Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Stalker JÁtÉk SzabÁlyok NÉlkÜl

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Egy stalkerrel, egy egészen hétköznapi férfival találkoznak olyan lányok, akik rendkívüliek. És vannak szuperképességeik és olyan klassz furcsaságaik. Ezek a lányok egyszerűen szuperek és szuperek.

  . STALKER JÁTÉK SZABÁLYOK NÉLKÜL
  MEGJEGYZÉS
  Egy stalkerrel, egy egészen hétköznapi férfival találkoznak olyan lányok, akik rendkívüliek. És vannak szuperképességeik és olyan klassz furcsaságaik. Ezek a lányok egyszerűen szuperek és szuperek.
  . 1. FEJEZET
  Körülbelül harminc másodperc telhetett el, mire a fülemben a zümmögés abbamaradt. Nagyon erősen fújt. Néhány méterrel hátrébb dobták, közelebb a mocsár széléhez, ahol úgy érezte, hogy aljas bűz kezd áthatolni a tüdején.
  Felemelte a kezét, megérintette a fejét, és ellenőrizte, nincs-e benne valami rosszindulatú golyó vagy beszorult szilánk formájában. De minden rendben volt, ha ez egyáltalán alkalmazható volt arra az állapotra, amikor nem tudsz felkelni, és minden mozgás olyan fájdalmat okoz, hogy önkéntelenül is belehalhatsz a fájdalomsokkba.
  Körök úsztak a szemem előtt, becsípődött a mellkasom és a kezem azonnal a zsebemhez nyúlt, ahol volt egy elsősegélynyújtó doboz fecskendővel. Aligha lett volna elég erő többre, de abban a pillanatban legalább volt valami.
  Miután megtalálta a szükséges kábítószert, a stalker utolsó erejével beszúrta a tűt és kinyomta az összes tartalmat, érezve, hogyan terjed a folyadék és az erő az erekben, kitisztítja az elmét és feltölti energiával az izmokat.
  Hamarosan már normálisan látott, a fájdalom a mellkasában fokozatosan alábbhagyott, és végre sikerült felállnia, és látta, hogy egész idő alatt nád, bűz és kosz közepén feküdt. A fegyvert a robbanás kicsit távolabb dobta vissza. Nem voltak látható sebek a testen, és minden próbálkozása, hogy találjon legalább valamit, ami megerősíti az injekció beadása előtt érzett fájdalmat, sikertelen volt. Sértetlen volt, bár kissé horpadt.
  A levegőt a halál telítette. Érezhető volt minden lélegzetvételnél, és a tüdejébe behatoló levegőrésznél, ahogy a fegyveréhez kúszott, és a szürke növények és a mocsári fű falán keresztül látta, amint a szeme előtt hevernek a leselkedők. A közelben hallatszott az álkutyák és néhány más lény üvöltése, morgása, amely nagyon közel volt ehhez a helyhez. Vérszagot és friss húst éreztek, mindjárt megjelentek itt.
  A férfi kétségbeesetten nézegette a tárat - a töltényeknek pár percre elégnek kellett volna lenniük, de csak ha nem csapnak le tömegesen a lények, akkor nehéz dolga lesz.
  "Gránát" - villant át a fején. Ez volt az utolsó vita a mutánsokkal folytatott vitákban, de sajnos most nem volt semmije.
  - Talán ellenőrizd a holttesteket? Az egyiknek legalább egy volt.
  Felállt, levette az automata biztonsági zárat, és óvatosan, mintha egy aknamezőn ment volna keresztül, előrefelé kezdett haladni, egyre közelebb kerülve ahhoz a helyhez, ahol a robbanás dörgött, és társai meghaltak.
  Itt. majdnem a kráternél, ahol egyértelműen aknát helyeztek el, égett hús bűze csapta meg az orromat. Kicsit várt, elnyomva a hányás érzését, majd tett egy lépést, féltérdre rogyott, és a hátára fordította a stalker megcsonkított testét.
  Balszerencse, gondolta, miközben a zsebeiben gránátokat keresett.
  Aztán a másodikhoz, a harmadikhoz ment. Ki kellett vennem több tartalék tárat, és elindulnom a régi kunyhó felé, amely az első kilökődés óta itt maradt, és magam is elbarikádoztam, egyetlen kijáratot hagyva, ahonnan lehetett tüzelni a mutánsokra, ha ezt érzékelték, és egyenesen a házba tapostak.
  - A fenébe - mondta végül a mellkasából.
  A férfi elővett egy walkie-talkie-t, a füléhez tette, és régen tanult szavakat kezdett beszélni, remélve, hogy meghallják, mielőtt a mutánsok rágcsálják az utolsó darab húsát.
  - Bázis, ez a Falcon, lesben álltunk, csak én éltem túl.
  Ezt még többször megismételte, hallgatva az éter ürességét. Aztán még egyszer megtette, abban a reményben, hogy a legutóbbi kiadás a hibás, és ez megzavarta a rádiókommunikációt, de miután segélyhívására nem válaszoltak, a gépfegyvert mellkasához szorítva kikapcsolta a rádiót.
  Akkoriban meleg volt a laktanyában. Este kilenc óra körül, amikor a felderítő osztagok és a műtárgyvadászok visszatértek éjszakára megszokott szállásukra, a szoba túlzsúfolttá vált. A terem megtelt emberekkel, nyüzsgés, mesék, anekdoták mérgezték, akinek sikerült kivennie a kampányokból a szakadt nadrágnál drágábbat, azonnal a kereskedőhöz ment, akinek kennelje a második emeleten volt közvetlenül Borov irodája mögött.
  Az öreg nem volt hajlandó felvenni a kapcsolatot. Általában csendes ember volt. Ezeket általában kerülik, őrültnek tartják vagy nem ebből a világból. Ám mivel a nagyapa (kora és tapasztalata miatt minden helybéli leselkedő tisztelettel hívta) a szanatórium vezetője volt, az kellett, hogy legalább időnként hozzá forduljanak segítségért, arra kényszerítette a leselkedőket, hogy meghajoljanak előtte.
  Nem hiszem el, hogy megint nullán vagyunk.
  Victor fáradtan lépett be az előszobába, körülnézett a zsúfolt szobában, ahol szokás szerint izzadság, cigaretta, alkohol és bűzös történetek szaga volt. Aztán egy kicsit előresétált, ahol megpillantott egy kis asztalt a sarokban, és csatlakozott két további leselkedőhöz, akik éppen a sörüket itták az utazás után.
  - Nos, hogyan? Mivel jöttél vissza, Vitya? Az arcodból ítélve rendetlenség.
  Valóban kimerítette a hosszú és veszélyes út. A Polissya mocsarak soha nem voltak barátságosak az idegenekkel, különösen akkor, ha műtárgyakért rohantak be a birtokaiba . Attól kezdve, hogy a zóna északra költözött, és lefedte Brest és Gomel régiók egy részét, sok üldöző dicsérte ezeket a helyeket, és számtalan szajrét és ritka leletet vitt el onnan. Egész karavánok mentek be a mocsári lesőkbe, amíg a forrás ki nem száradt. Azóta sok víz lefolyt a híd alatt. Khabar sokkal kisebb lett, és a kockázat többszörösére nőtt. Valakinek sikerült találnia pár ritka példányt, amelyekért a tudósok készen álltak egymás torkát tépni, de ez egyszer nem történt meg, és egy tucat abszolút nulla volt egy sikeres utazáshoz. És jó, ha nem lennének veszteségek. Hiszen előfordult, hogy a különítmény fele visszatért egy teljesen hétköznapi razziáról, és elmesélte, hogyan tépték szét az álkutyák a többit a helyekre vezető úton, vagy ami még rosszabb. Sok sztori szólt ezekről a helyekről, de ez még mindig nem állította meg a leselkedőket. A profitszomj ilyen dolog. Nehéz megvédeni magát egy nagy kockázattól, amikor a kush kényelmes életet tud biztosítani öregkorig.
  "Minden rossz" - mondta Victor, és kivette az utolsó doboz pörköltet a hátizsákból, ami a kampányból maradt. Gyorsan kinyitotta, a kés hegyét végigfuttatta a fedőn, majd egy pillanat alatt megette az egész tartalmát, a nagy részét szinte rágás nélkül lenyelte - a stalkernek olyan erős éhségérzete támadt.
  Egészen a kráterig mentünk.
  - Voltál ott? - kérdezte az egyik közelben álló stalker.
  Halkan felnevetett.
  Lehet, hogy nem hiszed el, nem kötelezlek semmire.
  -És milyen ott? Úgy hallottam, a bandák választották ezeket a részeket. Kényelmes elkapni a sárgaszájúakat - a helyek süketek. Nincs értelme keresni valakit, aki eltűnik, ezért tömegesen elzárkóznak.
  Mindkét nyomozó egymásra nézett. Victor rájött, hogy ezt első kézből tudták.
  - Sok mindenféle szemét van ott, és a banditák a kisebbik gonoszság, amivel ott találkoztam.
  Miután befejezte szerény stalker étkezésének maradékát, vállára emelte hátizsákját, megköszönte a parasztoknak a társaságot, és elment a kereskedőhöz. A második emeleten valamivel kevesebben voltak, de a szoba kis területe, valamint az ablakok és a jó szellőzés hiánya miatt olyan bűzlött, mintha egy álóriást öltek volna meg és zsigereltek ki itt, akinek most bűzlik a lába alatt. Végeztek Victor szaglásával és a kereskedő asztalán füstölgő cigarettákkal. Több éve nem dohányzott, és dohányzó kollégáival ellentétben minden lélegzetvételénél érezte a dohány aljasságát.
  Volt egy sor. Több szolgálati katona, akik nyilvánvalóan átmentek ezeken a helyeken a bázisukig, és megálltak, hogy töltsenek lőszert és élelmet, figyelmesen vizsgálták az asztalon kirakott árukat. Fegyver. Lőszer. Felszerelés és egyenruha. Mindez többé-kevésbé megfelelő állapotban volt, ami olykor nem kisebb meglepetést okozott, mint a környező területeken a burer, mert a szanatóriumkomplexum és a vele szomszédos lakó- és melléképületek nagyon messze voltak a szárazföldtől, és kiderült, ezt rendkívül nehéz megszerezni. Csakhogy Vitold erre döcögős volt, mert tudta, hogyan kell bármilyen terméket megtalálni, és ha ehhez jó pénz járt, akkor nem lehetett aggódni az eredmény miatt - mindent időben és időben szállítanak. És most, amikor az adósok egy csoportja, miután végre vásárolt, és megtöltötte Vitold pénztárcáját bankjegyekkel, félrelépett, mosoly terült el az arcán.
  - Egy nap sem telik el hiába, ha az ügyfél elégedetten távozik, én pedig profitot termelek.
  - Örülök, hogy minden rendben veled - mondta Victor a pulthoz lépve.
  - Nos, monsieur, mit panaszkodott? Egy ideje nem voltál. Egy órán keresztül azt hittem, hogy mind meghaltatok, hogy úgy mondjam, a zóna magával ragadott, és az égőnél lévő őrültek egyikévé változtatott.
  De itt vagyok, és az agyam rendben van.
  - És ez tetszik nekem, ez azt jelenti, hogy jó terméked van.
  Victor elhallgatott. Őszintén szólva, nem volt mit ajánlania Vitoldnak, és ezt nem is akarta beismerni. Az utolsó rajtaütésből a stalker üresen, erőtlenül jött ki, alig ért a szanatóriumba. Ennek ellenére volt benne valami, valami értékes, amihez nem lehetett hozzányúlni vagy vizuálisan felmérni, amiről még Borov is álmodott.
  - Van információm, Witold. Tudom, hová tűnt az óriási kiméra. meg tudom mutatni.
  A kereskedő gyanakodva nézett ügyfelére, majd a háta mögött a sorukra váró többi leselkedőre nézett, majd kissé előrehajolt, testét a Vitold asztalaként szolgáló iskolapad fölé akasztotta.
  - Jobb, ha nem említi ezt a rozsdás lényt. Legutóbb tizenkét embert ölt meg a RUES-ban. Azóta nem látta őt senki, és jobb lenne, ha egyenesen a pokolba esne, mintsem megijesztené az ügyfeleimet a jelenlétével.
  Valójában sokan rozsdásnak nevezték a durva gyapjú színe miatt, amely hasonlított ugyanarra a durva és tartós bőrre tekercselt rozsdás szögesdrótra. Az összes többi ilyen típusú egyednél jobban felfalta magát valami hihetetlen méretű üldözőkön, ezért a helyi csoportok még az ellenségeskedést is felfüggesztették, hogy egyesítsék és megöljék. De a RUES-en végrehajtott razzia után a lény nyomtalanul eltűnt és azóta senki sem látta.
  -Szóval nem vagy hajlandó fizetni érte?
  Witold visszatért korábbi pozíciójába, hátradőlt a székében, és roppant a gazdája súlya alatt. Ujjait csattogtatva, széles homlokát dörzsölve teljes megjelenésével megmutatta, hogyan küzdött meg benne a kapzsiság és a kíváncsiság.
  - A fenébe - mondta, és tenyerét az asztalra csapta. - Régóta nem döbbentem rá ilyen javaslatokra.
  -A kérdés tehát az ár?
  - Nem csak - állt egy pillanatra. - És ha hazudsz? Mi van, ha megkapod a pénzt, és nem mondasz semmi értelmeset. Aztán keresd a szelet a mezőn. A zóna nagy, az ördög tudja, hová visz.
  - Hazudtam neked valaha?
  Nem, de mindennek megvan az első alkalma.
  - Elvileg megértem az óvatosságát - mondta Victor, és a vállára vetette a hátizsákját.
  - Nagyon örülök, hogy megtaláltuk a kölcsönös megértést. Menj inkább Borovhoz. Éppen ott van. Az öreg szemrevaló, azonnal megkülönbözteti a hazugságot, ha meg tudod győzni, segítek valamiben a vadászatban, de egyébként - elnézést. Itt minden második ember látott már szellemeket, vagy kommunikált Istennel, vagy látott furcsa mutánsokat az erdőben teliholdkor. És mindenkinek szüksége van pénzre, fegyverekre és felszerelésekre.
  Victor elment, még mindig hallotta a kereskedő régi morogását. Megállt az ajtóban - valaki kinyitott több padlásablakot, ahol biztonsági okokból egy mesterlövész pár található közelebb az éjszakához, és a megnövekedett szél által lökött friss levegő kezdett behatolni a szanatóriumba.
  Victor vett egy mély levegőt. Kellemes volt belélegezni, ha nem is tökéletesen tiszta, de friss levegőt, amely felhígította a cukros bűzkeveréket, amely mindvégig ott lógott a második emeleten. Lépésről lépésre gyakrabban lélegzett, mintha ez a levegő magában foglalta volna az egész életét, és nem telíthetné vele testét, mielőtt találkozna az elkerülhetetlennel.
  A régimódi módon kopogott az ajtón: három rövid időre, szem előtt tartva a nagyapja visszafogottságát, ami szinte mindenben tükröződött. A kopogtatásra szokásos választ nem követték, de Victor valamiért úgy gondolta, hogy már bemehet, majd kissé kinyitotta a nehéz faajtót, és belépett a jól megvilágított irodába.
  Borov egy nagy asztalnál ült, és valamit nézett a monitor képernyőjén. A belépő egyáltalán nem érdekelte, egyszer csak felnézett, hogy szemügyre vegye a vendéget, majd ismét belefulladt a lefutó szöveges dokumentum soraiba.
  Victor közelebb ment az asztalhoz, leült egy közeli székre és várt. Az idős emberrel ez történt, amikor figyelmen kívül hagyta, mi történik körülötte, majd ismét visszatért a világunkba, mintha mi sem történt volna. És most Victornak tizenöt percet kellett várnia, mire Borov felnézett a számítógépéről, és végre a stalkerre fordította a figyelmét.
  - Beszélj - mennydörögte basszus hangon a nagyapa.
  - Információim vannak a kiméráról, amelyik hat hónappal ezelőtt kifejezetten felborzolta az idegeinket. Láttam őt Brest régió határán, Zhadin régióban. A helyiek azt mondták, hogy a lény tovább lóg: Stolin, Rechitsa, Ravens. Az emberek egyre jobban eltűnnek. Úgy tűnik, új vadászterületein rendezkedik be.
  Borov nem szólt semmit. Anélkül, hogy felállt volna a székből, a falon függő térképhez fordult, és arra a helyre meredt, amelyről Victor beszélt.
  - Messzire jutottam.
  - A kráter felé vezető úton találkoztam vele. Az alföldön aludt, közvetlenül a nádasban, és várta a déli meleget. Összességében szerencsém volt, ha egy kicsit később elkapok, amikor már menőbb lesz, ki tudja, mi lesz a vége.
  Az öreg hallgatott. Úgy tűnt, mérlegeli az összes előnyét és hátrányát, mint Vitold, akit az információval kapcsolatos kétségek gyötörtek, nem sietett a döntés meghozatalával, ami Victor türelmét kifejezetten próbára tette. Már éppen megfordult, és elsétál, leköpve a szabályokat, hogy embereket toborozzon, és önállóan megoldja a különös lényt, és egy legendás vadászt keressen, amikor hirtelen az öregember életre kelt. Visszatért az elmélkedések országából, amelyben egész idő alatt volt. Szembefordult a stalkerrel, és lakonikusan kimondta ugyanezt.
  -Mit akarsz?
  - Kell a megfelelő fegyver. Most jöttem vissza egy razziáról, és meztelen vagyok, mint a sólyom. Nincs pénzem, hogy mindent megvegyek, amire szükségem van, de ha segítesz ebben az üzletben, és sikerül feltöltenem a lényt, akkor tömegesen özönlenek majd ide a stalkerek, és sok lesz a szajré.
  A nagyapa egy pillanatra elhallgatott.
  -És ha nem?
  Itt Victor nem talált mondanivalót. Valójában az egész Rusty-vadászat tiszta őrület és öngyilkosság volt. Erősen felfegyverzett embereket ölt meg a RUES-ban, hogy ugyanezt tegye egy kis csoporttal, még a saját területén is.
  - Megpróbálom működni.
  Végül kinyomta Victort. De Borov megállta a helyét. A nagyapa megismételte kérdését.
  - És ha nem tudod megtenni?
  Miután Victor megválaszolatlanul hagyta a kérdést, a nagyapa némán a számítógéphez fordult, és folytatta az olvasást. Ez azt jelentette, hogy a beszélgetésnek vége. Az öreg elfogadta a döntést, és szó sem lehetett fegyverről.
  Kiment a folyosóra, ahol még mindig úgy bűzlött, mint a szemét, elhaladt két másik leselkedő mellett, akik Borovpnál várták hallgatóságukat, majd lement az első emeletre. Az emberek mind ott voltak. Valamikor annyi volt belőlük, hogy egy lépést sem lehetett tenni, hogy ne üssenek meg valakit a vállával.
  Ennek ellenére sikerült átpréselnie a kijáratot és kiszállnia, ahol Victor vett egy mély levegőt. A dohányfüst már nem szorította ki a tüdejét - a légzés sokkal könnyebbé vált, az izzadság és az alkohol borzasztó keveréke pedig ott maradt mögötte. Rozsdás, de még mindig erős ajtók csapódtak be mögötte, és a Zóna megnyílt a szeme előtt.
  Amikor először érkezett ide, keveset laktak emberek, és a környéken minden egy csendes, halott káoszhoz hasonlított, amely akkor következik be, amikor egy nukleáris gomba nő a láthatáron, és a lökéshullám a pokolba repít. Valami hasonló történt itt is. Azonban egy bizonyos erő: az Úr vagy a természet, ahogy bárkit érdekel, elkezdte helyreállítani a rendet, és hamarosan ezek a helyek megteltek élőlényekkel, valahogy alkalmazkodtak a sugárzáshoz, és amikor ez a támadás kezdett elhalványulni, ismeretlen erők vitték távolabb. északon kezdtek megjelenni és az emberek. A mutánsok utánuk jöttek. A vadász és az áldozat (attól függően, hogy melyik oldalról nézzen) hirtelen egymás előtt találta magát, ami arra kényszerítette a csoportokat, hogy szigorúan körvonalazzák vagyonukat. Az emberek a szanatria tárcaépületében telepedtek le. A késő Szovjetunió korának komplexuma, a sok kataklizma és tucatnyi kitörés után is átkozottul jól megőrzött, biztonságos menedékévé vált vándorok és csavargók százainak, akik a zónában keresték boldogságukat. A szanatórium három kampusza körül egy kis területet is őriztek az emberek, de ami mögötte volt, az pusztaság volt, mind a mutánsoké volt. Voltak más törvények is. Primitív állatok, amikor felébredtek a stalkerek belsejében szunnyadó ösztönök, és emberi létükről megfeledkezve ugyanazok a ragadozókká változtak.
  És most, maga elé tekintve a távoli távolba, ahol az egykori nagy birodalom maradványai nádasok magas bozótjaiba fulladtak, ahol a többemeletes épületek mutánsok és a tudomány számára ismeretlen lények melegágyaivá változtak, Victor egész testét érezte. megtámaszkodott, és kezei automatikusan fegyverek után nyúltak.
  A világ valóban megváltozott. Nem olyan gyorsan, mint amilyennek sokak számára tűnt, de drámaian megváltoztatva nem annyira az egész terület táját, mint inkább azoknak az embereknek a lelkét, akik úgy döntöttek, hogy a zónának szentelik életüket. Elnyelte az embereket, annyira birtokolta az elmét, amennyire egyetlen kábítószer sem tudott. Az ezen a helyen történõ csodák megszállottja, a meggazdagodás álma vagy egyszerûen egy másfajta élet megismerése vezérelve, az emberek todpákban özönlöttek ezekre a helyekre, minden veszélytõl függetlenül.
  Victor végigment egy hosszú utcán, elnyúlva, mint egy boa a bozótban, az egykor lakó sokemeletes épületek között. Meghaltak. Nagyon régen az emberek elhagyták otthonaikat, és otthagyták a téglaóriásokat, hogy az új világban éljék le az életüket.
  Fém csörömpölt a lábak alatt - ezen a helyen csak futottak a villamossínek. Igaz, mostanra rozsdásodtak, és duzzadt erekre hasonlítottak, régóta mentesek a vértől, de nem kevésbé borzalmasak.
  Üresség.
  Victor hirtelen furcsa lábnyomokat látott. Olyanok voltak, mint a nyulak, de elég nagyok. Mit jelent a karmok itt tigris és nagyon éles. Még a sín féme is megkarcolódott.
  Victor a homlokát ráncolta. Nem volt elég egy mutáns nyúlba botlani. Ez az állat akkora, mint egy jó oroszlán, messzire mérget tudott köpni. És nem könnyű megállítani
  akár egy robbanógolyót is. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen nyúllal és egy mérgező tigrissel való találkozás nem sok jót ígért. Ez tényleg egy szörnyeteg.
  Victor befordult egy sikátorba, és önkéntelenül leguggolt. Nem kereste a felesleges kalandokat.
  Pisztolyt vett elő az övéből. Hallgattam. Egy ekkora vadállat nem tud észrevétlenül lopakodni. A stalker hirtelen egy csontvázat látott az oldalán. Olyan volt...
  Rettenetesen megrongálódott és rágcsálva. És a csontokon a forma töredékei lógtak, és nyilvánvalóan nemrégiben megölték és megrágták őket - a folyó vérnek nem volt ideje megfagyni.
  Victor káromkodott:
  - Ez egy japán rendőr!
  És megdermedt... Megint hallgatott. Minden csendesnek tűnt. De az intuíció azt sugallta, hogy a legjobb lenne visszatérni más sztárok társaságába, vagy házat választani
  megbízhatóbb. Victor guggolva mozgott... És rövid kötőjelekkel.
  És ekkor valóban tompa morgás hallatszott, és valaki erőteljes mancsainak karcolása. Victor gyorsított, az ajtóhoz rohant. Ugyanabban a pillanatban lángok lobbantak fel mögötte.
  És a tűz a koszos ruhát érte. Victor hátranézett. Egy szörnyeteg követte. A bika mérete egy füles nyúl és egy erős mancsú oroszlán keveréke volt.
  És ez a fenevad mégis lángolt a tűzben.
  Victor hallott arról, hogy a mutáns nyulak mérget tudnak köpni, de nem gondolta, hogy ez a képesség a tűz lélegzésére is kiterjed.
  A férfi majdnem belehalt az ijedtségbe. És a fenevad gyorsan csökkentette a távolságot. Most már megelőzte Victort, és a mancsával megütötte a stalkert. Az ütközéstől a férfi ledöntötte a lábáról.
  A tetem felülről rálépett Victorra, és összezúzta. Aztán egy húsevő száj kattogott.
  Még egy pillanat és vége. Ebben a pillanatban felvillant egy sugár, és valami ismeretlen erő eldobta a mutáns nyulat. Mintha villámcsapás érte volna.
  A szörnyeteg ismét megpróbált megrándulni, de ismét halálra esett. És a hatalmas teteme elszenesedett, alábbhagyott.
  Victor nagy döbbenetben volt. Erre sosem számított. És hogy olyan erős fegyver legyen a zónában, hogy sugarakkal lőjön.
  Ugyanakkor a félelem kerítette hatalmába a férfit. És hirtelen őt magát is megölik. Kinek van szüksége rá - egy másik számos stalker ...
  Fehéroroszország felét már lefedte az anomális zóna, és a világ minden tájáról érkeznek ide kalandorok, hogy leletek után kutassanak. És valaki konkrétan mit keres
  kirabolható. A házakban még sok értékes dolgot lehet találni. És a maffiának is megvannak a maga érdekei a zónában.
  Victor megpróbált odébb kúszni. És akkor hirtelen egy alak jelent meg előtte. Victor pislogott a szemével. Úgy tűnt, káprázik.
  Elöl egy mesés szépségű lány volt. Egy szűk szabású jumpsuit volt rajta, ami nyitott fejjel nem takarta alakját, és látni lehetett, milyen aranyszínű,
  dús haj. Az arc pedig bátor és egyben gyönyörű.
  Victor megpróbált felállni, mire a lány hirtelen fogta és csupasz lábujjaival megfogta az orrát. Tényleg volt mit felmenni a tetőre.
  Egy mesésen gyönyörű lány mezítláb sétál a zónában. És hát megragadtam.
  Victor erős fájdalmat érzett. Orrlyukai csipeszszerűen beszorultak. És ennek a gyönyörű lánynak olyan erős ujjai voltak. És akkor érezte, hogy valami megragad
  őt és a sörény mögött.
  Victor egy másik lány hangját hallotta, nagyon kellemes volt, és egyben baljós is:
  - Nos, Gerda elkapta a gyereket?
  A szőke lány nevetve válaszolt:
  Hogyan látod Charlotte-ot? Igazi kicsi és nem túl jóképű férfi!
  Victor összezavarodott. Tulajdonképpen ami ő: háromnapos tarló, sokáig nem mosott, izzadt, büdös. Igen, és nem ragyog a szépségtől, és már elmúlt harminc éves.
  Victor általában egy olyan ember... A leghétköznapibb. A magasság átlagos, az ágyban sincs semmi különös. Már több fog hiányzik és nincs mit behelyezni.
  A legegyszerűbb ember, nem hollywoodi hős. És itt vannak a lányok. Egy második lány jelent meg előtte. Tűzvörös volt. És szűkben is
  az alakot nem rejtő overall. Sőt, egyértelmű volt, hogy a lányok nagyon izmosak és csempés hasizmok. Mindketten nagyon szépek, bátor arccal,
  és magas. Legalább nyolcvanöt méteresek, és mezítláb. magassarkúban a lányok egyáltalán magasak lennének.
  A vörös hajú valami díszes géppuskával volt felfegyverkezve, és az övén még az ördög tudja, mi lógott. Igen, és egy szőke, teljes arzenállal.
  Victor furcsának találta, hogy a lányok mezítláb voltak. Hiszen annyi fertőzés van a zónában, és maga a talaj is mérgezett, tele van különféle mérgező penészgombákkal, gombákkal, csalánokkal, ill.
  különféle rovarok.
  Valójában ezek a lányok sokat kockáztattak a csupasz talpukkal, amelyek furcsa módon rózsaszínek és tiszták, nem tapad beléjük a kosz és a por.
  Általában ezek a lányok annyira szokatlanok.
  A környéken sokkal kevesebb nő van, mint férfi. És könnyen lehet benne meddőséget, és mutáns gyermek születését. Bár vannak ritka kalandorok - banditák hölgyek,
  és prostituáltak. Bár persze teljesen lealacsonyodott nők járnak prostihoz, akik közül sok szörnyű és részeg. Általában az alkohol népszerű a zónában.
  Úgy véli, hogy legalább részben semlegesíti a sugárzást és sok mérget. Ám a részegségtől a nők gyorsan megöregednek és elvesztik piacképes megjelenésüket. Ez szomorú.
  És ezek a lányok, olyan fiatalok, frissek, cserzettek és egészségesek - csak a szemek lakomája.
  - motyogta Victor, kezeivel Gerda mezítlábát megragadva, aki továbbra is fogta az orrát:
  - Engedd el, mert fáj!
  A lány nevetett, és így szólt:
  - Igen, fáj... De mit szólsz patsuk. Megmentettelek!
  Victor sóhajtva válaszolt:
  - Fizethetnék neked, de szinte semmim!
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  - És mit vegyen el egy ilyen szegény sráctól, mint te!
  Red Charlotte azt mondta:
  - Talán megnyal minket?
  Gerda megvetően felhorkant:
  - Büdös!
  És kirúgta Viktort. A férfi a hátát húzta... A lányok kórusban nevettek. Annyira szexisek voltak, hogy Victor önkéntelenül is izgalomba jött.
  Eközben Charlotte odalépett a mutáns nyúl teteméhez, és megcsapta a bundáját, és megjegyezte:
  - Nemes ember! De csak a farka értékes!
  Gerda bólintott, és megkérdezte Victort:
  - Ha nem akarod, hogy levágjuk a fejedet, mondd meg, hol van a szerencsekő!
  Victor zavartan motyogta:
  - Igen, én... Ilyen lennék, ha szerencsém lenne!
  Charlotte levágta a nyúloroszlán bozontos farkát. A táskájába tette, és felmordult:
  - Hazudik! Az öreg elmondta neki, hol van a kő! Vágjuk le a fejét?
  Victor zavartan motyogta:
  Miért mondaná ezt? Ki vagyok én neki? Ráadásul te magad is megtudhatnád tőle...
  Gerda felmordult:
  - Nem fog menni... De úgy érzem, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Talán kivisszük a pincébe és a szabályok szerint megkínozzuk!
  Charlotte egyetértően bólintott.
  - Mindenképpen meg kell tenni! Vidd a pincébe és próbáld ott!
  Gerda mondani akart valamit, amikor káromkodást és piszkos trágárságokat hallott.
  A lányok megfordultak. Egy tucat piszkos és rongyos férfi jelent meg az úton. A lányok felé haladtak. És ugyanakkor káromkodtak, és meglehetősen piszkosak.
  Charlotte felkacagott.
  - Ez egy ökölcsapat... Milyen tele van kritinekkel a világ!
  És elővett egy fegyvert.
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Öljük meg őket! Túl sok kosz van a zónában!
  És mindkét lány fogta, és feltárta az arcát. Victor remegett a félelemtől. Annyi harag látszott ezeknek a rendkívüli lányoknak a szemében. Vajon kik ők?
  És milyen fenomenális erejük van! Amit egyszerűen nem tudnak.
  Charlotte és Gerda pisztolyaiból gerendák repültek ki. Megütötték az irányukba tartó férfiakat, akik nyilvánvalóan meg akarták erőszakolni a szépségeket.
  Aztán a pokoli hőség és... Egyszerre több embert is megvágtak a sugarak. Üvöltve estek össze. A többiek felemelték géppuskáját és lefűrészelt sörétes puskáját.
  Mindkét lány: a vörös és a szőke felborult. És egyszerre veszik és ültetik. Ezek a halálsorok voltak. És itt zuhannak újra, be
  az ember tömege. Elég csúnya tömeg...
  Gerda visszavágott, és nyikorgott:
  - Fa baba!
  Charlotte megjegyezte:
  - Gyorsan velük vagyunk!
  A kulákbandából tizenkét embert öltek meg. Valami szokatlan sugárfegyverrel verték meg őket. Kettő közülük még mindig vonaglott és rángatózott.
  Gerda felkiáltott:
  - Fekete holló a halállal szemben,
  Az áldozat az éjféli órát várja...
  Charlotte megerősítette:
  - Lesz halhatatlanság a harcosoknak,
  Ha bátran ütöd a szemed!
  . 2. FEJEZET
  A lányok szorgoskodtak a holttestek között. Kivették az összes pénzt a zsebükből és az övükből, elvettek néhány apró kavicsot-műtárgyat.
  Ezután vedd fel a fegyvereket. Aztán Victor nem akart hinni a szemének. Ezek a kések, pisztolyok, géppuskák, lefűrészelt sörétes puskák a kézitáskákba kerültek
  harcosok, és szó szerint eltűntek ott ...
  Victor meglepetten kérdezte:
  - Hogyan csinálod?
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  Nem érted ember!
  Charlotte logikusan kijelentette:
  Nos, túl hosszú a magyarázat! Gyere, kelj fel és kövess minket! Akkor is jól fogsz jönni, ha nem akarod, hogy levágjanak
  fej!
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, és azonnal!
  És megragadta Victort a tarkójánál fogva. Könnyen leszakította a földről, és vitte.
  A férfi lebegett és tehetetlenül csapkodta a levegőt. Charlotte csupasz lábujjával felkapta Victor fegyverét, és rádobta.
  Automatikusan megragadta a fegyvert.
  A vörös hajú elismerően bólintott.
  - Nem rossz reakció!
  Victor sóhajtva válaszolt:
  -Különben ne éld túl!
  Gerda talpra állította, és bólintott.
  - Gyere velünk! És ne merészelj elszökni. Gyorsabban haladunk, mint a világ leggyorsabb embere.
  És meglökte Viktort egy géppuskával.
  Lehajolt és elindult a lányokkal. Úgy nézett ki, mint egy megvert kutya.
  A lány a lábára csapott, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva a porban. Sőt, Charlotte vérbe mártotta a lábát.
  Úgy tűnik, hogy mindketten senkit sem loptak el, hogy féljenek. És olyan szexiek - csak kihívóan.
  Viktor megkérdezte a lányoktól:
  - Ki vagy?
  A vörös hajú harcos mosolyogva válaszolt:
  - Mit gondolsz?
  A férfi felemelte a kezét.
  - Nem tudom! De te olyan különleges vagy!
  Gerda bólintott, és a fogát kitárta.
  - Mi vagyunk azok, akik megölhetnek... De ebben az esetben tudunk jutalmat adni. ez már rajtad múlik!
  Viktor kétkedőn kuncogott.
  - Hogyan lehetek hasznos az ilyen menő nőknek, mint te?
  Válaszul Gerda felemelte a lábát, és puszta ujjaival ismét megragadta Victor orrát, és sokkal erősebben megszorította. És felkiáltott:
  Nem vagyunk a te nőid! A nők vetőmagot árulnak a piacon!
  Charlotte bólintott.
  - Jobb! De sokat tudsz! Például egy ilyen műtárgy, mint a fiatalítás köve!
  Victor megborzongott, és megjegyezte:
  - Ez egy nagyon ritka kő. És mellékhatásai is vannak. Akár kisfiú is lehet belőled, ha sokáig a kezedben tartod.
  Ráadásul a zónán kívül azok, akik ilyen fiatalságot kaptak, egyszerűen meghalnak. A zónán belül pedig gyerekekké válva a felnőttek is veszítenek
  erősségei és készségei, és gyakran a felnőttkori memória.
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Igen, hallottuk, hogy a fiatalság kövének vannak mellékes és nem túl kellemes tulajdonságai. Ha azonban egy szerencsekővel kombináljuk,
  és néhány más műalkotással a zónán kívüli embert halhatatlan és örökké fiatal szuperemberré teheti. Szóval, hogy...
  Charlotte készséggel megerősítette:
  - Ha élni akarsz, segíts!
  Victor megborzongott, és megkérdezte:
  - Egyébként ki vagy?
  Gerda mosolyogva jegyezte meg:
  - A plusz tudás csak megrövidíti az életét!
  Charlotte megerősítette:
  Csak több okunk van arra, hogy megöljünk!
  Victor szünetet tartott... Elhaladtak a bűzös szeméttelep mellett. Egy tróger, látva a lányokat, odarohant hozzájuk, és könyörögni kezdett:
  - Adj az árvának... kenyérhéjat!
  Charlotte csupasz lábujjával felkapott egy üvegszilánkot, és eldobta. Egy tróger, aki túl közel ugrott, pont a szemébe kapott. És egy üvegdarab
  átszúrta a szárat és behatolt az agyba. A szélhámos összeesett.
  Viktor füttyentett.
  - Lovno! Nagyon okos!
  Gerda megjegyezte:
  - Nem tehetjük meg!
  - morogta Charlotte.
  - Igen, beáztattam a mikrobát!
  Viktor megjegyezte:
  - Ez is ember, és az ölés olyan kegyetlen!
  Charlotte nevetett, és megjegyezte:
  - Vagy talán fordítva. Mint itt vegetálni a másvilágon sokkal jobb lesz a hajléktalanoknak!
  Gerda mosolyogva jegyezte meg:
  - Jobb! Miért éljen egy szemétláda... Az emberiség számára ez kis veszteség!
  Red hozzátette:
  - És talán profit!
  Victor nem szólt semmit, arra gondolva, hogy nem olyan jelentős példány az emberiség számára, és a szépségek végezhetnek vele. És járnak és mezítláb, körben,
  rózsaszín sarkú villog.
  Victor arra gondolt, miért nem félnek mezítláb járni. Végtére is, nagyon sokféle fertőzés, töredék és egyéb szennyeződés létezik.
  A férfi habozott, és megkérdezte:
  - És miért vagy... cipő nélkül!
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Könnyebb mezítláb élni és...
  Charlotte hozzátette:
  - Maga látta, milyen ügyesen szögeztem le ezt a trógert!
  Viktor bólintott.
  - sokkal praktikusabb. De miért nem piszkosodik be a lábad?
  Gerda keményen mondta:
  Semmi sem rövidíti meg az életet úgy, mint egy hosszú nyelv. Szóval inkább kussolj!
  Charlotte komoly hangon válaszolt:
  - Mert a lábunk nem érzékeli a szennyeződést...
  Így eljutottak az elhagyott házhoz. Ott is volt egy három ivós tróger társaság. A lányok nem pazaroltak rájuk sugarakat. Charlotte ugrott és repült
  megragadta a csupasz lábujjaival leesett ostorok szagát, és azt, hogyan ütötte meg őket. Az ütés erős volt, a koponyák megrepedtek. Kiömlött a vér.
  Gerda a harmadik témát csupasz, kerek sarkával az állához mozgatta. leesett az álla. És holtan rogyott össze és elhallgatott.
  Most a lányok királynőknek érzik magukat.
  A vörös hajú mezítláb megragadta a tintapalackot, és a falnak dobta, és eltörte. Aztán kiabált:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  A szőke terminátor kidobott egy harapnivalót az ablakon, és nyikorgott:
  - Hajléktalan ázott a WC-ben!
  A lányok pedig hangosan nevettek. A harcosok pedig most már csak lányok voltak - szuper.
  Victor meghátrált a kijárathoz. De Gerda ismét elkapta a hosszútűrő orránál fogva, és meghúzta:
  - Nyugodj meg, kecske! Most kihallgatjuk!
  Viktor mormolta:
  - Semmit sem tudok!
  Charlotte smaragd szeme felvillant.
  - Akkor meghalsz!
  A férfi megrázkódott... A szőke lány odajött hozzá és megfogta a vállát. Összeszorította az ujjait, és felüvöltött:
  - Mondja el, amit a Borov7 műtárgyakról mondott
  Victor motyogta:
  - Semmi konkrét! Ő is utánuk jár...
  Gerda bólintott.
  - kihallgathatod. És te mi...
  Charlotte azt javasolta:
  Talán még nem öljük meg. Egy ötlet van.
  A szőke terminátor bólintott.
  Egy csótányt mindig meg tudunk ölni. És különböző elképzeléseink vannak!
  A vörös hajú harcos azt javasolta:
  - Akkor próbáljunk meg egy követ, ami eltereli rajta a golyókat. ÉS...
  Gerda így válaszolt:
  - Próbáltuk már, de a sugarak ellen nem megy. Milyen ötletek vannak még?
  Charlotte mosolyogva javasolta:
  - Mesélhetünk neki a hőstetteinkről?
  A szőke így válaszolt:
  - Ne dobj gyöngyöt a disznók elé. Ne adj igazat a kutyáknak!
  Charlotte ezt válaszolta:
  - Akkor talán eszébe jut valami! Felesleges kérdezni. És szükségünk van egy szerencsekőre. Akkor más kövekkel kombinálva szuperül sikerülhet.
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Akkor elmondom neki! Hadd üljön és hallgasson.
  A szőke terminátor pedig történetet kezdett szőni;
  A semmiből kimászó anomália vette körül a lányokat minden oldalról. A kő pulzált, és frekvenciával vert a kezeken. Még a levegő is megfagyni látszott, és elhalt. Ugyanakkor a lányok a sugárzás növekedését érezték.
  Áttörte a levegőt, ami a nitrogén- és oxigénmagok fúzióját okozta. Amitől minden rendkívüli frissességgel telített, ami az orrot gyötörte.
  - El kell tűnnünk innen! - mondta Gerda.
  Charlotte beleegyezett:
  - Vegyünk hiperfiteket, és próbáljunk áttörni!
  A lányok azonnal befecskendezték maguknak a sugárterhelést csökkentő folyadékot. Olyan érzés volt, mintha radioaktív méhek ezrei szúrták volna a bőrödet.
  Gerda felsikkantott:
  - Menjünk elöre!
  Charlotte beleegyezett:
  - Igen! Nem akartam újra megkerülni ezt a szuperanomáliát. Hirtelen ragadozói ösztönnek tűnik, és körülvesz bennünket.
  A szőke terminátor megjegyezte:
  - Az ilyen mezők általában nem összefüggőek, és repedést fogunk találni.
  A vörös hajú vix emlékeztetett:
  - A legfontosabb dolog a határok helyes meghatározása.
  Ez utóbbit nem olyan egyszerű megcsinálni. Néhányan a gyakorlati tudással nem rendelkező írókat utánozva megpróbálták egyszerűen csavarokat és anyákat dobálni.
  Nem megbízható, a vas lassulás és zuhanás nélkül képes elrepülni, de széttöri a szerves anyagokat.
  Itt finomabb megközelítésre van szükség, a közönséges ólomból finom gyalult port öntsön, dobjon, majd kövesse a lámpás sugarának legkisebb eltérését.
  Ahol a sugár egyenes, ott rés van az anomális mezők között. A tudósok által bizonyított tudomány.
  Általában miért lett a közönséges csernobili zóna hirtelen olyan meredek - megsértve a természet törvényeit.
  A tudósok erre nem adtak egyértelmű választ. A vitákat, értekezéseket pedig sok száz kötet írta. Még jó, hogy a lányok számítógép sebességével tudnak olvasni, különben besárgulnának a könyvek.
  A sci-fi írók számára a zóna is készpénzes tehén lett, de még mindig kissé monotonul írnak: csapdák, fingók, műtárgyak, mutánsok, banditák!
  Valaki megöl valakit! De a tiszta makulátlan szerelemnek és a nőknek még szaga sincs! De a háború nőies!
  A lányok lassan haladtak, átnyúltak a vibráló levegőn. Aztán hirtelen meleget kaptak az arcba, mintha valaki fűtést rendezett volna.
  A fiatal felderítőknek volt egy speciális kis eszközük, és az ólmot vagy vasat a zónában köpni kell.
  Egy zseblámpa reflektorfényében vékony porréteg pislákol. Az első tíz méteren szilárd volt az anomália.
  Aztán ahogy haladtak a lányok, elkezdtek repedések megjelenni a mezőn. A felderítők szorosan figyelték a vetemedést.
  - Van! Charlotte észrevette.
  - Mehetsz.
  - Próbáljuk ki! Gerda támogatta.
  A lányok lábujjhegyen haladtak a vonalon. Előttem egy ingovány volt, és észrevehetően hozzá kellett tennem egy lépést, hogy ne szívjam magamba.
  Hirtelen felsóhajtott a levegő, és a felderítőket sárpatakok lepték el.
  - Úgy tűnik, érzi a behatolásunkat. Gerda észrevette.
  - morogta Charlotte.
  - Talán! Halkabban beszéljen.
  A lányok tovább mozogtak. Hirtelen a porrá tört fém forgószélben kavargott. Aztán annyira zihált, csak a gimnasztikai ügyességnek köszönhető, hogy a lányok nem estek el.
  Az oldalán álló rácsos rácsot széttépték, a töredékeket díszes csipkévé hajtogatták. De az előttünk álló út egy kicsit szélesebb lett.
  A fű elszáradt, a föld úgy néz ki, mint egy szeizmikus kataklizma után. Az átjáró előtt az utat hirtelen betonkerítés zárta el.
  Átmászni, nem lehetett, felülről lehelt halált az anomális zóna.
  Charlotte mosolyogva mondta:
  - Nincs értelme visszafordulni. Túl messzire mentünk, és nem tudni, találunk-e újabb rést. Azt javaslom, robbantsa fel gránáttal.
  - Miért, ha egy Ross-karate csapással össze tud törni. - mondta Gerda.
  Charlotte a homlokát ráncolta.
  - Biztos vagy benne, hogy elég vastag a kerítés.
  A szőke terminátor megjegyezte:
  - A betonban speciális energiapontok vannak, amelyek lehetővé teszik az egész szerkezet áttörését. Igen, és a lábak edzése nem fog fájni.
  A vörös hajú harcos keményen megjegyezte:
  - Akkor veled vagyok.
  Hogy ne sérüljenek meg a cipők, a lányok lehúzták csizmájukat, és kecses lábukkal, mint az ősi mesterek szobrai, elkezdték verni a betont.
  Furcsa módon lebarnult, csupasz lábuk olyan jól edzett volt, hogy úgy tűnt, acél feszítővasak verik őket.
  A lányok csecsemőkoruktól kezdve harci kiképzést kaptak, nekik pedig huszonöt centiméter betont.
  A falat repedések borították, néhány másodperc múlva összeomlott.
  Bár a lábak enyhén zúgtak az agyrázkódástól, a vér lüktetett rajtuk, a felderítők elégedettek voltak.
  Charlotte felkiáltott:
  - Áttörtünk veled!
  Gerda megerősítette:
  - Egyszerre és bemelegített! -
  Jó móka lett a fiatal szépségeknek, csak az arcuk viszketett a Dushman szakálltól és terepszínűtől.
  A további út könnyebb volt, a lányok már megtanulták megkülönböztetni az anomália határait csak a fénytörés alapján.
  Csak fel kellett kapcsolni a zseblámpát, és mindent látni lehetett. Igaz, nagyjából fél kilométert kellett gyalogolnom, lehajolva, megkockáztatva, hogy átlépek egy veszélyes vonalat: az átjáró ismét szűkült.
  - Ittál már Gerdot? - kérdezte Charlotte.
  A szőke így válaszolt:
  - Nem! Igaz, beadtak nekem alkoholt, hogy ellenőrizzék a szervezet alkoholra adott reakcióját.
  A vörös hajú hunyorgott.
  - És hogyan?
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Fáj a fej, kifordulnak a belek. Köles méretű apró minikapszulákat adtak. Növelték a szervezet alkohollal szembeni ellenállását.
  Bár a részegség bűn, az intelligenciában nem nélkülözheti.
  Charlotte felkacagott.
  - Újabb bűn! Szóval végül is isznak a papok! És általában, ha anomáliába kerülünk, másnaposságot fogunk tapasztalni, csak ezerszer erősebben.
  Az AKM géppuska hegye véletlenül bejutott az anomáliába és enyhén elhajlott. Ki kellett igazítanom. Felülről ömlött az eső, nagy cseppekkel, elég meleg.
  Az anomálián belül egyszerűen sziszegtek és elpárologtak. Egy roncstelep volt felhalmozva mellette: felborult, megrongálódott teherautók, traktorok, nehéz mezőgazdasági gépek töredékei, rozsdás hordók.
  A raktáron kívül, figyelmen kívül hagyva a halálos hátteret, egy hüllő ült, egy vörös kristályteknős cápafejjel. Minden gond nélkül felfalta a fémet, és a mancsai valami rák, tigris karmai között vannak.
  - Rifulik! - suttogta Charlotte.
  Gerda megerősítette:
  - Kvarc és lítium nem fehérje életforma keveréke.
  A vörös hajú harcos motyogta:
  - Vele szemben valószínűleg tehetetlenek a fegyvereink.
  A szőke vállat vont.
  - Nem tudom! Azok, akik egy ilyen lényre lőttek, általában nem élték túl. Igaz, miért kell neki a fehérjehúsunk, inkább gépfegyverből lakmároz.
  Charlotte figyelmeztetett:
  - Ne gyorsítsd a mozgást, rifulikát vált ki.
  A lányok még mindig simán, de egyre gyorsabban haladnak. Igaz, hamarosan szögesdrótba botlottak. Meg kellett vágni.
  A lányok ezzel tökéletesen megbirkóztak, szakmailag elkerülték a nyikorgást.
  Charlotte néhány lépés után Gerda fülébe súgta: - Nézd, kedvesem, itt az első nyereményünk.
  Egy citromszínű kőre mutatott.
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Semmi különös, ez a leggyakoribb "kulesh" műtárgy. Több mint ezer dollár, nem tudsz segíteni rajta.
  A vörös hajú bólintott.
  Talán még kevésbé, de az sem rossz.
  A lányok körül kezdett éledni az anomália, valami különleges csikorgó hangot vont ki, tépve a dobhártyát.
  Túl volt az emberi fül érzékelésén, de a lányok hallották.
  - Az ördög aggódik! Charlotte észrevette.
  Gerda megerősítette:
  - Bár itt a szakadék szélén, ne beszélj a tisztátalanokról.
  A vörös hajú harcos vicsorgott:
  - Gyerünk!
  A sziszegés és a hőség érezhetően megnőtt, az esőcseppek elpárologtak, mielőtt a földet értek volna, a fű elkezdett színt váltani, a határon pedig lumineszcencia jelent meg.
  Általában véve a látvány egyszerre szép és szörnyű. A lányok visszanéztek a reefulikra, ő már elég messze volt, de úgy tűnt, evett, érzékeny fülükig nem jutott el a "dörgés".
  A felderítők megnyugodtak, mert ennek a ködnek végül véget kell vetnie.
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Ide nem hozhatsz nagy erőt! Tönkretesszük az embereket és a felszerelést is, nézd.
  Valóban megjelent az égen egy MI-8-as helikopter, amely észrevette a zónát, emelkedni kezdett, de már késő volt. Homályos csápok rohantak felé, és körbetekerték az autót.
  A "csapkerék" megfulladt és zuhanni kezdett. A propeller abbahagyta a forgást, de a gép lassan, mintha vízbe süllyedt volna. Útközben egyfajta harmonikává változott.
  A lányok azonban nem annyira csodálták ezt a látványt, mint inkább igyekeztek kijutni a veszélyzónából. Forró levegő fújt az arcukba, fűszálakat, port, kavicsokat emelve fel a forgószélben.
  A lányok szemei, amelyek Gerdánál természetesen zafír, de barnára festettek, és charlotte smaragd színűek, könnyesek voltak. Ekkor kisülés haladt át a földön, áramütés érte.
  A lányok ziháltak. Kicsit futottunk. Aztán teljesen rossz lett, a talaj hirtelen olyan lett, mint a vaj és a ragasztott csizma.
  Aztán egy halálosan megingott felülről, a zóna a földre zúdította a lányokat.
  "Úgy tűnik, egy nagy kildyk előtt állunk" - mondta Charlotte.
  A szőke felkiáltott:
  - Tartsatok bűnbánatot, amíg nem késő!
  A vörös hajú felemelte:
  - Nem, Gerda, nem akarok lelkileg rabszolgaként meghalni. Ráadásul miből gondolod, hogy a halál vár ránk.
  A szőke beleegyezett.
  - Remélem nem! Nehéz ilyen fiatalon meghalni. Nem volt időm semmit tenni a szülőföldért.
  Charlotte megvetően felhorkant.
  - Nem is ölte meg! A számlámon van, legalább van egy mesterlövész.
  Gerda meglepődött:
  - És nem vett részt katonai műveletekben.
  A vörös hajú készségesen megerősítette:
  - Nem! Engem is, akárcsak te, fontosabb ügyekről gondoskodtak. Csak ketten vagyunk az egész országban.
  A szőke terminátor bólintott.
  - Szóval nekem kell egy, hogy gyerekeket szüljek tőle.
  A vörös hajú harcos felkacagott:
  - Nem vagyok biztos benne! Valószínűleg lehetetlen, hogy egy egyszerű embertől teherbe essünk.
  A helikopterek végre leszálltak hozzájuk, két reefulik rohant oda hozzájuk. A friss vasat látva hozzáláttak a ragadozó étkezéshez.
  - Milyen szörnyű erő kell ahhoz, hogy egy ilyen erős vasat eltépj. Gerda észrevette.
  - Más az anyagcseréjük az ultraradioaktív zárványokkal. - mondta Charlotte.
  A szőke csiripelt:
  - Azonban mintha nem zabálták volna fel a fegyvereinket. Dollármilliókat nem szívesen dobnak ki.
  A lányok késsel szondázták meg a vesét, párszor a kések elakadtak, de a hegye leszakadt. Aztán egy műanyag labdát dobva megállapították, hogy tovább normalizálódott a talaj.
  - Még jó, hogy van egy egyszerű terepszínű a lábunkon, nem kár vágni. - mondta Charlotte.
  Gerda elvette, és felkiáltott:
  - Tényleg úgy kell merülnem, mint egy hal, de ugorj.
  A vörös hajú aktívan megfigyelte:
  - Megtanítottak minket bármilyen pozícióból ugrani, bírjuk.
  A szőke agresszíven megjegyezte:
  - A háborúban a jó felkészülés olyan, mint a levegő a tüdőnek, a rossz gázelegy megnyomorít és megöl!
  A lányok levágták a csizmájukat, egy kicsit haboztak, és élesen ugráltak. Gerda ismét majdnem elakadt, megvakarta a lábát.
  Most sokkal szélesebb lett az átjáró, és a lányok is kijuthattak belőle. A felderítők lassan haladtak, míg végül az anomália abbamaradt.
  Charlotte elégedett pillantással mondta:
  - Éljen nővér! És azt hittem, mindenki be van tévedve.
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Most bakancsot kell keresnünk, különben túl szép a lábunk a szakállas mudzsahednek.
  A vörös hajú egyetértett ezzel:
  - Csak lesből állunk, és lecsapunk valakire.
  A szőke meglengette a fenekét.
  - Ha megtaláljuk!
  A lányok a terhelés ellenére úgy döntöttek, hogy elmennek futni, nem különösebben sietve, hogy ne legyen zaj. Éles hallásuk felvette a jobb oldali lövöldözést.
  - Az valami! Vadászatnak vagy szétszerelésnek tűnik. Charlotte észrevette.
  A lányok tettek egy lépést, elhaladtak a dombon, onnan kilátás, út nyílt. Egy Jaguárra jellemző zaj hallatszott felette.
  Ez az erős nyolcüléses autó egy erdővel benőtt kanyar mögül ugrott ki. Benne egy tucat fajta ült bőrkabátban és páncélban.
  A pimasz arcok és a borotvált fejek banditákat árultak el, némelyikük kezén tetoválás volt. A legnagyobbnak pedig egy tetoválás volt az arcán. Úgy nézett ki, mint egy képregény gazember.
  - Ha valaki mesterségesen félelmetes külsőt kölcsönöz magának, az a lelki gyengeség biztos jele. Charlotte észrevette.
  - Valószínűleg a báránybőrbe bújt farkas olyan szörnyű, és nem a bárány a farkasbőrben! Gerda folytatta.
  A banditák PKU-val voltak felfegyverkezve - egy továbbfejlesztett Kalasnyikov géppuskával. 14,7 mm-es golyói átüthetik a lányok overallját.
  A lányok a szokásos kabát szerint azonban könnyű, de nagyon erős hidrogén-titánból készült páncélzattal rendelkeztek, háromszor erősebb a természetes titánnál, és két és félszer könnyebb.
  Igaz, az ilyen láncposta egy egész T-90-es tankba kerül. De akkora golyóval találták el őket, hogy még a lányok erős csontjai sem tudtak ellenállni.
  De a "Kalasnyikov" vagy az "Abakan" távolról sem szörnyű. A vezető, mint mindig, átkozódott.
  - Aztán a kakukk közölte velünk, hogy két fingó mászik. Fel kell rágni őket.
  Vad üvöltés válaszul:
  - Nem a fattyúfőnökben van, de van értelme. Csak valami érkezett, és nem kapta meg a szajrét.
  Szintén trágársággal vegyített morgás:
  - Ezek arabok, ami azt jelenti, hogy valószínűleg "zöld" és kábítószeresek.
  Charlotte úgy döntött, hogy kirúgja az AKM-et. A gép fő hátránya a golyók viszonylag nagy terjedése, különösen nagy távolságokon. Igaz, ha nem 7,62-es, hanem 5,45-ös kalibert használ, akkor a pontosság nő.
  A banditák brutális feje nyitva van. Charlotte tüzet nyitott, Maria pedig, mint mindig, imádkozni kezdett. Négy banditát azonnal megöltek. Egyikük felkiáltott:
  -... izdets!
  A banditákat ösztönös reakció jellemzi. Nem derül ki, honnan lövöldöznek, jobb lassítani és lefeküdni, de a vezér habozás nélkül ragadott egy FU-12-es gránátot, szintén kétszáz méteres terjedéssel, de uránzárványokkal. a lemezeket és az erősebb robbanóanyagokat.
  És hol ásta ki, mert ezek csak az orosz különleges alakulatoknál állnak szolgálatban. Gerda tüzelt, golyója pontosan a gránát közepét találta el.
  Rettenetesen fújt, az FU-12 nem F-1. A banditák zavarba jöttek, és a Jaguar, miután elvesztette az irányítást, fokozatosan csökkentette a sebességét. A sofőr haláltusában lenyomta a féket.
  Az erős márka-fenevad megállt. Lányok minden sebességgel odarohantak hozzá. A sofőrrel együtt tizenegy holttest volt. Rettenetesen megvertnek tűntek.
  Charlotte megvizsgálni kezdte a táskákat. Elsősorban a műtárgyak érdekelték. Gondosan megvizsgálta őket. A "kulesh" mellett a leggyakoribb műtárgy, amely képes világítani a sötétben és feltölteni egy kis akkumulátort.
  Ráadásul ez a kő csak egy évvel a zóna elhagyása után veszítette el tulajdonságait. Az egyéb értéktárgyak között volt egy pár "Vágó" is, amelyek ötvözött acélt is képesek átvágni.
  Gyapjúval kell lefedni őket, különben az autó fémje megég. Volt itt egy rózsaszín kő "Love", ami jelentősen növeli a férfi potenciát, és nagyon értékes a "Pajzs" zónában, amely semlegesíti a hétköznapi sugárzás hatásait.
  - Nem a banditák szedték össze mindezt? - kérdezte magában Gerda.
  Charlotte így válaszolt:
  - Nem, valószínűleg fingóktól vették.
  A szőke naivan kérdezte:
  - És mit csináltak velük?
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Megölték! Mi más! És jó, ha előtte nem volt kínzás nélkül. Néhány fingolónak búvóhelye van, és arra vár, hogy a szajré árak emelkedjenek.
  Ráadásul végül is a tudósok nem ülnek tétlenül. Keresik a módját, hogy javítsák a műtárgyak tulajdonságait, és különösen meghosszabbítsák eltarthatóságukat a zónán kívül.
  - Tudom! Gerda szeme megtelt könnyel. "De történt velem valami. Magam is gyilkos lettem, a lövésemtől hét ember halt meg.
  Ezt soha nem fogom megbocsátani magamnak. Mintha egy húr szakadt volna el a lelkemben.
  Charlotte elvigyorodott.
  - Hát miért vagy ilyen hülye?
  A szőke felkiáltott:
  - Egyház az erőszak ellen.
  A mindent tudó vörös hajú így vágott vissza:
  - Ez? Egy gazember megölése nem bűn. A hatodik parancsolat parancsának szó szerinti fordítása héberről Ne ölj: így hangzik: ne kövess el gonosz gyilkosságot!
  Vagyis nem jó csak jó embereket megölni, és a gonoszt meg kell büntetni.
  Gerda félénken megjegyezte:
  De maga Jézus nem követte ezt.
  Charlotte így válaszolt:
  - Hát nem! A megtestesült Isten nem volt pacifista. Az Ószövetségben Krisztust Dávid királyhoz hasonlították, és nagy harcos volt.
  Jézus maga mondja - Nem békét hoztam a földre, hanem kardot. Rossz forrás a léhaság vére. Igen, emellett Jézus, mint Jehova arca, testi megtestesülése előtt halálos ítéletet hozott, elrendelte az összes Amialikan kiirtását, felgyújtotta Szodomát és Gomorát.
  Vagyis az igazságosság megköveteli a gonosz megbüntetését. Kik a helyi banditák? A szemétládákból származó gengszterek, a fogvatartási helyekről menekülők, a nemzetközi keresett listán szereplő mániákusok, csak terroristák, akiket elkapunk.
  Vagyis gonosz, és a jó kedvéért meg kell semmisíteni. Rossz forrás a pazarlók vére - mondta Jézus.
  Gerda szemében kiszáradtak a könnyek. Meglepetten kérdezte:
  - Honnan ismered ilyen jól a szentírást?
  Charlotte őszintén válaszolt:
  - Nos, hogyan lehet formálisan ortodox országban élni, és nem ismerni a katekizmust. De a tudást bölcsen kell alkalmazni, nehogy lehajoljon Jehova Tanúi barlangszerű pacifizmusa.
  A szőke bólintott.
  - Ismerem ezt a szektát! Nem ismerik el Krisztust Istennek. Az eretnekekről beszélni azonban nem érdekes számomra, nem neked.
  Vörös beleegyezett.
  Először javítsuk meg az autót.
  Az autó enyhén megsérült, a szélein fémlemezek voltak, a tüzelni nem jutott géppuskát pedig friss szalaggal töltötték meg.
  - Először is megöltem a géppuskást. Charlotte dicsekedett.
  - Logikusan! Most próbáljuk meg elkezdeni. - Találja meg a megfelelő csizmát. Gerda undorodva próbálta fel cipőt büdös banditaláb után.
  Egyszerűen megvető volt, akárcsak Charlotte. A lányok a patakhoz mentek és leöblítették a csizmájukat. Kicsit túl nagyok voltak, de kis gondolkodás után lábtörlőt húztak.
  Nem túl kényelmes, de imák végzésekor varázsaik nem vonzzák túl sok figyelmet. Most a lányok, miután a holttesteket az árokba dobták, kerekeken hajthattak.
  Azonban lőj, vond fel más lények figyelmét: patkánynyulak. Baljós mutáció volt, közönséges rágcsálók és nyulak keveréke. Hogy ezek a fajok hogyan tudtak keresztezni, rejtély, de kiderült, hogy ez egy nagyon baljós keverék mérgező fogakkal.
  A patkánynyulak kiszaladtak az útra. Legalább ötvenen voltak, nagyok, akkorák, mint egy kutya. Olyan vékonyra tárták a fogukat, mint a tű.
  Gyakran eltörtek, de pár nap múlva újak nőttek. Maga a test kopott, csak a hátsó része és egy dús, már-már rókaszerű farok. A zónán kívül az ilyen prémet értékelték.
  Főleg a hölgyek. De maguk az állatok nagyon ügyesek és kitartóak voltak, nem vetették meg a dögöt. Ráadásul a patkányoktól egy bizonyos gyors észjárást is örököltek.
  Például egy holttest nem olyan ízletes, de biztonságos, de a holtak zónájában...
  - Hát mit csináljon velük! - kérdezte Gerda.
  Charlotte határozottan válaszolt:
  - Lőjük le és vágjuk le a farkokat! Lesz mit eladni.
  A szőke kételkedett:
  Miért van szükségünk pénzre. Az FSZB készpénzt adott nekünk, és harmincezer zöldhasút találtak a banditák zsebében.
  A vörös hajú nevetett.
  - Igen! Észrevettem, hogy a terroristák és a maffia az árfolyamkülönbség ellenére jobban szereti a dollárt, mint az eurót.
  Ravasz dollár a banditák szíve után
  Akik el akarják pusztítani Oroszországot!
  A bankjegy aljas, a paraziták pénzneme
  Zsoldos ölni fog!
  
  Vért vonz magához és utálatosságot
  Nem hiába a baj szeme zöld színe!
  Legyen kedvesség és őszinteség a szívben
  Valósítsuk meg álmait!
  . 3. FEJEZET
  Charlotte olvasta.
  - Kinek a versei? - kérdezte Gerda
  - Magam írtam! - válaszolta a vörös hajú lány.
  A szőke nevetett.
  - Jó ötlet. És ami a legfontosabb, valóságos és igaz. De igazad van, extra szajré eladásával nyereséges ismeretségeket köthetünk az eladók között.
  A lányok fegyverrel fogták el a patkánynyulakat, és lőttek. Csak fejbe kell lőni, mivel a test könnyen helyreáll, még a ragacsos zöld vér sem folyik ki.
  A lövés tíz szörny koponyájába fúródott. Összeestek, mások futni kezdtek.
  - Hú, és azonnal értékelték a harci erőnket.
  - Ezek nem álkutyák, akik előre másznak. Viszont annyit lőttek már, hogy a farkukat is csak kicsit rosszabbul vágták le, mint a nyulaknak. Gerda észrevette.
  - A patkányrókák farka a legértékesebb. Háromszor többet fizetnek, mint a sablekért. - Burknuális Charlotte.
  A szőke bólintott.
  - Azt mondják, hogy a bundájuk megváltoztathatja a színét.
  A lányok még tíz patkánynyulat lőttek le. Aztán lementek a földszintre. Buja farkát magabiztos mozdulatokkal vágták le.
  - Vigyázz a fogaiddal, elvileg van ellenszerük a mérgüknek, de ezernyolcszáz dollárba kerül egy ampulla. - figyelmeztette Charlotte.
  Gerda megjegyezte:
  - Nem kaptam rosszabb utasítást, mint te. Ezenkívül, ha a fogak letörnek és a szervezetben maradnak, komoly gyulladásos folyamat lép fel.
  "Nagyon fájdalmas, bár a testünk erős, és nem olyan könnyű megfertőzni. - tette hozzá a szőke.
  A lányok már az autó felé tartottak, amikor megjelentek az álkutyák. Nem sok, körülbelül tizenöt. Szintén láthatóan vonzotta a lövöldözést.
  - Kár golyót pazarolni rájuk? Charlotte észrevette.
  Gerda megerősítette:
  - Bár nem mérgezőek, harapnak, veszettséggel is megfertőződhetnek. Öblítsük őket pisztollyal, hogy ne hiába szállítsák át az automata töltényeket.
  -Csak az kap repedést a rábeszélés,aki kihagyja,homlokába! - javasolta Charlotte.
  A szőke felnevetett.
  - És sok gyerekkorod van.
  A lányok a továbbfejlesztett TT-100-ról lőttek. A méretek, a visszarúgás és a kaliber kisebbek, mint egy hagyományos TT-é, a halálos erő és a tűzsebesség pedig magasabb a speciális orr-kialakításnak köszönhetően.
  És hordónként húsz lőszer. Nem lövöldözés, hanem szórakozás. A lányok anélkül, hogy egyetlen golyót sem költöttek volna, szétverték az álkutyák fejét.
  Igaz, később újabb nyáj közeledését lehetett hallani.
  - Tudod! - javasolta Charlotte. Ne pazaroljuk rájuk a lőszert.
  Gerda megerősítette:
  - Véleményem szerint van elég bandita fegyverünk. Igen, és a TT-100, szinte bármilyen patront behelyezhet.
  Charlotte kotyogott:
  - Mindazonáltal ez nem érdekes számunkra. Kockáztatjuk a szamarunkat, és csak késekkel találkozzunk velük.
  A szőke fogát kitárva csicseregte:
  - Csábítóan hangzik, de jogosultak vagyunk-e az üres kockázatra?
  A vörös hajú így válaszolt:
  - Amikor az FSZB iskolájában edzettünk, nem fenyegetett minket sem halál, sem súlyos sérülés. És itt egy jó alkalom, hogy kipróbáld magad.
  Gerda elvigyorodott:
  - Egyébként a fenékharapás az álkutyák kedvenc technikája. Erről még az első stalkerek emlékirataiban, ahogy eleinte nevezték magukat, le van írva.
  Charlotte bólintott.
  - Farter szebben hangzik és tolvajok! Most pedig vegyük a késeket.
  A lányok háttal álltak, legalább harminc álkutya volt. A küzdelem nem volt könnyű.
  Charlotte hirtelen a legközelebbi kutyának dobta a tőrét, és egyenesen a torkán találta el. Aztán fegyvertelenül maradt. Ugrás a kutyák felé, erős ütés a kutya fejére.
  A sokkos állat összeesett. Aztán egy kitörés, mint egy lábujj a szemébe, egy ütés az állkapocsba. A lány úgy üt, mint a kalapács, úgy morzsolódnak a fogai, mint a száraz borsó.
  Gerda utána rohan, a lány összetörő lábai ledobják a hímeket. A kutyák elesnek, felborulnak. Egy tőrrel végzett ütés megérinti a torkokat.
  - Erős ütésnél ajándék kell! - jelentette ki Charlotte.
  - Aki nem veri, az elveszik! - tette hozzá Charlotte.
  A lányok útjai elváltak. Charlotte magasra ugrott, szélkereket csinált, a fejek fölött repült, egy ugrásban leütött három kutyát. Egyet a nyakába vágott, levágta a fejét.
  Gerda megismételte a manővert, négyet fektetett, és szíven ért ütéssel fejezte be. Igaz, a kutya kicsit megkarcolhatta.
  A szőke felkiáltott:
  - Mocskos kurva.
  Piros javítva:
  - Azt kell mondanom, kurva.
  - Még egy kutyát sem civilizált így hívni.
  Charlotte felkiáltott:
  - De őrült.
  A kutyák nagyon meg akarták harapni a lányokat. Általában a fingosoknak és banditáknak páncélos kabátjuk van, és nem lehet csak úgy átharapni rajtuk. A nadrág pedig vékonyabb lesz.
  Gerda a szemébe szúrta, Charlotte pedig egyik kezével az ujjait, a másikkal pedig a tőrt használta.
  A szőke felkiáltott:
  - Ez az, most mi van?
  Vöröshajú megjegyezte:
  - A késeket fejbe dobtuk, így talán jobb a mellkasban.
  A lányok megismételték a manővert, a hülye álkutyák teljesen nélkülözték a ravaszságot és az önfenntartási ösztönt. Mentek előre, rohantak, ugrásaik kiszámíthatóak voltak.
  És mindenki adott egy kis karcolást Charlotte-nak a karmaival.
  Red megjegyezte:
  - Nem, vannak hiányosságok a felkészülésünkben. És hirtelen erősen mérgező karmú lények lennének.
  A szőke felkiáltott:
  - Hogy vannak a patkányok?
  - Úgy legyen! Egyébként a tűik erősebbek, mint az acél. Nagyon csúnya lények.
  - Általában valami a patkányokból származó sokféle származék közül.
  Charlotte járás közben egy másik fejet is levágott, és eltörte a kutya hátát. Gerda semmiben sem volt alacsonyabb rendű nála.
  A szőke mosolyogva megjegyezte:
  - Mindezt azért, mert a sugárzás nem pusztítja el a patkányokat, hanem még erősebbé és életképessé teszi őket. Olyan, mint egy disztópia. Talán egy nukleáris háború egyfajta patkánycivilizáció kialakulásához vezet.
  - Gondolod, hogy a patkányok képesek lesznek kijutni az űrbe? - Ha összeolvadnak a főemlősökkel, akkor nem kizárt. - Azt mondják, ilyen emberek már megjelentek a zónában.
  Gerda éles rándítással kitörte a kutya nyakát. Charlotte végzett az utolsó lénnyel.
  - Ugrálni kellett.
  A szőke felkiáltott:
  - Ez nem minden stréber, vannak rosszabbak is.
  Red megjegyezte:
  "Tudom, de a szörnyek elleni küzdelem nem a mi szakterületünk.
  A lányok három tucat lényt lerakva óvatosan levágták a farkukat. Most volt mit eladniuk. Aztán a váratlan történt, az egyik halálosan megsebesült bandita emelkedni kezdett.
  Charlotte felkacagott.
  - Hűha, nézd, úgy tűnik, az egyik nem készült el!
  Gerda nevetve mondta:
  Vagy talán zombivá változik.
  Vöröshajú megjegyezte:
  - Hallottam róla, de ahhoz, hogy zombivá válj, meg kell halnod egy anomáliában.
  A szőke felkiáltott:
  - Vagy egy nagyon bűnös ember kezéből.
  Charlotte felsikkantott:
  - Ne viccelj!
  A bandita felkelt, és rohanni kezdett. Gyorsasága nem maradt el a sprint világbajnokétól.
  Charlotte felsikkantott:
  - Ó, menj utána.
  Gerda nevetve jegyezte meg:
  - Talán jó terepjáró képessége van a Jaguáron.
  A vörös hajú kibökte:
  -Lássuk!
  Az újraélesztett halott valóban végigszáguldott az úton. Ezért autóval lehetett követni. A lányok elrohantak, nem különösebben gyorsítottak.
  Kíváncsiak voltak, hová fut a bandita.
  Gerda megjegyezte:
  - Érdekes játék, de valószínű egy les?
  Charlotte felsikkantott:
  - És meglátjuk, a hűség kedvéért csodalencsék viselését javaslom.
  A speciális kontaktlencsék az orosz tudomány egyik költséges csodája. Lehetővé tették, hogy az infravörös és az ultraibolya tartományban, teljes sötétségben és víz alatt lássunk.
  Ezenkívül lehetővé tették mind a közönséges tárgyak képének nagyítását, mind a lencsék mikroszkópként való használatát.
  Igaz, a találmány még tökéletlen, sokáig nem lehet használni: kiég.
  A lányok felvették őket, és szinte azonnal meglepődtek:
  - Fut, és nemhogy nem melegszik, hanem lehűl. A különbség közte és a környezet között nem több, mint öt fok. - mondta Gerda.
  - morogta Charlotte.
  Igen, ez egy zombi! Talán valami műtárgy tette olyan menővé.
  A futás folytatódott, a bandita oldalra fordult, rázni kényszerültek. Egyenetlenségek, kátyúk, ütések azzal fenyegettek, hogy felborítják az autót.
  - Szétvághatja a fejét? - javasolta Charlotte.
  Maria bölcsen megjegyezte:
  - Lássuk, elvezet-e minket az odújába.
  A vörös hajú szellemesen rámutatott:
  - Verekedni akarsz?
  A szőke felnevetett.
  - Nem?
  Charlotte nevetett.
  - Persze, de a szíved majd megszakad a szánalomtól.
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Lehet, hogy túszok vannak az odújukban! nem tudod?
  Red kételkedett:
  - Hihetetlen! Nos, miért van szükségük túszokra?
  A szőke logikusan megjegyezte:
  - Vegyél váltságdíjat! Vagy dolgoztassa ki őket.
  Charlotte habozott.
  - Nos, a külföldiért még tudnak adni valamit, de az oroszért, akárhogy lövik is magukat.
  Gerda őszintén megjegyezte:
  - Meglepő, hogy ilyen hozzáállással a tudósokhoz ennyire jól elláttunk.
  A vörös hajú kétkedve jegyezte meg:
  - A katonai kutatásokat tisztességesen finanszírozzák, az USA tudósokat vásárol, mi pedig csak leírjuk tőlük az információkat. Charlotte felnevetett.
  - Pontosabban lopunk?
  - Információkat gyűjtünk, feldolgozunk és kiadunk! Általában véve ez a titkolózás akadályozza a fejlődést. Nem lennének kémek, sokkal elmaradottabbak voltunk, mármint az egész világ.
  Gerda felsóhajtott.
  - És mikor lesz eggyé az emberiség? -
  Charlotte vigyorogva jegyezte meg:
  Nem tudom! De a térbővítéshez erőfeszítéseket kell egyesíteni.
  A szőke felsóhajtott:
  - De eddig ennek az ellenkezője történik. Ha a huszadik század elején még csak harminchét állam létezett, most már kétszáznegyven. Merre tart a világ, az emberiségnek nagy vezetőre van szüksége.
  - És hol találom ezt! Charlotte észrevette. - Inkább a káosz fokozódik. - Feudális széttagoltság volt, most pedig kapitalista. De előbb-utóbb vége lesz.
  Hiszem, hogy továbbra is lesz egyetemes boldogság és gonoszság nélküli világ.
  Gerdo felsikkantott:
  - Mikor jön Krisztus?
  Charlotte határozottan mondta:
  - Amikor az ember testileg és lelkileg istenné válik.
  A beszélgetés megszakadt, egy torony jelent meg előtte. Két géppuskás típus ült rajta, dohányoztak.
  - Rossz szokás! - A lányok lőttek, eltávolították a banditákat. A "Jaguar" páncélos homloka áttörte a kerítést, a szépségek pedig berontottak az udvarra. Ott két tucat bandita ivott italt és evett kebabot.
  A géppuska tüzelt, erősen köpködve az ólmot. Ügyes kezekben a PKU túlságosan szörnyű fegyver, amely két másodperc alatt holttestekké változtatta, és vérforrásokat ver ki.
  Aztán a golyók áthatoltak a verandán, áttörve a fafalakat. Üveg törött, szilánkok repültek a rönkökről. Mindent sorban zúztak, a deszkákat zúzták, véres forgácsok hullottak.
  Ritkán van egy verekedés olyan, mint egy vágóhíd. De ki tud ellenállni, ha egy perc alatt hatezer golyó tör ki.
  Egy másodpercre, körülbelül százra, 14,7-es robbanó kaliberre, ötötszázra. Öt másodpercbe telt megölni huszonöt, az udvaron lakomázó banditát, mivel száraz volt az idő, és további tizenötöt a verandán.
  Gerdának még arra sem volt ideje, hogy elolvassa a Miatyánkot, amikor mindennek vége volt.
  - Rövid volt a küzdelem! - Bár magában az épületben még ketten mászkálnak.
  A lányok viszonozták a tüzet, és egészen pontosan három golyó találta el Charlotte-ot egy golyóálló mellényben, de egy gránátvető lövés vetett véget a lövöldözésnek.
  - Hú, tátottan tátogtam, mély következetlenségek terelték el a gondolataimat, egyszerre harcolsz és imádkozol.
  - Minden bűnt engesztelni kell! - mondta Gerda.
  Charlotte logikusan kijelentette:
  - Vannak szentek, akik pártfogolják a harcosokat. Például Győztes György, Mihály arkangyal és még sokan mások!
  A szőke nevetve megjegyezte:
  - Jobb! De akkor is undorító! Most nézzük meg a házat.
  A vörös hajú nevetett.
  - És nem öltünk meg több barátot.
  A zombi bandita ráugrott a felderítő Julianára, de egy csizmával eltalálták az ádámcsutkában. Elrepült, és a lányok beledobták a Kalast. A zombi azonban nem állt meg azonnal.
  Egy ideig morgott és üvöltött, viszont a PKU-tól nem omlott össze teljesen.
  - Teljes kábítószer neked! Hát egy élőlény! Gerda meglepődött. - Azonnal láthatod az ördög termékét.
  Charlotte kuncogva megjegyezte:
  - Azt hallottam, hogy a zombik minden embert élővé tudnak tenni. Amit látunk, az egy újabb zónacsók.
  A szőke szkeptikus volt.
  - Tudod, cselekedeteinkben nincs semmi hősies. Géppuska segítségével lekaszáltuk az ellenségeket, de senkit sem tettünk jobbá.
  A vörös hajú felkacagott.
  - Maga egy idealista Gerda. Meg akarja javítani az egész világot, anélkül, hogy tudná, melyik irányba.
  A szőke hozzászólt:
  - Úgy gondolom, hogy mindenekelőtt az anyaország érdekeit kell szem előtt tartani.
  Charlotte boldogan mondta:
  - Ötven bandita megölésével máris tisztességes szolgálatot tettünk az országnak. A börtönök már így is túlzsúfoltak, és a halál valószínűleg humánusabb.
  Gerda szellemesen hozzátette:
  - Hogy is mondjam, az élők mindig megtérhetnek, különösen az életfogytiglanra ítéltek. Valóban, egy különleges börtönben sokkal kevesebb a kísértés és a bûnre való késztetés.
  A vörös hajú témát váltott.
  - Megvizsgáljuk a helyiségeket, talán szerencsénk lesz a túszokhoz, és egyúttal megnézzük a trófeákat is.
  A lányok átkutatták a halott banditák zsebeit. Tisztességes összegeket lehetett kitermelni készpénzben, dollárban és euróban.
  Valamint számos műtárgy, köztük az értékes türkiz, amely növelheti a fém szilárdságát.
  Igaz, tulajdonosuk, egy meglehetősen nagy dudor, a bankjegyek nagy számából ítélve, nem segített. A golyó felszakította a fedetlen gyomrot, és áttörte a mellkast.
  A lányok gyengéden aknáktól és striáktól tartva megvizsgálták a házat. Mint kiderült, félelmük nem volt alaptalan. Három aknát és két gránátot kellett megtisztítani.
  Nyilvánvalóan attól tartva azonban, hogy a rétegeket a részeg szemek nem robbantják fel, kereszttel jelölték az elaknásodott ajtókat.
  - Micsoda idióta csapda! Gerda meglepődött.
  Charlotte felsikkantott:
  - Nem veszekednek mindig így?
  A szőke azt mondta:
  - Szerintem ezek az aknák magukra a banditákra nézve veszélyesebbek. Nézd, itt robbanások voltak, minden összeomlott.
  A falak valóban töredezettek, kifröccsent vér látható. Itt nem gyakran takarítottak.
  - Piszkosak, ezek a gengszterek, ennyi doboz és üveg van felhalmozva, gereblyézni kell. Charlotte megbökte a lábával a poharat.
  Gerda keményen válaszolt:
  - Olyan erkölcsi elveik vannak. Keresni fogunk egy gyorsítótárat, gyorsítótárakat és zindan-t.
  A lányok feldúlták a házat, átvizsgálták a padlódeszkákat, majd lementek a pincébe. Ahogy az várható volt, az első gyorsítótár műtárgyakkal, pénzzel és ellopott értékekkel egy márványlap alatt található, egy speciális mélyedésben.
  Volt egy egész gyűjtemény aranyfogak, fülbevalók, valószínűleg leszakadtak fülekkel, gyűrűkkel és egyéb ékszerekkel együtt.
  Voltak kövek is, köztük olyanok is, amelyeknek a nevét a lányok nem tudták, és tulajdonságaik titokzatosak voltak.
  Charlotte megdörzsölte az egyiket, az lángra kapott, és égni kezdte a kezét.
  - Hú, ez láthatóan "Bill", mondják, képes tönkretenni bármilyen számítógépet, meglehetősen nagy távolságból. Ezenkívül letiltja a videokamerákat.
  Gerda meglepődött:
  - Értékes műtárgy?
  A vörös hajú duzzogva fenyegetően válaszolt:
  - Sokkal értékesebb csak az erőzónán kívül veszít két-három hét alatt. Ráadásul a hatás hatékonysága azonnal leesik, érdemes isten tudja kinek elhagyni ezt a fertőzött területet.
  A szőke a homlokát ráncolta.
  - És hol van a "Páncél" kő? Azt mondják, hajtókát ad a golyóknak.
  Charlotte agresszíven rámutatott:
  Igen, ez egy híres műtárgy. Nem csak a golyók, hanem a gránáttöredékek röppályáját is görbíti. Különösen erős, ha több követ kombinál.
  Emlékiratokban gyakran leírják, és a zónán kívül két-három hónapig érvényes.
  Gerda kételkedett:
  - Valami nem látszik a vezetőn!
  A vörös hajú mosolyogva megjegyezte:
  - Biztosan eladták! Egy zsoldos számára ez a kő értékes, valószínűleg az ár csábítja.
  Gerda nevetve mondta:
  - Vagy nem találták meg, szükséged van egy farkasszívásra! Sok a "Kulesh", nem olyan egyszerű eladni ezt a kavicsot.
  Charlotte hegyezte a fülét.
  - Hallom, hogy valaki motyog a pincében, még mindig vannak itt rabok.
  A szőke megerősítette:
  - Igen, én is, úgy tűnik, ez arab beszéd.
  A vörös hajú harcos megjegyezte:
  - Emlékezzen arra, amit tanítottak nekünk, különösen a plasztikus mozgásban. Az arabokat éles gesztusok jellemzik, a férfiak általában durvábbak legyenek.
  Gerda bólintott.
  - Tudom, hogyan kell utánozni az arabokat. A jövőben háborúk lehetnek Oroszország és az iszlám világ között.
  - Főleg, ha az amerikaiakat kiutasítják a Perzsa-öbölből és Afganisztánból. A jenkiket befogtuk a szekérre, kényszerítve őket, hogy lefedjék a határainkat! Charlotte nevetett.
  A szőke aggódott.
  - De a Fekete Szultánnak úgy tűnik, haragja van Oroszországra. Ráadásul az Egyesült Államok területe messze van az iszlám világtól, a miénk pedig a közelben van. Mindenekelőtt a terjeszkedés orosz területen valósul meg. Gerda bólintott. -
  Az ilyesmi aggasztó.
  Charlotte megjegyezte:
  - Amíg a rossz amerikaiak üvöltöznek az arabokkal, lesz időnk egy olyan erős és technológiailag fejlett hadsereget létrehozni, hogy a déli hordákkal vívott háború nem lesz szörnyű.
  A legfontosabb, hogy néhány évet nyerjünk. - fejezte be suttogva a vörös hajú harcos.
  A lányok a "zindan"-ba mentek, a folyosó oldalra vezetett, ahol a téglafal mögött egy páncélajtó került.
  Mint egy tengeralattjáró, biztonságosan fel volt szerelve és kóddal le volt zárva.
  - Próbáljuk ki! - mondta Gerda.
  A lány sztetoszkópjának miniatűr képét használva hallgatták a széfet. A hangok enyhe eltérése lehetővé tette a kód kiszámítását és a vastag ajtó kinyitását.
  - És ha a vezető elfelejti? - És fel is írta! Charlotte elővett egy papírt.
  Gerda megsértődött:
  - És miért hallgattál?
  A vörös hajú merészen válaszolt:
  - Ki akartam próbálni a képességeidet betörőként.
  - A lányok minden esetre arabul beszéltek. Még a sajátos keleti szakzsargont is ismerték.
  Gerda befejezte a beszédet, és kitárta az arcát:
  - Jól? Most emlékszem, hol a szerencse köve?
  Victor sóhajtva válaszolt:
  -Ezt én... hát azt mondják, hogy ledobja a fekete szultán egyik zsoldosát. És ha valahol a közelben van a mocsarakban. De találd meg...
  Charlotte keményen válaszolt:
  - Nincs okunk a mocsarakban bolyongani! Hiába vagy nekünk, szóval...
  Viktor összerándult a félelemtől.
  Gerda csupasz lábujjaival megragadta a férfi fülét, és megrázta.
  Ebben a pillanatban vad üvöltés hallatszott egy megafonon keresztül:
  - Add fel a kurvákat! Körbevesznek!
  Charlotte felkacagott.
  - Nos, itt vannak a jóakaróink akcióban!
  Gerda biccentett Victornak:
  - Velünk jössz! Ha nem ölték meg az áttörés során!
  A lányok köveket raktak. Charlotte pedig pórázt dobott Victor nyakába. Zajt hallottam, nyilvánvalóan egy helikopter lebegett a tető felett.
  Gerda nevetve mondta:
  - Nincs is könnyebb, mint helikoptereket lelőni!
  Charlotte csupasz lábujjaiba vette a borsót, és bólintott.
  - Most nem lesz itt!
  Egy nagy kaliberű robbanás érte az ablakot. Leesett az üveg. A vörös hajú lány csupasz, cserzett lábával borsót dobott.
  Odakint robbanás volt. A helikopter nagy teteme pedig szertartás nélkül összeomlott.
  Gerda mezítláb is borsót dobott, és énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És két gyönyörű lány: egy vörös és egy szőke kirohant a környezetből. Egy kötélen vonszolták Victort. Kénytelen volt teljes erejével utánuk futni.
  Gerda aala kitört a géppuskából. A banditák közül többen ordítva összeestek.
  Charlotte lézerrel verte. És felkiáltott:
  - Alaposan megvágjuk az ellenségeket!
  Gerda csupasz lábujjával dobott egy borsót robbanóanyaggal. A hatalmas tank, amelyet álcázás céljából ágakkal borítottak, üvöltve felfordult.
  A görgők leszakadtak róla, és pörögve-pattanva repültek át a mezőn. Egyikük fejbe vágta a banditát, és összezúzta a koponyáját. A gazemberek véletlenszerűen próbálkoztak
  Tűz. De a harcosok sebezhetetlenek voltak. Válaszul géppuskákkal és lézerekkel lőttek. Victor erősen lihegett utánuk.
  Úgy tűnt, hogy az őt eltakaró hurok mindjárt megfojtja.
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  - Hamarosan megbetegszik az ellenség!
  Charlotte megjegyezte:
  Most nem szórakozik! Vagy talán Gerdát fogod imádkozni?
  A szőke kuncogott, és megjegyezte:
  - Csalódtam Istenben, és csak a hatalomban hiszek!
  A lányok folytatták a lövöldözést és a borsódobálást halálos robbanóanyaggal.
  Itt van egy másik tank egy erős résből, amely felborult, és felállt a hernyók tetejére. Tényleg lenyűgöző volt. gerdla megmozgatta a sötét bőrű gengsztert az állán és
  bekapta az állkapcsot, és fejjel lefelé repült. És lelőtt még három támadótípust.
  Charlotte agresszíven énekelt:
  - Fekete holló a halállal szemben,
  Az áldozat éjfélkor vár...
  Gerda a banditákra lőve felkapta:
  - Hisszük, hogy mi leszünk a legmenőbbek
  Találkozunk a sírnál!
  Ezek a harcoló harcosok. Az a banda, amely úgy döntött, hogy bekeríti őket, nyilvánvalóan nem számította ki az erejüket. Három erős Sárkány-osztályú géppuska őrizte a vezető odújának megközelítését.
  De a lányok Viktorral együtt hirtelen eltűntek, majd megjelentek egy erős és halálos fegyver mögött. Itt Gerda áttört a vezetőig. Csupasz lábujjakkal megragadta
  az orránál fogva, és éles rándítással rádobta. Repült és eltalálta a saját gépfegyvereit. Az ólomfúvókák úgy fúródtak belé, mint egy kos a ráncokkal.
  Charlotte ezt énekelte:
  -Egy kettő három! Törd le a banditát!
  És ő maga fog egy géppuskát, és hagyja, hogy feldarabolják az ellenséget. Gerda előrelépett. A bandita géppuskája váratlanul megjelent a mellkasnál és Victornál.
  A férfi megragadta a ravaszt. És hogyan ver... Ólmos eső zuhogott. Valami erőszakos erő felkapta a banditákat és menet közben szétverte őket. Victor már
  ölnie kellett. De ennyit egyszerre. Harci transzt érzett benne. És csépeljük az ellenfeleket, akik úgy nyüzsögnek, mint a csótányok. És látható volt
  hogyan hatolnak át a testeken a nagy kaliberű golyók és fröcskölnek ki vért.
  Gerda Victorra pillantott, és felsikkantott:
  - Végrehajtó!
  Charlotte a banditákra firkálva énekelte:
  - Szívünkben énekli nekünk a Szülőföld himnuszát,
  Mi vagyunk a legcsinosabb lányok...
  Szoríts erősebb lovagi géppuskát,
  Mert a lányok várják a menő dolgokat!
  Megpróbáltam a lányokra felcsavarni az Ambrams tankot, elég sikkes autó a bandának. És a tetőre szerelt hat géppuskából öntötte a teret.
  Gerda csupasz, cizellált lábbal dobott még egy edényt. Berepült a tank hernyójába. Robbanás következett... Az autó először az oldalára, majd Charlotte
  beledobott még egy borsót. A masztodon elgurult, és géppuskái eltalálták a banditákat. És tucatjával kezdték lekaszálni őket. Látható, hogy ez nagy benyomást tett a túlélő fegyveresekre.
  És gyáva kiáltással és koszos szőnyeggel kezdtek szétszóródni!
  Devonki utánuk csapkodta őket.
  Charlotte még ezt is énekelte:
  Nem kíméli őket
  Ölj meg minden barom...
  Hogyan törjük össze a poloskákat -
  Üss, mint a csótányok!
  Gerda, aki utána lőtt, ezt énekelte:
  - Nincs irgalom, nincs irgalom, nincs kegyelem az ellenségnek!
  Lányok a pokolból, lányok a pokolból, leütök minden kecskét!
  Victor is a tehetetlenségre lőtt, nagyon találó volt.
  Charlotte megjegyezte:
  - Azta! És ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik!
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Egyáltalán nem könnyű! Nem ölhetnénk meg?
  Charlotte megjegyezte:
  - Az idő szenved!
  A lányok pedig felkapták Victort, és magukkal hurcolták. A férfi elejtette a gépfegyvert, és alig volt ideje lábával megérinteni. A mozgásban lévő lányok tovább lőttek a "Sárkány" géppuskából.
  Igyekeztek végezni az összes banditával, és senkit sem hagytak elszökni. Gyönyörű harcosok és könyörtelenek. A nyomásuk egyszerűen őrült.
  Victor már nem tudott velük lépést tartani, és elesett. A nyakába hurkot kötöttek. Hogy fájt. Gerda és Charlotte pedig csupasz lábujjaikkal együtt szilánkokat bocsátott ki
  üveg üti a folyó harcot a fej és a nyak hátsó részén.
  Gerda és Charlotte együtt énekelték:
  - Szerelem és halál, jó és rossz,
  Hogy mi szent, mi bűnös, azt meg kell értenünk!
  És akkor egy másik helikopter lebegett felettük. A bepólyált szemek ködén keresztül Victor homályosan látta, ahogy Charlotte felfelé fordította a géppuska patakját, és Gerda eltalálta a csupasz sarkát.
  a harcos a gyomrában, amiből a szájából kirepült a vér. A helikopter felrobbant... És a töredékek szétszóródtak az égen. Gerda pedig egy skarlátvörös vércsíkot ijesztett ki az arcáról.
  Victor hirtelen nem látta mindezt. Túl sok hurok szorította a nyakát. Szeme előtt gyermekkori látomások, olyan távoli és
  boldog. Valamint sokféle teljesítmény. Itt az iskola. És harcol valakivel. Kettőt kap. És megszólal az utolsó hívás. És valaki nevet.
  Aztán hirtelen minden megállt, és egy pillanatra kialudt a fény.
  . 4. FEJEZET
  Victor felébredt. Nagyon fájt a nyaka kötéllel dörzsölve. Általában rosszul érezte magát. Csontok törtek. És enni és inni akartam.
  Valami puha tárgyon feküdt. Charlotte durva hangja következett:
  - Nos, a gyengécske magához tért?
  Victor felszisszent:
  Majdnem megfojtottál...
  A vörös hajú vixen felkacagott:
  - Szinte nem számít!
  Gerda lágyabb és szeretetteljesebb hangon mondta:
  A férfi felébredt! Talán etesd meg!
  A vörös hajú vix dühösen ugatott:
  - Add neki a trófeás konzervet! hadd élvezzék!
  A szőke kinyitott egy borsós medvehúsos üveget, és így válaszolt:
  - Megpróbálhatod... és ihatsz egy kis tejet!
  Becsúsztatta az üveget, és Viktor torkán meleg sugár ömlött le. Sokkal könnyebb lett neki.
  Gerda mosolyogva jegyezte meg:
  - Nagyon jól lőttél. Talán a különleges alakulatoknál volt!
  Victor megrázta a fejét.
  - Nem! Csak hát amikor nagyon aggódom, csodával határos módon kezd bejönni nálam minden!
  Charlotte mosolyogva megerősítette:
  - értékes készség! De túl lassan futsz!
  Victor vállat vont.
  - Én egyszerű ember vagyok, te pedig szuper vagy!
  A vörös hajú nevetett, és így válaszolt:
  - Igen, egyszerű! De jobbá tehetjük. Főzzünk egy olyan bájitalt, amely megfiatalítja a testet, és sokkal gyorsabban tud majd futni és erőre kapni!
  Viktor meglepődött:
  - Meg tudod csinálni?
  Gerda megerősítette:
  - A zónában vagyunk! És ott vannak a mutáns növények, amelyek műtermékekkel és egy speciális kombinációval kombinálva képesek megfiatalítani a testet, erősebbé és gyorsabbá tenni.
  Viktor füttyentett.
  - Kolosszális! Miért nem teszed ezt mindenkiért?
  Charlotte mosolyogva válaszolt:
  - Emberek? Alapvetően marhák, hogy tegyenek értük valamit!
  Gerda egyetértően bólintott.
  És mi nem vagyunk igazán emberek!
  Victor kíváncsian kérdezte:
  -Ki vagy te?
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  -Bájitalt sokáig előkészíteni Gerd! Meséld el neki történetünket a legelejétől!
  Gerda vállat vont.
  - A legelejétől?
  Red megerősítette:
  - Hát a feladat elejétől! És akkor elkezdted elmondani neki, hogy először nem egészen!
  Gerda bólintott.
  - Igen, nem számoltam egy kicsit. No, figyelj, egy ember, aki nem olyan üres!
  A fogoly bólintott.
  - Hívhatsz Vityának!
  A szőke terminátor bólintott.
  - No, figyelj rám Vitya!
  És beleszőtte a legérdekesebb történetét.
  A félénk téli nap enyhén bearanyozta a buja havat, rövid fényes pillanatokat adva, amelyek oly ritkák a messzi északon.
  Erős, ötvenöt fokos fagy uralkodott, amikor a nyárs a talajt érve jéggé változik.
  Annál váratlanabb látni, ahogy egy szinte meztelenül cserzett lány bikiniben rénszarvasként rohan a hóbuckák között.
  Csupasz, kivörösödött lábai nagyon gyorsan villódznak, szinte semmi nyomot nem hagynak, aranyló haja pedig fényes lángnak tűnik.
  Ideális arányokkal kifogástalan, talán túl izmos alkat, igazi istennőlány, az erő és az erotika megtestesítője.
  Az érdes izmok hullámzásként hullámzanak. Ha alaposan megnézi, apró érzékelőket láthat a testén.
  Miután megtett egy kört, és ugrás közben több ütést is mért a fenyőkre, amitől összerezzentek, a leszakadt kéreg lehullott, a lány visszatér a fehérre festett KAMAZ-szerű terepjáróhoz.
  Egy sisakos férfi hajol ki az oldalajtón. Okos és intelligens arca mosolyra fakad:
  Remek, Gerda. Tested tökéletesen bírja a hideget, gyorsaságod pedig elképesztő: könnyedén megdöntheted az összes világrekordot futásban!
  - Nem csak futásban, hanem úszásban, sőt súlyzóban is! - válaszolta a lány.
  - Dicséret a Mindenhatónak, hogy ilyen ajándékkal ajándékozott meg. - Dabavil szőke mezítláb tapos.
  Megnyugtató válasz érkezett:
  - Nem igazán, genetikusok dolgoztak rajtad, és invazív technológiákat alkalmaztak, beleértve a speciális képzést is.
  Gerda lelkesen mondta:
  - Ismerem a "Tökéletesség" programot, amelynek célja a jövő emberének megteremtése! Miatta veszítettem el a gyerekkoromat!
  - De most sokkal hatékonyabban szolgálhatja Nagyoroszországot!
  A lány meghajolt és tripla szaltót csinált, falatozott a fagyos levegőben, és pátosszal mondta:
  - A szülőföld a legdrágább dolga az embernek, nélküle nincs értelme az életnek! Az ember szülőföld nélkül olyan, mint a test, lélek nélkül!
  A tiszt bólintott.
  - Jó szavakat Gerd! Remélem, lesz lehetőséged szolgálni az országot!
  Szavaikat félbeszakította egy nagy helikopter megjelenése az égen. Ez volt a legújabb modell összecsukható propellerekkel és sugárhajtóművekkel.
  Ez lehetővé tette a nagy sebességű vadászgép és a fekete cápa összes pozitív tulajdonságának kombinálását.
  A gépet "Vepr"-nek hívták - 2, a világ első szuperszonikus sebességű helikoptere.
  A forgó lebegett, két légcsavar forgott, és a kocsikat gumírozott tapadókorongokra süllyesztette. A helikopter áramvonalas volt: bálnára emlékeztetett.
  Több ejtőernyős kiugrott belőle, félkörben felsorakoztak. Aztán egy tisztviselő az FSZB egyik altábornagyának epaulettjeivel tisztességesen kijött. Intett a lánynak.
  Közelebb lépve így szólt:
  Nincs időnk fröcsögni! Tehát egyenesen a lényegre. Hallottál már a példátlan moszkvai terrortámadásról?
  Félmeztelen Gerda így válaszolt:
  - Igen! Ez borzalmas!
  A tábornok fülsiketítően üvöltött:
  - Az elnök dühös, még az egészségét is féltjük. Tíznapos gyászt hirdettek. Az átkozott terrorista "Fekete Szultán" egy nagyszerű országot hívott ki!
  Még soha nem fordult elő, hogy a kormány teljes egészében elpusztuljon, és ennek a baromnak még ultimátumot is volt mersze előadnia.
  Gerda bólintott.
  - Tizenöt napot adott!
  A tábornok megerősítette:
  - Így van, és már tizennyolc órája. Szóval sietnünk kell.
  A szőke aggódva kérdezte:
  - És mi a helyzet az elnök védelmét erősítő intézkedésekkel?!
  A tábornok sóhajtva válaszolt:
  - Példátlanul fogadták el, de ha az ellenfél a zóna ördögi, műtárgyait használja, akkor túl nehéz lesz megállítani.
  A miniszterelnök - egy igazán nagyszerű ember, akit rosszul őriznek. A terroristák, főleg a csecsenek régóta vadásztak rá, de még csak megközelíteni sem tudták.
  Most az egész országot fenyegetik, nem törik meg és nem ijesztik meg: már megbízott miniszterelnököt neveztek ki, és új kabinet alakul.
  - Nincs, aki egy ilyen nagyszerű embert leváltson miniszterelnöki poszton. Gerda észrevette.
  - Ő volt a legmagasabb értékelése Oroszország egész történetében, az emberek senkit sem szerettek annyira.
  A tábornok a homlokát ráncolta.
  - És te mit csináltál?
  A lány szomorú mosollyal válaszolt:
  - Imádkoztam a lelkéért! Remélem, az egyház szentté minősíti azt az embert, aki megmentette Oroszországot?
  A tábornok megrázta a fejét.
  - Ateista vagyok! Nekem pedig az a fő, hogy megtartsam, bár a miniszterelnök sokkal jobban méltó a szentté avatásra, mint II. Miklós. Most az üzletről!
  Elvisznek Moszkvába, és onnan a csodák zónájába kerülnek.
  Őszintén szólva, be kell merülnie az alvilág látszatába, de a Fekete szultánt el kell pusztítani.
  Ha azonban élve elfogja, további ötvenmillió euró jutalmat kap.
  Gerda füttyentett.
  - Azta! Mennyi a teljes összeg?
  A tábornok felmordult:
  - Kétszáz millió euró a halottakért és kétszázötven az élőkért!
  A szőke mosolyogva kotyogott:
  - Lenyűgöző! Bár személyesen ingyen foglalkoztam a "fekete szultánnal", csak azért, hogy megbosszuljam Szvjatoszlav Vladimirovicsot!
  A tábornok hevesen kacsintott.
  - Bírság! Lesz párod! Szintén egy olyan személy továbbfejlesztett modellje, mint te!
  Gerda mosolyogva mondta:
  Azt hittem, nem én vagyok az egyetlen. De szeretnék egy férfival párba állni.
  A tábornok sóhajtva válaszolt:
  - Nincsenek olyan férfiak, mint te! Az összes fiú meghalt, nagy sajnálatunkra. A tudomány még mindig annyira tökéletlen.
  Itt jársz például a szakadék szélén, nem is tudjuk, meddig élnek ilyen emberek. Lehet, hogy nem öregszel, vagy egy év múlva meghalsz.
  Gerda magabiztosan kijelentette:
  - Nem ijeszt meg túlságosan. Végül is ugyanolyan ember vagyok, mint a többi ember, ami azt jelenti, hogy halhatatlan lelkem van.
  - A vallás a gyengék vigasztalása - minden szerencsétlenség jelentéktelennek tűnik, ha átmeneti! A tábornok megjegyezte.
  - És neked, lánynak, erősnek kell lenned, de hagyjuk a beszélgetéseket, nincs veszteni való perc.
  A lány öt másodperc alatt felvette az álcáját, és beugrott a helikopterbe.
  Az autó könnyedén fordult, kiemelkedő manőverezőképességet mutatva, majd meredeken szárnyalt felfelé.
  Általában az ötvenes években merült fel a helikopterek sugárhajtóművekkel való felszerelésének ötlete, de nem sikerült megvalósítani.
  Most az autó azonnal túllépte a hangsebességet, majdnem olyan jó volt, mint akár a Migu-35.
  A tábornok dicsekedett:
  - Elektronikánk hazai, összességében kiváló fejlesztésekkel rendelkezünk, csak a megvalósítással adódnak gondok néha.
  "Ha a technika őrangyal, akkor a harci szellem a háború istene!" Gerda észrevette.
  A tábornok sajnálkozással a hangjában válaszolt:
  - Sajnos a sorkatonák többsége rossz egészségi állapotú, és szerintem erre jobban oda kellene figyelni.
  Aztán hozzátette:
  - Sokat kell változtatnunk az emberi természeten, és ezen dolgozunk. Azt hiszed, hogy Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert.
  Gerda felsikkantott:
  - Ezt tanítja a Biblia!
  A tábornok teljesen logikusan kérdezte:
  - De vajon a Mindenható Isten valóban nem olyan gyenge és törékeny, mint az ember?
  A szőke keményen kiáltotta:
  - Ez a bűn következménye!
  A tábornok nem értett egyet.
  - A titán nem rozsdásodik, és az istenkép nem homályosodik el! Kivéve persze, ha egy személy valóban kép.
  Gerda határozottan mondta:
  - Tudod, könnyebb egy evőkanállal felkanalazni az óceánt, mint vitatkozni egy ateistával! Ezért nem akarok róla beszélni!
  A tábornok széttárta a kezét.
  - És mit tegyünk még egy egész óra repülés előttünk.
  - Szeretem a természetet! Itt egy kiváló cyber-videós áttekintést lehet bekapcsolni." - nyilatkozta Gerda.
  Nagyon érdekes megfigyelni a virtuális világot. A számítógép javítja a képet: színesen festett folyókat, tavakat, erdőket, hegyeket jelenít meg.
  Minden olyan szokatlan nagyítható és kicsinyíthető a képen.
  Gerda időnként ránézett, és megváltoztatta a kép szögét. Így nézett ki minden villogva az elektronikus tartományban, játékhoz hasonlítva a világot.
  Végül Moszkva jelent meg előttünk. Hatalmas metropolisz, láthatjuk a legújabb felhőkarcolókat, autóbankokat, műemlékeket.
  Összességében lenyűgöző, különösen egy lány számára, aki rövid életét az ölés művészetét gyakorló lőtereken töltötte.
  Gerda azonban jobban ért az elektronikához, mint a Tudományos Akadémiához.
  - A vírusvédelme megbízhatatlan. - Észrevette. Általában a Kaspersky antivirus elavult, és teljesen tehetetlen a férgekkel vagy tintahalakkal szemben.
  A tábornok bólintott.
  - Igen, a programozás kicsit le van maradva! Túl sok tehetséges fiatal vállalkozik, az idősebbek pedig tudományt folytatnak.
  És te magad is úgy ismered a számítógépet, mint egy lány - szereti a fiatalokat és a makacsokat!
  Gerda felkiáltott:
  - Megnézhetem a programot.
  A tábornok rávágta:
  - A későbbiekben! Az ütemezésünk másodpercekben történik.
  Egy földalatti repülőtéren szálltak le, majd egy speciálisan versenyautón egy földalatti helyiségbe vitték a lányt.
  Ott az FSZB új igazgatója, Apollonov vezérezredes várt rá. Szó szerint egy másik terepszínű lány lépett velük az ösvényre.
  Szintén magas, erőteljes, remek felépítésű, de haja a világosarany Gerdával ellentétben tűzvörös, vörös zászlóhoz hasonló.
  Határozottan kezet fogott új párjával, bemutatkozott:
  - Charlotte!
  A szőke így válaszolt:
  - Gerda!
  A vörös hajú felkacagott.
  - Ismerkedjen!
  A vezérezredes rövid volt.
  - Jelen pillanatban halálos veszély leselkedik a szülőföldre. Ezért nektek, fiatal lányoknak sietniük kell! Tikhomirov részletes utasításokat ad.
  Ujjaival az altábornagy felé bökött. - Amíg el nem mondom a következőket. A zóna nagy része külföldön található, azon az országon, amellyel amúgy is feszült kapcsolataink vannak, vagy inkább két országgal.
  Ráadásul a csodák zónájának sajátossága olyan, hogy nehéz rá nagy erőket bevetni. Tehát rajtad kívül csak különleges erők fognak ott működni.
  Természetesen van saját felderítő hálózatunk a zónában, de az utóbbi időben kudarcokat tapasztaltunk.
  Tikhomirov megadta a szót:
  - A felderítőink gyilkolni kezdtek. Még a legtitkosabbakat is. Még egy olyan verzió is létezik, amely szerint a terroristák megtanultak olvasni a gondolatokban.
  Gerda megerősítette:
  - Ez az! Egyes műtermékek fokozzák a telepatikus képességeket. Amit Wolf Messing és mások tettek, az elérhetővé vált a hétköznapi terroristák számára.
  - Nem egészen egyszerű! - Egyszóval, akik maradnak, támogatást nyújtanak neked.
  Charlotte megjegyezte: - Sztyepafanyt valószínűleg megölték.
  - Honnan tudod, hogy? - Az FSZB igazgatója éber volt.
  - Néha érzem, néha nem! - Észrevette a lányt.
  Gerda kissé hülyén hozzátette: - Ne haragudj! Nincsenek mögötted komoly vétségek, és csak a lusták nem fekszenek le a titkárnővel.
  Az FSZB igazgatója fellángolt:
  Szóval tud olvasni a gondolatokban!
  A szőke terminátor bólintott.
  - Nem mindig és egyáltalán nem! De ha nem voltak szuperképességeik, akkor miért hívtak minket.
  A titkosrendőrség vezetője bólintott.
  - Tisztelem! Kár lesz, ha nem térsz vissza!
  - A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig megpróbálják elhalasztani a találkozást vele! - Észrevette a vörös hajú Charlotte-ot.
  - A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig rosszkor jön, de senki sem rója fel neki, hogy késik! Gerda folytatta.
  A titkosrendőrség vezetője bólintott.
  - Nektek lányok magas az IQ-ja, de a testetek ugyanolyan fehérje, mint az enyém. Tehát egy golyó a fejbe és a végére.
  Oké, egy csomó dolgom van. Nem lesz olyan nehéz megölni a Fekete Szultánt, mint megtalálni. Az ő nyomdokaiban sok vérebet fogunk indítani. Tudd, hogy a szülőföld veled van.
  A lányok udvariasan meghajoltak, kísérték, Tikhomirova a kijárathoz ment. Moszkvától a körülbelül ezer kilométeres zónáig.
  Charlotte a legtöbbet beszélt útközben:
  - A negyvenötödik kaliberű UMP német géppisztolyok kivehető hangtompítókkal, személyesen szereltem szét és készítettem egy kiváló puskát.
  A tervezés kis változtatásai lehetővé tették több rendszer előnyeinek egyidejű kombinálását.
  - Jómagam az AR 10 Armalight puskán, a csavarvágó amerikai analógján, valamint az M-16-on dolgoztam. A paraméterek enyhe változtatásával tovább tudtam növelni a golyó torkolati sebességét és célzását.
  És ami a legfontosabb, magának a puskának a megbízhatóságának növelése. Hiszen köztudott, hogy az M-16 a kezdeti, csaknem 300 méter/másodperces golyósebességben és kétszeres kilövési pontosságban is felülmúlja a Kalasnyikovot. De ez egy trükkös dolog.
  Ha az amerikaiak tudták volna, nagy díjat adtak volna nekem! Általában meglep a tervezőik hülyesége.
  Tyihomirov így válaszolt: - Ez azért van, mert magánkézben van a fegyvergyártás. Egy megbízhatatlan puska gyakran eltörik, ami azt jelenti, hogy többet el lehet adni, a javítóiparról nem is beszélve.
  Általában a világ legjobb tudósai dolgoznak az Egyesült Államoknak, de mivel a kapitalisták csak a profitra gondolnak, munkájuk megtérülése sokkal alacsonyabb, mint a miénk.
  Charlotte megjegyezte:
  - Szerintem a kapitalizmus el fogja pusztítani az emberiséget!
  Beléptek egy tágas irodába, ahol már oktatók várták őket. A kérdés az egyes részletekre vonatkozott.
  - Túl fülbemászó megjelenésed van. - jegyezte meg Tyihomirov. - Azonnal hívja fel a figyelmet. Szerintem jobb lenne, ha idősebb férfinak öltöznél.
  Ebben az esetben a zónába való behatolás teljesen természetes lesz.
  Gerda meglepődött:
  - Hogyan?
  - Pass hétköznapi stalkereknek. Annyira egyszerű, hogy több ezren vannak a zónában.
  Lehet, de nem a legjobb ötlet. Ha okos lányként érkezünk, akkor ez elmúlik. - jelentette ki Charlotte.
  A tábornok kikeltette a Zenkit:
  - Komolyan!
  A vörös hajú vixen bólintott.
  - Egészen! Dolgozhatunk prostituáltként. Van belőlük elég a zónában, és az ágyról sok mindent meg lehet tudni.
  Gerda megrázta a fejét.
  - Férfiakkal lefeküdni bűn.
  Charlotte agresszíven megjegyezte:
  Nem bűn ölni? Általában apáca vagy harcos. Miért éppen Bibliát adtak a kezébe?
  A szőke félénken így szólt:
  - Ekkor áldotta meg a pap a projektet, otthagyta.
  - Nagy hiba, választani kell Krisztus és a szülőföld között! - jelentette ki Charlotte.
  - Jobb! Tyhomirov egyetértett. - Nem lehet csak fehér kesztyűben szolgálni az országot.
  Gerda habozott, majd kinyomta:
  - Én a szülőföldet választom!
  A tábornok elégedetten felkacagott.
  - Ez csodálatos! Természetesen a zónában kell használni a női bájait, e nélkül a küldetés értelmetlen, de úgy hatolsz be, mint a hétköznapi férfi stalkerek.
  A helyzet az, hogy ha azonnal a zónába érkezik teljes pompájában, akkor vissza kell lőnie a ragacsos férfiakat.
  És egy nő, aki folyékonyan tud fegyverekben, azonnal FSZB-ügynök.
  Charlotte bólintott.
  - Egyetértek! Talán nem kell túl sokat csillognia.
  A tábornok megerősítette:
  - Igen, és még több! Nem orosz leszel, hanem Nyugat-Ukrajna. Le tudod másolni az ékezetet?
  Red megerősítette:
  - Természetesen! Nem vagyunk idegenek, de akkor miért ne a muszlim nők.
  A tábornok felnevetett.
  - Kimondottan szláv megjelenéseddel.
  - Nem tudsz rajta változtatni, főleg, hogy csokibőrünk van. - mondta Gerda.
  A tábornok vállat vont.
  - Erre nem is gondoltam! Minden túl elhamarkodottan történik. Csak itt túl izmos vagy a muszlim nőkhöz.
  A szőke megjegyezte:
  - Ha gránátvetőket viszünk a hegyek fölé, nem bűn felpumpálni az izmokat. És folyékonyan beszéljük a csecsen nyelvet.
  A tábornok úgy döntött:
  - Nem, jobb, ha arab zsoldosok vagytok. Szakállt készítünk, a mellkas benyomható, és ha szexről kérdeznek, azt mondod, hogy a Korán tiltja a házasságon kívüli szerelmet.
  - Csináljuk meg! - mondták kórusban a lányok.
  A tábornok megerősítette:
  - Csak a WC-vel lesznek gondok, de majd megtanítjuk.
  - Fallosz és csatolhatod! Gerda észrevette.
  A tábornok felmordult:
  - Bírság! Van már tapasztalatod?
  Charlotte felkacagott.
  - Arra tanítottak bennünket, hogyan kell megváltoztatni a képet, és ismerjük az arab nyelvet.
  A tábornok határozottan azt mondta:
  - Beszélj jobban oroszul akcentussal, a nemzetközi zónában ez a nyelv nemzetközi.
  A lányok egyszerre kiabáltak:
  - Remek, megkaptuk!
  Nagysebességű vadászgéppel szállították a zónába, ez nem kelt gyanút. Aztán egy Dragonfly -5-tel repültek át az ukrán határon.
  Ez egy könnyű monoplán speciális bevonattal, amely megkülönböztethetetlen a legmodernebb radaroktól.
  Ráadásul a szárnyai a terep színéhez igazodva változtatják a színüket, így gyakorlatilag láthatatlanná válik.
  Indulás előtt az oktató speciális táskákat adott át a lányoknak. Konkrétan két gyerekjátékhoz hasonló autót rejtettek el bennük.
  Ruslan Ibragimov, az FSZB oktatója elmagyarázta a lányoknak.
  - Ezek robotcserkészek. Egyébként egyenként tíz és fél millió dollárba kerülnek. A legújabb nanotechnológiát alkalmazzák.
  Különösen a számítógépes maszkolás, tükrözik a terepet, és átviszik a tükröződést a külső kontúrra, láthatatlanná téve az autót.
  Képes rövid távolságokat repülni, akár öt méter magasra is ugrani, összenyomni, hogy áthatoljon egy legfeljebb három centiméter átmérőjű résen.
  Ezenkívül minden információt szemüvegen keresztül továbbítanak. Az elemek a rádiumhoz is speciálisak. Nagyon sokáig dolgozhatnak, tovább, mint amennyit a zónában maradsz.
  A lányok az autókat nézték. - Charlotte megjegyezte: - Láttam hasonló terveket. Különösen egy felderítő robot kígyó formájában.
  - Ez sem rossz, de veszít a sebességből. - mondta Ibragimov. - Viseld gondjukat! Ebből csak hét van az egész FSB-ben. Igen, és speciális gépeket kaptál.
  Gerda a fegyverre nézett. Külsőleg egy egyszerű "Abakan" volt, csak optikával és hozzátartozó dobozzal.
  Az oktató észrevette a tekintetüket:
  - Ennek a gépnek elektromágneses gyorsulása van, lövedékének kezdeti sebessége másodpercenként ötezer méter.
  - Azta! Gerda meglepődött. - És a visszatérés?
  - Egy speciális zsanér lágyítja. Ráadásul a golyók kalibere szokatlan, mindössze 3,15 milliméter.
  - Ilyen kicsitől nem fogsz bolhát ölni! A női revolverben még több van. - jelentette ki Charlotte.
  Az oktató elmagyarázta:
  - Ezek nem közönséges golyók! Szupernehéz Urán 435-öt használnak. Teljesen biztonságos és nem radioaktív, de két és félszer sűrűbb, mint a közönséges urán, és nyolcszor sokkal nagyobb keménységű volfrám.
  Ezenkívül a golyók a TNT-nél tízszer erősebb robbanóanyagokkal vannak felszerelve. Még mindig borzasztóan drágák, nem is akarom megnevezni, hogy mennyit, különben nem akarsz lőni.
  - Aki spórol a biztonságon, menjen tönkre a temetésen! - mondta Gerda.
  Az ezredes bólintott.
  - Valószínűleg igazad van, de egy kis, majdnem ezer dolláros golyó is valami!
  Charlotte azt mondta:
  - Hűha, látom, értékelnek minket!
  Az oktató bólintott.
  "Túl fontos elfogni a Fekete Szultánt. Lesz kétezerötszáz ilyen töltényed. Ezen kívül a géppuskák nyolc tüzelési móddal rendelkeznek. Ezerkétszáz golyó percenként, az egyszeri, valamint a köztes üzemmódokig.
  Gerda felsikkantott:
  - Lenyűgöző! Ilyen fegyver minden különleges alakulatunkban?
  Az oktató így válaszolt:
  - Nem! Húsznál nincs több ilyen gép. Ügyeljen a miniatűr számítógépre. A hangoddal parancsolhatsz neki, ő pedig válaszol, esetleg még a zenét is bekapcsolja neked.
  Ráadásul ez az apróság csak neked fog engedelmeskedni.
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  Egyáltalán nem rossz, de nem is annyira feltűnő. Az a verzió, amilyenek mi vagyunk, az arabok nem fog működni.
  Az ezredes egyetértett.
  - Így van, összecsukható gép: jobb hátizsákba bújni, és használni, amikor feltétlenül szükséges.
  Van még két tucat különösen erős gránát mérgező tűkkel, de ez veszélyes, saját kezűleg beszerezheti.
  Általában a tábornok azt tanácsolta, hogy ne terhelje túl magát műszaki know-how-val. Íme a fő trükkök és találékonyság!
  - Az igaz, hogy a természetes elme helyettesítheti a számítógépet, de a természetes elmét egyetlen számítógép sem helyettesítheti! - mondta Charlotte.
  Az oktató bólintott.
  - És most hallgassa a gépét, ahogy énekli Dima Bilant. Volt zene és egy ismerős dal.
  - Minden lehetetlen lehetséges. Biztosan tudom... - Más dallam! - vágott közbe Gerda.
  Egy kis háromdimenziós világító vetület jelent meg az automata felett:
  - Milyen dallamokat szeretnél hallgatni! Háromezer dalunk van, hazai és külföldi egyaránt!
  Gerda felemelte a kezét.
  - Egy orgonát akarok Bachhoz!
  - Én igen!
  A zene gyönyörű volt, de Charlotte félbeszakította.
  - Van játékod?
  A hologram nyikorgott:
  - Természetesen! A "Stalker" harminckilenc különböző változatát és a "Farter" nyolcvanöt változatát ajánlom, különösen a legújabb "Dawn of the Zone" modellt.
  - Meg lehet őrülni! Volt egy géppuska, a játékos lett a lövész. Itt jött a technológia. Charlotte meglepődött.
  Ibragimov kaukázusi bajuszán keresztül vigyorgott:
  - Vannak képzési tanfolyamok, sorkatonai képzések és még sok más. Ez a jövő fegyvere, maga a gép fogja elmagyarázni a kadétnak, mit kell tennie.
  A fegyver maga tanítja meg kezelni.
  - Fantasztikus! - mondta Gerda.
  Az oktató megerősítette:
  Kár, hogy az ilyesmit titkolni kell majd. Egyébként mi ennek a gépnek a neve?
  - "Feltűnő" - 1, hamarosan megjelenik egy még tökéletesebb modell. És idővel az ilyen gépek az orosz hadsereg szolgálatába állnak.
  A szőke bólintott.
  - Egyértelmű!
  Az oktató hozzátette:
  - Igen, és az optika is számítógépes, akkora növekedést ad, amennyit akar, a célzási távolság tizenkét kilométer.
  Van még állítható piros pont, taktikai lámpa, lézeres jelzők, rohamfogantyúk és kompakt bipod.
  De általában ez a gép másfél millió dollárba kerül.
  - Néha úgy tűnik számomra, hogy a világ leggazdagabb embere az FSZB igazgatója. - csattant fel Charlotte.
  Az ezredes elmosolyodott.
  - Tudja, miért vagyok csecsen nemzetiség szerint, és miért szolgálom Oroszországot olyan odaadóan?
  A vörös hajú megkérdezte:
  - Miért?
  Az ezredes készségesen válaszolt:
  - Ez az egyetlen ország a világon, ahol cselekvő nélkül adnak át pénzt a katonaságnak. Higgye el, a jövő hazánké, a jóllakott hadsereg a jólét záloga!
  - Ha egy bolond vagy egy barom nem kerül hatalomra. Charlotte beleegyezett. És akkor voltak olyan típusok, mint Gorbacsov és Jelcin, majdnem tönkretették az országot.
  - Nem tudok garanciát adni, de az emberek sokkal bölcsebbek lettek, hiába ölik meg az elnököt, az újraválasztás keveset változtat.
  - A mi feladatunk a fekete szultán megtalálása. - Szóval hagyjuk a beszélgetést morogva Charlotte-ra.
  Az oktató figyelmeztetett:
  - A lényeg, hogy vigye el ezeket a köveket, egy anomália detektort, figyelmeztetni fognak a veszélyre.
  Gerda a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - És a többi, például a Diffa kő, ami a népnyelven "Páncél" eltéríti a golyókat?
  Ibragimov szomorú tekintettel válaszolt:
  - Sajnos a zónán kívül szinte minden műtárgy elveszti erejét, még meg is lepődünk, hogy a terroristák hogyan tudták ezeket felhasználni.
  Lehetséges, hogy ennek kiderítése még fontosabb, mint a Fekete Szultán megölése.
  Charlotte bólintott.
  Tartjuk a kapcsolatot, és megpróbáljuk kideríteni a titkot.
  Az oktató búcsúzóul bólintott.
  - Viszlát, próbálja meg megtalálni Ali Mashadovot. Lesz valami érdekes a számodra.
  A lányok, akik a mudzsahedek megjelenését öltötték, közeledtek a zóna széléhez.
  - Vannak bányák! - jegyezte meg Charlotte.
  Gerda megerősítette:
  - Óvatosan menjünk!
  A lány katonacsizmáját ledobva futottak végig a havas lejtőn, mezítláb szinte nem hagyott nyomot. A határhoz ugrva egy áttetsző gömbbe merültek.
  Erős ózonszag csapta meg az arcomat, majd egy enyhe ütés. A lányok átköltöztek, csizmát húztak, hátha véletlenül megfigyelés alá kerülnének.
  Bár a zónán belül télen őszi idő volt, tíz fok körül, és nem esett hó.
  A felderítők óvatosan bekukucskáltak a történetekből és játékokból ismert titokzatos zónába.
  Egy időben még videofilmet is próbáltak forgatni, de a teljes képet törölték, még fényképezni sem lehetett.
  Sok csodálatos dolog volt a zónában, de halálos is volt. Annyi minden volt benne. Még a fák is különlegesek, a lombozat lila és rózsaszín, tele tövissel.
  A fű is vészjóslóan néz ki, mintha vérfoltok borították volna. Tizenkét lábú narancsfoltos szöcskék ugrálnak át rajta.
  Bajuszukat mozgatva próbálnak ráülni a lányokra. Charlotte erőteljesen elűzi őket, Gerda pedig elkapja őket az ujjaival.
  A körmeit levágták, a speciális gumikesztyűs smink pedig vastagabbá és durvábbá tette ujjait.
  A szőke lány szeretettel simogatja őket és megszólal.
  Élnek és szeretetre van szükségük.
  A szöcskék között vannak galamb méretű példányok is. Amikor simogatták, doromboltak, hátraugrottak. Veszélyes lehet, hogy a szöcskék milyen állkapcsait harapják meg.
  Igen, mérgezőek! Charlotte észrevette.
  - Sokat kockáztatsz.
  - Talán egyesek számára mérgező a nyálunk. Itt a zónában az agresszió százszorosára tér vissza. Gerda észrevette.
  - És a pacifizmus... - Charlotte nem talált megfelelő meghatározást. A kavics villogott, anomáliára figyelmeztetve.
  Előttük, közvetlenül feléjük, vibrált a levegő. Mint a kandalló fölött, csak meleg helyett, ellenkezőleg, jeges hideget fújt.
  Charlotte megjegyezte: "Talán csinálhatunk egy kísérletet, belemehetünk egy anomáliába."
  Gerda meglepődött:
  - Kockáztatja a fejét?
  A vörös hajú nem értett egyet:
  - Néha az anomáliák további képességeket adnak. Nem olvastál sci-fit?
  - De általában csak holttestek kerültek ki az anomáliákból. Ide nézd. A szőke lány ujjával a csontvázra mutatott.
  - A holttest egy férfié volt, általában a "farterek" többsége férfi. Itt sok nő fél, sugárzást kap, és nem fog tudni szülni. Charlotte észrevette.
  - Farter, ez egy érdekes kifejezés. - Valamikor megpróbálták bevezetni a "stalker" kifejezést, de a tolvajok a szerencsét kifogó fing szóból fingóvá alakították át.
  Szóval farter olyan, mint egy szárazföldi kalóz. A kalóz szó szerint azt is jelenti: szerencsevadász. - folytatta a szőke lány.
  A felderítők elhaladtak e szinte láthatatlan csapda mellett, de azonnal majdnem belebotlottak egy másodikba! Egy csontváz lógott a levegőben, külön a hús és a belek.
  A szelíd Gerdának rosszul lett, és szemtelenebb társa is beszállt a találkozóba.
  - Semmi különös! Ez csak egy holttest. - Észrevette. A közelben egy összedőlt és rozsdás nagyfeszültségű pilon hevert, olaj- és rothadásszagú volt.
  A bomlás szaga olyan savanyú volt, hogy megfájdult az állkapcsom.
  - Valami furcsa benne! Fenyegetve érzem magam! - mondta Gerda. Hirtelen rájuk ugrott a csontváz. A lányok reflexből lőttek "Kalashból".
  A golyók széttörték a szilánkot, és ledöntötték a ghoult a lábáról. Ő azonban azonnal felkelt, és megpróbálta megtámadni a szépségeket. Nehéz olyan embert horgászni, aki már meghalt.
  A lányok jól irányzott térdlövésekkel eltörték a térdüket. Egy csontujj azonban megkarcolta Charlotte arcát, megsértve a maszkot, és átszúrta a bőrt.
  A nő válaszul fenékkel vágta, és több bordáját eltörte. A csontváz elesett, és miután több jól irányzott lövést kapott a végtagokon, megnyugodott.
  - Elkészültünk vele! - kiáltott Gerda - Úgy tűnik, megsérültél. Lehajolt, és megtörölte Charlotte vérét.
  - Apróság, maga is tudja, milyen gyorsan gyógyulnak rajtunk a karcolások.
  Gerda megjegyezte:
  - Az álcázás sérült!
  - Nem probléma felragasztani. - A vörös hajú lány belenyúlt a hátizsákjába.
  Hyperclay eltávolította a vágást, és a csúnya arab arc ismét megjelent előttük.
  "Miért szakáll ez a hülyeség, öregíti a férfit, és megsebzi a nőket!" - mondta Charlotte.
  Gerda tömören válaszolt:
  - Így döntött Isten.
  A vörös hajú vixen megjegyezte:
  Miért kell neki! Ha létezik egy magasabb rendű elme, akkor nem ruházná fel az embereket szükségtelen tulajdonságokkal.
  A szakáll jelenléte és az emberi test általános gyengesége önmagában is kétségbe vonja az alkotó létezését.
  A szőke terminátor megjegyezte:
  - Ismered Charlotte-ot! Itt halandók vagyunk, és lehet, hogy nem térünk vissza a zónából, amely ebben az esetben vár ránk.
  Charlotte bölcsen megjegyezte:
  - Sci-fit olvasok, van matematikai elmélet. Lélek, információs szimbólumokból áll. Tehát nem tűnhet el a végtelen univerzumban.
  Egyszerűen megváltoztatja a minőségi jellemzőit. Vagy módosítsa a díjat.
  Gerda felnevetett.
  - Tehát a lélekben, hiszed, de nincs Isten, aki megteremtette!
  A vörös hajú harcos hevesen megjegyezte:
  - Az ortodox vagy bibliai változatban nincs Isten, de a Supermind-ben miért ne hinnénk el. Ami pedig a lelket illeti, álomban repülünk.
  Ez nem a lelki állapotunk emléke, amikor valamikor egy speciális információs anyagból álltunk, amely test nélkül is képes volt gondolkodni és érezni.
  A szőke a homlokát ráncolta.
  "Talán ez akadályoz meg abban, hogy higgyen a Bibliában.
  Charlotte őszintén válaszolt:
  - Nagyon! Különösen a kegyetlenség, ami furcsa egy magasabb rendű elme számára, különösen az Ószövetségben.
  Továbbá, ha Isten a szeretet, akkor miért nem az egész teremtménye teljesen boldog!
  Gerda felkiáltott:
  - Talán arról, ami nem méltó!
  A vörös hajú teljesen logikusan megjegyezte:
  - A Mindenható gyermekei vagyunk, és úgy kell nevelnünk, hogy méltók legyünk! Hol van a nevelés? Hogyan viszonyulnak a szülőkhöz, akik elengedik gyermekeiket?
  A szőke megerősítette:
  - Megfosztják őket! De Istent nem lehet emberi mércével mérni.
  Charlotte meglehetősen racionálisan megjegyezte:
  - Miért, ha mi vagyunk a kép és a hasonlatossága, akkor a mi erkölcsünk is hasonló. A jó és a rossz fogalma pedig ugyanaz a különböző nemzeteknél.
  Lehet jó, ha nem adunk fényt és tudást a gyerekeknek magukról? - kérdezte Charlotte. Gerda válaszolni akart, amikor hirtelen valami rájuk ugrott, és a lánynak alig volt ideje félreugrani.
  Dijj erdei medúza volt, fákon élt és vadászott, felülről támadva. Mivel a teste szinte átlátszó, nehéz észrevenni.
  A lányok azonban még a kiküldésük előtt áttanulmányozták a zónáról szóló anyagokat. Sok farter, köztük a hírszerző ügynökségek képviselői és a tudósok, leírták a zóna természetét és a mutáns lényeket, amelyek többnyire ragadozók és veszélyesek.
  Aki biztosan megölné, annak karmokkal kell megütnie a kék pontot a kocsonyaszerű test közepén. De a lény mozgékony, erre nem minden fingos képes.
  A lányok a vskidkura lőnek, és nem céloznak. Ütés, az erdei medúza felrobban, vér- és maróanyag-forrásokat bocsátva ki, mint a savas folyadék.
  A vele érintkező fű fonnyadni kezdett.
  - Ez olyan, mint az "Alien" film - mondta Gerda. - Nem vízsav.
  - Ezen a csodazónán megjelent egy speciális szub-hipersugárzás. A fénynél kétszázszor gyorsabb izotópokat bocsát ki, a behatoló ereje pedig egyszerűen elképesztő.
  - Miután lelőtt négy savanyú medúzát, Charlotte elégedett volt.
  - Még jó, hogy nem befolyásolja a szemet.
  Egy másik lény megpróbált a földbe fúrni, de Gerdától megkapta a magáét.
  A lány azonban nem vallott szégyent:
  - Hány ember halt meg az utálattól.
  Charlotte bólintott.
  - Ne számold, de a zónában megöltek száma több tízezerre tehető.
  A szőke azt javasolta:
  - Akkor gyorsabban kell menned, talán még futnod is. A NATO-hadsereg álcája kényelmes, a csizma szinte nem zavarja a futást, bár nagy a kísértés, hogy ledobják.
  A felhők azonban elkezdtek oszlani, és még világosabbak lettek. A bal oldalon egy régi, szovjet időkből származó lift úszott el a lányok mellett.
  A csernobili katasztrófa után elhagyták. A csúcson azonban egy mesterlövész volt. Habozás nélkül tüzet nyitott.
  A lányok egy pillanat alatt leszedték, és cikcakkban eltávolodtak a golyótól.
  Charlotte, és aztán talált valami panaszkodnivalót:
  Miért nem lőttél.
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Ez egy férfi, de az arcából ítélve szláv.
  A vörös hajú agresszívan tiltakozott:
  - Egyedül volt, és nem volt ideje, hogy jelzést küldjön a közeledésünkről. Hülyeség világítani, de még butább az a viselkedés, hogy azonnal lő.
  A holttesthez futottak. A fej a sisak alatt borotvált, a kezeken tolvaj "gyűrűk", tipikus testvér.
  - Lehet, hogy orosz, de nem a mi csapatunktól.
  Gerda döbbenten mondta:
  - Mindazonáltal még a bűnözőnek is joga van megtérni.
  Charlotte a halántékára csavarta az ujját: - Nem ölsz meg így senkit!?
  A szőke pátosz így válaszolt:
  - Ha a Szülőföld érdeke úgy kívánja: átlépek a lelkiismeretemen.
  A vörös hajú agresszíven rámutatott:
  - Tudod, hogy a Biblia egy olyan könyv, amelyet eleve be kellene tiltani.
  - Honnan?
  Charlotte keményen megszólalt:
  - Támogatja a pacifizmust. Általában ne beszéljünk többé a vallásról.
  Gerda dühösen mordult fel:
  - Egyetértek! Ne dobjon gyöngyöt a sertések elé.
  A vörös hajú duzzogott:
  - Sértegetsz?
  A szőke kicsit halkabban beszélt.
  - Nem! Ez egy képletes kifejezés.
  Charlotte megnyugodott.
  - Megértettem! Oké, menjünk, fel kell vennünk valakivel a kapcsolatot.
  A lányok lassan folytatták, megkerülték a villanyvezeték támasztékát. Végre kitisztult az ég, és akkor Gerda észrevette.
  - Nem lehet!
  Felettük valóban hihetetlen dolog történt, három nap sütött: sárga, zöld, piros. Igaz, az utolsó kettő kicsi volt, és szinte nem adtak meleget.
  Charlotte így válaszolt:
  - Ez az aberráció hatása, valójában csak egy Nap van.
  Gerda felsikkantott:
  - És a jelenség oka nem megoldott?
  A vörös hajú lelkesen bólintott.
  - Még nem! De ez befolyásolja az éghajlatot a zónán belül.
  Egy nagy darázs gyorsan elrepült. Charlotte egy tőrrel a levegőbe vágott.
  - Ez is egy mutáns és elég veszélyes.
  - "Zhalik" Felismertem! - mondta Gerda. - A méreg túlélte a mutációt, és súlyos allergiát okozhat.
  A vörös hajú bólintott.
  - Szóval itt, ami nem mérgező, az kínos.
  Útközben többször is kibelezett holttestekre bukkantak. És egy ívelt villanyvezeték oszlopán, amely az átázott agyagba nőtt vezetékek kinövéseivel, egy akasztott ember lógott.
  - Hú, ez az emberek cselekedete! Gerda észrevette.
  - Az ember a legveszélyesebb állat a világon. Charlotte beleegyezett.
  A szőke felkiáltott:
  - Hallod, a helikopter zajt ad, szálljunk le.
  A vörös hajú összeráncolta a homlokát:
  - Talán a miénk?
  - motyogta a szőke lány.
  - Ráadásul a legenda szerint az ellenségeik vagyunk.
  A lányok lefeküdtek, és bekapcsoltak egy miniatűr, összfrekvenciás rádiószkennert. Két helikopter volt, tipikus, talán elavult MI-8-asok.
  Az orosz különleges erők már nem repülnek ilyeneken. Az adásban egy társ, valamint kaukázusi és orosz szavak hallatszanak. A lányok tudták, hogyan kell álcázni magukat, de csábító volt a lövöldözés?
  - Hé, fraer! Nincs itt semmi érték! Tényleg körözünk.
  Ordít válaszul:
  - Lehetnek műtárgyak!
  Csúnya üvöltés:
  - Ne légy balek, ezen a téren már régóta választják a fingókat.
  - Újra megjelenhet. és menő zenét játszanak.
  Nagy volt a kísértés, hogy lelőjék miniatűr gránátvetőjüket, de ez azt jelentette, hogy fel kell világítani. Gerda imádkozott, Charlotte pedig az emlékekbe merült. Hogyan ölelt és csókolt egy srácot.
  Aztán elmentek. Az érzések élesek, nagyon kellemesek, a hülye barátja valószínűleg még szűz, nem ismeri a szerelmet. Főleg, ha ezek különböző férfiak, általában fiatal és egészséges különleges erők.
  A lemezjátszók megfordulva egy sortüzet adtak ki, és elhagyták a szektort. Úgy látszik, nem volt mit fogniuk.
  - Játsszunk a kordonra, oszlatás előtt! - Majd részeg és teljesen értetlen mat válaszolt.
  Amíg a helikopterek köröztek, Gerda nemcsak a kerozin szagát, de még a régóta nem mosott utasok holttestét is felismerte. Olyan érzés, mintha egy zóna szaga lenne.
  - És honnan vették a banditák! Hiszen nem lehet csak úgy helikoptert venni.
  - Talán az ukránok eladták! Túl sok csúnyaság van bennük. Viszont rengeteg felszerelésünk van leírva. Charlotte észrevette.
  A lányok továbbmentek, és egy barátjuknál történt egy ritka jelenség, az "összeomlás". Aki beleesett, annak egy a százhoz volt esélye a túlélésre!
  Gerda itt megállt, és mosolyogva válaszolt:
  - És ami ezután történt, azt már elmondtam.
  Viktor félénken megkérdezte:
  - Megtudtad a részleteket a nagy horderejű terrortámadásról?
  Charlotte bólintott.
  - Igen, valamit sikerült kideríteni! Röviden, mesélek róla!
  És ezúttal a Vörös hajú vixen kezdett beszélni;
  Az ég zokogott, csúnya hómorzsákkal kevert esőpatakokat lövellve a földre.
  Oroszország hatalmas fővárosa, Moszkva a hajnal előtti órában szürkének és unalmasnak tűnt, a sok lámpa és a számtalan szál drága autó ellenére.
  Zulfiya Maduyeva a jelölteken keresztül bérelt földalatti lakásban végezte el a rituálét.
  Egy szokatlanul csúnya koponya formájában tüzes izzás égett a levegőben.
  Egy öngyilkos merénylő foltos terepszínű, arcát zöld fátyol borította, és egy imát olvasott fel. Előttük több, változatos formájú csillogó kavics hevert.
  Egy terepszínű nő kezdte felvenni őket Zulfiya szigorú ruhájába.
  - Már virrad és erősödik a fagy. Ez segíthet a legnehezebb és legfelelősebb feladat elvégzésében!
  - Korogta nagyon halkan, mintha egy mély alagúthangból jönne.
  - Készen állok a dzsihád ügyét szolgálni! - Mint egy katona a felvonulási téren, a lány levágta vékony kezével.
  A szörnyű, gurgulázó hang folytatta:
  - Bár egyesek azt hiszik, hogy a nőknek nincs lelkük, én ezzel nem értek egyet. Aki Allah nevében bravúrt hajt végre, az halhatatlanságot és a kincsek számtalan óceánját nyeri el!
  Az öngyilkos lány (hangja olyan tiszta és ártatlan volt) kétségbeesetten mondta:
  - Nem is annyira a halhatatlanság miatt vagyok készen, hanem a megtorlásra! Amit velem és a szeretteimmel tettek, az bosszút követel!
  A tüzes izzás vörösről zöldre változott, és még világosabb lett. Az álcázott nő szeme fekete lyukakként feketült el.
  Úgy tűnt, az egész univerzum megfulladhat bennük:
  - Nem szeretem a nagyképű beszédet, a hívek varázslata előtt állnak!
  A boszorkány ujja, terepszínű, szörnyen megnyúlt, és bugyborékolva verődött ki belőle egy mérgező sárga szökőkút.
  Zulfiya úgy nézett rá, mint egy nyúl a boa-szűkítőre, és képtelen volt elszakítani a szemét.
  Végre felvirradt, beütött a "fagy", kezdett kitisztulni az ég.
  - Itt a mi jelünk felülről!
  Most a zónában bányászott műtárgyak pusztító erőre tesznek szert. A boszorkány hangja mennydörgővé vált, mintha nem csak egy nő beszélne, hanem egy egész kórus mély hangú férfiak.
  A terroristák befejezték a szertartást, Zulfiya párja segítségével felrakta az összes követ, és egyikük robbanóanyaggal megfeszített egy nagy, hatoldalút egy övön.
  Fekete haját ősz csíkozta, arcán, amikor a szél által fújt fátyol kicsit szétnyílt, feltépett, fekete-lila heg vált láthatóvá.
  - Most már készen állsz! Menj a célodhoz!
  - A hang hirtelen elvékonyodott.
  A terrorista tett néhány lépést, majd hirtelen eltűnt, csak egy enyhe mozdulat jelezte, hogy a közelben van.
  - Kőöszvér, dolgoztál, most láthatatlan vagy, és szinte hallhatatlan, még a legválogatósabb vérebek sem veszik a nyomod.
  - A terepszínű varázslónő egy fejjel magasabb lett, rövid haja pedig meghosszabbodott.
  - Tudom! - Röviden eldobta az öngyilkos merénylőt.
  - Most menj! És Allah fénye világítsa meg szívedet.
  - A varázsló-gyilkos tucatnyi gázfáklyaként világított, s haja félelmetes, egyben szokatlanul undorító kígyók ivadékává változott.
  Úgy tűnt, Zulfiya nem vette észre az ilyen változásokat. Kijött az öngyilkos merénylő, könnyű volt a járása, sőt sokkal gyorsabban is mozgott.
  Közeledett a csúcsforgalom, megjelentek a moszkvai tradicionális dugók.
  Kipufogógázok, benzinszag, egy nagyváros szüntelen zaja, kínozva a füleket, mindez már ismerős, de gyűlölködő a Zulfiya meredek hegyeinek szülötte számára.
  Így a gyaloglás sokkal kényelmesebb volt, mint a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön fulladozni.
  Igaz, egyszer álmodozva a terrorista leütött egy járókelőt. Elesett, átkozódott, majd felemelkedett, öklét rázta az ürességbe.
  - Ilyen a hitetlenek nevelése! - vette észre Zulfiya, őszintén örült, hogy véleménye ismét beigazolódott.
  - Megölésük a legmagasabb cél a Földön.
  És itt a kívánt célpont: a moszkvai kormányház, amelyet fehérnek is neveznek. Ma fontos találkozó lesz a miniszterelnök részvételével.
  Mi ez a sors! Itt látható az autó, a fokozott biztonság, a Fehér Házat körülvevő magas kerítés a legújabb riasztórendszerrel.
  A lány éppen a pénzügyminiszterrel sétált a kapuhoz. Véletlenül megcsúszott a passz, és elhaladt az éber őrök mellett.
  Egy elit fajtához tartozó kutyák (több faj keveréke, szteroidokkal felpumpálva, egy éves borjúból és egy tanktest mellkasából nőttek ki) láthatóan még mindig hallották a terrorista puha cipőjének szinte megkülönböztethetetlen suhogását.
  A kétméteres őrök felvillantották a szemüket, a kutyák finom illatuk ellenére a legcsekélyebb szagot sem tudták megkülönböztetni, és megnyugodtak (Ráadásul a méltóságok pockottan masíroznak - ugassatok, és kaptok egy sokkoló fegyvert).
  Zulfiya érezte, hogy hevesen dobog a szíve, úgy tűnt, hogy olyan hangosan ver, hogy hallják.
  Az utolsó határon négy védelmi gyűrűn győztek le: még ők is megvilágosodtak a röntgensugárzás látszatával.
  A legújabb pásztázó sugárzástól az öngyilkos merénylőt az Efa-kő védte, amely egy felbecsülhetetlen értékű műtárgygyűjtemény.
  Végtelennek tűnik a mozgás az emeleteken és a folyosókon, szerencsére tágas a lift, de Zulfiyának többször is meg kell fordulnia, hogy ne ütközzen a miniszter absztraktjaival.
  Végül beköltöznek a központi terembe. Az ülés zárt, nincs újságíró. A miniszter bement a terembe, már ott álltak a kormány tagjai a motorháztetőnél.
  És itt van maga a miniszterelnök. Alacsony termetű, élénk szemű férfi. Mint mindig, most is viselkedik, udvariasan kezet fog, de jól látszik, hogy a miniszterek rettegnek tőle.
  Megnyílt az ülés, és egy nagyhatalom miniszterelnöke halk, halk hangon így szólt:
  - Ma az úgynevezett csodák zónájában kialakult helyzetről fogunk beszélni. Az aggodalomra ad okot, hogy a zóna, bár lassan, de növekszik.
  Ahogy az is, hogy sok terrorista keresett menedéket ott. Különösen a Fekete Szultán.
  Ki rejtőzik ezen a néven, nem ismert, fiziognómiájáról egyetlen fényképünk sincs. Csak egy formátlan pulcsi és egy maszk.
  A közelmúltban hat terrortámadást követtek el csatlósai. Sőt, főszabály szerint magas rangú kormánytisztviselőkkel szemben, még a civileket sem kímélve.
  Még fekete jelet is küldtek!
  Az FSZB igazgatója vette át a szót. Teljesen izzadt az erőlködéstől, jól táplált arca vörös lett, hangja remegett:
  - Javaslom, hogy a fekete szultán fejére jelöljenek ki tízmillió eurós jutalmat. És küldje el az "Alpha" és a "Vympel" speciális csoport zónájába is.
  Hadd vigyék életben vagy holtan a szultánt...
  A miniszterelnök türelmetlen kézmozdulattal javított ki:
  - Élve jobb! Mivel nem tudjuk, ki az illető, a terroristák mindig feltámasztottnak nyilváníthatják.
  Az FSZB színházi vezetője (szorgalmat kell tanúsítania) felemelte a hangját:
  - Legyen így! Most vegyük figyelembe a gazdasági bűncselekményekre vonatkozó adatokat.
  Zulfiyát már nem érdekelte. Utoljára elmondta az imát, Allahhoz fordult, majd remegő kézzel megfordította Titra hatoldalú kövét.
  Tulajdonsága a töltés erejének ezres növekedése volt.
  Egy szuperfényes villanás, mintha atomrobbanásból eredt volna, beborította az egész épületet, majd egy pillanattal később egy szörnyű atomgomba jelent meg a kormány épületének helyén.
  Ugyanakkor a Kremlben megszólalt a harang. Egy csúnya, esetlen hang azt mondta:
  - Köszöntsd az elnököt a fekete szultántól. Pontosan tizenöt napot adok önnek arra, hogy teljesen kivonja az összes csapatot az észak-kaukázusi térségből, és abbahagyja az amerikaiak támogatását Afganisztánban.
  Ha tizenöt napon belül nem teljesülnek a követeléseink, az elnök a miniszterelnök után megy.
  Fél órával később ez az üzenet az egész világon elterjedt, és különböző érzéseket váltott ki az együttérzéstől a felháborodásig.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  a szerelem rabszolgái
  Egy vakációról hazatért tanárnő egy meztelen lány holttestét fedezi fel lakásában, reggel pedig magát a tanárnőt is holtan találják háza ablakai alatt. A titokzatos idegent amerikai pornográf színésznőként azonosítják. Kiderült, hogy az elhunyt legutóbbi lövöldözése Oroszországban történt egy lánnyal, akit késsel a kezében kaptak el az igazgatójuk meggyilkolásának helyszínén. De ujjlenyomatokat és a megfoghatatlan Tula mániákust találtak a késen.
  
  Egy híresen fordulatos detektívtörténet lélegzetelállító történetekkel fonódik össze a megrázkódtatásról és a hősnők tiltott szerelméről. Egy tanár, aki egy diákkal randizik, egy BDSM-rabszolga, aki a gazdája kedvében akar járni, egy sorozatgyilkos barátnője, aki készen áll arra, hogy felvállalja a bűnösségét kedvese érdekében.
  
  Figyelem! Szigorúan +18! A szerelmi történeteket rendkívül őszintén írják le, vannak szexjelenetek.
  
  Igyekszem minden nap feladni a terméket, és november végén befejezem a könyvet. Ha naprakészen szeretne maradni, kérjük, vegye fel a könyvet a kedvencei közé.
  
  
  Figyelmeztetjük a nem kívánt fejezetekre és epizódokra azokat, akik nyomon akarnak követni egy detektívtörténetet, de nem szeretik a nem mindennapi szexet és a kemény jeleneteket
  
  , külön kiemeljük a nem kívánt fejezeteket és epizódokat. A fejezetek felosztása a következőképpen történik: Lengyelország (-. fejezet, teljes egészében, nem ajánlott). Ilyen epizódok: .HP (-I. fejezet, nem ajánlott epizód).
  
  LN olvasók figyelem! Az eladást azonnal közzétesszük, amint elkészül. Minden nap megpróbálom. hetente egyszer tervezik
  
  Hogy lépést tarthasson az összes változással, kérjük, adja hozzá a könyvet a kedvencei közé, javasoljuk, hogy kattintson a "szerző követése" gombra.
  
  
  Tudsz a sokkról és a tiltott szerelemről és annak következményeiről? Arról, hogy egy híres pornószínésznő hogyan tud szeretni, mit gondol egy tanár, amikor találkozik tanítványával, mire kész egy sorozatgyilkos barátnője kedveséért.
  
  nem szokványos szerelmi történetek függőséggel, pszichológiai és szexuális rabszolgasággal, hősnők filmezésével kemény BDSM-ben, olyan szexjelenetek leírásával, amelyekről sokan nem tudnak, plusz egy érdekes detektívtörténetnek eredetiségével kell vonzania az olvasókat.
  
  
  El kellett távolítani
  Egy vakációról hazatért tanárnő egy meztelen lány holttestére bukkan a lakásában, reggel pedig magát a tanárnőt is holtan találják a ház ablakai alatt. Fiatal szeretőjét gyanúsítják, de minden sokkal bonyolultabbnak bizonyul! A titokzatos idegent amerikai pornószínésznőként azonosítják. Kiderült, hogy az elhunyt utoljára Oroszországban lövöldözték le egy lánnyal, akit a rendezőjük késsel történő meggyilkolásának helyszínén fogtak el, amelyen megtalálták a nő ujjlenyomatait. a megfoghatatlan Tula mániákus.
  
  
  
  Figyelem! Szigorúan +. A szöveg explicit jeleneteket tartalmaz, beleértve a kemény szexet és a szokatlan szerelmet. Néhány hősnek megvannak a valódi prototípusai.
  
  Azokat, akik szeretnék követni a cselekményt, de nem szeretik a nem hagyományos szexet, figyelmeztetni fogom a nem kívánt fejezetekre és epizódokra.
  
  
  Figyelem! Szigorúan +! Gyenge elméjűeknek nem ajánlott. A szöveg explicit jeleneteket tartalmaz, beleértve a kemény szexet és a szokatlan szerelmet. Sok hősnek megvannak a valódi prototípusai.
  
  Azok számára, akik szeretnék követni a detektív történetet, de nem szeretik a nem hagyományos szexet és a kemény jeleneteket, külön kiemeljük a nem kívánt fejezeteket és epizódokat. A fejezetek felosztása a következőképpen történik: Lengyelország (-. fejezet, teljes egészében, nem ajánlott). Ilyen epizódok: .HP (-I. fejezet, nem ajánlott epizód).
  
  LN olvasók figyelem! Az értékesítést hetente egyszer tervezzük. Gyenge olvasói érdeklődés esetén azonban a szöveg már nem kerül fel az oldalra. Ha szeretne lépést tartani az összes változással, javasoljuk, hogy kattintson a "szerző követése" gombra. Nem tervezzük a regény teljes feltöltését más forrásokra!
  
  
  Egy vakációról hazatért tanárnő egy meztelen lány holttestére bukkan a lakásában, reggel pedig magát a tanárnőt is holtan találják a ház ablakai alatt. Fiatal szeretőjét gyanúsítják, de minden sokkal bonyolultabbnak bizonyul!
  A titokzatos idegent amerikai pornográf színésznőként azonosítják. Csak a tehetséges nyomozó, Vaszilij Krasin intuícióinak és meglátásainak köszönhetően lehet feloldani a rejtélyes gubancot.
  
  Figyelem! Szigorúan +! A szöveg több szívszorító szerelmi történetet is tartalmaz majd, de vannak explicit jelenetek is.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  A SZERETET RASZBAI
  (A SHOCK LOVE sorozat 2. könyve. Az első könyv, a DEATH CONCERNED a Phantom Worlds honlapján olvasható)
  
  1. fejezet.
  Maria Novikova fizikatanár hazatért egy tengeri kirándulás után. Egy álmatlan, nehéz éjszaka utáni pihenésre várva felmászott a lépcsőn, elővette a kulcsokat. Most már lehet majd zuhanyozni, mindenképpen az útról aludj. És akkor felhívja Pavlusát. Régóta várt találkozás vár rájuk: könnyű vacsora, tompa zene, puha ágy ...
  A lakás ajtaja nem nyílt ki azonnal. Először a kulcs beszorult, mintha a zár nem működne megfelelően. Ez megriasztotta Mariát, de elhessegette magától a rossz gondolatokat, és belépett a folyosóra.
  Hirtelen félelem fogta el. A tanár letette a dolgokat a földre, és habozott. Mi a baj? A szoba ajtaja nyitva van! És valami halvány idegen szag, alig észrevehető, ugyanakkor valami ismerős. De a szag nem az ő lakása!
  Maria nagy izgalomban benézett a szobába. A dolgoknak, például, helyenként nincs nyoma rablásnak. De az ágytakaró az ágyon... Egészen a földig lóg! Nem hagyta így! Talán Pavlusha bejött? Igen, valószínűleg ő.
  A nő az ágyhoz lépett, lehúzta a takarót és... rémülten felsikoltott, amikor meglátta a meztelen női lábat! Maria ösztönösen eltakarta a száját a kezével, hogy elfojtsa a sikolyt, hirtelen hátrahőkölt, és a falnak dőlt. Legurult a falról, és leült a földre. Tekintete végigsöpört csupasz lábain, tisztán látott egy meztelen, élettelen női testet az ágy alatt.
  Alig visszatartva a hányás ingerét, Maria talpra ugrott, és a WC-be rohant. A vécé fölé hajolt, és többször hányt. Görcsök szorították a torkát, és csak egy gondolat fúrta a fejét: egy holttest volt a lakásában!
  A tanár előkapta a mobiltelefonját, kiugrott a lépcsőre, és leült a lépcsőre. Nehezen lélegzett, érezte szíve eszeveszett ritmusát. Ujjai apró remegésektől remegtek, Maria alig írt két számjegyet "02".
  A rendőrök sokáig nem vették fel a telefont, mintha arra vártak volna, hogy a telefonáló meggondolja magát és békén hagyja őket. Végül a vezeték másik végén barátságtalanul válaszoltak:
  - Huszonötödik rendőrség. Neelov kötelessége. Hallgatlak.
  Maria bizonytalanul, remegő hangon, kissé dadogva az izgalomtól mondta:
  - Van egy... úgy tűnik... egy t-hullám!
  A válasz hideg volt:
  Részeg vagy hölgy? Milyen holttestet? Beszélj normálisan és érthetően.
  Maria felnyögött:
  Nem, nem, nem vagyok részeg! Van egy halott nő a lakásomban!
  - Miért halt meg? - kérdezte a rendőr.
  - Nem tudom! Őszintén, nem tudom! Visszajöttem a nyaralásból, és meghalt az ágy alatt! És meztelenül!!!
  - Meztelenül is? - kérdezte ismét a kíváncsi Neelov. Hogyan került az ágyad alá?
  - Honnan tudjam? - kiáltotta ismét az izgatott Mária, - gyere hamar!
  - Mondd a címet...
  Maria nem mert belépni a lakásába. Leült a lépcsőn, és próbálta megérteni, milyen nő van az ágy alatt, miért halt meg, és hogyan került a házába. A tanárnő kétségbeesett: nem tudta a választ ezekre a kérdésekre. még csak sejteni sem tudtam.
  Váratlanul megjelent a rendőrség. Valami tiszt és vele két civil ruhás ember. Bementünk a lakásba. A tiszt és egy kövérkés alkalmazott azonnal bement a szobába, a fiatalember pedig azt javasolta, hogy Maria várja meg a konyhában, majd ő maga is csatlakozott kollégáihoz.
  A nő nem tudta, mi történik egyszobás lakásának szobájában. Valószínűleg lefényképezték az elhunytat, ujjlenyomatokat vettek, nyomokat kerestek. Minden úgy van, ahogy a törvény előírja. A tanár ezt a detektívfilmekben látta. Most ez az otthona...
  Hamarosan odajött egy fiatal alkalmazott, hogy megkérdezze Mariát. Először hivatalos kérdéseket tett fel Maria vezetéknevével, életkorával kapcsolatban, és megkérdezte, hogyan fedezték fel a holttestet. A tanárnő tömören, néha zokogva válaszolt.
  "Most repültem be a tengerből" - magyarázta Maria, aki egy széken ült a konyhaasztalnál, és idegesen babrált a hajával, remegő kézzel. "Nem tudom elképzelni, hogyan kerülhet egy holttest egy lakásba.
  A férfi megkérdezte:
  - Meg tudja valaki erősíteni, hogy távol volt a városból?
  A tanár azonnal bólintott, és magabiztosan mondta:
  - Ezt sokan megerősíthetik, köztük van a barátom is, ő és én csak délelőtt repültünk be repülővel, édesanyja agyvérzést kapott. Emiatt korán visszatértünk délről.
  Kinél volt még a lakásod kulcsa?
  Maria megborzongott, és nem azonnal és homályosan válaszolt:
  "Látod, magányos nő vagyok, nem hívok senkit magamhoz, nem adom ki a kulcsokat.
  A rendőr gyanakodva nézett a tanárra, és így szólt:
  - Igen?! Senkinek nem volt kulcsa, vagy nem akarsz beszélni? Nem akarod - de muszáj!
  - Remélem, nem gyanakszik rám? Maria megijedt.
  A férfi vállat vont.
  - A lakás a tiéd. Most fejezzük be, gyere velünk...
  - Miért? - lepődött meg a tanár.
  - Beszéljen a nyomozóval, aki lefolytatja az ügyét.
  - Az én dolgom? Ki vagy te?
  - Nyomozó vagyok. Nyugi, szerintem nem fognak sokáig fogva tartani, kihallgatnak és elengednek.
  Egy termetes, civil ruhás férfi jelent meg.
  - Mit mondjak, Andryusha? - fordult a nyomozóhoz. "A holttest egészen friss, még nem hűlt ki teljesen. Valószínűleg ma hajnali ötkor jött el a halál. A nyakon fojtási barázda nincs, erőszakos halálra utaló egyéb jeleket nem láttam. De vannak különböző korú zúzódások a testen. Friss zúzódások a szeméremtesten és a mellkason, régiek a combokon. Elfoglalt hölgy. Karcsú, körülbelül száznyolcvan magas, szeméremcsontján rózsa formájú, körülbelül hét centiméteres tetoválás. Valószínűleg prostituált. Küldj el minket az irodába, a boncolás megmutatja, mit és hogyan.
  - Nos, meg kell körbejárnunk a szomszédokat - mondta Andryusha elgondolkodva. Aztán a tanárhoz fordult:
  - Ha mindenki végzett, átnézitek a lakást, talán előkerülnek az elhunyt holmija.
  Nem, Maria nem talált otthon semmit, semmi idegent. Egy idegen holttestét egy speciális autóval vitték el, a tanárnak pedig az okmányokat kellett átvennie és egy rendőrrel együtt vezetnie. Addigra a civil ruhás tisztek már elmentek.
  A kocsiban a rendőr hallgatott, gondolta Maria idegesen. Kit bosszantott ennyire? Miért ültették rá egy lány holttestét? És ki? A nőt leginkább a kihallgatónak a lakása kulcsaira vonatkozó kérdése aggasztotta. Pavlikkal voltak. De olyan fiatal! Szeptemberben csak tizenhat teljesül.
  Ha Pavlusha idősebb lenne, akkor alá lehetne írni, gyereket szülni tőle. Mary gyereket akart szülni. Nemrég nagyon szeretett volna férjhez menni, kínozta a női magány. És örült, hogy Pavlik megjelent az életében. Aki jól ismeri egy nő lelkét, nem fogja elítélni a szerelem miatt. Ez egy összetett, kiszámíthatatlan, néha tiltott dolog. Nem tudod mikor jön el, kivel lesz szerencséd...
  Maria emlékezett az első ölelésekre Pavlusával, a félénk csókjaikra. Mennyit dobbant akkor a szíve a szenvedélytől! Bár kétszer annyi idős, mint a fiú. És milyen fájdalmas egy nőnek szeretni, ha a büntető törvénykönyv egy cikkelye lóg rajta. El kell rejtened szerelmedet minden kíváncsi szem elől, még a legjobb barátoddal sem oszthatod meg. Pontosan mit csinál rosszul? Maga Pavlik akarta ezt az intimitást! Börtönbe kell-e zárni egy nőt azért a szerelemért , amit egy tinédzsernek ad? A kölcsönös könnyű szerelemért. Igazságos? Mary azt hitte, nem...
  
  
  2. FEJEZET
  Maria Alekszandrovna Novikova a vizsgálóbizottság folyosóján ült, időnként kinézett az ablakon: a magas kerítés és a szögesdrót csak fokozta a félelmét. A tanárnő ideges volt, azt mondták neki, hogy várjon, de eltelt több mint fél óra, és úgy tűnt, elfelejtették a nőt.
  Hirtelen kinyílt az ajtó, a nyomozó biccentett Mariának, és behívta az irodába.
  - Vaszilij Krasin - mutatkozott be a férfi -, kérem, adja ide az útlevelét.
  A szoba sarkában lévő asztalnál egy másik férfi ült, ugyanolyan sötét öltönyben, mint Vaszilijé.
  Krasin megnézte az útlevelet, félretette és így szólt:
  - Nos, mondd el, ki az a nő, és hogyan került a holttest a lakásodba.
  - Nem tudom! Őszintén, nem tudom! könyörgött a tanár. A nyomozó már megkérdezte.
  - Kérdeztem... ez egy teljes rejtély - mondta Krasin kétkedve, és óvatosan a nő szemébe nézett. Látom, hazudsz.
  - Tedd egy majomházba! - hallatszott hirtelen a második alkalmazott hangja. - Pár napig ül, azonnal eszébe jut minden.
  - Ha csendben maradsz, őrizetbe kell vennünk! Krasin megerősítette.
  Maria azonban ösztönösen úgy érezte, hogy egyszerűen megfélemlítik. És nincs mitől félnie! Ártatlanságának minden bizonyítéka megvan. A tanár nyugodtan, monoton hangon válaszolt:
  "Néha jó börtönben lenni. Bölcsességet ad. De igazából nincs mit mondanom neked. Szóval van jegyem, csak reggel érkeztem.
  Krasin kollégájához fordult:
  Adott valamit a szomszédok közvélemény-kutatása?
  "Szokás szerint nem láttunk semmit, nem hallottunk semmit. Csak a lépcsőn lévő szomszéd mondta, hogy látta, ahogy ez a kislány egy fiatal fiúval ölelkezve hagyta el a lakást. Ez a fickó pedig nemrég jött a házába a távollétében, és kulccsal kinyitotta az ajtót.
  - Nos, mit szólsz? - kérdezte Krasin, és ismét Mariára nézett.
  "Szóval ez a szomszéd egy pletyka, nem lehet megbízni benne" - kezdett igazolni magát a nő, és a segédnyomozóhoz fordult:
  - Marfa nagymama besiklott, igaz?
  Az asszisztens nem válaszolt, de Krasin megkérdezte:
  - Hogy hívják a fiút?
  - Ő az én tanítványom. Felhúzom fizikából.
  - Nyári vakáció? Krasin nem hitte. - Mondja ki a keresztnevét, vezetéknevét és címét.
  - Szóval Pavlik Rybachenko a neve - kellett bevallani Mariának. - Szüleinél él a Savushkina utcában.
  Krasin felírta a füzetébe, és újra megkérdezte:
  - Pavel - ki ő?
  Maria erőteljesen elmosolyodott.
  - Még gyerek. Én vagyok az iskolai tanára! Ugye nem fogja gyanúsítani a fiút bűncselekménnyel?
  A nyomozó a kérdésre egy kérdéssel válaszolt:
  - Szóval nála van a lakásod kulcsa?
  Maria széttárta a kezét.
  - És akkor mi van? Nem hiszed, hogy ő ültette el a holttestet...
  - Honnan tudja, honnan tudja! A tinédzserek néha olyan kegyetlenek!" - mondta elgondolkodva Krasin.
  "Pavel csodálatos fiú, atléta, egy légynek sem fog bántani!" - kezdte Maria a tanítványát.
  - Mikor láttad utoljára? - kérdezte Krasin.
  - Augusztus elején. Pavlik elkísért a vonathoz. Ez... hetedikén volt. Csak segített vinni dolgokat.
  Krasin feltett még néhány kérdést. Megkérdezte, kivel barátkozik Pavel, van-e valami gyanús a viselkedésében, nem tanúsít-e állatkínzást. Maria azt válaszolta, hogy ő még soha nem látta Pavlikot bántalmazni az állatokat. De a fiú tudta, hogyan kell kiállni magáért, harcművészettel és jégkoronggal foglalkozott.
  Vaszilij Krasin váratlanul feltett egy váratlan kérdést:
  Szexeltél vele?
  Maria megborzongott, és félénken, bizonytalanul válaszolt:
  - Pavlikkal? Nem... Ő még gyerek...
  Krasin figyelmesen figyelte a nő reakcióját. Maria még elsápadt egy ilyen kérdésre, lesütötte a szemét, mocorogni kezdett a székében, összekulcsolta a kezét a kastélyban.
  - Ja? - kérdezte a nyomozó. - Nem hiszem el! Légy őszinte velem. Érted, hogy tisztességes büntetést kaphatsz kiskorúval való kapcsolatért?!
  Maria a férfira emelte a szemét, és remegő hangon sóhajtva válaszolt:
  "Nem kell időt adnom...
  Vaszilij kuncogott, és így szólt:
  - És kihallgatjuk a fiút! Ő mindent elmond nekünk.
  Maria ismét összerezzent, és szorongva válaszolt:
  "A fiúk nagyon szeretnek komponálni és eltúlozni. De biztos vagyok benne, hogy nem mond neked semmi hiteltelenítőt.
  A nyomozó elmosolyodott, és szigorúan így szólt:
  "Letartóztathatjuk, és bíróságra küldhetjük, hogy hagyja jóvá a két hónapos letartóztatást. Szóval ne kísértsd a sorsot. Mondja ki a telefonszámát.
  - Akinek? Az én?
  - Legyen mindkettő: a tied és Rybachenko.
  És Pavlik? Hát nem is tudom...
  Nem tudja, hogy mondjam-e vagy ne? Esetleg megnézhetem az okostelefonját?
  - Megmondom - bólintott Maria, és lediktálta a telefonokat.
  A nyomozó a mappából lefényképezte az elhunyt lányt, Maria elé tette és így szólt:
  Nézd meg újra alaposan, talán már láttad valahol.
  Mariának nehéz volt ránéznie annak a holttestére, akiről kiderült, hogy meghalt a lakásában. De meg kellett tenni, a tanárnő kényszerítette magát, hogy megnézze a fotót. Gyönyörű arc, de a halál eltorzította. Nem, nem tud róla semmit, először az ágya alatt látta meg a lányt.
  Krasin az órájára nézett, és így szólt:
  - De! Ideje befejezni. Nem kell mást tennie, mint levenni az ujjlenyomatait és regisztrálni. Oké, egyelőre óvadék ellenében hazaengedjük.
  Maria hamarosan elhagyta a vizsgálóbizottság épületét, elővette a neki kiadott papírt, megnézte a pecsétet, és látta a város helyettes ügyészének aláírását. A papírt a zsebébe rejtette, nagyot sóhajtott, és Pavlikra kezdett gondolni. Annyira szeretett volna kedvese kedvében járni egy korai váratlan érkezéssel. Nagyon aggódott, hogy három hétre el kell válnia. Korábban érkezett, örült a srácnak...
  Pavlusha prostituáltat hozott a távollétében? Hol vannak a lány ruhái? Magaddal vitted? Szia Pavlik. Páva...
  A fenébe, fel kell hívnom! Hogy nem találtad ki azonnal?
  Maria megnyomta az okostelefonján azt a gombot, amelyen kedvese neve szerepelt. Valaki más hangja azt mondta: "A telefon le van választva, vagy nincs hálózati lefedettségen."
  
  
  3. fejezet
  Gorynych kinyitotta a lakás ajtaját, beengedte a lányt és társát, bement, felkapcsolta a villanyt és így szólt:
  - Szerényen itt vagyunk ilyen kedves vendégek számára.
  - Rendben van, valahogy kibírjuk reggelig - mondta egy harminc év körüli magas, széles vállú férfi -, együnk egy falatot útközben és a hálószobában. Hiányzott Lucy teste. Mutassuk meg az igaz szerelmet!
  A lány mosolygott, és szeretettel nézett társa szemébe. Bementek a konyhába, Gorynych feltette a vízforralót, és szendvicseket kezdett sütni, lopva a lányra pillantva. Tetszett neki! A karcsú, kék szemű, dús szőkeség szinte az egész nehéz úton végighallgatott délről a zsiguliban, nem kérte, hogy állítsák le az autót vagy vegyenek neki semmit, nem mutatott nemtetszését, nem tette szemrehányását a kellemetlenségekért. Gorynych nem szerette a beszédes és szeszélyes nőket.
  - Utrish és én éppen időben indultunk - mondta, és kinyitott egy üveg sört. - Most egy shmon van. Nadiát elvitték. Miért szúrta meg a rendezőt késsel?
  - Hülye! Fájt, nem bírod, mondtam volna Achincevnek, leállítják a lövöldözést.
  - Szóval leszúrta a lövöldözés után.
  - kibírtam. Aztán kiengedte az érzelmeket. Maga Achintsev a hibás - nem lehet így kigúnyolni a lányokat! Nézd, én találtam ki a kínzást. Elvonszolták őket a hangyabolyhoz, átlátszó tömlőket helyeztek a hüvelybe, és közeli felvételeket készítettek, mint a hangyák...
  - Igen, Sasha, ez nehéz - értett egyet Gorynych.
  - Az enyém rendben van, türelmes, de Nadya bolond - mondta Sasha, és társához fordult:
  - Hogy vagy belül - fáj?
  - Rendben van, édesem - válaszolta a lány enyhe mosollyal.
  - Oké, lássuk.
  Megettek és a hálószobába mentek.
  - Nem bánod, hogy Lucy levetkőzik? - kérdezte Sasha Gorynychtól. Szeretem, amikor meztelenül táncol. Annyira erotikus! - Teljesen ruha nélkül megyünk oda a házunkhoz.
  - Imádom a sztriptízt! Csak az a kár, hogy nincs zene - válaszolta Gorynych. - Igen, és már késő van, a szomszédok hallják.
  - Semmi, halkan bekapcsolom a zenét a telefonból - mondta Alexander.
  Felvett valami báltermi dallamot, a lány meglazította a válla alá hulló haját, többször hevesen megrázta a fejét, és lassan, meghajolva táncolni kezdett, hogy megszabaduljon a ruhától. Luce-on nem volt melltartó. Lassan lehúzva a ruháját, pörgött a táncban, most kinyújtotta gyönyörű melleit, majd lehajolt, megmutatva a fenekét.
  Ekkor a sztriptíztáncosnő leült a hasadékokra, de aztán energikusan talpra ugrott, lehúzta a bugyit, kicsit megcsavarta a kezében, és a fotelben ülő Gorynych irányába hajította. Meglátta a tetoválást a lány szeméremtestén, és még jobban izgatott lett.
  Lucy meztelenül megveregette a fenekét, szétválasztotta a kezével, lábujjain sétált az ajtóhoz. Ott letérdelt, lehajolt úgy, hogy a feneke észrevehetően magasabban volt a fejénél, megfordult és ruganyos mozdulatokkal, karjait enyhén hajlítva és könyökben kiengedve, Alexander felé kúszott, ajkaival a farmer szélességébe bökött, majd megakadt. kinyújtotta a nyelvét, megrázta, és mosolyogva megnyalta Sasha nadrágját. Kihúzta a légy cipzárját, elengedte kissé felálló farkát.
  A lány ismét elmosolyodott az ajka hegyével, szájába vette partnere méltóságát, és simogatni kezdett, megpróbálva a kívánt állapotba hozni. Aztán teljesen lenyelte egy férfi amúgy is izgatott, lenyűgöző péniszét, pár másodpercre arcát párja szeméremére támasztotta és megdermedt. Aztán visszahúzódott, de nem engedte ki a tagot a szájából, hanem enyhén megszívta a fejét, többször szopott, ismét a szájába vette a férfi farkát és tíz másodpercre megdermedt, elakadt a lélegzete és folytatta jellegzetes mozdulatait.
  - Ne rohanj - parancsolta Sasha.
  A lány oldalra fordult hozzá, hogy Gorynych lássa, hogyan pihen egy barátja Lucy ajkán.
  Alexander finoman megveregette barátnője arcát, de aztán elhúzódott a lánytól, elengedte a farkát és intett neki a kezével.
  Lucy megfordult, odébb kúszott pár lépést, újra meghajolt, hogy a nemi szerve jól láthatóvá váljon, és rángatni kezdte a fenekét.
  - Nagy! - suttogta Gorynych.
  - Nem tehetjük meg! Sándor mondta. - Láttad Strake-et a péniszen?
  Gorynych azt sem tudta, mi az.
  A lány pedig négykézláb tett egy kört a szobában, hívogatóan csóválgatta zsákmányát, majd könyökére ereszkedett, és felkúszott szeretőjéhez.
  Ezúttal kioldotta a szandál kapcsait, és a fogaival óvatosan lehúzni kezdte Alexander zokniját.
  - Jó kislány! - dicsérte meg.
  - Szeretlek! - miután befejezte a zoknit, válaszolta Lucy. Előbb megcsókolta barátja egyik lábát, majd a másik lábát, és nyelvével simogatni kezdte a lábujjait, nyalogatta őket, és nedves nyelvét az ujjai közé gyömöszölte.
  - Szívj! - parancsolta Sasha.
  A lány a szájába vette szeretője négy lábujját.
  - Mélyebben - mondta Alexander.
  Lucy a fenekére ült, ujjával húzta az arcát, partnere nagylábujját a szájába szorította, megpróbálta a lehető legmélyebben megragadni a lábát.
  - Jó kislány - dicsérte Alexander. - Egyenesedj fel, hadd simogassalak.
  A lány anélkül, hogy kiengedte volna a lábát a száján, felállt, és kedvese felé ívelt. Szabad lábával simogatni kezdte a punciját és a szeméremcsontját.
  - Alacsony az ágy - mondta Sasha -, kényelmetlen kinyújtani.
  A lány előrehajolt, és szélesebbre tárta a lábát. Alexander ujjaival megsimogatta barátnője hasát, majd rányomta az egyik, majd a másik mellét, lassan húzott a mellek közötti ponttól a köldökön keresztül egészen a has aljáig.
  Lucy egyik kezével továbbra is a szájában tartotta Alexander jobb lábát, a másikkal pedig megfogta bal lábának lábujjait, és behelyezte a hüvelyébe.
  - Szép volt - dicsérte meg ismét Sasha. - Tudod, mennyire szeretem.
  A lány energikus mozdulatot tett a medencéjével, és igyekezett kedvese ujjait mélyebbre vinni a testébe. De felsikoltott, és elhúzódott. A fájdalom fintora jelent meg az arcán.
  - Valami baj van Achintsev kínzása után? - kérdezte Alexander. - Nagyon fáj?
  - Elviselhető, drágám - válaszolta a lány.
  - Nem fogsz csak úgy sikítani - mondta Sasha, és hirtelen Gorinicshoz fordult:
  Szeretnéd látni, mi van benne?
  - Milyen érzés? Gorynych tett fel egy hülye kérdést.
  - AH ah ah! Van egy szerelvényem. Ezzel egy időben nemi szervi vizsgálatot is végzünk. Lyusenka, hozz oda, az aktatáskámban, tudod mit.
  Egy meztelen lány kisurrant a folyosóra, és hamarosan megjelent egy zseblámpával, valami csővel és egy átlátszó kerek üveggel a kezében. Gorynych azonban látta, hogy az üvegnek nincs alja.
  Alexander kiszabadította az ágyat. A lány leült a helyére, Gorynych irányába fordult, és térdre hajlított lábait szélesen széttárta. Sasha lerogyott mellé, hogy Gorynych mindent lásson, tenyerével energikusan megkocogtatta barátnője borotvált szeméremcsontját, majd ujjaival végigsimított a punciján, finoman masszírozta a lány csiklóját, elhúzta ajkait és szétnyílt, megmutatva a szépség keblének bejáratát. . Aztán felkelt, odaadta a lánynak, hogy nyalja és szopja a keze ujjait.
  Gorynych a folytatást érzékletesen várva figyelte a szerelmeseket. És követte! Alexander bedugta pár ujját Lucy hüvelyébe, és heves rángatózó mozdulatokat kezdett tenni.
  A lány halkan felnyögött.
  "Nézd, ne csinálj neki ágyat" - mosolygott Alexander, kihúzta ujjait, és ismét odaadta a barátnőjének, hogy nyalja és szopja.
  Aztán vett egy poharat, annak alja nélküli szélét egy tubusból vett géllel bekente és óvatosan elkezdte bevezetni a lány testébe.
  - Ai! Lucy ismét halkan felsikoltott.
  - Sért? - kérdezte Sasha. - Talán fájdalomcsillapítóra van szüksége?
  - Nem, édesem, semmi baj. Elviselhető.
  Sasha szinte teljesen beledugta a poharat a lány hüvelyébe, megparancsolta neki, hogy tartsa az ujjaival, majd zseblámpával megvilágította, alaposan megvizsgálta, és így szólt:
  - Minden rendben! Szinte nincs gyulladás. Csak itt, a legelején maradt meg a harapásnyom. Szexeljünk ma? Nem fog fájni?
  - Türelmes leszek, drágám! Lucy alázatosan válaszolt.
  "Szeret dugni, főleg velem" - mondta Sasha Gorynychnak. Gyere ide, mutatok valami érdekeset. És adj egy tollat.
  Gorynych a lányhoz ugrott, és szemét a méhgarat pohárban kiálló résére szegezte.
  - Jól? Mit bámulsz? - kérdezte inkább Alexander. - Ezt még nem láttad?
  - Nem vagyok nőgyógyász - motyogta Gorynych.
  - Én sem - mondta Alexander. De szeretem a barátnőmet...
  Hagyta, hogy Lucy megnyalja a mutatóujját, és kispárnáját az üvegen keresztül a lány torkának résébe dugta. Kicsit megcsavarta, kihúzta és újra megnyalta. Aztán elővett egy tollat Gorynych-tól, és majdnem a rögzítőkonzolig belenyomta a méhbe.
  - Várjon - parancsolta Lucynak, és ismét meghívta barátját, hogy gyönyörködjön a képben.
  Az izgatott Gorynych remegő kézzel elővette okostelefonját, és készített néhány képet.
  - Van beöntés a házban? - kérdezte Alexander.
  - Miért kell beöntés? - kérdezte Gorynych.
  "Látod, szeretem az anális játékokat. Annak érdekében, hogy ne szennyeződjön be, jobb ezt beöntés után megtenni.
  - Ah-ah - mondta Gorynych kéjesen. Nem használunk beöntést.
  - Oké, akkor adj egy üveg söröst. Mindent megtesz magáért. Menj, Lucy, készülj. Mutassuk meg a férfinak az igazi szexet!
  
  
  4. fejezet
  - Remek csaj! - mondta lelkesen Gorynych, amikor a lány eltűnt a fürdőszobában. - Ezt szeretném!
  - És akkor! - mondta elégedetten Alexander.
  - Hol találtad őt? - kérdezte Gorynych.
  - Barátjától, közösségük egyik vezetőjétől vette át. Lucyt úgy nevelték, hogy a legmagasabb erényt a férfi tetszésének vágya űzte a fejébe.
  - Milyen szexi! Ezekkel még nem találkoztam.
  Az ohiói Charm Schoolba járt. Ott engedelmességre és mindenféle erotikus trükkre tanították őket.
  - Mi az iskola?
  - Titok. A lányokat az elit szórakoztatására és pornófilmezésre képezik ki. Luska oda volt csatolva a Hold vonala mentén.
  Gyakran szerepel pornófilmben? - kérdezte ismét Gorynych.
  - Előtte gyakran. Lucy gyönyörű nő, volt rá igény.
  - Érdekes lenne látni a jeleneteket az ő részvételével!
  Azt mondtad, hogy nem nézel pornót!
  - néztem volna Lucyra örömmel.
  "Látom, hogy izgatott lettem, amikor figyeltem minket" - mosolygott Sasha. - Levenném a gatyámat, nagyon sok felálló tagot láttunk.
  - Nem leszel féltékeny, amikor pornót nézel a részvételével, mint ahogy más férfiakkal...
  - Nem... Miért lennél féltékeny valamire?
  "Megértem, hogy nem féltékenyek a munkára" - mondta Gorynych békülékenyen.
  - És néha otthon gyakoroljuk a swinget. A barátom Scott. Van egy csajoja - az egyik leghíresebb pornósztár. A név Roxy Ray. Nem hallotta? Ó, igen, nem keresed... Szóval néha találkozunk. Csak tudnám, mit csinálunk az üszőkkel! Mindenféle versenyt szervezünk, melyik dobja ki távolabb a labdát a punciból, ki ugrik jobban a vibrátoron, vagy töm a testébe több teniszlabdát. Karácsonyra pedig a karácsonyfánál menőbb barátnőket öltöztették fel. A mellbimbókra és a lábak közé súlyzós láncokat erősítettek, a testeket tapadókorongokkal, ruhacsipeszekkel, karácsonyi labdákkal gazdagon díszítették. Aztán sorra használták őket ebben a formában. Sok labdát vertek, de szórakoztató volt.
  - Jól érzi magát - mondta álmodozva Gorynych.
  - Van ruhacsipesz? - kérdezte Alexander.
  - Látnom kell anyámat a fürdőszobában. Minek?
  "Látod, szeretek dugni, amikor ruhacsipesz lóg Ljuszka mellbimbóján, ez izgat" - mondta Sasha, újra megnézte Gorynych domború nadrágját, és megkérdezte:
  - Gyakorolja az MZHM-et?
  - Milyen érzés?
  - Hát amikor egy lány két férfival.
  - Nem, mi vagy te! Csak egy az egyben tudok tanúk nélkül.
  - Hát hiába. Akkor először kipakolok Lyuskával és elalszom, aztán beszélhetsz vele.
  Abban a szobában lehetünk! - örvendezett Gorynych. - Van ott egy ágyam!
  "Rendben, megyek kezet mosok, és siessek Luskához" - mondta Alexander, és elment.
  Hamarosan kivette barátnőjét a fürdőszobából. A lány gyönyörű kebléből a mellbimbókra erősített ruhacsipeszek emelkedtek ki. A lány járását csóválva, csábítóan ringatva csípőjét lassan elsétált a szemével felfaló Gorynych mellett, leült az ágyra, ismét széttárta a lábát, de ezúttal nem térdre hajlította, hanem nyújtózkodott. kinyújtotta őket, mint egy balerina, és magasan a feje fölé emelte őket.
  Alexander közel lépett hozzá, lehúzta a farmerét és a rövidnadrágját. A lány ugyanakkor hívogatóan megrázta a lábát, és előhúzta a zokniját. De Sasha nem kezdett azonnal simogatni. Hirtelen előhúzott egy övet a farmerjából, és jó erősen megütötte barátnőjét a nemi szervén.
  Lucy halkan felsikoltott, és így szólt:
  - Senkyu, uram! Szeretlek!
  - Oroszul beszélni! Oroszországban vagyunk - mondta Alexander, és ismét megütötte a lányt egy övvel.
  - Mi vagy te? - kérdezte az izgatott Gorynych.
  - Ez bemelegítésre szolgál - válaszolta Alexander. - Megszokta. Otthon néha pumpát rakok rá.
  Sándor kezet nyújtott a lánynak. Anélkül, hogy leengedte volna kinyújtott lábát, ismét megnyalta kedvese ujjait, és a szájába vette a kezét.
  Egy perccel később Sasha kihúzta a kezét a szájából, a barátnője hüvelyéhez vitte, odatette az egyik ujját, majd a másikat, de nem maszturbált. Lassan elkezdte bevezetni a tenyerét Lucy keblébe. Nem tiltakozott, csak nyögött egy kicsit.
  - Nem fáj? - kérdezte Alexander.
  - Elviselhető, drágám - válaszolta a lány szokásosan, és lehunyta a szemét.
  Sasha igyekezett, és az egész tenyere Lucy testében volt. A lány ismét halkan sikoltott. Sasha megdermedt pár másodpercre, majd egy kicsit jobban belehúzta a kezét barátnője testébe, és finoman forgatni kezdte.
  Abban a pillanatban Gorynych, aki az összes manipulációt figyelte, úgy érezte, hogy véget ér: magja spontán kifröccsent, beszennyezte az alsónadrágot.
  És az éjszaka még csak most kezdődött!
  
  
  5. fejezet
  A nyomozói irodában Maria nagyon ideges volt, de az izgalma az utcán sem múlt el. Csak most a nőt nem amiatt aggódott jobban, hogyan került a holttest a lakásba, hanem a Pavlusával kialakult helyzet miatt. A fiú mesélni fog a bűnös kapcsolatukról? Miért nem veszi fel a telefonját?
  Néhány metrómegállóba telt hazaérni. Mennyi őr lett a metróban! Ez most kezdte bosszantani Maryt. Úgy tűnt neki, hogy mindjárt megállítják, megbilincselik és börtönbe viszik. Majd egy kiskorú elcsábítása miatt bíróság elé állítják őket.
  De az őrök nem figyeltek Mariára. A tanár kijött a metróból, és megkönnyebbült. Most egy kis séta, ez lesz az ő háza. Reggel hát itt sétált dolgokkal, Pavlikra gondolt, eszébe jutott a tengerpart, forró kavicsok mezítláb alatt, meleg tenger hullámokkal simogatva, mint egy szeretett ember érintése.
  Pavlusha iránti szerelme pár hetes déli vakáció óta nem hűlt ki. A srác vele álmodott éjjel, a tanár felidézte megkönnyebbült testét, bátor arcát, féldoboz alá vágott világos haját, kék, nagyon kifejező szemét. Kiváló, jóképű fiú. Csodálatos filmszínészt tud csinálni, poszteren mutogatná.
  Maria vágyott arra, hogy mielőbb lássa Pavlushát, hogy átölelje és magához szorítsa, belélegezze erős, fiatal testének illatát, hogy puszit záporozzon arcára, nyakára és sima, rózsás arcára. Újra és újra tárcsázta a telefonszámát, amely továbbra sem vette fel.
  A tanárnő megnyugtatta magát: most nyár van, a srácok nyaraltak, Pavlusha elment valahova, nem vitte magával a telefont, vagy egyszerűen kikapcsolta. De miért kell kikapcsolni? Szerelme pedig nem árult el neki semmit egy esetleges utazásról, amikor két napja felhívta Szocsiból. Aztán ez a szörnyű történet egy barát édesanyjával történt, gyors díjak, korai távozás ...
  Lehet, hogy Pavlusha szüleit hirtelen külföldre vitték? Franciaországba akart menni.
  Maria maga fiatalkorától arról álmodozott, hogy nászútra indul Európába. Látogassa meg Prágát, Varsót, Berlint, Párizst. Főleg Párizsba szerettem volna eljutni, az álmok és a romantikus szerelem városába. Elmondta Pavliknak vágyát. Azt válaszolta, szívesen menne Franciaországba, mert a franciák az összes európai nép közül mind jellemben, mind mentalitásban hasonlítanak leginkább az oroszokhoz. Maria nem vitatkozott, bár akkor úgy gondolta, hogy a mi népeink nem nagyon hasonlítanak egymásra. Az volt a vágya, hogy pár év múlva, amikor az felnőtt lesz, férjhez menjen Pavlikhoz, és kiránduljon vele.
  Most a tanárnő nem is akart gondolni arra, hogy Pavel megcsalja, hogy egy másik lányt hozott a lakásába. Mária nem érdemelte meg a női boldogságot? Korábban álmaiban szilárd, gazdag férjet rajzolt magának, de beleszeretett egy fiúba, aki tizenöt évvel fiatalabb volt nála. Annyira beleszerettem, hogy elment az eszem.
  A tanár nagyon vonzónak tűnt. Az alak karcsú, a dereka vékony, a lábak gyönyörűek, a bőr tiszta, az arc üde, nincs ránc, a haj nagyon dús, a haj enyhén göndör, vállig érően világosszőke. Nemrég rendszeresen fogyókúrázott, krémekkel bekenve. Az ilyen nők szeretik a férfiakat. Látszólag nem kapott többet huszonötnél, bár a tanárnő nemrégiben túllépte a harmincat.
  De Maria magányos volt, szépsége és jó fizikai formája ellenére. Fiatal korában vőlegénye, akit lelke minden szálával szeretett, Csecsenföldön kötött ki, és ott halt meg. Ennek eredményeként a lány szíve több éven át megkeményedett és jegesedett.
  A tanárnő a férfiak minden udvarlási kísérletére olyan hidegvérrel reagált, hogy a lehetséges kérők azonnal eltűntek. Maria évekig nem volt szerelmes, nem is nézett a férfiak irányába. Nagyon mélyen érezte magát, fekete-fehérnek tűnt számára a világ első barátja tragikus halála után.
  És csak a közelmúltban kezdett a tanár fokozatosan felolvadni, egyre többet gondolni az esküvőre és a gyermek születésére. De Maria félénk volt a férfiakkal, nem járt táncokra és más olyan helyekre, ahol könnyebb megismerni egymást.
  A nőnek az az ötlete támadt, hogy házasságkötés céljából meghirdet egy ismerősét egy újságban vagy az internet megfelelő oldalán. De aztán Pavlik megjelent az életében. És a világ új színekkel kezdett játszani.
  Ez a jóképű férfi külsejével, társaságkedvelésével kitűnt az összes diák közül, a jóképű fiú a tanárnő szívből jövő szenvedélyévé vált, Mária beleszeretett. Bár megértettem, hogy ez helytelen, sőt veszélyes is a fennálló törvények szempontjából.
  A tanárnő csaknem egy éve látta először Pavlikot egy új iskola osztályában, ahol a Primorszkij kerületbe költözve kapott munkát. Szinte azonnal megremegett a felolvadt, szerelmes szívvel. Pavlusha először homályos álmokat, majd meglehetősen erős érzéseket ébredt a nőben.
  Maria úgy döntött, hogy megkeresi ezt a fiút, de félt, hogy a fiú elutasítja. A tanárnő óvatosabban kezdett vigyázni magára, diétázott. Igyekezett jól kinézni, és felkelti Pavlik hajlamát, túlbecsülte az osztályzatait. Hosszú ideig azonban nem tett lépéseket annak érdekében, hogy jobban megismerjék egymást.
  Áprilisban gyönyörű volt az idő, sütött a nap, Maria tavaszhoz illően öltözött, és az órán felhívta Ribacsenkót, hogy válaszoljon.
  Az osztály első jóképű férfija, Pavel a táblánál állt. Maria felfalta a szemével, ő pedig érdeklődve nézett tanárára, aki aznap meglehetősen rövid szoknyában, gyönyörű sminkkel és elegáns frizurával volt.
  Paul mosolyogva mondta:
  - Kirkorov törvénye azt mondja...
  Az osztályban nevetés hallatszott. Pavlik kissé zavarba jött, és kissé elpirult. A tanár udvariasan kijavította:
  - Kirchoff... Akkor miről szól ez a törvény?
  Maria hallotta, hogy Ribacsenkot az első asztalnál ülő lány kérte, de úgy tett, mintha nem vett volna észre semmit.
  Házi kedvence a tanár szemébe nézve így válaszolt:
  - A bemeneti áramkörben lévő áramok összege megegyezik a kimeneten lévő áramkör áramainak összegével ...
  Maria bólintott, és így szólt:
  - Ülj le, Pavel, öt!
  A diákok fütyültek. A fiú leült, és őszintén megvizsgálta a tanárt.
  Aztán Pavlik bevallotta Máriának, hogy azon a napon kezdtek forrni benne az érzések. Máriát korábban is szerette, de mint tanárt. Aztán tanulmányozta ezt a felnőtt nőt, gyönyörű arisztokrata arcát, szőke göndör haját, csábító lábát. Nézte és érezte, ahogy férfiassága alattomosan megduzzad, felforrósodik, sőt lüktet.
  A lányok kedvelték, beszélgettek velük, sőt párszor meg is csókolták a gyönyörű Verát. De még nem szexelt senkivel, a folyamatot csak egy videón látta, amit az interneten talált. Egy ilyen videótól ugyanúgy izgatott lett, mint most egy tanárnő puszta látványától, a méltatlan ötösétől.
  Pavlik hirtelen szeretkezni akart a fizikaival. Mint a videón. De megértette, hogy ez lehetetlen, legalábbis nem a közeljövőben. A fájdalmas állapot azonban kiutat igényelt. Pavlik erős borzongást érzett, csillagok ugrottak a szeme elé. Az iskolás fiú ágyékában a hőség elviselhetetlenné vált. A fiú felemelte a kezét, és elpirulva kérdezte:
  - Elmehetek a mosdóba?
  Maria lekezelően megengedte:
  - Menj!
  Pavlik teljes erejéből futott. Csak a WC-ben tudta oldani a feszültséget és megnyugtatni a még mindig kiálló méltóságát.
  Aztán nevetve mesélt Mariának hirtelen felindulásáról. Aztán éppen csengetéskor visszatért az osztályba. Mennem kellett a következő leckére.
  De a fizikatanár képe ott állt a szemem előtt. Erős érzelmek tüzet tudta lobbantani a fiúban. Újra látni akarta Mária Alekszandrovnát.
  Pavlik alig ült végig a leckéken. A lábai maguk vezették a fizika terembe.
  Pavlik hevesen dobogó szívvel megállt az ajtóban, és összeszedte a bátorságát. Nem tudta, mit mondana, hogyan viselkedik a tanárral, de ennek ellenére kinyitotta az ajtót.
  A tanárnő magyarázott valamit a felső tagozatos srácoknak, vége volt az órának, de még nem ment el mindenki. Maria Pavelhez fordult, aki az ajtóban állt, és arra számított, hogy elmagyarázza látogatásának okát. Jóindulatúan mosolygott, de Pavlik zavarát még ez a barátságos őszinte mosoly sem tudta eltüntetni, úgy tűnt, elvesztette a szókincsét, és csak értetlenül nézett a tanárra. Mária Alekszandrovna pedig szeretett tanítványára nézett, egyenesen a szemébe.
  A szünet elhúzódott, Maria szeretettel kérdezte:
  Itt vagy, Pavel? Bármilyen probléma?
  Pavel hangja végre megtört:
  - Én... esszét akarok írni a fizikáról. Ezek a törvények... hogy is van ez? Általában a jelenlegi...
  "Várj egy kicsit, most befejezem a srácokkal, és mindent megbeszélünk veled" - mondta a tanár és újra elmosolyodott.
  És Pavlik érezte, hogy megjelenéséből, jóindulatú mosolyából a férfiassága újra akaratlanul is megmozdult a nadrágjában.
  Kiment a folyosóra, megpróbálta elterelni a figyelmét az érzéki gondolatokról, és megnyugodott.
  Természetesen könnyebb lenne kommunikálnia egy kortársával, de most a fiút nagyon felizgatta ez a felnőtt nő. Nyilvánvalóan a vonzalma intuitív szinten szállt át Pavelre, ő pedig nem tudta elviselni, engedett a kölcsönös szenvedélynek, bár nem tudta, hogyan viselkedjen a tanárral.
  Pavlik érezte, hogy méltósága ismét nagyot nőtt, és a nadrágja érezhetően kidudorodik. A fiú először találkozott ilyen szenvedéllyel. Ez valami új és más volt. Az ifjú Pavlik még soha nem volt ennyire felkapott. Hirtelen meztelenül akarta látni a tanárnőt, meg akarta érinteni karcsú lábát, csupasz mellkasát.
  És Maria? Örült, hogy Pavel bejött, megpróbálta mielőbb elküldeni a többi srácot, és felhívni szeretett fiúját. Arról álmodott, hogy kommunikál ezzel a gyönyörű fiúval, és belenéz a gyengéd, kifejező szemébe. Maria megértette, hogy ez csak egy tinédzser. És ennek megfelelően kell bánni vele. Nem akarta elcsábítani a diákot, csak beszélni akart vele. Szóval az életről, a tanulásról.
  És bejött, és a lábát bámulta. A srác nem tudta abbahagyni vonzalmát. A nadrágja... Kidudorodtak!
  Maria ezt észrevette, tréfás hangulatra hangolt, vidáman elmosolyodott, és megkérdezte:
  Tetszik a lábam?
  Pavlik nehezen préselte ki:
  - Nagyon... sajnálom...
  Maria nem tudott ellenállni, és azonnal feltette a második kérdést:
  Jársz lányokkal?
  A srác nem válaszolt azonnal, a tanár pedig pontosított:
  Találkozik társaival?
  Nem... hülyék. És te... olyan okos... és gyönyörű. Kedvellek.
  Maria ismét elmosolyodott, és halkan így szólt:
  - Jóképű fiú vagy, de nem találkozhatok diákokkal, hacsak nem iskolai ügyekről van szó.
  Pavlik nagyot sóhajtott, és azt suttogta:
  "Átkozott konvenciók!
  Maria vállat vont.
  - Egy ilyen megjelenésű srácot, mint a tied, nem lehet megfosztani a női figyelemtől. Találsz magadnak egy lányt, aki jobban megfelel a korodnak.
  Páva motyogta:
  - Nem akarok... vonzódom hozzád.
  Maria elmosolyodott.
  - El fog múlni!
  Néhány percig még az iskolai életről és az osztálytársakról beszélgettek, majd Pavlik óvatosan hátralépett a kijárat felé, sürgősen ki kellett mennie a vécére. Sietett enyhíteni magán, enyhíteni a fájdalmas viszketést és az emberfeletti feszültséget.
  Egy fizikailag erős srác még nem tudta kontrollálni vágyait és enyhíteni az erekciót. A szerelem és a szex tudatalatti vágya egy érett hölggyel szó szerint elnyomta egy fiatal sportoló edzett testét.
  Az iskolás fiú elszaladt, Maria nem várta meg, elhagyta az iskolát. És Pavlik hazament. A szülők észrevették, hogy fiuk rendkívül komor és alig eszik.
  Anya megkérdezte a fiát:
  - Pavlik, kaptál kettőt?
  A diák legyintett.
  - Miféle ostobaság!
  Az apa elmosolyodott.
  - Úgy tűnik, beleszeretett, ne idegesítsen kérdéseket, különben felrobban.
  Pavel bezárkózott a szobájába. Hogy eltereljem a figyelmemet és lemerüljek, beléptem az Internetre, és bekapcsoltam a pornót.
  Éjszaka a fiú nem aludt jól, végig emlékezett a tanárra, az utolsó beszélgetésükre, zavarba jött a viselkedése miatt és álmodott.
  A diákok gyakran beleszeretnek tanáraikba, még akkor is, ha jóval idősebbek náluk. Bölcsességükért és tekintélyükért szeretik őket. Néha a tanárok viszonozzák: szeretik a fiatalságot és a szépséget. Előfordul, hogy a tanárok maguk próbálják megszerettetni őket diákjaikkal. Marynek sikerült. Otthagyta az iskolát, de aztán megbánta, hogy nem várta meg a srácot, és nem kommunikált vele aznap.
  
  
  6. fejezet
  Másnap reggel Pavel mogorva és visszahúzódó volt. Durva volt a szüleivel, az iskolában egyáltalán nem beszélt társaival, helytelenül válaszolt a tanároknak. Izgatottan várta az utolsó leckét - a fizikát.
  Az óra előtt nem lehetett beszélni a tanárnővel: csak csengővel engedte be a gyerekeket az osztályba, és azonnal elkezdte magyarázni az anyagot.
  Paul elkapta a tekintetét. Maria Alexandrovna is néha ránézett szeretett tanítványára. Észrevette, hogy a fiú sápadt, és megsajnálta a srácot.
  Amikor az óra véget ért, a srácok elkezdtek elhagyni az osztálytermet, Pavel pedig összeszedte a bátorságát, odajött és így szólt a tanárhoz:
  - Tegnap nem tudtam meg az absztraktról.
  Maria megkérdezte:
  - Miért szöktél meg?
  - El kellett mennem a WC-re.
  - Iskola után jöhetsz hozzám - engedte a tanár.
  Páva ihletet kapott! Alig várta az óra végét. És azonnal a fizika terembe sietett. Maria Alexandrovna egyedül volt.
  - Valami, amit ma nem nézel ki jól - mondta először a tanár. - Nem voltál beteg?
  - Nem - válaszolta Pavel -, egyszerűen nem aludtam eleget.
  - Megtörténik. Tényleg esszét akarsz írni? - kérdezte Maria.
  Pavel bólintott, bár mindketten tudták, hogy ez csak ürügy. A tanár elkezdte magyarázni, hogyan írják az esszéket. És Pavlik hirtelen így szólt:
  - Talán máshol megbeszélhetjük ennek a munkának a részleteit? Túl zsúfolt itt... Van egy dachánk Alexandrovszkában. Senki nem fog megállítani minket.
  Éjszaka a diák azon gondolkodott, mit mondana a tanárnak az értekezleten, és kiadott egy előkészített mondatot.
  Maria elmosolyodott, kezét a diák nyakára tette és így szólt:
  - És te különleges vagy, nem olyan, mint a többi fiú...
  Pavlik összerezzent az érintésétől. Ismét érezte az áruló kavarodást a nadrágjában. De ezúttal nem futott el sehova, hanem ismét azt mondta a dacháról:
  - Bármikor elmehetsz. Megvannak a kulcsok, a szüleim most nem járnak Alexandrovszkába.
  Maria elvette a kezét, és így válaszolt:
  "Természetesen nem megyek sehova. De jöhetsz a házamba.
  - Mikor jöhetek be?
  Mary megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Igen, még ma is.
  - Nagy! - örvendezett Páva. - Most el kell mennem a jégkorong részlegre, és akkor mehetek hozzád.
  "Akkor írjuk fel a telefonszámomat - javasolta a tanárnő -, majd hívj fel, ha szabad leszel, megmondom, merre menj."
  A fiú kivirágzott a boldogságtól:
  - Nagyon jó! Egyszerűen szuper vagy!
  - Csak kérlek, kérlek, ne mondd el senkinek, hogy a házamba mész.
  Pavlik bólintott, nagy erőfeszítésébe került, hogy levette a tekintetét a nő mellkasáról. Vatta lábakon az iskolás fiú távozott. Egy közeli kioszkban a fiú vett magának egy csomag chipset és egy üveg kólát. Mohón lenyelte, amit vásárolt, lecsillapította ideges remegését és magabiztosabbnak érezte magát.
  Az edzéseken Pavel aktív volt, durván játszott. Ő volt az első, aki kiugrott a játszótérről, az öltözőbe rohant és hívta a tanárt. Mária Alekszandrovna elnevezte az utcát, a házszámot és a lakást.
  
  A tanár kinyitotta az ajtót, mosolygott és így szólt:
  - Örülök, hogy eljöttél. Ne szégyellje magát, érezze magát otthon.
  Gyönyörű, térdig érő kék ruhát viselt, papucsot viselt, haja laza és könnyű smink volt. Maria várta a fiút, barátságos mosolya segített Pavelnek feloldani a felesleges izgalmakat, de mégis feltett egy meglehetősen ostoba kérdést:
  - És egyedül vagyunk itt, nem fogunk beleavatkozni... az emberei?
  "Sajnos még mindig egyedül vagyok" - tárta szét a kezét a tanárnő. - Gyerünk.
  Pavel levette a cipőjét, Maria megfogta a kezét, és együtt léptek be a szobába. Már terített asztal volt. Maria felkészült arra, hogy találkozzon szeretett tanítványával. Vettem egy tortát, készítettem szendvicset, és még egy üveg száraz bort is kinyitottam. Az asztalon egy pohár is volt gyertyákkal.
  - Később mesélek az esszéről - mondta a tanár. - Először uzsonnázzunk... gyertyafénynél.
  Maria lekapcsolta a villanyt, és meggyújtotta a gyertyákat.
  Pavlik lelkesen mondta:
  - Olyan romantikus! De fényben még jobban nézel ki.
  - És romantikát akarok, olyan magányos vagyok...
  - Neked mi vagyunk, a diákjaid - tiltakozott Pavlik.
  - De nincs szívlovas...
  Így válhatok azzá! - mondta lelkesen a fiú. Most már kevésbé volt ideges, mint az iskolában, amikor a tanárral egyeztetett.
  Maria ismét elmosolyodott, és meghívta Pavlikot, hogy üljön le az asztalhoz a kanapéra. Leült mellé, és azt suttogta:
  - Iszok egy kis bort, te pedig egyed a tortát. Dióval van. Nem tudom, szereted-e az édességeket.
  - Szeretlek - válaszolta Paul.
  - Az jó.
  Pavlik kanállal vett egy szelet tortát, és lelkesedés nélkül lenyelte. A fiú néha süteményt evett otthon. De a csokoládét jobban szerette.
  Maria ivott egy korty bort, és visszatette a poharat. Illetlenségnek tűnt egyedül inni. És még inkább egy tinédzsernek. Csodálta a diákot a gyertyák lángjában, elmondta Pavliknak, hogy fotogén és kifejező arca van, a figura pedig olyan, mint egy görög szoboré.
  A fiú kinyitotta a száját az ilyen bókokra, a tanárnő pedig a kezébe vette Pavlik kezét, a lábára tette, és suttogta:
  - Ki lehet vasalni.
  A fiú elpirult, a tenyere remegett és azonnal izzadt lett. Pavlik gyengéden megsimogatta a lábát. Maria elmosolyodott: egy jóképű srác érintése kellemes a női testnek. A tanárnő Pavlik izmos mellkasára tette a kezét, és masszírozni kezdte. A fiú gyakran lélegzett, Maria érezte, milyen hevesen dobog a tinédzser szíve. A srác lángokban állt az izgalomtól. Kezével meggyúrta a nő térdét, hirtelen le akarta venni a ruháját és letépni a saját ruháját. Intuitív, erős vágy...
  Maria azonban tudata sarkából ráébredt, hogy meg kell állnia, nehogy elveszítse az uralmat önmaga felett. Letépte Pavel kezét a térdéről, homlokon csókolta a fiút, és így szólt:
  - Jól van, elég volt! Térjünk vissza az absztrakthoz.
  Páva suttogta:
  - Kérem... Kivonat később. Nekem melegem van. Levehetem az ingem?
  Maria folytatni akart egy intim randevúzást, egy jóképű fiatalember meztelen felsőtestét álmodta, a nő nem tudta visszafogni magát, kinyújtotta a kezét és így válaszolt:
  - Gyerünk, segítek.
  És lehúzta a fiú pólóját.
  A fiú izomzatának megkönnyebbült, kecses rajza még jobban felmelegítette a nő gyomrában a forróságot, ami elviselhetetlenné válással fenyegetett. De Pavlik rendkívül izgatott volt, tökéletessége emelkedett, teste ragyogni kezdett az izzadságtól. A fiú remegő hangon így szólt:
  - Megteheted, és én segítek... vedd le a ruhádat...
  Maria lekezelően bólintott.
  - Természetesen!
  Pavlik lehajolt, és remegő ujjakkal kioldotta a rögzítőket...
  Maria vékony bugyiban és melltartóban maradt. Pavel végre szinte ruha nélkül látta meg a tanár holttestét. Kecses, megható, nagyon édes és erotikus.
  Pavlik őszintén mondta:
  - Kegyelmeddel divatmodell lehetsz.
  "Szívesebben dolgozom tanárként" - válaszolta Mária Alekszandrovna.
  A fiú végigsimította a kezét szeretett tanára hátán. Maria mély levegőt vett. A fiú érintése bekapcsolta. El akartam vetni minden konvenciót, és beleolvadni az elragadtatott, jóképű fiatalemberbe. És Pavlik remegett a nagy izgalomtól. Ez volt az első eset, hogy ez történt vele. A fiút elárasztották az érzelmek, az ösztönök eluralkodtak az agyán.
  Maria elment a fiúhoz. Megölelték és megcsókolták egymást...
  Pavlik először találta magát szerelmi ágyon, túlizgult, és a találkozó végén még ki is fáradt. Maria csak ekkor nézett az órájára, és ijedten kiáltott fel:
  - Azta! Már tizenegy óra van! A szüleid aggódni fognak. Gyerünk, gyorsan hívd fel őket és öltözz fel.
  A fáradt Pavlik lassan megmozdult. Kifejező kék szemei alatt sötét karikák jelentek meg. Az izgalom alábbhagyott, de a fiú üresnek érezte magát. Mary megnyugtatta:
  "Mindig így van az első alkalom után" - puszilt szájon a nő Pavlikot. - Csodálatos srác vagy! Jól éreztem magam veled, de a szenvedélyünk bűnöző. Börtönnel fenyegetnek, ha megtudják, hogy átléptük a határt.
  Páva suttogta:
  Esküszöm nem mondom el senkinek. Becsületszavamat adom.
  Maria mosolyogva megkérdezte:
  - És nem dicsekedsz a barátaiddal?
  Pavlik még keresztet is vetett a meggyőzésért:
  - Nem! Itt a kereszted!
  Törvényesen nem szabad szeretnünk egymást. Ugye nem akarod, hogy a szerelmed börtönbe kerüljön?
  Páva magabiztosan válaszolt:
  - Nem nem akarok!
  Maria bólintott, és azt suttogta:
  "Elítélhetnek velem egy kiskorú elcsábításáért.
  Pavlik hevesen megrázta a fejét.
  - Nem! Nem csábítasz el, én magam akarlak.
  Maria azt válaszolta:
  - Nem számít. Azzal vádolják, hogy elcsábította az idősebbet.
  - Igazságtalan törvények!
  "A törvény jó vagy rossz, de ez a törvény, számolni kell vele" - mondta Maria. - És gyorsabban mész haza. Mit mondasz a szüleidnek?
  Peacock azt mondta:
  - Elmondom, hogy egy barátommal szálltam meg, számítógépes játékokat játszottunk.
  Mi van, ha egy barát nevét kérik? - kérdezte a tanár.
  Páva magabiztosan válaszolt:
  - A barátaim megbízhatóak, leszólnak.
  Maria ismét megkérdezte:
  "Kérlek, ne mondd el senkinek.
  Pavlik ismét keresztet vetett:
  - Anyámra esküszöm, nem mondom el senkinek!
  A tanár és a diák elköszöntek egymástól.
  Otthon a fiú gyorsan elmagyarázta magát a szüleinek, lerogyott az ágyra és azonnal elaludt.
  Másnap nem volt fizikaóra Rybachenko osztályában. Egy romantikus randevú után felépült, ismét látni akarta szeretett nőjét, szünetben Maria Alexandrovnához ment.
  Hogy ne keltsen további gyanakvást és pletykákat, a tanárnő megkérte Pavelt, hogy ne jöjjön többet az irodájába, amikor nincs fizikaóra, de megengedte, hogy visszamenjen a házába.
  És ismét egy romantikus vacsora következett gyertyafénynél. Csak bor helyett Maria kinyitott egy üveg Coca-Colát. Aztán a tanár megmasszírozta a diákot. Pavlik nyugodtabbnak és magabiztosabbnak érezte magát, mint korábban, készen állt arra, hogy tovább tanulja a szerelem tudományát.
  Gyengéd csókokkal váltak el.
  Ezúttal a fiú boldogan és vidáman tért haza. Anya, látva boldog szemeit, megkérdezte:
  - Találtál már barátnőt?
  Pavel megborzongott és elpirult, de nem válaszolt.
  Anya megkérdezte:
  csókolóztál már?
  - Nem - hazudta Paul.
  - Vigyázz, ne légy szemtelen. Mert olyan fiatal vagy...
  A srác nem akart hallgatni az utasításokra, levetkőzött, lefeküdt. Elképzelte, hogy Maria mellette fekszik, és édes álomba merült.
  A tanár és a diák titokban találkozni kezdett. Formálisan a fiú a tanárhoz ment esszéket írni. De ez csak fedezék volt romantikus szerelmüknek, amely harmonikusan fejlődött. A szerelmesek idővel azt tervezték, hogy törvényes házasságot kötnek. Maria igyekezett nem gondolni arra, hogy titkos kapcsolatuk felfedhető Pavlik nagykorúságáig, és egy diák elcsábításával vádolják majd. Mára azonban ez a vízió valósággá vált.
  Nos, miért jutott eszébe valami mániákusnak egy lány holttestét ültetni a lakásába? Maria nem akarta elhinni, hogy Pavlik képes ilyesmire. De egy szeretett ember telefonja elhallgatott.
  Otthon a tanár bemászott a fürdőszobába, és tovább gondolt az elhagyott holttestre és a Pavelhez fűződő kapcsolatára. Nem, nem ördögi kapcsolatuk volt, hanem igaz szerelem! Piszkos gondolatok és rossz szándékok nélkül. Miért volt az? Talán nem is olyan rossz. Talán Pavlik nem csalta meg, távollétében nem hozott senkit a lakásba. De akkor ki dobta el a holttestet? Rejtély...
  Maria meleg vizet készített a megnyugvás reményében. A nő megdörzsölte magát egy törlőkendővel, és újra átgondolta, mit mondana Pavlik a rendőrségnek.
  Hirtelen megszólalt az ajtócsengő.
  "Pavlusha?! gondolta a tanár. - Végül! De miért ilyen későn és figyelmeztetés nélkül?
  Felvette a fürdőköpenyét, és kisietett a folyosóra.
  
  
  7. fejezet
  Reggel Krasin az iroda közelében találkozott asszisztensével, Andrej Kovaljovval.
  - Vasja, van még egy holttestünk - mondta Kovaljov.
  - Nos, legalább nem kettő - válaszolta Krasin automatikusan.
  - És tudod ki? A tegnapi hölgy, akinek a holttestét bedobták a lakásba.
  - Mit? - kérdezte Krasin.
  - Hát az, akit este kihallgattak.
  - Szóval, óráról órára nem lesz könnyebb!
  "Holtan találták a ház ablakai alatt, kiesett az ablakon" - magyarázta Kovalev.
  - Kiesett? - kérdezte Krasin. - Valaki segítségével?
  - Talán. Ezt a holttestet is ránk fogják akasztani.
  "Egy dologban kell egyesíteni" - sóhajtott Krasin.
  A tisztek bementek az irodába.
  - Ismét szükség lesz a szomszédok felmérésére - mondta Kovalev.
  "A Novikova lakásába dobott személy kilétét pedig a lehető leghamarabb meg kell állapítani" - emlékeztetett Krasin.
  - Ugyanaz a baj - intett a kezével Kovaljov. A szomszédok azt állították, hogy még soha nem látták.
  - A szeméremtesten van talált tetoválás, van tetováló szakember a környékünkön? Ki kell derítened, talán megmondja, ki készítette ezt a rózsát. Ezek ritkák.
  - Először is őt kellene kihallgatni, mint őt, Ribacsenkót. Valószínűleg tud valamit. Vagy érintett.
  - Így van, kezdje vele - mondta Krasin.
  Add ide a telefont, felhívom.
  Pavel telefonja néma volt.
  - Furcsa - mondta Kovalev -, a telefon a hálózati zónán kívül van.
  - Tehát menjen a címre, és ott kihallgatja a helyszínen - parancsolta Krasin.
  Kovaljov távozott, miközben Vaszilij Kraszin vezető nyomozó a mortem vizsgálat adataira várva gondolkodott. Még neki, egy tíz éves tapasztalattal rendelkező nyomozónak is nagyon bonyolultnak és zavarosnak tűnt az ügy. A tanári lakásban kötött lányról semmit sem lehetett tudni. Csinos, alig néz ki harmincnál, eredeti tetoválással egy intim helyen. Szintén zúzódások a pápán és a mellkason. Nem úgy tűnik, hogy egy kiskorú srác így "simogatná".
  A vizsgálat eredménye hamarosan megérkezik. Miért halt meg az idegen? Nagyon hasonlít a fulladáshoz.
  Persze kétséges, hogy a fiú behozná ezt a hölgyet a tanári lakására, de a mi világunkban minden lehetséges.
  Krasin felhívta a rendőrség gyerekszobáját. Nem volt semmilyen anyaguk Pavel Rybachenkoról. Nem érintett, nem volt bejelentve a gyerekszobába. De a fiú láthatóan élénk. Egyszer találkoztam egy tanárnővel, még a lakásának kulcsai is nálam voltak.
  Vaszilij Krasin nem szerette a fiatalkorú bűnözőket. Ők a legarrogánsabbak, legkegyetlenebbek és cinikusak. Bíznak a büntetlenségükben. Sokaknak semmi sem szent. Személy szerint kiskorú punkok rontották el az autóját, defektes gumikat. A gyerekek ma már írástudók, tudják, hogy tizennégy éves korukig szinte semmijük nem lesz. Tizennégy éves kor után pedig nagyon súlyos bűncselekményt kell elkövetnie ahhoz, hogy speciális iskolába, sőt, kolóniára kerüljön. És a kifejezések rövidek, és maguk a zónák is hasonlóak a gyermektáborokhoz. Kirándulni visznek elítélt fiúkat, van számítógépterem, uszoda.
  Nem, a jelenlegi ifjúsági zóna egyáltalán nem nehéz munka. A fiúk hintáznak és nem dolgoznak. A szakterületen kiképzett zóna után távoznak. A fiatalkorú gazemberekkel kapcsolatos humanizmust kitermelték, és használják is. Nem félnek semmitől.
  Ha egy tinédzser gyilkosságot követne el, majd esetleg a tanárt is kiiktatja, tíz évre beültethetik. Legalább egy időre megmentjük a társadalmat egy ilyen szörnyetegtől. De vajon van-e Pálnak köze ezekhez a bűnökhöz?
  A szakmai intuíció azt mondta Krasinnak, hogy Rybachenko nem követett el gyilkosságokat. A fiút azonban ki kellett hallgatni.
  Vaszilij Kraszin mindenesetre úgy döntött, hogy megszorítja Pavelt. Vajon milyen kapcsolata volt a néhai tanárnővel?
  Csinos nő. Miért magányos? Nincs férj, nincs gyerek. Bár a megjelenése nagyon vonzó. Egy ilyen hölgy minden szexuálisan kanos tinédzser fejét elfordíthatja. Ha ő akarja.
  Megköti őket a szerelem, talán még a szex is? A tanárnő tegnap megijedt, amikor arra utaltak, hogy egy kiskorút börtönbe zárhatunk egy kiskorú elcsábításáért. Kár megnyomni és letartóztatni egy gyönyörű nőt. Előfizetéssel jelent meg, de úgy van, ahogy történt. Még bűntudat is van. Kovaljovot tegnap este kellett volna Pavelhez küldeni. Vagy menj te magad. Bár a feldolgozásért nem fizetünk külön. Talán nem lesz második holttest...
  
  
  8. fejezet
  Kovalev gyorsan megtalálta Ribacsenko lakását. Pavel édesanyja nyitotta meg. Andrei bemutatkozott, azt mondta, hogy szeretne néhány kérdést feltenni a srácnak.
  - Vadim írt nyilatkozatot? - kérdezte a nő. - Könyörgöm, ne nyúlj a fiúhoz! Súlyos depresszióban van.
  "Mondd el, mi történt veled, és milyen nyilatkozatot írt Vadim" - kérte Kovaljov.
  - Igen, a tanárnak. Nem akarod megkérdezni Pavlikot róla? - lepődött meg a nő.
  - A tanárról van szó, hogy információt szerezzek.
  - Még ne zavarja a fiát, kérem! - könyörgött Pavel anyja. - Eltávolodik a... Látod, Pavlik magára akarta tenni a kezét, már hurkot csinált. Nos, Vadim látta... Pavlik most egy kicsit megnyugodott, nem akar kommunikálni senkivel. Hadd mondjak el mindent, amit tudok, menjünk a konyhába.
  - Szóval mi történt veled? - kérdezte Kovaljov a konyhaasztalhoz ülve.
  - Pavlik nagyot veszekedett az apjával. Éppen ezért a tanárért. én vagyok a hibás. A kabátját a folyosón hagyta. Felvettem, és néhány kulcs, nem a miénk, kiesett belőle és a fiam telefonjából. Nem tudtam ellenállni, néztem, kivel beszél Pavlik. És találtam egy szerelmes levelet...
  - A tanárral? Kovalev sejtette.
  - Vele. Láttam ezt a hölgyet az iskolában. Kétszer annyi idős, mint a fia. Pavlik még gyerek. És itt van... Sokkot kaptam, megmutattam a férjemnek. Vadim mérges lett, elvitte Pavliktól a kulcsokat és a telefont, megígérte, hogy beszél a nagynénjével. A fiú hisztis...
  - És hol volt Vadim azon az éjszakán? - kérdezte tovább Kovaljov.
  - Munkában. Biztonsági őrként dolgozik a bázison. Három nappal később.
  - Mikor mentél el otthonról?
  "Tegnap este nyolckor volt.
  - És előtte, tegnapelőtt a férje otthon volt? - kérdezte Kovaljov.
  Igen, otthon voltam. Veszekedtem Pavlikkal, egész este néztük, hogy Pavlusha ne csináljon semmit magával. Most Pavlik depressziós, ne nyúlj hozzá, könyörgöm.
  - Oké, értem, kilépek a napirendről, amint a fia kicsit elköltözik, jöjjön a vizsgálóbizottságunkhoz. És Vadimot is meg kell kérdezni.
  - Rendben, továbbadom.
  - Mondd, hol vannak a kulcsok, amiket Vadim elvett? Kovaljov fontos kérdést tett fel.
  - Szóval ő - vonta meg a vállát az asszony -, valószínűleg magával hordja.
  - Egyértelmű. Mondd, kérlek, és a Pavellel folytatott veszekedés utáni éjszakán Vadim biztosan nem hagyta el a házat?
  - Szerintem nem. Én lefeküdtem, ő maradt Pavlikra vigyázni.
  - Egyértelmű! Szóval nem tudod biztosan. Milyen alapon dolgozik Vadim?
  - Zöldségbázisunkon a tengerparti régióban. Este haza kell jönnöm, elmondom, hogy jöttél.
  Kovalev elhagyta a lakást, és azonnal felhívta a vizsgálóbizottságot Krasinnak:
  - Vasya! Van egy gyanúsított! Sürgősen el kell menni a letartóztatásba.
  Kit fogunk őrizetbe venni? - kérdezte Krasin. - Ez az iskolás?
  A tanulóval később foglalkozunk. Apja! Üzleti tevékenységet folytat, és nála vannak a tanári lakás kulcsai" - magyarázta Kovalev.
  
  Vadim Rybachenkot egyenesen a munkahelyéről hozták be a vizsgálóbizottságba. Kovaljov és Krasin együtt hallgatták ki. Kovalev magához ragadta a kezdeményezést.
  - Nos, mondd el, mit csináltál a tanári lakásban - parancsolta Kovaljov.
  - Melyik tanár? - kérdezte Vadim, aki elégedetlen volt amiatt, hogy bevitték a vizsgálóbizottságba.
  - Az, aki megkönyörült a fián - magyarázta Kovaljov. - Mindent tudunk!
  - Ó, erről a kurváról beszélsz. Soha nem voltam a lakásában.
  Kovaljov öklével az asztalra csapott:
  - Ne hazudj! Életfogytiglant kapsz kettős gyilkosságért! A bűntudat enyhítésének egyetlen módja, ha elmondjuk a teljes igazságot.
  A gyanúsított a szemét forgatta.
  - Kettős gyilkosság? Kit öltek meg? Mi vagy te? Semmit sem tudok!
  - A kunyhóm a szélén van, nem tudok semmit - mondta kétkedve Kovaljov. - És ki vitte el a kulcsokat a fiától a tanítói lakáshoz, megígérte, hogy foglalkozik ezzel a hölggyel?
  - Én... nem voltam nála - mondta izgatottan Vadim -, nem kerültem a közelébe.
  - Hazudsz! A szomszédok láttak téged! - hazudott Kovaljov. - Négyszemközt akarsz?
  - Nem voltam ott! Őszintén! Pavel azt mondta, hogy nyaralni ment. Csak beszélni akartam vele. Később, ha visszajön.
  - Nos, hogy beszéltél? - kérdezte dühösen Kovaljov. Kidobtad az ablakon? Ha nem mond igazat, elkezdjük a fizikai intézkedéseket!
  A férfi teljesen leesett, kezei remegtek, és ismét így szólt:
  - Igaz, srácok, nem voltam ott...
  Krasin átnyújtotta a gyanúsítottnak az elhunyt idegen fényképét, és udvariasan így szólt:
  - Kérem, nézze meg a fényképet. Mit tudsz erről a nőről?
  Vadim a kezébe vette a fényképet, és így válaszolt:
  - Semmi sem ismert. Nem vagyunk ismerősek.
  - És ha jól gondolod? - kérdezte Kovaljov. - Nézze meg közelebbről.
  "Nem ismerem őt biztosan! - erősködött Vadim. - Most látom először.
  - Mit csináltál augusztus huszonegyedikén este? - kérdezte Krasin.
  - Tegnapelőtt? Egész éjjel otthon volt. A fiammal összevesztünk, nem mentem sehova.
  - És hova mentél tegnap este a munkából? - kérdezte Kovaljov.
  - Nem mentem sehova! Végig munkában volt. A kollégák megerősíthetik. Mire gyanakszik?
  - Látod - mondta Krasin -, egy nő holttestét találták meg a tanár lakásában, és aznap este magát a tanárnőt is kidobták az ablakon. Nálad volt a lakása kulcsa, és az volt az indítékod, hogy a fiad szeretőjével foglalkozz.
  De nem voltam ott! Esküszöm!
  - Küldjük bíróság elé, hogy hagyja jóvá a két hónapos letartóztatást. Hadd üljön, gondolkozzon, talán eszébe jut, mit mond nekünk - ijesztgette tovább a gyanúsított Kovaljov.
  De Krasin úgy érezte, hogy a férfi valójában nincs abban a balszerencsés lakásban. Vadim Rybachenkot óvadék ellenében szabadlábra helyezték.
  De a helyzet nem tisztult. Ha egy ilyen rejtélyes bűncselekményre fényt derítenek, kiderülhet az eldobott lány kiléte. Meg kellett kérnem a környéken dolgozó prostituáltakat, még egyszer megkérdeztem a szomszédokat, át kellett tanulmányoznom az eltűntek jelentését. De először Krasin elküldte Kovaljovot egy tetováló specialistához.
  Andrei rejtélyesen mosolyogva tért vissza.
  "Vasya, el fogsz esni" - mondta Kovaljov. - Az idegenünk testén lévő tetoválás a Világosítók Rendjének szektájához tartozó szexrabszolgának a jele.
  - Mit? - kérdezte a meglepett Krasin. - Csak nem volt elég szexrabszolgánk...
  "Az ilyen finom rózsákat a csuklón és a szeméremtesten a szektában készítik a szexuális élvezetekre használt lányok számára" - erősítette meg Kovalev.
  - Megtudtad, hogy pontosan ki készít ilyen tetoválásokat? - kérdezte Krasin.
  - A szakember nem nevezett meg neveket. Nem tudja, városunkban kik foglalkoznak ilyen rajzokkal.
  - Milyen szekta?
  - Nagyon nagy. Az Egyesült Államokban, a székhelyén, és több városban is van fiókunk.
  Nem ugyanaz a szekta, mint amit Brown leírt szenzációs regényében? - kérdezte Krasin. - Olvasott?
  - Nem, nem olvastam, és nem néztem meg a könyv alapján készült filmet, de egy tetováló szakember már mesélt Brown regényéről. Az illuminátorok hasonló elven épülnek fel, de nagyobb szektával rendelkeznek, nálunk Moszkvában és máshol is vannak fiókok. Szentpéterváron úgy tűnik, nincs fiók.
  "Valójában egy nő készíthet magának rózsát a modell szerint, anélkül, hogy belemenne a részletekbe, mit jelenthet egy ilyen tetoválás" - javasolta Krasin.
  - Lehetséges - értett egyet Kovalev. - Néhai apámnak eltávolították a tetoválás maradványait a karjáról. A hadseregből jött, és valahol a tengerparton egy férfi tetoválást látott nap formájában, a kézfején sugarak voltak. Ugyanezt akartam. A barátja pedig jól elverte a tetoválást. Apját a leírás szerint készítette. Ezt követően apám észrevette, hogy a tapasztalt elítélteknek látszó férfiak a következő szavakkal közeledtek felé: "Szia, tesó!" Egyszer egy villanyvonaton ült, egy tetovált urka leült mellé, és megkérdezte: "Melyik zónában nyergeltél?" Apa soha nem ült, és nem tetszett neki az óra. Ezért mondtam neki, hogy nem ítélték el. - És akkor miért csináltattál tetoválást? Kiderült, hogy a neve a bűnözői környezetben azt jelenti: "Üdvözlet a tolvajoknak." Ezt teszik a zónában azok, akiket súlyos lopásért elítéltek. Apa úgy döntött, hogy elkészíti a tetoválást. És többé nem készítette őket.
  - Előfordul - mosolygott Krasin. - És mégis, az idegenünk szektához tartozó verzióját alaposan ellenőrizni kell.
  "Rendben, elfoglalt leszek, szörfölök az interneten" - mondta Kovalev.
  
  
  9. fejezet
  A vizsgálat kimutatta, hogy az idegent a nyaki verőér összeszorítása fojtotta meg. Ahogy az várható volt Krasin. Az elhunyt személyazonosságának kiderítése hátra van.
  Kovaljov ismét megjelent rejtélyes mosollyal.
  - Figyelj, Vasja barátom! Rájöttem, úgy tűnik. az idegenünk. Soha nem fogod kitalálni, ki ő.
  - Nos, ki az? - kérdezte egy érdeklődő Krasin.
  - Hadd mondjak el mindent sorban. Anyagokat kezdtem kutatni a szektáról és országunkban lévő ágairól. Egy üzenetet kaptam, hogy a közelmúltban letartóztattak egy nőt Anapában egy BDSM-igazgató meggyilkolása miatt...
  - BDSM - ez egy perverz pornó erőszak elemeivel? - magyarázta Krasin.
  - Ez ugyanaz, kemény szex kényszerrel, fájdalommal, megaláztatással - erősítette meg Kovalev. - Tehát az Anapában letartóztatott nő is a Világosítók szektához tartozik, vagy inkább a Szocsi városi fiókjából származik. Anapában részt vett a forgatáson, majd egy késsel megszúrta rendezőjét.
  - A Szentpéterváron meggyilkolt Szűzanya mi köze az anapai gyilkossághoz? - kérdezte Krasin.
  - Talán nem - válaszolta Kovaljov. "Csak érdekelt, mit forgatott a néhai rendező. Achintsev vezetékneve ...
  - Azt akarod mondani, hogy hölgyünk szerepelt vele? - javasolta Krasin.
  - Nem láttam az elhunytat Achintsev filmjeiben. De a BDSM-re szakosodott King amerikai stúdió másik hasonló felvételén, a Vasya-ban felismertem őt! Megjelenés, tetoválás... Néhai hölgyünk amerikai pornográf színésznő.
  - Nem keversz össze semmit? Krasin meglepődött. Hogyan lehet egy amerikai nő teljesen meztelen egy közönséges szentpétervári lakásban?
  - Ki kell derítenünk. De a néhai színésznő neve, amely alatt szerepelt, Lucy Starr.
  - Ez legalább valami - mondta Krasin. - Mégis ki kell derítened, hogyan került Szentpétervárra.
  "Valószínűleg azért repült be, hogy részt vegyen a forgatáson" - javasolta Kovalev.
  - Egészen valószínű - értett egyet Krasin. - Tudja meg, ki szakosodott Szentpéterváron a BDSM-re, hol és mikor forgatott Lucy utoljára.
  Kovaljov nehéz feladat előtt állt. Ismét ásnom kellett az interneten, kommunikálni a város pornóbizniszének leghíresebb alakjával, információkat keresnem Lucyról és szektájáról. Arról, hogy a néhai Lucy Starr mit csinált Szentpéterváron, nem találtak információt. De a pornókereskedő azt mondta Andrejnak, hogy a pletykák szerint Lucyt valóban Oroszországban forgatta Vlagyimir Achintsev pornórendező, akit néhány napja Anapában öltek meg.
  Kovaljov felvette a kapcsolatot Anapával, információkat kért Achintsev meggyilkolásával kapcsolatban, és ismét belevetette magát az internet dzsungelébe.
  Másnap jelentette Krasinnak:
  - Meg lehetett állapítani a lány valódi nevét - Ljudmila Starkova. Ahogy korábban mondtam, pornófilmben szerepelt Lucy Starr néven. Gyerekként vitték el Ukrajnából, szüleivel együtt a Világosító szekta tagja volt. Feltételezések szerint a lányt gyermekkorától súlyos pszichológiai kezelésnek vetették alá, pornófilmezésre kényszerítették, majd szexrabszolgává tették.
  - És valójában mi a szexuális rabszolgaság elterjedt Amerikában? - kérdezte Krasin.
  - Igen, ez gyakori. És van pedofília. Mindezt elhallgatják, mert az amerikai uralkodó elit használja és takarja el, amely valamilyen módon kapcsolatban áll az Illuminátorokkal. Az anyag, amit találtam, még számomra is sokkoló volt. Kiskorától kezdve kényszer, piszkos szex...
  - Mi a helyzet a mi esetünkkel? - kérdezte Krasin.
  - Tanulmányoznunk kell Achintsev legújabb forgatását. Talán van valami nyom. Lehetséges, hogy az elhunyt vele szerepelt, majd Szentpétervárra költözött.
  - Kérjen anyagot az igazgató meggyilkolásával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba Anapával - parancsolta Krasin.
  - Már kérték. Amint történik valami érdekes, értesítem.
  
  
  10. fejezet
  Kiderült, hogy az anapai vizsgálóbizottságnak van az utolsó lövöldözése a néhai Achintsevról. Kovalev megnézte az akta elküldött másolatát és a gyilkosságról szóló anyagot. Néhány perccel később megosztotta az információkat egy kollégájával:
  - Néhai Ljuszja Sztarkovánk közvetlenül a rendező meggyilkolása előtt forgatott anapai helyén, egy másik színésznővel együtt, ugyanazzal, akit most rendezőjük meggyilkolása miatt tartanak fogva.
  - Ó, remélem, hogy Lucy legalább nem vesz részt ebben a gyilkosságban - mondta Krasin.
  - Honnan tudja, honnan tudja - válaszolta Kovaljov.
  "Még mindig nem volt elég dolgunk a pornórendezővel" - sóhajtott Krasin.
  - Káromkodni fog, de nem csak pornórendező, hanem egy mániákus is van az ügyben.
  - Gyerünk, mesélj még - kérdezte Krasin.
  - Elmondom, mit tudtam meg. Kiderül, hogy titokzatos találtunk, Lucy utolsó lövöldözése éppen a rendező meggyilkolásának napján volt. Szörnyű szart filmezett a természetben élő lányok szadizmusával. A forgatás után a második színésznő, mintegy megszúrta a rendezőt egy késsel. A nőt a bűncselekmény helyszínén fogták el.
  - Vétkezéssel kapták el? - mondta Krasin.
  Igen, késsel. Ott a volt ügyész szabadságon volt. Mindent megszervezt, a gyanúsítottat nem engedte elmenni, az igazgató parkolójában letaposta a lábnyomokat és elhúzta a holmiját. Kihívták a rendőrséget, a gyanúsítottat elvitték, most az anapai nyomozóbizottságban van. A lány hallgat, nem akar semmit sem mondani. De a legváratlanabb a szakértelem volt. Most közölték: a gyanúsított színésznő ujjain kívül annak a tulai mániásnak az ujjlenyomatait is megtalálták a késen, akit öt Tula melletti és több Szocsi városában elkövetett gyilkossággal is elkövettek. A sorozatgyilkos személyazonosságát azonban még nem sikerült megállapítani.
  - És a vizsgálatunk szerint a keresett mániákus ujjait nem találták meg a tanári lakásban, ugye? - pontosított ismét Krasin.
  Igen, nem találták. De jó lenne újra ellenőrizni.
  - Vigye el az információt a szakértőnek - parancsolta Krasin. - Bár nem hiszem, hogy az újraellenőrzés után megtalálják a lenyomatokat.
  Kovaljov elment, Krasin pedig gondolataiba merült. A nyomozó nem hitte el, hogy a tanárnő saját akaratából ugrott ki az ablakon. Beszélt ezzel a nővel. Képtelenek öngyilkosságra!
  Lakásában sem Vadim Rybachenko, sem a tulai mániákus nyomait nem találták. Nem valószínű, hogy részt vettek a színésznő, majd a tanár halálában.
  Furcsa, de Krasin gondolatai hirtelen a tulai mániákusra összpontosultak. Valahol a lelke mélyén intuitívan úgy érezte, hogy kitalálja ezt a mániákust, akinek a nevét nem ismerték a hatóságok. Vaszilij úgy döntött, hogy megvizsgálja a sorozatgyilkosról szóló adatbázisban található összes információt. Megvolt az oka: a mániákus útjai az Utrish-en keresztezték egymást a néhai színésznővel, nem volt kizárva, hogy részt vesz a Krasin által vizsgált ügyben.
  Intuíció. Vaszilij használta az iskolában. Intuitív módon választ talált az őt aggasztó kérdésekre, néha előrevetítette a futballmérkőzések váratlan eredményeit. Nem tudta, hogyan működik. Csak gondolkodni kellett, "hajtani" a rendelkezésre álló információt az agyban, és a döntés magától megérkezett, mint egy belátás. Munka közben pedig, nagyrészt szakmai megérzéseinek köszönhetően, Krasinnak már több nagyon bonyolult ügyet is sikerült megoldania. Jó viszonyban volt a Vizsgáló Bizottsággal.
  És most Krasin alaposan áttanulmányozta a kapott anyagot, és intuitív jel-megvilágosodást érzett: az eltűnt fiú a Tula mániákusa!
  Aztán Tula közelében néhány napon belül egyszerre négy embert öltek meg. És eltűnt egy iskolás fiú, akinek a holttestét nem találták meg. Ezt a veszteséget egy ismeretlen gyilkosnak tulajdonították. De valamilyen oknál fogva senki sem kezdte megfelelően ellenőrizni a fiatalembert abban az időben, hogy részt vett-e a gyilkosságokban. Ezután a Tula régióban örökölt gyilkos ujjai Szocsiban, és nemrég az Anapa melletti Utrishben is felbukkantak.
  Ám az iratszekrényben nincsenek ujjlenyomatok az eltűnt Borisz Solncevről. Nagyon valószínű, hogy a fiú ugyanaz a Tula mániás.
  Ez azonban csak egy tesztelendő feltételezés volt. És íme, hogyan került egy meztelen amerikai egy szentpétervári panelházban, Krasin intuíciója még hallgatott. Újra és újra koncentrált, de nem jött válasz. Csak abban bíztak, hogy a tulai mániákus nem vett részt a szentpétervári gyilkosságokban.
  Krasin úgy döntött, hogy keres egy fényképet az eltűnt iskolás fiúról. Szükséges volt egy üzleti út megszervezése Anapába is, hogy kihallgathassák az ott fogva tartott lányt, hogy megismerkedhessenek a Szentpéterváron meghalt színésznővel. Valószínűleg a vádlott is ismeri a Tula mániákust, hiszen mindkettő ujjlenyomata ugyanazon a késen van.
  Krasin arra kérte Kovaljovot, hogy vegye fel a kapcsolatot Tulával, és sürgősen kérjen fényképet az ott eltűnt tinédzserről, akármelyikről, akár egy iskolásról is, ha csak a srác jól felismerhető. A nyomozó maga kezdett felkészülni a krasznodari területre való utazásra. Kovaljovot akarta magával vinni, de csak Krasint engedték szabadon, Andrej megígérte, hogy a hét vége előtt befejezi, egy rövid szabadságot vesz és csatlakozik a főnökéhez. Ugyanakkor maradjon több napig a tengernél: augusztus legvégén délen jó, a víz meleg, nincs olyan sok nyaraló.
  Kovaljov felhívta Anapát, figyelmeztetve Krasin közelgő látogatására.
  "Vasya, mindenben egyetértettem" - mondta a nyomozónak. - Éjszaka jár a gép, holnap reggel Anapában leszel. Tíztől várják a vizsgálóbizottságban. Szállodát nem bérelhet, megígérték, hogy segítenek a lakhatásban. Az ügyet Bergman kapitány intézi. És megpróbálok szombaton jönni.
  
  
  11. fejezet
  Az éjszaka álmatlan volt, de a tengerrel való találkozás reménye, valamint a vágy, hogy feloldja egy bonyolult ügy szövevényét, Vaszilij lelkét valami örömteli és értelmes várakozással töltötte el. A repülőtérről azonnal a buszpályaudvarra hajtott, a cuccait bedobta a raktárba, és a legközelebbi strandra sietett. Szerencsére tudtam, hogy a strand a vasútállomás közelében található, pár perc sétára. Gyermekként Vasya és szülei Anapában pihentek. Hány éves volt akkor? Tizenkét év. Megálltak Dzsemetben, egy magánszektorban, nem messze a vasútállomástól. Vasya szüleivel a parton sétált be a belvárosba, és egyszer egyedül úszott a buszpályaudvar melletti tengerparton is. Krasint hatalmába kerítette a vágy, hogy újra láthassa az ismerős helyeket. Ráadásul tízig elég volt az idő.
  Vaszilij még emlékezett arra a gyermekkori vakációra. És a magánszektor az utcán favécével, és egy kíváncsi, hetven év körüli nagymama-úrnővel, aki előszeretettel kérdezgette a fiút Szentpétervárról, iskolaügyeiről. Kíváncsi vagyok, él-e még az idős hölgy? Hány éves most? Körülbelül kilencven év, nem kevesebb. De délen tovább élnek. Valahogy el lehet majd látogatni, megnézni, hogy megőrizték-e a házát, aki most ott lakik.
  Vaszilij szerette a tengert, és tetszett neki Anapában. Kár, hogy legalább egyszer nem sikerült eljönnöm ide. Szüleivel akkor a Krímben volt, diákéveiben Adlerbe ment egy sporttáborba az egyetemről. Aztán a munka, még a beteg anyának is vigyáznia kellett az apjára, aki édesanyja halála után teljesen elhalálozott. Nem délre volt.
  És itt egy új, régóta várt találkozó. Maga a strand alig változott. Ugyanaz a homok, ugyanaz a táj. A bejáratnál csak több bódé volt, és erősebb sárszag volt.
  Könnyű friss tengeri szellő sodorta a hullámokat. Néhány nyaraló, főleg fiú, úszott. Vaszilij is szeretett volna úszni. De az úszónadrágját a raktárban hagyta. Még lesz ideje megmártózni, most már csak a lábát áztathatja a vízben, és mehetünk üzletre, hamarosan tíz, várnak rá. És akkor dönt a lakhatásról ...
  A buszpályaudvaron Krasin még egyszer pontosította a vizsgálóbizottság címét és a nyomozó nevét, majd beszállt egy városi buszba.
  Az Utrish-i gyilkossági ügyet egy bizonyos Bergman vezette. I. E. kezdőbetűi. Az iskolában Krasinnak volt egy fizikatanárja, Bergman Efim Borisovich. Nem rokon? És van egy nagyon híres rendező is ilyen vezetéknévvel ...
  Nagyon sokan voltak a buszon, Krasin ott állt nem messze a hátsó ajtótól. A buszmegállóban egy lány lépett be a szalonba. Vaszilij tekintete pedig azonnal rá fókuszált. Egy magas, karcsú, szigorú öltönyös szőke nő szépségével tűnt ki a nyaralók és helyiek tömegében, akik ma reggel megtöltötték a buszt.
  Vaszilij szeretett gyönyörű nőket nézni. Néha, amikor gondolkodott valamin, úgy tűnt, mintha valami csinos arcra szegeződött volna a tekintete. És most a Bergmannal való közelgő beszélgetésre gondolt, és mintha meditációba merülne, a lányra meredt. Dühösen nézett a férfira, aki őt nézte. Ez a tekintet ékesszólóan így szólt: "Mit bámulsz? Ne gyere a közelembe, nézz másfelé! nem fogok találkozni veled!"
  De Krasinnak eszébe sem jutott ismerkedni, beszélgetésbe kezdeni. Egyáltalán nem tudta, hogyan ismerkedjen meg a lányokkal, nem volt szerelmes és félénk az ellenkező nemmel. Talán ezért nem alapított családot harmincöt évesen. Diákéveiben volt egy barátnője, aki kedvelte. De az ügy nem jutott el az anyakönyvi hivatalhoz. A lány valamiféle vállalkozónak találta magát, de Vaszilij nem küzdött érte. Aztán volt egy lomha viszony egy szomszéddal a bejárati ajtóban, ami fokozatosan elhalványult. Krasin szabad volt, szívét és elméjét nem foglalták el a szerelmi élmények.
  Az idegen kifejező pillantása összezavarta Vaszilijt. Kijött a mini-meditációjából, és kinézett az ablakon. Krasin kissé ideges volt: nem tudta, hogyan találkoznak majd vele kollégái, és hogyan alakulnak a nyomozati cselekmények.
  Egy öltönyös lány szállt ki előtte a buszmegállójában. Krasin követte, néhány lépéssel lemaradva: ugyanabba az irányba kellett mennie.
  Az idegen hirtelen megfordult és megállt. Ismét elégedetlenség, sőt harag is kiolvasott a pillantásából: "Mihez kötődtél, ember?! Azonnal szállj le!" Krasin még attól is félt, hogy a hölgy valami durvát mond neki. De a lány nem szólt semmit, megfordult és meggyorsította a lépteit.
  Vaszilij az újságosbódéhoz ment, megvárta, amíg az elégedetlen kisasszony eltűnik a szem elől.
  A vizsgálóbizottságban Krasin az őrhöz fordult:
  - Én Bergmannak.
  A férfi így válaszolt:
  - Most menj fel a lépcsőn a második emeletre, majd menj balra a folyosón a végéig. Kétszáztizenkettes szoba.
  A dolgozószoba közelében Vaszilij tanácstalanul megállt, próbálta csillapítani izgatottságát. Szilárd hírnévvel rendelkező nyomozó, de valamiért még mindig aggódik. Gyerekként aggódtam, amikor idegeneket kellett látogatnom. még nem aludtam...
  Vaszilij éppen kopogtatni akart, amikor hirtelen kitárult az ajtó az orra előtt. Ugyanaz a lány a buszról nézett ki az irodából! Nagyon izgatottan kiabált Vaszilijnak:
  - Te?! Mit engedsz meg magadnak?! Ki engedett be ide?
  - Látnom kell Bergman nyomozót...
  Nos, én Bergman vagyok. És te ki vagy?
  - Nyomozó vagyok Szentpétervárról. Itt van nálam egy bizonyítvány - vette elő a bizonyítványát Krasin. Figyelmeztetni kellett volna az érkezésemre.
  A lány meglepődött:
  - Szóval szentpétervári vagy?
  Basil megerősítette:
  - Igen, szentpétervári vagyok. A nyomozóbizottság vizsgálója. Krasin a vezetéknevem. Nem figyelmeztettek?
  - mondta Petrov... Sajnálom, de a főnök azt mondta, hogy a szentpétervári nyomozó zivatarja érkezik, a munka fanatikusa, fel kell készíteni számára az Utrish-i igazgató meggyilkolásával kapcsolatos nyomozás összes anyagát. . Szóval ez téged jelenti?
  - Nem vagyok vihar és nem fanatikus, de tényleg érdekel a rendező meggyilkolása - válaszolta Krasin. - Interjút kell készítenem a vádlottjával. A barátját megölték városunkban.
  "Azt hittem, másképp fogsz kinézni" - mosolygott Bergman. - És a buszon hirtelen összeütköztünk. Siettem dolgozni, a főnök megcsalt. Egyikét Petrovnak hívják...
  - Kovalev hívott, nem tudom, mit pörgött rólam. És nem mondta, hogy nő vagy. Azt hittem, a férfi irányítja az ügyet.
  "A nevem Inna, tudod a vezetéknevem" - mutatkozott be a lány. - Menj az irodába. Mikor akarja kihallgatni a vádlottat?
  - Lehetőleg ma - válaszolta Krasin. - De még le kell telepednem néhány napra. A táskámat a holmikkal a buszpályaudvar tárolójában hagytam.
  - Igen, Petrov a lakhatásról kérdezett. Szabadok vagyunk, hívlak, látogass el hozzánk, anyámmal a tenger közelében lakunk egy magánházban. Nyáron kiadunk pár szobát nyaralóknak, mostanra már kiköltöztek az emberek. Ha megfelel, szívesen látjuk. Nem veszek el tőled pénzt.
  Krasin eszébe jutott az alkalmazottja, és így szólt:
  - Holnap után az asszisztensemnek, Kovaljovnak is be kell repülnie, annak, aki Petrovot hívta.
  - És van elég helyünk neki - válaszolta a vendégszerető Inna. - Hogyan szólíthatlak?
  - Csak név szerint lehet. A nevem Vaszilij.
  - És apanévvel?
  "Jobb apanév nélkül" - mondta Krasin, és hozzátette:
  - A tanárunk az iskolában Bergman Efim Borisovich volt. Amikor itt vezettem, arra gondoltam, ha rokona vagy. Talán még egy fia is. És kiderült, hogy lány vagy.
  - Nem, Efim Boriszovics nem a rokonunk. Apámat Eugene-nek hívták. Igen, kicsit vicces volt. Azt hittem, hogy nőcsábász vagy, üldözni fogsz.
  - Elnézést, de nem akartam üldözni senkit, követtelek a megállómhoz. És egyáltalán nem voltam nőcsábász, csak ma nem aludtam eleget, nem gondoltam jól.
  Aztán a megállóban Inna hirtelen kényelmetlenül érezte magát, hirtelen megállt és körülnézett. A fehér inges és sötétkék kabátos sportos srác, aki a buszon szemtelenül bámult rá, most követte őt. Inna sietett dolgozni, egyáltalán nem akart kommunikálni a csalókkal. Durva módon kiküldhetett volna egy üldözőt , de a srác sietve félrenézett és lemaradt. Most ő, egy meglehetősen jóképű fiatal nyomozó, szerényen odaállt elé, és Inna kissé zavarba jött.
  - Úgy látom, nem vagy nőcsábász - mondta a lány békülékenyen. - Azonnal meglátogathat minket. Tartson néhány órára szünetet az úttól. Felhívom anyámat. Örülni fog. Írd le a címet...
  - És mikor lehet majd együtt dolgozni a vizsgált személlyel?
  Ma háromkor induljunk. Neked megfelel?
  - Teljesen.
  - Jó. mindent előkészítek. A reményt itt szállítják.
  "Én is szeretnék megünnepelni egy üzleti utat" - mondta Krasin.
  - A földszinti irodában bármikor.
  
  
  12. fejezet
  Vaszilij a buszpályaudvarra ment egy táskáért, majd megtalálta az Inna által jelzett címet. A szentpétervári nyomozó találkozott Inna barátságos édesanyjával, beköltözött a javasolt szobába, aludt egy kicsit, és elment kihallgatni a gyilkossággal gyanúsított lányt.
  Hope volt a neve. Gyakorlatilag nem válaszolt a kérdésekre. A vádlott üveges, közömbös pillantással a falra szegezve úgy tűnt, nem hallotta, miről kérdezik.
  Így hát Krasin kérdésére, hogy ismeri-e Lucy Starrt vagy Ljudmila Starkovát, a lány ki sem nyitotta a száját, még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  "Mindig csinálja" - mondta Inna, aki jelen volt az irodában. Csönd, nem mond semmit. Egy pontra bámulni a falon, még táncolni is előtte - hiába.
  - Nos, ez igaza van - válaszolta kedvesen Krasin. - Nem akarja elmondani, megtehetjük a vallomása nélkül is. És van egy meglepetésem ennek a lánynak.
  A nyomozó a nyomozás alatt álló személy elé tette Borisz iskolai fényképét, amelyet Tula régióból küldtek. De Nadezhda továbbra is értetlenül bámulta a falat.
  - Mindenesetre nézze meg, kérem - mondta Krasin szeretettel. Lehet, hogy a barátod megváltozott, de meg kell ismerned.
  Vaszilij a lány arcához hozta a fényképet. Ugyanakkor figyelmesen figyelte a lány reakcióját.
  Hope kelletlenül nézett a fényképre. És azonnal megborzongott! Határozottan megborzongott, Krasin jól elkapta. A lány sápadt arca kipirulni kezdett a szeme előtt a feltörő izgalomtól.
  A nyomozó diadalmaskodott: nem lehet elrejteni a test reakcióját! A sejtése bevált: Nadezsda nagyon jól ismeri a mániákust.
  "Ki kell szorítanunk" - gondolta Krasin, és megkérdezte:
  - Mondd el, miért ölte meg Boris a rendezőt.
  - Ő... miattam - vágott bele végül a vádlott hangja.
  - Azt hittem - mondta Krasin.
  Nem, nem ölt! Hope emlékezett. - Én vagyok.
  - De tudom, hogy semmi közöd hozzá - mondta Krasin. Boris ujjlenyomata a késen. Miért takarod el?
  A lány nem válaszolt.
  - Oké, most ne beszéljünk Borisról - mondta halkan Krasin. - Beszéljünk Ljudmila Starkováról, aki veled szerepelt az Achintsevben. Jól ismerted őt?
  Maria megint nem válaszolt. Újra becsukta.
  - Tudja, hogy Ljudmilát megölték Szentpéterváron? - kérdezte Krasin.
  A lány megborzongva nézett Krasinra, de aztán némán a falra szegezte a tekintetét.
  - Megfojtották - magyarázta Krasin. - És próbálom megérteni, ki és miért.
  Nadezhda semmilyen módon nem reagált a nyomozó szavaira. Felesleges volt folytatni a kihallgatást.
  A vizsgált nőt elvitték, és Krasin elmagyarázta Innának:
  - Azt hiszem, a rendezőt egy Tula őrült ölte meg, a lenyomatai a késen vannak.
  - Ez lehetséges, gondoltam rá - mondta Inna. - A lány éppen abban a pillanatban tudta kihúzni a kést Achintsev testéből, amikor megjelentek a nyaralók.
  - A sorozatgyilkos Solntsev vezetékneve. Elég fiatal srác.
  - Hogyan sikerült kitalálnia, Vaszilij, ezt a titokzatos mániákust? - kérdezte Inna.
  - Gyerünk - javasolta Krasin. - Összehasonlítottam a tényeket, az intuíció késztette. Van egy iskolai fényképünk Solntsevról, csak őrizetbe kell venni és kihallgatni. Bár a srác eltűntnek számít.
  - Biztos vagy benne, hogy tényleg ő az?
  - Nem hiszem, hogy tévednék. Miután kihallgattam Nadezsdát, megerősítettem azt a feltételezésemet, hogy ő ölte meg az igazgatóját. Azt még nem tudom, hogy Borisz Szolncev köze van-e a szentpétervári gyilkosságokhoz. De Szocsiban ez a mániákus örökölte. Rituális gyilkosságnak tűnik, többszöri szúrással és a fülek levágásával.
  - A néhai Vlagyimir Achincev Szocsiból származik. Meglehetősen ismert fotós és pornórendező" - emlékeztetett Inna.
  - Igen, tudom - erősítette meg Krasin. - Talán a fotós beavatkozott valakibe, és Boris úgy döntött, hogy megszünteti. Brown regényében a szekta rendszeres gyilkosát írja le. Lehetséges, hogy a Tula mániákus hasonló funkciókat lát el.
  - Csináljuk - válaszolta Inna. - De miért nem Szocsiban ölte meg a rendezőt, hanem itt az Utrison?
  - Itt kényelmesebb volt. Engem inkább az érdekel, hogy Nadia miért védi a fickót.
  - Valószínűleg szerelem - javasolta Inna. - Az ilyen hölgyek nagyon tudnak szeretni! És egy szeretett ember kedvéért, hogy feláldozza magát.
  - Nem tudom, nem tudom - mondta Krasin szkeptikusan. "Nem hiszek az áldozatos szeretetben.
  Nehezen értitek, srácok. A legtöbb férfi képes beleszeretni egyik vagy másik lányba. Ez a férfi természete.
  "Egyszerelmesek a férfiak között is megtalálhatók" - tiltakozott Krasin.
  - Még nem találkoztam. Az ember racionális lény. Elgondolkodik: mi a különleges ebben vagy abban a nőben, hogy egyetlennek tekinti? Bár a maga módján minden ember egyedi... De egy nő tud szerelmes lenni, mint egy filmben: igazából a sírig, megőrül az embertől, nem alszik éjszakánként, úgy tekint rá csak egy, hogy készen álljon életét odaadni kedveséért, kövesse őt a föld végső határáig.
  Bár ritkán fordul elő...
  - Nem olyan ritka, mint gondolod - erősködött Inna. - Valószínűleg Nadezsda is azok közé a nők közé tartozik. Ő is szektás.
  - A szektások agya nincs rendben - értett egyet Krasin.
  De Inna ellenkezett:
  Miért ne? A vallási szektákban néha vannak művelt és intelligens emberek. Szeretnek egy összetartó, barátságos csapatban lenni, ahol a szeretetet hirdetik. A melankolikus emberek gyakran szektába mennek, az élettől megsértett, magányos emberek. Örülnek a testvéri közösségnek. Egyes szektáknak külsőleg egészen logikus tanításai vannak, amelyek sok embert vonzanak.
  "Nadezhda nem tűnt intelligensnek vagy műveltnek" - mondta Krasin. Ő azonban zárva van. Nehéz ezzel dolgozni. Megértem, miért van problémád vele.
  - Mit gondol, mit tegyen ezután? - kérdezte Inna.
  - A mi kis emberünket be kellene vezetni közéjük. Utrish-be vitték? Milyen hely ez?
  - A város szélén, Sukko falu mögött. A nudista strandokról és a vad kempingekről ismert. Ott gyűlik össze mindenféle zsivaj. Hippik, különféle punkok, alkoholisták, a zajkeltés szerelmesei, elzárva a normális állampolgárok szeme elől. Ügyfeleink, bûnözõk és keresettek néha jönnek. A szektások néha összegyűlnek.
  "Igen, be kell mutatnunk egy alkalmazottat, aki információkat gyűjt" - erősítette meg javaslatát Krasin. - Beszélgetni a helyi bennszülöttekkel, megtudni, mi és hogyan van valójában...
  - Megvalósítani? Jó ötlet! Ha csak te - mondta Inna és elmagyarázta:
  Anapa egy kis város. Nincs sok alkalmazottunk. Bárki közülünk felismerhető. Az utrishi közönség gyakori vendég a rendőrségen. A rendőrség és az állami kábítószer-ellenőrzés rendszeres razziákat kezdett ott tartani. A gyanús személyeket a városba viszik tisztázásra. A helyiek Utrishba is járnak. Főleg hétvégén. Ha megvalósul, akkor nem a munkatársunk. Lehet, hogy elfértél, amíg nem vagy kivilágítva.
  - Látod, Inna, én még mindig fotelféreg vagyok. Elemző, nyomozó. Az operatív munka nem az enyém. De van egy javaslatom. Az asszisztensemet, Andryukha Kovaljovot oda kellene küldeni. A joker, aki hívott. Azonnal magammal akartam vinni. Felettesei nem helyeselték az utat. De szombaton ő maga repül ide.
  
  
  13. fejezet
  Andrej Cserkasov nem tévedett. Most már tudta a Tula mániákus nevét. Eddig csak az élettől rokkant fiú neve.
  Boris kiskora óta számkivetett volt. Az iskolában a társak figyelmen kívül hagyták a csendes, elesett fiút. Zárva volt, egyedül ült az utolsó asztalnál, nem vett részt az általános játékokban. De csak az iskola lenne jó, a saját anyja nem szerette és nem vetette meg őt, aki utálta Bori apját, és tudat alatt bosszút állt fián volt férje elárulása és kudarcos élete miatt.
  A srác szigorú ellenőrzés alatt állt, és az anyja diktálta. A vele való újabb veszekedés után pedig teljesen elszökött otthonról az erdőbe, ahol a kétségbeeséstől sodorva öngyilkos akart lenni. De nem volt képes ilyen kétségbeesett lépésre. Az éhségtől és a hidegtől üldözve a tinédzser a faluba megy élelmet lopni, azonban meglepetésszerűen, dühében nevetséges gyilkosságot követ el. Úgy tűnik, ez a véletlen gyilkosság forradalmat idéz elő az elméjében. Egy csendes, megfélemlített fiúból sorozatgyilkos lesz.***
  
  *** Borisz története a szerzőtársam, Alekszej Bolsakov "Outcast" című könyvében olvasható.
  
  De ha az első gyilkosság spontán volt, akkor Borka belekóstol, és tudatosan ölni kezd. Az élet mániákussá tette az iskolás fiút.
  És a srácnak volt egy álma - látni a tengert. Az általa meggyilkolt idős asszony házában Borka tetemes összeget talált. Megérkezett Szocsiba, és újra vadászni indult.
  A mániákus úgy érezte magát, mint egy éhes farkas, aki prédát keres. Megint látni akarta, hogy a nő teste remeg a félelemtől, kést döfni bele, hogy lédús vér folyjon. Amikor Borka gyilkolt, érezte felsőbbrendűségét, erősnek és hűvösnek érezte magát. Egy másik ember életétől megfosztva a mániákus a lelkében rejlő heves gyűlölet és harag keverékét is kifröcskölte erre az egész kegyetlen világra. Gyilkolásával bizonyította pusztító képességét, az emberek sorsának döntőbírójaként mutatkozott be. Borisz bosszút állt a társadalomon az elutasításért, miközben az első két áldozattól, egy idős nőtől és egy férfitól ételt vett el, majd megölte az idős nőt, hogy birtokba vegye megtakarításait. Aztán elment egy fiatal női testre vadászni.
  És talált magának egy új áldozatot - egy csinos lányt, hasonlót ahhoz, akibe reménytelenül szerelmes volt, és durván elutasította Borist. Kétségtelenül megölte az idegent. A mániákusnak nem volt lelkiismeret-furdalása, nem bánta meg erősen, hogy kioltotta egy ártatlan ember életét. Boris nem szenvedett álmatlanságban, az áldozat nem álmában jött hozzá. A srác jobban sajnálta, hogy nem léphetett szexuális kapcsolatba a gyönyörű nővel, és még mindig nem ismerte a testi szerelmet.
  Szocsiban Borka szobát bérelt a magánszektorban. De a vérszomj nem hagyta el a fiatalembert. Megragadta a kését, és újra ölni ment.
  A mániákus leült egy padra a tengerhez vezető ösvény melletti tisztáson, és várni kezdett. Nem volt világos terve, úgy döntött, spontán, a helyzetnek megfelelően cselekszik, és egyelőre csak ült és nézte.
  Április legelején még kevesen vannak, ritka járókelők nem figyeltek a magányos fiúra. És várt, elég sokáig. És láttam egy alkalmas áldozatot! Lábszárú szőke rövid ruhában. Kora tavaszi virágokból fonott koszorú borította dús, vállig érő haját.
  Egy magas, csinos lányban Borka már az elején észrevette a furcsaságokat. Lassan sétált mezítláb az ösvényen, gyakran megállt, és ujjaival megérintette az ágakat és a fatörzseket. Ugyanakkor a szépség halkan motyogott valamit.
  Őrültség, gondolta Boris. A szánalom hulláma hirtelen áttörte a mániákus szívét, de vele együtt a gyilkolási vágy sem enyhült. Felmerült a gondolat: erkölcsileg könnyebb lenne megölni az őrültet. Miért szenvedsz így? Bár gyönyörű! Csupasz, csupasz lába felkeltette Borist: szexuális vágyat érzett. 333
  A fiatal mániákus nemrég betöltötte a tizenhetet. Még soha nem szexelt, még csak nem is csókolt lányokkal. Boris egy kicsit lemaradt társaihoz képest a szexuális fejlődésben, de ahogy érett, elérte a tinédzserek szokásos csúcsát. A srác meg akarta erőszakolni utolsó áldozatát. Semmi sem sikerült. De most nem csak meg akart ölni, hanem először úrrá lenni a lány szépségén.
  Boris előkészített egy kést, és némán nézett a lányra. Elgondolkodó pillantást vetett a magányos idegenre, és lassan elment mellette.
  A mániákus körülnézett: rajtuk kívül nem volt senki a közelben. A terv azonnal beérett: a kést a torkához húzni, megérintette a nyakát, majd fenyegetőzve bevinni a lányt mélyebbre az erdőbe, ahol a földre kell tölteni és birtokba venni. Borisz magas volt és elég erős, legalábbis ahhoz, hogy elviseljen egy lányt.
  Borka némán mozogni próbált, utolérni kezdte a szépséget, de valamiért habozott: az ifjú mániákus szíve úgy kalapált, mintha ki akart volna törni a mellkasából.
  Az idegen pedig hirtelen megfordult, és szúrós pillantást vetett Borisra. A két szerencsétlen tekintete találkozott. A lány kiolvasott a srác szeméből egy hatalmas vágyat és... vágyat. Egy kitaszított, a társadalom által kitaszított fiú pillantásával ütközött, de valami közeli, kedveset fogott meg ebben a tekintetben. A lány maga is számkivetett volt gyerekkorától fogva. Természetesen nem ölt meg senkit, éppen ellenkezőleg, megpróbált nem ártani senkinek. Kedves volt, de zárkózott, szenvedett mostohaapja erőszakától és saját anyja félreértésétől.
  Borka pedig elképedt, megdöbbent egy idegen pillantásától. Ez a pillantás nagyon megütötte a szívét. Szokatlan kedvességet érzett Boris iránt, és ezzel együtt olyan gyötrelmet és magányt, ami ismerős volt számára...
  A Boris számára kezdetben őrültnek tűnő lány szeme értelmes kifejezést kapott. A mániákust pedig megtámadta a tetanusz, elpárolgott a vágy, hogy tervét véghezvigye, csak állt és hallgatott.
  A lány megkérdezte:
  Miért kell kés? Talán meg akarsz ölni?
  Borisz a táskájába tette a kést, és továbbra is némán nézte az idegent. Várt egy darabig, míg a srác válaszol neki, de anélkül, hogy várna, ismét megkérdezte:
  - Mondd, miért követtél késsel?
  Borisz nehezen préselt ki félénk szavakat:
  - Éppen.
  - És azt hittem, meg akarsz ölni - mondta a lány, levette koszorúját, és megrázta a fejét. Gyönyörű nyakán amulettek villantak.
  Boris továbbra is izgató félelmet érzett magában, amelyet általában a bizonytalan fiatal férfiak tapasztalnak meg gyönyörű lányok előtt. Ez a félelem megnehezítette a beszédet, Boris megint nem válaszolt. És a lány azt mondta:
  - Tudod, valamikor magamra akartam tenni a kezet, de megakadályoztak.
  "Én is akartam, amikor anyám kirúgott a házból" - vágott közbe Borka hangja.
  - És én magam elhagytam a mostohaapámat és anyámat ...
  A lány egy pillanatra megállt, és bemutatkozott:
  A nevem Nadezhda, hogy vagy?
  A fiatalember így válaszolt:
  - Én pedig Borka vagyok. Boris...
  Ismét nagy szünet következett. A több embert megölt mániákus továbbra is félénk volt a szerény lány előtt, akit néhány perce áldozatul választott.
  Hope ismét azt mondta magában:
  - Tudod, nagy bűn öngyilkosságot elkövetni. De az életből való kilábalás... jó kiút lehet.
  - Miert van az? - kérdezte Borisz, és összeszedte a bátorságát.
  "Látod, itt vagyunk a földön, börtönben töltjük. Mindegyik kap egy bizonyos számú évet. Nem vághatod le, amit kell. Az öngyilkosság olyan, mint a börtönből való szökés. Ott büntetik, a mennyben. Lesz egy új, keményebb kifejezés, egy fájdalmasabb létezés a következő inkarnációban. Fizikai sérülésekkel, egy nagyon rosszul működő családban. Még itt a földön is megvetik az öngyilkosságot. Az ortodoxok nem temetik el őket. Korábban a temetőkön kívül temették el őket. És ha a halál nem a te hibád, akkor más megközelítés.
  - Ki mondta ezt neked? - kérdezte Boris.
  Most testvéri közösségben élek. Ott van egy apátnőnk, aki közel áll Istenhez. Bolondoknak tanít minket.
  "De mindenki ragaszkodik az élethez" - tiltakozott Boris. El akartam menni, nem tudtam. Bár sokat szenvedtem...
  A mi sorsunk a szenvedés. Minél többet szenvedünk, annál gyorsabban jutunk el a Nirvánába. Vagy a következő inkarnáció sikeresebb lesz.
  Boris még soha nem beszélt a lányoknak az életről. Kommunikációja általános kifejezésekre korlátozódott. De most szeretett beszélni, az idegi feszültség lassan gyengült, Nagyezsdával kezdett elkényelmesedni, elapadt minden vágy, hogy ártson neki. Boris többet akart beszélni ezzel a lánnyal, félt, hogy elmegy, és a beszélgetés folytatásához megkérdezte tőle:
  Hogyan kerültél be a testvéri közösségbe?
  - Amikor elmentem otthonról, egy megállóban jöttem ide. Nem volt pénz, ugyanazok az ismerősök. Itt odajött hozzám két nő, meséltek a testvériségről, velük mentem. Jól elfogadtak, így velük maradtam élni.
  - Miért szöktél meg otthonról? - kérdezte Boris.
  "A mostohaapám megerőszakolt" - válaszolta őszintén Nadezsda. - Anya, aki szerelmes volt belé, semmit sem akart tudni róla. Amikor elmondtam neki, nem hitt nekem, kiabált velem, mintha a férje rágalmazására írnék.
  "És van egy gonosz anyám - mondta Boris. "Egyáltalán nem szeret engem.
  A fiú szíve még mindig hevesen dobogott. Ez azonban már nem volt az agresszió előhírnöke. Igen, és a félelem ösztönös, fájdalmas nyafogása, amely Borisra jellemző, amikor idegenekkel kommunikált, fokozatosan visszaszorult. Nadezsda ragyogó kék szeme lágyan suhant a tinédzser arcán. Nem sietett távozni, és megkérdezte:
  - Honnan jöttél?
  Borisz nem válaszolt azonnal. Azt gondolta, hogy helyi. Szülőfalumat nem akartam elnevezni, minden, ami ezzel kapcsolatos, a múltban maradt. De a srác nem tudott hazudni ennek a lánynak. Egyáltalán nem tudott komponálni. És elnevezte a falujához legközelebb eső várost:
  - Tulából származom.
  Hope elmosolyodott.
  "Annyira ráncosítottad a homlokodat, hogy azt hittem, nem emlékszel. Hát milyen jó város. Nem messze Moszkvától. Apámmal meglátogattunk egy körútra. Ő maga is moszkvai származású. Vagy inkább az volt. És hogy kerültél ide?
  - Azért jöttem, hogy megnézzem a tengert - válaszolta őszintén Borisz.
  - Én is szeretem a tengert. Még mindig hideg van az úszáshoz. De hamarosan itt a nyár. Megálltál?
  - Milyen érzés? - kérdezte Boris.
  - Az elhaladó autókon ingyenes.
  Nem, vettem egy vonatjegyet. Van pénzem.
  - És hol szálltál meg? - kérdezte Hope.
  A nagymamámtól béreltem egy szobát. Itt van közel.
  Boris hirtelen merésznek érezte magát, és azt javasolta:
  - Meg akarsz jönni hozzám.
  - gondolta Hope. Látva, hogy a fickó ajka megrándul a türelmetlenségtől, megkérdezte:
  - Van barátnőd?
  - Nem - válaszolta Boris.
  - Én is így gondoltam. És nincs állandó pasim. És kedves vagy hozzám.
  Nadezsda szeme ezekre a szavakra egyenesen Borisz arcába nézett, és szó szerint belefúródott a fiatalemberbe. Nagyon akarta, hogy a lány vele menjen. Nem, Borkában már nem volt ölni vágy, csak a szerelem belső szikrája máris belehatolt elgyötört szívébe, és határozott cselekvést követelt. A félelem majdnem elmúlt, átadta helyét a kíváncsiságnak és a természetes, ösztönös férfivágynak, hogy egy gyönyörű nőhöz közel kerüljön, elcsábítsa. Borisz halk hangon zavartan győzködni kezdett:
  - Nagyon közel lakom itt. Gyerünk, megmutatom. Ha nem tetszik, azonnal elmehetsz.
  - Nos, elmehetsz - értett egyet a lány. "Éhes lettem. Szeretnék enni egy falatot.
  - Szóval azonnal veszek kaját! - fakadt ki Borisz. - Elvettem a pénzt. Van ott egy élelmiszerbolt, menjünk be és vegyünk, amit akarsz.
  Bementek az üzletbe. Borisz vett főtt kolbászt, néhány süteményt, egy vekni fehér kenyeret, egy doboz sűrített tejet, pár ömlesztett sajtot és két csomag gyümölcslevet. Hope jóváhagyta a vásárlást:
  - Most együnk egy jót. Már régóta nem ettem kolbászt. A mi közösségünkben nem szokás húst enni. Közös asztal, mindenki számára elkészítve. Tészta, gabonapelyhek, néha zöldségpörkölt.
  Leültek egy padra.
  - Vehetek több élelmiszert - mondta Boris.
  Nagyon szeretett volna a kedvében járni Nadezsdának. És megdicsérte:
  Látom, hogy nem vagy kapzsi. Köszönöm!
  Ezekre a szavakra a lány kissé maga felé billentette a fiatalembert, és ajkával arcon csókolta a fiút.
  Borka máris összerezzent a meglepetéstől. Először volt egy lány, aki nem vetette meg, hogy megcsókolja! Gyönyörű lány. A srác örült. A szerelmi hormonok aktívabban kezdtek játszani a vérben, amelyek, mint egy tökéletes lövés, dobbantottak az agyon, új csókot és intim randevút követelve. És ez beárnyékolta a kitaszítottak minden más gondolatát és érzelmét.
  
  
  14. fejezet
  A srácok falatoztak, és Borisz szobájába mentek. Ott a lány a kezébe vette a kezdeményezést. Leült a srác térdére, kigombolta az ing gombjait, és óvatosan levette. Aztán elkezdte könnyed csókokkal leönteni a kábult, meztelen srác testét. És akkor levette a ruháját! És végül fehérnemű nélkül végzett, ami még jobban felkeltette Borist. Mintha megigézték volna, nézte a szépség meztelen melleit.
  - Kedvelsz engem? - kérdezte Nadia.
  - Ó, nagyon! - lehelte ki a számkivetett.
  A lány lerogyott a kanapéra Boris mellé és szájon csókolta, szenvedélyesen, mint egy vámpír, és Borka ettől berúgott. A szegény fiatalember egész testében remegett, engedett az ösztönnek, és nem bánta, ízlelgette a bódító csókot. Milyen édes ajkai vannak a lánynak!
  De Nadezsda elhúzódott, és a fiatal férfi csípője fölé hajolt. Fürge kezei már kigombolták a nadrág legyét. Borisz meglehetősen nagy, izgatott méltósága kitört.
  A lány kérés nélkül a kezébe vett egy jade rudat, megcsókolta, és önzetlenül dolgozni kezdett a nyelvével. A kitaszítottak férfias tökéletessége először érezte a durva lányos ajkak és a nyelv érintését. Nadezsda skarlát ajkai mohón cirógatták a srácot, erős és forró nyelve egyre energikusabban dolgozott, a lány hevesebben kezdett lélegezni, tapasztalatot és művészetet demonstrálva ez ügyben, próbálva a legnagyobb örömet okozni párjának.
  Borka a hetedik mennyországban járt, de hamar megérezte az orgazmus közeledtét. Az akarat kétségbeesett erőfeszítésével próbálta visszafogni magát, elnyújtani a folyamatot, de a helyzet kéje és szemérmetlensége akkora volt, hogy egy hatalmas vulkánba tört ki. A felgyorsult orgazmus miatt a lány nem fejtegetett értetlenségét, éppen ellenkezőleg, étvágygerjesztően nyaldosott le Borka titkának fehér patakjából.
  Borisz csodálatosan jól érezte magát, sőt boldogan. A zavar érzése elmúlt. Igazi macsónak érezte magát.
  És a lány lenyelte az összes cseppet, megnyalta az ajkát, mosolygott és így szólt:
  - Finom...
  Borisz kétkedve kérdezte:
  - Szereted?
  Hope bólintott.
  - Hol tanultad ezt? - kérdezte Borisz, és azonnal zavarba jött tapintatlansága miatt.
  De a lány egyáltalán nem haragudott, őszintén mondta:
  "A mostohaapám alkotott engem.
  - Itt a barom! Borisz felháborodott.
  Fogalmad sincs, mekkora megaláztatást szenvedtem el tőle.
  "Miért tetted ezt velem?" - kérdezte Boris.
  - Hogy a kedvedben járj. Én magam is örültem. Nem úgy, mint a mostohaapámmal. Nagy a különbség, hogy mikor csinálod magad, és mikor teszed kényszerből.
  Borisz kétkedve válaszolt:
  - Lehet, hogy egy fiúnak szép, de egy lánynak...
  Hope elmosolyodott.
  - Öröm örömet szerezni egy édes partnernek. Tetszett?
  Borisz őszintén válaszolt:
  - Isteni... A legmagasabb osztály volt!
  - Itt látod! - a lány megigazította a haját, a háta mögé dobta, és így szólt:
  - Látom, te nem vagy jártas a szerelmi ügyekben. Semmi, majd megtanítalak!
  Borisz elgondolkodott, válaszolni akart valamit, de megérezte Nadezsda kezét a tökéletességén: masszírozni kezdte a fickó hímtagját. És ismét izgatott lett, méltósága rohamosan dagadni kezdett.
  Boris nem érzett többé félelmet és zavart. Nadezsda pedig csípőjével előrehajolt, és egy már kiálló tagra feszített erővel. Az őrült lány őszintén felnyergelte a tapasztalatlan fiút, és lovagolni kezdett. Önzetlenül, nagy lelkesedéssel költözött, sok örömet szerezve párjának.
  A fiatal szűz nem bírta a feszültséget és több mozdulat után ismét végzett, magja ismét kiszabadult a mirigyekből. De ez az ördögöt nem zavarta. Még energikusabban kezdett dolgozni, így a túlizgatott fiú erekciót tartott. Nadezsda egyre hangosabban nyögött, orgazmushullám borította...
  Aztán őrült volt, fájdalmas és érzéki. A srác szédült, a lány tovább gyújtott. A szerelmesek inas teste összefonódott, több orgazmust is túléltek. Borisznak először kifulladt, majd elájult.
  Amikor magához tért, Nadezsda egyszerű ruhájában ült mellette. Elmosolyodott és így szólt:
  - Jól éreztem magam veled. De most menned kell. Ha akarod, gyere velem, bemutatlak testvéri közösségünknek.
  A történtek után Boris készen állt arra, hogy elmenjen ezzel a lánnyal akár a világ végére is. Néhány óra alatt megváltoztatta, önbizalmat adott a srácnak, egy ölni és a társadalomon bosszút álló vérszomjas kitaszítottból teljesen normális fiatalember lett. Tetszett neki Nadia kedvessége, nyitottsága és szexualitása. Nagyon szeretett volna vele lenni, bár még mindig zavarta, hogy tolakodó legyen.
  Borisz udvariasan, lélegzetvisszafojtva kérdezte:
  - Menjek hozzád? Zavarok ott valakit?
  Nagyon szerette volna, ha Nadezsda eloszlatja kétségeit, és ismét beváltotta a hozzá fűzött reményeket:
  Vannak jó embereink. Örülni fognak, hogy látnak. bemutatlak a barátaimnak.
  Borisz nem akart találkozni senkivel. Ebben a világban már csak egy személy érdekelte - Nadezhda. Csak vele lett volna elég kapcsolata. De a lány távozni készült, Boris gyorsan felöltözött, és követte Nadiát.
  
  
  15. fejezet
  Élénkül sétáltak és beszélgettek, Nadezsda Moszkváról és önmagáról beszélt. Borkához hasonlóan őt is megsértették társai. De elvégezte a középiskolát, és csak ezután szökött meg otthonról. Anyjával nem kommunikál, mostohaapjáról hallani sem akar. Mindez közel állt és érthető volt Boris számára. Ó, mennyire szerette ezt a lányt! A számkivetettek szívében áttörő szerelem szikrája egyre jobban fellobbant.
  A beszélgetéstől elragadtatva a szerelmesek egy magas, három méter magas kerítéssel körülvett, városszéli telephelyre érkeztek.
  Nadezhda megnyomta a gombot, majd rövid várakozás után egy nyitó zár kattanása hallatszott a videokamera alatt. A lány kinyitotta az ajtót, és a testvériség területére vezette Borist. A közel félhektáros telken háromemeletes kastély, mintegy tucatnyi faház, valami hangár, valamint egy padokkal ellátott emelvény állt a lombkorona alatt. Emberek sétáltak a környéken. Néhányan kezüket intve Nadezsdának és Borisznak üdvözölték az újonnan érkezett házaspárt. Úgy tűnik, Nadia tekintélyt élvezett az adeptusok között.
  - Be kell mutatnunk az apátnőnket - mondta Nadezsda Borisznak.
  Nem tiltakozott barátnője ellen, bár ismét félénk volt az idegenek előtt.
  A srácok közeledtek a kastélyhoz. Nadezsda megnyomta a kaputelefon gombot. Pár perccel később egy gömbölyded, vörös hajú, negyven év körüli hölgy lépett ki hozzájuk, csodálatos mellekkel, fényűző csípővel. A nő szeme ravasz volt, tanult-fúrt. A hölgy azonban kedvesen elmosolyodott, feltárva egy sor hófehér fogat.
  Hope azt mondta:
  "Úgy döntöttem, hogy hozzánk hozom ezt a fiút. Csak ma találkoztam vele. Elment otthonról.
  Teljesen elhagytad apád házát? - kérdezte az apátnő.
  Borka válaszul az erős izgalomtól valami homályos dolgot morgott.
  Normális a srác? - kérdezte ismét a Felsőbb Anya.
  - Igen - mondta Nadezsda. Jófej, de nagyon félénk.
  - Megbocsátható. Mi a neve?
  - Borja.
  Szóval igen, Boris. Jó név. És én Albina vagyok. Hozzánk, Borya, úgy döntött, hogy elmegy? A helyes döntés. De hova helyezze el?
  "Van egy pótágy a szobámban" - emlékeztette Nadezhda.
  - Akkor azonnal tedd a fiút a szobádba? Albina meglepődött.
  "Jól ismerjük őt, olyan számomra, mint egy testvér" - magyarázta Nadezsda. - Remekül kijövünk majd.
  - Rendben, nem bánom - engedte az apátnő. - Egyelőre hagyd, hogy megálljon nálad, aztán meglátjuk. Húsz perc múlva gyertek el a prédikációra, mindketten.
  - Természetesen. Emlékszem a prédikációra.
  Az apátnő egy hatalmas acélajtó mögé bújt, és Nadezsda szemrehányás nélkül mondta:
  Legalább kezet kellett volna csókolnia. Albina itt a fő. De minden jól alakult. Még azt is megengedte, hogy velem maradj. Egy barátommal éltem. De nemrég elhagyott minket... Gyerünk, megmutatom a szobámat.
  Hope behozta Borist az egyik faházba. Szűk folyosója és három szobája volt. Az ajtók nem voltak bezárva, Nadezhdán legalábbis még zár sem volt. Kinyitotta az ajtót, és bevezette Borist egy szobába, ahol két rugós ágy volt, az egyiket nyilvánvalóan Nadezsda készítette, a másikat pedig ágynemű nélkül. Kis éjjeliszekrények álltak az ágyak közelében, és egy kis asztal alig fért be az ágyak közé. Alacsony volt a mennyezet, könnyen végig lehetett rajta húzni a kezét, ilyen alacsony mennyezetet Borisz még nem látott: egy kétméteres ember nem bírt itt teljes magasságban. Még csillár sem volt, vagy legalábbis izzó a mennyezeten.
  Boris nem tudta megállni, hogy megkérdezze:
  - Van villanyod?
  - Van egy lámpa az éjjeliszekrényemen. Általában csak itt alszunk. Minden rendezvény a helyszínen zajlik. Beszélünk és főzünk. Közös kazánunk van, közös asztalunk. Már elkéstünk az ebédről, de most délutáni prédikáció lesz. Te magad fogsz látni és hallani mindent.
  Kimentek az udvarra, és megközelítették a kisszínpad melletti területet. Ott padok voltak. Nadezsda és Borisz az első sorban foglalt helyet. Lassan többen is összegyűltek, akik mosolyogva üdvözölték egymást "Jó egészséget!" felkiáltással.
  Valami fiatalember megkérdezte Nadiától, és bólintással Borisra mutatott:
  - Ki ez?
  "Új barátom - válaszolta mosolyogva Nadezsda -, Albina megengedte neki, hogy csatlakozzon a testvéri közösségünkhöz.
  Borisz továbbra is hallgatott, és feszülten figyelte.
  Hamarosan megjelent a színpadon a látványos vörös hajú Albina. A hallgatóság tapsa mellett így kezdte beszédét:
  "Mindannyian fel kell készülnünk a közelgő világvégére. Csak azok üdvözülnek és maradnak a Földön, akik igazlelkű életmódot folytatnak és hisznek Visnu istenünkben. A megvilágosodás mindannyiukra vár, és az azt követő belépés a nirvánába. A többiek szenvedni fognak...
  Borisz nem hallgatta a prédikációt. Erősen fájt a feje, de próbálta felfogni a történteket - idézte fel viharos randevúját Nadiával.
  A prédikáció nem tartott sokáig. Hamarosan szólni kezdett a zene. Egy egyszerű dallam, amely pár percenként ismétlődik. De e dallam alatt táncolni mentek az emberek. Egyenesen felmásztak a színpadra, és a zene ütemére vonaglottak egymás előtt. A színpad közepén Albina mindenkit bekapcsolt. Nyilvánvalóan élvezett táncolni és vezető szerepet játszani ebben a közösségben.
  Nadezhda felrángatta Borist a színpadra, és táncolni kezdett az adeptusok körében Borey mellett. Csak állt és csodálta a lányt. Hirtelen Albina felkiált: "Most igyunk a beleegyezés poharából!"
  Egy szakállas férfi egy jókora kürtöt hozott elő valami itallal. Körbeadták a kürtöt, mindenki ivott belőle pár kortyot mások helyeslő felkiáltására, és átadta a mellette állónak. Úgy tűnt, mindenki jól van. Most Hope-on a sor. Mosolyogva kortyolt egyet az italból, és Borisznak adta a kürtöt. A fiú egy kicsit habozott, így a barátnője még siettette is: "Igyál gyorsan, és add át a kürtöt a szomszédnak!"
  Miután az édes-savanyú folyadék lefolyt Borisz torkán, lelki felemelkedést érzett magában. Félelme teljesen elmúlt, a világ már nem tűnt komornak és ellenségesnek. Tehát a környező emberek egyáltalán nem állatok, hanem egészen normálisak és még viccesek is. Sok aranyos lány. És az ő Nadiája a legjobb! Borisz még kacsintott is kedvesére.
  A zene még mindig szólt, de Albina és néhány szektás elkezdett elhagyni a színpadot, és elmentek valahova. Borisz megkérdezte Nadezdát:
  - Hova mennek?
  A lány állandó mosollyal válaszolt:
  "Van nekik munka. Látod, az adeptusoknak néha dolgozniuk kell, és a testvériség javát kell szolgálniuk.
  Borisz egyetértett ezzel:
  - Jobb! Ennek így kell lennie.
  "Ha nem dolgozol, akkor őrülj meg" - mondta Nadezsda. De ma nem vagyok elfoglalt. Menjünk el hozzánk, vacsora előtt lesz időnk beszélgetni.
  És mentek. És újra szeretkezett! Pont a szoba padlóján! Nadia nyikorgó, keskeny ágya nem nagyon volt alkalmas szeretkezésre.
  Valóságos szexmaraton alakult ki egy friss szűznek és egy számkivetettnek ezen a számára jelentős napon. Nagyszerű, hogy Nadezsda begyulladt, és szó szerint megütötte Borist. A szenvedélyek tomboltak, a világ lángokban állt, az orgazmusok hurrikánként söpörtek végig. Úgy tűnt, több száz vulkán tört ki, fullasztó hőség volt.
  Annak érdekében, hogy ne vonják magukra a figyelmet, Borisznak és Nadezsdának vissza kellett tartania a sikolyaikat az orgazmustól, amely rájuk borult. Borka megfeledkezett a fejfájásról és a komplexusairól. Senki nem szólt bele, csak az idő menthetetlenül igyekezett a vacsorára, és a szerelmesek apránként kezdtek elfáradni.
  Végül teljesen elfáradtak. Nadezsda felhúzta a ruháját, és így szólt:
  - Te okos! Szeretlek!
  - És én te! - válaszolta megszorította Boris.
  - Hány éves vagy? - kérdezte hirtelen Nadezsda.
  - Márciusban betöltötte a tizenhét! - válaszolta őszintén Borka.
  - Azta! Azt hittem, idősebb vagy, azt hittem, nagykorú. És júniusban leszek huszonhárom. A régi neked való. Nálunk hat év korkülönbség van...
  Nem, nem, nem vagy öreg! Borisz majdnem felsikoltott. - Nagyon-nagyon szeretlek!
  Aztán egy szerény szektás vacsora következett. De Borisz szerette a közös vegetáriánus étkezést. Már nem érezte magát kitaszítottnak. A srác olyan boldog volt, mint még soha életében.
  Vacsora után Borisz kilépett a szektából, de csak azért, hogy elaludjon, erőre kapjon egy ilyen kimerítően fényes nap után, kifizesse a háziasszonynak a bérelt lakást, és ismét visszatérjen szeretett Nadjához.
  
  
  16. fejezet
  Persze van szerelem első látásra. A társadalom által elutasított emberek számára pedig ez lehet a legfeltűnőbb, mindent felemésztő. Hogyan szeretheti egymást két magány, két egykori számkivetett? Szelíden, odaadóan, önzetlenül. Megváltozott számukra a világ, új színekkel telt meg, az élet megtalálta értelmét. És ez a jelentés az egymás iránti kölcsönös gondoskodásban volt. Borisz és Nadezsda számára a világon semmi sem volt fontosabb szerelmüknél. A közeli, kedves ember érzése inspiráló volt. Egymásra találtak. És boldogok voltak.
  Mindezzel Boris kedvesét nagy pazarlás jellemezte. Szeretett mezítláb sétálni, ellátogatott egy nudista strandra. Gyönyörű Nadia! A test rugalmas, szexi. Megtanította Borist napozni és meztelenül úszni.
  A lány pedig cseh üvegékszereket is viselt, nem hagyta ki a szektás prédikációkat, és magának is prédikált Borisnak.
  A parton ismét oktatni kezdte kedvesét:
  - Igazságosan kell élnünk, törekednünk kell a felvilágosodásra, tisztelni Albinát és a többi vezetőnket. Általuk közelebb kerülünk Istenhez. Hiszen csak Isten tud bevinni minket a Nirvánába, és a halál után a legjobb világban hagyni, ahol sok tiltott élvezetben részesülhetünk.
  Borisz így válaszolt:
  - Van fogalmam az ortodox vallásról, még iskolás koromban is olvastam több könyvet ebben a témában. A Szentírás azt tanítja, hogy a következő világban nem lesznek tiltott örömök. Igazságos élet esetén a paradicsomban fogunk lakni, nemtelen angyalok formájában.
  - Nem! Albina a helyes dolgokat mondja! A hitünk jobb. A paradicsom túl unalmas a keresztények számára.
  - És miért van ez? - kérdezte Boris.
  A lány készségesen válaszolt:
  - Nem akarok szex nélküli angyal lenni, még csak nem is szexelnek. És Visnu Istenünk egyáltalán nem ítéli el a szexuális kapcsolatokat.
  Borisz barátnője lebarnult gyönyörű lábára nézett, elmosolyodott és így szólt:
  "Igen, és nem szeretnék veled lenni, mint angyalok a mennyben. Jó, hogy közösségünkben Isten bátorítja a szexet, tiszteletben tartják.
  - Az embernek hinnie kell Istenben! - mondta Hope magabiztosan. "Visnu az igaz Isten.
  Boris úgy döntött, hogy nem vitatkozik a barátnőjével. Azt is megértette, hogy nehéz hit nélkül élni. Társai közül számkivetett lévén a srác az iskolában vonzódott a valláshoz, ebben próbált vigaszt találni. Gyülekezeti könyveket olvasott, és arra a következtetésre jutott, hogy Krisztus pacifista, aki imádkozott hóhéraiért. Borisz türelmesen elviselt minden megaláztatást és sértést, viselkedését azzal indokolta, hogy Krisztus szerint cselekszik: a jobb arcába ütnek, balra fordul. Könnyebb lett neki elviselni a megaláztatást, mintha hitből tette volna. A fiú Istenben próbált vigaszt találni, aki mindenható és igazságos. A hit nemcsak alázatot adhatott neki, hanem lehetőséget is arra, hogy megváltoztassa viselkedését, életét. Borisznak azonban nem volt szerencséje egy spirituális mentorral, Isten igéjének hirdetőjével találkozni. Nem hitt Jézusban, és gyilkos lett. Gyilkolás közben a mániákus érezte erejét, és arra a következtetésre jutott, hogy az ortodoxia jó tanítás a gyenge emberek számára.
  És mégis természetes, hogy Nadezsda és ő maga utána egy szektába került. Itt nem érezték magukat számkivetettnek. A szektások megtalálták elveszett lelküket ebben a kegyetlen világban, és hitük híveivé tették őket.
  Nadezsda elmagyarázta Borisznak:
  "Azt hiszem, hamarosan rájön, hogy a mi Vishnunk a Legfelsőbb Isten. Ő az univerzum Teremtője, aki mindannyiunkat inspirál, és lelkét adja, hogy kifejtse azt a hitvallást, amely képes megbékíteni az emberiséget. Ő a mi szerető Atyánk, aki nem akarja, hogy mi, gyermekei örökké a homokozóban játsszunk. És azt akarja, hogy a gyerekek felnőjenek, függetlenedjenek és sikeresek legyenek. Az ő előírásai szerint kell élnünk. Közülünk a legengedelmesebbek és legsikeresebbek nyitják meg az utat a Nirvána felé. Azokat, akik még nem érettek be, vagy akiknek sértettjeik vannak Isten előtt, a Földre küldik helyreigazításra új inkarnációkban.
  De Isten nem azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egyszerűen véget vessen a bűnnek, ahogyan azt a mindenféle ortodox papok képviselik. A Mindenható célja, hogy gyermekeit úgy nevelje és nevelje, hogy azok éretté váljanak, és magához Istenhez hasonló megvilágosodjanak. Ugyanakkor a szexuális kapcsolatok egyáltalán nem tilosak. Nem tekintik bűnnek, inkább erénynek.
  Borisz elmosolyodott és így szólt:
  "De Jézus azt is mondta: "Legyetek termékenyek és sokasodjatok." Vezetőink pedig úgy vélik, hogy az intellektuális képességek növekedéséhez szexelni kell. Úgy tűnik tehát, hogy testvéreink egymás közt promiszkuitást folytatnak, és pornófilmet csinálnak.
  A fiatalember persze viccelt. Véleménye szerint a promiszkuális szex egyáltalán nem járul hozzá az igazságos élethez és a felvilágosodáshoz, amelyre a szekta vezetői vezették őket. De Borisz megtartotta magának a véleményét. Ő maga is hű maradt Nadezsdához, kedvese szintén nem kereste a kapcsolatokat az oldalon, csak a kollektív orgiákon kellett részt vennie, amelyeket egy, a szektához közel álló fotós filmezett.
  Borisnak nem tetszett kedvese kötelessége, féltékeny volt, de bele kellett tűrnie, meggyőzte magát, hogy a pornóforgatás csak munka, a testvériségben mindenki kötelessége, ami segít pénzt keresni a híveinek ételre. és a közösség fenntartása. Borisz gyorsan kifogyott a személyes pénzéből, sokat költött Nadezhdára, több ruhát és ékszert vett neki.
  Az egykori kitaszított maga nem akart orgiákon részt venni, ezt még nem követelték meg tőle, pedig jóképű srác lett belőle. Egyetlen feladata a halfogás volt. Több fiatal sráccal együtt időnként horgászni ment a szektához tartozó longboat-on.
  Elvileg Borisznak megfelelt egy ilyen élet. Jólakott volt, egészséges, a barátnőjével élt, senki nem alázta meg, nem tette szemrehányást. Több mint egy év telt el azóta, hogy megismerkedett Nadiával és beilleszkedett a szektába. Boris egész idő alatt a szenvedélyben gyönyörködött, amely elragadta egész lényét.
  Bár télen kicsit unatkozott. A szektában nem volt tévé, számítógépes játékok, könyvek, kivéve a speciális szektás irodalmat. Korábban, amíg iskolás volt, Boris szeretett olvasni. A szektás brosúrák hamar unalmassá váltak, csak a Nadezsdával való szex, rituális imák és előadások maradtak a szórakozásban, amelyekre az egykori mániákus Nadezsdával ellentétben nem mindig vett részt. Ritka volt a városi séták egy barátnővel télen, és Borkának valamikor vágya támadt vadászni és újra megölni valakit. Azonban visszafogta magát, sikerült kioltania magában ezt az állati démoni vonzalmat.
  Végre megérkezett a várva várt nyár. Minden unalom elmúlt. Most Borisz gyakrabban járt tengerre, és szabad napjain Nadezhdával a strandra látogatott.
  A barátnője most Vishnuról és a szexuális kapcsolatokról kezdett beszélni. De Borisz nem hallgatta nagyon figyelmesen. Albina reggel találkozott vele, és azt mondta neki, hogy este jöjjön el hozzá egy fontos beszélgetésre. A srác azon tűnődött, mi lehet az. Úgy döntött, hogy valószínűleg most pornófilmben kell szerepelnie.
  A szektások az egészséges életmódhoz ragaszkodtak. A főként rizsből, zöldségekből és tenger gyümölcseiből álló diéta, valamint a testvériség által gyakorolt rendszeres fizikai edzés Borisz testét Apolló-szoborhoz hasonlóvá varázsolta. A fiatalember látványosan nézett ki, már nem hasonlított a társadalom elől bujkáló egykori, csontos és vadászott tinédzserre. Boris jól mutatna a képernyőn. De nem akart felekezeti orgiákban részt venni, még csak azért sem, hogy Nadezsdán kívül mással dugjon. És vele - csak egyedül.
  
  
  17. fejezet
  Albina mosolyogva üdvözölt az ügyeletesen, beinvitált a kastély nappalijába, és azonnal nekilátott:
  - Borja! Áldozatot kell hoznod Visnu Istenünknek. Ehhez rituális gyilkosságban kell részt vennie. Visnu téged választott végrendelete végrehajtójának.
  Borisz lába azonnal vatta lett. Soha nem számított az események ilyen fordulatára. Albina mintha érezte volna a fiú zavarát, és így szólt:
  "Látom, hogy már ártatlan vér van rajtad, de nincs szükségem a bűnbánatra. Visnu megbocsátott neked a múltbeli bűneidért. Nem érdekel minket minden, ami az előző életével kapcsolatos. De most végre kell hajtanod Visnu parancsait, amelyeket rajtam keresztül ad át. Istenünk áldozatot követel!
  Borisz nagyon megijedt. Ez az uralkodó nő valahonnan megtudta, hogy már ölt, bár Nadián kívül senkivel nem osztotta meg szörnyű titkát. A srác azon gondolkodott, hogyan utasítsa el, hogy lemaradjon az ilyen követelésekkel, de Albina mintha olvasott volna a gondolataiban. Szigorúan figyelmeztetett:
  - Ne merészeld visszautasítani! Különben Visnu meg fog büntetni! A te sorsod az, hogy Visnu akaratának végrehajtója legyél, hogy megszüntesd azokat az értéktelen embereket, akik ártanak testvériségünknek.
  Borisz elhallgatott. Albina, látva, hogy a srác zavarban van, folytatta a pszichológiai feldolgozást:
  "Nézd, egy család vagyunk. Istenünk pontosan tudja, hogy mindegyikünknek mire van szüksége. És mindannyian kötelesek teljesíteni az ő akaratát. Csak akkor lesz béke és nyugalom testvéri közösségünkben, és az emberek elnyerik a megvilágosodást.
  Borisz nem tudta, mit mondjon, Albina pedig azt követelte:
  - Vedd le a kést az asztalról! Most velem jössz, és szent áldozatot hozol.
  Mintha hipnózis alatt állna, Borka engedelmeskedett. Lementek a pincébe. Egy fiatal férfi volt a falhoz láncolva. Borisz felismerte Andrejt, aki egy mellette lévő házban lakott. Három napja tűnt el. Előtte pedig azt mondta a barátainak, hogy ki akar lépni a testvériségből.
  - Ez a barom úgy döntött, hogy megszökik előlünk - mondta Albina hangosan. - A rutin, azt mondja, fáradt, abbahagyta a felvilágosodásban való hitet. De nem mehetsz el tőlem egyszerűen!
  Az igazság az volt, hogy Andrei valóban kilépett a szektából, de nem hagyhatta el a várost. Két srác, akik az őreit játszották Albina alatt, gyorsan felfedezték a szökevényt, és a szekta vezetőjéhez vitték. És úgy döntött, hogy megszabadul az ügyestől, és egyúttal megköti Borist vérrel. Saját tervei voltak Borkával.
  - Megbüntetjük a szökevényeket - folytatta beszédét Albina. Ezt követeli Visnu istenünk.
  - Nem igaz! Nincs Visnu. Mindannyiunkat becsapsz! - köpött dühösen a srác Albina irányába.
  A totalitárius szekta feje odalépett a fogolyhoz, és öklével erősen hasba ütötte. Andrew vonaglott a fájdalomtól. De ez csak a halálbüntetés kezdete volt.
  Albina korbácsot ragadott, és korbácsolni kezdte vele a fiatalembert. Igen, olyan keményen, hogy vérig vágta a bőrt. Andrew felnyögött a fájdalomtól.
  Néhány tucat ütés után Albina átnyújtotta az ostort Borisznak, és keményen ráparancsolt:
  - Most te!
  Borka ismét engedelmeskedett. Kábult volt, szinte sokkos állapotban volt, és nem tudott kifogást emelni Albinával szemben. Az egykori számkivetett félmeztelenül, szakadt ruhamaradványokkal megkorbácsolta ismerőse holttestét. És szerette csinálni! Látható, hogy a Borkán megtelepedett démon újra feléledt.
  - Most pedig vedd a pókert a kandalló mellé, és üsd meg vele! - parancsolta Albina.
  - Mi is azok vagyunk? Borisz úgy döntött, megkérdezi. "Végül is ez a barátunk!
  A szektavezér megvetően felhorkant:
  - Korábbi! Ahogy Visnu Istenünk mondja: kegyetlenség, kegyetlenség és még több kegyetlenség.
  Borisz meglepetten kérdezte:
  Ezek Visnu szavai?
  Albina olyan hangon válaszolt, amely nem hagyott kifogást:
  - Pontosan! A kegyetlenség megerősíti a testvériséget. Tedd, amit mondok, különben te leszel a helyében!
  Borisz engedelmeskedve a kezébe vette a pókert, és megütötte a fiatalembert. A srác felnyögött, bár Borisz egyáltalán nem ütött. Ennek ellenére sajnálta a szomszédját.
  - Jól kell eltalálnod! - Albina felháborodott, és ismét ráparancsolt:
  - Most pedig tedd a pókert a kandallóba, és üsd meg újra!
  Boris néhány másodpercre a kandallóba tette a pókert, majd meglendítette, de... a kivégzőeszközt a padlóra ejtette. Remegett a keze, gondolta rosszul a fiatalember.
  - Gyenge! - vetette oda megvetően Albina.
  Felemelte a pókert, és egy izzó termékkel megütötte a falhoz láncolt srácot. Andrew szívszorító kiáltást hallatott. De még ez sem volt elég az ördögnek, ismét a kandallóba tette a pókert, és elkezdte piszkálni áldozata testének csupasz helyeibe. Még az ordítás, Andrej nyögései és az alagsoron átterjedő megperzselt hús szaga sem állította meg a szadistát. A srác vad fájdalomtól vonaglott, és a szadista láthatóan élvezte.
  Nevetésben tört ki, és ismét ráparancsolt Borkára:
  - Most te! Szúrd a pókert a tűzbe, és gyújts rá!
  - Talán nem kellene? - kérdezte Borisz kétkedve.
  - Szükséges! Csináld! Vagy megtesszük veled.
  Borisz engedelmeskedett. És megint nem volt erős az ütés. A sorozatgyilkos keze remegett, szíve vadul vert, szeméből szikrák hullottak.
  Albina kitépte a pókert Borisz kezéből, ismét megütötte magát Andrejt, majd kedvenc fegyverét a hóna alá és az áldozat testére kezdte ütögetni, ízlelve a hatalmában lévő srác súlyos fájdalmát.
  Miután eléggé kigúnyolta Andrejt, Albina megparancsolta Borisnak:
  "Most vágd le a fülét, hadd vérezzen!"
  
  
  "Én... nem tudom... levágni... egy élő ember fülét" - motyogta Boris, megdöbbenve a történtek miatt.
  - Oké, akkor előbb végezzen vele. Jól! Vagy most hívom a biztonságiakat, és te leszel a helyén!
  Borisz elővett egy kést az asztalról. És megdermedt.
  - Öböl! - követelte Albina. - Büntesd meg árulásért! Bay, azt mondják!
  És Borka ismét engedelmeskedett. Ezúttal erősen ütött. A kés Andrei mellkasába fúrta, átszúrta a mellkasát. A fiú ismét kiabált, és hamarosan elhallgatott. Az áldozat vére bőven a padlóra csöpögött. Albina pedig azt követelte Boristól, hogy húzzon ki egy kést a testből, és vágja le a holttest fülét. A továbbra is sokkos állapotban lévő Borka ezt a parancsot is végrehajtotta.
  Mielőtt elengedte volna a vérrel megkötözött srácot, a szadista megparancsolta neki, hogy senkinek ne beszéljen a gyilkosságról. Még a szeretett Nadia is. A titok felfedése miatt Albina megtorlással fenyegetőzött.
  Borisz a gonosztevőt a tetthelyen, a holttest közelében hagyta el, ő maga pedig kiugrott a kastélyból az utcára, és a házához sietett, ahol lerogyott az ágyra.
  Szerencsére Hope elment. Borkának nem volt ideje magyarázkodni, álmában akarta magát felejteni. De az alvás nem jött. A srác úgy érezte magát, mint egy halálra ítélt gyilkos. Attól félt, hogy a vérszomjas Albina bármelyik pillanatban hozzá küldheti az őreit, akik fölösleges tanúként és bűntársként kiiktatják, vagy egy szadistához viszik Andrej helyett, mint másik áldozatot...
  Miért volt szüksége Albinának egy ilyen szadista gyilkosságra? Borisz ezt nem tudta megérteni. Mi értelme az ilyen kegyetlenségnek? Miért tették ezt Andrew-val? Csak azért, mert úgy döntött, elhagyja a testvériséget? Ez értelmetlen és irgalmatlan!
  Így gondolta a sorozatgyilkos, aki maga oltotta ki négy ártatlan ember életét. Azon gondolkodott, hogy megpróbáljon-e menekülni a szektából vagy sem. De Borisz most nem tudta elképzelni az életét Nadia nélkül. Esetleg elmondhat mindent kedvesének, és ráveszi, hogy hagyja el a testvériséget? De hova futhatnak? Igen, és nem valószínű, hogy Albina megengedi a szökést, ahogy Andreit sem. Felvillant egy gondolat: nem lenne jobb magát Albinát megölni? Nos, mi lesz ezután?
  Több volt a kérdés, mint a válasz, Borka úgy döntött, még nem tesz semmit. A szektában maradt, nem mondta el senkinek, hogyan halt meg Andrej, még csak nem is osztotta meg fájdalmát Nadezsdával, bár korábban nem volt titka kedvese előtt.
  
  
  18. fejezet
  Az eset után Borisz élete mit sem változott. A következő prédikáción Albina szokásához híven Visnuról beszélt, és arról, hogyan kell viselkedni, hogy ne terhelje a karmát. Úgy tűnt, ő maga nem érez lelkiismeret-furdalást, és nem aggódott amiatt, hogy az ölés alááshatja saját karmáját. Talán nem ez volt az első gyilkosság, amelyben szektájuk feje közvetlenül érintett. Egy ideig nem követelt semmit Boristól.
  Elhúzódott a hétköznapok rutinja. Felekezeti imák, horgászat, munka az ágyakban, szolgálat a közös konyhában, időnként más szektásokkal strandolás Albina egyik őrének felügyelete mellett. A nyár gyorsan véget ért. És elrepültek az őszi hónapok. A hívek elfoglaltsága érdekében Albina egy egész doboz könyvet hozott Visnu Istenről, a közelgő világvégéről és a boldog mennyországi életről. A szekta feje elrendelte az irodalom memorizálását, vizsgáztatással fenyegetőzött. Az adeptusok figyelmesen elolvasták a prospektusokat, mert volt bőven szabadidő. Borka is olvasott néha. Bár nem igazán hittem a leírtakban.
  
  
  Decemberben Albina azt mondta Borisnak, hogy egy fontos ügyben keresse fel a kastélyát.
  Az alattomos nő azonnal kijelentette:
  "Visnu Istenünk elégedetlen azzal, hogy nem hoztunk neki időben újabb áldozatot. Emiatt sok problémánk volt. Vishnu bosszút követel, a bosszú pedig áldozatot követel!
  Borisz megértette, hogy mindez ostobaság, de nem ellenkezett, Albina pedig folytatta:
  - Ahhoz, hogy bármi áron elűzd a gonosz szellemeket Visnu Istentől, amelyek őt és mindannyiunkat megőrjítenek, fel kell áldoznod egy tekintélyes embert. Megmutatom a fényképét, megmondom, hogyan lehet megtalálni.
  - De nem ölhetek meg embert fényképről! - könyörgött Boris.
  Albina egy pillanatig gondolkodott, és így szólt:
  - Jó. Veled megyek, hogy rámutassak az áldozatra, és felügyeljem a kivégzést.
  - Ő aki? Borisz fölösleges kérdést tett fel.
  - Semmi közöd hozzá! - válaszolta Albina dühösen, de azonnal kedvesebb lett, és elmagyarázta:
  "Ez egy aljas ember, aki mindenért okolható. Ő egyetemes gonosz, ő a mi átkunk. Megöljük vele a gonoszt, és kedveskedünk Visnu Istenünknek.
  És Borisznak ismét vadászni kellett. Most nem a saját démona hívására, hanem a szektáját vezető véres ördög parancsára. A srác követte Albinát, gyáva hideget érzett. Nem tudta pontosan, kit fognak megölni, nem akart többé részt venni a gyilkosságokban, de nem tudott ellenállni ennek a nőnek az akaratának.
  Egy parkba értek, és leültek egy padra a bejáratnál. Zene szólt - egy étterem világított a közelben. Sötétedett, szürkület borult a városra.
  Albina azt mondta:
  Haza kell mennie a parkon keresztül. Ha csak egy lenne.
  
  
  Az ördög figyelte az embereket, akik elhagyják az éttermet. Várt. És várt: hamarosan kijött az intézményből egy magas férfi diplomatával. Nyilvánvaló volt, hogy részeg. Boris érezte, hogy Albina megfeszül, karjánál fogva megragadta a srácot, és a park egy sötét sarkába vonszolta. A férfi enyhén imbolyogva elindult feléjük.
  Az ördög kivett egy kést a zacskóból, átnyújtotta Borisznak, és azt suttogta:
  - Menj! Ő a tiéd!
  Borisz habozott. A férfi már közeledett a bokrokhoz, amelyek mögött Albina és szektása bújt meg. Az ördög finoman megbökte Borkát. A fiatal férfi erősebben megfogta az élesített áldozati kést, és kiugrott az ösvényre.
  A férfi részeg, de erős, körülbelül két méter magas. És sokkal többet nyom, mint a gyilkosa. Boris félelmet érzett: kockázatos volt ilyen arccal szembenézni. Borkának ütnie kellett, miközben a paraszt nem látta, a gyilkos lábujjhegyen odaosont a sértetthez, összeszedte az erejét és megpróbált befektetni egy ütésbe, nyakon ütötte. De ezúttal a kéz remegett, a penge érintőlegesen haladt át, csak a bőrt vágta, de kézzelfogható kárt nem okozott.
  A férfi meglepetten felkiáltott, és megfordult. Borisz kétségbeesetten a hasába bökött egy késsel, ugyanakkor ököllel a fülébe ütött. Az ütés megrázta a fiatalembert, sok szikra táncolt a szeme előtt. A férfi erős, és a bevitt alkoholadag még mindig messze volt attól, amelynél enyhe lökéstől a földre estek.
  Borka erőt kapott, hogy félreugorjon, a sötétségbe, hátrébb lépett, mire a férfi ledobta diplomatáját és hisztérikusan csapkodott a levegőben nehéz ökleivel.
  Albina halk, de követelőző hangja hallatszott:
  - Verd meg! Vagy megöllek!
  A fenyegetés elszántságot adott Borisnak. A távoli lámpák gyenge fényétől viszonylag megvilágított emelvényen közelítette meg az ellenséget. Egyértelmű volt, hogy a férfit vér borította. A vér hirtelen felkeltette Borkát. Odarohant a gengszterhez, és egy késsel megszúrta a férfi öklét. Fájdalmasan felüvöltött, de Borisz azonnal a gyomrába döfte a kést. Aztán ököllel a bordáin kapott. A srác erős csontjai túlélték, de nagyon fájdalmas volt, elállt a lélegzete.
  Borisz alig tudott lábra állni. Ám a férfi nem tudta kihasználni a gyilkos akadozását. A fájdalomsokktól és a vérveszteségtől megbénult, és egy késsel a gyomrában a földre süllyedt.
  
  
  Ez a fordulat Borkának erőt és haragot adott. Amint a gyilkos lélegzete kissé helyreállt, az ellenséghez rohant, előrántotta a kést és újra megütötte. Aztán újra és újra. Borisz feltekerte magát, és dühödten nekiütközött a már amúgy is kínjában vergődő testnek. A gyilkos szó szerint feldarabolta áldozatát.
  - Elég! - hallatszott Albina tekintélyes hangja.
  Borka elhagyta az ellenség testét, néhány lépést tett az ösvényen a nőstény ördög irányába. Kijött rejtekhelyéről, odament a holttesthez, megbizonyosodott arról, hogy a férfi meghalt, felkapta a táskáját, és így szólt a fáradt bűntársához:
  - Minden rendben ment. Csend, nincs szemlélő.
  Boris nem válaszolt. Albina pedig megparancsolta, hogy vágják le a holttest füleit.
  - Miért? Borka meglepődött.
  - Szükségünk van rá a rituáléhoz - válaszolta az ördög. - Siess, amíg nincs ott senki, vágd le mindkét füledet, és tűnj el innen.
  Borisz undora ellenére ismét engedelmeskedett. Ennek a nőnek volt kiszolgáltatva, úgy követte a parancsait, mintha hipnózis alatt állna.
  Aztán a halált hordozó házaspár elhagyta az elhagyatott parkot. Útközben Albina utasította a rosszul gondolkodó srácot. Megparancsolta, hogy ne mondd el senkinek. Ha Nadezsda kérdezi, azt válaszolja, hogy elment kost vágni Albina barátaihoz, ahol egy állat vérével piszkosul be. Az ördög azt mondta, azonnal öltözzek át, és vigyek neki ruhát mosni.
  Otthon nem kellett sokáig beszélnem az élettársammal. - mondta Borisz, ahogy Albina parancsolta. Nadezsda hitt neki, vagy úgy tett, mintha hinne neki. Nem volt szokása kérdezősködni, különösen, ha látta, hogy szeretője nem akar részleteket kifejteni.
  Borisz elmondta barátnőjének, hogy erős fejfájása van, lefeküdt az ágyára és gondolkodni kezdett. Erkölcsi szempontból könnyebb feltölteni egy részeg férfit, mint egy lányt, akit Tula közelében ölt meg. A részeg olyan fogyóeszköz, amely nem okoz együttérzést. Ugyanakkor van egy nagy különbség: mikor saját maga választ áldozatot, és mikor cselekszik parancsra. Ezúttal Albina ölésre kényszerítette. Mint Andrew esetében.
  De miért öl egyáltalán? Borisz sajnálattal idézte fel korábbi gyilkosságait. Leginkább a lányt sajnálta. Miért vágta meg? Nos, ő ölte meg először a szomszédját - persze kényszerlopáson kapták, spontán, szenvedélyes állapotban lépett fel. A nagymamát később megölték, mert nagy szüksége volt a pénzre. Az öregasszonynak egyébként már nem sok maradt, valahogy megkímélte a lassú elmúlás testi gyötrelmeitől. Egy idős férfi meghalt, mert felmászott...
  De miért ölte meg a lányt? Igen, még szép is... Miféle aljas szadizmus volt a lelkében és a fejében? Hogy merészel lebuktatni egy gyönyörű teremtményt? Ugyanakkor szégyenére Borisznak be kellett ismernie, hogy akkor örömet, sőt szexuális izgalmat érzett egy ilyen aljas, értelmetlen gyilkosságtól. Bár az ilyen öröm természetellenes.
  Aztán itt Szocsiban ismét vadászni ment. Szerencsére nem végezte a dolgát. Ma azonban, miután brutálisan meggyilkolt egy részeget, elégedettséget érzett. Nem, valahogy teljesen meg kell szabadulnod a lelkedben lévő démontól.
  Aztán Borisznak eszébe jutott, hogy a kést a tetthelyen hagyták. Miért nem vitte el Albina a diplomatával? Nem akart vérbe szennyeződni? De az ilyen bizonyítékok lángra lobbanthatják őket.
  Az egy dolog, amikor Andrej eltűnt, akit nem fognak keresni. Most azonban megtalálják a holttestet, büntetőeljárást indítanak ellene, és megkezdik a gyilkosok felkutatását. Azonban még azelőtt ölt, hogy bekerült a közösségbe. És senki sem találta meg.
  Ugyanakkor Boris ismét komolyan féltette saját életét. És mi van, ha Albina ezúttal azzal az ötlettel áll elő, hogy távolítsa el? Küldj testőröket. És ez... Furcsa, hogy Andrei, majd a paraszt meggyilkolásához őt használta fel, nem pedig a srácait.
  
  
  Elszökni valahova messzire, otthagyni a szektát Nadenkával együtt. Elmondta, hogy el akart látogatni Párizsba, Franciaország romantikus fővárosába a legendás Versailles-val. De hogyan juthat el oda pénz és iratok nélkül?
  Borisz megértette, hogy nem tud ellenállni Albina befolyásának. Csak reggel a fiatalember mély álomba merült. Szerencsére nem voltak rémálmai. Majdnem délig aludt, és többé-kevésbé éberen ébredt.
  
  
  19. fejezet
  Az élet a szektában folytatódott. Szerencsére nem vált be Borisz félelme, miszerint a gyilkosságok felesleges résztvevőjeként kiiktathatják. Soha nem jött rá, miért kellett megölni azt a bizonyos kövérkés férfit, és mi van a diplomatájában, amit Albina magával vitt. A srácot azonban nem igazán érdekelte. Félt, hogy ismét gyilkolni kényszerül.
  És nem tévedett, Albina ismét áldozatokat követelt. Az ortodox karácsonykor az ördög felhívta Boriszt, és azt mondta, hogy újabb szent áldozatot kell hozniuk Visnu Istennek.
  A fiatalember könyörgött Albinának, hogy ne kényszerítse erre. De a szektavezér kérlelhetetlen volt. Magáról is kiderült, hogy sorozatgyilkos. Szeretett ölni és nézni, hogyan veszik el az ő parancsára a férfiak életét. Az ördögnek nem volt bűn megölni egy embert.
  Pár mániákus, egy sportos nő és egy jóképű, jó izomzatú fiatalember ismét halálos vadászatra indult.
  Nem tartott sokáig, hogy áldozatot találjanak. A városon kívüli pusztaságban Albina látott két férfit, akik holdfényt ittak egy kétliteres üvegből. Viszont a torokból. Ugyanakkor káromkodnak az anyára. Albina kiadta a parancsot: - Ők!
  Borisz meglepetten nézett az ördögre: "Kettő van!" De Albina megerősítette: "Menjünk!"
  Együtt közeledtek a részegekhez. Borisz némán felugrott hátulról, és a lapocka alá szúrta a hozzá legközelebb állót. A férfi megfordult, és azonnal ütést kapott a labdákra Albinától, aki ugyanakkor felkiáltott:
  - Visnu Istenünk dicsőségére!
  Az ütés olyan erősnek bizonyult, hogy a férfi vért böfögött, majd a földre kezdett süllyedni. Borisz a bíborvörös folyadék láttán ismét kirepült a fékekről. Megtámadta a második embert. Kiabált: "Mit csinálsz?!" - és megpróbálta megragadni az ágat védekezésül, de nem volt ideje. A fiatal mániákus már megszúrta egy késsel. És addig verte, amíg a férfi életjeleket nem mutatott.
  Albina is dühbe gurult, ördögi izgalom lángolt fel benne. Eljegyezte az első szerencsétlent, aki a földre esett. Fel akart kelni, de az ördögtől egy masszív női csizma lábszárával a fején kapott egy ütést. Aztán a düh tovább rúgta a parasztot minden testrészében. Aztán fogott egy üveget, és azzal fejbe ütötte áldozatát.
  A férfi elhallgatott, Albina pedig ráparancsolt Borkára:
  - És fejezd be egy késsel!
  Borisz kést nyomott a szerencsétlen torkába, és egy skarlátvörös szökőkút szabadult ki belőle. És diadalmasan így szólt:
  - Kész! Nem hal meg!
  - A mi isteneink ki vannak téve a vérnek! - válaszolta Albina. - Mosakodjunk le!
  Boris örömmel hagyta el a gyilkosság helyszínét. Hazafelé mégis feltett az ördögnek egy kényelmetlen kérdést:
  - Miért vannak nálunk?
  - Látod - felelte Albina nyugodtan -, a mi isteneink a háború istenei! Áldozatot követelnek. Most végre beszámolhatok a felsőbb hatalmaknak: komoly munkát végeztünk. És ezen a módon sok mindent elértünk.
  Boris nem válaszolt, úgy gondolta, hogy a vadállatból egyszerűen hiányzik az adrenalin, szomja van az ölésre, aprításra, kínzásra, hogy szupermennek érezze magát.
  Otthon a srác ismét nem tudott sokáig aludni. Megint el akart menekülni a szektától, hogy ne lássa, ne hallja többé Albina pszichopatáit, ne kövesse a parancsait.
  
  
  20. fejezet
  Néhány héttel később Albina felhívta Borist, és azt mondta:
  "Most magának kell kiválasztania az áldozatot, és megfosztania egy embert az életétől. Nem megyek veled. Válassz egy férfit, és az elvégzett munka bizonyítékaként hozd el nekem levágott füleit.
  - Kit válasszak? - tört ki a kérdés a megdöbbent sorozatgyilkosból.
  "Meg kell találnod azt az áldozatot, akinek a karmája megromlott, és akit ennek következtében sivatagjai szerint kell megbüntetni" - magyarázta homályosan Albina. - Találd meg az áldozatot még ma éjjel! Az isteneknek szükségük van az áldozatunkra.
  - De miért én? Vannak más emberek...
  "Te nem félsz a vértől, ellentétben a többiekkel. Gyilkoltál már, megszoktad! Ezért bízok rád egy ilyen kényes ügyet. Ezúttal egyedül kell cselekednie.
  Borisz tétován azt mondta:
  - Mindezek a gyilkosságok... ez bűn! Annyira nehezek a léleknek, és elrontják a karmám.
  Az ördög szeme őrülten csillogott. A lány boldogtalanul válaszolt:
  - Én döntöm el, mi bűn és mi nem bűn! Engedelmeskedned kell nekem, mert Istenünk, Visnu akaratát cselekszem.
  - De miért kell Vishnunak ölnie? Borisz nem értette.
  "Még a Biblia is azt mondja, hogy vérontás nélkül nincs megbocsátás. Az ártatlan vér megtisztítja az univerzumot és sok életet ment meg. Miután elkövettük egy szent meggyilkolását, több ezer másik embert mentünk meg. Az isteneknek áldozatokra van szükségük, áldozatok nélkül az emberiség elpusztítja magát egy atomháborúban - csengett egyre fenyegetőbben az ördög hangja. "Csak a mi szervezetünk képes megakadályozni egy nukleáris háborút és megmenteni az emberiséget. De ezt nem lehet áldozatok nélkül megtenni. Ne aggódj: egy halott ember új inkarnációra vagy Nirvánára vár a mennyben. Az áldozat csak neked lesz hálás, amiért kiszakítottad ebből a kemény, értéktelen életből, és egyenesen a mennybe küldted.
  
  
  Borisznak eszébe jutott, hogy Nadezsda már az első találkozásukkor mondott valami hasonlót a gyilkosnak való háláról. A srác megszédült, úgy érezte, már nem tud ellenállni Albina akaratának. De mégis megkérdezte:
  - Talán nincs szükségünk levágott fülekre?
  Az ördög dühösen mondta:
  - Szükséges! Megparancsolom, hogy ne késlekedj tovább! Fogj kést és menj!
  Borisz tehetetlenül széttárta a kezét.
  Megpróbálok megölni...
  Albina ismét emlékeztetett:
  - És ne gyere vissza fül nélkül!
  Borisz nem tudta visszatartani magát. Albina parancsa olyan, mint egy törvény, amelyet szigorúan be kell tartani. Nincs eltérés, nincs zavargás és kifogás!
  És elment egy szinte hagyományos "vadászatra". Ráerősítették a hóhér maszkját, valaki más akarata hajtotta. Úgy bolyongott egy lakónegyedben egy alvó város szélén, mint egy veszett magányos farkas. Borist marta a gondolat, hogy ismét meg kell ölnie egy embert, vagy meg kell jelennie Albina előtt anélkül, hogy teljesítené a parancsát.
  Elkezdődött az első tavaszi éjszaka. Meglepően meleg március elején. Milyen nagyszerű derült csillagos ég alatt sétálni, milyen szép most minden a természetben, megelevenedik a hibernáció után. És el kell viselnie a fájdalmat és a halált. Meddig még! És hogyan lehet vele együtt élni, meddig lehet megtéveszteni Nadezsdát?
  Borisz most megbánta, hogy nem dohányzott. Jó lenne elhúzni egy cigit. Ez segít enyhíteni a mentális stresszt, különben testének minden sejtje remeg. És fáj a lelkem.
  Neki magának kellett rituális áldozatot választania, és fogalma sem volt, mit. Ritka járókelők siettek haza. Borisz rájuk nézett, és azt gondolta: ez megérdemli a halált? Nem volt válasz. Szeretett volna találkozni egy részeggel vagy egy hajléktalannal, de valamiért nem találkozott ilyenekkel. Hamarosan a terület teljesen kiürült.
  
  
  Borisz szinte egész éjszaka céltalanul mászkált. Kicsit világosodni kezdett, de az eget beborította a felhő. A sorozatgyilkos már azon gondolkodott, hogy visszamegy, izgatottan várta Albina reakcióját a teljesítetlen parancsra. Ekkor azonban a fiatalember átható női kiáltást hallott az erdősávból. És minden erejével a kiáltásra futott!
  Mentésre sietett, és látta, hogy egy félmeztelen, kövérkés férfi egy meztelen lány testét nyomja egy fának. Az erőszaktevő kis híján birtokba vette a lányt. Kétségbeesetten harcolt vissza, de az erők nem voltak egyenlők.
  - Hagyd őt! - kiáltotta Borisz, és habozás nélkül az erőszaktevőhöz rohant.
  Egy meglehetősen erős középkorú típus nem számított arra, hogy beleavatkoznak. A futó fiúhoz fordult. A férfi észrevehetően nehezebb volt, mint a fiatalember. De Borkának minden, mint egy izomkíséret, felugrott, és élesen hasba rúgta. A férfinak volt némi fogalma a verekedésről, de nem volt ideje teljesen blokkolni az ütést, amit egy megkésett blokk részben tompított. Az erőszaktevő megtántorodott, de felállt, és Borishoz ment.
  
  +
  A fiatal férfi váratlan erős rúgással találkozott vele. Az ellenség felsikoltott, és arccal előre zuhanni kezdett. Borisz kölcsönkapott egy ütést a labdákra Albinától. Ettől nem szabadulsz meg azonnal.
  A lány abban a pillanatban a ruháját húzta.
  - Takarodj innen gyorsan! Borisz kiabált neki, nem akart tanú előtt ölni. - És felejts el mindent!
  A férfi ebben a pillanatban megpróbált felállni, de erős ütést kapott a fejére Borkától. Az idegen, egy húsz év körüli csinos lány valamiért nem sietett távozni.
  - Tűnj innen gyorsan - parancsolta újra Boris. - De ne menj el a rendőrségre, és ne beszélj rólam senkinek!
  - Jó! Köszönöm! - válaszolta a lány és gyorsan elindult, majd a legközelebbi ház irányába szaladt.
  Borisz egy kést vett elő a táskából, odaugrott a paraszthoz, és egy lendítéssel az erőszaktevő torkába döfte a gyilkos fegyvert. Zihált, és fuldokolni kezdett a vértől. Testet fullasztó görcsökben halt meg.
  "A tett megtörtént, ez nem kár" - gondolta Borisz, de eszébe jutott, hogy az erőszaktevőnek még le kell vágnia a fülét. A sorozatgyilkos hirtelen démoni dühöt érzett magában, kihúzott egy kést a torkából, őrült erővel még többször megütötte egy már halott ember testét, majd levágta az egyik fülét, majd a másikat.
  A gyilkos csak ezután tért magához egy kicsit, és vette észre, hogy minden vérfoltos. Még a lányt megmentő mániákus arcára is meleg cseppek kerültek.
  Borisz rosszul érezte magát, nehezen lélegzett. De a nyavalyás hányinger és a Szocsit sújtó hideg eső segített megnyugodni.
  Sürgősen el kellett tűnni a gyilkosság helyéről. Borisz azonban nem sietett, közöny söpört végig rajta. A mániákus hirtelen azon kapta magát, hogy Albina szörnyeteg, tisztább nála. Biztosan pszichopata. Miért kell neki egy meggyilkolt ember füle?
  A srácnak könnyes volt a szeme, hideg lett, az eső felerősödött, felhőszakadással fenyegetve.
  
  -
  Borka nem szerette a hideg esőket. Az eső elrontotta a hangulatát. Itt télen gyakran esett az eső. A hó jobb lenne, Boris még mindig megszokta, hogy télen van hó, ami tisztaság és béke érzetet kelt. És itt a hó csak néhányszor esett a tél folyamán, és ugyanazon a napon elolvadt.
  A sorozatgyilkos hazasétált, és csendesen sírt. Ismét vadászni és gyilkolt, ismét jellemgyengeséget mutatott, és Albináról beszélt. Szörnyű, persze, de a szekta fejében van valami ördögi hatalom, amelynek Boris nem tud ellenállni. Tegyük fel, hogy ezúttal megmentette a lányt, de levágta a holttest füleit, most hordja őket szörnyűsége bizonyítékaként, nem tudja eldobni ezt az utálatosságot.
  A mániákusnak ismét eszébe jutottak az általa tönkretett emberek. És ismét, az egykori áldozatok közül Borisz leginkább azt a fiatal lányt bánta, akit Tula közelében ölt meg. Tele volt energiával, szülhetett gyerekeket, örömet szerezhetett kedvesének.
  Pedig az viszont nem rossz, hogy esik. Ez legalább elmossa a bűncselekmény nyomait. Borisz nem akart felelősséget vállalni azért, amit tett. Hamarosan a többsége, ami után már nem szabad a törvény előtti engedményre számítani. És az a tény, hogy még nem kapták el és nem küldték börtönbe, nem adott késztetést újabb bűncselekményekre.
  Ennek ellenére Boris természeténél fogva kedves fickó volt. És ez a kedvesség lelkiismeretet és lelkiismeret-furdalást ébresztett benne. Most aggódott, hogy gyilkos lett, hogy megütötte a saját anyját, mielőtt elszökött otthonról. Talán ő maga a hibás azért, hogy rosszul bántak vele. A tinédzserek általában zaklatják a csendes, szerény fiúkat. Megpróbálják megalázni és sértegetni őket. Ennek ellenére az embernek gyerekkora óta társaságkedvelőbbnek kellett volna lennie, ököllel bizonyítania, hogy érdemes. És úgy viselkedett, mint egy strucc. Fokozatosan felhalmozódtak a sérelmek a lélekben, és végül gyilkosságokká fajultak. Meg lehet érteni, de Albina olyan, mint a démoni erők megtestesülése, szégyen és lelkiismeret nélkül...
  De Borka nem tudott végezni az ördöggel, vagy elmenekülni a szektából. Hozzászokott a szektához, úgy érezte itt magát, mint a saját családjában, békében és harmóniában élt szeretett leányával és az összes többi hívével, egyenlő volt az egyenlők között, és csak Albina tornyosult mindenki fölé. És Borisz megértette, hogy nem emel kezet a szekta vezetője ellen. A legutóbbi gyilkosságok azonban segítettek Borkának részben fényt látni. Azonnal Albinához ment, levágta a fülét, és határozottan kijelentette:
  - Ne küldj máshova! Nem játszhatom a hóhér szerepét. Ez nem az enyém! Elalszom magam és téged is.
  Albina nem válaszolt. Csak annyit mondott, hogy vegyem le a vérfoltos ruháimat, és menjek haza.
  Amikor Borisz belépett a szobájába, Nadezsda nem kérdezte meg, hol töltötte az éjszakát. Attól, hogy nem kell kitalálni és elmagyarázni semmit, Boris szíve azonnal jobban érezte magát.
  Nadenka nagyon szerette őt, és úgy tűnik, nem volt féltékeny. Bízott a kedvesében, azt mondta, hogy a féltékenység az alsóbbrendű, gyenge elméjű emberek érzése. Boris mentes volt a kötelezettségektől és a gyanakvásoktól, azt szerethetett, akit akart. És csak őt akarta, a Reményét. És dédelgette a szerelmét, nem kereste a kapcsolatokat az oldalán. Pornófilmben azonban forgatták. De ez nem számít megcsalásnak, mert nem volt lelki intimitása partnereivel. Nadezhda megértette, hogy maga Borisz fogja megmondani, hol van, ha meg akarja osztani és tanácsot szeretne kérni.
  A fiatalember most elhallgatott, nem akart semmit megmagyarázni, csak megcsókolta kedvesét, ő pedig válaszolt a csókjára. Könnyen és természetesen szexeltek. Borisz elég gyorsan erős borzongást érzett, orgazmus jött, szokatlanul erős, olyan erős, mint amikor először találkoztak Nadezsdával. Valószínűleg a gyilkosság során felgyülemlett adrenalin fröccsent ki belőle.
  Aztán elmentek egy közös reggelire a hangárba. A szektások rituális imát végeztek, és enni kezdtek. Ennek ellenére finom vegetáriánus pilaf készül itt!
  Hirtelen megjelent az ördögi Albina. Bekapcsolta a ritmusos zenét, és rituális, energikus táncot kezdett előadni, amely némileg hasonlított a hastánchoz. Általában Albina nem volt jelen a közös étkezésen. Boris úgy gondolta, hogy megjelenésének valószínűleg valami köze van az általa hozott fülekhez.
  A vezértáncot fokozatosan felkapták az evett szektások, mulatságos lett. Borisz és Nadezsda azonban elment a helyükre, hogy újra szerelmeskedjenek. Az étel felébresztette a libidómat. Miért nem tréfálkodik újra, ha van erőd és vágyad? Ennek ellenére a gyilkosságok, amikor maga választotta ki az áldozatot, erőteljes szexuális energiát ébresztettek Borisban. Nadezhda tekintetében ez az energia nem volt agresszív, kedves, a vágy, hogy a partnere kedvében járjon, hogy a kedvében járjon. Borka nem értette, miért történik ez, de az atrocitások után különösen udvarias és együttérző volt, mintha ezzel jóvá tehetné véres bűneit.
  Az álmatlan éjszaka ellenére Borisz erős macsónak bizonyult. Hébe-hóba kisülések futottak át a szerelmesek testén, a legnagyobb örömet okozva. Orgazmus forgószele érte őket, izmaik görcsbe rándultak. Borisz feje forgott, teste énekelt és remegett. Hope felnyögött az örömtől.
  Borisz csak akkor állt meg, amikor teljesen kimerültnek érezte magát. Pár órás szex után nagyon elégedetten hagyta el kedvesét.
  
  
  21. fejezet
  Nadia zárt, nem kommunikáló gyerekként nőtt fel. Már kiskorától jobban szerette a magányt, mint a társaival való játékot. Szeretett valahol a pálya szélén üldögélni, mesét olvasni, vagy csak nézegetni a képeket a könyvben. A szülők nem igazán törődtek vele. A lány engedelmes volt, könnyen reagált a kérésekre, hogy mosogassanak el, menjenek el boltba vagy üljenek le az öccsével.
  A lány még visszahúzódóbb lett, amikor apja hirtelen meghalt. Nadyusha, ahogy az apja nevezte, éppen akkor töltötte be a tizenegyet. Az apja állt hozzá a legközelebb. Iskolai problémáiról, élményeiről csak édesapjának tudott mesélni, míg édesanyja jobban szerette a fiát, nem értette a saját lányát, bármiért kiabálhatott vele, néha megalázta, sértegethette.
  Részben ezért nőtt fel Nadia hírhedten, bizonytalanul. Nem voltak barátai, nem alakított ki kapcsolatokat osztálytársaival. A lányok lenézték, a srácok pedig nem figyeltek, őrültnek tartották a társaságtalan töprengő iskoláslányt. De tizennégy évesen először beleszeretett egy fiúba, Sashába, tizedik osztályból. A srác két évvel volt idősebb nála, elkapta a "bolond" lelkes pillantásait, és egyik nap feljött a szünetben, és felajánlotta, hogy suli után sétál egyet. Sasha a félelemtől remegő, de engedelmes Nádját valami elhagyott istállóba vitte, ahol lehúzta a bugyit és megfosztotta szüzességét.
  Ezzel véget ért minden szerelem köztük. Nadezsda újabb lelki traumát kapott, még magára is akarta tenni a kezét. Az anya azonban időben leállította a próbálkozást, nem engedte, hogy lánya lenyelje a tablettákat.
  
  +
  Az eset után a mostohaapja őszinte jeleit mutatta a mostohalány iránti figyelemnek.
  Nadia édesanyja, Valentina eltemette férjét, néhány évig gyászolt, majd úgy döntött, hogy megszervezi személyes életét, és Antont a házba hozta. Nőcsábászként és gereblyeként ismerték, öt évvel fiatalabb volt Valentinánál. De mindenáron úgy döntött, hogy hozzámegy ehhez a férfihoz, mintha az utolsó esélye lenne. Valentinát barátai lebeszélték, de Nadia anyja minden kifogásra így válaszolt: "Szeretem őt!"
  Aláírták, a mostohaapa az anyja szobájában telepedett le. Nem szeretett dolgozni. Időnként őrnek vagy biztonsági őrnek kapott állást, de nem maradt sokáig egy helyen.
  Anton félt összekeveredni egy szűzzel, de Valentina ostoba mondata, miszerint Nadyát elkényeztették, kioldotta mostohaapja kezét.
  
  
  Anya napközben dolgozott, Anton a lakásban mászkált semmit nem csinálva, és amikor Nadia hazajött az iskolából, megpróbált előtte lenni. Eleinte véletlenül összefutott egy lánnyal a folyosón vagy a konyhában, miközben megérintette a haját, elmondhatta, milyen szép, néha váratlanul a falhoz nyomta és arcon puszilgatta vagy enyhén pofon ütötte. a fenekét a tenyerével. Anton fokozatosan még többet kezdett megengedni magának. Megfoghatta a mellét, betette a kezét a mostohalánya bugyijába.
  Hope nem szokott panaszkodni. Igen, és nem voltak barátnői, és az anyjával való bizalmi kapcsolat sem működött. Valentina fáradtan jött haza, lányát egyre gyakrabban használták fel haragjának kiadására.
  Egy nap Anton berontott Nadia szobájába, kihúzta előtte a legyét, és kihúzta erekciós hímtagját.
  - Szeretsz cukorkát szívni - mondta a mostohaapa a megdöbbent mostohalánynak -, nézd, milyen menő vagyok. Meg kell nyalni, meg kell nyalni, és újra meg kell nyalni, és gyöngyfogaival enyhén harapni a fejét.
  Nadia szerette a nyalókát, de nem volt hajlandó megszívni a férfi farkát.
  "Csodálatos érezni, ahogy a jáde rúd lüktet a szádban, milyen édes a feje, mintha egy nyalóka lenne. Most kimondhatatlan zümmögést fogsz érezni - ezekkel a szavakkal a mostohaapa egyik kezével megragadta Nadia fejét, a másikkal belefogta a farkát, és a lány összeszorított ajkain kezdte hajtani.
  Nadia ellenállt: mostohaapja megpróbálta kinyitni az ajkát, és átpréselni rajtuk a vagyonát. Nem tudta visszafogni magát, és egy pofont adott a gyereknek. És csak azután fejezte be a zaklatást, hogy Nadiának öklendező reflexe volt.
  - Rendben van, megtanítalak szopást csinálni - mondta Anton, és elment.
  Másnap ismét eljött tanítani mostohalányát orális szexre, zaklatása állandóvá vált. Pár hét múlva pedig a mostohaapa teljes egészében birtokba vette a lányt, mint nőt. És Nadezhda megint nem mert panaszkodni az anyjának.
  Sőt, mostohaapja erőszakkal fenyegette meg, ha valakinek felfedi "titkukat". Anton szokásává vált, hogy felesége távollétében eljött a tinédzserhez.
  Nadia kibírta, alig fejezte be az iskolát, és azonnal elszökött otthonról. Több hét vándorlás után Szocsiba ért, ahol csatlakozott egy szektához. Eleinte gondoskodás és szeretet vette körül, majd elkezdték bevonni a kerti munkába, és modellt forgattak erotikus fotókhoz. A helyi fotós, Vlagyimir Achintsev fotogénnek találta a lányt, rengeteget találkozott vele. Aztán a fotós áttért a pornófotózásra, ahol Nadezsdát és a szekta más híveit is felhasználta. Albina pornográfiával kereskedett.
  Ahogy telt az idő. A könnyű, szabad szexuális kapcsolatok a szekta tagjaival és a szex a forgatás során nem okozott elégedettséget Nadezsdának. Igaz szerelemre vágyott, érzékire, mindent felemésztőre.
  Azon a tavaszi napon Nadiának nem voltak kötelességei a közösségben, megengedték neki, hogy kimenjen a tengerhez. Szerette a tengert, megnyugtatta, enyhítette a lelki fájdalmakat, a szabadság érzését adta. Nadya órákig nézhette a tengeri tájat, követhette a kősziklákba törő, a parton szétterülő és a tenger határtalan mélységeibe visszamenő hullámokat. A tengerben érezhető volt a természet hatalmas ereje, kioltva a tomboló emberi szenvedélyeket.
  
  +
  Nadia elment a közösséghez legközelebbi strandra. Itt akarta megfulladni, amikor Moszkvából megérkezett a mostohaapja bántalmazása és az anyjával való veszekedés után, itt találkozott két nővel, akik lebeszélték és becsalogatták a testvéri közösségbe.
  A közösségből húsz perc alatt el lehet sétálni a tengerig. De Hope nem sietett. Útközben egy tisztáson növő tavaszi virágokból koszorút font, majd levette a szandálját, és úgy döntött, mezítláb jár: szerette a talpával tapogatni a talajt.
  A strandhoz közeli erdőben a lány néha megállt, és üdvözölte a fákat, amelyeket régi barátainak tartott. Gyakran csinálta ezt korábban, amikor egyedül ment a tengerhez.
  Hirtelen Nadia a padon egy fiatal férfit látott, aki körülbelül tizennyolc évesnek tűnt. A magas, vékony srác azonnal csinosnak tűnt neki, ránézett. Nadia elfordította a tekintetét, lassan elment az idegen mellett, anélkül, hogy megfordult volna, de hallását a férfi felé fordította. És érezte, hogy a srác felkel és követi őt.
  Hope megfordult. Tekintetük találkozott, és a lányt hirtelen meleg hullám borította el. Valami közeli, drágám, elkapott egy idegent. Átvillant a gondolat, hogy mély kapcsolat alakulhat ki ezzel a jóképű férfival. Hope még attól sem jött zavarba, hogy a srác késsel mászkált. Inkább a forma kedvéért megkérdezte, miért kell neki kés, és elégedett volt a nem túl érthető válasszal. A lány maga mondott valamit, ami először eszébe jutott, valamit a gyilkosságról és az öngyilkosságról, miközben nem gondolta komolyan, hogy a fiú valóban gyilkos lehet. Aztán, amikor közeli emberekké váltak, Boris ennek ellenére elárulta, hogy több gyilkosság is volt a számláján. Nadezsda megpróbált részletesebben kérdezni, de Borka nem akart erről a témáról beszélni, csak annyit mondott, hogy ölni kényszerült, hiszen nem volt más választása. Nadezhda, aki szerelmes volt egy srácba, már nem foglalkozott kérdésekkel.
  És azon az emlékezetes napon Nadia azonnal rájött, hogy a srác nem jártas a nőkkel való bánásmódban, ezért nagyon zavarban van és aggódik. De tetszett neki. Korábban ő maga is nagyon félénk volt. Hope úgy döntött, találkozik és beszélget egy sráccal. Az idegen azonban elhallgatott, a szünet elhúzódott. Nadia sem tudta, hol kezdje a beszélgetést. Ennek ellenére lány, aki először ismerkedik meg egy sráccal, nem túl kényelmes. Nadia azonban úgy döntött, hogy elkezd egy beszélgetést, amiből rájött, hogy a fiú szenvedett az életben, talán nem kevesebbet, mint ő, hogy ő is számkivetett.
  A szikra, amely első pillantásra átszúrta a szívet, már lassan éppen annak a szerelemnek a tüzet gyújtotta, amiről a lány álmodott. És úgy döntött, hogy nem hagyja ki a lehetőséget, rabul ejti a fiút, elcsábítja. Valójában egyszerű női boldogságot akart: szeretni magát, és szeretve lenni. A közösségben csak a szexet követelték meg tőle, elég tapasztalt volt a szexuális kapcsolatokban. De néha prostituáltnak érezte magát, aki az igazgató utasítására párosul. És nem volt állandó lovasa. A közösségben a szabad kapcsolatokat gyakorolták, a parasztok durván végezték a dolgukat és elmentek. Ezzel a fiúval pedig igazi románcot akart szítani.
  Hope otthagyta virágkoszorúját a napsütési terveivel együtt. És elment meglátogatni Borist, amint felajánlotta. Egyedül maradtak. A lány megpróbált szexi lenni, és hamarosan látta, hogy a fiatalember izgatott, a méltósága kezd kidomborodni rövidnadrágjából. Ez örült Nadezhdának: a srác akarja őt! Vonzó és csábító.
  A lány úgy döntött, hogy fellép, mert megértette, hogy Boris fiatalabb nála, és egyáltalán nem volt tapasztalt szerelmi ügyekben. Ő volt az aktív oldal, maga szabadult meg a ruháktól és kiszabadította a fiatalembert. Hope maximális örömet akart okozni a srácnak. És tudta, hogyan kell csinálni. Csodálatos szexük van!
  Aztán magával hívta a fiatalembert. És Borisz elment! Együtt kezdtek élni egy közösségben, gyönyörködve szerelmükben. Szívük megtelt boldogsággal, úgy tűnt, ez örökké tart.
  Nadezsda nem törődött Borisz múltjával, még akkor sem foglalkozott kérdésekkel, amikor kedvese vérfoltos ruhában érkezett. Elhitte, el akarta hinni, hogy a Borkája csak az állatok levágásában segít. Soha nem veszekedtek, szinte soha nem vitatkoztak egymással. Jó szolgálatot tett a közös életben az a szokás, hogy engedünk, és nem törekedünk a vezetésre.
  
  
  22. fejezet
  Borisz a szektában élt, bár nemegyszer felvetődött a fejében a gondolat - elmenekülni. Győzd meg Nadezsdát, és menj el vele valahova, hogy ne legyen Albina, gyilkosságok, pornófilmezés az életükben. Az akadályt a pénz és az iratok hiánya jelentette. Nadezhda még a forgatásért sem kapott fizetést. Albina ösztönzés formájában megszabadíthatta a konyhában vagy a telken végzett egyéb kötelező munkáktól, de száz rubelnél többet nem adott ki "fagyiért" a kezében. Borka pedig semmit sem kapott a gyilkosságokért. Még jó, hogy miután az erőszaktevő Albina nem követelt új áldozatokat tőle.
  Borisnak nem tetszett, hogy kedvesét pornófilmben forgatták. Körülbelül havonta egyszer jött a rendező, és a hangárban összegyűltek a forgatás résztvevői.
  Borisz tudni akarta, hogyan zajlik a lövöldözés, és egy napon megengedték neki, hogy részt vegyen rajtuk. Félreállt, és figyelte a folyamatot, különösen kedvesét. Egy húsz év körüli meztelen, lebarnult srác lépett hozzá. Borisz a közösségből ismerte, dolgozott vele a kertben. A fiatalembert Koljának hívták. Segített Nadezsdának vetkőzni, a kanapéra vitte a reflektorok alatt.
  Borisz féltékeny volt, vágyott arra, hogy felrohanjon és elvigye barátnőjét, de nem tudta rávenni magát, hogy elrontsa a lövöldözést. Egy csúnya belső hang megnyugtatta: ez csak egy munka, ugye nem leszel féltékeny a munkájára?! Ne csinálj botrányt, légy intelligens ember. Hagyja, hogy a lány pihenjen és élvezze.
  
  
  Nadia és Kolya egyre izgatottabb lett. A forgatási folyamat elkezdődött. A fiatalok teste összefonódott. Nadia felnyögött, és Boris méltósága fájdalmasan megduzzadt. Furcsa módon a féltékenység hirtelen eltűnt. A fenébe is, kedvese a szeme láttára dug egy srácot, de ez izgalmat kelt, Nadia nyögései simogatják a fülét.
  Nikolay boldogan mosolyogva, lendületesen vágtatott társára. A forgatás többi résztvevője, még három pár, ugyanazok kezdtek párosodni. Az adeptusok gúnyosan felnyögtek és mosolyogtak.
  
  +
  A rendező ezután intett Borisznak: vetkőzzön le, és csatlakozzon hozzájuk. Például te leszel a második Nadiával. De Borka kiugrott a teremből, ahol ez a sok gazság zajlott.
  Aztán hallotta, hogy Albina panaszkodik a rendezőnek, hogy visszaestek a videóeladások, és azt mondta, hogy most már kereslet van a kemény BDSM stílusában. Borisz nem tudta, mi az. Kérdezd persze szégyellve. És Nadezsda nem igazán tudta megmagyarázni neki.
  Nyáron pedig a szektásokat Utrish-be vitték, egy csendes, távoli helyre, ritkán lakott strandokkal és festői erdőkkel, amelyek lagúnákban közeledtek szinte a vízhez. Itt nem csak az Albina vezette fiókszekta tagjainak, hanem a moszkvai adeptusoknak is felvilágosító üléseket terveztek.
  Vlagyimir Achincev, ugyanaz a kopasz fotós és pornórendező is megérkezett, aki Szocsiban dolgozott.
  Boris rájött, hogy a természetben való fényképezés várható. Nem tévedett. Hamarosan Nadezsdát és több srácot bevitték az erdőbe. Borisz a forgatócsoport mögé osont.
  Borkát sokkolta, amit látott. Kedvese egyszerre öt emberből álló társaságot szolgált ki! Egy ilyen banda egy "kutyaesküvőre" emlékeztetett egy szuka ivarzás közben, amikor felváltva másznak egyet. Ráadásul a férfiak egyszerre kezdtek el cselekedni! Nadia elbűvölő száját, kecses lyukait fickók izgatott jade rúdjai töltötték meg.
  Amit Nadezsda csinált, az vulgáris és undorító volt. De Borisz megint nem talált erőt a beavatkozáshoz. Féltékeny volt és egyben sajnálta is kedvesét. A lövöldözés után komoly beszélgetést folytattak.
  
  
  Nadia kifogásokat keresett, biztosította: a forgatókönyv szerint szükséges volt, Borya ne legyen féltékeny és felháborodott, csak őt szereti egyedül. Borisz tudta ezt. És szerette Nadenkáját, ezért mindent megbocsátott neki. Megbékéltek. De ez nem hagyta abba Nadia filmezését. Néhány nappal később őt és egy másik nőt, akit Boris nem ismert, bevittek az erdőbe.
  Azon a végzetes napon Borisz és Nadezsda akkor ébredt, amikor a nap már felkelt a hegyek mögül, és felmelegítette a nudista strandot, ahol meztelenül gyűltek össze úszni a nyugodt reggeli tengerben. Borisz néhány percig a nudistákat bámulta, de nem ment a strandra. Alvás után vágyat érzett magában, visszatért a sátorban fekvő Nadezsdához, és magához vonta. A lány szélesen elmosolyodott, és viszonozta a csókot. A fiatalok szeretkeztek. Testük égett a szenvedélytől.
  Borisz ezúttal durván viselkedett, még nem bocsátotta meg teljesen kedvesének a legutóbbi lövöldözés alkalmával illetlenségét, Nadezhda pedig szeretetteljes és segítőkész volt. A szerelmesek hancúroztak, visszatartották nyögéseikat, hogy ne vonják magukra a kíváncsiak figyelmét.
  Amikor Borisz végzett, kirángatta Nadezsdát a sátorból, és bement a vízbe. A tenger meleg volt, ahogy a levegő is, amely már majdnem harminc fokra melegedett. Igazi déli nyár!
  A vízben a szinte meztelen Nadezsda különösen szépnek tűnt, arany haja ragyogott a napon.
  A szerelmesek sokáig csobbantak. Amikor partra értek, Borisz a forráshoz ment vízért, Nadezsdát pedig távollétében a forgatásra vitték. A visszatérő Borka nem tudta, hol: az Utrish-erdő hatalmas. Kedvesét várta, és átkozta a rendezőt.
  És akkor megjelent Nadya, akit Achintsev asszisztense hozta, a lány alig tudott megállni a lábán, és nem tudott mozogni külső segítség nélkül. A szeméremtestét és a combját vér borította.
  - Mi történt, drágám? - kérdezte Borisz feszülten.
  Hope könnyekkel válaszolt:
  "Ők csak egyfajta perverzek...
  - Mindjárt megmutatom neki, mindenért felel! - mondta Borisz, megragadta az asztalon heverő konyhakést és rohant megkeresni az igazgatót.
  Hope felkiáltott: - Ne! - és követte Borkát. Az előérzet, hogy kedvese bajt fog okozni, erőt adott a lánynak.
  Vlagyimir Achincev a lövöldözés után már visszatért a parkolójába. Hallotta Borisz lépéseit, és feléje fordult:
  - Mire van szükséged?
  Borka nem válaszolt. Két ugrással elérte a gazembert, egy késsel a hasába bökött, és csak ezután szólt egy szót: "Söpredék!"
  A férfi nem tudta betakarni magát. A kés mélyen a testbe zuhant. A döbbent rendező nem kiabált, a legkisebb ellenállást sem tanúsította, csak értetlenül kérdezte:
  - Miért?
  Borisz megint nem válaszolt. Kirántotta a kést a gyomrából, és újra megszúrta. Ezúttal a rendező kulcscsontjában. Folyott a vér, és Borka dühében újra és újra megszúrta a parasztot.
  A közeledő Nadezsda a fiatalemberhez rohant a következő szavakkal:
  - Ne! Hagyd abba!
  A lány kikapta a kést Borisz kezéből. Az igazgató a földre rogyott, Borka pedig megérezte, hogy közeledik. A természetes bátorságtól megfosztva a fiatalember ösztönösen rohant az erdőbe. Remélem, a szadista forgatás után nem tudott futni. Tett néhány lépést kedvese után, de késsel a kezében megállt. A lány összezavarodott, megdöbbent.
  Egy férfi jelent meg, elzárta Nadezsda útját. Aztán többen is feljöttek. Valaki hívta a rendőrséget. Nadiát azonban nem érintette meg, a kíváncsi polgárok csak bámulták az igazgató és a lány vértől szennyezett holttestét.
  Borisz pedig eltűnt az erdőben. A szerencse nem hagyta el a fiatal gyilkost, és ezúttal senki sem állt az útjába, senki sem figyelt rá.
  Borka a hegyek mélyére ment. Rosszul érezte magát: kedvese a bűncselekmény helyszínén maradt, őrizetbe vehetik és kihallgathatják. De a mentális gyengeség nem tette lehetővé a srácnak, hogy visszatérjen és megadja magát.
  Ennek ellenére éjszaka Borka lement a tengerhez. A szektások elmentek, táboraik üresek voltak. Nem volt remény, de a sátor, amelyben laktak, a helyén maradt. Borisz sejtette, hogy kedvesét Anapába vitték kihallgatásra.
  
  +
  23. fejezet
  Hope-ot elvitték a nyomozóhoz. Kiderült, hogy nő. Nadiát azonban nem érdekelte, hogy ki faggatja. Az ellenőrző kérdések: vezetéknév, keresztnév, apanév után a nyomozó hozzálátott.
  - A te helyzeted, Nadezsda Petrovna, nekem így tűnik: egy paraszt mászott fel hozzád, te védekeztél, kést ragadtál és megütötted. Igazam van?
  Hope bólintott.
  - Értsd meg, elvileg lehet. De nem tudsz megbocsátani, felelned kell a gyilkosságért.
  Hope szomorúan felsóhajtott, és megerősítette:
  - Készen állok...
  A nyomozó alaposan megnézte a lányt. Szemei vörösek voltak a könnytől, még mindig sokkos állapotban volt.
  "Igen, van egy kifejezés a gyilkosságra, de szeretnék neked segíteni" - váltott önhöz a nyomozó.
  Nadezsda az őt kihallgató hölgyre pillantott. Egy fiatal nő szúrós, ravasz, szúrós szemekkel. Nadezhda nem szerette őt. Valószínűleg nem fog segíteni!
  A nyomozóbizottság tagja pedig így folytatta:
  - Beismerő vallomást teszünk, ez puhítja az álláspontját. Ha elismeri, hogy a gyilkosságot szenvedélyes állapotban követték el, legfeljebb négy évet kaphat. Lehetséges, hogy feltételes. Minden tőled függ. Mondd el részletesen, hogyan öltél, leírom és elintézem. Természetesen szavai megerősítésére vizsgálatokat végzünk.
  Nadezsda zokogott, és gyakran pislogott kivörösödött szemeivel. A lány nem tudta, mit mondjon. Nem ő követte el a gyilkosságot, de nem is akarta elárulni Borist, és a kés, közvetlen bizonyíték, a kezében volt. muszáj írnom valamit. A nyomozónak a vizsgálatokról szóló szavai is feszültek. Mindent rendbe akartam tenni.
  Hope bizonytalanul kérdezte:
  - Gondolhatja?
  A nyomozó azt válaszolta:
  - Oké, gondolkozz! De amíg egy előzetes letartóztatásban tartózkodik, jó ott gondolkodni.
  A vizsgált nőt hosszú folyosókon vitték a pincébe. Ott találkozott vele egy őrnagy epaulettes férfi és két fehér köpenyes fiatal nő. Az egyik magas, a másik átlag alatti. Az őrnagy utasította a hölgyeket:
  - Küldje be a polgárt a szobába, vegyen lenyomatokat, alaposan vizsgálja meg és kutasson.
  A magas nő bólintott.
  - Csináljuk!
  Az őrnagy dühösen megismételte:
  - Felhívjuk figyelmét, hogy a keresés legyen a legalaposabb! Veszélyes gyilkos.
  Egy alacsony, élénkre festett keskeny szemöldökű nő az orrnyergénél összenőtt, így válaszolt:
  "Persze, bármit megteszünk!
  Nadezsdát egy fehér falú szobába vitték, reflektorokkal és nagy tükörrel. A magas nő felkapcsolta a pótlámpát, ami szúrással bántotta Nadezsda szemét. Adtak neki egy táblát, és azt mondták neki, hogy álljon egyenesen. Kattintva a profilban, teljes arc. Aztán bekenték a kezüket festékkel, és ujjlenyomatot vettek. Nadezhda finoman megnyomta a papírt, mindegyik ujját külön-külön, majd a tenyerét.
  Ezután a vádlottat a dobozba vitték vizsgálatra, minden oldalról világító, árnyékot nem adó fényes lámpák alá. A dobozban egy orvosi asztal volt a szükséges kellékekkel, a sarokban egy nőgyógyászati szék volt a padlóra csavarozva.
  - Vetkőzz le! - parancsolta a magas hölgy. Vedd le az összes ruhádat, és ülj le egy székre.
  Hope összezavarodott. Rájött, hogy a testét átkutatják, talán úgy, hogy ujjait intim helyekre dugják. A forgatás után pedig begyulladt és viszketett a hüvelye. Próbálta lelkileg megnyugtatni magát: nem baj, kezelje úgy, mint egy rendszeres orvosi vizsgálatot.
  Nadezsda gátolva lassan levette ruháját, melltartóját, harisnyanadrágját és szandálját. A magas nő felvette a ruháit, és megtapogatta minden varrását, minden redőjét. Az alacsony felügyelő egy kupacba rakta a ruháit, és ironikusan nézett a vádlottra. Mindkét nő viszonylag fiatal és csinos volt. Ez kissé megnyugtatta Nadezsdát. És mégis kényelmetlennek találta levenni a bugyit.
  A magas azonban hangosan így szólt:
  Vedd le a bugyidat is!
  Az alacsony nő hozzátette:
  - Siess! Ellenkező esetben mi segítünk. És mássz fel egy székre, érezd úgy, mintha nőgyógyásznál lennél.
  De a nők fejből kezdték a vizsgálatot, megfésülték Nadezsda hosszú, sűrű haját, és kibelezték minden tincset.
  - Gyönyörű a sörényed - mondta a magas. - Csak zuhanyozz le. Maradj csendben, különben borotválkozunk!
  Az őrök a fogvatartott fülébe néztek, sőt nagyítót is használtak. Benéztek az orrlyukakba is, csipesszel óvatosan kiszélesítve azokat. A nők szinte semmilyen fájdalmat nem okoztak, de Nadezhda tengerimalacnak érezte magát. Megalázó volt, főleg, amikor egy kesztyűs kéz behatolt a szájába, az ajkai mögé kezdett kapkodni, megérintette az eget, finoman húzta a nyelvét.
  Hope rosszul lett, szája gumiízű volt. Nem értette, miért van szükség ilyen alapos vizsgálatra.
  És az őrök összezúzták a mellét, tapogatták a hóna alatt. Aztán egyikük a köldök megnyomásával okozta az első komoly fájdalmat. Hope zihált és megrándult.
  - Ezek még mindig virágok - mondta a magas hölgy. - Most meghitt helyeken fogunk keresni. Kérem, tárja szét a lábát, megjavítjuk. És pihenj. Ez az eljárás nem túl kellemes, de szükséges a teljes ellenőrzéshez. Igyekszem a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni.
  Nadezsda nagyot sóhajtott, széttárta a lábát, és hamarosan megérezte egy nő mozgását, aki hosszú mutatóujját a Vénusz kebelébe dugta.
  - sikoltott Nadia. Nagyon fájt! Az orvosi kesztyűben durva kéz okozta fájdalom rárakódott a forgatás során szerzett szunnyadó fájdalomra.
  Keményen, mint egy fadarab ujja mélyen a hüvelybe döfte Nadezsdát, és elviselhetetlen vizelési vágyat váltott ki.
  Nadia nehezen tudta visszatartani vágyát, és a hölgy, aki megvizsgálta, így szólt:
  - Ó, itt baj van! Gyulladás. kenőcsöt kéne kennem.
  - Ez nem a mi gondunk - válaszolta az alacsony matróna. Mondja meg az orvosnak, hogy ellenőrizze később.
  A magas beszúrta a második ujját, olyan keményen és mélyen, hogy Nadezsda görcsöt érzett. Fájdalmai voltak, és ez csiklandozott, és elviselhetetlenül vágyott az írásra. A lány nem bírta, vizelet csordogált ki belőle.
  - Ez egy fertőzés! - káromkodott magasan, de nem húzta ki az ujjait a hüvelyből. - Nedvesítettem a köntösöm.
  - Hadd ébredjen fel - válaszolta nevetve az alacsony. - Rengeteg száraz köntös van.
  
  
  A magas matróna megállt, majd egészen a méhig elérte az ujjait, és ott kezdte csavarni őket. Nadia felnyögött a fájdalomtól és szégyentől, remegni kezdett. A matróna pedig mosolygott, és tovább csavargatta az ujjait. Nem sietett, mindezt nem öröm nélkül tette. Úgy tűnt, élvezi, hogy egy nő legintimebb helyén fájdalmat okoz. A nő ugyanakkor szabad keze ujjaival szétválasztotta Nadezsda szeméremajkait, és rányomta a csiklót. A vádlott felnyögött, a keresés gúnyba fordult. A főőr sokkal hosszabban és alaposabban vizsgálta a hüvelyt, mint kellett volna az ellenőrzés során. Ezt szándékosan tették, hogy megalázzák és megbántsák a fogolyt.
  Az alacsony nő nem bánta, így szólt Nadezsdához:
  - Feküdj nyugodtan, szépségem! Ha ellenállsz, jobban fáj.
  Végül a magas hölgy kihúzta a kezét intim helyéről, de Nadezsdát nem engedték el. A matróna lecserélte a kesztyűt, egy kis vazelint cseppentett az ujjára, és hirtelen behatolt a lány végbélnyílásába. A vádlott arca még vörösebb lett a szégyentől. De a matróna bemutatta a második ujját.
  A székre meredt Nadezsda felháborodottan felnyögött, a magas hölgy pedig csak vigyorgott, hozzátette a harmadik ujját, és mélyen a végbelébe nyúlt. Milyen undorító és megalázó, amikor a végbélnyílásodba vájnak!
  Hope remegett a fájdalomtól és az impotenciától. Az alacsony matróna megnyugtatta:
  - Meg kell néznünk. Ne aggódj, most mindennek vége.
  Nadia könnyei végigcsordultak az arcán, és a magas nő egyre mélyebbre hatolt a végbélnyílásba, mintha el akarta volna törni.
  Visszafogott barátnője:
  - Ne törd össze...
  "Tapasztalt, kifejlődött a pontja" - mondta a főgondnok, de ellazította a nyomást, kissé megcsavarta az ujjait a végbélnyílásban, és így szólt:
  - Egy szondát kellene oda raknunk.
  Low válaszolt:
  - A régi szondát elszakították, de az újat nem hozták... És általában, ne gúnyoljátok. Eleget bántottuk őt.
  A magas matróna tiltakozott:
  - Az őrnagy elrendelte, hogy a kutatás legyen a legalaposabb!
  Low magyarázata:
  - A gyilkosságok minden gyanúsítottjával kapcsolatban így rendeli el, hogy megtörje a nyomozás alatt állók akaratát.
  A magas matróna kivette a kezét a végbélnyílásából, és így szólt:
  - És tisztanak tűnik itt.
  Aztán Hope-hoz fordult:
  - Hát élj!
  Aztán letépte a kesztyűt, és a szemétbe dobta. Nadezsda megkönnyebbülten fellélegzett: a keresés végre véget ért. De a felügyelő elővett még egy pár gumikesztyűt, és visszavette. A vádlott ismét megrázta: folytatódik a végrehajtás?
  Az alacsony megnyugtatta:
  - Ne félj! Most meg fogja nézni a lábait, és ennyi!
  A magas felügyelő megtapogatta Nadezsda edzett lábának izmait, térdét, szorította vádlijait. Leereszkedett a talpig, minden lábát megtapogatta. Még a lábujjait is széttárta. Úgy tűnik, nem fáj semmi. De ettől függetlenül undorító, szégyenlős, ijesztő. Mire való ez az egész?
  Végül az alacsony hölgy bejelentette:
  - A keresésnek vége. Most meg kell mosni a zuhany alatt és a kamerában.
  Nadezsda kapott egy törülközőt, egy darab mosószappant, és a folyosón vezették a zuhanyzóba. Undorító volt a hangulat, nagyon fájt a hüvely, forgott a fej. Miért zaklatták ennyire? Miért ilyen kegyetlenség? Az őrök pedig megvetéssel néztek rá.
  Hope döntött: elhallgat! Mindenképpen maradj csendben. Egy szót sem fog szólni Borisról. Egy szót sem szól! Nem lesznek őszinte vallomások, semmilyen tájékoztatás a nyomozónak. Semmi!
  Süketnémaként fog viselkedni, és nem hajlandó aláírni semmilyen jegyzőkönyvet.
  
  
  24. fejezet
  Kovaljov szombat reggel érkezett. Egy szobában telepedett le Vaszilijjal. Úgy döntöttek, hogy másnap Utrish-be küldik. Inna megígérte, hogy odaadja bátyja sátrát, felveszi a hippi ruhákat, este pedig levágja az alkalmazottat, megfelelő megjelenést kölcsönöz neki, hogy ne különbözzen Utrish állandó lakóitól, és ne ébressze fel bizalmatlanságukat.
  Az előttünk álló feladat örömet szerzett Kovalevnek. Vidám volt, megszórták viccekkel, bókokat adott Innának.
  Vaszilij Krasinnak tetszett ez a nő. De természetes szerénységéből adódóan, általában nem jellemző a rendőrségre, nem tett lépéseket a közelebbi közeledés felé. Inna és anyja udvariasan viselkedtek a vendéggel. Együtt vacsoráztak, de Inna Vaszilijjal főként a munkahelyi kérdésekről beszélgettek.
  Kovaljov azonnal gátlástalanul viselkedett a lánnyal. Vicces történeteket, anekdotákat mesélt, este pedig teljesen Inna szobájába ment.
  Vaszilij féltékeny volt: nevetés és élénk hangok hallatszottak a fal mögül, de Krasin nem mert csatlakozni a vidám párhoz, bár aggódott: tervei vannak Innával. De itt van, rögtön Kovalevvel... Nőcsábász, nem gondolja komolyan, csak a szex jár a fejében.
  A szomszéd szobában minden csendes volt. "Lefeküdtek" - gondolta Krasin. - Komolytalan nő, és szerettem volna barátkozni vele.
  Kovaljov sokáig elment, késő este jelent meg.
  - Hogy van Inna az ágyban? - kérdezte dühösen Vaszilij, aki nem tudott elaludni.
  Nem volt semmink! - válaszolta Kovaljov. Még csak nem is csókolóztunk.
  - Vajon mit csináltak akkor fél éjszaka? Krasin nem hitte.
  - Megcsinálták a hajam, aztán elolvastam egy könyvet Utrish-ről és lakóiról. Hogy megértsük, mi folyik ott.
  - Muszáj volt olvasnia, nem?
  - Tehát ott a könyvet csak számítógépről lehetett olvasni. Az Utrish kapcsán Innának csak a "Szabadság képlete" * volt, fájlként letöltve az internetről. Olvastam, ő pedig lefeküdt. Nézd meg jobban, hogy csináltak nekem egy erokezt?
  
  *Beszéd Alekszej Bolsakov "A szabadság képlete" című könyvéről. Utrish"
  
  A vizsgálóbizottság egyik alkalmazottja, Andrej Kovaljov nagyon viccesen nézett ki új frizurájával. De Krasin még csak nem is mosolygott, azt mondta:
  - Jó! Úgy nézett ki, mint egy kakas.
  Kovaljov nem sértődött meg, a közelgő munkára várva elaludt.
  Másnap egy alkalmazott elment Utrish-be, hogy információkat gyűjtsön a néhai színésznőről és környezetéről.
  A buszmegállótól a harmadik lagúnáig, ahol a gyilkosság történt, négy kilométert kell gyalogolnia a tengerparton. Hajóval is el lehetett jutni, ami pénzért vitte a nyaralókat, de Kovaljov úgy döntött, hogy gyalog megy, ahogy a helyi bennszülöttek tették.
  Egy rövid ruhás lányt látott maga előtt, hátizsákkal és sátorral a vállán. Kovaljov lopva megvizsgálta az idegent. Kicsit vékony, közepes termetű, de hosszú lábú, karcsú, Andreinek azonnal csinosnak tűnt: hosszú haját különböző irányokba kiálló copfba tekeredték, ami elárulta, hogy az informálisokhoz tartozik.
  Kovalev úgy döntött, cselekszik. Utolérte az idegent, és így szólt:
  - Hé! Először vagyok itt, a barátaim meséltek Utrish-ről. Azt mondják, a legjobb a harmadik lagúnánál megállni.
  "Jó reggelt" - válaszolta a lány mosolyogva, bár a nap már átlépte az egyenlítőt. - Igen, ez egy nagyszerű hely. Jómagam ott állok, a negyedik lagúnán.
  Magas mellkas, ovális édes arc, kellemes mosoly. Ezt szerettem volna jobban megismerni. Kovalev azt mondta:
  Menjünk együtt, mert úton vagyunk.
  - Meg tudjuk csinálni együtt - értett egyet a lány. - Van ivóvized?
  Kovalev vett ásványvizet Anapában. Azt az utasítást kapta, hogy a forrásból lehet vizet venni, és nem készletezett, hogy kevesebbet cipelhessen.
  
  
  
  - Kicsit maradt - mondta Andrew. - Most megszerzem, adok neked egy fél pohárral a csekély készletemből. Azt mondták nekem, hogy a harmadik lagúna mögötti hasadékban van víz egy forrásban. Ma szeretném felvenni.
  - Elviheted a vízesésnél. Úton lesz.
  - Meg tudod inni a vízesés vizét? - kérdezte Andrey.
  - Az alatta lévőt fel kell főzni, de fel lehet emelkedni a vízesés fölé, ott, a hegyekben jön ki a forrás. Tiszta a víz, oda akarok menni, nehogy rögtön a lagúnából menjek - mondta édesen mosolyogva a lány.
  "És azért mennék, hogy ne szenvedjek szomjúságtól" - mondta Kovalev lelkesen.
  - Na, menjünk, megmutatom a forrást válaszolta a lány. - Mi a neved?
  - Andrey. És veled mi van?
  - Nimfa vagyok.
  Tényleg nimfa? - lepődött meg Kovaljov.
  - Itt van. Itt becenevekkel fogadták el. És az előző életemben Lena volt a nevem.
  - Kalnak hívnak. De jobban szeretem a nevet.
  Andrej elővett egy üveg vizet, egy bögrét, kiöntötte a lánynak.
  Levette a hátizsákját is, ledobta a ruháját, csak a kis bugyiját hagyta hátra, betette a ruhát a hátizsákjába és megkérdezte:
  - Dohányzol?
  Nem, Andrew nem dohányzott.
  - Lőnünk kell. És találj palackokat a vízhez. A vízesés előtt legyen egy szemetes. Ott majd meglátjuk.
  Néhány percig a parton ültek, és Lena felajánlotta, hogy úszik a tengerben. Ledobta magáról a minibugyit, és merészen belevetette magát a közeledő hullámba. Kovaljov követte a példáját. Ez volt az első alkalom, hogy úszónadrág nélkül úszott, de rögtön megtetszett! A szokásos érzésekhez a korlátlan szabadság érzése is hozzáadódott, amiért a nudisták tulajdonképpen levetkőznek.
  Kovalev és a nimfa messze úszott, Andrej még soha nem úszott ilyen messzire, de egy csinos útitárs jelenlétében egyáltalán nem félt. Nem is gondolt arra, hogy az arra járó emberek felkaphatják a dolgaikat.
  Kicsit megszáradva a srácok felvették a hátizsákjukat és lassan elindultak a vízeséshez. Andrei nagyon szeretett egy meztelen lánnyal járni és beszélgetni vele. Kovaljov menet közben kigondolta magában a dolgokat, mondván, hogy ő művész, de ideiglenesen portásként dolgozik Szentpéterváron. A lány elmesélte neki, hogy nagyon szeret stoppolni, és a fél országot bejárta így. Elmesélte, hogyan került ide Altajból, hogyan várta ki az erős zivatart az autópályán Voronyezs közelében. Kovaljov megkérdezte, fél-e egyedül utazni, ha a parasztok zaklatják.
  - Minek? - lepődött meg a lány. - Az autópályán mindig lehet prostit találni.
  Volt azonban esete egy kamionossal, aki elkezdte megragadni a lábát, zaklatott, meg is állította az autót, és elkezdte függönyözni az ablakokat. Lena százötven rubelt ajánlott fel neki, hogy elvigye, és ki akart szállni az autóból. "Nem pénzre van szükségem, hanem szexre" - mondta az aggódó férfi. De Lénát megtalálták, azt mondta, hogy nem áll készen a szexre, mert menstruált. "Legalább egy szopást" - kérdezte a kamionos. "Oké! - mondta Lena. - Csak tényleg ki kell mennem pisilni. A sofőr kinyitotta az ajtót, a lány felkapta a holmiját és kiugrott a kocsiból.
  "Tehát a férfi pénz és szex nélkül maradt, én pedig mentem még egy kört" - mondta vidáman Lena-Nymph, és hozzátette, hogy valójában hisz a sors eleve elrendelésében és őrangyalában, aki megmenti a nehéz időkben.
  Andrey megkérdezte, meddig marad Lena az Utrish-en, ő azt válaszolta, hogy nincsenek határozott tervei, de ha találkozik barátokkal, tovább marad.
  Kovaljov nézte a lány karcsú lábait, gyönyörű melleit, és arra gondolt, hogy szentpétervári barátnőjének kellene vigyáznia magára. Edzőterem, vagy valami, amit érdemes meglátogatni.
  Ugyanakkor Kovalev nem feledkezett meg az esetről. Óvatosan elmondta, hogy hallott arról, hogy idén megöltek egy rendezőt, aki pornót forgatott az Utrish-en.
  Lena semmit sem tudott a gyilkosságról. Szinte az egész nyarat Altajban töltötte.
  A vízesésnél útitársak újra úsztak, majd a parton megszáradtak, figyelve a zuhanyozó embereket, találtak pár üres palackot, és felmásztak az ösvényre. Lena megmutatta az utat a vízesést tápláló forráshoz. Andrei merészen követte a lányt, hallgatva a történetét arról, hogy tavaly ő és barátai végigmászták Utrish-t.
  A visszaúton meztelenül Lena, sajnálva, hogy nem vett be szappant, merészen odaállt a szikláról a partra hulló, hűvös édesvízből álló vízesésoszlop alá. Andrej nem zuhanyozott le. Csodálta a lányt. Egyre jobban megkedvelte. Spontanitása, könnyű kommunikációja, vágya, hogy bármilyen témáról beszéljen vele, megvesztegette a vizsgálóbizottság alkalmazottját. Így hát elmentek a lagúnához, és úgy beszélgettek, mint a régi jó barátok, akiknek mindig van témája a kellemes beszélgetéshez.
  A harmadik lagúnában Andrej azonnal talált egy jó parkolót a parton. Lena tovább akart menni, de Kovaljov azt javasolta, hogy a lány ideiglenesen álljon meg mellette és egyen, amíg besötétedik. Lena azonnal beleegyezett: Az operátor segített a lánynak felállítani a sátrát, és együtt mentek az erdőbe tűzifáért.
  Az erdőben nem annyira tűzifát gyűjtöttek, mint inkább a helyi természet szépségét, a fenséges, több száz éves tölgyeket és még ősibb borókákat csodálták. A lány az egyik legerősebb tölgyet választotta, és megpróbálta megmérni a szélességét, és alig fért bele három hevederbe.
  - Igen - mondta Lena gyönyörködve -, ez a tölgy már jóval születésünk előtt itt állt, még a középkorban, és valószínűleg utánunk fog állni, hogy örömet okozzon gyermekeinknek és unokáinknak.
  Andrey, akit lenyűgözött a lány, nem tudta elvenni róla gyönyörködtető pillantását. Visszatértek a parkolóba, tüzet raktak és hajdinakását főztek. Kovalev meg akarta tölteni pörkölttel, de Lena nem volt hajlandó megenni a konzerveit, arra hivatkozva, hogy vegetáriánus. Nos, a vegetáriánus vacsora egy csinos lány jelenlétében nagyon finomra sikerült.
  Lena azt mondta, hogy a vad természet különleges energiája van itt. Ezért a tűzön főzött legegyszerűbb étel, még a tej nélküli közönséges zabkása is kellemes ízű, telíti a testet és jobban felszívódik, mint a városi finomságok.
  Kovaljov figyelmesen hallgatta Lenochkát, teljesen megfeledkezett a feladatáról.
  Miután megcsodálta a naplementét, Lena fáradtságáért esedezett, és lefeküdt, Andrej pedig sokáig ült a tenger mellett, és a lányra gondolt, az életre gondolt.
  Itt jól és nyugodtan érezte magát. Ennek ellenére ez a hely termékeny - az Utrishsky rezervátum. Egy darab kaukázusi idill. Az autók és a civilizáció teljes hiánya, tiszta friss levegő, lágy tenger. Ülj le, barom az élvezettől, szívd be teli mellel a tengeri levegőt, gyönyörködj a környező szépségben. E helyek különleges kecsessége békét és nyugalmat ad, megérint néhány jó húrt a lélekben, amelyek énekelni kezdenek, majd ismét ide vonzanak. A nyugalom és a nyugalom, a biztonság, a lassúság és a kedvesség érzése pozitív érzelmek hullámát, boldogságérzetet, harmóniát a külvilággal, jót tenni, jobbá és örömtelibbé tenni.
  Andrej korábban nem is tudta, milyen kellemes gyönyörködni a hold útjában és a csillagok fényes ragyogásában, nézni az égen mozgó műholdakat, amelyek méltóságteljesen szántják a végtelen kiterjedéseket, vagy a hullócsillagokat és meteoritokat, amelyek sebesen rohannak a mélységbe.
  Ilyenkor nincs idő a munkára, csak az örökkévalóra akarok gondolni. Kár, hogy Lenochka a sátrába ment. Jó lenne vele ülni a csillagos ég alatt, életről és szerelemről beszélgetni, ruha nélkül úszni a holdfényes ösvényen. Na jó, van még idő.
  
  
  25. fejezet
  Másnap reggel Andrej azzal a határozott szándékkal ébredt, hogy valami jót tesz Lenochkáért. Vonzotta ez a lány, az opera szigorú szívét édes izgalom töltötte el, várva a kedves kis emberrel való kommunikációt.
  A nap éppen felkelt, Utrish még mindig aludt. A part mentén, a víz szélén egy vékony, bozontos, magas, kissé görnyedt fiatalember sétált egyedül, piszkos őszi kabátban és farmerben, ami Utrish számára szokatlan volt.
  "Milyen furcsa fiatalember" - gondolta Kovalev. - Meleg van, és úgy van öltözve.
  Tekintetük találkozott. Andrew megdermedt. Úgy tűnt, megdöbbent: a dermesztő hidegrázás libabőrös volt az egész opera testén. Volt ebben a fiatalemberben valami állatias, szörnyű. Kovalev sok bűnözőt látott, de talán még nem találkozott ilyen baljós pillantással.
  Már tudta, milyen hurrikán rejtőzik néha egy bűnöző szemében. Történetesen látni, hogyan csillognak fémes fényben. Az egyszerű, szenvedélyeknek nem kitett ember megjelenése teljesen más, nyugodt, jóindulatú.
  Oper egy ideig kábultan ült. És az idegen mintha félt volna valamitől. A legközelebbi ösvényen befordult az erdőbe, és gyorsan távolodni kezdett. Kovaljov magához tért, eszébe jutott, miért van itt, és a srác után sietett. De a nyoma elhalványult.
  Andrei visszatért, és leült a parkolóba. Gondolatban észre sem vette, hogyan szállt ki Lena a sátorból.
  - Jó reggelt kívánok! - boldogan mosolyogva mondta a lány.
  - Jó reggelt - szorított ki egy mosolyt Kovaljov nehezen.
  - Mész úszni? - kérdezte Lena.
  Néhány perccel ezelőtt Andrew boldog lett volna. De most ideges volt, hogy hiányzott neki egy idegen.
  - Később jövök - mondta Kovaljov. - Valamit, amit még nem akarok.
  - Oké, amit akarsz - válaszolta Lena, lement a tengerhez, levetette a ruháját, és végigúszott a parton, finoman lökve a hullámokat és a ritka medúzákat, amelyek az útjába kerültek.
  Boldog mosoly nem hagyta el a lány arcát. Andrei ismét megcsodálta, gondolatai rendbe jöttek.
  Andrey úgy döntött, hogy ad egy törölközőt Lenochkának, amint a lány kijön a vízből. A parton azonban megjelent egy magas, csaknem kétméteres szakállas, harminc év körüli, lyukas pólóban. Nadrág helyett törölközővel kötötték meg. A férfi azonnal felismerte Lenát.
  - Ó, megjelent a nimfa! - mondta hangosan. - Micsoda emberek és védelem nélkül!
  - Dobrynya, te vagy az? - örvendezett a lány, kiugrott a vízből, és könnyed kocogással a paraszthoz rohant.
  Dobrynya széttárta a karját. Meztelen Lena a nyakában lógott, és a lábát a föld fölé emelte. Dobrynya átölelte, néhány másodpercig a karjában tartotta, majd óvatosan a földre helyezte.
  Mi késik idén? Dobrynya nagy hangon kérdezte: úgy látszik, volt szokása így beszélni.
  - Altajban voltam.
  - Nos, elragadtad. Van valami jobb. Meleg van, közel a tenger, hűvös a buli.
  - Vannak érdekes srácok is. Emlékszel Yurka Shaggyre? Kiálltam vele. De itt, igazad van, jobb. Ezért ide húz...
  - Gyalog jutottál oda? - kérdezte Dobrynya. - Hosszú ideje?
  - Négy nap. Novoszibirszk után nagyon sikeresen. Moszkvába egy változtatással. Ott fogtam egy személyautót Voronyezsbe. Voronyezsben felhőszakadásba kerültem, de átszállás nélkül jutottam el Anapába. És először képzeld el, egy kecske majdnem megerőszakolt. Szörnyű, régi, minden bűnöző tetoválásban. Irkutszkban megállította. - Moszkvába megyek - mondja -. Örültem, vezettem egy kicsit, dumáltam erről-arról. Hirtelen letért a főútról és megállt. Behúzta a függönyöket a teherautóra: "Sexet akarok" - mondja. Eli meghátrált. Kecske! Én is próbáltam óvszer nélkül...
  kivel keltél fel? - kérdezte Dobrynya, és Andreyre nézett.
  - Egy. Ott, látod, a sárga sátram - válaszolta Lena, és lehalkítva tette hozzá:
  - Tegnap találkoztam ezzel a sráccal. Andrey művész, most először jár itt.
  Kovaljovnak kiváló füle volt. Szorosan követte a beszélgetést.
  - És mit állítottál meg az átjárónál? - kérdezte ismét Dobrynya. - Menjünk a helikopterhez.
  Van ott valami rendes parkolóhely?
  - Hát igen, tegnap elköltöztek a srácok Krasznodarból. A hely kiürült. Rosztov csak maradt, öt ember, Rada pedig egy barátnőjével.
  - Emlékszem Radára a tavalyi évből - mondta Lena. - Vicces. Megtanított minket varázsolni.
  - Igen! Ő egy igazi boszorkány! Ahogy füvet szív, az ördögökkel kommunikál - viccelődött Dobrynya.
  - És az angyalokkal is - mosolygott Lena. - Tegnap nem láttad.
  - És egész este Dankát, Anka fiát kerestük az erdőben. Képzeld, júniusban a lány eltűnt, tegnap pedig Danka. Reggel a krasznodariak elköltöztek, Ankát ellátták. Részegen elaludt, és amikor felébredt, fiát sehol sem találta. Valaki látta, ahogy bement az erdőbe. Mindent átnéztünk, de nem találtuk. Menjünk ma újra.
  - Emlékszem Dankára - mondta Lena. - Természetes terrorista!
  - Itt, itt, idén Mamai majdnem meghalt a világtól! Dobrynya elmosolyodott. - Eleinte összevesztem vele, megpróbáltam kést szúrni a férfi fenekébe. Anya odament hozzá. Anka tehát eltörte a teáskannát a bolond fején. Az egyetlen jó vízforraló a parkolóban volt. Képzeld, egy kanna forrásban lévő vízzel Mamai a fején van!
  - Jó móka itt veled - mondta Lena mosolyogva.
  - Nos, igen! És akkor még szórakoztatóbb volt. Anka és a fia kihajtottak Mamaia parkolójából, és nem messze tőlünk megálltak. Mamai pedig szenvedéllyel fél a macskáktól...
  - Félelmek? Macskák? - kérdezte a lány. - Miért van ez?
  - Nos, pár éve zuzmója volt. Azt mondja, itt szedte fel, nagy nehezen kezelte. Rengeteg pénzzel fenyegetőzött. Most, amint meglát egy macskát, azonnal üldözi, kövekkel dobálja. És szereti a nőket. Találkoztam itt a Mamai strandon egy anapai hölggyel. Matrac, minden túlöltözött, festett. Szőke, derékig afrikai zsinórral. Kigyulladt, ami azt jelenti, hogy Mamai ezen a nőn múlik. Ittak és beszélgettek. Röviden: berángatta a sátorba. Danka pedig meglátta, megragadott egy macskát a parton, felosont Mamai sátrához, hirtelen kinyitotta a sátor cipzárját, odadobta a macskát és azonnal felcipzárazta a sátrat.
  Dobrynya kellemetlen, durva nevetéssel nevetett. Helen vele együtt nevetett.
  - Képzeld, a sátorban javában zajlik a folyamat, majd egy ijedt macska repül közvetlenül a Naked Mamai-ra. Félve karmolja. Aztán afrikai copfokat akasztott, lehúzta a nagynénjéről. Mamai szeme láttára változott hosszú hajú szőkéből rövid hajú barnává.
  Dobrynya ismét felnevetett. Kissé nevetve folytatta:
  - A hölgy sokkos állapotban van, Mamai ugyanígy. Az egész rémálom az, hogy Mamai sehogy sem tudja kihúzni a vagyonát: a hölgyet elakadt az ijedtség, nem tudnak kiakasztani, nem tudnak megfordulni, nem tudják elkapni a macskát, nem tudják nyissa ki a sátrat. Ha ha ha!!!
  Lena hangosan felnevetett.
  - Röviden, a macska üzletelt ott - folytatta Dobrynya nevetve. "Mama egész hátát feltéptem, megvakartam a hölgy arcát. De az a vicces, hogy Mamai elengedte a gázokat a stressztől, és velük együtt egy meglepetés ugrott be. Milyen jó idegen! Ő maga addig piszkosodott, amíg ki nem akasztották, bepiszkolta a hölgyet, a sátrat. Ha ha ha!!! És a macska a meglepetéstől még brutálisabb lett. Ha ha ha!!!
  "Itt sírni kell, nem nevetni" - gondolta Kovaljov, miközben a nevető házaspárt figyelte.
  - Ó, betegség! Alena nevetett. "Mamaival mindig történik valami...
  - Ez még nem minden - folytatta Dobrynya a történetét. - Valahogy kiszabadultak, a macskát elengedték. A szegény asszony elment megmosakodni. Mamai pedig kiszaladt a vécére - nagyon türelmetlen volt. Hamarosan kiáltást hallunk az egész erdőnek: "Engedd el a hímtagomat, fertőzés!". Ha ha ha! Képzeld, Mamai, amikor óvszerben volt, rohant vele a gödörhöz. Leült, hogy megbirkózzon egy nagy szükségével, érzi: valaki megragadta a hímtagját, és a péniszénél fogva berántja a gödörbe. Haha! A fenébe is, vagy ilyesmi, álmodott a gödörben, ami húz. Képzeld el, milyen egy jól kifeszített óvszerrel írni.
  - Ó, sajnálom szegény Mamai - nevetett Lena.
  - Néhány nappal a teáskanna után hazadobott Szentpéterváron. Csak a gyilkosság napja. Képzeld, itt megöltek egy embert. Szocsi fotós.
  - Azta! Lena felemelte a kezét.
  Kovaljov, amikor meghallotta, hogy a gyilkosságról beszélnek, felkereste Dobrinját Lenával, és bemutatkozott:
  A nevem Andriukha. Becenév - Kal.
  - És én Dobrynya vagyok - nyújtotta a kezét a férfi.
  "Hallottam a történetét - mondta Kovalev. "Azt is mondták, hogy az itt megölt ember pornót forgatott. Emiatt megverték.
  - Ki mondta ezt neked? - kérdezte Dobrynya.
  - Egy ismerősöm, aki itt volt a gyilkosság napján.
  - Igen, shmon akkor egészséges volt. Jöttek a zsaruk, elvitték a lányt.
  - Megölte? - kérdezte Kovaljov. Talán volt egy asszisztense?
  - Igen - intett Dobrynya. "Megvan a maga története, de ez nem a mi dolgunk. Nem akarok tudni róla semmit. Hadd találják ki maguk a zsaruk.
  Segítenél mozgatni a sátramat? - kérdezte Lena Dobrynyát.
  "Természetesen segítek" - ígérte Dobrynya, és megkérdezte Kovaljovot:
  - Honnan jöttél?
  "Szentpétervári vagyok" - válaszolta Kovaljov.
  - Szóval Mamai mesélt neked a gyilkosságról? - kérdezte Dobrynya.
  - Nem, nem ismerem - felelte Kovaljov. - Hol lakik Szentpéterváron?
  - Honnan tudjam! - mondta Dobrynya elégedetlenül. - Soha nem volt.
  "Sok szentpétervári ember van itt" - mondta Lena.
  "Igen, Kátya Ogonyok önmagában ér valamit" - válaszolta Dobrynya.
  - Katya most itt van? - kérdezte Lena.
  - Igen! Nincs messze tőlünk.
  - És egy másik helyre költözünk - mondta Lena Andreynek. - Van egy jó parkoló az erdőben, nem messze a Lotustól. A helikoptert hívják. jössz velünk?
  Jól fogadnak ott? - kérdezte Kovaljov.
  Dobrynya elismerően nézett Andrejra, és így szólt:
  - Ha jól viselkedsz. Elegendő hely mindenkinek. Ha nem tetszik, bármikor elmehetsz. Az emberek elmennek, vannak ingyenes parkolók. Dohányozni fogsz?
  "Nem, nem dohányzom" - mentegetőzött Kovalev.
  "Rendben van, kiállsz velünk, megtanulod" - mondta Dobrynya. - Rendben, készülj fel, ha velünk jössz.
  
  
  26. fejezet
  Kovaljov elment, a várakozás fájdalmas órái elhúzódtak, Vaszilij Krasin számára felvidított egy vasárnapi séta Innával Anapán.
  Krasin nehezen jött ki a lányokkal, félénk volt a kommunikációban. Zavarba ejtette az ismerkedést, és a találkozás után először kínosan érezte magát. Sok szempontból tehát nem az ellenkező nemmel fejlődött. Állandóan komplexusok fojtogatták, a lányok nem figyeltek rá. De Inna valahogy azonnal megszerette Vaszilijt, jól érezte magát vele. Az együttérzés egy szikrája, amely egy gyönyörű nő iránt fellobbant, fokozatosan szerelmi tüzet gyújtott Krasin szigorú szívében.
  Minden tetszett neki a kollégájában. És megjelenés, kifejező szemek és alak. És tudott érdekesen beszélni a munkájáról, önmagáról. És a nőkkel félénk Krasin ezúttal készségesen kommunikált Innával.
  Nem tudtak eleget beszélni azon a szeretetteljes, meleg, csendes estén. A strandon Inna, az úszássport mestere beszélt a nyílt tengeri delfincsapattal való találkozásáról:
  - Valahogy különösen messzire úsztam a tengerbe. Nézem, egy delfinraj jelent meg köztem és a part között. Néha egészen közel jönnek a parthoz. Valószínűleg érdekes számukra a kétlábú, titokzatos lények megtekintése, amelyekből oly sok van a tengerparti területeken. Van valami ősi misztikus kapcsolat az emberek és ezek a tengeri állatok között.
  A delfinek lassan úsztak, lustán beszélgettek jellegzetes nyikorgásukkal, ami jól hallható volt a vízben.
  Megálltam, szinte megálltam minden mozgást, csak enyhén imbolyogtam a hullámokon és néztem a mozgó nyájat. Hallgattam a beszélgetésüket, ami valamiért egyre aktívabb lett. A delfinek valami sajátjukról beszélgettek. Vajon mit!
  És hirtelen felém fordult a nyáj. Két csoportra szakadtak. Öten körözni kezdtek körülöttem. De három egyenesen nekem ment! Megdermedtem, ahogy néztem, ahogy értetlenül közelednek. ...
  - Ó, mennyi ember szeretne delfinekkel találkozni a tengerben! - Vaszilij beszúrta a mondatát a beszélgetésbe.
  - De a nyaralók minden próbálkozása, hogy hozzájuk ússzon, sikertelenül végződik. És ezek a delfinek maguk is hozzám úsztak! Láttam, hogyan lélegeznek, zajjal engedik ki a levegőt, láttam kicsi szemeiket, uszonyaikat közeledni. Eszembe jutott történetek a delfinek és az emberek közötti barátságról. És szerettem volna megbarátkozni ezekkel a szépségekkel, megsimogatni a legközelebbiket. Ráadásul az első három delfin uszonya nagyon közel volt, szó szerint három méterrel tőlem!
  - Bátor lány vagy - mondta Vaszilij.
  Gyengéd mozdulatot tettem feléjük. De a nyáj azonnal a víz alá került ...
  - Félek? - kérdezte Krasin.
  - Úgy néz ki - válaszolta Inna, és folytatta történetét:
  "Visszaúsztam a partra abban a reményben, hogy meglátom, honnan jönnek fel a delfinek. Nagyon sokáig nem látták őket. Aztán alig észrevehetően megjelentek a távolban, és ismét a víz alá kerültek. És eluralkodott rajtam a bosszúság, vegyes a kíváncsiság. Mi volt az? Miért úsztak hozzám a delfinek?
  "Azt mondják, hogy a delfinek segítenek azoknak, akik a parttól távol találják magukat a tengerben" - javasolta Vaszilij.
  Igen, hallottam már történeteket arról, hogy delfinek mentik meg a fuldokló embereket.
  "És néha valamilyen oknál fogva a szárazföldre dobják" - mondta Vaszilij.
  - Azt mondják, elvesztik a tájékozódásukat, de nekem úgy tűnik, hogy azért hajóznak, hogy meghaljanak.
  Öngyilkosok? - kérdezte Vaszilij.
  - Úgy néz ki. Talán a rokonok kénytelenek erre. A delfinek az emberekhez hasonlóan levegőt lélegeznek, és érzékenyek a vírusos betegségekre. Ez azt jelenti, hogy megfertőzhetik egymást. Ha egy ember megbetegszik, hogy ne fertőzze meg az egész nyáját, és ne szennyezze be a tengert holttestével, kénytelen a partra vetni magát.
  - A logikus változat - értett egyet Krasin.
  - Egyszer láttam egy delfint meghalni. Mély ősz volt. Nincs senki a parton, a nyaralók mind elmentek, és úgy döntöttem, hogy a sziklákhoz megyek. Szeretek ott sétálni.
  Látok egy delfint a parton heverni. Élő! Tüdeje zajosan engedte ki a levegőt. A delfin erősen lélegzik, a szeme csukva van. A farok és a has alsó része a vízben van, de a test nagy része a parton van. A delfin nagy. Odaléptem hozzá és alaposan megvizsgáltam. Vért vagy sérülést nem találtak. Óvatosan tenyeremmel hátba csapom a mélytenger lakóját. A delfin válaszul gyengén mozgatja az uszonyait. Érzi az érintésemet! De nem tud vagy nem akar mozdulni.
  Megpróbálok bejutni a vízbe. De a delfin nehéz. Nem tudom megmozdítani. De ő maga nem akar tengerre menni. Ez látszik is alig mozgó uszonyaiból. Delfin evezi őket a földre! Nem tudom mit tegyek, nem tudok neki segíteni. Csak simogatom szegény fejét.
  És akkor a delfin kinyitja a szemét, szomorú tekintettel néz rám. A kezemmel mutatom: ússz, mondják, a tengerbe. Válaszul a delfin csak gyengén mozgatja az uszonyait. Megpróbálom a vízbe lökni. Hiábavaló! Hirtelen egy nagy könnycseppet látok kicsordulni a delfin szeméből. Nem olyan átlátszó, mint az ember, inkább zavaros, erősen hígított tej színe. Az első könnycsepp lassan legördül a másodikon, aztán a harmadik... Delfin sír. Tragédiája van.
  Egy nő közeledik felénk. Együtt ismét megvizsgáljuk a delfint. Nem, nem sérült meg.
  A nő azt mondja: "Elmegyek a rekreációs központba, jelentem a delfint", és elmegy.
  És maradok. Egy haldokló tetem mellett ülök. együtt sírok vele...
  Aztán jöttek a mentők, és a tengerbe hurcolták a szegény állatot. Megpróbáltam elmagyarázni, hogy a delfin beteg, és orvosi segítségre van szüksége, de nem hallgattak rám. Középiskolás voltam akkor, tinédzser voltam...
  
  
  27. fejezet
  Inna története megérintette Krasint, és a lánnyal töltött kellemes este Vaszilijt teljesen elragadtatta. Másnap többet gondolt Innára, mint a munkára. A vádlottat azonban még egyszer megpróbálta kihallgatni. De hiába.
  Nadezsdát el kellett volna engedni, és fel kellett volna állítani a szabadba mögötte. Egy mániákushoz kellett volna vezetnie. Csak így kell követni a lányt az erdőben? Csak várni kellett Kovalevtől.
  Kedd este izgatottan jelent meg.
  "Figyelj, Vasek, annyit szenvedtem! Ott egy szörnyű csaj majdnem megerőszakolt.
  "Lazítanod kellett volna, és jól érezd magad" - viccelődött Krasin.
  - Mondom, nem fogsz örömet szerezni ebben. Ha csak nemi betegségek...
  - Térjen a lényegre - kérdezte Krasin.
  - Várj, ne rohanj. Mindent sorban el kell mondanunk - szerette volna megosztani benyomásait Kovaljov. - Megérkeztem tehát Utrish-be. Még négy kilométer van hátra a lagúnáig, ahol a rendezőt megölték. Körülnéztem, látom: a lány egyedül sétál, húzza a dolgokat. Hú milyen aranyos, bár raszta és tetoválással a lábán, de vonzó. Elhatároztam, hogy megismerkedem vele, és azt mondtam, hogy először Utrishben szeretnék elmenni a harmadik lagúnába, mert ismerősöktől tudok róla. A lány elnevezte magát Nimfának, de valójában Lenának hívják. Azt mondta, hogy ötödször jön ide, majd elmondja, mi volt. Együtt mentünk...
  "Csak azt mondtam, hogy az üsző szörnyű" - vágott bele a történetbe Krasin.
  - Szóval nem róla beszélek! Figyelj, ne szólj közbe.
  "Nem aggasztanak túlságosan a szexuális kalandjai" - mondta Krasin. - Inkább a lényegre.
  "Itt az esetről beszélek. Általában a nimfa hozott el hozzá. Csatlakoztam hozzájuk a parkolóban. Az udvarló azonnal a számára a korábbi évekből ismerős Nimfához kötötte magát. Dobrynyának hívták, úgy huszonöt évesnek nézett ki. Egy csekély intellektusú ember. A hippi táborban ő volt a fő tekintély. Magamban szemétládának neveztem. Több ujja hiányzik a kezéről és ugyanez a lábáról. Mindenkinek elmondta, hogy Csecsenföldön harcolt. A kezében pedig állítólag egy gránát robbant a kezében. Becslés szerint egyetlen heg sincs a testen, csak az ujjak hiányoznak. Egy gránátot kézzel és mezítláb kellett egyszerre tartani, miközben sisakot és erős páncélt kellett viselni ahhoz, hogy ilyen sérüléseket szenvedjen. De a társai hittek neki. Ilyenből kellett itt tájékozódni. A szektásokról kérdezem, és elmeséli, hogyan tanult meg úszni az óvodában. Édesanyjukkal érkeztek Szocsiba, édesanyja vitte úszóoktatóhoz. Adtak neki és a többi gyereknek légmatracot, és elmondták nekik, hogyan kell mozgatni a karjukat az úszáshoz. Hát úszott. Olyannyira, hogy csak tíz kilométerre állították meg Törökországtól ...
  - Miért mondod el nekem ezt a sok baromságot róla? - kérdezte Krasin.
  - Szóval tudott mindenről, ami a lagúnákon történt. Kommunikálnom kellett vele, aztán majdnem összevesztünk...
  Lépések hallatszottak a folyosón. Kovaljov az ajtóhoz rohant, és résnyire kinyitotta.
  - És itt jött Innochka! Andrey örült. - Jöjj hozzánk!
  - Hé! - köszönt Inna. - Valami érdekes információ?
  - Csak elmondom Vaszilijnak, min mentem keresztül. És mindezt az ügy érdekében. Szóval, az a szemétláda azt mondta nekem, hogy a mániákusunk most Utrish-en van. Van egy odúja valahol a hegyekben. Hogy pontosan hol, azt senki sem tudja. De néha lemegy a tengerhez.
  Tudod, úgy tűnik, láttam ezt a mániákust az első reggelemen a lagúnában. Végigment a parton, majd befordult az erdőbe. Utána rohantam, de úgy tűnt, elpárolgott. Annyi erdei ösvény van.
  Később megkérdeztem az új ismerőseimet erről a srácról. Furcsa: a barátnőjén kívül senkivel nem kommunikált. A srácok megerősítették, hogy ő volt az, aki Nadezhdával barátkozott, és most úgy tűnik, ő vár rá. A hippik azt hiszik, hogy ő ölte meg a rendezőt, és a barátnője vállalta a felelősséget.
  - Mi is így gondoljuk - mondta Vaszilij. - Vajon mit eszik a mániákus? Talán a parkolókból lop ennivalót, miközben a nyaralók alszanak?
  Élelmiszerlopásról nem hallottam semmit. Talán van készlete, talán talál valamit az erdőben.
  "Ahogy gondoltam: a mániákus a barátnőjét várja" - mondta Krasin. - Megtudott valamit a pornószínésznőnkről?
  - A barátjával jött Utrish-be. A gyilkosság napján vele, egy bizonyos Mamai és Gorynych Mamai autójával Szentpétervárra hajtottak.
  - Féltél? De mit? - kérdezte Inna.
  - Mamai úgyis el akart menni aznap. Idén nem sikerült neki. A színésznő és a srác a szomszédai voltak a parkolóban. És akkor ott van a gyilkosság. Mamai felajánlotta, hogy elmegy vele. Gyorsan összegyűltek, és mielőtt a rendőrség megérkezett volna, átrohantak a Kis Utrish-en. Mamainál az autó ott parkolt a vadak sátorvárosában, ismerősök felügyelete mellett.
  - Milyen lány? - kérdezte Krasin.
  - Meghalt a színésznőnk? - mondta Kovalev. "És furcsa, nem társaságkedvelő. Ott Dobrynya megpróbálta leütni. Vasyának már meséltem róla. Ezért udvariasan visszautasította: "Sajnálom, nem vagyok szabad. A férjem nem engedi, hogy az ő tudta nélkül kommunikáljak más férfiakkal." Úgy tűnik, az Államokból érkeztek Utrish-be. De folyékonyan beszéltek oroszul. Mindkét.
  Hogy hívják a színésznő barátját? - kérdezte Krasin.
  - válaszoltam Sashának. Többet nem lehetett kideríteni róla.
  - Miért jöttek hozzánk Anapába? - kérdezte Inna.
  - Azt mondják, hogy Sashának vagy ismerőse, vagy rokona van a szekta vezetésében. És az Utrish-i szektásoknak volt egy gyűjteményük.
  - Részletesebben meg kell tanulnunk Mamairól és Gorynychról - mondta Krasin. "Az igazi nevük, címük...
  - kérdeztem a barátaikat. Semmi konkrétat nem lehetett mondani.
  "Újra ellenőriznünk kell a lakosok listáját a bejárati ajtóban, ahol a színésznőt megölték. Mi van, ha valami közbejön? - mondta Krasin Kovalev.
  - Mit javasolsz Nadezsdának? - kérdezte Inna.
  "El kell engednünk" - válaszolta Krasin. - És telepíts neki egy jó szabadtéri jelenetet, a lánynak el kell vezetnie a mániákushoz.
  - Nehéz lesz követni őt az erdőben - mondta Inna. - Nem fogod tudni lezárni az összes nyomvonalat.
  Andriukha segít. Szinte otthon van a lagúnán - mondta Krasin.
  Azért küldesz, hogy megint hippik tépjenek szét? - kérdezte Kovaljov. "Alig tudtam elszabadulni tőlük. Eleinte Ogonyok Kátya molesztált, meztelenül kényszerített, majd megragadta a puncit. Azt mondom: "Nem állok készen a szexre, és nincs óvszerem." "Semmi - válaszolja -, van egy műanyag zacskóm, használhatod óvszer helyett is. Szörnyű, büdös csaj - horror. Nagy nehezen leszállt. Ő maga Szentpétervárról származik. Mesélt nekem honfitársairól, Mamairól és Gorynychról. Mamai útitársakat keresett, hogy szórakoztatóbb legyen hazamenni, és dobott egy kis pénzt a benzinre. Katya felajánlotta, de úgy döntött, késő őszig az Utrish mellett áll. És Gorynych beleegyezett. És a színésznőnk és a barátja csatlakozott hozzájuk...
  - Hol él Mamai és Gorynych Katya, nem tudja biztosan? - kérdezte Krasin.
  - Mondom: nem tudom, mint ezeknek a parasztoknak a valódi neveit. A hippik hamar rájöttek, hogy én nem tartozom közéjük. Dobrynya zaklatni kezdett: mit akarsz itt kihozni. Majdnem összeveszett velem. Azt kellett mondanom, hogy Anapába megyek a nőmhöz piára. Megígérte, hogy pár nap múlva visszatér, de el kellett hagynia a sátrat.
  - Semmi - mondta Vaszilij mosolyogva. - Megyek veled. És elvisszük a sátrat, és megtaláljuk a mániákus odúját. Jó esély van rá, hogy elvigye, nem szabad kihagyni.
  - Felébredt benned a vadász ösztön - válaszolta Kovaljov. - Meg kellene fejtenünk az ügyünket.
  - Majd megfejtjük - biztosította Krasin. Azt hiszem, a válasz közel van.
  
  
  28. fejezet
  Hope-ot pár nap múlva elengedték. Inna azt mondta a megdöbbent lánynak, hogy sikerült feltartóztatnia az igazi gyilkost, és most, miután hivatalosan aláírta a szükséges papírokat, szabadlábra kerülhet.
  Ahogy a nyomozók várták, a lány azonnal Utrish-be ment.
  A harmadik lagúnán Kovaljov, Krasin és még több civil ruhás rohamrendőr várta. A várakozásokkal ellentétben Nadezhdának nem kellett sokáig nyomoznia. Borisz úgy tűnt, előre látta kedvese visszatérését, és maga lement a tengerhez.
  Nadia meglátta a tengerpartra vezető ösvényen
  - Borisz! Nem vagy letartóztatva?! - kiáltotta az elragadtatott lány, és macskaként ugrott szerelmére. Átölelte, átölelte a karját, a lábát, csókolózni kezdett.
  De egy perccel később a bilincsek a helyükre pattantak a mániákus kezén.
  Hope hisztérikus volt. Borisz éppen ellenkezőleg, külsőleg nyugodtnak tűnt.
  - Drágám, bocsáss meg! - sikoltotta a lány. - Nem akartam! Nem beszéltem nekik rólad! Várni fogok rád!
  "A legjobb esetben is huszonöt év vár rá" - mondta Krasin Kovaljovnak. - Akkor életfogytiglani börtönbüntetést adnak neki.
  - Ha feleséget választanék magamnak, olyant választanék, mint Nadia - válaszolta Kovalev. - Odaadó, ragaszkodó. Otthagyni a szolgálatot, és reggel egy hozzá hasonló ember gyengéd ölelésében ébredni, mintha a nirvánában lennél. Kár, hogy a lány odaadta magát a mániákusának. És akkor jobban megismerném.
  - Igen, egy ilyen jó feleség is kiderülhet - értett egyet Krasin - De nem értünk a nirvánára. El kell menned Szentpétervárra, megbirkózni a gyilkosságokkal.
  - A kapott információ nem olyan forró - emlékeztetett Kovaljov. - Csak a színésznő barátjának a nevét tudták meg, sőt útitársaik becenevét is. Hogyan lehet név szerint embert találni egy hatalmas városban? Ha részt vesznek a bűncselekményekben, nagy valószínűséggel Szentpétervárról dobták ki őket.
  "És van egy olyan előérzetem, hogy gyorsan megoldjuk ezt az ügyet" - válaszolta Krasin.
  Miután minden szükséges papírt kitöltöttek, a nyomozók jegyet rendeltek Szentpétervárra, és hazamentek Innához.
  - Holnap reggel repülünk - mondta Vaszilij a ház úrnőjének. Tizenegy órára már lefoglaltuk a jegyeket.
  - És holnap dolgoznom kell - mondta Inna. - Még időben elkísérem a buszmegállóba.
  A következő reggel napsütéses, meleg és csendes volt. A nap melegnek ígérkezett.
  - A tenger éppen most lenne - mondta álmodozva Kovaljov a kapuban. Vegyen egy hét szünetet.
  "A bársonyszezon remek alkalom a kikapcsolódásra" - értett egyet Inna.
  "Pihentél néhány napig a tenger mellett Utrish-en" - emlékeztette Krasin. - De kár megválni Innától.
  - Szóval gyere újra hozzánk - válaszolta Inna. "Anya és én boldogok leszünk.
  "Most, ha szabadságot adnak, biztosan eljövök" - ígérte Krasin.
  Útközben Andrej megállt egy virágos standnál, vett egy csokor szegfűt, és odaadta Innának.
  - Köszönöm! Nagyon aranyos és szép! - Inna el volt ragadtatva, és a virágokba temette az arcát, és élvezettel szívta be azok illatát. - Jó az illatuk!
  A lány közelebb lépett Krasinhoz, és a fülébe súgta:
  - Várni fogok rád.
  Vaszilij boldogan mosolygott, és így szólt:
  - Szentpétervárról mindenképpen felhívlak.
  - Megvárom - ismételte Inna.
  
  
  29. fejezet
  Szentpéterváron Krasin mindenekelőtt tájékoztatást kért az útlevélhivataltól a bejárati ajtó lakóiról, ahol Maria Novikova lakott.
  - Nézd, Andryukha, a néhai Maria Novikovával szembeni lakásban egy bizonyos Gorynycheva Tatyana Alexandrovna van bejegyezve. Megkérdezték tőle? - kérdezte Krasin.
  - A gyilkosság éjszakáján a kórházban volt - válaszolta Kovaljov.
  - Kérdezett a rokonairól?
  - Szerinted... Gorynych... Ugyanaz az Utrish-től? Nagyon is lehet!
  "Igen, a néhai színésznő Gorynych-al ment el" - mondta Krasin. - Sürgősen meg kell interjúvolnunk Tatyana Alekszandrovnát és Gorinicsot, ha ott él.
  - Értem - értett egyet Kovalev. A gyilkosság napján nem láttuk. De talán Gorynych is benne volt... De hogyan került be a tanári lakásba?
  "Csak ezt kell megtudnunk.
  - Jó! - mondta Kovalev. - Elmegyek Tatyana Alexandrovnához.
  
  Gorynych már este Krasin irodájában ült. Kovaljov bevitte kihallgatásra. Vaszilij Krasin azonnal feltett egy trükkös kérdést.
  - Miért ölte meg Lucy Starrt, Vjacseszlav Anatoljevics?
  A várakozásokkal ellentétben Gorynych nem tagadta.
  - Ez nem az én hibám! Ő maga! a gyanúsított szinte felsikoltott. "Nézd, nem akartam bántani. Nagyon szerettem Lucyt. Így történt. Véletlenül. Levettem a párnát, nézem: megfulladt. Már nem lélegzik. Sashával megpróbáltuk kiszivattyúzni. Nem sikerült.
  - Azt akarja mondani, hogy a nő megfojtotta magát egy párnával? A segítséged nélkül? - kérdezte Krasin. - Hogyan lehetséges ez?
  - Lefeküdtem vele. Az élesség kedvéért párnával takarta be az arcát. Így tette Sasha előttem. Nem bánta. És eksztázisba estem, befejeztem, és amikor levettem a párnát, látom: Lucy már nem lélegzik.
  - Miféle mulatság ez egy lány megfojtása közösülés közben?! - kérdezte durván Kovaljov.
  Szóval ez a fajta szex. Mondom, nem bánta.
  - Nem bánod, ha megfojtod? - nyomta Kovalev.
  - Mi van Sashával? Mi a vezetékneve? - kérdezte Krasin.
  Gorynych gondolta.
  Válaszolj, ha kérdeznek! - mondta Kovalev.
  - Nem emlékszem... nem tudom a vezetéknevét. Őszintén! Mesélt valamit magáról, de úgy tűnt, nem nevezte meg a vezetéknevét.
  - Nem volt Sasha ellene, hogy perverz szexet kötöttél a barátnőjével? Kovaljov nem hitte.
  - Ő maga hívott meg engem és Lucyt, hogy szórakozzunk, amíg alszik. Nem bánta.
  - Szóval elhiszem neked, amit javasolt. Nem túl könnyű hazudni" - mondta Kovalev.
  - Nem hazudok, őszintén! Sasha nyugodt volt, amikor a barátnője más férfiakkal volt... Lucy pornósztár volt...
  - Mondjuk egy lány véletlenül megfulladt, de miért dobtad a holttestét a szomszédnak? - kérdezte Krasin.
  "Csak el akartunk bújni estig. Sasha, amikor minden megtörtént, megvert, majd azt mondta, hogy nincs értelme villogtatni, követelte, vigye ki Lucyt és temesse el. Felhívtam Mamait, csak este tudott felhajtani. És ha egy holttestet kell taxiba vinni, az érti...
  - Ismét megismétlem Vaszilij kérdését: miért ültetted el Lucy holttestét a szomszédba? - Kovaljov ismét közbeszólt a kihallgatásba.
  - Lehetetlen volt holttestet hagyni a lakásunkban. Édesanyámat aznap kiengedték a kórházból. Neki és a nővére fel kellett vezetnie.
  - Hogy kerültél a szomszéd lakásába? - kérdezte Krasin.
  - Szóval anyámnál volt a lakása kulcsa...
  Miért nem mondták el nekünk? Krasin meglepődött. "Sem az anyám, sem a tanárom.
  - Lehet, hogy a tanár nem is tud a kulcsokról - válaszolta Gorynych.
  - Hogy hogy? - kérdezte Kovaljov.
  - Látod, előtte egy idős nagypapa lakott a lakásban, anyám segített neki a házimunkában. Bízott az anyjában, minden esetre odaadta a kulcsokat. Aztán meghalt a nagyapa, és hamarosan beköltözött a tanár. Ő az unokahúga, vagy ilyesmi. És megfeledkeztünk a kulcsokról. A tanárral pedig a baráti kapcsolatok nem működtek.
  Mióta lakik a házadban? - kérdezte Kovaljov. Vagy inkább élt.
  - Három év. Nem, még négyet sem. Nem sokkal a nagyapám halála után négy évet adtak a drogokra. Most szabadultam feltételesen. A nyarat az Utrish-en töltöttem, már a szabadulásom előtt is ott voltam. És anyám elbocsátott, nem hagyhattam a lakásunkban Lucy holttestét. Anya nem értett volna meg, és azonnal kirúgott volna.
  Honnan tudtad, hogy a tanár nincs otthon? - kérdezte Krasin.
  - Amikor azon kezdtem gondolkodni, hogyan szabaduljak meg a holttesttől, kiugrottam az utcára. Ott beszélt egy barátjával. Egy tanár barátja volt. Mellékesen elmondta, hogy Maria Szocsiban nyaral. És eszembe jutottak a kulcsok. Ketten voltak. Szabadulásom előtt az asztalomba dobtam őket. Felkeltem és megnéztem: a kulcsok meg voltak őrizve.
  - Mi van anyával? - kérdezte Kovaljov. A kulcsokról kérdezted?
  - Kérdezte. Nagyon régen, a szabadulásom előtt. Mondtam, hogy kidobtam őket. Aztán megfeledkezett a kulcsokról, de ezek, mint kiderült, a szemetesemben maradtak.
  - Azt akarja mondani, hogy a tanárnő ennyi éven át nem vette a fáradságot, hogy mindkét zárat kicserélje egy rokon halála után, és előkerültek a kulcsok? - kérdezte Krasin.
  - Igen! Pontosan. Megpróbáltam, kinyílt az ajtó. Nos, Sasha és én elvittük Lyusyát a tanár lakására.
  Miért tömték be a holttestet az ágy alá? - kérdezte Kovaljov. - Feltehetik az ágyra, vagy a folyosón hagyhatták.
  - Nem tudom. Nem gondoltuk. Bevitték a szobába, és ott történt.
  - Értem - mondta Krasin. "De nem sikerült összeszedni a holttestet. A tanár korán visszajött. És úgy döntöttél, hogy felesleges tanúként kidobod az ablakon.
  - Nem, nem így. Nem biztos, hogy ilyen módon. Jöttünk, és fenyegetőzni kezdett, hogy hívja a rendőrséget. Megsértett minket. Szóval Sasha fellángolt, és kisegítette az ablakon.
  Hol van most Sasha?
  - A helyére repült az USA-ba.
  - Az biztos? - kérdezte Krasin. Ki tudja megerősíteni?
  - Mamai. Kivitte a repülőtérre.
  - Hogy hívják Mamaiát, hol lakik?
  - Valahol a Kamyshovaya utcában, nem tudom a ház pontos számát, őszintén! Nem voltam vele, csak telefonon beszéltünk.
  - Add meg a telefonszámát - parancsolta Krasin. Nézzük, mit mondtál. És ugyanez vonatkozik a lakásra is.
  Vaszilij leírta a telefont, átadta a papírt Kovaljovnak, és azt mondta:
  - Marad Mamait kihallgatni, megtudni, melyik napon és melyik járaton repült Alexander, majd az utasok listája szerint kiszámítjuk ügyfelünk útlevéladatait. És lesz még egy személyünk, aki részt vesz egy tanár meggyilkolásában.
  - Értem - válaszolta Kovalev. - Majd én gondoskodom róla.
  
  
  30. fejezet
  Fjodor Szemjonovics Orlov jókedvűen ébredt, meglepően jókedvűen egy idős ember számára, akit számos seb okoz. A hát nem fájt szokás szerint, nem zavarta sem a máj, sem a lábak. A pálcája nélkül az ablakhoz ment, és elhúzta a függönyöket. A szoba megtelt örömteli fénnyel! Milyen öröm újra látni a napot, kék eget, könnyű pihe-puha felhőket. A sors adott neki még egy napot!
  Megjött a várva-várt tavasz, kint jó idő volt, Fjodor Szemenovics fellángolt a vágytól. Hosszú téli estékről álmodott, hogy elmenjen szülőfalujába, fájdalmasan ismerős helyekre járjon. Az éghez imádkozott egy ilyen lehetőségért. Talán ma, talán most?
  Minden embernek vannak olyan helyek, amelyekhez a legjobban kötődik. Fedor Semenovich számára ez a hely egy vad tengerpart volt szülőfalujában, Lisy Nosban. Miért? Nem tudta megmagyarázni magát. Valószínűleg gyerekkori emlékek, de erről a tengerpartról álmodott néha éjszaka.
  Az öregnek erősen fájt a lába, folyamatosan forgott a feje. Szinte egész télen Fjodor Szemjonovics nem hagyta el a házat. Nos, legalább Lidocska a társadalombiztosítástól és Mashenka unokahúga néha meglátogatta. De most remekül érezte magát a nyugdíjas! Elhatározta, hogy elmegy, és remegett a várakozástól.
  Fjodor Szemjonovics fogott egy botot, és sokáig lement Hruscsovja harmadik emeletéről. Amikor becsapódott mögötte a bejárati ajtó, az öreg mélyet szívott a friss tavaszi levegőből. Madarak csiripeltek, rügyek duzzadtak a fákon. Fjodor Szemjonovics egy pillanatra újra fiatalnak érezte magát, tele erővel. Gyerekek játszottak az udvaron, a szomszédok a padon ültek és beszélgettek valamiről. Milyen öröm belélegezni a tavasz, az egészséges, gondtalan élet illatát. Micsoda öröm emberek között lenni, nézni őket!
  A ház mögötti kis kertben Orlov talált egy szabad padot a napon, és leült pihenni a nehéz út előtt. Verebek, cinegek, galambok, varjak járták itt a dolgukat, néha örömteli felkiáltásokat váltottak. A szomszéd macska felmászott egy fára, és sütkérezett a napon. A kutyák a gazdáikkal sétáltak, egyikük odaszaladt Fjodor Szemjonovicshoz, megszagolta, csóválta a farkát, de a gazdi felhívta, és a barátságos kutya elszaladt.
  "Hány madár ma, mennyi állat és ember! gondolta Fjodor Szemjonovics. És mindenki örül a tavasznak. Micsoda áldás!
  De Fedor Semenovichnak különleges hangulata volt, kirándulni akart és leülni a Finn-öböl partjára.
  A nyugdíjas a buszmegállóba ment. A Zelenogorszkba vezető út csak Lisy Noson keresztül megy. Vezessen legfeljebb fél órát.
  Alig kellett várnunk a buszra. Fjodor Szemenovics külső segítség nélkül bemászott a kabinba. Jók voltak az emberek. Minden ülés foglalt volt. Fjodor Szemjonovics a korlátnak támaszkodott, de egy fiatal férfi a közeli ülésen így szólt hozzá:
  - Ülj le, apa! és utat engedett.
  "Jó fiatalságunk van" - gondolta hálával Fedor Semenovich. Örült, hogy megszólították - "apa". Udvarias, egyszerű.
  Orlovnak nem volt elég kommunikációja, beszélni akart az egyik utassal, de nem merte. A napi küzdelem az életért minden érzékszervet kiélesített. De most Fjodor Szemjonovics boldog volt. Kinézett az ablakon, figyelte a buszra be- és kiszálló embereket. Ez az élet! Forrás és bugyborékolás. És ezek az egyszerű megfigyelések gyorsabban dobogtatták gyenge szívét.
  Liszij Nosnál Fjodor Szemjonovics a legközelebbi megállóban leszállt, és lassan végigsétált a vad tengerpart felé vezető ösvényen. Milyen boldog volt! Mintha hosszú távollét után visszatért volna hazájába. Ritka utazó ilyen élénk érzéseket él át ezekben a pillanatokban, mint Orlov.
  De fokozatosan az emlékek hulláma lepte el az öreget. Szerényen élte életét, igyekezett nem feltűnni, távol lenni a nyilvánosságtól, a felettesei, az anyós és a hülye szomszédok szemétől. Egy katonai gyárban dolgozott szerelőként. Ugyanolyan volt, mint neki, szerény felesége. A fia, Volodja pedig egyszerű szovjet fiú volt.
  Hanyatló éveiben Fedor Semenovich egyedül maradt. Volodya Afganisztánban halt meg, ezt követően felesége megbetegedett, és nem tudott felépülni a betegségéből. Fedor Semenovich gyakran sajnálta, hogy ő és felesége nem tudtak testvért vagy nővért szülni fiuknak. Egy kis házban laktak a falu másik oldalán. Öten két szobában a szüleivel. És arra gondoltam: "Hol van még egy gyerek? És így alszik a fiú a sarokban a ládán, mert nincs hová tenni a kiságyat.
  Ezután Fjodor Semenovics lakást kapott a szolgáltatási vonalon keresztül. Ám a feleség úgy döntött, hogy életkora és egészségi állapota már nem azonos a szüléssel és a gyermekneveléssel kapcsolatban: "Mindenkinek van egy gyereke, és legyen nekünk is." És akkor jött a hír a fia haláláról...
  Fedor Semenovich az erdei ösvényen sétált, fájdalmasan ismerős gyermekkorából. Itt még a háború előtt édesanyja vitte az öböl partjára. Az asszonyok vászonruhát viseltek az öblítéshez, a gyerekek pedig a közelben pancsoltak a vad tengerparton. Minden ilyen nyári kirándulás az öbölbe az ünneplés érzését ébresztette Fedya lelkében. És most Fedor Szemenovics emlékezett azokra a távoli időkre, és érezte, hogy gombóc emelkedik fel a torkában.
  Gyerekként úgy tűnt: az egész hatalmas élet előttünk áll. Mennyit tehetsz, mennyit tudsz!
  Fedya nem lett sem űrhajós, sem pilóta. És az élet nem olyan nagy...
  Valaha a szomszédjuk, Fedya bácsi, aki még hetvenéves sem volt, ősöregnek tűnt. A gyerekek ugratták: "Fedya bácsi megette a medvét!"
  És most maga Fedor Semenovich már túllépte a nyolcvanöt évet. De ne kötekedjetek vele srácok. A városi fiúk közül pedig szinte senki sem tudja az öreg nevét. A Lisyy Nos-i házukat már régen lebontották. Helyére óvoda épült, mellette az Északi Üzemből származó házak. Most nincs kert. A telket magántulajdonosnak adták el. Nehéz volt, mindig fájt a szívem, amikor Fjodor Szemjonovics apja házába érkezett. Ma nem megy oda, ma élvezni fogja a természetet.
  Jó a tavaszi erdőben! A hóvirág kellemes a szemnek. Ott a sarkon egy tölgyesnek kellene lennie. Igen ez igaz. Vannak tölgyek! Péter kora óta állnak.
  Ebben az erdőben Fedya egy hatalmas vargányát talált. Az éhes negyvenhatodik évben. Olyan volt, mint egy ajándék felülről! Szemenovics Fedor jó gombász volt. Amíg egészsége engedte, minden nyáron csendes vadászatra ment szeretett Lisy Nos-hoz, néha a Levashovskoye Highway-re. De soha többé nem talált Orlov ilyen hatalmas gombákat! Két kilogramm óriásinak bizonyult. Féreges, tényleg. De az anya otthon kifőzte a kukacokat, és volt egy finom vacsora: gomba krumplival a saját telkén.
  Fjodor Szemjonovics kiment a partra, és leült egy padra. Nincs a közelben senki. Hétköznap van, és az emberek nem járnak ide. Az öbölben már régóta nem mosakodnak a nők, a partot pedig a gát építése után teljesen benőtte a nádas. Most természetvédelmi terület, védett terület.
  Fedor Semenovich hozzászokott az egyedülléthez. A feleség már régen meghalt. Előtte a szülei. Apám a háborúból rokkantan tért vissza, mindkét lába nélkül. Anyja úgy ápolta, mint egy gyereket. Egymás után távoztak pár évvel azután, hogy a család a városba költözött.
  Szülei emlékére könnyek szöktek Orlov szemébe. Mostanában sokat sír. Ettől könnyebb lett a szívem. De a nyilvánosság előtt az öreg igyekezett nem kimutatni a könnyeit.
  Fjodor Szemjonovics hirtelen megsajnálta magát. Nos, mi jót látott ebben az életben? Csendesen élt, dolgozott, mint mindenki más. Nem zavart senkit, nem kért senkitől semmit, igyekezett kedves lenni az emberekkel, de kedvességét úgy tűnt, nem vették észre. Helyesen élt? Végül is, valószínűleg valahogyan el tudná hozni a fiát Afganisztánból? Nos, Isten vele.
  Gondolatait kerékpárgumik hangja szakította félbe. Fjodor Szemjonovics sietve letörölte könnyeit. De a férfi elhajtott anélkül, hogy az öregre figyelt volna.
  És Orlovnak eszébe jutott, hogyan úszott itt fiúként. A kezén haladt a fenéken, csak a feje állt ki a víz felett. Valójában Fedor Semenovich soha nem tanult meg úszni. És még sosem voltam a tengernél...
  Egyszer majdnem megfulladt itt. Tutajt építettek barátjukkal, Oleggel, és kihajóztak arról a tisztásról, amely közel ért a vízhez. Először a part mentén mozogtak. Aztán egy sirálycsapatot kergettünk az öböl mélyére. A nyájban volt egy fióka, amely a vízben csapkodott és nem tudott felszállni. A gyermeki izgalom rohamaiban messzire úsztak. De a csajt utolérték és felvitték a fedélzetre. És akkor az egész nyáj, húsz madár, nem kevesebb, támadni kezdett a fiúkra. Sirályok keringtek a fejük fölött, sikoltoztak, sikáltak, néhány madár szó szerint mancsával próbálta tépni a haját. A tutaj ringott és felborult, a barátok a vízben voltak.
  Ja, és akkor Fedya megijedt! Akkor megfulladhatott, nem igaz! Ivott egy korty vizet, de a barátja kihúzta, a fiúk lassan a partra úsztak. Majdnem hetvenöt év telt el, de úgy emlékszem rá, mintha múlt héten lett volna.
  Ó, az emberi élet rövid! Régóta vagy fiatal? Fiával volt elfoglalva, szerette a feleségét. Minden eltűnt. Hamarosan elmegy. Teljesen elment, visszavonhatatlanul, az örökkévalóságba. És megmaradnak az évszázados tölgyek és ez a strand. A tavasz ismét minden évben melegséggel és új reményekkel örvendezteti meg az embereket. Csak most már nem fogja látni a tavasz pompáját, nem fogja élvezni a természetet ...
  Érdekes lenne egy pillantást vetni arra, mi van a halál után. Van más élet? Talán nem lesz rossz, talán tényleg paradicsom?
  Tehát lényegében miért élt? Miért élnek a madarak? Nyilván az utókor kedvéért, a nemzés kedvéért. Szóval kiderül, hogy hiába élte le az életét? Nem, nem hiába! Szerényen, de méltóságteljesen élt. Nem kibújt, nem alázott meg. Az ilyen embereken nyugszik a föld. Nem lehet mindenki politikus és művész.
  Igen, sokat bukott, sok mindent másképp csinált volna, ha elölről kezdi az életet. De volt értelme a létezésének! Feleségnek és fiának, szülőknek, szülőföldnek. Nem, tiszta lelkiismerettel meghalhat!
  Az öböl felől enyhe szellő lustán susogott a nádasban, és vitte a Balti-tenger kellemes hűvösségét. Fjodor Szemjonovics benézett az útra, kanyargós és mélyen behatolt az erdőbe, az azt körülvevő fákba, megpróbálta kirajzolni a túlpart körvonalait, hallgatta a szöcskék csiripelését és az erdő egyéb hangjait. Az idős férfi mintha megpróbált emlékezni, rögzíteni mindezt még mindig meglehetősen erős emlékezetében. És hirtelen újra sírni kezdett. Ezúttal meghatottságból, mert sikerült eljönnie, beteljesíteni az álmát.
  Orlov élvezettel szívta be a tiszta tengeri levegőt. Érezte egységét szeretett természetével. És boldog volt.
  Fedor Szemenovics sokáig ült a padon, sütkérezve a tavaszi nap sugaraiban. De fokozatosan a világítótest kezdett elbújni a fák mögött, és Orlov elindult visszaútra. Fáradtnak éreztem magam. De inkább kellemes volt. A lábak azonban újra elkezdtek fájni. Az öreg lassan elérte a megállót, meglepődve, hogy senkivel sem találkozott útközben. És a megálló üres volt.
  A busz gyorsan közeledett, a nyugdíjas szabadon helyet foglalt a kabinban, és ismét mohón kezdett kinézni az ablakon az elhaladó tájak felé. Az emberek megálltak. Leginkább fiatalok. Kedves, nyugodt emberek. Előttük van az egész életük, lehet élvezni a tavaszt, tervezgetni a jövőt.
  Az egyik megállóban egy idős nő szállt fel a buszra. Abban a meggyőződésben, hogy nincsenek üres helyek, az ajtó közelében ülő Orlov mellé állt. Nyilvánvaló volt, hogy nehezen áll fel. Fedor Semenovich felajánlotta neki a helyét.
  - Nem, mi vagy, mi vagy - utasította vissza az idegen.
  "Ülj le, úgyis kimegyek" - erősködött az öreg.
  - Nagyon köszönöm!
  Orlov nem csalt meg, nagyon le kellett szállnia a következő megállóban. A nőre pillantott, és megkönnyebbülést és hálát látott az arcán.
  Fjodor Szemjonovics megfeledkezett beteg lábairól, büszke volt magára. Szóval még mindig férfi! Ő volt az első, aki arra gondolt, hogy utat engedjen egy fáradt nőnek.
  Amikor a busz ajtaja kinyílt, Orlov nehezen ment le a járdára, és a végén kiabált a sofőrnek és az utasoknak:
  - Jó utat!
  És azt gondoltam magamban:
  "Semmi, élek! És nyolcvanöt évesen az élet megy tovább. Holnap jön Lidochka, szombaton pedig Mashenka jön. Jó!"
  Az öreg lassan betévedt a lakásába. Hálás volt a sorsnak ezért a napért, és őszintén jobbulást kívánt az egész világnak.
  
  
  De az öregség megteszi a hatását. Fedor Szemjonovics egész nyáron beteg volt, ősszel pedig végül megbetegedett. Maria unokahúga vigyázott az öregúrra. Élete utolsó pár hónapjára a tanárnő beköltözött a lakásába, és nagyapja halála után ott maradt, hogy éljen.
  Fedor Semenovich sokat mesélt unokahúgának magáról, a strandról, amelyet kora gyermekkora óta annyira szeretett. Büszke volt arra, hogy ennyi idősen beteljesíthette álmát - látni a szíve számára kedves helyeket, elbúcsúzni az őshonos tölgyektől, a strandtól, a fájdalmasan ismerős erdei ösvénytől. A nagypapa csendesen, álmában halt meg. Mosollyal az arcodon...
  
  
  31. fejezet
  Az elvégzett munkáról a hatóságoknak történő jelentéstétel inkább formalitás, mint sürgős szükség. Az ügy tulajdonképpen megoldódott, mit mondjak még a vizsgálóbizottság vezetőjének? De a tájékoztatást a hivatalos feladatok biztosítják.
  Krasin jelentkezett Vlagyimir Cserkasovnak.
  - Nemcsak a gyilkosságainkat sikerült megoldani, de útközben az anapai rendező meggyilkolását, valamint a tulai őrültet is őrizetbe vettük a segítségünkkel.
  Milyen mániákus? - kérdezte Cserkasov.
  A nevem Boris Solntsev. Egy fiatal srác Tula régióból. Most bevallja. A hazájában elkövetett legalább négy gyilkosság után, ahol az ujjait hagyta, a srác Szocsiba menekül, ahol megismerkedik egy szektás lánnyal, és csatlakozik egy szektához. A lány, akit megfojtottunk, szintén ehhez a szektához kapcsolódott.
  - Miféle szekta?
  - A Világosítók szekta orosz ága.
  "Nem állapítottad meg azonnal a megfojtott lány kilétét" - emlékeztetett Cserkasov.
  - Nincsenek fehér okmányai vagy ruhái. Semmi sem! Aztán a tetoválásból kiderült, hogy a kemény amerikai BDSM színésznője. A lány neve Ljudmila Starkova, pornófilmben szerepelt Lucy Starr néven. Áttörték a róla szóló információkat, kiderült, hogy gyerekként vitték Ukrajnából az Egyesült Államokba, ahol szüleivel az Illuminator szektában kötött ki. A barátjával jött Utrish-be. Ott pornófilmet forgattak Boris barátnőjével, a mániákussal, akit elkaptunk. Borisz hagyott örökséget Szocsiban, ő követte el a legutóbbi gyilkosságot is Utrish-en.
  - Van köze hozzánk ennek a gyilkosságnak? - kérdezte Cserkasov.
  - Közvetített. Halottunk egy mániákus barátjával szerepelt.
  - Jelentsd, hogyan találtad ki a mániákust.
  - Nagyon kemény, szadista lövöldözések voltak Utrish-en. A mániákus, látva, hogyan csúfolják kedvesét, dühében kést ragad, megöli a rendezőt, és kiszalad az erdőbe. Véres késes barátnőjét a bűncselekmény helyszínén elfogják, átadják a rendőrségnek, börtönbe zárják. A nőt gyanúsítják a rendező meggyilkolásával. Ám a lány hallgat, és a késen megtalálják a Tula mániákus ujjlenyomatait. Kilétét nem sikerült megállapítani, csak ujjak vannak. Fényképet kértem az eltűnt Borisról, aki maga is egy mániákus áldozatának számított, és a gyilkosságok nem kapcsolódtak hozzá. Anapában pedig bemutatta fényképét a vizsgált lánynak.
  - Tudtad? Cserkasov sejtette.
  - Igen! De nem mondott nekünk semmit Starkovról. Mindent magamnak kellett kitalálnom.
  - Maniacot gond nélkül őrizetbe vették? - kérdezte Cserkasov.
  - Igen, nyugodtan! Nem kellett átfutni az erdőn. A tengerparton készült. A nyaralók számára nem volt veszély. Nem próbált ellenállást tanúsítani. Borisz barátnőjét kiengedték az előzetes letartóztatásból, szabadban helyezték el. És Kovalev és én a lagúnán vártunk. A mániákus maga ment a strandra, mintha tudta volna, mikor jön a barátnője.
  - Térjünk vissza a gyilkosságainkhoz - mondta Cserkasov. - Hogyan került a holttest a tanárhoz, és ki dobta ki az ablakon?
  "Lucy Starkov meggyilkolása véletlenül történt, szex közben. És a mi vádlottunknál, Gorynychevnél volt a tanári lakás kulcsa, ő és cinkosa, Alexander, Lucy barátja, úgy döntöttek, hogy estig valaki más lakásában hagyják a holttestet, hogy kivigyék és elássák az erdőben. Gorynychev nem tudta elhagyni magát. De a tanár korán visszatért a vakációból.
  - Értem - mondta Cserkasov. - És a tanárt eltávolították, mint felesleges tanút.
  - Igen. Gorynychev azt állítja, hogy Sándor kisegítette a tanárt az ablakon. De Sándort nem lehetett kihallgatni. Ő egykori honfitársunk, ma amerikai állampolgár, egy tanárgyilkosság után az Egyesült Államokba repült.
  - Értem - mondta Cserkasov. - Hogyan került Gorynyicsevhez?
  - Köszönet az információknak, amelyeket Kovalev kapott az Utrish-ről.
  - Meg kell szidni, amiért nem kérdezett megfelelően a szomszédaival, és nem oldotta meg a gyilkosságokat. De a Tula mániákus elfogása kompenzálja a hiányát. Köszönetet kell mondanod.
  - Vlagyimir Nyikolajevics, jobb, ha most nyaralok. Nagyon szeretnék erőt meríteni egy nehéz tél előtt, pihenni egy kicsit a tengeren. A bársonyszezonnak még nincs vége...
  - Nem volt elég egy anapai üzleti út?
  - Szóval ott dolgoztam, fáradhatatlanul. Nem a tenger felé volt.
  - Oké, írj egy nyilatkozatot, aláírom. Csak bontsa legalább két részre a nyaralását. A többit később végezzük el, amikor kevesebb lesz a munka.
  - Jó! Valahogy bátorítani kellene az asszisztensemet, Kovaljovet. Neki köszönhetően ezek a bűncselekmények megoldódtak. Nagy kockázatot vállalt az informálisok barlangjában, információszerzésben.
  - Kovaljov ellen feljelentés érkezett Vadim Ribacsenkotól. Egy ártatlan embert életfogytiglani börtönnel fenyegetett meg, önvádra kényszerítette. Amíg te Anapában hűsöltél, nekem személyesen kellett kommunikálnom Vadimmal és bocsánatot kérnem. Megígérte, hogy megbünteti Kovaljovot.
  "Nagyon értékes alkalmazott" - mondta Krasin.
  - Oké, írj egy nyilatkozatot, amíg kedves vagyok...
  
  
  Epilógus.
  Még aznap este Vaszilij repülőjegyet rendelt, és azonnal felhívta Innát, mondván, hogy szabadságot kapott.
  - Nagy! - válaszolta Inna. Eljössz hozzánk, ahogy ígérted?
  Már megvan a jegyem! Holnap délután repülök.
  - Csodálatos! Várok rád. Remek időnk van, hétvégén kimegyünk a strandra és úszunk.
  - Miért ad tanúbizonyságot a mániásunk? - kérdezte Krasin.
  Igen, mindenről részletesen beszél. Könnyű vele dolgozni. A barátnője odajött hozzám, könyörgött, hogy adjak randevúzni. Megígérte, hogy egész életében várni fog a srácra, szeretne aláírni Borisszal és gyereket szülni tőle.
  - De életfogytiglani börtönt is kaphat.
  - Nem, nem valószínű, hogy életfogytiglani börtönbüntetést kap. Tulában kiskorában gyilkolt, Szocsiban parancsra rituális gyilkosságokat követett el, erős idegi izgalomban pedig leszúrta a rendezőt, amikor megtudta, hogyan csúfolják kedvesét. Ráadásul együttműködik a nyomozásban, megbánja. Nehéz sorsa van, sok enyhítő körülmény.
  - Mindazonáltal sokat fognak adni - mondta Krasin.
  - Hiszem, hogy Nadezsda megvárja.
  "Nem értem az ilyen női odaadást...
  - Mivel egy lány szeret, akkor megvan az oka...
  "Rendben, eljövök, és beszélek erről a témáról" - mondta Krasin.
  Vaszilij maga is szerelmes állapotban volt. Megértette, hogy Inna mit szeret, és meg akarta ajánlani neki ...
  
  
  
  
  
  TWIST OLIVER - AZ IGAZI TÖRTÉNET
  MEGJEGYZÉS
  Oliver Twist története valóságosabb és hihetőbb, mint Charles Dickensé, és minden bizonnyal drámaibb is. Itt minden úgy van, ahogy a valóságban lennie kell, díszítés nélkül.
  . 1. FEJEZET
  Oliver Twist a valós történelemben nem volt olyan szerencsés, mint Charles Dickens. És általában úgy tűnt, Charles Dickens keveset ismerte az angol bíróságokat. Sőt, a bíró már megütötte a kalapácsot, és kimondta az ítéletet: három hónap kemény munka a fiúért. És ez még mindig meglehetősen enyhe, az angol igazságszolgáltatás mércéje szerint.
  Ezért a pedáns bíróság felhívta a védelem tanújaként azt kérő kedves bácsit, hogy a már meghozott ítélet ellen a törvényben előírt módon fellebbezni kell. Addig is Olivert egy fiatalkorúak javítóintézetébe kell szállítani. A fellebbezést pedig csak a jövő héten veszik figyelembe... És majd ha jön a sor!
  És ha megjelenik az úr, letartóztatják a bíróság megsértése miatt!
  Ami logikus... És úgy tűnik, igaz... Csak egy különbséggel: három hónap kemény munka valahogy nem elég a tolvajokkal való együttműködéshez. És a bíró négy évre leragadta Olivert. És az is jó, hogy ez már nem a középkor, különben felakasztották volna őket, még ha háromszor is gyerek voltál.
  Oliver arcát felpofozta, és a fiú magához tért. Miben él. És elvitték a büntetés-végrehajtás helyére. Oliver lehajtott fejjel ment, és nagyon szégyellte. Leláncolta volna, mint egy kiskutyát a zsaruhoz.
  És a bilincsek koccantak a kezén...
  Oliver bűnözőnek, rabnak és kész embernek vagy gyereknek érezte magát. Ő azonban már a munkásházban volt, és próbálta vigasztalni magát, hogy a börtön nem sokban különbözik az árvaháztól.
  De rosszul alakult - a képzelet tőrrel hadonászó edzett bűnözőket festett.
  Olivert azonban a fiúbörtönbe vitték, abba a részlegbe, ahol a gyerekeket tizennégy éves korukig tartották. Ez jó neki és biztonságosabb...
  Olivert például három őrző néni kényszerítette levetkőzni, és először hideg, majd szivattyú meleg vízzel leöntötte. Aztán leborotválták a fejüket. Nem is szappanozták be a hajukat, de forró víz után könnyedén megcsúszott a borotva a börtönőr kezében, és még csak meg sem vágta a fiú fejét. Aztán Oliver kapott egy csíkos pizsamát számmal. És mivel a nyári időt mezítláb hagyták, megígérte, hogy csak hideg időben adnak cipőt.
  Aztán Olivert könnyedén megkorbácsolták, mint egy propiskát, és egy cellába vitték. A börtön komor volt a rácsoktól és a gonosz zsaruktól. A cellában kemény ágyak és csupasz deszkák voltak, takarókkal. Mint egy menhelyen. Oliver pedig kapott egy ágyat, a második emeleten, és zabpelyhet enni, mondván, holnap megy dolgozni.
  Oliver párna nélkül lefeküdt a faágyra, mint a munkásházban, és betakarta magát egy durva takaróval. Csak a fej kellemetlen meztelennek lenni. Néha azonban a munkásházban kopaszra borotválták a gyerekeket, így Olivér számára ez nem volt újdonság. Csakhogy nem voltak rácsok az ablakokon. És mezítláb jártak a fagyokig, csak patkoltak, hogy a gyerekek meg ne fázjanak, mielőtt eljön a halál.
  Oliver úgy érezte, hogy visszatért a munkásház natív falai közé. És megnyugodott...
  És mélyebben elaludt, és álmában egy anyáról álmodott, akit soha nem látott, és dús tekercseket és húsdarabokat.
  A gyerekek visszatértek a munkából. Fáradtak voltak, leöntötték őket hideg vízzel, zabpelyhet és kenyeret adtak nekik enni. Felébredtek és enni adtak Olivernek. Általában minden olyan, mint egy munkásházban, csakhogy a gyerekbörtönben nem jobb a kaja, de többet adnak. A srácok pedig nem olyan lesoványodtak, mint az árvaházban. De keményebben dolgoznak, és emellett még mindig tanítják őket az iskolában.
  Takarékosan üdvözölték Olivert, és megkérdezték, mire való. Oliver így válaszolt:
  - Soha!
  És ez barátságos nevetést váltott ki.
  És a szavak, hogy ezek mind a semmiért!
  A srácok elfáradtak, az őrök jelére gyorsan imádkoztak, levetkőzték a pizsamát és befeküdtek a ruháik alá. Kellemetlen volt aludni csupasz deszkákig, de általában és Oliver elaludt.
  Reggel felébresztették őket, ismét imádkoztak, kezet mostak, és elvitték őket reggelizni. Aztán pár óra tanulás, és tizenkét óra munka. A gyerekek keményen dolgoztak a gépeken. Olivernek mezítláb kellett tolnia a vásznat. A gyerekek itt még fiatalok voltak, és még nem küldték őket a bányába. De tizennégy után a bányákba kerülhet. Hiba miatt azonban továbbra is a bányába küldhetők. Vagy például telepen, ültetvényen.
  Amikor Oliver megkérdezte, hol volt rosszabb: a gyerekek egyértelműen azt mondták, hogy a bányák. Szörnyű bűz van azoktól, akik közvetlenül a repedésben könnyítenek, és a fáklyáktól. És nem a nap mérgező gőzökkel. Az ültetvényen pedig legalább friss levegő és meleg. Indiában és a trópusokon pedig kellemes az örök nyár. Bár sokat vernek, vannak időszakok az ültetvényeken, amikor szinte nincs munka. De a bánya sehol sem nehezebb.
  Oliver az első nap annyira fáradt volt, hogy felkúszott az ágyra. A lábammal kellett mozognom, kezemmel nyomnom az orsót. A lábak pedig alaposan eltömődtek, a talpa pedig viszketett, amikor egy ütőn ledöntötték.
  A gyerekek azonban váltogatták egymást. Másnap már munka volt, ücsörgés, és zsibbadt a kezem, de kicsit mozgott a lábam.
  A tizenkét óra munka nagyon kimerítő volt. De naponta háromszor etették őket, és jobb, mint egy menedékhely, vasárnaponként pedig naponta háromszor volt hús és hal. Az első napokban nagyon fájt a teste, de aztán Oliver belekeveredett, és a fájdalom tompult.
  A fiatal szervezet hozzászokott a terhelésekhez. Vasárnap további tanulás és ima volt, és szinte nem volt munka.
  Nehéz a brit királyság gyermekbörtönjében, de meg lehet élni. És a munkától a test megerősödik, az izmok pedig erősebbek. Egy egyszerű, de egészséges étel javítja a testet.
  Oliver fokozatosan megszokta ezt az életet... Még munka közben is megpróbált gondolatban elképzelni valamit, hogy ne legyen olyan unalmas.
  Természetesen a bíró különböző ürügyekkel folyamatosan halasztotta a fellebbezést, Twist Olivér ügyét nem vizsgálták felül. Végül a jó úr köpött, és úgy döntött, nem törődik az ismeretlen fiúval. Ráadásul a gyerekbörtönben tűrhetően táplálkoznak, tanítanak, fedél van a fejük felett. És ez jobb, mint az utcán bolyongani.
  És magának drágább egy rongyost venni ...
  De ha a jó úr már intett Olivernek, akkor a Dodger nem feledkezett meg róla.
  Eleinte mindenki attól tartott, hogy a fiú elárulja őket. De telt az idő, és a félelmek szertefoszlottak. És nem törődnek Oliverrel sem. Csak itt van a Dodger, sárgaszájú barátját akarta visszaadni a bandába.
  De bár a börtön a gyerekeké, nem lehet csak úgy megszökni belőle. És a rácsok, és a falak magasak és biztonság, minden olyan, mint a felnőtt bűnözők. Hacsak nem sok nő van az őrök között, ellentétben az idősebb rabokkal.
  Egyikük Dodger ismerőse volt. És úgy döntött, megpróbálja megszervezni Oliver szökését.
  Így hát a tolvajfiú úgy döntött, hogy közel kerül hozzá. A matróna megkérdezte a Dodgert:
  - Hogy tudnám kihozni?
  A tolvaj fiú megjegyezte:
  - Nagyon egyszerű! Azt fogja mondani, hogy egy fiú kellett a szomszédos műhelyben, magántermeléshez, és kiveszi a kapun!
  Az őrök tiltakoztak:
  - Meg fogok dühíteni emiatt! Nem megy!
  Plútó javasolta:
  - Szóval adj neki egy üzenetet tőlem!
  A matróna bólintott.
  - Erre tőled egy arany guineát!
  A tolvaj fiú így válaszolt:
  - Egy shilling elég lesz!
  A matróna felmordult:
  - Ez tiltott!
  Plut logikusan megjegyezte:
  - Senki nem fogja megtudni! Egy ilyen kis megjegyzés. És egy egész ezüst shilling! A közelmúltig ezért az érméért tolvajokat akasztottak fel!
  A nő megvonta a vállát, és így szólt:
  - Két shilling!
  Az ügyeskedő megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Olivér nem olyan kedves nekem, hogy két shillinget adjon egy bankjegyért!
  A matróna megvakarta a homlokát, és megjegyezte:
  - És egyáltalán miért van szükséged rá!
  A tolvaj fiú logikusan válaszolt:
  - Mi a különbség neked? Egy shillinget akarsz, szinte semmiért!
  A nő beleegyezett:
  - Igen, küldök egy cetlit! Ez semmi!
  A szélhámos felvázolt néhány sort egy papírra, és átnyújtotta a matrónának. A melltartójába bújva vitte.
  Minden egyszerű...
  A dodger átadott neki egy shillinget, és azonnal megbánta. Tulajdonképpen ki ez az Oliver neki. És nem világos, hogy ez segít-e.
  Plut magát bármelyik pillanatban letartóztatás fenyegette. A pénzt a szabadság kockáztatásával szerezték meg. És néha az is megesik, hogy fiúkat lopásért felakasztanak vagy bányákba küldenek. A bányákban pedig szinte senki sem tartotta ki magát öt évnél tovább, sőt gyakran még azelőtt sem, hogy meghajlottak volna.
  Talán jobb lenne, ha Oliver négy évet egy gyerekbörtönben töltene, tanulna és szakmát szerezne, majd becsületes életet élne. Hiszen minden tolvaj előbb-utóbb hurokba kerül, vagy még rosszabb. A bûnözõk közül ritkán élte meg az öregkort, és nem volt olyan, hogy ne kapták volna el. Előbb-utóbb mindenkit elkapnak.
  Itt a tulajdonosuk nem lopja meg magát, hanem csak kiskorú tolvajoknak parancsol. De előbb-utóbb valaki feladja.
  A szélhámos nagyot sóhajtott, és igyekezett nem gondolni arra, hogy mi lesz az elfogása után. És hogy van Oliver - milyen gyakran korbácsolják?
  Oliver csendesebb volt a víznél és alacsonyabb a fűnél. A zárkában tíz-tizenegy éves gyerekek voltak, többnyire apróságokon ültek, és egészen nyugodtak. Szóval unalmas, kimért és meglehetősen csendes volt az élet a börtönben. Nem volt se idő, se energia a csínytevésekre. Ebben a különítményben nem voltak lázadók. Éjjel egy rendőr volt szolgálatban, aki a rács mögül nézett és kávét ivott, vagy egy felügyelő. Így a gyerekek kénytelenek voltak csendben maradni és aludni. És folyamatosan megfigyelés alatt állnak.
  Persze unalmas, de másrészt egyik srác sem terrorizál téged. Minden a charta szerint megy, mint a hadseregben, ködösítés nélkül. Hacsak nem sok a munka... És kevés az idő az alvásra, de meg is szokja az ember. De a fizikai aktivitás után nehézség nélkül elalszik. Mint a fák zuhanunk a priccsre, nem ismerve a vezetők álmatlanságát.
  Oliver két és fél hónap alatt fizikailag megerősödött az állandó kemény munkától, és szinte nem szenvedett. A futamidő vége még nagyon messze van, és túl korai még számolni a napokat. Szerencsére legalább tető a feje fölött, és elegendő mennyiségű élelem - a munkásház egy magánintézmény, ahol spórolnak a gyerekeken. Itt pedig állami kaja van, és míg Nagy-Britanniában nincs éhség és terméskiesés a ketrecben, addig a norma szerint etetik, hogy jobban működjenek. A fiatal tolvajok nem tűnnek kimerültnek. Néha keményen dolgoznak a friss levegőn, söprik az udvart, forgatják a malomkövet, pumpálnak szivattyúkat.
  Ha nincs munka a műhelyben - a raktár már tele van, akkor a gyerekek kénytelenek egyszerűen köveket hordani egyik helyről a másikra, vagy lisztet őrölni kézi malomkővel. Néha, még ha jó hangulatban is vannak a gárdák, futballoznak.
  Mindenesetre Oliver profitált a börtönből. Egészségesebb, erősebb, nyugodtabb lett, és gyakrabban mosolygott.
  A matróna egy sarokba vitte, miközben beszélgetés zajlott, és odaadta a cetlit, és azt suttogta:
  - A Dodgertől van!
  Oliver vegyes érzelmeket érzett. Még jó, hogy nem felejtik el, de másrészt már megszokta az ilyen nyugodt és viszonylag megnyugtató helyet, mint egy gyerekbörtön. És megint nem akartam visszatérni a tolvajok világába.
  Oliver csecsemőkorától nem ismerte az anyai melegséget és a családot, és számára a rácsos cella nem a pokol volt, hanem valami születésétől fogva ismerős. És a priccsek elég szárazak, és a jó viselkedésért szalmából készült párnát adtak neki. És betakarta magát egy takaróval, és aludt. A fiúk alig horkolnak, neked pedig egyszerű, de kellemes álmaid vannak. Vasárnap is lehet olvasni a börtön könyvtárában. A munkából pedig, ha tele van a raktár, néha korán elengednek.
  Nem, a gyerekbörtön még nincs az alján. A királynő születésnapjára még csokitortákat is ígértek. Aki pedig jól viselkedett karácsonykor, az ajándékot kap.
  Oliver ezért habozott. Dodger azt tanácsolta neki, hogy munka közben ájuljon el, és remegjen, mintha lázas lenne. A gyermeket a gyermekkórházba küldik. A börtönön kívüli kicsiknek szól, hiszen a legjobb orvosok sajnálják és kezelik őket. Hiszen a börtön gyengélkedőjében az orvosok a legrosszabbak, és nincsenek gyógyszerek. A gyerekeket, még a bűnözőket is, még mindig ki kell javítani, és jobban bánnak velük, mint a felnőttekkel.
  A kórházból pedig ingyen ki lehet menekülni az ablakon, így nincs rács. Annak ellenére, hogy rendőr van szolgálatban.
  Oliver megértette ezt, de habozott. Legyél megint tolvaj? Nem maradt más választása számára, mint szökésben lévő elítéltnek. De aztán elfogás esetén bűnismétlés miatt mindenképpen bányába küldik, vagy felakasztanak. Legjobb esetben az ültetvények várnak. Ráadásul hozzátesznek a menekülésért.
  De mi mást? Mint egy fiatal, aki letartóztatásakor mindössze kilenc éves, és az első út során lekaszálhat egy év börtönt. Tizenkét évesen elmegy, és munkát adnak neki - a rendőrség becsatolja, már iparos tanuló lesz. És lehet, hogy ott az élet nem olyan érdekes, de biztonságosabb. Nagy-Britannia felemelkedésben van, a munkások már nem élnek olyan rosszul. A bérek emelkednek, a munkanapok száma csökken a technológia fejlődésével. Hamarosan jönnek a filmek...
  Tolvajnak kell lennie?
  De az ördög azt mondja Olivérnek - fuss - a szabadság a mennyország! És mit ne tenne meg a szabadságért!
  Igen, néha a felnőtt rabok is megszöknek egy héttel a szabadulás előtt. És itt a gyerek!
  És Oliver úgy döntött, hogy elfut!
  Nem osztottam meg az ötletet más gyerekekkel...
  Escape úgy döntött, hogy másnap. A fiúnak éjszaka rémálmai voltak. Beleértve azt is, hogyan fogták el és hogyan verték meg először. Aztán az akasztófához vezették... Oliver hideg verejtékben ébredt. Átvillant a fejemben, hogy elég meleg van a takaró alatti cellában. Körös-körül rövid hajú, de inkább nyugodt fiúk cibálják az orrukat. És az a reggeli hallal és normál kenyérrel vár rá. És hogy holnap korán kiengedik őket a munkából, és lehet majd olvasni Boldog Ágoston vagy Robinson Crusoe börtönkönyvtárában.
  Szóval mit fog kapni?
  Oliver a másik oldalára borult, és, mint fiatalon, minden nehézség nélkül elaludt.
  Másnap a szökés elhatározása megkeményedett. Legalább egy kis romantika. Lopni olyan érdekes... És bejutni valaki más házába kincsekkel.
  Reggeli után a gyerekek rövid tanulmányozást folytattak. Libatollas diktálást kellett írni. Aztán a matematika, és az Isten törvénye. És utána munka.
  A gyerekek sétáltak... Már hűvös volt, és egy hónap múlva téli ruhákat és cipőket kellett volna adniuk. Olivér a munkahelyén megint tolta a gép behúzható részét, ez nem kis terhelés, főleg ha tizenkét órát csinálod egymás után. És ami még fontosabb, unalmas.
  Oliver elszántsága egyre nőtt, és miután alig várt további négy órát, hogy hihetőbbé tegye a dolgot, elájult, és rohamtól ütődött.
  A számítás teljes mértékben indokolt volt. Olivert felemelték, becsomagolták és a városi kórház gyermekosztályára vitték. A fiút az osztályra vitték, ahol csak két másik fiú volt. Négy személyes szobák, meglehetősen tágasak, magas mennyezettel. És ablakok rács nélkül, ablakkal a tetején. Egy fiúnak, aki még nem töltötte be a tíz évet, nem jelent problémát a kijutás. Oliver meglehetősen ügyes, és megedzett a kemény munka.
  Két fiú a kórteremben, nem tolvajok, hanem feküdtek. Az egyiknek eltört a lába és be volt gipszelve, a másiknak pedig láthatóan erősen megfázott és káprázatos volt. Oliver felmászott az ablakpárkányra, és felhúzta magát a kezére, és a nyílásban találta magát.
  A szereplő fiú megkérdezte:
  - Hová mész!
  Oliver így válaszolt:
  - Az anyádnak! Ne félj, egy óra múlva jövök, csak ne szólj az orvosoknak!
  A fiú megjegyezte:
  - Magasra ugrani!
  Tényleg magas volt. Oliver leengedte a testet, a karjaiban tartotta. Aztán mezítláb elkapta a párkányt, majd ugrott. Ügyesen landolt, bár fájdalmat és remegést érzett a sarkában.
  De semmi... A kórházban Olivert megmosták, mielőtt behelyezték, sárga pizsamát és papucsot kapott. A fiú természetesen otthagyta a papucsát, és pizsamában maradt. Kórházban van, de legalább nem börtönben. És talán minden sikerülni fog.
  Minden esetre Oliver egy koszos, őszi tócsába zuhant. És inkább olyan lett, mint egy közönséges fiatal csavargó. És nem is olyan gyanús....
  A gazember hirtelen kiugrott elé, és sikoltott:
  - Gyorsan tanulsz, kövess!
  Oliver durva, gyerekes sárban gyorsan porosodó sarka egy sokkal gazdagabban öltözött fiú után rohant tisztességes, szinte új cipőben.
  Meglehetősen kontrasztosnak tűntek, fényes cipők, és egy gyerekbörtönből, vagy inkább kórházból, de valójában az őrizetből megszökött fiú csupasz, piszkos lába.
  Egy szökésért tíz éven át pofon vághatták volna Olivert. Nagy-Britanniában a gyermekek bíróságai nagyon szigorúak, néha még a felnőtteknél is szigorúbbak. A huszonegyedik században kemények, de akkor...
  Oliver persze nem gondol rá. Élvezi a szabadság érzését, és inspirál. És jó mezítláb futni az őszi hideg ellenére. Ráadásul futás közben egyáltalán nincs hideg. És még fordítva is, a fiú csupasz, bőrkeményedett talpa csiklandozó.
  Még arra is büszke vagy, hogy rács mögé került. És meg tudtál menekülni, és mindezt tűzzel égetni. Nem fog megkapni minket.
  Az öreg Feigin odújában lévő gyermekbörtön tisztasága után Oliver kissé koszosnak tűnt. De rántott húst adtak neki. A fiút hősként üdvözölték. Nem árult el senkit, megszökött a börtönből. Ez pedig bravúr. Ilyen merev útlevélrendszer még nincs, így sokáig lehet bújni, főleg fiúnak. És nem vettek ujjlenyomatot. Ami nagyszerű. Olivert túl kicsi bűnözőnek tartották, és a jeleket sem írták át, és talán nem is fognak túl sokat keresni. És még akkor sem fotóztak bűnözőket, így a fényképezőgépek még mindig olyan ritkák és tökéletlenek.
  Így Oliver könnyebben eltéved egy olyan nagyvárosban, mint London.
  És a fiú újra elment dolgozni. Tisztességes ruhákat és új cipőket kapott.
  Ennek ellenére Angliában még a gyerekek mezítláb sem tisztességes járása, és rendkívüli szegénységről beszél. Bár a fiú lábai kicsit kényelmetlenek, de sokkal több a büszkeség és az önbecsülés.
  Oliver és Plut zsebkendőket loptak. A fiú ügyesen és némán viselkedett. Ez már a második kijárat volt. Oliver pedig békét és nyugalmat talált.
  De az igazi üzlet előtte állt.
  Bill Sykes, a gyilkos és rabló úgy döntött, hogy asszisztensnek veszi a fiút az üzleti életben. És ez egy komoly próbatétel. Bill maga úgy nézett ki, mint egy vörös szakállú, és meglehetősen csúnya arcú rabló.
  Oliver persze nem volt túlzottan lelkes. Sőt, az ügy érdekében rongyosra kellett öltöznie, és mezítláb kellett mennie. És különösen hideg van éjszaka.
  Bill kijelentette, hogy az öltönynek egyszerűnek és kényelmesnek kell lennie. És a fiú mezítláb fog csendben járni, ami fontos a házban. Olivernek azonban kellemetlen volt csupasz talppal sétálni a hideg, dérrel borított járdán, és időnként felgyorsított, hogy melegen tudjon maradni.
  Éjszaka Londonban gázlámpák égtek, színes szemüveggel, és a gazdag város egészen szépnek tűnik, főleg a központi negyedekben.
  Oliver nézi ezt a gazdagságot, és megrebbenti a szemét.
  Minden rendben lenne, de rongyos hideg van, a csupasz, gyermeki lábak lebarnultak.
  A célt azonban már elérték, Olivért pedig kiszorítják az ablakon. Be kell másznia az ablakon, és ki kell nyitnia az ablakot egy nagyobb és felnőttebb rablónak.
  A fiú felhúzza magát a kezére, és óvatosan bemászik. Sokkal melegebb van odabent, és amikor Oliver mezítláb hozzáért a frottír szőnyeghez, boldogságot érzett. A fiú óvatosan kinyitotta az ablakok redőnyét. Szíve dobként vert az izgalomtól. És itt tényleg, ahogy Billnek ez a vörös hajú pofája átkúszik, annyira ijesztővé válik.
  És most a rabló a szobában van és csikorog a csizmájával. Olivert bosszantotta, hogy mezítláb maradt, de nem volt mit tenni. A vadászat elkezdődött, és Bill a szekrényhez rohant pénzzel. Nyilván volt egy borravaló, az egyik szolga és a rabló tudta, mit keres.
  Oliver is izgatottnak érezte magát, és lesöpört néhány fényes tárgyat az asztalról. És tedd egy zacskóba. Beleértve egy aranyozott kutyát. Bill pedig a páncélszekrényben babrált, és a záron dolgozott. Oliver mezítláb ment be a szomszéd szobába. Ott is talált néhány apró csecsebecsét és a miénket és egy ezüst villát az asztalon.
  A lopás váratlanul könnyűnek és érdekesnek bizonyult. Oliver elmosolyodott, és nagyon elégedett volt. De sajnos nem kerülheti el a sorsot. Csak ezúttal a golyó találta meg Billt. Sokkal zajosabb és a tulajdonos hívta a rendőrséget. A gyilkos megsebesült, és nem volt ideje elmenekülni a prédával. Az öngyújtó és a kisebbik Olivér pedig éppen csak elsuhant, bár rá is lőttek. De a fiú ügyes volt, és sikerült elszabadulnia egy primitív pisztoly tűzvonalától.
  És csupasz sarkú villanással kiugrott az ablakon, egy zacskó prédával. Elméletileg úgy, ahogy van, és Dickensben kellett volna. Valóban, miért ütöttek meg egy gyereket, és nem egy nagyobb és ügyetlenebb banditát?
  A börtönben maradás és némi tolvajtapasztalat jót tett Olivernek, érzéke elfajult, és nem fogsz olyan könnyen bekerülni. A rendőrség pedig, mint mindig, késett, és a fiúnak sikerült elmennie, méghozzá prédával.
  Oliver tekintélye a tolvajok között még tovább nőtt. És ő maga elkezdett bemászni a házakba, és aktívabban részt vett a lopásokban.
  A fiú tíz éves volt. A tél folyamán sikerült többször razziát végrehajtania a házakon, és sok zsebkendőt, vagy párszor nehezebb pénztárcát lopott el. Egy másik gyémánttal ellátott pénztárca ellopása pedig igazi remekművé vált.
  Az egyik felnőtt bandita még a számlát is ki tudta váltani, amit a fiú ellopott.
  Megjött a tavasz... Oliver ismét bemászott az egyik házba. A fiú túlságosan magabiztos volt. Talán most már el tudott volna menni. Bill Cysk azonban eltávolodott a sebtől, és elárulta fiatal társát, mondván, ő is megszökött a börtönből. És megmondta, hol lehet kapni.
  A rendőrök leset állítottak fel. És elkapták Olivert az odúban, amikor visszatért.
  És az egész fiatalkorú tolvajbandát lefedték. És ez volt a rendőrség sikere.
  Olivér még fiú, még csak gyerek, de már megkeményedett visszaeső és szökött elítélt. Miután elkapták, egy különösen veszélyes személyek börtönébe szállították, és magánzárkába szállították. Ezúttal Olivert levetkőztette, és alaposan átkutatta, belenézett a szájába és a végbélnyílásába is. Mérve, lemérve. Átírta meztelenül az összes jelet a naplóban. Leborotválták a fejüket, megmosták, külön cellába zárták őket. Oliver újra börtönpizsamában volt, nyírva, mezítláb, és teljesen egyedül.
  Egyedül lenni pedig sokkal ijesztőbb és kellemetlenebb. Igen, és tavasszal a cellában még mindig hűvös van, ellentétben a gyermekbörtönnel. Igen, és rosszabbul is táplálkoznak, egy üres zabpelyhet. Olivért most már felnőttként próbálják ki, és lánc van a nyakában.
  Koszos és unalmas, csak úgy ütik a botokkal.
  A rendőrök tulajdonképpen botokkal ütötték sarkon a tízéves fiút, és ez még csak a kezdet.
  A patkányok nyikorognak a cellában, te pedig köveken alszol, ami sokkal hidegebb, mint a deszkaágyakon.
  És csak egyszer etetnek egy nap és egy nagyon kis adagot, ha csak nem halsz éhen. Itt olyan vagy, mint egy öngyilkos merénylő.
  Oliver azonban kénytelen volt dolgozni is: forgatni a malomköveket, ami nagyon kemény, ha a csupasz sarkakat leverik. És még mindig éhes vagy, és ütésekkel felkorbácsolnak.
  Nagy-Britanniában még nem számolták fel a kínzást, Olivert pedig előítélettel lehet kihallgatni. Igaz, ehhez bírósági határozat kell.
  Oliver sántikálva és nehéz bilincseket csikorogva lépett be a pályára. Fekete szemű, kopaszra borotvált, pár hetes börtönben lesoványodott, szánalmasan nézett ki egy tízéves kisfiú. Mivel már sok lopás és betörés lógott rajta, a tárgyalás várhatóan hosszabb lesz, Oliverről pedig már írtak az újságok. A fiút nagyon megfenyegették az akasztófával.
  De ez még nem minden. Olivérnek már sikerült összeraknia egy tőkét és elrejtett egy gyorsítótárat.
  A bíró feltett egy kérdést Olivernek:
  - Hová rejtette a pénzt?
  A fiú rázni kezdte a fejét.
  - Nem titkoltam el semmit, nincs nálam!
  A bíró ránézett és kijelentette:
  - Engedélyt adok kínzásra, csak sérülés nélkül, ki kell adnia, hova rejtette a rejtekhelyet.
  Oliver megborzongott, és így szólt:
  - Nem loptam el semmit!
  A fiút a kínzópincébe vitték. Keverők égtek ott, tapasztalt hóhérok pedig szerszámokat sütöttek. Mivel Oliver még gyerek, a vörös hajú kínzó, Margaret, a gyermekkínzás specialistája kínozta meg, akinek ügyfelei még nem haltak meg.
  Olivert meztelenül kínozták... Margaret a fiú mellkasára tette a kezét, hallgatta a pulzusát, és kiadta:
  - Egészséges és kitartó gyerek!
  Ezt követően a fiút behelyezték a gépbe, karjait és lábait bilincsekben rögzítették. És nagyon lassan kezdtek csavarodni. A vörös hajú parancsnoksága alatt tinédzserek csinálták. A gyerekeket általában egy vörös hajú kínozta meg örökletes hóhérokkal, akik tanultak. Sőt, megfordultak, szörnyű fájdalmat okozva, de nem bénítóan.
  Oliver Twist felnyögött, de makacsul megállta a helyét. Bár a karjai annyira természetellenes szögben voltak megcsavarodva, hogy fájt megszólalni. A fiú elferdült a gépben, erősen lélegzett és csöpögött róla az izzadság.
  Aztán a vörös hajú úgy döntött, hogy kipróbálja a tűzhelyet. A hóhérfiú hozott neki egy üveg olívaolajat. Margaret pedig bekente Oliver durva, gyerekes talpát, nehogy megégjen.
  A fiú megkérdezte:
  - Megégetsz?
  Margaret bólintott.
  Igen, ha nem mondasz semmit!
  Oliver felnyögött.
  - Nincs semmim!
  A tűzhely gázzal működött, és először kis lánggal meggyulladt. Margaret nagyon szerette a fiúk sarkát sütni. A kínzás akár fél óráig is eltarthat, súlyos fájdalmat okozva. És ugyanakkor a fiúk talpát csak apró hólyagok borították, amelyek néhány nap múlva eltűntek, és új módon lehetett megismételni a kínzást.
  Olivernek nagyon fájt, erősen lélegzett, nyögött, de nem adta ki a rejtekhelyét. Jelentős mennyiség volt, beleértve azokat a gyémántokat is, amelyeket a fiú nem akart eladni.
  Ezenkívül a fiúk gyakran makacsok, és néha felülmúlják a felnőtteket az állóképességben. Oliver tűrte, hogy fátyollal kell szenvedni. És megpróbálta mentálisan elterelni a figyelmet a fájdalomról.
  Itt a keresztesek gyermekhadjáratának vezetője. Már betörtek a szaracénok földjére. És fogságba esik. Galilea forró homokja megégeti a gyerekek mezítlábát. És nagyon fáj, amikor a srácok talpát süti. És rabszolgaságba viszik őket, és ostor fütyül...
  A tűz erősödik. Margaret ügyel arra, hogy a lángok ne égessék meg a lábán az egész bőrt. Fájdalmasnak kell lennie, de nem nyomorította meg a fiút. Legyen még ereje a bányákban vagy az ültetvényeken dolgozni. Az olívaolaj puhítja a fiatal fogoly érdes talpát, érzékenyebbé és kevésbé égetővé teszi. Oliver azt képzeli, hogy a szaracénok kínozzák, mint Ivanhoe-t... Aztán regényként, amit egy gyerekbörtönben olvasott, kivégzésre vezeti mezítláb Rebekát. És a lány a kövekhez ütögeti gyengéd lábát.
  És a tűz is. És ott van Olivér, aki lándzsával lovagol, és leüti az ellenséget, mint egy szénaszálat. És leesik...
  Eltelt fél óra, és lejárt a homokóra. Végül Olivért megkorbácsolták, ami szintén fájt, de a fiú megszokta. És sós vízzel lelocsolták a sebeket. Oliver el is ájult a szörnyű fájdalomtól, és néhány percre elvesztette az eszméletét.
  Margaret felsóhajtott.
  - Elég! Hadd pihenjen!
  Olivert visszavitték a cellájába. Csak ezúttal deszkát tettek a kövekre, és takarókat osztottak ki, hogy a fiú ne fázzon meg halálosan.
  Oliverre még két kínzás várt. A szokás tehát háromszor kérte meg. Aztán még egy ítélet és halálbüntetés.
  A kimerült fiú elaludt, és valami rettenetesről és fájdalmasról álmodott.
  . 2. FEJEZET
  Másnap Oliver egy kicsit többet kapott, mint az előző alkalmakkor, beleértve a halat is. Látható, hogy a fiú gyorsabban pihent és felépült a következő kínzásra. Oliver egyértelműen depressziós volt, de sírni sem volt kedve. Élni és mozogni akartam.
  Volt egy ötlet, hogy mi lesz a kivégzés után? Mennyország, pokol vagy semmi? Az utolsó ijesztett meg a legjobban. Végtelen sötétség, amikor még gondolatok sincsenek. Hátborzongató... Bár nincs se fájdalom, se félelem... Vagy talán mégis van lélek.
  Egy álomban repülsz, néha szárnyalsz a háztetők felett... Talán ez egy emlék annak, hogyan voltál szellem? És szintén szárnyalt, a föld felszínén. És valahol az égen vannak csillagok, köztük vannak más világok, ahol emberek, vagy más értelmes lények laknak.
  Lehet, hogy a halál után a lelked egy másik bolygóra repül, és ott már más esszenciát találsz? Hogy is lehetne ez.
  Mi van akkor, ha a lelked még mielőtt testté inkarnálódna valakiben élt és élt egy másik világból?
  És ez is nagyon szórakoztató... Mi van, ha az előző életedben király vagy kán voltál? Vagy talán egy nagy harcos vagy híres tudós? Bárki lehetsz.
  Oliver Twist énekelte:
  - Valószínűleg a következő életben,
  én leszek az egész föld császára...
  És szolgálni fogom a dicsőséges Hazát,
  Egy család emberei vagyunk!
  Igen, nagyon jó a következő életben császárrá vagy kánná válni. Úgy tűnik, Dzsingisz kán alávetette a fél világot, és előtte egyszerű rabszolga volt.
  Dzsingisz kán története olyasmi, mint egy tündérmese. De valójában volt egy ilyen ember, és sok mindent sikerült megtennie. De birodalma a feledés homályába merült. Jelenleg Nagy-Britannia felemelkedésben van, és felkel a napja. Egyre több kolónia kerül be a birodalomba, amely a Föld birodalmának legnagyobbja lehet. És ez komoly. És valahol Európában volt Napóleon, a nagy parancsnok és uralkodó. Aki meg tudta hódítani az egész világot, de tönkretette a hatszázezredik hadsereget Oroszországban. Aztán volt egy csata Waterloonál. És ez a küzdelem különleges volt. Napóleon nyerhetett volna, de több baleset egyszerre megakadályozta.
  Főleg a brit csapatok elleni támadás alatti roham. Akkor a franciák nyerhettek volna, ha gyalogsággal támadnak. De Ney marsall kihagyta.
  Oliver hánykolódott. Kényelmetlen a gyerek hátán feküdni, akit ostor vágott. Fájnak a kicsavarodott vállak, kulcscsontok, karok és lábak is. Fájó hólyagok a talpon. A kínzásból származó sebek már gyógyulni kezdtek és viszkettek. Meg akartam karcolni őket, de veszélyes.
  Oliver gondolataival próbálta elterelni a figyelmét a viszketésről és a fájdalomról. Különösen az a kérdés, amelyet könyvek olvasása közben tett fel. A börtön könyvtára pedig meglehetősen gazdag - rengeteg a bűnözőktől elkobzott irodalma. A bûnözõk pedig nem csak tõrrel rablók, vannak köztük tudósok, politikusok, papok és még sokan mások.
  Így Olivérnek, aki gyorsan olvasott, sok történelmi irodalmat sikerült elolvasnia a gyermekbörtönben. Ráadásul a vadonban is látogatott könyvtárakat, és sokat tudott olvasni és memorizálni is.
  Különösen Róma története: két testvérről, akiket egy nőstényfarkas táplált, és akik a várost alapították. Nagy város!
  A Római Birodalom sokáig létezett, és az ókorban vált a leghíresebbé. Leginkább erről írtak, és számos történelmi dokumentum maradt meg. De miután elérte csúcspontját, a birodalom hanyatlásnak indult. Aztán teljesen szétesett és eltűnt. És csak a történelmi könyvekben maradt meg. Sok császár volt benne. Köztük van Nero és Caligula - kegyetlen hóhérok és nagy tábornokok. Julius Caesar és Troyan, sokan mások. Köztük Pompeius.
  Bár ez utóbbi nem lett császár... De még érdekesebb Spartacus felkelése. Amikor egy egyszerű gladiátor megrázta a birodalmat és legyőzte a konzulokat. Olyan volt, mint egy mese.
  Spartacusról több könyvet írtak. Az egyikben kilenc évesen a kőbányákba került. És ott dolgozott az összes rabszolgával. Itt van ez az izmos fiú, aki egy nehéz kosarat húz magával, ami nagyobb súlyú, mint ő. És még a gyerek gyomra is összeesik a feszültségtől. És izzadság jégeső csöpögött a fiú inas testéről, sötét a napégéstől és a kosztól.
  És a felügyelő még mindig ostorcsapással sürgeti. És a fiú mezítláb csikorog a bőrkeményedéstől. Aztán a gyerek-rabszolga a nap végén gépiesen megeszi a zabkásapörköltet, esetleg egy kis hal és kenyér hozzáadásával, majd a kövekre esik, és az ágy keménysége ellenére más fiúkkal ölelkezve alszik. Télen a kőbánya hideg, a fiatal rabszolgák pedig teljesen meztelenek és mezítláb. Éjszaka pedig a legjobb esetben is szövetdarabkák borítják, és összenyomják a testüket, hogy melegen tartsák.
  Nyáron pedig a dél-olaszországi rekkenő hőség, kimerítő munka. A kőbányákban a következő elv szerint dolgozzon: a rabszolga vagy keményen dolgozik, vagy alszik. Természetesen sok fiú meghalt, de a természeténél fogva nagyon erős Spartak felnőtt és megerősödött. Szerencséje volt, hogy esélyt kapott a szabadságra, és eladták a gladiátorok iskolájának.
  Ott kezdődött karrierje, dicsőségesen és hősiesen. Egy gladiátor, aki az ókori Róma szokása szerint száz harcot túlélt, szabadságot kapott, és már pénzért harcolt. Spartacus viszonylag jól tudott élni, de felkelést szervezett. Emberek tízezrei haltak meg mindkét oldalon, és az eset a rabszolgák keresztre feszítésével ért véget.
  Az egyik regényben Spartacust halálra törték. Egy másikban a rabszolgák nem adták ki, hanem meghalt a kereszten. A harmadik műben Spartacust holttestek borították, de sikerült kiszabadulnia, és úgy döntött, hogy feladja a harcot, távozott. Megnősült, és saját gyermekeit nevelte.
  Spartacus nagy benyomást tett Olivérre, de kudarcot vallott. Bár neve megmaradt az évszázadokban, sőt évezredekben is. Spartacus természetesen szimbólum, különböző szépirodalmi könyvek születtek róla. Az idő előírása és a történelmi információk következetlensége teret ad a képzeletnek.
  Itt az egyik könyvben Spartacus egy nemes fia, de sok pénzzel tartozik Crassusnak, a patríciusnak. És most az egész családot letartóztatják, és adósságok miatt rabszolgának adják el. Spartak még elég fiú, de büszke. Őt édesanyjával és nővérével együtt rabszolga-kereskedelemre vezetik. Anyától elvették a drága ruhákat, cipőket, és csak egy szakadt tunikában van, nem meztelenül és mezítláb. Lábait vérbe verik és köveken égetik, bőre pedig megég a napon. És nagyon szenved, kénytelen táncolni a vásárlók előtt.
  A napégésből származó bronz, mezítláb és meztelenül gazdag ruháktól is megfosztott Spartacus még mindig fiatal állatnak tűnik.
  És amikor a vevő megpróbál bejutni a szájába, megharapja az ujjait. Amiért ostort kap. Aztán egy tulaj megveszi a fiút és az anyát, a nővért pedig elválasztják... Spartak édesanyja gyönyörű és tanult, cseléd állást kap a házban. A túl büszke fiú azonban büntetésből két-három napig kénytelen malomkövet forgatni. Hiába van láncolva, a fiú mégis megszakítja a vasalást és megszökik.
  De elkapják és megbélyegzik. Aztán a tulajdonos elküldi a kőbányákba. De még ott is kitűnt a szemtelen fiú, egy patrícius és egy nemesi család fia. Bár keresztre kellene feszíteni, a fiatal harcos kétségbeesésében megszökik a keresztről. És ezt látja a gladiátorok főmenedzsere. A harciast nagyon szereti, pedig már évek óta fiatal fiú, meg is veszi. És ismét egy gladiátor karrierje.
  Spartacus, bár később előkelő rómaiak, háborúban áll a birodalommal. És még életben is marad, és közös gyermekei vannak egy trákiai rabszolgában. Továbbá Spartacus unokája Róma császára lett. Ami már a szerző képzelete.
  Ezek a könyvek nem értek el a huszonegyedik századig, de Oliver lenyelte őket, és most emlékezett rájuk. Pihenés és erő helyreállítása kínzások után. Ez lehetővé tette, hogy elfelejtsék a fájó bőrt, és a sebeket, amelyek erősen viszketnek a sós víztől, amelyet a fiatal hóhérok hintettek.
  Oliver tett néhány sántító lépést a cella körül - a nyakában lévő lánc közbeszólt. És arra gondoltam, jó, hogy még nem tettek rá blokkot. Bár komoly kínok várhatnak még.
  A banális hurok mellett, bár ritkán hajtották végre őket kerekezéssel, és ez nagyon fájdalmas. Szó szerint darabokra szakad, és a kötelek különböző irányokba vonszolják karjaidat és lábaidat.
  Oliver füttyentett és énekelt vidámságból:
  Ha az eső - he-ho, de esernyő nincs,
  Ha a szél - he-ho - fütyül utánad, Ha a hideg - hej-ho - csontig ér, És nincs jó hír otthonról - Ne adj fel, ne add fel, ne add fel! bármi is legyen, ne sírj és ne légy szégyenlős! Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj! Úton vagy, így minden rendben lesz!
  
  Ha tovább - he-ho - nem tudsz menni, És a rabló - he-ho - útban áll, Ha a holló - he-ho - sikolt a füled fölött, Ha szíved dobog a félelemtől - Ne add fel, ne add fel, ne add fel! Ne sírj, ne légy szégyenlős! Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj! Úton vagy, így minden rendben lesz!
  
  Ne add fel, ne add fel, ne add fel! Bármi történik, ne sírj és ne légy félénk! Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj! Úton vagy, így minden rendben lesz !
  Utána Twist Olivér vidámabb lett... Ismét vittek neki enni, és a fiú az oldalára feküdt, hátratűrve a takarót, és újra elaludt. És álmodott...
  Egy álomban a fiúnak megosztott személyisége volt. Amikor ez és ő, úgymond, emlékszik a múltra, és nem egészen, akkor oldalról nézi magát. Például a név James Morgan. A leghíresebb kalóz egyébként. És egyben egy fiú.
  Bár az utolsó kijelentés elronthatja a hangulatot, egy álomban félnek attól, hogy tudják, hogy ez csak egy álom, hülyeség. Az álom valóban valós, például a túlméretezett csizma dörzsölte a lábát, és a részeg ágyéki ütése utáni fájdalom is kitisztult. Lehet, hogy Olivert elkapták, attól félt, hogy nem repül el a drága cipő, és lelassult. És a fogva tartás közben eltört ajak ismét önmagára emlékeztetett. Szerencsére a fogak épek, de a homlokon az ütésből származó dudor jókora formát öltött, és olyan undorítóan viszket.
  James Morgan mondott valami szellemeset álmában: aztán megnevettet. Így hát további három órán keresztül beszélgettek különböző dolgokról, és... Morgan természetesen elkezdett komponálni és beszélni saját hőstetteiről. Kifejezésekkel vitatkozni - azt mondják, hogy ezt nem tudod megtenni: ész kell.
  A lopás művészet. Bár természetesen Morgan James detektívtörténeteket mesélt újra. Bár cipelnie kellett valamit. Főleg, amikor menekülni kezdett, majd kereste a módját, hogy kitartson valamelyik partizán egység mellett.
  Ebben az esetben nem járt jobban, mint Oliver. Hacsak az ukrán nyár nem hoz meleg éjszakákat, és például felfrissítheti magát bogyókkal, vagy az emberek még nem olyan kemények, hogy megakadályozzák az éhes fiút az evésben.
  De itt van néhány lopás
  elkövette... A lopás nem volt étel. De ez egy teljesen más történet.
  Amikor végre bejelentették, hogy bírósághoz fordul, James-Oliver meg sem rezdült. Tökéletesen tudta, hogyan végződött az egész, és még az összes filmadaptációban is (valamiféle hamis emlék álomban, a távoli jövő csodáiról!) indokolt volt a csavar. Bár persze önkéntelenül a filmet nézve nagyon szeretném, ha érdekesebb lenne, ami azt jelenti, hogy nem úgy, mint a könyvben, hanem kiszámíthatatlanul.
  A bíróság meglehetősen ügyetlen volt, és persze sorba kellett állni. És a lábai már elfáradtak, így James makacsul nem akart leülni egy koszos és köpött cellában.
  Hogy könnyebb legyen, a kölyök a falnak dőlt, és újra az absztraktra gondolt. Pontosabban emlékeztem arra, amit Oliver tapasztalt.
  Az első napon a fiú több mint húsz mérföldet gyalogolt, ami elég sok egy gyereknek. A legrosszabb az, hogy a fatalpú durva csizmák csúnyán dörzsölték a lábukat. Igen, kevés az étel. Bár a büntetés bőven elég volt egy vekni kenyérért, és Angliában a víz sem probléma: a tea nem a Szahara.
  Nem lehetett jól aludni, mert még hideg a tavasz. A túlterhelt vádlik reggelre fájtak, a lábakon hólyagok dagadtak. A fiú úgy döntött, mezítláb jár tovább. Nem tűnt ijesztőnek, ezért kora gyermekkorában mezítláb hordták egészen a fagyokig. Azonban más dolog libát terelni, teheneket vigyázni, vagy mezőgazdasági munkát végezni, és más dolog több tucat mérföldet taposni egy sziklás úton. Ez nem a rét puha füve, ahonnan egy másik hajléktalan gyerekkel együtt kacsákat és más élőlényeket kergetsz ki (az idősebbek marhát legeltenek!).
  Oliver először csak kellemetlen bizsergést érzett, majd időnként letért az útról az út szélére, és megpróbált a fűre lépni. De aztán jöttek a bokrok, és a fiú ismét kiment az útra. Több órán keresztül még többé-kevésbé elviselhető volt, de amikor végül kimerülten megállt, kopott talpa szó szerint lángokban állt. Keresnem kellett egy patakot, és belemártani őket a vízbe.
  Ezek után a fiú Oliver egy egyszerű, de nem teljesen helyes következtetést vont le - elkerülve az utakat, menjen a pázsiton és... Nos, még akkoriban sem volt annyi erdő Dél-Angliában, hanem ami inkább liget volt, gyakran téglalapba ültetik.
  De az eltévedés még mindig valóságos... Tehát a Londonba vezető út sokkal tovább tartott, és jó félelmet keltett. Olivérnek, akihez a gyermek képzelete vonzotta a farkasokat, baglyokat, sőt, a pokoli oroszlánokkal rejtélyes tigriseket is. Mert a legszörnyűbb angyal és Isten szinte mindenható ellensége, a Sátán ordító oroszlánként jár. És ha egy gally megroppant a karcos sarok alatt, akkor ...
  A londoni út hosszabbnak bizonyult, és a szembejövő emberek valamivel jobbak voltak, mint ahogy Dickens ábrázolta. Lesoványodott, levert lábú, szőke hajú gyerek kenyérhéjra és meleg sarokba bőven számíthatott. És egyszer Oliver tényleg majdnem maradt - az örökbefogadás esélye valós volt, de valamiféle erő vitte tovább.
  Apropó, és egy partner, akiről nem Dickens írt, hanem ezt
  egy sötét bőrű fiú megmutatta, hogyan másznak be mások kertjébe és zárják le a kerteket, jóval azelőtt, hogy találkoztak volna "A Dodgerrel".
  Mindenki túlságosan pozitív hőssé akarta tenni Olivert, és nem tudta, hogy egy fiúnak fiúnak kell lennie. Pontosabban, hogy az életben minden kicsit másképp van, mint egy gyerekmunkában.
  Az első mászás a veteményeskertbe meglehetősen prózai volt, és Oliver általában nem aggódott emiatt. Akart enni - vett egy kicsit. A tulajdonosok nem lesznek szegényebbek! Ez jó? Az üres gyomor azt mondta, hogy ő személy szerint jól érzi magát emiatt.
  Egy társukkal, aki látszólag cigány volt, gyorsan elváltak. Valószínűleg a sötét bőrű férfi nem találta Olivert olyan érdekes beszélgetőpartnernek, akivel sokáig lóghatna.
  Ezt követően magát Twist is kis híján megnyomorította egy kutya, amikor egy újabb "rajongást" próbált végrehajtani. A fiatal cigány láthatóan jobban tudta, hova kell mászni, nehogy később leüljön. És Oliver még nem tapasztalt...
  Ugyanakkor elvetette durva cipőjét. Na, ekkorra már megszokta nélkülük, de a kilátás persze koldussá vált, de a gyerekek lábai borzasztóan ledöntöttek. A Dodger egyébként nem úgy nézett ki, mint a könyvben, hanem sokkal tiszteletreméltóbb. Nos, egyértelmű, hogy a tolvaj sokkal nagyobb valószínűséggel töri fel a habot, ha nem néznek rá koldusnak. A sztereotípiák szívósak - és ha a tolvajok ilyen sokáig nem találkoztak, az pontosan azért van, mert külsőre egészen rendesnek és nem szegénynek tűntek.
  Miért vitték magukkal Olivert? Talán Twist angyali arca miatt, abban a reményben, hogy ő lesz a legkevésbé gyanús. Vagy talán a Dodger nagyon megbánta, mert Oliver tekintete: lesoványodott, karcos, törött és koszos lábakkal élénk együttérzést váltott ki. És a tolvajok is emberek, főleg amikor fiatalok, és nem volt idejük megkeményíteni a lelküket.
  Mindenesetre Twist tetőt kapott a feje fölött, és nem fagyott meg éjszaka, általában jól táplálkoztak, különösen a munkásházzal összehasonlítva.
  A fiú üzletére menve rendbe hozták az öltönyt, és egy tekintélyes szolgához hasonlítottak.
  És ha Oliver nem lenne olyan hülye, hogy felsikít, hanem okosabban viselkedik - vagy tartsa magát a tolvaj, vagy csak álljon és nézzen ki, mintha az ablakon gyönyörködne, ki gondolt volna rá?
  Talán ezért igazolták olyan gyorsan, de az úr
  azonnal megtetszett az arca. Bár úgy tűnik, hogy a rokona?
  James a fogai között köpött, és dühösen megjegyezte:
  - Miért olyan ez a bíró, mint egy hülye álmos teknős?!
  A rendőr megőrült a szemtelenségtől, és értetlenül bámult a fiúra, a fiúk pedig hangosan felnyögtek. Vicces, hogy a fiatal tolvaj nem fél a hatóságoktól.
  A szemtelenség, úgy tűnik, valóban a második boldogság, és a rendőr sokkal udvariasabb lett. Talán felvillant a gondolat - mi van, ha ez egy nagyon befolyásos ember fia, vagy ...
  James Morgan kapott egy tubát az egyik többé-kevésbé tiszta csavargótól a bizalom jeléül. Cigarettára akartam gyújtani, de az utolsó pillanatban rájöttem, hogy egy durva dohánytól köhögni fog az ember, és akkor minden hivalkodó fénye leválik, mint a kígyóbőr.
  Fang bírónak nyilvánvalóan nincs kedve - sárga, vörös foltokkal az arcán, látszólag dühös... És egy fiú látványa, aki még egy fa tollban is úgy érezte magát, mint egy király a trónon.
  A tekintet pimasz, sőt lenéző, a kezek kihívóan a zsebekbe bújnak, a mellkas pedig felfuvalkodott. A fenébe is, a legkisebb félelem sem, és olyan látvány, hogy...
  James az alternatív felfogás álmában fejből emlékezett a könyvre, de ebben az esetben az idős úriemberről kiderült, hogy nem volt teljesen jópofa. Igen, volt egy átfedés a filmtárral. Valószínűleg egy jó varázspálca szerepét egy másik tanúnak kellett eljátszania. Aki látta Plut és Kolja lopást...
  A fiú nem nagyon, aztán meghallgatta, mit mondott a frakkos úr a bírónak. De a bíró végül hozzá fordult:
  
  - Mi a neved, megcsontosodott gazember? - kérdezte Mr. Fang méreggel a hangjában.
  James Oliver merészen válaszolt:
  - Ki a gazember, tehát te vagy az! Ne merészelj megcsontosodott öregnek nevezni!
  A bíró meg is fulladt a meglepetéstől. Még a kemény banditák sem engedték meg maguknak, hogy ilyen szemtelenül és pimaszok legyenek egy olyan személlyel szemben, akit akasztófára lehet küldeni. Bár valójában nem egészen - a halálbüntetésért általában egy másik, magasabb fokú bíróság ülésezik, kijelölt ügyvéd részvételével. Bár egy ilyen védő haszontalan, akár egy faszék. De természetesen nem ítélhetnek halálra Angliában a törvényesség látszata nélkül. Mindenesetre a középkor már nincs az udvaron.
  De ha a zsebtolvajlással foglalkozik, sőt fiú is követi el, akkor ügyvéd nélkül is megteheti.
  A haragtól forrongó Fang fenyegető pillantást vetett a fiúra, és elkapta... Megvetést, mintha nem is hatalommal ruházott ember lenne, hanem trágyadomb. Ezt elviselni elviselhető! (Szó!)
  A bíró röviden, vagy inkább gyorsan bedobta:
  - Előzetes egyeztetés alapján elkövetett zsebtolvajlásért a fiút három év kényszermunkára, további kettőre pedig a bírósággal szembeni kihívó magatartás miatt ítélik!
  James-Oliver megvetően a csőrbe köpött.
  - Igen, elmentél! Általában véve, ő egy tolvaj a törvényben ... Pontosabban, én egy tolvaj vagyok, amit a világ soha nem látott!
  Az úr megpróbált közbelépni:
  - A fiú egyértelműen beteg, bíró úr. Kíméld a gyereket!
  Fang az asztalra csapta a kalapáccsal.
  - Vidd el a fattyút! Öt év kemény munka a maximum, amit adhatok, de egy magasabb bíró leforrasztja neki az akasztófát.
  Oliver megütötte a rendőrt... Az ágyékon is - nem valószínű, hogy egy edzetlen test megengedné neki, hogy elérje egy magas alany állát. Igaz, az ellenség elég józan és tapasztalt volt ahhoz, hogy kissé elmozduljon, és amitől az ütés fájdalmasnak bizonyult, de egyáltalán nem sokkoló. De a rendőr maga is megmozdította a botját válaszul. Oleg enyhítette a támadást, de mindazonáltal a füle csengett, és kissé beborult. És a második ütés elérte a célt...
  A fiú lelke kirepült a testéből az agyrázkódástól... Még jó, hogy rugalmas a staféta, és a tapasztalt őr jól számolta az erőt... Különben Olivért biztosan megölték volna... Különben eltelt öt perc, és egy hideg frissítő zuhany. ...
  Most az öregfiú visszatért, és a dolgok összehasonlíthatatlanul rosszabbul mentek, mint a könyvben. Természetesen a védőtanú késett, és senki sem akarta hallgatni. A bíró szárazon megjegyezte:
  - Valamennyi ítélet megszületett, de ha új tárgyalást szeretne, keresse meg az ügyészt, és újonnan feltárt körülmények miatt kérje az ügy felülvizsgálatát! Akkor hagyd lógni ezt a lényt!
  James Morgan, akinek a szelleme a közelben lebegett, hirtelen elgondolkodott - sőt, az ítélet meghozatala után a bíró rákényszerítheti a tanút, hogy írjon az ügyésznek... A törvény szerint ez így van. A már meghozott ítéletet csak a különeljárásban meghatározott módon lehet hatályon kívül helyezni.
  Szóval itt Twist Olivérnek nagy szerencséje volt... Illetve a könyvben... Egyébként amit valami filmben nem hittek el, a bíró, miután kimondta a fiú felakasztására vonatkozó ítéletet, olyan gyorsan meghátrált volna, mert egy nem különösebben tekintélyes tanú. Igen, és maga a tanú is félhet a bírótól... Mi lenne valóságosabb.
  De itt már a közönség nem szimpatizált a pimasz Olivérrel és az úrral, aki elhagyta az alkalmazást ...
  James Oliver későn emlékezve megpróbált visszatérni a korábban elhagyott testhez, de... Úgy csúszott át rajta, mint egy űr vagy egy füstoszlop... Úgy tűnik, nem lépnek be kétszer ugyanabba a folyóba. Most Oliver újra ott van, és ... új kalandok várnak rád.
  James Morgan még mindig tudott együtt érezni és olvasni a gondolatokban. A fiúban az agyrázkódás után rendkívül kaotikusak. A bilincseket szorosan rögzítették - Angliában gyakran letartóztatják a gyerekeket, és előre elkészítik a megfelelő méretet. Egy pimasz fiút meg kell tanítani. Teljesen oborzel - sakál!
  Érezte a fájdalmat a kezében, a kis Oliver elsorvadt, és könnyek szöktek ki a szeméből.
  A munkabörtön egy ősi erődítményre emlékeztetett, tornyokkal és kibúvókkal. Komor őrök, fogak a falakon és őrbulldogok.
  Oliver még mindig erősen gondolkodott, és a felügyelő még egy ostorral is megütötte a fiút, hogy gyorsabban haladjon. A fiú zihálva azt mondta:
  - Ahogy akarod, uram!
  A tizennégy évnél nem idősebb fiúkat és lányokat a börtön külön részében tartották. Oliver már magához tért, és kíváncsian nézett körül a börtönben. Konkrétan a vastag rácsok mögött láttam a börtön udvarát, ahol overálban és klumpában felnőtt elítéltek aprítottak, rángattak, gyalultak valamit. A rendőrök és az őrök vadul kiabáltak velük.
  A gyerekek fele külön volt elhelyezve, és hárommal különböztették meg, hogy a vastag, nedves falak mentén kék vonal húzódott.
  Maga az udvar is majdnem üres volt, csak ők masíroztak a távolban... Oliver a csupaszra nyírt fejüket nézegetve azt hitte, fiúk, de... A fiúk nem járnak szürke ruhákban, amelyek úgy néznek ki, mint az apácák revénája. . Csak a revenak voltak rövidek, szinte teljesen felfedték a lányok csupasz, meleg időben mentes, vékony és levert lábait.
  Néhányan még Olivernél is fiatalabbak voltak, és bár a távolság megnehezítette vékony arcukat részletesen megvizsgálni, és elkapni a rettenetes bánatot a szemükben, a fiú a szenvedés és a bánat iszonyatos folyamát érezte belőlük!
  Ő Oliver a börtönben! Egyértelmű, hogy bűnöző: mindenki szemében gyilkos és tolvaj! A gyilkos szó nem teljesen tiszta, de makacsul hangzik a fejemben, és harangokkal veri a halántékot!
  Vastag, repedezett és penészes falai pedig mintha élnének a börtönben, és a fogoly rekedt és nehéz lélegzése mintha kis lyukakon keresztül hallatszódott volna.
  A nehéz, kovácsoltvas ajtók nyikorogva kinyíltak, és a rendőr átnyújtott egy papírt, amelyet a játékvezetői titkár készített. Oliver Twist nevét nem adták meg, hanem egy számot ragasztottak rá. Nos, igen, ha ez valami szemtelen tolvaj vagy az utolsó csavargó, akkor a név nem számít. Egy szám elég - legyen arctalan és engedelmes... De nem, a börtönrendszer nem törte meg az ilyeneket!
  Pár őr húsevő vigyorral nézett Oliverre. A fiú máris ijedtnek és rettenetesen sápadtnak tűnt. A félelem, melynek erős félelmét azután sem tapasztalta, hogy több kását kért, megkorbácsolták a munkásház őrei...
  Ez már egy másik világ - egy olyan hely, amely nagyon hasonlítható az alvilághoz, és nem véletlen, hogy mindenki annyira vágyik arra, hogy mindenáron elkerülje a rabszolgaságot... Oliver lábai megroggyantak, és előreesett... A tapasztalt börtönőr ügyesen megragadta a fiú a hajánál fogva, és megütötte az elítélt fiú rózsaszín és fehér arcát:
  - Itt nem kapunk ilyen trükköket! Úgy fogsz játszani, mint mindenki más, vagy...
  És a nagydarab férfi ékesszólóan lefuttatta a keze élét a torkán.
  Oliver Twist felébredt. Három őr lépett be a cellába, csikorogva kinyitották a zárat. Bőrkesztyűt vettek fel, tapogatni kezdték a fiút, és nézegetni kezdték a sebeit, hogy nincs-e benne poloska vagy valami mocsok. Aztán elkezdték alkohollal bedörzsölni.
  Oliver a fogát csikorgatta a kiszáradt sebek égető fájdalmától. Viszont a fog majdnem átment és abbahagyta a viszketést. A fiú kapott egy ital húslevest, egy darab szárnyat kenyérrel.
  Az egyik őr megjegyezte:
  - Furcsa módon, de sokan sajnálnak téged, ne végezd ki!
  Oliver reménykedve kérdezte:
  - És talán nem lesz kínzás?
  A matróna megrázta a fejét.
  - Lesz kínzás! Igényeljen akár háromszoros egyedi megrendeléseket!
  Oliver nagyot sóhajtott, és úgy döntött, hogy kibírja... És őrült álma volt...
  Bár ő is olvasott egy könyvet James Morganről. Sőt, igen, James fiú volt, akit Jamaicán kemény munkára mérgeztek meg. Ott keményen dolgozott a cukornádültetvényeken. Aztán a rajtaütés során csatlakozott a kalózokhoz, és kezdetnek kabinos fiú lett. Aztán kitüntette magát mint segédkapitány, majd maga a kapitány. James Morgan sokat zsákmányolt, és végül Jamaica kormányzója lett.
  Ez az egész történet. Először egy koldusfiú-tolvaj, majd egy fiatal elítélt, aki majdnem megfulladt a raktérben. Továbbá a rabszolga, aki a felügyelő korbácsa alatt meztelenül dolgozik az ültetvényeken.
  Oliver arra gondolt, hogy talán az ültetvények is rá várnak. Nyilvánvalóan nem fogják kivégezni. A déli gyarmatokon a testnek még tél sincs: ez plusz. De meg lehet fertőzni. Az étel nem számít, de meg lehet élni. Sok a munka, néha vannak viszonylag szabad napok. A rabszolgákat gyakran megverik. Néha az elítéltek szabadságot kapnak, és maguk is ültetvényesekké válnak.
  A fiú felsóhajtott, és arra gondolt, hogy jó lenne, ha Morganhoz hasonló kalóz lesz, majd kormányzó.
  Az igazság nem azok az idők. A kalózkodás nem tűnt el, de erősen elfojtották. Jamaicán pedig már nem olyan masszív. Ahogy más helyeken is. Bár Afrikában a kalózok még mindig aktívak a Csendes-óceánon.
  Oliver elképzelte a galleon támadását. Hány fiú ugrál a spanyol katonákra, kivillantva csupasz, kerek sarkukat. És szablyával vágja le az ellenséget.
  És menj Oliver. Az övé elég fiú, de szálkás és erős. Ki két karddal és kiáltással vezeti a malmot;
  - A legerősebb legénységünk,
  Felszállunk a nyílra!
  A Kasztíliai Birodalom elesett tengerészei és katonái pedig elesnek. És ez olyan klassz és szórakoztató.
  Oliver kinyitja a kincsesládákat, és aranyba mártja vérrel borított kezét.
  A kalózfiúk pedig énekelnek, a fedélzeten csupasz, lebarnult lábbal csapják babájukat;
  Reszketünk a dühtől és a dühtől
  De szörnyűségeink azonnal, azonnal abbamaradnak Ha csak a legmagasabb színvonalú aranyat gurít a sors, amennyit csak akarunk.
  
  Eh - igen, az óceánon, eh - igen, vitorla alatt, Ó, igen, mesés gazdagságért repülünk, Kár, senki sem tudja, és mi magunk sem tudjuk, mennyi arany kell, ó, mennyi mi akarunk.
  
  Mindenkit kirabolunk, de nem mi vagyunk a hibásak És el kell élni a családunkat, kell a rokonok is.Elvégre senkinek nem jut eszébe fizetést fizetni És ünnepek és szabadnapok nélkül élünk.
  
  Eh - igen, az óceánon, eh - igen, vitorla alatt, Ó, igen, mesés gazdagságért repülünk, Kár, senki sem tudja, és mi magunk sem tudjuk, mennyi arany kell, ó, mennyi mi akarunk.
  
  Eh - igen, az óceánon, eh - igen, vitorla alatt, Ó, igen, mesés gazdagságért repülünk, Kár, senki sem tudja, és mi magunk sem tudjuk, mennyi arany kell, ó, mennyi mi akarunk.
  . 3. FEJEZET
  A fiú ismét megpróbált egy ideig körbejárni a cellát. De nem volt túl jó benne. Igaz, a hólyagok a talpról már kissé eltűntek, és nem volt olyan fájdalmas a járás. Oliver Twist füttyentett egy dalt az orrlyukain keresztül. És valahogy emiatt volt buta, hogy börtönben van. Oliver még nem olvasott Montecristo grófjáról. A regényt kicsit később írják. De valami nem annyira ismert dolog megragadt az emlékezetében.
  Például egy fiú ellopta az örök fiatalság almáját, és a Bastille-ban kötött ki. XIV. Lajos először ki akarta végezni a gyermeket. De aztán úgy döntöttem, hogy örökre a Bastille titkos cellájában hagyom a gyereket. A gyermek pedig, miután örök fiatalságot nyert, egy magányos, földalatti cellába került... És hetven évet töltött magánzárkában. Amíg el nem engedték, egyszerűen nem hitték el, hogy egy tizenkét évesnek látszó fiúnak a Bastille titkos cellájában kellene lennie, mint különösen veszélyes bűnözőnek.
  Az örök gyermeket alaposan megkorbácsolták, és mind a négy oldalról elengedték. Miután a fiú bebarangolta Európa útjait, kalandban volt része. Bonaparte Napóleon seregében egy ezred fia lett.
  Elég érdekes regény volt. Hetven év, de szolgálni - jó egyetérteni! És ijesztő! Ez pedig szinte teljes sötétségben, nyakba láncolva. Egyébként ő Oliver. Szegény fiú... És még mennyire nem őrült meg. Az álmok voltak az egyetlen vigasza. Hosszúak voltak és nagyon érdekesek.
  Egy álomban például egy fiú hegyi ösvényeken bolyong, és belebotlik egy kincsbe, vagy valami szórakoztatóbb dologba. És a mezítláb egy kupac aranyérmévé válik...
  Oliver sárga, fémes köröket képzel el, és olyan menőnek tűnik. És kiválogatod őket, és ökölbe rázod őket. És olyan csábító csillogások. És az ilyen arany itt gyönyörű, vörös árnyalatot ad.
  Oliver még gondolatban is megízlelte a fog sárga gömbjét. És boldogan mosolygott. Az aranynak finom - és nagyon kellemes, méz illatát árasztja... És most úgy tűnik neked, hogy méhek zümmögnek a kamrában, és gyengéd sugarakkal jön a nyár.
  A fiú elmosolyodott. És megint elkezdett járkálni a cellában... Mezítláb, a gyerek lába gyorsan meggyógyul, és mozogni akarok. Felakasztják? Nem akarok beleragadni egy hurokba.
  Oliver elképzelte, hogyan lóg a meztelen, gyerekes sarka, amikor a hurkot megfeszítik a vékony nyak körül. És akkor égetik a csupasz talpat egy vörösen izzó vasalóval, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a fiú meghalt. És megégetik a holttestét a sütőben - ami nagyon kellemetlen ...
  Oliver keserűen énekelte, hogy egy kalózrománccal felvidítsa magát:
  Hiába csapták be a gazdagok az ajtót,
  Hiszen a szegények küszöbéig van rendelve az út!
  Ott egy ketrecben lakat alatt a peri unatkozik,
  Azt akarja, hogy a lovag segítsen neki!
  
  És kisfiúként elmentem a kalózokhoz,
  Meghajolni egy méltóság előtt, hogy ne verjen!
  Most eljött a megtérülés ideje minden vágyónak,
  A vadász élelemmé változott a játékban!
  
  És nagyok az én erős fiaim,
  Amikor a kard kezében forogni kezdtem!
  Gonosz ellenségeket küldök a sírba unatkozni,
  A hold az égen fényes rézzel ragyog!
  
  A bátorság dühösen forr a szívben,
  A zöld kabinos fiú készen áll a beszállásra!
  Egy kardos tiszttel kereszteztem,
  Vad, erőszakos dühvel szállj be a csatába!
  
  Az ellenfél magas, mint a bika az istállóból,
  Össze akarja törni a vad tömeget!
  De a fiatalember méltósággal küzd,
  A penge láthatatlan szálat sző!
  
  Itt egy kitörés - átszúrták a hasát,
  A gengszter felüvöltött, elejtette a kardját!
  Távolságban élt, és nem ismerte a fájdalmat,
  Most elvesztette lóerejét!
  
  Az első beszállásom nagyon sikeres volt
  Egy marék aranyat öntünk a zsebébe!
  Mi, kalózok pedig dalokat énekelünk
  A becsülettel megszerzett duván felosztása a csatában!
  
  Persze holnap lehet rosszabb is
  Fregatt és cirkáló fegyverek sörtékkel!
  Küldj, hogy mezítláb ugorjak át a tócsákon,
  A vér által, amelyet az ellenséges gazember ontott!
  
  Elég fiú, nincsenek antennák,
  De nincs kabinfiú a kényeztetés csatájában!
  Kohlnak az évek színében kell meghalnia,
  Ez önkéntes döntés!
  Miután Oliver egy kicsit vidámabbnak érezte magát, és még a láncot is dörzsölni kezdte. Egy fém láncszem a másikkal szemben. Bár nem valószínű, hogy lesz ideje, de legalább van rá esély.
  A fiú energikusan viselkedett és dühösen énekelt;
  Ülés per rács v kazamata nyers .
  Fogságban tenyésztett fiatal sas,
  Szomorú bajtársam szárnyával hadonászva,
  Véres étel csipkel az ablak alatt,
  Csíp, dob, és kinéz az ablakon,
  Mintha ugyanezt gondolta volna velem;
  A szemével és a sírásával hív
  És azt akarja mondani: "Repüljünk el!
  Szabad madarak vagyunk; itt az idő, testvér, itt az idő!
  Ott, ahol a hegy kifehéredik a felhő mögött,
  Ott, ahol a tenger széle kékül,
  Ott, ahol csak a szél járunk... igen, én! .. "
  A fiú pedig mezítláb rúgta a priccseket. Aztán elvette és újra elaludt. És olyasmiről is álmodott, amit korábban olvasott regények ihlettek. Különösen a hitehagyott Julianusról. Mi lett volna, ha Julian tovább él!
  És ez az álom érdekes;
  Álmában a fiú valami szokatlant látott...
  Itt volt Julianus, a Hitehagyott mellett. A híres római császár a pártusokkal vívott csatában nehéz helyzetbe került. Caesar örökösei azonban bátran harcoltak, és visszaszorították a pártusokat. De magát a császárt egy kis különítmény vette körül, aki kétségbeesetten próbált áttörni a sajátjaihoz.
  Twist Olivér kiugrott a forró homokra. A terminátorfiú azonnal rájött, hogy ez nem egészen álom, főleg, hogy fájtak a még nem teljesen begyógyult hólyagok a talpán. De nincs idő vitatkozni - a császárt meg kell menteni!
  A fiú-őrmester egy ütéssel ugrás közben lelőtt öt párthust, akik már ostromolták a császárt. Aztán Twist Olivér nagyon ügyesen felkapta mindkét kardot, és szidni kezdett. Az első négy perzsa harcos levágott fejjel esett el. Aztán a fiú puszta ujjaival eldobta a tőrt, ami repülés közben megcsavarodott, és elvágta három íjász torkát.
  Oliver Twist boldogan kiáltott fel:
  - Ez egy férfi harc!
  Aztán döntő támadásba kezdett. Kardlengései olyanok voltak, mint egy fűnyíróé. Sorra levágtak mindenkit, és feldarabolták a perzsák végtagjait. Itt van a pártusok egyik fővezére, aki megpróbálja elérni, hogy maga a császár elveszítse a kezét. És akkor a fej.
  Oliver Twist egyszerre öt tőrt dobott le a lemezjátszóról a lábával, és egy egész sor íjászt kaszált le. Aztán felkiáltott:
  - A szerencse órája! Itt az ideje játszani!
  És a kardjai hajvágást adtak a pártus hadseregnek. A hadsereg vezetője, Perzsia királya, Indemon kikeltette a zenkit. Egy félmeztelen, izmos fiú sorban levágott mindenkit, és hullákkal teleszórta Julian közeledését. Párthia uralkodója még soha nem látott ilyen ádáz harcost. És az a tény, hogy ez csak egy szakálltalan fiatalság, komoly félelmet keltett.
  Hirtelen az igazán pogány istenek úgy döntöttek, hogy megsegítik az ókori Rómát, és Julianus visszavonulás helyett visszaadta ősei vallását a Földre! És most vagy Herkules, vagy Herkules fia harcol a pártus hadsereggel.
  Twist Olivér pedig egyre jobban lázba jött. Nehéz és éles tárgyakat dobált. Szúrta és szétverte az ókori Róma ellenségeit, kardja pedig ellenállhatatlan villámnak tűnt. A terminátor fiú inspirálta a többi rómait. Kiabálás: Herkules! Herkules velünk! A pártusokra rohantak, háromszorosára növelve erejüket. Maga a császár harcolt.
  Julian csak kicsivel volt magasabb az átlagmagasságnál, de jól felépített és jóképű. Halálakor még csak harminckét éves volt, és nem tudni, mi várt volna a Római Birodalomra, ha a hitehagyott tovább élt volna. De most, úgy tűnik, a pártusok visszaköltöztek, és elkezdtek hátrálni.
  A római hadsereg többi tagja pedig meleget adott. Indemon király megpróbálta megfordítani a csata menetét, és kiválasztott ezer halhatatlannal harcba szállt. De ez volt az ő végzetes hibája.
  Oliver Twist egy nagyon termetes férfira hívta fel a figyelmet - magasabb, mint Valuev, koronát viselt és vállát viselt, mint egy szekrény aranyláncos láncban. És a fiú, látva, hogyan hallgatják ennek az uralkodónak a parancsait, megértette: ideje cselekedni. És felvette a perzsa által elejtett íjat. Gyorsan meghúzta a lábával, úgy, hogy az íjhúr majdnem elrepedt. Aztán elengedett egy nyilat, ami mentálisan kísérte a repülését.
  És rohanva szúrós szúrás szúrt a parthiai király nyakába, eltörve a nyaki artériát. Az uralkodó pedig hatalmas, másfél vagy akár két centner súllyal lezuhant egy elefántról.
  A király halála természetesen megsemmisítő csapás a hadseregre. Főleg, amikor a fiatalabb örökös megpróbálta átvenni a parancsnokságot, például Twist Olivér nyilat küldött rá. Ennek eredményeként ez az ellenfél egy áttört skorpiónak bizonyult. A rómaiak, látva a csatába rohanó császárt, most felkiáltottak: Apollón, Apolló velünk van!
  Oliver Twist pedig kézzel-lábbal verte a pártusokat.
  És ez a barbár hadsereg nagykereskedelmi járattá változott. Most a rómaiak üldözték Parthiát, és ebben a farkasfajban nem volt szó megbocsátásról és irgalmasságról. Jaj azoknak, akik menekülnek, és jaj azoknak, akik kétszeresen menekülnek a rómaiak elől.
  A keleti hadsereg elolvadt a szemünk előtt, a latin ezredek, légiók és csapatok pedig kérlelhetetlenek voltak. Vas és erős, mindent összetörnek és felaprítanak, és megölik a nemeseket...
  A fiú viszont csupasz, rózsaszín sarkúval villogott, és kardokkal malmot futott, egyszerre öt ellenfelet vágva le.
  Teljes győzelem. Az életben maradt pártusok térdre esnek, és kegyelemért könyörögnek.
  Oliver Twist a császár hívására jött fel. Szeretettel nézett rá. Az ókorban az emberek valamivel alacsonyabbak, mint a későbbi évszázadokban, és álmában a fiú idősebbnek képzeli magát. Tehát Oliver római mércével tizennégy-tizenöt évesnek tűnik. Vagyis már férfinak is tekinthető, igaz, szakáll nélkül. Julian a karcolásait és zúzódásait nézte, és széles mosollyal kérdezte:
  - Isten vagy?
  Oliver Twist őszintén és tisztességesen válaszolt:
  - Ember vagyok!
  Julian nagyot sóhajtott, és őszintén válaszolt:
  - Kár... Nagyon sajnálom!
  Ez feldühítette a terminátor fiút, és keményen válaszolt:
  - Nincs mit sajnálni! Hú, ez büszkén hangzik!
  Julian elismerően bólintott, és megveregette a fiú vállát:
  - Jól mondva! Ez az ember büszkén hangzik, és büszkének kell lennie, és nem agyag a fazekas kezében!
  A hadsereg helyeslően mormolta. A menetelő pap a győzelem alkalmából pogány imaszolgálatot kezdett előkészíteni. Julian úgy döntött, hogy újraéleszti a régi kultuszt. Az egyik a Jupiter, a Mars és a Mithra imádata. Bár egyértelmű, hogy a pogány hitet modernizálni kell. Különféle ötletek születtek itt. Hiszen már van tanítás a Champs Elysees-ről - a harcosok és a hős emberek paradicsomáról, a szakértőkről. Akkor miért ne lehetne hivatalos doktrínává tenni. A császárnak engedelmeskedsz, kitűnhetsz a szolgálatban és háremet kapsz a következő világban, és ott fogsz nemes lakomákat ünnepelni, örökké fiatal és erős lévén! Akkor miért az elit Krisztus tanítása?
  Twist Olivér, aki szintén nem nagyon szerette a hagyományos kereszténységet, kétszívű és kegyetlen, megjegyezte:
  - Az ember maga a saját boldogságának kovácsa, és ő a sikerének fazekasa!
  Julian kezet nyújtott a fiúnak, melegen megrázta, és teljes őszinteséggel azt javasolta:
  - Légy a fiam és az örökösöm! Bölcs vagy több éveid felett, és emberfeletti erőd van!
  Ezt követően a császár elővette övéből a császárok gyűrűjét. Ezt a gyűrűt általában a császár viseli, akit utódjának választ, és általában az örökbefogadás jele.
  Oliver Twist gyűrűt húzott a mutatóujjára, és lelkesen mondta:
  "Remélem, méltó leszek arra, hogy a császár fia legyek..."
  Julianus legyőzte a pártus hadsereget, és ismét ostrom alá vette jól megerősített fővárosukat. Twist Olivér megjelenését örömmel fogadták. A római császár megcsókolta a fiút, erős kezekkel maga fölé emelte, mondván:
  - Hál 'Istennek! Már azt hittem, meghaltál!
  Oliver rájött, hogy az igazságot nem olyan könnyű megmagyarázni, így válaszolt:
  - Őszintén szólva, Felség az én igazi apám, ő Apolló, és néha elvisz az Olimposzra és más világokra, hogy ne szokjam meg az embereket!
  A történelemben hitehagyottnak becézett császár meglepődött:
  - Láttad az Olympust?
  Twist Oliver, mint minden intellektuálisan fejlett fiú, szeretett komponálni, ezért azonnal megerősítette:
  - Igen!
  Julian csodálattal kiáltott fel:
  - És láttam a Jupitert!
  A lovagfiú szélesen mosolyogva, gyöngyfogakkal válaszolt:
  - Jupiter nagyapám köszön neked! És sok sikert kíván!
  A császár szívből kiáltott fel:
  - Hála az isteneknek! Hozzák a győzelmet!
  Az örökös fiú azonnal azt javasolta, hogy ne halasszák el a támadást, mivel a környék elpusztult, és a római csapatoknak túl nehéz volt ételt és italt szerezniük maguknak.
  Olivér a legjobb római íjjal felfegyverkezve, amelyet szintén továbbfejlesztett, vadászni indult. Jobb átgondolni a támadási tervet, meglátni magát az erődöt, és ugyanakkor megölni az ellenségeket.
  Oliver Twist messziről lőtt a harcosra a skarlátvörös tollakkal a sisakján. Válaszul nyílfelhők repültek a fiú felé. De az ifjú harcos a legcsekélyebb figyelmet sem fordította rájuk: még mindig nem értek el, és hűvösen kiütötték az ellenfeleket, ő maga pedig, egy gyors lépéssel, időnként, futva, megkerülte a falat.
  A város valóban nagy volt, nem sokkal kisebb, mint Róma, és magas falak vették körül. Nagy Traianus és sok más hódító nem tudták magukévá tenni. De valójában itt van Parthia fő ereje. Győzd le őt, és Róma uralma Indiáig terjedhet.
  Oliver észrevette, hogy a város falai szinte mindenhol nagyok, vastagok és szaggatottak. Egy ilyen város elfoglalásához sok hosszú lépcsőre van szükség, és nem biztos, hogy megtalálja őket. Valamivel gyengébb a védelem, ahol a várost a folyó mossa, ott viharos patak folyik. Lehetséges a folyót elterelni, de ehhez legalább két hónap kemény munkára lesz szükség. Tehát mik a többi mód?
  Például robbantsa fel a falat és törje át a törést! A legegyszerűbb módja, de robbanóanyagra van szükség. De nem messze a várostól van egy lenyűgöző erdő. Némi szakértelemmel pedig... fűrészporból robbanóanyagokat lehet készíteni, a legegyszerűbb ásványokat és sókat hozzáadva. És a fiú csupasz sarkával érezte, hogy ilyen ásványok és sók vannak a talajban.
  A legjobb a fal legmagasabb részét aláásni, ahol a legtöbb ellenséges katona halmozódott fel. Most a pártusok megbánják, hogy egyáltalán szembe mertek menni Róma ellen.
  Oliver Twist, miután négy tegezt kilőtt, visszatért a táborba, és boldogan közölte Juliannal:
  - Az istenek megmondták, hogyan kell bevenni az erődöt! De hadd szolgálják a harcosaid a mi szertartásunkat!
  A római császár szigorúan megparancsolta:
  - Úgy engedelmeskedj fiamnak, mint te nekem!
  A hadsereg pedig, amely látta Twist Olivért akció közben, üdvözölte cserébe. És a fiú, a Tsesarevich aktívan parancsot adott. Sok fűrészport kell összekevernie ásványi anyagokkal, és akkor megkapja az ősi idők hatalmas bombáját. Sokkal hatékonyabban kell működnie, mint a puskapor, és nem rosszabb, mint a nitroglicerin. Ez tényleg a terminátor fiú fogant. Ráadásul Oliver személyesen vágta ki az erdőt, a rönköket pedig pajzsokká és fűrészporrá őrölte.
  Az istenek akaratában hívő római hadsereg nagyon barátságosan, harmonikusan és energikusan dolgozott. A fűrészpor és az erős fapajzsok gyorsan elkészültek. Igaz, a pártusok megpróbáltak támadást végrehajtani.
  Oliver Twist boldogan meglengette két kardját, és a lovasság kirohant a lesből. Párezer perzsát vettek körül. A fiú-lovag, aki lábával az állkapocsban dugja a vezetőjüket, és sok fogának elvesztésére kényszeríti. Aztán a kardja úgy működött, mint a borotva. A pártusok pedig egy zsákban voltak, és a világ legbátrabb hadseregével vették körül őket.
  Igen, sok barbár harcolt most a római hadseregben, de ez erősebbé tette, magába szívta a friss vért és az új harci technikákat.
  Twist Olivér másoknál jobban jeleskedett ezen a fakivágáson. És szándékosan a kölyök nagy vértócsákba zuhant, hogy a római katonákat permetezze. És tetszett nekik, kiderült, hogy isteni kegyelmet, erőt és szerencsét kapnak magától Apolló fiától.
  Ugyanúgy Rómában is sokan örültek a régi pogány kultuszok visszatérésének. És nagy örömmel imádkoztak Fortunehoz. A kereszténység viszont túlságosan ellenségesnek tűnt az élet örömeivel szemben, ezért nem vonzó. Sőt, lesz még az a paradicsom? És a negyedik században élők közül valaki látta a feltámadt Krisztust?
  Az isteneik pedig egyszerűek, érthetőek, emberiek... És senki sem tanúsított komoly ellenállást az újjáéledő kultuszok ellen!
  És most a rizsharcosok, még ha felerészük nem is latinok, hanem barbárok, lelkesen hajtják végre a császár és fia és Apollón fia parancsait.
  Éjszaka már elegendő fűrészpor és ásványi anyag készül. Twist Olivér nem várt hajnalig, hanem megparancsolta, hogy a szekeret azonnal vigyék az ellenséges védelem központi pontjára.
  A trófeás pártus lovak pedig a halálos rakomány mellett rohantak a királyok tornya felé. Továbbhajtották őket, égették a fejet és a lábakat égő fáklyákkal és hosszú korbácsütésekkel. És bár a perzsák válogatás nélkül lőttek az éjszaka sötétjébe, már késő volt.
  Oliver Twist, hogy felerősítse a hangját, egy hatalmas rézkürtön keresztül kiáltott:
  - Teljesüljön az Istenek neve! Jupiter segítsen!
  Úgy felrobbant, hogy a rómaiak fejétől pár mérföldre is leverték a fejükről a sisakjukat. De a pártusok ezerszer többet szenvedtek. A robbanáshullám elől a fő menedéket magasabbra dobták, és a falak felemelkedtek. Sok száz perzsa katona halt meg a helyszínen, és még többen megnyomorították ...
  Twist Olivér, akit szintén meglökött a robbanás, térdre esett, de azonnal felpattant. A fiú-lovag ismét ugatott:
  - És most barátok támadnak! Apollón Istenünk dicsőségére!
  És elsőnek rohant, mezítláb villogva, fiús sarkú cipők véréhez tapadt porral. És mögötte rohant az egész római sereg, mindenesetre megszámlálhatatlanul rémálomban.
  Oliver volt az első, aki elérte a pártus állásokat, és fürgén bemászott a leomlott fal alá. A terminátor fiú nagy izgalomban volt. Sorra vágott mindenkit, bár már akkor látszott, hogy a pártusok elvesztették a valódi ellenállás képességét. A morál leesett, és minden vágy, hogy szembeszálljanak a rómaiakkal, elpárolgott. De ennek ellenére folytatódott az irtás, és valóságos mészárlás következett.
  Oliver Twist, kardjával hadonászva, és átvágott egy másik tisztáson, egy egész balladát énekelt:
  Róma és a kard lovagja vagyok...
  Az Úr harcra hívott!
  A világ egyből hóhért kapott,
  És jobb, ha dicséred Svarogot!
  
  Elhatározta, hogy feléleszti a nagy álmot
  Ez az ember olyan erős lett, mint Isten!
  És beleszeretett a bölcsességbe, a szépségbe,
  Amelyben megtestesül a szívek rohanása a fémbe!
  
  Nem, nem pogány, Caesar volt,
  Nem ismerte a párját a ratiban...
  És Róma ragyogó dicsőséggel,
  Dacolj a félelemmel - Sátán!
  
  Minden porrá lesz
  De csak a szellem halhatatlan!
  Találj erőt a szavakban
  Amelyek nem mondják el nekünk hangosan!
  
  Hidd el, az ember nem holttest,
  Ez a legjobb, mindig él...
  A dicsőség sugara nem aludt ki...
  Csillag a szerelem szívében!
  
  És mi a vér
  Életet ad nekünk...
  A fájdalomból szerelem van
  És kapaszkodj neki!
  
  Hidd el, hogy nem vagy gyenge
  És lélekben erős volt!
  A rabszolga vesszen el testben,
  Mi elintézzük a kantárt!
  
  Amikor legyőzöd a gyávaságot
  És a vad borzalom elpusztul...
  Aztán szárnyalsz a tetők felett,
  Istenek számolják az arcokat!
  
  Jön az Olimposz, meggyújtja a tüzet,
  És lesz fény...
  De ne érintse meg a gyenge hőst,
  A szemorvos ügyfele...
  
  Ki eltapos egy kis kukacot,
  Ő maga szívében értéktelen!
  És a nagy szenvedélyem
  A farok alatt két chips bors!
  
  Röviden: jöjjön Belobog,
  Apolló leszek...
  Tollal áthúzzuk a nullákat,
  Milliók vannak mögöttünk!
  Parthia fővárosa elesett, és most a római zászló lobogott felette. Twist Olivér erős kezébe vette Ázsia kulcsát, és felkereste Julianus császárt. Megköszönte az örökösnek, és visszaadta neki, mondván: "Dicsőség Apollónak."
  Julian új fővárost épít. Oliver is álmodozni kezdett... Itt találkozott újra Julianus császárral. A Pártus királyság, amelytől a rómaiak oly sok problémát legyőztek, és Julianus, akit már Nagynak neveztek, úgy döntött, hogy visszaállítja Babilont.
  Twist Olivér, a császár nevezett fia megjelenését, akit Apollón fiának tartottak, a rómaiak az istenek jeleként fogták fel.
  A fiú elé a Vesta Szűzek rózsaszirmokat szórtak. Oliver mezítláb taposott rajtuk, és büszkén kifújta a mellkasát, diadalmasan menetelt. A szirmok kellemesen csiklandozták csupasz sarkát, és ettől felszállt a hangulat. Julian megrázta a fiú kezét a katonai munkától elkeseredetten, és így szólt:
  - Ó fiam! Megparancsoltam a pártusoktól elrabolt kincsekből, hogy öntsek neked egy aranyszobrot, szemek helyett smaragddal! Mivel te Apolló fia vagy, olyan vagy, mint a szépség és a katonai művészet istene!
  Oliver Twist szerényen válaszolt, és összefonta karját egy erős tinédzser izmos mellkasán:
  - Olyan vagyok, mint egy isten, férfi lévén!
  Julian bólintott a fiúnak, és bejelentette:
  - A részedről és Babilon újjáéledésének kezdete tiszteletére gladiátorharcokat rendezünk!
  Oliver őszintén mondta:
  - Kevesebb vér! Isteneink nem áldozatot követelnek, hanem bátorságot és bátorságot!
  Julian egyetértett ezzel:
  - Legyen így! De azoknak a pártusoknak, akik nem mondták le magukat, meg kell halniuk a gladiátorharcokban, hogy ne okozzanak újabb bajokat Rómának!
  Oliver Twist Jr ezt válaszolta:
  Hagyd, hogy az istenek döntsenek a sorsukról! Csak nők és gyerekek ne vegyenek részt ezeken!
  Julian kétértelműen válaszolt:
  - Aki nem veszélyes ránk, az nem vesz részt a haláltáncban!
  Az Oliver Twistre öntött szobor még az életnagyságnál is magasabb volt, és a smaragdszemek égtek. A fiú-istenség két acélpengéjű kardot tartott a kezében, a markolat pedig rubinokkal volt díszítve. A tehermentesítő izmok teljesen összhangban voltak az eredetivel.
  Ezután pazar lakoma következett, és már a lakoma alatt megtartották az első gladiátorharcot. Két gondosan megmosott és olajozott pártus harcolt. Karddal támadták egymást. A nagyobbik több kardcsapást is kihagyott a mellkason és a hason, a homokra rogyott. A küzdelem röpkenek bizonyult, és szinte minden római, aki elégedetlen volt ezzel az eredménnyel, lefelé billentette az ujjait - fejezzen be! Oliver tartózkodott. Nem akart kegyetlennek vagy irgalmasnak tűnni.
  A pártus lelkiismeretfurdalás nélkül leszúrta honfitársát. Ezzel tulajdonképpen a gladiátor-előadások véget értek. Csak a lakoma vége felé, amikor Julianus Nerohoz hasonlóan énekelt egy dalt, a katonákat ismét a stadionba hívták. Ezúttal két tinédzserről volt szó.
  Elég sokáig harcoltak, sok sebet ejtve egymáson. A végén pedig teljesen kimerülten kardjaikkal egymás mellkasába fúródtak és megdermedtek.
  Oliver Twist, mezítláb taposva, elégedetlenül megjegyezte:
  - Apád megígérted, hogy nem lesz gyerek a gladiátorpárbajban!
  Julian határozottan válaszolt, és öklével az asztalra csapott:
  - És ezek nem gyerekek! Már tizennégy évesek!
  Ez az eredmény némi csalódást okozott a rómaiak körében, és kifütyülték a halott harcosokat.
  Oliver nem ellenkezett. Ő maga nem számított tizennégy éves gyerekeknek. Ha már egy fiú nővel tud lenni, akkor nem gyerek!
  A gladiátorharcok másnap kezdődtek.
  A pártusok harcoltak egymással. Dühöngtek, vetették magukat és szúrtak. Sok vér és verejték hullott ki.
  Már az első csatában húsz ember harcolt mindkét oldalon. Akik először zöld ágyékkötővel, a másodiknak sárgával jöttek ki. A csata változó sikerrel zajlott. A zöldek nyertek, akik közül csak hárman maradtak talpon, sőt azok is súlyosan megsérültek.
  A második párharc kicsit kevésbé volt véres, mint az első.
  Ezúttal tizenöt férfi volt mindkét oldalon. Egyesek narancssárga kötésben, mások kékben. A nehéz csizmák csapkodnak a homokon. Maguk a gladiátorok félmeztelenek, sok szőrös, így elég barbár és feszült a látvány. A narancs erősebbnek tűnt, bár a küzdelem összességében versenyképesnek bizonyult. Makacs ütésváltás zajlott, vér csöpögött.
  Mindkét oldal hullámzó szellőként ringott.
  A Narancs erősebbnek bizonyult, ebből öt harcos állt a lábán. És azoknak a kékeknek, akik halomban voltak, de megölték, a rómaiak nem bocsátottak meg nekik.
  A csaták javában folytak. Itt például három oroszlán és öt parthus tompa karddal. A banya véres lett... Ezúttal az oroszlánokra mosolygott a szerencse, kivéve az állatokat, és a kardokat röviden, rozsdán, sokáig nem élezve kapták a foglyok.
  Aztán tizenévesek léptek be a ringbe, csak tőrrel felfegyverkezve. Annyi volt a sikoltozás, visítás, harapás. Ölelésbe fonódtak és hegyükkel szúrták egymást, ütötték, rúgták. A fiúk annyira dühösek voltak, hogy meg sem nézték, ki melyik csapatban szerepel. Csak megölték egymást, megnyomorították és a helyszínen végeztek.
  Egyikük ki is tépte a másik tökéletességét, aminek következtében az utóbbi súlyos fájdalomsokk következtében meghalt.
  Milyen nehéz és undorító, de ugyanakkor véresen izgalmas. Amikor az izgalom, az élvezet és egyben undorító keveréket éled át, amikor meztelenül, izzadt, véres és vágott tinédzserek kínozzák és harapdálják egymást fegyverrel.
  És az ókorban sok gyermek születik, és sok fiú vesz részt gladiátorharcokban. Kevésbé értékes áruk, és nem is olyan szánalmasak. A fiatal rabszolgák gyakran teljesen meztelenül harcolnak, és mindig mezítláb.
  A női gladiátorok is szinte mindig mezítláb vannak, kivéve a leghíresebbeket. Az ilyen lányok elegáns szandált vettek fel, hogy hangsúlyozzák magasabb státuszukat.
  A rabszolgák felnőtt korukig nem viselhetnek cipőt, csak hideg időben kapnak durva facipőt, hogy az értékes jószág ne hajoljon meg a hidegtől. És ha egy gyerek természeténél fogva erős és bírja a havat, akkor inkább tunika nélkül hagyják. A szabad rómaiak, és különösen a patríciusok gyermekei hideg időben szandált vagy papucsot, csizmát hordanak, hogy kevésbé legyenek rabszolgák.
  Twist Olivér természetesen Apollón isten fiaként felülmúlja az ilyen előítéleteket. De néhány pártus fogoly, aki a császár mellett ülő rövidnadrágos fiút nézte, láthatóan tiszteletbeli kozhniknak tartotta, és suttogtak.
  És Oliver hallása nagyon éles, és kellemetlen, ha így gondolok rád. Két félmeztelen rabszolga odalépett a herceghez, és kellemes masszázsokat kezdtek a fiú mezítlábára. Olyan jó, hogy megérintettek az ázsiai lányok. Nyilvánvalóan rabszolgákat is fogtak el a meghódított Parthiában.
  A tinédzserek közül csak egy maradt talpon, aki azonban a számos seb miatt szintén nem tudott egyenesen felállni, és négykézláb állt.
  A következő küzdelem egy kicsit egzotikusabb volt. Négy krokodil két tucat pártus ellen botokkal. És csak az egyiknek volt fejsze a kezében. Aligátorok rohantak a foglyokra, és válaszul botokkal verték. Néhány pártus elmenekült. A krokodil nagyon ijesztő állat. Ahogy kattog a száj, úgy halt bele ilyen fogakba a megharapott pártus.
  És a másik harcos már elvesztette a lábát és a másik karját. A gladiátor krokodilok pedig nagyon jóízűen esznek.
  Egy magas perzsa baltával vágta az aligátort. Nem is reagált: olyan erős bőr derült ki. És minden sorban ver, és rohan felfalni mindenkit, aki az agyarok alá került.
  Megjelent a véres rendetlenség. És elkezdett szétterülni a homokon és a kavicson.
  Twist Olivér flörtölni kezdett rabszolgalányokkal... És felébredt!
  . 4. FEJEZET
  Oliver Twist, miután elaludt, ismét etetik, és közli:
  - Nos, most a második kínzás vár rád, fiú.
  Először az őrök léptek be a cellába, és vele egy fehér köpenyes orvosnő. Megparancsolta Olivernek, hogy vegye le a köntösét, és bólintott, miután megvizsgálta.
  - Milyen gyorsan gyógyul a kutyán! Itt az ideje a második szenvedélyes kihallgatásnak!
  A fiú gurgulázott:
  - Még gyerek vagyok, lehet, hogy nem?
  A fehér köpenyes nő bólintott.
  - Ne aggódj, nem fog bántani. És akkor csak egy kínzás lesz. A törvény tiltja a tizennégy év alatti gyermekek kínzással történő megcsonkítását!
  Oliver nagyot sóhajtott.
  Meleg vízzel megmosták, még az állami szappant sem kímélték. És a fiú tiszta lett és készen áll a kínzásra.
  Újabb őrök léptek be. Leakasztották a nyakörvet a fiú nyakáról, és felvették a bilincseket. És láncokkal csörömpölve vezették a kínzóosztályra.
  Oliver ideges volt, a lába remegett, csupasz talpán érezte a kő hideg nedvességét. Még gyerek, súlyosan megkínozzák, és ez megborzongott.
  A kínzókamrában már várt rá egy vörös hajú hóhérnő. Elmosolyodott, nagy, gyöngyházfogai.
  - Nos, megjött az a cuki kis csirke? Most megcsípünk téged!
  Oliver csíkos pizsamáját letépték, és meztelenül vezették ki. A vörös hajúnak a hóhér tizenévesek segítettek. Ez egy speciális csapat volt a gyermekkínzáshoz.
  Olivert egy speciális, tüskékkel ellátott kreppbe helyezték, amelyek fájdalmasan szúrni kezdték a háta és a feneke bőrét.
  Aztán karjai és lábai természetellenes szögben hajladozni kezdtek. Oliver felnyögött a fájdalomtól. A szalagok megnyúltak, a karok és a lábak szó szerint kihúzódtak a vállból és a csípőből.
  A vörös hajú elmosolyodott.
  - Nos, mi fáj? Meg tudod mondani, hova rejtetted el a rejtekhelyet?
  Oliver negatívan megrázta a fejét.
  A tinédzser hóhérok elfordították a karokat, a fiú karjai és lábai pedig jobban megcsavarodtak. Oliver felnyögött, de a fogát csikorgatta, hogy elhallgattassa magát.
  A vörös hajú bólintott.
  - Kenje meg a sarkát! Már élnek!
  A fiatal hóhérok lelkesen hozzáláttak a munkához. Bekenték a fiú pormosott, még mindig kemény talpát, még gyerekes lábujjait. A vörös hajú a gyerekre nézett, és megnyalta az ajkát. Élvezte a kisfiúk kínzását.
  Végül a talpat kenjük, és a tűzhelyet gázellátással rögzítjük. A láng magassága állítható, húsevő nyelvvel nyalja a gyerek sarkát. Ugyanakkor a hóhérok továbbra is csavarják a fiú karjait és lábait, szó szerint ívben ívelve.
  A fájdalom szörnyű volt, Oliver felnyögött és felkiált. Kétségbeesetten próbálta elterelni a figyelmét, de ez nem sikerült neki. És mintha vulkánok törtek volna ki az egész testben, és láva folyt volna.
  Felvillant a gondolat: ahelyett, hogy elviselnéd ezt a fájdalmat, talán jobb lenne azt mondani. Sőt, nem valószínű, hogy a rejtett vagyont felhasználni fogják. De a makacs kisördög a fejében az erőszakkal szembeni ellenállást követelte. Oliver pedig hallgatott, mint egy fiatal úttörőt, akit a nácik vallanak. Bár időnként nyögések, sőt sikolyok törtek ki az ajkakról.
  A tűzhely megsütötte a fiú sarkait, és megpirultak, de az olívaolajnak köszönhetően nem égtek meg és nem szenesedtek meg. És lassan kijöttek a hólyagok, hosszú kínzás volt. Ezzel egy időben Twist Olivér karjának, lábának és lapockáinak szalagjai is kifordultak, úgy, hogy a szünetig még maradt egy kevés.
  A vörös hajú kuncogott és izzott a boldogságtól. Oliver jóképű, izmos fiú volt, és nagy öröm volt, hogy az ürge megkínozta őt. De nem vallott. A kínzást felügyelő tisztviselő megfordította a homokórát. A törvény értelmében a tizennégy év alatti gyermekek kínzása időben korlátozott. És csak nyög és kiált, és az írástudóknak nincs mit leírniuk.
  Aztán a vörös hajú felkapott egy hosszú tűt, amelynek hegye már vörösen izzott a kandallóban, és Oliverhez ment.
  Szúrni kezdte a meztelen, izmos fiú idegvégződéseit. Oliver felsikoltott a vad fájdalomtól... A vörös hajú lassan szúrt és énekelt:
  Micsoda fájdalom, micsoda fájdalom!
  A testvériségek verik Spanyolországot! Az öt az nulla!
  És gyöngyházfogát kitetve nevet. És megint az injekciók, amelyek tovább fokozzák a fiú szenvedését.
  Oliver megpróbálja elterelni a figyelmét a fájdalomról... Ránéz a vörös hajúra, és a lány nem tűnik ijesztőnek. Nem néz ki harmincnál többnek, csinos, de gonosz smaragd szeme. Oliver hallotta, hogy van egy hóhérnő, aki általában megkínozza a kis tolvajokat. És kevesen tudtak ellenállni a kínzásnak. Olivernek eszébe jutott a Robin Hoodról szóló regény is.
  A kis Joe-t, egy tizennégy év körüli fiút valahogy elfogták. És megkínozták a fogason tűzzel és ostorral. A kis Joe kimerült volt, de nem árulta el, hol van a rablók odúja. Aztán a hóhért elrabolták, és maga Robin Hood jelent meg helyette. És a kis Joe aludt. Csupasz sarka ugyan égett a vörösen izzó vastól, de meggyógyították a fiút, és újra elfutott.
  Szóval nem nagy ügy. Csak fáj, de nem lesz érvénytelen, sőt megbosszulja magát...
  A vörös hajú tucatnyi injekciót adott különböző testrészekre, és leengedte a hideg tűt.
  Kezébe fogott egy korbácsot, és Olivert mellkason és hason kezdte verni. Az ütések keményen estek és egyenletesen estek. A fiú, akinek a feje már eléggé összezavarodott a szörnyű fájdalomtól, elájult...
  A tizenéves hóhérok jeges vizet öntöttek rá. Oliver magához tért.
  A vörös hajú kivett egy izzó vasdarabot a kandallóból, és a fiú mellkasához vitte.
  Itt a hivatalnok lépett közbe:
  - Károsíthatja a mellizmot! A gyerekeket nem nyomják meg!
  A vörös hajú agresszíven ugatott:
  - Akkor só!
  Mancsát a poharakba tette, és egy egész marékkal ráöntött Oliver sebére. A fiú kiáltott és megrándult.
  Az angol tisztviselő bólintott.
  - Minden idő lejárt! A törvény tiltja a további kínzást!
  A vörös hajú káromkodott és morgott:
  - A fenébe is! Ő egy kemény dió! Esetleg folytatni?
  A tisztviselő megrázta a fejét.
  - Nem! A törvény az törvény! A vele egyidős fiúkat nem szabad tovább kínozni! Van még egy kínzás! És találj ki valami kifinomultabbat!
  A tizenéves hóhér azt javasolta:
  Törd el a lábujjait!
  A tisztviselő legyintett.
  - Nem lehet nyomorék!
  A vörös hajú bosszúsan bólintott.
  - Hadd pihenjen! Harmadszorra valami kifinomultabb és hatásosabbat készítek neki!
  Olivert kiszabadították a szorítókból és a kecskékből. Az orvosnő megtapogatta a fiú pulzusát, és elégedetten mondta:
  - Nagyon kitartó! És sokba kerülhet!
  A tisztviselő megjegyezte:
  - A bányáiba! Hadd működjön! Olyan kicsik, de olyan erősek, amennyire lennie kell!
  A vörös hajú felkacagott.
  - Annál jobb! Talán többször is a kezembe kerül!
  Olivert jeges vízzel mostuk, és a cellába vitték. A kínzás véget ért, és a fiú megkönnyebbülten felsóhajtott.
  Az út kétharmada eltelt, és már nagyon kevés van hátra, és a rémálom véget ér.
  Igaz, akkor valószínűleg kicsi kora miatt nem fogják kivégezni, hanem a bányákba küldik. És ez a legrosszabb! Szörnyű bűz és félhomály van, és nem tart sokáig.
  Inkább Jamaica vagy India ültetvényein, vagy a szigeteken. Meleg és napos, kellemes, friss levegő. Trópusi növények illata van.
  A fiúk mezítlábát pedig kellemes fű csiklandozza, a munka pedig még szórakoztatóbb.
  Oliver a kínzástól kimerülten a hátára feküdt, amely kevésbé sérült meg, csak a szék tompa tűi zúzták össze, és megpróbált aludni. Jó lenne elfelejteni egy gyógyító álomban.
  A gyerek nyakán lévő nyakörv szinte nem zavart, és nem csípett .... De volt olyan erkölcsi megaláztatás, mint ez a kutya pórázon. Nos, megbánták, és nem helyezték be a lábakat a blokkba.
  Itt van a Kis Joe, miután megkínozták, bilincsben tartották, és még meg sem fordulhatott. És Oliver Twist már tudta, mi a fájdalom. A munkásházban azonban nem egyszer megkorbácsolták. És az ostor már nem olyan félelmetes.
  A tűz és az ízületek elfordulása fájdalmasabb. És a tűk az idegvégződésekben. A test fáj, különösen a szalagok ficamai.
  Kinyílt a cella ajtaja... A felügyelő belépett, bevitt egy kancsó tejet és puha kenyeret, és ezt mondta:
  - Igyál és erőt kapj!
  Oliver halk hangon kérdezte:
  - Nem fognak kivégezni?
  A matróna megjegyezte:
  - Sokan sajnálnak téged, légy erős!
  Olivér tejet ivott, fehér kenyeret evett. Nehéz volt a gyomra. És amikor az őrök távoztak, a fiú a hátára feküdt, és szinte azonnal elaludt.
  És álmodott...
  Egy felnőtt férfi testében Twist Olivér fekete lovon ült. Éppen elhagyta társait, és teljesen egyedül találta magát. A hangulat elromlott, köd szállt fel a fejemben, hogyan kell mindezt úgy csinálni, hogy az minél hatékonyabb legyen. Ezt az érdekes szót a görögök találták ki - hatékonyan! Maga legalább a hetedik fiú a családban, de már nemes ember, közel áll a császárhoz. De itt csak moderálnia kell állapotát, és észrevétlenebbé kell válnia. Beszivárogjon az összeesküvők közé, akik porig akarják égetni a világ legnagyobb városát.
  Szükséges az összetett gubanc feloldása.
  Oliver Twist megállította a lovát. Túl jó és telivér van lova. Azonnal világos, hogy ez egy nemes ember lesz, és nem lehet majd kioldani a szektásokat.
  Twist Olivér leszállt a ménről, és azon gondolkodott, hova rögzítse. Csak kötni egy fához? Elviszik, de nem akarok elveszíteni egy ilyen nemes lovat. Bérelni a legközelebbi villába? Nem kockáztatják meg, hogy becsapják a birodalmi gárda prefektusának jobb kezét?
  Oliver Twist nem igazán szerette ezt a lehetőséget, de úgy tűnik, nem volt más kiút. De mi van a visszalépéssel? És akkor sétálni? Nem is tűnt túl vonzónak. Esetleg vegyen egy szerényebb lovat, vagy akár átszálljon egy szamárra?
  Az utolsó lehetőség még mindig egy kicsit logikusabbnak tűnt, és nem olyan fárasztó, mint a gyalogos kúszás.
  Azonban újra fel kellett ülnöm a ménre, és haladnom kellett a sziklás úton. A környéken csekély pálmafák nőttek, és a kilátás nem a leggazdagabb. És ez a virágzó Olaszországban van. Néhány hely itt. Itt van azonban egy elágazó és törött tölgy. A távolban egy cserzett, félmeztelen pásztorfiú hajtja a kecskéket.
  Oliver Twist megsarkantyúzta a lovát, hogy felvidítsa magát, és meggyorsította a lépteit.
  Itt erőt érzett magában és énekelt;
  Valaki vet, valaki
  szánt No majd valaki csak azt mondja, elegem volt a boronálásból, szeretném egy kicsit ugratni a boldogságot Eh, zálogba veszem a lovat és vár rám a jó szerencse!
  
  SkiddedEh, megcsúszott valahol Megcsúszott engem
  
  !
  
  MegcsúszottEh, megcsúszott valahol Megcsúszott Eh, megcsúszott valahol Megint megcsúszott Eh, megcsúszott valahol Megcsúszott, ó, megcsúszott valahol Megint megcsúszott!
  
  Megcsúszott Eh megcsúszott valahol Megcsúszott engem Megcsúszott oh megcsúszott valahol Megint megcsúszott!
  Itt Twist Olivér hirtelen elhallgatott, és ijedten pislogott. Előtte egy soha nem látott szépségű lány jelent meg. Szinte meztelen volt, csak pompás kebleit borították a szivárvány minden színében csillogó kövekből készült gyöngysorok, csípőjét pedig gyöngyfüzérek, nagy gyémántok és smaragd fűzték. Ugyanakkor a figura csodálatos, egy magas lány, arany levél színű hullámokban hulló vastag haj, és három hajtű: egy pillangó alakú rubin, egy zafír alakú. egy hal, és egy smaragd egy tigris alakú.
  Ugyanakkor a lány az öltözet gazdagsága ellenére mezítláb volt, csak a bokáján voltak értékes virágokból készült karkötők. Az alakja pedig nagyon izmos és állati erőt, szépséget és erotikát lehel. A prés csempéi, a csokoládéhéj alatt gördülő izomgolyók.
  Oliver Twist érezte, hogy férfias tökéletessége egyszerre megduzzad, testében felforr a vér, és a szíve úgy ver, mint egy dobpergés.
  Soha nem látott még ilyen gyönyörű, elragadó és izgalmas lányt.
  Oliver Twistnek több napig nem volt nők hamis álomemlékezetében, és úgy érezte, szédül, és felébrednek az állati ösztönök. Ő olyan személy, akiben maga a császár bízik, és a zsebében egy Caesar pecsétjével és aláírásával ellátott papír van. A lapon pedig ez áll: - Amit e levél hordozója nem tett, az Róma javára és az én parancsomra történt! Szóval, ha valami, még ha ő lenne is a barbárok királynője, Oliver igazolva lesz.
  Amikor a prefektus jobb keze leugrott a lóról, a lány váratlanul magasabbnak bizonyult az állati vágytól felizgatott rómainál. Oliver Twist nem jött zavarba, és nekirohant. De a lány meztelen, lebarnult, izmos lába megvillant, csupasz ujjai pedig szorosan megfogták az orrát. A fájdalom kalapácsként ütötte a koponyát, és Oliver Twist felkiáltott:
  - AH ah ah ah! Megölsz!
  Az ékköves lány felnevetett, felemelte az őr századosát a földről, és elhajította, mint egy cica.
  A hátára borult és felnyögött. A lány a királyi cikkel nyugodtan így szólt:
  - A macsó reakciód számomra érthető, sőt hízelgő! De ha istennővel van dolgod, nem rohanhatsz, mint egy vadkan a hőségben. - Szépség hangja szigorúbb lett. Állj négykézlábra, és kússz. Aztán csókold meg a lábnyomaimat a homokban. Nem érdemled meg, hogy megérintse a testét.
  Oliver Twist bokszolónak érezte magát, miután kiesett. A feje lüktetett, az orra elviselhetetlen fájdalomtól lüktetett. Az őrszázados valahogy négykézlábra került, és egy magas, mesésen gyönyörű lány felé kúszott.
  Az izgalom a fájdalom ellenére sem múlt el. Oliver Twist pedig szenvedélyesen bökött egy lélegzetelállító szépség mezítlábas, kecses lábnyomába.
  Érezte a homokot az ajkán, és kuncogott. Ugyanebben a pillanatban egy csupasz sarok jelent meg a nyakán, megnyomva.
  Oliver Twist felhördült:
  - Irgalmazz!
  A szépség ravasz fogcsikorgatással válaszolt:
  - Kiérdemelni!
  Oliver Twist nyögve válaszolt:
  - Követelj, ó, nagyszerű, mindent megteszek!
  A lány nevetett, és így válaszolt:
  - Jó. Ön büszke római és a császár jobb keze. Legyél lány most, légy ő, amíg meg nem gondolom!
  Oliver Twist százados éppen mondani akart valamit, amikor úgy érezte, elmerül az olvasztott vajban. Vad láz fogta el, majd kidobta a hideg. Villámok villantak, sújtó mennydörgés hallatszott, és minden megpördült a férfi szeme előtt. És egy pillanat múlva minden elcsendesedett. Oliver Twist már nem érezte a fájdalmat az orrában, teste pedig vidám volt. Felugrott és lenézett magára. Előtte egy teli lány mellkas imbolygott, amit alig takart egy ruhacsík. A továbbiakban egy lebarnult női test, fényűző csípő, bugyi alig takarta, erős combok, domború sípcsontok, csupasz, kecses lábak láthatók. A haja hosszú lett, és amikor Oliver megragadta az ujjaival, érezte a selyem puhaságát, és úgy döntött, hogy megnézi. Göndör kék szálak jelentek meg az egykori százados és a tolvaj szeme előtt.
  A saját arcod nem látszik, de a tested egészséges, fiatal, finom, csak díszek nélkül, napégéstől sápadt, szinte meztelen, csempével préselt, remek forma.
  Oliver Twist még erősebbnek és vidámabbnak érezte magát, mint korábban. És fütyörészve megjegyezte:
  - Blimey! Mi vagyok én, lány?
  A gyönyörű ékköves harcos bólintott.
  - Igen, most nő vagy, és engem kell szolgálnod!
  Oliver Twist sóhajtva válaszolt:
  "Az a kötelességem, hogy személyesen szolgáljam a császárt és minden felettesét, akit rám bíz.
  A lány dühösen taposott mezítláb, és így szólt:
  - Magasabb vagyok a császárnál. Az istennők istennője vagyok! És engedelmeskedned kell nekem, különben lány helyett csótányt csinálok belőled!
  Olivér megborzongott, letérdelt, alázatosan így szólt:
  - A te akaratod, ó a legnagyobbak közül a legnagyobb. De a császár adott nekem egy feladatot, és köteles vagyok teljesíteni.
  Az istennő agresszíven megjegyezte:
  - Az én akaratom nélkül nem hogy Rómát meg nem égetik, de egy légy sem repül el. Szóval ne félj.
  Oliver Twist hevesen énekelte válaszul:
  - Mennyire kell gyávának lenni, azt nem értem,
  Erős harcos születik a csatára...
  A félelem gyengeség, ezért
  Aki fél, az már vereséget szenvedett!
  Az istennő dühében megütötte a lábát, és így énekelt:
  - Festett asztal és padló
  A császár még mindig kecske!
  Aztán Oliverre kacsintott, és lelkesítő hangon azt mondta neki:
  - Fiatal, legyél fiatal lány!
  És ne rohanjon felnőni.
  Nyerj zajos nyomással,
  És harcolj a fasisztákkal!
  Soha nem ismeri a békét
  Sírj és nevess helytelenül
  Én magam voltam
  Évmilliárdokkal ezelőtt!
  Oliver Twist füttyentett.
  - Gosha! Évmilliárdokkal ezelőtt. És kik a fasiszták?
  Az istennő kacsintott, és halkan így szólt:
  - Tudj meg többet. Találkozni kell.
  Oliver Twist csupasz, lányos lábával átfutott a kavicsos úton. Elasztikus talpával érezte a maró hatást, és logikusan megjegyezte:
  - Érdekes, de ki vagyok én? Ő vagy ő?
  Az istennő mosolyogva válaszolt:
  - Lélekben száz százalékig férfi vagy, testben száz százalékig erős és gyönyörű lány. Ne légy szomorú, megtanítalak varázslatra, és még hűbben és hűbben fogsz szolgálni, mint a császár.
  Az ékköves szépség arrogánsan így szólt:
  - Hagytam, hogy megcsókold a talpam.
  Oliver Twist tiltakozni akart, de az Istennő pillantása megégette. A praetoriánusok főnökének egykori jobb keze pedig arcra esett. És kötelességtudóan megcsókolta a föld legnagyobb szépségének mezítlábát. Az ajkak édesek voltak, mint a mézes bőr, és nagyon kellemesek, mint a paradicsom ezer virágának keveréke, az istennő kecses, cizellált, szexi lábainak illata.
  Sőt, még mindig nem tudni, hogy egy ilyen bűbáj megcsókolása vagy megaláztatási kísérlet a jutalom.
  Az istennő elnézően így szólt:
  - Hamarosan jönnek hozzád a barátnők, mert egy férfi nem harcos a mezőnyben!
  Twist Olivér még egyszer mohón megcsókolta az istennő mezítlábas, cizellált, édes, mint ambróziát, amelyet a római istenek isznak, és tovább akarta folytatni a csókokat. De kapott egy csupasz sarkat az orrába, amelyből még egy vékony, skarlátvörös vér is folyt, amely szétterjedt a cserzett bőrön.
  Az istennő szigorú hangon mondta:
  - Kelj fel és menj! Ha szeretne tudni valamit a közelgő római tűzvészről, akkor ilyen megjelenéssel a legegyszerűbb megtenni. Egy férfi mellkasát, csípőjét, lábát nézve megőrülsz!
  Oliver Twist összezavarodott:
  - Hogy hogy? Vajon kísértés leszek számukra?
  Az istennő kuncogott, és megjegyezte:
  - Hidd el, egy nő sokkal több örömet él át a szerelemből, mint egy férfi, és te nem is akarsz újra férfivá válni!
  Oliver Twist motyogta:
  - Ez borzalmas!
  Az istennő így válaszolt:
  - Ellenkezőleg, nagyszerű! Az ilyen érzékeny bőr a nőknél, egyetlen érintés örömet okoz.
  A lány Twist Oliverre kacsintott, és hozzátette:
  - És hogy ne gondold, hogy csodálatos elszigeteltségben hagytalak, és te vagy az egyetlen férfi a nő testében, átadom a barátodat neked.
  Az istennő felugrott, megpörgette a szélkereket, és kiengedte a villámot csupasz sarkából. Az ismét meghökkent Twist Olivér előtt pedig egy szinte meztelen, szintén nagyon izmos és gyönyörű, vörös kabátos lány jelent meg.
  Felállt, és zavartan pislogott.
  Az istennő egy nagy győztes légkörével válaszolt:
  - Ez a százados Cicero. Nem volt túl fiatal és jóképű férfi, és most látod, milyen tüzes szépség lett belőle!
  Twist Olivér füttyentett, a lány nagyon kedves. Csak talán túl izmos, mint ő. Általában a gladiátorlányok vagy a kőbányákban dolgozók rendelkeznek ilyen izomzattal.
  De ugyanakkor a magas mellek és a fényűző csípő egyáltalán nem fosztotta meg a nőiesség szépségeit.
  A lány Cicero tanácstalanul nézett körül. Aztán meghajolt a Demiurgosz istennő előtt, és ezt motyogta:
  - Ó, nagyszerű, csinálj újra férfivá!
  Az istennő fényűző csípőjét megrázva kiáltott fel:
  - Nem! Női testben vagy, nekem többre van szükségem. Most mindketten térdeljenek és csókolják meg a csupasz sarkam.
  A lány Cicero és a lány Oliver Twist letérdelt. Engedelmesen megcsókolták az istennő lábát. Ám ekkor megvillant egy árnyék, és megjelent egy rövidnadrágos fiú. A demiurgosz lány bólintott.
  - És a fiúnak is meg kéne csókolnod a csupasz talpát.
  A fiú szőke hajú és jóképű volt, körülbelül tizenkét évesnek tűnt. És megalázó érzés volt megcsókolni a lábát. Néhány bunkó, és itt van két római, korántsem az utolsó polgár.
  Olivér, a lány határozottan mondta:
  - Nem csókolom meg egy snotler lábát!
  A fiú válaszul sípcsontjával arcon ütött egy kékes hajú gyönyörű szőkét, és felmordult:
  - Féreggé változtatsz?
  Cicero, a lány sóhajtva javasolta:
  - Ez is Isten! Nem csak egy fiú. És Isten nem olyan megalázó.
  A lány pedig sarkon csókolta a demiurgosz fiút.
  A fiú-alkotó bólintott, és így szólt:
  - Én is Isten vagyok! Oliver pedig visszautasította a nagy megtiszteltetést. Én azonban megbocsátok neki. De ha élni akarsz, akkor harcolnod kell azok ellen, akiket mi Demiurgosz istenek rendelünk. Ellenkező esetben felbecsülhetetlen katasztrófa éri Rómát.
  Az istennő felvillantotta fenyegető szemét, és kijelentette:
  - Srácok, akár tetszik, akár nem, nektek, lányoknak, Róma ellen kell harcolniuk, és segíteni kell legyőzni Spartacust.
  Oliver és Cicero, azok a lányok, akiknek igazi férfiszívűek, döcögősen felkiáltottak:
  - Soha! Soha nem fordulunk Róma ellen!
  Az istennő fenyegetően taposta kecses mezítlábát. Egy kékes hajú szőke és egy tűzvörös hajú lány volt a fogason. Több meztelen, lebarnult lány jelent meg, arcukat vörös maszk borította.
  Kínozni kezdték a százados lányokat. Eleinte a szépségek mezítlábát beszorították az állományokba, és elkezdtek rakományokat akasztani róluk. Nagyon fájdalmas, a szalagok megfeszülnek, csavarodnak.
  Az Olivér lány a fogát csikorgatta és nyöszörgött.
  - Mindazonáltal nem megyek Róma ellen!
  Cicero, a lány felszisszent:
  - Ne legyen árulója a római századosnak!
  A római lányokat továbbra is kínozták. Rakományokat akasztottak, kihúzták az ízületeket a vállakból. Aztán a hóhérlányok meztelenül, de maszkban, vörös hajjal ostorral verni kezdték a kifeszített szépségek hátát. Az ütéseket először mérsékelt erővel mérték.
  Az istennő dühösen toppantva kecses mezítláb parancsolta:
  - Üss erősebben!
  És akkor mentek a vaskorbácsok, amelyek felhasították a nő bőrét. Oliver és Cicero a fogukat csikorgatta, de a kificamodott testüket megrázó ütésektől elfojtott nyögések törtek ki a torkukból.
  Itt, az istennő parancsára, a megkínzott lányok mezítláb alatt tűzforralók lángoltak. A női hóhérok tüzét gázszolgáltatás szabályozta. Eleinte kicsi volt, de aztán felerősödött. Annak érdekében, hogy ne égesse meg azonnal a bőrt, a kínzók növényi olajjal kenték be a lányok csupasz talpát.
  És ez olyan szörnyű fájdalom volt, hogy Oliver és Cicero, azok a lányok, felsikoltottak. De aztán összeszorították a fogukat, úgy, hogy még a szájszeglet is vérzett.
  De milyen emberfeletti erőfeszítésbe került. A hóhérlány egy izzó rúddal a hóna alá bökte Twist Olivért. Lihegett és újra sikoltott. Most mindkét százados lányt acélrudakkal kezdték vörösen izzó kandallóban verni, amely azonnal megjelent. És a fájdalom még szörnyűbbé és szörnyűbbé vált.
  A női hóhérok pedig vörösen izzó fogakkal felkapták a fogót, és elkezdték tépni a mellkasát. Ami rendkívül fájdalmas. Mintha a villám áthatolna a sarkadtól a tarkóig. Oliver arra gondolt: - Talán elég? Minek elviselni ekkora szenvedést, mondd: egyértelmű a választás, mindennel egyetértek! De segíteni Róma Spartacus lelkes ellenségén és elárulni hazáját - nem! A rómainak keményebbnek kell lennie, mint a gyémántnak.
  Amikor Cicero a lány felsikoltott:
  - Ó anya! Nem kell, mindent elmondok!
  Olivér, a lány felkiáltott:
  - Pofa be! Ne áruld el a hazát!
  És abban a pillanatban leszakadt a mellkasának skarlátvörös mellbimbója. És a fájdalomtól megfulladtam.
  Ez azonban még nem volt a határ. Itt jelent meg, miután a demiurgosz istennő mezítláb taposott, egy dinamó drótokkal. A kínzók elektródákat kezdtek behelyezni a lányokba a Vénusz kebelében, az ötödik ponton, a szájba, valamint a kéz- és lábujjak közé. Ez tényleg rendkívül kegyetlen.
  Itt egy meztelen lány piros maszkban forgatja egy dinamós autó kerekét. És a megkínzott százados harcosok testén pusztító áramkisülések mentek keresztül.
  A fájdalom minden lehetséges határt meghaladt. Olivér és Cicero csak azért nem vesztették el eszméletüket a fájdalomtól, mert a Demiurgosz istennő varázslata megerősítette őket. A szegény százados lányok egyszerűen felfoghatatlan szenvedést éltek át, úgy tűnt, hogy a test minden sejtjét elönti az izzó fém, és acélpatás lovak csordái vágtattak végig az idegvégződéseken.
  Oliver, a lány és Cicero, a lány hihetetlen fájdalomtól reszketett. A fájdalom mindenhol ott volt, se vér, se véna, se sejt a testben, amelyet ne sértett volna meg a fájdalom. És olyan volt, mintha a pokol legvadabb körébe merülnék.
  Mindkét százados lány annyira lebénult, hogy még sikoltozni sem tudtak. Megfulladtak, mint a száraz partra mosott hal.
  Oliver rangot kapott rangról, akárcsak társa. Így hát a második hóhérlány és a harmadik elkezdte forgatni a dinamógép kerekeit.
  Eközben más kínzók elkezdték törni a fogason lógó százados lányok mezítláb lábujjait.
  Bár már akkora fájdalom volt, hogy nem lehetett elmével megemészteni és nem felfogni.
  A demiurgosz fiú, gyöngyházfényű, nagy fogait kitárva, korán túl, parancsolta:
  - A hajukért!
  Azonnal két kínzó megragadta a megkínzott lányokat és a hajuknál fogva megrángatta őket, azzal fenyegetve, hogy letépik a fejbőrt. És még több fájdalom.
  Itt széles, vörösen izzó vascsíkok érintették a lányok hasát. A megperzselt hús szaga sokkal érzékenyebb lett. A szavak egy egész báránycsordát megsütöttek.
  A Demiurgosz Istennő pokoli mosollyal kérdezte:
  - Beleegyezel, hogy kiszolgálj és harcolj Rómával?
  A legszörnyűbb fájdalom, a hihetetlen szenvedés ellenére mindkét százados lány egyszerre üvöltött:
  - Nem! Nem áruljuk el a hazánkat!
  Az istennő meggyújtotta magát egy varázspálcával, amely hirtelen megjelent a kezében. És rajtuk, a megkínzott százados lányokon olyan erős elektromos kisülések mentek keresztül, hogy a bőr először füstölt, majd mindkét megkínzott lány fáklyaként lobbant fel.
  Oliver és Cicero szó szerint megfulladt a fájdalomtól. És a szenvedés mértéke meghaladta a túlvilágot, és tudatuk a nemlét sötétségébe zuhant.
  A demiurgosz fiú szörnyű mosollyal megjegyezte:
  - Szuperek, jól karbantartottak!
  A demiurgosz istennő bosszúsan megjegyezte:
  - Számos küldetés teljesítéséhez csak Oliverre és Ciceróra van szükségem. Hiszen ők a kiválasztottak! Mindenre képes vagyok, még az univerzumot is létrehozhatom, de az emberi akarat nem a leghatalmasabb isteneknek van alárendelve.
  A demiurgosz fiú megjegyezte:
  - Az ember megjelenését, testét meg tudjuk változtatni, de a személyiségén és az "én"-en, ami a gyengénk, nem!
  . 5. FEJEZET
  Oliver Twist felébredt... Reszketett attól, hogy mi vár rá hamarosan. Ám a korábbi kínzások sebei egyelőre nem gyógyultak be, ami azt jelenti, hogy a büntetés késése várt rá...
  A fiú dörzsölni kezdte a láncszemeket, egyiket a másikhoz. Valahogy elvonta a figyelmet, és kellemetlen pórázon ülni, mintha egy kutya lennél. Oliver az acélszemhez dörzsölte a linket. És magában hümmögött... Telt az idő... Hoztak neki enni. A szokásos börtönadagok mellett tej is van. Annak érdekében, hogy a fiú gyorsan megszabaduljon a kínzástól, a börtönben dolgozó nők nagylelkűek lettek. Kár, ha egy tízéves fiút angol hóhérok kínoznak. És már elviselt két kínzást, az utolsó maradt - a harmadik.
  Azonban még maga a börtön is zúzós. Bár a rácsokat nézni már egészen ismerős.
  És a parázsló talpa fájdalmasan viszketett, és nagyon fájt, és hólyagok duzzadtak rajtuk. De már kezdett alábbhagyni. És már nem fáj. Valószínűleg a fiú csupasz sarka még megsül, mert nem lehet rokkant, és a talpa tökéletesen gyógyul, főleg ha olívaolajjal megkenik.
  Oliver izgatottnak érezte magát, és megivott egy nagy bögre tejet. Még csak tíz éves, és már kínozzák, próbálják elárulni a titkot. A kínzás során pedig az orvos ügyel arra, hogy ne nyomorékozzanak meg, és egy speciális tisztviselő méri fel a kínzás idejét, amelyet az angol törvények határoznak meg a még tizennégy évesnél nem töltött gyermeknél.
  A fiú evett, és az egyhangú unalomtól fogta és elbóbiskolt.
  És álmodott...
  Mint az árvíz partjáról kitört folyó hulláma, barbárok hatalmas hordája rohant a frissen vágott erődhöz. Egy külön toronyban, a nyilaktól egyáltalán nem félve, egy magas férfi állt, könnyű, bronzpáncélban, erős, izmos kezében karddal. Göndör haj, nagy fejen, már meglehetősen szürkével érintett, és ezüst karikával összehúzva. Kifelé nyugodt a tekintet, csak a szűkülő, majd táguló pupillák adnak ki erős izgalmat! A jobb oldalon egy szokatlanul magas és széles vállú férfi dörgött erőteljes basszusban:
  - Támadás alatt vagyunk, nagy! Egész Galliából ellenséges törzsek gyűltek össze. Róma nagysága a tét!
  A férfi higgadtan válaszolt, és egy értékes nyelű tőrrel játszott:
  - És szerinted Antony úgy döntött, hogy gombát gyűjtünk ide, és nem azért, hogy kegyetlenül harcoljunk?
  Mark Antony zavartan mondta:
  - De mi értelme volt Juliusnak, hogy megengedte a barbár galloknak, hogy összeszedjék az összes erőt, több száz törzsüket, ahelyett, hogy egyszerű és megbízható taktikát alkalmaznának: verjetek, verjetek részenként!
  Caesar vigyorogva válaszolt:
  - Nagy Sándor két évet adott Dáriusnak, hogy hatalmas sereget gyűjtsön hatalmas birodalma minden tájáról, és nyílt csatában legyőzze. Már nyolc éve háborúzunk. Ha továbbra is ugyanazokkal a módszerekkel kampányolunk, akkor az egész életünk nem lesz elég rá!
  A római íjászok a falon elhelyezett fogak miatt pontosan lőttek, azonban annyi gall volt, és olyan sűrű tömegben menekültek, hogy összehasonlíthatatlanul nehezebb volt eltéveszteni őket, mint eltalálni. Azokat a barbárokat, akik elestek, nyilakkal átütve, törzstársaik könyörtelenül eltaposták őket. A lovak patái és durva fatalpú csizmái csúnyán csapkodtak, kosz és vér keveréke. Caesar nem tudott ellenállni, és maga is kilőtt egy nyilat, és egy fehér lovon ágaskodó fiatalemberre célzott. A gallok körében szokás, hogy a klánvezetők hófehér öltönyű lovon ülnek, ami a tisztaságot és a könnyű szellemek pártfogását szimbolizálja.
  Caesar kiváló lövés volt, kisfiú kora óta tanították íjászni. Minden kisasszonyhoz szigorú tanár, öt ütést írt elő szőlővel a gyerek hátára. A kis Juliust azonban nemcsak megkorbácsolták, hanem koncentrálni, a légzés szabályára is megtanították, elnyomva a fáradtságot. Jelenleg Caesar a pulzusszám szabályozásával próbálja beállítani a légzését.
  A barbárok pedig máris támadják a falakat. A gallok nem olyan sűrű barbárok, sok hosszú fából több száz különféle lépcsőt készítettek, néha olyan széleseket, hogy akár egy szekér is végig tudott haladni rajtuk.
  A gallok ordítanak, mint a medvék, amelyek egész télen nem ettek. Ugyanakkor kardot vernek kardba és fütyülnek. A római íjászok szinte üresen lőnek, a harcosok csúzli segítségével tolják le a lépcsőt. De sokan vannak, és a gallok hernyóként kúsznak felfelé, nem figyelnek a veszteségekre. Már távolról is érezni, hogy a barbárok bűzlik az alkoholtól, úgy tűnik, a kölniek képviselői jókora mennyiségű ősi holdfényt vettek a mellükre.
  A tetején kétélű római balták és rövid kardok erős ütései érik őket. Itt vannak az első veszteségek a rómaiak között, egy szarvtól átszúrt százados leesik, a dühös gallok darabokra tépik testét, két római katona egyszerre esett le.
  Caesar röviden megszólalt:
  - Öntsön kátrányt a barbárokra!
  A kazánokat speciális szerelvényekre kell felszerelni. Egy primitív daru felemeli őket, megfordulnak és a gallok fejére öntik. A forrásban lévő láva megégeti a barbárokat, szó szerint megőrülnek a fájdalomtól. Az égett hús fullasztó szaga felszáll a tetejére. A gallok megvakulva és megégve hátradőltek, de a mögöttük előrenyomuló nagy sereg lándzsái és fejszéi nem tették lehetővé, hogy visszavonuljanak. Már sok vér folyik, de gyantával keverve olyan hátborzongató...
  Mark Antony felkiált:
  - Gyújtsd fel!
  Fáklyák szállnak le, a gyanta fellángol. A gallok égnek és rohannak vissza. Letaposják őket a hátsó sorok, megereszkednek a lépcsők. És újra és újra elesnek a barbárok. De a támadás a szörnyű veszteségek ellenére sem gondol arra, hogy megálljon.
  A gallok hatalmas szarvai, nem ajkak fújnak bennük, hanem nehéz harcosok taposnak láb alá speciális bivalybőrből készült fújtatót. Attól, hogy a dübörgés szokatlan, viszkózus, sajátos módon hat a gallok lelkivilágára, mint a sötét istenek teljesítményekre hívó hangjai.
  Caesar még mindig nyugodt, és mosolyogva mondja:
  - Barbárok, nekik a hangok fontosabbak, mint a lélek!
  Antony így válaszolt:
  Claudius pap nagylelkű áldozatot mutatott be a Jupiternek és a Marsnak, mire az istenek azt mondták: helyeseljük a vállalkozásodat, és győzelmet adunk neked!
  Caesar verses stílusban válaszolt:
  Az olimpiai istenek erősek
  De nem segítenek a gyengéken!
  Ha hűek vagyunk Jupiterhez,
  Építsünk világhatalmat!
  A győzelemhez katonák kellenek,
  Acélból, kéz és sok találékonyság!
  Az ütéstől a gonosz horda összeomlik,
  És akkor egy nagy út vár ránk!
  Anthony jóváhagyta:
  - Dicsőüljön meg a Jupiter ragyogása!
  A több ezer halott ellenére a gallok lavina ismét megindult, egy megsebesült vadkanhoz hasonlított, amelynek még nem volt ideje elvérezni, és mint korábban, heves és veszélyes rohamok támadtak a vadászra. Ráadásul a gallok dartsokkal és kövekkel kezdték dobálni a falakat. Barbár törzseik még nem sajátították el az íjat, a nyilak túl nehezek ahhoz, hogy hatékonyan tüzeljenek a harcosok nagy részéből, de becsapódás esetén még ki tudják venni a részüket.
  A barbár gallok átsétálnak a holttesteken, figyelmen kívül hagyva a lábuk alatt lobogó máglyákat. Ugyanakkor lándzsák röpködnek felfelé, és az egyik barbár olyan ügyesen eldobta a fejszét, hogy az lefújta a légiós fejét.
  Bár a római veszteségek még mindig viszonylag csekélyek, a gallok elsöprő számbeli fölényt tartanak fenn, és új üvöltő tömegek futnak ki az erdőből.
  Mark Antony még nagyon fiatal, bár a válla széles, egy tucat magas légióst tud magán viselni, vagy akár futni is tud velük. Még szakálltalan fiatalként sikerült egy bordélyház tűzvész során hat félmeztelen hetairát kiszednie, majd a kedvében járni. Mark nemcsak nagy harcosként volt híres, aki nem fél csatába bocsátkozni gladiátorbajnokokkal, hanem ügyes szeretőként is. Caesar seregében ő az első kardok közül, aki készen áll arra, hogy odamenjen, ahová a nagy parancsolja.
  A gallok ismét felmásznak a falakra, a rómaiaknál pedig kifogyott a gyanta, és karddal, fejszével és lándzsával kell szembenézniük az ellenséggel. Már az egyik gallban, Rettenthetetlen Jeanne vezetésével, már nyergelték fel az egyik tornyot. Maga Jeanne hatalmas növekedése ellenére nagyon gyors és ügyes. A vállak szélesek, a derékrész keskeny. Derékig meztelenül küzd, miközben két karddal hadonászik. És olyan izmai vannak, amelyeket Herkules megirigyelne.
  Mark Antony is türelmetlenül dobálja kézről kézre a kardját:
  - Hadd üssem a nagyot!
  Caesar, sietség nélkül, nyugodtan beletette a nyilat az íjba, ravaszul felcsavarta a szemét, így válaszolt:
  Parancsnoki parancs a háború alatt,
  Amikor a nyilak körül csörögnek!
  Tele szeretettel és nagyszerű áron,
  Szent, a római katonák számára!
  Annak ellenére, hogy Jeanne gyorsan mozog, Caesar előre látja a mozdulatait, egy pontos lövést és egy nyílvesszőt, amely átvágja a levegőt, és egy izmos mellkasba fúródik, közvetlenül a szív alatt. Rettenthetetlen esések, nagy lófogakkal teli szájból kicsordul a vér. A barbár fuldoklik, gyorsan meghal.
  Caesar suttogta:
  - Kár a mi seregünkben, rábíznék egy korosztályt!
  Mark kifújta a levegőt.
  - Te, mint mindig bölcs, nagy Caesar!
  Caesar felemelte a fejét.
  - Az édes bosszút szerető uralkodónak olyan intelligenciája van, mint egy légy! Talán, ha Jeanne ismerte volna seregünk ravasz trükkjeit, képes lett volna elfoglalni az erődöt. Addig is figyelje a küzdelmet.
  A római hadvezér, ezúttal is sokkal gyorsabban, megtöltötte íját, és tüzelt, majd ismét tüzelt, kiválasztva a gallok vezéreit.
  A rómaiak szerencséjére a gallok lépcsőinek nagy része leégett, nem tudták azonnal minden erejüket a rómaiakra vetni, de több mint kétszázötvenezren gyűltek itt össze. Róma még soha nem nézett szembe ennyi katonával egy helyen. Caesarnak csak két légiója van az erődben, tizenkétezer légiósa. Az erők aránya, több mint húsz gall egy rómaira vonatkoztatva.
  Caesar is aggódik, de az arca őrzi a maszk áthatolhatatlanságát. Emlékszem, fiatalkorában kalózok fogták el. Nagyon nagy, húsz arany talentum váltságdíjat kértek a még szakálltalan fiatalokért. A tehetség pedig egy darab arany, kicsivel kisebb, mint egy tyúktojás. Bár Caesar és Mária unokaöccse (az egyetlen patrícius legendája, akit hétszer sikerült az ókori Róma konzuljává választani), de úgy tűnik, egy fiatal férfinak, aki alig lépett be a részleges cselekvőképességbe, és megkapta a házassági jogot. . (14 éven felüli fiúknak) ez óriási összeg, és senki sem akarja kifizetni. Ez pedig halált vagy rabszolgaságot jelent.
  Caesar válaszul a kalózok arcába nevetett. Azt mondta, hogy túl alacsonyra értékelték, de sokkal jobban gondolja magát, és váltságdíjat jelöl ki magának - 50 talentumot. A túlnőtt, büdös kalózok el vannak ragadtatva és ordibálnak. Egyikük még a gyomrát is felhasította a tengeri testvér fejszéjére. Caesar folytatta:
  - De miután megkapom a szabadságomat, addig üldözlek, amíg el nem kapnak és az udvaron lógsz! A vezért keresztre feszítik.
  A kalózok megdöbbentek a szemtelenségtől, és a tengeri rablók atamánja rosszindulatú vigyorral megkérdezte:
  - Nem félsz, szemtelen legény, hogy mi magunk feszítünk keresztre! Hiszen meg van kötve és a mi kezünkben vagy!
  Erre az ifjú Caesar így válaszolt:
  - Az élet nem annyira nagy érték, hogy a becsületet eldobjuk és a méltóságot eláruljuk a kedvéért! A becsület és a méltóság két szárny, amelyek nélkül az élet madarat csak fogságban lehet tartani!
  Még a tengeri testvérek kemény vezére is meglepődött:
  - Bátor ellenség vagy, és megkíméljük az életét. Ráadásul soha nem kellett egyszerre 50 tehetséget látnunk.
  Caesar gúnyosan felhorkant.
  - Ha kioldasz, akkor kereszthalálodat az élettől való elválás kevésbé fájdalmas módjával helyettesítem: hurokkal!
  Az atamán kissé erőltetetten nevetett, de mégis megparancsolta, hogy oldják ki. Caesarnak nem tetszett, hogy a vezér szája csorba volt, fogai pedig rosszul voltak ápolva. A fiatalember nagy megvetéssel beszélt.
  - Akinek mulatozásba megy a nyelve, az mindig az orrával marad! Nos, a piszkos száj a laza nyelv menedéke!
  A vezér összezavarodott, de Caesar elhallgatott, és úgy tűnt, a kalózok gyorsan megfeledkeztek a fenyegetésről.
  A fiú barátai gyorsan összeszedték a szükséges váltságdíjat, és 50 talentumot küldtek. Caesar egy dologban tartotta a szavát, és semmi esetre sem akarta sokáig halogatni a másodikat. Bár az előtte álló feladat nehéz volt, nem olyan egyszerű megtalálni és elkapni egy kalózgályát, különösen a Földközi-tenger számos szigete, öblje és öblében. Igen, és nagyon sok kalóz van, és a római hajók még mindig tehetetlenek velük szemben. De a még tinédzser korában járó Caesart nagy találékonyság jellemezte.
  Amíg egy kalózhajón volt, sikerült összebarátkoznia egy kabinos fiúval. Caesar pozíciót ígért neki a római hadseregben, és azt a lehetőséget, hogy rabszolgákkal megnyerje peculiumát. Levelet hagyott a fiúnak, miszerint egy ezüsttel teli gálya tart Szicíliából. És mivel a zűrzavar Rómában kezdődött, a gálya védelme pusztán szimbolikus. A fiúkabinos fiúnak magát a levelet kellett véletlenül kihalásznia a tengerben, ehhez még a tengervíz is kissé megrontotta. A terv nem volt nehéz, a kapzsi és szűk látókörű kalózok nem tudták megakadályozni, hogy csapdába essenek.
  Beszállás közben a fedélzet hirtelen megemelkedett, és a római katonák a kalózokra estek. Hátulról pedig szerencsére éjszaka közeledett két csónak katonákkal. A megdöbbent kalózok aligha ellenálltak. Csak azt kérték, hogy ne akasszák fel, hanem csak adják el őket rabszolgának. A vezér pedig, hogy megváltsa életét, elmondta, hol rejtik el kincseiket, köztük azokat is, amelyeknek még nem sikerült a mélybe jutniuk, ötven talentum pörög.
  De Caesar így válaszolt:
  "Az életedet megvásárolhatod, de a becsületet nem!" Rakd le!
  Tehát a pletyka Caesarról ment, bár alig volt tizenöt éves, és egy évvel később megnősült, és szelíd Aqualeria. De ez egy másik történet!
  Caesar megparancsolta Antonynak, hogy csatlakozzon a csatához, erős tartalékkal. A rómaiak falanx típusú építkezést alkalmaztak. Egy keskeny falon nagyon hatásos volt. A rohanó gallok hulláma megfulladt. Némelyiket egyszerre két-három lándzsával szúrták át.
  Julius Caesar megjegyezte:
  - A macedón falanx nagyon hatékony technika lehet. Nem hiába hódították meg egész Ázsiát, vagy inkább majdnem az egészet! Ha végeztünk Galliával, a perzsa földekre megyek, és onnan Indiába. Kleopátra új légiókat fog gyűjteni nekem, köztük az arab lovasságot is.
  Caesar alatt csak az ifjú zsellér, Oliver Twist maradt. Voltak pletykák, hogy a fiú az ő fia. És ez igaz volt, azzal az egyetlen kitétellel, hogy Oliver anyja egyszerű rabszolga volt a német földről. Egy gyönyörű, de szemtelen szőke lány, a szláv földekről, nem akart ágyas és heteró lenni, ezért elküldték keményen dolgozni a kender- és lenültetvényeken. De még ott is merész volt, ami miatt a kőbányákba került. Ott azonban sikerült túlélnie és megerősödnie. Még a gladiátorokhoz is elvitték, ahol Caesart magával ragadta az arénában. Ezt követően nyugdíjba vonultak, Erastella, ahogy a magas szláv rabszolgát hívták, szintén beleszeretett.
  Ismerték az örömöt egymás karjaiban. Aztán a gladiátor teherbe esett. És volt egy fiújuk, Brutus. Hamarosan Erastella százra emelte a ringben aratott győzelmeinek számát, és a szokásoknak megfelelően szabadságot kapott. De Caesar nem vehette feleségül, bár özvegy volt. Volt egy másik szenvedélye is, a legbefolyásosabb római harcos, az első tábornok, Pompeius lánya. Feleségül vette, és Erastella elment harcolni a keleti országokba. Caesar egy ideig vele volt, elnyomva az egyiptomiak Rómától való elszakadási kísérletét. Ott találkozott Kleopátrával, akit az ősi trónra ültetett.
  Hamarosan ez a szerelem kiszorította az előbbit, és Caesar nem állandó. Kleopátrának fia született, de Pompeius lánya hamarosan meghalt a szülés közben, ami után Caesar is megutálta Kleopátrát, ezzel egy háborút robbant ki Olaszországtól északnyugatra, távol egykori szeretőitől. Igaz, Oliver, mivel nem ismerte fel fiát, mégis vele ment. A fiú nagy termetű és korán túl fejlett, szláv anyjától örökölte a szőke hajat, a magas termetet és a kiemelkedő fizikai erőt. Kicsit olyan volt, mint az apja, de sokkal szebb, erősebb és több volt, mint Julius Caesar a maga korában. A fiú ugyan még nincs teljes kilenc éves, de már tinédzsernek tűnik, és könnyedén forgat két felnőtt elit légióst. Ezek a kardok körülbelül másfélszer hosszabbak, mint a hagyományos kardok.
  Oliver Twist félénken kérdezi:
  - Engedje meg a nagy (Caesar soha nem nevezte fiának, és természetesen megtiltotta a fiúnak, hogy így nevezze magát), rohanjak bele a csetepatéba, vérrel akarom meginni a pengémet!
  Julius mosolyogva válaszol:
  - Ebben az esetben egyedül maradok, és akkor ki fogja őrizni a császárukat?
  A fiú őszintén mosolygott.
  - A legjobb védekezés a támadás, mert az él mindig erősebb, mint a bőr!
  Caesar megveregette a fiú erős vállát.
  - Szép munka! Na, hajrá, vágd meg magad karddal! Legyen ez a keményedésed.
  Az acél vízben edzett, az acél srácok vérben!
  A fiú Oliver el volt ragadtatva, és csupasz sarkát megvillantotta (a hűvös őszi idő ellenére Caesar, fiát temperálva, csak rövidnadrágot hagyott neki a ruhájából). Az ifjúság izmai: a római legenda fia és a gladiátor-rabszolga hullámokként ringatózott a vízen.
  Így hát kardjával fejbe vágta a szőrös barbárt. Fejjel lefelé zuhant.
  Caesar megjegyezte:
  - Ha az öregség nem mindig tudja, de a fiatalság mindig tudja! Eh, hogy őszinte legyek, egy kicsit irigy vagyok erre a fiúra.
  Caesar már túl van a negyvenen, és főleg a hideg, gall őszben olyan fájdalmasan sajognak a régi hegek, egyre fájdalmasabbak és gyakoribbak az alattomos epilepsziás rohamok. Még attól is félt, hogy fia, Olivér és Kleopátra fia, Sándor örökölni fogja a rázós betegséget. Utóbbiról sokáig híre sem volt, Twist pedig természeténél fogva nagyon egészséges, sosem tüsszentett, bár meztelenül fut a hóban, télen pedig úszik a lyukban. Úgy tűnik, a szláv anya vére győzött benne, állandó egymás közötti háborúkkal és az oroszok kemény telével!
  És amikor felcserélted az ötödik évtizedet, itt az ideje, hogy elgondolkodj életed célján. Caesarnak egyszerű volt, már fiatalon arra a következtetésre jutott, hogy a köztársasági államforma, végtelen vitákkal, a tömeg kedvéért népszavazásokkal, különféle titkos intrikákkal, szavazók megvesztegetésével, nem volt elég hatékony, és nem szolgálhat többé távoli cél: a Római Birodalom felemelkedése!
  Köztársaság - miért Róma szinte az egyetlen ország a földön, ahol köztársaság van, és a szomszédok körül szilárd monarchiák vannak. Rómában is szükséges a fejedelem jóváhagyása a császár hatalmával, amelyet nem választás útján, hanem örökléssel, vagy kivételes esetekben a császár különleges alkotmányával ruháznak át. Ez utóbbira akkor lehet szükség, ha az örökös finoman szólva sem zseni. Természetesen egy gyenge király is elfoglalhatja a trónt, de mindenesetre hatalma lesz és képes önálló döntéseket hozni.
  A hosszú távú program pedig sokkal könnyebben megvalósítható lesz, ellentétben a konzulokkal, akiket csak egy évre választanak, és együtt! És ha veszekedés van köztük.
  Nem, Rómának monarchiára van szüksége, és több fia közül Caesar mindig kiválaszthat egy méltót. Igaz, és ezen a hosszú úton kompromisszumokat kell kötnie. Különösen Pompeius szövetségesévé, sőt vezető partnerévé tette. Itt Caesar nem igazán tisztelte őt. Sulla diktátor jobb kezeként Pompeius e gonorrhoeás öregember halála után Róma szuverén uralkodójává válhatott. Pompeius egy hadsereget tartott a kezében, köztük a szenátust őrző elit légiót. De hű maradt a köztársasághoz, visszaadta a régi rendet. Ő Caesar Pompeius helyében nem hagyta volna ki
  Az esélyeid. Általában úgy tűnik, Pompeius lesz a trónról álmodozó Caesar fő ellensége. Volt ott Crassus is, de ő meghalt a pártus háborúban. Egyébként Caesarhoz hasonlóan egész Parthiát bejárta, és csapdába esett, mivel egy kimerült sereggel egy erődbe zárták. A másik dolog az, hogy Caesar szándékosan engedte, hogy a barbárok hordái gyülekezzenek ellene. A gallok fatalisták, és miután elvesztették az utolsó reményt is, hogy az egység megmentse őket, végre és örökre alávetik magukat Rómának.
  Oliver egyébként jó fickó, valójában még gyerek, de van egy vesefegyvere, mint magának Herkulesnek. Mark Antonynál erősebb harcos nőhet ki belőle. Talán méltó király és Caesar utódja lesz. De .... remélem nem túl hamar, mert a nagyszerű emberre nagyon sok munka vár.
  Fokozatosan gyengült a gallok nyomása, ezreket öltek meg és csonkítottak meg, a falak alatt egész halom hullott. A rómaiak is elsorvadtak, embertelen feszültség volt. Ekkor Caesar, aki már kirakott egy egész tegezt, elővette a második kardot, és észrevette:
  - A csatába belépő parancsnok olyan, mint a teve hátát törő szalma. A teve, akinek a hátát megtöri a szalma, olyan, mint egy katonai vezető, aki elkerülte a harcot!
  Sok római katona megsérült, holttestek hevertek, az elesettek között ott volt Stefa, a quaestor is, aki arról ismert, hogy magát Grannikot ütötte le a lováról. És ahol egyébként maga Grannik van, Caesar egy edzett nyíllal távolította volna el. Igen, kardvívás szempontjából a He Caesar nem rossz, de messze nem a legerősebb a római hadseregben, de az egyik legjobb íjászatban. Sőt, a páncélon hordott speciális horog segítségével meghúzza a madzagot, és kiegyenesíti a jobb karját. Így sokkal szorosabb íjhúrt húzhatsz, mint a szokásos módon, és nagyobb távolságra üthetsz!
  De ehhez kard is kell! - Caesar levágta a legközelebbi Galliát.
  Örömteli kiáltások:
  - Ava! Caesar velünk van!
  - Dicsőség Caesarnak! Mindenkit megnyerünk!
  A rómaiak láthatóan felvidultak. Caesar jelenléte - ez a győzelem talizmánja inspirálta a harcosokat. Erőteljes ütés, és a gallok habozva visszavonulni kezdtek. A tomboló vihar kezdett alábbhagyni, a hullámok elvonultak. A gallok azonban meglehetősen szervezetten, menekülés nélkül vonultak vissza. Katonai lelkesedésük láthatóan még nem halt ki teljesen. Julius Caesar, aki csapdára gyanakodott, és rájött, hogy a nyílt terepen a rómaiakat hatalmas tömeg fogja összetörni, így parancsolta:
  - Mindenki álljon fel! Lazíts!
  Róma kimerült, izzadt harcosai elkezdték összeszedni a sebesülteket. Néhány gyógyító és pap bájitalokkal kenegette a sebeket, és bekötözte a végtagokat. Más katonák tüzet raktak, ételt készítettek.
  Oliver Twist fia nagyon elégedett volt, bár izmos, duplán hajtogatott mellkasát a gall fejsze hosszú karcolása megvágta. A fiú felkiáltott:
  - Így keményen adtuk nekik! És a mi Caesarunk a legjobb! Dicsőség a nagy császárnak!
  A katonák is, bár visszafogottabban, de örültek:
  - Dicsőség a nagy császárnak!
  Oliver Twist kardjával hadonászva kijelentette:
  - Ha újra felbukkannak a gallok, keserű almára vágom őket! Mert a Nagy Róma fia!
  Caesar felhívta a fiút, és szeretettel mondta:
  - Dicső harcosnak bizonyultál! Most tiszteletbeli urammá teszlek, és hálából adom neked ezt...
  A híres parancsnok levett az ujjáról egy smaragd gyűrűt, akkora, mint egy galambarc.
  A fiú Oliver zavarba jött:
  - Igen, nem vagyok méltó egy ilyen ékszer viselésére!
  Caesar elmosolyodott.
  - Ne hordd! Rejtsd el valahova, vagy ne, legyen ez a gyűrű a tied, de egyelőre nálam marad. És te, fiú, harcolj, és ha eléred a tizennégyet, megkapod a sajátosságodat. Addig is vívjon Mark Antonyval.
  Caesar hatalmas asszisztense, bár sokkal nagyobb volt, mint a híres parancsnok, főnökéhez közeledett, önkéntelenül meggörnyedt, és megpróbált lehajolni. Maga Caesar csak kicsivel volt átlag feletti magasságú, zömök, sima orrú. Mark komoran kérdezte:
  - Miért nem üldöztük a gallokat?
  Caesar még egyszer megismételte az aforizmát:
  -A harcba induló tábornok olyan, mint a szalmaszál, ami a teve hátát töri. A teve, akinek a hátát megtöri a szalma, olyan, mint egy katonai vezető, aki elkerülte a harcot! Ez igaz, de a győzelem ideje még nem jött el. Grannik a fő ellenségünk, a lázadó Gallia koronázatlan királya, aki még minden ütőkártyáját kirakta. És nem is jelent meg! Várjuk meg az ellenséget, még egyszer, emellett van még néhány ötletem!
  Mark Antony feldobta:
  - És vajon mik ezek az ötletek? - És azonnal összezavarodott. - Mind a nagyok figyelmében vagyok.
  Caesar lekezelően magyarázkodni kezdett:
  - Az erődben sok száraz szalma van előkészítve a lovaknak. De nem fogunk lesben ülni túl sokáig, hanem ha a szalmát olajba áztatjuk, a kátrány és a zsír szétszóródik a megközelítéseken.
  Anthony felmordult:
  - Minek?
  Caesar felnevetett.
  - És akkor várunk! A támadás legkritikusabb pillanatában. Másodszor a gallok minden tartalékukat csatába vetik, ráadásul még valami történik!
  Az asszisztens megpróbálta kitalálni magát:
  - Jönnek-e új, erős erősítések?
  Caesar ravaszul összehúzta a szemét, és bólintott:
  - Ez az! Új erős erősítések! De szükség van arra, hogy abban a pillanatban csapjanak le, amikor Gallia összes erejét a támadásba vetik:
  Anthony széttárta a kezét.
  - Nem tudunk hírt küldeni a nagyokról. Minden oldalról körül voltunk véve!
  . 6. FEJEZET
  A fiú felébredt... Kezdte vidámabbnak érezni magát... Twist Olivernek már égési sérülései hullanak le a csupasz talpáról. És a szempillák nyomai hegesednek... De van remény, hogy ma már nem fogják előítéletesen kihallgatni.
  A következő kínzás azonban az utolsó és időben korlátozott.
  A fiúnak ételt hoztak. Zabpelyhet evett egy pohár tejjel. És nyugodt. unatkoztam.
  Oliver úgy végezte a gyakorlatait, ahogy a Dodger tanította. Egy ilyen különleges a fényképezőgéphez. Kissé zavarta a nyakörv és a lánc pórázát. De akkor is edzés. És a megnyúlt erek már nem nyafognak annyira.
  Konkrétan a kisfiú a sajtó sarkát is elkészíti. A töltés után Oliver elkezdte dörzsölni az egyik láncszemet a másikhoz. Talán elfoglalja magát, vagy még mindig abban a reményben, hogy megszökhet.
  A mezítláb kissé hideg volt, és a fiú szalmába temette őket. gondolta magában Ter.
  Az a tény, hogy a foglyok szenvednek a börtönben. És sokkal jobb lenne egy cellában más fiúkkal. A társaság sokkal szórakoztatóbb. Itt a munkásházban és a gyermekbörtönben a fogvatartottak szórakoztatták...
  Oliver dörzsölte és dörzsölte a láncát, és nem vette észre, hogyan aludt el újra.
  Azt álmodta, hogy hatalmas és erős lett, felnőtt férfi és egy nagy parancsnok jobb keze.
  Caesar leereszkedően megveregette a hős vállát:
  - Ahol az oroszlán nem tud átmenni, ott az egér is megcsúszik. Bár természetesen a segítségemre érkező Catonnes-szal való kommunikáció szerepét nem az egerek, hanem a galambok játsszák.
  Oliver Twist színlelt csodálattal kiáltott fel:
  - Zseniálisan nagyszerű!
  Caesar váratlanul őszintén válaszolt:
  - Erastella tanított erre. A szlávok már régóta használják a galambcsomagokat. És te nem tudtál róla.
  Oliver Twist zavartan motyogta:
  - Mindig meglepődtem, hogy a tábornokai mennyire ügyesen és időben lépést tartanak, de nem gondoltam, hogy a galambokról van szó. Azt hittem, a menny fia vagy, Jupiter különleges védelme alatt!
  Caesar megjegyezte:
  - Az istenek pártfogása nem megbízható dolog, nem pótolja sem a bátorságot, sem a találékonyságot.
  Higyj egy találmányt: jobb ezer imánál!
  Oliver meghajolt.
  - Caesar egy bölcs szava ezer villámcsapást ér!
  A parancsnok úgy döntött, hogy szerény lesz:
  - Ne vigye túlzásba a képességeimet! Ha az én parancsnokságom alatt nem lennének ilyen bátor harcosok, és a római katonák a világ legjobb harcosai, akkor aligha sikerült volna a tizedét sem annak, amit tettem. Szóval menj előre, és tedd, amit mondanak. És mellesleg ne felejtsd el a szalmát összekeverni a lehullott levelekkel, hogy ne legyen annyira feltűnő!
  Oliver Twist még lejjebb hajolt.
  - Engedelmeskedem uramnak!
  Caesar megrázta a fejét.
  Még nem, sajnos! És ne nevezzen olyan gyakran nagyszerűnek, nem tettem még annyit, hogy ilyen módon minden alkalommal megdicsérjenek. Amúgy ha végeztél a szalmával, ne feküdj le, hanem keríts egy kicsit Brutussal. Még néhány év, és ez a fiú képes lesz lefektetni még egy ilyen gazfickót is, mint te!
  Oliver sietett válaszolni:
  - Kétségtelenül a nagy Caesar!
  Ezt követően visszavonult, mozgása a nagy izomtömeg ellenére nem volt elérhető, ami sok óriásra jellemző, visszafogottan, de a felnőtt hőssé vált Olivér nem volt olyan pörgős, mint Brutus.
  Caesar bólintott, és megkérdezte:
  - Főzz nekem mézes tinktúrát! És most tálalj bort sertéshús mellé!
  Válaszul egy mezítlábas rabszolga, kopott tunikában tálcát hozott. Egyike azon kevés nőknek a táborban, csinos, szőke hajú nő. Maga Caesar, bár barna volt, jobban szerette a szőkéket, bár Kleopátra ebből a szempontból kivétel volt, tűzvörös hajú szuka! Igen, egy csodálatos lány, és a pletykák szerint az apja egyáltalán nem fáraó, hanem a római légiósok egyike, azok közül, akik szétverték az ötödik Epifan seregét.
  A rabszolgalány letette a tálcát, és elkezdte tisztítani Caesar csizmáját. Julius észrevette, hogy a rabszolga lebarnult bőrét pattanások borítják, mezítlábának kecses lábujjai elkékültek. Valóban, a nap már majdnem elment a horizont alá, és érezhetően hidegebb volt. A rabszolgák Rómában általában félmeztelenül járnak, bár néha kapnak néhány rongyot télire. De a napsütötte Olaszországban télen tízévente egyszer esik a hó, és itt a tél néha kemény. Nos, hadd melegítse fel ma az ágyat ez a szépség, és talán engedik, hogy melegebben öltözködjön.
  A rabszolga szőke göndör haja, valamint a fiatal, gyengéd arca emlékezteti Caesart első feleségére és második szerelmére (az első a rabszolgák egyik csinos lánya volt, bár teherbe esése után a leendő parancsnok szenvedélye És a saját lánya, aki most egy férjhez ment, a barátok közül Julius!) Akvaleriyu. És ennek a lánynak a kedvéért maga is vissza merte utasítani Sullát diktátort!
  Mit lehet elmondani Róma e uralkodójáról? Caesar eleinte csodálta Sullát. Lenyűgözte, hogy ez a parancsnok elkezdte helyreállítani a rendet, harcolni a korrupció, rablás ellen, megpróbálta rávenni a gazdagokat a szegények tiszteletére, és megosztani velük jövedelmüket. Még ingyenes kórházak is voltak, nőtt a szórakoztató előadások száma. Azt pletykálták, hogy Sulla nagy hadjáratra készül kelet felé. De ez a kéjes uralkodó elkapott egy rossz betegséget, és nem is egy nőtől, hanem egy néger fiútól. Ennek hatására a diktátor élve rothadásnak indult, és a testi szenvedések hátterében gyanakvás és üldözési mánia alakult ki. Megkezdődtek a tömeges elnyomások, a kínzások és gyilkosságok tiltása. Sulla először megparancsolta, hogy öljék meg az összes feketét, de egy idő után éppen ellenkezőleg, hozzon egy nagy adag rabszolgát Afrikából, és hozza létre a fekete gárdát. Háború tört ki közte és Mary között. Ennek következtében több ezer rómait feszítettek keresztre.
  Itt hívták Sullát és Julius Caesart. Akkor még fiatal volt, az állán éppen fekete szakáll tört át. A nemrég újjáépített Sulla palota fényűző volt, tele volt szobrokkal, festményekkel és olyan, még viszonylag új díszítésekkel, mint a szökőkutak.
  Egyes szobrok orgiákat, őszinteségükben undorítóak és kopulációs aktusokat ábrázoltak. Az ifjú Caesar undorodva nézett erre, különösen, ha egy férfi párosodott egy férfival. Bár az ókori Rómában teljesen normálisnak tartották a férfi rabszolgát nőként használni, de... Caesarnak ez helytelennek és aljasnak tűnt. Nos, annál méltatlanabb, hogy Róma legjobb szobrászai ezt szobrokon örökítik meg, sőt az olimpikon isteneket is.
  Maga Sulla undorítóan nézett ki, tályogok, fekélyek, szemölcsök borították, kopott fejjel, visszataszító benyomást keltett. Egy igazán biszexuális diktátor élve rohadt meg. Hogy enyhítse szenvedését, négy rabszolga: két jóképű fiú és két gyönyörű meztelen lány rózsaolajat kentek a szörnyetegbe. Ezenkívül a papok tanácsára Sulla naponta háromszor megivott egy nagy tál pokoli keveréket: az éppen levágott csecsemők vérét és az anyatejet. Sulla háromnaponta egyszer fürdött, gyermekek és szüzek tiszta véréből. Ennek az emberi megjelenését vesztett szörnyetegnek a betegsége azonban tovább fejlődött, és az egész római nép imádkozott, hogy az alvilág mielőbb magához vegye utódait.
  Caesar, legyőzve az undort, meghajolt, fejét kissé lehajtotta:
  - Örülök, hogy üdvözölhetem Sulla diktátort.
  A szörny rekedten felmordult:
  - És hogy meghajol előttem gazember! Ha Julia lusta ahhoz, hogy meghajlítsa a hátát, akkor megparancsolom, hogy tegyék karóra, hogy soha többé ne tudjon felegyenesedni!
  Caesar csak ennyit válaszolt:
  - A fülek mélyen meghajolnak a szélnek, de ennek ellenére csak levegő, ami nem jelent semmit! Az alacsony íjak nem emelik fel az uralkodót, ha nincsenek nagy tettei!
  Sulla hirtelen meglágyulva megkérdezte:
  - Vannak nagy tetteim?
  Caesar ravaszság nélkül válaszolt:
  - Ha a gonosz nagy, akkor igen!
  A diktátor rövid szünet után megsimogatta a szőke fiú arcát, és felmordult:
  - Őszinte vagy és tetszik! Tudod, bármelyik pillanatban megparancsolhatom, hogy dobjanak egy ketrecbe oroszlánokkal, vagy feszítsék keresztre. Azonban van esélyed életben maradni, és még a barátommá is válni!
  Caesar mosolyt erőltetve válaszolt:
  - És milyen áron vehetem meg magának Sulla barátságát?
  A diktátor így válaszolt:
  - Van feleséged Aqualeria?!
  Az ifjú Julius így válaszolt:
  - Igen, egy diktátor!
  Sulla óvatosan, mintha attól félne, hogy megégeti magát, megsimogatta a rabszolgalány meztelen mellét, és még értetlenebben motyogta:
  - Szóval válj el tőle!
  Caesar, legyőzve a félénkséget, megkérdezte:
  - Nem egészen értelek!
  Sulla hirtelen élesen ugatott, a fiú ajkán találta el, majd felnyögött, ahogy hátraugrott:
  - Ne csinálj úgy, mintha bunkó lennél! Hallottad! Parancsolom, hagyd el a feleségedet, Aqualeriát!
  Az ifjú Julius lehajtotta a fejét. Úgy érezte, Sullát megtagadni ugyanaz, mint meztelenül bemenni egy ketrecbe éhes oroszlánokkal, de elárulni Aqualeriát ennek a rothadó szörnyetegnek a kedvéért - nem, soha!
  Caesar, próbálva határozottan hangot adni, így válaszolt:
  - Nem tehetem meg diktátor!
  Sulla hangjában meglepetés csendült:
  - És ezért! El kell végezned Herkules bravúrját, vagy csak mondj igent a Föld legnagyobb embereinek!
  Caesar így válaszolt:
  - Néha a jóság legmagasabb megnyilvánulása, az egyszerű szó nem gonosz, különösen, ha életveszélyes!
  Sulla fekélyekkel megnyúlt fiziognómiája:
  - Szóval nemet mondasz?
  A teljesen természetes félelmet legyőzve Caesar így válaszolt:
  - Igen, egy diktátor! Sajnos nincs! És megint nem!
  - válaszolta Sulla nyugodt hangon
  De te aláírtad a halálos ítéletedet! Hiszen lehetetlen nemet mondani a bemondónak és életben maradni!
  Caesar mély levegőt vett.
  - Mi az, készen állok tatározni! Bár ki tudja, talán az istenek méltónak tartanak a Champs Elysees-re!
  Sulla felvonta lógó szemöldökét.
  - Szóval nem fogsz meghalni! Megkínoznak, és nem csak téged, hanem szeretett feleséged, Aqualeria is. Azt hiszem, nagyon kellemes lesz nézni, ahogy a hóhér megégeti a lány gyengéd sarkát egy vörösen izzó vasalóval, majd a fogó elkezdi tépni a meztelen mellét.
  Caesar Sulla felé indult, amikor hirtelen hat magas fekete harcos ugrott ki a függönyből. Rajtuk kívül egy másik személy is megjelent. Kinézetre nem volt több huszonötnél, ő maga pedig igazi óriás. Caesar azonnal felismerte a már legendássá vált Pompeiust, Sulla jobb katonai kezét. Igaz, voltak olyan pletykák, hogy Pompeius gyermekkorában nagyon szép fiú volt, beleszeretett Sullába, és úgy tűnt, még el is csábította, amiből barátok lettek. De Pompeius nagyon gyorsan megszerezte a tekintélyt, és nagyon tehetséges katonai vezetőnek és bátor, fizikailag nagyon erős katonának mutatta magát. Ezen a ponton különösen nagy horderejű bravúrt sikerült végrehajtania, nevezetesen megölni Parthia királyát. Caesar mindig féltékeny volt Pompeiusra, bár annak a ténynek köszönhető, hogy ő maga alig érte el ennek a magas férfinak a vállát. De nem ez volt az egyetlen ok.
  Pompeius kirántotta a kardját:
  - Engedelmeskedem és engedelmeskedem uramnak!
  Sulla így válaszolt:
  - Mit szólsz ehhez, fiam, ez egy balek, aki egy élő istent merészelt fecsegni, vagyis engem!
  Pompeius váratlanul válaszolt:
  - Őszinte és ez jó!
  Sulla bágyadtan, lustán krákogta a hangját:
  - Nos, ellenőrizzük az őszinteségét! Mondd meg Juliusnak, ha lehetőség nyílna megölni, megtennéd?
  Caesar az izgalomtól fulladozva megkérdezte:
  - Őszintén válaszol?
  Sulla felüvöltött:
  - Igen!
  Caesar felsóhajtott.
  - Megölték! most azonnal ölnék!
  A diktátor meghökkent, rég nem látott ekkora szemtelenséget:
  - Mint ez! Megölték! Nem tudom, mit csináljak vele Pompey, és milyen halálbüntetést találjak ki rá és a lányaira.
  Pompeius határozott hangon válaszolt:
  - Aki őszinte, és azt mondja, amit gondol, az nem veszélyes. Az igazi árulók és ellenségek ravaszul hízelegnek!
  Sulla a homlokát ráncolta.
  - Mint te, hízelegsz nekem! A? Érzem, hogy át akarod venni a helyemet, és alig várod a halálomat! Mit nézel!
  Pompeius egyenesen Sulla szemébe nézett.
  - Nem egyszer kimutattam az irántad való odaadásomat! Akarsz engem...
  A diktátor félbeszakította:
  - Nem kell kiskutya! Hallgassa meg a parancsomat, vigye be ezt a kölyköt a börtönbe, valamint a feleségét. Tedd őket egy cellába, és akkor én magam fogok kitalálni nekik a halálbüntetést! Valami kifinomult és fájdalmas lesz.
  Pompeius mélyen meghajolt.
  - Engedelmeskedem és engedelmeskedem a legnagyobbaknak!
  A diktátor hozzátette:
  - Vezesd magad a kazamatához! Ha megszöknek, te magad fogsz a kereszten lógni.
  Pompeius még lejjebb hajolt.
  - Soha nem hagytalak cserben a legnagyobbak közül a legnagyobbat!
  Caesart elvitték. A fiatalember azt gondolta persze, hiába volt olyan őszinte Sullával. Caesar nem félt a fizikai fájdalomtól, de a gondolat, hogy a Plútó komor birodalmába utazzon, nem tetszett. Ezenkívül szeretett feleségét megkínozzák. Ez utóbbi teljesen rossz, a saját fájdalmadat még elviseled, de másét nem tudod enyhíteni.
  Sulla, miután visszatért, megkérdezte Pompeiust:
  - Talán maga mondja meg, milyen kivégzésnek vessék alá ezt a szemtelen kiskutyát? Talán szarba fullad? Mennyire megalázza a büszkéket!
  Pompeius így válaszolt:
  - Ő egy bátor és erős harcos. Rómának szüksége van ilyen emberekre! Ha nem akar szolgálni, ne ejtsd a fogságot, hanem engedd szabadon a madarat!
  A diktátor köhögött:
  - Mariy kisbaba az unokaöccséhez képest! Ennek a fiúnak van oroszlánja és rókája is, csak az utóbbi még nem nőtt fel! És ezért azt parancsolom, hogy máglyán égesd el ezt a lázadót! Addig égesd el, amíg nem marad más, csak hamu!
  Pompeius egyetértően bólintott.
  - Ha ez a te akaratod, akkor teljesítem a nagy urat!
  - És azonnal! Elhozod nekem azt a marék hamut, amiből megmarad!
  Pompeius csattogtatta csizmája sarkát, és elindult végrehajtani a parancsot.
  A bágyadt Caesarhoz elhozták feleségét, Aqualeriát. A lány arca könnyfoltos volt, és néhány lenyűgöző zúzódás látszott rajta. A börtönőrök elvették az előkelő patríciustól az összes ékszert, valamint letépték róla a felsőruházatot és az ékköves szandálokat is. És most egy nemesi család képviselője csak egy fehér tunikában maradt. Rómában a kora tavasz még csak lendületet vett, hideg volt éjszaka, főleg a kőkazamatában. A lány csupasz és védtelen lábai megfagynak, Aqualeria hidegen megérinti. Caesar levette tunikáját és csizmáját, és azt kérdezte:
  - Vedd fel!
  Aqualeria büszkén vágott vissza:
  - Nem! Nem akarom, hogy lefagyasztsd a szerelmemet!
  Caesar a homlokát ráncolva válaszolt:
  - De én férfi vagyok! És egy férfinak el kell viselnie a nehézségeket, egy hölgy kedvéért!
  Aquaria nagyot sóhajtott.
  - A rabszolgáim, a hozzám legközelebb állók kivételével, egész évben ugyanabban a tunikában és mezítláb járnak. Most látom, vagy inkább érzem, milyen fájdalmas volt ez nekik. És általában, hamarosan kivégeznek minket, és talán, miután megtapasztaltam a börtön hidegét, nem fogok annyira megijedni Hádész jeges sötétségétől!
  Julius megsimogatta felesége lábát, dörzsölni kezdte hideg ujjait, miközben vigasztalni próbált:
  - Az ártatlan lelkek és hősök számára különleges Champs Elysees van. Gyönyörűek, tele mesés fákkal és színes virágokkal. Örök nyár uralkodik ott, minden gyümölcs érett és édes, az eső folyamatosan zuhog az emberek mellett, és az ott élők már rég elfelejtették, mik a csípős rovarok és a csípős kígyók. Olyan szerencsétlenségeket, mint az öregség, a görnyedt test vagy a rohadt fogak, nem ismerik e boldog világ lakói! Ez egy paradicsom!
  Aqualeria Caesar fekete, göndör fejét simogatva így válaszolt:
  - Van banán?
  Az ifjú Julius így válaszolt:
  - Természetesen van ananász és banán.
  Aquaria felsóhajtott.
  - Hogyan szeretnék friss, érett banánt enni. Sajnos eddig csak szárítottat próbáltam, de nagyon megszerettem!
  Caesar magabiztosan, mintha ő maga járt volna nemrég, kijelentette:
  - A Champs-Elysées-n vannak olyan gyümölcsök, amelyeknek nincs neve. Ezen kívül sok jó ízletes étel és szórakozás.
  Újjáéledt az akvárium:
  - Van szex a mennyben?
  Caesar elmosolyodott és bólintott.
  - Oh biztos! Herkules végül is szeretkezett, első feleségével a Champs Elysees-n élt.
  Aqualeria boldogan mosolygott.
  - Lesznek gyerekeink?
  Caesar határozottan a kövekbe ütötte az öklét:
  - Sok lesz! Ezt megígérem! Dicső harcosokat fogunk nevelni!
  A fiatal férfi és a lány először szenvedélyesen csókolóztak, majd simogatni kezdték egymást. Hiszen ki tudja, mi vár az emberre ott a sorompón túl, e félelmetes él mögött. És még mindig kegyetlen kínzás áll előttünk, amelyet Sulla elvetemült elméje talált ki. És el kell viselnünk őket, össze kell szednünk az erőnket, ki kell állnunk a végsőkig.
  De az Aqualeria továbbra is kínszenvedés lesz, ahogy a diktátor megígérte: a vörösen izzó vas megégeti a gyengéd lányos sarkakat, majd a nemes patríciusból érzékeny mellek szakadnak ki ...
  Nem, ez meghaladja az erejét. Felvillant egy gondolat, mi lenne, ha bátorságot mutatnál és megmentenéd a lányt a gyötrődéstől. Például megfojtani egy övvel... De megölni igaz és mindent elsöprő szerelmét meghaladja az erejét. Olyan ez, mint a saját gyermeke megfojtása, főleg, hogy a kígyócsábító azt súgja: ki tudja, talán egy szeszélyes diktátor meggondolja magát, és megmenti az életét, legalább az Aqualeriát?
  Caesar még nagyobb hévvel megcsókolja szeretett feleségét, ajka édesebb a méznél, és így kiált:
  - Tudod, egy tömlöcben ülünk, de ugyanakkor szabadabban nem találkozhatunk az egész nagyvilágban!
  Az Aqualeria meglepetten kérdezte:
  - És miért?
  Caesar magabiztosan válaszolt:
  - Mert a lélekben erős - a király a börtönben, a gyenge lélek - rabszolga a trónon! Fontos megőrizni a bátorságot, és még az állványon sem fakadni sírva. Tűrd ki a kínzást, csendben, mosollyal az ajkadon!
  A lány nagyot sóhajtott, és tenyerével megsimogatta merev lábfejét. A királyok családjából való leszármazott, hirtelen nyomorult rabszolgának érezte magát. Élénk fantázia festett teljesen meztelenül, egy fogason lógó csavart ízületekkel, és egy büdös hóhér ostorával üti a csupasz hátát. Egy másik kínzó pedig vörösen izzó fogóval töri az ujjait... A lány még égő érzést is érzett a kisujjában, amit a kínzó elkezdett letörni.
  Aqualeria keservesen sírt. Rózsás arcán és babapuha bőrén gyöngyszemek folytak le a könnycseppek. Válaszul Caesar arcon csókolgatta kedvesét, lenyalogatta a sós könnyeket, vigasztalva:
  - Római nő vagy, annak a városnak a lánya, amelyik a világ felett uralkodni hivatott! Ne sírj, hanem hogy könnyebb legyen, gondolj valami kellemesre.
  Valeria nyögve válaszolt:
  - És nem tudok másra gondolni, csak arra a szörnyű kínzásra, ami rám vár! És a fogkő reménytelen szakadéka!
  Caesar erre filozófiailag válaszolt:
  - Nincs nagyobb kín, mint egy gyengeelméjű ember képzelete! A legszörnyűbb pokol, egy gyáva szemében, a teszt előtt!
  A lány megsértődött, a könnyek megállták az arcát:
  - Nem vagyok gyáva! Ne alázz meg! És különben is, ha szeretsz, akkor miért mondod ezt?
  Caesar erőltetett mosollyal válaszolt:
  - A szerelem, a felhőkkel ellentétben, bár könnyeket hullat, de a nap tényleg nem takar el! Ne aggódj szépség!
  Akvaleriya tiltakozott:
  - Amikor a szerelem, mint a felhő, könnyeket hullat, az unalom és a csalódás hajtásai felszállnak!
  Caesar válaszolni akart erre, valamit, de az ajtó csikorgása hallatszott, és mindkét szerelmes felpattant. A szöges vasajtó kinyílt, és Pompeius lépett be rajta két légiós kíséretében. Caesar erőt kapott a mosolygáshoz:
  - Nem mindenki dicsekedhet azzal, hogy egy ilyen kíséret az utolsó útra kíséri!
  Pompeius, a háta mögött megrázva a zsákot, komoran így szólt:
  - Nem ölni jöttem, hanem menteni!
  Caesar meglepődött:
  - És Sulla ellen fordultál?
  Pompeius a fejét rázta, miközben kivette a páncélját a táskájából.
  - A diktátorral való személyes kapcsolatunk senkit nem érint! Inkább római légiósnak öltözz. Két hűséges bajtársam van velem: Guy és Leksin, ők segítenek kijutni a városból. Tudd, Caesar, megmentem az életedet, de nem szabad visszatérned Rómába, amíg diktátor uralja!
  Julius, aki segített feleségének átöltözni, egyre nagyobb meglepetéssel kérdezte a hatalmas Pompeiustól:
  Miért segítesz nekem! Segíts az életed kockáztatásában!
  Pompeius habozás nélkül válaszolt:
  - Mert rendíthetetlen bátorságról tett tanúbizonyságot, megtagadta a diktátort! Nem árulta el szeretett feleségét! És egy időben beleegyeztem, hogy lemondok a kedvesemről egy zsarnok kedvéért! Szóval tudd, mostantól olyan vagyok, mint egy testvéred!
  Caesar, aki megigazította az Aqualeria páncélját (természetesen nagyszerűnek bizonyultak neki), mégis megkérdezte:
  - Megbízhatok benned? Lehet, hogy ez csak a vén róka újabb trükkje?
  Pompeius csattant fel:
  - A bizalom hiánya nem tudja tönkretenni az igaz barátságot, mert ebben az esetben igaz barátság soha nem létezett!
  Caesar Pompeius felé nyújtotta a kezét.
  - Hiszek neked, de ne feledd: Egy barátot csak egyszer lehet elárulni, amikor újra feladod az ellenséget!
  És Caesar ellensége még egy diktátor számára is irigylésre méltó sors. Egyébként mi lesz, ha Sulla követeli, hogy mutassuk meg a holttestünket?
  Pompeius erre mosolyogva válaszolt:
  - Abból elég lesz és hamu! A hamvasztás mindenkit kiegyenlít, függetlenül attól, hogy élőkkel és holtakkal történt-e!
  A két született harcos ismét szorosan kezet fogott. Ezt követően Caesar szeretett feleségével két odaadó harcos kíséretében elment a börtönből.
  Amikor már az előőrsön lovagoltak, Aqualeria hirtelen megállította a lovát, és egy kövér, kopasz, degenerált arcú férfira mutatott, aki megtántorodott a túlzott kiáradástól:
  - Ő volt az, aki cinkosaival együtt elvette tőlem a ruháimat, megtapogatta a mellkasomat, és megígérte, hogy megsüti a sarkam.
  Caesar komoran bólintott.
  - Értem!
  A távot egyedül, fekete lovon leküzdve, az ifjú Julius, minden erejét beleadva az ütésbe, kardjával kopasz, alacsony homlokú fejére vágott, mint egy gorilla.
  Caesar figyelmét elterelte emlékei, női szeretetre vágyott. Magához szólított egy szőke szépség-rabszolgát:
  - Nos, készítse elő az ágyat, önnek megadatott a megtiszteltetés, hogy magát Caesart szolgálja.
  A lány meghajolt, a római parancsnok pedig egy mozdulattal letépte a zubbonyát. Aztán kezei átölelték Gallia lányának telt melleit. A rabszolga őszintén dorombolt az élvezettől, Caesar simogató mozdulatai ügyesek voltak, tudta, hogyan kell minden nőt megfordítani, a nemes matrónáktól a jelentéktelen rabszolgákig. És ennek a lánynak, a cserzett hátán lévő ostor nyomaiból ítélve, volt ideje megtanulni szeretni azt, akit rendelt! A rabszolga eper mellbimbói megkeményedtek, mocorogni kezdett, csókkal borította be a nagy parancsnok ajkát és mellkasát, és egyúttal megszabadította a tógától. Fokozatosan egyre viharosabb lett a szerelmi játék, egyre hangosabb sóhajok, nyögések hallatszottak.
  . 7. FEJEZET
  A fiú-fogoly kipihenten és felfrissülve ébredt alvás után. A magánzárka tiszta, nincs túl hideg. Bár alvás után ez nem zavarja a gyakorlatok elvégzését.
  Oliver elkezdte végezni azokat a gyakorlatokat, amelyeket a Dodger tanított neki. Beleértve a szögletet, a guggolást, a rudak felhúzását, a fekvőtámaszokat. És ez segített egy kicsit feldobni a lelkemet.
  Aztán a fiúnak reggelit hoztak: zabpelyhet és egy nagy bögre friss tejet, amit az együttérző női őrök töltöttek neki. Fájdalmas volt sajnálniuk a tízéves fiút, főleg, hogy Oliver vagy a bányára, vagy a bányákra várt.
  A fiatal fogoly evett, és ismét elvégezte a gyakorlatokat. Elkezdték dörzsölni a lánc egyik láncszemét a másikhoz... És közben megpróbált visszaemlékezni arra, amit a könyvekben olvasott. Geta fiúként Spartacus jobbján harcolt, és levágta a rómaiakat.
  Ezúttal egyedül már nem tudta elkerülni a kínzást.
  Egy ellenséges nő lépett be, őrök kíséretében, Oliver pizsamáját pedig levették. És megvizsgálta a fiút, és meglepődve mondta:
  - Már majdnem minden meggyógyult. Milyen életvidám fiú!
  És rákacsintva így válaszolt:
  - Már az utolsó kínzás maradt! Légy türelmes egy kicsit több, mint egy óráig, és a tárgyalásig már nem fognak kínozni!
  Oliver felsóhajtott... Az orvos elment, és a fiú idejére egyedül maradt. Oliver motyogta:
  - Még egy kicsit, még egy kicsit,
  az utolsó harc, ez a legnehezebb...
  Szabad vagyok, haza akarok menni
  Soha nem láttam anyámat!
  Újra jöttek az őrök és a doktornő. Mosolyogva kérdezte:
  Készen állsz kicsim?
  A fiú bólintott, és ezt énekelte:
  A fiú mindig egészséges
  A fiú mindig készen áll!
  Lekapcsolták a nyakörvről, és a kínzópincébe vitték. A lángoló kandallótól meleg volt, a falakon kínzó dolgok tömege lógott. A női hóhér, ez a vörös hajú vixen, bugyiban van, és egy keskeny anyagcsíkkal a mellkasán. Asszisztensként tizennégy, tizenöt éves tinédzserek dolgoznak, de korukhoz képest nagyok és izmosak. Ez a nő gyermekkínzás specialistája. Tudja, hogyan vívjon ki maximális harcot ölés vagy csonkítás nélkül.
  A közelben van egy orvosnő, aki az egészségi állapotot figyeli - a hóhérok ügyfele. És a szabályokat betartó bíró.
  Csakúgy, mint az írástudók és egy pap, feljegyeznek minden, a kínzás során elhangzott tanúvallomást.
  Oliver börtönpizsamáját letépik, így meztelenül marad. Így kínozzák az áldozatot.
  A vörös hajú mosolyogva bólintott.
  - Ezúttal egy vízszintes állványt próbálunk ki!
  Oliver megkötötte mindkét kezét és lábát, és vízszintesen lógott, és elkezdett nyújtózkodni a gépben. Nagyon fáj, főleg a vállban. A kötelek pedig belemélyednek a csuklódba, és azzal fenyegetnek, hogy letépik a gyerekek bokáját.
  A fiú felnyögött a fájdalomtól, megnyújtották és meghosszabbították. És szó szerint kihúzza az ereket.
  A vörös hajú hóhér megkérdezte:
  - Szólsz?
  Oliver csak motyogta válaszul:
  - Nem!
  A hóhérnő ezt parancsolta:
  - Kenje meg a mellkasát, a gyomrát és a sarkát! Ezúttal süssük meg alaposan!
  Oliver remegett... És a tizenéves hóhérok olívaolajjal kezdték bekenni a fiú mellkasát, gyomrát és csupasz talpát. Dolgoztak, vigyorogtak és kuncogtak, és csípték, és meglehetősen fájdalmasan, az áldozatot.
  Oliver undort érzett, amikor izmos tinédzserek kezei tapogatóztak, és erős szagú olajjal kenték be megkeményedett testét.
  De ez elvonta a figyelmet a megfeszített izmok és szalagok súlyos fájdalmairól.
  Aztán gázzal hozták a csöveket, Oliver remegett a félelemtől. És kirúgták...
  A tűz távolról égett, hogy ne égesse meg a bőrt, hanem maximális fájdalmat okozzon. A láng különösen erős volt a gyermek csupasz sarka alatt. Mivel a talp vastag bőrű, gyorsabban gyógyul, és jobban megperzselődik.
  A vörös hajú vigyor agresszívan vigyorogva azt mondta:
  - Szólsz? megkérdezem?
  Oliver felnyög a kínzó fájdalomtól, és megrázza a fejét. A láng egy kicsit magasabb lesz, és jobban ég.
  A fiú megrándul a vad szenvedéstől, és még fájdalmasabb lesz. Ez heves kínzás. Oliver úgy érzi, hogy készen áll a vallomásra. De a makacsságtól csak nyög és sír, de maradjon csendben.
  A vörös hajú korbácsot vesz elő, és megnyalja az ajkát. Minden erejével verni kezdi a fiút. Nyilvánvalóan örömét leli egy gyerek kínzásában.
  Az orvosnő éppen ellenkezőleg, összeráncolja a homlokát... És megjegyzi:
  - Ne öld meg! Biztosan él!
  A vörös szőrű vixen enyhén csökkenti a verés intenzitását. Ennek ellenére ütései átvágták a bőrt. Csörög és vicsorog.
  A tinédzser hóhérok elmosolyodnak. Ők is szórakoznak.
  A vörös hajú lecsap. Oliver Twist kinyújtott és sült, és ez annyira fájdalmas és elviselhetetlen.
  A fiú nagyon szeretné elveszíteni az eszméletét, de az nem fakul, a fej tiszta marad, a test pedig egyértelműen reagál a szenvedésre. Vad pokoli fájdalom, a gyermek testének minden sejtje liszttel hemzseg. És ezért akarok gyónni, és ezért meg akarom állítani.
  Aztán Olivernek hirtelen eszébe jutott a könyv, amit a gyermekbörtön könyvtárában olvasott az indiánokról. Így kínzások alatt triviálisan énekeltek. Így van, a fogason, vagy fára szögezve kuplettet adtak elő. És akkor jobban lettek.
  Amikor énekelsz, sokkal könnyebben elviseled a fájdalmat.
  Twist Oliver pedig énekelt, miközben menet közben komponált;
  Árván születtem egy munkásházban
  Anya, apa csecsemőkora óta nem tudta...
  De hiába temetik most a babát,
  Számára Krisztus az ideális!
  
  Oliver nagyon keményen dolgozott
  És a szegény ember egy kis kását evett reggelire ...
  A nevelés nagyon szigorú volt.
  Igazi, teljes káosz!
  
  A fiú még egy kicsit kért
  És ezért nagylelkűen kapott egy ostort ...
  Ebédre füvet adtak a gyerekeknek,
  És így nem volt erejük!
  
  Olivert keményen elítélték
  És ki akarták végezni a mezítlábas fiút...
  A hurokban lévő kölyköt majdnem kivégezték,
  Az élet vékony, akár egy selyemszál!
  
  De a szerencse savanyúan mosolygott,
  A fiút szolgálatra küldték...
  Megvillant egy pisztoly csápja,
  Majdnem játékká változott!
  
  De ott is az élet nem cukrozott,
  És a fiú elmenekült a szenvedés elől...
  Mezítláb egyetlen egyszerű ingben,
  Elsietett Anglia fővárosába!
  
  A fiú leverte a mezítláb,
  De mégis eljutott Londonba...
  Ne ítélje el szigorúan a gyermeket,
  De tolvajbarlangot vonzott a fővárosba!
  
  Ravasz tolvaj is lett belőle,
  Átmásztam a zsebeim között, táskákat húztam...
  Néha a fiú tobozokat tömött,
  Kiderült, mintha a bűn gyermeke lett volna!
  
  De végül elkapták
  Nagyon rosszat jelent lopni...
  A sarkukat tüzek égették,
  Mert kiskorú tolvaj!
  
  Súlyos és kegyetlen kihallgatás volt,
  Szegény fiú a hóhérok ostorai alatt...
  Mezítláb lóg a fogason,
  Csupa kullancs!
  
  Olyan kegyetlenül verik, kínozzák,
  És azonnal összetörik a fiú csontjait...
  Csak az áram nem elég,
  Végig végezni a gyerekkel!
  
  Nos, miért szenvedjen a gyerek?
  Igen, előfordult, hogy éhesen lopott...
  De a testvérek éltek érte,
  Oliver nem ölt meg senkit!
  
  Tehát kímélje meg a fattyú fiút
  Ne kínozd már szegényt...
  Hóhérok, ne haragítsátok az Istent,
  Mennyire lehet kínozni egy gyereket!
  
  Mély szegénységben született,
  Anyja belehalt a szülésbe...
  Oly árva bűnös földön,
  Igen, Nagy-Britannia kemény ország!
  
  Fel akarod akasztani a fiút
  Vagy ami még rosszabb, még tétre is tesz...
  De alaposan meg kell fontolnia
  Mert az életünk egy teljes őrültek háza!
  
  Oliver sokat szenved
  A sarka lángoló tűzzel ég...
  És a fiút stílusosan megkorbácsolják,
  A bűz hallatszik az énekelt húsból!
  
  Oliver azonban nem tört össze,
  Nem árulta el a titkot a hóhéroknak...
  És amikor a fiú bátran küzdött
  A meredek sziklák fölé emelkedve!
  
  Nem, ez a gyerek nem lesz tiszta,
  Egy hurkon lóg, mint egy piszkos tolvaj...
  Író lesz, művész,
  Lesz olyan erős fickó, mint a medve!
  
  Nem hagyja, hogy az ellenség a boldogságról táncoljon,
  Ő maga fogja mozgatni a katamot a szarvak mentén ...
  A felhők és a rossz idő szétszóródik,
  Ha a fiú élete drága!
  
  Tudom, hogy hamarosan gonosz bosszú lesz,
  Jézus, a nagy Isten eljön...
  És jön a fény,
  Megváltást hozott az embereknek!
  
  És a gyerek, aki hurokba van akasztva,
  Krisztus gyönyörű paradicsomába esik...
  Semmi, ami bűnös cselekedet volt,
  Hiszen Twist lelke olyan tiszta!
  
  Szörnyű pokol vár a hóhérokra,
  Átok, sírás és vad nyögdécselés van benne...
  Jézus kinyilatkoztatja az üdvösséget
  Jön a lendületes Armageddon!
  És akkor jön az igazságosság
  A mérték az ítélet öröme lesz,
  És a Mindenható irgalmat mutat mindenkinek,
  A Fiú, az Úr Krisztus dicsőségében!
  Oliver énekelt a szempillák alatt, a tűz alatt, és vízszintesen feszített a fogason.
  A vörös hajú hóhér megdermedt, és mosolyogva mondta:
  - Ez mekkora bátorság!
  A tisztviselő a homokórára mutatott.
  - Lejárt az idő! Mivel a fiatal bűnöző még nincs tizennégy éves, a kínzás idejét törvény korlátozza!
  A vörös hajú elmosolyodott, és lelkesen megjegyezte:
  - Jó volt fiú! Énekelt a fogason! Milyen méltó bűnöző!
  A tüzet és a gázcsöveket eltávolították... Aztán Olivert levették az állványról, és meleg vizet öntöttek. Ezután alkohollal törölték le a fiú sebeit és égési sérüléseit. Új börtönpizsamát vettek fel.
  A fiú egy kicsit felvidult... Bár borzasztóan fáj, ha az alkohol sebeket éget.
  És a fiút visszavitték a cellába. Most már senki sem fogja zavarni a tárgyalásig.
  A fiú ismét zabpelyhet kapott, de ezúttal egy darab hússal és tejjel. A fiatal fogoly evett, elnehezült és aludni vágyott.
  Oliver nehezen a szalmán, valahogy az oldalán feküdt. A mellkast és a gyomrot a tűz okozta hólyagok borították, a hátat és a fenekét pedig ostorral levágták.
  A fiú még fiatal és egészséges volt, és viszonylag gyorsan elaludt. És újra álmodott...
  A londoni gyermekbörtön gazdag könyvtárában egy könyvben olvasottak is inspirálták a távoli oroszországi eseményekről.
  Emelyan Pugachev, még viszonylag fiatal és erős kozák, tehetséges és lelkes, élete legnagyobb kalandja mellett döntött. Ugyanis kozáklázadást szervezett. Ráadásul a paraszt Harmadik Péter császárnak kiáltotta ki magát. Az Oszmán Birodalommal vívott elhúzódó háború által pusztított ország örömmel fogadta a csalót. Emelyannak sikerült összegyűjtenie az elégedetlen jaik kozákokat, és elindult Orenburg felé. Iletszki kozákok, kalmükök, baskírok, tatárok, kirgizek, helyi jobbágyok, sőt néhány katona és tiszt is csatlakozott a csalóhoz. Eleinte a siker hozzájárult a pugachevitákhoz, seregük nőtt.
  De Orenburg elhúzódó ostroma lehetővé tette a cári kormány számára, hogy erőket gyűjtsön és csapatokat szállítson át a határról. Tatiscsevo alatt Pugacsov Golicin tábornok nagy csatát vívott. Kiélezett csata után a pugacseviták 10 000 fős serege vereséget szenvedett, a felkelés vezére elmenekült. A Belozerskaya erőd közelében tett kísérlet a kormány csapatainak visszaverésére az önjelölt király sok társának vereségével és elfogásával végződött.
  Ezután a kormánycsapatok repülése és Jemelyan hosszú üldözése következett. A Bibikov főtábornok halála után a cári parancsnokok között kialakult súlyos nézeteltérések lehetővé tették Emelyan Pugachev erőinek újraegyesítését és több gyár és erőd meghódítását.
  De aztán Dekolong ismét megtörte. De Emelyan nem adta fel. A Michelsonnal való többszöri összecsapás után sikerült elszakadnia a cári csapatoktól, és Kazany felé mozdulni. Szinte az egész várost egy szeszély fogta el, csak a Kremlnek sikerült megtartania Potyomkin másodunokatestvérét.
  És miért történt a szerencsétlenül járt csata Michelsonnal? Csupán ezerkétszáz, bár válogatott és jól képzett katona volt képes feloszlatni a húszezernél is nagyobb tömeget.
  Igaz, Jemeljan csapatainak többsége újonnan csatlakozott, nem volt képzett a katonai ügyekben, és nem túl bátor parasztok. Emelyan Pugachev kétszer is próbálkozott Michelson erejével. De a cári alezredesnek a nemesi milícia és a Kreml helyőrsége is segített. A legyőzött Emelyan Pugacsov először Nyizsnyij Novgorodba költözött. De a csaták azt mutatták, hogy a képzetlen parasztok haszontalan harcosok, és a kalmükök a baskírokkal: Pugacsov lovassága elszakadt a csalótól, és nem számíthatott harcképes egységekkel való utánpótlásra.
  Volt egy ötlet, hogy katonai erőket keressenek a Donon. Ráadásul a doni kozákok alkották Stenka Razin seregének legharcképesebb részét. Emelyan Pugachev pedig Stenka unokatestvére dédunokája volt.
  A sorozatos vereségek után a szerencse napja mintha ismét a csalóra mosolygott volna. Számos várost szinte veszteség nélkül elfoglaltak, köztük olyan nagyokat, mint Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Igaz, nagyon rövid ideig sikerült megtartaniuk őket. Mikhelson a nyomában volt, és ha nem lett volna a sok parasztlázadás és a hébe-hóba feltámadó tömeg, akkor Pugacsovot már rég utolérhette volna.
  A szélhámos serege nőtt... A volgai kozákok többsége hűségesküt tett neki, és becsülettel találkozott Pugacsovval. Csupán egy kisebbség, a leggazdagabb kozákok nem voltak hajlandók hűséget esküdni a parasztcárnak, és Caricinba menekültek. Egy kiválasztott ezer doni kozák is oda közeledett. Még három, a török háborúból visszatért kozákezred kiváró álláspontra helyezkedett: azt mondják, aki nyer, az átáll a másik oldalra.
  Pugacsov, Michelsonnal hátul, nem merte megrohamozni a jól megerősített Tsaritsynt, és lejjebb ment a Volgán. Hozzá csatlakoztak a kalmükok és a volgai kozákok, akik a Fekete Yarban telepedtek le.
  Emelyan hadserege tizenöt-tizenhétezer harcosra nőtt, és ötven ágyúja volt. Dietz ezredest, aki kijött, hogy elfogja a szélhámost, megölték, a pugacseviták pedig részben elfogták, részben szétszórták a brigádot. Talán Pugacsov most erősebb, mint valaha. Kazan közelében formálisan több csapata volt, de tölgyfákkal. És most sok kalmük, volgai kozák és több százan disszidáltak a Donból. Az elfogott helyőrségekből sok katonát is elvittek. A tüzérséget is feltöltötték az elfoglalt városok költségén, és Pugacsov kincstára is jelentős volt.
  Nehéz elhinni, de a Salt Band csata lesz az utolsó nagy csata, és véget vet a felkelésnek. Most Emelyannak minden eddiginél több hadereje és fegyvere, valamint nagyszámú harcképes egysége van. De Pugacsov seregében már megérett a hazaárulás, és talán ez volt az oka a kormánycsapatok ilyen gyors és viszonylag könnyű vereségének.
  Twist Olivér egy nagy könyvet olvasott Emelyan Ivanovics felkeléséről és parasztháborújáról, ezért befolyásolni akarta annak menetét. Hiszen ő egy angol úttörőtolvaj, ami azt jelenti, hogy a lázadókkal való együttérzésre nevelték. Szóval segíts, amíg nem késő.
  Augusztus vége forró a Volga alsó vidékén. A londoni börtön kőzsákja után kellemes mezítláb, gyermeki lábbal sétálni az éles füvön. Oliver álmában jól érzi magát. Mintha varázsütésre meggyógyult volna minden seb és égés, begyógyultak a só és alkohol által korrodált fekélyek. A hátoldalon pedig, amelyen vörösen izzó dróttal vertek, égett vágások nyoma sem volt. És amint a fiúnak sikerült nemcsak kivégeznie lopásért, hanem énekelni is?
  Igen, nem rossz, ha meleg nyári szellő fúj rád, és a közelben csobban a Volga. Leugorhatsz a szelíd vizébe, hogy magad alá gereblyézhess. A fiú jól úszott - mélyre merült, kinyitotta a szemét és víz alá került.
  Oliver első osztályú tolvaj lett egy gyerekbandában, és sok mindenre volt képes. Kiváló memóriája volt, folyékonyan beszélt németül és angolul. Kitartás és türelem jellemezte, soha életében nem betegedett meg, bár gyerekkorától mezítláb volt, gyakran rohant a hóban.
  A fiúnak tetszett a tolvajok útja, bár nagy bánatot hozott. De hogy őszinte legyek, Oliver Twist gyakorlatilag nem ismerte a békés életet. Inkább szórakozás. Kora gyermekkortól kezdve vajúdás, verés, csekély étel. És ijesztő, de egyben izgalmas is.
  A fiú úszott egy kicsit. Boldogság feküdni vagy csobbanni egy meleg bölcsőben, de... Egy fiatal tolvajnak az a kötelessége, hogy segítsen Emelyan Pugachevnak. Honnan tudhatta Oliver, hogy ez a megfelelő hely és idő?
  Mintha valaki a mennyből szállt volna alá, és ezt diktálta volna a tolvajfiúnak. És mivel a kötelesség diktál, akkor segíteni kell a parasztcáron!
  Oliver Twist kijött a partra, a puha, bársonyos sár kellemesen csiklandozta a fiú bőrkeményedett talpát. A kölyök szívesen lépett a kövekre, és kiválasztotta, hol van élesebb. Aztán elrohant, ugrálva, mint egy veszett nyúl. Nagyszerű! Ő szabad! Emeljan Pugacsovhoz fut, az elnyomottak vezetőjéhez!
  A fiú minden erejével belerúgott egy kőbe, egy ütéssel feldobott egy macskakövet, és... lelassult. Szinte meztelen, csak fekete bugyiban, inkább úszónadrágban. És ebben a formában jönni a királyhoz?
  Ruhát kell vennem. És a fiú keresni kezdett egy eszközt, hogy legalább valami tisztességes ruhát szerezzen.
  Itt közönséges nádból pipát készíthet, és tüzet gyújthat belőle. Oliver Twist gyorsan megépített magának egyfajta íjat. Bár a fegyver primitívnek bizonyult, de az úttörő tolvajnak van tapasztalata az ilyen fegyverekből való lövöldözésben. Itt a fiú két gazdag ruhás lovast látott. Valószínűleg ez Michelson csapatainak felderítő járőrje, amely Emelyan Pugachev után halad.
  De a fiú úgy döntött, hallgat. Hasra feküdt a tüskés gyepen, és hegyezte a fülét. Rendkívül fontos, hogy egy cserkész éles füle legyen. Twist Olivér természeténél fogva kutyafülű, de speciális gyakorlatok segítségével arra is kiképezte magát, hogy jobban hallja és meg tudja különböztetni a legapróbb hangokat is.
  Mindkét lovas halkan suttogta. A kék ruhás tiszt így beszélt a pirossal:
  - Curds és Chuguev segítséget ígértek nekünk. A pugacseviták ötven ágyúja közül egy sem fog elsülni. A kalmükök elmennek, a volgai kozákokat pedig Timofey ezredes viszi el.
  A vörös ruhás tiszt megjegyezte:
  - Nem igazán, azt tanácsolom, hogy bízzon ezekben a pugacsevitákban. Mi van, ha csapdába visznek minket?
  A kékruhás tiszt bólintott, és egy csomagot húzott elő a zsebéből.
  - Itt az összes dokumentum: Túró, Csuguev, Fedorov, Timófej és Jemeljan Korjavi főhóhér írja alá! Igaz, Ovcsinnyikov és Perfiljev hűségesek a szélhámoshoz, de a csata legelején segítenek befejezni őket!
  A vörös ruhás tiszt füttyentett.
  - Azta! Perfilyevet külön küldték volna Szentpétervárról, hogy bontsa le a szélhámos seregét, de éppen ellenkezőleg, igazabbnak bizonyult, mint az igaz?
  Kék egyenruha, a pipáján húzva megerősítette:
  - Hát... ez néha megesik! De másrészt az ilecki kozákok vezére, Tvorogov a miénk! Ide rakták az összes zsinórt!
  Oliver Twist zihált az izgalomtól. Ráadásul a tövisek szúrták a csupasz gyomrát. Itt a lehetőség, hogy az összes árulót egyszerre átadjuk a cár-atyának. És ott összetörni és Michelsont.
  Egy piros egyenruhás tiszt megjegyezte:
  - Másfél ezer kozákunk van, ebből a leggazdagabb ezret a Donból, ezerkétszáz válogatott gránátost, és további háromezer gyalogost vittek el a cáricintől? Nem győzzük le a szélhámost?
  A kékruhás tiszt egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Katalin megparancsolja, hogy siessen Szuvorovhoz, hogy megverje Pugacsovot. Hogy Sasha ne gondoljon túl sokat magára!
  Red még valamit akart mondani, amikor Oliver Twist lőtt. A fiatal tolvaj nem akarta megvárni, míg ezek ketten fontos információkkal eljutnak Michelsonhoz.
  Íjhúrként a fiú bogáncsot használ, sajátos módon húzza az íjat. A madzag a fogaidban van, te pedig kiegyenesíted a jobb kezed. Ennek eredményeként a lövés feszes és sűrű.
  Egy éles kagylóból készült nyíl egyenesen Catherine vitéz tisztjének a szemébe fúródott. A kék ruhás harcos előrántotta a pisztolyát, de Twist Olivér szokásos mozdulattal kilépett a tűzvonalból. A golyó elrepült mellette. A tolvaj rárontott az elkövetőre.
  Álmában Twist Olivér valamivel magasabb és nagyobb volt, mint a korához képest átlagos fiú, izmai pedig jól fejlettek voltak a kemény munkától és a gyakorlattól. Szóval a gyerek egyáltalán nem volt olyan gyenge. Sőt, sikerült megismerkednie az egyik tolvaj-rodoverivel, és több leckét adott a fiúnak angolból, nemzeti birkózásból.
  Oliver úgy döntött, kihasználja ezt. Amikor a tiszt előhúzott egy hosszú, arany nyelű szablyát, és súlyával megpróbálta megvágni a fiút, a tolvaj enyhén megmozdulva ügyesen megrángatta a katonát a karjánál, és kissé megrángatta a csizmánál.
  A kékruhás tiszt leesett a lováról. A fiú minden erejével az állába döfte a térdét. Oliver gyakran gyakorolt egy hasonló ugráló rúgást, és jól alkalmazta a karatéban. Persze keményen összetörte az állkapcsot, letiltva az ellenfelet. A krómcsizmák lábai többször megrándultak, és a királyi személy elhallgatott.
  Oliver Twist először magához hívta a lovát. Egy dolgozó legény és edzett tolvaj számára ez nem túl trükkös tudomány. Aztán nem minden nehézség nélkül a vállára emelte a jóllakott tisztet, és a ló farára ültette. Most mit kell tennie Emelyan Pugachevnak. Egy fogolynyelv, két gyönyörű ló és még több zsák arany, királyi császárok.
  A sporttáskában a fiú térképet és pótnadrágot is talált. Twist Oliver kétszeri gondolkodás nélkül rövidnadrágot épített magának. Egyszerűen levágta a galósait, és bekötötte magát egy övvel. Az idő meleg, ő még mindig fiú, és megengedheti magának, hogy mezítláb és mezítláb harcoljon. Teste izmos, megkönnyebbüléssel száraz, nyári barnulása pedig még nem volt ideje kialudni a börtönben.
  Valahogy úgy néz ki, mint Tarzan. Vagy Maugli!
  A lényeg az, hogy legyen ideje figyelmeztetni Emelyan Pugachevot.
  Ezalatt a parasztcár, mintha Stenka Razin ült volna le egy dombra, elgondolkozott. Mikhelson alezredestől (ma már ezredestől!) szenvedett három vereség után a kozák uralkodó fényes sorozatot ért el. Szinte ellenállás nélkül estek a város patái alá, nőtt a hadsereg, terjedt a felkelés.
  Most azonban megtörtént a legfontosabb: véget ért a háború Törökországgal, a kormány pedig eloldotta a kezét. Hiszen Mikhelsonon kívül más erők is előrelépnek Pugacsov ellen. A császárné összesen húsz ezredet és hét dandárt osztott ki Papin parancsnoksága alá. Egy ilyen hadsereg és egy másik hatalom szörnyű lenne. Igaz, bár ezek a polcok szétszórtak, és kísérteties esély van arra, hogy részekre törjék őket.
  De próbálja meg megtenni, amikor egyedül nem tudja legyőzni Michelsont. Felmerült a gondolat, hogy Szaratovban távozunk, és ott csatát adunk ennek a német ezredesnek. De nem sikerült. Bizonyos mértékig nem volt elég küzdőszellem. Most ebben a csatában el kell dönteni, kit követ majd Don. Ha a cári hadsereg vereséget szenved, akkor a három doni ezred hűséget esküszik a cárnak, és velük együtt a számos kozáknak. És ezek több tízezer jól képzett, képzett harcos gyerekkorukból. Nem valamiféle ember.
  Nem csoda, hogy Emelyan észak helyett délt, Moszkva helyett Cserkassit választotta! Ott hatalmas erőre, és a királynővel egyenrangú harcra képes csapatokra tehet szert!
  A lényeg az, hogy az emberek higgyenek a győzelemben. Egyértelmű, hogy társai fáradtak. Számos vereség törte meg a moráljukat. Mint minden felkelésnél: aki nyer, mögötte van az igazság!
  Michelson megnyerése segít az önbizalom építésében. Pugacsov egyszer sem tudta megverni, Mikhelson pedig a szélhámost, sőt Csernisev grófot - Chikát is elfogta.
  De hogyan kell ezt pontosan megtenni? A német ezredesnek most is vannak kozákjai és csapatai a cári helyőrségből. Talán jobb, ha Asztrahánba rohanunk? Vagy még mindig kockázatos és taktikailag kitalált? Mégis sokkal több csapata van, mint Michelnek. És sok lovasság. Még a parasztokat is bevitték a hadseregbe, általában jó minőségűeket.
  Nincs mód a további harcok elkerülésére. Már csak egy választás van, hogy megtámadja magát Michelsont, vagy megvárja őt a Black Yarban, az erődítményekben ülve. Talán az ambiciózus ezredes támadásba lendül, és kimeríti az erőit. De az is lehet, hogy Mikhelson megpróbálja körülvenni Cherny Yart, és megvárja az erősítést. Ebben az esetben Pugacsov csapdába eshet.
  Igaz, Suvorov siet a segítségére, akinek át kellene vennie Michelson seregének parancsnokságát. Vajon az ezredes a magát cárnak kikiáltó végső győzelem minden babérját a már jeles Szuvorov altábornagyának akarja adni? Ez azt jelenti, hogy van egy bizonyos élesség, ami elrejtőzik a Black Yar falai mögött.
  Emelyan Pugachev összegyűjtötte a törzsfőnökök kis tanácsát. Csuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofej már megegyezett a cárnői hatóságokkal, és természetesen azt tanácsolták, hogy Michelsont verjék meg a mezőnyben. Ovchinnikov - a Yaik hadsereg parancsnoka, hosszú ideig az egész lázadó hadsereg tényleges vezetője, most pedig Pugacsov jobb keze így beszélt:
  - Veszélyes a falak mögé ülni, kiszabhatnak. A pályán is ijesztő, megtörhetik. Viszont terepen, ha meg is vernek minket, akkor mindig lóháton mehetünk a sztyeppére. És ha a Black Yarban minden szabályt bevezetnek, akkor nem menekülsz!
  Gorbatov, a cári hadsereg egykori kapitánya, Pugacsov tábornokokká léptetett elő, egyike azoknak, akik a valós történelemben is legyőzték Dietz ezredes dandárját, a Salty banda melletti csatában elesett Ovcsinnyikov mellett megjegyezte:
  - Ha Michelson nekivág a rohamnak, akkor számíthatunk egy ellentámadásra!
  Perfiliev, aki arról ismert, hogy a valós történelemben Pugacsovval együtt kivégezték, szerényen azt javasolta:
  - Kicsi a véleményem. Itt, ahogy a tanács dönt, úgy legyen!
  Kizya kalmük herceg, bár nem volt az árulók között, tört oroszul kijelentette:
  - Egy kalmük számára a mezők a legjobb hely a harchoz. Az erődben ülni és a támadásokat visszaverni szokatlan számunkra!
  Emelyan már egyet akart érteni a szűk katonai tanács véleményével, és kivonni jelentős seregét Csernoj Jarból, amelyet becsülettel megerősítettek és fogadták a papot. De abban a pillanatban egy hírvivő fiú repült be a felső szobába, és lihegve így szólt:
  A fiatalember megérkezett. Azt mondja, sürgős dolga van a cár-atyának!
  A kozák császár ezt parancsolta:
  - Belép!
  Oliver Twist, mezítláb csapott, és nehéz aranyzsákokat tartott a kezében, gyorsan berohant a felső szobába. Nagyon szerette volna a saját szemével látni a parasztháború vezérét, iskolában tanult, versekben énekelt. Péter a felső szobába lépve egy tucat embert látott egy hosszú, tölgyfa asztalnál. Szinte mindegyikük gazdagon öltözött, és gőgös külsejű. Az egyik egészen fiatal, de rendes tábornoki egyenruhában. Nos, valószínűleg Gorbatov. Orenburgi disszidens, képzett és hatékony tiszt, aki sokat tett a Pugacsov hadsereg megerősítéséért. Gorbatovot előkelő származása ellenére szerették a kozákok és a parasztok, ezért határozottan egyszerűnek tartotta magát, barátságos és udvarias volt. Kék, vidám szemek és szőke haj nagyon fiatalos megjelenést kölcsönöztek neki, ami rosszul illett az altábornagyi egyenruhához.
  Oliver Twist nem ismerte másokat látásból, és a történelem kevés leírást hagyott hátra. Ráadásul még magát Pugacsovot is másképp írják le. De létezik Emelyan valódi portréja, amelyet a természetből másoltak. Egy félelmetes fickót mutat, hatalmas, sasszemű, akiről azt mondják: parancsolni született!
  És most, az okos atamánok között egy szerény, kozák zipunban egy férfi ül, éles, csillogó tekintetével, mint egy kobracsípés. Bár csak az Alekszandr Nyevszkij-rend szalagján szerepelt, hogy királyi személyről van szó, Twist Olivér érezte, hogy becsavarodik a lába, és a fiú féltérdre is felkelt.
  Emelyan Pugachev is a tanuló fiúra nézett. Természetesen a tizennyolcadik század végén az emberek kicsivel kisebbek voltak, mint a huszadik század közepén. Igen, és álomban Oliver korához képest magas és széles vállú, az apja, akit nem ismert, majdnem két méter magas volt. De még mindig világos, hogy ez a fiatalember még gyerek. Vágott sün kócfehér szőrű, felfelé fordított fiús orr, sovány arc a katonai alultápláltság miatt. De ugyanakkor a fiú inkább inas, mint vékony. És mit tartogat nagy, egyenként legalább kétkilós zsákokban? Arany?
  Oliver Twist hangon:
  - Tizenötezer rubelt aranyban hozok ajándékba ő birodalmi felségének, és egy levelet is átadok.
  Még egy ilyen erős gyereknek sem könnyű a kezében aranytárcát tartani. És Jemelyan elé tette őket. Aztán a fiú kivett egy levelet az övéből, és óvatosan a lábujjaira lépve átnyújtotta a főkirály-atamannak.
  Jemeljan elfogadta a levelet, és gyanakodva nézett a pecsétre. A cár atya, bár nem nagyon tudott írni, és a kézírása olyan szörnyű volt, hogy inkább nem mutatta meg a kezét Péter előtt, de jól olvasott. És általában véve jelentős ismeretekkel rendelkezett a katonai ügyekben. Különben a felkelés aligha tartott volna egy egész évig, és egy egész sereget küldtek a csaló ellen.
  Pugacsov figyelmesen elolvasta a levelet, és összeráncolta a homlokát. Tudta, hogyan uralkodjon érzelmein és érzésein. Kiderült, hogy csapatainak öt magas rangú vezére áruló. Pugacsov már régóta észrevette, hogy Csuguev és Fjodorov ferdén néznek rá, sőt kelletlenül üdvözölték is, és felálltak, mintha szívességet tennének. Összevesztek Chuguevvel, amikor elvesztette az összes fegyvert a Mikhelsonnal vívott csatában. Aztán Pugacsov azzal fenyegetőzött, hogy nyakon üti Csugjevet. Erre így válaszolt:
  - Nem ökölre emeltem a nyakam!
  A parasztkirály így válaszolt:
  - Szóval fojtogatónak, vagy mi?
  . 8. FEJEZET
  Oliver jól aludt, és ismét edzett. Sebei és égési sebei gyógyulni kezdtek. Tűrte a kínzást. És jó, hogy minden véget ért, és nem adta ki a búvóhelyét. Most a fiú sebei begyógyulnak, és újra készen áll a hőstettekre.
  Olivért etették. Aztán a női ellenség megvizsgálta. Bekente égési sebeit, hogy gyorsabban gyógyuljanak, és így szólt:
  - Nem lesz több kínzás a tárgyalásig! És az emberek sajnálnak téged, talán nem fognak kivégezni!
  Oliver köszönetet mondott...
  Utána, amikor a kamera elhagyta, elkezdte dörzsölni a láncszemeket. Baba nyakát még mindig a gallér tartotta. És ha kiszabadul a láncból, talán megszökhet?
  A fiú egymás után több órán keresztül dörzsölte a láncot. De az acél megkeményedett, és nem adta magát túl jól. Ezután ismét ételt és tejet vittek a fiatal fogolynak.
  Miután megevett és megivott kövér marha moslékot, Oliver nem vette észre, hogyan aludt el újra. És megint a Pugacsov-lázadásról.
  Fedorovot is nyilvánvalóan bosszantotta a kozák uralkodó. Igaz, Curds kívülről szemérmesen viselkedett, és meglehetősen megbízhatónak tűnt. Egy időben az ilecki kozákokat Pugacsovba vitte, és ezzel kiterjesztette a felkelést a tisztán jaik lázadás keretein túlra. Igaz, egy időben Emelyan Ivanovich nézett Tvorogov feleségére, Stepshára. Valószínűleg a féltékeny férj nem bocsátott meg a fiatal és csinos lánynak az árulásért. Hiszen Pugacsov még csak harminckét éves, a vére még fiatal, és csinos Don Juan. És biszexuális is. Felesége, Sophia, akinek nem volt ideje elveszíteni minden szépségét, és négy gyermeke: három lánya és egy fia. És a második fiatal kozák Ustinya.
  És hány szeretője volt már Emelkának... Mint rokona, Stenka Razin, Pugacsov is kéjes volt a nőstény iránt. És még jó, hogy száz százalékig természetes.
  Timothy ezredes nemrég csatlakozott a lázadókhoz. A volgai kozákok közül való. Toli eredetileg cserkész volt, filceket valamiért megsértett a pap. De a főhóhér, úgy tűnik, kihallgatta, hogyan engedték el a családtagjai, hogy Emelyan rokonságban áll velük.
  Különösen rossz lett, amikor Emelyan Pugachev el akarta hagyni a királyi dísztárgyakat, és meg akarta nyitni magát az emberek előtt. Aztán a többi atamán is habozott. És most, ha kudarc történik, kicsavarják a szélhámos tolvajt, Emelkát, és úgy emlékeznek rá, ahogy tudták. Ezért a parasztkirály és a környezeten belüli összeesküvés érzékelése. És most megérkezett a bizonyíték.
  Kíváncsi vagyok, ki ez a fiú. Nem néz ki tizenöt-tizennégynél többnek, de erő van a kezében - hősies legény. Nézd, milyen önzetlen vagy. Tizenötezer aranyat hozott a királynak. Az az összeg, amiért egy egész birtokot vásárolhat. Nem minden ember képes ilyen önzetlenségre. Igaz, ez még gyerek, itt egy pirospozsgás arc, mint egy lányé, még csak nem is fegyver. A gyerek nem ismeri a pénz értékét, ezért nagylelkű.
  Nos, semmi, ez a pénz hasznos lesz Emelyannak. Bár a kincstár jelentős összeget halmozott fel a városokban, és még ezt a konvojt is nehéz szállítani. Pugacsov egy, csak általa ismert helyen rejtett el egy ládát arannyal és kavicsokkal. Hat font arany és drágakövek: rubinok, smaragdok, topáz, zafír, gyémántok ebben a ládában. Ha valami, Emelyannak elég lesz egy kényelmes élethez.
  Az ogóleteket bőkezűen meg kell jutalmazni, és nem szabad megbántani magát.
  Emelyan mosolyogva bejelentette, Oliver Twistre mutatva:
  - A kapitányi címmel kedveskedek neked, és a kíséretemmel fogadlak!
  Néma jóváhagyás hangzott az asztal körül. Chuguev boldogtalanul motyogta:
  - A kapitány előtt is kicsi!
  A kozák cár félbeszakította:
  - De az elme remek! Nézd, micsoda nemes zsákmányt hozott, pénzt és lovak nyüszítését hallom. Will, ez a fiú lesz az adjutánsom!
  Pugacsov pedig a meggyőzés kedvéért az öklét az asztalon mozgatta.
  Nos, itt az ideje megbüntetni a gazembereket. De ezt óvatosan kell megtenni, hogy ne szűnjön meg a polgári viszály. Azonnal elrendeli a letartóztatást, aztán megragadják a szablyákat. De a kozákoknak engedelmeskedniük kell királyának. És még odaadóbbak a parasztok, akiknek Harmadik Péter Isten és cár!
  Megfogják az árulókat, jó lenne, ha óraműködnének a kínzószobában, és ott még szikrát is gyújtanának. Fedezd fel az összes cinkost, és tisztítsd meg a környezetet az árulástól!
  Emelyan Ivanovich derülten kijelentette:
  - Elvégezzük a csapatok felülvizsgálatát!
  Eddig a lényeg, Oliver Twist úgy döntött, hogy bemutatja tervét a Szuverénnek. Elsétált mellettem és a fülembe súgta. Pugacsov nagy, fehér fogakkal mosolygott, és egyetértően bólintott:
  - Erős garno! És okos!
  Nyár végén sok mérföldön keresztül égette a nap a nádat. És ez egy fiatal földalatti munkás fejében nem tudott mást tenni, mint egy alattomos és hatékony terv úttörője.
  Közben a kozák cárral együtt megvizsgálták a sereget. Emelyan serege tizenhétezerre nőtt, és folyamatosan újabb és újabb emberek érkeztek. Beleértve Dont is. De Don teljes mértékben követni fogja Pugacsovot, ha megmutatja erejét! Sok férfi. Fattyú szakállas férfiak, vasvillákkal, fenyegetően kiegyenesedett fonatokkal, szarvakkal, ütőkkel, vasvillákkal. A tinédzser fiúk mezítláb futottak és sokan vannak. És mindig egyre több jön elő. A férfiak alig várják, hogy csatlakozzanak a király seregéhez. Ráadásul hamarosan el kell múlnia a szenvedés idejének, és jelentősen megnő az érkező harcosok száma.
  Pugacsov egyúttal meghívta a hóhért. Természetesen kár megválni egy ilyen szükséges típustól, de a hazaárulást vissza kell vonni.
  A parasztcár nem tűrte sokáig, és megparancsolta:
  - Hát emberek... Kössétek össze minél előbb az árulókat!
  A férfiak lelkesedésükben le is kötötték a fölöslegeset. Például Ovchinnikova. Ő azonban nem ellenkezett. A király elrendelte a kioldozást, és helyeslően megveregette a zavarba esett vezér vállát. Ovcsinnyikov bajusza úgy lógott, mint egy farkas, és zavartnak és döbbentnek tűnt. Timofejet, Csuguevet és Fedorovot pedig megbilincselték. Ledobtak a földre és belerúgtak.
  De ezek még mindig virágok. Fogasléc és izzó fogó várt az öt összeesküvőre!
  Twist Olivér pedig vágtatott Michelson táborába. A volgai kozákok üdvözölték a királyi követet. A szolidabb megjelenés érdekében a fiúnak elegáns tekercset és bőrcsizmát kellett viselnie. Ami ebben a melegben nem túl kellemes.
  Emelyan tábora nagy, és óránként érkeznek emberek. Látható, ahogy embercsoportok nyúltak el az úton, és nyúltak a népkirály felé. Az emberek nagyon akarják hinni, hogy lehetséges jobb sors, és hogy a hatóságok tudnak igazán gondoskodóak lenni, nem önzők.
  Ugyanígy vonzotta az embereket Griska Otrepjev, akinek még Oroszországban is sikerült uralkodnia egy ideig. Rossz asszociáció. Ám az úttörő Petya számára Emelyan Pugachev nem egy szélhámos kalandor, hanem a felkelés népvezére, akihez komoly remények fűződnek a szocializmus egyetlen országban való felépítéséhez.
  Michelson ezredes is még mindig fiatal és ambiciózus. Egészen a közelmúltig a lázadókkal vívott háború csekély presztízsnek számított, most azonban a császárné kegyei záporoztak rá. Hogy nem lehetsz büszke.
  Most Michelson hétezer katonát gyűjtött össze. A cári helyőrség háromezer katonája mellett további ezerkétszáz mielini katona közeledett. Szintén az orosz császárné szolgálatában álló német, aki sokáig Pugacsov nyomát követte, de nem mert beszállni vele a csatába.
  Lesz elég erő a szélhámos legyőzéséhez, még kozák árulás nélkül is. Az egyik az a félelem, hogy a háborúnak lesz ideje elmúlni. Alekszandr Szuvorov is aggódik, akinek Mikhelson köteles csapatait ellenőrzés alá vonni. Bosszantó persze. A bátor német annyi hónapig üldözte Pugacsovot, és a győztes babérjait az orosz altábornagyra akarják átruházni.
  Suvorov már megdicsőült, és számára egy csaló elfogása nem minden Isten, micsoda tett. Michelsonnak pedig ez egy bérlet a tábornokokhoz, és egy lehetőség, hogy folytassa karrierjét.
  Az árulók hírnöke nem szerette túlságosan a német ezredest: szőke, sovány, de erős fiú. Túl fiatal követ, és valahogy nem egészen megszokott módon beszél. Bár mit lehet várni ezektől a kis orosz kozákoktól.
  Az az igazság, hogy a fiú magabiztosan mondja, nem rohangál kék szemekkel. Michelson ezredes kissé felengedett. Oliver Twist némi félelmet érzett. Mégis bármelyik pillanatban elrendelhetik, hogy megkorbácsolják és akasszák fel. Az angol hadifogság után a korbácsolás gyerekjátéknak tűnt, de hurokba szorítva meghalni... Olyan megalázó.
  A csizmában a lábaknak is kényelmetlen, pedig szabadok és a fiú az út nagy részét lovon tette meg, dörzsölik a lábát. És parkolj beléjük. A test még nem felejtette el a téli hideget, és maga Twist Olivér szinte egész évben mezítláb futott, nem figyelt a fagyra. Tehát most a hőstolvaj túlságosan elkényeztetve érezte magát, és nem volt kényelmében.
  Mikhelson megkérdezte, hány csapata van Pugacsovnak. Oliver Twist, tudva, hogy a német ezredes hozzávetőlegesen tisztában volt a történettel, őszintén nem titkolt el semmit, ugyanakkor kijelentette, hogy a kozákok nem akarnak harcolni, és Emelyan úgy döntött, hogy leköltözik a Volgán Asztrahánba és a Kubanba. Egészen logikusnak tűnt. A csaló megijedt a legyőzött Oszmán Birodalomból előrenyomuló nagyszámú csapattól, és azt tervezte, hogy Törökországba vagy Iránba menekül. Nem messze Kubantól Iránig.
  Az áruló kozákok nevében Twist Olivér felajánlotta, hogy átvezeti Michelson seregét egy rejtett úton, hogy elvágja a csaló menekülési útvonalait, és hirtelen dél felől támadja meg a tábort.
  A német ezredesnek tetszett ez az ötlet. A zsoldos szigorúan a tolvajfiúra nézve megkérdezte:
  - Ha nem hazudsz!
  Oliver, bár szinte ateista volt, sietve keresztet vetett:
  - Krisztus Istenre esküszöm!
  Michelson megígérte:
  - Ha sikerül, száz rubelt kapsz! És ha hazudsz, akkor nem csak felakasztlak, hanem elrendelem, hogy negyedeljenek!
  Az utolsó ígéret inkább nevetségesnek tűnt az angol tolvajnak, mint szörnyűnek, és felkiáltott:
  - Dicsőség a legnyugodtabb Katalin császárnőnknek!
  És ügyesen kattogtatta okoscsizmája sarkát. Bár kényelmetlenül érezték magukat, Twist Olivér büszke volt arra, hogy drága, friss viasszal fényezett tábornokcipőt visel, nem pedig mezítlábas ragamuffint. Tehát egy hercegi fiú külseje van, ami sokkal nagyobb önbizalmat kelt.
  Mikhelson azonnali indulást parancsolt, főleg, hogy már este volt, és sötétben kell átmenniük. Az Alsó-Volga régióban augusztusban meleg van. Egyenruhában és térdcsizmán túl nehéz. De a hiú Michelson mindig egyenruhában és kitüntetésekkel jár. A Chikoyon aratott győzelméért harmadfokú Szent György-rendet kapott, Pugacsov felett pedig a második fokozatot. Catherine megváltoztatta a lázadáshoz való hozzáállását, és nagylelkűen megjutalmazza azokat, akik kitűntek a lázadás leverésében. Még Reidskop, az alkalmatlan kormányzó is tizenötezer rubelt kapott Katalintól, és tábornoki rangot.
  Most közeledik a lázadók végső legyőzésének és a tábornok epaulettek bemutatásának pillanata. Miután elragadta Emelyant, Michelson letörli Szuvorov álmát. Azonkívül egy dolog a törökök ellen harcolni, más a saját lázadó népe ellen. Ez utóbbi sokkal nehezebb. Tehát az oroszok sokkal kiszámíthatatlanabbak, mint a törökök. Itt van ugyanaz az Emelka, aki diadalmasan elhaladt a Volga mentén. Tárt karokkal fogadták az embereket.
  Ez ilyen? Félig írástudó kozák, aki azt sem tudja, hogyan írja alá rendeleteit. Az emberek pedig úgy rohannak hozzá, mintha mézzel kenték volna be. És sem fegyverek, sem golyók, sem akasztófa, sem hóhérok izzó fogója nem ijeszti meg az embereket.
  Michelsonnak esélye volt Poroszországban harcolni. Valahogy nem túl kellemes egy németnek ugyanazokkal a németekkel harcolni, mint ő maga. Akkor még fiatal volt, elkeseredetten harcolt. És véletlenül találkozott Pugacsov fiatalemberrel. Együtt ittak, és Mikhelsont meglepte a kozák emléke, akinek éppen most kezdett áttörni a bajusza - kiváló. Emelyan analfabéta már sok német szót tudott, és tolmács nélkül tudott kommunikálni a foglyokkal.
  Az ellenség erős volt. Többször magának Michelsonnak az élete függött a mérlegben, serege a vereség küszöbén állt. A magát királynak kikiáltó vereséget szenvedett, és felemelkedett, mint a Főnix madár. És új, új emberek ezrei csatlakoztak a paraszt uralkodóhoz.
  Mikhelson úgy gondolta, hogy ha kést üt Emelyanba, a történelem teljesen másképp fog lezajlani. Igaz, akkoriban nem voltak ilyen gondolatai. A fiatal kornet és a fiatal kozák jól kijöttek egymással, mígnem a hétéves háború különböző irányokba szórta őket.
  Pugacsov katonai karriert csinálhat, miután már kapott Benderyért, megkapta a kórusi rangot - ez olyan, mint egy hadnagy. Ám Jemelyant elragadta a rablási romantika, majd autokratikus uralkodó akart lenni. Pontosabban, valószínűleg a rabló először nagy tőkét akart rabolni magától, majd bemenni a bokrok közé, elvitte az ellopott holmit. Emelka ambíciói azonban növekedtek, ahogy a lázadóknak sikerült. Aztán ő maga tervezett egy moszkvai utat.
  Kazán gyakorlatilag elesett, és csak Michelson kis különítménye akadályozta meg az egyre növekvő horda útját.
  Hétezer Michelson katona, ebből kétezer lovas a klasszikus minta szerint mozog. Előtt a lovasság, majd a gyalogság, a tüzérség után negyven löveg és egy konvoj. Erős hadsereg. A doni kozákok a leggazdagabb és legfényűzőbb öltözék. Továbbá Davydov különítménye, a nemes huszárlovasság. Katalin legválogatósabb századai II.
  Michelson és Mielin gyalogsága gránátos és válogatott. Az egyenruha elegáns, a bőrcsizmák csillognak, a harcosok tisztán, mintha feltekeredtek volna, egy lépést vertek. A Tsaritsyno helyőrség háromezer katonája rosszabb. És az egyenruhák sem olyan frissek, és a futófelület sem annyira hajszolt.
  Michelson fegyverei nem rosszak. A rosszabb állapotban lévő fegyverek Caricynben és más városokban maradtak. A hordozható legkényelmesebbet választotta. Van egy tucat unikornis is. Így a szegények királya megkapja a magáét. És még ha a létszáma megközelíti is a húszezret. Kazany közelében több tolvaj volt, és kisebb számmal győzték le.
  Michelson jó kedve van, németül beszél Mielinnel, nem tudván, hogy a tolvajfiú Olivér Twist érzékeny füle minden szavát megkülönbözteti...
  A gyerek készen áll a harcra és a felderítésre.
  Myelin magabiztosan állítja:
  - Catherine egy ravasz vadállat. Tudja, hogy a törökök továbbra is látni fogják Oroszország belső gyengeségét, felbonthatják a békeszerződést. Az oszmán pasa már utalt rá, hogy nem világos, milyen hatalom van most Oroszországban!
  Michelson nagyon magabiztosan válaszolt:
  - Fogjuk meg Pugacsovot, és tegyük be az összes írásjelet a mondatba. Akkor senki sem mer kétségbe vonni, hogy erősek vagyunk, és Oroszországnak csak egy császárnője van!
  Mielin vezérőrnagy, bár Michelsonhoz képest rettenetes rangú, ideiglenesen alárendeltje. De ez nem okoz feszültséget a beszélgetésben. Mindkét parancsnok német. Mielin azonban óvatosan kerülte Michelson támadását.
  De most megosztotta a hírt:
  - Ekaterina attól tart, hogy csapatokat von ki a török hadműveleti színtérről. A francia király segítséget ígér az oszmánoknak, akik fegyverszünetben próbálnak újabb engedményeket kialkudni, és nem hajlandók kártérítést fizetni!
  Michelson dühösen megjegyezte:
  - Tegyük karóra Emelka levágott fejét, így egész Európa egyszerre megbékél!
  Myelin részben egyetértett ezzel:
  - Igen, ez lehűtheti a legdögösebb fejeket, de továbbra is megpróbálnak erőt próbálni!
  Michelson megrázta az öklét, és felszisszent:
  - Hadd próbálkozzanak... - És lehalkítva a hangját, kérdezte. - De mi a helyzet azokkal a pletykákkal, amelyek szerint tíz tábornok van, és mindegyiknek van egy-egy hadteste Pugacsov ellen?
  - válaszolta vigyorogva Myelin.
  - Ez egy katonai trükk, amellyel a parasztokat és a kozákokat Pugacsov mögé kényszerítik. Arra a gondolatra ösztönözni, hogy nagy erők mennek szembe a szélhámosokkal. Valójában tíz tábornok csak kis különítményekkel halad előre. Emelka tehát elviszik a mutogatni!
  Michelson kuncogott, és azonnal komolyan megjegyezte:
  - Annál több ok, hogy mielőbb leverjük a lázadást!
  Ráadásul semmi lényeges nem volt a beszélgetésben. Oliver Twistnek most egy rögtönzött rakétavetővel kell jeleznie, hogy a hadsereg már belépett a sűrű, száraz nádasba. A terv az, hogy a megfelelő pillanatban felgyújtják a földet, és a rájuk fújó szél eloszlatja a lángot, és elégeti a hétezredik hadsereget.
  Valami hasonlót Emelyan Pugachev tett már a Tatiscsev-erőd megrohanásakor. Ezután a lázadóknak sikerült nagy sikert elérniük, megnyitva útjukat Orenburg felé. Az úttörő Petya ezúttal fasiszta módjára vezette Michelson csapatait a száraz sűrűbe. Ebben az esetben úgy viselkedett, mint egy igazi Ivan Susanin. De Susanin igazi sorsa az, hogy ellenségeivel együtt meghal.
  A tolvajhős, Twist Olivér pedig élni akar. És a fiú kitalált egy trükköt. Rögzítsen egy házi készítésű rakétavetőt a kocsihoz, és bújjon oda időben, a sötétben. Igaz, szükséges, hogy az ellenség ne vegye észre az eltűnését. És nehéz...
  Petyát megtalálták. A fiú lóra ugrott Michelsonhoz, és így szólt:
  - Előre hajtok, és megmondom Csuguevnek és Tvorogovnak, hogy úton vagyunk!
  Michelson jóváhagyta, és hosszú mutatóujjával bólintott:
  - Csak gyorsabban! És gyere vissza!
  Myelin kibontotta a pergament, és a térképre nézve megjegyezte:
  Megtalálhatjuk a saját utunkat!
  Oliver Twist motyogta:
  - A nádason keresztül sokkal gyorsabban!
  És anélkül, hogy időt vesztegetne, a sarkával megadta magát a telivér ménnek. Eh, siess, hogy biztonságos távolságba kerülj. Vagy inkább egy platform. Ilyen szárazság augusztusban, mi meglepő, hogy ezek a bozótok nem égtek ki korábban?
  Oliver száguldott a nyomvonalon, lábbal rúgta, és a hátára lapított, hogy csökkentse a szembejövő légellenállást. Mikhelson maga nem volt magas, mozgékony, és rövid bajuszával úgy nézett ki, mint Hitler. Egy német ezredes fején Napóleon-stílusú kalappal!
  De a parancsnok erős. Raznak nem egyszer sikerült legyőznie a lázadók fölényes erőit.
  Twist Olivér egy álom hamis emlékében már partizánlesbe vezette a nácikat, és örült a sikernek. Igaz, már nem csak harc folyik az idegen megszállók ellen, hanem polgárháború. És felemeli a kezét, hogy felvegye testvérét és keresztapját a párkeresőn.
  . 9. FEJEZET
  A fiú felébredt, és kicsit felélénkült. Felpakoltam és ettem. Adjunk halat a zabpehelyhez. És plusz tej. Börtönnek elég jó. Az orvosnő ismét Olivérhez jött. Letöröltem a fiú sebeit alkohollal és kenőcsökkel. Még egy tablettát is adott.
  Aztán Oliver ismét dörzsölni kezdte a láncokat. Kopaszra borotválták a cellában, és nem tudta használni a haját. Tehát ter link a linkre. És keményen dolgozott. Egy kis acél bedőlt. Bár a britek láncokat készítettek a foglyoknak a lelkiismeretre.
  Oliver azt hitte, hogy megszökik... Több órát dolgozott...
  Aztán ismét ételt vittek neki. A fiú evett, keményen dolgozott és elaludt, mint egy igaz ember. És ismét egy csodálatos kalandról álmodott.
  Na, most fogy a nád... És a petárdák felrobbannak az égen.
  A kozákok fazék forró szenet dobálnak, és felgyújtják a nádra kiömlött gyantát és ként. Minden készen áll a királynő seregének megsütésére.
  A szakállas Padurov kapitány üdvözli Twist Olivért. A fiú felpattan, és mindenekelőtt ledobja magáról a gyűlölt csizmát. És így megdörzsölte a lábát. Ez kínzás, rosszabb, mint egy tűzhely, amikor az angolok először olajjal kenik be a megkeményedett talpát, majd távolról tüzet gyújtanak. Hogy a láng egy kicsit se érje el a csupasz sarkakat.
  De csizmába dörzsölve undorítóbb az érzés, mint egy angol fénytől.
  Twist Olivér büszkén puffasztotta fel az arcát erre a visszaemlékezésre: elvégre nem árult el senkit a kínzások alatt, és nem is fakadt sírva. Példát kell itt venni Stenka Razintól, aki a kínzás közben még egy nyögést sem hallatott.
  Most azonban harcolni akar, de nincs harc. A szél délről északra fúj, és tűzlavina zúdul Michelson nagy különítményére. Mintha egy démon szökött volna ki az alvilágból, és tüzes szablyákkal hadonászva rohannak rá az ellenségre, akiket válogatott csapatok alkotnak.
  Erős a szél és gyorsan terjed a tűz a nádassztyeppén. Mintha felébredtek volna, a leghírhedtebb bűnösök lelke ledobta a koporsó fedelét, és mögöttük viharosan húzódik a Gyehenna, mint a róka vörös farka. És ezek a tüzes színű szörnyek mindenekelőtt a kozák lovasokra esnek.
  A lovak érzékelték először a veszélyt, de a lovasok makacsul verték őket sarkantyúikkal, igyekeztek a helyükön tartani őket.
  Michelson kétségbeesetten kiabált:
  - Ne vonulj vissza és ne add fel!
  De ebben az esetben az ilyen bátorság nem más, mint őrület, a hősiesség Cervantes hőseivel rokon. És most így ment a sütés. Amikor a tűz a lovasokra hullott és égésszagot árasztott, már fülsiketítő üvöltés hallatszott, és az ijedt kavalkád saját gyalogságaikhoz rohant.
  Mikhelson igyekezett megőrizni hidegvérét, de rosszul sikerült. Sőt, mit tehet a bátorság a tomboló tűzzel? Igen, gyakorlatilag semmi. Mielin tábornok, aki gyakorlatiasabb és gyávább volt, megsarkantyúzta a lovát, és megpróbált elmenekülni, megelőzni az utána zúduló lángokat, megmenteni a saját bőrét.
  Michelson viszont visszavonulás nélkül fogadta a tűzpatakot, pedig a hófehér ló szeretett volna levenni a gyeplőt, és mielőbb elrohanni ebből a pokolból. A német ezredes nem bírta a forró levegő áramlását, és vadul sikoltozott. Karcsú arcán égési sebek kezdtek megjelenni, akár a lepra. Aztán a lángok megnyalták a bértiszt lovasának lábát. A ló nem bírt tovább ekkora fájdalmat. Miután beadta mind a négy patáját, ledobta magáról a megszállott lovast. Michelson lecsapott, majd egy tűzes tóban kötött ki.
  Hogy kiabált a szerencsétlen parancsnok. Hogyan kezdték elevenen felemészteni a lángok, kezdve a ruhákkal és befejezve a csontokkal. A kiválasztott királyi sereg haldoklott. És ez a halál valóban szörnyű volt. A lángok rohamosan közeledtek, cunamitűz hullott a gyalogságra. A katonák és a tisztek úgy égtek, mint a hangyák a tűzben, fájdalmas és ijesztő volt ránézni. És amikor a tűz elérte a fegyvereket, akkor robbanó lőpor és bombák kezdtek robbanni.
  A lángok szétszóródtak az égen, és egy hatalmas csóva nyalogatta az eget vörös nyelvekkel. És amikor zuhatagban robbantak, úgy tűnt, hogy a hullámok áthaladnak a gömbön, és egyfajta filmet mutatnak. Vagy ha szörfözésről van szó sárga-vörös hullámokkal. És minden elöntött és szó szerint szikrázik, vakító tartományból érkezik.
  És már a kozák hadsereget is eléri az égés szaga.
  Emelyan Pugachev azon a dombon volt, ahonnan Stenka Razin figyelte Lvov herceg negyven ekéből álló századának mozgását. Stenka Razinnak sikerült bevennie Tsaritsynt és Asztrahánt is, és volt esélye a győzelemre is. De a sors nem mosolygott a kozák atamánra. Emelyan csalónak érezte magát?
  De végül is a dédapjának Sztyepan nagybátyja is blöffölt. Különösen két ekét épített Asztrahánban: az egyik patriarchális, a másik királyi ekét, és olyan pletykákat terjesztett, hogy a herceg harcol velük. És valóban, a parasztok és íjászok megverték a bojárokat, a királyi név mögé bújva, mintha maga Alekszej Mihajlovics parancsolta volna, hogy szabaduljanak meg a földbirtokosok hatalmától.
  Az emberek kimerültek a kegyetlen hatóságok súlyos igája alatt, és csak ürügyre volt szükségük. És Nikon pátriárka tekintélye és a királyi név szerepet játszott. Ha Stenka Razin nem sebesült meg halálosan a fején Szimbirszk közelében, nézd, a kozák urad uralkodott Oroszországban.
  Emelyan Pugachev a jövőt a monarchia köztársaságának keverékeként látta. Narodnij autokratikus uralkodó maradt, de a nép által választott kozák kör véleménye alapján kellett volna uralkodnia. A városokban és falvakban már uralkodik a választói hatalom. Vidéken az emberek megválasztják az idősebbeket, ő tartja a rendet, a városban pedig egy választott polgármestert és egy kis kozák kört választanak.
  Így a jobbágyság megszűnik, és mindenki egyenlő kozákokká válik. És vannak különböző kozákok. Van szántó, van gyár, vannak uralkodók. És nincs osztályegyenlőtlenség.
  Igaz, egy ilyen út megvalósítása során sok vér ontott és még több is fog hullani.
  De kivágták az erdőt - repül a forgács! És a nők még szülnek!
  Emberek ezreit égetik el élve. Sőt, a legtöbben nem német béresek, mint Michelson és Mielin, hanem oroszok. Oliver Twist próbál nem gondolni rá. A fiú felpattan és a fejére áll. Egy ilyen okos terv megvalósult. A legálomosabb ellenség, Michelson ravasz csapdába esett.
  A baskírok, kalmükök és tatárok is felpattannak és verik a tamburájukat. Örömük van, végül a megszállott Michelson legyőzi és alszik. Salavat pedig, aki harcra nevelte őket, még mindig él, és zászlóra hívja a nomádokat.
  A szállítmányokkal ellátott konvoj is ég és felrobban... Úgy tűnik, Pugacsov hadserege diadalmaskodhat...
  .................................................. ................................................ .. ..............................
  Miután a fájdalmas szálka, Michelson kiszakadt, Pugacsov ismét Caricyn felé indult. A védelem szempontjából kulcsfontosságú várost kellett elfoglalni, és a Don felé fordulni. Mint kiderült, a fő királyi csapatok még mindig elég távol vannak, és van esély részekre törni őket.
  Három doni ezred küldte hírnökeit az önjelölt cárhoz, megígérve, hogy előjönnek és leteszik az esküt.
  Nem messze Caricyntől Pugacsov több mint húszezer serege négy és félezer kozákkal találkozott.
  Emelyan Pugachev fényűző, hercegi köntösbe öltözött, és különféle gazdag parancsokat kapott, hogy különféle városokban és birtokokon trófeaként elfogják. És kibontotta a Holstein-ezred zászlóját, amelyet az ezredessé előléptetett Petya Komszomolov vitt a háta mögött.
  Pugacsov átlag feletti magasságú volt, széles vállú, nagyon kifejező, kiemelkedő arcú, és nagyon lenyűgözően nézett ki.
  Don esküt tett, és hűséget esküdött a királynak. Emelyan Pugachev beszédet mondott. A lázadó vezér tudta, hogyan kell egyszerűen és szépen beszélni.
  - Szülőföldünk érdekei, Oroszország szent Hazánk érdekei. Azt követelik, hogy szabaduljanak meg a húsevő póktól, földbirtokosok és jobbágynemesség formájában, akik vért szívnak népükből. És ezt a vért, amelyet előszeretettel szívnak magukba, égő könnyekkel ontják a kövér gazemberek! A mi dolgunk, hogy felnyissuk a becsapottak szemét, kiegyenesítsük a púposok vállát, véget vessünk a gyűlölt zsarnokságnak és a kártékony rezsimnek!
  Szabadság, egyenlőség és testvériség uralkodjon Oroszországban!
  Pugacsov erővel és indulattal beszélt, a kozákok el voltak ragadtatva. Emelyan hadserege új lovassággal és jól képzett harcosokkal bővült.
  Az eskü letételének pillanatában Twist Olivér hirtelen egy alacsony, szúrós férfira pillantott. Valahol már látta ezt a domború, kopaszodó homlokot és kék, kifejező szemeket.
  A férfi maga is közönséges paraszti kabátot viselt, és lándzsát tartott a kezében, de első pillantásra érezhető volt, ki ez egyáltalán nem paraszt. Bár az öltözék szegényes, és a kürt magabiztosan tartják a kezekben.
  Oliver, miután javított a pillanaton, odament hozzá, és elöl nyújtózva felkiáltott:
  - Excellenciás úr, Twist Olivér ezredes szolgálatára!
  A férfi gyorsan válaszolt:
  - Egyáltalán nem vagyok kiválóság, hanem egy közönséges Poluskin katona!
  Oliver Twist erősen összevonta a szemöldökét, és keményen válaszolt:
  - Nem, Alekszandr Vasziljevics úr! A hősi megjelenésed túl fényes ahhoz, hogy egy kabát alá rejtsd!
  Suvorov babonásan keresztet vetett, és elmosolyodott:
  - Irgalmazz Istennek... Megtudták! És most!
  A fiatal tolvaj a maga verzióját kínálta:
  - Beszéljünk a királyatyával, aztán meglátjuk!
  Emelyan Pugachev remek hangulatban volt. Hadserege erős, és holnap megtámadják Tsaritsynt. Ezt követően a Don szétzúzása után Moszkva felé haladhatunk. Amíg a királynő ismét erőt nem gyűjtött ellene.
  Az uralkodó szívélyesen üdvözölte a fogoly Szuvorovot. Ő is kíváncsian nézett Pugacsovra. A magas homlok és a kifejező szemöldök a felkelés vezérének intellektusáról árulkodott, magabiztos mennydörgő hangja pedig a parancsolás szokásáról árulkodott. Alekszandr Suvorov nem érzett félelmet, és számos kérdést tett fel Emelyannak a katonai szférából, és miután megkapta a választ, elégedett volt:
  - És ön, felség, egyáltalán nem vagy ostoba ember!
  Pugacsov szigorúan megkérdezte Szuvorovtól:
  - Mit gondolsz, ki vagyok?
  Az altábornagy mosolyogva válaszolt:
  - Isten ments, honnan tudnám...
  Jemelyan kemény hangon kérdezte:
  Kiszolgálsz vagy...
  A parasztkirály a keze élével végigsimított a torkán. Suvorov elhallgatott. Túl fejlett és független ember volt ahhoz, hogy hű legyen az eskühöz, csak mert az eskü. A férjét megölő II. Katalin legitimitása pedig több mint kétséges. Nagyjából most az örökös Pavelnek kellene uralkodnia. És Katya amúgy is regicid!
  Itt nem az a kérdés, hogy igazi király-e vagy sem. Emelyan egyáltalán nem hasonlít Harmadik Péterre. Általánosságban elmondható, hogy Harmadik Péter egy idős gyermek, és ez egy erős, erős kozák, született harcos és uralkodó. Alekszandr Vasziljevics pedig soha nem helyezte érdemben a család nemességét, és nem gondolta, hogy ez előnyt jelent.
  Jemelyan, aki még mindig tele volt energiával, felállt az asztaltól és járni kezdett. A kozák cár nem túl magas, de egy fejjel magasabb Szuvorovnál, átlag alatti magasságú és vékony ember. Pugacsov széles vállú, és egészségtelen ereje van. Ujjaival hajlítja a nikkelt, menet közben vág selyemszalagot. Emelyan személyesen megvágta magát egy szablyával, és erős harcosnak mutatta magát. És ezt Szuvorov tudja. Kedveli a kozák vezért. Egyrészt egyszerűen, másrészt tiszta rendkívüli elmével.
  Suvorov németül kérdezte:
  - Kinek jó szolgálni Oroszországban?
  Emelyan Pugachev szintén németül válaszolt:
  - Jó szolgálni a cárt, a patronimet és a népet... - Emelyan öklével támogatta oldalát, szükségesnek tartotta hozzátenni. - És elsősorban az embereinek!
  Szuvorovnak tetszett Pugacsov leleményessége és államférfiúi, és így válaszolt:
  - Úgy döntök, hogy szolgálom a Hazám és a Népet!
  Ezek után az altábornagy kinyújtotta Emelyan felé külsőleg sovány, de erős és szívós kezét!
  Melegen kezet ráztak, és Jemelyan bejelentette:
  - Grófi címmel és tábornagyi ranggal üdvözlöm! Te leszel csapataim feje! Készítsd fel őket a Caricyn elleni támadásra!
  - Engedelmeskedem felségednek! - jelentette ki Alekszandr Vasziljevics Szuvorov, és meghajolt a kozák cár előtt.
  Így kezdődött a nagy barátság Emelyan Pugachev és Alekszandr Vasziljevics Suvorov között.
  Minden idők legragyogóbb orosz parancsnoka hűséget esküdött az egyszerű embereknek. Szuvorov maga is megértette: változásokra van szükség, és nagyon rossz, hogy az orosz emberek többsége szégyenletes jobbágyságban van. Lehet-e egy nagy országban ekkora szegénység, másrészt túlzott luxus? Nem, Szuvorov haladó és haladó emberként nemcsak a hadtudományban értette meg: megérett a változás!
  Ismerje meg a szív és a vénák lüktetését,
  Gyermekeink, édesanyáink könnyei!
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  Caritsyn városát a huszonegyedik században az egész világ Sztálingrád néven ismerte. És most ez csak egy meglehetősen nagy és jól megerősített város. Alatta Stenka Razin szétverte Lopatin fejét, a városlakók pedig maguk verték le a zárat a kapuról. Most jön a támadás. Alekszandr Suvorov energikusan parancsot adott. A briliáns parancsnok látta a védelem gyenge pontjait, és maga választotta ki a csapás irányát.
  A cári helyőrség több mint négyezer katonát számlált, nem számítva a nemesi milíciát. Erőteljes védelmi pozíciókban komoly ellenállást tanúsíthattak, és várhatták az új kormányerők közeledését.
  De a védők morálja alacsony. A volgai kozákok Michelson veresége után elhagyták az erődöt. És ez a szám több mint kétezer ember, és teljesen feltöltötték Emelyan Pugachev hadseregét.
  Ugyanakkor a harcosok nem parasztok, hanem meglehetősen harcra kész kozákok, akiket gyermekkoruk óta képeznek a harcra. Talán jobbak, mint a parasztok közül toborzott szokásos gyalogság, és semmivel sem rosszabbak a huszárlovasságnál.
  A támadás azonnal megkezdődött. Nem volt idő késleltetni az ostromot. Igen, és Szuvorov inkább a taktikát választotta: jött, látott, nyert. Füstfüggöny leple alatt: nyers bögréket gyújtottak fel, Jemelyan serege rohamra indult. A katonák, különösen akkor, amikor megtudták, hogy Szuvorov maga lépett ki a lázadók oldalára, és megijedt a szélhámos nagyszámú csapatától, rendkívül kelletlenül harcoltak. Sokan közülük, elkerülve a tisztek kiáltozását, lőttek, de a levegőbe céloztak.
  Néhány tiszt maga is eldobta a kardját, átadva magát a győztes kegyeinek. Az ellenállás fókuszos jellegű volt. Itt a gimnazisták megpróbáltak ellenállni. De a tapasztalt kozákok egyszerűen dámával vágták őket, és a katonák térdre estek.
  A kalmükok is nekivágtak a rohamnak, és nyilakkal záporoztak a védőkre.
  Az első négy üteg szinte azonnal a lázadók irányítása alá került. A lovasság egy része, pánikot vetve, már hátul volt. Csak a nemesi milícia ellenállt valahogy a pugacsevitáknak. Így hát Jemelyan maga is csatába ugrik. Szablyája egy kövér hasú kereskedő fejére esett, aki a gazdagok különítményét irányította.
  Pugacsov egy nehéz szablya ütésével egészen nyakig felvágta a koponyát. Más kereskedők szétszóródnak és rémülten ordítanak: maga az atyakirály megadta!
  Oliver Twist Yemelyan jobb kezén harcol. - érdeklődik a tolvajfiú. Hogyan fog harcolni? A szablyát pedig úgy tűnik, nem szokták olyan nehéznek és hosszúnak. Itt a fiú megküzdött a nemessel. Nagyon ügyes, és a fegyverek kezelésében nem annyira jártas fiút csak egy fenomenális reakció mentette meg.
  A bajuszos nemes úr előrement, fogát gonosz vigyorral hadonászva hadonászott szablyájával. Itt Oliver olyan technikát hajtott végre, amelyet a bennszülött hívő tanított neki. Térd alatt csupasz sarokkal dörömbölt. És amikor a sárga egyenruhás nemes egy kicsit elterelte a figyelmét a fájdalomtól, nyakon vágta szablyáját.
  Az ellenség félbevágott fejjel a földre zuhant. Oliver Twist állon rúgva találkozott a második ellenséggel. Itt nem szoktak lábbal harcolni, a mezítlábas fiú pedig nagyon ügyesen, szokatlan technikával ütötte meg az ellenséget.
  De az ellenfél ellenállása gyenge, és most Emelyan Pugachev királyi monogramja uralkodott a kormányzói palota felett.
  Oliver Twist leütötte a lakájt, és berontott. A csupasz talp érintkezett a szőnyeg dús kupacaival. A fiú arra gondolt, hogy valószínűleg Caritsyn polgármestere megpróbál majd elbújni a palotából, és egyúttal átveszi a város kincstárát. Ezért meg kell előzni.
  A tolvajnak valóban igaza volt, mint valaha. Miguel báró valóban aranydarabokat vett elő a széfből, és egy csomó drágakövet. Olyan sok volt a gazdagság, hogy nem lehetett elvinni. De a kapzsi méltóság meghajolt a súly alatt, és valójában vonszolta kúszni. A földalatti átjáró egy tükör mögött volt, és talán Miguel nem lenne olyan mohó.
  De maga mögött húzva a zsákot, nyomokat hagyott a szőnyegen, amelyeket a fiatal cserkész éles tekintete azonnal észrevett. Oliver Twist egy primitív pisztoly lövésével összetörte a tükröt, és berohant a börtönbe vezető folyosóra.
  A polgármester pisztolyt is rántott, és sikerült is tüzelnie, de a fiú a hajótestét megrázva kikerült a tűz elől. Aztán Oliver Twist teljes erejéből ágyékba döfte a polgármestert... És kiderült, hogy hatalmas kincsek tulajdonosa.
  Valószínűleg sokan egy fiatal tolvaj helyében megpróbálnák elrejteni a mesés vagyont. Vagy legalábbis egy részüket. De bizonyos szempontból fiatal, még a leninista Olivér Twist is kristálytiszta. Ráadásul tizenegy évesen nincs meg benned az a felnőtt körültekintés, önzés és pénzvágy. Még mindig tiszta és ártatlan bárány- vagy oroszlánkölyök vagy. Persze jobb oroszlánnak lenni, mint birkának lenni.
  Oliver Twist kihúzta a bőrtáskát...
  Tsaritsynt elég gyorsan elvitték. Négyezer katona megadta magát. A lázadó hadsereg arzenálját további hatvanöt fegyverrel és nagy mennyiségű lőszerrel egészítették ki. A győzelem minimális veszteséggel teljes. És most Emelyan Pugachev szilárdan állt a Volgán.
  Tsaritsyn elfoglalásával azonban a lázadók problémát okoztak maguknak. Hová kell most küldenie a csapatait? A Donhoz, miután feltöltötte a csapatokat a kozák szabadok költségére, vagy délre, hogy kihasználja a cári csapatok szétszóródását, megpróbálja megtörni és részenként elfogni őket? A Don felé fordulás értékes idő elvesztéséhez vezethet, és ebben az esetben Panin tábornagynak ideje lett volna ökölbe gyűjteni szétszórt ezredeit.
  Egyértelmű, hogy az idő a pugacseviták ellen dolgozik. De a Donon erős katonai utánpótlást találhat. Pugacsov maga is hajlamos volt a Donhoz és Cserkaskhoz menni, hogy összegyűjtse a kozák ratit. Szuvorov is habozott. Nem igazán akart harcolni az orosz nép ellen, bár most, Caricyn elfoglalása után, nincs visszaút. Ráadásul Asztrahán még mindig a lázadók hátában van. Jó lenne ő is. De megint csak az idejét vesztegeti.
  Pugacsov döntött. Mivel a királyi seregek többi része még viszonylag távol van, és a Volga-vidéken szétszórt számos paraszttömeg hátráltatja fejlődésüket. Ezután fel kell osztani a seregeket, el kell küldeni Suvorovot, hogy vegye be Asztrahánt, és maga menjen a Donhoz. És csak ezután haladjon a Volga mentén. Mindazonáltal a lázadóknak könnyebb lesz harcolni hideg időben. A parasztok aratnak, télen pedig nem lesz mit tenniük, és pótolják a paraszti sereget.
  Akár speciális katonai szolgálat bevezetésére is lehetőség nyílik. És nagy valószínűséggel Catherine egyelőre Törökországban tartja a fő erőket. Az oszmánok nem pusztultak el teljesen, és még mindig van esélyük.
  És a lázadó Emelyan seregének két részre osztva költözött: az egyik nyugatra, a másik Astrakhanba.
  Pugacsov jó hangulatban volt. A legelső kozák faluban nagy megtiszteltetés fogadta, és a kozákok ezrével özönlöttek az amúgy is jelentős seregbe. Oliver Twist, aki a fő királyi adjutáns státusszal rendelkezik, ideje nagy részét a szuverénnel töltötte.
  Őfelsége éles elméjével és sok kérdésben való tudásával tűnt ki. Itt ő és Oliver németül beszélgettek. A fiú óvatos volt, amikor a tolvajok múltjáról volt szó, de apránként utalt rá a királynak, hogy lesz máskor is. Csak az a kár, hogy nem könnyű például géppuskát készíteni.
  De a fiúk elmondták a császárnak, hogyan kell dinamitot előállítani, hogy aláássák az erődöket és a nitroglicerint. Maga a fiatal tolvaj, aki álmában még antifasiszta szabotőr volt, jól ismerte a különféle robbanóanyag-keverékeket. És elmondhatta a pugacsevitáknak. De a tizennyolcadik század végén automatát kovácsolni egy kovácsműhelyben talán lehetetlen feladat a lázadók számára. Másrészt azonban módosíthatja a meglévő fegyverek kialakítását, javíthatja a bajonettet, valamint a parancsnoki és vezérlőrendszert. És hatékonyabban képezze ki a parasztokat.
  A Szent György-ezred ezer katonája rövid ütközet után megadta magát Emelyan Pugacsovnak. A kozák király serege hógolyóként nőtt. Néhány gazdag kozák nem merte kihívni a szélhámost, vagy elkapták és felakasztották.
  Don gazdag, a föld kövér, mint a disznózsír és puha, mint a pihe. Sokat lehet szántani és vetni rá.
  Cserkask, a kozák hadsereg fővárosa harangszóval találkozott Pugacsóval. A helyi helyőrség Buderman tábornok vezetésével kísérletet tett az önjelölt cár elleni ellenállásra.
  Magában Cserkaskban felkelés tört ki. A kozákok nem akarták felismerni a királynőt, és Harmadik Péterhez rohantak, mintha mézzel kenték volna be. Harcosok ezrei küzdöttek a halálos harcban, és Emelyan Ivany viharba vezette seregét.
  Heves csata kezdődött. Twist Olivér az elsők között mászta meg a kozák város falát. A fiú ügyesen lábon vágta az otthonos kozákot. A kövér tetem átesett a falon, és a vizesárokba zuhant.
  Az úttörő megtámadta a tizedest, kikerülte a bajonettet, és a térdét a szoláris plexushoz mozgatta. Ha lábbal rúg, akkor az ellenfél biztosan kihagyja az ütést.
  A fiúnak hirtelen eszébe jutott valami, ami vad dührohamot váltott ki. Nem, ezúttal nem angol börtönben kínozták. És egy másik. Valami, ami valamiért alternatív emlékként merült fel egy álomban. Amikor a Vörös Hadsereg januárban végrehajtotta a Visztula-Odera hadműveletet, és Berlintől egy órányira találta magát, sokan azt hitték, hogy a Nagy Honvédő Háborúnak vége. Hogy ez a legsúlyosabb második világháború, az utolsó heteit éli. Kicsit többnek tűnik.
  De nem hiába énekelnek: az utolsó csata a legnehezebb. Márciusban csoda történt, és a nácik vissza tudták fordítani az órát. Ennek eredményeként Hitler hordái, majd az új Mainstein Fuhrer ismét kelet felé rohantak. A tegnapi szövetségesek pedig aljas árulóknak bizonyultak. És most a nácik már újra elfoglalták Ukrajnát, áttörtek Moszkváig, és elérték azt, amit korábban nem: a Kaukázus feletti ellenőrzést. És most Kujbisevhez közelednek. És ki tudja, lehet, hogy miközben ő, Petya úttörője segít Emelian Pugacsovának, a Fritz már megrohamozza Moszkvát?
  A fiú eszeveszett dühöt érez magában, és kétségbeesetten rohan az ellenségeire. A legtermészetesebb, kiolthatatlan tűz tombol benne. És jöjjön bármi, de ki fog állni a munkások és parasztok hatalmáért, új Leninjéért, Emelyan Pugachevért.
  Tehát Scottovalik ezredes, egy angol zsoldos rúgást kap a térd alá, majd a nyakába.
  A falakat elfoglalják, és a csata átkerül a városba. A fiú ujjaival és lábujjaival felmászik a Katalinhoz hűséges katonai atamán kastélyának falára, és élesen megveri a királynő seregének kapitányát. Egy beszélgetésből származó rúgás ellenállhatatlan. A kapitány pedig repül, lelőve egy másik lövöldözőt.
  A fiú üvöltött, és a fejével a hadnagy állába húzta. Más pugacseviták követik az úttörőt, a kastélyt elfoglalja a vihar ...
  A hadsereg főnökét és több vénét élve elfogták. Nem voltak hajlandók elismerni Pugacsovot törvényes uralkodóként, és most a királyi udvar és a hurok várta őket. A kozák körnek pedig új vezéreket kellett választania.
  A Don-parti fő város mára Pugacsové lett. Oroszországban a legtöbb kozák elismerte Harmadik Péter cárt. Most maradt erőt gyűjteni, és Moszkvába menni.
  Azov felől azonban továbbra is veszély fenyegette a kozák földeket.
  Szuvorov eközben Asztrahánhoz közeledett. A Volga és a segítségre küldött orosz kiskozák ezred átment a lázadók oldalára. A tisztek egy része is átment a király oldalára. Az éjszakai Szuvorov-támadás röpkenek bizonyult. Csak néhány század mutatott ellenállást, és a helyőrség fő erői még a támadás megkezdése előtt megtörtek.
  Így Asztrahán tartomány hűséget esküdött a csalónak. Magának a kormányzónak nem volt ideje kinyitni magát, és a kozákoknak sikerült felakasztaniuk a tárgyalás előtt. Több mint tízezer katona azonban, jelentős részük zöldújonc vagy rokkant volt, csatlakozott a Szuvorov-hadsereg soraihoz.
  Emeljan Pugacsov, miután elfoglalta Cserkaskot, ismét dilemmával szembesült: menjen Azovba, vagy hagyja a hátában ezt a bevehetetlen erődöt. Sikertelen ostrom és támadás esetén a lázadók sok ember és idő elvesztését kockáztatták. Másrészt a török háborúból visszatérő kormánycsapatok csapást mérhetnek a cserkaski kozák fővárosra.
  Így Pugacsovnak kétségei támadtak. Ezenkívül az első kérdés: merre menjünk Moszkvába? Stenka Razin hasonló helyzetben a Volgát választotta, és Simbirszkbe botlott. A Volga menti út hosszú, és sok város megrohanását igényli. Egy másik lehetőség, hogy elmenjünk a Donhoz és Tulán keresztül. Ott rövidebb az út és kevesebb a kormánycsapat. Igaz, a cári kormányzók ebben az esetben megtámadhatják Tsaritsynt, és megpróbálhatják elvágni Emelyan Ivanovics egyes részeit.
  Azov nem Cserkask - egy első osztályú erőd erős helyőrséggel, és nem lesz olyan könnyű bevenni, különösen azért, mert szinte nincs olyan kozák, aki segíthetne, és hogy a helyőrség beleegyezik-e a parasztkirály hűségébe. kérdéses.
  A fiatal tolvaj, Oliver Twist azonban kitalálta a saját tervét, és Pugacsov fülébe súgta.
  A kozák cár jóváhagyta ezt az ötletet, és megveregette a fiú vállát:
  - Erős garno! Ha lehet tábornok!
  A cári katonaság egyenruháit, mind a gyalogosok, mind a huszárok számát elfogták, több ezer embert lehet átöltözni ebbe. Ezután a friss erősítések közeledtének leple alatt lépjen be az erődbe, és meglepetésszerűen elkapja a számos helyőrséget kétszáz fegyverrel. És miközben Azovot tartod, már nem félhetsz a hátadért, ráadásul ott van az Oszmán Birodalom ellen harcoló cári csapatok fő fegyverarzenálja.
  Szóval... Istennel gyerekek!
  Oliver Twist a megtévesztő sereggel együtt menetel a dobolásra, a ritmusra és a kibontott színekre. Ugyanakkor a fiatal tolvaj énekel;
  Hazám nagy ország,
  Szeretett gyönyörű Oroszország...
  Mindent a ragyogó istenek adnak nekünk,
  Szórakozni a kék égen!
  
  Az Úr olyan kezet készített,
  Nevetni, felnőttek és gyerekek...
  Itt van a mi tiszta kerubunk -
  Nincs jobb hely a bolygón!
  
  De az ország nagy bajban van.
  Meredek oligarchák fojtogatják Oroszországot!
  A rabszolgaság örök?
  És a hivatalnok felfalja a kenőpénzt...
  
  Építs ilyen kapitalizmust
  Gonosz és emlékezetesen kegyetlen...
  Tőle jött a nácizmus,
  Pokolian szerencsétlen feltételeket mér!
  
  Az oligarcha elveszi az övét
  Ugyanakkor elveszi valaki másé...
  Mohó számlát nyit
  Király jelenléte van!
  
  Sokat akar enni
  Térdünkön keresztül tört meg minket egy bandita,
  Igazi kövér tolvaj
  Mint az agyaras Sam bácsi vigyora!
  
  Hol kap sajtot, hol eszik,
  Térdre akar kényszeríteni minket
  És a csatahajó visz előre,
  És az "Aurora" bátor Lenin nagypapa!
  
  Ismerje meg tehát a puzel-burzsoát,
  Nem menekülhetsz - az úttörő kardja!
  Győzd le a proletárt és a lázadót,
  Megverni, tréfás milliomos!
  
  Ahogy a bennszülött Iljics hagyta,
  Gyorsan elválasztjuk a Mars felé vezető utakat,
  És helyezzük az ellenfelet licsibe,
  Mások tizenhat címerre fognak érkezni!
  
  Újjáépíthetjük az országot
  Építsük a szocializmust az egész Földön!
  És a Varyag nem megy az aljára,
  Az úttörők egységesen menetelnek!
  
  Amikor belépünk, nevetve Berlinben,
  Ott a proletár biztosan találkozik velünk!
  Ki fogunk állni és nyerünk
  A gyerekek szórakozzanak az egyetemes boldogságban!
  . 10. FEJEZET
  A fiatal fogoly ismét felébredt. A börtön unalmas. Egyedül vagy, és a falak vastagok, még a hangok sem érnek el hozzád. Olivér a hagyományoknak megfelelően gyakorlatokat végzett, majd vittek neki enni. Ezúttal a zabpehely és a tej mellé két húsos pitét kapott.
  Aztán jött egy orvosnő. Megvizsgálta Oliver kínzásának jeleit. Aztán a szájába nézett, és a mellkasát hallgatta. Általánosságban elmondható, hogy a fiú egészséges volt, és jól bírta a kínzást.
  Végül is alkohollal bedörzsölték ... És már nem fáj annyira, de még mindig csíp.
  Aztán Oliver kapott egy párnát, amit néhány együttérző nő adott át, és megkérték, hogy vegye fel a cipőjét.
  A fiúk ezt visszautasították, mondván, amíg meleg van kint, és nem fagynak meg a cellájában, addig ő így megszokottabb és ügyesebb.
  Ezt követően magára hagyva a fiatal fogoly ismét elkezdte dörzsölni a láncszemeket... Ezt erőteljesen tette, mígnem néhány óra múlva a kezei sztrájkoltak.
  Olivert ismét elhozták, aminek az oka az élelmiszerbörtön. És a fiú, miután evett, ismét álomba merült.
  Olyan vidám dal, amitől igazán a nefelejcsek virítanak a szívben. És nagy tettekre ösztönzi az embereket.
  Magánál Azovnál majdnem eltört, a kozákok veszekedtek, de a jesaulok rendet tettek a lábukkal. És néhány álcázott kozák ezred belépett a hatalmas erődbe. Mint Stenka Razin szerzetesei Jaickban.
  Emelyan személyesen birkózott meg a parancsnokkal a szablyákon. Képzett harcos volt, de Pugacsov erősebb és merészebb. A szablyák csillogtak, és egy petyhüdt szikraköteget dobtak ki az ütközéskor. Itt a parasztkirály erőteljes ütésétől eltört a tábornok szablyája. Az ellenség ököllel rohant Jemelyanra. Itt a kozák atamán fogta és kidobta a tábornokot a trónterem ablakán. És magában az erődvárosban egy szemétlerakó kezdődött. A helyőrség katonái azonban kelletlenül harcoltak. Fájdalmasan megerősödött az emberekben a cár-papba vetett hit. És ki a katona? Ugyanaz a paraszt, bár fúróval szájkosárral.
  A paraszt pedig végre igazságot akar, és a jobbágyság végét. És nem csak magadnak, hanem a családodnak is.
  Gazdagabb tisztek, de különbözőek is, és messze nem mindenki elégedett az autokratikus birodalom állapotával.
  Oliver Twist az egyik szájkosárral birkózott. Még egy karcolást is kapott a pengével, de ekkor a fiú nagyon ügyesen megfordult, és a sarkával beütötte az orrát. Derzsimorda eltörte a szippantóját és elesett, a fiú következő ütése pedig végzett vele.
  Twist Olivér még arra is gondolt, vajon Emelyan Pugacsov miért veszített fél évet Orenburgot ostromolva? Hiszen az egyszerű emberek és a katonák az ő oldalukon állnak, és határozottan fel lehetne őket venni. Talán a muzsik cár könnyedén elérte Moszkvát.
  Oliver Twist harcolt a tisztekkel. Itt egyenesen a májra tette a lábát. Az a tiszt elvette, és ledobta a patáját. De ugyanakkor a tolvajfiú, akinek korábban könnyűnek tűnt a nehéz súlyzó, folytatta az okoskodást.
  Például Emelyan, miután az orenburgi helyőrség támadása kudarccal végződött, és a helyőrség súlyos veszteségei miatt a megrohamozás mellett dönthetett. Először is trófea egyenruhát lehetett használni megtévesztésre. A fogadtatás egyébként nem új keletű. Nagy Péter még Narva ostroma alatt is kihasználta. És sikerült a helyőrség egy részét a mezőre csalogatnia. Ami tovább könnyítette a jól megerősített város-fellegvár megtámadását.
  Mindenesetre januárban Pugacsov már harmincezer harcost halmozott fel, és meg lehetett kezdeni a támadást. Bár például a lázadók pontos száma nem ismert. Itt különböznek a becslések. Ha az Orenburg melletti Pugacsovnak a becslések szerint harminc-negyvenezer embere volt, akkor miért harcolt hét-kilencezren Tatiscsevo mellett? Talán Pugacsov különböző helyőrségekben szétszórt csapataira gondoltak? Mindenesetre most a pugacseviták erősebbek, mint valaha, és a számos yaik kozák az ő oldalukon áll.
  És a csodálatos vezető Pugacsov. Amint hősies baritonjával ugat, katona százai, ezrei abbahagyják a harcot, és térdre esnek, és bocsánatot kérnek a paptól. És máris berepül a kapukon a pugacseviták új lovas kozák erősítése. Ez azt jelenti, hogy közel az ellenség vége és a felkelő hadsereg sikere.
  Oliver Twist megküzdött a kozák kapitánnyal. Nagyon erős ellenfél, aki aktívan támadta a fiút. A fiú hátralépett, és úgy tett, mintha félne. Az ellenséget elragadták és szablyával megvágták. A fiatal tolvaj elment, és az ütés a kövön esett. A szablya eltört, és most Twist Olivér támadott.
  A kapitány minden tapasztalat ellenére kihagyott egy térd alatti rúgást. Nagyon nehéz nem rendelkezni kellő készségekkel egy ilyen ütés ellen. Röviden megütöd a sarkaddal, és a végtag le van verve. Aztán szablyával végeznek veled. Komoly harc nem mondható.
  De a kapitány feje elvált a testtől. Még sajnálom a drága hódkalapot is. Olyan jó kis dolog, de olyan koszos. Ez már banditizmusnak tűnik. A tolvaj oldaláról.
  De most már gyengül az ellenség, mint a sivatagba dobott jégcsap. És egyre kevesebben akarnak kihívni Emelyan Pugachev hadseregét. Még az egyik helyőrségi ezredes is megadta magát ezredének, és hűséget esküdött az önjelölt, de nagyon szeretett cárnak.
  A győzelem után a kozákok hagyományosan lakomát tartottak. Emelyan jobbján Stenka Razin dédunokája és Pugacsov rokona, Ivan Razin ült. A törzsfőnökök jókedvűek voltak és nagylelkűen lakomáztak. Volt egy drága asztali felszolgálás is, amelyet Nagy Péter rabolt el a törököktől. Jelen esetben arany és ezüst kanalak és villák, nagyon finom kidolgozás, valamint drágakövekkel kirakott edények. Ráadásul a mintát oszmán mesterek készítették, szokatlanul vékony.
  Ideje tárolni egy ilyen szolgáltatást egy múzeumban, mint felrobbantani. Az étel itt nagyon drága. És maguk az ételek, amelyeket egy francia séf készít, csodálatosak. Emelyan Pugachev kérésére a kulináris varázsló ugyanazt a kitömött nyulat készítette el, mint a kozák cár és Ustinya esküvőjén. Jó a nyúl és a tölteléke, főleg a töltött dió.
  Pugacsov emlékezett második feleségére, és szívében szomorú volt. Mi van benne? Lehet, hogy Ustinyát kíméletlenül megkorbácsolják és a fogason kínozzák, vagy már kivégezték? Igaz, nem valószínű, hogy szegény lányt nem okolhatja az önjelölt királyért. Keresd meg és szabadítsd ki a bilincseiből. Hol van most?
  Jemelyan bosszús volt önmagára. Tatiscsevo közelében több embert kellett volna összegyűjteni. Még mindig kilenc-tízezer harcos volt Byrdben. Ráadásul kétezer egészen harcképes katona, a többiek pedig parasztok. Pugacsov nem akarta feloldani az ostromot, jelentős erőket hagyva Berdben, bár ésszerűbb lenne nem osztani fel csapatait.
  Az erődítményben folyó csata is kétértelműen alakult. Pugacsovnak sikerült csapdába ejteni az ellenséget, és bombákat dobni az ellenségre egy lesalakulat során. Az ellenség veszteségeket szenvedett, de nem akkorát, hogy az döntő módon befolyásolja a csata menetét.
  Továbbá, talán magában az erődben kellett a védelmet megtartani. Maguk a jégsáncok komoly akadályt jelentettek, és a cári hadsereg sokáig ácsorgott Tatiscsevo falai alatt. És ekkor már más erősítések jöttek volna.
  Mindenesetre ez a vereség volt az első csata, amelyet Pugacsov elveszített. Az első, de sajnos nem az utolsó. Miután azonban ez a mezítlábas, szőke hajú fiú megjelent a seregükben, a parasztháború menete gyökeresen megváltozott. És most a cári hadsereg egyik győzelmet a másik után aratja.
  Emelyan mérsékelten ivott, hogy ne veszítse el a gondolatok tisztaságát. Ünnepeld a győzelmet ó, milyen korán. Még sok város és ellenséges ezred áll előttünk. Második Katalin pedig még mindig csak a főbb erőket gyűjti ellene. De az emberek eltökéltek, hogy támogatják a magát szuverénnek valló magát.
  Egy időben Grishka Otrepyev is nagy népszerűségnek örvendett az emberek körében. Az új cár azonban kifogásolhatónak bizonyult mind az orosz népnek, mint túlságosan nyugatbarátnak, mind a Nyugatnak, mint túlzott hazafinak. Hamis Dmitrij nem adta át Szmolenszket a lengyeleknek, és elkezdett háborút készíteni Törökországgal, amely akkor még nagyon erős volt, bár az Oszmán Birodalomban hanyatlás kezdődött.
  Pugacsov a kezdeti kudarcokat leküzdve felmegy a dombra!
  Az átlátszó ruhákkal alig takart lányok táncot adnak elő a vendégek előtt. Íme, az egyikük közvetlenül a kozák uralkodó előtt táncol. Csak bugyit hord és egy keskeny szövetcsíkot a mellkasán, haját pedig gyöngyház tiara díszíti. A csupasz, lányos lábak lendületes táncot táncolnak, a derék lengedez. Egy szőke hajú keleti táncos rendkívül csábítóan néz ki.
  Oliver Twist, aki ránézett, szintén erős érzelmet érzett. Még mindig túl kicsi volt ahhoz, hogy megértse érzéseit, de volt valami egészen szokatlan a lány mozdulataiban, a cserzett bőr árnyalatai a finom, tiszta test mozdulataiban. A táncos felizgatta a fiút, ő pedig fel akart ugrani és elkezdett táncolni.
  Twist Oliver pedig nem vette észre, hogyan hordozzák a lábai, és ugrálni kezdett a lányokkal. A szerető Emelyan Pugachev már vigyázott a lányra és berángatta a hálószobájába. Más atamánok sem voltak eunuchok. Sőt, Ivan Razin szórakozással rukkolt elő. Dobd csontokkal a lányokat, és az, amelyik eltalálta a csontot, feltárul.
  A kozákoknak nagyon tetszett ez az ötlet, a lányok és asszonyok pedig röpködtek. Mindenki jól szórakozott, mindenki berúgott.
  Még Oliver sem tudott nem egyet kortyolni édes borából. Persze nem úttörő módon, de a kíváncsiság úrrá lett. A fiú pedig igazi szamárnak érezte magát. Még szórakoztatóbb lett, úgy tűnt, mintha minden ember fényes kínai filctollal festett volna. És öröm a szívemben.
  Oliver Twist elég bölcs volt ahhoz, hogy ne tegyen hozzá többet, és másnap frissen és tele energiával ébredt. De a kozák vezérek fejfájással kínlódtak.
  Először is Emelyan Pugachev bevitte a fürdőbe, és egy lucfenyő seprűvel kiütötte a komlót. Aztán elrendelte, hogy fújják meg a trombitát a gyűjteményben, és vonuljanak fel. Ahogy a világproletariátus vezére, Nagy Lenin mondta: a halogatás olyan, mint a halál!
  A lázadók jól jártak. De Mufel tábornok ötezer gyalogos és lovas katonával közeledett Caricynhez. Nem merte megrohamozni a jól megerősített Mufel városát, erősítést követelő hírvivőt küldött.
  Papin tábornagy éppen most érkezett Penzába. Nagyon megzavarták a csaló nagy sikerei. Don átment Harmadik Péter oldalára, és a felkelés a Volgán újult erővel lobbant fel. És a már legendás Szuvorov árulása csak bosszantó érzést keltett. A szerszámokkal vívott háború most igazán kemény és veszélyes dologgá változott.
  Emelyan Pugachev abban a pillanatban mutatta meg agyarait, amikor úgy tűnt, hogy a csapda bezárul.
  Második Katalin, miután megtudta, hogy Mikhelson egy tűzben halt meg a Salty banda közelében, keserűen így szólt:
  A vég végéből a közepe eleje lett. És miért döntött úgy az Úr, hogy csalókkal büntet meg?
  A császárné azonban egyelőre nem tett további intézkedéseket, és úgy döntött, hogy megvárja a frontról érkező információkat. És szokás szerint későn érkeztek.
  Bibikov ezredes háromezer katonával közeledett Mufelhez. Ez már erős hadsereg volt. De Suvorov hirtelen megtámadta a nyolcezredik hadsereget. A támadás nagy sikert aratott. Alekszandr Vasziljevics zsenije diadalmaskodott. Több mint hatezer katonát fogtak el.
  Senki sem számított ilyen támadásra. Úgy gondolták, hogy a lázadók fő erői még messze vannak. De Suvorovnak sikerült északról is bejutnia, ahol egyáltalán nem számítottak veszélyre.
  Mufele tábornoknak azonban sikerült megszöknie. Golicin herceg pedig Caricin felé haladt. Pugacsovot már a tatiscsevoi erődben kellett legyőznie. És most ismét kemény csata volt. Golicinnak körülbelül tízezer katonája van, nem gyengék és már tapasztaltak a lázadók elleni harcban.
  Szuvorovnak az Asztrahánból közeledő csapatokkal együtt tizennyolcezer volt. Anélkül, hogy megvárta volna Emelyan Pugachev fő erőinek közeledését, Alekszandr Vasziljevics bátran megtámadta az ellenséget. A parasztok a figyelemelterelő szerepét töltötték be, a paraszti hadsereg legharcképesebb egységei pedig hátulról mozgatták Golicint.
  A csata a cári hadsereg teljes vereségével és a herceg csapatának nagy részének elfogásával ért véget.
  Magát Golitsint elfogták, és az uralkodónak kellett döntenie a sorsáról.
  Emelyan Pugachev úgy döntött, hogy Moszkvába megy a Volga mentén. Ez az út tűnt a legmegbízhatóbbnak, és Stenka Razin pontosan így járt.
  Pugacsovnak már több mint ötvenezer tarka, de meglehetősen harcképes, nagy számú löveggel rendelkező csapata van, és arra számíthatott, hogy "felesége" csapatait részenként megtöri.
  Kamyshin, mint legutóbb, örömmel és tárt karokkal fogadta Jemeljan csapatait. Benedorff tábornok megpróbált csatát adni Pugacsovnak Szaratov közelében. De a lázadók körülvették tizenkétezredik hadtestét. Katalin seregének sok katonája nem akart harcolni. A verekedés rövid életűnek bizonyult.
  Twist Olivér mindössze három huszárt sikerült levágnia, amikor a többiek megadták magukat. Sőt, a tekintélye Suvorov érintett. Nem mindenki akart meghalni a törvényes Szuverén elleni harcban.
  És az Emelyan Pugachevba vetett hit egyre erősebb lett. Szaratov újra kinyitotta a kapukat a harcos előtt, és templomi harangokkal, kenyérrel és sóval fogadta Emelyant.
  Nincsenek kéznél jelentős erők, Panin tábornagy elhagyta Penzát. A törökországi csapatok késése ahhoz a tényhez vezetett, hogy viszonylag kevés erő állt ellen Pugacsovnak. A lázadók harc nélkül elfoglalták Samarát és Penzát. A kis kormányzati egységeket egyszerűen leverték.
  Panin gróf Saranszk közelében megpróbált harcolni a cári csapatok 15.000. hadtestével. De a pugacseviták felsőbb erőit már nem lehetett megállítani. Valóságos, fékezhetetlen lavinát öntöttek. Petya mindenki előtt harcolt. Suvorov ismét ügyesen hátrament, és megszakította a kommunikációt. Papin grófnak menekülnie kellett. De a kozákok határozottan üldözték a marsallt.
  Az úttörőtolvaj, Oliver személyesen vett részt az üldözésben. A fiúnak kiváló doni ménje volt, és ő maga is kevesebbet nyomott, mint a felnőttek, és sikerült elszakadnia a többi kozáktól, és tízfős gárdájával megelőzte Panin grófot.
  Az első két testőr kiabálva és pislogva rohant az úttörő felé. Oliver Twist nagyon ügyesen levágta az egyiket a csuka alá merülve. A második fiú pedig egy ugrással leütött. A gyermek sarka nagyon pontosan és határozottan találta el a homlokát, és kiütött egy masszív márnát.
  A tíz őrből csak nyolc maradt. De itt ketten ismét elváltak, és Oliverhez rohantak. A fiú ügyesen kikerült egy pisztolylövést, és fejével állon találta az ellenséget. A másik pedig nagyon ügyesen levágta az ecsetet egy fekete bőrkesztyűvel együtt.
  Ezzel további két játékost vertek meg. Oliver Twist mondta:
  -Az ügyesség veri a számot, de sajnos nem a választáson!
  Milyen ez a számláló mondókában: és hat van belőle. De ezért Panin inkább csak két lovast dob.
  Oliver Twist úttörőtolvaj mezítláb tőrt dob az ellenségre. Ilyen közelről még bűn kihagyni. És akkor a hegye az ellenség gyomrába fúródott. Ám a következő ellenfél túl magasra lendült, és sarka egyenesen az ádámcsutkájába került. Oliver a Twitteren írta:
  - Leggyakrabban a szárnyatlanok emelik fel a csőrüket!
  Ugyanaz továbbra is négy harcos maradt. És ez kezd igazán érdekes lenni. Itt a hagyomány szerint egy másik páros is kiemelkedett. A fiúra rohan. Nos, mi a helyzet Twist Olivérrel teljes készültségben. Mindketten elsütötték a pisztolyukat. A fiú elterült a lovain, és a golyók szinte érintették csupasz, lebarnult hátát. De itt Twist Olivér válaszol, és megsemmisítő ütést mér a könyökével a nyaki artériára. A fiú éles szablyája pedig egy másik ellenfél bal szemébe csap.
  Az úttörő tolvaj szellemesen felkiált:
  - Az ember ész nélkül olyan, mint szem nélkül, csak a vakság sokkal reménytelenebb!
  Nos, Panin grófnak már csak két őrje maradt. De azok a nagyon erősek két méter magasak. A fiúra rohannak, mindkét kezükben egy-egy szablyát hadonászva.
  Oliver Twist hűvösen dob egy kis, könnyű tőrt csupasz lábujjaival. A hegy a marsall testőrének csizmájába esik. Sikolt, és ledobja a szablyáját. Egy virtuóz fiú, nagyon ügyesen rádugja legélesebb pengéjét, egy gengszter az oldalán.
  És ismét azt mondja az úttörő tolvaj:
  - A nagy magasság nem mindig jár együtt nagy tehetséggel, de a nagy tehetség mindig nagy karrier növekedéshez vezet!
  Az utolsó testőr hátrálni kezd a megfoghatatlan fiú elől. Petya kihasználja ezt, és egy érintőt támad. Az ellenség hárítja a támadást, és a sarkát a kéz könyöke alá kapja. És fáj, a döbbenettől a gengszter leejti a szablyáját.
  Úttörő-tolvaj kiönti, lábával felveszi a pengét. Csupasz ujjakkal húz... A hegye közvetlenül a szoláris plexusba kerül. És ez már akkora fájdalom, hogy kardinálisan kiüti a tudatot.
  Így az utolsó, tizedik testőr vereséget szenved. Twist Olivér pedig egyedül maradt Panin gróffal. Sikerült kissé növelnie a távolságot, elszakadt az őrökkel vívott küzdelem során.
  A bátor úttörő-tolvaj azonban a légellenállás csökkentése érdekében a lehető legszélesebbre terítette magát, és még a prés hajlításával is, segítve izmos lova mozgását, csökkenteni kezdte a távolságot.
  Panin tábornagy sarkantyúival szilánkokra tépte a ló oldalát, csöpögött a vér, de a távolság tovább zsugorodott.
  Oliver Twist még kifakadt:
  - Ha tovább akarsz élni, fuss, ha meg akarsz halni mielőbb - fuss el az ellenség elől!
  Panin gróf könyörgőn megkérdezte a fiútól:
  - Kérsz ezer rubelt?
  Az úttörő tolvaj kuncogott válaszul:
  - Százezret tartottam a kezemben, amit kegyelem nélkül kisajátíthattam, és megtagadtam őket! Az úttörő tolvaj becsülete fontosabb, mint az arany és a gyémánt!
  A marsall meglepődött:
  - Szóval ideologikus vagy? Mit mondott az úttörő?
  A fiú hevesen bólintott.
  - Igen, úttörő! Példaként az összes srác!
  Panin ismét megpróbálta megvesztegetni Oliver Twistet:
  - Hát, ha akarod, nemest csináltam belőled!
  A fiú keményen válaszolt:
  - Az úttörő tolvaj nemesebb, mint egy nemes!
  A marsall nem adta fel:
  - Akkor a gróf!
  Oliver Twist komoly hangon megjegyezte:
  - Nos, csak Ekaterina adhat nekem grófi címet. Nincs erre jogosítványod!
  Papin megállt. Ő maga is rájött, hogy túl messzire ment. És valóban, ha a fiú nem hazudik, akkor tényleg meg tudja ajánlani? Ha még százezer rubelt sem csábított el a fiú? A szélhámos pedig nagylelkűen megköszöni a kölyöknek a tábornagy elfogását!
  Panin tett még egy utolsó kísérletet:
  Akarod, hogy a fiam legyek?
  Oliver Twist kuncogott, és hevesen válaszolt:
  - Miért kell nekem apa gróf, ha a hazám az egész orosz nép!
  A fiú megelőzte a tábornagyot, Panin pedig karddal próbálta eltalálni a fiút. De rendkívül ügyesen a gróf sípcsontját a templomhoz mozgatta, és holtan ütötte le.
  Ezt követően, miután egy trófeát tett a lovad farára, el lehetett vinni Pugacsov parancsnokot.
  Diadal lévén, Saranszkban találkoztak, Emelyan Nyizsnyij Novgorodba költözött. A város jól meg van erődítve és sok csapat van benne, de a parasztok és a kozákok megedzettek a csatákban, és a legyőzhetetlenség dicsőségét vívták ki. Ezenkívül Suvorov gyors razziát hajtott végre Kazanyban. Egy csapással sikerült elfoglalnia a Kreml-et, kiszabadítva: Chikát, Belobrodovot, Padurovot és sok más lázadót, akiket még nem végeztek ki.
  És ez Jemelyan hadseregének nemes feltöltése. Potyomkin másodunokatestvérét is elfogta Szuvorov. A foglyokkal szembeni kegyetlen hozzáállás miatt Potyomkint felesleges szertartások nélkül kivégezték.
  De Panin grófra szigorú beszélgetés várt.
  Emelyan Pugachev fenyegetően összeráncolta a homlokát, és megkérdezte a marsalltól:
  - Mit gondolsz, ki vagyok?
  Panin, a félelemtől rángatózó állkapcsával, látható bátorsággal válaszolt:
  - Letettem az esküt Catherine-nek. Te pedig, bácsi, tolvaj vagy és szélhámos!
  Pugacsov szokásos akaraterőfeszítésével fojtotta el haragját, és dühösen megkérdezte:
  - És Katalin, aki aljas módon megdöntötte és megölte férjét, legálisan ül az orosz trónon?
  Panin gróf nagyot sóhajtott. Fájó téma volt. Hiszen valójában a német császárné legitimitása a trónon több mint kétséges. Nagyjából Kátyát rendesen meg kellett volna korbácsolni, és akasztófára kellett volna akasztani, mert így megkoronázták.
  A szolgálólány boros ezüstedényt tett a gróf elé. Pugacsov maga öntötte a vörös folyadékot a marsall előtti kristálypohárba.
  Panin megitta a felét, gondosan letette a műalkotásokat a tölgyfa asztalra. És halkan megjegyezte:
  - Oroszországnak hozzáértő cárra van szüksége...
  Pugacsov tréfásan válaszolt:
  Mindannyian apránként tanultunk valamit és valahogy.
  Panin kissé megenyhült, és megjegyezte:
  - Látom, nem vagy hülye ember. Miért kezdett el ehhez hasonlót Emelyan Ivanovich?
  Pugacsov felállt az asztaltól. Tettem néhány lépést, és azt válaszoltam:
  - Nem a saját hiúságom és ambícióm miatt kezdtem el ezt. És a csőcselék kedvéért, az ortodox népükért.
  Emelyan Pugachev szenvedéllyel és meggyőzően beszélt.
  - Sokat láttam, gyászt Oroszországban. Milyen kegyetlenek a csupaszok az emberekkel, hogyan erőszakolják meg a lányokat és kínozzák a legényeket. Hogyan dolgoznak az emberek, és a munkájukat felemésztik. Oroszország népe nagyszerű és egyben megalázott. Mintha a szárnyakat egy sashoz kötötték volna, és egy tigrist dobtak volna a börtönbe. És ez a szörnyű nyögés ortodox az egész földön. A gyerekek hullanak, mint a legyek, a nemes hölgyek is szenvednek a fogyasztástól, az emberek kénytelenek összebújni. Holott maga az Úristen parancsolta: szaporodjatok és sokasodjatok. És van egy kérdésem: amikor Ádám szántott és Éva forgott, hol volt akkor a tudás?
  De vajon el lehet-e adni egy élő embert, akit Isten képére és hasonlatosságára teremtettek, rabszolgának? Mintha valami állat lenne!
  Panin elhallgatott. Ő maga persze tökéletesen tudta, milyen parasztság van Oroszországban. És ez a jobbágyság kegyetlen, és hogy nincs igazság. És aki gazdagabb, az és az udvar. Igen, és Panin maga is reformokra gondolt, beleértve a földbirtokos hatalmának korlátozását a parasztság felett. És ugyanezt felajánlotta Catherine-nek. De a királyné nagyon hidegen reagált a parasztok sorsának enyhítésére irányuló elképzelésekre.
  Túl sok volt ez a konzervativizmus, az arrogancia, az egyszerű emberek megvetése. Úgy tűnik, a szegény, egyáltalán nem vette figyelembe az embereket. Az igazság néha liberálist játszott, és ajándékokat adott az árváknak. De ismét egyetlen cár sem osztott ki ennyi állami parasztot a rácsok birtokába. Ennyi szegény embert pedig még senki nem tett rabszolgasorba.
  Katalin kora: a jobbágyság virágkora és az orosz lakosság kizsákmányolásának csúcsa.
  De másrészt bízd a trónt egy parasztra. Hát hogy bírja az ő jól született fajtája ilyesmit.
  Panin kiabálni akart, valami ilyesmit: "Tudd meg a helyed, jobbágy!" De a hurokkal való ismerkedés lehetősége sem tűnt vonzónak. A józan ész hangja azt súgta: "csavarja be Emelyant, tegyen úgy, mintha a barátja lenne, majd könnyezzen"!
  De még ez a kiút is ellentétes volt Panin gróf nemes lelkével. Általában meglepően gazdag, a tizennyolcadik század végét Oroszország legokosabb és legtehetségesebb embereire fordította. Más idők kimaradtak. Különösen II. Miklós uralkodása alatt. Részben azonban ez volt a hibás, kiderült, hogy maga az uralkodó, aki túl sokáig töltötte be a katonai ügyekre képtelen Kuropatkin tábornok parancsnoki posztját.
  Ekaterinának szerencséje volt a lövésekhez. Bár nem mindig. Például Bibikov után Scserbatov hercegről kiderült, hogy egyáltalán nem volt nagy fej.
  És ez lehetővé tette Emelyannak, hogy erőt gyűjtsön magának. Pugacsov vonzereje előtt tisztelegnünk kell, amikor az emberek ezrekkel, tízezrekkel ejtették el, minden veresége ellenére. Annak ellenére, hogy a lázadók esélyei kezdettől fogva több mint kétségesnek tűntek.
  Pugacsov oldalán megrögzött fejekből álló banda, a császárné oldalán több mint háromszázezer katona.
  De most Emelyan esélyei megnőttek. Nyizsnyij Novgorod előtt Pugacsov nagy és folyamatosan növekvő hadsereggel rendelkezik. Panin gróf pedig megpróbálhat horgászni zaklatott vizeken.
  Mi van, ha a csalónak sikerül? Ebben az esetben Paninnak esélye van arra, hogy az új népcár alatt reformátor legyen.
  Ó, az volt, nem volt!
  A marsall megfontoltan mondta:
  - Minden üzletet bölcsen kell megközelíteni. Beleértve a parasztság felszabadítását is.
  Emelyan Pugachev egyetértett ezzel:
  - Igen, az a lényeg, hogy ne törjünk plusz tűzifát!
  A gróf halkan így szólt:
  - Nem volt rossz szabadságot adni a parasztoknak, de... Felgyújtják az urak birtokait, magukat a nemeseket pedig megölik és felakasztják. Így kell rendet tenni Oroszországban?!
  A parasztkirály a homlokát ráncolta. Ő maga is megértette, hogy a parasztok az uradalmak felgyújtásával és a földbirtokosok felakasztásával szörnyű törvénytelenséget teremtenek. És lehet, hogy a jövőben is kísérteni fog bennünket. A dühöngő paraszti elem, visszamegy a pályára? Fizetnek-e adót a parasztok a leendő cárnak?
  Igaz, akkor már nem parasztok lesznek, hanem földbirtokos kozákok, és választott fejük lesz. Az idősebbektől pedig a legfontosabb problémák megoldására gyűlni, körbe. Végül is Emelyan Pugachev újra életre keltette a kollégiumot, és a lendületes Szuvorov kiszabadított néhány korábbi főnököt. És most tisztességes gyeplőben kell tartani a szabadokat.
  A parasztkirály pedig homlokát ráncolva így szólt:
  - Népdiktatúra lesz nálunk! Az embereknek maguknak kell felismerniük, mikor van szükségük ostorra, és mikor fegyelemre.
  Papin kissé ráncosan válaszolt:
  - Nos, ha már az emberek javáról beszélünk... Pjotr Fedorovicsnak óvatosabbnak kell lennie. Meg kell jegyezni, hogy Emelyan Pugachev kitalálta a tapasztalt udvaronc ravasz játékát. De Panin tábornagyra jelenleg sokkal nagyobb szükségük van a lázadóknak, még megbízhatatlan szövetségesként is, mint nyílt ellenségre.
  A parasztkirály kinyújtotta a mancsát, és így szólt:
  - Olyan leszel nekem, mint egy igazi jobb kéz! Itt a császári kezem!
  És mindkét ravasz ember kezet fogott egymással.
  Nyizsnyij Novgorodnak nagy helyőrsége volt, és újonnan érkezett csapatokkal erősítették meg. De a védők között nincs egység. Sok katona, legfőképpen tiszt, döbbenten érkezik. Az emberek körében már megerősödött a cár-atyába vetett hit, és a népi fantáziával ékesített győzelmek nagyban növelték Pugacsov népszerűségét.
  Tehát ebben az esetben a tömeg már rohan, Emelyan pedig kitámasztja.
  Több mint százezredik sereg közeledett a kereskedővároshoz. A másfél ezredik dandár Scorelli ezredes vezetésével jött az ülésre. A küzdelem rövid életű volt. A brigád nagy része fogságba esett, az ezredes fejét kozák szablyával levágták.
  Oliver Twist úttörőtolvajnak volt egy kis ideje, hogy meglóbálja a szablyáját. És sikerült levágnia a buzgó őrnagyot. Az ellenség kifejezetten megfulladt, egy óriási sereg alá került.
  Nem sokkal a támadás előtt Emelyan Pugachev meglátogatta a Rasomakhinok első céhének kereskedőinek házát. Egy nagy, háromemeletes házban drága százéves bort ivott a magát királynak kikiáltó. Megbeszéltük a kereskedőkkel a lényeget és a dolgot. Ünnepélyesen megígérték, hogy a helyi milícia nem fog harcolni a lázadókkal. És a tisztek ezen része készen áll arra, hogy elismerje az atya-uralmat.
  A pugacsoviak még sötétben vállalták, hogy lerohanják Nyizsnyij Novgorodot. Jön a tél, és sietnünk kellett. Oliver Twist, mezítláb csapkodva a tócsákon, más parasztfiúkkal együtt rohamra indult.
  A védők barátságtalanok voltak, valami lomha tűz. A parasztfiúk teljes erejükből rohantak, és nem figyeltek a lövésekre. És gyakorlatilag nem volt köztük veszteség.
  Oliver Twist, miután az állásokra rohant, az elsők között lépett be a felhalmozott földsáncba. Az úttörő tolvaj csupasz talpa érezte a föld kellemes, csiklandozó húsát. És maguk a lábak repültek fel a domb tetejére. A bajuszos tizedes a fiú éles szablyája alá esett, ősz hajú feje pedig legördült.
  Oliver Twist hevesen felkiáltott:
  - A mieink nem engednek a tiednek!
  És a szablyája felvágta az őrmester gyomrát. A parasztfiúk elkeseredetten harcoltak, baltával, vasvillával és acélgyárral. Egy tizenhárom éves fiú nagyon ügyesen dobott egy lasszót. És húzta a jóllakott kapitányt. Megpróbált ellenállni, de még két fiú belekapaszkodott a kötélbe, és a tiszt arca elkékült a fojtófogástól.
  A kereskedők betartották a szavukat, a milíciák pedig kiáltásokkal fogadták a támadókat:
  - Dicsőség az atyakirálynak!
  - Éljen Fedorovics Péter!
  A rettenthetetlen parasztfiúk már két fedélzeti akkumulátort is elfogtak. Twist Olivér tábornok lévén a fiatal harcosokból álló egész alakulat parancsnoka volt. A srácok nem ismerték a félelmet, bátran győztek le felnőtteket, náluk nagyobb katonákat.
  Twist Olivér egy rúgással kiütötte a vörös hajú őrnagyot, aki lerepült a mellvédről.
  A fiú kiált:
  - A hazáért! Nagy Péter unokájáért!
  Számos lázadó magabiztosan vette fel a harcot. Külön ezredek, látva helyzetük kilátástalanságát, megadták magukat a csaló csapatainak. Nagy, harmadik legnagyobb orosz város sok külvárossal és rengeteg kereskedővel. Emelyan Ivanovich pedig a kereskedőket részesítette előnyben. És nem olyan buzgón védik a Katalin iránti odaadást, mint a földbirtokosok. Sokan már titokban hűséget esküdtek az új Szuverénnek.
  Benedorff tábornok erős tartalékot vonultat fel a csatába, hogy ellentámadásba lendüljön a pugacseviták ellen. Kezd meleg lenni. Maga Emelyan Ivanovich úgy van vágva, mint egy epikus hős. Minden egyes ütésénél biztosan elesik valaki. Így aztán összejöttek Benedorfffal. A német tábornok szélesre csapja a kardját, és egy széles karddal torkon találja. Tehát az ellenség vezérét megölte - maga a király-atya.
  A sokaság pedig ujjong és kiált:
  - Dicsőség a lovagkirálynak!
  A csata lángokban áll. A katonák fegyverrel rohannak, a tisztek többsége is. Elterjedt a pletyka, hogy Panin tábornagy maga ismerte fel Pjotr Fedorovics feltámadását. És hogyan nem lehet meghajolni Nagy Péter unokája előtt. És elnézve, hogyan vágják Emelyan Pugachevot, azonnal látható, hogy ez a Romanovok királyi, erős fajtája.
  Nyizsnyij Novgorod pedig Kazany után esett el. Szimbirszk pedig kinyitotta a kapukat a lázadók előtt. Tekintsük a Volga nagy részét már a kozák császár uralma alatt. És a Fedot Katorzhny parancsnoksága alatt álló hadsereg már közeledett Yaikhoz. És ismét fellázadtak a jaik és az ilecki kozákok. Bár Semenov ezredeshez és Mamsurov tábornokhoz hasonlóan úgy döntöttek, hogy harcolnak és a végsőkig kitartanak.
  Fedotnál akár tizenötezer katona gyűlt össze az út mentén. Jöttek a kalmükek és a baskírok is. A ravasz doni atamán megkerülte Jaik városát, ahol Mamsurov tábornok kétezerrel várta, és harc nélkül elfoglalta Sorochinsk erődjét. Szemjonov ezredest a Yaik városában hagyva, Mamsurov tábornok rohant, hogy megvágja a csalókat. De Fedot hadserege megerősödött a kalmükok, baskírok, tatárok rovására, és ami a legfontosabb, a kozákok még mindig a végsőkig voltak, nem voltak megnyugodva, nem ölték meg és nem voltak túlsúlyban.
  Pugacsov húszezres tömege beborította Mamsurov ezerkétszáz katonáját. A harc brutális volt. Mamsurov tábornok katonái, akiknek már volt tapasztalatuk a lázadók elleni harcban, elkeseredetten harcoltak. Tudták, hogy nem lesznek kímélve. De Fedot kozák ezredesnek már volt tapasztalata a törökök elleni háborúban. Helyesen használta a baskír és tatár lovassági egységek számbeli fölényét, mozgékonyságát. Az a lecsapás, aztán a rajtaütés, aztán a visszavonulás. Aztán, amikor Mamsurov tábornok erői kimerültek, szoros csatát vetett ki különítményére.
  Közelharcban, amikor az alakulat összekeveredik, és a katonák kézi harcban vívnak, a baltás és kürtös ember már nem rossz harcos, hanem gyakorlatias egyenrangú ellenfél. Vagy talán jobb lesz egy fejsze, vagy egy szarvas és szuronyos vasvilla. A paraszt pedig jobban tud fejszét használni, mint egy katona, aki már elvesztette a paraszti munka szokását.
  A csata könyörtelen mészárlásba torkollott. És Mamsurov tábornoknak csak néhány katonája talált üdvösséget a megadással. Sok mindent ontottak Sorochinsky közelében, mint vérerőd.
  Magát Mamsurov tábornokot elkapta egy tatár lasszó. Elrontották a parancsnokot. Fedot Katorzsnij, a Don első bandita mégis feltett egy megfelelő kérdést:
  - Felismeri Pjotr Fedorovicsot egész Oroszország császárának?
  A tábornok bátran válaszolt:
  - Nem ismerem fel a tolvajokat!
  Fedot megparancsolta bűntársainak:
  - A hurkába! És azok a tisztek, akik megtagadták az esküt!
  Mamsurov különítményének megsemmisülésével megnyílik az Orenburgba és Yaitsky városába vezető út. Fedor megosztotta az erőit, és racionálisan azt hitte, hogy elég ereje van e városok megtartásához, és még tömegek is megtennék. Az erődítmények gyengén ellenálltak. Tatiscsev elhagyta a helyőrséget és Orenburgba menekült. A gyáva kormányzó pedig inkább süket védelembe ment. Így kezdődött Orenburg második ostroma.
  És az ételről kiderült, hogy nem többet főztek a városban, mint az első alkalommal. Yaitsk városában egy rövid csetepaté után Szemjonov ezredes visszavonult az erődbe, és úgy döntött, mint legutóbb, az ostrom megtartása mellett. Igaz, most sokkal kisebbek voltak az esélyei a segítségre. A felkelés frontja egyre inkább Moszkva felé vonult.
  A kazanyi börtönből kiszabadult Khlopushka és Beloborodov jelentős sereggel keletre, Ufába költözött. Ezeknek a képzett parancsnokoknak már volt tapasztalatuk az uráli gyárak meghódításában. Emelyan Pugachev pedig az Urál és egész Szibéria meghódításán gondolkodott. Az uráli gyárak fele már Emelka közelében volt, és ha durva tévedések, és Orenburg sikertelen ostroma még korábban is, sikeresen mehetne Kazanba egy nagy többágyús hadsereggel.
  . 11. FEJEZET
  A fiatal fogoly felébredt, sokkal vidámabb és egészségesebb volt. Mára a brutális kínzások által okozott sebek és sérülések szinte teljesen begyógyultak. És lehet gyakorolni és enni.
  Aztán egy orvosnő röviden megvizsgálta, és röviden beszámolt róla:
  - Az ítélet hamarosan! Erős vagy, és imádkozunk, hogy ne végezzenek ki és ne száműzzenek a bányákba.
  Oliver szomorúan válaszolt:
  - Minden Isten kezében van. És reméli, hogy megsajnálja a gyereket!
  A fiú ismét megdörzsöli a láncszemeket. De egyértelmű, hogy nem működik. És dörgöli vad dühével. Míg végül el nem kopik.
  Egyedül lenni unalmas.
  És amikor végre elmerül az álom, szabadságot és a rutintól való megszabadulást érzed, új, soha nem látott kalandokban.
  Az Osa-erőd volt az első akadály Khlopushka és Beloborodov hadseregének útjában. Útközben seregük két-tízezer harcosra nőtt, és kis erődökben töltötték fel fegyvertárukat. Egy időben Emelyan Pugachev meggyőzte az erőd helyőrségét, hogy harc nélkül adja meg magát. De ezúttal nem kellett ezzel számolni, így Michelson vállalkozó szellemű helyettesét, Bragugunter alezredest nevezték ki az erőd parancsnokává. A bérnémetek közül is. A helyőrség fele pedig külföldi zsoldos. Így mindenesetre az erődöt be kellett venni.
  Beloborodov úgy gondolta, Emelyannak sincs mindig igaza. Amikor elfoglalták a Szentháromság-erődöt, lakomát rendeztek egy hegyen. De már több mint tízezer embert gyűjtöttek össze, köztük nagyszámú, kézi lőfegyverben jól kiképzett gyárparasztot és baskír, kalmük lovakat, valamint az uráli gyárakból származó szerszámokat. Ne érje őket meglepetésként Dekolong, jól felvehetik a versenyt a háromezredik hadtestével.
  Ezután több mint négyezer lázadót megöltek és megsebesítettek, és több mint négyezret elfogtak.
  Egy ilyen vereség után Emelyan Ivanovich egy ideig depresszióba esett. De az emberek mégis elmentek a pugacsevitákhoz, és még a súlyos büntetéstől való félelem sem tudta visszatartani őket attól, hogy csatlakozzanak a kedves atyakirályhoz.
  Ez a lázadás olyan, mint egy hinta, fel és le. Vagy vereség, majd győzelem vereség után. Most Beloborodov és Khlopuska a mirigyekben vannak és kemény munkában vannak, aztán ismét a cár kegyeibe kerültek, és vezérőrnaggyá léptették elő. Így forog a szerencse kereke. Chika pedig ismét Csernisev gróf. A katonai testület néhány tagja pedig visszatért a helyére. Különösen Padurov ezredes.
  De néhányat megöltek, és nem tudod visszahozni őket. Itt halt meg például a bátor Gryznov atamán és Pugacsov jobb keze. De Minakov tisztnek nem volt ideje felakasztani, és ismét a lázadók soraiban van.
  Chika nem akart visszatérni Ufa közelébe, és most a pappal együtt Moszkvába költözik.
  Egy egész hegy rothadt szalmát felhalmozva és füstfüggönyt rendezve a beloborodogoi kozákok és parasztok felkúsztak a falhoz, és rohamra indultak. A foglalás brutális volt. És sok férfi meghalt. De betörtek az erődbe, és megölték a kétségbeesetten harcoló zsoldosokat. Harmincöt ágyút és nagy mennyiségű lőport és lövedéket fogtak el. Ezt követően szabaddá válik az Ufa felé vezető út.
  És megint emberek ezrei mennek a pugacsevitákhoz, nő a néphadsereg. És magában Ufában nincs egység. Pugacsov sikereiről hallva az egykori milícia egy része úgy vélte, hogy ő az igazi cár apa. Ráadásul az illusztris Szuvorov, sőt a még híresebb és jelesebb Panin tábornagy is átment Pugacsov oldalára.
  Szóval, talán tényleg ő a király. Ha az emberek annyira rohannak felé, és a városok egymás után hevernek?
  Vita és polgári viszály alakult ki ... Ufa két részre oszlott: Harmadik Péter és Katalin támogatói. És lövöldözés is volt közöttük.
  Beloborodov és Khlopuska húszezerre nőtt serege a Pugacsov-párt támogatásával megrohamozta a várost. A harcok hevesek voltak, de a pugacseviták elfoglalták a városlakók többségét és támogatását. Az Ufát, amely alatt Chika sokáig ült, szó szerint azonnal elvitték. És elfogásával együtt sok gazdag baskír, kalmük, tatár vén, akik még mindig haboztak, hűséget esküdtek Peter Fedorovicsnak.
  A kulcsfontosságú város, Ufa elfoglalása lehetővé tette a lázadók számára, hogy megszakítsák a kommunikációt és az utakat Szibériába, és megnyitják ezt a régiót a pugacseviták meghódítása előtt.
  Khlopushka és Beloborodov az uráli gyárakba mentek, és ott ültették be az emberek hatalmát.
  Pugacsov százötvenezer harcosra nőtt seregével közeledett Rjazanhoz. Ott találkozott vele Csernisev gróf harmincötezredik hadteste. Az egyetlen komoly akadály a Moszkva felé vezető úton, hogy egyszer más városok és falvak harc nélkül megadják magukat.
  Jemelyan nagy számbeli fölénye ellenére tapasztalt és tapasztalt csapatok álltak ellene a török háborúban. És a cár-pap, a csapatok több mint fele képzetlen paraszt karókkal és vasvillákkal, és sok egykori katona nem egészen megbízható, tarka csapat kozákokkal és változatos tatár népekkel.
  Tehát Csernisevnek volt esélye, ha csak .... Ha nem Alekszandr Vasziljevics Szuvorov zsenialitása. A nagy parancsnok olyan ügyesen támadott egy számos Pugacsov hordával, hogy Csernisev, a Berlint elfoglaló hős saját szabályai szerint harcra kényszerítette. A nomád lovasság messziről záporoztak mérgező nyilakkal, mint egy portyázó visszavonulás. A kürtös paraszt pedig éppen ellenkezőleg, közelharcban konvergált a kézi harcban.
  A csata rövid megszakításokkal csaknem két napig tartott, és a pugacseviták megsemmisítő győzelmével végződött. Egyedül több mint húszezer foglyot ejtettek, és maga Ryazan nyitotta meg a kapukat.
  Katalin egykori kedvencét, Grigorij Orlov grófot sietve kinevezték a moszkvai helyőrség parancsnokságára.
  Ez a legerősebb és legidősebb az öt testvér közül, aki majdnem lerángatta II. Katalint a folyosón. Ebben az esetben Gergely cár jelenne meg először. De most a legillusztrisabb gróf szégyenben van. Katalin jelenlegi kedvence Vaszilcsikov, a jövőben pedig Potyomkin. Kivéve persze, ha a királynőnek ilyen jövője van. Hogy megkérdőjelezték a pugacseviták főbb sikereit.
  De Grigorij Orlov bátor és ügyes harcos, és kire bízhatja a lázadás csillapítását, bármi legyen is az. Főleg, ha Panin tábornagy megváltozott. És Orlovék a végsőkig Catherine-nek szentelik magukat.
  De itt van egy másik kérdés: hogyan boronázzuk meg Moszkvát? Az első fővárosban még viszonylag kevés a katona, nem mindenki tért vissza Törökországba, a szélhámos pedig már a küszöbön áll.
  Grigorij úgy döntött, hogy a helyőrséget, valamint a Szemenov-őrezredet a Kremlbe vonja. És ott tartani a védelmet, amíg a segítség közeledik. Zarubin Chika harc nélkül belépett Tulába, ahol a fegyverkovácsok és a helyi helyőrség örömmel fogadta a pugacsevitákat. Emelyan Pugachev pedig Moszkvába. A Kreml kivételével az egész város kijött Jemeljanra, és papok és papok dicsérték Pjotr Fedorovicsot. Több ezer helyőrségi katona is átpártolt a királyhoz. A Pugacsov hadsereg nőtt.
  Alekszandr Vasziljevics Szuvorov a Kreml felé pillantva így szólt:
  - Együk meg ezt a gyümölcsöt! Készítsünk támadást!
  Emelyan Pugachev logikusan megjegyezte:
  - Moszkva a szív... De a fej még mindig Pétervár. Ez kell nekünk! Bár már esett a hó.
  Oliver Twist és a többi mezítlábas fiú boldogan evez az első hóban. Még a szokásosnál kicsit később esett ki Moszkvánál. Úgy látszik, amikor Péterhez érnek a srácok, már komoly fagy lesz.
  Nos, ki gondolta volna, hogy csak egy csata, amelyet Emelyan Pugachev nyert meg a Salty bandánál, képes ilyen drámai módon megváltoztatni a történelem menetét. Nem sokkal a vereség előtt, és most az Anyaszékben, csak egy Kreml nem került elfoglalásra. De ő sem megy sehova.
  De nem késlekedhetsz. Gyorsan mennünk kell Péterhez. És Pugacsov 200 000. hadserege észak felé vonult.
  Keleten a pugacseviták újabb sikereket értek el. Cseljabinszk szinte ellenállás nélkül megadta magát. Decolong visszavonult, tovább mászott Szibériába. Sok gyár is harc nélkül beadta magát, találkozva a király apjának különítményeivel. Kungur nem volt hajlandó megadni magát. De erős ostrom alá vették. Sok kisebb város és jobbágy ment át a szélhámos alá. Szerepet játszott és Emelyan Pugachev megnövekedett tekintélyét. De az egyes gyárak továbbra is makacs ellenállást tanúsítottak a pugacsevákkal szemben. Ez azonban még mindig kisebbségben volt.
  A pugacseviták különítményei is Tobolszkba költöztek, hogy megerősödjenek Szibériában. A helyi lakosság szinte mindenhol támogatta a királyt. Még sok helyőrség is hűséget esküdött császári felségének. És minél több győzelmet arat Emelyan, annál gyengébb az ellenállás.
  Decolong teste olvadt. A katonák minden nap dezertáltak, és a pugacsevitákhoz futottak. Még a kolostor is, amely korábban hősies erőt tanúsított a lázadókkal szemben, felismerte az új király-atyát. Nyilván a szerzetesek időben megérezték, kinek a svájcisapkája, és hogy nincs miért meghalniuk.
  Emelyan Pugachev pedig szinte ellenállás nélkül közeledett Péterhez. Külön ezredek, miután néhány lövést váltottak a lázadókkal, megadták magukat, vagy átmentek az oldalukra.
  Padurov parancsnoksága alatt nagy tömeg közeledett Szmolenszk felé. Dulakodás tört ki a városban Pugacsov hívei és a helyi helyőrség között. A tisztek egy része szintén sietett Pjotr Fedorovics oldalára menni. A paduriták előtt megnyíltak a kapuk, a pugacseviták pedig a Katalinhoz hűséges helyőrség maradványaival küzdöttek. Az erő megtöri az erőt, és már Oroszország nyugati kapuja fölé emelkedett a felkelés vezérének, Jemeljan Ivanovicsnak a vörös zászlaja. És a lázadás a lengyel földeket is elnyelte. A parasztság is ott fogta a vasvillát, verte a rudat és az urakat.
  Így a helyi lázadás kezdett nemzetközi lázadássá alakulni. A törökországi orosz csapatok főparancsnoka, Rumjancev gróf és tábornagy eddig kiváró álláspontot foglalt el, és megparancsolta a lázadóknak, hogy ne csatlakozzanak a csatához. Ennek ellenére nem jó megölni a saját néped tagjait. És Rumjancev tisztelte Szuvorovot, aki átment Emelyan Pugacsov oldalára. Így hát nem volt senki, aki megmentse Catherine-t.
  Voroncov kancellár közölte a királynővel a rossz hírt:
  - Tolvajok jönnek Péterhez! Semmi sem állíthatja meg őket, és a szélhámos serege folyamatosan nő, hógolyóként nő!
  Catherine dühösen felvonta a szemöldökét, és felszisszent:
  - És ki a mi Rumjantsev grófunk?
  Rumjancev kancellár nagyot sóhajtott, és gurgulázott:
  - A mi Rumjantsev grófunk lassú...
  Catherine dühében felkiáltott:
  - Áruló! Az ő hurkába!
  Rumjancev zavartan széttárta a kezét, és mormolta:
  - Személyesen neki szentelt viasz veszi körül, és nincs mód hozzájutni!
  Catherine hirtelen elsápadt, és ismét megkérdezte a kancellárt:
  - Messze vannak a tolvajok Szentpétervártól?
  A kancellár őszintén válaszolt:
  - Igen, kétszáz mérföld, vagy még kevesebb, most közölni fogják a frontok legfrissebb híreit!
  Befutott egy hírnök, sápadt volt, mint a lepedő, ijedten üvöltött:
  - Novgorod kinyitotta a kapukat a szélhámosnak!
  Catherine nagyot sóhajtott, és motyogta:
  - És Novgorod a márkival.
  Hangszíne Julius Caesar rétegére emlékeztetett: "És te egy Brutus vagy."
  A kancellár alázatosan kinyúlt előre, és így szólt:
  - Kész a hajó, felség, ma indulhat a határra!
  A császárné dühösen felszisszent:
  - És elveszíti a hatalmat?
  A kancellár mosolyogva válaszolt:
  - De életeket menteni. A tolvajok úgysem fogják tudni irányítani a kormányt, te pedig diadalmasan térsz vissza!
  Catherine bosszúsan felszisszent:
  - Panin gróf velük van, és segít a tolvajoknak megbirkózni!
  A kancellár pontosító kérdést tett fel:
  - Tehát marad, felség?
  Catherine válasz helyett azt parancsolta:
  - Gyűjtsd össze a másik négy Orlov testvért és az őröket, valamint vond ki az összes erőt Viborgból és más vidékekről. Még küzdhetünk!
  Orenburg, amely hat hónapig láncra láncolta a csaló csapatait, szintén nem akart megadni magát. A fogságból kiszabadult Myasnikov, egyike annak az öt kozáknak, aki elsőként ismerte fel Pugacsovot, felajánlotta, hogy ás az erőd alatt. De sokáig tartott. Az ásáshoz szükséges távolság pedig igazságosnak ígérkezett.
  Yaitsky város egy kis helyőrséggel szintén úgy döntött, hogy a végéig harcol. Ataman Ovchinnikov rajtaütést hajtott végre Guryev ellen. A helyi helyőrség, mint legutóbb, harc nélkül megadta magát. Így a pugacseviták szilárdan kitartottak Yaik mellett. Ovcsinnyikov erőt gyűjtve és Caricyn fegyvereit elűzve bombázta a Yaik erődöt. Szemjonov ezredes támadást végzett, miután hetven ember életét vesztette, és sós kortygal tért vissza.
  De míg Yaitsk kitartott. De a lázadók hordái behatoltak Tobolszkba. Szibéria kormányzója, Chicherin keletre menekült, a főváros pedig letette az esküt az apa királyának. Ezzel egy időben beadták az utolsó, makacs gyárakat is.
  Fedot Katorzhny nem sietett megrohamozni Orenburgot, hanem feltöltötte fegyvertárát az Urálból érkező eszközökkel és készletekkel.
  A kozákok, katonák és kereskedők elmenekültek a városból. Voltak pletykák, hogy a cár-atya elfoglalta Moszkvát, és Pétervár felé közeledik. Vagy hogy már maga is Szentpéterváron van.
  Eközben a főhóh az elfogott fiatal nő Domka és két cserkész kihallgatását forgatta. Alekszej Orlov maga is jelen volt a kihallgatáson.
  Domka huszonöt évesnek tűnt, szőke hajú és magas, parasztasszony.
  Alekszej Orlov pimasz hangon mondta:
  - Szólsz?
  A ház büszkén hallgatott. Alekszej gróf meglepődött. Miért van egy közönséges parasztasszonynak annyi ambíciója? Nem, az orosz nép büszke Emelka Pugacsovra. Smerdek kezdték magukat a bárokkal egyenlőnek tartani. De sebaj, ki fogja verni a szart!
  - Tépd le a ládáját!
  A hóhérok odadobják a lányt. Már csak egy egyszerű parasztruha van rajta, a lába pedig szárú cipőben jár. Kétségbeesetten ellenáll. Kínzók, kitépik a ruháját, felfedik vörös melleit. Jó parasztasszony, műkorcsolyázó. Alekszej Orlov nagy érdeklődéssel néz rá. A parancs a következő:
  - Most dühöngök.
  A lány kezeit a háta mögé kötik, és egy kampót akasztanak. Aztán felemelik, kicsavarják a parasztasszony ízületét. A lány felnyög, és azon kapja magát, hogy mezítláb felemelkedik a földről. A hóhér azonnal behelyezi őket a blokkba és rögzíti. Most vagy tüzet gyújthatsz, kerek lányos sarkú cipőket sütve, vagy ostorral korbácsolhatsz.
  Alekszej Orlov arrogánsan azt mondja:
  - No, mondd, tolvaj, ki a mi királyunk?
  Domka bátran mondja:
  - Pjotr Fedorovics a mi reménység-felségünk!
  Alekszej Orlov vigyorogva utasítja a hóhért:
  - Tíz ostorcsapás spórolással.
  Egy tapasztalt kínzó félerővel üti meg az állandó fizikai munkától erős, izmos, lányos hátat. Úgy, hogy a barázdák megduzzadnak, de a bőr ne repedjen fel. Ez is fáj. A házat nem egyszer megkorbácsolták, jól begyógyult ostornyomok látszanak rajta. Némán, nyögés és sírás nélkül állta az ütéseket.
  Alekszej ismét fenyegetően kérdezte:
  - Szóval ki a mi uralkodónk!
  Domka automatikusan azt mondja:
  - Harmadik Pjotr Fedorovics, reménységünk!
  Alekszej dühösen parancsolja a hóhérnak:
  - Öt ütés teljes erővel!
  A nagy testalkatú kínzó himbálózik, és minden erejével belefekszik egy ütésbe. A parasztasszony erős bőre felrobban, vért fröcsköl. A hóhérok úgy vernek, hogy az ostor nyomai ne metsszék egymást, és egyenletesen oszlanak el a háton.
  A lány megrándul, de visszatartja sikolyát. Úgy tűnik, meg akarja mutatni a bátorságát.
  Alekszej Orlov ismét megismétli a kérdést:
  - Ki a királyunk?
  Domka merészen azt mondja:
  - Pjotr Fedorovics, és te egy barom vagy, hamarosan hurokba fogsz lendülni!
  Alekszej gróf feldühödött, felugrott, és ököllel a megkötözött, meztelen nő felé csapott. De aztán meggondolta magát, és vészjóslóan így szólt:
  - Kenje meg a sarkát hóhérolajjal. És tekerje fel a tűzhelyet... De csak óvatosan ejtse le, nehogy megnyomorítsa.
  A hóhér a szemellenzője alá vette:
  - Felséged koncepciójával vagyunk!
  A gróf duzzogott. A fenség jó bók, de a fenség sokkal jobb. Egy parasztasszony gyönyörű lábai. A talp, bár durvább, de bőrkeményedés nem látszik, az ujjak egyenletesek, mint egy gyerek, kivéve talán hosszabb, a körmök gondosan nyírva. Valószínűleg, mint minden parasztasszony, ő is mezítláb járt egészen a fagyokig, és csak nemrégiben, amikor havazott és a Néva befagyott, szárú cipőt vett fel.
  Alekszej szerette a női lábakat, és az ilyen kínzásokat, mint a tűzhely. A talpat olajjal bekenjük, hogy ne égjen le, és a tüzet speciális számított távolságra helyezzük. Kínozhatsz így tíz percig, vagy még tovább is. Csak a kis hólyagok ijesztenek meg. Ezután ismételje meg a kínzást néhány napig. Nagyon hatékony kínzási és fájdalmas módszer.
  Domka erősen összeráncolja a homlokát, megrándul, az ajkába harap, és igyekszik visszatartani sikolyát. De nem jár jól, és a végén nyögni kezd.
  Alekszej Orlov ismét megkérdezi:
  - Nos, felismeri most Katalin császárnőt?
  Domka könnyek között és sírva kiabált:
  - Fedorovics Péter cárunk és nincs más cár!
  Alekszej türelmetlenül kiáltott fel:
  - Sütjük, ahogy kell, és lassan, és most kihallgatjuk a kopaszokat!
  A fiúk mezítláb voltak, csak rövidnadrágot viseltek. Már felkészültek a kínzásra. Áthajtottak a havon, amitől a lábak kipirultak, és olyanok lettek, mint a liba mancsa. A hóhérok azonnal munkához láttak. Ki kellett deríteni, hogy ki küldte őket, hol tartózkodtak még Szentpéterváron a felderítők, valamint Emelyan Pugachev terveiről.
  Korbácsok fütyülnek, fiúkat ütnek, a dumahivatalnok pedig olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket a jegyzőkönyv rögzít. A fiúkat is, mint a parasztgyerekeket, többször megkorbácsolták, és egy közönséges ostorral nem lehet őket elvinni. A fejüket csóválva és negatívan káromkodva. Ekkor a hóhér kikapott egy vörösen izzó feszítővasat a kandallóból, és elkezdte a testekre kenni.
  Jobban fáj, mint egy korbácsütés, ha megégetnek. A fiúk felüvöltenek a fájdalomtól, és valamit összefüggéstelenül gügyögni kezdenek. Egyrészt meg akarnak szabadulni az embertelen kínzásoktól, és egy kegyetlen fogastól. Másrészt ne áruld el a társaidat. Szóval a fiúk hülyeségeket beszélnek, és sírva fakadnak. És a vörösen izzó vas vagy a mellkasban tapad, vagy a csupasz sarkára kerül. Izzó fogó is jár a tanfolyamra. A hóhér megkeresi a talp legérzékenyebb helyeit, heves vallatást keltve.
  Alekszej Orlov kuncogva nézi, ahogy a cserkészfiúkat kezelik. Aztán felhívják a figyelmet arra, hogy Domka csupasz talpán a hólyagok megdagadtak és elkezdtek szétpattanni. Ez pedig azt jelenti, hogy a láb bőre égni készül, és elveszti érzékenységét!
  - Hagyd békén, te barom! - parancsolta a gróf. - Hagyd egy kicsit.
  A nő háza erősnek bizonyult, hős. Eszméletvesztése nélkül tűrte a kínzást, és anélkül, hogy lemondott volna királyapjáról.
  A fiúkat súlyosan megkínozták, többször elvesztették az eszméletüket. Az a tény, hogy még mindig szakálltalanok, nem aggasztja túlságosan a kínzókat - a lényeg az, hogy tájékozódjanak. A tinédzserek pedig gyakran sokkal makacsabbak és kitartóbbak a kínzások alatt, mint a felnőttek.
  Persze mondtak valamit, de rengeteg hülyeség és bizonytalanság van a vallomásukban. De egy dolog világos: Emelyan Pugachev közeledik a város felé, és hatalmas a serege.
  De Catherine ereje jelentős. Köztük tizenötezer gárdista, tizenötezer katona más helyőrségekből és további harmincezer harcos a nemesi milíciából. Hatvanezer katona, ami nem rossz egy jól megerősített várostól. Plusz a balti flotta és Kronstadt. Szentpétervár közelében pedig rendkívül nehéz ostromot tartani, télen és mocsarakban. Hogy Emelka még számítható legyen.
  De Pugacsov oldalán maga Alekszandr Vasziljevics Szuvorov. És most a paraszthordák rohamra készülnek. Szuvorov egy hónapot adott magának, hogy átvegye az irányítást Észak-Palmyra felett. Pugacsov jégesővel borított csapatai készülődnek.
  Ataman Chika eközben Narva felé közeledett. A várost elég gyorsan elfoglalták, így a helyőrség nagy része átment a lázadók oldalára. Csak a német zsoldosok ellenálltak.
  Harc nélkül megadta magát, elfogadva Peter Fedorovich Riga cárt és sok más várost. Csak Revelt kellett ostromolni. Karela és más északi városok is megnyitották a kapukat a pugacseviták előtt. Így Pétervár egyre inkább elszigetelődött. Letiltották. A flottában is felosztás van. A tengerészek fellázadtak, a pugacseviták pedig a balti osztag háromnegyedét nyertek: vörös, királyi zászlókat akasztottak ki.
  Szuvorov pedig döntő támadást készített Pétervár ellen. Falakat épített, parasztokat képezett. Megtanította az ellenséget az esetleges rakétatámadásokra, előkészítette a tüzérséget.
  Oliver Twist is kitartóan edzette fiatal sarkantyúját. A fiú mezítláb szaladgált a havas mezőn, és szinte nem is érezte a hideget, mint úttörőhadtestének sok más terméketlen embere.
  A fiúk megtanultak íjjal és köpéssel lőni. Általánosságban elmondható, hogy tekintve, hogy milyen nehéz és pontatlan egy modern fegyver, az íj meglehetősen hatékony fegyver, különösen, ha a hegyét többrétegűvé teszi, az íjhúrt megkétszerezi vagy háromszorosára teszi, és még méregbe is meríti.
  És akkor a gyerekek harcolni fognak!
  A támadást éjszakára tervezik, Szentpéterváron pedig hosszúak és sötétek az éjszakák. Szóval ez megkönnyítette a dolgokat.
  Az ellenség kisebb támadást hajtott végre, támadásba küldte a Preobrazsenszkij gárdaezredet, de azonnal számos pugacsovi tüzérség tüzébe került, és nagy károkat szenvedve hazament. A szemközti oldalról kiugrott a huszár lovasezred, és Twist Olivér úttörőhadtestének katonái találkoztak vele.
  A fiúk új fegyvert használtak: javított hevedereket törmelékgránátokkal töltelékül, és nyílfelhővel záporoztak az ellenséget. Oliver még maga nyergelte fel a lovat, és vezette a küzdelmet. Két-három lovas ennek ellenére áttörte a tüzet, és a tolvajfiú ügyesen levágta az elsőt, jobb oldali szablyával elterelő ütést, majd bal oldali pengével kiegészítve. Ekkor a fiú nagyon ügyesen beakasztott egy másik huszárt, akit átrepülve egy csukával átszúrta saját társát. Aztán jött egy befejező ütés egy pengével felülről.
  Oliver Twist felkiáltott:
  - Erő és ügyesség, mint férj és feleség: együtt - siker, külön - nevetés!
  Néhány további áttörő versenyzőt csúzli lövések végeztek.
  Oliver Twist levágott egy másik nagyot, és megjegyezte:
  - Kinek csak címe van, kinek pedig hivatása!
  A kompozíció felét elvesztve a huszárok visszafordultak. A srácok nevettek és fütyültek utána.
  Közeledett a támadás időpontja... Twist Olivér azonban a disszidálóktól megtudta, hogy a Péter-Pál erődben Domkát és több cserkészfiút kínoznak. És ki akarta szabadítani őket. De hogyan kell csinálni, ha ennek az erődnek húsz méter vastag falai vannak, és bevehetetlen? Itt próbálja meg, megszervezi a szökést?
  A fiúkat valóban kegyetlenül megkínozzák - izzó vasalóval elégetik, ostorral megkorbácsolják. Felemelik és megrázzák. Petya úgy döntött, hogy bármi áron bejut az erődbe, és megszervezi a menekülést. És egy teljesen hollywoodi ötlettel állt elő - hogy börtönben üljön fogolyként.
  Az ötlet pedig azt kell mondani, hogy rendkívül kalandos és kockázatos. Közvetlenül Twist Olivér elfogása után úgy döntöttek, hogy szenvedélyesen vallatják. Az úttörőfiú remélte, hogy találkozhat cellatársaival, és megbeszélheti a szökés kilátásait.
  Alekszej Orlov ismét jelen volt a kínzásnál. Nem ismerte látásból Twist Olivért. Számára ez csak egy fehér fejű tinédzser volt, kiemelkedő izomzattal. És ki kellett volna hallgatni, és ki kellett volna deríteni, hol rejtőzik az árulás. Oliver Twist hegei és kínzási nyomai nyomtalanul gyógyultak, így Orlov úgy gondolta, ennek a kölyöknek még nem kellett hóhérral megküzdenie, ami azt jelenti, hogy viszonylag könnyen megreped.
  A fiút felhúzták a fogasra. Oliver érezte, hogy a háta mögött megkötött kezei felfelé húzódnak. Nem bántja a mozgó ízületeit. De nem kell a hőst sem játszani. Ellenkező esetben annyira megkínozhatnak, hogy nem lesz ereje elmenekülni. Szóval Oliver Twist gúnyosan nyögött.
  A főhóhér azonban rendkívül tapasztalt volt. Azonnal látta, milyen erősek a fiú erei, és egy nehéz tömböt tettek a lábára, amely bilincsként pattan a helyére.
  Oliver Twist váll izmai megfeszültek, erei bizseregtek. Elkezdték felemelni a mennyezetre. Ez a fajta kínzás. Aleksey Orlov, aki dühös volt a fiúk makacsságára, elrendelte, hogy azonnal kínozzák meg, erős eszközökkel kezdve. Itt van a gróf. Magas termetű, széles vállú, fiatal évei ellenére, már erős hassal. Fényűzően öltözve, minden rendelésre.
  Twist Olivért szokás szerint teljesen meztelenül kínozzák, a fiú pedig szégyelli meztelenül lógni urak, orvos, hóhér és asszisztensei, írástudók és díszőrség jelenlétében. De az úttörő tolvaj még jobban szégyellné, ha tudná, hogy két hölgy figyeli: maga Katalin királyné, valamint Trubetskaya szolgálólány.
  Ekaterina egy kényelmes képernyő mögül néz távcsövön keresztül. Jóképű fiú a fogason. És minél idősebb lett a királynő, annál jobban szerette a fiatalt. Főleg, ha kínozzák őket.
  Catherine sokáig nem látott ilyen megkönnyebbült, szimmetrikusan elhelyezkedő izmokat, mint ennek a fiúnak. Egy igazi tinédzser Apolló. Azt kell kérnünk, hogy készítsenek belőle egy szobrot, és öntsék olajjal a vászonra. Jóképű fiú, akinek szép arca most eltorzult a szenvedéstől, és könnyek fröccsennek a kék szemekből.
  A hóhér észhez tért, elengedte a dobot, Twist Olivér pedig lerohant. A padló közelében pedig egy vastag lókötél feszített. És a fiú vállán és karján, de még a hátán is olyan volt, mintha olvadt ólomfolyó ömlött volna. Oliver Twist csak azért nem sírt fel, mert a fájdalomtól elállt a lélegzete, és kiütötte a levegőt.
  A hóhér pedig meglengette szőrös mancsát, és a tömbhöz súlyokat erősítettek. A fiú lebarnult testén hideg verejték futott végig, és nehéz volt a lélegzete. Oliver kétségbeesetten visszafogta könnyező kiáltását, igyekezett hajthatatlan és büszke szovjet úttörő lenni.
  A főhóhér ügyeletes kérdést tett fel:
  - Milyen célból küldték Pétervárra a tolvajt!
  Oliver Twist dühösen válaszolt:
  - Öld meg az idiótát!
  Alekszej Orlov elrendelte:
  - Öböl!
  Ostorok estek a fiúra. Az imént elviselt fájdalomhoz képest a szempillák komolytalannak és nem veszélyesnek tűntek. Twist Olivér elhallgatott. Úgy döntött, jöjjön, ami jön, de nem adja fel.
  Törött hátból folyt a vér. De látva, hogy a fiú nem válaszol, Orlov ezt parancsolta:
  - Tűz!
  A hóhér tüzet gyújtott a fiú mezítláb alatt. Lángok nyaldosták Oliver csupasz sarkát. Az idegvégződések fájdalma elviselhetetlen. De a fiú azt képzelte, hogy az arab sivatag homokján fut át, és űzi Tamerlane hordáját. A csata gondolata elvonja a figyelmet a tűzről. És ez nem ijesztő neki.
  A hóhér gereblyézte a hőt a fogasléc alatt. Egy másik kínzó, vörösen izzó fogóval, megharapta Oliver Twist izmos mellkasát. A harmadik felmelegítette a drótot, és a hátát kezdte ostorozni. A fejlett képzelőerővel rendelkező Olivér Twist elszakadt a szenvedéstől. Érezte a vörösen izzó vas érintését, de valahogy tompán, mintha forró tea csöpögött volna rád, nem pedig izzó acél.
  Catherine érzéki nyáladzással nézte ezt. Milyen bájos, hogy egy ilyen jóképű fiút megkínoznak. Csak kár, hogy nem sikít, olyan türelmes. Nos, igaz Prométheusz, nem hajlítható hős.
  Oliver bemutatkozik, és valóban a Titánok a csata hevében. Az ellenséges pengék eltalálják, vér csöpög, hegek maradnak. De a karok és lábak mozgásban vannak, aprítják, aprítják az ellenséget.
  A hóhér kiválasztott egy nagy vasdarabot a kandallóból, és amikor a fiú arcához akarta emelni, Catherine hangja megszólalt:
  - Ne! Az ilyen arcot nem szabad elcsúfítani, ez tiszta kerub!
  Alekszej Orlov a képernyő felé fordult, és meglepetten kérdezte:
  - Tetszik neked ez a legény, anyám?
  A királyné bólintott.
  - Igen! Szedd le a fogasról! Mosakodj meg és készülj lefeküdni!
  Alekszej Orlov engedelmesen bólintott:
  - Engedelmeskedem felségednek!
  Amikor eltávolították a blokkot a csontokból és az ínszalagokból, elviselhetetlenül lőtt a fájdalom. Twist Olivér hirtelen rájött, hogy nem küldik egy cellába társaival, és zavartan kérdezte a hercegtől:
  - Hova megyek?
  Alekszej Orlov megvetően felhorkant:
  - Szerencse, te fiatal mén. Maga Jekaterina anya nézett rád. Parasztfiúként élsz aranyban, aludj aranyon!
  Oliver sértődötten válaszolt:
  - A doni kozákok családjából származom, és nem egyszerű paraszt!
  A fiúk sebeit és égési sérüléseit alkohollal dörzsölték be. Szörnyűek voltak. De Petya érezte magát, bár fájdalmasan, de vidáman. Sajnos nem tudták megmenteni barátaikat. Ó sors, az ő...
  Szóval kíváncsi vagyok, mit akar vele csinálni anya? Oliver már eleget hallott arról, hogy a férfiak és a nők általában mit csinálnak egymás között, de neki magának nem kellett próbálkoznia. Ő azonban már tábornok, tehát feltételezhetjük, hogy felnőtt.
  Oliver Twist öltözködés közben nem. A Téli Palota márványpadlója kellemesen hideg volt, csupasz, hólyagos láb. Fájdalmas volt lépni, de ez a fájdalom, ami csak irritál, de nem képes megtörni.
  A fiút egy világos szobába vezették, ahol sok festmény és függő vászon volt. Egy férfi két lánnyal rohant körbe a szobában ecsettel. Oliver Twisthez fordulva a művész udvariasan így szólt:
  - Nekidőlhet a márványoszlopos fiatalembernek, és állhat, amíg rajzolunk.
  Megint meztelenül pózol? Ez kellemetlen, de másrészt portrét fognak rajzolni rólad, mintha valami nemes embertől származna. És úgy tűnik, rongyból gazdagodsz.
  A lányok elterítették a festéket, és elkezdtek olajos vázlatokat készíteni a vásznon. Oliver Twist felállt, és hogy elterelje figyelmét az állvány utáni kínzó fájdalmakról, a kegyetlen kínzásokról, a nyaktól talpig felszakadt és megégett bőrtől, azon kezdett gondolkodni, mi történik most a második világháború frontjain. Igen, időnként átmeneti ütközések történnek álomban, és egy tizenkilencedik századi fiú láthatja a XX.
  És hirtelen a fiú ezt látta, és amit látott, egyáltalán nem tetszett neki. A német csapatok azonnal elfoglalták Kujbisevet és behatoltak Uralszkba, elfoglalták Guryevet... Fennállt a veszély, hogy Mainstein hordái behatolnak Közép-Ázsiába. De a legnagyobb veszély Moszkvában fejlődött ki. A nácik 1946. december végén, pontosabban december 25-én, karácsonykor kezdték meg következő támadásukat a szovjet főváros ellen.
  Oliver Twist látta a tank mozgását, amint a pókkalányok megpörgetik a tornyot. És mindenre esett, ami mozog és nem mozdul.
  Frida, Gerda, Charlotte - átültetett rovar DNS-sel rendelkező emberek vidám triumvirátusa. És bármit is mond, a gyönyörű lányok egyszerűen a legmagasabb osztályt képviselik. Egy bikiniben mutatják be varázsukat.
  És a tank, amiben a lányok különleges, piramis formában, az egész alját beborító kis görgőkkel lovagolnak.
  Gerda rálőtt a szovjet IS-3 harckocsira. Pont a torony és a hajótest találkozásánál találta el, a felvidékiek népdalából koholva:
  - És a csillagos magasságban és a hegyi csendben ... Tenger hullámai és dühös tűz! És dühösen, és dühödt tűzben!
  A női harcosok megmozdultak és tüzeltek. És a T-34-85 támadásba lendült. Ez a tank továbbra is a legmasszívabb és sorozatosabb maradt. Úgy tűnik, a T-54-en végzett munka észrevehetően lelassult. Leningrád erős blokádgyűrűben van, keleten pedig a fagy valamelyest lehűtötte a szamurájok lelkesedését.
  A német harckocsi 88 mm-es, de 100 EL-es ágyúval van felfegyverezve. Nyilvánvalóan ez annak köszönhető, hogy a lányok nagy harci felszerelést szeretnének. És így csináltak maguknak egy nagy kaliberű szöszit.
  De a németek nem tudják, hogy Sztálinnak fegyvere van: egy kamikaze vitorlázórepülő. A nyolcszáz kilogramm könnyű súlyú sikló két centner robbanóanyagot tartalmaz. És a fiú-pilóta fegyverrel.
  Ő egy úttörő Vitya, elmond egy imát és elmegy a vitorlázórepülőhöz. A ruhatakarékosság érdekében a gyerek ugyanabban az úszónadrágban lép be a kabinba. A megtisztított repülőtér dérén csupasz lábnyomok vannak. A fiú feladata, hogy a levegőbe emelkedjen, és az autót egy légi vagy szárazföldi célponthoz irányítsa.
  A könyörtelen diktátor ilyen taktikával úgy döntött, hogy szembeszáll a német repülés elsöprő minőségi fölényével. És pusztán pragmatikus célból fiúkat használnak kamikazeként - és kisebb a súlyuk, és a harcosok kevésbé értékesek, mint a felnőttek.
  A fiú bemászik egy szűk kabinba. Aztán megnézi a Szűz mintáját, keresztet vet, és csupasz sarkával megnyomja a pedált. Egy kamikaze vitorlázógép nehezen száll fel az égre. A taktika még új, és nem világos, mennyire hatékony. De a szovjet emberek mindenre készek saját hadseregük és országuk érdekében.
  Vityának a legújabb piramis alakú harckocsit kell döngölnie, amelyet a szovjet páncéltörő ágyúk minden szögből áthatolhatatlanok: elülső ferde páncélzat 300 mm, hátul 250 mm. Az autó tömege 68 tonna, a motor 1200 lóerős. Természetesen egy vitorlázó és egy úttörő feláldozható egy ilyen szörnyeteg lebuktatásáért.
  Vitya az ellenségre rohan, merül... Ha nem lennének bent rovarlányok, hétköznapibb pilóták, akkor a halál várna rájuk. De a légelhárító géppuska firkál, és a bolygó felrobban száz méterre a német géptől. A "Battleship" piramis tank megremeg, de semmi szörnyű nem történik vele. Ismét Mainstein autója rohan át a szovjet kiterjedéseken.
  A szovjet tankok pedig sikertelenül próbálkoznak ellentámadással.
  Gerda felkiált:
  - Szuper vagyok!
  És úgy lőtt ki egy lövedéket, hogy kiderült, hogy egyszerre három piros tank ütött ki. Pontosabban ezek a tankok triviálisan ütköztek.
  Charlotte pedig felülmúlta partnerét, és egyszerre négy tankot lőtt le. csattogott:
  - Farkas és tigris vagyok, oroszul eszem!
  A halott fiú lelkében Viti a mennybe repül. Ott csak a mennyország vár rá, mert úttörő hős.
  Oliver Twist undorodva néz erre, és elvonja a figyelmét a tankok megsemmisítésének látványáról.
  A fiú teljes egyenruhában van. A sebek és fekélyek már elkezdtek kiszáradni és gyógyulni. Csak nagyon akartam enni. És még mindig festik.
  Oliver Twist mosolyogva kérdezte:
  - És az ülőket nem szabad etetni?
  A művész kérdőn nézett a lakájra. Összecsapta a kezét. Mintha előre számított volna egy ilyen parancsra, egy ezüst edényben díszített libasültet, szeletelt kenyeret és bort vittek be a szobába.
  Oliver mohón lecsapott az ételre. Szokatlanul ízletesnek tűnt a liba almával és sült kéreggel. Csak a csontok ropogtak. A bor édes volt és nem túlzott, de két nagy pohár után Oliver feje zajos volt. A fiú egészben megette a libát, csak a csontokat hagyta hátra, és megmutatta saját falánkságát. Ezt követően Twist Olivér nem gondolkodott sokáig, hanem fogta és elaludt. És ezért habozott. A fiút óvatosan elvették, és a császárné fényűző hálószobájába vitték.
  Ez a Téli Palota, minden kéznél van és a közelben.
  Oliver Twist pedig a phasmogoricalról és a szokatlanról álmodott.
  . 12. FEJEZET
  Alvás után Twist Olivér gyakorlatokat végzett, és érezte, mennyivel jobban érzi magát. És szinte eltűntek a sebei és a hólyagjai. Az energia visszatért az izmokba. A fiatal szalagok gyorsan helyreálltak anélkül, hogy fájdalmat éreztek volna a ficamok miatt.
  Mégis jó fiúnak lenni - minden olyan gyorsan és könnyen gyógyul. Itt az öreg általában nem tudott felépülni a fogason való kínzásból. És a test fiatal és friss.
  Oliver annál jobban vágyott a szabadságra. Kását evett tejjel és hússal, meg pár szárított banánt. Aztán evett egy almát.
  Ezt követi a hagyományos orvosi vizsgálat. Még csak nem is kente be alkohollal.
  És egy kanál szirup az immunitás erősítésére. És édes és finom.
  Aztán az orvos elment. Az ítélet hamarosan várható volt. Elméletileg ügyvédet rendelnek majd Oliverhez, de lehet, hogy ez csak a látszat kedvéért lesz így.
  De sokan vannak, akik szimpatizálnak a fiúval, így egy tízéves gyereket nagy valószínűséggel nem végeznek ki. Még ha nem is árulta el, hol van a kincs elrejtve. Valószínűbb mondat a kemény munka. Akár bányák, akár ültetvények a déli gyarmatokon. Az ültetvények természetesen jobbak, de még ott is nagyon magas a betegség okozta halálozás a fehér elítéltek körében, bár az éghajlat meleg. De a gyermekek még kisebb valószínűséggel halnak meg járványok következtében, mint a felnőttek. És van esély tíz év múlva feltételesen szabadulni és telket bérelni. A gazdagok egy része pedig maga is elítélt volt.
  A bányák rosszabbak... Szintén magas a halálozási arány. Ott, szűk folyosókon, előszobákban kis termetű munkásokra van szükség. Vagyis szívesen küldik ide a gyerekeket. És a halálozási arány magas. Ráadásul a gyerekek gyakran meztelenül és mezítláb dolgoznak, egészen a teljes kimerülésig. És a füst mérgező. A bányákban általában kevesen élték túl mandátumuk végéig.
  Oliver megértette, hogy az ültetvények minden tekintetben jobbak, mint a bányák. Van, amikor az ültetvényeken szinte nincs munka, sőt az elítélt gyerekeket szórakoztatják vagy fociznak.
  Még van remény a menekülésre.
  És Oliver kidörzsöli a lánc egyik láncszemét a másikból... És imákat olvas...
  És amikor végre egy álom utoléri, valami ilyesmit lát benne...
  Második Katalin nappal és az éjszaka egy részében annyira fáradt volt, hogy csak néhányszor volt ereje megcsókolni az alvó fiút a megmosott, bőrkeményedett, nemrégiben megkínzott sarkán, majd a mellkasába hajtani a fejét. az úttörő tolvaj és békésen szimatol. A gyermek férfivá válása nem történt meg. A királyné és a fiú délig aludtak. Aztán pazar kaját hoztak. Ekaterina észrevette, hogy a fiú sebei már begyógyultak, mintha néhány hét jó ápolás után, és a hólyagok teljesen eltűntek.
  A királynő megkérdezte Oliver Twisttől:
  - Varázsló vagy?
  A fiú, aki étvággyal falta az ételt, megjegyezte:
  - Fiatalon jobban gyógyul, mint kutyán!
  Catherine kuncogott, és megjegyezte:
  - De ilyen gyorsan kilábalni a fiúk kínzásaiból, még nem láttam.
  Olivernek eszébe jutott, hogy egyáltalán miért lépett be a városba, és célzatosan megkérdezte:
  - Ha olyan kedves... Engedd el a haverjaimat!
  Catherine elpirult, és dühösen felszisszent:
  - Nem! Bűnözők és ki kell őket végezni! Kivégezlek, ha elegem lesz belőled!
  Oliver mérges lett, és mutatóujjával a királynő nyakába bökött. Elernyedt. És a tolvajhős felszisszent:
  - Ne várj, kurva! Hány embert kínoztál meg - ócska szemét!
  A lakájok befutottak, de Twist Oliver éles tőrt húzott elő Catherine fűzője mögül, és kést nyomott a torkára, és felmordult:
  - Még egy lépés, és megölöm a bitorlót!
  A szolgák összezavarodtak, és riadó szólalt meg az egész palotában. Az őrök futni kezdtek. Megjelent a szentpétervári orosz csapatok parancsnoka, Alekszej Orlov gróf is.
  Az erős Oliver Twist tőrt tartott a császárné torkának, és üvöltött:
  - Megrendelem az összes foglyot a börtönökből, különben nem él!
  Alekszej megpróbált fenyegetőzni:
  - Ha megölöd, tudod, mit teszünk veled?
  A tolvajhős merészen válaszolt:
  - Még mindig nem kapsz egy vixet a sírból, és a kínzás nem ijeszt meg! Te magad láttad ezt tegnap!
  Ekaterina, aki magához tért, bólintott:
  - Tedd úgy, ahogy ez a titán mond... Mindegy, néhány száz fogoly, az erőviszonyokat ez nem érinti!
  Ó, Katya élni akart. És uralkodni akartam. Most már szívesen elhagyná Szentpétervárt egy hajón, csak a tengerben van egy lázadó osztag, amelyet Pugacsov irányít. Általában Catherine megértette, hogy a háború már elveszett. És gondoskodnia kell saját bőrének megőrzéséről. És a trón... Akkor túl sok a nyűg irányítani ezt a kelletlen és örökké elégedetlen népet. Hatalmas számlái vannak a határon, puccs esetén.
  Továbbra is királyi módon élhet, valahol Párizsban. Párizs éghajlata egyébként sokkal enyhébb és kellemesebb, mint Szentpéterváré. Talán tényleg világgá menjen Emelyan Pugachevval? Hadd próbáljon megbirkózni a birodalommal ez a kéklábú kozák? Javított, és torkodig elege van az erőből!
  Oliver Twist Katalinnal ment a hintóhoz, hogy személyesen felügyelje a foglyok szabadon bocsátását a keresztekről és a Péter és Pál erődről. A fiatal harcos most fehér lovon ült. Volt egy gondolata, de ne használja ki a pillanatot, és vigye el a császárné-anyát Emelyan Pugachev táborába? Ez a polgárháború végét és a felkelés végső sikerét jelentette. És tulajdonképpen egy új dinasztia csatlakozása, bár formálisan a Romanovok maradtak hatalmon.
  Bár volt még egy örökös Pál, és egy egész rakás rokon. Igen, Emelka elakadt, nem mondasz semmit.
  A foglyokat kihozták a tömlöcekből, ruhát adtak nekik, megetették. A császárnőt továbbra is életveszély fenyegette a kétségbeesett úttörő.
  A vékony fiatalember, Ivan Orlov, az Orlov testvérek legfiatalabbja, kérte Alekszejt.
  - Igen, a pokolba Katyával. Pál örökös császárává kiáltjuk ki, és vele együtt megöljük a fiút is!
  Alekszej kétségbeesetten rázta a fejét.
  Őrült vagy testvér? Igen, Paul jobban utál minket, mint Emelyan. Azt akarja, hogy varrjanak minket a gyászgyilkosságra?
  A kövér Stepan Orlov azt javasolta:
  -Tegyünk úgy, mintha lemondóak lennénk, majd ragadjuk meg a pillanatot és csapjunk pofon a fiúra.
  Alekszej egyetértően bólintott.
  - Szóval csináld, de... Hogy Katyusha egy hajszálnyit se repüljön le!
  A hegyes orrú Eduard Orlova pragmatikusan megjegyezte:
  -Mit tehetünk? Hamarosan Alekszandr Szuvorov viharba vezeti a csapatokat, és seregünk olvad. Mindenki dezertál katonákat, és ami még rosszabb, tisztek, sőt nemesek.
  Ivan Orlov bátran javasolta:
  - Áttörhet északra. Viborg irányába, és ott van a közelben Svédország.
  Alekszej nagyot sóhajtott, és emlékeztetett:
  -Vyborg már kinyitotta a kapukat a szélhámos előtt. Akárhogy is, a halál veszélye fenyeget.
  Iván szenvedélyesen válaszolt:
  - De legalább kitörünk a szabadba, különben úgy lecsapnak ránk, mint a ketrecbe zárt fiókákat.
  Alexey elgondolkodott. Valójában az éjszakai áttörés a legjobb kiútnak tűnt. A hatalmas várost ritkuló helyőrséggel aligha lehet megtartani. Ebben az esetben, ha nagy áttörésre megy, a hadsereg egy része elvész, de van esély arra, hogy önállóan kimenjen és külföldről folytassa a harcot. És mit lehet alternatívaként felkínálni. Visszavonulás a Péter és Pál erődhöz.
  Egy szigeten van, nem könnyű megtámadni. De az a baj, hogy Petropavlovszkból megfelelő ostrommal szinte lehetetlen kitörni. Tehát ott fog szenvedni, amíg be nem fejezi az összes készletet. És akkor éhen halsz. Mit kell még tenni? Átadja Katyát egy szélhámosnak, és így próbálja megmenteni a bőrét?
  Az út nagyon csábítónak tűnt. De vajon Emelyan megmenti-e az olyan veszélyes egyének életét, mint az Orlov fivérek? Végül is megbuktatták Harmadik Pétert, és Grigorij egy zsebkendővel meg is fojtotta egykori felségét.
  Tehát az az ötlet, hogy mindent áttörésre fordítsanak, minden másnál előnyösebbnek tűnt.
  Néhány cserkészfiú is kiszállt. Tántorogva mentek, ketten még a karjukat is megtámasztották, nehogy elessenek. A fiúkat brutálisan megkínozták, de tisztességesen viselkedtek. Vitya megtalálta az erőt, hogy egyedül járjon, bár megégették a sarkát egy vörösen izzó vasalóval. Oliver Twist felé közeledve asszisztense rekedten azt mondta:
  - Megkínozták... Vörösen izzó fogóval megégették. Ötszáz korbácsütésem és három rázásom volt. Minden csont kiesett a helyéről, de nem mondtam nekik semmit!
  Oliver Twist biztatta Vityát:
  - Semmit sem tudok a gyógynövényekről! Minden jobban meggyógyul, mint a kutyán... A lényeg, hogy ne legyen összetörve!
  A szabadon bocsátottak között volt Domka is. A kínzások ellenére a lány gyönyörű maradt. Mezítláb, könnyű ruhában, a magas lány látszólag nem érezte a hideget. Arca gyermeki kifejezést öltött. Odalépett Oliver Twisthez, meghajolt a fényűzően öltözött Catherine előtt, és így szólt:
  "Négyszer megsütötték a sarkamat... De nem baj, látod, sétálok!"
  A fiú tábornok megvigasztalta a lányt:
  - Ne légy szomorú, Domka. Csak az indulatot teszteli. Alekszej Orlov továbbra is üvölteni fog a fogason. Fizessenek a bűneikért.
  Domka felcsillant a szemével, és megkérdezte:
  - Adj lehetőséget, hogy magát a katát gyötörjem.
  Az úttörőtolvaj, Oliver Twist remek hangulatban volt. A szabadult foglyokat szánkókra rakták. Szentpétervár túl nagy város ahhoz, hogy lábbal, de akár mezítláb is a szélére tapossunk.
  Catherine odasúgta Oliver Twistnek:
  - Akarod, hogy herceget csináljak belőled?
  Az úttörő tolvaj elvigyorodott, és gúnyosan megkérdezte:
  Miért nem egy herceg?
  A királynő erőteljesen elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Herceg akarsz lenni?
  Oliver Twist kuncogott, és komoly hangon kérdezte:
  - Csak én nem tudom, melyik királyságban, kapsz nekem hercegséget. Oroszországban honfitársaid vannak, az ördög kettő maradt!
  Catherine rájött, hogy nincs mit ígérnie. És Vitya, aki a szánon ült mellettük, megjegyezte:
  - Twist Olivér nagylelkűen megajándékozott a király-atyával. Őfelsége tábornoksegédje.
  Katya Vitához fordult:
  - Azt akarod, hogy tábornagyot csináljak belőled?
  A fiú válaszul meghúzta Catherine haját, és megfenyegette:
  - Ne kényeztesd!
  Alekszej Orlov látta, hogy egy sor szán és szán a kijárat felé tart. És Catherine velük van. A lényeg az, hogy semmit nem lehet tenni ellene. Ne mondd le a királyi parancsot. Nem veszíthetik el Catherine-t. De ha mégis elrohan egy szélhámos táborába, akkor mindennek vége lesz. Pál császár alatt egészen más történhet.
  Orlov habozott... Határozott lépést kell tennünk, de Grigorij nincs mellette. Az is rossz, hogy az őröket is zűrzavar éri. Sürgősen meg kell mentenünk saját bőrünket.
  És akkor Alekszej Orlov döntést hozott: elvégre az elfogott Katalin eltereli a szélhámos sereg figyelmét, és addig ők az őrökkel és a milíciákkal együtt kisurranhatnak a városból. Tehát hiába képezte ki Szuvorov csapatokat a támadáshoz. Kitörnek, és ott hagyják az Orlov testvéreket a mezőn, a mocsarakban, közelebb Svédországhoz.
  Alekszej parancsot adott a hírnököknek:
  - Hívd a testvéreket és fújd le a gyülekezést! Gyűjtsünk össze minden erőnket!
  Twist Olivér pedig, aki örült, hogy barátai szabadok, a királynő pedig elbűvölt, énekelt. A fiúk, Domka és a többi szabadult fogoly felvették;
  Ó, erős rabszolgaláncaim,
  Miért volt a fiú mezítláb, éhes béklyózva?
  Te féreg megfagysz egy kicsit,
  És gondolataidban képes leszel minden távolságot meghódítani!
  
  A mi világunk egy szomorú börtön
  A halál uralkodik benne, a szenvedés uralkodik mindenütt...
  Nem tudjuk eszünkbe juttatni a fényt
  Az Úr próbákat küld!
  
  A fiú telkének kőfejtőiben,
  Egy rabszolga, aki egy kosarat nagy kövekkel cipel...
  Bár szakálltalan, de a haja őszült,
  Hiszen az élet még a kennelnél is rosszabb!
  
  De hiszem, hogy a szabad nap felkel
  A kerub szétszórja a saitánok tömegét...
  És a Mindenható próbára tesz minket,
  Lesz ingyen cipő, caftán!
  
  De még mindig szenvedő vagyok, és láncban vagyok,
  Üres a gyomor, ostor a bordákon...
  A trónon a fiú csak álmokban van,
  Tüskés, rettenetesen sötét ösvényen sétál!
  
  De tudom, hogy Isten nem hagyja el a társait,
  Azonnal megemeljük a gonosz urak vasvillát!
  Méltóak leszünk az atyák zászlajára,
  Dicsőítsük az Uralkodót a név dicsőségében!
  
  Élni szép, de meghalni,
  Mindig méltók leszünk egy lovaghoz...
  Ordítson a dühös medve
  A cselszövést egy ragadozó csavarja ki egy csalóval!
  
  De a szabad szellem elvette az embereket,
  Fel fognak kelni, hogy megküzdjenek az ellenséggel!
  A gazdagok éppen ellenkezőleg, szegények lesznek,
  Aki a herceg csak zipunt kapott fizetéssel!
  
  Igazságos világot teremthetünk
  Olyat, amiben mindenki részt vesz!
  Hiszen számomra Krisztus egy szent bálvány,
  Amit a jószágnak sikerült keresztre feszítenie!
  
  Feltámasztani a halottakat, azt hiszem, mindenkinek megadatott,
  És építs egy ragyogó új világot...
  Hogy minden film valóra váljon
  Nehogy nyögve keljen fel a paraszt!
  
  Akkor meghódítjuk az univerzumot,
  Fektessünk utakat minden galaxis széléhez...
  És lesz egy okos fiam,
  Az űrhajósok szellemének megtestesítőjeként!
  Jó dal és nagyszerű kóruselőadás. Mindenki őszintén énekel, még az is tisztességes és dallamos hangokat ad ki, akiknek nincs zenei fülük. Kinyílnak a kapuk, és nagy menet indul el Szentpétervárról. A győztesek zenével és dalokkal hagyják el a várost. És nagyon boldogok!
  De míg a menet elindult, miközben a pugacsoviak találkoztak velük, Szentpétervár túloldalán véres csata tört ki. Emelyan Pugachev hadserege nem valamiféle zsivaj, hanem a Szuvorov-fegyelem forrasztja. Az őrök pedig áttörésre figyelmeztettek. A gárdisták puskalövésekkel és puskalövésekkel fogadták.
  Alekszandr Szuvorov előre látta, hogy ha a szentpétervári helyőrség ki akar törni, akkor azt északi irányban, közelebb a svéd határhoz teszi. Ott nagyobb eséllyel távoznak. És a ragyogó parancsnok számos csapdát készített az ellenség számára. És most például farkasgödröket készítenek elő a lovasság számára. A puskalövés alatt álló huszárok igyekeztek leküzdeni a redutokat, lovaik tömegesen estek gondosan megtervezett és jól álcázott csapdákba.
  De itt lovas katonák kudarcot vallanak, és mások ugranak utánuk. A parasztok által ásott álcázott szakadékokba vagy árkokba is esnek.
  Alekszej Orlov, aki a lovasságot támadásra vezette, maga is mély árokba esett, és egy éles karó a gróf oldalát fúrta át. És más lótetemek hullottak felülről, összezúzva a grófot.
  Nagyon gallim, amikor ekkora súly nehezedik rád, és eltörnek a bordáid. És nem tud levegőt venni vagy megfordulni. És hideg is van, és a kezed, az arcod és az egész tested hideg lesz.
  Alekszej kétségbeesetten próbál mozogni, de minden mozdulat a tüdejébe hajtja a bordáit, és vért köp. Egy húsevő ragadozó beleesett egy farkasgödörbe és megfullad benne, ami rendkívül szimbolikus.
  Ivan Orlovnak sikerült átugrania a szakadékokon, de egy reduból kilőtt golyó a gyomrába találta. Szuvorov, akárcsak Nagy Péter, a legjobb katonákat állította fel a védett poltavai erődökben, és halálos tüzet lőtt.
  A doni és kalmük lovasság pedig már lesben állt, és új ezredek siettek a mentésre.
  Őrök jöttek ki a pétervári kapun. Válogatott ezredek, beleértve a császárné személyi védelmét. A csata forrón fellángolt. Itt vannak a birodalom legjobb csapatai, nem kevesebb, mint kilencven méter magas katonák. Úgy mennek, mintha használnák, nem figyelnek sem a fegyverlövésekre, sem a lesben lövésekre.
  Alekszandr Suvorov azonban meglepetéssel is készült nekik. Előzetesen éghető keveréket és gyantát öntenek ki. A kalmük nyilak meggyújtják, és a tér azonnal fellángol. A kiválasztott, őrző egységek, miután szörnyű harapást kaptak, és a vörös és narancssárga lángok alá kerültek, nem állnak fel és nem kezdenek szétszóródni. A legbátrabbak pedig egyszerűen elevenen égnek el.
  Az áttörés, amelybe annyi reményt fűztek, megrekedt. A közönséges egységek katonái, valamint egyes gárdisták ledobják fegyvereiket és kegyelemért könyörögnek. A milíciák is szétszélednek, a szentpétervári tömeg felkapta a fejét. A birodalom fővárosában lázadás dúl, emberek ezrei, tízezrei rohannak ki az utcára és sikoltoznak:
  - Dicsőség a király-atyának! Vivat Petr Fedorovich! Dicsőüljön Nagy Péter unokája!
  Stepan Orlov, mint a legóvatosabb testvér, egy magas torony egyik falában bújt meg. Eduard Orlov kétségbeesetten sikoltozva próbálta rávenni a katonákat, hogy harcoljanak a Pugacsov hadsereggel. De ez már nem az ő napja és ideje volt. Maga Pugacsov és adjutánsa, Oliver Twist indult támadásba. Alekszandr Szuvorov és Papin tábornagy pedig sürgette az életben maradt gárdistákat, hogy minél előbb adják meg magukat.
  Oliver Twist lovagolt először Edwardhoz. A hegyes orrú Orlov kétségbeesett kísérletet tett a fiú megtámadására. A tolvajhős meglendítette a testét, és teljes erejéből a gróf tarkójára csapott. A koponya összeomlott, és Edward teteme hófúvásba esett. Halála után az utolsó őrök eldobták fegyvereiket.
  És Pugacsov csapatai már bevonultak a lázadó városba.
  Stepan Orlov egy kis lovas osztaggal a Péter és Pál erődhöz rohant. Csak ott, sőt Kronstadton is volt esély az ellenállás valahogy meghosszabbítására. Jobban mondva, még kínt is.
  De Twist Olivér a bandájával nekirontott, és megelőzte Stepan különítményét. Rövid ideig tartó, bár véres verekedés tört ki. Oliver Stepannel birkózott. Levágta az egyik testőrt, a másikat. Aztán levágta az Orlov család jól táplált képviselőjét. A súlyosan megsebesült Sztyepan leugrott a fehér lóról. Térdre rogyott, és kegyelemért kiáltott.
  Oliver pedig megparancsolta, hogy kösse meg, és folytatta gyors mozgását a Péter és Pál erőd felé. A nép pedig üdvözölt és kiabált, találkozva a rabságból felszabadítókkal.
  ...................................
  Oliver Twist felébredt, ismét gyakorlatokat végzett és evett... Aztán megdörzsölte a gallért, és sötétedésig dolgozott.
  Aztán újra elaludt, és látta az álom folytatását.
  Kronstadt és a Péter-Pál erőd harc nélkül megadta magát. Pétervár a pugacseviták uralma alá került. A moszkvai Kreml eddig nem volt megszállva egy erős helyőrséggel és a Grigorij Orlov teljes parancsnoksága alatt álló Szemjonov-őrezreddel.
  És egyelőre Orenburg és Yaitsky városa még kitartott. Szinte az összes többi város és falu elfogadta az orosz cár hatalmát. Másnap azonban hozták a hírt, hogy felkelés tört ki Orenburgban, és a Fedot Katorzhny parancsnoksága alatt álló hadsereg birtokba vette a várost.
  Az egészet egy galamb hozta, ezért csak néhány órát repült. Eddig tehát csak Jaitszkij városa és néhány távoli szibériai falu maradt kihasználatlanul.
  És Emelyan Pugachev komoly beszélgetést folytatott Catherine-nel.
  - Elvesztél, anya, és be kell vallanod... - A parasztkirály teátrális szünetet tartott, kortyolt egy keveset egy évszázados, gyémántokkal tűzdelt bor aranyserlegéből, és folytatta. - És most, ha élni akar, ismerje fel bennem nyilvánosan törvényes házastársát, Pjotr Fedorovicsot, és menjen mind a négy irányba!
  Catherine aligha tudta leplezni örömét egy ilyen ajánlat miatt. Az egykori császárné összeráncolta a szemöldökét, és dünnyögte:
  - Hogy ilyen halálos bűnt tegyek nyilvánosan hazudni?!
  Yemelyan fenyegetően felvonta a szemöldökét, és felüvöltött:
  - Nincs rá szükségem! Erre azért van szükséged, hogy okom legyen megbocsátani egy ilyen makacs és veszélyes szukának! Ha nem akarod beismerni, ne tedd! Kivégzünk, de előtte izzó fogóval kihallgatjuk, hova rejted a jódat!
  Catherine elsápadva motyogta:
  - Ne merészeld megkínozni a királynődet!
  Pugacsov a homlokát ráncolta és felmordult:
  - Meg mernél kínozni? Látom a szememen, hogy merném! Ne várj hát kegyelmet tőlem!
  Emelyan kihúzott egy tőrt az övéből, és ezt énekelte:
  - Szóval megbánod? Ismerj el törvényes hitvesednek és királyodnak...
  Ekaterina nehezen préselte ki magát:
  - Fogok...
  Pugacsov fenyegetően ugatott:
  -Nem hallom!
  Az egykori királynő felnyögött, és hangosabban felkiáltott:
  - Fogok!
  Emelyan lágy hangon javította ki a hamis feleséget:
  - Nem errefelé! szükségem lesz felségedre!
  - Én leszek a felséged! - fakadt ki Ekaterina és sírva fakadt. Még soha nem volt ennyire megalázva.
  Emberek százezrei jelenlétében a császárné megbánta, és elismerte Jemelyant férjének és királyának. Emiatt meztelenül volt és nyilvánosan megverték ostorral, ami után Pugacsov őszintén elengedte a királynőt mind a négy oldalról. Jekaterina morgott és sírt, azt kiabálta, hogy nincs egyetértés az ostor számlájáról. És kiengedték Jekaterinát mezítláb egy ingben a hóba. És persze nincs segítség a közelben. Fájdalmas félmeztelenül meghalni a hidegben, véres rendetlenséggel a hátaddal.
  De Emelyan Pugachev bölcs cár, aki gondoskodott trónjának megerősítéséről. Így az örököst, Pavelt véletlenül halálra késelték a támadás során. Bár Chika hasonló részt kapott - egy cigány kozák, aki kész minden aljasságra a főnöke kedvéért.
  Egész Oroszországot kozákokká változtatták, bevezették a választási lehetőséget, és megszüntették az osztályegyenlőtlenséget. Az ország autokratikus monarchia maradt, de a cár a Nagy Kozák Kör törvényhozó testületére támaszkodott. A földet a parasztoknak, a gyárakat a munkásoknak osztották szét, akik megválasztották a fejüket, önkéntes alapon megalakult a hadsereg. És mindig akadtak bőven önkéntesek. A felkelések Lengyelország egész területére kiterjedtek, és a Szuvorov vezette orosz hadsereg a parasztok támogatására lépett fel.
  Ezek felszabadítóként üdvözölték az új kormányt. Ezután Ausztria és Poroszország háborúba lépett a kozák Oroszországgal.
  Az orosz hadsereg Szuvorov vezetésével megtámadta II. Frigyes csapatait Koenigsberg közelében, és legyőzte őket. Koenigsberg harc nélkül megadta magát. És Suvorov gyorsan átment Berlinbe.
  Rumjantsev tábornagy pedig legyőzte az osztrákokat. A felkelés végigsöpört Ausztrián, a köznép is vágyott az osztályegyenlőtlenség alóli felszabadulásra és Emelian Pugacsov Vörös Birodalomhoz való csatlakozására. Berlin közelében Nagy Frigyes megadta Suvorovnak az utolsó csatát, amelynek eredményeként a németek végül vereséget szenvedtek, magát a porosz királyt pedig elfogták. Másodszor érkeztek orosz csapatok Berlinbe, és ott is maradtak.
  Rumjantsev tábornagy pedig elfoglalta Bécset, elfoglalta az osztrák császárt. Petya részt vett a csatákban Suvorov parancsnoksága alatt. Úttörő hadteste mindig hatékonyan lépett fel, és minimális veszteséget szenvedett el. A srácok rendezett oszlopokban léptek be Berlinbe. A hagyomány szerint a fiú harcosok mezítláb, rövid nadrágban vonultak, időjárástól függetlenül.
  Oliver Twist örült, hogy végre körbejárhatja Berlint. Milyen élvezet csupasz sarkúval gereblyézni a berlini port. Bár a Legnyugodtabb Herceg címmel ruházták fel, inkább könnyeden öltözködik. Bár még fiú. Sőt, Oliver Twist meglepődve vette észre, hogy megállt a növekedésben. Ennek ellenére ez nem az ő ideje. Még amikor Pugacsovval harcolt, akkor is hozzátett pár centit, de mostanra megállt a fiúnál az idő, sőt a lábkörmök és a körmök is leálltak. És ez csodálatos.
  Az örök úttörő fejében viszont felvillant a gondolat, hogy talán nem fog megöregedni? Az utolsó nagyon jó lenne! Mert az öregség brutálisan eltorzítja az embereket. Nyomorult morzsákká változtatja őket. És amikor fiatal vagy, az arcod nem csúfítja el a bozontos szakáll, és nem sima, mint egy szűz. És nem kell borotválkoznod!
  Főtábornok létére és Őfensége Oliver Twist herceg többé nem álmodott arról, hogy az ő korában sok sráchoz hasonlóan felnőjön és megforduljon. Már nőtt és fejlődött. És sok mindent elért. Hiszen a Legnyugodtabb Herceg cím, jóval magasabb, mint egy fejedelmi cím, már legalább egy herceg.
  Mensikov birtokolt egy ilyen címet... Emelyan Pugachev favorizálja a fiút, és elmondhatjuk, hogy Twist Olivér a kedvence. Oliver Twist már teljesen felnőttnek érzi magát. Még a női szerelmet is ismertem, főleg, hogy aki a legillusztrisabb herceggel és egy jóképű, meglehetősen magas és széles vállú fiúval akar lefeküdni, az legalább egy tucat fillér.
  Oliver Twist nagyon boldognak érezné magát, de... Berlinben sétálva a fiúnak eszébe jutott egy olyan hamis álom emléke, hogy az ő világában a németek, már majdnem legyőzve, Moszkva külvárosában vannak, elfoglalták a Kaukázust, behatoltak. Közép-Ázsiában, és úgy tűnik, még Moszkvát is megtámadta. Oroszországban megszűnt a jobbágyság, az emberek még mindig elégedettek, sőt szívesen fizetnek adót az általános kincstárba. Nőtt a születési arány, csökken a halálozási arány, iskolák és egyetemek nyílnak, kórházak épülnek.
  De az egyházi javakat megnyirbálták, a kolostorok és templomok összes földjét elkobozták. Maga Emelyan inkább az iszlám felé hajlott, mint olcsóbb egyszerű és érthető vallásra, de természetesen felesleges megterhelő korlátozások nélkül: a bor és a sertéshús, valamint az imádság és a ramadán tekintetében.
  Miért ne teremthetné meg a király a saját vallását? És nem vezetik be a többnejűséget? Ő király vagy nem?
  Németország és Ausztria meghódítása után felkelések kezdődtek Nyugat-Németország, Franciaország, Spanyolország és Portugália földjén. Emelyan Pugachev parancsot adott, hogy segítsenek minden elnyomottakon. Valóban a második Trockij. Vagy Lenin. De sokkal könnyebb Nyugaton háborúzni: Európa kettészakadt, és az orosz hadsereg a legerősebb és legfejlettebb, és a zseniális Rumjancev és Szuvorov parancsnokok irányítják.
  Természetesen a Törökországgal vívott háború sokkal gyorsabban véget ért volna, ha nem tartják vissza ezeket a nagy parancsnokokat, a királyné udvaroncait. Ráadásul az Oszmán Birodalom hadserege fegyverzetben és szervezeti szempontból nagyon elmaradott volt, Oroszország pedig nem volt riválisa.
  Még Elizaveta Petrovna is Frigyessel harcolva bebizonyította, hogy az orosz hadsereg és az orosz rendszer erősebb és hatékonyabb, mint a porosz.
  Európában viszonylag nyugodt csak Hollandiában volt. Ennek az országnak köztársasági államformája van, és az emberek többé-kevésbé elégedettek hatalmukkal. Belgium azonban az osztrákok irányítása alatt áll, és ott egyáltalán nem komikus lázadás tört ki.
  A Pugacsov-ezredek ott vannak. Egyik német fejedelemség a másik után szabadul fel. De most Szuvorov csapatai valamelyest szétszóródtak, és a francia király arra számít, hogy darabonként szétveri őket. Százötvenezer katona, hatvanezer orosz katonával szemben, melynek egyharmada Twist Olivér úttörőhadteste.
  A fiúk részben gyalog, részben kis póni típusú lovakon ugrálnak, ugrálnak. Suvorov úgy dönt, hogy megtámadja a franciákat. Bár az ellenségnek majdnem háromszor annyi csapata van, és a franciák természetesen nem oszmánok a harcban.
  Oliver Twist és csapatai kivégzik az elrejtett Minervát, merész átkelést hajtanak végre, és néhány folyami akadályt kényszerítenek. Fiús serege merészen fröcsög az őszi vízre. Végül is az úttörők nem félnek a hidegtől vagy a betegségektől. Házi készítésű hevederekkel harcolnak, amelyek ugyanolyan hatékonyak, mint a gránátvető, és csúzlival.
  Az őszi éjszaka hosszú. Oliver Twist az elsők egyike, és csúzlival lő őrszemeket. A csúzli nem egyszerű, hanem kálium-cianiddal átitatott nyíllal. És amikor közvetlenül a nyakába ütközik, az ellenség hang és nyögés nélkül meghal.
  Aztán az úttörő különleges alakulatok bátran sátrakat faragnak alvó francia katonákkal. Twist Olivér vágni kezdett egy kék, gazdag egyenruhás ezredessel. Késsel elvágta a torkát, és befogta a száját. Hatékony és gyors. Más srácok pedig időben érkeztek, mindent elképesztő gyorsasággal és koherenciával csinálva.
  Késve riasztották, az amúgy is dühös fiúkat nem lehet megállítani. Twist Olivér vágott a legjobban és énekelt egyszerre;
  Ó, szülőföld, nagy Oroszország,
  A kétfejű sas erősebb minden állatnál!
  Királyunk hatalmas, fényes küldetés,
  Mitől lesznek szebbek és kedvesebbek az emberek!
  
  Azért jöttünk, hogy felszabadítsunk egy idegen földet,
  A párizsiak is erősen nyögnek...
  Építsünk egy csodálatos paradicsomot a bolygón,
  Nem kell bekenni a kiömlött takonyat!
  
  Mindenki számára ilyen kommunizmust fogunk csinálni,
  Mi lesz sugárzó a bolygón...
  És a gonosz fasizmus megsemmisül,
  A birtokos a Führer, milyen furcsa!
  
  A Napkupolánál fényesebb hazában,
  Csillogó templomok, arany ortodoxok!
  Üdvözlünk Sztálinért,
  A nagy út legyen a legdicsőségesebb!
  
  Állítsuk vissza a templomok nagyságát,
  Krisztus testvére, az ifjabb, briliáns Lenin...
  A lányok és fiak zászlajában,
  Minden elmúlt nemzedék dicsőségére!
  
  Suvorov parancsot adott az úttörőknek -
  Harc a kozák anyaországért...
  Nem a szemöldökön fogunk ütni, hanem a szemen,
  Van egy hatalmas gránátvető a hátizsákban!
  
  Szerintem a szovjet katona győzni fog
  Világméretű út a kommunizmus halhatatlanságához!
  Emelj fel egy úttörő erős pajzsot,
  Rajta lesz a nagykapitalizmus!
  
  Drága Uram a Marsra vezet,
  Búzamezők lesznek a Vénuszon...
  És minden csak a legmagasabb osztályban fog megtörténni,
  Még akkor is, ha mindannyiunknak nem sikerült!
  
  Itt az egész univerzumot a kommunizmus uralja,
  Feltámasztotta a tudomány: aki elesett és meghalt!
  Ezért a vitéz harcért,
  Az utódok urak és bírák lesznek!
  Miután legyőztek és kivágtak egy egész francia hadtestet, a srácok rohantak az ellenség további kiirtására. Sőt, a Suvorovites podnaperli a másik oldalról. A franciák pedig pánikba kezdtek. A fő ütegeket bátran befogták az úttörők, akik a hevedergránátvetők használatának legmagasabb osztályát mutatták be. És a srácok megmutatták, hogy menőbbek lesznek, mint a felnőttek.
  Oliver Twist, hogyan kell énekelni, bár nem a sajátját, hanem azt, amit ők énekeltek, a második világháború úttörőiként;
  Suvorov megtanított előre tekinteni..
  És ha felkelsz, állj halálra!
  Vitya is szívből fog énekelni;
  Suvorov testvérek, példakép nekünk!
  Nem veszett el egy nehéz órában!
  És az összes gyerek, szétzúzva a franciákat, miközben kiadják:
  - Suvorov lendületes csatákban tanított,
  Tartsa dicsőségben az orosz zászlót!
  Itt a srácok hevederből nitroglicerint dobtak a francia lovasságra. Lovasok ezrei keveredtek össze és törtek össze, és hány ló hajlott el. És a gyerekek énekelnek;
  Suvorov apa és testvére volt,
  Rusk megosztotta az utolsót egy harcossal!
  És így felvillantottam öt elemet, és újra folytattam;
  - Suvorov az ország dicsőségében a sors,
  Kikovácsolták a győzelmet, szétverték az ellenséget!
  És a franciák mezítlábas, úttörő serege elhajtott. Pihenés nélkül rohantak magába Párizsba. És Franciaország szabadon sóhajtott. A franciák egyetlen családba egyesültek az orosz néppel, és ennek eredményeként a család bővült.
  Spanyolországban még egy hadsereg sem volt képes méltó ellenállást nyújtani az oroszokkal szemben. Vörös zászló Madrid felett, Lisszabon kozák ezredeket is indított. És új demokratikus hurrikánok terjedtek el Európán. A kozákok Harmadik Péter orosz cár általános esküje alatt kezdték összegyűjteni köreiket és atamánokat választani. Itt vannak a svédországi felkelések.
  Az orosz ezredek segítségül vonultak, nehogy az emberek vért öntsenek. És Svédország orosz, szabad, kozák voloszt lett. Európa ledobta magáról a rabszolgaság bilincseit, és szabaddá vált. Így harmónia és nyugalom uralkodott, egyetlen állam jött létre. Európában nincsenek határok, nincsenek külön hadseregek, nincsenek vámok. Minden problémájukat közösen oldják meg, és közös dolgot csinálnak. És Oroszországban is - van helyi önkormányzat, egyetlen birodalom és egy nép által választott parlament. Iskolák épülnek.
  Ahogy Emelyan Pugachev szerette mondani: aki egy évig gondolkodik, rozsot ültet. Aki tíz éves fa. És aki évszázadokon át - iskolákat ültetett!
  Akiben nincs meg a tudás fénye,
  Sérült és lelkileg gyenge!
  A rémálom démon tulajdonában van-
  Nem ember, hanem nyomorult rabszolga!
  
  De mi meggyújtjuk a tudás fáklyáját,
  Gondolkodjanak a tudósok!
  Az emberi faj nem lesz szomorú,
  Emberünk, hogy felfelé törekedjen!
  Európa egységes lett, de ez nem elég. Az orosz csapatok Afrikába mennek. Következő háború Törökországgal. A kozák hadsereg hatalmas, jól felfegyverzett és Szuvorov vezeti. Nagyon sikeresen harcol az oszmánokkal. Isztambul pár hónapon belül elesett. De ez még mindig nem elég. Az orosz csapatok délebbre vonulnak.
  Vitya és Oliver együtt sétálnak. Sivatagi homok a rettenthetetlen fiúk mezítláb alatt. És hirtelen Vitya őszintén bevallja:
  - Sajnálom, Twist Olivér, de... én is egy második világháborús sláger vagyok!
  Oliver egyetértően bólintott.
  - Én is erre gondoltam!?
  Vitya nem lepődött meg, sőt homokot dobott a gyíkra:
  - És nem lepett meg! Te is fiú vagy még!
  Oliver Twist szomorúan bólintott.
  - Igen, öt éve lakom egy helyen, mint más dolgokban. Te és én olyanok lettünk, mint a konzerv múmiák az alkoholban. Nincs betegség, nincsenek hegek, minden a régi...
  Vitya így válaszolt:
  - Az én sebeim kicsit lassabban gyógyulnak, mint a tieid, de tényleg nem maradt nyoma. Kinézetre mi... Körülbelül tizennégy! Biztosan ugyanannyi idős voltál, amikor ide kerültél?
  Oliver Twist őszintén bevallotta;
  - Nem! Még csak tizenegy éves voltam! De egy kicsit tovább nőttem, majd a helyemen maradtam ... De ez csak furcsa, a fejemen a szőr, bár nem gyorsan, még mindig nő, és a körmeim teljesen leálltak.
  Victor büszke mosollyal jegyezte meg:
  -De van, de egy kiütött fog nőtt. És most egyáltalán nem vagyok chipped!
  Oliver Twist csupasz ujjaival egy kavicsot dobott a skorpió felé. A fenevadat eltalálták és kettévágták. A fiú megjegyezte:
  Akár halhatatlanok is lehetünk!
  Vitya félénk reménnyel mondta:
  - Szóval csodálatos. Menjünk más világokra! Nos, mit ér nekünk az élet küzdelem és repülés nélkül.
  A forró homok nem fél az örök fiúktól. De az unalom még rosszabb.
  De csak veszekedés volt. A mudzsahedek dzsihádot hirdettek, a küzdelem újult erővel bontakozott ki. De a kozákok banditákra vadásztak, és fokozatosan megerősítették rendjüket. A gerillaháború azonban lelassította az Afrikába való beköltözést. Fokozatosan nőtt a rétegződés Emelyan birodalmában. A kereskedők meggazdagodtak, megjelentek a szegények. Pugacsov cár ez ellen magas, progresszív adók kivetésével próbált küzdeni.
  Ezzel párhuzamosan külső terjeszkedési tanfolyamot is elvégeztek. A kozákok egy rövid háború alatt elfoglalták Iránt és bevonultak Indiába. Továbbá az újonnan elfoglalt területeken megerősödött a demokratikus és egyben monarchikus rend. Voltak partizántámadások is. Ezzel párhuzamosan fejlődött a tudomány is. Megépült az első vasútvonal Szentpétervárról Krasznoje Seloba. És elkezdték építeni egy ágat Moszkva és Szentpétervár között.
  A birodalom erősödött, és ezzel együtt nőtt Harmadik Péter cár despotizmusa is. Igaz, a jobbágyság visszaállításáról szó sem volt, a kapitalizmus aktívan fejlődött. Kínával is kitört a háború... Szuvorov a kínai hordákat is legyőzte... De eddig csak Tibetet és Mongóliát annektálta. Az ország belső átalakításokkal, az újonnan csatolt földek megemésztésével volt elfoglalva. És már nem volt képes a terjeszkedésre.
  Tizenöt év telt el a költözés óta. Vitya és Oliver Twist külsőleg tizennégy évesnek látszó tinédzserek maradtak, de lelkileg már egészen felnőtt, titulált személyek. És tényleg vissza akarnak menni...
  Inkább a srácok már kezdték elfelejteni egykori, katonai világukat, de hirtelen, álmukban teljes fényességükben látták a második világmészárlás folytatását.
  . 13. FEJEZET
  A fogoly fiú felébredt. És újra láttam, hogy börtönfalak és egy magányos cella vannak körülötte. De ez a nap különleges volt. Először Olivert egy külön szobába vitték, ahol alaposan megmosdatták. Ezután leborotváltak egy kis kefét a visszanőtt szőke hajból.
  Egy nő és egy férfi orvos ismét megvizsgálta, és megállapították, hogy a fiú teljesen egészséges.
  És a végén kiadtak valami durva, két méretben nagy cipőt. Úgy látszik, még a fiú sem hagyta abba, hogy mezítláb járjon az udvarra. Hogy ne repüljenek el, papírt kellett raknom.
  Az idő meleg volt, és Oliver, aki hozzászokott a mezítláb járáshoz, kényelmetlenül érezte magát.
  Megbilincselték és bíróság elé állították. Oliver még egy kicsit jobban is lett a börtönben. Az együttérző nők gondoskodásának köszönhetően jól táplálták. És nem igazán futsz ott, bár Oliver minden nap gyakorolt.
  Twist baba arca lekerekített, feje nullára borotvált. És csíkos pizsama, durva cipő és kézi bilincs.
  A fiú nem tűnt veszélyesnek, de nem is keltett szánalmat. Oliver nyugodtnak és erősnek tűnt.
  A bíró ránézett... Egyrészt az ügyészre, másrészt egy ügyvédnőre. Általában részt vett a fiatalkorúak bíróságán. Nyomott a szánalom, de a tárgyalás nem húzódott el.
  Olivernek nem tetszett a bíró kinézete. Nem volt dühös, de volt benne a hideg. És mindenesetre az a tény, hogy az alperes gyerek, valószínűleg nem puhítja meg.
  Az ügyésznek azonban sárkányorra volt, és dühösen nézett. Az ügyvédnő éppen ellenkezőleg, fiatalabbnak tűnt a koránál, és úgy nézett ki, mint egy szőke, enyhén sárgás hajú angyal. Az arca ártatlan volt. De nem túl okos.
  Igyekeztek nem húzni a bíróságot a fiú miatt. Először az ügyész egy hosszú vádat olvasott fel. Felsorolta Oliver bűneit. És még az is, hogy kevés ennivalója volt a munkásházban, meg a temetkezési vállalkozó elől való szökés, meg az, ahogyan együttműködött a tolvajokkal, és csalással megszökött a gyerekbörtönből. Felsorolta rövid időn belül számos lopását és házkutatásait is. Emlékeztetett arra, hogy a fiatalkorú elkövető egyáltalán nem bánta meg, és nem árulta el, hová rejtették a tisztelt polgároktól ellopott jószágot. És hogy fiatal kora ellenére a fiú reménytelenül el van kényeztetve, és ott kell hagynia az életét, biztosan gyilkosságot követ el, vagy valami még rosszabbat.
  Röviden, az ügyész halálbüntetést követelt.
  Aztán egy ügyvédnő beszélt. Meglehetősen ékesszólóan és élénken festette meg a szerencsétlen árva Oliver Twist szenvedését. És emlékeztette rá, hogy még nincs tizenegy éves, és hogy a fiú a gyermekbörtönben sokat olvas és buzgón imádkozott. És csak az volt a vágya, hogy túlélje és jót tegyen.
  A bíró szenvtelen arckifejezéssel hallgatta mindkét felet.
  Aztán átadta a szót Olivernek.
  A fiú sóhajtva közölte, hogy elismeri bűneit, és őszintén megbánja, és engedékenységet kér a bíróságtól.
  A bíró azt válaszolta:
  - Meg tudnád mutatni a pontos helyet, ahol elrejtetted?
  Oliver remegett, és sóhajtva válaszolt:
  - Három kínzást nem tűrtem ki ezért!
  A bíró komoran válaszolt:
  - Ennyit ér a bűnbánata! Ő egy javíthatatlan bűnöző!
  És ünnepélyesen bejelentette:
  - A vádlott fiatal kora ellenére nem találok enyhítő körülményt, és számos betörés miatt akasztással halálra ítélem! A gyerekbörtönből való megszökés mellett további büntetésben részesül: három korbácsolást, amíg ostorral elveszti az eszét. És légy e szerint!
  Oliver remegett, elsápadt, de sikerült visszatartania a könnyeit. Kivitték az előszobából és visszavezették.
  Ezúttal a halálsoron. Ott bilincseket tettek a fiú kezére és lábára is, és lánccal a nyakába láncolták. Ágyhely helyett csak egy halom szalma volt, már elég korhadt. És élelmet Oliver csak állott kenyeret és egy kád vizet kapott.
  A fiú mezítláb fel volt húzva, cipőjét elvették tőle, guggolva elaludt. Előtte csak egy verés... És egy hurok.
  De történt valami érdekes...
  Minden kalóznak néha nehéz időszaka van. Itt és a híres James Cook-nál a szerencse napja elbújt a felhők mögött. A spanyol flottillán a közelmúltban végrehajtott razzia az egyik hajó elvesztésével végződött, a másik pedig annyira megsérült, hogy a kapitánynak a kikötőben kellett hagynia javításra. Egy másik probléma a kalózlord Dukakis fenyegetés volt. Ez a csúnya fickó megesküdött, hogy elvágja James torkát. És most nagyon megnőtt az esélye erre. Az elsüllyedt hajó legénységének nagy része és a megsérült hajó matrózai a sloopba költöztek.
  Kiderült, hogy ez a kis vályú tele van korzárokkal. A hosszan mosdatlan testekből erős szag terjengett, sok kalóz közvetlenül a fedélzeten aludt. Különösen csúnyaak voltak a négykarú, medvefejű alanyok. Igaz, jól küzdöttek, de olyan erős szagot éreztek, hogy a bűzük eltömte az orrlyukakat.
  James kiadta a parancsot, hogy alaposan tisztítsa meg a hajót, és mártózzon meg az öbölben. Utána azonnal könnyebb lett a levegő, és a sloop elindult a partról. Sirályok repültek a hajó felett, habos víz fröccsent rá. A hármas nap megvilágította az utat és. James Cook, bár egykori, de nemes volt, és kórosan nem szerette a koszt. Ez a fickó azonban kegyetlen gazember és gazember volt. Fekete kamionba öltözve, ugyanabban a fekete parókában, vállig érő fürtökkel, baljós hollónak tűnt. A puffadt mandzsetták csipkés ezüsthabja és a nagy gyémánttal díszített fodros arisztokratikus fényt adott alakjának. Kormos, hegyes orrú, borotvált arca szigorú volt. Kék szemei acélos csillogással ragyogtak, tekintete fúródott. Számos kalóz félt tőle, engedelmesen követték a parancsot, és egy viszonylag kis ugráson száguldottak végig.
  - Barsaro hadnagy. - kiáltotta a rablók vezére. - Mi van a láthatáron?
  Barsaro - hatalmas, szőrös, vad, durva ingben, bőrnadrágban - felfuvalkodott. Virágos zsebkendője leesett, és egy rövidre nyírt fej látszott.
  - Rendben van, kapitány.
  Vad üvöltés következett válaszul:
  - És olyan nyugodtan mondod. Esküszöm a mennydörgésre és a villámlásra, ha a nap végére nem kapunk zsákmányt, akkor akasztok valakit a járomba. Sorsolással.
  A kapitánynak korábban is voltak hipochondriumai, ezért a korszárok idegesek lettek. Tevékenységük kitörése azonban rövid volt.
  Három fényes korong félálomba kergetett. Egy idő után a kalózok többsége elszunnyadt a fedélzeten.
  James Cook idegesen járkált a masszív tölgyfa deszkák között, lábával elrúgva a tátongó vagy túlságosan álmos tengerészeket. A csapat bágyadtan mormogott. A kapitány nem ok nélkül tartott a zavargástól. Végül is egy éhes kalóz olyan, mint a farkas. Még egy jól táplált rabló is megbízhatatlan, és éhgyomorra készen áll, hogy leharapja a kezét. Barsaro hadnagy követte, és dühösen nézett rá. A kalózok többsége ember volt, más galaxisok külön bandákba tömörültek, és általában túlzott kegyetlenség jellemezte őket.
  Egy hangos hang szakította félbe gondolatait.
  "Úgy érzem, a mai nap egy dicsőséges csata lesz.
  A kapitány felismerte a hangot, és megfordult. Egy szép hajú, fodros, foltos öltönyű fiú mondta ezeket a szavakat. James azonnal felolvadt. Eszébe jutott, hogy ez a kabinos fiú nemrég szállt fel a fedélzetre.
  Abban a kikötőben volt, ahol partra szálltak egy sérült hajóval. A kalózok, ahogy az a parton szokás volt, berúgtak és lázadásba keveredtek. Ekkor lépett hozzá ez a furcsa fiú, és bátran kért egy kabinos fiút egy kalózcsapatba. Talán más körülmények között James egyszerűen átszúrta volna a kiskutyát egy karddal. Ám amikor a fiú belépett az ajtón, egy nagy korzár megpróbálta megragadni, és miután a lábát a nyakába kapta, kiütésbe esett. Ez tett egy benyomást.
  - Kabinos akarsz lenni? - mondta a kapitány. Nekünk kalózoknak nincs szükségünk kabinos fiúra. Elfogadom egyszerű tengerésznek, de ehhez át kell menned a vizsgán.
  A fiú Oliver Twist mezítláb taposott, és magabiztosan válaszolt:
  - Minden kihívásra készen állok.
  - Akkor öld meg Hosszú Medvét. James a négykarú Makuhoto hadnagyra mutatott. A kapitány nem szerette ezt a korcsot, aki egyértelműen el akarta lopni tőle a hatalmat. Hosszú Medve, piszkosul esküdve, harcra készen. Mindegyik kezében egy-egy kard. Aztán a fiú előhúzta a pengéjét, szikrázott a gyertyafényben. A kapitány összecsapta a kezét.
  - Elindult!
  A fiú, ahogy várta, nagyon ügyes volt. Kardjával egyszerre négy ütést hárított, és az ellenség két pengéjét levágták. Tüdősen átszúrta Makuhoto szőrös mellkasát. Vér fröcskölt, a korszár dühbe gurult, és vad üvöltéssel ismét támadott. A fiú a hóna alá bújt és levágta a fejét, az állat a fedélzetre rogyott.
  A kapitány füttyentett örömében.
  - Ez egy harcos. A legjobb a srácaim közül. - A jövevény rendkívül ügyesnek és gyors eszűnek bizonyult. És a kardja a harcművészetek csodájának tűnt. Először azon töprengett, vajon egy csupasz ember jött-e hozzá az alvilágból. De aztán elvetette ezt a gondolatot. Az alvilág lakói képesek birtokolni közelharci fegyvereket?
  A kapitány mosolyogva kérdezte:
  - Mi a neved kicsim?
  - Twist Olivér. És nem vagyok baba. A fiú szeme büszkén villant. Bár Oliver Twist még csak tíz éves volt, álmában tizennégynek tűnt, és meglehetősen széles vállai voltak. A kalózok vezére gyermeki erőt érzett benne.
  A fiú felkiáltott:
  - Szóval verekedés lesz?
  Igen, és nagyon meleg.
  Lehet, hogy a fattyúnak van igaza. Mindenesetre ez egybeesik a vágyaival. Vért és aranyat akarok.
  - Jung, mássz fel a megfigyelő fedélzetre, tájékoztatsz minket a veszélyről.
  Oliver Twist bólintott, és macska sebességével mászott fel a köteleken. Alig öt perccel később a fiú felkiáltott:
  - A deszkától jobbra, délkeleti irányban egy nagy hajó halad!
  A kalózok felugrottak a helyükről, James Cook elővett egy távcsövet. Azon a ponton, ahol a meztelen férfi mutatott, valóban látszottak egy impozáns hajó árbocai. Nyilvánvalóan a kormányerők csatahajója volt. Ezen a hatalmas hajón ők is felfigyeltek rájuk, így irányt váltottak, a közeledés felé indultak.
  A félelmetes négyárbocos hajó mozgása ijesztő volt. A filibuster kapitány kiadta a parancsot, hogy vitorlákat szereljenek fel és menjenek vissza. A legcsekélyebb esélye sem volt arra, hogy helytálljon a százágyús óriással szemben. Bár a kalózok minden vitorlát felvittek, nem lehetett távozni. Az ellenség sebessége sokkal nagyobb volt. Úgy tűnik, hogy az óriásnak kiváló tulajdonságai voltak.
  James Cook pánikba esett, idegessége átkerült Oliver Twistre.
  - Az átkozott kabinfiú megjósolta, hogy parázs harc lesz. És most a csata készül, és számunkra sikertelen. Vedd le az árbocról és akaszd fel. De nem, kezdésként öntse be a szempillákat.
  A kalózok boldogan másztak fel, hogy teljesítsék a "főnök" utasításait. A fiú kétségbeesetten ellenállt, és még kettőt is sikerült a vízbe dobnia, de ennek ellenére felrángatták a fedélzetre. Egy főállású hóhér várt ott nehéz hétfarkú ostorral a kezében. Miután letépték az ingét, a fiú Olivért a padhoz kötözték, ahol általában megkorbácsolták a tengerészeket. James meg akarta utasítani a kínzót, hogy verje ki a szellemet a fiúból, de meggondolta magát.
  - Hamarosan nem az életért, hanem a halálért vívunk csatát. Egy extra kard nem árt.
  Egy dörgő lövés szakította félbe a szavait. A csatahajó egyik orrágyúja elsült. A mag átrepült a hajó felett. A kalózok piszkosan átkozták. A következő lövés, már egy másik fegyverből, pontosabb volt - a mag az oldalt találta el, lyukat törve.
  A csatahajón jelezték - megadják magukat. James Cook határozott visszautasítással akart válaszolni - a kalózok meghalnak, de nem adják fel, ahogy egy gondolat villant a fejében. És ha?!
  A csapathoz fordulva felkiáltott:
  - Dobd el a fehér zászlót, kapitulálunk!
  Ebben a pillanatban a csatahajó ismét tüzelt, és a sloop megremegett az orr és a tat ütéseitől, és törött orrárboca az orr feletti felszerelés gubancán lógott.
  - Siess, különben elpusztulunk!
  Fehér zászló emelkedett a sloop fölött. A hatalmas ellenséges hajó újabb lövést adott le. Egy nehéz mag áthatolt a felépítményen, és elfordította a hajó orrát. Csupán egy fehér zászló megjelenése mentette meg a csapást a pusztulástól. James kockázatos számítása azon alapult, hogy egy angol hajó, nem ismerve az ellenség méretét, közel jön hozzá, hogy leszálljon, és meglepetésszerűen kiszolgáltatja. Úgy tűnik, ezen a napon a szeszélyes vagyon a filibuszterek oldalán állt. Úgy történt, ahogy várták - egy hatalmas hajó közeledett a sluop oldalához. Az oldalak szinte háttal összeértek. James Cook megdermedt, mint egy bálvány, majd a jobb keze felemelkedett.
  - Előre, tenger fiai!
  A tapasztalt kalózok villámgyorsan cselekedtek.
  Súlyos ütés hallatszott, az összegabalyodott kötélzet csörgése, a lezuhanó árbocok zúgása és a beszálló görcsök hangja, amelyek a csatahajó bőrébe mélyedtek. Szorosan szorongatva mindkét hajó egybeolvadt, és a kalózok Barsaro hadnagy parancsára muskétákat lőttek ki, és mint a hangyák a csatahajó fedélzetére estek. Körülbelül kétszázötvenen voltak - brutális banditák széles bőrnadrágban. Néhányan inget viseltek, de a legtöbben inkább derékig meztelenül küzdöttek, és a cserzett bőr, amely alatt az izmok körbegurultak, még ijesztőbbé tette őket. Több mint ötszázan ellenezték őket. Igaz, a csatahajó tengerészei többnyire zöld újoncok voltak, a korzárok pedig mind olyanok voltak, mint egy válogatott - erős, harcedzett harcosok. Muskéták barátságtalan lövései fogadták őket, és elkezdődött a légi összecsapás. A trombitások játszották a támadást, és maga James rohant az ellenséges hajó fedélzetére. A filibuszterek az éhes vadászkutyák dühével rohantak az angolokra.
  A küzdelem hosszú volt és heves. A hajó orrából kiindulva gyorsan átterjedt a derékba. Az angolok makacsul ellenállnak, arra biztatják magukat, hogy többen vannak a kalózoknál. Megértették, hogy nem lesz kegyelem. Flibusters nem bocsát meg. De a britek kétségbeesett bátorsága ellenére a kalózok továbbra is szorongatták őket. A fiatal Oliver Twist dühösen lendítette kétélű szablyáját, legyűrte az ellenfeleket, jobbra-balra ütéseket osztott. Vér fröccsent az egész fedélzetre, néhányszor James majdnem belefutott egy kardba. A korszárok olyan emberek őrült bátorságával küzdöttek, akik tudták, hogy nincs hova visszavonulniuk, és vagy győzniük kell, vagy meghalniuk. James választotta áldozatát - az angol admirálist, aki kardját hadonászva bátorította katonáit. Nos, le fog lőni egy pisztollyal.
  Mielőtt James célba vehette volna, egy kétségbeesett Oliver Twist felugrott, és megvágta az admirális lábát. Az admirális elesett, és a következő ütés levágta a fejét. A katonák sorai között rémült kiáltás hallatszott. A parancsnok halála azonban nem törte meg a harcosok akaratát. Továbbra is harcoltak a kárhozottak dühével. A csatahajó életben maradt védőit a fedélzetre terelték. Továbbra is bágyadt ellenállást tanúsítottak. A félmeztelen Olivér már több enyhe karcolást kapott, ezek csak felbőszítették a fiút, és egyre hevesebben rohant csatába. Csupasz, kerek sarka megvillant. A csatában James is megkapta. Amikor az utolsó katonák, akik nem bírták elviselni, eldobták a fegyvereiket, azonnal lemészárolták őket. Kivéve kettőt. Elrendelték, hogy előítélettel kihallgatják őket.
  Oliver Twist visszanézett a kalózvezérre - James ijedtnek tűnt. Sisakja oldalra dőlt, páncélja eleje meggörbült, a nyomorult, rongyos ujjak fedték a csupasz jobb karját, kifröcskölt vérrel. Volt azonban elég vér Oliveren - mind a sajátjában, mind valaki máséban. Törzsén bíbor izzadság csillogott. Merészen a kapitány arcába nézett. A kalózok vezérének kócos haja alól skarlátvörös patak ömlött ki - a sebből kiáramló vér fekete, kimerült arcát valami szörnyűséges maszkká változtatta.
  A kék szemek ragyogtak, mintha hideg lángot égettek volna.
  - Nyertünk. Ez a hajó az enyém!
  A kalóz legénységének valamivel több mint fele meghalt ebben a mészárlásban. A korszárok magas áron nyertek. De másrészt James Cook átvette a legerősebb angol hajó irányítását. Mostanra talán a leghatalmasabb kalózbáró lett. A szeszélyes vagyon, amely korábban nem kedvezett neki nyereményekkel, láthatóan úgy döntött, hogy a kapitányhoz fordul.
  És amikor az elfogott katonákat kihallgatták, James öröme teljesen túlzóvá vált. A hajó rakterében kincseket tároltak, köztük egy ládát gyémántokkal. Ezért döntöttek úgy, hogy elbújnak a csapat elől. Bár a parti testvériség törvényei szerint a kapitány kapja a legnagyobb részt, a zsákmány nagy részét a kalózok osztják szét. És ki akar megosztani ezzel a riffaffal? Nem, a legértékesebbet viszi magával. De ki segít neki elrejteni a kincseket? Természetesen hűséges Barsaro hadnagy. A harmadikra pedig Oliver Twist kabinos fiút viszi.
  Ezt a fiút még nem rontották meg a kalózszokások, és túl fiatal ahhoz, hogy megértse a kincs valódi értékét. A kapitány akaszthat majd tésztát a fülére. A legjobb, ha éjszakára a szigeten landol, és mindent gyorsan megtesz. A közelben van egy kis sziget barlangokkal. Ott, látod, összezavarja az ügyet. Az éj leple alatt.
  Amikor besötétedett, a kapitány felhívta Barsarót és Olivert, és megparancsolta nekik, hogy kövessék őt. Egy lenyűgöző láda hamarosan kikerült a raktérből. A doboz nagyon nehéz volt, és hárman alig tudták kirángatni. Az ékszerek mellett sok arany is volt a ládában. Nehezen, miután a kincset bepakolták a csónakba, átmentek a hajó oldaláról a partra. Az időjárás kedvezett.
  Felhős volt, a holdak bíbor felhők mögé bújtak. James tehát becsapta a haverjait.
  - A te részed a miénk lesz - motyogta a vezető.
  A dobozt kerekekre tették, és végiggurították a sziklás gerincen. Nem volt túl kényelmes, de még mindig jobb, mintha a karjában hordná. A fák baljóslatúnak tűntek, ragadozó árnyékokat vetettek. Elvonszolták hát a kincset a barlangba. Éles tövisek kúsztak Twist Oliver mezítláb alatt, vérbe szúrták a gyerekek lábát. A fiatal kalóz tűrte, és mégis ostoba volt tőle, hogy nem vette fel áthatolhatatlan, bordás talpú csizmáját. Ilyen melegben viszont nagyon kényelmetlenek voltak, és modernebbek, hőszabályozással és mesterséges hűtéssel, cipőben tilos volt vinni a Fecskefarkú robotokat. Az új technológiák szállításának tilalma a ruházatra is vonatkozott. Így a fiúnak erős fájdalmat kellett elviselnie, menet közben töviseket húzott ki csupasz sarkából, és csalántól is viszketett. Barsaro fújtatva tolta a szekeret.
  Végül megjelent egy barlang. A korszárok levegőt vettek. Ordítás hallatszott - háromfejű oroszlán. Nagy, bika méretű állat volt, és vad dühvel rohant rá az emberekre. James Cooknak sikerült elővennie a pisztolyát, és fejbe lőnie a szörnyet. Az oroszlán tetemének azonban sikerült lebuktatnia a kalózt. Barsaro kilőtte a muskétát, és hasba találta, Oliver pedig felugrott, és levágta az Oroszlán második fejét. A szörnyeteg csavarodva, mancsával Barsaro mellkasát találta el, az utolsó, harmadik fej pedig kivillantotta agyarait a feje fölött. Oliver meglendítette gravi-titánból kovácsolt kardját, és nyakon vágta a pokoli ivadékot. Ibolya vér fröcskölt, a vadállat halálhörgést eresztett ki, és azonnal lecsapta a farkát. A fiú felkiáltott a fájdalomtól, az acélhuzalból szőtt farok felvágta a bőrt. Ha egy gyengébb ember lett volna a helyében, akkor a szellem is kiszállhatott volna belőle. A fiatal kalóz felkelt. Barsaro felnyögött a közelben. Az inge szakadt, vér csöpögött, de semmi szörnyűség nem történt. Oliver a kapitányhoz ugrott. Már fent volt. Enyhén agyrázkódás volt, de kitartott.
  - Mit bámulsz? Szerinted ez a macska képes lebuktatni a korzárok vezérét? Kelj fel, Barsaro, még nem rejtettük el a kincset.
  A kalóz felugrott, és tántorogva leült a ládára.
  - Ami leült, tovább húzta.
  Oliver bólintott, és továbbhúzták a ládát. A barlangban a kerekek nem segítettek, magamra kellett húznom. A kalózok fellélegzettek a feszültségtől. Útközben egy áttetsző aligátorra bukkantak, amely halványan csillogott a sötétben. A hüllő szerencséjére nem támadott, hanem elbújt a barlang mélyén. Csak vörös szemek lángoltak ragadozóan a sötétben.
  Oliver Twist megrázta az öklét.
  A filibusterek nagy nehezen felemelték a követ, és a gödörbe lökték a vasból kovácsolt ládát. Aztán a helyére tették a követ.
  - Nem is kell eltemetned. Most egy pokoli kettő, ki találja meg.
  Barsaro elmosolyodott fogazott szájjal, és így szólt:
  "Most már csak mi hárman tudunk a kincsről. Tehát osszuk három részre.
  James gonoszul elmosolyodott.
  - Hármat mondtál. Hol van a harmadik?
  - Ez a kiskutya. Barsaro kinyújtotta a kezét.
  Lövés dördült, a kalózt feldobták, majd a kövér korzár erősen elsüllyedt. A leselkedő hüllő hirtelen hátulról megtámadta a holttestet, és karmaival és csaknem fél méteres fogaival tépni kezdte. Látható volt, ahogy áttetsző hasa megtelt az emberi test maradványainak véres kásával. Oliver rosszul lett a gyilkos látványtól.
  - Ez félelmetes! Miért ölted meg? - motyogta a fiú.
  - Túl sokat tudott. Ráadásul nincs sok értelme. A testi erőn kívül Barsaronak nem voltak erényei.
  - Engem is meg fogsz ölni? Oliver Twist megfeszült, készen áll arra, hogy bármelyik pillanatban visszaugorjon, és kardjával rávágjon ellenségére.
  A kapitány őszintén válaszolt:
  - Nem, nem öllek meg. Már nem vagyok fiatal, és így történt, hogy nem lehet gyerekem. a fiam leszel. Régóta szerettem volna találkozni egy olyan fiúval, mint te. Okos, bátor, képes folytatni a munkámat.
  Oliver Twist álmodozva nézett fel.
  - Vagy talán - az éjszaka egész féltekéjének császárává válni?
  James Cook megfeszült, szemei barátságtalanul villantak.
  - Ön véletlenül az alvilágból jött?
  A fiú mezítláb taposva így válaszolt:
  - Nem! Az egyik angol kolónián születtem.
  - Ja? És honnan szereztél ilyen jó kardot?
  Oliver felsikkantott:
  - A csatában ez az én trófeám.
  A kapitány a homlokát ráncolta.
  - Milyen csatában?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - A Sargasso-kapu közelében, ahol a Drake osztaggal harcoltunk.
  - Ó, valami ilyesmire emlékszem. Szóval nem én vagyok az első kapitányod. Ki voltál korábban kabinos fiú?
  Olive nyikorgott:
  - Klivesarban.
  A vezető rávágta:
  És miért rúgott ki?
  A fiú csupasz sarkával elhajított egy tövist, és kiadta:
  - Eltörtem a pipáját, amiért megparancsolta, hogy korbácsoljak, és kizárják a testvériségből.
  James Cook úgy tett, mintha elhinné.
  - Nos, most te fogsz szolgálni, és csak engem. Rád bíztam bébi a titkomat. És remélem, hogy a fiam leszel.
  - Szeretek kalóznak lenni, olyan romantikus. Oliver kezet fogott James Cookkal. Egy árnyék suhant ki a sarkon, egy hatalmas krokodil csapott le a kapitányra, aki tüzelt és a szeme közé szállt. A hüllő nem is lassított. Aztán Oliver meglendítette a kardját, és egyenesen a szájába vágta. Az ütés erős volt, az aligátor megállt, fehér vér ömlött a szörny átlátszó kapillárisaiból.
  Oliver következő lépése az volt, hogy a szemébe döfte a kardot. A mocsári pokol teremtménye felsikoltott, és felrepült. A fröccsenés az arcát érte, a szörnyeteg vére égett és viszketett. Oliver térdre rogyott, és felszívott egy kis vizet a tenyerébe, és végigfuttatta az arcán. Könnyebb lett, a viszketés alábbhagyott. James Cook motyogta:
  - Ideje kimenni. Ezek a barlangok tele vannak aljas lényekkel. Hamarosan felkelnek a holdak - a srácaink felébrednek és üvöltenek. Olyanok, mint a gyerekek. Kapitány nélkül semmit sem ér.
  A visszaút sokkal könnyebb volt. A fiú szinte futás közben elérte a tengert, és beledugta fájó lábát a sós vízbe. Sokkal könnyebb lett neki. A kapitány átnyújtott neki egy üveg rumot, Oliver pedig ivott egy kortyot a csípős folyadékból. Most már jókedvű volt, kellemes melegség járta át testét, énekelni akart. Csak a kalózok felébresztésétől való félelem tartotta vissza a késztetést. Amikor felszálltak, a kabinos fiú le akart feküdni, mivel volt elég hely az új hajóban, de a kapitány egy mozdulattal megállította.
  - Szeretnék néhány szót szólni hozzád, kabinfiú. Menjünk a kabinba.
  Amikor bezártak, James Cook töltött magának egy pohár rumot, majd itallal kínálta a fiút. Oliver azonban visszautasította.
  - Egy részegből soha nem lesz nagy harcos.
  A kalóz nevetett.
  - Lehet, hogy így van. Hány barátom tette tönkre a rumot. De nem azért hívtalak, hogy egy olyan örök problémáról beszélgessek, mint a részegség. Van egy ellenségem. Az ellenség alattomos, véres és öreg. Saját magánflottája van, és éppen egy nappal ezelőtt sokkal erősebb volt nálam. Most a szerepek megváltoztak, az erő az én oldalamon van.
  A fiú mezítláb taposott, és nyikorgott:
  - Mi a neve?
  A vezető boldogan mondta:
  - Dukakis, és a becenév Cutting Death. Ezt akartam csapdába csalni. És te segítesz nekem ebben a kérdésben.
  Oliver szorosan ökölbe szorította a kezét.
  - Örülök, hogy segíthetek a kapitányomnak.
  James Cook lehalkította a hangját.
  - Jó. Szóval figyelmesen hallgass. Az én parancsomra megkorbácsolják - ez szükséges, mert minden bizonnyal Dukakis kémei vannak a hajómon. Akkor menekülsz előlem a hajójához, és elmondod, hogy tudod, hová rejtettem el a kincseket az elfogott hajóról. Dukakis nagyon pénzsóvár, és szerintem el fogja hinni neked. Elvezeted őt a Cobra-öbölbe, ahol a hajóinak nem lesz módja manőverezni. És a százágyús hajóm, első szerelmem tiszteletére "Azatart"-nak nevezem el, befejezi az utat. Elzárom az öböl kijáratát, elsüllyesztjük az összes hajóját, és felakasztjuk az akasztófára.
  Oliver bólintott.
  - Lehet, hogy megtehetjük verés nélkül?
  A kapitány felmordult:
  - Nem, nem fogunk. Dukakis nagyon gyanakvó típus, felakaszthat vagy megkínozhat. Nem, fenekelés szükséges.
  A fiú izmos vállát vonogatva megkérdezte:
  - Akkor mondd meg a tengerészeknek, hogy óvatosan verjék meg őket.
  Cook dühösen morogta:
  - És ez nem így van, nyomok maradjanak a hátoldalon. Apropó, barom. Úgy tűnik, nem vertek meg rendesen. A kalóznak el kell viselnie a verést és a kínzást. Ez további keményedés lesz számodra, egyfajta bátorságiskola.
  A fiú lenyelte a nyálát.
  Emlékek villantak fel a szemem előtt, melyeket az olvasott könyvek inspiráltak, és egy álom hamis emléke. Angelica szeretetteljes arca. - Biztosan féltékeny ránk. Társai nagyon szerettek volna kalózok lenni, de kevesen mertek ilyen komoly útra indulni. Csak ő és testvére, Alex mertek ilyen rendkívüli és kockázatos tettre. Ehhez meg kellett téveszteni a rendőröket, ugyanis gyerekeknek szigorúan tilos az éjszakai féltekére belépni. A speciális szolgálatok pedig nem alszanak - elkapják a tinédzsereket, amint a kapuhoz mennek. A felnőttek megtehetik, erre külön megállapodás van a fecskefarkokkal... A titokzatos "pillangók" azonban átengedik a gyerekeket is. Annál jobb - nincs iskola, nincsenek órák, komoly kalandok.
  . 14. FEJEZET
  Az első korbácsolás azonban alvás után várta a fiatal foglyot. Oliver Twist, aki nagyon szeretett volna élni, egy kicsit még örült is a halálbüntetés ilyen elhalasztásának.
  Lecsatolták róla a gallért, és szó szerint a karjában vitték ki, egyszerre négy őrrel. Olivert maga is szorosan megbilincselte. És nehéz volt megmozdulnia.
  És egy különleges helyre hozták.
  Levették a bilincseket a fiúról, és a kezét tördelve kivitték az udvarra. Ott kecskékre fektették, miután korábban letépte a börtön egyenruháját.
  Különleges embereket hívtak a börtönbe, hogy megnézzék, hogyan büntetnek meg egy kiskorú, de nagyon veszélyes és megbánó bűnözőt.
  Oliver nagyon szégyellte, hogy meztelenül áll előttük. És nők is voltak a közönség soraiban.
  De semmit sem kell elfogadni. A fiút szilárdan rögzítették, így nem fogsz kitörni.
  Oliver úgy döntött, hogy megpróbál tisztességesen viselkedni.
  Egy erős hóhér kivett egy rudat a kosárból, nehéz és harapós volt. Aztán teljes erejével ütni kezdett Oliver csupasz hátára.
  A fiú minden erejével összeszorította a fogát, és igyekezett nem sikítani. De mindazonáltal halk nyögések jöttek ki a torkából.
  A hóhér a hátán volt, a feneke, kicsit megérintette a vállát és a lábát... Már folyt a vér... Oliver nyögve szeretett volna minél előbb kikapcsolni. De a tudat makacsul nem akart kialudni. Itt az egyik ostor elkopott, és a hóhér felkapott egy másikat. És kezdett lenni. Oliver hátán már nem volt élettér, és a hóhér megverte a fiú mezítlábát.
  Oliver felnyögött, bár a fájdalom a sarkától egészen a tarkójáig fúrta. Végül a hóhér eldobta a második ostort, és felvette a harmadikat. Megütötte a fiút a levágott háton, majd a vállán, és ismét leereszkedett a fenekére és a lábára.
  Oliver szájában vér volt, és az ajkába harapott. Igaz, a fájdalom kezdett tompulni, és a fiú még a nyögést is abbahagyta.
  És a harmadik ostor megkopott. A szokás szerint ez azt jelentette, hogy a kivégzést akkor is le kell állítani, ha az áldozat nem veszítette el az eszméletét.
  Sós vizet fröcsköltek Oliverre. A fiú pokoli fájdalomtól üvöltött, majd leoldozta a kecskéket. És visszavitték a halálcellába.
  Ezért adtak neki kenyeret és tiszta vizet...
  Oliver kimerülten és éhesen lenyelte az ételt... És álomba merült, nem figyelt a levágott hátra.
  A tömlöc előtt fehér téglákkal szegélyezett ösvény volt. A mezítláb véres lábnyomai egyértelműen rányomódtak. A középkori börtönt mély árok vette körül felvonóhíddal. Este Marc de Sade ígérete szerint lakoma zajlott. A herceg összes barátja eljött az ünnepségre. A központi étel egy orgonaszínű víziló volt, amelyet négy krokodil keretezett, és ötven szolga hozott be egyszerre. A krokodilokat vadakkal és kolbásszal, egzotikus gyümölcsökkel és zöldségekkel töltötték. A hatalmas vízilovat is szorosan megtömték. Hamarosan megérkeztek a boros hordók. Figyelmen kívül hagyva a kanalakat és a villákat, a harcosok mindkét kezüket a húsba mártották. A példát maga a herceg mutatta be, vastag, piszkos kezei húsdarabokat ragadtak, és a szájába tömték. Vega és Anzhelika egymás mellett ültek, szépen étkeztek, és igyekeztek megőrizni a kultúra látszatát a dorkók hátterében. Pétert nem engedték az asztalhoz, mégis szolgának vette. Angelica azonban egy darabot sem kapott a torkán. Állandóan Twist Olivért, az ő kínját képviselte. És mi a helyzet a második testvérrel, a Dodgerrel? A szív érzi, hogy nem édes neki. Marc de Sade sokat evett és még többet ivott. Gyorsan elborult, és egyre jobban fejezte ki magát.
  És az ordítással egy időben:
  - Szoros győzelem a lázadók felett. Vali Chervonny Maar Ace jobb kezét elfogták. Hamarosan elérjük magának Chervonnynak az odúját. És akkor elevenen megnyúzom ezt a lázadót.
  A lovagok tapsban törtek ki. És ismét tiszteletét fejezte ki az étkezés előtt. Zsírtól, gyümölcslétől, kiömlött bortól csillogó arcok. Néhány vendég közvetlenül a ruhájába törölte a kezét. A herceg eközben kiadta a parancsot:
  - Most megparancsolom, hogy rendezzünk egy gladiátorpárbajt.
  A nemesek hízelgően bólogattak. Szerették a bort a vérrel keverni. A lakomaterem közepén lenyűgöző aréna volt. Jelzésre két tucat gladiátort hoztak hozzá. Többnyire rabszolgák voltak, akik az élethez való jogért harcoltak. A középkori harcosok fegyverzete sajátos volt. A fél kék ingben rövid kard és pajzs van. A pirosban lévő ellenfél csapatának háromága van, és éles szöggel a végén lánc. A gladiátorok egymással szemben felsorakozva a kürt jelére csatába rohantak.
  Vega és Angelica feszülten nézte a küzdelmet. Kezdetben a vörösök oldalán volt az előny, hosszú láncaik időnként megkapták a kékeket, megnyomorítva a lábukat. Aztán a kék újra összeállt, és simán és egyértelműen fellépve ellentámadásba lendült. Éles és pontos támadásaik lekaszálták a veszteseket. A vörösök soraiban két inogalakt volt. Ugráltak, rohantak, mint egy hurrikán, négy karjukkal hadonászva. Láncok fütyültek a fejünk felett, háromágúak vadul pörögtek. Lehetetlennek tűnt megközelíteni ezeket a szörnyeket. Egy tapasztalt harcos, a kék parancsnoka úgy tett, mintha visszavonulna.
  A támadó gibbon győzelmi kiáltást hallatott, és teljes erejéből kardjával vágott, megfordítva szőrös zöld mellkasát. A becsapódástól vér fröcskölt, a szörny megrándult, háromága átcsúszott a sisakján, és elhallgatott, és mérgező zöld vér buborékokat engedett ki. A második inogalakt visszavonult. Egyértelmű volt, hogy súlyosan megsérült. Hirtelen a kék harcosok áttörték a vonalat, kardjaikkal átszúrták a túlélő "mokhnach"-ot, és további kettőt háromágúval. A lovagok és bárók minden lehetséges módon felvidították a harcosokat. Nem bánták a verekedést sem. A kezdeti siker után leszállt a vörösök sztárja - szorították őket a kékek. Először az egyik, majd a második, és hamarosan a harmadik harcos is elesett.
  Elesve azonban sikerült egy háromágat az ellenfele gyomrába vernie, amivel kiszabadult a belei. Végül két vörös harcos maradt. Súlyosan megsebesültek és megtántorodtak az ütésektől. Mivel nem tudták ellenállni a csata feszültségének, térdre borultak, és kegyelemért könyörögtek. A herceg és más nemesek letették az ujjukat. Csak Angelica és Vega mertek kegyelmet kérni, ujjukat felemelve. A hét győztes hidegvérrel megölte a legyőzötteket.
  A herceg megpaskolta a száját.
  - Csodálatos. Most magam fogok gondoskodni róluk. Hé íjászok, öljétek meg őket. A szemben ülő War von Kur báró hevesen tiltakozott, és megrázta kettős állát:
  - Nem, add vissza nekem. Egyedül levágok hetet.
  A herceg szkeptikusan nézett a hatalmas, de ügyetlen báróra.
  - Nem, meg fognak ölni. Legyen jobb hétre hétre. Legjobb lovagjaink rabszolga gladiátorok ellen.
  A szükségesnél többen jelentkeztek önként a harcra, és a herceg meggondolta magát.
  Fülsüketítően üvöltött:
  - Mindenkinek megengedem a harcot.
  Egy csapat lovag a maga tömegével a gladiátorokra esett. Tömeggel megtöltve darabolták, szúrták, áttörték. A hét legtapasztaltabb tagjának sikerült elvágnia az egyik brutalizált sakál torkát. Szinte minden harcos páncélban volt, ami lehetővé tette számukra, hogy megvédjék magukat az ügyesebb gladiátorok ütéseitől. A részeg lovagok számot vettek, nem ügyességet. Miután elbántak a rabszolgákkal, egymásba kapaszkodtak. A herceg a tüdeje hegyén ugatott. A szolgák berepültek, horgokkal elrángatták a harcosokat. A harcnak vége. Négy lovagot agyontörtek, további tucatnyian súlyos sebet kaptak, de összességében mindannyian olcsón kiszálltak.
  Marc de Sade befejezte a serleget. Egy fekete ruhás férfi, kereszttel a nyakában, odaosont a méltóságoshoz, és a fülébe súgott valamit.
  A herceg arca lilára változott. Azt harsogta:
  - Elmegyek egy órára. Ne szórakozz nélkülem, térjünk vissza a desszerthez.
  Az uralkodó kis híján elszaladt, egy meglehetősen tarka társaságot hagyva magányosan pletykálkodni. Azonban senki sem unatkozott.
  Vega meglökte Angelica könyökét.
  - Utána kell járnunk, hová tűnt a kövér hasú.
  A szőke lány beleegyezett.
  - Ésszerű.
  De a lányok nem követhették a herceget. A kéjes bömbölők látva, hogy a tulajdonos elment, a szépségekre meredtek.
  Vad üvöltés következett:
  - Most már a miénk vagy.
  A lovagok megmozdultak. Akár a teknősök, teljes tömegükkel felmásztak a lányokra. Sok volt.
  Vega két kardot rántott és forogni kezdett a feje fölött, Angelica követte a példáját. Mindkét lány úgy nézett ki, mint a farkasok által összeszorított telivér tigris.
  A herceg eközben egy kézi csörlő által hajtott mechanikus kocsira szállt, és berohant a börtön börtönébe. Ott a hivatásos hóhér, Kara Maara kihallgatta Olivér Twistát.
  A meztelenül, izmos és mezítlábas fiút egy speciális helyiségbe vitték, sok kínzóeszközzel. Voltak ott kések, fúrók, horgok, szögesdrót, szögek. Valamint csavarok, fogók, huzalvágók és egyebek.
  A herceghez tartozó pince feltűnő volt a fájdalomcsillapító eszközök sokféleségében. Meleg volt - három kandalló égett egyszerre, a hóhérok a szerszámokat melegítették a lángban. Mielőtt megkínozták, Twist Olivért alaposan megmosták és alkohollal letörölték, nehogy vérmérgezést kapjon. Oliver Twist mellett egy másik termetes, tizenöt éves fiú feszített a fogason. A hóhérsegéd karjánál és lábánál fogva akasztotta fel az izmos gyermeket. Miközben a pipáját szívta, lustán csapkodta a meztelen felsőtestét az ostorával. A fiú halkan felnyögött, és egy imát suttogott. Véres csíkok voltak a bőrön.
  Kara hóhér Oliverre mosolygott.
  A szörny mérges hangon azt mondta:
  - Ó, te jó ég, milyen szép gyermek. Mennyire sajnáljuk, ha lehúzzuk a bőrét a finom vállairól. Ez, aki melletted lóg, Maar Tuz bennszülött fia, a neve Mir Tuzok. Most enyhe masszázst kap, majd a hóhér komolyabban veszi.
  Tehát ne feledje: minél hamarabb megmondja, hol rejtőzik Vali Chervovy, annál hamarabb véget ér a kínja.
  - Nem mondok neked semmit - motyogta a dühös Oliver Twist, és gonoszul villantotta a szemét.
  A kínzó felkiáltott:
  - Mindenki ezt mondja. Váll, indul.
  Két tetemes asszisztens felkapta a megbilincselt gyereket, és magabiztosan levették a bilincseket, és megpróbálták a fogasra akasztani. Pontosan ezt nem kellett volna megtenniük. A gyermek kitért, és csupasz krupkával, mint egy ütővel ütötte, az egyik hóhér lábával az ágyékban, a másik térd alatt. Oliver Twist kiugrott, és megpróbálta megtámadni Karát, de a legfelsőbb kínzónak fenomenális reakciója volt. Pontos ütéssel egy ütővel fejbe vágta a fiút.
  A vadállat felüvöltött:
  - Egy nyüzsgő imp. Különleges székben kell vinnie, hogy ne okozzon gondot. És ti, szegény nomádok, miért vagytok szomorúak?
  A hóhér asszisztensének megrepedt a térdkalácsa, társa elvesztette az eszméletét a fájdalomtól.
  - Jól van, van elég asszisztensem. A főhóhér összecsapta a kezét. Baljós entitások léptek be. Az eszméletlen kopasz férfit a fogasra rögzítették. Aztán egy jeges víz patak csapta meg az arcát. A fiú magához tért, a szeme kivörösödött.
  A rangidős hóhér örült:
  - Hát, makacs vagy. Most a karok és a lábak be vannak szorítva a készletekbe, és folytathatja az aktív kihallgatást.
  A kínzó felemelte az ostort, és többször megütötte a gyermek hátát és bordáit. Oliver Twist visszatartotta a lélegzetét, és elfojtott egy sikolyt, testén hegek domborodtak ki. A hóhér elégedetten felkacagott.
  Rekedt hangon:
  - Erős srác, de egy fiatal izmos test elég érzékeny a fájdalomra. Remélem, gyorsan találunk veled közös nyelvet. Itt az ideje, hogy megégesse a sarkát, hogy ne fusson túl gyorsan.
  A kínzó elővett egy izzó rudat a kemencéből. Kesztyűjével szertartás nélkül megragadta Twist Oliver mezítlábát, és eltörte a lábujját. Ekkor a vörösre izzó vasaló szorosan érintkezett egy tizenkét-tizennégy éves gyerek mezítlábával. Sűrű füst gomolygott, a bőr elszenesedett.
  Oliver Twist akaraterőfeszítéssel, szinte a nyelvébe harapva visszafogta az elszabaduló sikolyt. A fiú erősen lélegzett, izzadság folyt végig a testén. Kara Maara tovább zúzta egy vasdarabbal, rántott hús szaga volt. Az illata kellemesen csiklandozta az orrlyukat. Végül a hóhér elvitte a fémet. A megkínzott gyerekre nézve így szólt:
  - Nem rossz! Erős fiú. Mielőtt bevallja, sok órát töltünk együtt. És mit fog szólni ez a fiatalember a vörösen izzó acél érintésére?
  A szadista hóhér szívesen megcsókolta egy másik kopasz lábát vörös vassal. A fiú sarkán kigyulladt a bőr. A fiú hangosan sikoltozott, jó trágársággal kiabált. Amikor a kínzó eltávolította a rudat, egy sápadt és izzadt tinédzser csak felszisszent:
  Ne tovább, mindent elmondok.
  A hóhér elégedetten felkacagott.
  Kedves hangon így szólt:
  - Persze fogsz. Hol van Valya Chervovy barlangja?
  - Ne mondd el neki! - kiáltotta Twist Olivér, aki sikertelenül próbálta áttörni a béklyókat, amitől a fiú izmai megfeszültek és úgy tűnt, mindjárt szét is repednek. Ne szégyelld apádat.
  Tuzok világa mindent megértett, és az akarat rendkívüli erőfeszítésével elnyomta a gyengeséget. A fiú kék ajka azt suttogta:
  "Nem tudom, és ha tudnám is, úgysem mondanék semmit.
  Kara Maara szájon ütötte Oliver Twistet. Aztán fogóval a gyomrába mászott:
  - Basszus, még sokáig kínozlak. Sót szórok a sebeidre, kukorékolsz, mint a kakas a pokoli fájdalomtól.
  A barbár kivette és egy csipet sóval meghintette a fiú sérült vállát. Ebben a pillanatban zaj hallatszott, és a herceg nagy levegőt vett, és kimászott.
  Felszisszent:
  - Te, úgy látom, nélkülem kezdted a kihallgatást.
  A hóhér zavartan vonta meg széles vállát.
  - Bűnös, herceg. Megparancsoltad az információk gyors kiütésére, és a fiúk nagyon makacsok!
  A méltóságos úr válaszul felkiáltott:
  - Nem az eszedért. Lépjen hátra, és tanulja meg, hogyan kell fellázítani ezeket az áldozatokat.
  A herceg forró acélfogót ragadott. A meztelen, izzadt, lebarnult és nagyon izmos fiúk nagyon ínycsiklandóan néztek ki.
  Nos, mint ilyen szépségek, de nem kínozhatod magad személyesen.
  A herceg könnyű léptekkel indult Oliver Twist felé. A fiú rossz szagot érzett. Véletlen gondolatok kavarognak a fejemben. Emlékeket felhozni. Még ha hamisak is egy kibernetikus álomból, amikor valami fantasztikus időkből bukkan fel a fejemben. Lehet, hogy az emberek tényleg tudják, hogyan kell álomban utazni az időben? Ez a lelkek mozgása tereken és korszakokon keresztül. Amikor meglátod a jövő iskoláját.
  Itt egy futurisztikus iskola, csillog egy takaros kibernetikus tábla. Rajta kell tartania az ujját egy összetett sorrendben - és a helyes válasz megtörténik. És nem tanulta meg a leckét. Egész nap elektromos karddal vívtam, aztán ment a folyóhoz. És itt áll a táblánál, és szégyelli. A Dodger barátja segít, egy miniatűr kütyü segítségével a fülébe rejtett mikrofonban hallható üzenetet továbbít. Igaz, a tanár őrködik. Felveszi a rádióadásukat a gravioscanneren. Egy reszelős, számítógépszerű hang azt mondja:
  -Klut és Oliver. Mindketten maradnak az osztályban. Meddig dőlhet hátra és kaphat borravalót?
  Aztán hosszú és fárasztó erkölcsi olvasmány következik. Eddig a szkennelő hologramok állnak a szemünk előtt. Ezért hagyta el a világ féltekét, hogy megszabaduljon a tolakodó tanároktól és az unalmas óráktól. És hogyan végződött az egész? Most az a kövér, csúnya varangy fáj neki. Emlékeznünk kell a jóga és a Ruscate leckéire. Hogyan lokalizálódik ott a fájdalom?
  A szadista méltóság gonoszul elvigyorodott, és finoman a bordáira tette a fogót.
  A forró vas érintésére sziszegés hallatszott, és a fiatal, megperzselt hús szaga egyre erősebb lett.
  - Mi van, kis bárány, szereted, ha sütnek? - krákogta az inkvizítor. Aztán a herceg finoman megcsavarta a csipeszt, beakasztotta a bőrt és megcsavarta a bordákat.
  Az akarat minden erőfeszítése ellenére a fiú szeméből önkéntelenül is kicsordult a könny. Nagyon fájdalmas volt. Talán fájdalmasabb, mint amikor a sarkát kauterizálták. Sok idegvégződés van a lábfejen, de Twist Olivér megkeményítette és kitömte, még szénen is futott. Sőt, nagyon gyorsan. A bordák nem annyira hozzászoktak a tüzes eljárásokhoz, sikoly szakad fel a torokból. Oliver Twista a fogát csikorgatta. Próbáltam elterelni a figyelmemet azzal, hogy kellemes dolgokra gondolok.
  Figyelmét hóhéraira fordította. A kínzó prominens ember; magas, karja vastag és húsos, köpenye vérrel bélelt, ő maga pedig csupa vörösbe öltözött. Ez érthető - szörnyűbb, és a ruhákon lévő vér kevésbé látható. Nehéz csizma ezüst patkóval. És itt van maga a herceg - a koronában, nem veszi le, még piszkos üzletet sem tervez. Fanatikus. Egy parancs lóg a ládán. Érthetetlen jel, mint egy horogkereszt, csak ötágú és szarvas, tiszta aranyból, gyémántokkal keretezve.
  - Nos, mi kell neked? - A vad fájdalom ellenére Twist Olivér fenyegető pillantást vetett magára, összevonta a szemöldökét.
  És mezítlábával rángatózott, amit nemrég egy kerek gyereksarkán simogatott egy vörösen izzó vasaló.
  A herceg a várakozásokkal ellentétben nem vesztette el a türelmét. Még mindig hidegvérrel csavargatta a bordáit. A borda már-már megrepedt, amikor egy gyáva szolga kúszott be az előszobába. Remegett, mint a nyúl.
  És a hangja megszakadt:
  - Felség, javában zajlik a terem. A két lányod és a lovagok sokasága küzdött.
  - Így van. A herceg eldobta a fogót. "Nem tűröm el a szerelmemmel való ilyen bánásmódot.
  Az öklét rázva a foglyok felé, hozzátette:
  - Visszajövök. És nézd, nélkülem komolyan ne kínozd. A fő gyötrelmet a kezemből tanulják.
  - Figyelj, uram. - Mennydörgött halkan a hóhér, segédei visszhangoztak neki.
  A herceg elhagyta a helyiséget. A kínzó odalépett Twist Oliver társához.
  A macska édes hangon búgta:
  - Most megsütheted a második sarkot. És te - biccentett Oliver Twistnek -, nézd. Ugyanez fog történni veled is.
  A hóhér felmelegítette a vasalót. Nehéz volt levegőt venni a szobában. Egy ostor fütyült, az ostor ütései Twist Oliver meztelen felsőtestét borították. A fiú megborzongott az ütésektől, de makacsul hallgatott. Megint nem túl kellemes iskolai emlékek villantak fel a fejemben.
  A csupasz sarkára pedig a kínzó egy széles vascsíkot húzott, amely vörös volt a hőségtől.
  És Oliver Twist összerándult a rettenetes fájdalomtól. De sikerült visszatartania. Bár a fiú izmos teste izzadságtól és vértől fényes lett. És egy zavaros folyadék csöpögött a tűzre, ami sziszegést okozott.
  A fiú tűrte, és még énekelte is:
  A világ teremtésének napján Isten e csodával dicsőül:
  És hirtelen kék lett az ég a Föld felett És kék lett az ég, az ég a Föld felett
  
  . láncokat nem ismer!"
  
  És lesz boldogság az embereknek most és mindörökké, Ha lehullanak a bilincsek, zsarnokok és ellenségeskedés Ha a bilincsek és az ellenségeskedés örökre lehull. A zsarnokok minden ereje porként omlik, És az Angyal a Szabadságot énekli a mennyben.
  
  
  Itt ragyog a dicsőség, a hatalom és a munka, és egyetlen erő sem fogja eltörölni az egészet.
  
  És Isten bölcsességet ad népednek Győzd le a viszontagságokat, viszályokat és ellenségeskedéseket És győzzenek le mindent - a zűrzavart és az ellenségeskedést Lesz Szabadság, Egyetértés, Szeretet És az Igazság fénye megvilágítja a lelkeket.
  
  Legyen mindig bőség azon a földön.Falvak, falvak, városok gazdagodnak És falvak, városok virágoznak.Sok hajó kiköt az ottani öblökben, És a vendégek kereskedni kezdenek a maguk javára.
  
  Az a csodálatos föld tele lesz szépséggel És a múzsák évszázadokon át a Szabadságot éneklik.
  ...Két lány, Vega és Angelica belevágott a lovagok tömegébe. A halál helyén állni olyan, mint. Ösztönösen választották ki maguknak a legkényelmesebb harci taktikát. Mindkét kardot meglendítve Golden Vega levágta az előtte álló urat. Szuperéles kardja átvágta a páncélt, és levágta a fejét. Angelica halálos ütéseket is mért - kardot ütött a mellkasába, és eltalálta a bárót, aki meglendítette a botját. Villámgyorsan megtámadja a zúzott húst. A következő ütésnél a lány levágta a kezét, a vaskesztyű csattanva csapódott a padlóra, az ellenség ordított.
  Angelica "malmot" tartott - az egyik kard elhárítja az ütést, a másik vág. A lovagok részegek voltak, lomhák a páncéljukban, és a hipertitán kardok könnyedén átvágták a húst. Vega megfordulva a támadó arcába csapta a lábát, majd pengéjét a gyomrába hajtotta. Ügyes kitérés. Egy hatalmas lovag sziluettje halványan csillogott a gyertyafényben. És akkor - egy pontos lövés a torokban.
  Kicsordult a vér. Vega számára nem idegen az ölés. Ám Angelica életében csak másodszor hozza el a halált, de ez a lány olyan dühöng, hogy nem lehet olyan könnyen megállítani és összetörni. A következő ütés a vállát szúrja át. A lovag ordít, Angelica forgatja a pengét. Az ellenfél csendes. A "pillangó" fordulata - és a fej ismét a márványra esik. A padló csúszóssá válik a vértől. A lány merül, rúgja a lábát, egyszerre három lovag esik le, mintha levágták volna. Aztán előbukkan, és ököllel arcon üti. Vega eközben olyan erővel üt, hogy elvágja a kardot és a sisakot.
  - Fantasztikus! Angelica sikolt. - Te csak egy terminátor vagy.
  - Sztárőr vagyok. - Nevetve válaszol Vega. - Igen, és te sem vagy rosszabb!
  Az új harcos ügyesen fel van feszítve a szélére. A lány örül. Lovagok nyüzsögnek, és csak zavarják egymást.
  Vega nevet - szeret aprítani. Ugrás - mindkét lábával egyszerre üt, majd pontos kitörés. Két harcos fuldoklik a vértől. Következik a "létra" technika, és a kövér báró levágott vállával visszahátrál.
  Mindkét hölgy annyira dühös volt, hogy valószínűleg mindenkit megöltek volna, több mint másfélszáz lovagot, de számszeríjászok léptek be a terembe. Nem páncélozott, félmeztelen lányok nehezen viselték. Mindketten szinte azonnal megsebesültek - elvégre az íjászok jól lőttek, és főleg a lábakat és a karokat találták el. A lányokat tömegesen támadták meg. A kiömlött vér ellenére a nemesek nem siettek megölni őket. Éppen ellenkezőleg, élve szükségük volt rájuk. Vegát és Angelicát elfogták. Nyilvánvalóan megerőszakolják őket. Volt egy kis dulakodás, hogy ki kezdjen először. A verekedést Sylph de Ramses báró nyerte. Előrehajolva letépte Angelica ruháját, kivette a méltóságát, és erőszakkal belépett. Ebben a pillanatban egy félelmetes kiáltás szakította félbe a vad orgiát:
  - Milyen szórakozás a tudtom nélkül?
  A lovagok összezavarodtak. A herceg félelmetes ordítása bárkit megőrjíthet.
  - Mi, felség, jó modorra akartuk tanítani a lányokat. mordult fel Sylph báró.
  "Itt vagy, és tanítsd magad, tudatlan. Először cipzározza fel a nadrágját.
  A báró összezavarodott.
  A herceg tovább sírt.
  - Ezek vendégek, és az én védelmem alatt állnak. És szórakozni akartál velük. Parancsoljam a szolgáimnak, hogy a helyszínen nyilakkal tegyék ki? Hogy merészelsz kihívni engem?
  A lovagok meghátráltak, halk motyogások hallatszottak.
  - Nem akarok hallani semmit, a lakoma tönkrement. Vegye ki a holttesteket, és menjen haza. Ellenkező esetben tudni fogod haragom teljességét.
  A lovagok oszlani kezdtek. A lányok kitépték a karjukból és lábukból kilógó nyilakat.
  - Így jobban kedvellek - mondta Marcus de Sade. - Most megyünk a hálószobába, ahol velem vagy és szeretkezel.
  A nemes mögött két tucat harcos nőtt muskétákkal.
  "Ezek a harcosok gondoskodnak arról, hogy ne fojts meg az édes ölelések alatt. Ez az! Látom, nagyon veszélyes szukák vagytok, az egész padlómat vér borította és holttestek borították.
  Egy kísérő kíséretében a hálószobába mentek. Falait mindenféle vadásztrófea díszítette - a leglátványosabbak a turndukai szarvai voltak.
  A hálószoba közepén egy hatalmas arany ágy magasodott sok matraccal és párnával.
  - Könyörgöm. Érezd magad otthon.
  A muskétás harcosok gyújtózsinórokat szívtak el, bármikor tüzelésre készek.
  - Ma este egy jó éjszakám lesz.
  A herceg ledobta magáról ruháját és páncélját, és a párnákra rogyott.
  . 15. FEJEZET
  A fiatal fogoly felébredt... Kicsit éhes a torony, a gyerek mezítláb különösen fázik.
  Oliver, hogy melegen tudjon maradni, és még mindig abban a reményben, hogy elmenekülhet, dörzsölni kezdte a lánc egyik acélszemét a másikhoz. És itt vastagok, de legalább egy kicsit melegek.
  Ráadásul éhes voltam... Az öngyilkos merénylők tornyában a fiút naponta csak egyszer etették: állott kenyérrel és vízzel. És ez nem volt elég egy növekvő szervezet számára.
  A patkányok pedig visítoznak a sötétben. A mezítlábas, éhes fiú a láncait dörzsölte, és igyekezett nem sírni.
  Bár előtte két verés és egy hurok a nyakában.
  Oliver halkan énekelt;
  Ahogy velem is megtörtént, tisztán vagyok a sólyom előtt, de itt az ideje:
  Repültem, fiatal tiszta sólyom, az égen,
  libákat-hattyúkat verek-verek,
  Egy kis madarat is vert és vert,
  Ahogy az lenni szokott, kismadárnak nincs repülés.
  De nonecha nekem, értem a sólymot, nincs idő:
  Ülök, fiatal tiszta sólyom, poimane-ban,
  Benne vagyok az aranykalitkában,
  Ketrecben, bádogcsíkon;
  A sólyom lába összegabalyodik,
  Selyem pótkocsik lábakon:
  Gyöngyfüggöny a szemen!
  Ahogy velem is történt, jó haver, de egy kis idő:
  Sétáltam és sétáltam, jó ember, a kék tenger mentén.
  Hajókat-hajókat vertem-összetörtem már,
  Tatár vagyok, örmény busurman;
  Még mindig összetört könnyű csónakok;
  Ahogy az lenni szokott, a könnyű csónakoknak nincs átjárás.
  De nonecha nekem, jó haver, nincs időm:
  Ülök, jó ember, poimane-ban,
  Annak a gazembernek a földi börtönében vagyok.
  A jó ember lábai kovácsoltak,
  A lábakon német rojtok,
  A fiatalember kezén börtönzárak vannak,
  A fiatalember nyakán pedig vascsúzli.
  Egy ilyen népdal, az egyik könyvből...
  Oliver nem vette észre, hogyan felejtette el magát egy álomban.
  Nem messze, az álomuniverzum ugyanazon féltekén a szabadon nézhető fiú, Twist Olivér is nehéz időket élt át. Egy forró korbácsolás után, amitől megrepedt a bőr, kiengedték a partra. Hosszú utat kellett megtennie, mielőtt elérte Dukakis kalóz urat. És a lehető leghamarabb oda kell érned. Majdnem lerohant a sziklás úton, olyan gyors volt a lépése.
  Két óra alatt Twist Olivér csaknem húsz mérföldet tett meg, és megközelítette Yehu falut.
  Meglehetősen nagy város volt, késő középkori európai építészeti házakkal, minden extra felhajtás és kosz nélkül. A templom tornya a barna-vörös tetők fölé magasodott. Felcsobbant a zöld tenger, a széles öböl bejáratát impozáns erőd fedte, melynek nyílásaiból minden irányban ágyúcsövek nyúltak ki. A legtöbb fegyver azonban berozsdásodott. A domb enyhe lejtőjén hosszú, akár száz méteres pálmafák nőttek. Teljesen elrejtették a kormányzói palota fehér kőhomlokzatát. Friss volt a levegő, mezítlábas gyerekek, mint Twist Olivér nyargaltak. A fiú egyetlen fegyverét, egy hipertitán kardot egy vászontáskába rejtette, amit a hátán hordott. Kívülről Twist Olivér egy közönséges koldusnak tűnt, csak a rongyok voltak szokatlanok - foltosak, khaki színűek. Kényelmetlen volt a fegyvert hordani, folyamatosan a sebhelyes hátat találta el.
  A fiú a pihenés mellett döntött, főleg, hogy nagyon érdekes látványt terveztek. Újabb tétel árut hoztak a rabszolgapiacra. A széles rakparton felsorakozott az elítéltek védelmére kiküldött fegyveres rendőrosztag. Kíváncsiak tömege gyűlt össze itt. Az emberek mellett az inogalaktok pofája villant meg. Némelyikük úgy nézett ki, mint egy kacsa, és meglehetősen ártalmatlannak tűnt. Sok gyerek volt, nevettek és ujjal mutogattak.
  És itt van maga a kormányzó, Sam de Richard. Magas, vékony ember piros parókában, vékony selyem kamionban, aranyfonatokkal gazdagon hímzett. Enyhén bicegett egy ébenfa vesszőre támaszkodva. A kormányzót követve, a járókelőket lökdösve, megmozdult egy portás férfi, tábornok egyenruhájában. Széles mellkasán ékszerek csilingeltek, fején felhúzott kalap.
  Amikor a foglyokat kipakolták a hajóról, a férfi megvetően elcsavarta a száját, és elővette a pipáját.
  Az elítéltek rosszul néztek ki: mosdatlanok, benőttek, sokuk nem hasonlított emberre. Voltak azonban jó példányok is - nyilván az elfogott kalózok közül. Oliver Twist több hatkarú, fényes kabátú Inogalactot látott. Az alkudozás megkezdődött. A kormányzó, akinek átható hangja volt, azt mondta:
  - Cagliostro tábornok, joga van választani azon az áron, amelyet maga jelöl ki. A többit pedig aukción adjuk el.
  Cagliostro egyetértően bólintott.
  - Excellenciád nagyon kedves. De, becsületemre esküszöm, ez nem munkáspárt, hanem nyomorult nyomorékcsorda. Nem valószínű, hogy ültetvényeken hasznosak lesznek.
  Megvetően felcsavarta kis szemét, és ismét a megbilincselt rabszolgák tömegére nézett, és arcán a rosszindulat kifejezése fokozódott.
  A kapitány elolvasta a rabszolgák teljes listáját - legtöbbjük kalóz volt, akik csodával határos módon megszöktek az akasztófáról. A metropoliszból küldtek lázadókat is.
  - Milyen terméket. Csak elítéltek és tolvajok.
  A tábornok eltávolította a listát. Egy fiatal izmos sráchoz lépett. Megtapogatta a bicepszeket a kezén, parancsot adott, hogy nyissa ki a száját, megvizsgálta a fogait. Motyogott:
  - Erre a tíz aranyérmére.
  A kapitány savanyú arcot vágott.
  - Tíz aranyat? Ez a valós ár fele.
  A tábornok elvigyorodott.
  - Ez a rabszolga már nem éri meg. Hamarosan belehal a kemény munkába. Inkább veszek egy hatkarút, sokkal keményebbek, mint az emberek.
  A kapitány dicsérni kezdte a fogoly egészségét, fiatalságát és kitartását. Mintha nem is emberről lenne szó, hanem egy teherhordó állatról. A fiatalember elpirult. Nyilván kellemetlen volt számára ez az alku.
  - Rendben - motyogta a tábornok. - Tizenöt arany, és nincs többé zsivaj.
  A kapitány a hangnemből tudta, hogy ez a végső ár. Felsóhajtott és beleegyezett.
  A következő személy, akihez a tábornok felkeresett, egy középkorú, nagy testalkatú férfi volt. A híres Wiscin kalóz volt. Félszemmel és ijesztően nézett homlokráncolva a vevőre.
  A kereskedés újraindult. Az óriás harminc aranyért távozott.
  Oliver Twist három nap vakító sugaraiban sütkérezett, és mélyen beszívta az idegen levegőt. Szegfűszeg, erős fekete bors és óriási, édes illatú cédrus illata volt tele. Ugyanakkor hallgatta, mi történik, és levette a táskát sajgó válláról.
  Más vásárlók felkeresték az elítélteket, megvizsgálták őket, árat kértek. A tábornok folytatta az alkudozást. Vett még néhány hatkarú vadat. Nyilvánvaló volt, hogy készen áll az aukció elhagyására. És ekkor szeme a jóképű és erős Twist Oliverre esett.
  - Jó fiú. És valószínűleg valakinek a rabszolgája is.
  Oliver összerándult. Ettől az embertől súlyos hideget lehelt.
  A fiú felkiáltott:
  - Nem, egyedül vagyok.
  - Igen! A tábornok örült. - Önmagában - csavargót jelent. A törvény szerint pedig tilos a csavargás, rabszolgának kell lenni. Hé, őrök, hozzák a nyakörvet. Régóta szerettem volna egy ilyen fiút magammal hozni.
  Oliver Twist felkapta a táskát, és rohanni kezdett. A jobb oldalon álló masszív négykarú felügyelő azonban ostorral megvágta a lábát. A hurok elpattant, a fiú elesett. Megrándult, és megpróbálta eltörni a hurkot, de az még jobban belefúródott a bokájába. Aztán kirántotta a kardot, és egy csapással levágta az ostort.
  A tábornok felsikoltott.
  - Vidd őt.
  Az őrök és a rendőrök Oliver Twisthez siettek. Meglendítette a kardját, és átszúrta a rendőr mellkasát. A többi őr hátradőlt, és előhúzta a szablyáját. Megpróbálták körülvenni a fiút.
  Twist Olivér ráébredt, hogy nincs esélye, felugrott, fejbe szúrta a legközelebbi rendőrt, és elrohant, ugrálva, mint egy béka. A fiú nagyon jól futott, de a rendőröknek lovaik voltak. A fiút gyorsan utolérték, egy lasszót dobtak a nyakába. Miután elvágta a kötelet, Oliver szembefordult ellenségeivel, készen arra, hogy drágán eladja az életét.
  Minden oldalról körülvették. Mögöttük testőrök jelentek meg, kihúzták a hordóikat, menet közben megrakták őket. Egyértelmű volt, hogy lőni készülnek.
  - Vidd el élve! - parancsolta a tábornok.
  Arcana rózsa. A zsarukat arra képezték ki, hogy elkapják a szökötteket. Egy-két jó dobás - és Twist Olivér kötött. Egy muskétás jól irányzott lövése kiütötte a kardot a kezéből. Ugyanabban a pillanatban hálót dobtak.
  Értem - jött rá Oliver. Most nehéz bilincsekbe fogják őt, és soha nem látja meg a szabadságot.
  Cagliostro örvendezett.
  - Üsd meg, üsd meg.
  A négykarúhoz fordult, hogy kiadja a parancsot.
  Ebben a pillanatban éles, guruló hang harsant fel, ami megrázta a levegőt. A tábornok meglepetten felugrott. Mindkét testőre vele ugrott. Az őrök remegtek, valaki elejtett egy muskétát. Mindenki a tenger felé fordult, mintegy jelzésre.
  Lent, az öbölben, kétszáz lépésnyire az erődtől egy nagy hajó állt. Fehér füst kavargott. Teljesen elrejtette a csodálatos edényt, csak az árbocok tetejét hagyta láthatóvá. A sziklás partokról pterodaktilus csapat emelkedett ki, éles kiáltásokkal kavarogva az égen.
  A tábornok nem értette, mi történik. Miért tüzel a hajó az összes fegyverből?
  - Az angol király nevére esküszöm. Ő válaszol nekem érte.
  Pánik támadt.
  Közben a hajó leengedte az angol zászlót. Egy füstben eltűnt. Felváltotta Kiram birodalmának Csillagok és Csíkos zászlója. Az arany csillagok gyönyörűen csillogtak a lila háttér előtt. A tábornok a szemét forgatta.
  - Kapribogyó! - suttogta nehezen. - Kiram magánemberei!
  Félelem és hitetlenség keveredett a hangjában. Harag villant a szemében. A testőrök tanácstalanul meredtek a távolba, sárga szemüket forgatták, és görbe fogukat kitárták.
  A hatalmas hajó, amely oly könnyen megtévesztette az őrök éberségét, magánhajó volt. A közönséges kalózoktól eltérően állami szabadalommal és rablási joggal rendelkezett, elfogva barátságtalan országok hajóit. Kiram birodalma pedig régóta ellenséges Nagy-Britanniával. Most itt az ideje kiegyenlíteni. A kontinentális bányákból bányászott nagy aranyszállítmány nemrég érkezett Yehu városába. Miután megkapta ezt az információt, Pisar don Freebie admirális úgy döntött, hogy megtámadja az angol kolóniát. Ez a személyes bosszú cselekedete volt. Tíz évvel ezelőtt a helyi kormányzó legyőzte az akkor még fiatal elsőrangú kapitányt, Pisar don Halavát.
  Most meggyőző bosszút fog állni. Egyszerű találmánya olyan sikeresnek bizonyult, hogy anélkül, hogy gyanút keltett volna, magabiztosan behatolt az öbölbe, és egy széles szárnyú szalvóval tisztelgett az erőd előtt. Harminc ágyú dördült el, a nyílások egyszerre váltak törmelékké és hamuvá.
  Csak néhány perc telt el. Számos néző észrevette, hogy a hajó óvatosan halad előre a füstfelhőkben. A nagyvitorlát felemelve, hogy növelje a sebességet, erősen vontatott széllel haladva, a magánember könnyedén a védekezésre felkészületlenül irányította a bal oldali lövegeket az erőd felé.
  Úgy tűnt, a világ szétszakadt. A második szaltó még pusztítóbb volt. A tábornok hisztis volt.
  - Miért kell nekem ilyen büntetés!
  Lent a városban dobok dobogtak, trombiták harsogtak, mintha még figyelmeztetniük kellene a veszélyre. Az őrök nem estek pánikba, megpróbálták viszonozni a tüzet. Az erőd robbanásoktól rázkódott.
  A tikkasztó hőség és a jelentős súly akadályozta a tábornok mozgását. A négykarú szörnyek felkapták Cagliostrót és bevitték a városba.
  Twist Olivér, kihasználva az általános zűrzavart, kicsúszott a hálóból, és kardját felkapva a sarkára indult. Senki nem követte a fiút.
  Az erőd időnkénti lövésekkel válaszolt. Egy harmadik sortűz borította el.
  A rabszolgák, több mint ötvenen voltak, többnyire lázadók és kalózok, menekülni kezdtek. Hatalmas Wiscin, egy tapasztalt kalóz egyenesen a zöld házba küldte őket. Több fegyveres muskétás kiszaladt onnan.
  - Találunk ott fegyvereket - mondta Wiscin.
  Oliver Twist odaszaladt hozzájuk.
  - Amíg mindenki elfoglalt, harcolhatunk az ellenséggel.
  A fiú mindenkit megelőzött. A küszöbnél egy őr állt muskétával. Mielőtt felemelhette volna a fegyvert, levágták a fejét.
  A rabszolgák bementek a házba. Volt ott egy kis fegyvertár: muskéták, szablyák, markoló horgok.
  - Fegyverezze fel magát! - parancsolta Wiscin. - Most kimegyünk és világítunk a Kiram disznóknak.
  Oliver Twist megőrizte hidegvérét.
  - És miért rohannánk a kiramitákhoz? Hadd foglalják el jobban a várost - ott vannak az ellenségeink.
  - Igen - mondta az óriás. - Csak örülni fogok, ha elengedik a kormányzó vagy ennek a tábornoknak a beleit.
  Fegyveres rabszolgák bújtak el.
  Rendőrök, őrök, milíciák rohantak harcba az emberek kétségbeesett bátorságával, akik megértik, hogy vereség esetén nem kerülik el őket. A kiramanok könyörtelenek voltak, híresek voltak atrocitásaikról.
  A támadók vezetője tudta a dolgát. Ellentétben a Yahoo-val.
  Kirama parancsnok helyesen cselekedett - legyőzte az erődöt, átvette az irányítást a városközpont felett. Ágyúi a móló mögötti nyílt területen keresztül lőttek, és a Cagliostro által átlagosan vezényelt embereket véres rendetlenséggé változtatták. A kiramiták két fronton ügyesen léptek fel - tüzükkel pánikot hoztak a védő soraiba, és egyben fedezték a leszállócsoportok leszállását.
  Három nap perzselő sugarai alatt a csata délig tartott. Ahogy közeledett a muskéták recsegése és a fémcsengés, világossá vált, hogy a kiramiták szorongatják a város védőit.
  - Ne hajolj ki. Oliver Twist kinézett. - Előbb sötétedjen.
  Furcsa módon Wiscin megfogadta a fiú tanácsát. Talán tetszett neki, ahogy a ragamuffin küzdött.
  A nap végén ötszáz magánember lett Yehu abszolút ura. Gyönyörű volt a naplemente, a fiú örömmel gyönyörködött benne. A város nyugtalan volt. A védőket lefegyverezték, és Pisar don Freeva a kormányzói palotában ülve, a gúnyhoz nagyon hasonló rafináltsággal meghatározta a kormányzó és a tábornok váltságdíjának összegét.
  - Fel kellett volna akasztani. - Pipáját kortyolgatva mondta Don Freebie. - De én irgalmas leszek, és helyette százezer aranyat és kétszáz marhát veszek. És persze nem fogom hamukupacot csinálni ebből a városból.
  Válaszul egy szkeptikus ordítás:
  - És mi a helyzet az arannyal, amit a palota pincéjében gyűjtöttél? Több millió van.
  És üvölts válaszul:
  - Ez az én jogos prédám.
  Cagliostro tábornok lerogyott a székébe...
  Az alkonyat beálltával Twist Olivér felderítést kért.
  - Megtudom, mi folyik a városban - és azonnal vissza.
  A város lángokban állt.
  A kiramiták kirabolták, felakasztották a kelletlenkedőket, és brutálisan megerőszakolták a nőket. Oliver Twist több gyerek holttestét is látott, köztük egy lányt, akinek nyitott gyomra volt.
  Levágott mellű, törött lábú nők is voltak - nyilvánvalóan bántalmazásnak kitéve. A fiú elsápadt, és sietett kiszabadulni ebből a pokolból. Egy keskeny utcán találkozott egy szőke, hullámzó hajú lánnyal. Négy kirami üldözte, részegen és nehéz csizmában. Twist Olivér anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, odarohant. A legközelebbi közlegény felé lendítette a kardját.
  Az ütés olyan erős volt, hogy a sisak a koponyával együtt megrepedt. Aztán a mezítlábas, csupasz sarkát villogtatva, felugrott. Ledöntötte az egyik Kiramian térdét az állkapcsában, egy másiknak pedig felhasította a gyomrát. Csak egy maradt talpon.
  - Angol kiskutya. - morogta. És azonnal megtámadták. Miután végrehajtotta a "szakadt legyező" kombinációt, a fiú levágta az ellenség fejét.
  - Menj az őseidhez.
  Az alaktalan tömeg a földre rogyott.
  A síró lányhoz rohanva megfogta a kezét. Félve nézett a megváltó szemébe.
  - Kövess, bébi - mondta Twist Olivér.
  Nyilvánvalóan a szőke haj és a kék szem önbizalmat keltett. Végigfutottak a sikátoron, nehéz lépteket lehetett hallani mögöttük. Útközben találkoztam még egy részeg kiramessel, ez nem okozott nehézséget. Felmásztak a dombra az üres utcákon, és elérték Yehu külvárosát. Oliver Twist egy házba hozta a lányt, ahol elrejtett rabszolgák voltak.
  Wiscin szadista vigyorral nézett rá.
  - Milyen lopást hoztál nekünk? Friss és fiatal.
  Ne nyúlj hozzá, különben megölöm. - A véres penge nagyon meggyőzőnek tűnt.
  - Látom, sikerült verekedned, dicsérem. Most mit tegyek?
  Oliver Twist szeme felcsillant.
  - El kell foglalnunk az ellenséges hajót. Biztosan a lények már ittak és a városban vannak, és kapunk egy kiváló hajót.
  Remek ötlet, valósítsuk meg! A kalóz rabszolgák hangosan kifejezték jóváhagyásukat.
  A hajó elfoglalásának terve egyszerű volt, a meglepetésen volt a hangsúly. És mégis, Oliver Twist attól tartott, hogy négy holdkor a kiramánok észreveszik a csónakokat, és felriasztják.
  - Ezt javaslom - mondta Oliver. - Ki fogok úszni a hajóhoz. Felszállok és jelt adok.
  - Elbírod egyedül az őröket? - kezdte Wiscin, de a kalóz Oro félbeszakította: - A fiú kimondja a véleményét. Ha észrevesznek minket, a tüzérek tüzet nyitnak. És akkor minden eltűnt.
  Három csónakon a rabszolgák biztonságos távolságra közeledtek az ellenséges hajótól. Oliver kardot, hurkot és kis tőrt vett magához, és a hajóhoz úszott. Négy hold világított úgy, hogy lehetett olvasni. Húsz őr volt a fedélzeten. Ugyanakkor rosszul viselték a funkciójukat. Míg szinte az egész csapat felháborodott a parton, a tüzér a segédeivel egy újabb hordó rumot dugózott le. Őrszemek - kettő az orrban és a tatban - őrködtek. Twist Olivért nem vették észre.
  A fiú oldalra úszott, és óvatosan felmászott a durva deszkákra. Ügyes kezei és csupasz lábujjai minden rovátkájára tapadtak. Némán az orra felé vette az utat. Egy tőrt dobott az őr feje hátsó részébe, a kard pengéje egy másik Kiramets fejét vágta le. Így az első őrszemeket megszüntették. Ezt követően a tüzérek részeg sikoltozó dalait megkerülve a kopasz a tatba ért. Az őrszemek óvatosan belenéztek a vízbe. Ezért nem vették észre, hogy egy szinte testetlen árnyék siklott, elvágva a torkukat.
  A feladat könnyebbé vált.
  A tüzérek annyira részegek voltak, hogy nem figyeltek a meggyújtott fáklyára. Oliver ledobta a kötéllétrát társainak. A rabszolgák némán felszálltak a fedélzetre. Az egyik kiramesi, aki kis szükség miatt ment ki, észrevette mozgásukat, de láthatóan a sajátjával tévesztette őket.
  - Mi, szép kirabolt? - kérdezte Kiram nyelvjárásban.
  - Lesz ez még így se. Wiscin mondta. A penge felvillant. A tőr túlságosan beleakadt a kíváncsi harcos nyakába.
  - Ötödik. - kommentálta Oliver. - Most pedig térjünk a többire.
  A tatnál egykori rabszolgák nyújtózkodtak. Egy másik őr elhaladt. Egy újabb pontos dobással levették. A rabszolgák némán, mint az árnyak, a derék felé igyekeztek. Jól fel voltak fegyverkezve. Deréktól az egész hajóra nyílt kilátás, a fartól az orrig. Körülbelül egy tucat ember hűsölt a fedélzeten, a többiek rumot és tequilát ittak lent. Sok kalóz jól tudott dobni - nem csak tőrt, hanem bárdokat és szablyákat is. Lövés nélkül lemészárolták a részeg kiramitákat. Emberesebben bántak azokkal, akik lent ittak. Megtámadták és felajánlották, hogy megadják magukat.
  - Béklyózzuk meg és tartsuk - parancsolta Twist Olivér.
  Ezt követően a kalózok anélkül, hogy kétszer is gondolkodtak volna, pazar vacsorához folyamodtak. Lelkesedésük felülmúlta. Nem csoda - a büdös raktérben a rabszolgákat csak ételmaradékkal etették.
  - Most pedig állítsunk fel járőröket - parancsolta a fiú -, ha virrad, az ellenség megpróbál visszatérni a hajóra. Lepjük meg őt.
  Ezzel mindenki egyetértett.
  Oliver Twist a posztján maradt, alig várta a hajnalt. Az idő fájdalmasan lassan telt. Végül a várva-várt kék nap megjelent a láthatáron. A hajó legénysége azonban ezután sem sietett vissza. Délután nagy, aranyhordókkal teli csónakok jelentek meg. Pisar don Halava személyesen kísérte őket. Az újonnan vert kalózok Kiram páncélba és ruhába öltöztek. Példaértékű rend uralkodott a hajón, és ezért Don Freebie nem sejtett semmit. Sőt, az erős másnaposságtól recsegett a feje, és szívesen töltött magába pár pohár erős bort. Sebtében hordókat raktak a fedélzetre. Az egykori rabszolgák alig tudták visszafogni magukat, hogy ne nyissanak halálos tüzet. Végül az utolsó hordó és váltságdíjas ládák kerültek a raktérbe. Ekkor Wiscinus megparancsolta:
  - Verd meg őket!
  Muskéták röpdösvényei hullottak a kiramitákra, majd késeket és bárdokat használtak. Körülbelül ötven katonát öltek meg egyszerre, Pisar don Halavát megkötözték. A száját egy parókából származó étvágygerjesztő öklendezés zárta be, és bekísérték a raktérbe.
  Más Kiram csónakok összebújtak.
  A harminc ágyúból álló, erős tengeri csónak elsüllyesztett egy tucatnyi nagy csónakot, és a megmaradt hajók felét megrongálta. Miközben a zavart kiramanok eszeveszetten vitatkoztak, a hajónak sikerült jobbra fordulnia. Egy másik halálos lövedék szétrobbantotta a túlélő csónakokat. A lövöldözést egy kupacban hajtották végre kis távolságból, így nagy volt a veszteség. A fadarabok összetörtek, a víz habzott, vérfoltos. Inogalact krokodilfejjel úszott a hajó felé. A filibusterek muskétákkal lőtték le. Csak három hajó maradt életben, azok a partra fordultak. A fegyverek lassan újratöltöttek, és sikerült elmenekülniük. Száznál kevesebb magánember maradt életben. Azok, akik megszöktek, teljesen demoralizálódtak.
  Győzelem volt.
  Oliver Twist nehezen tudta felemelni az egyik vaskötéses hordót. Nyitott. Amikor az olajozott teteje szétrepedt, aranyérmék záporoztak.
  A kalózok nemes zsákmányra néztek.
  Wiscin vette át először a szót.
  - Soha nem látott kincseket szereztünk, ugyanakkor számkivetettek maradtunk. Nincs más választásunk, mint kidobni a fekete zászlót, és megtenni azt, amit sokan már régóta megszoktunk. Mégpedig tengeri rablás.
  A korszárok erőteljesen kifejezték jóváhagyásukat. Oliver Twist sem bánta. Ellenkezőleg - ezért menekült ide egy civilizált, de nagyon unalmas nappali féltekéből.
  - A parti testvériségnek saját kikötője van. Ez Monaco szigete, ahol minden filibuster megtalálható.
  - Bírság! - mondta Olivér - Ha lesz bázisunk, nem veszünk el. Már csak egy kérdés maradt a megoldásra.
  Wiscin tökéletesen megértette.
  - Akarsz a kapitányunk lenni? Nem fog működni. Még túl fiatal vagy.
  Már van rajtam a vér. Oliver felemelte a kardját.
  A vadember felmordult:
  - Még többet rólam. Előtte tapasztalt korzár. De hány éves vagy?
  - Tizenegy. - Oliver Twist nem is látta jónak, hogy éveket adjon magának.
  A kalózok nevettek.
  Kiáltások hallatszottak:
  - Túl fiatal a fiú, tapasztalt vezető kell. Wiscina kapitánynak.
  Az óriási corsair elvigyorodott.
  - Látod, Twist Olivér, nem bíznak benned. Ki akarja, hogy kapitány legyek?
  Az összes kalóz felemelte a fegyverét.
  - Mint ez. De ne légy szomorú. Mostantól te vagy a jobb kezem. Olivert fiatal kora ellenére kinevezem asszisztensemnek. És jó szél a hátunkban!
  Az egyetemes jóváhagyás viharos felkiáltásai. Oliver megforgatta a kardját.
  - Egyetértek! És tisztelettel elfogadom a kinevezést.
  Újra felhangzik az éljenzés. Wiscin parancsol:
  - És most minden az árbocokon. El kell fogni a szembejövő tackot.
  Oliver Twist énekelni kezdett, a kalózok pedig egyhangúan, erős hangon énekelni:
  
  Smaragd fröccsenő hullám a fedélzeten,
  Fölöttünk az égen ragyognak a csillagok!
  A korzár öröme illatos borral,
  Mi lesz holnap - csak az Úr tudja!
  
  Megtörténik a beszállás, vagy ágyúk dörögnek,
  Hajtsd le a fejed a gonosz szakadékba!
  Ilyen a sorsa a filibuszter Pallasnak,
  Vitorlázás a tengereken egy félelmetes elemben!
  
  És jön a szerencse - egy fényes csík,
  Ha a kezek erősek, az éles kard is erős!
  Ne légy félénk, bátran indulj csatába - győzd le a hős félelmét,
  Mutasd meg karaktered, sikerül fellobbantani a lelkesedést!
  A dallam a tat után úszott, és az élet a megszokott módon folyt tovább.
  . 16. FEJEZET
  A fiatal foglyot ismét keményen megkorbácsolták. Súlyosan megverték, és még Oliver sarkát is megégette a fáklya.
  A kegyetlen kínzások által kimerült fiú mély álomban felejtette magát. És arról álmodott...
  Tuzok világa gyakorlatilag eszméletlen volt, a hóhér Oliver Twist fölé hajolt, és finoman alkohollal kente a sebeit. Meglepetésére gyorsan kiszáradtak.
  - Ez a srác jobban gyógyul, mint egy kutya, micsoda örömet szerez nekem, hónapokig lehet kínozni.
  A fiú vicsorogva válaszolt:
  - Ne várj, hamarosan jönnek a barátaim, és kifeszítenek a fogason.
  - Erre még egy pár ütés. - Kara Maara minden erejével a hátára csapott egy szöges-tűs ostort, majd pirospaprikát és sót dobott. A fiú arca torzult és torzult, mint egy féreg, csak egy emberfeletti erőfeszítés tette lehetővé a sírás visszatartását.
  - Nos, hol vannak a barátaid? Dyke a szimmetriaért Megégetem a másik sarkadat, lehet, hogy ma nem jön a szuperherceg.
  A fehéren izzó vas hozzáért a gyerek lábához, majd Kara erősebben megnyomta, várt egy darabig, míg megégeti a fiú megkeményedett lábát.
  - Mennyire szeretem az énekelt bárány illatát. - Mondta kat, lédúsan húzva az orrlyukait, átitatva az égő levegő illatával. Levághat egy darabot a lábáról és megeheti: nagyon étvágygerjesztőnek tűnik.
  Forró szenet tömünk a szádba. Vega üvöltötte a tüdejét. A lány előreugrott, mint egy párduc, szeme szikrázott, haja pedig napsugárként omlott vállára.
  Négy asszisztens hóhér rohant rá, de egy elsöprő "delfinszárny" technika elvágta őket. Aztán Vega egy precíz mozdulattal levágott egy másik kínzót, eltörte a karját és elválasztotta a fejét a testtől. Angelica bebukott a háta mögé, és a vállán vonszolta a mozgásképtelenné vált szuperherceget. Tekintete Oliver Twistre esett. A gyermeket horzsolások, vágások és égési sérülések borították. Igen, és a grillsütőre emlékeztető aroma nem hagyott kétséget, mit keres itt egy profi szadista.
  Angelica odaszaladt hozzá, és megsimogatta a sebeit.
  - Kedves fiam, mennyire bántalmaztak téged az ellenfelek.
  Oliver mosolyogva válaszolt:
  - Ne félj, anyám, tudod, milyen szívós, egy nap sem telik el, míg a sebek eltűnnek.
  - Ennek az az oka, hogy Ön speciális, a szervezet őssejtjeit aktiváló eszközök vezetésével fejlődött.
  - Te vagy az anyja, és azt mondtad nekünk, hogy ők a testvéreid. - Vegát öt harcos, négy asszisztens és egy meglehetősen képzett harcos Kara Maara vágta le egyszerre. A támadást visszaverve azonnal hasba szúrta egyiküket.
  - Jaj, fiatalabbnak akartam kinézni, főleg a barátod szemében, mert ő még csak fiú.
  - Tévedsz, már harminc éves, csak úgy néz ki, mint egy kölyök. De ne nyisd ki rá a szád. Ő az enyém, több mint egy éve veszekedünk kéz a kézben, és határozottan elhatároztam, hogy közös gyerekeket vállalok vele.
  - Ami dicséretes. De a férjem meghalt, és vadászni ment az éjszaka ezen féltekén. Ott végeztek vele.
  - Ez borzalmas! De mindannyian halandók vagyunk. Kívánom, hogy találj egy jó embert. - Mondta Vega, befejezve egy másik szemét. Angelica maga is rájött, hogy párjának segítségre van szüksége. Sőt, további két tucat harcos futott be a helyiségbe.
  A kardjával vágva kiszabadította Olivert, és berohant a kormányállásba. A lányok kardja élesebb és tökéletesebb volt, acélt tudtak vágni. Egyedül Kara Maarnak volt nem rosszabb felhalmozója, és még Vega vállát is sikerült megvakarnia. Miután elesett, Oliver Twist gyorsan kibomlott, kiszabadult a kötelek közül, óvatosan lábujjakra állt - sarkait tűz égette meg, és két elejtett kardot felkapva rohant a harcba. A fiú forrongott a tűztől, bárcsak túl kegyetlenül megkínozták volna. Menet közben fogóval, láncokkal, szögekkel dobálta a herceg harcosait. Íme, az egyik, egy jól irányzott dobás eredményeként pont Kara hangjában landolt.
  A hóhér megragadta kivájt lüktető szemét, Vega a pillanatot kihasználva könyökénél levágta a karját, kiütötte a kardot. A fiú, miután győztes kattanást hallatott, felkapta, és egyszerre két harcost levágva Karához osont. Egyetlen karddal küzdött vissza, a vívásban jól képzett legény azonnal megértette, hogyan kell használni. Egy egyszerű, de hatékony kettős szélmalom technikát készített. Egyik ütéssel elvette a pengét, egy másikkal pedig vállig vágta le a karját. Kara Maara a fenékre rogyott, eszméletlenül a fájdalomtól.
  - Most a kar nélküli bandita teljes egészében megkapta. Megbosszultam magam, de mások számot fognak adni neked.
  A legveszélyesebb harcost legyőzték, Oliver megragadta a kulcsokat és berohant az oldalfolyosóra. Egyszerre három négykarú, kardos harcos jelent meg előtte az úton. Megtámadták Olivert, az egyik csattanás még a mellkasát is megkarcolta, a lökéstől pedig a fiú leült a megégett sarkára. A fiú sikoltozva, figyelmen kívül hagyva a fájdalmat, ágyékon ütötte egyiküket. Aztán egy hihetetlen ugrással levágta a fejét annak, aki adta. Kikerülve a kardokat, eltalálta a másodikat a sisak gerincén, lenyűgözően, majd egy lendületes bal horoggal végzett. Az utolsó harcosnak alig volt ideje visszaverni a gyorsabb gyerek támadásait, aki néhány másodperc múlva a szívébe döfte a kardját.
  - Sokáig nem szólt a zene, sokáig nem táncolt a fraer! - Nevetve mondta a fiú. És lábujjhegyen futva futott tovább, csilingelve egy kulcscsomót.
  A lányok nagy erőkkel vágtak tovább. Ennek ellenére megszaporodott körülöttük a holttestek száma, és a bájos amazonok mezítláb vérben fürdött. Ennek ellenére egyre több erősítés érkezett az őrökhöz, és a lányok tolongani kezdtek. Angelica és Vega mindkét kezét használta, és teljes erejükből rúgott is, de számos sebük megakadályozta, hogy mozogjanak. A harcosok visszavonultak, és a körülöttük lévő harcosok egyre többen lettek. A csata hevében a lányok teljesen megfeledkeztek az eszméletlen szuperhercegről, különben pajzsként próbálták használni.
  A Vega megpróbálta alkalmazni a fakitermelési technikát. Ez segített lebuktatni még néhány embert. Az a tény azonban, hogy a kardok acélt vághatnak, a javukra játszott. Ennek a technológiának köszönhetően. Megölték a támadó harcosokat, olyan nagy számban. A verekedés során azonban Vega egy mély vértócsában megcsúszott, és kis híján elesett. Kihasználva a pillanatot, a herceg egyik hatalmas, kétméteres katonája hatalmas ütést mért a fejére egy karddal.
  Ha Vegának nem volt olyan erős koponyája kulicisztát keverékével, egyszerűen levágták. De ennek ellenére kiömlött a vér, és egy levágott hajszál kiesett, és maga a lány is majdnem eszméletét vesztette. Reflexből kitörést reprodukálva átfúrta az ellenfél torkát. Az agyrázkódástól azonban erősen megfájdult a feje, reakciója rosszabbodott, és több ütést kihagyott.
  Angelicának nem volt túl könnyű dolga, már többször kiakadt, a nemrégiben kapott sérülések is sajogtak. A lányok kimerültek, izzadság és vér csordogált belőlük, gyönyörűen folytak át a bronzbőrön.
  Vega hamarosan ütést kapott a karjára, elvágták a bicepszét, a jobb oldali fiatal Amazon sebezhető volt, karja elvesztette erejét és sebességét.
  - Úgy tűnik, elakadtunk Angelicán, bemásztunk a csatába, nem számolva az erőnket.
  Angelicát magát is oldalba szúrták egy karddal, és alig tudta visszafojtani a nyögését.
  - Nagyon hasonlít ahhoz, hogy a bátor halálát kell meghalnia. Ha hiszel az istenekben, akkor imádkozz hozzájuk.
  A lányok felkiáltottak:
  - Csak a magasabb elmében hiszek, ami az emberé. És abban is, hogy a korlátlan hatalom elérése után maguk az emberek képesek lesznek feltámasztani az összes halottat.
  Egy tucat muskétás szaladt be a szobába, maga a muskéta még mindig túl terjedelmes és drága fegyver volt, a fő még mindig hideg volt. Miután felgyújtották a biztosítékot, a lányokhoz irányították őket, és átadták az előszobát.
  Bár Vega és Angelica félreugrott, Vegát átszúrták a lábán, Angelica pedig kiütött a szegycsontból.
  - Ó! Hogy ég! kiabált. - Úgy tűnik, nincs más hátra, mint a jövőbeli feltámadás reménye. Bár én személy szerint hittem a Mindenhatóban és a mennyben, de nem túlságosan.
  - Minden hit és vallás átverés, a pénz megszerzésének módja. - sikoltott Vega. - Az angol hadsereg vitéz tisztje vagyok, és új élet vár rám, de te elmentél.
  A muskéták lassan töltődtek fel, de még mindig egyértelmű volt, hogy közel a vég. Új lövészek futottak fel, és már húsz törzsből lőttek egy sortot. Igaz, a herceg négy katonája tévedésből életét vesztette, de Vega és Angelica újabb sebeket kapott. Erőik annyira meggyengültek, hogy nehezen küzdöttek vissza. Szerencsétlen fejük végül lehajtott, a vérző lányok mozgása lomhává vált, és nyilvánvalóvá vált, hogy a következő röplabda végzetes lesz. A testőrök még közelebb jöttek.
  És ebben a kritikus pillanatban, amelyet egy barátságos íjsor követett, fájdalmasan ismerősen csengve, legalább Angelica hangja énekelt.
  Dobd le a gonosz rabszolgaság láncait,
  Fogd a kardot, és élesítsd erősebben a pengét!
  Legyenek tele ellenségeid csalással,
  De szabaddá válik, a pokol jege elolvad
  Boldoggá tesszük ezt a kis világot is!
  A legtöbb muskétás meghalt, a többi harcos összekeveredett, nyilakkal záporoztak. A csata újult erővel forrni kezdett, a herceg katonái megszorultak.
  - És a fia jól tette, kiszabadította a foglyokat és a segítségünkre volt. - mondta Vega.
  - És pont ebben reménykedtem az utolsó másodpercig, mert nem hiába szaladt el a babám a kulcsokkal valahova.
  A csata azonban még nem ért véget, a szuperhercegnek még rengeteg harcosa volt, a csata betöltötte az összes folyosót. A lányok a rendkívüli kimerültség és a sérülések ellenére folytatták a küzdelmet. Ebben a pillanatban egy magas fiatalember szaladt ki eléjük, mindkét kardja vértől csillogott.
  - Ti vagytok, szépségeim, hogy megsebesültetek.
  Mit csináltál, aludtál?
  - Nem, de a szolgádnak vettek, és nem engedtek be a palotába, és én magam sem akartam sok vért ontani. És amikor elkezdődött a szemétlerakás, rájöttem, hogy nem bírom nélkülem. Ne aggódj, a kardvívást csecsemőkoromtól kezdve tanították.
  - Tudom! Te vagy a kiválasztott ezer egyike. Vega megszólalt.
  Mi a kiválasztott ezer? - kérdezte Angelica.
  - Nos, ez olyan, mint egy elit az Arany Eldorádóban. - Oké, ne tereld magad, jobban kell vágnod.
  Fresh Dodger, aki álmában öregedett, természetesen sokkal gyorsabban mozgott, mint a kimerült lányok. Kardjai kettévágták ellenfeleit, pengéket vágva. Fokozatosan a herceg katonái visszavonultak, és bár a foglyok többségét kínozta és kimerítette a bebörtönzés, a gyűlölet elárulta erejüket. Ráadásul magában a városban is spontán zavargás tört ki. Sokan éheztek, kimerültek a despotizmustól és a magas adóktól, de a rabszolgák különösen sokat szenvedtek, ők voltak a felkelés fő robbanó tömege.
  - Látod, az emberek támogatnak minket. - kiáltotta a Dodger.
  A szűk folyosókon a lázadás a felszínre ömlött. A félelmetes fiú, Oliver Twist minden felnőttnél jobban küzdött, minden egyes ütése után valaki elesett. A szélhámos viszont igazi halálgépezetként viselkedett, de a lesoványodott lányok elkezdtek lemaradni.
  - Talán tartunk egy kis szünetet. - javasolta Vega.
  - Nem, mi vagy te! Nélkülünk a felkelés saját vérébe fulladhat. Erősítsd meg az Aranyat. - sikoltott Angelica.
  - A véres csatában megpróbáltunk vágni! Elestek, de felkeltek! - ujjongott Vega, és egy másik katonát vágott. - tette hozzá Angelica, és ránézett. A lányok egyre hevesebben integettek, úgy tűnt, megnyílt a második szél. A szélhámos messze járt előtte, két kard keresztbe állt a feje fölött, és úgy tűnt, kiütötte a szivárványt. Angelicának ekkor jutott eszébe a szuperherceg.
  - És hol van a főszörny?
  Vega elfordította vérfoltos, majd arcát.
  - Valószínűleg meghalt, adtam neki nyaki artériát!
  - Mivel nincs ok az aggodalomra, úgy tűnik, a harc elhúzódik, és mindet meg kell ölnünk.
  Minden oldalról érkeztek emberek, fejszével, vasvillával, kaszával hadonászva menekültek, vad őrjöngéssel rohantak a gyűlölt szatrapákra. Az egyik férfi, aki egészséges volt, mint egy bika, felkapott egy tölgyfa fedélzetet egy hintában, és rádöntötte két lovasra, akik rohantak átvágni. Leszálltak hatlábú lovaikról, a vaspáncél a macskakövekre csapódott, szájuk mögül kiömlött a vér.
  Egy másik lovast kaszával távolítottak el, elválasztva a fejét a testtől.
  Oliver Twist teljesen ördöggé változott, a trófeás hóhérkardok csodálatosak voltak, vágni velük olyan egyszerű, mint füvet vágni. De a szuperherceg palotájában tüzek ütöttek ki a szobáiban, füst áradt a magas, csipkézett tornyokra. A szélhámos volt az első, aki észrevette és parancsolt.
  - Sürgősen el kell állítani a tüzet, különben hamuvá válik az évszázadok óta felhalmozott vagyon.
  A lázadók egy része még nem olyan zsibbadt, hogy ne hallja az értelem hangját. Azonban a túlélő lovagok és számos őr akadályozta őket. A csata kaotikus volt, valahol a füstben a Dodger látott egy kovácsot farönkvastagságú karokkal, kalapáccsal hadonászva, heves harcosok estek el ütéseitől. Hatalmas rablások kezdődtek. Maara Ace éppen most tért magához, és bár tudott parancsolni, tekintélye nem volt feltétlen. A felszabadult foglyok már madarakat küldtek Valja Cservonnijba, csak ő tudta visszaállítani a forradalmi rendet.
  Hirtelen az ismerős Gustav ezredes jelent meg a Dodger előtt. Egy négyszárnyú sast irányított a Dodgerre. Páncélozott csőre kinyílt, éles fogakat tárva elénk.
  A kikerülő leguggolt, elkerülve az ütést. A kihagyás után a keselyű karmaival megkarcolta a macskaköveket, majd ismét magasra emelkedett, és az ezredes éles lándzsával megtámadta az orosz felderítőt.
  - Te a plebejus vége!
  A szélhámos kitért, és kardjával megvágta a ló mellső lábait. A hatlábú ló feldöntötte a lovast, és úgy repült, mint egy pingponglabda. A szarvas sisak nekiütközött a járdának, átmenetileg elkábítva az ezredest. A szélhámos nemesen úgy döntött, hogy hagyja felépülni, míg ő a sasra összpontosított.
  A hatalmas madár ismét megtámadta, de nem hiába volt a Dodger a kiválasztott ezer egyike, pontos ütés egy karddal a szemébe, és a sas végzetes rohamot kapott. Az orosz hadsereg kapitánya éles dobással rádobta a lila vérrel szennyezett keselyűt.
  - Hát a fenevad. Megértettem, mit jelent Nagyoroszország harcosával bánni.
  Az ezredes lassan felemelkedett, kardja villant a kezében.
  - Én vagyok a legjobb kardvívó a szuperherceg seregében. Plebeian harcolj velem, és a fejed elszakad a testedtől.
  - Minél erősebb az ellenség, annál érdekesebb a győzelem! - A szélhámos hagyta, hogy az ellenség végre felépüljön, majd megtámadta. Az ezredes valóban nagyon kifinomult ellenfélnek bizonyult, aki sok trükköt ismer, de sebességben és fizikai erőben alulmúlja a Dodgert. Icy, aki a lehető leggyorsabban próbált nyerni, túl egyenesen viselkedett, amiért megbüntették, Gustavnak sikerült megvágnia az arcát. Ezután a Dodger egy összetett "Mad Squid" kombinációt hajtott végre, és súlyosan megsebesítette társát.
  - Fizetni fogsz a közembernek. - nyögte az ezredes.
  Gustav többszöri támadás után annyira elgyengült, hogy Péter könnyedén levágta a kezét, majd a sisak címerét találta el.
  - Nem rossz egy szolgának. - Mondta és holtan esett le.
  - Szívesen szolgálnék! A kiszolgálás unalmas! - A szélhámos megkötözte Gustovot, és egy fa alá vitte, majd ismét a sűrűbe rohant. Egy egész ezred lovagi őrség lépett be az üzletbe, és a véletlenszerűen felfegyverzett lázadóknak nehéz dolguk volt. Az utcákon spontán módon felállított barikádok keletkeztek, a gyalogság és lovasság döngölt, harcuk rendkívül kiélezetté vált.
  A távolból a sötétben még az általában szikrázó négy hold is ólomfelhők mögé bújt. A szuperherceg palotája már nem tortára hasonlított, hanem a Pentagon ódon épületére, amelyet tizenkét kupolával és katonai szoborral díszítettek, különösen sok lovag és sárkány versenyzett lóháton. Közöttük már átüt a láng, fellobbant egy melléképület, valahol a közelben ágyúk dörögtek, ágyúzták a várost, többnyire kőházakat romboltak le.
  Plut megpróbálta értelmesebb és kevésbé spontán irányba terelni a felkelést, de senki sem akart rá hallgatni. A gyalogság pedig már betört a palotába, és mészárlást rendezett. Maara Tuz támogatói csoportot gyűjtött maga köré, spórolással kínozták, és csak a hátán vágták meg a bőrt.
  - Wali Chervonny hol vagy? - Kiáltott fel a tüdejéből. Az őrök minden oldalról körülvették, megpróbálták fogságba ejteni. Itt van egy ügyes lasszó dobás, és egy jókora embert legyőznek, a hurok be van zárva a torkon.
  - Még egy dögöt teljesen elvittek. Hamarosan megöljük az összes lázadót. Hol vannak azok az őrült nők?
  Maarát úgy vonszolták, mint egy egyszerű jószágot, de amikor már keresték, rádobta a ló farára, egy nyílvessző nyikorgott, és a lovas fejébe fúródott. Néhány másodperc múlva egy másik repült el mellette, és leterített egy másik harcost. Az ász elesett és gurulni kezdett, majd megragadt egy valaki által elejtett tőrt és elvágta a kötelet. Most újult erővel küzdött, nagyon szerette volna látni, ki mentette meg.
  Kicsit visszafutva megpillantott egy félmeztelen, véres puncikkal borított fiút. Ő azonban azonnal felismerte.
  - Te vagy, World Tuzok. Hogy a fiadat eléggé bántalmazták miattad.
  A világ megingott, milyen hihetetlen akaraterővel sikerült kijutnia a palota külső részébe, miután lekerült a fogasról. Különösen fájdalmas volt leégett lábakra lépni, a jobb láb súlyosan megsérült. Folyamatosan a vízbe merítette őket, a szökőkút megsemmisült, a nagy hólyagok kissé alábbhagytak, és úgy tűnt, hogy a patkányok elevenen rágcsálnak. A megölt hercegi harcos íját magához véve még időben érkezett, hogy segítsen apjának.
  - Semmi apa! A hegek csak az embert díszítik. A lényeg, hogy nem mondtam el nekik semmit.
  A fiú láthatóan büszke volt arra, hogy elviselte a kínzást. Aztán az igazságnak eszébe jutott, hogyan sikoltozott, és majdnem kioldotta a nyelvét. Köszönet Oliver Twistnek a nehéz időkben nyújtott erkölcsi támogatásáért.
  - Ön már meglehetősen felnőtt világ, és a legsúlyosabb kínzásokat is el kell viselnie.
  - Igen, apa, de verik és főleg égetik a sarkukat, nehéz visszatartani, hogy ne üvöltsön.
  - Ha akarod, jó tanácsot adok. Amikor teljesen elviselhetetlen vagy, énekelj. Sokat segít, életemben sokszor megkorbácsoltak. Csak kár, hogy nem edzetted meg előre egy ostorral, akkor semmi rack lett volna számodra.
  - Én személy szerint jobban szeretek íjjal gyakorolni, mint elviselni a verést. - A világ elképzelte, hogy az apa nehéz kezével hogyan veri meg. Brr!
  - Oké, mivel ma megmentettél, nem foglak megverni, de a jövőben le kell barnítani a bőrödet.
  Új harcosok jelentek meg, egy egész különítmény közeledett, a lázadóknak rendkívül nehéz dolguk volt. Ebben a pillanatban egy kolibriszerű, hat szárnyú, horgas csőrű madár tűnt fel, átvágva a levegőben. Leült és kinyitotta a száját, és csipogott.
  - Vali Chervonny, közeledett a városhoz, csatlakoztak hozzá a környező falvak parasztok. Megkéri, hogy nyissa ki a kaput a Cedar Forest felől.
  - Akkor át kell törni hozzájuk, hol vannak ezek az átkozott nők, segítenének a pénztárosaikon. - korholta Mara.
  - futok utánuk. - mondta Mir.
  - Égett talppal nem lehet messzire futni. - Az atamán pihentette a fiát - hadd rohanjon be jobban Zvan.
  Az ász fütyült a még frissen vágó fiúra, aki sikeresen elkerülte a kínzást.
  - Fuss és keresd meg azt a két nőt, akik elindították ezt a lázadást. Könnyen felismerhetőek, gyönyörűek, és egy csomó holttestet hagynak maguk után. Mondd meg nekik, hogy küldjenek támadást a Cedar Gate ellen.
  A fiú csupasz sarkát villogtatva ment végrehajtani a feladatot. Zvan volt az egyik legjobb futó és felderítő a lázadó különítményben, és Maara remélte, hogy a legény nem fog összezavarni semmit.
  A fiú azonnal rájött, hogy a lányok ott vannak, ahol a legforróbb, sőt, a csata sűrűjében jól látszott, hogy Angelica és Vega kardja megremegett. Szablyáját meglendítve, mivel a kétélű kard túl nehéz volt a gyerekes kezekhez, sikerült levágnia a harcost és áttörni az amazonokhoz.
  - Kedves harcosok! - Mondta, nehezen hárította el az ütéseket. - Erősítések érkeznek hozzánk, és ahhoz, hogy beengedjék őket a városba, fel kell szabadítani a Cedar Gates megközelítéseit és le kell engedni a hidat.
  - Hol vannak? - kérdezték kórusban a lányok.
  - Megmutatom, kövess. - Mondta a fiú. Lábát a vérbe mártva futott, mezítláb nyomokat hagyva. - Kövesd a nyomokat.
  A lányok, mint tapasztalt sportolók, útközben lábadoztak. Miután levágtak még néhány lovagot, rohanni kezdtek, gyorsan megelőzve a fiút.
  - És hova akartad, hogy menjünk.
  - Elhozom, itt látnak egy háromszög alakú tornyot, próbáld meg kinyitni.
  Kevés őr volt a kapu körül, a főerők a városban harcoltak. A lányok, miután egy csapásra megöltek négy harcost, átsiklottak a kapun. Gyorsan felmászva a csigalépcsőn, áthatoltak a hidat leengedő mechanizmushoz. Ekkor egy tucat őr kártyázott. Két csupasz lábú, véres és egyben szép nőt látva, rongyosban, morgó hangokat adtak ki.
  - Micsoda cukiságok, csatlakozzatok hozzánk, rendezünk nektek egy klassz csoportos szexet és öntsünk bort.
  - Öljük meg őket! - Mondta Vega, és egy dupla sarlócsapással egyszerre négy részeget fektetett le.
  A többiek a kardjuk után nyúltak, de már késő volt, a lányok úgy vágták le, mint a káposztát.
  - Banzai! - kiáltotta félig tréfásan Vega, és levágta a válláról az utolsó fejet is.
  Aztán ők ketten nehezen elfordították a kilincset, a hatalmas kapuk ereszkedni kezdtek, elzárva az árkot. Szörnyű lények emelkedtek ki a vízből, és dühösen csattogtak a szájukkal.
  - Esélyük sincs, nézd, már sietnek a segítségre.
  Vasvillával és kaszával nagy paraszthorda tört be a városba, majd foltos ruhájukból ítélve egy megedzett partizánkülönítmény. A harcosokat az erdő színéhez festették.
  - Végre megérkezett Vali Chervonny, ugye ő. - Vega ujjával egy páncélos harcosra mutatott, aki egy tintafekete hatlábú lovon vágtatott.
  - Nem, ez az asszisztense Discord. - válaszolta Zvan.
  - Hol van a vezetőd?
  - Itt van. - A fiú egy hatalmas férfira mutatott szárcipőben és két széles karddal a kezében.
  Miért néz ki így?
  - Hogy az ellenségek ne ismerjék fel csata közben, és ha királyi ruhája volt, régen lelőtték.
  - Világos, mi is koldusoknak nézünk ki. Angelica felsóhajtott.
  - Nem az a lényeg, hogy mi van kívül, hanem ami belül. - csattant fel Vega. - Most egy igazi buliban lesz részünk.
  Bár a lányok már a lábukba gabalyodtak a fáradtságtól, kényszerítették magukat, hogy kikeljenek a fejükből.
  Chervonny úgy hackelt, mint egy démon, és Vega odakiáltott neki.
  - Óriás, légy óvatos, integetj a sajátoddal.
  - Ki vagy te?
  - Az istennő, aki ezt a káoszt csinálta.
  - A nőktől az összes zavargás, és csak ti ketten.
  - De tudjuk, hogyan kell vágni, nem rosszabb, mint a férfiak. Vega felemelte véres kardjait.
  - Lássuk csak, talán csak kérkedő vagy. - mondta Vali.
  A friss erők közeledése kezdett a felkelők javára billenteni a mérleget, de nagyon sokáig tartott a harc. Vega és Aplita is többször megsebesültek, nagyon gyakran a halál arcába néztek, de egy pillanatra sem lassították le a megsemmisülés táncát. Chervonny maga is több, különösen érzékeny sebet kapott, amikor az oszlopát muskétákból kezdték lőni. És akkor a lányok voltak a legjobb erejükben, elsőként vágtak be a sorokba, elhallgattatva a gonosz ragadozókat. Az izmos női kezek sokáig zsibbadtak, Vega és Angelica ragaszkodott a büszkeséghez, ami nem engedte elsüllyedni. A lázadók sűrűn teleszórva útjukat csövekkel, ismét behatoltak a palotába. A szuperherceg erői kimerültek, csapatai visszavonultak, maga a palota égett, mint egy nagy tűz.
  - Sürgősen oltsák ki ennek a vadkannak a lakását. Meg kell mentenünk, ami megmaradt. - parancsolta Vali. - És fogd a fegyvereket is.
  Perth egy csoportjával, akiket lenyűgözött a tettei, áttört a falig, ahol több üteg is volt nehéz fegyverekkel. Fegyverrel tartották az egész várost, és vörösen izzó ágyúgolyókkal pusztították el.
  - Kövessetek, elvtársak, viharozni, selejtezni!
  A fegyverek közelében komoly szeméttelep volt, az egyik paraszt tüzért ültetett egy vasvillára. Egy másik srác, aki még mindig úgy nézett ki, mint egy tinédzser, tőrt dobott egy buzgón kiabáló tiszt torkába. Vértől fuldokolva esett le. Még a nők is heves őrjöngéssel harcoltak, vagy az ellenségtől elfogott könnyű szablyákat, vagy baltákat, konyhakést és még fogkefét is használva. Egyikük például meglehetősen ügyesen felvágta a hasát egy késsel, ami megtámadta a harcosát. Egy másik leányzó annyira csábítónak bizonyult, hogy magas, impozáns melleit megmutatva elterelte a harcosok figyelmét. Maga a Dodger már régóta nem számolja, hány embert sikerült megölnie egy véres rendetlenségben. És mégis, az embereket ölni nem olyan, mint a dagokat vagy más galaxisokat, ilyenkor az ember csak a hatalomtól való mámort érez, és akkor. Azonban annyi konföderációt pusztított el már, hogy az extra vér olyan számára, mint a víz.
  - Gyerünk srácok nyomjatok erősebben. - A szélhámos ugrásban megrúgja az ellenséget, a csizmája hipertitánnal van kovácsolva, ez nem túl kényelmes a melegben, de hatásos, a koponyák szétrepednek egy ilyen sokktól. Aztán vágtat, mint egy igazi karatéka, dupla ütés és kardozás, rögtön négyen meghaltak.
  A fegyvereknél szinte az összes őr meghalt, néhány életben maradt katona fegyveres kocsik és kerekek alá bújt. Kihúzzák őket és meg akarják ölni őket, de Péter megállítja a legbuzgóbbakat.
  - Kösd meg őket, majd megkérdezzük, nem akarnak-e átjönni hozzánk.
  Az egykori ellenségek meg vannak kötözve, de érthető a lázadó nép haragja, a tüzérség sok házat lerombolt, néhány megrokkant.
  Az utolsó komoly védelmi pont a városban a detinetek voltak. A megtépázott lovagok oda vonultak vissza, valamint az ezredek maradványai is. A sima, magas falak, valamint a páncélozott ajtók megakadályozzák a támadást.
  A szélhámos kiadta a parancsot.
  - Hozz tüzérséget, üsd ki a kaput.
  Mivel a legtöbb lázadó nem tud lőni, a Dodger személyesen irányítja a fegyvereket. Íme az egyik közülük, a legnagyobb magot többen is nehezen húzzák. Egy orosz tiszt kap egy borravalót, és az ajtóra lő. Az első kicsit kimaradt, az öntöttvas golyó a tornyot érte. Nehéz kaliberű fegyverek hiánya, alacsony tűzsebesség. Egy Péter nem ok nélkül az elit, úgy dönt, hogy puskaport ad hozzá - próbál tiltakozni az egyik lázadó, aki egykor a tüzérségnél szolgált.
  - Túl sok töltés. A fegyver eltörhet.
  - Ne törd el! Plut legyintett. - Nézze, milyen vastag a farnadrág, azonnal látszik, hogy a mesterek keményen dolgoztak.
  Magabiztosan elaludt fehér porral, segített az embereknek megtölteni a nehezebb ágyúgolyót.
  - Nos, most jó móka lesz.
  Ilyen távolságból nehéz közvetlenül eltalálni az ajtót, és a hatalmas kaliber sem járul hozzá a pontossághoz, de ha sikerül, akkor lesz hatás. Természetesen az intuícióra kell hagyatkoznia. A gazember lehunyta a szemét, és kérte a gondviselést, amely rendszerint jót tett Nagy-Oroszországnak, hogy segítsen ebben az ügyben is.
  - Hát gyerekek Istennel.
  - Segítsen minket Isten Szűzanya. - Mondták a lázadók.
  Üvöltéssel az ágyú tüzes lángoszlopot lőtt ki, egy húsz kilós golyó nagy sebességgel csapódott az ajtónak.
  A vas, amellyel kovácsolták, szétrobbant, de maga az alap megmaradt.
  - A fenébe is, miből van, újra ki kell lőnöm. Növeljük a töltést.
  - Nem éri meg. - A tüzér felemelte a hangját. - Túl nagy a kockázat, jobb uram, ha megvan a megfelelő hangja ahhoz, hogy még pár lövést adjon le, egyetlen ajtó sem tud ellenállni ennyi ütésnek.
  - Oké! De nem adok neked adagcsökkentést sem.
  Miután az ágyúgolyót az ágyúba kalapálta, a Dodger ismét lőtt, de láthatóan elfordult tőle a szerencse, az ütés a torony felé haladt, jól látszott, hogyan repültek a kiütött fogak.
  A kölyöknek ágyúi is voltak, és tűztől vicsorogtak. Igaz, nagyrészt haszontalanul és vakon lőttek.
  - Túl feszültek az idegeid. - Mondta az öreg tüzér. - Lazíts és gondolj valami kellemesre.
  - Miről szól? - Kérdezte az ingerült Dodger.
  - Arról például, hogy te vagy a mappám, és a fiad. - Válaszolta kihívóan a pocakos fiú, a kezében lévő szablya véres volt, és jól küzdött.
  - És mi nem rossz ötlet! Szeretnék, ha öt, de nem tíz fiam lenne, hogy harcoljanak a szülőföldemért.
  - Nem, talán még túl fiatal vagy az apámhoz, jobb, ha a bátyám vagy.
  A Dodger megérintette sima, szakálltalan állát, és kuncogott. Aztán az ősi orosz szokásra emlékezve keresztet vetett. A fegyver hátsó része felmelegszik.
  - Forró! De semmi, csak hűtse a fejét.
  A következő magot tűpontos pontossággal küldték el. A hatalmas ajtó bedőlt, és a lázadók, elsősorban Angelica és Vega, berohantak a nyílásba.
  A lányok mindig is a dominanciára törekedtek, és mivel kitűntek nagyszerű küzdőkészségükkel, más férfiak önkéntelenül is felhúzták magukat a szintjükre.
  Vega felugrott a mellvéd tönkrement részére, és kardjaival propellert készített. Véres húsdarabok repültek.
  - Angelica, lehet, hogy valami kábítószered van, nem érzem a kezem.
  - Én sem fázom, légy türelmes lány - atamán leszel.
  - A gyerekviccek nem illenek ide, mindjárt eldobom a kardom.
  - Akkor legközelebb leesik a fej.
  A húsdaráló folytatta, a tűz égett, Vega pedig többször mezítláb lépett a tűzbe, de nem figyelt rá. Az őröket félrelökve betörtek az udvarra.
  Maga Monnac tábornok, a szuperherceg csapatainak legfelsőbb parancsnoka harcolt itt. Nagyon magas volt, magasabb, mint maga Valya Chervonny, és szokatlanul széles vállú. Itt két hatalmas lovag jön össze, akik kétélű kardot választanak fegyverként. Vali erős volt, mint a medve, de ellenfele nem volt alacsonyabb rendű, ráadásul Monnacot a királyság legjobb kardforgatói képezték ki, Vali pedig a régimódi módon járt el. Egy perccel később a tábornok, miután ügyes, álnok mozdulatot tett, átszúrta ellenfele kezét. Vali a kardot a bal kezére tette, mozgása lelassult. Aztán a mellkason áttörő vágó fonák. Chervonny megtántorodott, de ekkor Vega a segítségére sietett. A lány hárította a tábornok támadását, ő maga pedig egy másik karddal nyomot ütött a homlokán.
  - Ez egy kurva! Minden lyukba beleduglak. - kiáltotta Monnac.
  - A hüvely letörik. - Vega kinyújtotta a nyelvét.
  A tábornok ütései erősek voltak, de az orosz hírszerző tiszt mozdulataihoz képest nem elég gyorsak. Miután több támadást kihagyott, felnyögött, az átlyukasztott héjból vér folyt, egyértelmű volt, hogy a nagy kan elgyengül.
  Hiába hisz az ellenség
  Hogy sikerült megtörnie az oroszokat!
  Aki mer, csatában támad,
  Az ellenségeket dühösen megverik!
  Vega kimondta az ősi, nem túl naiv verseket, és folytatta az offenzívát. Végül az erejét vesztett tábornok megbotlott, a lány pedig egy pengével átszúrta a torkát.
  - Azt hiszem, siettem: foglyul kellett volna ejtenem és megerőszakolnom.
  Az utolsó küzdelem azonban minden erőt kipréselt belőle. A lány megtántorodott, és elejtette a kardját. Ekkor brutális tömeg támadt rá, a lány két sebet kapott a hasán, egy újabb penge vágta az arcát.
  - Itt vannak a gazemberek! - Vega kezei remegtek, a lába is gubanc volt és remegett, jól látszott, hogy az utolsó lábain van. Angelica is kimerült, és nehezen szállt szembe öt harcossal.
  - Hülyeség meghalni három lépésre a győzelemtől! - motyogta Vega.
  - Élni fogsz! - kiáltotta Twist Olivér, és mint egy kis tigriskölyök, becsúszott a pengék közé. Néhány támadás és törött fej repült le.
  - Bravó kicsim, szeretnék egy ilyen fiat.
  - És már megvan! - mondta Angelica, és nehezen csavarodott, és megütött egy másik harcost.
  Vega elesett, az arcát a vérbe vágta, majd kortyolt egyet. Ez furcsán felvidította, és felkelt.
  - Fiú, korai még leírni, még tudok harcolni.
  A lány felkapta az elejtett kardokat, és megpördült, és továbbra is kiengedte a beleit.
  Az őrök nyilvánvalóan kimerültek, egyes katonák bátorságukat vesztve térdre borulva bocsánatot kértek, mások éppen ellenkezőleg, a halált részesítették előnyben, mint a fogság szégyenét. De az erejük elapadt, az ütések egyre kevesebbek lettek.
  - Felad! És megkíméljük az életedet. - kiáltotta Vali Chervonny. - Add le a fegyvereidet, mielőtt túl késő lenne!
  Az elkeseredetten harcolók több mint fele elhagyta haszontalanná vált pengéit. A katonáknak csak egy kis része szólalt meg pátosszal.
  Az őrök nem adják fel!
  - Akkor meg kell ölni! Előre sárkányaim, még egy utolsó erőfeszítés marad.
  Vega és Angelica fejében mennydörgött, hogy a megkínzott fiú nem nézett ki jobban, de ennek ellenére az ellenségre estek, befejezve az ellenállás utolsó maradványait.
  Amikor végre elesett az utolsó harcos, akit Alex átszúrt, halálos csend lett.
  Vega kimerülten leült a több holttestből álló dombra. Aplite megszólalt.
  - Mária üdvössége! Nyertünk.
  Vali odament a boros hordóhoz, felkapta, letörte a peremet, és mohón inni kezdett. Aztán a többi lázadóhoz fordult.
  - És mit érsz. Igyunk a győzelmünkre.
  Vega és Angelica csak most érezte, hogy enni akarnak, még a gyomruk is görcsbe rándult, a torkuk pedig kiszáradt a szomjúságtól.
  - Egy dicső csata után miért ne igyál egy kortyot.
  A lázadók elkezdték a rablást, de Vali Chervonny megállította őket.
  - Nem, minden vagyont el kell számolni és rekvirálni kell. Most a herceg helyett mi fogunk uralkodni, és minden hatalomnak szüksége van pénzeszközökre és élelmiszer-ellátásra. - Mondta a lázadók feje.
  - És ti lányok gyertek ide! Olyan fényes és erős harcosok vagytok, de nem ismerlek! Honnan jöttél.
  Vega úgy döntött, hogy nem mond igazat. Jobb sokat tudni és keveset felfedezni.
  - Távoli országokból származunk, sokkal távolabbról, mint Kiram és Anglia hatalmas birtokai, és sokáig egy militarizált kolostorban éltünk, ahol harcos nőket képeztek ki.
  - Így van, de nem tudtam, hogy vannak ilyen emberek, és nagy a kolostorod?
  - Kicsi és rettenetesen titkos.
  - És személyesen is megmutathatod a térképen.
  - És nincs térkép, olyan szent titok a helye, hogy ha kiadjuk, iszonyatos átok alá kerülünk.
  - Nos, hát én titkos háborús nimfáim, hagytam, hogy megtartsák ezt a titkot. És ez a fiú, aki olyan jól harcol, nem véletlenül a rokona?
  - Ő a fiam!
  - Gratulálunk! Ez egy igazi sas, és úgy gondolom, hogy idővel kiváló harcos fog kinőni a fiúból, bár még most is kiválóan küzd.
  - Jómagam képeztem ki.
  - Hogy hívják a párodat?
  - Vega vagyok, a Dodger még mindig velünk van, nem szolga, hanem egyenrangú partner.
  - Majd megtanulom! Arra hívlak benneteket, hogy legyetek az asszisztenseim, és mindegyikőtöknek adok egy ezredet.
  "Nagyon hálásak vagyunk, de nem szándékozunk túl sokáig időzni ezen a világon, és amint a küldetésünk véget ér, elhagyjuk.
  Egy árnyék villant a távolban, egy észrevétlen emberke felült a lovára, és a kapuhoz vágtatott. Ajkai ravaszul suttogtak.
  - Úgy tűnik, ők azok, akikről a prófécia beszél.
  . 17. FEJEZET
  A megkorbácsolt fiatal fogoly kétségbeesetten próbált átfűrészelni a láncokon. Kevés ideje maradt.
  Hamarosan a harmadik korbácsolás, majd a kivégzés. Egy hurokban a haldoklás nem annyira fájdalmas, mint inkább megalázó. És itt nagyon rosszul etetik az öngyilkos merénylőket. Kenyér és víz, majd egy kevés. És hideg van a vastag kőfalakban. És az orvos nem is jön - elítélték, akkor minek kezelni.
  Amikor a kimerült Oliver Twist álomba merült, azt álmodta...
  A nemes lakoma és a győzelem megünneplése után a lázadók tanácsa összegyűlt. Részt vettek a különítmények parancsnokai, valamint Vega, Angelica, Plut, és egészen meglepő módon a fiatal Oliver Twist, akit egy tizenhat évnél fiatalabb gyermekekből és tinédzserekből álló különítmény parancsnokságára neveztek ki.
  Megbeszélték a jelenlegi helyzetet és a további teendőket. Először is vissza kellett állítani a törvényes tekintélyt magában a városban, meg kellett állítani a rablásokat és az erőszakot.
  - Már húsz akasztófát állítottam fel, ahová azokat akasztják fel, akik nem akartak alávetni magukat a néphatalomnak.
  - Így van, de még jobb felkarolni a tolvajokat! - kiáltotta a fiatal Oliver Twist.
  A lázadók közül több parancsnok is egyhangú jóváhagyását fejezte ki.
  - Azonnal láthatja, hogy a nép igazi vezére nő!
  - Lesz tét! - Vágja le Vali Chervonny-t.
  Vega vette át a szót.
  - Elhiszem, hogy nem engednek majd nyugodtan aludni, elképzelhető, hogy szó szerint pár nap múlva egy hatalmas hadsereget küldenek ide, amely ostrom alá veszi a várost.
  - Nem is olyan hamar! - Vágja le Vali Chervonny-t. - A sereget össze kell szerelni és fel kell szerelni. Ráadásul Naporedonnak konfliktusa van Agikannal, ha túl sok erőt dob ránk, azzal a kockázattal jár, hogy elveszíti az összes kolóniát. Nem, ez még nem olyan ijesztő.
  "De mindazonáltal jobb kapaszkodni, mint megelőzőnek lenni, jobb nyerni, mint félelemben visszavonulni. Önállóan kell menetelnünk, útközben a lázadó nép rovására pótoljuk seregünket, és akkor sajátjaként hódítjuk meg a birodalom fővárosát.
  - Matarra hazánk fővárosa. Tehát meg akarja buktatni a királyt.
  - A szükség kényszerít bennünket erre.
  Ki lesz akkor az uralkodó?
  - Igen, még te is, nem érdekel.
  - Vivat Vali császár. A parancsnokok megkapták.
  - Ami nagyon hízelgő, talán egyetértek a javaslatával. Ahogy mondtad, jobb nyerni, mint félve visszavonulni.
  - Össze kell gyűjteni minden erőt és mozgósítani mindenekelőtt a fiúkat hét éves kortól. - Twist Olivér szúrta be.
  - És hogyan fogunk önkénteseket toborozni, vagy bevezetjük a hadkötelezettséget?
  - Természetesen kötelesség. - Itt egyesültek az atamánok. - A nép már megszokta, és a seregünk nagyobb lesz.
  - És maradj ezen.
  - Ráadásul. Angelica beszállt a beszélgetésbe. - Ki kell szabadítanunk az összes rabszolgát, és be kell vennünk őket a hadseregünkbe.
  Nem lesz rabszolgaságunk! - Vágja le Chervonnyt. A lázadók vezére egy nagy aranyserleget emelt kövekbe, és egy hajtásra megitta - Ezentúl a jobbágyságot minden szabad testvér egytől egyig felszámolja.
  - És a zsákmányt egyenlően kell elosztani mindenki között. Oliver Twist ismét közbeszólt. - Címektől függetlenül.
  Vali habozott, de elkapta harcostársai feszült pillantásait, határozottan mondta.
  - Legyen így! Mi szavazunk.
  Mindenki felemelte az öklét.
  - Egyhangúlag!
  Dodger Vega fülébe súgta.
  - Természetesen a szabadság csodálatos, de ne maradjunk túl sokáig. Hiszen saját országunknak - Nagy-Britanniának - a feladata.
  - Elfelejtetted, hogy megígértük, hogy visszaadjuk Angelicának a fiait. Az egyiket visszaadjuk, amint megtaláljuk a másodikat és elvesszük Matarrát, azonnal a fény félgömbjébe fordulunk.
  - Lehet, hogy túl sokáig tart. - Peter lángolt a haragtól.
  Mit suttogsz. - kérdezte Vali gyanakodva.
  - Személyes ügyekről. - Mosolyogva válaszolta Vega.
  - Ez a te dolgod. Nos, itt vannak a fő döntéseink, amelyeket meghoztunk, a részleteket meg kell beszélni.
  - Az ördög a részletekben rejlik. - mondta Vega.
  - Nem akarok tolakodónak tűnni, de az ön eljövetele egy közkeletű legendára emlékeztet két mezítlábas, kardos harcosról, akik a világvége előtt fognak megjelenni.
  Bárminek gondolhatsz minket, de néha a legendák valóra válnak. - mondta Vega.
  - És nem hiszem, hogy Ön Szűz Mária és Azazel megtestesülése, de a nép hinhet benne. Szóval jobb, ha nem okoz csalódást neki.
  - Miért? - kérdezte Angelica.
  - Mert ebben az esetben sok egyszerű és vallásos harcos csatlakozik hozzánk. Hiszen a nép nem állandó haragjában, hanem sokkal következetesebb a kultuszimádatban.
  A lány töltött magának egy fél pohár gyenge bort, megnedvesítette a torkát.
  - Nos, az igazságos ügy érdekében készen állok erre. De tudod mit Vali. Angelica habozott.
  - Ne habozzon beszélni.
  - Mi a véleményed a tudományról?
  - Jómagam nem vagyok túl írástudó, de úgy gondolom, hogy ha ez az ország és a dolgozó nép javát szolgálja, akkor ösztönözni kell a tudományt.
  - Meg kell tanulnod magad is, hogy ne legyél vak.
  - Fiatalkoromban magam is rabszolga voltam, és nem értek az írástudáshoz, aztán csak azt csináltam, amit harcoltam, elbújtam az üldözés elől, igazságot hoztam. És ha király leszek, nem tudni, lesz-e legalább egy szem szabadidőm.
  - Az ókorban anyabolygónkon élt egy nagy uralkodó Dzsingisz kán. Írni és olvasni sem tudott, de kiterjedt hódításokat ért el, és egy meglehetősen szilárd birodalmat hozott létre. - mondta Vega.
  - Milyen nagyszerű példa. Ha jól értem, távoli csillagokról repültél ide.
  - Igen, jól értetted, és a mi birodalmunk milliónyi világot foglal magában, amelyek hasonlóak és nem hasonlítanak hozzád.
  - Ilyen adatokkal még alkalmasabb vagy a messiási szerepre. Segíts elnyerni a trónt, és bármit megteszek, amit kérsz.
  - Egyetlen követelményünk van, hogy fejleszd a tudományt, semmisítsd meg a rabszolgaságot, uralkodj tisztességesen!
  - Egyet mondasz, de egyszerre hármat teszel elő! Chervony felnevetett. - Oké, töltsük meg a serlegeket és igyunk sikerre.
  Atamánok ittak, köztük Oliver Twist is. A fiú egy kicsit elborult, és pátosszal beszélt.
  - Herceg akarok lenni.
  - Miről beszélsz, örökbe fogadlak. - mondta halkan Vali.
  - Nem, normális iskolában kellene tanulnod, amint megtalálom a bátyádat, visszajövünk.
  - Ő a fiad? Angelica bólintott. - Akkor hallgatnod kellene anyádra. Most pedig iszunk még egyet, és szétoszlanak a csapatok között.
  - Csak ne add oda neki.
  - Természetesen elég, a gyerekeknek figyelniük kell a mértékletességet az étkezésben és az ivásban.
  Az utolsó pohárköszöntőt követően Chervonny bezárta az ülést. Dodger már a folyosón húzta Vegát.
  - Tehát önnek semmit sem jelent a szülőföldje által adott feladat?
  - Tudod, elegem van abból, hogy alázatos báb vagyok, szeretnék legalább egyszer meghatározó szerepet játszani az életben, mindent kockára tenni, de megszabadítani a bolygót a középkori dominanciától.
  - És az, hogy a Szülőföld sorsa a mi küldetésünkön múlik, ez mindegy neked?
  - Nem, de a megkezdett munkát be kell fejezni. Nem hagyhatjuk el ezeket az embereket a történelem kritikus pillanatában. Képzeld el, mi vár rájuk nélkülünk - kínzás és kivégzés.
  - És mi van Angelicával, remélem, ő maga is megbirkózik vele.
  - De nem rendelkezik olyan kiterjedt katonai képességekkel és tudással, mint nekünk. És ami emberek millióinak boldogságát illeti, az el is pusztulhat.
  - Biztos vagy benne, hogy egy erőszakos lázadás egyetemes paradicsomhoz vezethet? Az eset csak túlzott vérben végződhet.
  - Ezért van szükség a kontrollunkra, hogy vér helyett nefelejcsek nőjenek.
  - Rendben, adok még három napot, és ha nem egyezik bele, hogy elhagyja őket, én magam elhagyom a lázadók táborát, és a Sámson bolygóra repülök.
  - Tudod, hogy nem tehetem. Nos, nézzük a körülményeket.
  A parancsnokok részenként szétszóródtak, és megkezdték a sereget ezredekre bontani. Vali Chervonny a partizánharcban kipróbált és megedzett embereket nevezett ki nagy alakulatokba, az emberek pedig maguk választottak kisebbeket. Ezzel egy időben a palota revízióját is elvégezték, bár a felső helyiségek tüzet szenvedtek, a falak túlélték a tüzet, és ami a legfontosabb, fennmaradt egy hatalmas pince, ahol a szuperherceg kolosszális kincseit tárolták. Egy tucat lázadó azonban meghalt abban a pillanatban, amikor megpróbáltak bejutni a kincstárba. A telepített szimulátorok és nyilakkal ellátott csapdák szó szerint megzavarták a kétségbeesett srácokat. Vali Chervonny azonban elégedett volt.
  - Tehát a tolvajok számára szükséges. Mostantól minden pénz az emberek javát szolgálja.
  Puskaporos hordók segítségével felrobbantották a csapdákat, és szépen egymásra rakott aranyrudak, ezüstrudak, pénzérmékkel teli hordók, ládák jelentek meg a lázadók szeme előtt. Külön helyen hevertek drágakövek, gyémántok, némelyik dió méretű, kristálytiszta rubin, smaragd, volt köztük ékszer vagy virág formájában, achát, topáz, zafír, csirketojás méretű egyedi gyöngy.
  "Ezek a hercegek évszázadok óta vagyont halmoztak fel. Ideje megosztani az emberekkel.
  A mindenütt jelenlévő Vega, majd behelyezte a nyelvet.
  - Az én birodalmamban a gyémántokat nem tartják nagyra, ipari üzemekben állítják elő. Ugyanez a helyzet a rubinokkal, régebben lézerekben használták, amíg fel nem találták a megaplazmagépeket, de a smaragd ér valamit.
  - Ebben az esetben odaadom, esetleg fülbevalónak?
  - Nem szeretem elnehezíteni a fülemet. Elég egy egyszerű gyűrű!
  A várban és a városi raktárakban jelentős volt az élelmiszer-ellátás, így az éhség nem fenyegette a forradalmat. Általában a termékeny éghajlat - egyszerre három nap és a szokatlanul buja növények lehetővé tették az évi négyszeri betakarítást. Persze nem volt tél, az éghajlat az egyenlítőire emlékeztetett.
  És furcsa módon még ezen a puha, pelyhes, zsírtól szivárgó földön is, ahol elég volt egy botot megbökni, hogy virágozzon, az emberek éheztek. Az oligarchia kegyetlen ereje, a túlzott adók és adók oda vezettek, hogy az emberek többsége szegénységben élt.
  Ezért a felkelés elterjedt, szétszóródott városokban és falvakban. És amikor a lázadók serege hadjáratra indul, az lenyűgöző látvány. Számos lázadó jött ki a kapun, és elindult a széles úton. A szélhámos azonban hivatásos katonaként összeráncolta a szemöldökét, nyilvánvaló volt, hogy az önkéntesek rosszul képzettek, nem léptek lépésre, bár parancsnokaik igyekeztek felépíteni őket. A fegyverek között különösen sok a kiegyenesített, fenyegetőnek tűnő kasza, sok a lándzsa, sőt vannak szarvakkal, ütőkkel felfegyverzett emberek is.
  Kevés muskéta van, még primitívek is. Az ilyen típusú haderőnél a fegyverzettség szintje nem magasabb, mint Rettegett Iván idejében, a lényeg a hidegfegyverek, ami némi esélyt ad a lázadóknak. De ha nagy és jól felszerelt hadsereggel néznek szembe, elsodorják őket. Kevés a tüzérség, a város megrohanása során elfogott ágyúk nagy része túl nehéz, nehezen vonszolható. Vagyis a koronáért folytatott kampány nem más, mint szerencsejáték, aminek sok vér is lehet a vége.
  Itt jönnek a helyi amazonok női, többségük izmos és nagy, kemény munkával felpumpált izmokkal. Általában elkísérik férjüket, de vannak nagyon fiatal egyedülálló nők is. Ezek közül Vega saját gárdát alkot.
  Itt van még egy tucat lány, aki körülvette őt és Angelicát.
  - Ti szentek vagytok! - Kiabáltak. - Mária és Azazel előfutára.
  Vega nagyon megszokta a szerepét. Bár ez a démon nem hisz Istenben, úgy tesz, mintha elmerülne a vallási eksztázisban.
  - Higgy a Mindenhatóban, a büntetés eljött a világodra. - Vegának sikerült általánosságban tájékozódnia a legendáról - Azért jöttem ide, hogy a szegényeket gazdagok, a gazdagok pedig szegények legyenek!
  Ez a szegények körében robbanásszerű lelkesedést váltott ki. Zajosak voltak, kaszáikkal hadonásztak.
  - Nálunk is van egyenjogúság, harcolni kell. Én leszek az első, aki példát mutat! Vega a feje fölé emelte a kardját.
  Számos lány és felnőtt matróna támogatta ezt az impulzust - bár ebben a világháborúban férfi hivatásnak számított.
  Vali Chervonny maga hajtott oda hozzájuk. Ezúttal egy sztifinre mászott fel, egy vicces állatra, amely egy elefánt és egy kaktusz keveréke. A tetején, ahol a nyereg és az íjász a szekérrel, minden szépen ki volt nyírva, de a három törzs vidámnak tűnt.
  Twist Olivér először látott ilyen állatot, és kíváncsian megrángatta a tövist, majd megpróbált játszani, csengettek, és kapott valami távolról hárfára emlékeztetőt.
  A fiúnak sikerült reprodukálnia a gáláns seregmenet dallamát.
  - Ne játsszon, bár nem, továbbra is játssza a nyilvánvaló zenei képességeit.
  - Szereted a zenét? - lepődött meg Oliver Twist.
  Persze nem vagyok vadember. - Vali még meg is sértődött. - Ha én egy egyszerű családból származom, akkor mit gondolsz; képtelen észrevenni a szépséget?
  - Ez egy katonai himnusz vele a katonák mennek meghalni. De ha akarod, eljátszom neked Beethoven Bonaparte Napóleonnak szentelt hősi szimfóniáját.
  - Kik ők?
  - Távoli csillagok ősi hősei.
  -Játszd.
  A fiú elkezdte hangolni a "húrokat", minden elefánt tűjének megvolt a saját tartománya. Végül sikerült megtalálnia a megfelelő ritmust, és elkezdett játszani. Lenyűgöző volt a zseniális dallam az eredeti előadásban. Hamarosan több ezer néző vette körül őket, és egyöntetűen követelték a folytatást.
  Chervonny megszakította a koncentrációt.
  - Célunk a főváros elleni támadás, nem szabad egy helyben állni. Patrizh lemaradt, a győzelem után zenét fogunk hallgatni.
  Twist Olivér, a tömeg hangulatától felbátorodva, makacs lett.
  - Hadd játsszam el nekik Csajkovszkijt, ez is az ókor nagyon erős hőse.
  - Nem! Megfordulunk és menetelünk.
  Itt Vega beszállt a beszélgetésbe.
  - Hadd játsszon! Csajkovszkijt is szeretném hallgatni, főleg, hogy ősállamunk zeneszerzője!
  Vali Chervonny habozott, nem akart vitatkozni az új szenttel, jól jön majd a tekintélye, képességei, de a saját tekintélyét meg kell őrizni.
  Mit fog szólni Angelica?
  - Hadd játsszon, de ez lesz az utolsó dala. - Mondta a szépség.
  Oliver Twist fújt egyet, majd énekelni kezdett. A hangja még nem kezdett megtörni, ezért a hívás szokatlanul tiszta volt.
  "És tisztességes vokális képességei vannak" - gondolta a Dodger. - "Amikor én is énekeltem, kár a börtön után, teljesen elvesztettem az infúziót."
  De úgy tűnt, maga a kaktusz elefánt más véleményen van. Egy ideig nyugodtan állt, aztán hogyan engedje el. Oliver elrepült a tövisről, és egy tapasztalt lovas, aki Valya Chervonnyval ült, megrántotta a gyeplőt. De semmi sem segített, az állat egyre jobban rángatózott, úgy tűnt, az elefánt megőrült. A vastag bőr kipirosodott, ami fenyegető jel volt az ilyen típusú állatoknál. Itt maga Vali nem tudott ellenállni és hátulról repült, valószínűleg kitörte volna a nyakát, de a Dodger résen volt és felkapta a felkelés fejét. De a lovasnak sokkal kevésbé volt szerencséje, éles lökéstől golyóként kirepült, és egy pálmafának ütközött.
  - Felébredt a borzalom! Te hoztad neki a rongyos énekest! - kiáltotta Chervonny.
  Ebben a pillanatban Angelica előreugrott, egy hatalmas elefánt óriási agyarai lebegtek fölötte, még a bátor Vega is felsikoltott. De a lány rezzenéstelenül a törzsére tette a kezét. Úgy tűnt, hogy energiafolyam tör ki belőle, az őrült elefánt megrándult és megdermedt, bőre vörösből kékre változott. Aztán vérben forgó szeme értelmes kifejezést öltött, és a három törzsű szörnyeteg letérdelt.
  Mindenki megdermedt, nem hitt a szemének, halotti csend lett, majd valaki sikolyától felrobbant.
  - Az elefántok szent asszonya.
  Felkapaszkodtak a kiáltások, a tömeg kántált.
  - Mária megtestesülése minden vadállatot megszelídít! Dicsőség a szenteknek!
  Az elefánt meghajolt, és Vali Chervonny ismét leült rá. A lázadók vezére elégedett volt, a makacs fiúnak sikerült is, miközben Angelica tekintélye tovább erősödött, ami objektíve előnyére válik.
  Mielőtt leült volna, Angelica fülébe súgta.
  - Ha király leszek, felajánlom, hogy legyél a feleségem.
  A lány válaszolt.
  - Ahhoz, hogy férjhez menj, szerelemre van szükséged.
  Vali kifújta a levegőt.
  - Én nagyon szeretlek.
  - Még nincs nálam.
  - A szó még mindig reményt kelt.
  Vali ekkor féltékenyen nézett Dodgerre, ez a fiatal nem a versenytársa?
  De aztán elkapta Vega pillantását, és rájött, hogy inkább egy párban vannak vele. Ez a tigris így néz rá, féltékenységgel és csodálattal teli pillantással. Igaz, nagyon érzi Angelica növekvő varázsát, pontosan egy ilyen nőt szeretett volna feleségének látni, erős, intelligens, bátor, aki képes megosztani a vezető terheit, és a jövőben, ha Isten segít, és a király. A fia persze nem cukros, bár erős fickó, bátran viselkedett a kínzások alatt, kiváló harcos, de mégis valami idegen. Másrészt, ha a véréből való lenne, akkor Vali boldog apának tartaná magát.
  Oliver Twisty eközben a fiatalkorúak őrzőit építette. Azokat a társakat, akik lelassítottak és nem hallgattak jól a parancsokra, ököllel tanította. Testéről teljesen eltűntek a kínzások nyomai, még a gyerekek is úgy néztek rá, mint aki csodát csinált, és igyekeztek minden tőlük telhetőt engedelmeskedni. Tuzok világa továbbra sem ment el a kínzástól, az egyik lába megégett, és bekötözték, aminek következtében a tinédzser sántított, de az ostorok nem olyan ijesztőek. És mégis, hogy ne lassítson, a fiút szekérre tették.
  Oliver Twist ördögként rohant körülötte, intett a barátjának, majd visszatért a csoportjához. Ki kell deríteni, mi a titka, és miért gyógyult meg ilyen gyorsan. Nyilvánvalóan a csillagok emberei különleges varázslattal vagy szokatlan gyógyító művészettel rendelkeznek. Addig is szorosan figyelemmel fogja kísérni a kampányt. A fő veszély azonban az Oroszlánszájú Rendből származik, ez egy nagy és alattomos erő. Mérgezni is tudnak, szóval ha Aplitának összeesküvés lenne a mérgek ellen, akkor nyugodt lenne. Ha belegondolunk, akkor először is el kell távolítaniuk ezeket a lányokat, fájdalmasan éles kihívás elé állítják a Big Brother tekintélyét.
  És ha sikerrel járnak, a rend Chervonnyhoz fordulhat segítségért.
  - Kevesebb, mint a királyi korona, nem értek egyet. - mondja hangosan Vali.
  Angelica meghallja, azonnal ráugrik az elefántra, és közbevág.
  - Lázadást indítottunk a korona érdekében? Célunk a szabadság és az igazságosság.
  - Persze, de ahhoz, hogy az ország ne zuhanjon anarchiába, valakinek a királynak kell lennie.
  - Aki azzá válik, annak rendelkeznie kell az uralkodó minden tulajdonságával.
  - De már eldöntötted, hogy uralkodó leszek.
  - De az én irányításom alatt én magam foglak elvezetni Matarrába.
  - Köszönöm, az alvilág gyermeke. - mondta Vali félig tréfásan.
  - Elfelejtetted, hogy most szent vagyok. És ha igen, akkor engedelmeskedned kell nekem, mert Mária idősebb minden földi királynál.
  - Ebben az esetben megint igazad van abban, hogy lehetek egyszerű halandó. Inkább beszéljük meg a további háború tervét, úgy döntöttem, hogy Loistrog városába küldöm az ezredeimet, ez a kulcspont, ahol minden út összefut. Innen közvetlen utat nyithatunk Matarre felé.
  - Nagyon erős helyőrség és sok fegyver van. Először azt tanácsolom, hogy sétáljon végig a Facet vonalon, ott sok katonai gyár található, érezhetően feltöltenénk az arzenálunkat.
  - A gyárak jól meg vannak erősítve, túl sok embert és időt veszítünk ott.
  - Azt hiszem, maguk a munkások is felállnak, és kinyitják a kapukat előttünk.
  - A hátsó szobákban és a bányákban dolgozók között valóban sok a rabszolga, de a bérmunkások nem nagyon akartak csatlakozni a bandámhoz.
  - Ez azért van így, mert a szökött rabszolgákkal ellentétben, akiknek nincs vesztenivalójuk a láncokon kívül, nekik van családjuk, és csak a legkétségbeesettebbek tudják fejsze alá vonni őket.
  - Talán igaza van, mielőtt a fővárosba megyünk, nem nélkülözhetjük fegyvert. Vali megfordult. - És itt fordítjuk a villát, ahova tanácsoltad.
  Egy hatalmas, faragott gránit jelző mutatta az irányt. A főváros, Matarre még mindig több mint ötszáz mérföldre volt tőle. A széleken pedig gazdag, sűrűn lakott földek terültek el.
  A csapatok a gyárak felé fordultak, szükség volt a fegyver- és muskétakészletek feltöltésére. Péter egyre jobban összeráncolta a homlokát - a felkelés egyértelműen elhúzódott. Útközben Sinhor erőd feküdt, nagyon nagy, ősi, de erős helyőrséggel és nagy hatótávolságú ágyúkkal jól megerősítve. Nagyon nehéz volt megkerülni őt. Hogy ne veszítsen sok időt, Angelica és Vega trükközni kezdett. Egy hordó puskaport magukkal vittek, mindketten a kapu felé igyekeztek.
  Az árok mély volt, a híd megemelve, úgy tűnt, mintha felkelésre figyelmeztették volna a helyi katonákat. A rangidős tiszt, Fonol őrnagy távcsőn keresztül vizsgálta a környéket. Az előző éjszaka kemény volt, erős részeg állapotban, királyi pihenés reményében felfogadott két prostituáltat. És csúsztattak neki valamit, az őrnagy "elájult", reggelre pénz nélkül ébredt fájó fejjel. És mivel mindig egy fillér nélkül vitt mindent, kocsmákban és szerencsejáték-intézetekben leengedte, berúgott, sikerült is, csak más költségére kölcsönben. Erre a pillanatra a borpárok teljesen szétszóródtak, jött a "pazarlás". Most leginkább inni és megkóstolni akart egy női simogatást. Kiszáradt a torka, gyötrelmesen fájt az ágyéka, fájt a halántéka, mintha olvadt ólmot öntöttek volna bele.
  - Srácok, adjatok legalább egy pohár bort.
  kapitány - csattant fel Kvas.
  - Már egy hete nincs kiszállítás, ez káosz.A vörös boros raktár összetört, mi magunk is szomjan halunk.
  - Én személy szerint levágnám Chervonny fülét. Hol lehet alkoholt szerezni?
  - Pénzért semmi gond.
  - Pénz! Hú, az ördög, miért találtál ki olyan utálatosságot, mint a készpénz?
  - Így látja Isten, hogy úgy van elrendezve, hogy valaki rosszul van a másikkal.
  - Nos, miért rossz ez nekem?
  - Sok hibát követsz el.
  A buja erdő mögül kilépve két bájos lány közeledett feléjük.
  - Már vannak hibáim. Úgy tűnik, az erdő szépségei.
  - Hadd lássam. - A kapitány megcélzott egy távcsövet.
  - Hú, még soha nem láttam ilyen szép embereket. Nem női tavaszi virágok.
  - Csoda, de mit hoznak magukkal.
  - Egy hordó, és elég nagy.
  - Biztosan van benne egy isteni ital, és maguk a leányzók is valóban istennők. - Mondta az őrnagy a pipába kapaszkodva.
  A lányok közeledtek a vizesárokhoz, és a kapu előtt álltak zengő hangjukkal, amit kiabáltak.
  - Őrök, kérem, nyissák ki az ajtót a nők előtt.
  Az őrnagy a szó szoros értelmében a szemével falta őket három napig, mint etetett kakas.
  - Persze, nyissa ki, parancsolom, hogy engedjék le a hidat.
  - Mi a helyzet a lázadók fenyegetésével?
  - Itt van két erős üteg nehéz ágyúkkal, és minden földdarabot lelőttek, és általában mindig lesz időnk eltávolítani a hidat. Ugye nem akarsz karót verni a karcsú lábuk közé?
  Valóban lebarnult, mintha bronzba öntöttek volna, a lányok lábai szinte csípőig csupasz voltak. Mennyi örömet tudtak okozni az önmegtartóztatásban megfáradt embernek. A szerény ruhák gyakorlatilag nem rejtették el alakjukat, szobrokhoz hasonlítottak, de nem hidegek, hanem elevenen, remegve, képesek a legerősebb őrjítő élvezetet nyújtani.
  Fonol nyálas volt, és személyesen odaszaladt az őrökhöz, sürgette őket, majd feltűrte az ingujját, és saját kezével forgatta a kormányt.
  Végül a mesés lányok csupasz, cizellált lábukat verve átsétáltak a hídon, láthatóan nagyon erősek voltak, ha egy meglehetősen nagy hordót kerekeken vonszoltak különösebb erőfeszítés nélkül.
  A kapitány és az őrnagy rohant fel először, és Fonol, aki nem tudott ellenállni, Vega combjára tette a kezét. A lány visszamosolygott, és óvatosan levette a kezét.
  - Eljön az ideje, hogy veled egy óra szerelem legyen, de addig is szeretnéd-e szomjadat oltani?
  - Persze, a torka teljesen kiszáradt.
  Vega óvatosan kicsavarta a csapot, és egy teli bögrét töltött az őrnagynak. Egy hordó lőporban minden esetre egy tartály bort hagytak, és hirtelen ellenőrizni fogják.
  A kapitány követte. Angelica közbeszólt.
  - Szeretnénk, ha az erődüteg minden lövésze megkóstolta volna a bort. Aztán a szegény fickók alkohol nélkül sínylődtek.
  - Mi a tisztességes.
  "Emellett túl sokáig húzzuk ezt a hordót, ezért nem áll szándékunkban senkit ingyen kezelni.
  - Természetesen bőkezűen megfizetik.
  A lányok az akkumulátorokhoz húzták halálos terhüket. Az egész tervük azon a tényen alapult, hogy hadműveletből kiiktassák számos fegyvert, amelyek egy lapos völgyet tartottak fegyverrel.
  Útközben jókedvű harcosok találkoztak velük, nevetve invitálták a lányokat, hogy sétáljanak velük, a legmerészebbek igyekeztek megérinteni és megérinteni, főleg a mellét. Szégyenére Vega érezte a vágyat, a melle megdagadt. Egy nőnek mégis nagy öröm érezni egy férfi simogatását.
  - Fiúk, csak ne egyszerre, álljatok be a sorba. - Azt mondta. - Igen, és legalább készíts egy kis aranyat.
  - Az olyanokért, mint te és két arany, nem kár.
  - Fiatalkorom ellenére már tapasztalt vagyok, és húsz embert tudok egyszerre kiszolgálni. - Mondta Vega, és közben maga is, alaposan megnézve, hol vannak közelebb a puskaporos hordók.
  - Válassz engem, én vagyok a legerősebb.
  - Engem tartanak a legszebbnek az ezredben, úgyhogy én legyek az első.
  - És nézd a mellkasomat három kereszttel.
  - Igen, öreg vagy, előbb a fiatalok kapják ki a részüket.
  Angelicát is tapogatózták, de Vegával ellentétben ez nem volt kellemes, mert sokkal szigorúbb nevelést kapott. És a lehető leggyorsabban meg akart szabadulni ezektől a kéjes arcoktól. Fújd a pokolba őket és felejtsd el. Hol vannak azok az átkozott csövök, lehet, hogy teljesen más helyen van a raktár, és nem a fegyverek mellett?
  És itt vannak, hányan vannak - örült Angelica. A bennszülöttek még mindig nem tündökölnek az intelligenciától, vagy túlságosan magabiztosak. Igaz, a kiskapuk szűkek, maguk a fegyverek is jól védettek az ágyúzástól, sőt kovácsolt pajzsok is vannak. Tehát kicsi a valószínűsége a vereségnek egy véletlenszerű magból. De mindazonáltal ennyi puskaport egy helyen tárolni nem olyan óvatos, ezt figyelembe kell venni egy jövőbeli háborúban.
  - Kedves jókéim, mielőtt elkezditek a lakomát, elmesélek egy történetet a saját tapasztalataimból. Tudni akarod, hogyan szerettem a fiúkat. - sikoltott Vega.
  - Hát persze! - Válaszul a harcosok kórusban ugattak.
  Angelica közelebb tette a hordót a többiekhez, ha felrobban, akkor egyszerre robbannak fel, a biztosítékban lévő savnak percenként pontosan működnie kell, nem hiába van az óraszerkezetre rögzítve.
  Vega szeme lángolt, egy terrortámadásra várva. Angelica is ideges volt, és hogy oldja a feszültséget, töltött magának egy kis bort, majd egy hajtásra megitta. Izmos fantasztikus testét izzadságcseppek borították, lábának bőre pedig gyöngyszemekre kezdett hasonlítani.
  Az utolsó kattintás, és itt az ideje, hogy guruljanak.
  Vega eközben egy egyértelműen kitalált történetet kezdett el mesélni arról, hogyan dolgozott egy bordélyházban. Nyilvánvaló volt, hogy története sikeres volt, a katonák remegtek és izgatottak voltak.
  - Egyszerre négyen voltak, erős izzadságszag áradt belőlük, már régen voltam vizes, és a nyelvemmel akartam érezni forró erényeiket.
  Ebben a pillanatban Vega megsajnálta ezeket a srácokat, akik közül sokan fiatalok és jóképűek voltak. Egy perc múlva már nem, meghalnak, életútjuk a legszörnyűbb módon megszakad. És ő és Angelica lesz a hibás. Nos, hány embert félbeszakított, különféle módokon, még ha sajnálta is őt, akkor minden nagyon gyorsan feledésbe merült. De most olyan kár támadt, hogy még a könnyek is kicsordultak. Meg kell rögzíteni, hogy ne árulja el magát, de Vega úgy érezte, hogy nincs több, és három patakba törnek.
  - Istenem, miért van szükségük az embereknek háborúkra? suttogott.
  - Nos, miért szakítottál félbe, folytasd, hangok hallatszottak. Nagyon szeretjük, ami ezután történt?!
  - Elnézést, bátor harcosok. De túl sokat ittam, és pisilnem kell. - mondta Vega. Angelica odaszaladt hozzá.
  - A hólyagom is tele van, várj egy percet, futunk.
  - Nyugi itt. - kiáltotta a szürke bajuszú ezredes.
  - Nem, hogy lehet, kulturált hölgyek vagyunk.
  A lányok úgy futottak, hogy fénylett a kissé poros sarkuk, a túra előtt Vega és Angelica alaposan megmosták a lábukat. Most az a lényeg, hogy legyen ideje elmenni, ugyanakkor ne hagyjuk felemelni a hidat.
  Itt van a torony, ahol az emelőszerkezet működik. A lányok belerohannak, és ebben a pillanatban hatalmas robbanás hallatszik. A falak azonnal szétválnak, sok repedéssel, a robbanáshullám felkapja a fiatal amazonokat, és árkot dob.
  A krokodilokhoz hasonló szörnyű lények rohannak rájuk, két fejjel és háromsoros fogakkal, mérgező piranhák, patkányszáj és orra éles, mint egy kirakós.
  Azt mondják, a félelem további erőket ébreszt, az ember ebben az esetben száz százalékig használja az izmokat. Így történt ez ebben az esetben is, a lányok kétségbeesetten keresték a kezüket-lábukat, a fogaik csak kopogtak, enyhén karcolták a lábukat. Aztán teljes erejükből felugrottak, a vizesárok szélébe kapaszkodva. Egyszerre négy végtagot használva kúsztak végig az egyenetlen falon, pókemberekhez hasonlítva.
  A sziklás felület ugyan csúszós volt, a lábak újra és újra leestek, de valami csoda folytán a lányok a nyálkás felületen maradtak. A tapasztaltabb Vega mászott először, a sok órás edzés az edzéseken nem volt hiábavaló. Angelica azonban az utolsó pillanatban vad kiáltással szakított. Vegának alig volt ideje megragadni a hajába.
  - Kurvára fájtál. - Orala Angelica.
  - Mi a legjobb módja annak, hogy elengedj? - ironikus Vega.
  Kihúzta, és a kőfelületre tette. Angelica reflexből megérintette a fejét, mint általában, az összes haja sértetlen.
  - Remek, köszönöm, hogy megmentettél, és most menjünk a csatába.
  A híd már emelkedni kezdett, és a lázadók teljes erejükkel siettek hozzá.
  Két fegyvertelen lány rohant a bejáratnál álló őrhöz. Körülbelül tíz őr volt, de arra nem számítottak, hogy mind a két mérges nő megtámadja őket. Ráadásul Angelica mellkasa is szabaddá vált a robbanás következtében. Három katona, ledobva fegyverét, nekirontott, és megpróbálta megerőszakolni.
  A lány felpattanva, egyszerre két lábbal ágyékon ütötte mindkét pervert. És a harmadik ujjak a szemekben. Így egyszerre három vadászgépet tettek ki a harcból. Vega nem engedett neki, gyorsított, csupasz lábbal ütött, kettőt az állkapcson, egyet pedig tenyerével a torkon. Így tízből hatot egy másodpercen belül visszavontak. Aztán Angelica és Vega felkapták az elejtett kardokat a maradék négyre.
  A lányok olyan gyorsan mozogtak, hogy a tapasztalt katonák nem tudtak lépést tartani mozgásukkal. A "Drunk Butterfly" technikát végrehajtva Vega halálra tört egy harcost, majd csavart csinálva megölte a másodikat. Aplita viszont mesterien hajtotta végre a "Mad Fan" technikát, aminek következtében két fejet vágtak le.
  - Így vertük meg az első fogadást ragyogóan. - Mondta Vega.
  A lányok két kardot ragadva rohantak be. Ott átvágtak a katonák testén, mintha egy csodálatos részben acél, részben élő erdőn keresztül. Mezítlábuk végigsiklott a vértócsákon, látható lábnyomokat hagyva maga után. Maga a torony megrepedt, az emelőszerkezet beszorult, és erőlködéssel emelkedtek fel. A "Triple Whirlwind" technikát egyidejűleg végrehajtva Vega és Aplita, egyszerre hét harcost letéve, berontott a szobába. Fonola őrnagy először elmosolyodott, majd a véres kardokat látva elsápadt és letérdelt.
  Megteszek, amit akarsz, csak ne ölj meg.
  - Először le kell engedned a hidat.
  Vega ellökte az őrnagyot, és erővel a kormányra vetette magát. Angelica lemészárolt még két ellenszegülő harcost Rongyos Kövvel.
  . 18. FEJEZET
  Olivert súlyosan megkorbácsolták. A harmadik vágásnál nem csak sót öntöttek ostorral a sebre, hanem vörösen izzó vascsíkokat tettek a gyermek csupasz talpára. És majdnem megnyomorodott. Nagyon fáj, amikor a sarka ég, és még egy kicsit és csupasz mellkas.
  Egy hideg, sötét cellában, tele patkányokkal és pókokkal, Oliver csak álmában talált vigaszt.
  És volt mit látni.
  A híd lassan süllyedt, a kerék feszes volt, rosszul volt kenve. Közben a lázadók már kiugrottak a tisztásra, felszaladtak a vaslemezhez. Az első, aki egyszerre ugrott fel a hídra, áttörve ellenfelét, a Dodger volt, ő lóra száguldott, majd a többiek. Angelicának és Vegának eközben fölényes erőkkel kellett megküzdenie. Harcosok repültek rájuk, nagyon szorosan sétáltak, a lányok feldarabolták a testüket, mintha ecetes uborkát ütöttek volna, keresztül-kasul ütve őket. Az íjászok voltak a legveszélyesebbek, de nem engedték megfordulni, túl zsúfolt volt. Ilyen nagy számú ellenség mellett azonban túl nehéz volt megfékezni őket. Megvárta, hogy a híd teljesen lesüllyedjen, Vega fáklyát dobott a kormányra, az fellángolt, és vörös lángot gyújtott fel.
  - Tartsd még egy percig őket Angelica, aztán indulhatunk. kiabált.
  Vega a vállán megsérült és enyhén megkarcolta a mellkasát, Angelicát lánccal verték a csupasz lábára, a lány pár másodpercig sántított, majd ökölbe szedve folytatta a küzdelmet.
  Kitörést követően egyszerre kettőt vágott le, Vega ugrás közben a lábával a nyakát találta el.
  - Vágja mindkét kézzel és lábbal. Ugorj gyakrabban.
  - Karate profi vagyok, úgy tűnik, újdonság számukra ez a művészet, így keményebben fogunk verni.
  A lányok mezítlábas, nagyon karcsú, izmos lábai villogtak, ütéseket osztottak, leütik az ellenséget. Ahogy Vega hamar rájött, a leghatékonyabb az volt, ha egy rövid lendítéssel ágyékba csaptak. Ez általában tartós sokkot okozott. És biztonságosabb magadnak, különben a lemezjátszó közben Vega fájdalmasan eltalálta a kardot a lábával, kiömlött a vér, elvágták a bőrt. A lány válaszul a kard markolatával a halántékba ütötte a harcost, majd egy másik ellenfelet szúrt át a pengével.
  Angelica látva, hogy a kerék már lángokban áll, a kötél pedig már majdnem kiégett, rátört, és hátrálni kezdett. Ezt észrevéve Vega is felhúzta magát. Mindkét lány, miután kapott még néhány karcolást, a szomszéd ajtóhoz ment, és elkezdett felmászni a lépcsőn.
  Itt ellenségeiknek volt nehezebb dolga, hiszen nem tudtak kihasználni a számbeli előnyt és megfordulni. Vega és Angelica sikeresen kitartott. Eközben a lázadók már elfoglalták a folyosókat, kivágták az ellenségek ellentmondó sorait.
  Az egyik első, aki betört az erődbe, Oliver volt, dühösen nekiesett az ellenséges üvöltözésnek. A fiú igazi ördög volt, két kardot használt egyszerre. Rövid rövidnadrágban, rugalmas, mint egy kobra, tanult trükkökkel vágott és szúrt. Így hát összefutott egy meglehetősen erős lovaggal, Phobek báróval. Tapasztalt kardforgató lévén a báró úgy gondolta, hogy minden nehézség nélkül megbirkózik a fiúval. A valóságban azonban Oliver Twist ügyesebbnek bizonyult, és csak az ügyesen kidolgozott láncposta mentette meg Phobeket a haláltól az első támadásnál.
  A fiú ügyesen távozva, kerülgetve, pattogva párszor bordákba ütötte az ellenséget, majd a "Hölgyek rajongója" technika végrehajtása után nyakon vágta. De a fémréteggel borított bika nyaka túlélte. Sőt, a csatába beszálló zsellér tőrt dobott, Twist Oliver kikerülte, de a bőre kissé elvágódott.
  - Lépj a legalattosabbra. - És búvárkodva éles ütéssel levágta a zsellér fejét.
  A báró meghökkent, és túl buzgón meglendítette a kardját, jól látszott, hogy dühös.
  - Feldarabollak, kölyökkutya, és leengedem a bőrt a dobra. A fiú a pengét elkerülve ugrott, mezítlábával az ágyékba csapódott, de egy páncéllemezbe botlott. Az ütés azonban olyan erős volt, hogy a lány beletörődött, és fájdalmasan megszorította a báró golyóit.
  - Vidd őt! - Parancsolta üvöltve Phobek.
  De Oliver Twist hármas malmot hajtott végre két karddal, először kettőt feltöltve, majd a Torn Butterfly technikával, és még hármat befejezett egy befejező ütéssel.
  - Hát, sokat vittek. - A fiú orrot vágott. Ismét egytől egyig találkoztak a bárókkal. Itt a fiú úgy döntött, hogy a "Mad Brush" technikához folyamodik, miután egyértelműen végrehajtott egy sor mozdulatot, közvetlenül Phobek szemébe talált. Az ütés olyan erős és pontos volt, hogy a penge a fej hátsó részén keresztül pattant ki.
  - Egy huligánnal kevesebb lett. - Oliver megtörölte a pengét a lombozatban, és folytatta lendületes támadását.
  A szélhámos is remekül küzdött, minden ütésétől biztosan elesett valaki, és ugyanúgy ütött, mint Oliver egyszerre két karddal.
  Mivel azonban nehezebb és tapasztaltabb volt nála, sokkal többet ölt. A legközelebbi tornyokat meglehetősen gyorsan kitakarították, de az erődben meleg volt. A helyőrség erős volt, és a lázadók közül sokan véletlenszerűen fegyverkeztek fel. Különösen nehéz volt, amikor a muskétások sortüzet eresztettek. Több mint kétszáz ember nyögve és sikoltozva esett össze. De a Dodger nem veszítette el a fejét, magával rántotta a lázadókat, és mielőtt a katonáknak idejük lett volna az újratöltésre, egy falka futott le a fenékre. Dulakodás kezdődött, és ilyen körülmények között a fejszék, a vasvillák, az odúk jó fegyverek voltak, a kézi harcban a helyi muskétások, Dumas hőseivel ellentétben, egyáltalán nem voltak erősek. Veszélyesebbek voltak a lovagok és a páncélos gyalogság. Ügyesebben harcoltak, és hamarosan az egész környék tele volt holttestekkel.
  A szélhámos, aki a többiek közül kitűnt ügyességével, volt az első áldozat, akit az oltárra fektettek. Minden oldalról körülvették, próbáltak taposni, lovakat. A szélhámos fel-alá ugrált, a lovak lábát csapkodta, legélesebb kardja nem engedett senkinek. Itt egyszerre nyolc lovas ugrott neki, kettőt karddal öltek meg, további kettőt pedig rúgások döntöttek le, az ötödik Dodger pedig döngölte a fejét. Egy erős ütés a homlokról az orrára képes bárkit megdönteni. A másik három pedig a következő ütésekkel fejeződött be. Vali Chervonny is az elsők között küzdött persze, nem volt olyan gyors, mint a Dodger, de remek termetű volt, és a tömeg miatt el tudta ütni ellenfeleit. Nagy, kétkezes fejszéje nem ritkán a padlóhoz vágta a lovagokat, és a pajzs nem tudott ellenállni egy ilyen erős ütésnek. Egy ponton azonban Valya Chervonnyt minden oldalról körülvették, sőt súlyosan megsérült. Az óriás megtántorodott, és egy lasszót dobtak a nyakába, brutálisan megrántva a kötelet. A lázadók vezére majdnem eszméletét vesztette, térdre rogyott. Hét ember azonnal megragadta a lasszót, nagyon erős volt a kötél, és úgy vonszolták Chervonnyt, mint egy felsőt.
  Hová visznek az óriások? - kiáltotta hirtelen a füle mögé. - Szarvasmarha vagy.
  Két elbűvölő lány futórajttal ugrott és összeütötte a lovasokat. A lányok félmeztelenek voltak, Angelica rövid ruhája elszakadt és kivágott, Vega pedig teljesen ledobta magáról, a bugyiban maradt. Sok lovag, megfeledkezve a csatáról, szemével felfalta a szépségeket, amiért azonnal fizettek, brutális ütéseket kapva, amelyek levágták a fejeket és a végtagokat.
  - Húzzuk fel srácok, az ellenség nem sokára van hátra. - Vega felvette a tempót.
  A tetőkről próbáltak rájuk lőni, de a felkelők maguk ledöntötték őket, felkúszva, ütve az ellenfelet. Péter kétéves korában kihúzta első nyilát, és ezért, amikor az ellenség támadása kissé gyengült, egymás után kezdte lőni a nyilakat.
  Mir Tuzok ült mellette, a fiú még sántított egy kicsit, de a fiatal test gyorsan magához tért. A tinédzser már nem volt rosszul, de még jobban lőtt. Látható volt, hogy az ellenséges katonák, miután pontot kaptak a gyomorban, a mellkasban vagy a combban, simán letelepedtek. Némelyikük tombolt és rángatózott, ha a nyíl nem talált el azonnal egy létfontosságú szervet. Még a Dodger is meglepődött.
  - Nem hiányzol?
  A fiú bólintott.
  - Ez van nálam a legelső éveim óta, már kisfiúként is gyakorlatilag nem kentem a legkisebb célpontokra sem.
  - Ez a genetikai tehetséged.
  - Bocsánat, micsoda?
  Az egykori tolvaj elmagyarázta:
  - Nos, a természet adta születésétől fogva azt a képességet, hogy tökéletesen, akár fenomenálisan lőj!
  - Még mindig sokat edzettem, sok fiú ezredünkben már jól lő, csak nem mindenki húzhat feszes íjhúrt, de én igen.
  Mir Tuzok dombornyomott bicepszeket mutatott.
  - Oké, lőj, és nem fogok sokat vágni.
  A lovagok és őrök sorai gyorsan megfogyatkoztak, és végül a Dodger volt az első, akinek sikerült átvágnia a zászlóig. Körülötte lándzsások sűrű sorai voltak, és jól ismert hősük, Cavazza gróf vezette őket.
  Ez a hatalmas entitás nevetve találkozott egy nem különösebben nagy, szakálltalan tinédzser Dodgerrel.
  - Hová mész balek - fáradt az életben. - Még olyan kicsi vagy.
  - Te egy nagy, hangosan zuhanó szekrény vagy. - kiáltotta a Dodger. - Nos, próbáljuk kibökni az orromat.
  - A kezemre teszem, és megpofozom a másikat. - morogta a csaknem nyolc láb magas srác.
  - Ismerős történet. Kitől hallottam? Ó, a hétfejű szörnytől.
  - Sárkányok nincsenek, ezek mind mese. A lovag tovább üvöltött. - És itt vagyok, és az öklöm olyan, mint a fejed.
  Lássuk, mi történik vele, amikor megszakítom. zsugorodhat. - A szélhámos, miután merült és elég ügyesen, térd alá vágott.
  Egy térdkalács mentette meg a lovagot a csonkítástól, nem vasból öntötték, hanem nagyon drága zöld bronzból. Ezért csak enyhén vágták meg, vér jött ki.
  A jó húsz kilós tetem nevetett.
  - Igen, te csak egy szúnyog vagy, hát sikerült megcsípned, de mi értelme.
  "Nagy vagy, de ügyetlen, és egy gyerek elbír veled. A kétméteres kardtól gyorsan távolodó szélhámos a levegőbe ugrott és a sisakot találta el. Csengés hallatszott a kemény bökésből, de az óriás még csak meg sem tántorodott.
  A szélhámos viszont alig távozott, egy hatalmas láncos kutya rohant rá. Nagy agyarai, akár a tigrisek, szinte összezárultak a torkánál. A szélhámos ujjaival a szörnyeteg szemébe vágta, majd a nyakába vágott. A kutyán nem volt páncél, a feje pedig elrepült, és eltalálta Cavazzát a bögrében.
  Ez hasonló hatást váltott ki az óriásra, mint ahogy a reagenst a savba öntik. Fellángolt, és olyan kétségbeesetten meglendítette a kardját, hogy levágta három saját katonáját.
  - Jó, hogy segítettél. - Bökte Dodger.
  Aztán megtámadta, az angol tolvajkapitány nehezen verte le a kardot, és az ellenfél arcába döfte a pengét. Felüvöltött, bíbor vágás takarta el a szemét, és a gróf dühében a markolatig a földbe túrta fegyverét.
  A szélhámos nevetett, amikor meglátta, hogy ellenfele lökdösni próbálja kirántani a kardját.
  Aztán sietség nélkül odament az ellenséghez, és állát az állába bökte.
  - Add fel vagy halj meg.
  Ebben a pillanatban egy pontos muskétalövés szétrepesztette a kezét, és Cavazza egyik szolgája a Csalló lábaihoz vetette magát. Mielőtt az orosz kapitánynak lett volna ideje magához térni, a földhöz szorítva találta magát, és egy hatalmas tetem lebegett fölötte.
  Akár feladod, akár nem, úgyis meghalsz. - Motyogta egy rekedt büdös pofa.
  Aztán a gróf tőrt vágott az arcába, és vágni kezdte a fülét. Nagyon fájdalmas volt, és még kétségbeesettebb új hatalmat adott az oroszoknak. Péter felnyögött, minden erejével megerőltette a testét, kissé letépve az ellenséget, és megmaradt tenyerével az "acéltenyér" technikával beledugta ujjait az ádámcsutkába. Cavazza megereszkedett, egy pontos ütés érte közvetlenül a nyaki artériába. A Dodger még egyszer hozzátette a templomot a kard markolatával, és elhajította a tetemet. Az egyik karja nem működött, a másik viszont teljes erőben volt. Azzal vékonyított polcokat aprított. Vega és Angelica egymás mellett, kéz a kézben küzdött.
  Nyilvánvaló volt, hogy a lányokat milyen bőségesen fröcskölte a vér, ennek ellenére Vega megrázta meztelen mellszobrát, és sok száz férfi nem hozta zavarba és zavarba. Amíg azonban ellenségei támadták, ez tűrhető volt, de amikor a lázadók soraiban harcoló fiatalember a mellbimbójánál fogva megragadta, és a nő súlyos pofont vágott az arcába, hirtelen nagyon elszégyellte magát, és otthagyta a csatatéren néhány pillanatra , hogy egy durva zsákvászonra dobja .
  Angelica nem tudott ellenállni a tréfának.
  - Fél attól, hogy megfázik a mellkasa?
  "Nem akarok nagyobb becsületet adni ellenségeimnek, mint amennyit megérdemelnek. - Vágd le Vegát.
  A csata fokozatosan átkerült a térről a szárnyak és az erődéttermek csoportjába. Hatalmas borkészleteket tároltak ott, ezért a lovagok és zsoldos katonák különös dühvel küzdöttek értük. Látható volt, ahogy a magas tornyok az égbe emelkednek, és a gyűrött melléképületek forognak. Az ágyúkból több lövés is eldördült, de a fegyverek vakon ütöttek, ráadásul a kialakult szóváltásban könnyen megsebesült a sajátja. Maga az erőd három világítótest sugaraiban agresszíven tragikus látványt nyújtott, a magasból úgy tűnt, hogy az emberek olyanok, mint a hangyák, akik egy döglött légy miatt harapnak.
  A szélhámos itt áttört, és fél kézzel tovább aprította a húst. A fiú Oliver Twist egészen más irányból érkezett, eddig sikerült elkerülnie a súlyos sérüléseket. Bár fáradt volt, mégis magasra ugrott, megmutatva a mangúz csodáit és ügyességét. Így az ellenfél torkára szorították a gyűrűt. A helyőrség parancsnoka, a sovány Purdaro tábornok nem volt különösebben magas, nem volt a legharcosabb külseje és sörhasa.
  Inkább elbújt katonái háta mögé, elkerülve a harcot. A tábornok érezte, hogy forró szagú, több zacskó gyémántot felmarkolt, de még mindig nem tudta elvinni az erőd teljes kincstárát, és csak egy pillanatig kereste a menekülést. Olyan halkan a kapu felé igyekezett. Szerencsétlenségére, még harc közben is Twist Olivér tovább szemlélte a csatateret, és látta, hogy egy aranyhímzett egyenruhás férfi hogyan tör be óvatosan a harcosok háta mögé - azonnal rájött, hogy ez a róka sietve elrejti a farkát. egy lyukban.
  - Nem, ez nem megy.
  Miután egy rúgást küldött egy másik ellenfél kiütésére, és kardokkal vágott úgy, hogy a tányérok repültek, a fiú villámként rohant utána egy új zsákmányt üldöző kutya izgalmától.
  Amikor útközben egy harcosra bukkant, karddal vagy íjjal, a kölyök összetörte őket. A kapu bejáratánál a tábornok két testőre fogadta. Dühödten támadtak az aljas plebejusra, ahogy a fiú látszott nekik. Twist Olivér látta, hogy az ügyes harcosok csodálatos páncélban karddal vágják az oszlopokat, a tető ráomlott a gengszterekre, és elejtették a kardjukat. Mielőtt szabadulhattak volna, a Terminátorfiú levágta a fejüket.
  Aztán Oliver Twist, aki levágta a kapu reteszét, besurrant. Hirtelen mezítláb szögben botlott, a fiú felüvöltött, és tett egy lépést. Nyilvánvaló volt, hogy valaki kiállította a csapdákat. Itt fütyül egy nyíl, majd leesik egy rönk. A fiúnak alig van ideje reagálni, a kirepült tőr erősen megkarcolta az arcát.
  Most azonban biztonságosan áthaladt az utolsó csapdán, kígyókkal Oliverre rohantak, de pengék levágták őket. És itt van maga a tábornok, fut, amilyen gyorsan csak tud, fulladozva, de egy tökéletesen fejlett fiú elől nem tud elmenekülni.
  - Sokkal érdekesebb, mint az iskolában tanulni, beülni egy szűk és kényelmetlen asztalhoz, aztán egy életre szóló kalandok következnek. - kiáltotta Twist Olivér.
  A tábornok látva, hogy üldözője csak egy félmeztelen fiú, kivett egy marék gyémántot, és a lábához dobta, abban a reményben, hogy a nyilvánvalóan szegény legény rohanni fog, hogy összeszedje.
  Oliver Twist megvetően félredobott egy kavicsot csupasz lábujjával, és odaugrott Purdarohoz.
  - Ez egy tolvaj, elkaptak.
  A tábornok megpróbált visszavágni a kardjával, de a pengéje kiesett a kezéből. Aztán Oliver Twist a gallérjánál fogva felemelte. Purdaro remegett, hogy mennyi erő van ebben a tizennégy évesnek látszó fiúban.
  - Jól megfizetek. - Elkezdte kifordítani a zsebeit, megmutatva a tasakokat. - Vehetsz magadnak csizmát, drága kamiont és még birtokot is rabszolgákkal. Vedd a köveket, neked adom, és engedj el. Maga a tábornok is hálás lesz neked.
  Oliver Twist nevetett.
  - Adsz nekem valamit, amit úgyis erőszakkal el tudok venni, miközben megöllek. Nem, inkább elviszem az ékszert, aztán megosztom a bajtársaimmal, és megkötöm a tábornokot.
  - Oké, de van valami jobb, egy varázslatos talizmánom, aminek ismeretlen ereje van.
  - Hazudsz, mutasd. kérdezte Oliver Twist.
  - Nezd meg! A tábornok kinyújtotta a kezét a tubákos dobozzal. Amint a fiú megbillentette az arcát, valami megütötte, égő keverék érte az arcát. Szemei kiugrottak a homlokából és hátrafordultak, a legény elvesztette az eszméletét.
  - Így megy a kis tetű, ez történik azokkal, akik túlságosan bíznak a felnőttekben. - Mondta Purdaro. - És most megöllek.
  A tábornok pedig hűvösen beledugta a tőrt a fiú cserzett, izmos mellkasába, egyenesen a szívére célozva.
  Aztán látva, hogy a fiú nem lélegzik, ráköpött és lassan elindult a kijárat felé, nem volt ereje futni.
  Eközben a hadsereg, miután elvesztette parancsnokát, lassan haldoklott. A sorkatonák közül a katonák, valamint a fiatalabb zsoldosok, akiknek nem volt idejük sok munkásvért ontani, ledobták fegyvereiket és kegyelmet kértek. A többivel végeztek, a Dodger de Morassi vikomt utolsó ellenfelével végzett azzal, hogy saját lándzsájával megszúrta.
  Bár ennek a zsoldosnak négy keze volt, és mindegyikben egy-egy kardot tartott.
  Aztán a foglyokat felsorakozták a katonaság elé, sokan megsebesültek, úgy döntöttek, hogy a helyszínen bekötözik őket.
  Vali Chervonny kedves volt és bejelentette.
  - Azok, akik csatlakozni akarnak a hadseregünkhöz, kegyelmet kapnak, azokat pedig, akik nem hajlandók a néppel lenni, felakasztják.
  Természetesen egy ilyen alternatívával szemben szinte mindenki beleegyezett az eskübe. Sőt, hűségesküt tett, és a kereszten Vegát és Angelicát szent előfutárnak ismerte el. Néhányan meg is csókolták a lányok csupasz, cizellált, de poros lábát. Többen, köztük Fokker báró is megtagadták az esküt. Zaj hallatszott.szólalt meg fenyegetően Vali Chervonny.
  - Az eretnekek várják a halált! Aki nem ismeri fel a messiáslányokat, azt szigorúan meg kell büntetni!
  Ezután azonnal felakasztották őket, és a báró olyan nehéznek bizonyult, hogy elszakadt a kötél. A lázadók nevettek.
  - Így evett a vadkan a nép javából!
  - A Sátán nem akarja elfogadni az aranyozását!
  - Amikor az ördögök megsütik Őexcellenciáját a pokolban, sok zsír fog kifolyni.
  - Igen, száz hordó!
  - Palacsintát kellene sütnünk.
  -A disznózsírból az finom lenne!
  Viccekre és dudálásra lándzsákkal szúrták meg.
  A többiek udvariasan közeledtek, velük együtt a pap, a helyi Vannish püspök is. Inkább messiásnak ismerte fel a lányokat, mint hogy meghaljon Vali Chervonny tőrétől.
  Letérdelve esküt suttogtak, örök hűséget, különben megbüntetik őket - a Magasságos Istentől, és végtelen kínok várnak a pokolban. Sokan keresztet vetettek és könnyeket hullattak. Aztán a szabadult foglyok esküt tettek, többségük tántorogva, volt, akit hordágyon vittek. Milyen kegyetlen volt a foglyokra alkalmazott éhség és kínzás.
  Amikor a rituálé végül véget ért, Vali észrevette az egyik parancsnoka távollétét.
  - Hol van Twist Olivér?
  Angelica felé fordította arcát, amely a barnulás ellenére sápadt volt.
  - Magam sem tudom, a fiút keresve elvesztettem a lábam.
  - Akkor adja ki a sürgős parancsomat, hogy kutassam át az összes zugot, pincét és titkos átjárót, ha van ilyen, és bármi áron megtalálja a fiút.
  Lázadók ezrei futottak egyszerre, mindenkit lenyűgözött az eltűnt parancsnok keresése, a gyerekek különösen igyekeztek. A legények és nem sok lány készen álltak minden homokszemet megforgatni.
  - Adj gyorsan, aki megtalálja Twist Olivért, száz érmét kap. - mondta Vali.
  A keresés elhúzódott, és csak amikor az egyik volt hadifogoly egy földalatti átjárót mutatott, a lázadók, óvatosan haladva azon, egy bátor fiút fedeztek fel.
  Oliver Twist eszméletlen volt, de még nem merev, ami reményt adott az újjáéledésére.
  Angelica óvatosan kihúzta a tőrét, ráfröccsent a skarlátvörös vérre, majd sebtapasszal befedte a sebet.
  - Mi van vele? Vega beszélt. - Nagyon veszélyes sebnek tűnik.
  A lány felkiáltott:
  "Úgy tűnik, a fiút szíven lőtték.
  Vega sírt:
  - Borzalom. Még egy kicsit, és a penge átszúrta volna az aortát.
  Angelica a Twitteren írta:
  - Nem kicsit, de igazából átszúrta.
  A lány meglepődött:
  - De hallom, hogy legalább halkan, de lélegzik.
  Oliver anyja megerősítette:
  - Ez azért van, mert két szíve van, jobb és bal.
  - mondta Vega boldogan
  - És tudom, hogy sok katonánk két szívet kapott, ez sokat segít a teherbírásban, és nehezebb megölni. A Dodgernek egyébként két szíve is van, a második beültetett, de nem ver rosszabbul, mint az igazi.
  - A fiam is beültetett, kiváló sportolót szerettem volna belőle csinálni, de ehhez nem elég egy szív.
  - Hát, csodálatos, de mit szólnál háromhoz egyszerre?
  - Ez egyértelmű túlzás. Agyi infarktust kaphat.
  - Ennek ellenére érdekes.
  Oliver Twist kinyitotta a szemét, és suttogott.
  - Hogyan ért véget a csata?
  - Nyertünk! - válaszolta örömmel Angelica.
  - Hol van a tábornok?
  - Melyik?
  "Aki szemetet szórt az arcomba, és elszaladt.
  - De ezt nem tudjuk. Angelica felsóhajtott.
  - Valószínűleg megsebesítette, meg kell találnunk ezt a szemétládát. - Gonosz mondta Vega.
  - Biztosan megtaláljuk, de egyelőre jobb, ha befogom a virágomat. Eltört a tüdőd és a szíved, ezért pihenned kell.
  - Aludj inkább, énekelek neked egy altatódalt. Vega közbelépett.
  - Megint lesz valami harcos, nem érdemes, nyugodjon meg a fiú. Emlékezz Oliver Twist autogén alvástréningre.
  - Oké, megpróbálok aludni.
  A fiú lehunyta a szemét, és belemerült a nirvánába.
  Vega visszavonult, és elkezdte rendbe tenni a lázadó hadsereget.
  
  . 19. FEJEZET
  Oliver Twistnek bizalmasan közölték, hogy holnap nyilvánosan felakasztják. Így utoljára élvezheti az alvást a Földön. A fiú pudingot és egy pohár vörösbort kapott, mielőtt meghalt.
  Evés és ivás után Twist Olivér álomba merült.
  Míg az álom egyik inkarnációja kómában feküdt, Oliver Twist második részében úgy látta, hogy olyan, mint egy bátor filibusz, aki híresen csavarta egy kalózhajó csapjait.
  A hajó átvitorlázott az ezüst-narancssárga tengeren. Hatvan nemrég öntött, még vadonatúj ágyú ragyogott a csodálatos naplemente sugaraiban. Oliver Twist csodálta őt, az úgynevezett fényféltekén ez a folyamat nem olyan színes.
  - Biztos, hogy a haladás nem csonkította meg annyira a természetet. - Mosolyogva mondta.
  A fiú tökéletesen boldog volt. A gyűlölt iskola a házi feladatokkal, diktálásokkal és tesztekkel elmaradt, és valami nem valósnak tűnt, mint egy rémálom. Nos, hamis emlékezetben van. De a való életben nincs börtön láncokkal és patkányokkal. Voltak már mókás kalandok a hátuk mögött, jönnek még, de nincs ilyen gondolat, hogy visszatérjen.
  Még ha a pokolba kerülök is
  de nem megyek vissza az iskolába.
  Most egy rohadt kalóz vagyok
  És nem félek a viharoktól!
  A fiúnak volt egy kis rögtönzése.
  Wiscin viszont aggódott, megértette, hogy egy filibusz élete tele van veszélyekkel, és rabolnia kell, hogy éljen. Otthont kell találnunk, de hol? Kiram földjén akasztófa vagy kereszt várta őket. Angol? Ez egy ravasz nemzet és bátorítja a kalózokat, de a helyzet az, hogy szökött elítéltekről van szó, néhányan még a király ellen is fellázadtak.
  Az elhízottság más kérdés, és ellenséges kapcsolatban áll Kirammal és Angliával, a világ egyetlen Singer köztársaságával együtt kolóniát alapított, amelyben félig magánemberek kalózok laktak. Ott találhatók a tengeri kikötőben és More városában, Monaco szigetén. A briteknek van egy hasonló menedékük, Kalil városa. Ami Kiramot illeti, az ő kolóniái a leggazdagabbak és legkiterjedtebbek, és olyan nagy kísértést jelentenek a kalózok számára, hogy a Minisota városában tett kísérlet egy ilyen létrehozására oda vezetett, hogy a korszárok elkezdték kirabolni pártfogóikat. A kiramiták nagy flottát gyűjtöttek össze, és makacs harcok után legyőzték a darázsfészket.
  - Természetes otthonunk More városa. Wiscin mondta. - Ott felosztjuk hatalmas zsákmányunkat, és kocsmákban pihenünk. A korszárok egyhangúan bólogattak. A tapasztalt kalóz a maga módján nagyon őszinte volt, esze ágában sem volt eltitkolni harcostársai elől szent részüket.
  Oliver lement a konyhából, a hajnal elmúlt, és a fiú unatkozni kezdett. Nagyon hiányzott neki a karkötő és kedvenc számítógépes játékai, különösen a "Cosmos filibuster" című saga. A békés úszás már unalmassá vált, és szerettem volna egy jó küzdelmet.
  - Remek srácok, mennyi ideig tart Monacóba hajózni?
  - Nincs sok. Wiscin mondta.
  - Tanulmányoztam a térképet, és azt javaslom, hogy mielőtt odamész, és megszerveznél egy újabb szórakozást, támadd meg Zweig tengerparti városát. Ott nagyon gazdag zsákmányt foghatunk be, miközben a csontokat megfeszítjük.
  A kalózok egyhangúan ujjongtak, sokan közülük nem osztoztak ugyanabban a lelkesedésben. A nagydarab, sebhelyes Fokker fickó, aki a navigátor pozícióját töltötte be, hevesen tiltakozott.
  - Még túl fiatal vagy, és felforr a véred, mint a friss sör. Régi harcosok vagyunk, és háromszor meggondoljuk, mielőtt harcba keverednénk. Zweig városa egy igazi erőd, és el fogunk süllyedni, mielőtt belépnénk a kikötőbe.
  - Már gondolkoztam rajta, a mi hajónk formájára hasonlít a Kiramhoz, megismételjük ellenségeink manőverét, a zászlójuk alatt megyünk a kikötőbe, és egy szalóval megsemmisítjük a kikötőt.
  - Az ötlet érdekes, de túl kevesen vagyunk ahhoz, hogy a teljes helyőrségükkel harcoljanak, ráadásul az erődítményük túl erős és nem rombolható le egy csapással. És egy közelről készített visszalövés elsüllyeszti a hajónkat.
  "Pánikba esnek, és mielőtt reagálnának, a másik oldalra fordulunk, és újra összeomlik.
  Wiscin elfordította az arcát.
  - És még ha pánikszerűen, és valami csoda folytán sikerül is szétverni az erődöt, akkor mi lesz a helyőrséggel.
  - És így a mi oldalunkon lesz meglepetés. Akkor a helyőrség veszteséges lesz, ráadásul korzárjaink egy része átöltözik kiram egyenruhába.
  - Biztonságosabb lenne More városában új embereket toborozni. Ezután friss erőkkel hajtson végre egy hasonló műveletet.
  - Akkor már nehezebb lehet, a kiramiaiak még nem tudják, hogy Pisar don Freebie megsemmisült, és elviszik érte a hajónkat, főleg, hogy szinte az összes hajójukat ismerik. És ahogy telik az idő, rájönnek, hogy a hajójukat elfogták, és óvatosabbak lesznek, akkor egy ilyen egyszerű átverés nem fog működni.
  Wiscin gondolta, a kalózok többször is megpróbálták megrohamozni Zweiget, és minden alkalommal megfulladtak a vértől. Ennek a kétségtelenül gazdag városnak a legyőzése azt jelenti, hogy szokatlanul magasra emeli presztízsét a tengerparti testvériségben. A legfontosabb, hogy nem akarta, hogy gyávának tartsák.
  - Nos, egyetértek, de még mindig nem lesz időnk sötétedés előtt a városba érni. Ezért éjszakára kikötünk a közelben, Ön pedig felderítésre indul. Wiscin úgy döntött.
  - Jön! Főleg, hogy a gázlót nem ismerve ne menj a vízbe. - ismételte a fiú az ősi mondást.
  Wiscin megveregette segédje vállát, és szinte szeretettel beszélt.
  - Csak ne kezdj bele a harcba idő előtt. Legyen visszafogottabb.
  A fiú csupasz, lebarnult lábával toppantott, magabiztosan válaszolt:
  Ne aggódj, csak megvédem magam.
  Friss szellő fújt, a vitorlák megfeszültek, és a csodálatos hajó felgyorsult.
  A hullámok így játszottak, néha a távolban tréfálkodik, gurult a hullámokon, trikáták, hatlábú delfinre emlékeztető állatok.
  Útközben egyetlen lehetséges kalózhajóra bukkantak. Miután alaposan megvizsgálta a hajó méreteit és a fegyverek számát, inkább végleg útnak indult. Látható volt, ahogy a sziluett felvillant és eltűnt a horizont mögött.
  - Talán utolérjük. - javasolta Oliver.
  - Minek fojtsuk meg a testvérünket, főleg, hogy nincs mit elvenni tőle. - tiltakozott Wiscin. - Ezek a korszárok néha hónapokig éhesen ülnek, nem mindenkinek van szerencséje több-kevesebb ízletes prédába futni.
  De megvan nekik, ami nekünk hiányzik.
  - Mijük van?
  - Emberek! - mondta hangosan Twist Olivér. A kalózok visszanéztek rá. Wiscinus megvakarta zsebkendős fejét.
  - Ebben az esetben van esélyünk utolérni őt. Vitorlák hozzáadása.
  Lenyűgöző mérete ellenére a hajó meglehetősen gyorsan mozgott. Szóval gyorsul
  megelőzte társát. A kalóz fregatt megfordult, és arra készült, hogy drágán életét adja.
  - Emelje fel a jolly rogert, és tiszteljen a tisztelgésnek. - parancsolta Wiscin.
  A fregatt automatikusan viszonozta a tisztelgést.
  - És most jelet adok - küldök egy csónakot.
  Fegyverszünetként elküldött egy volt ügyvédet, egy meglehetősen ügyes vadállatot, Starkot, és ezen kívül még két intelligens kalózt, Twist Olivér mellett. Valamiért úgy döntött, hogy ha ez a fiú részt vesz, akkor minden rendben lesz.
  Starkot fogadták, szeretettel meghívták az asztalhoz. Mégis, egy kollégának háromszor több fegyvere van, hogy lehet nem tisztelni itt.
  A beszélgetés óvatosan arra a következtetésre jutott, hogy nem lenne rossz közös támadást intézni
  Zweig városa.
  A fregatt kapitánya, Monique de Munch lelkesen ragadta meg ezt a javaslatot, a szerencse az utóbbi időben nem kényezteti. Nehézséget csak a zsákmány felosztása okozott. A csaknem kétszázötven fős Monique ragaszkodott a gólok számának megfelelő egyenlő megosztáshoz a csapatok között. Stark pedig felajánlotta, hogy nemek szerint osztja el a hajót, miután erre egyértelmű utasítást kapott Wiscintől, aki mindössze ötven fős volt, és nem akart becsapni. Monique erősködött, arra az érvre, hogy több fegyverük van - válaszolta.
  - És sokkal jobb erősebb harcosaink vannak a csapatban. Igaz srácok?
  A tisztek megerősítették.
  - Hogyan tudod bebizonyítani? - kérdezte kihívóan Twist Olivér, aki korábban kabinos fiú volt; szerényen hozott üvegeket, poharakat, uzsonnát.
  Monique szigorúan nézett, és a magas, hatkarú testőrre mutatott.
  - Látod őt? Van olyan, ami kezelné?
  - Megküzdök vele! Oliver Twist előrelépett.
  Válaszul hitetlen üvöltés:
  - Te balek, meg akarsz halni, mert ez egy halálos küzdelem lesz.
  Karddal a kezemben nem félek meghalni,
  Amikor a barátok becsülete sérül!
  Megszokta a brutális kézi harcot,
  Ne számítsanak ellenségeimnek!
  Oliver Twist rimánkodott, szeme villogott. - Készen állok a harcra vele.
  - Te Stark megerősíted ennek a gyereknek a kihívását.
  Igen, jó harcos.
  - Akkor így: az én Sidurom nyer - elfogadod a feltételeinket: a legénység arányában osztunk, ha igen, akkor a tiéd vagyunk.
  - Egyetértek.
  - Akkor kézen. Monique megszorította Stark kezét a medvemancsával.
  A hatalmas idegen egyszerre hat kardot vett elő, mindegyik kezét megtöltötte. Oliver Twistnek csak kettő volt, de a fiú több mint magabiztosnak tűnt, bár ennek az óriásnak a hátterében úgy nézett ki, mint egy bogár. Valamikor az a gondolat villant át a fejében, hogy talán itt is megteheti, de azonnal elűzte.
  Az atamán jelére megkezdődött a harc. Sidurr váratlan mozgékonysággal ugrott, egyszerre hat kard villant a levegőben. Oliver Twist kis híján kitért, felváltva ugrott, és állkapcson rúgta. A korbácsütés egy kicsit feljebb jött, és a fej mozgása kissé tompította. És a támadások karddal verik, bár nehezen, de hárítva.
  - És csak ijesztően nézel ki, de valójában a kvas az kvasz. - mondta Twist Olive-nak. Ezután a fiú egy összetett technikát hajtott végre "görbe fogóval", pontos csavarással sikerült levágnia az ellenfél kezét. Ruslan még soha nem hallott ilyen szörnyű sikolyt, úgy tűnt, maga a vas nyög.
  - Mi nem tetszik!
  - Kicsi oroszok, átengedlek a malomkövön. - kiáltotta Sidurr.
  Nem hiszem, hogy túl ügyetlen vagy.
  Ezt teljesen vad ütések követték, a fiú elment, majd egyszer és levágta a második ecsetet. Minden rendben lenne, de a döntő pillanatban megcsúszott és majdnem elesett. Aztán egy penge rárepült, enyhén elvágta a mellkasát. A seb nem veszélyes, inkább kellemetlen.
  - Van egy baba. sikoltotta Sidurr.
  - A hegek csak az embert díszítik, de a halált nem lehet elkerülni.
  Az újabb kitörésből kilépve a fiú a "puffadt varangy" technikát hajtotta végre, és levágta a harmadik kezét.
  Utána úgy tűnt, Sidurr elvesztette a lelkét, visszavonulni kezdett, egyre gyakrabban nézett főnökére, várva, hogy megszakítsa a harcot. Monique azonban tágra nyílt szemmel nézett, akit egyértelműen lenyűgözött a váratlan látvány. Oliver Twist döntő támadásba kezdett, ismét a halántéknak csapta a lábát, majd egy pengével hasba vágta az ellenséget. Sok maró, mérgező sárga vér folyt. Aztán, miután végrehajtott egy kombinációt, négy ujjal megmentette az ellenséget a negyedik kefétől. Sidurr végül elvesztette a bátorságát, és az üvöltéstől a fal felé mozdult.
  - Fiú, bocsánat a hülye szavakért. Bevallom vereségemet, és kegyelmet kérek. - A legyőzött szörnyeteg három szeméből kicsordult a könny, ő pedig letérdelt.
  Oliver Twist megsajnálta, és megállt.
  - Már le van győzve, engedd el?
  Monique felsikoltott.
  Öld meg, nem érdemli meg, hogy éljen.
  - Miért nem sajnálod őt? A következő csatában megválthatja magát.
  - Nincs szükségem nyomorékra. Nos, végezzünk vele, vagy megcsinálom magam.
  - Ne habozz, ez csak egy vadidegen. Nem kímélne téged. - tette hozzá Stark.
  Twist Olivér, anélkül, hogy észrevette volna, makacs lett.
  "Nem ölhetek meg egy élőlényt, aki előttem térdel.
  - De én tudom. - mondta Monique, és kikapott egy parázsló kanóccal megrakott muskétát egy kalóztól, és fejbe lőtte.
  Az egyik szem véres káoszba fordult, és a vadállat összeesett. A kalózok azonnal odarohantak hozzá és vonszolták, sietve, hogy a vízbe dobják. Még néhány ember, köztük egy helyi kabinos fiú dühösen súrolni kezdte a fedélzetet. A vereség ellenére Monica elégedettnek tűnt.
  - Nagyszerű harcos vagy. - Twist Oliver felé fordult. - Csak neked nincs elég keménységed és bátorságod. Meghatódtak a szörnyeteg könnyei és megaláztatása, és mi lesz, ha egy nő vagy egy gyerek sír előtted.
  "Soha nem hajlok meg, hogy nőket és gyerekeket öljek.
  - Ez a gyengéd a kedvességben, vért onthatsz a csatatéren, de nincs bátorságod kést tenni a gyerekek nyakába és megfordulni. De muszáj, kalóz nem lehet lovag.
  A fiú csupasz, kerek sarkát a padlón izzadva megjegyezte:
  - Sok könyvet olvastam és filmet néztem, ahol a filibuszterek igazi úriemberek voltak, és még a szegényeken is segítettek, főleg az éhező nőkön és gyerekeken.
  "Nem tudom, hogy írnak-e már könyveket rólunk. Mik azok a filmek?
  Aztán Oliver Twist rájött, hogy túl sokat mondott. Ne magyarázza el mindenkinek, hogy arról a helyről származik, amelyet alvilágnak neveznek.
  - Olyan, mint egy mesebeli legenda.
  - És nyilvánvaló, hogy még túl fiatal vagy, és összekevered a valóságot az álommal. Oké, nem okozok csalódást. De az atamánod, ha szükség van rá, minden aljasságba belemegy. Addig is magyarázza el, mi a terve. Végül is Zweig egy igazi erőd, és még a törzsed sem lesz elég ahhoz, hogy áttörj rajta.
  Stark felvázolta a tervet.
  - Tehát a legénységem nagy részét az ön hajóján kellene elhelyezni, Kiram egyenruhába öltözve?
  - Ez az!
  - Nekünk megfelel. Támadás holnap reggel?
  - Igen, kivéve, ha természetesen előre nem látható körülmények állnak fenn. De a mi fiunk. Oliver Twistre mutatott. - Nem hagy cserben.
  - Hiszem, hogy nem hagy cserben, de arra az esetre, ha nem térne vissza a felderítésről, van terve.
  Zúgás hallatszott:
  - Azt gondolom, hogy ha elkapják is, a fiú kibírja a kínzást és nem mond semmit, ezért vállaljuk a kockázatot az előző program végrehajtásával.
  - A szemén is látom, hogy mindent kibír, de az óvatosság nem árt, és hogy végül mit tegyünk, azt majd később döntjük el.
  Így döntöttek. A hajók most együtt hajóztak, és már messziről is látható volt, hogy a "Tigris" nevű fregatt mennyivel kisebb a cirkálónál, de név nélkül. Oliver Twist felhívta erre a figyelmet.
  - Nem, nekünk szabad filibusztereknek illik a régi kiram nevet viselni. Talán sárkánynak nevezzük.
  - Nem rossz, de irrealitásszagú. Soha senki nem látott sárkányokat.
  - És más világokon.
  - Mit?
  - A csillagok között.
  A csillagok között nincs semmi, ők csak angyalok.
  A fiú, aki a lábával taposott, és csupasz sarkával szétzúzta a rovart, ellenkezett:
  - Vagy talán van, mert nem repültél hozzájuk, honnan tudod.
  - És sokat akarsz tudni, főleg az egyház által tiltott.
  - A tudás győzelem! - mondta Oliver Twist.
  Sötétedett, és messziről egy világítótorony látszott, amely megvilágította Zweig kikötőjének megközelítését. Elég magas volt.
  - Nos, most hogy fogsz vitorlázni a hajón?
  - Nem, biztonságosabb úszni. - mondta Oliver Twist. - A csónak látható, de az úszó nem.
  - És ha tigrisszarvú cápákkal futsz össze?
  - Lesz nálam egy kard, leküzdöm.
  - Nem fogsz megfulladni vele?
  - Könnyűfémből készült, és nem fog zavarni.
  - Oké, ússz. Wiscin szeretettel a fiú csupasz hátára csapott. - De először fesd be a hajad feketére, hogy a fej ne legyen különösebben észrevehető.
  A festéket már előkészítettem. - És a fiú vastagon bekente a haját. Oliver Twist belezuhant a vízbe, kiváló úszó volt, és szinte láthatatlan is volt. Hogy észrevegyék, egy kardot emelt a feje fölé, négy holdban ragyogott, látták és üdvözölték, néhány perc múlva végre eltűnt a hullámok sötétjében.
  - Hát hős, én is szeretnék egy ilyen fiat. - Mondta a kalózok kapitánya.
  Oliver Twist időről időre átvágott a hullámokon, időnként stílust váltva. A víz meleg volt, gyengéd és nagyon kellemes volt rajta úszni, még a só is különlegesnek tűnt, nem keserű, nem égetett, hanem egy savanyú citromra emlékeztetett. A fiú fröcsögött és piszkált, hirtelen egy árnyék villant ki a hullám mögül. Egy szörnyű, háromszarvú, víz alatt nem észrevehető cápa osont oda hozzá, és nagy szájjal próbált támadni.
  Oliver Twist hátba lendítette a kardját. A cápa száját felvágták, és cseresznyevér tört ki belőle. A ragadozó ütött, megpróbált kibújni, miközben Oliver Twist pengét ütött a szemébe. A cápának láthatóan sérült volt az agya, és megrándult, leesett. Több sziluett tört elő a sötétből, párjukra estek, és elkezdték tépni, rágni őt.
  - Ez a te megérzésed. Fogd el a vért. És most gyorsítsunk.
  A fiú felgyorsította lépteit, dübörgött a karjával és a lábával. A cápák, akiket elragadt a lakoma, nem figyeltek rá. A kikötő fokozatosan közeledett, több hajó sziluettje látszott. Az egyik olyan nagy volt, hogy Oliver Twist kényelmetlenül éber volt. Úgy döntött, hogy előbb hozzá ússza meg.
  Ebben a pillanatban mozgást érzett, és egy nagy száj csattogtatta mellette a fogait, szinte leharapta a sarkát. A fiú válaszul merült, a víz alá rohant, és a hegyével a cápa gyomrába bökött. Ahogy várta, sűrűn ömlött belőle a vér, a szája pedig hat sor foggal kinyílt és bezárult. Más cápák szarvaikkal döngölték, majd megragadták és hatalmas darabokat kezdtek harapni. Hamarosan csontváza sem maradt belőle, Twist Olivér eközben érezhetően elszakadt tőlük. Most látszott a hatalmas erőd, tényleg sok volt az ágyú, a város gyakorlatilag bevehetetlen volt a tengertől. Ránézve a legény némi borzongást érzett, nem lesz könnyű elpusztítani egy ilyen kolosszust, még akkor sem, ha szinte üresen üt.
  - Oké, úgyis eltaláljuk.
  Sokkal több aggodalom okozott, egy hatalmas csatahajó. Közelebb úszva Twist Olivér megszámolta a fegyverek számát, nem is számolva a fart és az újakat, százhúsz volt. Igazi zászlóshajó volt, vastag oldalakkal egy parafafa alatt.
  - Ez egy kolosszus, csak egy valami túl nagy és ügyetlen. A fiú felsóhajtott. Az eredeti támadási tervet veszély fenyegette. Nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen horgász egyszerűen elsüllyeszti őket. Mit kell tenni. Kezdetben Twist Olivér úgy gondolta, hogy megpróbálhatnának felszállni a hajóra. Mégis birtokba venne egy ilyen hatalmas hajót. A legény óvatosan odaúszott a deszkához, abban a pillanatban három hold bújt meg a felhők mögött. Kezére és mezítlábra támaszkodva felmászott a fedélzetre, mint egy pókember, négy végtagjával keresve a legkisebb rést. A fa érdes volt, ami megkönnyítette a kis test felemelését. A fedélzeten őrszemek voltak, de a hajó hosszú volt, és óvatosan át lehetett kelni és lefeküdni a konyhába, majd elbújni a mentőcsónak mögé. Aztán Oliver Twist három embert vett észre, kettő drága arannyal hímzett ruhában, egy másik pedig, a hatalmas méretekből és a nyolc kézben lévő kardokból ítélve (ritka volt ilyen idegen), egy testőr volt.
  - Már felpakoltuk a hajókat, holnap indul útra egy rakomány aranyból, gyémántból, smaragdból, városkincstárból és selyemhernyófonalból.
  - Jó, csak kár, hogy kiürül a városunk.
  - Hamarosan nagy háború lesz, és az anyaországnak óriási pénzekre lesz szüksége, többek között zsoldosok toborzására is. Ráadásul az Ön városa túl közel van Monaco szigetéhez, és csaliként szolgál a kalózok számára. És ha kiveszi a vagyonát, azonnal elveszíti vonzerejét.
  - Ha megtennék, akkor is úgy özönlenek, mint a legyek a mézre. Véleményem szerint még egy olyan erős is, mint a te hajód, nem elég egy túlterhelt lakókocsi kíséréséhez.
  - Nos, miért, először is hárman csatlakoznak hozzánk a tengeren, másodszor pedig ezer tagunk van, és már a fedélzeten vannak. Ilyen erővel nem félünk semmilyen beszállástól.
  Oliver Twist gondolatai forogtak a fejében, az egész támadási tervük értelmetlenné vált, valamit ki kellett találniuk.
  A fiatal fogoly nem láthatta az álmot... A cellaajtók kinyíltak, és beléptek az őrök.
  A rendőrfőkapitány közölte:
  - Ma van a kivégzésed London központi terén. Szokás szerint igya meg élete utolsó pohár borát, és a testére kerül.
  A pohár kicsi volt, a bor nagyon gyenge - tiszta lé. Talán attól tartottak, hogy a fogoly elalszik a kivégzés közben.
  Olivert pedig megfosztották börtönruháitól, csak a fekete bugyija maradt. A fiatal foglyot szinte meztelenül kellett kivégezni. A gallért is eltávolították.
  Ezt követően Olivert speciális, könnyebb kéz- és lábbilincsben vitték ki a cellából.
  A fiú vörösen izzó vassal megégetett mezítláb még nem gyógyult meg teljesen, fájdalmas volt rájuk lépni. De Oliver a fogát csikorgatva próbált egyenes maradni. És láncokkal csilingelve sétált a folyosókon. Egy kicsi, kopaszra nyírt fiú, lesoványodott a börtönben.
  Egy szakállas fickót vezettek el mellette, ő pedig kuncogott a rövidnadrágos fiún.
  Oliver sokat fogyott kenyérre és vízre, minden csont látszott rajta.
  A fiú mindkét lábán sántítva és a láncokat húzva sétált. Nem volt könnyű eljutnia ezen az úton a börtön udvarára.
  Nem lett volna szabad egyedül felakasztaniuk. A testben már volt egy lány. Szintén vékony, zúzódásokkal az arcán. Mezítláb volt, de fehér köpenyt viselt. Együttérzéssel nézett a fiúra. Kezei bilincsben voltak, mezítlábán pedig egy lánc.
  A fiú beszállt a kocsiba. És a nő, a nyavalyára feszítve, megmozdult. Talán a lovat speciálisan felerősítették, hogy lassan haladjon, és mindenki megcsodálhatta a párost. Volt egy lány, majdnem egy szőke, hosszú hajú gyerek és egy borotvált fejű gyerek.
  Oliver érezte, hogy a friss szél fújja meztelen, hosszan tűrő testét, és annyira jól érezte magát. A fiú mély levegőt vett. A levegő mintha megtelt volna mézzel. És még a nap is elvakított a tömlöc alkonya után.
  A sápadt, világos hajú lány pedig erősen lélegzett.
  Oliver a lány kecses, mezítlábra pillantott. Nyilvánvaló volt, hogy a meztelenségtől, a lány talpán még nem hullott le a hólyag. Így a sarka megsült. Szegény lány, gondolta Oliver.
  Lassan vezetnek. Körülötte zajos a tömeg. Ki nevet és ki együtt érez. Mindenesetre ez a pár kívülről olyan ártatlannak és meghatónak tűnik, hogy elkerülhetetlenül mélyen fog érezni.
  Oliver büszkén felegyenesedett. Teste a végéig be nem gyógyult ostornyomokkal vékony és szikár. A fiú éppen tizenegy éves volt. Sápadt, és nincs vér az arcán. Szinte meztelenül, fekete bugyiban, mint egy rabszolga, csak sápadtan. Talán a huszadik században Oliver úgy nézett ki, mint egy auschwitzi fogoly.
  A lány pedig, majdnem olyan, mint Esmeralda, csak a haja fehér, ettől még angyalibb és ártatlanabb. Szerencsére már nem égnek máglyán, és hurok vár, ami nem olyan fájdalmas.
  Oliver arra gondolt, mi vár rá a halál után? Menny vagy pokol? Ha Oliver korán meghalna, az égvilágon semmi kétsége nem lenne egy ártatlan gyermek mellett. De most voltak hibái. A protestánsok pedig tagadják a purgatóriumot. Szóval tényleg pokol? Vagy még mindig kedvesebb a mennyben, mint a földön, és egy ártatlan gyermek megmenekül? Lehet, hogy végül is a katolikusoknak, és többen vannak belőlük, mint a protestánsoknak, még mindig igazuk van, és van tisztítótűz. És akkor a pokol gyötrelme nem örök?
  Oliver nagyot sóhajtott... Olvasott az ateizmusról is. Mi más volt az ókori Görögországban a filozófusok, akik azt állították, hogy nincsenek istenek. És ez a nézőpont népszerűvé vált.
  Valószínűleg, ha Konstantin nem fogadta volna el a kereszténységet, akkor az ateizmus győzött volna. Hát nem tényleg Isten tündérmese? Végül is, ha létezett volna egy tökéletes Mindenható, vajon megengedte volna, hogy az emberek szenvedjenek? Természetesen nem! Hiszen a mindenható tökéletesség nem tűrheti el a bajokat és a szenvedést!
  Oliver énekelte:
  Törékeny színű szirom,
  Ha már leszakadt...
  Bár a világ körülötte kegyetlen
  jót akarok tenni!
  Vagy az indiánokhoz hasonlóan a lelked is átköltözik egy másik testbe. És talán egy padisah vagy egy nemes radzsa fia leszel ...
  Éld a normális életedet
  Van miért szórakozni...
  Talán a főnökben...
  A lelked beköltözni!
  Utána végül két kész akasztófával felhajtott a szekerük az állványra. A lány lépett ki először, láncokat csörgetve. Vékony volt, sápadt, szőke hajú, nagy, kék szemekkel, tinédzsernek tűnt. A közönség pedig együttérzőn dúdolt. Főleg, ha mezítláb, kecsesen, kínzás után még nem gyógyuló lábakkal jár az állvány lépcsőjén.
  Aztán Oliver Twist kiszállt. A fiú meg akart állni, sőt pihenni is akart. Milyen meredeknek tűnnek a rosszul gyalult falépcsők.
  De rengeteg őr és rendőr van a környéken, legalább ötvenen. Igen, és az emberek egyáltalán nem hajlandók harcolni egy pár kivégzéséért. Bár a fiú és a lány együttérzést vált ki.
  Oliver mezítláb kicsit csiklandozó, amikor felmegy a fára. És a fiú elmosolyodott, a szíve vidámabb lett. Csak egy kis étel nem ártana. Nem akarsz éhgyomorra meghalni.
  Kiment és a lány mellé állt. Két hatalmas siránkozó piros overallban és sapkában ellenőrizte a zsanérokat. Olivert és a lányt felvezették a zsanérokhoz. Olyan nyílásokra rakták, amelyeknek egyszerre kellett volna kinyílniuk, majd a kötél szorosan megfeszül a nyakában, és te kikapcsolod, és a következő világba mentél. És lehet, hogy... Oliver álmodozva elképzelte, hogy lelke egy madárban testesül meg, és a levegőben repkedett.
  A házak teteje fölött szárnyal, és teljes szárnyfesztávolságot ad.
  Eközben a hivatalnok egykedvűen sorolja a pár bűneit. Olivert ismét azzal vádolják, hogy ételt zsarolt ki a munkásházból. Stb. És bűnbánat hiányában is, és amit nem adott ki, hol rejtették el az ellopott anyagot. És még sok más...
  Oliver szégyelli, hogy szinte meztelenül áll több ezer ember előtt. Még azt is szeretném, ha a hurok a nyakában gyorsabban meghúzódna.
  A lány kicsit érdekesebb. Kiderül, hogy grófnő, egy idős seigneur felesége, és mérgezéssel vádolják. A lány nem ismerte el bűnösségét, ezért felakasztották. Ellenkező esetben a Brit Birodalom déli gyarmatai ültetvényein megvolt az esély a mérgezésre.
  Oliver úgy gondolta, hogy ez jobb lehet, mint a halál. Mi van, ha tényleg van egy tűz tó, vagy a nemlétezés. A nemlét pedig ijesztő, se fény, se hang, se emlék, se gondolatok... És ahogy valaki a bölcsek közül írta: Gondolok - tehát létezem!
  És végre vége a monoton olvasmánynak. Az elítéltek az utolsó percet kapják az imádkozásra. Egy mezítlábas szőke fehér rongyos súg valamit latinul. Oliver úgy döntött, hogy elolvassa a Miatyánkot, bár elismeri, hogy a feje teljesen rendetlen. És szinte ateista, vagy legalábbis agnosztikus.
  De imádkozik, és igyekszik nem kapkodni. Az utolsó perc fájdalmasan lassú, de óhatatlanul úgyis lejár.
  Most a dobosok emelik a botjukat. Hangjelzés hallatszik... Dobpergés kezd, és több rézcső zúgása hallatszik. Az utolsó dolog, amit Oliver Twist hall ebben az életben. És ne adj isten, legalább még hallani valamit a jövőben.
  A mezítláb alatti nyílásokból pedig feltárul a fiú és a lány. A testek lezuhannak. A hurok pedig megfeszül a gyerek és a lány nyakán.
  Olivér kezdetben erős összehúzódást és fulladást érez. Mintha egy acélkarika burkolta volna be. És akkor olyan élénk látomások villantak a szemem előtt. Minden olyan szép és egyben szörnyű, és most Oliver Twist úgy érzi, hogy gyermeki lelke elválik a testtől.
  Abban a pillanatban, amikor úgy tűnt, hogy minden belseje felforrt, és a tüdő szó szerint kiégett, élő lángot húzva, amikor a túlhevült levegő forró folyamai fújtak, átsütötték a kimerült test minden részecskéjét, megbénítva a görcsös mozgásokat. túlfeszített izmok. Olyan érzés, amikor egy vulkánkitörés környékén nagy mélységben láva és forrásban lévő víz keverékét találjuk. Aztán hirtelen könnyebb lett. A fájdalom kezdett elmúlni, elképesztő könnyedség volt. Igen, Oliver Twist pontosan ezt érezte, amikor a lelke elkezdett elhagyni elszenesedett testét...
  ... Itt elszakad a felszíntől és elkezdi szemlélni az eseményeket, mintha kívülről. Egy törött, megolvadt csillaghajó maradványai láthatók. A hatalmas, különböző típusú szörnyek számtalan nyájban nyüzsögnek. Egy kolosszális lila-smaragd csillag fényében olyan különlegesen fényesek, sugárzó túlcsordulással. Egyáltalán nem ijesztő, ellenkezőleg, színeiben mesésen szép. Egy felfoghatatlanul ellenállhatatlan erőnek engedelmeskedve a lélek tovább emelkedett felfelé. A felszínen lévő színes szörnyek gyorsan zsugorodtak. A szellem belép a sztratoszférába. Itt látható az egész bolygó, rózsaszín-sárga, eleinte hatalmas, majd gyorsan csökken a térfogata. Itt akkora, mint egy kerek asztal, itt akkora, mint egy pendofon kerék, itt akkora, mint egy futballlabda, aztán akkora, mint egy teniszlabda, és akkor - kisebb, mint egy mák. Egyre több új galaxis villan fel mellette, elképzelhetetlen csillagtöredékek és helyosztók halmazai. A lélek beszippant az alagútba, és repül, világos hétszínű csíkok villannak végig a folyosón fekete alapon.
  "Hova megyek? - gondolta zavartan a fiú. - Egy talány... valószínűleg egy másik univerzumba, egy új világba."
  Az alagút előtt a legfényesebb fény egyre erősödő intenzitása jelent meg. Nagy-Britannia állam-birodalmi egységes és megingathatatlan vallása szerint, ahogy egyesek értelmezik, az ember halála után bírósághoz fordul, ahol tetteinek vagy katonai vitézségének megfelelően az első mennyországban, vagy inkább a következő univerzumban köt ki. .
  Nos, ez az egyik pap, aki ezt mondta a protestánsoktól, bár nyilvánvaló, hogy ez hülyeség!
  - Hová megyek? - gondolta nyugtalanul Oliver Twist.
  Férfiként és bűnözőként rabszolgának kell maradnia a következő életében, és ez a legjobb esetben is így van. Ha nem akarják, hogy beszélő eszköz legyen, akkor tüzes gödörrel és az alsóbbrendű lények örök kínzásának helyével fenyegetik.
  A hidegrázás eluralkodik a bőrön, bár a bőr már eltűnt. Darwin azonban azt mondta, hogy a királyok és a hétköznapi emberek közös ősöktől származnak, akik zajos, bozontos majmokat szültek. Volt egy nagyszerű Guru is, akit csak néhány kiválasztott láthatott. Állítólag ő fedezte fel a halhatatlanság és a nagy hatalom titkát. Akkor miért nem tudja kiűzni a bolygóról ezeket a vérszívókat, ha ilyen mindenható?
  Az alagút végén Oliver Twist lebegett egy erősen megvilágított külvárosba. A közelben volt egy kolosszális palota, látszólag a mennyei igazságszolgáltatás temploma. Két vakítóan csillogó szárnyú gengszter, látszólag angyalok, a háta mögé csavarta a kezét, és bevezette a tárgyalóterembe.
  A terem hatalmas volt, a mennyezet elveszett a felhőkben. A bíró félelmetes hangja, hatalmas, mint a Mount Everest és szikrázó, mint sok nap, ezernyi mennydörgést dörgött.
  - Nem vagy katona! Nem vagy harcos! Nem vagy igaz! Ön egy bűnöző ember, egy aljas lény, egy nagy faj aljas paródiája. Te egy aljas lázadó vagy, aki gyűlöli jogos gazdáit, és el akarja pusztítani őket. Nem leszel rabszolga, még csak nem is akarnak rabszolgának lenni. Menj a pokolba, és égj ott örökké szörnyű gyötrelemben, a Brit Birodalom összes ellenségével együtt. A végtelen hiperuniverzum legnagyobb nemzetének harcosai, a Mindenható által kiválasztott ideális faj harcosai meghódítják a határtalan univerzumot!
  Lángok jelentek meg a lábuk alatt. Rettenetesen fájdalmasan megégették a fiú mezítlábát.
  - Tényleg, tüzelj újra! Nem tudom tovább csinálni!
  Oliver Twist megrázkódott. Készen állt, hogy térdre hulljon és sírjon, mint egy gyerek. És valójában egy tizenegy éves gyerek!
  Abban a pillanatban eltűnt a bíró képe...
  AZ ELSŐ RÉSZ VÉGE - FOLYTATÁSRA
  
  PÉTER ÚJ ÉLETE II
  
  Ebben II. Péter nem kapott himlőt, és rekordhosszú ideig uralkodott Oroszországban. A fiatalember szórakozásra szomjazott, első háborúját nagyapja mintájára 1730-ban kezdte Svédországgal. Az orosz hadsereg erősebb és minőségileg jobb volt Svédországnál. Természetesen csak az európai hatalmak, elsősorban Nagy-Britannia elleni háborúba való belépés veszélye kényszerítette Második Pétert arra, hogy ideiglenesen lemondjon Svédország teljes elfoglalásáról, Finnországot azonban annektálta.
  Aztán háború volt Törökországgal. Már jobban megértették az európai hatalmakat. A háború 1736-ban kezdődött egy hadjárattal, amelyet II. Péter személyesen irányított Azovba, és annak energikus elfoglalását. A törökökkel vívott csata általában Oroszországnak kedvezett. Nagy Péter csapata továbbra is erős volt, nagyapjától hősi erőt, kiemelkedő elmét örökölt unokája határozottan lépett fel.
  Oroszország erős volt, Törökország pedig már hanyatlóban volt... Második Péter a háborúk során más országokkal együtt meghódította a Krímet, Ocsakovot és Azovot.
  Aztán a cári Oroszország magához csatolta Kazahsztánt. És elkezdtek erődöket építeni Alaszkában.
  A munka lendületesen folyt. Aztán egy új háború Törökországgal 1741-ben és ismét hódítások... Oroszország nagy lelkesedéssel vívott háborúkat. II. Péter személyesen irányította a hadsereget a hadjáratokban. A Balkánon az orosz csapatok számos győzelmet arattak. Aztán volt egy háború Iránnal. Ez is győzelemmel végződött Azerbajdzsán elfoglalásával.
  1753-ban új háború tört ki Törökországgal. És II. Péter nem avatkozott bele az európai ügyekbe. Ismét győzelmek és Isztambul elfoglalása... És nagy siker. Sőt, Európát II. Frigyes zavarta. Ez a hódító mind a franciákkal, mind az osztrákokkal harcolt. És akkor Nagy-Britannia is belépett a háborúba, aggódva Poroszország megerősödése miatt... II. Péter az Oszmán Birodalom összeomlása után délen harcolt. De 1772-ben mégis megtörtént Lengyelország első felosztása a megerősödött Poroszország és a hatalmas, akkoriban a világ legnagyobb országa, Oroszország között. És a birodalom hozzátette nyugaton. És az oroszok elérték Egyiptomba délen, és a Perzsa-öbölbe ...
  1780-ban Egyiptomot is meghódították ... orosz csapatok vonultak át Afrikán.
  1782-ben pedig végleg felosztották Lengyelországot a poroszokkal... Fehéroroszország, Ukrajna és Litvánia Oroszország része lett. Második Frigyes nem harcolt Oroszországgal ... 1786-ban az oroszok elérték Marokkót és meghódították Afrika egész északi részét, Szaúd-Arábiát, majd 1788-ban Iránt végül elfoglalták. És előtte kicsit korábban, és egész Közép-Ázsiában. 1790-ben meghalt II. Péter, aki az orosz cárok közül a legnagyobb lett. Uralkodása pedig a világtörténelem egyik leghosszabb ideje, Oroszországban a leghosszabb és talán a legdicsőségesebb volt.
  Nagy Pétert Nagynak hívták. És II. Péter - a királyok legnagyobbja.
  A trónra pedig unokája, Harmadik Péter lépett. Nos, Petra királyai dicsőséges királyok.
  Nagy Péter következő lépése a Poroszországgal vívott háború volt. A németek II. Frigyes után új hőstettekre vágytak. És 1796-ban megtámadták Oroszországot. A kezdeti sikerek után az orosz hadsereg legyőzte Németországot. És először őt, majd a forradalom által elnyelt Franciaországot hódította meg. Harmadik Péter féltékeny volt nagyapja dicsőségére. Fiatal volt, dögös és kizsákmányolásra vágyott.
  És itt ismét Spanyolország és Portugália győzelmei és vereségei... Európa meghódítása. És a háború Nagy-Britanniával...
  A tengerek úrnője vereséget szenvedett. És ez egy új diadal Usakov számára. Aztán London elesett. Megkezdődött a gyarmati háború és a tartományok meghódítása. Oroszországnak már nem volt egyenrangú ellenfele. És megnyerték egyik országot a másik után.
  1830-ban meghalt III. Péter. És fia, Pál lépett a trónra. Oroszország 1841-ben vívta az utolsó komoly háborút Kínával. És persze három év háború után magabiztosan győzte le.
  Aztán gyarmati háborúk voltak. És egyik hódítás követte a másikat. És szép volt.
  És a tizenkilencedik század végére az egész bolygó orosz lett. És eljött az idő az űrbe való terjeszkedésre. Az űrhajós lányok már beszálltak a csatába. Az első ember 1900-ban lépett ki az űrbe, ami a huszadik század kezdetét jelenti az űrkorszaknak. 1910-ben pedig megtörtént az első emberes repülés a Holdra.
  És 1925 és a Marsra! És egyszerűen nagyszerű. Tíz éven belül az űrhajósoknak sikerült felkeresniük a Naprendszer összes bolygóját. Aztán más bolygókon elkezdődtek az építkezések.
  Az Orosz Birodalom abszolút monarchia volt, de volt egy néptanácsa, amelyet az egész világ polgárai választottak a cár tanácsadó testületeként.
  Az emberek jól éltek, és a gazdaság gyorsan növekedett. Kapitalizmus volt, tervezési elemekkel. A huszadik század végére a naprendszert többé-kevésbé uralták.
  2010-ben megkezdődött az első repülés a Szíriusz csillag egyik bolygójára. És ez egy egész csillagközi expedíció volt. Olyan fotonmotort használtak, amely képes volt a fénysebességre, sőt egy kicsit magasabbra is gyorsítani.
  A repülés két szakaszban zajlott. Először a rakéták gyorsulása, majd lassítása... A csillaghajók tökéletlensége miatt csak több mint huszonöt év múlva lehetett repülni.
  Ezért a stábokat tinédzserekből választották ki, hogy ne legyenek túl öregek. Ráadásul a Föld bolygón már történtek kísérletek fiatalítással. Különösen az őssejtek aktiválása és különféle egyéb ötletek. Már lassíthatod az öregedést. Melegvérű állatokat felfüggesztett animációba helyezni még mindig túl kockázatos. Zöldséggé alakíthatod.
  De van mesterséges alvás is. Ilyenkor alszol, de közben a tested is mozog.
  A számítógépes technológia lehetővé teszi bármilyen illúzió reprodukálását. Ráadásul alvás közben lelassulnak a fiziológiai folyamatok, és ötször-hatszor lassabban öregszenek az emberek. És az embereknek nem kell szórakozást keresniük. Ők maguk találják meg őket.
  Azoknak a tinédzsereknek viszont, akik álmukban mozgást és mesterséges táplálékot is kaptak, a Szíriusz bolygóra repülve kellett felnőtté nőniük.
  És minden mást repülés közben automaták és számítógépek végeztek el, sok párhuzamos áramkörrel.
  Vagyis egész jól sikerült...
  A kiválasztott gyerekek tizenkét és tizenhárom évesek voltak. Voltak fiúk és lányok.
  Így hát a három csillaghajó felrepült.
  A Siriuson nincs értelmes élet. De az egyik bolygón az éghajlat meglehetősen alkalmas a gyarmatosításra. És úgy tűnik, hogy van néhány egyszerű életforma.
  Tehát a fiatal harcosok készen állnak a terjeszkedésre. Az orosz űrbirodalomnak saját hipercsászárja van. És búcsúszavakat mondott indulás előtt.
  Általában minden jobb az emberiség számára, mint a valós történelemben. Alacsony a bűnözés, nincs éhség, és gyakorlatilag nincsenek szegények. A globális gazdaság tervezett elemei segítettek elkerülni a munkanélküliségi csődöt. A technológia fejlődése lehetővé tette a munkanap négy órára való csökkentését, és három szabadnap egyidejű kiépítését.
  Az árak csak lefelé változtak. A fizetés nőtt. A Föld bolygó nemzetei összeolvadtak...
  Még egyetlen vallás is létrejött. Egyesítette a kereszténységet, az iszlámot, a buddhizmust és a judaizmust. Eltörölték a Szentháromságot, és bevezették a koncepciót - Egy Isten sok arcban!
  És természetesen eltávolították a felesleges dolgokat: böjtöt, imát, ramadánt és étkezési tilalmakat. De még pompásabbá és ünnepélyesebbé tették az istentiszteletet. A papok pedig fehérbe öltöztek, és leborotválták a szakállukat. És van még több ikon. És hozzáadták a szenteket. Beleértve Suvorovot, Kutuzovot és más parancsnokokat. Az ateizmus pedig egészen divatos lett. Természetesen az emberek elkezdtek jobban, stabilan élni, minden szilárd, a tudomány fejlődött.
  És sokan erősen kételkedtek az ikonok csodálatos erejében és a gyertyák elhelyezésének hatásában.
  De az élet fejlődött...
  Az expedíció a Szíriusz csillagrendszer felé indult. 2013-ban pedig még egy kicsit távolabb ment. Vannak életre alkalmas bolygók is.
  2020-ban pedig először sikerült egy mesterséges objektumnak leküzdenie a fénysebességet. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban repülhet. 2025-ben pedig létrehozták az antigravitációt, és rövid időn belül lehetővé vált a hajók szuperluminális sebességgel történő gyorsítása.
  Boldog emberiség... A cár pedig rendeletével csütörtökön a negyedik szabadnapot adta... Most hetente sokat pihentek az emberek, és a szórakoztatóipar is kolosszálisan fejlődött.
  A cár-pap megfiatalodott, és sokkal szebb lett... És 2030-ban végre megalapították az első települést a Naprendszeren kívül egy életre alkalmas bolygó számára.
  Nagyon jó lett a Föld bolygón. És más rendszereken is.
  A kérdés pedig az, hogy mennyire jó, ha a Romanov családot nem szakítják meg.
  További új ötletek... A termokvark hajtás a technológia jövője. A teljesítmény milliószor nagyobb, mint a termonukleárisé. És új lehetőségek az űrkutatásban.
  És a hiperplazma felfedezése. A lehetőségek pedig óriásiak. A tudomány gyorsabban fejlődött, mint a valós történelem. A tudósok mind ugyanabban a birodalomban vannak, és az adatok nincsenek egymáshoz sorolva.
  De nem titok, hogy a valós történelemben a versenytársaknak vannak kémei, és alaposan vacakolnak.
  És így az általános felfutás, és a tudomány számára kiváló eredmények.
  2040-ben a cár és a hipercsászár úgy döntött, hogy népszavazásra bocsátja az alkotmányt, önként korlátozva hatalmát. Azt hitték, hogy a Föld bolygón a kötelező felsőfokú végzettséggel az emberek egy korlátozott és ellenőrzött demokráciára érettek. És hogy nagy eredményeket fognak elérni a kultúrában.
  Ugyanakkor a vallásban új reformok történtek... A Bibliát és a Koránt végre kulturális örökségként ismerték el, de nem Isten igéjét. Ugyanakkor nagy erőkkel folyt a munka a rég meghalt emberek feltámasztásán.
  A feladat az volt, hogy a feltámadás valósággá váljon a tudomány számára.
  A tudósok pedig dolgoztak, próbálkoztak. És egyre többen sajátították el az univerzum titkait.
  Így a halhatatlanság egyre valóságosabbá vált. És meg kell mondanom, mennyire jobb lett a Föld bolygón, csak azért, mert II. Péter sokkal tovább élt, mint a valós történelemben.
  
  A NÉMET ACE HANS MARSEL pokoli karrierje
  Marcel nem halt meg balesetben, hanem túlélte és folytatta elbűvölő karrierjét. Ennek nem sok hatása volt a háború lefolyására. Ennek ellenére a britek végrehajtották a Fáklya hadműveletet, és legyőzték Rommel csapatait. Egy ilyen fenomenális szintű pilóta sem tudja jelentősen megváltoztatni a háború menetét. Hacsak nem válsz legendává. 1942 végére Marseille meghaladta a lezuhant repülőgépek számát, és ismét megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. 1943 márciusának végére pedig Marseille meghaladta az ötszáz lezuhant repülőgép számát, amiért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Áprilisban és májusban heves harcok zajlottak Marseille-ben a Földközi-tengeren, és rekordot állítottak fel: tizennégy repülőgépet lőttek le egy ütközet során, és húsz repülőgépet egy nap alatt. A britek féltek tőle, és egyszerűen lenyűgözött ez a jelenség és az ász.
  De e hősiesség ellenére Rommel mégis vereséget szenvedett. Csak az amerikaiakat és a briteket sokkolta Marseille.
  Ám júniusban áthelyezték a keleti frontra. És ez a legenda ütközik a szovjet pilótákkal. A Marseille jól küzd, és a nulladik sorozatból próbálja ki az ME-309-et.
  Hétszázötven lezuhant repülőgépért megkapja a Vaskereszt Lovagkeresztjét és platina tölgyfaleveleket kardokkal és gyémántokkal.
  És a Kursk dudoron Marseille ragyog. Az ember egy egész sereg repülővel harcol. És valóban szörnyű harcos. De a nácik még mindig elveszítik a kurszki csatát. Bár Marseille továbbra is befolyásolta a történelem menetét. Az afrikai német csapatok öt nappal később kapituláltak. A szicíliai partraszállás pedig tíz napot késett. A szovjet csapatok valamivel lassabban haladtak előre. Bár a különbség csak néhány nap volt.
  Amikor Marseille ezer repülőgépet lőtt le, megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét, amely kitüntetéssel csak Hermann Goering volt a Harmadik Birodalomban. És a háború folytatódott.
  A németek vesztesek voltak, de a Vörös Hadsereg és a szövetségesek csak néhány nappal maradtak le a valós történettől.
  Marseille oroszlánként harcolt... De most eltelt a negyvenharmadik év, és a németek sok vereséget szenvedtek. Marseille azonban reményeket keltett a nácikban. Főleg, még nincs veszve minden. És a Harmadik Birodalomban megjelent az E-10 önjáró fegyver. Könnyen gyártható, olcsó és nagyon mozgékony. És a sziluett továbbra is alacsony, mindössze 1,3 méter. Ahelyett, hogy az egéren dolgozott volna, fejlesztették ki, ami elvileg nem igazolhatta magát.
  A háború egy kicsit elhúzódott... Az E-10 sikeres önjáró fegyvernek bizonyult, és ami a legfontosabb, könnyen gyártható és olcsó volt. Marseille kétezer repülőgépet lőtt le, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Aztán háromezer repülőgépet lőtt le, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Csillagát és arany tölgyleveleket, kardokat és gyémántokat.
  A negyvennegyedik év végére a németek egy kicsit jobban álltak, mint a valós történelemben. El tudták kerülni az ilyen gyors vereséget Fehéroroszországban és délen. És elkerülhetnék Románia és a Balkán elvesztését.
  És ami a legfontosabb, a franciaországi szövetségeseket a tengerbe dobták. És ez komolyabb.
  Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban már olyan hangulatok uralkodnak, hogy fegyverszünetet kötnek a Fritzekkel. A frontokon megjelentek az E-25 önjáró lövegek is. Szintén alacsony sziluettel, könnyen gyártható, de erősebben felfegyverzett, és vastagabb páncélzattal. Akár százhúsz milliméter a homlok szögben, nyolcvankét milliméter az oldal, és egy fegyver 88 milliméter 71 EL, és másfél méter magas. És egy ilyen kolosszus ellen nem tud ellenállni. Vegyünk egy önjáró fegyvert, amely páncélzat és fegyverzet tekintetében összehasonlítható a "Tiger" -2-vel, és mindössze harminc tonnát nyom. És próbáld meg felülkerekedni ezen.
  A németek egy kicsit le tudták lassítani a szovjet csapatokat. Ugyanez támadta meg a németeket a Balti-tengeren. De nem sok előrelépés történt. A mélyreható, erőteljes védelem megállította a Vörös Hadsereget. A levegőben megjelentek az XE-162 típusú sugárhajtású vadászrepülőgépek, amelyek könnyen gyárthatók és olcsók, ugyanakkor könnyűek és könnyen irányíthatók.
  Így egy szövetséges számára nehezebb volt bombázni, és nőttek a veszteségek.
  A csaták minden tekintetben megmutatták a németek erejét.
  A balti államok többsége, Fehéroroszország fele, Ukrajna egy része és Moldávia Odesszával együtt a negyvenötödik év elején még a nácik kezében volt. Franciaországban pedig a szövetségesek teljesen vereséget szenvedtek. Decemberben a nácik ki tudták ütni a szövetségeseket Szicíliából, megerősítve pozícióikat.
  Januárban a szovjet csapatok megpróbáltak előrenyomulni Minszk környékén, de reménytelenül belemerültek a heves harcokba.
  A legjobb tankokkal rendelkező németek levágták a szovjet csapatokat és kialakítottak néhány kazánt. Általában a német tankok vették fel. A T-44 nem ment be a sorozatba, a T-34-85 és IS-2 pedig meglehetősen gyengék az E sorozattal szemben.
  És a német sugárhajtású repülésnek nincs párja. A szövetségesek és Japán bajban vannak. A Fülöp-szigeteken meghiúsult a partraszállás, és a leszállójárműveket elfogták a japán csatahajók. Az USA-ban természetesen pánik. Aztán Roosevelt meghalt...
  Truman, tekintettel arra, hogy az Egyesült Államok nagyon belefáradt a német tengeralattjárókba, különösen a hidrogén-peroxidon, fegyverszünetet fog ajánlani a Harmadik Birodalomnak. Hitler beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy hadifoglyokat cserélnek, és nemcsak németek, hanem olaszok is. Churchill és Truman egyetértett.
  Ennek eredményeként megnőtt a német pilóták száma az égen. Az XE-162 pedig megszerezte a légi fölényt.
  Miután május végén a központban leverték az újabb szovjet offenzívát, a nácik előrenyomultak Ukrajnában. A legelső E-100-as harckocsik is részt vettek a csatákban. Az új autó motor- és sebességváltó-elrendezése együtt és keresztben volt, ami lehetővé tette a súlycsökkentést, az erősebb, 1500 lóerős motorral pedig kielégítő menetteljesítményt nyújtott.
  A páncél pedig minden szögből teljesen áthatolhatatlan volt a szovjet fegyverek számára. 250 - lejtős homlok, és 210 mm oldalsó és lejtős is.
  Ez a tank az áttörés során szörnyetegnek bizonyult. Marseille 1945 májusában négyezer repülőgépet lőtt le, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének csillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Nagyon rangos kitüntetés. A második helyet pedig a remekül pontozó Huffman szerezte meg, mielőtt a marseille-itől eltérő taktikát alkalmazott. Ami optimálisan megfelel az XE-162-hez. 1945 júniusára Huffman elérte az ötszáz lezuhant repülőgép határát, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Általában véve jól ment a háború a nyugaton elszabadult németekért. Az Arado sugárhajtású bombázók nagyon hatékonynak bizonyultak. A nácik még az FAA rakétaprogramját is megnyirbálták új repülőgépek javára, amelyeket szinte lehetetlen lelőni, és a szovjet vadászgépek sem tudták utolérni őket.
  A németek teljesen uralták a levegőt. A Szovjetunió viszont a frontvonalon védekezett. Sok erődítmény épült, és a nácik lassan haladtak előre.
  A valós történelemtől eltérően az SU-100, amely nem volt hatalmas abban a háborúban, hirtelen népszerűségre tett szert. És ezúttal a Szovjetunióban ennek az önjáró fegyvernek a gyártása gyorsított ütemben növekedett. Még a harmincnégynél is egyszerűbb és olcsóbb a gyártása. És felfegyverkezve, hogy megharapja a németeket. Az SU-100 a negyvenötödik év második felében lett a főgép, és napi száz darabot gyártottak belőle.
  A T-34-85 szintén tömeggyártásban volt, akárcsak az IS-2. Egyrészt kiderült, hogy az IS-3 tank jobban védett a homlokban. De másrészt drágább és munkaigényesebb, és mindössze ezer darabot gyártottak és szűntek meg. Általában az IS-4, ami után csak kis tételekben adták ki. Tehát a Szovjetunió valójában elhagyta a nehéz harckocsikat. És a sorozat csak SU-100 és T-34-85 maradt.
  A németek 1945 végén el tudták érni a Dnyepert, és elfoglalták Kijevet. És teljesen elfogja a balti államokat és szinte egész Fehéroroszországot. De télen a fasisztának meg kellett állnia. Az égen még mindig ők domináltak.
  Marseille ötezer lezuhant repülőgépért, megkapja a Lovagkereszt Nagycsillagát és ezüst tölgyfaleveleket, kardokat és gyémántokat. Amint látható, a díj meglehetősen hosszú volt. És a platina Luftwaffe Kupa gyémántban.
  1946 tavaszán az E-50 sorozat fejlettebb tankjait felhúzva a nácik megpróbáltak előrenyomulni a központban.
  A Vörös Hadsereg védelme mélyreható és műszakilag magasan fejlett volt. És ez lehetővé tette számára, hogy nem gyenge ellenállást szervezzen. A németek pedig, miután áttörték az egyik védelmi vonalat, nem léptek be a hadműveleti térbe, hanem kénytelenek voltak áttörni a következőt. A Harmadik Birodalom kiválóan fel volt fegyverkezve, de csapatai folyamatosan kisebbek voltak. Már tizennégy-tizenhárom éves fiúk harcoltak a gyalogságban, egyre gyakrabban bukkantak rá a nők. A repülésben a női pilóták tapasztalata általában sikeres volt. Albina és Alvina például olyan híres pontozásba kezdett, hogy a parasztok elképedtek. És néhány hónap alatt gyorsan leütve száz repülőgépet, megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét.
  A lányok rendkívül harciasnak és sportosnak mutatták magukat.
  A Marseille negyvenhét telére több mint nyolcezer repülőgépet lőtt le.
  30 mm-es fegyverekkel zúzta őket. A Szovjetunióban a Yak-9 maradt a fő vadászgép, amely egyértelműen elavult volt, de könnyű volt gyártani.
  A Yak-3 kiváló minőségű duralumíniumot követelt, és nem ment tömeggyártásba. Az LA-7-et kis mennyiségben is gyártották.
  De a Yak-9 lett a legmasszívabb repülőgép az IL-2 és az IL-10 előtt.
  A Vörös Hadsereg megremegett az ütésektől. A németek elérték Szmolenszket, de csak a fele vették körül anélkül, hogy elfoglalták volna.
  Télen válaszul a szovjet csapatok támadtak. De csak kissé nyomta a nácikat.
  A háború elhúzódott és helyzeti állapotba került. Hitler is megértette ezt.
  A negyvenhetedik évben a németek óvatosan háborúztak. Az offenzívában idegen csapatokat használtak, sokat próbáltak bombázni. Az élvonal nem sokat változott egy év alatt...
  A T-54 megjelent a Szovjetunióban, de nem volt masszív. A T-34-85-öt még gyártják... És az SU-100-at gyártják a legtöbbet.
  A sugárhajtású repülés rosszabb, mint a valós történelemben. Először is, a háborús idők nehézségei miatt kevesebb pénz áll rendelkezésre, mint amennyi a németeknek volt, és mint a valós történelemben. Másodszor, egyedül kell dolgoznia anélkül, hogy németországi trófeakutatókat venne igénybe.
  A náciknak pedig volt egy fejlettebb X-262-vel és ME-363-mal, amelyek sebessége elérte az 1200 kilométer per órás sebességet, és szárnyaik voltak. És az ME-1100 szárnyakkal, amelyek megváltoztatták a seprést. TA-283 hosszú törzsű és farok nélküli Gotha vadászgépekkel. Szörnyű Yu-287. És TA-500 sugárhajtóművekkel, amelyekből akár hat is van.
  Plusz farok nélküli bombázók.
  Az égbolton a nácik előnye nőtt. De szárazföldön ez egy kicsit könnyebb volt. A szovjet csapatok pedig álcázták magukat, a földbe temették magukat és kitartottak.
  1948-ban Marseille tízezer repülőgépre vitte a számláját, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A németek idén végre meg tudták keríteni és bevenni Szmolenszket, de sikereik erre korlátozódtak... Az IS-7 megjelent a Szovjetunióban, de a bonyolult kialakítás miatt csak néhány autót gyártottak. A háború elhúzódott... A T-54-et továbbra is kis tételekben gyártották. A T-34-85 még mindig gyártás alatt áll, akárcsak az SU-100.
  1949-ben a németek tavasszal már nem támadtak, a Vörös Hadsereg megpróbált áttörni. De a szovjet csapatok is csak veszteségeket szenvedtek...
  A MIG-15, az első sugárhajtású vadászgép megjelent a Szovjetunióban, de még mindig befejezetlen volt, és nem sorozatban. Eddig a legmasszívabb repülőgép a Jak-9.
  A T-54-est továbbra sem gyártják sorozatban, de a T-34-85 gyártása csökken... SU-100 a sorozatban.
  1950-ben ismét harc... A Szovjetuniónak volt egy új SU-130-as önjáró lövege a meghibásodott IS-7 harckocsi fegyverével. Ez a gép hatékonyabb volt.
  A németeknél az E-50 hetven tonnáig nehezebbé vált gázturbinás motorral és vastag páncélzattal - 250 mm-es homlokkal és 170 milliméteres oldalakkal, a harchoz pedig komolyabb önjáró fegyverre van szükség.
  A frontvonal nem sokat változott...
  1951-ben a Szovjetunió megkapta a MIG-15-öt egy fejlettebb változatban, de a Yak-9-et még nem vonták ki a sorozatból ... A T-54-et végre promócióra, a T-34-85-öt pedig végül eltávolítják a sorozatból. Termelés. Szinte nem gyártanak nehéz harckocsit, kivéve az SU-130 önjáró lövegeket, amelyek helyettesítik az SU-100-at. De súlya ötven tonna, és csak jó homlokvédelme van.
  A németek nyomulnak az égen, és még mindig uralják a levegőt. Marseille tizenötezer repülőgépet lőtt le, és platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal érdemelte ki a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát.
  Jön 1952... Mindkét sereg alaposan elakadt, a csaták véresek voltak, de a frontvonalak szinte mozdulatlanok voltak. Délen a Dnyeper mentén. Középen a németek ennek ellenére bevették és birtokukba vették Szmolenszket és Pszkovot, majd tovább Narvát... Leningrád nincs velük... Finnország még mindig háborúban áll. Az egész elhúzódott. A T-54 sorozatgyártású, az SU-100-ast leállították, és az SU-130 váltotta fel. Nehéz tankok még nem szerepelnek a sorozatban. A németek valamelyest javítottak autóik minőségén.
  Amerika és Nagy-Britannia még mindig háborúban áll Japánnal. Bombázzák, de maguk nem tudják elfoglalni a szigeteket.
  De az amerikaiaknak nem sikerült atombombát létrehozniuk. Tehát a szamurájok továbbra is kitartanak.
  De aztán eljött az 1953-as év... Sztálin márciusban halt meg. Igaz, ezúttal a Generalissimo írásos végrendeletet hagyott hátra, így Beriát tette az utódja. És a németek számítása a Vörös Hadsereg káoszáról és zűrzavaráról nem vált be.
  A Wehrmacht offenzívája gyorsan elhalt.
  De a Szovjetunió nem tudta megfordítani a háború dagályát, és a hadművelet alatt is elakadt és elakadt.
  1953 végén Marseille meghaladta a húszezer lelőtt repülőgép számát. Ezért kapott egy külön neki jóváhagyott kitüntetést: a Lovagkereszt Nagykeresztjének Nagycsillagát ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Eljött az 1954-es év... Beria békét ajánlott Hitlernek azzal a feltétellel, hogy aki mit nyer, az marad. És akkor valójában mennyire tudjátok tönkretenni egymást? Hitler azonban makacsul visszautasította az ajánlatot. A Szovjetunióban volt az IS-10, de ez a harckocsi nem volt elég hatékony. A sorozat fő T-54 gépe ...
  A frontvonal zsírként fogott el a szibériai fagyban.
  Már 1955 van... Amerika még mindig Nagy-Britanniával harcol és zúzza Japánt. A Szovjetunió pedig a Harmadik Birodalommal nyomul. És ütik egymást.
  A frontvonal inaktív. Az eget a nácik uralják. MIG-15 a sorozatban, és visszatartja az ellenséget.
  Marseille huszonötezer lezuhant repülőgépért kap: Nagykereszt Nagycsillagot, Lovagkeresztet, arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal!
  Közeleg az 1956-os év... A németek egy piramis tankot indítanak sorozatba. Reményt fűznek hozzá, és végre vannak harci használatra alkalmas korongjaik. De egyelőre a frontvonal inaktív, a Vörös Hadsereg pedig visszatartja az ellenséget.
  Április 20-án már 1957 van, Hitler új, kétségbeesett támadást indít Moszkva ellen... És megint minden elakad a heves helyzetharcokban... 1957 végére Marseille harmincezer repülőgépet lő le, és megszerzi. A Lovagkereszt Nagycsillaga Nagykereszt tervezett tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal.
  A háború túl sokáig tartott. Eljött az 1958-as év... Lavrentij Palics Berija, Sztálin utódja és az Állami Védelmi Bizottság elnöke azt mondta:
  - Rendkívül kimerült az ország! És az emberek belefáradtak a háborúba. Békére van szükségünk!
  Zsukov megjegyezte:
  Amíg Hitler él, nem lesz béke!
  Shelepin belügyminiszter egyetértett:
  - Igen, amíg ez a fanatikus német Führer, addig a nácik háborúznak velünk, a teljes kölcsönös megsemmisülésig!
  Beria öklével az asztalra csapott, és felüvöltött:
  - Törd le a tüskéket! Mit fog mondani Molotov?
  A külügyminiszter sóhajtva válaszolt:
  - Egyelőre nagyon homályosak a világ kilátásai. A Harmadik Birodalom is rendkívül kimerült. De még mindig a keze ügyében van egész Európa. És ha a háború még tíz évig tart, mi leszünk az elsők, akiket lerobbantanak!
  A GKO elnöke bólintott.
  - Jobb! Mi leszünk az elsők, akik leszállnak! Ezért meg kell találni a módját Adolf Hitler fizikai eliminálására!
  Shelepin megjegyezte:
  - A legjobb Hans Marcelt kiiktatni. Ez az igazi ördög a testben! És ha ez megszűnik, akkor a németek háborús akarata teljesen aláásódik!
  Beria egyetértett ezzel:
  - Igen, aláássák!
  Shelepin azt javasolta:
  - Talán jutalmat ad Marcel holttestére?
  A GKO elnöke kifogásolta:
  - Nem! Csak az élőknek!
  A belügyminiszter megjegyezte:
  - Könnyebb megölni, mint elfogni!
  Beria bólintott, és megjegyezte:
  - Bátoríts bármire a gyilkosságot! És akkor is nyerni fogunk. Mit szólnak majd a tervezők?
  Jakovlev sóhajtva mondta:
  - Miközben lemaradunk a németektől. És ez a mi problémánk!
  Beria agresszíven üvöltött:
  - De a győzelmünk elkerülhetetlen!
  Ilyushin megerősítette:
  - Igazán elnök elvtárs!
  Shelepin megjegyezte:
  - Két lány nagyon idegesítő: Albina és Alvina. Megelőzték Huffmant és folyamatosan gyötrődünk. És időnként bajt okoznak.
  A GKO elnöke rámutatott:
  Felakasztjuk őket!
  Nevetés hallatszott válaszul. Mindenesetre viccesen nézett ki.
  1958. január... És a háború szinte végtelennek tűnik. És nem látszik a vég.
  És a nácik a megszállt területeken hevesek. Elkapták az úttörőket: Mishka, Kolya és Svetlana. A fiúk és a lány tizennégy évesek. Hamarosan csatlakozniuk kell a Komszomolhoz. Először előítélettel hallgatták ki őket. A fiúkat és a lányt ostorral verték. Aztán dróttal csépelték. Kolját, mint a legidősebbet alulról, még mindig ellenőrizte az áram. Az elbocsátásokat a tinédzser testén keresztül bocsátották meg. Kolja felnyögött az elviselt fájdalomtól.
  Aztán a gyerekeket mezítláb kivitték a hóba, és elvitték lőni. És soványak, mezítláb, zúzódásos arccal, levágott hátúak, sétáltak a falun.
  És a nyakakon táblák lógtak - "partizánok vagyunk".
  Két fiú és egy lány sétált a hóban. Az elektromos árammal megkínzott Koljának arca kék volt a szenvedéstől. A medve kicsit élénkebb, csak megkorbácsolták. A lány Svetlana a homlokát ráncolta. Őt is megkorbácsolták, sovány volt, annyi éven át megszállás alatt. A matróna megkereste, ujjait szűzhártyát tépve. És ez nagyon megalázó egy úttörő számára és szégyellnivaló. A lány folyamatosan az ajkát harapdálja.
  A gyerekek mezítláb érzik magukat a hóban. De ezek akkor is virágok, ha lelövik vagy felakasztják. De egyelőre csak hajtanak. A kínzásnak még nincs vége, és a náciknak információkat kell szerezniük.
  Az úttörők mezítláb vörös és kissé megdagadt a hidegben. A lakók együttérzéssel néznek az elfogott gyerekekre. És most végre beviszik a kunyhóba.
  A hátamra ültetnek, és gumibottal verni kezdik a csupasz sarkam.
  A gyerekek sikoltoznak a fájdalomtól és rángatóznak... Kolja csupasz sarka könnyebb lánggal ég. Aztán a lány Svetlana kerek sarkát megégették egy izzó pókerrel. És ahogy ennek úttörője üvöltötte a tüdejét.
  A kihallgatás előítéletekkel zajlott, de a gyerekek hallgattak. És ismét dróttal verték őket, és csupasz talpukat megégették vörösen izzó vassal.
  De az úttörők nem adtak információt. Szilárdan tartották magukat. Kolya még egy izzó pókert is a fiú csupasz mellkasához kapott. A fiú erősen lélegzett, de a fogát csikorgatta, és visszatartotta a sikolyokat.
  Tehát a nácik nem értek el semmit...
  De a háború elhúzódott... Eljött a február is... A németek tárcsás repülőgépekről lőtték Leningrádot. És a levegőből támadták Moszkvát. A harcok kemények.
  Albina és Alvina a levegőben harcol. Lányok csak bikiniben és mezítláb.
  És lődd le az orosz gépeket. A Devils már számos díjat kapott, köztük a Lovagkereszt Nagycsillagát, arany tölgylevél kardokkal és gyémántokkal.
  Ez a két lány egyszerűen szuper rang. És a műrepülésük, valamint az anyag és az élő szövet elpusztítása.
  Itt Albina eltalálta a szovjet gépeket, egyszerre hat darabot lőtt le, egy sorozatban és nyikorgott:
  - A Harmadik Birodalomért!
  Alvina is szöget küldött az orosz autókba, és miután hetet levágott, vjaknulát:
  - A Führernek!
  És mindkét lány nevet...
  Bár, hogy őszinte legyek, ez a háború rettenetesen megunta őket. Valójában a makacs Führer vezeti, de az eleje lefagyott, és minden leállt. És minden egy körben megy. És csak mindkét fél tetemei és lezuhant autók. És törött tankok és emberi szenvedés.
  Albina még nyolc repülőt vágott le, és ezt énekelte:
  - A következő évszázad a miénk!
  Alvina magabiztosan egyetértett ezzel:
  - Minden eljövendő korosztály is!
  A lányok pedig vad dühvel lőtték le az orosz repülőket.
  Aztán persze kínzás... Az úttörőket kellemes kínozni. Főleg a fiúk mezítlábát sütjük, a bordákat pedig vörösen izzó fogóval törjük meg. Erőszakos lányok...
  A háború megvadítja az embereket. Marseille maga is belefáradt a harcba. Régóta harcol. Még 1940-ben harcolt Nagy-Britannia feletti légi fölényért. Eleinte nem volt túl sikeres karrierje. Nem gondolták, hogy jelenséggé válik, és rekordszámú díjat nyer a Harmadik Birodalomért. És repülőket fog lelőni egy egész légihadsereg számára.
  Hans Marcel egyre jobban unatkozott. A háború untatta. Női testet, drága borokat, fényűző lakomákat és egyéb szórakozásokat akartam. Hány lehet már - tizennyolc éve a ranglétrán. Soha nem sérült meg súlyosan, és csak pályafutása elején lőtték le. A felsőbb hatalmak gondoskodtak Marseille-ről. Légi hadnagy lett, de közlegényként harcolt. És nagyon hiányoztál.
  A csillogás kezdett halványulni a szemében. A Szovjetunióval vívott háború patthelyzetbe került. És Sztálin halála mit sem változtatott. Hitler még él, bár nem néz ki jól, de még mindig viszonylag energikus. A fején már kitör egy kopasz folt, és a Führer haja őszül.
  De amíg még mindig ő irányítja a birodalmat, makacsul ki akarja fejezni a Szovjetuniót. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megszállta Japánt, de elakadt egy gerillaháború. Ráadásul az amerikaiak és a britek megpróbálják megtartani Indiát és az afrikai gyarmatokat csapataikkal.
  Tehát a szövetségesek nem szólnak bele ebbe a háborúba. Nem rajta múlnak. És még örülnek is annak, hogy két totalitárius birodalom kiirtja egymást.
  Marcel nagyot sóhajt, és ME-462-ese könnyedén felemelkedik a kifutópályáról. A kétmotoros gép erőteljesen fel van fegyverezve, Hans pedig inkább távolról üt, távol tartja magától az ellenséget. Éppen ellenkezőleg, a Huffman az XE-362-n gyorsan közeledik.
  A német légiközlekedés mindeddig megőrizte minőségi fölényét az ellenséggel szemben. De ez már nem annyira elsöprő. A Führer azonban egy csodafegyverben hisz...
  Repülő csészealjak, ez már valami... De még mindig túl drágák, és a hősugárzás még mindig tökéletlen. A piramis alakú tartályok is az egyik érv a vitában.
  De még ez sem ad döntő kezdeményezést a németeknek. Ráadásul a piramis alakja jó a kinetikus lövedékek ellen, de nem olyan hatékony a HEAT ellen.
  Marseille kilőtt és lelőtt két tucat orosz gépet, és azt mondja:
  - A Harmadik Birodalomnak...
  Ekkor a fiatalember felsóhajt. És újabb harminc szovjet autót leüt egy robbanásban.
  Igen, a háború elhúzódott... És ennek az útnak nincs vége.
  Hans énekelte:
  - Megcsúszott, megcsúszott! Megkapott, megfogott!
  És ismét lelövi az orosz harcosokat.
  Igen, Hitler elküldte őket lemészárolni... Vagy megölni másokat, ami szintén nem cukor.
  Marcelnek eszébe jutott a lány... Ilsának hívták. Egy gyönyörű szőke, és a felesége.
  Itt van, kegyetlen. Kipróbáltam a Komszomolt. És ostorral verte mindenhonnan.
  Dörömbölt, mint egy almabor kecske. Aztán fáklyát hozott a mezítlábra. Megsütötte a csupasz talpát. És megint az ostorért. És hogyan ordított fájdalmában ez a Komszomol tag. És amikor Ilsa sót szórt a sebeire. Ez tényleg brutális volt.
  Ilsa szerette a fiúkat is kínozni. Levetkőzött egy tizennégy éves fiút, és egy oszlopra szegezte a kezét. Aztán elkezdett jeges vizet önteni rá a hidegben. Aztán kezébe vett egy fáklyát, és megpirította egy tinédzser izmos testét. Aztán ismét jeges vizet öntött. És a végén forrásban lévő vízzel leforrázta a fiút. És ez szörnyűség volt.
  Ilsa szerette az ilyen szórakozást, és nem vetett meg semmit a vágya kedvéért.
  De telt az idő... És először fia, majd lánya született. És Ilsa már elkezdte megtanítani őt és Marcel gyermekeit kínzásra.
  Itt van egy szörnyű nő az SS-ből.
  Marcelnek volt egy másik felesége is: Helga. Ő is pilóta. Hans 1945-ben találkozott vele. Ő repült a TA-152-vel, a Luftwaffe egyik legjobb és talán legjobb légcsavaros repülőgépével.
  Helga pilóta volt, nem hóhér. És így teherbe esett és szült is - azonnal ikreket.
  És meg kell jegyezni, nagyszerű. Aztán még két fiúnak és egy lánynak sikerült megszülnie. És miután öt gyermeke volt, többé nem harcolt...
  Igen, szerencsés. A Harmadik Birodalomban Hitler először engedélyezte a Vaskereszt első osztályú és magasabb osztályú birtokosainak, hogy jutalomként egy második legális feleséget kapjanak.
  Nos, a pápa morgott egy kicsit, de mégis helyeselte. Aztán a Führer arra kényszerítette a szabályt, hogy legfeljebb négy felesége legyen. Itt gyűlt össze az Ökumenikus Tanács, amelyet fegyverrel hagytak jóvá.
  Óriási a férfihiány a Harmadik Birodalomban. És persze ez a döntés kényszerű volt.
  Németország munkaerő-forrásait nem csak az európai munkaerő és a külföldi hadosztályok szegték ki.
  Hitler felfüggesztette a zsidók kiirtását, és most a munkaerő volt a mérlegben. A háború kimerítette a birodalmat.
  A Szovjetunió is elnéptelenedett... Sok nő harcolt a hadseregben, valamint gyerekek is. Anastasia Vedmakova lett a legeredményesebb ász. Szinte a háború legelejétől harcolt. Először az U-2-es kukoricatáblán. De aztán harcosokra váltott.
  Sok szovjet ász meghalt ... Pokryshkin, miután a Szovjetunió négyszeres hősévé vált, mégis megtalálta saját halálát. Kozhedub, miután ötszörös hős lett, szintén lezuhant a csatában. A szovjet repülőgépeken sokáig nem volt katapultáló rendszer, és nagyon magas volt a halottak aránya.
  Anastasia Vedmakova életben maradt. És arany csillagokat halmozott fel, amelyek nem fértek a mellén. A szabályok szerint huszonöt lelőtt ellenséges repülőgép aranycsillagot kapott. Amikor a csillagok száma elérte a tízet, Beria átadta neki a Szovjetunió hősének nagy gyémántcsillagát. Anastasia volt a legtöbbet titulált ász. A lezuhant repülőgépek mellett tankokat, hidakat, teherautókat és még néhány hajót is megsemmisített. Ráadásul ez a nő megmentette a pilótákat, sőt még a körülvett tábornokot is.
  És arról volt ismert, hogy felgyújtott több vonatot üzemanyaggal és így tovább.
  Anasztázia a szovjet repülés nagy legendájává vált. És persze ő is belefáradt a háborúba. Még terhesen is harcolt és repült. És akkor szült egy fiút.
  Kiderült egy jóképű fiú, vörös hajú, mint az anyja. Anastasia általában bikiniben és mezítláb küzdött. És ez adott neki bizonyos előnyöket. Amit nem mindenki értékel. De fiatal párja, Akulina Orlova is mezítláb és bikiniben küzd, és ez sokat segít neki.
  Mindkét lány repül és tüzel a német járművekre. Anastasia Vedmakova megtette első berepülését Spanyolországban. Éjszaka bombázta Franco hadseregének állásait az U-2-n. Olyan, amilyen tapasztalata van a tetőn keresztül. Akulina Orlova pedig egy fiatal lány, még mindig tele van energiával és izgalommal.
  Leütik a németek énekelnek...
  - Pilóták-pilóták, bombarepülők,
  Legyőzzük az összes fasisztát a csatában...
  Csillaghajóink magasabbak lesznek a napnál,
  És a kerub kitárja szárnyait!
  A lányok, azt kell mondanom, nagyszerű kézművesek.
  Már 1958. február 23-a van... A szovjet hadsereg napja. És ezt nagyban meg kell ünnepelni. De bár minden szerény...
  Beria nem túl vidám... A háború alatt mindenki alaposan elfáradt.
  Vasziljevszkij marsall azt javasolta:
  - Csináljunk tartályokat fából!
  A Legfelsőbb bólintott.
  - Ez egy jó ötlet!
  Zsukov marsall tiltakozott:
  - Kevés ész! Ezek élő koporsók!
  Vasziljevszkij logikusan megjegyezte:
  - Könnyebbek és gyorsabbak. És a németek áttörik a tankjainkat!
  Beria egyetértően bólintott.
  Vasziljevszkij kimondja a véleményét!
  Malenkov megerősítette:
  - Mindent jól csinálunk!
  Berija csapata elfáradt... Nem volt más ötlet. Hacsak nem próbálja olcsóbbá és erősebbé tenni a műanyagot.
  Végül is alkoss végre egy régóta szenvedett atombombát.
  Valami megakadt a munkájában az Egyesült Államokban, és az egész világon is.
  És serkenteni kell. Talán akkor végre véget ér a háború.
  De a háború még mindig tart, és az idő cseppként folyik.
  Itt fogták el Mirabelát. A náci katonák pedig letépték a ruháját. Aztán széttárták a lábukat, és elkezdték erőszakolni a lányt. Mirabela felnyögött a fájdalom és az élvezet keverékében. És többször befejezte.
  Aztán elkezdték kínozni. Vörösen izzó vascsíkokkal égették meg a lány sarkát. És először ostorral verték meg. Aztán a forróságtól piros dróttal megkorbácsolták a hátát, az oldalát, a mellkasát...
  Aztán fogóval elkezdték törni a lábujjakat. Aztán fellöktek egy izzó rudat a lány fenekére.
  Röviden, a kínzásról a kegyetlenségéről emlékeztek meg. És rendkívüli arrogancia.
  Már eljött a március... A németek többet próbálnak nyomkodni a levegőben, nincs sok erejük támadni. A piramis alakú tank, ha korábban megjelent volna, segített volna a Wehrmachtnak meghódítani a világot. Igaz, a kumulatív lövedék dinamikus védelemmel rendelkezik. És mindkét fél ütésekkel záporozza egymást.
  1958. március 8-a nőnap. És szokás szerint fogolycsere történt. A németek elengedték a megkínzott, de megtört Mirabelát, cserébe az oroszok elengedték Adalát. A német nő is megkapta, beleértve a nemi erőszakot is.
  Anasztázia Vedmakova megdörzsölte Mirabelát egy füvekből és kenőcsökből álló itallal, majd aludni hagyta, hogy felépüljön, hogy pár napon belül újra megküzdjön a nácikkal az égen.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova visszatért az égbe MIG-15-öseikkel. Akulina megjegyezte:
  - Még mindig harcoltál a spanyolban - hány éves vagy?
  Vedmakova kuncogott, és így válaszolt:
  - Nem szokás egy hölgyet a koráról kérdezni!
  Akulina kuncogott, és megjegyezte:
  - Úgy nézel ki, mint húsz, legfeljebb huszonöt!
  Anasztázia bólintott, és megjegyezte:
  - Harcoltam a polgárháborúban... Három fiú volt velem. Nagyon jó, hogy odaadtuk a szarvakat a fehéreknek. És én öltem meg az első embert, amikor a németek megrohamozták Lvovot 1915-ben... Szóval nagyjából el tudod képzelni, hány éves vagyok!
  A szőke lány füttyentett.
  -Elképesztő! Olyan, mintha képzelnéd!
  A vörös hajú szépség lófogakkal teli szájjal vigyorgott, és megjegyezte:
  - És akkor? Ez az orosz istenek varázsa! Megtanítalak, és te sem fogsz megöregedni!
  Akulina mezítláb lőtt le egy német repülőt, és csicseregte:
  A fiatalság csodálatos!
  A háború dúl, és nincs vége, de ez még mindig hősiesség és győzelem!
  Elérkezett 1958 áprilisa. Délen többé-kevésbé elviselhető időjárás alakult ki, és a nácik igyekeztek előretörni. A fő probléma természetesen a Dnyeper folyó. A bal parton pedig a szovjet csapatok védelmi állásokat foglaltak el.
  A németeknek azonban volt egy alternatív bukása. Sztrájk Törökországon keresztül. Ez az ország hosszú ideig ragaszkodott a semlegességhez. De a kormány megváltozott. És újabb németbarát erők jöttek. Hitler pedig beleegyezett, hogy aranyhegyeket ígér az oszmánoknak, hogy belevesse őket a háborúba. Törökország lakossága gyorsan nőtt, a hadsereg megerősödött. A fegyverek egy részét pedig a Harmadik Birodalom hitelre értékesítette. És az oszmán hadsereg lett, erősen telepítve a teljesen mozgósított muszlim katonákat a Szovjetunió határára.
  És 1958. április 20-án, anélkül, hogy háborút hirdettek volna, Törökország megtámadta a szovjet csapatokat a Kaukázuson túl... Így a Vörös Hadsereg számára egy második frontot adtak. Ennek ellenére a nácik felül tudták játszani a szovjet különleges szolgálatokat. A helyzetet súlyosbította Zsukov és Berija közötti konfrontáció. Ami a front helyzetét is befolyásolta.
  A törökök nem egyedül, hanem a németekkel együtt támadtak. Ez pedig további lehetőségeket adott nekik.
  A harcok Jereván közelében bontakoztak ki, és Batumit megrohanták.
  Marseille harcol a levegőben. Ezúttal a hangulata nagyobb és harciasabb. Sőt, végre volt egy félénk remény, hogy sikerül megnyerni ezt a mértéktelenül elhúzódó háborút.
  A németek és a törökök már az első napon áttörték az orosz csapatok védelmét, és megkezdték a szárazföldi bevonulást.
  A náciknak sikerült taktikai meglepetést elérniük. És csapataik elég gyorsan haladtak. És részben kiderült, hogy a Vörös Hadsereg nem áll készen a Kaukázuson túli védelmére.
  És itt a Vörös Hadsereg hősiességének kell kompenzálnia a vezetés téves számításait.
  A harcok Jerevánért bontakoztak ki. És akkor az úttörők bátran küzdöttek. Ellenállnak a gonosz náciknak és az oszmán csapatoknak.
  Jereván külvárosában pedig az úttörők árkokat ásnak. Vannak különböző nemzetiségű srácok. Különösen sok fényes fej villog. Vannak vörös, fekete és szőke gyerekek.
  Egy dolog köti össze őket: a kommunizmus diadalába vetett hit és a mezítláb. Jól látható, hogy a háború alatt nem mindenkinek van cipője, ezért a szolidaritás jeléül minden gyerek csupasz, kerek sarkát fitogtatja. A Kaukázuson elég meleg a tavasz, és ha mozogsz és lapáttal dolgozol, még meleg is lesz a srácoknál. És télen itt nem olyan szörnyű a hideg.
  A fiúk és a lányok lebarnultak, vékonyak, de inasak, ádáz küzdelemre készen.
  A gyerekek lelkesen dolgoznak és énekelnek:
  Tüzet gyújtani, kék éjszakák,
  Úttörők vagyunk - a munkások gyermekei...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  És itt jön újra a riasztó. Fiúk és lányok ugrálnak az árok aljára. És felülről már kezdenek szétrobbanni a lövedékek: az ellenséges tüzérség dolgozik.
  Pashka megkérdezte a mezítlábas lánytól, Masától:
  - Nos, szerinted túléljük?
  A vékony és szőke hajú lány magabiztosan válaszolt:
  - Legalább egyszer ellenállunk, a legnehezebb órában!
  A Pioneer Sasha logikusan megjegyezte:
  Hősiességünk megingathatatlan.
  A fiú csupasz talpával a kövekre ütögette. Látható, hogy a fiú szilárd bőrkeményedésekkel tömte ki magát.
  Tamara lány megjegyezte:
  Félelem nélkül fogunk harcolni
  Egy lépést sem fogunk visszavágni...
  Hagyja, hogy az ing ázott vérrel -
  Még több ellenség, fordítsd a lovagot a pokolba!
  A fiú Ruslan, a fekete hajú úttörő megjegyezte:
  Évszázadok múlnak, eljön egy korszak,
  Amelyben nem lesz szenvedés és hazugság...
  Küzdj ezért az utolsó leheletedig...
  Szívből szolgáld Szülőföldedet!
  A fiú Oleg, vékony és szőke hajú, csipog, versek:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas pillantása...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot,
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk és a lányok kórusban tapsoltak.
  De most sugárhajtású támadó repülőgépek már repülnek és bombákat dobnak le. És ez egy agresszív bejegyzés.
  Oleg és Sasha felemeltek egy csúzlit, és elindították a halál ajándékát. A csövet pedig eltalálta Hitler támadógépe, bár az Törökországhoz tartozott.
  Natasha lány énekelte:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  Meghódítom az űrt, azt hiszem
  Éljünk örökké!
  Ahmed, egy azerbajdzsáni úttörő fiú mosolyogva válaszolt:
  - Ön még nem komszomoltag, Natasa!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és dallamos hangon válaszolt;
  Az apák mellett, vidám dallal,
  Kiállunk a Komszomol mellett...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Oleg is megnyomta csupasz, gyerekes lábát, és felüvöltött:
  Erősebb kalapáccsal szorítsa a proletárt,
  Attól, hogy a titán kézzel összetöri az igát...
  Ezer áriát énekelünk Szülőföldünknek,
  És fény az utókornak, jó!
  A gyerekek örülnek. És valójában a németek és a törökök bombáztak, és csak egy lányt talált el egy szilánk a csupasz, kerek, rózsaszín sarkában.
  Pioneer felsikoltott, de aztán az ajkába harapott.
  Így hát felkészültek a támadás visszaverésére. És már vannak tankok fasisztákkal és oszmán egységekkel. Törökország hitelből vásárolta, félelmetes E-100-asok mozognak. Ilyen erős és veszélyes gépek.
  Van ilyen védelmük. Hogy nem lehet átjutni semmilyen szögből. Nem lehet csak egy szögből eltalálni. Az egyetlen esély az, hogy eltörjük a nyomokat.
  A gyerekek készen állnak a harcra, és mezítláb integetnek. Itt dróton tolják a nácik és a törökök nyomai alá házi készítésű robbanóanyagokkal ellátott csomagokat. Működik és tönkreteszi Rommel és La Erdogan hadsereg tankjainak görgőit.
  És szörnyen néz ki.
  Sasha nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Pashka fiú csúzliból lő Oleghez, és sikolt:
  - Dicsőség az úttörőknek!
  A fiú Ruszlán a szufir lánnyal együtt dróttal aknát húz a német és a török alá, kiabálva:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Azerbajdzsáni gyerekek és orosz srácok verekednek. Cserzett, vékony, mezítlábas úttörők a tankok kolosszális armadája ellen.
  Tamara lány kecses, kicsi, mezítláb tapossa, és így szól:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Ahmet úttörő megerősíti, miközben lőtt az ellenségre:
  - Barátságos család vagyunk együtt!
  Ramzan, vörös hajú azerbajdzsáni fiú megerősíti, és kiüt egy autót:
  - A szóból százezren vagyunk én!
  Barátságosak a gyerekek... Itt van az örmény Azatuhi lány, aki szintén ügyesen, drót segítségével átteszi a robbanócsomagot a fasiszta hernyó alá, és nyikorog:
  - A Szovjetunió a népek családja!
  Egy másik örmény lány, Aghas azt mondja:
  - Ne hajolj a fasizmushoz:
  A lány pedig csupasz lábujjakkal húzta a drótot. Sok azerbajdzsáni és örmény gyereknek szőke a haja, és nem lehet megkülönböztetni a szláv gyerekektől, akikből szintén sok van. A németek, más orosz családok elől kikerülők még a cárok alatt Azerbajdzsánban és Örményországban telepedtek le.
  Sok szláv él a Kaukázusban. Sok vegyes pár. Igen, és a gyerekeknek általában világosabb haja van, mint a szüleiknek. A szláv srácok pedig úgy lebarnultak, hogy nem lehet őket megkülönböztetni a helyiektől. Ráadásul a gyerekek általában jobban hasonlítanak, mint a felnőttek.
  Tehát a fiúkból és lányokból álló nemzetközi szovjet zászlóalj harcol, és mindannyian egységesek, és nagyon hasonlóak. Csupasz sarkuk mozgás közben villog.
  Az álmok pedig a gyerekek halálajándékokat küldenek. Shamil és Serjozhka, mindketten úttörő fiúk, húzzák a drótot. És itt van egy német, de török legénységgel az E-50-es törött hernyóval áll meg.
  A fiúk kórusban éneklik:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem a nyers erő tombolt, nem a félelem...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság és értelem, és bátorság az álmokban!
  És a gyerekek örülnek. Fehér, egyenletes fogakkal mosolyognak. És boldogok, bár halál fenyegeti őket.
  És szívnak a németek. A megsemmisült tankok lövöldöznek ágyúikkal és firkálják a géppuskákat.
  Egyes német és török járművek gránátvetővel vannak felszerelve, és nagyon veszélyesek.
  Az azerbajdzsáni Makszimka fiú és Zara lány és ők mezítláb pihenve aknát húztak fel az ellenség alatt, és kiütöttek egy fasiszta masztodont, még ha el is adták Törökországnak.
  És szívből kiabálták:
  - A Szovjetuniónak!
  A gyerekek nagyon viccesek.
  Az úttörők Abbas és Vladimir is használnak fegyvereket. Ebben az esetben a katapult és az E-75 hernyó törni a nácik. Aztán a fiúk ezt énekelték:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus leple alatt!
  Oleg és Abdula is különböző nemzetek úttörői, de egy szívvel robbanóanyagokat is indítanak. Eltalálják az E-100-at és énekelnek...
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, a láthatatlan világokba...
  Hőstetteket énekelnek -
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  
  Oroszország szent zászlaja alatt,
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  Az egész föld népe boldogabb lesz,
  A pokoli sötétség eloszlik a távolban!
  Itt harcolnak a gyerekek...
  Abdurrahman és Svetlana - egy azerbajdzsáni fiú és egy fehérorosz lány összehúzott egy vezetéket, és kiütött egy fasiszta tankot. És énekelték:
  - A szent Oroszország nagy neve,
  Ragyog a világ felett - mint egy napsugár...
  Hiszek az egységben, boldogabbak leszünk,
  Mutassuk meg az embereknek a helyes utat!
  A gyerekek nagyon bátrak. Mind a nácik, mind szövetségeseik, a törökök egyszerűen megdöbbennek az ilyen makacs és dühös ellenálláson.
  Abudurrahman úttörő, csupasz talpába kapott egy töredéket. Egy gyerek lábának bőrkeményedéses felületébe fúródott.
  A fiú felszisszent:
  - És ez fáj nekem!
  Szvetlana is megütötte a kerek sarkát, és megkarcolta a vállát. De a lány felszisszent:
  - Ne törd meg az Úttörőket!
  Azim és Kolka is döngölték a német autót.
  A fiúk dróttal mutattak, és énekelték:
  Az áruló ellenség támadásba lendült,
  De hiszem, hogy ez nem fog megingatni, a szovjet emberek...
  Az ellenség vereséget és feledést vár,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  Az ellenség vár: vereség és feledés,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  A gyerekek bátrak és nem hajolnak. És nyerni akarnak. És énekelnek és harcolnak.
  A németek súlyos veszteségeket szenvednek. Igaz, többnyire eltörtek a nyomok és görgők. És nem végzetes.
  Rosszabb az úttörők számára, akik fogságba estek.
  Abdulhamid fiút, amikor fogságba esett, a nácik a fogasra tették. Bedugták az úttörő mezítlábát a blokkba, és súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Aztán meggyújtotta a tüzet. A fiú csupasz sarkát pedig megnyalta a tűz. És egy ostor esett a hátára. Sokáig vertek. Aztán a nácik elkezdték feltörni a bordákat vörösen izzó fogóval.
  A kínzások alatt haldokló fiú, amikor a forróságtól vöröslő bordáinak vasa összezúzta, így énekelte:
  Berlin szinte a mi uralmunk alatt áll,
  Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot...
  Remélem, hamarosan béke és boldogság lesz;
  Amit majd leírok a verseimben!
  
  Oroszország megnyitotta a kommunizmust a világok előtt,
  Mindenki családja lett.
  De a Wehrmacht disznópofát szúrt ránk,
  És most szökőkútként fröcsköl a vér az erekből!
  
  Amit a Führer véletlenül velünk felejtett,
  Földet és rabszolgákat akartam szerezni!
  A fasizmus nagyon hosszú hadjárattal ment -
  És itt egy igazi rémálom, pokoli álmok!
  
  Egy egyszerű fiú, egy mezítlábas fiú,
  Nemrég kötött egy piros nyakkendőt.
  Ő maga akarta felépíteni a világot Isten nélkül,
  De hirtelen napalm tört ki az égből!
  
  Futnom kellett a frontra, EGYÜTT voltunk,
  Senki nem akar ilyen fiatalokat elvinni!
  De a puskás harcos megcsinálta,
  Az atyák útja méltónak bizonyult!
  
  Harcolt, ahol ravaszság és erő egyaránt,
  És a gyengeség is keserű, sajnos ...
  Az elvtársaknak sírt kellett ásniuk
  Fenyőkoporsókat gyalulni a fagyban!
  
  Úttörő vagyok, aki már hozzászokott a szenvedéshez,
  Mezítláb ment a felderítésre, ropogott a hótorlasz.
  Talán büntetés a hitetlenségért,
  Hogy nem akartam megismerni Jézust!
  
  De mi a Golgota három órája?
  Több mint három év háború telt el!
  Bármely faluban az özvegyek keservesen sírnak,
  Hogy pusztultak el a fiak az ország temetőjében!
  
  Túléltem, lövedéktől sokkot kaptam, megsebesültem egy golyótól,
  De szerencsére talpon maradt!
  Őszintén visszaadtuk az adósságot Németországnak,
  Ezt a fasizmust mi tapostuk porba!
  
  Felnőttem, de még fiú vagyok,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán!
  Igen, egy felnőtt, és talán túlságosan is,
  Hiszen a szív kemény lett, mint a fém!
  
  Hero Star legmagasabb kitüntetése -
  Maga Sztálin, hidd el, átadta!
  Azt mondta: példát kell venni az olyan emberektől, mint te,
  A harcosok kovácsolják az Éden ajtajának kulcsait!
  
  De most tedd le a bátor puskát,
  Vigyél, fogó, egy kalapács és dolgozz!
  Építs fából vitorlást és csónakot
  És hozzon létre egy repülőgépet, hogy a madár felrepüljön!
  Igen, ilyen gyerekekkel a Szovjetunió nácik még a törökökkel együtt sem fognak legyőzni. Már május 1-jén ünnepelnek a szovjet katonák, de Jereván kitart. Ez azt jelenti, hogy a fasiszta villámháborút a Kaukázusban meghiúsították. Ráadásul bátor komszomoltagok harcolnak.
  Elizaveta és legénysége az SU-130-ason lövedékeket küld a náci tankokba.
  Ugyanakkor a lányok csupasz lábujjaikat használják és énekelnek:
  És a hegyek magasságában és a csillagos csendben,
  És a tenger hulláma és a dühös tűz!
  És dühödt és dühödt tűzben
  És a lány meztelen sarka megnyomta a gombot. És egy másik AG-75-öt összetört egy halmozott lövedék.
  És a lányok szórakoznak.
  És Akulina Orlova lelőtte a századik náci repülőgépet, és 1958. május 3-án megkapta a Szovjetunió hősének negyedik csillagát.
  Dicsőséges női pilótáink... Igen, a háború még mindig tart, és a kimenetele nem világos, de senki sem térdel le és nem adja fel. Tehát van hit a szebb jövőben, és abban, hogy a Szovjetunió előbb-utóbb legyőzi a Harmadik Birodalmat. És Adolf Hitler, aki megkapta a sárkányelnök hatalmát és szerencséjét, meg fog halni!
  
  FRANCO BEJELENTKEZÉSE FONTOS AZ EMBERISÉG SORSA SZÁMÁRA
  Franco beleegyezett, hogy a német csapatok Gibraltárba vonuljanak. A nácik minden további nélkül ebbe az erődbe költöztek, és azonnal elfoglalták. Ezt követően a Wehrmacht csapatait megkezdték Afrikába a legrövidebb távolságra.
  És Hitler meggondolta magát a Szovjetunió elleni harcot illetően. Ráadásul a Führer megérzése azt súgta neki, és nagyon fejlett megérzése volt, hogy nem fogja olyan könnyen elfoglalni ezt a területet. A Vörös Hadsereg pedig egyáltalán nem gyenge. Sztálin konkrétan a KV és a T-34 harckocsikról szivárogtatott információkat a német hírszerzésnek. És a nácik elkezdték fejleszteni saját nehéz tankjaikat.
  A nácik előrenyomultak Afrikában. Rommel több csapatot kapott, és jelentős eredményeket ért el. Jugoszláviát és Görögországot is elfoglalták. Tehát a győzelmek győzelmeket követtek.
  De a fekete kontinens felszívta a német erőket... És már nem volt szó keleti hadjáratról. A nácik menet közben elfoglalták Egyiptomot, és behatoltak a Közel-Keletre. Elfoglalták Irakot, Kuvaitot és más országokat. Aztán Iránon keresztül hadjárat indult India ellen. 1941 decemberében Japán megtámadta az Egyesült Államokat Peru kikötőjében, Hitler pedig hadat üzent Amerikának.
  Ezt követően a háború végül Nyugatra költözött. És a Szovjetunió levegőhöz jutott.
  A negyvenkettedik év második felére a németek befejezték az egész fekete kontinens, valamint Ázsia meghódítását egészen Indiáig, amelyet szintén a britek gyenge ellenállásával foglaltak el. És volt egy hatalmas német gyarmatbirodalom. És Nagy-Britanniát elkezdték erősen bombázni. Az új Ju-188 és Focke-Wulf bombázók, valamint az egyre növekvő számú tengeralattjáró harcba szállt. Beleértve a gyorsabb és tökéletesebb.
  A Nagy-Britanniát ért légitámadás egyre nagyobb intenzitással zajlott. És 1943 júniusában megtörtént a leszállás. Új német tankok vettek részt a csatákban: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", amelyek megmutatták előnyüket a britekkel szemben. London a leszállást követő két héten belül elesett. Nagy-Britannia bukása után pedig Írország még egy hétig ellenállt.
  És a nácik elfoglalták... Most az Egyesült Államoknak van választása: vagy reménytelen háborút indít a hatalomra nőtt Németország ellen, vagy megköti a békét, mielőtt túl késő lenne.
  A Harmadik Birodalomban már voltak olyan erős vadászgépek, mint az ME-309, amely 740 kilométeres óránkénti sebességet fejlesztett ki, ami akkoriban nagyon sok volt, és hét lőponttal rendelkezett: három 30 milliméteres kaliberű légágyúval, az egyik amely hosszú csövű volt, és négy nehéz géppuska.
  A németek ászai pedig fenomenálisak: egy Marseille ér valamit! Ez a vadászgép igazi felfedezés volt, és minden jelenséget felülmúlt... Százötven lezuhant repülőgépért Marseille megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Háromszáz repülőgépre pedig ő lett az első a németek történetében, aki ismét megkapta ezt a keresztet. A Marseille megkülönböztetése érdekében pedig egy új kitüntetést találtak ki a tiszteletére: az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített Vas Lovagkeresztjét, amelyet ötszáz lezuhant repülőgépért kapott.
  Amerika úgy érezte, hogy a Harmadik Birodalommal és Japánnal vívott háborúnak, amely megnyerte a Midway-i csatát és elfoglalta a Hawaii-szigetcsoportot, nem lesz jó vége.
  És ez tényleg komoly próbatétel lesz számukra. A németek bizonyára nehezen jutnak el Amerikába az óceán általi elválasztás miatt. De elvileg a távolság nem akadály. A nácik pedig előbb-utóbb elérhetik az Egyesült Államokat, úszhatnak és repülhetnek. Ráadásul a Harmadik Birodalomnak már voltak sugárhajtású vadászgépei, és egy félelmetes TA-400-as bombázója, amely képes volt bombázni Amerikát. Az erősebb Yu-288-asoknak már sikerült lebombázniuk Nagy-Britanniát, és útban volt egy négymotoros Yu-488-as, amely akár hétszáz kilométeres óránkénti sebességet is elért - ami egy propeller bombázóhoz egyszerűen szuper!
  Tehát a Wehrmacht erős. A hidrogén-peroxiddal hajtott félelmetes tengeralattjárók óránként akár 36 csomós sebességet is elértek, és az amerikaiak teljesen megijedtek.
  Roosevelt súlyos beteg volt, és mindennek a tetejébe komoly hatalmi harc törhet ki. A republikánusok pedig nagyon elégedetlenek a demokratákkal. Hitler maga is riadtan nézett a hatalmát növelő Szovjetunióra.
  A sztálini Szovjetunió hivatalosan túlteljesítette a harmadik ötéves tervet az ipari termelés megkétszerezésével. Még ha figyelembe vesszük, hogy csaltak egy kicsit a statisztikákkal, és ez felfújt adat, akkor is lenyűgöző volt. A technológia teljesítménye nőtt. A negyvenegyedik évben a Szovjetunió körülbelül ötezer harckocsit gyártott, és ebből háromezer a legújabb T-34-es és KV volt. Megjelent a sorozatban és a KV-3 és KV-5. És ezek erős gépek. Még több repülőgépet készítettek, így számuk harmincezerre nőtt.
  A negyvenkettedik tankokban több mint hat és fél ezret gyártottak. Beleértve a legújabbat is. A KV-4 a legnehezebb, százhét tonnás módosításban jelent meg. És a T-50 könnyű harckocsi is a legújabb. A T-34-et tovább gyártották.
  A negyvenharmadik évben hét és fél ezer harckocsit gyártottak. És annyi repülőgép van, hogy akut pilótahiány van. A Szovjetuniónak összesen százhúsz harckocsihadosztálya volt. A repülőgépek száma pedig elérte az ötvenezret.
  A negyedik ötéves terv első éve a hivatalos adatok szerint még túlteljesített volt, és ez aggasztotta Hitlert.
  Tehát hová kell fordítani az agressziót - a Führer 1944-ben úgy döntött, hogy megtámadja a Szovjetuniót. És az Egyesült Államok aláírta a békét. Az amerikaiak beleegyeztek abba, hogy elismerik a Harmadik Birodalom összes hódítását, és hatalmas jóvátételt fizetnek a náciknak. És visszautasított minden nukleáris fegyverekkel kapcsolatos munkát. Amerika is átadta haditengerészetét, szinte az összes felszerelést és sok autót a náciknak.
  1944. június 22-én nagyszámú "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 és egyéb felszerelések kiadása után a nácik megtámadták a Szovjetunió.
  Ez Sztálin a csapatokat harckészültségbe hozta. Ezenkívül a Szovjetunió új határán elkészült a Molotov-vonal, és helyreállították és felfegyverezték a Sztálin-vonalat. Az új T-34-85 tankot nagyobb toronnyal és erősebb fegyverekkel kezdték gyártani a Szovjetunióban. Igaz, nehéz tankokban még rosszabb volt. A KV-sorozat elérte a KV-13-at, és egyes modellek kétszázhúsz tonnát nyomtak. Beleértve válaszként az "Egér"-re.
  A háború eleinte a Harmadik Birodalom diktálása alatt zajlott. Az égen a német tapasztalt ászok, de jobb minőségű repülőgépekkel verték a szovjet pilótákat. Az ME-262 repülőgép már a sorozatban volt, de a Szovjetuniónak még nem volt ilyen repülőgépe. Az ME-309 pedig félelmetes és gyors gépnek bizonyult. A Focke-Wulf TA-152 evolúciója pedig egy nagyon halálos gép.
  A legfontosabb, hogy a Harmadik Birodalom nagy fölényben van a munkaerő terén, a gyarmati csapatoknak köszönhetően. És kiváló mobilitás. A Panther-2 nagyon jó tanknak bizonyult, amely 1944-ben a fő német masztodon lett. Erőteljes, 88 mm-es, 71EL csövű löveggel felfegyverkezve ez a jármű még a szupernehéz KV harckocsikon is képes áthatolni. És jó elülső páncél, különösen a homlok. Százötven milliméter a torony homlokától és száz milliméter a hajótest homlokától a lapok nagy lejtői alatt. Ugyanakkor az egész negyvenhét tonna, a motor pedig kilencszáz lóerős. Vagyis a gép mozgékony és kiváló ergonómiával rendelkezik. Az egyetlen negatív oldalpáncél mindössze hatvan milliméter vastag a lejtők alatt. De még ez is elég ahhoz, hogy negyvenöt és páncéltörő puskák ne vigyék fel a fedélzetre.
  A "Panther" -2 sokkal erősebb, mint egy egyszerű "Panther", és a T-34-85. Így a németeknek sikerült a főtank. A többi autó rosszabb. A Panther túl gyenge, mindössze negyven milliméteres oldalpáncélzattal, és sebezhető a szovjet könnyű fegyverekkel és páncéltörő puskákkal szemben. A "Tiger" -2 valamivel jobb, mint a valós történelemben, köszönhetően az ezer lóerős motornak. De még mindig túl nehéz hatvannyolc tonnával. És a torony nagy és lassabban forog. A harckocsi huszonegy tonnával nehezebb, mint a Panther-2, fegyverzete egyenlő, páncélzatában pedig szinte semmi előnye. Így a "Tigrishez" hasonlóan a "Tiger" -2-t is hamarosan kivonták a forgalomból.
  És Leo még rosszabb. A Panther -2-vel szemben nincs jelentősebb előnye a foglalásban, súlya kilencven tonna. Ami ezer lóerős motorral elég gyengévé teszi az autót menetteljesítményben. És egy 105 milliméteres 70EL-es ágyú, bár jobban áthatol, de kevésbé gyorstüzű. És a gyakorlatban nincs rá szükség.
  A Maus pedig még 188 tonnás tömegével is csak egy aranyér-gép, és inkább a hadsereg megterhelése, mint egy erős tank. Bár oldallal védett és rossz. De a vezetési teljesítmény szörnyű, és a gyakorlatban túl gyakran törik.
  A németek a Maust is kivették a sorozatból... Ehelyett az E-100-at sokáig sűrűbb elrendezéssel, de fegyverzetében hasonlóval fejlesztették.
  A Szovjetunióban az egész KV-sorozat alacsony harci szintűnek bizonyult. És különösen gyakran az autók tönkrementek, és rossz vezetési teljesítményt nyújtottak. A lejtő nélküli páncélból pedig könnyen áthatoltak rajta a német fegyverek.
  Csak harmincnégy volt többé-kevésbé sikeres tank. De a Szovjetuniónak volt egy pluszja - erősebb és teljesebb védelem. De egy mínusz is - a csapatokat nem tanították megvédeni. És meg is volt a hatása.
  Három év esélye természetesen hozzáadta a Szovjetunió felszerelését a csapatokhoz. A nehéz KV-tartályok azonban nem jártak sikerrel, és a tanképítés fejlesztése a tömeg növelése érdekében nem indokolta magát. A nehéz szovjet autók pedig őszintén szólva szemétnek bizonyultak. A repülésben sem annyira. A PE-2 nehezen irányítható, az IL-2 sérülékeny, a MIG-3 manőverezőképességében gyenge volt.
  És más szovjet repülőgépek minősége rosszabb volt, mint a németek. A német pilóták pedig olyan tapasztaltak. Marseille olyan, mint egy csoda. A hétszázötven repülőgépért, amelyeket mesterien lőtt le, a vaskereszt lovagkeresztjével tüntették ki platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez egy egyedülálló eset, amikor egy személy miatt vezették be egy díj hatodik fokozatát, bár hagyományosan öt diplomát írnak elő.
  A háború egy kicsit más volt, mint az igazi történet. Ha a negyvenegyedik évben a németek eleinte gyorsan és könnyedén nyertek előre, várost városra vettek, aztán mozgásuk lelassult. Most fordítva van.
  A szovjet csapatok a határok közelében összpontosultak és bevetésre kerültek, teljes mértékben mozgósítva, és erős védelemben álltak a kész vonalakon. Így a legerősebb ellenállás a nácikkal szemben a háború legelején volt.
  Ráadásul az is közrejátszott, hogy a Szovjetunió az általános mozgósítás után megkezdte a háborút, tizenötmillió katonát és tisztet gyűjtött össze. De Hitler, a gyarmati birtokokat csak az első lépcsőben használta, harmincmilliót dobott. Ráadásul Japán húszmilliót dobott keletről a külföldi hadosztályokkal együtt. Ezúttal Sztálin nem tudta megmenteni Moszkvát.
  Emellett a Harmadik Birodalom oldalán is részt vettek a műholdak: Törökország, Finnország, Magyarország, Románia, Horvátország, Szlovénia, Bulgária, Spanyolország, Portugália, Svédország. És persze Olaszország is a gyarmataival. Egy egész csorda...
  Tehát a Szovjetunió eleinte Molotov és Sztálin vonalára támaszkodva visszatartotta az ellenséget. De amikor ezek a vonalak áttörtek, óriási veszteség volt, és a nácik és a japánok felpörögtek, akkor már nem volt mi visszatartani. És pont az ellenkezője lett: az elején erősebb ellenállás, tovább gyengébb. Így a nácik szinte azonnal bevették Moszkvát. Sztálin Kujbisevbe, majd Szverdlovszkba menekült.
  A csaták részletei általában azt mutatták, hogy a Szovjetunió soha nem tanulta meg, hogyan kell megvédeni magát... Ráadásul a hadseregben a tisztogatások második hulláma is negatív szerepet játszott. Sztálin már Berija alatt elrendelte, hogy ismét menjen át a katonaságon. Nos, Beriának sikerült.
  Sztálinnak nyilvánvalóan nehéz volt megtennie anélkül, hogy az agyarai vért neveljenek. A nácik a törökökkel együtt a Kaukázuson túlról és Közép-Ázsiáról is negatív szerepet játszottak. És ez is jelentős tényezőnek bizonyult. Ráadásul Közép-Ázsiában nem volt komoly védelem.
  Igen, a muszlimok fellázadtak.
  A németek három évet használtak ki eredményesebben. A hadseregből tapasztaltabb és erősebb lett. A Szovjetunió pedig kevesebbet adott hozzá. Ráadásul ebben a három évben Sztálinnak egyetlen háborúja sem volt. Semlegesség Japánnal. Sztálin megígérte Hitlernek, hogy nem érinti Finnországot. De a németek így is jelentős harci tapasztalatokat szereztek. Főleg a pilóták.
  Marseille ezer lezuhant repülőgépért megkapta a Vaskereszt nagykeresztjét, a Luftwaffe platina gyémántkockáját és a tábornok epauletteit.
  Tehát minden sokkal szórakoztatóbbnak és csodálatosabbnak bizonyult - Lucifer szolgái számára ...
  A Szovjetunió 1945 januárjáig kitartott és összeomlott... Utána békeidőszak kezdődött... De nem sokáig. 1950. április 20-án a Harmadik Birodalom és Japán megtámadta az Egyesült Államokat. Mégis riasztották őket a titkosszolgálati adatok, miszerint az amerikaiak titokban dolgoztak az atombombán.
  A háború mindössze három hónapig tartott, és Amerika megszállásával ért véget.
  1955. április 20-án pedig Hitler megtámadta Japánt a gyarmataival együtt. A háború valamivel több mint egy évig tartott, és a Harmadik Birodalom ragyogó győzelmével ért véget.
  Aztán 1959. április 20-án népszavazást tartottak, és megjelent a Harmadik Birodalom örökös hatalommal rendelkező monarchikus világbirodalma.
  Amikor pedig Hitler 1961 márciusában meghalt, a mesterséges megtermékenyítéssel kapott fia lépett a trónra.
  A világ a vasrend vezetésével sajátította el a Naprendszer bolygóit .... Az emberiséget egyesítette és összeforrasztotta a vasfegyelem, és megpróbálta felépíteni a Paradicsom új Királyságát a Föld bolygón, és a jövőben az univerzum összes lakott világát magába foglalni!
  
  
  
  EZ A KÉT DIKTÁTOR SZEMÉLYES KAPCSOLATA
  Hitler és Sztálin 1940 novemberében személyesen találkozott, és sikerült rendezni a vitákat. A személyes találkozó a két diktátor Nagy-Britannia elleni stratégiai katonai szövetségével zárult.
  Sztálin beleegyezett, hogy nem tart igényt Hitler európai befolyási övezetére. Hitler viszont átengedte Sztálinnak Indiát, Pakisztánt és Irán nagy részét, de a Közel-Keletet és Afrikát megszerezte magának. Ezenkívül Kínát és Indokína egy részét Japán és a Szovjetunió felosztotta.
  Általában véve a személyes találkozás lehetővé tette mindkét diktátor számára, hogy megegyezzenek és megakadályozzák a háborút. A Szovjetunió offenzívát indított Irán és India ellen. Hitler csapatokat küldött Afrikába. Miután katonai szövetséget kötött Oroszországgal, Franco, felismerve, hogy Nagy-Britannia nem tud egyszerre ellenállni a Szovjetuniónak, Olaszországnak, a Harmadik Birodalomnak és Japánnak, beleegyezett a Gibraltár elleni támadásba.
  A németek rögtön elfoglalták a védekezésre még nem egészen kész erődöt. A britek máltai támaszpontja is vereséget szenvedett, és egy partraszálló csapat is partra szállt. Olaszország elkerülte a vereséget Görögországban a német és török csapatok csapásának köszönhetően.
  De a briteket megverték...
  Ezután a németek jelentős erőket áthelyezve elfoglalták Egyiptomot. Százötven hadosztálya volt a Szovjetunióval vívott háborúban, ezért Hitler elküldte őket, hogy foglalják el a Közel-Keletet és Afrikát. A britek gyengék voltak, és a gyarmati csapatok nem igazán akartak harcolni.
  A Führer a negyvenegyedik évben elfoglalta a Közel-Keletet és Afrika nagy részét is. Sztálin elfoglalta Indiát, szinte egész Iránt és Pakisztánt, valamint Burma egy részét Bangladesszel együtt.
  Japán megtámadta Amerikát Peru kikötőjében. És a háború kiszélesedett... Hitler hadat üzent az Egyesült Államoknak. Sztálin a következő évben szintén belépett a háborúba Amerikával.
  1942 tavaszán a németek befejezték Afrika elfoglalását. Nem annyira a Wehrmachtnál létszámban és minőségben alulmaradt brit csapatok hátráltatták őket, hanem a kommunikációs szakasz és a fekete kontinens kényelmes utak hiánya.
  Nagy-Britannia egyre több veszteséget szenvedett el a német, majd a szovjet tengeralattjáró-flottától. Amerika háborúba lépése nem sokat segített.
  Japán is legyőzte az amerikaiakat...
  A brit haditengerészet olvadt...
  1942 szeptemberében kétéltű partraszállás kezdődött Angliában. Többnyire németek voltak, de részt vettek szovjet csapatok is. A britek elkeseredetten harcoltak. A harcokban a legújabb szovjet harckocsik KV-3, KV-5 és a legújabb KV-4, valamint T-34, KV-2, valamint számos úszó jármű vett részt. És a németek a legújabb tankokból csak a T-6-ot vagy a "Tigrist" tudták. Aztán csak néhány autót gyártottak sebtében a gyárakban.
  Hitlert kellemetlenül meglepte a szovjet tankok ereje. Egyértelműen gyengébb.
  Nem volt rossz a német Yu-188 bombázó, és a DO-217, amelyek kielégítően mutatták be magukat, valamint az ME-109 és Focke-Wulf. De ez így-úgy. A PE-8 is nagyon jónak bizonyult. Általában véve a szovjet tankok erősek és nehezek.
  A Harmadik Birodalomban a sorozat még mindig fejlesztés alatt áll: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" és "Maus".
  Nagy-Britannia csak tizenöt napig bírta ki. Ezt követően a londoni helyőrség kapitulált. További hat napig tartó harcok folynak Skóciában. Aztán négy napig a britek ellenálltak Írországban.
  Anglia elesett. A következő csaták pedig az Egyesült Államok ellen bontakoztak ki. De Amerikát még el kell érni. Amihez sok szállítóhajóra és a tenger feletti ellenőrzésre van szüksége. Hitler felépítette haderejét, és 1942 novemberében először elfoglalta Izlandot.
  Grönlandon továbbhaladva csapatai Kanadába költöztek. A japánok pedig partra szálltak Panamában. A németek pedig Argentínán és a Harmadik Birodalommal szövetségre lépett Brazílián keresztül is átvitték az erőket.
  Nos, Sztálin úgy döntött, hogy Alaszkán keresztül támad. A brit csaták megmutatták, hogy a szupernehéz harckocsik nem elég hatékonyak. A szovjet tervezők pedig egy kompaktabb IS sorozatot kezdtek fejleszteni a KV helyett. 1943 májusában a szovjet csapatok offenzívát indítottak Alaszka felé, Chukotkán keresztül, és ez viszonylag jó volt.
  Igaz, a Szovjetuniónak sok tankja van, és sokkal erősebbek, mint az amerikai Shermans és Grants. A német párduc sem volt rossz, amit a katonaság általában kedvelt, csakhogy gyakran elromlott, de jól védett volt a homloka és jól felfegyverzett.
  A németek könnyedén megvették a lábukat Kanadában és kiterjesztették azt. ME-309 és erősebb Yu-288 bombázók jelentek meg az égen. És gyorsan fejlődtek a sugárhajtású repülőgépek.
  A német pilóta Marseille pedig elérhetetlen jelenséggé vált, több száz brit és amerikai gépet lőtt le. Százötven repülőgépért Marseille megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Háromszáz Német Sas Rend gyémántért. Négy aranytölgylevelű karddal és gyémánttal díszített Vaskereszt lovagkeresztjére, valamint ötszáz Vaskereszt nagykeresztjére.
  És összezúzta ezeket az amerikaiakat, elérhetetlen jelenséggé váltva. Amikor elérte a hétszázötven repülőgépet, új kitüntetést kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal.
  Amerikában Marseille igazi legendává vált, és sebtében filmeket is készítettek róla.
  A csapatok mozgatásának nehézségei és az ellátási problémák miatt az Egyesült Államokkal vívott háború elhúzódott.
  Az amerikaiak nem harcoltak túl erélyesen Kanadáért és Alaszkáért, német, szovjet és más csapatok különösebb nehézség nélkül elfoglalták azt.
  De maga Amerika inváziója csak 1944 júniusában kezdődött. A Szovjetunió új, erősebb T-34-85 közepes tankokat szállított át, amelyek jobban áthatoltak az amerikai harckocsikon, és hatékonyabbak és nem olyan nehézek, mint a KV, IS-2 sorozat. Az utolsó tank jó áttörést jelentett az erős ágyúnak és négy géppuskának, valamint a viszonylag jó oldalvédelemnek köszönhetően.
  Az Egyesült Államokban csak kevesen fejlesztették a Shermant egy erősebb, 76 milliméteres fegyverrel, amely többé-kevésbé képes áthatolni az ellenséges közepes harckocsikat. A Pershing munkálatai késtek... Igaz, sok Sherman volt.
  A németek sem álltak meg. A Panther-2 valamivel fejlettebbnek bizonyult, köszönhetően annak, hogy a motort és a sebességváltót az oroszoktól egy blokkban kölcsönözték, ami lehetővé tette a tartály magasságának csökkentését.
  A torony pedig egyre szűkebb és kisebb lett, a motor pedig erősebb. Ennek eredményeként a német harckocsi elülső toronypáncélja 150 mm-es lejtéssel, 120 mm-es hajótest homloka 45 fokos lejtéssel és hatvan oldala volt. És egy 88 mm-es ágyú 71 EL-ben, amely három és fél kilométerről képes áthatolni a Shermanokat. Ráadásul a tartály tömege mindössze negyvenhét tonna, 900 lóerős motorral.
  A meglehetősen gyenge oldalpáncélt leszámítva, de még így is elegendő az amerikai páncéllövések megtartására, a Panther-2 a második világháború legjobb harckocsija lett karakterisztikáját tekintve, a szovjet KV-t és az IS-2-t is megelőzve még mindig nem tökéletes. elég.
  A Tiger-2-t kis tételben gyártották, aminek oka az volt, hogy szinte semmi előnye nem volt a foglalásban, és jelentősen gyengébb volt a menetteljesítményben, és nehézkes volt a szállítása.
  A szokásos "Tigris" is megszűnt ... És a "Panther" -2 a Wehrmacht fő tankja lett. És már a Szovjetunióban kezdtek óvatosan nézni Németország technológiáját.
  Az égbolton az ME-262 sorozatba került, de a megbízhatósága nem volt elégséges, és harci tulajdonságai sem derültek ki teljesen. És míg a németek az ME-309-re és a TA-152-re hagyatkoztak. Az utolsó csavaros vadászbombázó nagyon sikeresnek és hatékonynak bizonyult. Az ME-309-nek nagy sebessége és erős fegyverzete ellenére problémái voltak a vízszintes manőverezéssel.
  Az XE-162 egy egyszerűbb és olcsóbb sugárhajtású vadászgépnek bizonyult, de nehezen repülhető, és csak felsőkategóriás pilóták számára hozzáférhető.
  Ezért nem adták ki annyit, amennyit csak tudtak.
  Egy ilyen repülőgép azonban nagyon passzolt Huffman stílusához, aki a marseille-i nagykövet második pilótája lett, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, mint második pilóta, aki túllépte a háromszáz lezuhanást. repülőgép.
  A szovjet pilóták is számoltak, de szerényebben, mint a németek. Pokriskin kiemelkedett.
  A háború 1944 nyarán kezdődött, Amerika számára nem számít. A Harmadik Birodalom és a rohampuska jobbnak bizonyult, és szétzúzták a jenki csapatokat. És a Vörös Hadsereg nyomult. Az amerikaiak veszítettek. A Philadelphia augusztusban bukott. 1844 novemberében a szovjet és a német csapatok már észak felől megközelítették Washingtont és New Yorkot. Először jelentek meg az élen az amerikai pershings és szentjánosbogarak. Meghaladták a szovjet T-34-85-öt, és veszélyesek voltak az IS-2-re, de így is veszítettek a Panther-2-vel szemben, amely a második világháború legjobb harckocsija lett.
  Washington közelében az amerikaiak hősiesen harcoltak. De ennek ellenére a szovjet-német csapatok december végére befejezték az Egyesült Államok fővárosának bekerítését, és január tizenötödikére Washington és New York is elesett...
  Amerika egy ideig ellenállt... Harcok zajlottak Mexikóban is, ahol a németek és a japánok nyomultak előre.
  1845. május 9-én az amerikai csapatok maradványai kapituláltak. A háború véget érhetett volna korábban is, de komoly nézeteltérések alakultak ki a japánok és a németek között. És ez elhúzta a konfliktust.
  Az Egyesült Államok feladása után szünet következett... De egy új háború elkerülhetetlen volt. Japán túl sokat akart magának. Fél Amerika, amely sokkal szerényebben járult hozzá a győzelemhez, és egész Latin-Amerika. Sztálin összefutott a japánokkal is, akik Dél-Szahalin visszaadását követelték, amit a szamurájok illegálisan kaptak meg.
  Röviden: 1947. április 20-án új háború tört ki. Egyrészt Japán és gyarmatai között, másrészt a Harmadik Birodalom és a szövetségesek és a Szovjetunió ellen. És ez komoly.
  Természetesen a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom technikailag erősebb, mint a japán. A Szovjetuniónak a T-54-es és IS-7-es harckocsik, a németeknél az E sorozatúak, még az első piramis fejlesztések is. A fehér szocialisták koalíciója is erősebb volt a levegőben. Különösen erősek voltak a Harmadik Birodalom repülő csészealjai, amelyek teljesen sebezhetetlenek voltak a kézi lőfegyverekkel szemben.
  A háború mindössze négy és fél hónapig tartott, és Japán 1947. szeptember 3-i vereségével és megadásával ért véget.
  A Szovjetunió megkapta Dél-Szahalint, a Kuril gerincet, magának Japánnak egyharmadát, Kína és Korea felét, a Hawaii-szigetcsoportot és még valamit. A fennmaradó birtokokat a Harmadik Birodalom elfoglalta.
  Ezt követően Sztálin és Hitler újra és újra találkozott barátságukkal.
  És végre befejezték a világot... Sztálin 1953. március 5-én halt meg, de sikerült írásos végrendeletet hagynia a hatalom átadásáról Lavrenty Beriának. Sztálin után ő lett a vezető, és megtartotta az erőviszonyokat.
  Hitler mérsékeltebb politikát folytatott, nem is voltak tömeges zsidóirtások, de megerősítette a hatalmát. Hitler leszármazottait mesterségesen szerezték meg. 1959. április 20-án népszavazást tartottak a világbirodalom létrehozásáról és a monarchia létrehozásáról. És meghatározták az utódlás sorrendjét.
  Ezért amikor Hitler 1963 márciusában Sztálinnal egy napon, de tíz évvel később meghalt, ez nem okozott nagy zavart és hatalmi harcot. A világnak pedig csak két birodalma volt, a szovjet és a német. És voltak nukleáris fegyvereik, így a hangsúly az űrbővítésre helyeződött át. A németek már 1959-ben elkezdtek repülni a Marsra. És még korábban repültek a Holdra.
  És a Szovjetunió 1961-ben egy embert küldött a Marsra. Így ment a történelem... A huszadik század végére emberi települések keletkeztek a Naprendszer bolygóin.
  2020-ban pedig megkezdődött az emberiség első repülése a Szíriusz csillaghoz, amely körül az emberi fejlődésre alkalmas bolygók forogtak. Beria halála után fiának, Sergonak sikerült. A Harmadik Birodalomban pedig már merész kísérleteket végeztek a test megfiatalítására. Tehát Hitler fia, Wolf először körülbelül harminc évesnek tűnt, és nagyon sokáig uralkodhatott.
  Így alakult az új világ... A koronavírust pedig már a rügyben leverték, megakadályozva a fertőzés terjedését.
  
  HA NEM A VONAT VÉGZETES BALESETÉRŐL VOLT ALEXANDER III-VAL
  A vonat III. Sándor cárral együtt megúszta a Harkov melletti balesetet, és az orosz császár nem szenvedett halálos belső szervi sérüléseket. Ennek eredményeként III. Sándor élete tovább folytatódott, és nem halt meg negyvenkilenc évesen. Miután kissé megnövelte a birodalom területét délen, Közép-Ázsiában, a császár a Távol-Kelet felé fordította tekintetét. Épült a Transzszibériai Vasút, és az oroszok behatoltak Mandzsúriába, és felgyorsult ütemben építették Port Arthurt.
  Erősíteni kezdték befolyásukat Koreában. És ez vezetett az első nagy háborúhoz III. Sándor uralkodása alatt Japánnal. A cári Oroszország valamivel jobban felkészült rá. A Balti-tengeren egy évvel korábban építettek hajókat, köztük a Slava csatahajót, miközben Kína nem kapott pénzt Oroszországtól. És nem árulhatta el őket a japánoknak. A japán flotta pedig hat hajóval volt gyengébb.
  Ennek ellenére a szamurájok még mindig elkezdték a háborút. Oroszország gazdaságilag gyorsan nőtt, és nem késett a nyereség.
  Háborút akartam és Harmadik Sándort. Oroszország lakossága gyorsan növekedett. A születési ráta továbbra is magas maradt, és a halálozási arány egy erős király kemény intézkedéseinek köszönhetően csökkent. A parasztok földosztása kisebb lett. Új földekre volt szükség. Igen, a király katonai dicsőséget akart. Béketeremtőnek lenni jó, de hódítónak jobb lenni. Harmadik Sándor nagy emberként akart bekerülni a történelembe.
  De az európai háború túl kockázatos, de miért ne szerezhetnénk dicsőséget a Japánnal vívott csatában. Ráadásul az orosz tábornokok a legjobbak a világon, és még inkább a katonák.
  Az oroszországi háború kezdete nem volt túl sikeres. Három csatahajó megsérült, a "Varyag" cirkáló és a "Koreets" ágyús csónak hősies csata után elsüllyedt.
  De aztán jobb lett a helyzet. Makarov admirális nem halt meg, ezért nagy hatalmat kapott a császártól, és egyszerűen nem engedhette be Cyril Romanovot Port Arthurba. És nem a Petropavlovszk csatahajón volt.
  Továbbá, bár Kuropatkin visszavonult, a cár azonnal eltávolította. Port Arthur ostroma rövid ideig tartott, és Bruszilov elengedte.
  Az orosz flotta sikeresebben járt el, mint a valós történelemben. Igen, és Rozsgyesztvenszkij százada korábban hagyta el a Baltikumot, és korábban és erősebb összetételben érkezett. Tehát a japánok vereséget szenvedtek a tengeren. És a szárazföldön is...
  És az ellenségeskedés átkerült magára a metropoliszra.
  Csak Anglia és Amerika beavatkozása mentette meg Japánt a megszállástól. De a japánok kénytelenek voltak átadni Oroszországnak Tajvant, a teljes Kuril láncot, és egymilliárd aranyrubelt kártalanítást fizetni. Oroszország megerősítette magát Koreában, Mandzsúriában és Mongóliában.
  A Zheltorossia azokból a kínai régiókból származott, amelyek önkéntesen csatlakoztak Oroszországhoz. Nem volt forradalom, nem volt Állami Duma. A cári birodalom virágzott, és nagyobb sikereket ért el a gazdaságban, mint a valós történelemben. Megjelentek a világ első könnyű orosz tankjai és nehéz négymotoros bombázói is. És Oroszország lakossága, beleértve Kína rovására is, nagy lett.
  Ennek ellenére az első világháború a valós történelemhez hasonlóan 1914. augusztus 1-jén kezdődött. És ez ádáz csata volt.
  A cári hadsereg nagyobb létszámú volt, mint a valós történelemben, és technikailag jobban felszerelt. És Oroszország gazdasága erősebb, a hadiipari komplexum, valamint a cár pénzügyei és tekintélye magasabb.
  Harmadik Sándor pedig ekével fogadta Oroszországot, de most négy motoros repülőgépei voltak, tankjai és még rakétái is. Voltak projektek és nehéz harckocsik, különösen Mengyelejev, és hat hajtóműves repülőgépek. És még sok más.
  Az első világháború menete kezdettől fogva más volt. Az orosz csapatok győztek Kelet-Poroszországban, és egyenesen elfoglalták Przemyslt. Legyőzték a németeket, és minden fronton jelentős győzelmeket arattak. A háború rövidebbnek bizonyult, mint a valós történelemben, és szinte egy varjúban zajlott. Hat hónappal később, 1915. február 23-án Németország kapitulált. Ausztria-Magyarország pedig még korábban.
  Törökország két héttel később megadta magát. És menő volt.
  Harmadik Sándor cár hangzatos győzelmeket aratott, és nagy király lett.
  Oroszország és szövetségesei trófeákat osztottak fel. Ausztria-Magyarország és az Oszmán Birodalom eltűnt a világ politikai térképéről. Az Oszmán Birodalom nagy része, beleértve Isztambult is, Oroszország része lett. Irak déli része megkapta Nagy-Britanniát, valamint Palesztina déli része, és gyakran Szaúd-Arábia. Szíria és Kis-Ázsia, Isztambul, a szorosok, Irak északi és központja, Palesztina északi része orosz tartományok lettek.
  Oroszország Galíciát és Krakkót is megkapta. Valamint a cseh és szlovák királyság és a magyar. Csak Ausztria őrizte meg függetlenségét. Erdély Romániához került. Jugoszlávia királyságként jött létre Oroszországon belül, önkéntesen bevonva.
  Németország is elveszítette területének egy részét, beleértve Klaipedát, Poznan és Danzigot. Bár Kelet-Poroszország megtartotta. A Csendes-óceánon fekvő német gyarmatokat Oroszország elfoglalta. És Nagy-Britannia Afrikában. Franciaország és Dánia visszaadta azt, amit Bismarck alatt a németek elfoglaltak. Plusz a hatalmas jóvátétele. Szóval mindenki boldog volt.
  De még ezután is folytatódott egy ideig a világ újrafelosztása. Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Szaúd-Arábiát és Iránt. Aztán Afganisztán és Oroszország, a világ szinte teljes felosztását befejezve. Csak Kínában voltak háborúk és terjeszkedés különböző oldalakról.
  Harmadik Sándor nyolcvan évig élt, és csak 1925-ben halt meg, így a birodalom gazdag és virágzó fia, II. Harmadik Sándor lett a legsikeresebb orosz cár, uralkodása pedig Rettegett Iván után a második leghosszabb és nagyon dicsőséges volt. És maga Harmadik Sándor lett a leghosszabb életű uralkodó Oroszország történetében.
  Így ennek az uralkodónak a története sikeres volt. II. Miklós tovább terjeszkedett Kínában. És megnyerte a háborút Japánnal a nagy gazdasági világválság idején, és teljesen elfoglalta és Oroszországhoz foglalta. II. Miklós 1938-ban halt meg. És trónját Alekszej örökös foglalta el. Ezúttal egészséges volt, ezért Sándor alkalmasabb feleséget választott fiának, Nikolainak.
  Hitler hatalomra került Németországban, de nem engedték újjáéleszteni a Wehrmacht hatalmát. És csak Mussolini harcolt egy kicsit, elfoglalva Afrika utolsó független országát - Etiópiát.
  Hitlernek csak Oroszország engedélyével sikerült egyesülnie Ausztriával és felemelnie a német gazdaságot. Uralkodása azonban háború nélkül zajlott. Amíg a Führer 1958-ban meg nem halt. Ezt követően Németországban megkezdődött a fokozatos demokratizálódás, és visszatért a többpártrendszer.
  Olaszországban Mussolini halála után fiának sikerült, de részben helyreállt a demokrácia és a többpártrendszer is.
  És apránként nagyobb lett a szabadság Oroszországban. De a legfontosabb dolog a tér bővítése. Repül az űrbe, a Holdra és más rendszerekbe.
  A világ stabilabbá és gazdagabbá vált. Az orosz rubel pedig felváltotta az angol fontot, és a világ fő valutájává vált.
  A gyarmati rendszer nem szétesett, hanem megerősödött. Afrikában és Ázsiában is nagyobb volt a rend, kevesebb az éhínség és a háború.
  Az iszlám békésebbé vált, elvesztette radikalizmusát. Az emberek a huszadik században felkeresték a Naprendszer összes bolygóját. 2021-ben pedig megkezdődött az első közös expedíció az orosz-amerikai expedícióval a Sirius csillaghoz. Így az emberek valami békésebbet, stabilabbat, tartósabbat kaptak.
  
  
  A Führer ORRA ÖKKÖLT ÉRZETT
  A sztálingrádi hadművelet 1942. november 19-én kezdődött. De a náciknak sikerült átcsoportosítaniuk a csapatokat és megerősíteni a szárnyakat. Az intuíció ezúttal nem csalt Hitlert, és sikerült is időben reagálnia. És a nácik ezúttal, akárcsak a második Rzsev-Szichov hadművelet során, az erődítményre támaszkodhattak a szovjet offenzíva visszaverésére.
  Emellett a nácik védekezését elősegítette a nem repülő időjárás, ami miatt nem lehetett támadórepülőgépeket bevetni, és a tüzérségi felkészülés sem volt olyan hatékony. A nácik pedig szilárd védekezésre támaszkodva, a földbe fúródva, szinte veszteség nélkül ellenálltak. Igen, a Rzsev-Szichov hadművelet alatt több szovjet csapat volt, majd visszaverték a Vörös Hadsereg offenzíváját, aztán itt még nagyobb sikert értek el a védekezésből. Ráadásul az időjárási viszonyok és a németek harci szívóssága.
  Valamint a náci egységek tapasztalatbeli fölényét.
  Röviden: a front nem omlott össze, és a nácik el tudták kerülni a téli összeomlást, ahogyan a negyvenegyedik évben is.
  Afrikában eleinte a szövetségesek győztek. De Hitler még néhány hadosztályt áthelyezett, mivel nem kellett csapatokat gyűjtenie Mainsteinnek. Rommel pedig egyszerre nagy erőket kapott, és kihasználta Montgomery lassúságát. És szörnyű erejű és hatékony csapást mért az amerikai csapatokra.
  Az amerikai hadsereg Algírban teljesen vereséget szenvedett, egyedül több mint százezer foglyot veszített. Igen, az új német "Tiger" tank sokkolónak bizonyult a Yankees számára. Ebben az is közrejátszott, hogy a Führer szeptember végén Sztálingrádba küldte Marseille legjobb német pilótáját. És Marseille ennek eredményeként megúszta az összeomlást, és harcolt a szovjet csapatokkal. És amikor Sztálingrád mellett elhalt a csata, ismét visszatért a Földközi-tengerhez, és ott buzgón csépelte a briteket és az amerikaiakat, igazi rémálommá válva számukra.
  Az USA algériai veresége megdöbbentette az amerikaiakat. Meg kell jegyezni, hogy a Midway-i csatában ebben a világban a jenkiknek kevésbé sikerültek, mint a valós történelemben, és eddig a Csendes-óceánon egyenrangú háború folyt. A japánok nem tudták elfoglalni a hawaii szigetcsoportot, de az amerikaiak még nem léphettek támadásba.
  Az algériai vereség okozta sokk pedig olyan hatással volt az Egyesült Államokra, hogy úgy döntöttek, befagyasztják a háborút a keleti féltekén, kivonják Marokkóból azokat, akik életben maradtak, akár felszerelést is hátrahagyva. És ami a legfontosabb, állítsa le a bombázást.
  Figyelembe véve, hogy a Harmadik Birodalom tengeralattjáró-flottája is nőtt, nyilvánvaló, hogy Nagy-Britannia nagymértékben meggyengítette és visszafogta az ellenségeskedést.
  Igen, és Marseille sokat kap....
  Sztálin, miután a németek visszaverték az offenzívát délen és középen, óvatosságba kezdett. Az Iskra hadműveletet elhalasztották. És amikor elkezdődött, a németeknek sikerült megerősíteniük magukat, és itt is tartani tudták a védelmet.
  Sztálin elrendelte az előrenyomulást a voronyezsi régióban. Kezdetben a szovjet csapatok sikeresek voltak, de aztán Mainstein erőteljes ellentámadást indított dél felől, és elvágta a szovjet egységeket, és üstöt hozott létre. A németek visszaállították pozícióikat, és a Vörös Hadsereg veszteségei nagyok voltak.
  Ezt követően megfagytak a harcok a keleti fronton. Hitler úgy döntött, hogy elfogad egy alternatív háborús tervet - megerősíti Rommelt, és előrenyomul Egyiptomba, a Közel-Keletre, majd Iránba és Indiába. És meghódítani Afrikát is. Keleten pedig védekezni.
  Sztálin, miután hatalmas veszteségeket szenvedett, úgy döntött, hogy feltölti a csapatokat, és betartja a kivárás taktikáját. Ha most úgy dönt, hogy elengedi, a németek kimerülnek, és védekezésben kiüti a tankjaikat. De Hitler nem a keleti fronton akart támadni, hanem az afrikai és közel-keleti hadműveleti színtérre támaszkodott.
  Rommel új Tiger és Panther tankokat, valamint Ferdinand önjáró fegyvereket kapott, amelyek minőségükben jobbak a brit járműveknél. És az égen Focke-Wulf erős fegyverekkel nyomta a briteket. Marseille pedig akkora rémálommá vált, hogy ötszáz gép lelőtése után Hermann Goering után a másodikként vehette át a Vaskereszt nagykeresztjét. Előtte pedig a Vaskereszt lovagkeresztje arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Sötét napok érkeztek a Harmadik Birodalom ellenségei számára. Rommel ütése szétzúzta Montgomery csapatait.
  A helyzetet súlyosbította, hogy a németek bevették Gibraltárt és elfoglalták Máltát.
  Franco Hitler ultimátuma miatt beleegyezett, hogy megrohamozza ezt az erődöt. A Málta elleni támadásban pedig a németek a keleti frontról eltávolított hadosztályokat alkalmaztak.
  Ezenkívül a Harmadik Birodalomban teljes mozgósítás volt érvényben, és a fegyverek gyártása meredeken növekedett.
  Májusban és júniusban Rommel elfoglalta Líbiát és Egyiptomot. Augusztusban pedig már Irakban és Kuvaitban voltam. Begurultak az angolok. Szeptemberben német és török csapatok megszállták Iránt, és gyorsan elfoglalták... Novemberben már Indiában jártak. Decemberben pedig elfoglalták ezt az országot, és egyesültek a japánokkal. Ezt követően télen folytatódott a német offenzíva Afrikában.
  És Sztálin még mindig várt, fagyasztva a háborút. A németek pedig Afrikába mentek. Tömeggyártásban voltak sugárhajtású repülőgépeik, elsősorban vadászgépeik, és a britek nagyon rosszul jártak. Mivel nem volt egyforma repülőgépük. És nem volt több ász. A német pilóták pedig alaposan összetörték őket.
  És meghódították Afrikát...
  Sztálin számolt az új T-34-85 és IS-2 harckocsikkal, de nem ez volt a legjobb ötlet. 1944 nyarára a németek Afrikát is meghódították. A sorozatgyártásban megjelentek a "Panther" -2 és a "Tiger" -2, a valós történelemben erősebb motorok, ami azt jelenti, hogy maguk a gépek mobilabbak és hatékonyabbak, bár nehézek. A "Panther" -2 súlya ötvenhárom tonna, a "Tiger" -2 pedig hatvannyolc tonna. És mindkét jármű egy 88 milliméteres 71 EL ágyúval van felszerelve. Ami nagy távolságból átszúrja a szovjet járműveket, elég gyors és pontos.
  Ugyanakkor a Tiger-2 motorja 1000 lóerős, és ez a tank nem rossz menetteljesítményben. A Panther-2 motorja pedig 900 lóerős.
  Nyárra Sztálinnak nem sikerült minőségi fölényre szert tennie a harckocsikban. A repülésben pedig a nácik élesen haladtak előre.
  Van egy teljes értékű sugárhajtású bombájuk is. És egy erős négymotoros Yu-488, és egy hatmotoros TA-400. Nem volt rossz a TA-152 többcélú fejlesztése a Focke-Wulfnak, az ME-309-nek és más gépeknek.
  1944. június 22-én Sztálin nagy offenzívát indított a központban. De a nácik készen álltak rá. Ráadásul a Führernek sikerült megelőznie Sztálint, és 1944. június 6-án megkezdte a partraszállást Nagy-Britanniában. London pedig tizenkét nap alatt elesett.
  Néhány nappal később Nagy-Britannia kapitulált.
  A Vörös Hadsereg túlerővel és létszámmal, valamint a legújabb tankokkal át tudta törni a védelmet. Ekkor azonban a németek ellentámadásba lendültek. A csaták azt mutatták, hogy a Tiger-2 jobb harckocsicsatokban, mint az IS-2, mind elülső páncélzatban, különösen a torony homlokában, mind fegyverzetben. Mennyivel jobb a Panther -2, és menetteljesítményben is. És a T-34-85 nem elég erős védelmi gép.
  A németek pedig visszaszerezték pozícióikat.
  Ezt követően Hitler elrendelte az offenzíva keleti újraindítását. A fő csapás a Kaukázus és az olaj.
  És akkor Törökország második frontot nyitott Oroszországgal szemben a Kaukázuson túl. És ismét a Wehrmacht győzelme. Hiszen a németek létszámban és minőségben is erősebbek. És alkalmaznak európai és arab hadosztályt is. A nácik különösen erősek a levegőben, ahol minőségi előnyük van, főleg fegyverzetben és sebességben.
  Ráadásul a Fritznek sok gyarmati gyalogsága van. A Kaukázusban nagyon melegek a harchoz. És a német MP-44 géppuska jobb, mint a szovjet modellek. Úgy tűnik, az összes náci jobb. Csak a Szovjetunió tüzérségében van paritása. De a levegőben lévő németek magukhoz ragadták a dominanciát. Minőségben mindig erősebbek voltak, de számban előrébb léptek. És a sugárhajtású repülőgépeknek nincs analógja.
  Azt kell mondanunk, hogy munkaerőben nehéz megelőzni a nácikat. Műholdaik és európai, afrikai, sőt indiai és arab hadosztályaik is vannak. És minél tovább tart a háború, annál inkább megváltoznak az erőviszonyok, nem a Szovjetunió javára.
  Ráadásul a Kaukázust nem lehet megőrizni kettős csapástól. Ráadásul Japán a harmadik frontot is egy alattomos csapással nyitotta meg.
  A szamurájok jobban mentek, és az amerikaiak nem tudták megragadni a kezdeményezést. A japánok nagy tapasztalattal és ügyességgel pótolták számbeli fölényüket. Ezen túlmenően, ha a repülésben az Egyesült Államok még mindig képes gyorsan lebélyegezni a repülőgépeket, akkor ilyen gyorsított ütemben nem lehet flottát építeni. És persze ez lelassította a kezdeményezés elfogását.
  A japánok pedig a németekkel egyesülve fel tudták szabadítani az erők egy részét, és a gyalogság mozgósítása után megtámadták a Szovjetuniót és Mongóliát.
  Hozzáadott problémák. Ősszel és télen a nácik elfoglalták az egész Kaukázust, valamint az Uralszk folyót és Asztrahánt.
  Elég nyugtalanító lett. És nagyon veszélyes. Mit tegyen Sztálin ebben a helyzetben?
  Békét ajánlott Hitlernek bármilyen feltételekkel. De abban a pillanatban nem avatkoztak bele az Egyesült Államok Führerébe, és azt mondta: mi van, ha a Szovjetuniót ki lehet fejezni. A németek márciusban nagy offenzívát indítottak Szaratov ellen.
  És volt a sorozatban E tankjuk, és még az első lemezek is, amiket a szovjet légelhárító ágyúk nem tudtak lelőni.
  És általában véve a lamináris sugár sebezhetetlenné tette a Harmadik Birodalom diszkóit a kézi lőfegyverekkel szemben.
  Áprilisban azonban, Szaratov, Kujbisev, Penza és Arhangelszktől északra fekvő elfoglalása után Hitler meggondolta magát, és nagyon nehéz feltételekkel békét ajánlott Sztálinnak. Ráadásul a Szovjetuniónak az Egyesült Államokkal is harcolnia kell. Ráadásul szinte a semmiért küzdeni. Hitler csak egy pusztán szimbolikus darabot ígért Alaszkából, hogy ad.
  A Führert láthatóan riasztották az amerikaiak által kifejlesztett nukleáris fegyverekről szóló pletykák.
  Sztálin beleegyezett a Harmadik Birodalom kemény körülményeibe, beleértve a százéves jóvátétel kifizetését.
  De sikerült megmentenie Moszkvát a támadástól. Mindenesetre köszi.
  A nácik pedig Japánnal együtt Amerikába költöztek. Döntő győzelmet akartak.
  De nem minden macska húshagyó. Bár a Wehrmacht szárazföldi hadserege erősebb, nagy távolságot kell leküzdenie az Egyesült Államokhoz, és így valóban be kell ásni és nyergelni az ellenséget.
  De a Fritzek lassan, de biztosan felkapaszkodnak. Északról Izlandon, Grönlandon, Kanadán, Argentínán és Brazílián keresztül, délről Venezuelába és Mexikóba.
  És persze az USA nem tud ellenállni. Ezenkívül megjelent az MP-64, egy fejlettebb és könnyebb német géppuska. És természetesen a német hadsereg fejlettebb és típusú repülőgépei. És a legveszélyesebb természetesen a német osztályos lányok - szuper a világ legjobb tankjain.
  A harcok Mexikó déli részére húzódtak. A híres négy lány a tankot az E-50 legújabb változatára cserélte. Az autó valóban ultramodern, joystickkal vezérelhető, viszonylag könnyű 65 tonnával, 1550 lóerős motorral.
  Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170 mm, és még jelentős lejtőn is. De emiatt a tankban lévő lányok egy kicsit beszorulnak. Itt nem annyira kényelmes, mint a "Tiger" -2-ben, így az autó összesűrűsödött és főleg az elrendezés. De most már nem hatolhatnak át a harckocsiba az amerikai harckocsik, még akkor sem, ha közelről lőnek oldalra. Az ilyen védelem képes ellenállni az IS-2 lövésének.
  A lányok boldogok, és az autó elég gyorsan megy. Gerda a joystick gombjait megnyomva azt mondja:
  - Ez egy gép! Valóban remekmű!
  Charlotte így válaszol:
  - Az oldalak nagyon lejtősek és a nyílás keskeny, teteje szinte nincs. Egy ilyen gépen nem lehet áttörni, de nem kényelmes!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - De hatásos! És teljesen áthatolhatatlan!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Amint látjuk, Isten pártfogolja Németországot!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Mi magunk nyerjük a győzelmeket! És ez a stratégiánk lényege!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - Egészen a közelmúltig az "Oroszlán" tank a tökéletesség határának tűnt számunkra. És most az autó huszonöt tonnával könnyebb, felülmúlja az "oroszlánt" mind a fegyverzetben, mind a páncélzatban, és különösen a vezetési teljesítményben. Tehát Amerika nem tud megtörni minket!
  Charlotte nevetett, és így szólt:
  - Ne törd össze! Mindet megtörjük!
  Magda szeme láttára megjelent "Sherman". A lány egy lövedéket küldött egyenesen a célpontra. Összetörte az autót.
  Ennek ellenére el kell ismerni, hogy az amerikaiak a tanképítésben érezhetően le vannak maradva. A "Sherman" egyértelműen nem húz a csatákban, a "Pershing" pedig csak valamivel jobb. Ráadásul a Pershingek csak a negyvenötödik év elején jelentek meg a sorozatban, és paramétereikben hasonlóak a korai Panther modellhez. Az E-50 több mint öt kilométeres távolságból üti az amerikaiakat.
  A lányok nagyon büszkék fegyvereik ilyen fölényére. És dalokat fütyülnek.
  Magda újra tüzel, átüt, ezúttal egy pajzsolt Sherman, és csipog:
  - Eloszlatta a labdát és vágtában elrohant!
  Még a "Sherman" képernyők sem segítettek. Egy német tank hajtja magát. Gyalogosokat zúz hernyókkal. Lányok fütyülnek dalokat harmonikán. Fröccsenő vér a görgők alatt. A tank elég gyorsan mozog, nyomvonalai fejlettebbek és járhatóbbak, miközben viszonylag könnyűek.
  A lányok fütyülnek... Gerda megjegyzi:
  - Mexikó az utolsó ország az USA felé vezető úton. Annyi különböző tőkét vettünk már fel. És annyi országot hódítottak meg! Az első hódítást Ausztriából kezdtük, most pedig Mexikóvárosba költözünk! Katonai társaságunk egy dicsőséges társaság!
  Christina logikusan válaszolt:
  - Elsősorban szervezettségben vagyunk felülmúlva ellenfeleinket. Kis ország Németország. A németek a világ legfegyelmezettebb és legszervezettebb népei. Plusz egy totalitárius nemzetiszocialista rezsim. Ami erőt és szervezettséget is adott nekünk. - A lány mezítláb végigfutott a hajótest ötvözött oldalpáncélján, és folytatta. - Aztán tábornokaink és mindenekelőtt Hitler ragyogó tehetsége. Darabról darabra megtörtük ellenfeleinket. És akkor megkapták a világ legjobb technológiáját. Tehát most diadal áll előttünk! És a Harmadik Birodalom kinyitja szárnyait a világ felett!
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - A legrosszabb a negyvenkettő tél volt. Afrikában és Moszkva közelében vereséget szenvedtünk. Elhagyták Tikhvint és Rosztovot a Don mellett. És még Harkovot is elfoglalták a szovjetek. Az Egyesült Államok pedig belépett a háborúba ellenünk. Ekkor úgy tűnt: nem a mi javunkra lendült a mérleg, és a szakadék magasodik előttünk. De a tavasz új győzelmeket hozott nekünk. És azóta minden a mi javunkra alakult!
  Magda lőtt. Lelőtt egy amerikai fegyvert, és azt csicseregte:
  - De mégis, felsőbb hatalmak közbelépése nélkül seregünk nem tudott volna ekkora sikert elérni! A kiváló ellenségek legyőzése! Ez Isten keze!
  Gerda nevetett, és így válaszolt:
  - Egyetértek, hogy Istené! De nem Isten: Ábrahám, Izsák és Jákob! És nyilván az árja, egy és mindenható Isten! Aki megteremtette az univerzumot és a németeket választotta népének!
  Charlotte bólintott, és megerősítette:
  - Természetesen! Izsák Istene nem a mi Istenünk! És ha a zsidók valóban Isten népe lennének, nem nyertünk volna! És ha igen, akkor a Bibliád Magda hazugság! És itt az ideje, hogy felhagyd a kereszténységgel az árja monoteizmus javára!
  Charlotte szavai géppuskalövésnek hangzottak.
  Christina hozzátette:
  - És hazaárulásnak tűnik, kereszténynek lenni. Végül is kiderült, hogy a pacifizmusért vagy - a jobb arcodba ütnek, fordíts balra!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  -És azt hiszed, hogy az üdvösség a zsidóktól van! És ez általában - hasonlít az áruláshoz!
  Magda félénken ellenkezett:
  - Nem hiszem! Az én véleményem Isten egy! És nem zsidó, és nem árja!
  - kiáltott vissza Charlotte.
  -Hogy nem árja! Csak árja és nem kevesebb!
  Gerda békülékenyen hozzátette:
  És a technológia is! hol kezdtük? 1939 szeptemberében csak hat harckocsihadosztályuk volt. És szinte minden tank könnyű, húsz tonnánál kevesebb. Most magam sem tudom, hány hadosztályunk van, de a világ legjobb tankján ülünk. Járművünk fegyverzetben, páncélzatban, menetteljesítményben páratlan, ugyanakkor tömegét tekintve sem kirívó.
  Emlékszem az első "Tigris" tesztjére, akkor Hitler születésnapjára, 1042. április 20-án.
  A lány megállt, és levegőt véve folytatta.
  - Akkor már a "Tigris" volt a világ legjobb tankja. Vezetési teljesítménye azonban nem tekinthető kielégítőnek. De másrészt a fegyver jól küzdött, és a páncél nagyon alkalmas volt arra a pillanatra. Maga a tank pedig jól fordult, ami kompenzálta a torony alacsony forgási sebességét!
  A negyvenedik évben pedig alulmaradtunk Franciaországnál és Nagy-Britanniánál, mint tankok, és a létszámuk. De nyertek! A negyvenegyedik évben a Szovjetuniónak jobb T-34-es és KV harckocsija volt, mint a miénk, és többszöröse járművei! De akkor is nyertünk! Az erkölcs pedig technológia és értelem! És a lélek számít!
  Christina megjegyezte, csupasz sarkát a pedálhoz dörzsölve:
  - Ha a legrosszabb tankokkal nyertünk, akkor most nyerünk! Persze eleinte kevesebben voltunk, mint ellenségek. Most egy hordát gyűjtöttünk! Mi akadályozhat meg minket abban, hogy nyerjünk?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Azt hiszem, a fő nehézségek a hátunk mögött vannak! Most még számaink is vannak
  Túlsúly. Nem hinném, hogy az USA elleni cégnek problémái lesznek.
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  - Nem hiszem, hogy Amerikának van valami ellenünk! Shermanje csak ágyútöltelék, Pershingje pedig csak kis mértékben jobb. Míg a mi tankunk ellen nincs fegyverük!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  - És a sugárhajtású repülőgépekben nincs miből takarni a sólymainkat. Sőt, annyi rabszolgával, és számban sem vagyunk alacsonyabbak a jenkiknél!
  Christina egyetértett ezzel:
  - Van felszerelésünk - egész Európára és a Szovjetunió egy részére. És a munkások - a fél világ! Üzemeinket háromműszakos üzemre helyeztük át, és új gyárakat építünk! Az amerikaiak a szám miatt nem tudnak aszimmetrikus választ adni. Nem triviálisan van annyi kezük!
  Charlotte kuncogott, térdét a székbe mozgatta, és felmordult:
  Nem lesznek szimmetrikusak! - A lány rálőtt a "Grant"-ra és hozzátette. - És ha felszerelést kezdenek gyártani, akkor csak a harci pontszámok gyűjtésére!
  Magda félénken megjegyezte:
  - De amikor az élet... Vagyis az élet azt tanítja, hogy nem kell lazítani egy döntő pillanatban!
  Gerda egyetértett ezzel, és puszta ujjaival a kart forgatva mormolta:
  "És éberek maradunk a végsőkig!"
  Charlotte behúzta megkönnyebbült hasizmokat, és emlékeztetett:
  - Hosszú utat tettünk meg... A szerény T-1-től az óriási E-200-ig. És ezek természetesen egy hősies hadjárat mérföldkövei! Ugyanígy a mi tankunk sem megy soha fémbe!
  Végül a lányok egy tucat amerikai tankra bukkantak. Nyolc Sherman, két Grant és két Pershing. Az utolsó autónak alacsonyabb volt a sziluettje, és nem annyira észrevehető. Könnyebb bejutni egy magas tartályba. A lányok felváltva lőttek. Mindannyian élesek és nagy a reakciókészségük. Edzett és edzett. Túlélte a második világháború jelentős részét, és meglátogatta a világ különböző országait. Ők tényleg elsőrangú lányok.
  És a Shermanok voltak az elsők, akik felrobbantak. A távolság pedig több mint öt kilométer. Az amerikaiak még mindig nem tudják megszerezni az autójukat.
  Lövés közben Gerda megjegyezte:
  - Nálunk van a legjobb fegyver! Mindent átüt egy igazi csata távolságából, és meglehetősen nagy mennyiségű kagylót tartalmaz. Itt a 128 mm rosszabb lesz.
  Magda egyetértett ezzel. Miután kilőtte és összetörte a Shermant, a lány így szólt:
  - Ehhez a kaliberhez kisebb a kagylókészlet. De elvileg a 88 mm-es fegyverek elvileg nem rosszak!
  Charlotte lőtt, és közbeszólt:
  - Mire figyelsz!
  Gerda keményen ugatott:
  - És ez a "Sherman" és a "Panther" elviszi. Szerintem egy 75mm-es, hosszú törzsű fegyverrel ritkíthatta volna őket!
  Christina puszta lábbal lőtt, és vicsorgott:
  - Igen, és nagyobb lenne a kagylókínálat!
  Magda is lőtt, puszta ujjaival megnyomta a joystickot. Az utolsó "Sherman" szamár. A következő ütést a nagyok kapták. Ez a tank már annyira elavult, és még rosszabb páncélzatú, mint a Sherman. Amerikának azonban kezdetben sokkal rosszabb tankjai voltak, mint Németországnak. A negyvenedik évben az Egyesült Államoknak csak 502 tankja volt, és még akkor is sok elavult volt. De már a negyvenegyedik évben az amerikaiak több mint háromezer tankot gyártottak. Aztán ott volt a Sherman. Mit lehet elmondani erről az autóról? Az elülső páncélzat tekintetében még kissé felülmúlta a T-34-76-ot, és némileg alulmúlta a fegyver pusztító erejét. Igen, és a menetteljesítményben. De másrészt az optika és a láthatóság sokkal jobb, mint a szovjetek.
  Aztán már a negyvennegyedik évben megjelent a Sherman M 4. A harckocsi páncélzatában és fegyverzetében a T-34-85-höz hasonlítható, és némileg alulmúlja az egyszerű Panthert, és lényegesen a Panther -2-t. Még később jelent meg a "Sherman" szentjánosbogár, egy hosszabb csövű, 17 fontos fegyverrel. Ez a harckocsi fegyverzetében felülmúlta a szovjet T-34-85-öt, de nem volt túl masszív.
  Volt a Sherman árnyékolási módosítása is rosszabb vezetési teljesítménnyel, nehezebb, de 152 mm-es páncélzattal. De nem is a legmasszívabb. A németek eddig csak szabványos M4-esekkel találkoztak.
  De most elkészültek a "Grandok", és most a viszonylag új Pershing tank.
  Gerda azt javasolta:
  - Menjünk egy kicsit közelebb. Ennek a szörnynek vastagabb páncélja lehet!
  Charlotte megvetően grimaszolt.
  - Ne aggódj! Csak 102 millimétere van. Az autó negyvenkét tonnát nyom, de a Sherman erős volt!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Akkor lőjünk!
  Magda kinyújtotta cizellált, csupasz lábát. Hány különböző éles, éles kő, sivatagok forró homokja, a dzsungel tövise, Oroszország hava ismerte csupasz, rugalmas, kecses talpát. Hosszú, sima, gyöngyházszögű ujjait megnyomta a joystick gombján.
  És kilőtt egy páncéltörő lövedéket uránmaggal. És mosolyogva csicseregte:
  - Legyen neked világosság!
  A 105 mm-es ágyú hatalmas pusztító hatással bír. És "Pershing" elvesztette a torony felét.
  Gerda megrázta magas, feszes melleit, és megjegyezte:
  - Jaj, a "Tigris" ezt nem tudta megtenni! Hiányzott belőle az átütőerő! De még mindig jobb, mint a Sherman.
  Magda kétkedve jegyezte meg:
  - Mit nézel. Ha képernyőket akasztanak a "Firefly"-re, akkor nem lesz rosszabb, mint a "Tigris", még jobban védve a homlokban!
  Gerda dühösen megrázta a fejét. Lövés a tankra. És az utolsó "Pershing" befejezéseként hozzátette:
  - A mi "Tigrisünk" még mindig drágább, ezek a nyugati egzotikumok és az orosz perverziók. Hiszek a győzelmünkben, még T-4-es tankokkal is, hát legyen!
  Tizenkét autó, csattogtak a lányok, mint a magok. Még csak rájuk sem lőttek. Fájdalmasan nagy távolság az amerikai fegyverekhez.
  A lányok mennek és nevetnek. Jó nekik.
  Charlotte újra elkezdi az ismerős sürgönyöket:
  - Nem, Magda! Egyszer s mindenkorra le kell mondanod a kereszténységről. Ellenkező esetben potenciális áruló leszel!
  Az aranyhajú lány így vágott vissza:
  - Nem! A Harmadik Birodalom elkötelezettje vagyok, de nem mondok le Jézus Krisztusról sem!
  Gerda csupasz talpával a páncélra csapta gyönyörű, izmos lábát, és megjegyezte:
  "De Krisztust nem szabad megtagadni!" Csak el kell ismernünk, hogy testben német volt, és nem zsidó, és minden rendben lesz!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Német... De mi van a Biblia tanúságtételével?
  Gerda keményen mondta:
  - Akkor te Biblia! Ha van főkávézó!
  Magda megrázta a fejét.
  - A Mein Kaf nem isteni kinyilatkoztatás. És egy ember munkája, méghozzá kiemelkedő! Hiszek abban, ami Istentől származik!
  Ekkor az összes harcos kórusban felkiáltott:
  - A mi Istenünk Adolf Hitler!
  Magda bátran válaszolt:
  - De nem Hitler hódította meg és teremtette meg az univerzumot!
  Gerda dühösen ráütött kerek sarkával a páncélra, és kijelentette:
  - És ezt már nem mi tárgyaljuk! Ki teremtette az univerzumot, az idő eldönti!
  Charlotte azt javasolta:
  - Lányok inkább tegyük fel magunknak a kérdést - mit fogunk tenni a háború után?
  Christina elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Menjünk az üzlethez! Ez a legjobb, amit tehetünk!
  Gerda egyetértően bólintott hófehér fejével:
  - Természetesen az üzleti életben! Vagy esetleg filmekben fogunk játszani?
  Magda mosolyogva azt javasolta:
  - És akkor? Ez egy jó folytatása a karriernek! Végül is a filmek nagyszerűek!
  Gerda elvigyorodott, végigsimította a kezét a megkönnyebbülésén, és megjegyezte:
  - És te kit játszanál? Angyal mit?
  Magda bágyadt tekintettel így szólt:
  - Miért ne? Mert jó a kinézetem. Minden hívőnek mesélnék Jézus Krisztusról! Ez életmentő lenne!
  Gerda megrázta a fejét, és elmagyarázta:
  - Az új árja vallásban nincs olyan, hogy megváltás. Valójában az árjáknak szóló parancs lényege a Birodalom szolgálata. És a többi - engedelmeskedjen az árjáknak! Tehát nem mentjük magunkat, hanem uralkodunk!
  Christina egy vörösréz, de sárga hajú lány, megerősítette:
  - Igen, uralkodunk és hódítunk! Ebben a világban a Harmadik Birodalom csapataiban vagyunk. Ebben saját hadseregünk lesz. És más univerzumokat is meghódítunk. Ezen a világon minden relatív... Szerintem lesz háború, meg lakomák, meg birtokok! A világ élvezésének és egy izgalmas háborús játék kombinációi!
  Charlotte egy rézvörös hajú lány, egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Mert az igazán békés élet unalmas... Annyira hozzászoktunk a harchoz, hogy kenyér lett belőle!
  Gerda kijavította párját:
  - Inkább még levegőt! Vagy édes borral kevert víz!
  Magda szomorúan mondta:
  - Kár... Néha a megbánás hulláma tör rám. Elvégre másokat megölni rossz. Fájdalmat és szenvedést okozunk! Mi van, gyerekek apa nélkül!
  Gerda megrázta a fejét, és megjegyezte:
  Mindannyian veszélyben vagyunk! De vigasztalódjon! Az ember még mindig halandó! És ha belegondolunk, ez valóban jelentős harminc-negyven év az örökkévalóság skáláján? És az örök élet!
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Hát, ha filozófiailag nézzük, akkor ez így van... De tényleg, ez nem könnyíti meg a kisgyerekek dolgát!
  Charlotte megdobta rézvörös haját, és felszisszent:
  - Képzeld el, hogy emberalattiak! Csak állatok, és jobban fogod érezni magad!
  Magda könnycseppet rázva a szempilláiról válaszolt:
  - De végül is az állatokért kár! Ó... micsoda világban élünk! Minden egyszerűen könyörtelen! És a halál uralkodik!
  Charlotte erőteljesen beszélt, és közben komponált:
  Hagyja, hogy a folyók a vér
  árad a földön,
  Hadd nyögjenek a fájdalomtól -
  Tűz mindenhol!
  És hagyja a gonosz halált
  Dühös labda uralkodik,
  Mind meghaltok
  A Sátán számon kért benneteket!
  Engedd, hogy felfaljon a forgószél
  Az emberi testek áramlása...
  A bolygó szenved
  A káosz uralkodik!
  Gerda félbeszakította társát, és csupasz lábával eltakarta skarlátvörös száját. A szőke terminátor felkiáltott:
  - Hát miért ilyen pesszimista! Itt véget ér a háború, és a bolygó úgy virágzik, mint egy kert. Szerintem maradt néhány. Amerika újabb hat hónap, nos, a legnagyobb év. Aztán hozzáadjuk Oroszországot, és csak Japán marad. De ez nálunk rövid életű. Legfeljebb három év múlva minden háború megszűnik... És az emberek soha többé nem ölik egymást!
  Christina kifejtette:
  - Mindenesetre a háborúban... Azt hiszem, eljön az idő, és nagyon hamar, amikor csak egy birodalom marad a világon. És akkor mindenesetre nem lesznek háborúk. És azt gondolom, hogy a mezőgazdaság fejlődésének és az ideális német szervezetnek köszönhetően az éhezés is eltűnik néhány éven belül. Akkor mindenkinek házat építenek. - A rézsárga hajú, izmos, karcsú és tökéletesen arányos alkatú lány lelkesen beszélt. "Akkor az orvostudomány fejlődik, és a betegségeket felszámolják. Az űrbe repülünk, különböző világokban telepedünk le. Győzd le az öregséget. Minden ember fiatal és szép lesz, mint a mesés manók. Vagy talán új háborúk várnak ránk az űrben. Olyan csillagos háromkarú idegenekkel. És bátran harcolni fogunk a fasizmus eszméiért az egész univerzumban!
  Charlotte sugárzó mosollyal az ajkán énekelte:
  - Harcolni fogunk a fényes holnapért... Csókolózzunk!
  Magda már optimistábban nyilatkozott:
  - De jobb így! Nem örök háborúk, hanem békés teremtés!
  Ebben a pillanatban az autó egy aknára futott. A tank megremegett. A görgő szétrepedt, és az autó kissé lelassult. Gerda a rádióban hívott egy javítócsapatot. A sérülés nem fosztotta meg a tankot a menetteljesítménytől, de némileg csökkentette a sebességét. Ezért a görgőt gyorsan ki kell cserélni. Itt a felfüggesztés helye más - kényelmesebb a javításhoz, mint a "Tigers" és a "Panthers" lépcsőzetes sorrendje.
  Sőt, a lányok szívesen melegedtek a dzsungelben. Miért nem úszik a folyóban? A tank persze meleg a hely, még a klíma sem bírja. Még mindig ott van Mexikó déli része - a trópusok, márciusban pedig elég meleg van. De általában mennyei az idő.
  A folyó a közelben volt, és a lányok belemerültek. Nem kell aggódnod a krokodilok miatt. Itt háború dúl, és minden élőlény már rég elmenekült. A víz meleg és kellemes úszni. A lányok úsztak, és a dzsungel partjaiban gyönyörködve Gerda észrevette:
  -A mi világunk mégsem mentes a varázstól! Valószínűleg jó lenne halhatatlanná válni, mint egy hegymászó, és együtt élni az emberiséggel, figyelve annak fejlődését. És repülj az űrben!
  Cristina bólintott, és komolyan mondta:
  - Mennyország bűn nélkül, rendkívül unalmas... Nem veszíteni vagyon a kaszinóban, de még jobb nyerni, nem vadászni. Igen, a háború függőséget okoz...
  Charlotte azt javasolta:
  - Szerintem hamarosan kitalálnak olyan játékokat, amiket a képernyőn is lehet ábrázolni - ilyen a katonaság!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent el kellene pusztítanod!
  Christina fogta és énekelte:
  - A pusztítás szenvedély... Mindegy, milyen hatalom!
  Gerda zihálva és horkantva énekelte:
  - Ürséget akarok látni magam előtt! Ebben építem fel a váram, az álmom!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Nem, nagyon jó harcolni! De még jobb nyerni!
  Christina hevesen felkiáltott:
  - Maga az ég jobb keze Németországot segíti. Árja hitünk, egyedülálló monoteizmusunk! És ami nem öl meg, az megerősít!
  Gerda vizet fröcskölt, és így válaszolt:
  - Igen, erősebbek lettünk! Kár, hogy éppen egy páncéltörő aknára botlottunk.
  Christina elgondolkodva mondta:
  - És hogyan lehet megvédeni a hernyókat?
  Gerda megvonta izmos vállát.
  - Nem tudom...
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - Pajzsokkal védik a kagylóktól és az aknáktól... Hacsak nem vastagabbak, nehogy szétrobbanjanak!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Ekkor a menetteljesítmény csökken a tömegnövekedés miatt. Ettől repülne a tank!
  Magda megerősítette:
  - Ez az! Hogy a tank a levegőben szárnyaljon és ne essen le! És ötszáz mérföld per órás sebességet fejlesztett ki!
  Charlotte fröcsögve közölte az információt:
  - Azt hallottam, hogy a flottánknak speciális hajói vannak, amelyek egy kicsit repülnek anélkül, hogy hozzáérnének a vízhez! És fejlesztik a csavaros vadászgép sebességét, és képesek csapatokat szállítani, valamint dominanciát szerezni a tengeren! Az ilyen tengeri repülés legyőzhetetlenné tesz bennünket!
  Gerda kijavította párját:
  - És máris legyőzhetetlenek vagyunk! Ettől leszünk - szuper legyőzhetetlenek!
  Charlotte a hátára fordult, a levegőbe rúgta csupasz, vésett lábát, és kotyogott:
  - Ha összefogunk, legyőzhetetlenek vagyunk! Árja lányok vagyunk, gyilkosok a szívünkben!
  És a szépség mélyebbre merült a vízben. Kicsit mélyebbre ment. A lány csupasz sarkára csapta a barátait, és előbukkant. Megindított egy szökőkutat, és búgta:
  - Milyen jó tavasz van a trópusokon! A víz olyan, mint a párolt tej!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Afrika szörnyű igen, igen, igen .... Afrika veszélyes, igen, igen, igen! Lányok ne menjenek Afrikába sétálni!
  A szépségek nevettek. A korcsolyapályát már megváltoztatták - a javítócsapatok a legjobbak. És a lányok mindenhonnan beugrottak a tankba. Az E-50 sziluettje meglehetősen alacsony, és maga az autó nem túl észrevehető. A női harcosok bekapcsolták a gázturbinás motort, és néhány másodperc alatt felgyorsították.
  Charlotte, egy tapasztalt tanker megjegyezte:
  - Ennek ellenére a gázturbinás motor sokkal jobb, mint a dízel. Egyszerre kompaktabb és gyorsabban gyorsítja a tartályt. Autónk elképesztő manőverező képességgel rendelkezik!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Hanyag volt és naiv, a lányok csupasz, fiatal tekintetűek voltak... Minden csodálatosnak tűnt körülötte - háromszáz évvel ezelőtt!
  Christina lelkesen megjegyezte:
  - Nem! Parancsnokunk humorosan üt... Bár tényleg úgy tűnik, évszázadok teltek el a háború kezdete óta... - A lány végigsimított a kezével magas, rugalmas mellkasán, és folytatta. - Ugyanakkor néha azon kapod magad, hogy olyan érzésed van, mintha tegnap lett volna! Ó, elvégre az emberek élete rövid, és valahogy észrevétlenül telik el!
  Gerda hevesen megjegyezte:
  De nem vagyunk öregek, ugye? Tele vagyunk erővel és energiával! És a mi utunk a győzelemtől
  Győzelem!
  Magda felsorakoztatta a géppuska tornyot, lerombolta az amerikai cellát, és kocogta:
  - Igen, hiszek a győzelmünkben... Főleg most, amikor minden ütőkártyánk megvan. De ne tegyük a szekeret a ló elé!
  Gerda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Albert... Hiányzik ez a fiú... Furcsa beleszeretni egy Apollo felépítésű kölykébe, még ha magas is!
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  Albertet is szerettem. Van valami különleges szépsége. És általában a tinédzsereket, amikor fiziognómiájukat még nem borította be szakáll, és arcvonásaik még nem fejezték be formációjukat, különleges varázsuk jellemzi. És ami a legfontosabb, még nem annyira kereskedők, téged szeretnek, nem a pénzedet!
  Christina racionálisan megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan szépek vagyunk, hogy a férfiak elsősorban a testünket szeretik. És hogy mennyi van, az már a bevételünk!
  Gerda logikusan így szólt:
  - Nőnek lenni könnyebb! Hívd a kutyát, és beugrik az ágyba. Legalábbis amíg fiatal vagy. Soha nem leszel férfi nélkül. Könnyű vonzani őket. De egy férfinak meg kell próbálnia, hogy lefektesse a nőt...
  Charlotte gúnyosan válaszolt:
  - Végül is nem te... Nem vagyunk túl igényesek!
  Gerda nemlegesen rázta meg a fejét.
  - Nem biztos, hogy így! Szeretem a fiatal, jóképű, kanyargós férfiakat. És nem fekszem le senkivel. Általában sportos felépítésűt választok. Vannak, akiknek hasa, de még egy tábornok sem vonz. És választhatunk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Itt van egy prosti a panelen, nem kell választani. És pocakos fog szolgálni, meg kopasz, meg öreg... Ez természetesen a szakmája mínusza!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Elmehetsz egy katona bordélyházba... Akkor minden ügyfele fiatal és karcsú lesz. És változatosság és többé-kevésbé vonzó... Például soha nem utasítok vissza egy jóképű férfit!
  Christina felkacagott és dörmögött:
  - Igen... A változatosság bekapcsol! A szexhez különböző ételekre és fűszerekre van szükség. Fiatal nők vagyunk és szeretjük a fiatalokat... Izmos testű sporttársakat szeretnénk. És valakinek meg kell küzdenie nem túl jóképű férfiakkal. Ezekkel a nőkkel csak együtt lehet érezni!
  Charlotte gyötrődve énekelte:
  - A szépség rabszolgává változtatja az embert... És a halál után, hidd el, nem találok békét, a lelkemet az ördögnek adom egy éjszakára veled!
  Magda rálőtt a "Witch" amerikai önjáró fegyverre, és csicseregve:
  - Bűn, milyen nemi élet a miénk a házasságon kívül... Jobb, ha elhagyjuk a kéjes gondolatokat!
  Charlotte dühösen válaszolt:
  - És te nyögtél az orgazmustól nem rosszabbul, mint mi... Szóval ne nevelj képmutató ápolónőt.
  
  Hitler csapatai nagyon erőteljesen bevették Amerikát a forgalomba. És mindkét oldalon szorítóval megnyomta.
  A Wehrmacht hadigépezete Mexikón keresztül haladt előre. Heves harcok, sok vér és törött fém. A Harmadik Birodalom külföldi egységei is sok veszteséget szenvedtek el. A nácik igyekeztek a lehető legjobban megvédeni az árjákat. Afrikákat, arabokat, indiaiakat, kínaiakat dobtak harcba. A japánok színesebb hadsereget is használtak. Ez némileg lelassította a fejlődés ütemét. Maguk a németek nehéz tankokban ültek. A Führer elrendelte, hogy minden ötven tonnánál könnyebb harckocsit vonjanak ki a gyártásból, és álljanak át a legújabb E-50-es modellre. És arra is, hogy kizárólag nehéz páncélozott járműveket használjanak az amerikaiakkal vívott csatákban.
  Ez némileg lelassította a németek előrenyomulását Mexikóban. Fritz bevetette a legújabb harckocsit, lőtt és továbbfejlesztett páncélzatú sugárhajtású támadógépeket használt. Az amerikaiak visszafordultak. Mozgalmas volt a március.
  A pilóta és a szuperpas Friedrich pontokat szerzett. A fiú az ME-262 "X" legújabb módosításán harcolt, és nagyon magabiztosan javította pontszámait. Ugyanakkor a légi és a földi célpontok kiütése. Helga száguldott mellette a jobb oldalán. Szintén reménykedő harcos. Friedrich máris igazi legendává vált, akár egy fantasztikus szuperember.
  És most a fiú öt légpuskát lő ki. Azonnal ötven amerikai repülőgép felrobban. Egy léglövedékről szállítják őket. A többi autó kábultan fagyott le. Soha nem láttak ehhez hasonlót. És Friedrich ismét tüzel. És még ötven amerikai keselyűt felrobbantanak. Ez valóban egy csoda. Helga lő, lelő négy gépet, és odasúgja az ászfiúnak:
  - Maga a legmagasabb szintű szuperember!
  Amerikai gépek próbálnak megszökni, de a harmadik kanyar újabb félszázat nyal le. Friedrich pontossága hihetetlen. Valóban egyszerre szupermen és gyerek. És százötven amerikai gép megsemmisül. Helgának sikerült lelőnie öt autót, a többi német vadászgépet még kevesebben.
  A fiú azt mondja:
  - A tyúk szemenként csípi, és többet hízik, mint egy disznó, aki nagy darabokat nyel le.
  És most Friedrich földi célpontokat vett fel. Gertrude a mezítláb a pedálokon nyomkodva alig tartja a lépést a fiúval. Friedrich egy harckocsioszlopra lő. Egy függőleges merülésből származó robbanás elpusztít: tizenhét Sherman tankot, nyolc Grand-t, négy Pershinget, kilenc Witch önjáró fegyvert, három Big Tomot és tizennyolc transzportert. Mindezek az autók elütötték és kigyulladtak. Bennük egy harci készlet szakadni kezd. És az egész oszlop megsemmisítése következik, szó szerint néhány másodperc alatt.
  Helga, ez a gyönyörű szőke mezítláb ver, felkiált:
  - Friedrich a legmenőbb ász nálunk, csak a legmagasabb osztály megy!
  A fiú felmutatja az orrát és kuncog... Megfordítja ME-262-ét, és újra zsákmányt keres. Kifejlesztette az intuíciót. Itt hét "Mustang" villant fel a felhők között. És akkor lelőtték őket. Aztán a fiú megtámadta az oszlopokat. Elkezdett bosszút állni mindenkin, összetörte a motorokat és a transzportereket. És senki sem tiltakozik! Az amerikaiakat éppen kiirtják.
  Valaminek sikerül megragadnia és Helgát.
  A lány egy bikiniben verekszik. Ez az ő hitvallása, ahogy sok női pilóta teszi. És miért van megjegyezve, hogy a nőknél, amikor a halál nem jön rájuk minimális ruházattal. Valahogy szerencsésebb és sebezhetetlenebb lányok, akik mezítláb harcolnak. Ez a jelenség pedig arra készteti a pilótanőket, amennyire csak lehet.
  A melegben pedig meztelenül kellemesebb. Március vége van, Mexikó felett nagyon meleg van, és magában a gépben a motor is melegíti.
  Helga csodálja a fiú fordulatait. Itt egy hívással elpusztít további huszonnégy Shermant, ebből hat pajzsos.
  A fiú úgy néz ki, mint a leghétköznapibb tizenhárom-tizennégy éves gyerek, de olyan fenomenális pontossággal és erővel rendelkezik. A nők pedig úgy ragaszkodnak a szőke fiúhoz, mint a tű a mágneshez. Sőt, Friedrich már légiközlekedési vezérezredes.
  És számos kitüntetést kapott. Beleértve az olyan rendeket, mint a Vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Szintén a vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevél kardokkal és fekete gyémántokkal. A Lovagkereszt csillaga arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Tíz közönséges Vaskereszt lovagkereszt kardokkal és gyémántokkal. Valamint a Vaskereszt Nagykeresztje. Luftwaffe kupa aranyból és gyémántból. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer és így tovább.
  Amint Fredericket nem díjazták. A megsemmisült repülőgépekről szóló beszámolója megközelíti a tízezret. A tízezer elérésekor már egy új kitüntetés is készült: a Vaskereszt Lovagkereszt csillaga, platinalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Csakúgy, mint a platina Luftwaffe Kupa gyémántban.
  Friedrich éppen most semmisít meg egy újabb tankoszlopot. Aztán egy csupasz, fiús láb hanyag mozdulatával lelő tizenkilenc amerikai repülőgépet, köztük két B-29-est. Igen, tényleg egy hihetetlenül menő fiú.
  Friedrich egy nem vitathatatlan mondatot mond:
  - Az ügyes fiúk több felfedezést tesznek, mint a zseniális öregek!
  És valójában a tinédzser a legmenőbb harcos a világon! És harcolni kezdett, amikor még nem volt tizenegy éves! De telik az idő, és a fiú felnő. Ő a legnagyobb jelenség. És van benne valami, főleg génszinten, pedig korához képest teljesen normális magasságú, csak nagyon izmos.
  Itt újabb sorozatot csinál... Nyolc Airacobrát és hat P-51-est lő le. Klassz fiú, ne mondj semmit. Aztán kiüt több üteg, több mint hetven fegyvert semmisít meg. Nos, ideje visszamenni, pótolni az üzemanyagot a tankokban és a harci készletben!
  Helga két ágyút is kiütött, és elégedettnek tűnik. Friedrich kolosszális szerzéssel tér vissza. Olyan boldog fiú. Ennek ellenére észrevehetően javítaná a számláit. A fiatal ász szinte azonnal átszáll egy másik sugárhajtású vadászgépre, anélkül, hogy megvárná, amíg megtankolják az autóját. Gertrude pedig már repül is vele. Szintén egy gyönyörű szőke bikiniben.
  Friedrich int neki, és felemeli nagysebességű autóját. Ez az ME-262 1200 kilométer per órás sebességre képes.
  Őrült sebesség és egyben erős manőverezőképesség jellemző ezekre a gépekre. Friedrich távolról lő a Mustangokra - leüt nyolc darabot, és növeli a sebességet.
  Gertrude nevet:
  Hát te lovag vagy! Én kész vagyok érted!
  Friedrich nevet, kinyújtja a nyelvét, és felüvöltött:
  - És Szupersztár úr! És a hegyek engedelmeskednek nekem!
  És újra lő, ledönt egy tucat autót. És megint kuncog... Gertrude kuncogva jegyzi meg:
  - Te, valami, amitől még az oroszok is félnek!
  Friedrich a lányra kacsintott, bár az alig látja tisztán:
  - Szerintem a legmenőbbek az amerikaiak!
  Gertrude üvöltve válaszol:
  - Macsó vagy! Macsó vagy!
  A fiú kuncogott és csicseregve:
  - Szuper macsó vagyok!
  Gertrude ezüstharangszóval a hangjában sziszegte:
  - Hős, te vagy az összes képregény és minden korszak szuperhőse!
  Friedrich fordult. Körülbelül harminc repülőgépet lőtt le, köztük öt bombázót. Az autók szétszóródtak a levegőben, mint egy énekelt konfetti. A fiú elvigyorodott és így szólt:
  - De a szerelem virága nem terem, dicsőség és siker nélkül!
  Gertrude mezítláb megnyomta a kart, és csicseregte:
  - Szerelem a háborús urakkal, kiakadtam a hálón! Háború képzeld ostobaság ne legyen szerelem a világon!
  A lány puszta ujjaival a ravaszt lenyomva lelőtte az amerikai légierő gépét, és folytatta.
  "Néha asszisztens mindenben, néha ügyesen árt... És a háborút szentnek, aljasnak hívjuk!"
  Gertrude csicseregve lelőtt egy másik gépet. És a terminátor fiú egyszerre tizenöt!
  Friedrich lelkesen énekelte:
  Esküszünk a nagy Führerre
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni...
  Mert ereje olyan, mint a nap,
  Mert az ország élesíti a kardot!
  A lány megdobta csupasz lábát, majd felhúzta térdét teljes mellkasáig. Aztán ezt énekelte:
  - Szeretem a szexet és a hősöket... A Führer feltámadt - mindenkit megöl!
  Friedrich ismét távolról szögezte le. Negyven repülőgépet lőtt le egy barátságos légfegyverrel.
  A fiú csicseregte:
  - Én pedig Zeusz és Poszeidon vagyok egy üvegben!
  Gertrude lelőtte a szuperace által kegyesen ráhagyott gépet, és ezt énekelte:
  - És most Ares és Mars elragadtatva néz ránk... És kedvükre láthatják, mi történik általában!
  A fiatal szuperember felsikkantott, miközben újabb tucat amerikai gépet lőtt le:
  - Lovagolok, de másként lovagolok, köveken, tócsákon, harmaton...
  Gertrude csupasz, kecses lábával nekicsapódott egy amerikai rohamosztagosnak, és felszisszent:
  - Ez szerelem! Természetesen szerelem!
  A lány megrázta magas, nagyon csábító melleit. Nem minden sikerült a szépségnek, de a támadó repülőgép kigyulladt és szétesni kezdett.
  Gertrude édesen csicseregte:
  - A pupilláimban - rémálom... Egy ugrás - egy ütés!
  De ismét repülők vannak az égen. A szép hajú, jóképű Friedrich sort küld. Kiüti pár tucat autót és csipog:
  - Döngölő ütésem! Minden ellenséget szétverünk és széttépünk!
  Gertrude lelőtte a vigasztalásul neki hagyott vadászgépet, és csicseregte:
  - A lábakat levágták, a holttestet feldarabolták, az aljas jenkik megölték a katonát!
  Friedrich felkuncogott, eszébe jutott Gertrud erős, kecses teste, a lánynak egy csepp zsírja sem volt.
  Milyen öröm összebújni. A fiú felmordult:
  - Az én harcom, ez az én harcom!
  Így a fiatal harcos szárazföldi célpontokra váltott. A tankok mozognak. Önjáró rúd. A fiú messziről legyezőtüzet nyit, és együtt énekel:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok ... Nem fulladunk tűzbe, nem égünk vízben!
  Bár talán az utolsó mondatot pont fordítva kellett volna elénekelni. De elvileg még tűzben is megfulladhat, és a víz megéghet.
  Friedrichnek eszébe jutott a reggeli pulyka. Ezt aranyfóliában sütjük. És a lábak hasonlítanak a nőkére. Sok női pilóta van a Luftwaffe-ban. Túlélhetőbbek, mint a férfiak, és jól lőnek. A nők lábai pedig edzettek, erősek, húsosak. Simogatni, tapogatni, csípni akarnak.
  Ő Friedrich már vezérezredes. Egy harcos, aki hihetetlen, mesés karriert csinált. Jelenség és genetikai mutáns. Egyszóval emberfeletti!
  Friedrich maga is tisztában volt saját fontosságával. Olyan fiatalon emelkedett fel, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsa, nincs olyan hatalom, amely ne lenne alávetve az árja zseninek.
  Most a fiú felgyújtotta az egész oszlopot. És repült tovább. Ő egy igazi sas.
  Gertrude megdörzsölte sima, rózsás arcát. Elképzelte, ahogy Friedrich a mellét csókolja. És a skarlát mellbimbó azonnal megkeményedik. Eh, ez a Harmadik Birodalom első számú harcosa. Úgy harcol, mint egy egész hadsereg. És nem veszít el egyetlen léglövedéket sem. Ez már természetfelettinek tűnik. Bár miért csak úgy néz ki - ez természetfeletti!
  A fiú először két tucat fedezékharcost lőtt le, majd újabb harckocsi- és önjáró fegyverek oszlopát támadta meg. Az egyik amerikai tank nem nézett ki egészen szabványosnak. Emlékezni kell, milyen autó. Aztán jöttek a teherautók jenki katonákkal. Nos, meg fogják kapni.
  Friedrich énekelte:
  - Elvetem a halált... Csak félve lehet ránézni... És meghalni!
  Gertrude mezítláb simogatta a pedált. Nagyon szeretett volna mezítláb futni a füvön-hangyán. Aztán a srácok karjaiba esni. És csókolni és simogatni.
  Érdekes... Gertrude ideológiai fasiszta volt. Alig hat hónapja kezdett harcolni, előtte pedig a náci ifjúsági szervezet tagja volt, és egy katonai gyár felügyelőjeként tudott plusz pénzt keresni. A külföldi munkásokat figyelni kellett és egyben ostorral sürgetni.
  A lány örömét lelte a verésben. Különösen szerette mezítláb verni a tizenéves fiúkat.
  És most elképzelte, és milyen kellemes és szellemes lenne, ha megsütné Friedrich csupasz, kerek sarkát. Hiszen az ászfiú nagyon jóképű, és a lábai mindig olyan tiszták, csak bronzbarnák. De nem piszkosulnak, sem a koszra, sem a fűre. Érdekes érezni Friedrichet. Egy szuperhős felkiált a fájdalomtól, vagy úgy tesz, mintha ez apróság lenne?
  Gertrude szerette a rabszolgafiúkat kínozni. Szerette gúnyolni a foglyokat is. A repülőiskolában a lányok nem voltak túl válogatósak a kapcsolatok terén. De Gertrude nagyon tehetséges pilótának bizonyult. Fél év alatt beszámolt magának a tölgylevelű vaskereszt lovagkeresztjéről, és megkapta a repülési jogot Friedrich tábornokkal.
  A fiú még túl fiatal ahhoz, hogy parancsoljon, és ez egy olyan tisztán formális tábornok. De másrészt úgy küzd, mint egy tucat hadosztály a válogatott ászoktól.
  Gertrude kínosan érezte magát Friedrich hátterében. Eh, süsd meg ennek a fiúnak a sarkát! És vigye a fáklyát egy jóképű fiatalember mezítlábához. A fogó felmelegítésére és az ujjak szétrepedésére, a kisujjal kezdve.
  Gertrude szerette azzal szórakoztatni magát, hogy parazsat dobált a rabszolgafiúk lába elé. A műhelyben meleg van, a fiatal rabszolgák mindig mezítláb dolgoztak.
  És hogyan ugrottak fel vagy sikoltoztak viccesen önmagukat elégetve. Nagyon jó volt. És vicces...
  És egy gallyal a rabszolgafiúk eldurvult talpára verni. Csodálatos felügyelő, kegyetlen, szadista hajlamokkal. Aranyos bálványát is meg akarta kínozni. Ráadásul szőke terminátorként nem hagy neki semmit.
  Gertrude átvette, és felkiáltott:
  - Annyira elegem van a verésből, hálóba nem lehet szúnyogot fogni!
  Friedrich megszüntette a teherautókat. Tüzet váltott kísérőrepülőgépekre és R-51 támadórepülőgépekre. Az utolsó autó egészen félelmetes, nyolc géppuskával és rakétákkal rendelkezik. De természetesen nem hasonlítható össze az ME-262-vel. Vagy akár XE-162, vagy akár XE-262.
  A fiú transzállapotban lőtt.
  Több mint nyolcvan repülőgépet söpört ki, így Gertrudenak párja maradt a váláshoz. A lány szeret tüzelni csábító, lebarnult és izmos lábaival. Különlegesek számára - kecses forma, könnyű csokoládé.
  A lányok általában szenvedélyesek. Főleg a hadseregben, ahol sportos kecsesség és erő bája van. Természetesen lányok, látványra tetszetős a látvány, és az ember csak boldogságot érez, amikor megérinti őket rugalmas bőrével.
  Friedrich ismét az Egyesült Államok megerősített védelmi vonalaira irányította a tüzet. Gyorsan véget kell vetnünk a jenkiknek, és végre meg kell szorítanunk a Szovjetuniót. Nyilvánvaló, hogy az oroszok ellenálló képessége egy nagyságrenddel magasabb, mint az amerikaiaké. Ráadásul a negyvenegyedik évben a legjobb tankoknak volt tanácsa. Furcsa, de a bolsevikok uralma alatt álló Oroszország nem hanyatlott le, és nem vetették vissza a középkorban.
  Inkább az oroszok jelentős előrelépést tettek. És ha a németeknek nem lett volna ilyen erős és tökéletes szervezete, aligha lehetett volna sikeres.
  Maga Friedrich valóban náci genetikai kísérletek terméke volt. De a fiú nem ismeri a részleteket. Csak az világos, hogy Himmler osztálya még a nácik hatalomra jutása előtt titkos kísérleteket folytatott okkult erők bevonásával. És valamit, Friedrich jelenségéből ítélve, sikerült elérni.
  A fiú egy másik ütővel lövöldözve énekelte:
  - Nem én vagyok az ördög, hanem nekem, de nekem szent lett a cél! Angyal vagyok, de a Sátán megnyitotta előttem az utat - a földi dicsőség felé!
  Aztán a gépe megfordult. A léghüvelyek véget értek, és az üzemanyagot pótolni kellett. Friedrich nem félt az üldöztetéstől, hiszen gépe óránként legalább ötszáz kilométerrel felülmúlta az amerikai autókat.
  És hogy a jenkik képesek lesznek szembeszállni velük.
  Gertrude kiütött pár teherautót és egy ágyút, valamint egy üzemanyagtartályt. A vörös láng gyönyörűen ég. A lány felvidult. Elképzelte, ahogy a tűz megnyalta a fiú kerek, rózsaszín sarkát, szétterjedt a megperzselt hús szaga.
  Ez csábító. Még maga a harcos is enni akart. Gertrude csicseregte:
  - Egy, kettő - enni akarunk! Nyisd ki szélesebbre az ajtókat, különben megesszük a szakácsot! - Egy menő harcos lelkesen énekelt egy gyerekdalt. "Együnk egy falatot szakácsként, iszunk, mint kísérők, tönkretesszük az egész ebédlőt, és megöljük az edényeket!"
  Gertrude ettől nagyon vicces. Itt szálltak le a vadászrepülőgépeik.
  Friedrich egyik gépről a másikra fut. Gertrude helyét pedig Helga veszi át.
  A fiú ismét csatába repül. Miben különbözik Helga és Gertrude? Mindkét harcos természetes szőke. Mindkettő sportos, erős és kanyargós. De Helga vonásai lágyabbnak és nőiesebbnek tűnnek. De ez a lány a lábával is szeret lőni.
  Friedrich felemelkedetten énekelte:
  - Gyönyörűek a lányaim, miért szereted a nullákat? Elég termékeny vagyok, és sok tekintetben mindenható kerub!
  - kiáltott vissza Helga.
  - Nem, nem vagy nulla! Te végtelen vagy!
  A fiú lelőtt másfél tucat amerikai gépet, és felmordul:
  Micsoda fájdalom, ilyen fájdalom! Németország Amerika ellen tizenöt nulla!
  Helga közelebb engedte az amerikai Mustangot, kilőtte, kiütötte, megnyalta az ajkát, mondván:
  - Két darab kolbász volt az asztalon!
  Friedrich messziről dörömbölt, tizenegy repülőt emelt fel és csicseregte:
  - Meséket meséltél, mint maga Faust a pokolban a Sátánnak!
  Helga megsértődöttnek tűnt.
  - És nem hagytál nekem semmit! A lány huncutul felsikoltott. - Megettem az egészet!
  Friedrich gúnyos mosollyal válaszolt:
  - Ilyenek vagyunk mindannyian férfiak!
  A lány nyöszörgő hangon mondta:
  De te még fiú vagy!
  Az ász fiú kuncogott.
  - Egy vezérezredes nem lehet fiú!
  Helga fogta és énekelte:
  - Ó, milyen ember vagy - tábornok és ezredes!
  Friedrich folytatta a légi célpontok tüzelését. Igen, egy ilyen ász sokat hozhat az angliai légi fölényért vívott csatában. De most nem a negyvenedik év van, hanem a negyvenötödik. Nagy-Britannia pedig máris csodával határos módon vereséget szenvedett. Hogy történt ez?
  Az oroszlán nem tudott ellenállni a német farkasnak. Milyen erők ébredtek fel ezen a világon? Egy kis szerencsével a japánok és a németek megváltoztatták a háború menetét. És az, hogy a Wehrmachtnak nagyon erős szervezete volt. Hitler pedig váratlanul kiváló szervezőnek és stratégának bizonyult. Mi lehet ez ellen?
  Most 1945-ben Amerika reménysége a gazdasága és a meglehetősen nagy népessége.
  Friedrich is emlékezett bokszpályafutására. Gyermekkoromtól kezdve hogyan tanultam meg a túlélés nehéz művészetét. És a laktanyában kellett felnőnie. Eleinte alábecsülték. De a fiú erős lett, és ami a legfontosabb, nagyon okos bokszoló. Igen, és a tanulás könnyű volt számára - szó szerint menet közben felfogott mindent!
  A fiú több nyelvet is megtanult, köztük oroszul is. És bár Friedrich a Vörös Hadsereggel harcolt, és még fenomenális képességeit is bemutatta, tisztelte az oroszokat. Bátrak és állhatatosak voltak, ügyes harcosok, és hősiesen tűrték a kínzásokat.
  Friedrich maga is nem egyszer lenyűgözött a szovjet katonák bátorságán. De túl jól teljesítette a kötelességét. A fiúból valami rombológép lett. És számára ez olyan, mint egy izgalmas játék. Csak néha kezdett fájni a szív az elviselhetetlen gyötrelemtől. És ez a melankólia szó szerint megette bizonyos pillanatokban a terminátor fiút, de aztán visszahúzódott. Friedrich néha maga sem tudta, mit akar. A vére nem éppen hibátlan, és orosz gének voltak benne. Ez összezavarta a fiút. De másrészt ő Németország híres ásza, és a győztes! És nagyon messzire mehet!
  És már ment is a csillagos magasságokba.
  Friedrich most újra tüzet nyit. Lelő harmincöt repülőgépet, és lelkesen mondja:
  - Szeretek a meleg tengerben csobbanni, fiúként a kerítésen ülni! Bár egy rubel sincs a zsebemben - felbecsülhetetlen értékű fiatalságom!
  Helga lelkesen válaszolt:
  - De ugyanakkor az Ön élménye egyedülálló!
  A lány befejezte az Egyesült Államok Légierejének kegyesen átadott repülőgépét, és csicseregte:
  - Ez egy harc... Hamarosan száznulla lesz!
  Friedrich sugárzó mosollyal válaszolt:
  Igen, ez egy igazi harc. És hamarosan lesz ezer - nulla!
  Helga megforgatta csupasz lábát. Delfin vagy gyilkos bálna akart lenni. A harcos felmordult:
  - Én a fordulatért és az új lehetőségekért vagyok! És istennő akarok lenni!
  Friedrich, miután nagy távolságból lelőtt négy gépet, és növelte a sebességet, megkérdezte:
  - Miért istennő? Talán még királynő is?
  Helga kuncogott, és komolyan válaszolt:
  "Az istennő azt csinál, amit akar, és a királynőkre sok korlátozás vonatkozik. Például mezítláb és bikiniben nem repülhetsz repülőgépen!
  Friedrich így emlékezett vissza:
  A herceg is mezítláb akart futni. De a brit tél hideg. És hogy nem fájt a torka!
  - felelte Helga mosolyogva.
  - De a királyok nem betegek... És te is úgy nézel ki, mint egy fiúkirály!
  Friedrich lelkesen mondta:
  - Én vagyok a király az ég első helyén, és nem csak Nagy-Britannia!
  Helga énekelte:
  - Királyunk az ég választottja, királyunk feltámadt a hamvakból! Királyunk a sors hírnöke, királyunk csak te vagy!
  Röviden, az Egyesült Államoknak esélye sem volt az ilyen fiúkkal és lányokkal szemben, és közeledett a feladásuk.
  
  
  
  Voznesensky, a Szovjetunió elnöke
  MEGJEGYZÉS
  Annak következtében, hogy Sztálin négy évvel korábban meghalt, az akadémikus és zseniális Voznyeszenszkij került hatalomra. A Szovjetunió megelőzte az Egyesült Államok gazdaságát és megerősödött. Olyan sugárzás jött létre, amely letiltja az atomfegyvereket. És kitört a harmadik világháború, aminek következtében az egész világ kommunistává vált!
  . 1. FEJEZET
  Sztálin 1949 márciusában halt meg, hetven éves kora előtt. Utóda pedig Nyikolaj Voznyeszenszkij volt. Egy negyvenöt éves fiatal akadémikus a legtehetségesebb Sztálin környezetében. Sőt, személyesen minden idők és népek vezére hagyott róla végrendeletet, és őt nevezte ki utódjául.
  És egy új korszak kezdődött. Nyikolaj Voznyeszenszkij gondosan amnesztiát hajtott végre, és csökkentette a politikai foglyok számát. De Nyikita Hruscsov kerülte a szélsőségeket. Nacionalisták, kémek, és mindenféle rendőrök és valódi bűnözők nem engedtek szabadon. A huszadik kongresszus pedig a személyi kultusz összeomlásával elmaradt. Valójában miért kell aláásni az emberek pártba és kommunizmusba vetett hitét. Sztálin pedig túl nagy volt ahhoz, hogy letapossák. Sztálinnal együtt lábbal tiporhatjuk a vörös eszmékbe vetett hitet.
  Ráadásul, bármit is mondjon valaki, egy nagy uralkodónak kegyetlennek kell lennie! Emlékezhetsz Dzsingisz kánra, Tamerlanere, Szelimre és sok más hódítóra és uralkodóra.
  Voznyesensky kiegyensúlyozott utat vezetett, miközben folytatta a gazdaság felépítését és a kommunizmus építését.
  Parazitázás és munkából való késés miatt bebörtönözték őket, mint Sztálin idején, és ez ösztönözte az ipari növekedés magasabb ütemét. A Sztálin alatt némileg lemaradt mezőgazdaság is felemelkedett. Műtrágyákat, traktorokat és különféle berendezéseket is gyártottak. Ügyes gazdálkodással a kolhozok is hatást tudnak produkálni. És ez természetesen teret adott a találmányoknak. Voznyeszenszkij idején a tudományt aktívabban és bőkezűbben finanszírozták, mint Sztálin és Hruscsov idején, a fiatal tudósokat ösztönözték.
  A merevségnek és az ügyesebb irányításnak, valamint a tudomány fejlődésének köszönhetően a Szovjetunió két évvel korábban felbocsátotta a műholdat. És még 1958-ban, november 18-án, Voznyeszenszkij születésnapján repültek az űrbe. És ez lett a kozmonautika napja.
  A Szovjetunió gyorsabb ütemben fejlődött. A fegyelem a liberális Hruscsov és a stagnáló Brezsnyev idejével ellentétben sztálinista volt. A tervezés ügyesebb, a tudományos fejlesztések gyorsabban valósulnak meg. Maga Voznyeszenszkij természetesen sokkal tehetségesebb és hatékonyabb ember, mint Nyikita Hruscsov és Leonyid Brezsnyev. A csapata pedig fiatalabb és hatékonyabb volt. És a Holdra való repülés a Szovjetunióban történt 1967-ben. Ráadásul a szovjet birodalom megtartotta ellenőrzését Kína felett. Voznyesensky okos és megérti, hogy semmi sem egyesíti úgy a népeket, mint egy közös ellenség!
  A koreai háború 1950. június 25-én kezdődött. Sztálin is ezt akarta. Voznyeszenszkij is így járt, és Kína ellen lökte az USA-t. A háború elhúzódott. Természetesen a zseniális Voznyeszenszkij nem akart békét. Előnyös volt számára, hogy a NATO és Kína kiirtották egymást és felőrlik a csapatokat. 1953 májusában megkezdődött az Égi Birodalom csapatainak nagy offenzívája. A harc hevessé vált. A kínaiaknak novemberben óriási veszteségek árán mégis sikerült bevenniük Szöult. Télen nagyon heves harcok folytak. Kína egyre több erőt vetett harcba. Szerencsére sokan vannak. Amerika szövetségesei kelletlenül harcoltak. Valami Korea miatt érdemes cinkkoporsót venni? És fokozatosan elhagyta Koreát. De az Egyesült Államok makacsul kitartott, és növelte kontingensét is. De nukleáris fegyvereket nem használtak... A harcok 1963-ig tartottak.
  Amikor Kennedy végül úgy döntött, hogy véget vet egy háborúnak, amely több áldozatot követelt Amerikának, mint a második világháború.
  Miután egyedül több mint egymillió embert veszített el, Amerika elhagyta Koreát. Kína ötször annyit veszített el. De a lakosságával ez nem sok. Több mint százötvenezer amerikai szövetséges is meghalt, nem számítva a sebesülteket. Plusz a halott koreaiak.
  Amerikában felerősödött a háborúellenes és pacifista hangulat. Kína egyre jobban függött a Szovjetuniótól.
  Sztálin továbbra is kultusz volt, és a mauzóleumban feküdt Leninnel.
  Magának Voznyesenszkijnek úgy döntöttek, hogy külön mauzóleumot építenek, esetleg Leningrádban.
  Sőt, Kazánt Sztálinról nevezték el halála után. Úgy döntöttek, hogy még nem érintik Moszkvát. Talán Voznyeszenszkij abban reménykedett, hogy felülmúlja Sztálint, és Moszkvát az ő tiszteletére átnevezik Nyikolaj Voznyeszenszkijre.
  Ráadásul a szocialista tábor tovább bővült.
  Fidel Castro nyert Kubában. És hamarosan Kuba belépett a Varsói Szerződésbe. Tito nem veszekedett a Szovjetunióval. Jugoszlávia és Albánia belépett a Varsói Szerződésbe. A szocialista világ egységes és tartós volt. Volt egy háború Vietnamban, de az rövidebbnek bizonyult.
  Az Egyesült Államokban a háborúellenes tüntetések és az emberek komoly nyomása túl nagy volt. És megjelentek a feketék. És kialakult a Korea-szindróma. Amerika többet veszített benne. Ezenkívül kínai önkéntesek vettek részt a háborúban, és felgyorsították az amerikai hadsereg vereségét. Tehát a háború rövidebbnek bizonyult, de az amerikaiak sokkal többet veszítettek, mint a valós történelemben.
  A hatvanas évek végére a gyorsabb ütemben fejlődő Szovjetunió nemzeti jövedelem tekintetében megelőzte az Egyesült Államokat.
  Amerika ezzel szemben többet veszített Koreában, Vietnam pedig lassabban fejlődött.
  Voznesensky soha nem legalizálta az abortuszt, és gyakorlatilag nem volt fogamzásgátló a Szovjetunióban. Ezért a születési ráta és a népességnövekedés is magasabb volt, mint a valós történelemben. A nemzeti politika is merevebb volt. Mindenhol szükségszerűen megtanultak oroszul, ott volt a külterület oroszosítása. 1971-ben új alkotmányt fogadtak el, amely a Szovjetuniót sokkal egységesebb országgá tette azáltal, hogy megtiltotta a köztársaságok kilépését a birodalomból. Ezenkívül létrehozták a Szovjetunió nép által választott elnöki posztját.
  1971. november 18-án népszavazást tartottak az új alkotmányról és a Szovjetunió elnökének öt évre történő megválasztásáról. Ez pedig a tekintélyelvűség erősödését jelentette a Szovjetunióban, bár tisztán jogilag. Valójában a főtitkár és a minisztertanács elnöke már diktátor volt.
  Voznyeszenszkij legalizálta diktatúráját, valamint egy tekintélyelvű államformát. És bevezette az alelnöki posztot is, gondoskodva a hivatalos utódról, hogy vis maior esetén elkerülje a hatalmi harcot környezetében. És ez természetesen nagyobb bölcsességről beszélt, mint Nyikita Hruscsov.
  A Szovjetunió behatolt Afrikába és Latin-Amerikába. Még több sikert ért el, mint Brezsnyev alatt. Főleg Latin-Amerikában. Ahol a kubaiak aktívabbak voltak. Chilében pedig szovjet és kubai csapatokat vezettek be Pinochet szétzúzásával.
  1973. november 18-án ünnepelték a Szovjetunió elnöke, Nikolai Voznesensky hetvenedik évfordulóját. Ekkorra a Szovjetunió gazdaságilag a világ legfejlettebb országává vált, katonailag pedig már régóta a legfejlettebb ország. És még egy szuperrakétát is elkezdtek építeni, hogy a Marsra repüljenek. A Szovjetunió lakossága nagyobb volt, mint a valós történelemben, és továbbra is gyorsan növekedett.
  Voznyesensky ösztönözte a tudományt és a különféle kutatásokat. 1974. november 25-én pedig olyan sugárzást fedeztek fel, amely az egész Föld bolygón letiltja az atomfegyvereket.
  A Szovjetunió ugyancsak elvesztette a nukleáris csapások lebonyolításának képességét, de másrészt nem félhetett az amerikaiak megtorlásától. És a Szovjetunió lakossága nagyobb, mint Amerikában, a gazdaság erősebb, a hadsereg pedig számban és minőségben is jobb. Így nyugodtan harcolhatsz.
  1975. május 9-én pedig elkezdődött a harmadik világháború. Varsói Szerződés a NATO ellen. És a kommunizmus kísérlete a világuralom megteremtésére. Kínát még mindig az idős Mao uralta, és ő támogatta a Szovjetuniót az USA-val szemben. És elkezdődött egy nagy háború, atomfegyverek nélkül. A szovjet és a kapitalista tábor között. És kiömlött a vér.
  A szovjet csapatok támadást indítottak a NATO ellen, néhány stratégiai előnnyel. Először is a kommunisták kerültek hatalomra Görögországban, és belépett a Varsói Szerződésbe. Ausztria is szovjet ország lett.
  Szóval az offenzíva jól sikerült. A Vörös Hadsereg tankjainak ütése megsemmisítő erő.
  A T-80-asok, a legújabb gázturbinás tartályok áthaladtak az NSZK-n, és semmi sem akadályozta meg őket. Egy 125 milliméteres ágyú öt kilométeres távolságból fúrta át a német Leopardokat. Maguk a német autók pedig még közelről sem tudtak homlokon áthatolni a szovjet formatervezésen. Tehát a szovjet tankok óraműként mozogtak.
  Elizabeth, Elena, Catherine egy tankban lovagoltak. A legénység mindössze három fő. És lőttek az ellenségre.
  A lányok csupasz lábujjakkal nyomkodták a joystick gombjait. És jól ütöttek. És összetört egy csomó német és amerikai tankot. Az ilyen erőt nem lehet megállítani. A harcosok, azt kell mondanom, nagyon harciasak.
  Megütötték a "Leopárdot" és énekelték:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében!
  És a harcosok fogták és megmutatták a nyelvüket!
  Elena csupasz lábujjakkal lőtt, és nyikorgott:
  - A bolygó nagyságáért pirosban!
  Ekaterina a csupasz lábujjaival dörömbölt, és felsikoltott:
  - A nagy Oroszországért!
  Erzsébet mezítláb is energikusan jegyezte meg:
  - Az ellenség feletti győzelemért!
  Ezt követően a lányok a NATO-csapatokat legyűrve egy egész romantikus verset énekeltek, menet közben komponáltak;
  NATO dühöngve tombol,
  Az ezred ellensége előrelendült...
  De a hóhérok-ellenfelek,
  Az oroszok ellenségeskedéssel fognak találkozni!
  
  Bújj a disznó bőrébe,
  Az ellenség porrá lesz törve...
  Az oroszok hevesen harcolnak
  Erős katonakökle!
  
  Lányok, a Komszomol sötétsége,
  Buzgón támad...
  A harcosok tekintete éles,
  Szóval ismerd a NATO kaput!
  
  A legerősebb a világon
  A lányok mezítláb futnak...
  Áztasd az összes ellenséget a WC-ben,
  Az OMON nem fogja tudni visszatartani magát!
  
  A háború szörnyű szó
  Ez acélból cseng...
  Mindannyiunkat sasnak hívnak,
  És az orosz hit pajzs!
  
  Nincsenek szebb oroszok az űrben,
  Gyönyörű izmos lányok...
  Az univerzumban veszélyesebbek
  A fiú álma valóra válik!
  Megszülhetjük az univerzumot,
  Moszkva a harmadik, Róma,
  És a szeretet műve a teremtés,
  Készítsünk egy hihetetlen lakomát!
  
  Oroszországban minden rendben lesz,
  Amiből a nagy Éden lett...
  És a lányok kérték Istent
  Nincs több probléma!
  
  Nagyon erős tankjaink vannak,
  Elég üzemanyag az egész tankhoz...
  Szorítsatok ti bunyók,
  A lány sarkától a nikkelig!
  
  A kagylók repülnek és rakéták
  És vannak klassz bombáink...
  A harcosok lábait éneklik,
  Erősen beleüt a szemébe!
  
  Mint a kommunizmus csillaga
  Egy kvazár csillog felettünk...
  Elpusztítjuk a fasizmus hordáit,
  Orosz Isten ajándéka van nekünk!
  
  Minden ember olyan lesz, mint a testvérünk,
  Nálunk is van vörös vér...
  És átkozd a gonosz fasisztákat,
  És a Lada szerelme a srácok iránt!
  
  Hazánkban mindenki óriás,
  Minden ember olyan, mint az ujjak egyenlőek...
  Svaroggal együtt egyek vagyunk,
  Legyenek ránk büszkék apáink!
  
  Oroszországom harcos ország,
  Ebben a kozmosz megtalálta a lányát ...
  A lány mezítláb fut
  Kergessük el a fasisztákat!
  
  Nem lesz Oroszország a NATO alatt,
  A kommunizmus fog uralkodni benne...
  Harcolnunk kell a hazánkért
  Tehát csak előre, nem lefelé!
  
  Házakat, utakat építünk
  Mi teremtettük a világot örökké...
  Lányok gyönyörű lábak
  Minden fiú álma!
  
  A világot a legjobbá tesszük
  És mindenhol a leggazdagabbak...
  És lesznek türkmének és csukcsik,
  Élj a legszebb országban!
  
  Akkor le fogjuk győzni a fenevadat, tudod
  És csodálatos paradicsommá tesszük a világot...
  Gyönyörű a rajz az íróasztalon,
  Ezért a harcért és a merszért!
  A lányok testes hangon küzdöttek és énekeltek. Az amerikai és a német tankok kiütöttek. Itt is áttörték a Challengert, nagy távolságból kettészelték az oldalát.
  A Szovjetunió erős ország. De kegyetlen is. Például Elenát letartóztatták. Megbilincselték és az MGB előzetes letartóztatásába vitték.
  Ott egy speciális dobozba vitték, és megparancsolták, hogy vetkőzzön le. Elena lassan levette a ruháit. Egy fehér köpenyes nő jelent meg, és vékony orvosi kesztyűt húzott a kezére.
  Elenára mosolyogva bólintott.
  - Meg kell érintenem!
  És elkezdte vizsgálni a hajából. Aztán belenézett a fülébe, orrlyukaiba, bemászott a szájába. De a legmegalázóbb az, amikor egy gumikesztyűben lévő ujj mélyen az anyaméhbe zuhan. Elena kérlelhetetlen késztetést érzett a vizelésre. Aztán a fehér köpenyes matrónája csavarni kezdte az ujját a méhében. És olyan szép volt... A lány kéjesen felnyögött. A matróna tovább csavarodott a hüvelyben. Amíg Elena meg nem jött, még kissé bágyadtan is.
  Aztán beledugták az ujjukat egy kesztyűbe, és a fenekét is belehúzták.
  Aztán lefényképezték, ujjlenyomatot vettek a kezéről és a lábáról. És elvittek a börtönzuhanyhoz.
  Miután megmosta Elenát, egy köntöst adtak neki. És odament az ágyhoz. Több mint harminc nő volt a cellában. Elena azonban gyorsan megszokta a szorítást, és mélyen aludt. Más foglyok pedig féltek attól, hogy fizikailag erős és harcművészetet birtokol.
  Három hónapot töltött egy előzetes letartóztatásban, és kiengedték. Ennek ellenére az idők nem sztálinistaak.
  A kínzás pedig enyhe volt, gyakran levetkőztették és átkutatták. Mása matróna mindent megtett. Állandóan elhozta Elenát az orgazmusig, ujjait a Vénusz kebelébe dugta, és ott ügyesen csavarta. És ez nagyon szép volt!
  És ugyanakkor fájdalmasan kínos. Elena borzongva emlékezett erre, és a lábai között nedves lett.
  Most pedig puszta ujjakkal megnyomja a joystick gombjait, és elüt egy másik autót.
  A szovjet csapatok meglehetősen sikeresen és szinte a terveknek megfelelően haladnak előre. Lányok harcolnak az égen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova.
  Yankee repülőgépekkel harcolnak. És repülőket lőnek le.
  Ugyanakkor rakétákat is használnak, amelyek nagy távolságból ütik be. Mindkét lány gyönyörű és nagyon fiatalnak néz ki. De ugyanakkor a Nagy Honvédő Háború alatt is harcoltak, és Anastasia Vedmakovának sikerült bejelentkeznie a spanyolba.
  Ezek a lányok itt, hatalmas kiterjedésű és hűvös ugrásokkal!
  Anastasia csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt. Elütött egy amerikai autót, és nyikorgott:
  - Én terminátor vagyok!
  Akulina is csupasz sarkával csapkodva üvöltött:
  - Én egy űrszörny vagyok.
  A háború már nem olyan érdekes, mint a második világháború idején. A rakéták nagy távolságból működnek, és maguk a célpontra irányulnak. És itt nem lehet ügyességet mutatni és ügyességet mutatni.
  És akkor volt, amikor olyan agresszívan harcoltak a németekkel.
  Aztán keményebb volt.
  A tapasztalt, de örökifjú Akulina szárnyas aforizmákat kezdett kimondani, úgy firkálva, mint egy géppuskából, ő maga pedig ágyúból lövi le az amerikaiakat és másokat;
  Politikus, ez egy farkas, aki nem báránybőrrel, hanem zöldszámlával csalogatja a nyúl szavazókat!
  Politikus, ez egy farkas, aki azonban szereti a zöldet!
  A politikus-róka nyúlként fogja a választókat a "káposzta" ígéreteire!
  Az a politikus, aki túlságosan keresztet vet, hatalomra kerülve a választók keresztjévé válik!
  A politikus hamis aranyhegyeket ígér, de az igazit a sziklák közötti szakadékba ejti!
  A nagy tölgyfák hangosan dőlnek, a szavazó politikusok tuskókat törnek össze, ha esnek!
  Istennek minden nap új napja van, de a politikusoknak örök péntek és hétfő van!
  A politikus jót akar, csak a saját zsebében!
  A bohóc bolondnak adja ki magát, hogy megnevettesse, a politikus okos, hogy bosszúsan ordítson!
  A bolondok igazat mondanak a királyoknak, a politikusok hazudnak maguknak!
  A politikában csak állatok vannak: patkányok, farkasok, rókák, sakálok, de csak emberből lehet oroszlán!
  A politikus olyan, mint egy lidérc - vért akar inni, és egy fillérért szerelmesprést vesz!
  Istenben még a bolond is tud hinni, csak a zseni képes arra, hogy ne veszítse el a hitét az emberben!
  Tehetség, ez egy gyémánt, szorgalommal kell csiszolni, és oktatással vágni!
  A temetkezési vállalkozó nem megy csődbe, amíg a férfi maga hajtja be magát a koporsóba!
  A vodka az államot megmérgező méreg, részeg agyú politikusok irányítják!
  Nincs nagyobb szerencsétlenség az embernek, mint a politika, csak a bánat nem tudja, ki játszik az emberrel!
  Méz a politikusok ajkáról mámorító, csak fájdalmas másnaposság és soha nem múlik el!
  Az arany puha fém, de bármilyen vastagságú védelmen áttör, kivéve ha a lelkiismeret kristály!
  A politikusnak mindig verbális hasmenése jön ki a száján, de a választó néha rózsaszagra veszi!
  Politikus, ez akkora róka, hogy a varjút gyakrabban nem érdemeivel dicsekszik, hanem mások hiányosságait káromkodva!
  Ha el akarod venni a sajtot a varjútól - baszd meg jól a csalogányt!
  A politikusnak feneketlen zsebei vannak, pedig erkölcsben szilárd fenék!
  A lángoló politikusok akár egy felperzselt sivatagot, akár egy korhadt mocsarat hagynak maguk után!
  Egy tüzes hangszóró csak hamut hagy maga után!
  Ha a fej öntöttvas, akkor ez a test legsérülékenyebb része!
  Ha olyan telivér vagy, mint egy kutya, ez nem jelenti azt, hogy nem hordsz ki magadból az arrogancia kutyáját!
  Lovassá válni - szántani, mint a lovat!
  A start mindig nehéz a sportban és a politikában, de a cél túl könnyű ahhoz, hogy lefelé repüljünk!
  A fékezés rossz, fék nélkül rosszabb, mint valaha!
  Politikus, ez akkora róka, hogy a farkát csavargatja, hogy előrébb jusson, és ravasz, hogy elkapja a pénztárcáját!
  Az erszénybe kerülő politikus nyelvére az érmék jól tapadnak!
  A vodkában sok a keserűség, a politika beszédeiben pedig édesség, de inkább az utóbbit hajtja a koporsóba!
  A politikus persze prostituált, de kizárólag a nyelvével dolgozik!
  Akik megjelentek a Teremtő Isten előtt - természetesen politikusok, ők okozták a sötétséget és a káoszt!
  Mi a különbség a politikus és a katona között? A katona szuronnyal, ököllel harcol, a politikus csak a nyelvét köpi!
  Ha egy politikus populista, akkor lehúzza a szavazót!
  A választók centijét elfoglaló politikus, nem center, hanem olyan játékos, akinek a politikája oldalról fog kijönni!
  Erő a hadsereg, ha a Haza nem szült erőtlenséget!
  A hadsereg tehetetlen, ha a tábornokoknak hátul van az agyuk, a parancsnokoknak meg szar a kezük!
  Egy nő undortól visszautasítja a pénzért szexet, a politikus pedig szégyentelenül lefekszik a mannáért!
  Egy nő szexet akar egy jóképű férfitól, a politikus pedig egy seggfejtől kap elégtételt!
  Egy politikust sok pénzért eladnak, de ő maga egy fillért sem ér, és nem őrült!
  Ha egy politikusból hiányzik az intelligencia, akkor ezt túlzott aljassággal kompenzálja!
  A politikus nagyon szeretett ugatni, de a kutyaszerű hűség csak az aranyborjút tartja meg!
  Miért ígér aranyhegyeket a politikus? Rossz kezű pénzérmék hevében a zsebedbe verni!
  Miért jobb egy politikus, mint egy prostituált? Akik csak átvitt értelemben fertőznek AIDS-szel, de halálosabbak!
  Gyönyörű csupasz női lábak, csak a politikusok húznak cipőt undorító módon!
  Miért veszélyesebb a róka, mint az oroszlán? Mert a nyelv halálosabb, mint az agyarak!
  A bolond nem alszik el, a részeggel ellentétben a politikus nem hagyja abba a hazudozást, ellentétben a lúzerrel!
  Egy prostituált illatos parfümöt használ, hogy ügyfeleket vonzzon, a politikus verbális hasmenéstől bűzlik - szavazók vonzására!
  Miért olyanok a politikusok, mint a kövér macskák? Mert egérfogójuk egy hosszú nyelv, és a csalás pofájának markolása!
  Miben jobb egy nő a politikánál? Kellemes szagú embert vonz, politikus pedig semmiféle kölnivel nem tudja elrejteni a bűzt!
  A hóhér a legbecsületesebb ember, az ügyfél soha nem fog panaszkodni, hogy késve rendel!
  A halál is kaland, ismeretlen folytatással, csak az ember kerülné szívesebben az ilyen szórakozást!
  Ez a hóhér az a munkás, akinek a megbízója nem sürget!
  Az orvos néha hóhér is, csak a kliens fekszik alatta önként!
  Egy szakáll nélküli fiatal is lehet kecske!
  Politikus, ez egy patkány, amelyik a nyelvével harap!
  A szívben nincs Isten, de a pap a májban van!
  Soha nem lehet tudni, mikor ér véget a világ, de az élet rémálma végtelennek tűnik!
  Egy hívatlan vendég rosszabb, mint a koronavírus!
  A leghalálosabb vírus a szóbeszéd fertőzését terjesztő politikusok!
  Isten teremtette a fényt, a sötétség akkor jelent meg, amikor az embereket elvakították a politikusok!
  Mikor jelent meg az első politikus? Amikor Éva megcsalta Ádámot, a tudósok rájöttek, hogy az ember majomból fejlődött ki!
  Az, hogy egy személy majomtól származik, vitatható, de kétségtelen, hogy az emberek méltatlan bálványokat utánoznak!
  A háború egy kalapács, amely megtöri az emberi illúziók tükrét!
  Egy politikus békét ígér, de ő maga csak a saját pénztárcájával képes barátkozni!
  Politikus, ördög, de nem bújja olyan ügyesen a farkát!
  A politikus olyan, mint a fény angyala a beszédekben, a Sátán pedig a megvalósításban!
  Ha hirtelen édesnek érzed magad egy politikus beszédeitől, nézd meg, hogy a földre hullott-e az intelligenciád!
  Milyen értelemben többé-kevésbé őszinte egy politikus szavakban: mások sem jobbak!
  Politikus, szereti kiönteni a beszédek ezüstjét, de valamiért csak az időben való elhallgatás kap aranyat!
  Még a gyémánt sem olyan kemény, hogy ne kábuljon el egy politikus makacs ígérgetési vágyától!
  Itt a harcosok már kicserélték a harci felszereléseiket és visszatértek a bázisra. Igen, a Szovjetunió hadsereg offenzívája nagyon erős.
  Harc és más harcosok. Például Mirabela nagy hatékonysággal üti ki a szárazföldi célokat.
  Repülőgépei különféle célpontokat támadtak meg, főleg a szárazföldön.
  A lány csupasz lábujjával nyomogatta a gombokat, és elragadtatva énekelt;
  Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  A szovjet csapatok már közeledtek Bonn felé. A Vörös Hadsereg tábornokai nagyon elégedettek voltak. Magabiztosan nyertek. De egy csatában különböző eredmények születhetnek. A Vörös Hadsereg számos harckocsit, tarackokat és más típusú fegyvereket vett fel. A csaták megmutatták, hogy az amerikai M-60-as tankok nem voltak riválisai a szovjet T-72-nek és T-80-nak. Azonban még a korábbi T-64-esek is erősebbek, mint az amerikaiak.
  Tehát a szovjet csapatok eleje kifejezetten szétzúzta az ellenséget. A Szovjetunió marsalljai diagramokat rajzoltak a támadó hadműveletekről. A fejlett tankok pedig behatoltak a Rajna folyóba. És rágurult hernyókkal. És lenyűgöző látvány volt.
  Ezt követően egy egész zászlóalj lány melltartóját ledobva csobbant a folyóba. És olyan szép volt.
  A szovjet csapatok bevonultak Belgiumba... Még 1975 májusa volt, meleg volt, és a levegő megtelt tavaszszal.
  A helyi lakosság a harcosok előtt térdre borult és megcsókolta csupasz, cizellált lábukat.
  A harcosok nyertek...
  Alenka például csapatával elsőként futott be Brüsszelbe. Anyuta csupasz lábujjjal gránátot dobott, és kotyogott:
  - A vörös kommunizmusért!
  Alla, egyszerre két géppuskából firkálva, megjegyezte:
  - És a zöld kommunizmus nem rossz!
  Maria csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépett egy NATO-katonát, és nyikorgott:
  - És a legfényesebb szín a győzelem színe!
  Marusya kilőtt egy páncélököt, összetört egy ellenséges tankot, és csicseregve:
  - Győzni fogunk!
  És megrázta melleinek kitett skarlátvörös mellbimbóit. Itt a lány...
  Itt is harcolnak a BMP-k, fegyverekkel és gépfegyverekkel. És aktívan csépelik a NATO hadsereget is.
  A lány, mint mindig, tele van agresszióval és izgalommal. És a szemük csillog. Olyan csodálatos harcosok.
  A gyalogsági harcjárműről tüzelő Olimpia ezt énekli:
  Oroszország nagyságát nem lehet megérteni
  Olyan hatalmas és szent...
  A haza hadserege legyőzhetetlen,
  A hajthatatlan katona dicsőségére!
  És a lány fog és lő egy rakétavetőről. És sok ellenséget fog letenni.
  Igen, a csajok itt gusztustalanok...
  És most elhaladtak Brüsszel mellett, és a szovjet tankok már belépnek Párizsba. És ezt nagy lendülettel teszik.
  Margarita és Oksana lányok kitűzték a vörös zászlót az Eiffel-toronyra. És együtt mozog a széllel.
  A lányok lenéznek, és maguk alatt látják az egész Párizst. Csodálatos és nagyon szép város. És a tűz világít a sötétben.
  Margarita ezt énekelte:
  Mester és Margarita,
  Tudod, hogy háború van...
  Mester és Margarita,
  Mi a hős Sátán?
  Oksana magabiztosan kijelentette:
  - Bulgakov nem azt a szovjet embert mutatta meg, akire büszkének kellene lennie!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Papírokat dobálni, csúnya!
  Oksana intett a kezével a pilótáknak, és megjegyezte:
  - De a divatos ruhákról álmodozó nőket meg lehet érteni!
  Margarita felnevetett és búgta:
  - Nem tudsz nők nélkül élni, nem.
  Bennük a májusi nap, ahogy a költő mondta!
  Oksana logikusan kiadta:
  Nem számít, hány szót adsz
  Szeress belénk újra...
  Tehát minden alkalommal, legalább egy órára!
  
  A Vörös Hadsereg győzött. Emberek tömegei felszabadítóként üdvözölték a szovjet csapatokat. És ilyen nagy számban gyűltek össze vörös zászlók alatt.
  És szólt a zene, szólt a zenekar...
  A párizsi sziklás úton futó Alenka csicseregte:
  Ugyanezt álmodom
  Megint Párizsban vagyok, újra szerelmes vagyok.
  A háztetők mögül sütött nap Párizsban találkozott velünk.
  Hirtelen ránézek - a kávézóban állsz.
  Gyerekkoromban franciául tanultam
  És eldöntöttem, hogyan kezdjek el egy beszélgetést.
  Udvariasan "Bonjup", megmondom...
  Alla félbeszakította Alenkát:
  - Ezt a dalt férfinak kell énekelnie! leszbikusok vagyunk?
  Alenka mosolyogva egyetértett:
  - Igen, jobb egy fiatal srácnak énekelni! Viszockij típus!
  És a lányok nevettek.
  Párizs elfoglalása után a szovjet csapatok továbbmentek a Porte de Calais-hoz, hogy onnan csapjanak le Nagy-Britanniára. És ez az ő aktív lépésük a Vörös Hadsereg számára.
  A szovjet haditengerészet is előrenyomult és nyomult. Főleg a tengeralattjárók voltak sokak és alattomosak.
  Szovjet gyalogsági járművekből vésték ki...
  Natasha például belépett Rómába. Nagyon szép volt Rómában. Ezt a várost nem ok nélkül nevezték örökkévalónak. És annyi szép dolog van benne, köztük a Colosseum is. És különféle szobrok a császároknak és a császároknak...
  Natasha a kövekre csapta mezítlábát, és nyikorgott:
  - Dicsőség a Szovjetunió birodalmának!
  Ekkor a lány felpattant, és megfordult a levegőben. És a csupasz sarka úgy megvillant.
  Zoya agresszíven rámutatott:
  - Igen, a Szovjetunió nagyon híres!
  Augustine nevetve jegyezte meg:
  - És a kommunizmus korszaka lesz az udvaron!
  Ekkor a lány partnereire kacsintott. És láthatóan vidámabb lett. És készen állt a táncra.
  Svetlana megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkú cipőjét, és megjegyezte:
  - A kommunizmus szép! De nem az udvaron, hanem a fejben!
  A lányok pedig fogukat tátva nevetésben törtek ki.
  Róma alávetette magát a szovjet birodalomnak, akárcsak Olaszország. És ezzel egy időben megkezdődött a partraszállás Nagy-Britanniában. És a Vörös Hadsereg is megtámadta az Egyesült Államokat, Alaszkán keresztül. És ez is olyan merész bejegyzés.
  Alice és Angelica lányok áttörték Alaszkát, és rendkívül hatékonyan léptek fel. Ha az extrém szó megfelel a hatékonyságnak.
  Alice, aki az ellenségre lőtt, és a fogát tátotta, megszólalt:
  - Hiszek a kommunizmusban!
  Angelica dühösen morogta, és csupasz lábujjával gránátot dobott:
  - Ne törődj azzal, hogy mit hiszel - a tudás hatalom!
  A lányok minden rendelkezésre álló eszközzel visszaverték az ellenség támadását. Alice egyszer sakkozott Botvinnikkel, és vitatkozott az első szovjet világbajnokkal:
  - Igaz, hogy rossz helyzetben minden mozdulat rossz?
  Mihail Moisejevics mosolyogva válaszolt:
  - Egy jó sakkozó nem vezet rossz helyzethez!
  Alice kétkedve rázta a fejét.
  De még te is veszítettél!
  Botvinnik bólintott, de megjegyezte:
  - Elveszett, de újra feltámadt!
  Ebben a világban azonban volt néhány árnyalat. Mihail Moisejevics Botvinnikot nem fosztották meg a bosszú jogától, és a visszavágón Petrosjant is legyőzte. Aztán még egy meccset játszott vele. És elveszítette Szpasszkijt. Ezt követően Botvinnik végül úgy döntött, hogy feladja a bosszút. Bár még néhány évig ingyenes versenyeken játszottam. Szpasszkijt Bobby Fischer győzte le. Aztán Fischer még meggyőzőbb bosszút állt. És miközben még mindig sakkvilágbajnok. Karpov nem játszott vele. Fischer pedig készen áll a harcra.
  Alice azonban nagyon jól sakkozik. És Botvinnik szembeszállt az erejével. Nagyon megszorította a világbajnokát.
  Most Alice elsüti mesterlövész puskáját, és énekli:
  - Dicsőség a Komszomolnak, kivirágzott a nyakkendő a nyakában!
  Angelica felmordult:
  - Valahogy közepesen kapod Alice-t!
  A lány felhorkant válaszul. És újabb fordulatot adott a géppuskától.
  A lányok visszaverték az ellenség támadását, és tovább indultak. Angelica szeretett Go-t játszani. És nyerj ott sorozatokat különféle partnerekkel.
  De most heves tűz volt. És lőtt, leütötte a jenki katonákat.
  És miközben a lány énekelte:
  Orosz lovag vagyok a vadak térdén,
  Oroszország ellenségei Elsöpröm a föld színéről!
  És hogyan kacsint a társára. És csupasz lábujjakkal megint gránátot fog dobni.
  A Vörös Hadsereg alaszkai támaszpontja gyorsan bővült. A szovjet csapatok pedig higanycseppekként mozogtak a felszínen. Különösen a könnyű lovassági harckocsik léptek be a csatába.
  És a csatákban egy személy autók vettek részt, ahol a lány feküdt, és nagyon alacsony sziluettje volt - kompakt. És az amerikai pozíciók kaptak ilyen autókat. És most Margarita egy ilyen autóban ül, és az amerikaiakra lő, és magában énekel.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Megöltem a macskát!
  És egy fegyvertől, amelynek rövid csöve, mint egy puffanás. Küzdő lányok, akiknek a rabok puszilgatják csupasz, kerek sarkukat.
  Ezek a harcosok nem kegyelmeznek senkinek. Itt van a Domino lány, szintén mobil tankon, és együléses repül, és legyűri ellenfeleit.
  És hol versenyezhetnek az amerikaiak az ilyen emberekkel?
  Domino gépfegyverekből firkál, halálos tölteteket lövell ki és nyikorog:
  - Oroszországért, a kommunizmus országunkért!
  Domino menő lány, és az előtte álló férfiak térdre esnek...
  Már június van, és a harcok London külvárosában zajlanak. A britek nem számítottak arra, hogy fővárosukat ilyen gyorsan támadás éri. Európában pedig a szovjet csapatok a Pireneusokat legyőzve már Spanyolországban. És jönnek Madridba.
  Elizabeth a T-80-as harckocsin. A lányok sok dicsőséges győzelmet arattak, és most Spanyolország fővárosába lépnek be. Franco még él, és félelmében már elmenekült. A nép pedig felszabadítóként fogadja a Vörös Hadsereget.
  A diktatúra megdőlt, virágokat dobálnak a szovjet tank hernyói alá.
  Elizabeth azt mondta:
  - Megdöntettük a nácikat!
  Elena csupasz lábujjai segítségével meglőtte a lábát, eltörte az amerikai tankettát, és felmordult:
  - Megtettem, amit tennem kellett, negyven éve!
  Catherine agresszíven felszisszent:
  - Igen, nem törték szét a fasizmust Spanyolországban, és eljött a mi földünkre!
  Erzsébet mosolyogva válaszolt:
  - Hát semmi! De most szétzúzzuk az összes befejezetlen nácit! A kommunizmus világméretű testvérisége lesz! És az emberek soha többé nem fogják megölni egymást!
  A lányok kórusban csicseregtek:
  - Az emberek soha nem fogják megölni egymást! Dicsőség Oroszországnak!
  Madrid elesett. A szovjet tankok is behatoltak Lisszabonba. Megbuktatták a sokáig a trónon ülő Salazar diktátort is, aki a Hitler iránti szimpátiájáról ismert, és majdnem hadat üzent a Szovjetuniónak.
  Alenka lányok és csapata mezítláb csókolásra kényszerítették a foglyokat... Ezt követően a szovjet tankok oszlopa továbbindult.
  Gibraltár a NATO utolsó fellegvára Európában. A maga idejében nem hódolt be sem Napóleonnak, sem Hitlernek. De most a Vörös Hadsereg rohamozza meg.
  Elizabeth egy tankból lő a brit ütegekre.
  A lány sokat mosolyog és pontosan lő. Eltalálja a célt és nyikorog:
  - A kommunizmusnak nincs akadálya!
  Elena is találóan lőtt, csupasz lábujjait használva morgott:
  - Lány, mielőbb vigye a gépet!
  Ekaterina is megverte az ellenséget. Pontosan ököllel ütötte, és fogát kitárva sikoltott:
  - És jól jön egy csöv alatti gránátvető!
  Tegyük fel, hogy a lányok harciasan lőnek Nagy-Britannia pozícióira.
  Elizave még forgatás közben is ihletet érzett, és több tucat aforizmát komponált;
  Az oroszlán az állatok királya, de a rókák általában uralkodnak az állatokon!
  A farkas báránybőrt vesz fel, a politikus fehér kesztyűs cipőt!
  A politika egy piszkos üzlet, és a fehér kesztyű is megfelelő, mint a fehér kabát a bányában!
  Nem az a király, aki ordít, mint az oroszlán, hanem az, aki ravasz, mint a róka!
  A diktátor úgy szereti a demokráciát tanítani, mint a varjú a csalogányt énekelni!
  Emberek, ez nem marha, és az uralkodó nem serpenyő!
  Az ember Isten fia, mert teljes mértékben keresztre feszítik!
  A politikus néha báránybőrbe bújt farkas, de gyakrabban oroszlánbőrbe bújt kos!
  A politikusnak van a legnagyobb művészete, drága eladni, ami egy fillért sem ér!
  Politikus, ez a palackok diktátora - a beszéde másnaposságot okoz!
  Nincsenek olyan tisztességes emberek a politikában, mint a vegetáriánusok a farkasok között!
  Csendben a rend, a rendetlenség szóbeszédre ad okot!
  A politikus egy törpe, hosszú nyelvvel és gigantikus ambíciókkal!
  Nincsenek száraz kövek a folyóban, nincsenek tiszta kezű politikusok!
  Isten nem engedi elpusztulni az emberiséget, ha nem süllyed le a pokoli állatok szintjére!
  Jobb szakálltalan fiatalembernek lenni, mint ifjúkorát megváltoztató kecskének!
  A politikus bűzt áraszt, a mézédes beszédek édes illatán keresztül!
  A politikusnak egyetlen célja van: a hatalom, és ennek eléréséhez minden módszer merő szenny!
  Politikus, ez nem mindig erős kéz, hanem mindig hosszú nyelv!
  A politikus hosszú nyelve megrövidíti a választó életét!
  Diktatúra alatt olyan, mint a buszban - a fele ül, a másik fele remeg, a zsarnok irányító pedig maga egy gyáva nyúl!
  A politikus az a matematikus, aki nem akar megosztani senkivel, de szeret elvinni!
  Nincsenek testvérek a politikában, hanem csupa legény, nem varázsló, hanem csupa éjtündér!
  A politikus meg akarja mutatni a választónak, hogy ő egy varázsló, de a valóságban csak egy éjtündér!
  Egy acélgolyók nélküli politikus azt kockáztatja, hogy felveszi a nadrágját!
  Politikus, ez egy bohóc, de ahelyett, hogy nevetne, meghányja!
  A politikus bohóc, de nem szőnyeg, hanem szőnyeg!
  A politikus bolond, de harangjait a tétlen beszéd bronza zengi!
  Politika, minden kosz, amikor felmászunk a csúcsra!
  Politikus, a lehető legtöbb zajt csapva lop, de nem csak pénzt lop!
  A politikus gyűjti a választók szavazatait, hogy befogja a száját!
  Politikus, ez az Isten csak fordítva, a Mindenható rendet teremt a káoszból, a politikus pedig a rendet káosszá változtatja!
  A politikus szívében gyáva nyúl, ráadásul szereti a zöldet!
  A vodka az, ami egy órára szórakoztat, egy politikus egy évszázadon át könnyeket hullat a csalódástól!
  Egy pohár vodkában nem fullad meg az elme, de egy politikus édes beszédéből egy csepp is elég, hogy megfulladjon az ország!
  A farkas dajka az erdőben, a politikus farkasmarkol embert és állatot egyaránt megnyomorít!
  A diktátor egy róka, de sokkal falánkabb, és képes lenyelni az összes embert egy boa konstriktorral!
  A politika beszéd, mint a kalapács elriasztja a gondolkodást, bár súlya nincs!
  A politikus egy feszítővas, ami agyonüti, csak a viasznál lágyabb, ha elvekről van szó!
  A politika egy olyan terület, ahol mindenkit becsapnak, és mindenki téved, de az nyer, aki elferdíti a hihetőséget!
  Egy mezítlábas nő nem kockáztatja, hogy elkapja a férfi közöny megfázását!
  A férfiaknak nincs női fantáziájuk az öltözékhez, a nőknek nincs férfias realizmusuk a cipőkhöz!
  Egy nő szereti, ha a férfi engedelmes, és közömbös az alkohollal szemben, de az a férfi, aki képes maga alá gyűrni, megrészegíti!
  A lányok röviden, sokoldalú kézművesek, és elfoglalták Gibraltárt. London is elesett. A szovjet hajók már partra szálltak Írországban. És igen, Alaszkát elfoglalták, és a Vörös Hadsereg belépett Kanadába.
  A lányok hevesek és ugrálnak...
  Alice nevetve jegyezte meg:
  Kemény harcosok vagyunk!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott.
  Angelica megjegyezte:
  - A meredekség nem mindig az intelligencia jele!
  És csupasz sarkával megadta magát egy mágneses aknának. És lerakott egy csomó harcost.
  A lányok átszaladnak Kanadán és énekelnek;
  A komszomol lányok a legmenőbbek,
  Úgy harcolnak a fasizmus ellen, mint a sasok...
  Legyen sikeres Szülőföldünk,
  Harcosok, mint a madár hevével!
  
  Határtalan szépségben égnek,
  Bennük az egész bolygó fényesebben melegíti a lángot ...
  Legyen az eredmény határtalan
  Az anyaország még hegyeket is őröl majd!
  
  Szülőföldünk dicsőségére, szent,
  Harcolni fogunk a fanatikusokkal...
  Egy lány mezítláb fut a hóban,
  Szűk hátizsákban hord gránátokat!
  
  Ajándékot dobok egy nagyon erős tartályba,
  Törd össze a dicsőségért...
  A lány géppuskával lő,
  De van egy vitéz állam lovagja!
  
  Minden lehet lány, hiszed
  Még az űrben is tud harcolni...
  És a fasizmus láncai fenevadak lesznek,
  Hiszen Hitler csak árnyéka egy nyomorult bohócnak!
  
  El fogjuk érni, lesz paradicsom az univerzumban,
  És a lány megmozgatja a hegyeket a sarkával ...
  Ezért harcolsz és mersz
  Szülőföldünk, Oroszország dicsőségére!
  
  A Führer vár egy hurkot magának,
  És egy géppuska van rajta gránáttal...
  Nem őrölsz ostobán,
  Lapáttal elássuk a Wehrmachtot!
  
  És ez lesz az univerzumban, így Éden,
  Nagy, mint a tér, és nagyon virágzik...
  Meghódoltál a németeknek, csak a hülye Sam,
  És Jézus mindig a lélekben él!
  
  Komszomol tagnak lenni nagyon jó,
  Egy gyönyörű piros zászló alatt hordták...
  Bár néha nehéz nekem
  De a szépség hőstettei nem hiábavalók!
  
  Mezítláb rohantam a hidegbe,
  Hófúvás csiklandozza a csupasz sarkát...
  A lányos lelkesedés valóban megnőtt,
  A kommunizmus új világát építjük!
  
  Hiszen a Szülőföld a saját anyánk,
  Élénk kommunizmussal van dolgunk...
  Bízzunk benne, hogy nem tapossuk el a hazát,
  Vessünk véget az aljas szörnyfasizmusnak!
  
  Mindig gyönyörű lány vagyok
  Bár megszoktam, hogy mezítláb vagyok a hófúvásban...
  Nagy álom vált valóra
  Milyen aranyfonatjaim vannak!
  
  A fasizmus áttört Moszkvába,
  Majdnem olyan, mintha a Kremlre lőnének...
  És mi lányok mezítláb a hóban...
  Január áll, de nekünk májusnak tűnik!
  
  Mindent megteszünk az anyaországért
  Nincs számunkra kedvesebb ország a világegyetemben...
  Legyen nagyon fényes élet,
  Nem kell csak az ágyon pihenni!
  
  Építsünk egy ragyogó kommunizmust,
  Hol van egy palota elágazó kerttel mindenkinek...
  És a fasizmus el fog pusztulni az alvilágban,
  Keményen kell küzdeni Oroszország anyáért!
  
  Szóval jó lesz az univerzumban,
  Amikor gyorsan megöljük az ellenséget...
  De most nagyon kemény a csata,
  A lányok mezítláb járnak!
  
  Lányok vagyunk, harcosok-hősök,
  Dobjuk a pokolba a vad fasizmust...
  És mezítlábas szépségnek látszol
  Hogy a kommunizmus zászlaja megtehesse!
  Lehet, hogy a dalok nem egészen az évadhoz valók, de szívből és teljes szívemből...
  1972 júliusában a Vörös Hadsereg belépett az Egyesült Államok kontinentális területére. És meggyőzően győzött, a hosszas kommunikáció ellenére. És a Vörös Hadsereg sikerei óriásiak voltak.
  És fölény a fegyverekben is.
  Főleg tankokként és repülésként is. És legyőzték az amerikaiakat.
  Elizabeth most magának az Egyesült Államoknak a területén harcol. Harcol és nyer, és nem felejt el énekelni:
  - Egy kettő három! Törd le a fasisztát!
  Elena csupasz lábujjaival tüzel, és nyikorog:
  Meghódítjuk Amerikát!
  Ekaterina megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, és kiadta:
  - A legmenőbb győzelem a miénk lesz!
  Ugyanakkor néhány jól irányzott lány és aforizma emlékeztet:
  Az égbe tortát ígérő politikus szélnek ereszti a nemzet tulajdonát!
  A prosti a nyelvével kap pénzt, a politikus szavazatokat, de az utóbbi sokkal korruptabb!
  A politikus egy szamár, aki falka szamárrá akarja varázsolni a választókat!
  A politikusnak egy tolvajöltönye van - szavazatzsarolás!
  A politikus egy kecske, akit verbális hasmenés fejnek!
  A prostituált sokkal őszintébb, mint a politika, a szex pénzért cserébe, jobb, mint a pornográfia a hangért!
  A politikust utolsó kurvának adják, de egyszerre megfertőzi az összes klienst!
  Az óvszer megvédi a prostituáltat a fertőzéstől, a politikai fertőzés ellen csak a füldugó segít!
  A politikus gyors a nyelvén, lassú az ígért teljesítésében, de csak gepárd az indoklásban!
  A politikus a hazugság mestere, a csalás nagymestere, a kitérés bajnoka, de nem ismeri a tisztesség elemi szabályait!
  Egy politikus nem hétszer mér, hanem levág három bőrt!
  A politikus egy tetű, aki a bikaszavazón ül, de kis mérete ellenére nagyon megterhelő!
  Amit egy nő akar, azt Isten akarja, és amit egy politikus, azt még a Sátán sem akarja!
  A politikus bokszoló korrupt játékvezetéssel és törvénytelen ütésekkel!
  A politikus olyan művész, aki jobban szereti a világos rajzokat, mint a sötét színeket!
  Nincs csúszósabb, mint egy politikus útja a csúcsra, csak lefelé löki a választókat!
  Ne hidd, hogy a politikus a barátod és a mentőöved, ő az ellenséged, és belerángat a szakadékba!
  A lelkiismeret drága jószág, de nem súly szerint adják el, és nem együtt veszik meg!
  Minden politikusnak vannak csontvázai a szekrényében, de a választóknak azt mondják, hogy hús a hűtőben!
  Ez a politikus egy macska, akinek egérfogója van készen a választók számára, csak a csali nem sajt, hanem verbális vécé!
  A választó vodkát iszik, a politikus pedig tépi a torkát!
  Inkább egész este inni, mint részeg szemmel politikusra szavazni!
  A politikus a magáét színlelve énekel, de valaki más jegyzetei szerint!
  A szerelemben nincsenek hamis hangjegyek, a politika pedig teljes hamisság!
  A csíkos beszédet terjesztő politikus kockás eget biztosít a választónak!
  A politikában gyakran az első az utolsó vadállat!
  Bár politikus és elefánt a porcelánboltban, minden résen átkúszik!
  A mezítlábas nő elcsábítja a férfiakat, cipőt húz a gazdagra, és a csupasz sarkát a sarok alá tömi!
  A meztelen női mellek nadrág nélkül hagyják a férfit!
  Prostituált levetkőzik a kliens előtt, politikus báránybőrt vesz fel a választók előtt!
  Ha megpatkolnak a fejetlen politikusok, akkor te vagy az utolsó kalap!
  Ha nincs király a fejedben, akkor kalap vagy és rászoruló!
  A korona nem azé, akinek a kalapja van!
  A legdrágább beszéd az aranycsend!
  Egy gyémántember erős akarattal és acél idegekkel!
  A szerénység ékesíti az embert, de a politikus szereti magát a csúfságig felmagasztalni!
  Szinte nem becsületes politikusok, de tele csalódott nyafogókkal!
  Elég a beszédből, ideje elkezdeni!
  A politikusok verbális hasmenésében a tettek fulladnak, de előkerülnek az üres szavak!
  A politika és a tenger térdig ér, de őt fülig borítja a verbális hasmenés!
  A politikusok szájából a mézből örökre elaludhatsz!
  A lányok jól alkottak és kiválóan küzdöttek. Philadelphia elesett, és beözönlöttek az amerikaiak.
  A szovjet és kínai csapatok győzelmes menetekkel nyomultak előre az Egyesült Államokban.
  Amerikában pánik, pánik, és úgy tűnt, nincs esély a megváltásra.
  A Vörös Hadsereg városról városra hódított. És már augusztus végén közeledett New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Egy egész zászlóalj lány kezdte megrohamozni az Egyesült Államok fővárosát.
  Egy csőcselékben, mezítláb és bikiniben harcoltak. És csupasz lábujjakkal dobálták a gránátokat.
  És rohant Washington körül. És gépfegyverből lőtték az ellenfeleket, és gránátokat dobtak.
  És üvöltöttek:
  - Lenin velünk lesz októberben,
  Hatalmas kettesével a naplóban!
  És ahogy a nyelvek mutatják. És adva lőni az ellenséget. És hogyan csépelnek a szovjet tankok.
  És eltalálják a tarackokat és a rakétavetőket.
  Így csapkod a "Smerch", és mindent egyszerre fúj. És egész környékek felrobbannak és összeomlanak.
  És kiderült, hogy zúzó ütések kegyetlen színrevitele. És a rakéták felrobbannak...
  A Fehér Házat lerombolták, az Amerikai Kongresszus pedig elmenekült. Így alakult a háború. A lányok pedig ordítanak és lövöldöznek.
  Aztán térdre fektették a foglyokat, és megcsókolták a mezítlábukat. És a félelemtől remegve teszik.
  Maria, akit egy fekete katona sarkon csókolt, kotyogott:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  És csupasz lábujjaival az orrán csattant.
  Augustine felkiáltott:
  - A vörös kommunizmusért!
  A harcosok pedig megtöltötték a katonákat, és szó szerint rájuk ugrottak. És ez volt a szovjet kancák agresszív nyomása.
  
  De a dolog nem korlátozódott erre sem... A lányok egy kicsit fel is gyújtották a férfiakat.
  De röviden: Washington bukott. És New York is... Az amerikaiak visszavonultak, vagy inkább délre menekültek.
  De a Vörös Hadsereg üldözte őket. És vezetett és vezetett egészen Mexikóig.
  1975. szeptember 3-án az Egyesült Államok kapitulált. A háborúnak már majdnem vége. De szükséges volt Latin-Amerika elfoglalása is Amerika-barát diktatúrákkal. Erőben nem riválisok, és ezekben az országokban az emberek a Szovjetunióért és a kommunistákért vannak.
  De tovább kell lépned és folytatnod kell. És leküzdeni a távolságokat.
  A háború még tartott, a lányok pedig harcoltak.
  Natasha, hogy lerövidítse az időt, repülőgépen repült csapatával.
  A lányok egy különleges fajta négyes sakkot játszottak, és az erőviszonyokról beszélgettek.
  Zoya mosolyogva mondta:
  - Most mindenes kommunizmusunk lesz!
  Augustine megjegyezte:
  - A kommunista államok és népek testvérisége lesz. És akkor nem lesz több háború, nem lesz több probléma. Nemcsak a Marsra fogunk repülni, hanem a csillagokba is. És ott legyőzik az öregséget, és mindannyian meztelenek, egészségesek és boldogok leszünk!
  Svetlana nevetett, és így válaszolt:
  - Örökké fiatal! Örökké mezítláb!
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Ez nagyszerű!
  A latin-amerikai harcok töretlenek voltak. A népek a Vörös Hadsereg oldalán álltak, a katonák és tisztek nem igazán akartak meghalni illegitim diktátoraikért. De az egyes fanatikusok harcoltak, de könnyen elfojtották őket. A csapatok pedig előrenyomultak, szétverték és legyőzték az ellenségeket.
  A Szovjetunió nagy könnyedséggel nyert...
  De a háborúnak még nincs vége. Bár novemberben Santiago bevette és megdöntötte Pinochet. És egész Latin-Amerika ellenőrzés alatt volt.
  De továbbra is fel kell szabadítani a feketéket Dél-Afrikában, és át kell venni az irányítást a Közel-Kelet és az iszlám országok felett.
  A Szovjetunió megteremtette a világ hegemóniáját. És mindent irányítani akart. Eljött az 1976-os év... A szovjet és kínai csapatok, valamint szövetségeseik másfél hónap alatt megszállták az egész Közel-Keletet, Pakisztánt és Iránt. Az indiaiak is részt vettek a pakisztáni harcokban. Egy hónappal később pedig átvették az irányítást Észak-Afrika felett. Az ellenállás gyenge volt, bár a szovjet és a kínai csapatok sokat gyilkoltak. Afrika többi országa nem ellenállt. És meglehetősen könnyen és szinte önként hódították meg őket.
  Dél-Afrika is csak két hétig ellenállt. Fekete természetesen támogatta a Szovjetuniót és Kínát. És a győzelem teljes volt. És volt egy repülés a Marsra, és minden nagyon kényes volt. A Vörös Hadsereg Ausztráliát és Új-Zélandot is elfoglalta.
  Ezt követően úgy döntöttek, hogy egyetlen birodalmat hoznak létre. Mao Ce-tung éppen most halt meg. Kínában pedig teljesen szovjetbarát erők kerültek hatalomra.
  1976. november 18-án pedig világ népszavazást tartottak a Szovjetunió létrehozásáról az egész Földön. Ezzel véget ért a szovjet birodalom összegyűjtése. A Szovjetunió egy ország lett az egész világon.
  És Nikolai Voznesensky az egész Föld bolygó elnöke. Nem sokkal ezután megtörtént az elnökválasztás öt évre. Erős világhatalom jött létre. Az emberek pedig a Naprendszer bolygóira repültek.
  Jaj, Nikolai Voznesensky nem halhatatlan. És nem sikerült felfedezniük a halhatatlanságot. És 1980-ban halt meg, amikor az űrhajók már elérték a Merkúrt.
  De volt egy alelnöke, egy nő, Margarita Korshunova, aki Voznyeszenszkij után kezdett uralkodni.
  És az élet jól és vidáman folyt.
  Az emberek elsajátították a Naprendszer bolygóit. Elkezdtek városokat építeni a Holdon, Marson, Vénuszon, Merkúron.
  2020-ban pedig megkezdődött az első emberes repülés a Naprendszeren kívül a Szíriusz csillag körül keringő bolygókra. És nagyon érdekes volt, és a maga módján gyönyörű.
  A Földön az anyagi problémák már megoldódtak, és nem volt szegénység. A rák elleni védőoltást kifejlesztették, és számos betegséget felszámoltak. Megkezdődtek a fiatalítással kapcsolatos kísérletek. Sokkal több történt.
  Mindenkinek volt már autója a személyes tulajdonában. Sok áru ingyenes lett, különösen az élelmiszer. A többi nagyon olcsó volt. Ráadásul az árak folyamatosan csökkentek, a bérek pedig nőttek.
  Nem volt munkanélküliség. Igaz, a tudomány rohamos fejlődése munkahelyhiányt teremtett. De ezt a munkanap hosszának csökkentésével megoldották. Először az ötnapos munkahetet vezették be. Aztán négy nap. Aztán a munkanapból hat óra lett. Aztán négyre csökkentve.
  Vagyis 2020-ban napi négy óra és heti három szabadnap lett a munka! És ez nagyszerű. És sok termék ingyenes és bőséges. Valódi fogamzásgátlás volt a túlnépesedés megelőzésére, de annyira mérsékelt. Három gyerek gond nélkül szülhető.
  A fajok és nemzetiségek közötti kapcsolatok, legalábbis külsőleg, meglehetősen virágzóak és barátságosak voltak. Az emberek egyetlen népcsaládként éltek. A szovjet nép kezdett dominálni, és úgy tűnik, minden rendben van.
  A vallás a kommunizmus, a materializmus és az ateizmus volt. A legfontosabb dolog az emberi elmébe vetett hit. Természetesen az embereknek embereknek kell lenniük.
  Nos, reménykedj a halhatatlanságban a kommunista tudomány erejével. Azt mondják, eljön az idő, és a tudomány olyan mindenható lesz, hogy még a halottakat is feltámasztja.
  És Sztálin, és Lenin és Voznyeszenszkij!
  És higgyétek el, hogy a tudomány feltámaszt minden embert a Földön. Egyesek az örök életre, mások az átnevelésre.
  És ez jobb, mint a paradicsomi bibliai mese. Az emberek pedig hittek a kommunizmusban és a halhatatlanságban. És hamarosan boldogság lesz az univerzumban.
  A vallások pedig fokozatosan eltűntek, és elvesztették jelentőségét. És az iszlám már nem volt olyan aktív. A mecseteket és a templomokat, valamint a templomokat is bezárták. És az emberek hittek az istenekben, akárcsak a mesefigurákban.
  A bûnözés szinte eltûnt, az élet nagyon jó volt, emellett rengeteg a videókamera, és szinte azonnali az észlelés. És az élet vidámmá vált.
  Az erotikában is megvolt a szabadság, sőt a meztelen testek divatja is. Volt az egészséges test és a testnevelés kultusza is.
  Az emberek az abszolút boldogság és a halál feletti győzelem felé haladtak! Az egyes szerveket már klónozták, a nyomorékok és rokkantok eltűntek.
  Az emberiség pedig annak köszönhetően, hogy Sztálin négy évvel korábban halt meg, bizakodó volt a jövőt illetően!
  
  
  PUTYIN SZERENCSÉJE HITLERRE
  Hitler egy mágikus rituálé segítségével fogadta Putyin orosz elnök szerencséjét. És ez drámai módon megváltoztatta a történelem menetét. Először a Nagy-Britanniáért vívott légi csatát megnyerték. Igaz, Hitler nem mert leszállni, de az égbolton a Luftwaffe szerezte meg a dominanciát. Franco ilyen feltételek mellett beleegyezett a Gibraltár elleni támadásba. A németek két nap alatt elfoglalták ezt az erődöt. És csapatokat küldtek Afrikába.
  A Szovjetunióval vívott háborút elhalasztották. De ez csak a náciknak kedvezett, így a fekete kontinenst meghódították.
  A nácik számbeli fölénye és jobb szervezettsége lehetővé tette számukra, hogy egy év alatt elfoglalják Afrikát, Közel-Keletet és Indiát.
  1942 novemberében pedig a nácik hirtelen partra szálltak és tizenegy nap alatt elfoglalták Nagy-Britanniát.
  Ezt követően megkezdődtek a Szovjetunió elleni háború előkészületei. A németek új harckocsikat telepítettek: "Panthers", "Tigers", "Lions", harcra készen. 1943. június 22-én pedig megkezdődött az invázió.
  Természetesen a Szovjetuniónak két év alatt sikerült jól felkészülnie erre az időre. A harckocsik száma harmincnyolcezerszázhúsz hadosztályra nőtt, a repülőgépek száma elérte az ötvenezret. A fegyverek és más típusú fegyverek száma is növekedett. De a Wehrmacht sokat hozzátett. A Harmadik Birodalomban a tankok száma hatezerről húszezerre nőtt két év alatt. A minőségük pedig jelentősen javult.
  A légi közlekedés a Harmadik Birodalomban is emelkedett. Az új ME-309 nagyon erős fegyver volt, és bekerült a sorozatba. A Focke-Wulf, valamint a Yu-288 és Yu-188 erősebbek voltak. És ez komoly volt. A Fritzben gázvetők is voltak, és még sok más. Beleértve az erősebb MP-44 gépkarabélyt.
  A legfontosabb, hogy a németek nagy számú gyalogossal rendelkeztek. Használhattak gyarmati csapatokat és katonákat Európából.
  De voltak más árnyalatok is. A Vörös Hadsereg nem állt készen a védekezésre. Igen, nem tanították meg védekezni. És bár a Molotov-vonalon sikerült befejezniük az erődítéseket, túl közel voltak a határhoz és nem elég mélyen.
  Emellett a németek Törökországból és Iránból, valamint Indiából támadhatnak. Ráadásul Japán csapatokat vetett be az offenzívára.
  Igen, erősen nyomták.
  És három hónap alatt a Szovjetunió vereséget szenvedett, és Moszkva elesett. Két hónappal később Oroszországot teljesen megszállták.
  Ezt követően Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Amerikát. És itt a németeket a szerencse segítette.
  Az amerikai tankok gyengék voltak, a repülőgépek lemaradtak. A németeknek pedig sikeres sugárhajtású repülőgépeik voltak, és a repülő csészealjak teljesen sebezhetetlennek tűntek a kézi lőfegyverekkel szemben, a tengeralattjárók pedig nem hidrogén-peroxidok voltak. És az E sorozatú tankok.. Nehezen, de inkább a távolság miatt legyűrték az USA-t 1946. január 30-án. Csak az amerikai hadsereg maradványai kapituláltak.
  1951. április 20-án pedig Hitler attól tartva, hogy a szamurájok atombombát hoznak létre, Japánt is megtámadta... A háború egyféleképpen tartott. A náciknak fejlettebb piramis tankok, erős, lézeres repülő csészealjak és ultrahangos fegyverek voltak. Fejlettebb többszörös kilövő rakétarendszerek és még sok más.
  Vagyis Japán nem tartott tovább hat hónapnál. A háború pedig a Wehrmacht újabb győzelmével ért véget.
  Putyin szerencséje segített Hitlernek meghódítani a föld utolsó jelentős birodalmát.
  1959. április 20-án pedig világreferendumra került sor, amely egy Adolf Hitler vezette világhatalom birodalmi államformáját állapította meg.
  A németek már 1949-ben felrepültek a Holdra. 1957. április 20-án pedig repülés történt a Marsra.
  A nácik uralták a naprendszert. És az egész világon most vasi, német rend volt. Adolf Hitler hetven évesen világcsászár lett, Vlagyimir Putyin szerencséjének köszönhetően. Ez fenomenális teljesítmény.
  Aztán marad más világok felfedezése, és az emberiség egyesül. Azonban természetesen sok építkezés, különféle fajták szerte a világon. Beleértve egy földalatti alagutat Chukotkából Alaszkába. Ám 1959. május 1-jén Adolf Hitler lezuhant repülőgépével. És a bemondó fantasztikus uralma véget ért. Putyinnak, a maga tüneményes szerencséjével, úgy tűnik, nem volt hivatott hetven évnél tovább élni.
  De Hitlernek már volt örököse. A mesterséges megtermékenyítéssel kapott gyerekek közül. Így folytatódott Adolf dinasztiája. Az emberiség pedig különféle szinteken folytatta az építkezést.
  Még Afrikában is építettek utakat, vasutakat és autókat, valamint sok várost. A feketék pedig itt dolgoztak és felemelték a fekete kontinens gazdaságát.
  Az emberiség fejlődött és felemelkedett. A kommunizmus épült, és az emberek élete egyre jobb és jobb lett.
  Hitler után a császárt fia, Első Farkas irányította. Fiatal volt, de bölcs, és magasra emelte az emberiséget. Az egyik ötlet az volt, hogy növeljék a nők számát és kísérletezzenek génekkel. Különösen úgy döntöttek, hogy növelik a nőstények számát, hogy ötször több legyen, mint a hím.
  Ugyanebben az időben, 1961-ben a birodalom űrhajósai a Vénuszra, egy évvel később pedig a Merkúrra repültek. Pár évvel később meglátogattuk a Jupiter műholdait. Más bolygókat látogatott meg. Egészen 1980-ig meglátogatták a Naprendszer legtávolabbi bolygóját, a Plútót. És nagyszerű volt.
  És 2000-ben megkezdődött az első csillagtalan expedíció. A bűnözés szinte eltűnt a Földön, a betegségek és járványok véget értek, az emberek megfeledkeztek az éhezésről és az áruhiányról. Az élet egyre jobb lett.
  És felépült egy igazi paradicsom. És az emberek nem harcoltak egymással. A tudomány gyorsan fejlődött. És boldogságot hozni az embereknek. A technológia is fejlődött. Ennek mesterműve természetesen a hajlékonylemez. Már képesek voltak bolygók között repülni. És a Fritzek megállíthatatlanok voltak.
  Oroszországban a gerillaháború gyorsan alábbhagyott. Az emberek úgy döntöttek, hogy nincs esélyük leverni a nácikat, és élniük kell. És az élet egyre jobb és jobb lett. A birodalom a kommunizmus felé menetelt. De 2000 után sok áru teljesen ingyenessé vált. Nem voltak hajléktalanok, mindenkinek volt munkája. És nagyon szép házak épültek. És mindenkinek volt autója, és mindenkinek volt ingyenes internet, és még sok más.
  Az élet felfelé ment. Jó volt az embereknek. És fokozatosan mindenki hozzászokott ahhoz, hogy egyetlen birodalom legyen. És megvolt az asszimiláció.
  Az oroszok és más szlávok egyenlő jogokat kaptak a németekkel. Igen, és más nemzetek jól éltek a nácik irányítása alatt.
  Aki nem harcolt, nem pártoskodott, méltósággal élt. A németek ok nélkül nem hajtottak végre büntetőakciókat.
  És valóban, amint megszabadultunk a partizánoktól, az elnyomás egyből abbamaradt.
  Rugalmas foglalkozási politika épült ki. Volt önkormányzat és helyi személyzet alkalmazása. 2020-ban pedig a Föld bolygón minden ember állampolgárságot kapott, és végre létrejött a jogi egyenlőség.
  A tudomány ekkorra már annyit fejlődött, hogy az öregséget legyőzték, és mindenki örökké fiatal és szép lett.
  A Naprendszer más bolygóin pedig megjelentek a Harmadik Birodalom települései. És így lett nagyszerű a világon.
  A fiúk és lányok ezen a világon kezdtek elterjedni a galaxisban. A Hypernet mátrixban már megjelent a virtuális valóság, és sok minden, ami csodálatos és fiatal és szép. Bármit lehetett reprodukálni.
  A Harmadik Birodalom birodalma a nagy lehetőségek birodalma lett, és meghódította az univerzumot.
  És a nő benne ötször több lett, mint a férfiak. És mindannyian gyönyörűek, fiatal lányok, a férfiak pedig fiatal férfiak, akiknek nem kell borotválniuk a szakállukat. Valójában a szakáll csak primitív, állati atavizmus.
  És most a virtuális valóság ilyen érdekes játékok tombolnak és égnek.
  Az Univerzumok egyik ilyen mindenható Teremtője, Friedrich Sfero éppen a legmenőbb "szórakoztatást" rendezte meg.
  Mégpedig egy űrcsata. Egyrészt a Büszke Németországot képviselő csapatai, másrészt bármely barátnő sztárserege, a Harlequinade - Szörnyű Németország univerzumainak ugyanaz a mindenható alkotója. Szóval, mivel mindenható emberek harcolnak, jó móka lesz, a lehetetlenségig.
  A Szörnyű Németország hadseregének satuja menthetetlenül összenyomódott. Hiperplazmatikus ölelések próbálták szorosabban megszorítani a büszke Németország hatalmas ellenségét. Csillaghajók milliói és milliói találták itt a végzetüket. Gyakran hősies, néha nevetséges. Mosollyal az ajkukon haltak meg, abban a reményben, hogy idővel feltámadnak. Bár nagyon hátborzongatóan nézett ki... A kolosszus áramvonalas cseppszerű formája különleges lánggal ég, rágja a tér és a vákuum mezőit. A lángok végigszáguldanak az űrhajó folyosóin és szellőzőaknáin. Élő katonák milliói, emberek és más fajok képviselői, több milliárd robottal a fedélzetén, próbálnak megszabadulni a mindent felemésztő hőségtől. Szinte minden harcoló ember a legszebb lány, kidolgozott, avantgárd stílusú frizurával festve, mintha nem egy ádáz csatára, hanem egy birodalmi bálra - maskarára gyűltek volna össze. Az egyik lány pávaszárny formájú pengéjű szélmalom formájában kigyulladt a hajában, és szívszaggatóan sikoltozott. A fájdalom elképzelhetetlenül szörnyű, és a fejbőr szó szerint eltörik. A szélmalom lapátjai leszakadnak, majd kilencrendű kineztéri görbületű forgószélben forognak.
  De az orkok és a manók különösen fenyegetően üvöltenek, nekik tényleg rémálomszerűbb nem jönni, a láng ilyen vagy olyan formát ölt. Ez vagy egy bûnös szellem vigyorgó fiziognómiája, akit egy nekrofil varázsló szólít meg az alvilág legmélyérõl, vagy egy fény táncol a kabinok körül és csavarja a fegyvercsövet egy szörnyû, rendkívül dühös ragadozó képében. És lehet ijesztőbb, mint a szürreális egy pusztító és égető anyag rajzában.
  És mindez egy olyan csillaghajó léptékében van, amely méretében nem alacsonyabb, mint a Merkúr... Az univerzum teremtőjének mércéje szerint azonban nincs is olyan sok. Ugyanaz a teljesen anyagi valóság alkotója döntött úgy, hogy teljesen elszakad.
  Sfero Friedrich Katasztrofov izgalmat és egyben elégedettséget tapasztalt: egy nulla az ő javára. A fiatal alkotó-terminátor megfordult, eltávolodott a magoplazma nyalábjától, és a gravionucleáris sugarak recsegésének hangjára, megingatva a vákuumot, egy másik magoleta hátába lökte. Nem könnyű bejutni, a harci járművek úgy vágtatnak, mint a vágtába állított lovak patái, és még az alvilág minden erejét összeszedő saitán hajtja is őket. És nincsenek olyan fizika és kozmológia törvényei, amelyeket a múlt elmaradott emberei ismernének. A tehetetlenség fogalma csak az alkotó kérésére.
  Most (amely az emberi érzékelés számára ilyen felfoghatatlan típusú anyag Hyper-princeps-mago-plazmájából áll, akkor a létező bármilyen formáját és módosulását felveheti, megváltoztatva a méretet a foton magjából, ha szabadon helyezi el a az egész univerzum billió parszek átmérőjű tenyerében!) Sfero úgy döntött, hogy megtestesíti egy biológiailag módosított fiú testét, akit a Büszke Oroszország hatalmas és technikailag fejlett birodalmában képeztek ki, még akkor is, amikor az anyaméhben embrióként érett. egy inkubátor-számítógép.
  A fogantatás pillanatától kezdve egy különleges, kozmikus háború kiképzése zajlott az álomban, amelyet fájdalmas impulzusok szakítottak meg. És még mindig voltak hiányosságok, mivel a tehetetlenségtől megfosztott mogulok pályája teljesen kiszámíthatatlan volt. De Sfero nem bonyolult ebben. Szándékosan korlátozta, hogy érdekesebbé tegye képességeit. Végtére is, a büszke Németország, amely galaxisok milliárdjain és kvadrillió lakott világán terül el, ez az alkotás természetesen egy virtuális mátrix. Az űrháborús játéknak pedig be kell tartania a szabályokat. Hogy egyáltalán ne legyen káosz. Teremtő fiú. hármat lelőttek, kétszer eltévedtek. A mesés kialakítású fegyverrendszerek varázslatos impulzusai megszüntették a vákuumot, sőt, mézesajtszeletekre is lehúzták, már az univerzum egy másik szintjén. Itt Sfero ismét beleugrott a lyukba az űrben, és támadási módba lép. A Teremtőfiú ugyanakkor úgy választotta meg a pillanatot, hogy ne tudja megjavítani a kibernetikus megfigyelőrendszerekkel, amelyek teljes áttekintést adnak a különféle módosulású magolettákat körülvevő térről.
  - A Magomatrix a kinezfoton által felszívódik! - Filozófiailag leütve egy másik harcost, és kikerülve a princeps-plazma összetörő csápjait mondta a Teremtő-fiú.
  Julius Caesar serege, akire Sfero Frigyes az általános parancsnokságot bízta, továbbra is nyomult, kihasználva a számbeli fölényét, és nem hagyott sikertelen kísérletet az oldalakról történő beburkolásra. A Harlequinade csatlósa, Hannibal egyre több csapatot permetezett, és több parszeket (a parszek az a távolság, amit egy fénysugár két és fél év alatt megtesz) próbált kifeszíteni irányítása alatt egy hatalmas armadát. Csökkent a csapatképzés sűrűsége, nőtt az egyéni ügyesség szerepe. Itt mindkét fél méltónak bizonyult, bemutatva a műrepülést és a manőver művészetét. De a veszteségek óriásiak voltak, több mint egymillió csillaghajó égett le a megsemmisülés mohó fáklyájában.
  Sfero hirtelen megváltoztatta a harc helyszínét, és a legcsodálatosabb lány mellett találta magát. A Teremtő-fiú és Valentina összekulcsolták egymás kezét, a többi srác és a jóval több lány kacsintott egymással. Akkumulátorokat hoztak, és hurrikán hiperplazma tornádót nyitottak csónakokra, együléses magletekre, vadászgépekre, brigantinokra, rombolókra, rombolókra és más kis hajókra. Sphero szeme győztesen villant.
  A háborúra kiképzett harcosok általános képzettsége még akkor is nagyon magas volt, amikor magzatként úsztak egyfajta tápközegben. De nem mindig estek ki a sok repedésből és vákuum-összeomlásból. Válaszul az ellenség is kilőtte könyörtelen tüzét, még egy személyes mátrixszal is. Hiperplazma-folyam égett át a meggyengült mátrixvédelmen, és a páncélba fúródott féltérmező. Itt van, a varázstér nem bírta, megrepedt, sokszínű ultratűz folyam zuhant a tüzelőpárra. Sphero azonnal leégett (egyszerûen szuper érzés, amikor megsemmisül a hús!), a lány párja karját a válláig, lábát térdig, törzsét a bordákig párologtatta. A szépség felsikoltott és visszariadt. - parancsolta Valentina.
  - Engedélyezze a kiberregenerációt.
  A lány teste (és más emberek is) már régóta nem fehérje. Ez egy speciális hús hiperplazmatikus zárványokkal, miközben maguk az emberek szuperenergiából táplálkoznak. Így a hús a sebzés után lassan növekedni kezdett. Viszonylag lassan maga a folyamat szabad szemmel is látható, a szövetnövekedés üteme 0,9 centiméter/s. De a leghevesebb csata nagyon múlékony, a páncél több helyen is leégett. Két fegyver elpárolgott, hat katona meghalt, egy fiatal férfi félig megégett, a lány átmenetileg elvesztette fejbőrét és ujjait. Sphero nevetve tért vissza, mondván: mennyit értél el azzal, hogy legyőzted a világegyetem teremtőjének hordozóját? Csodával határos módon sikerült elkerülni a lövedékek felrobbantását. De a kár óriási, a légszifonok kirepülve villognak a vákuumba. A srácok azonban megfelelően reagálnak. Sfero maga hajtott végre egy filigrán lövést, és kiütött egy tripla támadó repülőgépet. Valentina megnyújtotta a nyelvét, és megnyalta a srác ajkát.
  - Megaquasar!
  - Tegyünk hipermegsemmisítő (szuperpusztító) plazmakitörést! - ugatott az univerzumok fiatal Teremtője.
  Két magoletet más fegyverek lőttek le, három lőtornyot lőttek le a rombolóra. De abban a pillanatban egy rakétacirkáló rájuk célozta a fegyvereit. A fiú-alkotó nem nélkülözve, éles érzésekkel érezte arcán a halál leheletét. Egy gonosz gigantikus öregasszony kaszával fenyegetőzött, és Sfero kapitány kiadta a parancsot.
  - Rugalmas elvonulás! Mozogj, mint a kígyó, a sündisznón keresztül!
  Az akkumulátor visszarohant, de egy kicsit későn. A vákuum mintha fájt volna a fájdalomtól, hiperplazmás forgószél söpört el mellette. A gravioplazma szörnyű ütése beakasztotta az akkumulátort. Azonnal kiderült, hogy a csapat öt fegyvere és tizenkét embere teljesen elpárolgott. Sferót és a többi lányt eldobta egy gravitációs hullám. A Creator Boy átrepült, és a sportos, de rendkívül kecses Valentina hasába ütötte a fejét. És ez kemény, ha a hús, amelybe bele kellett döngölni, nem fehérje:
  - Hú, te pulzáromlási lyuk! - motyogta Sphero. És elvigyorodott, amikor túlvillany csapta át.
  A páncélon nagy repedések voltak. Szakadékként vágnak bele a titánnál több mint milliószor erősebb fém lila felületébe. Milyen kolosszális erőt rejt a hiperplazma vagy annak még tökéletesebb változata a csillagok mozgatására és kvazárok kioltására képes Princeps-plazma. De csak a hatodik, hetedik és így tovább, az anyag állapota. A hiperplazma egész óceánja bármely molekulából nyerhető. Elméletileg (amíg ez nem elérhető az emberek számára), egyetlen elemi részecske reprodukálja az egész univerzumot. Vagy pusztítsd el! Ilyenek a hiperplazma kvázi isteni lehetőségei.
  Az üteg átcsúszik a kineztérben vibráló hajlékony omláson, a katonát a meggyengült tehetetlenségi erő lenyomja. Ezután a rugó kilökődik, és az akkumulátor ismét csak a tér egy másik pontján nyit tüzet.
  Friedrich Sfero parancsol:
  - Üss keskeny sugárral, kapcsold át a fegyvereket koncentrált ramrod üzemmódba.
  Mivel a számítógépek le vannak tiltva, ezt manuálisan kell megtenni. Szabályozza a hiperplazma áramlását a dob segítségével. De ezt még csak nem is könnyű megtenni, megkíméli azt, hogy ezt a vis maiort is előírja az edzésprogram. A fiúk és a lányok automatikus módban kezelik ezt a problémát. Sfero Friedrich elkap egy rakétahajót, enyhe előnnyel. Az elpusztult vákuum legvékonyabb nyikorgása hallatszik, a csónak darabokra szakad. A robbanás erejéből ítélve a lőszer detonációja történik. Egy fényfolt felrobbantja az autót. Magolet is megsemmisül, a lány reprodukálta a pontos felvételt.
  A szárnyak külön-külön szállnak le, ugyanakkor forognak a lángoló farok vákuumában.
  Az ellenséges brigantin további sebzést okoz, de tömeges sortüzekkel válaszol. A résen egy patak ömlik be, eldobja a lányt, felfedve arany kebleit cinóberrel, lumineszkáló mellbimbókkal.
  Sphero felsikít örömében:
  - Látod, milyen klassz! Chernodyrno!
  Valentina rácsapott a mindenható fiú magoplasztbőrű térdére.
  - Princeps-kvazár! Zapulsar ellipszis! Emeld magasabbra a lovag buzogányát!
  A könnycsepp alakú brigantin röpködött. A hiperplazma tüskés harmatcseppjei permetezték az egész harcteret.
  Friedrich Sfero füttyentett:
  - Adj egy fotont, a mélység összeomlásába!
  Oldalról felugrott egy fregatt, ugyanakkor a szomszéd üteg megrándult. Úgy tűnik, nem volt szerencséjük a srácoknak, belebotlottak egy nehéz rakétába vagy egy Vibro-fieldbe, ami a legtartósabb fémet törli porrá.
  A fiú megpróbálta megforgatni az emelvényt, hogy túlélje egy ilyen támadást. De végül is az ellenfelek magas rangú szakemberek, akik szinte ugyanabban az iskolában végeztek. A Harlequinade megalkotója szintén nem csaló a Civilizációk Teremtésében!
  A tempropreon ágyú összedőlt. Egy halom csillogó alkatrészre tört össze. A lányt és a fegyvert kiszolgáló Teremtő-fiút mintha ütővel dobták volna el. Kolosszális gyorsulással nekiütköztek a páncélnak, enyhén behorpadtak, és ők maguk is erősen ellapultak, nagyon rugalmas és erős testükkel összerezzentek az ütéstől. Aztán elkezdték lehámozni a nagy teherbírású bevonatot, normális formát adva gyönyörű, az ősi istenek szobraihoz hasonló dombornyomott alakjaiknak.
  Sphero fázott az alhasban. Az ellenség plazmakitörésének sűrűsége fokozódott, úgy tűnik, friss erőket vontak be a csatába. Például maga az ultra-csatahajó akkora, mint egy tisztességes aszteroida, és egy masszív tőr alakja, amelyet kibocsátókkal tűztek ki, a hiperplazma sugárzók gazdag díszét bocsátotta ki. A matrjoska és a harmonika ívelt, csavart formájú hibridje, az anyag a Proud Germany cirkálójára esett. A megsemmisítés további özöne szétzúzta a négy könnycsepp alakú tüzérségi emelvényt.
  Sphero térdig érő jobb lába elpárolgott, és anélkül, hogy megvárta volna, amíg természetes módon megnő, azonnal megnövelte a végtagját.
  Julius Caesar minden tehetsége ellenére elveszítette a csatát, a számszerű fölény a technológia hozzávetőleges egyenlőségével az ellenség oldalán állt. Egy ilyen nehéz helyzetben nem maradt más hátra, mint a visszavonulás, elkerülve a bekerítést. Sphero lelkiismeretfurdalás nélkül hallgatta a princeps-kommunikációt, a robotoknak adott parancsokat. Határtalan optimizmusnak, korai győzelem szomjúságának hangzott belőlük. Julius Caesar fregattja némi sérülést kapott és lelassult. Sphero dühöt érzett, az általa teremtett erő elveszni látszik, minél több ellenséget kell elpusztítanod. Vagyis választhat, hogy nyer vagy meghal. Bár nyilvánvaló, hogy több mugli megsemmisítése; szinte semmit nem változtat, de ez szinte az egyes egyének páratlan hősiessége, amely olyan patakká formálódik, amely minden akadályt szétzúz. A fiú a hordozó emlékét, de tulajdonképpen saját kreációját felhasználva (az külön kérdés, hogy hogyan tud személyiségeket és dolgokat ennyire bonyolult szerkezetben megbélyegezni!) hamar eszébe jutott, hogy számos edzésen mibe hajtott. Szükséges, hogy ne vegyenek észre, maradj a robotok általános soraiban. Így sokkal nehezebb odajutni, de sokkal kisebb a kitettség valószínűsége. De másrészt, van-e joga kiülni ebben a kritikus pillanatban? Hiszen egy katonának: gondoskodnia kell életek megmentéséről, második pont: minél több ellenséget kiirtani. Ellentmondás esetén - ez a hagyomány, hogy a második megoldás mellett döntsenek. Ezek a régi idők amerikaiai: inkább a saját bőrük megőrzésére gondolnak. Ezért a jenkik veszítettek, ráadásul a propagandájuk is gyenge. Hiányzott belőle a teljesség és a befogadás. Ha felidézzük a Föld ókori történetét: azokban az időkben, amikor az emberiség egy bolygóhoz volt láncolva. Szörnyű, megosztott világ, minden nemzetet és népet egy ökölbe kellett összegyűjteni. Több birodalom igényelte. Először is az USA, Kína, az Iszlám Társaság. A világ többpólusúvá vált és szó szerint szétszakadt, nőtt a független államok száma, a kis nemzetek szeparatizmusa megszállottsággá változott. Közös otthon A föld lángokban állt, az emberiség szó szerint a szakadékba zuhant! A régi időkben hatalmas uralkodók voltak, akik egyesíteni akarták az emberiséget. Ez először Nagy Sándor, minden idők és népek egyik legkiválóbb parancsnoka. Legyőzhetetlen volt, de a gondviselés örült, hogy túl rövid életet adott neki. És így komoly esélyei voltak, nemzetközi birodalmat épített, magas hellén kultúrát hozott Ázsiába. Még Karthágó és az ókori Róma is nagy tisztelgést küldött Macedónnak, az ókor legkiválóbb szlávának! Sándor előtt Nagy-Perzsia több király (különösen Kürosz) alatt komoly hódításokat ért el Indiától Egyiptomig, de a doktrína: egy uralkodó van az egész világnak, ő volt az, aki először előterjesztette! Rómában Julius Caesar vállalta a világ uralkodói szerepét, de élete sem volt elég hosszú. Caesar után a császárok között: nem voltak elég erős parancsnokok. Az isteni Ágoston betegesen és fizikailag gyenge volt, a karizmatikus Néró általában szörnyű. A leghíresebb uralkodók, Diolektan és Konstantin, többet harcoltak a status quo fenntartásáért, anélkül, hogy nagyobb hódításokra gondoltak volna. Más parancsnokok is voltak Róma bukása után. Közülük a legkiemelkedőbb személyiségek: Dzsingisz kán, Tamerlane, Napóleon, Adolf Hitler, Sztálin. Dzsingisz kán nagyon sikeres volt. Meghódította szinte egész Kínát, Afganisztánt, Horezmot, a fejlett különítmények elérték az ókori Oroszországot. Kiváló esélyei voltak a győzelemre, senki sem tudott ellenállni ennek a ravasz és ügyes parancsnoknak a folyamatosan növekvő csapatainak. De még a középkori mércével mérve meglehetősen hosszú élete sem volt elég a világ megragadásához. Dzsingisz kán dinasztiát alapított, de már nem volt olyan nagy, mint ő, amely képes volt összeszedni az összes nomádot. Akárcsak Tamerlane. Győzelem győzelemre, hatalmas birodalom és szakadás, Timurat elpusztítása, fiak és unokák közötti civakodás. És nem volt méltó utódja. Napóleon és Hitler, miután meghódították Európát, hátat törtek Oroszországnak. Sajnos magának Oroszországnak nem sikerült elérnie a világuralmat. Valóban nagy uralkodó Sztálin volt, aki az analfabéta, csirkecipőben járó országot hatalmas ipari hatalommá változtatta.
  És akkor, már a huszonegyedik században a kezdetektől fogva Németország, majd a világ feletti hatalmat egy titokzatos pár fogadta, akik hihetetlen hiperintellektuális hatalommal rendelkeznek.
  Megalkották a legújabb princeps varázsfegyvereket, és az emberiség fokozatosan a virtuális mindenhatóság állapotába fejlődött.
  De a háború az háború, különösen az űrháború, itt elkerülhetetlenek a téves számítások és az áldozatok. A kockázatvállalásra szánt harcos Friedrich Sferónak eddig szerencséje volt, négy harcjárművet sikerült megsemmisítenie anélkül, hogy magára hívta volna a figyelmet.
  - Lesz nyírfakása a kisembereknek! Inkább princeps-plazma!
  Igen, ilyen érdekes játékokat játszanak a Harmadik Birodalom birodalmának polgárai, meghódítva az univerzumot.
  És mi lesz ennek az egésznek a vége, és a mindenhatóság milyen magasságait érheti el az emberiség, még egy tehetetlen fantázia is.
  
  
  COG ÉS SHPUNTIK ÉS A HARMADIK BIRODALOM
  A második világháború közbeszólt Popadány. Ebben az esetben a rövid kivitelezők, Vintik és Shpuntik. Költözéskor Berlinben kötöttek ki. Nos, mivel nem tudtak semmit a politikáról és a Föld bolygóról, átálltak a németek szolgálatába. A technikusok pedig első osztályúak. És részt vettek a Párduc fejlesztésében. A leleményes tervezők keskenyre és kicsire, jobban védettre, de könnyebbre tették a tornyot. A motor és a sebességváltó egy blokkba került, a sebességváltó pedig magán a motoron. A valós történelemnél egyszerűbb és könnyebb futómű is készült. És a "Panther" magassága csak 1,8 méter volt. Ennek eredményeként a 80 mm-es hajótest homlokának páncélja nagy racionális dőlésszögben került felszerelésre, és szinte áthatolhatatlanná vált. A torony homloka 120 milliméter lejtős volt, oldalai pedig hatvan milliméter ferdeségűek voltak. A gyenge pont a hajótest oldalai voltak - mindössze 40 mm. De a karosszéria nagyon kompakt volt, a teteje nagy dőlésszögben volt, az aljára pedig 30 mm-es pajzsok kerültek, amelyek a görgőket takarták. És ez a báj mindössze 26 tonnát nyomott, 650 lóerős motorral. A fegyver pedig 75 mm-es 70 EL csövű volt, percenként 15 lövést lőtt.
  Ráadásul jó láthatóság és optika.
  Ez a harckocsi 70 kilométeres óránkénti sebességgel haladt, oldalra áthatolhatatlan volt a könnyű ágyúkhoz, elsősorban negyvenöthöz és a páncéltörő puskákhoz, két kilométerről harmincnégyet vett a homlokába, és gyakorlatilag nem tört el. És a Szovjetunió szinte minden páncéltörő fegyvere nem hatolt be a homlokába.
  És az új "Panther" a kurszki csatában nagy feltűnést keltett. Ugyanakkor könnyebb volt a gyártása, és majdnem kétszer kevesebb fém kellett hozzá, mint a valós történelemben a Panther.
  A tartály használatának eredményeként a nácik áttörték a szovjet csapatok védelmét, és bezárták a kazánt, megkerülve Kurszkot. És ezzel megragadta a kezdeményezést. És a siker fejlesztése során elvették Voronyezst.
  Ezt követően Hitler megparancsolta a csapatoknak, hogy forduljanak dél felé. És a csapatok armádája Sztálingrádba költözött.
  A német tankok emelkedésben vannak. Egy csapat lány pedig harcol a Párducon, áttörve a szovjet fegyvereket és járműveket.
  A németek áttörtek Sztálingrádig... De ez még nem minden. Afrikában Rommel hadteste új tankokon aratott győzelmeket. A szövetségesek helyzetét nehezítette, hogy Vintik és Shpuntik is feltalált egy sugárhajtású vadászgépet. Ráadásul nagyon könnyű, könnyen gyártható, manőverezhető és alapvetően irányítható.
  És az új VSh-162 repülőgép lett a legjobb repülőgép a levegőben, és súlyosan megrongálta a szövetséges repülőgépeket.
  Így a nácik elkezdtek előrenyomulni Afrikában Egyiptomba. Hitler nem volt hajlandó elfoglalni Sztálingrádot, és megállította csapatait. De a Fritz a fő offenzívát a Kaszpi-tengerre való áttöréssel kezdte megkerülve. És a helyzet eszkalálódott.
  És új műveletek követték északon. A nácik megtámadták Svédországot. És néhány nap múlva kapitulációra kényszerítették. És menőnek bizonyult.
  Gerda és Charlotte a "Panther"-en bejárták Svédországot, és arra kényszerítették az elfogott katonákat, hogy megcsókolják mezítlábukat, ezzel is megmutatva kolosszális osztályukat. Nagyon menők itt ezek a lányok.
  A csata emberei közül sokan megadták magukat nekik. És csupasz talpat csókolt.
  De most Svédországban voltak, ahol már esett a hó és hideg volt.
  A németek pedig Rommel vezetésével Egyiptomban legyőzték a briteket. És most áttörtek a Közel-Keletre, és sikert sikerre vezetnek.
  Ekkor a gyönyörű harcosok hadjárata nem állt meg... Gerda szenvedélyesen mondta, és mezítláb a fémhez dörzsölte:
  - Hát persze, "Tigris", remekműveket adó tank és erőt tekintve kolosszális gép. Mégis egyszerű!
  Charlotte lustán megjegyezte:
  - Én személy szerint jobban szeretem Leót. Mert egy ilyen autón nincs mit áttörni! És tökéletes az alakja!
  Magda felidézte, hogyan mutatták be nekik a november 7-i felvonulást, és csicseregte:
  - És tetszett az Egér, olyan nagy! És egyszerre két fegyverrel!
  Christina felkacagott, és felborult a szállítmányban:
  - Két fegyver egy kocsiban - ez klassz!
  Gerda a levegőbe csavarta a lábát, és megjegyezte:
  - Jó így repülni? Hamarosan elérjük Ausztráliát?
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Nem! Nem hamarosan! Odarepülni Svédországból - szinte az egész világon!
  A gép valóban leszállt tankolni. A lányok kiszaladtak. A forró Medinában kötöttek ki, ahol a gép kényszerleszállást hajtott végre. November vége ellenére itt harminc fok körül alakult a hőmérséklet. Svédországban pedig éppen induláskor egy hideg ciklon ütött be, és mínusz harmincra csökkent a hőmérséklet.
  A lányok olyan gyorsan futottak, ahogy csak tudtak, hogy ne fagyjanak oda a szállítómunkáshoz, és a fagy megmarta a lány csupasz sarkát. Nem könnyű elvből nem cipőt hordani, főleg séta közben.
  De most a lányok átszaladtak a Medina forró homokján. Az arabok ijedten nézték a félmeztelen lányokat, de féltek bármit is tenni. Ennek ellenére a németeknek nagyon félelmetes hírneve van. Valójában emberfeletti nemzetnek tekintik őket, ezért megbocsátják az apró csínytevéseket. Mint amikor a szépségeket csak egy bikiniben hordják.
  A hideg idő után, amikor folyamatosan fázik a lába, nagyon kellemes a forró homokon futni. A lányoknak tetszett, és azzal szórakoztak, hogy homokot dobáltak egymásra.
  Gerda, aki így ugrált a sivatagban, arra gondolt, hogy még mindig csodálatos egy olyan országban élni, ahol állandó nyár van. És milyen jó...
  Napos és tiszta, friss levegő fúj az arcra. Vagy nem túl friss, de forró sivatagi levegő.
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  - Most ezek a földek a Harmadik Birodalomhoz tartoznak. Az emberiség még soha nem volt ennyire egységes. Inkább közel, az egységhez, ahogy most van. És mindez sok tekintetben a Führer zsenialitásának köszönhető.
  Magda logikusan megjegyezte:
  - Részben azért is, mert Hitler rendkívül szerencsés. Például a britek úgy estek, mint a borsó. Afrika kiterjedése pedig nem bizonyult akadálynak. Igen, minden a mi oldalunkon volt. Bár néha voltak hibák!
  Christina így válaszolt:
  - Szerencse szempontjából nem igazán! Nem volt szerencsénk például a téllel a negyvenegyedikben. És hát akkor elfoglalták volna Moszkvát. És a keleti háború véget ért volna. És így még mindig ki kell húzni a sztálini tövist.
  Gerda sóhajtva egyetértett:
  - Valószínűleg muszáj! Kár! Annyi jó fiú és lány fog meghalni!
  Magda önkéntelenül sírva fakadt, és így szólt:
  - Halál... Milyen igazságtalan vagy! És néha rosszkor jössz!
  Gerda sietett ellenkezni:
  - Néha nem! És mindig rosszkor! Tudod, hogyan akarsz élni, és mennyire nem szívesen halsz meg!
  Christina logikusan megjegyezte:
  Ezt akarjuk, mert erősek és egészségesek vagyunk. A százéves nagymama pedig, akiben minden fáj, valószínűleg egészen másként viszonyul a halálhoz!
  Charlotte megrázta a fejét, és rémülten mondta:
  - Isten ments! Isten ments, hogy valaha is megöregedj!
  Gerda leintette, és mezítláb belerúgott a homokba:
  - Erről ne beszéljünk! Ha elkezd gondolkodni, mi az öregség, megőrülsz, vagy tönkreteszed az életedet!
  Magda próbálta vigasztalni a szőke lányt:
  - Amikor Jézus eljön, minden halott feltámad, és ez az örök fiatalság örökké tart!
  Gerda elmosolyodott, és szeretettel mondta:
  - Isten áldjon!
  Christina dühösen válaszolt:
  És alapvetően ateista vagyok. És nem hiszek Istenben és nem tanácsolom!
  Gerda megvonta erős, lebarnult vállát.
  - Nem nevezem magam erős hívőnek, de... Sok olyan dolog van, amit a materialisták és az ateisták nem tudnak megmagyarázni. Beleértve az univerzum eredetét!
  Charlotte a forró homokba merülve így válaszolt:
  - De az ötlet jobban tetszik - sok isten. Hogy ezek a demiurgosz istenek közösen hozták létre az univerzumot és a Földet. Aztán harc alakult ki közöttük, ami kataklizmákat és természeti katasztrófákat okozott. Ezért történt mindenféle szerencsétlenség. A harc az istenek és ad okot a háborúk az emberek között!
  Gerda magabiztosan válaszolt:
  - De a német isten mindig győz!
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Ez nem az első világháborúban történt. Bár közel voltunk a győzelemhez!
  Christina hevesen bólintott.
  - Ez az! Átmenetileg fel kellett áldozni Kelet-Poroszországot, de nem kellett csapatokat kivonni a nyugati frontról. Akkor körülvették volna és bevették volna Párizst. Franciaország kapitulál... Végül is vereséget szenved. És még tovább... Szerintem ha Nagy-Britannia makacsságot tanúsítana, akkor Olaszországgal, Törökországgal és Japánnal együtt eshetnénk rajta. És levernék őket tengeralattjárókkal és a flották egyetlen akciójával!
  Magda megjegyezte:
  - Elfelejtetted Oroszországot!
  Christina felépült.
  - Nem felejtettem el semmit! Oroszország vereséget szenvedett volna Franciaország feladása után. Ráadásul II. Miklós cár nem Sztálin. Oroszország uralkodója elhamarkodott békét köt velünk, miután vereséget szenvedett. És mi tennénk... Egyszóval a cári idők Oroszországa még a kommunistánál is gyengébb!
  Charlotte felkacagott.
  - Így van! De persze akkor elszalasztottuk a lehetőséget. Adolf Hitler okosabb volt. Megnemtámadási egyezményt kötött Sztálinnal, és darabonként szétverte ellenségeit. Erről szól a politikai bölcsesség!
  Christina megjegyezte:
  - Még logikusabb lenne, ha leszámolnánk Nagy-Britanniával, és csak ezután támadnánk meg a Szovjetuniót!
  Charlotte mosolyogva mondta:
  - Egyetértek ezzel!
  Gerda éppen ellenkezőleg, kifogásolta:
  - Ha nem támadjuk meg a Szovjetuniót a negyvenegyedik évben, és nem győzzük le a Vörös Hadsereg védelmi háborúra nem kész egységeit, akkor ránk zuhanhattak volna, amikor megrohamoztuk volna Nagy-Britanniát. Tehát nem volt más választásunk!
  Magda vállat vont.
  - Sztálin óvatos politikus! Lehet, hogy nem kockáztatott meg egy ekkora kalandot!
  Gerda racionálisan megjegyezte:
  - Inkább Sztálin részéről az a nagy kaland, hogy lehetőséget ad nekünk Nagy-Britanniában. Ebben az esetben felsőbbrendű erők szállnának rá. És eltemetnénk. Így hát míg Nagy-Britannia ellenáll, Oroszországnak még mindig volt esélye ellenünk. Különben el kell ismernünk, hogy ellenségeinknek esélyük sincs!
  Charlotte is talált kifogást:
  - Amíg az olyan szörnyetegeket, mint a Szovjetuniót és az USA-t nem győzik le, rendkívül korai azt állítani, hogy az ellenségnek nincs esélye. Sokat tettünk és hosszú utat tettünk meg, de... Még mindig sok probléma áll előttünk. Most Ausztrália. Újabb határ a német hadsereg számára!
  Gerda magabiztosan válaszolt:
  - Törjük mi is! Svájcban és Svédországban már volt két séta, Ausztráliában legalábbis sokkal melegebb van.
  Charlotte kuncogott, és magabiztosan mondta:
  - Hiszek a győzelmünkben! Ellenkező esetben egyszerűen nem történik meg!
  A lányoknak abba kellett hagyniuk a bemelegítést a sivatagban, és vissza kellett menniük a transzporthoz. A tankolás sikeres volt. A lányokhoz pedig csatlakoztak régi barátaik a "Tigris" zászlóaljból.
  A női különítmény lányai üres mudzsahedekre vadásztak. Ami azonban kevés volt. Most pedig boldogan indultak el Ausztrália meghódítására. Egy másik kontinens, amely annyira kívánatos a Wehrmacht számára.
  Németország erőket gyűjtött az ugráshoz és előkészítette a leszállást.
  Margaret tisztelettel találkozott régi ismerőseivel, Christinával és Gerdával. Mégsem kaphat mindenki gyémántot a lovagkeresztért! E társaság után a lányokat megtermékenyítésre és egy speciális táborba küldték utódnemzés céljából. Így az orosz társaságban nem biztos, hogy volt idejük részt venni.
  A szépségek azonban vidámnak és harciasnak tűntek. Nem akartam tovább aludni, a lányok pedig, miután bezárkóztak egy külön kabinba, csacsogtak.
  Magda egy bőrfotelben ülve megjegyezte:
  - A pogányság, annak minden külső logikájával, szintén nem tud sok kérdésre válaszolni. Például honnan jött a számos demiurgosz isten?
  Charlotte kuncogott és tiltakozott:
  - Ahogy az egyistenhit sem tud válaszolni arra a kérdésre, honnan származik az egyetlen Isten, aki az Univerzumot teremtette?
  Magda vállat vont.
  - Kérdés, hogyan mondjuk... Mi hit által axiómának vesszük, hogy a Mindenható Isten mindig is létezett. És ez egy axióma, amely nem igényel bizonyítást.
  Cristina fejcsóválva jegyezte meg:
  - Lehetetlen elképzelni az örökké létezőt, és a végtelenül erőst és a végtelenül bölcset. Ez ellenkezik a logikával. Ahogy a Földön látjuk, az egyszerűből a komplexum születik, és megfigyeljük az evolúciót. Aztán a bonyolultabbak közül az egyszerűbb lett. Ami ellentmond a megfigyelt valóságnak.
  Például az emberiség egyre bonyolultabb, nem leegyszerűsödik! És egyáltalán nem degradálunk, inkább tökéletesedünk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Logikusan! Az istenek evolúciója a mindenható Demiurgosz Isten teremtéséhez vezet!
  Magda keményen megjegyezte:
  - Egy ilyen filozófia tönkreteheti a lelket!
  Charlotte összehúzta a szemét, és kifakadt:
  - De a kérdés az, hány éves az univerzum?
  Magda megvonta erős, fejlett vállát.
  - Ismeretlen! És miért ilyen kérdés?
  Charlotte racionálisan válaszolt:
  - Sátán lázadásához van köze. A Sátán az egyik legkorábbi angyal, ha nem a legkorábbi. Ahogy hívják - a Hajnal fia! És ha fellázadt, akkor valószínűleg nem telt el túl sok idő létrehozása és lázadása óta. És kiderül, hogy oly sok milliárd éven keresztül nyugodtan viselkedett, és hirtelen megbolondult.
  Magda a homlokát ráncolta, és kotyogott:
  - És akkor mi van?
  Smart Charlotte megjegyezte:
  - És a tudósok azt mondják, hogy az univerzumunk több milliárd éves! Nagyon sok időbe telik, amíg a csillagok fénye eléri a Földet! És kiderül, hogy a Biblia szerint nem lehetnek milliárdok!
  Magda gondolkodott egy pillanatig, és így válaszolt:
  - Isten megteremtette a csillagok fényét, ami már leszállt hozzánk. Ádám és Éva felnőttek voltak, nem csecsemők. A nap, a hold és a csillagok már rájuk ragyogtak. Vagyis az Úr fejlődésben teremtette a világot. Tehát minden ígérete nem bizonyít semmit.
  Charlotte makacsul megjegyezte:
  - Vagy talán bebizonyítják, hogy sok isten van? Azok az istenek, akik megteremtették az univerzumot!
  Magda némi habozással válaszolt:
  - Univerzumunk többé-kevésbé egységes és strukturált, annak minden szabálytalanságával együtt. És sok isten jelenléte oda vezet, hogy az univerzum darabokra szakadna.
  Charlotte is logikusan tiltakozott:
  - A csatahajó nagyon sok embert épít! Ennek ellenére a csatahajó egy darabból álló gép. Igen, és az Univerzumot sok isten-demiurgus építi, de a világegyetem ettől nem válik kevésbé integrálttá!
  Magda kinyújtotta az arcát, és üvöltözve:
  - És ez logikusan hangzik! De ez tisztán emberi logika. Semmi köze az isteni erőhöz, ami felfoghatatlan!
  Charlotte felkacagott.
  - A legegyszerűbb érv - az Úr gondolatai érthetetlenek! Erre pedig minden alkalomra lehet hivatkozni és elhozni!
  Magda suttogta:
  És az Úr ezen ágának minden vonásában,
  Álmaimban látom a vágyat, hogy megtestesítsem az ideálist...
  De furcsa módon embereink szinte az alvilágban szenvednek,
  A pénzügy despotája pedig kegyetlenül megbilincselte szárnyainkat!
  Charlotte felnevetett.
  - Jól enni! Miért nem hajol meg a csonk előtt?
  Magda megrázta az öklét.
  - Igen te!
  A lányok kezdtek egyértelműen unatkozni... A vallásról szóló beszélgetés nem ment jól. Miről beszélhetsz még? Az SS-zászlóalj harcosainak gondolatai korlátozottak voltak.
  Gerda megérintette a tankokat a beszélgetésben:
  - Íme, a mi "Oroszlánunk" csak a német szellem megtestesülése! Olyan nagy és fegyverrel!
  Magda észrevette, kezével masszírozta viszkető talpát:
  - És az "egér" még inkább - azt jelenti, hogy erősebb! És a páncélja vastagabb! És két fegyver egyszerre!
  Charlotte elragadtatva kiáltott fel:
  - Bájos kisegér! Mindenkit porrá zúzunk!
  Magda fogta és énekelte:
  - Átkozott és ősi, az ellenség ismét esküszik! Darálj, darálj porrá! De az angyal nem alszik, és minden rendben lesz ... És minden jó lesz! És minden jó vége lesz!
  Charlotte bölcsen megjegyezte:
  - Aki számít az angyalok segítségére, egyenesen a pokolba esik!
  Magda visszaszólt:
  - Ki a fene van a fejében, a jövőben egy pokol!
  Gerda hirtelen megjegyezte:
  - A T-34-est közeli ismeretségem volt a Charlotte-okkal, amikor teszteltek! És tudod, nem ez a legrosszabb tank a Földön!
  A vörös hajú mérgesen megjegyezte:
  - Nem a legjobb, de... A látása meglehetősen gyenge. A gyakorlatban egy ilyen tankból rendkívül nehéz bejutni az ellenségbe! Be kell ismernünk!
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Jó alakú páncél és torony. Bár a "Tigris" -2 és az "Oroszlán" - az oldalak védelme jobb lesz.
  Christina ez a vörös hajú szemtelen észrevette:
  - Az "Oroszlánnak" még mindig jó a tornya, ami a homlok lejtését illeti. De a "Tigris" -2 homlok szinte nem hajlik.
  Gerda így válaszolt:
  - De a páncél vastagsága 180 mm. Ez kompenzálja a lap kisebb dőlésszögét. A torony tekintetében az Oroszlán jobbnak bizonyult, mint a Tigris, de ez persze nem a határ. Tudom, hogy a tervezőink biztosan alkotnak valami tökéletesebbet.
  A gyönyörű lány pedig mezítláb ütötte az acéllapot, olyannyira, hogy zenés trilla söpört végig.
  A harcosok unatkoznak. El akartak aludni. Lehet benne valami érdekes...
  Eközben a Kaukázusban háború dúl. A németek a "Panther" mellett a "Tigrist" -2-t is használták. Formájában is hasonló egy tankhoz, de valamivel nagyobb, 88 mm-es ágyúval nehezebb, vastagabb páncélzattal. Természetesen harmincöt tonnás tömeggel, több, de még mindig nem kritikus tömeggel meg lehet küzdeni egy régi, 700 lóerős motorral. Vintik és Shpuntik azonban már készített egy 1000 lóerős motort. És a "Tigris" -2 is szó szerint repülni kezdett. Megjelent az "oroszlán", még vastagabb, főleg oldalpáncélzattal és 105 milliméteres fegyverekkel.
  És negyvenöt tonnás súlyával óriási problémát jelentett a szovjet csapatok számára.
  A negyvenhárom-negyvennégy év telén a Kaukázust a német csapatok elfoglalták. A háború nem a sztálini forgatókönyv szerint kezdődött.
  A nácik márciusban elfoglalták Indiát, és elindultak Ausztrália felé. És ugyanakkor felgereblyézte Afrikát.
  Sztálin békét ajánlott nekik bármilyen feltételekkel. 1944 tavaszán, Afrika meghódítása után Hitler elfogadta Sztálin békeajánlatát.
  A feltételek megterhelőek voltak, beleértve a jóvátétel fizetését, valamint a nyersanyagok és egyéb dolgok szállítását a Harmadik Birodalom számára.
  1944 nyarán partraszállás történt Nagy-Britanniában, és London egy hét alatt elesett. Ezt követően nagy offenzíva kezdődött Amerikában. Vintik és Shpuntik új tengeralattjárókat készített, amelyek gyorsabban vitorláztak, mint a csónakok, és torpedókat céloztak a radarra. És még sok mindent kitaláltak.
  A lemezekre történő lézeres telepítés különösen erőssé vált. És egyszerűen nagyszerű volt.
  Amerika 1945 júliusáig kitartott és kapitulált. Eljött a béke időszaka. Átmeneti igazság...
  Hitler elégedetlen volt azzal, hogy Japán túl sok területet foglalt el. És egyszerűen bosszúra és a föld elfoglalására vágyott.
  1953. április 20-án pedig elkezdődött a háború Japánnal. Sztálin utódja, Berija felajánlotta Hitlernek a segítségét.
  A Führer bizonyos feltételek mellett beleegyezett. Ugyanis a Szovjetunió teljes erővel harcol, de csak Dél-Szahalin és a Kuril-hátság jut vissza.
  Beria, aki továbbra is kolosszális tisztelgést fizetett Hitlernek, szintén egyetértett ezekkel a feltételekkel.
  A háború kezdettől fogva sikertelen volt a japánok számára. Különösen a repülő csészealjaik zavarták őket, amelyek lézerfegyverekkel és hősugárral voltak felfegyverkezve. És minden szó szerint hamuvá égett és fémforgácsba olvadt.
  A Szovjetunió ezzel szemben a japánoknál is erősebb T-54-es és IS-7-es harckocsikat és sugárhajtású repülőgépeket dobott harcba.
  A háború öt hónapig tartott, és Japán győzelmével és megszállásával ért véget. Hangzatos győzelem volt...
  A csatákban pedig az IS-7-es Alenka harckocsi-legénysége kitüntette magát. Az autó jól teljesített, és sok japán mastodont összetört.
  A lányok pedig csupasz lábujjukkal lőttek, méghozzá egészen pontosan.
  De ezek a részletek...
  A Szovjetunió visszaszerezte Szahalin déli részét és a Kuril-hátságot. És így szerzett hatalmat és új földeket...
  Hitler, néhányan a világ többi részét uralták alá. De a Szovjetunió állandóan bántotta őt. A Führer új hódításokat és a Wehrmacht hősiességét akarta.
  1958. április 20-án pedig egy új nagy háború kezdődött Moszkva elleni támadással.
  Német lányok harcolnak az égen. Albina és Alvina.
  Lelövik a szovjet repülőgépeket. A lányok szinte meztelenek, egy bikiniben és mezítláb. A légi fegyverek az ellenségre irányulnak.
  Albina leüt egy szovjet autót, és nyikorog:
  - Véleményünk szerint sokk!
  Alvina is levágja a szovjet jakot, és hozzáteszi:
  Birodalmunk dicsőségére!
  És a harcosok egy időben az ellenséggel is harcoltak és harcoltak. És szeretnek embereket kínozni.
  Itt kínozták meg a komszomol tagot. A levetkőzött és meztelen lányt ostorral verték. Majd a komszomol tag mezítlábát megégették egy izzó rúddal. És azt kell mondanom, hogy tetszett nekik.
  Aztán eltörték a lány lábujjait. És a kínzás legsikkesebbje: fáklyával felgyújtani Vénusz kebelét. A lány pedig eszméletét vesztette a fájdalomtól.
  Albina azonban ezen sem nyugodott meg. A fáklyát a lány meztelen mellkasához vitte. És megsütötte. Aztán elvágta és megette a puha húst, és felkiált:
  - Milyen finom!
  Alvina lánggal megsütötte a másik mellbimbót, és megjegyezte:
  - Igen, ez nagyszerű!
  A német lányoknak pedig nagyon tetszett.
  De nem minden lény ilyen. Itt Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova harcol az égen a német keselyűk ellen.
  És megmutatják ügyességüket és bölcsességüket.
  A lányok természetesen mezítláb és bikiniben küzdenek. És hozz halálajándékokat az ellenségnek.
  És énekeljenek maguknak;
  - Dicsőség a kommunizmus országának,
  Lenin inspirált minket a harcra...
  Törött gerinc ismeri a fasizmust
  Építsünk egy új világot!
  Anasztázia csupasz lábujjait használva rálőtt az ellenségre, lelőtt egy német repülőgépet, és felkiáltott:
  - A vörös kommunizmusért!
  Akulina Orlova csupasz lábával ügyesen megütötte az ellenséget, levágta és ugatott:
  - Az orosz szellem győzelméért!
  A lányok pedig kórusban morogtak:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Nagyon kemény csata folyik az egész fronton.
  A németek határozottan erősek. És mozognak, ha lassan is, de nagy károkkal.
  A lányok a gyalogságban harcolnak...
  Komszomol lányok bugyiban egyedül.
  Itt Alenka egy géppuskát ad ki, levágja a nácikat, és kiüti a harcosok egész sorát.
  Aztán azt mondja:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Anyuta is rálő az ellenségre. Ezt nagyon jól és egyértelműen teszi. És levágják a nácikat. Aztán csupasz lábujjakkal gránátot dob, összetöri a nácik tankját, és nyikorog:
  - A szent Oroszországért!
  Allah az ellenségekre is tüzel. Nagyon szépen csinálja. Csupasz sarokkal dobja fel a halál ajándékát, mesterien csinálva. A vörös hajú Fritz kiüti, és felsikít:
  -A kommunizmus korszakára!
  Maria rá is lő az ellenségre. Lekaszálja a nácikat, ami rendkívül agresszívvé teszi és nyikorog:
  - Oroszországért, anyánk!
  És csupasz lábujjaival ismét gránátot fog dobni. A német tank, miután sérülést kapott, felborul ... És a harci készlet elszakadt.
  Marusya, leverik a nácikat. És csupasz sarkával egy csomó gránátot eldobott, és kiadta:
  - A nagy Szülőföldért!
  Ilyen lányok itt, csak kolosszális harcosok. Szóval sorra irtják ki mindenkit.
  Íme az ötös harc. És hány fasiszta pret. És fekete harcosok vesznek részt az offenzívában. Azt kell mondanom, rendkívül harcos srácok.
  De orosz lányaik szertartás nélkül kaszálnak.
  Egy gyönyörű zászlóalj, amikor a harcosok szinte meztelenek. És olyan cserzett, csokoládé.
  Az égen pedig Yu-888 erős német autókat láthatunk. Bombákat dobtak a szovjet állásokra, szétzúzva az ellenséget. És nagy odaadással cselekszenek.
  Éva bombákat dobál, csupasz, kerek sarkát nyomja a pedálon. Ajándékokat dobál a szovjet városokra, ordít:
  - A Harmadik Birodalom legyőzhetetlen!
  Agatha beleegyezett a pusztítás ajándékaiba:
  - Letörtük már az összes ellenségünket!
  A nácik pedig máris különböző oldalról áramlanak Moszkva körül.
  Aztán Oleg és a lányok ismét beszálltak a csatába, segítve Oroszországot, vagy inkább a Szovjetuniót.
  Aztán a mezítlábas lány, Margarita csatlakozott hozzájuk. Szintén egy felnőtt nő írónő lett a halhatatlanságért cserébe tizenkét év körüli lány, és küldetést teljesít.
  A huszonegyedik század harcosai ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Oleg Rybachenko, aki karddal vágta le a nácikat, a gyalogságot és a tankokat egyaránt üvöltötte:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábáról egy éles korong repült!
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és fehér harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Oleg Rybachenko előrenyomul a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjakkal halálos tűket dobál - lődd le a tankokat és a repülőgépeket.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Oleg az offenzívában mindent felgyorsít. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadólag van. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És előremegy, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Véres testek egész hegyei.
  Az írófiúnak egy vad stratégia jut eszébe. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg ismét száz nácik, meteort cipelve, levágták. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár transzparens lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Oleg Rybachenko morogta:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Rybachenko nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A zseniális fiú a lábával elindított egy helikopter légcsavart. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Oleg barna katonákat vagdalva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Rybachenko gurgulázott:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felsikoltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És íme, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Tehát felvágják és felaprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Oleg harcban áll és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És ő is felvesz és elenged egy csillagot mezítláb, és levégez egy csomó fasisztát.
  Natasha elvette, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, aki szintén elpusztította a nácikat és a tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Svetlana nagyon dühös az offenzívában, különösen a tankok leütésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Oleg felüvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  Ő pedig fogta, és gurgulázott:
  - Atyánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És Augustine visszaüvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Természetesen az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Augustine felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Ágoston megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És mezítlábból újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  Oleg válaszul ezt énekelte:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal aprította őket, és csupasz lábujjával tűket dobált, egyszerre pusztított el tankokat és repülőgépeket, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha, elpusztítva a barna harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Oleg Rybachenko, az ellenfeleket lenyomva, kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, levágva a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját, ezt énekelte:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Jó munkát végeztek akkor a nácikkal... És Szovjet-Oroszország legyőzte a barna birodalmat Moszkva megrohanásakor.
  A háború még nem ért véget, de a Szovjetuniónak már volt esélye arra, hogy legyőzze magát a nácikat. Így a hatosoknak ismét meg kellett szakítaniuk szuper és menő küldetésük végrehajtását.
  
  EGY Szovjetunió A FARKASOK KÖZÖTT
  A kimaradás napkitörés miatt következett be, melynek következtében 1941. június 22-én az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát és gyarmatait kikapcsolták. Eleinte ez nem különösebben befolyásolta a háború menetét. A németek nagyjából ugyanúgy haladtak előre, mint a valós történelemben. A Führer is délnek fordult, Japán pedig várakozó álláspontra helyezkedett... És ismét egy fagyos tél mentette meg a Vörös Hadsereget a teljes vereségtől, és lehetővé tette, hogy Moszkva közelében ellentámadásba lépjen. Japán pedig eközben lefoglalta azokat a Csendes-óceáni birtokokat, amelyek korábban Nagy-Britanniához és az Egyesült Államokhoz tartoztak, és amelyekbe további erők most nem juthattak be.
  A keleti fronton tavasszal és kora nyáron a németek sorozatban arattak győzelmet, és ismét támadásba lendültek Sztálingrád ellen. Azonban itt kezdődött a valóságtól való eltérés. A második front hiánya lehetővé tette a németek számára, hogy több csapatot szállítsanak át Európából és Líbiából, csak az olasz helyőrségeket hagyva ott.
  És az offenzíva nemcsak Sztálingrádon, hanem Tikhvin is kezdődött. Most pedig Rommel volt a parancsnokuk, akit a Führer nagyra értékelt a britek líbiai vereségéért és Tolbuk elfoglalásáért.
  Az első Tigris tankok is részt vettek a csatákban. Rommel éjjel támadásba lendült, és sikerült meglepnie a szovjet csapatokat. A helyzetet nehezítette, hogy a németek előnyben voltak a repülésben, így nem pazarolták erejüket a szövetségesek elleni harcra.
  A Marseille pilóta rohamosan gyarapodott a keleti fronton. Még 1942 júniusában meghaladta a százötven lezuhant repülőgépek számát, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  De ez csak a karrier kezdete volt.
  Az égbolton valójában nehezebb volt a Vörös Hadseregnek. És a németek el tudták foglalni Tikhvint, majd még több várost, és egy kettős gyűrűvel elvágták Leningrádot, ismét blokkolva ezt a várost.
  A szovjet parancsnokság megpróbált áttörni Leningrádig, és a központban előretörni. De nem volt elég erő a sikerhez ezeken a területeken.
  Az egyetlen vigasz az volt, hogy a nácik Sztálingrádban rekedtek, ami lehetőséget adott új tartalékok gyűjtésére.
  Leningrád azonban blokkolva maradt. Eddig Törökország és Japán nem lépett be a háborúba, és a Szovjetuniónak volt esélye megfordítani a csaták sorát. 1942 novemberében a szovjet csapatok offenzívát indítottak Rzsev és Sztálingrád közelében.
  Rzsev alatt a sikert nem sikerült elérni. De Sztálingrád közelében a gyűrűt bezárták. De mint idővel kiderült. A Harmadik Birodalomnak sokkal több tartaléka volt, és Rommel északról Sztálingrád, délről Mainstein felé indított offenzívát.
  A helyzetet súlyosbította Japán váratlan belépése a háborúba. A szamuráj annak ellenére, hogy a kínai csata korlátozta, megtámadta Vlagyivosztokot.
  Valószínűleg Hirohito attól tartott, hogy a Harmadik Birodalom veszít, és belépett a háborúba.
  Ráadásul Japánnak elegendő erőforrása és gyalogsága volt a teljes körű offenzívákhoz.
  A Vörös Hadsereget megszorították, és Rommelnek sikerült északról áttörnie Sztálingrádig. Mainsteint ideiglenesen leállították, de miután további erősítést és támogatást kapott Paulustól, csatlakozott a már feloldott csapatokhoz.
  Így egy újabb gyűrű keletkezett, amelyben a szovjet csapatok találták magukat.
  Makacs csaták után legtöbbjük elpusztult és elfogták. Ezt követően a németek befejezték Sztálingrád elfoglalását. 1943 márciusában pedig Törökország is beszállt a háborúba. A helyzet még bonyolultabbá vált. A levegőben a németek megőrizték fölényüket. Marseille meghaladta a háromszáz lezuhant repülőgép számát, és az első német lett, aki megkapta a Vaskereszt második lovagkeresztjét tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Májusban a németek új offenzívát indítottak, tömegesen új tankokat használva - "Tiger", "Panther" és "Lion". És sikeresen haladtak előre, bár a Vörös Hadsereg erőteljes védelmet vett fel. De az erők már egyenlőtlenek voltak, mivel a szovjet csapatok három fronton harcoltak egyszerre - a Harmadik Birodalom, annak műholdai, Japán és gyarmatai, valamint Törökország ellen. A helyzetet súlyosbította a nácik által meghirdetett totális háború, amely a szövetségesek bombázásának hiányában a fegyvergyártás többszörös növekedéséhez vezetett. Tehát a Szovjetunió esélyei gyorsan csökkentek!
  Igaz, a Fritz lassan haladt előre, hiszen mélységi védekezés volt előttük. És a szovjet csapatok tapasztalattal rendelkezők nagyon bátran harcoltak. De még mindig veszítettek.
  Azonban nagy bátorsággal küzdöttek, és néhány harcos a legmagasabb osztályt mutatta. Itt például Elizabeth harckocsi-legénysége a legközönségesebb T-34-76-on harcol a nácikkal.
  A németek pedig lassan haladnak a szovjet csapatok felé, ékbe, vagy malacba felsorakozva. Előtte a legnehezebb és legjobban védett "Lev" tank. A Párducra hasonlít, csak sokkal nagyobb és kilencven tonnát nyom. A hajótest elülső páncélzata 150 mm-es és lejtős, mint a T-34-nél, oldalai pedig 82 mm-es lejtősek. A torony homloka általában nagyon jól védett: 240 mm lejtéssel, és az oldalak is gyengébbek 82 mm-nél, mint a hajótest. És egy nagy teljesítményű, 105 mm-es pisztoly nagy, 70 EL-es csőhosszal. Ez egy harckocsi, amely távolról is képes ütni.
  Elizabeth mezítláb felülre kapcsolja a sebességváltót.
  És a harmincnégyes felveszi a sebességet. Hiába lőni távolról az "Oroszlánra", közelebb kell menni. Egy erős német gép halálos erejű lövedéket küld. Elrohan mellette. A tankban ülő lányok vidáman nevetnek, és mezítláb mozgatják.
  Május végén meleg van az észak-Kaukázusban, és a bikinis szépségek jól szórakoznak.
  Elena füttyszóval megjegyzi:
  - Most a fasiszta nagy lesz a szarvában!
  Ekaterina csupasz, lebarnult lábát rázva egyetért:
  - Biztosan megütjük!
  A T-34-76 tovább gyorsul, de a terepsebesség korlátozott. Az "Oroszlán" alig kúszik, a mozgékonyabb "Panthers" és "Tigers" pedig lelassít, hogy ne húzzon előre.
  De ezek a gépek veszélyesek, különösen a Panther, amely percenként tizenöt lövést képes leadni. Ettől meglepetésre számíthatsz.
  Euphasia, csupasz sarkát a gázra nyomva, felsikít:
  - Küzdjünk virtuóz módon!
  Az "Oroszlán" tank fegyverének jelentős hátránya van, percenként mindössze öt lövést lő. Általában nem a legsikeresebb modell. A páncéllyukasztás túlzó, és nem szükséges túl nagy távolságból ütni. A "tigrisek" és a "párducok" két kilométerről törnek át, nagyobb távolságból szinte lehetetlen beülni egy mobil és kis harmincnégybe. Szóval megérte felszerelni az Oroszlánt egy ilyen erős fegyverrel? Más szovjet tankok még könnyebbek, kivéve a KV-1S-t, de ennek a tanknak sincs semmi előnye a védelemben, és a menetteljesítmény is csak rosszabb.
  Erzsébet megpörgeti a testét, és felsikít:
  - A mellkasommal lélegzem, széles hullám a levegő,
  Fényesen csillog, a csillagszőnyeg végtelen...
  Az érzések játszanak, mezítlábas lányok élnek,
  Játssz az égen, örökké a napra akarok repülni!
  Nem könnyű áttörni a Lev tankon, még oldalba sem. A torony oldalai a Párduchoz hasonlóan lejtősek, és a hajótest oldalainak felső része is. Ezekben a tartályokban már átvették a tipikus "macska" formát, ami jobb védelmet biztosít a lejtős viszonyok miatt. Nem úgy, mint a "Tigris", majdnem négyzet alakú. De a "Tigrist" a háború előtt fejlesztették ki, és úgy nézett ki, mint egy KV egyenruha. De a "Tiger" -2, egy későbbi fejlesztés, szintén "macska" formában van, és hamarosan ez a tank sorozatba kerül. "Oroszlán" betörni a fórumon is szinte lehetetlen. Csak a hajótest alsó részén nincs páncéllejtés, hanem görgők borítják. Vagyis közelről kell áttörni, és pontosan be kell jutni a jégpályák közé.
  Tehát a lányoknak nehéz dolga van. Ráadásul a mozgásban lévő harmincnégy annyira megráz, hogy szinte lehetetlen pontosan lőni.
  Erzsébet megkérdezte a barátait:
  Le tudjuk győzni az ellenséget?
  Elena magabiztosan válaszolt:
  - Amikor a lányoknak nincs cipőjük, mezítláb olyan érzékenységet szereznek, hogy biztosan eltalálják az ellenséget.
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - Igen, a lányok csupasz sarka garancia a győzelemre!
  És most, elkerülve a vereséget, a harmincnégyes a táblára csúszik. A fő dolog itt az, hogy elkerüljük a Párduc és a Tigris fegyvereket. Gyorsak és pontosak. És ezeket a tankokat sem lehet áttörni a homlokon.
  Elena csupasz lábujjait használva rálő a németre. De mozgás közben szinte lehetetlen túljutni a jégpályán. De az ellenség jégpályája megtört, és az "Oroszlán" megáll.
  Harmincnégy ismét elmegy mellette. És egy halálos lövedéket küld az oldal alsó részébe.
  Catherine megjegyzi:
  - Az ágyúnk elavult - "Oroszlánt" tényleg nem lehet elvinni!
  De a bosszúsághoz hasonlóan Elena eltalálta az ellenség oldalsó részét, és az "Oroszlán" kigyulladt.
  A lányok nem lassítanak, ismét rögzülnek előre. Most van egy gyengébb célpontjuk: "Panther". Elég, ha jobb oldalt ütöd.
  Erzsébet megjegyzi:
  - Praktikus macska!
  Catherine nevetve jegyezte meg:
  - De alig kúszik, nehogy kibújjon az "Oroszlán" borítójából.
  Elena pedig messziről lőtt a Párducra, amiről kiderült, hogy messze van oldalt, és kinyitotta az oldalát. Vékony - 40 milliméter - van, és nem számít, hogy meg van döntve.
  A német tank durranással felrobban. Igen, a szépségek élesen meg voltak szarva.
  Ők a harci szépségek elbűvölő kecsességével.
  De a kagylók fütyülnek, ahogy elhaladnak, szinte érintve a páncélt.
  Harmincnégy nagyon veszélyes, és olyan emberhez hasonlít, aki ugrál a cseppek között.
  Erzsébet ismét puszta lábbal lőtt, és ezt énekelte:
  - Mindenre képes vagyok, megadással ütjük a Wehrmachtot!
  Természetesen az ilyen lányoknál maga az ördög nem szörnyű. Bár a náci offenzíva agresszív, és sok tankjuk van....
  Az erők egyenlőtlenek. Bár az autók száma megközelítőleg egyenlő, a németek nehezebbek. Sok szovjet tank könnyű és nem teljesen harckész a náci szörnyek ellen.
  Ám Elizabeth legénysége csodákat művel, és menet közben lelövi egy másik "Panther"-t.
  A komszomol tagjai fegyverrel harcolnak. Pontosan lőnek. Futnak, villognak mezítláb, kerek sarkú. És pontosan célba találja az ellenséget.
  Alenka szenvedéllyel parancsol:
  - Ne add fel lányok!
  És most az ágyú lövedéket lövell ki, pontosan a T-4-nél, átütve ezt a tankot. De itt persze "Oroszlán" nem olyan könnyű elvinni. És itt meg kell próbálni.
  Anyuta csupasz lábujjai segítségével az autóra mutat, és pontosan tüzel a végétől a végéig, mondván:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Alla is nagyon pontosan lő, és hozzáteszi:
  - Dicsőség a hősiességnek!
  A harcos lányokról itt nem lehet mit mondani - a legmagasabb osztály és a műrepülés!
  Maria, miközben a lövedéket a fegyverbe adagolta, énekelte:
  - Egyre feljebb és feljebb
  Keresd madaraink repülését...
  És belélegzi minden légcsavart,
  Határaink nyugalma!
  Marusya hozzátette, és rálőtt a Fritzre:
  - Biztosan az...
  Az oroszok és nem csak az oroszok tömeges hősiessége mindenben megnyilvánult ...
  A kakukk kimért, elfojtott hangjai, mint egy csilingelő óra, végigsöpörtek a lövészárkokon. Ritka fák, széllökésekben sűrű zöld koronával, mint úttörők a tisztelgésben, köszöntik a fáradt katonákat. Egyesek számára ez akár egyfajta figyelmeztetésnek is tűnhet - azt mondják, a következő világba mész!
  A Vlagyimir Mihajlovszkij parancsnoksága alatt álló zászlóaljat, amelyet a korábbi csatákban, különösen a májusi csatában brutálisan megtépáztak, most sietve újoncokkal töltik fel, és az egyik legveszélyesebb terület lefedésére készülnek. Három kilométerre keletre a Don vize rohan végig a háború lángjain.
  A nád nagy része a gyújtóbombáktól elszenesedett, a víz a koromtól feketévé vált. Mint hatalmas gyufa gyászos gyalázatban, a robbanáshullám által lebontott híd cölöpöi egyedül állnak, támaszként működnek.
  Csónakokon a helyi úttörők szállítják a mezők ajándékait, valamint lőszerdobozokat a hős szovjet katonáknak, készen állnak a halálos harcra a feldühödött náci hordákkal.
  Így hát négyen egy hosszú dobozt vonszoltak egy farkasbogyóval borított bokorhoz. Ott egy gondosan álcázott páncéltörő ágyú lapult, mint egy lesben álló mohawk. Három katona és a sápadt szemű Alesya lövész dolgozik a fegyvernél. Lány, nagyon karcsú, de a keze inas a fárasztó munkától. A srácokkal közösen csapdát is próbál készíteni arra az esetre, ha a náci nyáj tankja vagy "páncélozott járműve" megpróbálná megkerülni a természetes dombot.
  A katonák többnyire még mindig teljesen szakálltalanok, és nem lőttek rájuk, fiatal férfiak, akik egy rövidített toborzó tanfolyamot végeztek - másfél hónapig, plusz természetesen a Szovjetunióban jól bevált hadkötelezettségi kiképzésen. .
  Néhány harcosnak már van tapasztalata. Sörtékben, mozgásélességben különböznek a fiatal állatoktól, néhányat visszatekernek. Különösen a félszemű Iván, aki úgy nézett ki, mint egy igazi kalóz, elengedte a szakállát. A zászlós cím, és már néhány, különböző csatákban kapott parancs, vagy inkább az első Moszkva mellett. Amikor úgy tűnt, megcsinálták a lehetetlent: megállították a Fritzet, sőt, kutyaverők módjára űzték pár száz kilométerre az ellenfeleket.
  Mennyi elhagyott felszerelése volt a Fritznek. Talán nem is annyira, és gyakran voltak harckocsik, hanem ágyúkkal és géppuskákkal ellátott páncélozott szállítókocsik, amelyek 1941 nyarán és őszén olyan fájdalmasan kínozták a szovjet gyalogságot - legalább egy fillért egy tucat!
  De amikor a fagy meghaladta a harminc fokot, ezek a teuton szörnyek elvesztették mozgásképességüket... A benzin megfagyott és a zsír megfagyott.
  Sajnos nem sikerült a végére végezniük a nácikkal. Részben a parancsnokság hibájából, amely nagy erőket kért a városok lerohanására, ahol a német egységek szorongtak. Igen, és eljött az olvadás - legyen ez rossz ...
  Iván tavasszal egy második parancsot is szerzett - szerencséje volt, hogy megölt egy tábornokot és több tisztet egy les miatt. A csata azonban csak részben volt sikeres. Az üldözés során egy eltévedt szilánk arcon találta Ivan Krasznovot, megfosztva a szemétől. Jaj, ez háború, nem gyerekfilm, ahol a főszereplő mindenkit csépel, és még száz géppuska sem üti el.
  Most pedig fizikailag kemény munkát kell végezniük: árkokat, cellákat és gödörcsapdákat kell ásniuk.
  Az úttörők segítenek nekik, míg a mezők nyugodtak, és maguk a srácok és lányok könyörögtek, hogy segítsenek idősebb testvéreiknek. Még túl buzgón dolgoznak, többet próbálnak tenni, nem számítanak erőre. Így dagadtak ki és pattantak ki az erek a gyerekek lebarnult, bőrkeményedéses kezén és csupasz, zúzódásos lábán. Ugyanakkor még mindig sikerül énekelni;
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői -
  Tűz, sátor és csengő bogár!
  Az átkozott fasizmus inváziója -
  Ki vár egy dühös rohamra!
  
  Mit veszítettünk ezekben a csatákban?
  És akkor a megszerzett ellenséggel vívott csatákban?
  Korábban csak a világ gyermekei voltunk...
  És most a szülőföld harcosai!
  
  De Hitler tett egy lépést fővárosunk felé,
  Bombákat dobott le anélkül, hogy megszámolta volna a vízesést!
  És nekem a haza még az égnél is szebb...
  Most eljött a rohadt naplemente!
  
  Az agresszióra keményen reagálunk -
  Bár ők maguk is magasak, igen, jaj, kicsik!
  De a kard egy törékeny tinédzser kezében -
  Erősebb, mint a Sátán légiói!
  
  Hadd rohanjanak a tankok lavinát lavinára,
  És a puskát három részre osztjuk!
  Célozzon a rendõrség aljasan hátulra,
  De a Szent Isten hevesen megbünteti őket!
  
  Mit döntöttünk? végezze a béke munkáját
  És ehhez, jaj, lőnöm kellett!
  A nyugalom már undorító.
  Erőszak is van!
  
  A lánnyal, akivel mezítláb futunk együtt -
  Hiába esett a hó, a hófúvás úgy ég, mint a szén!
  De ne félj, ismerd meg a gyerekeket...
  A fasisztát egy golyó bátran a koporsóba fogja hajtani!
  
  Ide rakták az aljas Fritz társaságot,
  És a többi gyávák menekülnek!
  Összetörjük a gyalogságot, mint a kaszát a csatában -
  Nem vagyunk akadályok a fiatal nyaraknak!
  
  A győzelem májusban lesz,
  Most a hóvihar szúrós, kemény hó!
  A fiú mezítláb, a nővére mezítláb,
  Rongyban értek virágkort a gyerekek!
  
  Honnan származnak ezek az erők?
  Elviselni a fájdalmat és a hideget, ez a szükséglet!
  Amikor egy barát megmérte a sír alját,
  Ha egy barát felnyög - meghalok!
  
  Krisztus megáldott minket, úttörőket,
  Azt mondta: a Hazát Isten adta neked!
  Ez az első hit mindenek között,
  Szovjet, szent ország!
  A közeledő tankok távoli dübörgése hallatszik, és repülőgépek zümmögnek az égen. És már dörögnek a hatalmas ostromfegyverek. A robbanásveszélyes lövedékek találataitól földrögök és olvadt gyep repül a magasba. Itt olvassa a csatát. Vlagyimir Mihajlovszkij őrnagy trófeás távcsövet tart a kezében, és egy acélfasiszta lavina közeledtét figyeli. Megpróbálják hátba terelni az úttörőket, de nem akarnak elmenni, és puskát kérnek a kezükbe a harchoz.
  Fegyver nem jut mindenkinek, pedig a helyi gyerekek vadászpuskát, sőt sportíjat is hoztak. Mindenki bátran küzdeni és nyerni akar. És nem fog menni, ha meghalunk az anyaország utolsó gondolatával.
  Mihajlovszkij őrnagy kiadja a parancsot:
  - Ne nyisson tüzet parancs nélkül!
  Valójában csak két "negyvenötösük" van az egész zászlóaljra, ami azt jelenti, hogy esély van arra, hogy közelebb engedjék a Fritzeket.
  Előre, ahogy a náciknál szokás, a legvédettebb autók; tankok T-4 és önjáró fegyverek "Hunter". Helyet kell adniuk a könnyebb járműveknek és a kissé lemaradt gyalogságnak.
  A nácik autói és motorjai időnként lelassulnak, mert félnek, hogy előretörnek...
  De az úttörő Julius Petrov bebizonyítja, hogy nem hiába maradtak itt. A csonkok között, közvetlenül a T-4-es hernyó alatt mozog egy szűkös páncéltörő akna, házi ragasztóval bekent, és a drót segítségével láthatatlanná tevő gyep tetején.
  A hernyó acéllemezei halálos ajándékon hevernek. A robbanás nem tűnik túl erősnek, de a hernyó leszakadt, a náci tank pedig füstölni kezd, és körözni kezd a torony körül.
  Más fiúk is hasonló eszközöket használnak. Mivel a német gyalogság gyáva, a tankok és az önjáró fegyverek elöl védtelenek, ezért megbüntetik őket.
  A híres "Hunter" alacsony sziluettjével és erős páncéljával úgy néz ki, mint egy lapított teknős. Ezek az önjáró fegyverek a közelmúltban jelentek meg a szovjet-német fronton. A jó vezetési teljesítménynek, a tisztességes távolságot áthatoló ágyúnak és a csatában való túlélésnek köszönhetően a Hunter azonnal példázattá vált nyelveken.
  De a nyomai továbbra is közönségesek, bár szélesek ... Azonban még jobb, ha aláássák az autó alját, és pótalkatrészekkel köpködik ki a belsejét.
  Itt van egy tönkrement "Hunter", mint egy kalóz fregatt törött kormánylapáttal, oldalra csúszik és nekinyomja a T-4-nek. És a hernyók mindkét acélkoporsója izzani kezd, és néhány pillanat múlva felrobban a detonáló lőszer miatt.
  Már egy tucat közepes tömegű jármű állt meg törve és tehetetlenül.
  De mögöttük a többi rúd, különösen a számos páncélozott. Itt a "Hunter" önjáró fegyvere növeli a sebességet és ... Egy álcázott gödörbe esik. Csak a hernyók állnak ki felülről és mozognak tehetetlenül.
  Az úttörők örülnek. Valahol ásott gödrökben házi készítésű robbanóanyagok. Kézműves módon készül. Természetesen gyengébb, mint a dinamit, de a futómű letiltásához elég.
  Fritz súlyos veszteségeket szenved, a páncélozott személyszállítók meghibásodnak, néhányan áthaladnak a veszélyes zónákon, de gránátok és robbanóanyagok dobálják őket.
  Itt még a gyors észjárású, fiatal harcosok is építettek kis katapultokat. Kidobnak egy speciális zacskót lőporos elemekkel kevert desztillált faszeszből.
  Ha eltalálják, a náci szállítóeszközök vékonyabb páncélja enged, amitől a legénység kék lánggal lobog fel. A fájdalomtól őrjöngő Fritz szívszaggatóan kiabál, és rémülettől eltorzult arccal szétszélednek.
  Néhányan még a felszerelésüket is elhagyják...
  Csak az a kár, hogy sok az ellenség, néhány jármű, mindent géppuskatűzzel elárasztó, közeledik a lövészárkokhoz.
  És sündisznókba botlanak... Alesya közben negyvenöt irányít. Természetesen a T-4-et és a "Huntert" nem fogod szembeszállni, de megpróbálhatod az oldalakat. A páncélozott szállítókról nincs mit mondani. Mindenki áttör, és vörösen izzó fém köpött vérrel padlót készít!
  A kis kaliberű fegyvernek számos előnye van a nagyhoz képest - tűzsebesség, könnyű álcázás. És tudják, hogyan kell célokat választani.
  A nácik vadul vicsorognak, mint a hiénák. És a szovjet srácok között vannak halottak és sebesültek. Különösen tragikus, amikor olyan fiatal harcosok halnak meg, akik most kezdtek élni. Íme, egy nagyon fiatal úttörő lány, aki alig emelt fel egy robbanócsomagot, berohan vele egy T-3 közepes harckocsi lánctalpasai alá. Egy csúnya doboz hosszú, de vékonynak tűnő törzsével felugrik, és leszakít belőle egy négyzet alakú tornyot.
  És a harcosok ismét gránátokat dobálnak, és a géppuskák elkezdték szögezni a kúszó motorkerékpárokat. És a náci katonák feje szétrepedt, mint a jégeső által ledöntött érett cseresznye.
  A nagy motorkerékpárok benzintartályai pedig felrobbannak, heves tűzfolyamokat lövellve ki. Olyan érzés, mintha pokoli dzsinnek lázadása zajlik. Íme, néhány páncélozott szállító is csatlakozik szerencsétlen kollégáihoz.
  Alesya a "Hunter"-re mutatva a hajótest alsó részét célozza meg. Nehéz odajutni, de ez az egyetlen lehetőség, hogy áttörjük a kíméletlen önjáró fegyvert. Sima mozgás az ujját, majd forgassa.
  A fegyver lágy visszarúgást ad, és a fasiszta gép kettéhasad. És a horogkeresztes zászló a véres sárba esik.
  Alesya azt suttogja:
  - Az igazságosság áldozatot követel, a jótékonyság adományokat, az igazságos ügy sikere pedig áldozatot!
  Egy kanyar, a tüzérlány meztelenül pihen, hogy jobban átérezhesse a Föld bioritmusát, a fű leheletét talpával, és ismét lövöldözik, az alattomos T-3 izületébe találva.
  Látható, hogy a náci armada szinte összes közepes tankja már kiesett. Itt az utóbbit egy úttörőfiú tönkretette, a sérülés ellenére hordót tolt, robbanóanyag-keményfém, szénpor, fűrészpor, kevés foszfor keverékével. A hős gyereknek már nem volt ereje egy átmenő seb után lökni a csövet, és Andrej bajtársa, aki futás közben keresztet vetett, a kerekek alá tolta a negyventonnás Shmel önjáró fegyvert. Egy 150 milliméteres kaliberű szemérmes ágyú fellőtt, és felemelve maradt. Az úttörők lelke pedig szakadt testükből kipattanva rohantak a boldog mennyei birodalomba, ahol soha nincs erőszak és fájdalom.
  Az életben maradt fasiszta transzporterek, elveszítve nehezebb kollégáik támogatását, elkezdtek visszafordulni... Wagner zenéjének üvöltése elhallgatott, általános repülés kezdődött.
  Vlagyimir Mihajlovszkij vért törölgetve a homlokából, így szólt:
  - Egy orosz harcos állva meghalhat, de térden állva soha nem fog élni! Oroszország elvérezhet, de a mi bátorságunkat és a haza iránti hűségünket semmi vér nem fogja elvérezni!
  És az életben maradt úttörők ezt megerősítik... Bár sokan közülük már megégtek és megsérültek.
  Anasztázia Vedmakova és Akulina Orlova pedig az égben harcol, készen állnak a versenyre a nagyhírű Marseille-vel, aki már több mint négyszáz lezuhant repülőgépet szerzett, amiért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének ötödik fokozatát arannyal. tölgyfalevelek, kardok és gyémántok.
  De a lányok egyértelműen elhatározták, hogy komolyan küzdenek. Itt ugyanabban a bikiniben és mezítláb harcolnak. És átszúrja a Luftwaffe gépeit.
  Anasztázia csupasz lábujjai segítségével a célpontra irányítja a fegyvert, leüti a fasisztát, és azt mondja:
  A mi hitünk nagy
  Örökké fog tartani!
  És a társára kacsint. Akulina le is üti a fasisztát, megüti, nagyon pontosan, csupasz lábával és visítozásával:
  - A kommunizmus eszméinek nagyságáért!
  És feltárja gyöngyházfogát. Az ilyen lány harcos és művelt.
  És csillog a fogaival.
  Anasztázia, aki lelő egy másik német gépet Yak-9-esével, agresszíven nyikorog:
  - Orosz sas a bolygó felett,
  Szárnyait kitárva felszáll...
  Az ellenséget számon kérik
  Le lesz győzve, megtörve!
  Akulina ezt készségesen megerősíti ellenfelek leütésével:
  - Le lesz törve!
  Bár persze szép ászlányok is megjelentek a németeknél. Albina és Alvina a legújabb ME-309-en harcol. Az ilyen harcoló harcosok loptak.
  És elképesztő fürgeséggel ledöntik a szovjet repülőgépeket. Az ME-309 egy nagyon erős repülőgép három 30 mm-es légágyúval és négy géppuskával. Egy ilyen szörnyetegnek az orosz autók nem tudnak ellenállni.
  Ha lelőnek, szánalom nélkül lőnek le.
  Albina csupasz lábujjai segítségével egy repülőgépágyút énekelt a célba. Eltalálta az ellenséget, és nyikorgott:
  - A Harmadik Birodalom győzelméért!
  És megmutatta a nyelvét.
  Alvina is megverte az ellenséget. Levágta a szovjet Jak-9-eseket, és üvöltött:
  - Hadseregünk nagy határaiért!
  És a barátaira kacsintott.
  Harcok, számlák megszerzése és Huffman. Még nem tartozik a nagy ászok közé, de gyorsan fejlődik. És mondhatod a pokol szörnyetegét is.
  A németek, bár lassan és súlyos veszteségekkel haladnak végig a Volga-parton, közeledve a Kaszpi-tengerhez.
  . 2. FEJEZET
  Az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak. A fasiszta repülés különösen bosszantó volt. Focke-Wulf nagy számban lépett a frontra, és erős fegyverei és sebessége problémát jelentett a Vörös Hadsereg számára. Ráadásul ezt az autót túl nehéz volt letenni. Tartós és erősen páncélozott.
  Az ME-309 is kellemetlen meglepetésnek bizonyult a szovjet pilóták számára mind sebességgel, mind fegyverrel. És nagyjából felaprította a szovjet egységeket.
  Bombázták a szovjet állásokat és az új Yu-288 bombázót, egy nagyon erős gépet. Négy tonna bombát szállított normál terhelés mellett, és hat tonnát az utántöltő változatban. És tisztességesen megkapta a szovjet egységeket.
  Rommel azonban parancsnokként is megmutatta osztályát, mint Mainstein.
  A németek egyre közelebb közeledtek Asztrahánhoz. És a szovjet parancsnokság számára váratlanul a Fritz támadásba lendült a Volga mentén Kamysin irányába. Merész, de erőteljes lépés volt. És bár nehéz volt megállítani őket.
  De a Vörös Hadsereg védelme még mindig erős ... Egy hét alatt a nácik ötven kilométert haladtak előre, és megállították őket.
  Ellentámadásokkal találkoztak, a szovjet egységekkel ....
  Ugyanakkor a japánok megpróbáltak offenzívát kidolgozni Alma-Ata ellen. Aztán javában folytak a heves csaták.
  A lányok egyenrangúan harcoltak a férfiakkal, és talán még jobban is náluk.
  Margarita Magnitnaya és Tatyana Bulatnaya - gyönyörű lányok, géppuskából lőttek.
  Lelőtték a szamurájokat és énekelték:
  - Ne váljunk el az álomtól
  Az élet első lépése...
  Újra látsz a Föld felett,
  Dühös támadások forgószele!
  Margarita csupasz lábujjával gyilkos gránátot dobott, széttépte a japánt és énekelte:
  - Senki sem fog megállítani minket
  Senki nem fog legyőzni minket...
  Földbe temetjük a Wehrmachtet,
  A barátságunk egy monolit!
  Az ellenségre lőtt Tatyana beleegyezett:
  - Valóban monolit!
  A japánok előrenyomulnak Alma-Atán. Sok katonájuk és különféle tartalékaik vannak. Ezek a harcos srácok. De a lányok lekaszálják őket. Kétségbeesetten harcolnak.
  Tatyana Bulatnaya újabb gránátot dobott, széttépte a szamurájokat és énekelte:
  - A nagyszerű teljesítményemért!
  És kacsintott szeme, zafír színű. Vidám lány, ne mondj semmit.
  Margarita pedig csupasz sarkával halálajándékot vesz és dob, széttépve a japán katonákat.
  És énekelni:
  - Minden összekeveredett, összefonódott, szenvedő bajok forgatagában!
  És ismét csupasz lábujjait, citromot dob a japánok felé...
  Egy derékig meztelen és mezítlábas harcos Oksana kúszik oda hozzájuk, és átnyom egy gránátos dobozt, és azt suttogja:
  - Klassz lesz lányok!
  És mind a három harcos énekelte:
  - A szamuráj a földre repült, az acél és a tűz nyomása alatt!
  A szépségek pedig nagy dühvel küzdenek. Nem hiába mentek át tűzön-vízen és rézcsöveken.
  Itt Oksana mezítláb dob egy gránátot, eltalálva a japán Chikha könnyű tankot. Nos, ez egy nagyszerű cél.
  Margarita az ellenségre lőve ezt énekelte:
  - Hihetsz a hit hiányában! Az ügy hiányát megteheti!
  Tatyana logikusan megjegyezte:
  - Paradoxon amit mondasz!
  Margarita csupasz lábujjával gránátot dobott, és logikusan megjegyezte:
  - A zseni nem a paradoxonok barátja?
  Tatyana fordult, lekaszálta a szamurájokat, és beleegyezett:
  - Hát persze, barátom!
  És a harcosok elvitték, és kitörtek a nevetésben... Lányok ellen harcolnak, és még mit mondanak... Nem hiába emlékszik Oroszország arra, hogyan harcoltak a lányok!
  Oksana természetesen a legmagasabb szinten küzd. És különböző pontokról lő, és a lány úgy pörög, mint a felső.
  Ezek gyönyörűségek, nem adnak semmit senkinek. És rágja ki az árulást a szamurájokkal együtt.
  Vezeti a tüzet és Angelát. A lány ráadásul agresszív és vörös hajú. A harcosok szívesebben harcolnak mezítláb, és kolosszális méretű bravúrokat hajtanak végre.
  Angela fordul, és nevetve mondja:
  - Bátran harcba indulunk,
  A szovjetek hatalmáért!
  És csupasz lábujjával megdob egy gyilkos citromot.
  A csaták folynak, és most lejár a japánok támadása ....
  Már negyvenhárom július vége van. A nácik magát a Volga-deltát közelítették meg, és harcok indultak rajta.
  Elizabeth és legénysége elkeseredetten veszekszik. Az első Tiger-2 harckocsik is elkezdtek érkezni a frontra. Hasonlóak a "Panther" és az "Lion"-hoz, de valami a kettő között van. A páncél racionális dőlésszögével és egy 88 mm-es 71 EL kaliberű hosszú csövű fegyverrel is. Súlya hatvannyolc tonna, és közel az "Oroszlán" tankhoz, páncélzat szempontjából, de egy kicsit kisebb méretű.
  Nagy tankok, nem mondasz semmit.
  Erzsébet és a lányok a németekre vadásznak. Áttörik a T-4-et és visítanak:
  - Dicsőség a fényes évek eszméinek,
  Az úttörők kiáltása mindig legyen készen!
  Tegyük fel, hogy a harcosok első osztályúak. És nemcsak dicsőségesen harcolnak, hanem énekelnek is;
  Az unió elpusztíthatatlan, a szabadok népei,
  Nem nyers erő és félelem gyűlt össze...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság, fény, ész és bátorság az álmokban!
  
  Dicsőség szabad hazánknak,
  A teremtő ereje örök támasz!
  Törvényes erő, a nép akarata,
  Végtére is, az egységért - egy egyszerű ember!
  
  A viharokon át a haladás napja sütött nekünk,
  A viharok és viharok között rohantunk előre...
  Hegyeket mozgatunk, mintha súly nélkül,
  Jön az egész világ a kommunizmus felé sugárzóan!
  
  Dicsőség szabad hazánknak,
  A teremtő ereje örök támasz!
  Törvényes erő, a nép akarata,
  Végtére is, az egységért - egy egyszerű ember!
  
  A bolygó népei testvérekként egyesülnek,
  Buddhista, muszlim barátok örökre!
  Legyen az értelem dicsősége, egy nagy név,
  A világ minden nemzete egy család!
  
  Dicsőség szabad hazánknak,
  A teremtő ereje örök támasz!
  Törvényes erő, a nép akarata,
  Végtére is, az egységért - egy egyszerű ember!
  A lányok jól énekelnek, és még jobban küzdenek, és ilyen bravúrokat hajtanak végre. Bár a történelmet a győztesek írják, és nem tudni, emlékeznek-e rájuk, ha elveszik a háborút?
  Alenka az ütegeivel, egy csapat lánysal próbálja visszatartani az ellenséget a Volga-deltán. És megmutatja, hogy elvileg mire képesek a szépségek.
  És tényleg sok mindenre képesek.
  Anyuta mezítláb lő és ordít:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Így hát az egész üteg fogta, és egyhangúan énekelt, teljes hangon;
  Harcolunk a jobb sorsért
  Hogy megkönnyítsük az emberek életét...
  És összetörni az átkozott hordát
  Hogy kevesebb legyen a gonosz ellenfél!
  
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére...
  Oroszország népe a legyőzhetetlent hiszi,
  És tegyen mindenkit szebbé a Földön!
  
  Adva van, hogy harcoljunk a szülőföldért,
  Védjük a haza nagyságát...
  És néha az élet csak egy film
  Bár a paradicsom tükörképe kellene, hogy legyen!
  
  Minden embernek el kell érnie egy álmát,
  Ésszerű hinni a kommunizmusban...
  Hogy több boldogság legyen a Földön,
  És a revansizmus tüze nem jött!
  
  Cárunk, a nagy zseni Pugacsov,
  A parasztokat a szent küzdelemre emelte...
  Minden üzlet a vállán lesz,
  És szeresd a lányt mezítlábas fiú!
  
  Még az ördögnél is erősebbek leszünk
  Amikor eltoljuk a tudomány horizontját...
  A gazember patái alá lapítva,
  Bár szakadt aortából csordogál a vér!
  
  Igen, a mi helyes barátaink,
  Boldogabbá tehetjük a Szülőföldet...
  A népek egy családban hisznek,
  Nagy ragyogó Oroszország!
  
  Nézz bátran az embereket a horizontba,
  Ne hagyd, hogy gonosz felhők takarják el az eget...
  Győzelmes pontszámot adunk az ellenségnek,
  És te leszel, szerencsés hős a csatában!
  
  Nem ismerem a gyáva szót
  Mi, oroszok, egyáltalán nem vagyunk alsóbbrendűek...
  Nekünk Svarognak van egy Fehér Jézusunk,
  És örökké élvezni fogja a májust!
  
  Lányok és fiúk körtáncban,
  Mi mezítlábas lányok lépünk be...
  Hiszen nekünk, a mindenható Rod Istennek,
  Ne légy agyatlan papagájfiú!
  
  És Lenin inspirált minket a harcra,
  A bölcs Sztálin megáldotta a bravúrt...
  Erős kerub tárja ki szárnyait,
  Az izmaink pedig egyszerűen acélból vannak!
  
  Benne lesz a Haza fensége
  Hogy ilyen harcosok vagyunk Istennel...
  Itt acélkarddal fogjuk megerősíteni a dicsőséget,
  Melyik pajzsot kovácsolták Svarognál!
  
  Röviden: légy hűséges az Úrhoz,
  A legragyogóbb Oroszország dicsőségére...
  Csak ismerjük a saslovagokat,
  Mögöttünk a Fehér Isten Krisztus, a Messiás!
  Itt egy fegyver pontos találatától az "Oroszlán" világít. Igen, a nácik kifejezetten a szarvra kapják.
  Amíg a csaták zajlanak, a gyerekek nem vesztegetik az idejüket.
  Dasha és Vaska a német csapatok hátában kóborol. Oszlopokban figyelik, hogyan mozog a berendezés. Motorkerékpárok rohannak, önjáró fegyverek másznak. Számos csapat van, köztük az SS és más egységek.
  Vaska észrevette a "Ferdinand", egy erős német önjáró löveg mozgását, amely megsemmisíti a harckocsikat.
  A fiú odasúgta a lánynak:
  - Úgy tűnik, a Fritz további erőket mozgat Sztálingrádtól északra.
  Dasha mosolyogva jegyezte meg:
  - A mieink úgyis ledarálják őket!
  A kamionból Nemcev dühösen kiabál a srácoknak. Gyerekek felszállnak és futnak, pislákolóan, portól szürkén, csupasz, kerek sarkú. Sort is tudnak nekik adni.
  A fiú és a lány a bokrokhoz futottak és beugrottak. Dasha lelkesen jegyezte meg:
  - A partizánok mindenre képesek!
  Vaska egyetértett ezzel:
  - Persze... Biztosan nyerünk!
  Dasha lelkesen énekelte:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelemre várva! Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket! Győzelemre várva, győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a fasizmust!
  Vaska készségesen egyetértett ezzel, és csupasz gyereklábai ujjaival összezúzta a hernyót:
  - Tudunk! Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk!
  Dasha kacsintott, és megjegyezte:
  - És akkor? Szerintem valóra váltjuk a mesét, és a Wehrmachtból por lesz!
  A gyerekek pedig kórusban énekeltek tőrükből;
  Igaz hazánk nevében,
  Mit ad a kommunizmus az univerzumnak...
  Hűek leszünk szülőföldünkhöz,
  Egyengetjük az utat a sikerhez, a kreativitáshoz!
  
  Putyin hősként kormányozta Oroszországot
  De a sas repülés közben hagyta...
  Nagy Führer természetesen aranyér,
  De Sztálin nevet is jelent!
  
  Hiszem, hogy megnyerjük a Harmadik Birodalmat
  Nem csoda, hogy Putyin Sztálinba költözött...
  A világ fölött aranyszárnyú kerub,
  És Sátán-Adolf most megőrült!
  
  A németeknek egész Európa karnyújtásnyira van,
  És Afrika, Ázsia és az államok...
  Adolf pedig menőnek tartja
  De a Führert megbüntetik!
  
  Hitler számára Oroszország olyan, mint egy istálló,
  Saját akar lenni...
  De az lesz, azt hiszem, a kommunizmus paradicsom,
  Kihajt az eper, vetéságy!
  
  Ne higgye, népünk egyáltalán nem gyenge,
  De túl sok Fritz fogságba esett...
  És a szláv egyáltalán nem ismer rabszolgát,
  Anyánk Oroszország nevében!
  
  És Lenin inspirált minket egy bravúrra,
  Megmutatta, hogyan kell csinálni a dolgokat...
  Mivel Isten valójában egy,
  De a kommunizmusban bátran hinnünk kell!
  
  Nem, ne engedj az orosz ellenségnek,
  Végül is a Fehér Isten velünk van - a világegyetem Teremtője ...
  Segítem a hazát a harcban,
  Változatlanul az élet sikerében!
  
  Meddig lehet megölni szeretteit?
  Sajnos a háborúnak nincs vége...
  Annyira elvékonyodott seregünk csatáiban,
  Csinálj valamit, amit nem fogsz szégyellni!
  Ez a fiatal harcosok jó dala. Énekelték, és újra megmozdultak, csupasz, bőrkeményedett sarkukkal gereblyézve a port az ösvény mentén.
  A gyerekek jókedvűek voltak, külsőleg elégedettek az élettel. Bár vékony, arca cserzett, mint a csokoládé, a haja pedig éppen ellenkezőleg, szép. Remek srácok.
  Az egyik motoros német szeretettel szólította őket. És csokit kínált. Éhes Dasha kinyújtotta a kezét, de Vaska megrántotta az ujját:
  - Ne alázd meg magad!
  Okos lány talált
  - Inkább egyesítsük a nácikat!
  Vaskának, aki maga is bőr és csont, tetszett ez az ötlet. És kért csokit is.
  A hitleri bólintott, és törött oroszul püfölte:
  - Énekelj fiú!
  Vaska bólintott, és nagy lelkesedéssel énekelt;
  A párt összegyűjtötte egész Oroszországot,
  Megvédi a végtelen mezőket...
  Hiszen az emberek hisznek egy ilyen erőben
  Dicsőség a szovjet földnek!
  
  Sztálin a legmagasabb kitüntetés,
  Sztálin a bölcsesség járata...
  Bátran meg kell küzdeni érte.
  Minden ember Sztálint követi!
  
  ujjongó szárnyakat kapunk,
  Nagy akaratunk van...
  Sztálin a bőség öröme,
  Dicsőség, nagy ország!
  
  Sztálin a legnagyobb az univerzumban,
  Sztálin aranyszárnyú kerub,
  Népünk változatlan szerencsével,
  Hidd el, örökre legyőzhetetlen!
  
  Sztálin üdvösséget adott a népnek,
  A világ legnagyobb sasa...
  Hazánkért és szabadságunkért,
  Kitárta szárnyait a földön!
  
  Nincs magasabb a ragyogó Sztálinnál,
  Nagyszerű, mint egyszerűen fehér isten...
  Harcolni habbal és győzni,
  A Führert hamarosan koporsóba hajtják!
  
  Dicsőséget adva hazánknak,
  Ismerd meg szebbnek, hogy ne találd meg...
  Hamarosan kommunizmus alatt fogunk élni,
  És nincs más útunk!
  
  Sztálin az egész bolygó büszkesége,
  Sztálin határtalan kommunizmus...
  Tetteit éneklik
  A fasiszta teljesen megsemmisült!
  
  Sztálin dicsőséget szerzett Oroszországnak,
  Sztálin a csillagok fölé emelte...
  Színültig emelte a birodalmat,
  Sztálin csak egy ideál!
  
  Sztálin meghódítja az univerzumot
  Remek sztárflottája van...
  A próbatételek az építkezést szolgálják majd
  Sztálin a kommunizmusba fog vezetni!
  
  Oroszország számára Sztálin a nap,
  Hevesen világít a sötétben...
  A lány hangja hangos
  Nincs szebb vezető a földön!
  
  Sztálin Svarog megtestesülése,
  Sztálin megteremtette Oroszország hatalmát...
  Rodot a szívében találja -
  A Legnagyobb Mester!
  
  Nincs szebb vezető az egész Földön,
  Sztálin a legnagyobb ember...
  Teremtsünk boldogságot univerzumunkban,
  A veszett gazember elpusztult!
  
  A fiaim és a Komszomol tagjaim,
  A Szülőföldért álljunk össze a formációban...
  Elvégre ti lányok erősebbek vagytok a tigriseknél,
  Kedves zseni Sztálin velünk van!
  
  Az eredményeket nem lehet megszámolni,
  Repüljünk, mint a nyíl...
  Ragyogó Oroszországunk,
  Az anyaország a kommunizmus felé halad!
  Dasha együtt énekelt Vaskával, és a gyerekeknek minden olyan hangzatos és gyönyörű volt.
  És még mindig táncoltak, taposták lebarnult, cipő nélküli gyerekeiket, és már márciusban, mezítláb taposták a havat.
  A németnek, aki nem igazán értett oroszul, megtetszett a dal, kivett a táskájából sertéskonzervet, és átnyújtotta a gyerekeknek.
  És elismerően bólintott.
  - Zer Gut!
  A fiú és a lány meghajoltak és továbbmentek. Még csak tizenegy évesek, de okosak és erős a memóriájuk. Gyűjtsön pontos információkat. És egyszer a szép hajú Daria, még egy kosárban is, hozott egy aknát a németeknek. Okos lány, és jól tudja a nyelvüket. Nem is gondolták, hogy egy ilyen szép, fehér hajú, kék szemű gyerek halált hozhat.
  És ez működött...
  Újra megkóstolják a német csokit, és vidám a hangulatuk...
  Daria mosolyogva jegyezte meg:
  - Ha legyőzzük a nácikat, építek magamnak egy háromemeletes házat, márványból és szökőkúttal!
  Vaska felnevetett.
  - Burzsoá leszel?
  A lány így válaszolt:
  -Nem! Csak lesz a saját kommunizmusom!
  Vaska megint nevetett és énekelt;
  Amikor a burzsoák a földemre mentek,
  Házakat égettek fel, lányokat kivágtak...
  Úgy tűnt, nullákat számoltak,
  A fiúknak nullára borotválták a hajukat!
  
  A bátor Kibalkis elvette a puskát,
  és csatlakozott a néphadsereghez...
  De kiosztotta az összes Malchish-Bad Boy terveit,
  Ki adott egy hordót lekvárért!
  
  És itt lógok a fogason fiú,
  Ostorral és tűvel gyötörnek...
  Válaszul arcon nevetek, én vagyok a hóhér -
  És hiszem, hogy a Hazából paradicsom lesz!
  
  Az állatok tűzzel pörkölték meg a sarkam,
  A gyereket erősen megverte az áram...
  De hidd el, a liszt semmi,
  Úgy, hogy a vörös burzsoá nyert!
  
  Csontokat törnek, a gonosz fém beásta magát,
  A fogason a hóhérok megtántorítanak...
  De elhiszem, álmodott a fiú
  Májusban körbefutni Berlint!
  
  Szerintem Lenin elvtárs vezetni fog
  Ingyenes, Varsó, Prága, London!
  Hamarosan közzétesszük a nyerő pontszámot
  És Berlin felett a vörös zászló büszkén!
  
  Most még ég a gyerek sarka,
  A talp, ami szinte mindig mezítláb...
  És az ostor keményen ütött a háton,
  Valószínűleg anya, már ősz hajú vagy!
  
  De nem fogom megadni magam ezeknek a hóhéroknak,
  Nem kérek hitet, ismerj kegyelmet...
  Hagyd, hogy a macska meredeken korbácsoljon a válláról,
  Tudom, hogy Lenin ad, hidd el a jutalmat!
  
  Kibalkis nevetett a kínzáson,
  Nem árult el titkokat, büszkén hal meg...
  Örökké a pokolban, úgy sikít a Bad Boy,
  A démonok gyantát öntenek a torkába!
  
  Lenin velünk van, örökké láthatod,
  És láng ég a szívemben...
  Nagy álom vált valóra
  Vörös zászló lesz az egész bolygón!
  Daria füttyentett, és mezítláb taposott:
  - Nagy! Te magad alkottad?
  Vaska bólintott.
  - Igen! A története hatalmas benyomást tett rám!
  Daria bólintott, és megjegyezte:
  - Emlékszel arra, hogy a rendőrök elkaptak téged és engem, és mezítláb hajtottak minket a hidegben a hóban, majd megkorbácsoltak, és vékony gallyakat tettek a sarkunkra.
  Vaska készséggel megerősítette:
  - Olyan ... volt.... Fáj a sarka és fáj a vállad, amikor a fogason lógsz. De nem volt bizonyíték ellenünk és....
  Daria sóhajtva megjegyezte:
  - Igen, de a zsaruk azt akarták, hogy fagyjunk le. De amikor a fejemet ütöttek egy üveggel, mezítláb elkaptam egy töredéket. Aztán átadta a kezére. Aztán elvágtam a kötelet magamnak és neked.
  Vaska bólintott.
  - Igen, ez volt... Borzasztóan azonban. De tudod, a hidegben nem fájnak a megégett talphólyagok! És amikor később kiszálltunk, minden meggyógyult rajtunk, mint a kutyákon!
  Daria készségesen megerősítette:
  - Igen, jól gyógyít rajtunk! Olyan durva talpakat tömtem, hogy nem félek a szénen járni!
  Vaska fújtatva azt mondta:
  - Én is! Úttörők vagyunk, a kommunizmus gyermekei!
  Daria megerősítette:
  És biztosan nyerni fogunk!
  A fiú és a lány énekelték:
  A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében
  Hazánk jövőjét látjuk...
  És a vörös zászló, a mi Hazánk,
  Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  . 3. FEJEZET
  1943 augusztusának elején a németek mégis kijöttek, legyőzve a szovjet csapatok makacs ellenállását a Kaszpi-tengerrel szemben. Ez valóban nagy teljesítmény a Fritz számára. Amelyik a legnagyobb osztalékot érte el. Most a Kaukázust a szárazföld elvágta a fő kontinenstől.
  Sikereket értek el a törökök is, akik makacs harcok után végül bevették Batumit és befejezték Jereván bekerítését. Így alaposan megszorította a szovjet csapatokat a Kaukázuson.
  A Szovjetunió helyzete nagyon nehézzé vált. Sztálin pedig elrendelte, hogy indítsanak offenzívát északon, hogy áttörjenek a folyosón az éhező, haldokló, de még fel nem adott Leningrád felé.
  Megkezdődött a támadás Tikhvin ellen. Jelentős erőket dobtak oda, bár a főhadiszállásnak nem volt elegendő tartaléka. A helyzetet bonyolította, hogy svéd, állítólag önkéntes hadosztályok érkeztek a frontra, ami megerősítette pozícióikat.
  Igen, és a németek komolyan megerősödtek ...
  A harcok augusztus tizedikétől bontakoztak ki, a szovjet csapatok a csata első három napjában tíz kilométert haladtak előre. Itt, augusztus tizennegyedikén lépett először csatába a német Maus tank. Nem túl sikeres, száznyolcvannyolc tonnás fejlesztés. Igaz, az autót komoly legénység, nagyon harcias náci lányok vezették.
  Ágnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodité - a Harmadik Birodalom öt szépsége "A" betűvel. És hogyan harcolnak a Mauson és egyszerre két fegyverből lőnek.
  Egy rövid csövű 75 mm-es ágyúból nagy robbanásveszélyes szilánkos lövedékeket, egy 128 mm-esből a nehezebbeket lőnek ki, ütőerőt demonstrálva.
  Ágnes csupasz lábujjakkal és vésett lábbal tüzel. Elüti a szovjet autót, szó szerint leszakítja a tornyát, és felsikít:
  - űrlány vagyok!
  Adala lövést küld egy taposóaknával, és nyikorog:
  - És műrepülő vagyok, szakítsd szét az egész legénységet!
  És a lány csupasz lábujjakat is használ. Harmincnégy szovjet kagyló találta el a Maust, de úgy pattognak, mint a borsó. Az autó jól védett. És nem tudod könnyen megütni. A kagylók teniszlabdákként repülnek róla, és még egy ilyen szörnyeteg nagy kaliberével sem lehet áttörni.
  A lányt pedig egy légvédelmi fegyverből lövik, nem engedve közelebb az ellenséget.
  Agatha is lőtt csupasz lábujjai segítségével, és morgott:
  - Üssön a kardom, megkorbácsoljuk az ellenséget!
  Adala agresszíven megerősítette, nagyon pontosan lőtt:
  Fény és föld harcosai vagyunk!
  Angelina csupasz lábujjjal verte, összetörte a szovjet T-34-76-os harckocsit és kiabált:
  - Nagy győzelemért!
  Aphrodité is eltalált egy lövedéket, amely olyan nehéz volt, mint egy kupac, összezúzta a szovjet T-60-ast, és nyikorgott:
  - A szent háború a mi győzelmünk lesz!
  Ágnes csupasz sarkával csapkodva megtörte az ellenség elülső páncélját, és kiadta:
  - Birodalmi zászló előre - dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezek a lányok itt elég csúnyák és gyilkosok. És nem hiába nem lehet elmenni mellettük. A mezítlábnak és a testbikiniknek köszönhetően kihagyás nélkül lőnek. Ami azt jelenti, hogy nem lehet őket olyan könnyen megverni.
  Szörnyű "Egér", halálos fegyverrel verték, és esélyt sem adott senkinek.
  Beleértve a KV sorozatot is.
  De ha vannak német nők, akik ilyen makacsul és sikeresen harcolnak, akkor vannak szovjet szintű lányok - hősök.
  Itt van például Natasha a partnereivel. Csak egy szerény, önjáró 85-ös ágyújuk van, ami most érkezett a frontra. A lányok pedig máris ütik a nácikat rajta.
  Természetesen a szépségek mezítláb, bikiniben. És alaposan összezúzzák a nácikat, mint egy kalapács üvegdarabokat.
  És ez nagyon emlékezetes, amikor az ilyen lányok a legmagasabb szintű sasrepülést demonstrálják.
  Natasha csupasz lábujjakkal lő, összetöri a Párducot, majd kiáltja:
  - A nagy Hazáért!
  És megmutatja a nyelvét!
  Zoya is megveri az ellenséget. Üsd meg nagyon erősen. Összetöri a páncélt, és bömbölni fog:
  - A kommunizmus dicsőségére!
  Augustina is keményen küzd, és ha megszorítja az ellenséget, azt nagyon alaposan megteszi. Törések és üvöltések:
  - Dicsőség a kommunista világnak!
  Dolbanet és Svetlana. És nagyon találóan is. A csupasz lábujjaiddal. Törd össze az ellenség páncélját, és nyikorogj:
  - A kommunista világ nagyságáért!
  És mutasd a nyelvét...
  Itt a lányok ihletet érezve énekeltek, komponáltak útközben;
  A szépségek mezítláb támadnak
  Olyan kedves lányok futnak...
  Ha ököllel kell megütni a Fritzet,
  Vagy vágd le gépfegyverrel!
  
  A lányoknak nincsenek kétségeik
  Eltemetik a nácikat...
  És keményen leverik őt a lábáról,
  És valahol húsevő farkasok üvöltenek!
  
  Oroszország a katonák szó
  Amikor azt hiszed, hogy nem lesz jobb...
  Bár néha sivár az igazodás,
  Ahol a gonosz fekete Káin győzedelmeskedik!
  
  Ne hidd, a komszomol tagjai nem futnak,
  És ha futnak, akkor csak támadásban ...
  És az összes nácit egyszerre megölik,
  És a Führer mindent a vágótömbre emel!
  
  Oroszország az anyaországom
  Ragyogó, egyszerűen gyönyörű...
  Aki gyáva, az egy rubelt sem ér,
  És veszélyes vitatkozni egy harcossal!
  
  De tudd, hogy legyőzzük a nácikat,
  Nem fog gonoszság uralkodni a trónon...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  És Svarog Isten nagysággal a koronában!
  
  Ki gyáva, hidd el, gyenge rabszolga,
  A sorsa egy - elviselni a sértéseket ...
  Ma lakatos, holnap művezető,
  És te magad is megverheted mások hátát!
  
  A lányokban van erejük, csak egy vulkán,
  Néha, és erőteljesen lerombolja a hegyeket...
  A háború gonosz hurrikánt tombol,
  És az emberi faj halála, őszintén szólva, elkaszálja!
  
  Szóval őszintén megmondom nektek, lovagok,
  Akkor vagyunk erősek, ha mi, oroszok egységesek vagyunk...
  Kell egy harapnivaló villához és késhez
  Lovagok vagyunk a legyőzhetetlen csatákban!
  
  Mi a mi hitünk az Úr Krisztusban,
  Bár a Ladát is tisztelik...
  Sztálin elvtárs olyan számunkra, mint egy apa,
  A kommunizmus helye pedig paradicsom lesz!
  
  Aki halálakor volt, feltámad,
  És szebbek és bölcsebbek leszünk ...
  És persze a férfi nagyon büszke,
  Bár néha hülyeségeket hordoz!
  
  Szerelemben a Hazánk olyan, mint egy csillag,
  Hidd el, soha nem fog kimenni...
  Nagy álom vált valóra
  Béke és boldogság lesz az egész univerzumban!
  
  Szeretem Mariát, szentül tisztelem a Ladát,
  Svarog gyönyörű és Perun nagyszerű ....
  Szeretem Jézust és Sztálint
  Az ikonok szent arca kedves számomra!
  
  Mikor lesz az igazi paradicsom
  Valóra válik, hidd el, minden remény...
  Szívedet a szülőföldnek adod,
  Minden rendben lesz, erősebb, mint korábban!
  A lányok jól küzdöttek és jól alkottak. Mi van az ilyen harcosokkal, egyetlen Hitler sem szörnyű Oroszország számára.
  Ennek ellenére a szovjet csapatok tíz napig tartó makacs harc után mégis áttörtek Tikhvinbe.
  A harcok magáért a városért bontakoztak ki. Az erők természetesen nagyon egyenlőtlenek.
  A németek megszerezték a légi fölényt, és megállás nélkül bombáznak. A helyzetet súlyosbítják a Wehrmacht oldalán harcoló külföldi hadosztályok. Főleg sok olasz alkatrész.
  A Vörös Hadsereget próbálják kiszorítani Tikhvinből. De az orosz egységek keményen harcolnak. Ez az egyetlen, valódi esélyük, hogy megmentsék az ostromlott, éhen haldokló Leningrádot. Élelmet csak légi úton lehet odadobni, de a németeknek erős vadászrepülőgépeik vannak, és ezt nagyon nehéz megtenni.
  Augusztus második felében pedig a nácik megrohamozták Asztrahánt. És ebben a városban a szovjet lányok nagy hősiességgel és bátorsággal harcoltak.
  Mezítlábas lányok zászlóalja borítja ezt a hősies várost.
  Alenka mezítláb gránátot dob, majd sorozatban lő, lekaszálja a nácikat, és így szól:
  - Ha egy nő kéjes, mint a macska, akkor a férjének egerek járnak a fejében!
  Anyuta, aki a Fritzre lőtt, és mezítláb is gránátot dobott, csicseregte:
  - A legfényesebb ötletek komorak az árnyékpolitikából, amikor megvalósulnak!
  Alla, aki a Fritzre lőtt, gránátot dobott, és puszta ujjaival kiütött egy tankot, felmordult:
  - A nő ravasz, mint a róka, és még az oroszlánt is uralkodik, ha a férfinak kakas esze van!
  Maria, aki fegyverből tüzelt, és leütötte a Fritzet, felmordult:
  - Isten bármit megtehet, csak kérésekben múlja felül a nőt, tehetetlen!
  Matryona, aki lőtt az ellenségre, és csupasz lábujjával gyilkos halálajándékot dobott, megjegyezte:
  - Egy nőnek, hogy a férfi ne nyelje le, mint egy boa-szűkítőt, kobracsípés kell!
  Alenka, aki továbbra is tüzelt a nácikra, szellemesen megjegyezte:
  - Az ember mindenben lehet olyan, mint a Teremtő, csak a majomszerű utánzás nem teszi széppé!
  Anyuta rálőtt az ellenségre, majd egy jól irányzott gránátdobással kiütött egy tankot, és így szólt:
  - Az ember csak önhittségben tudja felülmúlni a Mindenható Istent, és akkor is, ha intellektuálisan egy Pithecanthropus teremtette meg!
  Alla, aki továbbra is nagyon pontosan lőtt a Fritzre, kiadta:
  - Egy nő nem akar csirke lenni, de az ideális férfija egy kakas!
  Maria, aki a nácikra lőtt, és mezítláb pontos dobásával eltalálta a Párducot, megjegyezte:
  - Egy rókasszony valóban farkasmarkol a hím hódok ellen!
  Marusya, aki szintén robbantott a nácikra, és csupasz sarkával robbanócsomagot adott, kiadta:
  - A politikában ez olyan, mint az erdőben, ha tölgyfát falsz fel disznót, ha nyúl falja fel a rókát, ha szamarat - három bőrt vesznek le!
  Alenka, folytatva az eszeveszett lövöldözést, és a gyalogságot töredezett citrommal, vyaknulával leöntve:
  - Minél fényesebb a nő, annál inkább róka!
  Anyuta a nácikra is lőtt, lekaszálta őket, és csupasz lábujjával gránátot dobott és nyikorgott:
  - A szürke emberek agyában hiányzik a szürkeállomány, a fényes személyiség, a fejük nagy mennyiségben!
  Alla, aki az ellenségre lő, csupasz sarkával robbanócsomagot ad, szellemesen kiadta:
  - A szürke ember magányos, mint a farkas, és mint a nyúl, nincs pihenése!
  Maria a Fritz-et kaszálva szellemesen megjegyezte:
  - Ha a politikus nagy róka, akkor az oroszlánrész neki biztosított!
  Marusya kilőtt a gránátvetőből, és csupasz lábujjával citromot dobott, nyikorogva:
  - A rókapolitikus elveszi a választóvarjútól a lehetőséget, hogy lovagoljon, mint sajt a vajban!
  Alenka tovább lőtt egy fegyverből, és csupasz sarkával egy robbanócsomagnak engedett, felkiáltott:
  - Kevesebb csillag van az égen, mint a Szentírás értelmezése!
  A nácikra lövöldöző Anyuta kiadta:
  - Vörös köpenyes hóhér, igazságosabb, ékesszóló politikus!
  Alla, folytatva a tüzet, logikusan megjegyezte:
  - A hóhérnak kihegyezett fejsze, a politikusnak éles szava, az első a fejét fújja, a második az agyon csöpög!
  Maria, folytatva a Fritz precíz legyőzését, és puszta ujjaival újabb halálajándékot dobott, megjegyezte:
  - A fejeket vágni néha humánusabb, mint az agyon csöpögtetni!
  Matrena, aki levágta a nácikat, és csupasz sarkával gránátot dobott, kiadta:
  - Ha hagyod, hogy a politikusok az agyadba csöpögjenek, akkor téped a hajad a bosszúságtól!
  Alenka, amikor rálőtt a német tábornokra, és áttört rajta, fenyegetően így szólt:
  - A politikusi beszédek olyanok, mint az agymosáshoz való víz!
  Anyuta, aki jól célzott lövöldözést hajtott végre az ellenségre, és csupasz lábujjával citromot indított, kiadta:
  - Mi a legnagyobb Isten a politikában, mi teremti a törvénytelenséget!
  Alla, aki rálőtt a nácikra, és csupasz sarkával robbanócsomagot dobott, kiadta:
  - A politikus mindig úgy néz a választóra, mint a szamár, akinek róka tekintete szántani akar!
  Maria az ellenségre lövöldözve, csupasz lábujjaival, halálos erejű gránátot dobálva kibökte:
  - Egy nő szereti kitenni szegény testét, hogy gazdagabban öltözködjön!
  Marusya hosszú sorozatban lőtt, levágta Fritz vonalát és dorombolt:
  - A mezítlábas nő gyorsabban felveszi a férfit, még ha nem is csizma!
  Alenka, aki pontos tüzet lőtt a nácikra, megjegyezte:
  - Csupasz női sarokkal egyszerűbb divatos csizmán pörgetni az embert!
  Anyuta gránátvetőből lőtt, és kiadta:
  - Ahhoz, hogy divatos cipőt kaphasson, egy nőnek rendesen "meg kell patkolnia" a férfit!
  Alla, kitörésekkel verte a nácikat, és gránátot dobott csupasz lábujjaira, így válaszolt:
  - Az a nő, aki nem tudja, hogyan kell időben lecsupaszítani a lábát, örökre "pakolt" marad!
  Maria, aki rálőtt az ellenségre, és kerek sarkával robbanócsomagot dobott, kiadta:
  - A csupasz női lábakra nézve túl gyakran előfordul, hogy egy férfi azt kockáztatja, hogy csavargó állapotba kerül!
  Marusya pontosan lőtt az ellenségre, és csupasz térdével gránátot adott, így válaszolt:
  - Ahhoz, hogy ne maradj örökre mezítláb, időben le kell tudni dobni a cipődet!
  Alenka továbbra is lőtt a nácikra, és elakadt tőlük a levegő, szellemesen kijelentette:
  - Jobb egy lány mezítláb, mint egy betolakodó ponyvacsizma!
  Anyuta, aki továbbra is olthatatlan pontossággal lőtt, megjegyezte:
  - A legerősebb páncél sem fog ellenállni, finom bőr előtt, bájos lányos talp!
  Alla, a német hódítókra lőtt, kiadta:
  - A nők nagyon ügyesen, mezítláb másznak bele a férfi pénztárcájába!
  Maria nagy pontossággal lőtt a nácikra, és a fejüket ütve megjegyezte:
  - A női test legragadósabb része aranyérmékhez, mezítlábhoz és meztelen mellekhez!
  Marusya folytatta a lövöldözést, a nácik iránti szánalom nélkül kiadta:
  - A nőnek néha le kell vennie a cipőjét, hogy ne térdeljen le a szükség előtt!
  Alenka, találóan a nácikra firkálva, és halomba rakva őket, logikusan megjegyezte:
  - Mezítláb könnyebb térdre állítani az embert!
  Anyuta az ellenségre lőve agresszíven megjegyezte:
  - Mezítláb időben, soha mezítláb!
  Alla, ellenségeket vájva és ellenfeleit levágva, felmordult:
  - Egy nőnek könnyebb mezítláb felmászni egy aranycsúcsra!
  Maria is megverte a nácikat, és dorombolt:
  - Csizmás ember vagy, ha nem szereted a női lábakat!
  Marusya, aki a nácikra lőtt, és puszta ujjaival egy házi készítésű, robbanóanyagos csomagot dobott, amiből a Tigris kifordult, felmordult:
  - Egy karcsú lábú nő áhítattal meghajlítja a férfit!
  Alenka megverte a nácikat, lekaszálta őket és kiadta:
  - A csupasz lábujjak ügyesebbek, mint a kezek, amikor egy nő pénzérmét vesz ki egy "pakoltos" férfi zsebéből!
  Anyuta levágta a Fritzet, és nyikorgott:
  - A legügyesebb az, ha egy nő sarok alá lök egy férfit, mezítláb!
  Alla, aki rálőtt az ellenfelekre, és csupasz sarkával citrommal dobált, kijelentette:
  - A férfi szívéhez vezető utat egy szépségnek könnyebb mezítláb taposni!
  Maria összetört egy német tankot, gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mezítláb lányok, kitartóbbak a férfiszív Everestjének megmászásakor!
  Matryona is agyonlőtt, és kiadta:
  - Miután levette a cipőjét, egy nő könnyebben átkel a férfi közöny sivatagán!
  Alenka egy elfogott páncélökölével szétverte az ellenséget, és nyikorgott:
  - Buta leszel, mint a csizma, még a mezítláb is a sarkát ütöd!
  Anyuta is fordult, és fogát kitárva nyikorgott:
  - A csupasz női láb mezítlábas gyerekkorba ejti az embert!
  A vörös hajú Alla, miután lekaszálta a nácikat, csicseregte:
  -A patkolt csizma leggyakrabban a mezítlábas gyerekkorba esik!
  Maria egy pofont kapott a nácikra, és nyikorgott:
  - Ha egy lánynak szép lába van, akkor nem csavargó az életben!
  Matryona, aki az ellenségre lőtt, és levágta a nácikat, mint a gabonaszálakat, ugatott:
  - Jobb a mezítlábas lány, mint egy patkós öregasszony, fiatal macska, vidámabb, mint egy öreg oroszlán!
  Alenka, a nácikra lőve és halálos halálajándékokat dobálva kiadta:
  - A legjobb az egészben, hogy egy nő csupasz mell mellett kap díjat, mezítláb pedig divatos cipőt!
  Anyuta a nácikat is megverte, lekaszálta, mezítláb gránátokat dobált és nyikorgott:
  - A férfi közöny tövisei elől a nőt a csupasz sarok a legjobban megvédeni!
  Alla, aki az ellenfelekre lőtt, és automatikus sorozatokkal vágta le őket, megjegyezte:
  - A legtartósabb sarok férfinak csupasz női lábból!
  Maria, aki eltalálta az ellenfelet és egy gránátvetőből, kiadta:
  - Mezítlábas női sarok, a legégetettebb csizmacipő csizmával!
  Matryona, leütve a nácikat, szellemesen kiadta:
  - Nem tudod időben ledobni a cipődet - mezítlábas leszel!
  Alenka a nácikról írva megjegyezte:
  -Ha béna eszed vagy, akkor jól bemelegíthetsz, csak magad!
  Anyuta logikusan megjegyezte, megverte az ellenséget, és puszta lábbal dobott egy csomagot robbanóanyaggal:
  - Klubnak jó, klubnak lenni rossz!
  Alla, verte a nácikat, és csupasz sarkával gránátot adott, felkiáltott:
  - Az öntöttvas öklök segíthetnek a túlélésben, de egy tölgyfej halálhoz vezet!
  Maria logikusan megjegyezte, lekaszálva a nácikat:
  - Amikor az uralkodónak nincs király a fejében, anarchia uralkodik az országban, és hiába árulnak!
  Matryona, aki racionálisan verte a nácikat, megjegyezte:
  - Nem a fejnek való a korona, mint a kalapnak!
  Alenka, összetörve a Fritzet, logikusan megjegyezte:
  - A tölgy fején és a korona bizonytalanul ül!
  Anyuta, aki nagyon pontosan lőtt a nácikra, kiadta:
  - Bármilyen erős is a tölgy, de abból a legsérülékenyebb a fej anyaga!
  Alla, fürgén lövöldözve az ellenségre, logikusan következtetett:
  - Aki ütőfej, az ütővel kap fejet!
  Maria kibaszott ellenfelek, kiadták:
  - A politikus erszényt és pálcát tart a kezében, csak a pénze fából van, a staféta pedig papír!
  Marusya logikusan megjegyezte, és mezítláb megdobott egy citromot:
  - A fényes fej legalábbis az ősz hajra utal!
  Matrona a nácikat legyűrve megjegyezte:
  - Lehet, hogy nem vagy szőke, de ragyogó léleknek lenni szép, a lányok le tudják győzni a gonoszokat, hogy mások boldogan éljenek!
  Alenka, aki a nácikra lőtt, nyikorgott:
  - A tölgyfákból csak tuskókra nem lehet erős védelmet építeni!
  Anyuta, lövöldözés, logikusan megjegyezte:
  - Ha nem fakopáncs a politikus, akkor leszedi a forgácsot, nem csak a választócsonkról!
  Alla agresszíven kijelentette, leütve a németeket:
  - A politikus ugyan nem sas, de a választókat varjaknak, harkályoknak tartja!
  Maria, levágva az ellenségeket, megjegyezte:
  - Ha megengeded a politikusoknak, hogy forgácsot szedjenek le rólad, akkor biztosan fakopáncs vagy!
  Matrena a nácikat kaszálva így fejezte ki magát:
  - A politikus szavazókkal egy róka, de önmagával a hörcsög hörcsög!
  Marusya mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Az okos politikus olyan, mint a róka a tyúkólban, a hülye pedig olyan, mint az elefánt a porcelánboltban!
  Alenka, összetörve a Fritzet, kiadta:
  - Csendben adják fel a parancsot, a politikus a beszéddel zűrzavart teremt!
  Anyuta, gránáttal szétszórva a nácikat, nyikorgott:
  - Egy politikus sokat beszél, főleg, ha be akarja fogni a száját!
  Alla agresszíven megjegyezte, megverve a nácikat:
  - Egy politikussal azon vitatkozni, hogy mozsárban vizet verni, hacsak nem töröd el a nyelvizmot, haszonnal jár!
  Maria, miközben legyűrte az ellenséget, és mezítláb gránátot dobott, megjegyezte:
  - A politikus róka és farkas keveréke, de nagyon disznó!
  A nácikra lövöldöző Matrena felmordult:
  - Minél politikusabb a róka, annál disznóbb!
  A Fritz kaszáló Marusya kiadta:
  - A politikában folyamatos menazséria van, farkasok, nyulak, csirkék, kakas és harkályok, királynak mindig csak a rókát választják!
  Alenka a nácikat legyűrve felmordult:
  - Az a diktátor, aki oroszlánnak adja ki magát, igazi disznó!
  Anyuta agresszíven megjegyezte, lövésekkel leütve az ellenséget:
  - Egy politikus csak akkor megy oroszlánnak, ha a választó tökéletes szamár!
  Alla, kiverte a nácikat, mint a port a szőnyegről, így szólt:
  - Báránybőrt húz fel a politikus, de csak a vérszomjasság teszi rokonsá a farkassal, a szolid kos pedig a találékonysággal!
  Maria mezítláb gránátot dobva csicseregte:
  - Jobb, ha az uralkodó báránybőrbe bújt farkas, mint oroszlán álarcú kos!
  Matryona, aki Robin Hood pontosságával lőtt az ellenségre, kiadta:
  - A politikus úgy bömböl a békéről, mint a birka, de a farkasfogak dübörögnek a háborúban!
  Marusya az ellenségre lőve felkiáltott:
  - A politikus, hogy megszerezze a választók szavazatát, úgy ömlik, mint a csalogány, de harkálynak tartja!
  Alenka a nácikra lőve kiadta:
  - Ha a politikus beszéde önnek csalogánytrillának tűnik, ebben az esetben ne varjú!
  Anyuta szellemesen megjegyezte, leütve a nácikat:
  - Ha egy politikus úgy énekel, mint egy csalogány, akkor megfelelő játéknak tart téged!
  Alla, levágva a nácikat, megjegyezte:
  - A szavazóknak való vadászat abban különbözik az erdei vadászattól, hogy a vadász minél nagyobb zajt csap!
  Maria az ellenségre lőve kiáltott:
  - A politikus a zsebtolvajtól eltérően lopáskor nagy zajt kelt, rabláskor hízelget!
  Matryona, aki rálőtt az ellenségre, gurgulázott:
  - A politikus is bizonyos értelemben isten, de jobb nem hinni benne!
  Maria megerősítette:
  - A politikus szereti a Holdat ígérni választóként, csak azt felejti el hozzátenni, hogy a homokon kívül nincs ott élet!
  Alenka, elvágva az ellenfeleket, felmordult:
  - Nem az észtől van a jaj, hanem a gyakorlati találékonyság hiányából!
  Anyuta az ellenségre lőve nyikorgott:
  - A világ minden baja nem a pénzből van, hanem a megfelelő mennyiségben való hiányukból!
  Alla, az ellenségre lőve, kiadta:
  - A nyelv adott a politikusnak, hogy elrejtse gondolatait, de nem, hogy egy politikus milyen ékesszólással tudja leplezni szürke nyavalyáját!
  Maria energikusan megjegyezte, miközben a Fritzre lőtt:
  - Ha láncra megy a vas, nem marad kardnak, ha ezüst ömlik a beszédekben, akkor nem lesz miből bért fizetni!
  Matryona az ellenségre lőve felmordult:
  - Van egy politikusnak adottsága az ígéretek betartásához? Rendelkezik, de nem hiába!
  A nácikra lövöldöző Marusya megjegyezte:
  - Az elefánt egy nagy halom szart, a politikus-róka pedig még nagyobb verbális hasmenéshegyet!
  Alenka szellemesen megjegyezte, legyűrve a nácikat:
  - A politikus bőven önti a beszédek édes mézét, verbális hasmenésbe fojtva a választókat!
  Anyuta az ellenfelekre lőve kiadta:
  - A politikus édes beszéde olyan, mint a mézpatak, csak te úszol végig rajta a kukába!
  Alla, a nácikra lövöldözős, megjegyezte:
  - A politikus be tudja teljesíteni az ígéretet, csak azért, hogy a választó elhiggye a lehetetlent!
  Maria nagyon pontos tüzet vezetve kiadta:
  - Sok politikus van a választásokon, de nincs kit választani, ki a tuskó, ki a pakli, ki a róka, ki a disznó, ki a medve - csak egy marad a bosszúságból - ordít!
  Matryona rálőtt a nácikra, és megjegyezte:
  - Egy politikus, aki gyakran tépi a torkát, rendesen rúgja a fülét!
  Marusya megvágta a nácikat, és azt mondta:
  - A politikus, ellentétben a csalogánnyal, soha nem énekel semmiért, és róka ajándéka van!
  Alyonka fogát kitárva csicseregte:
  - A politikus sas akar lenni, de a választónak mindig nincs madárjoga!
  Anyuta üvöltve lőtte a németeket egy mesterlövéssel:
  - Miért vagy madárjogon, mert a harkály esze!
  Alla egy piton agressziójával sziszegte:
  - A politikusnak sokféle dala van, de mind egyetlen indíttatásból: válassz engem!
  Maria, elvágva a nácikat, felmordult:
  - A választó, mint a zsemle, otthagyja a nyulat, farkast, medvét, de a politikai róka úgyis felfalja!
  Matrena megjegyezte, levágva a nácikat:
  - A politikus édes beszédekkel fog számolni a légy intellektusára, a csalogány trillára, a harkályra, de a disznóesszenciája a sólyom szemével is látható!
  A nácik ellen harcoló Marusya vigyorogva hozzáteszi:
  - A nő is jó politikus, és legalább esélyt ad arra, hogy beváltsa a hűség ígéretét, és örömet szerezzen!
  Tehát a lányok hősiesen védik a várost, és nagy reményt adnak.
  . 4. FEJEZET
  Szeptember végén és október elején még folytak a harcok Asztrahánért, és a nácik a Kaszpi-tenger partja mentén délre vonultak. A nácik kérlelhetetlenül előrenyomultak... Délen a nácik elfoglalták Ordzhonikidze városát, és megrohanták Groznijt.
  A szovjet háborúk is hősiesen vívtak ebben a városban.
  A Tamara vezette lányzászlóalj kétségbeesett elszántságról és bátorságról tett tanúbizonyságot.
  Tamara robbanást lőtt egy géppuskából, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, mondván:
  - Dicsőség szülőföldünknek, a Szovjetuniónak!
  Anna, aki pontosan lőtt a nácikra, és csupasz sarkával robbanócsomagot is dobott, felkiáltott:
  - Dicsőség a hősiességnek!
  Akulina az ellenségre lőve felkiáltott:
  - A Szülőföldért és a becsületért!
  Victoria, aki a Fritzre lőtt, és puszta lábujjával halálos erővel egy gránátot dobott, felmordult:
  - Törje össze a Wehrmachtet hősiességgel!
  Olympias, egy egészséges lány, vonalat adott az ellenségnek, kiütötte a Fritzeket és megbocsátott:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk!
  Tamara, aki rálőtt a nácikra, és ismét mezítláb gránátot dobott, megjegyezte:
  - A katonának olyan ereje kell legyen, mint egy tölgy, de nem tölgyfejű!
  A lányok lőttek. A romtömeg körül füstölnek a romok. Robbanás robbanás után következik. A füst felszáll az égre. Körülötte minden ég.
  Hatalmas méretű pusztítás.
  A gyönyörű, mezítlábas szőke Anna, miközben gránátot hajít, széttépi a nácikat, így bömböl:
  - Minden tölgyben van egy mélyedés, minden tölgyfejben van egy lyuk, ahonnan az agy folyik!
  Akulina, aki az ellenségre lőtt, és kecses, cserzett, mezítláb gránátot dobott, nyikorgott:
  - Ha olyan okos vagy, mint egy tölgy, akkor hajlik, mint a nyárfa!
  Viktória, ez a vörös hajú lány, szintén csupasz, lebarnult, cizellált lábú, csicseregte:
  - Ha nincs róka ravaszsága, akkor három bőr lesz rólad!
  Olimpiada, egy egészséges, magas, nagydarab, izmos szőke, megfordult, mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Ha néma vagy, mint a tölgy, úgy letépnek, mint a ragacsost!
  Egy fiú kúszott el mellettük. Fekete sarkú cipőben villogott, és robbanócsomagot dobott a nácikra. Aztán felkiáltott:
  - Fiatal katona, jobb, mint egy levert tábornok!
  Tamara ismét fordult. Mezítláb halálos erővel gránátot dobott, és felkiáltott:
  - A politikus minden egyes új öltönyéért három bőrt húz le a választókról!
  Akulina az ellenségre lőve, agresszívan vigyorogva felmordult:
  - Okos leszel, mint a tölgyfa, letépik, mint a ragacsos és a nyulak!
  Anna, aki az ellenségre lőtt, és mezítláb gránátokat dobált, aláásva a tankokat, csicseregte:
  - Egy ravasz róka még három bőrt is lehúz az oroszlánról, ha eszű kos!
  Victoria, aki lőtt a nácikra, és csupasz sarkával gyilkos ajándékot dobott fel, kijelentette:
  - Ha nem akarsz rókává válni, nyafogni fogsz, mint az éhes kutya!
  Az olimpia elkaszálta a Fritz-et. Aztán mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Róka a politikus, aztán nappal kibelezi a választókat-csirkéket!
  Az ágyúdörgés erősödik. A félelmetes "Sturmtigerek" csatába indulnak. Rakétahajtású bombákat lőnek ki. És egész épületeket rombolnak le, egyszerre zúzzák össze a házakat. És rohamosztagosok keringenek az égen. Rakétákat lőnek ki a szovjet állásokra. Bombákat dobnak le. A Panther-2 már látható, a Panther-nél fejlettebb gép, erős 88 mm-es ágyúval.
  A német jármű keskenyebb és kisebb toronnyal, valamint zömök hajótesttel rendelkezik. Egy ilyen szörnyeteg, ha csapkod, hát veri. És ami a legfontosabb, nem túl nehéz, erősebb, 900 lóerős motorral.
  Tamara mezítláb gránátot dobott a Panther-2-re, és kotyogott:
  - Hülye leszel, mint a tuskó, letépik, mint a ragacsos, nem csak a ravasz rókák, hanem a gyáva nyulak is!
  Anna a nácikra lőve, az ellenfeleket lekaszálva, mezítláb citromot dobálva következtetett:
  - Még egy sas, egy ravasz róka is kiteheti a nedves csirkét!
  Akulina, az ellenségeket levágva és átütve, pontos lövésekkel kiadta:
  - Az oroszlán szerepéről álmodozó emberből sokszor róka által szántott szamár lesz!
  Victoria, aki sorozatban vágta le az ellenfeleit, és mezítláb valami halálos dolgot dobott, felkiáltott:
  - Az embernek oroszlánszerű ambíciói vannak, szamármakacssága, medve ügyetlensége, elefánt kecsessége, de a rókája mindig képes elcsábítani!
  Az olimpia fordulatot adott az ellenségnek. Úgy nyírta le, mint egy fűnyírót, és felmordult:
  - Vörös színű róka, véres öltönyű politikus!
  A csata intenzitása folyamatosan nőtt. A várost a nácik gázágyúktól verték szét, amelyek erejükben felülmúlták a katyusát. És nagyon nehéz volt ellenállni a náciknak. De a mezítlábas, félmeztelen lányokból álló zászlóalj óriási lelkesedéssel küzdött. És a lányok szinte nem haltak meg, a férfiak többet kaptak.
  Tamara, aki a nácikra lőtt, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, felkiáltott:
  - Egy nő győzi le az erős férfiakat, rájátszik a gyengéire, a politikus győzi meg a gyenge szavazókat, nyilvánvalóan túljátszik!
  Anna az ellenségeket levágva, golyókkal lekaszálva, egyúttal csupasz sarkával robbanócsomagot adva kijelentette:
  - A nő a legravaszabb politikus, nem rókának kell tanulnia, hanem mezítláb kell tudnia felvenni a cipőt!
  Akulina, aki precíz kitörésekkel vágta le az ellenfeleket, és csupasz lábujjait használva ugatott:
  - A nő is szereti a fiatalságot, de a dollár zöldje kedvesebb neki, mint a mecénás zöldkora!
  Victoria, az a vörös hajú kurva halálosan felrobbant, kiütötte a vonalat, és nyikorgott:
  - A lányok fiatalságának zöldje vonzza a bakokból hízott férfiak zöld bankjegyeit!
  Olympias, aki rálőtt az ellenségre, és puszta lábbal újabb ajándékot dobott, felkiáltott:
  - Ne kergesd a zöld dollárt, a bajnak zöld szeme is van, és a héja ropogós!
  A csata egyre hevesebb. Halálos lövedékek rohannak. Felrobbantották és feldarabolták a szovjet állásokat, felborítva az ütegek ágyúit. És új repülőgépek rohannak, és rohamfegyverek dübörögnek. Porfelhők emelkednek az égre.
  Tamara, aki kíméletlenül lőtt a nácikra, elővett és kiadott egy gyöngyöt, ami elé mezítláb gránátot dobott:
  - Istenben hinni ne süllyedj az állat szintjére: az ember nem alázatos birka, és nem büdös kecske!
  Anna, aki az ellenséggel harcolt, és mezítláb halálajándékokat dobált, megjegyezte:
  - Pénzt keresni az emberek hitén annyi, mint trágyát önteni aranyra, kicsírázik a bizalmatlanság!
  Akulina, elpusztítva a Párducot, agresszíven fújt:
  - Hinni a vasárnapot, ne juss el hét péntekre a héten!
  Victoria, aki nagyon pontosan lőtt a nácikra, és agresszíven kaszálta őket, megjegyezte:
  - Az örök pokollángba vetett hit felforralja a babona tejét, amiről leszedik a habot, gazemberek a vallásból!
  Olympias, a nácik leromboló és mezítláb hatalmas pusztító erejű gránátokat dobáló női hős megjegyezte:
  - Csak a tuskók és a tölgyek hisznek az örök láng pokoli máglyájában, hagyják magukat meghámozni, mint a ragacsost!
  Tamara lőtt egy elfogott páncélökölből, megvillantotta csupasz sarkát, és ciripelt:
  - Hogyan ragyog az örök pokoli tűz lángja? Aranypénzek ragyogása a vallásból származó szélhámosok zsebében!
  Anna az ellenségre lőve és a nácikat kolosszális pontossággal levágva kiadta:
  - A zsiványok Istent használják, hogy megtöltsék a zsebüket, és nem csak üres fejjel csalják meg őket!
  Akulina fordulatot adott az ellenségnek. Csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - A vallásból való zsiványok letépnek három bőrt a birkákról, letörik a kecskék szarvát, csak a haszon kedves nekik, a hit pedig a csapkodásért!
  Victoria csupasz sarkával fűrészporbombát dobott, felrobbantotta az ellenséget és nyikorgott:
  - A becsületes pap olyan, mint a vegetáriánus farkas, csak a hit mindig őszinte, a használata pedig önző!
  Olympias géppuskából robbantotta ki az ellenséget. Lekaszálta az ellenséget, és csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, ami felborította a Lev tankot. Aztán felkiáltott:
  - Bármely vallás mese, csak ebből a fantáziából profitálnak igazán mesés arányban!
  Így küzdenek bátran a lányok Groznij városában. És a vitézség legmagasabb nézőpontjából mutatják meg magukat.
  A többi lány pedig teljes bátorságukkal védi Asztrahánt. És a legmagasabb műrepülést és kitartást is demonstrálják.
  A lányok nagyon jól küzdenek.
  Alenka mezítláb gránátot dobott, széttépte a nácikat, és fogát kitárva kotyogott:
  - Aki megengedi, hogy tésztát akasszon a fülére, örökké éhes lesz!
  Anyuta, aki ezzel lekaszálta a nácikat, egyetértett:
  - Nem lesz tele a füled tésztával!
  Alla lövöldözést lőtt a nácikra, puszta lábbal halálos gránátot dobott és kiabált:
  - A füles tészta az utolsó pillanatban hányingert keltő étel!
  Maria szellemesen megjegyezte, kitárta a fogát, és csupasz lábujjával robbanócsomagot dobott:
  - Ha ez Isten, senki sem tudja, de állandóan keresztre feszítenek egy embert, mintha Krisztus hasonlatossága lenne!
  Marusya, aki kibaszott a Fritzből, elvette, és agresszívan vigyorogva felkiáltott:
  - Az ember igyekszik úrrá lenni Isten hatalmán, de eddig csak nem Isten szerinti keresztre feszítést kap!
  Matryona fordult, lekaszálta a nácikat és elárulta, agresszíven kacsintva barátaira:
  - Az ember szíve a jóra, az esze a haszonra, a gyomra a falánkságra törekszik, és végül a gödörbe vonszolja a lábát!
  És heves csaták dübörögnek Asztrahánban. A Volga-parti város a szovjet védelem kulcspontja. És itt vadul forrnak az ilyen csaták. Mintha a vízforraló bugyogna.
  És nehéz, halálos repülőgépek rohannak. A Yu-288 egy nagyon erős gép. És kolosszális kitartással bombákat dob le.
  Alenka visít, a nácik felé fordul, és mezítláb gránátot dob:
  - Ha valakinek olyan intelligenciája van, mint egy gorillának, akkor úgy fog szántani, mint a ló, és úgy eszik, mint a kutya!
  Anyuta puszta lábbal gyilkos halálajándékot indított, szétverte a nácikat és kiabált:
  - Az ember megengedi magát, hogy gallérra húzzák, de ahhoz, hogy szántson, kényszerkorbáccsal kell megverni!
  Alla csupasz sarkával elindított egy citromot, és felmordult:
  - A politikusnak nagy zsebe van, de csak egy jelentéktelen zsebtolvaj!
  Maria az ellenfelekre lőve felszisszent:
  - Egy politikus, aki az égből holdat ígér a választóknak, hatalomra kerülve elhagyja a holdbéli tájat, és az éhségtől nyüszít a csillagra!
  Matryona fülsiketítően nevetve megjegyezte:
  - Az ördög minden politikában a Mindenható Isten helyére buzdít, csak a politikusnak nagyon kevés a tehetsége!
  Marusya, aki rálőtt az ellenségre, és magabiztosan kaszálta őket, megjegyezte:
  - Az ember arra törekszik, hogy mindenható legyen, de erkölcsi fejlődése nem teszi jobbá!
  A lányok láthatóan a legmagasabb fokon szellemesek.
  A háború pedig recés pályán folyik. A sugárhajtású repülőgépeket a Harmadik Birodalomban tesztelik. És ez is elég komoly érv a Szovjetunióval folytatott vitában.
  Hitler persze nem nagyon örül. A háború elhúzódik, Oroszország makacsul ellenáll, bár megadja magát. Forrnak a csaták, mintha egy vulkán szájában lennének.
  Október vége. Kalmykiát teljesen elfoglalják, a nácik pedig előrenyomulnak Dagesztánon.
  A nácik sikerei bár szerények, de állandóak. A fekete-tengeri flotta a pusztulás szélén áll.
  Itt egy egész csapat lányokból áll a rombolón. Finoman szólva is szép csapat. A lány mellényben, mezítláb fut, gömbölyded sarkú cipőben villog.
  Alice, a romboló parancsnoka magabiztosan parancsot ad, hogy támadják meg a fasiszta cirkálót. Torpedót indít, és megjegyzi:
  - Háborúban, mint egy jó színházban, a következő akció megjósolhatatlan, a könnyek biztosan hullanak!
  Andriana a párja, lányok egész sorát irányítja. Meztelenül, gömbölyded sarkukban villódzva futottak, és nyikorogtak. Felállítottak egy aknakészüléket.
  Andriana felkiáltott:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  Veronika, miután ágyúból lőtt a nácikra, dorombolt:
  - Háborúban, mint egy filmben: az akció magával ragad, sosem lesz unalmas, csak, jaj, tényleg megöl!
  Egy pusztító csupasz lábú, lebarnult, karcsú, nagyon szép lányokkal ugrál egyik oldalról a másikra. Dobják, mint a tollat.
  Alice vésett, mezítláb ütögetve felkiáltott:
  - Ha nem vagy könnyelmű, békében nyugszik a föld a háborúban!
  Andriana az ágyúból pontosan lőve megjegyezte:
  - Az a lány, aki tud harcolni, lovag!
  Alice kijavította magát, miközben lőtt:
  - Nem, ő egy hős!
  És a harcosok nevetésben törtek ki. És nyelveket mutatott. És a szépségek lábai, oly kecsesek, és vérnyomok maradnak a fedélzeten. Erőteljes lányok.
  És meztelenül olyan kerek és kecses a sarkuk.
  Alice-nek eszébe jutott, hogyan esett fogságba, és a nácik vékony, izzó ostorral simogatták a talpát. Itt szinte meztelenül lógsz a fogason. A mezítláb egy készletbe van bújva. És izzó botokkal csiklandoznak. Itt és a skarlát mellbimbóhoz vörös vas van kauterizálva.
  Alice-t több napig kínozták és kínozták. De a lány el tudott menekülni.
  Elmondta az őrtisztnek, hogy ismeri azt a helyet a tengeren, ahová bedobtak egy aranytartályt, amelyet Szevasztopolból evakuáltak. A fasiszta bedőlt neki.
  Nos, Alice minden kínzás ellenére megőrizte bátorságát. Leoldották a láncot, és megkötött kézzel csónakba tették. És mezítláb, kissé megégett a fogason, képes volt felvenni egy pisztolyt, és lelőni két fasisztát. Aztán leoldotta a köteleket, és elúszott. Ügyesen megvizsgálta. És kivívta a lányok tiszteletét.
  A speciális osztályról megpróbáltak belekapaszkodni, de Alice megfenyegette a különleges tiszteket, hogy balesetet intézzenek, és egy szukára is akasztják. Megijedtek.
  Alice egy nagyon harcos lány...
  Sőt szellemesen következtetett:
  - A hóhér szereti a fejszét fegyverből, de a csatában ügyetlen ügyessége van!
  Andriana egyetértett ezzel, és megveregette vésett lábát:
  - A baltából még lehet levest főzni, de ami hősi tollal van írva, azt hóhérbal nem lehet levágni!
  Juliana nagyon szép lány. Csak a mellkasán van egy vékony csíkos csíkos anyag, meg a bugyi. De olyan csodálatos és gyönyörű. A rombolón lévő összes lány lába csupasz, és nagyon csábító.
  Amikor a németek fogságba esnek, kénytelenek kerek, csupasz sarkú csókkal csókolni a lányokat. A foglyok pedig kötelességtudóan teszik ezt. És nyalják a lányok sarkát, és nagy örömmel csókolóznak.
  Juliana énekelte:
  - Nem vagyunk gonosz rablók,
  Nem akarunk megölni...
  De a csupasz sarka fáj,
  Mindenkit arcon akarok ütni!
  A lányok természetesen bármilyen sikert megízlelhetnek.
  Andriana csupasz sarkára bélyegezve kiadta:
  - Ó, új határok, ne nevettess!
  Alice beleegyezett:
  - Korlátlan lehetőségek azok számára, akik nem szabnak határt maguknak!
  Veronica megcsapta a mezítláb, megkocogtatta csupasz sarkát, és fogát kitárva megjegyezte:
  - A legerősebb ember nem húz elviselhetetlen ambíciókat!
  Andriana szellemesen megjegyezte, fogát tátva sütötte az ágyút:
  - Az ember távol áll Istentől, mert a természet utánzásában nem ment messze a makákótól!
  Veronica, pontos lövésekkel zúzva az előrenyomuló nácik folyamait, felmordult:
  - A politikus ambícióiban isten, az arcmódszereiben, az eredmények felhasználásában pedig egyenes disznó!
  A szovjet lányok jól küzdenek. De vannak persze németek, meg bikinis és mezítláb szépségek is.
  Például Gerda ritka harcos.
  Ő és partnerei leültek a legújabb "Panther" -2 tankra.
  A lányok rálőnek a szovjet csapatokra és ordítanak.
  Gonosz farkasok vagyunk, visszavonulunk, nem jó!
  És kacsintgatnak a szemükkel...
  Gerda csupasz lábujjai segítségével az orosz katonákra csapott, és élvezettel nyikorgott:
  - Aki nem farkas az életben, három bőrt leeresztenek róla, aki eszében nem róka, kibelezték, mint a csirke!
  Charlotte egy pontos lövedéket is talált, áttörve egy szovjet tankot, szétzúzta a páncélt és felkiáltott:
  - A farkas mindig éhes, az ember mindig elégedetlen, a politikus pedig egy szót sem tud igazat mondani!
  Christina, aki nagyon pontosan lőtt az ellenségre, és halálos lövedékkel eltalálta az orosz tankokat, megjegyezte:
  - A rókának értékes bundája van, de a politikusok rókabiztossága semmit sem ér!
  Magda fogott és fegyvert szegezett az ellenségre, csupasz lábujjakkal, dörömbölve és morogva:
  - Több tej van egy kecskétől, mint egy politikustól, aki észjárású kos!
  Gerda, aki továbbra is pontosan lőtt a szovjet járművekre, megjegyezte:
  - A választásokon a politikusok olyanok, mint a pestis és a kolera között, bár a politikusok sokkal fertőzőbbek a skizofréniában!
  Charlotte eltalálta a harmincnégyet, és letépte a tornyot, és így szólt:
  - A politikusnak farkasorra van a haszonért, de ő maga kész disznó a kibelezésre!
  Christina csupasz lábujjai segítségével ügyesen elindította a lövedéket, és kiadta:
  - A politikus egy kos, aki az oroszlán trónjára rohan, és a csúcsra érve csirkeválasztókat kibelező rókává változik!
  Magda agresszíven megjegyezte, csupasz lábujjjal halálajándékot küldve a szovjet önjáró fegyvernek:
  - Nem hisznek a politikusoknak, de szavaznak, nem értenek zenéhez, de szívesen hallgatják, nem esznek tésztát, hanem szívesen ragaszkodnak a fülükhöz!
  És a "Panther" -2 nagyon aktív. És a lövedék nagyon pontosan küld.
  A német gép nagyon magabiztosan zúz minden szovjet tankot.
  Gerda forgat és énekel:
  - Egy, kettő, három - szegje meg a tanácsot!
  Charlotte nagyon pontosan tüzel, megüti az ellenfelet és fütyül:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  Christina csupasz lábujjai segítségével tüzelve, áttörve a harmincnégyen, hozzátette:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Magda rárohant az ellenségre, és kifakadt:
  - A Haza nem hisz a könnyeknek!
  Gerda felsikkantott:
  - És mi adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  Charlotte szellemesen megjegyezte, miközben egy szovjet tarackra ütött egy kagylóval:
  - Az arany csak gyönyörűen néz ki, sőt, ez a fém, az emberiség mindig is szenvedett, arrogáns lett!
  Christina, aki rálőtt az ellenségre, szellemesen fejezte ki magát:
  - Miután felfedte a mellkasát, egy nőnek könnyebb lesz három bőrt letépni egy férfiról!
  Az ellenfelekre lövöldöző Magda eredetileg megjegyezte:
  - Lányok mezítláb, tegyétek a férfiakat galósba!
  Természetesen a lányok a tankon kecsesek. A pilóták pedig a legmenőbbek a Fritzek között.
  Albina és Alvina a világegyetem legfélelmetesebb ászai. Itt már elérték az egyenként lelőtt ötszáz repülőgép számát. Csak a Marseille előzi meg őket. A szovjet flotta 500. repülőgépéért a Vaskereszt Nagykeresztjével tüntették ki. De Albina és Alvina sokkal később kezdett harcolni, és ezért hamarosan megelőzik Marseille-t.
  Albina és Alvina az 500. repülőgépért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És most vörös pilótákkal harcolnak.
  Albina csupasz lábujjjal nyomogatja a gombokat, egyszerre lő le öt szovjet gépet, és visít:
  - Ha okoscsizmás az ember, akkor mindig üljön galósban!
  Alvina orosz repülőgépekre lőtt, és csupasz lábujjával ledöntötte őket, megjegyezte:
  - Egy nő meztelen lába idejében minden csizmát kalósba tesz!
  Albina, aki nagyon jól célzott tüzet lőtt szovjet járművekre, szellemesen válaszolt, fogát tátva:
  - Egy férfi, aki gyakran nézi a csupasz, női lábakat, üljön le kalósba!
  És mindkét lány, leütve még néhány jakot, nyikorgott:
  - Csupasz női láb, jól áthajt a sarok alatt és tökéletesen ül a kalósban!
  A harcosok itt nagy magasságban láthatók.
  De ha vannak csodálatos német pilóták, akkor vannak gyönyörű szovjet lányok-komszomol tagok is.
  akik nagy lendülettel küzdenek. És sikeresen le is lövik a Harmadik Birodalom hordáit.
  Anastasia Vedmakova fogta, és csupasz lábujjai segítségével leütötte a németet, és nyikorgott:
  - Egy férfi készen áll arra, hogy kiforduljon, hogy letépje egy lány cipőjét!
  Akulina Orlova, aki a nácikra lőtt, szellemesen megjegyezte:
  - Csupasz női sarokkal bármilyen csizmát kifordíthatsz!
  Anasztázia is megütötte a Fritzt, és nyikorgott:
  - Egy nő mezítláb minden férfit kifordít, még ha az utolsó csizma is!
  Akulina Orlova, kiütötte Focke-Wulfot, és felszisszent, kitárta gyönyörű fogait;
  - Ha egy férfit ki akarsz fordítani - vedd le a cipődet, ha kaliszba akarod rakni, tedd ki a sarkadat!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  Háború dúl az univerzumban,
  Összezúzni, hogy ölni ok nélkül...
  Sátán elszabadult
  És eljött vele a halál!
  
  És ki fogja megállítani az áramlást
  Véres és őrült folyók...
  A lézersugár behatol a templomba,
  És a vaku eltűnt ember!
  
  És akkora káosz
  Elárasztotta az univerzumot...
  Az emberiség szomorú sorsa
  Elviselni a fájdalmat, szenvedést!
  A lányoknak részben igazuk lehet. A háború nem boldogság. De ugyanakkor szórakozás.
  Két német kezdő pilóta, Eva és Gertrude a Focke-Wulf rohammódosításokon harcol. A levegőből támadják a földi szovjet célpontokat.
  Éva lövöldözve és rakétával megjegyzi:
  - Miért mezítláb a gyerekkor, mert a csupasz női lábtól a férfiak elvesztik a fejüket, mintha fiúk lennének!
  Gertrud egy rakétával robbantott, csupasz sarkával nyomta a pedált, széttörte a szovjet hadsereg bunkerét, és nyikorgott:
  - Az a vágy, hogy egy nőt meztelenül lássanak, kifordítja a férfit!
  Éva újra ütött, ütötte a harmincnégyet, feltörte a tornyokat, és szellemesen megjegyezte:
  - Ahhoz, hogy egy nőt levetkőzzön, először fel kell venni a jó cipőjét!
  Gertrude kecses lábfejének csupasz, kerek sarkával megverte ellenfelét, és megjegyezte:
  - A megfelelő időben levetkőzött üzletasszony három bőrt letép egy férfiról!
  Eve rakétát lőtt a szovjet bunkerekre, és felkiáltott:
  - Abból a nőből, aki időben lemeztelenül, nem lesz mezítlábas és alaposan megpakolt férfi!
  Gertrud, miután lemészárolta a szovjet csapatokat, megerősítette:
  - A mezítlábas nő csizmát húz az emberre, kalósba rakja, kifordítja, és az utolsó mezítláb!
  Itt persze a lányok logikája az, hogy nem lehet ellene vitatkozni. A lányok pedig mezítláb és bikiniben verekednek.
  És szeretik a gyönyörű fiatal férfiakat, és általában olyanokat, hogy egyszerűen szuperek.
  És ha énekelnek, akkor száz embert megölnek!
  Íme a lányok, mindkét oldalról méltók és nagyon szépek, hogy a férfiak valóban kifelé forduljanak!
  . 5. FEJEZET
  A náci csapatok által teljesen körülvett Groznij városa 1943 novemberének elején elesett. A zászlóalj a lányokkal kitört az üstből, és visszavonult Shaliba.
  Voltak már hegyek, durva terep, és kényelmesebb lett a védekezést tartani. A német tankok nagyon sokat nyomtak, főleg a Mausok, és elég kényelmetlen volt velük harcolni a hegyekben. A T-3 harckocsit már kivonták a gyártásból, de a T-4 modernizált változatát még gyártották. Bár erkölcsileg elavult. De még tudott harcolni a T-34-76 ellen. És küzdj jól. Az ágyúja még erősebb volt, és nagyobb volt a torkolati sebessége, mint a harmincnégynek.
  Tamara és a lányok Shaliban harcoltak. A lányok igyekeztek megtartani ezt a nagy hegyi falut - igazi várost.
  A szépségek nagyon bátran küzdöttek.
  Tamara mezítláb gránátot dobott, lövést lőtt, és kotyogott:
  - A Szovjetunió szülőföldjéért!
  Anna tüzet nyitott a nácikra. A könnyebb T-4 megpróbált felmászni a lejtőn. A lány mezítláb gránátot dobva kiütötte a náci gépezetet és nyikorogva:
  - Anyánk Hazánkért!
  Akulina, aki a Fritzre lő, és csupasz sarkával egy fóliába csomagolt halálos embert szolgál ki, vyaknula:
  - A szülőföld mindig szent!
  Veronica, aki rálőtt az ellenségre, és csupasz lábujjával citromot dobált, kiadta:
  - Oroszország óriásaiért!
  Olympias, ez az óriásasszony, szintén csupasz lábujjával gránátot dobott a nácikra, és nyikorgott:
  - A kommunizmusért!
  Tamara, aki jól célzott tüzet lőtt a nácikra, és úgy vágta le őket, mint forgácsot a fáról, kijelentette:
  - Minél több tölgy van a seregben, annál erősebb a védekezésünk!
  Anna fogát tátva, kolosszális pontossággal és dühvel lőtt a nácikra jegyezte meg:
  - Mindnyájatokat elpusztítalak.
  "Oroszlán" tank, egy nagy jármű, hosszú fegyvercsővel. Itt van nála a legújabb 105 mm-es fegyver, csőhossza 100 EL. És kiderül, hogy nagyon hosszú fegyver. És ez a törzs halálos erővel áll ki.
  Akulina egy páncélökölből lő a nácikra, és sikolt:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Victoria is tüzel és ordít:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek!
  Olimpiada megerősíti, hogy rálőtt a nácikra, és csupasz lábujjával gránátot dobott:
  - A legnagyobb dicsőség!
  A lányok, meg kell jegyezni, fenomenálisak és nagyon kedvesek. A hidegvérük pedig kolosszális.
  Tamara az ellenségre lövöldözve, fogát feszegetve azt mondja:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Anna az ellenségre lőve agresszíven mondja, és csupasz lábujjával gránátot dob:
  Dobogassuk együtt a szívünket!
  És kacsints a partnereire.
  Akulina is fordul, hogyan nyírja le az ellenfeleket, és ordít:
  - A tetőn átszerzett győzelmeimért!
  Akulina Petrovskaya nem egyszerű lány. Sok mindenen kellett keresztülmennie. Különösen lopáson kapták el, és letartóztatták. Ő is átment egy gyermektelepen-fiatalok. Nos, semmi, túlélte. Mezítláb sétált a hóbuckák között, de csak egészségesebb és erősebb lett.
  Victoria őrült dühvel küzd. Fordulatot adott az ellenségnek. Fritz lezuhant. Aztán csupasz lábujjával gránátot dobott. A motorkerékpár felborult.
  A lány kotyogott:
  - Hatalmas határokért!
  Olympias nagyon vad dühérzettel küzd. Ütései erősek és zúzósak. Ő tényleg egy szörnyeteg lány. És így üti az ellenfelet. Tehát a nácik aktívan irtják. A legkisebb esélyt sem ad nekik.
  Olympias üvöltötte a tüdejét:
  - Dicsőség ennek az űrkommunizmusnak!
  A nácikra lövöldöző Tamara ordít:
  - Dicsőség a lenini kommunizmusnak!
  Anna az ellenfelekre lő, és nyikorog:
  - A Szovjetuniónak!
  Akulina lekaszálja az ellenséget, morogva visít:
  - A legmagasabb műrepülőknek!
  A nácikra lövöldöző Victoria kifakadt:
  - A legfenomenálisabb győzelmekért!
  Olympias, a náci tankot szétzúzva, felmordult:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  Tamara is tüzel. Nagyon pontosan lő, pontos sorozatokkal takarja el az ellenfeleket. Kaszál, mint a kasza, és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Anna, aki rálő a nácikra, és precíz kaszával vágja őket, így kiált fel:
  - Nagy dicsőség a hősöknek!
  És csupasz lábujjakkal gránátokat dobál. Itt van egy nagymama.
  Akulina levágja a Fritzet, és agresszíven ordít:
  - A kommunizmusért!
  És izmos testtel rángatózik.
  Victoria a nácikat is megveri. És csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékokat dobál ellenfelei felé, és üvöltözik:
  - A világ nagyságáért!
  Olympias az ellenségekre is lő. Kiüti őket, mint egy bot pihe, és ordít:
  - Dicsőség a nagy kommunizmusnak!
  És csupasz lábujjaival halálos erővel dob egy gránátot, széttépve az ellenséget.
  Így vették fel az ötösök az ellenségeket, és nyírjuk le őket, és irtsuk ki, őröljük meg őket.
  A németeket megállították, és alaposan elakadtak. Itt nehéz lett, és összevesznek.
  Itt vannak a gázdobók, és agresszíven viselkednek. És rombolja le a szovjet állásokat.
  Beats és "Sturmtigr" távolról, az ellenség - a Vörös Hadsereg.
  A német lányok a "Bear" hegyes és önjáró fegyvert, és azt, hogy hogyan találták el vele az ellenséget. És tényleg és alaposan be vannak szarva. Egy másfél centner súlyú lövedék pedig szovjet lövészárkokat és bunkereket tör fel.
  Harcos Frida ordít:
  - A legnagyobb Harmadik Birodalomért!
  És kacsints a partnereire. Utána megint tüzelnek a mezítláb fasiszta lányok.
  És legyek ordítva és pusztítóan. És ahogy robban, akkor egy egész tölcsér keletkezik a hőtől felforrt földdel.
  Igen, a németek alaposan bekapják a szovjet csapatokat. Az egyik legelső TA-152-es repülőgép repül az égen. Többcélú gép, mint a Focke-Wulf, de fejlettebb, gyorsabb, manőverezhető erős fegyverekkel és páncélzattal. Vadászként és támadórepülőként is használható.
  A szovjet csapatok számára az autó őszintén szólva nagy problémát jelenthet.
  Helga egy TA-152-essel repül, és megtámad néhány szovjet tankot, amelyek Shali közelébe próbálnak férkőzni. A lány jól tüzel. Letöri az első harmincnégy tornyának tetejét és üvölti:
  - Harci szépség vagyok!
  Aztán megtámadja a második autót, ami gyorsulni próbál. De a sebességváltás nem olyan egyszerű.
  A TA-152 átszúrja ezt az áldozatot egy 37 mm-es ágyúval.
  Helga válaszolt és énekelte:
  - Megcsúszott, megcsúszott valahol, megcsúszott!
  És magára kacsintott... Itt próbálja megtámadni a Jak-9-et. A német lány a ravaszt puszta lábbal megnyomva könnyedén leüti, és magabiztosan kacsint, mondván:
  - Nagyon király vagyok!
  Úgy tűnik, Helga olyan lány, aki nagyon szelíd. És véres kísérleteket végez az ellenségekkel.
  És ha fúj, akkor senkinek nem tűnik kevésnek.
  Helga szovjet járművekre lő, és nyikorog:
  - Hát miért, nem lehet ész szerint élni!
  És csupasz sarkúval hogyan kell eltalálni a kormányt. Ez egy lány - minden lánynak, lány.
  És ha üvölt....
  Albina és Alvina az égen szintén nagyon aktív és harcoló harcosok.
  És a lányok, Oroszország repülői azt gondolják, lerombolva, hogy az élet jó és az élet jó.
  És csupasz lábujjakkal irányítják a repülőgép fegyvereit a célpontokra. A szovjet autók nem maradnak életben. A lányok pedig úgy verték őket. A legkisebb esélyt sem adják.
  Igen, voltak harcos lányok,
  Igen, mit mondanak még...
  Merészen megtámadták Oroszországot,
  Szó szerint Sátán!
  Albina egy harcos a csatarendben, és üvölti magában:
  - Szuper leszek, átöltözöm! Szuper bajnok!
  És csupasz sarokkal, valamint a klaviatúra ütésével, és az ellenfelek apró darabokra tépésével.
  Alvina az ellenfelekre lövöldözve üvölti a tüdejét:
  - És kit találunk az erdőben?
  És kit találunk az erdőben...
  nem viccelünk,
  szétszedjük!
  Tépjük szét!
  És csupasz sarokkal hogyan fogja az ellenséget halálos ölelésbe adni. Ez egy lány - minden lány a legmenőbb lány!
  A legharcosabb hack harcosa. És olyan harcias és agresszív, mint egy párduc.
  És a nagy német macskák támadnak. Asztrahán megrohanása. És nagy mennyiségben rombolja le a szovjet katonák házait.
  És meghalnak, de nem adják fel. Az ilyen harcok dúlnak.
  Gerda természetesen a támadás élére áll, és készen áll a harcra. Szóval lő, nagyon úgy, mint egy női Robin Hood bikiniben. És ez mind egy menő nő.
  És ha egy skarlátvörös mellbimbót is tesz a srác szájába.
  A "Panther"-2 működik. A harckocsi egy kicsit más változatát egyébként egy 75 mm-es 100 EL-es ágyúval nyergették át lányok. Ütős, gyorsabban tüzel. Igen, és a kagylókészlet nagyobb, mint a 88 mm-es fegyverben.
  Gerda csupasz lábujjjal lő, és azt kiabálja:
  - Egy, kettő, három... Napalmmal szakad!
  Charlotte is utána lőtt, és felkiáltott:
  - Négy, nyolc, öt - játsszunk gyorsan!
  Kristina dörömbölt, áttörve a szovjet tankot, és csicseregve:
  - Bátran harcba indulunk a nácik hatalmáért...
  Magda mezítláb lőtt, és agresszíven csipogott:
  - És mindet megöljük - az összes kommunistát!
  A lányok a végletekig viselkednek és őrülten agresszívak. A "Panther" -2-jük pedig egy pontos lövéssel felborítja a szovjet tarackot.
  A lányok kuncognak és énekelnek:
  - Dicsőség világunknak...
  A harmincnégyes Erzsébet pedig vad támadást hajt végre. És csupasz sarkával megnyomja a ravaszt. És leüti az ellenséget, sikoltozva:
  - Legyen kommunizmus!
  Catherine csupasz lábujjával halálos erővel lövedéket küld, áthatol az ellenségen, és a tüdejéből nyikorog:
  - A nagy Oroszországért!
  Elena rálőtt a nácikra. A kagyló eltalálta a Párduc homlokát, és elszállt.
  A lány ugatott:
  - A kommunizmus velünk lesz!
  Euphrasia csupasz lábujjaival is megverte az ellenséget. Átütötte a T-4-et, és felkiáltott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Ezek a harcos lányok. És ahogy lövöldöznek, a kagylók nagyon szépen repülnek, és maga a harmincnégyes is mozgásban van. És próbáljon meg mozgásba lendülni egy ilyen autóból. Ez rendkívül nehéz.
  De a lányok beszállnak, bikiniben és mezítláb harcolnak. A harcosok csodálatosak és csodálatosak.
  És ha megbasznak, akkor az senkinek nem tűnik kevésnek. És vad haraggal küldenek kagylókat.
  Erzsébet csupasz lábujjai segítségével az ellenségre lövöldözve, az ellenségeket leütve, csicseregve:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek! Dicsőség Szülőföldünknek!
  Ekaterina is lőtt, csupasz lábujjait használva, eltalálta a Fritzt és rikoltozott:
  - A Hazáért és a győzelemért a végsőkig!
  Elena, aki az ellenfelekre lőtt, agresszívan válaszolt, gyöngyfogát feltárva, kacsintva, zafírszemekkel:
  - Híres a mi űrkommunizmusunk!
  Euphrazia, rálőve az ellenségre, és kolosszális, fenomenális pontossággal eltalálta, kiadta:
  - Az anyaországért és Sztálinért - éljenzés!
  A lányok nyilvánvalóan lendületesek, és mindenki tud...
  1943 decembere már elérkezett.
  Alenka és csapata szintén Asztrahánban harcol, és még mindig kitart ott. A hősnő harcol.
  Alenka kanyarodik, lekaszálja a nácik sorát, majd puszta lábujjjal és ordítva eldobja a halál ajándékát:
  - Az ember hasonlít a gibbonhoz, csak sajnos intellektusban gyakrabban, mint potenciában!
  Anyuta az ellenségre lőtt, és az ellenséget levágta, csupasz sarkával robbanócsomagot adott, és csicseregte:
  - Az emberben van szamármakacsság, oroszláni ambíció, de a valóságban kecske!
  Alla, aki pontosan lőtt a Fritzre, nyikorgott:
  - A férfi a nőnek olyan, mint a nyavalyás hely a tehénnek, nem lehet nélküle, de undorító megközelíteni!
  Maria a nácikra lőve szellemesen válaszolt:
  - Mi a közös a férfi és a vécé között egy női szobában - az, hogy a nők csak a férfiakra bömbölnek!
  Marusya, aki levágja a nácikat és csupasz lábujjával gránátokat dobál, vyaknula:
  - A nő ravasz róka, amely bármely oroszlánt felfal, mint egy nyúl!
  Matryona, aki lekaszálta a nácikat, és csupasz lábujjával ledobta a zsoldosokat, ezt motyogta:
  - A nőnek olyan férfi kell, mint egy ostoros fiú, ha nem veri meg a férfit, akkor nem lesz élet!
  Alenka, aki a Fritzre lőtt, felkiáltott:
  - A nőnek úgy kell a férfiak, mint a disznó szarvának, csak a férfiak által adományozott bunda drága!
  És a csupasz lábú lánycsapat, hogyan kell nevetni, fogukat feszegetve, puszta ujjal gránátot dobálni.
  Harcos lányok lendületes. Az ő elemük harcolni, elemük a harc!
  Asztrahán, úgy tűnik, nem adja fel. Ami itt a lányokat illeti, nagyon harcolnak.
  A Harmadik Birodalom katonai erői kolosszálisak. Az új harckocsihadosztályok olyan erősek itt. A tartályok gyártása növekszik. Nincsenek robbantások, az afrikai olasz, francia, belga és holland birtokokról lehet munkaerőt szállítani.
  És Afrikából is olajat, volfrámot, sok elemet, köztük uránt nyernek ki.
  Vagyis az új tankokat lebélyegzik. Különösen a jobban védett és erősebben felfegyverzett, erősebb motorral rendelkező "Panther" -2 megjelenése van jelentős hatással a háború lefolyására.
  Egyre több a tank és a repülőgép. A Yu-488-ason már befejeződnek a munkálatok. A Harmadik Birodalom első sorozatgyártású repülőgépe négy hajtóművel. Nagyon erős és gyors. Fénypontja a viszonylag kis szárnyfelület, ezért a bombázó 700 kilométeres óránkénti sebességgel tud repülni. Ez azt jelenti, hogy a szovjet harcosok biztosan nem érik utol őt.
  Tehát a Szovjetuniónak új problémája van. A Vörös Hadsereg erői valójában kimerültek. Az iskolásokat a gépekhez állítják. Tizennégy éves koruktól már szinte hivatalosan is verekednek a tinédzserek. A fiúk természetesen okosak, és általában véve jó harcosok. Fiatal korban még könnyebb elbújni és fára mászni. A katonai ismereteket pedig gyorsabban sajátítják el. A tinédzserek éppúgy küzdenek, mint a felnőttek, őket nehezebb eltalálni. Igen, és pszichológiailag nehezebb gyerekekre lőni.
  A németeknek jó néhány női mesterlövészek van, és a túl fiatal harcosok számára kényelmetlen minden nő számára, hogy lőhessen, szégyellje magát ...
  Igen, tizennégy éves koruktól kezdték hívni a Szovjetuniót. És fegyver alá is helyezték és a nyugdíjasokat. Egyre több nő volt a hadseregben. Különösen szívesen fogadta a szép nemet a tankban és a repülőcsapatokban, valamint a mesterlövészekben. A nők jó mesterlövészek. És mivel általában kisebbek, mint a férfiak, kényelmesebb számukra a harckocsikban és a repülésben való harc. Gyakran a tinédzserek is harcoltak tankokban. Meg kell jegyezni, hogy a fiúk és a nők érzékenyebbek a bőrükre, repülőgépeik és tankjaik kisebb valószínűséggel esnek ki, mint a felnőtt férfiak. Nem rossz tinédzserek és egy mesterlövész szerepében. Egy fiú bemászik egy szűkebb résbe, álcázhatja magát, vagy felmászik egy fára. A hadseregben gyakran találkoztak tizennégy év alatti harcosokkal.
  A háború felemészti az emberi erőforrásokat. A terület pedig egyre kevésbé kerül a Szovjetunió ellenőrzése alá. És még mindig meg kell küzdenie Japán számos gyalogosával. Igen, és vannak jó szamuráj tankok, és különösen önjáró fegyverek. Közepes harckocsival is megjelentek egy sorozatban, amely a T-34-hez hasonlítható, és még erősebb elülső páncélzattal.
  Tehát Japánt veszélyes alábecsülni. A vele való háborúhoz pedig katonák kellenek.
  Sztálin ideges, és egyre gyakrabban dühbe gurul. 1943. december 25-én elrendelték, hogy a feladottak családtagjait lelövik, köztük a tizenkét éves kortól gyerekeket, a fiatalabbakat pedig munkatelepre küldik.
  Egyre gyakrabban használtak gátcsapatokat. És aktívabban lőttek, és kínzást alkalmaztak.
  Sztálin egyszerűen elviselhetetlenné vált. Beria volt az első, aki megpróbált külön békét kötni a nácikkal. Hitler azonban nem akart békét. Teljesen meg akarta hódítani a Szovjetuniót. Főleg, ha a szövetségesek kívül esnek az ő irányításán, és elérhetetlenek.
  A sugárhajtású repülőgépeket a Harmadik Birodalomban fejlesztették ki. Először is az ME-262, de ehhez a vadászgéphez megbízhatóbb hajtóművekre volt szükség, hogy ne ütközzen túl gyakran.
  Mind az Arado bombázó, mind a Yu-287 projekt ígéretesnek tűnt.
  A legújabb TA-152 jól mutatta magát a gyakorlatban, többcélú gépként és nagyon gyors. Általában véve a német hadsereg még mindig erősebb volt a levegőben. Ráadásul a szovjet jakok és laggiek az alumínium hiánya miatt nehezebbnek és kevésbé manőverezhetőnek bizonyultak, mint a referenciagépek. Tehát a szovjet repülés minősége kritikus szintre esett. Az ME-309 erős fegyverzetével, még a manőverezési problémákat is figyelembe véve, jól megbirkózott a szovjet járművekkel, kiszorítva az ME-109-et. A TA-152-nek pedig a Focke-Wulfot kellett volna felváltania.
  Szóval a németek többé-kevésbé jégkorongozók... De a technikán dolgoztak.
  Például a Lev-2 ígéretet tett az első új elrendezésű tanknak. Azzal, hogy a sebességváltót és a motort egy blokkban helyezték el a tank előtt, és a tornyot hátra tolták, a németek spóroltak a kardántengelyen, és csökkentették a jármű magasságát. Ennek eredményeként az "Oroszlán" -2 sokkal könnyebbnek bizonyult, ezért gyorsabbnak bizonyult.
  A háborús nehézségekre tekintettel a Szovjetunióban a nehéz harckocsik gyártása szinte leállt, a sorozatban szinte minden egységes volt a T-34-76 szerint. Így a nácik az új fő harckocsi létrehozásának tervében már nem akarták túl vastagra tenni az oldalpáncélt. Az "Oroszlán" pedig ötvenöt tonnában is elfért, 1200 lóerős motorral. A Lev-2 harckocsi tömegét azonban tovább lehetett volna csökkenteni a fegyver kaliberének csökkentésével. Az előbbi egyértelműen feleslegessé vált. Sőt, a harmincnégyesek gyenge minőségű páncélzattal rendelkeztek, sőt, már egy 37 mm-es, elavult német ágyú is elkezdett áthatolni rajtuk.
  Sztálin egyértelműen kiakadt... És dörgött és villámlott... De nem tehetett semmit...
  Szilveszterkor a németek támadást indítottak Asztrahán még mindig meg nem szállt része, a Volga-delta ellen. A sok folyami akadály jelenléte, a nehéz terep, a Kaszpi-tenger közelsége lehetővé tette a Vörös Hadsereg számára, hogy megerősítse Asztrahán védelmét, és még jobban megtartsa, mint Sztálingrád. Ráadásul a szovjet lányok páratlan hősiességről tettek tanúbizonyságot.
  A Kaukázusban pedig, különösen télen, nagyon nehéz áthaladni a hegyeken. Igaz, a németek a Kaszpi-tenger kényelmesebb partja mentén haladtak. Mahacskala lett a határ, ahol a szovjet csapatok, miután minden erejüket ökölbe gyűjtötték, megpróbálták megállítani a nácikat.
  De a lőszer, amelyet csak tengeren szállítottak, nem volt elég ...
  Tamara elkeseredetten harcolt mezítlábas lányokból álló zászlóaljával.
  A női harcosok makacsul küzdöttek, és páratlan hősiességről és nagy bátorságról tettek tanúbizonyságot.
  És szinte meztelenül harcolt télen és fagyban.
  Tamara mezítláb gránátot dobott, és lövöldözést adott, lekaszálta az ellenfeleket és nyikorogva:
  - A Szovjetuniónak!
  Anna is gránátot dobott csupasz lábujjával, és csicseregte:
  - A kommunizmusért!
  Akulina jól irányzott sorozatot adott, kiütötte az ellenségeket, és felkiáltott:
  - Oroszország nagyságáért!
  Victoria ráütött az ellenségre, kaszálni kezdte az ellenséget, levágta a szakállát, mint egy borotva, és ezt motyogta:
  - A Szovjetunió megállja a helyét!
  Olimpia, lő az ellenségre, és csupasz lábujjával robbanócsomagot dob, vyaknula:
  - A Hazáért és a győzelemért a végsőkig!
  A lányok így harcolnak. Kétségbeesetten és kolosszális elszántsággal cselekszenek.
  Tamara, lövöldözős, megjegyezte:
  - Nem viszi el őket az ördög, majd elvisszük őket!
  A harcok itt brutálisak és egyben építő jellegűek...
  Anasztázia Vedmakova az égen harcol... Még az arca is eltorzul a dühtől, és sikolt:
  - Üdvözöljük a kommunizmus korszakát!
  És csupasz lábujjakkal egy repülőgépágyút céloz a célpontra, és leüti az ellenséges gépeket, majd sikolt:
  - Munkaügyi sikerekért!
  Akulina Orlova, leüti az ellenfeleket, magabiztosan ordít, fogát feszegetve:
  - Egy ilyen nagy kommunizmusért, az egész bolygón!
  A pilóta felkiált:
  Még a gyerekek is ismernek minket!
  És csupasz lábujjával a célpontra irányítja a repülőgép fegyverét, szétzúzza az ellenséget, és nyikorog:
  - A kommunizmus korszaka nevében!
  Valljuk be, a lány terminátor és égő láng. Egyetlen vulkán sem hasonlítható hozzá.
  Akulina Orlova énekelte:
  - Én már, milyen nap, istenhitről álmodom, olyan lusta vagyok, nem akarok imádkozni!
  És agresszíven kacsintott a szépségekre.
  Itt vannak a harcok...
  A lányok gépei pedig elavultak. És ez a szilárd mínuszuk. És nehéz és nem túl mozgékony ...
  Az egyik verekedő fiút lelőtték, és nem volt ideje kiugrani egy ejtőernyővel. És ez természetesen az ő kolosszális bravúrja.
  A lányok a levegőben harcolnak és szórakoznak...
  Albina és Alvina jó ME-309-es vadászgépeken harcol, és természetesen aktívan gyűjtik a pontszámokat.
  A lányok nagyon büszkék a sikerükre...
  Albina elegáns, mezítláb segítségével lelőtt egy szovjet gépet, és nyikorgott:
  - A sasainkért!
  Alvina három orosz autót kaszált le egy robbanásban, és kiabált:
  - A sólymainknak!
  A lányok híresen nekifogtak az üzletnek... De szeretnek orosz katonákat is kínozni.
  Itt elfogtak egy tizennégy éves fiú-pilótát. A gyerek kereksarkú szépségeit pedig megsütötték neki. Aztán elkezdték jeges vízzel leönteni a mezteleneket... Ezután forrásban lévő víz, majd ismét jeges víz.
  Ilyenek a harcos szépségek....
  Albina énekelte:
  -Agyarainkra, karmaikra, fogainkra, ökleinkre!
  Alvina a tüdejéből felkiáltott:
  - Szóval jó harcot akarnak!
  A lányok pedig továbbra is csupasz lábujjakkal csodát tettek és szovjet repülőgépeket lőttek le.
  Az orosz pilóták azonban válaszoltak nekik is. Alice és Angela most szálltak át a Yak-9-re. És csépeljük a németeket, és énekeljünk mégis egyszerre;
  Egy bátor ország megtestesítője vagy,
  Lenin elvtárs és Sztálin elvtárs...
  A Szovjetunióban minden ember valóban egyenlő,
  Az öklök pedig vasból és acélból vannak!
  
  Leninnek a vadállat, Adolf nem fél,
  Most Vlagyimir a vezér Sztálin elvtárs...
  A Fritznek a szemét találtuk, nem a szemöldökét,
  Az összes nácit egyszerre széttépték!
  
  Oroszország az anyaországom
  Hatalmas, határtalan szülőföld...
  Minden nemzet egy család,
  Hamarosan a kommunizmus alatt fogunk élni!
  
  Tegyük erősebbé hazánkat
  Oroszország gyorsan zöldüljön ...
  Inkább homlokon ütjük a fasisztát,
  És hidd el, a mi hatalmunk nem válik kővé!
  
  És Jézus mint vezető egészen nagyszerű,
  Ő a mi Urunk, és az Univerzum Fehér Istene...
  És a Führert nagyon meg fogják verni,
  Hiszen a mi bátorságunk változatlan maradt!
  
  Igen, a szülőföldünk érdekében, szent,
  Hevesen harcolni fogunk Fritz ellen...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  Harcolni akar dühében!
  
  Igen, Sztálin lett a szovjet vezető,
  Egy nagyszerű, bátor és ügyes...
  Ne nyúlj a kommunizmus Oroszországához,
  Bár Lucifer ereje veled van!
  
  Megkaphatjuk Hitlert, hidd el
  Bár démoni erővel van felruházva...
  Az egyik Hitler egy ragadozó vadállat,
  Bár valljuk be, a Fritzek nem hülyék!
  
  Röviden: belépünk a berlini harcosokba,
  Ott lesz velünk Lenin, más néven Sztálin...
  A fasiszták, mint a kölykök, könnyen tépnek,
  És higgyétek el, hogy az erőnk nem csökken!
  . 6. FEJEZET
  Eljött az új 1944-es év... A frontokon uralkodó nagyon nehéz helyzet ellenére a Szovjetunióban új technológia létrehozására irányuló munka folyt. Különösen nagy reményeket fűztek az IS-2 harckocsihoz és erős fegyvereihez. Egy 122 milliméteres ágyú erőteljes érv lehet a nácik elleni háborúban. A T-34-85-höz is fűztek reményeket egy erősebb fegyverrel, egy nagy toronnyal, de ugyanazzal a hajótesttel és futóművel.
  A repülőgépeknél még rosszabb volt a helyzet. A Yak-3-at jó minőségű duralumínium hiánya miatt, a LAGG-7-et pedig az új motor miatt nem lehetett termeléscsökkenés nélkül beindítani.
  Ezért Sztálin úgy döntött, hogy egyelőre a fő szovjet vadászgép a Jak-9 és a LAGG-5, az IL-2 támadórepülőgép pedig könnyen gyártható és kitartó. A harckocsikban pedig fokozatos áttérés a T-34-85-re és az IS-2-re.
  Bár úgy, hogy ne csökkenjen a termelés...
  A front pedig szétrepedt, a németek elfoglalták a Kaukázust. Mahacskala elesett, és már közeledtek Azerbajdzsán határaihoz!
  Itt Tamara a női zászlóaljával harcolt. Ismét rongyos zubbonyos és mezítlábas lányok harcoltak felülmúlhatatlan ellenséges erőkkel.
  Tamara egy sort lőtt a nácikra, levágva néhány ellenséget. Aztán csupasz lábujjakkal halálos erejű gránátot dobott, és csicseregte:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Anna nagyon pontosan lőtt a nácikra. És csupasz lábujjaival halálos erejű gránátokat dobott szét, széttépve az ellenfeleket.
  Aztán felkiáltott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Akulina az ellenségre lőve levágta a fasiszta gyalogságot. Levágta a Fritzet, mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Oroszországért, a mi nagy anyánk!
  Victoria, aki rálőtt az ellenségre, és mezítláb gránátokat dobott rá, megjegyezte:
  - A nagy Szülőföldért!
  Olympias, aki szintén géppuskából lőtt, üvöltött:
  - Dicsőség a nagy kommunizmus korának!
  A női harcosok csodálatosak...
  Küzdenek, ahogy a szépségekért kell...
  A harcoló Tamara emlékezett a háború kezdetére. Hogyan kellett megszöknie a német csapatok elől. Ekkor hallotta a fegyverek dörgő ütését. A lány otthagyta az ágyút. Barátnőjét, Tatyanát elkapták a németek, új cipőket vittek el, ékszereket és fülbevalókat téptek le. És mezítláb vitték a fogságba ... Tatyana a regionális bizottság titkárának lánya volt, és nem kellett gyakran cipő nélkül járnia. Ez a büszkeség megaláztatása, mezítláb járni, mint egy közember, és ez fáj a kényes talpaknak. A lány vérbe verte a lábát, és minden lépésnél felnyögött.
  Tamara is a kapott új csizmát viselte, és a hosszú sétától megdörzsölte a sarkát. És levette a cipőjét, mezítláb ment. Egy falubeli lány, aki Ukrajnában teljesítette kötelességét. Gyermekkorában a lábai a hegyek meredekségein jártak. És ez biztosan nem hasonlítható össze a síkság útjaival. Igaz, bőrkeménységei már leváltak a talpáról, és nem annyira kényelmes járni. De a lábak gyorsan újra megkeményedtek. És alig szenvedett.
  De Tatyana hamarosan annyira ledöntötte a lábát, hogy már járni sem tudott. A németek lelőtték volna, de megsajnálták a szépséget. Felraktak egy kocsira, de cserébe énekeltek. Tatyanának kellemes hangja volt, és több politikailag semleges dalt énekelt nekik.
  Hogy ezután mi történt vele, Tamara nem tudta. Ő maga átsétált az erdőn, mezítláb tapogatózott, gumókat, dudorokat, gallyakat, és még örült is. Ilyenkor a hegyek éles kövein sétálsz, majd még bőrkeményedett talpakon is, ha hosszan sétálsz, az élessé, fájdalmassá válik. És még kellemetlenebb tövisen járni. Amikor ezek beleragadnak a talpba, sokkal fájdalmasabb lesz, még a lány érdes talpa számára is.
  Tamarát a kampányban leküzdötte a fáradtság és az éhség. A lány bogyókat evett, és ez nem volt elég. A németek pedig gyorsan haladtak előre. Az ukrán erdőkben Tamara, aki megszokta, hogy a hegyekben él, nem nagyon ismerte az utat. Eltévedtem, és hátul kötöttem ki.
  És most, mint egy levadászott macska az erdőben. Aztán a lány elkapta a németeket egy motoron. Megállították az autót a babakocsival vizet venni. És Tamara odakúszott a géppuskához, és hogyan vág neki az ellenségnek. És vágott bizonytalanul, de pontosan. A nácik pedig elesnek és kínjukban vergődnek. Tamara végez velük. Az egyik csupasz sarkát az állához mozgatta, a férfi elesett. És a lány megkapta.
  Ezt követően a szépség felpattant a motorra, és mezítláb nyomva a pedált, lehúzódott.
  Így a mozgás sokkal szórakoztatóbb, mint sétálni és mezítláb.
  Tamara útközben énekelte:
  - Szép, testvéreim, szép, jó, testvérek, élni! Nem kell szomorkodnod az atamánunkkal!
  Így alakult ki a csatatér.
  És most úgy harcol a nácikkal, mint egy komszomol terminátor. De az erők egyenlőtlenek, és a lányok zászlóalja kénytelen visszavonulni. Forrnak itt a csaták, mint a víz egy óriási vízforralóban egy vulkán felett.
  Anna lövöldözve, és puszta lábujjával halálos erővel gránátot dobott, megjegyezte:
  - Háborúban minden eszköz jó, kivéve az öngyilkosokat!
  Akulina, lőtt az ellenségre, leüti a nácikat, megjegyezte:
  - Mindenben mi leszünk az elsők!
  És a lány csupasz sarka a pusztulás ajándékát adta.
  Victoria, aki a nácikra lőtt, és automata sorozatokkal levágta az ellenséget, felkiáltott:
  - Nem lesz kegyelem az ellenségeknek!
  És rákacsintott a társaira.
  Olympias kidobta csupasz, vésett lábát, egy nagy rakás gránátot, és nyikorgott:
  - A világ leghumánusabb udvarának és a kommunizmusnak a nagyságáért!
  A harcosok igazán dicsőségesek itt, és olyanok, mint az űrkorszak.
  Nagy hevességgel küzdenek.
  De a nácik még mindig előrenyomulnak a Kaukázusban. 1944 februárjában a németek és a törökök egyesültek, két egyenlőtlen részre vágva a szovjet csapatokat.
  A Führer a Szovjetunió befejezését követelte. Asztrahán még mindig kitartott. A nácik, mint mindig, most is harci egyenruhában vannak... Az első ME-262-esek a levegőben harcolnak. Meg kell jegyezni, hogy nem keltettek szenzációt. Nagy sebességnél nem túl kényelmes 30 mm-es repülőgép fegyverekből ütni. Igen, ezt komolyan kell venni. Az ME-262-vel is vannak gondok a nagy súly miatt. A manőverezőképességgel különösen.
  Sikeresebb a TA-152 használata, amely beleszeretett a pilótákba, és igáslóvá vált. Valójában egy autó és egy frontvonali bombázó, valamint egy vadász- és támadórepülőgép. Még arra is voltak ötletek, hogy a német repülést teljesen áthelyezzék erre a repülőgépre. Előnyei között meg kell jegyezni a túlélőképességet és a sebességet, valamint az erős fegyvereket, amelyek támadó repülőgépekhez és vadászrepülőgépekhez egyaránt alkalmasak.
  A korszerűsítés alatt álló ME-309-est is egyre aktívabban használják. Az ME-109 továbbra is szolgálatban van, amelyet a termelés nem csökkentése miatt nem távolítanak el. Még az ME-109 "K" új módosítása is megjelent egy erősebb motorral, egyszerre öt légpuskával. Egy ilyen gépet nem lehet olyan könnyen legyőzni.
  Az ME-309 erősebb motort és szárnyas szárnyakat is kapott. Nagyon veszélyes autó. A szovjet pilóták még mindig régi gépekkel repülnek, és minőségük csak romlik. Eddig azonban nem olyan rossz a Yak-9, elég manőverezhető, és nem kell hozzá túlzott sebesség.
  A német csapatok erősek... Viták voltak a T-34-85 harckocsival kapcsolatban. Érdemes vastagabbra tenni a toronypáncélt? Végül is ebben az esetben a súly növekedni fog. És meg kell jegyezni, hogy a szovjet páncél minősége csökkent. Az ötvözőelemekből hiány van, a hegesztés vagy az öntés minősége kritikus szintre esett.
  De a lányok hősnőként harcolnak...
  Aztán Elizabeth tankja eltörik, és a lányok elmennek. Mezítláb és bikiniben futnak át a havon, kecses lábnyomokat hagyva maguk után.
  Catherine gonosz tekintettel megjegyezte:
  - Alaposan megfojtottunk!
  Elena dühösen megjegyezte:
  De akkor is nyerni fogunk!
  Erzsébet elsütött egy pisztolyt, eltalált egy német motorost, és ezt motyogta:
  - Elütöttem egy németet! Hogy lesz alkalmas tőlem!
  Euphrasia energikusan megjegyezte:
  - Ott véget vetnek az életüknek, és nem menekülnek vissza!
  Catherine agresszív lány volt, és ezt énekelte:
  - Dühünkben a birodalom himnuszait énekeljük!
  A lányok magukért futnak, csupasz, kerek sarkuk villog.
  A fiú, látva a lányokat, ijedten megkérdezte tőlük:
  - És te honnan jöttél mezítláb?
  Erzsébet így válaszolt:
  - Végezzünk taktikai manővert!
  A fiú csicseregte:
  - Egy, kettő - a bánat nem probléma,
  Soha nem szabad meghátrálni!
  Pipával tartsd magasabban az orrodat és a farkat,
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Catherine fogát kicsurgatva:
  - Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Elena felsikoltott:
  - Ne félj! Visszatérünk....
  És mind a négy lány kórusban kiabált;
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  A harcosok készek minden németet eltépni... És mezítláb a hóban olyan szexiek és gyönyörűek. Milyen szépek ezek a lányok, mint a virágzó és el nem hervadó rózsák.
  Nos, Hitler nem tréfál, és Szülőföldünk körül felhőket pörget. A szívbe mélyíti a fogát, és issza a vérét!
  A lányok pedig nagyon szép nyomokat hagynak maguk után. A németek követik ezeket a nyomokat, térdre ereszkednek és mohón bámulnak. Ezek a vad harcosok. A németek pedig megcsókolják a lányok lábnyomait.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova pedig az égen harcol. Két csodálatos lány.
  Anasztázia, aki lelőtte a nácikat, és csupasz lábujjaival megfordította gépét, ezt énekelte:
  Harcolni fogunk a szebb holnapért!
  Akulina, a nácik farkát levágva, csupasz lábujjait használva, csicseregte:
  - Csókolózzunk!
  A lányok pedig minden szánalom és szertartás nélkül újra csépelik a németeket. Ilyen okosak.
  Anasztázia ismét megfordította Yak-9-ét, és nyikorogva vyaknulát:
  - Ez a kommunizmus neve!
  Akulina egyetértett ezzel:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Anasztázia, leütve a németeket, felmordult:
  - A szülőföld a mi napunk!
  És ilyenek itt a harcos lányok, a legmagasabb szovjet osztály.
  És a németek megértik, nagyon nehezen. És a katonai műveletek fejlődnek...
  Márciusban a nácik elkezdték megrohamozni Bakut. Támadás indul egy olajjal teli nagy város ellen. A harcok hevesek.
  A németek nehéztüzérséggel lövik meg Bakut.
  És rohamosztagosok bombázták. De a bombákat ledobják az első, legújabb Yu-488-asok is, amelyek kolosszális erővel tűnnek ki. Ezek a gépek csak vadállatok.
  Az egyiken Gertrude, Éva és Frida. Gyönyörű lányok, akiknek nagyszerű kilátásuk van, bombákat dobnak a szovjet állásokra. És megölik a Vörös Hadsereg katonáit és civileket.
  Baku lángokban áll... Füst száll fel oszlopokban. Az olajkutak égnek, minden ég.
  Gertrud mosolyogva mondja:
  - Isten szereti Németországot!
  Éva, csupasz sarkával a kart rányomva bombákat dobál, beleegyezik:
  - Természetesen! Mi vagyunk a kiválasztott faj!
  Frida agresszíven énekelte:
  - A mi népünk a mennyország választottja!
  És rákacsintott a társaira. Ezek itt a lányok és harcolnak, csak az agresszivitás megtestesülése. És harci erő.
  Gertrude légfegyvereket adott, és csicseregte:
  - Hazánk nagyságáért!
  Eve az ellenfelekre lőve megerősítette:
  - A kolosszális nagyságért!
  A lányok gyorsan elsajátították a repülőgépeket. Ezek a verekedő barátnők.
  És nem csak kártyákkal nyerheted meg őket. És vad őrjöngéssel csépelnek ellenséget.
  Frida megjegyezte:
  - Nagy álmok és szépségű nő vagyok!
  Ezt követően ismét repülőgép-fegyverekből lőtt, lelőve a szovjet vadászgépeket, amelyek megpróbálták megtámadni a német szörnyet.
  Igen, a nácikkal szemben az az érzés, hogy nem tudnak ellenállni.
  Baku támadás alatt áll.
  Tamara és zászlóalja ezért a városért harcol. A lányok elkeseredetten küzdenek, és páratlan hősiességről tesznek tanúbizonyságot.
  Tamara fordult, csupasz lábujjával gránátot dobott, szétszórva a németeket és zsoldosaikat, nyikorgott:
  - Határtalan Hazámért!
  És rákacsintott a társaira. A legmagasabb szintű harcos, akinek nincs párja.
  Bár persze a többi lány nem rossz. Mondjuk nagyon jól harcolnak.
  Anna például úgy vette, fektette le a nácikat, mintha sarlócsapással tenné.
  És csiripelt:
  - A Szovjetuniónak!
  És csupasz sarkával gyilkos halálajándékot adott.
  Akulina, az ellenségre lőve, nyikorgott:
  - A szülőföldemért!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet mindenkit sorra kiirtó megsemmisítési bemutatókat indítani.
  Victoria az ellenségekkel küzd, kétségbeesetten és határozottan cselekszik. Kiüti az ellenfeleket sorozatban. Aztán csupasz lábujjakkal halálos erővel dobál gránátokat. És visít:
  - A kommunizmus eszméiért!
  Az olimpia is küzd. Ez a hős lány pedig egy egész doboz robbanóanyagot fog kidobni csupasz, izmos lábával. És az "Oroszlán" tank felborul.
  A harcos felkiált:
  - De Pasaran!
  Küzdő lányok és nagyon szép. Soha ne add fel és soha ne add fel. Megvan a terminátor erejük.
  És az erők nagyon egyenlőtlenek... Bakut elnyelték a tüzek. A szovjet csapatoknak nincs elég lőszerük. És ez a fő probléma.
  Sokan kétségbeesetten megadják magukat.
  Gerda és csapata arra kényszeríti a férfi rabszolgákat, hogy megcsókolják a csupasz talpukat. Azok kötelességtudóan teszik, és nyalják a sarkukat.
  Aztán a lányok ismét bemásznak a Párduc-2-be és lőnek. A szovjet fegyverek kiütése...
  Már majdnem az egész Kaukázust elfoglalták. De Jereván még mindig kitart. Poti városa hősiesen harcol - ez az utolsó kikötő, amelyben még mindig a Fekete-tengeri Flotta maradványai vannak.
  És ott harcolnak a különböző nemzetiségű lányok. És egy mezítlábas Gulnazi különítmény harcol. Egy gyönyörű grúz nő, és van egy lány csapata.
  Gulnazi puszta lábbal dob egy csomagot robbanóanyaggal, széttépi a nácikat és nyikorog:
  - Dicsőség a világkommunizmus nagyságának!
  Tamila, élettársa is puszta lábbal dob egy halálos gránátot, széttépi a törököket, és rikolt:
  - A szülőföldért!
  Mása egy orosz lány, fordul, és csupasz lábujjával robbanóerőt dob, megtöri a nácikat, kiabál:
  - Dicsőség a világkommunizmus korának!
  Margarita is ad egy jól irányzott fordulatot. Lekaszálta a nácikat, és csupasz sarkával gyilkos halálos ajándékot küldött, amely legyűrte az ellenfeleit és sikoltozva:
  - A győzelmünkért!
  A lányok így harcolnak hősiesen. És tényleg nem lehet megállítani, és nem lehet visszafordítani. Egyszerűen női harcosok és szuperek. És ha harcolnak, akkor mint hősök és szuperemberek!
  De sajnos nehéz ellenállni a náciknak és felsőbbrendű erőiknek. Az égbolton Albina és Alvina magabiztos beszámolókat szereznek. És annyi gépet döngölnek le, hogy nyilvánvalóan lehetetlen megállítani őket.
  Albina, aki csupasz lábujjával lelőtt egy másik szovjet gépet, ezt énekelte:
  - Minket nem lehet legyőzni, a vadászból játék lesz!
  Alvina levágta ellenfeleit, és erőteljesen nyakába csavarta a fejét, így csicseregte:
  - Dicsőség az új árja rend korszakának!
  És csupasz sarkot ad ...
  A lányok már egyenként több mint ötszáz repülőgépet lőttek le, és megkapták a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Ezek egyszerűen hihetetlen szépségek. És ha már megverik a Harmadik Birodalom ellenségeit, akkor ezeket az ördögöket nem lehet megállítani. Csak Marseille közelében több mint 500 repülőgép zuhant le. Ez a jelenség természetesen a csúcson van. Hitler még úgy döntött, hogy jóváhagyja a Vaskereszt lovagkeresztjének platina tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal való hatodik fokozatát.
  Az kapja meg, aki először lépi túl az ezer lezuhant repülőgépet. Az eredmény pedig egyszerűen fenomenális lesz.
  Albina egyszerre öt szovjet repülőgépet vágott le egy 30 mm-es kaliberű repülőgépágyúval, és csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt, és üvöltött:
  - Dicsőség erőnknek!
  Alvina, aki szovjet autókat kaszál, és csupasz lábujjai segítségével vágja le az ellenséget, vyaknula:
  - Nagy dicsőség a hősiességnek!
  És a harcosok egymásra kacsintottak!
  Küzdenek, mint mindig bikiniben és mezítláb, és ez az erősségük. A lányok csak szupermen-nőstények. Még akkor is, ha gonosz ügyet szolgálnak. Az elfogott úttörők sarkát pedig előszeretettel sütik szikrával. Itt vannak a lányok. Brutális, de aranyos.
  Albina egyszer azt mondta:
  - A világon nincs kedvesség, csak gyengeség van!
  És csupasz sarkával néhány bombát dobott a szovjet állásokra, három fegyvert kiütött.
  Ezek azok a harcosok, akik egyáltalán nem kegyelmeznek senkinek! Ám az ütéseik egyszerűen megsemmisítőek.
  Alvina vigyorogva jegyezte meg:
  - Nincs helye a gyengéknek, a nap alatt!
  És kacsintott a társára.
  Harcosok, akik nem mutatnak gyengeséget és soha nem adják fel. Ők valóban a bajnokok bajnokai. Bár mínusz előjellel, hiszen gonosz erőt szolgálnak.
  De ugyanakkor vicces és bájos.
  Albina, fogát tátva, és halálos légágyúkat küldve ellenfelei felé, csicseregte:
  - A náci szó szent - örökre elpusztítunk!
  Alvina agresszíven észrevette, leütötte ellenfeleit:
  - Tényleg kalózok vagyunk!
  Albina, levágva az ellenséget, megerősítette:
  - Minden más csak álom!
  És a harcosok annyira zúztak és leütöttek mindenkit, mintha ütőkkel szereztek volna korongot.
  Alvina csicseregte, miközben szétzúzta az orosz gépeket:
  - Hitler sasai ellen harcolunk!
  És rákacsintott a társaira.
  Az itteni harcosok tulajdonképpen engedik az ellenség zsigereit. A Vörös Hadsereg tőkét kap tőlük.
  A harcoló lányok olyan buzgón kiütötték az orosz csapatokat.
  De Helga a TA-152-n megsemmisíti a szovjet szárazföldi erőket. Kiüti a SAU-85-öt, és felsikít:
  - Németország nagyságáért és fiaiért és lányaiért!
  De a harcok még mindig Asztrahánért folynak.
  Lányok, akiknek az utolsó erejük van a kitartáshoz.
  Alenka puszta lábbal dob egy robbanóanyagos bombát. Megtöri a nácikat és visít:
  - A szent kommunizmusért!
  Anyuta, aki a nácikra lő, és csupasz lábujjával gránátot is hajít, rikolt:
  - És üdvösség az országnak!
  Alla, leütve az ellenfeleket, és fölösleges szertartások nélkül lekaszálta őket, és csupasz sarkával gránátot dobott, nyikorgott:
  - Így hangzik a mi dicsőségünk!
  Maria az ellenséget pusztító, halálajándékokat dobáló csupasz lábujjával ordít:
  - Nagyok vagyunk dicsőségünkben!
  Marusya, aki sorokban kaszálja az előrenyomuló arab zsoldosokat, és mezítláb gránátot dob, üvölt:
  - Változtatásokért, hogy az árak egyszerre esjenek!
  Matrona, aki egy géppuskával oltotta ki a nácikat, elvette, és nyikorgott:
  - Szülőföldünk, a Szovjetunió! Össze lesz törve uram!
  A harcosok itt nagy agresszivitással lépnek fel. És a harci nyomásuk kolosszális.
  Általában megmutatják kolosszális műrepülésüket. És valóban megállíthatatlan nyomás.
  Harcosok mezítláb, de boldogok...
  Áprilisban végül is a nácik elfoglalták Bakut. A lőszerhiány megtette a hatását. Ezzel párhuzamosan Poti is szinte egyszerre esett el. Csak a hegy lejtőin fekvő Jereván tartotta ki magát. De ő is kudarcra volt ítélve. A lőszer és az élelem is a végéhez közeledett. Csak a törökök még nem rohamozták meg ezt a várost, és port gyűjtenek, hogy éhezzenek.
  A Tamara zászlóaljból származó lányok részben eltűntek a föld alatt, egy részük pedig a parancsnokkal együtt a háta mentén haladt előre... Át akartak törni a sajátjukba.
  A Kaukázust már majdnem teljesen elfoglalták, de a háború folytatódik. Bár a Szovjetunió akkoriban elvesztette legnagyobb olajmezőjét. De a Vörös Hadsereg lélekben nincs megtörve. És még mindig van olaj a Volga-vidéken, Szibériában és sok más helyen.
  Hitler elrendelte, hogy április 20-ig végezzenek az oroszokkal Asztrahánban. A harcok pedig kolosszális léptékben bontakoztak ki. A bombázás pedig élesen felerősödött.
  A Szovjetunióra erős nyomás nehezedett. A harcok Alma-Atáért folytak, amelyet a japánok megrohantak. A város szinte teljesen körül volt.
  A szamuráj, amint kicsit melegebb lett, megpróbálta kifejleszteni az offenzívát, és Magadan irányába.
  Veronika Alma-Atában harcolt, és leányzászlóaljával küzdötte le a szamurájok támadását.
  És nagyon sok van belőlük. Az összeomlási módszerekkel beszervezett kínaiak is harcolnak.
  A japánok sárga katonákat dobnak harcba... Előrenyomulnak, és szó szerint szovjet állásokat dobnak a holttestükkel.
  Veronica lángokban áll. A kínaiakat és szamurájokat pedig sorra kaszálja. Csupasz lábujjakkal gránátot dob és nyikorog:
  - Dicsőség az orosz szellemnek!
  Marfa is lő, levágja az ellenfeleket és nyikorog:
  - A hazánkért!
  Natasha az ágyútöltelék szerepére toborzott japán és kínai katonákra lövöldözve rikolt:
  - A nagy kommunizmusért!
  Alina, aki a szamurájokra és a kínai harcosokra lövöldözött, nagy szenvedéllyel kaszálta őket, és puszta sarkával a halált ajándékozta, nyikorgott:
  - A kommunizmus új határaiért!
  Veronika nagy pontossággal lő az ellenségre, áttör a kínaiak fején, és közben visít:
  - Dicsőség a szovjet földnek!
  És mezítlábával hatalmas gránáterőt küld, amely minden ellenséget eltép.
  Marfa, aki levágja az ellenséget, és puszta ujjaival odadobja a halál ajándékát, sikolt:
  - Urald a kommunizmus korszakát!
  Nataska feltépte, mezítláb robbanócsomagot dobott, kínai vyaknula tömegét:
  - Az új szovjet rendért!
  Alina, aki nagyon pontosan lőtt az ellenségre, nyikorgott:
  - Harcolni fogunk a kommunizmus új határaiért!
  És csupasz sarka megadta magát a pusztító bombának.
  Küzdő lányok, mintha szikrák záporoznának a szemükből.
  Nem, a japánok még kínai erőkkel együtt sem tudják meghódítani az ilyen embereket. És a szamurájbot a támadáshoz.
  És ismét hullákat dobálnak minden közeledt felé. De túl sok van belőlük, és a mezítlábas szépségek zászlóaljának vissza kell vonulnia.
  És vannak japán nindzsalányok. És nagyon nehéz harcolni ellenük.
  Olyan csillogóak, harcosak és gyönyörűek. És csupasz lábujjakkal dobják a lábukat, nagy pusztító erejű ajándékokkal.
  Egy kék hajú nindzsalány karddal vágja le a szovjet katonákat, és visít:
  - A császár uralkodásának korszakára!
  Egy sárga hajú nindzsalány szélmalmot üzemeltet, szétzúzza az orosz katonaságot, és nyikorog:
  - Dicsőség a banzai-korszaknak!
  Egy vörös hajú nindzsa lány helikopteres technikával levágott egy szovjet tisztet és felkiáltott:
  - Mindig mi nyerünk!
  Egy fehér hajú nindzsalány pillangós technikával levágott három orosz katonát, és csupasz lábujjaival borsót dobott. Felrobbant, és kifordította a harmincnégyet.
  A harcos felkiáltott:
  - Az új japán rendhez!
  Az ilyen lányok csodálatosak és nagyon menők... És a Vörös Hadsereg a Távol-Keleten komoly ellenséggel találkozott.
  De itt a központban a szovjet csapatok hirtelen csapást mérnek Rzsev irányába.
  Erzsébet legénysége itt harcol először az új IS-2 harckocsin. Egy gép, amelyhez némi remény is társul. Általában öt legénység van benne, de itt négyel megbirkóznak a harcosok.
  Erzsébet egy 122 mm-es fegyvert lő ki. Egy pusztító lövedék gyilkos erővel repül. Leír egy ívet, és nagy távolságból üt T-4-et.
  Elizabeth felkiált:
  - Ezt jól csináltam!
  Ekaterina válaszul vádat emel, csupasz lábujjait használja, és bosszúsan megjegyzi:
  - És a fegyver nem túl gyors!
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - Egyáltalán nem tökéletes tankromboló!
  Elena, aki mezítláb segített megtölteni a fegyvert, megjegyezte:
  - De gyilkos!
  És akkor Catherine lőtt. A kagyló pedig messziről eltalálta a fedélzeten lévő Párducot. Igen, gyilkos fegyver...
  Catherine megjegyezte:
  - Rengeteg energiánk és izgalom van bennünk!
  Elena egyetértett ezzel:
  - Nagyon! Dicsőség Oroszországnak!
  Euphrasia azt is megjegyezte:
  - Ennek az autónak a láthatósága gyenge lányok. Hogyan lőd le?
  Elena logikusan megjegyezte:
  - És ez a mi gyakorlott szemünk! Ha verünk, akkor győzünk!
  A harcosok pedig kórusban énekelték:
  - Nem fogunk félni, és mindig harcolni fogunk!
  . 7. FEJEZET
  Április 21-én Asztrahán még részben szovjet ellenőrzés alatt állt. A németet nem ragadta meg teljesen.
  A terep lehetővé tette itt a jó védekezést. A németek pedig úgy döntöttek, taktikát váltanak. Támadások helyett bombázásra és ágyúzásra tértek át.
  Alenka és csapata elrejtőzött egy bunkerben, és kivárta a hatalmas ágyúzást.
  A lányok mindössze hatan kártyáztak. Csupasz lábujjakkal fogták a fedélzetet, és beszélgettek.
  Anyuta dühösen mondta:
  - A Kaukázusban csak Jerevánt nem vitték el. Ez csak az utolsó szigetünk a régióban. Mi a következő lépés?
  Alenka logikusan azt javasolta:
  - Valószínűleg Moszkvába mennek. Ez a hitvallásuk!
  Allah sóhajtva megjegyezte:
  - Az erők nagyon egyenlőtlenek... Valóban elveszítjük a háborút, és nincs elég katonánk!
  Maria logikusan megjegyezte:
  - És a nácik veszítenek! Nem tudnak ellenállni nekünk!
  Matrena kifejtette véleményét, és csupasz lábujjával egy térképet dobott:
  - Győzni születtünk, és biztosan nyerni fogunk, tudom!
  Marusya beleegyezett, és csupasz lábujjakkal verte ellenfelét:
  - Persze, semmi kétség!
  Alenka nem lenne ennyire optimista, csupasz, lebarnult lábával lapot dobott:
  "Lehet, hogy nekünk lányoknak megszállás alatt kell élnünk, de azt hiszem, biztosan nyerni fogunk!"
  Anyuta határozottan mondta:
  - Lehet partizán módszerekkel küzdeni, és nagyon szép lesz, amikor ilyen nagyon menőkkel küzdöttél!
  Allah agresszíven megjegyezte:
  - Aktívabban kellene küzdened!
  A lányok elhallgatták a beszélgetést. Aztán áttértek egy másik témára.
  Marusya bosszúsan jegyezte meg:
  - Egyre nő a hívők száma. Minden logika ellen!
  Anna erre így válaszolt:
  Senki sem bizonyította még, hogy nincs Isten. És nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét. Itt tehát a végtelenségig lehet vitatkozni.
  Elena megerősítette:
  - És itt vitatkozni hülyeség és haszontalan!
  Allah egyetértett ezzel:
  - Igen, ez a beszélgetés haszontalan. Sőt, ha van Isten, akkor Ő olyan, hogy neki jobb, ha nincs!
  Matryona kuncogott, és megjegyezte:
  - Jobb, ha nem létezik ilyen Isten! Addig is énekeljünk!
  A lányok pedig kórusban énekeltek;
  Lányok vagyunk, csatlakozunk a Komszomolhoz,
  Hitből esküt tettek, hogy a Haza lesznek...
  Így dühös vereség várt a nácikra,
  No, és Oroszország élni a kommunizmus alatt!
  
  Végül is Lenin velünk van, mintha fém lenne,
  Bronzból, aki erősebb minden acélnál...
  Arról álmodoztam, hogy megfordítom a világot
  Ahogy a nagy zseni Sztálin hagyta!
  
  Hűvösebbé tesszük a Hazát
  És a Hazát a csillagok fölé emeljük ...
  Legyen siker a komszomol tagokkal,
  Bár a lábunk meztelen!
  
  A fasiszta megtámadta hazám,
  Keletről pimaszul mássz fel szamurájra...
  Szeretem Jézust és Sztálint
  És hiszek az ellenfélnek, darabokra fogjuk tépni!
  
  Végül is a híres Svarog Isten velünk van,
  Amelyik kommunizmus, tréfásan, épít majd...
  A dicsőséges rúd erősebb mindennél az univerzumban,
  Hozzátesz a tudathoz és az akarathoz!
  
  Hisszük, hogy soha nem adjuk fel
  Ne tedd térdre a hazát...
  Sztálin elvtárs egy fényes csillag,
  A tanárunk pedig a bölcs zseni Lenin!
  
  Mi csináljuk a hazánkat,
  Szebb és ragyogóbb a bolygón...
  És ez lesz, ismerd a halálos fegyvert,
  Hagyja, hogy felnőttek és gyerekek szórakozzanak!
  
  Égesd meg Svarogot, ne égj a szívedben,
  Te vagy Oroszország összes kardjának védőszentje ...
  Hamarosan építünk, hiszek egy erős paradicsomot,
  Jézus eljön szent küldetésben!
  
  Ne bízz Hitler bandabarátaiban
  Hogy könnyen és fenyegetően fog nyerni...
  Csak egy családra van szükséged -
  És higgyétek el, hogy még nem késő szeretni a szülőföldet!
  
  Mindenható Uram, oltalmazz mindannyiunkat,
  Emeld fel a háromszínű zászlót a földre...
  És a gonosz ragadozó játékká változik,
  Képesek leszünk megbirkózni a Sátánnal!
  
  Szeretem a Nagy Hazát
  Az egész univerzumban nincs szebb te
  Nem adjuk el Oroszországot rubelért,
  Építsünk békét és boldogságot az univerzumban!
  
  Szülőföldünk nevében egy álom,
  A nagy Oroszország felemelkedik...
  Minden más csak hiúság
  És egy új messiás lesz velünk!
  
  Ó, mindenható Ladám!
  Szeretetet és békét adsz az oroszoknak ...
  Hozzád fordulok, ezért imádkozom,
  És ha kell, villámcsapás!
  
  Mária a mennyek Istenének anyja,
  A világegyetem adta Jézusnak...
  Érted támadt fel a nagy Isten,
  Az emberek nem veszítették el az igazi ízlést!
  
  Figyeld meg, a Komszomol tagjai azok
  Oroszország isteneit nagyon tisztelik ...
  Mi vagyunk az anyaország nagy fiai,
  Az oroszok mindig nyernek!
  
  A barátoknak imádkozniuk kell az anyaországhoz,
  Perun, Yarilo és Svarog hatalmasak ...
  Nagyon erős férjek leszünk
  És még a felhőket is felfújjuk az égen!
  
  Most az ellenséget már visszadobták Moszkvából,
  Nagyon bántottad a fasisztákat...
  Hűek vagyunk Jézushoz és Sztálinhoz,
  Lesz elég tank fegyverrel!
  
  Nem, az ellenség nem fogja tudni megfékezni az oroszokat,
  Mivel harcosaink mindenhatóak...
  Vizsgák, átadás, csak ötre,
  Hogy minden fiú nagyon erős legyen!
  
  Hidd el, Sztálingrád dicső lesz,
  És megóvjuk a támadástól...
  Győztes lovagrend jön,
  Bár a vér féktelenül folyik!
  
  Mezítlábas lányok a hidegben
  Rohannak, villognak a sarkukkal...
  És ököllel ütik a fasisztákat,
  A társaságtalan Cain le lesz lapítva!
  
  Minden lesz, az emberek jól tudják
  Az űrben vagyunk, kinyitjuk a csillagképeket...
  Végül is bűn kételkedni a vitézségben,
  És ember lesz Isten trónján!
  
  A tudomány hamarosan feltámasztja a halottakat,
  Fiatalabbak és szebbek leszünk...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Gyönyörű anyámnak, Oroszországnak!
  A lányok jól elénekeltek egy egész verset, és továbbra is mezítláb kártyáztak...
  Április 22-én volt Lenin születésnapja. A lányok vízzel és kávéval hígított alkoholt ittak és doromboltak az orruk alatt...
  A Vörös Hadsereg egy újabb Rzsev-Szicsevszk hadműveletet hajtott végre a központban. A németek védekezésre álltak és visszavágtak. Az új szovjet T-34-85 és IS-2 harckocsik harcoltak. Az utolsó autó gyakran elakadt a sárban. Igen, és a "Tiger" -2 és a nehezebb "macskák" páncélja nem vette fel a homlokot. A "Panther" -2-t is csak közelről lehetett átszúrni.
  A legnémetebb autó nagyobb távolságból fúrta át a szovjet autót.
  Hitler általában elégedett volt a "Panther" -2-vel, amely kielégítően védett, valamint a jó vezetési teljesítménnyel és fegyverekkel. De azt követelte, hogy hozzon létre egy tankot, amely jobban védett, és ugyanakkor elviselhetően vezet ...
  Az "egér" ebben az esetben nem hatékony gépnek bizonyult. Az E-100-at aktívan fejlesztették az E sorozat részeként. A motort és a sebességváltót együtt kellett volna elhelyezni, a torony keskenyebb és ferdebb volt, akárcsak a hajótest. A páncélzat vastagsága a Mauséhoz mérhető maradt, ahogy a fegyverzet is, de a súlyt a magasság miatt 130 tonnára kellett csökkenteni. A motornak éppen ellenkezőleg, 1500 lóerővel erősebbé kellett volna válnia, és a tanknak megfelelő mobilitása volt.
  Általában az "E" sorozatnak a tankok új generációjának kellett lennie. Alacsonyabb sziluettekkel, nagy racionális dőlésszögekkel, erős fegyverekkel és motorokkal, sűrű elrendezéssel.
  Míg azonban a németeknek már jó autóik voltak. "Panther" -2 váltotta fel az előző modellt. Volt egy új "Tiger" -2 is, erősebb motorral, keskeny toronnyal. Jobban védett és könnyebb a súlya.
  Tehát a nácik nem ültek nyugodtan.
  1944. április 24-én az első német Arado sugárhajtású bombázó halálos ajándékkal csapódott le Moszkvában. Nagy magasságból ledobott egy bombát, és könnyedén megelőzte a szovjet vadászgépeket.
  Hitler azt mondta, hogy a Szovjetuniónak most nincs esélye, és hamarosan vége lesz a Vörös Hadseregnek.
  Április 25-én új támadás kezdődött Asztrahán ellen. A csatában részt vett az első földmunkagép is: egy földalatti harckocsi.
  Két német lány harcolt rajta: Mercedes és Dora. A Warriors egy földalatti modellt próbált ki, amely a földben mozgott.
  Bár elég könnyű így egy rövid csövű 75 milliméteres ágyúval és négy géppuskával.
  A lányok autókat húznak a földön. A fúrók forognak, átvágják a sziklát. A mozgás meglehetősen lassú, hét kilométer per óra, járműveknek, a föld alatt ez nem rossz.
  A Mercedes csupasz lábujjakkal nyomja a német hadsereg első joystickjét. Nagyon kényelmes kezelni és kiejti:
  - Itt a német tudományunk, ahogy sikerült!
  Dóra egyetértett ezzel:
  - Igen, már sokat tudunk! Nagyon nagy az erőnk!
  Joystickkal is vezérelhető. A lányok egy speciális gépet tesztelnek radarral.
  Itt van egy szovjet akkumulátor, és alá lehet merülni.
  Mercedes fogát húzva megjegyzi:
  - Új rendet építünk!
  És most felbukkan a nácik gépezete. Egy erősen robbanó szilánkos lövedék találja el a szovjet fegyvereket. És lecsap a Vörös Hadsereg katonáira.
  Dóra nevetve mondja:
  - Üdvözlet a nagy revansizmusnak!
  Csupasz lábujjakkal pedig pontos lövéseket végez. Megüti az ellenséget és nyikorog:
  - Dicsőség az új álomnak!
  A Mercedes gépfegyverekből firkál, és üvöltve azt mondja:
  - A nagy álmok korszakára!
  A lányok nevetnek és tapsolnak maguknak. Ezek az agresszív és nagyon fürge harcosok.
  Dona agresszíven megjegyzi:
  - Sok jó dolog van a világon!
  És csupasz lábujjakkal megnyomja a gombokat, és újra lő a szovjet lövészekre.
  A Mercedes mosolyogva megerősíti:
  - És még szebb lesz!
  És csupasz lábujjakkal is lő. Így tüzelnek ezek a verekedő lányok.
  Nos, mi a másik eszköz a háborúhoz?
  Egyre növekszik a nácik Asztrahán elleni támadása...
  Minden megközelítést elvágtak... A szovjet csapatok pedig 1944. május 1-jén kénytelenek voltak engedni, miután befejezték a város hosszú, hősies védelmét. Ez az erőd is elesett.
  A nácik tűzijátékkal ünnepelték Asztrahán elestét. A védekezés azonban nem volt hiábavaló. És a Fritzeknek egy kis időbe telt, amíg feltöltötték a csapatokat és felhalmozták a tartalékokat...
  A Führer azt tervezte, hogy Szaratov irányába, majd Moszkva mély elkerülésével tovább halad a Volga mentén.
  De miközben a németek átcsoportosították erőiket, tartalékokat vontak össze. És a csaták a levegőben zajlottak.
  A német repülés megpróbálta megszilárdítani fölényét. Az ME-262 harci tesztjei feltárták a gép megbízhatóságának hiányát és gyakori baleseteit, valamint a manőverezési problémákat. Tehát bár nem voltak elképzelések a német egységek teljes cseréjéről ezzel a repülőgéppel. Ezzel szemben a TA-152 remek gépnek bizonyult a maga idejében, és egyre gyakrabban mutatták be. Az ME-309 és az ME-109 továbbra is szolgálatban maradt.
  A rakétahajtású ME-163 jó harcosnak bizonyult, de a túl kevés repülési idő szinte lehetetlenné tette a harcban való használatát.
  Sikeresebbnek bizonyult az Arado sugárhajtású bombázó, amelyet nagy sebessége miatt szinte lehetetlen volt légvédelmi fegyverekkel lelőni, a szovjet vadászgépek pedig nem tudták utolérni. A reaktív felderítők nagyon jók voltak. A németek más gépeket is fejlesztettek. Például az XE-162, könnyebb vadászgép, mint az ME-262, könnyen gyártható, olcsó és manőverezhető, hogy többnyire fából készüljön. És más harcosok. És az ME-1010 és TA-183 ... És az ME-262 X fejlettebb és megbízhatóbb módosítása. És a Gotha farok nélküli vadászgépek és még sok más.
  A légcsavaros német vadászgépek azonban eddig sokkal erősebbek voltak, mint a szovjet gépek. Amelyek minősége romlott, és meglehetősen gyengék voltak mind a motorokban, mind a fegyverekben. Sőt, a Yak-9-et tovább egyszerűsítették, és már csak egy 20 mm-es repülőágyút helyeztek rá, elhagyva a géppuskát. Ez csökkentette a költségeket és egyszerűsítette a gyártást, és lehetővé tette a súly csökkentését.
  Mindazonáltal a német repülőgépek elleni géppuska meglehetősen gyenge. A Szovjetunió eddig nem engedhette meg magának, hogy fejlettebb autómodelleket gyártson, és sebességben és fegyverekben haladjon a nácik előtt. A gépek nagyobb tömege a manőverezhetőségben is gondokat okozott.
  Az üzemanyag hiánya pedig csökkentette a szárnyas személyzet repülési kiképzését.
  Alvina és Albina, miután megfelelő sebességgel elsajátították az ME-309 erős fegyvereit, nem akartak leszállni az ME-262-re, amely túl gyakran zuhant le. És sebességben már erősebbek az oroszoknál.
  Alvina, levágva a szovjet autót, megjegyezte:
  - Az égen harcolni érdekes!
  Albina mezítláb, a célpontra irányítva a vadászgépet, majd szétzúzta, beleegyezett:
  - Igen, lényegében mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  A lányok pedig őrülten nevettek.
  May viszonylag nyugodtnak bizonyult. A Vörös Hadsereg még mindig megpróbálta elvágni a Rzsev-jelenséget.
  Elizaveta az IS-2-ből lőtt ellenfeleire... A szovjet autónak csak a hajótest homlokának felső része volt jó védelme. A torony homloka nem kellően védett. És még közelről is átszúrják a T-4 ágyúk. Az utolsó tank azonban végül májusban megszűnt, csakúgy, mint a Panther és a szokásos Lion és Maus. Most a sorozatban a "Patera" -2 és a "Tiger" -2 maximálisan egységes és hasonló fegyverekkel.
  Ezek a gépek a homlokon jól védettek, oldalt meglehetősen gyengék, és tömegükben jobban különböznek egymástól. Vezetési teljesítményük új motorokkal elfogadható a katonaság számára. De ezek a harckocsik is ideiglenesek... Az E sorozatból készül a Panther-3 és a Tiger-3 a pótlásukra. Sűrűbb elrendezéssel, a motor és a sebességváltó elhelyezésével egy blokkban és keresztben, könnyű, egyszerűsített, ugyanakkor járható és könnyen javítható futóművel.
  Az új gépeket jobban meg kell védeni, de jelentős súlynövekedés nélkül.
  A fegyverek rovására itt nincs egység. A szovjet tankok páncélzata nem túl vastag, és rossz minőségű. És nincs értelme nagy kaliberű fegyvert rakni. A katonaság 88 mm-es ágyúja rendben van. Négy kilométerről harmincnégyet vesz be, kicsit közelebbről pedig IS -2-t. Szóval fejlesztés folyik...
  A Szovjetunióban valamire válaszolni kell. De mi van, ez még nem világos... Tervezik az SU-100 létrehozását. Ez az önjáró fegyver egyszerűen hatékony és átütő hatású. Néhány remény fűződik hozzá a Harmadik Birodalom növekvő nehéz tankjai elleni küzdelemhez. De még meg kell tenni, mint a lövedékeket egy ilyen szörnyeteghez, és létre kell hozni a fegyver tömeggyártását, ami háborús körülmények között nem túl sok, ez valóságos.
  De Erzsébet harckocsi-legénysége a T-34-85-ön harcol. A mezítláb és bikinis lányok pedig bátran küzdenek.
  Erzsébet csupasz lábujjával rálő a nácikra, és oldalba szúrja a Párducot, mondván:
  - A nagy kommunizmusért!
  És a harmincnégyük felugrik, és gyorsan megfordul, és tüzel.
  Ekaterina is nagyon pontosan lő az ellenségre. Az elavult T-4 harckocsi oldalra töri, és nyikorog:
  - Dicsőség a Szovjetunió lovagjainak!
  És megint a barátaira kacsint. Kiderült egy ilyen harcos lány.
  Elena is rálő az ellenségre. Nagyon pontosan átszúrja, jelen esetben megtöri a Tiger-2 korcsolyapályát és üvölti a tüdejét:
  - A szent Oroszországért!
  Euphasia pontosan tüzel az ellenségre. Pontos lövést ad le az ellenség oldalára, áttöri a fémet és felsikít:
  - A szent kommunizmusért!
  A lányok pedig magabiztosan vetik be a tankjukat, és eltérnek a lövedékektől. Nem könnyű legyőzni a lányokat.
  Itt a legújabb és félelmetes "Lion" -2 jelent meg ellenük. Próbáljon áttörni egy ilyen tankon, és ő megpróbálja eltalálni a harmincnégyet.
  És távolról lő.
  Elizabeth Twitteren válaszolt:
  - Nem fogadod el!
  És nagy távolságból lövedéket küld a "Lev" -2 tankhoz. A homlokon találja.
  - csattan fel a hitleri.
  Aztán Catherine ismét lő, csupasz lábujjait használva az ellenségre, és ezúttal a lövedék, miután leírta az ívet, éppen eltalálta a fasisztát az ágyú hosszú csövében.
  Catherine kotyogott:
  - Éles szem, ferde kezek, ez nem rólunk szól!
  A német, miután elvesztette a csomagtartóját, gyorsan megfordult és távozott. A "Lion" -2 az első német tank, amelyben a sebességváltó és a motor elöl, egy blokkban található, a sebességváltó pedig magán a motoron.
  Ez lehetővé tette számára, hogy csökkentse magasságát és súlyát, jelentősen növelve a sebességét. És így "Lev" -2 távozott, és esélye volt megtörni a távolságot ...
  Elena csupasz lábujjait használva rászegezte a fegyvert, elvette és rálőtt az ellenségre. A kagyló eltalálta az Oroszlán hajótestének farát, de elszállt...
  Elena felmordult:
  - A fenébe, nagy a távolság. Nem kapjuk meg!
  Ekaterina gurgulázott, és a fogát kitárta:
  - "Oroszlán", lányok, ez az "Oroszlán", mennyire nem sértődünk meg! Hamarosan ismeritek barátokat, nagyon szégyellni fogjátok!
  És a tankjuk eltalálta a T-3-at, ez a tank csak oldalra fordult, és messziről is eltalálható.
  A lány pedig puszta lábujjakkal lőtt, és üvöltözve:
  - Dicsőség a földi kommunizmus korszakának!
  Euphrasia bosszúsan vette észre, lőtt az ellenségre, és csupasz sarkát használta:
  - Szülőföldünk erős, megvédi a világot!
  Erzsébet fogát tátva csiripelt, és énekelt, miközben egy egész verset komponált:
  Nem fog minket legyőzni a Sátán
  A szülőföldem a legszebb a világon,
  Dicsőség egy szép országnak....
  Felnőttek és gyerekek is örülni fognak neki!
  
  Viruljanak benne a gyöngyvirágok,
  És a kerubok tisztességes himnuszt játszanak...
  A Führer eljön kaput
  Az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  A komszomol tagjai mezítláb futnak,
  Csupasz sarkukkal taposnak a havon...
  Hitler csak jól nézel ki
  Átviszlek egy tankban!
  
  Le tudjuk győzni a nácikat?
  Mint mindig, most is mezítlábas lányok vagyunk...
  A legfélelmetesebb lovag a mi medvénk,
  Mindenkit meg fog ölni géppuskával!
  
  Nem, mi lányok már nagyon menők vagyunk,
  Szó szerint széttépünk minden ellenséget...
  Karmaink, fogaink, ökleink...
  Helyet építünk egy csodálatos paradicsomban!
  
  Hiszem, hogy menő kommunizmus lesz,
  Virágzik benne az ország, higgy a tanácsnak...
  És a siralmas nácizmus eltűnik,
  Azt hiszem, bravúrokat énekelnek!
  
  Virágozni fog, hisz a széle viharos,
  A győzelemtől ismét a győzelem felé tartunk...
  Győzd le a japán Miklóst
  A szamuráj aljasságért felel!
  
  Nem hagyjuk magunkat megbillenteni,
  Egyetlen ütéssel zúzd szét ellenségeinket...
  A vadász váljon vadavá
  Jó okkal törtük össze a Wehrmachtet!
  
  
  Hidd el, hogy nem adjuk fel kézből,
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni...
  A bajonettjeinket acélból éleztük,
  A Führer egy bóbáj képévé válik!
  
  Ez az én szülőföldem
  Orosz harmonika játszik benne ...
  Minden nép egy barátságos család,
  Ábel győz, nem Káin!
  
  Hamarosan a Szovjetunió dicsőségébe kerül,
  Bár ellenségünk kegyetlen, áruló...
  Példát mutatunk a vitézségről,
  Az orosz szellem megdicsőül a csatákban!
  . 8. FEJEZET
  1944 májusa gyorsan eltelt... Albina és Alvina számlákat szedtek a repülőgépeken.
  Lányok, akik mintha kerubok szárnyán rohannának.
  Albina csupasz lábujjakkal lelő egy orosz repülőt, és felsikít:
  - A Harmadik Birodalomért!
  Alvina is mezítláb, és bikiniben leüt egy szovjet gépet, darabokra vágja, és visít:
  - Az árja kommunizmusért!
  Ezt követően a lányok egy 37 mm-es ágyúval lőni kezdtek a szovjet tankokra.
  Kiütik a harmincnégyet, és felsikítanak:
  - Olyan menők vagyunk!
  Albina csupasz, kerek sarkával nyomja a pedált, és csicsereg:
  - Legyen híres a kommunizmus!
  És áttöri a szovjet autót.
  Alvina is pontosan lő az ellenségre, kiüti és fogát tátva visít:
  - Az igazságunk a markában van!
  Ilyen szellemes lányok... És elpusztítják a szovjet ezredeket... Például megszerezték az IS-2-t. Így támadtak rá a levegőből, és hogyan szögezték le egy repülőgép fegyveréből. Áttörték a fémet, és megégették a tartályt. És felrobbantja a harci készleteket.
  Albina a tüdeje hegyén csipogott:
  - A lány imád ölni! Itt a lány!
  Alvina felszisszent gyöngyházfogait kitárva:
  - Dicsőség Szülőföldünknek! A kommunizmusért!
  A lányok már felvették az ellenfelek totalitárius kiirtását.
  A Vörös Hadsereget pedig magabiztosan szétverték.
  Gerda pedig a "Panther" -2 legénységében harcolt, és teljes pusztításban volt része.
  A lány csupasz lábujjával az ágyút mutatta. Leütött egy harmincnégyet, és felüvöltött:
  - A kommunizmus árja módra való nagyságáért!
  Charlotte csupasz lábujjait is rálőtte a szovjet tankra, összetörte a páncélt, és felkiáltott:
  - A nagy sikerért a világban!
  Szar nélkül sok ceremónia és Christina. Igen, olyan találóan csinálta, csupasz sarkával átütötte a szovjet harmincnégyet, és felkiáltott:
  - A nagy határokért!
  Magda is felváltva lőtt egy lövedéket, és búgta:
  - Az új árja rendhez!
  Aztán a lányok fogták, és kórusban énekelték:
  - Mindannyian a szabadság szkinhed hívei vagyunk, egy új rendért harcolunk! Hamarosan árjákká válnak a népek, tűzzel-karddal harcolunk!
  A harcosok, meg kell mondanom, nagyon harciasnak bizonyultak. És ha lelövik az ellenséget, akkor a végsőkig.
  A Szovjetuniót felsőbb erők támadják. Japán keletről nyomul be.
  Két japán pilóta, a Toshiba és a Toyota a levegőből támadja a szovjet állásokat.
  Mindkét japán nő nagyon szép, mezítláb és bikiniben.
  A Toshiba légi megközelítést hajt végre, áttöri egy szovjet tank tetejét, és üvölt:
  - Szörnyeteg vagyok a japán pokolból!
  A Toyota mezítláb lábujjait a pedálra nyomva, és levágja az ellenséget, rikolt:
  - Japán eszméinek nagyságáért!
  Csodálatosak ezek a lányok. És nagyon aktívan leverik az ellenséget.
  És a Szovjetunió valóban veszít a szamurájokkal szemben. És érthető, hogy miért. Hol lehet ellenállni az ilyen fanatizmusnak és technológiának.
  Japán lányok itt könnyű, de fürge tankok áttörnek, és a Vörös Hadsereg kifejezetten csépelt.
  A tankegységek nem tréfa.
  A Toshiba a levegőből bombákat dobott a szovjet állásokra, és pár fegyver felröppent, és csicseregve:
  - A nagy kommunizmusért!
  Utána röhögni fog...
  A Toyota repülés közben megjegyezte:
  - Furcsák az orosz istenek. A kereszten megfeszített embert imádják, és Istennek tartják. Még valahogy vicces is lesz!
  Toshiba kuncogott válaszul, és megjegyezte:
  - Mi magunk pedig hamarosan istenekké válunk, és folytatjuk Istenségünk fejlődését!
  A lányok pedig nagyon szívesen nevetnek.
  A Toyota nevetett:
  - Erőnk az egységben van!
  A Toshiba agresszíven megerősítette ezt:
  - Erőnk, öklünk!
  És ismét az égből repülõgép-lövedékek folyamát zúdítják le az ellenségre, áttörve a harmincnégyet.
  Ezek verekedő lányok, és még mit mondanak. Japán mindenkit felfal és eléget.
  És amikor egy úttörőt megkínoznak, az rendkívül agresszívnek bizonyul.
  Főleg, ha a fiú sarka megsült. Ez a legtöbb, ami nem szuper akció...
  És a lányok üvöltöznek szívből...
  És a szovjet lányok is bátran harcolnak és lelövik az ellenfeleket. És a határidő előtt cselekszenek és döngölnek.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova nagyon aktív szépségek az égen.
  És lelövik a nácikat, pedig azok a gépek erősebbek.
  Anasztázia csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt, és énekel:
  - Nem rossz erősnek lenni, az biztos!
  Akulina csupasz sarkával megnyomja a ravaszt, és megerősíti:
  - Nagyon meg fogjuk verni a nácikat!
  És mindkét lány énekelte:
  - Erős, erős, nagyon nehéz legyőzni! Erős, erős, nagyon nehéz legyőzni!
  Ezt követően a harcosok szárnyas aforizmákat kezdtek olvasni, amelyek lovakként, vagy inkább fiatal ménekként vágtattak;
  Egy politikus gyakran zaklat, hogy igát rakjon a választókra!
  Egy kakas politikus csirkeként zúzza a választókat!
  A politikus arról álmodik, hogy fehér lovon üljön, hogy igát rakjon a választóra!
  A róka kicsi, agyarai vannak, és ha le akarja nyelni őket, általában elrejti őket!
  Az emberségről sokat beszélő politikus tipikus kannibál!
  A medvét pedig mézes-édes beszédekkel lehet ringatni!
  Alkoholista számára a keserű vodka édesebb, mint a méz!
  A szabó hazudik és nem pirul, a politikus "pirul" és hazudik!
  Egy nő, miután ledobta a cipőjét, férfit vesz fel, csavargó szintjére!
  Ha közelebb akarsz kerülni Istenhez, rövidítsd le a kapzsiságodat!
  Még a Mindenható látszólagos közömbösségében is szeretet rejlik - a gyerekek ugyanis mindenekelőtt ki akarnak szakadni a szüleik gondozása alól!
  Isten késlelteti a gonosz büntetését, hogy esélyt adjon a bűnösnek!
  Tehetség és szorgalom, mint férj és feleség csak párban szül sikert!
  Még a méz is keserű - ha belefulladsz!
  A megtévesztés olyan, mint a bor, beteges, édes és nehéz megállítani!
  A szerelem olyan, mint egy széttöredezett lövedék - összetöri a szívet, megrázza az agyat, zsebre vág, oldalra megy!
  Az ember bizonyos szempontból egyenlő Istennel - a Mindenható teremtette az univerzumot, az ember pedig hülyeséget szült: mindkettő végtelen!
  Siker, aki vérre épít - egy leszúrt malac sorsára vár. Megeszik a harcostársaikat - a harag eredménye szomorú!
  Néha a jó hírnév megőrzésének legjobb módja egy hurok a nyakában! Mindegy, nehogy leessen!
  Nem feküdhetsz sokáig a medve alatt - összetör!
  Néha a feleség olyan, mint a mamut takaró helyett!
  Író, aki arra törekszik, hogy bankjegyeket arasson - nem fog jót, örökkévalót vetni!
  Egy ország törvény nélkül olyan, mint egy test csontváz nélkül! Csak hogy ne csontosodjunk el - választások kellenek!
  Ha remekművet szeretne létrehozni - felejtse el a díjat!
  A legügyesebb megtévesztés az, amikor nem hazudsz, de senki sem hisz neked!
  Természetesen a vereség nagy bajokkal kecsegtet, de ez csak egy jövőbeli győzelem tükre!
  A csatában győzelmet hoz - vitézséget és jó intelligenciát.
  A legyőzéshez először meg kell nézni, hol!
  A cserkész a győzelem kovácsa!
  Minden bolond megnyomorít - nem minden okos tud meggyógyítani!
  Sok goromba hóhér - kevés orvos!
  Kinek az orvosok és kinek a hóhérok!
  Fájdalom nélkül nincs vitézség - vitézség nélkül nincs győzelem!
  A kommunizmus eszméi az idiotizmus határát jelentik: ha forró fejek és hideg szívek vállalják megvalósításukat!
  A kommunizmus könnyű, de aki túl olajos, azt megégetik!
  Ha nincs türelmed, az éneklés segít!
  Az emberek olyanok, mint a vas - amíg kihűl, add meg a kívánt formát!
  Ha népszerűvé akarsz válni - használj gyakrabban erőt!
  Az értékelés olyan, mint a pokoli fű - nő, ha könnyekkel és vérrel öntözi!
  Az emberek olyanok, mint a gaz - minél jobban taposod, annál magasabbra nyúlik!
  Az egység a győzelem kulcsa!
  A fegyelem a győzelem eszköze! Az elme játszik rajta!
  Egység, bátorság, önzetlenség - a győzelem, a szabadság, a boldogság kulcsai! Fegyelem nélkül nincs hadsereg, és hadsereg nélkül nem lehet megtalálni a szabadságot!
  A munka erősebbé tett, az elmével megsokszorozva szabadságot ad, és a jó szerencsével együtt boldogságot hoz!
  A parancsnok olyan, mint egy piramis csúcsa - csak egynek kell lennie, különben még egy ilyen szilárd szerkezet is összeomlik!
  A család nemessége ugyanolyan viszonyban van a bátorsággal, mint a haj hossza az elmével!
  Az ősök vitézsége nem segít a gyáván!
  A legerősebb acélból készült penge berozsdásodik a beszélő és a gyáva kezében!
  A legszörnyűbb fegyver a Biblia egy gazember kezében!
  Az ember fő gazdagsága: a potencia, ez a tönkremenetel fő oka is!
  A legjobb szakma a prostitúció, az üzletet az örömmel ötvözi, és minden alkalommal, amikor új partner van - nincs rutin!
  A hős törzskönyve - egy évszázada büszkélkedhet, de a csatatérre került - gyáván hátba rohan!
  Egy üveg vodka olyan, mint a gránát - ledönti, agyonveri, bensőjét összetöri!
  Amikor a szív megtelik irgalommal, valamiért üres a pénztárca!
  Egy igazán szabad ember három dolognak hódol - értelemnek, szeretetnek, Istennek!
  A szerelem olyan, mint a rózsa - nem virágzik sokáig, de fáj!
  A rabszolga lelkében engedelmeskedik - a szenvedélyeknek, a vágynak, Isten szolgáinak!
  A szerencse bizonytalan, mint a homok - csak a szorgalom köti meg cementtel!
  Egy bögre bor olyan, mint egy óceán - ha elragad, elveszíti a talajt a lábad alól!
  A nők szeretik a férfi hatalmat, de nem abban az esetben, ha saját maguk tapasztalják!
  A szerelem olyan, mint a csónak, ha túl gyorsan evez, felborul és elsüllyed!
  A megfelelő időben bemutat egy cikket - Felnőttek csábítása fiatalok által!
  A szerelemre nem lehet bilincset tenni!
  Ami természetes, az nem bűn!
  A szerelem gyengéd érzés, de a legvastagabb bilincsek nem bírják!
  Ha minden törvény működne, az ország börtönré változna, ahol külföldről toboroznak őröket!
  A büntetés elkerülhetetlenségének elve nem működik, mert nem tudod letartóztatni magad!
  Az orvosoknak nem szabad átmenniük az akadálypályán. Utána a kezek remegnek, a nyelv remeg, és egy pohár vodka, ellentétben a másnapossággal, nem segít!
  Nincs fárasztóbb - hosszú tétlenség!
  Tudományos felfedezés: fokozatosan fogant - agresszíven megtestesülve!
  Nem a gondolkodás helye, hanem a civakodás és az őrület helye!
  Az emberiség minden baja az önzésből fakad, a jólét csak közös erőfeszítésekkel lehetséges!
  Az ember csapat nélkül olyan, mint a parázs, tűz nélkül - kevés fényt ad és gyorsan kialszik!
  A haza melegít - jobban, mint a tűz!
  És az állat jobban van a falkában!
  A logika ne szolgálja az ösztönöket - a vágy elméjét!
  Lesz háború - lesz bravúr!
  Izmok agy nélkül, ez egy marék hús - amin egy serpenyő sír!
  A két párbajtőröző közül az egyik bolond, a másik gazember!
  Minél magasabbra repül az ember, annál inkább elégedetlen a pozíciójával!
  Magára hagyva a kutyának hiányzik a gazdi botja!
  Csak neki vannak szárnyai - akinek nem szokott az esze mászni!
  Rossz, ha egyedül vagy, mint egy sznob!
  Egyedül vagy, és az ellenség légió!
  Még egy elefántot is megehet egy poloska!
  Ha a hibák nem egymillió!
  Az ország vezetője legyen testvére az embereknek, ne testvére!
  . Könnyebb találni egy száraz sziklát az óceánban, mint egy találmányt, amelyet nem használtak katonai célokra!
  Női győzelem - ragyogással vonz, de elriaszt egy árat!
  A háború tűzistene és más istenekhez hasonlóan figyelmet és áldozatot igényel!
  Egy kard, mint az esőcsepp, lehull és szétszóródik, és ha sok lesz belőlük, megszületik a győzelem!
  Csak ne énekelj - a békéért!
  Szomorú a szívem - üres a gyomrom!
  Először a tál, aztán a gondolatok!
  A győzelem megérdemli a megtiszteltetést!
  A becsület relatív fogalom, és elsősorban a katonáira kell vonatkoztatni!
  Ki iszik a harc előtt - másnaposság az alvilágban!
  A csövek némák, mert a pengék énekelnek - az acél erősebb és hangosabb, mint a réz!
  A sereg parancsnokok nélkül olyan, mint a juhnyáj pásztor nélkül, ha egy farkas nem eszik, akkor megijeszt!
  A repülés inkább bolondság, mint gyávaság! Hiszen a legtöbb katona nem a csatában hal meg, hanem az üldözés közben!
  A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött csontokat már nem lehet összeszedni - a föld tart!
  Az üldöztetés a harcosból hóhért, a gyávából bátor, az alázatosból pimasz emberré változtat!
  A fantasy az abszurditás és az abszurditás versenye! Ugyanakkor nincs több tudományos és logikai műfaj!
  Háborúban, mint az operában - mindenki énekelje a magáét, csak a súgó lehet kém!
  A modern nők mindent megbocsátanak a férfinak - kivéve a szegénységet!
  Tudod mi a különbség a kémek és a felderítők között?
  Tudom! Csak felderítőink vannak - a külföldieknek szilárd kémeik vannak!
  Mi a jobb üres fejjel vagy üres pénztárcával? Persze üres fejjel - nem annyira feltűnő!
  Az elme a legjobb vagyongyűjtő!
  Elme és szerencse: szerelmes pár - szüljön sikert, gazdagságot, pozíciót, de gyorsan szétoszlik!
  A büszke férfiaknak könnyebb meghallgatni a tanácsot, ha azt egy nő ad - hacsak nem feleségről van szó!
  Egy bölcs feleség egy vagyont ér! Egy vállalkozó szellemű feleség pedig beperelheti!
  Ki értékeli az emberben a személyiséget, és aki a készpénzt!
  Az emberiséget két dolog pusztíthatja el - a számítógépek és az informatikusok. Előbbi elsorvadja az elmét, utóbbi nem fogja tudni kihasználni!
  Elvtárs a háborúban és egy gránát!
  Általánosságban elmondható, hogy a vicceket mesélő gránátalma olyan, mint egy Faberge-tojás, amellyel diót törnek!
  A tehetség olyan, mint a lélek: elvenni nem lehet, de elpusztítani!
  A bosszú nem ér becsületet - a tisztesség megtorlása!
  Az irigység a bűn csírája, az önérdek öntöz, a tétlenség táplál!
  A lustaság a legrosszabb bűncselekmény!
  Jobb karddal meghalni méltóságteljesen - mint megélni egy ökröt, akit ostor hajtott az istállóba!
  A háborúban a bátorság legyőzi a ravaszságot, de a ravaszság soha nem győzheti le a bátorságot!
  A háború szörnyűvé teszi az életet, a halált pedig méltóvá és széppé!
  A szerénység ritka tulajdonság egy parancsnoknál, de ettől még értékesebb!
  - A sakál egybecseng az ürülék szóval!
  Az oroszlánnak egyetlen előnye van a sakállal szemben: képes méltósággal meghalni!
  A technika a vitézség hóhéra!
  - De ez nem igaz! Valójában minél magasabb a technológiai szint, annál több intelligencia és találékonyság szükséges a csatatéren!
  Ahol az anyaország érdeke kezdődik, ott véget ér a személyes jólét!
  A szabadságot fegyelemmel kell párosítani. Az anarchia a szabadság ellentéte!
  Az erős memória a legjobb mentor! Általában a szabadságot karddal lehet megnyerni, de csak az ész segítségével lehet megtartani!
  - Amikor egy erős harcos megment egy másikat, ahhoz nem kell különösebb megtiszteltetés!
  Végül is, ha a vitézség ég a szívedben, felemeled a pajzsodat a rabszolgák védelmében!
  A gazember aljassága nem mentség a becsületesnek, hiszen a kosz jelenléte nem indokolja a piszkost!
  A szerelem soha nem olcsó - főleg, ha nem a pénztárcával, hanem a lelkeddel fizetsz!
  Az egyetlen dolog, ami igazolhatja a kiömlött vért, az az, ha a könnyek emiatt abbamaradnak!
  Azok, akik pénzért szolgálnak, soha nem fognak tudni megmérkőzni azokkal, akiket bátor szív és szabadságvágy hajt!
  A gyermek könnycseppje veszélyes, mert dühöngő patakká változik, amely elmossa a civilizációkat!
  A parancsnoki beosztás nem plusz forrasztás, hanem többletfelelősség és súlyos teher!
  Nem tudni, mi a fontosabb - megetetni az éhezőket, vagy letörölni egy könnycseppet egy gyerekért!
  Az arany lágyabb, mint az acél, de inkább a szívet üti!
  Nem a fegyver teszi erőssé a katonát, hanem a katona fegyvere!
  Úgy tűnik, a lányok szellemesek a mesterek aforizmáival. És ha elkezdik elpusztítani az ellenséget, akkor nem lehet megmenteni tőlük.
  1944. május végén megindult a náci offenzíva Szaratov irányába.
  A csatákban a Shturmlev vett részt, egy gép az egykori Oroszlán alvázán, még erősebb, 450 mm-es kaliberű bombavetővel, amely szó szerint összezúz és elpusztít mindent, széttépve és áttörve a tölcsér kolosszális erejét. .
  És egy ilyen rakéta azonnal elvesz egy egész blokkot, és leüti.
  "Shturmlev" egy csapat német lány irányítása alatt szovjet állásokra lő.
  Jane a barátaira kacsint, és mezítláb taposva azt mondja:
  - Alaposan elsöpörjük az ellenségeket, és tipikus koporsókká varázsoljuk őket!
  Gringeta válaszul kacsint, mezítláb megnyomja a kart, és felsikít:
  - Játszunk és legyőzzük az ellenségeket!
  Malania megjegyezte:
  - A Shturmlev gépezet ellen minden szovjet erőd tehetetlen!
  Monica csupasz sarkát ütve megerősítette:
  - Valóban arra születtünk, hogy nyerjünk!
  Jane kihozta:
  - A háborúnak nem női arca van, hanem fiziognómiája, amely vonzza az izgalomra vágyókat!
  Gringeta géppuskával lőtt a szovjet egységekre, kiadta:
  - A nő egy galamb, amelyik beleharap a fakopáncs férfiba, mint a sárkány!
  Monica orosz katonákra lőve megjegyezte:
  - Egy nőnek mindig hét pénteke van egy héten, és a házassági adósságból származó vasárnapi ajándék nélkül mindig van szabadnapja!
  Malanya kuncogva válaszolt:
  - Isten nem mindenben mindenható, egy nővel vitatkozni tehetetlen!
  Jane egyetértett ezzel, és csupasz lábujjával lőtt:
  - Hiába mindenható Isten, nem tudja befogni a nő száját, és abbahagyni a politikát!
  Gringeta logikusan megjegyezte, csupasz sarkával tüzelt, és megnyomta:
  - A politikusnak nincs lelkiismerete, a nőnek arányérzéke, a politikusnőnek pedig minden érzése van mérték nélkül!
  Monica, aki a szovjet csapatokra lőtt, majd halálra ütötte őket, megjegyezte:
  - A nő egy virág, tüskés, mint a rózsa, de édes illata vonzza a kecskéket és a drónokat!
  Malanya, verve a szovjet katonákat és lerombolva a bunkereket, nyikorgott:
  - A szavazó belezuhan a gyerekkorba, a gyűlölködő, vájt vén tölgyekre szavaz!
  A lányok megmutatták eszüket, és továbbmentek.
  És felülről támadó repülőgépek is merültek. Így a szovjet csapatok minden gond nélkül csépeltek.
  A németek olyan menők lettek. És javult a működési képességük.
  Így mentek tovább a "Chess Horse" rendszerek, a rádió által irányított teletankok.
  És ez problémát jelentett a szovjet katonák számára. És a nácik megverték a Vörös Hadsereget.
  De a szovjet lányok is nagyon bátran harcoltak.
  A harc Kamysinért bontakozott ki. Itt ismét Alenka harcban áll.
  És a megtépázott, de fel nem adott zászlóalja.
  Alenka mosolyogva mondta:
  - Minden háborúban értékes a katona élete!
  És hogyan hajít gránátot csupasz lábujjakkal.
  Ezek harcosok - a legmagasabb osztály...
  Anyuta, aki a nácikra lövöldözött, megjegyezte:
  - Az orosz katonát össze lehet zuhanni, mint egy ferde fahasábot, de nem lehet térdre állítani, és remegni, mint a nyárfa!
  Alla lövöldözve és csupasz sarkával robbanócsomagot adva nyikorgott:
  - Ha nem akarod betartani a katonai fegyelmet, fogolyként hajlítod a hátadat!
  Maria, aki lelőtte az ellenfeleket, és csupasz lábujjával gyilkos bumerángot indított, kiadta:
  - Sok kosz van a világunkban, csak ritka hercegek vannak benne!
  Matryona, aki az ellenfelekre lőtt, és sorozatban levágta őket, majd mezítláb gránátot dobott, megjegyezte:
  - Hosszú a nyelve a politikusnak, de véghezvinni, amit csépelt - rövid a keze!
  Marusya, lőtt az ellenségre, és lekaszálta a német és külföldi katonák sorait, vyaknula:
  - A politikus gyorsan ígér, lassan teljesít, alamizsnát kér, a csalásért pedig bocsánatot!
  A lányok jók és harcosak. De az erők nagyon egyenlőtlenek. Sok pusztítás.
  A német Maus tank, bár nem egészen sorozatos, mégis találkozik a frontokon. És dörögnek és dörögnek az ágyúi. És hihetetlenül növelje a pusztítást az árkokban.
  De a lányok ágyúból lőnek Egér ellen. Pedig a kagylók úgy pattognak, mint a borsó. De a németek folyamatosan nyomulnak és nyomulnak.
  És nagyon pontosan lőnek.
  Komszomol lányok szaladgálnak, csupasz sarkukat villogtatják, és nyikorognak:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  Viola a német gyalogságra lövöldözve nyikorgott:
  - Ha egy nőnek nincs elég cipője, mezítláb teszi a férfit!
  És a lány nevetni fog, és megmutatja a nyelvét.
  A harcosokról azt kell mondani, hogy viccesek. És ha megverik őket, halálosan megverik őket.
  Viola és Margarita, szinte meztelenül csak bugyiban veszekednek, lövedékeket hoznak és pontosan lőnek. És nem lehet csak úgy megállítani őket.
  Margarita nyikorogva mondja:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Viola agresszíven megerősíti:
  - Nagy dicsőség a változás korszakának!
  Meg kell jegyezni, hogy a harcosok rendkívül agresszív lányok voltak.
  Veronica kagylókat is hoz, kivillantja csupasz, kerek sarkát, és rikolt:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Ez az ő harci belátásuk. És milyen hevesen és dühösen harcolnak.
  És csupasz, lebarnult térdek vibrálnak.
  Tamara is harcol. Kijutott a nácik fogságába esett Kaukázusból, és újra a sorokban. Harcol a vér húsevő érzésével. Kolosszális agresszióval küzd.
  Tamara csupasz lábujjával gránátot dob, széttépi a nácikat és nyikorog:
  - A kommunizmus velünk lesz!
  És jól irányzott sorozatot ad a gépből...
  A lányok kolosszális csodákat tesznek. És van egy tüzük, amely azzal fenyeget, hogy felégesíti az univerzumot.
  Veronica, lövöldöz, énekel:
  Érdekes lesz, kétségtelen
  A világon minden biztosít egy ütemtervet!
  És kacsint zafírszemeivel.
  Tamara, lövöldözés, ordít:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! A Heroes of Russia riasztást gyűjt!
  És fordult a géppuskától. Levágta a Fritz-et, és nyikorgott:
  - A nő elsősorban róka, aki oroszlánt akar lasszózni, de általában szamarak esnek bele a lasszójába!
  Victoria lövöldözve és csupasz lábujjakkal újabb halálajándékot dobott ki:
  - A nő olyan csirke, aki szereti az aranytojást, csak veszteséget hoz a hordozójuknak!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Olyan csodálatosan harcolnak kolosszális nyomással.
  Tamara a külföldi hadosztályokra lőve megjegyezte:
  - A nő csirke, csak ő hozhat aranytojást annak az embernek, aki egy igazi róka!
  Veronica tüzelve és a fogát kicsavarva hozzátette:
  - Egy igazi róka és egy kakas aranytojást toj majd!
  Margarita, mezítláb lövöldözve és gránátot dobálóan, megjegyezte:
  - A róka karmai nem oroszláné, de három bőrt letép a vadállatok királyáról!
  Viola, agresszíven tátva a fogát, megjegyezte:
  - Aki az eszével nem róka, az nem oroszlán!
  A harcosokat nagy harcos ambíciókkal látják. És ha elkezdik.
  Olimpia lövöldözve és erős lábakat szedve felemelt egy egész doboz robbanóanyagot, és elindította. A nácik tömege szétszakad, és a szép lány üvölti:
  - Urald a Szovjetuniót, és énekelj egy dalt Lucifernek! Mindenkit megnyerünk!
  Olympias azonban nem felejtette el, és miután tüzelt, megszólalt:
  - Egy róka nő képes meggyőzni bármely férfit, hogy oroszlán, úgy szaporodik, mint egy egyszerű szamár!
  A lövöldözős Margarita egyetértett ezzel:
  - Egy nőstény oroszlán, akinek csak róka esze és farkas szorítása van!
  Szerafim megjegyezte az ellenfeleket kaszálva:
  - Nem az oroszlán az, aki ordít, hanem az, aki sok zöldet tép!
  Viola, aki jól irányzott tüzet lőtt az ellenségre, és kaszálta, észrevette:
  - Amikor egy politikus nem róka, akkor három bőrt letépnek róla, és felteszik a gallérjára!
  Viktória fogát tátva, kacsintva, majd mezítláb halálos ajándékot dobva halálos erővel kijelentette:
  - Egy politikusnak széles a szama, hogy két széken üljön, de csak a szavakban van szélessége a lelke!
  Olympias, aki csupasz, izmos lábával engedett a hordónak, és felrobbantotta az Oroszlán tankot, felmordult:
  - Uránmagos lövedékkel átszúrnak egy tankot, a politikus szív nélkül, de arany erszénnyel tör át!
  . 9. FEJEZET
  Kamyshint elhagyták. 1944 júniusának elején pedig kibontakoztak a harcok Szaratovért.
  Itt olyan aktívak a csaták. És lányok is, mint mindig, a csatákban. És milyen aranyos harcosok.
  Alenka harcol és kaszál az ellenfelekkel automatikus sorozatokkal, és egész sorokkal.
  A lány csupasz lábujjjal gránátot dob, és rikolt:
  - Jön a győzelmem!
  És ismét rálő az ellenségre.
  Anyuta is rálő az ellenségre. Pontosan és precízen csinálja. A gépfegyverei olyan durvák. És a csupasz lábujjak hatalmas erejű robbanócsomagokat dobnak ki. Széttépik a nácikat, és a lány nyikorog a tüdeje.
  - A kommunizmusért!
  Alla kolosszális pontossággal tüzel az ellenségre, és lekaszálja az ellenséget, nyikorog:
  - A határtalan Hazáért!
  És csupasz lábujjakkal a lány ismét gránátot dob. Azt kell mondani, hogy a harc harca.
  És maga a vörös hajú, és ugyanabban a rövidnadrágban. És olyan pontosan és pontosan tüzel, és a Fritz lefekszik.
  Maria is nagyon pontosan tüzel. És olyan gyönyörű lány, és csupasz lábujjával robbanócsomagot dob, széttépve ellenfeleit.
  Aztán ordít:
  - Urald a Szovjetunió birodalmát!
  Marusya is pontosan lő, eltalálja az ellenséget és ordít:
  - A tajgától a brit tengerekig a mi hadseregünk a legerősebb mind közül!
  És mezítláb is lő.
  Ezután Matryona egy halálos lövedéket lő ki az ellenségre. És száz százalékos pontossággal eltalálta. Természetesen csupasz sarok.
  Ezek szovjet lányok, akik dolgoznak, de a németek sem maradnak le.
  Christina, Magda, Margaret és Schella harcol a Párducban. A gép, bár nem ideális, de gyorstüzű, nagy hatótávolságú fegyverrel, közepesen mozgékony, jó frontpáncélzattal.
  A német lányok mezítláb és bikiniben vannak, a nyári hőség ellenére, vagy inkább annak köszönhetően.. És manőverezhető csatát vívnak.
  Itt Christina lövöldöz... A lövedék eltalálja a T-34-76 tornyot és átlyuggatja. A szovjet tank leáll.
  A lányok szívből sikoltoznak:
  - A mi vettünk!
  Aztán Magda lő. Az aranyhajú szépség is csapkodott.
  Igen, tehát harmincnégykor leszakadt a torony.
  A tigrislányok felváltva lövöldöznek. És nagyon találóan. Itt eltaláltak egy másik szovjet tankot.
  Margaret következett. És eltalálta az SU-76 önjáró fegyvereket. Ügyesen szar. És énekelte:
  - Pokoli Németországunk erős, megvédi a világot!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Aztán Shell ágyújából lőtt. Eltalálta a KV-1S szovjet harckocsit. A lány is jó munkát végzett.
  Igen, a négy bikinis harcos harcol, és nem fél a hidegtől. Miután a nők elkezdtek harcolni, sokkal jobban ment a Harmadik Birodalom dolga.
  Itt vannak Albina és Alvina pilóták az égen. Mindkét szépség bikiniben és mezítláb. Küzdenek magukért a Focke-Wulfson. És ez az autó nagyon komoly.
  Albina, aki légágyúból tüzel, azt mondja:
  - Aktív krokett! Ne sajnáld a szót!
  És milyen káprázatos mosolyt villant fel! És egyszerre két szovjet repülőgépet lő le.
  Alvina hármat is levágott légágyúkkal, és csicseregte:
  - A bejegyzésem halálos és unalmas lesz!
  Aztán a lány kitárta a fogát és megmutatta a fogát! Ő maga a báj, és tele van fenomenális bájjal.
  Albina levág egy másik Jak-9 gépet, és nyikorog:
  - Miért van szükségünk szovjet pilótákra?
  Alvina lelövi a LAGG-5-öt, és magabiztosan mondja:
  - Hogy mi, németek számláljunk!
  Csodálatos pár lány. Hogyan fogtak hozzá, hogy díjakat gyűjtsenek maguknak. Az ilyen szépségekkel tényleg nem lehet vitatkozni. Repülőgépeket lőnek le, és kitárják a fogukat.
  A fő titok pedig a hidegben van, a lányoknak mezítláb és bikiniben kell lenniük. Aztán jönnek a számlák.
  És soha ne öltözz fel. És rázza a csupasz mellkasát, és mindig nagy becsben tartjuk!
  Albina levágta a Vörös Hadsereg egy másik gépét, és ezt énekelte:
  - Nagy magasságban és csillagtisztaságban!
  És kacsintott, felugrott és mezítláb rángatva üvöltött:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  És ismét a lány lendületes megközelítéssel lelövi a gépet.
  És ekkor Alvina megtámadja az ellenséget. Fordulva csinálja, kihúzza a fogát és nyikorog:
  - Én leszek a világ szuperbajnoka!
  És ismét lezuhan a lány által elütött autó. Igen, a Vörös Hadsereg nagyon rosszul van.
  Albina pedig vad eksztázisban ordít:
  - Most hóhér vagyok, nem pilóta!
  Lelő egy másik szovjet gépet, és felszisszent:
  - lehajolok az irányzék fölé és a rakéták a cél felé rohannak, előtte még egy futás!
  A harcos rendkívül agresszív.
  Itt mindkét lány földi célpontokat támad. Albina ököllel üti a harmincnégyest, és felsikít:
  - Ez lesz a vége!
  Alvina eltalálja az SU-76-ot, és azt suttogja:
  - A teljes pusztulásra!
  És hogy remeg a mezítláb!
  Itt vannak a harcoló lányok, és a Szovjetunió oldaláról a lányok is harcolnak, próbálják megvédeni Guryevet, ahol a náci csapatok is nyomulnak, mint egy skorpió zöme.
  Alenka Guryevért harcolt, akit a nácik megrohantak. A kétségbeesett szépség csupasz lábujjaival gránátot dobott, és azt csicseregte:
  - Dicsőség Oroszországnak és a bennszülött pártnak!
  Aztán Nataska csupasz lábujjával elindított egy gránátot, és felszisszent:
  - A lányt mezítláb védjük!
  Miután Anyuta is csupasz láb ujjaival ajándékot küldött a halálnak, és fújta:
  - Csodálatos ütés lesz!
  A vörös hajú Ágoston csupasz alsó végtagjával megsemmisülési ajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Irány a radar az ég felé!
  Aztán az aranyhajú Maria puszta lábbal halált adott a náciknak.
  És énekelte:
  - Madagaszkáron, a sivatagban és a Szaharában! Mindenhol fehér fényt láttam!
  És most Marusya csupasz talppal dob egy csomót és énekel:
  - Finnországban, Görögországban és Ausztráliában, Svédországban azt fogják mondani, hogy nincs szebb lány!
  Igen, a hat lány nagyon jól küzdött. De a Fritz mindenesetre elvitte Kurszkot...
  Nem, nem ellenállni az ilyen felsőbbrendű erőknek. A fasiszták ragaszkodnak magukhoz és a rúdhoz.
  És mi befolyásolja a szörnyek előkészítését.
  Adolf Hitler egyszerűen őrült volt: igazi despotának érezte magát, akinek mindenki engedelmeskedik és remeg. Igen, ha sztálinista sikereket akarsz, akkor olyannak kell lenned, mint Sztálin, szánalom és követelés nélkül másokkal és önmagaddal szemben (pontosan így gondolta Iosif Vissarionovich ebben a sorozatban!). Most már megfelelő a susogás, és az autó elkezd mozogni. Általánosságban elmondható, hogy Németország, a műholdakat figyelembe véve, óriási előnyben van a Szovjetunióval szemben az ipari berendezések mennyiségében, a képzett munkaerőben és a mérnökök számában minden szinten. Ez tény, de a fegyvergyártás még mindig nem éri el a színvonalat! Németország a háború alatt végig lemaradt a Szovjetunió mögött, minden oroszországi pusztítás ellenére. És miből? Természetesen egy bizonyos rendetlenség miatt, amely a különböző osztályokon, és különösen a hadiiparban uralkodott. Emellett negatív szerepet játszott a nyersanyaghiány, valamint az ellenség potenciáljának alábecsülése. Különösen 1940-ben Németországban alacsonyabb volt a fegyvergyártás, mint 1939-ben (ha a tengelyt számoljuk, a lőszert is figyelembe véve), és ez annak ellenére, hogy a háború már zajlott, és a Harmadik Birodalom átvette az irányítást nagy területek hatalmas termelési kapacitástartalékokkal. Nos, mit mondhatnánk Hitler szervezési képességeiről? Nem túl sokat, aztán villant, a hadiipar terén.
  A Führer hosszú beszédben kijelentette:
  - A légi közlekedés felügyelete ügyében vészhelyzeti felhatalmazást kap Sauer. Szorosan figyelemmel fogja kísérni a gyártott berendezések mennyiségét, és ami nem kevésbé fontos, a minőséget is. Ráadásul sok barátod, Göring, bár egykor jó ászok voltak, nem képesek vezetni a munkát. Nem minden jó katona egyben kiemelkedő tábornok sem, így az akasztott Eric helyett a műszaki szférát a hivatásos vállalkozók közül egy olyan személy fogja vezetni, aki képes megreformálni, újra felszerelni a légierőt. Hiszen Nagy-Britannia nem alszik, fegyveres erőinek mennyiségét és minőségét is növeli, és főleg a repülést. Két fejjel, egy tucat lépéssel kell megelőznünk az ellenséget, különben teljesen elveszítjük az ellenség feletti fölényt. Ezért minőségi lépésekre van szükség.
  Goering bátortalanul tiltakozott:
  - Barátaim, bevált emberek, akik bizonyították harci hatékonyságukat és professzionalizmusukat.
  A démoni diktátor dühös lett:
  - Vagy talán, szerinted, elfelejtettem, ki veszítette el a csatát Nagy-Britanniáért? Vagy aki megbukta a nemzetgazdaság fejlesztésének négyéves tervet. Vagy te is szeretnél ostorozni, és még nyilvánosan is. Tehát fogd be a szád, és maradj csendben, amíg felkarikálnak!
  Göring még le is ült félelmében. Jaj, a Führerrel nem szabad tréfálkozni. Aztán ismét hallatszott a zaj, egy másik ME-262-es repülőgép szállt fel az égbe. Az autó hatalmas volt, és két motorja volt. A szárnyak enyhén söpörtek, maga a vadászgép meglehetősen fenyegetően néz ki. Sebesség-jellemzői 1941-ben általában megfelelőek, sőt világszinten rekordot is döntöttek. Igaz, maga a gép még nem teljesen megbízható és hibakeresést igényel. A fasiszta diktátor azonban már megadta az új, fejlettebb vadászgépek jellemzőit... Az ME-262 több mint hat tonnát nyom, ami valamiféle túlterhelés. A sugárhajtású vadászgépnek kicsinek, olcsónak és ügyesnek kell lennie. Ebből a szempontból az ME-163 egész jó lehet, de a rakétamotorja túl erőltetett, és csak hat percig működik (vagy inkább még fog működni!), ami azt jelenti, hogy a hatótávolság csak száz kilométeres körzetben van. . Blitz-stílusú bombázóként vagy fedezékharcosként az Anglia elleni armada támadásokhoz természetesen nem jó.
  De az ME-262 rengeteg bombát tud szállítani, vagyis annyit, mint a Pe-2 szovjet frontvonali repülőgép. Azaz kiváló megoldás vadászrepülőgépekre és csapatok támogatására egyaránt. De miért nem készítenek egy ME-163 Comet típusú vadászgépet, de rakétamotor nélkül, de turbóhajtóművel? Megpróbálták javítani az üstököst, és úgy tűnt, hogy a repülési időt 15 percre hozták (ez akár 300 kilométeres hatótáv), ami általában elfogadható a brit csatában. Normandiából még lehet kapni Londont... Bár nem minden olyan magától értetődő, de bombázni is kell és vissza kell menni, és tizenöt perc nem volt olyan erőltetett módban. A jövőben a rakéta- és sugárhajtású vadászgépeket zsákutcának tekintették a repülésben. De a "Comet" kialakítása nagyon érdekes, kis mérete és könnyűsége miatt, ami olcsóságot és manőverezhetőséget jelent.
  Ezen kívül még mindig vannak nagyon ígéretes, általában 800 kilogramm tömegű vadászrepülők, olyan vitorlázók, hogy légi csatákban is használhatók. Igaz, a kis hatótáv miatt a rajtuk lévő repüléseket csak védekező csatákban lehet megvívni, vagy Londonba szállítani ... Transports-on, majd visszakötni a pilótákhoz. Itt kell gondolkodni. A valós történelemben a vitorlázórepülőknek nem volt idejük háborúzni, és valamiért a szovjet repülési tábornokok nem merték kipróbálni ezt az ötletet Koreában. Általában nem szomorú, de a koreai háború alatt egy amerikai pilóta volt az első, aki megnyitotta a győzelmek számláját. A Yankees-t tehát nem szabad alábecsülni.
  A repülés végén egy fiatal, szőke lány kiugrott a pilótafülkéből, és teljes sebességgel a Führerhez rohant.
  Az első számú megszállott náci kezet nyújtott neki egy csókra. Milyen öröm, amikor a lányok szeretnek téged, és a Führert, úgy tűnik, őszintén bálványozza az összes német, vagy inkább szinte mindenki, kivéve néhány koncentrációs tábori foglyot. A pilóta lelkesen mondta:
  - Ez csak egy csodálatos repülőgép, olyan sebessége és ereje van. Tépjük le az összes kölyköt, mint egy fűtőbetétet a helyettesítőről!
  A Führer jóváhagyta a lány késztetését:
  - Természetesen megtörjük, de ... A gép hibakeresését gyorsabb ütemben kell elvégezni, és ez különösen a motorokra vonatkozik. Itt persze radikális intézkedésekre lesz szükség a javításukhoz, de ha a vezető-tervező segít!
  Mindenki kórusban ugatott:
  - Dicsőség a nagy Führernek! A Gondviselés segítsen rajtunk!
  A Harmadik Birodalom himnusza szólalt meg, és a Hitlerjugend fiatal harcosaiból álló hadoszlop továbbindult. A tizennégy-tizenhét éves fiúk különleges formációban mentek a dob alá. És akkor ott volt a legérdekesebb: a németországi nőszövetségből tizenéves lányok vonultak fel. Rövid szoknyában voltak, a szépségek meztelen, meztelen lábai vonzották a férfiak tekintetét. A lányok megpróbálták feljebb emelni a lábukat, de közben meghúzták a lábujjat, óvatosan rátették a sarkát. Szórakoztató látványosság a kifogástalan alakokkal rendelkező szépségekről... Igaz, az arcok mások voltak, és néhány fiatal fasiszta nő kissé durva, már-már férfias volt, és még ők is kicsavarták őket. Főleg, ha összehozták a szemöldöküket.
  Esthete Adolf megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a fiúk és a lányok tömegesebben részesüljenek fizikai edzésben. És tudom, hogy sok minden történik ebből az alkalomból, különösen Jungvolkban, de amire szükség van, az a befogadás és a spártai módszerek átvétele. Természetesen a lopásra való ösztönzésen túlmenően... Fiatal férfijaink és nőink tisztességes és egyben könyörtelen emberként nőjenek fel.
  A Legfelsőbb Parancsnok szünetet tartott. A tábornokok hallgattak, valószínűleg féltek ellenkezni, de nem akarták megerősíteni a nyilvánvalót. A Führer folytatta:
  - A háború nem vicc, de az ellenségekkel szembeni könyörtelenséget a kölcsönös segítségnyújtással és az elvtársak iránti testvériség érzésével kell párosítani. Ezt kell mindenkibe belecsempésznünk... Az új szuperember kíméletlen másokkal szemben, de még inkább könyörtelennek kell lennie önmagával szemben. Mert a kisebbrendűséget előbb ki kell irtani a lelkedből, aztán feltámad a gyenge, emberi test!
  Újabb szünet... A tábornokok és a tervezők hirtelen rájöttek, és heves tapsba kezdtek. A Führer elégedettnek tűnt:
  - Már jobb, de most egy légiharc utánzatot szeretnék látni. Egy ilyen félelmetes és mindent elpusztító...
  Heinkel bátortalanul érdeklődött:
  - Éles lőszerrel vagy lövedékekkel, Führer?
  Az első számú náci bólintott.
  - Természetesen harccal. Ezen kívül szeretném átgondolni a kilökőeszköz működését. Végül is dolgozol rajta... - A Führer megrázta az öklét. - Amikor végre elkészül és tömeggyártásba kerül. Hiszen a tapasztalt pilóta tapasztalt pilóta, akit meg kell védeni a jövőbeli csatákhoz!
  A Führer-terminátor mégis úgy döntött, hogy bemutatja a tervezőknek a kilökőeszköz modernebb sémáját. Ennek a rendszernek kevésbé körülményesnek, egyszerűbbnek és könnyebbnek kell lennie. Hogy az olcsó és a német ipar által már elsajátított squib nagyon alkalmas erre a célra.
  A diagramot menet közben kellett megrajzolnom, de Hitler nagyon jó művész volt, tisztán, gyorsan rajzolt, a diagramok vonalai és a fordulatok egyenletesek és tiszták voltak, minden vonalzó és iránytű nélkül. Az eltalált terminátor persze furcsanak tartotta, hogy a németek, akik általában olyan erős és bizonyos mértékig fejlett ideológiával rendelkeztek, mint a nemzetiszocializmus és a totalitárius rendszer, kiszivárogtatták a háborút az oroszoknak. Talán ez annak köszönhető, hogy az orosz katonák erősebbek és kitartóbbak voltak, mint a németek, és gyorsabban tanultak meg harcolni.
  Általánosságban elmondható, hogy ha a háború menetét összességében nézzük, akkor igen, az oroszok, vagy inkább a szovjet katonaság megtanult harcolni, a németek pedig úgymond elfelejtették, hogyan... A parancsnokságuk döntéseket hozott az első osztályosok szintje, és talán még alacsonyabb is, ha az első osztályosnak van tapasztalata a valós idejű stratégiák szerinti katonai műveletek végrehajtásában. És hogy néha hatéves gyerekek már ilyen ügyesen vezetnek virtuális hadseregeket, akkor nem bűn nekik, Zsukovnak és Mainsteinnek tanulni. Egyes kutatók azonban mind Zsukovot, mind Mainsteint középszerűnek tartják. Ellentmondások vannak a felszerelések számát illetően is, különösen a foglyul ejtett, francia. Hitler emlékezete (jó emlék, főleg amikor még egészséges volt!) arra utalt, hogy 3600 harckocsit fogtak el a franciák, ez egy nagyon lenyűgöző adat... Egyes modellek, mint például a SiS -35, jobbak voltak, mint a T- 34 páncéljukban, bár csak elülső páncélban. Tehát ez a harckocsi francia gyárakban is előállítható, csakhogy a 47 milliméteres fegyvert 75 milliméter hosszú csövre cserélik. Valójában ez nem biztos, hogy elég. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok általában mindig a páncélzatot értékelte a leginkább a harckocsikban. Itt például a negyventonnás Churchillnek 152 milliméter volt a tartaléka a 120-hoz képest az IS-2 nehéz harckocsi számára.
  A Führer még valamit mondott a tervezőknek:
  - Elég sok szélcsatornánk van, ezért keressünk egy optimálisabb gépmodellt és alkossunk leegyszerűsített formákat anélkül, hogy drága tesztekbe vinnénk, ahol a legjobb ászaink is elpusztulnak. Például egy repülő szárnyú repülőgépmodell nagyon hatékony, különösen, ha a vastagság és a dőlésszög változtatható. Már odaadtam a rajzot, így a farkatlannak készen kell lennie. Becsült sebessége a Yumo motorral akár 1100 kilométer/órás is lehet. Szóval hajrá, de ne menj!
  Ezt követte az ebéd a szabadban, a szolgálólányok asztalokat, székeket állítottak fel. Gyönyörű... De milyen reformokat kell végrehajtani a nemzetiszocializmusban? Ilyen például az ellenségek számának minimalizálása és a barátkozás. Itt például ne magasztald fel minden fordulóban a német fajt, és még az is lehet, hogy hagyd abba a népek osztályokba osztását. Formálisan azonban még nem legalizálták a nemzetek alsóbbrendűekre és árjákra való felosztását. Ez leegyszerűsíti a dolgokat.
  Egy gyönyörű lány a szolgák közül leült a Führerhez, és kezét a csupasz térdére tette. Cooed:
  - Gondolsz valamire, Führer?
  Beindult a náci diktátor és egyben egy virtuális játékos. Észrevette, hogy nem fejezte be a zöldséglevest és a gyümölcssalátát. A Führer szájon csókolta a lányt, megérezve fiatalos, édes illatát, és kijelentette:
  - Velem fogsz ülni a kocsiban. És mindannyian munkába álltok, az evés ideje lejárt.
  És ismét forogni kezdett az állam fogaskerekei, de nem egészen, jól olajozott mechanizmus. Visszaúton a Führer szerelmeskedett a szépséggel, és még azon is töprengett, honnan van annyi energiája és erő. Végül is azt mondták, hogy a Führer impotens és általában állítólag fogyatékos, aki szifiliszben (hazugság) és kasztrált (általában fikció!) volt.
  Azonban már 1944. június 22-én sem megy minden simán, három éve tart a háború a Szovjetunióval. De a győzelem nem látható, és Saratov továbbra is kitart. Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megvédje ezt a várost.
  Az összes veszteség ellenére a katonai felszerelések gyártása meglehetősen magas. Az új IS-2 harckocsik meglehetősen hatékonynak bizonyultak. Még anélkül is, hogy homlokon áttörték volna az egyes német járműveket, meglehetősen nagy távolságból kiiktatták őket.
  Szóval a náciknak elég nehéz dolguk volt. De nagy előnyük volt. Az ME-262 sugárhajtású repülőgép már sokat harcolt az égen. És komoly ellenfél.
  A TA-152 azonban általában csodálatos fegyvertípusnak bizonyult.
  Eközben Sztálin a háború kezdetének harmadik évfordulóján is tartott egy összekötő értekezletet, és elkezdte faggatni a katonai vezetőket, mit gondolnak, hogyan lehetne javítani a helyzeten a frontokon.
  Zsukov azt javasolta a vezetőnek:
  - Ha csak védekezünk és leküzdjük a fenyegetéseket, akkor kétségtelenül veszíteni fogunk. Előre kell lépnünk!
  Sztálin hevesen bólintott.
  - Egyetértek! De hol!
  Zsukov marsall a következőket javasolta:
  - Amíg Leningrád meg nem adta magát, szabadon kell engedni!
  Vasziljevszkij marsall egyetértett:
  - Igen, szerintem ez lesz a legjobb a lehetőségek közül!
  Sztálin megvonta a vállát, és így szólt:
  - Ha megint elütjük Tikhvint, akkor ott várnak ránk, és elakadunk vagy csapdába esünk!
  Zsukov marsall egyetértően bólintott:
  - Így van Sztálin elvtárs! De azt javaslom, hogy a petrozsényi finn csapatokat meg kell ütni. Nem olyan erősek, és meglephetjük az ellenséget!
  Sztálin mosolyogva válaszolt:
  - Logikusan Zsukov elvtárs. Tehát lépjen Petrozsényba. És hozz nekünk győzelmet!
  E szavak után több rövid fehér szoknyás, mezítláb lány lépett be. Vörösboros üvegeket, szendvicseket és fekete kaviárt hoztak. Sztálin vett egy ilyen szendvicset, lemosta, és azt mondta:
  - Igyunk hát azért, hogy képességeink mindig egybeesjenek az igényeinkkel.
  Voznyesensky megjegyezte:
  - A tankjaink páncélzatának minősége meglehetősen alacsony. És azt javaslom, hogy az IS-2 és a T-34-85 könnyebbé, gyorsabbá és manőverezhetőbbé váljon a páncélzat csökkentésével. Ezzel fémet takaríthatunk meg, és praktikusabbak lesznek a gépek.
  Sztálin megvonta a vállát, és így szólt:
  - Talán... De nem vagyok híve annak, hogy rétegelt lemezből tankokat készítsenek!
  Voznyeszenszkij komoly tekintettel megjegyezte:
  - De talán jó ötlet néhány tartályt szinte teljesen fából készíteni. Megnézheti, hogyan fog kinézni a gyakorlatban!
  Zsukov egyetértően bólintott, és beszédbe tört:
  - A harmincnégyeket könnyebbé lehet tenni, még mindig túl sérülékenyek, és a sebesség és a manőverezhetőség növelése növelheti túlélőképességüket. Ráadásul a sebességváltó is jobb lett, és ez kompenzálja a tömegnövekedésből adódó ergonómia csökkenését. De az acél alacsony minősége, 90 milliméter az erős német fegyverekkel szemben, semmivé válik. Sőt, a németek kivonják a gyártásból az egyszerű Panthert és a T-4-et, a Harmadik Birodalomban pedig a felderítő harckocsik mellett csak a 88 mm-es ágyúval szerelt Panther-2 lesz soros. A tankjaink pedig nem húznak ellene messziről. És annál inkább növelni kell a sebességüket!
  Sztálin bólintott.
  - Engedje el a T-34-85 és IS-2 egy részét csak golyóálló védelemmel, majd ellenőrizze és kövesse nyomon, hogy ez hogyan befolyásolja a harci hatékonyságukat. Az SU-100-on végzett munkát pedig fel kell gyorsítani. Talán lemondunk a harmincnégyről és az IS-2-ről, és kizárólag ennek az önjáró fegyvernek a javára fogunk lemondani.
  Vasziljevszkij marsall megjegyezte:
  - Érdekes ötlet. De az SU-100 csak úgy képes eltalálni a fedélzeten lévő ellenséget, ha teljesen elfordul...
  Sztálin felmordult:
  - Legyen rövidebb, hogy gyorsabban tudjon hánykolódni... És lehetőleg alacsonyabb sziluettet. De szükségünk van erre az önjáró fegyverre, mint a levegőre!
  Zsukov megkérdezte:
  - Excellenciás uram... Saratov még kitart, de hamarosan bukik. Tervet kellene kidolgozni a Moszkvából elvettek Kujbisevből való evakuálására. Mit gondolsz személy szerint?
  Sztálin keményen válaszolt:
  - Úgy tűnik, Sverdlovszkban evakuálnia kell. De Moszkvában továbbra is lehet dolgozni. Van itt egy egész földalatti városunk. Komolyan képesek vagyunk ragaszkodni hozzá.
  Vasziljevszkij felmordult:
  - Moszkvát mindenáron meg kell tartani, akárcsak Szaratovot!
  Sztálin parancsot adott:
  - Ellentámadás a németek ellen a Don és a Volga közötti résben. El kell terelnünk az erőket. Saratovot bármi áron, az utolsó csepp vérig megtartani. Használj minden eszközt, még a kamikaze-t is.
  Zsukov megerősítette:
  - Legyen így, nagyszerű!
  Sztálin Jakovlevhez fordult:
  - Nos, tervező, van valami ötleted?
  A komisszár-helyettes sóhajtva válaszolt:
  - Szükség lenne a sugárhajtású repülés létrehozására, de ez még nem reális. A Yak-3-hoz pedig kiváló minőségű duralumínium kell, ami nálunk nincs!
  Sztálin bólintott.
  - Tudom! A Yak-9-nek a sorainkban kell lennie. És a lehető legtöbbet ki kell engedni! És növelje a vadászgépek termelését.
  Jakovlev megjegyezte:
  - A német TA-152 egyszerre támadó repülőgép, frontvonali bombázó és vadászrepülő is. Jó lenne, ha mi is létrehoznánk egy hasonló többcélú szintezőgépet!
  Sztálin támogatta a tervezőt:
  - Ez jó ötlet Jakovlev elvtárs! Például a LAGG-7-et, ha kicsit továbbfejlesztjük, át lehet alakítani támadórepülőgép és frontharcos keverék keverékévé!
  Jakovlev készséggel megerősítette:
  - Sztálin elvtárs lehetséges... De ehhez idő kell. Igen, és a repülő drága lehet.
  A Legfelsőbb Parancsnok dühösen ököllel az asztalra csapott, és felmordult:
  - Legyen olcsóbb! És általában, mennyit lehet spekulálni ebben a témában. Egy univerzális repülőgépre van szükségünk, hogy csak azt gyártsuk. És ez lehet a kiút.
  Jakovlev megjegyezte:
  - Az IL-2 gyártása meglehetősen egyszerű, sémája kidolgozott. Amíg nem veszed le. Ez egy meglehetősen szívós repülőgép, bár jelenleg a repülési jellemzői elavultak. De nincs rossz jó nélkül. Jók vagyunk az ellenséges járművek bombázásában.
  Zsdanov dühösen megjegyezte:
  - A mi repülésünk legyen a legerősebb!
  Jakovlev bólintott.
  -Kellene! De egyelőre pilótáink a világ legjobbjai: Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova!
  Sztálin egyetértően bólintott.
  - Ezeknek a lányoknak nincs párja, és a következő huszonöt lelőtt ellenséges repülőgépre a Szovjetunió hősének egy másik sztárját jelölöm ki nekik!
  Zsukov lelkesen javasolta:
  - Ezért inni kell!
  Berija elragadtatva énekelte:
  - Mi, mindenre emlékezve, a történelem fog ítélkezni,
  Az ő bíróságára kerül a sor...
  Mint az ekétől az atomfegyverig,
  Magabiztosan vezette előre az országot!
  Amíg a katonai tanács tagjai tanácskoztak, a lányok verekedtek.
  És csupasz lábujjak segítségével leütik a nácikat, és bravúrokat hajtanak végre, ezeket a mezítlábas szépségeket.
  És éneklik:
  Hisszük, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  . 10. FEJEZET
  Június végére a németek elvágták Szaratovot, és 1944. július 1-jén használták először a félelmetes Sturmmaust. Ez a gép egy 650 milliméteres rakétahajtású bombával olyan halálos rakétaerőt indított el, amely egész környékeket kettéosztott.
  Azok a lányok, akik ezt az autót vezették, nem viseltek mást, csak bugyit, és rendkívül pusztító halált ajándékoztak.
  A mezítlábú lányoknak piros, fekete és fehér bugyija volt. És hozták a halál halálos ajándékait.
  Faina, aki vezényelte őket, megrázta mellei skarlátvörös mellbimbóit, és énekelt:
  - Dicsőség a keresztlovagok korának!
  Elérjük az univerzum végét!
  A harcosok pedig visítozva ugráltak.
  Egyikük, Margaret megjegyezte:
  - A mindenható Isten velünk van!
  Faina egyetértett ezzel:
  - Természetesen! És a Harmadik Birodalom biztosan nyerni fog!
  A lány mezítláb taposott, és ezt énekelte:
  -Amikor egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk! Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  Így hát a harcosok mezítláb lőttek, tapostak és vágtattak. A legmagasabb osztály harcosai.
  Irma ide is szállít egy lövedéket automata hajtással és üvölti:
  - Nagy győzelem vár ránk!
  A lányok természetesen azok közé tartoznak, akik soha nem adják fel. És óriási lelkesedéssel törik fel a szovjet pozíciókat.
  Albina és Alvina, mint mindig, a csúcson vannak, és mutatják agresszív harangjukat és sípjukat. Lányok, mondjuk ki: szuper!
  Albina, aki csupasz lábujjával ledönt egy szovjet autót, azt mondja:
  - Van egy szuper lányom!
  Alvina csupasz sarkával leüt egy másik célpontot, felugrik, és hasizmaival játszva felkiált:
  - Olyan harcos vagyok, hogy mindent szorosan levertem!
  Így váltak el a harcosok útjai.
  Gerda Charlotte-tal együtt úgy döntött, hogy tesztel egy másik német újdonságot.
  Eddig csak az E-25 önjáró fegyverek jelenhetnek meg, kellően nagy számban - meglehetősen egyszerű a gyártása és olcsó. Bár ez a modell az elsők közé tartozik. Itt fekszik benne két lány bikinisben. Az autó kevesebb, mint másfél méterrel lejjebb van, és ennek köszönhetően olyan jól védett és viszonylag kis súllyal van felfegyverkezve.
  Két lány, Charlotte és Gerda fekve lőtt a szovjet fegyverekre. Előttük összerogyott, rádiós vezérlésű autók haladtak és aknamezőket tisztítottak.
  Vörös Charlotte elsütötte az ágyút. Elnyomta a szovjet fegyvert, és megrázta a mellkasát, amelyet alig takart egy vékony szövetcsík. És ő üvöltött:
  - Tomboló tűz hiperplazma!
  És akkor Gerda is pofon vágja, a csupasz lábujjaival. És csipog:
  - Nagyon menő lány vagyok és nem is rossz...
  Az önjáró fegyver önmagában mozog. És időnként megáll. Elülső páncélja erősen lejtős, és ez jó védelmet nyújt. A szovjet fegyverekben a lövedékek érzékenyek a ricochetekre. És semmi sem fenyeget egy ilyen önjáró fegyvert a homlokban. Itt még áttörhetik a táblát. De a lányok nem sietnek. A hatékony önjáró fegyver a páncéllyukasztásban felülmúlja a még fejlesztés alatt álló SU-100-at, ráadásul jobban védett, mozgékonyabb és egyben könnyebb is.
  A Vörös Hadseregnek pedig kevés szárítója van, pontosabban még csak a tervezés stádiumában van. Alapvetően a T-34-85 tank, amely nem elég erős egy fegyverhez, és a páncél meglehetősen gyenge. A német E-25 önjáró ágyú pedig egyébként könnyebb, sokkal erősebb páncélzatban és fegyverekben.
  A lányok harcolnak... Nagyon szép és fiatal. És az önjáró fegyvereik bombáznak és dobnak...
  A július forró, a vörösen izzó autóban ülő lányok teste ragyog az izzadságtól. Nem adhatják fel és nem vonulhatnak vissza.
  Gerda megjegyzi:
  - A Wehrmacht istenei láthatóan erősek,
  De nem segítenek a gyengéken...
  Ha Adolf oka igaz -
  Teremts világhatalmat!
  Charlotte lelkesen énekelte:
  - Igen, a varázslathoz szüksége van "Panther" és "Tigris"
  Több vért ontson minden sors ellenére...
  És nincs szükség kétségekre és őrült játékokra,
  Hadd boruljon térdre az egész faj a Földön!
  De ezek német lányok, másrészt szovjet lányok harcolnak.
  Tehát a harc lesz a legkomolyabb. Natasha és Anyuta egy erős hajóágyúból tüzelnek és nyikorognak:
  - Ott lesz a zászlónk Berlin felett!
  És feltárták fehér, gyöngyházfogukat. És ne akadályozza meg a lányokat aknákkal.
  Két lövedék eltalálta a hajótest felső részének elülső páncélját... Rikochetnek. Nem, az IS-2 egy komoly autó, és nem is olyan könnyű elvinni.
  De a lányoktól jobbra mozgó IS-1, úgy tűnik, nagynyomású fegyverből kapott, eltalálta és megállt. Károsította a szépséget.
  A hasizomzatával játszó Alenka énekel:
  - Világunkban minden lehetetlen lehetséges, Newton felfedezte, hogy kétszer kettő négy!
  A harcok továbbra is töretlenül folynak. A szovjet ágyú eltalálja a németeket. A nagy Marusya kagylókat helyez a farnadrágba. Ilyen a lányok élete és sorsa. És éneklik:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, az orosz farkasok tisztelegnek a hősök előtt!
  Ágoston gépfegyverekből firkálva ezt mondja:
  - Szent háború! Ott lesz a mi győzelmünk! Oroszország zászlaja előre, dicsőség az elesett hősöknek!
  És újra dörög a halálos ágyú, és megszólal:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, tudod, hogy hűvös kezük van!
  Maria, ez az arany hajú lány irányítja a tankot, és nyikorog:
  - Törjük szét a fasisztákat!
  A németeknek nehéz dolguk van, az égen is javában dúlnak a csaták. De eddig a Yak-9 sebességében és fegyverzetében túlságosan alulmúlja a német márkákat. A csata egyenlőtlen egy költő számára.
  Marseille, ez a csodálatos ászpilóta jó karriert futott be a háború éveiben. Inkább csodálatos és fantasztikus. Százötven repülőgép elérése után megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. A négyszáz lezuhant repülőgép elérésekor megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét, arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal, hétszázötven után pedig a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És miután elérte az ezer repülőgépet, megkapta a Lovagkereszt Nagykeresztjét.
  Az egyedülálló pilóta számos légi győzelmet aratott. És amíg még élt. Marseille-t nemrégiben tábornoki rangra emelték. De még mindig úgy repült, mint egy közönséges pilóta.
  Ahogy mondani szokás, nem ég meg tűzben és nem süllyed el a vízben. A sokéves háború alatt Marseille elsajátította a vadász ösztönét. Szuperlegendás pilóta lett, és nagyon népszerű.
  . De volt egy erős versenytársa is - Agava, Albina és Alvina, akik szintén meghaladták az ezer darab lezuhant autót. Agave pedig nagyon gyorsan utolérte Marseille-t. De még nagyon fiatal, és még egyetlen harcost sem veszített el.
  A lány csupasz, vésett lábával nyomta a pedálokat, és egy sort sütött a légfegyverekből. És most négy szovjet IL-2 járművet lőttek le.
  Agave kuncog és így szól:
  Bizonyos mértékig mindannyian szukák vagyunk! De nekem acél idegeim vannak!
  És a lány ismét megfordul. Hét szovjet repülőgépet lő le egy sorozatban - hat PE-2-t és egy TU-3-at, és nyikorog:
  - Általában, ha nem szuper, akkor hiper!
  Az Agave persze egy kurva. Pilóta Lucifertől. Nagyon szép mézes szőke.
  Itt újabb sorozatot ad, és egyszerre lelő nyolc szovjet Jak-9-es repülőgépet, és nyikorog:
  - Én vagyok a legkreatívabb és legreaktívabb!
  A lány tényleg nem hülye. Minden lehetséges, és minden lehetséges. Ne hívd privátnak.
  És a lábak olyan lebarnultak, olyan kecsesek...
  De Mirabela harcol ellene... Sokáig Pokriskin volt a legjobb szovjet ász. Öt aranycsillagot gyűjtött össze a Szovjetunió hőséről, százhuszonhét repülőgépet lőtt le. De aztán meghalt. Akkor senki sem tudta megdönteni a rekordját. Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova mellett. És csak a közelmúltban, Mirabela a Yak-9 T-t is felülmúlta egy rongyossal, Kozhedubot. És miután több mint száznyolcvan repülőgépet lőtt le, a Szovjetunió hétszeres hőse lett.
  Ez a terminátor lány! Például megállít egy vágtató lovat, és belép egy égő kunyhóba.
  És még keményebb.
  Mirabelának nehéz sorsa volt. Egy gyermek-munkatelepre kerültem. Mezítláb és szürke köntöst viselve fát vágott és törzseket fűrészelt. Olyan erős és egészséges volt. Súlyos fagyokban mezítláb járt, börtönpizsamában. És legalább egyszer tüsszögne.
  Természetesen a frontokon is felfigyeltek egy ilyen jelenségre. Mirabela sokáig a gyalogságban harcolt, majd pilóta lett. Mirabela első tűzkeresztségét a Moszkva melletti csatában kapta, ahová közvetlenül a kolónia után ment. És ott menőnek mutatta magát.
  Mezítláb és szinte meztelenül harcolt a csípős hidegben, ami szó szerint megbénította a Wehrmachtet. Olyan átkozott és legyőzhetetlen lány volt. És hatalmas sikert aratott.
  Mirabela hitt a Szovjetunió küszöbön álló győzelmében. De telik az idő. Egyre több az áldozat, de a győzelem nem jön. És nagyon hátborzongató lesz.
  Mirabela győzelmekről és eredményekről álmodik. Hét csillaga van a Szovjetuniónak - ez több, mint bárki másnak! És a fenébe is, megérdemli a díjait! És viszi a karkeresztet és azon túl is. Ha Sztálint később meg is ölik, ügye tovább él!
  Bejön a lány és megdermed... Leüti a legújabb német XE-162-t és nyikorog:
  - Műrepülés! És egy átkozott új stáb!
  Tényleg, ő egy nagyszerű lány. Egy igazi kobra is sok mindenre képes.
  Mirabela egy új sztár....
  A harcok több napig tartanak, míg el nem jön egy új hét, és 1944. július 8-án... A szovjet IS-2 görgői és lánctalpasok megsérültek - javítás alatt áll. Igen, egy ilyen kegyetlen és könyörtelen háború. És meddig fog tartani?
  És most Gerda megkerülte Knieselt és Wittmannt a megsemmisített tankok számát tekintve.
  Hogyan tudják elkerülni? Mezítláb és bikiniben harcolnak. A lányok újabb szünetet tartottak, és ismét kínozták a szovjet gyerekeket. És most már megközelítették a 300 megsemmisült tank számát. És még soha nem látott jutalomra számíthattak: a Vaskereszt lovagkeresztjének ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített csillagára.
  Itt vannak a lányok!
  Gerda rálő a szovjet autóra. Letépi a tornyot és visít:
  - Rohadt vagyok!
  És újra lő. Áthatol T-34-85. És nyikorog:
  - Szülőföld Németország!
  A lány megrándul. És nagyon aktív... Igen, van egy ilyen stratégiai sorozata. Már 1944 július közepe van... A háború megy és megy... Nem akarok abbahagyni. A Vörös Hadsereg különböző helyeken próbál előretörni. De inkább óvatosan, mivel kevés a humán erőforrás.
  És Oroszország vérzik.
  Például Hans Feuer. Az I. osztályú Vaskereszt Érdemrend legfiatalabb kitüntetettje. Aztán ő lett a legfiatalabb, akit egy szovjet tábornok elfogásáért a Vaskereszt lovagkeresztjével tüntettek ki.
  Igen, ez tényleg nagyon klassz.
  A fiúk pedig rendkívül menőknek mutatják magukat.
  Hans Feuer kétségbeesett harcos. A fiú óriásként harcol, hideg-meleg időben, nyáron-télen, csak rövidnadrágban.
  Csupasz lábujjakkal a gyerek gránátokat dobál és legendássá vált.
  Ez tényleg nagyon klassz!
  Hans évszázadok óta híres lett! Akár antihősként is!
  És általában, egy ilyen hihetetlen és feszült háború folyik itt... Minden AI elhalványul.
  Agave visszatért az égbe, és lelövi a szovjet autókat. Vadász és ragadozó. Megüti az ellenséget.
  Az autók, amiket elütött, lezuhannak. És akkor a lány rálő a szárazföldi erőkre. Kiüti az IS-2-t. És azt akarja:
  - Én vagyok a legjobb! Én vagyok a lány, aki megöli az ellenséget!
  És ismét átkerül a légi célokra. Ez egy tankromboló és minden gép, amely repül és lő.
  De itt van egy kis E-5 tank. Hét tonnás gép. Harci tesztek teljesítése. És rágja és rágja az ellenséget.
  És itt az ideje, hogy énekeljünk - senki sem állít meg minket, és senki sem fog nyerni!
  Az E-5 magához rohan, és menet közben lő. És ne hagyja abba az ilyen tankot. És a kagylók ricochet.
  A gépben pedig egy tízéves kisfiú ül, Friedrich, és nyikorog:
  - És igazi szuper harcos leszek!
  És megint, hogyan lőtt... És eltalálta a torony közepét. És halálos ereje, bár kis kaliberű, óriási.
  Az égen pedig Helga harcol. Egy mezítlábas lány bikiniben tárcsázza a számlákat. És örül fantasztikus sikereinek.
  Csupasz lábujjaival a szovjet autóra mutat, és konkrétan felgyújtja, és egy egész harci készletet lövedékekkel felrobban.
  Ez klassz és őrült.
  És Agave előre húz... És harcol is.
  Már 1944 augusztusa van... A Vörös Hadsereg sehol sem tudott sikert elérni. De a németek sem tudnak jelentősen előrelépni. Félelmetes földalatti tankok indulnak csatába. De ezek pusztán taktikaiak.
  A lányok a föld alá söpörtek, megölték a szovjet fegyverek ütegét, és visszatértek.
  Ugyanakkor elfogtak pár úttörőt. A lányokat, akik elkapták a fiúkat, levetkőztették és megkínozták. Dróttal verték az úttörőket, majd tűzzel pörkölték meg csupasz sarkukat. Aztán elkezdték törni a lábujjaikat vörösen izzó fogóval. A fiúk üvöltöttek elviselhetetlen fájdalomtól. A lányok végül vörösen izzó vassal égették ki a mellükön lévő csillagokat, csizmáikkal pedig férfias tökéletességeket törtek össze. Az utolsó úttörők végeztek, és elgörbültek a fájdalmas sokktól.
  A lányok egyszóval extra osztályt mutattak. De a németek megint nem értek el semmi jelentőset.
  Erőteljes önjáró fegyverek: "Sturmmaus", a szovjet állásokra lőttek. Sok volt a pusztítás és a pusztítás. De a szovjet támadógép kiütötte az egyik járművet, és a Fritz visszatért.
  Szaratov 1944 augusztusában még kitartott. Igaz, a németek el tudták foglalni Uralszk városát Kazahsztánban, és Orenburgba költöztek.
  Itt ismét Albina és Alvina a levegőben, de egyszer egy kísérleti repülő csészealj. Csupasz lábujjak segítségével, a joystick gombjait nyomkodva mutatnak, és ezt rendkívül ügyesen teszik.
  A lányok természetesen a legmagasabb műrepülést mutatják be. Itt előhúzták a lemezüket, és egy tucat szovjet repülő gépet lelőttek.
  Albina csicsereg:
  - Dühös építőcsapat! Csillaghullás lesz!
  És újra megfordítja az autóját. A lányok pedig szétverik a Vörös Hadsereget. Ráadásul őrnagy...
  Alvina is leüt egy tucat szovjet gépet, és nyikorog:
  - Őrült lányok, és egyáltalán nem szüzek!
  Helyes az utolsóval kapcsolatban. Párjuk sétát tett a férfiakkal. És ami csak nem kelt fel. A lányok szerették a férfiakat - ez jó nekik! És különösen, ha a nyelvvel dolgozik.
  Egy legmagasabb rangú lány... Itt megkínoztak egy úttörőt... Először is levetkőztették, és leöntöttek pár vödör vizet a torkába. Aztán forró vasat hoztak a feldagadt gyomorra. És hogy égtek! Az úttörő felkiáltott a vad fájdalomtól... Égés szaga volt.
  Alvina egy vörösen izzó dróttal oldalba ütötte. És hogy akarsz nevetni... Nagyon vicces.
  Aztán ezt énekelte:
  - Belefáradtam a hátsó boronálásba - Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És hogy nevet! És feltárta gyöngyházfogait! A lány szeret ölni, ez a lány!
  A lány lába pedig csupaszok és kecsesek. Imád mezítláb sétálni a parázson. És meghajtani az elfogott úttörőket. Annyira vinnyognak, ha megsült a sarkuk. Még Alvina is nagyon vicces. És Albina is lány, őszintén szólva - szuper! Hogyan mozgassuk az ellenséget könyökkel az állához. És nyikorog:
  - Én a legmagasabb osztályú lány vagyok!
  És feltárta gyöngyházfogait. Amelyek úgy csillognak, mintha vertek volna. A harcos csodálatos! Lehet olyasmi, amit mesében nem lehet elmondani, de tollal sem leírni!
  Mindkét szovjet harcos, Yaks, Laggi, Pawns és Ilys az égbe zuhant. A szépségek aktívak. A legcsekélyebb kétség sincs bennük. És egy ilyen vad és frenetikus szépség.
  A női harcosok csupasz lábujjakkal irányítják a joystickot, és orosz autókra támadnak. Ahogy összetörnek, összetörik a harcosokat, mint egy ütő a kristályon. A lányok könyörtelenek és könyörtelenek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És az önbizalom a győzelemhez. Még akkor is, ha a háború csak negyedik éve folyik a Szovjetunióval. De nem akar véget érni. Albina és Alvina népszerűségük csúcsán vannak. És nem akarnak visszavonulni vagy megállni egy pillanatra sem. És magukhoz költöznek, és megdöntik az ellenséget.
  Albina, szovjet repülőgépeket döngetve rikolt:
  - Elegem van a csaj sírásából, inkább megfojtom a farcipőt!
  És hogyan vigyorog, és gyöngyfogakkal csillog. És most férfit akar. Imád férfiakat erőszakolni. Ez nagyon kellemes neki. Itt fog megerőszakolni.
  Albina ordít:
  A szex lány az szex
  Egy nagy éneklési haladásért!
  És a harcos nevetésben tör ki... És öljük meg újra az összes ellenségünket. Rengeteg energiája van. És teljes izomerő.
  És Alvina hogyan kell ordítani:
  - Zúzzuk a halmokig az ellenséget!
  És a harcos aktívan nevetni kezd! És elképzelte, hogyan mancsolnak a srácai. De finoman szólva is szép.
  Mindjárt itt a szeptember... A nap egyre ritkábban süt. Az ősz első napján orosz fiúk mezítláb futnak a most leesett havon Oroszország északi vidékein. Magukban nevetnek, megfedték az arcukat, és fügét mutatnak a németeknek.
  Úttörők piros nyakkendővel, rövid frizurával, némelyik akár nulláig is. Ugrálva futnak. A mezítláb szinte soha nem fázik. Nagyon durva. A lányok is futnak, szintén cipő nélkül. A rózsaszíntől kerek sarkú csillog a napon. Csodálatos szovjet lányok. Karcsú, sportos, hozzászokott az apró dolgokhoz.
  És mindenki vigyorog és vigyorog a fogára... Az ősz első napja igazi öröm és szomjúság a fényre és az alkotásra!
  És az égen légi csata. Mirabela, ő az első számú szovjet pilóta, aki lelő egy másik német gépet. És mint mindig egy bikinis lányban. Örökké fiatal és soha nem fakul. Ilyen a lelke ereje.
  Mirabela azonban azt is szereti, ha megérintik a férfiak. Ez nagyon tetszik neki. Ezért pilóta... Amikor egy lány meztelen, izmos testét ráncosítja a férfi keze - ez egy igazi élvezet. És remek szórakozás!
  Mirabela leüt egy másik náci autót, és felszisszent:
  - Páncélos kurva vagyok!
  A lány csupasz, kerek sarkával még a vezérlőpultot is üti. Ő gyönyörű. És utánozhatatlan.
  Mirabella el van csavarodva. Agave pedig feléje repül. Itt végre találkozott két szinte legtermékenyebb női harcos-pilóta. Hátulról lőnek egymásra. Távolról próbálják megszerezni. De nem működik túl jól. Mindkét szépség leszáll a lővonalról. És agresszíven kitárták a fogukat. Nos, a nők szukák. Keményen néznek egymás szemébe. Pontosabban fej fej mellett, és lőj újra. A német ME-262 X még mindig jobban fel van fegyverezve, mint a Yak-9 T, és a szovjet járművet lelőtték ...
  De Mirabelának sikerül kilöknie, és repülési pályafutása során először elveszíti a gépet. A legrosszabb az, hogy az ellenséges területre került. És ez rossz. Igen, ilyenek a sors egyedi fordulatai. És 1944. szeptember 1-jén, már a második világháború ötödik évében a világ megváltozik, de a Führer uralma az alternatív történelmi játékban megmarad.
  Szaratovot végül elhagyják a szovjet csapatok, és a Wehrmacht-hadsereg közeledik Kujbisevhez.
  Kiélezett harcok folynak Orenburgért is.
  Mezítlábas Tamara harcol ott, robbanócsomagokat dobál az ellenségekre, csupasz sarkával lökdösi őket, és visít:
  - Dicsőség a kommunizmus országának!
  Veronica rálő az ellenfelekre. Csupasz lábujjakkal robbanócsomagot dob, és azt kiabálja:
  - A kommunizmus eszméiért!
  Victoria, aki lövöldözi az ellenfeleket, és úgy csinálja, mint Robin Hood bikiniben, csipog, csupasz lábujjakkal bombákat dob az ellenségre és üvölt:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Olya, aki rálőtt az ellenségre, és sarlóval nyírta őket, megfogta, és csipogta:
  - A szovjet állam nagyságáért és a nagy dicsőségért!
  És csupasz lábujjaival ismét hatalmas, pusztító erejű robbanócsomagot dob.
  Larisa, aki a nácikra lőtt, nyikorgott:
  - Az én hazám Oroszország, örökre Isten adta a kék ég alatt!
  És kacsints a partnereire...
  Agafya, aki a nácikra lövöldözött, dorombolt:
  - Orenburg soha nem adja fel! A Haza ellenségei ellen leszünk!
  A lányok szilárdak, és az utolsó csepp vérig valóban küzdeni akarnak.
  Orenburg továbbra is kitart. De 1944. szeptember 3-án megkezdődött a Kujbisev elleni támadás. És a Szovjetunió természetesen nem jó.
  Alenka rálő a nácikra, és visít:
  - A szovjetek országának kommunizmusáért!
  És ismét puszta lábbal, pusztító erejű gránátot indít.
  Anyuta rálő az ellenfeleire, és visít:
  - Védjük meg Kujbisevet!
  És csupasz lábujjaival hatalmas, halálos erővel robbanócsomagot dob.
  És tépje szét a sok ellenséget.
  Alla, a Fritzre lő, csipog és megrázza a mellkasát:
  - Polissya kozmikus magasságaiért!
  És csupasz sarokkal a gránát megadja magát az összes Fritz agresszor elpusztításának és teljes halálának.
  Maria, aki a nácikra lövöldözött, és mezítláb a Fritzeket megbénító hatalmat dobott, nyikorgott:
  - A fedélzetre!
  És a lány tréfásan nevetni fog!
  Marusya, aki a fasiszta láncokra lövöldözött, és csupasz lábujjával pusztító gránátot dobott, ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmusnak és a győzelmeknek!
  Matrena mosolyogva jegyezte meg, újabb halálos robbanást küldve, és lekaszálta a Fritzet:
  - A szülőföld szent!
  A lányok hősként harcolnak.
  A repülő csészealj tesztje csak eleinte sikerült, majd kudarcot vallott.
  Így Albina és Alvina most ismét az ME-309-ben harcoltak, ami egy nagyon kényelmes jármű a stílusukhoz képest.
  A lányok szovjet repülőgépekre lőttek, és üvöltöttek:
  - Kiváló park, és elektronikus spagetti!
  Albina jól irányzott lövést lőtt az ellenségre, leütött egy szovjet autót, mezítláb mutatott és nyikorgott:
  - Az első lépésem végzetes lesz az ellenségre nézve!
  Alvina is lőtt az ellenségre. Alaposan megvágta, és a fogát kifejtve kiáltotta:
  - A kommunizmus a sorsom!
  És csupasz lábujjával újabb célpontot talált el.
  A lányok még mindig a régi autóban veszekednek. A csavaros vadászgépeket még nem vonták ki a gyártásból. Sőt, még meg kell szoknia a sugárhajtású gépeket, és egy teljes infrastruktúrát telepítenie kell rájuk. És ezt nem is olyan könnyű megtenni.
  Albina, aki szovjet járművekre lövöldözött, logikusan megjegyezte:
  - Létrehozom a kommunizmus korszakát, és a birodalmat a csillagokig vezetem!
  Csupasz sarkával pedig a pedálokat nyomja.
  Alvina az orosz járművekre lőtt, átütve őket, nyikorgott:
  - Célunk az árja kommunizmus!
  És ismét a harcos csupasz lábujjait használta. És nagyon gyorsan cselekedett.
  Amikor mindkét lány visszatért, miután a teljes harci felszerelést elhasználta, megengedték, hogy testüket megmossák a fürdőben. A jóképű srácok seprűkkel csépelték őket. Albina bemelegítés közben megjegyezte:
  Még mindig férfiakra van szükségünk!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Feltétlenül szükséges! Bár itt mi sokkal szebb nők vagyunk!
  Albina nevetésben tört ki, és csiripelt:
  - Miért kell egy nőnek férfi, hogy legyen kit megvernie!
  A lányok természetesen egyetértenek ezzel.
  A TA-152-es Helga szovjet tankokra lőtt, és vigyorogva fúrta át őket:
  - Dicsőség a császári kommunizmusnak!
  És a lány nevetett.
  Az Agave az égen szovjet repülőgépekre vadászik. Egyre gyakrabban látható az égen a Yak-9, amely a legkönnyebben gyártható. Ez a gép azonban nem olyan gyenge. A T változatban egy 37 mm-es ágyúval van felfegyverkezve, és fájdalmasan meg tudja szúrni a Fritz-et.
  Agave messziről rátalál ME-262-ére, és az orrán keresztül énekli:
  -Én vagyok a világ legbölcsebbje, a WC-ben ölöm az ellenséget!
  És az égre kacsint angyalainak.
  De itt megint Mirabela a levegőben. Ez a lány minden veszteség ellenére nem veszíti el a szívét.
  És még énekelni is kezd, útközben komponál;
  Beléptem a Komszomolba, játszottam
  szép álom lány...
  Azt hittem, örök május lesz a világ,
  Minden nap a tavasz születése!
  
  De valamiért nem sikerült.
  Valahogy nem tudok szerelmes lenni...
  Nos, mondd meg a srácoknak az én kegyelemből,
  Az élet nagyon tartós lapát!
  
  Hirtelen kitört a háború,
  És egy hurrikán rohant halálra...
  És a lányaim erős testalkat
  Azonnal eltalálhatod!
  
  Nem akarom, hidd el, feladom,
  Küzdj a végsőkig a szülőföldért...
  Erős táskában hordjuk a gránátokat,
  Sztálin leváltotta apját a szívekben!
  
  A harcosok nagyszerűek Oroszországban.
  Meg tudjuk védeni a világrendet...
  Az ég csillagai öntözték a bársonyot,
  És a vadászból játék lett!
  
  Mezítlábas lány vagyok, aki vereked
  Tele csábítással és szerelemmel...
  Will, tudok egy helyet ebben a paradicsomban,
  A boldogságot nem lehet vérre építeni!
  
  A nagy haza harcosai,
  Határozottan harcolni fogunk Moszkva közelében...
  Aztán az álom a kommunizmus alatt
  A pokol ellen Sátánnal!
  
  Bátor orosz srácok,
  Hogy a végsőkig őszintén harcolnak...
  Géppuskából vertek,
  Ha kell, aranykoronával!
  
  Még egy golyó sem állíthat meg minket
  Jézus, a nagy Isten feltámadt...
  A ragadozó sárkány napjai elmúltak,
  Még világosabb lett az égből!
  
  Szeretlek kedves Lada!
  A legfőbb Isten, Svarog dicsőségben lesz ...
  Harcolnunk kell Oroszországért
  A legjobb Fehér Isten velünk van!
  
  Ne tedd térdre az oroszokat
  Higgye el, a testünket nem lehet megfékezni...
  Sztálin és a nagy Lenin velünk vannak,
  Ezt a vizsgát is le kell tenni!
  
  Szívünkben is ott van a haza fájdalma,
  Hiszünk a nagyságában...
  Gyorsan kinyitjuk az űr ajtaját,
  Nagyon édes élet lesz!
  
  Mezítláb gyönyörű lányok vagyunk,
  Gyorsan rohanunk a hótorlaszok között...
  Nincs szükségünk erre a keserű vodkára,
  A kerub kitárja szárnyait!
  
  Mi, lányok, ki fogunk állni a Hazáért,
  És mi azt válaszoljuk a Fritznek, nincs gonoszság,
  A pokoli Káin elpusztul,
  És üdv a Megváltó Krisztusnak!
  
  Lesz egy korszak - nem lesz jobb,
  A halottak örökre feltámadnak...
  Az univerzum élő paradicsommá válik,
  Minden ember álma valóra válik!
  . 11. FEJEZET
  1944 szeptembere heves csatákban telt el... A Fritzek körül tudták venni Kuibisev és Orenburg, ezért ezek a városok pusztulásra voltak ítélve, de minden nehézség ellenére megküzdöttek.
  A lányok rendkívüli szívósságról tettek tanúbizonyságot... Október elején a nácik még nem vették el Kuibisevet és nem támadták meg Penzát. És elkezdtek forrni a csaták ezért a városért.
  Natasha és csapata ott harcolt.
  A lány csupasz, kecses lábával gránátot dobott, és kotyogott:
  - Az orosz szellemnek.
  Ezt követően Zoya egy páncélökölből lőtt. És kiütötte a német "Lion" tankot -2.
  A németek egy kicsit lelassították a mozgást... A Panthereket és a T-4-eket kivonták a szolgálatból. De amíg ezek a gépek még üzemben vannak. Valóban, a Panther jó tankromboló, és elég tűrhetően védett a homlokában. De a táblák az ő problémái. A "Panther" -2-t azonban az oldalak védik, nem túl jól. De a legtöbb fegyvert megtartják.
  Az E-sorozat fejlesztése folyamatban van ... Az E-75 harckocsi új generációs járművé ígérkezik, tökéletesen fedett oldalakkal. A németek ezt kihasználják. A feladat egy nem túl nehéz, gyors és jól védett tank beszerzése. Az első ilyen próbálkozás az egér volt, de a gyakorlat megmutatta ennek a tanknak a túlsúlyát. Ehelyett az E-100-at már kidolgozták. Ennek a tanknak szűkebb volt az elrendezése és alacsonyabb a sziluettje. Általánosságban elmondható, hogy tömege az egérhez képest százharminc-száznegyven tonnára csökkent. Az oldalakat racionális szögben szerelték fel. Az oldalak vastagsága a képernyőkkel együtt elérte a 210 mm-t. A fegyverzet megegyezik a Mauséval, egy 128 milliméteres és 75 milliméteres, rövid csövű löveg. A németek erősebb, 1500 lóerős motort szereltek be, és a tank negyven kilométer per órás sebességgel mozgott az autópályán.
  Ami általában kielégítő. Az E-100 amúgy is túl nehéz tank. De kiváló fegyverekkel és védelemmel.
  Küzdőképessége nem lehetett rossz, de a harckocsi szállítása, szállítása problémás maradt. A valós tapasztalat azt mutatta, hogy egy harckocsi tömege nem haladhatja meg a nyolcvan tonnát egy viszonylag ésszerű utak és hidak mentén történő szállításhoz.
  Tehát Hitler korlátozta az E-75-öt, hogy megfeleljen ennek a súlynak, de azért, hogy megbízható gépet hozzon létre a védelem szempontjából. Miért döntöttek úgy, hogy elhagyják a 75 milliméteres ágyút. És tegye a lehető legszorosabb elrendezést: egy blokkban a motor és a sebességváltó keresztben, valamint a sebességváltó a motoron. Akkor talán kap egy minden oldalról védett és nem túl nehéz tankot.
  Hitler általában nem volt teljesen elégedett a német gépekkel. Bár a Lev-2 valószínűleg fejlettebb volt, 105 mm-es ágyúja fölösleges volt a szovjet tankok elleni harcban, és nem volt elegendő páncélozatlan célpontok tüzelésére. A "Panther" -2 általában megfelelhetett a katonaságnak fegyverrel és elülső védelemmel, de az oldal még mindig nem volt elég, de a menetteljesítmény kielégítő.
  A Führer olyan tank létrehozását követelte, amely minden tekintetben megfelel a katonaságnak.
  De ezt nem olyan könnyű elérni. Lehetséges-e az elrendezést maximálisan tömöríteni és speciális forgóvázak és rugók segítségével könnyíteni az alvázon, és kihozni valamit a karosszériából. És a legénység intézi a tényleges hason fekvőt.
  Egy ilyen fejlesztés nagyon ígéretes lehet. Az első E-75 harckocsi az E-50-nel egyesítve legfeljebb hetven tonnát nyomhatott, és ez egy félelmetes gép.
  Erzsébet viszont a T-34-85 harckocsin harcolt, és nem volt teljesen elégedett a védelmével. Az ötvözőelemek hiánya miatt törékeny, a páncélzat nem védte túlságosan a tankot.
  Erzsébet csupasz lábujjai segítségével lőtt, és fogát kitárva üvöltött:
  - Űrvix vagyok.
  Ekaterina megverte az ellenséget, oldalra találta az ellenséget, és felszisszent, a fogát kitárva:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  Elena is nagyon aktívan lőtt az ellenségre, és halálos erővel ütötte meg, és tekintettel arra, hogy a lábai meztelenek voltak, károgott:
  - A győzelem alkotmányáért!
  Euphrasia lőtt az ellenségre, miközben precízen csupasz lábujjait használta és rikoltozott:
  - Hűek vagyunk Svaroghoz és Sztálinhoz az ország nagyságáért!
  Ilyenek itt a verekedős lányok. Nekik van a legkiemelkedőbb csapatuk.
  Néhány T-34-85 harckocsi golyó elleni védelemmel jelent meg, ami jelentősen csökkentette a súlyukat. A gép sebessége és manőverezhetősége nőtt. De most egy páncéltörő puskával, egy nagy kaliberű géppuskával és sokféle gránáttal elvihetné. A légfegyvereket pedig teljesen áttörték. Igaz, egy ilyen tartályt még könnyebb gyártani, olcsóbb és növeli a mozgás sebességét.
  Nos, ha lányok vezetik ezt az autót, semmiképpen nem engedik be őket.
  Erzsébet, a kolosszális pusztító elem fürge lánya logikusan megjegyezte:
  - A vitézséget nem helyettesítheted páncéllal!
  Catherine egyetértett ezzel:
  - Igen, így van, így nem fogsz rágyújtani!
  És hogy nevetsz...
  Bájos lányok. És ha az ellenséget kicsépelik, akkor azt agresszíven és alaposan teszik.
  Elena, miután a tankjuk elhasználta a harci felszerelést, és elköltözött, hogy utánpótlást töltsön, megkérdezte a barátait:
  - Ezt gondolják a lányok, van esélyünk a Harmadik Birodalom legyőzésére?
  Catherine magabiztosan válaszolt:
  - Ahogy Vaszilij Terkin mondta... Verni jöttünk, nem számolni!
  Erzsébet kijavította:
  - Ezt mondta Szuvorov!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal fogott és cigarettává csavart egy újságot. Ez vicces neki.
  Euphasia énekelte testét ringatva:
  - űrlány-terminátor vagyok,
  Nagyon fájdalmas lesz a Fritz - kultivátor!
  És hogy fog nevetni a harcos!
  A lányok úgy döntöttek, hogy kártyáznak. Ez vicces. A vesztesek pedig fekvőtámaszokat és guggolásokat végeznek.
  Elena a játék során észrevette:
  - De komolyan, nincs igazi esélyünk a győzelemre! A Kaukázus elesett, mi pedig veszítünk!
  Catherine mezítláb dobott egy lapot, verte az ellenséget, és nyikorgott:
  - De van egy titkos fegyverünk!
  A harcos nevetésben tört ki, és csupasz lábujjával is lapot dobott.
  Erzsébet sóhajtva megjegyezte:
  - Igazán már csak egy reményünk maradt egy új titkos fegyverre!
  Euphrasia nyöszörgött, és kecses lábujjaival dobta a kártyát:
  - Igen, nem nélkülözhetjük titkos fegyvert!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  - Tűzben ég a kardunk, megvágjuk az ellenséget! Mi vagyunk a Szovjetunió katonái!
  A Warriors hangolt, és valóban harcban van.
  De az erők túlságosan egyenlőtlenek ... Október közepén Kujbisev mégis elesett ...
  A németek egy fontos védelmi objektumot tudtak elfoglalni. De ömlött az eső... Remény volt a szünetre az ősz hatására.
  A harcok azonban tovább folytatódtak az égen.
  Három szovjet pilóta: Mirabela, Anastasia, Akulina vad lelkesedéssel küzdött.
  Mirabela, aki repülés közben leütött egy nácit elavult, de félelmetes Yak-9 T-jén, ezt énekelte:
  - Lesz egy korszak, a kommunizmus korszaka!
  Anasztázia, csupasz lábujjait a ravaszra nyomva, megerősítette, és kitárta a fogát:
  - Énekessel a mennybe repülök!
  És a barátaira kacsintott.
  Akulina, aki csupasz, kerek sarkát lenyomva a pedálon lenyomott egy másik németet, kiadta:
  - A Szovjetunió dicsőségére!
  A lányok kifejezetten verekednek.
  Mirabela egy 37 milliméteres ágyúból lőtte le a fasiszta ME-262-est - írta a Twitteren:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Anasztázia, aki jól célzott megközelítéssel elvágta a nácit, és megfűrészelte az ellenséget, kibökte:
  - Dicsőség a vörös univerzumnak!
  Akulina nagyon harcias lány, kiütött egy német autót és fütyülve morogta:
  - A szovjetek országának kommunizmusáért!
  A harcosokat kolosszális szívósságuk miatt kell megjegyezni.
  Albina, Alvina, Agave viszont egyre jobban elszámolnak. A lányok pedig mezítláb és bikiniben is küzdenek.
  Milyen vicces, amikor a lányok szinte meztelenek és repülőn ülnek.
  Albina csupasz lábujjával leüt egy robbanást, több szovjet autót egyszerre, és nyikorog:
  -Az árja testvériségért!
  Alvina a Vörös Hadsereg ellen is harcol, és ezt bátran teszi. És csupasz lábujjakkal légágyúkat irányít, és szovjet autókat vág le, visítozva:
  - Ragyogó ötletekért!
  Az Agave szovjet vadászgépeket és támadórepülőket is lelő, szó szerint összezúz és ordít:
  - A Harmadik Birodalom győzelméért!
  A lányok pedig nem bánják, és súlyos kínzásnak vetik alá az ellenséget. Különösen szép fiúk.
  Albina, miközben a máglyán sütötte az úttörő sarkát, egyszer megjegyezte:
  - A fiúk sült formában és borssal olyan finomak!
  És hogy nevet. És mutasd a nyelvét!
  Alvina ezt vette észre, és a fogát kihúzta:
  - A fiú sütőben sült, fokhagymával nagyon finom!
  Agave csupasz lábujjai segítségével leütött néhány szovjet vadászgépet, és felkiáltott:
  - Űrkukánok vagyunk!
  És a barátaira kacsintott. Ritka, harcos természetű lány.
  Albina, aki csupasz, kecses, vésett lábaival lövi le a repülőket, megjegyezte:
  - Oroszországot az eszeddel nem tudod megérteni, hogyan választhatsz olyan uralkodókat, mint Sztálin!
  Alvina agresszíven jegyezte meg, kitárta a fogát, és csupasz lábujjával lőtt:
  - És a mi Hitlerünk sem jobb!
  Agave kuncogott, csupasz lábujjával ledöntötte a szovjet autókat, és megjegyezte:
  - Adolf természetesen megszállta! De ugyanakkor, hogy mennyit sikerült már nyerni, az nem mérhető!
  A lányok rendkívül harciasak és agresszívak.
  Aztán valahogy élve megsütöttek két fiút a máglyán. Csak így egy acélkarón szúrták ki őket, és elkezdtek sütni, sikoltoztak és vonaglottak. Aztán, amikor a fiúk még nem nyugodtak meg, a század összes lánya odaszaladt a sült úttörőkhöz, húsdarabokat vágott le róluk és ettek.
  És nagyon finom volt, főleg, ha a még élő fiúkat borsozták sütés közben.
  Agave például nagy örömmel ette a fiú combját. A lányok akkor remek munkát végeztek. És mindkét fiúból csak csontok és belsőségek maradtak meg. A fiatal máj különösen ízletes volt. Lányai nagy örömmel ettek.
  És most harcolnak az égen...
  Orenburg október végén elesett...
  A németek Ufához közeledtek. Már elég hideg van és esik a hó.
  Tamara és csapata Ufa külvárosában harcol a nácikkal. A német gyalogság a francia és belga gyarmatokon toborzott fekete katonáktól támad.
  Szó szerint hullákat dobálnak minden megközelítésre.
  Tamara fordul, mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - A kommunizmus korszaka évszázadokig híres lesz, hisz Sztálin lesz a mi szilárd kezünk.
  A lövöldöző Veronica azt mondja:
  - Ne törd meg a Szovjetuniót!
  És csupasz sarkával feldob egy robbanócsomagot.
  Anfisa, aki a nácikra lő, és puszta lábujjával újabb halálüzenetet dobott, megjegyzi:
  - A kommunizmus nagysága velünk van!
  Victoria, aki tüzel az ellenségre, lekaszálja a nácikat, mezítláb gránátot dob, nyikorog:
  - Dicsőítsék a nagy Szülőföldet!
  Az olimpia lángokban áll. És akkor ez a lány-hős egy egész doboz robbanóanyagot dob a nácikra, és ordít:
  - Dicsőség űrünknek Szülőföld!
  És a lányok mind kórusban kiabálnak.
  - A Szovjetuniónak! Lesz úttörő!
  A Vörös Hadsereg harcosai lopnak. És ha esett a hó, még mindig mezítláb és bikiniben harcolnak.
  November elején a nácik támadást indítottak Uljanovszk ellen. A város, amelyben Lenin született, és ahol Stenka Razin súlyosan megsebesült. Ez az orosz városok fővárosi határa.
  Alenka a nácikkal harcol. És énekli magában, mezítláb gránátokat dobálva a nácikra:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség...
  A tankok rohannak előre...
  Osztály piros ingben,
  Üdvözlet orosz nép!
  Anyuta, lövöldözve az ellenségekre, lekaszálva őket, majd csupasz lábujjával robbanékony fűrészporcsomagokat bocsát ki, vyaknula:
  - A sztálini kommunizmusért!
  És egy sor fekete harcosnak fordult, lekaszálva.
  Alla, aki az ellenfelekre lő, csupasz lábujjait használva, halálos gránátot dobott, nyikorgott:
  - A bennszülött Oroszországért!
  Maria a nácikra lőve, csupasz lábujjait használva, miközben halálajándékokat dobott az ellenségre, csattant, és megjegyezte:
  - Az űrkommunizmusért!
  Matryona, aki rálőtt a nácikra és lekaszálta az ellenséget, kiadta:
  - Változásokért a csatában!
  Marusya kimarta a Fritzeket és agyonütötte őket, elvette, és agresszíven dörömbölve porrá tördelte:
  - A legmagasabb színvonalú győzelemért!
  És mezítláb egy halálos gránátot dobott.
  Ezek a lányok itt menők és vagányak.
  Alenka lövöldözve és lekaszálva az ellenséget, és csupasz lábujjával gránátokat dobálva nyikorgott:
  - A kommunizmus nagysága legyen velünk!
  És a lány elvette, és nagy ziccerrel kiütött egy német tankot.
  És itt van a Lev-2 tank egy másik módosítása, 88 milliméteres ágyúval. A torony keskenyebb, a tank kisebb, ötvenöt tonnát nyom, a motor pedig 1200 lóerős, ha fel van szerelve. Gyors német autó.
  De nem zavarja a harcost.
  Alla mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - A kommunizmusért!
  Anyuta csupasz lábujjjal dobta a halál gyilkos ajándékát, és hümmögött:
  - Új határokért!
  És a lány fütyülni fog. És a német "Lion" -2 tank meg fog fordulni, és a görgők szó szerint repültek.
  Maria, aki a nácikra lövöldözött, ezt énekelte:
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban...
  És Lenin olyan fiatal...
  És itt a fiatal október!
  Matryona lövöldözve az ellenségre, és leszorította a sorokat, mezítláb gránátot dobott, és ciripelt:
  - Az élet első lépése fontos!
  Marusya, kiütve a nácikat, nyikorgott:
  - Látod újra a Föld felett, dühös támadások forgószele!
  És ilyenek a harcosok rugalmatlanok.
  De az erők még mindig egyenlőtlenek. Penza már elesett. A nácik pedig megrohamozzák Saranszkot.
  Most már nem sok maradt Gorkij városából.
  1944. november 7-én Sztálin újabb felvonulást tartott Moszkvában. Még ha nem is győzelemről van szó.
  A Fritz azonban először lőtt Moszkvát V-2 ballisztikus rakétákkal. Ugyanakkor a várost sugárhajtású repülőgépek, köztük Arado bombázók bombázták. Ez az akció mindenkit nagyon sokkolt. A V-2 rakéták magas pályán repültek és hirtelen lezuhantak, még a radarok sem látták őket megfelelően.
  Sok pusztítás és szerencsétlenség volt. A felvonulás során szovjet katonákat öltek meg.
  Sztálin sürgős értekezletet tartott egy földalatti bunkerben, amely még az atombomba közvetlen találatát is kibírta.
  A vezérkar vezetője, Vasziljevszkij aggodalommal állapította meg:
  - A németeknek új, nagy pusztító erejű fegyverük van. És radarjaink nem látták őt...
  Sztálin dühösen a sarkát taposva bömbölte:
  - Itt vagytok bolondok! Ekkora meglepetést nem lehetett látni!
  Vasziljevszkij marsall megjegyezte:
  - Valami Sztálin elvtárs volt...
  Berija azonnal így szólt:
  - Ezek A-5 osztályú rakéták. Ne aggódjon Sztálin elvtárs. Mindössze nyolcszáz kilogramm aminolont szállítanak, és úgy állnak, mint egy jó sugárhajtású bombázó. A németek pár tucat rakétát lőttek ki, de ez a konstrukció nem került be a sorozatba, mivel a sugárhajtású repülőgépekkel való bombázás olcsóbb és praktikusabb is.
  Sztálin megnyugodva megjegyezte:
  - Tehát nem hatékony fegyver? Nagyon jó!
  Berija sóhajtva megjegyezte:
  - De sugárhajtású bombázók, ez komoly probléma. Sztálin elvtársnak meg kell küzdenie ez ellen!
  Zsukov marsall a következőket javasolta:
  - Talán elvisszük, és mi magunk csinálunk rakétákat. Mármint föld-levegő. Micsoda, rádión keresztül irányítani őket, hogy repülőgépeket lőjenek le!
  Voznyesensky megjegyezte:
  - Időbe telik az ilyen rakéták elkészítése! Sokkal egyszerűbb nagyon olcsó repülőket készíteni fából, megtölteni robbanóanyaggal és döngölni az ellenséget. Ez kamikaze stílus lenne!
  Sztálin egyetértően bólintott.
  - Igen, kamikaze repülőgépet kell használni. Ez a mi esélyünk, bár a valóságban ez csak meghosszabbítja Vörös Hadseregünk agóniáját.
  Valami hatékonyabbat kellene találnod!
  Jakovlev sóhajtva válaszolt:
  - Sztálin elvtárs új repülőgépen dolgozik. Egyelőre azonban arra koncentrálunk, hogy megtartsuk az autók maximális teljesítményét. Minden tartalékot felhasználunk, gyerekeket tíz éves kortól adunk a gépekhez. Teljes mozgósítás, teljes és szupertotális.
  Sztálin üvöltött:
  - Sokkal többet kell tenni! Amit csinálsz, az túl kevés!
  Molotov sóhajtva mondta:
  - A szövetségesekkel való kapcsolatfelvétel nem lehetséges. Úgy tűnik, egyedül vagyunk. Megpróbált tárgyalni a japánokkal... Területet követelnek az Urálig, ami elfogadhatatlan.
  Sztálin felmordult:
  - Télen Japánban sztrájkolni kell, de mi a helyzet Leningráddal?
  Zsukov fogát kitárva mondta:
  - A Petrozavodszk elleni támadás nem volt olyan sikeres, mint várták. Svédország a Harmadik Birodalom oldalán lépett be a háborúba, és nagy erőkkel kellett megküzdenünk. Így nem lehetett azonnal kifejleszteni az offenzívát, és az ellenség a Wehrmacht egyes részeit felhúzva visszaverte támadásunkat. Leningrád városa a blokád teljes gyűrűjében van, és alaposan meg van szorítva. Szerintem tavaszig a teljes éhínség miatt a teljes lakosság kihal. Leningrád bukása pedig elkerülhetetlen lesz.
  Légi úton szállítani gyakorlatilag lehetetlen. Az ellenség teljesen uralja az eget. A németek még most is lovagkeresztet adnak, csak száz lezuhant repülőgépért.
  Sztálin dühösen mordult fel:
  - Sikertelen támadás!
  Zsukov bólintott.
  - Sok vasút elromlott, és túl kevés erőt koncentráltunk. És tisztelegnünk kell a finnek és a svédek előtt, kitartóak a védekezésben. De ez még nem minden. A németek megkerülték Murmanszkot is. Most ezt a várost körülveszik. Nem tudjuk, mit tegyünk!
  Sztálin felmordult:
  - Oldja fel a tiltást!
  Zsukov így válaszolt:
  - Ehhez nincs erő! És az ellenség elfoglalhatja az egész Karél-félszigetet!
  Sztálin parancsot adott:
  - Húzza fel az erőket és engedje el! Télen a németek nem olyan erősek. Lehet majd kapitálisan nyomni őket!
  Vaszilevszkij megjegyezte:
  - Meg kell akadályozni a mély áttöréseket, és ott az erőnk elviszi az ellenségeket!
  Sztálin üvöltött:
  Harcolni fogunk a kommunizmusért!
  Voznyeszenszkij vidámabb hírekkel szolgált:
  - Az SU-100 már megtestesült, fémben, és készen áll a tömeggyártásra. T-34 alapú alváz. Elég könnyen gyártható. A lövedék már majdnem készen áll az új fegyverre. Az SU-100 tehát máris megjelenik a frontokon. Holnap az első gép, ami a frontra megy!
  Sztálin elismerően bólintott.
  - Engem legalább boldoggá tett! De a T-34-85-öt még nem távolították el a gyártásból. Nem csak, hogy vékonyabbá tegye a páncélt, és csökkentse a súlyát húsz tonnára. A csaták megmutatták, hogy rosszabb már nem lehet!
  Voznyesensky megjegyezte:
  - Fából tudsz páncélt csinálni! Naponta több száz ilyen tankot gyártunk, még többet, mint a nácik. De járműveink könnyen lelövik Fritzt még könnyű páncéltörő ágyúkkal is.
  Zsukov megjegyezte:
  - Ott van Gerda. Ez nagyon klassz hölgy! Sok tankunkat és fegyverünket kiütötte.
  Sztálin bólintott.
  - El kell fognunk, és meg kell sütnünk a csupasz sarkát. Fájdalmasan menő lány!
  Zsukov egyetértett:
  - Fognod kell! És elpusztítjuk a nácikat!
  Beria bólintott és gurgulázott:
  Végezzünk el egy különleges műveletet!
  Sztálin sóhajtva jegyezte meg:
  - Ez egy remek ötlet, de... Még be kell fejeznünk valamit!
  Beria felüvöltött:
  - Fogjuk meg mindet!
  Sztálin a fejét rázta.
  - Nem... Hősöket ölni nem jó! Azt akarom, hogy hozzám hozzák Gerdát! Ez sürgős!
  Berija megjegyezte:
  - Élő?
  Sztálin készséggel megerősítette:
  - Persze, hogy élek!
  Beria gurgulázott, és kifújta az arcát:
  - Minden lehetetlen, talán biztosan tudom!
  Több lány rövid szoknyában és csupasz lábbal jelent meg. Borospoharakat vittek magukkal, és kacsintottak a GKO-tagokra.
  Zsdanov megjegyezte:
  - Több lány kell a hadseregbe! Ott megjavítják!
  Sztálin kijelentette:
  - Anasztáziát, Mirabelát, Akulinát gyémántokkal tüntetem ki a "Dicsőség Rendjének csillagával"! Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Mindenki kórusban kiabált:
  - Dicsőség a hősöknek!
  És összecsapták a kezüket.
  Az egyik lány meghajolt és letérdelt, és Sztálin csizmáját csókolgatta.
  A Legfelsőbb Parancsnok bort öntött rá, és felüvöltött:
  - Erősségünk az öklünk!
  Beria csicseregte:
  Hitler egy bolond!
  Sztálin tiltakozott:
  - Nem bolond, hanem a megtévesztés megtestesítője!
  És ismét mindenki tapsolt.
  . 12. FEJEZET
  Uljanovszk városát teljesen körülzárták, de eddig tartották... Már november vége van, és havazik a fagy. A németek nem nagyon akarnak támadni, és egyelőre lőnek.
  A levegőben az időjárás nem túl röpke. De a lányok továbbra is harcolnak és bátorságuk csodáit mutatják be.
  Gerda legénységével a Párduc-2-n. De hamarosan meg kell jelennie a Panther-3 tanknak, és a harcos valóban harcolni akar rajta.
  Közben szovjet állásokra lő.
  Mezítláb a célpontra irányította az ágyút, és lőtt. Feltörte a szovjet harmincnégyet, és azt csicseregte:
  - Szent Poroszországért!
  Charlotte is lőtt az ágyúból, átszúrta a szovjet tarackot, és nyikorgott:
  - Örökké a boldogságunk!
  Christina is lőtt, mezítláb találta el az ellenséget, és károgva:
  - Az ilyen srácoknak, akik méltóak hozzánk!
  Magda is nagyon pontosan lőtt, csicseregve:
  - A Birodalom Nagyságáért!
  A legújabb SU-100-ason pedig Erzsébet négye harcol.
  A lányok elsajátították az új önjáró fegyvert és lőnek.
  Erzsébet csupasz lábujjakkal tüzelt és énekelt;
  A fasiszta hóhér kitépi a vállát,
  Itt az állvány, fogó, fúró kéznél!
  Meg akarja nyomorítani a lélek testét,
  Jelentéktelen szörnyeteg, de jól néz ki!
  
  Pénzt ígér, hajókat a tengeren,
  Mit adhat még egy cím is!
  Igazán a vonalba helyeztél,
  Hiszen neki te csak egy hulla vagy és játék!
  
  Tudni akar a vállalkozásunkról,
  Mi újság a szegények láncolatában, hogy megbilincseljék!
  Ezért nagylelkűen fogok vezetni, és kijövök,
  Elfelejteni az apját, sőt az anyját is!
  
  De szilárdan szolgáljuk a szülőföldet,
  Nem törhet meg minket a hóhér kegyetlensége!
  Egy ág meghajlik a széllökéstől,
  És a meztelen babák sírnak!
  
  Igen, elvesztettem az első nehéz kört,
  De a Mindenható lehetőséget ad a megtérülésre!
  És akkor én magam küldöm kiütésre az ellenséget,
  Az öklöm szilárdan megfogja a hüllőt!
  
  A szülőföld olyan erőt ad nekem
  Hogy le lehet győzni minden kínzás fájdalmát!
  És menj ki ebből a feneketlen sírból,
  Nehogy felfalják, mérges medve!
  
  Még egy kicsit, és közel a megváltás -
  Győzelmet fogunk elérni az ellenség felett!
  A kommunizmus fényének leple alatt élni,
  Hogy a Nap elöntse arannyal a házat!
  A lányok pedig énekeltek és új, halálos ágyúból lőttek. Rendkívül félelmetes harcosok.
  Elena nevetve jegyezte meg:
  - A kommunizmus épül, hiszünk benne!
  Catherine egyetértett ezzel a kijelentéssel:
  - Építsük a kommunizmust, és lesz diadal!
  Euphrasia elvette, és gurgulázott, csupasz lábujjai segítségével lőtt, és eltalálta a Párducot.
  Ekkor a harcos felkiáltott:
  - Ó, kommunizmus, kommunizmus! A szofizmus erősen összetörik!
  És a "Panther", homlokon és távolról ütötte.
  Ezek azok a lányok, akiket nem tudsz olyan könnyen összetörni.
  Most jön a december... A japánok majdnem abbahagyták a harcot a hideg időjárási körülmények között.
  De az égen a téli időjárás ellenére még mindig vannak harcok.
  Itt van a Toshiba és a Toyota, két japán pilóta, akik kétségbeesett tolvajként harcolnak.
  A Toshiba csupasz lábujjjal leüti a szovjet repülőgépeket, és dörömbölve felkiált:
  - Van egy szuper lányom!
  A Toyota, amely kiüt egy orosz vadászgépet, és gyöngyházfogát feltárja, magabiztosan megerősíti:
  - És van egy nő hiper!
  A japán nők természetesen kolosszális indulóerő harcosai. A szamuráj becsületének nem lehet ellenállni.
  De mindenesetre az égbolt még javában zajlik.
  A szárazföldön pedig négy nindzsa lány vállalta a szovjet katonák kiirtását.
  A kék nindzsa lány malomfogadást tartott, levágott több orosz vadászgépet, és csupasz lábujjaival hatalmas pusztító erejű robbanóanyag borsót indított el.
  Feltépte, és a Twitteren ezt írta:
  - Üdv Japán!
  A sárga nindzsa lány karddal is énekelte a pillangótechnikát. Levágta számos vetélytársát, és felsikoltott:
  - Kommunista bosszúért!
  És csupasz lábujjakkal hogyan indítsuk el a megsemmisülés pusztító ajándékát.
  Aztán mormolja:
  - Japán nagyságáért!
  A vörös nindzsa lány karddal tartott helikopteres fogadást. Csupasz lábujjakkal halálos halálajándékot dobott, és felsikoltott:
  - Szerelmemért!
  És akkor megjegyezte:
  - És hol áll bosszút a kommunista?
  A sárga nindzsa lány orosz katonákat vágott le, és csupasz sarkával ismét gránátot dobott, kiadta:
  - És annak ellenére, hogy lesz macskás leves!
  A fehér nindzsa lány, feldarabolva riválisait, és csupasz lábujjaival halálajándékot dobott, kiadta:
  - Nyerni fogunk a kommunizmus eszméinek!
  És mind a négy harcos kórusban nevet majd, és megmutatja gyöngyfogát.
  A december gyorsan eltelt... Az ostrom után a németek Ufát és Saranskot is bevették. Ám Uljanovszk továbbra is teljes blokádban tartotta magát.
  Sztálin elrendelte, hogy az újévet bármi áron tartsa meg a város, ahol Lenin született.
  A németek azonban a fagyok ellenére már közeledtek Kazany felé. Tehát a Szovjetunió a teljes összeomlás szélén állt.
  Mit kell tenni a Szovjetunióban, még nem volt világos és ötletek.
  Sztálin Moszkvában és a bunkerben ünnepelte az újévet. Tekintete komor volt, de a harci vágy nem gyengült.
  Hitler eközben úgy döntött, bohózatot rendez magának, Líbiában, ahol meleg van.
  És ott élvezte a gladiátorlányok harcának látványát.
  Szilveszterkor semmi nem történt, kivéve Moszkva bombázását.
  És az első "Panther" -3 sorozat megjelenése. Ez a tartály a "Tiger" -2 páncélzatának vastagságával rendelkezett, de nagy lejtőkkel, és csak negyvenöt tonnát nyomott. A magassága pedig kevesebb mint két méterrel csökkent. Erőteljes, 1200 lóerős motor található egy blokkban és a sebességváltóval szemben. Maga az autó tökéletesen felfegyverzettnek bizonyult, kiváló optikával és hidraulikus stabilizátorral. És a keskeny toronyban volt egy 88 mm-es ágyú 100 EL-ben, nagyon pontos és páncéltörő.
  Gerda és csapata ezzel az autóval távozott. Tökéletes és könnyebb futómű, tökéletesen futott át a havon. Ez a tank összességében tökéletes. És nagy lejtésű páncélja tökéletesen védi az autó homlokát. A 150 milliméteres tok felső része különösen erősen védett a vízszinteshez képest 40 fokos szögben. És ez körülbelül 330 milliméteres páncél kilencven fokos szögben. Egyetlen szovjet ágyú sem fog áthatolni a Panther-3 hajótestének tetején. A fenék a test homlokának egyharmadát foglalja el 120 mm-ben és ugyanabban a szögben, ráadásul szinte áthatolhatatlan.
  A torony homloka 185 milliméter vastag és 50 fokos szögben áll, a szovjet fegyverek számára is áthatolhatatlan.
  De itt 82 mm-nél gyengébbek az oldalak lejtéssel, és el lehet őket venni. Különösen az SU-100, egy új szovjet önjáró löveg, amely a könnyű gyártás és a páncéltörő ágyú miatt gyorsan népszerűvé vált a csapatok körében.
  Gerda leadta az első lövést a szovjet csapatokra. Áttörte az IS-2 harckocsit, és így fejezte ki magát:
  - Ez egy jó harcos!
  Charlotte megjegyezte, amikor az ellenségre lőtt, és csupasz sarkával a gomb megnyomásával áttört a szovjet gépezeten:
  - Ez a technika szinte hibátlan!
  Kristina, aki csupasz lábujjával egy gyorstüzelő, automata német ágyút céloz meg, megjegyezte:
  - A fedélzeti páncél meglehetősen gyenge! Erősebb autónk lenne!
  Magda is puszta lábbal lőtt, dühében elvette és felkiáltott:
  - Csak trojka lenne, de trojka-fricskázás!
  A lányok pedig kórusban nevettek... A tank nagyon jó, főleg a menetteljesítménye.
  Sikerült a harci teszteken és az E-100-as autón. De nehéz. De jól védett. És a fegyverét nem lehet olyan könnyen elvinni.
  És abban is német lányok ülnek. És a hideg ellenére mezítláb és bikiniben.
  Adala az ellenfelekre lőve és az ellenséget eltaláló logikusan így fejezte ki magát:
  Kommunizmusban fogunk élni!
  És csupasz sarokkal, hogyan kell megnyomni ....
  Agatha, aki szovjet állásokra lő, csupasz lábujjával üti az ellenfelet, nyikorgott:
  - És győzelmünk nagysága évszázadokig tart!
  Ágnes repeszdarabokat is lőtt a szovjet gyalogságra, természetesen mezítláb, és üvöltött:
  - Nem, nem engedünk a Führernek!
  A tankon ülő lány, Athena csupasz lábujjaival megütötte az ellenséget, és felkiáltott:
  - A Führernek, nem a Führernek!
  Ágnes nevetve megjegyezte:
  Mi a szupermenek törzse vagyunk!
  Andriana, aki a szovjet ütegre lőtt, és megsemmisítette az ellenséges állásokat, felmutatta a nyelvét, és kiadta:
  - A németek nagysága felismeri a bolygót!
  És csupasz térdével, mintha nyomást gyakorolna az ellenségre.
  Agatha, aki a tüzet vezette, megjegyezte:
  - Darabokra tépjük a sárkányt...
  Az E-75 harckocsi még nem volt készen. A Führer megkövetelte, hogy a tömeg hatvanöt tonna legyen, a motor pedig 1500 lóerős legyen a nagy mobilitás érdekében, magas lejtőn pedig legalább 170 mm-es oldalpáncélzattal. És időbe telt.
  De míg a nácik úgyis nyernek... Januárban Uljanovszk végre elesett. Fritz elkezdte megrohamozni Gorkijt és Kazanyt.
  Eddig Moszkván túlra másztak.
  Sztálin dühös volt, de nem tehetett semmit. Tulajdonképpen mit keresel itt, teljes kudarc...
  De a lányok harcolnak az égen és a földön...
  Natashka SU-100-asa tehát légicsapással összetört egy német támadórepülőgépet. Nagyon klassz lett. Bár nem egészen okos és találékony. Natasha azonban egyáltalán nem első osztályos, és hogyan fog kinyírni.
  . Most a lány a már ismerős T-34-es harckocsiban volt. Csak egy kis barát. A torony nagyobb, a pisztoly 85 mm-es 76 helyett. A futómű ugyanaz.
  A lányok megfordultak. Ugyanolyanok, mint korábban, ugyanabban a bikiniben. És itt van egy szovjet gyártású autó. Kagylók is vannak a helyükön.
  Superman-Natasha elégedett pillantással vigyorgott:
  - Hol vannak a nácik?
  Egy fiatal hírnök képe jelent meg a tank belsejében. A kisfiú csicseregte:
  - Ez egy harckocsi, amely a negyvennegyedik évben jelent meg a második világháború frontjain, és még mindig a Vörös Hadsereg szolgálatában áll. Vele szemben az E-25. Önjáró fegyver 88 mm-es ágyúval és 120 mm-es elülső páncélzattal. Jó harcolni!
  Valóban, a távolban nagy nehezen látni egy német önjáró fegyvert. Zömök, hosszú törzsű. Ismeretlen a lányok számára, akik ilyen korán elhagyták a Nagy Honvédő Háború frontját. De Superman-Natasha azonnal megjegyezte:
  Elkaphat minket. Hossza 71 EL.
  Zoya azonnal azt javasolta:
  - Mozognod kellene, hogy ne üsd el!
  Angelica futurista bosszúsan jegyezte meg:
  - A fenébe is! Azonnal megcsúsztak egy nálunk jobb autót!
  Fiatal kurátoruk dühösen kijelentette:
  - És ez még mindig apróság! Az E-75 még rosszabb lenne! Semmilyen szögből nem törted volna át. És csak így tovább!
  Superman-Natasha keresztet vetett, és felszisszent:
  - Igazi kommunistaként mondom neked - a pokolba!
  Angelica futurista ugatott, mezítláb taposva:
  - Előadjunk!
  A szovjet autó kissé lassan indult, és zümmögött. Irreális a német homlokán szúrni, és a Fritznek fel kellett volna mennie a fedélzetre. De próbáld ki? Kidurran hosszú csövű ágyújából... Már csak a sebességre kell hagyatkozni.
  Superman-Natasha mérges. Egy közönséges német önjáró fegyver, és még egy harmincnégynél is könnyebb, sokkal jobb teljesítményt nyújt. Itt önkéntelenül megőrülsz.
  Közeledik a szovjet autó. Szerencsére a váltó jobb, mint korábban.
  Szvetlana csupasz sarkát pihenteti, és csicsereg:
  - A Führer gyorsan megfordulunk!
  Angelica futurista megerősíti ezt:
  Elpusztítjuk Hitlert!
  Az aranyhajú Zoya felüvöltött:
  - Gyorsan üsse meg!
  Ebben a pillanatban a náci ágyú súlyos lövedéke közvetlenül a torony tövében talált el. A lányokat felemelték és bevitték a leszakadt fémbe.
  Egy másodperccel később pedig mind a négyen szinte teljesen meztelenek voltak bugyiban, és egy fogason lógtak. Tűz lobogott a szépségek mezítláb alatt. A lángok megnyalták a lányok csupasz, kecses talpát.
  Superman-Natasha rángatózni próbált, de a lábai szilárdan beszorultak a szárba, és a megnyúlt erek nagyon fájtak. Klasszikus rack volt, hagyományos sarokpirítással. A lányok lábai pedig nagyon szexiek, és a talpukat nyalogató tűz még vonzóbbá teszi őket.
  De ez fáj a szépségeknek. Próbálnak szabadulni. De a párnák nagyon erősek. És a Valkyrie lányok is súlyokat akasztanak rá.
  Szintén rövid szoknyás harcosok, mezítláb, csupasz kézzel, de a testeket ezüst lánczsinór borítja. Pókerrel gereblyézik a tüzet, és feldobják a szenet, hogy jobban süljön a sarka.
  Itt az állvány csavarja az illesztéseket, és alulról sül a tűz. És ekkor megjelent egy herceg Vilmos király dinasztiájából. Az augusztusi fiú, a demiurgosz herceg kezében, aki a második millió dollárt egy SS-beli pozícióra váltotta, egy szögesdrót ostor. Valkűrjeit pedig egy lángszóró melegíti fel.
  A herceg-istenség kacsintott, és hogyan fogja megütni Superman-Nataskát az izmos háton. A lány ugyan bátor, de a sarkától a tarkójáig olyan fájdalom érte, hogy a szépség vadul sikoltozott.
  A fiú-herceg mérte a következő csapást Zoyára. Noha erősen összeszorította a fogát, nem tudott visszatartani a sikoltozástól. A hátoldalon pedig véres csíkok és égési sebek jelentek meg.
  Barbarossa Jr. vigyorogva mondta:
  - Még tanulnod kell!
  A következő csapás a Futurista-Angelicára esett. Ez a lány pedig nem tudott nem sikoltozni. A fiú a tűzbe tette gyermeke mezítlábát. Fürge ujjaival elővett egy darab szenet, és a vörös fenevad arcába dobta. Még hangosabban sikoltott, fájt!
  Barbarossa Jr. elégedett tekintettel mondta:
  - De te a németekkel akartál menni!
  Aztán megverte Szvetlanát is. Mivel nem szorította össze az állkapcsát, sikoltozott is. Mégis, egy vörösen izzó, szögesdrót ostor még fájdalmasabb volt, mint a lángok mezítláb alatt. Sőt, a lányok már megszokták, hogy évekig cipő nélkül járnak, a talpuk pedig nagyon rugalmas és tartós.
  De a tűz őket is megégeti. Már a kezükben tartják a Valkűröket, és izzó drótból korbácsolják.
  Superman Natasha a tüdejéből kiáltott:
  - Igen mi az?
  Barbarossa Jr. mondja:
  - Ellenszegülő hölgyek kihallgatása! Fogságban vagy és mindenért felelsz!
  Natasha megjegyezte:
  Nem akarunk így meghalni! Gyerünk, menjünk, és folytatjuk a harcot!
  Barbarossa Jr felmordult:
  - Miért engedtél el?
  Angelica így válaszolt:
  - Boszorkányok vagyunk, és a lehető legértékesebb ajándékot adhatjuk annak az embernek, aki megment minket!
  Barbarossa Bock meglepődött:
  - Igen, és mit adsz nekem?
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - Örök fiatalságot csinálunk belőled, és soha nem fogsz megöregedni!
  A kisfiú bólintott.
  - Igen, elengedhetlek! De hogyan tudod bizonyítani!
  Natasha kijelentette:
  - Tedd a tűzbe a kezed, és nem lesz bajod! Meglátod, hogy tudunk varázsolni!
  Barbarossa Jr. óvatosan a tűzbe tette a kezét, görgetett, és mosolyogva válaszolt:
  - Igen tudsz! Nos, mi a szabadságod cserébe az én halhatatlanságomért!
  A lányoknak pedig új esélyük van. És a háború még mindig tart... Januárban elfoglalták Gorkijt és Kazanyt.
  Február elején a németek, a finnek és a svédek elfoglalták Karéliát, és megrohanták Arhangelszket. A helyzet drámaian romlott.
  Erzsébetet átszállították az SU-100-ba ebbe a városba.
  Ott harcolt. Február és fagy. De a lányok továbbra is mezítláb harcolnak.
  Az SU-100 mindössze tizennyolc tonnát nyom golyóálló védelemmel. Sebezhető, de mozgékony. És nem szabad lesben állnia, mozognia kell, hogy ne érje el.
  Ha mozogsz, a tank felmelegszik, és a mezítláb és bikinis lányok nem fáznak annyira.
  A nácikra lövöldöző Elizabeth ezt énekelte:
  - De ezek a feltételek! És itt a szerda! A hideg azonban jót tesz az egészségnek! A hideg időjárás jót tesz egészségünknek!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell megtámadni a nácikat. És T-4 ez a kis tank elromlott.
  A harcosok egy kolosszális osztály harcosai.
  Ekaterina is mezítláb lő, és visít:
  - Legyen kommunizmus!
  Elena, aki szintén rálőtt az ellenségre, és átütött rajta, fülsüketítően nevetett:
  - Őrült győzelem vár ránk!
  Ephrasia a Wehrmacht tankjain átütve, csupasz lábával, a hidegtől kéken magabiztosan válaszolt:
  - Semmi sem állít meg minket!
  Ezek a harcosok egyszerűen szuperek!
  De sajnos rendkívül kicsi a hősiességük... Arhangelszk is elesett... Nyilván nincs elég lőszer....
  A németek hátulról Moszkva felé haladnak. Márciusban a csaták Rjazanért bontakoztak ki. Hitler hordái özönlenek keletről...
  Néhány sürgős lépésre van szükség.
  Moszkva még mindig kitart, Sztálin pedig biztonsági tanácsot állított össze. A vita ideges volt. Nem voltak új ötletek.
  Csak Beria javasolta:
  "Talán tényleg békét kellene ajánlanunk a Harmadik Birodalomnak bármilyen feltételekkel, amíg nem érintenek minket!"
  Sztálin dühösen válaszolt:
  - Ez nem konstruktív megközelítés Berija elvtárs! Erős mozdulatokra van szükségünk!
  Vasziljevszkij marsall őszintén válaszolt:
  - Excellenciádnak nincsenek tartalékai! Szinte mindegyikük egyenlőtlen csatákat vívott. Az SU-100 mellett nincs más típusú új fegyver a sorozatban. Igaz, hamarosan elkészül az IS-3 is, de ezt a harckocsit nehéz legyártani, és a jelenlegi körülmények között nehéz lesz sorozatba bocsátani.
  Zsukov marsall dühösen megjegyezte:
  - Ha nem tudsz nyerni, akkor már csak egy dolog van hátra: méltósággal meghalni!
  Sztálin mondani akart valamit, de megjelent egy mezítlábas, rövid szoknyás lány. Csupasz sarkát villogtatva hozott egy küldeményt.
  Sztálin végigfutott rajta, és dühösen felüvöltött:
  - Leningrád, képtelen volt ellenállni az éhségnek és a sok hónapos blokádnak esett! Immár második városunkat is elfoglalták a Fritzek!
  Zsukov marsall széttárta a kezét, és megjegyezte:
  - Ó, a nagy Sztálin... Szörnyű!
  Beria ezt javasolta:
  - Talán ennek a forgatásnak a tiszteletére ezer embert?
  A legfelsőbb parancsnok felkiáltott:
  - Fogd be te kopasz idióta! Valamit tenni kell!
  Molotov dadogva és idegesen simogatva a lányok csupasz térdét javasolta:
  - Ajánljunk a németeknek ideiglenes tűzszünetet, és csak ezután kezdjük el a béketárgyalásokat bármilyen feltételekkel.
  Sztálin rikácsolt:
  - Próbáld ki! De nem lesz megadás. Moszkva elesik, gerillaháborút vívunk!
  Beria hízelgő mosollyal megjegyezte:
  - De ez csak növeli az emberek szenvedésének mértékét, Sztálin elvtárs. Lehet...
  Sztálin határozottan az asztalra csapott:
  - Nem! Molotov javasoljon tárgyalásokat! És semmi más, a szart a végéig!
  A németek március közepén körülvették Rjazant. A lőszerhiány miatt a szovjet csapatok áttörést hajtottak végre a városból.
  Alenka és csapata szaladgál, mezítláb villog a tavaszi olvadt havon.
  A lány rálő a nácikra, és ezt énekli:
  - Dicsőség a mi szellemünknek, dicsőség a nagy országnak!
  És mezítláb gyilkos halálajándékot dob. És szórja szét a nácikat minden irányba.
  Anyuta az ellenfelekre lőve kiadta:
  - És a mi ütésünk, szent ajándék, és honorárium!
  Alla is fut, lő a nácikra, mezítláb robbanó széncsomagot dob, és sziszeg:
  - Soha nem adjuk fel!
  És most a sziporkázó Mária, aki a nácikra lő, és alaposan lekaszálja őket, és fogvigyorral vicsorog, visít:
  - Senki nem állít meg minket!
  És a csupasz sarka pusztító csomagot küldött a halálból és a zúzásból.
  Marusya, aki a nácikra lő, logikusan megjegyzi:
  - A kommunizmus soha nem fog elhalványulni!
  Matryona, lőve az ellenségre és lerombolva a sorokat, logikusan és racionálisan megjegyzi:
  - És a pártba vetett hit évszázadokra megmarad!
  A csupasz lábujjak pedig a megsemmisülés ajándékát sodorják.
  A lányok kiszabadultak a ringből. De a helyzet továbbra is feszült.
  És nincs hova menniük.
  A tavaszi olvadás kissé késleltette a németek előrenyomulását. Ezenkívül a nácik egyesültek Japánnal, és elfoglalták Közép-Ázsiát.
  Ez is elvonta a figyelmüket, és április viszonylag nyugodtan telt el. Májusban pedig végre megjelent az első szovjet IS-3 harckocsi. És el lehetne szállítani a május elsejei felvonulásra.
  Az idős és legyengült Sztálin görnyedten nézte ezt. Arckifejezése halálosan fáradt volt.
  Az IS-3 a gyártás fáradságos volta miatt még mindig nem tudott sorozatgyártásba kerülni.
  Lényeges különbsége a kettőtől csupán a torony formája volt. Olyan volt, mint egy repülő csészealj, és a homloka olyan, mint egy daru csőr. Természetesen a megnövelt dőlésszög jól védte az elülső részt, de bonyolult gyártás. Ráadásul a homlok alsó része sérülékeny volt, és ha egy lövedék odatalált, akkor már nem robbant.
  Sztálin intett a kezével, és eltűnt a bunkerben, elkezdődött a következő náci razzia. A légicsapásokban a TA-400 és a Yu-287 fordított szárnyú repülőgépek vettek részt.
  És ismét szárnyakkal vezérelt ballisztikus rakétákat lőttek ki a rádióban.
  A Kreml jelentős károkat szenvedett.
  Sztálin komolyan gondolta Moszkvájuk repülését.
  Május közepén, miután befejezték Közép-Ázsia újraelosztását, a nácik keletről és nyugatról támadást indítottak Moszkva ellen. Újabb heves csata következett.
  A szovjet csapatok hősiesen harcoltak. De az erők túlságosan egyenlőtlenek. Az E-75 Tiger-3 harckocsik is megjelentek a csatákban. És masszívan "Panther" -3. Az ilyen harcok, mondjuk, rendkívüliek.
  Május végére, június elején a nácik befejezték Moszkva gyakorlatilag teljes bekerítését.
  Sztálin ünnepélyesen bejelentette, hogy a fővárosban marad, és ott fog állni mindhalálig.
  Moszkvát ágyúzták és bombázták. Nagyon erős védelmi vonalak vették körül, amelyeket nem olyan könnyű legyőzni. Hatalmas lőszer- és élelmiszerkészletek összpontosultak a fővárosban.
  És Sztálin a földalatti városban viszonylag biztonságban volt.
  Hitler 1945. június 22-én, amikor pontosan négy év telt el a Nagy Honvédő Háború kezdete óta, elrendelte a főváros elleni támadás leállítását, ehelyett tüzérséggel és repülőgépekkel módszeresen megsemmisítette azt. És továbbra is magabiztosan bombázzon.
  Az alapú offenzíva Szibériába költözött. Be kellett venni Szverdlovszkot és Cseljabinszkot, amíg ezek a városok be nem borították a havat... Június végén, július elején mindkét kulcsfontosságú várost elfoglalták makacs harcok után... A németek átvonultak Szibérián. A szovjet falvak sorra estek el.
  Itt a nácik 1945 szeptemberében megközelítették Novoszibirszket. A harcok ezért a településért is kitörtek.
  A Vörös Hadsereg a helyi milíciákkal együtt harcolt. Tamara itt harcolt, mint egy hősnő.
  Szeptember vége van, esik a hó és fagy. A lányok zászlóalja pedig mezítláb küzd, és csodálatos hősiességről tesz tanúbizonyságot.
  A harcosok pedig párducként harcolnak.
  Tamara fordult, puszta lábbal egy robbanékony széncsomagot dobott, és nyikorgott:
  - Senki nem állít meg minket! Senki sem győzhet le minket!
  Más lányok kétségbeesetten ordítanak:
  - Meg fogunk halni, de nem adjuk meg magunkat!
  És a csata folytatódik...
  Novoszibirszk csak november elején esett el... A háború folytatódott. A Szovjetunió továbbra sem kapitulált. Moszkva blokád alá került, és tűz alá került.
  A földalatti városban stratégiai élelmiszer- és lőszerkészletet tároltak, így jó ideig ki lehetett bírni.
  A németek folyamatosan bombázták és ágyúzták a várost.
  Volt egy új nehéz tank "Rat". Ez a gép kétezer tonnát nyomott, és több fegyverrel volt felfegyverkezve.
  Áttörő harckocsiként egy 400 mm-es páncélzatú járművet használtak... Harci próbán teljesített....
  De a sündisznókra ragadt, és egy kamikaze pilóta semmisítette meg, aki megdöngölte.
  Ennek ellenére egy új "Rat" -2 tank még nagyobbnak és nehezebbnek tűnt ...
  Sztálin Moszkvában ünnepelte az 1946-os újévet, amelyet még nem vettek el. A Szovjetunió nagy vezetője csodával számolt. Moszkva igazi erődvárossá vált.
  Az élelmiszer-ellátás még néhány évig tarthat, és a bombázások és ágyúzások miatti népességcsökkenés miatt hosszabb ideig is. De a lőszer a támadások sebességétől és intenzitásától függött.
  Berija ennek ellenére megjegyezte:
  - Lehet, hogy Sztálin elvtárs megegyezik Hitlerrel a szabadságunkról?
  A legfelsőbb főparancsnok határozottan kijelentette, és határozottan az asztalra csapott:
  - Nem beszélek kannibálokkal, Lavrenty! Érted!
  Beria sóhajtva megjegyezte:
  Bízzunk a csodában!
  Sztálin károgva jegyezte meg:
  -Türelem és egy kis erőfeszítés!
  . EPILÓGUS
  Új 1946 helyi csatákban zajlott. A németek és a japánok fokozatosan elfoglalták az összes nagyobb várost. Verhojanszk esett el utoljára augusztusban. A németeknek új AG-50-es tankjaik voltak piramis formájában.
  Tamara és csapata elkeseredetten harcolt Verhojanszkban.
  A lányok, mint mindig, mezítláb és bikiniben voltak.
  Halálra álltak. És csupasz lábujjaikkal halálos erejű robbanócsomagokat dobáltak.
  Aztán, amikor elfogyott a lőszer, pincéken és alagutakon keresztül bejutottak a tajgába.
  Készek voltak újra fegyvert fogni és háborút viselni, még akkor is, ha gerillaháborúról volt szó.
  A Szovjetunióban partizánzónák alakultak ki, és földalatti háború bontakozott ki.
  A főváros még mindig kitartott, ezért Hitler ki akarta éheztetni, és megmenteni katonáit, akik közül már túl sokan meghaltak.
  A lányok pedig eközben kiirtották a nácikat és a japánokat, sokféle módon és módszerrel.
  Főleg Natasha és csapata.
  És végül a T-34-85-ben kötöttek ki. Az autó természetesen nem új. A negyvenhatodik év végére pedig elavult.
  És itt van az AG-50. Alacsony piramisra hasonlít, nagyon hosszú törzsével. A gép mind a hatvanöt tonnás. A páncél vastagsága minden szögből 250 mm szögben. A kagylókra nézve a T-34 abszolút áthatolhatatlan.
  Superman-Natasha bosszúsan felszisszent:
  - Ez olyan, mint egy munka! Emeld fel a hegyet!
  A futurista Angelica körülnézett. Most a hagyományos bikinijükben voltak. És eszembe jutott valami szép.
  Szvetlana pedig csupasz sarkával megnyomta a karokat, és meghajtotta a tankot. Felszisszent:
  - Manőver! Csak manőver!
  Az AG-50 egy erős, 105 mm-es löveggel van felszerelve, amelynek csövének hossza 100 EL. Képes nagy távolságra ütni. Ráadásul a páncél minőségével rendelkező harmincnégy nem számít. Egy ütés és vége.
  Szvetlana elkezdi ringatni a szovjet tankot. Az ellenség lő. A lövedék még kissé megérinti a páncélt. De szerencsére csúszik. De az erő kolosszális - egy uránmag.
  Superman-Natashka skarlátvörös ajkával suttogta:
  - A szomorú arcú ikonokon - a birodalom újjászületik!
  A futurista Angelica csupasz lábujjaival lőtt. A lövedék egy álló gúla alakú tankot talált el. És lecsúszott a páncélról egy rikochetbe. Nagyon lejtős és becementált.
  A német tank természetesen minden szögből áthatolhatatlan, még az IS-7-nek is. És hol van előtte a T-34-85.
  Megint a német lövöldözés... Svetlana a csupasz sarkát a fékre nyomta. És képes volt elkerülni a tankot a vereség elől. Bár a halálos ajándék nagyon közel csúszott.
  Superman-Natasha dühösen mondta:
  - Igen, elakadtunk!
  A futurista Angelica kuncogott. Hidegen letépte a melltartóját. Látható, magas mell epres mellbimbóval. Kitárta gyöngyházfogait. És csiripelt:
  - Gyáva nem hokizik!
  És rányomta skarlátvörös mellbimbóját a ravaszra. Ilyen ő egy merész és csillogó ördög. Vagy talán egy kedves, megtestesült orosz angyal.
  A lövedék egy nem túl hosszú csőtorkolatból repült ki. Elsöpört... És közvetlenül egy német AG autó csomagtartójában landolt. Leütötte, mint egy kekszet.
  És mind a négy lány a kórusban ugatott:
  - Egy, kettő - Megvan! Fritz úgy adta a szarvát!
  És hogyan rázzák a mezítlábukat. Itt vannak a lányok! És amikor lövöldözés közben csupasz mellkast használnak, az százszor hatékonyabb.
  Superman-Natasha mosolyogva jegyezte meg:
  - Ez a tank most biztonságban van számunkra. De hogyan lehet elpusztítani?
  Zoya mosolyogva javasolta:
  - És harci cowboy stílusban elsöpörjük!
  Svetlana felgyorsította tankja mozgását. De az ellenség hirtelen megfordult, és a sarkára rohant. Meglepően gyorsan gyorsított: végül is egy gázturbinás motor. És egyértelműen gyorsabb volt, mint a T-34-85.
  Mint egy elefánt, amely Moskától menekül. Minden rendben lenne. De az elefántok még nagyon gyorsan is tudnak mozogni.
  Superman-Natasha mezítláb dühösen rátaposott a páncélra, és felüvöltött:
  - Itt! Hát hogy lemaradtunk a nácik mögött!
  Zoya szomorúsággal a hangjában énekelte:
  - Világunkban minden lehetetlen lehetséges!
  És megrázta a haját, aranylevél színű.
  Futurista-Angelica elragadtatva énekelt, és újabb lövedéket lőtt ki. Eltalálta a páncélozott fart és eltört.
  - Példátlan álmok mennek... Megkésve fonnak koszorúkat... Gerasim néma volt egyszer! Most szitkozódik!
  Svetlana szigorúan megjegyezte:
  - Trágárságokat káromkodni vulgáris!
  Superman-Natasha valami szellemeset akart mondani. De ekkor megjelent egy másik fasiszta tank. Ezúttal E-75. A homlokban is jól védett, de oldalról sokkal rosszabb. Igaz, a harmincnégy még mindig nem tud áttörni rajta.
  Zoe ezúttal levette a melltartóját. És kitette a skarlát mellbimbót.
  Elvette, és megnyomta a ravaszt a mellkasával. A fegyver működött...
  A lövedék ismét közvetlenül egy hatalmas fegyver csövébe ütközött. A százöt milliméteres ágyú pedig elromlott.
  És ez a német a sarkára rohant. A legvédettebb járművek letiltásának jó módja, ha nekiütközünk a csomagtartóknak.
  Superman-Natasha boldogan kijelentette:
  - Itt látod! Győzünk!
  És itt a harmadik tank. Ezúttal "Királyi oroszlán". Fegyvere van, egy 450 mm-es bomba. Ha egy ilyen dolog el van szarva, akkor egyáltalán nem tűnik kicsinek.
  Superman-Natasha ezúttal úgy döntött, hogy lelövi magát. Levette a melltartóját. Milyen magas és feszes mellkasa van még mindig. Friss, mint egy lány. És a harcos fogja, és megnyomja egy rubin mellbimbóval.
  A kagyló kirepült... És a "királyi oroszlán" egyenesen a hordóba került. És hogyan fog felrobbanni a hatalmas autó. Hogy a szélén álló pár tank több száz métert repült el.
  Igen, és harmincnégy megrázott. Az autó kis híján felborult és felemelkedett a földről.
  Futurista-Angelica még a homlokát is megütötte landoláskor, és azt kiabálta:
  - Mint a lovak szamarak!
  És öklével megfenyegette a Fritzeket.
  Superman-Natasha elégedett volt, és kitárta gyöngyházfényű, nagyon nagy fogait:
  - Itt adtuk az ellenséget! Ahogy lennie kell!
  Zoya örömmel énekelte:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös... De nem érdekel!
  És a lány megmozdította mezítláb a fémen.
  A következő ellenség az E-100. Az autó veszélyes. Bombavetővel és egy 75 mm-es, nagyon hosszú csövű ágyúval. Egy ilyen támadásmódosítás, és képes betölteni a harckocsiromboló szerepét. Egy hetvenöt milliméteres ágyú pedig egy szovjet tankhoz elég lenne.
  A bombázó csövét pedig kupak fedi.
  Superman-Natasha mezítláb keresztbe vetette magát, és csicseregte:
  - Nos, megverjük?
  Zoya fogát tátva egyetértett:
  - Természetesen megtesszük!
  A futurista Angelica megnyomta a ravaszt skarlátvörös mellbimbójával. A fegyver működött. Gyilkos vádat köpött ki. És eltörte egy német ágyú viszonylag vékony, de hosszú csövét.
  Svetlana lelkesen tweetelt:
  - Bírság! Most hadd lőjek!
  És a harcos a törzsét is feltárta. A láda egész négye felül van. És nagyon szép, szexi, csábító. Szóval ilyen lányokkal szeretne szeretkezni. Nos, mi lehet jobb náluk? Valószínűleg csak más lányok!
  És akkor a lány elkapta a pillanatot, amikor a kupak kinyílni kezdett. És a skarlátvörös mellbimbójával hogyan kell lövedéket lőni egy német bombázóra.
  És a Fritznek még csak pislogni sem volt ideje... Amint felveszi és felrobban... A füstölgő fém minden irányba szétszóródott.
  Svetlana megdörzsölte erős kezét, és nyikorgott:
  - Igazi sárkánylány vagyok!
  És hogy nevet! És elviszi, és megmutatja a nyelvét!
  Superman-Natasha fogta, és lelkesen énekelte:
  - Hazafi! Szovjet hazafi! Hány Fritzt öltél meg!
  Zoya felvette a dalt, és csupasz mellkasát rázva folytatta:
  - Hazafi! Vörös hazafi! És lányok minden álmod!
  És a harcos is, hogyan vegye fel, és nevetésben tör ki! És a nyelv megmutatja! És kitárta a fogagyarát!
  És mezítláb mozgasd a kart...
  A lányok itt egyértelműen a legjobb formájukban vannak, annak ellenére, hogy elavult tankjuk van. És továbbra is pártoskodnak.
  Ám 1947. április 20-án újabb támadás kezdődött Moszkva ellen. Részt vettek a japánok, a törökök és az egész külföldi hadsereg.
  Hitlernek végül elfogyott a türelme, és úgy döntött, hogy véget vet a Szovjetuniónak. És személyesen Sztálinnal, összekapcsolva vele az Oroszország területén még mindig lángoló gerillaháborút.
  Például ha Moszkva elesik, a háború kétségtelenül véget ér.
  És elkezdődött egy határozott, általános roham.
  A "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 és mások szupernehéz tankok is támadásba lendültek.
  Egyrészt ballisztikus rakétákkal lőtték ki a várost.
  És a Harmadik Birodalom harci, sebezhetetlen lemezeit is használták. Ilyen az armada.
  Alenka és csapata bátran találkozott a németekkel és megküzdött velük.
  Alyonka csupasz lábujjakkal gránátot dobott, sorozatban lőtt és üvöltött:
  - Az orosz szellemnek!
  Anyuta az ellenfelekre lövöldöző és az ellenségek sorait kaszálva csupasz sarkával csipogott, engedve a halálcsomagnak:
  - A kommunizmus nagyságáért!
  Alla, aki a Szovjetunió ellenségeire lőtt, és csupasz lábujjával bombát dobott, felkiáltott:
  - Oroszország anyáért a kommunizmusban!
  Maria, aki jól irányzott tüzet lőtt az ellenségre, és magabiztosan lekaszálta, fogát kitárva megjegyezte:
  - Oroszországnak új vezetőre van szüksége!
  Matrena megjegyezte, lövöldözve és magabiztosan megsemmisítve az ellenfeleket, és csupasz lábujjaival újabb halálajándékot adott:
  - Persze, hogy kell!
  A jégpályába esett dobásától pedig két német tank ütközött.
  A nácikra lőtt Marusya energikusan megjegyezte:
  - Minden a Szovjetunióban volt, de az ellenség elvitte a számot!
  És csupasz sarkával hogyan indítja el a gyilkost és a kérlelhetetlent!
  Alenka biztatta barátait:
  - Ne rohanjon eltemetni Oroszországot! Nekünk is van tennivalónk!
  És mezítláb ujjaival pusztító ajándékot dob a megsemmisülésre.
  Anyuta, aki a nácikra lőtt, egyetértett ezzel:
  - Hevesen megverjük az ellenséget, nem szárad ki a Haza folyója!
  És egy csupasz, kerek sarokkal a lány energikusan veszi és megadja magát az ellenségnek.
  Alla, aki rálőtt a nácikra, és kiengedett egy robbanóanyagot egy csúzliból, és csupasz lábujjával meghúzta a madzagot, kijelentette:
  - Csak szuperember lesz - ki váltja Sztálint!
  Maria, aki elképesztő pontossággal lövöldözött, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, megszólalt:
  - Minden, ami nem változik, minden a javát szolgálja!
  Matryona, jól irányzott lövésekkel leüti a Fritzet. Aztán, miután mezítláb megrongálta a tankot, megjegyezte:
  - Mi változatlan és hősies akaratunkkal!
  Marusya egy csomó gránátot dobott ki mezítláb. Így hát a nácik önjáró fegyvere megfordult és nyikorgott:
  - Én leszek a legerősebb!
  Alla, egy dobással kiütötte a transzportert a náciktól, gránátokat csupasz sarokkal, észrevette, javítva:
  - Nem én, hanem mi! Minden erősebb!
  Alyonka énekelt, hogy fokozza harci hangulatát, útközben komponált. És a többi lány, aki a nácikra lőtt, felvette;
  Mi vagyunk a Szovjetunió országának lányai,
  Ami fáklya az egész világnak...
  Mutassuk meg, ismerjük meg egy példa nagyszerűségét,
  Itt éneklik a hőstetteket!
  
  A lányok a vörös zászló alatt születtek,
  És a mezítláb rohan a fagyon...
  Lányok és fiak harcolnak Oroszországért,
  Néha a menyasszony rózsát ad a srácnak!
  
  Vörös zászló lesz az univerzum felett,
  Olyan fényesen ragyogj, mint a fáklya lángja...
  Végül is hősi lendületünk van,
  A zászlónk pedig úgy csillog, mint egy piros táska!
  
  Ne higgye, az átkozott fasiszta nem múlik el,
  És az orosz szellem soha el nem múlik...
  A győzelem végtelen számlát nyit,
  Köszöntsünk mindenkit!
  
  Oroszország csodálatos ország
  A kommunizmust a népeknek adtad...
  Istentől örökké nagylelkűen adott,
  A szülőföldért, a boldogságért és a szabadságért!
  
  Az ellenség nem lesz képes legyőzni a Hazát,
  És bármennyire is ravasz volt...
  A mi legyőzhetetlen orosz medvénk,
  Oroszország katonája olyan híres a győzelméről!
  
  Gyönyörű szovjet ország
  A benne szereplő lányok büszkék arra, hogy gyönyörűek...
  Születésével örökre nekünk adatott,
  És legyünk tisztességes Komszomol-tagok!
  
  Moszkva külvárosában harcolunk,
  Hófúvás, a lányok mezítláb...
  Ne adjuk a Hazát a Sátánnak,
  Még kaszával is pontosan lőünk!
  
  Tehát dühükben a lányok lelkesen harcolnak,
  És egy csupasz robbanócsomagot dobnak a sarokkal...
  Csak azért fasiszta, mert jól néz ki,
  Valójában csak egy gonosz Káin!
  
  Az ellenség nem győzheti le a lányokat,
  Ilyen csillagok alatt születtek...
  A legyőzhetetlen szörny a mi medvénk,
  Ki tette feleségül a Szülőföldet!
  
  Mi orosz lányok jók vagyunk
  Nem félünk a kínzástól és a fagytól...
  És taszítsd, higgy a gonosz horda támadásában,
  Az ellenség feldühödik az adagtól!
  
  Az ellenség vissza tudott szorulni Moszkvából,
  Annak ellenére, hogy nagy hatalma van...
  Mi lányok nagyon büszkék vagyunk magunkra
  Az ellenfelek mind eltűnnek a sírokba!
  
  Ne higgyétek, Oroszországot nem győzhetik le ellenségei,
  Mivel minden lovag a pelenkából...
  A vadász prédává változott,
  És az ellenfél még gyerek!
  
  De az orosz szellem, higgy a nagy szellemnek,
  Tudod, ilyen erők rejtőznek benne ...
  Szöszmötölve lesz az ellenséghez,
  Hiszen a lovagok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Dobjátok el a kétségeiteket lányok
  Mi vagyunk a legbátrabbak a világon...
  Dobjuk a pokolba Sátán hordáit,
  Áztassuk mindenki ellenfeleit a WC-be!
  
  A szent háború véget ér
  Béke és reggel lesz a bolygón...
  Örökké a nap által ismert,
  Hogy örökké lángoljon a nyár!
  
  És a kommunizmus örök dicsőségben,
  És Lenin és a nagy Sztálin velünk vannak...
  Egy rohadt filmben csak most a fasizmus,
  És a mi akaratunk erősebb az acélnál!
  
  Az én Oroszországom évszázadok óta uralkodik
  És boldogságot adott az egész univerzumnak...
  Acélököl erősség kell
  És bátorság, de ésszerű kiömlés!
  
  
  
  CSODÁFegyvereket ALKALMAZÓ BOSZORKÁNYOK
  Gerda, Charlotte, Magda és Christina, akiket annak idején a Tigris tesztelt, szintén ígéretes modellt fejlesztett: Panthers -2. A lányok a motort és a sebességváltót egy blokkban helyezték el - keresztben, és keskenyebbé és kisebbé tették a tornyot. És a sebességváltót magára a motorra szerelték fel. Ennek eredményeként a "Panther" -2 két méter alatti sziluettnek bizonyult, és a legénység létszáma három főre csökkent. A hajótest homlokának páncélzatának vastagsága 120 mm-re nőtt a nagy lejtők alatt, az oldalak pedig 82 mm-re a lejtők alatt. A tornyok homlokhossza 150 mm, oldala pedig 82 mm, lejtők alatt. Ezzel egyidejűleg a teljes járművet 35 tonnára csökkentették, ami lehetővé tette a 700 lóerős motorral való boldogulást, és növelte a tartály sebességét és manőverezhetőségét. Ezzel párhuzamosan az autó átjárhatósága is javult, az alváz könnyebb lett, és sokkal könnyebben javítható és karbantartható. Összesen hat görgő található, ami praktikus és kényelmes. Hitlernek tetszett a "Panther" -2, és szeptember negyvenharmadikától lépett be a sorozatba. Az autó sikeres, jó, páncéltörő és gyorstüzelő fegyverrel. Gyorsan dolgozott és mozgott, kiváló ergonómiával.
  És ami a legfontosabb, könnyebb volt a gyártása és kevesebb fém kellett. És ugyanakkor a tőke túlélőképessége is megkülönböztette. Nem olyan könnyű áttörni egy ilyen, nagy páncélzatú autón.
  A szovjet csapatok komoly problémába ütköztek. Ezenkívül a németek a Fau program helyett egy népszerű vadászgép fejlesztésébe fektettek be, és megalkották az egyszerű és olcsó gyártású, nagyon könnyű és manőverezhető XE-162-t.
  Ez a gép kedvezőbb körülmények között lett kifejlesztve, és viszonylag könnyen kezelhető. És nem is olyan könnyű megbirkózni vele.
  A szovjet és a szövetséges csapatokra heves légiharcokat róttam ki. A vadászgép üresen mindössze másfél tonnát nyomott, és szinte teljes egészében fából állt. A gép tehát rendkívül hatékonynak bizonyult.
  A helyzetet súlyosbította az a tény, hogy a német lányok aktívan beléptek a légiközlekedési egységekbe.
  Albina és Alvina aktívan elkezdtek gólt szerezni, általában mezítláb és egy bikiniben harcoltak. És ezeket a lányokat nem lehetett leütni. És ők maguk olyan aktívan elvágták az ellenséget. És milyen szépek voltak ezek a szőkék: csak igazi árják!
  Albina kecses lábbal megnyomja a ravaszt, levág pár szovjet repülőgépet, és felsikít:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Alvina megnyomja a ravaszt skarlátvörös mellbimbójával, és elüt három szovjet autót, és üvölt:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  Küzdő lányok - nem mondhatod, hogy gyengék. Nem, nagyon agresszívek, és mindenkit darabokra tudnak tépni.
  Lenyűgöző az egész, ez a hadsereg. Télen pedig stabilizálódott a frontvonal. Mainstein ellentámadást indított, és sikerült legyőznie a szovjet csapatokat a Dnyeper túloldalán, létrehozva egy pár nagy kazánt. A németek Leningrád közelében is vissza tudták verni az offenzívát. Itt erős védelmi vonalra támaszkodtak. Ráadásul az ukrajnai vereség után Sztálin több hadosztályt eltávolított ebből az irányból, és megengedte a németeknek, hogy visszaverjék a támadásokat. A front kitartott, a németek pedig télen a támadás teljes peremén kitartottak.
  Gerda személyesen küzdött a "Panther" -2-n, a lányokkal együtt. És a tél ellenére a szépségek mezítláb és egyetlen bikiniben küzdöttek.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, eltalálta az ellenséget és nyikorgott:
  - Dicsőség birodalmunknak!
  Charlotte is csupasz lábujjával megnyomta a kart, lebontotta a harmincnégyes tornyot, és agresszióval megerősítette:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Kristina a gombot megnyomva skarlátvörös mellbimbójával csapkodta, és a szovjet gépre csapva nyikorgott:
  - És dicsőség nekünk!
  Magda négy géppuskát lőtt ki, csupasz lábujjai segítségével levágta a szovjet gyalogságot, és kiadta:
  - Örök, győztes dicsőség!
  Szóval a lányok szemtelenek és meztelenek, kerek sarkuk csillog.
  És a "Tiger" -2 közeledtével ez az ötvenöt tonnás tartály 250 mm-es homlok- és 170 mm-es oldalvédelmet ígér.
  Ez egy 88 mm-es fegyverrel 71 EL-ben, nagyon tisztességes autó.
  Tavasszal pedig a németek már előrenyomulnak Olaszországban, és magabiztosan legyűrik a szövetségeseket.
  Elfoglalják Nápolyt és megtámadják Szicíliát.
  És a szövetséges csapatok százezrei megadják magukat. És alaposan összetörni őket. A német Panthers megállíthatatlan.
  A lányok pedig térdre borítják az angolokat, és puszilgatják csupasz, cizellált lábukat, és nyelvükkel megnyalják a szépségek kerek sarkát.
  Júniusban a szövetségesek megpróbálnak előretörni csapatok partraszállásával Normandiában. De ott megsemmisítő vereséget szenvednek. Ismét több százezer fogoly, és egy csomó elfogott felszerelés.
  Roosevelt szívrohamot kap, és cselekvőképtelenné válik. Az Egyesült Államok megpróbálja megfékezni egy ilyen nehéz háborút. Nagy-Britannia fontolgatja a Fritzekkel való megbékélés lehetőségeit. A helyzetet súlyosbítja az angol városok erőteljesebb bombázása sugárhajtású repülőgépekkel. A brit vadászgépek pedig nem tudják utolérni az ilyen repülőgépeket.
  Churchill tehát békét kezd kérni. De a Führer kérlelhetetlen. Tele van saját erejének tudatában.
  De a britek továbbra is egyetértenek a békével. És ez aggasztja Sztálint, aki fegyverszünetet ajánl a Führernek. Hitler beleegyezik abba, hogy három évre leállítja az ellenségeskedést, feltéve, hogy nincs partizán szabotázs, és a felek a határaikon maradnak, és a Szovjetunió olajat és kenyeret ad el a németeknek.
  Sztálin beleegyezett ebbe... És a Fritzek kioldották a kezüket.
  Az első csapás természetesen Gibraltár. Miután elfoglalta ezt az erődöt, csapatokat szállíthat Afrikába a legrövidebb távolságon. Az erőd megrohanásakor a németek a legújabb MP-44-es gépkarabélyokat használták, a lányok továbbfejlesztették is őket: sokkal könnyebbé, megbízhatóbbá tették.
  Albina és Alvina pedig az égben harcoltak, a lányok, akik sokkal praktikusabbá és gyorsabbá tették a német repülőket.
  És szétverték a szövetségeseket jobbra-balra. Gibraltárt elvitték volna útközben. Franco kénytelen volt egyetérteni Hitler ultimátumával. Ne hagyd, hogy a nácik elfoglalják az országodat.
  A németek tankokon felgyorsultak és betörtek az ellenség helyére.
  Gibraltár eleste után a Fritzek bevonultak Marokkóba. És elköltöztek, elfoglalták a területeket. A Fritz tankok különösen Algériában mozogtak. "Panther" -2 gyorsan siklik a homokon. Erősebb motorral frissítették, és versenyzett. A Panther-2 teljesen megelégedte a katonaságot homlokvédelmével, a Tiger-2 pedig általában elképesztő tank volt. A szövetségesek úgy estek el, mintha leütötték volna őket.
  A német lányok a sivatagban harcoltak, általában mezítláb és bikiniben. Csak speciális védőkrémmel kenték be a bőrt, hogy ne égjen le.
  Aztán az elfogott angolok szépségei térdre ereszkednek, és megnyalják a lány sarkát. És tetszik nekik, főleg az afrikaiaknak, akik lelkesedéssel csinálják.
  A negyvenötödik év nagyon sikeres volt a németeknek, elfoglalták Afrika nagy részét, a Közel-Keletet. A negyvenhatodik év első felében pedig elfoglalták Indiát, Burmát és Afrika többi részét is. A csapatellátással, a kommunikáció feszítésével, a terepviszonyokkal pedig több gond volt, mint a brit és amerikai egységek ellenállásával. Ráadásul a gyarmati csapatok nem nagyon voltak hajlandók harcolni. Technológiában a németek elsöprő előnnyel rendelkeznek a minőség terén. Például az ME-262 X, és akár 1200 kilométer per órás sebességgel rendelkezik, és öt repülőgépágyúval van felfegyverkezve. Az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának pedig, bár többé-kevésbé alkalmasak harci használatra, nincsenek sugárhajtású vadászgépei, bombázói pedig még inkább.
  Sőt, a németeknél négyes hangsebességgel fejlődő diszkójuk volt. Teljesen sebezhetetlenek voltak a kézi lőfegyverekkel szemben, köszönhetően az autók körül áramló lamináris sugárnak. De emiatt ők maguk nem tudtak lőni. Másrészt viszont lehetett bombát ledobni a magasból, és felderítésben használni, és ami a legfontosabb, az ellenséges járműveket sugárhajtással leütni.
  A repülő csészealjak hatékony fegyverek nagy hatótávolsággal, és képesek Európából az Egyesült Államokba repülni. És néha nagyon szép lányok vezették őket, akik inkább mezítláb és bikiniben harcoltak.
  Itt van Gertrude és Éva repülni. Ez két csodálatos cukiság. Például elkaptak egy fekete amerikait. Rönkhöz kötve. És így tovább lovagoltak a férfi tökéletességén, hogy a fogoly elvesztette az eszméletét, túlhajszolt.
  És most Gertrude csupasz lábujjával vette és célba vette a lemezt, és lelőtte az amerikai repülőgépeket. Itt egy verekedő lány.
  És Eve is csupasz lábujjai segítségével halálos erővel irányít egy autót az ellenségre.
  És dühösen döngöli az ellenséget, és Anglia és az USA autói lezuhannak.
  A németek partraszállását november végére tervezték. Először is, senki sem vár ebben az időben. Valójában az időjárás nem túl jó, és kockázatos a túlélés. De nyugodt napokon át lehet úszni a La Manche csatornát és leszállni. Ezenkívül az éjszakai leszállás előnyei is vannak, mivel éjszaka sokkal nehezebb védekezni.
  A németek ekkorra már nagyon megölték az angol és amerikai flottát.
  A leszállás tehát gond nélkül várható volt. Hatalmas ütőerővé kellett válniuk a lányokból álló speciális zászlóaljaknak, akik még a november végi fagyban is csak egy bikiniben voltak mezítláb.
  A leszállás 1946. november 26-án kezdődött. A Reichstag-választás évfordulóján, amely után Hitler megkapta a birodalmi kancellári posztot.
  Nem volt senki, aki megállítsa a leszállást. Az offenzívában pedig nagy tömegek vettek részt gyalogság, sőt a legújabb piramis tankok is. Amibe semmilyen szögből nem lehet áthatolni.
  A lányok természetesen harcolnak bennük, és bátran viselkednek.
  Néhány harcos pedig már mezítláb töri a jég szélét az éjszaka fagyott tócsákon. És nagyon keményen harcolnak. És csodálatos csodákat tesznek. És amikor csupasz lábujjakkal gránátokat dobálnak, és széttépik a briteket, rendkívül menő lesz...
  Gerda viszont a Tiger-4 piramis tankon ágyúval és bombavetővel harcol, méghozzá nagyon bátran. Lövedéket küld lövedékre, és széttépi az ellenségeket.
  Nem mosással, hanem gurulással cselekszik, csupasz lábujjakkal nyomkodja a joystick gombjait, a lány ordít:
  - Aktívan fedjük a fogunkat, nagyon erősen irtjuk!
  Charlotte lövés közben skarlátvörös mellbimbót használ, megnyomja a joystick gombját, és eltalálja az ellenséget, csicseregte:
  - Univerzális építő csapatunk!
  Lupanula rakétavetővel és Christina csupasz lábujjakkal. Sok ellenfelet összetört, és felmordult:
  - A Harmadik Birodalom nagyságáért!
  Magda üvöltött utána. Ezúttal epres mellbimbóval. Megszaggatta az ellenséget és üvöltött:
  - Az árja kommunizmusért!
  Íme a szuperszintű lányok! És hogyan fut mezítláb a lányok gyalogsága, és menet közben gránátokat dobál. És milyen nagyszerű és halálos.
  A lányok nagyon harcosak és gyönyörűek.
  És zúzzák a brit jobb- és baloldalt. Nem meglepő, hogy Franciaország és Norvégia ilyen offenzívájával és leszállásával Anglia mindössze tíz napig bírta. Ez óriási!
  A metropolisz elesett. A következő szakasz pedig egy amerikai utazás. Februárban a németek a tél ellenére partraszállást hajtottak végre Izlandon: az Icarus hadműveletet, és elfoglalták ezt a fontos területet.
  És ismét mezítlábas lányok vettek részt a különböző SS-zászlóaljakból a csatákban.
  És ez úgy sikerült nekik, hogy csupasz sarkukat átvillantották a havon.
  Sztálin 1947 márciusában közös háborút javasolt Hitlernek az Egyesült Államok ellen. A Führer ebbe beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy a Szovjetunió csak Alaszkát kapja vissza, valamilyen módon legális területet. És nem kér többet.
  Sztálin egyetértett ezzel... És megkezdődött a szovjet csapatok inváziója Alaszkán keresztül. Olyan gyors és brutális.
  Új szovjet tankok indultak.
  Erzsébet legénysége a legelső, kísérleti és még nem teljesen befejezett T-54 tankon harcolt. 1947. április. Alaszkában még mindig esik a hó, de az orosz lányok mezítláb és bikiniben küzdenek. És milyen szép lányok.
  Erzsébet csupasz lábujjával lő az ellenségre. Az amerikai Sherman üt. És a harcos a fogát tátva azt mondja:
  - Dicsőség a nagy kommunizmus eszméinek!
  Ekaterina is lő, csupasz ujjaival, cizellált lábakkal, és visít:
  - Dicsőség hadseregünk győztes eredményeinek!
  Elena is lőtt, ezúttal mellkasa skarlátvörös mellbimbójával, nagyon jó pontokkal találva az ellenséget, és felmordult:
  - Dicsőség az újabb döntő győzelmekhez!
  Euphrazia, eperbimbóval rácsapott az ellenfelekre, és "Pershing"-et ütve ugatott:
  - És nyerni fogunk!
  A harcosok láthatóan szétszóródtak, mint a cickányok. És így csépelnek az amerikaiak.
  Itt egy lövedék találja el a tank homlokát, de azonnal elszáll. Erzsébet ordít és ugrik:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  És válaszul lövedéket is küld, csupasz lábujjai segítségével. Ez egy lány, aki igazi küldetést teljesít.
  Ilyenek a harcok szépségei.
  A szovjet csapatok kitartottak Alaszkában. Májusban pedig megérkezett a legelső fémben megtestesült IS-7.
  És rajta van Alenka tank legénysége.
  Itt van egy ilyen verekedős lány. Ahogy rálőtt az ellenségre, rendkívül pontosan találta el.
  És a fegyver, milyen erős: 130 mm. Messziről üti az ellenséget. Az amerikaiaknál a fő tank továbbra is a Sherman, ami csak német és szovjet tankászok pontozására jó. Van egy kicsit jobb Pershing, erősebb fegyverrel, mint a 90 mm-es kaliber. A nagyon kicsi "Superpershing" pedig, amelynek fegyvere 90 mm-es kaliberű és csőhossza 73 EL, képes veszélyes sebet ejteni a fedélzeten és a közelében lévő szovjet IS-7 gépen. Az amerikai fegyverek egyáltalán nem veszik át a piramis alakú német tankokat minden szögből. Az IS-7 oldalba van ütve. T-54 - "Supershing", közel kerülhet a homlokhoz, és távolról a fedélzetre. De egyelőre a Szovjetunió rendelkezik a T-34-85 fő tankkal, amelyet még nem vontak ki a gyártásból, és az amerikaiak ellen harcol. Körülbelül egyenlő a Shermannel, és gyengébb, mint a Pershing.
  A szovjet katonáknak tehát nehéz dolguk van. És irigykedve nézik az egyetlen, a legelső kísérleti harckocsit, az IS-7-et.
  Ez az autó büszke és menő.
  Az IS-2 és az IS-3 is harcol. Az utolsó gép a homlokon nem hatol át, kivéve a "Superpershing"-et. Nos, az IS-3-at a hajótest alsó részébe is be lehet szúrni.
  Az IS-2 kissé gyenge a torony elülső páncélzatában.
  Natashka lányok és csapata ezen a tankon harcolnak. Küzdő szépségek. Az IS-2-ről pedig zúzós ütéseket adnak, halálos lövedékekkel.
  Nataska csupasz lábujjakkal megszorította a lábát, és kidobta a gyilkost, áttörve az amerikait és a vyaknulát:
  - Dicsőség a jó kommunizmus eszméinek!
  Zoya rányomta skarlátvörös mellbimbóját a gyilkos karjára, és felkiáltott:
  - Az árja békéért és rendért!
  Ágoston csupasz sarkával is elpusztult, eltalálta az ellenséget és ugatott:
  - A döntő győzelmekért!
  És végül Svetlana csupasz lábujjai segítségével kidobja a lábát, levágja az ellenséget és nyikorog:
  - Nagy erőre!
  A Vörös Hadsereg harcosai előrenyomultak Alaszkán. Jött a nyár, meleg volt, és jólesett a bikinis és mezítlábas lányoknak. A németek Grönlandot legyőzve Kanadában partra szálltak. Délről pedig elkezdtek költözni Argentínából. Brazíliában németbarát és Amerika-barát frakciókra szakadtak. A németek harcra készebb hadosztályaik erőteljes ütésével a maguk javára döntötték a dolgot.
  A náciknak volt egy erősebb és hatékonyabb rohamkarabélyuk, amely nagy távolságból és nagyon gyorsan lőtt. A Yankees vereséget szenvedett vereség után.
  Új csapat angol lányok, Jane Armstrong vezetésével délről nyomult előre... A harcos Brazíliában harcolt a nyáron... Az Amerika-barát erők lomha ellenállást tanúsítottak.
  De Venezuelában a női harcosok amerikai csapatokkal szálltak szembe. Harcoltak az elavult "Panther" -2-n, amelyet már gyakorlatilag leállítottak a piramis alakú felszerelések javára.
  De a britek még ezen a tankon is erősebbek voltak, mint az amerikaiak. Fegyverből lőttek a Shermanokra, amelyek már reménytelenül elavultak, csak a szovjet harmincnégyesekkel tudtak egyenlő feltételekkel harcolni.
  Jane csupasz lábujjakkal lőtt távolról. Megütötte az ellenséget, és csipogott:
  - Ez Nagy-Britannia nagysága - nem fog elhalványulni!
  Gringeta csupasz lábujjaival az ellenségbe zúdította vésett lábait. Összetörte a Shermant, és nyikorgott:
  - Királyságunk király lesz!
  És megmutatta a nyelvét!
  Aztán Monica lőtt, mezítláb pontosan célba találta az ellenséget, és kotyogott:
  - A lélek üdvéért!
  És utánuk lupanula és Malanya. Pontosan találta el a veszélyesebb Pershinget, eltörve a hajótestét.
  Természetesen csupasz lábujjakkal kotyogott:
  - Dicsőség a királyi erők eszméinek!
  A lányok nagyon agresszíven és konstruktívan küzdöttek.
  Kanadában pedig válogatott német egységek mozogtak. Gerda a "Tiger" -4 piramis alakú tankon szétzúzta Amerikát és uralmait. És összetörtek az ellenség megsemmisítő csapásai alatt.
  Gerda csupasz lábujjai segítségével lőtt, eltalálta az ellenséget és felkiáltott:
  - Az árja kommunizmusért!
  Charlotte is dörömbölt, ezúttal skarlátvörös mellbimbójával, átszúrta az amerikai autót, és gurgulázott:
  - Németország nagyságáért!
  Christina is eltalálta az ellenséget. A lány vésett lábak csupasz ujjaival, akár egy tojáshéjjal, szétzúzta a páncélját, és gurgulázott:
  - Fantasztikus teljesítményeinkért!
  Magda is dübörgött, agyagként zúzta az ellenséget és üvöltött:
  - Olyan forrásokra, amiket mesében nem lehet elmondani, nem tollal leírni!
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok rendkívül harciasak és nagyon mozgékonyak. Velük is nagyon szórakoztató.
  És akkor Kanada fő városai elestek: Quebec és Toronto. És az élet jobb lett, Fritz és szórakoztatóbb...
  Hitler kijelentette, hogy Amerikának vége lesz!
  Az atombomba kifejlesztésével az Egyesült Államok nem járt sikerrel. Látható, hogy a szerencse ebben az esetben elfordult Amerikától a Wehrmacht javára. És akkor mi van? A győzelemnek és a sikernek más alapjai is vannak. Szóval még korai kétségbeesni.
  De a Fritzek a külföldi ezredeikkel csapatként messze felülmúlják az Egyesült Államokat. És sok mindenre képesek az ellenség elpusztításában.
  Itt Gerda például elkapott egy fekete harcost. És annyira kínozták, szeretkezésre kényszerítve, hogy leesett a patája. És valójában nagyon klassz.
  Negyvenhét őszén a Fritz belépett a tulajdonképpeni Egyesült Államok területére. A szovjet csapatok még Kanadában harcoltak.
  Alenka az IS-7-en Shermanok és Pershingek egész brigádjával harcolt. Az itteni Shermanok Firefly osztályúak voltak, hosszú csövű 76 mm-es ágyúval, ami veszélyes az IS-7-re, amikor oldalba lőnek. A lányok tehát súlyos helyzetbe kerültek. Az IS-7-nek minden érdeme ellenére van egy ágyúja korlátozott lőszerrel és nem túl gyors tüzeléssel.
  Itt Alenka csupasz lábujjaival lőtt, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - A háborús utamon!
  Anyuta egy skarlátvörös mellbimbó segítségével megütötte a Shermant és felkiáltott:
  - A Szovjetunió győzelméért!
  Alla is csupasz lábujjak segítségével koppant. Átütötte az amerikai autót, és felkiáltott:
  - A kommunizmus eszméiért!
  Maria is egy eperbimbó segítségével ököllel ütötte, darabokra zúzta az ellenfelet és felszisszent:
  - Lenin nagy kézirataiért!
  És Matrena csupasz sarkával megadta magát, összezúzta a Sherman páncélját, és a tüdeje hegyén nyikorgott:
  - A fénylovagjaimnak!
  Ez az ötös, ez a lányok - ennél menőbbet nem találsz! És mind olyan fiatalok és frissek. És a lányok mézszagúak. Nem csoda, hogy a katonák olyan örömmel nyalják nyelvükkel Vénusz kebelét. És még mindig nyalnak.
  Igen, az IS-7 visszaesett, hogy ne szakadjon szét. Ezért ez egy tank, minden tank egy tank.
  Talán kivéve a piramis alakú németet...
  De a Shermanok többségét megölték, a többiek pedig visszavonulnak.
  Így vágtak a szovjet lányok.
  Az égen pedig Anasztázia Vedmakova és Alenka Szokolovskaja csépelik a Fritzet. Ez a Pokriskin nem illik ezekhez a lányokhoz. A szépségek pedig mezítláb és bikiniben küzdenek. A mellek skarlát mellbimbóit pedig tüzeléskor használják, ami növeli a tüzelés harci hatékonyságát.
  De Albinát és Alvint jobban megérti. A lányoknak sikerült megszerezniük a lovagkereszt hat fokozatát. A legmagasabb hatodik osztályú Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal kapták, miután egyenként több mint ezer repülőgépet lőttek le.
  Itt vannak a lányok - lányok minden lánynak...
  De mind Anastasia Vedmakova, mind Alenka Sokolovskaya több mint kétszáz repülőgépet gyűjtött össze. És már nyolc csillaguk volt a Szovjetunió hősének.
  Anastasia csupasz lábujjait rányomta a repülőgép fegyverének elsütőgombjára, és nyikorogva leütött egy amerikai autót:
  - Van egy szuper lányom!
  Alenka Szokolovskaja a skarlátvörös mellbimbó segítségével rávágott az ellenségre, leütött három gépet és ugatott:
  - És még menőbb vagyok!
  Ezek lányok, ilyen lányok!
  És elpusztítani Amerikát.
  Nos, persze, Alvina és Albina még szórakoztatóbbá és menőbbé teszik.
  Alvina skarlátvörös mellbimbókat használ fényképezés közben...
  És Albina eper...
  És mindkét lány nagyon szeret jáde, lüktető pálcákkal dolgozni a nyelvvel. Olyan szenvedélyük van és az agresszió hitvallása!
  Albina megszorította csupasz lábujjait, és ciripelt:
  - És a tengerre mennek, lendületes lányok!
  Alvina, kirúg, megerősítette:
  - Menő elem, ölő elem!
  És most a németek, a szovjetek és a japánok mélyebbre ékelkedtek az amerikai területbe.
  A japánoknak megvannak a maguk harcosai: nindzsa lányok. Nagyon bátor és harcos.
  Íme egy kék nindzsalány, ahogy csupasz lábujjakkal elengedi a borotvapengét, levágja az amerikaiak fejét és bömböl:
  - Nem jutnak át!
  És karddal vágja a malmot.
  A sárga nindzsa lány pedig igazi rajongót fog tartani kardokkal. Aztán csupasz lábujjakkal méregtűket dob, és jenki csapatok legyilkolásával indítja el őket, ütve az ellenfelet.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Japán dicsőségében!
  És a vörös hajú lány, ahogy a ferde malom bírja, és megvágja az ellenséget.
  Aztán csupasz lábujjakkal veszi, és rájuk csap, és szétszórja a jenkiket különböző irányokba. Ez a csata szépsége.
  És ordít:
  - Mi nindzsák vagyunk!
  És akkor egy fehér nindzsa hajú lány helikopteres fogadást tart karddal. Vágja fel az ellenfeleket, törje össze őket. És a skarlát mellbimbóból villámlik, ordít:
  - Japán győzelméért!
  Nos, az ilyen tolvajoknak senki sem tud ellenállni! Itt vannak a lányok, az összes lány lány...
  És olyan agresszívek.
  De itt kolosszális intenzitással dübörögnek a csaták. A tengelyerők északról és délről vonulnak be, és szó szerint gigantikus fogóval szorítják Amerikát.
  Íme egy klip az egykor dicsőséges országról, amely megdöbbenti a képzeletet.
  Ősz végére a Fritzek már nagyjából beékelték magukat az Egyesült Államok területére.
  Itt Gerda a Tiger-4 harckocsiban harcol, és útközben emlékszik korábbi,
  Szintén nagyon dicső bravúrok.
  Gerdát kissé ellepte a vér, de elégedett volt. De a hangulatot elrontotta a szörnyű bűz, amely a ghoul vágott hasából áradt, és attól való félelem, hogy még száz, ha nem több, ugyanilyen lény fut majd el.
  Charlotte eközben a fejénél fogta szívós ellenfelét, és halálos "dupla Nelson" technikát hajtott végre, kicsavarva a lény nyakát. A tüzes harcosról itt kiderült, hogy egyfajta Teréz anya szerepét tölti be - a kegyetlenül megvert ghoul iránti kegyelem szempontjából. Kifejezve:
  - Én kedves vagyok, kedves, anyám pedig kedves - mint egy bölcs bagoly!
  Gerda aggódott:
  - Nem érted?
  Charlotte meglepődött.
  - Mit kell értenem?
  - A dinoszauruszok vagy a patkányok és csótányok hibridjei nem hallják? Gerda összeszorította a száját.
  Charlotte felkacagott.
  - Nem számítottam rá, hogy ekkora bunkó leszel! Igen, legalább ezret megölünk!
  - Fejbe ütöttek egy ütővel!
  - Nem. Bízzon bennem, a megagnóm hall minket. - Aztán a lány dadogta. "Ha a törpök szultána nem viszi el, vagyis nem hívja szolgálatra, akkor nem mehetett volna túl messzire tőlünk.
  Gerda nagyon gyenge magabiztossággal kérdezte:
  - És a többi törp, elfek, annihobbit?
  Charlotte férfias könyörtelenséggel gyorsan kioltotta utolsó reményét:
  - Mások talán hallják, de mit törődnek ezzel? Csak a megagnome Kiy-Dart ismeri.
  Gerda egy hatalmas dús levélbe kezdte törölgetni vérfoltos lábát. A levél csak kívülről tűnt puhának, de valójában szúrós volt. A mezítlábas szőke morált adott:
  - Nem minden arany, ami csillog, hanem minden, ami büdös - mindig szarnak bizonyul! Annyi kosz van a világon, hogy a földön néhány lépés után sem lehet hinni az alkotó tisztaságában!
  Válaszul a Tűzördög ismét felszisszent levegővel a műanyag pipájában. Aztán a lányok sokáig hallgatták az éjszakát. De a megagnóm, Kiy-Dar nem hallott, vagy nem is hallott. És nyilvánvalóan nem volt itt más gnóm.
  Gerda ezt énekelte:
  - Ha egy barátról hirtelen kiderül, hogy se nem barát, se nem ellenség, hanem gnóm... Ez azt jelenti, hogy őrültek házára várunk!
  Charlotte félbeszakította barátját:
  - Nos, azt akarod, hogy egy légió ghoul lepjen el minket? Gyerünk a lábaddal, és gyorsan!
  Ismét folytatták fárasztó futásukat, bár mindkét harcost már a fáradtságtól rosszul lett. Néha Gerda útközben elaludt, édes rövid pillanatokban úgy tűnt, hogy fekszik, pihen (egyfajta álom álomban - ez egyszerűen hihetetlenül menő!). De a látomások összeomlottak, mint egy agyagcsomó, amely a földre hullott - könnyedén és erőfeszítés nélkül, csak a test remegett idegesen. És akkor minden kezdődött elölről, mintha egy láthatatlan inga lengetne. Valamiféle fél-valóság és fél-valóság volt körülöttem, ki kellett domborítani a szemhéjamat, hogy nehezedve ne csukódjanak le. A lányok mezítláb vadul kilyukadt, de ez a szörnyű fájdalom volt az, ami nem engedte, hogy teljesen elfelejtsék és elveszítsék realitásérzéküket. És a táj fokozatosan változott... A magas falak jól látszottak a sötétben, a fáradt szőke harcos mintha egy fekete kőfolyosón ülne. Hangok hallatszottak, futásának súlyos visszhangja. És még valami szörnyű és mozdulatlan volt előtte. Valami élő, az, bár láthatatlan, várta a lányokat, és odaszaladtak. Természetesen nem akartak a pokolba esni, de így is futottak, mint a tigris által kergetett birkák. Még az sem világos, hogy miért, ilyen szemétről kezdtek álmodozni, talán a háború utolsó heteinek rendkívüli fizikai megterhelése miatt Afrika sivatagában és Ázsia hegyeiben ...
  Gerda suttogta:
  - És még a mennyország is lehet pokol, hogy nem kell sokáig a pokolba úsznod!
  Valami megragadta a lány kezét. A tudat visszarántott a harcoshoz. Hirtelen azon kapta magát, hogy egy helyben áll. A talaj enyhén lejtett előre. És halvány vízcsobogás hallatszott. Frissesség és nedvesség lehelt a lány kimerült arcába.
  Gerda felkiáltott:
  - Hú, még a mennybe is futhatsz!
  - Viry! Charlotte érzelmesen felsóhajtott. - A hely, ahol Nagy-Németország elesett katonái gyönyörködnek. - Hangzatos harcos hangja csupa őszinte öröm volt.
  Gerda nem osztotta ezt az optimizmust:
  "Inkább Virius előterére.
  Charlotte lelkesen mondta:
  - Ahol mező van, ott mező van!
  Gerdának eszébe jutott a legenda, eszébe jutott, hogyan keltek át egy kis ezüstvizű folyón a Reich-Saray felé vezető úton. A királyi ló magasságából könnyű és gyors mókának tűnt az átkelés. A szőke harcos még szultánnak, vagy szultánának érezte magát, ami mellesleg még jobb! De egy dolog egy óriási elit lovon ülni, és egy másik dolog egy istennő saját lábán utazni. Vajon milyen mély és alattomos ez a folyó?
  Gerda ravaszul, de képletesen megjegyezte:
  - És az előtér az enyém!
  - Tudsz úszni? A vörös hajú lány feléje fordult.
  Gerda vállat vont.
  - Milyen hülye kérdés. Hol láttad az SS-zászlóalj elit képviselőjét, aki nem tudott úszni?
  Charlotte határozottan megrázta lángoló fürtjeit.
  - Felejtsd el az SS elitet. Létezik egy teljesen más világ, vagy akár egy végtelen univerzum, számtalan világgal. Nem minden olyan, mint nálunk!
  "Tudok?" - kérdezte magában Gerda, és ismét belenézett a harcos belsejében lévő űrbe.
  Charlotte motyogta:
  - Hát szülj gyorsan! Az idő fogy!
  - Természetesen tudnom kell úszni! - mondta vidáman a szőke harcos, látva a kétséget barátja szelíd és egyben félelmetes arcán.
  Egy albatrosz méretű, kék-sárga foltos szárnyú pillangó meglebbentette az antennáit annak megerősítéseként, hogy a csupasz lábú szőke igazat mond.
  - Én is ezt gondolom, vagy majdnem - felelte Charlotte bizonytalanul. - Bár ismered a közmondást: a pulyka gondolkodott, és beszállt a levesbe, a varjú nem gondolt, és csörgős lett! Mindenesetre jobb, ha tudod, hogyan, mert nem tudlak kihozni. És csak egy utunk van - a másik oldalra.
  Gerda erősen ökölbe szorította a kezét.
  - Hát persze, hogy a menő úszott!
  Charlotte figyelmeztetett:
  - Lehet, hogy problémáink lesznek a karddal!
  Elbűvölő harcosok közeledtek a part legszéléhez, és beléptek a fekete éjszakai vízbe. Gerda érezte a víz nyomását - a patakban enyhe áramlás volt. A csupasz lábú szőke letérdelt és mohón berúgott, ami után meghintette vele fáradt, poros arcát. Az álmosság azonnal elmúlt. A víz hűvös és gyengéd volt, le akartam feküdni benne és ellazítani a női test fájó izmait ...
  Gerda lelkesen mondta:
  - És az aknák az előtérben láthatatlanok!
  - Várj egy percet! - suttogta Charlotte.
  Gerda meglepődött:
  - És mik itt már megint a csapdák?
  A tüzes harcos megnyugtatta:
  - Nem, de... szerintem még van esélyünk!
  A tűzharcos újra megcsókolta fehér műanyagát a szivacsával. Hallgatott, alaposan körülnézett.
  Gerda viszont elernyedt, és mintha a vízből származó isteni energiával táplálkozott volna. Charlotte megkérdezte tőle:
  - És látod, nehéz ezen a helyen koncentrálnom.
  A csupasz lábú szőke is hátranézett. Úgy érezte, hamarosan világos lesz. A sötétség megszűnt koromsötét lenni, hiszen nemrég bizonytalan rések jelentek meg áthatolhatatlanságában - úgy tűnt, még egy kicsit, és lehull az éj leple. Tehát a hajsza hamarosan elkezdődik. Még jó, hogy eljutottak a folyóhoz. Gerda, felhúzva a szemöldökét, alaposan szemügyre vette: a lábainál jól látszott a víz, amitől a férfiak őrületbe kergették, homályosan - az áramlat közepén. A másik oldal szinte belefulladt a sötétbe.
  A hófehér harcos megjegyezte:
  - Ha most férfikezek simogatnák kimerült testünket a feszültségtől kilátszó ereken. Hogyan élveznénk? Ó, ártatlan lányok szenvedő húsa. Vénusz istennő kebelem, annyira vágyik a szerelemre és a boldogságra, amire minden nő vágyik!
  Charlotte ismét elvette a pipáját. Gerdnek ezúttal úgy tűnt, hogy a levegőben vagy a földben valami remegett válaszul. És a szőke harcos csupasz sarkán valami tüskékkel dörzsölt, és egyben olyan gyengéd. A nő kijelentette:
  - Itt van a boa constrictor öröme.
  - Hallottad? A fiatal tüzes ördög izgatottan megragadta a kezét. - A megagnóm lépései! Ó, hófehér nőstény szaga volt? - válaszolta Kiy-Dar. Charlotte fülön csókolta barátját. - Higgye el, közel a győzelmünk, valahol itt van Ő!
  Gerda megjegyezte:
  - Igen, zárd be... Mint a Hold egy bogárnak!
  Charlotte erősebben kezdte fújni a tündék által alkotott varázsműanyagból készült sípját (de techno-mágia!), majd a fülét a földhöz nyomta. Ezúttal sokkal érezhetőbb volt a talaj kölcsönös megrázása.
  Gerda filozófiailag megjegyezte:
  - Van egy ilyen jel, hogy minél tovább szerencsétlenkedsz az elején, annál sikeresebb lesz a vége!
  - Igen... - A legszebb lány smaragd szeme boldogan hunyorgott, - jött a hívásra! Key-Dar!
  Gerda az ajkára tette az ujját:
  - Igen, légy óvatos. Talán egyáltalán nem az a megagnóm, vagy egy teljesen más rendű lény!
  Megdermedtek, hallgattak. A föld remegése egységesebbé, nehezebbé vált. Valahol a közelben, a bokrok "szigetei" között egy hatalmas karakter tört utat magának. Olyan volt, mint egy gigantikus dzsinn, aki engedelmesen gazdát keres, még ha az utolsó szakálltalan ifjú is volt...
  Charlotte kijelentette:
  - Valószínűleg el sem tudod képzelni a megagnómok minden erejét. Olyan erős lények ezek, hogy még a pokol tüze is elvonul előttük!
  Gerda azonnal tiltakozott:
  - Nem, miért nem tudom elképzelni... Ha a gnóm erős lény, akkor a megagnómnak egy nagyságrenddel erősebbnek kell lennie. Végtére is, a szavak mega, ez milliószor több!
  Charlotte készségesen beleegyezett, mint egy popsztárral randevúzó lány:
  Igen, igazad van barátom! Pontosan egymillióban, ez egy egész legyőzhetetlen hadsereg!
  Gerda meglepődött:
  - Miért nem hívtad fel korábban, és hagytad meghalni a barátainkat?
  A fiatal és vörös hajú ördög válasz helyett ismét megcsókolta a sípját, a levegő enyhe sziszegéssel távozott az ívelt fúvókából. És hirtelen Charlotte fél lélegzetvételre megdermedt, smaragd szemei lekerekítettek. A tüzes farkas leült a vízbe, és megérintette Gerda kezét. Annyira akartam válaszolni neki, amikor hirtelen...
  A lány mezítláb hirtelen olyan éles fájdalomtól égett, hogy egyszerre felugrottak és... végre felébredtek. Madeleine egy klubot tartott a kezében, amihez elektromos vezeték volt csatlakoztatva. Elektromos kisülési hólyag jelent meg a rózsaszínen, még enyhén keratinizálva is a forró homokon és éles hegyi kövön való futástól.
  Az SS-kapitány felmordult:
  - Kelj fel, és készülj fel az egyenruhádra! Nem büszkélkedhetsz egy bikiniben a marsall előtt! Nézd, kicsim, meglesz jutalmad, de ha kidobod a hülyeséget, akkor egy napig forogni fogom a Conan kereket, és közben áramütést is adok. - Madeleine itt iszonyatos arcot vágott. - Bár nem, nem egy nap, hanem egy egész hét, egyetlen percnyi haladék nélkül. Még van időnk.
  A lányok gyorsan gyülekezni kezdtek.... És egy másik kontinensen is történtek érdekes események, meg hasonlók.
  Igen, és most visszatért a csata, és a harcos Gerda csupasz lábujjait használva halálos erejű lövedéket küld. Az összetört Pershing megállt.
  Valami nagyobb és ügyetlenebb kúszik ide. A legújabb amerikai fejlesztés, egy önjáró fegyver, 155 mm hosszú fegyver kaliberrel és 305 mm páncélvastagsággal. Százhúsz tonna súlyú, és nagyon lassú mozgású. Alig kúszik...
  Gerda egy jól irányzott lövéssel szétverte a Shermant, és megjegyezte:
  - A lelkünkre megy!
  Charlotte csupasz lábujjaival lőtt, fémdarabokra zúzta az ellenséget, és nyikorgott:
  - A becsületért és a szülőföldért!
  Christina döbbenten jegyezte meg:
  - Be tudod ágyazni egy bombázóba?
  Magda magabiztosan kijelentette:
  - Hagyd ezt rám!
  A leány pedig szívós lábujjaival ágyút mutatott az ellenségre, és megverte.
  Az amerikai szörnyeteg pedig megállt és felrobbant.
  Ezek a lányok a Harmadik Birodalomból - jól sikerült!
  Eljött a tél, és az IS-7 halad a hóban. Harcok folynak Amerikában. A Szovjetunió szépségei dühösen harcolnak.
  Alenka csupasz lábujjával lőtt a Pershingre, és szétverte az ellenfelet.
  És ő üvöltött:
  - Dicsőség az orosz kommunizmusnak!
  Anyuta is kagylóval ütött. A technikát csupasz lábujjak segítségével alkalmazta, és kotyogott:
  - Mondom, Superman lány!
  Alla is vette, lőtt és eltalált egy másik Patton tankot. És olyan klassz.
  Milyen zöldség ez a legújabb Patton tank? Ez egy "Túlsúly", csak erősebb, 810 lóerős motorral és lejtősebb páncélzattal.
  Milyen lenyűgöző gép, amely problémát jelenthet a T-34-85 számára. De az IS-7 úgy veri őt, mint távolról. És a szovjet tank, miután kapott egy lövedéket az elülső páncélba, beküldi azt egy ricochetbe. Itt egy harcjármű. És válaszul egy lendítéssel lefújja az amerikait.
  Aztán Maria tüzel, pontosan eltalálja az ellenséget. Átfúrja, és felsikolt:
  - Erős a seregünk, megvédi a világot!
  És csupasz lábujjakat is használ.
  És akkor Marusya meg lesz szarva. És törje össze az ellenség páncélját chipekre. Ebben az esetben a csupasz sarok segítségével.
  És ordít:
  - Sztálin új reformjaiért!
  Olyan harcos szépség, és mindenkinek a kedvében jár.
  Így működik az IS-7 csapata, ami a pokolba borzasztó.
  De jönnek a lányok.
  Elizaveta egy T-54-esen harcol. És kétségbeesetten cselekszik. Egy ilyen agresszív kurva.
  A lányoknak pedig nagyon jó autójuk van. És rendkívül pontosan lőnek belőle.
  Például fogták és leütötték a "Superpershing"-et, és azt kiabálták:
  - Szent kommunizmusunk!
  Elizabeth csupasz lábujjával célozta meg a fegyvert. Lupanula a célba, és nyikorgott:
  - Nagyszerű lesz a győzelmem!
  És rákacsintott a társaira.
  Ekaterina egy skarlátvörös mellbimbó segítségével dörömbölt, és felsikoltott:
  - A nagyszerű győzelmeinkért!
  És ahogy röhögve röhög.
  És Elena csupasz lábujjai segítségével nekicsapódik az ellenségnek. Eltörte az erős páncélt, széthasította a fémet és nyikorgott:
  - Hatalmas nemzetünk!
  És üvölt a tüdeje hegyén...
  - Hurrá!
  És Euphrazia is megveri az ellenséget, ezúttal eperbimbóval. Törd le az ellenséget, és dumálj:
  - A kommunizmus nagyságáért a galaxis összes bolygóján!
  Ezek a legmenőbb lányok a világon. És nincs semmi, ami megállíthatná vagy megfékezné őket.
  Ekaterina felsikít és megrázza a mellkasát:
  - Van egy szuper lányom!
  A mellbimbói pedig rubinnal vannak kiöntve... Egyszer egy fekete férfi arcába lökte őket, és arra kényszerítette, hogy nyaljon. Aztán nyelvével megnyalta a férfi tökéletességét. Milyen kellemes íz.
  Milyen szép ez egy lánynak - nem leírni a világ nagyobb örömét.
  A lányok így legyűrik az ellenséget. És élvezik dicsőséges győzelmeiket és kolosszális eredményeiket.
  És Anastasia Vedmakova és Alenka Sokolovskaya általában csodálatos lányok. A szenvedély hullámai és a vágycunami csak úgy forrong bennük.
  Anasztázia skarlátvörös mellbimbójával rálő az ellenségre, eltalálja a jenki gépet, és a tüdejéből felsikít:
  - Gyönyörű Superman vagyok!
  Alenka Sokolovskaya, aki folytatja az ellenség leverését, eper mellbimbók és ordítások segítségével:
  - És magasabb vagyok, mint a lány a világon!
  Ilyenek a harcoló nők, és azt kell mondjam, loptak még néhányat! Senki sem tud ellenállni nekik.
  Még Amerika is ... és mindegyik már tíz arany csillagot szerzett a Szovjetunió hősének ...
  Egy ilyen fenomenális teljesítményért különdíjat kaptak: a Szovjetunió hősének gyémántcsillagát. Ez önmagában nagyon megtisztelő és menő.
  Jó szórakozást szépségek!
  A legjobb persze még hátravan!
  Oleg Rybachenko újabb műtétet hajtott végre Szaúd-Arábiában.
  Miklós cári hadserege kiterjesztette Oroszország területét. Oleggel együtt most a lány, Margarita Korshunova harcolt. Szintén mutáns - egy harcos, aki halhatatlanságot kapott.
  Nos, az örökkévaló gyermekek engedelmességre kényszerítették a mudzsahedek összes bandáját. És legyőzték őket - arra kényszerítve őket, hogy esküt tegyenek az orosz cárnak.
  Ugyanakkor Oleg Rybachenko nem ellenzi, hogy szép és kicsit más folytatást írjon a lányok kalandjainak;
  Az új év után a németek és a koalíció jelentősen előrehaladt az Egyesült Államokban. Az amerikaiak a technológiailag fejlettebb ellenséggel küzdve vesztettek.
  Március végén a Wehrmacht megközelítette Washingtont, és elkezdte megrohamozni az Egyesült Államok fővárosát.
  A csaták egyenlőtlenek voltak, és látható volt, hogy itt a lányok nyertek... Főleg a piramis tank, Gerda jó, mint a szerzeményei.
  Gerda a Fehér Ház ágyúzása közben, amikor a tankját közvetlen tűz érte, elaludt, és így álmodott...
  Látta Lara Mikheyko partizánt, akit elkaptak a nácik. Egy tizennégy éves lányt visszalőttek a nácik elől. Két társát megölték. Ő maga pedig elbújt a kunyhóban.
  A nagymama unokájaként akarta kiadni, de a nácik nem hittek neki. És elvittek... Mindjárt kezdődik a keresés.
  És akkor Lara megragadott egy gránátot, a nácik elestek. A lány lelkileg elbúcsúzott ettől a lámpától és eldobta... De a gránát nem robbant fel.
  Nem lehetett hősiesen menekülni.
  Leütötték Larát, megütötték párszor, és zúzódást tettek a szeme alá. De nem ütöttek nagyot, láthatóan féltek megnyomorítani!
  Amikor a kunyhóba vitték kihallgatásra, Lara szemtelenül viselkedett.
  Bátran az SS ezredes szemébe nézett, és így szólt:
  - A Fritz hamarosan elpusztít! Halld a fegyverdörgést, a Vörös Hadseregtől jön a halál!
  Az ezredes így válaszolt:
  - Bátor lány, megismerkedsz az ostorral!
  Lara merészen felkiáltott:
  A fájdalom nem ijeszt meg!
  Az ezredes ezt parancsolta:
  - Vidd ki ezt a barom egy plakátot: partizán és mutasd meg az egész falut!
  A rendőr gyorsan megszólalt:
  - Havazott az utcán, és fagyos... Nem szabad-e mezítláb kivinni a lányt, hogy lehűtse a lelkesedését!
  Az SS ezredes egyetértően bólintott.
  - Jobb! Legyen olyan, mint mezítláb a fagyban, talán térjen észhez!
  Laráról leszakadt a kabátja, és a pulóvere is. Csak egy pamutruhában maradt. Lehúzták durva cipőjüket és fekete harisnyájukat. A lány mezítláb maradt egyetlen, könnyű ruhában.
  Nyakába emléktáblát akasztottak a következő felirattal: "Partizán vagyok". És miután hátulról megkötözték a kezét, kivezették a tornácra. A lány mezítláb hidegnek és havasnak tűnt.
  Lara elmosolyodott. Nagyon zavarba hozta az arcán lévő zúzódás, ahogy kinézett. És lehet mezítláb járni a hóban. Talpa nagyon érdes lett a nyáron a sok mezítlábas átmenet miatt. Nemrég vette fel a cipőjét, és nem először kell elviselnie a hideget és az éhséget.
  Lara maga ment, és továbbra is mosolygott. Fújt a szél, fújta rézvörös haját, és a hó ropogott a mezítláb alatt.
  A lány olyan tekintettel járt, mint egy hercegnő a trónon. És elegáns, apró lábnyomokat, már-már gyerekes lábakat hagyott maga után.
  Az emberek együttérzéssel néztek rá.
  Az egyik bundás nagymama mormolta:
  - Borzalom! Mezítláb vezetik a lányt!
  Az idő sütött, és Lara megkeményedett, bőrkeményedett talpa alig szenvedett a hidegtől. Magához sétált, és kifosztotta a fogát.
  Itt megégette egy ostorcsapás. A lány felsikoltott, és az ajkába harapott.
  Még néhányszor megütötték erőszakkal. Lara alig tudott megállni a lábán, és akaratának erőfeszítésével visszafogta a sírását.
  A makacs lányt egy speciális kunyhóba küldték, ahol kínzóeszközök voltak.
  Itt állványra tették, és vörösen izzó vasalóval égetni kezdték a sarkát ...
  Két hóhér pedig ostorral korbácsolta Larát. A lány eleinte titáni erőfeszítéssel visszatartotta sikolyait, de amikor a gyermek csupasz talpára széles, melegtől vörös vascsíkokat tettek, felsikoltott, és elvesztette az eszméletét. Behozták...
  Borzalom...
  Gerda felébredt... A fenébe is, álmodozni kell róla, amikor a győzelem küszöbén állnak, tankjuk a Fehér Házat lövi.
  Aztán olyan csúnya dolgok jönnek ki...
  Gerda rálőtt a "Supershing"-re, aki elhagyta a házat, átszúrta és kotyogta:
  - Béke, munka és szeretet!
  Aztán kinyújtotta a nyelvét.
  Charlotte is megütötte az ellenséget, a lábának csupasz ujjaival, és felkiáltott:
  - Szuper lány vagyok!
  Christina is beütött, sziszegett egy kígyóval, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját, átütve az ellenséget:
  - Mi szupermenek vagyunk!
  Magda pedig lecsapja az ellenséget, összetöri a tankot, felrobbantja a harci felszerelést, és kiadja:
  - Adj műrepülést!
  Aztán partnereire kacsint. Itt van egy lány - tekintsd a legmagasabb osztályú lövésznek.
  A női harcosok pusztítják a jenkiket, és pontokat szereznek... Albina és Alvina már kétezer-kétezer lerobbant autót szerzett. Ezért új kitüntetést kaptak: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Gyémántcsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Így tüntették ki magukat a lányok azzal, hogy a szuperosztály ászai lettek. És senki sem tudta megállítani és legyőzni őket.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Sokolovskaya és Orlova egy-egy új kitüntetést kapott: a Legmagasabb fokú dicsőségrendet gyémántokkal, aminek nagyon örültek. Ezek jópofa lányok.
  És a háború a végéhez közeledik... Az amerikaiak 1948. április 20-án kapitulálnak. A második világháború újabb története pedig fenekestül felfordult.
  Ezúttal a hosszú béke időszakának tűnik. A Szovjetunió visszakapta Alaszkát, és mindenki boldog volt. Az amerikai kontinens országait pedig Japán és a Harmadik Birodalom kettéosztotta. Ezzel véget ért a világ ideiglenes újrafelosztása.
  A németek belefáradtak a háborúba.
  Hitler engedélyezte a többnejűséget a Harmadik Birodalomban - egyenként négy feleségig, és drákói adót vezetett be a gyermektelen vagy háromnál kevesebb gyermekkel rendelkező párokra. Ez erős lépés volt a népesedéspolitika ösztönzésére.
  Ráadásul magának Hitlernek sok gyermeke született mesterséges megtermékenyítéssel. És közülük kellett kiválasztani a trónörököst.
  Nem volt szomorúság, a Harmadik Birodalom Japánnal együtt emésztette a meghódítottakat.
  De 1953. március 5-én Sztálin meghalt. És Berija hatalomra került. Miért Beria? A valós történelemben is jó esélyei voltak a trónra, de egy baleset megakadályozta: egy lázadás az NDK-ban, amelynek leverése során érlelődött a Berija elleni ellencsálat. És itt az NDK természetesen nem.
  Emellett Hitler azt is szerette volna, hogy Sztálin után a jól kiszámítható és jól ismert Berija, aki germanofil volt, uralkodjon. Sztálin pedig, amikor egészsége megromlott, végrendeletet tett Berija mellett.
  Így aztán minden a titkosrendőrség és nem csak a titkosrendőrség vezetője javára dőlt el.
  Nos, Beria felajánlotta Hitlernek, hogy foglalkozzon Japánnal, amíg az atomfegyverhez nem jut.
  Soha nem tudhatod, mire jut egy szamuráj.
  Beria és Hitler megállapodott egy közös háborúban Japánnal, és annak felosztásáról.
  1954. április 20-án közös háború kezdődött a szamurájok hatalmas gyarmati birodalma ellen.
  Milyen új lapot fordítottak a történelemben. A szovjet csapatok előrenyomulnak Japán felé.
  És a németek is... Itt megint Gerda és Charlotte harcol egy piramis tankban. Ötven tonnás kétüléses autójuk és 2500 lóerős kompakt gázturbinás motorjuk van. Képzelheti, milyen gyors német autó. A páncél pedig különleges, műanyag keverékkel. És nagyon erős, minden szögből áthatolhatatlan. Kis, 75 mm-es kaliberű fegyver, de nagyon nagy lövedékek torkolati sebességével, nagynyomású fegyverben. Megnövelte a páncéltörő képességet. A kagylókészlet és a tűzsebesség pedig nagyszerű. A vezetőképesség magas.
  Maga a tank egyszerűen szuper... Szóval Gerda tudja, mivel kell harcolnia.
  A szovjet autók gyengébbek. A fő tank továbbra is a T-54-es, az autó nem rossz, viszonylag olcsó, de mindenben jóval alulmúlja a németet. Az IS-7 még mindig nem lett hatalmas. Felfigyelt rá az IS-10, amely 122 mm-es ágyút kapott, de hosszabb csövű, jó homlokpáncélzattal, gyengébb oldalakkal. De mindez belefért az ötvenhárom tonnás súlyba, ami nem rossz.
  Gerda a Panther-6 tankjával a japánokra lövi, csupasz lábujjait használja, és megnyomja a joystick gombjait, miközben ordít:
  - Dicsőség az árja testvériség eszméinek!
  Charlotte megnyomja a joystick gombjait skarlátvörös mellbimbójával, hét géppuskával, és felsikít:
  - A mi boldogságunk az árja álom kommunizmusában van!
  És a lány megint nevet...
  Christina és Magda egy másik piramis alakú "Panther"-6-on harcolnak.
  Christina csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombjait, és eltalálja a japán ellenséget, és ordít:
  - Gratulálok a barátomnak!
  Magda is tüzet nyit, és fülsiketítően nevetve mondja, miközben rubinbimbójával megnyomja a joystick gombját:
  - Dicsőség ifjainknak!
  És hogy röhögnek a levegőben. Őszintén szólva, ilyen csodálatos lányok a háború izgalmában.
  Igen, Japán számára úgy tűnik, eljött az ítélet napja. De minden a tervek szerint halad.
  Erzsébet és legénysége egy T-54-es harckocsin harcol, némileg modernizálva. De a különbség kicsi. A fegyver kicsit gyorsabb lett, a lövedék pedig páncéltörőbb. Ez a különbség.
  A motor pedig ugyanaz a dízelmotor 520 lóerővel... A japánok saját tervezésű és engedéllyel rendelkező német tankokat használnak. Az autók is általában jók. Főleg az ötvennyolc tonnás Hirohito-3 gép, 105 mm-es, 70 EL csövű löveggel, fegyverzetben felülmúlja a T-54-et, páncélzatában és vezetési teljesítményében pedig nem rosszabb, kivéve az erőtartalékot.
  Ez a japán tank problémát jelent a Szovjetunió számára. De vannak a Felkelő Nap országának könnyebb autói is.
  Könnyebb velük bánni.
  Elizabeth csupasz lábujjakkal tüzel, és eltalálja a szamuráj tankokat. Nagyon ügyesen csinálja, és visít:
  - Dicsőség szabad hazánknak!
  Ekaterina ismét rálő egy skarlátvörös mellbimbóval, és összetör egy japán autót, sikít:
  - Isten adta Oroszországnak!
  Elena is megveri az ellenséget, csupasz sarkával összetöri az ellenséges tankot és ordít:
  - A kommunizmus eszméinek nagyságáért!
  Euphrasia is lövöldöz, és rugalmas mellkasának eperbimbója segítségével teszi, és rikolt:
  - Dicsőség a magasabb kommunizmus győzelmeinek!
  Így ügyesen mozgatják a tankjukat, és elkerülik a vereséget. A Hirohito-3 harckocsi is a nehéz kategóriába sorolható, de elég masszív. Nehéz legyőzni egy ilyen gépet.
  És itt megy a lányokhoz. A fegyver nagyobb kaliberű és nagyobb, mint a lövedék torkolati sebessége. A japán torony homlokpáncélja még a szovjet 240 mm-esnél is vastagabb, és a hajótest homloka is vastagabb a felső 150 mm-rel és az alsó 120 mm-rel. A japánok fordulatszáma pedig még nagyobb, a gázturbinás motor 1500 lóerős. Igen, ez a tank a legjobb Japánban. Ne viccelj vele.
  Ám Erzsébet egy skarlátvörös mellbimbó segítségével egy lövedéket küld egyenesen a fenekére, és a japán tank felrobban, nem találja el a szovjet autót.
  Ekaterina csicseregve megcsókolta barátját csupasz sarkán:
  Okos vagy Lisa!
  Elizabeth nem értett egyet.
  - Én csak egy zseni vagyok!
  És ahogy röhögve röhög. Itt van a lány.
  És sokat üvöltenek... Jekatyerina például negyvenegy évre emlékszik, hogyan távozott el. A cipő pár nap után eltört, és mezítláb kellett taposnom. És megszokásból egy városi lánynak fáj, minden dudor, minden gally, minden ütés érződik. És vérig verte a lábát, amikor minden lépése felrobban a fájdalomtól.
  Soha nem gondolta volna, hogy a mezítláb járás ennyire fájdalmas lehet. Nem csoda, hogy Hugo rokonszenvezett a mezítlábas Closet lánnyal. Ha még nyáron is ilyen lányos lábak, akkor milyen tél.
  Catherine azonban gyorsan megszokta, a fiatal test gyorsan alkalmazkodik, a sebzett talp bőrkeményedésekkel benőtt, eldurvult. És jó volt mezítláb járni. Ekaterina még a cipőjét sem vette fel, amíg be nem ütött a fagy. Ekkor azonban négyük megalakult, és Euphrasinia megtanította nekik a boszorkányok művészetét. A boszorkányok pedig gyakran mezítláb szaladgálnak a hóban, hogy meghosszabbítsák fiatalságukat. Röviden: a lányok elsajátították a titkos tudást, húszévesnek néztek ki, mezítláb és bikiniben nem fagytak meg a hidegben. Itt vannak a szépségek. És nincsenek menőbbek, kivéve persze Alenkát. Harcolt az IS-10-en egy kiterjesztett csövű módosításban. A tank nemrég jelent meg a sorozatban. És még mindig ritka. Az IS-7 soha nem került be egy nagy sorozatba. Nyilvánvalóan a magas költségek és a gyártási nehézségek miatt.
  Így az Alenka legénysége elpusztítja ezeket a japánokat, és dalokat énekel magában.
  Repülj, mint a tűz, kék éjszakák
  A munkások úttörő gyermekei vagyunk...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása mindig legyen készen!
  Amikor a lányok nekivágnak az üzletnek, nem tudsz ellenállni nekik. Ez valójában a háború tökéletes alkotása.
  A küzdelmek jól haladnak, Japán pedig vesztes.
  Itt a szovjet csapatok májusban bevették Dél-Szahalint. És rendkívül óvatosan jártak el.
  De a szovjet lányok zászlóaljai csodálatos harci osztályt mutatnak.
  Fegyvertípusaik közül természetesen az AK-t kezdték használni. Rosszabb, mint a német, de egyszerű és megbízható. És lekaszálja az ellenfeleket, bár a távolsági célzás alacsonyabb, mint a német rohamkarabélyé.
  A japán foglyok szovjet lányai csupasz, poros lábukat csókolják, meztelen sarkukat nyalják. Ez a taktikájuk.
  Harc harcosok, a legmagasabb osztály.
  1954 nyarán a németek nagyrészt megtisztították Amerikát a japán csapatoktól.
  Különösen szépen küzdött a mezítlábas lányokból álló zászlóalj Margit vezetésével. A lányt szétszórták a szamurájok, az elfogott fiatalember pedig kénytelen volt megcsókolni a sarkát és megnyalni a Vénusz keblét.
  Gerda és csapata a Panthers-6-on jó munkát végzett, és sok japánt küldtek a pokolba, néhányat pedig a mennybe.
  Négy nindzsa lány harcolt a Mandzsúriában előrenyomuló szovjet csapatokkal.
  Egy kék hajú nindzsalány kardokkal csapkodott, szélmalmot üzemeltetett, és szovjet katonákat vágott le. Aztán lábujjaival megdobott egy borsót robbanóanyaggal, felborítva a szovjet T-54 harckocsit, és ugatott:
  - A legmenőbb ország Japán!
  Egy sárga hajú nindzsa lány is pengékkel vágja az ellenséget, és csupasz sarkával bumerángot ad, és azt kiabálja:
  - A szamuráj győzelmeinkért!
  Egy vörös hajú nindzsalány gond nélkül végrehajt egy agresszív lemezjátszót kardokkal, levágva a szovjet katonákat. Aztán a csupasz lábujjai bombát indítanak. A Szovjetunió tankja szét lesz szakadva, és a harcos nyikorogni fog:
  - A kommunizmus eszméinek nevében!
  A fehér hajú nindzsalány fogta és levágta az ellenfeleket, mintha egy legyezőt futott volna át a pályán, újra elvágva az orosz katonákat, és puszta ujjaival, mintha egy halálos fegyvert indítana el, amely két egész szovjet tankot tép szét.
  És ordít:
  - Az ország nagyságáért!
  A lányok szeretnek ölni, és még jobban szeretnek megerőszakolni a foglyokat. Igen, így a férfiak elvesztették az eszméletüket a túlerőltetéstől. És ez így tetszik a nindzsa lányoknak. A megkötött férfiakra ugrálás és egyben ostorral korbácsolás.
  De a japánok hősiessége ellenére veszítenek a jobb és fejlettebb technológiával szemben.
  Főleg a szuperosztály égboltján Anastasia Vedmakova és Akulina Sokolovskaya ászok, akik szélmalmokként zúzzák szét a japánokat.
  Anastasia csupasz lábujjai segítségével egyszerre hat japán repülőgépet vág le, és nyikorog:
  - Dicsőség az oroszországi kommunizmus eszméinek!
  Akulina skarlátvörös mellbimbójával megnyomva a gombot, egyszerre hét japán repülőgépet vágott le, és felüvöltött:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek!
  A harcosok bosszút állnak Japánon korábbi sérelmeikért. És különösen a II. Miklós cár idei háborús vereségéért. Nem, soha nem felejtenek, és nemzedékek nem bocsátanak meg.
  Anasztázia a rubin mellbimbóját megnyomva újabb sorozatot adott, lelőtt japán repülőgépeket és üvöltött:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának, Berija!
  Akulina csupasz lábujjakkal megszorította a lábát, lecsapott a szamurájrepülőkre, és kotyogott:
  - Nagyszerű győzelmekért!
  Albina és Alvina pedig rekordszámlákat szerez. Háromezer lezuhant repülőgépért kapták a rendet: a vaskereszt lovagkeresztjének gyémántcsillagát és arany tölgyfaleveleket, kardot és gyémántot.
  Albina egy skarlátvörös mellbimbó segítségével fordult. Egyszerre leállított egy tucat japán gépet, és üvöltött:
  - A mellkasomért!
  És elképzelte magát egy fekete harcos karjaiban.
  Alvina csupasz lábujjai segítségével rúgott, leütött egy tucat japán gépet és nyikorgott:
  - Nagyszerű győzelmekért!
  A német lányok nagyon harcosak és gyönyörűek. A fekete srácok nagyon szeretik, és a nyelvük mindig készen áll a férfiak ébenfa tökéletességére.
  Albina csupasz lábujjai segítségével ismét eltalálta a szamurájokat és lelőtte a gépeiket.
  És ő üvöltött:
  - Én vagyok Superman!
  Alvina megnyomta az eper mellbimbóját, lekaszált egy tömeget japán repülőt, és nyikorgott:
  - Űrvix vagyok!
  A lány nagyon harcias és aktív a hiperszexualitásában.
  Igazi árják - egyszerűen szuper! És általában a legmagasabb osztályú szépségek!
  A német és a szovjet csapatok, legyőzve az ellenséget, előrenyomulnak Kínában.
  A Szingapúr elleni támadás során a légideszant hadosztály és a "Barracuda" mezítlábas lányegység harcosai kitüntették magukat. A lányok csupasz sarkukkal csapkodva a zuhogó trópusi eső tócsáin keresztül betörtek a japánok megerősített állásaiba, és szuronyokkal átszúrták őket.
  Ilyenek a küzdő szépségek.
  Japán megborzongott egy ilyen agresszív csapat megsemmisítő ütéseitől.
  1954 őszén Kína nagy részét a tengelyhatalmak vették át. A helyzet pedig sokkal bonyolultabbá vált a Felkelő Nap Országa számára.
  Hitler megjegyezte:
  - Két madár egy odúban nem tud kijönni!
  Albina és Alvina harcosok pedig lelőtték a negyedik ezer repülőgépet. Japán nagyon nagy mennyiségben gyártott olcsó, de rossz minőségű repülőgépeket, így nagyon kényelmes volt beszedni a számlákat.
  Albina csupasz lábujjait használva levágott egy másik szamurájt, és nyikorgott:
  - Ez a mi gyönyörű világunk!
  Alvina egy skarlátvörös mellbimbó segítségével leütött egy tucat japán autót, és a Twitteren ezt írta:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának, az egész univerzumban!
  Albina, aki szintén epres mellbimbót használt, és leütötte a szamurájokat, meglepődött és felkiáltott:
  kommunizmusról beszélsz?
  Alvina csupasz lábujjait használva, és levágott egy tucat japán repülőgépet, így számolt be:
  - Az új árja rend a kommunizmus!
  A lányok nevettek... A negyedik ezer repülőgépért megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjének Gyémántcsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Hogy még egy nagyon magas díj is rekord a szépségeknél.
  Ezek azok a lányok, akikre fel kell nézni....
  Anastasia Vedmakova és Akulina Sokolovskaya azonban nem rosszabbak, és meghaladták az ötszáz lezuhant repülőgép pontszámát.
  És új díjakat kaptak, amelyek nagyon magasak voltak, és egy egész csillaggyűjteményt gyűjtöttek be maguknak.
  Anasztázia mezítláb célozza meg fegyverét, és leüti az ellenséget, megvágja az ellenséget és nyikorog:
  - A kommunizmusért az egész bolygón!
  Akulina, aki a skarlát mellbimbó megnyomásával levágja az ellenséget, agresszíven sikolt:
  Még a gyerekek is ismernek minket!
  Télen Japán szinte minden gyarmatát elveszítette, és a harcok magára a metropoliszra tereltek át.
  Eljött az 1955-ös év, amikor a csaták viharosak, és nem látnak véget és élt.
  Japán lassan, de biztosan megadja magát. És fokozatosan elveszíti a háborút.
  De a szamurájok elkeseredetten és keményen harcolnak.
  Alyonka és legénysége az IS-11 kísérleti harckocsihoz költözött. Ez a gép 130 mm-es pisztollyal van felszerelve, és az alján tömör sínekkel rendelkezik.
  Alenka csupasz lábujjával lő, átszúrja az ellenséget, és ordít:
  - Dicsőség a kommunizmusnak csupasz sarkú lányokkal!
  Anyuta is lőtt egy skarlátvörös mellbimbó segítségével, kilencet a gépfegyverek ravaszára nyomva, és üvöltött:
  - Mi lányok nagyon menők vagyunk!
  Alla is csupasz lábujjait ütötte, legyűrve az ellenséget, és üvöltött:
  - Hát a csavartól!
  Maria szar egy csupasz sarok segítségével. Át-át átszúrta az ellenséget, és fogát kitárva kotyogott:
  - Az új eredményekért!
  Marusya egy eperbimbó segítségével ütött, halálos markolattal döngölte az ellenséget, és csicseregve:
  - A nagy kommunizmusért!
  Alenka ismét lőtt, és üvöltött:
  - Hogy meghaljon a kolhozelnök és a cigánydiktátor, Sashka!
  És csupasz lábával rácsap a páncélra.
  Így váltak el a lányok, egyszerűen szuper. Általában csodálatos harcosok.
  Itt egyhangúan éneklik:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Elizaveta is harcol a T-54-es tankjával, ilyen harcos boszorkánylány.
  A szépségeket pedig mezítláb döntik le a japán autók.
  Erzsébet skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját, és ciripelt:
  - Dicsőség a szovjet kommunizmus eszméinek!
  És hogy fog nevetni ez a szépség! És csillogjon gyöngyházfogakkal.
  Ekaterina elvette, és csupasz lábujjakkal lőtt, és csicseregte:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  Elena rubin mellbimbóval pofon vágta ellenfelét, kitárta a fogát, és rikoltozott:
  - És hazánk vörös zászlója,
  Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  Ephrasia csupasz sarkával koppant, és felszisszent:
  - Dicsőség a Hazának, a mi szabadunknak,
  Népek barátsága, támogatás örökké!
  És az összes lány csupasz lábujjait használva, egyhangúan énekelte:
  - A törvény hatalma, a nép akarata,
  Hiszen egy egyszerű ember egységéért!
  Azt kell mondanom, hogy a harcosok hihetetlen harci agresszióval rendelkeznek.
  És itt harcol Gerda...
  A "Panther"-6 olyan, mint egy szupertank, feldarabolja a szamurájok pozícióit.
  Gerda skarlátvörös mellbimbóval tüzel, megnyomja a joystick gombját, és üvölt:
  - Az árja világért!
  Charlotte is pofozgat, csupasz lábujjai segítségével japánok tömegét tép szét, és bömbölni fog:
  - A nagy határokért!
  Christina és Magda is verekednek. A lányok rendkívül harcosak, és nagyon szépek, szinte meztelenek bikiniben.
  Christina rubin mellbimbójával lőtt, összetörte a japán Hirohito-4 tankot, és kotyogott:
  - Dicsőség hazámnak!
  Magda is csupasz lábujjait használva rúgott, összetörte a szamuráj tarackot és üvöltött:
  - Dicsőség a nagyszerű eredményeknek!
  Ezek a lányok első osztályúak!
  Tokió március végén elesett. 1955. április 20-án pedig Japán kapitulált, és ezzel véget is ért a nagy háború.
  A lány Albina és Alvina meghaladta az ötezer lezuhant repülőgépet. És ezért különdíjat kaptak: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagy Gyémántcsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, gyémánt kardokkal.
  A háborúnak még nincs vége. Csak bujkált egy darabig. De Hitler meghódította szinte az egész világot.
  Beria visszakapta Dél-Szahalint, a Kuril gerincet és Mandzsúriát Port Arthurral együtt.
  A Szovjetunió erős országgá vált, amely nyalogatta sebeit. A náci Németország egy ideig meghódított más országokat, elnyomva jelentéktelen ellenállásukat.
  A háború a pusztításért és a világuralomért tartott. De egy újabb globális konfrontáció volt kialakulóban.
  Eközben felhők gyülekeztek a Szovjetunió felett. 1959-ben pedig, hetvenedik születésnapja napján Adolf Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Szovjet-Oroszországot, ahol Berija uralkodott. A Führer oldalán szinte az egész világ állt.
  De a Szovjetunió erős, ipari hatalommá vált. Így hát találtam egy kaszát egy kövön.
  Mindkét ország rendelkezett atomfegyverrel, de Gerda és Albina olyan generátort tudtak létrehozni, amelyben a sugárzás az egész Föld bolygót lefedte, lehetetlenné téve az ilyen típusú pusztítást.
  Hitler pedig úgy döntött, hogy megragadja a világ utolsó szuverén hatalmát. Nyugaton a Dnyeper, majd Fehéroroszország, majd a balti államok a németek alatt húzódott a határ. A nácik maguk mögött tudták tartani a Krímet. Hacsak a Szovjetunió nem bérelt bázist a Fekete-tengeri Flotta számára Szevasztopolban.
  A terület többi része mellett Oroszország Kína - Mandzsúria része volt. Tehát a Szovjetunió lakossága, ahol nagyon aktív születés-ösztönző politikát folytattak és a kommunista, ateista rezsim legalizálta a többnejűséget, a területi veszteségek ellenére már meghaladta a háború előtti 1941-es adatokat, és évről évre nőtt. három százalékkal.
  Beria betiltotta az abortuszt és a fogamzásgátlókat is. És vadadót vezetett be a négynél kevesebb gyermeket nevelő családokra.
  A terv és botmódszer szerint a Szovjetunió gyorsan fejlődött, katonai ereje nőtt.
  Hitler potenciális fenyegetést érezve, miután befejezte a világ egyetlen Harmadik Birodalomba tömörítését, úgy döntött, hogy megkezdi utolsó háborúját ezen a bolygón.
  Mi az utolsó háború? A Földön már nincs mit meghódítani. Egy évvel ezelőtt a németek felrepültek a Holdra, és megnyílt az űrbővítés korszaka. De vajon meg fogja-e élni Hitler a Star Wars és a galaxisok meghódításának időszakát? Az egészséges életmód, a vegetáriánus étrend, a rendszeres testmozgás és a mérsékelt fizikai aktivitás ellenére egyértelmű volt, hogy a Führer öregszik. A fejen egyre jobban áttör a kopasz folt, őszül a haj, fáradt a tekintet. Bár a Führer próbál felvidítani.
  Bárhogy is legyen, teljesítenie kell utolsó küldetését, és meg kell hódítania a Szovjetuniót. És így, még ha a Führer meghal is, körülbelül ezer fia van, amelyet természetes megtermékenyítéssel szereztek. És egyiküket a legjobbnak, legtehetségesebbnek fogják elismerni, és elfoglalják a Föld bolygó történetének legnagyobb diktátorának trónját.
  Mindenesetre a késlekedés túl kockázatos, és bár a nukleáris fegyverek nem működnek, Hitler csak az első szakaszban több mint ötvenmillió katonát dobott a Szovjetunióra. Rengeteg tank, repülőgép és repülő korong. És ez egy kolosszális hatalom.
  A Szovjetunió folytatta a fegyverek modernizálását. Megjelent a T-64 tank, nehezebb és erős, 125 mm-es fegyverrel, amely képes áthatolni a tollhéjakkal és a piramis alakú német járművekkel. Igaz, a T-64-es gyártása még csak most kezdődött. A fő harckocsi továbbra is a T-54 volt, nem elég erős a német modellekkel szemben. Ez is az egyik oka annak, hogy Hitler sietett az Oroszország elleni agresszióval.
  Az IS-11 nem fogott fel... Az IS-12 egy 203 mm-es ágyúval készült géppel készült, de túl drágának, nehéznek és nagynak bizonyult. Az IS-15 kompromisszum volt a 152 mm-es, hosszú csövű lövegben. Ez a gép egy megnagyobbított T-64-re hasonlított, és a gyártás is csak most kezdődött.
  A német fő harckocsi, a Panther-6 piramis alakú volt, és kissé továbbfejlesztették a Panther-7-be, így a fegyver kalibere 88 mm-re nőtt, hogy nagyobb pusztítást produkáljon. És a motor, amely erősebb 3000 lóerőt telepített, óriási sebességet és manőverezhetőséget biztosít, miközben megtartja az ötven tonnás súlyt, és javítja a páncél minőségét.
  Még a legújabb szovjet T-64 is észrevehetően alulmúlta a németet menetteljesítményben és az oldalak és a homlok védelmében is. De a T-64 legalább behatolt a németbe, igaz, kis távolságból.
  Az égen a németek is erősebbek voltak és a gépek mennyisége és minősége. És nem sikerült saját diszkót létrehozniuk a Szovjetunióban. A németek pedig hősugarakat telepítettek a Belontsi korongokra - például lézereket -, és hatékonyabban tudták végrehajtani a héját.
  A nácik között pedig tíz hangos sebességgel repültek a diszkók. És valójában hatalmas. Ilyen erős a Harmadik Birodalom hadserege.
  És vannak földalatti tankjaik. És még sok más klassz dolog. Röviden, Beriának gyakorlatilag nincs esélye.
  De a szovjet csapatoknak kolosszális védelmi erejük van. Az invázió pedig légi offenzívával kezdődött. Az erők egyenlőtlenek, és a németek szétverik a szovjet városokat. Tízezren költöznek át Oroszországon, és elfoglalják Szmolenszket.
  Natasha úgy döntött:
  - Kényszeríteni kell Hitlert és bandáját, hogy távolítsák el a csapatokat a Szovjetunióból, és engedjék szabadon a fogságba esett gyerekeket!
  A játékos Zoya egyetértett ezzel:
  - Dehogynem kell! És mentsd meg őseidet a fasizmustól!
  Augustine mezítláb taposva jegyezte meg:
  Minden kétség nélkül megtesszük!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Ehhez minden eszközünk megvan!
  Alig van szó, és a négy női harcos megtámadja a fasiszta hordákat.
  Isten orosz századának harcosai és mutáns boszorkányok ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Természetesen négy lány nagyon híresen vette a Wehrmacht tankjainak és repülőgépeinek megsemmisítését. Kezdettől fogva kézzel-lábbal zúzták őket, erőtér borította őket. De...
  Mintha a föld alól került volna elő, megjelent Oleg Rybachenko és Natasha legkisebb lánya, Margarita Korshunova.
  Fénykardokat ragadtak és nanobotokkal töltöttek. Elindultak, hogy megsemmisítsék a gyűlölt fasisztákat. Így a négyből hatos lett.
  Natasha Korshunova csupasz, cizellált lábát csattogtatva megjegyezte:
  - Így? Nos, mi a sorsunk, másként nem győzhetjük le!
  Az agresszív aranyhajú Zoya, aki továbbra is szétverte a németeket, logikusan megjegyezte:
  - Csináljunk gyorsabban! Mentsük meg a Szovjetuniót!
  Oleg Ribacsenko, egy tizenkét évesnél nem idősebb mezítlábas fiú karddal üvöltötte a nácikat, gyalogosokkal és tankokkal egyaránt:
  - Soha ne add fel!
  A fiú mezítlábáról pedig egy éles korong repült, ami egyszerre három fasiszta repülőt vágott le!
  Margarita Korshunova csupasz sarkával sziporkázva legyűrte az ellenfelet, a harckocsikat és a gyalogosokat is, fogát kitárta, és felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha Korshunova szintén gyilkosan kitárta csupasz lábujjait, és felüvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a fénykardjai átmentek a nácik malmán. Aztán a robbantók a tankokhoz vágtak, és levágták a csapásokat. A repülők is megkapták.
  A vörös hajú Ágoston, átvágva az ellenségeken, felsikoltott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Cool Zoya, aki fehér, barna katonákat és tankokat vágott le repülőgépekkel, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. A tankok és a fehér vadászgépek pedig zuhannak, és égnek a farok a repülőktől.
  Szvetlana Hófehérke megvágja a molnárt, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál, ellenséges repülőket lövöldöz le és nyikorog:
  - Oroszország anya számára emberi űrbirodalom lesz, nyerj!
  Oleg Rybachenko előrenyomul a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  Mozgás közben pedig mindenki fejét és szájkosarát vágja, és egyben tanktornyokat is.
  A terminátor lány, Margarita az ellenfeleket, repülőgépeket és tankokat is megsemmisíti.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  És itt van Natasha Korshunova offenzívában. Levágja magának a nácikat tankokkal, repülőgépekkel és énekel:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábáról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány, aki tankokat rombol.
  Zoja Angelszkaja támadásban. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - harckocsikat és repülőgépeket lő le.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Ágoston, aki lézerkardokkal vágja le a nácikat, és kiirtja a barna katonákat a tankokkal együtt, sikolt:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet belőni az ellenséget, valami olyasmit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok! Huszonkettedik század!
  Szvetlana Hófehérke támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Sok harcost zúzott össze, tankokkal és repülőgépekkel együtt, és sikolt:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko felugrott. A fiú bukfencet vágott. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival tűket dobált, tankokat és repülőgépeket döngett, gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  A kemény lány, Margarita Korshunova támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita agresszíven nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha Korshunova is nagyon menő támadásban.
  És mezítláb dob, és szalmából köp, leüt tankokat és repülőket.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya Angelskaya megrohamozza a náci holttestek eltömődését. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig zuhannak és zuhannak, tankokkal és repülőgépekkel együtt.
  Zoya lány kiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott, egy hely tankokkal és repülőgépekkel.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon - repülők és tankok zuhannak le.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston az álmok vad eksztázisában csupasz sarkával pulzárt küld és üvölt:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb rengeteg éles, mérgező tűt lövell le, amelyek repülőgépeket lőnek le, és átszúrják a tankok páncélját.
  Svetlana Hófehérke a csatában. És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana Snow White énekel:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh. És még több összetört tank és repülőgép.
  Oleg Rybachenko a támadójátékban, minden felgyorsul. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos iskoláslány, tevékenységében teljes terminátor. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Itt Natasha Korshunova felgyorsította a mozdulatokat. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben, tankokkal és repülőgépekkel együtt.
  Natasha Korshunova egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoja Angelszkaja támadásban. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem egy száz nácit és egy csomó tankot tört össze repülőgépekkel. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustina a présizmokkal játszva, mellkasát skarlátvörös mellbimbókkal rázva énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Szvetlana Hófehérke is támadásban van. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. És máris barna vadászgépek tömege zuhant az árokba és az utak mentén, törött tankokkal és repülőgépekkel együtt.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  A karate gyerek, Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek, egy rakás összetört autó repülőgépekkel.
  A feltaláló fiú eszébe jut egy vad stratégia. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko gyerekgyilkos nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. A legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat, tankokkal és repülőgépekkel együtt.
  A mezítlábas lány, Margarita is harcban áll. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott. És velük tankok és repülőgépek.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elviszi és összetöri néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha Korshunova a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány nácit öltek meg már tankokkal és repülőgépekkel együtt.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha Korshunova kiabál:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz! Még egy rubelt se vegyen be!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya Angelskaya mozgásban van, és sok barna harcost levágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű megöl több nácit vagy lelő egy repülőgépet egy tankkal. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana Hófehérke mozgásban. Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. Aztán szívószálból köp - repülőket döngetve. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyiss egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Már jó pár éves, mindenki kalandozik Natasával és társasággal, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról. Repülőgépek és tankok egyaránt.
  Margarita Korshunova csupasz, kerek sarkú cipőben csillogó elragadtatással énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűsorozatot dobott a nácikra, tankjaikra és repülőgépeikre, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha Korshunova a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya Angelskaya vad mozgásban. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Úgy tör át az ellenfeleken, tankokkal és repülőgépekkel együtt, mint egy üvöltés:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és húst és fémet vágnak a repülőgép duralumíniummal.
  Szvetlana Hófehérke is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  A mezítlábas jóképű, izmos fiú Oleg ismét százas nácik, meteort cipelve, híresen levágva. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni a repülőgépek tömegét az égen.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  A mezítlábas lány, Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És átvág nagy tisztásokon, tankok és repülőgépek között.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  Natasha Korshunova még dühösebb a támadásban. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha Korshunova fogta és énekelte:
  - A rúgásom mezítláb vakít!
  A helyszíni futás közös egyeztetés!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, a tankok égtek, a repülőgépek lángokban álltak.
  Egy harcos szépség. Olyan barna armadát veri magára.
  Zoya Angelskaya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit legyűr. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoja Angelszkaja elvette, megrázta telt keblének skarlátvörös mellbimbóit, és nyikorgott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha Korshunova örömében felkiáltott:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Mezítlábas Augustine mozgásban. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár transzparens lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom! Vele természetes fénnyel, festék nélkül szállt harcba.
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  A terminátor fiú, Oleg Rybacsenko felmordult:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita Korshunova mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És ismét csupasz lábujjakkal indít egy halálos, leütő repülőgépet.
  Natasha Korshunova a csatában nem rosszabb, mint ellenfelei. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni. A náciknak pedig nehéz dolguk van: repülők és tankok zuhannak.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Szvetlana Hófehérke, aki levágta az ellenséget és lelőtte a repülőket, csicseregte:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoja Angelszkaja nyikorgott, mezítláb tűket dobált, lebarnult lábával tankokat és repülőket döngött:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha Korshunova, a nácik levágása, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Rybachenko, egy szinte meztelen, jóképű, izmos fiú, egyedül rövidnadrágban, nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  A szép lány, Margarita csupasz lábujjakkal dobta a lábát, egy darab antianyagot, és énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A zseniális fiú a lábával elindított egy helikopter légcsavart. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  A terminátor fiú, Oleg, barna katonákat vágva, gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha Korshunova az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoja Angelszkaja hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Mezítlábas és tüzes Augustine, a lábával hadonászva és éles szélű horogkereszteket dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Szvetlana Hófehérke, aki csupasz sarkával egy hiperplazmagolyót dobált, azonnal megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. A húst felszakítják, a tankok tornyait és a repülőgépek farkát lerombolják.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha Korshunova a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És ekkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Rybachenko, egy jóképű, izmos, rövidnadrágos fiú gurgulázott:
  - Ó, korán, védelmet ad a szarvaknak!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha Korshunova feldarabolta a nácikat, és felsikoltott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A meztelen, kerek, gyereksarkú terminátor fiú, aki megadja magát a pulzárnak és pusztítja a nácikat, ellenkezett:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha Korshunova egyetértett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel repülőgépekkel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Svetlana Snow White ismét levágta az ellenséget, lerombolta a tankok tornyait és a repülőgépek farkát.
  Zoya Angelskaya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felsikoltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, jó lesz!
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban. És hogyan égnek a tankok és égnek a repülők.
  De a mezítlábas, tunikás lány, Margarita Korshunova, hogyan küzd. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Natasha Korshunova keményen megjegyezte, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  A menő fiú, Oleg Rybacsenko harcban áll, és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita Korshunova, szétzúzva a barna sereget, átvágva a tankokon és a repülőgépek farkán, felvette:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha Korshunova elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoja Angelszkaja széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És ő is felvesz és elenged egy csillagot mezítláb, és levégez egy csomó fasisztát.
  Natasha Korshunova elvette, és kiengedte, villámot csapott a skarlátvörös mellbimbóból, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoja Angelszkaja, aki szintén repülőgépekkel pusztította a nácikat és tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  A vörös hajú Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Szvetlana Hófehérke nagyon dühöng az offenzívában, főleg a tankok és a repülőgépek ledöntésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Izmos, domború, rövidnadrágos kölyök Oleg Rybachenko, fütyülve ütögeti a varjakat, nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Gyönyörű Margarita mozgásban. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  A csupasz sarkával sziporkázó Margarita Korshunova vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha Korshunova a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan! És vége a diktátornak!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya Angelskaya is támadólag van. Olyan dühös kurva.
  Ő pedig fogta, és gurgulázott:
  - Apánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És a vörös hajú, csupasz sarkukkal és Augustine rubin mellbimbóival csillogó, válaszul üvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Persze az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Ágoston az ellenfeleket legyűrve felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana Hófehérke, leverve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Vöröshajú Augustine megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  Csupasz, cizellált lábairól pedig újra elszáll a teljes megsemmisülés jelene! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  És akkor a lány, mint egy skarlátvörös mellbimbóból, villám csap.
  Oleg Ribacsenko csupasz sarkával küldte a halálajándékokat, és így válaszolt:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal feldarabolta őket, és csupasz lábujjakkal tűket dobált, tankokat és repülőgépeket egyszerre pusztított el, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha Korshunova, a barna harcosokat, tankokkal és repülőgépekkel pusztítva, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Mezítlábas, jóképű, rövidnadrágos fiú, Oleg Rybacsenko, aki az ellenfeleket vágja, kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, egy verekedős fémtörő lány a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját énekelte, levágva:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Akkor jó munkát végeztek a nácikkal...
  Itt Hitler és csapata térdre borult a lányok és gyerekek előtt.
  Natasha Korshunova mindenekelőtt arra kényszerítette a nácit, hogy megcsókolja a mezítláb.
  Aztán Hitler és egész kísérete megcsókolta más lányok csupasz talpát és sarkát is. És nyelvükkel nyaldosták a sarkukat. És egy nagyon jóképű szőke fiút, Oleg Rybachenkot megcsókolta a lány mezítláb.
  Miután nagyon elégedett volt a hím paraziták megaláztatásával, Nataska ezt parancsolta:
  - Nos, amíg nem öltünk meg mindenkit, írja alá a parancsot a Harmadik Birodalom teljes és feltétel nélküli átadásáról a Szovjetuniónak!
  Minden jó, ha a vége jó. A Harmadik Birodalom kapitulált, és a hatalmas Wehrmachtot leszerelték. Hitler és csapata Berija börtönébe ment.
  Az ítélet gyors volt, de igazságos. 1959. június 22-én Hitlert felakasztották közvetlenül a Vörös téren!
  
  
  
  
  FUHRER ÖRDÖG ÁLMA MEGVÁLTOZTATJA A TÖRTÉNELEMET
  Hitler a negyvenegyedik évben meggondolta magát, hogy a fővárost Moszkvát a Szovjetunióhoz vegye. Ennek egyik oka az volt, hogy a Führernek álma volt a Wehrmacht teljes vereségéről. 1941. november 20-án pedig Hitler békét ajánlott Sztálinnak. A Szovjetunió vezetője, akit a korábbi vereségek traumáztak, beleegyezett. A németek mindent megkaptak, amit sikerült elfoglalniuk. Szinte egész Ukrajna és Rostov-on-Don városa, valamint Fehéroroszország, a balti államok, Oroszország része.
  Sztálin javaslatára Hitler beleegyezett a cserébe. Oroszország beleegyezett abba, hogy feladja az egész Donbászt és a Don csernozjomban gazdag területeinek egy részét, cserébe egy Leningrádba vezető folyosóért és a határok Moszkvától való kitolásáért. Hitler beleegyezett abba, hogy a szmolenszki régióig kitolja a határokat, de cserébe a Szovjetunió átadta a Donbassznak azt a részét, amelyet a németeknek nem volt idejük elfoglalni, és a Dont gazdag fekete talajjal, amelyre a németek leginkább vágytak. Szevasztopol kivételével szinte az egész Krím német volt. Karéliában a határvonal mentén húzták meg a határt, ami megfelelt a finneknek. Murmanszk a Szovjetunióhoz maradt. Délen a Don mentén húzták meg a határt, és a németek végre biztosíthatták élelmezésbiztonságukat. Donbászból is volt szénük és acéljuk. És ötvözőelemek gazdag lerakódásai. A Wehrmacht olajhiányban maradt, de ez átmeneti volt, mivel Hitler a Közel-Kelet elfoglalását is tervezte. Többé-kevésbé konszolidált.
  A németek valóban azt hitték, hogy Hitler sietett a világgal. De a Führer jobban tudta. Sőt, lehet folytatni a háborút Nyugaton. Először a Führer találkozott Francóval. Mondtam neki, hogy maga látta, hogy a Szovjetunió vereséget szenvedett. A Harmadik Birodalom erősebb, mint valaha, Nagy-Britannia pedig pusztulásra van ítélve. Tehát nem engeded be a németeket Gibraltárba, így osztozni fogsz Franciaország sorsában. És így Gibraltár spanyol lesz, és akár az angol gyarmatok egyes területeire is igényt tarthat. Franco meggyőzésére pedig nincs idő sokáig, a Wehrmacht kezei kioldódnak, teljes irányítás alá kerül egész Afrika és Ázsia nagy része, beleértve Indiát is.
  A Generalissimo egyetértett. És most, decemberben a németek egy hirtelen csapással elfoglalták Gibraltárt, és elzárták a Földközi-tenger keleti bejáratát. Ezzel egy időben a nácik szétverték a máltai brit támaszpontot, és partraszállással elfoglalták.
  Rommel hadteste erősítést kapott és elfoglalta Tolbukot, majd Egyiptomban legyőzte a briteket. Lehullottak, mint a borsó. Egyiptomot elfoglalták, a Szuezi-csatornát pedig lezárták. Ezután a németek beköltöztek Irakba és Kuvaitba. Úgy verték az angolokat, mint a körtedarabot. És leverték őket a Közel-Kelet elfoglalásával. 1942 tavaszán Afrika egész északi részét, a Közel-Keletet és a francia birtokokat elfoglalták. És azt kell mondanom, nagy győzelem volt.
  A németek azonban többet állítottak. És elfoglalták egész Afrikát. A japánok pedig elpusztították az Egyesült Államokat a tengeren. És a győzelmek egymás után következtek. És most, 1942 nyarán Iránt és Indiát egyaránt német fogságba esett. Ősszel pedig végre befejeződött Afrika megszállása. Így a nácik Japánnal egyesülve jelentős területek és erőforrások elfoglalását hajtották végre.
  Nagy-Britannia elvesztette afrikai és ázsiai gyarmatait, és nagyon nehéz helyzetbe került. 1943 tavaszán pedig a németek a japánokkal együtt partra szálltak Ausztráliában. Maga Nagy-Britannia pedig hatalmas bombázásoknak volt kitéve.
  Hitler a nyáron követelte az Oroszlán-birodalom végét. És volt egy aktív tengeralattjáró háború. A németek hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjárókat szereztek. És ezek nagyon komoly erők.
  1943 júliusában végre megtörtént a leszállás. A harcokban harckocsik vettek részt: "Panther", "Tiger" és "Lion" és "Ferdinands". És ugyanazok az ME-309-es vadászgépek és Yu-288-as bombázók. És rettenetes erővel zuhant az angol csapatokra. A szárazföldi csata mindössze tizenegy napig tartott, és a Wehrmacht meggyőző győzelmével végződött.
  És ez a német hadigépezet nagy vívmánya.
  Ezt követően a háború átment az Egyesült Államok oldalára. És Izlandot elfogták. Amerika ezután nem tudta bombázni Európát. Roosevelt észrevehetően megrezzent, és bármilyen feltételekkel békét ajánlott Hitlernek.
  De a nácik úgy döntöttek, hogy befejezik az Egyesült Államokat, és folytatták az offenzívát. A negyvennegyedik évben a sugárhajtású repülőgépek kibocsátása tömegessé vált, és a jenkik szó szerint megzavarták. A Marseille pedig, miután meghaladta az ezer lezuhant repülőgépet, megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét, a repülési osztály hősiességének és hatékonyságának koronáját.
  A Führer elrendelte, hogy Argentínában és Brazíliában szövetségesei segítségével szorítsák meg Amerikát. És haladjunk délről a japánokkal, északról pedig Kanadán keresztül. És olyan volt, mint a dupla harapófogó. Hitler fehér lovon érezte magát.
  Volt egy sorozat első önjáró E is, könnyebb és tökéletesebb. A TA-400 és a Yu-488 elsöprő erőt mutatott. És elkezdték pusztítani az ellenségeket. És szó szerint söpri őket habverővel.
  A nácik pedig szétverik a szövetségeseket. És ezt olyan hatékonyan teszik, hogy az USA összeomlik. Esélyt sem adnak az amerikaiaknak. A német gépkarabélyok a legjobbak a világon, és nincs párjuk. Az év végére megjelennek az első lemezek, melyeket a lamináris sugár miatt nem sikerült letenni. És elpusztították Amerikát.
  Az E sorozat könnyű önjáró fegyverei teljes felsőbbrendűségüket mutatták a Yankee tankokkal szemben. Szó szerint körbejártak, mindent összetörtek, szeletté változtatták és hamuvá lapították. Amerikának esélye sem volt az USA ellen.
  A negyvenötödik évben az Egyesült Államok már leégett. New York és Washington elesett márciusban.
  Áprilisban pedig kapituláció történt. Megtörtént tehát a birodalom felosztása. A nácik és a japánok, miután nyertek, ideiglenesen befagyasztották a háborút. Eljött a béke időszaka. 1950. április 20-án megtörtént az űrhajósok első felrepülése a Holdra.
  1953. április 20-án pedig nagy háború tört ki a Harmadik Birodalom és Japán között. Sztálin új utódja, Berija közös háborút ajánlott Hitlernek a Felkelő Nap országával. Hitler azt mondta Beriának, hogy a Szovjetuniónak teljes erővel harcolnia kell, de csak Dél-Szahalint és a Kuril-gerincet fogadja el. És ha, akkor a Harmadik Birodalom elveszi és porrá törli a Szovjetuniót.
  Hitler csapatai technológiailag erősebbek, mint a japánok. A piramis alakú tankok különösen félelmetesek a németeknél. És nem törhetők semmilyen szögből. A sugárhajtású repülés pedig páratlan. A lemezek pedig tíz szonikus lendületet érnek el. Nem, Japán nem tud ellenállni ennek a hatalomnak.
  A Szovjetuniónak is van valamije. A T-54-es tank elvileg nem rossz. De vannak más autók is. Például IS-7, nagyon gyenge fékezőerő. Alenka vezeti ezt a tankot és elpusztítja a japánokat.
  A lány visít és fütyül egy dalt üvölt:
  - És berepült a szamuráj koporsójába,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  Most Beriájuk van Sztálin helyett, és a szovjetek országának új határokat kell meghódítania.
  Japánban vannak E sorozatú tankok, de ezek elavultak és tökéletlenek, korai módosítások. Itt van egy ilyen csinos az IS-7-en ebben az esetben, az E-90. Az autó száznyolc tonnát nyom, negyvennel több, mint a szovjet autóé. A páncélja pedig vastagabb, főleg a homloka. A torony homloka 285 mm, szemben az IS-7 210-zel, a hajótest homloka pedig 250 mm-rel szemben a szovjet gép 150-ével. De a páncél lejtése kisebb lesz. És az oldalak ugyanazok a 150 mm-esek. Igaz, a japán előtolás 150 mm-rel vastagabb lesz a 94-hez képest. A lövegek a japánoknál megközelítőleg megközelítik a 128 mm-t, a szovjeteknél pedig a 130 mm-t. De a szovjet talán egy kicsit jobb. És itt egyre közelebb kerülnek.
  A japánok még mindig jobban védettek a homlokban, de a vezetési teljesítmény rosszabb, bár a szamuráj 1500 lóerős motorral rendelkezik.
  Anyuta csupasz lábujjakkal rácsap Isa páncéljára, és kóvályog:
  - A kommunizmus korszaka lesz az udvaron!
  Alla ez a vörös hajú ördög egyetért:
  - Hát persze hogy lesz!
  Maria nevet, és feláll:
  - A mi pártunk örök győzelem!
  Olimpiai üvöltés:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  És most a szovjet tank eltalálja az ellenséget. És kigyullad, és tépjük darabokra. És szó szerint tönkreteszi a páncélt.
  Alenka kuncogott, és megjegyezte:
  - Nővel jobb!
  A japán Mastodon megsemmisült. És a többi szamuráj tank nem olyan jól védett. És könnyebben legyőzhetők. És tényleg elpusztítja őket, nagyon király.
  Anyuta csupasz sarkával a ravaszt nyomva énekelte:
  - Ne viselje el a szlávok megaláztatását,
  Egy hegyre emelkednénk Oroszországért...
  Ne fogadjunk el több sértést
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  És ismét a lövedék megsemmisítette az E-50 engedéllyel rendelkező tankot. Szintén nem a legjobb autó. Meglehetősen nehéz, de az oldala meglehetősen gyengén védett, és nagy távolságról is áthatolható.
  Erzsébet a T-54-en harcolt, és ez sokkal nehezebb volt számára. De a lány óriási rugalmasságot mutatott. És puszta ujjak segítségével, ahogy lövedéket küld és átszúrja az E-75-öt, és ez nagyon klassz. És hatalmas pusztítás.
  Elena is hatalmas nyomással felrobbant. És halálos erővel csapott.
  És itt a japán ég és összeesik. És szó szerint tönkreteszi.
  Catherine a Twitteren írta:
  Elvitt, elvitt
  Ülök, ülök, lóra!
  És kacsints a partnereikre. És a lányok itt olyan gyönyörűek, és csak egy bikiniben. És persze mezítláb, nagyon szép.
  Elizaveta, egy harcoló nő, aki kiütött egy E-50-est Japánból, felszisszent:
  - Erre a nagy kommunizmusra!
  Ephrasia, összetörve a japánokat, nyikorgott:
  - Túl a határomon!
  Japán kicsivel több mint egy évig kitartott, és vereséget szenvedett. A Harmadik Birodalom pedig világbirodalommá vált.
  1957. április 20-án megkezdődött egy űrhajós repülése a Marsra. És ez egy csodálatos lépés volt.
  1959. április 20-án népszavazást tartottak, amely legalizálta a monarchiát és a birodalmi államformát a Harmadik Birodalomban.
  De Hitler soha nem lett volna Hitler, ha nem akarta volna megoldani a Szovjetunió problémáját. És persze az a vágya, hogy az egész földkerekséget leigázza.
  1961. április 20-án a Harmadik Birodalom megtámadta a Szovjetuniót. Az agresszió könyörtelen és hatalmas erőkkel. Ami nagyon egyenlőtlen.
  A Harmadik hordái pedig már két héttel a harcok kezdete után elkezdtek áramlani Moszkva körül.
  Oleg az offenzívában mindent felgyorsít. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - A győzelem Oroszország birodalmára vár.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadóba lép. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Véres testek egész hegyei.
  Az írófiúnak egy vad stratégia jut eszébe. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg ismét száz nácik, meteort cipelve, levágták. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár zászló lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Röviden azt mondják, hogy egy ilyen csapattal Hitler nem éli túl. 1961. május 9-én pedig Adolf Hitlert a lányok csupasz lábujjakkal a karjánál és lábánál fogva, Margaritát pedig az orránál fogva megtépték, 1961. május 9-én pedig Hitlert elvitték és meghalt! És a Szovjetunió meghódította az egész világot!
  
  A BABA YAGA TÉVEDIK ÉS KÁROSÍTJA A Szovjetuniót!
  Az emberek iránti gyűlölettől vezérelt Baba Yaga beavatkozott a történelem menetébe. Elvette, és mozsárban Zmey Gorynych társaságában megtámadta azokat az amerikai repülőgépeket, amelyek japán repülőgép-hordozókat akartak bombázni. És a kígyó Gorynych, ahogy veszi, és három fejből nagy lángsugárral támad az amerikaiakra. És égessen el több mint száz repülőgépet egyszerre. És a jenkik pánikba esnek. Aztán ott van a Baba Yaga, aki egy füvet dobott a tengerbe, és amerikai repülőgép-hordozók és más hajók, amelyeket hullám borít. Ennek eredményeként Amerika a midwayi csatában teljesen vereséget szenvedett.
  A japánok ezután menet közben elfogták, és a Hawaii-szigetcsoport teljes mértékben átvette az irányítást a Csendes-óceán felett. Szárazföldi erőik pedig megszállták Indiát, és Delhibe vonultak.
  A britek India megtartása érdekében a csapatok egy részét átvitték Egyiptomból, és felhagytak a Fáklya hadművelettel. Amerika szintén nem szállt partra Casablancában, és a németek befagyaszthatták a háborút Afrikában.
  Ez nem mentette meg a nácikat a sztálingrádi vereségtől. De Mainstein ellentámadása győzött. Tekintettel arra, hogy a csapatokat nem vitték át Afrikába, Mainsteinnek több hadosztálya volt, köztük harminc Tigris, amelyek a valós történetben hiába tűntek el a Szahara homokjában. Ráadásul a nácik repülése erősebb volt. Végül is nem költöttek forrásokat Afrika ellátására, és a Harmadik Birodalom elleni légitámadások intenzitása többször is csökkent.
  Megérkezett a keleti frontra, és 1943 márciusára a legendás Marseille ász háromszázra emelte a nyugati fronton lezuhant repülőgépek számát, és igazi mindenkori legendává vált. Keleten pedig a szovjet pilóták keményen megütötték. Marcel nem kerülte el a legforróbb harcokat, és igazi jelenség volt. Egy ember egy egész repülőhadtestet ért.
  A szovjet csapatok több veszteséget szenvedtek el, mint a valós történelemben. Közülük kevesebben kerülték el a bekerítést. A németek pedig nemcsak Harkovot és Belgorodot, hanem Kurszkot is visszafoglalták, és ismét elfoglalták Krasznodont és Vorosilovgradot is.
  A szovjet csapatok sokkot kaptak... Az olvadás során részben felépültek. Légi csaták zajlottak az égen. A németek magukhoz ragadták a kezdeményezést. Eközben a japánok elhaladtak az amerikai artéria mellett Panamában, és elfoglalták a szorost. Az Egyesült Államokban az egész európai irány befagyasztása mellett döntöttek. De a német tengeralattjáró-flotta túl hatékonyan dolgozott, megkínozva a briteket és az amerikaiakat. Churchill pedig, nem kockáztatva a hivatalos békét vagy fegyverszünetet, azt javasolta, hogy a németek fékezzék meg a háborút. Vagyis ne köss békét, de tényleg ne viselj háborút.
  Hitler válaszul a Szovjetuniónak nyújtott minden segítség leállítását követelte. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok visszautasította a kölcsönzést, de azt mondták, hogy eladhatnak valamit Oroszországnak aranyért.
  Emellett a britek és az amerikaiak azt mondták, hogy ha Hitler leállítja a zsidók pusztítását, akkor hitelre eladhatnák az olajtermékeket és a németek számára szükséges egyéb nyersanyagokat. A Führer, miután úgy döntött, hogy a zsidók nem mennek sehova, beleegyezett.
  Először is fel kell számolnunk a Szovjetunióval. Igaz, a Fritzek között nem volt egység. Néhány tábornok azt mondta, hogy meg kell támadniuk Moszkvát. Mások szerint jó ötlet visszafoglalni a Kaukázust.
  A Führer úgy döntött, hogy előrenyomul Voronyezs felé. Aztán fordulj vissza Sztálingrádba. Maga Hitler nagyon akart bosszút állni a város közelében elszenvedett vereségért. A szovjet hírszerzés helyesen sejtette, hogy az ellenség hol fogja a fő csapást mérni, és erős védelmet készített. De sajnos a németek erősek voltak. A "Panther", "Tiger" és különösen a "Lion" tankjaik azonban nem elég tökéletesek.
  Ferdinándokat is használnak, a gépek is igazi állatok. Így a nácik sokkoló ökle 1943. július 5-én támadásba lendült. A nácik igyekeznek előretörni, de egy erőteljes védelem az útjukban van. Ráadásul a tüzérség megelőző, bár nem túl hatékony tüzérségi csapást mért az ellenségre.
  Ezt követően a nácik támadásba lendültek, és észrevehetően be tudtak ékelődni a szovjet csapatok pozícióiba. A nácik több erővel rendelkeznek, és ők uralják a levegőt. Marseille, miután több mint ötszáz repülőgépet lőtt le, megkapta a Vaskereszt nagykeresztjét. Előtte pedig a Vaskereszt lovagkeresztje arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A németek előrenyomultak és előrenyomultak a szovjet védelmen keresztül. Mint egy ütős kos, a "Lev" harckocsi mozgott, a páncélok és fegyverek tekintetében a legerősebb ellenséges mastodon, kilencven tonnás tömegű. És megérti a Ferdinándokat, itt félelmetes erővel léptek fel.
  De a Vörös Hadsereg védelme erős volt, és nem akarta megadni magát. A nácik lassan haladtak előre, és súlyos veszteségeket szenvedtek el. De a levegőben bennük volt a kezdeményezés. És a Focke-Wulf hatékony gép, ha helyesen használják. És kitartó és erős fegyverekkel. Fokozatosan a nácik közeledtek Voronyezhez. De ehhez két hónapba telt. A Fritz végül kifulladt, és halálosan fáradtan megállt, amikor a Don folyóhoz közeledtek. Súlyos felszerelési veszteségeket szenvedtek, különösen a Panthers, valamint a T-4 és T-3 között. A "tigrisek" és az "oroszlánok" valamivel kevesebbet szenvedtek. De sok Lev tank triviálisan elromlott.
  Szünet következett, és a nácik pótolták a kárt. Sztálin abban reménykedett, hogy a télen magához ragadja a kezdeményezést. A sorozatban a levegőben jelent meg az ME-309, amely nagy sebességének és erős fegyvereinek köszönhetően a szovjet repülés kardinális problémája lett. Mint a Yu-288. Eljött a késő ősz és esni kezdett a hó. A Vörös Hadsereg ellentámadást indított Voronyezs irányában és a központban, valamint a Taman-félszigeten.
  Télen sok mindent vissza lehetett nyerni. De Japán váratlanul belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Szárazföldi hadserege nagyon sok volt. Miután sok győzelmet aratott, a szamuráj bosszúra vágyott Khalkhin Gol-on.
  És kolosszális méretű csata bontakozott ki. Támadás Vlagyivosztok ellen, offenzív Primorye-ban és Mongóliában.
  Sztálin felfüggesztette az offenzívát Taman irányában és a központban, és csak Voronyezsben próbált áttörni. Az ottani nácik azonban kitartóan kitartottak. Sok erejük volt.
  Még mindig ők vannak fölényben az égen. Sőt, Japán is elterelte a légi közlekedés egy részét. Győzelem tehát nem volt.
  A szamurájok blokkolni tudták Vlagyivosztokot és elfoglalták Mongólia egy részét. A sikerük azonban itt véget ért. De másrészt a németek túlélték a telet és elkerülték a vereséget, mint a negyvenegyedik és negyvenkettedik évben. És ez nagy siker.
  Májusban a nácik feltöltötték erőiket. Volt egy ME-262-es sugárhajtású vadászgépük a sorozatban, aminek nem volt párja. Marseille pedig ezer repülőt lőtt le. Hétszázötven repülőgépért a vaskereszt lovagkeresztjével tüntették ki platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. És ezer lovagkereszt csillagért ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Marseille így lett minden idők és népek szuper ásza.
  De a Szovjetunió nem könnyíti meg a helyzetet. Május végén a németek újraindították az offenzívát. De csapataik nagyon lassan haladtak előre. A Szovjetunió az új T-34-85 és IS-2 harckocsikat használta, ami problémákat okozott a nácik számára. A németek "Tigers" -2 és "Panther" -2 lettek a főhatalom. Az "Oroszlán" és a "Maus" gyártása megszűnt. A Maus helyett az E-100-ast, egy új generációs harckocsit kezdték fejleszteni. Tömörített elrendezéssel, alacsony sziluettel, a páncél nagy dőlésszögeivel, tökéletesebb és könnyebb futóművel. Az "E" sorozat gépeihez jelentős remény fűződött. És egy nagyon kolosszális erő. A harcok nagyon brutálisak. A németeknek három hónap alatt sikerült visszaszorítaniuk a szovjet csapatokat a Donon túlra. De ennél többet nem értek el.
  Japán háborúban állt Amerikával, és nyáron csak Vlagyivosztok és Habarovszk megrohanására szorítkozott. A szamuráj elvitte Habarovszkot, de Vlagyivosztokot nem. Mongóliában pedig a szamurájok alig haladtak előre.
  1945 telén az amerikaiak még mindig le tudták győzni Japánt, és kiűzték Panamából. És a háború menete másként zajlott.
  1945 telén a Vörös Hadsereg középen előrenyomult, de nem tudta legyőzni a náci védelmet. Márciusban a németek már előrenyomultak délen, de alig haladtak előre.
  Májusban a nácik megpróbáltak előrenyomulni Moszkvában, de nem értek el észrevehető sikert, és két hónapos makacs harcok alatt harminc-negyven kilométert haladtak előre.
  A harcokban részt vettek az E sorozatú önjáró fegyverek, amelyek könnyűek és még mindig tökéletlenek voltak. A sorozatgyártású E-50 harckocsi késett. A sugárhajtású repülőgépek, különösen a bombázók problémát okoztak a Szovjetunió számára. Az égbolton a nácik fölénye megerősödött. Marseille kétezer repülőgépet lőtt le, és megkapta a Lovagkereszt csillagát, egy arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített vaskeresztet. A nyáron a szovjet csapatok ismét megpróbáltak valamit tenni. De nem sikerült... Az év végéig a frontvonal inaktív volt.
  Eljött az 1946-os év.... A németeknek voltak diszkói, de drágák, nehezen gyárthatóak voltak, és az áramló lamináris sugár miatti sebezhetetlenség ellenére maguk sem tudtak tüzelni. Tehát nem adott döntő előnyt. De az ME-262 X sorozatban egy nagyon erős vadászgép, szárnyas szárnyakkal. És ME-1100 változó szárnyakkal. És a TA-283 kiterjesztett törzsű. A Yu-287 és a TA-500 is hatmotoros sugárhajtású repülőgép. És még sok más technológia.
  A Szovjetunió még mindig le van maradva ebben a tekintetben, és az égbolton a náciknak teljes a kezdeményezésük.
  Az E-50 harckocsi végül bekerült a sorozatba és az E-75. A gépek szűk elrendezést kaptak, és könnyebbnek bizonyultak. Az E-50 mindössze ötven tonnát nyomott 1200 lóerős motorral és erősebb páncélzattal. Az E-75 hetvenöt tonnát nyomott, a Tiger-2-nél jóval vastagabb és ferde páncélzattal, erőteljes fegyverzettel és 1500 lóerős motorral.
  A németek május végén offenzívát indítottak Moszkva ellen. Ezúttal sikerült elérniük a Mozhaisk védvonalat, és ott szoros és elkeseredett védekezésbe futottak bele.
  A helyzetet bonyolította Japán szibériai offenzívája. De nem volt túl sikeres. A háború nagyon kegyetlen dolog. Így a szovjet csapatok továbbra is tartották Moszkvát.
  A tél csatákban telt el. Eljött az 1947-es év... A németek tavasszal ismét igyekeztek előretörni. Az E-sorozatú tankjaik tisztességesek voltak. A Szovjetunió átvette az IS-4 és IS-7 sorozatot. De akkor is kis adagokban. És megjelent a T-54 tank, de ismét kis mennyiségben. És még nem volt sugárhajtású repülőgép.
  A nácik délen nyomultak előre. A fő csapást a Kaukázus irányába mérték. És sikerrel járhattak. Áttörték a frontot... A helyzetet súlyosbította Törökország háborúba lépése. Az oszmánok végül legyőzték a habozást. Ráadásul a Harmadik Birodalommal szövetségesek már régóta nem viseltek háborút.
  De Japán egyértelműen veszíteni kezdett ... De ennek ellenére a szamurájok nyáron offenzívát indítottak Szibériában. És ennek eredményeként a nácik vissza tudták foglalni a Kaukázust. 1947 végére szárazföldön elvágták. És 1948 tavaszán végre elfogták.
  Ebben a helyzetben Sztálin bármilyen feltételekkel fegyverszünetet ajánlott fel Hitlernek.
  Miután megkapta a Kaukázus olaját és Ukrajna gabonáját, a Donbass szenet, Hitler úgy döntött, hogy elfogadja Sztálin ajánlatát, de nagyon nehéz feltételek mellett.
  A Szovjetunió visszaküldte a foglyokat, felszereléseket szállított át a Harmadik Birodalomnak, és vállalta, hogy súlyos és hatalmas adót fizet nyersanyagok és arany tekintetében.
  A területi veszteségek is nagyok voltak. Amellett, hogy a németek már elfoglalták, fel kellett adniuk Leningrádot és Murmanszkot, valamint a Karél-félszigetet és Arhangelszket.
  Sztálin a szívét összeszorítva beleegyezett ebbe. És aláírták a békeszerződést.
  A Harmadik Birodalom nyertesnek nyilvánította magát, és Nyugat felé fordult.
  A náci hordák már 1948 őszén átvonultak Afrikán és a Közel-Keleten. A tél folyamán pedig a fekete kontinens nagy részét és az egész Közel-Keletet elfoglalták.
  1949 tavaszán pedig Afrika déli részét is meghódították. A német hidrogén-peroxid-tengeralattjárók lettek a világ legerősebbek, repülőgépeik és lemezeik pedig teljesen páratlanok voltak. Ráadásul 1949-ben a náciknak piramis alakú tankjaik voltak, amelyeket a szövetséges fegyverek semmilyen szögből nem tudtak áthatolni.
  Így aztán 1949 nyarán megtörtént a partraszállás Nagy-Britanniában. Marseille a lezuhant ötezredik repülőgépért megkapta a Lovagkereszt Nagycsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Az USA most egyedül van... Truman békét ajánlott Hitlernek bármilyen feltételekkel. A Führer ezt elutasította. 1950-ben a németek áthaladtak Izlandon és Kanadán, és észak felől közelítették meg az Egyesült Államokat.
  1951-ben a harcok Amerikában is elkezdődtek. A németek a japánokkal együtt Mexikóból és Kanadából is áttörtek. Az Egyesült Államoknak nem volt megfelelő technológiája ahhoz, hogy ellenálljon a náciknak. A Harmadik Birodalom piramis tankjainak nem volt párja, és minden védelmet megtörtek.
  És egyik amerikai város a másik után esett el... 1052. január 30-án az Egyesült Államok kapitulált a Harmadik Birodalom ellen. És a helyzet még élesebbé vált.
  Sztálin 1953. március 5-én halt meg. 1953. április 20-án pedig megtörtént az első emberes repülés a Holdra. Természetesen a németek repültek. És nagyon klassz. A repülés pedig remek volt.
  De eljött a béke és a hódítások megemésztésének ideje. Így kezdődött más országok gyarmatosítása és Hitler birodalmának kialakulása. 1959-ben, április 20-án népszavazást tartottak a Harmadik Birodalom monarchiává és birodalommá alakításáról, Adolf Hitler császárral. A Szovjetunióban pedig Beria uralkodott. Megkapta a hatalmat, mert határozott kézre volt szükség, és ami a legfontosabb, rendre volt szükségük az elszegényedett, háború és jóvátételek által elpusztított Szovjetunióban.
  1960. április 20-án pedig megkezdődött az első ember repülése a Marsra. És nagyon klassz volt. De Hitler 1961 márciusában meghalt. Helyét pedig a mesterséges szaporítással nyert Wolf vette át. Szintén császár és nagyon fiatal.
  Wolf pedig minden további nélkül úgy döntött, hogy háborút indít Japánnal. Azt mondják, nem lehet két nagy birodalom a Földön, hanem csak egy.
  Nos, Beria a Harmadik Birodalom oldalára állt. Sőt, azt mondják, meddig ülhetsz a vödörnél. Japán meghódította a Távol-Kelet egy részét és Primorye-t Oroszországtól. És ez általában kellemetlen és vad.
  Wolf volt az első, aki kijelentette, hogy a Szovjetunió visszaszerezheti Primorye-t, Szibéria részét, és Szahalint, valamint a Kuril-hátságot, de nem többet. Beriának ez jó volt. És a Szovjetunió megkezdte a háborút.
  Nála volt a T-54 és T-55, valamint az IS-10 és IS-12 fő tankja. A németek sokkal fejlettebbek: piramis. És ez természetesen komoly győzelmi igény.
  Japán viszont technológiailag lemaradt a Szovjetunió mögött. A japánok trónján ugyanaz az elmozdíthatatlan Hirohito császár. És persze hatalmat is akar a világ felett. De a nácik gyengébbek.
  A háború 1961. április 20-án kezdődött. Hitler háborúra készült a japánokkal, ő is teljes hatalmat akart a világ felett. Farkas azonban megelőzte. Pontosabban Első és Nagy Adolfnak nem volt ideje. És elkezdődött egy nagy és kegyetlen háború.
  A mérleg nagy erővel vibrált.
  A németek a kezdetektől fogva a fejlettebb technikával magukhoz ragadták a kezdeményezést. De a japánok nagyon hősiesen harcoltak. De az első három hónapban a németek és a Szovjetunió hadserege észrevehetően mélyen behatolhatott a Japán Birodalomba, és sokat fogott.
  A harcok változó sikerrel folytak, de inkább a nácik javára. A németek pedig egyre távolabb kerültek. És ez volt a kolosszális és utánozhatatlan sikerük. Piramis tankjaik speciális műanyagból készültek, és minden védelmet szétvertek. És nem volt kegyelem Japánnak.
  Az IS-12 egy ötven tonnás, homlokában jól védett tank volt, 122 milliméteres ágyúval, de 60EL hosszúságú. És rettenetesen megverte az ellenséget.
  A japán hadsereg elavult és vesztes. Több hónapos harc után a szamurájbirodalom egyharmadát elfoglalták.
  1961 végére pedig a Felkelő Nap Országa elvesztette területének csaknem felét.
  Eljött az 1962-es év... A németek és a Szovjetunió folytatják offenzívájukat... Beria felemelkedésben van. Megint harcok és győzelmek. Egy évvel később, 1962. április 20-án a japán gyarmatbirodalom több mint kétharmadát már elfoglalták. És a háború folytatódik.
  A Szovjetunió hadserege hősiesen harcol...
  Most az akut Hokkaidón landoltak... És 1962. szeptember 3-án Japán kapitulált. És ennek a háborúnak vége.
  Wolf az első, nagy lett és világcsászár. És ismét itt az ideje megemészteni az elfoglalt gyarmati javakat.
  Német járatok különböző bolygókra. 1965-ben a Vénuszra. 1967-ben a Merkúrhoz. 1968-ban pedig a Jupiter műholdjaira.
  Farkasnak azonban ez nem elég, 1971-ben a Szaturnusz műholdait is meglátogatták. És 1971-ben, április 20-án az Első Farkas megtámadta a Szovjetuniót. Úgy döntött, hogy elfogja a Föld bolygó utolsó hatalmát, amely még nem volt alárendelve neki.
  Beria még mindig uralta a Szovjetuniót. Hetvenkét éves volt, vagy még csak nem is.
  És a Harmadik Birodalom csapatai meghódították a területet. A fő csapást Moszkva irányába érte, amit Hitlernek soha nem sikerült elvinnie.
  De eddig természetesen minden a Harmadik Birodalom javára ment. Amelyiknek több hadereje és tankja van.
  De balszerencse, megérkeztek a szovjet csapatok, és csépeljük meg a nácikat, iszonyatos erővel.
  Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Véres testek egész hegyei.
  Az írófiúnak egy vad stratégia jut eszébe. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Nyilvánvaló, hogy egy ilyen csapat elpusztítja a nácikat, még akkor is, ha a Harmadik Birodalom elfoglalta szinte az egész világot, és elkezdett megtelepedni más bolygókon!
  
  OLEG RYBACHENKO Mentsd meg a birodalmat
  MEGJEGYZÉS
  Oleg Rybachenko a halhatatlanságot kapta ajándékba, de meg kell dolgoznia, mivel száz évig szolgált az orosz hadseregben. De másrészt segít Oroszországnak megnyerni a háborút Japánnal, megmenti Makarov admirálist, és sok mesés bravúrt hajt végre!
  . 1. FEJEZET
  Oleg Rybachenko az orosz demiurgosz istenek akaratából fiúvá változott, de nem egyszerű, hanem halhatatlan. És azért küldték, hogy Port Arthurban végezzen egy küldetést - Oroszország védelmében. És olyan gyerek lett belőle, aki körülbelül tíz évesnek tűnt, de rendkívül gyorsnak - gyorsabb, mint egy gepárd, és mindenféle fegyverrel szemben sebezhetetlen. Tízéves fiúként száz évig szolgálja a cári Oroszországot, majd tizenhat éves koráig megőrzi a halhatatlanságot, hogy saját sorsának ura legyen, de időről időre küldetést teljesít az orosz istenek parancsára. demiurgusok.
  És inkarnációja azonnal hatással volt a történelem menetére.
  Oleg Rybachenko tíz éven keresztül a huszadik század elején mérve nem tűnt olyan kicsinek, és azonnal felvették a hadseregbe. Sőt, a fiút könnyen meghajlították és kiegyenesítették az ujjaival, először a kezével, majd a mezítlábával, egy rézcenterrel. Ami benyomást tett.
  Kezdetben a fiúnak sikerült megmentenie Makarov admirálist a haláltól. A fiú nagyon egyszerűen csinálta, belépett a Petropavlovszkba a végzetes tengeri kilépés napján. És triviálisan a kormányhoz ugrott, és meglökve a matrózt, megpördült a hajó.
  Ezt azonban nem értékelték. És a derék negyven korbács volt egy ilyen szemtelenségért.
  De szerencsére az admirális nem halt meg.
  De mégis megkezdődött Port Arthur ostroma. A japánok még mindig előnyben voltak a tengeren, Partridge tábornok pedig túlságosan határozatlan volt.
  De a Port Arthur parancsnoka meghalt, a valós történelemben valóban megsebesült a fején, de néhány milliméteres töredék közelebb került az agyhoz. És Oleg Rybachenko, ismerve a történetet, csak észrevétlenül rácsapott a tenyerére a tábornok halántékára, és egy szilánk eltalálta az agyát, és megölte. Röviden: az áruló, aki feladta a fellegvárat, meghalt, és Kondratenko, Port Arthur védelmének hőse vette át a helyét.
  Az új parancsnok, hogy megerősítse az erőd védelmét, az összes tengerészt és hajótüzérséget a partra íratta, a századot pedig leszerelte, de Port Arthurt megerősítette.
  Makarov admirális ebben teljes mértékben szolidáris volt vele. Ráadásul az orosz flottának nem sikerült megragadnia a kezdeményezést a tengeren ebben a történetben.
  Ennek eredményeként a fellegvárat alaposan megvédték, valamint Kondratenko parancsnok ügyes cselekedeteit. A védekezés jól bírta. Kondratenko időben megerősítette a Vysoky-erőd védelmét, és a japánok nem tudták bevenni.
  Ráadásul, Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan, mezítlábas fiú titánként küzdött minden hidegben. És mindenkit lenyűgözött fenomenális pontosságával.
  A fiú a gépfegyverhez ugrott, és csupasz, kerek, gyerekes sarkát pihentetve megcélozta a fegyvert. És firkálni kezdett. És egyetlen golyó sem ment kárba. A szamurájokat szó szerint sorra vágták.
  Oleg, ez az örökkévaló kisfiú, lelkesedéssel csapkodta magát, és agresszíven dúdolva komponált útközben;
  Novemberben született fiú vagyok
  Az űrkorszakban, a viharos korszakban...
  Virágozzon a cári Oroszország a földön,
  Higgye el, mi kadétok nem vagyunk nyomorékok!
  
  A nagy Isten, Svarog küldött engem,
  Szívvel-lélekkel szolgáld a Hazát...
  Számunkra végül is a Mindenható Fehér Isten -
  Megbirkózunk, higgy a Sátánnal!
  
  Oroszország a szülőföldünk, higgyétek el
  Melyik az egyetlen a világon...
  Bár egy nagyon aktív vadállat támadott,
  Van helyünk nekünk, oroszoknak a bolygón!
  
  Hatalmas határtalan ország
  Amelyet a legbölcsebb király kormányoz...
  Őt örökre nekünk adta a rokon -
  Győzzön Ábel, pusztuljon el Káin!
  
  Bátran védem Port Arthurt,
  Harcolj fiú és mezítláb a hidegben,
  Hidd el, a japánok nem hajoltak,
  A lányok szétterítik a copfukat!
  
  A fiút egyből géppuskával levágták,
  Lekaszált egy vad szamuráj különítményt...
  És egyenesen a szemébe találja a sárgát
  Mi vagyunk a darabokra tépett gonosz úttörői!
  
  Érjük el a kommunizmust örökre
  Az orosz cároknak dicsőséges útjuk van.
  Egy nagy álom valóra válik
  A legendás Svarog dicsőségére!
  
  Hiszünk abban, hogy megvédjük a szülőföldet,
  Harcolok egy nagy, magas hegyen...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  És maga a Lord Perun is tiszta szemű!
  
  A végsőkig a hazánkért vagyok,
  Higgye el, nagyon bátran fogok küzdeni...
  Miklós cár helyettesítette apámat,
  Júdást nyárfára akasztjuk!
  
  Oroszország csak egy ideális
  A világ szenteinek és bölcs embereinek országa...
  Arról álmodtam, hogy dicsőséget találok benne, fiú,
  És bálványsá tette Marsot és Krisztust!
  
  Hiszem, hogy Lada az istenek anyja,
  Amit az univerzum szeretete ad...
  További szavakra van szükségünk az imához,
  Mária örökké dicsérje a szüzet!
  
  Miklós cár segítünk neked,
  A japánok legyőzéséhez higgy a kegyetlennek...
  Svarog unokái, mi a szülés fiai vagyunk,
  És ratiban hiszünk a menő dokkokban!
  
  És itt harcol az óriásfiú,
  Melyik géppuska kaszál...
  Az Úr mindig egy velünk,
  Krisztus csapása valóban felfújja a felhőket!
  
  Nos, mit keményítettek a japánok?
  Port Arthurt nem tudod meghódítani...
  Megalapítjuk az orosz világot mindenütt,
  És lesz egy Lada figura arannyal!
  
  Mert a király hűséges lesz mindörökké,
  Megmentjük őt és a Szent Szülőföldet...
  A kétfejű címer árnyékában,
  Victoriát menővé varázsoljuk!
  
  Oroszországban minden fiú hős,
  Egy karddal el fog robbanni, megjátszva a fél bolygót...
  Ne lopj lányokat a yasyr-be,
  Legyen dicséret a tetteinkért!
  
  Igen, Oroszországnak vannak úttörői,
  Hogy a piros nyakkendő szorosan meg volt kötve...
  Megőrizzük az igazságosságot, a lelkiismeretet, a becsületet,
  És látjuk a kommunizmust, a nap adta!
  
  És most visszavertük a hordát,
  És megvédték Port Arthur erődjét ...
  Svarog azt mondta: Elfogadom a halottakat,
  A paradicsomban a lányok arra várnak, hogy figurává váljanak!
  A fiú énekelve mezítláb gránátot dobott, széttépve a szamurájokat.
  A gránát egyébként fűrészporból készült, és nagy pusztító ereje volt. Tehát a japánok nem tudnak ellenállni neki.
  Oleg Rybachenko írta és énekelte:
  És a szamuráj a földre repült,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  A védekezéshez való hozzájárulása pedig értékes volt. Makarov admirális pedig megmutatta ügyességét a szárazföldön.
  Ráadásul az oroszoknak több készletük és utánpótlásuk volt, köszönhetően a legendás tábornok ügyességének.
  És az a tény, hogy a togói orosz századot sokkal jelentősebben megtépázott.
  December végére a szamurájok kimerültek a támadásokban. Januárban elcsendesedett Kuropatkin kísérlete a blokád feloldására, de nem túl sikeres.
  Februárban a támadást ismét sikerült visszaverni, súlyos veszteségekkel a japánok számára.
  A védekezés során a fiú Oleg Rybachenko hősiesen viselkedett. Az ostrom kezdetén ez a kabinos fiú csak tíz éves volt. A gyerek a felnőttekkel egyenrangúan harcolt, és felderítésre ment.
  Nagyon bátornak és harciasnak mutatta magát. És a védelem kitartott.
  A fiú pedig, visszaverve egy újabb támadást, több száz szamurájt ölt meg egy géppuskával, és nem engedte, hogy elfoglalják a Magas-hegyet. Ugyanakkor a fiú ismét nagy lelkesedéssel énekelt;
  Miklós cár most nagy uralkodó,
  Ön Lenin nem kap lehetőséget a hatalomra...
  Megállítjuk a vad japánok hordáit,
  Tépd orosz szájra az agresszort!
  
  Oroszország örökké uralkodjon az univerzumban,
  Ebben a hatalmas, félelmetes Nikolai cár ...
  Karddal is eltalálhatjuk az ellenséget,
  Ezért harcolsz és mersz!
  
  Oroszország nagysága az univerzumban,
  Senki sem tudja legyőzni az oroszokat...
  Változatlan harci erejével,
  Elűzzük az ellenséget a Hazától!
  
  Szent Szülőföldünk nevében,
  Oroszország megnyeri a csatákat...
  És az oroszok dicsősége romolhatatlan lesz,
  Sikeres vizsgák csak ötre!
  
  Soha nem fogunk térdelni
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub...
  Még sok generáció fog elmúlni
  És örök béke lesz az univerzumban!
  
  Svarog Jézussal jön,
  Egyszerre feltámasztják az összes halottat...
  Végül is a gyógyítás a legmagasabb művészet,
  Hatalmas októberek atyái szülnek!
  
  És Lenin, Sztálin, Nyikolaj és Péter,
  Minden kéz összekulcsol és megért...
  Mi Oroszország zászlaja a büszke univerzumban,
  A Haza ellenségei meghalnak és meghalnak!
  
  Isten áldja Oroszország szolgálatát,
  Emelje fel a legmagasabb talapzatra...
  Svarog, a nagy, félelmetes messiás,
  Higgye el, nem szűntem meg szeretni a katonákat!
  
  Azt fogjuk hinni, hogy hamarosan erősebbek leszünk
  Emelje fel az orosz zászlót a bolygó fölé...
  Kitől lesz egy nagyszerű ötlet,
  Prózában és versben énekelünk!
  
  Milyen jó, amikor Oroszország csillaga
  A világ fölött gyémántként fog ragyogni...
  Végül is bársonyosan öntözött az ég csillaga,
  És üsd az ellenfél szemét!
  
  Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy gyenge,
  Hogy az orosz titánoknak nincs párja...
  Ennek az ortodox államnak a nevében,
  Szedd lóra ezt a fiút!
  
  És harcba rohanunk a világ dicsőségéért,
  Bátran győzni a Hazában...
  Shakespeare-nek nem lehet leírni
  Mennyire lesz dicsőségben seregünk!
  
  Szülőföldünk eléri a kitüntetést,
  A világegyetem összes istenei közül a legjobb...
  Szülőföldünkön mindig szívesen látjuk a vendégeket,
  Ha jósággal jössz, nem vagy gazember!
  
  Szeresd a királyt és Istent, Jézust
  És imádd a Ladát szerelemből...
  Ne légy gyáva a csatában,
  A boldogságot nem lehet vérre építeni!
  
  Az élet örök, viharos és gyönyörű lesz,
  Mindenkinek megvan a bátor helye...
  Veszélyes vitatkozni egy orosz lovaggal,
  Ne számolj akkor problémákat!
  
  De hamarosan béke lesz az univerzumban,
  És a jó győzni fog a nagyságban...
  Boldogságban leszünk, változatlan paradicsomban,
  Az Úr erős szárnyat ad!
  Egy ilyen dallal természetesen az orosz katonák nem veszíthettek. A terminátorfiú pedig nem hiányzott. Más harcosok pedig elképesztő pontossággal lőttek a Vysokaya-hegyet megrohamozó japánokra.
  Már eljött a március... A japánok ismét visszavonultak. A véres vasárnap nem történt Oroszországban, hiszen Miklós cár, mióta Port Arthur kitartott, jó hangulatban volt és kiment a néphez. A király népe is ünnepi hangulatban köszöntötte és vad ujjongott. És minden jól ment.
  Az orosz hadsereget feltöltötték, és egyre több lett. Március végén a japánok megpróbáltak előretörni, de Kuropatkin erői túl nagy számbeli fölényben voltak, és minden támadást visszavertek.
  Noga tábornok szamurájainak legjobb részeit pedig Port Arthur ostroma szorította le. Súlyos veszteségek elszenvedése után a japánok visszavonultak. De Kuropatkin ismét habozott.
  Április végén újabb roham következett, amelyet azonban szintén visszavertek.
  És Oleg Rybachenko, ez a bátor fiú még egy japán ezredest is elfogott, természetesen csapda segítségével.
  Május elején még csak kisebb összetűzések voltak, és 25-én Rozsgyesztvenszkij százada végre belépett Port Arthurba. A híres admirális ötvenegy hajót vitt át egyszerre három óceánon!
  Ezt követően erősítést kapott a védelem. Június elején pedig az utolsó támadás Port Arthur ellen következett. A támadás kétségbeesett és heves. És ismét óriási veszteségekkel taszították a japánokat. A cár végül eltávolította Kuropatkint, és kinevezte Linevicset. 1905. július közepén a japánok végül vereséget szenvedtek. És Port Arthur több mint egy évig tartó hősies védelme véget ért.
  Kondratenko az Elsőhívott Szent András-rendet kapta. És megkapta a marsall rangot. Ezután Rozhdestvensky százada Port Arthurral együtt, Makarov admirális vezetésével legyőzte a japánokat a tengeren. Ráadásul maga Togo admirális is meghalt a csatában.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú ismét kitüntette magát, és személyesen elfoglalta a japánok csatahajóját. Több gyönyörű, mezítlábas lány is megküzdött vele.
  A harcoló Natashka különösen fényesen mutatta meg magát - igazi vulkán a csatában és legyőzhetetlen.
  És amikor egy lány csupasz lábujjjal dob egy gránátot, az óriási csapás és pusztítás. Egy széngránát és olyan pusztító.
  Egy úttörőfiú megtámadja a japánokat, és egyszerre énekel;
  A miénk lesz a Csendes-óceán, hidd el
  A Rod Királyság Oroszországa Miklóssal ...
  És a fenevad elpusztul
  Mi, az ellenség lovagjai mindenkit darabokra tépünk!
  
  Hazám, higgy mindenekelőtt
  Ragyogjanak fényesen a kommunizmus csillagai...
  A siker elkíséri a lovagokat,
  Mi vagyunk az önzetlenség megtestesítői!
  
  Úttörő vagyok, aki betört a háborúba,
  Csak egy mezítlábas fiú...
  De porrá zúzom az ellenfelet,
  És letöröm azokat, akik a szarvak ellen vannak!
  
  Japán miért ment hozzánk
  Ki merted támadni Oroszországot...
  És egyenesen a szemébe került egy sarokkal,
  Svarog, a nagy Úr küldetése!
  
  Szeresd a Lada Anyát Ő Istent,
  Sokakat szült, fényeseket és nagyszerűeket ...
  A nemzetség vitéz fiainak dicsőségére,
  Megállítjuk a vad ellenségek rohamát!
  
  Ne győzd le a japán sárga ruszt,
  Hősünk a csatákban legyőzhetetlen ...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Amikor a nép és a királyi rendszer egyesül!
  
  Ó Nikolai, adunk neked
  A Szent Oroszország számára őshonos szív vagyunk ...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Kinyitja az univerzum ajtaját!
  
  Orosz Krisztus Isten dicsőségére,
  Himnuszokat énekelünk Oroszországunkért...
  Mária szerelme, olyan tiszta
  Mi helyettesíti a zabkását gyerekeknek ebédre!
  
  Hozzád fordítom a tekintetem, Mária,
  A Ladával együtt szeretetet adsz mindenkinek ...
  Bár az Ördög fejszét hegyezett ránk,
  Az Istennő velünk lesz az örök világosságban!
  
  Nem, a nap soha nem fog kimenni
  Határtalan Legfelsőbb Oroszország...
  Nagy álom vált valóra
  Minden ezt hallja a kék ég alatt!
  
  Énekeljük neked az Isten Anyját,
  Zsoltárok és énekek, minden pillanat...
  Ha egy fegyverrel kell harcba indulnunk,
  Hiszen Sztálin és a Nagy Lenin velünk van!
  
  A szülőföldért, Istenért, a hazáért,
  Mi fiúk az ellenféllel harcolunk...
  Tudd, hogy ne legyél átkozott iga,
  Amikor egy orosz katona szuronyát kihegyezik!
  
  Földünkért, harcok úttörője,
  Svarognak sikerült dicsőítenie a szerető arcát ...
  Fényes álmainkban látunk valamit
  Hol fogjuk örökké dicsérni a jóságos Istent!
  
  Röviden, a japánok már kánok,
  És Port Arthur nem adta fel a csatákban ...
  Ezért a Hazát Isten adta nekünk,
  Hogy bátran harcoljatok Oroszországért!
  . 2. FEJEZET
  Japán az Egyesült Államok közvetítésével kénytelen volt békét kötni Oroszországgal.
  Át kellett adnom a Kuril-szigeteket és Tajvant. Oroszország protektorátust biztosított Korea felett, Mandzsúriát, és ellenőrzést Port Arthur felett. Ráadásul Japán hatalmas, egymilliárd aranyjen kártalanítást fizetett a cári Oroszországnak.
  A győzelem megerősítette II. Miklós cár pozícióját. Oroszország kiterjesztette területeit, és a Zheltorossiya kezdett kialakulni a kínai régiókhoz való önkéntes csatlakozás rovására. Nincs Állami Duma - Oroszország abszolút monarchia maradt, parlament nélkül.
  Természetesen a győzelemnek és a politikai stabilitásnak köszönhetően a gazdasági növekedés korábban beindult, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Az első világháború úgy kezdődött, mint a valós történelemben. De Oroszország számára sikeresebben ment. Amelyben a hadsereg nagyobb és jobb volt, többek között Kondratenko tábornagy reformjainak köszönhetően, és erősebb a gazdaság, és magasabb a cár tekintélye.
  Oleg Rybachenko is elkeseredetten és nagyon bátran küzdött. A fiú úgy futott, mint a meteorit. Házi géppuskából firkált a németekre. Aztán gyorsabban futott, mint egy kocsi géppuskával. És lelkesen leverte a Kaiser seregét is.
  Úgy nézett ki, mint egy tíz év körüli fiú, csupasz, gyermeki lábai hevenyészett, halálos fűrészporgránátokat dobáltak.
  A fiú jól irányzott tüzet vezetve magabiztosan dúdolt;
  Hazánk szent ország,
  Dicsőség határtalan hazánknak...
  Az ellenség Sátán nem töri össze,
  Látjuk, távoli megközelítések vagyunk!
  
  Hazám virágozni fog
  Miklós cár a bolygó fölé emelkedik...
  Legyőzhetetlen orosz hadsereg,
  Kerüljünk közelebb a Mindenhatóhoz!
  
  Egyszerű úttörő fiú vagyok,
  De példátlan erővel felruházva...
  És mutatok mindenkinek egy hatalmas példát,
  Hogy ne egy kopott hatosként ismerjenek!
  
  Hiszek veled, Uram Jézus,
  Te vagy a legerősebb az egész univerzumban,
  És imádkozom hozzád Ladával együtt,
  Irányítani a teremtés csatornáját!
  
  Hamarosan a Marson leszünk, hidd el
  Hazánk fogja uralni a bolygót...
  És a pokoli Kaiser fenevada összetört,
  Dalban éneklik a lovagok hőstetteit!
  
  A fiú mezítláb fut egy úttörőt,
  A csupasz sarkú lányok rohangálnak...
  Öklével megüti a Kaisert,
  Hiszen lovagjaink az istenekkel beszélgetnek!
  
  Dicsőség Oroszországnak, nagy ország,
  Tudd, hogy a király kiállja a szent kommunizmust...
  Ne győzz le minket, higgy a Sátánnak,
  A fasizmus Boudin hamvaiba került!
  
  Szülőföldünk nem erősebb a világon,
  Nincs szebb Oroszország az univerzumban...
  Én egy sas vagyok, nem egy gonosz veréb,
  Örömet és boldogságot hozok minden embernek!
  
  Bátran hajtunk az ellenség poklába,
  Könnyedén leverjük a nácik ellenfeleit...
  Hamarosan levágjuk a császár szarvát,
  A kommunisták fényének korszaka lesz!
  És a lányok is szétverik a németeket, és olyan híresen. Mezítláb ütik ki őket halálos robbanócsomagokkal. És egyszerre szúrnak szuronyokkal.
  Különösebb szertartás nélkül felhasítják az ellenfelek hasát.
  Natasha énekel;
  Győzelemre várva, győzelemre várva! Miklós cárnak a hegy!
  Zoya csupasz lábujjával lövöldözve és gránátot dobálva megerősíti:
  - Győzelem vár, győzelem vár! Ellenfél te barátságos szurkolsz!
  És a vörös hajú Ágoston, akinek haja proletár zászlóként lobog a szélben, üvölt:
  - Isten óvja a királyt!
  Svetlana, kiüti a császár katonákat, és csupasz lábujjával gránátokat dobál, rikolt:
  - Lada velünk van!
  Ezek a lányok itt harcolnak és gyönyörűek. Az izmaik pedig gördülnek a cserzett bőr alatt.
  A háború valamivel több mint egy évig tartott, és Ausztria-Magyarország összeomlásával, valamint az Oszmán Birodalom és Németország megadásával ért véget. Bulgária pedig, látva, milyen szagú, Szerbia és Oroszország oldalára állt, ahogy egyébként Olaszország és Japán is.
  Kondratenko tábornagy megkapta a legmagasabb rangot - Generalissimo. És szinte minden rend birtokosa lett, mint Suvorov. Bruszilov tábornagy lett. Kolchak admirális karriert csinált, Kornyilov pedig Denikin. A cári Oroszország magához csatolta: Galícia, Bukovina, Krakkói vajda, Poznani régió, Klaipeda. Csehszlovákia is az Orosz Birodalom része lett. Kis-Ázsia pedig Konstantinápolyval. És Észak-Irak.
  Összességében jól alakult. A japánok felosztották a német gyarmatokat Oroszországgal a Csendes-óceánon.
  Ezután Szaúd-Arábiát felosztották Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia között. Rövid háború után Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt.
  Oleg Rybachenko részt vett ebben a háborúban. A fiú újra harcolt, gyorsabban futott, mint egy gepárd egy gépfegyverrel, és mezítláb gyerekes lábával hatalmas ölőerejű gránátokat dobált. És pusztíts el minden ellenséget.
  A boszorkánylányok pedig harcoltak vele. Nagyon szépen és vidáman énekeltek, amikor szétverték a perzsákat.
  A család gyermekei vagyunk, az istenek lányai,
  És ugyanakkor mezítlábas Komszomol-tagok ...
  A többletköltés szükségességéről ismerje meg az álmokat
  Nagyon éles a lányok szuronycsapása!
  
  Képesek leszünk legyőzni az összes nácit,
  Építendő paloták - a kommunizmus zászlaja...
  A mi legyőzhetetlen orosz medvénk,
  A darwinizmus dogmáinak cáfolata!
  
  Gyönyörű lányok vagyunk, hidd el
  És csupasz sarokkal megütjük az orrát...
  Hamarosan nyissuk ki a kommunizmus kapuját,
  Leleplezzük a sötét tudatlant!
  
  Itt mezítláb rohanunk a támadáson,
  Elbűvölte lányuk szépsége...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  És a lányoknak olyan zengő hangjuk van!
  
  Legyen híres az orosz föld,
  Nemzedékek nevében született...
  A világ népei egy barátságos család,
  A nagy Lenin segíteni fog nekünk!
  
  De most a dicső Nikolai uralkodik,
  És az óriások harcolnak érte,
  Mindannyian eljutunk oda, csak hiszünk a mennyben,
  Amikor a nép és az orosz cár egyesül!
  
  Így van, a királynak leszünk odaadók,
  Teljes szívvel és lélekkel szolgálni Őt...
  Szeretem Jézust és Ladoyát,
  Örökké Svarog leszek veled!
  
  Orosz isteneink fontosak számunkra,
  A szovjet emberek lelkével szeretjük őket...
  És ez csak a Sátán mesterkedései,
  Amikor Perun a Ladával lesz, visszautasítod!
  
  Szeretem a királyt, ő a saját atyánk,
  Szolgáljátok Őt hűségesen és szeretettel...
  Legyen vége az oroszok ellenségének,
  Bár néha vérrel adják!
  
  Oroszország mindenki számára az univerzumban lesz,
  Csillogni egy kvazárral, fényes és erőteljes ...
  A Hazának nem lesz gondja,
  Bár az ellenfél gonosz felhőket vonzott!
  
  A Mindenható Rúd legyen velünk,
  Ki az egész világegyetem uralkodója...
  Mögöttünk a legnagyobb fehér Isten,
  Aki a maga jóságában uralkodik!
  
  Legyen teremtés a földön,
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom...
  Várva ennek a fényes álomnak a beteljesülését,
  Lesz hely az embereknek egy fényes paradicsomban!
  
  Ó, én szent bölcs Oroszországom,
  A kommunizmus virágzása nevében...
  Az istenek-demiurgok ismerik a rokonaimat,
  És a revansizmus kísérletei nem múlnak el!
  
  Hisszük, hogy az ellenfeleket a porba töröljük,
  Felvonjuk az orosz zászlót az egész univerzumra...
  Legyőzzük a fasisztákat és a dushmanokat,
  És örökké dicsőíteni fogjuk a Családnevet!
  És persze a lányok vésett, csupasz, cserzett lábukkal halálos gránátokat lövöldöznek és dobálnak.
  És nem tudsz ellenállni az ilyen embereknek.
  Aztán a fogoly mudzsahedek meztelen, bőrkeményedéses lányokat csókoltak. Poros, de nagyon csábító lábak.
  És akkor Afganisztán. Igaz, volt egy kis háború. A britek pedig eleinte nem voltak túl szerencsések.
  Oleg Rybachenko azonban megmutatta a fény harcosának nagyszerű szintjét.
  A bikinis lányokkal együtt nagy könnyedséggel legyűrte az ellenséget, szitává változtatva a mudzsahedeket. A lányok pedig csupasz lábujjakkal halálos erejű bombákat dobáltak, és az afgán fegyveresek egész különítményeit tépték szét.
  És a fiú harcolva énekelt, komponált menet közben;
  Úttörő vagyok, harcolnom kell Afganisztánban,
  Szörnyű csaták várnak...
  De az oroszok mindig tudják, hogyan kell harcolni,
  Az ellenség csak nullákat fog számolni!
  
  Legyen dicsőségben a kommunizmus korszaka,
  Amikor eljön Svarog, a nagy Isten...
  Eloszlatni a félelmetes fasizmus hordáit,
  A Wins végtelen számlát nyitott!
  
  Kék az ég Afganisztánban
  Egy mezítlábas fiú rohan át a hegyeken...
  Hivatása klassz dolog,
  Végül is az orosz hit egy szilárd monolit!
  
  A dushmanok egy agresszív felhőben másznak fel,
  De egy bátor úttörő leüti őket,
  Hatalmas harcos fiú Oroszországból,
  Még a felnőtteknek is példát mutat!
  
  Mindannyian hiszünk a kommunizmus győzelmében,
  És ha harcolni kell a királyért...
  szórjuk hamuvá a revansizmus nyáját,
  Nekünk és hegyeknek, meleg tengereknek!
  
  Oroszország uralkodni fog az univerzum felett
  Így hagyta örökül a Legnagyobb Bölcs Rod...
  Változatlan erővel a csatában,
  Koporsóba kergetjük a Haza ellenségeit!
  
  Nem kényszeríthetnek minket térdre az oroszok,
  Számunkra Svarog és a szeretet fehér istene ...
  Elutasítjuk ennek a lustaságnak a bőségét,
  Ha óceánra van szükségünk, ontsunk vért!
  
  Szülőföldünk, Oroszország dicsőségére,
  A lovag meg meri menteni Ruszomat...
  Családunk a Legfelsőbb, Krisztus a küldetés,
  Képes közvetíteni a teremtés fényét!
  
  Szeretem Oroszországot, amely a legkedvesebb mind közül,
  Milyen szép virágok...
  Erősen megmozgatjuk a Führer arcát,
  És a keserű vereségek nem számítanak!
  
  Mögöttünk Lada, a nagy istenek anyja,
  Mögöttünk Perun, Yarilo, hatalom...
  Összetörjük az összes vad nyájának nyomását,
  Segítsünk a gyenge embereken!
  
  Igen, viruljon a haza dicsőségben,
  Az univerzum mindenek fölé fog emelkedni...
  Ábel feltámad, Káin elpusztul,
  Lesz egy veszett gazember a pokolban!
  
  Amikor Oroszország felemeli félelmetes kardját,
  És add nekünk az oroszok erejét, fehér Isten...
  Az alvilág minden gonosz szelleme hamarosan elpusztul,
  Mit segített létrehozni a Legmagasabb Fény!
  
  Higgy hát Istenben, Jézus tiszteletben,
  Higgyünk Krisztusunk dicsőségében...
  Ne idegesítsd fel a szüleidet
  Bízz Rodban a végsőkig!
  
  Akkor nagy jutalom jön,
  És engedd alá az egész világot az oroszoknak...
  Bátran harcolni kell a szülőföldért,
  Svarog nagy Isten és bálvány!
  
  Minden halott feltámad boldogságban,
  Örömben virágzik a korok, mint a szél...
  Ég és föld egyaránt hatalmas hatalmában van,
  Az egész bolygó népei tisztelik a Családot!
  Oleg Rybacsenko így harcolt Afganisztánban a lányokkal. És egyik magabiztos és hangzatos győzelmét a másik után.
  Ez a terminátor fiú! És a csupasz sarkú lány olyan félelmetes és csillogó lett!
  A világ megtalálta a stabilitást és a jólétet. Egészen a nagy gazdasági világválságig, 1929-ig. A gyors növekedés után Oroszország is válságba került.
  1931-ben Japán megtámadta Oroszországot, hogy bosszút álljon a múltbeli vereségekért.
  Természetesen a cári birodalom készen állt a háborúra.
  De ezúttal öngyilkosság történt. A cári csapatok legyőzték a japánokat.
  Oleg Ribacsenko ismét a bátor, de technikailag Oroszországtól messze elmaradó szamurájjal küzdött.
  A fiú egy nagy erejű géppuskából lőtt, százával és ezrével vágva el az orosz szamuráj csapatok támadóállásait. Teljes japán zászlóaljak kivágása és lekaszálása egyszerre.
  Gépfegyvere fáradhatatlannak tűnt. És mindent összetört, és az ellenfeleket szó szerint véres porrá törölte.
  Az örökkévaló gyermek pedig, aki még körülbelül tíz évesnek látszott, de több ereje volt, mint egy elefántnak, csupasz lábujjaival hatalmas erővel robbanó csomagokat dobott. És az ellenség szó szerint a legkisebb részekre szakadt.
  A lányok pedig vele együtt legyűrték és lekaszálták a japánokat. Vágd le őket, mint a borotvaszőröket.
  Ők pedig a nyelvüket mutatták és nevettek.
  És ugyanakkor a lányok nagy lelkesedéssel és lelkesedéssel énekeltek. Örömmel ír szó szerint útközben;
  Oroszország a legnagyobb ország
  Kommunizmust építünk benne a királlyal,
  Örök szövetség adatott nekünk a családdal,
  Hogy minden ember hősnek születik!
  
  Japánt tréfásan legyőzzük
  Hiába támadtad Oroszországot...
  A támadáskor a lány kicsavarja széles kardját,
  Harcosok sárga szakadt!
  
  Komszomol örök harcosai vagyunk,
  Amikor harcolunk, jobban süt a nap...
  Az apák büszkék a mezítláb,
  Mi lovagok már nem vagyunk gyerekek!
  
  Ne bízzon senkiben, aki megállít minket
  Az örökkévaló kommunizmus nevében...
  Gyorsan elűzzük Oroszország ellenségeit,
  Aki gonosz cinizmussal támadt!
  
  Svarog Isten uralkodni fog a hazában,
  A nagy harcosok védőszentje...
  Az ellenséget még a küszöbön sem engedik be,
  Az ezerarcúak teremtőjének mindenható fajtája!
  
  Dicsőséges anyaországi sorsunkért,
  Győzz le mindenkit, tréfásan vágd le az ellenséget...
  Egy dalt akartam dedikálni Rodnak,
  Mi lett a hely a világegyetemi paradicsomban!
  
  Itt futnak a mezítlábas komszomol nők,
  A sarkuk tükörként villog...
  Nyilvánvaló, hogy a szamurájok kaput várnak,
  A harcosok fürgén szakadnak szét!
  
  Ne higgy azoknak, akik egyszerűen gyengék lélekben,
  Lovagok vagyunk a legyőzhetetlen csatákban...
  Te csak egy nyomorult rabszolga vagy
  Lada és Krisztus pedig egy a lélekben!
  
  Van egy piros zászlónk,
  Olyan, mint egy dús rózsa, amely megpirul...
  Megütjük azt, aki a szemébe gonosz,
  Hagyjuk az ötletet, hogy megtámadjuk Oroszországot!
  
  Itt futnak a mezítlábas komszomol nők,
  Gyönyörűek és gyönyörű az arcuk...
  Akik nem kiabálnak gonosz kaput,
  Csak jól bánjunk veled!
  
  Fényes hazánknak egy álom,
  Mindenki dicsőségben él, nagy szépség...
  Minden más csak hiúság
  Bár a szentek arca gyakran elsötétül!
  
  Nos, úgy harcolunk a csatában, mint a sasok,
  És mezítláb rohanunk át a fagyon...
  Erős és büszke Komszomol tagok vagyunk,
  És a Szülőföld fölött hevesen kel fel a Nap!
  
  Itt van a mi szent szülőföldünk dicsősége,
  Zsoltárokat énekelünk és dalokat komponálunk...
  Úttörő fiú vagyok teljesen mezítláb,
  A fagy kínozza a csupasz sarkamat!
  
  De tudd, hogy nem hátrálok meg a céltól,
  Mivel az orosz szükségszellem erősebb...
  Szeretem a család Istenét, mindenkit a szívemből szeretek,
  Hogy eltántorítson egy nevetséges gondolatot!
  
  Dicsőítsük Ladát - az istenek hírnökét,
  Aki szerelmes világokat teremtett...
  További szavakra van szükségünk srácok,
  Nekünk, Perunnak, Svarognak, Yarilo tüzéből!
  
  Japán megpróbálta átvenni a hatalmat
  A mi Port Arthurunk és őseink földjei,
  De itt a vadász játékká változott,
  Nagyon pontosan tüzelünk!
  
  Sok szamurájt lekaszáltunk,
  Ellenségek már nincsenek...
  Kedves lányok vagyunk, kedves fiaim,
  Fölöttünk az Istenek Anyja, Szent Lada!
  
  Egyetlen ellenfél sem ad,
  Nem, az oroszokat nem fogják térden állni látni...
  Isten kerubja arannyal csillog,
  És dicsőítsd Jézust a Családnévvel!
  
  Oroszország sehol sem található ennél szebb,
  Gyönyörű, örök Oroszország...
  Mind nem néz ki több húsznál,
  Tagjai vagyunk a Komszomol mezítlábas messiásnak!
  
  Igen, mi vezettük a szamurájokat,
  A Legmagasabb Rúd segített nekünk ebben a csatában...
  Milyen erősek lettek a sasok
  És a legtökéletesebb Fehér Isten!
  
  A lányokkal is előfordult, hogy verekedtek,
  A fasizmussal tréfásan "Panthers".
  És ádáz sereggel nyertek,
  Annak ellenére, hogy drasztikus intézkedéseket tettek!
  
  Hitler pedig őrnagyot kapott
  Darabokra téptük dühünkben...
  Mint kiderült, a Führer olyan, mint egy bolond,
  És a távolban látni fogjuk a kommunizmust!
  
  Moszkva úgy harcolt a nácizmus ellen, mint egy hegy,
  És mi nehezen, de bátran ellenálltunk...
  Gyönyörű orosz ország
  Amikor szorosan meggyötörtük a Fritzeket!
  
  Mezítláb futni a hidegben
  Lenyűgözzük a komszomol lányokat...
  Erőszakkal hurcolták fogságba Oroszország ellenségeit,
  És nagyon ügyes indulatról tettek tanúbizonyságot!
  
  Sztálingrád közelében keményen a szemébe vágták,
  És a Tigris folyamatosan letörte a törzsét...
  Bár akkor bizony nehéz óra volt,
  De a mezítlábas Komszomol-tagok mindenhatóak!
  
  Így büszkén léptünk be Berlinbe,
  Tudod, milyen hidegvérűség mutatkozott meg...
  Ami tiszteli az orosz egész világot,
  
  Széttéptük Adolfot!
  
  Jó ez a győzelem,
  A csatában mindent kudarc nélkül nyerünk,
  Az orosz csillag ég felettünk,
  És a hitünk a Családból változatlan!
  
  Röviden: kampányunk véget ér,
  A bolygó egész Oroszország részévé válik...
  Mindannyiunknak nagy bevétele lesz,
  Gyémántok öntözték ligeteinket!
  . 3. FEJEZET
  Oleg Rybachenko már tiszt volt, és számos kitüntetése volt. És tisztelték, gyermeki megjelenése ellenére. És még házasodni is sikerült. A karrier tehát jól ment az örökfiúval.
  Kolcsak tengernagy még egyáltalán nem öreg, megmutatta zsenialitását, Ushakovhoz és Makarov admirálishoz hasonlítható. A felkelő nap országát teljesen a tengerbe zúzták, majd elfoglalták.
  A Tokió elleni hadjárat dicsőséges és győzelmes volt. És Oleg Rybachenkonak sikerült kitüntetnie magát azzal, hogy magát a mikadót örökítette meg. És ezért megkapta Oroszország történetének első Szent György-keresztjét arany masnival és gyémántokkal.
  Bár nem merték rangra emelni: a fiú túl gyerekesnek tűnik. Pedig már tíz éves önmagán, vagyis erre az időre tizenhárom évet adhat. De még mindig taknyos gyerek.
  Mindenesetre Oroszország nyert.
  Ezt követte a népszavazás, amelyen a japánok többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett voksolt.
  II. Miklós cár tehát megerősítette hatalmát a Csendes-óceánon. Oroszország tovább haladt Kínán keresztül. A válság miatt meggyengült Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok nem avatkozott bele az Égi Birodalom irányításába.
  1933-ban Hitler hatalomra került Németországban. Elkezdte helyreállítani az egykori birodalom korábbi hatalmát. És persze igyekezett nem veszekedni Oroszországgal.
  Mussolini Olaszországban barátságot ápolt Oroszországgal. És a ravaszul elfoglalt Etiópián, bővítve gyarmataikat. Szóba került egy hármas szövetség létrehozása.
  A cári Oroszország annektálni akarta a gyengülő Anglia és Franciaország összes gyarmatát. Nos, a németek és az olaszok is érthetőek. Az USA-nak megvoltak a maga tervei.
  1937-ben Németország csatlakozott Ausztriához, és létrehozta az Anschlusst. És 1937 novemberében a gép lezuhant Nikolaev másodikkal. A királyság nagyon sikeresen véget ért. II. Miklós hatalmas hódításokat ért el uralkodásának negyvenhárom éve alatt.
  Nagy Miklósnak hívták! És még a Legnagyobbak is magasabbak lettek Nagy Péternél.
  Miklós alatt a munkaidő tíz órára csökkent, hét év oktatás kötelező és ingyenes lett. Az országban az átlagfizetés elérte a havi 75 rubelt, nulla infláció mellett, és a rubel aranytámogatása mellett. A királyi fizetőeszköz volt a legkeményebb és leginkább konvertibilis a világon.
  Oroszországnak volt a legnagyobb szárazföldi hadserege a világon, és a flotta mérete megelőzte Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat is.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, akárcsak a repülőgépek. A helikopterek pedig akkoriban gyakorlatilag az egyedüliek voltak a Földön. A legtöbb és kiváló minőségű tengeralattjáró flotta. A legjobb tüzérség. Fejlett technológiák a televízióban és a videóban. A világ első színes filmjét is a cári Oroszországban kezdték forgatni. Többek között II. Miklós cár fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően.
  Oroszország Kínához való csatlakozása után a népességet tekintve a világ élére került, megelőzve Nagy-Britanniát az összes gyarmatával együtt.
  Miklós cár megreformálta az ortodoxiát és legalizálta a többnejűséget. Ennek a bölcs szuverénnek sok mindenre sikerült. És nem köpve, nem üldözve, nem Oroszországot elvesztve halt el, hanem nagyszerűen. És mindössze néhány milliméteres töredékeltolódás hatott Oroszország történelmére oly módon.
  Ráadásul egy olyan gyönyörű, erős és gyors fiú a múltba költözött, mint Oleg Rybachenko. És azt mondják, a történelemben nincsenek balesetek! Mégis milyenek. II. Miklós és Generalissimo Kondratenko jelensége is ezt mutatta.
  De Miklós cár halála után átmeneti ugrás következett. Eleinte II. Alekszej uralkodó meghalt, mielőtt megkoronázhatták volna. Aztán egy másik örökös, Kirill Vladimirovics Romanov is meghalt. Harmadik Vlagyimir pedig 1938-ban lépett trónra. A király fiatal, de általában nem hülye, és elég erős akaratú és ambiciózus.
  Nos, nekilátott a dolognak! Oroszország, Olaszország, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és a jövőben az Egyesült Államok ellen. Itt persze a Triple Alliance sokkal erősebb.
  1940 májusában Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Nagy-Britanniát. Oroszország megtámadta a francia, angol és holland gyarmatokat. Megkezdődött a területek szertartás nélküli elfoglalása.
  A britek és a franciák nem tudtak ellenállni az orosz hadseregnek. A németek pedig másfél hónap alatt legyőzték és kapitulációra kényszerítették Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát.
  Ezután a Führer elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, és elfoglalta Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Svédországot.
  A háború szinte egy kapuban zajlott. A helyi lakosság támogatásával Oroszország elfoglalta Indiát, Indokínát, Dél-Afganisztánt, Dél-Iránt, a Közel-Keletet és belépett Egyiptomba.
  Oleg Rybachenko mint mindig sikeresen és hatalmas lelkesedéssel küzdött. A fiú egyszerre két géppuskával dolgozott, lekaszálva a brit és francia gyarmati csapatokat. És ez az ő csodálatos hivatása és a csata egy kapuban.
  És a gyerek mezítláb halálos gránátokat dob. A négy lány pedig harcol vele, és nagyon sikeresen.
  Ugyanakkor Oleg Rybachenko nem felejt el énekelni, miközben kiirtja Oroszország ellenségeit;
  A kiborgok korában születni adott,
  Amikor egy számítógép, egy lejátszó van kéznél...
  A világ pedig alapvetően csak egy film
  Nem is tudtam, hogy most más az idő!
  
  Nem kell ostobán megölni a rokonokat,
  A fiú stratégiája a tenyere alatt ...
  A jegyzetfüzet szükségtelenné vált egy cellában,
  A század ismeretlen gyermekei vagyunk a fájdalommal!
  
  De a dühöngő istenek akaratából,
  A fiú egy új világba költözött...
  Itt kevés ököllel lehet nyerni,
  Úgy tűnt, az ördög megvadult!
  
  Háború és üvöltés, pusztulás sötétsége,
  Tele van gyilkosságokkal és jön az éhség...
  Ismerd meg az emberek sorsát,
  Amikor bánat és hideg van a szívben!
  
  Nem kell gondolkodni, az oroszokat nem lehet megtörni,
  Virágozzon Nagy Oroszország...
  Az igazán gonosz tolvajt legyőzik,
  Svarog jön - nagyszerű küldetés!
  
  Itt van Nagy Miklós cár,
  Most Vlagyimir egyszerűen hatalmon van...
  Ő is sasnak mondható,
  És tárja ki szárnyait az egész világon!
  
  Isten orosz Krisztus nevében,
  Tégy jót srácok örömmel...
  Mária szerelme, olyan tiszta
  Mi idegesít a hülyeségeddel!
  
  Oroszországban tudod, hogy minden rendben lesz,
  Felvonja a zászlót az univerzum felett...
  Bár az ellenség kopogtat a vésőn,
  Minket csak a teremtés dicsőít meg!
  
  Hiszem, hogy az orosz Isten fog uralkodni
  Ki teremtette az univerzumok sötétségét...
  Bár a Sátán olyan hatalmas szarv,
  Boldogok fiai leszünk!
  
  Itt Oroszországban új idő van,
  A császár hatalmában van Vlagyimir...
  Romanov a királyi udvarból,
  A sasnak kétfejű szárnya van az egész világon!
  
  A haza nagysága évszázadokon át,
  Vagy talán még Oroszország is örökre megmarad...
  Az orosz folyó határok nélkül folyik,
  És az emberek szívükben emberek lesznek!
  
  Akkor mezítlábas úttörő fiú vagyok,
  Hogy csupasz sarokkal rohan a hidegben.
  De attól, amit Sir támad,
  Vérrel kemény arcot adok neki!
  
  Nem tudod legyőzni a fiút
  Nagyon erős és nagy harcos...
  És még egy tigrist is játékká változtat,
  Mert természeténél fogva győztes!
  
  És a komszomol nők mezítláb futnak,
  A sarkuk rózsaszínűvé válik a hidegtől...
  És hamarosan kaput kap minden ellenség,
  Hagyj haszontalan ötletet!
  
  Itt már bevittük a briteket a dzsungelbe,
  Oroszország ellenségeit együtt ölték meg...
  Sétáltunk a fürge majmok szélén,
  És nagyon agár mérföldeket tekertek!
  Röviden, a fiú nagyon érett lett,
  És elég intelligens tiszt lett...
  A bajusz nem tört át, de már egy titán,
  És újabb példaként szolgál a lovagok számára!
  A fiú harcol és legyűr az ellenségekkel. Aztán az elfogott feketék és sárga-fehér harcosok térdre esnek, és megcsókolják a lányok lábát. És ez olyan nagyszerű.
  Natasha, miután megcsókolta a sarkát, kiáltott:
  - Én a férfiakat szeretem!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Boton pörgetni nagy élvezet!
  És hogyan csattogtat egy elfogott katonának az orrát csupasz sarkával.
  Augustine csupasz lábujjával megragadta az arab orrát, és letérdelni kényszerítette.
  A lány felkiáltott:
  - Agresszív boszorkány vagyok!
  Svetlana is nagyon aktívan harcolt. És annyi különféle katona szólt közbe. A lány pedig arra kényszerítette, hogy csókolja meg a sarkát, és felmordult:
  - Nem tudsz ellenállni!
  Természetesen a gyarmati csapatok nem tudtak ellenállni a cári hadseregnek, és nem is nagyon akartak. Afrika elfoglalása némileg késett az utak hiánya és a hosszadalmas kommunikáció miatt. A németek Gibraltáron és Marokkón keresztül, az oroszok Egyiptomon és tovább Szudánon keresztül vándoroltak át Afrikán.
  A terep azonban inkább akadályozott, mint a brit vagy francia csapatok ellenállása. Kevesen voltak belőlük, és rosszul vannak felfegyverkezve, és többnyire helyi őslakosoktól származnak. Aki nem tudta, hogyan és nem akart harcolni.
  1940-ben Hitler nem mert leszállni Nagy-Britanniában. Légi offenzívát indított, eleinte nem túl sikeres. De 1941 tavaszán orosz repülőgépek léptek be a csatába, és Nagy-Britanniát elkezdték halálra nyomni.
  Augusztusban pedig a közös német-orosz csapatok partraszállása, majd két hét makacs harc után London elfoglalása következett.
  Oleg Rybachenko és a lányok aktívan megrohanták Anglia fővárosát. A fiú ismét mezítláb volt, és gyermeki, vésett lábait pusztító fakéreggránátokkal dobálta, amelyek megdöntötték Nagy-Britannia bármely, még a legerősebb tankját is. Beleértve az ötven tonnás, sőt a nyolcvantonnás "Tortillákat" is alaposan leégett és összetört egy ádáz csatában.
  A fiú a csata közben énekelt, és közben komponált;
  Mi oroszok Nagy-Britanniába jöttünk,
  Meghódítani a megtámadott külföldieket...
  Hogy a szászok rekedtek,
  De mi tiszteljük a nem hívőket!
  
  Oroszország a legnagyobb ország
  Ami az univerzumot építi...
  Ez a baljós köd feloszlik,
  A mi üzletünk pedig az alkotás lesz!
  
  Szeretem az ortodox Krisztust
  A Család ereje legyen bennünk...
  Lada istennő tiszta, mint a kristály,
  A szent idő mindig jó Oroszországban!
  
  Hisszük, hogy az univerzum győzni fog
  Adjunk boldogságot az orosz univerzumnak...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Isten változhatatlan hatalma által!
  
  Szent Oroszországom harcosai,
  Nem hagyják, hogy letérdeljünk...
  Mondd Istennek, Jézus bocsáss meg nekem
  Ha Lenin megengedi, hogy valami túl messzire menjen!
  
  Virágozzon szülőföldünk,
  Könnyen építhetjük benne a szent kommunizmust...
  El fogom söpörni az angol sereget,
  És én örökre hős leszek!
  
  Oroszországunkat az egekbe emeljük,
  És csatában meghódítjuk a büszke Londont...
  Nem csoda, hogy a szent Jézus feltámadt,
  És Oroszország aljasan visszavonul!
  
  Szülőföld, a saját anyám vagy,
  Kétségtelenül szeretlek, mint a napot...
  Az ellenségek egyszerűen szétszakadhatnak,
  Minden jövő nemzedék dicsőségére!
  
  Igen, virágzik határtalan Oroszországunk,
  A gabona nő, mint az aranykalász...
  A győzelmek korlátlan számlát nyitottak,
  Ilyen arcok az ortodox ikonokról!
  
  Oroszországban egy új dicsőséges cár van,
  Vlagyimirnak hívják, Kirill fia...
  Az Úr felállította - uralkodj bölcsen,
  És Oroszország óriás kalapács lesz!
  
  Nos, nagy Hazám,
  Akit senki sem mer elárulni...
  Eloszlik, mint a holló alkonya,
  Vidám orosz ötlet!
  
  Biztosan legyőzzük az oroszlánt
  És hódítsd meg ezt a bevehetetlen Londont...
  Még a Sátán sem tud legyőzni minket
  Szóval bátran támadjuk a hordákat!
  
  Oroszországban nincs helye a gyengéknek,
  Egyszerre legyőzzük az összes ellenséget...
  A haza iránti szeretetet versben fejezzük ki,
  Az ellenség könnyen megkövül!
  
  Most maga a király is térdre esett,
  És meghajolt Oroszország katonái előtt ...
  Hiszen a hitünk erősebb a fémnél,
  Az oroszlán pedig az ágy alá bújt a félelemtől!
  
  Nos, azért születtél katonának, hogy győzz,
  Gyönyörű, hatékony és szórakoztató...
  Hiszem, hogy a hadsereget legyőzik,
  Az erő pedig önként tér vissza hozzánk!
  
  Hiszem, hogy hamarosan hódítunk
  Vénusz, Mars és a huncut Jupiter...
  Milyen határtalan lesz a világ
  Nem pusztítod el a Mindenhatót!
  
  Miután azonban elértük a vonalat,
  Már csak egy kevés van hátra, hogy nyerjünk...
  Aztán édes kulesh-t kapunk,
  Dicsőségben lesznek nagyapáink a ratiban!
  
  Ne bízz abban, akinek gyenge a szíve a félelemtől,
  A gazember soha nem fog diadalmaskodni...
  És persze nem vagy rabszolga,
  Szentjeink bírák lesznek a csatában!
  
  Így esett el London, és a föld a miénk,
  Szabad lett, és olyan ragyogó...
  A bolygón minden csak osztály lesz,
  Az orosz kommunizmus zászlaja alatt!
  A lányok is megküzdöttek az éhes tigrisek vad őrületével.
  Natasha, átvágva a gyarmati katonákon, és csupasz lábujjával gránátot dobott, felmordult:
  - Urald a világot Oroszország!
  Zoya, a Tornyot borító angol hordákat legyűrve, és csupasz lábujjaival szénrobbanóanyag-csomagokat dobált, sikított, fogait gyöngyszemekkel kitárva:
  - Mindenkit összetörök!
  És hogy fog nevetni ez a terminátorlány.
  Augustina is vad hisztériával küzd. És az angolok rubinja, már magában a királyi palotában.
  Karddal átvágja az ellenséget, puszta ujjakkal és ordítva gránátlábakat dob:
  - A cári kommunizmusért!
  De a csatában és Svetlana. Milyen agresszívan harcol. És megannyi harcos - már feldarabolt egy egész halmot.
  És csupasz sarkával beadja magát egy csomag fűrészpornak robbanóanyaggal. És fordítsa fel a tankot.
  Akkor üvölteni fog:
  - Az orosz legyőzhetetlen szellemért!
  Így hát mindannyian megpróbálták, és még a királyt is elfogták, Churchillel együtt.
  Nagy-Britannia miniszterelnöke pedig letérdelt és megcsókolta a lányokat mezítláb poros, véres talpáról.
  És akkor teljesen kénytelen volt megnyalni a Vénusz barlangját. Mitől nevettek olyan vidáman a harcosok.
  Ezt követően az egész keleti félteke, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot is, orosz, német és olasz lett.
  De ott volt még az USA.
  Vlagyimir cár autokratikus döntést hozott, hogy megtámadja Amerikát. Hitler és Mussolini támogatta őt ebben a döntésében. A Harmadik Birodalom Izlandra, majd Grönlandra és Kanadára, a cári Oroszország pedig Alaszkába költözött. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Az Egyesült Államok meglehetősen gyenge harckocsiflottával rendelkezik, és sokkal kisebb a lakossága, mint Oroszország, az összes gyarmatával együtt. Bár a gazdaság fejlett. De egy ilyen szörnyetegnek nem lehet ellenállni.
  Miután 1943-ban offenzívát indítottak, az orosz hadsereg két téli hónap alatt gyorsan elfoglalta Alaszkát. Tavasszal pedig a németekkel együtt szinte egész Kanadát elfoglalta.
  Oleg Rybachenko természetesen itt is harcolt, és markánsan kitűnt hajlíthatatlan hősiességével, kolosszális technikájával és intellektuális erejével.
  A fiú még mindig úgy nézett ki, mint egy gyerek, csak nagyon izmos és rendkívül erős, pontosabban erősebb, mint egy nagy elefánt, és gyorsabb, mint egy gepárd.
  Az amerikaiak elleni támadás során a fiú énekelt, és útközben egy egész verset írt;
  Oroszország a legnagyobb ország,
  Ki uralkodik a világ felett...
  Örök szövetséget adott nekünk a Kin,
  Hogy Ladát évszázadokig bálvány legyen!
  
  Az Egyesült Államok bátran támadott
  Támadunk - elfoglalták Alaszkát...
  A győzelmet eszünkbe juttatjuk,
  És változtassa az egész univerzumot mesévé!
  
  A legszebb Oroszország harcosai,
  A legényünk egy csapással kivágja a tölgyet...
  És te lány még csak ne légy szomorú
  Koschey, a Haláltalan nem fog elpusztítani!
  
  Sok ádáz harcos van Oroszországban,
  Lányok és fiúk rohannak a csatába...
  Nagyapáink és apáink nevében,
  Kétségbeesett harcosok harcolnak!
  
  A lány szökés közben levágja a Fritzet,
  A folyó csupasz jege a lábaddal áttörik...
  Bár az ellenség harcba hívja a Sátánt,
  Büszke lánya leszakad!
  
  Bármilyen harcos óriásunk van,
  Egy csapással söpörd el az ellenséget...
  Nagy családunk évszázadok óta egy,
  Minden Rusichi jó okkal nyer!
  
  Oroszországom virágzik, mint egy koszorú,
  Egy gyönyörű szürke szárnyú galamb...
  A győzelmek végtelen számlát nyitottak,
  Oroszország fiúja egy legyőzhetetlen harcos!
  
  Szülőföldem mindenben szép,
  Bár a szamuráj pimaszul bemászik a csatába...
  A világ népei mind egy család,
  De hevesen kínozzuk az ellenfelet!
  
  És mi kell nekünk Hitlernek - csak egy gyengének,
  Tudd, hogy nem nehéz letörni a szarvát...
  Bár egy dühös morgó támad,
  Bár néha unalmasnak bizonyult!
  
  Az orosz föld gyönyörűen virágzik,
  Mézzel és szeretettel jön...
  Nem hiába győzzük le az ellenséget,
  Vért köpjünk vele!
  
  Milyen jó lesz velünk testvérek,
  Amikor az alvilág összes háborúja elpusztul...
  És repülj, ismerd meg a hordát,
  Az istenek nem hagyják el hazánkat!
  
  Oroszország az elefántok szülőhelye,
  Piramisokat építettünk Egyiptomban...
  Szamarakaravánokat vezettünk,
  És jobb velünk és sisadimával!
  
  Soha nem leszünk csendben
  És ha kell, bátran harcolunk...
  Múlnak a korok, szörnyű évek,
  De visszajövünk, hogy örökre maradjunk!
  
  A rohadt tolvaj nem győz le minket,
  Mamai vereséget szenvedett, mi pedig legyőztük Batut...
  Az ellenségek buzgón törhetnek,
  A lányok mezítláb futnak a hidegben!
  
  A háború véres, évszázadok álma van benne,
  Gyönyörű lesz tudni az egész bolygón...
  Nincs szükség további emberekre, akik ismerik a szavakat
  Hadd szórakozzanak a gyerekek!
  Amikor nehéz dolgunk van, Isten megsegít,
  Maga Svarog kardokat kovácsolt, aki nekünk játszik ...
  Határtalan erőt ad az erőben Rod,
  Mindenki megkapja a helyét a mennyországban!
  
  Jó, ha virágzik a föld
  A Wehrmacht nem kényszerít minket térdre...
  És a vereségek nem számítanak,
  Sztálin, a zseniális Lenin áll mögöttünk!
  
  Szerte Oroszországban, fiú harcosok,
  A lányok sem engednek utat a fiúknak...
  Feladod a végeket,
  Mert mi vagyunk a legnagyobb bírák!
  
  Nem adjuk a náciknak Sztálingrádot,
  Moszkvát sem engedjük át a Fritzeknek...
  Az orosz srác mindig szívesen veszekszik
  Szidjuk az észt - soha ne legyen hülye!
  
  Íme a lányok mezítláb a hóbuckán,
  A büszke egy sorba lépett...
  Egyenesen a koporsóba kergették az ellenfelet,
  Hitlert pedig eléggé megverték!
  
  Most bátran megyünk New Yorkba,
  Készen áll, hogy megtépje a játszó ellenségeket...
  Ilyen srácok vagyunk, mind sasok,
  Hamarosan eljön a győzelem a csodálatos májusban!
  
  A háború úgy dúl, mint egy vulkán
  Dühösen ömlik a láva, és kiköp...
  Meredek csapást mérünk az USA-ra,
  Pedig a komszomol lány mezítláb a hóban!
  
  Ne higgye, hogy ez a Hitler egy óriás,
  Ne higgye, hogy Roosevelt sem nyomorék...
  A szlávok istene, a Legmagasabb Rúd egy,
  És uralkodni fog koronként!
  
  Olyan éles kardjaink vannak
  És hidd el, hogy a pajzsot nem lehet átütni egy lövedékkel ...
  Szóval gyáva csak fogd be
  Nagyon kemény tekintettel gyötörje a lelkiismeret!
  
  A mi hatalmas tankunk csak szupermen,
  Képes áttörni a parancsokat...
  És eljön a viharos változások ideje,
  Bátran telepítünk ágyásokat, elhiszem!
  
  Mezítlábas lány fut
  A hó nem akadály a csupasz sarkával...
  Hiszem, hogy az ellenséget keményen megverik,
  És higgyétek el, hogy Roosevelt nem nevet!
  
  Mit gondolt, hogy tréfásan ugratja Moszkvát?
  És kapj hatalmas ajándékokat...
  Széttörjük, higgy a hordának,
  A Haza megfékezésére tett kísérletek hiábavalók!
  
  De Oroszországunk pompásan virágzik,
  Óriások űrfajtája...
  Előrehaladást hoz a kommunizmusba,
  Amikor a nép és a hadsereg egyesül!
  
  A király uralkodik rajtunk - vitéz uralkodó,
  Aki kihívta az alvilágot...
  Porrá zúztuk az ellenséget
  Bár néha vérrel kell nyerni!
  
  Nem leszünk hallgatag lovagok higgyétek el
  A győzelmet a bátrak és bölcsek kapják...
  Csak egy ragadozó vadállat szakad darabokra,
  És a Nap fényesen kel fel a Szülőföld fölé!
  
  A hóhér nem tudja elhozni a fejszét,
  És Oroszország kardja nem tompítja el a szúrást ...
  Az Úr beterítette fedezékét Oroszországra,
  Bár néha úgy tűnik számunkra, hogy ez nem elég!
  
  Nincs helye a háborúban azoknak, akik verebek,
  Rajta sasok harcolnak vad kiáltással ...
  Öld meg dühében a haza ellenségét,
  Úgy, hogy a szent ragyogó arccal megvonta a vállát!
  Svarog és Lada, és Fighter-Perun,
  Segítenek nekünk az oroszok csatájában ...
  Te fiú-hős patkót hajlítottál,
  Senki sem ítél el téged!
  
  De most eljött az oroszok győzelme,
  Kiszabadultak a New York-i bolondok harcosai...
  Hiszen életünk a legélesebb tű,
  Fejezzük be az utat a legyőzött Berlinben!
  . 4. FEJEZET
  Brazília, Venezuela, Mexikó és más országok hadat üzentek az Egyesült Államoknak.
  Megkezdődött az orosz csapatok mozgása Amerika északi államaiban. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Oroszország és Németország jobbak mind minőségben, mind mennyiségben.
  A lányok Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana a világ legjobb "Kondratenko"-3 tankján, egy hosszú csövű és gyorstüzelő fegyverrel ellátott mobil járművön harcolnak. Nagyon mozgékony, alacsony sziluettű.
  A Kondratenko-3 harckocsi tömege körülbelül negyven tonna, és jól védett. És a pisztoly, a kis, 76 mm-es kaliber ellenére, nagy torkolati sebességgel.
  Shermans, ebbe a tankba semmilyen szögből nem lehet áthatolni. Tehát, hogy...
  A mezítláb és bikiniben harcoló lányok egyszerűen kiirtják az amerikaiakat, és sokat nevetnek.
  Főleg Natasha... És puszta ujjakkal megnyomja a joystickot, mondván:
  - Dicsőség Oroszországomnak!
  Zoya is lő. Ezt csupasz lábujjakkal teszi, megnyomja a joystick gombjait, és kiabál:
  - És az egész szülőföldünk!
  Az Aurora tovább tüzel. Megüti az ellenséget, és fogát kitárva mondja:
  - És a magasabb hatalmak mögöttünk állnak!
  És a lány is nagyon tüzesen kacsint! Csupasz lábujjakkal úgy nyomogatja, mint a joystick gombjait.
  És akkor Svetlana kirúg. Olyan okos és pörgős lány. A szájból napsugarakat bocsát ki. És énekli is:
  - Világsztár vagyok! Még a Sátánnál is gyorsabban futok!
  Az ilyen lányoknál maga az ördög nem szörnyű. Cséplik az amerikaiakat, szorosan körülveszik Chicagót.
  És senkit sem engedni onnan. Mennydörögnek, mondjuk, triviálisan. Ezek a lányok.
  És most a chicagói helyőrség kapitulál. Ismerje meg a miénket!
  Az orosz tankok pedig már közelednek New York felé. Vlagyimir cár elégedetten dörzsöli a kezét. Elmentek valaha idáig az oroszok?
  Lányok és a levegőben bátran harcolnak. Például egy aranyos pár: Maria és Mirabela.
  Megszerzik a számláikat, mezítláb és bikinis szépségeket. Szó szerint nincs mit ellenezniük. Az ilyen lányok itt gyönyörűek és káprázatosan agresszívak és jól célzottak.
  Maria lövést adott le, lelőtt egy tucat repülőgépet, egy sorozatban, és énekelte:
  - Dicsőség neked, szülőföldünk! Oroszország nevében!
  Mirabela is lőtt és üvöltött:
  - De van egy nagy erősségű vezető,
  Harcra hívja a szlávokat...
  Nem tud bánni Oroszországgal
  Amikor Vlagyimir király!
  
  Határozottan, erősen, vasakarattal,
  Úgy néz ki, mint a fémvágás...
  Az oroszoknak nincs szükségük jobb részesedésre -
  Csak az emberek álmodoztak ilyesmiről!
  
  A haza ellenségei Gyehennára vonulnak,
  Az ellenségek nem állítják meg Oroszországot...
  Meghódítjuk az univerzum kiterjedését,
  Csizmák csillognak a menetben!
  Igen, ezek a lányok küzdenek és énekelnek mesterek...
  A New York-i viharzás közepette egyébként az első orosz űrhajós az űrbe repült, körberepült a Föld bolygón. És ez a Romanov-dinasztia cári Oroszországának újabb eredménye.
  Aztán a New York-i helyőrség kapitulált, és Washington hamarosan elesett.
  Oleg Rybachenko kitüntette magát a támadás során. Ez a halhatatlan fiú igazi terminátorként harcolt. Csupasz, gyerekes lába pedig borsót szórt nagy pusztító erejű robbanószerrel.
  A kölyök megtámadta az ellenséget, és közben énekelt, komponált útközben;
  Orosz úttörő sólyom vagyok,
  Ami a királyi hatalmat szolgálja...
  A csatákban mindent példával mutatok meg,
  A Haza örök dicsőségben lesz!
  
  Rod unokái vagyunk és fiai,
  Szent, nagy Mama Lada...
  És a lovagok hisznek a sasoknak,
  Megérdemelten jöttél a díjra!
  Szeretlek szent Oroszország,
  Az ország, amely felett a világ a koronában ítélkezik...
  Harcolj az élmezőnyért, és ne félj,
  Bár néha a démon elpusztít minket!
  
  Legyőzzük a Wehrmachtet
  Ne kényszeríts minket térdre
  El tudtuk venni New Yorkot játék közben,
  Nálunk Vlagyimir cár van - nem Lenin!
  
  A vidéken rajként virágoznak a kertek,
  És a méz illata...
  És nemsokára Roosevelt elpusztul,
  És tudjuk, hogy a világ újat fog építeni!
  
  Ne bízz azokban, akik lélekben gyengék,
  Végtére is, az ember a csatákban mindenható ...
  Ő a király, nem egy szánalmas rabszolga a csatában,
  Erősen üvöltő született fiú!
  
  Úttörő vagyok a király szolgálatában
  Megszoktam, hogy minden módon veszekedjek...
  Szeretem Krisztust és Sztálint
  És a lovag nem búbánat lelkű!
  
  Lesz az emberek birodalma
  Ahol a Fehér Isten örökké uralkodik...
  Az elképzelhetetlen gazember összetört,
  A gonosz Cain a pokolban ég!
  
  Katona koronája évszázadok óta
  Hatalmas kommunizmust kell építeni...
  Higgy a valóra vált álomban
  Öljük meg a Haza ellenségeit!
  
  A kardok élesebbek, mint a szablya
  És vágnak, mint a lézer a borotvával ...
  Így fogunk sztrájkolni
  Mi lesz Roosevelt keményen megverve!
  
  És meg fogjuk ütni Hitlert
  Ha kígyóként mászik be Oroszországba...
  És lesz paradicsom a bolygón,
  Bár néha betöri a tetőt!
  
  Amikor eljön a Nagy Család,
  szentül szolgáljuk őt...
  Győzelem határtalan pontszám,
  Az orosz katona dicsőségére!
  
  Oroszország mindenben nagyszerű,
  Ebben dicsőség és nagyságban boldogság...
  A folyó mély
  És néha rossz idő ömlik az égből!
  
  Nem közbeszólás két folyó között,
  Megszületett a civilizáció...
  Oroszországban az első személy
  Minden emberünk megvan!
  
  Oroszország az ország
  aki piramisokat épített...
  Sátán jött a földre
  De a kerubok védenek!
  
  Nem, soha nem leszünk megdöbbenve
  A szlávokat nem teszik rabszolgává...
  Az orosz eke felszántja a földet,
  Ne hagyd abba a dicső csizmát!
  
  Oroszország mindenütt lovon,
  A nagy királlyal ülve...
  Februárban nem árultuk el
  A Mamaia oroszországi elindítása nélkül!
  
  Ezért virágzik az ország
  Mindannyian nyerünk a világon...
  Roosevelt megkapja a számításait,
  Orosz éltől szélig!
  
  Hát mit kapsz egy fasisztától
  Tőlünk ütővel az arcba....
  Ismerj meg annyi erőt a hazában,
  És Oroszország zászlaja olyan büszke!
  Az egész világ előfizet majd ránk,
  És talán még az univerzum is...
  Svarog te vagy a legmagasabb bálványunk,
  A mi üzletünk pedig az alkotás!
  1943. szeptember 3-án pedig az Egyesült Államok teljesen kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború, amely 1940. május 15-én kezdődött. A háború dicsőséges Oroszország számára és győztes.
  Természetesen Hitler és Mussolini is sokat nyert ebből a háborúból. Mindkét diktátor Afrikában, néhány Európában és az Egyesült Államokban kapott birtokot. Európát végül felosztották az országok között. Bulgária pedig a népszavazás után Bulgária királyságává vált Oroszország részeként.
  Úgy tűnik, hogy a világot újra felosztották, és a kolóniákat meg lehet emészteni. De Hitler természetesen nem lenne Hitler, ha nem akarna többet. Főleg Oroszország legyőzése. És vegye át a területeit.
  És természetesen a németek erősen számítottak új, erősebb fegyverekre. "E" sorozatú harckocsik és ballisztikus rakéták, különösen repülő csészealjakhoz.
  A cári Oroszország azonban lényegesen felülmúlta a Harmadik Birodalom ballisztikus rakétáiban, és 1951. április 12-én még a Holdra is repült.
  És az "E" sorozat tankjai nem rendelkeztek minőségi fölénnyel az oroszokkal szemben.
  És csak a repülő csészealjak voltak rejtélyek. A lamináris sugárnak köszönhetően kiderült, hogy teljesen sebezhetetlenek bármilyen típusú kézi lőfegyverrel szemben. De ugyanakkor ők maguk nem tudtak tüzelni.
  Mussolini meghalt és fia lett a trónon. Hitler nyomást gyakorolt rá, és a fiatalember beleegyezett, hogy harcoljon Oroszországgal. 1955. április 20-án új, harmadik világháború kezdődött. Hitler oldalán állt: Olaszország, Brazília, Argentína, Chile, Mexikó, egyszóval egész Latin-Amerika, kivéve Kubát, amely Oroszországot támogatta. És nem volt több más ország a világon! A harmadik világháború 1955. április 20-án kezdődött. Vlagyimir cár pedig uralkodása legnagyobb kihívásával néz szembe.
  Az egyetlen dolog, ami megvigasztalhatja, az az, hogy ez a háború lesz az utolsó a Föld bolygón zajló háborúk történetében. Hiszen a világ minden országa részt vesz benne!
  Nos, ha egyszer elkezdődött a háború, akkor meg kell vívni! Hitler támadása nem volt különösebb meglepetés. Magyarország, Jugoszlávia, Oroszország része, korlátozott autonómiával, harmadik Vlagyimir cárjuk. Albániát Olaszország megszállta. Minden rendelés rendelésre. A németek Kelet-Poroszországból, Ausztriából, Olaszországból délről igyekeznek előretörni. A harcok pedig Afrikában folynak. Latin országok koalíciója az Egyesült Államokkal. De ott nem túl aktívak. Most hirdettek háborút.
  Hitler pedig eközben mozgatta a fő erőket Európában.
  És kitört a pokoli háború. Az emberiség történetének utolsó nagy háborúja.
  A németek adták le a fő csapást Magyarországon Budapest irányába. Oleg Rybachenko ott harcolt. Még mindig úgy nézett ki, mint egy tíz év körüli fiú. Igaz, fizikálisan nagyon erős, izmos, gyors, és ami a legfontosabb, olyan, mint egy halhatatlan hegymászó. Igen, az író és költő Oleg Rybachenko megkapta a halhatatlanságot, de azzal a feltétellel, hogy körülbelül tíz éves fiú lesz, és gyermeki, de nagyon erős és gyors testben szolgálja Oroszországot. És 1904. január 1-je óta gyerek. Amikor kabinos fiúként letelepedett Port Arthurban. Nos, ő és a fiú nem a legkisebbek, hanem a kezdetektől erősek és gyorsak, és felvitték a hajóra.
  Sőt, amikor kételkedtek abban, hogy nem túl kicsi-e, Oleg Ribacsenko ujjaival egy rézpennyt hajlított egy merészségre. Ezt követően beszélgetés nélkül a hajóra vitték.
  A fiú nagyon sok díjat szerzett, minden háborúban részt vett. Tiszt lett. De úgy nézett ki, mint egy gyerek. Ezért bár számos bravúrért kitüntetést kapott, mégsem tulajdonították az örök fiút a kapitány fölé. És most Oleg Rybachenko több mint fél évszázada a hadseregben van. Régóta megérdemeltem a tiszti nyugdíjat, de ha vasi egészséged van, akkor minek hagyd ott a szolgálatot.
  Sőt, számítógépek, játékkonzolok nélkül a televízió valahogy unalmas. A hadseregben pedig te vagy a kapitány, aki legalább a katonákat vezeti. Igen, még mindig telik az idő.
  Meghalt Generalissimo Kondratenko. Kolcsak főadmirális is meghalt, aki megelőzte Usakovot. Sokan, akikkel Oleg Rybachenko kezdett, a szolgáltatás már nem létezik.
  Pontosabban Port Arthur ostroma óta szinte minden veterán meghalt. Csak Vovka maradt. Ő is akkor még kabinos fiú volt, most pedig már ősz hajú nagypapa. Az igazság még mindig működik. És meglepődik, hogy Oleg ugyanaz a fiú marad, akinek egyetlen sebhelye sincs a testén. Ilyen jelenség az egész orosz, cári hadseregben ismert. Az igazság nagyon hűvösen harcol.
  A fiú Oleg mezítláb, így kellemesebb és ügyesebb. Fegyvert löveg után céloz, és az "E" sorozat német tankjaira lő. A nácik gépei egyszerűen hatalmasak. És úgy tűnik, semmi sem akadályozza meg őket.
  De az örökfiú olyan jól üt, hogy áttöri a fémet. Kifesti a Fritzeket, lebontja a tornyokat és énekel.
  - Vlagyimir cár, orosz cár...
  ortodox szuverén!
  Hamarosan meghódítjuk a világot,
  Elvégre egy kerub van felettünk!
  Hitlernek vége lesz
  És aki hallgatott - jól sikerült!
  A fiú pedig, mintha gránátot dobna, mezítláb, gyereklábbal. Az őszszakállú Vovka nagypapa csak a fejét csóválja.
  Oleg Rybachenko író és költő több mint ötven évet töltött gyermekkorában a XX. És be kell vallanom, sokat láttam. Halhatatlan lévén, már rég elvesztette minden félelmét. A háború pedig a számítógépes stratégiára emlékeztette.
  Könnyű és szórakoztató volt játszani. És jó volt verekedni is. Jó, ha a hajnali harmat a mezítláb alatt, te pedig egy örökké fürdőző, rövidnadrágba öltözött fiú vagy!
  Oleg Rybachenko rövidnadrágban és mezítláb futhat. Port Arthurban a gyerek megtanított cipő nélkül járni, még hidegben is. Hiszen egy halhatatlan test nem tud megfázni vagy megbetegedni, de gyorsan megszokja a hideget, ami nem okoz kárt. Akárcsak Pán Péter. És szinte kellemes mezítláb futni a hóban. Mozgás közben gyakorlatilag nem érződik a hideg, csak nyugodtan ülve, mezítláb enyhén barnulva! De egy fiúnak ez apróság.
  De vannak boszorkánylányok is, Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! A háborúban is részt vesznek. De nem mindig, hanem epizódként. Segített megtartani a Mount High-ot, amikor a legnehezebb volt. Mezítlábas szépségek küzdöttek ott, és bikiniben. Csupasz lábujjakkal, élesen csiszolt korongokkal dobálták a lábukat.
  És karddal vágni. És Oleg Rybachenko ezután kivágott egy géppuskát - az idősebb elvtársak meghaltak. Ennek eredményeként a szamurájok támadása elakadt, és a Magas-hegy megingathatatlannak bizonyult!
  A lányok pedig megmutatták legmagasabb osztályukat és a Valkyries műrepülését.
  És most a németek védekezésre állnak. A cári hadsereg készen áll a háborúra. A Führernek nem sikerült taktikai meglepetést elérnie.
  Az orosz csapatok pedig bátran harcolnak. Úgy tűnik, Hitler többször is átkozni fogja magát, amiért ilyen háborút indított. Ráadásul annak ellenére, hogy a Führernek Európa kétharmada és Afrika egyharmada van fegyver alatt, de mégis
  nem vetélytársa Oroszországnak.
  És a katonák száma is. Az olasz csapatok pedig gyengék. Latin-Amerika országai lassan vesznek részt a háborúban. A hadseregük pedig technikailag és szervezetileg sem túl jó.
  Oroszország tehát továbbra is mélyen védekezésben tartja az ellenséget.
  Tank "Kondratenko"-6 elég módja a harcot ezzel a sorozattal. Igen, és a "Nikolaj" -4 nehezebb, nagyon erős gépnek mutatja magát.
  Az oroszok megküzdhetnek a nehezebb német szörnyekkel.
  Főleg a "Nikolaj"-4-en, ahol Alenka legénysége nagyon szépek és bikiniben vannak a lányok.
  130 mm-es kaliberű pisztoly. Hogyan kell megütni a fasisztákat. Hiába pattogta Hitler a cári Oroszországot. Itt nem könnyű séta ez neki, hanem verés.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És hogy fog nevetni a szépség!
  És akkor Ágoston lövedéket lő az ellenségre. Törd össze a fémet és énekeld:
  Dobogassuk együtt a szívünket!
  És csupasz lábujjakkal nyomogatja a joystick gombjait is. Ez tényleg király lány!
  És itt Maria olyan, mint egy lupanet. És megosztotta a fasisztákat. És pusztítsd el az ellenséget.
  A csupasz lábujjak használata közben. És énekelni is:
  - Szülőföldünk nevében, szent! Legyen a harcos egyszerűen menő!
  És nevetésben tört ki, és mutassa a fogát!
  Aztán az olimpia egy súlyos lupanet lövedékkel. Végül is ő az, amire szüksége van - a leglédúbb almalé!
  És ismét a lányok áttörték az E-50-et, kiütötték a tornyot és nevettek.
  Alenka lövedéket küldött, szétzúzta az E-100-at, át- és átszúrva. És csupasz lábujjak használatával. Miért énekelte a lány:
  - Törd le az ellenséget!
  Anyuta pedig mezítláb csapkod, és nyikorog:
  - Fritz kaput!
  Aztán megüti Augustine-t. Szintén nagyon találóan és csupasz lábujjak használatával, kocogva:
  - Vége Hitlernek!
  És akkor Maria nagyon agresszíven hozzáteszi. Törd össze a fasisztákat és nyikorogj::
  - És aki hallgatott, jó!
  És mutasd a nyelvét!
  Aztán az Olimpia lövedéket küld, megölve ellenfeleit.
  És mezítláb az elengedés és az éneklés során:
  - Teljesen elfogyott!
  És ismét a lány fogja a nyelvet, és megmutatja.
  Szóval levágták...
  A németek az offenzíva kezdete óta tartó egy hónapos harc után ötven kilométerről száz kilométerre haladtak előre, és súlyos, sőt hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Az olaszok Afrikában pedig egy üstben végezték, és körülvették. Csapataikat triviálisan legyőzték.
  Itt május 21-én Adolf Hitler elrendelte, hogy hívják be a hadsereget, és mindannyian 15 és 65 év közötti fegyvert viseltek. A cári hadsereg tartalékokat gyűjtött.
  Mint kiderült, a német lemezek nem olyan szörnyűek a gyakorlatban. Igaz, az orosz gépek kossal is támadhatnak. De ettől el lehet kerülni, köszönhetően a cári hadsereg gépeinek nagy manőverezőképességének.
  Hitlernek a sebezhetetlen csodafegyverre vonatkozó számítása pedig egyáltalán nem valósult meg.
  A cári hadsereg még mindig védekezésben volt. Előre kiásott erős védelmi vonalak, erős védelem. Hadd lélegezzen Hitler. De Afrikában nyomást lehet gyakorolni egy gyengébb, olasz szövetségesre.
  Ha a Führer nem döntene úgy, hogy háborúba kezd a cári Oroszországgal, akkor kétségtelenül Németország nagy, sőt legnagyobb vezetőjeként vonulna be a történelembe. És hát a démon uralni akarta a világot, és mi lett belőle?
  Az orosz lányok a legmenőbbek a világon.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, most is a csata élére áll. Sem golyó, sem töredékek nem viszik el. Kétségbeesett és menő srác.
  Egy fiú rövidnadrágban és mezítláb, a nácik ellen. És gránátokat dobál rájuk, és rohan az ólomesőben.
  Igen, kár, hogy nincs zseniális Kondratenko, de vannak fiatal és tehetséges parancsnokok. Különösen Vasziljevszkij tábornagy, aki már az első világháború idején is kitűnt. És energikusan és ügyesen parancsol.
  A kemény védekezésbe ütköző Fritz pedig reménytelenül elakad benne. De még mindig megpróbálnak áttörni.
  Oleg Rybacsenko, ez az örök fiú nevet, kicsatolja a fogát és énekel:
  - Szülőföldem! Szent Szülőföldem!
  És azt is, hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  És itt van Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana beszállt a csatába. Ők a szent isten, Rod szolgájának örök boszorkányai. Nem mindig harcolnak, különben Oroszország meghódította volna az egész világot. De mindig hatásos és feltűnő.
  A lányok szeretnek ölni: ezek lányok!
  És hogyan fognak rámenni a nácikra, és hogyan fognak beágyazni...
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobnak, megölve a Fritzeket.
  A nácik elakadtak, és egyre több veszteséget szenvednek el. Vaszilevszkij, a nagy stratéga azt javasolja, hogy szétverjék a nácikat és az olaszokat Afrikában. Tehát vannak fürgébbek, és jobb manőverezhetőség mellett az orosz tankok előnyt élveznek. Európában pedig hadd szaladjanak el a nácik. Hogy teljesen kimerítsék az erőforrásaikat.
  Vlagyimir cár elfogadta ezt a tervet. És új erőket helyeztek át Afrikába.
  Erzsébet és legénysége Líbiában harcolt, és elvágta az olasz egységeket. Ott meleg van, és a lány szép bikiniben. Nekik van a legújabb "Kondratenko"-6 tank, amelyen a harcosok megkerülik az olaszok és a Fritz pozícióit, és magabiztosan összetörik őket.
  Erzsébet rálő egy harckocsira Mussolini Jr. birodalmából, és azt mondja:
  - A tengeren, a hullámokon, bundában és kaftánban!
  És természetesen csupasz lábujjakat használ.
  Ekaterina lő utána. Üt egy német autót és ordít:
  - Oroszországban Vlagyimir cár hős!
  Elena megüti, üti a Fritz önjáró fegyverét és csipog:
  - Az anyaországért megölöd Hitlert!
  És végül az olimpia lövedéket bocsát ki. Törd össze a Fritzeket, törd össze és nyikorogj:
  - Az eredmény kiváló lesz!
  És a gyerekek lábának csupasz lábujjait is használja.
  Afrikában május végén és június elején az orosz csapatok jelentős sikereket értek el. A harcok átterjedtek Líbia és Etiópia területére. Június 12-én Tripoli elesett. Június 15-én pedig útnak indult Etiópia fővárosa. Így ifjabb Mussolini katonái elestek. Sajnos nem tudta eltartani az apját.
  És az ő dicsősége is, mint hódító. De Mussolini, miután részt vett az angol és francia gyarmatokon, Caesarnak tekintette magát. Ám túlszárnyalni Caesart, úgy tűnik, meghaladja az erejét.
  Oleg Rybachenko egy üteg parancsnokaként harcolt. És olyan vitézül, hogy a németek nap mint nap több tucat harckocsit veszítettek a tüzéből. Fiát még egy aranykereszttel is kitüntették. És végül mégis megkapták a régóta megérdemelt őrnagyi rangot.
  Korábban nem kisajátították, mert úgy néz ki, mint egy gyerek. De a fiú kiemelkedő hősiességről tett tanúbizonyságot. És a harci képesség.
  1955. június 22-én az Afrikában tartózkodó orosz csapatok végül elfoglalták az olasz Szomáliát. 1955. június 25-én pedig az olasz csapatok etiópiai maradványai kapituláltak.
  A császári hadsereg magabiztosan győzött. Mainstein, akit a Harmadik Birodalom legjobb parancsnokának tartottak, ezt írta naplójába:
  - Felkeltettük a pokoli medvét! Most szakadunk!
  Június végére a németek olyan súlyos veszteségeket szenvedtek el, hogy kénytelenek voltak felfüggeszteni európai offenzívájukat.
  Vlagyimir cár elrendelte, hogy fokozzák a nyomást Afrikában. Először a fekete kontinens, aztán minden más - mondta a kiváló uralkodó! 1955. július 1-jén a németek megpróbáltak előrenyomulni Skandináviában. És rohantak Stockholmba, de nagyon sűrű védekezésbe botlottak. És óriási károkat szenvedtek.
  1955. július elején az orosz csapatok bevonultak a német Algériába.
  Líbia már a cári Oroszország ellenőrzése alatt állt. Volt egy offenzíva és hurkok Nigerből.
  Erzsébet tank legénysége a nácikkal harcol. Nagyon meleg van, és a lányok le is vették a melltartójukat, és most már csak bugyiban vannak a Kondratenko-6 tankban. Pontosan lőnek a nácikra.
  És nagy dolgokat akarnak.
  A cári Oroszország továbbra is autokratikus ország. És még mindig nincs parlamentje. És hogy nem történt meg a forradalom, és nem jött létre a Duma. Maguk a királyok nem akarják korlátozni magukat a hatalomban. A Führer és a Duce pedig diktátorok. Vagyis két rendszer háborúja folyik autoriter rendszerekkel.
  De a cári Oroszország számára ez természetesebb. És makacs és lankadatlan csata folyik.
  Elizabeth csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját, és kilő egy lövedéket. Magában dorombolva:
  Zúzzuk darabokra a fasisztákat!
  Ekaterina szintén csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és elengedett egy gyilkost, dorombolva:
  Buzdítsuk le Hitlert!
  És Elena is veri, kiüti a nácikat és nyikorog:
  - Majd széttépem!
  És azt is, hogyan vigyorogjunk! És csupasz lábbal fogja megnyomni a joystick gombjait.
  És akkor az olimpia, hogy hogyan fog alakulni, és hogyan lupaen. Mindenkit összetör és gurgulázik:
  - Pokoljárás és legénység!
  Ne felejtse el csupasz lábujjakkal megnyomni a joystick gombjait. És megütötte az ellenséget.
  A harcosok valóban nagyon bátrak és csillogó karakterűek.
  Eközben Oleg Ribacsenko visszaverte a Fritz újabb támadását, és ezt énekelte:
  - A szülőföldért és Vlagyimir cárért - hurrá!
  Igen, a valós történelemben volt egy magát oroszországi császárnak kikiáltó Vlagyimir Harmadik, a Romanov-dinasztia feje. És valóban 1938-ban kezdett hivatalosan uralkodni. És akkor Vlagyimir kiderült - igazi király, sőt nagyszerű! Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy az egész Föld császára legyen!
  A győzelem, vagy inkább a támadás tükörképe után Oleg Ribacsenko kártyát váltott beosztottjaival. Egy rövidnadrágos, szőke, nagyon izmos és faragott fiú ősz hajú harcosokkal játszott. Még meglepő módon Oleg idősebb mindegyiküknél. De ez a fiú megvágja magát.
  Emlékezzünk Port Arthurra, a hősies védelemre, amelyből Oroszország dicsősége származott. Nagy dicsőség egyben...
  A halhatatlan fiú megjegyezte:
  - Így oldjuk meg minden problémánkat! Hamarosan eljön az a pillanat, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  A katonák és a tisztek egyetértettek:
  - Hát persze, őrnagy! Nem fognak ölni!
  Oleg ránézett a szalagra a sok érmével. Igen, annyi parancs van már, kevés tábornoknak van. És jó lenne egy címet szerezni magának. Herceg, gróf, herceg!
  Rybachenko herceg - gyönyörűen hangzik!
  A fiú pedig feljebb ugrott, és megpördült a lemezjátszóban.
  A németek megpróbáltak támadni, de ismét visszaverték őket, és óriási, helyrehozhatatlan károkat szenvedtek.
  Júliusban az orosz hadsereg újabb, jelentős sikereket ért el Afrikában. Miközben a cári hadsereg támadásának súlyossága ott volt. Algériában sok a legjobb orosz fegyver. A hónap végére pedig a németeket körülveszik és megsemmisítik az üstben.
  Augusztusban az orosz csapatok áttörték Marokkót is. Kétségbeesetten harcoltak a lányok a "Kondratenko" -6 tankon, és betörtek a sűrűbe.
  Időnként érkeztek hírek a németek meghódolásáról az elfoglalt városokról.
  Nigériában és különböző helyeken voltak harcok. Az oroszok mind létszámban, mind több mobil technikust, illetve a helyi lakosság támogatásával vittek, amit a rasszista fasiszták önmaguk ellen fordítottak.
  Afrika valóban gyenge láncszemnek bizonyult Hitler és ifjabb Mussolini stratégiájában.
  Oroszország győzött ott... Szeptemberben pedig, lassan felfelé húzódva, az erők megmozdultak Norvégiában. A nácik óriási veszteségeket szenvedtek. És Alenka és legénysége a tankon ült. A legújabb "Nikolay" -5 nehéz tank fejlettebbnek bizonyult, mint az E sorozat.
  Még egy olyan erős tank is, mint az E-200, átjutott a cári gép fegyverei között.
  Alyonka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, elégedetten dörzsölte a kezét:
  - Olyan vagyok, ami meg tudja törni a Wehrmachtet!
  Anyuta is csupasz lábujjakkal megnyomta a gombot, átütötte a német autót és megerősítette:
  - Porba töröljük a Wehrmachtet! A cárizmus hatalmáért!
  A hűvös Augustine lőtt, és felkiáltott:
  - És kommunizmusban fogunk élni!
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, a cári kommunizmus alatt!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És ugyanakkor, mint egy lupanet, és törje össze az ellenséget.
  És itt Marusya nyikorogni fog:
  - Teljes mértékben!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  . 5. FEJEZET
  Az orosz csapatok már körülvették Oslót. Harcok mennek minden bokorért és házért.
  A központban a cári hadsereg ismét visszaveri a német offenzívát. Oleg Rybachenko, mint mindig, most is az élmezőnyben áll, és magabiztosan küzd. Az orosz tüzérség úgy működik, mint az óramű.
  Minden pontos és korrekt...
  Októberben az orosz csapatok végül elzárták Afrikát a szárazföldi utánpótlástól, felszabadítva Marokkót. A nácik egyfajta üstben találták magukat.
  Még a fekete kontinensen is. Hitler remegett a dühtől, de nem tudott enni semmit.
  Igen, bebökte magát Oroszországba... Közeledett a tél. Oleg Rybachenko annak ellenére, hogy elkezdett havazni, még mindig mezítláb és rövidnadrágban fut. Nos, fiú - mit viszel! És elég rettenthetetlen fiú.
  És csupasz lábujjakkal gránátokat dobál.
  És énekli:
  - Hagyjuk ügyetlenül futni,
  Páncélozott tankok a tócsákban...
  És a tetőn egy géppuska -
  Cseburaska tüzér,
  Krokodil tüzér!
  Shakoklyak támad!
  A terminátor fiú csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépte a nácikat, és énekelte:
  - És játszom a dinamittal,
  Járókelők előtt!
  Mennyire visszariadnak a Fritz-darabkák!
  Mindenki hazudik, én pedig megyek!
  És a fiú nagyon vicces! De már több mint ötven éve a hadseregben. És csak egy ördög! Még szőke is!
  Oleg Rybachenko ismét mezítláb dob egy gránátot, és ordít:
  - Dicsőség a cárnak és Miklósnak és Harmadik Vlagyimirnak!
  És arra gondoltam, hogy ne keverjék össze Vlagyimir Kirillovics Romanovot Vlagyimir Putyinnal! A Romanov nagy cárok csodálatos család! Akik Oroszországot a legnagyobb birodalommá tették!
  És nem rontotta el annyira a szerencse, mint Putyint!
  De most az orosz csapatok újabb támadást veri vissza.
  Jön a november. A nácik kifulladtak. De új tartalékokat vetnek harcba. Afrikában már végeznek velük. Nehéz a fasisztáknak.
  Így hát kiveszik a haragjukat a foglyokon. Itt kapták meg a gyönyörű Nicolettát. Levetkőztették a bugyijáig, és átvezették a friss novemberi havon.
  Egy lány megkötözött kézzel, szinte meztelenül sétál a hóbuckák között, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Annyira szép. A németek pedig követik őt, ostorral korbácsolják. És megverték magukat egy szépséget, vernek. Levágott hátából csurog a vér.
  Nicoletta csak a fogát csikorgatta. És büszkén feltartja a fejét. Rézvörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És a mezítláb is skarlátvörös lett, de a lány még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  Milyen fenomenális bátorság van benne.
  Bár a nácik már elvitték és fáklyával a csupasz mellkasukba tették. De a lány akkor is csak megborzongott, de nem kiáltott fel.
  Olyan nagy hite van...
  A lányt fogasra húzzák, ízületei csavarodnak. Aztán mezítláb alatt tüzet gyújtanak. Megnyalja a szépség mezítlábát. És izzó láncokkal korbácsolják a szépség meztelen testét.
  Nicoletta válaszul énekelt;
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lélekben!
  
  Gyerekként szerettem volna egy jó kislányt,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Fölötte kerubok szárnyai lobogtak!
  
  De most már tudom, mi a gonosz
  Mitől boldogtalan ez a világ...
  És mit mondasz jónak?
  Íme a szenvedélyesen szeretett pusztítás!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Milyen csillogó Isten lánya lett...
  Meghódítjuk a világegyetem tágait,
  Mutassunk erőt, nagyon erős!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: mentsd meg az Urat,
  Hagyd forrni a harag a szívedben...
  Boldogságot építünk, hiszek a vérben,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a csalást,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet szégyellni
  És mennyi köd van a világon!
  
  Itt azt javasoltam, hogy tegyen egy erős lépést,
  Egy ütés a gonosz elpusztítására...
  De egy nagyon fekete Isten beleszeretett,
  Minden kérdésben, ezekben és a túlvilágon is!
  
  Hogy kiderült, hogy hozzászoktam a gonoszhoz,
  És a düh szívében, dühösen táplálva...
  Eltűnt az öröm, a jóság vágya,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  És mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Hitlerről, szóval nem kérdés...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért maradj jó,
  Ha nincs benne a legkisebb önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy - az elméd véső,
  És eltűnt, amikor a hülye gondolatok!
  
  Ezért mondom magamnak és másoknak:
  Szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk az univerzum kiterjedését,
  A hullámok áttörnek az univerzumon!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  A lélekben gyengéket már elfújták,
  És mi vagyunk a legerősebbek, akik hiszünk ebben!
  
  Röviden: mindenhol erősebbek leszünk,
  Emeld fel a vér kardját az univerzum fölé...
  És a dühünk is vele lesz,
  Sorssal teli hivatást kapunk!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  A háború Oroszország és a Hitler-koalíció között folytatódott. Decemberre az orosz csapatok végre végeztek az olaszokkal, kapitulációra kényszerítve őket Afrikában, és majdnem végeztek ott a németekkel. Megtisztították a Fritztől és Norvégiától.
  Most a cári hadsereg december 25-én támadásba lendült. Heves harcok törtek ki. Télen az orosz tankok egyértelműen erősebbek voltak. És áttört az ellenség védelmén.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb és rövidnadrágban rohant a hóban, és énekelte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk! Haljunk meg a Hazáért - mögöttem állnak a katonák!
  Az orosz tankok nagyon ügyesek a gázturbinás motorokon. A nácik pedig nem tudják olyan könnyen megállítani őket.
  Itt rohan "Nikolaj" -5. Öt lány van benne, akik buzgón énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket, az orosz világot nem lehet legyőzni!
  És ágyúból hogyan kell bukdácsolni! Valójában egyszerűen nagyszerű! Lányok a hideg ellenére, bikiniben és mezítláb. És lelövik magukat, és eszébe sem jut abbahagyni.
  Ők csak egy vad, frenetikus hatalom.
  Alyonushka nem csak forgatni szeret, bár csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját és üti a németet, hanem történeteket is komponálni.
  Például azt írta, hogyan ment egy lány távoli országokba, hogy megmentsen egy cicát. Harminchárom napon át mezítláb sétáltam egy sziklás úton, vérben döngölve érzékeny lábaimat.
  És mégis sikerült megtalálnom az állatot. Erre a tündér teljesítette kívánságát, és a lány hozzáment a herceghez.
  Aljonuska azonban arra gondolt, miért van szüksége férjre az orosz hadsereg tisztjének? Jobb, ha van egy rakás szerető. És több pénz és több szórakozás. Végül is a férfiak annyira különbözőek. És velük természetesen különböző módon éled át az örömöt. Mi van a férjével? Gyorsan unatkozni fogsz vele és unatkozni fogsz!
  De sokkal érdekesebb egy fiatal férfi, aki csak most kezdi felfedezni a felnőttek világát.
  És Alenka ismét lő, eltalálja a német E-100-at.
  És nagyon szép lábait mozgatja, mint egy ókori görög istennőé.
  És akkor Anyuta lő. Szintén csupasz lábujjak. És eltöri a német ágyút.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Oroszországban sok okos ember él, de Vlagyimir cár a királyok legjobbja!
  Augustine megjegyezte:
  - És II. Miklós nem volt rossz! Ó, nem tudtuk, hogyan kell értékelni a királyokat!
  Maria énekelt, csupasz lábujjaival lövöldözött a nácikra, és vigyorogva:
  - Engedelmeskedni kell az oroszoknak, tiszta szívből és bölcsebben! És Miklós dicsőségére ő a királyok nagy királya!
  És Marusya énekelt valamit ... És mezítláb is játszik ...
  Az orosz csapatok előrenyomulnak. Oleg Rybachenko is harcol. Még mindig tíz éves fiú. Ilyen a halhatatlanság ára. Igen ám, de milyen jól és vidáman érzi magát! Rengeteg energiája és forrongó ereje van.
  A fiú mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Tigris vagyok, nem macska, most bennem él, nem Leopold, hanem Leopárd!
  A fiú őrnagy, mint mindig, most is sziporkázó ütésben van. Ne állítsd meg a nácikat.
  Itt az orosz csapatok január 1-jén már teljesen megtisztították területüket Németország és Olaszország csapataitól, és a Harmadik Birodalom birtokába léptek.
  Ugyanakkor az orosz egységek bevonultak Mexikóba. Eljött az új 1956-os év.
  Az oroszok számára ez új győzelmekkel kezdődött. január 7-én feladták az afrikai német csapatok maradványait. És az egész fekete kontinens orosz lett.
  Most a démontól megszállott Führer rájött, hogy alaposan elcseszték. És tárgyalásokat ajánlott Oroszországnak.
  Mire Vlagyimir cár így válaszolt:
  - Csak a Harmadik Birodalom és Olaszország feltétlen megadásáról fogunk beszélni!
  Milyen bölcs szavak! És a háború folytatódik. Oleg Rybachenko természetesen a támadás élére áll. Az orosz csapatok bevonultak Kelet-Poroszországba. A védelmi vonalak itt erősek. A csatákkal át kell törni, és nem jutsz gyorsan előre.
  Az áttörés egyik eszköze az Alexander-4 bombázó önjáró fegyverei voltak. Nagyon erős és halálos.
  És gyönyörű lányok is itt, hogyan ünnepeljenek itt. Csupasz lábujjaik segítségével lövedékeket indítanak a joystick gombjainak megnyomásával. És semmisítsd meg az ellenség pillboxait és pilledobozait.
  A lányok merészen rohangálnak a havon - erre valók az orosz nők. És harcba vetik az indiaiak és a kínaiak. Ezek már szó szerint megtöltik holttesteikkel a lövészárkok megközelítését. De még így is el tudják fogadni.
  Az orosz hadsereg bevonul.
  A főcsapást azonban a stratéga, Vasziljevszkij Olaszországra hárítja - amely sokkal gyengébb. És most az orosz katonák egyik győzelmet a másik után aratják.
  A január nagyon jól sikerült. Az orosz csapatok megdöntötték az olaszokat és felnyergelték az Alpokat. Februárban pedig elfoglalták Velencét. És bementek Lorbandiniába. Bevették Poznant is. A németek visszavonultak. Március 2-án elesett Klaipeda. Az orosz csapatok lassú, túl sűrű védekezéssel nyomultak előre Kelet-Poroszországon. Szó szerint fel kellett égetnem az utat kagylókkal.
  De Olaszországban a tésztafront összeomlott. Az orosz csapatok pedig Rómába rohantak. 1956. március 30-án megkezdődött a támadás Olaszország fővárosa ellen. Tehát az emberek fizettek a Mussolini család ambícióiért.
  Rómát, Olaszország fővárosát megtámadják. A harcok hevesek. Bár az olaszok egyre inkább feladják. Itt nagyon szépen, bikiniben és mezítláb verekednek a lányok. A harcosok gránátokat dobnak a lábukkal, és kiütik Mussolini harcosait.
  Gyönyörű lányok itt, és természetesen nagyon szexi. És a titánok izmaival. Az pedig, ahogy mezítláb gránátot dobnak, egyszerűen elképesztő.
  Nataska előremegy és lő, miközben morog:
  - A szívben szép Szülőföldért, sugárzó tüzem ég!
  Zoya, tüzel, együtt énekel:
  - Nyissuk ki a kaput a teljesítmények előtt! A mi hitünk és a király egy monolit!
  És akkor ott van Aurora, mint a csupasz lábujjak, egy vörös hajú szuka korongokat ad ki. És a vágott olaszok elesnek.
  És ekkor Svetlana agresszíven énekel, és a fogát kicsurgatja:
  - Mindenkit megölünk! Mindenkit összezúzunk!
  Mezítláb dobálják a korongokat és darálják a fasisztákat. Így Mussolini a lányok szétszedése alá került. Az 1956-os áprilisi roham heves volt és nagyon ötletes.
  És itt hajtanak a tankok, pokoli tűzoszlopok törnek elő csomagtartóikból.
  A lányok előremennek és mezítláb gránátokat dobnak. És hogy köpnek valami véreset.
  És nevetnek...
  Natasha hevesen énekelte:
  - Vlagyimir cár, adj szembe Hitlerrel!
  És kacsintott zafírszemeivel. Olyan csodálatos lány.
  A lányok vad dühvel rohannak. Géppuskákból lőnek. Lekaszálják az ellenséget, szétszórják a nácikat. És akkor ott van az olimpia. És a hatalmas nő-hős kezében lángszórót tart. És elviszi és megüti, de hogyan fog ütni.
  A náciktól minden irányba repülnek a chipek. És a harcosok is, hogyan akarnak nevetni.
  Majd énekli:
  - Mussolinit megverik! Barátságunk egy monolit!
  És megint zafír szemekkel kacsint! És megütötte a nácikat.
  És mit akartál? Rómát egy időben a szlávok vették be Attila vezetésével. És most az oroszok veszik át a hatalmat.
  Olympias, sugárvetővel elevenen sütögetve az ellenfeleket, ezt énekelte:
  - A remény ragyogó napja
  Megint az ország fölé emelkedik..
  Oroszország nyer, mint korábban
  A Wehrmacht harcosai vernek!
  
  Orosz sas a bolygó felett
  Szárnyak, széttárva, felszállni...
  Az ellenséget felelősségre vonják -
  Le lesz győzve - megtörve!
  Róma bukása után az olasz csapatok tömegesen elkezdték megadni magukat. Mussolini birodalma, a Harmadik Birodalom fiatalabb katonai partnere leégett.
  Az orosz csapatok szinte ellenállás nélkül bevették Nápolyt, és partra szálltak Szicíliában. Ott sem volt szinte semmi ellenállás. Hitler pedig hisztis volt.
  Május végére Olaszország elkészült. Több százezer foglyot vezettek.
  Az orosz lányok térdre tették őket, és kényszerítették magukat, hogy megcsókolják a mezítlábukat. Kötelességtudóan kuncogtak. Néhányan, különösen a fiatal férfiak, lelkesedéssel tették.
  A lányok nagyon nyögtek.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko arra kényszerítette a foglyokat, hogy csupasz, gyerekes lábukat csókolják.
  Elég szívesen tették. A fiúk nagyon jóképűek voltak, izmosak és szőkék. Igaz, még túl kicsi volt, és nem akart komolyabbat kezdeni a hölgyekkel. De amikor a durva sarok csiklandoz a nyelvvel - az szép!
  Oleg Rybachenko elfogta a tábornokot, és újabb parancsot kapott. Amire nagyon büszke volt.
  Ifjabb Mussolinit saját környezete elárulta, a cári Oroszország pedig újabb győzelmet aratott. Idősebb Benedito Mussolini pedig nem élte meg szégyenét, és a fasizmus összeomlását Olaszországban. Ugyanez a sors várt azonban a nácikra Németországban. Az orosz csapatok 1956 júniusának elején támadásba lendültek. Ausztria volt a fő célpont.
  Elizaveta és legénysége a "Nikolay" -5-ön a németek ellen indult. Az orosz csapatok igyekeztek körülvenni Bécset.
  A Führer természetesen nehéz helyzetbe került. A németek birtokai Afrikában, Skandináviában és az USA nagy részében elvesztek. És most a csaták már kizárólag a Harmadik Birodalom területén zajlanak. Ami persze inkább a németek számára kellemetlen. Az orosz csapatok is bevonultak Mexikóba. Lady Gray de Monca egy harckocsi-legénység parancsnoka ebben az országban.
  Erzsébet pedig "Nikolaj" -5-öt vezet Bécs környékén. Legfőbb ellenfele az E-50, amit a cári gép blotterként szúr át.
  Elizabeth csupasz lábujjaival lőtt, és megnyomta a joystick gombjait.
  Elütött egy német tankot, és azt csipogta:
  - Szívünket odaadjuk Szent Miklós Oroszországért!
  Ekaterina is csupasz lábujjakkal lőtt, és kijavította partnerét:
  - Valószínűleg mégis helyesebb Vlagyimir!
  Erzsébet ismét puszta lábujjával lőtt, és csicseregte:
  - De mégis Miklós császár volt az, aki, miután nekünk adta Kína lakosságát, legyőzhetetlenné tette Oroszországot!
  Valójában a német állások megrohanására küldött gyalogságban a kínaiak teljes mértékben megelőztek. Szó szerint holttesteket dobáltak. De áttörtek.
  Az oroszok általában repülőgépekben és tankokban harcoltak. Gyalogság a kínaiaktól, indiaiaktól, ázsiaiaktól. Sok kínai van. Ezenkívül a jófej II. Miklós bevezette a többnejűséget az ortodoxia megreformálásakor, és extra kínai férfiakat küldenek csatába. Az oroszok pedig özvegyeket és hajadon kínai nőket vesznek feleségül.
  Ravasz stratégia.
  A kínaiak pedig nekivágnak a támadásnak, meghalnak, és áttörik a németek védelmét.
  Elena csupasz lábujjait használva megnyomja a joystick gombjait, és ismét leüti a Fritzet.
  És énekli:
  - A Szent Oroszországért bátran harcolunk!
  Utána a lány fogja és kacsint. És feltárta fehér fogait! És olyan agresszív.
  És így fog kitörni az olimpia. És csupasz lábujjakkal is veri, és zúz.
  Aztán kiabálni fog:
  - Halálos kobra vagyok!
  Meg kell jegyezni, hogy az E-50 harckocsi veszélyes lehet. 88 mm-es lövege 100 EL-csővel gyorstüzelésű, percenként tizenkét lövés és nagyon pontos. Gyakran eltalálja a páncélt, és sérülést okozhat.
  Ezért a lányok igyekeznek távol tartani a fő német tankot. Különösen közelről, a behatoló képessége drámaian megnő. A németeknél pedig uránból vagy volfrámból van egy héj. Igaz, Afrika elvesztése és a kongói uránlelőhelyek után a német csapatok ereje kezdett kiszáradni.
  És a lányok olyan szépek, mezítláb és menők.
  Itt éneklik maguknak lelkesedéssel:
  - Csillagként ragyog az egész világon,
  A sötét sötétségen át...
  A nagy hős Vlagyimir cár,
  Nem ismer fájdalmat, nem fél!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted
  A tömeg ujjong...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Küzdő lányok, nem lehet ellenük szólni. És a lábuk olyan csupasz és cizellált. Amikor az elfogott németek megcsókolják őket, nyilvánvaló, hogy a lányoknak és a férfiaknak egyaránt tetszik. A harcosok pedig eléggé visítoznak.
  És feltárták gyöngyfogukat.
  Ezek jópofa lányok. És csupasz lábujjakkal egy újabb fasisztát üt ki Erzsébet.
  Aztán ahogy mondja:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És így Catherine lőni fog. Döngölni fogja az ellenséges tankot, eláztatja a Fritz-et és nyikorog:
  - Halál az ellenségre!
  És ott Elena is csupasz lábujjait használja, és megnyomja a joystick gombjait. És csipog:
  - A Szülőföldért nagyságban!
  És akkor a lövedék elindul, és a kiemelkedő olimpián - szintén szőke. És ahogy csipog:
  - A nagy Oroszországért!
  A lányok pedig tele vannak teljes lelkesedéssel.
  Jön az E-75 harckocsi. Az ágyúja erősebb: 128 mm, és több sebzést is tud okozni. Ezen kívül ez a tank jobb védelemmel és vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  De Elizabeth olyan, mint egy bolond. És elenged valami halálosat, ami távolról áthatol. A németből pedig csak széttépett fémdarabok maradtak.
  És a lány énekelni fogja:
  - Szent szépség és nagy álom!
  Utána megmutatja a nyelvét.
  A német E-75 harckocsik az utóbbi időben tömegesebbek lettek. Van egy hosszabb fegyverük, ami lehetővé teszi az orosz tankok kezelését, különösen azokkal, amelyek könnyebbek. És ez veszélyesebbé teszi a Fritzeket.
  De a szovjet lányokat ez nem hozza zavarba. És összetörik a Fritzeket.
  Maguk a harcosok pedig még inkább a hőségben bikiniben, mezítláb. És nagyon magabiztosan küzdenek.
  Túlnyomóan nyernek.
  Catherine rálőtt a nácikra, és ezt énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Kivétel nélkül összetöröm az összes Fritzet!
  Elena is csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Mindenkit megnyerünk és persze!
  Az olimpia a nácikat is szánalom nélkül verte. Olyan legyőzhetetlen kurva.
  És a csupasz lábujjak segítségével is.
  Natasha és csapata a Kondratenko-6 harckocsin harcol. Ez az autó egy kicsit könnyebb, de mozgékonyabb, mint Nikolai. Persze kisebb súllyal kisebb a kaliber, és kicsit vékonyabb a páncél. És ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a halál kockázata.
  De a lányok, azt kell mondanom, egyáltalán nem jönnek zavarba. És harcolnak, mint a csata óriásai.
  Natasha énekel, aktívan forgat:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És csupasz lábujjakkal nyomja a joystick gombjait.
  Zoya is lő, csupasz lábaival és nyikorogva:
  - Vlagyimir cár előre!
  És az összes lány kórusban ugatott:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezt követően Aurora lőtt, megfordította a német tankot és kiadta:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket!
  Mezítláb is rázta.
  Aztán Szvetlana csupasz lábujjait használva megadta magát, és a tüdejéből felmordult:
  - Az oroszok hevesen harcolnak!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Erős katonakökle!
  És ismét a szépségek rohannak csatába. Lőj pontosan és pontosan!
  Itt jön Jane legénysége, és megüti a mexikóiakat. Ő is nagyon okos és gyönyörű hölgy.
  És a lányok a hintójában - mezítláb és bikiniben. Vad és nyugodt dühvel küzdenek meg magukkal.
  Aztán Gertrude csupasz lábujjait használva lőtt, és ciripelt:
  - Olyan lány vagyok, aki a másodperc töredéke alatt mindenkit elpusztít!
  És itt Malanya olyan, mint egy lupanet. És távolról törje meg a latin tankot.
  És ott Matilda csupasz lábujjai segítségével megüti.
  És nevetni:
  - Van egy szuper lányom!
  És a legmagasabb rendű és dühös harcosok. Nem érzik magukat gyengének vagy dühösnek.
  Ahogy basznak, dugnak.
  És Alyonka is nagyon magabiztosan küzd.
  Június végére Bécset körülveszik. Megsemmisítő csapást mértek Németországra és presztízsére. Ezzel egy időben az orosz csapatok az Odera felé nyomulnak. Harcba dobnak kínaiakat, indiaiakat, arabokat. És áttörni a Fritz védelmét.
  Hitler persze már pánikban van. Hogyan nyomták őt a lányok a tankokon és a repülőgépeken.
  Itt van Albina és Alvina, két orosz pilóta. Szintén mezítláb és bikiniben úgy ütik le a nácikat, mint a körtét bottal az ágról. És egy párnak szó szerint ilyen csodákat tesznek.
  Albina "Nagy Péter" vadászrepülőjének egy sorozatával öt gépet lőtt le, és ezt énekelte:
  - Az ég medvéi vagyunk!
  Alvina hat gépet lőtt le egy robbanásban a harci sastól, és csicseregte:
  - És mindenkit összetörünk!
  Az égvilágon ez a pár már legendás volt!
  . 6. FEJEZET
  A lányokat a Szent György-kereszt hét fokozatával jutalmazták: ezüst keresztet, ezüst keresztet íjjal, aranykeresztet, arany keresztet bankóval. Valamint egy arany kereszt gyémántokkal, és egy arany kereszt gyémántokkal és egy masni. A legmagasabb fokozat pedig egy arany keresztcsillag, gyémánt íjjal. Nemrég alapítottak egy magasabb kitüntetést - egy nagy aranykereszt csillagot, gyémántokkal és íjjal.
  A lányok tehát joggal lehettek büszkék az elért eredményeikre. És mindig, még a hidegben is csak bikiniben és kizárólag mezítláb harcoltak.
  Olyan csodálatos lányok.
  Albina lőtt és énekelt:
  - A legjobb győzelmeinkért!
  Alvin folytatta:
  Legyenek ránk büszkék unokáink, nagyapáink!
  Harcosok és valójában egy kolosszális osztály lányai!
  Megverik a nácikat az égen és éneklik:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség! Vlagyimir cárunk egy hős! Hajnalban lesz erő! Temesd Hitlert a földbe!
  Természetesen Vlagyimir Kirillovics Romanov nagyon elégedett lehet a harcosaival.
  Ha mégis harcolnak, akkor úgy, hogy lándzsát ne emelhessen ellenük!
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a háborúknak!
  És a fasiszták összerezzennek a cári hadsereg csapásai alatt ...
  A bekerített Bécs gyorsan elesett. Július közepére a cári birodalom csapatai széles fronton vonultak ki az Odera felé. És Koenigsberg teljesen leblokkolt.
  A németek pedig visszavonultak az Oderán túlra. És megpróbáltak ott egy védelmi vonalat kialakítani. Főleg védekezni. De július második felében az orosz csapatok offenzívát indítottak Hamburg ellen... A nácik lassan, de biztosan megadták magukat.
  A harc nagyon heves volt. Néhány falu többször is gazdát cserélt. A harcokban részt vettek a fejlettebb AG sorozat új német tankjai, piramisok is. Minden szögből jó védelem jellemezte őket. De a cári hadsereg túlerőben volt rajtuk.
  És nagyszámú ázsiai gyalogos halt meg a frontokon. De engedték, hogy mozogj.
  A németeknél viszont az emberi erőforrások is kimerültek. Augusztus végére Hamburgot körülvették, Münchent pedig blokád alá vették.
  A németek jelentős területet veszítettek. És nem volt mit megtartaniuk pozíciójukat.
  Oleg Rybachenko az élvonalban harcolt magának Németország területén. Az örökkévaló fiú pedig állandóan mosolygott és kitárta gyöngyházfogait.
  És ott gránátokat dobált csupasz, gyermeki lábbal. Gyereknek lenni jó - milyen természetes, hogy rövidnadrágban a hőségben élünk. És mivel halhatatlan vagy, télen félmeztelenül is lehetsz anélkül, hogy megfázik.
  Így a fiú ezt énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörfhangok alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb
  Egy fiúnak könnyű menő cowboynak lenni!
  És ezeknek a fasisztáknak a gyerek-nagyja továbbra is pusztítja magát. És kétségbeesetten ellentámadásba lendülnek.
  Már szeptember van... Kezd esni az eső... A cári csapatok a kínaiak holttestét megtöltve bevették Münchent és Hamburgot, és a Ruhr-vidék irányába nyomulnak. A legfontosabb a német iparban.
  A németek pedig kétségbeesetten visszavágnak.
  Natasha harcol a tankján, és felmordul:
  - A fasiszták rendkívül szorosak lesznek!
  És csupasz lábujjakkal, ahogy a joystick gombjait nyomja. És lövedékeket fog lőni a nácikra.
  És akkor ott van Zoya, milyen pofon. És a csupasz lábujjak segítségével is.
  És énekelni is:
  - Oroszország az, ami Hitler ellen van!
  És akkor itt van Aurora, agresszív módon viselkedik. És a csupasz lábujjak segítségével is:
  - Orosz módra!
  Mögöttük pedig Svetlana áll, aki szintén halálos lövedéket bocsát ki. Szúrj ki egy német tankot, és nyikorogj:
  - Vlagyimir Kirillovics cárért!
  És a nyelvét is megmutatja.
  A lányok itt megvadultak.
  Alenka egy nehéz tankon a nácikat is legyűri. És távolról veri őket.
  A harcos ezt énekelte:
  - A fél világot leigáztam a melleimmel!
  És Alenka melle skarlátvörös mellbimbókkal.
  És akkor Anyuta olyan, mint egy robbanás a csupasz lábujjaival. Egy fasiszta tankot fog döngölni, és azt harsogja:
  - Szupersztár lány vagyok! A mesekönyvekben!
  És vigyorog...
  És akkor Augustine elenged egy gyilkos lövedéket. Zúzd össze a nácikat és röhögj:
  - A seregünk legyen a legerősebb!
  És a lábát is mozgatja...
  Utánuk pedig Maria fog, és rávágja a nácikat. Maga a csavar, agresszíven petyhüdt:
  - Nagy agressziós lányok vagyunk!
  És akkor Marusya elengedi rendkívül halálos, pusztító fegyverét a nácik ellen. És csupasz, lányos lábak segítségével.
  És akkor énekeld:
  - Mi vagyunk az ellenségek teljes legyőzése!
  A szeptember nagyon kiélezett harcokban telt el. A németek hevesen harcoltak. Ám októberben, amikor még hevesebben zuhogtak az esők, ismét a cári hadsereg szerzett előnyt. És elindult a Ruru felé. Egy heves támadás után Koenigsberg elesett. A nácik újabb pofont kaptak.
  Dél-Franciaországban pedig a királyi csapatok körülvették Toulont. A nácik tehát rendkívül rosszul élték át magukat.
  Hitler tombolt, de miközben Berlinben volt. Pozíciója gyenge volt.
  Nyilvánvaló, hogy senki nem akarta hallgatni a tárgyalásokat. De a nácik elakadtak, mint a legyek.
  Novemberben a cári hadsereg csapatai csatákkal elfoglalták a Ruhr-vidék nagy részét, megfosztva ezzel Németországot a fő termelési bázistól.
  Decemberben pedig a cári hadsereg elfoglalta egész Dél-Franciaországot, és bevonult Spanyolországba. A német fronton pedig végre birtokba vette a Ruhr-vidéket. Sőt, Németország más földjeit is elfoglalták. És a cári hadsereg is partra szállt Dániában.
  Hitler pokolian tombolt a ketrecben, de nem tehetett róla.
  A katolikus karácsonykor a cári csapatok Párizs felé indultak. A hó és a fagy ellenére Natasha legénysége mezítláb és bikiniben volt.
  A németek egyre gyakrabban adták meg magukat. A franciák pedig egyáltalán nem akartak harcolni az oroszokkal.
  A német akkumulátort feltörve Natashka megjegyezte:
  - Tehát tulajdonképpen mire számított a megszállott Adolf, amikor háborút indított velünk?
  Az aranyhajú Zoya logikusan megjegyezte:
  - Valószínűleg az, hogy nyomás alá esve úgy fogunk kiesni, mint a lyukas zsebből az érmék!
  Aurora csupasz lábujjával összetört egy diót. Aztán a szájába vette, és racionálisan megjegyezte:
  - A történelem azt tanítja, hogy nem tanít semmit!
  Svetlana megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Kiütött egy másik német ágyút, és így válaszolt:
  Legyünk nagy harcosok!
  Úgy tűnik, hogy a női harcosok elszántak a harcra és a győzelemre.
  Oleg Rybachenko egy mezítlábas fiú, aki rövidnadrágban és meztelen, izmos felsőtesttel versenyzik. Még imbolyog és ordít is:
  - Verjük meg a Fritzeket! Győzzük meg a Fritzeket! És verd a vödröket!
  És a fiúnak olyan fehér, gyöngyház fogai vannak! Csak egy fiatal és rugalmatlan terminátor.
  Oleg Rybachenko szökésben lő. Fasisztákat öl és énekel:
  - Az orosz szellem a királyok hatalma, törd meg a Fritzeket!
  A fiú mezítláb gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Orosz keringő, felkel a hajnal - a király dicsőségében!
  Valóban, a fiú nagyon harciasnak bizonyult. És a nácikat a legelső számnál vájja ki.
  A lányok pedig keményen küzdenek. Itt van Mirabela... Szintén csúcskategóriás pilóta. Senki sem állíthatja meg. Leüti a Fritzt, és fogát kitárva énekli:
  - Őrült nő! Itt a címkéje!
  És fog és indít egy rakétát!
  Igen, vannak itt nők! Amikor az orosz lányok harcolnak, semmilyen erő nem tud ellenállni nekik.
  Mirabela hét német gépet lőtt le öt légágyú egyetlen robbanásával, és csicseregve:
  - Vlagyimir Kirillovics cár a mi Istenünk!
  És a lány mezítláb az üvegre csap.
  És Albina és Alvina is harcol az égen.
  Olyan csodálatos lopások. Egyre több fiók gyarapodik. És miközben énekelnek:
  - Az égen mi vagyunk a tökéletesség! Ászok mi vagyunk a tökéletesség! Mosolytól gesztusig - dicséreten felül!
  Albina négy német gépet lőtt le egy robbanással, és csicseregte:
  - Ó, micsoda boldogság! Mi a tökéletesség a harcban!
  Alvina leállított öt német gépet, és így folytatta:
  - Ismerni a tökéletességet a harcban! És klassz ideális!
  A harcosok kórusban énekelték, levágták a nácikat:
  - Lányok! Keményebb lányok! Lányok! Keményebb lányok!
  Megmutatták agresszív biztosítékukat. Valójában egyik náci ásznak sem nyomták rá a leszállást.
  De a nácik természetesen vad nyomás alatt.
  Hitler egy bunkerben van Berlinben, és úgy bombázzák, mint egy csótányt. Mit akart? Elkészült az első számú fasiszta! Elment a cári Oroszországba, és most őt magát zúzzák, mint a csótányt.
  Vlagyimir Kirillovics cár jelenleg az Indiai-óceán partján piheni a telet. Különböző fajú és nemzetiségű gyönyörű lányok táncolnak előtte.
  A király azonban nem bánja, ha gladiátorharcokat néz. Itt például két lány két szépség ellen.
  Műanyag kardokkal harcolnak, hogy ne nyomorítsák meg egymást. Ők azonban elkeseredetten harcolnak.
  Ezek a harcosok. Dühös ütésváltás következik. Két szőke és két vörös...
  Vlagyimir cár megkérdezte Vasziljevszkij tábornagytól:
  - Mi a legnehezebb a németekkel vívott háborúban?
  A marsall őszintén válaszolt:
  - Önbizalmat szerezni! Csak a legelején, amikor az ellenség előrenyomulni kezdett, éreztem kényelmetlenül magam. És most elkezdtünk nyerni, és minden világos az ellenségben! - Vasziljevics tábornagy, ez a fő stratéga bort ivott.
  Vlagyimir Kirillovics logikusan megjegyezte:
  - Rendkívül nehéz mindig nyerni! De megmutattuk, hogy sok mindenre képesek vagyunk! És most lesz idő, és az egész világ békés lesz!
  Vasziljevszkij tábornagy megerősítette:
  - Úgy gondolom, hogy!
  A lányok zúzódásokat tömtek a meztelen testükre, és rendkívül idegesnek tűntek.
  Harcoltak persze nem úgy, mint az ókori Róma idején - igyekeztek nem sok kárt okozni maguknak. De aktívak voltak.
  Közben a harcok tovább folytatódtak. Januárban a cári csapatok menet közben elfoglalták Párizst. Dánia fővárosát, Koppenhágát is elfoglalták. A német csapatok meggyengültek. Az oroszok tovább nyomultak Németországon keresztül. Fritz elkeseredetten harcolt, de erejük megtört.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú mezítláb ugrott a hóban, és mindenkit megelőzve rohant támadni, tűztől való félelem nélkül. És fütyülés közben:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Határozottan győzd le az ellenséget...
  Vidáman nevet és sok mindent elér,
  Hitlert pedig keményen meg fogják verni!
  És a fiú mezítláb gránátot fog dobni! És gyöngyházfényű, nagy fogait korán túlra is kitárta. Igen, már olyan a szája, mint a farkasnak. Bármilyen torkon átrágja.
  A tankos lányok pedig Németország déli felől költöznek északra. Itt mennek ki a tengerre. És csak a Berlin és Pomeránia melletti földek maradnak a Fritzeknél.
  Nataska a fasiszta tankokat kiütve megjegyezte:
  - A háborúban pedig a maga módján szórakoztató!
  Zoya, aki a nácikra csapott, egyetértett:
  - Lesz ez még így se! Főleg ha nyerünk!
  Aurora csupasz lábujjával tüzelve azt mondta:
  - Minden lehetetlen lehetséges az univerzumban, ha csak egy kicsit is...
  És a vörös hajú lány nevet!
  A női harcosok őrjöngő örömükben és dühében összerándulnak. És szétverik a németeket.
  Ezzel egy időben a cári csapatok Spanyolországon keresztül nyomulnak előre, és már közelednek Sevillához.
  Olga egy páncélozott szállítókocsiban lő a németekre és a rendőri csapatokra.
  A helyi spanyolok aligha ellenállnak. Újabb ország kerül Oroszország fejszéje alá.
  Oleg lőtt és énekelt:
  - Műrepülés, lesz bash a bash!
  A párja, Alice pedig csicseregte:
  - A bolygó felismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Álljuk meg a nagy szent cárságot!
  A lányok pedig csupasz lábujjakkal csapják és nyomják a joystickot.
  Folytatódik a háború Vlagyimir Kirillovics Romanov cári birodalma és a náci Németország között.
  Az orosz csapatok szinte teljesen felszabadították Franciaországot a náci hordák alól. 1957. február... A cári hadsereg felszabadítja Portugáliát.
  Február 23-án egyesültek a dán és német orosz egységek.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb csap a sárban. Az őrnagy torka szakadtán kiáltja:
  - Dicsőség Vlagyimir harmadik orosz cárnak! Megcsapom Hitlert, ostorral mérem!
  És a fiú újra sikoltozni fog, és puszta ujjaival élesen csiszolt korongot dob. És ütötte a fasiszta torkát. Aztán csupasz, gyerekes lábbal bumerángot dob, és azonnal elvágja öt Fritz torkát.
  Igen, Hitler rossz ötlete, hogy megtámadjon egy ilyen birodalmat.
  Natasha és csapata végez az utolsó németekkel Portugáliában. Tankjuk könyörtelenül pusztít.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait is, dühödt pusztítást végezve.
  Zoya lőtt, szétzúzta a német ágyút, és ezt énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Aurora csupasz lábujjai segítségével megrúgta a nácit, és dühösen csicseregte:
  - Isten óvja a királyt!
  Szvetlana is rúgott, csupasz láb ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Erős szuverén!
  A lányok megtörik a nácikat. De ekkor megjelent egy új náci tank "Maus" -4. Nagyon erős modell - háromszáz tonna súlyú és 310 milliméteres fegyverrel. Nagy távolságra képes behatolni, és olyan vastag páncélja van, hogy a Kondratenko-6 harckocsi semmilyen szögből nem veszi el.
  Natasha parancsol:
  - Lányok, közel kell jönnünk és be kell nyomnunk az oldal alsó részébe, a pályák közé - ez az egyetlen esélyünk!
  Zoya csupasz lábujjával dörömbölte a német ágyút, és ezt énekelte:
  - A sors megadja az utolsó esélyt, de siess előre! Esőben, jégesőben és hóban!
  Augustine is dörömbölt és csicseregte:
  - Az utolsó esélyt a sors adja! Éljen a gyaloglás, és a napi futás!
  És csupasz lábujjakkal is, de hogyan fog csavarodni. És pusztítsd el a fasisztákat.
  Svetlana üvöltött:
  - Új határokért és lendületes győzelmekért!
  Az orosz tank felszállt, és felgyorsult. A lányok pedig veszik és éneklik:
  - Erős uralkodó, legdicsőségesebb a korban, ortodox cár, uralkodj a dicsőségért, a dicsőségért nekünk!
  És ismét felgyorsultak, távolodva a német Maus-4 fegyveréből küldött nehéz lövedéktől. A lányok felsikoltottak:
  - Ne hajolj bele a kosszarvba! Hogy te Hitler - halj meg!
  És a tankjuk gyorsul. Mint egy kis bokszoló, aki megtámad egy nagyot. De erre természetesen fifty-fifty az esély.
  Natasha a tank mozgását követve eszébe jutott, hogyan bokszolt egy férfival a ringben. Kihagyta az ütéseket, megverték, de kitartott. Aztán magabiztosan felpattant. És elkapta az ellenség mozdulatát, és az állában. Kiütött!
  Ezer aranyrubelt kapott. Ez a harcos lány. Ha megteszi, akkor megteszi!
  Natasha megrázta csupasz lábát, és énekelte:
  - Nem ez az utolsó harc, de van egy döntő! A haza dicsőségére, a szülőföldért és a becsületre!
  És most a tankjuk elsiklik az oldal mellett, és lövedéket küld... Zoya is csupasz lábujjakat használt, olyan aranyhajú lány, és mozgékony, mint egy majom. És a Maus-4 robbanni kezdett. Nyilvánvalóan lövedékeket robbantottak fel. És akkor hogy leszakítja a tornyokat, és a magasba repül!
  A lányok kórusban kiabálnak:
  - Győzelem! Klassz győzelem!
  És még egy tank a listájukon!
  1957. március 1. az orosz csapatok megkezdték az Elbán átkelését. Úgy tűnik, Hitlert torkán taposták.
  A fiú, Oleg Ribacsenko csupasz, gyerekes lábával gránátot dobott, elsüllyesztett egy fasiszta tankot, és azt kiabálta:
  - Új, rugalmatlan határokért!
  Alenka tank legénysége kelet felé fordul. Nyugat-Németország és Franciaország már felszabadult. Csak az Odera és az Elba közötti területek maradtak a nácik ellenőrzése alatt. Nos, Nagy-Britannia és Írország is. Ott vannak a nácik utolsó erői.
  Alenka a fasiszta ütegekre lőve azt mondja:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ha uralkodni kell...
  Sosem felejteni -
  Híres, hogy a hadsereg harcol!
  És itt megint egy újabb lövedéket küldtek mezítláb. És eltalálta a Fritz fegyverét.
  Csupasz lábujjakkal lő és Anyuta. Megüt egy fasisztát, és üvölti a tüdejét:
  - Olyan lány vagyok, hogy Hitler hány!
  Ezután a tüzes Ágoston-körmök. Szintén egy jól irányzott ördög, és ordít:
  - A pokol kapujába!
  És mezítláb használ.
  Maria utána lő. Ugyanúgy fog és üt, és rikolt:
  - Senki nem állít meg engem egy tigrisnek, senki nem állít meg egy mezítlábas lányt sehol és megverik!
  És akkor hogyan fog vágni az olimpia. És kiüt egy német tankot, úgy leszakítja róla a tornyot, mint egy gombasapkát.
  És kuncog:
  - Új, meredek határokért!
  És újra megmutatja a nyelvét!
  A lányok olyan kemények magukkal szemben, és kétségbeesetten támadnak. A nácik pedig megfulladnak az ütéseiktől.
  1957. március 2-án az utolsó náci erők megadták magukat Portugáliában. Világossá vált, hogy közeleg a fasizmus hajnala. Pontosabban hajnalban? Rémálom naplemente!
  És az orosz csapatok előrenyomulnak. A németek egyre inkább ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Térdre esnek. Orosz és kínai lányok pedig puszilgatják mezítlábukat.
  Nagyon klassznak és nagyszerűen néz ki. A nácikat pedig aprítják és aprítják.
  Natasha legénysége már azon a vonaton van, amely észak felé harcol, a Fritzekkel.
  A lányok a fülkéjükben ülnek. Csupasz lábujjakkal kártyáznak.
  Natasha megjegyezte:
  - Ez érdekes, ha Berlint vesszük, mi lesz ezután?
  Zoya magabiztosan válaszolt:
  - A következő London lesz!
  A tüzes Aurora kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És akkor?
  Zoya határozottan mondta:
  - Latin-Amerika a miénk lesz! Nem fogunk szertartást tartani a nácikkal!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Természetesen nem fogunk! Hódítsuk meg az egész világot!
  Natasha lelkesen megerősítette:
  - És akkor béke lesz, az egész világon!
  A lányok egyhangúan énekeltek, menet közben komponáltak;
  Dicsőség a cárizmus nagy Oroszországának,
  Ahol Vladimir ül a trónon...
  Leverjük a gonosz fasizmus hordáit -
  Dicsőség a hadseregnek és mi egy monolit vagyunk!
  
  A nagy szívek hitében megedzett,
  Szülőföldünk teljes szívünkből...
  Miklós cár fiai vagyunk
  És nem hiába haltak meg érte!
  
  Hazánk te mindennél drágább vagy,
  Emeljünk szárnyas, mennyei köszöntőt...
  Te is harcolsz a Hazával,
  Hát haljanak meg a nácik mind!
  
  Hitler meg akarta szerezni a földjeinket,
  És a gonosz kutya megkísérelte a királyt...
  De rohanunk, ezt nem fogadjuk el,
  Szóval hiába csapott le ránk a fasizmus!
  
  A király kedves és bölcs uralkodó,
  Havasi sasként szárnyal a bolygó felett...
  Vlagyimir lesz a horda ura,
  A barátságunk olyan, mint egy acél monolit!
  
  Kiütjük a támaszt a Fritz lábából,
  hagyjuk, hogy Hitler megfulladjon a hurokban...
  A kivégzéseket eláruljuk a heveseknek, szégyenre,
  Aki gonoszként viselkedik a Földön!
  
  Királyi hatalom és királyi bölcsesség,
  Lesznek fasiszták, összetörni mérték nélkül...
  Hitler higgyen nekem, nagy hülyeséget csinált,
  És most olyan az élete, mint egy fonal!
  
  Tehát tisztelje a nagy királyokat
  A Romanovoknál nincs menőbb a Földön...
  A nácik csatájában üsd meg a szíveket,
  Hogy megnyissa az utat a teljesítmények, álmok felé!
  
  
  Nagy Péter a tengerhez vitt minket,
  Sándor meghódította Párizst...
  Igen, néha előfordult bánat,
  De Oroszországot egy kerub tartotta!
  
  Nálunk minden szép
  És a lányok és a fiúk hisznek...
  A király uralkodik, ezt jól tudod
  Bár gonosz vadállat ordít a küszöbön!
  
  Nincs határ, higgy a tökéletességben
  A kommunizmusnak hamarosan királyai lesznek...
  Megnyitjuk az ajtót a boldogságnak,
  Az átkozott fasizmus elpusztult!
  
  Oroszország számára nem szabták meg a határt,
  Hidd el, legyőzzük az ellenséget...
  Mezítlábas lányok, mintha Spártában lennének,
  Nos, Vlagyimir cárunk egy!
  
  Hiszünk Rodban - a nagy Istenben,
  Mi hozta létre a tökéletes szlávokat...
  Harcolunk a becsületért és a szabadságért
  Sztrájkoljunk a nácizmusra!
  
  Te vagy a legnagyobb Romanov család,
  Örökké uralkodni fog Oroszországon...
  A nagy király, a legmagasabb járat,
  A Sátán nem töri meg a sast!
  
  Oroszország iránti nagy szerelemért,
  Harcosokat küldünk a csatába...
  Az ikonokból származó szentek dicsőítik az arcokat,
  Hiszen minden harcos egyben király is!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Menő lányok vagyunk a csatában...
  Kinyitunk egy kicsit az űrbe, ismerjük az ajtót,
  Megölöm Adolfot, mint egy kurva!
  
  Már csak egy kicsit maradt Berlinig,
  A királyok dicsőségét hordozva lépünk be...
  Az öregség nem fenyeget minket, lányokat,
  Mi, higgyétek el, nem öntjük ki a vizet!
  
  Temessük el, aki gonosz és aljas,
  A sárkányt híresen legyőzik...
  És vannak arany ikonjaink,
  Rodnovery egy örök törvény!
  A lányok nagyon híresen csépelték a nácikat, miért hódoltak nekik a Fritzek. 1957 tavasza. A lányok mezítláb csobban a tócsák között. És nagyon szép és nagyon szép. És amikor a csupasz cserzett lábak ujjai egy borsót dobnak antianyaggal, amely képes áttörni bármely, még a legerősebb fasiszta tankon is.
  Hitler Berlinben, ahol a legerősebb védelmi gyűrűk az Elba és az Odera között vannak. Ott pedig kifejezetten össze kell törni.
  És mi van március közepén, amikor a föld olyan nyirkos és nedves lett. De ez nem fogja megállítani a lányokat és Oleg Rybachenko-t.
  . 7. FEJEZET
  A harcok tovább folytatódtak... A cári Oroszország csapatai szünetet tartottak, hogy átcsoportosítsák erőiket. Ezzel egy időben, április 1-jén megkezdődött a partraszállás Nagy-Britanniában. Továbbra is hideg és viharos az idő. De ez a nap nyugodtnak bizonyult, amikor az orosz csapatok megkezdték a partraszállást.
  Alenka más lányokkal együtt harcolt. Annak ellenére, hogy a hó még nem olvadt el mindenhol, a lányok maguk is mezítláb és csak bikiniben támadtak az ellenségre.
  Alenka puszta lábujjával halálos erővel dobott egy gránátot, és kotyogott:
  - A királyi győzelmekért!
  Anyuta, aki szintén lőtt, és csupasz lábával robbanó fűrészporcsomagot indított el, felkiáltott:
  A célunk a győzelem!
  Alla, levágva az ellenséget, kiadta a fogát:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem.
  És bombát is dobott csupasz lábujjával. És széttépett egy csomó Fritzet.
  Mary követte őt. Mire megnyomta a páncélököl ravaszának skarlátvörös mellbimbóját, és eltörte a náci tankot.
  A lány ezt énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Az olimpia is elkeseredett küzdelmet vívott. Megverte a nácikat, szétzúzta őket és énekelte:
  - Üdv szent kommunizmus! A nácizmust legyőzik!
  És egy hordó robbanóanyagot tart a csupasz talpán, miközben elindítja. És sok ellenfelet el fog pusztítani.
  Bár lehet, hogy a kommunizmusról van szó, amikor a cári kormány hatalmon van énekelni, nem teljesen helyénvaló.
  A nácik megpróbálnak valahogy visszavágni. A britek egy része szintén ellenáll az orosz csapatoknak. Ez részben érthető: egykori ellenségek, örök versengés.
  De még mindig el kell fogadnia ezt a kontinenst. És akkor jön a teljes és végső győzelem. Mint a náci védelem az Elba és az Odera között.
  Bár a szenvedés itt rendkívüli. A nácikat a levegőből bombázzák és megnyomják. Repülőgépek harcolnak az égen. És még mindig megoldatlan korongok a Harmadik Birodalomról.
  Az utolsó fegyver félelmetes, de szerencsére a magas költségek és a gépgyártás bonyolultsága miatt nem túl masszív. És ez megerősíti az ellenállást.
  Éva és Gertrude repülő csészealj vadászaton szovjet gépekre. És folytatják a vadászatot.
  A női harcosok csupasz lábujjakkal irányítják a lemezeket, és ezt pontosan és pontosan teszik.
  Éva nevetve énekelte:
  Hitler örökké velünk lesz!
  Gertrude nevetett, és fogát tátva megjegyezte:
  - És mi vele vagyunk!
  És hogyan nyomja meg mezítláb lábujját a joystick gombján, és döngöl egy másik orosz vadászgépet. A repülő csészealj pedig maga sebezhetetlen.
  Talán ezért döntött úgy Hitler egy ilyen háború mellett, a hatalmas Oroszországgal, hogy voltak lemezei.
  De ez nem elég a győzelemhez.
  A legjobb német ászok Albin és Alvin sugárhajtású vadászgépeken. Bátor lányok, és szinte meztelenül harcolnak.
  Albina a lábára szorította csupasz lábujjait. Kiütött egy orosz autó szomorúan megjegyezte:
  - A háború a végéhez közeledik!
  Alvina egy másik orosz gépet levágva beleegyezett:
  - A vereségünkhöz háború jár!
  Albina lelkesen jegyezte meg:
  De megtesszük a kötelességünket.
  Alvina csupasz lábujjai segítségével lelőtte a következő gépet, és csicseregte:
  - Természetesen teljesítjük!
  A lányok minden bizonnyal bátrak, bár kegyetlenek. Megkínoztak egy tizennégy éves fiút. Először a tinédzsert húzták fel a fogasra. A fiú habozott.
  Aztán egy tömböt akasztottak a lábára, és szorosan összeszorították. Aztán súlyokat kezdtek akasztani, kinyújtották az ereit, és meghajlították az ízületeit. Nagyon fájdalmas volt, és a fiú felnyögött.
  Ezt követően Albina ostorral kezdte ütni a fiút a hátán és a fenekén. Alvina pedig egy izzó rudat vett a kezébe, és elkezdte égetni a fiú csupasz, kerek sarkát. Amitől olyan kellemesen és étvágygerjesztően sült hús illata volt. Olyan, mintha a kebabot sütnék, és olyan jó az illata.
  A végén Albina letette az ostort, és felkapta a piros fogót a forróságtól. És levette őket a fiú férfias tökéletességéről. Egy vad fájdalom sokktól kapta el, és hátradőlt.
  Pontosabban, a fiú megkínozva halt meg.
  Alvina sírva megjegyezte:
  - Elnézést érte! Mit fogunk csinálni?
  Albina nevetve válaszolt:
  - A lámpaernyőnek a bőrt, és a húst etetjük a malacoknak, hogy kövérebbek legyenek!
  Alvin azt javasolta:
  - Vagy talán jobb, ha szappanra kenjük?
  Albina, a szőke lány ellenkezett:
  - Nem! Nincs benne elég zsír - veszteséges lesz!
  Itt bájos szőke harcosok. Arcra gyönyörű - belül dühös!
  És az orosz pilóták, különösen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova remekül küzdenek! És persze mezítláb harcolnak.
  Anasztázia énekelte:
  - Ezen a világon minden lehetetlen lehetséges!
  És csupasz lábujjakkal vágott le egy német repülőt.
  Akulina, leütve egy másik ellenséget, kiadta:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Anasztázia nagyon harciasan, csupasz lábujjait használva harcolt, egy csodálatos lány.
  És nagyon szép, szerető fiatal katonák. Anastasia már régóta jelen van, de jól néz ki. A dereka olyan, mint egy fiatal lányé, a fogai pedig gyöngyházfényűek, és friss, egy ránc sincs. Az ilyen szépség csak egy boszorkány, és vonzza a férfiakat. Nem csoda, hogy a vezetékneve Vedmakova.
  Anastasia egyszerre küzd vad dühvel és hidegvérrel. A repülők tömegesen dőlnek össze.
  És nagyon sok királyi kitüntetése van. Köztük a platinából készült Szent György-kereszt kard- és gyémántíjjal.
  Ez egy lány: egyszerűen szuper!
  Anastasia készen áll a bátor küzdelemre és a győzelemre. Rézvörös haja van, olyan csípős, sűrű, göndör. Csodálatos lány.
  Mirabela egy mézes szőke, és általában egy szuper lány, és egy nagyon harcos pilóta. Remek aerodinamikai érzékkel.
  És a csupasz lábujjak segítségével is könnyedén lelövi a náci repülőket.
  És énekli:
  - Persze nehéz megjósolni.
  Mi az új ezen a világon...
  Felrepülünk az égbe
  Sztárrepülőben ülve!
  És egy másik náci gépet vág, ezúttal a skarlát mellbimbó megnyomásával - jegyezte meg;
  - Megesik, hogy a katona teje nem száradt ki az ajkán, de nem küld golyót a tejbe, és zöld fiatalságával vörösbe kergeti az öregeket!
  Oleg Ribacsenko, aki igazi legendává vált az orosz hadseregben, legyűrve a nácikat, akik kétségbeesetten próbálták kidobni a szovjet csapatokat az Elbán túli hídfőről, szintén egy egész füzetet komponált szárnyas aforizmákból.
  Jó aforizmák, szárnyas lovakként rohantak az örökkölyök fejében, amikor kiirtotta a nácikat;
  Legyél legalább egy kis agyafúrt róka, ha nem akarsz elcseszett szamárrá válni!
  Ne bízz a politikusokban, a választók számára csak csiszolópapír, ami letépi a tölgyfák forgácsát!
  Aki nem kerek bolond, abból a fillérből súlyos fillér lesz!
  A politikában nincsenek rokonok, de vannak, akik testvérként akarják megosztani a tiédet!
  Sok csúnya dolog van az életben, de a legrosszabb az, amikor az élet véget ér!
  Ha közelebb akarsz kerülni Istenhez, szögezd a keresztre a lelkedben lévő majmot!
  Az ember, ha nem is majomtól származik, de legalább megszűnt majom lenni!
  Ha észjárású majom vagy, akkor a róka úgy nyel el, mint egy ragadozó boa konstriktor!
  Semmi sem végtelen, kivéve azt az időt, ami alatt a politikusok teljesítik az ígéretet!
  Ha sokat ugatsz, nyafogni fogsz, mint a megvert kutya!
  Ne bízz abban, aki vörösen beszél, és a vörös tűz éghet!
  Még Isten sem tud vitatkozni egy nővel és egy majmot az emberi kultúra szintjére emelni!
  Szerelem nélkül nincs mosoly, hacsak nem egy politikus ragadozó vigyora!
  Túl sokáig fenn a felhőkben, a szárnyatlan politika a kéménybe repül!
  Egy kicsi lélek, mindig megvan az óriás ambíciója!
  Egy kis léleknek gigantikus önteltsége van!
  A politikus tolvaj, aki törvényeket ír magának, és az országot a zóna területének tekinti!
  A politikusnak heti hét péntekje van, de amikor be kell tartani az ígéretet, jön a zsidó szombat!
  Az egység jó, hacsak nem párosodik politikussal!
  A politikus akkora lény, hogy disznó módszerekkel akar belőled birkát csinálni!
  A politikusok disznós módszerei szeletté varázsolják a választókat!
  Egy disznó uralkodó alatt az élet sosem kövér!
  Disznóelnököt csinálni túl kövér!
  Ha elnök akarsz lenni, ragadd meg a szerencse pillanatait!
  A választókat birkáknak tartó uralkodó tipikus disznó!
  Isten nemcsak mindenhatóság, hanem hajlandóság is a keresztre menni másokért!
  Egy uralkodó, aki sokáig ül a trónon, az állam leépülését okozza!
  A fiatal vezér olyan, mint a friss ló, az öreg olyan, mint egy törött patás kanca!
  Az isteni magasságok elérésében a politikus maga a Sátán!
  Politikus Isten csak egy dologban, abban, hogy kifogásokat találjon ki arra, hogy kampányígéretei miért lettek olyan ördögien megbuktak!
  A politikus olyan, mint a sör, csak hidegen és az asztalon jó!
  A politikus édes a beszédektől, de a keserű utóíz tőlük egyáltalán nem sör!
  Egy politikus csak akkor kapja ki az igazságot a száján, ha félrevezeti magát!
  A politikus maradéktalanul keresztre feszíti a választót, hogy egy kis Istenséghez jusson!
  Még a bearish erő sem ment meg, ha okos pakli vagy!
  A róka akkora vadállat, hogy három bőrt lehúz egy oroszlánról!
  A politikus akkor a legerősebb, a szavazói elmében gyengék!
  A politikus ezért mézzel megy tovább, hogy a választó egyáltalán ne köpködjön!
  Erősen szerezzen pálcát, akinek fűrészpor van a fejében!
  A tölgy a fák királya, a tölgyfej minden tuskót tárggyá változtat!
  A tölgy rothadásálló, a tölgy feje tele van porral!
  Ha tuskó vagy, akkor legalább karó van a fejeden!
  Az ismeretlen félelmetes, de az ismert néha csak félelmet kelt!
  A tudás akkor is bizalomra ad okot, ha nehéz, a tudatlanság zűrzavart akkor is, ha könnyű!
  Gyáva nem az, aki fél, hanem az, aki lusta bátorságot kiművelni magában!
  A félelem gyengeség, a bátorság erő, de óvakodj a hülyeségtől magadban!
  Aki hagyja magát az orránál fogva vezetni, azt kockáztatja, hogy eltéved a három fenyő között!
  Végtelen ostobasággá teszi a körbejárást, nullázott találékonysággal!
  Nem számít, ha nem száradt ki a tej az ajkakon, még rosszabb, ha érzéketlenség van a szívekben!
  Állott kolduskenyér, a bűnbánat keserű sója!
  Méz a politikus szájából, vonzza azokat, akiknek nem száradt meg a tej a száján!
  A politikus nem törvénytolvaj, hanem az, aki törvényeket hoz!
  A politikus édes életet ígér, mézet ont a szájából, de a mancsa ragacsos, mint a légy!
  Beszédes politikus, pióca beleharap a választó pénztárcájába!
  Miért arany a csend, mert megfizetik!
  Mi a legnagyobb dolog a világon? Egy politikus által kiadott ígéretek hegye!
  A politikus pénzt és hatalmat akar, bárkit kész széttépni!
  A politikus mindenekelőtt egy róka, nem mindig fényes megjelenésű, de mindig csóválja a farkát!
  A politikus örömmel tölti meg pénztárcáját üres ígéreteken kívül!
  Egy politikus csak egy dologban őszinte, amikor azt mondja - mi, tehát már nincs saját énje!
  Mi több az univerzumban az atomoknál? Maszkok és politikusok maszkjai!
  Amit egy politikus a legszívesebben tesz - kitisztítja a választók zsebét!
  A politikus nem mindig lett, de az ígéreteinek mindig rohadt cucc szaga van!
  Egy politikusnak hét péntekje van egy héten, de a választók meghallgatása mindig szabadnap!
  Ki volt az első? Politikusok, mert káoszt teremtettek!
  Ne higgy a kakas politikusok keménységében, mindig valaki másnak a róka hangjáról énekelnek!
  Ha egy politikus úgy ömlik, mint a csalogány, az azt jelenti, hogy egy róka csinált neki hanganyagot!
  Inkább fütyül a rák a hegyen, mintsem a politikus pirulás nélkül teljesíti az ígéretét!
  A politikus olyan, mint egy éjtündér, csak nappal szokta letépni a vásárlókat!
  Milyen a politikus a kutya, amikor sokat beszél, akkor biztosan szelíd és van gazdája!
  Akire szívvel szavaznak, az sokszor májba vágó szavazók közé kerül!
  A politikus olyan, mint a vodka, a választó a májával fogja érezni, hogy megperzselődött!
  A politikus úgy csavarja az agyát, mint a vodkát, csak ezzel ellentétben tele van zavarossággal!
  A politikus szereti tölteni a ködöt, azzal a transzparens céllal, hogy meggazdagodjon!
  A politikusnak sok ígérete van, de még több kifogása, ha nem teljesül!
  A politikus róka, de gyakrabban szürke!
  A politikus leszedi a forgácsot a tölgyekről, és leüti a makkot, mint egy disznó!
  Ha egy politikus beszédes, mint a fűrész, akkor biztosan tuskót csinál a választóból!
  A politikus imád Istenről beszélni, mert ő maga a Sátán!
  A politikus ravasz, mint az ördög, de az ígéretek kiosztásában angyal!
  A politikus imád megkeresztelkedni, de a keze mindig a pénztárcája után nyúl!
  Ha egy ékesszóló politikusra szavazott, fennáll annak a veszélye, hogy később vért köp!
  Általában az emberek a bökkenős macskák, a báránybőrbe bújt farkasok és a rothadt sajtos róka között választanak!
  Ha a politikus betartotta az ígéretét, nézzen a hegyre, ha fütyül rá a rák!
  Könnyebb felakasztani egy kolobokot, mint egy politikust az ígérete teljesítésére kényszeríteni!
  A politikus csak egy dologban következetes - keresi a profitot a saját zsebében!
  A politikus kesztyűként váltogatja harcostársait, csak a keze lesz ettől még koszosabb!
  A politikus akkora állat, hogy szarvast csinál a választóból!
  Politikus, ha nem báránybőrbe bújt farkas, de tipikus kos!
  Egy politikus, aki nem róka, aztán kos, vagy szarvas!
  Egy politikus tud hegyeket ígérni, de utána csak a romokat gereblyézed fel!
  Ne rohanj a kakasra szavazni, megpipálja a kakast!
  Diktátor, ez egy róka, az oroszlán trónján, kosokkal körülvéve!
  Ha nem akarsz szarvas lenni, légy te is kis róka!
  A választást az nyeri, aki nem tartja ajándéknak a varjakat!
  Szavazni lehet szívvel, de eszed nélkül a győztes agyonveri!
  
  A politikus egy róka, aki a zöld sajtot részesíti előnyben a dollár színeként, azok közül, akik a hollót tartják!
  A feleség nem egy kesztyű, amint elkezdesz kesztyűt cserélni, biztosan szemétláda leszel, fülledt kalandoktól!
  A zseniális fiúk sokkal több felfedezést tesznek, mint az instrukciók középszerű öregjei!
  Fiatalkorban tűz van a szívben, felfedezések a fejben, és ennek eredményeként a győzelem!
  A sikerhez vezető út nem mindig egyenes, de nem tűri az alázattól meggörbült hátat!
  A politikus meghajol, hogy feljebb emelje az orrát!
  A politikus meghajol, aztán hajlítsa meg a választót!
  A politikus kész az orrával a földet ásni, hogy a választók iránti felelősségét eltemesse!
  Világunkban minden lehetetlen lehetséges, és hidd el, nagyon nehéz úgy élni, mintha egy lőtéren lenne!
  Egy szamár egy zacskó arannyal jobban áttöri az erőd falát, mint a mamut egy acél kossal!
  Aranyszájú politikus, szamarat csinál a választókból, arany felajánlásokkal!
  Ki a legerősebb vadállat? Természetesen egy szamár, megrakva egy zacskó arannyal! A róka a hazaárulás sárga színét és a felajánlások aranyérméit égeti el!
  A politikusok gyakran piros zászlót lengenek a választók zsebéből kiszedett érmék sárga színéért pirulás nélkül!
  Lélegzetelállító politikusok vörös beszédei keserű könnyeket hullattak azoknak az anyáknak, akiknek fiai elestek egy véres csatában!
  Aki aranyhegyeket ígér, az még egy törött réz fillért sem ér!
  A politikus nyúlként tekergőzik, rókaként vergődik, de időnként farkasként marja át a választó torkát!
  Egy politikus szeret pénzt számolni másnak a zsebében, de általában csak kenőpénzért villát!
  A politikus ravasz a választóval, mint a róka a kolobokkal, csak tapsra eszik!
  A politikus ezüstös beszédek aranyvágóval vág forgácsot a választóról, nyájas hóhérok!
  A tölgy sokáig ég a tűzben, de hamar letörik a politikus tüzes beszédétől!
  Néha az ország legnagyobb problémája, az uralkodó kis elméje!
  Jelentéktelenség a trónon, óriási probléma az államnak!
  A politikus sokszor papírtigris, agyaras róka, aljas játékokra született, trükkökre is jó!
  A politikus nem mindig teli pénztárca, amit mindenki szeret, hanem mindig a lelkiismeretet tönkretevő zsebtárca!
  Az ember szereti a zöldet a zsebében, és a kanapén álmodik, csak a pénz van ködben, ha nirvánában élsz!
  A politikus szívesen bikázik, de szívesen szánt, noha az életerős tehén minden szenvedélyével igyekszik felszántani a választót!
  Az a politikus, aki a meleggyűlöletre játszik, nem fog elpirulni, ha beszívja a választót!
  A vörös zászlók alatt álló politikusok nem pirulnak el a szégyentől, skarlátvörös vért ontva!
  A világban vagy szürke farkas, vagy fehér bárány, vagy jól táplált róka vagy megevett nyúl, a politikában pedig okkal, a zsarnok hoz fényt a demokráciába!
  A politikusnak vannak farkas-szokásai, rókaszerű szokásai, de legbelül még mindig csokinyúl, csak a választók számára teljesen ehetetlen!
  Minél hevesebben ígér egy politikus, annál hamarabb fagy meg a választó a várakozástól!
  A politikus olyan, mint egy prosti, sokat dolgozik a nyelvével, de csak egy értelmiségi impotenst tud kielégíteni!
  Mi a különbség a politikus és a prostituált között? A prostituáltnak mindig a kliensnek van igaza, a politikusnál a választónak mindig baja van!
  Kakaskiáltású, sas ambíciójú, sárkányfogású, holló mohós politikus, de mégis szárnytalan!
  A politikus sokszor okos, mint a csizma, de őrülten cipeli a választót!
  Bármely politikus felhúzhat cipőt, de utána a választó csavargó az életben!
  A politikus az erszényedbe teszi a kezét, amikor erőteljesen keresztet vet, és letérdelve buktatja!
  Miért hívják a hívőket birkáknak, azokat a gazemberek nyírják, akiknek semmi szentjük!
  Ha birka vagy, egy évszázadig mezítláb jársz, ha kecske vagy, szamár maradsz! Ha az eszeddel férfi vagy, akkor örökké boldog leszel!
  Egy igazi róka a politikában nem csak birkát tud lekaparni, de az oroszlánról három bőrt is lehúz!
  A férfi köteles átengedni egy nőt, de ahol nem kerül olyan helyzetbe, ahol nem kell hozzá női türelem és férfi bátorság!
  A legelsüllyeszthetetlenebb az, aki nem ügyetlenül jártas a katonai ügyekben, és észérv sem!
  Ha egy nő kéjes, mint a macska, akkor a férjének egerek járnak a fejében!
  A legfényesebb ötletek komorak az árnyékpolitikából, ha megvalósulnak!
  A nő ravasz, mint a róka, és még az oroszlánt is uralkodik, ha a férfinak kakas esze van!
  Isten bármit megtehet, csak kérésekben múlja felül a nőt, tehetetlen!
  Egy nőnek, hogy ne nyelje le egy férfi, mint egy boa-szűkítőt, egy kobra csípése kell, hogy legyen!
  Az ember mindenben hasonlíthat a Teremtőre, csak a majomszerű utánzás nem színezi ki!
  Az ember csak önhittségben tudja felülmúlni a Mindenható Istent, és akkor is, ha egy Pithecanthropus szellemileg teremtette meg!
  Egy nő nem akar csirke lenni, de az ideális férfija egy kakas!
  A rókasszony valóban farkas szorít a hód férfiakon!
  A politikában ez olyan, mint az erdőben, ha disznó felfal egy tölgyfát, ha róka nyulat, ha szamár - három bőrt vesznek le!
  Minél fényesebb a nő, annál inkább róka!
  A szürke emberek agyában hiányzik a szürkeállomány, a fényes személyiség, a fejük pedig nagy mennyiségben!
  A szürke ember magányos, mint a farkas, és mint a nyúl, nincs nyugalma!
  Ha egy politikus nagy róka, akkor az oroszlánrész neki garantált!
  Rókapolitikus megfosztja a választóvarjút attól a lehetőségtől, hogy lovagoljon, mint sajt a vajban!
  Kevesebb csillag van az égen, mint a Szentírás értelmezése!
  Vörös köpenyes hóhér, igazságosabb, ékesszóló politikus!
  A hóhérnak éles fejszéje, a politikusnak éles szava, az első a fejét fújja, a második az agyon csöpög!
  A fejeket vágni néha humánusabb, mint az agyon csöpögtetni!
  Ha hagyod, hogy a politikusok az agyadba csöpögjenek, akkor téped a hajad a frusztrációtól!
  A politikus beszédei olyanok, mint az agymosáshoz való víz!
  Mi a legnagyobb Isten a politikában, mi teremti a törvénytelenséget!
  A politikus mindig úgy néz a választóra, mint a szamár, akinek róka tekintete szántani akar!
  Egy nő szereti feltárni szegény testét, hogy gazdagabban öltözködjön!
  Egy mezítlábas nő gyorsabban felveszi a férfit, még ha nem is csizma!
  Csupasz női sarokkal egyszerűbb divatos csizmán pörgetni a férfit!
  Ahhoz, hogy divatos cipőt szerezzen magának, egy nőnek megfelelően "cipelnie" kell egy férfit!
  Az a nő, aki nem tudja, hogyan kell időben lecsupaszítani a lábát, örökre "pakol" marad!
  Túl gyakran, ha a férfi csupasz női lábakat néz, azt kockáztatja, hogy csavargó állapotba kerül!
  Ahhoz, hogy ne maradj örökre mezítláb, időben le kell tudni dobni a cipődet!
  Jobb egy lány mezítláb, mint egy betolakodó ponyvacsizma!
  A legerősebb páncél sem fog ellenállni, finom bőr, bájos lányos talp előtt!
  A nők nagyon ügyesen, mezítláb másznak be a férfi pénztárcájába!
  A női test legragadósabb része az aranyérmékhez, a mezítlábhoz és a csupasz mellhez!
  Egy nőnek néha le kell vennie a cipőjét, hogy ne térdeljen le a szükségben!
  Mezítláb könnyebb térdre állítani az embert!
  Mezítláb időben, soha mezítláb!
  Egy mezítlábas nőnek könnyebb megmászni az aranycsúcsot!
  Csizmás ember vagy, ha nem szereted a női lábakat!
  Egy karcsú lábú nő áhítattal meghajlítja a férfit!
  A csupasz lábujjak ügyesebbek, mint a kezek, amikor egy nő érméket vesz ki egy "pakoltos" férfi zsebéből!
  A legügyesebb az, ha egy nő mezítláb löki a férfit a sarok alá!
  A férfi szívéhez vezető utat egy szépségnek könnyebb mezítláb taposni!
  Mezítláb lányok, kitartóbbak a férfiszív Everestjének megmászásakor!
  Miután levette a cipőjét, egy nő könnyebben átkel a férfi közöny sivatagán!
  Buta leszel, mint a csizma, mezítláb is a sarkon ütöd!
  Oleg Rybachenko gyönyörűen komponál. És tele van lelkesedéssel és harci tulajdonságokkal.
  Itt van a félelmetes E-90 tank. A torony elülső páncélzata 285 mm-es homlokkal és 210 mm-es oldalakkal rendelkezik. A hajótest homloka negyvenöt fokos lejtőn 250 mm, oldalai 210 mm. És egy 120 mm-es fegyver 100 EL-vel. Az autó tömege meglehetősen nagy, 110 tonna, de a gázturbinás motor 2000 lóerős. Egy ilyen gépet nem olyan könnyű legyőzni.
  A fiú füttyentett. És minden erejével bedobott egy borsót, benne házi készítésű antianyaggal.
  És a robbanóanyagok felrobbannak. Hogy egyszerre tíz E-90-es harckocsit dobnak a levegőbe és fordítanak meg. Ez pusztító csapás.
  A fiú elvette, és újra énekelt örömében;
  Szép szülőföldem himnusza,
  Az egész világ egy bravúrra inspirál...
  Veszélyes harcolni egy orosz harcossal,
  Ő az igazi óriás!
  
  Képesek vagyunk elkapni egy lovat a kezünkkel,
  És törje meg a tankot egy dühös gránáttal ...
  A lány mezítláb rúg
  Legyőzhetetlen anyaországi hadsereg!
  
  Készen állunk a nácik elleni harcra,
  Hiszen a hitünk erősebb, mint a fém...
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Legyél a Mars fia, egy gyerekről álmodtam!
  
  Gyorsan akarom repíteni a fiút az űrbe,
  Már ideje megrohamozni Berlint...
  Soha nem késő fiatalodni
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub!
  
  Szeresd az embereket te Krisztus Svaroggal,
  Egy istenünk van, aki mindent tud...
  Bár a Sátán hevesen célozza a kürtjét,
  Nincs szebb ország a Földön!
  
  Anyagaink dicsőségére Oroszország,
  Készen áll a család hűséges szolgálatára...
  Valamiről, amit a nők ostobán jajgattak,
  De az élet nem szakad meg, ismerd a fonalat!
  
  Mindenben, amit a Ladát olvastok,
  Sok istent szült...
  Erősebbek vagyunk, mint az oroszok és a kínaiak,
  Lássuk minden álom megtestesülését!
  
  Igen, Hitler hordával rohan a hazába,
  Hatalmas ereje van, a Sátán pokolja...
  Oroszország választott ország lett
  Tudja rosszul, ha megosztottak vagyunk!
  
  Rhoda számára minden nép csak gyerek,
  Lelkükkel szeretik az emberiséget...
  És ne haragítsd Lada istennőt,
  Legyen kemény a fiú ebben a csatában!
  
  Sólymok vagyunk, akik sasként repülnek
  A kardok éles és erős pajzsok...
  Mezítláb futó lányok
  Hatalmas lányok, bátor fiak!
  
  Győzni fogunk, és ez a mi igazságunk
  Oroszország boldogulni fog...
  Nagyon felforrósodik a csatában.
  Az ellenfél és a tolvaj le lesz győzve!
  A fasiszta erős öklünkbe futott,
  És Hitler keményen arcul kapott...
  Egy ilyen lövedék egy táskában van elrejtve,
  Hogy még te is a démonok ura vagy!
  
  Hamarosan meglesz a győzelem, Párizsban vagyunk,
  Virágzik, mint egy rózsa az orosz föld...
  Felemelkedünk az ég csillagai fölé,
  A világ népei egy barátságos család!
  . 8. FEJEZET
  1957. április 15-én az orosz csapatok nagy offenzívája kezdődött a Berlin körüli hétszeres náci védelmi gyűrűn. A harcok nagyon hevesnek bizonyultak, és heves tűz zúdult a nácik állásaira. A tüzérségi felkészülés nagyon heves volt.
  Keresőlámpákkal is elvakították az ellenséget. És megkezdődött a harmadik Vlagyimir cári csapatok armadájának offenzívája.
  Sok tank volt. Ezek közül az Alexander-7 jó autó lett. A hetven tonnás gép jó sebességgel és erős védelemmel rendelkezett, erős 130 mm-es ágyúval. És nem olyan könnyű megállítani vagy kiütni.
  Ennek a járműnek az elülső páncélzata szinte az összes Wehrmacht páncéltörő ágyút tartalmazta.
  A legénység mindössze négy főből áll. Az autó kevesebb mint két méter magas. És hordozza magát.
  Erzsébet csupasz lábujjai segítségével lőtt az ellenségre, és csicseregte:
  - A szent cárizmus eszméinek nevében!
  Ekaterina is lőtt, és megjegyezte:
  - Egy nő a háborúban olyan, mint a gyöngy a kagylóban - lehet, hogy kényelmetlen, de a vonzerő a legteljesebbre érik!
  Elena is csupasz lábujjai segítségével lőtt, és szellemesen megjegyezte:
  - A részegnek vörös az orra, nem vörös az élete és megfeketedett a híre!
  Erzsébet komolyan válaszolt:
  - Ez ránk nem vonatkozik, nem iszunk!
  Euphasia megjegyezte:
  - A vodka erős ital, amitől az ember nyálas lesz!
  Erzsébet, miután rálőtt az ellenségre, beleegyezett:
  - Egy politikus-zselére a verbális hasmenés a jellemző!
  Ekaterina lövöldözve, és meglehetősen találóan csupasz lábujjai segítségével megjegyezte:
  - A politikus ritkán jó pásztor, de mindig arra törekszik, hogy bárányként nyírja a választó haját!
  Elena, aki lőtt a nácikra, egyetértett:
  - A politikus a beszédek legédesebb méze, verbális hasmenéssé válik!
  Euphrasia készséggel egyetértett ezzel:
  - Ha Isten a vizet borrá változtatta, akkor a politikus a verbális hasmenést aranyesővé változtatja a zsebében!
  A lányok remek munkát végeztek a tankjukon, megfordították az akkumulátort. A csata eszkalálódott.
  Miután egyik napról a másikra leküzdötték a Seelow Heights első gerincét, a szovjet csapatok igyekeztek a nap folyamán építeni a sikerükre. De a nagyszámú rádióvezérlésű aknamező, valamint a géppuskák és gyorstüzelő ágyúk sűrű tüze ismét a földbe hajtotta a gyalogságot. És túl sok tankot robbantottak fel.
  A javítócsapatok azonban semmivel sem voltak rosszabb hősök, mint a harci egységek, és a járművek jelentős része a nap végére ismét szolgálatba állt.
  Alice és Angelica nem hunyta le a szemét. Verekedtek, lőttek, kiabáltak valamit...
  A nácik nem voltak bolondok, különösen sok fegyverük nagyon sikeresen ült ki a mélybe, majd emelték fel őket egy emelővel. Aztán összeverték...
  A legelterjedtebb fegyvertípus természetesen a 88 milliméteres légelhárító löveg. Univerzális ágyú repülőgépek, harckocsik és gyalogság tüzeléséhez. Csak cserélje ki a lövedékeket... Az igazság kissé nehézkes, de végül is speciális emelőket használnak, amelyeket harckocsikhoz és önjáró fegyverekhez biztosítanak.
  A védők között sok tinédzser és nő van. A Harmadik Birodalom emberi erőforrásai kimerültek, ezért mindenkit sorban kell gereblyézni. Még a tízéves fiú harcosok sem ritkák. Hiszen ők is dobhatnak egy palackot éghető keverékkel, és tehetik lesben lévő gyalogosba.
  A seelachi védelmi vonal nagyon erős, már az első világháború kitörése előtt elkezdték építeni, arra az esetre, ha a cári hadsereget Berlinbe vetnék. Igen, már a tizennyolcadik században, Erzsébet alatt, akit csak a korai halál akadályozott meg abban, hogy Nagynak nevezzék, az oroszok bevették Berlint!
  Tehát a magaslatokon sok földalatti kommunikáció, lövészárkok labirintusai és menedékhelyei vannak a mesterlövészek számára. Egyfajta városnak mondható.
  Annak ellenére, hogy Adolf Hitlert általában skizofrén optimizmusnak tulajdonítják, 1943 tavaszán, a cári Oroszországgal vívott háború kitörése előtt komoly munka kezdődött Berlin erődítményén. És ellentétben a nyugati, atlanti fallal, ezt a végéig sikerült befejezni.
  Minden holt szektort bányásztak, vagy napalmos öntéssel készítettek elő...
  Alice és Angelica már megint megégette csupasz, elegáns lábát, amikor szintetikus benzin, kén, foszfor baljós keveréke ömlött ki a földből...
  A lány sarka pedig este komolyan megégett, nagy hólyagok borították, kínzás lett lépni.
  A lányok megadták magukat, és most lesben lőttek, főleg, hogy az orosz csapatok a nap folyamán szinte semmit sem haladtak előre. A mesterlövészek azonban csak ezt kell, hogy tegyenek, és amikor a csata javában zajlik, biztosan lesz célpont... És tovább töltheti fiókját.
  Alice égett lábát a fémen vakargatva felmordult:
  - Igen, Angelica és én nagyon betegek és megsérültek vagyunk. De higgyétek el, az orosz cári hadsereg élve elégetett katonáinak emlékei sok szenvedést okoznak nekem.
  A vörös hajú harcos idegesen csikorgatta gyöngyfogát:
  - És hidd el, még keserűbb őket látni, főleg azokat, akik nem haltak meg azonnal, hanem elszenesedtek... A háború különbözik a pokoltól, csak annyiban, hogy nincs benne rutinszerű kínzás!
  Alice, miután lelőtt egy fasiszta tüzért, aki véletlenül egy fedezék mögül nézett ki egy jól irányzott lövéssel, megjegyezte:
  - Ha mindenki a mi harcosunk lenne, mint mi? Bár okoskodni persze könnyebb, mint lőni!
  Angelica nem értett egyet.
  - Valakinek való! Személy szerint nekem mindkettő nehéz... Egyébként miért hívtak Alice-nek?
  Az aranyhajú harcos egyszerűen válaszolt, mintha gyónna:
  - Tudod, anyám gyerekkorában olvasott egy hasonló mesét... Gyönyörű mese, de nagyon hülye. Ezt követően úgy döntött, hogy lányának Alice-hez hasonlóan új világot kell felfedeznie, de nem a földön, hanem az űrben. Te megérted...
  Angelica lőtt és kihagyott, bosszúsan az állával ütötte a lábát:
  - Nos, igen! Természetesen értem. Tudod, te magad arról álmodoztál, hogy eljutsz egy olyan bolygóra, ahol még a sarkokon is örök nyár van, és az emberek nem ismerik a betegséget és az öregséget. A Földön nincs paradicsom, és ugyanabban az örökzöld Indiában hőség, magas páratartalom és a legrosszabb rovarok felhői!
  Alice felkacagott.
  - De van Maugli... - Aztán komolyabb hangnemre váltott. - Azt hiszem, India hamarosan szovjet lesz.
  Angelica joggal kételkedett:
  - Ez a Nehru csak egy gyengécske. Ő pacifista és nem kommunista. A hozzá hasonló emberek többet ártanak, mint használnak. Erősebb és a vörös eszme iránt elkötelezettebb szövetségesekre van szükségünk, hogy a kommunizmust és annak fényét a világra vigyük!
  Alice leadott még pár lövést, és látta, hogy a nácik fokozatosan gyengülnek. Aleksey rohamosztagosai ismét feltűntek az égen... Korán felszálltak, majd gyorsabban jöttek a "bábuk".
  Alice kiabált ezekről a kis bombázókról:
  - A gyalogok sem őrültek - leendő királynők, ti fasiszta fuss!
  Angelica komoran mondta:
  - Gyenge szövetségesekkel még az erős járművek is tétlenek lesznek!
  Alice teljesen ésszerűen felhívta a figyelmet az árnyalatokra:
  - De itt van például Mikeás román király. Az uralkodó és nagyjából csak egy elkényeztetett fiatalember. Ennek ellenére megkapta a Vlagyimir cári birodalom legmagasabb rendjét - "Győzelem".
  Angelica savanyúan grimaszolt.
  - Sajnos a parancsok megkerülnek engem. Bár a "Jagdtiger" számára általában a "nagy cári háborút" adják nem alacsonyabb, mint a második fokozat. Vagy legalábbis a "Királyi zászló".
  Alice szigorúan válaszolt:
  - A hősök méltók arra, hogy paranccsal akasszák fel, akik parancsolják őket, hogy egyszerűen felakasszák őket! Egy jó parancsnok ugyanis csak akkor kezdi meg a csatát, amikor a győzelem eleve elrendeltsége miatt nincs helye hősi tettnek!
  Angelica megerősítette:
  - Igen, te a paradoxonok aranyhajú mestere... De akkor Vlagyimir Kirillovicsot fel kell akasztani!
  Alice felkacagott.
  - Hát persze, hogy! Nagyon sok jófiúnk halt meg miatta. A csapatok a háború elején védelemre teljesen alkalmatlan helyen helyezkedtek el. És az eredmény a vereség a legelején!
  Angelica az ujját skarlátvörös ajkába tette:
  - Nézze... Legyen óvatos a piaccal. Hiszen még senki nem oszlatta fel a cári titkosrendőrség speciális osztályait.
  Alice felvidult:
  - Ó ó ó! Találtam valamit, amitől megijeszthetek - egy sündisznót búzadarával! Higgye el, erősebbek vagyunk a király összes kéménél együttvéve. Főleg a szellem!
  Angelica megint, mintha karon verték volna, eltévedt... Azonban már sötét volt és nem volt látható, a célpontok pedig olyan kicsik és homályosak, sőt mozgékonyak is voltak. Nos, mit lehet tenni ellenük?
  Alice sem lőtt gyakran. Megszokta, hogy az elmúlt évben soha nem smárolt, és nem akarta elárulni a szomorú statisztikákat. És akkor ez nem lőtt vakon. Ezen túlmenően a harcok között túl gyakran jelentek meg "fújt orrú" harcosok. Kár volt a legkedvesebb lelküknek, Alice-nek.
  Bár például úgy tűnik, hogy Hitler azt mondta: a háborúban az irgalom nem lépheti túl a gazdasági célszerűség határait! A gazdasági megvalósíthatóság ne haladja meg az aszketikus igényeket!
  Ez utóbbi azonban, mint a szlogen; vaj helyett fegyvert, nem tisztelték a legjobb módon! A Szovjetunió boldogságáért és a Harmadik Birodalom haláláért!
  Április tizenhatodáról tizenhetedikére esett az éjszaka, és hatalmas támadás kezdődött. Új tartalékok kerültek játékba, beleértve a tankokat is.
  Különösen a legújabb "Nikolaj" -7. Ez a harckocsi harminc centiméterrel alacsonyabb volt, mint a Nikolai-6, és erősebb elülső páncélzattal rendelkezett mind a torony, mind a hajótest számára. Sok remény fűződött ehhez az autóhoz, de ...
  A tartályok egy része útközben elakadt és a váltójuk meghibásodott... Láthatóan a tervezők és a gyárosok nem tudtak alkalmazkodni a keresztirányú elrendezéséhez, és a sebességváltó egyszerűen meghibásodott a fokozatváltáskor. a Nikolay tank).
  A huszonöt legújabb harckocsi közül csak három tudta megmászni a Seelow-hegységet. Azonban lassan haladtak, a motorok erősen zúgtak, a kipufogócsövekből fekete, büdös füst fröccsent ki.
  És új gyalogosok futottak mögötte, hurrá kiáltozva...
  A lányok egy ideig még lövöldöztek, de miután nem figyeltek a komoly károkra, a folyamatosan géppuska-kitörések alá kerülő elvtársakra, a szovjet katonák felmásztak a következő gerincre, a harcosok utánuk rohantak.
  A nácik azonban még mindig erősek voltak. Szörnyű Non-162, Me-109 "K" és Fokken-Wulfok rohantak a támadó repülőgép és a gyalogok felé.
  Közülük különösen veszélyesek a Focken-Wulf hentesek, támadási módozatban. Egyszerre négy 37 milliméteres kaliberű ágyú lő mind a gyalogságra, mind a harckocsikra.
  Az egyik szovjet Alekszejev el is ment egy nehezebb és felfegyverzettebb ellenséges járművet döngölni... Összeütköztek és.... A német szerencsésebb volt, sikerült kilöknie, Alekszejben pedig egyáltalán nincs ilyen eszköz.
  Alice bosszúsan lefektette a német pilótát, mielőtt kinyitotta az ejtőernyőjét, és ékesszólóan kijelentette:
  - Kedves vagyok! A házban jó az, amit értékelnek, jó az elűzött léleknek!
  A lányok átvitték a tüzet a gépekre... De a rohammódosítás Focken-Wulfja nem puskával száll fel a földről. Nagyon jól védett, és a gáztartályok a pilótafülke körüli páncél alatt helyezkednek el. Veszélyes dolog...
  A nem 162-es ebben a tekintetben a legkönnyebb zsákmány ... A Me-109 "K"-n külön meg kell állnia. A Messerschmit legújabb tömeges módosítása... Kizárólag ágyúfegyverzettséggel, három 30 mm-es löveggel és két 15 mm-es légágyúval. Erőteljes gép, páratlan a Peter-2-től, sőt a legjobb Peter-3-tól is, természetesen szervizben. Csak a manőverezéssel voltak problémák, még akkor is, ha a motor a legerősebb ...
  Alice, majd úgy döntött, hogy kifejti a véleményét:
  - A németek túl nagy figyelmet fordítanak az olyan mutatókra, mint a repülőgépek páncélzata és fegyverzete. Például a Messerschmitnél a tűzerő növekedése felemésztette a megnövekedett motorteljesítményt. És hogyan romlott a manőverezőképesség.
  Angelica rávágta:
  - És lerontod ezt a meggyengült manőverezőképességet. Nyelveket beszélni a legkönnyebb, tényleg harcolni...
  Alice nehezteléssel a hangjában szakította félbe:
  - Nem harcolok! De tényleg, gondoljon bele, mennyibe kerül a Me-109 öt légpuskával? De a "Salamander" a járműköltségek, a gyárthatóság, a súly, a manőverezhetőség, a sebesség és a fegyverek optimális kombinációja. Bár ebből a szempontból persze rosszabb, mint Messerschmitt vagy főleg Focken-Wulf.
  Angelica komoran megjegyezte:
  - Azért beszélsz így, mert ez a madár az egyetlen, amit sikerül lehoznunk. Másképp...
  Alice felmordult:
  - Ne légy ilyen hülye!
  A szovjet "Alexei" és "Petra" azonban meglehetősen sikeresen megbirkózik az erősebb náci sólymokkal ... Fellobbantják a galambokat, még akkor is, ha ...
  És öt Messerschmitt fegyver és hat Focken-Wulf fegyver sem segít, a náciknak a földbe kell temetniük az orrukat.
  De a szovjet ászok veszteségeket szenvednek. És a veszteségek tisztességesek, úgyhogy gyere te is, hogy enyhíts a nyomáson. A kosok száma pedig növekszik.
  Alice ezt kommentálta:
  - A kosok természetesen a vitézség jele, de a veszteség nélküli győzelem jele!
  Angelica nem értett egyet.
  - Az intelligencia jele .... Még a zsenialitás jele is, ha veszteség nélkül nyersz. De ez már nem háború.
  Alice felmordult válaszul:
  - Mi a fenének való a háború?
  Angelica nagyon ügyes volt itt:
  - De hogyan különböztethetnénk meg másként, hol vannak az igazi férfiak, és hol nem jutnak el a hímek a nőkhöz!
  Alice ezután egy új repülőrajra hívta fel a figyelmet:
  - Nézd a füleket... Mi köze ennek az éjszakai boszorkányok emblémáihoz... Natasha valószínűleg ott van. Most egy ilyen náci ellenáll egy fecsegőnek!
  Angelica egyetértett.
  - Határozottan elégedett! Csak nehogy leégjünk!
  Ekatriina-2 éjszakai bombázók, ahogy szeretettel Katerinkinek nevezik, és még híresebb, és meglehetősen sértő, a kukorica beceneve.
  Lány pilóták harcolnak rajtuk. A repülőgép könnyen repülhet és könnyen repülhet. Légiharcban nincs olyan meleg, ezért főleg éjszakai csapásokra használják.
  Ott az alacsony zajszint, a könnyedsége és a manőverezhetősége befolyásolja. Igaz, vannak hiányosságok, le lehet hozni egy légelhárító géppuskát... A gép öngyilkos merénylő.
  De itt már megtisztították az eget a szúnyogkeselyűktől, hogy egy sérülékenyebb gépet lehessen működésbe hozni.
  Alice egy imát suttog:
  - Uram, mentsd meg Natasha és más lányok életét... Olyan jók és nagyon szeretnek téged. Ne hagyd, hogy az egyetemes gonoszság és gyász legnagyobb és legigazságosabb győzelme!
  Angelica levágta a vállát;
  - Istentől kérni valamit nevetséges. Hiszen a mi világunkban mindent ő határoz meg, szóval mi értelme azt várni, hogy Ő változtat valamit!
  Alice ésszerűen tiltakozott:
  - És miért gondolod, hogy egyáltalán létezik... És ha van, akkor olyan, mint a Bibliában vagy a Koránban?
  Angelica megrázta a fejét.
  - Szerintem egyáltalán nem... Itt valószínűleg másképp érvelsz. Emlékszem arra a hófehérre, amit egyszer mondtál nekem egy elméletet, egy új pillantást a teológiára, de valahogy sikerült elfelejtenem?
  Alice örömmel sietett emlékeztetni:
  - Bizonyára olvasott Vernadszkij híres Nooszféra-elméletéről, nem? Arról a tanításáról, hogy az eszünkbe jutó gondolatok mindegyike anyagi, és nem csak emlék formájában marad meg az agy bizonyos részein, hanem a szubmateriális térben is rögzít, mint egy szalagra?
  Angelica készséggel megerősítette:
  - Igen, ismerek egy ilyen tanítást. Általában logikus. Ha egy szót fel lehet venni egy kazettára, akkor egy gondolatot, egy cselekedetet vagy egy érzelmet miért nem lehet ugyanúgy lenyomni.
  Alice kis híján ólom ajándékot kapott a ládába, és kénytelen volt balra ugrani. Akkor válaszolj, makacs géppuskás. Elhallgatott, és az aranyhajú harcos folytatta előadását:
  - Pontosan... De egy korábban kimondott, majd kazettára felvett szó, vagy akár kifejezés, hangosan lejátszva megsüketítheti vagy cselekvésre késztethet. Csakúgy, mint egy személy képe, amelyet mozgásban reprodukálnak a filmben, elkápráztathatja, megrémítheti vagy megváltoztathatja a karaktert... Általában véve megfordítja a lelket, és még a betegséget is meggyógyítja...
  Angelica egyetértően morogta:
  - Igen, tud!
  Alice hozzátette:
  - Szóval... Van egy különleges univerzális hipernooszféra. Számos jelentős különbség van egy szalaghoz képest, de benne az emberek hite, reménye, imája is bevésődik, mint egy film milliárd milliárdnyi képkockája. Ha emberek milliárdjai hittek valamiben, akkor az nem tűnik el nyomtalanul, hitük anyagi és kolosszális mennyiségű energiát halmoz fel. És ez az energia is kifröccsenhet, befolyásolva az anyagi világot. Azaz, kérdezz, és megadatik, nem üres frázis. Nagyon valószínű, hogy bizonyos feltételek mellett az ima erős visszhangot vált ki a hipernooszférában, és ereje segít megoldani a problémát a Földön... Tehát Isten létezik, és ő anyagi, valódi és tevékeny, de csak ő nem az Az Univerzum teremtője, de inkább az emberiség és a belé vetett hite teremtette!
  Angelica azonnal kijavította:
  - De ebben az esetben nem szükséges imádkozni. Csak kérdezheti... Mellesleg, miért kell Istennek. A kommunizmus a királyi változatban is a legerősebb hit. Tehát ha a bolsevizmus, vagy Sztálin népakaratát kéred, akkor ez teljesül?
  Alice teljesen magabiztosan mondta:
  - Igen! Jó lehet! És ez teljesülni fog, és nyerj!
  Angelica párszor lőtt... A Zeel Heights második gerincét már elfoglalták. De még mindig volt egy harmadik, a legmegerősítettebb, ahol tartalékok, harckocsik és önjáró fegyverek öklei álltak. Itt nem volt könnyű belépni az áttörésbe...
  A kegyetlen csatákban kimerült szovjet csapatok reggel megálltak... Túl sok gyalogos halt meg, az összetört tankok javításra szorultak... Menet közben lepedőket hegesztettek rájuk, és ismét csatába dobták. Minden egyszerre zajlott kényszerüzemmódban, a szerelők csak rohangáltak, mintha valaki felpörgette volna a filmet. A régi szalagokon viszont éppen kétszer olyan gyorsan mozogtak a keretek, mint az igaziak.
  Alice és Angelica maguk is újabb kellemetlen sebet kaptak, és kénytelenek voltak lefeküdni, hogy lefeküdjenek. A lányok kimerültek voltak, és aludni szerettek volna legalább pár órát, de a fülsiketítő üvöltés ezt nem tette lehetővé.
  És a szovjet tank és gyalogos tömeg hullámként zuhant a szörfön, és lassan letelepedett... Erőt kellett gyűjteni és újra felrázni a német védelmet. Hogyan követik a többi hullám egy hullámot. A lányok szemei összeragadtak, de Zsukov marsall szigorú parancsa továbbra is támadásra késztette őket és sok más srácot.
  A harcosoknak pedig már nem volt erejük, és elenyészően kúsztak, mint a csigák, csak egy kicsit gyorsabban...
  És akkor Alice úgy döntött, hogy vidámságból énekel:
  A tó kristálytükre mellett;
  Úgy korcsolyázok, mint a fecske!
  Nem fagytam le a szívem -
  A dicsőséges Oroszország adta neked!
  
  Tavasszal pedig zöldellnek a fák;
  És a fiatal tavasz élettől forr!
  Ott a hajtások megújulnak,
  Ott susognak a smaragd levelek!
  
  Milyen szépek vagytok mély vizek;
  A nap fénye visszaverődik!
  A szántóföldi gabonák megteltek lével,
  A hajnal rubinra festette őket!
  
  Ártatlannak lenni az arkangyalok megkövetelik;
  Tartson mindenki tisztán az esküvő előtt!
  És dolgozz, szorítsd a lábad a kenyéridőbe,
  Fűzd a legfinomabb cérnát selyemből!
  
  De nem érzem magam elhívásnak
  Szívemben ördögök horda!
  Hogyan lehet ilyen életet élni, szomorú;
  Jobb háborúba indulni - öld meg a gonoszt!
  
  Itt vannak előttünk a tengerentúli kiterjedések;
  Cukorsivatagok patái alatt!
  Nincs olyan hűvösség, mint az élőhalottak a fenyők alatt,
  Nézd, mit nyel a kísértet!
  
  A háborúban ismertem a szenvedést
  Kihordja a halottait!
  És mi a zokogás
  A mezítlábas árvák sírása!
  
  De a kaland másik oldalán
  Sok kockázat, éled az életet!
  Megbocsát a Mindenható?
  Igen, nincs szükségünk paradicsomra - hol vagy te tetű!
  
  Az ember egy ilyen lény
  Mi bántja a csendes béke!
  Aztán felépíti az univerzumot,
  A rend végrehajtása klassz!
  
  És a Szülőföld a Nagy Anya;
  Te Oroszország vagy, egy szent ország!
  Mint bársony a kavicsaid, kavicsaid,
  Amin a mezítláb futott!
  
  De eljött az idő, a lényeg alattomos,
  A szerelem előkerült egy lesből!
  Megkísértettem, találtam magamnak egy srácot,
  Itt van egy ilyen romlott hús!
  
  Legyen természetesen odaadó a hazának:
  Nem lenne aljas szerencsétlenség!
  De ez az emberiség sorsa,
  Hogy emberek vagyunk, sőt marha!
  
  Kiderült, hogy kém, könyörtelen,
  Becsület nélkül adta át terveinket!
  De ez nem gyerekes csíny,
  Ha az ellenfél elárulta!
  
  A dolgok rosszra fordultak
  Íme, a mi osztályunk a bográcsban!
  És a nácik, akiket a fonat fog el,
  Szóval rabságba kerültem!
  
  Éjjel-nappal meztelenül dolgozom
  Szállítom és zúzott ércet!
  És télen-nyáron mezítláb vagyok,
  És rohanok a talicska után!
  
  Az ostor gyötör, és nem kegyelmez,
  És teljes mértékben ismertem az erőszakot!
  Ó, micsoda hulladékká váltunk,
  A gazember, a Sátán kicsavarja a fogát!
  
  Soha nem tanácsolsz a leszármazottaknak,
  Ne menj elárulni az országot!
  A szívet ne cseréld pénzérmére,
  Szülőföldünk; Isten, Lelkiismeret, Anya!
  A lányok itt harcoltak, Oleg Rybachenko pedig az Elbától áttört Berlinbe. A tíz éves örökfiú (pontosabban kicsit nagyobb, mert Oleg jóval magasabb volt, mint egy átlagos férfimagasság!) Titánként harcolt.
  Egy jóképű fiú, nagyon markáns izomzattal, csupasz gyereklábaival gránátokat dobált, széttépte őket az ellenség, és üvöltött:
  - A király dicsőségére nem irtjuk el hiába az ellenségeket!
  Ezután a fiú fogott, és séta közben egy csodálatos dalt kezdett komponálni;
  Nagy, gyönyörű, orosz ország,
  Ebben Vlagyimir cár nagyon bölcsen uralkodik ...
  Örökre a világot teremtő Isten adta...
  Orosz harcosok vagyunk!
  
  Le tudjuk győzni a pokol rosszindulatát játék közben,
  Bár a Wehrmacht nagyon buzgón támad...
  A legyőzhetetlen orosz srác a mi medvénk,
  Nyilvánvaló, hogy az ember nem majom!
  
  Hiszem, hogy biztosan legyőzzük a nácikat,
  A lány csupasz sarkával bombát dob...
  Itt tárta ki szárnyait, hatalmas kerub van felettünk,
  Gyönyörű kasza harcosok!
  
  mezítlábas úttörő fiú vagyok,
  Ki ne félne a hótól a hidegben...
  Mutass példát minden harcosnak,
  Az itteni szentek az arc ikonjaitól ragyognak!
  
  Egy fiú géppuskából firkál,
  Lekaszálta a sorokat a fasiszták dühében...
  Hazánk pajzsát felemelve,
  Nem engedjük meg a söpredék-revansizmust!
  
  Harcos fiú az ellenségre vetve,
  Mezítláb fűrészporból egy bomba...
  Letöri az ördög ellenségét,
  Adolf megmozdul az arcon!
  
  A fiú harcol - egy dühös titán,
  Kitör a mozsártűz...
  Egy hurrikán söpört végig az alvilágon,
  Hagyja, hogy a gonosz Káin elpusztuljon!
  
  Ismét egy erős gránát repül,
  A haza ellenségei buzgón szétszakítják...
  Végül is a barátságunk egy szilárd monolit,
  Mi is a paradicsom leple alá kerülünk!
  
  Legyen szent hazánk,
  És hadd szárnyaljon a kerub az égen...
  Egy mezítlábas aranyhajú lánnyal,
  Beszélgetést folytatok, lövöldözök a hordára!
  
  Telnek az évek, eljön Jézus,
  És ő lesz az istenek anyja, Lada királynő ...
  A győzelmek korlátlan számlát nyitottak,
  És mindenkit végtelen jutalom vár!
  . 9. FEJEZET
  Akulina Orlova és Anastasia Vedmakova német repülőgépeket semmisített meg Berlin felett.
  Az ME-462 egy nagyon félelmetes gép, amely orosz hatalommal harcolt. A cári repülés számbeli fölénye kolosszális volt. És a németek játszottak.
  De hősiesen harcoltak.
  Albina és Alvina az égben harcoltak, nagyon hősiesen mutatták osztályukat.
  Albina csupasz lábujjjal ledöntött egy orosz autót, és üvöltött:
  - Én az Ördög lánya vagyok a testben!
  Alvina a cári hadsereg gépét is lebontotta alsó végtagjai kecses ujjai segítségével, és nyikorgott:
  - Menő győzelmeinkért!
  És leüt egy másik orosz autót.
  De végül összejött a Harmadik Birodalom két legjobb ásza és a cári Oroszország két legjobb ásza.
  Egy pár lány egy másik nagyszerű pár ellen. A Harmadik Birodalomból származó lányok egyaránt bájos szőkeek. És velük szemben az oroszok - egy szőke és egy vörös hajú.
  Mindkét pár általában mezítláb és csak bikinit viselve harcol.
  Albina és Anasztázia távolról tüzelni kezdtek egymásra.
  Albina megcsavarta mezítlábát, és átlőtte az orosz pilóta szárnyait.
  A nő azzal vágott vissza, hogy megsértette ellenfele farkát. Az orosz és a német gépek is füstölni kezdtek.
  Anasztázia énekelte:
  - Üdvözlet a cárizmusnak!
  És csupasz sarkával halálajándékot küldött az ellenségnek.
  Albina is pofon vágta az ellenséget, és kiadta:
  - Az anyaországért, a Führerért!
  Mindkét gép már komolyan égett, és kék fénnyel égett. A lányok pedig elkezdtek kiegyenlíteni, és megpróbálták feltenni őket a lenti pályára. Hogy a gépek ne essenek össze teljesen.
  Akulina és Alvina egymásra lőttek és manővereztek. A lányok ereje is egyenlő volt. Mindketten olyan szép, mezítlábas szőkék. És milyen csodálatos szépségek. És szeretnek férfiakat kínozni, sőt megerőszakolni. Főleg a fiatal szüzek.
  A harcosok kagylókkal hintik meg egymást.
  Akulina csupasz lábujjaival ennek ellenére egy repülőgép-fegyvert célzott, és lelőtte az ellenséget.
  De Alvinának sikerült áttörnie csupasz lábujjait, az ellenfél harcosának hasát is.
  Mindkét gép szétesni kezdett a lángokban. És nem maradt más hátra, mint a kilökődés.
  A lányok lezuhantak, csupasz, lebarnult, vésett lábukkal hadonászva énekelték:
  - Mindenkit eltépünk, és minden ellenséget megfojtunk,
  Harc nélkül nem adjuk fel a lelkünket!
  És valahol a csúcson még mindig ádáz csaták folynak. Légelhárító ágyúk tüzelnek és rakéták repülnek.
  Oleg Ribacsenko, csupasz, gyerekes lábával újabb gránátot dobva, széttépve a nácikat, megszólalt;
  Az író képzeletében hasonlít Istenhez, remekműveket alkot, de megkülönbözteti a teremtés iránti együttérzés!
  Az ember úgy ejti a bűnöket, mint az őszi juharlevelet, csak a könyörtelen kertész Isten égeti el magát a fát!
  Hogy az emberi faj fája ne hullassa le a bűnök leveleit, meg kell fojtani az elméteket!
  Azt kell mondanom, a fiú nagyon szellemes volt.
  És azt ígérték, hogy végre megkapja a régóta ígért és megérdemelt tábornoki rangot. Hadd nézzen ki, mint egy gyerek.
  Oleg Rybachenko úgy döntött, hogy ehhez el kell fogni a Führert. És nagyon klassz lesz.
  Az orosz csapatok a Seelow Heights utolsó, legmegerősítettebb vonalához mentek. Nyomasztó, óriási veszteségek, olyan sűrűek a dombok, mint egy zongora törött billentyűkkel, holttestekkel borítva. A tankok, még a Nikolay sorozatból is, a vérben csúsznak, és nem akarnak felmenni az emeletre. A kagylók pedig folyton kitörnek és kitörnek, mintha a vulkánok megdőltek volna és kinyitották volna a szellőzőnyílásaikat.
  A láva láng és ólom keveréke, mindenféle robbanóanyaggal teli bombák, amelyeket az orosz repülő szalamandra armadák felé dobnak. És az összecsapások, már a nácik sem vetik meg a döngölést. Ilyen keserűség, csaták alakultak ki.
  Maguk a női harcosok rohannak a támadásra, látják, ahogy a nácik nehézgéppuskái, mint a férgek, másznak elő lyukaiból és köpnek halálosan. És amikor ilyen súlyos és robbanásveszélyes köpéssel ütik meg, a darabokra szakadt és a csontokra tört katonák visszarepülnek.
  A harckocsik közelebb álltak a tetejéhez, a katonák pedig a kezemmel tolják fel a páncélosokat. Ugyanakkor üvöltés, éljenzés és reszkető társ hallatszik. Egy pár páncélozott szállító aknákba ütközve felrobban, és a testdarabok minden irányba elrepülnek.
  De a harcosok tovább nyomulnak, már több félig összetört palackot is elfoglal az orosz cári hadsereg.
  A lányok sokat lőnek, ismét megsebesültek, de posztjuk elhagyása nem nekik való. Csak lezárták a sebet celofánnal, és azon estek, hogy a mozgás.
  Sötét volt már, és amikor romlik a látási viszonyok, nehezebb védekezni. Még akkor is, ha a földbe temetett ellenséges harckocsik és önjáró fegyverek egy része rendelkezik éjjellátó készülékkel.
  De szó sincs visszavonulásról...
  Alice megbökte párja vállát.
  - Nézd, mit csinál a Jagdtiger.
  - A saját sírját ásja! - csattant fel Angelica.
  A páncéltörő erő és a védelem tekintetében a legerősebb, a Yagdtigr-3 harckocsiromboló egészen pontosan lőtt az elakadt szovjet Nikolai és Alexander tankokra. Csaknem harminc kilogrammos páncéltörő lövedéke egyszerűen leszakította a toronytestet anélkül, hogy a legénységnek maradt volna esélye a túlélésre. Rendkívül nehéz elpusztítani egy ilyen kolosszust, még a földbe temetve is, homokzsákokkal megszórva.
  Alice odasúgta a barátjának:
  - Megpróbálom feltörni az optikai irányzékát és az éjjellátó készülékét.
  Angelica vidáman felkacagott.
  - Üsd a szemed... Vicces! A nők általában a szemükkel lőnek, nem a szemükkel. Valami újat fedeztél fel!
  Alice a vállára tette a fenekét, és térdig érő lábát a lövedékektől felszántott talajon nyugtatta, fegyverrel fogta az ellenséget, és azt suttogta:
  - Ha közel van egy veréb, felgyújtjuk az ágyút! Ha egy légy - üsd meg a légy, és a nyíl a pszichiátriai kórházba!
  Angelica, miután egy újabb jól irányzott lövéssel eltávolította a Fritzet, így válaszolt:
  - Így egy cirkuszi színésznő menő tehetsége eltűnik. Csak most, nálunk általában táborba küldik, nem pszichiátriai kórházba!
  Alice a csupasz lábujjakkal tüzelve, pontos találattal törve, a Jagdtigris látványa játékosan énekelte:
  - Berlin romjain Taras Bulba megnedvesíti a fiát! És miért vegyük Berlint - az egész világ egyszerre jobb!
  Angelica elhibázta a nevetéstől, és egy másik "fasiszta" elsuhant. A lány öklével állon ütötte magát.
  - Nem elöl, minden nincs rendben, nincs az a mulatság! Éhgyomorra dohányzol, másnaposan iszol!
  Alice visszakacsintott.
  - De nem iszom, és senki sem fogja leönteni a torkomon. Sokkal több az öröm, mint a ugrálás, például az, hogy mozoghat, énekelhet és táncolhat!
  Angelica ismét elhibázta, az intuíciója, hogy öljön, nem volt olyan átfogóan kifejlődött, mint Alice-é, nevetése pedig rendkívül helytelen volt, amikor annyi halott volt körülötte, hogy meg kellett próbálni nem rálépni a holttestekre. És néha át kellett futnom a holttestek maradványain...
  A vörös hajú szibériai harcos így szólt:
  - Szóval megértem, hogy a háborúnak nőetlen arca van, de női türelmetlenség a kannibalizmus vágyában!
  Alice az éjjellátót is összetörte, és bosszúsan így szólt:
  - Nem szeretek jó dolgokat összetörni!
  Angelica megvetően felhorkant.
  Mi a jó ebben a készülékben? Valahogy belenéztem a trófeába... Minden elmosódik, mintha egy egészséges ember venne fel szemüveget, és zöldes árnyalattal.
  Alice értelmesen válaszolt:
  - A minőség ehhez képest ismert. Nekünk még az sincs!
  Angelica magabiztosan mondta:
  - Nem, lesz! És még a Fritznél is jobb... De a náci Németországnak nem marad semmije, kicsivel több mint negyven kilométer Berlinig. És elmegyünk mellettük, bármi legyen is az számunkra, és az ellenségnek nem kell!
  Alice megerősítette:
  - Hát persze, menjünk! Ebben teljesen biztos vagyok! De egyelőre nem ártana megváltoztatnunk a bevetési helyet...
  A lányok futottak, kecses, hólyagokkal és horzsolásokkal borított lábukkal a sisakot csapkodták, szinte térdig, de így is gyönyörűek. A harcosok bizonyos mértékig még élvezték is ezt a fájdalmat, sok ember számára elérhetetlen bátorsággal fitogtatva.
  Alice bölcsen megjegyezte:
  - Az embernek nemcsak szakálla van az arcán, és acélgolyók a nadrágjában, hanem aranyszív is a mellkasában!
  Angelica egyetértett ezzel:
  - A kecskének is van szakálla, de csak az igazi férfinak van aranyszíve!
  A harmadik hegygerinc még mindig üres volt. A támadó repülőgépek veszteségeket szenvedtek, különösen a Focken-Wulf - egy szörnyrepülőgép - miatt. A fegyverzet és a páncélzat szempontjából legerősebb együléses vadászgép, a második világháború igáslova nagyon kellemetlen volt Alekszejev számára. A csata manőverezhetőségének bizonyos gyengeségei, a nem túl manőverezhető támadó repülőgépekkel is, nem különösebben befolyásolták, de a fegyverek erejét ...
  És Péter és Iván lemaradtak...
  Alice, felismerve, hogy Fokken-Wulfot nem lehet lelőni egy mesterlövészről, kiütötte vagy a Szalamandrákat, vagy a Me-462-est. Voltak esélyek...
  Angelica viszont földi célpontokra lőtt. Változó sikerrel, de a mesterlövészek egyáltalán nem hiányoznak, csak a filmekből. Vagy alacsony profilú akciófilmekben. Alice, még ha el is hagyta, észrevehetetlen volt. Nem akarta elveszíteni terminátorharcos hírnevét!
  De Angelica egyre gyakrabban smárolt. Itt azonban nem csak az ő hibája, az éjszaka, a füst, a füst, még a levegő is rezeg a hőségtől. De a szibériai harcos bosszús volt, és így énekelte:
  - Alisa Selezneva, fogadd el a szavamat! Lő, mint a tehén, náci bolondház!
  Az aranyhajú harcos figyelmen kívül hagyta az ostoba tréfát. Annak ellenére, hogy zaklatott.
  Alice csak gondolta
  - A szellemesség olykor megmutatja az elme tompaságát, mint egyenes tükör a görbe arcot!
  A szalamandrák ki-be repültek, éppen ellenkezőleg. Kihasználták fölényüket sebességben és manőverezőképességben, ezért igyekeztek nyomást gyakorolni az orosz ászokra, helyi erőfölényt teremtve a front egyik vagy másik szektorában.
  Nem 262-esek, pillangókként röpködnek, pettyes zöld és kék khaki. Csináltak egy hordógurítást, másfél tucat ilyen kedves autót egyszerre, aztán megcsúsztak a szárnyakon, mint a korcsolyázók.
  Alice csettintett a nyelvével:
  - Ba! Egyszerűen csodálatos! De korcsolyázók, ez nem ment meg titeket!
  A lepkék valóban belekerülnek a fáklyába és leesnek!
  Közben 17-től 18-ig tartó éjszaka Harmadik Vlagyimir parancsot ad:
  - Zsukovszkij nehezen megy! Ezért megparancsolom az első ukrán front sokkoló egységeinek, hogy forduljanak északra, és délről támadják meg Berlint!
  A parancsnokok parancsot adnak, a sorkatonák pedig gondolkodás nélkül harcolnak.
  Alice egy újabb "szalamandrát" éget (Vajon miért hívták így a németek a legjobb sugárhajtású vadászgépüket. Talán a híres regény analógiájára; Karl Capek - a háború a szalamandrákkal. Sok műértő és történész úgy véli, hogy Capek párhuzamot vont ebben a híres mutáns szalamandrák és fasiszta-nácik közötti munka!), azt mondta:
  - Valamiért aki repül, azt olyan könnyű lelőni!
  Angelica ékesszólóan tiltakozott:
  - Akiről kiderült, hogy egy egyszerű macskakő lőtte le, a szárnyait már repülés közben zúzták össze a kövek!
  Alice felkacagott.
  - Igen, itt a dialektika! A fejlődés és a filozófia dialektikája... Ahogy a franciák mondják...
  Angelica félbeszakította párját:
  - Ott volt Kutuzov - megverte a franciákat! Most Vlagyimir az egész világ Istene!
  A lányok ilyen szavak után megint kuncogtak, talpra csapták egymást. Alice, aki egyre gyorsabban tüzelt, még az automata puskája is túlmelegedett, és megégette az ujjait. Itt például még a szinte áthatolhatatlan Focken-Wulfot is le tudta ütni a kanyarban. Angelica dicsérte:
  - A szemed egy gyémánt! Amikor a szem gyémánt, a természetes kővel ellentétben mindig kéznél van, és nem kell kiásni!
  Alice tréfásan megjegyezte egy másik aforizmát:
  - A tehénnek is kell nadrág, ha a legelő és az itató hely elágazásában van! A nő értékeli a ruhát magán, a férfi a hiányát, az adózó pedig azt, hogy az államháztartás foltozásával hány foltot lehet levágni más ruhájáról!
  Átmeneti csend támadt az égen, de aztán hirtelen, az állások közepén az előrenyomuló orosz csapatok olyanok voltak, mint egy robbanás, mintha meteorit csapódott volna a Földbe. Több száz gyalogost széttéptek, megégettek és különböző irányokba dobtak. Szétszéledtek, úgy tűnik, hogy nem emberek, hanem egy egész hullám szökőár emelkedett ki élő, rongyos és holttestekből.
  Angelica felkiáltott a zajon keresztül:
  - Azta! Itt egy ütés! Még "Andryusha" sem üt így!
  Alice azt javasolta:
  - Ő itt Strumtigr, a bombázójával. A legerősebb lánctalpas rohamfegyver!
  Angelica felemelte a kezét.
  - Igen, ezt a durrát még nem láttam! Valószínűleg önjáró fegyverekre van szüksége!
  - Látnunk kell ezeket az önjáró fegyvereket és hatástalanítanunk kell! - jelentette ki Alice. - Különben felforrunk a fürdőben!
  Angelica nem a helyén viccelődött:
  - Fürdőben leszünk: hát a fürdő egy orosz embernek boldogság!
  Olyan káosz uralkodott el a csatatéren, hogy Alice-nek csak egy második sortűzzel sikerült helyrehoznia a lövés helyét. Sőt, mindkettejüket, "Sturmtiger"-t egyszerre csépelték. Szóval dübörögtek ezek a bombák, annyi áldozat...
  Angelica, akárcsak Spinoza és Cicero, azt mondta:
  - A művészetért az előadók önkéntes áldozatot hoznak, a hadiművészet érdekében a hallgatók áldozatra kényszerülnek! A közönség mindig ráadásra vágyik egy remekművel, a közönségből nem marad senki, aki ismétlést szeretne egy hadművészeti remekművel! A művészet mesterének koncertjei, nagy pénzt fizetnek a jegyekért, és még több pénzt fizetnek azért, hogy elkerüljék a harcművészet mesterének koncertjeit!
  Alice félbeszakította barátját:
  - Gyerünk, az én számlámra, lőjünk közvetlenül az ágyú széles torkolatának csatornájába, akkor felrobbannak a hajtóanyag töltetben lévő bombák!
  Angelica a halántékára csavarta az ujját:
  - Először a pozíciót kell megváltoztatni, hogy a szög egyenesebb legyen, és taposd a lábadat!
  A harcosok minden mozgékonyságukkal futottak, de megint nem volt idejük. Úgy tűnik, hogy a vihartigrisek további automatikát kaptak az újratöltéskor, és a tűzgyorsaságuk megnőtt. Sőt, nemcsak gyalogosok, hanem harckocsik is szenvedtek egy sortűztől, tornyok szakadtak le, acél keveredett lángokkal egy ördögi boszorkányüstben.
  A lassúságukon bosszús lányok szándékosan a tűzbe léptették csupasz, női lábukat, hogy fájdalommal büntessék meg magukat!
  Angelica megjegyezte:
  - Megérdemeljük!
  Alice, aki kínjában grimaszolt, és mezítláb táncolt a tűzön, hozzátette:
  - És az ellenségek még rosszabbat érdemelnek!
  Angelica így válaszolt:
  - Jobb egy gazembert megölni, mint százat leleplezni, az utolsó gazemberek maguk csinálják!
  Alice, mint Lucifer harcosa, határozottan kijelentette:
  - És pontosan ezt fogjuk tenni!
  A lányok célba vették, táncoltak a kis lángoktól, a fájdalomtól és az égési sebektől, így koncentrálni tudtak. Hiszen ez a hazájuk, testvéreik orosz katonák, győzniük kell, és meg kell tenniük az utolsó lépéseket Berlin felé. Ha a kommunizmus győz, az ember soha nem fog meghalni egy másik embertől!
  Lágy indítás, speciális, fokozott páncéltörő golyók repültek ki a csövekből. Itt nem csak a szellőzőbe jutás jelentette a fő nehézséget. A nácik sem bolondok, és teáskanna fedeléhez hasonló kupakkal védték a hordónyílást. Ezért kellett, hogy legyen idő elültetni abban a rövid pillanatban, amikor a sapka egy pillanat alatt felemelkedett a lövéstől. Aztán, mint a golyók, amelyek több agresszív folyadék keverékét lyukasztják át...
  Szörnyen felrobbant, először két robbanás egyszerre, majd még több tucatnyi lőszerbomba felrobbantása következtében. Több közeli pilótadoboz, a Fritz megsemmisült vagy súlyosan megsérült, lenyűgöző rések keletkeztek rajtuk.
  A robbanáshullám olyan erős volt, hogy majdnem a hátára döntötte mindkét harcost. A lányok örömükben felkiáltottak:
  - Van! Ez csak osztály!
  Alice hozzátette:
  - A mesterlövész éles szeme a legvastagabb szemöldök vastag páncélját is képes átütni, a leghülyébb harcos!
  Egy elégedett hang hallatszott hátulról.
  - Láttam! Lányok, tartsák zsebükben az I. fokú Dicsőségi Rendet... A cári titkosrendőrség őrnagyának egyenruháját viselő férfi felépült. - Pontosabban a mellkason! jól sikerült lányok! Ez azonban nem minden tetted!
  Alice duzzogott:
  - Ez csak a kezdet!
  Angelica felugrott.
  - És ami a legfontosabb a jó kezdés!
  Az őrnagy hozzátette:
  - Ez a kezdet és a vég Berlinben! Nem lennék meglepve, ha Hitlert is a golyóknál fognád. Hiszen ti egy szupermen szintű lányok vagytok!
  A harcosok szerényen válaszoltak:
  - Nem, mi csak szovjet nők vagyunk!
  Úgy tűnt, a Sturmtigerek halála és a vereség okozta sokk megtörte a Fritz erőit, a harmadik gerincet már tizennyolcadikán reggel legyőzték. A csapatok, különösen a tankok, egyenletesebb terepre kúsztak ki. A lányoknak még ilyen nehéz gépeket is kellett tolniuk!
  Angelica megjegyezte:
  - A háború a legszerencsejátékosabb játék, csak abban az állam veszít a pókerrel ellentétben, aki nem tudja alárendelni magát az izgalomnak!
  Alice komolyan hozzátette:
  - A támadás egy háborúban olyan, mint egy lóverseny, csak a hippodromon sokkal több az akadály és a korrupt zsoké!
  Angelica így válaszolt:
  - Ez az aforizma nem pontos! A lóversenyeken megvesztegetheti a zsokékat, a támadás során a futó rájön, hogy az élet nem eladó!
  A harcosok még messzebbre futottak... És egyben gyöngyfogukat is feltárva. Alice még énekelte:
  - Szépség, szépség, viszünk macskát, szijszit, kutyát, Petkát a zsarnokságot, majmot, fél villamost a bolondokházába! Itt egy cég!
  Angelica előreszaladt a lövészárkokhoz hozzátette:
  - Egy kalapács alá nem adható cég!
  Alice bólintott.
  - Igen! Az SZKP megesz minket!
  Angelica meglepődött:
  - És mi az a SZKP? Nem ismerem ezt a kifejezést!
  Alice különös módon fejtette ki:
  - Ezt le lehet fordítani a Szovjetunió Kommunista Pártjának!
  Angelica megvonta zúzódásos vállát.
  De ilyen név még nincs...
  Alice felhányta magát, jobb ököllel:
  - Higgye el, lesz! Feltétlenül lesz!
  Angelica dobta:
  - Egészségesnek lenni!
  Alice alátámasztott egy komoly viccet:
  - Biztosan fogok!
  A síkságon az ellenállás gyengébb volt, de még mindig makacs. Ferdinándok különösen idegesítőek voltak, ezek a vadászgép önjáró lövegek, mint a hatalmas darázsok, lövedékeikkel berobbantak a szovjet felszerelések közé. A Ferdinand megsemmisítése nem egyszerű, nem hiába ez az önjáró löveg a legmasszívabb a nehéz fegyverek közül, és számban csak a Panzer-4 mögött áll.
  Angelica egy lesben lévő Panzert látott a bokrok között... Az autó mindössze huszonkét és fél tonna tömegű, de van benne Panther ágyú. Az alacsony sziluett megkönnyíti az álcázást és a les mögül történő ütést. Alice is elkezdett kúszni a Panzer felé... Sikeres autó, de a benne rejlő lehetőségeket nem használták ki teljesen, a német parancsnokság hülyesége miatt. Általában véve ez a második világháború furcsa jelensége. Az orosz katonai parancsnokság az ellenségeskedés során észrevehetően fejlődött a háború művészetében, különösen taktikai szinten. A németek pedig éppen ellenkezőleg, sokkal rosszabbul kezdték kezelni a csapatokat, mint a háború elején. Emiatt még a megnövekedett felszerelés (1956-ban egy hónap alatt több harckocsit és önjáró fegyvert gyártottak, mint 1954 egészében!) sem segített ellenállni a cári hadsereg orosz csapásainak. Például, ha a fegyvergyártást vesszük, akkor az ötvenötödik és az ötvenhatodik évben a felszerelések gyártási arányában a németeknél jobbak voltak az arányok, mint az ötvenegyedik és az ötvenkettedik évben. De az ellenségeskedés lefolyása nem vált kedvezőbbé a Harmadik Birodalom számára, hanem éppen ellenkezőleg!
  Lányok, nem korlátozódtak a Panzer-4 optika megsemmisítésére, hanem az autót is felrobbantották elfogott halmozott gránátokkal. Először egy Panzer, majd a következő...
  Angelica nevetett.
  - Így csépeljük ezeket a viperákat!
  Alice tőrfogát kitárva egyetértett:
  - Annyit csépelünk, hogy még egy teknőspáncél sem menti meg a Panzer-4-et!
  Sok tinédzser volt a lövészárokban, nyilván nemrég hívták be őket. Voltak még olyan pörgős fiúk is, hogy nem is húztak rá tizenévesekre, kilenc-tíz év körüliekre. Zavartnak és ijedtnek tűntek.
  Fiú fegyverek, visszarúgás nélküli 20mm-es kaliber. Könnyű, közelükben megsütheti a gyalogságot, vagy megölheti a tankhernyót. Itt van egy kicsi, világos hajú, lesbe temetve, csak a csupasz sarka áll ki. Sok fiú mezítláb, nem volt megfelelő méretű csizma, Németországban pedig április közepén olyan az idő, mint Oroszországban a meleg májusban. A Harmadik Birodalom fiúi azonban nem szóródnak szét félelemből, például idős német milícia az első adandó alkalommal, mancsukat a csúcsra emelik, vagy Berlinbe menekülnek.
  Csak a fiúk csukják be a fülüket, hogy megsüketüljenek a kagylók felrobbanásaitól, valamint "Andryush" és "Katyusha" égő ajándékainak üvöltésétől. És így küzdenek a végsőkig. Vannak, akik még a megtévesztéshez is folyamodnak, beengedik a Vörös Hadsereg katonáit, fehér rongyokat emelve közelebb, majd velük együtt felrobbantják magukat. A propagandától elkábított bátor gyerekek és sokkal kritikusabb felnőttek, főleg azok, akik jól emlékeznek a Hitler előtti időkre, és nem hagyták magukat teljesen átmosni.
  Ezért minél közelebb Berlinhez, annál kevesebb lesz a hátba menekülő felnőtt, és egyre gyakrabban verekednek a szakálltalan, de bátor kisfiúk.
  De a harcosok között a német lányok sokkal gyakrabban kezdtek mozogni. Hitler - becsületére legyen mondva - az uralkodó kötelességének tartotta, hogy megvédje a nőket, és ne engedje őket ágyútöltelékként a frontra. Ráadásul a férfiak hiánya demográfiai szempontból nem is olyan szörnyű, egy hím több száz nőstényt képes megtermékenyíteni. De egy nőnek kilenc hónapra van szüksége ahhoz, hogy gyermeket szüljön, és további két évre, hogy felépüljön.
  Alice, látva, hogy Angelica a fiúkra lő, megütötte a száját, és felkiáltott:
  - Ne ölj gyerekeket! Megértetted a nőt vagy a farkast?
  Angelica hevesen csattant, mint egy párduc:
  - Megölhetnek minket?
  Alice megjegyezte:
  - Ezek gyerekek, nem értik... Ráadásul az erkölcsnek is különböző szintjei vannak. A fasiszta erkölcs alantas, a kommunizmus erkölcse magasztos. Ez alapján meg kell értened, hogy nem tudunk, nem lehetünk olyan rosszak, mint az ellenfelünk. Különben mi értelme van annak, hogy a jó szerepét követeljük a gonosz elleni harcban.
  Angelica válaszul aforizmát akart pörgetni, de a feje üres volt, mint egy mulatozó erszénye. És nem jött semmi, szellemes és maró.
  Alice megveregette barátja vállát.
  - Ez az! Sztálin ugyan azt mondta, hogy az ellenség csapására háromszoros ütéssel válaszolunk, de egyáltalán nem úgy értette, hogy az aljasságra háromszoros aljassággal kell válaszolni. És a kegyetlenségről hármas kegyetlenség! Ebben az esetben a szemet szemért elv nem a mi elvünk!
  Angelica bosszúsan összeráncolta a homlokát, és teljesen ésszerűen megjegyezte:
  - Az öreg, szórj, sokkal erősebb az ösztönük a túléléshez, bármi áron. Szóval, ez egy nagyon ellentmondásos ötlet... Vagyis azt akartam mondani, hogy nemsokára nem lesz kire lőnünk, kivéve a dögös balekokat... Szóval mit fordíthatunk vissza?
  Alice mutatóujjával Angelicára mutatott Nyugat felé:
  - Látod, a "Panthers" mászkál, hidd el, lesz még itt kivel harcolnunk, és lesz kit összetörni! Hát nem világos!
  Angelica megkérdezte a barátjától:
  - Hogy remeg a kezem a fáradtságtól, és a lábam is... Talán énekelsz nekem valami vidámat?
  Alice így válaszolt:
  - Igen, én is már ötödik napja nem hunyom le a szemem! Énekelni, ez valami jókedvűnek lenni... A régitől?
  Angelica dühösen rángatta a fejét, mint egy kanca.
  - Nem! A fenébe, hogy régi! Énekeljünk jobban, új, szórakoztató, szovjet!
  Alice elcsavarta az arcát.
  - Jó móka lesz, de ítélje meg maga, mennyire szovjet!
  Angelica, hiányzott, dühösen az arcához döfte a puskavéget, és ezt motyogta:
  Nincs szükségünk extra hype-re! Szükségünk van őszintén, szépen és költőien ...
  Alice énekelte, csodálatos, utánozhatatlan hangján:
  Az orosz szellem a csatában nem esik el,
  Ó vörös nap, tavaszi sugarak!
  Bár a Führert kőkerítés vette körül,
  Kalapácsunk úgy ver, mint egy dob a sötétben!
  
  A mély mélységben a mi ligeteink -
  És a hazai mezők arany mézszemei!
  Öblítse le a vörös zászlót a hadsereg felett,
  És a repülőgépeknek szárnyuk van a daruk égen!
  
  Legyen magasabb a Haza útja;
  A kommunizmust a bolygó fölé emeljük!
  Százezer erős nemzet hangját halljuk,
  Minden emelkedett, és a lovag nem lép le!
  
  Hidd el, nem jön el az ősz az országban,
  És nem fagyunk meg a hó alatt!
  Jobb leszokni a lányok mocskolódásáról...
  Vissza fog térni, dicsőséges győzelemmel ismerje meg hadseregünket!
  
  Berlin elesik, hamarosan meglátjuk
  És egyáltalán nem félünk a "Panthers", "Tigris"-től!
  Lesznek mondatok a Fritznek,
  Nos, szerezd meg a díjakat, Oroszország fiai!
  
  És a mi bátorságunk olyan, mint a láng,
  A fasizmus büdös hamuba fog szórni!
  És az akarat keménysége olyan, mint a kő,
  Dübörög a lövedék, zúz - bumm!
  
  Sátán imáira ne figyelj,
  Az Úr úgy döntött, hogy ez az egyetlen út!
  Tisztítsuk meg a Földet a nácizmustól,
  Hiszen a bolygó egyáltalán nem kocsma a Fritzek számára!
  
  Természetesen sokat fizettünk
  A mi igazságos tengereink elpusztultak!
  Oroszország most vörös hatalomban van,
  És többé nem tér vissza az ördög csalása!
  
  Hiszen a kommunizmus ügye szent,
  Abszolút, határtalan jóság van benne!
  És a nagyon igaz dualizmus törvényei szerint,
  A kapitalizmus nem virágzik!
  
  Hogy az éhség ne gyötörje a nemzeteket,
  Mindenhol kolhozokat kell telepíteni!
  Mindössze négy évig tart
  A Mindenható határozott ötöst ad az építkezéshez!
  
  És akkor az űr - a világegyetem udvara,
  Söpörje le jól, erős seprűvel!
  Ez a dicsőség erős, elmúlhatatlan -
  Amelyben minden ember egy nagy hős!
  
  Ne sírjatok özvegyasszonyokat katonákért,
  Hiszen a tudománynak nincsenek lehetetlen céljai!
  Megjutalmazzák a feltámadást,
  És küldünk egy csokrot tőlünk, skarlátvörös rózsákból!
  . EPILÓGUS.
  Hitler 1957. április 20-án ünnepelte hatvannyolcvan éves fennállását. Ez már majdnem egy évforduló, az ünnep valójában elveszett helyzetben van. Most a Führernek van választása: vagy meghal becsülettel. Vagy fuss és bújj el a föld alá.
  Ez és egy másik Hitler sem túl elégedett. Tehát a Harmadik Birodalom helyzete nagyon súlyos.
  Hitler egy gladiátorharcot néz. A fiúk ugyanabban az úszónadrágban harcolnak.
  A tíz éves fiúk mindegyike kis szablyát lenget, és pajzsokkal takarja be magát. Meztelen, lebarnult, vékony testük izzadságtól csillog.
  A fiúk már megvakarták egymást. Egyikük kihagyott egy ütést és elesett. A mór fáklyával megégette csupasz sarkát.
  A fiú felugrott. És megint lemaradt. És vértől ázva esett el.
  Hitler szívből kiáltotta:
  - Fejezd be!
  És száraz kézzel ütögette. Úgy tűnik, a háború a végéhez közeledik, és a Führer hangulata nem túl jó.
  Itt az ideje, hogy rúgjon. És erre, mint mondják, sürgős szükség van.
  A bátor harcosok már elérték a Vörös Hadsereg által megrohamozott Berlin külvárosát. Az egyik ősi, modern erődítményekkel megerősített erődítmény még mindig keményen harcolt, az orosz csapatok igyekeztek mélyebbre behatolni a fellegvárvárosba.
  És a füst mintha egyre vadabb lett volna...
  Alice kicsit felépült a sebeiből, de nem futott túl gyorsan, még mindig volt gyengeség a lábában. Csak annyit, hogy a rádió arról számolt be, hogy az orosz cári csapatok és az amerikai-orosz, valamint a cári erők találkoztak, lezárva a Berlin körüli gyűrűt. A katonák között testvériség alakult ki.
  A háború, kegyetlen, dermesztő, már a célban volt. De a szoros, nagyon szoros vége lendületet adott, erőt szült.
  A lányok felmásztak a letört tetőre, és onnan kezdtek vadászni az erőd után.
  A falak szörnyűek voltak, a középkori építőkre jellemző aprólékossággal készültek.
  Sok volt légelhárító ágyú, géppuska és aknavető. Még valahogy "Jagdtigerek" is akadtak, amelyeket vékonyabb páncélozott oldalakon és tatján vasbeton födém borított.
  Nem könnyű közel kerülni, bár a makacs Alekszej megjelent az égen. Nyilvánvalóan erősen páncélozott bunkereket próbáltak szerezni.
  Alice megjegyezte:
  - Ez az erőd be van falazva, te barom!
  Angelica ugratott:
  - Így van, elakadt! De nekünk sokkal rosszabb.
  Alice azt javasolta:
  - Talán közelebb a központhoz. Ott sokkal több célpontot fogunk találni.
  Angelica nagyon ügyesen vakargatta csupasz lábát a füle mögé, kecses leütött ujjaival:
  "Először is törd össze a Jagdtigerek optikai műszereit, aztán költözünk a központba, és nagy vadászat lesz!"
  Egyszer egy hófehér galamb az égéstől feketévé vált, és hollóra hasonlított. És az égen csillagok parazsa jelent meg félénken a kormon keresztül. Itt a világ, a legjobbak nélkül... Bár mi a legjobb?
  Alice megjegyezte:
  - A legjobb dolog a világon, hogy soha nem mondhatod, hogy rosszabb már nem is lehet!
  Angelica, mint egy sor Arbakantól, beszúrta:
  - Mi a rossz a világon, csak éppen a háborúban, és a győzelem után nem lesz jobb!
  Oleg Rybachenko fiú, aki odaugrott hozzájuk, felkiáltott:
  - Miről beszélsz. Az ellenség már vágja a tankjainkat!
  Valójában egy hosszú és vastag orr szellőzőnyílásaiból halmozott kagylók hullottak. Négy "Yagdtigr" -3 volt, hárman távolról kimaradtak, a negyedik pedig a gyorsuló "Nikolaj" -3-at találta el közvetlenül a bal hernyóban. Egy harminckilós lövedék zúzós ütésétől leszakadtak a görgők és a lánctalpak, maga az autó pedig majdnem felborult.
  Angelica hangosan füttyentett.
  - Ez egy köpés. Nos, meg tudod piszkálni az optikájukat?
  Alice nem volt egészen biztos benne.
  - Gyengeség az ujjakban, remegő kezek... Nem vagyok benne biztos.
  Angelica megvetően felhorkant.
  - De te még mindig orosz ember vagy! Tudod, mire képesek az oroszok?
  Alice bosszúsan állon ütötte magát.
  Minden, csak nem hülyeség!
  A hófehér harcos összehúzta a jobb szemét, és célozni kezdett. A "Jagdtigers" -3 fenyegető megjelenésű volt - különösen az elülső páncél, a fegyver maszkja, ami egy disznópofára emlékeztetett. De egy kicsit magasabb távolságmérő és periszkópcső. Oda kell ültetni!
  Alice próbál koncentrálni... Képzelj el egy golyót úgy, mint egy férjhez menő lányt. A vőlegénye pedig csaknem egy kilométer távolságban optikai látvány. És le kell szögezni...
  A "Jagdtigers" -3 ismét kiköpött, az egyik "Nikolaj" autó pontos találattal lerobbantja a tornyot... És a hajótest a futóművel tehetetlenséggel halad előre. Phasmogoria!
  Alice azt suttogja:
  - Nos, Isten Anyja és György, segíts, hogy elkortyold a gyantát a Gyehennából! - A lány finoman megnyomja a ravaszt.
  Angelica durván leülteti barátját, és megrántja a vállát:
  - Miről beszélsz. Szűz Máriát akarod gyantával inni?
  Alice ledobja érzéketlen, erős kezét, mint egy kovács kezét, és kijelenti:
  - Így emlékszem a felvágott hasú terhes nőkre, köldökzsinórra akasztott babákra, akkor az összes szentet akarom... Gondolja meg maga, ha ilyen káoszt enged, akkor milyen szentek!
  Angelica a fenekével megvakarta az orrnyergét, és felhorkant - "rossz ómen":
  - Igen, ezt már régóta tudom. Még az iskolában is elmagyarázták nekünk, hogy miért nincs Isten - ha Isten megenged egy ilyen pokoli világot, akkor milyen Isten?
  Alice kuncogott válaszul, jobb kezének mutatóujja alattomosan fájt. A lány megdermedt, és megpróbálta összeszedni lovas gondolatait. Koncentrálj a lövöldözésre. De a gondolatok valahol oldalra szálltak, sőt lefelé is...
  Alice bölcsen megjegyezte:
  - És mi a szabadidőnk háború nélkül? Tényleg unalmas! Úgy gondolja, hogy az emberek robotok? Mi pedig a Mindenható fürge és vidám gyermekei vagyunk...
  - És nem gonosz! - Angelica. - Nos, miért nem lősz?
  Alice ostobán pislogott.
  - Az ujj sztrájkol... kihagyhatom...
  Angelica itt énekel:
  - Elsőre lemaradtam, másodszorra megbántam, harmadszorra meg azt, hogy a bácsi énekelt!
  Alice folytatta a dalt:
  - Szól a zene, dörög a dob - Fritz őrszemet viszik a temetőbe!
  A "Jagdtigers" -3 köpése változó hatékonyságú volt, de amikor eltalálták, sorban mindent leromboltak. "Nikolaj" -3 lőtt és ütött menet közben, anélkül, hogy a célpontokra gondolt volna. Azonban próbálkozz, próbálj ki egy ilyen kolosszust. Egy szó - náci fakyu!
  Már "Alexander" -4 megkapta a "szállodáját", a torony megcsavarodott ...
  Alice megpróbálja meghúzni a ravaszt, de az ujj nem akar meggörbülni. Ráadásul dagadt, a lány pedig olyan buta.
  De itt Oleg Rybachenko, aki mindig is támogatni akarta barátnőjét a nehéz időkben, nagyon hangosan énekelni kezdett:
  A mesevilág gonosz is lehet
  Hiszen a varázslat is kétarcú!
  Fiatalon minden jónak tűnik
  Az igazságot akarom; élj becsülettel híresen!
  
  De valahol egy troll hálózatot sző,
  Egy gonosz kísértet csapdákat állít!
  Hosszú túrára megyünk
  Tesztelésre várnak minket, nem játékokat!
  
  Talán a moha rettenetesen szúrós,
  Hát csapda helyett tavirózsa!
  Vért zokogó könnyek a felhőkből,
  Pengehold helyett korzár ragyog!
  
  De a barátom egy fényelf,
  Egy barát fürtjei arannyal ragyognak!
  A tündér azt mondta - a fiú ne sodródjon,
  És kinyújtotta a gyengéd kezeket!
  
  Dal elf haver kardlecke,
  Kitörés, lepattanó, változó pózok!
  Hogy a gonoszságban az élet törzse ne zsugorodik,
  Két rózsát adsz a varázslónőnek!
  
  A törpe kovács szablyát kovácsolt,
  Mosolyogva meséli;
  Akarsz-e dicsőséges véget érni a csatában,
  A testkultúrával buzgón barátkozni kell!
  
  Összevont negyven folyamot az edzésen,
  És végül a damasztacél engedelmes lett nekem!
  Te vágsz először a csomók fájáról,
  Hát akkor nemes harcos leszel!
  
  Itt jön a csata; az elfekkel
  Trollok és kísértetek ordítanak velük!
  De számomra a hadsereg egy család,
  És nincs vágy kibújni a harcban!
  
  Emlékszem a mozdulatokra, a penge kitörésére,
  A gonosz lidérc bíbortól fulladozott!
  Erős pengét adtunk a lényeknek,
  Egy világot építünk, tiszta és új!
  A fiú énekelt, Alice pedig taktikát váltott, és a puszta láb középső, hosszú ujját a mesterlövész puska kutyájához tapasztotta... Így megnyílt a legújabb lövés.
  "Jagdtigers" -3 gyorsan megvakult, majd az egyik nyílás kinyílt, egy borotvált fej, a jobb szemén fekete folttal kilógott.
  Angelica gépiesen a lábába lökte a barátait, hogy ne lőjön, és kilőtte magát... De kiderült, hogy a harag rossz segítőtárs volt, a golyó elpattant a masszív önjáró fegyverek vastag fedelén. A náci hidegvérrel parancsolt, a fegyver ismét elsült, és... További harmincnégyen elvesztették a tornyot, büszkén kilógva a hajótest fölé.
  Alice sikertelenül, mint egy megperzselt farkú párduc, egy rúgással próbálta megrúgni rosszindulatú barátját. Így hát egy jól beállított blokkal verte le a támadását:
  - Miért vagy fehér?
  - Mit csinálsz? Alice villámot sütött ki zafírszeméből. - Egy közös ügyért, az egész haladó emberiség üdvéért, boldogságáért harcolunk, a tüzes ördög pedig féltékeny barátjára, hogy jobban irtja a nácikat, löki.
  Angelica szégyellte magát, és azonnal megállapította:
  - És ledöntöttem egy szúnyogot a lábaidról. Már így is túl sok vért vesztettél, és ő még mindig szívja a baromságot!
  Alice rosszul titkolt gúnnyal javította ki barátját:
  - A szúnyog nem barom, hanem ízeltlábú tudatlan!
  Angelica válaszul a nyelvét mutatta hófehér angyalának - énekelve:
  - Tudást adok, abban a reményben... Hogy egy tudatlannak adják a mesterfokozatot!
  Oleg Rybachenko félbeszakította a barátait, és még egy piros pofont is adott, láthatóan nem várt olyan szemtelenséget a fiútól, hogy megbocsátott neki:
  - Igen, lövöldözöl, és háborogsz, mint a nők a piacon!
  Angelica megpróbált válaszolni, de a fiatal felderítő ezredesnek is kígyófogó reakciója lett, és visszaugrott. De a tüzes ördög nyilvánvalóan nem akart megbocsátani, és azonnal utána rohant. A fiú lebarnultan, térdig érő nadrágban, mezítláb ugrott át a dudorokon. Angelica mögötte áll.
  Alice a lőtérre váltott. Nos, ha harcosának eszközként kell használnia csupasz, kecses lábának ujjait. Végül is olyan ügyesek és rugalmasak, hogy nem bírják rosszabbul, mint a lány keze.
  A fasiszta borotvált feje egy pontos golyótól hasadt a szeme közé... Természetesen az emberek nem tudnak lábbal célozni, mint általában. Itt inkább az intuíció és a földdel való kapcsolat adja a gyógyuló seb energiáját.
  Alice akkor arra gondolt, hogy talán száz év múlva, amikor a jóllakott leszármazottak olvasni fognak kalandjaikról, sokan azt fogják gondolni: "mezítlábas bolondok". Mezítláb rohannak, töviseken, szilánkokon, törött téglákon, köveken és tüzeken... Talán a mazochista perverzek is megmondják.
  És nem tudják, hogy a föld, még a csupasz talpon keresztül is német, igazán varázserőt ad nekik, amiből meglepően gyorsan gyógyulnak a sebek, mesés energia árad, és ami a legfontosabb, az anyagi világ teljesen más felfogása. Mégpedig az a felfogás, amitől emberfeletti mesterlövész lett. Ahogy egyébként Angelica, itt ő, bár nem minden nehézség nélkül, elkapta a fiút és karnyújtásnyira tartja. Bár Oleg Rybachenko már nem olyan kicsi, és nagyon izmos és inas, természetes erődítmény az életerős keménységgel együtt.
  A fiú gyakorlatilag a cipőt sem ismeri fel, pedig a húsz fokos erős fagyban ő és Alice még több mint másfél, maximum két órán át még nem tudnak mezítláb állni. És akkor mozdulni kell, és lesben, hidegben gyorsan és nagyon fájdalmasan megmerevednek a lábaid.... De Angelica úgy tölti az éjszakát, hogy fejjel a hóba fúródik, és egyben egy fürdőruhában, vagy akár csak bugyiban. És semmi, még a bőr sem kékül el, mintha ő lenne a Hókirálynő.
  Alice remélte, hogy végül sikerül elérnie a keményedés hasonló szintjét. A háború előtt nem szegény családban élt, apja a kerületi végrehajtó bizottság vezetője volt, édesanyja mérnök-közgazdász volt.
  Nem volt idejük evakuálni, és úgy tűnt, a szülők eltűntek... A teherautó, amelyen Alice vezetett, majdnem felborult a robbanáshullámtól, és a kerekeket repeszekkel elvágták.
  Tehát együtt fiúk voltak, aztán ő még csak úttörő volt, egyedül költöztek kelet felé.
  De aztán a fiúk cserbenhagyták őket, akik úgy döntöttek, hogy felnőttek nélkül harcolnak... Nos, a lányok mögöttük állnak.
  És így a megszállási övezetbe kerültek...
  A lányok élete nehéz volt. Alice, akit magára hagytak, munkásként kellett dolgoznia... És ez egy élő pokol, bár... Szerencsére a szülők nem kényeztették el a lányt túlságosan, volt tapasztalata a fizikai munkában, de nem annyira kimerítő.
  És a munkások keményen dolgoztak, a nap kétharmadában... Természetesen tavasszal, nyáron és ősszel Alice megtanult pamutruhában és mezítláb járni, ahogyan szinte minden gyerek a foglalkozáson. Még a rendőrök és a vének családjai is igyekeztek minél szerényebbek lenni.
  Alice azonban kezdettől fogva tudatosan kereste a kapcsolatokat a földalattival, és megpróbált eleget tenni ennek vagy annak a feladatnak.
  Hófehér hajú, angyali arcú lányként kiválóan alkalmas volt a hírnök vagy a cserkész szerepére. Kitűnő a memóriája, tud németül és angolul, hogy még a fogáról is pattan, és úgy látja, senki sem fogja azt gondolni, hogy a lány halált hoz a Fritznek.
  Alice taposta a kicsinyeit, akiket eldurvult a sok tucatnyi úton való gyaloglás, és mindent észrevett... De nem korlátozta magát erre. Meg akarta ölni ezeket a szemétládákat, különösen miután alaposan megkorbácsolták, összetévesztve egy tolvajjal.
  Akkor miért nem visz be néhány robbanóanyagot a kosárba?
  Felderítőként egyszer sikerült lemásolnia a "Királytigrist", amely még 1955 decemberében érkezett Lengyelországba... Ekkor a lány nagyjából megfagyott, így csak szárcipővel a mezítláb volt a nagy fagy. büntető kutyái egy rongyos báránybőr kabátba pengetődtek, de .. Mindegy, még csak nem is tüsszentett, bár remegett, a decemberi éjszaka után erős volt.
  A mesterlövész karrierje pedig remekül indult... Rövid időn belül a harcosok élére állt. És ez nem csak fenomenális pontosság volt, hanem vadászösztön is.
  Igaz, Alice kategorikusan megtagadta, hogy tinédzsereket és nőket öljön meg... Talán ezért nem siettek hősnőt csinálni belőle!
  De most mindenki, aki megpróbálta kidugni a fejét a nyílásból, hogy a szemre mutasson, idős és tapasztalt fasiszta volt. És ne sajnáld őket...
  Angelica vagyona azonban úgy döntött, hogy megbosszulja irigységét, és egy töredezett lövedék felrobbant. Oleg Rybachenkot meg sem karcolták, de a leütött tüzes harcost rendesen megvágták. Számos szilánk fúródott a mellkasába, megütötte a karját, a lábát, és még halántékán is enyhe vágás érte.
  Komolyan fájt a mellkasa és a válla, de Angelica mégis felkelt, és megpróbált egyenesen maradni. Ugyanakkor és káromkodva:
  - Itt vannak az ördögök! Arányérzéket nem ismerő hitleristák! Vagy alapvető szégyen!
  Oleg Ribacsenko, aki a robbanáshullámból leesett zúzódásokat leszámítva nem sérült meg, gúnyosan megjegyezte:
  - És a szégyen rovására, ez így van - takarodj!
  A fiú gúnyosan kacsintott. Angelica valójában szinte meztelen volt, az egyenruháját letépték és megvágták, és vér csöpögött belőle. A test teljes szépségében látszott. Nagyon izmos, de egyben nőies is, az izmok olyanok, mint a drót, az erek és az inak nagyon élesen hatnak, és úgy tűnik, ez az Amazonas öntött acél szobra. Animált ugyanakkor a háború istene, Ares.
  Alice füttyentett.
  - Azta! Nos, megkaptad!
  Angelica elnézően mosolygott.
  - Nagyon erős húsom van! Ami németnek halál, az orosznak nagyszerű! Szóval ne félj a "Hófehérkétől", csak felbosszant, de nem üt le!
  Alice megjegyezte:
  - Gyalogságunk és acél-, harckocsilovasságunk már betört az erődbe. Mi van, itt vadászunk vagy a városban?
  Angelica hirtelen a fiúhoz fordult:
  - És Makszimka mit fog mondani?
  Az ifjú cserkész szőke frufruját rázva, lebarnult öklét markáns ököllel szorítva, határozottan így szólt:
  - Természetesen Berlinbe, különben Hitlert elkapják nélkülünk! A horgász olyan helyeket keres, amik nem a legelérhetőbbek, de a legjövedelmezőbbek!
  Alice leszedett egy másik, a toronyból kilógó Fritz-et, amely túlélte a lövedéket és a vágást, de már majdnem zárt talpat, kijelentette:
  - És akkor? Nincs értelme a gleccser közelében keltetni a tojásokat... Keresned kell egy melegebb helyet!
  Oleg Rybachenko buzgón énekelte:
  Szülőföld lélek, szenteld szívedet -
  Égesd el az egész testedet a csatában nyom nélkül!
  Méltóság és becsület, tartás, meghalni;
  Előttünk a világ - most dúl a küzdelem!
  Angelica bőrkeményedéses kézzel megveregette a fiú csupasz vállát. Oleg Rybachenko megfeszítette a sajtóját, bemutatva a csempéket. Nyilvánvaló volt, hogy miután hízott, a fiúból hamarosan erős és jóképű fiatalember lesz. Pontosabban nem is olyan hamar, több mint negyvenöt év van hátra, amíg felnő, egy fiatal férfivá.
  Alice azt javasolta:
  - Te, Oleg Rybachenko nem vagy mesterlövész, talán egy kicsit eltávolodsz tőlünk... Mivel te felderítő vagy, csinálj felderítést!
  A fiú megsértődött:
  - Szerinted ábécé teher vagyok?
  Angelica félbeszakította a veszekedést:
  - Olezhka előttünk fog futni. Mi pedig így követjük őt, mint a libák a kötőjelekben.
  A fiú azonnal beleegyezett.
  - Jön! Futó menet...
  Magában a városban makacsul dúltak a harcok. Néhány utca széles volt. "Nikolaj", "Alexander" és mindenféle önjáró fegyverek haladtak rajtuk. Különösen az SU-100. Ez az önjáró fegyver úgy néz ki, mint egy II. Miklósról elnevezett tank, de erősebb fegyverrel. A legjobb harckocsirombolónak tartották, csak viszonylag későn jelent meg, amikor a háború már kiégett, és nem volt ideje érdemben befolyásolni a csaták menetét.
  De a nácik részéről megjelent egy tank, amely, ha időben katonai termelésbe került volna, kétségtelenül sokáig késlelteti a Harmadik Birodalom vereségét.
  A jelenlegi demokratikus Európa szánalmas látványát elnézve azonban valószínűleg mindenki elgondolkodik, de a nácik alatt a melegek és a "feketék" nem kaptak volna szabad kezet!
  És itt van az AG-25 tank, kicsi, lapított, mint egy teknős, hosszú Párduc orrával. Ebből a fegyverből lő a "Nikolajra", áttörve a hajótestet 2 kilométeres távolságból. Világosan demonstrálja a szubkaliberű lövedék nagy kezdeti sebességének előnyeit, valamint a sebességváltó közvetlenül a motoron való elhelyezkedését, valamint a legénység hanyatt fekvő helyzetét ...
  Kagylók "Nikolaev" szolgált az elülső páncél vastagsága 150 milliméter nagy szögben racionális dőlés és ... ricochet.
  Harminc tonnányi súlyához a tartály tisztességesen védett, és nem lehet szemtelenül elviselni.
  Alice, miután felmászott egy lerombolt ház tetejére, figyeli, amint két AG-25-ös beszáll a csatába egy orosz Nikolaev-3-as oszloppal. A németek autói fürgeek, manőverezhetők voltak és gyorsan kiugrottak. Az elülső páncél valóban áthatolhatatlan... Igen, az oldalak még mindig jó 100 - milliméteresek és negyven fokos szöget zárnak be a vízszinteshez képest. A "Panther" ilyen adatokkal 1955-ben legyőzhetetlen lenne. És Varsó közelében a cári csapatoknak vissza kell vonulniuk ...
  De az AG-25-nek szerencsére nem kellett a második, vagy inkább a harmadik világháború legjobb tankjává válnia. És két autó, nem olyan erős, hogy ötvenet megállítsunk.
  Az SU-100-asok a Fritz páncélozott autóit próbálják célba venni, de a nácik egyik oldalról a másikra lendítik járműveiket. Speed Thugs: 700 lóerő 30 tonna súlyhoz, megfelelő sebességet biztosít, különösen autópályán. Közvetlenül a motorra szerelt dobozban tizenkét sebességfokozat található, a hátrameneteket nem számítva, ami lehetővé teszi az autó elhagyását veszély esetén.
  Szintén csak négy SU-100 van, lőnek, egy ütés... De a visszapattanás, a cementezett páncél nagyon nagy szögű, és a vastagsága is tisztességes... A Fritz autók tüzelnek válaszul, de kapnak is .
  Alice, akinek a jobb mutatóujja már eltávolodott, ismét összetöri az optikát. A hófehér leány kitárja a fogát, és öklével fenyegetőzik:
  - Itt lesz neked!
  Angelica figyeli a csatateret. Hat "Nikolaev" -3 esett ki a hajótestben, de van esély arra, hogy az autók visszatérjenek a szolgálatba. A kaliberű lövedék kicsi, vastag falú, és nem annyira pusztító. Igaz, az egyik autóban detonáció történt, és az elkezdett hányni.
  A SAU-122 is megkapta a részét, átlyukasztották és ég...
  Alice a másodikat is megütötte, rosszindulatúan vigyorogva...
  - Így vannak most vakok!
  A vörös hajú ördögnő kételkedett:
  - Ó, igaz? Hiszel a vakságukban!
  - Nem hiányzik! - csattant fel Hófehérke.
  Igen, és úgy tűnik, ők is azok! Angelica az autók irányába bökött az ujjaival.
  Valójában az AG-25-ösök továbbra is lőttek, minden öt másodpercben, és lövedéket dobtak ki félautomata ágyúikból.
  Ugyanakkor ritkán kenték be, ők maguk is megkapták, de bírták az ütést... A páncél láthatóan jó minőségű volt. Tehát az SU-100 bekerült a hadtestbe... Meghajolt...
  Alice cseppet sem volt meglepve:
  - Tényleg hiányzott... Ez ügyetlen, vagy így hatnak rám a sebek.
  Hófehérke ismét tüzelt, és éles szemekkel nézte a lövöldözés eredményét. Angelica is a szemükbe lőtt... De nem, nem kellett.
  Alice egy imát suttogott:
  - Golyó, golyó legyen pontos, mi az Ügyért, Krisztusért vagyunk!
  Nem, nem hiányzik, csak az optikát túl vastag és jó minőségű páncélüveg védi. Hófehérke erre elég hamar rájött... A német csodatankok nyomait pedig gránátok robbantották fel. Így a zsanérok omladoztak az egész aszfalton. Akár azt is mondhatnánk - abszurd! A tankok immobilizálva vannak, és elméletileg meg kellene kerülni, de a felfűtött szovjet járművek tovább hajtanak, és lövedékekkel záporozzák őket ...
  Ha sok az ütés, ez sok könnyű ütés kesztyűben a fejére. Az első alkalomtól kezdve nem vág le, de aztán fokozatosan felhalmozódik, és van olyan, hogy technikai kiütés.
  A páncél is ilyen, ütések sorozatától leszakad és összeomlik... Ezért nem győzött a szupernehéz járművek irányzata a világ harckocsigyártásában. Bár úgy tűnik, a legmagasabb osztályú védelmet tudod elérni.
  Nagy-Britannia azonban a Churchill tankban a páncél megerősítésének útját járta, még a fegyverzet rovására is. Csak a Challenger volt harmonikus gépezet arányban (tűz-páncél-manőver). De ebben a tekintetben a tankok mindig is innovatívak voltak. Bár összetételét tekintve az AG-25 felülmúlhatatlan maradt a harmadik világháború alatt.
  De már "eltemették". Alice és Angelica célokat váltottak, és elkezdtek dolgozni a gyalogságon, az ágyúkon és a Faustnikokon.
  Most a harcosok közvetlenül Berlinben harcoltak. Sok-sok fiú harcos volt. És hogy a felnőttek már a korábbi csatákban kikaptak, és most már minden hímet mozgósítottak, tízéves koruktól, vagy még fiatalabbaktól.
  A lányok is verekedtek, igaz, nem tömegesen. Hitler azonban, micsoda szörnyeteg volt, nem támogatta a nők frontra küldését, mivel a háborút tisztán férfiügynek tartotta. A főváros védelmében azonban előfordulhatnak kivételek a szabályok alól.
  Alice elvből kerülte a tizenhat év alatti fiúk lelövését. Bár néhány kifújt Fritz meglehetősen ügyesen hadonászott faustpatrónusként.
  Sok volt a veszteség a szovjet tankok között, és sok a gyalogság. Más házakat szinte megdobáltak a holttestek. Berlinben sok géppuska van, és az MP-74-es géppuskák is hatékonyan működnek. A hordók és a visszarúgás nélküliek vernek.
  Hatékony tüzet és orosz csapatokat vezetni. Itt ismét az Elis támadás. Guruló támadórepülőgépek, és erős tűz légelhárító ágyúkból és géppuskákból.
  Az orosz csapatok szünet nélkül egy dobással próbálják legyőzni az erődítményeket. De a védelem erősre épült. Itt elfoglalják az épületet, egy háromszínű zászló büszkén lobog felette... És hirtelen, ahogy felrobban, a falak leomlanak, összezúzva különféle harcosokat.
  Alice erősen összeráncolja a homlokát.
  - A taposóaknákat rádió vezérli. Vannak olyan aknamezők is, amelyeket a szapperek nem láthatnak.
  Angelica, aki gyakran és idegesen tüzelt, fintorgott a sebek fájdalmától, dühösen gurgulázott, egyetértett:
  - Igen, a Fritz problémákat okozott. Főleg tankoszlopok... Itt láthatóan az utcákat erősen fel kell önteni ólommal és vérrel!
  Alice felkapott egy öregembert. Leejtette a faustpatront, a fegyver lerepült, és becsapódáskor felrobbant, és egy halom por keletkezett. Mögötte lezuhant, lábát remegve szárcipőben (!) És maga a nagyapa. A karrierje véget ért. A vaskeresztekből ítélve pedig a pályafutás dicsőséges volt, még a vaskereszt lovagkeresztje is volt. Még az is furcsa, hogy egy ilyen lovas Faustpatront választott fegyvernek, amivel leggyakrabban erős fiúkat fegyvereznek fel.
  Angelica nem tapasztalt különösebb előítéleteket, és mezítláb lőtte a fal mögül kitett fiatal faustistát. A fiú elesett, eltört a csontja, és hangosan felnyögött. A vörös hajú ördög a tarkójában végzett, és észrevette:
  - Az irgalom a háborúban, ellentétben a nyilvános lányokkal, többe kerül, de nem tud elégtételt adni!
  Alice visszaszólt:
  - Csak az igazán magasztos lelkületű ember nem habozik kegyelmet mutatni az elesetteknek!
  Angelica megvetően felhorkant.
  - Itt vagy megint Hófehérke, aki a nyelveddel csapkod. Nem tudsz valami okosabbat mondani?
  Alice szigorúan mondta:
  - Valóban vitézség megölni egy szerencsétlen gyereket?
  Angelica még nagyobb megvetéssel horkant fel.
  - Maga nem volt gyilkos gyerek? És most még kiskorú lány vagy, nem csókolta meg egy férfi. Szóval ne indítsd el a dudát, inkább lőj! Gyakran és jól. És ne sajnálják a fúvókat, ők se téged, se katonáinkat egy csöppet sem sajnálják!
  Alice ahelyett, hogy válaszolt volna, megváltoztatta a pozícióját... Egy nagy, bár meglehetősen lerombolt városban egy mesterlövésznek kiterjedt területe van, sok célpontja és sok áldozata van.
  És nagyon sok mezítlábas fiú van, akiket hazafias késztetés ragad el Berlin védelmére. És néha nincsenek túl jól felfegyverkezve, fegyverek, fauszok, Molotov-koktélok, de elkeseredetten harcolnak. Azonban már látszanak a fiúcsokrok - orosz katonák kötözve meg őket.
  De itt van az egyik fiú szakadt tunikában, felemelte a kezét, és úgymond megadja magát. Sápadt, lesoványodott arca, véres piszkákkal és beesett arcokkal, szigorú volt és tele volt kétségbeeséssel.
  Az orosz katonák kinyújtották felé a kezüket... A fiú húzott valamit, és egyszerre üvöltve felrobbant! Töredékek repültek messzire, és véres húsdarabok.
  Alice azt gondolta magában, mit suttogott végül a német kölyök? Imádság anyához, Istenhez vagy Adolf Hitler pokol szörnyetegéhez? Miről álmodott az utolsó pillanatokban? mi jutott eszedbe?
  Angelica komoran mondta:
  - Ezzel leszoktatunk a fiatal állatok befogásának rossz szokásáról. Nézze meg, hogyan értik a szeretetet! Ki kell irtani az egész német nemzetet!
  Alice határozottan tiltakozott:
  - Nem! Nem helyes! A németek nagyszerű és nagyon tehetséges nemzet. És ha akad köztük degenerált is... - Hófehérke, majd látva, hogy élettársa fegyverrel vesz el egy lányt puskával, oldalba bökött. Ne merészelj megölni egy gyereket! Ő jó.
  - csattant fel Angelica vadul, mint egy éhes és sebesült (és tényleg megsebesült!) párduc. Tekintete csípős lett a gyűlölettől.
  - Hát nem látod, egy gyerek lő a katonáinkra!
  Alice határozottan ellenkezett, és fegyvere csövét kerek és telt lányos melle közé bökve:
  - Akkor lőj le! Hiszen én a helyében én is így jártam volna, Szülőföldem fővárosát védve!
  Angelica káromkodott.
  - Borjúgyengédség! De ezért nem sajnáltad az öreget, a lovagkereszttel, mint sokan mások?
  Alice habozás nélkül válaszolt:
  Mert ez háború! - És Angelicát megelőzve tette hozzá. - És a háborúban szabályok vannak - a lovagok nem ölnek gyereket! Ezt a szabályt minden romantikus műben szentül betartják!
  A tűzördög válaszul ugatott:
  - Ne javíts ki! Lőj jobban az idősekre. Nem szereted a szenilitást!
  Alice lelkesen bólintott.
  - Senki sem tekinti szörnyetegnek azt a kertészt, aki levágja a régi, lekopott hajtásokat. De a fiatal hajtások elpusztítása zapadlo!
  Változások mentek végbe a csata képén, a "szalamandrák" úgy tűntek fel az égen, mint szúnyogok a tűzön. Teljes dühükkel támadták az orosz Alekszejeket, 30 milliméteres ágyúkból lőttek. A szovjet pilóták felvették a harcot.
  Alice megváltoztatta a prioritásait, és a lövöldözést repülő gépekre cserélte. Általánosságban elmondható, hogy egy repülőgép, még ha olyan monoblokk is, mint a HE-162, drága autó, és a megsemmisítése értékesebb, mint egy gyalogos vagy akár egy SS-tiszt.
  Igaz, itt egyértelmű volt, hogy a német pilóták képzettsége nem számít. Valószínűleg azok a kezdők harcolnak, akik nem igazán tudják, hogyan kell kormányozni és lőni. A tapasztalatlan személyzet azonban felhígult több tapasztalt ászral, akik nagy bajt okoztak.
  Főleg, ha alacsony manőverezőképességű Alekseysre lő. És a harci fedezék nagyon késett. Hacsak nem voltak PE-2-esek is, amelyeket taktikai szinten próbáltak használni.
  Alice, miután leütött néhány újoncot, a tapasztalt ászokra összpontosította a tüzet. Fontos volt: minél több keselyűt kiütni, ne hagyni, hogy árva orosz gyerekek legyenek.
  Ugyanakkor a hófehér angyal olyan erős lelki felemelkedést élt át, hogy tüdejéből énekelt;
  Mi a szülőföld szolgálata?
  Ez a munka - ez örömet okoz nekünk!
  Örömet merítünk - ihletet,
  Nem törődünk a kilencedik viharhullámmal!
  
  A hazáért hevesen dobog a szív,
  Mindenkinek meg kell küzdenie érte!
  És akkor jön egy csodálatos tündérmese,
  Ahol a szerelemben csak egy nyúl van - egy oroszlán!
  
  De egy oroszlánból sem lett hirtelen gyáva nyúl,
  Csak felhozta a bátorságot ferde!
  Nem kell szenvednünk, szenvednünk,
  Felhők el - szikrázz aranysugár!
  
  Mi lányok lendületes harcosok vagyunk,
  Harcolni fogunk, tisztelgés az anyaországnak!
  Végül is van bennünk olyan szellem és erő,
  Micsoda zsoltárokat énekelnek az arkangyalok!
  
  Ez a dal a becsület vitézségéről szól,
  A szent szerelemről, nem testi!
  Örökké együtt leszünk Istennel,
  Démon el a reménytelen vágytól!
  
  Számomra a Nagy Harcos Krisztus,
  Ő az igazságért, a kedvességért!
  Igen, sok vért ontottunk
  Sajnálom az elesetteket egy életre nem fogom újraolvasni!
  
  De nem kell veszteségekkel számolnunk,
  A Mindenható Úr mindenkit feltámaszt!
  Nagylelkű jutalmat fog adni,
  Erősítsd meg erőnket, kardunkat és pajzsunkat!
  
  A bátor valójában halhatatlan,
  Ez tartalmazza ennek az életnek a magját!
  A szerencse eljön hozzánk, higgy benne,
  Törd meg az ellenfelet dühvel!
  
  A világ néha olyan, mint a pokol,
  Nincs rend, lelkiismeret, szeretet!
  Keserű, fonnyadt cseresznye,
  Az egész mérleg - a mínuszok, nullák sötétje!
  
  De a boldogság hamarosan eljön a Földre,
  Az ember saját sorsának alkotója!
  Élet és halál lesz hatalmas hatalomban,
  Tegyük meg, amit az ősök nem tudtak!
  Alice minden túlzás nélkül történelmet írt, olyan nyomokat ütött ki a legerősebb Luftwaffe vadászgépekről, mint a varrógép lövöldözése, a többi német pilóta pedig, miután elveszítette harci szellemének maradványait, félelmében visszavonult.
  A lányok ebben a pillanatban egyedül támadtak újra. Két magas SS-es és néhány erős fiú a Hitlerjugendből osont oda hozzájuk, és... Ahelyett, hogy kihasználták volna a harcosok túlzott lelkesedését a légi célokra lövöldözve lesből lövöldözni a mesterlövészek, úgy döntöttek, hogy élve viszik őket . Vagy talán a mesés szépség, amely a lányok sebei és fáradtsága miatt még erotikusabbá vált, késztette arra, hogy a foglyokat saját céljaikra használják fel.
  Mindenesetre egy fenékcsapás a tarkóba ejtette a tényleges transzállapotban lévő Alice-t hosszú időre, majd a Fritz nekirontott a magas Angelicának.
  A tüzes ördög azonban még súlyosan megsebesülve is a legveszélyesebb ellenfél maradt. Reflexszerűen találkozott a hatalmas SS-emberrel, aki egy csapást mért az ágyékára. Csuklott, tátva maradt a szája, kiöntött a nyála, és ez a tetem leszállt a tetőről. Igen, hogyan ütközik téglákba...
  Angelica, elkerülve egy másik fasiszta lövését, könyökével az álla jobb alsó pontjába, ferdén középre ütötte. Ha így ütöd, még egy enyhe ütés is kiütheti a nagy textúrájú harcost. Angelica pedig profin ütött, testcsavarással és vállcsavarással.
  Elrepedt az állkapocs, a náci mély, már-már végzetes kiütésbe esett. Két tölgymakkfoltos fiú a Hitlerjugendből kinyitotta a száját, és kifújta:
  - Ó, rohanás-hős!
  Aztán szaporítólapátokkal hadonászva nekirohantak. Két óriás után a tizennégy vagy tizenöt évesnél nem idősebb tinédzserek nem tűntek ijesztőnek. Igaz, a galléron lévő tölgy makk azt mondta, hogy ez egy elit vagy parancsnoki állomány. Ha Angelica rendes katona lenne, ezek a fiúk fenyegetést jelentenének. De egy szibériai nő számára, akit izzó vas és ólom edzett, ezek magvak.
  Angelica álnok mozdulatot tett, és egy barátja, aki legyezőként elfordította a sípcsontját, és beakasztotta a fiút, fejjel lefelé repült, ötvözött acél tüskéin villogtatva sportcipőt. Nyilvánvalóan nem helyiek mezítláb. De egy másik fiú megpróbálta megütni a lábával, de nyilvánvalóan nem sikerült, mivel ő maga repült el, és fájdalmasan összetörte a hátát. Angelica így foglalta össze:
  - Ez a Rush-hero technikája!
  Oleg Rybachenko pedig eközben elfogta Adolf Hitlert. A Führer egy repülő csészealjjal próbált megszökni, de hős fia egy különleges csúzliból lőtt le egy darab antianyaggal. És sikerült áttörnie a lamináris sugarat.
  Amikor a Führer és több őre megpróbált távozni, a hős kölyök utolérte őket. A terminátor fiú egy robbanással lekaszálta a Führer őreit.
  És elkapta magát Hitlert egy gyermekláb csupasz ujjaival az orránál. És ledobta.
  Ezen 1957. április 30-án a Harmadik Birodalommal vívott háború majdnem véget ért.
  Oleg Rybachenko megkapta Oroszország legmagasabb rendjét: "Jézus Krisztus" végül tábornok lett. Amíg még fiú voltam.
  Oroszország a világ összes országát annektálta. És világbirodalmat teremtett.
  Voltak repülések a Naprendszer más bolygóira.
  Az orvostudomány némileg lemaradt, és Harmadik Vlagyimir 1992-ben hirtelen meghalt, ötvennégy évet korrigálva - meghaladva Rettegett Iván uralkodásának időtartamát.
  A király tizenegy éves unokája, Első György felment a presztóra. És anyja, Maria lett a régens. Tizennyolc éves koráig.
  Oleg Rybachenko száz évig szolgált, de nem mondott le. 2004 után a fiú növekedni kezdett. 2010-ben pedig egy tizenhat éves, nagyon jóképű, szakálltalan, de rendkívül izmos fiatalember lett. És így maradt ebben a csodálatos tizenhat évesen. Amikor a nők szeretnek téged, de nem kell borotválnod a gázlót.
  2021-ben megkezdődött az első emberi repülés a Naprendszeren kívül.
  Egyelőre biztosan nagyon sokáig tartott.
  Oleg Rybachenko, mint halhatatlan, az első csillagközi expedíció parancsnoka lett. Az Örök Ifjúság készséggel beleegyezett. Számára az idő gyorsabban szaladt, mint másoknál, és nem félt az öregségtől.
  A terminátorfiú a kezdés előtt egy egész verset énekelt, útközben komponált;
  A szovjetek országának úttörője vagyok,
  És ugyanakkor a cári tábornok ...
  Számon kérhetem Oroszország ellenségeit,
  Szétszakadt a Wehrmacht!
  
  A mezítlábas fiú szétverte a nácikat,
  Oroszország ellenségeit hűvösen kiirtották...
  Nem, ne ítélje el szigorúan a gyereket,
  Maga a Szent Rúd választotta őt a csatára!
  
  És ahol nem volt tiszta a szeme,
  Milyen csatákban nem vett részt a fiú...
  A hófúvás megégeti a gyermek mezítlábát,
  Valamilyen szempontból még Isten ideálja is!
  
  A csatákban a reduták megingtak,
  A srácok elismerően küzdöttek ezzel a dühvel...
  Az orosz katonák nagyon bátran harcoltak,
  Fiókot nyitott, már büntetés jár!
  
  Úttörő voltam ádáz csatákban,
  Mezítláb gránátot dobni...
  És szájon csókolta a lányt,
  Mert nyilván menő gyerek vagyok!
  
  De a németek csak fanatikusok,
  Biztosan csodálatos harcosok...
  A harcban a fiúból már tiszt lett,
  Nagypapák és apák büszkék a legényre!
  
  Nem hagyom, hogy a nácik legyőzzék a Hazát,
  Átadom a Fritz Rust, hogy legyőzze ezt...
  Hiszem, hogy a kommunizmus alatt fogunk élni,
  Legyőzhetetlen orosz hős-medve!
  
  Fiúként harcoltam Japánnal,
  Nem növök fel, mert egy évszázada fiú...
  Elfogták azt, aki egy hatalmas darab volt,
  Hiszen az ember magasabb, mint a majmok!
  
  A lányok mezítláb is verekednek,
  Végül is kényelmesebb, és a csizma szűk ...
  Néha vannak olyan sztárok, mint a csészealjak
  Mikado vitéz kaput lesz!
  
  Nos, a fasiszta szerez neked egy gránátot,
  Halálos erővel fog törni...
  Énekelek egy szerenádot a lánynak,
  És a csillagokba repülünk!
  
  Oroszország dicsőséges hatalom,
  Gyönyörű és tavaszi színe van...
  Oroszország és Isten dicsősége vár ránk,
  Bár gyerek vagyok, örök és mezítláb!
  
  Harcoltak Wilhelmmel, és boszorkányok velem,
  A Kaiser ezredek legyőzéséről ...
  Nos, most az ellenség sápadt,
  A medve kitárta éles agyarait!
  
  Komszomol tagjaink nem alsóbbrendűek,
  Szépek, ököllel fognak ütni...
  Egyedül mentek a frontra,
  Nos, az ellenségből seggfej lesz!
  
  És ahol éppen nem vívtunk csatákat,
  Az ellenség kardjával hűvösre vágtuk...
  És így konkrétan Hitlert adtuk,
  Micsoda hatalmas hóvihar!
  
  Oroszország Svarog szülőföldje,
  Egyenesen felemelkedett a romokból...
  Istenben minden erősebb a kedvesnél,
  Egy orosz kerub lebeg felettünk!
  
  A lányok szeretnek mezítláb harcolni
  És erősebbek, tudják, hogy nem találják meg...
  Gránátjaim vannak egy erős táskában,
  Egy tankkal be tudunk majd lépni Berlinbe!
  
  Hogy mi, srácok részt vettünk azokban a csatákban,
  Kimentettük a foglyokat a hurokból...
  Hamarosan látni fogjuk a kommunizmust,
  Országok már királyi vitéz család!
  
  Magasabb lesz a haza a gyönyörű csillagoknál,
  Ebben a lányaink kvazárként ragyognak ...
  Veszélyes veszekedni a lányommal
  Kemény ütést mér!
  
  Nos, mit keményítettek meg a nácik?
  Tőlünk, te Fritz egyszerre elfutottál...
  Dühös mérföldeket pörögve
  Nem a szemöldökét, hanem a szemét ütöttük!
  
  Tiszteljük Rodot, és imádkozunk Svaroghoz,
  Szeretjük a Ladát - a nagy istenek anyját ...
  Amikor nehéz úton halad,
  Nem kell szót vesztegetni!
  
  Az oroszok gazdagsága egyszerűen nem mérhető,
  Nem ismeri a végét...
  Szilárdan hinnünk kell az Istentől jövő szeretetben,
  Hiszen nem vagyunk néhány hangyának az árnyéka!
  
  
  Mondd meg, hogy a testvérek együtt lesznek Oroszországgal,
  Mindenkit legyőzünk és megvédjük a gyengéket...
  Bár néha szomorúan emlékezünk,
  De az elesetteket biztosan feltámasztjuk!
  
  Oroszországom, te szent ország vagy,
  Nem leszel szebb a világon...
  A lány mezítláb fut a havon,
  Nem néz ki többnek húsznál!
  
  Hiszek a végtelen győzelemben
  Hogy Oroszország örökké virágzik...
  Hogy finom hús legyen vacsorára,
  Mi nem jön be földtolvajunknak!
  
  Oroszországban minden virágozni fog, hidd el,
  És repüljünk tréfásan a Marsra...
  Mi magunk kezdtünk hinni a bíráknak,
  És a Szülőföldön minden a legmagasabb osztályú lesz!
  
  AMERIKA AZ ELSŐ A HARC
  1941. április 20-án az Egyesült Államok hadat üzent a náci Németországnak. Ebben a történetben Roosevelt idegei nem bírták, és a közvélemény hatására úgy döntött, hogy csatlakozik a mészárláshoz. Az Egyesült Államokat folyamatosan azzal vádolták, hogy hosszú ideig késlelteti a háborúba való belépést, és általában nem nyitott második frontot.
  Bár a szövetségesek még a negyvennegyedik évben sem a szerencse következtében kerültek a tengerbe. Aztán az Egyesült Államok felkészületlenül szállt be a háborúba. A Führer úgy döntött, hogy elhalasztja a Barbarossa-tervet. Ráadásul úgy érezte, hogy a Szovjetunió sokkal keményebb dió, mint amit a finn cégből meg lehet ítélni.
  Először is a nácik megszállták Jugoszláviát és Görögországot. Aztán Kréta szigete.
  De a döntő csapást 1941. június 22-én mérték Máltára. Számos repülőgép, köztük bombázógép vett részt itt. És akkor jött a leszállás. Ezúttal szervezettebben és sikeresebben.
  Málta elesett, és a németek ismét előrenyomulnak. Ezúttal Líbiában. Ahol további négy harckocsihadosztályt telepítettek. Rommel ökle pedig összetöri a brit pozíciókat. Tolbuk Pál. Aztán augusztusban és szeptember elején Egyiptomot meghódították.
  Az SS "Wolves" gyönyörű lányokból álló zászlóalja vett részt a csatákban. Mezítláb verekedtek, és egy bikiniben. És csupasz talpuk égette a Szahara homokját. De a lányok ettől csak hatékonyabban küzdöttek.
  Egyiptom elesett... A német csapatok egy része Szudánba, egy része Palesztinába és Irakba költözött.
  Ezzel egy időben a nácik bevették Gibraltárt, és megkezdték csapataik átszállítását Marokkóba és Afrikába.
  Meg kell jegyezni, hogy Hitler és Sztálin személyes találkozót tartott Stockholmban. És ott Sztálin baráti semlegességéről biztosította, és azt mondta, hogy a Szovjetuniónak nincs szüksége túl sokra. De nem volt hajlandó csatlakozni a háborúhoz.
  A Führer úgy döntött, hogy kockáztat és leigázza Afrikát. Ez nyersanyagot és rabszolgákat is biztosítana az ipar számára. És Iránon keresztül eljuthat Indiába.
  A németek elfoglalták Irakot és Kuvaitot, télen pedig az egész Közel-Keletet elfoglalták.
  A farkaslányok mezítláb eveztek ott. Tavasszal pedig kampány indult Iránon keresztül Indiáig.
  A Wehrmacht, mint Dzsingisz kán hordái, átsétált Perzsián és berepült Indiába. Japán más frontokon szétverte Amerikát és Nagy-Britanniát. Midway közelében az amerikaiakat csúnyán megverték. A hawaii szigetcsoportot pedig elfoglalták a szamurájok.
  Japán sikerét a midwayi csatában négy nindzsalány segítette elő, akik lelőtték a Rising Sun országának hajóit megtámadni próbáló amerikaiak összes gépét.
  Japán elsöprő győzelmet aratott. A lányok mezítláb és csak bikiniben is küzdöttek, és ettől annyira elérzékenyült a testük. És különösen a repülőgép rezgéseire.
  És nagyon hevesen szétverték az amerikaiakat... A negyvenkettedik év nyarán és őszén a Wehrmacht elfoglalta egész Afrikát és a Burmáig terjedő földeket, egyesülve a japánokkal.
  A hatalmas erőforrások Németország ellenőrzése alatt álltak. Ráadásul a tehetséges Speer a birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi miniszter lett.
  A Nagy-Britanniára nehezedő légnyomás növelésére 1943 januárjában a Reichstag "totális háborút" hirdetett.
  A repülőgépgyártás gyorsan növekedett. A fejlettebb Yu-188 bombázók és a Focke-Wulf vadászbombázó, valamint az erősebb DO-277 tömegesen került be a sorozatba.
  A németek szorították Nagy-Britanniát. 1943 tavaszán megjelent az ME-309, amelynek fegyverzetében és repülési tulajdonságaiban nem volt párja. Valamint egy még erősebb Yu-288, és speciális leszálló vitorlázó repülőgépek, amelyek képesek mozgatni a bolygókat és a hatmotoros szállító repülőgépeket is.
  A nácik szó szerint a földdel egyenlővé tették Nagy-Britanniát, és tengeralattjáró-flottájuk aktívan elfojtott minden chipet, amely a metropoliszba hajózott. 1943 augusztusában pedig kétéltű partraszállás történt Nagy-Britanniában. A csatákban a Tigers, Lions, Panthers tesztelték, sőt a Tigers -2 és Mouse is beérett.
  Nagy-Britannia elesett... A japánok a tengeren megverték az Egyesült Államokat, és még egy artériát is átadtak az amerikaiaknak Panamában.
  Amerika egyedül lévén kegyelmet kért. Roosevelt eléggé mérges volt.
  Hitler nem értett egyet a békével, és csapatai bemásztak Kanadába. Az Izland elfoglalására irányuló művelet szinte veszteség nélkül zajlott. Aztán a németek átköltöztek Grönlandon.
  A negyvennegyedik év heves csatákban telt el Nyugaton. A Harmadik Birodalomnak sugárhajtású repülőgépei voltak. Beleértve a bombázót is. Szörnyű négy bombázó Yu-488, és az "Arado" sugárhajtású repülőgép, a járművek támadási módosításai.
  A propeller hajtású repülőgépek is a legjobbak voltak, különösen a TA-152. A Focke-Wulf ezen evolúciója nagyon sikeres volt, és tönkretette az amerikai autókat.
  Tökéletesebb volt a német MP-44 géppisztoly és hidrogén-peroxid tengeralattjáró. A Panther-2 lett a fő harckocsi, és az amerikai Shermanok fölött volt. A németek összességében technológiailag megelőzték az Egyesült Államokat, erőforrásaik pedig lehetővé tették a mennyiségi átvételt.
  A német ászok közül a Marseille igazi jelenség volt. Olyan gyorsan szerzett gólt, hogy három repülőgép közül elsőként kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüsttölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal kétszer. Aztán négyszáz repülőre a Vaskereszt lovagkeresztjével, arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ötszáz Vaskereszt-nagykeresztért.
  Hétszázötven repülőgépért különdíjjal jutalmazták: a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Emellett Marseille katonai érdemkeresztet is kapott gyémántokkal. És ezer repülőgépért megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Ez csak egy horror volt az Egyesült Államok számára.
  A német csapatok könnyedén áthaladtak Kanadán, a nácik és a japánok pedig átmentek Mexikón és megtámadták az Egyesült Államokat.
  Olyan volt, mintha kullancsokban élne. A németek nyomták. A TA-400 amerikai városokat és gyárakat bombázott, szó szerint teljes horrort hozott. A Yankees pedig megsemmisítő ütéseknek adta át magát.
  A németek előrenyomultak, az amerikaiak pedig legyűrték, különösen Gerda harckocsi-legénysége.
  A lány csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, és legyűrte az amerikaiakat.
  Összetörte a Shermanokat, és áttörte a tornyaikat.
  És üvöltötte a tüdejéből:
  - Gerda szeret ölni! Itt van Gerda!
  És Charlotte, mint egy csupasz sarok, megnyomja és halálos váladékot küld. Összetöri az ellenséget.
  És nevetni fog, kitárva a fogát:
  - űrlány vagyok!
  Itt Kristina verik, és a csupasz lábujjait is felhasználva töri össze a tank páncélját.
  És ordít:
  - Az árja határokon túl!
  Magda is kolosszális pontossággal lő, és cizellált mezítláb.
  És kóvályog:
  - Kolosszális erők győzelméért!
  Az amerikaiaknak nagyon nehéz dolguk volt... A negyvennegyedik év a vereségek és katasztrófák időszaka volt az Egyesült Államok számára minden fronton.
  A harcokban megjelentek az E sorozat fejlettebb német önjáró fegyverei, különösen az E-10 és az E-25. És könnyűek és gyorsak adták a jenkik szarvát. Mire az Egyesült Államok 1945. január 30-án megadta magát, az első E-50-es megérkezett a frontra. Ez a gép még mindig tökéletlen volt, több mint hatvan tonnás tömeggel, 150 mm-es elülső páncélzattal rendelkezett a hajótest, és 185 mm-es a torony homloka. Az oldalak pedig 82 mm-rel vannak a lejtők alatt. Ami nagyjából a "Tigris" -2-hez hasonlítható. Igaz, a ventilátorral és kompresszorral felszerelt motor akár 1200 lóerőt is adott. A fegyver pedig 88 mm-es 100 EL volt, és nagyon pontos és páncéltörő.
  És így az ellenség kétségbeesetten csapott.
  És végül megjelent egy repülő csészealj. Eva és Gertrude, két mezítlábú és bikinis lány remekelt. És egészen menőnek bizonyult a zúzós szóróanyagokkal.
  És így lerombolták az amerikai repülőgépeket.
  De itt a győzelem. A németek pedig a japánokkal együtt véget vetnek a Szovjetuniónak.
  Az inváziót 1946. június 22-re tervezik. A németek ekkorra már sok E-sorozatú harckocsit lebélyegeztek, különösen az E-50-et fejlesztették tovább, a motort és a sebességváltót egy blokkban helyezték el, a sebességváltó pedig a motoron volt. A futómű is könnyebb lett, az elemek egy része pedig kikerült a hajótestből. A gép magassága csökkent, súlya negyvenöt tonnára esett. Az E-75 hetven tonnára is könnyebb lett és tömege is csökkent. A motor pedig erősebb lett 1500 lóerőben és gázturbinában. Ugyanakkor a torony homlokának páncélzatának vastagsága 252 mm, az oldalak pedig 160 mm-esek a lejtők alatt. És a karosszéria homloka: 200 mm-es felső nagy lejtéssel és 160 mm-es alsó nagy lejtővel. 120 mm-es oldalak és 50 mm-es plusz pajzsok.
  Így az E-75-ből egy többé-kevésbé futó harckocsi lett, ugyanakkor minden szögből tökéletesen védett. És kétféle fegyvere volt: 105 mm-es 100 EL-csőhosszúságban és 128 mm-es 55 EL-csőhosszúságban.
  Harci tankokhoz az első típusú fegyver sokkal jobb.
  A Szovjetunió ekkorra természetesen nem állt meg. A valós történelemhez képest ötéves előnnyel járt. Az ipari termelés ez idő alatt a hivatalos adatok szerint csaknem megduplázódott. Bár a valóságban ez körülbelül harmadával volt túlbecsülve. Rengeteg harckocsit és repülőgépet gyártottak. Ha 1941. június 1-jén a Szovjetuniónak 22 600 harckocsija, további háromezer tankettája és másfél ezer önjáró fegyvere volt. Aztán 1946. június 1-ig további harmincezer harckocsit adtak hozzá. Természetesen több autót gyártottak, de a természetes hanyatlás. Így a Szovjetuniónak ötvenháromezer tankja van szolgálatban. Ezek közül a legmasszívabb T-34-76. De vannak könnyű autók is. És az elavult BT és T-26, és más tankok, amelyek még mindig készen állnak a leszerelésre. És elég sok nehéz is. És nem mindegyik bizonyult megfelelőnek. A KV-3 1941 augusztusában jelent meg. Súlya 68 tonna, a fegyver 107 milliméter, a lövedék torkolati sebessége 800 méter másodpercenként. Szeptemberben pedig a KV-5, szintén 107 mm-es és 76 mm-es ágyú. És száz tonna. 1942 márciusától pedig a 108 tonnás KV-4 lépett be a sorozatba, és ugyanazok a fegyverek, mint a KV-5, csak az elülső páncélzat nem 170, hanem 180 mm-es volt. Sokat, de racionális dőlésszögek nélkül. Ezek az E-50 tankok tökéletesen áttörték a csata távolságát. Ennek az autónak nagy szögű elülső páncélzata van, és szinte lehetetlen áttörni az előtte lévő tankot. Ez nem egy "Tiger" -2, a fejlettebb legújabb gépek sokkal nagyobb dőlésszöggel rendelkeznek.
  A Szovjetunió nem viselt háborút Finnország után, és Sztálin sem állt ki. És a Szovjetunió technológiája nem a legfejlettebb fegyverek szerint ment. A KV széria is elmozdult a nehezebb modellek felé. 1943 februárjában jelent meg a KV-6 200 mm-es homlokpáncélvastagsággal, 152 mm-es és 76 mm-es löveggel, százötven tonnás tömeggel. 1943 májusában pedig 200 tonna súlyú KV-7, és egyszerre három fegyver: 152 mm-es és két 76 mm-es.
  A T-34-76 könnyen gyártható és sokoldalú harckocsit csak 1944-ben fejlesztették 85 mm-es lövegekkel és nagyobb toronnyal.
  Megjelent a T-34-85. És ő lett a fő gép. Kis mennyiségben és könnyű kétéltű tankokban és BT - kerekes lánctalpas gyártásban. 1944-ben megjelent a KV-8, kétszázötven tonna tömeggel, valamint 152 mm-es és két 85 mm-es fegyverrel. De a szupernehéz szörnyek nem igazolták magukat. Csak Sztálint vitte el a gigantománia.
  De a németek elhagyták a szupernehéz egereket. A fő harckocsik a közepes E-50 U és a nehéz E-75 voltak. Kis mennyiségben E-100 is. Valamint az E-10 és E-25 önjáró fegyverek. Kicsiek, de annyira mozgékonyak és hatékonyak.
  A Szovjetunióban a háború kezdete előtt az önjáró fegyverek nem voltak elegendőek ... Ebben a tekintetben Szovjet-Oroszország lemaradt. És eddig nagyjából kétezerből, és a legtöbb 76 és 85 milliméteres kaliberű. Az SU-100 nem jelent meg ... Mivel a háború gyakorlati tapasztalata nem volt elegendő. A Szovjetunióban a KV-8 után ebben a sorozatban a súlyt már nem növelték. A KV-9-et 107 mm-es löveggel és két 76 mm-es löveggel szerelték fel. Egy KV-10 107 mm-es és két 85 mm-es fegyverrel. A T-34-85 kivételével a Szovjetuniónak nem voltak sikeres tankjai. A kerekes lánctalpas az oroszországi háborúhoz nem illett jól. A T-54, egy fejlettebb, még fejlesztés alatt állt. A KV-11 szó szerint a háború előestéjén jelent meg. Harcolni német tankok ellen egy 122 mm-es ágyúval és két 76-ossal, valamint egy KV-12-vel egy 122 mm-es és 85 mm-es ágyúval.
  A háború később megmutatta a KV sorozat gonoszságát... Az utolsó KV-13 harckocsi már a háború alatt megjelent egy, de a másik oldalon egy 203 mm-es ágyúval. Ez legalább olyasvalami volt, ami képes volt harcolni a nácikkal.
  A repülésben a Szovjetunió is le van maradva: nincsenek sugárhajtású repülőgépek. Megjelent az igazi csavar MIG-7 és MIG-11, valamint Yak-9, Yak-11, és LA-5 és LA-7. De természetesen a szovjet repülőgépek nem férnek hozzá a német repülőgépekhez. Ráadásul a náciknak is vannak diszkóik. Amit kézifegyverből nem lehet lelőni.
  És különféle típusú autók egész sora. És vadászgépek, köztük a farok nélküli "Gotha", és mindenféle más gép. És ME-262 X, amelynek sebessége 1200 kilométer per óra, és öt légágyú. És még erősebb hét ME-362 légpuskával. És hol lehet versenyezni az ilyen Szovjetunióval. Az XE-262 pedig egy fejlettebb és legfőképpen olcsó sugárhajtású vadászgép. És ME-1100 szárnyakkal, amelyek megváltoztatják a söprést.
  És a TA-283 hosszú törzsű. És még sok más nagyon erős és ütős dolog.
  És a TA-400, és főleg a TA-500 jet, ami mindenkit eláztat és tréfásan mindenkit összezúz.
  És ezek mondjuk szörnyek.
  És ne állítsa meg a német autókat ... Hogyan vernek ...
  A német repülés moszkvai idő szerint fél 2-kor már felszállt. Szárnyas szörnyek készültek leesni szovjet földre.
  Gertrude és Adala német pilóták mezítláb csapkodva bemásztak egy kétüléses XE-328-ba, egy sugárhajtóműbe - ez egy szörnyeteg tíz légágyúval.
  Az eső éppen elmúlt, és a lányok kecses, nagyon tiszta nyomokat hagytak csupasz lábukon.
  Annyira csábítóak voltak, hogy a reptéren szolgáló tinédzserek mohón falták a szemükkel a csupasz lábnyomokat, és már a fiúk is kezdtek dagadni a tökéletességtől. Általában sok pilóta volt - a harcok azt mutatták, hogy a nők egyenlő feltételek mellett kétszer akkora túlélési arányt mutatnak, mint a férfiak. És ez azt jelenti, hogy hatékonyak. És Hitler persze nem olyan ember, hogy sajnáljon senkit.
  Magában a Harmadik Birodalomban hivatalosan is bevezették a többnejűséget - a négy feleséghez való jogot. Ez nagyon praktikus. De nem túlságosan illeszkedik a keresztény hagyományokhoz. Nem csoda, hogy a fasizmus új vallási formát keres. Hitler ragaszkodik ahhoz, hogy ez monoteizmus legyen, de olyan különleges - pogány, ősi germán istenek panteonjával. Természetesen magát Hitlert ebben a panteonban mindenekelőtt a Magasságos Isten hírnökeként és hírnökeként helyezték el.
  A Führer tehát természetesen nagyon szereti magát művelni.
  Gertrude és Adala az égbe bocsátja többcélú támadógépét, amely vadászgép szerepét is betöltheti.
  A harcosok nagyon magabiztosak. Az oroszoknak nincs sugárhajtású repülőgépük, és nem valószínű, hogy képesek lesznek ellenállni az ég tigriseinek támadásának.
  Gertrude felmordult:
  - Egy égő patak lovagja vagyok...
  Adala lelkesen megerősítette, és a fogát kifejtette:
  - És mindenkit matatni fogok!
  A lányok nevettek. Csupasz sarkukkal a pedálokat nyomták, és megpörgették a sugárhajtóművet.
  Még sötét volt, de keleten már látszott egy fénycsík. A lányok fütyültek... Már Oroszország kiterjedései lebegtek alattuk. A női harcosok kuncogtak és egymásra kacsintottak. Olyan extravagánsak és gyönyörűek.
  Itt szovjet autók indulnak el feléjük. A csavaros Yak-9 talán a legnagyobb tömegben gyártott gép a legújabb kiadások között. Nem túlzottan felfegyverzett, de viszonylag olcsó és kevés páncélzattal. MIG-5, gyorsabb, géppuskákkal. A MIG-3 egy korábbi modell. A LAGG-7 valószínűleg a leggyorsabb és legfegyverzettebb madár. A legújabb módosításban három darab 20 mm-es ágyú található.
  De ezek mind légcsavaros gépek - sugárhajtású repülőgépeket nem hoztak létre. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat.
  Gertrude tíz légágyút lő ki. 30 mm-es és két 37 mm-es fegyvert találtak el. Tüzes forgószélként rohannak át a szovjet repülőgépeken. A vörös pilóták azonban megpróbálnak kitérni és a farkához menni.
  Adala ebben a pillanatban manőverez. Egy német autót nem lehet frontálisan venni, de a farokba kerülni nehézkes. A Szovjetunió számára a támadás nem váratlan. A légelhárító ágyúkat már elindították. A felrobbant kagylók világítanak a sötétben.
  A németek bizonyos idegességet tapasztalnak. Úgy tűnt, már annyi mindent láttak, hogy semmi sem lep meg, de... A szovjet pilóták bátrak és nem félnek a veszteségektől. Semmi, ami megijesztheti őket. De a tapasztalat nem elég. A német gép könnyedén kiszáll a merülésből, és lelövi a szovjet autót. Egy másikat darabokra tör.
  A német fegyverek ereje nagyon nagy. Ez egy olyan alkatrész, amelyben a Fritz hatalmas előnyt élvez Oroszországgal szemben. De a nácik sebessége kolosszális.
  Adala felgyorsul és előretör. Gertrude pedig rakétákat lő ki az ellenségre. A tanácsokat a fogak fogadják. Egyes lőszerek hőre vagy hangra irányulnak.
  Adala azt suttogja:
  Nem fognak megölni minket!
  A lányok megpörgetik az autójukat... Próbálnak menők lenni. Aztán egy szovjet vadászgép rátámad egy közeli német sugárhajtóművet. És hogyan kezd el szakadni és szétválni. Ég és levegő egyaránt.
  Gertrude suttogta:
  - Őrült halál!
  A harcosok nyilvánvalóan összezavarodtak, és így lehet döngölni őket.
  A tankok a határ felé haladnak. Gerda, Charlotte, Christina és Magda legendás legénysége.
  Négy harcosnak sikerült dicsőségre fedeznie magát a britek és az amerikaiak elleni harcban. Az Amerikával folytatott ellenségeskedés során a szépségek elsajátították a Panther-2 tankot. Nem rossz autó, fegyverzetben és elülső páncélzatban is jobb a Shermaneknél. A későbbi "Pershing"-nek gyakorlatilag nem volt ideje háborúzni. Igen, és nem riválisa a "Panther" -2-nek.
  Aztán a négy lány elnyerte a legendás hírnevet. Bár általában a negyvenegyedik évben kezdődött dicső útjuk. Himmler rávette a Führert, hogy harcokban próbáljanak ki női zászlóaljakat, speciálisan kiképzett árjákból.
  A harcok megmutatták, hogy a nők egyáltalán nem gyenge láncszem, és tudják, hogyan kell jól küzdeni. És ugyanakkor kevesebb veszteséget viselnek el, mint a férfiak. A harcosok a gyalogságban is harcoltak, mezítláb csapkodtak a Szahara sivatag forró homokján. És elsajátította a tankokat. A "Tigrist" kipróbálva a Nagy-Britanniával vívott csatákban.
  Érdekesen alakult a Panther tank sorsa. A valós történelemben a Harmadik Birodalom legjobb és második legnagyobb tankja jelentős szerepet játszott a Pantsvalban. Alternatív megoldásként a "Panthers" szinte nem harcolt. Alig értek el időben a brit metropolisz elleni támadáshoz. A fejlettebb és erősebb "Panthers" -2 bekerült az USA elleni csaták sorozatába.
  És most a négy még erősebb és tökéletesebb "E" -50-et kapott, amelyet erős fegyverek és védelem jellemez.
  A harcosok nagyon magabiztosak voltak. A tank vezérlése a legmodernebb joystickkal. A legújabb autó. Még a gázturbinás motor is. De van bőven "Panthers" -2 is. A harmincnégy nem vetélytársa egy ilyen gépnek.
  Gerda egy karosszékben feküdt. Bikinis volt. A lányok már hozzászoktak a félmeztelenül verekedni. A sivatag forró homokja égette mezítlábukat, a hegyek kavicsai szúrták a talpukat. De a harcosok egyáltalán nem törtek meg, és nem dörzsölték le porrá.
  A legénység számos kitüntetéssel kitüntetett parancsnoka felszisszent:
  - És most Oroszország ellenünk van! Új kalandok és győzelmek várnak!
  Megrázta hófehér fejét. Természetes szőke, nagyon szép és barnított.
  Charlotte elmosolyodott.
  Ennek a lánynak rézvörös haja volt, amely lángként égett. Szintén szépség, bronzbarna. Bikiniben, lebarnult, izmos. Mezítláb, forró homokon és éles kövön taposva.
  A tüzes ördög megjegyezte:
  - Az oroszok talán a legfanatikusabb ellenfeleink!
  Christina felemelte a hangját. Haja rézsárga, szintén lángszerűen ég, de arany árnyalatú. És ugyanaz a barnaság, az izmok és a szépség. Kifejező és egyben gyengéd arc. És egy bikini. Lábak, amelyek mérföldeket nyomtak a kemény és égő felületen, de nem veszítették el kecsességét és sima vonalait. A csupasz lábujjak szépen nyírottak és nagyon mozgékonyak.
  A vörös hajú lány megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Magda válaszolt helyette. Ennek a lánynak fehérarany haja van, mézszőke. Nagyon szép, izmos, kifejező arccal, zafír-smaragd szemekkel. A lábak is edzettek, kerek sarkúak és egyenes lábujjak. Talán Magdának van a leggyengédebb arca, bátor álla ellenére szinte szelíd. Gerda például keményebbnek tűnik. Kicsit lágyabb, mint Christina, és kissé perverz, mint a boszorkány Charlotte.
  Magda megjegyezte:
  - Olyan totalitárius rendszerük van, mint nálunk. Ezért keményebbek!
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - A szovjet tankok egy rakás fémhulladék. Nem szabad félnünk tőlük!
  Magda halkan válaszolt:
  - A KV sorozatban tele van mastodonokkal. Főleg a KV-14.
  A lányok kuncogtak. Az utolsó tank valóban "remekmű" volt - a legnehezebb gép három fegyverrel: kettő 152 mm-es és egy 122-es, háromszáz tonna tömeggel és 200 mm-es elülső páncélzattal. Az egyik legsikertelenebb modell a tanképítésben. Ilyen harckocsit egyáltalán nem lehetett szállítani. Az autó pedig egyszerűen pénzkidobás! A KV-10(B) is bekerült a sorozatba - egy gép három 107 mm-es löveggel és kétszáz tonnás tömeggel, egyfajta harckocsiromboló.
  Nem a legjobb ötlet két fegyvert tenni a tankra. És még több mint három. Sztálin itt természetesen zsarnokságot mutatott be. És nagyon beavatkozott az országba. Kifejlesztettek azonban egy tankot is az Isov sorozatból. De hatalmas és nehéz is. Az egyetlen különbség a KV sorozathoz képest az, hogy megpróbálják a páncélt racionális lejtőre állítani. De a Vörös Hadsereg nem viselt háborút, ezért a technika nem sokat fejlődött. És nem volt harci gyakorlat a gépek használatában.
  Általában a németek a valós történelemhez képest termékenyebben használták ki a négy év késést.
  A vörös hajú Charlotte a joystickon nyomta csupasz lábujjait. Kilőtték a határbunkert. Egy 105 mm-es lövedék eltalálta a szovjet fegyvert, és megfordította. A harci készlet szakadozni kezdett, és a lövedékek felrobbantottak.
  A vörös boszorkány felszisszent:
  - Szörnyű lovag vagyok - térdeljen vademberek! Elsöpöröm a haza ellenségeit a föld színéről!
  És a gyöngyfogak vigyora, és a smaragdszemek csillogása. A lányok tényleg elsőrangúak.
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  Most lőni fogok!
  És lőtt az ellenségre is. Egy szovjet 76 mm-es ágyú lőtt. A lövedék egy nehezebb fegyverrel találta el az E-50 U ferde homlokát. És elszállt. Csak úgy csengett a lányok fülében.
  Gerda megcsapta a mezítláb, és csicseregte:
  - Micsoda átjáró!
  És ő maga adta le a következő lövést... német tankok rálőttek a szovjet erődített területre. Az E-100 is működött. Erről a gépről is kiderült, hogy az Egér származéka. Nem túl jó ötlet egy kétágyús harckocsihoz. Az E-100 már megszűnt.
  Ehelyett az "E" sorozat támadási módosításai lépnek be a sorozatba. De ez még mindig működik. És lövedékeket lő ki.
  Charlotte élesen felkuncog, és megrázza a mezítláb.
  - A háború szörnyű állapot, de játékszerűen rabul ejt!
  És a lány lőtt, és nagyon találóan.
  Christina kitárta gyöngyházfogait. Húsevő, ragadozó párduc.
  Szovjet fegyverek dörögnek, előttük aknamezők. Német teletankok mozognak. A rohambombázók pedig vad üvöltéssel dolgoznak.
  Határoszlopok gurulnak körbe. Hitler hordái átlépték a határt.
  Magda nem túl szellemesen jegyezte meg, és mezítláb a páncélba csapott:
  - Erős védekezést söpörünk le, de acélpaneleket!
  Így kezdődött a háború a Szovjetunióval. Ami szovjet Oroszország számára a kezdetektől fogva sikertelenül megy.
  . MÁSODIK RÉSZ
  A harcosok egymásra kacsintottak. A szovjet védelem meglehetősen erős volt. Különösen sok min. Ez pedig késleltette a németeket. De így is sikerült előrelépniük.
  Bombázók dolgoztak a szovjet állásokon, és felülről érkeztek támadórepülőgépek is. A Vörös Hadsereg és a TA-400 és TA-500 védelmének mélyére rohanva, a bombázók egyik legfélelmetesebb módosítása. Akár hat hajtómű, beleértve a sugárhajtásúakat is. És bombázzák és lerombolják a szovjet városokat.
  Gerda lövöldözve jegyezte meg vigyorogva:
  - A csatában állatok vagyunk, de az ember eszével!
  És újra lőttek. Megsemmisített egy szovjet ágyút. Általában véve ez a legmagasabb szintű lány. És ez olyan klassz.
  Az E-50 szovjet állásokra lőtt, gyakorlatilag anélkül, hogy megsérült volna. Az autó ferde páncélja cementezett acéllal kiváló ricocheteket adott. A szovjet lövedékek még a németeket sem tudták rendesen megkarcolni.
  Christina emlékezett a "Tigris" tesztjére. Akkor ez volt az első sorozatgyártású német tank. Egyik kagyló sem okozhat kárt a Tigrisben. A britek elestek az ütései alatt. De itt van egy tizenhét láb magas ágyú, homlokon átszúrva. Aztán a lányok majdnem meghaltak. És erre emlékezett a harcos. Milyen közel voltak a csontos öregasszonyhoz a kaszával, érezve jeges leheletét.
  A lány a csupasz talpát a sarkához dörzsölte. Nagyon szeretett volna kiugrani a tankból és elfutni. Olyan közvetlen harcos.
  Christina dühösen énekelte:
  - Kék köd, és mindenhol csalás!
  A harcosok kuncogtak... A videójuk nagyon szexi és erotikus volt.
  És a fegyver működött és elsült. Nem is gondolt arra, hogy abbahagyja. Mindenki héját küldte. A szovjet pozíciók darabokra és darabokra bontása.
  Egy dal hallatszott a hátsó hangszórókból;
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból!
  És ne hagyd abba
  És ne változtass lábat -
  Ragyog az arcunk
  Fényes csizma!
  át a felperzselt síkságon,
  A mérőóra mögött
  Ukrajnába mennek
  Katonák csoportközpontja!
  És ismét egy sugárhajtású bombázó ereje esik a szovjet állásokra. És ismét a pusztítás és az egész megerősített területek felborulnak. És a fegyverek mindenféle irányba elrepülnek.
  Több tucat német tank tüzel egyszerre, és mindent megsemmisít.
  Gerda úgy érzi magát, mint egy bagira vadászni. Itt a szovjet védelem első vonala már megsemmisült. De a Vörös Hadsereg katonái még mindig hemzsegnek és lövöldöznek a németekre.
  A harcosok között vannak úttörők is. Fiatal leninisták önként csatlakoztak a Vörös Hadsereghez. A legtöbb fiú mezítláb és rövidnadrágban van. Megviselik magukat, felhajtás.
  És az úttörők meghalnak...
  Charlotte a tüzet vezetve felmordult:
  - És az úttörők, ez a lényeg, az egész ország figyelte!
  Rálőtt az oroszokra és Christinára, mérgesen sziszegve:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok!
  És ismét tüzes mosolyt eresztett. Csodás lányok...
  Több német tank a föld alá költözött. És megjelentek a szovjet csapatok hátuljában, pánikot keltve és gépfegyvereket firkálva. A nácik úgy jelentek meg, mint a szúnyogok egy rémálomból.
  Az E-50 harmincnégy mozgását látta az optikán keresztül. Gerda kifújta a fogát, és a hordót kezdte mutatni. Szovjet gép egy kis toronnyal T-34-76 és nagyon mobil. Próbáld ki ezt, és szerezd be. A lány már elég tapasztalt, de a szovjet autó még mindig nem hasonlít az amerikai Shermanhez.
  És az orosz távolság közel öt kilométer.
  A lány megvakarja csupasz sarkát, Charlotte a lábujjai között csiklandozza. A lányok kuncognak.
  Aztán Gerda rálő az orosz autóra. A kagyló nagyon közel rohan, szinte megkarcolja a páncélt... De még mindig elmúlt. Gerda bosszúsan ütögeti a fémet az öklével.
  Magda ezt mondja párjának:
  - Eltaláltad a hadtestet! Így könnyebb lesz eljutni!
  Gerda átadja a joystickot Magdának, és azt suttogja:
  - Szóval csináld magad!
  Magda lelkesen énekelte:
  - A föld a lőrésben, a föld a lőrésben... - A lány puszta ujjaival megfogta a joystickot, és megnyomta a gombot, és folytatta az éneklést. - A lőrésben látszik a föld!
  És a lövedéke éppen a szovjet tank bázisát találta el. Az autó felrobbant és kettévált. Égetni kezdett... Szovjet lövedékek robbantak ki az anyaméhben.
  Magda megrázta csupasz ujjait, és rikácsolt:
  - Nézd meg, hogyan szereztem! És azt mondod...
  - sziszegte Charlotte, és kitárta az agyarait.
  - Megint beszélünk, különböző nyelveken!
  Új szovjet autók jelentek meg. Harmincnégyen mentek először. Mozgatható és számos autó. Aztán elköltöztünk a BT sorozatból. Ez egy elavult kerekes hernyótípus. Az özönvíz előtti T-26-osok is haladtak, amelyek nem képesek másra, mint a német páncélok megkarcolására. Az erősebb és nehezebb HF-ek a legvégén haladtak előre. És sok gyalogos katona.
  Christina felkacagott és felmordult:
  Nos, megmutatjuk nekik!
  A német járművek nagy távolságból tüzet nyitottak, megpróbálva a szovjet gyalogságot a földhöz szorítani. Tankokat és más élőlényeket is elpusztítottak.
  A szovjet támadórepülőgépek is megjelentek az égen: a híres Ilys. Megtámadták a német alakulatot. Hitler harcosai rohantak feléjük. Igazi szemétlerakó volt. Német XE-262 vadászgépek, nagyon fürge és fürge manőverező képességgel. Megtámadják a szovjet technológiát, úgy nyomják, mint a vas.
  Charlotte ismét lőtt. Beszállt a szovjet BT-be, és felmordult:
  - Ez a dalszöveg nem mese... A mese lesz előtte!
  Az E-50 megállt és a szovjet ellentámadást tükrözte. A nem túl tapasztalt parancsnokság a tanktartalékot tulajdonképpen a vágásra dobta. És az orosz autókat elütötték - mint csirke a kopasztásban. És alaposan megküzdöttek velük.
  Gerda lövést adott le, eltörte a harmincnégyes homlokát, és felszisszent:
  - Mi a Teremtő - sebzett pokol!
  Charlotte is lőtt, miután megtalálta a célpontot, a szovjet autók egyenesen haladtak, és a lányoknak sikerült lőniük. És általában ez a négy jelenség.
  A vörös hárpia ezt énekelte:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  A harcosok pedig tovább tüzeltek, olyan erősen és nagyra tegyék a fogukat, mint a lovak.
  Christina csalódottan tweetelt:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  Magda a harmincnégyet ütve ugatott:
  - Ez a mi eredményünk!
  Veronica, Oksana és Natasha, valamint a többi lány elhagyta a bekerítést. A lányokból álló zászlóaljnak parancsot kapott, hogy vonuljon hátra, mivel a harcosoknak gyakorlatilag nem voltak páncéltörő fegyverei. Stalenida Pavlovna volt tapasztalata a háborúban, önkéntesként szolgált Spanyolországban. És megértettem, hogy a határmenti csapatok nem tudnak ellenállni az "E" sorozat tankjainak. A lányok ugyanakkor több szállítót is kiütöttek, de ők maguk szenvedtek veszteséget.
  Most a zászlóalj szétoszlott és visszavonult.
  Veronica, Oksana és Natasha, miután ledobták a csizmát, mezítláb, könnyű blúzban távoztak. A szovjet csapatok nem állnak készen a nehéz harckocsioszlopok visszaverésére. És egyszerűen nincs semmi, ami áttörné az E-50 harckocsit. Az egyetlen esély a vágányok károsodása. De ebben a gépben a görgők külön kocsikon helyezkednek el, és nagyon nehéz letiltani őket.
  A lányok az erdőn át keletre költöztek, kis csoportokban. Nagyon meghatónak tűntek. Feltűrték a nadrágjukat, és csak világos ingben. Hosszú, szőke, enyhén göndör haj omlott le. A mezítláb kellemesen csiklandozza a fű, néha dudorok is rábukkannak. Minden rendkívül erotikusnak tűnik. A mellek a vékony ingeken keresztül látszanak.
  Veronica, aki mezítláb gereblyézi a füvet, bosszúsan mondja:
  - A fenébe - a háború még csak most kezdődött, és máris vissza kell vonulnod!
  Oksana, akinek szőke haja enyhén vöröses volt, fogát vigyorogva válaszol:
  - És nem voltak különösebb illúzióim! Hitler szinte az egész világot meghódította... Próbáld meg ekkora tömeggel, bírod!
  Natasha megrázta hófehér haját, és így szólt:
  - Mindenki a kedvében akar járni... Nehéz velük bánni! Hűnek lenni nem könnyű!
  Veronica bólintott. Olyan aranysárga és gyönyörű a haja. Ő nagyszerű.
  De Victoria utolérte őket. Egy vörös hajú lány. A haj olyan, mint a tűz. És olyan megrendítő. Fújt a szél, és úgy látszik, a proletár zászló lobog, olyan lángoló hajszál.
  Victoria levette az ingét, és kitette a törzsét. A melle tele volt, a mellbimbói skarlátvörösek, akár a mák. Gyönyörű harcos. Erős, edzett teste pedig feltárul.
  Natasha felkacagott, és feltárta a törzsét is, és észrevette:
  - És gyönyörű a testünk... Csak amazonok vagyunk!
  Veronica megrázta a fejét.
  - Nem túl radikális - feltárni a ládát! A tisztesség szabályait be kell tartani!
  Victoria megrázta a fejét és megrázta vörös fürtjeit.
  - Egy kommunista társadalomban - az erkölcs szabályai, a fogalom relatív. - A lány megrázta csupasz melleit, skarlát mellbimbói nagyon csábosan csillogtak. - Meztelennek lenni nem bűn. Pontosabban a bűn fogalma papi, de hitvallásunk a polgári erkölcstől való szabadság!
  Natasha megerősítette buja és rugalmas mellszobrát megrázva:
  - Közelebb a természethez! Közelebb a természeteshez! És a természetes meztelenség!
  Oksana is mosolygott, és feltárta a törzsét. Sőt, a nyári melegben milyen kellemes, ha csupasz a mell. És a szél fújja őket. Egy gyönyörű lány, és jön a meztelenség. Minden lány sportos, figurákkal, a harcosok meztelen teste nagyon harmonikusnak tűnik.
  Gyönyörű lányok sétálnak az ösvényen. Annyira imádnivalóak és nagyon vonzóak.
  - csicseregte Veronica a fejét csóválva.
  De egyáltalán nem esztétikus!
  Victoria negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Nagyszerű testünk van! És nagyon jól nézünk ki meztelenül!
  Natasha bólintott, és felugrott, és így szólt:
  - Jó volt pucérnak lenni... Ide jött Iljics fegyverrel!
  Oksana megsimogatta a mellkasát, és nyikorgott:
  - Sőt, a mellképem szuper!
  Victoria lelkesen énekelte:
  - Ó, lányok, mi pedig portyázók vagyunk! Pénztárcák, pénztárcák és pénztárcák! Dollárokat láttunk - aranyhegyeket!
  Natasha csupasz mellét rázva mosolyogva énekelte:
  - Régebben meztelenül, mezítláb, rossz!
  És ők négyen nevetésben törtek ki. A lányok mezítláb verték, felemelték csupasz sarkukat. Gyönyörű harcosok. Mögöttük hátizsákok és PPSh gépkarabélyok. Aranyos harcosok, nagyon csodálatosak.
  Veronica halkan mondta:
  - Isten előtt mindannyian egyenlőek vagyunk... És felelnünk kell a kicsapongásért!
  Natasha kuncogott, és teljes elszántsággal válaszolt:
  - Nincs Isten! Ez egy mese!
  Victoria meztelen, lebarnult kebleit rázva lelkesen kiáltott fel:
  - Istent e világ hatalmasai találták ki, hogy az embereket engedelmességben tartsa!
  Veronica negatívan megrázta arany fejét.
  Ki teremtette akkor az univerzumot?
  Victoria kuncogott, és így válaszolt:
  - Maguk az univerzumok úgy nőnek, mint a levelek a fán. A semmiből nőnek ki. Amikor a végtelenben egy fa az univerzumban a semmiből nőni kezdett, és azóta sok univerzum jelent meg.
  Natasha kuncogott, kinyújtotta a nyelvét, és megjegyezte:
  - Ez meleg! Levehetjük a nadrágunkat?
  Victoria támogatta az ötletet:
  - Nagyon jó ötlet!
  És mindhárom lány egyhangúlag megszabadult a nadrágjától, és a bugyiban maradt. És milyen erős és izmos testük van. Egyszerűen csodálatos, és műrepülés.
  Oksana örömmel énekelte:
  - A csótánynak antennája van, a lánynak meztelen bugyi!
  Csak Veronika maradt feltűrt nadrággal és inggel. A lány szemrehányóan válaszolt:
  - Nem jó így meztelenül lenni! Mi van, ha meglátnak minket!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - És még hadd lássák! Szeretem izgatni a férfiakat!
  Victoria kuncogott, megrázta szinte csupasz combját, és így válaszolt:
  - A férfiak szemetek - csak söpredék!
  És mezítláb megütött egy friss gombát, és hozzátette:
  - Milyen jó fogni egy mént és meglovagolni!
  Oksana mosolyogva jegyezte meg:
  - Ha simogatnak, az szép... Főleg, ha a férfiak fiatalok, jóképűek...
  Natasha emlékeztette a lányokat:
  - Ne feledd, elkaptuk a fiút. Csodálatos kölyök, és az biztos, hogy az éveit meghaladó tökéletességgel rendelkezik!
  Victoria megnyalta az ajkát, és vággyal a hangjában így szólt:
  - Jó lenne megnézni!
  Veronica felháborodottan ugatott:
  - Milyen csúnya dolgokat mondasz! Nem lehet így gúnyolódni az emberek érzésein! Főleg ha németről van szó, de fiú!
  Oksana kuncogott, és így válaszolt:
  - Elnézést, de olyan rossz a szívem...
  Natasha készséggel megerősítette:
  - A németek előretörnek, én pedig szeretnék valami jót álmodni! Például a fiúkról!
  A vörös hajú Victoria kuncogva javasolta:
  - És mi van, ha tényleg elkapja a férfiakat? Nagyon szuper volt!
  Veronica keményen válaszolt:
  - A nőket szerénység díszíti, nem arrogáns zaklatás!
  Victoria negatívan megrázta tüzes fejét. Mezítláb csapott, és ugatott:
  - Nem! Nincs is annál nagyobb öröm, ha maga választ magának férfit, és berángatja az ágyba. A vörös hajú ördögnő megrázta rézvörös fürtjeit, és folytatta. - Ez az, hogy az élvezet kedvéért fektessenek be a bokrok közé, és ne menjenek le a folyosón.
  Veronica szigorúan mondta:
  - Az ok nélküli szex a bolond jele! - És hozzáadott. - Ez ellenkezik a kommunista erkölcs normáival!
  Victoria nem értett egyet:
  - Lenin maga mondta - a feleségek legyenek közösek!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Nos, nem mondhatom, hogy így rávetettem magam a férfiakra, de jó aktív szerepet játszani! Ha te magad szereted kiválasztani, hogy kinek ütöd meg! De a mi részünkről ez nem így van.
  Victoria egyetértően bólintott.
  - Igen, nálunk csak lányok vannak... De átmehetsz a kerítésen! - csicseregte a lány nagy élvezettel. - Parasztok, muzsik... Embereink buzgón mászkálnak a hasukon!
  Veronica negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, ezt Lenin soha nem mondta!
  Natasha tiltakozásul felkiáltott:
  - Nem, pontosan ezt mondta Vlagyimir Iljics! A kommunizmus alatt minden közös lesz, a feleségek is!
  Victoria kuncogott és motyogta:
  - A nők jók... A férfiak még jobbak! Eh, hogy elfogják, ott erőszakolja meg egy egész társaság.
  A lányok kórusban nevettek. Victoria pedig vigyorogva hozzátette:
  - És akkor puskatussal verték! A sarkakat pedig lágy lánggal felgyújtanák és corbittal megszórnák!
  Natasha mezítláb rúgott egy ütést, és kotyogott:
  - A sarkúak örülnek, ha bambusszal verik! Itt Kínában lányokat és fiúkat vertek botokkal a csupasz talpukra. És imádták!
  Victoria előszeretettel énekelte:
  - Micsoda kínzás Hollywoodban! Csak kat, nem embereket!
  Veronika bölcsen megjegyezte:
  - Itt a pokolba kerülsz... Megkínoznak, és a sarkadat nem csak bambusszal, hanem vörösen izzó vassal is megégetik!
  Natasha erősen ökölbe szorítva énekelte:
  - Fekete holló a következő kapuban!
  Victoria csupasz melleit rázva, skarlátvörös mellbimbókkal folytatta:
  - Bölcső, bilincs, szakadt száj!
  Oksana, akinek a melle szintén meztelen, és csípőjét rázta, így válaszolt:
  - Hányszor a harc után a fejem!
  Veronica támogatta a késztetést, mezítláb taposva:
  - A zsúfolt vágótömbből hova repültem....
  Natasha dühösen bömbölte, csupasz melleit rázva:
  - Hol van a szülőföld! Hadd sikítsanak csúnyán!
  Victoria fenekelt és visított, csípőjét csavargatta, alig takarta átlátszó bugyi:
  - És szeretjük, még ha nem is szép!
  Oksana felszisszent, megrántva csupasz cserzett térdét:
  - Bízó gazemberek!
  Veronika sóhajtva mondta:
  - Szovjet határőrök vagyunk. És úgy beszélünk, mint a kerítésű kurvák. Ez lehetséges...
  Victoria válaszul ezt énekelte:
  - Köszönöm Sztálin-vezér! Hülye, üres szemeknek! Azért, hogy olyanok vagyunk, mint egy tetű, nem lehet élni!
  Natasha öklével megfenyegette a vörös ördögöt:
  - No, te annyira nem agár! Egy különleges szekcióban leszel!
  Victoria magabiztosan mondta:
  - Hamarosan a németek jönnek Moszkvába ... És már Sztálint egy ketrecbe viszik!
  Oksana kuncogott és ellenkezett:
  Ön szerint a háború kimenetele előre eldöntött dolog?
  Victoria nagyon komolyan válaszolt:
  - Hogyan másképp? Hitler a világ több mint felét megszállta, plusz Japánt és gyarmatait. - A lány dühösen toppantott kecses, csupasz lábára. - És még tisztességes tankjaink sincsenek! A KV sorozat az autók paródiája. A T-34 egyértelműen túl kicsi. De normális tankot nem hoztak létre! És a páncéltörő kagylók rosszabbak lesznek, mint a németek!
  Natasha nagyot sóhajtott, és gurgulázott:
  - Ezzel egyet kell értenünk! Jaj, a tankjaink még mindig olyan tökéletlenek. Mi van a KV-val? Igen, eltörnek...
  A lányok elhallgattak és játékosságuk is alábbhagyott.
  Valóban, már a háború első órái megmutatták, hogy a T-34-76-nak nincs teljesen megbízható sebességváltója, és még inkább a KV-sorozat. És ami rossz, minél nehezebb a tank, annál gyengébb a mozgáshoz. A 200 mm-es elülső páncél pedig még a 88 mm-es Panther-2 ágyúnak sem elég, és nem az E-50-nek.
  Amint az váratlanul kiderült, a német autók egy nagyságrenddel erősebbek az elülső páncélzatban és az ütési képességben. A szovjet technológia pedig egyértelműen kudarcot vall.
  A valós történelemben azonban a németek már az első órákban és napokban nyertek. De nem volt ilyen sok tankjuk és repülőgépük, és félelmetes sugárhajtású repülőgépük. És nem volt huszonkét tonnánál nehezebb autó. Általánosságban elmondható, hogy a németek meglepően gyengének bizonyultak a negyvenegyedik évben. És ugyanakkor ami furcsa, az erősebb ellenfél legyőzése volt. És most? A nácik összes ütőkártyája: harci tapasztalat, jobb csapatmobilitás, a védelembe való behatolás képessége - felerősödött. A Führer pedig nem három és félezer könnyű és hengeres harckocsi, hanem több tízezer nehéz harckocsi. És a sugárhajtású repülőgépek, amelyek elvileg propeller nem rivális.
  És a Vörös Hadsereg még mindig jobban képzett a támadásra, mint a védekezésre. És megtanították a katonákat, hogy a saját területén verjék meg az ellenséget, és ne védjék meg a sajátját. Persze néhány dolog jobb lett. Elkészült a Molotov-vonal. Ez már plusz. A védelmi vonal mérnöki szempontból sokkal erősebb, mint a negyvenegyedik évben.
  Ráadásul a csapatok még mindig jobban mozgósítottak, mint a valós történelemben. És felkészült az ütés visszaverésére. De a védekezésben való edzés még mindig nem túl jó. A szellem nem túl sértő. A repülés őszintén passzol. A pilóták képzettségi szintjét pedig nem lehet összehasonlítani a némettel. De a Fritznek olyan kolosszális élménye van.
  Az erőviszonyok sokkal rosszabbak, mint a negyvenegyedik évben. Aztán a Szovjetuniónak négyszer több tankja és repülőgépe volt, és még mindig összeomlott. És most? Most a németek előnyben vannak minőségben és mennyiségben. Sőt, a tankokban a minőség ó, milyen feltűnő a nácik oldalán. Igen, és a repülés is.
  Talán ezért is olyan pesszimista a négy lány.
  A harcosok egyáltalán nem indulnak el.
  Natasha, a fák gyökerére lépve, és bizsergést érzett mezítlábában, észrevette:
  - Hátat mutattunk az ellenségnek! Vagy talán jobb lenne felállni és méltósággal meghalni!
  Victoria megrázta vörös fejét.
  Mit változtat meg a halálunk? Csak a nácik dicsekedhetnek az új győzelemmel!
  Veronica beleegyezett:
  - Jobb! Halálunk csak fasiszta babérokat hoz! És meg kell szerezni a legújabb fegyvereket, és harcolni a nácikkal.
  Oksana szkeptikusan megjegyezte:
  - De mint? Az E-50 ellen nincs fegyver!
  A lányok elhallgattak... És tényleg, milyen tank az E-50? Sűrű elrendezésű, két méter alatti és nagy páncélzati szögű gép. Egyfajta tökéletesség a tanképítésben.
  Gépek új generációja pisztoly hidraulikus stabilizátorral. És a páncél meg van döntve és az oldalak, és a homlok és a tat. Guggolás típus. A gyenge pont elvileg a hajótest alja, ha a görgők közé kerülsz. De ezt is tudni kell. Ezenkívül a németek hernyókon és képernyőkön lógnak - kettős védelmet nyújtva.
  Így a Fritz megkapta az optimális tankot, amit a még ritka önjáró fegyvernek számító SU-100 nem tudott elviselni.
  A szovjet állások ágyúzása során gázágyúkat és bombázókat használtak.
  Most azonban támadó repülőgépek repültek át a lányok felett. Egyértelműen azzal fenyegetőztek, hogy elássák a szépségeket.
  Persze ha látnák őket.
  Natasha arcát fedve így szólt:
  - Mindannyian kurva nők vagyunk - a Führer nem menő!
  És ismét vigyort küldött a nácik felé.
  Victoria logikusan és szellemesen megjegyezte:
  - Nem ő az első harcos, még csak nem is a második!
  Oksana komolyan megjegyezte:
  - Egy "Panther" -2 a fedélzeten teljesen lehetséges. Csak 82 mm-es páncélja van enyhe lejtőn. Nekünk ez nem lesz gond!
  Veronica kuncogott, és azt javasolta:
  - Talán csinálhatunk egy ilyen tankot...
  A lányok több órája sétáltak megállás nélkül. Az idő elmúlt délben. Megállhatsz és ehetsz. A Szovjetunióban élő emberek nem éltek túl könnyen, de a gazdaság helyzete javult. Az áruk egy részét nagyon alacsony adagáron, egy részét magas kereskedelmi áron értékesítették.
  A harmadik, 1938-1942 közötti ötéves terv formálisan még túlteljesült is. Ezt azonban a munkanap meghosszabbításával és a hiányzások drákói büntetésével sikerült elérni. Annál is inkább formailag az első két ötéves tervet túlteljesítették, de valójában ez nem így van. A magas infláció lehetővé tette a statisztikák manipulálását.
  De az ország elég gyorsan fejlődött. Talán nem olyan gyorsan, mint a hivatalos statisztikák szerint, de... A számok nőttek. Gyárak épültek, a termelés különösen a gépiparban nőtt. Megnövelt tengely és fegyverek.
  Sztálinnak sikerült erős iparágat létrehoznia, de a Führer túl sokat nyert, és nem lehetett vele foglalkozni. Az erőforrások teljesen összehasonlíthatatlannak bizonyultak.
  De a Szovjetunióban már jó pörköltet készítettek. A lányok pedig örömmel ették, hagymával és kenyérrel együtt.
  Natasha dühösen megjegyezte a húst rágva:
  - Hát miért nem ment még el a Führer Japánba! És gyere el hozzánk!
  Victoria mezítlábával erősen rácsapott a gubancra, és így válaszolt:
  - A hülyeség áthatolhatatlan!
  Oksana azt javasolta:
  - Szerintem a Fritzek alábecsülnek minket! De valójában darabokra kell tépnünk ezt az egész Hitler-csomagot!
  Veronika sóhajtva mondta:
  - Nem volt szerencsénk... Bár a háború a negyvenegyedikben is kitörhetett volna. Akkoriban ezek voltak a pletykák!
  Victoria egyetértően bólintott, és megrázta csupasz mellkasát, sziszegve:
  - Valószínűleg így van! De láthatóan Jugoszlávia és Nagy-Britannia Olaszország elleni sikerei összezavarták Hitler terveit. De valójában még a Fritznek is hasznára volt.
  Natasha kecses lábujjaival összetörte a hangyát, és egyetértően bólintott:
  - Természetesen! A negyvenegyedik évben a Harmadik Birodalom nehéz harckocsik és rakétatüzérség nélkül teljesen biztonságos lenne számunkra. Meg mertük volna venni... És így a Fritz megemelte a lécet.
  A lány nagyot sóhajtott.
  Victoria Natasára nézett. Csupasz, rugalmas keblein és arra gondolt: "de micsoda szépség", milyen jó lenne simogatni. De nem mondta ki hangosan - ez tényleg illetlen.
  Veronica logikusan megjegyezte:
  - A történelemnek nincs szubjektív hangulata... Igazából jobb lett volna a negyvenedik évben sztrájkolni, amikor a nácik előrenyomultak Franciaországra. Akkor a pillanat - kényelmesebb nem történik meg!
  Victoria megvetően felhorkant.
  - És megszegi a paktumot? Sztálin ebbe nem fog beleegyezni! Becsület szavát adta, hogy ne támadjon!
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Ó, milyen nemesek vagyunk!
  A lányok befejezték a kenyeret, a pörköltet és a hagymát. Lombikból itták a savanyú tejet. Továbbmentünk.
  Csupasz sarkuk megvillant, szürkévé vált a portól.
  Valahol motorzúgás hallatszott. Német tankok haladtak. Köztük a legnagyobb E-100. Speernek sikerült visszautasítania a nagyobb tömegű példányokat. De valójában miért kell egy tankhoz két hordó? Jobb két tartályt könnyebbé tenni különböző hordóval, mint egy kettőt, de nehéz.
  Az E-100 szintén kiszállt a gyártásból, de még mindig megtalálható a sorozatban. Ráadásul Hitler is szereti a mastodonokat, és elrendelte, hogy az egész sorozatot tartsák meg az E-5-től az E-100-ig.
  Elég masszív E-75 gép 128 mm-rel és nyolcvan tonnás tömeggel. Egyesítve az E-50 páncélzattal. Aligha a legjobb modell, gyakorlatilag még rosszabb lesz. "Királyi oroszlán" 210 mm-es ágyúval és száz tonnás tömeggel.
  A lányok felmásztak egy magas fenyőfára, és nézték a tankokat. "Royal Lion" az 1800 lóerős motornak köszönhetően, elég erős mastodon és fürge. Az E-100 erős motorral is fel van szerelve. A Shturmlev is mozog, erős, 500 milliméteres rakétavetővel. Ez az egyik leghatékonyabb áttörő gép.
  Maga a Lev tank sorsa kétértelmű volt. Megjelent a "Panther" előtt, és sikerült harcolnia Svédországban, Svájcban és a brit partraszállás során.
  Hitler Svájcot és Svédországot is meghódította, rabszolgaságra kényszerítette Spanyolországot és Portugáliát. Ezek kénytelenek voltak lemondani nemzeti valutájukról, és bevezetni a márkát. Így a német tőke befolyása alá kerülve.
  A "Lion" tankot Amerika ellen használták volna. De a túl nehéz autó, nem kellően gyors tüzelő fegyverrel, nem felelt meg a katonaságnak. Előnyben részesült a fejlettebb "Panther" -2. Ez a jármű megelégelte a katonaságot fegyvereivel, és a vezetési teljesítmény, és különösen az elülső páncélzat több mint méltó. A "Panther" -2 a győzelem tankja lett az Egyesült Államokkal vívott háborúban. Az "oroszlánt" pedig rendkívül ritkán használták. A "Tigris" szintén nem volt túl produktív tank, alig volt ideje rávilágítani a negyvenkettedik év végének csatáira. A "Tiger" -2 pedig elavult, alig van ideje megjelenni. Az ötven tonnás tömegű modernizált "Panther" -2 nem volt rosszabb a "Tigr" -2-nél a védelemben és a fegyverzetben, és tizennyolc tonnával kisebb tömeggel jobb vezetési teljesítményt nyújtott.
  A harci gyakorlat azt mutatta, hogy a "Panther" -2 harci tulajdonságaiban jelentősen felülmúlja a "Sherman"-t, nagy távolságról, akár három és fél kilométerről is üti ezt az autót, és gyakorlatilag áthatolhatatlan a homlokon és csak közelről. hatótávolság oldalra sebezhető. És ez messze nem minden Sherman modellre vonatkozik.
  Amerika vereséget szenvedett a német sugárhajtású repülőgépektől és a Panthers-től, valamint a korábbi E-25-től - egy egyedülálló, mindössze másfél méter magas önjáró fegyvertől.
  Az USA kapitulált...
  HARMADIK RÉSZ
  Natasha megsimogatta a saját epres mellbimbóját. És ragyogó mosollyal azt mondta:
  - Én te! Ő, ő - együtt az egész ország!
  Victoria támogatta:
  - Együtt egy barátságos család! Egyszóval százezren vagyunk én!
  Oksana felkacagott, és a masztodonokra mutatva megjegyezte:
  - Az "E" tank nagyon rövid és zömök. Nehéz lesz megszerezni.
  Veronica szomorúan felszisszent:
  - Isten áldjon meg minket!
  Natasha kuncogott és csicseregte:
  - Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak - egyenlőek a lehetőségek!
  Tüzes Victoria kuncog és ordít:
  - A társadalom különböző rétegei számára egyenlőek a lehetőségek!
  És ahogy akarod. És gyönyörűek a fogai, ahogyan látszik.
  Oksana kommentálta:
  - Amikor a németek elszakadnak, nagyon rossz lesz nekik az utánpótlásbázisukról!
  Veronica kuncogott, és azt javasolta:
  Akkor imádkozzunk!
  Natasha megvetően felhorkant, és megrázta a fejét.
  - Nem! Komszomol tagok vagyunk, ami azt jelenti, hogy ateisták vagyunk!
  Victoria agresszíven figyelmeztetett:
  - És általában harcos ateista vagyok! És nincs Isten - ez orvosi tény!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De bizonyítani nem tudod!
  Victoria válaszul agresszíven villantotta smaragd szemét. És vigyorogva felszisszent:
  - Meg tudom csinálni! Ha van Isten, akkor neki kell felelnie. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell az emberekről. - A vörös hajú lány mezítláb agresszíven nekiütközött a fenyőtörzsnek. - El lehet képzelni egy fenomenális kozmikus elmét, amely nem törődne a létrehozásával!
  Natasha készséggel megerősítette:
  - Ez az! Hiszen olyanok vagyunk Istennek, mint a gyerekek az Atyának, és ő nem törődik velünk!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De még a gondoskodó apa is megbünteti a gyerekeit...
  Natasha felkacagott válaszul.
  - De ne csúfítsd el őket!
  Victoria dühösen megjegyezte:
  - Valóban furcsa nevelési módszerek vannak a te Istenedben! Például az egész emberiséget, sőt még az ártatlan állatokat is elvitte és vízbe fojtotta. Felmerül a kérdés, hogy milyen fasiszta módszerek?
  Oksana mosolyogva tette hozzá:
  - És általában, örök gyötrelem a pokolban... Ez is nyilvánvaló túlzás, hiszen egyetlen igazságszolgáltatási módszer sem igazolhatja a kínzást!
  Veronica zavartan széttárta a kezét, és sóhajtva mondta:
  - Én is úgy gondolom, hogy Noé áradása túlzás. De a Föld megtelt bűnnel Isten szeme láttára...
  Victoria nevetett:
  - Igen, a gyerekek csínytevezni kezdtek. Apa felkapott egy gépfegyvert, és lelőtte azokat, akik haboztak, és csak azok maradtak, akik a víznél csendesebben ültek a fű alatt. A vörös hajú kitárta nagy fogait. - Ilyen analógia származik!
  Veronica megvonta a vállát, és halkan így szólt:
  - Nem vagyok pap, hogy ilyen kérdésekre választ adjak. De azt hiszem, Istennek oka volt rá.
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen ... Ok nélkül estek el, csak ők úgy láttak mindenkit, mintha eltűnt volna!
  Natasha azt javasolta:
  - Lehet, hogy a Biblia csak egy zsidó mese. Miért higgyünk benne?
  Oksana kifejtette véleményét:
  - Mindenesetre meg kell őriznie a becsületét. És ne számolj túl sokat egy posztumusz paradicsommal!
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen... A papok szeretnek mesélni! És nem túl vonzó!
  Veronica halkan megjegyezte:
  - De Jézus Krisztus elég vonzó kép!
  Victoria kuncogott, és megrázta a fejét.
  - Én nem vennék feleségül egy ilyen pacifistát!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, az embernek ki kell állnia magáért... És mit tanít a Biblia? Megütötték a jobb arcodat - fordulj balra!
  Veronica akarta mondani, de nyilvánvalóan zavarba jött. Aztán Victoria beírta:
  - Valóban furcsa erkölcs. Vagy Isten megtanít minket szeretni az ellenségeket, vagy egyszerre vízbe fojtja az egész emberiséget. És mivel magyarázható ez?
  Natasha ezt válaszolta magának:
  - Szerintem a Bibliát tehetséges látnokok írták!
  Veronica bágyadtan tiltakozott ez ellen:
  - Aki ránéz... De Isten létezésén kívül nem lehet megmagyarázni az Univerzum megjelenését. - Ekkor felvidult a lány. Csupasz, vésett lábával végighúzta a kérget, és folytatta. - Mondjon bármit is, de az Univerzum eredetének meggyőzőbb változatát lehetetlen találni vagy kitalálni, kivéve azt, ahogyan Isten teremtette!
  Natasha megvonta a vállát, és megkérdezte:
  - És Isten megjelenésének kiváltó oka?
  Veronica felsóhajtott, és önbizalmát vesztve válaszolt:
  - Ez már axióma... El kellene fogadni hittel, hogy Isten létezik. És hogy örökké létezik, és nincs első oka.
  Natasha negatívan megrázta a fejét.
  - Elfogadni hittel Isten örökkévalóságát? De felajánlhatom, hogy hittel elfogadom a világegyetem örökkévalóságát, de a Mindenható nélkül...
  Veronica logikusan megjegyezte:
  - Alogizmusnak tűnik. Hogy áll ez az örök anyag, és honnan jött?
  Victoria azonnal visszavágott:
  - És mi a logikus - Isten örök... És honnan jött!? Annál is azonnal mindenható és mindentudó?
  Veronica kétségbeesetten válaszolt:
  - Mindig is létezett... Hittel fogadjuk el! És hogyan lehetséges ez - érthetetlen!
  Natasha megjegyezte:
  "Valóban, itt egyenrangúak vagyunk. Az anyagnak valahogy létre kellett jönnie. És megtörténik az elképzelhetetlen. - A lány elvigyorodott és magabiztosan megjegyezte. - De továbbra is nyitva marad a kérdés, hogy miért van annyi gonosz a földön.
  A háború folytatódott, és a nácik egyre mélyebbre hatoltak be a szovjet országokba. És nagy sikert arattak. És fejlettebb és erősebb felszerelés, mint a Vörös Hadsereg.
  És megsemmisítő csapások értek a Vörös Hadsereget keletről. Japánt nem szabad leértékelni.
  Szörnyű csapás érte a békés Vlagyivosztokat (a Távol-Keleten a hadiállapotot nem vezették be). A csendes-óceáni flotta legtöbb hajóját a kikötőkben leszerelték, sok tengerészt is áthelyeztek a nyugati frontra. Egyrészt várhatóak voltak a Felkelő Nap Országa támadásai, de a gyakorlatban kiderült, hogy nem. Yamamoto tábornok fogadást tett egy egyidejű csapásra az összes bevethető erővel. Amerika, mivel viszonylag gyorsan vereséget szenvedett, nem volt ideje elsüllyeszteni a japán haditengerészet túlnyomó részét, a csatahajók különösen félelmetes hatalmat képviseltek.
  Az első rangú kapitány, Vaszilcsikov éppen ebben a hajnal előtti órában a flotta többi tisztjével kártyázott. A srácok még elég fiatalok voltak, itt hagyták őket, hogy ne rohadjanak el teljesen a hajók. Vaszilcsikov volt az egyetlen, aki lőporszagot érzett, őt Leningrádból szállították át, mert súlyos tüdőgyulladást kellett kezelni, egy nagyon felhős városban fogták el. Az elsőrangú kapitány, vagy ha a szárazföldi erőkhöz került, az ezredes élvezte Vlagyivosztok csendjét, virágzó utcáit. Telt a tél, az április vidáman telt, csodálatos, meleg volt, a június nem a közepén, hanem a trópusi zónában volt. A tisztek ittak egy keveset, a jó vodka a tengerészboltban mai mércével (a háború előtti infláció leértékelte a rubelt) szinte olcsóbb, mint a tej.
  A hangulatot azonban elrontotta a hír, hogy nem jön a következő amerikai pörköltes karaván, aminek következtében az uzsonna drágult, és a zsenge texasi borjúhús helyett az amúgy is unalmas halat kellett enni savanyúsággal. . A tisztek többször is megpróbálták lefordítani a háború témájú beszélgetést, és bizonyos csatákról kértek beszélni, de Vaszilcsikov hallgatott, és félreterelte a beszélgetést. Végül, amikor végre megkapták, ugatott:
  - Kiküldenek a frontra, így felismered Kuz'kin anyját. Értsd meg, hogy a puskapornak nem parfüm, hanem tetemek szaga van!
  Egy nagyon fiatal tengerészhadnagy (éppen kapta az epaulettet, fél év kiképzés után, amibe azonnal be is lépett az iskolából) ugrott:
  - Ez hiányzik nekünk! Nők! Gyönyörű nő! Miért ülünk egyedül, mert a város tele van magányos lányokkal.
  A fiúk ujjongtak:
  - Persze, menjünk lányokat keresni.
  A tiszt egy románcot énekelt:
  - Milyen jó lefeküdni a fűbe, és milyen finomat enni! Szervezzen átrendezést a fürdőben, és hívja a fiatal lányokat!
  Vaszilcsikov rákiáltott a dühöngő fiatalságra:
  - Kint kijárási tilalom van, a lányok pedig alszanak kemény munka után! Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ilyen tolvajhelyet kapjon, boldog, amikor ömlik a verejték és a vér.
  A tiszt ugratott:
  - A puskapor nem szeszes, hanem tetemszagú, csak közkatonáknak, a parancsnokoknak szűrős gázálarc van!
  Vaszilcsikov a homlokát ráncolta.
  - Filozófus! Tipikus Spinoza, már csak meg kell tanulnia, hogyan húzza meg a ravaszt a nyelvével! És ez lesz: ááá! Ágyék! Ágyék!
  A tisztek nevettek, még az ablakok is remegni kezdtek. Vaszilcsikov hozzátette:
  - Remek a nyelved, ha kicsi az ellenfeled esze!
  Az ifjabb tiszt azt motyogta:
  - Elég legyen, igyunk egyet!
  A többi harcos felüvöltött:
  - Így van, öntsön! Hajnalig persze lesz elég vodkánk, de lesz a pokolba is elég falat!
  És tüzes víz öntött poharakba! Igen, így forrni kezdett és habzik, obszcén, trágár dalok hangzottak.
  Az ajtó hirtelen kitárult, és a szobát mintha hurrikán robbantotta volna ki. Egy magas, tüzes lány ugrott a tisztekhez, és teljes erejéből egy téglafalat roppantott egy befejezetlen vodkásüveggel. A lány felkiáltott:
  - Alkoholisták és fúrók! Az egész ország dolgozik, vagy harcol, boldogok vagytok, mint a disznók. Elfelejtette a lelkiismeretet és a becsületet! Nem csoda, hogy Lenin azt mondta: a részegség a legrosszabb gonoszság, különös pusztító hatása a nyilvánosság számára!
  Az ifjabb tiszt már elég részeg volt, szeme hunyorogva kiáltott vissza, és előkapott egy üres üveget:
  - Te kurva menj innen! Most fogok!
  A lány röviden megütötte a csizmája orrát a térde alatt. Az ütés könnyűnek tűnt, céltalannak, de a fiatalember felüvöltött és elsüllyedt. Az üveg leesett és eltört. Mindenki zihált, Vaszilcsikov felkiáltott:
  - Igen, ezek Anna Vedmakova, egy spanyol és finnországi ászpilóta jelei. Legendás haja van, a tűz színe! Üdvözöljük, századvezető...
  A Witcher bólintott.
  - Még mindig őrnagyi rangban vagyok, és az első ász pilóta megkapta a Szovjetunió hősének csillagát. Most érkezett meg MIG-5 vadászgépével. Míg a század többi része a keleti fronton. Engem utasítottak... Nos, nem a te dolgod, hogy engem utasítottak. Mindenesetre szükségem van a rombolójára, hogy azonnal emelje fel az amerikai zászlót, és menjen a tengerre.
  Vaszilcsikov meglepődött:
  - Miért a miénk?
  A Witcher zöld szeme felvillant.
  - Mert ez az autó az USA-ban készült. Lend-Lease keretében kézbesítettük, és csak az én parancsomat kövesse.
  Vaszilcsikov elfintorodott:
  - Az ezredes engedelmeskedik az őrnagynak, sőt egy másik osztályról. Öné a felhatalmazás.
  Vedmakova kinyújtott egy dokumentumot az NKVD pecsétjével, valamint a főkapitányság elnökhelyettesének és a Népbiztosok Tanácsa elnökének, a titkosrendőrség vezetőjének - Beria marsallnak - aláírásával.
  - Értem! És minden további nélkül csak engedelmeskedsz nekem! Mi lesz egyébként, nem mondom: nem vagy öt éves!
  Vaszilcsikov meghajolt:
  - Jó! A romboló mozgásban van, már csak a matrózokat kell kiemelni a laktanyából és két óra múlva útra kelni.
  Vedmakova megragadta a fiatal tiszt haját, egy fejjel magasabb volt nála és egyértelműen erősebb:
  - Micsoda búr és részeg! Miért van ilyen feloszlott csapatod! Ez a fickó inkább kabinos fiúnak tűnik, mint tisztnek. Kezdésnek talán jól fújd fel, hogy minden komló kijöjjön.
  Vaszilcsikov zavarba jött:
  - Ő Kolobkov pasa. Közvetlenül a Suvorov Iskolából küldték tanfolyamokra, egy rövidített program szerint. Még elég fiú, két hónap múlva tizenhat éves a születésnapja.
  Witcher elfintorodott:
  - Azta! Tizenöt évesen és már tiszt! Ezt teszi a gyorsulás! És nem tudtam, hogy a tejek már címeket kapnak.
  Vaszilcsikov megvonta a vállát.
  - A kommunista fronton a gyerekek korán felnőnek! Sőt, történt vele egy történet, hogy ő írta a legjobb történetet Moszkva fantasztikus védelméről, amit Zsukov felfigyelt, és azt tanácsolta neki, hogy helyezze át a fiút kadétokból tisztekké.
  A Witcher javított:
  - Jó! Nem baj, hogy nem bolond, de már nem iszik! Érzem a szagát, és az orrom olyan, mint a kutya, azonnal a törvényszék alatt! Valójában fizetni fog érte. Már középkorú férfi, de ő maga.
  Vaszilcsikov köhögött:
  - Tulajdonképpen harminckét éves vagyok, de már hatszor megsebesültem Spanyolországban és Finnországban, úgyhogy öregnek tűnök...
  Vedmakova mondani akart valamit válaszul, amikor hirtelen szörnyű üvöltés törte meg a hajnal előtti csendet. Mintha nehéz sziklák hullottak volna alá az égből, az ablaküveg egyszerre beszakadt. Jégeső szilánkok koppantak az asztalon, sőt részeg tisztek kezében és arcában is landoltak. Witcher felkiáltott:
  - Mindenki azonnal menjen.
  Vaszilkov válaszul felkiáltott, olyannyira, hogy majdnem elszakadt a hangszálai:
  - Ezek tizenkét hüvelykes kagylók! Úgy tűnik, hogy a japán csatahajók vadásznak, ez azt jelenti.
  Vedmakova bosszúsan a falnak ütközött a csizmájával:
  - Elkezdődött, de nem úgy, ahogy terveztük! Egyáltalán nem! A fenébe, azonnal a tengerre kell vinnünk a századot, és el kell süllyeszteni a szűk szemű majmok országának flottáját.
  Vaszilcsikov motyogta:
  - Csak a rombolómon és néhány kis vályúmon vannak fegyverek. Még csak válaszunk sincs.
  Vedmakova felmutatta az öklét:
  - Hát kellene parti tüzérség! Hiszen nem mindenkit küldtek a nyugati frontra, ahogy a repülést sem. Hiszen arról, hogy Japán bármelyik pillanatban beszállhat a háborúba, évek óta beszélik.
  Vaszilkov mondani akart valamit, de ismét dübörgött, szilánkok záporoztak. A sziréna jajveszékelt, figyelmeztetve a repülőgépek érkezésére. Vaszilcsikov felkelt, és a Boszorkány üvöltésére kiáltott:
  - Van repülésünk, és parti akkumulátorok, ha nem is komplett készletben, de kaphatóak. Válaszoljunk!
  A pilóta morogva rohant az utcákon:
  - Csak rohannék a harcosomhoz, és elültetném ezeket a japokat, nem tűnik elégnek. Továbbra is fizetni fognak Tsushimáért és Mudenért.
  Vaszilcsikov egyetértett:
  - Igen, fizetni fognak! Igen, százalékosan is!
  Robbanások hallatszottak, és a légelhárító ágyúk kései csipogása hallatszott. Általánosságban elmondható, hogy a vlagyivosztoki légvédelme nagy részét még a negyvenegyedik évben kivették Moszkva védelmének megerősítésére (Várható volt, hogy Hitler lecsap, de aztán elmúlt!), Tehát a szúnyog többszörös pontja -a Felkelő Nap országának háza úgy tűnt, nem nagyon figyelt az ilyen "zajra". A japán búvárbombázók átható csikorgással dobták le a tavaszi "ajándékokat". Az ütést a városon és a flottán is érte. A japán repülőgépek nem túl nagyok, de fürgeek, de a csatahajók éppen ellenkezőleg, izmosak. Az amerikaiaknak eddig csak két ilyen szépséget sikerült elsüllyeszteniük, és a túlélők a cirkálókkal együtt a partot pusztították. Erősen hasonlított a Felkelő Nap országa 1904. január 27-i gonosz támadására. Csak akkor még nem volt repülés.
  Vaszilcsikov úgy érezte, hogy megfullad a futástól. Nem egy szuperember, hanem egy egyszerű ember, beteg tüdővel, nehéz helyzetbe került. És Vedmakovában nem sokkal előzte meg. Kíváncsi vagyok, hány éves, alig több harmincnál, nagyok a melle, szélesek a vállai, mint egy férfié.
  Vedmakova hirtelen megfordult, és intett a kezével:
  - Ne fuss öreg, kövess! - Kiáltott olyan erővel, hogy a hanghullám csak úgy megütötte a fülét. - Vigye ki a rombolót a lehető leghamarabb a tengerre.
  A közelben robbanások dördültek, törmelékek záporoztak, az egyik közvetlenül Vedmakovára esett, ő pedig mechanikusan elkapta a kezével. A pilóta lány úgy érezte magát, mint egy kapus, aki sikeresen nyert egy büntetőt, a töredék kerek, meleg volt és labdának tűnt. Anna hirtelen érezte, hogy valami folyadék folyik végig a karján. A lány ránézett a töredékre, majd még a háromévi háborúban megedzett vasharcosának is (A spanyolokkal együtt) hányinger ütött a torkába. Egy babafejet tartott a kezében. Szegény lány (ez látszik a rövid copfokból, kivájt szemekkel. Vedmakova óvatosan a repedezett aszfaltra tette a fejét, és keresztbe tett:
  - Nem volt időd vétkezni, nem élni! Nincs azonban nagyobb bűnös Istennél, ezért nincs nagyobb bűn, mint a gyermekek szenvedése iránti közömbösség.
  Ismét üvöltés és szilánkok, az egyik eltalálta a csizmás lányt, megkarcolva a bőrt. Vedmakova már meg akart fordulni, és amilyen gyorsan csak tudott, a kifutóhoz rohanni, ahol MIG-je türelmesen várta az agresszív háziasszonyt, de...
  A harcos tekintete éles volt, mint egy tőr, a fájdalom elviselhetetlen fintorát vette észre az elsőrangú Vaszilcsikov kapitány arcán, amikor leszakadt testének felső része felrepült a robbanáshullámtól. A lány maga alig kerülte el a töredéket. Már egy időben valahogy beakasztotta az arcát, még a spanyolországi légicsata idején is. Ennek eredményeként egy mély heg maradt, amely hosszú ideig elrontotta a megjelenését. Igaz, Szibériában bemutatták neki egy nagyon erős varázslót, akinek kenőcsök segítségével és szellemek megidézésével sikerült úgy begyógyulnia, mintha soha nem is lett volna, ezt a sebet és még néhányat. Ezért Vedmakova ártatlanságát adta neki, ismerve a nők örömeit. Ezt követően a lány a legkisebb alkalmat is elkapta, hogy elharapja a szerelem boldogságát egy férfival, amit a szentséges szovjet időkben még sátáni szépsége és csábító képessége ellenére is nagyon nehéz volt megtenni. A lényeg persze nem annyira a férfi rábeszélése, hanem az, hogy a buli szervezője ne értesüljön erről. És annyi mindenféle csaló van, hogy egy snitch, snitch és snitch, ráhajtja őket. Tehát nem nagyon fog felgyorsulni, ha kedves a karrierje. De úgy négy hónapja, amikor a hős csillagát megkapta, a huszonötödik fasiszta gépért, amelyet egymás után lőttek le: Beriában találkozott. És az egész szovjet elitben nem volt nagyobb nőcsábász, mint a titkos és nyílt rendőrség vezetője.
  Vedmakova kifutóként futott. Ráadásul, ami ritkán fordul elő vele, egy ismeretlen városban összekeverte az utcát, aminek következtében csak növelte a távolságot.
  A pilóta elmenekült, és felidézte: Beria találékony volt az ágyban, de nem az ízlése, kopasz, hasa, nem Apolló. Így soha nem lett a szeretője. Általánosságban elmondható, hogy azok a pletykák, amelyek szerint Beria nőket erőszakolt meg, egyértelmű túlzás. Ha határozott nemet mondtak neki, a Vörös Birodalom második embere általában nem folyamodott kényszerhez. Bár ki mer a lányok közül nemet mondani egy ilyen szörnyetegnek? Oroszország első számú hóhéra!
  De itt Lavrenty Palych bizalmasa lett. Általában ő lett az egyik első női önkéntes, aki Spanyolországban harcolt. Valójában kevés szovjet pilóta vett részt ebben a polgárháborúban. Úgy tűnik, maga Sztálin sem akarta különösebben a szocialisták győzelmét. És ami logikus, Franciaországban a szocialisták, látszólag baloldaliak nyertek, és a Szovjetunióval való viszony csak romlott. Ugyanakkor, mivel Franco fasiszta és burzsoá, és Spanyolország népi kormánya baloldalinak tűnik, lehetetlen volt teljesen figyelmen kívül hagyni a segélykéréseket. Igen, a szovjet pilótáknak tapasztalatot kellett szerezniük, új felszereléseket próbálniuk. Kezdetben a háború váltakozó sikerrel folyt, de aztán Franco hadseregének olasz és német egységek támogatásával sikerült elfoglalnia Katalóniát. A levegőben zajló csata először egyenlő volt, de aztán megjelent a híres Messerschmitt. A legelső légi csatában Vedmakova érezte ennek a repülőgépnek az erejét az IL-16-hoz képest. Különösen a sebesség, a száz kilométer per órás különbség tette lehetővé a fasiszta pilóták számára, hogy maguk döntsék el, hol, hogyan és mikor csatlakoznak a csatához. Másodszor, a 20 mm-es légágyú fegyverzete nagy távolságból le tudta lőni a rétegelt lemez IL-16-ot, míg a golyóálló frontpáncélzattal rendelkező ME-109 egy szovjet vadászgép 9,6 mm-es géppuskájából lőtt. Ezért a Messer elpusztításához vagy hátulról kellett támadni, vagy ha nagyon szerencsés volt bejutni a motorba, vagy a kémlelőüvegbe. Megjegyzendő, hogy a németek sokkal jobban kommunikáltak és harmonikusabban viselkedtek. Vedmakovát kétszer lelőtték, harmadszor pedig súlyosan megsebesült és fogságba esett. Az idők kemények voltak akkor, de mivel a háború már elveszett, Madrid elesett, Hitler a jóindulat jeléül, és Sztálinnal szövetséget tervezve elrendelte a szovjet foglyok hazatérését hazájukba. Vedmakova mindössze egy hónapot töltött fogságban, tisztek kórházába került, jól táplálták és gondozták. Senki nem vert vagy nem erőszakolt, talán a nácik és a Franco-rezsim humanistaként próbálták magukat az egész világ előtt megmutatni, szemben a véres zsarnokkal: Sztálinnal! De miután visszatért hazájába, az összes volt hadifogoly közül csak egy Vedmakova maradt szabadon.
  Igaz, az egyetlen lezuhant olasz vadászgépnek adott parancsot megfosztották tőle. De a hadseregben maradt, és még a Finnországgal vívott háborúban is részt vett. Suomi ország repülőgépparkjában mindössze 118 elavult rétegelt lemez volt. A lány szinte nem vett részt légi csatákban, inkább felderítéssel foglalkozott, parancsot kapott, úgy tűnik, egy monoplan, ennek ellenére lelőtte, de nem számolták.
  Witcher hirtelen belebökött a tűzvészbe. A lebombázott városi kórház lángokban állt. A kép valóban apokaliptikus, és elevenen égnek a nők, gyerekek és öregek. Itt a baba egyenesen a tűzbe esett, és körös-körül szörnyű üvöltés és nyögés hallatszott.
  Vedmakova megérezte a fejében az arkangyalok trombitáit, és a lángok közé vetette magát. Tűznyelvek nyaldosták a lány puszta kezét és nyitott arcát, de a pilóta olyan gyorsan mozgott, hogy sikerült megragadnia a gyereket, kirángatva a pusztulás öleléséből.
  A lány kiugrott, csak enyhe viszketést érzett a bőrén, és vetett egy pillantást a babára. Jaj, már késő volt, a fiú megfulladt, lángokat vont a tüdejébe, égési sérüléseket gömbölyded arcán. Az ilyen szakadt hólyagok a bőrön puhábbak, mint a százszorszép bimbói. Witcher felkiáltott:
  - Itt az emberi káosz!
  Csizmájával egy halom szemetet ütött, ami után rohant segíteni, kit lehetne még megmenteni. Olyan volt, mint egy kobra, amely a gázégők között táncol, a lány nagyon furcsán tekergőzött és táncolt. Megégette magát, megolvadt a csizmája, elszenesedett a zubbonya, de makacsul küzdött tovább a gyermek minden könnyéért, egy kis szív minden dobbanásáért, minden törékeny, de az ország számára oly szükséges életért! A csizma szétesett, és most a lány táncolt a lángok örvényein, csupasz, bájos lábaival. Mártír volt, de nem csak egy magát böjtöléssel és ostorral kínzó apáca, ami nem használ sem Istennek, sem az embereknek, hanem egy vértanú-harcos, aki konkrét életeket ment meg. A pilótalány lábait apró hólyagréteg borította, de a fájdalomtól még gyorsabban és pontosabban mozogtak.
  Az orvosi szolgálat kapitánya nagy csizmát vett elő a táskájából, és odakiáltott neki:
  - Vidd, gyorsan tedd fel! Olyan nyomorék leszel.
  A pilóta azonnal válaszolt:
  - Jobb testileg nyomorékká válni, mint erkölcsileg korcsnak lenni! Egy másodpercet sem önmagadért, mindent a frontért, mindent a győzelemért!
  Az orvosi szolgálat kapitánya így válaszolt:
  - Ez egy igazi szovjet ember!
  A boszorkány káromkodott:
  - És mit érdemes megmenteni az embereket!
  A kapitány felsóhajtott.
  - Protézisem van, lábak helyett!
  Vedmakova előhúzott egy másik félig leperzselt arcú, eszméletlen lányt, és felkiáltott:
  Milyen kegyetlen az Isten!
  A kapitány vállat vont.
  Nem Isten a hibás, hanem az emberek!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Ez ugyanaz, mint azt mondani - nem a szülők a hibásak, hanem a gyerekek!
  A kapitány mondani akart valamit, de a füstfelhők a torkába kerültek, és dühösen köhögött.
  A mezítlábas lány üvöltött:
  - Boszorkány vagyok, és nincs szebb szakma!
  És csupasz sarkat adva folytatta:
  - Adolf legyen üdvözlet és csokor a gonosz koporsóban!
  A bikinis harcosok folytatták előrenyomulásukat. A nácik megkerülték a bresti erődöt, és bedugták a kazánt. E-50 harckocsi, keleti irányba haladva.
  Gerda lelkesen énekelte:
  - Olyan menő lány vagyok! Összetörök minden ellenséget, mint a jégcsapokat... És a hidegben, mezítláb, bátran, hogy még szikra is ömlik a lábam alól!
  Charlotte felkacagott, a testbe ütött egy harmincnégyet, és lelkesen felkiáltott:
  - Nincs okunk kételkedni az anyaországban! A harcosok keményebbek, mint a férfiak!
  Christina mezítláb is megnyomta a gombot, és dühösen elárulta, kiütötte a szovjet ágyút. Szóval még a csomagtartó is leszakadt:
  - Magasak a bevételek, mint a hegycsúcsok!
  Magda egyenként elsütötte az ágyút. 105 mm-es volt, a legújabb változatban halálos, elég gyorstüzelő volt, percenként tíz lövést adott le.
  A lány megnyomta csupasz ujjait, és azt suttogta:
  - Százalék a jövő sorában megadott ...
  Gerda lecsapott a szovjet tankra, szétzúzta a páncélt, és felkiáltott:
  - Majd meglátod magad!
  Koppant, Charlotte pedig csupasz lábujjait használva, vad, eszeveszett ordítással:
  - A Haza most közelebb van hozzánk!
  Christina is lőtt csupasz, lebarnult lábának ujjaival, és kiadta:
  - Köszöntsd velünk a napot!
  Magda is dörömbölt, és megnyomta a csupasz sarkát. Lebegő szilánkokra zúzta a szovjet ágyút, és ezt énekelte:
  - A szülőföld a legerősebb!
  A harcosok pedig bőgni fognak, mint a bivalyok a vágóhídon. Négy nagyon szereti a férfiakat. Nagyon bejön nekik. Miért ne? Nagyon szépek és agresszívak. És szerető. És az ember egy kutya, csak ints. És mindened meglesz, beleértve a pénzt is. És ezek a nők fizikailag nagyon erősek. És őrült temperamentummal emésztik meg a férfi tökéletességet. És állandó öröm.
  Nem kell egy egész évet várni egy férfira - és az orgazmus mégis megtalál!
  Gerda fogta, és üvöltött, rálőtt a szovjet harmincnégyre, és lebontotta a tornyot:
  - A megsemmisülés igazi lovagja vagyok!
  Christina kinyújtotta a nyelvét, és fenyegetően dudált:
  - És a vigyorom olyan, mint a párducé!
  Charlotte agresszíven beszélt, megrázta az öklét, és csupasz lábujjával nyomta a joystickot.
  És nagy változások előtt állunk!
  Magda csicseregve kiabált:
  - Mi vagyunk a hetaera megtestesítői!
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Milyen jó, amikor jóképű fiatalemberek kezei simogatnak!
  És a lány elképzelte, hogy a tenyere az eper mellbimbóit tapogassa. Tényleg olyan csodálatos. És csiklandozó és izgalmas. És nagyon szép.
  Gerda rálőtt a szovjet SU-85-re. Összeütközött az autóval, és mezítláb a páncélra csapva csipogott:
  - Ó, tölgy hölgyek, tölgyfa hölgyek!
  - erősítette meg Charlotte agresszíven, kifújta az arcát, és megrázta a telt mellét.
  - Duba! Tölgy! Duba hölgyeim!
  És hogyan fogja elviselni és nevetni... Mintha a harangok szólnának. És a hangja olyan sugárzó.
  Az áldozata pedig egy 76 milliméteres, orosz fegyver volt. A fegyverek meglehetősen archaikusak.
  Christina felkacagott és felsikoltott:
  - Ordítok és törni fogok!
  És puszta ujjaival egy lövedéket is irányított egy ellenséges autóra.
  Milyen gyönyörű. Az arany és a réz nagyszerű!
  Magda teljesen aranyszínű, hiszen lelkesen énekli:
  - A rohanó még mindig sír...
  Aztán megfordult a szovjet harmincnégyben, és szomorúan énekelt tovább.
  - Idegen Berlinben!
  - csicseregte Gerda válaszul. Csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és lelőtt egy szovjet tarackot.
  - Berlin a világ fővárosa!
  Charlotte dühösen motyogta válaszul:
  - És London Párizs fővárosa!
  És szögek a szovjet T-26-on. A gép, bár nem nagy, de tanknak is számít.
  Christina elvette és odaadta, mezítláb pörgette a biciklit:
  - És Párizs Róma fővárosa!
  Aztán, amint kinevet... És smaragd szemekkel sorban végigfúrja az összes harcost. És vigyorog egyszerre, és csillog a fogakkal. De egyáltalán hogyan fogja a szovjet tankokat kalapálni. Harmincnégykor lebontja a torony felét.
  És utána Magda fogja és gránáttal meggyújtja. Azaz egy lövedék. Az SU-76 szerint. Már egyértelműen elavult autó, de még mindig listán van.
  És csiripelt:
  - És Róma Miami fővárosa!
  Nagyon vicces. De a lányok túlságosan elragadtatták magukat. Nem vették észre, hogyan kúszott oda hozzájuk pár szovjet katona páncéltörő gránátkötegekkel és felrobbantotta a síneket. És hogyan fog felrobbanni. A görgők szétrobbantak, és az E-50 elvesztette mozgékonyságát.
  Meg kellett javíttatnom az autómat.
  NEGYEDIK RÉSZ
  A bombázások alábbhagytak, de az ágyúzás folytatódott. A hajó ágyúi megfelelő tölténykészlettel rendelkeznek, azonban a tűz most inkább a leszerelt szovjet hajókra irányult. Yamamoto megértette, hogy a tengeri dominancia hosszú időre Japánra ruházza át a kezdeményezést ebben a háborúban. A hajók építése pedig drága és hosszú folyamat, bár például a tengeralattjárókat talán könnyebb bélyegezni. Ezt persze szintén figyelembe kell venni, de fontos a szerkezet feltörése. Yamamoto admirális, Hirohito császár után Japán leghatalmasabb embere, istennek érezte magát. Igazi isten, tehát a Felkelő Nap országának vallása azt tanította, hogy az istenülés legjobb módja a katonai vitézség! És most a nagy parancsnok önkényesen megkínozhatta és megrongálhatta a körülötte lévő teret.
  Vlagyivosztok felett sok kilométeren át vastag, fekete füstfelhők vannak, ezek égő olajtárolók és üzemanyagraktárak. Emberek százait, ezreit égetik el, a pokolba, hát ezek után, hogy nem érzi magát istennek, aki bosszút állt az oroszokon évszázados megaláztatásokért, egy nagy nép kénytelen összekuporodni egy sor olyan apró szigeten, mint Oroszország kiterjedései. Most az orosz flotta süllyed, és a perui kikötővel ellentétben egyetlen hajót sem hagynak el.
  A Khalkhin Gol-i csata során Yamamoto azt javasolta, hogy hasonló csapást mérjenek Vlagyivosztokra, amelyre részletes tervet készítettek. Hitler azonban váratlanul békét kötött Sztálinnal. Általánosságban elmondható, hogy az idióta Hitler elkezdte a zsidók mészárlását, és ezzel maga ellen állította Lengyelországot és a nyugati országokat. És miért volt rá szüksége? Zsidó gazdagságot akart szerezni? De jobb volt először világhatalommá válni, legyőzni a Szovjetuniót, majd talán más országokat. A Nyugat könnyebben nyerhető, mivel mentalitását sokkal kevésbé jellemzi a fanatizmus és az önfeláldozásra való hajlam. Ismert-e legalább egy amerikai pilóták döngölős esetét? Igaz, volt néhány ütközés, de ez nagy valószínűséggel baleset.
  Az oroszok fanatikusak, ami furcsa, mert az ortodox hit nem helyesli az öngyilkosságot, és egyáltalán nem gondolja, hogy fegyveres bravúrokkal lehet utat keresni a paradicsomba. Általánosságban elmondható, hogy Krisztus tanításai szerinte rendkívül ostobák és gyakorlatiatlanok. Yamamoto olvasta a Bibliát, és elcsodálkozott az emberek ostobaságán, hogy ilyen pacifista Istennek tekintenek. Például azt tanítja: megütik a jobb arcát - fordulj balra, egy inget kérnek - adj kettőt, szeresd az ellenségedet! Csak egy elmebeteg tekintheti Krisztust Istennek. Egy ilyen vallás csak rabszolgáknak, rabszolgáknak jó. És egész Európa és a fél világ hinni kellett.
  Igaz, Jézus tanításai annak ellenére, hogy elutasítják az Ószövetség "szemet szemért" elvét, és arra tanítanak, hogy szeresd ellenségeidet, nem akadályozták meg a briteket abban, hogy meghódítsák az egész bolygó egyharmadát, létrehozva a az emberiség történetének legkiterjedtebb birodalma. És ez annak ellenére, hogy Nagy-Britannia vallásos, ahol Istent még a nemzeti himnusz is említi. Furcsa módon az amerikai elnökök a Bibliára esküsznek, de ennek ellenére napalmbombákkal bombázták a japán városokat, nők és gyerekek ezreit égetve el élve. Ráadásul nem véletlenül, hanem szándékosan ölték meg a civil lakosságot, ez a civil lakosság terrorizálásának taktikája volt: aláásták az emberi és gazdasági erőforrásokat.
  De a japánok eleinte nem bombázták az Egyesült Államokat, a német invázió előtt, az egész háború alatt csak egy bombázó tört át és halt meg, mindössze hat civil. És különleges kegyetlenséget is tulajdonítanak a szamurájnak. Végül is Yamamoto, ha akarja, bombázókkal áttörhet az Egyesült Államok városaiba, különösen a jenki flotta veresége után a perui kikötő közelében. Igen, az európaiak erkölcsi fattyúk. Elvetemült értelmük van, hitük, tanításuk és nem cselekvésük!
  Nem úgy Japánban! Amit megtanítanak nekünk, azt csináljuk. Nincs olyan, hogy Isten azt mondta, fordítsd el a másik arcodat, de a szolgái szándékosan öltek meg kisgyermekeket. Igen, általában az a hiedelem, hogy Isten egy és mindenható, nem lehet igaz. Ha egyedül lenne, akkor természetesen gondoskodna arról, hogy az emberek helyesen, hittel és igazsággal imádják őt, és egyetlen tan legyen. És így mindenki úgy imádkozik, ahogy akar, amit akar. A világ pedig túl csúnya és helytelen ahhoz, hogy egyetlen Mindenható Isten teremtse. Hiszen minden felelős uralkodó elsősorban a rendre és az igazságosságra törekszik. Azt akarja, hogy az erősek, bölcsek, nemesek, becsületesek legyenek az első helyen, a többiek pedig vagy kijavítsák magukat, testileg-lelkileg növekedjenek, vagy... Ha azonban Isten a Mindenható és a világegyetem Teremtője, akkor ne hozzon létre testi és lelki furcsaságokat.
  Végül is miért kénytelen a császár olykor magától értetődően elviselni az emberek gyengeségeit? Mivel nincs más kiút, a korcsokat nem tudja egy szempillantás alatt jóképű férfiakká, a gyávákból merészeket változtatni. De ha tehetném, azonnal megtenném! Jaj, el kell fogadnom azt, ami van, és foglalkoznom kell azzal az emberi anyaggal, amit adottként kaptam. De hogy kitől kapta, az más kérdés. Igen, és magának a császárnak is vannak gyengéi: ő csak egy ember - öregszik, beteg, levert. Furcsa módon egy isteni császár gyakran kevesebbet él, mint egy közönséges szolga, kevesebb fegyverismerettel rendelkezik, mint a legtöbb tábornok és sok katona. Nos, mi van benne a Mindenható Istentől. De a fehér sem jobb! Európa egész történelmében nem volt szörnyűbb és sikeresebb hódító Hitlernél. Igen, ő valóban a fehér emberek katonai képességeinek szimbóluma! És ennek ellenére minden idők és népek legnagyobb parancsnoka még a gimnáziumot sem tudta befejezni, középfokú végzettséget szerezni, ami Japánban kötelező!
  Ráadásul Hitlert egészségügyi okokból nem vették fel a hadseregbe. Furcsa módon az erőkultusznak ez a buzgója, a háború oroszlánja fizikailag annyira gyengének bizonyult, hogy még Németországban sem hívták be közlegénynek, ahol minden poszton van egy katonai poszt. Milyen leépült Európa.
  Sztálinnak, korunk másik legkiemelkedőbb politikusának azonban nem volt középfokú végzettsége, egy rög volt. És érdekes módon egészségügyi okokból sem hívták be a hadseregbe. Érdekes egybeesés, hogy két rosszindulatú ellenségnek nem volt középfokú végzettsége, egészségügyi okok miatt nem hívták be katonai szolgálatra, apák iszákosak voltak, és Hitler apja is cipészként dolgozott eleinte!
  Itt van egy ilyen véletlen, furcsa, baljóslatú. Göring, Hitler hivatalos utódja nem ilyen. Arisztokrata családból származik, Göring őse Németország tényleges uralkodójának, Bismarcknak a helyettese volt. Ezért Churchill: arisztokrata, nemesi családból és amerikai plutokraták, (Roosevelt elnök nem más, mint egy gyalog, gyorsan megtalálták vele a közös nyelvet.
  Hitlert akarták leváltani velük, de nem sikerült. Hitler mindegyiket meghódította! Göring üzletember, oligarcha, arisztokrata és pragmatikus. Jobb, mint Hitler, aki képes egyesíteni az egész világ összes antibolsevik és oroszellenes erőit. Amerika és Nagy-Britannia véget akar vetni Oroszországnak, függetlenül az uralkodó rezsimtől, de a kommunisták, akik tagadják a magántulajdon fogalmát, nagyon akarnak véget vetni. Fanatikus, hogy még Németország túlzott megerősödése előtt is szemet hunynak, és ők maguk is kénytelenek csatlakozni a Harmadik Birodalomhoz.
  Németország azonban geopolitikai versenytárs, de versenytárs a kapitalista és arisztokratikus játékszabályok keretein belül, a bolsevik Oroszország pedig abszolút idegen és ellenséges. Még az is meglepő, hogy Churchill maga ajánlotta fel Sztálin segítségét, minden antikommunizmusa, hagyományos, angol gyűlölete ellenére Oroszországgal szemben.
  1941-ben Sztálin Oroszországát a hitleri Németország ellen akartam állítani. A németek fájdalmasan megszorították. Végtére is, Németország a vörösök alatt egy harci ló a szovjet szekéren, a Szovjetunió a barnák alatt pedig egy örök partizánzóna. Hiszen a fanatikus bolsevikok nem fognak kibékülni, és elhúzódó gerillaháborút fognak folytatni, ami annyira kimeríti a Harmadik Birodalmat, hogy a további terjeszkedés minden álma úgy tűnik el, mint a szivárvány a zivatar után! Oroszország Németország alatt, jobb, mint Németország Oroszország alatt! Ha ezt megértjük, világos, hogy Churchill és az Egyesült Államok egy katonai vereség és a meghódolás után miért közeledett meg olyan gyorsan a Harmadik Birodalommal.
  Yamamoto pragmatikus, ellenezte az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával vívott háborút. De ez a két birodalom maga provokálta Japánt azáltal, hogy embargót vezetett be a kőolajtermékek szállítására. Hiszen a Felkelő Nap országának nincs saját kútja, és sok más nyersanyag sem. A japánok tárgyaltak, az amerikaiak egyre megalázóbb követeléseket gerjesztettek.
  Ugyanakkor a háborút provokáló jenkik egyáltalán nem gondoskodtak arról, hogy a hadsereget és a haditengerészetet harci készenlétbe hozzák. A kísértés túlságosan nagynak bizonyult, annál inkább felcsillant a remény, hogy Moszkva bukni készül, Németország és szövetségesei pedig segítségére lesznek. Emellett remény volt arra is, hogy az Egyesült Államok, lévén még viszonylag demokratikus, a közvéleménytől erősen függő ország, ha elhúzódik a háború, nem akar majd vért ontani mások szigetein. Valóban, miért kapna egy hétköznapi amerikai ember az utcán cinkkoporsót a rokonaival, ha nem magának az Egyesült Államok területének védelméről beszélünk, és még meglehetősen nagy katonai adókat is fizetne! Talán ezért veszített a cári Oroszország, mivel több katonája volt, de az oroszok nem tekintették területüknek Mandzsúriát, és nem akartak vérrel és verejtékkel fizetni az elvont érdekekért. Hitler sajnos nem ment Moszkvába, részben a zord télre való felkészületlenség, részben a bolsevikokra jellemző fanatizmus miatt.
  Nem akartam magam átélni.
  Azonban nemcsak a bolsevikok, hanem az orosz nép is hajlamos a nagy célokért való önfeláldozásra. Hiszen az első légkosót az orosz Messer srác készítette. Még az is meglepő, hogy ezt nem a paradicsomi óráért tette, hanem a haza érdekében. Bár ... Messer részben bolond, mert a műrepülés mestere, feltaláló, tervező, és persze egy élő sokkal több hasznot hozna az anyaországnak. Talán a jenkik nem tévednek annyira, megismételve az elvet: a csatában a legfontosabb a túlélés! Hiszen a halottak már nem ölhetnek!
  Több félmeztelen, csupasz mellű lány helyeslően meghajolt.
  Naumo admirális megjegyezte:
  - A lőszer több mint kétharmadát már elhasználtuk. A fegyverek nagyon forróak, vödör vízzel leöntik!
  Yamamoto keresztet vetett az ujjával a levegőben, és halk, kissé rekedt hangon így szólt:
  - Szerintem a fegyverek kibírják a lövedékek utolsó harmadát. Bár nem, kilencvenöt százalékig kiütni.
  Naumo admirális vállat vont, és letörölte az izzadságot a homlokáról.
  - Megéri mindent beleadni az első napon?
  Yamamoto ökölbe szorította a kezét.
  - Költségek! Természetesen megéri! Megleptük az oroszokat, mint 1904-ben, a németeket 1940-ben, de Sztálin szigorúan megbünteti a parancsot, és ez többé nem fordul elő. Tehát ki kell használni azt a tényt, hogy a sárkány farka elaludt. Tulajdonképpen megértem Sztálint, a Németországgal vívott háború annyira lekötötte a figyelmét, hogy abbahagyta a Távol-Kelet gondozását. Vezető nélküli környezete pedig fél kezdeményezni. Itt elszalasztottuk az ütésünket. Valamint az amerikaiak. Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy készül az ügy, gyülekeznek a felhők, hamarosan mennydörgés fog támadni, de ...
  Futottak, mezítláb villogtak, kerek sarkú a lány. Fontos küldetésben voltak.
  Naumo megérintette az övén lógó szamurájkard markolatát, vagy ahogyan katanának is szokták nevezni:
  - Az oroszok mindig későn cselekszenek! A háború nem lesz túl hosszú, és elérjük az Urált.
  Yamamoto az ég felé emelte a szemét.
  - Az istenek segítsenek ebben, de nem hiszem! Gyorsan tanulnak, Khalkhin Gol megmutatta, hogy az oroszok szintje magasabb, mint az 1904-1905-ös háború idején. Ezen kívül elárulok egy titkot. Vlagyivosztoki titkos ügynökünk egy kicsit segített abban, hogy a meglehetősen erős parti tüzérségnek nem volt lövedéke, és a repülőgép nem tudott időben felszállni. Ez a titkos háború.
  Naumo meglepődött:
  - És hová tűnt a SMERSH és az NKVD?
  Yamamoto felkuncogott, rázta az ujjait.
  "Oroszország legrosszabb káderei itt szolgálnak a Távol-Keleten, akik félnek meghalni a szovjet-német fronton, Vlagyivosztokba törnek. Ezért itt sokkal könnyebben árulót vagy bolondot találni a csúcson, valamint egy öncélú embert. Az NKVD pedig annyira hozzászokott a képzeletbeli összeesküvések felfedéséhez, hogy már nem veszi észre az igazi árulókat. Szóval nagyon lehet dolgozni. Egyébként, ha több tábornok is átállt a németek oldalára, annak ellenére, hogy családjukat, rokonaikat, barátaikat ezért kivégzéssel fenyegetik, akkor nagyon meg lehet vesztegetni valakit a csúcsról. Vagy használja sötétben, ami még jobb.
  Szóval sokat dolgoztunk. Ránk, japánokra, általában az a jellemző, hogy alaposan átgondoljuk a katonai műveleteket, és minden apróságot figyelembe veszünk.
  Naumo megdörzsölte a katanája markolatát.
  - Jobb! De Khalkhin Gol szégyenérzete keserűséget és erős bosszúságot vált ki! Hogyan tudnánk...
  Yamamoto vigasztalta:
  - Több mandzsuk volt, mint japán, és általában lehetetlen mindig nyerni. Meg kell jegyeznem, hogy ennek ellenére nem a legjobb egységek harcoltak a mi oldalunkon, és az oroszok nagy fölényben voltak a repülésben és a tankokban.
  Naumo félig kihúzta a katanáját.
  - Nem vagyunk igazolva! Egy szamuráj soha nem fog hivatkozni egy unalmas pengére és egy fáradt lóra, sok ellenségre és gyenge fegyverre!
  Yamamoto javította:
  - Szamuráj persze nem, de férfi, sajnos igen! Az emberek hajlamosak hibázni!
  Yamamoto elterelte a figyelmét, és belekiabált valamit a csövekbe, majd így folytatta:
  - És tudod, még 1942 májusában felajánlottam, hogy lecsapok Oroszországra. Ez megakadályozhatja az első Fritz előretörését.
  Naumo bólintott.
  - Igazán! De harcoltunk az USA-val és a brit oroszlánnal.
  Yamamoto megkocogtatta az ujjával a kormányállást.
  - Igen! Igaz, de az USA-t a fogába ütötték, Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait, Németország pedig viszonylag szűkös volt. A lehető legtöbb erőt szerettük volna kivonni Oroszország nyugatáról, hogy megkönnyítsük a Wehrmacht számára a Nagy-Britannia elleni offenzívát anélkül, hogy félne Sztálin hátba szúrásától. - Az admirális megitta a szakét, amit egy mezítlábas, rövid szoknyás lány kínált, és folytatta. - A csapást májusra tervezték, mire kiszáradtak az utak, de az amerikaiak megakadályozták.
  Naumo előhúzta a katanáját, és a levegőbe vágta:
  - Halál az USA-ra! Mindig beavatkoznak Japánba.
  Yamamoto ravaszul elmosolyodott.
  - Persze nem mindig, például amikor először harcoltunk Oroszországgal, a jenkik sokat segítettek nekünk hitelekkel, valamint fegyverszállítással. Flottánk több mint felét az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzéből, saját hajógyáraikból készítették. Tehát Amerika nem mindig rossz, de ebben az esetben nem.
  Naumo meglepetten kérdezte:
  - És miért?
  Ismét elrohantak a japán admirálisok mellett, megvillantva a szolgálólány csupasz sarkát.
  Yamamoto leereszkedett, hogy elmagyarázza:
  - Távolsági bombázók csapata behatolt Tokióba, és napalmbombákkal alattomos csapást mért a fővárosra. Több száz faház égett le, és a császár bármi áron elrendelte, hogy távolítsák el az ellenőrzési zónát a fővárostól. És mindenekelőtt az amerikai bázisok harci komplexumának megörökítése a Medei-szigetcsoporton, a japán csontvázakhoz legközelebb. Sajnos nem jártunk sikerrel, így elkezdtük elveszíteni a csatát a Csendes-óceánért. Jó, hogy ugyanakkor megvolt a bölcsességünk ahhoz, hogy gyorsan szövetséget kössünk a Harmadik Birodalommal, és elszálljunk. Különben még romok sem maradnának városainkból.
  A mezítlábú lányok még fel is ugrottak fekete-piros copfjukat rázva.
  Nauma meglengette a kardját a levegőben:
  Amúgy is nyertünk volna! Tehát valóban szükséges-e Hitlernek a Fülöp-szigeteket adni a háború után? A japán korona gyöngyszeme, a bevehetetlen Szingapúr, a virágzó Hongkong, Indonézia, az elfoglalt angol gyarmatok olajkútjai és Francia-Guinea, Indokína, Burma, Thaiföld. És még sok más, hogy miről beszéljünk, az nem borítja fel a nyelvet. Végül is az indiai határon állunk, amelynek küszöbén a Führer elfoglalta - Ausztráliát. És add fel mindent harc nélkül, mint egy gyáva...
  Yamamoto félbeszakította:
  - A fehérek között is vannak okosok! Nem csoda, hogy a császár az irodájában feltette Napóleon mellszobrát. De volt egy másik Caesar is, mondta: nehezebb megtartani a meghódítottat, mint győzni. Ebben az esetben ez elsősorban ránk vonatkozik. Ebben a szakaszban nem volt más választásunk. Úgy döntöttünk, hogy megtartunk egy részt, hogy ne veszítsünk el mindent, beleértve a szuverenitást is.
  Nauma a nyolcast reprodukálta a karddal:
  Az eszemmel értem, de a szívemmel!
  Yamamoto felállt, és megveregette kollégája vállát.
  - Igen, ne haragudj, ebben az esetben, ha elmegyünk, akkor vissza. Legyőzzük a Szovjetuniót, és ismét a Harmadik Birodalomba rohanunk az USA és a britek ellen, de a németekkel és a tésztával együtt már legyőzzük őket. És akkor mindent visszaadunk, ráadásul elfoglaljuk Indiát, Ausztráliát, Alaszkát és egészen... Ott majd meglátszik, elvégre meglesznek az orosz Szibéria erőforrásai, és Amerika ismét depresszióba zuhan. Ezt meg kell érteni!
  A mezítlábú lányok ismét a legnagyobb helyeslően bólogattak. Annyira szépek, lebarnultak, néhány lány még szőke hajú volt, és izmos.
  Nauma admirális szinte észrevehetetlen mozdulattal a katanát a hüvelyébe rejtette, és zihálva suttogta:
  - A jövő jó, de a jelen jobb! Hallani a repülőgép-hordozókról, a teljes bombakészletet elhasználták, és a ...
  Yamamoto röviden parancsot adott:
  - Gyere a fedélzetre és nézz körül, fél óra múlva megfordulunk és indulunk a legközelebbi bázisunkra.
  Nauma az orrán keresztül füttyentett:
  - Hallgass a parancsnokra!
  Az admirális kiugrott, tartotta az ajtót, nehogy becsapódjon. Mielőtt a léptei elhaltak volna, egy árnyék kicsúszott az ajtón, a lány lábujjhegyen sétált, és ledobta magáról a takarót. Yamamoto felnevetett.
  - Lady Armstrong, olyan hirtelen vagy, mint mindig!
  Fénysugár esett a lényre, teljes dicsőségében megmutatva. Szőke, nimfa alkat volt, tökéletes arányú, de egy harmincas éveiben járó, érett nő arca. Yamamotónál valamivel magasabb, a hullám színéhez illő smaragddal és zafírral hímzett bőrcipőben, puha talppal. Miután ledobta a takarót, fürdőruhában volt, és úgy mozgott, mint egy indiai táncosnő.
  Yamamoto megállította a nőt:
  - Táncolj később! Addig is hallgasson meg figyelmesen, hogyan reagált a Harmadik Birodalom részeként működő Egyesült Államok bábelnöke, Henry Truman arra a javaslatunkra, hogy minden felszabadult területet formálisan független állam státuszába adjunk?
  Armstrong gyengéd hangján válaszolt:
  - Azt mondta, hogy ő és Churchill ellenezték. Minden gyarmat továbbra is gyarmat marad, Kína pedig megosztott marad. Truman egyébként azt mondta, hogy ha Japán segít a Chai Kang Shi rezsimnek, meg tudja menteni - személyesen fogja megkérdezni Hitlert, hogy így volt. Röviden: Mandzsúriában van a bázisa, csakúgy, mint a rezsim, és még Kínában is kap valamit. Különösen az engedmények és a nyersanyagokhoz való hozzáférés.
  Yamamoto elmosolyodott.
  - Ez jó hír! Tudja az amerikai bábkormány, hogy megütjük a Szovjetuniót? Vagy még nem?
  Armstrong kört tett az ujjával.
  - Ő már tudja! Egyelőre nem érkezett hivatalos reakció, de Trumannak már sikerült felkiáltania: jól sikerült japánok!
  Yamamoto a homlokát ráncolta, és dühösen összevonta a szemöldökét.
  - Nem mi vagyunk neki japánok, hanem a japánok, harcosok és bölcsek nemzete, nem pedig pásztorok és elítéltek, mint az amerikaiak. Bár ez természetesen jó, azt jelenti, hogy nem lesz akadálya egy Szibéria mélyére irányuló offenzívának.
  A nő játékosan mozgatta a lábát a padlón:
  - Szibéria jó - nagy, gazdag! És ugyanakkor Szibéria rossz - hó és hideg van!
  Yamamoto összeszorította a száját.
  - A japán katona nem fél a fagytól. Ez a Bushido kódex lényege: ne a könnyű életet keresd magadnak, hanem győzd le a nehézségeket. Nem csoda, hogy a szamuráj szimbóluma a kárász! Ez a hal mindig az áramlás ellen úszik.
  Armstrong meglepődött:
  - Ponty? Ilyen ártalmatlan hal. Az apokalipszis szamuráj félelmetes, igazi démonai önmagukhoz képest egy serpenyőben megsütve, nem pedig egy tigrishez vagy oroszlánhoz?
  Yamamoto széttárta a kezét.
  - Japánban nincsenek oroszlánok! És a tigris túl gyengéd macska, nincs bátorsága. Tudod, a szamuráj egyik fő próbája, tíz évesen bevezetik egy ketrecbe egy tigrissel, és el kell vennie egy darab friss húst a vadállattól. Az a Zenki kikelt, nem hiszed?
  Armstrong a fejét rázta.
  "Nem hiszem, hogy egy tízéves fiú tud bánni egy tigrist, még akkor sem, ha a legélesebb kard van a kezében.
  Yamamoto gyengéden a lány hátára tette a kezét, és megsimogatta csupasz, bársonyos bőrét.
  - Félreértetted. A szamuráj fia kard és fegyver nélkül lép be a ketrecbe a tigrissel. Erős elméjét és akaraterejét kell használnia, hogy meggyőzze a tigrist, hogy adja meg neki az ételt!
  Armstrong felkiáltott:
  - Igen, egyszerűen hihetetlen! Szamuráj az igazi Ördög! Te is voltál abban a cellában?
  Yamamoto lesütötte a szemét.
  - Sajnos nincs! Ez a régi idők szokása! De ha akarod, bedobunk egy ketrecbe? Mondd, hogy be akarsz jutni a ketrecbe a tigrissel?
  Armstrong dorombolt, cserzett, finom görög karjait az admirális nyaka köré fonta. Ajkak hívogatóan kinyíltak:
  - Ha te vagy a tigris, akkor még a pokolra is készen állok! Bár a paradicsom nélküled rosszabb a pokolnál, ó, szeretett szamuráj.
  Yamamoto hirtelen ellökte a nőt, és felkiáltott:
  - Most össze kell foglalnom a Szovjetunió elleni rajtaütés eredményeit más admirálisokkal, valamint meg kell találnom, hogyan állnak a dolgok a szárazföldön. Nincs idő a hölgyek örömeinek hódolni. Érted: nincs idő! Csak este hívlak. Egyébként nem zavar a szemem szűk vágása és a sárga bőröm.
  Armstrong megforgatta a csípőjét.
  - Nem! Éppen ellenkezőleg! Így még romantikusabb és szokatlanabb! Te japán vagy, én amerikai: sárga és fehér faj, angyal és démon! Ez a kontraszt őrült! A legtöbb nő szereti az eredetit, és nem úgy, mint a többi.
  Yamamoto töltött magának egy fél pohár "Ginn"-nel kevert szakét, és egy csapásra lenyelte, megnyugodott:
  - Valójában azt hittem, a nők konzervatívabbak, mint a férfiak. Sok tudományos felfedezést tettek a nők?
  Armstrong megrázta a fejét, megrázta szőke haját, és így szólt:
  - Egy nő számára a legfontosabb felfedezés egy új férfi felfedezése, csak azzal a feltétellel, hogy az egy könyv, nem pedig rádió! És a szamurájok nem beszélők!
  Egy csengő hisztérikus trillája hallatszott, zöld fény villant. Az admirális töltött magának még egy fél pohárral, oroszul horkantott, és mézzel megkent citromot evett. Megnyalta az ajkát, és felmutatta egy szamurájkard markolatát:
  - Én személy szerint több mint száz embert öltem meg, közülük legalább húsz fiatal nőt! Te leszel a legszebb az összes áldozat közül.
  Armstrong megfenyegette Yamamoto bíbor nyelvét:
  - Három fiam van, és bosszút állnak rajtad és a családodon, Admirális!
  Yamamoto egyáltalán nem tűnt megsértődöttnek.
  - Három gyermeket szült...
  - Öt! - javította ki Amstrong.
  Főleg öt! És megtartotta a lány derekát?
  A hölgy a lábát a nyakába vetette:
  - Amerikai vagyok, és ez mindent elmond!
  Yamamoto bólintott és felszisszent:
  - Most egy fiú jön hozzád, ő egy nagyon erős nindzsa harcos. Kiszolgálni őt a legmagasabb színvonalon. Értett?!
  Armstrong egyetértően bólintott.
  - Szeretem a fiatalokat... Remélem jóképű?
  A japánok magabiztosan válaszoltak:
  - Még több! Tetszeni fog!
  És határozottan elhagyta a kabint. Ehelyett szinte azonnal megjelent egy fiú. Úgy néz ki, tizenhárom-tizennégy éves, nagyon izmos, mezítláb és rövidnadrágot visel. Igazán jóképű, szőke hajjal.
  Armstrong örült... Hogy nem kell megküzdenie valami öreg korcssal.
  A fiú azonban dühösen és tömören motyogott angolul:
  - Vetkőzz le!
  A nő elmosolyodott és így szólt:
  - Talán egy kicsit romantikusabb!
  A fiú válaszul arcon ütötte. A hölgy arca égett. A kém nagyot sóhajtott, és elkezdte levetkőzni. Sajnos nem túl biztató kezdés.
  A fiú kitárta a fogát, ledobta a rövidnadrágját, és súlyos férfias tökéletességet mutatott be.
  Sziszegő vigyor:
  - Lefekszik!
  Lady Armstrong sóhajtva a hátára feküdt, és széttárta a lábát. A fiú nyomással és nagyon durván belépett hozzá, és kalapálni kezdett, mint egy géppuska. Nincs simogatás, nincsenek szavak...
  A kém már tapasztalt kurva volt, és nem esett baja. Éppen ellenkezőleg, az éles lökések szinte kellemesek. Így felizgatták, és a Vénusz barlangja kezdett megtelni nedvességgel. Aztán teljesen beindult, és érzéki nyögések hallatszottak.
  A hölgyeket durván veszik, de ez is öröm. És itt elborít az orgazmus hulláma.
  A fiú hirtelen abbahagyja a dörömbölést, erővel megragadja Lady Armstrong haját, és tökéletesre meztelenül lehajol. A kém kinyitja a száját, és a sugár eltalálja a nyelvét. Nem is ez az első alkalom. A fiú fehér zabkása pedig édes, és nagyon kellemes ízű. Armstrong őszinte élvezettel nyalja meg az ajkát.
  Ekkor maga a fiatal ninja a kebléhez hajol arcával, és önzetlenül dolgozni kezd. Armstrong az eksztázis újabb hullámától megborzong, és úgy ordít, mint a bivaly a vágóhídon. A tökéletességet skarlátvörös szájával kell elkapnia. És rózsaszín nyelvvel dolgozni. Amíg a fehér és édes szökőkútja újra fel nem tör.
  Annyira szórakoztató. A fiatal, izmos és szőke ninja pedig egyszerűen fáradhatatlan. Energiája mérhetetlen és elsöprő. Ez az illusztris harcos és ágyóriás. És szőke haj... Csak minden szuper és a legmagasabb osztály.
  A megjavított E-50 harcba szállt. Az oroszok ennek ellenére nagyrészt erődítményeket állítottak fel, a németeknek pedig mélyen le kellett győzniük a védelmet. A harcosok módszeresen megsemmisítették az akkumulátort.
  Gerda lőtt, szétzúzta a szovjet ágyút, majd vigyorogva a hangjában így szólt:
  - Megverjük az embereket, és verjük a vödröket!
  Charlotte kiénekelte rézvörös fürtjeit:
  - Ó, rablók vagyunk! Rablók!
  És puszta ujjával megnyomta a joystick gombját, és egy lövedéket küldött, amely feltörte a szovjet bunkert.
  És ekkor Christina fülsüketítően felmordult:
  - Bang Bang! És te halott vagy! A halott! A halott!
  És csupasz ujjal is megnyom egy kecses lábát, kiütésre küldve az ellenséget.
  És akkor ott volt Magda. Itt van a lány. A mezítláb lábujjaival is megnyomja a joystickot, és ahogy csépel.
  - Ó, aki meglát minket, azonnal zihál!
  A bájos Gerda teli keblét remegve dörömbölte a harmincnégyest, és sikoltott:
  - És valakinek sült illata lesz!
  Charlotte csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és úgy csicseregte, mint egy veréb:
  - És tartunk valamit a keblünkben!
  Kristina széttépett egy lövedékes szovjet fegyvert, és suhogva csapkodta skarlátvörös ajkát:
  - Ne gyere a közelünkbe...
  Magda puszta ujjával is megnyomta a gombot. Harmincnégyet fújt, és felkiáltott:
  - Ne gyere a közelünkbe!
  És Gerda, ez az agresszív, szőke hajú vadállat is lövedékkel fog dörömbölni, és a harmincnégyes úgy reped ki, mint a bokszoló orra az ököllel. És a harcos nyafogni fog:
  - Megöljük!
  És ismét a lányok sírva fakadnak és lőni fognak, minden sajnálkozás és szünet nélkül.
  Charlotte lelkesen dudált:
  - Nagy rabló vagyok...
  És azt is, hogyan üti el a szovjet tarackot. Csak az alkatrészek repültek különböző irányokba.
  Christina vicsorog. Ahogy csupasz ujjával a joystick gombjára nyom, és csipog:
  - És a démonok lánya meghalt!
  Magda is mezítláb ráüt egy feltűnő tárgyra, összetör egy szovjet tankot és kiadja:
  - És nem szerény!
  Gerda kitárta a fogát, kivillantak a fogai. Egy jóképű fiatalembert képzelt el. Olyan izmos, sportos, izomkönnyítéssel és nagy férfias tökéletességgel. És hogyan hajol oda, és skarlátvörös ajkait a férfi lüktető, jade magja köré vonja. Milyen finom, mint a csokoládéfagylalt. És az a csokoládéfagylalt, amit a nyelveddel nyalsz le. És ez olyan szép, olyan izgalmas.
  Ó, milyen jó, ha hátulról még egy fiatalember csatlakozik hozzá. És a lüktető, jáde rúd belép a Vénusz nedves barlangjába. És milyen nagyszerű.
  Gerda még remegett is a nyavalyától. Milyen meghatónak és elragadónak tűnt neki.
  A lány rálőtt a szovjet fegyverre. És gyönyörködve csicseregte, mezítláb taposva:
  Srácok, fiúk, ez rajtatok múlik...
  Charlotte az orosz tankot is összetörte, miközben a teljes mellszobrát rázva dudál:
  - Mentsd meg a földet a tűztől!
  Christina megrázta rézsárga haját. Tüzes mosolyt villantott, és csiripelt:
  - Mi a békéért, a barátságért, a világ mosolyáért vagyunk...
  Magda csupasz ujjával egy kattanást küldött a joystickon. Összetörte a szovjet tankot, és felmordult:
  - Szívélyes találkozásokra!
  A harcosok rendkívül vidámnak tűntek. És hogy kitárták a fogukat. És kacsintgatnak és visítoznak.
  Charlotte egy srácot is elképzel. Fiatal, de szakállas. Ahogy simogatja a melleit. Ahogy a szakáll csiklandozza a mellkast, göndör szőr fut végig a mellbimbók érett eperén. És csiklandozza, és megcsókolja a mellét. Karikázd körbe a nyelveddel az édes, mézes bimbót. Ilyen az idill. És ha a srác mégis beledugja a nyelvét a Vénusz barlangjába. Micsoda íz!
  Charlotte lő és visít:
  - És a kard éles lesz!
  Természetesen a lányok, bár szépségek, piszkos tettet követnek el - szovjet katonákat ölnek meg. De kora gyermekkoruk óta így tanították őket. Könyörtelen farkasok.
  
  
  LUCKY FUHRER JEGY
  Hitler mesés jegyet kapott: Vlagyimir Putyin orosz elnök szerencséjét. És meséssé vált a Führer vezetése. Igaz, nem minden Hitler karneválja. Megállította a csapatokat Duker közelében. De a kiürítés a britek és a franciák számára súlyos veszteségekkel és sokkal nagyobb számú foglyal történt. A légi fölényért vívott harcban pedig Nagy-Britannia sokkal többet szenvedett, és a németek több gépet lőttek le, mint a valós történelemben, miközben ők maguk kevesebbet veszítettek. És a Führer mégis úgy döntött, hogy leszáll. És nagyon sikeres volt. London tizenegy nap alatt elesett. A brit csapatok pedig kapituláltak.
  A gyarmati csapatok és uradalmak többsége elismerte a németbarát irányultságú Nagy-Britannia új, sőt legitim királyát és Mosley kormányát. A Führer tehát rövid időn belül elsöprő győzelmet aratott.
  De nem volt ideje kelet felé fordulni. Japán megtámadta az Egyesült Államokat Peru kikötőjében. Hitler úgy érvelt, hogy Amerikát el kell foglalni, mielőtt hatalmas gazdaságát háborús alapokra építik újjá. És a Szovjetunió, amint a hírszerzés kimutatta, már teljesen készen áll a háborúra, és nem is olyan könnyű elfogadni. És a telek Oroszországban súlyosak.
  Ráadásul London elfoglalása után Sztálin személyes találkozót tartott Hitlerrel, és mindkét diktátor nagyon elégedett volt egymással. A Führer úgy döntött, hogy először Amerikával, majd a Szovjetunióval végez.
  Sztálin egyetértett azzal, hogy a Szovjetunió is részt vehet a háborúban. Hitler engedélyt adott Oroszországhoz, a legális Alaszkához. De nem volt hajlandó feladni Finnországot. Bár Sztálin ezt a területet is ősréginek, orosznak tartotta.
  De úgy döntöttem, hogy nem vitatkozom. És Alaszka nem rossz... Nagy háború kezdődött a Szovjetunió, Japán, Olaszország, a Harmadik Birodalom között az USA ellen. Ráadásul Franciaország és Nagy-Britannia is harcolt. A fasiszta csapatok leigázták a megszállt országok összes gyarmatát.
  És a háború az Egyesült Államokkal a kezdetektől fogva sikeresen zajlott a Harmadik Birodalom számára. Japán egy kicsit rosszabb volt. De a negyvenkettedik évben a németek már ősszel leigázták szinte egész Kanadát. 1943 tavaszán pedig offenzíva kezdődött az Egyesült Államok ellen. A német "Tigers", "Panthers", "Lions" már részt vett a csatákban. És ezek félelmetes gépek. Az amerikaiak keményen küzdöttek, de fokozatosan veszítettek. A Vörös Hadsereg is harcolt. Alaszka elfoglalása után Sztálin mégis csapatokat küldött az Egyesült Államok ellen, hogy a kontinenst is elfoglalja, és hogy ne legyen keselyű.
  A "Panther" és a "Tiger" csatákban a szovjet járművek versenyeztek az amerikai hadsereggel. A csaták megmutatták, hogy a T-34-76 nem volt eléggé felfegyverkezve. Sztálin pedig megparancsolta a következő évben, hogy helyezzenek nagyobb fegyvert és tornyot erre a harckocsira. Ne cserélje ki az alvázat. De a KV sorozat meglehetősen gyengének mutatkozott.
  A KV-3 harckocsi 1941 augusztusában, a KV-5 pedig ez év szeptemberében lépett be a sorozatba. A negyvenkettedik évben a KV-4 is bekerült a sorozatba, és Sztálin a legnehezebb, de jobban védett, 108 tonnás módosítást választotta. Az év végén megjelent a KV-6 három fegyverrel, százötven tonnás tömeggel. A negyvenharmadik évben pedig kétszáz tonnás KV-7.
  Mint kiderült, a KV sorozat összes szovjet tankja gyenge vezetési teljesítménnyel, megbízhatatlan sebességváltóval rendelkezik, és általában gyakran elakad és elromlik. És általában egy kétszáz tonnás tartályt szinte lehetetlen lefordítani.
  De nincs rossz jó nélkül. És a KV sorozatot kikapcsolták, helyette megjelent az IS sorozat... Ráadásul Sztálin még a negyvenhét tonnánál nehezebb harckocsik fejlesztését is megtiltotta. De a T-34 annyira sikeresnek bizonyult, hogy Sztálin elrendelte, hogy ez a tank legyen a legfontosabb, legalapvetőbb és legmasszívabb.
  Amerika támadás alatt állt, a németek, a vörösök és a japánok. Délről és északról is összetörték.
  Az amerikaiak gyorsan összetörtek... Bár a villámháború nem múlt el, decemberben bevették New Yorkot és Washingtont. Az amerikaiak pedig 1944. január 30-án kapituláltak.
  Átmeneti szünet következett... A Harmadik Birodalom és Japán emésztette a tulajdonát. És a Szovjetunió nem sietett. Sztálin és Hitler közeli barátok lettek. A németek és a japánok elfoglalták Latin-Amerikát, harcoltak Kínában, elnyeltek más országokat.
  A Szovjetunió befejezte a harmadik ötéves tervet. És akkor a negyedik... A Harmadik Birodalom új fegyvereket készített elő... És 1952-ben, április 20-án új háború kezdődött Japán és a Harmadik Birodalom között. Sztálin természetesen a Harmadik Birodalom oldalára állt.
  A Szovjetunió erős ország lett, magasan fejlett gazdasággal. A fő harckocsi T-54 és IS-7, Sztálinnak tetszett az utolsó gép, és zöld utat adott a sorozatnak. A Harmadik Birodalomban volt egy sor "E", nagyon jó tankok az új generációból. De aztán megjelentek a piramis alakúak az AG sorozatból. Ezenkívül a náciknak volt egy egyedülálló fegyverük - lemezek és még sok más. Technikai értelemben a Harmadik Birodalom erősebb, mint Japán, és amíg a szamurájok nem készítettek atomfegyvert, addig meg kell hódítani őket.
  Sztálin, megöregedett és legyengült, dicsőséget akart. De Hitler azt mondta, hogy csak a Kuril-hegység és Dél-Szahalin visszavételét engedélyezte.
  Sztálin ezt némi fenntartással megelégelte. Igaz, a Szovjetunió ezúttal nem vett részt olyan aktívan a háborúban. A harc heves volt.
  Alenka harckocsi-legénysége az IS-7-en harcolt.
  A szovjet tank jó, de a német piramisok még mindig jobbak, és oldallal jobban védettek.
  Alenka megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Gyilkos lövedékkel lőtték le.
  Ellene harcolt a japán E-50, amelyet egy elavult márka licencével másoltak. Ennek a gépnek egy 88 mm-es lövege volt, 100 EL csőhosszúsággal. Oldalt harapásveszélyes, és elméletileg képes ütésre és homlokra. Nagyon magas páncéltörő. A lövedék kezdeti sebessége pedig óriási.
  A hajótest felső részét elég jól védi egy nagy lejtő, de a torony homloka rosszabb.
  Anyuta lány csupasz lábujjával szegezte a fegyvert, és eltalálta a szamuráj tankot. Az első alkalomtól fogva ütött, és kénytelen volt elhallgatni.
  A japán elég fürge, de majdnem annyit nyom, mint az IS-7 gyengébb, főleg fedélzeti védelemmel.
  Íme egy újabb E-50, amit a lányok messziről eltaláltak a fedélzeten, bár ehhez fenomenális pontosság kell.
  De végül is a vörös hajú Alla megveregette csupasz lábujjait, és ez legalább jelent valamit.
  De a japán E-75 mozgásban van. Nem olyan gyors, mint az E-50, és nehezebb. De a homloka erősen védett. A torony elég vastag elülső páncélzattal, 252 mm-rel vastagabb, mint az IS-2. A test homloka vékonyabb, de nagy lejtésű. A hajótest leggyengébb oldala mindössze 120 mm, lejtések nélkül. És bennük a legjobb messziről ütni.
  Az E-75 egy kissé elavult gép, több mint kilencven tonna súlyú. Egyértelműen alkalmatlan. Bár a 128 mm-es ágyú így is elég erős. És a T-54 jól átüti ezt a gépet.
  Maria csupasz lábujjjal lőtt. Áttörte a hajótest oldalát, és megjegyezte:
  - Nem a legjobb design!
  Olympias gépfegyvereket adott, és beleegyezett:
  - Biztosan nem a legjobb!
  És csupasz lábujjak, ahogy megnyomja a gombokat.
  A japánok elveszítenek egy új háborút, de elkeseredetten harcolnak, és nem adják meg magukat. Bár csapataik technológiailag le vannak maradva.
  A szovjet MIG-15-ösök erősebbek lesznek, mint a japán autók. A német ME-462 pedig teljesen versenyen kívüli.
  Megverték a japánokat az égen. A lemezes síkok ellen pedig egyáltalán nincs ellenszer.
  Bár a diszkók szinte mindent leütnek, ami mozog.
  Éva és Gertrud teljes dicsőségében megmutatta magát a Felkelő Nap országának autóinak ledöntésével.
  Eve kilőtte a csupasz lábujjait, és felmordult:
  - A barátomnak!
  Gertrude megerősítette, miközben leütötte ellenfeleit:
  - Hogy minden férfi meghaljon!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombjait, és több repülőt is lelő.
  A japánokat minden tekintetben megverték és nyomták. Hitler követelte az ellenség mielőbbi végét.
  Gerda és Charlotte együtt harcoltak egy piramis alakú tankban. Az autó súlya csak negyvenöt tonna, a páncél 250 mm-es, minden szögben nagy lejtéssel. A motor pedig 1800 lóerős, gázturbinás.
  És egy nagynyomású ágyú, amely mindenkit úgy csépel, mint egy kalapács. Legyen a kaliber csak 88 mm, de milyen nagy lövedéksebesség.
  Nem tud ellenállni egy német tanknak.
  Gerda lebarnult lábak csupasz ujjaival megütötte a joystick gombjait, összetörte a japán tankot és ugatott:
  - A kommunizmus nagyságáért az árja országban!
  És a lány kidugta a nyelvét. Mobil és rózsaszín.
  Charlotte is csupasz lábujjakkal lőtt, megütötte az ellenséget és nyikorgott:
  - A szent Oroszországért!
  És a barátjára kacsintott.
  A japánokat pedig alaposan, lendületesen megverték.
  Albina és Alvina is jól küzdenek az égen, megverik a japánokat, darabokra törik őket.
  Albina nagyon aktívan leütött a csupasz lábujjai segítségével, és összezúzta a szamurájokat az égen ...
  És üvöltött:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Alvina leütött egy japán autót és nyikorgott:
  - Dicsőség Poroszország hőseinek!
  És csupasz lábujjak használatával is.
  A lányok nagyon harciasak és minden akadályt levernek. Amikor a szamuráj repülő fáklyaként ég és lezuhan. Mögötte pedig öt harcos áll a Felkelő Nap országából.
  Szóval a lányok itt elképesztően jól koordináltak.
  Elizaveta egy T-54-es tankon van a legénységével és megsemmisíti a japán tankokat.
  Nem könnyű harcolni. Az E-50 korai módosításából lemásolt fő japán tank nagyon komoly jármű. És frontális páncélzatában és fegyverzetében nem rosszabb, mint a szovjet tank. És a fegyvere még egy kicsit is páncéltörőbb, és jobban védi a hajótest homlokát, különösen a tetejét.
  Igaz, a japánok nehezebbek, mint a szovjet autók, de az erősebb motor ezt kompenzálja.
  Erzsébet távolról lő és manőverez.
  Pontosabban Euphrasia vezet. És nem hagyja magát elkapni.
  Ekaterina, a stáb egyik tagja csupasz lábujjait ütögette, és nyikorgott:
  - A kommunizmusért!
  Ekkor Elena robbanásszerűen oldalba veri a célpontot. És ordít:
  - Mi vagyunk a legpontosabbak a világon.
  A T-54-es harckocsit a japánok homlokon, oldalt még inkább átszúrhatják. És nincs előnye a csatában. Szóval nehéz szamurájokkal harcolni.
  És itt jön az E-100. Nagyon csúnya autó. Páncélja minden szögből erős, a fegyvere pedig nagyon erős, 150 mm-es. Darabokra töri a szovjet autót. A japánokon pedig nehéz áttörni. 210 mm deszkapajzsokkal.
  A homlok pedig 250 milliméter.Tehát egy ilyen kolosszuson nem lehet áttörni.
  A T-54-es tank közeledik. Ne szúrja a japán homlokát. Megnyomom, hogy megcsípjem az oldalát, aztán egyszerűen lelőtték.
  A fegyver erős, de a tűzsebessége kisebb. És a pontosság csökkenti a kalibert is.
  Tehát virtuóz manőverezés szükséges Eurázsiától. Hogy ne adj isten, ne üssenek el.
  A lány ezt énekelte:
  - Oroszország a mi nagyhatalmunk,
  Oroszország a mi nagy országunk...
  Hatalmas akarat, megbízható dicsőség,
  Örökké a tiéd!
  Elena felpofozta a japán E-50-et, és megjegyezte:
  - A Szovjetunióban élünk, nem Oroszországban1
  Eurázsia egyetértett ezzel:
  Igen ám, de a lényeg ugyanaz!
  Így elkerülték a lövéseket, és magához a tankhoz csúsztak. És közvetlenül az oldalba, azon a részen, ahol nincs alacsonyabb lejtő, és a pajzsokba, a hordó alatti kaliberből fúrsz be.
  És az E-100 robbanni kezd és felrobban. És hogyan jön ki mindez.
  Oroszország Sztálin alatt erős és a légi közlekedés, a tankok, és részben még a flotta is.
  Eddig azonban a Szovjetuniónak nincs túl sok nagy hajója, de rendesen kicsiket állítottak fel.
  A rombolón pedig az egész legénység csak lányokból áll. És alaposan megcsépelik a japánokat.
  És hajóik minden további nélkül összeomlanak.
  A lányok körbe-körbe szaladgálnak, és csupasz lábujjakkal ágyúgolyókat küldenek.
  És hogyan villog a csupasz rózsaszín sarkuk.
  Sztálinida, a legénység parancsnoka elvette és énekelte:
  - Dicsőség Szent Szülőföldünknek!
  És ismét szovjet fegyverek kalapálják a japánokat. És most az egész szamurájcirkáló felrobban. És a sárga katonák megfulladnak.
  Újra jön a harc...
  Az első hat hónapban a Felkelő Nap Országa által ellenőrzött terület felére csökkent.
  És minden fronton voltak győzelmek.
  A Vörös Hadsereg elfoglalta Dél-Szahalint, és a Kuril-szigetekre költözött. Megtámadták Mandzsúriát is. És harcolt Port Arthurért.
  És a város elleni támadás nagyon heves volt.
  Alenka megküzdött a japánokkal, és fogát tátva kotyogott:
  - Győzni fogunk!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, és felrobbantotta a szamuráj tarackot.
  Anyuta is lőtt. Összetörte az ellenséget, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  Alla pedig vad dühvel kalapált, és nyikorgott:
  - Új határokért!
  És szintén csupasz lábujjakkal, mintha kalapálnának.
  Maria csipogott és morgott:
  - Sztálinért!
  És teljes erejükből ütöttek...
  Olimpia is puszta ujjakkal küzdött, hogyan vágja le az ellenséget, és hogyan morzsoljon össze.
  Port Arthur elesett... És ez egy hangzatos győzelem.
  Még három hónapig más helyeken folytak a harcok... Eljött az 1953-as év... A benne zajló csaták nagyon kegyetlenek.
  A szovjet csapatok megpróbáltak partra szállni Japánban, de az önvédelmi egységek lelőtték őket.
  A tengeren sem csitultak még a harcok...
  A lányok igazi lovagként harcoltak.
  És persze mezítláb voltak és nagyon szépek, lebarnultak. És hogyan verték bombákkal a japánokat.
  A többi lány pedig harcol. Például Anastasia Vedmakova. Olyan harcos lány, és olyan csodákat tesz a MIG-5-ön.
  És lelő egy másik gépet, ezúttal a japánt, egy 37 mm-es ágyúval.
  A pilóta egy fürdőruhában harcol, és rendkívül agresszív lány. És rendkívül pontosan lecsap az ellenségre.
  És mindegyik lövése eltalálta a célt.
  Anasztázia csicseregve énekelte:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs szebb nő az egész univerzumban...
  Szoríts erősebb lovagi géppuskát,
  Halj meg az istenadta Oroszországért!
  A japánok ellen harcoló Akulina Orlova, fogát feszegetve ellenkezik:
  - Nem! Inkább hagyd meghalni az ellenséget, és élni fogunk!
  És eszébe jutott, hogyan kínozták meg például a partizán Larát a japánok. És ezt a lányt mezítláb hajtották át a havon. És csak nevetett a hóhérokon. Még akkor is képes volt visszatartani fájdalmas kiáltását, amikor széles, vörösen izzó vascsíkokat tettek fel csupasz, fagyos talpára. Annak ellenére, hogy a beharapott ajak vérzett.
  Ez a partizánlány, Lara volt.
  És nagy szíve volt. És tűrte, amikor szögesdróttal verték, áram haladt át a testén.
  Szóval nem mondott semmit. Nem lőtték le, hanem egy kőbányában lévő haláltáborba küldték.
  Lara ott sem tört össze, bátorsággal és hősiességgel telve folytatta útját.
  Akulina Orlova lelőtt egy másik japán gépet, és ezt énekelte:
  - A végsőkig harcolni fogunk az ellenséggel,
  A katonák tettei nem számítanak...
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni -
  Sátán elpusztul!
  De most már eljött a március... Sztálin meghalt. A diktátor és a hódító uralmának dicsőséges korszaka véget ért. Beria lett az utód. Sztálin még egy végrendeletet is hagyott, hogy Lavrenty Palics legyen az Állami Védelmi Bizottság elnöke és vezetője.
  Május 2-án pedig a németek és a szovjet csapatok elfoglalták Japán fővárosát, Tokiót. 1953. május 9-én pedig a Felkelő Nap Országának megadása következett, és a háború győzelemmel végződött. És minden jónak és kellemesnek tűnt.
  1955. április 20-án megtörtént az első emberes küldetés a Holdra. Az emberiség előtt az egész határtalan kozmosz tűnt.
  De 1957. április 20-án Hitler háborúba lépett a Szovjetunióval. Már mindent irányított, és már csak egy hatalom maradt az útjában.
  Ki fogja megállítani Hitlert?
  Lavrentij Beria megerősödött a hatalomban. Ő grúz, és ez többé-kevésbé olyan, mintha Sztálin árnyéka illett volna az emberekhez.
  És itt jön a háború...
  A németek erősek, és a világ minden tájáról vannak csapataik. A Szovjetunió szintén erős, de technológiában alulmúlja a Wehrmachtot.
  Az IS-10-es harckocsi megjelent ... IS-11 és IS-12, de ezek a gépek viszonylag könnyűek ötven tonnával, csak a fegyver erősebb és hosszú csövű az IS-11-hez 122 mm, az IS- 12-130 mm. És csak az IS-15-öt tették erősebb harckocsivá, mint az IS-7. 152 milliméteres és egyben hosszú csövű, mintegy száz tonna súlyú fegyvere volt.
  Megjelent a T-55 is. Erősebb, 105 mm-es kaliberű és jobban védett fegyverekkel.
  Kezdetben a németek sikeresen haladtak előre. A tankjaik fejlettebbek, akárcsak más járművek. És ami a legfontosabb, sokkal több erő.
  Három hónapig tartó makacs és heves harcok során a nácik elérték Moszkvát. És még messze van a tél...
  Lady Armstrong folytatta a harcot társaival együtt.
  Négy lány harcolt a Goering-5 harckocsin. Angol nők a Wehrmacht szolgálatában. És egyáltalán nem könnyű nekik. Harcolnunk kell a bolsevikokkal, akik fanatikusan és ügyesen is harcolnak. Ne engedje meg Nagy-Britanniának a leszállást.
  Jane egy precíz lövéssel megsértette az orosz ágyút, és kotyogott:
  - Az élet egy pillanat, a múlt és a jövő között!
  Gringeta, ez a mezítlábas tüzér, bevetette a fegyvert, lőtt és lelkesen sziszegett:
  - Mi egy saslány vagyunk!
  És a lövedéke közvetlenül a szovjet tarackba ütközik. Igen, a lány tényleg szuper. És sorra elpusztít mindenkit.
  Malanya is rúgott, csupasz lábujjait használva. Megsemmisített egy orosz fegyvert. Harci készletek felrobbantását okozta. Íme, milyen egy lendületes lány. És csiripelt:
  - A jövő fényes lesz... A háború véget ér, hiszek benne!
  Matilda kétkedve mondta:
  - Van egy olyan érzésem, hogy már több mint egy évszázada ütjük egymást. Minden harc, harc és harc!
  A gyönyörű Jane nevetésben tört ki, és szellemesen megjegyezte:
  - Jobb a harc, mint a nullák!
  És ismét eltalálta a szovjet fegyvert egy pontos lövéssel. Ő itt tényleg egy lány. A biztonsági rés pedig megfosztja az oroszokat.
  A verekedés előtt a lányok pihentek egy kicsit a kocsmában. Bajor sört ittunk, zsíros sertés- és bárányhúst ettünk. Aztán meghívtak egy tucat fiatalabb férfit, és együtt mulattak velük. És ez vicces és nagyon élvezetes.
  Amúgy a lányoknak jó. És ez az öröm az erős és meglehetősen fiatal testek számára.
  Azonnal megnő a csata előtti energiatöltés. És húz, a legvalóságosabb bravúrokra! Aztán a harcosok mezítláb nyomják meg a gombokat, és kolosszális eredményeket ütnek ki.
  Most megrohamozzák Moszkvát. A város pedig nem akarja megadni magát. Az oroszok olyan makacsok. Valóban úgy tűnt, itt az ideje felismerni, hogy helyzetük reménytelen, és átadni magukat a győztes kegyének. Szóval nem. Kitartanak. Mutassa be hajthatatlan hősiességét. És kapaszkodj, ahol úgy tűnt, nincs esély, ott nincs kitartás.
  A britek például a londoni csatában nem voltak ilyen makacsok. Gyorsan feladták. És most egy csapatban harcolnak a nácikkal!
  És akkor? Csináld saját karriered!
  Jane fehér lovon érzi magát, és meglehetősen magabiztos. Meg akarom mutatni magam a lánynak a legmagasabb nézőpontból. És rázza meg jól az oroszokat. Hogy ő maga is igazi királynő legyen.
  A harcos újra tüzel. Eltalálja az orosz ágyút, és szenvedélyesen mondja:
  - Hamarosan paradicsom lesz a bolygón!
  Milyen szép testű lány, de sötét tetteket csinál.
  Gringeth tüzére sem kisasszony. Kalapáccsal összetört egy 152 mm-es tarackot, mint egy jégkockát. Ilyen fürge és csillogó lány. Valószínűleg nem találsz szebbet. Bár ... Izmos lány, kissé rusztikus és egyszerű vonásokkal. Piros, sűrűnek tűnik, de egy csepp zsír sincs a testben. Egyszerűen olyan marha.
  Nagyon szereti a szexet, és soha nem alszik egyedül. Szereti, ha erős testét férfi kezek ráncosítják. Gringeta nagyon csinos lány. De mit csinál. Ismét eltalálta a szovjet üteget. Itt a barom...
  Gringeta nevetve énekelte:
  - A lakomán nem volt bor, de a Sátán vodkát csinált!
  És megmutatta a nyelvét.
  És ismét a "Goering" -5 harckocsi célzott tüzet vezet. A benne szereplő harcosok pedig nagyon csábítóak. Egyszer hibáztak és háromszor találtak el. Aztán csupasz talppal verték meg egymást! És kifosztották a fogukat.
  A megszállt Nagy-Britannia lányainak öröme azonban rövid életű volt. Itt van az egyik mezítlábas lány, aki aknát tudott tolni a hernyó alá. A megsemmisülésnek ez az ajándéka pedig olyan sikeresen lezajlott, hogy több korcsolyapálya azonnal szétrobbant. A hatalmas, hetventonnás harckocsi pedig azonnal elvesztette mozgékonyságát.
  El kellett vinnem az autómat javításra. A cserét a helyszínen egy speciális csapat végezte.
  Igen, a "Goering" -5 nem hasonlítható össze az AG piramis családjával. De az ilyen, a legrosszabb fegyvereket az angol lányok kapták.
  De itt a szovjet lányok harcolnak.
  Már 1957 augusztusa. Moszkva teljesen körül van zárva, helyzete reménytelennek tűnik.
  Alyonka harcol az IS-15-ön. A szovjet tervezők erőteljes fejlődése. Az elülső páncél 500 mm-es ferde. Ne törje át a németeket. És alig több mint száz tonna. És egy 3200 lóerős gázturbinás motor. És egy ágyú, amely távolról képes áthatolni a német piramis tankokat.
  Alyonka csupasz lábujjakkal csapkodta a német autót, és nyikorgott:
  - A nagy Oroszországért!
  És a szépség csiripelt.
  Anyuta is, hogyan kell legyőzni az ellenséget. És a csupasz lábujjait is használja, és messziről átszúrja a tankot, és visít:
  - A hazáért!
  A fegyver csövének hossza 120 EL, ami lenyűgöző. És egy lövedék uránmaggal. Ennek a tanknak tizenkét géppuskája is van, amelyek nagyon erősek.
  Alla is rárontott a nácikra, és azt kiabálta:
  - Szovjetuniónkért!
  Maria is fogta és megvágta a nácikat, és ezúttal skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját, és csicseregve:
  - Oroszország anyáért!
  Az olimpia is olyan, mint egy vágás az ellenségen. És letépi a német tank tornyát, és nyikorog:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  A szovjet tank nagyon harciasnak bizonyult ...
  De sajnos az erők egyenlőtlenek...
  Nagyon egyenlőtlen...
  De a lesben ülő lányok elkapják a pillanatot.
  Elizabeth megsimogatta a hasizmokat. Aztán egy csupasz sarok segítségével pontos lövedéket küldött az ellenségre.
  És pontosan célba találja az ellenséget.
  És ő üvöltött:
  - Erősebb harcos, szorítsd meg a géppuskát,
  Érdekes eredmény születik!
  Elena gyilkos halálos ajándékot küldött a célpontnak, és megjegyezte:
  - Hitler hiába bökte ránk a fejét. Bármennyire is visszavonulunk, nem adjuk fel!
  Ekaterina is lőtt, áttörte a célpontot, és megjegyezte:
  - Nem kalapálunk szöget, de valami lényegesebbet kell tenni!
  Evrasiya gépfegyvereket adott, és kiadta:
  - Oroszország az iga alatt nem hajlik meg, seregünk nem adja meg magát!
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - Nem! A Vörös Hadsereg nem adja meg magát!
  És csupasz sarkával lövedéket is küldött a célba. És jól és pontosan kiderült.
  Minden áron ki kell tartanunk. Itt a nácik megkínozták az úttörőt.
  Meztelenre vették a fiút. Aztán elkezdték verni egy izzó dróttal. Súlyosan ütöttek, amíg eszméletemet elvesztettem. Majd felöntöttük sós vízzel. Hogy a fiú mennyire sikoltozott kínjában. És már megint fáklyákkal sült. Aztán fogták, és egy izzó rudat a végbélnyílásba mártottak.
  Ilyen kegyetlenek voltak a Fritzek. Egy másik szórakozásuk a sarkuk sütése. Az egyik komszomol lány talpát olajjal bekenték, alatta egy tűzhelyet gyújtottak fel. És a lány sikít a rettenetes fájdalomtól. A nácik pedig sütik és énekelnek maguknak egy dalt.
  És mit nem tettek még meg. És a lányok mezítláb ujjai eltörtek, a fiúk pedig feloldódtak savban, és elevenen letépték a bőrüket.
  Elizabeth ismét lőtt. Eltalálta a célt, és üvöltött:
  - Soha nem adjuk fel!
  És Elena egyetértett ezzel:
  - Soha ne add fel!
  És csupasz lábujjai segítségével lövedéket küldött a célpontra.
  Elvittek egy másik tankot, és kigyulladt, mint egy fáklya...
  Catherine agresszíven megjegyezte:
  - Világbajnokok leszünk!
  És csupasz sarkával újabb lövedéket küldött a célpontra.
  De sajnos, minden szeptemberi hősiesség ellenére Moszkva elesett. Októberben pedig a németek már elérték az Urált. Délről pedig elfoglalták Közép-Ázsiát. 1957 decemberére pedig teljesen elfoglalták a Szovjetunió teljes területét.
  Ezzel véget ért a világhódítás.
  1959. április 20-án népszavazást tartottak a monarchia és a Harmadik Birodalom világbirodalmának létrehozásáról. Ez egybeesett egy űrhajós első Mars-repülésével és a Harmadik Birodalom új vívmányaival. Hitler pedig megkapja a szupercsászár címet.
  Úgy tűnt, minden célt sikerült elérni.
  De 1961 májusában Hitler lezuhant egy repülőgéppel, és ragyogó és hosszú uralkodása megszakadt.
  De a legidősebb fia már felnőtté vált, a Führer-dinasztia pedig stabil és erős lett. És most a Harmadik Birodalom meghódítja az űrt.
  Minden nemzet egyenlő jogokat és állampolgárságot kapott az új birodalomban.
  És az emberiség a Fényesebb Jövő felé halad!
  
  NAPOLEON GYŐZELEME VÍZI ALATT
  Napóleon megnyerte a waterlooi csatát. A csata idején nem kapott rohamot, és a britek vereséget szenvedtek. És akkor a németeket is megverték Blucher vezetésével. Aztán a franciák átvették Hollandiát.
  Ismét legyőzte a poroszokat és az osztrákokat. Oroszország nem akart belépni a háborúba. Sándor cár volt az első, aki belefáradt a harcba, és nem akart vért ontani.
  Napóleon Bonaparte is hajlott arra, hogy ne húzza el a háborút. Miután ismét többször vereséget mért a szövetségesekre, békét kötött velük. Franciaország megkapta Olaszország és Hollandia egy részét, valamint néhány németországi földet, és megnyugodott.
  Egy ideig persze... Napóleon a húszas években megtámadta Algériát és meghódította. Aztán átvette Marokkót. Megkezdődött a császár terjeszkedésének afrikai korszaka. Napóleon Afrikában harcolt, és csapatai ismét eljutottak Egyiptomba és Szudánba.
  Napóleon beépült Afrikába... De Európába még nem mászott fel. A császár elég sokáig élt akkoriban. És meghalt 1840-ben, hetven évesen, harminchat évet töltött császárként, és összesen negyven évig vezette Franciaországot! Ez egy nagyon hosszú és dicsőséges uralkodás. Alatta Franciaország győzelmeket és megszállást egyaránt átélt. Afrika nagy része, beleértve Szudánt és Nigériát is, francia gyarmattá vált. Ráadásul a napóleoni marsallok Indokínát is meghódították.
  A Bonaparte-dinasztia megerősödött. II. Napóleonnak is voltak gyermekei, és meglehetősen érett korában lépett trónra. És dinasztiája folytatta dicsőséges felemelkedését. 1848-ban Franciaország az ausztriai forradalom előnyeit kihasználva elvette Olaszországot a Habsburg Birodalomtól. Ezt követte a háború Oroszországgal és Nagy-Britanniával.
  A franciák az osztrákokkal együtt legyőzték az oroszokat. És sok földet birtokba vettek. Beleértve Ukrajnát is. II. Napóleon megalapította a Nemzetközösséget, és testvérét ültette a trónra. Oroszország a kisebb hatalmak kategóriájába került. II. Napóleon folytatta hódításait, és újabb Poroszországot és Ausztriát foglalta el. És ott is elhelyezik rokonaikat, megveszik a lábukat Európában. Nagy-Britannia tiltakozni próbált, de megverték...
  Amikor Amerikában kitört a polgárháború, II. Napóleon beavatkozott a déliek oldalán. És nyert... Franciaország is folytatta Afrika meghódítását, és átvette India irányítását. A tengeren a franciák erőforrás-fölényben voltak a britek ellen, mint az elefánt Moskával. És még magát Nagy-Britanniát is elfoglalták azzal, hogy 1873-ban partra szálltak a kontinensen.
  Franciaország átvette Ausztráliát és Kanadát is, és szuperhatalommá vált. 1881-ben meghalt II. Nagy Napóleon is. És III. Napóleon trónra lépett. Utána Franciaország folytatta csapatainak mozgatását a világban. Konkrétabban, volt egy kampány Moszkva ellen, és végül mind Oroszország, mind az Egyesült Államok beadta magát. És háború volt Kínában. 1904-ben, III. Napóleon halála után IV. Napóleon lépett a trónra. A következő évben elfoglalta Japánt, és néhány évvel később befejezte Kína meghódítását. Ekkor kezdődött Latin-Amerika inváziója. Ötödik Napóleon, aki 1933-ban uralkodott, befejezte a világ összes országának meghódítását és egy világbirodalom létrehozását. 1937-ben megtörtént az első emberes repülés az űrbe. 1945-ben az emberek a Holdra repültek. És 1957-ben a Marsra, a következő évben pedig a Vénuszra.
  Az űr meghódítása volt. A huszadik század végén már a Naprendszer összes bolygóját meglátogatták az űrhajósok, sőt egyes helyeken - a Holdon, a Marson, a Vénuszon - településeket alapítottak.
  2021-ben pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció repülése. A multinacionális és hatalmas francia birodalom átvette az irányítást az egész világ és a naprendszer felett. És az ő álmai hatalom az Univerzum felett!
  
  
  A vízesések ÚJ KALANDJAI AIVENGO VILÁGÁBAN
  Bár Rebeccát a bátor Ivanhoe mentette meg a kivégzéstől, története nem ért véget. Valamint kaland. Isaac minden bizonnyal mindent megtett. És elkezdte visszakövetelni a Rebeccától elvett ékszereket és drága keleti ruhákat. De természetesen elutasították.
  Ami már a rend tulajdona, akkor az, és a zsidók nem kötelesek bejelenteni.
  Rebecca tehát mezítláb töltött egy kis időt hűvös időben, és csak zsákvászon köntösben. Igen, a kivégzés előtt mezítláb volt, levetkőzött, és egy kolostori cellába zárták. Hideg volt és nyirkos, és patkányok voltak. Itt Rebecca olyan elaggott és sápadt volt.
  A hűvös időben a kazamatában és az utcán való mezítláb tartózkodás oda vezetett, hogy a lány megfázott és megbetegedett. Isaacnak pedig sürgősen orvosokat kellett fogadnia. Így jól elköltötte, beleértve a váltságdíjat a rablóknak.
  És kerestem a módját, hogy valahol pénzt keressek és keressek. Sőt, Oroszlánszívű Richárd bejelentette, hogy a koronázása kapcsán grandiózus lovagi tornát rendeznek. A győztes pedig nagy jutalomban részesül.
  Abban a pillanatban, ahogy Isaac hirtelen meglátott egy fiút rövid nadrágban, mezítláb, derékig meztelenül, de nagyon izmos. Izmai nagyon szépek voltak, és mélyen kirajzolódnak a cserzett bőr alatt. A középkor mércéje szerint a fiú egyáltalán nem volt kicsi, hanem gyerekes, kerek arcú. Egyértelmű, hogy ez még egy gyerek, aki ha felnő, nagyon erős testalkatú férfi lesz.
  Isaac mosolyogva kérdezte a fiútól:
  Mit akar a fiatalember?
  A fiú mezítláb taposva azt mondta:
  - Részt akarok venni a lovagok tornáján! Egyúttal segíts beteg lányodnak!
  A gazdag zsidó meglepődött:
  - Orvos vagy?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  "Fiatalos megjelenésem ellenére már rengeteg tapasztalatom van a gyilkolásban. És az orvostudományban is! És teljesen ingyenes!
  Isaac lelkesen válaszolt:
  - Csodálatos! Hát akkor. Erős izmaid vannak, de vajon elég lesz-e a tornán való részvételhez?
  A fiú mosolyogva mondta:
  - Hozz nekem egy patkót!
  A gazdag zsidó összeráncolta a homlokát.
  - Miért!
  A fiú magabiztosan mondta:
  - Megtöröm!
  Isaac felmordult:
  - Oké, elhiszem! Nagyon szép izmaid vannak, keleten örülnél, ha eladnák a szultán háremének!
  A fiú válaszul felugrott, többször megpördült a levegőben és felüvöltött:
  - Nem adom fel!
  A zsidó meglepetten füttyentett:
  - Milyen gyors és fürge vagy! Oké, adok neked egy lovat és egy páncélt lándzsával és karddal a versenyre. Mindezt csak te adod vissza nekem hármasikrekben!
  A fiú bólintott.
  - Nos, mert a ló, a fegyverek és a páncél a győztesé. Ebben a tekintetben lehet harcolni.
  
  Nagyon örült, Isaac azt mondta:
  - Nagyszerű fiatalember... Mi a neved?
  A fiú szerényen válaszolt:
  - Oleg Rybachenko! Harcos vagyok, aki segíti a gyengéket, és általában Oroszországot szolgálja. De ebben az esetben azért jöttem, hogy megmentsem a lányát. Mivel a hörghurut a középkor mércéje szerint nagyon veszélyes betegség. És kevés ügyes orvos van, aki megmentheti a lányt!
  Isaac mosolyogva válaszolt:
  - Sokkal idősebbnek nézel ki, mint amilyennek látszol?
  A fiú bólintott.
  - Igen, már sok éve! Nehéz megszámolni is, hányan, hiszen különböző világokban utazom és élek. De annyi eseményem és benyomásom volt.
  Zsidó megjegyezte:
  - RENDBEN! Menj és gyógyítsd meg a lányomat! Addig is küldök egy lovat és páncélt. Igen, és most méri a növekedést. Úgy tűnik, csak egy fiú vagy, de elég nagy és széles vállú. Olyan magas, mint Ivanhoe, és talán szélesebb leszel a vállakban!
  Oleg bólintott, és így szólt:
  - A lánya kezeléséhez alkoholra, zsírra, egy tucat kis csészére van szükségem. - Látva, ahogy Isaac arca eltorzult, a fiú sietett hozzátenni. - A csészék csak egy ideig. És jó lenne borzzsírt is találni. A fiú kacsintott. És a lányod olyan jó lesz, mint újkorában!
  Isaac egyetértően bólintott.
  - Igen, csak egy kis bűvész! Nos, minden készen lesz, menj és mentsd meg a lányomat.
  A fiú mezítláb, kerek, rózsaszín és teljesen pormentes sarkú cipőt villantott.
  Nyüzsögni kezdett Rebecca körül. A lány sápadt volt és köhögött. Valóban, a halhatatlan fiúval ellentétben ő nem volt hozzászokva a hideghez. Egy déli ország lánya, Nagy-Britannia őszén, mezítláb és egy köntösben töltötte az éjszakát egy nyirkos és hideg cellában, és pár napot a friss levegőn. Itt és megbocsátani nem sokáig.
  És most bankokat kell tennie rá - a leghatékonyabb népi gyógymódra, amely sokat segít.
  Rebecca bőre meglehetősen sápadt és nem cserzett. Meztelenül zavarba jött egy jóképű izmos fiú előtt.
  Oleg Rybachenko ajkához tette a mutatóujját:
  - Orvos vagyok! Ne félj tőlem!
  És a lány visszamosolygott.
  A fiú, akinek már volt tapasztalata, dobozokat rakott neki. A lány összerándult.
  De Oleg gyengéden megsimogatta, leütötte a karcos talpakat. A szokatlan lány végigment az ösvényen, mezítlábát kavicsok szúrták ki. A kivégzésig vezető út pedig nagyon fájdalmasnak bizonyult egy gazdag lány számára, aki nem szokott cipő nélkül lenni.
  A fiú, aki állandóan mezítláb futott, megjegyezte:
  - Gyengéd, olyan gyengéd!
  És konzervdobozokat tett rá, amiből a lány hátán voltak a nyomok. De a bankok kihúzták a betegséget. Így hát Rebecca kapott egy kis tejet mézzel, és elaludt.
  Ezt követően Oleg parancsot adott a szobalánynak, hogy továbbra is adjon tejet mézzel és malikkal, valamint borzzsírral.
  És sietett a tornára. Ki kell dolgozni mind a lovat, mind a páncélt és a fegyvereket.
  A zsidó, bár kapzsi, nem hülye. És a ló jó volt, és a páncél a fegyverekkel nem volt rossz. Oleg bemászott a páncélba, és kínosan érezte magát bennük. A meztelen harc sokkal ügyesebb lenne. De vannak versenyszabályok: mindenkinek páncélban és lóháton kell lennie. Itt harcolj meztelenül karddal, majd Oleg Rybachenko egész hadseregeket irtott ki kardokkal.
  A fiú fehér lovon száguldott, és alig várta a csatát.
  A tornát Londonban rendezték meg. Ivanhoe már felépült sebeiből, és a torna egyik favoritjának számított. Oroszlánszívű Richárd harcra készült. Más országok katonák érkezése is várható volt. Különösen Alba hercege: egy hatalmas harcos Spanyolországból. Guise francia herceg, bárók Németországból. Sok harcos. Még a távoli Oroszországból is megérkezett Ruszlan herceg. Pontosabban nem Oroszországból, hanem a Kijevi Ruszból.
  Tehát az ábrázolás itt szilárdnak bizonyult. És ez egy példátlan torna volt díjakkal.
  A győztesnek egy egész láda aranyat kellett volna kapnia, amit Oroszlánszívű Richárd Palesztinából hozott. És ez a láda legalább egy tonnát nyomott.
  Tehát akik harcolni akarnak - láthatóan, láthatatlanul.
  A torna a nagy létszámra való tekintettel kuparendszerben zajlott.
  Oleg Rybachenko egy különleges lovagtáborba érkezett. Páncél és egy ló, ez egy bérlet, de senki nem kér dokumentumokat.
  A fiú a táborban töltötte az éjszakát. Este egy könnyed erényes asszony jött hozzá. Látva, hogy előtte még elég gyerek és nagyon szép, bólintott:
  - Kiszolgállak fiú ingyen!
  Oleg egyetértően bólintott, és megjegyezte:
  - Nem fogod megbánni, nagyon tapasztalt vagyok!
  Évek óta először a prostituált valószínűleg több igazi orgazmust is átélt, és még fiatalabbnak is nézett ki. Elégedetten távozott. Hamarosan újabb lányok jelentek meg. Oleg megjegyezte:
  - Fizetned kell a szexért! És duplán a nagyszerű szexért! Egy aranyérme minden orgazmusért!
  A prostituáltak készségesen beleegyeztek... Oleg tisztességes pénzt keresett, de egyik napról a másikra lehunyta a szemét. Jöttek a lányai és egy nő. Általában fiatalok és szépek, de elkaphatja a fertőzést. Igaz, Oleg egy halhatatlan kölyök, és a fertőzés nem viszi el.
  De egy kicsit kimerültem a harc előtt...
  Aztán megszólal a trombita, és reggel kezdődik a torna. Itt a lovagok szétszélednek a mezőn. Sok harc kell hozzá. Választható tompa vagy éles hegyek. Minden mást sors dönt.
  Oleg a német báróval vívott első csatában elesett. Nagyobb és nehezebb volt, mint a fiú, és meglehetősen tekintélyes harcos.
  De a terminátor fiú tapasztalt és technikás. És hogy ne üsse le egy lándzsa, kissé oldalra tolja a pajzsot, és lágyítja az ütést. És elülteted magad a test megfordításával.
  Oleg nagyon erős, és az ellenséget lelőtték a lovával együtt. És a fiú füttyentett. Sok csatán ment már keresztül különböző univerzumokban. És harcolt a Harmadik Birodalommal egy párhuzamos univerzumban, amelyben a nácik először elfoglalták az egész világot, és csak azután támadták meg a Szovjetuniót. És ez erős lépés volt a részükről.
  A fiú pedig együtt harcolt Margaritával, a halhatatlan lánnyal, aki szintén egykor már felnőtt volt. És velük négy gyönyörű és szintén szinte halhatatlan lány. Hat szupermen harcolt egy hadsereggel, amely szinte az egész világot elfoglalta. És kolosszális hősiességről tett tanúbizonyságot.
  És most a bajnokság. Ez nem olyan nehéz üzlet. Egy szuperfiúnak pedig nem akadály egy álmatlan éjszaka prostituáltakkal.
  A gyerek megkapta az első díját: egy lovat, fegyvereket és páncélt. Általában a lovagok pénzért váltották ki őket. Tehát ha jó harcos vagy, akkor a versenyen való részvétel előnyös az Ön számára.
  Aztán újabb csata... Ezúttal a sors hozta Olegot Alba hatalmas spanyol hercegéhez. Spanyolország legjobb harcosának tartották. Érdekesebb lett volna a vége felé harcolni vele, de sok sok.
  Az ellenség óriási volt, és háromszor nagyobb súlyú volt, mint Oleg. A lándzsaharcban a súly jelentős hendikep. Az Alba melletti ló pedig huzat. Lehet, hogy egy ilyen tetemet triviális lenne összetörni.
  Olegnak nem volt sok tapasztalata a versenyeken. Általában egy kicsit másképp harcolt. De a terminátor fiú általános harci tapasztalata kolosszális.
  És így elment. A lándzsák élesek és élesek.
  Alba nagy sebességgel nekirohant. Lova, bár igásló, nagyon mozgékony. Oleg azonban sokkal gyorsabb, mint maga az óriás Alba. És amikor a fiú közeledett, otthagyta a lándzsát, és az ellenséget a szemellenzőben találta el. Az ütés zúzós, és a hajótest gallérja alatt. Alba leszállt erős lováról és lezuhant. Még néhány fog is kiesett.
  Oleg győzött, és mosolyogva mondta:
  - Értékes ajándék az esküvőre!
  A győzelem észrevehetővé tette a fiút. Oroszlánszív király maga fogott vele kezet, és megjegyezte:
  - Erős harcos vagy! Honnan jöttél?
  Oleg mosolyogva válaszolt:
  - Engedd, amíg felséged csendben marad!
  Itt a lovagok harmadik csatája. Nos, három csata egy nap sok, talán még négy is lesz időre.
  Oleg most egy angol vadászgéppel küzdött. A helyi lovag nem akkora, mint Alba, és óvatosnak tűnt.
  De láthat egy tapasztalt és erős harcost.
  Oleg megszokásból szétszórta a lovát és ütött, betette és elfordította a testet, és persze ő maga is távolodott a lándzsától.
  Ismét könnyedén leütötte az ellenséget. Nem nehéz, és önbizalmat kapsz.
  Tehát a harmadik lovag vereséget szenved.
  Ideiglenes szünet és a győztesek lakomája. A résztvevők száma csökkent. És sokat ettek.
  Oleg levette a sisakját. Sokan meglepődtek, hogy ilyen fiatal, még a bajusza sem nőtt meg.
  A fiú elég sokat evett, és kicsit elnehezedett.
  Következő ellenfele Franciaország legjobb harcosa volt - Guise hercege.
  Nos, miért ne félne a farkasoktól az erdőben.
  Guise hercege nagyon ügyes volt, technikás, nagy termetű, magas, széles vállú.
  Úgy tűnik, okos harcos.
  Oleg Rybachenko úgy döntött, hogy egyszerű módon legyőzi őt.
  Amikor a lovasok szétszóródtak, majd elkezdtek közeledni. De Guise cselezett a lándzsával, és megpróbálta eltalálni a fiú testét, a pajzs mellett. De Olegnek abszolút reakciója volt, és sikerült elmennie, és ő maga belerakta a lándzsát a ládába, hogy az eltörjön. Természetesen testet adott hozzá.
  De Guise pedig olyan erősen repült és zuhant, hogy a vér kiömlött a szájából. Itt a csapás.
  A fiú kuncogott, és megjegyezte:
  - Ne zsarnokoskodj!
  Ez volt a nap utolsó küzdelme. Még négy van hátra a következőre.
  Oleg örült.
  De nem volt ideje pihenni. Ismét szeretetre jöttek, hogy elkapják egy kurva orgazmusát. Ráadásul váltságdíjat küldtek neki páncélért és lovakért. És de Guise páncélja például kavicsos volt, és az összegek jelentősek voltak.
  Természetesen Izsáknak is vissza kellett fizetnie az adósságot. Úgy tűnt, a zsidó elégedetlen önmagával. Hogy csak háromszor rendelte vissza az adósságot, de lehetett ötször, de akár tízszer is. Oleg azonban, látva, hogy a kapzsi zsidó szenved, újabb húsz aranyat adott neki Rebecca javára, ajándékba a lánytól.
  Aztán ismét prostituáltakat szolgált ki. És felemelte az árat két aranyérmére. De mégis sokan voltak, akik akartak. És jött néhány nemes feleség is. Mesés orgazmust is szerettek volna elkapni, vagy akár teherbe is esni egy ilyen dicsőséges lovagtól.
  Oleg Rybachenko ismét nem aludt egész éjjel, és dolgozott. De ez általában jó. Egy ilyen fiatal gigolo mennyi pénzt keresett.
  És még négy küzdelem a kupa átvétele előtt.
  Az első ellenfél pedig egy afrikai harcos. Nagyon nagy. Nos, csak egy óriási, nyolc láb magas. A kiló súlya pedig legalább húsz. A nyert súly miatt. Még csak nem is lovon, hanem egy hatalmas tevén harcolt. És mindenkit összetört.
  Mit lehet harcolni egy fekete emberrel. Oleg Rybachenko még örült is, hogy ellenfele ilyen óriás. Érdekes és izgalmas volt.
  Ráadásul a tét is megoszlott, és lehetett fogadni saját magunkra, és győzelem esetén legalább keresni valamit.
  Oleg énekelte:
  - A hit lovagja vagyok a vadak térdén,
  Oroszország ellenségei, lesöpöröm a föld színéről!
  Így hát a fiú fogta, és egy kicsit felkészült a csatára, olajjal bekente a pajzsot.
  Egy hatalmas fekete harcos támadta meg... Oleg feléje rohant. Az ellenség tevén van, és felemelkedik, mint a szikla. Igaz, egy ilyen harcost nem olyan könnyű lebuktatni.
  Oleg otthagyta az ellenség hatalmas sárkányát, és a páncélon találta el az ellenséget.
  A fiú lándzsája eltört, de az ellenség tántorogva ellenállt. Oleg füttyentett, a hadtest gallérja alatti hagyományos nem segített.
  A terminátor fiú kapott még egy lándzsát, és újra elváltak.
  Oleg úgy döntött, hogy ezúttal jobb lesz, ha az ellenséget a szemellenzőben találja el. Ez hatást ad, bár nehezebb lesz eltalálni.
  Az afrikai harcos ravasz volt, és ezúttal a lovag mellkasára irányította lándzsáját. De Olegnek, látva egy ilyen lehetőséget, sikerült oldalra mozdítania a lovát. Bár egy kicsit és megkarcolta a lovat. Oleg vad dühében lándzsával úgy megütötte, hogy a rácson áttörő védőrácson a hegy bejutott az agyba. Az ütés végzetes volt. Nem volt szabályellenes. A versenyeken részt vevő lovagok bizonyos százaléka, különösen az éles lándzsákkal rendelkezők, meghalt.
  Ez azonban váratlannak bizonyult. És az ellenség teteme leesett a tevéről.
  Dicsőséges győzelem. Csak a ló sérült meg könnyebben. Oleg pedig bekent egy hosszú karcolást gyógyító balzsammal. És ez természetesen nem tett hozzá egészséget a lónak.
  A következő ellenfél pedig Oroszországból. Ezúttal Ruslan herceg. Szintén nagyobb és nagyon mozgékony harcos. Oleg nem érezte magát túl vidámnak három álmatlan éjszaka után.
  Ellenfele azonban öt küzdelem után is érezhetően elfáradt.
  Oleg pontosan egy órára elaludt. Mélyen aludt, és álmodott valamit a múltbeli kalandokból.
  Igen, hat katona felvette a sztálini és a Führer korabeli nácikat, és tankokkal együtt alaposan megsemmisítette őket.
  Oleg Rybachenko meghajolt szablyájával, levágva a fasiszta katonákat. Aztán csupasz, fiús lábbal éles és éles tűket dob, megölve az ellenfeleket és a tankokat.
  Aztán újra, ahogy a csalogány, a rabló fütyül. És a kábult varjak egész pelyhei hullanak a náci csapatokra.
  A terminátor fiú vicsorgott:
  - Egy kisfiú talált egy lángszórót,
  Igen, ti fasiszták, jaj, nincs szerencsénk!
  Margarita is kétségbeesetten levágta a nácikat. Ugyanakkor mezítláb vékony korongokat dobált. Levágták Hitler pokoli napjának országának katonáinak fejét és a tankok törzsét.
  A lány egyszerre füttyentett, és felkiáltott:
  - A szent Oroszországért!
  És a varjak lehullottak, jégesőként verték a nácikat, és a tankok tömege égett.
  Nemcsak az örökkévaló gyerekek és a négy boszorkánylány harcolt. Az orosz Vörös Hadsereg harminc náci hadosztályával szemben hajthatatlan állóképességről tett tanúbizonyságot.
  Natasha eközben fogta, kardokkal aprította a malmot. Összetört ellenséges harcosok. Aztán mezítláb kilőtt egy újabb bumerángot. Elvágta a nácik torkát és a tankok törzsét.
  És a skarlátvörös mellbimbóból egy pulzár lángolt, énekelve:
  - Dicsőség a legnagyobb Oroszországnak!
  Zoya esélyt sem adott ellenfeleinek. Időnként feldarabolta, meghosszabbította a kardokat, a katonákat és a tankokat. Aztán csupasz lábujjaival mérgező tűket dobott. És miután karmazsinvörös mellbimbói villámok egész zuhatagát okádták, amelyek megolvasztották a német masztodonokat.
  A harcos ezt énekelte:
  - Oroszország a mi országunk!
  Mindig hűséges leszek hozzá!
  És hogyan lövell ki egy pulzár a lány köldökéből. Igen, zúzd szét a nácikat szakadt bőrdarabokba. És akkor felveszi a tankokat.
  Augustina esélyt sem ad a fasisztáknak. A terminátorlány rézvörös haja proletár zászlóként lobog a szélben.
  A csupasz, vésett lábak pedig nagyon halálos halálajándékot dobnak. Ami nem ad esélyt sem a Wehrmacht katonáinak, sem tankjai.
  Ugyanakkor a harcos a rubin mellbimbóiból kidobja a varázslatos plazmaolvadó fém égő darabjait. És ne felejts el üvölteni:
  - Dicsőség a szülőföldnek - kommunizmusban élni!
  Aztán a kerek köldökéből, mint a villám.
  Svetlana is a csatában van. Rendkívül menő lány. És karddal veri a nácikat. És csupasz, kecses lábakkal egész haláltőröket dobok. Hogy levágták a nácik fejét és levágták a nehéz és közepes járművek tornyait.
  És az eper mellbimbóiból akkor is koronakisülést fog kiadni. És ez tényleg több, mint halálos, különösen tankok és repülőgépek esetében.
  És a harcos a köldöktől is megadja magát a megsemmisülés ajándékának.
  És énekelni:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak! Isten megmenthet minket!
  Az orosz katonák pedig a híres Mosin puskából lőnek a nácikra. Pár géppuska is működik. A fegyverek tüzelnek. Az egyik első orosz, megnövelt teljesítményű "Andryusha" sugármozsár is üzemel.
  A szovjet hadsereg katonái jól felkészültek. Pontosan ütnek és nagyon fegyelmezettek.
  Oleg Ribacsenko, a nácik, gyalogosok, tankok, sőt repülőgépek lerombolása közben arra gondolt: hogyan tudott népünk veszíteni a nácikkal szemben ebben az alternatív valóságban?
  Ez teljesen szégyen! De az oroszok jobbak. A szláv katonák így szúrják ki szuronyokkal a kicsi, fehér és fekete katonákat, és robbantják fel gránátokkal a tankokat. Már csak egy kevés van hátra a győzelemhez. A királyi hadsereg pedig nagyon hősies. Itt van egy orosz, csupasz gyomorral, egy géppuskás lány, aki a német csapatokra lő. Rövid szoknyában és mezítláb ez a lány, de találóan küldi a golyókat.
  Oleg Rybachenko pedig karddal vág. És akkor ő is dob egy bumerángot csupasz gyereklábakkal, levágva az ellenséget és a tankokat. És amikor a fiú fütyül...
  És megint, hogy a varjak a nácikra fognak esni. A náciknak ezek után esélyük sincs. És támadó repülőgépeket is.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú nyikorgott:
  - Dicsőség kozmikus Hazámnak!
  Margarita, ez az örökkévaló lány is dögös a csatában. És szablyával vág, nagyon híresen. És hogyan fütyül, hogy egy csomó varjú felülről becsapódik, és áttör a nácik fején, meg a fasiszta tankok tornyainak nyílásain. És csupasz, gyermeki lábbal bumerángokat dobál úgy, hogy a pokolfasiszta nap országának harcosai tucatnyian hullanak alá.
  Marguerite kotyogott:
  - Kedves Oroszországom - a népek barátságos családja!
  Natasha karddal vágta a nácikat. Csupasz ujjaival megbökött egy csomó tűt. Elvették és megzavarták a nácikat, és felrobbantottak egy tucat tankot. A lány azonban nem felejtett el koronaváladékot indítani skarlátvörös mellbimbóiból.
  És hogyan lövik ki a villámot a köldökből halálos eredménnyel, különösen a tankok és a repülőgépek esetében.
  A lány felkiáltott:
  - Olyan szuper leszek!
  Zoya is vad csatában vív. És kardjai tomboló zivatarként csillognak, tüzes szikrák patakjai ömlenek és forró késsel vágják a tartályokat, mint vajat. A terminátorlány mezítláb pedig tűket dob, amelyek sünként pörgik a nácikat.
  És a megsemmisülés halálos pulzárjai kirepülnek a karmazsin mellbimbókból, és kiégnek belőlük a repülőgépek és a tankok. A harcos megjelenésében és tettében nagyon harcias.
  A szépség megvágja a nácikat, a repülőgépeket és az önjáró fegyvereket, nem ad nekik kegyelmet.
  És a verekedő lány felsikít:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Ágoston a csatában nem ismeri a békét, és heves düh forog benne. És úgy vágja az ellenséget, mint a káposztát szablyával. És a szeme smaragdként ég. A mezítláb pedig, mint a légcsavarlapátok, a megsemmisülés üzeneteit sodorja szét, amelyek széttépik a tankrepülőket.
  A rubinszínű mellbimbók pedig olyan mágikus plazmafolyamokat küldenek a náciknak, hogy semmi sem tud ellenállni neki.
  Ám amikor Augustinus köldökéből egy varázslatos villámsugár száll ki. És ellenségek egész tömegét fogja szétverni a tankokkal együtt.
  A lány a tüdejéből felsikoltott.
  - Dicsőség a Mindenható Istennek Rod!
  Szvetlana egy vad maffiával küzd. És a lány, hogyan kell lecsapni egy pillangóval. És mezítláb hogyan lehet elindítani egy új bumerángot, ami levágta az autók tornyait. Hiperosztályú harcos és természetes szőke.
  És hogyan fog kiszabadulni egy eper mellbimbóból a varázsfoltok cunamija. És elvette, és szétverte az ellenséget, mintha a jég összetört volna a kardcsapások alatt. És a köldökéből koronaváladékot robbantott ki. A tankok tömege megolvadt, sok repülőgép leégett.
  Svetlana a Twitteren írta:
  - A lány szeret ölni,
  Itt a lány!
  Oleg Rybachenko igazi titánként küzd. A terminátor fiú olyan elkeseredett harcos. És mezítláb gyerekes lábbal több korongot is elenged, amelyek ellenséget vágnak, a tankok féme olyan, mint egy vörösen izzó jégtű.
  És hogyan fut egy karate gyerek szélmalmot.
  És ha veszi és fütyül a tüdeje tetején. Hogy a varjak egész tömege veszi és zuhan le. És döngölni a náci harcosok fejét.
  És akkor kiköp a csőből... És leszakította egész száz fasiszta és repülőgépes tank férfitökéletét. Azok a fájdalom sokk vette és okochurilas.
  A kis író felsikoltott:
  - Az oroszországi kommunizmusért!
  Margarita vad dühében a nácikra fog köpni, és mágikus plazma patakok szálltak ki a száján. És egészen csontvázig felfalták a nácikat. És a tankok megolvadtak, és a repülőgépek belegabalyodtak a tüzes hálóba.
  A Harcos egy arany hajú lány.
  És mezítláb szúrós és halálos dolgokat dobál úgy, hogy a nácikról csak a széttépett húsdarabok repülnek el, a tankokról meg a törzsek.
  És a lányok is komolyan elváltak ...
  Még a bugyijukat is levették. Ezt követően a nácik pusztítása sokkal hatékonyabban ment.
  Natasha sorozatos csapásokat mért fehér és fekete katonákra. És most mezítláb több gránátot dob ki, és széttép egy egész zászlóaljat nácikat és egy nagy tömegű tankot. És akkor a skarlát mellbimbókból egy hullámot ereszt ki, amely pusztítást hoz a náciknak, mint a cunami csapatok zuhatagja, mind a gyalogságnak, mind a repülőgépes tankoknak.
  És a köldökből egy halálos villám, mint egy repülés, elégeti a náci csoportot, és belőlük csak elszenesedett holttestek maradtak, és velük együtt három tucat tank.
  És a végén, mintha a Vénusz kebeléből repülne ki egy gyönyörű lány, egy gyilkos pulzár, amely egyre nagyobb méretben elvette, felgurult, és elégetett egy egész ezred nácit és száz tankot, köztük néhányat. Egerek, egyszerre.
  A harcos felüvöltött:
  - A nagy kommunizmusért!
  Zoya fogott és végrehajtott egy kombinációt, élesen meghosszabbítva kardokkal, levágva a tankok tornyait. A külsőleg fiatal harcos pedig fogta, és korongokkal, borsóbombával keverve elindította. És sok japánt el fog szakítani. És akkor a málna mellbimbóiból kiveszi magát, és új villámsugárt bocsát ki. És törje az ellenséget zsetonokra kis zsetonokkal. És semmi sem maradt a tankokból.
  Aztán a köldökből, mintha lézersugarak értek volna. És a nácik tömegeit levágják. És a tankok általában elveszítik a tornyokat, törött görgők repülnek le róluk.
  Végezetül pedig, mint a Vénusz barlangjából, egy aranylevél színű hajú harcos eszeveszett energiaáramot bocsát ki. És el fogja söpörni a náci gárdát, és rengeteg tankot, repülőgépet és önjáró fegyvert. Ezek kemény harcosok.
  A harcos a tüdejéből kiáltott:
  - Dicsőség Sztálin és III. Sándor cár kommunizmusának!
  Oleg Rybachenko felébredt, és készen áll egy új küzdelemre. Ellenfele Ruslan lóra ugrott.
  Hát két orosz lovag harcol. Bár Ruslan nagyobbnak tűnik, ellenfele gyorsabb és erősebb.
  És így rohantak egymás felé.
  Oleg Rybachenko elvette a lándzsa ütését a pajzson, és oldalra mozdult. És üsse az ellenséget egy fordulattal egy körülzáró testtel. És a lándzsája is eltört, de az ellenség a lovával együtt bukott.
  A lovas szilárdan ült, de a ló elhaladt. Oleg ismét nyert és megszerezte a trófeát.
  Az előző harcra pedig volt pénze.
  Oleg a győzelem után már az elődöntőre készült. A riválisa pedig maga Oroszlánszívű Richárd legyen. Milyen nagy elvárás.
  De a szikla négy lovag együtt vacsorázott.
  Gyönyörű lányok szolgálták őket. A középkor szigorú szokásai ellenére a lányok mezítfejűek, rövid szoknyásak és mezítlábak voltak.
  A lányok szőke hajába színes szalagokat szőnek.
  Ételt és bort kínáltak.
  Oroszlánszívű Richárd megjegyezte:
  Évek óta nagyon fiatal vagy. Még bajuszod sincs. De egy ilyen erős és szokatlan harcos. Ha akarod, téged teszlek az őrségem fejévé!
  Oleg Rybachenko őszintén válaszolt:
  - Nem bánnám, de hamarosan el kell hagynom Nagy-Britanniát. És kénytelen leszek egy másik világban harcolni más csapatokkal. Szóval, sajnos, már nem tudlak szolgálni!
  Ivanhoe magabiztosan mondta:
  - Meg tudom csinálni!
  Oleg ránézett. Bár Ribacsenko egy tizenkét év körüli fiú testében volt, Ivanhoe ugyanakkora volt vele. És a vállakban még az izmos fiú is szélesebbnek tűnt. De valahogy ez a törékeny fiatalember győzött. Oroszlánszívű Richárd Ivanhoe fejével magasabb, vállaiban pedig sokkal szélesebb. A negyedik lovag pedig egy fejjel magasabb, mint maga Richard. És mi... Két fejes esély és legalább háromszor vastagabb, de Ivanhoe-t tartják a kedvencnek.
  Talán a döntőben találkoznak. Érdekes, ahogy Ivanhoe legyőzi a nála nagyobbakat és nehezebbeket. És ki tanította meg a versenybirkózás ilyen filigrán technikájára.
  Oleg húst evett és bort ivott... A szék kényelmes, és aludhat még pár órát.
  Főleg, hogy Richard aludt. A terminátor fiú álma volt az egyik múltbeli küldetéséről;
  Természetesen Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, négy boszorkánylány és ez rendkívül komoly. De rajtuk kívül természetesen más slágerek is lesznek.
  Oleg Rybachenko rögzített töltényű géppuskákból lő. Úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli nagyon izmos fiú, aki csak rövidnadrágot visel, és meztelen mellkas. Felnőtt korában örök gyermek lett, aki halhatatlanságot kapott. És most ezen dolgozik különféle küldetésekben. Az egykori tudományos-fantasztikus író pedig imádja.
  Margarita is úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli lány, de felnőtt író volt, aki a halhatatlanságot is megvásárolta a különféle küldetések teljesítése fejében. A lány harcol és gépfegyverekből ver.
  Emellett Oleg Rybachenko sok tíz méterrel megnyúló kardokkal is vág. A fiú csupasz lábujjakkal gránátokat is dobál. És nem felejti el a villám köldökéből kiköpni, hogy a kínaiak úgy sülnek, mint a barbecue.
  De a fütyülés is nagyon hatásos. Aztán a csapatos varjak elájulnak, a kínaiakat kiverik, és még a sisak sem segít a kínaiakon.
  A fiú kiabál:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Ez a küldetés elég kellemes, de nem vannak olyan rózsásak. Itt az egyik univerzumban a német boszorkánylányok: Gerda, Charlotte, Christina, Magda egyedülálló tankot fejlesztettek ki - "Panther" -2. Ez az autó alacsony sziluettű volt, a sebességváltó és a motor elhelyezkedése együtt és a tartályon keresztül. A hajótest elülső páncélzata nagy lejtőn 120 mm, oldalai lejtőn 82 mm, nagy lejtőn a torony 150 mm. És egy 88 mm-es ágyú javított ballisztikával és tűzgyorsasággal.
  Ez az autó még a Tiger-2-nél is jobban védett, az evező pedig csak negyven tonnás volt.
  Ez lehetővé tette, hogy 1943 őszén tömeggyártásba kezdjék, egy régi, 700 lóerős motorral.
  A "Panther" -2 azonnal a második világháború legjobb tankja lett, és a németek kezdtek nyerni.
  És még Moszkvához is közeledtek, a bérgyilkosok deszantja feldarabolta és felrobbantotta őket.
  A németek megölése azonban kellemetlen a fehér faj számára, és persze a sárga harcosok sem kár.
  Főleg most, hogy Kína világszerte elterjesztette a fertőzést!
  Többek között Oroszországban. Szóval daráljuk ezeket az égieket!
  Margarita a kínaiakat is meghosszabbító kardokkal vágja. És géppuskából lövi magát - minden golyó pontosan célba ér. És csupasz kecses lábujjakkal halálos gránátokat dobál.
  És hogyan szabadítja ki a villám a köldökből az ellenséget, alaposan megsemmisíti, égeti és olvasztja a tartályokat.
  És ha a lány fütyül, akkor kiderül, hogy az elzáródás.
  A varjak pedig Kína csúcsaira hullanak és repülőket döngetnek.
  Lány ordít:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Így szálltak szembe a kínaiakkal a halhatatlan gyerekek, akik egykor felnőttek. De még négy lány-boszorkány, örökifjú lény, alaposan felcsépelte az égi birodalmat.
  Natasha gépfegyvereket ad újrafelhasználható töltényekkel. Aztán száz méteres hatótávolságú kardjaival malmot rajzol!
  És meztelen lábujjakkal dob egy fűrészporból készült gránátot, és bájitalba áztatja. Úgy robban, mint egy vákuumbomba. Felrepülnek a felrobbant kínaiak és primitív tankjaik. És akkor a lány a skarlátvörös mellbimbóiból villámot vet, elevenen megégeti a kínai katonákat. És a pusztulás pulzárjai kidobódnak a köldökből.
  Úgy zúzzák össze a repülőket, mint a lepkék, Kína repülőgépeit fáklyában égetik el.
  De a koronatrükk, amikor agresszív mágikus cunamik kirepülnek a Vénusz kebeléből, pokollángként égetik a kínaiakat.
  Natasha csicseregte:
  - Dicsőség a Szovjetunió Hazájának!
  Zoya is támadásban van. Általában szuper osztálylány. És karddal vág, és gépfegyverből lő. A töltények pedig itt végtelenek, és alaposan levágják az ellenséget. És amikor a lány mezítláb gránátokat dobál, széttépve a kínai katonákat. És akkor a málna mellbimbóiból tüzes pulzárok dobognak - letépik a tankok tornyait.
  Az arany hajú lány köldökéből villámok szálltak ki. És a Mennyei Birodalom harcosainak százait pörkölték halálra.
  És itt van a Vénusz barlangja, amely gyilkos tornádót bocsátott ki. Halálkaszával ment a kínai csapatokon.
  Zoya a Twitteren írta:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Augustine felkuncogott, és fogát kitárva, napsugarakkal égetve a kínaiakat, megjegyezte:
  - Sztálin nincs többé!
  És gépfegyvereket adott, és hosszúkás kardokkal vágott. Aztán csupasz lábujjak gránátokat dobáltak. Széttéptek számos kínait. És a szépség rubin mellbimbóiból a pusztulás és a pusztulás villáma szállt. Sok harcost elégettek az Égi Birodalomból. És rengeteg kínait szakítottak szét a köldökből felszálló pulzárok, valamint a tankok. Olyan forróak és tűzokádóak.
  De Vénusz keble vette és működött. És annyi ellenfél vette és elégette.
  Augustine felmordult:
  - A Szovjetunió nagyságáért!
  Svetlana a csatában a legmenőbb és kegyetlen. Aztán gépfegyvereket lőtt ki, és hosszúkás kardokkal darabokra vágta a Kínából érkező ellenfeleket.
  Ám az eperbimbókból villám ugrott ki, amely szánalom nélkül felperzselte az ellenfeleket, és lángokban áll az égi birodalom, és tornyok szakadnak le tankjairól.
  A lányos lábak csupasz lábujjai dobták a bombát, és sok kínait megöltek. És hogy egy csupasz sarok még mindig a pusztulás pulzárját dobja fel, szétszakítva az ellenfeleket.
  A köldökből pedig ezer kínai katonát sült ki a villám.
  Nos, amikor a Vénusz keble működött, még agresszívebb lett.
  És ekkor Svetlana felüvöltött:
  - A kommunizmusért az egész univerzumban!
  A hat nagyon hatékonyan működött. És ő vad, agresszív aplombával viselkedett.
  De aztán csatlakozott hozzájuk egy csapat lány a Harmadik Birodalomból. Egy még erősebb AG-800-ast vittek magukkal, nyolc ágyúval és húsz géppuskával. A lányok pedig mindezt joystickok segítségével irányították.
  Gerda csupasz lábujjával megnyomta a gombokat, nagy robbanásveszélyes lövedéket küldött, és azt mormolta:
  - Dicsőség az árja barátságnak!
  Charlotte is mezítláb megnyomta a joystick gombjait, kiköpte a halál ajándékát, és felmordult:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Christina megfogta, csupasz lábujjait a gombokra nyomta, és kotyogott:
  - Árja kommunizmus!
  Magda tüzelve és mezítláb is megjegyezte:
  - Maga az árja kommunizmus!
  A Harmadik Birodalom lányai készségesen vágják a kínaiakat. Segítenünk kell árja testvéreinket a Kínával vívott háborúban. És ez az ország az egész világot szennyezettnek tartja a koronavírussal.
  Gerda csupasz lábujjával ismét megnyomta, kidobta a lövedéket, és megjegyezte:
  - Nem hagyjuk, hogy a sárga birodalom újjáéledjen! Nem engedjük, hogy vírusokat terjessz az egész világon!
  Charlotte is csupasz lábujjjal megnyomta a gombokat, és felkiáltott:
  - Természetesen nem fogunk!
  Christina skarlátvörös mellbimbóit használva rálőtt az Égi Birodalom sárga harcosaira is, kiadta:
  - Az árja jövőért!
  Magda, aki csupasz ujjaival pusztította a kínai katonák gyönyörű lábait, felmordult:
  - A legmagasabb árja teljesítményekért!
  Aztán ott volt az égen egy Harmadik Birodalom korongsíkja. És ez egy másik világból származik. Ott a Führer a negyvenegyedik évben vissza tudta venni Moszkvát. Hogy történt? Japán még 1941 júliusában támadott, és megszorította a szovjet erőket a Távol-Keleten. Ennek eredményeként nem volt elegendő erő Moszkva védelmére, és a főváros 1941 októberében visszaesett ... És ezt követően a Vörös Hadsereg adminisztrációja teljesen felborult, Sztálin szívrohamot kapott. A Szovjetunió felett aratott gyors győzelem aztán elhúzódó háborúvá vált Nagy-Britanniával és az USA-val. Ennek során diszkók jöttek létre, amelyeket lamináris sugárral repítettek, és sérthetetlenek voltak.
  Az Amerika felett aratott győzelem után pedig a repülő csészealjaknak már sikerült felkeresniük a Marsot, és hidrogénszivattyús lézereket szereztek be.
  Albina és Alvina egy párhuzamos világból repültek be egy harci sugarakkal ellátott lemezen, hogy segítsék a Szovjetuniót.
  És itt vannak ők is mezítláb és bikiniben. Ezek a boszorkányok egykor visszavágtak Spanyolországban, és átvészelték a második világháború összes fő csatáját. És most egy harcjárműben a csatában.
  Albina csupasz ujjaival, vésett csábító lábakkal megnyomta a joystick gombjait, kilőtt egy fényt, amely elvágta a kínai repülőgépeket, és felkiált:
  - Ezek a mi technológiánk csodái!
  Alvina is, csupasz ujjaival, kecses lábával, sugarat sugárzott az Égi Birodalom tankjaira, levágta őket, és ciripelt:
  - A Haza nagysága velünk van!
  A terminátorlányok pedig kórusban nevetésben törtek ki. Olyan harcos és előkelő szépségek.
  Albina már megnyomta a joystick gombját skarlátvörös mellbimbójával, sugarakkal égette a kínait, és nyikorgott:
  - Az univerzum árja rendjére!
  Alvina fogta és megnyomta a joystick gombját rubin mellbimbójával, és levágta a Mennyei Birodalom katonáinak tömegét üvöltve:
  - A fehér emberek diadaláért!
  És mindkét harcos lány a csupasz, szexre éhes férfilábát a repülő csészealj fémbevonatára csapta.
  A hajlékonylemez rendkívül félelmetes fegyver. Fontos szerepet játszott az Egyesült Államok Harmadik Birodalom általi meghódításában. Kínának pedig meg kell tapasztalnia az árja országok haragjának erejét.
  De japán harcosok is beszálltak a csatába a Mennyei Birodalom harcosai ellen.
  Négy gyönyörű, szinte teljesen meztelen, acélizomzatú nindzsa lány harcol. Japán Kína hagyományos ellensége, és kész segíteni a Szovjetuniónak ebben a párharcban. Ráadásul a lányok szeretnek ölni.
  Itt van az első kék hajú nindzsa lány, aki két karddal vág át a kínai katonákon. Aztán csupasz lábujjával borsót dobott robbanóanyaggal.
  Továbbá a nindzsalányok skarlátvörös mellbimbóiból villámok csaptak ki.
  A harcos felkiáltott:
  - Dicsőség Japánnak!
  Egy sárga hajú nindzsalány szintén karddal vágott, szélmalmot üzemeltet. Kínai katonák tömegét vágta le. Mezítláb mérgező tűket dobott, megölve a sárga harcosokat. A bíbor mellbimbókból pedig tüzes pulzárok repültek.
  A harcos felüvöltött:
  Törjük szét Kínát!
  Egy vörös hajú nindzsa lány kardjaival pörgette a pillangótechnikát. Szintén vágott le egy csomó kínai harcost. Aztán csupasz lábujjai horogkereszt alakú korongokat dobtak, és átütöttek az égi birodalom harcosainak tömegén. És a rubin mellbimbókból halálos villám záporozott. Felégették a kínaiakat és nagyon sok tankjukat és repülőgépüket.
  A harcos felkiáltott:
  - Orosz testvéreink!
  Egy fehér hajú, szintén kardos nindzsalány összetett kombinációt hajtott végre, levágva a kínai birodalom katonáit. Aztán csupasz lábujjai egy házi készítésű bombát hajigáltak, és hatalmas számú sárga katonát tépett szét.
  És akkor az eper mellbimbói varázslatos sugarakat bocsátottak ki, amelyek az Égi Birodalom harcosainak húsát vágták le, és egyúttal levágták a repülőgépek tornyait és farkát is.
  És a harcos kibökte:
  - A japán álomért!
  A japán harcosok jól küzdöttek. És a mezítlábuk a halál és a dobálás olyan halálos ajándéka.
  És nindzsák Kína ellen. De a Vörös Hadsereg is hozzájárult.
  A lányok megjelentek az IS-25-ön. A legújabb szovjet tank, négy ágyúval és huszonnyolc géppuskával.
  Minden automatizált benne, a Komszomol boszorkányok pedig joystickok segítségével irányítanak.
  Alyonka elvette, és csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. Lövés dördült, és egy taposóakna szétszórta a kínaiakat és járműveiket.
  Az IS-25 egy félelmetes harckocsi. Három és fél ezer lóerős motorja van - dízel. És a páncél nagyon erős ütéseket képes tartani. Egy ilyen harcos lány itt. A mellbimbói pedig olyanok, hogy rubintól csillognak.
  Anyuta is csupasz lábujjjal nyomkodta a joystick gombjait, és rávágta a kínai harcosokat. Apró darabokra tépte őket, apró darabokra tépte a Mennyei Birodalom tankjait, és elégette a repülőgépeket.
  És ő üvöltött:
  - Dicsőség Sztálin Szent Hazájának!
  Aurora is lőtt, mezítláb nyomkodta a joystick gombjait, széttépte a kínai vadászgépeket, az ellenséges tankok görgői gurultak, a lány nyikorgott:
  - A Szovjetunió győzelméért!
  Maria, szintén csupasz lábujjait használva, sok kínait és tankjaikat a koporsókba terelte, és kotyogott:
  - A nagy kommunizmusért!
  Olympias is megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján, és egy újabb taposóakna csapódott le az Égi Birodalom seregére - egy egész zászlóaljat darabokra tépve.
  A harcos felkiáltott:
  - Lenin a szívünkben él!
  És mind az öt mezítlábas, szinte meztelen lány dombornyomással együtt énekelte:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Nézd, sólyom, sas...
  Az emberek hangja hangos
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívünkben él,
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  
  A dicsőség örökkévaló lesz
  Sok generációban...
  Az orosz hatalom felemelkedik,
  Nagy Lenin velünk van!
  A lányok hatékonyan gyűrték le a kínaiakat. Azonban a britek is jól dolgoztak. Jane Armstrong és csapata Kínával is szembeszállt. Mivel sok millió katona él az Égi Birodalomban, nagyszámú bérgyilkos érkezett a Szovjetunió megmentésére.
  És persze leküzdötték az ellenséget.
  A harcosok harcolnak a "Victoria" -400 tankon. Lődd le a briteket ágyúból és géppuskából.
  Jane csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, összetört egy másik kínai tankot, és nyikorgott:
  - Egy nagy birodalomért!
  Malanya, szintén gondolkodás nélkül, csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, összetörte a kínai önjáró fegyvert és nyikorgott:
  Soha nem leszünk rabszolgák!
  Gertrud is csupasz lábujja segítségével lőtt a kínaira, levágott egy másik autót, és nyikorgott:
  Szabad birodalom vagyunk!
  Monica sem kegyelmezett, az Égi Birodalom. És szintén mezítláb irányította a pusztítás folyamát. Hány kínai és tankjaik haltak meg.
  A lány epres mellbimbóval rázta a mellét, és fülsüketítően csicseregte:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  A britek is mozgásban vannak és Kína elpusztítása.
  Alenka közben kicsit taktikát váltott. Ledobta magáról a melltartót, és már nyomta is a joystick gombját egy skarlátvörös mellbimbó segítségével.
  Egy lövedéket küldött, és nyikorgott:
  - A menő kommunizmusért!
  Anyuta a melltartóját is ledobta, és karmazsin bimbóval megnyomta a joystick gombját, újabb halálajándékot küldve.
  Aztán ezt énekelte:
  - A bolygó ismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  Aurora a melltartójától is megszabadult. Kitárta a mellkasát, és váladékkal ütötte meg a kínait. Sokat megölt belőlük, és elégette őket, miközben rubin mellbimbójával megnyomta a gombot.
  És kiabált:
  - oroszok, oroszok,
  Nem boldog sors...
  De miért, hogy erősebb legyek,
  Bajra van szükségünk!
  Maria gondolkodás nélkül kétszer is megszabadította a mellkasát az anyagtól. És egy eper színű mellbimbóval megnyomta a joystick gombját. Halálos és könyörtelen lövedék repült. Egyszerre széttépte az Égi Birodalom kétszáz harcosát. És a lány felkiáltott:
  - Dicsőség a vitéz Hazának,
  Élj örökké a kommunizmus alatt!
  Az olimpia, a legnagyobb közülük, egy nagy mellszobrot is kitett. Az eper mellbimbóiból pedig a joystick gombjainak megnyomásával nagyon erőteljes pusztítást indított el. Egy gyilkos taposóakna pedig kínai katonák tömegét zúdította szét.
  A harcos felüvöltött:
  - A kommunizmus örökkévaló lesz,
  Csak felnőünk, le nem!
  Igen, ha egy orosz nő elkezdi használni a mellbimbókat, akkor ez valóban nagyon komoly. A kínaiak pedig rendkívül megsérülnek. És tényleg darabokra szakadtak. Az égi birodalom harcosai pedig másodpercenként ezrével halnak meg. Így hát a lányok és a halhatatlan fiú vették át őket.
  Oleg Ribacsenko gépfegyvereket lőtt ki, karddal vágta a kínaiakat. Aztán gyermeklábak csupasz lábujjaival elindította a megsemmisítés újabb ajándékát. A menny sok harcosa halt meg.
  Főleg, amikor a terminátor fiú elvette, és újra füttyentett, és ledöntötte a varjakat borotvált kínai felsőjükre.
  Az ifjú harcos megjegyezte:
  - Fiatalon és egészségesen minden jó a világon!
  Igen, jó elpusztítani azt a fajt, amelyből a fertőzés a világot bejárta. Kína valóban fertőző. Az emberiség igazi hóhéra, aki új járványt szült. Ami egyébként sokkal fertőzőbb, mint az AIDS. A koronavírus az alvilágból érkezett, és Kína akarva-akaratlanul is kiengedte a dzsinnt a palackból. Fizessen tehát vérrel a bűneiért!
  A terminátorfiú pedig a köldökéből villámmal sújtotta a sárga harcosokat.
  Margarita Korshunova, aki tisztes korában ismét lány lett, egyetértett:
  - Igen, a fiatalság csodálatos! Még a háború is örömet okoz, ha a test egészséges, tele van fiatalsággal és erővel!
  A lány pedig mezítláb, gyereklábbal dobott még egy gránátot. És fütyülni is fog, leüti a varjakat a kínai csapatokra.
  Natasha támadólag. Mezítláb dobja egyik halálos gránátot a másik után. És karddal vág, és gépfegyverből lő. És akkor a skarlát mellbimbóktól a kínai tankokra csap. Ez óriási. A harckocsik tornyai összeomlanak és messzire repülnek.
  És hogyan száll majd ki a villám a köldökből. De maga a pusztítási energia áramlása a Vénusz kebeléből. És ez valójában nagyon komoly.
  Natasha énekelte:
  - Halhatatlan dicsőség vár a kommunizmusra!
  Zoya, az orosz istenek harcosa kardokkal feldarabolta, száz méterrel meghosszabbítva azokat. Aztán elsütötte a fegyverét. Kecses, mezítláb egy nagyon halálos gránátot dobott, amely egyszerre három kínai harckocsit tépett szét tüzes forgószélben. Ezt követően a harcos és a skarlát mellbimbóból egy nagyon halálos villámot bocsátott ki. És a másik ládából a repülőkön.
  És így mentek a pulzárok a köldökből, és tömegesen égették el az ellenséget.
  Nos, a Vénusz barlangja kifejezetten az ellenségre vitte ajándékát, és elégetett.
  Zoya motyogta:
  - Űrkommunizmus!
  Augustine egy vad, kobra-ugráló mozgásban. Rubin mellbimbói pedig pusztító anyagok darabjait dobják szét, tépik és égetik a tankokat és a gyalogságot.
  És amikor a csupasz lányos láb halálajándékokat dob. És megölik az ellenséget anélkül, hogy a legcsekélyebb kegyelmet is adnák.
  De a vörös hajú szépség kardjai, akinek rézvörös haja proletár zászlóként száll a levegőben, kínai katonák ezreit ostorozza meg.
  És a köldökből villám száll ki, és az ellenség hamuvá égett.
  Aztán csupasz lábujjakkal megdobtak egy borsót, ami egyszerre tucatnyi repülőt lőtt le, felrobbantva egy darab antianyaggal.
  Augustine ordít:
  - A mi győztes kommunizmusunk!
  És a Vénusz kebeléből száll, ami könyörtelenül és minden konvenció nélkül pusztulást hoz.
  Maga Svetlana a legmenőbb egy vad csatában. És most elvágták a géppuskáktól a birodalom gyűlölt sárga harcosait, akik megtámadták a Szovjetuniót. És most megnyúltak a kardjai, és átvágták a mennyei birodalom sorait és katonáit. Aztán a szőke lány csupasz, kecses lábai valami igazán halálos dolgot dobtak szét, és széttépték Kína tankjait. Aztán az eperbimbók elengedték a pusztítást és a totalitárius pusztítást, a kínaiak holttesteinek elszenesedésével.
  Amikor pedig villámok ömlöttek ki a köldökökből, teljes elzáródás következett.
  A halál leghalálosabb ajándékát Venus Szvetlana kebele küldte. A halál abszolút.
  A lány csicseregve énekelte:
  - A Wehrmacht gerince eltört a csatákban,
  Bonaparte lefagyasztotta az összes fülét...
  A NATO darabokra szakadt
  És Kína beszorult a fenyők közé!
  Hat harcos, egy fiú és öt lány lépett fel hatékonyan és gyakorlatiasan. És rendkívül halálos és agresszív gránátokat dobáltak mezítláb.
  Gerda és harckocsi-legénysége is komolyan elváltak egymástól. A lányok itt nagyon szexiek, és ledobták a melltartóikat.
  Gerda egy skarlátvörös mellbimbó segítségével megnyomta a joystick gombját, és ennek eredményeként egy halálos töltés kirepült.
  A harcos felüvöltött:
  - Árja eredményekért!
  Charlotte is fogta és megnyomta a joystick gombját a bíbor mellbimbóval, és eltalálta a kínai tankot.
  Aztán felüvöltött:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Christina sem maradt adós, és megnyomta a rubin mellbimbót egy másik gombon, és sok kínai katonát összetört.
  A lány felkiáltott:
  - A nagy Hazáért!
  Magda sem maradt az előny gól nélkül. Ő is fogott, és egy eperbimbó segítségével halálos erővel robbantott. És megvizsgálta magát:
  - A legjobb győzelemért!
  A lányok egy nagy vicc miatt szakítottak. A lányok itt a harci képességek kolosszális magasságában vannak. Gerda maga is sok mindenen ment keresztül, ahogy a barátai is. Egy időben mezítláb futottak át a Szaharán, harcoltak a hegyekben és harcoltak Moszkva közelében. Elfoglalták a Szovjetunió fővárosát. A lányok sok mindenen mentek keresztül. És tudták, milyen egy bikiniben harcolni az orosz fagyban.
  És mi a sivatag forró homokja a csupasz leánytalp alatt.
  Meg kellett erőszakolniuk a szovjet fogságba esett katonákat, és magukat is megerőszakolták - ami klassz!
  Gerda kiabált, és lelőtte és megölte a kínait:
  A világ az erőszakon alapul
  A düh vulkánja nagyot korbácsol...
  Magasabb feszültség,
  Kitör a fájdalomtól és a félelemtől...
  Csak a félelem ad nekünk barátokat,
  Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Mert egyre többet akarok
  Géppuskából ellenségekké törni!
  A hat harcos annyira féktelen volt, hogy az égi birodalom katonái sok százan haltak meg.
  A lányok nagyon lendületesek. A mezítlábuk pedig agresszív erővel dobál. A mellbimbók pedig skarlátvörösek, mint a pusztító pulzárokat kidobó pipacsok.
  Oleg Rybachenko ismét fütyül, leüti a varjakat. A fiú tele van erővel és agresszióval.
  És hullanak a varjak, mint a jégeső. És a kínai fejek áttörnek. És a varjak is lelövik a repülőket. A repülés Kínában primitív, de sok van belőle, ezért keményen kell dolgozni. A csaták pedig rendkívül borzasztóan bontakoztak ki.
  Margarita mezítláb gránátot dobott a Mennyei Birodalom harcosaira, és nyikorogva:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  A csupasz sarkú lány pedig megadta magát a halál és a megsemmisülés ajándékának. És ilyen mértékben szétszórva, ez egyszerűen szörnyű.
  Ezek az örök gyerekek olyan agár kutyák és agresszívek.
  A felülről lévő lemez is egyre erősebben kezdett tüzelni a lézerekkel.
  Albina a skarlát mellbimbóval megnyomta a joystick gombját, és halálos lézert lőtt ki.
  Egy sugár áthaladt a kínaiakon, és sok harcost megsütött.
  Egy gyönyörű német szőke vicsorgott:
  - Dicsőség birodalmunknak!
  Alvina tovább tüzel. Megnyomta rubin mellbimbóit is a joystick gombjain, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmus hazájának!
  A lánysugarak szétzúzták ezeket a kínai vadászgépeket. És a tankok vágják Albint skarlátvörös mellbimbóikkal, és repülőgépek vágják Alvint rubin mellbimbóikkal. A lányok nem vetették meg, hogy kecses lábuk csupasz ujjaikkal összetörjék a Fritzet.
  Albina énekelte:
  Dicsőség a nagy Oroszországnak,
  Isten megmenthet minket!
  Alvin kijavította:
  - Németek vagyunk, nem oroszok!
  Albina felüvöltött:
  - De árja, orosz szellemünk van!
  Újabb két német lány repülőről veri a kínaiakat. Helga és Margaret így felvették a Mennyei Birodalom harcosait. Itt az a lényeg, hogy szinte meztelenül harcolj, akkor a kínaiak tehetetlenek lesznek. És verni, verni és törni.
  Helga csupasz lábujjakkal megnyomta a kart, és nyikorgott:
  - Dicsőség a Birodalom hazájának!
  Margaret szintén csupasz lábujjait használva rakétát küldött a kínaiakra, széttépte ellenfeleit, és nyikorgott:
  - Dicsőség az árja kommunizmusba vetett hitnek!
  Olyan harcias mindkét árja szépség.
  És itt van Anastasia Vedmakova, ez a lány, aki legendává vált a különböző háborúkban. Harcba rohan a legújabb MIG-25-ös vadászgéppel. És lőjük le a kínaiakat. Szintén egy örökkévaló lány, aki rengeteg időt harcolt.
  És bikiniben és mezítláb harcol. Nagyon harcias is. A legkisebb kegyelmet sem adva az ellenségnek.
  Anastasia csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt. Egy sorozatban lelő egy tucat kínai repülőgépet, és agresszíven nyikorog:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren!
  Mert a szent szülőföld harcolni fog...
  És még a haldoklás is nyer!
  És Vedmakovát felrobbantják... És a rakéta egy tucat kínai repülőgépet robbant fel.
  Igen, a szovjet lányok a csúcson vannak... Itt a különböző univerzumokból származó lányok gyűlnek össze és csépelik az égi birodalom hadseregét.
  Itt van Anna Vinogradova a csatában. Szintén pilóta, és csupasz, kecses lábakat használ a csatában.
  De mindkét pilóta, Anna és Anastasia még nem használta fel minden tartalékát a csatában. Ledobták hát melltartóikat, és skarlátvörös mellbimbók segítségével verni kezdték az ellenséget.
  Itt megnyomják velük a gombokat és a kisülések kioldódnak. A kínaiakat pedig szó szerint megégetik.
  A lányok kórusban kiabálnak:
  Élvezzük a világot gonoszság nélkül,
  Még ha néha nehéz is elhinni...
  A gyerekek játszanak és nevetnek
  És elérjük a halhatatlanságot - talán!
  A lány igazi sasként és tigrisként harcolt. Itt van az összes női harcos.
  Csak egy ember, Oleg Rybachenko. Olyan, mint egy fiú, de nagyon izmos és jóképű. Nem csoda, hogy a nők szeretik őt. Valójában nagyszerű felnőtt léleknek lenni, de fiatal testnek.
  Oleg malmot üzemeltet kardokkal, sok kínait levág és énekel:
  - A fiú a szemöldökét összevonva válaszolt:
  A Szent Oroszországot akarom szolgálni...
  Sok vér hulljon
  De Isten megmenthet minket!
  Natasha, kiengedve a villámot skarlátvörös mellbimbójából, megjegyezte:
  - Az orosz istenek valóban erősek,
  De nem segítenek a gyengéken...
  Ha hűséges vagy Rod Istenhez -
  Teremts világhatalmat!
  A csupasz sarkú lány pedig halálos erővel engedett egy gránátnak. És széttépett egy tömeget és egy egész hegy kínait.
  Augustine kihúzta a fogát, és megjegyezte:
  Igazi bajnokok vagyunk!
  A rubin mellbimbókból pedig olyan, mintha a kínaiakon ütögetnénk. Nagyon hatékony és harcos lány lett belőle.
  És minden szépség kórusban kiáltotta:
  - A kommunizmus legnagyobbjaiért!
  És további energiaáramot vesznek fel az ötödik pontból. És azonnal egymillió kínai dobta vissza a patáját.
  Gerda egy skarlát mellbimbó segítségével aknát küldött, és megjegyezte:
  Jó vadászatunk van!
  A nindzsalányok a kínaiakat legyűrve nyikorogtak:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  Az összes ellenséget áztassa a WC-ben!
  Nem hiszünk a nindzsa könnyeiben,
  És a gonosz kínai agyakat adjuk!
  És megint a lányok csupasz sarka, mintha halálborsót dobnának, sárga katonák bőrét szaggatva.
  Oleg Ribacsenko ismét füttyentett, és látva, ahogy a varjak ütik a kínaiakat, énekelte:
  A fekete holló, a halállal szemben, éjfélkor várja az áldozatot!
  Margarita mezítláb dobta a bombát, és nyikorgott:
  - De Pasaran!
  A köldökből villámot küld...
  A gyerekek énekeltek, és a Szovjetuniót megtámadó pusztító kínaiak mindenféle lányai és népei felkapaszkodtak;
  A világban van bánat és szerencse is,
  Rock with sors dobj kerítőt!
  Pallas néha olyan, mint egy ló,
  Szomorú és unalmas évek!
  
  Megméri a poharak részeg alját,
  Ki akarja tölteni a lélek fájdalmát!
  A köd forró delíriumára gondol,
  Talán bearanyozza a pénztárcát!
  
  Még mindig zöld fiú vagyok
  Az élet átlátszó, akár a tenger felszíne!
  Mélyen szerelmes a haza iránt,
  Emlékezz Oroszországra egy dalban!
  
  Az élet olyan, mint a körhintaban vágtató lovak,
  Minden pillanat olyan, mint a víz!
  Hagyja, hogy az ellenfelek zsibbadjanak
  Hogy a munka katonája győzedelmeskedjen!
  
  Legyen munkás és paraszt együtt,
  Kezébe vette a kalapácsot, hogy maga dolgozzon!
  Nehéz és rettenetesen süt a nap,
  Pioneer kimerült - fáradt!
  
  De nem csak valakinek dolgozom,
  Megszoktam a vörös csapatot!
  Minden söpredéket a mocsárba dobunk,
  Egyszóval erős a mi orosz nyelvünk!
  
  A kezek gyorsan megerősödnek a munkától,
  Már nem vagy fiú - úttörő!
  Hogy az ország virágzik a tiszta ég alatt,
  Példa alapján levezetve!
  
  Itt önkéntesként a frontra küldték,
  És végigment az egész háborún a végéig!
  Yunak a Komszomol győzelme lett,
  Az Úr ihlette a szív harcát!
  
  És akkor a menyasszony, esküvő, öröm,
  Gyermeknevetés hallatszik a házban!
  A tudomány győzni fog, azt hiszem, az öregség
  A dicsőség és a siker örök!
  Oleg Rybachenko felébredve megjegyezte, hogy a szokásosnál kicsit többet aludt.
  Ivanhoe-nak már sikerült leütnie ellenfelét a lováról, és a terminátor fiú ezt nem látta.
  De Richard nem ébredt fel, és készen állt. Oroszlánszív tompa lándzsát nyújtott, és Oleg Ribacsenko beleegyezett.
  Mindkét lovag útjai elváltak. A király magasabb és nehezebb volt. Oleg megjegyezte, hogy úgy tűnik, Őfelsége magával Ivanhoe-val akart találkozni a döntőben.
  Nos, mi lesz.
  Mindkét lovag útjai elváltak. Rebecca megcsókolta Olegot. A lány pedig szenvedélyesen csinálta.
  Oleg megjegyezte:
  - Köszönöm! Babát csinálhatok neked!
  Rebecca tiltakozott:
  - A házasságon kívüli fiú szégyen!
  A terminátor fiú így válaszolt:
  - Annál jobb! Igazi harcos lesz! Nos, mennem kell!
  Mindkét harcos közelebb lépett.
  Oleg látta, hogy Richard tapasztalt harcos, nagyon mozgékony és gyors, és meglehetősen technikás. Itt megtévesztő mozdulatot tett egy lándzsával. De Olegot nehéz összetéveszteni, és gyorsabban mozog. És megütötte a fiút a test mozgásával ferdén. A lándzsa megrázóan eltört. Richard lemaradt.
  De valami csoda folytán az Oroszlánszív életben maradt. És mindkét ló elvált. Oleg lándzsát váltott. A király szokatlanul szilárdan ült a nyeregben. És nem is olyan könnyű rányomni.
  Újra közeledni kezdtek. Oleg, kihasználva a pillanatot, élesen megcsavarta a testét, és egyúttal elhagyta a lovat. Az ütés olyan erős volt, hogy Richard a lovával együtt ledöntött. De Oleg akkora lökést kapott, hogy a lova is elesett.
  Aztán megint döntetlen született.
  Mindkét ló felkelt... Oleg látta, hogy a király tényleg úgy ül a nyeregben, mint egy kesztyű.
  És hogy csak lóval lehet lehozni. De Oroszlánszívű Richárd lova nagyobb és nehezebb lesz.
  Aztán Oleg úgy döntött, hogy átmegy egy tevére, amely egy afrikai harcos legyőzése után a trófeája lett. Érdekes ötlet volt, növelni tudta a fiú ütőerejét.
  Az állat először rugdosni kezdett. De Oleg azt mondta:
  - Te és én egy vérből valók vagyunk - te és én!
  És a teve engedelmeskedett. Nem volt idő tovább utazni.
  És itt ismét a lovagok szétszóródtak különböző irányokba. És menjünk nagy sebességgel.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Tsok, tsok, tsok - gurul a patak... A rohamos lovasság hajtja a fehéreket!
  És így összejöttek. Oleg Rybachenko elszabadult Oroszlánszívű Richárd lándzsája elől, és a pajzs közepét találta el. Az ütés pedig megsemmisítő volt, és leütötte Nagy-Britannia királyát a lovával együtt. De az óriás teve életben maradt.
  És itt a dicsőséges győzelem.
  Most eljött a döntő. Mindkét lovag őrjöngve és dühvel készült a harcra.
  Ivanhoe kívülről nyugodtnak tűnt. Láthatóan megértette, hogy az ellenség nagyon erős, de készen állt a próbára.
  Oleg Rybachenko is magabiztosnak érezte magát. Sok tapasztalattal rendelkezett a különböző harcokban. Bár kevesebb a verseny. És megértette, hogy Ivanhoe minden fenomenális technikája ellenére nem a riválisa.
  Azonban ne becsülje alá az ellenséget. Ivanhoe ilyen szerény méretével a nála sokkal nagyobb ellenfeleket győzte le. Ez azt jelenti, hogy csinált valamit.
  Oleg Rybachenko úgy döntött, hogy jobb, ha folytatja a teve elleni támadást. És ez komoly.
  Mindkét lovag ismét egymás felé rohant. Ivanhoe mozdulatlanul ült. De egyértelmű volt, hogy készen áll. Amikor Oleg rendszerint eltávolodott az ellenfél lándzsájától, és a pajzs közepét ütötte, ellenfele balra mozgatta a pajzsot, és tompította az ütést. Mindkét lovag elvált egymástól, és leütötték egymást a lováról.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Az én technikám!
  És ismét elváltak egymástól, és lovaikat sarkantyúzva rohantak egymás elé. Ivanhoe egyelőre megtévesztő mozdulatot tett lándzsával, és eltalálta a pajzsot, de Oleg jobbra vette a védelmet, és csavart visszavágott. De Ivanhoe-nak sikerült megszöknie. Ismét döntetlenre szakítottak. És már harmadszor is közeledni kezdtek.
  Oleg úgy gondolta, hogy végül is ellenfele egyszerűen hihetetlenül gyors. Emberhez képest túl okos. És véletlenül bérgyilkos? Nos, minél erősebb az ellenség, annál érdekesebb a háború.
  Oleg megtévesztő mozdulatot tett lándzsájával, és ellenfele is megpróbálta becsapni társát.
  De Oleg még mindig gyorsabban mozgott, és hogyan ütötte hasba egy lándzsával, megkerülve a pajzsot. A szabályok megkövetelték, hogy lándzsával kell ütni, és mindegy, hova. Csak valaki más lovában számított szégyennek. Ezúttal Ivanhoe erős ütést kapott, és a lóval együtt leesett. Ráadásul a páncél továbbra is elhasználódott, a fiatalember pedig súlyosan megsérült.
  Horn Oleg Rybachenkot hirdette ki a győztesnek. És átadtak neki egy arany serleget kavicsokkal, és persze egy kincsesládát.
  Ezzel egy időben a nemzetközi torna győztesének tiszteletére lakomát hirdettek szép és szexi lányok részvételével.
  Oleg Rybachenko sokat evett és ivott. A lányok fokozatosan táncoltak, levetkőzve a ruhájukat, és alig fedték be őket vékony szövetcsíkok. Oleg kimerülten, és sok drága és erős bort ivott, elaludt.
  Saját kalandjairól álmodott más világokban.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova most harcoltak a parton, és megtámadták a szamurájokat.
  A fiú és a lány kardjukat hadonászva rohantak ellenségeik felé. És velük együtt lányok is voltak a támadásban.
  Helikopterek köröztek fent.
  Japán partjai homokosak voltak, a strandok. És ástak árkokat és sok redoutot.
  A drót meg van feszítve, géppuska tornyok vannak. Az orosz csapatok tüzet nyitnak.
  De a gyerekek halhatatlanok, a lányok pedig védőmágiával rendelkező boszorkányok, és sem golyó, sem kagyló nem találja el őket.
  Összetörik a sárga birodalom katonáit.
  Oleg Rybachenko szamurájokat vág, hagyományos malmot vezet. Aztán csupasz lábujjakkal gránátot dob. Különböző irányokba szórja szét a japánokat.
  A fiúnak eszébe jutott a "Nap birodalma" című film. Egy gyerek volt a főszereplő is. Angol, sötét hajú. A film során egyébként annyit megváltozott, hogy azt hihetnénk, különböző színészek játsszák ugyanazt a fiút. Még a haja is világosabb. Oleg Rybachenko először fordítás nélkül nézte ezt a filmet, és arra gondolt, hogy a fiú látszólag cipőt kért a japánoktól, amikor térdre feküdt. Aztán miután cipőt kapott, mezítláb mászott át a vezetéken.
  Itt van egy érdekes felfogás fordítás nélkül. Aztán úgy tűnt, hogy a fiú zöldséget lop, vagy élelmet szerez. Amikor egy filmet nézel fordítással, minden más. És a könyv egy kicsit más.
  Igen, egy mezítlábas fiú, különösen Dél-Kína meleg éghajlatán, valószínűleg jobb, mint cipőben. Bár egy angolnál ez presztízsszempont.
  Itt Oleg Rybachenko csak a felvonuláson vagy a cárral való találkozón vesz fel cipőt. Sokkal ügyesebb a csatában a tábornok csizma nélkül. Ezenkívül a halhatatlan test nem fél a hidegtől, a fertőzésektől vagy a sérülésektől. Így télen sem kell neki cipő, és nem ijesztő a hófúvásokon átrohanni.
  Ez az előnye, ha úgy néz ki, mint aki tizenkét éves? Lehet csizmát nélkülözni, csupasz, kerek, gyereksarkúval villogni, és ez normális. És még gyönyörű is.
  Egy felnőtt pedig undorodna. És így mindig úgy nézel ki, mint egy gyerek, és ez nagyszerű. Sőt, fiatalos megjelenése sem akadályozta meg abban, hogy hadseregtábornokká, herceggé váljon, és sokkal több címet szerezzen.
  És légy a leggazdagabb ember Oroszországban.
  Most éppen Oleg mezítláb dobott egy fűrészporbombát, és japán tömeget tépett fel.
  Ezt követően, ahogy fütyül, és a varjak halmai megsüketülnek, szívrohamot kapnak, és rázuhannak a Felkelő Nap Birodalmának csapataira. És átszúrják a katonák koponyáit.
  Margarita le is vágja a japánokat. És gyermeklábak csupasz lábujjaival dobja a halál bumerángjait. Gerdára emlékezteti Olegot. Ez csak fordítva lehet. Így túl gyorsan nőtt felnőtté. És ez már felnőtt, sőt idős nő volt, de lány lett. És mezítláb is. És cipő nélkül sokkal ügyesebb.
  Valójában mind a csizma, mind a cipő és a csizma megakadályozza a mozgást és a futást.
  És mivel a halhatatlan gyerekek gyorsabban mozognak, mint a gepárd vagy bármely más szárazföldi állat, a lábukon lévő cipő gyorsan eltörik. Tehát Oleg inkább csak rövidnadrágban harcol.
  Gyönyörű és izmos testével ez még jobb. Itt Bruce Lee-nek megkönnyebbült törzse volt, és inkább derékig meztelenül viselkedett.
  Olegnak viszont tiszta, sima, gyerekes, de nagyon erős bőre van, amin nincsenek hegek és égési sebek, sőt szinte meztelenül is szép lenne.
  A rövid rövidnadrág pedig olyan - a tisztesség kedvéért.
  A Makarenko kolóniában pedig a fiatal foglyok rövidnadrágban és jelzőlámpában voltak, és amikor meleg volt, póló nélkül. És így mentek egy meglehetősen hideg évszakban. Ami nem túl kellemes a hétköznapi testek számára.
  De még mindig meleg van. A nyár éppen a feje tetejére állt, július vége. Ez pedig Japán, ahol ilyenkor még olyan meleg és kellemes. Legyen észak.
  Egyébként Japán déli részén a tél meglehetősen enyhe. És északon a tél meglehetősen hideg. Bár az ország viszonylag kicsi. De a hideg áramlat északon, a meleg pedig délen folyik. Egyébként Port Arthurban a telek sokkal enyhébbek, mint Vlagyivosztokban. Szintén elmozdulás a melegebb tengerek és áramlatok javára.
  Oleg Rybachenko harcol ezen a csodálatos és virágzó országban. Nem igazán akarom megölni a japánokat. Ezek nem koronavírusok, hanem élő emberek.
  Különösen köztük van sok tinédzser verekedés. A fiatal japán fiúk nagyon jóképűek. Lágyabbak, mint a felnőtteké, és nem olyan sárgák, ezért jobban hasonlítanak az európaiakhoz. És a japán lányok is nagyon szépek.
  Különösen Japánban sok nő világosítja bőrét, és jobban hasonlít az európaira.
  Igen, megölni őket nem túl kellemes. Már valahogy eleged van az efféle vérontásból.
  De másrészt harcias izgalom bugyborékol benned. És elkezded verni a szamurájokat erőszakos, erőszakos erővel.
  Oleg Rybachenko ismét egy lemezjátszót tartott kardokkal. Levágott egy csomó japánt és üvöltött:
  - Dicsőség Miklós cár korszakának.
  Margarita a halál gyilkos ajándékát is dobta csupasz lábujjaival. Sok japánt széttépett, és fogát kitárva csicseregte:
  - Dicsőség a nagy királyok korszakának!
  Utána fütyülni fognak a halhatatlan gyerekek. És a pusztítás ajándékai a japánok pozícióira esnek. Áttörve a koponyájukat.
  A tengerben pedig egy lány harcol egy sárga hordával. A pusztító bikinis szépségekből álló legénysége elkeseredetten harcol a szamurájokkal. A lányok pedig a legmagasabb és küzdelmes osztályt mutatják.
  Marina mezítlábas barátaival fegyvert mutat a japánokra. Pontosan tüzel és ejt.
  - Egy, kettő, három... Törd a japánokat! Négy, nyolc, öt! Törd le a hajót!
  A lányok pedig üvöltve támogatják:
  - Törd össze a hajót!
  És vaku csupasz, kerek, rózsaszín sarkú. Mása, szintén szinte meztelenül, csak rövidnadrágban, célba veszi a csövet, és üvölt:
  - Dicsőség a cári kommunizmus korszakának!
  És olyan is, mint a tűz. És elindul a bányaberendezés. És beleütközik a japán cirkáló oldalába.
  Masha lelkesen felsikkantott:
  - Terminátor harcos vagyok!
  A csupasz, kerek sarka pedig olyan csábító. A legénység pedig kizárólag lányokból áll. Mit mondjak, nagyon klassz.
  Marina, aki megpróbálta elsüllyeszteni ellenfeleit, felmordult:
  - Dicsőség a szovjet anyaországnak! Kommunizmusban fogunk élni!
  És egy másik ellenséges cirkáló süllyed.
  Jó, ha a csapat csak lányokból áll. A lányok pedig inkább rövidnadrágban futnak a melegben. És nagyon szeretik, a pokolba is.
  Itt a lány, Melonica elvette, és csupasz lábujjával elindított egy bumerángot. És pár levágott japán a tengerbe zuhant.
  Melonica fogta és énekelte:
  - Hitem, hitem a kommunizmusban!
  És ismét elindít egy gyilkos bumerángot.
  Mása újabb halálajándékot hozott az ellenségnek. És most újra kettéválik a japán század cirkálója. Nyilvánvaló, hogy rossz orosz nőkkel harcolni. A fogukkal megharapják a tigrist.
  Natasha a támadásban félbevágott egy japán tisztet. És agresszíven kijelentette, fogát kifejtve:
  - A legerősebb orosz szellem a világon!
  És ismét a szépség egy agresszív támadásban.
  Zoya csupasz sarkával szénbombát dobott fel. Egy egész japán tömeget tépett szét. És leszakította sok szamuráj kezét és fejét. Aztán a szépség így énekelte:
  - Hiszek a nagy kommunizmusban!
  És villám száll ki az eper mellbimbójából.
  Augustine a támadásban, mint egy kobra. Itt van egy kis japán tank, amit szó szerint széttépett egy általa dobott gránát. A tüzes szépség pedig természetesen csupasz lábujjai segítségével megdobta.
  Az éneklés után:
  - Esküdj hűséget Miklós cárnak! Gyerekeket kívánok neki!
  Svetlana is igazi vadállat a csatában. Tépi ezeket a japánokat, mintha valami babák lennének.
  A harcos pedig a tüdeje hegyén üvöltött, miközben eperbimbójából kiszállt a villám:
  - A cári korszakra! II. Miklós egy igazi sas!
  A csupasz sarkával pedig a lány újabb halálos robbanócsomagot dob.
  De a támadásban és Gerda tank legénysége. A lány egy orosz autóban verekszik.
  És itt a legjobb oldaláról mutatja meg magát.
  Gerda mezítláb célozza meg a fegyvert, és rálő az ellenségre. Egy kagyló tönkretesz egy japán autót.
  Szőke bikinis ordít:
  - Dicsőség hazánknak!
  A Sátán nem fog legyőzni minket!
  A támadásban a vörös hajú vix a szamuráj fegyverét zúzva üvölti:
  - Az árja eszmék nagyságáért!
  Mezítláb a fegyver farára mutat.
  Aztán felüvöltött:
  - Egy új Harmadik Birodalomért!
  Christina, aki a szamurájra lőtt, megjegyezte:
  - Németország jövője előttünk áll! Addig is a cári Oroszországért harcolunk!
  És csupasz sarkával is nyomja a pedált.
  Magda az ellenségre lövöldözve, agresszívan kinyújtotta az agyarait:
  - Újjászületünk és menőbbek leszünk, mint Oroszország!
  És kivillantotta a gyöngyház fogait. Igen, ez négy nagyon harcias srác. Pontosabban a lányok, akik szinte meztelenek, de nagyon szépek és verekedősek.
  Gerda, aki a japánokra lőtt, azt suttogta:
  - Minden összekeveredett, összefonódott,
  Megszólalnak a cetli harangjai...
  Hamis igazság, igaz hazugság
  Lányok csupasz bokával!
  Charlotte géppuskával a szamurájra firkálva üvöltött:
  Árnyék, árnyék, árnyék, árnyék...
  Petrel árnyéka...
  És csupasz sarkával megnyomta a ravaszt, a vörös hajú lány rikácsolt.
  Christina, leverve az ellenséget, megerősítette:
  Megint az ország fölé emelkedik!
  És epres mellbimbóval, hogyan fogja megnyomni a kutyát, és az ágyú lövedéket lő. És egyenesen a lőszerraktárba megy. És az egész akkumulátor egyszerre elszáll és felrobban.
  Magda, csupasz ujjaival az ellenség kecses lányos lábát csapkodva, kuncogott:
  Árnyék, árnyék, árnyék, árnyék...
  Petrel árnyéka!
  Gerda megnyomta a gombot a skarlátvörös mellbimbóval, és lövedéket küldött az ellenségre, és kiadta:
  - Itt a megtérülési idő!
  Charlotte csupasz lábujjaival tüzelt, nyelvét kinyújtva üvöltött:
  - Árnyék, árnyék, árnyék, árnyék,
  Petrel árnyéka!
  Christina rubinbimbóval lőtt a japán katonákra, kiadta:
  - A szenvedés és a bajok forgatagában!
  Magda csupasz lábujjai segítségével csapkodta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Nem csalhatsz minket forradalomba!
  Gerda egy kerek, csupasz, kislányos sarokkal pofon vágta a japánokat, és megjegyezte:
  - Csak a királyoknak van sok bajuk!
  A lányok valójában természetesen a legmagasabb szintű árják. Most Németország nyugtalan ország válságban. Hitler elvesztette az elnökválasztást, és a hatalomra való esélyei már most vitathatatlannak tűnnek. És csak relatív többsége van a Reichstagban.
  A japánokkal küzdő Oleg Rybachenko emlékezett, hogy Oroszországban is történt hasonló.
  Amikor Zsirinovszkij, akit Hitlerrel hasonlítottak össze, megszerezte az első helyet az Állami Duma választásán, de nemcsak sikereket tudott elérni, de még pozícióit is megtartotta.
  A fiú csupasz lábujjával dobott pár csillagot. Feltépték egy tucat japán gyomrát. Aztán a fiú újra elgondolkodott.
  Hogy Zsirinovszkij gyáva, és nyúl lelke van. Amit a választó érzett és nem szavazott rá az oroszországi elnökválasztáson.
  A terminátor fiú füttyentett, és varjak kezdtek hullani a japánra, aki döbbenten ütős kos lett. És átszúrták a szamurájok fejét.
  Aztán a fiú újra elgondolkodott. Itt az emberek gyakran logikátlanul gondolkodnak. Valójában Jelcin csábította el őket egy időben. Bár egyértelmű volt, hogy Borisz nem ragyogott az értelemtől. És hogy a menedzser tőle közepes. A legfontosabb dolog az, hogy Jelcin makacs, kóros vágya van a csapat megváltoztatására, vagyis a személyzeti ugrás megszervezésére. Ebben a tekintetben Lukasenka hasonlít rá, ő is szereti a személyzet pakliját keverni, és Shilovot Mylovra cserélni. Bár a túl gyakori személyi rotáció káros.
  Például Rumos nyolcadik miniszterelnökét már leforgatták. És tegyen a helyére egy még rosszabbat. Lukasenko általában kezdett megőrülni az évek során. És még a saját környezete is kezdte megérteni, hogy a diktátor teljesen alkalmatlan. Nem csoda, hogy sok menedzser került az elnöki székbe. Az uralkodó elitben szakadás történt.
  És hogyan viselkedett Lukasenko a koronavírussal? Egyszerűen őrült a viselkedése! De a kis Fehéroroszországban a karanténintézkedések és a határok lezárása erős hatással lehet. Sőt, volt időbeli előny.
  Lukasenka azonban az emberek egészségét figyelmen kívül hagyva viselkedett. Fehéroroszország pedig megelőzte Olaszországot és Kínát a fertőzöttek számát tekintve.
  Ezt követően a fehéroroszok többsége gyűlölte a diktátort. És csak a tömeges választási csalások, az adminisztratív erőforrások felhasználása, a szavazókra nehezedő vad nyomás adtak esélyt a hatodik fehérorosz elnökválasztás megnyerésére.
  Oleg Rybachenko őrült pillangótechnikát végzett kardokkal, levágott egy tucat szamurájt és énekelte:
  - Ígérjük nehézség nélkül, igaz, igen! De aztán, milyen nehezen zuhanunk a szakadékba később!
  És a fiú csupasz sarka elindította a fűrészporuk gyilkos halálos csomagját.
  Igen, a koronavírus kezelése nagyon drága, és alaposan megjavítja az egészséget. Lukasenka diktátor tehát semmit sem mentett meg azzal, hogy megtagadta a sürgős intézkedések meghozatalát. És hogy mi a koronavírus, azt még a saját bőrén kell megtapasztalnia. Az orosz istenek és felsőbb hatalmak megbüntetik a diktátorokat komolytalanságért. Általában csak a bűnöző kormányok spórolnak az emberek egészségén.
  Oleg Ribacsenko csupasz lábujjával dobott egy házi készítésű bombát. Most már halhatatlan fiú. És üvöltötte a tüdejét:
  - Dicsőség Oroszország országának, ahol az emberek olyanok, mint a sasok!
  Margarita szurkolói fogadást tartott, és legyűrve az ellenséget, nyikorgott:
  - Ez a mi földünk! Oroszország mi vagyunk!
  És a lány csupasz sarka pusztító ajándékot küldött az ellenségeknek.
  Margarita ismét fütyül, és a varjak a japán katonák fejére hullanak.
  És semmi sem mentheti meg.
  A lány nagyon harcias és elég hűvös ahhoz, hogy szétzúzza az ellenség minden erejét.
  Natasha támadásba lendül... Levágja az ellenségeket.
  És itt az égen Alenka a legénységével.
  Öt lány egy hatalmas húsdarálóban, három pengével.
  Alenka egy repülőgép ágyúból lő, elpusztítja a japánokat, és nyikorog:
  - Az atyakirály dicsőségére!
  Anyuta gépfegyverrel üti a szamurájokat, és kiabál:
  - Nem nyerünk hiába!
  Alla bombát dob a japán állásokra, és felkiált:
  - És hegyek és tengerek!
  Maria repülőgéppisztolyból is lőtt. Széttépte a szamurájt, és a tüdejéből nyikorgott:
  - Hála Istennek!
  Marusya aknát indított el a helikopter méhéből. Felugrott, és kiütötte a japán katonákat.
  És a hős lány ugatott:
  - Az egész földünket!
  Az ötös alaposan felvette a szamurájokat. És a helikopter ajándékot ajándék után hoz le a japánokon.
  A cári hadsereget nehéz megállítani. Főleg, ha vannak benne ilyen pilóták, meg Anastasia és Akulina.
  Anastasia Vedmakova rövidnadrágban küzd. És gyilkos pusztító ajándékot küld az ellenségnek.
  Aztán ezt énekelte:
  - A legjobb Miklós cár a világon!
  És ismét csupasz lábujjak segítségével megcéloz egy repülőgép fegyvert. És leüt még egy japán ász.
  Akulina Orlova is bátran küzd. És alaposan összetöri a japánokat. És a csupasz lábujjait használja. És ismét a felkelő nap országának egy másik síkja lő lefelé. Aztán üvölteni fog, és elég agresszíven:
  - Harcos vagyok mondjuk, egyszerűen szuper!
  És kacsints az ellenfelekre. Például még mindig nincs esélyed egy szamurájra. És a lányok biztosan szét fognak szakítani.
  Anastasia Vedmakova ismét leüt egy japán autót. Pontosabban egy primitív repülőgép csipog:
  - Lelkünket odaadjuk Szülőföldünkért,
  És újra állunk és nyerünk!
  Akulina Orlova, aki csupasz lábujjai segítségével ledöntött egy másik autót, nyikorgott:
  - Dicsőség a királyi hazának! Dicsőség II. Miklós cárnak!
  És a harcos újabb lenyűgöző fordulatot tett. És két japán repülőgép ütközött. És a rétegelt lemez és a törmelék különböző irányokba hullott.
  Eddig Japán alapvetően alulmúlta Oroszországot, mint repülőgép. Ráadásul még mindig nincs esélye arra, hogy sokáig kitartson. Az oroszok nagyon erősek.
  Tehát a tankok még le is szállnak.
  Erzsébet legénysége a "Harmadik Sándor"-on rohan a csatába. Lenyűgöző méretei ellenére az orosz tank könnyedén felmászott a partra, és nem ragadt el a homokban.
  Tehát az orosz hadsereg is olyan erős tankok segítségével mozog, amelyek bármilyen erőt képesek felőrölni.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva ágyút lő ki, és erővel azt mondja:
  - Hazánk Oroszország,
  Légy boldogabb a világon!
  Elena géppuskákkal tüzel. A szamurájok kidőlt fákként dőlnek le a lányok által küldött ólom ajándékoktól.
  Elena nevetve mondja:
  - Szülőföldünk szebb lesz,
  Szolgálja Oroszország lányait!
  Ekaterina megnyomta csupasz sarkát. Kolosszális, halálos erejű lövedéket küldött. Japán tömeget tépett szét, és nyikorgott:
  - A királyi győzelmekért!
  A japánokat hernyókkal zúzó Euphrasia megjegyezte:
  - Nemcsak királyi, hanem a miénk is!
  Elena ismét a csupasz lábujjaival lőtt. A szamurájokat darabokra tépte, és nyikorgott:
  - Igen, a nagyszerű győzelmeinkért!
  Erzsébet géppuskákkal lőtt. Nos, van egy zúzótartálya. Így verik a japánok.
  A lány énekelte, tömegesen levágva a szamurájokat:
  - Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs ország, hisz Oroszország szebb,
  Velünk Ukrajna, Fehéroroszország!
  Jekatyerina, aki rálőtt az ellenségre, kitárta a fogát, megnyomta csupasz sarkát a ravaszra, és bömbölt:
  - Oroszországnak, amely a legszebb az összes közül!
  Euphrasia, a szamurájok őrjöngésében levágva, a sárga katonákat feldarabolva, agresszíven kijelentette:
  - Oroszország állt, és állni fog, mint a szikla!
  És a harckocsi "Harmadik Sándor" felgyorsult. Kár, de kár, hogy negyvenkilenc évesen meghalt III. Sándor cár. Ha tovább él, talán Oroszország megnyerte az első háborút Japánnal. És akkor az autokrácia megingathatatlan és legyőzhetetlen lenne. Az első világháborúban pedig már akkor megtörtént a februári puccs, amikor Oroszország a végső győzelem küszöbén állt.
  De ha nem lenne vereség a japánokkal vívott háborúban, nem lenne gondolat. Ez pedig a zavargások és mindenféle összeesküvés melegágyát jelenti. Ráadásul elvileg egészségesen, mint egy bika, Harmadik Sándor tovább élhetne. És sikerülhet-e személyesen megnyernie az első világháborút? És akkor? Nyolcvanhat évet élt az osztrák császár, aki Franz Oroszországgal harcba szállt, és hatvannyolc évet korrigált. És 1916-ban meghalt! És hogy Harmadik Sándor nem élhetett volna ennyi ideig vagy még tovább?
  Oroszországot mindenesetre most II. Miklós uralja. És az ő uralma hosszú.
  Időtartamban már megelőzi II. Katalint. És így Nagy Pétert is blokkolhatja. Vagy talán Rettegett Iván. Igaz, egy ideig pusztán névlegesen uralkodott.
  Elizabeth ismét tüzel. Összetör egy japán autót, és a fogát kifejtve azt mondja:
  - Hiszek a kommunizmus korszakában!
  És a partnereire kacsint!
  Elena géppuskával lekaszálja a szamurájokat, és fehér fogait kitárva mondja:
  - Új korszak és napkelte lesz!
  És ismét csupasz lábujjak segítségével tüzel a lány.
  Ekaterina az ellenfeleire lőve agresszíven kiadta:
  - II. Miklós cár korszaka nagyon dicsőséges lesz!
  A lány pedig rákacsint a partnereire. Nos, ezt szeretik csinálni.
  A tank pedig legyűri a japánokat. És kibelezi a katonákat.
  Két német nő harcol az égen: Albina és Alvina. Ők már megkapták a Szent György-kereszt első négy fokozatát. És az első ezüstből készült kereszt. A második ezüst masnival. A harmadik kereszt arany. További arany masnival. Az ötödik pedig, amit a lányok nagyon szeretnének megszerezni, az aranyszínű kis gyémántokkal. A kereszt hatodik foka arany íjjal és gyémántokkal. És van még a hetedik fokozat - egy platina kereszt gyémántokkal, és a nyolcadik: egy platina kereszt gyémántokkal és egy íj. Az utolsó keresztek nagyobbak, mint az aranyak, és több gyémánt van rajtuk. És az íj is gyémántokkal volt kirakva.
  Akár nyolc fok, és minél magasabb a fokozat. Minél több pénzt fizetnek érte havonta egy életen át. Sőt, a gyémánt fokozat birtokosai nemcsak maguknak fizetik a díjakat, hanem az örökösöknek is. Arany keresztekkel gyémántokkal - ötven év, és platina keresztekkel gyémánttal - száz év!
  A gyémántokkal járó díjak ritkák, de nemcsak magát a hőst, hanem az utódokat is képesek hosszú ideig ellátni.
  A németországi lányok pedig nagyon igyekeznek megszerezni őket.
  Albina csupasz lábujjakkal lő le egy japán gépet, és csipog:
  - De a nagy Birodalom...
  Alvina egy másik autót vágott le a felkelő nap országából, és erővel folytatta:
  - Azt mondták, hogy ne sodródjunk!
  Albina megfordította a gépet, és sorozatban lőtt. A japánok gyertyaként világítottak.
  A szőke lány üvöltött:
  - Az árja kommunizmus nagyságáért az egész világon!
  Alvina elütött egy szamurájautót, és búgta:
  - Nagy sikerünkért!
  És csupasz lábujjait használva ismét gyilkos ajándékot küldött a halálnak.
  A német lányok rendkívül erős tolvajok voltak. És most megölik Oroszország ellenségeit. De ugyanúgy meg tudnak ölni orosz katonákat. Ők zsoldosok.
  Lermontov írt az ilyen emberekről;
  De micsoda csoda messziről
  Mint több száz menekült...
  A sors akaratából megjelent nekünk,
  Elkapni a hírnevet és a rangot!
  Albina agresszíven jegyezte meg, miközben nagy önbizalommal leütötte az új japánt:
  - Én vagyok a legjobb a világon!
  Alvina levágott egy másik japán pilótát, aki szintén ellenkezett, és felmutatta a nyelvét:
  - Nem! Én vagyok a legjobb a világon!
  Albina békülékenyen énekelte, és lelőtte a japán repülőgépeket:
  - Mi vagyunk a legjobbak a világon
  Az összes ellenséget a WC-ben áztatjuk ...
  A haza nem hisz a könnyeknek -
  Adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  De az idegenlégió többi harcosa között Jane Armstrong is harcol. Gyönyörű brit lány. És vele a csapatban is kizárólag a szép nem.
  Harcosok természetesen mezítláb és bikiniben.
  Gertrude csupasz lábujjával töltötte meg a fegyvert. Malanya pedig mutatott és lőtt.
  A japán ágyú felborult.
  Monica biccentett a fejével.
  - Dicsőség Nagy-Britanniának!
  Jane Armstrong énekelte, miközben elsütötte géppuskáját:
  - Urald Britannia a mennyei tengereket,
  Soha nem leszünk rabszolgák!
  Dicsőség angol földünknek!
  Nos, Oroszországnak cárja van!
  És ismét a harcos fogja, és nagyon pontosan lő. A japán tankot pedig darabokra osztották.
  Gertrud, aki a tüzet vezette, fogta és énekelte:
  - A remény ragyogó napja
  Ismét az ország fölé emelkedik...
  Nyerünk, mint korábban
  És elmentek kirándulni!
  És az angol nők javában és harci transzban.
  Oleg Rybachenko a japánokkal küzd. Nagyon hasonlít a Conan rajzfilmbeli fiúra. Csak még gyorsabban. És így csépelnek ezek a szamurájok. Egyértelmű, hogy Japánnak esélye sincs egy ilyen csapat ellen.
  A terminátor fiú mezítláb fogott, gránátot dobott, és agresszíven énekelte:
  - Emelj fel egy hatalmas országot,
  Kelj fel egy halálos harcra!
  Nagyon sötét armadával,
  És a sárga horda!
  Margarita is fogott, és kardjaival egy hármas malmot vágott. Azután
  Csupasz sarkával eltalált egy csomó gránátot, amit a hírnök fiú dobott neki.
  Japán tömegét tépte szét és énekelt;
  Legyen nemes düh
  Szakad, mint egy hullám...
  Népháború van...
  Szent háború!
  Igen, ez egy pár halhatatlan gyerek, nagyon aktívak az ellenségek elpusztításában és feldarabolásában. Az ilyen fiúktól nem származik a szamuráj irgalom. De mindenesetre itt az egész cári hadsereg hősökből áll, és a legigazibb győztesekből.
  Oleg Rybachenko, az ellenfeleket feldarabolva, megjegyezte:
  - Nincs irgalom, nincs irgalom, nincs kegyelem az ellenségnek!
  Bárki vagyok, akárki vagyok, karddal tépem szét a sereget!
  És a fiú ismét fütyülni fog egy különleges tartományban. A hollók pedig elájulnak, csőrükkel halálra szúrják a felkelő nap országának katonáinak koponyáit.
  
  GERMAN PANTHER'S HELL vigyor
  MEGJEGYZÉS
  A német lányok egy ilyen "Panthert" tudtak készíteni, amely fejjel-vállal erősebb, mint a szovjet tankok. Ennek eredményeként a Wehrmacht megfordította a háborút, és elkezdett nyerni. Amikor a lányok mezítláb harcolnak, nem lehet megállítani őket.
  . 1. FEJEZET
  Ha a szovjet T-34-es tank sokkot okozott a németeknek, akkor a nácik erre egy még félelmetesebb és hatékonyabb Panther-2-vel válaszoltak. Gerda és Charlotte egy alapvetően új tankot fejlesztettek ki. Keskeny és kis toronnyal. A legénység létszámát négyre csökkentették. A motort és a sebességváltót egymás mellett helyezték el, a sebességváltót pedig magán a motoron. A tartály tömegét harminchat tonnára csökkentették. Ugyanakkor az oldalpáncél olyan lett, mint a "Tiger" -2-é, 82 mm-rel a lejtők alatt. És a hajótest homloka nagy lejtők alatt 120 mm, a torony homloka pedig 150 mm, az oldalak 82 mm és szintén lejtős. A 700 lóerős motorral egy ilyen tank mozgékony és manőverezhető volt. Alváza is könnyebb és könnyebben javítható, járhatóbb lett. Az elemek egy része kikerült a hajótestből. A tartály magassága mindössze 1,80 méter.
  Megjelenése megrázta a szovjet csapatokat. Az autó nem igazán jutott el a Kurszki dudorhoz. Csak a negyvenharmadik év szeptemberében kezdték kiadni a sorozatba.
  De a mainsteini ellentámadás során ezt a tankot először tömegesen használták.
  És maga Gerda csapatával részt vett a csatában.
  A fagy ellenére a lányok bikiniben és mezítláb voltak, olyan bátor tolvajok.
  Eddig a harckocsiban volt a régi 75 mm-es hosszú csövű fegyver, ami elég volt az ellenség legyőzéséhez.
  Gerda csupasz lábujjaival ágyúlövést adott le, és homlokon találta a szovjet járművet.
  Aztán a harcos csiripelt:
  - Dicsőség az árja testvériség eszméinek!
  Ez a lány nagyon találóan fogalmazta meg a harmincnégyet.
  Aztán Charlotte, mintha pofont kapott volna, egy gyorstüzelő ágyúból. És üsd el a tankot a torony közepén. És ordít:
  - Nagyszerű győzelmekért!
  Aztán Christina fogta és lőtt. A lányok felváltva lőttek, sőt mezítláb is.
  A harcos ezt énekelte:
  - A győzelmem vár rám!
  Magda is ütött. A lány a csupasz lábujjait is használta, és összeütközött egy másik szovjet autóval, üvöltve:
  - Jézus nevében!
  Négy német lány alaposan dolgozik. És nagyon hatékony.
  És egy másik tank kiüt. A harcosok harci zászlóaljként dolgoztak.
  Egy csatában negyven szovjet tankot ütöttek ki, ők maguk is kaptak több ütést, ami rikoltozott.
  Mainstein ellentámadása erősen győzött, és a németek le tudták győzni a szovjet csapatokat, és átdobták őket a Dnyeperen.
  Hónapok óta ez volt az első jelentős győzelem. És a nácik meg tudták tartani a Dnyepert.
  De januárban a Vörös Hadsereg ismét előrenyomult, ezúttal Leningrád közelében, és sikerrel járt. Igaz, a Dnyeper déli részének ismételt erőltetése kudarcot vallott, de a Leningrád felőli blokkot eltávolították. Ennek fényében a németek kitartottak a központban, és ami a legfontosabb a Dnyeper fordulatánál. A téli heves harcok nem biztosítottak előnyt a Vörös Hadseregnek ebben a szektorban.
  Természetesen az új "Panther" -2 tank is szerepet játszott. Sikeresnek bizonyult. Gyors és jól védett. Majdnem kétszer könnyebb, mint a "Tiger" -2, és gyakorlatilag nem rosszabb, mint ez az autó a foglalásban. Egyébként a "Tiger" -2 nem ment be a sorozatba. Ehelyett a Panther-2 erősebb módosítása nem jelent meg, csak egy tonnával nehezebb.
  Hitler pedig elrendelte a Tiger-2 áttervezését, hogy a páncélzat sokkal vastagabb legyen ehhez a súlyhoz. A fegyver rovására viták voltak - növelni kell-e a fegyver kaliberét vagy sem. Ennek ellenére több kaliber alacsonyabb tűzsebességgel, pontossággal és kagylókészlettel rendelkezik.
  Itt van a Panther régi fegyvere, jól megbirkózik a feladatával. És még az IS-2 is, homlokon üti.
  Szóval érdemes változtatni? Bár a lövedék kicsi és nem pusztít túl sokat.
  A "Panther" -2 B, egy 88 mm-es fegyverrel, egy olyan gép volt, amely többé-kevésbé megfelelt a katonaságnak.
  Tavasszal a németek támadásba lendültek az olasz fronton, kihasználva az átmeneti keleti szünetet.
  És sikerült legyőzniük a szövetséges csapatokat a front ezen szektorában. A sikerhez az ME-262 megjelenése is hozzájárult. Az új sugárhajtású vadászgép sokkot okozott. Korábban jelent meg, mint a valós történelem, aminek köszönhetően a szakértők meggyőzték Hitlert, hogy ne csináljon bliccelőt, mint hatástalan modellt. Emellett a Fau rakétaprogram helyett a sugárhajtású repülőgépek fejlesztése kapott prioritást. És ez befolyásolta a háború menetét. Charlotte és Gerd pedig meggyőzte Hitlert erről.
  Azt mondják, hogy a rakéták valóban hatástalanok alacsony pontosságuk és magas költségük miatt. De a sugárhajtású repülőgépek jelentik a jövőt. Ráadásul az ME-262 meglehetősen könnyen kezelhető, és ennek eredményeként elérhető az ászok számára. És nehéz leütni. A jármű nagyobb repülési súlya lehetővé tette páncél és két sugárhajtómű felakasztását, a függőleges manőverezőképesség pedig lenyűgöző. Az erős fegyverek pedig lehetővé tették egy autó lerombolását egy mozdulattal. Két lány, akik első csatájukban ászok lettek, különösen jónak bizonyult: Albina és Alvina.
  Általában szinte meztelenül harcoltak, csak rövidnadrágban és egy vékony ruhacsíkban a mellkasukon. És csodákat műveltek.
  Albina fordult. Csupasz lábával a pedálra nyomta. Lelőtt egy amerikai repülőt és ezt énekelte:
  - Az árja kommunizmus erejéért!
  Alvina leütötte a szövetségesek autóját, és csupasz lábujjakkal folytatta a tüzelést. És ő üvöltött:
  - A srácainkért!
  A lányok lendületesek, rendkívül harciak és harciasak. Nagyon híresen pusztítják szövetségeseiket az égen.
  És olyan dühösen számlákat szerezni.
  A nácik már kiütötték a szövetségeseket, sok foglyot és trófeát elfogtak Olaszországból. De Szicília szigetén a szövetségesek hatalmas haditengerészete fedezi őket.
  Nyáron a szövetségesek partraszállást készítenek Franciaországban. De nyugtalan hangulatban vannak. A németek megerősödtek, és a világ legjobb tankjaik vannak. És a sugárhajtású vadászrepülők is a világ legjobbjai, csak kb ezer van belőlük eddig, nem is olyan sok.
  De nagyon halálosak.
  Nyáron Sztálin offenzívára készül. De a feladat nehezebb, mint a valós történelemben. Polissyában nincs erkély, és a Dnyeper továbbra is komoly akadályt jelent. A német védelem pedig erős.
  De a német tankok valószínűleg jobbak egyelőre. És a repülőket is. Itt jelent meg a TA-152, a Focke-Wulf evolúciója, és egy ilyen gép nagyon komoly repülőgép. És egyszerre többcélú. És kétségtelenül képes lelőni az ellenfeleket. Erőteljes fegyverek és páncélok. És a legjobb repülési teljesítmény és sebesség.
  A németek mind a levegőben, mind a szárazföldön jobb felszerelést kaptak. De még nem volt elegük. És erőt halmoztak fel, és aktív védekezésben voltak.
  A Vörös Hadsereg az új IS-2 és T-34-85 harckocsikat használva támadásba lendült. A fő csapást középen mérték. Az erők egy része azonban a Dnyepernél is becsapott. A németek készen álltak a csapás visszaverésére. Bár kicsit korábban, de megkezdődött a szövetségesek partraszállása Normandiában.
  Eleinte sikeres volt. Ekkor azonban a tankok megsemmisítő ellentámadást indítottak. A harcokban részt vett az E-10 önjáró löveg, egy nagyon könnyű és kisméretű önjáró löveg, két legénységi taggal, a szövetségeseket egyszerűen szétzúzva. A nagyon alacsony, 1,2 méteres sziluett, a tíz tonnás tömeg és a 400 lóerős motor hűvös mobilitást biztosított. Ugyanakkor a 80 mm-es elülső páncél nagy lejtőn szinte áthatolhatatlanná tette az autót a szövetségesek homloka számára. És meglehetősen kicsi, alattomos. És úgy szúrja a szövetségeseit, mint egy méh. A németek pedig legyűrték a szövetségeseket. Albina és Alvina egyenként több mint háromszáz repülőgépet lőtt le, és mindegyik megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak voltak.
  És mindenkit levertek anélkül, hogy a hatékonyságukban bármi probléma lenne.
  Albina csupasz lábujjai segítségével az ellenségre irányította a harcost, és vad dühével leütni kezdte. Aztán három vadászgép és egy szövetséges bombázó lángra kapott.
  A harcos dorombolt:
  - Poroszországért!
  Alvina folytatta az erő szövetségeseinek szétverését, és szó szerint elégette őket. És ő üvöltött:
  - A Harmadik Birodalomért!
  És ismét csupasz lábujjakkal a célpontra szegezte a repülőgép fegyvereit. És remekül sikerült.
  Alvina a Twitteren írta:
  - Nagy tigrisek vagyunk, a királynő megtestesítői!
  Albina levágott egy másik angol gépet, megfüstölte, és kotyogott:
  - Ha a nő tigris, akkor a férfit darabokra fogja tépni, még ha nem is komplett szamár!
  És csupasz sarkával nyomja meg a pedált.
  Alvina az ellenfelekre lövöldözve és lekaszálva megjegyezte:
  - Egy lány mezítláb, minden férfi kénytelen a sarok alá mászni!
  Albina, miután lelőtt a szövetséges erők egy másik gépét, beleegyezett:
  - Egy férfi a csupasz női sarok láttán teli filccsizmává válik!
  Alvina csupasz ujjaival levágott egy másik brit autót, fogát tátva mondta:
  - Egy mezítlábas lány telt férfit húz fel, még akkor is, ha másokat csizmázni szokott!
  Albina, leütve az amerikait, megjegyezte:
  - Az ember legyen erős, mint a tölgy, és ne engedje, hogy a forgácsot eltávolítsák róla, mint a csonkról!
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Mezítlábas női sarok, az embert célig vetkőztetik, fülig patkolják!
  Albina egy kicsit témát váltott, egy másik amerikait levágva:
  - A katona kovakő, ha az elme nem macskakő!
  Alvina puszta ujjaival kiütötte az ellenséget, és a fogak sziklája megjegyezte:
  - Az ember akkor igazi gyémánt, ha aranyszíve és vasidegei vannak!
  
  Albina, miután lelőtt egy másik szövetséges gépet, kiáltott:
  - Az embernek olyan erősnek kell lennie, mint az acél, de olyan feszesnek, mint a tuskó!
  Alvina agresszíven megjegyezte, miközben levágott egy amerikai repülőgépet:
  - Az embernek legyen sasszeme, hallása pedig ne olyan legyen, mint a varjúé!
  Albina, leütve az ellenséget, nyikorgott:
  - Az embernek csak annyi a bátorsága, mint egy sasnak, de valójában legtöbbször egy tipikus csirke a karakter!
  Alvina agresszíven megjegyezte, harci ugrással elvágva az amerikait:
  - Nincs csúnya nő, csak undorító férfi impotencia van!
  Egyszóval a lányok szuperek. Júliusra pedig mindegyik lelőtt repülőgép meghaladta az ötszáz repülőgépet, és megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A szövetségesek normandiai partraszállása teljes vereséggel végződött. Csak a németek több mint hétszázezer foglyot ejtettek el. És ez klassz és kolosszális siker!
  Keleten a Vörös Hadseregnek csak kis mértékben sikerült meglöknie a németeket. A nácik jól meg voltak erősítve, és ördögként harcoltak. És a helyi lakosság részvételével előre felállított erődítményeket használtak. És persze segített nekik. A nácik elkeseredetten harcoltak, és szinte minden támadást visszavertek.
  A csaták azt mutatták, hogy a "Panther"-2 nagy elülső páncéllemezekkel és alacsony sziluettjével továbbra is sebezhetetlen a szovjet tankokkal szemben. És jól megbirkózik a Vörös Hadsereg gépeivel. És nagy kagylókészlettel rendelkezik.
  Tehát a szovjet csapatok összes támadása szilárd blokkba esett. Igen, és a fasiszta gyalogságnak volt egy MP-44-es rohampuskája, aminek nem volt párja, és szó szerint kiütötte a szovjet gyalogságot. A fasisztákkal tehát semmiképpen nem lehetett elbánni.
  És a Fritz visszaverte a támadást. Amíg nem siettek ellentámadásba. Ki kellett adni egy új "Tiger" -3 tankot, nehezebb, erősebb motorral és jobban védett.
  Igen, és sugárhajtású repülőgépek fejlesztése. Különösen az XE-162 - egy sugárhajtású vadászgép sokkal olcsóbb, könnyebb és könnyebben gyártható, mint az ME-262 és Arado bombázók.
  Nem volt rossz az új német négymotoros Yu-488 sem, amely a kisebb szárnyfelületnek köszönhetően hétszáz kilométeres óránkénti légcsavarbombázóhoz képest kolosszális sebességet fejlesztett ki.
  Míg a Fritz erőt halmozott. És tengeralattjáróháborút folytattak... A szövetségesek olaszországi és franciaországi vereségei meggyengítették Roosevelt pozícióit. És itt is vereséget szenvedtek az amerikaiak, amikor megpróbáltak partra szállni a Fülöp-szigeteken. A japán csatahajók képesek voltak felderíteni és megsemmisíteni az amerikai partraszálló erőket.
  Roosevelt elvesztette a választást a fiatal republikánus Joseph Biden ellen. Ez pedig az elnök, aki nyíltan kijelentette, hogy a Szovjetuniónak nincs szüksége segítségre. Hogy Sztálin rosszabb Hitlernél, és minden erőfeszítést Japánra kell összpontosítani.
  Churchillnek is voltak problémái.
  Ezért, amíg Hitler várt, a németek szoros védekezésben ültek. Csak Szicíliában hajtottak végre hadműveletet és foglalták vissza a szövetségesektől. Ráadásul a brit flotta megritkult a náci tengeralattjárók tevékenysége miatt.
  Ősszel a Vörös Hadsereg délen igyekezett előrenyomulni. És Finnország ellen is.
  A nyári offenzíva a Karéliai földszoroson ezután sikertelenül ért véget. A finnek és a német hírszerzés feltárták és előkészítették. És a Szovjetunió kevés erőt különített el erre a műveletre.
  Ősszel újabb csapatokat dobtak be, de azok is elakadtak, és a németek készen álltak. A nácik sugárhajtású repülőgépeket használtak felderítésben, amit a szovjet vadászgépek és a tökéletes optika nem tudtak utolérni. Valamint egyedi kamerák. És ez sokat segített.
  Tehát alapvetően megtanulták, hogyan kell feltárni a dezinformációkat és nyomon követni a csapatok mozgását.
  Így hát Sztálin most nem tudott ilyen könnyen hirtelen lecsapni. És a nácik felvették a védelmet.
  Télen a szovjet csapatok ismét megpróbáltak előrenyomulni a központban. Az ütést a Dnyeper és a Nyugat-Dvina között mérték. És ez merész lépés volt. De ez teljesen nyilvánvaló, és a németek ott alaposan megerősödtek. És felhúzták a legújabb harckocsikat és E-25 önjáró lövegeket, egy 88 mm-es ágyúval. Ennek a huszonhat tonnás gépnek a motorja 700 lóerős, az elülső páncélzata 120 mm-es lejtők alatt, oldalai pedig 82 mm-esek, magassága 1,4 méter. Az önjáró fegyver a páncél nagy dőlésszögei miatt a homlokban áthatolhatatlan. És a fedélzeten még mindig hengerek takarták. És akaszthat képernyőket is.
  Tehát a Vörös Hadsereg nagyon komoly ellenséggel nézett szembe. Amit nem is olyan könnyű leküzdeni. És a nácik ismét visszaverték a Vörös Hadsereg januári offenzíváját.
  A csatákban ismét Gerda és Charlotte sorsára jutott. Mindkét lány E-25-ös önjáró fegyveren harcolt, fekve. És szó szerint kiütötték a szellemet az ellenségből.
  Gerda csupasz lábujjakkal dörömbölt, és csicseregte:
  - Dicsőség a seregünknek!
  Charlotte lőtt, ezúttal skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombjához nyomva, és csicseregve:
  - Dicsőség a nagy győzelmeknek!
  Gerda nagyon agresszíven megjegyezte, és rálőtt az ellenségre:
  - A bolygó nagyságáért!
  És csupasz sarkával, mintha megütné a gombot.
  Charlotte ismét megcsapta a rubin mellbimbót, és csicseregve fújta át a szovjet autót:
  - A meghódított csúcsokért!
  És hogy nevet. Fasiszták elleni harc.
  És 1945 márciusában a nácik támadásba kezdtek. És megtette az első injekciót. Áttörték a védelmet a Nyugat-Dvina területén.
  Ekkorra az Egyesült Államok ténylegesen megfékezte az ellenségeskedést a Harmadik Birodalom és Nagy-Britannia ellen is.
  És most a nácik keleten koncentrálódtak. Hitler komolyan fel akart égetni mindent. És minden nagyon alapos, ahogy fellángol.
  De a szovjet csapatok védelme nagyon kitartó, és ezúttal több lépcsőben. A németek pedig ötvenhárom kilométeres sor áthaladása után áttörtek rajta, de a negyediknél megállították őket. Emellett olvadás volt, a harcok átmenetileg lelassultak.
  Április végén Sztálin ismét megpróbált támadni. Csapatait pedig tömegesen használták fel a reflektor áttörése során. De ez is keveset ért el. Áttörték a védelmet és továbbjutottak, de aztán visszadobták őket eredeti helyükre.
  A "Tiger" -3 elülső páncélzata 250 mm, oldalpáncélja 170 mm, motorja pedig 1200 lóerős, súlya hatvanöt tonna. Tehát ez a tank egyszerűen kínozta a szovjet pozíciókat. A fegyver 88 mm-es és 100 EL hosszú csövű volt.
  Májusban a Szovjetunió új IS-3 harckocsit kapott. Az autó három tonnával nehezebb volt, mint az IS-2, és nehezebben gyártható, de sokkal jobban védett toronnyal, különösen a homlokban. Ennek ellenére a Tiger-3 fegyver nem hatolt át a homlokon. Maga a tank pedig még rosszabb menetteljesítménnyel rendelkezik, mint az IS-2.
  A sugárhajtású repülésben a németek megőrizték előnyüket, sőt erőfeszítéseiket is. Június óta megjelentek az ME-262 X sorozatgyártásában, lecsapott szárnyakkal és két fejlettebb motorral. Ez a gép 1200 kilométer/órás sebességet fejlesztett ki, és mindenkit összetört.
  Ennél is komolyabb gép volt a sugárhajtóműves és hat motoros TA-400. Ez a gép bombázta a szovjet vállalkozásokat az Urálban és az Urálon túl. Aztán és így tovább. Erőteljes armada. A Yu-287 sugárhajtású repülőgép pedig a szovjet repülőgépek problémája lett.
  De a Vörös Hadsereg számára a legkellemetlenebb meglepetést azok a diszkók jelentik, amelyek akár négy hangsebességet is elérnek, és az autó körül áramló lamináris sugár miatt gyakorlatilag sérthetetlenek.
  Aztán a németek megkapták a rakétasugárhajtóművekre szerelt gazda nélküli ME-263-at is, és nagyon kicsi, gyors és negyvenöt perces repülésre képes, és hatékonyabban használható, mint az ME-163 előtt.
  A Fritz a szintén pilóta nélküli és hatékony Gotha vadászgépeket is hadrendbe helyezte. És a vitorlázókat is elkezdték használni a csatákban.
  A tengeren a nácik továbbra is kínozták a briteket a tengeralattjáró flotta segítségével. Miniatűr tengeralattjárókkal egy személy számára. És nagyon hatásos.
  A szovjet balti flotta óriási veszteségeket szenvedett. És a repülésből és a tengeralattjáró-hadviselésből.
  Albina és Alvina, mindketten mezítláb és bikiniben futnak minden időben, vagy akár csak bugyiban, legendás pilóták lettek. Ezer lezuhant repülőgépért a vaskereszt lovagkeresztje új kitüntetést kaptak platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lányok rendkívül lendületes tolvajok voltak. És egyre több ilyen fantasztikus beszámoló.
  Hitler rajongott tőlük. És még a Führer is személyesen megcsókolta a mezítlábukat.
  Júniusban a németek megpróbáltak előrenyomulni a Dnyeper körül. A szovjet csapatok védekezésre álltak. De fokozatosan alábbhagytak a támadások alatt. A Lend-Lease keretében nyújtott támogatás valójában leállt. A Szovjetuniónak pedig nehéz időszaka volt. A bombázások folyamatosan növekedtek.
  A szovjet T-34-85 harckocsi meglehetősen gyenge fegyver volt a német járművek ellen. Erősebb T-54-et pedig nem lehetett készíteni. És akkor a fő fogadást az SU-100 önjáró fegyverre tették. Ez az autó a valós történelemben nem lett túl tömeges, de alternatívaként a gyártása egyre nőtt.
  Ekkor tudtak a németek középen előrenyomulni és megközelíteni Szmolenszket, ott bontakoztak ki csaták az SU-100 tömeges használatával. A csúcsot augusztusban érték el.
  Erzsébet harckocsi-legénysége csodákat művelt ezzel az önjáró fegyverrel. Főleg, amikor a lányok szinte meztelenül és mezítláb verekedtek.
  Erzsébet még az ágyúgombot is megnyomta skarlátvörös mellbimbójával, és eltalálta a náci tankot, üvöltve:
  - Nagy Oroszországért!
  Ekaterina a mellkasára nyomta bíbor bimbóját. Elütött egy német autót, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  Elena is nagy pontossággal robbantott. Rubin mellbimbó segítségével eltalálta a fasiszta tankot, és nyikorgott:
  - A hazáért!
  Euphrasia felváltva robbantott egy önjáró fegyverből az ellenségre. És egy eperbimbó segítségével felkiáltott:
  - A Hazáért!
  Ezek voltak a verekedő lányok.
  A németek mind bottal és bottal. A szovjet fegyver nem veszi el a Tiger-3-at a homlokon. Igen, és a "Panther" -3 áthatolhatatlan. A németek vastagabbra tették benne a páncélt, és hogy ne veszítsék el a mobilitást, 900 lóerős motort szereltek be. Szóval az autójuk rúdja szemérmetlenül.
  Erzsébet csupasz lábujjjal lő. A szovjet lövedék ricochet.
  A lány csicseregte:
  Harcolni fogunk a kommunizmusért!
  Ekaterina szintén csupasz lábujjait használva veregette, és a fogait kitárva megjegyezte:
  - Nem! Azt nem!
  Elena szintén mezítláb lőtt a nácikra és énekelte:
  - Bátran harcba indulunk!
  Euphrazia, agresszíven megjegyezve, kifecsegte a fogát:
  - A szovjetek hatalmáért!
  És úgy is, mint a tűz, csupasz lábujjakkal. Ez egy agresszív lány.
  A Vörös Hadsereg a központban kissé visszavonult, de megtartotta Szmolenszket... Ősszel a németek leállították támadásaikat, de a légi fölényt kihasználva megkezdték a bombázások fokozását. És ez a nyomás egyre nő. A Szovjetunióra pedig töretlenül hullottak a bombák.
  A szovjetek országának eddig nem volt repülése, és egyszerűen nem volt semmi, ami elfedje az ellenséges tevékenységet.
  És az ellenség kapitálisan sürget. És egyre aktívabb és brutálisabb Oroszország bombázása.
  Huffman is meghaladta az 1000 lelőtt repülőgépet 1945 decemberében, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lányok pedig hozták fejenként kétezres pontszámukat, és különdíjat kaptak. A Vaskereszt lovagkeresztjének csillaga és ezüst tölgyfalevelek, kardok és gyémántok.
  Igen, Albina és Alvina menő és nagyon szép lányok, akik szinte meztelenül és mezítláb harcolnak, és azonnal legyőznek minden hordát - halálos lányok.
  Télen a Vörös Hadsereg igyekezett előrenyomulni. Az IS-3 harckocsik részt vettek a csatákban. De ez a gép meglehetősen fáradságos a gyártásban, és gyenge terepjáró képességgel, a jó homlokvédelem ellenére a katonaság nem igazán szerette. És követelték a tank cseréjét. De az IS-4 problémába ütközött. Sztálin megtiltotta a negyvenhét tonnánál nehezebb harckocsik fejlesztését. És amíg ez a tank bizonytalanságban volt. Valamint az Isov család más gépeinek létrehozására tett kísérletek.
  Eddig a Fritz előnyben volt a technológia minőségében. És nőtt az égen.
  Így válaszul megnőtt a T-34-85 és SU-100 közepes tankok gyártása. Eddig erre épült a Szovjetunió doktrínája.
  A téli offenzíva sikertelen volt. Nem lehetett komolyan előrelépni, és a veszteségek is súlyosak voltak.
  A németek tankokat halmoztak fel. Eljött az 1946-os év... A Fritz-erők felhalmozódtak, és májusban tervezték a támadást.
  Eddig a Szovjetunió nem tudott sugárhajtású vadászgépet létrehozni, és reménytelenül veszített a levegőben vívott csatában.
  Két lány, Albina és Alvina 1946 márciusára elérte a háromezer lezuhant repülőgépet. És kaptak egy új kitüntetést - a Vaskereszt Lovagkeresztjének csillagát, arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És ez a siker nagyon kolosszális mutatója.
  Áprilisban pedig a Harmadik Birodalom diszkói a kos mellett vettek és alkalmaztak ultrahangot. És ez volt az első, amely átverte a lamináris sugárt, és nagyon sikeres volt.
  A Szovjetunió nehéz idők előtt állt.
  . 2. FEJEZET
  1943 májusában a náci hordák új nagy offenzívája kezdődött. Miután kiásták a tankokat, és összegyűjtöttek egy tömeget "Tigers" -3-ból, amely a legvédettebb és legerőteljesebben felfegyverzett harckocsi lett, a nácik döngölni kezdtek. És sikerült áttörniük a védelmet, és elkezdtek mozogni a Dnyeper körül északról.
  Az égen a nácik uralták. A helyzetet súlyosbította a törökországi háborúba való belépés.
  Az oszmánok történelmük során tizenháromszor harcoltak Oroszország ellen. És számít a tizennegyedik, még mindig nyer. Ráadásul a Harmadik Birodalom is velük van, és a Nyugat nem avatkozik bele. Valóban, Nagy-Britanniában a Churchill-rezsim megbukott, és az új kormány fegyverszünetet kötött a Harmadik Birodalommal. Az Egyesült Államok pedig hivatalosan fegyverszünetet kötött. Ráadásul a Japánnal vívott háború nem ment túl jól, és Amerika veszteségei nagyok voltak a szamurájokkal vívott csatában.
  Tehát itt a Harmadik Birodalom teljesen elszabadult. És sikerült meggyőznie Törökországot, hogy nyisson második frontot a Kaukázuson túl.
  Az oszmán hadsereg sokáig készült a háborúra, és egy milliomodik hadsereget dobott a Szovjetunió ellen, nagy mennyiségű felszereléssel. Szóval most kiderült, és egyáltalán nem jó Oroszország számára. A másik probléma pedig a TA-500-as sugárhajtású bombázók, amelyek gyakorlatilag büntetlenül szétverhetik a szovjet gyárakat. És a sugárhajtású farok nélküli B-28, amely elérheti a Szovjetunió bármely pontját, és szó szerint megsemmisítheti. Tehát most Oroszországot alaposan megnyomják. A Vörös Hadsereg ellátásával, különösen robbanóanyaggal és lőszerrel is rosszabb lett a helyzet. És nem volt elég üzemanyag. A németek kutakat bombáztak Bakuban és a Volga-vidéken.
  Így most a náciknak volt esélyük, és rájöttek. Mindenekelőtt a Donbászt akarták elfoglalni. Ott a védekezés gyengébbnek bizonyult, mint Moszkva irányában, és ez sikerült is.
  Heves harcok bontakoztak ki Harkovért. És nagyon véres volt ott.
  Gerda és legénysége a "Tiger" -4-en harcolt, ez a tank erősebb, 1500 lóerős gázturbinás motorral volt felszerelve, és erősebb, 105 mm-es lövege volt 100 EL hosszú csövében, de ugyanakkora tömeggel.
  Igen, és a németek fegyvere automatikus töltésű és gyorstüzelésű.
  És a tank súlya ugyanaz, és a sziluett még alacsonyabb, és a páncél lejtése még nagyobb lett.
  A "Tiger" -4 kétségtelenül fejlettebb tank, és a harcosai voltak az elsők, akik tesztelték.
  Gerda tüzelt, megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, és búgta:
  - Nincs messze a győzelmünk.
  És összetörte az IS-3 szovjet autót.
  Charlotte a szovjet járműveket is szétverte, áttörte a páncélzatot, átégett rajta és kotyogott:
  - A győzelmeinkért!
  És hogy nevet.
  Christina pedig elviszi és pofont fog adni. És a szovjet SU-100 robbanni fog. És akkor csipog:
  - A kommunizmusért.
  Természetesen a lány rubin mellbimbót használt.
  Magda is csupasz lábujjjal lőtt. Eltalálta az ellenséget, és kiáltott:
  - Az új eredményekért!
  És a lányok nevetnek. Eddig úgy csinálták az egészet, mint a csúcson.
  A nácik megkerülték Harkovot, majd bevették. Ezután Kranodonon és Vorosilovgradon haladtak előre. Fell and Eagle... És ez komoly csapás a Vörös Hadseregnek.
  Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsák a Sast, de a nácik... erősnek bizonyultak. Valamint az erős roham önjáró fegyvereiket. Különösen a Sturmtigr és az erősebb Sturmlev. Az utolsó önjáró fegyvert még jobb és erősebb sugárbombával szerelték fel.
  És alaposan felverte az épületeket. És lányok nyüzsögtek a bombázó közelében. Agatha és Adala legénysége jól dolgozott Shturmlev számára. A lányok pedig csupasz lábukat a vasnak támasztották.
  Agatha lőtt, csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva, és üvöltött:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát!
  Adala géppuskákkal csapott le, és a gyalogosokat levágva megjegyezte:
  - És temetni a kapitalizmust.
  És egy csupasz, rózsaszín sarok csillogni fog.
  Azonban ha megnézzük, a kérdés az, hogy mi van a Harmadik Birodalomban? Talán a kapitalizmus is?
  Agatha az ellenfeleit ütögetve koccintott:
  - A jövő világbékéjéért!
  A bombavető pedig ismét működött, és egyszerre lerombolta az egész épületet. És meg kell jegyezni, egy nagyon hatékony lépés.
  A csupasz lábujjakkal lövöldöző Adala megerősítette:
  - Dicsőség seregünknek örökre!
  Harc lányokkal itt a Harmadik Birodalomban, de nem rosszabb a Szovjetunióban. Azt is tudják, hogyan kell harcolni.
  Kurszkért már kibontakoztak a csaták, és ott orosz lányok harcolnak.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - V...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német E-75 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal robbanócsomagot dobott, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  De ennek ellenére a harcosok és Kurszk nem fogták vissza magukat. Az ellenség áttörte a szovjet védelmet, és Voronyezs irányába nyomult előre. Nyár, és meleg... Már a hatodik éve zajlik a Nagy Honvédő Háború, és mindenki nagyon meleg és jókedvű. Bár a veszteségek mindkét oldalon kolosszálisak.
  Gerda ismét akcióba lép, és természetesen kipróbálja a legújabb tankot.
  Gerda, Charlotte, Kristina és Magda egy U-osztályú E-100-as tankon utaznak, ez a jármű kompaktabb, négy fős személyzettel. Fegyverei pedig egy sugárhajtású bombázó és egy univerzális 88 milliméteres 100 EL ágyú - egy tankromboló.
  A harcosok mennek és fütyülnek maguknak.
  Gerda egy hosszú ágyút lő ki. Az IS-3 távolról oldalba üt, és csipog:
  - Szívünket adjuk a szülőföldért,
  És megsütjük Sztálint és megesszük!
  Charlotte kilőtte a rakétavetőjét. Letakarta a szovjet bunkert, és nyikorgott:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Christina elvette, és felmordult, csupasz sarkával meghúzva a ravaszt:
  - Mindkettőben beszerezzük!
  Dolbanula és találóan és Magda. Megsemmisítette az SU-152 szovjet önjáró lövegeket. És ő üvöltött:
  - Lesz idő, jön a győzelem!
  Gerda felsikkantott, miközben lőtt:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Charlotte megerősítette:
  - De Pasaran!
  A vörös hajú vadállat az egész első világháborút Gerdával együtt élte át, Lengyelországtól kezdve egészen a májusban kezdődött nagy offenzíváig. A vörös hajú ördög sok mindent látott.
  És készen áll a végső küzdelemre!
  Christina is lő, és kitárta a fogát. A haja aranyvörös. A háborúban a lányok nem öregszenek, sőt, talán még fiatalodnak is! Olyan hevesek és szeretőek. Kitárták a fogukat.
  És egyetlen lyuk sincs a fogakon.
  Magda haja aranylevél színű. És aktívan vigyorgott is. Jó csaj. Olyan agresszív kecsessége és energiája van, mint ezer lónak.
  Gerda, egy fehér hajú lány lő, és mosolyogva megjegyzi:
  - Sok jó és csúnya van a világon... De a fenébe is, milyen régóta húzódik ez a háború!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És valójában a második világháború túl sokáig húzódik. Minden harc, és harc... Tényleg kimerítő!
  Christina mezítláb mozgatta a páncélt, és felkiáltott:
  - De Nagy-Britannia még mindig nincs legyőzve!
  Magda rálőtt az oroszokra, és felmordult:
  - Le kell győzni! Ez a mi hitvallásunk!
  Gerda felszisszent, az oroszokra lőtt, elefántcsont fogait kitárva:
  - Győzelem kell!
  Fucked és Charlotte, kiabált:
  - Egy mindenkiért, nem fogunk kiállni az árért!
  Christina, a vörös hajú és aranybarna vadállat felsikoltott:
  - Nem! Ne álljunk!
  Magda megcsapta skarlátvörös ajkát, és csiripelt:
  - Nem az árért megyünk a boltba!
  És az aranyhajú hárpia tüzelt.
  Gerda az orosz tankokat is eltalálta. Elütötte a kocsit és kiabált:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  Charlotte hozzátette, énekelve:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Christina támogatta a dal impulzusát:
  - A Haza nem hisz a könnyeknek!
  Magda énekes hangon folytatta:
  - És az összes kommunistát adjuk agyon!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak. Általában jó tankjuk van. Csak távolról nehéz frontálisan áttörni egy nehéz, ötventonnás IS-3-ast. De végül is a németeknek nehéz lövedékük van, de uránmaggal. És sok fekete van a hadseregben. Akik eszeveszett dühvel harcolnak. És nem mindenki versenyezhet velük.
  A lányok hozzászoktak a mezítláb verekedni. Még Lengyelországban is csak egy bikiniben voltak, és mezítláb.
  Amikor a csupasz talp érintkezik a talajjal, megfiatalodik. Talán ezért nem öregednek a lányok! Bár rohan az idő! Harcosok, mondjuk nagyon hősiesen.
  Annyi bravúrt követtek el, de úgy harcolnak, mint a hétköznapi katonák. És mindig csak bikiniben, és mezítláb. Télen még az is kellemes, hogy mezítláb fenekelnek a hóbuckákon.
  Gerda forgat és énekel:
  Tűzön-vízen át fogunk menni!
  Charlotte bombázójával az oroszokra lőtt, és azt mondta:
  - Dicsőség a porosz népnek!
  Christina is lőtt, és nyikorgott:
  Uralkodni fogunk a bolygón!
  Magda leszögezte és megerősítette:
  - Biztosan fogunk!
  Gerda ismét eltalálta a lövedéket, és nyikorgott:
  - Még a napalm sem állít meg minket!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És még az atombombát is, amitől nem félünk!
  Christina elhallgatott, és így válaszolt:
  - Az amerikaiaknak nem sikerült atombombát létrehozniuk! Ez egy blöff!
  Magda hevesen felkiáltott:
  - A világ nem kerülheti el az új német rendet!
  A németek májusban észak felől nyomultak előre Szmolenszk körül. A harckocsioszlopaik erősek, és sok gyalogságot toboroznak Afrikában és az arab országokban. Fritzeket a szám veszi.
  Ezenkívül Németországot kézi lőfegyverekkel szemben sebezhetetlen hajlékonylemezekkel szerelték fel.
  Két lány Albina és Alvina repülnek magukhoz egy ilyen repülő csészealjjal. Az erős lamináris sugárnak köszönhetően sérthetetlenek. De maguktól nem tudnak tüzelni. De a kolosszális sebességnek köszönhetően képesek előzni és döngölni a szovjet repülőgépeket.
  Albina lehajlítva a lemezét megjegyezte:
  - Vas technológia, minden bizonnyal szükséges és nagyon hasznos!
  Alvina kuncogott, kifújta a fogát és felszisszent:
  - De mindent a szellem dönt el!
  Albina azt mondta:
  - A legtöbb, hogy egyik sem éppen a küzdőszellem!
  Mindkét lány szőke és bikinis. Nagyon szép és mezítláb. Ha egy harcos cipő nélkül van, szerencsés. Most a lányok olyan színesek és gyönyörűek.
  És mielőtt harcba indulnának, a szépségek határozottan férfias tökéletességgel dolgoznak majd a nyelvükkel. Nagyon jó és energizáló. A harcos nők szeretnek varázslatos edényből inni. Ez a hús igazi ünnepe számukra.
  Ilyen ügyesek a lányok.
  Alvina lelőtt két szovjet Jak-11-est, és a Twitteren üzent:
  - Dicsőséges a vadászatunk!
  Albina megerősítette a döngölést, és kiadta:
  És soha nem lesz az utolsó!
  Alvina leütött még három szovjet IL-10-es támadórepülőgépet, és nyikorgott:
  - Szerinted így szereti Isten Németországot?
  Albina kétkedve rázta a fejét.
  - Úgy látszik, nem annyira!
  Alvina kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Albina két szovjet autót gázolt, és nyikorgott:
  A háború túl sokáig tart!
  Alvina logikusan megjegyezte:
  - De jövünk!
  Albina elvigyorodott és felkiáltott:
  - Szóval jön a győzelem!
  Alvina egyszerre négy szovjet repülőgépet lőtt le, egy merész manőverrel, és nyikorgott:
  - Biztosan eljön!
  Albina szükségesnek találta emlékeztetni:
  - Sztálingrád után a háború nem a szabályok szerint zajlott ...
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Ez határozottan szabályellenes!
  Albina bosszúsan vicsorgott:
  - Kezdtünk veszíteni!
  Alvina bosszúsan vicsorgott:
  - Biztosan van!
  Albina még több szovjet járművet gázolt, és nyikorgott:
  - Nem probléma ez nekünk?
  Alvina lelőtt néhány orosz vadászgépet, és kifakadt:
  Reménytelennek tartottuk a helyzetet!
  Albina húsevően vigyorgott, és felszisszent:
  - Mit látunk most?
  Alvina elkeseredetten tweetelt:
  - Valami rendíthetetlen és egyedi!
  Albina kivillantotta gyöngyházfogát, és így válaszolt:
  - Az, hogy a Harmadik Birodalom nyer!
  Alvina leütött még néhány szovjet támadógépet, és kihozta:
  - Tényleg győzni kell!
  A lányok grimaszoltak. Egy időben dolgoztak, hivatalosan pedig egy katonabordélyban. Sok férfi átment önmagán, és nem csak a fehér faj. És nagyon tetszett nekik. Nos, milyen kellemes ez a testnek. De aztán a kurvákat szovjet támadás érte. Fogságba estek. Nos, a dögösök azt hitték, hogy megerőszakolják őket. És itt az ördög kettő!
  Lövészárkokat és lövészárkokat ástak a kurvákkal. Az egykori éjtündérek pedig nem nagyon szerették. Így mindannyian el tudtak menekülni. Elcsábították az őrszemeket.
  És bosszút esküdtek az oroszokon.
  És harcoltak Oroszország ellen. Ezek a rohadt...
  Albina kidobott még több orosz autót, és azt motyogta:
  - Férfiakkal még élhetsz!
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem is lehet, de kell!
  Albina kihúzta a fogát, és így válaszolt:
  - De mégis... Édes ölni.
  A lányok pedig egy hajlékonylemez mozdulatával lelőttek még öt szovjet autót.
  Alvina kuncogott, és így szólt:
  - És mikor keserű?
  Albina leütött még hat autót, és így válaszolt:
  - A győzelem után férjhez megyek! És szülj tíz gyereket!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  És énekeltek;
  A fasizmus hitének lovagjai vagyunk,
  Töröljük porba a kommunizmus harcosait!
  És hogyan nevetnek, ringatják fehér tetejű hegyeiket.
  Igen, ezek fasiszta szukák, nagyon agresszívak, és rettenetesen kegyetlenek.
  A nácik meg tudták kerülni Szmolenszket és bevették Pszkovot. Leningrádot is fenyegették. A helyzet általában kritikus. Bár nem katasztrofális. De a Szovjetuniónak nem maradt túl sok tartaléka. És nem tudni, meddig lesz még képes Oroszország kitartani. Igen, és a németek elvéreztek és kimerültek.
  De a Krautoknak négy lányuk van és ilyen agaraik.
  Gerda elsütötte az ágyúját, és eltalálta a T-54-est a hajótest alján, és zafírszemét pislogva csiripelt:
  - Nem, elvégre Isten szereti Németországot! Biztosan nyerünk!
  Charlotte készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem veszíthetünk! Hamarosan kimegyünk Kalininba, Moszkva pedig egy kőhajításnyira lesz!
  Christina feltárta gyöngyszemét, és felkiáltott:
  - Menjünk oda, lesz idő Vlagyivosztokig!
  Magda sajnálattal állapította meg:
  - És a japánokat már legyőzték. Ez nagyon komoly, elvesztettünk egy fontos szövetségest.
  Gerda kiütött egy új szovjet tankot, és nyikorgott:
  - Megvagyunk nélkülük!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Ha a baba mosolyog, talán minden sikerül!
  Christina rímben kiadta:
  - Egy víziló tört ki a mosolyból!
  Magda támogatta:
  - A lánynak nagyon mohó a szája!
  A harcosok pedig elvitték, és nevetésben törtek ki. Szikrázó energiájuk van, mondhatni, és bőséggel!
  Gerda ismét rálőtt a szovjet járművekre, és felkiáltott:
  - A következő évszázad a miénk lesz!
  Charlotte is közbeszólt, és megerősítette:
  - Lesznek repülések az űrbe!
  Christina készségesen megerősítette ezt:
  - Repüljünk az űrbe!
  Magda bombavetőből lőtt, és kiadta:
  - Sztárrepülőben ülve!
  Gerda kinyújtotta a nyelvét, és nyikorgott:
  - Az új évszázadban a Harmadik Birodalom birodalma fog uralkodni!
  Charlotte agresszív vigyorral megerősítette:
  - És a negyedik is.
  Ezt követően a szépség ismét megfordította a szovjet tankot.
  Christina, ez az ördögi harcos, gyöngyházfogakkal csillogó, vicsorgott:
  - Igen, legyen új rend! És dicsőség a Nagy Birodalomnak!
  Magda eszeveszett dühvel erősítette meg:
  - Dicsőség a Birodalomnak!
  Gerda ismét lőtt, és így szólt:
  - Nekünk is dicsőség!
  És láthatóan a lány megkapta.
  Gvozdanula és Charlotte. És nagyon találó. Egy szovjet tankot közvetlenül az oldalába fúrtam. Aztán csipogott:
  - Küzdünk egy új rendért!
  Az ellenfeleket lő-ütő Magda megerősítette:
  - És minden kétséget kizáróan el fogjuk érni!
  Gerda ismét rászögelt, és nagyon találóan kiadta:
  - Nagy fölénnyel fogjuk elérni!
  És zafírral szikrázott, és nagyon csillogó szemekkel.
  Charlotte is lőtt, elütötte az orosz autót és kiabált, ez egy narancssárga hajú ördög:
  - Minden csak műrepülés lesz!
  Magda is tüzelt eszeveszett dühvel. Összetörte a T-54-est, és nyikorgott:
  - És a leendő legénység!
  Itt azonban a lányoknak voltak gondjai. Megjelent az IS-14. Az autó nagyon nagy. És van egy 152 milliméteres, hosszú csövű fegyvere. Talán egy német áttörni.
  Gerda összehúzta a szemét, és megkérdezte Charlotte-tól:
  - Le tudod fedni egy bombázóval?
  A vörös hajú így válaszolt:
  - Természetesen van esély... De a bombázó pontossága nem elegendő!
  Christina szenvedélyesen javasolta:
  - Hadd próbáljam ki a 88-as papíromat?
  Gerda szkeptikusan megjegyezte:
  - Ennek az IS-14-nek 400 mm-es elülső páncélzata van nagy lejtőn. Nem viheted el!
  Charlotte elvigyorodott, és megjegyezte:
  -A fenébe is! És azt hittem, hogy az oroszoknak nincs ilyen tankjuk! Csak pletykák!
  Magda mondta:
  Én is bugnak hittem! De látjuk, hogy ez nem így van! És olyan hosszú az orosz hordója!
  Gerda énekelte, csupasz sarkával a páncélozott padlón kopogtatva:
  Félelem nélkül harcolunk!
  Charlotte megerősítette partnere hozzáállását:
  - Egy lépést sem fogunk visszavágni!
  Christina azt javasolta:
  - És mi van, ha egy szovjet tankot üt ki a csőben lévő lövedék pontos találatával?
  Gerda kételkedett:
  - Meg tudod csinálni, nagy távolságból?
  Christina megerősítette:
  - Ha egy öngyújtó lángját viszed a csupasz talpamra, akkor nagyon jól tudok ütni!
  Gerda válasz helyett rákattintott az öngyújtójára. Christina megcsavarta mezítláb, és csupasz, kissé megkeményedett sarka megcsillant a lángok fényében.
  Gerda tüzet vitt a lány talpába. Égő szag volt. Nagyon kellemes illat, olyan, mint a grillezett shish kebab.
  Christina suttogta:
  - És a második sarokhoz!
  Ekkor Magda meggyújtotta a tüzet. Mindkét lángnyelv most egy nagyon szép és vörös hajú lány csupasz talpát nyalta.
  Aztán Charlotte felüvöltött, és kitárta a melleit. Mindenféle szertartás nélkül fogta, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját. A fegyver automatikusan elsült.
  A kagyló magától elrepült, és egy lenyűgöző, szovjet gép csövében landolt.
  Mint egy gigantikus elefánt, aki levágta a hosszú törzset. Miután a szovjet harckocsi megsemmisítő ütést kapott, leállította a mozgást. Mintha egy kardot ütöttek volna ki a kezéből.
  Azok a szerencsés kurvák!
  Charlotte boldogan vigyorogva énekelte:
  - Csak a félelem ad nekünk barátokat! Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Gerda lelkesen hozzátette:
  - Egyre jobban össze akarom törni a hülye arcotokat!
  Úgy tűnt, a Harmadik Birodalom harcosai nagyon elégedettek voltak!
  . 3. FEJEZET
  A háború folytatódott, de Voronyezst elérve a németek szünetet tartottak. A harc súlyát a levegőbe vitték. Ott minden a Nagy Háború vad aplombjával történt
  Eddig még senki sem nyert. Hacsak az égbolton a nácik nem sokkal erősebbek a repülés minőségében.
  És szerezzék az ászaikat. A Tiger-4-et is kipróbálták csatákban, ami őszintén jó autó volt. És még az IS-3 sem riválisa számára.
  A Führer kissé fáradtan azt javasolta, hogy Nagy-Britannia együtt harcoljon a Szovjetunióval. De a britek elutasították. Ehhez az már túl sok lenne. Hitler tehát egyelőre egyedül kénytelen harcolni.
  Németországban hiányzott az emberi erőforrás. Időseket és tizennégy éves koruktól tinédzsereket soroztak be a hadseregbe. Külföldi hadosztályokat is alkalmaztak. És a hivi és más erők.
  De a háború folyt és folytatódott... A nácik megálltak.
  Albina és Alvina megtámadta a szovjet repülőgépeket.
  Már négyezer repülőgépet lőttek le. És megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjének Csillagát platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal.
  Most az ötödik ezerre kúszott fel.
  Albina lőtt, puszta lábujjával lelőtt egy tucat szovjet gépet, és búgta:
  - Különdíjakért!
  Alvina is csupasz lábujjait használva verte, levágta a szovjet repülőgépeket, és kiabált:
  - Egy új világért!
  A németek elakadtak a szmolenszki csatákban, de teljesen körül tudták venni a várost. És lőttek rá önjáró "Shturmlev" és "Sturmmaus" fegyverekkel. A nácik ereje nagy.
  A nácik ellen azonban még a kisgyermekek is harcoltak. Fiúk és lányok rögtönzött robbanócsomagokkal dobálták a német tankokat, önjáró fegyvereket és a gyalogságot.
  Az úttörők nagyon bátran küzdöttek. Tudták, mit jelent a fasiszta fogság.
  Marinka lány például a nácik karmai közé került. Beolajozták mezítlábát, és a kályha közelébe tették. Lángnyelvek szinte nyaldosták a lány csupasz, megkeményedett sarkát a hosszú mezítláb járástól. A kínzás körülbelül tizenöt percig tartott, amíg a talpakat hólyagok borították. Aztán a lány mezítláb kioldódott. És ismét kérdéseket tettek fel. Gumitömlőkkel vertek a meztelen testemre.
  Aztán átmentek az áramlaton... Marinkát tíz eszméletvesztésig kínozták a kihallgatáson. Aztán hagyták pihenni. Amikor a mezítláb kicsit megrándult, újra bekenték olajjal, és ismét felemelték a tűzhelyet. Az ilyen kínzásokat sokszor meg lehet ismételni. És kínzás árammal, és korbács gumitömlőkkel.
  Marinkát hat hónapig kínozták. Egészen addig, amíg meg nem vakult és megszürkült a kínzástól. Aztán élve eltemették a földbe. Még egy golyót sem vesztegetett.
  Vasja úttörő, a nácik izzó dróttal verték meztelen testére.
  Aztán a csupasz sarkakat vörösen izzó vascsíkokkal égették meg. A fiú nem bírta az ordibálást, de mégsem árulta el társait.
  A nácik élve feloldották sósavban. És ez szörnyű fájdalom.
  Olyan szörnyetegek ezek a Fritzek... A komszomol tagot vassal kínozták. Aztán felakasztották egy fogasra, felemelték és ledobták. Aztán elkezdtek égetni egy vörösen izzó feszítővassal. A melleket csipesszel kitépték. Aztán az orrát szó szerint letépték az izzó fogóval.
  A lányt halálra kínozták... Eltörték az összes ujját és a lábát. Egy másik komszomoltagot, Annát felkarolták. És amikor meghalt, fáklyákkal égtek.
  Röviden: a nácik úgy gúnyolódtak, ahogy csak tudtak és ahogy akartak. Mindenkit megkínoztak és megkínoztak.
  Natasha és csapata még mindig a bekerítésben harcolt. A lányok csupasz, kecses lábukat használták a csatában, és gránátokat dobáltak. Megküzdöttek a Fritz felsőbb erőivel. Nagyon bátran tartották magukat, és nem akartak visszavonulni.
  Natasha, aki a csatát vezette, arra gondolt, mi van, ha Isten? Valóban, a Biblia, amelyről annyira hiszik, tele van tévedésekkel és ellentmondásokkal.
  Íme néhány példa;
  Az állatok az ember előtt születtek
  Igen. (1Móz 1:20-27)
  Nem. (1Móz 2:7, 18-20)
  Azonban mire való? Nos, valójában Lenin mondta régen: a vallás a nép ópiuma!
  És miről lehet beszélni?
  Zoya is magabiztosan küzd, és puszta lábujjával halálos erővel dob egy gránátot. És megtöri a Harmadik Birodalom katonáinak tömegét.
  Ő énekelt:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  Eltöröljük a kén hamvait, mi vagyunk a fasizmus hordái,
  És lesznek nagy sas lányok!
  És Zoya nevet!
  Augustina is hevesen küzd, magabiztosan kaszálja ellenségeit és ordít:
  - Dicsőség a kommunistáknak!
  Svetlana az ellenségre lövöldözve üvöltött:
  - A hazáért!
  És csupasz lábujjakkal gránátot fog dobni.
  A lányok nevetésben törtek ki e szavak után. És levették a melltartóikat. Csókokkal kezdték záporozni egymás mellét. Mert olyan szép és csodálatos. Ők igazi harcosok.
  Natasha határozottan mondta:
  A Biblia határozottan mese!
  Augustine logikusan megjegyezte:
  - Nem szükséges kinyilatkoztatásokat adni Istennek, egy zsidó mesén keresztül! Az én személyes Istenem a Mindenható Rúd! A Legfelsőbb Család dicsőségéért harcolni fogunk!
  És mind a négy lány felkiáltott mezítlábat vetve:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  A szmolenszki blokád elhúzódása óta a négy lány hidegtől és éhségtől szenvedett, akárcsak a szovjet helyőrség maradványai. Ezért nincs semmi meglepő abban, hogy a lányok parancsot kaptak a körözés elhagyására.
  Tőlük nem más, mint rövidnadrágban, lebarnulva, mezítláb, menjen az áttörésre.
  Magukhoz futnak, és egyetlen lövést adnak le, hiszen a töltényeket meg kell menteni.
  És a nácik szó szerint egy egész tüzet zúdítottak rájuk. De a lányok nem ok nélkül csak vékony bugyiban vannak. A golyók ezért nem veszik el őket. És rohannak, lévén teljesen sebezhetetlenek. És a mezítláb is tökéletesen védi a lányokat a csatában.
  Natasha lőtt, leütötte a fasisztát és üvöltött:
  Sztálin velünk van!
  Zoya is lőtt, mezítláb kidobta az üveg töredékét. Ledobott két Fritzet, és felkiáltott:
  - Sztálin a szívemben él!
  Augustina is lőtt, és aplombával szállított:
  - Oroszország nevében!
  És megmutatta a nyelvét. És kidobta a fasisztát.
  Szvetlana leszögezte, megütötte a nácit, és csicseregte:
  - A kommunizmus nevében!
  Négyen mezítláb, csak vékony lánybugyiban rohantak át a nácik állásain. A harcosoknak szinte nem volt ruhájuk. Csak különböző színű bugyi: fekete, fehér, piros, kék.
  És ez is varázslat, eltereli a golyókat és a töredékeket. Próbáld ki ezeket a lányokat puszta kézzel! Egyszerűen a legmagasabb osztály szépségei!
  És milyen mellek. A mellbimbók olyanok, mint az eper. És nagyon csábító. Általában a lányok olyan szépek, és szinte meztelenek.
  A lövöldözős Nataska bemutatkozott a rabszolgák aukcióján. Ahogy a fátyol fátyol után lekerül róla. Erős, izmos, lányos testet tárnak fel. Ő pedig megállja magát, büszkén kiegyenesíti a vállát, felemeli a fejét, demonstrálva, hogy egyáltalán nem szégyelli. A legmagasabb osztályba tartozó lány. Az erő hajnalán, és nem az öregedés.
  Amikor egy nő mezítláb jár, fiatalabbá válik, és örökké fiatal marad. A lényeg a minimális ruha, és az állandó szex egy férfival. Pontosabban más és lehetőleg fiatal férfiakkal. Fiatalabbá válni.
  Natasha meztelenül képzelte magát a rabszolgapiacon, és izgatottnak érezte magát. Mintha a vásárlók éreznék, és kézzel másznának be a legérzékenyebb helyekre. Milyen csodálatos lehet rabszolgának lenni. De a hárem nem szórakoztató. Nincsenek férfiak, csak eunuchok. És sokat akarok és másokkal.
  Ó, a hárem szegény asszonyai. Milyen szerencsétlen vagy a férfiakkal. Mennyit szenvedhet az absztinencia! De Nataska nem akarta visszatartani a cápa ösztöneit.
  A lány rálőtt a fasisztára, és azt kiabálta:
  - Terminátor vagyok!
  Zoya is lőtt, csicseregve:
  - És én egy szuperosztályú harcos vagyok!
  Ágoston fogott és leütött három fasisztát, és ciripelt:
  - Sztálin velünk volt!
  Svetlana elrontotta. Legyőzött négy fasisztát, és nyikorgott:
  - Sztálin velünk van!
  Natasa lelőtt a Harmadik Birodalom több zsoldosát, mezítláb köveket dobott és nyikorgott:
  - Sztálin mindig közöttünk lesz!
  Zoya elvigyorodott, és kinyújtotta a nyelvét, nyikorogva:
  - Oroszország nagyságáért!
  Ágoston csupasz ujjaival megdobott egy ablaküvegszilánkot, elvágta a fasiszta torkát, és nyikorgott:
  - Az új Szláv Rodunkért!
  És nevetett...
  Szvetlana rálőtt a nácikra, több harcost leállított, és kiadta:
  - A szent Oroszországért!
  Natasha a nácik elé szegezte. Csupasz sarkával adott egy gránátot, amit a nácik indítottak rá. A Fritz és a vyaknula pontos találatát szétszórva:
  - Svarognak!
  Aztán feltárta az arcát, amiben annyi a párduc kecsessége és dühe.
  Zoya elvette, és csupasz lábujjaival megfuttatta egy rozsdás szöget. Egy náci tiszt szemébe fúrta a száját, és azt csicseregte:
  - A Fehér Istenért!
  Augustine fogta, és egy robbanócsomaggal megadta magát a csupasz sarkának. Úgy szórta szét a Fritzeket, mint az üvegszilánkokat, és nyikorgott:
  - Új orosz rendelésre!
  Szvetlana fogta, és csupasz lábujjaival halálosan megdobta, átszúrta a Fritzt és ugatott:
  - Az orosz házhoz!
  A négy lány elkeseredetten, és nagyon agresszívan küzdött. A németek és zsoldosaik visszavonultak. Hátrált a lányok előtt. Hol vannak a nácik a Vörös Hadsereg ellen?
  Emlékezzen a Fritz Sztálingrádra. Hogyan verték meg őket ott a lányok. Mezítláb és bikiniben is harcoltak. Ezek a leghatékonyabb ruhák. Senki sem fogja megállítani a lányokat, amikor félmeztelenül vannak. És mezítláb dobálják a pusztító ajándékokat.
  Nataska csupasz ujjaival dobott egy darab kerámiát. Feltörte egy német tábornok koponyáját, és ezt énekelte:
  - Oroszország anya nevében!
  Zoya fogott és puszta ujjaival egy szilánkot dobott, átütötte a fasisztát, és felkiáltott:
  - Igen, a házamra!
  Augustine indult, mezítláb hajtva. Levágott hat nácit, és nyikorgott:
  - Sztálinért!
  Szvetlana is engedett egy új átjárónak, leütötte a Fritzet, és nyikorgott:
  - Egy új világért!
  Most Gerda legénysége haladt előre Vjazma irányába. Tíz kilométerre a városig. De a Vörös Hadsereg ellenállása egyre nő. Az új szovjet IS-4 harckocsik szállnak harcba, erősebb, 125 milliméteres lövegekkel és vastagabb páncélzattal. Igaz, még kevés ilyen gép van.
  Charlotte, mezítláb megnyomva a joystick gombját, közvetlenül az elágazásnál átszúrta a szovjet harckocsi páncélját. Pontosan eltalálta a Vörös Hadsereg autóját, annak ellenére, hogy az IS-3-hoz képest jobb védelmet nyújtott.
  A vörös ördög kuncogott, és megjegyezte:
  - Nálunk van a legerősebb hadsereg!
  Christina mosolyogva jegyezte meg:
  - És erősebbek leszünk mindenkinél!
  És csupasz ujjaival megnyomta a lábát a joystick gombjain. Üsd el a szovjet autót. Nagyon okos lány. Christina emlékezett, hogyan hajtott végre bravúrokat. Hogyan szeretkeztem Irán sahjával. Igen, ez nagyon klassz!
  És a harcos mormolta:
  - A nagyszerű Németországért!
  Magda, ez az aranyhajú szőke, rálőtt a szovjet csapatokra, és így szólt:
  - A szent győzelemért!
  A leány tüzelve gondolta bosszúsan. A németek elszalasztották a lehetőséget az első világháború alatt. És miért hiúsították meg a Párizs elleni támadási tervet és helyeztek át három hadtestet Kelet-Poroszországba? Átmenetileg lehetett területet feláldozni keleten, de vegyük Párizst, és a legradikálisabb módon oldjuk meg Franciaország problémáját.
  De ez nem történt meg. És általában nem volt érdemes háborút üzenni Oroszországnak. II. Miklós bizonyára nem mert volna háborúzni egy olyan erős ellenséggel, mint Németország. És miért kellett két fronton harcolni? Lehetett, lehetett csapni Oroszországra, figyelmen kívül hagyva Franciaországot és Belgiumot.
  És általában, gondolta Magda, meg kell támadni Oroszországot, amikor a Japánnal vívott háború megbéklyózta. Ebben az esetben II. Miklós Nagy-Britannia és Franciaország támogatása nélkül is kikerülhetett volna. Nyomtatnák az osztrákok, a törökök, az olaszok, meg Németország és Japán.
  Egyszerűen szétvernék Oroszországot. És nem tenne semmit.
  Ehelyett Németország két fronton háborúzott, erősebb hatalmak ellen. Beleértve Japánt, az USA-t és Olaszországot.
  Tehát Wilhelm rosszul számolt. Hitler előrelátóbbnak bizonyult, békét kötött a Szovjetunióval és legyőzte Franciaországot.
  De a németek az első világháború idején egy szikla és egy kemény hely közé kerültek. II. Miklós cár általában vesztes. De birodalma nagy volt, háromszor akkora, mint a németek lakossága. És rendkívül nehéznek bizonyult az oroszoknak ellenállni.
  Több erővel a cári Oroszország képviselte az antant szárazföldi haderejének csaknem felét. És ő volt a sorsa, hogy nyerjen. Ha nem lett volna a Szentpéterváron lezajlott katonai puccs, nem valószínű, hogy Németország fennmaradhatott volna. De szörnyű dolog történt az oroszokkal - a monarchia összeomlott. Isten felkentje elment. És nagyon rossz lett!
  A németek számára azonban a megkönnyebbülést Németország továbbra is elvesztette.
  Az Egyesült Államok belépett a háborúba, és nagyon erősnek bizonyult. És ami a legfontosabb a tankok. Szó szerint szétverték a németeket acéltömegükkel.
  Kínos vereség. És bármit is mondjunk, talán a megadás volt a legjobb kiút. Németország minden szövetségesét elvesztette, tankok szorították. Nem volt igazi esély a győzelemre.
  Igen, és a bolsevik Oroszország jól nyithat egy második frontot keleten.
  A kapituláció döntése mindenesetre nehéz volt, de kényszerű volt.
  Magdának eszébe jutott, hogy megkorbácsolták, mert ellopott egy darab kenyeret az ebédlőben. A lány ezután beismerő vallomást tett, és valamivel kevesebb korbácsot kapott. És képes volt csendben elviselni a büntetést. Nem sírt és nem nyögött. Bár amikor megütik a csupasz hátat, az fáj.
  Gerda lőtt, átlyukasztotta a szovjet tankot, és felmordult:
  - Legyőzhetetlennek születtem!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Christina felpattant és felkiáltott:
  - Soha a világon!
  Magda fülsüketítően nyikorgott:
  - És a következő világban is!
  A négy harcos elhagyta a bekerítést. Bolyongott egy kicsit a mocsarak között, és vidáman énekelt;
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  
  "Szívesen megyek veled,
  Szeretem a tenger hullámait.
  Engedd szabadjára a vitorlát
  Én magam fogom a kormányt."
  
  "Te uralod a nyílt tengert,
  Ahol nem bírjuk a vihart.
  Ilyen őrült időben
  Nem bízhatsz a hullámokban."
  
  "Lehetetlen? Miért, kedvesem?
  És a múltban, múltbeli sors,
  Emlékszel, áruló áruló,
  Hogyan bíztam benned?"
  
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  A lányok énekelték és tapsolták magukat. Augustine a szája sarkába vigyorogva jegyezte meg:
  - Igen, nagyon sokat adtunk a náciknak. A küzdelem dicsőséges volt, és sokak számára az utolsó!
  Natasha felkacagott.
  - Pont olyan vagy, mint Maugli!
  Augustine elvigyorodott, és beleegyezett:
  Maugli nagyszerű volt!
  Zoya fogcsikorgatva jegyezte meg:
  - Ki kell találnunk a módját, hogy legyőzzük a Wehrmacht felsőbb erőit!
  Svetlana azt javasolta:
  - Valami szupererős gáz!
  Ágoston énekelte, mezítláb csapkodva a tócsákba:
  Gázok, gázok, gázok, gázok! Egyszerre végezünk az összes ellenséggel!
  Natasha azt javasolta:
  Énekeljünk mást!
  A lányok pedig egyöntetűen énekeltek;
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  
  "Szívesen megyek veled,
  Szeretem a tenger hullámait.
  Engedd szabadjára a vitorlát
  Én magam fogom a kormányt."
  
  "Te uralod a nyílt tengert,
  Ahol nem bírjuk a vihart.
  Ilyen őrült időben
  Nem bízhatsz a hullámokban."
  
  "Lehetetlen? Miért, kedvesem?
  És a múltban, múltbeli sors,
  Emlékszel, áruló áruló,
  Hogyan bíztam benned?"
  
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  A lányok befejezték a dalt, és bukfenceztek. Hiszen derűs fejű tömegük van. Három szőke és egy vörös hajú. Klassz lányok.
  Augustine futás közben eszébe jutott, hogyan biliárdozott. Pénzt biztosan nem. És mivel akkoriban nem volt semmije, a lány szopást adott, öt rubel ellenében. És megnyerte az első játékot. Sőt, mezítláb is játszottam, ami sokat segített. Aztán még egy játékot játszott a híres tolvajjal.
  És ismét nyert. Aztán egy újabb meccs a tét megduplázásával. A lány nagyon okos volt. És a bűnügyi tekintély is részeg volt. Végül fegyvert vett elő és lőni kezdett. Augustine elvette a nyert pénzt, és csupasz sarkát villogtatva eltűnt. Igen, ezek a férfiak olyan idegesek. Talán tényleg nem játszani velük, hanem szeretkezéssel pénzt keresni?
  Ágoston jól élhetett volna Moszkvában, de a lány a gyarmat után nagyon vágyott a frontra. Harcolni akart. Ezen kívül vonzódtak a hőstettekhez. Hősnőnek lenni olyan klassz!
  Kártyázni is tudnia kell pénzért. Augustine-t valahogy megcsalták a szélhámosok, és nyalniuk kellett. Nos, el tudod képzelni, hogy ez méz, és te magad szeretnéd, ha nem lenne olyan undorító. De a limberen dolgozni, szóval ez általában öröm egy temperamentumos vörös hajú ördögnek. Bármelyik férfival elérte az orgazmust. Így Moszkvában könnyen és kellemesen keresett pénzt magának.
  Kár, de a háború megtette a maga igazítását. Augustine még a felderítésben is használta bájait. És sorban elcsábította az összes férfit. És szerette ugratni őket. Főleg a fiatalabbak. Az ördögnek tetszett. A sok díj ellenére azonban a lányok továbbra is a kapitányokhoz mentek, és csak Natasha lett őrnagy.
  A nácik Szmolenszk eleste után beborították Vjazmát. A város makacsul kitartott. Északon a náciknak sikerült elfoglalniuk Novgorodot, és közeledtek Leningrádhoz. A helyzetet súlyosbította Svédország háborúba lépése. Ez az ország területszerzéseket is akart Oroszországtól. És emlékeztek az előző háborúkra, különösen a Tizenkettedik Károlyra. Az ókor jelentős eseményei is. A svéd hadosztályok pedig megjelentek a fronton, és északról Petrazavodszkba és Leningrádba költöztek. Prut finn-svéd és német csapatok külföldiekkel. És ne hagyd abba, úgy tűnik nekik.
  Gyönyörű svéd lányok repülnek repülőn. Gringeta és Gertrude, két G, párban küzdenek. Nagyon bátor lányok. És gyönyörű. Magukhoz repülnek a németektől vásárolt ME-362-es sugárhajtású vadászgépeken. Ahogy az egy bikiniben és mezítláb viselő lányoknál lenni szokott.
  A német gép nagyon erős fegyver. Hét légfegyvere van. Egy 37 mm-es és hat 30 mm-es. A szovjet MIG-15 vadászgépek rohannak ellene. Valamivel gyengébb fegyverek: 37 mm-es légpuska és két 23 mm-es légpuska. Vagyis az erők nagyon egyenlőtlenek.
  Gringeta légágyúkat lő. Eltalál egy szovjet vadászgépet és nyikorog:
  - Ez a mi műrepülőnk!
  Gertrude is leüti az autóját az első nekifutásra, és nyikorog:
  - Tizenkettedik Károlynak!
  Valóban, a szőke ördög rendkívül bosszantó, hogy Svédország elvesztette a háborút Oroszországgal szemben. Rettegett Iván alatt a svédek elfoglalhatták Narvát és több orosz várost a tengerparton. De aztán Oroszország, Fedot első vezetése alatt, visszafoglalta a livóniai háborúban elvesztett földjeit. Igaz, ezt elősegítette, hogy Lengyelország Oroszország oldalán harcolt.
  De aztán a svédek Shuisky uralkodása alatt meghódították az orosz városokat. Akkor vegyük Novgorodot. Az ostromlott Pszkov. De sikertelenül.
  Aztán kitört a háború Oroszország és Lengyelország között. A svédek ravaszul elfoglalták a balti államok és Rigának nagy részét. Ezt megelőzően Európában hódították meg a földeket.
  Svédország világhatalommá vált. Elérte a maximumot.
  De Oroszországban Nagy Péter hatalomra került, és nagy birodalmat kezdett felépíteni. Svédországot Lengyelország, Szászország, Dánia és természetesen Oroszország ellenezte. Az erők egyenlőtlenek.
  De tizenkettedik Károly tizenhat évesen menet közben le tudta győzni Dániát, majd Narva közelében megtámadta Oroszország fölényes erőit, és figyelemre méltó győzelmet aratott.
  De Nagy Pétert nem törte meg a kudarc. Új erőket gyűjtött, és támadásba lendült, kihasználva azt a tényt, hogy 12. Károly Lengyelországgal harcolt.
  De a svédek meghódították Lengyelországot. És az orosz csapatok közeledése sem segített. Nagy Péter még a békére is készen állt, visszaadta a svédeknek az oroszok által meghódított városokat és Narvát.
  De Tizenkettedik Károly elhatározta. Nagy Péternek azonban sikerült megfordítania a háború menetét. Megjátszotta a maga szerepét, hogy Lengyelország és Ukrajna népe nem támogatta Tizenkettedik Károlyt. Poltava közelében a svédek végső vereséget szenvedtek. Hogy történt? Az oroszok úgy tudták megviselni a svédeket, hogy megerősítették magukat a redoutok mögött. Aztán mindent egy halálos ellentámadás döntött el.
  Negatív szerepet játszott XII. Károly csata előtti sebe is.
  Narva után Oroszország teljesen magához ragadta a kezdeményezést. És még a tengeren is le tudta győzni a svédeket. Ami nagyon-nagyon bosszantó.
  Tizenkettedik Károly a norvég erőd ostroma alatt halt meg. A háború pedig hamarosan a svédek tényleges vereségével ért véget. Igaz, Nagy Péter az európai országok nyomására beleegyezett abba, hogy területszerzéseit vásárlásként formalizálja. Svédország rengeteg területet veszített, beleértve Európát is. És már az első Sándor alatt Finnországot is meghódították az oroszok.
  Természetesen Svédország megsértődött, és bosszút akar állni. A helyzet eszkalálódott, különösen a nácik parlamenti választásokon aratott győzelme után. A háború pedig most a svédekért folyik történelmi párhuzamokkal.
  Gertrud megtámadja a szovjet gépezetet, és ezt énekli:
  - Ott lakott a negyedik Anton...
  Gringeta levág egy MIG-15-ös vadászgépet, és üvölt:
  Dicsőséges király volt...
  Gertrud leütött egy oroszt és ezt énekelte:
  - Pokolian szerette a bort...
  Gringeta megpróbál beszállni a szovjet autóba, és üvölt:
  - Micsoda repedés történt néha!
  Gertrud ezt énekelte:
  - Tili bom! Tili bom!
  És a lány kidugta rózsaszín nyelvét.
  A lányok vidámnak bizonyultak... Nagy elragadtatással küzdöttek. Úgy harcoltak, mint a sasok. És soha nem hátráltak meg.
  Gringeta mezítláb rohant a havon. És olyan vagány lány volt. És eszébe jutott a tettei. Hogy mezítláb és bikiniben vadásztak jegesmedvére. Ami nagyon szórakoztató volt.
  Félmeztelen lányok íjjal lövöldöztek egy vadállatra. Ütöttek és üvöltésre késztették a fenevadat.
  Aztán elszaladtak, lányos sarkukat kivillantva vörösen a hidegtől. Gyönyörűek voltak a lányok. Majdnem meztelenül, de nagyon bátor. És rettenthetetlenül vadászták magukat.
  Aztán amikor a sebesült medve meghalt, a lányok megsütötték a húsát és lakomát rendeztek. Nagyon jó volt. A lányok úsztak a lyukban, és meghintették egymást hóval. Aztán nedvesen futottak át a hóbuckákon. Minden olyan nagyszerű és klassz.
  Gertrude és Gringeta most szovjet pilótákra vadászott. Emlékeztek a fő szabályra: szinte meztelenül és mezítláb kell harcolni, és akkor nem lövik le a lányt. Olyan erőt ad a harcosoknak, amikor szinte ruha nélkül vannak. Ezért nem hódította meg senki a középkorban az egész világot?
  Mert alábecsülték a csupasz, női lábak erejét. A mezítlábas lányok pedig nagyon menők és erősek! Ha egy lánynak nincs cipője, a csupasz talpa megkapja a föld energiáját.
  Ez a harcosok kolosszális ereje.
  Gertrude lelőtt egy szovjet repülőgépet, és a Twitteren ezt írta:
  - A mezítlábas lányok menőbbek!
  Gringeta is oroszul dübörgött, és nyikorgott:
  A lányoknak nem kell cipő!
  És nézte az égő orosz vadászgépet, amint lezuhan.
  Arra gondoltam, milyen nagyszerű mezítláb futni, hófúvásokon és sivatagon át. A lány lábának talpa nagyon rugalmas és tartós lesz, ugyanakkor nem reped. Szóval ne aggódj a problémák miatt. Oroszországban a tél általában kemény, és jó lesz futni a hóban. Ő a legmagasabb járat lánya.
  És milyen kecses és egyedülállóan szép mezítlábas, lányos láb a hóbuckán? És az ujjak, és a láb, és mindez együtt? Milyen csodálatos, amikor vésett lábak lépnek egy fehér felületre, és maguk is lebarnulnak. És a lányoknak szőke hajuk van, olyan menő szőkék.
  És szeretik, ha a férfiak csupasz sarkukon csókolják őket.
  Gringeta lelőtt egy másik szovjet autót, és a Twitteren üzent:
  - Dicsőség a hazának, dicsőség!
  Gertrude lelőtt egy orosz vadászgépet, és kiadta:
  - Nagy Károly velünk van!
  A lányok egyszerűen csodálatosak, és olyan egyedi szépségük van. Ezekkel a lányokkal tényleg meg lehet őrülni. És a testük olyan izmos és kellemes.
  Gringeta nagyon szerette, ha férfiak simogatják. Olyan kellemes volt neki. A bőre pedig sima, rugalmas, mintha csiszolt volna. Itt van a lány.
  És szeretem a masszázst.
  Most lelőtt egy orosz gépet, és üvöltött:
  - Olyan vagyok, mint egy medve!
  És megmutatta a nyelvét!
  Gertrude ismét lőtt, és csiripelt:
  Tigrisek vagyunk!
  A lányok pedig kórusban halott hurkokat csináltak. Általában olyan menő harcosok. Tele vannak szenvedéllyel és az akarat diadalával. És a bőr olyan cserzett, mint a bronz.
  A harcosoknak sikerült megküzdeniük Afrikában és a gyalogságban. Ami nagyon jó a szőkéknek. És olyan szépek és sápadtak lettek.
  Gertrud ezt énekelte:
  - Természetes szőke! Izmos hát!
  Gringeta megerősítette:
  - Minden szavazást megnyerek!
  A szovjet harcosok Vjazmáért harcolnak, amelyet a nácik szinte minden oldalról körülvettek. És hősiesen harcolni.
  Nataska azonban mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - A győzelmet nem szabad elkerülni!
  Zoya is fordult. Mezítláb lőtt gránátot. Lelőtték a nácikat és nyikorogtak:
  - Nem lehet két halál!
  Átadott a sorra és Augustine. A vörös hajú ördög mezítláb megdobta a gránátot, és csicseregte:
  - A következő évszázad a miénk lesz!
  Svetlana is lőtt egy sorozatot. Lerakott egy csomó Fritz-et, és gurgulázott:
  - Új korszakkal születünk!
  És megmutatta a nyelvét!
  A lányok nagyon impozánsak. Nagyon szépek és lebarnultak, három szőke és egy vörös hajú, száraz, megkönnyebbült izomzattal.
  Milyen jó lányok...
  Natasha gondolta lövöldözés közben, mivel a Biblia nem Isten szava, akkor az oroszoknak más, tökéletesebb vallásra van szükségük. Növekedni lélekben és igazságban!
  És mi lehet jobb, mint a Legfelsőbb Családba vetett hit!
  . 4. FEJEZET
  A nácik előrenyomultak a Don folyó mentén. De aztán eljött a tél és az új év 1947...
  A háború még mindig tart, és a Szovjetunió nem adja fel. Bár sokan úgy vélik, hogy hamarosan vége ennek a konfliktusnak. Tél és némi nyugalom. Bár helyenként még kitörnek a verekedések.
  Főleg a központban és északon. Ahol a rúd jelentős ellenséges erők, és kolosszális erő.
  Továbbá Natasha, látva, hogy a külföldi patkányok, és különösen sok fekete és arab szorítják őket, felajánlotta, hogy énekel:
  - Lányok dal!
  Svetlana beleegyezett:
  - Népdal!
  És mind a négy harcos kórusban énekelt;
  Az orosz föld híres,
  A kommunizmus uralja a világot...
  Arannyal teleszórt mezők
  Menjünk egyenesen felfelé, ne lefelé!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Lányok vagyunk - nincs szebb univerzum ...
  A végsőkig harcolni fogunk az ellenségeinkkel
  A hitünk meg fog erősödni Rodnoverie-ben!
  
  Erősebb a világ összes vörösénél, Oroszország,
  Ragyog, mint a nap az univerzumban...
  Küzdj érte, és ne félj,
  Legyenek dicsőségben a felnőttek és a gyerekek!
  
  Oroszország a legnagyobb ország
  Amikor a Hazát Sztálin uralja...
  Ilyen sors adatott a szovjet népnek,
  Úgy, hogy ezek a lovagok acélból készültek!
  
  A hazában minden hős most
  Képes szebbé tenni a szülőföldet...
  Szent Anyánk nevében,
  Oroszország határtalan orosz oldala!
  
  Bárkit zsarnokká teszünk,
  Nem lesz diktatúra az országban...
  Országok milliói engedjék be magukat
  És a Führer szarvas uroyja!
  
  A dühöngő sárkány uralkodjon
  Azt hiszi, fel tudja égetni Oroszországot...
  De a nácik dühös vereséget várnak,
  Mióta a lovag tudja, elég mindenható!
  
  Soha nem engedünk a Fritznek,
  Az oroszok és a kínaiak nem győzik le...
  Fényes csillag ragyog felettünk
  Húsvétra húsvéti süteményt és tojást festünk!
  
  Sok harcost elérhetsz,
  Ez az a fajta dolog, ami nem lesz jobb...
  Büszke apáink büszkék ránk,
  Mert helyet építünk a paradicsomban!
  
  Mezítlábas lányok rohangálnak a hóban
  Nem ismerik a félelmet és a szemrehányást...
  mezítlábas komszomol tag vagyok,
  Mert nincs akadály, és nincs határidő!
  
  Szóval soha ne adjuk fel a lányokat
  Ne hajtsunk fejet a tengelyek alá...
  Ha baj éri a hazát,
  Mezítláb tapossuk!
  
  Szeresd Iljics nagyapa nővéreit,
  És tiszteld Sztálint Jézusként...
  Nem kell vállból vágni a harcosokat,
  Ha csak mezítláb kell futnod!
  
  
  Mi lányok egy nagy horda vagyunk,
  Szeretünk harcolni, és nem hátrálunk meg...
  Bár a séta néha aljas pletyka,
  A győzelem a ragyogó májusban lesz!
  
  És hidd el, hogy a kommunizmus egy álommal jön,
  És a Földön nem lesz pénz hatalma...
  Durva számot adunk a sorsnak,
  Minden erőszak és lustaság nélkül!
  
  Röviden: hamarosan a csillagokba repülünk,
  És felhúzzuk az orosz zászlót az univerzum fölé...
  Tárd ki a szárnyait, vörös kerub,
  A család nevében - Oroszország Ura!
  A híres négyesből lányok jöttek ki Vyazmából. Éjszaka tették, észrevétlenül és harciasan.
  Natasha hason mászva észrevette:
  - Eh, most azt gondolod magadban, hogy megérte ennyi időt küzdeni, aztán veszíteni!
  Zoya makacsul kijelentette:
  - Persze a vereség nagy bajokkal kecsegtet! De ez csak a jövőbeli győzelem tükre!
  Augustinus szeszélyesen kijelentette:
  - Szóval az orosz istenek nem segítenek rajtunk túl sokat! De igazán nyerni akarsz, és a legmagasabb magasságokat elérni!
  Natasha felnevetett.
  - Olyan, mint az égig?
  Augustine kuncogott és kacsintott.
  - Talán a mennybe!
  A vörös hajú ördög magyarázkodni kezdett:
  - Különféle világok vannak a Tejútban. Amikor az ember, vagy inkább a teste meghal, a lélek elhagyja a húst. De átkerül egy másik világba. Aki Oroszországot szolgálja, az lesz a király. Aki Oroszország ellensége volt, az rabszolga vagy nyomorék lesz. Minden rendelés rendelésre!
  Svetlana felkiáltott:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha kuncogott, és ujját skarlátvörös ajkára tette:
  - Csendben! És ez gond lehet!
  Zoya a Twitteren írta:
  - A harcosoknak nincs bajuk! Ismerjük a nácikat! És remegnek!
  Ezt követően a lány csupasz lábujjakkal elindított egy üvegdarabot. A fasiszta elvágott torokkal esett el.
  Az aranyhajú szépség vicsorgott:
  - Senki sem fékezhet meg minket!
  Natasha egyetértett.
  - Igaz, hogy senki!
  És megmutatta a nyelvét!
  Augustine egy másik szilánkot is kilőtt csupasz lábujjaival, és nyikorgott:
  - A következő évszázadban kibontott transzparensekkel jövünk!
  A nácik pedig egyszerűen meghaltak az üvegcsapástól.
  Általában azonnal láthatja - a lányok agresszívek, szexiek. Három szőke és egy vörös hajú. És persze szinte meztelenül és bikiniben. És milyen csodálatos lányok.
  Ők is szeretnek énekelni! De még nincs hely és idő.
  Svetlana elvette, és kiáltott:
  - Dicsőség Nagy-Oroszországnak a Wehrmachttal vívott háborúban!
  Natasha kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét. Elindította a korong pengéjét, ami átjutott a nácik torkán. Vérzésre késztette őket, és belerúgtak a patájukba.
  A szőke terminátor így fogalmazott:
  - A világ új rendjéért!
  Az aranyhajú Zoya tisztázta:
  - Az új szovjet rendért!
  És a barátaira kacsintott. Azt mondják, ezt és ezt... Legyőzzük a Fritzeket és a zsoldosaikat. És hadd hajtsák őket az E sorozatú tankjaik.Még a Vörös Hadsereg gázturbinái sem szörnyűek.
  Augustine elvette, és csicseregte:
  - A szerelem megmenti a szívet!
  Svetlana hozzátette, és egy mezítlábas dobással befejezte a fasisztát:
  - És újra repül a szerencse madara!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Szóval a fasiszták nem járnak túl jól! Biztos vagyok benne!
  A lánynak eszébe jutott, hogyan harcoltak az úttörők a nácikkal. Puskával lőtték a gyalogságot, berohantak a harckocsik alá. Általában igazi hősként harcoltak. És holttesteket hagyott maga után. A nácik nem tehettek ellene.
  Íme, az egyik fiú egy csomó gránáttal megállította a félelmetes E-100-as szörnyet, saját életét áldozva a szovjet anyaország érdekében.
  Csak mezítláb maradt a gyerekből. Bocsi fiú. Maga Natasha a bikini védelme ellenére töredéket kapott a sarkában. Ami nagyon bosszantó. De a lány gyorsan felépült. És nem maradt sebhely. Bár persze kellemetlen volt futni. Általában ilyen edzett szukák. Bikiniben fagyban harcolnak, és nem adják fel! Lányok a legmagasabb színvonalon!
  Nataska ismét csupasz lábujjával dobott egy borotvapengét, és kinyitotta a német tiszt torkát.
  És kiabált:
  - Oroszországért és a Szovjetunióért!
  A harcosok megértették, mit ígértek szülőföldjüknek. És hogyan harcoltak Oroszországért.
  Zoya mondta:
  - Az orosz medvének nagyon karmos mancsa van!
  Augustinus meglehetősen hitelesen mondta:
  - És megtépi a Haza minden ellenségét!
  Svetlana átvette és felkiáltott:
  - Ne törjétek fel a Szovjetuniót!
  Natasha ezt megerősítette azzal, hogy csupasz lábujjaival éles szilánkot dobott. Megütötte a fasisztát, és nyikorgott:
  - Oroszországot nem lehet térdre kényszeríteni!
  Zoya is lőtt. Ledobta a nácit, és azt csicseregte:
  - Teljes aplomb lesz!
  A vörös hajú ördög Ágoston fogott és csupasz sarkával gránátot dobott, szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - Adj új parancsot!
  Szvetlana mezítláb eldobott egy szuronydarabot. Megragadt, pont egy fasiszta torkán. Lehajolt. Kiengedett egy vérforrást.
  A szőke terminátor felsikkantott:
  - Lesznek jobb változások! Lökjük ki a fasisztákat Moszkvából!
  Zoya felkiáltott a tüdejéből:
  Éljen Sztálin! Aki meghalt, de munkája tovább él!
  Svetlana csicseregte, és mezítláb gránátot indított:
  - Sztálin a szívünkben él!
  És nevetni!
  Natasha is fordult... Lekaszálta a nácikat és nyikorgott:
  - Lenin élőbb minden élőnél!
  És elkezdett lőni, hogy öljön. A náci tank felfordult. A korcsolyapálya elrepült, három náci nyakát zúzva.
  A lányok vigyorognak, és a nyelvüket mutatják. Összességében pompásnak mondhatóak, mind a kétszáz százalékig!
  Natasha elvette és ugatott:
  - Dicsőség az örök kommunizmusnak!
  Zoya határozottan megerősítette:
  - Lenin a szívünkben marad!
  Svetlana kifakadt:
  - Örökkön örökké!
  A háború átmenetileg alábbhagyott. A németek körülvették Leningrádot, és a negyvenegyedik év őszén foglaltak állást. És majdnem elvették Kalinint. Pal és Eagle. Hitler azonban valamiért úgy döntött, hogy fontosabb délre menni. És a nácik végrehajtották az erők átcsoportosítását.
  A lányok pihentek egy kicsit és kártyáztak.
  A törökök dél felől törnek át. Sikerült elfoglalniuk Batumit, és körülvették Jerevánt. De Örményország fővárosa nem adja fel. És itt is kolosszálisak a csaták.
  Jönnek a törökök.
  A lányok pedig Tamara vezetésével kétségbeesetten visszavágnak. És hoznak eredményt.
  Tamara mezítláb támaszkodott, és úgy lőtt, mint egy páncélököl. És törje meg az Oszmán Birodalom tankjának tömegét.
  És ordít:
  - A szent kommunizmusért!
  Más lányok pedig mezítláb és skarlátvörös mellbimbóval küzdenek.
  Helyi csaták zajlottak Kalinyinban. A város körülbelül tíz százaléka még mindig a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt állt.
  A nácik megpróbálták kiütni az oroszokat. Próbáltak bombázni és lőni. Délen elhúzódtak a Voronyezsi csaták.
  Ott is verekedtek a lányok. Különösen a gyönyörű Anna és Alice. Mindkét lány puskával lőtt és énekelt.
  Anna lőtt, leütötte a németet és csicseregte:
  - A Szülőföld nevében, a szent!
  Alice csicseregte:
  - Te csak kék Hitler vagy!
  A lányok harcoltak, és a harcosoknak csak fekete, vékony rövidnadrágot és mezítláb kell viselniük. Ez lehetővé tette számukra, hogy mindig ütjenek, és ne hagyjanak ki.
  Harcosok, akik soha nem hajtanak fejet, nem hajtják össze a szárnyaikat és nem másznak be egy kagylóba.
  Anna levágta a Fritz-et, és csicseregte:
  - Fiatal Lenin!
  Alice levágta a fasisztát. Mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - És a legmenőbb!
  Mindkét lány gömbölyű, erős, szőke. Bátor és gyönyörű arccal. És persze szeretik a férfiakat. Bár úgy tűnik, hogy lehet egy ilyen korcsot férfiként szeretni?
  De a lányokat továbbra is vádolják.
  Anna lő, és álmodozva megjegyezte:
  - Kár, hogy megbuktatták a királyt!
  Alice lelőtt egy fasisztát, és megkérdezte:
  - Miért sajnálod?
  Anna ismét tüzelt, és elmagyarázta:
  - Akkor végeztek volna Németországgal, és Hitler nem merte volna kidugni a fejét!
  Alice megijesztette a Fritzeket, és nyikorgott:
  - Igen, talán, de...
  A lány lelőtt egy másik fekete katonát a Wehrmacht afrikai hadosztályai közül, és megjegyezte:
  - Lehetne rosszabb! Ha Hitler szembeszállt volna a cári Oroszországgal.
  Anna fütyült és morgott:
  Hisszük, hogy nyerni fogunk!
  A lányok azonban még nem voltak egészen biztosak benne. A fasiszták túl erősek. Hogyan lehet megállítani őket?
  Az ellenség szó szerint holttesteket dobál. De rengeteg emberi erőforrása van. Arabok és afrikaiak egyaránt. Próbáljon megbirkózni egy ilyen szerencsétlenséggel. De a harcosok biztosak abban, hogy a Wehrmacht előbb-utóbb kimeríti magát.
  Alice lőtt, leütötte a fasisztát és nyikorgott:
  - Mindenesetre egy centi földet sem adunk fel!
  Anna egyetértett ezzel:
  - Meg fogunk halni, de nem adjuk meg magunkat!
  És ismét rárontott a nácikra. Bátran és őrült dühvel küzdött.
  Alice szögezte és nyikorgott:
  - A kommunizmus örökké élni fog!
  És mezítláb dobta a halál ajándékát!
  Anna ügyesen kiakasztotta a fasisztát, és gurgulázott:
  Mindent mi fogunk uralni!
  És megint dörömböl. És a mezítláb gránátot indít. Hogyan juttassuk el a fasisztákat egészen a mandulákig. És nekik, a náciknak annyi különböző koporsójuk és haláluk van.
  Alice vigyorogva fogott, és elindított egy másik citromot. Szétszórta a nácikat és nyikorgott:
  - Szabadság vagy halál!
  Anna kuncogott, csapkodta, levágta a nácikat és nyikorgott:
  - Mindenben mi leszünk az elsők!
  És a csupasz ujjak ismét halálos gránátot dobnak.
  Alice rálő az ellenségre. Lelövi a nácikat és gyöngyfogat mutatva csiripel:
  - Én egy lány vagyok, aki őszintén szólva szuper!
  És ismét repül egy mezítláb dobott gránát.
  Anna pontos lövéssel lőtte le a nácikat. És ismét gránátot indított. Csupasz ujjakkal is. Itt egy lány, egy lány minden lánynak.
  Egyszerűen szuper és hiper!
  A harcosok itt ragyognak a szépségtől. Alice-nek eszébe jutott, hogyan érintette meg a mezítláb egyszerre három fiatal férfi. Ez nagyon menő. Hat fürge kéz simogatja a talpadat, a lábszáradat, a térdedet és a bokádat. És akkor felmennek. Lányos combra és csípőre. Természetesen ez öröm. A lány, az biztos, temperamentumos.
  Alice rálőtt a nácikra, és nyikorgott:
  A lélek legyen velünk!
  És csupasz sarkával egy citromot adott a halálnak.
  Anna is elbaszott. Pontosan lecsapott az ellenségre. És felsikkantott a lelkesedéstől:
  - Oroszország és a szlávok testvéreinek nevében!
  És megint egy mezítláb dobott ajándék repül, szétzúzva a nácikat.
  Alice szépen letette a német hadsereg ezredesét, és ugatott:
  - Fáj a szívem a Szülőföldért!
  És megmutatta a nyelvét. És megint mezítláb, vésett lábbal a munkahelyen.
  A lánynak eszébe jutott, hogyan rohant mezítláb a havon, hogy levelet vigyen a főhadiszállásra. Körülbelül húsz kilométert száguldott a lány a fehér, szúrós, égő kéreg mentén. Az is jó, hogy a lába nem volt olyan érzékeny, fagytól fagyig mezítláb. Ellenkező esetben rokkant maradt volna.
  De ennek ellenére kézbesített egy levelet, fontos betűtípussal.
  És hogyan égeti a hó a sarkukat. Olyan skarlátvörösek, kopottak, karcosak. Aztán Alice mezítláb rohangált össze-vissza. Felajánlották ugyan, hogy vegyen fel nemezcsizmát, de a lány azt mondta, hogy ő így ügyesebb. És általában, emlékezett Gerdára a Hókirálynőből. Tehát az a lány még mindig nem volt elég bátor. Kért egy pár cipőt, hogy megkeresse Kai nevű testvérét. De Alice makacsul kijelentette, hogy sikerülni fog. Soha nem volt beteg, nem köhögött vagy nem volt orra. És ha igen, akkor semmi sem történik vele egy óra futás alatt. Általában egész évben lehet mezítláb járni.
  Röviden: Alice azóta teljesen megvált a cipőjétől, és soha nem tüsszentett.
  Ugyanez vonatkozik Annára is.
  És most a lányok verekednek, ugyanabban a bugyiban, a tél ellenére, és hogy érezhetően hűvösebb lett. És nyernek a nácik meggyilkolásával.
  Miután Kalinin teljesen megsemmisült, a Vörös Hadsereg elhagyta.
  Natasha és csapata kicsit unatkozott. Egy elromlott vasúton a lányokat Voronyezsbe szállították, ami olyasmi lett, mint a negyvenkettedik év Sztálingrádja. De az év ezerkilencszáznegyvenhét.
  Csendesek a harcok...
  De a németek továbbra is tombolnak. Például elkaptak két úttörő felderítőt.
  A fiúkat elkapta a hideg. És elkezdtek vetkőzni. Szőrmék, filccsizmák, pulóverek, ingek és pólók szakadtak le. És melegítőnadrág is. Az úttörő gyerekeket csak fekete rövidnadrágban hagyták. Aztán megkötözték a kezüket, és kinyomták őket a csípős hidegbe. Leshka és Sasha, a Szovjetunió úttörői, tizenhárom év körüli fiúk, mezítláb és szinte teljesen meztelenül eveztek a hóban. Lábuk vörösödni kezdett, csupasz talpuk pedig égett. És ostorral verték hátba a fiúkat.
  A fiúk fogukat összeszorítva mentek át a hóbuckán. Szegény gyerekek bugyiban, és elég soványak a német megszállás alatt. Igaz, nem tűntek lesoványodottnak, és az izmok játszottak a lebarnult bőr alatt. De menet közben megverték őket, és csupasz hátukon nyomokat és piros csíkokat hagytak.
  A fiúk lába is vörös lett, akár a libák lába. És nyilvánvaló volt, hogy a fiatal cserkészek úttörőinek minden lépése felrobbant a fájdalomtól. De mennek, és megpróbálnak egyenes maradni, és nem nyögnek.
  A cserkészgyerekeket fél óráig vitték át a fagyon, majd egy melegen fűtött kunyhóba vitték őket. És mennyire fáj, főleg mezítláb, a hidegtől a melegben.
  A fiúk még sikoltoztak is kínjukban.
  Aztán újra felmelegítették és kivitték a hidegre. És ez egy kifinomult és kegyetlen kínzás.
  Többször elköltöztek, mígnem a fiúk teljesen kimerültek. Aztán hagytak aludni egy kicsit.
  Aztán vizet adtak neki inni, és feltették a fogasra. Először is hideg kínzás. És akkor tüzet.
  A fiúk csupasz sarkát megsütötték és csiklandozták a lángok. Aztán amikor a talpakat hólyagok borították, gumibotokkal verték. És a fiúk elájultak.
  Leöntötték őket jeges vízzel, és újra megverték, ezúttal szögesdróttal. A gyerekek csupasz talpára pedig széles, izzó vascsíkokat adtak.
  Sokáig kínozták a fiúkat... Aztán vörösen izzó fogóval kezdték eltörni a lábujjaikat, majd a bordáikat. Keményen kínozták az úttörőket, szinte halálra kínozták őket.
  De nem öltek. Mivel tehát semmit sem értek el, úgy döntöttek, hogy a kőbányákba küldik őket.
  A nácik egy ultrahosszú fegyverrel is megpróbálták bombázni Moszkvát. Az ötlet nem a legésszerűbb, és sokkal jobb, ha csak sugárhajtású repülőgépekkel bombázunk.
  De a Führer egy 1000 mm-es kaliberű fegyvert akart tesztelni egy innovatív lövedékgyorsítási ötlettel, három részletben. És ez a fegyver akár ötszáz kilométert is eltalált. De lehet, hogy a játék nem érte meg a gyertyát. Ezen a távolságon kicsi a pontosság. Maga a lövedék nem elég erős, bár súlya tizenkét tonna. És egy drága fegyver. Bár igazi műalkotás. Még a Dora-nál is menőbb - egy hosszabb hatótávolságú, erősebb és drágább fegyver, az úgynevezett "Eva". Nyilvánvalóan a Führer szeretője tiszteletére.
  Azonban ekkorra Hitlernek volt egy másik, sokkal fiatalabb szenvedélye. És ez is észrevehető.
  A lány Kleopátra - ez a neve - parancsolta a lövöldözést. És személyesen megnyomta a joystick gombját csupasz lábujjaival. És egy kolosszális halálos erő működött.
  A lányok még vicsorogtak is, kivillantották csupasz, rózsaszín sarkukat. Gyönyörű lányok itt, és a lábuk olyan szexi és szép. És nagyon sokáig lehet őket csodálattal nézni. A simogatás pedig még kellemesebb, és ez egyszerűen fő! Itt vannak a lányok. És a kagylók repülnek. Menj át Moszkván. De ennek nem sok haszna van.
  Kleopátra ezt énekelte:
  - Küldök egy lendületes ágyút,
  Sztálint homlokon ütöm...
  Viccből bemegyek egy pszichiátriai kórházba,
  Hagyd meghalni az átkozott sárkányt!
  És a harcos ismét megrázza csupasz, kerek, rózsaszín sarkát.
  . 6. FEJEZET
  A háború az háború. Hitler pedig természetesen erőt halmoz. Tavasszal új offenzívát készít elő. És csapatokat gyűjt.
  A helyi csaták pedig még mindig folynak.
  A frontokon valamelyest stabilizálódott a helyzet. A németek nem tudták bevenni Voronyezst és továbbmenni.
  A törökök kicsit nehezebbek. De le is állítják őket. Tehát amíg fenn tudja tartani az orrát. És elhinni, hogy a háború menete megfordítható. És hogy nagy szerencse nélkül Sztálin életének nincs vége. És a harcosok is harcolnak.
  Natasha fordult. Lelőttek pár tucat nácit. És felkiáltott:
  - Oroszország akkoriban...
  Zoya is fordult, és megerősítette:
  - Van és lesz!
  Aztán a lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - Sztálin szelleme velünk van!
  Ágoston a nácikra is lőtt. Egy tucatnyit elejtett belőlük. És dühében csiripelt:
  - Dicsőség Oroszországunknak!
  És csupasz lábujjaival egy halálos gránátot lőtt ki. És a nácik nagyon nagylelkűen fogadták a szarvát.
  Szvetlana is dübörgött, és úgy csiripelt, mint egy farkaskölyök, aki megragad egy darab húst:
  - Dicsőség Oroszországnak és a cárnak!
  Natasha fordult és énekelte:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Eszembe jutott a Borodino lány. És az orosz nép tömeges hősiessége. És hogy meg tudták állítani Napóleont. És legyőzhetetlennek bizonyultak. És a háború legmagasabb osztálya.
  Zoya is kilőtt egy gránátot, és nyikorgott:
  - Dicsőség Oroszországnak! És a legjobb orosz katonák!
  Augustine dühösen mordult:
  - Dicsőség a legjobb harcosoknak!
  És hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  És Svetlana is elviszi, és elindítja a halál citromját. És szétszórja a nácikat, nyikorogva:
  - A halál folyója nem győz le minket!
  És ismét egy mezítláb indított gránát repül.
  A lányok így harcolnak. És világos, hogy a nácik nem tudnak átjutni rajtuk. Már 1947 márciusában. Ez pedig azt jelenti, hogy mindjárt itt a nyár. Meleg időben pedig nehezebb harcolni a nácikkal. És általában, lehet, hogy összetörik ezt a Führert.
  Van rá remény!
  Natasha gránátot dob és nyikorog:
  - Lenin élőbb, mint az élő, Sztálin pedig halhatatlan!
  És csupasz ujjaiból szikrák szállnak.
  Zoya is gyilkos halálajándékot dob, és nyikorog:
  A kommunizmus korszaka legyen velünk!
  És a lábai is meztelenek, lebarnultak, és jáde, lüktető rúddagadt okozva.
  És itt van Augustina, szintén a legelkeseredettebb műrepülő lány. Hogyan lőjünk az ellenségre, és hogyan zúzzuk össze. És csupasz sarkúval add fel.
  És egy halálos gránát repül, eszeveszett dühvel.
  A vörös ördög ijedten nyikorog:
  - Én vagyok a legnagyobb düh a világon!
  És ismét sokadik alkalommal repül a halál ajándéka, amelyet egy tüzes hajú lány mezítláb dob.
  Szvetlana is veszi, és gránátot dob... Egyszerre összetör mindenkit. És figyelmen kívül hagyják a nácik fenyegetéseit. És hova mennek a Fritzek?
  Mindenhol terminátorlányok várják őket. És hogyan kell gránátot dobni. A mellbimbójuk pedig olyan étvágygerjesztő.
  Az ember megőrül az ilyen lányokért. És nem tudnak mit tenni ellene.
  Mit tehet egy fasiszta egy terminátorlány ellen? Csak egy náci hajthatja magát koporsóba. És megverik és megölik.
  Svetlana énekelte:
  - Vergődni fog a pokolban, és lógni fog!
  A lányok bájos bájok. És hogyan lőnek. Meglepő módon, mint Robin Hoods bugyiban, rohadtul igaz.
  Natasha lőtt, és azt mondta:
  - Dicsőség az orosz hősöknek!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  Zoya a fasiszta zsoldost is eltalálta. A gyomrába fúródott, és nyikorgott:
  - Új hazáért az USA-ban! Következő tartományunk!
  A lány nagyon jó énekesnő. És olyan szép gondolatai vannak. Különösen a vágy, hogy a nyelvvel valami forró és nagy dologgal dolgozzon.
  Augustina keményen feltárja lovait, amik szikrázó fogakkal rendelkeznek. És azt hiszi, hogy ő egy cápa. Még egy igazi lovat is képes megharapni.
  Itt például Augustine csupasz lábujjjal dob egy gránátot. És szórja szét a Fritz-et. Nyírd le őket, mint a füvet.
  És énekelni:
  - Mindenben a legmagasabb mérték lesz! Szerelmünk az otthonunk!
  Svetlana, ez a gyönyörű harcos három gránátot vett magához. Csupasz sarkot adott nekik, és ciripelt:
  - A szerelem és az álmok nevében!
  És agresszíven kivágott a géppuskából. Ő az ilyen lehetőségek ördöge és egy fehér démon ereje.
  Ilyen harcosokkal fog találkozni, és nem úgy tűnik, hogy egy kicsit megütnek.
  Nem csoda, hogy a nácik Voronyezsben ragadtak. Bár mindenki belefáradt a háborúba. Általában hol harcosok nélkül.
  Itt vannak a pilóták az égen. Harcolnak is. Főleg Margit. A lány általában bugyiban repül egyedül a verekedésre. De hogy összeomlik. Az ász férfiak erre nem képesek.
  Margarita nagyon szép, a haja olyan, mint a nap sugarai. A figura pedig remek. Egy lánynak pedig nagyon menő a stílus egyedül bugyiban lenni. És a bugyi is piros, fehér kalapáccsal és sarlóval. Egy ilyen lány egy egész zászlóaljat tud egyszerre szeretni.
  Ez egy olyan csinos lány.
  Margarita lelőtt egy fasisztát, aki egy ME-462-n versenyzett, és a nácit megfüstölte a farkát. Arany hajú lány, csodálatos szépség. És nagyon vörös a szája.
  Margarita levágott egy másik Fritzt, és felkiáltott:
  - Háború nélkül lehet élni, de béke nélkül nem!
  Igen, a harcosok hősiesek és bátrak az őrület határáig.
  A lányok úgy harcoltak, mint az egyetemes kozmosz hősei. És magabiztosan nyertek.
  Hitler tankjai égtek. És felrobbantak, mint a gránátok. És voltak itt olyan gyönyörű harcosok. Csupa csodálat és kegyelem. Olyan szép kalandjuk van.
  Natasha gránátot dobott.
  Tweetelt:
  - Megtöröm az összes fasisztát!
  És hogyan dobja majd puszta lábbal a halál újabb remekét.
  Zoya a nácikat is lekaszálta.
  Mezítláb dobta azt, ami öl.
  Dühében felsikoltott:
  - A szent Oroszországért! És nagy változások jó irányba! És megint repül a halál jelene, csupasz sarkú poddany.
  Heves harcok után szünet következett. Még 1947 tavasza volt. A németek, amikor a sárlavinák nem harcosok. Elrejtőznek és esznek. A háborút tavaly nem lehetett lezárni. Ismét kemény csaták várnak.
  A lányok szünetet tartottak...
  Két német lány, Albina és Alvina éppen egy lemezen szovjet autókra vadászik.
  A szépségek természetesen bikiniben és mezítláb. És nagyon szexi.
  Irányítsd a tárcsás repülőgépet joystickkal.
  Albina megfordítja az autót, lelő egy szovjet vadászgépet, és örömében nyikorog:
  - Legyen híres a mi vérszomjas birodalmunk!
  Alvina elvette, és erőteljes ütést is mért az orosz autóra. Leütött, és ciripelt:
  - Genius Express!
  Mindkét lány mezítláb csapott. Olyan aranyosak a szőkék. A lányok sajtója pedig nagyon domború. Csempe jár hozzá.
  Albina ismét lerombolja a szovjet repülőgépet. És kacsint és ordít:
  - Dicsőség a gyilkos átjárónak!
  Alvina is oroszul motyogott. Lelapította őket, és füttyentett:
  - A Führer legyen velünk!
  Lányok a legbátortalanabb állapotban! És annyi varázsuk van. És azok a fogak olyan csillogóak. Mint Nemo kapitány által szerzett gyöngyök.
  Albina döngölte az autót, és nyikorgott:
  - Szóval nyergeljük fel a srácot!
  Alvina összetörte a harcost, és felmordult:
  - És egy tucat srác!
  Albina kuncogott, és megjegyezte:
  - Remek szex, ha egy nő pénzért bérel egy férfit!
  Alvin egyetértett:
  - Ez egy osztály, csak a pénz kár!
  Albina lelőtt egy másik szovjet gépet, és nyikorgott:
  - És ami az öröm és a pénz kedvéért, az nem kár. Nemsokára legyőznénk az oroszokat, és birtokot szereznénk magunknak!
  Alvina egy másik piros autóba ütközött és felüvöltött:
  - Sajnos a háború elhúzódik! Ezek az oroszok olyan makacsok. Mintha ököllel gumit ütnél!
  Albina bosszúsan tiltakozott:
  - Ha csak a guminak. Inkább vasbeton. És nagyon fáj a csuklóm!
  Alvina csipogott, elütött egy szovjet autót, és azt üvöltötte:
  - Minden betonon áttörünk!
  Albina futásból ledöntötte a Yak-11 vadászgépet:
  - És törje össze a fémet, és párologjon el!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Törj és olvadj meg! Hamarosan lézereink lesznek! És akkor az oroszoknak biztosan vége lesz!
  Albina ezzel összhangban volt:
  - Nem lehet ellenállni a lézernek!
  Alvina dühösen felkacagott.
  - Vegyük Moszkvát, aztán Londont!
  Albina bosszúsan jegyezte meg:
  Ideje elfoglalni Londont!
  A lányok elővették a lemezüket. Hiába lő a szovjet jak légfegyver a nácik autójára, semmi érdemlegeset nem tudnak tenni. Az erős, lamináris sugár leüti az összes lövedéket és töredéket.
  Alvina, amikor levágta az orosz vadászgépet, nyikorgott:
  - A medve nem fogja a pillangótáncot táncolni.
  Albina csupasz ujjaival a kocsijára mutatott, és üvöltött:
  - Igen, egy medve... Nagyon jó állat vagy. Főleg láncon és ha lenyírt a bőröd!
  A lányok a tigrisek dühével dolgoznak. Eh, az ágyban is temperamentumosak. Szeretnek aktívak lenni. És nem tűrik az állandóságot. Ebben a tekintetben csak a cápák. És szeretik a kísérleteket. És nagyon szerető szájuk van.
  Alvina leütötte a szovjet autót, és nyikorgott:
  - A háború változásaiért a mi győzelmünkért!
  Albina bosszúsan és dühösen megjegyezte:
  - Igen, a háború elhúzódott... Csak egy rémálomgyár és a Sátán konyhája. Hány fiúnk és lányunk halt meg!
  Alvina sóhajtva énekelte:
  - Hány testvérünk sínylődik a sírjában... Árnyak kóborolnak abban a világban... Nem értem, mi az, ami.
  Albina húsevően vigyorogva és az oroszokat legyűrve gurgulázott:
  - Mit gondolsz, barátnőm, létezik Isten?
  Alvina, aki szintén gyilkol, felszisszent:
  - Nagy kétségeim vannak. A háború oly sok éve tart. És hogy a Mindenható nem szereti Németországot, ha engedi, hogy annyi legjobb fia és lánya elvesszen!
  Albina azt javasolta:
  - Talán van valami mély értelme ezeknek a teszteknek?
  Alvina kuncogott és felmordult:
  - Jelentése? Még jobban kínozni az embereket, és főleg minket, németeket?
  Albina olyan lelkesedéssel beszélt, mint egy bárányt utolért őfarkas:
  - Akkor élesebben fogjuk érzékelni a világ gyönyöreit! És békés szerelem!
  Alvina kihúzta a fogát, és azt motyogta:
  - A katonaszerelem még mindig sokkal jobb!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Persze, főleg a fiúkkal. Fiatalság illatúak, és nem olyan szőrösek, mint a felnőtt férfiak! Öröm velük üzletelni!
  Alvina a szovjet gépeket szétzúzva nyikorgott:
  - A tanulási folyamat pedig nagyon vonzó. Szeretek mentor szerepet vállalni! Nagyon jó!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Ettől nem lesz egészségesebb!
  A lányok általában viccesek, de kurvák. És persze olyat csinálnak, amiről nem túl kellemes olvasni.
  A lányok ugrálnak a türelmetlenségtől. A lehető legtöbb szeretetre vágynak! És minden nap megsimogatni őket. Még jobb, ha naponta háromszor. Nem, naponta húszszor!
  Alvina leesett, egy másik harcos és nyikorgott:
  - Nem, van Isten! Megengedi, hogy kiirtsuk a szovjet katonákat!
  Albina is dörömbölt és bömbölt:
  - Ó, miről maradtam le? Van szex, vannak férfiak... Rengeteg szórakozás van, de nem áll fenn a halál veszélye! Akkor miért akarjuk a háború végét?
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Ami azt illeti, és mire! Küzdeni fogunk a végsőkig!
  Albina kissé bosszúsan felszisszent:
  - És a háború az, hogy a vége után nem érzed magad üresnek.
  Alvina nagyon szerette, ha a mellét tapogatták. Annyira érzékeny és erotikus. És csókolózni még jobb. És amikor több temperamentumos férfi egyszerre érez. Főleg, ha fiúk, és még mindig izgatottak.
  Röviden, a lányok általában szuperek és antihősök!
  Nataska és csapata 1947. április 1-jén visszaverték a Fritz előrenyomulását Voronyezsben.
  A németek a nedves hó alatt mozgatták tankjaikat, és megpróbáltak áttörni az oldalakra.
  A harcosok, mint mindig minibikiniben és mezítláb, a hidegben is küzdöttek. A hóbuckákba fúródtak és onnan lőttek, mezítláb gránátokat és robbanócsomagokat dobáltak.
  Nagyon szép, szexi és szépen felfújt lányok. Cserzett, mezítláb.
  Natasha levágta a Fritzet, és nyikorgott:
  Mi lányok nagyon büszkék vagyunk magunkra!
  Zoya is fütyült és morgott:
  - Csak az első sorokban törekszünk!
  Ágoston, a vörös hajú ördögnő ezt énekelte:
  - Csak prímák és balerinák vagyunk!
  Aztán mezítláb lőtt egy gránátot.
  Szvetlana elvette és lőtt. Dobtam egy citromot
  - Harcoljunk! Nincs bohóc eszünk!
  A lányok remek munkát végeztek. Csábító lábaikkal gránátokat lőttek és dobáltak. Mi van a Führerrel...
  Nataska kitárta a mellkasát, és skarlátvörös mellbimbójával gránátot adott. Elrepült, és a nácik soraiban landolt, és nyikorgott:
  - Igen, nagy világvége lesz!
  Zoya a Twitteren írta:
  - És eljön Svarog, a Nagy Isten!
  És, mint csupasz ujjakkal, gránátot indítani.
  Augustine kuncogott, és megjegyezte:
  - Még mindig érdekes. A keresztényeknek van egy pacifista Jézusuk. És van egy nagyszerű fegyverkovácsunk, Svarogunk! Látható különbség!
  És egy robbanócsomagot is dob a csupasz sarkával.
  Ezután Svetlana mezítláb gránáttal üti meg az ellenséget. És énekelni fogát tátva:
  - A mi Istenünk a háború istene! Nem pacifizmus!
  A lányok ezután hógolyókkal dobálták meg egymást. Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Még jó, hogy Vladimir elég okos volt ahhoz, hogy ne fogadja el a zsidóságot. Viszont szerintem jobb lenne, ha fejlesztenéd a sajátodat! Nos, miért van szükségünk mások hitére?
  A lány fogott és mezítláb gránátot indított. És leverte a fasisztákat.
  Zoya, lövöldözős, hozzátette:
  - Nem, tényleg, tedd pacifistává a hitet! De jöhet a saját Iriy is!
  És azt is csupasz lábujjakkal, hogyan lehet halálajándékot indítani, és összetörni pár tucat fasisztát.
  Itt Augustinus is a nácikra csapott. És ismét mezítláb halt meg, robbanócsomagok.
  Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - Egy régi tündérmese új módon!
  És megmutatta a nyelvét!
  Svetlana beállt a sorba. Lekaszálta a Fritzet, és nyikorgott:
  - És nagy változások a jövőre nézve!
  És csupasz sarkával elindította, és eltörte a Führerek hátát.
  Nataska elvette, és kétségbeesett aknával üvöltött:
  - Én vagyok a legmenőbb lány! Egyszerre söpörj!
  A csupasz lábujjak pedig halált és káoszt sodornak.
  Zoya is kiakadt. Sok fasisztát megöltek.
  És ugatott:
  - A becsületért és a szülőföldért!
  Utána megint a mezítláb kezd valamit.
  Tessék, Augustine elviszi, és felforrósítja. Kételkedj a fasisztákban. Darabokra bontja őket.
  Aztán fog és énekel:
  - Dicsőség a szülőföldnek és a becsület!
  Svetlana a halál ajándékát is piacra dobja, és azt harsogja:
  - És együtt leszünk!
  És a csupasz lábak elindítják a pusztítást.
  Natasha is elviszi és leszögezi... Lekaszálja a Fritz-et.
  Akkor ő veszi a sort.
  Száját tátva énekelte:
  - Nem vagyok egy egyszerű lány! Arany haj!
  Natasha természetesen a maga esze. Minden lehetséges és mindenre kész. Ahogy lő, egyszerűen megcsodálja. És lekaszálja az ellenséget, mint egy kultivátor.
  És nyikorog:
  - A szerelem halálhoz vezet!
  Zoya is lő. Mezítláb gránátot enged, és felszisszent:
  - Zseniális akkord!
  És hozzáteszi:
  - Minden fasiszta költség!
  Augustina rá is lő az ellenségre. Kinyírja a Fritzeket. Lekaszálja a nácikat és nyikorog:
  - Még egy kicsit, és egyre erősebbek leszünk!
  És a szépség mezítláb újra dobja a halál hordozóját.
  Szvetlana a nácikra is lő. És gránátot indít, a mezítláb lábujjai segítségével. És csipog:
  - Nem tudtunk bajt, de jött egy szomszéd!
  És ő is nevet.
  A lányok olyan csodálatosak. És mellkas. És nagyon szeretik, amikor húzzák a melleiket.
  Itt vannak a szépségek. Ez a szerelem és a költészet műrepülése! Dicsérjétek a szép lányokat! Igen, legyenek nagyon jók!
  Nataska egy ólomsugárral lerobbantotta a nácikat, és nyikorgott:
  - Inkább hidd el, nem!
  És mezítláb újra elindítja a halálost!
  És itt Zoya olyan, mint egy lupanet. Vágják le a fasisztákat. És nyikorog:
  - Nem tudod irányítani felettünk!
  Augustina is, mint a lupanet, csupasz lábujjai segítségével kiüti a Fritz tömegét, és nyikorog:
  És a következő évszázad a miénk lesz!
  Utána tükörként csillognak a fogai!
  Szvetlana is fogott és mezítláb gránátot indított. Megölték a fasisztákat. És aplombával propilikala:
  - Örök győzelem! Svarog velünk!
  Nataska csupasz lábujjával elindított egy üvegdarabot. Elvágta a torkukat a Fritzhez, és nyikorgott:
  És Jézus velünk lesz!
  Aztán hozzátette:
  - Mint egy orosz fehér isten!
  Zoya is adott egy gránátot, és felkiáltott:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Csupasz sarokkal pedig feldob egy robbanócsomagot.
  Augustine megrázta a mellbimbóját, ami úgy nézett ki, mint egy eper. Sort állítottam a nácikhoz.
  Aztán puszta lábbal halált vetett a Fritzre, és felkiáltott:
  - Ne legyen semmi bajunk!
  És megmutatta a nyelvét.
  Svetlana is sorba állt. Darabokra tépte a nácikat... Aztán egy mezítláb kilőtt gránát repül.
  A szőke lány felkiált:
  - Az Erő legyen velünk!
  És mind a négy lány felsikoltott:
  - Dicsőség a Mindenhatónak, Mindenütt jelenlévőnek, Mindentudónak, Örökkévalónak és Örökkévaló Családnak!
  Itt Svetlana is tollat vett a csupasz lábával, és az áriáját is feldarabolta.
  Sok legendát mesélnek az emberek a nagy Velesről - és arról, hogyan született meg a család akaratából, és hogyan nevelte fel Viy isten a Navi világában, hogyan vándorolt a Reveal világában, hogy keresse saját életét. sorsát, és gyötörte a gonosz hajlam, amellyel megbabonázták. Legendák mesélnek a világos tekintetű Yasuna iránti szerelméről, és arról, hogy feláldozta magát, hogy megmentse az életét. Dalokat énekelnek a tetteiről és az emberek megsegítéséről. Nem lehet az összes történetet egy remekműben újra elmesélni.
  Aztán a lányok szakítottak. Voronyezs újabb ágyúzása kezdődött. A bombázók dolgoztak. Bejöttek a német bombázók is. A pilóták bátran harcoltak a nácik ellen. Főleg Maria. A lány a hideg ellenére csak fehér vékony bugyit viselt. Csupasz lábujjait a pedálokra nyomta, levágta a németeket. A lány lelőtt egy Yu-387-es sugárhajtású bombázót, amitől füstölni kezdett és leesett. Vidáman felkiáltott:
  - Dicsőség a Nagynak, kommunista Oroszország!
  Miután az ágyúzás leállt, a harcosok továbbra is az orosz istenekről írtak.
  Nagy Isten Veles. Milyen szép Rodnoverie - annyi isten. És minden erős, érdekes személyiség részt vesz a Világ teremtésében!
  Natasha mezítláb írta:
  Veles Isten leghíresebb jele a "bikafej". A bikafejhez hasonló jel arra emlékeztet, hogy Veles, a szlávok istene az állatállomány patrónusa. A jel ismert, gyakrabban használt, mint mások, hosszú ideig magába szívta a szlávok összes különféle elképzelését Isten erejéről, beleértve a bölcsességet és a mágikus erőt.
  Aztán az aranyhajú Zoya folytatta;
  Veles Isten jelét a férfiak, a felnőttek és a fiatalok szeretik, vonzza a boszorkányos képességekkel rendelkező nőket.
  Bárki, aki Veles jelét viseli, jogában áll elvárni tőle a mágikus hatások elleni hathatós védelmet, saját boszorkány képességeinek fejlesztését, vitalitást és megoldást találni nehéz környezetben.
  Olvasson többet a Bull's fej amulettről.
  Fa - fenyő, dió vagy kőris (tiszafa), varázslatos rúd és amulettek készülnek ezekből a fajokból
  Állat - jávorszarvas, szarvas, medve, ökör (túra), tehén, kígyó, gyík (gyík).
  Heraldika, tárgyak - hosszú fonatok (haj), szakáll és szarv
  Treba (felajánlás) - feláldozták a rezet (mint a jólét és a jólét istenét), a gyapjút és a szőrmét, és öntöttek kvaszt is - azokat az italokat, amelyeket az egyik legenda szerint elkészíteni tanított.
  És Augustine utánuk lovagolt. Tüzes és mezítláb.
  A Vörös Hadsereg nem adja fel Voronyezst, és kétségbeesetten ragaszkodik hozzá. Itt fiúk és lányok is harcolnak.
  Egy tizenegy éves gyerek Mosin puskával lő a nácikra. A hó már majdnem elolvadt, tele sárral. A fiú mezítláb és rövidnadrágban van. Annyira megkeményedett, és jobban érzi a föld energiáját.
  Oleg leüt egy nácit, és azt mondja:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Mellette a lány Margarita. Mezítláb is könnyű ruhában. Oleg Rybachenkoval egyidős.
  Jól lő is. Megüti a fasisztát és nyikorog:
  - Mennyei Szülőföld dicsőségére!
  A fiú és a lány az ostrom első napjai óta itt vannak. Tíz éves koruktól már tapasztalt harcosok harcolnak a nácikkal.
  Ami nem puskalövés, az ütés.
  Oleg Rybachenko lelő egy német ezredest. Megtapossa csupasz, lebarnult lábát, és azt mondja:
  - Legyen az orosz istenek fénye!
  Margarita, ez a terminátor lány megerősíti:
  - Igen, mindig híres!
  És mezítláb dob egy korongot a legközelebbi szamuráj felé.
  És akkor a fiú megdobja csupasz ujjait. Oleg, miután szétszórta a nácikat, csipog:
  - És az ellenséges nyáj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A fiú jó lövő. Ide esik a megölt tiszt. És mögötte egy másik. A németeknek még mindig van elég tankjuk, és zsoldosokat használva a régi módon rohamoznak meg. Sokan közülük Voronyezs falai alatt pusztultak el. Ritkította a sorokat és a védőket.
  De a szovjet hadsereg nem adja fel. Voronyezs továbbra is kitart. Az ostrom immár tíz hónapja tart. De a város-erőd nem adja fel.
  Április eleje, tavasz. Piszkos. De a nap olyan fényes és meleg. Melegít.
  Margarita, ez az aranyhajú lány, mezítláb gránátot dob, és mondókában énekel.
  A fiú Oleg is együtt énekel, és mezítláb hajigálja a házi készítésű gránátokat;
  Ó, Puskin, nincs igaza a különcnek,
  Nem akarunk tavasszal megbetegedni!
  Végül is a friss májusi gyógynövények illata,
  Mindenkit le tud hajtani a kanapéról!
  
  Tavasszal virágzik a hóvirág
  Az éjszakai máz tisztaságával rendelkeznek...
  Lágy fényálmot szül
  A fiatal újra vihart akar!
  
  Tavasszal elvonul a hideg,
  A gonosz kínok söpredéke eltűnik...
  Vadászat dicsőség örökre
  Igyad a szűz édes leheletét!
  
  Mint fiatalkorban, minden rendben van,
  Május pedig a természet fiatalsága!
  A harkály vésővel dörömböl,
  Mennydörgés remeg, boltozatokat okád!
  
  Tavasszal a patakok trillaként zúgnak,
  A múzsáik pedig úgy szólnak, mint egy hullám fröccsenése.
  Itt a bogyók nőnek rajzol -
  Meleg a szív szépségétől!
  
  Régiónkban minden szépség,
  A fű olyan, mint a bársony a női ruhában.
  Miféle vakság
  Törekedj arra, hogy makacsul élj a városban!
  
  Miért van szükségünk városra és falura?
  Legyen, mint egy vad, sétáljon át az erdőn.
  És ha esik a hó,
  Ez a mezítlábas rohanás csak meredekebb!
  
  Rod olyan erővel ruházott fel
  Hogy istenként uralkodhassunk.
  Itt arany a rozs a mezőn,
  Az ikontól szigorúan ragyog az arc!
  
  Svarog Slavyan Szentatya -
  Azt parancsolta, hogy szeressük és éljünk a testvérekért!
  Aki nemes fickó
  Hiszen maga a Teremtő is elfogadta a keresztre feszítést!
  
  És a lovag megélesíti kardját,
  Mert az életben van erőszak!
  Az Úr azt mondta: Nem adok békét,
  Hiszen a pokol, hidd el, az impotencia!
  
  Tehát ne higgye, hogy az alvás a mennyország
  Valójában a boldogság a mozgás lényege.
  És harcolsz, annyira merészelsz...
  Bocsánatot kérni a hóhértól!
  
  És ha visszavonult,
  Az a Rúd segíteni fog, higgy a fiának!
  Verd ki a port és a szemetet a fejedből:
  Amitől nyafogsz - visszautasítom!
  . 6. FEJEZET
  A fiú és a lány éneklés közben tüzeltek. Hímzett fasiszták.
  Minden megközelítés tele volt holttestekkel. Az orosz csapatok visszaverték a túlerőben lévő csapatok támadását.
  Ezred ezredről ezredre - hőseink sebzést okoznak!
  Egy fiú és egy lány a szélén, a nácik egy hurokban fognak lógni. A nácik nem győzhetik le Oroszországot, képesek leszünk darabokra törni őket!
  - mondja Oleg Rybachenko, miközben leüt egy német tábornokot, és vért hányt tőle.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita tüzelve lelkesen énekli:
  - A haza védelmezője! Perunov katona!
  Oleg Rybachenko, aki levágja az ellenséget, ezt énekli:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita csupasz, gyerekes lábával gránátot dobott, és csicseregte:
  - A Heroes of Russia riadtan gyűjt!
  Egy másik helyen pedig szovjet lányok harcolnak egy SU-100 önjáró fegyveren.
  Ilyenek a szép harcosok, Erzsébet vezetésével.
  Bár a német tankok félelmetesek és nagyon erősek.
  Ekaterina, mezítláb megnyomva a joystick gombját, áttör a fasiszta gépezeten, és csipog:
  - A szent Oroszországért!
  Elena is lő a szárítóból, oldalba szúrja az ellenséget. És agresszívan vigyorogva kijelenti:
  - A kommunizmusért!
  És csupasz sarkával a páncélt veri.
  Euphrazia is csupasz lábujjjal lőtt az ellenségre, és csicseregte:
  - A szent Oroszország kommunizmusáért!
  És hogy nevet!
  Elizabeth elvette és felkiáltott:
  - A Szovjetuniónak!
  És azt is, hogyan lő...
  A lányok pedig ezt énekelték:
  Ukrajna és Oroszország népe egyesült,
  Szlávok testvérek vagyunk örök barátok...
  Dicsőíttessék az Úr a helyes név,
  A világ minden nemzete egy család!
  Ilyenek voltak itt a gyerekek - hősiesek és erősek. Beleértve az úttörő fiúkat és az úttörő lányokat is.
  Egy fiú és egy lány, Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova harcolt a Visokosnaya hegyen. Amit a náciknak nem sikerült elkapniuk. Már április 20-a és a nap melegnek bizonyult.
  Bár a hangulat a gyerekek és szorongó. A Szovjetunióban nyugtalanság kezdődött, amelyet a foglyok véres lázadása okozott. És világos volt, hogy ideje véget vetni a háborúnak. De a Wehrmacht makacsul próbálta elfoglalni Voronyezst. Bár a Harmadik Birodalom hadserege is már szó szerint vérzett.
  A nácik pedig utolsó erejükkel nyomást gyakoroltak Voronyezre.
  Oleg Rybachenko még csak gyerek, de nagyon kiemelkedő izmokkal és szőke hajú.
  Egy jól irányzott lövéssel leüt egy németet és ordít:
  - Dicsőség József királynak!
  Palit és Margarita, gyönyörködve kiejtik:
  - És az új Szülőföldünk!
  Ezt követően a lány és a fiú még gyorsabban kezdenek lőni. Csupasz lábujjakkal újratöltik a puskákat, és lekaszálják a szamurájokat.
  Oleg énekli, leüti és üti a nácikat:
  - De a hírszerzés pontosan jelentett... És támadásba lendült, a miénk erős! A távol-keleti szülőföld közelében. Páncélos sokkzászlóalj!
  Margarita is dúdolta, és pontosan küldte a golyót a golyó után:
  - Páncélos, sokkzászlóalj!
  A fiú és a lány acélos magabiztossággal küzdött. Már vannak díjaik.
  Első tűzkeresztségüket akkor kapták meg, amikor a németek éppen Voronyezs körül próbálták megfeszíteni a hurkot.
  Akkoriban a tízéves gyerekek nemcsak lövedékeket vittek a szovjet fegyverekhez, hanem Oleg is kilőtte magát. És lelőttek egy náci tarackot. Pontosságot mutat.
  A fiú és a lány kemény teszteken ment keresztül. Voronyezs azonban nem adta meg magát. És hősként harcoltak.
  Oleg Rybachenko, aki elvágja a nácit, ezt énekli:
  - Isten óvja a királyt!
  Margarita támogatja:
  - Erős szuverén!
  Oleg Rybachenko, tüzel, azt mondja:
  - Uralkodj a dicsőségért!
  Margarita, aki levágja a nácit, nyikorog:
  - Dicsőség nekünk!
  Oleg örömmel énekelte:
  - Uralkodj az ellenségtől való félelemen!
  És a fiú mezítláb dobott egy gránátot.
  Margaret megerősítette:
  - Ortodox cár!
  És a lány mezítláb is gránátot dobott!
  Remek pár. Csak gyerekek, és olyan klassz.
  Őrült elem, őrült elem.
  Április 20-án a nácik elleni támadást visszaverték. Ezt követően a nácik elkezdték ágyúzni a Visokosnaya-hegyet. De sok siker nélkül.
  Oleg és Margarita összecsapott.
  Egy fiú és egy lány éles korongokat dobált mezítláb. Torkon ütötték a nácikat, és azt csicseregték:
  - Dicsőség Sztálin cárnak!
  Aztán elkezdték pusztítani a nácikat.
  Oleg rálőtt egy német tisztre. Megütötte és felkiáltott:
  - Új rendelésre!
  Margarita kibaszott egy fasisztát. Csupasz ujjaival egy üvegszilánkot dobott, és nyikorgott:
  - Új rend a régi módon!
  Oleg ismét feldühödött. Új tűt bocsátott ki. Szemen ütötte a nácit. És üvöltött:
  - A cárizmus vívmányaiért!
  Margarita lelőtt egy sárga típust. Csupasz lábujjaival egyenesen a szemébe vágott, és ciripelt:
  - Sztálin cár döntései az életben!
  A fiú és a lány egyszerűen ellenállhatatlan. Így törik szét a fasisztákat. És mik ezek a jelenségek. És Voronyezst nem adják fel, bármennyire is rohannak a nácik ehhez az erődhöz.
  Oleg kidobta a fasiszta tábornokot, és nyikorgott:
  - Erős a pártunk!
  Margarita fogott és kidobott egy nagyfőnököt, és felszisszent:
  Ő tartja a világot!
  A fiú és a lány körberugdosták a lőszerraktárt. A fiú csupasz lábujjával meghúzta az íjat. És tüzes végű nyílvesszőt lőtt ki.
  A lány lövedékekkel és bombákkal repült be a dobozokba. És minden összetörni és robbanni kezdett.
  Oleg felkiált:
  - Teljes pusztulás lesz! Az első lépésem az utolsó lépésem!
  És a fiú kinyújtotta a nyelvét.
  A fiú ismét lő és üt. Hibátlanul működik. A németek pedig nem tehetnek ellene.
  Margarita is lő és nyikorog:
  - Oroszországért! Az országok legszentebbje!
  A gyerekek úgy mennek, mint a cunamihullámok. Kicsi, de olyan halálos.
  Natasha és csapata is harcol a nácikkal.
  A lányok csupasz lábujjakkal lövöldöznek és gránátot dobnak. Olyan harcoló harcosok.
  Aztán más úttörők is harcolnak.
  A fiúk rálőnek a nácikra és ordítanak:
  - A kommunizmusért!
  És mutasd meg a fasiszták nyelvét.
  Serjozska és Petka, a két úttörő fiú csúzliból elkapták és megverték a nácikat, és hogyan kiabálnak:
  - A kommunizmusért!
  És nevetni fognak!
  Svetka és Katya is közbevág és dorombol:
  - A Szovjetunió nagyságáért!
  És basznak.
  A komszomol lányok is elkeseredetten harcolnak.
  És mint egy pofon a nácikra egy ágyúból. És szétrobbantják mindet.
  Nem, a Szovjetuniót nem lehet feltörni. És a nácik folyamatosan jönnek és jönnek. És szó szerint holttestekkel töltik fel a pozíciójukhoz vezető összes megközelítést. De továbbra is kétségbeesetten másznak.
  Ám április 30-án a fasiszta Németország új, dühös támadást indított Voronyezs ellen. A fő csapás a Vysokosnaya hegyre esett.
  Oleg és Margarita harcoltak, most gépfegyverrel. Egy fiú és egy lány fegyverrel verték össze. A gyerekek szó szerint elkaszálták a nácikat.
  Oleg, lövöldözős, énekelte:
  - Ó, hiszen a bánat nem probléma!
  Margarita a nácikra firkálva, mezítláb csapkodva sikoltott:
  - Ha csak a pénz sötétje!
  A fiú a nácikra szegezte, sorra verte őket, fogta és kétségbeesetten nyikorgott:
  - Duna és Don folyó!
  Margarita örömmel énekelte:
  - Na, addig is menj el sétálni!
  Oleg a nácikat legyűrve nyikorgott:
  - Ne győzd le a kozákot!
  És a fiú kinyújtotta a nyelvét. Olyan csillogó és gyors. Ez a terminátor fiú. Melyik gépfegyver firkál. És ami nem golyó, akkor a koporsóban.
  Miklós cár nagyrészt elvesztette tekintélyét a Japánnal vívott háború miatt. Pontosabban egy szerencsétlen vereség miatt. Sőt, ki veszít! Nem a pokol szörnyetege!
  És Ázsia, amit az oroszok mindig is megvertek! Ráadásul számbeli fölényben.
  De itt Csujkov tábornok áll Voronyezs élén. És pár terminátor gyerek. Megadják és nem adják fel.
  Oleg Rybachenko gépfegyverrel üt és üvölt:
  - Őrült vadkan, hurrikán rohan!
  Margarita lelkesen támogatja:
  - Gyönyörű kilátásunk! Igazat mond!
  A fiú és a lány egyszerűen ellenállhatatlan. A kolosszális tehetség szikrája látszik bennük.
  Oleg lekaszálja a nácikat, és megkérdezi a lánytól:
  Szerinted miért finom a csokoládé?
  Margarita mosolyogva válaszol:
  Mert csokoládé!
  Oleg felkacagott és üvöltött:
  - Az anya Oroszország nevében, legyen szebb az anyaország!
  Margarita kuncogott és felkiáltott:
  - Mindenképpen lesz!
  A lány olyan, mint egy gépfegyver, ami elvágta a nácikat. Annyi varázsa van. A szépség megtestesítője.
  A Vysokosnaya hegy pedig tökéletesen megerősített, és uralja a pozíciókat. Nem fogják olyan könnyen átadni a náciknak. A szovjetek elkeseredetten, de nagyon ügyesen harcolnak.
  A blokád már közel egy éve tart. De néha behatolnak az élelemmel és lőszerrel ellátott lakókocsik. A fallal körülvett város tehát kitart. És nem fogja feladni.
  Bár Georgij Zsukov kissé késett. Így gondolja Sztálin cár. Valami határozatlan tábornokai.
  Oleg géppuska robbanásával lelő ötven nácit, és azt mondja:
  - Senki nem állít meg minket! Az anyaország szolgálatában!
  Margarita, aki szintén lövöldözött, nyikorgott:
  - És senki sem nyer!
  A harcos pedig kivillantotta gyöngyházfogát.
  Oleg ismét lőtt, és kiadta:
  Fehér farkasok vagyunk!
  Margaret így válaszolt:
  - Nincs több tigris!
  És ismét a fiú és a lány lő. Nyilvánvaló, hogy a nácik nem tudják legyőzni őket. És semmi erő nem tör meg.
  Oleg tüzel és ordít:
  - Ta-ta-ta azt mondja, géppuska!
  Margarita nyikorogva válaszol:
  - Összetöröm a géppuskás mondja!
  A lány és a fiú pedig a nácik ellen kolosszális erőt és akaraterősséget mutat.
  Heves harcok dúlnak a tengeren a nácikkal.
  Ott egy romboló halad az egész flotta előtt. És csak lányok vannak rajta. Rövid rövidnadrágban, mezítláb és mellényben.
  A lányok körbeszaladnak a fedélzeten. Mind olyan szépek. A haj szőke, napszőkített, a bőr sötét, cserzett. Pompás szépségek.
  Kerek, rózsaszín sarkuk pedig bevillan.
  Veronica, egy bájos szőke csónakos megkérdezte a kabinos fiút:
  - Mi Julia, félsz a csatától?
  A kabinos lány vicsorogva válaszolt:
  - Igen, harcról álmodom!
  Veronica kuncogott, és megjegyezte:
  - De téged elfognak a nácik, és megsütik a csupasz sarkadat!
  A lány csupasz, lebarnult lábára nézett, és nyikorgott:
  - A fájdalom nem ijeszt meg! Igazi vad Amazon vagyok!
  Veronica megjegyezte:
  - Nemsokára tizenöt éves leszel. Házasság hamarosan! miről álmodsz?
  Juliana őszintén válaszolt:
  - Herceget akarok!
  Veronica elfintorodott.
  - Herceg?
  A lány azt mondta:
  - Az elf herceg!
  Veronica meglepődött:
  - Szereted a manókat?
  Juliana bólintott, és még fel is ugrott:
  - Dehogynem! Ellenállhatatlanok!
  Veronica elmosolyodott.
  Mi a helyzet az emberi férfiakkal?
  A lány dühösen mezítláb toppantott a fűtött fedélzetre:
  - Nem! A férfiak olyan csúnyák, szőrösek, büdösek. És a manók olyan szépek, szelídek. Olyan az arcuk, mint a lányoknak, olyan aranyosak. És a lábak simák és egyáltalán nem szőrösek!
  Veronika készséggel egyetértett ezzel:
  - A manók nagyon kedvesek.
  A lány pedig csupasz, kecses lábával legyűrte a rovart. füttyentett:
  "Sajnos, sajnos, emberi férfiakkal kell számolnunk. És olyan rondák!
  Juliana nevetett, és megjegyezte:
  - De miért. A kabinos fiúk nagyon aranyosak. Nem jóképű felnőtt férfiak. Amikor szőr nő az arcon, az olyan undorító.
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Undorító! A legszebb fiatal férfiak tizenhat évesen. Már elég nagyok ahhoz, hogy egy nő kedvében járjanak, de még nem olyan szőrösek, mint az idősebb srácok.
  Juliana kuncogott és nyikorgott:
  - Általánosságban elmondható, hogy a fiúk biztosan kellemesek, amikor csókolóznak velük, és simogatnak... De valami más csak megijeszt! Ó, hogy örökké gyermekkorban maradjak!
  Veronica határozottan mondta:
  - Csatában leszel! Együtt nőj fel!
  Julian ezt énekelte válaszul:
  - Lány mindig fiatal,
  Ne rohanj felnőni...
  Légy vicces, merész, zajos...
  Küzdeni kell, hát küzdj!
  Soha nem ismeri a békét
  Sírj és nevess helytelenül!
  Óraműves lány leszek
  Fújjon százötvenet!
  Veronica mezítláb taposott, és felsikoltott:
  - A fiatalság lehet örök! A lényeg, hogy az értelemben higgy, ne Istenben!
  Előtte egy német romboló jelent meg. A lányok azonnal rohantak, csupasz sarkukkal a tízcentis ágyú felé villantották. És elkezdték mutogatni az ellenségre.
  A lányok gyorsan és harmonikusan viselkedtek. Általában nagyon szép, amikor a stáb egyedül lányokból áll. És mindegyik mezítlábas, kanyargós, egyszerűen csodálatos.
  Rámutattak a fegyverre, és arra, hogyan fogják megverni a nácit. Közben megpihentették vésett, mezítlábukat.
  A lövedék elrepült és eltalálta a rombolót. Mintha egy klubot ütöttek volna. A hajó remeg. És a romboló megsérült. A lányok elkezdték újratölteni a fegyvert. Élesen lőttek.
  Veronica felsikkantott:
  - A hitért, a királyért, a Hazáért és a Szovjetunióért!
  És hogy ugrik...
  Juliana a Twitteren írta:
  - Hitler azt hitte, hogy háború van, ágyút csinált... tovább!
  És a lány fogja, és nevet. Tedd ki a fogait, gyöngyszín. És egy aranyos cica. És mezítláb megdörzsöl egy darab leesett fagylaltot.
  Veronika vicsorogva énekelte:
  - Lelkiismereti foglyok! Szabaddá tesszük!
  És a lányok kórusban hogyan fogok enni.
  És egy fegyvert célozva ismét a rombolóra lőttek. Ezúttal még pontosabbak voltak. És a nácik hajója kettészakadt és süllyedni kezdett.
  A lányok csupasz lábukat rángatva sikoltoztak. Ez nagy öröm.
  Amíg tartott a szünet, a lányok szerettek különféle dolgokról írni. Különösen Natasha meztelen lábujjával firkált az MI-ről, ahová Port Arthurt soha nem vitték el.
  Így a Rozsdesztvenszkij százada megérkezett a kikötőbe. Miután egyesült az orosz, bár legyengült, csendes-óceáni osztagban. A város egyelőre ostrom alatt maradt. De valahogy könnyebb lett. És hozzáadott optimizmust.
  Most meg kellett várni Linevich mozgását. A transzszibériai áteresztőképesség napi húsz lépcsőre nőtt. És összegyűlt Oroszország hatalmas ereje.
  Tehát itt az ideje továbblépni és nyerni. De a győzelemhez nem szükséges felülmúlni az ellenséget. Ahogy Alekszandr Szuvorov bebizonyította. Kevesebb erővel győzheted le az ellenséget.
  De vajon rosszabb-e egy orosz katona, mint egy japán? Nincs rosszabb, sőt jobb.
  A Mosin puska pedig a legmegbízhatóbb és legpraktikusabb a világon. Még a Nagy Honvédő Háborúban is gyártásban volt. Szóval semmi panaszra.
  Hacsak nem a sors volt az, amely, mintha szándékosan, számos tényezőt csalt ki a cári Oroszország ellen. Jaj, ez természetesen igazságtalan. Oroszország elérte a hatalom csúcsát és hanyatlásnak indult. És miért van erre szükség a magasabb hatalmak számára?
  Valamiért van valamiféle energia, ami tönkreteszi a birodalmakat. Perzsa, macedón, római, arab, török, spanyol, brit és így tovább. Emlékezhetsz Dzsingisz kánra és Tamerlane-re. Senki sem vehette át az irányítást minden felett. A Mongol Birodalom valószínűleg a legkiterjedtebb, bár Dzsingisz kán halála után nem volt monolitikus.
  Bár a legnagyobb valószínűleg Nagy-Britannia volt. Most megduzzadt a gyarmatoktól, és Japán kezével próbálja megállítani Oroszországot. De ez a briteknél nem megy. Port Arthur elpusztíthatatlannak bizonyult. Úgy tartja magát, mint egy monolit.
  A lányok pedig természetesen mindig szarvakba rúghatnak minden agresszort.
  Május végén a nácik ismét lerohanták Voronyezst. Támadásba mentünk.
  Oleg és Margarita nagyon jól dolgoznak a gépfegyverekkel. Lövöldöznek.
  Oleg kérdezi a lányt, és folytatja a tüzelést:
  - Mit gondolsz, a Spartak jó vagy rossz?
  Margarita arcát fedve válaszolt:
  - Szerintem inkább jó, mint rossz!
  Oleg géppuskából tüzelve megjegyezte:
  "De Róma nagyszerű kultúra volt. És ha a barbár rabszolgák nyernek, mi történne akkor?
  Margarita felkacagott, lekaszált néhány nácik rangot, és így válaszolt:
  - Valószínűleg nagyszerű lenne!
  Oleg füttyentett és megjegyezte:
  - Nem minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik! Jaj, nem mind!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - De minden a legjobb! Rómát a barbárok pusztították el. Ekkor azonban a romok helyén egy még erősebb és fejlettebb kultúra keletkezett. Így történt, hogy a fejlődés csak gyorsabban kezdett fejlődni.
  Oleg füttyentett, géppuskalövésekkel több rangot levágott, és nyikorgott:
  Senki sem állíthatja meg fejlődésünket!
  A fiú mezítláb gránátot dobott. És legyűrte az ellenséget.
  Margarita is halálajándékot dobott mezítláb ujjaival, és kuncogott:
  - Aki megáll, porrá lesz.
  A fiú Oleg Rybachenko ismét fellőtt egy házi készítésű bombát a gyerekek lábujjainak csupasz lábujjaival. A nácikat úgy megütötték, hogy ez nem tűnt elégnek. A fiú csicseregte:
  - Az ősi Oroszországért!
  És megmutatta a nyelvét.
  Margarita géppuskával lekaszálta a náci zászlóalj felét, és nyikorgott:
  - József Sztálin cárunk, legyen áldott!
  És ismét puszta lábbal dobja a halál ajándékát.
  Oleg a németeket kaszálva énekelt:
  - Fiatal harcos vagyok...
  Margarita támogatta ezt, mezítláb remegve, amely oly ügyesen dobta a gránátokat:
  - És én Isten harcosa vagyok!
  Oleg a nácikra firkálva megkérdezte:
  - Milyen az Isten?
  Margarita nyikorogva válaszolt, kiütötte a nácikat, majd puszta lábbal a halál ajándékát dobta:
  - Nem tudom! Én személy szerint nem értem őt. A nők eltorzultak. És ez, hogy őszinte legyek, undorító és helytelen!
  Oleg egyetértően bólintott, és a nácikra firkált:
  - Negyven év után undorítóak a nők! Őszintén szólva nem szeretem őket. A nők fiatal korukban nagyon vonzóak, ellentétben a korral, ami elkényezteti őket!
  Margarita lelkesen énekelt, csupasz, kicsi lábaival gránátot hajítva:
  - A hősiességnek nincs kora! Egy fiatal országszeretet szívében!
  Oleg, aki szintén a nácikra lőtt, elvette, és nyikorgott:
  - Meg tudja hódítani a világűr széleit! Hogy mindenki boldog legyen a Földön!
  Tényleg ilyen az űrben lenni! Ahol ilyen mérhetetlen távolságok.
  Szovjet-Oroszországban már dolgoznak a légkörön túli repülésekre vonatkozó projektek kidolgozásában.
  Joszif Sztálin cár alatt a tudomány gyorsan fejlődött. A szovjet birodalom hamarosan a világ legfejlettebb hatalmává válik. Nagy-Britannia pedig teret veszít.
  Margarita vigyorogva vigyorgott. Megint gránátot dobott kecses lábával, akár egy hercegnő, és nyikorgott:
  - Mi leszünk az elsők! Ilyen Oroszország - Pallas-sors!
  Oleg bosszúsan mondta:
  - Amikor végre Georgij Zsukov elenged minket. Minden patront meg kell mentenie. Viszont egy különleges lakókocsi hozott nekünk kellékeket!
  Margarita kivillantotta gyöngyházfogát, és nyikorgott:
  - Egyre több náci egységet fog darálni! Amíg végre nyerünk!
  Oleg elvette, elvágta a nácik sorát, és felszisszent:
  - Birodalmi zászlók! Legyen Oroszország is Kínában!
  Margarita fogcsikorgatva csicseregte:
  - Minden szép lesz!
  És megint gránátot dob mezítláb...
  Oleg a nácikra firkálva nyikorog:
  - Közel a győzelem!
  Margaret megerősítette:
  - Legyen így!
  A nácik eközben megpróbáltak áttörni a Kaukázusban. Heves csaták bontakoztak ki Szuhumi városáért. Valójában itt javában zajlottak a heves csaták, és bőven folyt a vér.
  A nácik a kaukázusi olajhoz rohantak.
  A "Victoria" romboló lányai is harcoltak. A gyönyörű harcosok félmeztelenül álltak, különösen, mivel az ilyen szélességi körökben a nyár forró és mezítláb. Valójában, ha egy lánynak minimális ruhája van, akkor ő a legkevésbé sebezhető.
  Veronica rálő a nácikra, és mezítláb gránátot dob. A lány lába pedig olyan precíz.
  A nácik minden irányba repülnek. Sikítanak és leesnek.
  Juliana mezítláb is gránátot dob, és a nácik elesnek. És a harcos kuncogva lő:
  - Kiállunk Joszif Sztálin cár mellett!
  Vezető tűz és bájos Anna. Nagyon szép lány, csak bugyiban. És lekaszálja a nácikat is, mondván:
  - Sztálin József cárunk nagyszerű lesz!
  Julian, a nácik levágása közben, megerősíti:
  - Feltétlenül fog!
  És egy gránát repül le a mezítlábáról.
  A lányok csodálatos szuperemberek.
  Íme az egyik nagyon nagy és magas: Angelina.
  És egy ilyen vörös hajú... Levette a mellényt, és most egyedül bugyiban harcol.
  És milyen melle van! Mint a legjobb bivaly tőgye, nagy bimbóeperrel.
  Ez egy lány, egy igazi kanca. És nagyon szereti a férfiakat, de nem tűri az állandóságot. Miért ne szerethetne? Olyan jó, amikor a srácok tapogatnak rád.
  Angelina ordít, és egy csomó gránátot is ledobott csupasz talpával, sziszegve:
  - Dicsőség Oroszországnak és Joszif Sztálin cárnak!
  . 7. FEJEZET
  A lányzászlóalj menő. A női harcosok levették a mellényt, és mindenki felfedte a mellét. És csak vékony bugyiban harcolnak. És milyen szép.
  Mi lehet jobb a meztelen női testeknél.
  És egy egész zászlóalj harcos.
  A nácik pedig zuhannak, hulláikkal teleszórják a szovjet csapatok állásainak megközelítését.
  Veronika szenvedéllyel mondja, lekaszálva a nácikat:
  Isteneink menetelnek!
  Juliana mezítláb dobta a megsemmisülés ajándékát, és fogát kitárva megerősítette:
  - Orosz istenek - Háború istenei!
  Anna tüzet és ételt vezetve ugatott:
  - Oroszországért, harcolj és ne félj!
  És kacsintott zöld szemére!
  Angelina csupasz sarkával küldött egy egész doboz robbanóanyagot, a nácik két századát emelve a levegőbe, és üvöltött:
  - A cári birodalmat nem lehet megtörni!
  Veronika lelkesen felszisszent:
  - A mi versenyünk örök!
  És ismét mezítláb dobta a gránátot.
  Juliana lövöldözve és alsó végtagjaival gránátokat dobálóan sziszegett, és a fogát kitárta:
  - És a halál nem történik kétszer!
  Anna tüzel, nyikorog:
  - Az ős bölcsessége legyen velünk!
  És megint repül egy mezítláb indított gránát!
  Angelina fogta, és nyikorogva kitárta a fogát:
  - Igazság hármasság és ez a törvény!
  És küldött egy egész dobozt, tele robbanóanyaggal.
  Veronika dühösen válaszolt, lesöpörve a nácikat a mezőről:
  - Örök Oroszország, mint Ukrajna Oroszország részeként!
  És megint, hogyan veri a nácikat.
  Juliana lövöldözve nyikorgott:
  - Embereink nem tűrik!
  És egy gránátot is kilőtt ívben.
  Anna elvette és elvigyorodott. Koporsó repedt a nácikra. Bátran lekaszálta őket, és nyikorgott:
  - Oroszország uralkodjon Kínában!
  Angelina őrjöngve és izgatottan jelentette ki:
  - És egy hüvelyk földet sem ad fel!
  És a lányok mind zászlóaljban vannak a náciktól.
  A vékony bugyiban lévő lányok befejezték az írást, és szúrósan rikoltoztak:
  - Dicsőítsék Oroszországot és isteneit!
  Augustinus hitelesen kijelentette:
  - Nincs jobb, mint a hit az orosz mindenható családban!
  Svetlana logikusan motyogta:
  - És nem megyünk más Istenek fényébe! Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk!
  És mind a négy lány felemelte a kezét, és azt kiabálta:
  - Dicsőség Oroszországnak és az orosz isteneknek!
  A lányok természetesen küzdenek az impulzusokkal és a hozzáállással. És alaposan leverik a nácikat.
  Nem, az ilyen emberek nem engednek Sukhuminak.
  A bátor pilóták, Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova pedig az égen harcolnak, lidérces ászok.
  Anastasia Vedmakova levágta a náci gépet, elfüstölte, és elesett.
  A lány fogát tátva énekelte:
  - Szuper harcosok vagyunk!
  És csupasz sarkával nyomja meg a gombot.
  Akulina Orlova is rácsap az ellenségre. És leüti a német autót, szó szerint összetöri. És ordít:
  - A kommunizmusért szent!
  Eközben a nácik megtámadták Sukhumit.
  A mezítlábú és félmeztelen lányokból álló zászlóalj a legveszélyesebb irányt - a Sasfészket - fedezte.
  A lányok nagyon hatékonyan küzdöttek. Csupa szép, karcsú, sportos.
  És mezítláb villogni. Csupasz végtagjaikkal gránátokat dobálnak. Mind egyszerűen kedvesek és bájosak.
  De valójában miért van szükségük ruhákra a lányoknak? Meztelenül sokkal szebbek, és szebbek, csábítóbbak.
  És mezítláb szeretnék csókolni, ilyen kerek sarkúban. És nyalja meg minden ujját.
  Mezítláb lövöldözve és gránátot dobáló Veronika azt mondja:
  - Bassza meg, ne verjen meg!
  Itt Juliana a nácikra szegezve, puszta ujjaival gránátot dobott, felsikoltott:
  - Rugalmatlan orosz szellemünk!
  És a tinédzser lány nevetett... Elképzelte, hogyan csiklandozza egy aranyos fiú a lábát. Igen, az érzékeny női bőr számára jó.
  A vörös hajú Anna mezítláb is gránátot dobott. Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - A világ legszentebb Oroszországáért.
  Az egészséges, erős Angelina pedig csupasz sarkával egy zacskó robbanóanyagot dobott a nácikra, és gurgulázott:
  - Dicsőséges győzelmünkért!
  Veronica fordult. Lelőtte a nácikat, és nyikorgott:
  - Ez a kötelességünk!
  Juliana mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - És teljesítjük!
  Anna levágott több nácit, és csicseregte:
  - Orosz út a győzelemhez!
  Angelina ismét valami súlyosat indított a nácikra, gurgulázva:
  - És nyerni fogunk!
  Mégis jó, hogy a kánikulában a lányok levették a mellényt. Így sokkal szebbek meztelen felsőtesttel. És lebarnult, és izmos. A testek csak öntött acélból készültek.
  Milyen csodálatosak a lányok, amikor meztelenek.
  És nincs szükségük ruhára.
  Veronika náci tömeget kaszál, és nyikorog:
  - Legyen híres Oroszországunk minden korban!
  Juliana fogott, mezítláb indított gránátot, és felkiáltott:
  - A mi területünkért!
  Anna itt fogta, és dühösen kalapálta:
  - Az örökkévalóért és emberségesért!
  És ismét egy mezítláb indított gránát repül.
  Szóval Angelina is elvette. Ledobott egy csomó gránátot. Kiütötték a nácik egy részét, egy csapással. És énekelte:
  - Repülj az égen, játssz a nappal - örökké akarom!
  A négy lány pedig nagyon szépen vert. És az egész zászlóalj is. Milyen csábítóan villognak mezítlábuk gránátot dobva. Milyen szépek a lányok a háborúban.
  És náci katonák barna tömege lebeg rajtuk. Ezrével halnak meg a nácik, tankjaik és repülőgépeik, de még mindig nem állnak meg. Csavarja be magát és csavarja be. A csata rendkívül heves.
  Veronica rálő a nácikra, és csiripel:
  - Orosz választásunk a becsület és a szülőföld!
  Juliana az ellenségre lövöldözve kitárja fogait, amelyek fényesebben csillognak, mint a tengeri gyöngyök. És azt mondja:
  - Minden évszázadban voltak hősök és lesznek is!
  Aztán a lány elvette, és még jobban kicsavarta a fogát.
  Tüzes Anna, az ellenségre lőve, nyikorgott:
  Minket nem lehet meghódítani! Ne kényszerítsd térdre Oroszországot!
  És ismét repül a harcos mezítláb által dobott gránátja.
  Angelina halálosan és gyilkosan indul mezítláb. És fogát tátva csipog:
  - Azt hiszem, a Paradicsomban leszünk!
  Victoria félbeszakítja a hős nőt:
  - Nem! Nem a paradicsomban, hanem örökké élni a Föld bolygón, amiből igazi, földöntúli paradicsom lesz!
  A kapitánylány pedig puszta lábbal dobott egy nagyon halálos, szilánkos bombát.
  Veronica megjegyezte:
  Bölcs kapitány vagy...
  És szintén mezítláb indított hordozórombolást.
  Juliana nyikorgott, és megfordult. Megölte a nácikat. A lány nagy fogaival vicsorgott:
  - Nem akarok öregasszony lenni! És örökké élni akarok!
  Anna mezítláb is gránátot dobott, és kétkedve kérdezte a szőke lánytól:
  - Tetszik a világunk?
  Juliana habozás nélkül válaszolt:
  - Jó ötlet! Főleg nyáron! Imádom a napot és az ünnepeket!
  Anna készséggel egyetértett ezzel:
  - Nyáron biztosan jó! Milyen jó ez a fiataloknak!
  Juliana dühösen válaszolt:
  - Igen, és legyen örök nyár, mint Afrikában! És Afrika a miénk lesz!
  Angelina csupasz, izmos lábával dobott egy hordó robbanóanyagot, és így szólt:
  - Legyen így! És mindenkor.
  A nácik sorai egyre ritkultak, és egyértelműen kifogytak.
  Szuhumi közelében pedig a szovjet csapatok megpróbálták ellentámadásba lendíteni a nácikat.
  A mezítlábas lányokból álló zászlóalj, rövidnadrágban és mellényben szállt be elsőként a csatába.
  Gyönyörű lányok kezdték csépelni a nácik seregét, amely már a korábbi csatákban megtépázott.
  A harcosok mindenekelőtt az ütegeket támadták meg. Mezítláb dobott gránátok repültek a nácikra. Nagyon élesek voltak. És maguk az orosz harcosok vették és dobták le a mellényeiket. Hogy mezítláb maradjon.
  Tehát szinte teljesen meztelen lányokat szinte lehetetlen megütni. Ha egy nő bőre csupasz, a golyók nem bírják.
  Veronica mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Én leszek a bajnok!
  És megrázta fehér, göndör haját.
  Julian sem olyan egyszerű. Lupanula a nácikról. Aztán, ahogy mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - A Szent, cári Oroszország nevében!
  És ismét megrázza teli melleit skarlátvörös mellbimbókkal. A lány dereka pedig vékony.
  A vörös hajú Anna tovább rohan a csatába. Olyan csillogó és reaktív lány. Hogyan dobjunk gránátot mezítláb. Tehát a nácik minden irányba szétszóródnak. És forgolódjon, mintha leütött volna.
  És a lány rájuk tüzel, és nyikorog:
  - Az ortodox Sztálin cárért és az orosz istenekért!
  Angelina is csépelt. És egy doboz kagyló, amelyet meztelenül dobott fel, olyan erős, mint egy igásló, elrepült. És sok nácit szétvert.
  A lányok általában szuperek meztelenül és mezítláb. De rövidnadrágban pozícióban futni még menőbb.
  És eper mellbimbó, olyan fényes!
  Victoria is gránátot indít skarlátvörös melleivel, és ahogy akarja, megüti a nácikat. Itt van a lány. És ami a legfontosabb, a lányok zászlóaljának parancsnoka a rombolón. És azt is csak bugyiban.
  És megrázza csupasz mellkasát. Ami nagyon szép és szexi.
  Veronica fogott és mezítláb dobott egy gránátot. Megszakította a nácik tömegét, és nyikorgott:
  - Műrepülés a beszálláshoz!
  Juliana is nagyon ügyesen dobott egy gránátot csupasz lábával, és nyikorogva kaszálta a nácikat:
  - A vigyorunk és a megsemmisítő ütésünk!
  Aztán hogyan csillog a fogak.
  És így Anna elvette és megbaszott. Sok fasisztát lelőttek. És hogyan csinálta.
  És hogyan kell gránátot indítani mezítláb. És nyikorog:
  Nem vagyunk rabszolgák!
  Aztán nevetni fog, és megmutatja a nyelvét.
  Angelina átvette, és őrjöngő dühvel csiripelt, és vádat köpött az ellenség felé:
  - Én vagyok a legmenőbb a menők közül.
  És mezítlábával súlyos bombát indított. Elvette és felrobbantotta a nácikat, feldarabolta őket.
  Veronica is felveszi és kalapálja a barna hordát. És összetöri a csontjaikat.
  A lány elvette, és csipogta:
  - Mindenkit összetörünk!
  És ismét egy halálos és egyedi gránát repül a mezítláb.
  És leverni a nácikat. És miért jöttek orosz, szovjet földre? Itt minden Oroszországhoz vagy a Szovjetunióhoz tartozik.
  Juliana mezítláb gránátot lőtt, és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak! Nem kell az Állami Duma! Szükségünk van a Szovjetunióra!
  Vörös Anna agresszíven rámutatott:
  - Bajnok leszek.
  És egy lány mezítláb dobott gránát mindenkit lelapít. Csak véres hús maradt.
  De Angelina elvette, és nyikorgott. Megölt egy csomó harcost. És úgy söpört, mint a halál angyala.
  És a nácik tömege meghalt.
  Az orosz csapatok minden oldalról nyomást gyakoroltak a nácikra. Zúztak és zúztak.
  Kézi harcok törtek ki. Az orosz katonák szuronyokkal szúrták meg a nácikat. A Mosin puska, bár elavult, csodálatos klub. Amelyek áttörik a koponyát. És csontokat törni.
  De a kardos lányok különösen szépen harcolnak. Ez nagyszerű. Főleg, ha meztelen mellek ringatóznak.
  És a mellbimbók olyan rubinszínűek és csillogóak. Szóval rájuk akarsz nézni és megcsókolni őket.
  És csókolózzon megállás nélkül.
  A lányok az éhes párducok dühével küzdenek, akik látják a bárányokat. Kínozzák és nyúzzák őket.
  Veronica, aki a nácikra lövöldöz, sikolt:
  - Halál a halálért!
  Juliana, aki mezítláb gránátot dob, hozzáteszi:
  - Vért vérért!
  Anna a nácikra firkálva rikolt:
  -Szemet szemért!
  És mezítláb is megdobott egy citromot. Erősebb volt mindenkinél, és az aplombától darabokra szakadt.
  És itt jön Angelina. Egy egész hordó, halálos robbanóanyagokkal elindul, és felőrli az ellenséget.
  Aztán ahogy énekli:
  - Mezítlábas elefánt vagyok és nagyon menő!
  A lány nagyon erős. És a lábai olyanok, mint a botok. Hogyan mozgassuk a nácit az ágyékban. Az az öt méter feljebb, és felrepült. Rohant, mint egy kőről indított katapult. Pontosabban valószínűleg katapultkőből!
  Victoria, a zászlóalj parancsnoka egy sort lőtt a nácikra. Lekaszált néhány barna harcost, és nyikorgott:
  Harcolni fogunk a Szent Oroszországért.
  És csupasz, lebarnult térddel, mintha az állig költözne. És törje el az ellenség állkapcsát.
  Victoria izgatott....
  Juliana lelkesen mondja:
  - Ott lesz Joszif Sztálin cár, a legnagyobb orosz cár!
  És az egész zászlóalj félmeztelenül, mezítlábas lányokból, hogyan ugatják a tüdejét, kiirtják a kínaiakat.
  - Legyen így!
  És ebben az időben más lányok is megtámadták a nácikat. De a náciknak is vannak bátor harcosai és harcosai.
  Gerda harckocsi-legénysége beszállt a csatába a szovjet járművekkel.
  A németek a legújabb, viszonylag rövid csövű nagynyomású ágyút használták.
  Az új fegyver kalibere 88 milliméter, torkolati sebessége 1700 méter másodpercenként. Segítségével minden szovjet járművet nagy távolságból át lehetett szúrni. Talán, kivéve a szupernehéz Isovot. De átszúrhatók is, csak egy kicsit közelebbről.
  A német harcosok kiváló elülső páncélzattal látták el autójukat.
  A szovjet T-34-85 és az eddig ritka T-54-esek megpróbáltak közel kerülni a németekhez, majd szétszóródtak, szó szerint döngöléssel fenyegetve.
  Gerda rálőtt a szovjet tankra. Letépte róla a tornyot, és azt csicseregte:
  - Mi a tigrisek ellen, hogy összefusson?
  Charlotte szintén csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és nyikorgott:
  - Legyünk világbajnokok!
  És összetört egy szovjet tankot.
  Oroszul és Krisztinán szar. A legújabb fegyver automata volt, és percenként tizenkét lövést adott le.
  Az aranyvörös hajú lány felsikoltott:
  - Az orosz harcosok előtt nincsenek akadályok!
  Az aranyhajú Magda a szovjet tankot is összetörte, és fogát is kitárta:
  Én vagyok az erősek közül a legerősebb...
  A lányok mérgesek voltak. A háború megy, és megy. És mikor győzik le a Vörösöket? Meddig vágják? Csak kemény srácok.
  És az orosz lányoknak megvan, amire szükségük van.
  Például a németek télen megkínoztak egy komszomol tagot. Először vetkőztesse le a lányt a hidegben.
  Gerda először a báránybőr kabátját tépte le. Aztán Charlotte-tal együtt elkezdte levenni a csizmáját. A cipő azonban ponyvás és le van ütve. A lábtörlőket letekerték.
  Aztán Gerda késsel feltépte a Komszomol tunikát és inget. Csak egy melltartó maradt. Levágta a nadrágját.
  Charlotte megtúrta a komszomol lány szőke haját. Aztán Gerda és Charlotte voltak, bikiniben, mezítláb és fürdőruhában vezettek egy komszomol tagot. Három mezítlábú lány a csípős hidegbe menekült. A komszomol lány bátran viselkedett. És futottam két órát. Bár nem olyan menő, mint a két tigris. Az orosz lány lábai vörösek, majd a hidegtől kékek lettek.
  Aztán Gerdáját és Charlotte-ját hátulról megkötözték és a fogasra tették. A komszomol lány remegett a fájdalomtól. Elkezdtem hajolni. Gerda a vállánál fogva megforgatta. Okhnuv a fájdalomtól, a komszomol tag felegyenesedett a fogason, csuklói ropogtak.
  Az orosz lány mezítláb beszorult a szárba, és elkezdték akasztani a terhet. Charlotte először berakta a rönköt.
  A komszomol lány felnyögött, de aztán összeszorította a fogát, és elhallgatott.
  Charlotte és Gerda gyorsan letörte az ágakat. A komszomol tagjait mezítláb fektették ki és felgyújtották.
  Olyan érdekes csupasz sarkúkat sütni. És nagyon vicces és szórakoztató szépségek.
  A lángok nyaldosták a komszomollány enyhén érdesedett talpát, sült shish kebab illata volt. A tűz okozta fájdalom természetesen szörnyű. A komszomol tag megborzongott, verejték csöpögött róla, a lányok halkan nyögtek. De a hangos kiáltásokat az akarat iszonyatos erőfeszítése visszatartotta.
  Aztán fenyőágakkal kezdték ostorozni a lányt. Gerda és Charlotte is minden erejükből verték. A lány hátán még a bőr is felszakadt. Vegyes vér ömlött ki, verejtékkel. A melltartója leszállt, a tűzbe esett, és meleget adott a mezítlábnak.
  Gerda odahajolt, és lenyalta az izzadság és a vér keverékét. Örömet okozott neki.
  Charlotte mellkason csípte a Komszomol tagot. És akkor a lány fogta, és beleütött az öklébe a napfonatba. Aztán a vörös hajú ördög ágakat rakott a tűzbe a komszomol tag mezítláb alatt. Az égés szaga még erősebb volt.
  Gerda dühében felszisszent:
  - Beszélni fogsz!
  Charlotte erősebben szorította a mellkasát, és felszisszent:
  - Hagyd abba a hülyét!
  Gerda egy égő ágat vett ki a tűzből, és egy komszomol lány csupasz mellkasához vitte.
  Így hát megrándult, és szőke feje megingott, és az oldalára esett.
  Charlotte vigyorgott, mint egy ördög.
  - Úgy tűnik, a lány készen áll!
  Gerda kuncogott, és masszírozni kezdte a Komszomol tag arcát és nyakát. Egészséges volt és gyorsan felépült. Aztán a szőke terminátor kivett egy lángoló ágat a tűzből, és a fogoly gyengéd arcához vitte. A lány ellenállt, és megrándult.
  Gerda megnyalta az ajkát, és felszisszent:
  - Szépséget mondasz?
  A komszomol tag nyafogott:
  - Ölj meg! Kérlek, ne szenvedj!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Nem! Nagyon sokáig kínoznak, és egészen a végéig átsütnek.
  Charlotte megjegyezte:
  - Vagy adjátok oda férfiaknak. Még mindig szűz, és nagyon fájni fog neki, amikor...
  A komszomol tag kétségbeesetten sikoltott:
  - Ne! Amúgy nem mondom el!
  Gerda azt javasolta:
  Égessük meg a mellkasát?
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Nem! Van egy hatékonyabb módja az információ kinyerésének.
  Gerda bólintott.
  - Igen... Ez azért van, hogy nyomást gyakoroljon a nyaki artériára. Egy jelentési zóna létrehozása, és ő elmond mindent, amit tud, és amit nem!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  Miért kínoztuk őt akkor?
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Pusztán szórakozásból. És most.
  A szőke terminátor a komszomol tag nyakára tette a kezét. Megforgatta a szemét, és olyan lett, mint egy döglött hal. Gerda határozottan mondta:
  - Hol van az akkumulátor?
  A németek nagyon lassan haladtak előre. A sár és a latyak lelassította őket. A harcok megmutatták, hogy az új nagynyomású ágyú nagyon nagy távolságból eltalálta a T-34-85-öt - a fő szovjet harckocsit, valamint az IS-3-at és az IS-4-et, a legelső T-54-eseket.
  A messziről lövöldöző Gerda észrevette:
  - Az új fegyver sokkal kényelmesebb.
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Ne engedd közel az ellenséget!
  Kristina csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombját, kiütött egy szovjet tankot, és felmordult:
  De mi is olyan okosak vagyunk. Egyszerűen fenomenális! Tehát semmi sem fog megállni és megtörni a harcosokat!
  Magda racionálisan megjegyezte:
  - És felhívni magára a figyelmet! Mégpedig a kolosszális agresszivitását!
  És a lány mezítláb ujjait is a joystick gombjain nyomta, eltalálva a Vörös Hadsereg harckocsiját.
  Gerda lövöldözve megkérdezte a lányoktól:
  - Kíváncsi vagyok, honnan van az oroszokban annyi makacsság. Úgy állnak, mintha titánból lennének. És nem akarnak feladni.
  Charlotte nevetve tette hozzá:
  - És nem adják fel! Hiszen tényleg ez a legerősebb ember! És az emberek rugalmatlanok!
  Magda felkacagott, és fogát kitárva, csillogó szemekkel, mint a zafír, kiáltotta:
  - Dicsőség nagy Szülőföldünknek!
  Christina bosszúsan felszisszent:
  - Nem ártana elvinni Londont!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Mi, milyen ötleteid vannak? Békét kötni Oroszországgal?
  Charlotte rálőtt a sztálinistakra, áttörte a szovjet gép toronyját, és nyikorgott:
  - Nem! A béke szóba sem jöhet!
  Kristina a Vörös Hadsereg tankjait is szétverte, és azt javasolta:
  - Lehet szó fegyverszünetről?
  Magda egyetértően vicsorgott:
  - Igen, átmeneti haladék. Nyugatra fordulni.
  Gerda lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Valójában lehetséges. Átmenetileg kössön békét az oroszokkal, és ők maguk Nagy-Britanniába költöznek. És akkor már jó ideje nem vettük be Londont!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Vegyük be Moszkvát, és senki a világon nem állít meg minket!
  Christina a leopárd fogait vigyorogva csitította:
  - Nem, senki nem áll meg és soha!
  Magda vad dühtől vicsorgott:
  - Nem, nem lesznek aranyhegyek! És lesznek gyémánt sziklák!
  Gerda kifújta a fogát és nyikorogva kalapáccsal összetörte a szovjet autót, mint egy kristályt:
  - Fogyasztói társadalomban - tele visszaélésekkel!
  És újra felvillant a fogas lány, amely fényesebben csillog, mint a gyöngy. Gerda szeretett kínozni és kínozni.
  Itt például vett egy úttörőt, és élve feloldotta az aqua regiában. Ezek a hajlamai. A kínzás pedig izgalomba hozta. Például a Komsomolskaya Pravda, miután kiszivattyúzták az összes hasznos információt, elkezdtek égni a tűzzel. Szó szerint élve sült láda. Aztán levágták, borsozták és megették.
  Igen, Charlotte és Gerda kannibalizmussal foglalkozott. És élve megették a komszomol tagot. És ez annyira durva és nem esztétikailag kellemes. És ami a legfontosabb: fáj.
  Képzelj el egy lányt, akit még nem öltek meg, megsütnek, és darabonként levágnak róla. Majd szószba mártva fogyasztjuk.
  Gerda és Charlotte még emberhúst is evett. Hasmenésük volt, a lányok vezettek. A bokrok között kellett könnyítenem magam.
  És ez a kannibalizmus büntetendő.
  Harcosokat és fiúkat ettek. Mind a négy úttörő durván levetkőztette Sashkát, majd egy nagy serpenyőre tette őket. Növényi olajban pedig csak úgy megsütötték a fiút. És általában nagyszerű.
  Magda ette a fiú lábát, és megjegyezte:
  - És akkor? Ez klassz és szép!
  Christina megjegyezte:
  - Nekünk minden szép!
  A pionír lédús húsát vékony szeletekre vágták, és a szószba mártották. A lányok ettek és énekeltek.
  Gerda felüvöltött:
  Nincs kegyelem, nincs irgalom az ellenségnek! Úgy fújom a kommunistákat, mint a búzát!
  És mezítláb tapossa a hóban.
  A lányok szinte teljesen megették a fiút. Élvezte a máját. Felvágták az összes húst. Ettünk és ittunk bort. Ettek, majd elaludtak.
  Álmában a harcosok azt álmodták, hogy maguk az ördögök sültek üstben. Ezzel egyidejűleg a bőrt kések segítségével levágják. Aztán csavarodnak és törnek.
  Ezután kezdődik a legbrutálisabb kínzás. A lányokat a hajuknál fogva felakasztották, és hintázni kezdtek a fogason. Aztán meggyújtották tűzzel. És virtuóz kifinomultsággal léptek fel.
  Gerdának ez jutott eszébe forgatás közben, majd megkérdezte:
  - Hogy tetszik a pokol?
  Charlotte mosolyogva válaszolt:
  - Érdekes hely, főleg a társaság szempontjából!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Ott csavarhatod az ördög farkát!
  Magda vicsorgó foggal vicsorgott:
  - És érje el a legmagasabb eredményeket! Általában mi a helyzet a tűzpóló versenyekkel?
  Gerda beszállt egy szovjet tankba, és határozottan kijelentette:
  - Csak a Harmadik Birodalom ellenségei lesznek a pokolban! És az igazi árják más univerzumokban folytatják a harcot!
  Charlotte magabiztosan megerősítette, mezítlábával a páncélhoz ütögetve:
  - Legyen így!
  És kivillantotta gyöngyházfogait.
  Christina azt javasolta:
  Készítsünk kürtöket!
  Magda kuncogott és ugatott:
  - Legyünk a legmagasabb rangú ördögök!
  És megmutatta a nyelvét.
  A lányok tényleg olyan vidámak, és nagyon erős izmaik vannak.
  Gerda megjegyezte:
  - Ó, Maugli mi lennénk!
  Charlotte kijavította barátját:
  Inkább Tarzan!
  Christina felkacagott és nyikorgott:
  Ó, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Minden ország uralkodója!
  Magda felsikkantott örömében:
  - Porosz szellem van bennünk! Porosz illatunk van!
  Gerda kuncogott, kettévágta a szovjet tankot, és felmordult:
  - Nem! Mi magának a Sátánnak a gyermekei vagyunk!
  Charlotte csupasz foggal sziszegte:
  - És hűek leszünk a Szülőföldhöz!
  Christina készségesen megerősítette ezt:
  - Igen, megtesszük! Az anyaországgal és a párttal együtt!
  Magda elragadtatva mormolta:
  - A vezetők jönnek-mennek, de a buli marad!
  . 8. FEJEZET
  A háború természetesen elhúzódott... A németek veszteségeket szenvedtek, és egyre gyakrabban használtak külföldieket a csatákban. De ennek ellenére erejük nagyobb volt. Jöttek a törökök is. Viharral próbálták elfoglalni Jerevánt.
  De a hős szovjet katonák még mindig képesek voltak visszaverni ezt a támadást, felsőbb erőket.
  A lányok zászlóalja és itt is dicsérhetetlennek bizonyult. A női harcosok gyönyörűek és agresszívek voltak. És puszta lábbal halálos erővel dobálták a gránátokat. Valamint a robbanócsomagokat.
  A tengerben pedig heves csaták folytak német és szovjet hajók között. A Fekete-tengeri Flotta még élt, makacsul harcolt a náci csapatok hatalmas hordájával, és még győzött is.
  Victoria, a romboló kapitánya és ugyanaz a félmeztelen, feketére cserzett, szőke lány, mint a többiek.
  Persze nagyon szép, amikor a lányok szinte meztelenek, karcsúak, izmosak. És ha a lábak csupaszok, akkor ez mind báj és kísértés.
  Victoria dühösen mondja:
  - Én egy harcos vagyok, aki Svarogból született! Isten Rod unokája vagyok. És csodákra képes vagyok!
  Angelina logikusan megjegyezte, nagyító a náciknak:
  "Én sem vagyok közönséges vérből való. Nézd meg, milyen erős. Az ősöm Ilja Muromets volt.
  A lány pedig egy egész dobozt indított mezítláb.
  Veronika elkeseredetten harcolt, minden erejével harcolt, és ekkora harci erőt indított el.
  A lány nagyon szép, szőke, gömbölyded, hosszú, izmos lábakkal. Imádta, ha simogatják.
  Veronica mondja:
  - Miért mászott be Németország Oroszországba!
  Yuliana, ez a gyönyörű lány, nyikorgott, és a nácikat csapkodta:
  - Hogy megtaláld a saját végzetedet!
  A tinilány az elmúlt hónapokban megnőtt, izmosabb és gömbölydedebb alkat lett. Juliana kivirágzott, és olyan szép lett. A haja pedig fehér, enyhe aranyozással. Egyre inkább férfit akar. Csak az ártatlanságot félelmetes elveszíteni.
  De simogatják, simogatják, csókolják, nyalják. A legjobb a kabinos fiúkkal foglalkozni. Félnek és félnek is, és kisebb a kockázata annak, hogy valami komolyabbra vágynak.
  Juliana nagyon jó harcos és lő. Arról is álmodik, hogy marsall lesz. Emellett szeretne olyanná válni, mint Mohamed, és létrehozni saját vallását.
  Ambiciózus lány.
  Nos, ha maga Joszif Visszarionovics Sztálin cár, akárcsak Vlagyimir Solnyshko, bevezetné Rodnoverie-t Oroszországban és a Visszatérés az orosz istenekhez.
  Miért van szükségünk Máriára?
  Dicsőség Isten Anyjának - Lada.
  Biztosan jobb, mint a Biblia.
  A mi Ladánk nagyon szép, arany színű hajával, és ő az igazi Istenanya és az Istenek Anyja, és a Mindenható Család Egyszülött lánya!
  Az Univerzum teremtője.
  A klán mindig volt, és Ő, mint Allah - Mindenható, Örökkévaló, Mindentudó, Mindenütt jelenlévő, és az egész univerzum az ő temploma.
  Miben rosszabb, mint a zsidó Jahve, vagy gyengébb nála?
  Rod számtalan Univerzum-készletet hozott létre!
  Olyan sokat élt, hogy el sem tudod képzelni!
  Rod minden idők előtt volt. Nem volt idő, de Rod volt!
  És mindig is lesz!
  Minden Demirugi Isten a család gyermeke!
  És mi az unokái vagyunk!
  De Rod nem tiltja, hogy imádják gyermekeiket és az isteneket. Rod az istenek Istene.
  És Svarog az istenek Istene!
  És az emberek az istenek unokái! Dicsőség az orosz isteneknek!
  Juliana csépeli a nácikat. Úgy tűnik, az orosz istenek is segítenek az orosz embereknek.
  Hamarosan befejezik Hitlert és a háború végét. Vagy talán Németországban kell leszállnia. Annál jobban meghódítjuk Berlint. Sokkal rosszabb Németország számára. Oroszország részévé válni azonban nem olyan ijesztő.
  Juliana megkérdezi Annát:
  - Ön szerint át kellene venni Németországot?
  A vörös hajú szépség így válaszol:
  - Természetesen!
  Juliana hamis meglepetéssel kérdezi:
  - Minek?
  Anna határozottan kijelenti:
  - Hogy később ne legyen fenyegetés! Hogy ne kelljen újra harcolnom a németekkel, akik bosszút akartak állni!
  Juliana felkiáltott:
  - És így van!
  Az orosz flotta üldözi a németeket, és elsüllyeszti hajóikat.
  Juliana mentális párbeszédet is vezet.
  Miért van szükség az imádságra? Mert az embernek mindig nem elég az, amije van. A bevételek növekedésével a szükségletek is növekednek. És ez jó. Ez az, ami hajtja a fejlődést. Az emberek egyre többet akarnak. És az orosz istenek segítenek ebben, serkentik a tudományt.
  Az orosz istenek bölcsessége nagy.
  És a kereszténység? Mit tanít?
  Hogy a Föld és minden, ami rajta van - égni fog! Valóban lehet ösztönözni az emberiség fejlődését?
  Természetesen - az orosz hit a kereszténységgel és az iszlámmal ellentétben nem tanítja a világ végét. Rodnoverie azt tanítja, hogy az emberek a jövőben úgy fognak fejlődni és önmagukká válni, mint az istenek-demiurgok.
  Hogy a tudomány, a haladás és az értelem isteneket csinál belőlünk! És az emberek erősebbek és bölcsebbek lesznek.
  Mit tanít a kereszténység?
  Mi vagyunk agyag? Hogy senkik vagyunk! Hogy Isten a minden, az ember pedig semmi!
  De Rodnoverie felemeli az embert.
  De a legrosszabb dolog a Bibliában az, hogy a zsidókat a többi nemzet fölé emelik. Ezek után csodálkozol, hogy hisz valaki az ilyesmiben. És miért bizonyult a kereszténység olyan szívósnak?
  De a rómaiak kitalálhatták volna a saját vallásukat. Okosak. És alakítsd ki a saját monoteizmusod.
  Miért van szükségünk valaki más hitére? Van egy paradicsom is - Iriy. És az Út a csillagok között, a Tejút mentén, és a szellem fejlődésének tana. Amikor te magad is felnőhetsz Istenhez.
  És ne csak birka legyél, amely a paradicsom fölé hajol, és báránya vasvesszővel hajtja.
  Tehát van választási lehetőség.
  Vagy a saját, vagy zsidó - valaki másé!
  Nos, miért kell az oroszoknak valaki más hite? Ó, Nagy Péter miért nem elevenítette fel a Rodnoverie-t?
  Imádkoztak az isteneikhez és Istenanyájukhoz, Ladához.
  És az orosz istenek mindennél erősebbek lesznek, és győzelemre vezetnek bennünket.
  És az arabok? Megteremtették saját vallásukat. És nem vették el valaki másét.
  Eh, hát miért nem volt Oroszországban orosz Magomed?
  És miért nem támogatta ebben egyetlen király sem a prófétákat?
  Egy új vallás - Rodnoverie monoteizmus formájában!
  És dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Eközben a szovjet csapatok Hitlerre vadásznak, hogy végezzenek századával.
  A lányok maguk felé fordultak, és megpördültek.
  Victoria mezítlábával a páncélra csapva megjegyezte:
  - Itt a legnehezebb Hitlert megtalálni, és nem legyőzni!
  Juliana felkacagott.
  - És hova fog menni! Össze lesz törve!
  És a lány újra elgondolkodott.
  Van egy nagy tévhit, hogy a Biblia Isten kinyilatkoztatása. És mi alapján? Valóban, az Ószövetségben a zsidók Isten nevében szörnyű dolgokat tettek. Nőket és gyerekeket öltek meg, városokat felgyújtottak, és még az állatokat is megbüntették.
  Lehet, hogy a magasabb elme ilyen? Valószínűleg nem. És nem valószínű, hogy Isten jóváhagyta volna, hogy Elizeus gyermekeket öljön meg. Mindenesetre Rod isten. Valóban, honnan vette az ötletet, hogy a Bibliában van a Világegyetemek Legfelsőbb Teremtőjének kinyilatkoztatása?
  Milyen alapon?
  Még maga a Biblia sem mondja ki, hogy léteznének más bolygók is, ahol emberek laknak, és amelyet Jehova teremtett. Egyáltalán nem kérdés, hogy az univerzum tele van csillagokkal és bolygókkal. És még az is van írva, hogy Isten szilárd alapokra helyezte a földet, nem fog örökké megrendülni.
  Akár tetszik, akár nem, de nem tudományos bibliai könyv. Szóval érdemes folytatni? És hányszor tartalmazza a kifejezést - a Föld végei, a föld négy vége, az égbolt stb.?
  Általában Krisztus képe a legvitatottabb. A Mindenható Isten és az Univerzum Teremtője szenvedne a kereszten? Ez valahogy természetellenes, és masochizmusszagú. Annak érdekében, hogy mi menjen a Keresztre a Fehér Istenhez. Egy másik dolog, amit karddal kell harcolni. Talán még a Csernobog ellen is. A világegyetem két lényegének egyfajta dualizmusa.
  Nos, ha a fehér istenről szóló szláv legendákból indulunk ki, akkor ez sokkal logikusabb. Nem mazochizmus, és az együttérzés és a hit követelései, hanem Rod God fényes részének legnagyobb hősiessége. A gonosz és Csernobog elleni harcában.
  Végül Belobog legyőzte a halált, és örömteli életet adott az embereknek, valamint az univerzum minden teremtményének.
  Sőt, ellentétben a kereszténységgel, amely a Mindenható Isten által előre megválasztottaknak csak kis százalékának ad boldogságot, Rodnoverie-ban minden ésszerű ember megtakarít. Pontosabban halhatatlanságot kapnak.
  A rossz embereket megbüntetik. Rabszolgákba, nyomorékokba, vesztesekbe inkarnálódott. Extrém esetben a pokol vár rájuk. De nem örökké. Miután letöltötte az előírt büntetést a pokolban, a lélek újra megtestesül. És még a legutolsó barom is megtartja az esélyt, hogy Isten-demiurgosszá nőjön fel. Vagy találd magad örök boldogságnak Iriában.
  A hős harcosoknak megvan a maguk jutalma. Vagy királlyá, parancsnokká, milliárdossá vagy rendkívül szerencsés emberré inkarnálódsz, vagy valamilyen jelenséggé. Vagy ha már belefáradt a kizsákmányolásba és az állandó küzdelembe, vár rád a pihenés Iriában. És így a legkülönfélébb örömök. Olyan vagy, mint egy örökké fiatal milliárdos egy üdülőhelyen.
  És gyönyörű valkűrök, egész háremek és paloták várnak rád. És szórakozás, és ünnepek, és utazás, és játékok, és lakomák, és édes bor, amitől nem fáj a fej, és könnyű bravúrok. Talán neked is van hatalmad Iriában, rabszolgáidban és a legszebb nőkben. És a nők-hősnők Iriában, a legszebb és legkedvesebb fiatal férfiak. És minden szép és csodálatos lesz.
  Örömök, csak élvezetek és szórakozások - ultramodern és ősi.
  És ha belefárad a boldogságba, újra megtestesülhet a Tejútrendszeren.
  És folytasd a mozgásodat önfejlesztéssel. Azért, hogy egy napon Isten legyen, a Teremtő és a Legfelsőbb Család Fia.
  Nem egy emberrel kell együtt élni, hanem sok. És mindig van esély minden léleknek a csúcsra jutni.
  Ha rosszul viselkedsz, több szenvedés és gyötrelem lesz. És a pokolban megsülnek, ami nem tűnik elégnek. De nem lesz örök kínzás. A bûnös bûnét a pokol büntetéseivel engeszteli, és új lehetõséget kap a helyreigazításra és a felmagasztosulásra.
  Ez eltér a kereszténységtől és az iszlámtól, ahol ha a pokolba kerülsz, akkor örökre és esélytelenül. Sőt, mind a kereszténység, mind az iszlám nem egy rövid emberi élet során elkövetett rossz tettekért, hanem egyszerűen a hitetlenségért végtelenül sok milliárd évnyi kínt ígér.
  És ez már egyértelmű inflexiós pont.
  Még az sem baj, hogy Rodnoverie közelebb és kedvesebb a modern emberhez, és racionálisabb.
  Az elmélkedést megszakította a japán hajók megjelenése a láthatáron. Ami utolérte a náci századot.
  A nácik még el tudnak bújni, de a csata elől menekülni kár. Így a fasiszta tengernagy elfogadta az egyenlőtlen csatát.
  A lányok mezítláb, sziporkázóan rohangálnak a fedélzeten. Lelövik magukat és leverik a nácikat. Ilyen bátor köcsögök. Erős tűz van bennük. A szemek pedig zafírtól és smaragdtól csillognak.
  És csupasz sarkú, lekerekített vibrálás. És csillogó mosolyok ragyognak.
  És a tíz hüvelykes fegyver elsült. Milyen blöff. Hogy még Hitler rombolója is felbomlott.
  Juliana felsikkantott:
  - Ezt teszik az orosz istenek!
  Victoria, akinek csupasz, lebarnult lábai megvillantak, kijavította:
  - Inkább mi magunk csináljuk!
  Veronica azt javasolta:
  Akkor énekeljünk!
  A vörös hajú Anna felvette:
  - Természetesen a dal szórakoztatóbb lesz.
  És az egész zászlóalj lány énekelt, egy egész ballada.
  Sztálin-Lev cár, te vagy az orosz föld,
  Szülőföldünk dicsőségére...
  Oroszországban mindannyian egy barátságos család vagyunk,
  Nem fogod megbánni, ismerd meg az életünket!
  
  Számunkra létezik egy császár, egyszerűen Isten,
  Aki bölcsen uralja az univerzumot...
  És azt akarom, hogy a Mindenható segítsen
  És mohakupacká változott Cain!
  
  Hiszem, hogy lesz boldogság a Földön,
  És az öröm ragyogni fog a bolygón ...
  Béke és öröm uralkodik mindenütt,
  Oroszország igazi paradicsommá vált!
  
  Felépül a cári kommunizmus,
  Dobd a pokolba a gyilkos félelmetes ordítását...
  És egyenesen felfelé repülünk, nem lefelé
  Tűnjenek el ellenfelek-vérszívók!
  
  Nem kell gondolkodni, a király egyáltalán nem rossz,
  Adj neki még egy kis szerencsét...
  Az orosz isten legyen Sztálin-Lévvel,
  Akkor bátran beágyazhatja majd a változást!
  
  Oroszország az elefántok szülőhelye,
  Az ország egyszerűen nem lehet csodálatosabb...
  Nincs szükségünk extra szavakra, srácok
  A harcos összehívja a tocsint harcra!
  
  Hogyan ne próbálja meg legyőzni az ellenséges Oroszországot,
  Tudom, hogy átléped a határt...
  Legyőzhetetlen orosz medve,
  És a nap nem megy le Oroszország felett!
  
  A szülőföldnek nincs magasabb, ismerd a hegyeket,
  Hogy a kommunizmus királyságának csúcsfényei...
  Hiszem, hogy az Úr legyűri az ellenségeket,
  És a revansizmus vigyora nem múlik el!
  
  Ragyogjon Oroszország a bolygó felett,
  Az ország, amely boldogságot adott az embereknek...
  Vizsgák, átadás, csak ötre,
  Hiszen a Szülőföld ereje mérhetetlen!
  
  Legyen, a szerelem örökké dicsőült,
  A huszadik vagy huszonegyedik században...
  Hagyja, hogy a vér hevesen folyjon,
  A hős nem lesz egyszerűen babonás!
  
  Bátran ontottad a haza ellenségeinek vérét,
  Hadd folyjon...
  És egyszerűen megtörni az ellenfelet,
  Szent arcok áldjanak csatára!
  
  Legyen egy csillag szülőföldünkön,
  Mi jelzi az utat és az univerzumot...
  Egy nagy álom valóra válik
  A többi ember csak irányít!
  
  Igen, szétverjük a haza ellenségeit,
  És foglalkozz a végtelen hordával...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Ne legyél győztes a Sátánnal!
  
  Bár tudod, az orosz istenek erősek,
  Újraélesztjük Oroszország nagyságát...
  Bár a szlávok megosztottak,
  De akkor is ugyanaz a messiás maradok!
  
  Dicsőséges cárunk, a Nagy Sztálin-paradicsom,
  Jól legyőzted Japánt...
  Tehát a harcos bátran mer,
  És legyél nagyszerű, ne búbánat!
  De nem mindenki nyerhet. Egyes helyeken a nácik veszik át a hatalmat. Albina és Alvina egyenként ötezer repülőgépet lőtt le, és újabb kitüntetést kapott: a Lovagkereszt Nagycsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Alvina leüt egy szovjet autót, és felsikít:
  - A Hitlerben való öröm az erősségem!
  És csupasz lábujjakkal újabb piruettet ír.
  Albina ügyesen levág egy másik szovjet gépet, és felsikít:
  - Az árja eszmék nevében!
  És mezítláb is dolgozik.
  Szuper osztályos lányok.
  És hogyan kínozták az úttörőket... És vörösen izzó fogóval törték össze a csontjaikat. Először a fiúk lábujjai törtek el mezítláb. Aztán a bordákat fogóval összetörték. Aztán az úttörők szívét kivágták a ládából, és szertartás nélkül megették.
  Itt vannak a lányok. Csak barbárok és kegyetlen gazemberek.
  De a szovjet lányok bosszút állnak a nácikon, és karddal vágják őket.
  A lányok és zászlóaljuk a szárazföldön beszálltak a nácikkal vívott csatába. A lányok jól irányzott lövéssel, szablyával és mezítláb gránátdobással találkoztak a nácikkal.
  Veronica mezítláb megdobott egy citromot, és nyikorgott:
  - A királyért és a hazáért!
  És lőtt a nácikra.
  Juliana is gránátot dobott csupasz lábujjával, és nyikorgott:
  - Az elsőként nevezett Oroszországnak!
  És a nácikat is leszögezte.
  Itt a vörös hajú Anna dörömbölt, és nyikorgott:
  - Dicsőség Zoya Kosmodemyanskaya anyakirálynőnek!
  És áttörte az ellenséget is.
  Angelina is robbantott, mezítláb egy egész hordó robbanóanyagot indított, és messzire szórta a nácikat:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Victoria pedig elrontotta. Elsöpörte a nácikat, és csupasz sarkával megadta magát a pusztító citromnak.
  Tüdeje hegyén felkiáltott:
  - Új határokért!
  Veronica a nácikra szegezte, és nyikorgott:
  - Az örök Oroszországért!
  És rávágta a nácikat és ugatott:
  - Almafákhoz a Marson!
  Juliana elvette, megütötte a németeket. Mezítláb gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Egyetlen és oszthatatlan cári birodalomért!
  És a lány füttyentett. Nyilvánvaló volt, hogy a tinédzser sokkal nagyobb lett, a mellkasa magas, a dereka keskeny, a csípője húsos. Már felnőtt, izmos, egészséges és erős nő alakja volt. És az arc olyan fiatal. A lány nehezen fojtotta el a szerelmi vágyat. Hadd simogatják csak. És jobb egy másik lánnyal, legalább nem fogja megfosztani a szüzességétől.
  Juliana nagyon ügyesen mezítláb dobja gránátokat a nácikra. És nagyon sikeresen működik.
  Anna nagyon vörös és nagyon szép is. És általában az ilyen lányok a zászlóaljban csodálatosak, csak a legnagyobb élvezet.
  Anna mezítláb gránátot hajít, és csipog:
  - Legyen híres Nagy Oroszország!
  És azt is, hogyan forog.
  Hát lányok, hát szépségek!
  Rides és Angelina. Ilyen nagy lány - két méter magas és százharminc kilogramm súlyú. Ugyanakkor nem kövér, öntött izmokkal és egy igásló ló farával. Nagyon szereti a férfiakat. Álmok a babáról. De eddig nem sikerült. Sokan egyszerűen félnek tőle. És egy nagyon agresszív lány.
  Nem az emberei kérdeznek, hanem ő maga kéri pimaszul. Szégyen és szégyen nélkül.
  És szereti. Legyen aktív párt.
  Ugyanakkor Angelina csodálatos harcos. És sok nagyszerű dolgot ért el. Victoria a zászlóaljuk parancsnoka.
  Ő is mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Fény lesz az ország felett!
  Veronika mezítláb dob egy citromot, és azt suttogja:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Juliana is dobálja csupasz ujjait, és ordít:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  Anna kiabál:
  - Földöntúli szomorúsággal!
  És a mezítláb dobott ajándék is repül.
  Továbbá Angelina üvölt. Mezítláb is egy egész rakás gránátot dob.
  És a hős lány üvölti:
  - A Fehér Isten nevében!
  Victoria is gránátot küldött csupasz lábujjával, és felkiált:
  - Krisztus nevében!
  És leadott pár lövést.
  Angelina pedig gépfegyverből firkálni kezdett. Nagyon ügyes volt benne.
  Röviden: a lány egy vadállat.
  Veronica dühösen nyikorgott:
  - Valójában Superman vagyok!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  Juliana is lőtt. Megölte a nácikat.
  Tweetelt:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És mezítláb gránátot lőtt.
  Anna is felsikított:
  - A szent Oroszországért!
  Angelina egy egész dobozt indított a nácikra. És őrült dühtől ordítva elvette:
  - Svarognak!
  Victoria elvette, és felkiáltott:
  - Egy új rendszerért!
  És mezítláb gránátot dobott!
  Veronica vérzett:
  - Az acél izmainak!
  És gránátot is kilőtt csupasz lábujjával.
  Juliana is elvette, és nyikorgott:
  - Szerelemre és varázslatra!
  És mezítláb mozgásban.
  Anna, a vörös hajú ördög fogott, elindított egy doboz gránátot, és nyikorgott:
  - Határon kívül a Marson!
  Angelina is dob egy hordó dinamitot és motyog:
  - Oroszország világrendjére.
  És Victoria hogyan ugat:
  - A boldogsághoz vezető új útért!
  Ezek után a lányok együtt nevetnek.
  Natasha továbbra is ír...
  A Szovjet-Oroszország csapatai Krasznodarr városa felé haladtak. Oleg Rybachenko és Margarita volt az élen. A fiúnak és a lánynak már sikerült híressé válniuk és a csatákban bizonyítaniuk. Voronyezs ostromának első napjaitól kezdve harcoltak.
  Ezek a gyerekek valóban hősök. Ők játszották azokat a jelenségeket, amelyek megtartották Voronyezst az őszi, téli és tavaszi támadásokban.
  Aztán egy fiú és egy lány, szintén mezítláb és félmeztelenül a hidegben, elfeküdtek a gépfegyverek mellett.
  Ha mezítláb vagy a hidegben, az orosz istenek fenomenális erőt adnak neked, és nagy csodákra vagy képes.
  A fiú és a lány gépfegyverrel lőni kezdtek az előrenyomuló japánokra. És rendkívül jól csinálták. Ami nem lövés, akkor ütés. Ilyen csodát tettek félmeztelen, mezítlábas gyerekek a hidegben. És éppen a hidegnek és annak köszönhető, hogy mezítláb érintkezett a hóval, az orosz demiurgosz istenek a segítségükre voltak.
  Oleg Ribacsenko lövöldözve és a nácikat kaszálva csicseregte:
  - Hűséges Lada, segíts!
  Margarita, ez a bátor, aranyhajú, a nácikat kiirtó lány is megszólalt:
  - A gonosz ellenségeket legyőzik!
  Oleg fiú mezítláb gránátot dobott, szétszórva a nácikat, felszisszent:
  - Dicsőség a Hazának - anyánk!
  Margarita mezítláb is gránátot lőtt, és nyikorgott:
  - Ellenségek fognak lógni a vödör körül!
  A fiú és a lány óriási hevességgel harcolt. Annyi akaratuk, erejük és jellemük volt, hogy csak csodálni lehetett.
  Oleg Rybachenko, tüzel, énekelte:
  - Dicsőség Svarognak!
  Margarita, lövöldözés, kiadva:
  - És a Mindenható Rúd!
  A fiatal harcosok nagyszerűek és csodálatosak voltak!
  Oleg, aki hiba nélkül küld golyókat géppuskából, kiadta:
  - A Haza mögöttünk, a Fehér Isten velem!
  Marguerite lelkesen csicseregte:
  - Hogy a Szülőföld ellensége súlyos kínok között haljon meg!
  És a lány megmutatta hosszú nyelvét.
  Oleg, a nácikat legyűrve, felsikoltott:
  - Legyen dicsőség a Földön!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Legyen dicsőség!
  És lekaszálta a nácikat.
  A gyerekek százával és ezrével kaszálták a németeket. Felmásztak és szó szerint holttesteket dobáltak minden megközelítésnél.
  Oleg vihogva megjegyezte, kiirtva a nácikat:
  - És a Fekete Isten segít a csatában!
  Margarita lelkesen beleegyezett:
  - Nekünk és Csernobognak!
  És mezítláb, hogyan kell gránátot indítani.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Több ezer...
  Margarita, összetörve a Fritzet, hozzátette:
  Ezred ezred után...
  A terminátor fiút kiirtva nyikorogta:
  - Géppuskából megverjük a japánokat!
  A Terminátor lány lelkesen hozzátette:
  - Gyönyörűek a hőseink!
  És megint mezítlábból repül a gránát.
  Oleg Rybachenko nyikorgott:
  - Igaza van a lánynak, a főnök szépsége!
  És a fiú mezítláb is gránátot dob.
  A gyerekről azt kell mondani, hogy gyönyörű, és nagyon izmos. És hogyan harcol.
  Margarita felkiált, és kiirtja a nácikat:
  - A szent Oroszországért!
  És repül a mezítláb dobott gránát.
  Oleg hozzáteszi:
  - Az orosz istenekért!
  És repül a fiú csupasz lábából kilőtt gránát is. És szétszórja az ellenfeleket.
  Margarita, aki kiirtja a nácikat, azt suttogja:
  - Az istenek szülőföldjének dicsőségére!
  És kinyújtja a nyelvét!
  És ismét egy gránát, amelyet a lány mezítláb dobott, lecsap a nácikra. A géppuskák pedig lőnek.
  Oleg, ellenségeket vág, csicsereg:
  - A haza hősei riasztást gyűjtenek.
  És ismét fordul.
  És a fiú által dobott gránát repül.
  Margarita is legyűri az ellenséget, és felszisszen:
  - A szent Oroszországért!
  És most egy gránát repül a lány mezítlábának dobásából. Minden irányba szétszórja az ellenséget.
  Oleg, lövés, és szinte minden golyó a célba repül, énekel:
  - Szülőföldem...
  És megint mezítláb gránát a nácik ellen.
  Margarita, aki kiirtotta a nácikat, nyikorgott:
  - Büszke és édes!
  És egy gránát zúdul a lány meztelen lábából.
  Oleg Rybachenko, aki az ellenségre lő, hozzáteszi:
  - Szülőföldem...
  A lány dühösen tüzelve hozzáteszi:
  - Te vagy az elme koronája!
  És ismét egy halálos gránát repül a lány mezítlábjából.
  A Mount Big Saddle szó szerint tele van a nácik holttesteivel. A nácik vérrel itatták meg.
  A fiút és a lányt ezután el nem múló dicsőség világította meg, de a Nagynyereg-hegyet nem adták ki.
  És most óriásokként harcolnak még mindig Szovjet-Oroszország földjén ...
  Gördülő fordul elő cunami hullámok. Ami az orosz csapatok állásaira esik. De bátran tükrözik az ellenség támadását. És mutassák meg hősiességüket.
  Oleg lő és csipog:
  Mindig hűségesek leszünk!
  És mezítlábáról ismét gránát repül. És összetöri a nácikat.
  Margarita is lő. És nagyon-nagyon találóan teszi, mondván:
  - Oroszország nem hajlik meg!
  És egy mezítláb indított gránát is eltalálja a nácikat.
  Terminátor gyerekek kormányoznak és pedáloznak.
  . 9. FEJEZET
  A harc minden fronton úgy forr, mint egy vulkán dübörgése.
  A megszállott Führer pedig nyilvánvalóan elégedetlen a háború menetével.
  Hitler felháborodottan morogta:
  - Annyi éve ígérsz nekem győzelmet! És még mindig elment és eltűnt! Kezd nagyon hátborzongató lenni!
  Mainstein magabiztosan válaszolt:
  - De az én Führerem... Az oroszok nagyon mélyre ástak.
  A Führer felüvöltött:
  Szóval ásd ki őket! Véget kell vetnünk a német nép szenvedésének és meg kell állítanunk a háborút!
  Mainstein ékesszólóan mondta:
  - Az oroszok nem a világ ellen... Van min gondolkodni!
  Hitler határozottan azt mondta:
  - Semmi esetre sem lesz béke! Csak a győzelem! Véget kell vetnünk a bolsevik fertőzésnek!
  Mainstein egyetértett ezzel:
  - Igen, be kell fejeznem a Führeremet! Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megőrizni az árják vérét. És általában a hőségben haladunk előre, hogy az arabok és a négerek menjenek előre. Ez a mi hitvallásunk!
  A Führer szigorúan megparancsolta:
  - Haladjon előre a Don folyó mentén... És ugyanakkor jó lenne bevenni Tikhvint és megfojtani Leningrádot a blokád kettős gyűrűjében!
  Mainstein egyetértően bólintott.
  - Jó lenne Führerem! Egyáltalán nem rossz!
  Hitler fogát tátva felszisszent:
  - Átlósan fogunk verni!
  Közben megszólalt a kürt. Az ünnepi mulatság alkalmából: gladiátorviadalok.
  A Führer gurgulázott:
  - Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk! És még mindig gazdaságosnak kell lenni!
  Valóban, három fekete bőrű lány lépett be az arénába, ágyékkötőben, mezítláb és mezítláb. Háromágúval és tőrrel felfegyverkezve.
  Három fehér, de sötét bőrű szépséget emeltek ki ellenük. Jelen esetben zsidó.
  Szintén szinte meztelenül, csak vékony bugyiban. Kardokkal és kis pajzsokkal felfegyverkezve.
  Hitler nagyon szerette, amikor a lányok verekednek. De nem szereti, ha fehér lányok halnak meg. Ezért feketék, zsidók, cigányok kerültek a ringbe - akik nem sajnálják elengedni. Néha orosz foglyok is harcoltak.
  Általában a Führer némileg megváltoztatta a szlávokhoz való hozzáállását. A szép hajú és szép szláv nők a németekhez kezdtek férjhez menni. Ráadásul második, harmadik és negyedik feleségként.
  A Harmadik Birodalomban legalizálták a többnejűséget. Ráadásul éles férfihiány volt. Ezenkívül a Führer abban reménykedett, hogy más nemzetekből származó gyönyörű szőkéket vett feleségül, hogy növelje a Volkdeutsche számát. Általában véve túl kevés a német ahhoz, hogy uralja a világot. Tehát mindenkit el kellett vinnünk.
  Sok lengyel kapott német állampolgárságot. Az árja vonásokkal rendelkező szlávokat is németnek tartották.
  A mesterséges megtermékenyítést a genetikailag legtehetségesebb hímek aktívan alkalmazták. És ezt nagyon aktívan tették.
  Hitler maga is a keleti békére gondolt. De makacs volt. Ráadásul az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának hamarosan atombombája lesz, és nem is olyan könnyű ellenük fordulni.
  Mezítlábas és karcsú lányok: feketék és fehérek küzdöttek. A csata elkezdődött.
  A Führer megkérdezte Speertől:
  - Mondja, miniszter úr, miért van elég rabszolga, de nincs győzelem?
  A fegyvermester őszintén válaszolt:
  - Mert alacsony a munkaerő képzettsége. Az afrikaiak szorgalmasak, bár kényszer alatt állnak, de rosszul képzettek. Ezért nem minden olyan egyszerű a technológiával.
  Hitler parancsot adott:
  - A rabszolgákat ki kell képezni! És ne kímélje őket a korbácsoktól és a kályháktól. Általában itt az ideje, hogy véget vessünk az oroszoknak. Neked mi nem megy ott?
  Speer ékesszólóan mondta:
  - Új nagynyomású ágyú, elsöprő fölényt biztosít nekünk a csatatéren. Ebben a tekintetben erősebbek vagyunk, mint valaha. Plusz a piramis tartályok új generációja. A technika fejlődik, uram. És közel a győzelem!
  A Führer savanyúan megjegyezte:
  - Isten ments... De nem ez az első év, amit elmondasz nekem!
  Speer megjegyezte:
  - Az oroszok felkaparják az utolsó tartalékokat. Szinte nem maradt férfiuk. Van Afrika és arabok, és persze Európa. Ki fogjuk éheztetni őket. Triviálisan nincs elég lakosságuk ellenünk. A győzelem tehát elkerülhetetlen, és az idő a mi oldalunkon áll!
  Mainstein jónak látta hozzátenni:
  - Törökország is fokozza a hadműveleteket, hiszen rengeteg fegyvert kapott tőlünk hitelből!
  A Führer hallgatott, és a csata jelenetét nézte. A zsidók harmonikusabban harcoltak. Egy fekete nőt már megöltek. A második több sebet kapott, és le akart esni. Jobb lenne oroszlánokat engedni rájuk, vagy krokodilokat.
  Hitler elég keményen megjegyezte:
  - A törökök nem elég aktívak. Ez egy tény. Őket ösztönözni kell majd. És általában, miért nincsenek stratégiai áttörések?
  Mainstein biztosította a Führert:
  - Idén a Kaukázus lesz a mi nagyunk. És vele a háború másképp fog menni. Sztálingrádot pedig elfoglaljuk. ebben biztos vagyok. Nagyon erős gázágyúkat hoztunk létre, amelyek eldöntik a csata kimenetelét.
  A Führer felüvöltött:
  - Nem fog menni - válaszolj a fejeddel!
  Eközben a harcosok kolosszális elkeseredettséggel támadják a nácikat.
  A lányok zászlóalja magabiztosan küzdött a nácik ellen. A lányok minden támadást leküzdöttek, lövöldöztek, mezítláb gránátot dobáltak, és énekelték:
  Dicsőüljön meg a szent föld,
  Drága drága bolygóm...
  Oroszország népe egy barátságos család,
  És ne taposd csizmával a Hazát!
  
  Hagyja, hogy a bölcs Miklós Oroszországban,
  Csillagokig emeli országát...
  Ő ortodox, a világ uralkodója,
  És a győzelem a királyi elem!
  
  Oroszország az istenek szülőföldje,
  Az univerzum legjobb katonái vannak benne...
  És az asszonyok pitét főznek,
  A csatákban való erejével változatlan!
  
  Oroszaink dicsőítsék a dicsőséges utat,
  Ami élek nélkül mutat utat...
  Senki sem téríthet le minket az útról,
  Nem tisztelegünk a hitetlenek előtt!
  
  Oroszország nagysága nagy,
  Gyönyörű és félelmetes az ellenség számára...
  Van orosz út és erős evező,
  A Hazával egyszerűen veszélyes vitatkozni!
  
  Tudja jól Oroszország, virágozzék,
  Elérni valamit, amit nem tudsz mérni...
  Vizsgák, átadás, csak ötre,
  Mert te határ nélkül hiszel Rodnak!
  
  Viseljük a királyi hitet,
  Oroszország legtávolabbi közelségeihez...
  Mi lányok nem vagyunk többek húsznál,
  De hisszük, hogy minden harcos szebb!
  
  Nem, az orosz hát nem hajlik meg,
  A katonák ellenségeinek pengéje nem győzi le...
  Sátán nem fogja uralni Oroszországot,
  És a test a csatában csak fiatalodik!
  Berlin könnyű harcosok azt hiszik, hogy elvállaljuk
  Szárnyas álommal...
  Egyszerre szétverjük az összes ellenfelet,
  És hidd el, a megtorlás különböző kánokra vár!
  
  És Jézus, és a Szent Svarog Isten,
  Oroszország nagyon kedves a lovagoknak ...
  Mögöttünk áll a legkedvesebb fehér isten,
  Anyánk Oroszország nevében!
  A lányok énekeltek és gránátokat dobáltak a nácikra.
  Victoria mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Oroszországban a lányok harcosok!
  Itt Veronica puszta végtagjával halálos ajándékot adott ki, és kiadta:
  - És szuperosztályú harcosok vagyunk!
  És adott egy sorozatot egy géppuskából. Lekaszált néhány nácik rangot.
  Juliana, egy gyönyörű lány is fordulatot adott. Levágta a nácikat... És kiénekelte a fogát:
  - A bolygó megismeri az oroszok nagyságát!
  És csillogjon éles fogakkal!
  A szép és tüzes Anna gránátot is indított. Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - Egy új világért! Most már a bálványom vagy!
  És hogy villog a mezítláb!
  És a csodálatos Angelina is fog és gránátot indít. És szórja szét az összes ellenfelet.
  Ez a harcos lány nagyon egészséges. És csak egy igazi istennő. Olyan energiája van.
  És a harcos felüvöltött:
  - Dicsőség a szülőföldnek és nekünk!
  Victoria elvette, és sziszegve lőtt:
  - Legyen Szülőföldünk a siker csúcsán!
  És a mezítláb gránátot dob. Ami repül és mindenkit elpusztít.
  Veronica is lő, és nagyon sikeresen megöl egy tábornokot a nemes nácik közül.
  És repül a mezítláb dobott gránát. A fasiszták buknak.
  A lány felkiált:
  - Csak a halottak kételkednek Oroszország nagyságában!
  És mutasd meg a gyöngyfogakat!
  Juliana készséggel megerősíti:
  Mi vagyunk a legerősebbek mind közül! Tegnap voltunk, ma vagyunk!
  A vörös hajú Anna lelkesen hozzáteszi:
  - És holnap!
  A mezítláb dobott gránát széttépi az ellenfeleket.
  Angelina egy egész doboz kagylót indított mezítláb, és kiadta:
  - A jövő a miénk!
  Az orosz, pontosabban a szovjet hadsereg megrohamozta Krasznodarat.
  Egy fiú és egy lány ment elöl: Oleg és Margarita.
  A gyerekek kiirtották a nácikat, és az egykor Romanovhoz tartozó egykori császári palota felé nyomultak. Mainstein, Hitler legkiemelkedőbb marsallja ünnepélyesen bejelentette, hogy nem hagyja el a fővárost, és örökre ott marad.
  Oleg lövöldözést lőtt a németekre, és mezítláb gránátot dobott, magában nyikorogva:
  - Oroszország soha nem adja meg magát!
  Margarita is megindított egy citromot csupasz lábával, és a fogát kitárva korogta:
  - Nyerj vagy halj!
  És egy zászlóalj lány, hogy áttörjön a palotába, ahol Mainstein tábornagy menedéket talált. Minden lány egyenruhában volt, csak bugyi maradt. És az ilyen szinte meztelen emberek hősnőként harcolnak.
  Victoria mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Nikolay, te mikádó vagy!
  Veronica a halál ajándékát is elindította csupasz végtagjával, és fogát kitárva csicseregte:
  A mi királyunk a legjobb!
  És hogy csillog, mint a gyöngy! És milyen lenyűgöző lány.
  Juliana is csipog örömében, és mezítláb gránátot indít:
  - Pszichológia győztes vagyok!
  És megmutatta a nyelvét.
  Elpusztítja a nácikat.
  Anna is lő, ez a vörös hajú ördög. És olyan jól csinálja. Lekaszálja a nácikat.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség szent hazámnak!
  És kicsavarja a fogát!
  Angelina is hősies nő, és egy egész doboz robbanóanyagot fog dobni.
  A nácik pedig minden irányba repültek.
  A lányok támadásba lendülnek, legyűrik az ellenfeleket. Kézzelfogható sikerek elérése. Félelmetes kecsességet, fáradhatatlan nyomást és gyengeségek hiányát érzik. A csupasz mell pedig a legjobb garancia a legyőzhetetlenségre és az elsüllyeszthetetlenségre.
  Victoria a nácikat levágva csicsereg:
  - Tölgy kezek, ólomfejek!
  És puszta lábbal gránátot dob. Szétszórja a nácikat.
  Valentina is tüzel.
  Összetöri a németeket. És darabokra töri őket.
  Egyre közelebb a palotához. És a mezítláb gránátot dob.
  A megrémült nácik megadják magukat. Szétszakadás.
  Terminator Girl azt mondja:
  - Perun legyen velünk!
  Juliana egy gyönyörű terminátorlány, aki lelövi magát és elpusztítja a fasiszta militaristákat. Kinyitotta a fogát.
  A lány rikácsolt:
  - Mi vagyunk a legnagyobb Oroszország hősei!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta az ellenséget.
  Juliana elvette, és újra énekelte:
  - Megtanította Suvorovot, hogy előre nézzen! És ha felállsz, állj a halálodig!
  És elvigyorodott.
  Tüzes Anna is énekelt és ugatott:
  - Új határokért!
  És vigyorogva hozzátette:
  - És mindig előrébb vagyunk!
  Angelina, a hős lány is rárobbant az ellenségre. Szétszórta a birodalmi-náci őröket, és nyikorogva:
  - A korszak vívmányaiért!
  És ismét repülnek a mezítláb dobott gránátok.
  A lányok nyomják az ellenséget. Voronyezs és Sztálingrád hősies védelmére emlékeznek, amelyet évszázadokig nem felejtenek el.
  Nos, hogyan veszíthetett egy ilyen hadsereg a valós történelemben, sőt a nácikkal szemben is?
  Ez szégyen.
  Victoria mezítláb gránátot dob, és fütyül:
  - Az orosz határra!
  Veronica mezítláb is elindított valami halálos dolgot, és kétségbeesetten nyikorogva, fogát tátva:
  - Az új eredményekért!
  És fordult a nácikhoz.
  És itt Juliana is, hogyan fogja megverni. Aztán megvette mezítláb, és gránátot indított.
  És akkor énekelte:
  - Nem fogunk engedni az ellenséges diktatúrának!
  És kitárta az arcát!
  Gyönyörű nagyon fiatal lány egy sportoló alakjával. És nagyon bátor.
  Anna pedig olyan, mint egy ököl a nácik felé. Összetöri őket, és mezítláb nagyon ügyesen eldob egy gránátot.
  És szétszórja az ellenséget, mintha a palackok repültek volna le a labdáról.
  Lány ordít:
  - Csokoládé, ez a mi utunk!
  Anna nagyon szereti a csokit. A király alatt pedig a piacok megtelnek árukkal. Mit lehet mondani Miklós cárról? Adja Isten, hogy a szemünk előtt lévő király-vesztes nagy királygá változzon. Ehhez pedig már csak az kell, hogy a lányok harcoljanak a frontokon.
  És pár gyerek-hős, akik nem engedték, hogy a nácik birtokba vegyék a hegyet, Vysokosnaya-t és a Nagy-nyerget. Amikor Vysokosnaya sorsa eldőlt.
  Így az Orosz Szovjet Birodalom összeomlott.
  Angelina egy gyilkos hordót is elindított, és gépfegyverekkel ledöntötte a császári palota külső falát.
  Most már a lányok rohangálnak a szobákban. A háború döntő fordulópontja hamarosan bekövetkezik.
  Victoria lelkesen mondja:
  - Hiszem, vár rám a szerencse!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Veronica halálos tüzet vezet. Ellenfelek hímzése, tweetek:
  - Határozottan szerencsés vagyok!
  És ismét egy mezítláb indított gránát repül.
  És akkor ott van Juliana, mint egy pár lekötött bomba, amelyet a mezítlábból lőttek ki. És pusztítsd el az ellenfeleket.
  Aztán nevetésben tört ki:
  - Üstököslány vagyok.
  És ismét kidobja a halál tüzes nyelveit.
  És akkor Anna, ez a terminátorlány már rohan is. Hogy mindenkit elvett és elkenődött. Egyszerűen nagyszerű.
  Egy harcos, aki a csata igazi demiurgosa.
  És kinyögi magában:
  - Legénységünk, ott a legnagyobb bátorság!
  És ekkor megjelent Angelina. Olyan hűvös és pörgős. Őrült energiájával mindenkit megfertőz. Gyakorlatilag minden ellenséget képes legyőzni.
  És a harcos feltárja gyöngyházfogát. És nagyobbak egy lónál. Itt van a lány.
  Angelina felkacag, és felüvöltött:
  - Fekete kaviáros padlizsánhoz!
  A lányok pedig kórusban kiabáltak szívből:
  - Virágozni fognak az almafák a Marson!
  1947 júliusában kiújultak a harcok a szovjet-német fronton. A németek előrenyomultak a Don mentén. Ugyanakkor még mindig megpróbálták bevenni Voronyezst.
  A négy lány bátran küzdött és hősiességet tanúsított.
  Egyenesen lőttek.
  Natasha itt puszta lábbal gránátot dobott, szétszórva a nácikat. És felmordult:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek!
  Gyönyörű, nagyon kanyargós lánynégyes. Levették a melltartójukat és kitették a melleiket. A mellbimbók pedig olyan epresek, étvágygerjesztőek.
  Nagyon jól irányzott tüzet vezet és Zoya. Lekaszálja a nácikat, és nyikorog örömében:
  - Én vagyok a világbajnok!
  És dobj egy gránátot, mint egy mezítláb. A nácik különböző irányokba szóródnak szét, mint a meteorithullámok.
  Igen, Zoya szeret ölni!
  És akkor Augustine lángokban áll. Nagyon pontosan lő is. Kinyírja a Fritzeket.
  És megint egy gránát repül a mezítlábáról. Darabokra törik a nácik.
  Svetlana is a Fritzre szegezi. És énekli:
  - Dögös lány vagyok! Mindenkit rongyba zúzok!
  A csupasz lábujjai pedig pusztulást sodornak.
  Lányok persze még nagyon is! Gyönyörű, virágzó, merész.
  A németek pedig lelassítják az előrenyomulást. Bár a tüzérség aktívan dolgozik. Ami nagyszerű! Csak egy nagymester legrepülőtornyai.
  Natasha tüzel... És a szeme előtt kínzási jelenet villan fel.
  A németek elkaptak egy komszomol lányt. Vetkőzzön meztelenre. És beletették egy üstbe vízbe. Tüzet gyújtottak alatta. Élve főzni kezdett. A lány felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól. A nácik hagyták, hogy kiugorjon az üstből.
  Azután lehűtötték a vizet, megint dobták és melegíteni kezdték. Így hát többször megfőzték a lányt.
  Itt vannak a szörnyek... Aztán felakasztották a lányt a fogasra, és megégették egy izzó rúddal. Halálra kínzott szépségek.
  Nos, hogyan ne álljon bosszút.
  Natasha mezítláb gránátot dob, szétszórja a Fritzt, és vigyorogva elmosolyodik.
  Ez olyan nagy szépség.
  A lány azt mondja:
  -Jó lesz!
  Zoya is fordult. Megölték a fasisztákat. Levágta a nácikat és zsoldosaikat.
  Aztán mezítláb ismét gránátot dobott, és csicseregte:
  - Pompás négyes és a kapus!
  Aztán a csata nyomással és képekkel folytatódott.
  Vöröshajú Ágoston mezítláb gránátot indított. Szétszórták a nácikat, sok embert átitattak gránáttal. És mindezek Fritzek.
  Aztán felüvöltött:
  - Én vagyok a Szülőföld megtestesítője!
  És a lány megerőszakoltnak mutatkozott be. Milyen szép és menő! És magáért veri a nácikat. A lány egyszerűen superman. A legmenőbb az összes közül, és folyamatosan töltve a győzelemért.
  Svetlana is bájos lány. Jól irányzott kanyart adott, és lekaszálta a nácikat. És akkor hogyan dobja a gránátot csupasz lábujjával. Hogyan lehet összetörni a Fritz-et.
  És egy ilyen szőke elintézi. Mindegyiket egy lövéssel lekaszálni. És fogát kinyitva csicsereg:
  - Lesz örök világosság és hajnal!
  Lányok itt és egy ilyen átjáró. Figyelemre méltó harcosok - műrepülés.
  Natasha füttyentett. Mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - Remek lány vagyok!
  Bár ez szerénytelen kijelentés, részben igaz. Aranyosak ezek a harcosok.
  És nagyon szép is. Csillogó szemekkel és gyöngyházfogakkal.
  És dicsőségesen harcolnak, mezítláb dobálják szét az összetörő tárgyakat.
  De a nácik legyőzése rendkívül nehéz. Mintha falba vernék.
  Zoya elvette, és lőtt egy sort a nácikra. És lekaszálta őket, mintha egy óriási ló pata lett volna, és kiütötte a füvet.
  Ekkor a lány mezítláb gránátot dobott, és kotyogott:
  - Olyan milliók álma vagyok!
  És megmutatta a nyelvét. Ez egy lány - egy igazi terminátor. Mindenkit előléptetnek és darabokra tépnek. És kétségtelenül nagy sebességgel fűrészel.
  Zoya fogta és énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll!
  Augustine mezítláb is gránátot dobott. Megdobta a fasisztákat, és dühösen kijelentette:
  - És a por, mint a szőnyegekről, kiütjük az útból!
  Svetlana, lövöldözős, hozzátette:
  - Ne cserélj lábat! Ragyog az arcunk! Fényes csizma!
  Harcosok, ahogy teljes ruhában látjuk. A lányoknak pedig nem kell cipő. Képesek mindenkit porba vagy porba törölni, ilyen szürke színű.
  Natasha a nácikra lőve gondolta. Valóban, miért lehetetlen csalás nélkül sikert elérni? Itt például Sztálin átvette és csalással ragadta magához a hatalmat. Zinovjevnek és Kamenyevnek aranyhegyeket ígért, de ő maga lőtte le őket.
  Logikus így tenni? Pontosabban, ez csak logikus - nem lehet megtéveszteni, nem tud élni!
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és kotyogott:
  - Nagy sztár vagyok!
  Zoya is lőtt. Megkaptam és csipogta:
  - És én is remekül vagyok!
  És repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát. És hogyan kapják meg a fasiszták. A legnagyobb mandulák által.
  És Augustine lő. És nagyon jól üt. És legyőzte a Fritzeket, mintha egy kalapács ütése lenne.
  És a mezítláb is nagyon híresen dob gránátot.
  Augustine felsikkantott:
  - Ne ébredj fel híresen, amíg csend van!
  És ismét egy jól irányzott fordulatot adott.
  Szvetlana ismét dörömbölt. Megölték a fasisztákat. És motyogta:
  - Szuper lány vagyok!
  És csillogj szemekkel és nyikorogj hanggal!
  Igen, ezek olyan lányok, akikkel egy ujjat sem szabad a szádba tenni - megharapnak!
  Natasha lövöldözve azt mondta:
  - Beszélni kezdtek, mindent a hosszú életről.
  Zoya mezítláb gránátot dobva hozzátette:
  - Úgy döntöttünk, várunk egy kicsit, amíg vért szívunk...
  Augustine gránátot dobott, és ciripelt:
  - Finom a harmadikra!
  Szvetlana csupasz lábujjával elindította a halál ajándékát, és felsikoltott:
  - Ó, menő vagyok!
  Júliusban a németek majdnem elfoglalták Voronyezst és megálltak. Átmeneti nyugalom volt.
  . 10. FEJEZET
  De a Vörös Hadsereg ellentámadást próbál tenni.
  Oleg Ribacsenko, aki még mindig úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli fiú, és egy lány, aki szintén egyidős Margaritával, megelőzi az orosz szovjet csapatokat.
  Lelövik magukat. A vállak mögött gránátos zsákok.
  Oleg rálőtt a németekre. Egy csomót kaszált.
  Mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Terminátor vagyok, térden állva.
  Margarita mezítláb is gránátot dobott, és hozzátette:
  - Oroszország ellenségei Lesöpöröm a föld színéről!
  A fiú és a lány mind magukhoz rohannak, és feldarabolják az ellenfeleket. Csillogóak és a legmenőbbek a világon.
  Oleg, az örök fiú rálő a németekre, és azt énekli:
  - Elsöpörlek, mint a pitypangot! Terminátorok vagyunk nem fiúk!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Margarita is körmöl, és azt mondja:
  - Menő bajnokok vagyunk! Oroszország mögöttünk áll!
  A fiú és a lány mind elmennek és mennek előre. Annyi izgalom és tűz van bennük. A németek pedig szó szerint festenek a patájuk alatt.
  Pontosabban csupasz, gyerekláb.
  Oleg minden golyóval lelövi és megöli az ellenséget.
  Igen, a fiút, úgy tűnik, nem olyan könnyű megállítani. Ő egy igazi és igazi terminátor.
  Margarita ismét mezítláb dob egy gránátot, és nyikorog:
  - Nagyszerű vagyok! Nemzetközi bajnok leszek!
  És elnevette magát...
  Közben a lányok veszekednek. Több női szakosztály is létezik.
  Itt jön az egész zászlóalj. Mezítlábas lányok fürdőruhában. Olyan szűkös bikini stílusú fürdőruha. És felvillannak a szépségek meztelen, kerek sarkai. Csodálatos harcosok.
  És a németekre is lőnek. De a harcosok kézi harcba lépnek a németekkel. Hogyan csépelnek.
  És hogy szúrják magukat szuronyokkal! Itt vannak a lányok!
  Szuper.
  A lányok csupasz lábukkal verik a németeket, és húsevően vigyorognak. Itt vannak a harcosok. A legerősebb felállású lányok. Így csépelik magukat a császár katonái.
  És megverték magukat. És jönnek...
  Vannak ilyen szuperosztályú harcosok. És mind mezítláb és szinte meztelenül. És magukhoz ugranak. És csupasz sarkúval verték magukat. Itt vannak a lányok - minden lány lány.
  Victoria előre harcol. Még mindig úgy néz ki, mint egy lány, és nagyon vékony. Leszúrja magát a németekre, és ezt énekli:
  - Isten óvja a királyt! És tépje le az összes söpredéket!
  Igen, a lányok itt elsőrangúak.
  És a szépség, Veronica látható. A szőke is vereked.
  A csodálatos Yulfi pedig egy lány, aki férje eltemetése után lett tábornok. Yulfi jól néz ki. Nagyon szereti a férfiakat, és minden előítélet nélkül felveszi velük a kapcsolatot.
  Valójában a szex meghosszabbítja az életet, és nagyon előnyös a nők számára. Megfiatalítja őket.
  Anna is harcol, és vörös, dús hajával.
  És az elragadó Angelina is - a harcos egyszerűen szuper.
  Vagyis az egész királyi, vagy inkább sztálinista gárda. A szépségek teljes készlete. Olyan gyönyörűek és szexiek.
  És szétverik a németeket. Porrá törjük őket. A csontokat ledaráljuk, a húst feldaraboljuk.
  A németek pedig menekülnek támadásuk elől. Vereséget szenvednek vereség után - igaz, helyi léptékben.
  És így általában, amíg náluk van a kezdeményezés.
  A németek a Don mentén délre nyomulnak.
  Gerda és Charlotte a legújabb, kétfős, piramis alakú tankban harcol.
  És nagyon jól harcolnak. A német gép nagynyomású pisztollyal van felszerelve. A kaliber csak 75 mm, de ez a lövedék nagy torkolati sebessége miatt elegendő. És ennek eredményeként hatalmas lőszerterhelés. A lányok a tankban lefeküdtek. A gép nagyon jól manőverezhető gázturbinás motorral.
  Gerda rálőtt a szovjet tankra, és ezt énekelte:
  - Olyan vad farkas vagyok, még soha nem jártam külföldön!
  És nevet, mezítláb ütögeti a joystickot.
  A vörös hajú Charlotte sem áll alábbvalónak.
  Szintén szuper lány.
  Lelövi magát, és csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombjait.
  Csodálatos harcos.
  A vörös hajú tüzelés közben megkérdezte Gerdát:
  - Mit gondol, betiltják végre a kereszténységet?
  A szőke terminátor határozottan azt mondta:
  - Szerintem lesz!
  És kitárta az arcát!
  A harcosok általában nagyszerűek a lövöldözésben. Itt Gerda csupasz lábujjjal verődött. És csiripelt:
  - Nekünk árjáknak ne higgyünk a pacifizmust hirdető zsidó Bibliában.
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Így van, nem illett! Mi vagyunk a legjobbak a világon!
  A vörös hajú ismét puszta lábujjával küldött egy halálos lövedéket. Összetört egy szovjet autó.
  A harcok rendkívül brutálisak. Ugyanakkor a szovjet lányok a legjobbak.
  Natasha itt kénytelen volt félbeszakítani. A fasiszták ismét mozgásban vannak. Pontosabban feketék és arabok. A nácik Afrikában és Ázsiában katonákat toboroznak, és szovjet állásokba dobják őket. Mindenki megpróbálja összetörni a számokat.
  Nataska ügyesen mezítláb dob egy gránátot, és azt mondja:
  - Sztálin nagysága évszázadokig megmarad!
  Zoya megadja a fordulatot. Az ellenfelekre is mezítláb veti. Kiüti a nácikat és azt mondja:
  - A félelmet a szép harcosok nem ismerik!
  A vörös hajú Augustine is lő. És nagyon találó. És miközben azt mondta:
  - Igen, a mi Hazánkban és a szív él!
  És gránátot is dob a mezítláb.
  Svetlana tüzelve azt mondja a szépségeknek:
  - Kiszámlázzuk az átkozott nácikat!
  És abból repül, csupasz lábujjakkal indított gránát. Általában a lányok itt a legmagasabb poshiba.
  Natasha, tüzel, csipogott:
  - Legyen ez a háború az utolsó!
  Zoya lelkesen hozzátette:
  - A Sátán nem fog uralkodni.
  Júliusban a németek előrenyomultak a Don mentén, és már közeledtek a kanyarhoz. Itt javában folytak a csaták. És nem fogja úgy alkalmazni az ütőerőt, ahogy kellene. Voronyezs a háború mellékpontja lett. Tényleg, mi miatt aggódsz?
  Megkezdődött az ágyúzás, és elkezdett elaludni a homokkal és a törmelékekkel. A rohamosztagosok repültek. Sokan voltak, és mind idegesítőek voltak, mint a legyek.
  A lány így fogalmazott:
  - A hüllők úgy másznak, mint a bosszantó legyek.
  És mezítláb dobott egy gránátot, és leütött vele egy német sugárhajtóművet.
  Ezt követően Zoya is így tett. Mezítláb gránátot is dobott, és leütötte a fasisztát.
  Tweetelt:
  - Egy mezítlábas álom vagyok, és egyszerűen egy nagyszerű szépség!
  És a harcos ismét fordulatot adott.
  A vörös hajú Augustine is gond nélkül belépett. Mezítláb gránáttal gázolt egy autót. Darabokra törte. Ami szétszóródott az egész területen és Voronyezs romjain.
  Aztán még nehezebb...
  Svetlana pedig elviszi, és csupasz lábujjával gránátot dob. És gond nélkül elpusztítja az összes ellenfelet. Így válik, mintha egy koporsóban lenne - néma és szükségtelen antimon nélkül.
  A németek túl sokat veszítettek a voronyezsi csatákban, és ismét szünetet tartottak.
  Játszott egy kicsit. Egyetlen német támadógépet láttam. És elvette, és mezítláb gránátot dobott rá. Az összetörő tárgy magas ívben repült. Közvetlenül a német autóban landolt, és darabokra vágta. Aztán a szőke terminátor így szólt:
  - Nem vagyok a bábod!
  Ezt követően a harcosok egyhangúlag hasra fordultak. Villogó csupasz sarkú.
  Július jön, harcok és ágyúzások. Az orosz csapatok állásait elhintették lövedékekkel. És erős fegyverekkel lőnek. A nácik előrenyomulnak a Don-kanyar környékén.
  Vannak ott harcosok és hősök. Fritzék a diszkókban is harcolnak. Különösen szép lányok: Gertrude és Éva. Lemezrepülővel repülnek, és szétzúzzák az oroszokat az égen.
  Natasha az égbe lőtt. Lelőtt egy német pilóta nélküli, rádióvezérlésű "Rama" -7 készüléket. És azt mondta:
  - Az emberek boldogok lesznek.
  Zoya puszta lábbal gránátot dobott a német támadórepülőgépre, amely húsevő piranha módjára kirepült, és csicseregve:
  - Örök boldogságot!
  Ágoston is puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és felszisszent:
  - A szovjet kormány...
  Szvetlana is dobott egy lángoló tárgyat, leütötte a fasisztát és felmordult:
  - Nagy az erő!
  De aztán a németek elmentek... És a lányok kicsit megnyugodtak.
  Natasha szomorú mosollyal megjegyezte:
  - Hát meddig tarthat ez a háború!
  Zoya lelkesen megjegyezte:
  - Az évek során megerősödtünk, de egyáltalán nem öregedtünk!
  A vörös hajú Ágoston kuncogott, és puszta ujjaival szétverte az idegesítő legyet:
  - Természetesen nem! Ne öregedj meg! Még mindig olyan melegem van, mint mindig!
  Svetlana kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború általában megfiatalítja a lányokat. A vezetők jönnek-mennek, de a lányok fiatalok maradnak!
  Natasha széles mosollyal válaszolt:
  - Megfiatalodtunk - Orosz istenek!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Igen, isteneink, szláv isteneink!
  A tüzes Ágoston így énekelte:
  - Apánk földjén élünk! Lada gyerekei csodálatos gyerekek! És évek szárnyas lovon, Oroszország a távoli évezredekben!
  Svetlana kuncogott, és így válaszolt:
  - Az égből megszólal a harang - zuhog az eső! Futok gyerekkoromba - a nyári eső követ!
  Natasha pedig lelkesen felvette:
  - Mögöttem!
  A harcosok pedig tapsoltak csupasz, cizellált lábukkal. Tényleg képesek ilyen csodákra. Életemben egyetlen lapot sem fordítottak fel.
  Itt a harcosok egész generációja nő fel. Már a Vörös Hadsereg soraiban harcolók, akik szinte a háború kezdete után születtek.
  Itt van például Andreika. Mezítlábas fiú rövidnadrágban. Összesen tizenhárom év, de hogyan küzd? Igen, valamilyen szempontból szerencsétlen fiú, aki nem ismerte a világot.
  Natasha intett Andreikának. Megsimogatta az úttörő szőke haját. Nézd, milyen lebarnult, mint a csokoládé. A lány édességet adott a fiúnak. Komoran motyogta:
  - Az édes rossz...
  De azért megette az ételt. Igen, amolyan fiú. Natasha fogta és kinyújtotta a kezét. Megcsiklandozta az úttörő megkeményedett, poros lábát. Válaszul csiklandozni kezdte Nataska csupasz talpát. Jó érzés, hogy megérint egy fiú keze.
  Natasha megjegyezte:
  - Andrey-t növeszted! Ha élsz még pár évet, megtanítalak.
  A fiú meglepődött
  -Mit?
  Natasha felkacagott.
  - Hogyan szeretkezni!
  Andrey megvetően felhorkant:
  - Én már láttam!
  Natasha megrázta a fejét.
  - Amit láttál, az állati párzás volt. És szépen és nagyon kellemesen foglak tanítani!
  1947. augusztus 1-jén a lányokat megtalálták a lövészárokban. Harcoltak a Fritzekkel. Sok idő telt el a Nagy Honvédő Háború kezdete óta. Itt az esemény.
  Natasa rálő a nácikra, és puszta, vésett lábával gránátot dob, mondván:
  - A kommunista ország nagyságáért!
  Aztán kifosztotta a fogát.
  Itt verekednek a lányok, hagyományosan szinte meztelenül. Csak piros, szűk bugyiba öltözve harcolnak, és őrjöngéssel megfertőzik a többi harcost.
  És lőnek. És nagyon jól lőnek. Mint a mesterlövészek és a legmagasabb űrszintű harcosok.
  Zoya is lő. Lekaszálja a nácikat, és csiripel:
  - Ó, szülőföldem és nagy családom!
  És mezítláb dob egy gránátot. Egy csodálatos lány általában.
  És a haja aranylevél színű.
  Zoyát egy időben megkínozták a nácik. Először egy kunyhóba vittek, és levetkőztek a rövidnadrágomra. Érezni kezdtek, kezükkel érzékeny helyekre másztak. Aztán megvertek gumitömlőkkel. Megvertek a mellkason, az oldalamon és a combon. Következett a legmegalázóbb - gumibottal erőszakolták meg. De az érzés olyan éles. Ugyanakkor a fájdalommal együtt Zoya orgazmust tapasztalt, és végzett. A nácik nevettek.
  Aztán megint megerőszakolták egy bottal a kézzel írt szépséget, majd maguk is nekiálltak... Huszonöt fiatal, éhes katona sétált át a lányon. Ne szűz legyen többé, hanem férfi legyen. Ez egyszerre öröm és fájdalom. Olyan intenzív érzések. Főleg, ha az ötödik pontban erőszakolják meg.
  De legalább nem verték meg. Látható, hogy a nácik különböző pontokon szerették. Nem akasztották fel. Egészen addig, amíg Zoe végül el nem menekült. Előtte egyébként mezítláb és szinte meztelenül hajtották ki a hidegbe. De Zoyának ekkorra már sikerült megszoknia a hideget. És csak a bugyijában futott el. És hogy ő a legmagasabb vörös műrepülő harcosa.
  Aurora is hősiesen küzd. Lekaszálja a nácikat és énekli:
  - Szülőföld, párt, Komszomol! Hitler erős veresége lesz.
  És azt is, hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  A lányokkal kapcsolatban minden hűvös és pimasz.
  És Svetlana is fog és verni fogja. És lekaszálni a Fritz-et. És csupasz lábujjakkal gránátot vet.
  És egyszerre ordít:
  - A kommunizmus harcának ügyéért!
  Natasha is lő, kiüti a nácikat és hisztizik:
  - A haza nevében, a szent!
  A csupasz lábujjakkal dobott gránát pedig szétszórja a nácikat. A lányok pedig egyre vidámabbak és vad örömmel énekelnek el mindent magukban.
  Zoya is Robin Hood pontosságával lő. Tüzet hoz magához és énekli:
  - Szeretem Oroszországot! Erőteljes ország! Miért nem semmisítették meg Hitlert? nem értem!
  És ő is csupasz lábujjakkal veszi, és gránátot dob. És kayuk a fasisztáknak.
  Aurora kibaszott a Fritzből. Mezítláb megdobott egy citromot, és nyikorgott:
  - De Pasaran! Éles ütés!
  Svetlana pedig a soron. Hogyan söpörjük le a nácikat. Hogyan áztassuk be őket és nyikorogjunk:
  - Dicsőség a Mindenható Rúdnak!
  És gránátot is dob majd mezítláb.
  És Natasha is be fog fordulni. Vágja le a fasisztákat. És mezítláb gránátot dob, nyikorogva:
  - Igen, legyen szent a neved!
  És újra vigyorog. Csillogó gyöngy fogak.
  És akkor Zoya megadja magát. Őszintén szólva fedezni fogja a fasisztákat. És nyikorogni fog, mezítláb gránátot dobva:
  - Harcos, halált hoz mindenkinek!
  És ismét halálos robbanás lesz belőle!
  És itt van Aurora, mint egy lupanet. És megölni. És csupasz lábujjakkal a halál ajándékát küldi.
  Aztán csipog:
  - Dicsőség a vitéz orosz katonáknak! Váll mesterek!
  És Szvetlana is megüti a nácikat. Hogyan nyírja le őket, mint a sarlót, és ugrál:
  Harcos vagyok, akit nem felejtenek el...
  És megint mezítláb, mintha Oroszország ellenségeire rohanna. És mint egy gránát engedje repülni.
  A lány persze sok mindenre emlékszik. Például, hogy a negyvenegyedik évben a Fritzek két mezítlábas lányt kényszerítettek arra, hogy gödröt ásjanak a hidegben. És a lányok még nem olyan kemények. És persze a lábuk először pirosra, majd kékre vált a hidegtől. És fájt.
  A szörnyfasiszták pedig, hogy bemelegítsenek, ütőkkel kezdtek el verni a sarkukat. A lányok elvesztették az eszméletüket. Utána még pár kád jeges vizet öntöttek rájuk. Majdnem fáradt.
  Szerencsére a szerencsétlenül járt lányokat egy gyógyító felkapta. Kijöttek tőlük. És még a végtagokat sem kellett amputálni. A lányok felnőttek és partizánok lettek. Bosszút álltak a nácikon.
  Az úttörő fiú Alekszandr Grigorjevics kevésbé volt szerencsés. Nácik, miután elkapták, levetkőztek. És egy állványon lógott a hidegben. És az úttörő mezítláb egy tömbbe préselődött, és egy centner súlyú kő ült le. A fiú zihálva elnyúlt a hidegben. És fasisztái is felmelegítették, fáklyát vittek a megmerevedett testre. Ezek a nácik szörnyei.
  A fiú három napig és három éjszakán át lógott, a negyedik napon pedig nem bírta elviselni a kínzást, és meghalt.
  A betolakodók kegyetlenül viselkedtek...
  A komszomol tag, Sveta is levetkőzött. Felszolgáltál egy nagy üvegedényt. Megtöltjük vízzel és fagynak kitéve. És hogy minden lakó lássa, hogyan fagy meg a komszomol tag a jeges, jeges vízben. Micsoda horror.
  Svetlana rálő a nácikra, és azt suttogja:
  - A fasizmus nem múlik el! Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha is lő. Nagyon pontosan mezítláb dob egy gránátot, és azt kiáltja:
  - Ne hazudjunk Hitlernek!
  Zoya ünnepélyes hangon megerősíti:
  - Soha nem fogunk lefeküdni!
  És tüzet is nyit.
  És a mezítláb gránátot dob.
  Aurora tüzel. Megküzdeni a nácikkal, és sikoltozni.
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Svetlana pedig nagyon pontosan lő. És kiabál:
  - A földi élet nevében!
  És ismét mezítláb nagyon pontosan dob egy gránátot.
  És a Fritzek kifulladtak.
  A lányok visszaverték a náci támadást, és eljött a következő nap: 1947. augusztus 2. A szépségek ismét visszaverték a támadást. Kicsit lövöldöztünk, aztán tréfálkodik a férfiakkal.
  Nataskának eszébe jutott, hogyan bolyongott egy kicsit a negyvenkettedik évben a háború útjain az ellenséges vonalak mögött.
  Volt egy mezítlábas lány egyszerű pamutruhában. A séta könnyű és kellemes volt. Nyáron Natasha fehér, enyhén aranyszínű hajába koszorút fonnak. A csupasz talp nagyon kellemesen szúrja a kavicsokat. A lány lába nagyon megkeményedett, és egyáltalán nem fáj. És még a palackdarabok sem félnek a tyúkszemtől.
  Nataska magához ment, cserkész lévén. Nagyon szép lány, és ezt fel lehet használni az ország javára.
  Valakit elcsábítani, kicsavarni. A negyvenkettedik azonban nehéz Oroszország számára. A Moszkva, Leningrád közelében, délen elért kezdeti sikerek után a Vörös Hadsereg ismét veszíteni kezdett.
  A szovjet csapatok Harkov közelében legyőzték és eltalálták a kazánt. És a nácik már Voronyezsbe mennek. Ez persze nem emeli a hangulatot. A lány, főleg reggel, letépte a szórólapot.
  A németek éppen most jelentették be Szevasztopol bevehetetlen erődjének elfoglalását. Valamivel korábban pedig beszámoltak az afrikai bukásról, a megingathatatlan Tolbuk fellegvárról is.
  Jön egy lány mezítláb, megkeményedett talpát tapossa a sziklás úton, és gondolkodik.
  Mi lehet a következő? Nyernek a fasiszták? Hiszen erejük kivételesen nagy. Igen, a hangulat el van rontva. A lány csicseregte:
  - Sztálin a szívemben él,
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  A lány hirtelen meglátott egy fiút. Tíz év körüli szép hajú, csinos gyerek. Természetesen karcsú, de fürge, rövidnadrágban, és leégéstől csupasz felsőtestű csokoládéval.
  A fiú odaszaladt Natasához. Fütyült és felkiáltott:
  - A fasiszták hazudnak! Ne aggódj, akkor is nyerünk!
  A lány határozottan válaszolt:
  - Hát persze, hogy nyerünk! Nem is lehet másként!
  A fiú bólintott, és így szólt:
  - Natasa, tudod, a parancsnok figyelmeztet, hogy ne menj Novoselovo faluba. Ott a Fritz csapást állított fel.
  A lány egyetértően bólintott.
  - Kösz a figyelmeztetést. De ki fogja kézbesíteni a cetlit?
  A fiú azt javasolta:
  - Engedd meg. Minden felnőttet ellenőriznek, még a nőket is. De egy gyerek átcsúszhat rajta.
  Natasha kivett egy cetlit a bugyijából, és átnyújtotta a fiúnak, de közben megkérdezte:
  - És ha elkapnak?
  A fiú egyenesen a szemébe nézett, és így válaszolt:
  - Én, mint Malchish-Kibalchish, elviselem a kínzásokat, és emelt fővel halok meg.
  Natasha elmosolyodott. És akkor elsüllyedt. Eszembe jutott, hogyan fogtak el a nácik két körülbelül tizenkét éves úttörőt. Letépték a fiúk ruháit, dróttal megkötözték a kezüket, és meztelenül és mezítláb terelték őket a csípős hidegbe. Aztán áthajtották őket a havon, és ismét behajtották őket a kunyhóba. Addig vezettek, amíg kísérőik halálra fagytak. Az úttörők nem érezték jól magukat, de kibírták. A fiúk elég erősek.
  Aztán látva, hogy a fagy nem vitte el az úttörőket, a nácik elkezdték tűzzel égetni a gyerekeket. És ez sikerült nekik. Amikor a hóhér egy izzó vasalóval a fiú csupasz mellkasára kente, a fiú felkiáltott:
  Éljen Sztálin!
  Ezután széles, a hőtől vörös fémcsíkokat tettek a fiú csupasz, megkeményedett talpára. A hóhérnő nagy élvezettel szívta be az orrlyukain keresztül a sült hús illatát. Az úttörő ismét felkiáltott:
  - Hajtsatok vörös zászlókat a Reichstag felett!
  És megmutatta a nyelvét. Aztán a nácik vörösen izzó fogóval kitépték a herezacskót. Az úttörő fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Igen, a fasiszták új rendet hoztak létre.
  Durván és kegyetlenül viselkedtek. És a kínzás állandó volt.
  Natasha ismét gránátot dob mezítláb. Szétszórja a Fritzeket és csipog:
  - Legyen mennyország a földön! A kommunizmus paradicsoma, amelyben a szovjetek országa virágzik!
  Zoya is gránátot indít csupasz lábujjával, és csipog:
  - És dicsőség jön a földre!
  Ezt követően a lány nagyon jól irányzott fordulatot ad. Kiüti az ellenfeleket. És újra kifejti a fogát.
  És akkor Augustine tüzet. Kiüti a nácikat és nyikorog:
  - A hazáért! Sztálinért!
  És ismét gránátot dobott mezítláb, szétszórta a nácikat. Erősen megverte a harcosokat.
  Ne hagyd cserben az ellenséget.
  Szvetlana mezítláb is gránátot dob. Színezi a nácikat és nyikorog:
  - Dicsőség orosz lányainknak!
  És hogyan nevetnek a harcosok. Hiszen ők akkora szépségek, hogy tulajdonképpen versenyre is pályázhatnak: Mrs. Universe. A mellük olyan telt és feszes egyszerre. Szóval szeretnek férfiakkal szexelni. Nagyon izgatja őket.
  Főleg, ha a testek tapogatóznak, és még mindig csípik a mellbimbókat.
  Natasha eszébe jutott, hogyan keresték meg egyszer a rendőrök. Ez tényleg osztály. Amikor egy szőrös mancsú férfi az ujjaival egyenesen a méhedbe mászik. Milyen vadul izgalmas és kellemes.
  Aztán Natasha megölte mindet. Mit lehet még csinálni a rendőrséggel? De aki megérezte, az is megerőszakolt, egy padra kötözve. Olyan menő megerőszakolni a férfiakat.
  Ezt követően Natasa vörösen izzó vasalóval ötágú csillagot égetett a fasiszta bűntárs homlokán. Így kell bánni a nácikkal
  A lányok elterelték a figyelmüket, és elkezdték pusztítani a nácikat.
  Cséplik a préselő Fritzet. És verj le egy ilyen eszeveszett és pokoli támadást.
  Natasha együtt énekelt, elvágva a nácikat;
  - Lányok nagy szükségben! Hol vagy a tulajdonos hol!
  Igen, a Vörös Hadseregnek több mint két éve nincs a nácikkal egyenértékű tankja, és nem is lett jobb. Ellenkezőleg, a nácik szorongatják a Vörös Hadsereget.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Szülőföldünk legyen űrutakon!
  És mezítláb indít egy citromot. Ilyen az agárlány.
  Augustine lőtt az ellenségre, sziszegett;
  - Sztálin, Sztálin, Sztálin! Sztálint akarjuk!
  És gránátot fog dobni mezítláb.
  Svetlana, lövöldözős, folytatja:
  - Hogy meg ne törhessenek minket, kelj fel a mester a Földről!
  És ismét repül a lány mezítláb által dobott gránát.
  Natasha lekaszált néhány sort, és kiadta:
  - És törd meg Adolfot!
  A lányok még mindig nem adták fel a lehetőséget, hogy legyőzzék a nácikat. 1947. augusztus 3-án már javában folytak a csaták.
  Ugyanakkor a nácik megpróbálták elvágni bázisaikról azokat a szovjet csapatokat, akiknek nem volt idejük visszavonulni a Donon túlra. Amiben többek között némileg még sikerült is.
  Gerda és tank legénysége, mint mindig, most is a támadás élére áll.
  Lányok bugyiban és mezítláb. Lelövik magukat és harcolnak.
  Négy harcosnak két autó jut. Kompakt és nagyon kényelmes, piramis alakú.
  Gerda csupasz lábujjait használva megnyomja a joystickot és lő. És elég jól eltalál. Egy szovjet tank tornyának leszakítása.
  Aztán azt mondja:
  - Hószínű hajú terminátor vagyok!
  És dühösen nevet... Megrándul, mint egy báb.
  Charlotte is lő. Nagyon találó ütések és üvöltések:
  - És a nagy Birodalom, azt mondták nekünk, hogy nem sodródás!
  És mezítláb, hogyan kell tolni.
  Elérkezett augusztus 4-e, ezúttal a nyár legmelegebb napja. Német tankok harcolnak a Don kanyarulatában. Szuhumiban is dúlnak a harcok. Tele vérrel és pusztítással. És az őrülteket nem lehet visszafordítani.
  Charlotte és Gerda meztelenül egy tankban. Csak vékony bugyi maradt rajtuk.
  A lányok pedig tüzelnek, áttörik a hozzájuk törni próbáló harmincnégy tankot, amelyek veszett kutyákként rohannak. És nagyon még ezek a kutyák, mondjuk olyan menők. És mindenkit összetörnek és feldarabolnak.
  Egyszerűen nem lehet közel kerülni hozzájuk.
  A harcosok pedig hevesek.
  . 11. FEJEZET
  1955. augusztus. Gyönyörű lányok harcolnak a nácikkal. A németek szorongatják Voronyezst. A nácik megpróbálják lenyomni az oroszokat.
  Natashka lő, levágja a sorokat. És mezítláb gránátot dob, szétszórva az ellenséget:
  - Minden szuper lesz!
  Zoya harapós fordulatot is ad a nácikon. Lekaszálta a Fritz-et. És mezítláb citromot dobált.
  A lány felkiáltott:
  - Ez hiper!
  Itt is elvette Augustine-t, és megkorbácsolta a nácikat. És halálos erőt is dobott mezítláb.
  A lány csicseregte:
  Törjük szét Hitlert!
  Aztán Szvetlana fogott, és csupasz lábujjával eldobott egy halálos gránátot. A lányok elvitték és lerombolták a nácikat, és csicseregtek:
  - Nagyszerű!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  Szuper harcosok vagyunk!
  És ismét gránátot dobott mezítláb. Ez nagyon szép.
  Zoya nagyszerű munkát végzett itt. Aztán egy mezítláb, egy nagyon szép lány megdobta, és legyőzte a nácikat:
  - Nagyon menők leszünk!
  Aztán a tüzes Ágoston lány elvette, és nagyon szépen csupasz lábujjakkal dobott, minden irányba szétszórta a nácikat:
  Mindannyian szuperlányok vagyunk!
  Aztán Szvetlana egy nagyon szép lány, és olyan szőke, mezítláb villogó gránát. És a lány fogta és kigördítette a Fritz-et, egy nagyon szép lány.
  Lány bugyiban. És ő üvöltött:
  - A lányok mások! És nagyon piros!
  A lányok általában nagyon menők, és mindig mezítláb.
  Szvetlana például mezítláb futott a háború alatt. És a negyvenegyedik évben átköltözött az erdőn. Nem ez az első alkalom neki. Gyerek-munkatelepen dolgozott mezítláb, könnyű börtönruhában a fagyokig. Később a lány még mezítláb is futott a hóban. Tehát Augustine a telepen volt. Ott a lányok szinte meztelenül dolgozhattak a zord szibériai fagyban.
  És ez nem ijesztette meg őket. És milyen jó a lányoknak mezítláb szaladgálni a hóban a hóbuckák között. És azt a csupasz sarkakat megmarta a fagy. Nem olyan ijesztő. A csupasz talpakat tyúkszem borítja, a lányoknak nem esett baja a jégkéregtől.
  Nagyon menők. Mezítlábas lányok szaladgáltak és baltákkal dolgoztak.
  A lányok nagyon jó munkát végeztek.
  A lányok nagyon őrültek voltak. Ismét csupasz lábujjakkal dobálnak gránátokat.
  És összetörték a nácik. Nagyon klassz harcosok, azt kell mondanom.
  A lányok mezítláb dobják az ellenséget.
  Natasha nagyon pontosan lő a nácikra.
  És összetört még Fritzet.
  A lány nagyon csinos... És nagyon mezítlábas és gyönyörű Natasha, nagyon agresszív.
  De egy lánynak el kell pusztítania azt, ami érdekes.
  Itt Oleg Rybachenko és Margaret Magnitnaya harcolni kezdett.
  A fiú és a lány legyűrték a németeket.
  Oleg Rybachenko úgy nézett ki, mint egy tizenegy éves fiú. És leverte a nácikat. Vagy azok, akik fasisztának néznek.
  A fiú mezítláb a Fritzre vetette. Összetört és nyert.
  És fordulatot adott.
  És Margarita nagyon erősen megverte, hogy kissé hunyorogva Fritz.
  És legyűrte a németeket. A lány pedig nagyon szépen küzdött.
  És nagyon szépen dobta a meztelen lábát. És legyűrte az ellenséget.
  Margarita nagyon súlyosan megölte a németeket.
  A nácik nagyon élénken haladtak előre.
  Margarita, nagyon összetöri az ellenfelet.
  A lány mezítláb így nagyon szépen eltörte a nácik gerincét.
  A lányok nagyon agresszívak.
  A zászlóalj pedig a srácok után megy. Lányok bugyiban, és nagyon szépek. Támadja meg a németeket, és nagyon buzgón.
  Rubin mellbimbós meztelen melleik remegnek. A lányok pedig rendkívüli nyomással küzdenek. Összetörik a németeket. És a náci csapatok megadják magukat.
  És most a németek kezdenek hátrálni.
  Veronika csupasz lábujjával gránátot dob. Összezúzta a katonákat, és nyikorgott:
  - Szerelem az élet!
  Victoria jól irányzott kanyart. Levágta az ellenfeleket. És mezítláb gránátot dobott.
  És akkor csiripelt:
  - Megdicsőült a Szülőföldünk!
  Itt Juliana egy nagyon szép lány, és a tábornok felesége, amint fog és kilő egy gránátot, és kotyog:
  - Genius Express!
  Aztán a vörös hajú Anna. A lány olyan menő és rendkívüli. A Fritzeket összegyűrtem, beáztattam. És mezítláb repült fel egy gránát. És szétszórt ellenfelek.
  Aztán csipogott:
  - Joszif Sztálin cár Szent Oroszországa!
  A lány pedig kacsint a zafírszemeivel. És feltárta az agyarait.
  És akkor az olimpia: egy hőslány mezítláb egy egész rakás gránátot lő ki.
  És elterjedt a folyami vér minden irányába a nácikkal.
  Hiszen egy zászlóalj mezítláb, rövidnadrágban áll a támadás élére, és kiüti a németeket.
  A lányok nagyon pontosan lőnek, de nem szenvednek veszteséget. Ha egy lány meztelen, és csak bugyit visel, gyakorlatilag sebezhetetlen. És rendkívül nehéz megfogni.
  Tehát a németek nem ütnek le lányokra, sem lövedékkel, sem golyóval, sem töredékkel. És akkor mi van? Harc az harc!
  Veronica lelövi magát. Megüti az ellenséget, mezítláb gránátot dob, és csipog:
  - Nagyon klassz játék lesz!
  Victoria pedig egy harcos-parancsnok. Ahogy megrázza a csupasz mellkasát, és skarlátvörös mellbimbóival villámlást sugároz. És akkor a mezítláb gránátot dob.
  Megtöri az ellenfelek sorát.
  A lány a tüdejéből kiált:
  - Szuperlány vagyok!
  És kifejti a fogát.
  Aztán Julian. Szintén ritka szépségű lány. Hogyan verjük meg a nácikat. Pontosabban nem a nácik, hanem a németek, akik azonban háborúban állnak Oroszországgal vagy a Szovjetunióval.
  A trónon pedig a cár és az elnök, aki a szovjet birodalom császára lett. És nagyszerű egyetérteni. És eljön az idő, amikor a Szovjetunió megsokszorozza a szovjet köztársaságok számos címerét.
  Juliana mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Legyen Sztálin Szovjet-Oroszországban - fény!
  Kacsintott zafír szemeivel.
  És akkor Anna, a vörös hajú vadállat harcol. És rendkívül jól lő is.
  És a fogát tátva mondja:
  - Legyen királyi paradicsom a bolygón!
  Olympias pedig mezítláb indított egy citromot. Szétszórt ellenfelek és nyikorogtak:
  - Dicsőség a cárnak és a hazának!
  Hitler tankjai el tudták foglalni a Don kanyarulatát, és délnyugat felé fordultak, tovább haladva a folyó mentén. A nácik előretörése viszonylag sikeres volt.
  A front felépítése is nekik kedvezett, és nehéz volt a Vörös Hadsereg erősítését német bombák alá helyezni.
  Ráadásul a Harmadik Birodalom teljesen sebezhetetlen tárcsarepülői igen hatékony fegyvernek bizonyultak, és lamináris sugárral döngölték a szovjet autókat.
  Különösen hatásos volt a repülő csészealjak hatalmas sebessége miatt. Ami szinte minden szovjet repülőgépet utolérhetett.
  A gyönyörű lányok, Gertrude és Éva szovjet autókra vadásztak egy ilyen lemezen.
  Itt különösen két Yak-11 vadászgép támadott, és szó szerint lelapította őket.
  Ezek a lányok, nem állnak a pálya szélén.
  Gertrude csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és ciripelt:
  - A német istenek a leghatalmasabbak a világon!
  Eve is csupasz lábujjai segítségével irányította a joystickot, és fogát kitárva üvöltött:
  Az összes ellenséget a WC-ben áztatjuk!
  A lány még mindig egy dolog. Itt vettem például egy úttörőt. Letépte a fiú ruháit, és dróttal a nyárfához rögzítette. Aztán elkezdte cauterizálni az úttörő testét egy lángoló pókerrel. A gyomorral kezdődött, majd a mellkasra költözött. Nem hagyta figyelmen kívül a fiú kerek sarkát.
  Amikor kihűlt a póker, a lány újra felmelegítette, Gertrude pedig gallyakat hányt fel.
  Aztán átöltöztek, és az úttörőt megsütötte a párja. A szőke terminátor, Gertrude is megégette a fiú arcát. Röviden: egyetlen egész bőrcsík sem maradt az úttörőnél.
  Aztán fogtak, nagy tüzet gyújtottak, megborsozták a fiút, megsózták és enni kezdtek.
  A hús lédús, sovány.
  Éva, miközben felfalta a fiút, megjegyezte:
  - Az ilyen ételekkel nem fogsz plusz kalóriát nyerni.
  Gertrude az ujjait nyalogatva egyetértett:
  Igen, minőségi hús. A fiú vékony, szálkás, sovány. Ezt jó enni.
  A lányok szívesen megették úttörőjüket. Még két német közeledett. Csatlakozott a lakomához. Szó szerinti kannibalizmus. És olyan finom, fűszerekkel enni egy fiú.
  Az egyik német nő, Frida megjegyezte:
  - Valahogy megfőztünk egy terhes nőt. És akkor megették a babát az anyaméhben. Nagyon finom!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Kínzás és kannibalizmus, ez klassz!
  Egyszerűen minden előítélet nélkül levágnak valamit a fiúnak, és mindegyik leharapott egy-egy kis darabot.
  Ezt követően a harcosok bort is ittak - repülőszesztel keverve. Zamatos húst ettek.
  Aztán a harcosok táncoltak egy kicsit. Aztán jött még néhány szépség ugyanabban a bugyiban. Elkezdték enni a fiút. Több darabra vágták a kis szívét. És ettek is.
  Aztán fogták, és mezítláb rohantak a parázson. Ugráltak, ugráltak. Aztán rohantak a legközelebbi részhez. Ott megtámadták a férfiakat, párosodtak velük, mint az állatok. És nagyszerű volt.
  A nőstények nagyon agresszívak.
  És most két lány üldözi a szovjet repülőgépeket. Döngölték a Tu-4-et, aminek következtében a hasában lévő bombák felrobbannak. És mindenki nem hagyja abba a nevetést. Csodálatos lányok.
  És ahogy csupasz ujjal nyomkodják a joystick gombjait. Olyan bájos szépségek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És a meztelen lányok önbizalmat adnak a győzelemben.
  A rossz lányok tényleg lelőnek szovjet repülőgépeket.
  Gertrude mosolyogva kérdezte Évától:
  - Szerinted a Biblia Isten szava?
  A lány nevetve válaszolt:
  - Nem!
  Gertrude nyilvánvaló meglepetéssel kérdezte:
  - És miért?
  Éva határozottan mondta:
  - Mert szilárd az ég! Mint egy tükör!
  És a lányok nevettek. Rendkívül viccesen nézett ki.
  Gertrude logikusan megjegyezte:
  De mégis, van Isten!
  Éva beleegyezett:
  - Ott van Adolf Hitler és a prófétája!
  És a harcosok ismét nevetésben törtek ki. Annyira szórakoztatóak és egyáltalán nem buták.
  És szeretnek verekedni. Ja, és megerőszakolják a férfiakat is. Ez a mottójuk....
  Gertrude, aki lelőtte a szovjet gépet, nyikorgott:
  - Szülőföldem! Mindenkit megölök érted!
  Éva fogvicsorogással megerősítette:
  - Én is!
  És csillog zafír szemekkel. Menők ezek a harcosok. És egyáltalán nem hülye.
  Vagy talán rossz... És nagyon kegyetlen. Itt megkínoztak egy harminc év körüli nőt és a tizenkét év körüli fiát - még csak nem is úttörőként.
  Mindkettőt fogasra akasztották. És mezítláb alatt tüzet gyújtottak. Sőt, hogy enyhítsd a hőséget, de a rokonod menjen a tűzre.
  Vagy a fiú sarka sül meg, aztán a lányok.
  A nő pedig lelkileg és testileg is megsérült. Anya mellét is felgyújtották.
  Igen, súlyosan megkínozták őket. A lányok szeretik a tüzet.
  Például a fiúk szeretnek kínozni. Még a teljesen ártatlanokat is.
  Csak gyújtsd fel őket...
  Vagy savba mártva... A kínzás másik módja. Korbácsolja meg az úttörőt egy vörösen izzó dróttal, majd kenje be trágyával. Ez egyszerre fájdalmas és megalázó.
  Az úttörőket korbittal és mésszel is megszórták. Hát ezek az ördög-terminátor lányok.
  Éva elütött három szovjet autót, és megjegyezte:
  - Itt kínozzuk az embereket... És ez klassz!
  Gertrude fogát tátva mondta:
  - Kifejezetten jó egy fiút kínozni!
  Éva beleegyezett:
  - Nagyon szép! De jó egy lányt is megkínozni!
  A harcosok nagyon boldogok voltak itt.
  Gertrude leütött négy orosz gépet, és nyikorgott:
  - És nagyon jó lesz nekünk!
  És megmutatta a nyelvét.
  A lányok általában olyan szép megjelenésűek és belül dühösek. A szépségek egyik kínzása az volt. Itt például egy úttörőt a lábánál fogva akasztasz a mennyezetre, és láncot rögzítesz a kezére. És kapsz elektromost. Az úttörőnek egy prés segítségével kell felemelnie. Hogy az izmok ne törjenek el.
  Aztán nincs elég erő, és újra üt az árammal.
  A lányok is szerették, amikor a fiúk forgatják a kereket. Kicsit lelassították a mozgást, ezért ütik őket az áramlat. Nagyon lenyűgöző.
  Éva megkérdezte magát:
  - Létezik az ördög?
  Gertrude vigyorogva válaszolt:
  - Mindenesetre - az ördög - mi vagyunk!
  És mindketten loptak, ahogy akartak. És az arcok megmutatkoznak.
  A lányoknak német támadórepülőgépek repüléseit kellett visszaverniük. A szőke harcos mezítláb gránátot dobott. És lelőttek egy német XE-377-est. Aztán csipogott:
  - Pontosságom van - kérlelhetetlen!
  Zoya is nagyon pontosan mezítláb dobott egy gránátot, és nyikorgott:
  - Rod nevében! És dicsőség Oroszországnak!
  Aztán a lány lőtt.
  És akkor a vörös hajú Augustine is szögelt. Rendkívül okos lány. És csupasz lábujjával elindított egy citromot. Leütött egy német támadó repülőgépet.
  Ütés után összetört a levegőben. És lángoló törmelék hullani kezdett a földre.
  Svetlana is elsütötte a páncélosát. Ledöntötte a Harmadik Birodalom egy gyors, sugárhajtású támadógépét. És csiripelt:
  - A Nagy Orosz Föld dicsőségére!
  Ezt követően a lány mezítláb ismét gyilkos gránátot dobott. És nagyon pontos.
  Natasha szintén nem kisasszony. Megrázta csupasz melleit, megvillantotta skarlátvörös mellbimbóit és nyikorgott:
  - Az ország nagysága! Mi angyalok vagyunk!
  És a szépség megmutatta hosszú nyelvét. És olyan mobil!
  Zoya is agresszívan vigyorgott, és felszisszent:
  - Az ellenség nem múlik el! Oroszország le fogja rombolni...
  A vésett lábak csupasz ujjai nagyon pontosan dobnak egy halálos és halálos gránátot.
  És ekkor a dühöngő, tüzes Ágoston halálajándékokat kezdett dobálni. Egy lány nagy szívvel és hosszú lábakkal.
  A csupasz sarok által dobott gránát repül. És a támadó repülőgépből csak tüzes permet.
  És akkor Szvetlana... Csakúgy, mint egy mezítláb, elindul, és összetöri a Fritzet.
  A gépből csak töredékek, égés maradtak.
  Gerda és Charlotte egy izzó tankban, teljesen meztelenül, rövidnadrágjukban verekedtek. A szovjet tankok ellentámadásba lendültek.
  Gerda rálőtt a szovjet autóra, és összetörte a páncélt. Elvette és énekelte:
  - Az ördög lánya vagyok!
  Charlotte áttörte a T-54 védelmét, és hozzátette:
  - Mindent le tudok győzni!
  A német nagynyomású ágyú nagyon hatékony fegyver. Nagyon nagy távolságból képes behatolni, és a szovjet 100 mm-rel felülmúlja a T-54-et. Ráadásul az orosz járművek semmilyen szögből sem hatolnak be a legújabb német AG-50 U-ba. Csak a szupernehéz IS-ek okozhatnak gondot a Fritznek. De a helyzet az, hogy az Isov rendkívül kicsi, és az alapgép a T-54. És nem lehet ellene vitatkozni.
  Gerda kecses lábujjaival megnyomja a joystick gombjait. Távolról üt egy orosz autót és nyikorog:
  - Király vagyok az a Superman!
  És a harcos hosszú, rózsaszín nyelvet mutat.
  Charlotte is tüzel. És nagyon találó. És lelövi magát, egy nagy párduc dühével.
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  És fütyül magában:
  - Nagy szuperosztályú harcos vagyok!
  Továbbá Gerda már tüzel. Hidegvérű szőke. Bár maga a nő temperamentumos. Például egy fenyőfára feszített keresztre egy komszomol tagot. Ő maga szöget vert a kezébe és a lábába. Felgyújtotta csupasz mellkasát, majd vörösen izzó fogóval eltörte a lábujjait.
  És most Gerda ordít:
  - Fehér farkasok vagyunk, és nem ismerünk irgalmat senki iránt!
  És megint nagyon pontosan lő a szépség. És megüti az ellenséget. Olyan csodálatos szőke. Hamarosan nem fogja megtenni. Az orosz autó ismét messziről áttört. Képes ütni. És a kétszáz milliméteres páncél nem fogja megállítani.
  Charlotte is lő és nyikorog:
  - Én vagyok a főkirály! Összetörlek benneteket!
  És csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombját. A vörös hajú ördög tegnap megkínozta az úttörőt. Csalánfürttel verte meg a fiút. Majd a hólyagokat megszórtam sóval. Aztán elővette az öngyújtót. Vörös lángok ragadozó nyaldosták a gyerek sarkát. Itt egy vörös hajú! Milyen undorító. Csak egy pokoli kis állat, mindenkit minden szánalom és gyengeség nélkül gyötör!
  A szovjet lányok azonban válaszolnak a náciknak.
  A harcosok tüzet vezetnek maguknak. Hidegvérűek és számítóak.
  Natasha csupasz lábujjával gránátot dobott. Zsoldosok szétszóródtak minden irányba.
  Natasha felszisszent:
  - Nálunk minden lehetetlen valóra válhat!
  Zoya is csupasz lábujjával beengedett egy citromot. Szétszórta a nácikat és nyikorgott:
  - Igen, az én szülőföldem a legszentebb!
  És a lány kacsintott.
  És akkor a tüzes Ágoston mezítláb engedett a náciknak. Különböző és nagyon távoli irányokba szórja szét őket. És csipog:
  - Én vagyok a halál tudása!
  És Svetlana csupasz sarkával gránátot küldött. A nácik minden irányba repülnek. A legkisebb üdvösség reménye nélkül pusztulnak el. És milyen kecsesek a lányok.
  Svetlana fordult, és énekelte:
  - Itt az új harcom! Veled megyek!
  Itt egy erős német tank mászik át a romokon. Ebben az esetben az AG-100. Egy ilyen szörnyet nem olyan könnyű áttörni. De az orosz lányok készen állnak egy ilyen csatára.
  És nagyon találóan vertek páncélökölből. A nácinak volt egy csomagtartója, ezért elvitték és összegyűrték. Általában csodálatos.
  Natasha agresszíven felmordult:
  - Mennyország legyen a földön!
  És ismét repül a mezítláb által dobott gránát. A megsemmisülésnek ez a halálos ajándéka.
  És akkor Zoya elviszi és megüti a nácikat. Hogyan dobálta és zúzta őket. És egy nagyon harcias.
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell körmölni a gránátalmát. És szarvra kapják a nácikat.
  És Ágoston is a nácikat marja. És a csupasz sarka, mint mindig, az üzletben van.
  Úgy szórta szét a nácikat, mint a csótányokat a sarkokban. És ő üvöltött:
  - Vörös hajú vagyok!
  Aztán Szvetlana is, ahogy felveszi, és megveri a nácikat. Véres darált húsba omlik, és vad dühtől nyikorog:
  - Könyörtelen lány vagyok!
  A fegyverszünet megtört. Újra javában dúlnak a csaták, és a Fritzek megrohanják Voronyezst.
  Natasha fordul. Egy mezítláb dobott gránát repül. Lelövi a nácikat, és szétszórja az ellenfeleket.
  Aztán fülsüketítően ordít:
  - Szőke vagyok, aki mindenkit elpusztít!
  Zoya is nagyon eredeti módon megjegyezte, lekaszálva a nácikat:
  - És a mézes szőkék menők.
  És mezítlábból repül a gránát, és mindenkit összezúz.
  És akkor Augustine lő. És nagyon pontos. Lelövi a nácikat, és szívből csipog:
  - Szuper lány vagyok.
  És a lábak csupasz lábujjai is nagyon találóan dobnak gránátot.
  Így hát Svetlana piacra dobja a ruháját. Ezzel a vonallal darabokra tépték a nácikat. És csiripelt:
  - Én vagyok a Szent Szülőföld zászlaja!
  És megint egy citromot dobnak mezítláb.
  A lányok keményen küzdenek. Igazi hősként harcolnak. Tele vannak legyőzhetetlenséggel.
  Nataska kirúgja magát, és ólommal tölti meg a zsoldossereget. És nem fél a tankoktól vagy a rakétáktól.
  Annak ellenére, hogy ballisztikus robbanófejek repkednek itt. Igen, olyan dühös és kétségbeesett, bármire képes!
  És mezítlábból repül a gránát. És ezzel együtt készül a pusztulás és a megsemmisülés.
  Zoya is ad egy fordulatot. Kikaszálja a Fritz-et. Kitárja a fogait, amelyek gyöngyszínűek, és nevet:
  - Van egy hölgyem, aki szuperül megy!
  És a fogvigyorgása egyszerűen halálos.
  És Augustinus is elpusztítja az ellenséget. És gond nélkül kaszál. És puszta ujjak elindítanak egy új gránátot.
  És a lány nevet:
  - Mindnyájatokat megeszek!
  És ekkor Svetlana kétségbeesetten tüzel. És rendkívül energikus. Lekaszálták az ellenfeleket. És egy nagyon jól irányzott gránátot, halálos töltelékkel, mezítláb indítottak.
  Lány ordít:
  - Fasiszták sárkányhalál!
  És megint egy vigyor. A négy lány nyilvánvalóan soha nem adja fel.
  Más helyeken pedig már támadnak a nácik.
  Különösen Gerdnek és Charlotte-nak maradt a kazán bezárása - mindössze húsz kilométer.
  A lányok pedig lelövik magukat... Csodálatosak és nagyon izmosak. A testük egyszerűen fenséges élvezet és erő.
  De a lelkek feketék... Mint a szén vagy még rosszabb.
  Itt például Gerda fogott és kitalált egy új kínzást. Négy fiút dróttal rögzítettek egy acéltüskére, és egy generátort csatlakoztattak hozzá. Minél gyorsabban forog a kerék, annál gyengébb az áramerősség. És minél lassabb, annál erősebb.
  Erőszakos viselkedés Gerdában. Az izzadságtól elázott fiúk rohannak, tolják a kereket.
  A német lányok pedig a kosárból parazsat dobnak a mezítlábuk alá. Erőszakos viselkedés lányoknál - ne mondj semmit. Nagyon kegyetlen is.
  Gerda azonban maga is szeret forró parázson futni.
  Itt rálőtt egy szovjet tankra, kidöntötte a tornyot, és húsevően vigyorogva így szólt Charlotte-hoz:
  - Itt van az én névrokonom a "Hókirálynő" nagy nővérétől.
  Charlotte felkacagott. A szovjet tankot is megütötte, és megkérdezte:
  - És miért?
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Kért egy kocsit és egy pár cipőt, hogy újra elmenjen keresni testvérét, Kait a világban. Mi a baj azzal, ha mezítláb jársz?
  Charlotte ismét lecsapott a szovjet tankokra, és így válaszolt:
  - Ez igaz! A lány már megszokta, hogy mezítláb és az enyhe európai fagyban jár. Túlélhette volna az átmenetet. Mezítláb járt a hóban, és soha nem tüsszentett!
  Gerda nevetve megjegyezte:
  - Igen, és elég sokáig mezítláb járt, hiszen bejárta a fél világot. Nem egy lány cipője nagy luxus.
  És a szőke nevetett. Télen ilyen kísérleteket végeztek. Mezítláb, szinte meztelenül vezettek egy fiút és egy lányt a fagyban. Az első tíz perc és egy meleg házba. Aztán húsz perc és öt pihenés a melegben. Aztán fél óra, majd egy óra. És így egész este.
  A gyerekek lába megdagad a hidegtől. De a srácok elég kemények, csak hideg időben szokták meg a cipőt.
  És akkor a mezítlábas úttörőket áthajtották a parázson. Bár a gyerekek sarka eldurvult, a szokásos módon él és égett. Hogy ezután mi történt a foglyokkal, Gerda nem emlékezett. Elment harcolni. Mindenesetre ők négyen a negyvenegyedik év óta nem vették fel a cipőt, amikor a sivatagban, Rommel seregében kezdtek harcolni. Ezek a legmenőbb lányok.
  Itt ismét a nácik támadnak. A lányok jól irányzott lövésekkel találkoznak a nácikkal, kiütik az ellenfeleket.
  És mezítláb dobálják a gránátokat.
  A harcosok azonban mást is kitaláltak. Itt vették például és bekötötték az áramot. És elektromos kisülésekkel sújtották a nácikat. És maguknak a lányoknak is megsütötték a sarkukat.
  A lányok sarka olyan kerek, rózsaszín, nagyon kellemes nézni és érinteni.
  A németek és a külföldi hadosztályok annyira megijedtek, hogy visszavonultak...
  Natasha az ajkát nyalva megjegyezte:
  - Hála Istennek Svarog!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Ez valóban nagy Isten! De Jézus is nagy Isten! Tehát a jövő a miénk!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak.
  Augustine kihúzta a fogát, és azt javasolta:
  - Igyunk valamit? Például egy jó bor, ami élesztővel habzik!
  Svetlana lelkesen felvette:
  - Ez az! Bor fűszerekkel! Nagyon jól égeti a zsírt!
  Natasha nevetett.
  Nincs zsírunk! Általában harcosok vagyunk olyan testtel, mint az öntött acél!
  Zoya felkiáltott:
  - Akkor biztosan hozzánk jön a győzelem!
  Ágoston száz százalékig egyetértett ezzel:
  - Biztosan szerencsénk lesz! Bár a háború már tizenöt éve tart!
  Natasha lesütötte a szemét, és felkiáltott:
  - Ez borzalom!
  A lányok pedig szinkronban keresztet vetettek.
  . 12. FEJEZET
  Hitler légiközlekedése megpróbálta bombázni a szovjet állásokat. Szó szerint megnyomta és elpusztította őket.
  Egyetlen TA-500-as bomba egy egész szovjet gyárat rombolt le. És ezek pusztító ütések voltak.
  Egy ilyen repülőgép élén Helga, Margaret és Gala állnak.
  És ezek a harcosok csupasz lábujjakkal nyomják a joystick gombjait, és bombahalált küldenek az ellenségnek. És a szovjet védelmi potenciál leverése.
  Az orosz harcosok támadási kísérlete kudarccal végződik. A német harminc milliméteres ágyúk könnyedén lelövik a szovjet gépeket.
  És itt nem lehet vitatkozni Hitler hatalma ellen: a nácik csak terminátorok!
  A lányok nevetve emlékeznek rá, hogyan kínozták meg az úttörőt a fogason, és verték át szögesdróttal, izzó dróttal. És vonaglott és sikoltozott a vad fájdalomtól.
  És mindenki verte, verte, aztán máglyán sültek a gyerekek kereksarkúi.
  A fájdalomtól kapott fiú időnként elvesztette az eszméletét. Magát és újra bevitték a drótnál.
  Egészen addig, amíg halálra nem kínozták őket.
  Ilyen a Harmadik Birodalom lánypilótáinak hármasa: Helga, Margaret és Gala.
  Újra felmásztak, mint egy varangy a vonagló nácikra. A Vörös Hadsereg lányai erős ütésekkel fogadták őket.
  Pontos és jól irányzott lövésekkel, majd mezítláb gránátos dobásokkal is elsöpörték a nácikat.
  A lányok hevesen küzdöttek.
  De a küzdelem nagyon kemény volt. Az egyik úttörőnek letörték a fejét. De Nataska szájon csókolta a fiút, és nyikorgott:
  - Iriában leszel Rod szívében!
  És megint, ahogy mezítláb dobja a gránátot. A német tank felborul. A görgői pedig ijedten forognak, csörgővel és fémmel.
  Minden nagyon jól megy.
  A lányok kiváló sportolók és harcosok. Ha már harcolnak, akkor semmi sem hasonlítható hozzájuk.
  Zoya is mezítláb dob egy gránátot, és azt mondja:
  - Fehér Oroszország nem hajlik meg a nácik alatt!
  Augustine is tüzel, és őrjöngő dühvel mondja:
  - Harcos vagyok, aki soha nem hajlik! És még az alattomos Sátán sem fogja megbillenteni a szent Oroszországot!
  És a tüzes harcos csupasz fogai nagy gyöngyként csillognak.
  És Szvetlana is tüzel. Elsöpri a nácikat, és feltárja nem kevésbé nagy és agresszív fogait:
  - Nem hódolok a fasizmusnak! Dicsőség a kommunista Oroszországnak!
  És mind a négy lány kórusban felkiált:
  - Dicsőség az orosz demiurgosz istenek új rendjének!
  És mezítláb halálos töltéseket dobnak ki! És ez nagyszerű!
  1947 augusztusának vége... A németek végre összekapcsolhatták előrenyomuló csápjaikat, és elvághatták a Vörös Hadsereg azon részeit, amelyek a Dontól nyugatra helyezkedtek el.
  A szovjet csapatok a nácik ellen harcoltak, immár teljes bekerítésben. De nagyon bátran küzdöttek.
  Egy egész zászlóalj lány verte vissza a Fritz támadásait. A gyönyörű és gömbölyű harcosok inkább csak bugyiban harcoltak.
  Ez pedig mesés tulajdonságokat és vitalitást adott nekik. És milyen vonzó harcosok, amikor megrázzák csupasz mellüket. És a mellkas mellbimbói olyan skarlátvörösek és csillogóak.
  A lányok harcolnak és visszaverik a fekete gyalogság támadását. Sok afrikai van a német hadseregben. Dobd el őket, mint az ágyútölteléket. És sok indián van.
  Bár a németeknek nem sikerült elfoglalniuk Indiát, e nép néhány képviselőjét a britek szállítják levágásra. Hogy ne nyerjék el függetlenségüket.
  És a németek még mindig előrenyomulnak. Az afrikaiak és az arabok elhagyottak... A harcok úgy forrnak, mint az olajban, kolosszális méretű tűz alatt.
  Angelica tüzes lány, a zászlóalj parancsnoka mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Egy lépést se hátra!
  Malvina, egy arany hajú lány felveszi:
  - Ne vonulj vissza és ne add fel!
  És gránátot is dob a mezítláb.
  Aztán a lány megrázza csupasz mellkasát.
  Az ordító és pompás Oksana, a szőke terminátor. És dob egy citromot csupasz lábujjakkal:
  - Nem engedjük be az ellenséget Sztálingrádba!
  Angelica meztelenül rázza teli mellekkel:
  - Természetesen nem fogunk!
  És ismét repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát. Ami szétszórja az ellenfeleket.
  És akkor Akulina lőtt egy páncélökölből. Szintén mezítlábas, szőke hajú lány.
  És csupasz sarkával gránátot küld. Hogyan lehet minden irányba szétszórni a nácikat.
  A lány azt mondta:
  - Legyen világosság és mennyország!
  Oksana fordult, és felszisszent, lekaszálva a fekete harcosokat:
  - Igen, Oroszország híres!
  És ismét gránátot dobott mezítláb. A szőke jár a fejemben. Egyszer megkínozták a nácik. Olajjal bekenték a lány csupasz talpát. És távolabb felállítottak egy tűzhelyet. A tűz szinte érintette a lány olajtól fénylő talpát.
  Oksana nagyon megsérült, de összeszorította a fogát és kibírta. A németek körülbelül húsz percig lőttek rá. A talpon hólyagokat hagytak. Egy hétig mentek, és újra folytatódott a kínzás.
  Oksanát minden pénteken tűzhelyen sütötték, hétfőn pedig gumitömlőkkel verték, szerdán pedig elektromos áramot vezettek át a testén. Hetente háromszor kínoztak. Sőt, szinte anélkül, hogy nyomot hagyna a testen.
  A lány négy hónapig bírta így, de nem szólt semmit a náciknak. Aztán a haláltáborba küldték. De útközben Okszanának sikerült megszöknie.
  Természetesen nagy a gyűlölete a nácik iránt. Milyen kínzást alkalmaztak ellene.
  Oksana mezítláb dobott egy gránátot. Minden irányba szétszórta az arabokat. És eszembe jutott.
  Amikor csupasz talpakat nyal a tűz, olyan érzés, mintha forrásban lévő vízbe merítenének. A fájdalom éles és elhúzódó. Az olaj nem égeti meg a bőrt, a hőt pedig profi hóhérok szabályozzák. És fáj, nagyon fáj.
  Oksana ebben a pillanatban megpróbál valami absztraktot elképzelni.
  Mintha egy hercegnő lenne. És elfogták. És a kivégzéshez vezet. Persze a hóban mezítláb kell járni. És a sarkú süt.
  De a hercegnő emelt fővel jár. Nem adja fel és nem akarja feladni. Bár csak egy csípőig szakadt zsákvászonja van. Egy jó alakú testet pedig alig takarnak. És férfiak és fiúk százai nézik őt, és még a nyelvüket is mutogatják.
  De a mezítlábas hercegnő nem jön zavarba. Magához megy, büszkén sétál felfuvalkodott mellkassal és még énekel is;
  Festett tér fekete komor fény,
  És úgy tűnik, hogy a csillagok elhalványultak pályájukon!
  Szeretetet akarok, válaszul azt hallom: nem,
  A szerelmesek szíve darabokra törik!
  
  Könyörgöm, hercegem, gyere hozzám,
  Óceánnyi könnyet sírtam bánatomban!
  Szakítsd meg az előítélet minden láncát,
  Azt akarom, hogy elmondd az embereknek az igazat!
  
  A szeretet fontosabb, mint a kötelesség és a korona,
  Ha szükséges neked - elárulom a hazát!
  És a trónra ültetem szerelmemet,
  Hiszen a hercegem kedvesebb nekem, mint az élet!
  Aztán felmászik a falépcsőn az állványra. A hideg, égő hó után mezítláb boldogságot él át a tölgy érintésétől.
  Egy hatalmas hóhér, piros pulcsiban, fejszét élesít. Az acélpenge csillog a fagyos januári napsütésben. Egy koldus, mezítlábas hercegnő lassan közeledik a vágótömbhöz.
  A hóhér ránéz, és csalódottság olvasható a szemében. Remélte, hogy a kat megkapja a hercegnő gazdag ruháját és ékszereit.
  Ám az augusztusi személy összes ruháját, cipőjét, ékszerét leszakították a razzia során, és közös kupacba rakták.
  A hercegnőt ezután meg akarták erőszakolni. De a király maga is ki akarta próbálni. És tegye őt az ágyasává. De annyira megharapta a betolakodót, és olyan fájdalmasan mozgatta a térdét az ágyékig, hogy az hosszú időre elvesztette a férfi lét képességét.
  Emiatt a hercegnőt ki kellett volna végezni. Már majdnem megbékélt a halállal, abban a reményben, hogy egy másik életben talál majd boldogságot.
  De még korán volt.
  A hírnök felolvasta a vádat. Itt, amit nem tulajdonítottak a hercegnőnek. És boszorkányság, és varázslás, és lapos fiúk elcsábítása, és gyilkosság és háborúra uszítás. Csak a legvégén mutatták be neki a király elleni kísérletet.
  És olyan hideg, mint félmeztelenül állni a hidegben és a szélben. És azt akarom, hogy minden hamar véget érjen.
  Azonban hiába remélte, hogy egyszerűen levágják a fejét. Az ítélet kimondja, hogy az emberséges lefejezés helyett a hercegnőt nyilvános kínzásnak vetik alá. És addig kínozzák, amíg le nem jár.
  Két segédhóhér ugrott oda a hercegnőhöz. Letépték róla a zsákruhát, így teljesen meztelenül maradt. Ezt követően megcsavarták a kezét, felhúzták a fogasra. Elkezdtek feljebb emelkedni, és a hercegnő mezítláb a tömbhöz szorult. Élesen engedje le, csavarja el az ízületeket. És akkor az ostorok mindenhonnan ráhullottak az augusztusi ember izmos testére.
  A lány erősebben csikorgatta a fogát.
  Igen, Okszanának fejlett képzelőereje van. Ezt el tudja képzelni.
  És most mezítláb dobál gránátot. És szétszórja a nácikat minden irányba, letépi a karjukat és a lábukat.
  A lánynak kolosszális gyorsulása és mozgástere van.
  És végül is a csupasz lábú, csupasz mellű lányok zászlóalja a csúcson!
  Soha nem adják fel, és úgy fognak harcolni, mint a sasok.
  Az augusztus a náci tüzérség hatalmas lövöldözése alatt telt el. A nácik megpróbálták végezni a Donon túl elvágott szovjet egységekkel. És még a Taman-félszigeten is támadhat.
  A csaták tomboltak, a vörös harcosok nem vonultak vissza. És ha a németek előretörtek, akkor óriási veszteségek árán. Az eddigi csaták azonban inkább a németek diktálása alatt zajlottak. Haladtak előre, bár lassan. Rostov-on-Don elesett, és a nácik a Kaukázus felé kúsztak. A törökök is igyekeztek előretörni.
  Javában folytak a harcok Jereván közelében. Ott is egy női zászlóalj harcolt az oszmánok ellen.
  A lányok izmos testüket feltárva, csak bugyiban Törökország felsőbbrendű erejét tükrözték.
  A harcos Xenia harcol. Szinte teljesen meztelenül. Lebarnult, csupasz térd a szikláknak ütközött. A lány mezítláb gránátot dob, és megöli a törököket. Kihúzza a fogát.
  Megfordul, lekaszálja az oszmánokat, és azt mondja:
  - Én egy harcos vagyok, aki felülmúlja agresszióját!
  A menő harcos Vladlena is nagyon pontosan lő.
  Szép lány, vágd le a törököket. És kétségbeesetten ellenállt, a harcos fogott és mezítláb elindított egy citromot.
  Tépett húsdarabokra zúzta az oszmánokat.
  Ekkor a lány felkiáltott:
  - Bátor szépség vagyok!
  Xenia mezítláb is gránátot dob. És a törökök a fülük alá kerülnek.
  A lányok általában kiváló harcosok. Olyan fényesek és dühösek. Izmaik csillognak a feszültségtől.
  Itt Alenka egy lány, szinte teljesen meztelenül. A csupasz lábujjak is halálos, káros elemet dobnak. A törökök mindenfelé szétszóródtak.
  A lány vigyorog és fülsiketítően nevet, a nyelvét mutatja:
  - Én egy Nap nevű sztár vagyok!
  A szépség pedig nagyon okos tekintettel kacsint. Kétségbeesett szépség és a gondolat magasztossága benne.
  Xenia szintén nem alszik. Mezítláb gránátot dob. És mint a bicikli által ledöntött palackok, úgy repülnek a halott törökök mindenfelé.
  Ksenia már rangját tekintve kapitány.
  Emlékszik, hogyan zúzta szét Szuvorov az oszmánokat. Nem egy hétköznapi lány. Igen, ez olyan volt, hogy Törökország felsőbb erői vereséget szenvedtek.
  Itt megint egy mezítláb dobott gránát repül. És a törökök megint haldokolnak.
  Az Oszmán Birodalom azonban habozás után a Harmadik Birodalom oldalára állt. Nos, sok százezer török halt már meg ebben a háborúban. Az oszmánok eddig csak Batumit tudták elfoglalni, és körülvették Jerevánt. De aztán a Vörös Hadsereg fel tudta oldani Örményország fővárosát.
  A csatákban a szovjet tankok nagyrészt a Törökországnak hitelre eladott brit és amerikai tankokkal harcolnak. Nos, a német is elavult.
  Itt még a T-4 is megtalálható.
  Itt van Ksenia, aki mezítláb találóan dob egy gránátot, és kiütött egy ilyen autót. Aztán azt suttogta:
  - A szovjet technika nevében!
  Vladlena is fordulatot adott a törököknek. Mezítláb gránátot dobtak, megölve az oszmánokat.
  A lányok nagyon rosszkedvűek.
  Itt Varvara páncélból lő a Párducra. A lány is nagyon szép és csak bugyiban.
  Nagyon szexi és hangos megjelenésű.
  Ahogy egy ilyen szépség dörömböl, a holttestek hegyei egyszerre összegyűlnek. Itt van a lány.
  Tényleg terminátor a terminátoroktól.
  Aztán megint, puszta ujjakkal, hogyan nyomja és veri. A náciknak százszor nehezebb dolguk van, mint korábban. A lány pedig tovább lövi és csépeli a törököt.
  Az oszmánok úgy döntöttek, hogy bosszút állnak az Oroszországgal elvesztett háborúkért. Tehát meg fogják verni.
  A lányok felperzselnek és perzselnek.
  Mezítlábas Barbara, ordít:
  - Éljen a zseniális Sztálin.
  Bár 1947 augusztusának vége az udvaron van, Sztálin pedig több mint két évre elvesztette szerencséjét. Igen, a Szovjetunió vezetőjének szerencséje nélkül minden ellenállás rosszul sült el. A háború tüze pedig kapitálisan lángol.
  Itt van a Marusya lány, nagyon nagy és egészséges, világosszőke hajjal. Elvette, és mezítláb küldött egy csomó gránátot. Lelőttek egy amerikai Shermant. És csiripelt:
  - Igen, a kommunizmus Oroszországáért!
  A ruhái pedig csak bugyiból állnak. Jó csaj. Olyan pörgős.
  És itt van egy másik lány, Anastasia. Egy halálos gránátot is dob, rácsavart robbanóanyaggal. A törökök pedig erős ütést kapnak arcon.
  Anastasia csipog és megrázza csupasz melleit:
  - A fény harcosa vagyok!
  Ksenia mezítláb gránátot indít. Veri a törököt, s szívből csipog:
  - Győzni fogunk! És soha ne add fel!
  Alenka megerősíti, mezítláb is gránátot dobva:
  - Nem! Soha nem adjuk fel!
  És megadja a sort a törököknek.
  Vladlena lekaszálja az oszmánokat, és azt mondja:
  - Suvorov dicsőséges útján járunk!
  És megmutatja a hosszú nyelvét!
  Vezeti a tüzet és Akulinát. Gyönyörű szőke. Hogyan pusztítja el magát a török. Egyszerűen beleszeretsz. Magának firkál és firkál.
  És őrjöngve kacsint.
  Íme, a mezítláb ismét gránátot dob. És a gyilkos átrepül az oszmánok felett. Esélyt nem adva nekik.
  Angelica sem hátrál meg, ez a vörös hajú ördög. És rendkívül találóan le is üti a törököket. És a mezítláb nagyon konstruktívan működik. És kiveri a vért, mint a port a szőnyegekből.
  És ekkor nagy kaliberű tüzérség lép a csatába. És csépel a törökön.
  De a bugyis lányok nagyszerűek.
  Nicoletta is harcol. A lány szinte meztelen. Mezítláb és nagyon csinos. Ő is hevesen küzd. És elpusztítja a törököket.
  Itt adta át az oszmánok által hitelből vásárolt "Churchillt". A lány nevet:
  - Csodálatos szépség vagyok! Bár mindig mezítláb!
  És csupasz sarkával gránátot fog dobni.
  És ezután a lány ismét halálos gránátot fog dobni, vad és ördögi erővel. És nagyon erősen üt. És akkor a lány gránátot indított egy hevederből.
  Leütötte az ellenséget, és rikácsolt:
  - Dicsőség a nagy kommunizmusnak...
  És most a törökök kifogytak a gőzükből. Képtelen volt bevenni Jerevánt, és tele van holttestekkel a megközelítés.
  1947 augusztusának legvégén. Dögös lányok és buták... A németek ideiglenesen felfüggesztették az offenzívát. A Vörös Hadsereg sem hajlandó harcolni. A Nagy Honvédő Háború hatodik évében szünetekre van szükségünk az ellenségeskedések között, hogy levegőhöz jussunk és új erőket formáljunk.
  Mindvégig még a németeknek, akiknek munkaerőt szállítanak, és szövetségeseik Afrikában, Európában és a Közel-Keleten, nem lesz elég az előrejutáshoz.
  Natasa pedig elvette és bepisilett egy kicsit. És persze csupasz lábujjakkal tette.
  Például Gerdáról még mindig érdekes...
  A kis Gerda elment megkeresni Kai nevű testvérét. De nem tudta, hol van. És nem északnak, hanem délnek fordult. Aztán megbánta, hogy teljesen új, piros cipőt vett fel. Pár óra múlva megdörzsölték a lábát. Aztán Gerda levette drága cipőjét, letörte a pálcáját, és a cipőjét egy kampóra akasztotta.
  Az idő tavaszias volt, meleg, mezítláb lehet menni szívesen. Nem túl gazdag lány, nyáron gyakran mezítláb futott. Igaz, a tél után egyre puhább lett a talpa.
  Hamarosan az úton sétálva a lány kényelmetlenséget kezdett érezni a kis kavicsok és a homok miatt. És hogy puhább legyen, ráfordultam a fűre. Ott könnyebb volt. De néhány óra múlva már zúgtak a talpak.
  És ami a legfontosabb, enni akartam. A lánynak pedig csak néhány apró fillérje van a zsebében.
  Ennek ellenére a legközelebbi faluban Gerda vett magának egy vekni kenyeret, felírta a kút friss vízzel, és elaludt egy szénakazalban.
  Másnap viszketett a karcos, csupasz talpa. enni akartam. A lány magához tért, érezte, ahogy teste felmelegszik egy hűvös éjszaka után. A lábak kicsit fájtak.
  Gerda egy ideig sétált az úton, de a talpa, aminek még nem volt ideje megkeményedni, ismét fájdalmasan viszketni kezdett, majd világítani kezdett. A lány fűbe ment. De itt lassabban megy, és nem túl kellemes a defektes lábaknak.
  A lány nehezen ért a patakhoz. Ott leeresztettem a lehajtott lábakat és lehűtöttem. Cipőre gondoltam. De kár lelőni egy ilyen újdonságot. Nagyon meg akarta mutatni őket Kai-nak. Megcsodálni az új cipőjét.
  Aztán a lány újra járni kezdett. Kétségbeesetten akartam enni.
  Gerda valahogy eljutott a faluba, és vett még kenyeret. De a rézpénzek fogytak.
  És a lány elgondolkodott. Hol lehet pénzt kapni élelmiszerre. Felajánlották neki, hogy adjon el drága, marokkói cipőket, de Gerda határozottan tagadott. Meg fog jelenni bennük Kainak. Addig tudsz pénzt keresni?
  Gerda a szomszéd faluban felajánlotta, hogy fát vág. Adtak neki egy fejszét. A lány kicsit aprított, de annyira kimerült volt, hogy evés után azonnal elaludt.
  Aztán Gerdának felajánlották, hogy szerezzen libát. De emiatt a lány egy egész napot veszített.
  Végül úgy döntött, hogy csak könyörög. A parasztok azonban azonnal észrevették piros cipőjét. Például egyből egyértelmű, hogy nem egy kolduslány, hiszen ő hordja az ilyesmit.
  Gerda végül úgy döntött, hogy eladja a cipőjét. Ehhez azonban be kellett sétálnia a városba. A lány lábai gyorsan megkeményedtek, és szinte fájdalommentesen ment végig az ösvényen.
  Oké, Gerda úgy döntött, hogy cipő nélkül is kívánatos lehet Kai számára.
  Eladták egy kereskedőnek, néhány ezüstérmét kapott. Vettem magamnak egy vászontáskát, és koldusként mentem végig Európa útjain. Keresnünk kell egy testvért. És a lány meghallotta, hogy délen általában fiúkat adnak el rabszolgának, odarohant.
  Igaz, a lány rosszul orientált, és sokáig vándorolt Németországban. Amíg el nem jön az ősz. Oké, a lány mezítláb megkeményedett, mint a ló patái, de viszketett a bőrkeményedés. De minden nappal hidegebb és hidegebb lett.
  És a szabadban aludni kényelmetlen. Éjszaka még Gerdának is lefagyott a ruhája, és nehezen tépte le. Tenni kell valamit. Már elkezdett esni a hó. Könnyű ruhában a lány csontig fagy, csupasz edzett lábai megtörik a jégkérget.
  Gerda, hogy ne aludjon el és ne ébredjen fel egy szép éjszakán, Dél-Németországban télen egy házban maradt, hogy ököllel szolgáljon. Ehhez dolgoznia kellett, takarítania a házat, meg kellett fejnie a tehenet és még sok minden mást. De a lányt megetették, szakadt kabátot és facipőt kapott.
  Amikor megjött a tavasz és olvadni kezdett a hó. A lány örömmel dobta le a keménymunka-tömböket, és ismét délnek indult. Nem kapott semmit, Gerdának alamizsnát kellett ennie. Ráadásul a lány még mindig jól énekelt. A ruhája teljesen kikopott, mezítláb pedig kérges volt, és kéreg borította. A lány végre eljutott a Balkánra. Elhaladt Magyarország mellett, és belépett Törökországba.
  Zamorashka koldus Isztambulba költözött. A törökök elől az erdőkben bujkált, a keresztények elől.
  A szőke lányt azonban már a főváros felé vezető úton elkapták. És mivel a muszlimok mércéje szerint már férjhez is mehet, Gerdát megmosták, felöltöztették és szűzként adták el az aukción. Egy gyönyörű fehér, göndör hajú lány értékes áru. Elment az idős emírhez. És meg kell történnie, hogy ez az emír közvetlenül a vásárlás után olyan súlyosan megbetegedett, hogy nem tudta eleget tenni házastársi kötelességének.
  A lány egy háremben élt. Kielégítő, mint egy aranykalitkában, de unalmas. Az igazság megtanult törökül és arabul.
  Felfedezte az iszlámot. Az új vallás összességében egyszerű volt, szinte érthető. Nem világos, hogy halála után kap-e férfi háremet? És tetszeni fog neki?
  A lányból fokozatosan lány lett, és mesésen szép, az emír pedig hosszas betegség után meghalt.
  És most Gerda ismét eladásra kerül. Meztelenre vetkőznek kéjes férfiak százai előtt, és eladják őket a szultán háremének. Gerda fokozatosan befolyásra tesz szert ott, és a szultán felesége lesz. De az Oszmán Birodalom már hanyatlóban van. Háború tör ki Oroszországgal, amely azzal fenyeget, hogy véget vet a Krím és a Fekete-tenger Törökország általi ellenőrzésének.
  Miután a nácik vereséget szenvedtek Kelet-Kubanban, a szovjet csapatok ostrom alá vették Krasznodart. Délen még sikeresebben fejlődtek a harcok. A környéken több várost is elfoglaltak. És visszaverte Sukhumit egy erős ütéssel Grúzia részéről.
  Bevonultak a németek. Az orosz T-54 és IS-7 harckocsik hatékonynak bizonyultak az offenzívában. Németország is vereséget szenvedett Párizs közelében. És elutasították.
  Hitler kétségbeesett. Az orosz csapatok a Fekete-tenger irányába indultak, és már közeledtek Krasznodarhoz. És legyűrte az ellenséget. A román egységek ezredenként adták meg magukat, és nagyon gyakran dobszóra.
  Világossá vált, hogy a frontot nem lehet ilyen könnyen tartani. És akkor Olaszország elkezdett feladni egy új frontot, amelyet a Vörös Hadsereg nyitott a németek ellen. És elkezdett előrenyomulni délen.
  Röviden: halálosnak és halálosnak bizonyult a Fritz számára.
  A lányok zászlóalja a Fekete-tenger felé nyomult.
  A harcosok mezítláb dobálták a gránátokat. És gépfegyverrel kaszálták a németeket.
  Itt, a térkép ezen területén a háború sokkal sikeresebben zajlott, mint a valós történelemben. A faluvillát már elvitték. A németek futnak. Az orosz Vörös Hadsereg nagy fölényben van ezen a területen gyalogságban és lovasságban. A németeknek általában nincs semmi a könnyű orosz tankok ellen.
  És a szovjet tábornokok, akik bíznak a győzelemben, és az emberek hangulatában, mondjuk úgy - őrnagy.
  Veronica mezítláb gránátot dob. Szétszórja a németeket és nyikorog:
  - Oroszország legyen mindenek felett!
  Victoria is lő. Mezítláb gránátot dob, és tüdeje hegyén nyikorog:
  - Legyen a miénk a jövő világa!
  Továbbá a már amúgy is gyönyörű lány, Juliana minden ceremónia nélkül lelövi magát.
  És gránátot is dob a mezítláb. A Fritzek pedig nagyon szétszóródtak.
  A lány csicseregte:
  - Egy veszett tigris vagyok!
  És akkor Anna is, mintha tüzelne. És mezítláb nagyon ferdén indít el egy gránátot, üvegként törve a Kaiser egységeket.
  És azt mondja:
  - A győzelem pszichológiája! A sors demokráciája!
  És akkor Matryona egy egész doboz robbanóanyagot indít. És hogyan fogja felrobbantani a Kaiser katonáit. És ordít:
  - Oroszországnak az űrmagasságban!
  Két szebb lány lovagol egy könnyű tankon "Marten" -2. Jó autó két géppuskával. A páncél nem túl vastag, de gépfegyverek vannak benne. A forma áramvonalas. A lányok Olga és Zsenya bent helyezkednek el, hátradőlve firkálják magukban a németeket.
  Nem rossz autó - százhúsz kilométeres óránkénti sebesség. Kiváló áteresztőképesség. És hernyó.
  A lányok ólommal töltik meg a német katonákat és énekelnek;
  Te, apa, egy hónapig fényes vagy,
  Hogy nem ragyogsz ugyanúgy
  Nem ugyanaz, nem ugyanaz
  Mindannyian a felhők mögé bújnak
  Fenyegető felhő borít!
  Ahogy a Szent Oroszországban voltunk.
  A szent Oroszországban, a kőben Moszkvában.
  A Kreml egy dicső városban volt,
  Iván közelében, a Nagy közelében,
  A katedrálisban Arhangelszkben volt,
  Mint a megfelelő kórusnál:
  Egy fiatal íjász áll az órán,
  Az órára állva imádkozom Istenhez,
  Sír, ahogy a folyó folyik
  Sír - könnycseppek folynak,
  Nyéllel veri a berdiszt,
  Berdysh tengellyel a nedves talajon:
  "Goj vagy, nyirkos az anyaföld,
  Elterülsz minden irányba
  Kinyílsz, koporsótábla,
  Fordulj meg, aranydamaszt!
  Kelj fel, kelj fel, ortodox cár,
  Alekszej Mihajlovics ortodox cár!
  Nézd meg a családodat
  Szent Oroszországnak, Moszkva anyának,
  Moszkva-anya, árva!"
  A lányok magukban énekelnek, és szétverik a németeket. Holttesteken mennek át, és véres nyomot hagynak a hernyókkal. Itt vannak a lányok. A tankban is szinte meztelenek, ugyanabban a rövidnadrágban és mezítláb. De nagyon szép lányok.
  A németek pedig óriási veszteségeket szenvednek a tüzük miatt. A géppuskák nehezek és gyors tüzelésűek. És a lányok nagyon okosak. A cári hadsereg jól felszerelt volt.
  Zsidó tudósok is dolgoznak Oroszországnak. Itt van a világ akkori legerősebb Ilya Muromets-7 bombázója, amely a németek bombázására repült. A világ első tizenkét hajtóműves repülőgépe. Tizennyolc géppuska és huszonkét tonna bomba. Itt az autó.
  Eddig egyetlen példányban.
  És a lány legénységében is. És szinte meztelenül, egy fürdőruhában. Nagyon szép és szexi.
  . 13. FEJEZET
  Az Ilya Muromets-7 bombázó harcos legénységének parancsnoka, Valentina. Nagyon szép és gömbölyű szőke. Szükséges, hogy az autó lelassítson és pontos bombadobással fedje le a német bunkert.
  Hitler katonái erősek és fegyelmezettek. Lőnek a szovjet és az orosz szörnyre. De a harcosok válaszul csapkodnak. Nyolc géppuska szó szerint elsöpri a német gyalogságot. A német hadsereg elszakadt katonái zuhannak.
  A tüzet vezetve aranyhajú Lada húsevően vigyorog. A lány még a melltartóját is levette, hogy jobban koncentrálhasson. És megrázza csupasz mellkasát. Csak egy nagyszerű szépség. Annyi kecsesség és precizitás van benne. Maga a Lada vékony, de inas, a dereka pedig vékony, akár a darázs.
  Galina géppuskával is lő a németekre. Szintén lány, szép és gömbölyded. Mezítláb nyomja a ravaszt. És nagyon szép az arca. Nem harcos, csak egy szuper lány.
  Galina vigyorogva mondja:
  - Visszarionovics József cár apjának dicsőségére!
  Agresszív és gyönyörű, aranylevelű hajjal, a Lada megerősíti:
  - Habverővel seperjük Júdást!
  Valentina mezítláb rányomja a pedált. Egy tonna bomba zuhan egy német bunkerre. Ez halálos erő. "Ilja Muromets", felgyorsul, hogy a töredékek ne érjenek hozzá. A bunker felrobban, felemelve egy füstoszlopot.
  A lányok kórusban kiáltják:
  - Üss! Adták a Fritzet!
  És mezítláb fenekel örömében. Igen, ezek a lányok, akik képesek legyőzni a németeket. Egy olyan világról álmodoznak, ahol az emberek soha nem fognak embereket megölni. Például, ha Joszif Sztálin szovjet birodalma meghódítja az egész világot. De Oroszország, vagy inkább a Szovjetunió egyedülálló entitás, amely örök birodalommá válhat! Mert Joszif Sztálin dinasztiája évszázadokon át uralkodhat. II. Miklós császár megdöntése után végül Oroszország stabilizálódott, és végre mindenki elfogadta a dinasztia legitimitását.
  És most az ellenzéket legyőző cár és a GKO elnöke, Joszif Sztálin töri a németek hátát.
  Sztálin cár egyik erős lépése, hogy nőket vonzzon a hadseregbe. És az orosz nő a legszörnyűbb harcos a világon! Nem!?
  Itt például a Sokol vadászgépen Alice pilóta rohan. Olyan gyönyörű lány, szőke, egy kis vörös a hajában. Karcsú lány, szinte meztelenül.
  Mezítláb nyomja a pedált, és manőverez. És akkor lelövi magát. Nagykaliberű géppuskával lelő egy német autót. Megégeti, és azt mondja:
  - A királyi szolgálatra születtem! A lány elég menő, és kék vérrel, huszárok!
  És felgyorsítja a "Falcon" sebességét. Talán az orosz, szovjet repülőgépek, még ha nem is sugárhajtásúak, bizonyos szempontból a legjobbak a világon.
  És már az elején megjelent egy nehezebb és fejlettebb tank, amelyet a nagy Mengyelejev unokája hozott létre. Gép két gyorstüzelő ágyúval és tíz géppuskával. És a lányoknak is sikerül egy ilyen kolosszus.
  És jön egy orosz tank, ami megsemmisíti a németeket. Sőt, erős dízelmotorral, és elég járható és mozgékony.
  A lányok a tankban énekelnek;
  Isten által szeretett Oroszországunk,
  Bőkezű, virágzó föld...
  Nos, az uralkodók szebbek, szebbek -
  Sztálin cár atya-paradicsom!
  A tankláncok pedig szétzúzzák a német katonákat. Szó szerint a belek már kúsznak kifelé, és vérpatakok áradnak ki a hernyókból.
  A harckocsi parancsnoka, Tatyana Krupskaya azt mondja:
  - Igen, nyerni fogunk Oroszországnak!
  A lány egyébként hercegi családból való, de egyedül bugyiban verekszik. De olyan aranyos. Hatalmas belső ereje van.
  A lány mezítláb lenyomja a pedált, és fogát kicsavarva, nevetve mondja.
  - Te vagy a legnagyobb Joszif Sztálin cár!
  És a harcosok biztosak abban, hogy egy ilyen tankon elérik Berlint. És minden harcos és harcos önbizalma egyre erősebb.
  Natasha, elragadtatva a lelkesedéstől, komponálni és énekelni kezdett. A többi lány ujjongott;
  Hogy a szent Oroszország megharcolja sorsunkat,
  Óriási szívű lányok vagyunk...
  A szovjet föld fasisztáját keresték
  De Roddal mindig egységes harcosok vagyunk!
  
  Legyen Oroszországunk örök dicsőségben,
  Dzsingisz kán hordái nem fognak meghódítani minket...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Minden hitetlent leverünk!
  
  Kürtbe hajlítjuk az erőszakos fasisztákat,
  Hidd el, senki sem fogja legyőzni Oroszországot ...
  Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van,
  És ne hordj Fritz hülyeségeket!
  
  Mindenki tudja, hogy nekünk adatott a haza,
  Dühös győzelmekért a sötétség ismerete nélkül...
  A szörnyű Sátán kifosztotta a fogát,
  Vérben ázott ing!
  
  Komszomol tagra nincs szó gyáva,
  A lányok számára az akadályok nem jelentősek ...
  Fehér Isten megsegít minket Jézus,
  A halhatatlanság lesz a legmagasabb jutalom!
  
  Nagyon bátran harcoltunk Moszkva közelében,
  Bár a németek hihetetlen erőt alkalmaznak...
  Mezítláb félmeztelenül harcolt
  És hiszem, hogy a győzelem minden bizonnyal várni fog!
  
  Az orosz harcosok nagysága él,
  És soha nem fog engedni a náciknak...
  A Fritzeket dühösen fogyasztásba engedjük,
  Mi nem emelkedett nagyon piszkos hordalék!
  
  Igen, Hitler, ravasz vagy és ravasz,
  Akár a világ felét is képes elfoglalni...
  De Sztálin is vitéz sas,
  Ne csináld magad bálványnak!
  Nincsenek komszomoltagok, ne vonuljanak vissza,
  Még a fagytól sem félnek...
  És a Fritz hamarosan játékká válik,
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni!
  
  Oroszország a szerelem szülőföldje,
  És a kommunizmus ajándéka lesz...
  Nem kell a minősítést a vérre építeni
  A szemérmetlen revansizmus vigyorával!
  
  Igen, a Führer torkon akar minket ragadni,
  És döntse meg Oroszországot az állványon...
  De hevesen küzdünk ötért
  Hiszen Sztálin velünk van köpenyben, kalapban!
  
  Ő egy nagy harcos, mindenki tudja
  A komszomol tagjai pedig mindig mezítláb lesznek...
  És megmozgatjuk Hitlert a szakállában,
  Fonatjaink ragyogó hőséggel égnek!
  
  A harcosok a sorsunk,
  Összetörjük a hatalmas Párducot...
  Bár Adolf gonosz káoszt teremtett,
  Jelezzük neki a normát és a mértéket!
  
  Nincs intelligensebb és erősebb Sztálin,
  Ő a nagy óriás országának vezetője...
  És te verted erősebben a Fritzet, lány
  Hiszen a csatákban mindig egységesek vagyunk!
  
  Az eredményekért egy egész sorozatot építünk,
  Gyors szárnyú madárként célozva a csillagokra...
  És hangos eredmény lesz,
  Ilyen lányok, büszke sasok!
  1947 augusztusa a végéhez közeledett. Az éjszakák hosszabbodtak, a nappalok pedig rövidültek. A lányok időről időre visszaverik a nácik támadásait. A Nagy Honvédő Háború oly sok éve tart. Ez csak egy szörnyű és nehéz próba. Ami semmihez sem hasonlítható. Nagyon keményen dolgozik napi tizenöt-tizenhat órát, és a kimerültség határán éhezik, étkezési kártyák alapján.
  Persze az aktív seregben sokkal jobb, mint hátul. És a lányok pisilhetnek egy kicsit, amíg van egy kis szünet.
  Natasha kihúzott mezítláb, saját maga komponálta:
  Az orosz csapatok elérték az Oderát. Miklós cári hadserege már számos győzelmet aratott. Ausztria-Magyarország számos városát elfoglalták, harcokat vívtak Budapesten. Hol máshol ellenálltak a magyarok. Pali Przemysl, Lviv, Krakkó, Pozsony és számos más település.
  A németek súlyos veszteségeket szenvedtek és visszavonultak. Az osztrákok egész ezredeket, sőt hadosztályokat is feladtak. És a zenekarok alatt felvont zászlókkal. A háború úgy ment, mint a mesében - kellemesen, kevés vérontással és idegen területeken.
  Bár általában Oroszországnak ritkán volt ilyen szerencséje a hódítások során. És szinte minden háborút és győzelmet az oroszok kaptak nagy vérontással.
  Lehet, hogy Olegot azért hívták Prófétának, mert vér nélkül meghódolásra tudta kényszeríteni Bizáncot?!
  Mindenesetre II. Miklós a Legnagyobb szerepét követelte.
  A lányok kimentek az Oderába. Már megérkezett az ősz. Arany leveles szőnyegek.
  Harcosok tapostak a szőnyegeken. És belemerült a vízbe.
  A folyóba csobbanó Veronica megkérdezte Viktóriát:
  - Gondolja, hogy a cár a háború után földet ad a parasztoknak?
  A parancsoló lány megrázta a fejét.
  Miért van szüksége a parasztoknak földre?
  Veronica kuncogott, és megjegyezte:
  Igen, maguktól nem tudják kezelni. De vannak erős cégvezetők, akik húzhatnak.
  Victoria keményen válaszolt:
  - Itt hitelre fogják eladni a földet. Talán jobb lesz így.
  Juliana megfordult a vízben, és megjegyezte:
  - Valószínűleg jobb, ha a földtulajdonosok birtokolják a földet. Nagy gazdaságokat vezethetnek és traktorokat használhatnak. A magán, nagyüzemi termelés a leghatékonyabb!
  Veronica vonakodva beleegyezett:
  - Talán. De ez hozzáadott értéket teremt!
  Juliana kuncogott, és megjegyezte:
  - De a hatásfok remek!
  Victoria, akinek ezredesi rangja volt, mosolyogva jegyezte meg:
  - Serkenti a fejlődést. És mi értelme földet adni egy parasztnak, sőt még ivónak is. A földbirtokos az, aki a fél világot orosz kenyérrel eteti! Hazánk nagyon gazdag!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Igen, Oroszország gazdag, és az élet egyre jobb! Például a bátyám a Putilov gyárban dolgozik művezetőként. És háromszáz rubel fizetése van, nem számítva a bónuszokat.
  Victoria felfordult, és csodálatában mezítláb csapott a vízre, és megharapott:
  - Ezt írja! Oroszország emelkedik! És hamarosan még erősebb lesz!
  A lányok úsztak az Oderában, és kötetlen beszélgetést folytattak. Anna megkérdezte a lányoktól:
  Mit gondolsz, mi vár ránk a halál után?
  Juliana mosolyogva válaszolt:
  - Az ateisták azt mondják - nemlét. A vallás pedig azt tanítja, hogy a lélek Istenhez megy, és Ő dönti el, hová jut a mennybe vagy a pokolba.
  Veronica megkérdezte Julianát:
  - Szerinted van Isten?
  A lány mezítláb csapott a vízbe, intett egyet, és így válaszolt:
  - Őszintén szólva, nem tudom. Vannak érvek Isten mellett és ellene is. - A lány ismét fröcsögött és észrevett. - Természetesen erre a kérdésre nincs válasz, de sokféle érvet hozhatsz fel.
  Victoria egyetértett ezzel:
  - Természetesen nagyon más. És miről lehet beszélni. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mivel mi nyerünk, akkor Isten természetesen létezik! De voltak idők, amikor a mongol-tatárok alatt találtuk magunkat. És akkor a kérdés: hol volt a Magasságos Isten?
  Juliana ártatlan mosollyal megjegyezte:
  - De van valami sokkal rosszabb, mint a mongol-tatár iga!
  Victoria meglepődött
  - Mi rosszabb, mint a mongol-tatár iga?
  Juliana valóban kijelentette:
  - Öreg kor! Mi lehet rosszabb az öregségnél!?
  Victoria beleegyezett:
  - Igen, nagyon rossz lesz!
  A lányok elhallgattak. Kínos volt nekik erről beszélni. A lányok fogták és kiugrottak a hideg vízből. Magukhoz futottak, körbe-körbe villogtak, csupasz sarkukkal.
  Marusya velük futott, és vigyorogva kérdezte:
  - De vajon miért kell nekünk az öregség? Azt kell mondani, hogy embertelen!
  Victoria készséggel egyetértett ezzel:
  - Tényleg embertelen! A legjobb örökké fiatalnak és egészségesnek lenni!
  A lányok vagányak és viccesek voltak, bukfenceztek.
  Veronica mosolyogva, és vigyorogva azt javasolta:
  - Igen, a seregünk erős lányok! És remek formában leszünk!
  A lány pedig a barátaira kacsintott. Mindannyian nevetésben törtek ki a mosolytól, hárpiák.
  Juliana javasolta:
  - Találjunk élő vizet, és váljunk igazán halhatatlanná! Nagyon klassz lesz!
  A lányok vigyorogtak és egymásra kacsintottak.
  Victoria ekkor a fogát tátva javasolta:
  - Igen, jó lenne megtalálni a módját, hogy ne öregedjen meg. Milyen jó és szép lenne!
  A lány elképzelt egy világot néhány szépséggel és fiatalemberekkel. Talán még jobb szakáll nélkül, hogy szebbek, aranyosabbak legyenek az arcok.
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Igen, ez a legcsodálatosabb dolog, ami a világon lehet! Örök fiatalságot és fényt akarunk.
  A lány pedig felnevetett, gyöngyfogát kitárva.
  Victoria felugrott, és azt javasolta:
  Tényleg vessünk véget az öregségnek! Ez általában elfogadhatatlan! Az emberi testnek nem szabad elöregednie!
  Veronica vigyorogva és ugrálva énekelte:
  - Ezredes úr, mint megöregedni! Nem jobb meghalni Oroszországért! A vitézség és a becsület kedvéért - nem viccelek! Azt válaszolta - hogy vörös vagyok? Nem akarom!
  A lányok még hangosabban nevettek. Nagyon nagyon szép.
  Juliana nevetve javasolta:
  - És fiatalítsuk meg az összes öregasszonyt! Hogy minden csillogjon, mint a nap!
  Victoria egyetértett, és feljebb ugrott:
  - A Szülőföldért és Nagy Miklósért!
  Anna, ez a vörös hajú harcos megszólalt:
  - De mindazonáltal az apácák az imák ellenére sem fiatalodnak. Bár szent szellemük van. Szóval elkezdesz azon gondolkodni, hol van Isten igazságossága?
  Victoria mély levegőt vett, és így válaszolt:
  - Egy nyögés áll az egész földön... Hol vagy a tulajdonos, hol?
  Veronica dühösen énekelte:
  Sok nagyszerű ember van
  Akinek a tettei évszázadokig élnek....
  Sok tiszta arcú madár van,
  Amit halhatatlanoknak neveznek!
  
  És a hősök az eposzokban,
  Egyszerre legyőzték a hordát...
  Oroszország nagy hatalmat fog szülni,
  Basurman a csatában el fog szakadni!
  
  De egy kétfejű sas,
  Dicsőséges Nikolai cár ura...
  Ragyog az ég alatt,
  Imádkozz érte, hajrá!
  
  Egész Oroszország császára
  Mi emelte fel ezt a fajta országot...
  Az igazi küldetés
  A haladásért és az ókorért!
  
  Legyőzte a japánokat a csatákban
  A németek azonnal vereséget szenvedtek...
  A lányok hangja zengő,
  Nikolay Urunk!
  
  És a mi királyunk nem enged a csatában,
  Egy nagy óriás építésében...
  Keményen megveri az ellenfelet,
  És dühös igazodásnak bizonyult!
  Egy gyönyörű dalt vettek fel a lányok kórusban. Olyan csodálatos és testes énekesek. Olyan szép daluk van.
  Igen, csodálatos lányok.
  Így írt a ragyogó Natasha, a lányok közül a legcsodálatosabb.
  Itt kénytelen megállni, és rálőni a náci repülőgépre. Mezítláb gránátot dob. Lelő egy rohamosztagost, és felkiált:
  - Győzelem!
  Zoya is rendkívül pontosan tüzel és lő. Lelő egy fasiszta gépet és üvölti:
  - A kommunizmusért, a szovjetek országáért!
  A meztelen, kerek sarka pedig robbanócsomagot dob fel.
  Vezeti a tüzet és Ágostont. Gyönyörű, nagyon izmos és lebarnult lány. És rézvörös haja proletár zászlóként lobog a szélben.
  És csupasz lábujjakkal, mintha egy gránátot dobna halálos erővel, rendkívül pusztító erővel.
  És ordít:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  Szvetlana is vad csapással küzd. És csupasz lábujjaival kolosszális, gyilkos erejű gránátokat dobál. És darabokra tépi az ellenfeleket.
  És üvölt:
  - A nagy kommunizmusért!
  És ahogy a nyelv megmutatja. A csupasz, kerek, rózsaszín sarokkal pedig a lány enged egy robbanócsomagnak.
  Valljuk be, ezek a lányok nagyon harcosak.
  Harcos osztály - szuper!
  1947. szeptember 1-jén a Harmadik Birodalomban ünnepelték a második világháború kezdetének nyolc évét.
  Hitler és menazsériája lakomával, tánccal és gladiátorharcokkal együtt ünnepelték az eseményt.
  A Führer egy fényűző karosszékben ült, és nézte a lányok táncát.
  Először ruhában és cipőben mentek ki, majd vetkőzni kezdtek.
  A lányok levették ruhájukat és cipőiket. És fokozatosan csak bugyiban és mezítlábas táncban maradt.
  Nagyon csinosak is voltak.
  A Führer felmordult, mint egy vaddisznó, és megpördült a székében. De ezek még mindig csak virágok.
  Itt táncoltak a lányok és elkezdődtek a gladiátorharcok.
  A nácik ismét enni kezdtek és fogadásokat kötni.
  A Führer asztala fényűző volt, és gazdag ételek voltak rajta, különféle finomságokkal.
  Hitler örömmel evett gyümölcsöt.
  Hangulata mérsékelten harcias volt, és nem túl vidám. A háború elhúzódott, és az elmúlt hónapokban a Vörös Hadsereg ellenállása még fokozódott is.
  Az oroszoknak volt egy új T-54-es harckocsijuk, amely jobban felfegyverzett és védett volt, és képes volt ellenállni a náciknak. És megjelent a félelmetes IS-7. Természetesen az utolsó tartály nagyon drága és nehezen gyártható, és elvileg nem gyártható tömegesen.
  Ám az ágyúja képes áthatolni a német tankokat. Sőt, még ha a legújabb IS-7-es gép nem is tör át, és a lövedék ricochetbe kerül, akkor is képes ellehetetleníteni.
  Tehát a Szovjetuniónak már van egy bizonyos hatalma.
  De az első pár befut az arénába. A gyerekek elkezdik a harcot. Két tíz-tizenegy év körüli fiú ugrott ki az egyik oldalról háromágúval és hálóval. Ugyanabban a piros úszónadrágban voltak.
  Csupasz sarkukat villogtatva futottak. Meghajoltak a Führer előtt, és meghajlították mozgatható hátukat.
  Még mindig lebarnult, tinédzsernek sem nevezhető kisfiúk vékony, izmos teste.
  Hitler elképzelte, hogy megkorbácsolják őket, vagy a kis, kerek sarkukat megperzselgeti egy vörösen izzó feszítővas - az menő lenne.
  És itt van még két fiú, akinek kardja és pajzsa elfogy. Szintén meztelenül és mezítláb kék úszónadrágban. De a fegyverzetük aszimmetrikus.
  A menazséria tagjai fogadni kezdtek.
  A fiúk körülbelül egyforma magasak és egykorúak. Érdekesnek választották. Mindkét fél halálra fog harcolni. Még ha megkegyelmeznek is, akkor a pincében kínozzák őket a sarkuk kötelező kauterizálásával.
  Itt vannak a fogadások. Hitler ragaszkodik az árfolyamok titkosításához. Ellenkező esetben a környezet nem mer szembeszállni a Führerrel.
  És így legalább a harcot nem fogják tárgyalni.
  És hadd harcoljon mindkét fél.
  A fiúk egymásra csaptak, hadd hadonászjunk karddal és háromágúval. Nyilvánvaló volt, hogy nem voltak jól kiképezve, de volt egy ötletük. Egyet hálóval összekuszáltak, meg szurkáljunk háromágúval. Ekkor azonban a fiú vállára kapott egy kardot. És volt egy karcolás.
  A gyerekek továbbra is szúrták és vágták egymást. Azonnal kiömlött a vér. A fiúk mezítláb pedig skarlátvörös, kecses lábnyomokat hagyott.
  A Führer szerette, amikor a fiúk megölték egymást. És amikor szánalom nélkül vágják és aprítják.
  Itt a fiúk már sebesültek, és egyiküknek vége szakadt. És karddal rohantak a másodikhoz. Ők is végeztek vele, nyugalomra kényszerítve. Még csak könyörögni sem kellett kegyelemért.
  A meggyilkolt fiúk sarkát megégették, és kampókkal felakasztották őket. És elvonszolták a krokodilokhoz.
  A két túlélő kék bugyiban válaszolt, és a gyógyító blokk. Őket is megszúrták a háromágúak.
  Hitlert nem nagyon izgatta ez a harc, és megjegyezte:
  - Igen, valami nem annyira megható! Mikor vesszük meg Sztálingrádot?
  Mainstein mosolyogva válaszolt:
  - A roham már elkezdődött, és csapataink ezúttal sokkal jobban felkészültek!
  A Führer egyetértően bólintott.
  - Hiszek! Nagyszerű munkát végeztünk!
  Guderian megjegyezte:
  - A Szovjetunióban eddig csekély mennyiségben gyártották a T-54-et, és harckocsiként óriási előnyünk van!
  Hitler beleegyezett:
  - Igen van! De elveszíthetjük!
  Guderian magabiztosan kijelentette:
  - A piramis tank maga a tökéletesség, az oroszok nem fognak tudni jobbá tenni!
  A Führer összecsapta a kezét:
  - Jobb, ha megnézzük a küzdelmet!
  Ezúttal egy gyönyörű, szőke hajú lány lépett az arénába. Egy szál bikinit viselt. És persze mezítláb és nagyon szexi.
  Hitler megjegyezte:
  - Remek harcos!
  És az ellenfél ebben az esetben is méltó volt egy barnamedvéhez. Elég nagy és veszélyes.
  A lány karddal és tőrrel volt felfegyverkezve. És magas, izmos, már elég tapasztalt harcos.
  Megcsavarta mezítlábát, és nyikorgott:
  
  Köszöntök a haldoklók előtt!
  Hitler felkiáltott:
  - Nem! Azt akarom, hogy élj!
  A gyönyörű lány bólintott.
  - Megpróbál!
  A Führer fogadást tett, és felmordult:
  - Fogadj a medvére is, különben nem nyerünk semmit!
  A fogadások gombnyomással mentek. Hitler ivott egy korty narancslét, amelyben fagylalt úszott.
  A csata elkezdődött... A medve éhes volt és mérges, és dühösen támadott. A lány karddal eltávolította, és oldalra fordult. A medve üvöltve üvöltött, ahogy rohanna. És a harcos ismét megmozdult.
  Valójában gyors. Karddal arcon vág. De a vadállat megfordul, és karmaival a gyomrára akasztotta a gladiátorlányt. Véres karcolások voltak a sajtón.
  A Führer örömmel jegyezte meg:
  - Jó harc.
  És megkérdezte Speert:
  - Növelheti a lemezek gyártását?
  A fegyverkezési és hadianyag-miniszter magabiztosan válaszolt:
  - Persze, hogy megtehetjük! Bár a technológia itt meglehetősen összetett. De ezek a gépek gyakorlatilag nem szenvednek veszteséget, kivéve az összeomlásokat. És egyre nő a számuk a sorokban.
  A lány eközben medvét vágott. Vért hányt. És kihagyott egy tőrt a szemébe. És máris halálos volt. Megvakarta a lányt kínjában, a vadállat elhallgatott.
  Ledobta magáról és felkelt. Csupasz, vésett lábát a medvére tette, és üvöltött:
  -Győzelem!
  A melltartója kiszakadt a vadállat karmából, a melle pedig kilátszik és karcos elől. És vágja egy kicsit a hátát. De semmi komoly. De a lány vérzik. És a medvétől és egyáltalán egy tócsától.
  Hitler csókot lehelt rá, és megjegyezte:
  - Aranyos vagy!
  Ezután a nagy diktátor megparancsolta:
  - Jutalmazd meg ezüstben vaskereszttel, és küldd három napra üdülőbe!
  Ezek után a lány nagyon elégedetten távozott.
  A harcosok újra harcoltak. Ezúttal két tizenkét év körüli fiú szállt ki egy lány ellen két szablyával. A fiúknak rövid kardjuk és pajzsuk volt.
  A verekedés ugyanabban az úszónadrágban zajlott, beleértve a lányt is. Érdekesnek ígérkezett a küzdelem.
  A lány jól mozgott, de a fiúk jól edzettek. A küzdelem pedig versenyképes volt.
  A Führer megkérdezte Guderiantól:
  - Jó az IS-7 harckocsi?
  A parancsnok és a stratéga őszintén válaszolt:
  - Nem rossz autó! Még egy 128 milliméteres ágyú sem veszi homlokba. Csak a legújabb és még mindig ritka nagynyomású fegyver képes áthatolni rajta. És akkor kell egy nagy kaliber és egy uránmag.
  A Führer kuncogott, és megjegyezte:
  - Sztálingrád nem fordulhat elő újra!
  . 14. FEJEZET
  1947. szeptember 2-án heves harcok bontakoztak ki a Volga-parti városért. A Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés. Natasha kapitány több mint öt éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, nem féltek a forró fémtől, vagy a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, amikor a lány négykézláb mászik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Mirabela lő ... A Harmadik Birodalom katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, orrában homok és törmelék emelkedik.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áthatolni rajta, csak a nehéz IS-eknek, vagy SU-100-asoknak, vagy T-54-eseknek van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Szvetlana lövöldözést lő egy géppuskából... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, luxus csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállú, magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika szilánkokra szakad, porrá omlik, új egyenruhákat pedig nem szállítanak át a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet is átadjanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Szvetlana várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibájából a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Szvetlana látja, hogyan kúszik a Párduc. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről. Angelica megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazságosság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci felszerelés felrobban.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség-kapitány, Natasha, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta a Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Olimpiada, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy dróton. Ők ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú, Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje visszaugrani, villogva, fekete, ledöntött sarkú cipőben, a leomló tetőről.
  Olimpia megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő utat tört magának, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Olympias bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  Mert a szent Oroszország keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Olympias, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Az ő hátterében az olimpia nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozhka rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Persze nagy bajba keveredett!
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikontól ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel magát. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a könnyű tanítás télen tavasszal... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Angelica, megtörve a nácik pillantását, és törve rájuk öntötte a vizet, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogott és ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, aki leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszeket kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A nácik tömegébe behatoló katapult lövedéke szétszóródott, és egyben a levegőben is felborult. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és nekiütközött az "Oroszlánnak". Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. Olympias pedig csiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi a helyzet a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela kitörve megverte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzelt, sziszegve:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a sólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Steelenida, látva, hogy a német zuhan, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitány lány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért szeretne könnyekben törni tőlük. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigrist" a száján találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Angelica a legszexisebb a dühös harcosok közül: nos, a nácik a "Sturmtiger"-ből valóban rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Hát semmi! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  . 15. FEJEZET
  A háború nyilvánvalóan elhúzódott, és mindkét fél azon volt, hogy a lehető leghamarabb véget vessen ennek az átkozott mészárlásnak. A nácik elfáradtak, és a szovjet erők is érezhetően kimerültek.
  A nácik elakadtak a Sztálingrádért vívott harcokban. És eléggé kimerülten. És persze fáradtak voltak.
  Sztálin békét ajánlott itt mérsékelt feltételekkel.
  A Führer elgondolkodott. Arról, hogy fegyverszünetet ajánlanak Sztálinnak. Mindegy, milyen szintre tud vért ontani. Ez nagyon bosszantó mindenki számára. Japán pedig valahogy csal, és nem rohan támadni. Rosszul is viselkedik.
  Hitler mindenesetre 1945. október 25-én táviratot küldött Sztálinnak azzal a javaslattal, hogy hagyják abba 1947. november 8-ig, éppen időben a müncheni puccs napjának megünneplésére, és ennek a valódi hatalomra jutásnak a hatására. a nácik, minden ellenségeskedés.
  Persze Sztálin, aki már az utolsó tartalékokat is felkaparta, tízéves fiúkat és hetvenéves férfiakat fegyverrel sodorva, örömmel fogadta az ilyen ajánlatot.
  De a harcok még javában folytak. A németek megpróbálták megkörnyékezni Ordzsonikidze-t vagy Groznijt. A szovjet háborúk pedig dühösen és nagyon keményen vívtak.
  Alenka kecses mezítláb gránátot dobott, és csicseregve:
  - Nagyon menő lány vagyok!
  Anyuta fogta, és felszisszent, a nyelvét mutatta, a fogát kitárta:
  - Zúzzuk össze...
  És gránátot is indítson csupasz ujjakkal. És eltalálta egy náci tank orrát.
  Felvágta a csomagtartót, és nevetésben tört ki. Hát lány. Minden lánynak lány!
  És itt van a vörös hajú Alla. Hogyan indítsunk gránátot mezítláb. Hogy meg van szarva. És mindenkit szétszór. Itt a lány! És legyűri a nácikat, és csupasz lábakat gereblyéz.
  - Vörös hajú vixen vagyok!
  Aztán Maria fogta és csupasz lábujjával dobta a megsemmisítés ajándékát. Po kiirtotta az ellenségeket. És darabokra vágjuk. Milyen menő, arany hajú lány. És nagyon kellemes is. Elragadó lány. És milyen lesz a fordulat. És elsöpörni a fasisztákat.
  Felmutatta a nyelvét, és énekelte:
  - Tank vagyok, és lány... veszek magamnak egy báránybőr kabátot! És a Spartak csatába indul ... Van egy nagyon tartós tank!
  És itt Matryona fogta, és csupasz talpával egy egész nyelvet kidobott a szemekkel. Olyan erős sajtója van. És a lábak erősek. És megfordította a "Panther" -5.
  Milyen autó ez a "Panther" -5. Könnyű változata az E sorozatból, körülbelül negyvenöt tonna. Jó védelem a homlokon, rosszabb oldalt. A név egy ragadozó macskától származik. Az oldalak legrosszabb védelme miatt nem a legnépszerűbb tank. A nácik leginkább Aghát szeretik. Azok minden szögből védettek. De mivel az AG sorozat kis és nagy számú görgővel rendelkezik, vannak problémák a futóművel. Az E sorozatot pedig még nem vonták ki teljesen a gyártásból.
  Általánosságban elmondható, hogy a Harmadik Birodalomban sok különböző és nem egészen tökéletes technológiát gyártanak.
  Alena ismét gránátot dobott mezítláb. Megvan a nácik. És a szépség felsikkantott:
  - Lapítsd le az orrod!
  Itt Anyuta csupasz lábujjakkal dobja piacra a fejeket törő ajándékot. És énekelni:
  - Milliók! Megkérdőjelezzük a fasiszta törvényeket!
  És itt van a vörös hajú Alla táncolni kezdett. Ő is mezítláb gránátot dobott, és rikácsolt:
  - Röviden - vörösnek lenni nem bűn!
  És a nácik elkapták tőle, az orra alatt. És itt vannak a lányok!
  Maria is mezítláb vette, miközben gránátot indít. És hogyan fogja leütni a nácikat.
  Még meg is fagytak a félelemtől. Hát ez egy nagymama! És a haja olyan, mint az aranylevél.
  És itt van Matryona. Csupasz, izmos lábakkal egy csomó gránátot fog hajítani. És a nácikra csapni. És fújd el őket, mint a trágyát a szélben. Vedd és égesd el!
  És hogyan ugat:
  - A nap birodalma!
  Itt vannak a lányok! Minden lánynak, terminátor lányoknak!
  Alenka nevet, és kinyújtja a nyelvét. És látja, hogy a zsoldosok támadni próbálnak. A lány ismét gránátot dob csupasz lábujjával, és sziszeg:
  - Forró ütés! Olyan vagyok, mint egy vandál!
  És a nácik véres teát kaptak!
  És akkor Anyuta, mint csatlós. És hogyan fogja felgyújtani a nácik szakállát. És üvölt, mezítláb dobásával gránátot küld:
  - Dühöngő bika, megütött a ló!
  És megint vihogni és vigyorogni kezd. Itt a lány! Csak a bölcsesség és az áldások forrása!
  De ekkor Alla ordítani kezd. És sziszegni... Aztán mezítláb küldeni a pusztító ajándékokat. A kevés senkinek sem fog tűnni. Triviálisan mindenkit a koporsókba hajt!
  És nagyon jók a lábak! Kicsupaszított fogak, mint egy oroszlán. Itt van a lány. Hol nem volt még!
  És gránátokat dobál, eszeveszett dühvel. És összetöri a testüket.
  És a vörös még mindig üvölt:
  - Egy vadállat vagyok, egy vadállat vagyok!
  Aztán persze Maria. Hajának aranya elvakíthatja az ellenségeket. És milyen jó, szinte meztelenül a hidegben. Itt gránátot fog dobni puszta ujjaival. És megkapják a Fritz-et, ahogy kell.
  És a szépség énekel:
  - Baj lesz!
  Alenka is mezítláb indította el azt, ami rombol. Rendezett tűznyomás.
  De Marusya vett egy hordó robbanóanyagot, és elküldte az ellenségnek. Elűzte az ellenséget. Eltörte a fémet, és az acél lángra kapott.
  A lány ugatott:
  - Tomboló tűz! És a termokvark repülése!
  Bár mit jelent ez, az utolsó szót ő maga sem értette. És a Fritzek csépelnek...
  Itt jön a Medve tank. A gép zömök, kerek toronnyal, ovális törzsű. Szintén szűk elrendezés, és kilóg egy 128 mm-es, 100 EL hosszúságú hordó. Az egyik legújabb fejlesztés. Túlzott páncéltörő erővel rendelkező fegyver. "Bear", ez egy tankromboló, és egyben tüzel megerősített állásokra.
  Alenka gránátot dob rá. Mezítláb dobásával megrongálta a törzset, és felszisszent:
  - Acélom és lángom van szív helyett!
  Aztán úgy nevet.
  És Anyuta is ajándékot fog dobni a puszta ujjaival. És repess a hordónál! A fém különböző irányokba áramlott.
  Igen, a "Medve" megsérült, és hátrálni kezdett. Plusz autó is. A Harmadik Birodalom másik vitatott fejleménye. Még jó, hogy legalább az E sorozat alapján.
  A vörös hajú Alla szintén puszta lábujjával gyilkos ajándékot indított. És üvöltött:
  - Én egy ghoul vagyok! Félelmet keltek!
  Aztán a rézvörös hajú lány kinyújtotta a nyelvét. És újra énekelt. És csiripelt:
  - Vöröshajú, vörös hajú... olyan leszek, mint a fűrész... Üss a sarok mögül!
  És megint nevetni...
  De Matryona, erős lábaival, súlyos aknát indít. A szállítószalagok összeomlanak. A fém összetörik. És itt ismét a földről lőnek támadó repülőgépekre.
  Német sugárhajtású gépek nyomják a szovjet állásokat. És irányítatlan rakétákat lőnek ki. És rombolja le a Vörös Hadsereg állásait.
  Alenka egy páncéltörő puskát célzott meg. És csupasz lábujjaival megnyomta a ravaszt, kiütött egy támadó repülőgépet. Hitler keselyűje sűrű füstnyilat hagyva a földre rohant. És a levegő szó szerint égett és szikrázott.
  A lány mezítláb taposva énekelte:
  - Fekete öv a karatéban! A sorozatszámom a nyelven van!
  Anyuta is elbaszott. Ezúttal csak úgy, hogy csupasz lábujjával dobott egy korongot robbanóanyagból. Repült, és egyenesen a támadó repülőgépbe szállt. Elvette és összetörte a fémet.
  Anyuta elvette és csicseregte:
  - Műrepülés! Új legénység!
  És ismét megmutatta a fügét, és kecses lábával. Itt a lány! Igazi sziréna!
  De milyen nagyszerű!
  Alla csupasz sarkával ajándékot adott. És lehozta a rohamosztagos hasára. És hasított fém, törik acélt. Egy ilyen lány...
  Az ilyen vörös hajúkkal elviheti Berlint. A harcos csicseregte:
  - Gólt rúgott! A fasizmus szökésben!
  És megmutatta a nyelvét!
  A lányok imádják ezt csinálni! Mégpedig a nyelvet kinyújtani a megvetés jeleként. Aztán megint köpni.
  Maria pedig fogta, és mezítláb elindította a lemezt. Pontosabban a kialakítás egyszerű, de a motor miniatűr méretű. És eltalálta a fasiszta támadó repülőgépet.
  Összetörte a banditát. És nevetett:
  - A halál jelzője!
  Nos, Matrena egy csomó gránátot dobott ki mezítláb. És megütött egy német keselyűt. Eltörte a fémet és összetörte az átkozott madarat. Ezek után a hős lány megdörzsölte a mellkasát. Megfeszítette erős nyomását, és felszisszent:
  - Nukleáris bug! Führer a homlokba!
  És megint hogy akarja!
  Alyonka mezítláb is gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Tökéletes vagyok!
  Kivillantotta tükörfogait.
  Aztán Anyuta fogta, és mezítláb indította el, valami éles és halálos dologgal. Ő pedig elvette, és felkacagott:
  - Mosolytól gesztusig!
  A német autónak pedig csak kürtje és lába maradt.
  Allah ott van. Azt is puszta ujjakkal veszi, és elindítja a halál hordozóját. És akkor fog és vezet:
  - Spartacus céhe!
  A nácik elől pedig acéldarabok röpködnek.
  Maria valami nagyon halálos dolgot indított el csupasz sarkával. És fémtépni. Megölték a fasisztákat. Elvettem és csipogtam:
  - Krakatau! dicsőségemre!
  Matryona sokkal veszélyesebben üt. Nagy tömegű robbanóanyag a nácik ellen. Általában véve a lány zúzós és nagy.
  Itt például pasikkal szeretkezett. Csak fél óra. Háború és egyszer. És mégis sikerült azonnal öttel. Itt van a gazdag ember. Persze nem túl erkölcsi. De Matrena ettől erősödni kezdett.
  És nem fogadnak el golyót. És bedobsz egy egész doboz robbanóanyagot, ami eltalálja a támadó repülőgépet.
  Arról, hogy a nácik, az ő ötjük félnek. Ne árulj el szavakkal. És mondhatni, hogy a lányok ötévesek.
  Alenka mezítláb dobta, amit gazból gyomlál. És vágd rá a Fritzre.
  Sziszegett:
  - Gyilkos kísértés! Pont a szemébe!
  És játszott a sajtó megkönnyebbült izmaival. Itt van a lány. És nagyon szépek a csempéi. Nos, mint a csokoládé.
  Ó, a lányok már régóta nem ettek csokit. De ezt akarod.
  Anyuta hevesen tátva a fogát, puszta lábbal a halál ajándékát indította el, és üvöltött:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk!
  És kitárta az agyarait. Pontosabban olyan sima és kellemes fogai vannak. Ne mondd, hogy agyar.
  Alla felszisszent, csupasz sarkával a pusztító ugró emelőt adta:
  - Bika galandféreg!
  Maria kuncogott és motyogta:
  - És egy robogó fia.
  Így hát fogta, és puszta ujjaival elindította a biztosítékot, amely levágta a támadórepülőgépet. Annyi megvert fasiszta. Hát lány. Minden lánynak, egy szuper boszorkánynak és egy lánynak!
  Matryona elvette, és felszisszent:
  - A halál magasabb lesz az életnél!
  És az erős lábaitól, hogyan repülnek a gránátok. És egész csomó pusztítás. Itt a baba! Az igazi lány-ambal!
  És hagyja az agy fasisztákat. És nagybetűs!
  Alenka szintén nem kisasszony. Ismét mezítláb lőtt fel egy megsemmisítő műholdat. Leverte az ellenséget, és felszisszent:
  - Az anyag legmagasabb jele!
  És mindenkit szétszórt. És puszta ujjaival megmutatta a sütit. Ó, mennyire szeret ez a lány írni, mindenféle gyöngyszemet.
  Például egy ilyen AI története. Alapvetően valódi. Franco arra hivatkozva, hogy Nagy-Britannia nem riválisa Németországnak, különösen miután a németek megszállták Franciaországot, elengedte a Wehrmachtet Gibraltárba. A támadás gyors és győztes volt. És a nácik megkezdték a csapatok átszállítását Afrikába. Szerencsére ez a legrövidebb távolságon is megtehető.
  Másrészt a náciknak el kellett felejteniük a Szovjetunió elleni hadjáratot. Fritz a negyvenegyedik év első felében elfoglalta egész Afrika északi részét, és belépett Irakba. De több mint negyven hadosztályt vittek át délre. Emiatt a "Barbarossa" terv nem valósult meg.
  De a németek meghódították a Közel-Keletet, és elkezdtek továbbmenni Nagy-Britannián. Rabszolgák és nyersanyagok tömegével a Führer úgy döntött, hogy légitámadást hajt végre Anglia ellen. A légi közlekedés termelése folyamatosan nőtt. Egyre több gyár épült. Tengeralattjárók ereszkedtek a tengerbe.
  Afrikát hamarosan meghódították.
  A németek szorították Nagy-Britanniát. Fejlett bombázók. Megjelent a Yu-188 és a Do-317. A negyvenkettedik év augusztusában felerősödött bombázások után mégis megtörtént a kétéltű partraszállás. Sikeres volt, és Nagy-Britannia bukott.
  Churchill Kanadába menekült. Ott azonban hideg fogadtatás fogadta. Japán pedig átvette az összes brit gyarmatot.
  A negyvenharmadik évben a Harmadik Birodalom, miután megszerezte: "Tigrisek", "Panthers", "Oroszlánok", elfoglalta és megtámadta a Szovjetuniót. És megint rosszul alakult... De nem, még mindig nem támadott.
  Az atombombával kapcsolatos hírszerzés, amelyet az Egyesült Államokban végeznek, arra kényszerítette Hitlert, hogy Nyugat felé forduljon. Háború tört ki a tengelyhatalmak és a Sas Birodalom között.
  A "Panther" sorsa irigylésre méltó volt. A tartálynak nem volt ideje megfelelően letekerni a gyártás során, helyette egy nehezebb "Panther" -2 került. Új gépet, erősebb motorral, fegyverekkel és páncélzattal vetettek be Amerika ellen. És lett a fő tank. Amíg le nem váltotta az E-50.
  Az Egyesült Államok egyrészt Izlandon, Grönlandon és Kanadán keresztül jutott. Délről Argentínán és Brazílián keresztül. És keletről jött Japán. A háború tehát makacsnak bizonyult, de a negyvenötödik évben mindennek vége szakadt. Amerika kapitulált.
  1946-ban azonban háború tört ki Németország és Japán között. A nácik minden bizonnyal erősebbek. De a háború elhúzódott... Ez sokkal érdekesebb.
  Alenka ezt részletesebben leírná, de egyelőre nincs idő. Mit csináljon egy lány?
  Nem marad más hátra, mint mezítláb gránátot dobni. Vagy valami mást kell kitalálni.
  Például egy olyan világot, amelyben Szkobelevet nem mérgezték volna meg. Ez érdekes. Az illusztris parancsnok katonai hadjáratot vezetett Oroszország déli részén, és Harmadik Sándor alatt elérte Kuskát. De a Japánnal vívott háború alatt megmutatta magát teljes dicsőségében.
  A tengeren az orosz admirálisok nem jártak túl sikeresen. De a szárazföldön a japánok teljes vereséget szenvedtek. Aztán jött a balti osztag. És az oroszok végre elkezdtek győzni a tengeren. Valahogy kialakult az paritás. És még előny is. Japán kénytelen volt békét kötni. Elismert orosz protektorátus Korea felett. Átadta azokat a Kuril-szigeteket, amelyek korábban Oroszországhoz tartoztak, de Szahalinra cserélték.
  Oroszország megtartotta Port Arthurt és megerősítette Mandzsúriában. A király tekintélye némileg megnövekedett. Bár a tengeren nem volt minden rendben. Szkobelev életben maradt az első világháborúig. Az oroszok több győzelmet arattak a németek felett. Kelet-Poroszországban legyőzték őket, azonnal elfoglalták Przemyslt. Skobelev generalissimo lett. És miután nyolcvan éves koráig élt, meghalt dicsőségben és tisztességben.
  Bizonyos szempontból felülmúlja Suvorovot. A cári birodalom nagy és hatalmas lett. II. Miklós, mint nagy ember vonult be a történelembe. Oroszország Törökország jelentős részét és szinte egész Iránt is meghódította.
  Nos, akkor... Belefáradt, hogy ugyanazt írjam, ahogy a cári Oroszország meghódítja az egész világot és megrohamozza a csillagokat. De mindenesetre a világ legerősebb szárazföldi hadseregének minden esélye megvolt a győzelemre!
  Természetesen kár, hogy Szkobelev ilyen fiatalon halt meg. Tehetsége korábban kiderült, mint Szuvorové, de el is halványodott anélkül, hogy elérte volna a tetőpontját.
  II. Sándor ... a király kétségtelenül nagyszerű. Hódításai voltak Kínában, Közép-Ázsiában, Törökországban, visszaadta a Duna-deltát. Hacsak el nem adta Alaszkát - nagy hülyeség. De ha a király tovább élt volna, Oroszország talán kiterjeszthette volna birtokait. Vagy éppen ellenkezőleg, zavargások törnének ki. Az alkotmány zűrzavarhoz vezetne.
  Nikolay az első konzervatív. Elveszítette a háborút a Krím-félszigeten. Háborút nyert Irán és Törökország ellen, de rengeteg vért. Évtizedeken át a Kaukázusban harcolt. Mi lehetséges, és felfüggesztette az orosz terjeszkedést délre. Voltak ambíciói, délen. Talán megnyerte volna a háborút a koalícióval, ha nem Mensikov. Ez a középszerű parancsnok keretezte.
  Mint annak idején II. Miklós Kuropatkin.
  Általában véve a cári Oroszország története sikeres volt. A legtöbb háborút megnyerték, és a birodalom terjeszkedett. A polgárháború azonban meggyengítette Oroszországot. A bolsevikok azonban új lendületet adtak. Egyelőre.
  Alyonka nem szerette Sztálint. Durva, udvariatlan barom. Egy ekkora birodalom fejét valahogy kifinomultabbnak kellene lennie. Nem olyan durva és intelligensebb. És persze nem a plebejusok, hogy uralják Oroszországot.
  Ezért láthatóan a Szovjetunió veszíteni kezdett. A háború az elejétől a végéig rosszul megy.
  Alenka arra gondolt, mit tegyen? Változást akart. És valami jobbat. A bolsevizmus nem ideális rendszer. Nincsenek normális választások. Jelölj egy ellenőrzött jelöltet, és szavazz. Tipikus bagoly. Az embereknek valódi demokráciára van szükségük.
  Alenka elképzelte, hogy csupasz lábujjaival megszorítja Sztálin orrát és kuncog. Igazi és vicces. Csinálj szilvát ebből a ghoulból.
  Eh, Oroszországnak nem volt szerencséje a vezetőkkel. Miért voltak az 1937-es tisztogatások? Miért rendeztek éhínséget?
  Sztálinnak sok bűne van! És itt persze szükség van egy koncepcióra, hogy mindezt megérthesd.
  Lenin sajnos túl korán halt meg. Nem volt időm a hatalom megteremtésére és az ország felemelésére. Sztálin egyenes csonttörőnek bizonyult. Trockij lehetett volna hatalmon - nagy tehetségű ember. Vagy az intelligens Buharin.
  Nem hülye és Pjatakov. Talán egyáltalán nem engedték volna hatalomra Hitlert.
  Általánosságban elmondható, hogy Németország megnyerhette volna az első világháborút, nem három hadtest Kelet-Poroszországba való áthelyezésével, hanem azzal, hogy folytatja a Párizs bekerítését célzó hadműveletet.
  Akkor Franciaország olyan gyorsan vereséget szenvedett volna, mint a negyvenedik évben. A cári Oroszország pedig egy fronton sem állt volna ellen. A poroszok hatalmas hatalomra és francia gyarmatokra tehettek szert. Vagy talán angolul is. De nem a Harmadik Birodalomhoz volt szánva. Pontosabban a második ... És a poroszok veszítettek. Bár Oroszországot ellehetetleníteni tudták. Furcsa, de Németország még keleten sem tudta megfordítani a háború menetét.
  És itt a Führernek sok mindenre sikerült. Japán is sújtott keleten.
  Alenka ismét gránátot lőtt csupasz, cizellált lábával. Kiszórta a Fritz-et, és felkiáltott:
  - Repült és üvöltött!
  Milyen vicces...
  Anyuta is dobott egy kis ajándékot. Kieresztett egy patakot az orrlyukaiból, és ezt motyogta:
  - Csúcskategóriás és Adidas!
  A vörös hajú Alla fogott, és ismét eldobott egy ilyen jól irányzott gránátot. Eltörte egy német tank nézegetőjét, és kiált:
  - Nemes furcsaság!
  És csupasz sarkával küldte a labdát...
  Maria is használta kecses, csupasz lábát. Ez a lány is megpróbált írni. Például felvázoltam egy ilyen történetet.
  Az úttörő Petya segíteni akart Bolotnyikovnak. És megszökött a portálon keresztül a maga idejébe. Egyúttal zsebvágót megragadni, sziklákat. Hát persze, fiú volt a jövőből. A vágót pedig lehet használni, mint Garin mérnök hiperboloidját. Csak méretében ez a fegyver olyan, mint egy Makarov pisztoly. És feltöltheti vízzel. Igen, egy ilyen működési elv a hidrogénatommagok fúziója, és a hélium előállítása.
  És még csatahajókat is vág. Amikor a fiú ilyen fegyvert használt, az Úr angyalának kezdték tekinteni. És megkoronázva Nagy Péter cár szerepében.
  Vicces, hogy a fiú ilyen menő lett. És meghódította Lengyelországot, Svédországot és Törökországot is. Oroszország hatalmas birodalma nőtt.
  Aztán a kölyök, aki gyakorlatilag nem nőtt fel, gyerek maradt, megunta az uralkodást, és visszatért korába.
  De aztán kiderült, hogy mindenki gyereknek tartja, nem királynak. És a fiú visszafutott.
  Távollétében zavar támadt. De a fiú visszatért. És ismét mindenki hűséget esküdött neki. Ezután a háború következett, mígnem az egész világ egyesült, Oroszország égisze alatt. És egyetlen birodalom létezett. És a fiú elrendelte, hogy építsenek csillaghajókat és terjesszenek ki az űrbe.
  Lehetne több regényt is ennek a témának szentelni, de egyelőre nincs idő.
  Maria is harcra kényszerül. Általában véve a jövő homályosnak és komornak tűnik. Ha a nácik nyernek, mit kell tenni?
  Csatlakozni a partizánokhoz? És kúszni az erdőben, amíg meg nem ölnek? Vagy esetleg a Wehrmachtba?
  És egy ilyen ötlet nem mosolyog rajtuk túlságosan. Maria nagyot sóhajtott.
  És csak egy gránátot dobott mezítláb. Több Fritz gólt szerzett, sziszegve:
  - Hitler kaput! Annak ellenére, hogy menő!
  Matryona mezítláb is dobott egy csomó gránátot. Megfordította a tankot, és kifújta:
  - Pokoli fém! A Fritz szégyellni fogja magát!
  És szikrákat eresztett a fogai közül.
  Alenka elvette, és felsikoltott:
  - Ó, banán! Ó, kókuszdió - Tum-ba-yumba!
  És a lány puszta lábbal halálos öklét indított. És összetörte a Fritz páncélját.
  Alyonkának ekkor eszébe jutott egy másik ötlete. Írj a fényes világról. Mondjuk a háború után. Végül is az nagyon jó lenne! Mint például élni a kommunizmus idejében. Vagy valami más csodálatos.
  Mint a költészet:
  Az univerzum megremegett felettünk
  És a csillagok gyöngyökben öntözték az eget ...
  Ég a háború, a pokol gonosz szenvedélye,
  És az ördög el akarja pusztítani Oroszországot!
  Csak most jutottak messzire a németek. Gorkij megrohanása. És ez veszélyes.
  De már elterjedt a pletyka, hogy Hitler ismét fegyverszünetet javasol. És ez egy lehetőség a megnyugvásra és a kikapcsolódásra. Nagy esély a gyógyulásra. Ha csak a megvert ország távozik.
  De lehet, hogy később még rosszabb lesz.
  Anyuta ismét mezítláb dobta a halál üzenetét. Nem igazán hitt Hitlernek. De le akartam vezetni a csaták feszültségét. És legalább pihenj egy kicsit. Eh, Szuvorov Sztálin helyében volt, talán minden másképp ment volna.
  A németek Mainsteint tartották a legjobbnak. Ez a Fritz még mindig egy vadállat. És hűvösen fedheti ki a fogait!
  Anyuta szellemesen vicsorgott:
  - Őrült Berija, gonosz Sztálin!
  És fütyült az orrlyukon keresztül. Nagyon jó humorú lány.
  És le is kellett tartóztatni. De ennek a történetnek happy end volt. Ám alaposan átkutatták, és intim helyeken is érezték. Aztán több napot el kellett töltenem egy lányoktól hemzsegő bűzös cellában. De aztán elengedték. Még mindig nem találtak nyomokat. Vagy talán az a tény, hogy a szülei szabadlábon maradtak. De hogy van ez - a gyerek börtönben van, és az apa és az anya kiszállt?
  Hacsak nem büntetőcikkely alapján lehetséges. Anyuta nem volt a kolónián, mint Alla és Matryona. De egy vasedményű lány is. És éles szemű. Egy építkezésen dolgozott. Szinte a háború legelejétől harcolt. És sokat tanult.
  A második világháború általában elhúzódó és ideges volt. Rövid szünetekkel ment. És a macskák, vagy akár a tigrisek karmolták a lelket. Vagy talán patkányok. Itt mindenki hangulata kicsi. De a csatában elfelejti az ember, és eltereli a figyelmét.
  Talán valami Montecristo grófjától? Ez jobb, mint a kemény munka vagy a magánzárka. És persze a dráma nehéz a börtönben.
  És itt teljesen ingyenesek, és akár kiabálhatnak is:
  - Sztálin egy kecske!
  És teljesen igazuk lesz! És Sztálin valójában még mindig kecske! És egy korcs, aki Oroszországot keretezte. Még az is kár, hogy a valós történelemben olyan vezető lett a vezetés alatt, aki megnyert egy ilyen háborút. Ebben igazságtalanság van. Nos, miért nem jelentkezett egy másik erős és bölcs vezető a háború alatt?
  Alla, mint egykori fogoly, gyűlölte Sztálint. Természetesen ez volt az ő rendszere. Rabszolgává és elítéltté változtatta az embereket. Ez ellen nem lehet vitatkozni!
  Sztálint pedig meg kellett volna büntetni! Akár felakasztani, vagy lőni. Vagy korbácsolni.
  Alla néha elképzelte, hogyan fogja megkorbácsolni Sztálint. És ettől sokkal jobban érezte magát. Bár persze csak képzelet. És igazi sikert akarok.
  De Hitlert megkínozzák. Például vigye fel a fogasra. Vagy elektromos áram, vagy forró vezeték. Vagy... Mi más? Például bele lehet lökni egy acéllányba. Vagy serpenyőben megsütjük. Törje el a karját és a lábát, dörzsölje a nyakát egy kötéllel. Igen, és még sok más! Akassz fel egy kis Führert.
  Most, ha negyed? Nagyon klassz volt! Vagy kerék! Élő savval oldjuk fel.
  Vagy talán összehozza Hitlert és Sztálint, és harcra készteti őket gladiátorként? És akkor beleöntjük az olvasztott vajat? Vagy talán egy szöges dobozban. És forró körmök? És meszelt! És még mi az, ami nem jut eszébe!
  És verd a Führert, üss, verj és még egyszer verj! Egy drót vagy lánc felmelegítése után.
  Vagy élve fagyott. Például egy jégtömbben. Töltse fel folyékony nitrogénnel vagy héliummal. Általában elégetni.
  Kínozd a sugárzást! Vagy vegyen olvadt ólmot, és öntse le a Führer torkán.
  Allah felkacagott. És mezítláb dobott egy gránátot.
  Viccesre sikerült. És a Führer össze volt gyűrve.
  A lány elvette, és csipogta:
  - Fú, fú, fú! Leütöm Hitlert!
  És mit nem tudott még ez a lenyűgöző szépség! Valójában nagyszerű lány!
  És olyan vörös hajú... Mit nem lehet mesében elmondani, tollal le nem írni! Olyan göndör haj. Csak egy láng. Vagy napalm. És rúg, nagyon lendületes és nagyon menően rúg. Ez a terminátor lány.
  Mária sem ajándék. De a természet vékony. És még hívő is. Igaz, a hite gyengül. Valóban, miféle Isten, ha megengedi a nácik győzelmét? Hogyan lehetséges ez egyáltalán?
  Mária haragudott Istenre. A németek elérték Alma-Atát, Ufát, Gorkijt. Körülvéve Rjazan, Moszkva, Leningrád. És nem állnak meg.
  Igen, a nácik erősek. A gonosz uralja a világot anélkül, hogy tudná a számot. De ti, a Sátán fiai, nem tudjátok megtörni Krisztus hatalmát!
  A sötétség harcosai mindig is fölényben voltak. Mivel az emberi szív rosszra vágyik. És ne bízz benne túlságosan. És kinek higgyünk? Az ember elméje! Elvégre az emberek nem olyan rosszak! Vannak egészen rendes típusok. akik képesek tisztességesen kormányozni. És nem feltétlenül hívők. És Sztálin még mindig szadista!
  Maria egy pillanatra elgondolkodott. Egy ilyen probléma felett: miért engedi meg Isten a rosszat? És itt nem könnyű a válasz. Valóban, gonoszság nélkül... Próbálj meg olyan könyvet írni, amiben nem lenne gonosz! Szinte lehetetlen!
  Minden irodalmi műben van gonoszság. Vagy a bűn... Bár a bűn és a rossz fogalma nem teljesen azonos. A háborúk is gonoszak. De Isten akarata vezette őket. És ez, úgymond, nem volt bűn. Ez az Ószövetség paradoxona. És akkor a teljesen pacifista Újszövetség. És nem is a legjobb...
  Mit hazudnak a nácik alatt? Hiszen Jézus azt mondta: a jobb arcodra ütöttek, balra tedd!
  De ki követi ezt valójában? Papok? Hát nem! Az egyház agresszív volt. És az inkvizíció és a keresztes hadjáratok, és katonai alakulatok a kolostoroknál.
  Igen, a papokat nem jellemezte az alázat. És mások... Legyen az katolikus, protestáns, ortodox. És ez az Újszövetség pacifizmusával van így.
  A fasiszták azt teszik, amit mondanak. Aztán taníts meg báránynak lenni, és viselkedj úgy, mint maguk a farkasok.
  Maria egyre inkább úgy gondolta, hogy az egészséges pacifizmus lehet az igazság. Ez nem pacifizmus, hanem ateizmus. Valóban azt mondják, mi más a hit, mint az önhipnózis. Nos, valamiért az ikonok nem tettek senkit halhatatlanná. És a pátriárkák meghalnak, akárcsak a hétköznapi bűnösök. A szerzetesek pedig semmire nem képesek.
  Nem, sokkal jobb valóban hinni: az ember saját boldogságának kovácsa!
  És ne fáraszd ki magad böjttel és imákkal. És egy új tank sokkal értékesebb, mint ezer imádság.
  Maria csupasz, nagyon csábító lábával gránátot dobott, és mély sóhajjal megjegyezte:
  - És nem templom, nem kocsma! Semmi sem szent! És az életben minden nem olyan... Minden nem olyan, lányok!
  Matryona mezítláb, egy centner robbanóanyaggal távozott, és elásott száz Fritzt. És akkor gurgulázott:
  - Ne szomorkodj! Egész élet előttünk! Minden élet előttünk, reménykedj és várj!
  Alenka is dobott egy üzenetet, a koporsóba terelte a Fritzet. És lelkesen énekelt. Írás útközben;
  A komszomol lányok a Föld sója,
  Olyanok vagyunk, mint az alvilág érce és tüze.
  Természetesen bravúrokká nőttek,
  És velünk a Szent Kard, az Úr Lelke!
  
  Szeretünk nagyon bátran harcolni,
  A kiterjedt lányok az univerzumban eveznek...
  Oroszország hadserege legyőzhetetlen,
  Szenvedélyeddel, változatlan csatában!
  
  Szülőföldünk dicsőségére, szent,
  Egy vadászgép kering az égen...
  Komszomol tag vagyok, mezítláb futok
  Fröccsenő jég, ami beborította a tócsákat!
  
  Lányok nem tudnak megijeszteni az ellenséget,
  Megsemmisítik az összes ellenséges rakétát...
  A rohadt tolvaj nem tapad ránk az arcát,
  A versekben bravúrokat énekelnek majd!
  
  A fasizmus megtámadta hazám,
  Olyan lidérces és alattomos módon támadta meg...
  Szeretem Jézust és Sztálint
  A komszomol tagjai egyek Istennel!
  
  Mezítláb rohanunk át a hóbuckán,
  Pörgős, mint a gyors méhek...
  A nyár és a tél lányai vagyunk,
  Az élet megkeményítette a lányt!
  
  Ideje lövöldözni, úgyhogy nyiss tüzet
  Pontosak vagyunk, és gyönyörűek az örökkévalóságban...
  És közvetlenül a szemébe ütött, nem a szemöldökbe,
  A kollektívnak nevezett acélból!
  Ne győzd le a fasizmust a mi kétségünk,
  És az akarat erősebb egy erős titánnál...
  A hazában vigaszt találhatunk,
  És döntsd meg még a Führer-zsarnokot is!
  
  Nagyon erős tank, higgyétek el a Tigrisnek!
  Messzire és pontosan lő...
  Most nincs itt az ideje a hülye játékoknak
  Mert jön a gonosz Káin!
  
  Le kell győznünk a hideget, a meleget,
  És tréfásan harcol egy őrült hordával...
  Dühös dühös medve,
  A sas lelke nem nyomorult bohóc!
  
  Hiszem, hogy a Komszomol tagjai nyerni fognak
  És a csillagok fölé emelik országukat ...
  A túrát októbertől kezdtük,
  És most velünk van Jézus neve!
  
  Nagyon szeretem a szülőföldemet,
  Ragyogóan ragyog minden embernek...
  A hazát nem veszi el a rubel,
  Felnőttek és gyerekek nevetnek a boldogságtól!
  
  Mindenkinek szórakoztató a szovjet világban élni,
  Egyszerű és tökéletes...
  A szerencse ne szakítsa meg a fonalat,
  A Führer pedig hiába fogta be a száját!
  
  mezítlábas komszomol tag vagyok,
  Bár a fagy megfordítja a fülét...
  És nem láthatod a leszállást, higgy az ellenségnek,
  Ki akar minket elvenni és elpusztítani!
  
  Nincs szebb szó a szülőföldre,
  A zászló vörös, mintha a vér ragyogna a sugarakban.
  Nem leszünk alázatosabbak a szamaraknál,
  Azt hiszem, hamarosan májusban jön a győzelem!
  
  A berlini mezítlábas lányok elmúlnak,
  Hagyjon nyomokat a járdán.
  Elfelejtettük az emberek kényelmét,
  És a kesztyű nem megfelelő a háborúban!
  
  És lesz harc, törjön ki ez a harc.
  Fritz mindent darabokra fog törni!
  A haza örökké katona veled,
  Nem tudja, mi az önkény!
  
  Sajnálom azokat, akik meghaltak, ez mindenkinek a bánat,
  De ne kényszerítsd térdre az oroszokat.
  Bár még Sam is alávetette magát a Fritznek,
  De nekünk a nagy guru Lenin!
  
  Egyszerre hordok kitűzőt és keresztet,
  Én a kommunizmusban vagyok és hiszek a kereszténységben...
  A háború, higgyétek el az embereket, nem film,
  A haza a mi anyánk, nem a kánság!
  
  Amikor a Mindenható eljön a felhőkben,
  Minden halott ragyogó arccal feltámad...
  Az emberek álmukban szerették az Urat,
  Mert Jézus az asztal Teremtője!
  
  Itt tudunk majd mindenkit boldoggá tenni,
  Az egész határtalan orosz univerzumban.
  Amikor bármely plebejus olyan, mint egy kortárs,
  És ami a legfontosabb a Teremtés világegyetemében!
  
  Át akarom ölelni a Legfelsőbb Krisztust,
  Hogy soha ne essek össze az ellenségek előtt...
  Sztálin elvtárs váltotta fel apját,
  És Lenin is örökké velünk lesz!
  .
  
  
  Ravasz Obama
  Obama amerikai elnök ravaszabbnak bizonyult, és nem bombázta az Iszlám Államot, hanem úgy döntött, hogy ezt a kalifátust ütőernek használja Irán, Szíria és Oroszország ellen. Számítása teljes mértékben beigazolódott. Irak nagy részét elfoglalva az ISIS belépett az Iránnal vívott háborúba. Az amerikaiak olajat vásároltak a fegyveresektől, és cserébe fegyvereket adtak el. Vlagyimir Putyin, hogy megmentse Aszadot, mégis beszállt a háborúba.
  És elkezdődött az ISIS bombázása. De nem ment olyan simán, mint a valós történelemben. Az ISIS légvédelmi rendszerekkel és vadászgépekkel rendelkezik az Egyesült Államoknak. Oroszország erősebb ellenséggel nézett szembe, és szárazföldi csapatok áthelyezésére kényszerült. Az oroszok kezdettől fogva kézzelfogható veszteségeket szenvedtek, erejük megtört. Itt persze már nem kövér.
  Egyre több erőt vontak be a szíriai háborúba. És nem volt népszerű. Sokan azt mondták: Oroszországnak bele kell szólnia? Az ISIS pedig előrenyomult, súlyos csapásokat mérve az orosz csapatokra.
  A katonák nagy számban haltak meg. De nem lehetett megfordítani a háború menetét. Ráadásul Törökországgal is volt konfliktus. Ez pedig megnehezítette az erők alkalmazását.
  A háború az ISIS-szel kezdődött még 2015 májusában, és elhúzódott. A csaták sokáig elhúzódtak, és az orosz hadsereg alig tudta visszatartani az ellenséget. Cinkkoporsók voltak. És Irak nagy része az ISIS alatt volt. Az áttörési kísérletek pedig aktívak és agresszívek voltak.
  A háború persze elhúzódónak bizonyult... És az oroszországi elnökválasztás idejére már három éve tartott. És több mint tízezer orosz katona és tiszt, valamint több tábornok halt meg.
  Ezért Vlagyimir Putyin komoly ellenállásba ütközött. Pavel Grudinin a baloldali erőkből gyorsan pontszámokat és politikai pontokat kezdett szerezni. Sikerei pedig óriásiak voltak, ahogy az értékelés megugrik.
  Igaz, a botrányok némileg aláásták Grudinin pozícióját, de Girkin nagy népszerűségre tett szert. Aki a donbászi háború hőseként új sztár lett.
  Mindenesetre Putyin már elvesztette népszerűségét, az emberek pedig változást akartak, a Krím annektálása pedig feledésbe merült.
  Véget értek a választások, és bár az első fordulóban úgy tűnt, Putyin nyert, tömeges tiltakozások és a választási eredmények felülvizsgálatát követelték. A kommunisták nem hittek az eredményekben, és számos példa volt a választói csalásra.
  Moszkvában pedig meglehetősen nagy összecsapások voltak a tüntetőkkel. Hatalmas háborúellenes akciók is megkezdődtek. És a harcok Szíriában folytatódtak.
  Putyin még fokozta a harcot, és megpróbált támadni Irakban.
  De mindez csak a veszteségek számának növekedéséhez vezetett.
  És a csaták egyre nőttek és véresebbek lettek...
  A háborúellenes mozgalom Oroszországban erősödött. Hatalmas összetűzések voltak a rendőrséggel, és csak mészárlások.
  Csak a koronavírus-járvány csökkentette valamelyest a háborúellenesség intenzitását.
  A szíriai csaták azonban a járvány ellenére továbbra is folytatódtak. 2021-ben pedig az ISIS ellen úgy döntöttek, hogy tesztelik a legújabb fegyvert: az együléses piramis tankokat.
  Ezek egyedülálló autók, amelyeket mindössze négy példányban gyártanak. Mindegyik ötven tonnát nyomott, és ötezer lóerős motorjuk volt. A motor pedig nem egyszerű, hanem elektromos.
  Gyönyörű lányok négy autót vezettek, és nagyon klassz volt.
  Natasha egy piramis alakú tankon csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, és gépfegyverekkel vágta le a mudzsahedeket, és uránmagos golyókkal vágta le őket.
  És fogát tátva énekelte:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Zoya, aki gépfegyverrel lövöldözött az ellenfelekre és gyorstüzelő ágyúból lőtt, felmordult:
  - A szárnyait bontogató Oroszországért!
  A fürge szépség pedig csupasz lábujjakkal nyomogatta a joystick gombjait.
  És ismét kiköp uránmaggal ellátott héjakat.
  Egy másik piramis tank Augustine-nal megpörgeti a karmait, és szétzúzza az ellenséget. Lekaszálja a mudzsahedek sorait, holttestekkel borítva be a dombot.
  És ordít:
  - Mert a kommunista adott!
  És Szvetlana megüti az ellenséget, és lekaszálja a mudzsahedeket. És miközben énekli:
  - A kommunizmus dicsőségben lesz!
  És csupasz lábujjával nyomja a joystick gombjait.
  És a háború erősödik. Az orosz csapatok erős fronttal néztek szembe.
  Az ISIS nem ajándék. Rohamosztagosokat alkalmaznak ellene. Gyönyörű lányaik is vannak: Maria és Mirabela. Annyira nagyszerűek, hogy mezítláb és bikiniben harcolnak.
  A gyönyörű lányok már a mudzsahedek pozícióit szorítják. És rakétákkal semmisítse meg őket.
  Maria örömében énekli:
  Dühében dühöngő SATO,
  Az ezred ellensége előrelépett ...
  De a hóhérok-ellenfelek,
  Az oroszok ellenségeskedéssel fognak találkozni!
  És hogyan kell rakétákat küldeni az ellenségre. És azonnal lecsap az ellenségre.
  Mirabela, kagylókat küld, megjegyzések:
  Mi a háború, mi a háború? Valami Aszad diktátor kedvéért vért ontani?
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Emiatt nem érdemes vért ontani!
  És egy halálos rakétát is küldött.
  A lányok természetesen követik a parancsot. De már hetedik éve folyik a háború, a ki tudja mit. És persze a lányok haragszanak Putyinra. Nem világos, hogy mit akar. És az orosz csapatok tartják a vonalat, és a támadó kísérletek kudarcot vallanak.
  A piramis tartályok jók, de az akkumulátor még mindig gyorsan lemerül ilyen sebességgel. Hátul kell vinni őket, és fel kell tölteni árammal.
  Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana összejöttek és kártyáztunk.
  Közben a lányok énekelnek:
  - Hát mit mondjak, mit mondjak, úgy vannak berendezve az emberek! Tudni akarod, tudni akarod! Tudni akarják, mi lesz!
  Az Állami Duma választásai pedig a kommunisták diadalát mutatták meg. De ismét hatalmas hamisítások történtek. Ez pedig hatalmas tiltakozásokhoz vezetett, amelyekben emberek milliói vettek részt. Az idős, gyenge Zjuganovot megbuktatták, helyette a fiatal került hatalomra. Felerősödtek a tiltakozások, sztrájkoltak, és sok szlogen.
  Válaszul az orosz hadsereg jelentős offenzívát indított Szíriában és Irakban is. A harc nagyon véresre sikeredett. Ráadásul Irán nyugtalan. Zavargások és nyugtalanságok vannak.
  Putyin nagyon nehéz helyzetbe került. Oroszországon belül a nyugtalanság sokkal nagyobb lett. Zjuganov végül megbetegedett, az új fiatal vezetés pedig Putyin és csapata lemondását követelte.
  Szíriában és Irakban dúltak a harcok. A háború ott hatalmas volt. És felmászott a tombolásra.
  További két lány, Alice és Angelica szörnyekként harcolt, és egy speciális korong alakú helikoptert használtak. És nem volt mód leütni őket.
  A helikopter rakétákat indít, ellenfeleket éget és bunkereket tör fel.
  Alice elvette és csipogta:
  - Az orosz kalifátusnak!
  És hogyan nyomja csupasz lábujjait a joystick gombjára, és eltalálja az ellenséget.
  Angelica felkiáltott:
  - A fedélzetre!
  És megint rakéták, mint a lupanet, az ellenség ellen...
  Tömeggyűlést tartottak Moszkvában, és a rendőrséggel való összecsapások során halottak is voltak. Sok gyár sztrájkba kezdett. Most a kommunisták megmutatták erejüket. Putyint pedig már egyenesen bűnözőnek és gyilkosnak nevezték. Az ellenzék erősödött. És itt-ott vért ontottak.
  A tüntetések általános sztrájkba fordultak. És olyan nagyszabásúnak bizonyult, hogy a hatóságok engedményeket tettek.
  Az Állami Duma választásának eredményét megsemmisítették. És újakat jelentettek be. És itt a kommunistáknak minden esélyük megvolt a győzelemre. És még nyert is, miután megkapta a parlamenti helyek többségét.
  Mihail Mishustin kormánya pedig lemondott. Megkezdődött a baloldali kormány megalakulása. A kommunisták ugyanakkor megjegyezték, hogy ideje véget vetni a szíriai háborúnak.
  Már 2022 van... Vlagyimir Putyin sóhajtva közölte, hogy nem fogja megtenni. Tehát ebben az esetben minden áldozat hiábavaló lesz.
  Ezután az Állami Dumában megkezdődött a felelősségre vonás folyamata. Változások vannak a Szövetségi Tanácsban is. Balra fordult, és azt követelik, hogy söpörjék el Matvienkót, aki túlságosan alázatos bábja a hatóságoknak.
  Általában az emberek sokkal aktívabban kezdtek lázadni és változtatásokat követelni.
  A helyzet felforrósodott. Most a kommunisták határozták meg a tüntetések alaphangját. És aláírásokat gyűjtöttek az új alkotmányhoz.
  Aztán Putyint agyvérzést kapott, és megbetegedett.
  Új elnökválasztást hirdettek.
  A kommunisták fő jelöltje Alekszej Kuznyecov volt. És sokat tett. A választásokon pedig az új baloldali vezetőnek sikerült már az első fordulóban nyernie.
  És nagyszerű volt!
  Itt ér véget a mese, és ki hallgatta az uborkát!
  
  EMELJAN PUGACSOV - ESÉLY AZ EMBERISÉGRE
  Emelyan Pugachev közvetlenül a Tatiscsevo erőd elfoglalása után Orenburgba ment, és sikerült meglepnie a várost, és egy röpke támadással elfoglalta. A helyőrség nagy része szinte harc nélkül megadta magát.
  Emelyan Pugachev pedig elfoglalt egy nagy tartományi központot, sok fegyvert és lőszert.
  Ezt követően rohamosan növekvő serege a Verkhne-Yaitskaya erődhöz vonult, és azt is egy gyors támadással elfoglalta. És tovább Ufa. Pugacsovhoz egyre többen csatlakoztak különböző nemzetekből. Ufához közeledő serege már csaknem ötvenezerre rúgott, és sok fegyvere volt.
  A helyőrség szinte ellenállás nélkül megadta magát. Ezt követően Emelyan Pugachev repülő különítményeket küldött az Urálba, hogy átvegyék az irányítást a fegyvergyárak felett.
  Második Katalin későn fogadta Orenburg elestének hírét. És ez mindenkit megdöbbentett. Sürgősen erőt kellett gyűjtenem. És kevés van belőlük - a török háború mindent elvesz. Csak egy Bibikovot, többé-kevésbé alkalmas fővezért mozgósítottak. És van egy csapata. Sürgősen erőt kellett gyűjtenem.
  De a csaló serege gyorsan növekedett. És Kazanyba költözött. kalmük, baskír, tatár, kirgiz és más népek csatlakoztak hozzá. Emelyan Pugachevot egymás után ismerték el törvényes királyként, és az uráli gyárakat és városokat.
  És sokan csatlakoztak a lázadókhoz. Emelyan Pugachev hadserege pedig Kazanyba ment, és könnyedén megtörte az ellenállást. Sok tiszt átment az oldalára. És Pugacsov hadserege gyorsan növekedett. Így Kazánt megtámadták.
  A valós történelemben pedig a szélhámos egy kisebb és rosszabbul szervezett sereggel tudta bevenni. És most még könnyebb és gyorsabb lett.
  A kazanyi Kreml pedig azonnal elfoglalták. Emelyan serege gyorsnak bizonyult.
  És hány lovas és hatalmas harcos gyűlt össze. És tüzérség, és harcosok az uráli gyárakból. És sok fegyver. Tehát Koziedemyansk elesett.
  Emelyan Pugacsov csak Nyizsnyij Novgorodban számított komoly ellenállásra.
  Szentpétervár közeléből és a svéd határról sikerült oda erősítést szegezni. De Pugacsovnak már több mint százezer katonája és sok fegyvere volt.
  Bibikov hibázott. Ennek ellenére védekezés helyett a csapatok egy részét kivonta a városból. És erős ütés érte őket a lázadók felsőbb erőitől, és összetörték őket.
  Ez megkönnyítette a Nyizsnyij Novgorod elleni támadást. Sőt, a csapatok és a tisztek egy része átment Emelyan Pugachev oldalára. És a legnagyobb város elesett.
  Bibikovot is elkapták. Nem volt hajlandó hűséget esküdni a csalónak, és felakasztották.
  Pugacsov Moszkvába költözött. Egyre gyakrabban mentek át mellé kormánycsapatok, tisztek, sőt tábornokok is.
  Rjazan szinte ellenállás nélkül esett el. És hatalmas sereg közeledett Moszkvában.
  Kevés csapat volt benne, és nem is volt teljesen megbízható. Három ezred doni kozák átment Pugacsov oldalára. Moszkvát pedig vihar támadta meg.
  Csak a Kremlnek volt esélye ellenállni, de ott árulókat találtak, és megnyitották a kapukat Pugacsov előtt.
  A török frontról sebtében visszahívott Alekszandr Szuvorov is átállt a magát cárnak valló oldalára. Úgy döntött, hogy nincs értelme az emberek ellen harcolni. A király legitimitásának kérdése pedig az ország vágyának kérdése.
  Suvorovot más tábornokok követték. A csapatok élén álló vezérek szétszóródtak Oroszországban, és városokat foglaltak el városok után.
  Maga Pugacsov pedig Szentpétervárra ment.
  Második Katalin, látva, hogy ereje fogyatkozik, a kincsek egy részét magához vette, külföldre menekült, és megparancsolta az Orlov testvéreknek, hogy szervezzék meg a város védelmét.
  Pont ezt tették. A helyőrség nagy része átment a szélhámos oldalára, és Szentpétervárt gyorsan elfoglalták. Orlovokat lefoglalták és felakasztották. És az új király belépett a fővárosba. Hamarosan szinte az összes tábornok és orosz egység felismerte. Mint az orosz városok. Catherine Svédországba menekült. És onnan Németországba.
  Fia, Pavel tisztázatlan körülmények között halt meg. Emelyan Pugachev pedig újra férjhez ment, és bejelentette az új koronázást. Ezt követően a kozák Ustinya lett a felesége.
  A Törökországgal vívott háborút Alekszandr Szuvorovra bízták, és gyors győzelemmel végződött.
  Megszületett Emelyan örököse. A Romanovok dinasztiája pedig, úgymond, megerősödött.
  A király eltörölte a jobbágyságot és reformokat hajtott végre. Oroszország gyorsan fejlődni és emelkedni kezdett. Újabb háború következett Törökországgal és Konstantinápoly elfoglalása. Emelyan Pugachev új vallást alapított, feladta a Szentháromságot és bevezette a többnejűséget. Ez már az iszlámnál is így volt, de az ortodox iszlámnál.
  Alekszandr Szuvorov több hadjáratot hajtott végre, elérte Marokkót, és meghódította a Közel-Keletet, Iránt, Szudánt és Észak-Afrikát. Aztán, amikor Franciaországban forradalom zajlott, Emelyan Pugachev hadserege elfoglalta egész Európát. Így jött létre az emberiség történetének legnagyobb birodalma.
  Emelyan Pugachev meglehetősen fiatal volt 1742 óta, ezért sokáig uralkodott, túlélte Katalint és Alekszandr Szuvorovot is. Európa meghódítása után az oroszok átvonultak Afrikán, és behatoltak Indiába, amelyet szintén meghódítottak.
  A Kínával vívott háború már 1815-ben kitört Pugacsov fia, Negyedik Péter vezetésével.
  A háború Oroszország számára győztesnek bizonyult, Kínát pedig leigázták. Ezt követően Oroszország teljesen leigázott három kontinenst, és partra szállt Ausztráliában és Alaszkában. És tovább terjeszkedett Amerikába. Ott már nem voltak komoly vetélytársai.
  Nagy-Britanniát legyőzték és elfoglalták. És hamarosan meghódította az Egyesült Államokat. 1850-re Oroszország már az egész világot irányította.
  Következett a kozmikus tágulásig. És remekül sikerült.
  Azonban természetesen voltak problémák.
  Az egyik a köztársasági államforma melletti mozgalom. De a Pugacsov-Romanov-dinasztia tekintélyt élvezett, és mindeddig megingathatatlan maradt.
  Voltak hatalmi harcok és puccskísérletek is. Amikor a huszadik század vége felé megtörtént az első repülés a Naprendszeren kívül, a huszonegyedik század elején összeesküvők egy csoportja mesterséges álomba merült, és egy távoli bolygóra repült, hogy ott létrehozza saját államát.
  Néhány probléma adódott a zsidókkal. Ha más nemzetek gyorsan eloroszosították és elfogadták az ortodox iszlámot, akkor ezek a zsidók makacsok voltak és ellenálltak. És nyomást gyakoroltak rá. Voltak más problémák is. A huszonegyedik században az ateizmus divattá vált. És a Biblia és a Korán tekintélyének tagadása. És formálisan a teológia e könyvek szabad értelmezésére épült.
  És ebből is adódtak konfliktusok. Ráadásul a tudomány fejlődött. A huszonegyedik században a várható élettartam jelentősen megnőtt, és az emberek megtanulták, hogy valóban fiatalabbnak tűnjenek. És persze elkezdték mondogatni, de mi van Krisztus szavaival: egyetlen hajszálat sem teszel sem fehérré, sem feketévé? Vagy százhúsz évesek legyenek a napjaik!
  Voltak kétségek is. A Naprendszer egyes bolygóin, ahol már komoly települések voltak, szeparatista érzelmek kezdtek ébredni. Mindenesetre autonómiaigények voltak. Röviden, jobb, mint a valós történelemben, de mégis vannak problémák, és nem minden rózsás.
  De mindenesetre az emberiség egyesült, és az éhínség, a járványok és szinte minden betegség elmúlt. És az emberek több évszázadot is el tudnak élni öregedés nélkül, és egyáltalán nem élet, hanem szinte a kommunizmus és a földi mennyország a huszonegyedik században!
  
  CHURCHILL ÉRDEKES ESÉLYE
  Churchill békét kötött Németországgal a következő feltételekkel. A Harmadik Birodalom garantálja Nagy-Britanniának gyarmati birodalmának integritását. Sőt, Hitler még abba is beleegyezett, hogy nem követeli vissza az első világháború alatt Anglia által elnyelt német gyarmatokat. Cserébe azonban a németeknek teljes szabadságuk volt a francia és holland gyarmat feletti rendelkezésre. És Oroszország ellen is felléphettek, amennyit akartak. Természetesen a Führer nem fogja eltűrni a Szovjetuniót szomszédjával. Németország sokat kapott. És elege volt. Nagy-Britannia pedig formálisan semmit sem veszített. Tehát az üzlet kölcsönösen előnyös volt. Angliának mindenesetre esélye sem volt, hogy megtartsa afrikai és ázsiai birtokait. A németek könnyen elfoglalták volna Egyiptomot, majd a Közel-Keletet Irakkal és Kuvaittal. És akkor a németbarát Iránon keresztül eljutottak volna Indiába.
  Arról nem is beszélve, hogy Nagy-Britanniának esélye sincs megtartani Afrikát.
  A tengeralattjáró és a légi hadviselés mindenesetre a britek voltak.
  És így minden párt a saját érdekei mellett maradt. És Hitler elkezdett támadást készíteni a keleti ellen. Sokkal több tank van a Szovjetunióban, és másfél ezer jármű, sokkal jobb minőségűek, mint a németek.
  A valós történethez képest a Fritz ötezer repülőgépet és ezerrel több tankot rakott fel. A veszteségek hiánya a brit csatában érintett, és az Afrikai Hadtest keleti használatának képessége.
  Igaz, ezt részben ellensúlyozta, hogy a meglepetést nehezebb volt elérni.
  Sztálin ennek ellenére általános mozgósítást hirdetett, és készenlétbe helyezte a csapatokat. De a németek ütése így is erősnek és taktikailag hirtelennek bizonyult. Sőt arra sem számítottak, hogy a Fritzek azonnal minden erejüket ütésekbe vetik. És védekezni, a vörösök sokkal rosszabbul vannak kiképezve, mint támadni.
  A Wehrmacht csapatai áttörték a védelmet, és előrenyomulhattak a fő irányokba.
  Valamivel lassabb, mint a negyvenegyedik valós történetben. De eljutottunk Szmolenszkbe. Ahol végül kikerültek, a szovjet erők megállították őket. De a nácik dél felé fordultak. Már késő ősszel elfoglalták Kijevet. Winter elkapta a Fritzeket, akik harci készenlétben voltak a Moszkva elleni támadásra. A nácik télen maradtak, a hidegben, nem mertek megviharozni.
  Leningrád pedig blokkolva van.
  A legrosszabb az egészben, hogy Japán nem mert háborúzni az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával. És bármelyik pillanatban megnyithat egy második frontot. Télen a szovjet csapatok megpróbáltak előrenyomulni, de a német védelem soha nem tört meg. Tavasszal a nácik erőre kaptak, és továbbra is uralták a levegőt. De mivel a Harmadik Birodalom nemcsak Romániából, hanem Líbiából, Nigériából, Kamerunból is kapott olajat, a náciknak nem volt annyira szükségük a kaukázusi olajra.
  A Fritz pedig a központban indított offenzívát. Moszkva elfoglalása érdekében.
  De a szovjet csapatok védelmi vonala szilárdnak bizonyult. Három hónapig tartó makacs harcok alatt a nácik csak száz-százhúsz kilométert tudtak előrelépni.
  És megálltak. Csak a Krím-félszigeten tudták a nácik bevenni Kercset és blokkolni Szevasztopolt. A nácik a Donbász felét is elfoglalták, különösen Harkovot. A központban elszenvedett súlyos veszteségek után Hitler megváltoztatta stratégiáját, és Göring tanácsára úgy döntött, hogy légitámadást indít a Szovjetunió ellen.
  Különösen Yu-188 bombázókat használtak. És újabb és fejlettebb Yu-288. A háború egyre inkább pozicionálissá vált. Hitler új fegyverekre és tankokra számított. Először a Tigrisek szálltak be a sorozatba, majd kicsit később az Oroszlán, majd a Párduc. A legvédettebb természetesen az "Oroszlán" volt 100 mm-es oldalpáncélzattal, és még szögben is. A "Tigris"-nek is jó oldalpáncélja volt. A "Panther" rosszabb, ami nem hozott áttörést a tankon.
  Télen a németek állták a sort. A szovjet csapatok sikertelenül nyomultak előre a központban. Megpróbálták visszafoglalni és szintén sikertelenül Harkovot. A németek itt védekezésre készen álltak, és visszaverték a támadást. A Vörös Hadsereg egyetlen sikere az Iskra hadművelet volt, amikor egy szűk folyosón sikerült áttörniük szárazföldön az ostromlott Leningrádba.
  Májusban a nácik támadást indítottak Szevasztopol ellen. Amely 1943. július 9-én fejezte be az erődváros bukását. Az offenzíva a nácik központjában másnap kezdődött. Számos legújabb harckocsit használtak. Beleértve a "Lev"-et is, amely a minden szögből való védelemnek köszönhetően jó áttörést ígérő tankká válik. Ferdinándok is támadásba lendültek - a maguk módján csodálatos önjáró fegyverek.
  A nácik offenzívája lassan fejlődött. A veszteségek nagyok voltak. A "Lev" tartály a fegyver nem megfelelő tűzgyorsaságot és gyenge vezetési teljesítményt mutatott. Ennek ellenére a náciknak sikerült megkörnyékezni Vyazmát. És akkor vedd el. Az egyik csata késő ősszel elhúzódott, és a Fritzek támadása kimerült.
  A Vörös Hadsereg télen megpróbálta visszaállítani a status quót. És vissza tudta verni Vyazmát. De minden siker erre korlátozódott. A nácik a központban tudtak ellenállni. És Leningrád közelében. És Harkov közelében.
  Védekezésben "Panther" jó tankot mutatott be. A Harmadik Birodalom legmasszívabb gépét nagy mennyiségben gyártották, és talán a legjobb eszköznek bizonyult a szovjet tankok elleni küzdelemben. A levegőben a harcok a Luftwaffe némi fölényével folytak. A német gépek jól felfegyverzettek voltak, nagy sebességgel, de kevésbé irányíthatóak. Ennek ellenére az ME-309 meglehetősen hatékonynak bizonyult, elsősorban a jármű sebessége és fegyverzete miatt.
  És sugárhajtású repülőgépek is úton voltak. Először is az ME-262 vadászgép, a legerősebb érv. Igaz, drága. A németek folyamatosan növelték a fegyvergyártást. Külföldi munkásokat használtak, és több felszerelésük volt, mint a Szovjetuniónak. Megjelent egy fejlettebb Focke-Wulf modell - a TA-152, amely erőteljes fegyverekkel és páncélzattal sokkal jobb manőverező képességgel és nagyobb sebességgel rendelkezett.
  De a legfontosabb természetesen a sugárhajtású repülőgépek. Az új szovjet LA-7 és Yak-3 csak részben tudta kompenzálni az új generációs gépek megjelenését a nácik körében.
  Már a Párduc szolgálatba lépése előtt úgy gondolták, hogy ez a harckocsi nincs kellőképpen védve. Főleg az oldalakon. Ennek eredményeként a Panther-2-t védettebbnek, nehezebbnek és 88 mm-es fegyverrel fejlesztették ki. És "Tigris" -2.
  A Szovjetunió felállította az IS-2-t és a T-34-85-öt. A németeknek fejlettebb MP-44-es géppuskájuk volt. "Maus" is beszállt a sorozatba. A valós történelemtől eltérően a Harmadik Birodalmat nem bombázták a szövetségesek, és rengeteg felszerelést lehetett gyártani.
  A harcok azonban megmutatták, hogy a "Maus" harckocsi túl nehéz, és többé-kevésbé védelemre alkalmas. A "Tiger" -2 túl gyakran tönkrement, és egyben védelmi tank is volt.
  Csak a "Panther" -2 erősebb, 900 lóerős motorral bizonyult kielégítő járműnek a harci műveletekhez. Az "Oroszlán" sem mutatta magát túlságosan.
  A valódi harci műveletek azt mutatták, hogy az ME-262 nem túl megbízható gép, drága és nem elég manőverezhető, még erős fegyverekkel sem. Aktívabban lépett be a sorozatba a TA-152, amelyek többé-kevésbé alkalmasak voltak igáslónak. Lehet egy támadó repülőgép és egy frontvonali bombázó és vadászrepülő. Az ME-262-vel kapcsolatos remények nem igazolódtak be teljesen. Eltekintve attól, hogy ezt a vadászgépet nagyon nehéz lelőni, erős páncélja volt. De ő is sokat nyomott. De nagy reményeket fűztek a HE-162-höz. És részben jogosak is voltak.
  1944. június 22-én a németek váratlanul mérték le a fő csapást délen. A szovjet parancsnokság a főerőket a központban tartotta. Sztálin elhitte a dezinformációt, miszerint az ellenség ismét Moszkva felé vonul. De a nácik képesek voltak felülmúlni a szovjet hírszerzést. Ezenkívül nagyszámú német "Panther" -2 tank is érintett, amelyek elég gyorsak és manőverezhetők, valamint oldalról jobban védettek.
  Emellett nagyon sok "Tigrist" is gyártottak, viszonylag könnyen legyártható gépeket. Az "Oroszlán" új módosítása is megjelent. Könnyebb 88 mm-es fegyverrel, de 1250 lóerős motorral. Ez az "oroszlán" a legsikeresebb tank - a "Tiger" -2 típusú, de nehezebb, vastagabb, 120 milliméteres oldalsó és hátsó páncélzattal, amely több mint kompenzálta a "Maus" erős motorját.
  A Lev-2 nagyon sikeres áttörő harckocsinak bizonyult. A németek sok mindent el tudtak érni. Elfoglalták Voroshilovgradot, Kurszkot, Belgorodot, bevették Voronyezst. És a Don kanyarulata felé fordult. Végül elértük Sztálingrádot. De ott belemerültek a csatákba. A valós történelemhez hasonlóan a szovjet csapatok Sztálingrád közelében is körül tudták venni a németeket. A náciknak azonban így is sikerült kitörniük a bekerítésből. Ennek ellenére a németeknek sokkal több tankjuk volt. A csaták azt mutatták, hogy "Panther" -2 és "Lion" -2 télen is tisztességesen képesek harcolni. Emellett az E-25 önjáró lövegek megjelentek az elején. Ez a jármű egy kicsi, alacsony szögű Panther ágyú volt, de nagyon mozgékony és gyorsan tüzel.
  A nácik Sztálingrádból a Don kanyarulatába vonultak vissza, és ott tartottak. Eljött 1945 tavasza, az XE-162 bekerült a sorozatba, és a szovjet repülés megadta magát ennek a modellnek. De a legfontosabb a sugárhajtású bombázók, amelyeknek nem volt párja. Szinte büntetlenül bombázták az oroszokat.
  Az új német E-50 tank lépett be a sorozatba - könnyebb, mint a Tiger-2, de jobban védett és erős motorral felvértezve. 88 mm-es 100 EL ágyúja pedig felülmúlhatatlan a pontosságban és a páncéláthatolásban.
  Sztálin kereste a módját, hogy békét kössön Hitlerrel. Mióta az új IS-7 és T-54 harckocsikat még fejlesztik. A sugárhajtású repülőgépek pedig még homályosabbak.
  De a Führer nem akart békét, és folytatta az offenzívát. Ezúttal a Kaukázusba, a Terek-kapun át. A náciknak sikerült elfoglalniuk a szovjet városokat - Groznijt és Ordzhonikidze-t. De amikor beléptek a hegyek közé, haladásuk lelassult.
  Aztán a nácik ismét Sztálingrádba rohantak. A csatákban a szovjet csapatok egyre többet kaptak a sugárhajtású támadógépektől és a Luftwaffe bombázóitól. De maguk a Fritzek nem tudták bevenni a várost, csatákba keveredtek. Bár a "Sturmtigers"-t a tanfolyam során elhagyták. És a repülés nyomta.
  A szovjet Jak-9, a legmasszívabb vadászgép, elavult. A németek pedig az ME-262 fejlettebb modelljeit jelentették meg, sokkal nagyobb sebességgel és manőverezőképességgel. És erősebb fegyverzetben XE-162. A helyzet még tovább fokozódott, amikor Japán végre belépett a háborúba. Törökország követte a példáját. A negyvenötödik év végére a Kaukázus nagy részét németek és törökök foglalták el. Az új negyvenhatodik év pedig további csalódásokat hozott a Szovjetuniónak.
  A Sztálingrád még kitartott, de május végén az utolsó negyedet kihozták. És a németek és a törökök ekkorra teljesen elfoglalták a Kaukázust. 1946 júliusában pedig új offenzíva kezdődött Moszkva ellen. A nácik esélyei nagyok voltak. Az E-75 és az E-100 is részt vett a csatákban. Ezek a tartályok sűrűbbek és jobban védettek voltak. A szovjet front lassan, de biztosan megdőlt... Ősz végére Moszkvát körülvették.
  Ugyanebben az időben Saratov is elesett. Rendkívül nehéz helyzet alakult ki. A japánok keletről nyomultak előre. Sztálin békét ajánlott Hitlernek a megadástól eltérő feltételekkel. A Führer elutasította ezeket a javaslatokat.
  Télen Moszkva elesett egy heves támadás után. Tavasszal és nyáron a németek elfoglalták az egész Volga-Vjatka régiót. Pala és Vologda. A nácik az ősz közepére el tudták érni Szverdlovszkot...
  
  CHAMBERLAIN VÉGZETES SZEREPE
  Chamberlain nem mondott le, és sikerült tiszteletreméltó békét kötnie Hitlerrel.
  A feltételek Nagy-Britannia számára meglehetősen kedvezőek voltak: a Harmadik Birodalom garantálta az Oroszlánbirodalom birtokainak sérthetetlenségét. Nagy-Britannia pedig egy hüvelyknyi területet sem veszített. De cserébe Hitler teljes szabadságot kapott Franciaország, Belgium, Hollandia megszállt vidékein. És ezek nagy területek. És a kézszabadság keleten.
  Az első számú nácik pedig egyáltalán nem utasították el, hogy a Szovjetunió ellen vonuljanak. És folytatta az erőgyűjtést.
  Hitler nemcsak Afrikát és Szíriát akarta Ázsia egy részével, hanem orosz földeket is. Mindenekelőtt természetesen Ukrajna, a balti államok, a fehéroroszországi és a kaukázusi olaj magtárai. Tehát a Führer tervei napóleoniak voltak.
  A németek háborúra készültek, jelentős erőket alakítva. A Barbarossa-terv szerint több csapatuk volt. Először is természetesen a repülés. Háromezer repülőgépet nem lőttek le az Angliáért vívott légicsata során, és csatlakoztak a Luftwaffe soraihoz. Ráadásul olyan repülőgépek, amelyek nem terelték el a figyelmet a Földközi-tengertől, és hogy lefedjék Európát. Tehát nem ötezer repülőgépet osztottak ki a Barbarossa-tervbe, kétszer annyit - tízezer.
  És volt még néhány tank. Először is, az autók gyártása tovább nőtt, mivel a Harmadik Birodalom nem bombázott. A másodikban négyszáz tank nem ment Afrikába. És valamit elvettek Franciaországból. Így a Fritz jobban felkészült a csatára.
  Igaz, egy kis időt veszítettek az előrejutás során Jugoszlávia és Görögország ellen. De gyorsabban végzett a britek nélkül.
  A Szovjetunió inváziója pedig június 7-én kezdődött több mint ezer tankkal és ötezer repülőgéppel. És persze több volt a gyalogság és a tüzérség is.
  A legfontosabb dolog az, hogy a Szovjetunió, mint a valós történelemben, nem állt készen. Sztálin túlságosan félt a Harmadik Birodalom elleni harctól, és megpróbálta bármi áron késleltetni a háborút, és ismét csapdába esett.
  Aztán Japán támadott. Miért döntöttek a japánok ezúttal a támadás mellett? Ennek az az oka, hogy Nagy-Britannia kilépett a háborúból, és ebben az esetben a szamurájoknak az Egyesült Államok és a Harmadik Birodalom által nem kötött Nagy-Britannia ellen kellett harcolniuk.
  És a Szovjetunió mindenesetre gyengébb ellenségnek tűnt. Különösen a háború legelső napjaiban a harcok menete még rosszabb volt a Vörös Hadsereg számára, mint a valós történelemben. Így különösen a levegőben sokkal erősebb volt a nácik fölénye. Igen, és még több tank, főleg déli irányban, ahol Rommel hősiességről tett tanúbizonyságot. És a Vörös Hadsereg nem áll készen a védelemre, és nem terveznek védelmi háborút. És özönlenek... És még Kijevet is el tudták venni útközben, és korán eljutottak Szmolenszkbe. És Japán is támadott, hogy ne várja meg Moszkva bukását, mert ebben az esetben mindenki azzal vádolja, hogy ő, mint egy keselyű, rárohant a megölt ellenségre. Ezzel egy időben vereséget szenvedtek a németek.
  Nem, a szamurájok becsülete azt követelte, hogy csapjanak le, amíg a Szovjetunió még rángatózott. És a háború egész jól ment. A szamurájok nagyszámú gyalogost elhagyva megtámadták a Vörös Hadsereg állásait. És ez óriási siker volt a részükről.
  De Vlagyivosztok külvárosában egy csapat mezítlábas lány fogadta őket. Aki vad dühvel harcolt.
  Alenka sorba állította a szamurájokat. Aztán csupasz lábujjaival halálos erejű gránátot dobott. És sok japánt tépett, és azt kiabálta:
  - Sztálin dicsőségére!
  Anyuta is lőtt az ellenségre. Lekaszálta a nyomasztó sárga harcosokat, és üvöltött:
  - A nagy Szülőföldért!
  És a csupasz lábujjai is gyilkos ajándékot adtak a halálnak.
  Alla, ez a vörös hajú szépség lekaszálta a haladó japánokat. És mezítláb hatalmas pusztító erővel ajándékozta meg a halált. És széttépte a szamurájokat, és azt kiabálta:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Maria is lőtt. Ez az aranyhajú szépség. És csupasz lábujjai halálos halálajándékokat dobtak.
  És a szamuráj tömeg összeomlott.
  És a lány felmordult:
  Nem adjuk fel Vlagyivosztokot!
  És a lány csupasz sarka megadta magát a halál ajándékának.
  Az olimpián is kiélezett küzdelem zajlott. Aztán csupasz, erős lábai egy csomó gránátot dobtak szét, széttépve az ellenfeleket.
  A harcos felszisszent:
  - Nagy Oroszországért!
  Alenka, levágva a sárga katonákat, megerősítette:
  - A szülőföld velünk van!
  És csupasz sarka megadta magát a gránátnak. És széttépte a nagy birodalom új katonáit.
  De a Vörös Hadsereg minden hősiessége ellenére vesztes volt. A Távol-Keletről nem lehetett hadosztályokat átvinni. A németek pedig sokkal korábban indítottak támadást Moszkva ellen, mint a valós történelemben, és már sikerült bekeríteni, részben elfoglalni, mielőtt heves esőzések zúdultak és beállt az olvadás. És ez természetesen hatással volt a háború menetére.
  A németek különösen erősek a levegőben. Repülőgépeik kifejezetten a szovjet csapatokat fogadják.
  A déli németek is erősebbek voltak és tovább haladtak. Még az olvadás előtt sikerült elfoglalniuk Kurszkot, Voronyezst, és Sztálingrádba költöztek. A háborút két héttel korábban, nagy erőkkel kezdődő nácik tisztességes előnyben részesítették, és most mindenben érezhető előnyük volt. A Vörös Hadsereg története pedig rosszabbul sikerült, mint a valóságban.
  A németek gyorsabban haladtak át a Krím-félszigeten, és betörtek a Kaukázusba. És ott is nagy sikereket értek el. Sőt, Törökország is belépett a háborúba, látva, hogyan omlik össze a Szovjetunió.
  Így a németek bevették Rjazant, és folytatták az offenzívát. Sztálin pedig maga futott, mint a nyúl. A nácik pedig már közeledtek Gorkijhoz. Verekedések voltak.
  De Moszkva továbbra is ellenállt: a város nagy. De a harcok az utcákon folytak, és a nácik közeledtek a Kremlhez.
  De a szovjet lányok csatát adtak a náciknak Gorkij városa közelében.
  Egy egész zászlóalj mezítlábas lány - annak ellenére, hogy már esett a hó és beütött a fagy - találkozott a nácikkal.
  Natasha tüzet nyitott, és megrázta a bikinifüzérrel alig takart melleit.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  És csupasz lábujjaival pusztító erejű gránátot indított.
  Zoya az ellenségre lőtt, és a Fritz-et lekaszálta, és kiáltott:
  - Dicsőség a hősöknek!
  És csupasz sarka gyilkos halálajándékot dobott.
  A harcos csicseregte:
  - Nem adjuk fel Moszkvát!
  Ágoston az ellenségre lövöldözve és az előrenyomuló náci csapatok tömegeit levágva nyikorgott:
  - Jók a gépeink!
  Svetlana, aki a nácikra lőtt, agresszíven kiadta:
  - A tanácsok hazájának!
  És csupasz lábujjaival robbanócsomagot dobott.
  A lányok tényleg nagyon jók és szexiek...
  De Alice és Angelica még mindig veszekednek. Egyenlőtlen erőkkel harcolnak.
  Gránáttal kiütnek egy tankot, és az felfordul.
  Alice puszta lábbal dob egy robbanócsomagot. A német önjáró fegyver eltört, a görgők repülnek. A náci egyik mancsát letépték, és egy aranyóra sziporkázott.
  Alice felsikkantott:
  - A haza nagyságáért!
  És a csupasz lábujjai, amint gyilkos bombát indítanak el. És levágta a tábornok fejét.
  Angelica is a nácikra fog robbanni egy páncélökölből. És ütött egy másik tankot. És elszakította az ellenséget.
  És fogát tátva énekelte:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  A lány elvette, és csupasz, kerek sarkával engedett a pusztítás halálos ajándékának.
  Alice nagyon agresszíven és aktívan viselkedett. Egy lány, aki eredményekről és sikerekről álmodott.
  A harminchetedik évben tartóztatták le, amikor még lány volt, a szüleivel együtt. Először egy keresőszobába vittek. Megparancsoltak, hogy vetkőzzek meztelenre. Alice pedig nagyon szégyellte. Női alakja még formálódott. De a mellek már nőttek, és a felügyelő megcsípte a mellkasát a következő szavakkal: "Ó, micsoda mellek!"
  Alice zavarba jött és elpirult:
  - Ne érj hozzám!
  A matróna nevetett.
  - Nyisd ki a szád, néni, vizsgáld meg alaposan!
  Alice kinyitotta a száját. És a matróna a szájába nyúlt az ujjaival. Alice persze kellemetlenül majdnem hányt. Főleg, ha megnyomták a nyelve gyökerét.
  De a legrosszabb később volt. A matróna a száját tapogatva parancsolta:
  - Most hajolj le, és tedd szét a lábad!
  És kesztyűt húzott a nagy mancsára!
  És hogyan zuhant a mancsa a szűz keblébe, letépte a szűzhártyát. Szóval volt vér. És annyira fájt, hogy Alice felsikoltott. Eközben a másik két őr fogta a kezét. És a börtönőr érezte, ahogy felmászott egészen a méhig, és nagyon durván. Kín volt, és könnyek folytak végig Alice arcán. És a végbélnyílásban nem volt kevésbé fájdalmas. Az őr mancsa nagy, ujjai hosszúak és vastagok.
  Alice el is ájult a fájdalomtól és a szégyentől. Aztán behozták. Egy másik szobába vittek. Meztelenül fényképezett különböző szögekből, és ujjlenyomatokat vett.
  Aztán lelocsoltak hideg vízzel egy tömlőből, és megszórtak fehérítővel. Kiadtak hivatalos rumot: egy rövid, szürke ruhát számmal, és bevittek egy cellába más lánnyal. Hideg volt mezítláb járni, de sok gyerek volt a cellában, és elég meleg volt.
  Alice-t néhány nappal később kihallgatásra vitték. Ott megkérték, hogy írjon alá egy papírt. A lány visszautasította. Aztán megerősítették mezítlábát, és botokkal verték a csupasz sarkára. Alice sikoltott, de nem volt hajlandó aláírni, amíg el nem vesztette az eszméletét.
  Ismét bedobták a cellába. Az elnyomás hatalmas volt, és nem volt idő a gyerekkel szórakozni, és sokáig kihallgatni. Ezért állítólagos lopás miatt határidőt kapott, és tárgyalás nélkül aláírta a beutalót egy gyermekmunkatelepre.
  Alice ott dolgozott és tanult. Kevés volt a bûnözõ, szinte minden gyerek a nép ellensége volt. Fagyig mezítláb jártak, és fagyos csizmában állami csizmában. Napi tizenkét órát dolgoztak. Főleg káposztát ettek, de együtt éltek. Alice még a gyerektáborban is megerősödött és megkeményedett. És most mezítláb harcolt a hóban. És párja, Angelica is ült. Csak ő volt egy igazi bűnöző és bűnöző. És a gyermektelep is hasznot hajtott neki.
  A lányok makacsul és hősiesen küzdöttek.
  De mindazonáltal Moszkva elesett ... És a Kaukázust elfoglalták. És Sztálint is megmérgezték a sajátjai.
  Beria aláírta az átadást. És kormányzója lett Oroszország területének egy részének.
  És a keleti háborúnak vége. Chamberlain meghalt, és Churchill vette át a helyét.
  Aztán Hitler úgy döntött, hogy Nagy-Britanniának túl sok gyarmata van. Nem lenne itt az ideje levágni őket?
  És 1944-ben új háborút indított. Ekkorra már a németeknél a legújabb Panther-2 és Tiger-2 harckocsik voltak, fejlettebbek és erősebb motorokkal. És ami a legfontosabb: sugárhajtású repülőgépek és hidrogén-peroxidos tengeralattjárók.
  Igen, és Japán bővíteni akarta birtokait, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok gyarmatai rovására. Ekkorra a szamuráj valójában meghódította Kínát. És nagy terveik voltak.
  A németek ősszel offenzívát indítottak... Erősebb tankjaik jól mozogtak erős motorokkal. A sugárhajtású repülőgépeknek pedig egyáltalán nem volt ellenfele.
  Nagy-Britanniát bombázták. És a tengeralattjáró flotta kínozta őt. A németek pedig megtámadták Egyiptomot. És ott gyorsan legyőzték Nagy-Britanniát, bejutottak a Közel-Keletre a törökökkel. Gibraltárt is bevették, és a csapatok bevonultak Marokkóba, meghódítva a fekete kontinenst.
  Röviden: a háború egy irányba ment. A tél folyamán a németek elfoglalták Észak-Afrikát és a Közel-Keletet. És tavasszal Irán és India is. Igen, és a japánok sikeresen továbbjutottak és legyőzték Amerikát Peru kikötőjében.
  Ezek nagy győzelmek. A nyáron pedig magában Nagy-Britanniában volt egy partraszállás, ami tíz nap múlva bukásával ért véget.
  Ősszel pedig elfoglalták Dél-Afrikát és Ausztráliát. Most az Egyesült Államokat támadják.
  Negyvenhatodik év telt el a szigetek elfoglalásában, valamint a légi és tengeralattjáró hadviselésben. 1947-ben Kanada és Mexikó elfoglalása kettős csapással kezdődött. Az "E" sorozatú német tankok a világ legfejlettebb és legerősebb tankjai lettek. A német MP-64-es géppuskának pedig minden tekintetben nem volt párja.
  A repülő csészealjakat és korongokat pedig egyszerűen lehetetlen volt lelőni, mennyire sebezhetetlenek a lamináris sugárnak köszönhetően.
  És annyi veszteség...
  Az Egyesült Államok 1948. január 30-án kapitulált. Mindössze tizenöt évvel Hitler hatalomra jutása után. És ez egy dicső esemény volt.
  Aztán jött a béke időszaka... De egyelőre. 1955. április 20-án megkezdődött a háború a Harmadik Birodalom és a Felkelő Nap Országa és annak összes gyarmata között. A háború brutális volt és több mint két évig tartott, de minden Németország győzelmével ért véget.
  1959. április 20-án Hitler népszavazást tartott, amelyen egyetlen birodalom jött létre a világon - a Harmadik Birodalom. És a Hitler vezette monarchia.
  És amikor a Führer 1961-ben meghalt, fiának sikerült elfoglalnia a trónt.
  Ekkorra az emberek a Holdra és a Marsra repültek, és az emberiség élete egyre jobbnak tűnt.
  
  A VÁLASZTÁSOK SZENZÁCIÓS LEMONDÁSA
  Jelcin, miután a Liberális Demokrata Párt szenzációs sikert aratott az 1993-as választásokon, megfogadta a radikálisok tanácsát, és megsemmisítette eredményeiket. Éppen időben az újévhez, anélkül, hogy az Állami Duma ülését megengedné. És szenzáció lett! Az 1994. június 12-re tervezett új Állami Duma választások előtt a törvényhozó hatalom a Szövetségi Tanácsra szállt. És ez egy érdekes taktikai lépés volt.
  Jelcin ugyanakkor nem tiltotta be az LDPR-t, és a parlamenti választások szabályai is változatlanok maradtak. És minden bizonnyal erős döntés lett. Vagy inkább ellentmondásos. De a propaganda teljes ereje az LDPR pártra esett. És sok volt a sár. Bár másrészt minél többet szidnak, annál nagyobb a népszerűség. Zsirinovszkij hívei csalódottak voltak az ellopott győzelem miatt.
  És voltak zavargások. Elégedetlen volt a jó százalékot erősödő Yabloko-frakció is. És a szenzációs eredményt felmutató "Oroszország női" sem túl boldog. De a Gaidar vezette "Oroszország Választása" erősítést kapott. Jelcin elbocsátotta a mérsékelt Csernomirgyint, aki ennek ellenére sokat kölcsönzött a régi rendszerből, és Jegor Gaidart nevezné ki miniszterelnöknek. Utóbbi új reformerekkel egészítette ki a csapatot. És egy erős csapat gyűlt össze... Ami még élénkebben kezdte összeomlani a gazdaságot, mint a valós történelemben. És folytatódott az utalványos privatizáció.
  A hatalommal való konfrontáció csak nőtt. És Zsirinovszkij értékelése a koszos vödör ellenére, és talán nekik köszönhetően, nőtt. Bár a választási verseny sokkal keményebb volt. És sokkal több párt gyűjtött össze százezer aláírást. És sokkal több idő jutott az aláírásgyűjtésre. És meg is volt a hatása. A választásokon negyvennégy párt vehetett részt.
  És ezúttal fizetett műsoridővel még rosszabb volt. A televíziós vita során Vlagyimir Volfovicsot letartóztatták és Lefortovóba dobták. Azzal vádolják, hogy gyűlöletet szít a The Last Dash South című könyvben.
  De ez még jobban emelte az értékelését, bár nem kapott szót. Így az Állami Duma választásaira 1994. június 12-én került sor. És azonnal szenzáció. A kiélezett verseny körülményei között az LDPR párt a szavazatok több mint negyvenhat százalékát szerezte meg a pártlisták szerinti választásokon. A "Jabloko", "Oroszország női", "PRES", "agráriusok" nem lépték át az ötszázalékos korlátot.
  A második helyet a kommunisták, a harmadikat a Gaidar vezette "Oroszország választása" szerezték meg. Ki győzte le az öt százalékot...
  És a többség a Liberális Demokrata Párt pártlistáin. Igen, és az egymandátumos körzetekben - tette hozzá Zsirinovszkij pártja - jelentősen, több mint száz mandátumot szerzett. Általában véve a parlament nagyon ellenzékinek és Jelcin-ellenesnek bizonyult. Az LDPR párt pedig többséget kapott az Állami Dumában, szinte alkotmányos többséget. És együtt a kommunistákkal és alkotmányos.
  Ott van azonban a felsőház és maga az elnök is. Vlagyimir Zsirinovszkijt pedig közvetlenül a cellából az Állami Duma tárgyalójába vitték. Így új ellenzék jött létre.
  Az új alkotmány értelmében Jelcinnek volt hatalma. És az erő nagyon nagy. De nem volt joga feloszlatni az Állami Dumát az első évben. Akárcsak elnöksége elmúlt hat hónapjában. És ez egy súlyos helyzet.
  A parlamenti választások újbóli megsemmisítése már túl sok. Jelcin pedig némi habozás után úgy döntött, hogy megállapodást ajánl az Állami Dumának a békéről és a harmóniáról.
  Vlagyimir Zsirinovszkij válaszul a kormány lemondását és a parlamenti többség alapján történő megalakítását követelte.
  Ez ellenállást váltott ki. Az Állami Duma pedig bizalmatlanságot szavazott Jegor Gaidar kormányának, és amnesztiát tartott a politikai foglyok számára.
  És ez komoly volt. Jelcin nehéz helyzetbe került. Az Állami Dumával való kapcsolata pedig ellenségessé vált. Bár az alkotmánybíróságról és a parlamenti televízióról alkotmánytörvényt fogadtak el. Valamint a polgári törvénykönyv. És ismét megszavazták a kormányzattal szembeni bizalmatlanságot.
  Jelcin aláírta a képviselői jogállásról szóló törvényt. És mégis elbocsátotta Jegor Gaidart.
  Az orosz elnök Jevgenyij Primakovot javasolta miniszterelnöknek. Ez többé-kevésbé mindenkinek megfelelt. Jelcin azonban váratlanul háborút indított Csecsenföldön. És az Állami Duma negatív reakciójával szembesült. És megint elvetette... Bár nem az alkotmány szerint.
  De ismét új parlamenti választásokat hirdetett... És elbocsátotta Primakovot, Csubajszt nevezte ki a helyére.
  De a helyzet bonyolultabb lett... A Liberális Demokrata Párt ismét nyert, sőt szavazatokat is hozzáadott... És ekkor már új szabályok szerint zajlottak a választások. További aláírásgyűjtésre volt szükség, a képviselők párthovatartozását jelezték. Az LDPR pedig alkotmányos többséget szerzett. A második párt pedig a kommunisták voltak. Az öt százalékos akadály többi részét nem vette át.
  És ismét konfrontáció Jelcinnel. Kegyetlen a csecsenföldi háború hátterében. És az impeachment folyamatának kezdete.
  Jelcin a csecsenföldi háború miatt elvesztette a hadsereg támogatását is. A Szövetségi Tanács pedig nem állt az ő oldalán.
  Ráadásul Jelcin egészségi állapota erősen megromlott, és megbetegedett. És új elnökválasztást hirdettek Oroszországban.
  Vlagyimir Zsirinovszkij volt az egyértelmű kedvencük.
  Jelcin alig kapott levegőt... Tehát maga a hatalom Vlagyimir Volfovics kezébe került.
  De aztán választásokat tartottak és új elnököt választottak Oroszországban. Nehéz örökséget örökölt. És sokat kellett tennem. De kemény intézkedésekkel Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij felemelte az államot. És Oroszország egyre jobban emelkedett. Öt éven belül helyreállt a reformok előtti megtakarítási szint. Öt évvel később pedig Oroszország megduplázta nemzeti jövedelmét, mint a reformidőszak előtt.
  De Vlagyimir Volfovics hozzálátott a Szovjetunió helyreállításához. Fehéroroszország elsőként és önként csatlakozott Oroszországhoz. Aztán Kazahsztán, majd Közép-Ázsia többi köztársasága, különösen amikor a tálibok megtámadták őket.
  Ukrajnában lángolt a Maidan, Oroszország pedig a segítségére sietett, és megszabadította a narancsokat a hatalomtól. Aztán népszavazás és csatlakozás a Szovjetunióhoz. Stb. 2015-ig Oroszország visszaállította korábbi határait.
  De ez nem volt elég. Délen az ISIS átvette Irakot és Szíriát, valamint több más államot. Volfovics bátorította az iszlamistákat, lehetővé téve számukra, hogy átvegyék az egész Közel-Keletet.
  2016-ban Finnország az Orosz Birodalom része lett. 2020-ban pedig kihasználva azt a tényt, hogy az Egyesült Államok belefulladt a koronavírusba, és az ISIS meghódított területeket Indiától Spanyolországig... És elkezdődött a háború ezzel a kalifátussal.
  Vlagyimir Zsirinovszkij úgy döntött, hogy megvalósítja régóta fennálló tervét: az utolsó dobást délre.
  És az orosz hadsereg abban az időben volt a legerősebb a világon. És a taknija egyszerűen nagyszerű volt.
  Különösen piramis alakú, amelyet a briliáns Oleg Rybachenko rajzai alapján készítettek. Egyszerűen nagyszerűek voltak...
  Az autó kétüléses, a benne lévő lányok feküdtek, egy piramisban. Az egész mindössze ötven tonna, de az elektromos motor ötezer lóerős. Olyan gyors gépek, teljesen áthatolhatatlanok minden típusú lövedékhez.
  És rohan az ISIS Nagy Birodalom fegyvereseinek pozícióira. És szó szerint csodákat tesz.
  Natasha, aki Zoyával együtt feküdt ebben a tankban, és egy tucat géppuskából lőtt, megjegyezte:
  - Szuper lány vagyok?
  Zoya magabiztosan válaszolt, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombjait:
  Itt mindannyian nagyszerűek vagyunk!
  Egy másik, Angelicával és Svetlanával együtt repülő tank is megsemmisíti a kalifátus hatalmas seregét.
  A lányok vigyorognak és nevetnek:
  - Mi vagyunk a legmenőbbek mind közül! És ünnepeljük a sikert!
  És ismét leütik az ellenséget.
  Igen, két tankot semmi szögből nem lehet átszúrni. Ezek lányok a legmagasabb szintű autókban. És nem lehet összetörni. A kagylók és a rakéták is rikochetnek.
  Natasha dushmaneket kaszálva mondja:
  - A Szovjetuniónak!
  Zoya, aki kiütötte ellenfeleit, egyetért:
  - A hazáért!
  A harcosokat meg kell jegyezni, hogy harcolnak. Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij sokat restaurált a Szovjetunió idejéből. Visszaadta a Győzelem Gyémánt Csillagát Leonyid Iljicsnek. Beriát az összes kitüntetéssel együtt visszaadta marsall rangra. Megalapította a rendeket: Rettegett Iván, Nagy Péter, II. Miklós, II. és III. Sándor, Dmitrij Donszkoj.
  Ezenkívül Vlagyimir Volfovics helyreállította Dzerzsinszkij emlékművét. Megalapította az Ilja Muromets Rendet. Ez a sportolóknak szól. A rendet pedig Mihail Lomonoszov és Mengyelejev hozta létre. És ez logikus is.
  Vlagyimir Volfovics irodalmi díjat is alapított, amelynek összege tízszer akkora, mint a Nobel-díj. És még sok mindent csinált.
  Egyik ötlete az volt, hogy létrehozzák a rendet - "Szülőföld", amely a világ legdrágább rendje, rekordszámú gyémánttal. És ez volt az ötlet. Ráadásul a megrendelés tervét sokáig vitatták és jóváhagyták.
  És még verseny is volt.
  Vlagyimir Zsirinovszkij néhány további módosítást is végrehajtott a katonai szabályzaton. Bevezette a dandártábornoki rangot - alacsonyabb, mint a vezérőrnagy, de magasabb, mint az ezredes. A tábornok posztja pedig a vezérezredes és a hadsereg tábornoka között van. Új tiszti rang is volt: miniszterelnök őrnagy. őrnagy és alezredes között.
  Zsirinovszkij egy másik rangot vezetett be: altiszt. Ez egy zászlós és egy főhadnagy között van. Megjelentek a tizedesek is. A többi cím megmaradt.
  Vlagyimir Zsirinovszkij létrehozta a szupermarsall címet is, marsall és Generalissimo között. És az új Supergeneralissimo cím.
  Így jött létre a heraldika.
  Az elnök népszavazáson eltörölte a mandátumkorlátokat. És virtuális diktátor lett. A választásokat pedig szinte alternatíva nélkül tartották. És lófarokkal elérték a kilencvenkilenc százalékos területet. És így történt...
  De mindenesetre legalább választásokat tartottak, és néhány zsebalternatíva részt vett azokon. Hitler egy életre kancellárrá tette magát.
  A Führer egyébként egyetlen választását, az elnököt is elveszítette, igaz, tisztességes százalékkal és keserves küzdelemben. Hitler azonban nem kockáztatta meg az új választást.
  2020-ban Vlagyimir Zsirinovszkij új magasságokat hódított meg, és háborút indított az iszlám kalifátussal. És ez kolosszális hatalom. Ott pedig nagyon heves a harc.
  És a repülőgépek harcolnak, még a pilóta nélküliek is. És hűvös és véres.
  Vlagyimir Zsirinovszkij Oroszország új vezetője, és a világuralomra törekszik.
  A csatákban olyan repülő csészealjak is részt vesznek, amelyeket nem lehet lelőni.
  És gyönyörű orosz lányok repülnek rajtuk.
  Például Maria és Mirabela olyan menők a csatákban.
  És harci lézereket indítanak csészealjakból. És elégetik az ISIS csapatait, amelyek egyszerűen hatalmasak.
  Igen, ez a kolosszális birodalom, amely elnyelte Ázsiát Indiába, beleértve Pakisztánt és Afganisztánt is. És fél Afrika. És mennyi a lakosság, és milyen kolosszális szám.
  Maria csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombjait, átszúrja a legközelebbi ellenséges repülőgépet, és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Mirabela lézerrel elégeti a tartályt, és megerősíti:
  - Lesznek nagy időink és győzelmeink!
  És a lányok nevetnek...
  És olyan fogakat fognak mutatni, amelyek gyöngyként csillognak.
  Maria emlékezett azokra az időkre, amikor még kislány volt, és látta Zsirinovszkijt egy gyűlésen. Benyomást tett rá. De hogy ne tapsoljunk ennek.
  Maria, amikor Vlagyimir Volfovicset letartóztatták, Moszkvába ment. A kislány, mint egy szent, mezítláb mozgott. És városról városra győzedelmeskedett.
  És a mezítláb annyira le volt verve, a lába elvágódott és vérzett. De a lány járt és ment. És eljött Moszkvába. Ott egy árvaházba került. Aztán visszaküldték a szüleiknek.
  És kiderült, hogy ez egy haddzs volt számára.
  Maria, akárcsak Gerda, több száz kilométert gyalogolt. Útközben alamizsnáért könyörgött, éhezett. A csupasz talpa pedig annyira fájt és viszketett, de végül bőrkeményedés borította be és kemény lett, mint a pata.
  Maria emlékezett erre, és most összetörte a mudzsahedeket.
  És még énekelt is, írt egy románcot útközben:
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lélekben!
  
  Gyerekként szerettem volna egy jó kislányt,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Fölötte kerubok szárnyai lobogtak!
  
  De most már tudom, mi a gonosz
  Mitől boldogtalan ez a világ...
  És mit mondasz jónak?
  Íme a szenvedélyesen szeretett pusztítás!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Hogy Isten lánya szikrázó lett...
  Meghódítjuk a világegyetem tágait,
  Mutassunk erőt, nagyon erős!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: mentsd meg az Urat,
  Hagyd forrni a harag a szívedben...
  Boldogságot építünk, hiszek a vérben,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a csalást,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet szégyellni
  És mennyi köd van a világon!
  
  Itt azt javasoltam, hogy tegyen egy erős lépést,
  Egy ütés a gonosz elpusztítására...
  De egy nagyon fekete Isten beleszeretett,
  Minden kérdésben, ezekben és a túlvilágon is!
  
  Hogy kiderült, hogy hozzászoktam a gonoszhoz,
  És a düh szívében, dühösen táplálva...
  Eltűnt az öröm, a jóság vágya,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  És mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Hitlerről, szóval nem kérdés...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért maradj jó,
  Ha nincs benne a legkisebb önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy - az elméd véső,
  És eltűnt, amikor a hülye gondolatok!
  
  Ezért mondom magamnak és másoknak:
  Szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk az univerzum kiterjedését,
  A hullámok áttörnek az univerzumon!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  A lélekben gyengéket már elfújták,
  És mi vagyunk a legerősebbek, akik hiszünk ebben!
  
  Röviden: mindenhol erősebbek leszünk,
  Emeld fel a vér kardját az univerzum fölé...
  És a dühünk is vele lesz,
  Sorssal teli hivatást kapunk!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  
  FEHÉR TIGRIS CUB
  Egy kis cirkuszi csoport sétált a krími nyári úton. Elsőként egy mezítlábas, szőke hajú, tizenkét év körüli fiú sétált. Vékony, de szálkás kölyök rövidnadrágban, és meztelen felsőtesttel sétált a melegben. A bordák kilógtak, de az erek olyanok voltak, mint a drót, a bőr barnulásától szinte fekete alatt.
  Egy lány követte őt. Világosbarna haj égett a napon, akár a túlérett búza. A lány szemöldöke is világos, arca a portól és az erős leégéstől sápadt, mint egy cigányé. De az arcvonások nagyon szépek, a vékonyság miatt csak enyhén hegyesek. A lány karcsú, térdig érő, könnyű pamutruhában. És mezítláb is, bár nem irigyelheti azokat, akik cipő nélkül járnak, ha a Krím sziklás útján sétálnak. Nem csak a kövek élesek, hanem forrók is a nyári napsütésben.
  De a lányok és a fiú megszokták a mezítláb melegben és hidegben is, bronz lábuk és bőrkeményedett talpuk pedig nem figyel az ilyen apróságokra.
  Mögöttük egy aranyos lény vagdalkozik. Fehér, de barna csíkokkal. Aranyos albínó tigriskölyök. Szintén lesoványodott, rettenetesen éhes, pillangókat fogva menet közben dorombol.
  A lány válla mögött egy sürgős-ördög néhány kiegészítő kezében. Betöltött egy kicsit, és a fiú. Kora reggel óta sétálnak. A fiú rálépett egy üvegszilánkra. És szúrást érzett a bőrkeményedésen keresztül, sántított. Így a csupasz talp leütődik, és a bőrkeményedés viszket az éles, forró kövektől.
  A lány elmosolyodott és így szólt:
  - Vigyázz Olezhka! Néha érnek meglepetések az utakon!
  A fiú dühösen felmordult:
  - Igen, semmi szörnyű, még vér sem! De mivel etetjük Bimbót!
  A lány mély levegőt vett, és így szólt:
  - Igen, a tigriskölyök elment! Hús kell neki! Nem tart sokáig a maradékon!
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Nagyon sok dacha van gazdag emberekkel. Talán húst iszunk. És te, Olesya, szintén lefogytál ...
  A lány megrázta magát, és megjegyezte:
  - És nekem megfelel! Az agility még nőtt is!
  A lány pedig felugrott és megpördült a lábujján. Olezska csodálattal füttyentett, a tigriskölyök pedig felmordult.
  Néhány éve ugyanabban a cirkuszi csoportban voltak, amely felvette a kapcsolatot a Népakarattal, és vereséget szenvedett. Olesya is részt vett, és a pletykák szerint még a tábornokot is lecsapta. És most mezítláb és nyugtalanul bolyongott Oroszországban. Télen Iránba, Irakba költöztek, ahol a meredek lejtőkön eveztek és előadásokat tartottak. Nyáron lementünk Oroszországba. Olesya több nyelvet tudott, köztük perzsát is, és Olegot tanította.
  Még vicces is Iránban fátyolban, de mezítláb sétálni. Leverték a show-t, legutóbb pedig a Bimbót kapták. Szökevény is, valamilyen csoportból. Ritka szépségű, de borzasztóan falánk vadállat. A készletek gyorsan elmentek hozzá, bár a tigriskölykök rengeteg embert összeszedtek. De az elmúlt napokban sötét sorozat jött a csoport számára. Valamiért egy gyönyörű lány, egy fiú és egy albínó tigriskölyök nem kapott pénzt. És éheztek. És ami a legrosszabb, az éhezést a kisragadozók tűrték.
  A triumvirátus leült a villához. Olesya megosztott két kis krumplit a fiú között, és az összes kenyeret a tigriskölyöknek adta. Mohón ette, és többet kért. Kár, hogy annyit nyafog... Mint egy kiskutya. És milyen sovány.
  Olesya határozottan felállt, és csupasz talpra csapott:
  - Elment! Szórakoztassuk az urakat!
  Már az első dacha barátságtalanul találkozott velük. A portás nem engedte be, és prostituáltnak nevezte Oleszját.
  A második alkalom jobb volt. Egy harmincöt éves hölgy megengedte, hogy belépjek. Oleg kopott harisnyanadrágba öltözött, és ügyesen vágtatott. Olesya megpróbálta. Lányos tornász alakja nagyon ügyes. Bimbo nem sokat tudott, de ő is átugrott a karikán, amelyet Olesya csupasz lábujjakkal tartott, megkeményedett talppal, de nem veszített el kegyelméből. A hölgy nagyon elégedett volt, és megkérdezte Olegot:
  - Jó bohóc vagy!
  A fiú dühösen válaszolt:
  - Nem vagyok bohóc, hanem akrobata és egy kicsit zsonglőr!
  A hölgy megkérdezte:
  - Égesd el!
  Oleg élvezettel dobálni kezdett tárgyakat. Az asztalon heverő tollal és fésűvel együtt.
  A hölgy elégedetten mosolyogva megkérdezte:
  - És ez a nő az anyád?
  Oleg megrázta a fejét.
  - Nem, társam!
  A hölgy bólintott.
  - Igen, túl fiatal... Vannak szüleid?
  A fiú halkan felsóhajtott.
  - Nem ismerem a szüleimet!
  A hölgy szomorúan felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Árva! Hát még van cipőm az öreglánytól! Hozd őket!
  A lakáj morogva távozott. Olesya elégedetten mosolygott. Aztán jött a lakáj. A cipő már elhasználódott és törött bőrrel.
  A hölgy motyogta:
  - Jómagam adós vagyok, és sajnos nem tudok többet adni!
  Olesya felvette a cipőjét, és tartózkodóan köszönetet mondott a hölgynek. Aztán elhagyták a házikót. A lány felháborodottan motyogta:
  - Egy ilyen ócskakereskedőért nem ad többet egy nikkelnél. A szúrónál! És mennyi időbe telt!
  Oleg megjegyezte:
  Hosszú volt a nap, vegyünk még többet!
  A következő dachánál még kevésbé szerencsés. Felvettek, de az előadás után csak egy tányérnyi maradékot kaptak az asztalról. A tigriskölyök azonban élve lenyelte őket. Legalább ennyi a profit.
  Ám a negyedik dachánál a fiú cseh sapkája kiszakadt, és mezítláb, egyenruhából kellett tovább teljesítenie. És csak egy fillért adtak.
  Az ötödik dachában nem engedték be őket. Hatodikon több gyerek is volt, akik körülvették a tigriskölyköt, és süteményt kezdtek bele lökni. Olezhkát is kezelték. Az éhes fiú örömmel ette a tejszínt csokoládéval. De dolgozniuk kellett. A gyerekek sokáig nem akarták elengedni. A barin is megnézte az előadást. Különösen tetszett neki a tornász Olesya teljesítménye. Megkért, hogy ismételjem meg többször. Aztán tortával is megvendégelte a lányt. Sokáig tartott, és a nap már lement. És csak két hrivnyát fizettek.
  Végül a mester Olesya csupasz lábára tette a mancsát, és gurgulázott:
  - A megjelenéseddel más módon is nagy pénzt kereshetsz!
  Olesya visszahúzódott:
  - Soha! Nem megyek a panelhez!
  A csapos elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Egy cirkuszi lánynak nehezebb jövedelmező vőlegényt találni, mint egy könnyű erényű hölgynek.
  Olesya bölcsen megjegyezte:
  - De a szerelem könnyebb!
  De húsz kopejka is pénz. Már lehet nekik venni egy üveg vodkát. A tigriskölyök mindenesetre kapott egy darab húst. Olesya eladta a cipőt hét kopejkáért. Elegük volt.
  Már sötétedik, és nem járkál a dachák körül. Olesya azt mondta Olegnek:
  - Menjünk a szállásra?
  A fiú magabiztosan bólintott.
  - Nem fog menni! Ott büdös!
  Olesya beleegyezett:
  - És részeg csavargók ragaszkodnak hozzám. Találunk magunknak helyet egy barlangban, és lefekvés előtt úszunk.
  A fiú bólintott. Megfürödtek a sivatagi medencében. A víz meleg volt és sós. Oleg megcsodálta Olesya alakját, nagyon izmos és karcsú. Teste egyáltalán nem tűnt vékonynak, de nagyon harmonikus volt. Cserzett, tornászlány. Milyen aktívan gereblyézi a karját és a lábát. Mint egy párduc a vadászatban.
  Olegnek eszébe jutott a Maugliról szóló mű. Volt egy vicces történet egy fiúról, aki farkasok között nevelkedett. Valami hasonlót hozzájuk. Bolyongsz, de szabad vagy, annyi mindent látsz. Ugyanazok a dachák fényűzőek, némelyik szökőkutakkal és szobrokkal. Nagyon szép. Főleg nyáron a Krím-félszigeten. Mindent összevetve, a nyár nagyszerű időszak. Télen még rosszabb. Még Iránban és Irakban is hideg van éjszaka. Éjszaka gyakran mozognak, hogy melegek legyenek, és a szabadban alszanak.
  Miután eleget fürödtek, a fiú és a lány elaludtak. Fiatalok, egészségesek, edzettek. Úgy alszanak, mint a vadállatok: mélyen, nem figyelnek a kemény felületre. És mi van akkor, ha az egészséges testnek nincs szüksége tollágyakra. És nagyon jó a szabad levegőn aludni.
  De az állatokkal ellentétben az emberek álmokat látnak... Oleg arról álmodott, hogyan lett kabinos fiú egy kalózhajón, és hogyan harcolt. Szablyával, egyenruhás angol katonák támadásával. Ellenségek levágása és feldarabolása. Itt a fiú mezítláb üti az ágyékát. Felugrik és összetöri a briteket. Lépj az ellenségek közé. Leesnek, megvágják és összeroncsolják. A fiú pedig felveszi a második szablyát. Vezeti a malmot, és nagyon mesterien. A fiú nagyon okos...
  De az álmok homályosak, és csak közös vonásokra emlékszel belőlük.
  Másnap ismét menned kell a dachákba. Sőt, megölik őket, és a tigriskölyköt etetni kell.
  A lány igyekezett vidámnak tűnni, és mosolygott. Nagyon szép, az őrsajtót készségesen nyitották ki előtte. De itt sokkal rosszabbul szolgáltak. Az első dachában az urak készségesen nézték pantomimjukat. Az úriember különösen szerette Olesya meztelen, izmos, lebarnult lábainak villogását. De itt csak az asztalról maradt ételt szolgálták fel, amivel megetették a tigriskölyköt.
  Sokáig a második dachában tartották, a mester meg is simogatta a lány lábát. A hölgy tortával kedveskedett Olezhkának. Adtak egy fillért. A következő két dacha üres volt - az urak nem jöttek.
  Olesya zavartan jegyezte meg:
  - Igen... Itt nem lehet vagyont keresni!
  Olezhka dühösen motyogta:
  - Jobb rablásra vadászni! Jövedelmezőbb!
  Olesya válaszul felnézett, és ezt énekelte:
  - Milyen kék az ég. Nem vagyunk a rablás hívei!
  A következő dachát hatalmas mérete és elképesztő luxusa jellemezte. A szökőkutak aranyozottak voltak, és magasan az égbe ömlöttek. A bejáratnál fényűzően öltözött lakájok álltak. Olesya még zavarba ejtette őszintén mezítlábas megjelenését. Az idősebb lakáj felkiáltott:
  - Szegénynek nem adunk!
  A lány így válaszolt:
  - Mi cirkuszi vagyunk! Eloszlatjuk a szomorúságot!
  Olesya füttyentett, és felemelte mezítláb. A fehér tigriskölyök átugrott, és viccesen felnevetett a levegőben. Olezska felhúzott egy karikát, Bimbo belecsúszott, és ismét fejjel lefelé fordította.
  A főlakás füttyentett és motyogta:
  - Nem rossz! Át lehet menni!
  A fiú és a lány belépett a kapun. Egy fehér tigriskölyök is befutott. A szárazföld ura csak unatkozott fényűző vidéki palotájában. A lugasban, egy fényűző asztal előtt egy nemes nemesember zsíros húst rágcsált, és drága borral öblítette le aranyserlegéből. Mellette egy fiatal, gyönyörű nő ült ékszerekkel díszített ruhában. A verandán egy hét év körüli lány ugrott fel elegáns ruhában, és nagyon hasonlított a mester feleségére, csak a haja volt világosabb.
  A mester dühös pillantást vetett Oleszjára. Pont az ellentéte a feleségnek. Szőke kontra barna, karcsú, izmos, karcsú alak kontra teltség. Étcsokoládé bőr arisztokratikus sápadtság ellen. Természetesen a nemes nemes lelkesen vizsgálgatta a lányt, mezítláb, magas mell, vékony dereka. Igen, gondolta a mester, a feleségem meghízott. És ez...
  Olesya és Oleg elkezdett számokat előadni. Olesya egy kombinációban táncolt, ami a férfiaknak annyira tetszett. Oleg most harisnyanadrágban és fényes pólóban lépett fel. A mezítláb még valamivel ügyesebb is volt, mint a cseheknél. A fiú forgott, bukfencezett, ugrált. Olesya felemelte kinyújtott kezére. A fehér tigriskölyök karikákon, karokon és lábakon át ugrott, ollón át.
  Olesya is eljátszotta a dallamot egy kis durván. A fiú zsonglőrködött. Aztán a lány zsonglőrködött, aztán együtt voltak. A cirkuszosok agilisak voltak, sokat pörögtek. Olesya még egy dupla szaltót is végrehajtott, és együtt sétáltak a kezükön. Aztán a tigriskölyök ismét átugrott a karikákon, amelyeket Olesya csupasz lábujjával tartott.
  Az előadás alatt a lány forgott, és időnként felsikoltott a csodálatától. Barin és felesége visszafogottan tapsolt. De nyilvánvaló volt, hogy boldogok.
  A végén a fiú és a lány énekeltek, a hangjuk csodálatos, telt. Ezt követően Olesya kalapot nyújtott, hogy pénzt gyűjtsön. Annyira gyönyörű volt, hogy alig takarta el a kombináció. A mester-szárazföld elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Valaha én is koldus voltam, egy nemesi családból. És sikerült milliomossá válnia, és hercegi címet vásárolnia magának. Mi lehet egy nap, és gazdag leszel!
  Olesya mosolyogva válaszolt:
  - Köszönöm, excellenciás uram!
  Barin szárazon megjegyezte:
  - De tékozló, nem fog gazdagodni! Ezért azt javaslom, hogy add el nekem a kis állatodat.
  Olesya erőltetetten elmosolyodott, és azt mondta:
  - Bimbo a barátunk, nem eladó!
  A mester dühösen elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Általában ezt mondják, ha magas árat akarnak letörni! De nem csaphatsz be! tudom mennyi! Egy cservonecet kínálok, és nem fél tucat többet!
  Olesya a fejét rázta.
  - Elnézést, uram, de ez a barát nem eladó! Nem akármilyen pénzért!
  A herceg dühösen felmordult:
  - Igen, örülnie kell, hogy megszabadítom egy ilyen tehertől. Egy tigrisnek vagyonra van szüksége, hogy táplálkozzon. És ha felnő... Gondolod, hogy szabadon bolyonghatsz a városban egy nagy és veszélyes ragadozóval?
  Olesya összezavarodott. Valóban, néha megfordult a fejében a gondolat, hogy mit kezdjen Bimbóval, ha felnő. Már most is ferde szemmel néz rájuk a rendőrség, de mi lesz pár hónap múlva?
  Bimbónak mindenesetre hamarosan meg kell válnia. Tíz rubel is pénz. Vásárolhat egy kiskutyát és kiképezheti. A kutya kevesebbet eszik, egy évig lehet vele utazni. Takarítson meg egy kis pénzt, és nyisson üzletet. Vagy összeházasodni... Gyönyörű, kitalált.
  Olesya habozott, a józan ész azt sugallta, hogy a tigriskölyök jobban járna a herceggel, mint éhezni egy vándorcsoporttal. És hogy ha megválsz egy ragadozótól, akkor jobb, ha most tedd meg, amikor egy ilyen lehetőség adódott.
  Ekkor azonban a mester lánya, egy gyöngyökkel hímzett masnis lány lábba rúgott és felkiáltott:
  - Tigrist akarok! fehér tigrist szeretnék!
  A herceg intett a kezével, és ököllel csapott:
  - Pofa be! Most üzletelek!
  A feleség felkiáltott:
  - Ne kiabálj a gyerekkel!
  A lány nyilvánvalóan el volt kényeztetve, és nem félt. De visszaugrott, halkabban sikoltott:
  - Vegyél apa! Vegyél egy tigriskölyköt...
  A feleség mosolyogva jegyezte meg lányának:
  - Ez az állat veszélyes lehet... Ragadozó és kislányokat eszik!
  A mester megropogtatta az ujjait, és így szólt:
  - Az utolsó szó tizenöt rubel! Térdelj inkább, nem teszem hozzá!
  Olesya meghajolva megkérdezte:
  - Nyugdíjba vonulhatunk, excellenciás uram?
  A herceg felmordult:
  - Nem! Utoljára kérdezem, adsz egy tigriskölyköt tizenöt rubelért?
  Olesya a fejét rázta. A szárazföld ura gúnyosan érdeklődött:
  - Mi a neved?
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Olesya.
  A herceg vészjóslóan elvigyorodott.
  - Van útleveled? Mutassuk meg!
  Olesya megborzongott és elsápadt. A herceg összecsapta a kezét, és így kiáltott:
  - Vidd őket és hívd a rendőrséget! Ellopták a tigrisem és a gyémántgyűrűmet!
  A lány örömmel kiáltott fel:
  - Bravó apa!
  Olesyát lakájok támadták meg. A lány nem ellenkezett. Őt és Olezhkát kötelekkel megkötözték, és a pincébe zárták. Hamarosan megérkezett a rendőrség is.
  Miután meghallgatták a herceget, bilincseket tettek Olesya és Oleg kezére és lábára. Sőt, speciális méretek is voltak gyerekek számára. Amelyben fiatalkorú tolvajokat láncoltak le.
  Ezt követően a lányt és a fiút börtönbe vitték. Ott megosztották őket. Olegot bedobták a pincébe, ahol már tucatnyi megbilincselt fiú volt, Oleszját pedig egy cellába dobták nőkkel. Nem volt édes. A cellákban bűz van, mosdó helyett lyuk van a padlón, nyirkos, félsötét. A fiúkat bilincsben tartották, ami nagyon kényelmetlen. Kezek és lábak megbilincselve. Szűk kamrában nehéz mozogni. Csak kenyérrel és vízzel etették, néha rothadt gyümölcsöt adtak.
  Ott ültek a tárgyalásig. Aztán a fiúkat vagy kényszermunka, vagy börtönmenedék várta. A nőket is vagy szibériai nehézmunkára, vagy Közép-Ázsiába gyapotszüretre, vagy börtönbe, bármilyen gyárban dolgozni állami élelmiszerért. A tárgyalás előtt pedig a hatóságok belátása szerint ülhet le. Ráadásul a foglyokat is megkorbácsolták.
  Olegot és Olesját egyszerre megkorbácsolták. A fiút és a lányt derékig levetkőztették és a kecskékre feszítették. Mellettük két rendőr állt. Az őrök mozsárba áztatták a rudakat. Integettek a levegőben, cseppeket döngölve. És akkor egyszerre, parancsra a fiúk és a lányok hátba csaptak. Olesya és Oleg szorosan összeszorította a fogát, hogy ne sikoltozzon. Megmérték a verést. A rendőrök mérsékelt lelkesedéssel csapkodtak, csak a kötelességüket teljesítették. A fiú és a lány nagyot lélegezve kibírta. Egy tucat ütés után a bőr szétrepedt, és vér csöpögött. Nagyon fájdalmas volt.
  A parancsnok, aki száz ütést írt elő, elvigyorodott. Ha a megbüntetett patáit ledobják, az Isten sorsa. Aztán ragyog az élethosszig tartó kemény munka. A különösen nagyarányú lopásért, a herceg és felesége és lánya életének megkísérléséért. Aztán az is kiderült, hogy Olesyát keresték, mint cinkost a kormányzó meggyilkolásában. Mindenesetre a lányt örökre Szibériába viszik. Mint a kislány. Szóval lehet, hogy jobb lenne lecsúszottnak lenni.
  Oleg és Olesya bátran tűrte mind a száz ütést anélkül, hogy elveszítették volna eszméletüket. De a hátuk véres káoszba fordult. Ezután ismét béklyókat helyeztek rájuk, és börtönbe dobták őket.
  A fiúk-foglyok béklyóikat zörögve szalmát tettek a megvert Olegra. Brutálisan megvágták egy tizenkét éves fiú hátát.
  
  A cirkuszi fiú még viccelődött is:
  - Így még erősebb lesz a hátam!
  Az idősebb fiú a cellában tisztelettel megjegyezte:
  - Jó volt, nem kiabáltál! Egy igazi férfi!
  Oleg így válaszolt:
  Nem fogok kedvükre járni!
  Olesya sem nyögött ki. A női cellában feküdt a szalmán. A legtöbb lány benne fiatal volt, rongyos, némelyikük láncon koccant. Megmosták Olesya hátát, hogy ne fertőződjön meg.
  Olegnak hoztak némi állami kenyeret és vizet. És a börtönőr lány tejet öntött. A megvert fiút egy duplával verték meg, amit a mezítlábas lány hozott, és jobban érezte magát. Aztán mélyen elaludt, figyelmen kívül hagyva a fájdalmat.
  Azt álmodta, hogy Olesyával együtt Szevasztopolt védik a támadás során: brit, francia és török csapatok.
  A fiú lövedékeket hoz az ágyúhoz. És lő. Olesya rámutat a csupasz, cizellált lábára támaszkodva. Más lányok is vannak mellette.
  Valamennyien mezítláb, szakadt ruhákban, alig takarták el a testüket. A lányok mind lebarnultak és mezítláb.
  Poros sarkuk megvillan a fiú orra alatt. Oleg izgatott.
  A pisztoly nagy robbanásveszélyes szilánkos lövedékeket lő ki. És elsöpri a szövetséges hadsereg gyalogosainak tömegét. És próbálnak előrébb jutni.
  Orosz részről pedig egy egész ezred lány harcol. És mind mezítláb, félmeztelenül és nagyon szépek.
  És hősként harcolnak. Pontosabban szép, csupasz lábú hősök. És jól lőnek. És csupasz lábujjakkal halálos erejű gránátokat dobálnak.
  Oksana, verekedős, énekelte:
  - Az atyakirálynak! Nem nyerünk hiába!
  És a csupasz sarka halálos bombát dobott. És széttépte a szövetséges hadsereg harcosainak tömegét.
  A lányok megvédik Malakhovy Kurgant: kulcsfontosságú pont Szevasztopol védelmében. A harcok pedig nagyon brutálisak.
  Oleg maga a lányokkal együtt fegyvert céloz és az előrenyomuló angol csapatok közé lő.
  Aztán a fiú ezt énekelte:
  - Dicsőség nagy Szülőföldünknek!
  És csupasz, gyerekes lába nagy, pusztító gránátot dob.
  Oksana csicseregve kacsintott társára:
  - Hát te jó fiú vagy!
  Oleg kuncogott, és így válaszolt:
  - Mit mondhatnék? A háború mindig rossz, ha nem nyerik meg határozottan!
  És a fiú ismét meztelenül, gyerekesen, kerek sarkú, halálos erejű gránátot dobott.
  Egy másik lány, Natasha ezt írta a Twitteren:
  - Majd széttépem!
  Oksana mezítláb dobott egy pusztító házi fűrészpor zacskót, és így szólt:
  - És hajts be a koporsóba!
  Ágoston lánya, szintén ágyúból tüzel. Éneklő baklövés lekaszálta a britek sorát.
  A vörös hajú harcos vicsorgott:
  - A Hazáért a végsőkig!
  Szvetlana is minden erejével küzd. A lány sok csövű forgó ágyút használt. És görgetett, és egyszerre kaszálta le az angol és a török sorokat.
  Zoya is vereked, ez az aranyhajú lány. És hogyan veri le az ellenséget, és hogyan ver ki egy csomó ellenséget.
  És csipog:
  - Dicsőség az orosz cárnak!
  És csupasz lábujjaival ismét halálos erejű gránátot dob. És megölni sok ellenfelet.
  A harcosok itt nagy szépségűek és erotikusak. És a fűrészporból is halálos tölteteket dobnak a katapultokból, szó szerint széttépve mindenkit. A fűrészporbombák pedig nagyon halálosak.
  Natasha sikoltozva megrázza meztelen mellbimbóját:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És puszta sarkával ismét azt dobja, ami pusztulást és pusztulást hoz, szétszakítva a szövetséges csapatok ezredeit.
  Ez a halom kulcsfontosságú. Ez tartalmazza a fellegvár védelmének kulcsát.
  A lányok pedig tudják ezt, és elkeseredetten harcolnak. És a lányok nagyon szépek, izmosak és szexiek.
  És az izmaik játszanak, és úgy csillognak, mint a víz hullámai. És ezek nagyon agresszív lányok.
  És ha verekednek, akkor jobb, ha nem kezdenek velük. És akkor tényleg elviszik és széttépik.
  Olesya, aki mezítláb gránátot dob, azt mondja:
  - A kommunizmus örökké velünk!
  És hogy nevet! Mondjuk egy verekedős lány. És ha elkezdi kaszálni az ellenfeleket, akkor nem hagyja abba.
  Natasha az ellenségre lőve énekelte:
  - Híresen leverjük az ellenséget,
  Legyen vége a sírnak...
  És hirtelen olyan csendes lesz
  Rúgjuk a lányokat!
  És a britek visszagurultak. De itt vannak a törökök gyöngyei. És ismét fegyverek találkoznak velük, alaposan megsemmisítve az ellenséget.
  Zoya fogta, és énekelt, csupasz lábujjával gyilkos halálajándékot dobva:
  - Fekete holló, fehér hattyú, ez jó!
  Ha értékes vagy az életben - az jó!
  És ismét a lány meztelen sarka valami nagyon halálos és kolosszálisan pusztító dolgot indított el.
  Augustine, aki az ellenfelekre lő, logikusan megjegyezte:
  - Kolosszális győzelmek, gyertek értünk!
  És csupasz lábujjaival ismét dobta a gyilkos és halált hozó.
  Svetlana a szövetségesekre és a törökökre lőve megjegyezte:
  - Nem múlik el az erőm!
  És a csupasz sarka ismét elindította azt, ami a húst tépte.
  Natasha, tüzelt, megjegyezte:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred!
  És a mezítláb hatalmas pusztítást indít el.
  A küzdelem nagy lendülettel folytatódik. Az angolok újjáépítik rendetlen soraikat, és ismét elhagyják őket.
  A csata futótűzként nő.
  Oleg fiú tüzel és énekel:
  - Szent hazám,
  A szerelem tengerében és a téli mezőkön...
  Te vagy a végétől a végéig
  Sasfiú vagyok, nem veréb!
  És újra dübörög a csata, és a hullám fröccsen és gurul a fedélzeten.
  És a lányok, hogyan kell bombát indítani katapultból. És az angol fregatt, miután kárt szenvedett, megfordul.
  Olesya énekelte:
  - Én lány vagyok, nem macska
  Most bennem él
  hatalmas víziló,
  És egy leopárd!
  És megint a lány mezítláb valami halálos dolgot dob a halálba. És elég hátborzongató.
  Natasha filozófiailag megjegyezte:
  - Oroszország mindig nincs készen a háborúra!
  Augustine mezítláb gránátot dobott, és megkérdezte:
  - És miért?
  Zoya felszisszent, és a fogát kitárta:
  - Mert amikor készen áll, nincsenek bolondok, akik megküzdhetnek vele!
  Svetlana ezt énekelte válaszul:
  Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs szebb ország az univerzumban -
  Az egész univerzum, a fény fáklyája Rus!
  És a lány hangosan felnevetett... És megint a mezítláb, mintha a halál halálos ajándékát indítaná el. És sok ellenfelet fogott, és egyszerre megszaggatta őket.
  Olesya a hasizmokkal játszva észrevette:
  - Nagyon egyenletes lány vagyok, nem egyszerű!
  És köpött... És egy tucat török katona összeesett a köpködésétől. És szörnyű volt.
  Oleg agresszíven megjegyezte:
  - Hiszem, hogy legyőzzük az ellenséget!
  És a csupasz gyermeksarkáról a halál ajándéka repült.
  Harc, Olesya csicseregte:
  - A legszentebb kommunizmus legyen velünk!
  És a lány csupasz ujjai gyilkost és pusztítót dobtak.
  Natasha intett a kezével. A lányok elsütöttek egy sort, és levágtak néhány sort. Aztán nevetnek:
  Milyen kék ég
  Legyőzzük a rablás ellenségét...
  Az oroszlánnak és a sasnak nincs szüksége késre
  Összetöröd őt a tetű szóval,
  És akkor vetsz rozsot!
  A harcosok valóban csodálatosak, gyöngyfogakkal, és általában szuperek.
  Zoya többcsövű ágyúkkal lőtt, és fogát kitárva nyikorgott:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk!
  Ágoston, lekaszálva az ellenfeleket, csiripelt:
  - Birodalmi zászló előre! Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig, folytatva a szövetségesek csapatainak tüzelését és kaszálását, szünet nélkül énekelték:
  - Senki sem fog megállítani minket
  Semmi sem fog legyőzni minket...
  A lányból is hős lesz,
  És van kardja és pajzsa!
  Szvetlana készségesen egyetértett ezzel, és puszta, cizellált lábával ordítva újabb halálajándékot dobott:
  - Van kard és pajzs!
  Itt a verekedős lány. Vele szemben minden módszer tehetetlen!
  Harcosok egy egész ezred, így mindenkit összetör a vitézsége. És nagyon aktívan kaszálják az ellenséget.
  Zoya fogát tátva megjegyezte:
  - Meg kell küzdened Oroszország anyáért!
  Csupasz, kerek sarka pedig újabb halálajándékot dobott ki az idegen rati számára.
  
  OROSZORSZÁG MÁS VÁLASZTÁSA 1994-BEN
  Jelcin úgy döntött, állja szavát, és 1994. június 12-én előrehozott választásokat tart. Hiszen megígérte, sőt hasonló rendeletet is kiadott. Ráadásul Jelcin úgy tűnt, hogy diadalmasan fog diadalmaskodni. Ezért már az 1993-as alkotmányban is az volt írva, hogy 1994. június 12-én lesznek a választások, de az új alkotmány szerinti hatáskörök visszaszámlálása ettől az évtől kezdődik, így Jelcin elméletileg még nyolc évre kap mandátumot! Arra azonban senki sem számított, hogy Vlagyimir Zsirinovszkij olyan jól szerepel majd a parlamenti választásokon, hogy ő lesz Borisz Nyikolajevics fő ellenfele. És komoly ellenség. Ami a kommunistákkal ellentétben nem kötődik a múlt hibáihoz és kudarcaihoz, és kapitálisan lőhet.
  Jelcin azonban már nem nyerhetett vissza, hiszen az 1994. június 12-i választásokat az előző ciklus visszaállításával az alkotmány ideiglenes rendelkezésébe foglalták, és népszavazáson is megerősítették. És ezen nem tudsz csak úgy változtatni. És most akkor kell szavazni, amikor a legveszélyesebb versenytárs van. És nem a szokásos kommunista, hanem ki? Fasiszta? Jelcinnek mindenesetre valami újjal kellett megküzdenie. És a küzdelem komolyra sikeredett.
  Először is tájékoztató jellegű. A média figyelme Jelcinre és Zsirinovszkijra összpontosult. Azonnal ütésváltás következett. És itt Jelcinnek voltak a kormányzat hátrányai. Beleértve a magas inflációt és a termelés kolosszális visszaesését. Valamint a bûnözés megugrása. Jelcinnek pedig egészségügyi problémái voltak. És akkor próbálja meg megnyerni a választást.
  Vlagyimir Zsirinovszkij ihletettnek érezte magát. A média egy része pedig aktívan támogatta őt.
  Ráadásul megosztott az elit. Az oligarchák egy része a magáénak és a burzsoá vezetőnek tekintette Zsirinovszkijt. És miért rosszabb Jelcinnél? Ideje lovat váltani? Ráadásul Jelcin nagyon beteg, kimerítette magát, utálatos és részeg ember.
  Más jelöltek is jelentkeztek. Az elnökválasztási törvényt még nem fogadták el. A választások pedig a régi szabályok szerint zajlanak: gyűjts össze százezer aláírást.
  Jelcint azt tanácsolták, hogy ne változtassa meg a szabályokat. Legyen több elnökjelölt. Többet fognak káromkodni, porrá fogják porítani a tiltakozó választókat. Talán ez jövedelmezőbb egyetlen kormányjelölt számára. Úgy, hogy az összes elégedetlent különböző vezetéknevek szórták szét. És kevesebb ideje volt mindenkinek kampányolni.
  Szóval sok a jelölt. Természetesen mindenekelőtt maga Vlagyimir Zsirinovszkij. Aztán Yavlinsky. Zjuganov is. És egy kicsit később Rutskoi és Makashov tábornok amnesztia alatt szabadult. Aztán Varennyikov bekerült az elnöki székbe. És Barkashov, akit fasisztának tartottak. Regisztrálva gond nélkül: húzzon Zsirinovszkij több szavazatot.
  Elég sok idő áll rendelkezésre az aláírásgyűjtésre, és megfelelő számú jelöltet regisztráltak. Alla Pugacheva pedig kibökte magát Oroszország elnöki posztjára. És még sok más. Például Jurij Vlaszov és Anatolij Karpov. Egy egész kavalkád rohant megrohamozni a trónt. Összesen harminckilenc jelölt ment át a regisztráción és gyűjtöttek aláírásokat itt. És több mint kétszáz akaró volt.
  Jelcin csapata még nagyszámú jelöltet is bátorított. A jelenlegi kormány nem számított a győzelemre az első fordulóban. De porrá törni az ellenzéket, és elsősorban Zsirinovszkij feloszlatására kényszeríteni - kérem!
  Zjuganov ekkor még nem volt ismert és felismerhető politikus. És Lebed Sándor továbbra is a tizennegyedik hadseregben maradt. Bár ki akarták húzni, a tábornok ködöt engedett be. És láthatóan úgy döntött, hogy még nem jött el az ő ideje. A jelöltek között feltűnt Mavrodi, az MMM vezetője is. Ő is egyre népszerűbb lett, akárcsak Hermész feje. Vlagyimir Bryntsalov is bekerült az elnöki székbe. De társasága egészen nyugodt volt, és nem gyújtott rá, ellentétben a kilencvenhatodik évi választásokkal. Eddig névlegesen Jelcin volt az első a besorolásban, de a közvélemény-kutatások adatai bizonyították megbízhatatlanságukat.
  Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkijt negatív színben tüntették fel, de a fekete PR is előnyére válhat. Yavlinsky volt a harmadik a minősítésben, de népszerűsége csökkent. Liberális is, még ha nem is népszerű az ellenzék.
  Rutskoyt regisztrálták, és minősítése valamelyest nőtt. Hazbulatov nem ment el szavazni. Iosif Kobzon is indult az elnökválasztáson. Jelölése sok vitát és frontális összecsapást váltott ki. Hirtelen Anatolij Szobcsak szentpétervári polgármester is Oroszország elnöki székébe került. Ez a jelölés negatív reakciót váltott ki: a nómenklatúra választmánya szétszóródott. Ez pedig csökkentette Jelcin értékelését.
  Anatolij Szobcsak azonban utalt arra, hogy visszalép Jelcin javára. Borisz Fedorov és Shakhrai is indult az elnökválasztáson. De nem is ezek a legcsodálatosabb politikusok.
  Bár Jelcin csapatából is. És arra is utaltak, hogy időben vissza kell vonulniuk.
  A választások tehát elég vidáman teltek fel és a második fordulóban is volt intrika.
  De Vlagyimir Zsirinovszkij a figyelem középpontjában volt, és állandóan róla beszéltek. És valahogy magától értetődik, hogy ő lett a verseny kedvence. Igen, és Jelcin számára jövedelmezőbbnek tűnt, hogy a második körben megszerezze ezt az utálatos személyiséget, mint a kevésbé káros és fiatalabb közgazdász, Javlinszkij. Vagy akár Zjuganov, és még inkább Szobcsak. Bár Zsirinovszkij akkoriban emelkedett, népszerűsége a tetőn átment, és az emberek a stadionokban gyűltek össze.
  És a propaganda, hogy ő fasiszta, még a kezére is játszik: az emberek elmulasztották a parancsot, és határozott kézről álmodoztak. Igen, és a demokrácia rendetlenséggel, sokan fáradtak.
  Tehát itt a választások fifty-fifty voltak. Zsirinovszkij pedig pontokat szerzett. Az is növelte népszerűségét, hogy büntetőeljárást indítottak ellene. Ráadásul merényletkísérletek, amelyek felkavarták az intrikákat és emelték az értékelést. Főleg rejtett.
  És ez komoly... Általában véve a média akkoriban azon dolgozott, hogy sarat dobjon Zsirinovszkijra, de néhányan rá is. És összpontosított figyelem. Valami a kilencvenhatodik évre emlékeztet: Zjuganov Jelcin ellen. De Zjuganovnak volt egy nagy hátránya: pártja múltja. Egyszerre dicsőséges és egyben kudarc is. Az emberek emlékezetében pedig még túl frissek voltak a fejlett szocializmus korának hosszú sorai és üres polcai. És főleg persze Gorbacsov korszaka kuponokkal és kártyákkal. És az emberek nem akarnak visszamenni a múltba. Zsirinovszkij pedig nagyszerű jövőt ígér nekik, ami komolyan csábít és vonz.
  A helyzet pedig egyre nehezebb. És jönnek a választások. És Vlagyimir Zsirinovszkij továbbra is ragyog.
  Az idő olyan gyorsan repül, hogy még visszanézni sincs ideje. Aztán eljön a szavazás napja. Az első adatok keletről származnak. És Vlagyimir Zsirinovszkij áll az élen. Jelcin és Zjuganov a második helyért harcol. És ez egy nagyon kemény küzdelem.
  Jelcin azonban Moszkva kárára megelőzte Zjuganovot, és a második helyre került. De az első körben jelentős volt a különbség. Jelcinnek pedig kevés esélye volt a győzelemre. De nem minden a hivatalban lévő elnöknek kedvezett. Ami nyilvánvalóan elveszett, miután kihagyott egy ilyen megsemmisítő ütést. Ennek ellenére Jelcin soha nem jelent meg a televíziós vitában. A választások nagyon érdekesek voltak. Zjuganov, aki harmadik lett, Zsirinovszkijt támogatta. Alla Pugacheva is támogatta Zsirinovszkijt. És Kobzon Jelcin. Ilyen volt a szétválás.
  Ruckoj dacosan megőrizte semlegességét. A többiek megosztottak, és különböző módokon szavazásra szólítottak fel. Jelcin azonban nem várt egyértelmű támogatásra. És nem mindenki szólt a javára.
  Szóval a választások nagyon izgatottak voltak. De Zsirinovszkij volt az egyértelmű favorit. És ez tényleg egy jel volt.
  Aztán következett a második forduló... Vlagyimir Zsirinovszkij már az elején, a szavazatok összeszámlálásától fogva magához ragadta a vezetést, és a voksok több mint hetven százalékát megszerezve a végéig tartotta. Jelcin pedig kénytelen volt távozni. Ezzel véget ért korszaka.
  És Vlagyimir Zsirinovszkij lett az elnök. Miután nehéz örökséget kapott. Beleértve a termelés visszaesését, Csecsenföldet és egy sor egyéb problémát. És elkezdődött az orosz újjászületés új korszaka. Eleinte nem minden sikerült Zsirinovszkijnak. De hamarosan az ipar működni kezdett. Fejlettebb típusú fegyvereket kezdtek gyártani, megkezdődött a korrupt tisztviselők és más tolvajok elnyomása. Sok minden változott és újjáépített.
  Vlagyimir Zsirinovszkij nem titkolta, hogy diktatúrát fog létrehozni, sőt számos párt és mozgalom tevékenységét betiltotta. Megkezdődött az erőszakos agitáció és a modernizáció.
  Ezzel egy időben feloldották az iraki szankciókat, ami az olajár meredek megugrásához vezetett. És még sok minden történt. A munkanélküliség gyorsan feloszlott, és valódi fellendülés következett be.
  A munkahelyek gyors ütemben jöttek létre. És az ország egyre erősebben gyarapodott. Vlagyimir Zsirinovszkijt második ciklusra választották meg, és az első fordulóban ragyogó eredményt ért el. És folytatta Oroszország újjáéledését.
  Az egyik első lépés a Fehéroroszországgal való integráció volt. És ez zseniálisan sikerült. Aztán úgy döntöttek, hogy Oroszországot és Kazahsztánt is bevonják a kompozícióba.
  Az 1999-es háború alatt Jugoszlávia Oroszország része lett, és megmenekült.
  Aztán további hódítások következtek. És új országok voltak Oroszország részei.
  2008-ra Oroszország visszaállt a Szovjetunió határain belülre. De ez egy másik történet.
  
  A Führer TÖBB ELŐREJELŐ LÉPÉSE
  Hitler egy kicsit bölcsebbnek és előrelátóbbnak bizonyult. És már a negyvenegyedik évben vállalta a kockázatot, és több további hadosztályt is áthelyezett Rommelhez Franciaországból Afrikába.
  A zseniális parancsnok gyors offenzívát dolgozott ki, és Tolbukot elfoglalva megszállta Egyiptomot. És anélkül, hogy szünetet adott volna a briteknek, elfoglalta Alexandriát és a Szuezi-csatornát. Ezt követően a német csapatok diadalmasan bevonultak Irakba és elfoglalták Kuvaitot.
  Hozzáférést kaptak az olajhoz, de a németeket Moszkva közelében megverték. A Führer pedig offenzívát indított, mint a valós történelemben délen. Rommel győzelmei minden bizonnyal befolyásolták a hangulatot. És augusztusban Törökország belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Az Oszmán Birodalom erőteljes csapása a Vörös Hadsereg állásaira halálosnak bizonyult. A szovjet csapatok számottevően túlerőben voltak, és visszavonultak. Batumit elfoglalták, Jerevánt pedig körülvették.
  A Vörös Hadsereg jelentős erőit elterelték Észak-Kaukázusból. A németek pedig át tudtak törni a Kaszpi-tengerig. És szárazföldön elvágták a szovjet hadsereget. És ez komoly követelésnek bizonyult. Rommel pedig a török csapatokkal együtt megtámadta. És elkezdett áttörni Bakuba. Igen, ez komoly.
  Japán ebben a világban valamivel jobban teljesített a Midway-i csatában. És megúszta a vereséget. De nem építhetett sikerére, és nem hódította el a Hawaii-szigetcsoportot. Ez pedig hatással volt a csendes-óceáni háború lefolyására. De a Felkelő Nap Országa is elkerülte a vereséget. Második frontot azonban ő sem mert nyitni.
  A németek nem tudták bevenni Sztálingrádot útközben, de elvágták a Vörös Hadsereget a Kaszpi-tengeren. És elkezdték fejleszteni az offenzívát dél felé. És sikerült nekik... A németek összességében elég ügyesen harcoltak. És nem Sztálingrád melletti elhúzódó csatákba keveredtek, hanem a Volga mentén délre vonultak.
  Kényelmetlen a hegyekben mozogni, és a Fritz inkább a Kaszpi-tenger partja mentén támadott. És sikerült nekik.
  A Luftwaffe-pilóta, Marcel a britekkel vívott csatákban dicsőséggel borította magát, és áthelyezték a keleti frontra. Ott folytatta a számlák erőszakos szerzését, legyűrve az ellenségeket. És nagyszerű volt.
  A Szovjetunióban Marseille-t fekete ördögnek becézték. Fájdalmasan gyorsan számlákat szerzett. És nem vadászként, hanem a csapatok sűrűjébe rohanva és repülőgépeket pusztítva.
  A szovjet csapatok Sztálingrád melletti offenzívája ezúttal nem járt sikerrel, így a németek készen álltak rá. A nácik képesek voltak visszaverni a Rzhev-Sychov hadművelet kísérletét, amelyre kolosszális erőket dobtak.
  Télen pedig a nácik már közeledtek Batumihoz. És a helyzet kritikussá vált.
  A ravasz Sztálin bármilyen feltételekkel külön békét ajánlott fel Hitlernek.
  Úgy érvelt, hogy a háború további folytatása értelmetlen, és csak újabb áldozatokhoz és veszteségekhez vezetne.
  Hitler beleegyezett, de nagyon nehéz feltételeket támasztott: Adja fel az egész Kaukázust, a Volga menti területeket, valamint Karéliát és Arhangelszk városát. Plusz az éves jóvátétel kifizetése, az ingyenes nyersanyag- és élelmiszerellátás, valamint az összes katonai felszerelés átadása a Harmadik Birodalomnak. És akkor meghúzzák a határokat a frontvonal mentén.
  Sztálin egyetértett ezzel. Az ilyen állapotok súlyossága ellenére. És tulajdonképpen a németek nyertek. Sztálin garantálta a gerillaháború végét is, és visszaadott néhány foglyot. Ráadásul a Szovjetunió aranytartalékait is átadta a Harmadik Birodalomnak.
  Hitler sokat kapott, de még mindig ott volt a nyugati front. És Japánnak segíteni kellett.
  Először is a Führer ultimátumot intézett Francóhoz, aki pedig Gibraltárra engedte a német csapatokat. A város fellegvárát napközben elfoglalták egy röpke támadás következtében. Aztán a nácik elkezdtek előrenyomulni, Marokkón keresztül meghódítva Afrikát. És abszolút sikerült nekik. Csapataik erősebbek és harcra készebbek voltak.
  A Tiger nagyon sikeresnek bizonyult, egy tank, amely egyszerűen sokkolta a brit csapatokat. És remegtek a félelemtől.
  A németek 1943 tavaszán a brit egységek gyenge ellenállásán felülkerekedve elfoglalták egész francia Afrikát. Aztán nyáron délre költöztünk. A Führer az egész fekete kontinenst akarta elfoglalni. Tavasszal pedig a nácik Indiát is elfoglalták, szinte ellenállás nélkül. Mind a helyi lakosság, mind a sepoyok felszabadítóként üdvözölték a nácikat.
  És a Harmadik Birodalom hatalmas erőforrásokra tett szert.
  A nyár folyamán a nácik szinte egész Afrikát elfoglalták. Ősszel pedig befejezték Dél-Afrika és Madagaszkár meghódítását.
  Légitámadás történt Nagy-Britanniával szemben. Először is fellőtték az egekbe az ME-309-est, amely nagyon félelmetes repülőgépnek bizonyult. Még mindig három 30 mm-es repülőgépágyú és négy géppuska. Egy ilyen szörny ellen nem olyan könnyű ellenállni. Az ME-309 rémálommá vált a britek számára. Valamint a Yu-288-as bombázó, amely kétségtelenül bombázta a brit állásokat.
  Az utolsó gép olyan gyors volt, hogy szinte lehetetlen volt utolérni a brit gépeket. Focke-Wulf is nagyon félelmetesnek bizonyult. Ez a gép általában Nagy-Britannia és az USA hentesévé vált.
  De a pilóta Marseille fantasztikus számlákat kezdett szerezni. Három repülőgépért a Harmadik Birodalom történetében először kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Négyszáz repülőgépért pedig új kitüntetésként megkapta a Lovagkeresztet arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az 500. gépért a Német Sas Rendjét gyémántokkal tüntették ki. Az ezrediknek pedig: Vaskereszt nagykeresztje. És egyetértesz abban, hogy nagyon klassz volt!
  A briteket pedig úgy verték a levegőben, mint a báránybordat. És nagyon sikeresen lefoglalták őket.
  A német tengeralattjáró-flotta pedig gyorsan növekedett, és szétzúzta Nagy-Britanniát a tengeren. És az USA is. Mindkét flotta összűrtartalma gyorsan olvadt. A német pedig egyre nőtt. És a hajók száma nőtt.
  Nagy-Britanniát pedig tovább bombázták. 1944-ben az ME-262 sugárhajtású vadászgép bekerült a sorozatba, ami a szövetségesek számára igazi rémálommá vált. És egy még hatékonyabb Arado sugárbombázó. És még jobban megverték Nagy-Britanniát az égen.
  A szövetségeseknek nem volt jó sugárhajtású repülőgépük, és veszítettek a nácikkal szemben.
  Hatalmas erőforrásokkal és tömeges munkaerővel a nácik ezzel egy időben elindították az FAA rakétaprogramját. Igaz, némileg csalódást okozott Hitlernek. A rakéták túl drágák voltak és nem túl pontosak. De még így is ők okozták a legnagyobb károkat Nagy-Britanniában. Londont pedig különösen érintették a rakétasallók.
  1944 nyarára a németek teljesen átvették az uralmat az égbolton. Volt nekik egy fejlettebb Focke-Wulf - TA-152 -es változatuk is, ami egyszerűen elsöprően jó volt. És megverte a brit repülőgépeket és bombázott szárazföldi célpontokat.
  1944 júliusában megkezdődött az Oroszlánfóka hadművelet. Elég sikeresen ment. És két héten belül Nagy-Britanniát megszállták. A német "Panther" -2 tank nagyon jónak bizonyult, és még erősebb és ami a legfontosabb: tökéletes "Lion" -2. Az utolsó tank a német tanképítésben új sémát használt: a motort és a sebességváltót egy blokkban helyezték el. Ez pedig lehetővé tette a tartály magasságának csökkentését és az elrendezés tömörítését.
  Ez azt jelenti, hogy a súly csökkent, és a páncél vastagsága nőtt. A kilencven tonnás "Oroszlán" -2 a páncél vastagságát homlokban 250 mm-re, oldalt 170 mm-re emelte, 1250 lóerős motorral. Mitől volt kielégítő a vezetési teljesítménye. A páncéllemezek dőlésszintje is megnőtt.
  Tehát a németek mentek előre, a britek pedig vereséget szenvedtek.
  De még mindig ott volt az Egyesült Államok. A nácik elfoglalták Izlandot, és közeledni kezdtek Amerika városai felé. A TA-400 végrehajtotta az első hatalmas bombázásokat.
  A célcsapást szintén V-3 rakéták hajtották végre. Legyenek drágák, de megmutatták az ágyúzás lehetőségét.
  Roosevelt már súlyos beteg volt, és békét akart. De a Harmadik Birodalom alig várta, hogy végezzen az Egyesült Államokkal.
  A németek most megmozdultak és bombázták az USA-t. Egyre több repülőgép, tengeralattjáró és hajó épült.
  A negyvenötödik év hatalmas ütések cseréjében telt el. Az Egyesült Államok elvesztette a légi csatát. A németek sugárhajtású repülőgépeket használtak. Különösen az ME-262 X, amely fejlettebbnek és hatékonyabbnak bizonyult.
  Ezenkívül a német tengeralattjáró flotta hidrogén-peroxid tengeralattjárókat használt, amelyek nagyon gyors és fejlett gépek.
  Hitler az Egyesült Államok legyőzését követelte...
  Sztálin még mindig hallgatott és nyalogatta a sebeit.
  1946-ban megkezdődött Kanada inváziója, és ezzel egyidejűleg Latin-Amerikától Mexikóig.
  Az E sorozatú Fritz repülőgépek és tankok nagyon erősek. Ez utóbbiak rémálommá váltak Amerika számára.
  Az E-50-es tanknak nem volt egyenrangúja, és magabiztosan verte a Shermanokat és Pershingeket.
  A német autó új, 1500 lóerős, összesen hetven tonnás gázturbinás motorja volt. És az elülső páncél 250 mm a lejtők alatt, az oldalpáncél pedig 170 mm. És ez az autó mindenkit összetört. És egy 105 mm-es kaliberű fegyver, és egy 100 EL-es csőhossz. És így mindenkit összezúz és összetör.
  Az amerikai tankok öt kilométerről garanciával teszik meg útjukat. És csak a "Superpershing"-nek van esélye betörni az oldalra és bezárni.
  A németek pedig az Egyesült Államok ellen indultak. Az MP-64-es géppuska pedig Németországban páratlan. És összetörni az amerikaiakat.
  Csak az óceán általi elválasztás és a hosszadalmas kommunikáció akadályozza meg az amerikaiak gyors legyőzését.
  Hitler ordít és sikert követel... Kanadát 1946 tavaszán és nyarán elfogták. Ősszel pedig már javában folytak a harcok az Egyesült Államokban. A nácik azonban makacs ellenállásba ütköztek.
  A jenkik kétségbeesetten védték földjeiket, és minden erejükkel kitartottak. Heves harcokban telt el az ősz. A németek idegen hadosztályokat alkalmaztak és továbbnyomultak. És a japánok is felmásztak keletről. És főleg mexikói oldalról támadtak.
  A Führer ököllel ütött, és újabb győzelmeket és sikereket követelt. A harcok azonban tovább folytak, és 1947 telének végére az Egyesült Államok fő területének felét elfoglalták.
  Már tavasz van. A csatában megjelent egy új német E-50 tank. Ebben a tömeg öt tonnával csökkent, a motor pedig 2000 lóerővel erősebb lett. És ez az autó már szó szerint repül. Mobilitása igazi sokk az amerikaiak számára.
  A TA-500 és TA-600 pedig egyszerűen a földbe temeti az amerikaiakat. A harcokban a Rat-2 szupertank is részt vett. Kétezer tonnás gép. Ez azonban nem bizonyult túl hatékonynak. Igaz, a "Rat" -3 új módosítása erős sugárbombával volt felszerelve. És ez a bombázó egyben szétveri és meg is szakítja az ellenséget.
  1947 tavasza forró volt. Május végén pedig a németek már megközelítették New Yorkot. A csatákban diszkók is részt vettek. Lamináris sugár vette körül őket, és gyakorlatilag sérthetetlenek voltak. És legyűrte az amerikaiakat az égen és a szárazföldön. Nyáron pedig elkezdődött a támadás New York és Washington ellen.
  A németek természetesen erősek voltak. És az USA nem ellenállt. New York ugyan megmutatta hősiességét, és a pusztítás ellenére sem adta fel. És augusztus végéig maradt. Az Egyesült Államok 1947. szeptember 3-án kapitulált.
  És ezzel véget ért a második világháború.
  A Harmadik Birodalom egy ideig megemésztette és uralta az elfogottakat. És béke uralkodott...
  De Japán még mindig ugratja Adolf Hitlert a vagyonával. És nyilvánvaló volt, hogy két madár nem tud kijönni egy odúban. És a Szovjetunióban Sztálint Berija váltotta fel.
  1955. április 20-án pedig új háború kezdődött. És Beria felajánlotta, hogy részt vesz benne a Harmadik Birodalom oldalán.
  Hitler beleegyezett, de kikötötte, hogy a Szovjetunió csak Dél-Szahalint és a Kuril gerincet kapja meg. És semmi több! A jóvátétel csak öt százalékkal csökken.
  Beria egyetértett ezzel. És így a csaták hatalmas erővel folytak. A németek technológiailag erősebbek. És sok külföldi részlegük van. De a japánok sem gyengék. És hatalmas seregük van, főleg a kínaiaknak.
  És van egy új nagy háború, de ez egy másik történet.
  
  A Szovjetunió és KÍNA HÁBORÚJA
  MEGJEGYZÉS
  Nagy háború tör ki a Szovjetunió és Kína között. Kína oldalán kolosszális munkaerő-fölény van, Oroszország technikailag erősebb, tehetségesebb és hozzáértőbb parancsnoksággal rendelkezik.
  Például a Szovjetunió és Kína közötti háború csaknem valósággá vált 1969-ben, a Damanszkij-szigetért vívott csaták során. Egy másik párhuzamos univerzumban pedig Mao Ce-tung, aki már hetvenöt éves volt, úgy döntött, hogy már nincs vesztenivalója, és életében a legnagyobb hódítóként és harcosként kell bevonulnia a történelembe. És felülmúlja Sztálint! Így a kínai hadsereg támadásba lendült, és megtámadta a Szovjetuniót. Az ok egy kínai területre ért tüzérségi csapás volt. 1969. március 22-én pedig Kína hivatalosan is hadat üzent a Szovjetuniónak.
  Így kezdődött az emberiség történetének egyik legvéresebb háborúja. Kína számos gyalogságra támaszkodott. Kevesebb tankja és repülőgépe van, mint a Szovjetuniónak, és le van maradva a fegyverek terén. De nagy a lakosság túlsúlya, ráadásul a Szovjetunió hadseregének továbbra is csapatokat kell áthelyeznie a Távol-Keletre és Szibériába. A bejelentett mozgósítás után április 1-ig Kína több mint húszmillió katonát vetett be. Sokan közülük fegyverrel voltak felfegyverkezve, de bátrak és fanatikusak. És nagy számbeli előny.
  A kínaiak a fő csapást az Amur környékén, Primorye-ban és az Usuri Területen érték el. Természetesen jelentős kínai erők is átmásztak az Amuron, megpróbálva eltéríteni a szovjet csapatokat és szétszórni erőiket. Áprilisban harcok bontakoztak ki Vlagyivosztok külvárosában.
  Délen pedig meleg levegő fújt, és javában tombolt a tavasz. Zöld fű jelent meg.
  Az Alenka parancsnoksága alatt álló lányokból álló különleges zászlóalj állta a kínaiak útját.
  Megerősített állást foglaltak el, és sok géppuskával voltak felfegyverkezve. A kínai perli pedig sűrű tömegben. A lányok nagyon jó lövések voltak.
  Anyuta géppuskából firkálva kiadta:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  És agresszíven lekaszálta a kínaiakat. Úgy vágta őket, mint a kaszát. És ezt nagyon sikeresen csinálta.
  Alenka csupasz lábujjakkal gránátot dobott, széttépve az Égi Birodalom katonáit, csicseregve:
  - A kommunizmus dicsőségére!
  Zoya az ellenségre lőtt, sárga bőrű ellenfeleket kaszált. A lány pedig elvette, és csupasz lábujjával dobta a robbanócsomagot.
  És a komszomol tag felkiáltott:
  - A szent Oroszországért!
  Alla is vörös hajú lány, bikiniben. És lekaszálja a kínai katonákat, és csupasz lábujjával egy gyilkos gránátot dob. Elpusztítja az ellenséget Kínából.
  A harcos felkiáltott:
  - Oroszország nagyságáért!
  Maria is pontosan lőtt a kínaira. És harcolt, mint egy szörnyeteg. Lekaszálta Mao csapatait... És úgy viselkedett, mint egy igazi komszomoltag. És hogyan lehet lekaszálni ezeket a kínaiakat.
  Aztán felkiáltott:
  Nem adjuk fel Vlagyivosztokot!
  Olimpia: ez a hős lány, ahogy egy géppuskalövéssel rávágta a kínaiakat. És lekaszált egy csomó sárga katonát. És akkor csupasz lábujjakkal, hogyan lehet kilőni egy csomó gránátot. A kínai tank felborult, összezúzva ötven keskeny szemű katonát.
  Komszomol tagjai énekelték:
  - És Amerikában, Japánban, Kínában,
  Nincs Moszkva szebb város...
  Hogy megmutassam ezt a várost dicsőségben -
  Nem találom a megfelelő szavakat!
  És itt Alenka ismét lekaszálja a kínaiak sorát egy sorozatban, és csupasz lábujjával gránátot dob.
  Alenka nagyon szép szőke. És pontosan tüzel, minden golyó eltalálja a célt, megöli a kínaiakat.
  A lány logikusan megjegyezte, az ellenségre lőve:
  - A kommunizmus egy nagy kozmosz,
  A kommunizmus a sorsom!
  A komszomol lányt nagyon bosszantja, hogy Oroszország elvesztette a háborút Japánnal szemben. A Napóleont legyőző Oroszország vereséget szenvedett az ázsiaiakkal szemben. És ez szégyen. És győzelem esetén Kína csak egy orosz tartomány lesz. És ezek a lehetőségek kimaradnak.
  Anyuta is nagyon pontosan lő a kínaiakra. Kaszával lekaszálja őket. Aztán mezítláb gránátot dob, és felborítja az égi birodalom tankját.
  A harcos ezt énekelte:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus örök dicsőségében!
  Zoya is nagyon pontosan lő, és eltalálja az ellenfelet. És nagyon pontosan csinálja. És most törött görgők repülnek a tankból.
  Zoya nyikorog:
  - A szent Oroszországért!
  És megmutatja hosszú nyelvét.
  A vörös hajú Alla szintén a kínaiakkal harcol. Erős szél fújt, haja proletár transzparensként lobogott a levegő hullámain, mellyel megrohanják a Téli Palotát.
  Lány ordít:
  - A békéért és a kommunizmusért!
  Maria egy egész sor kínai katonát is lekaszált. Vágjon ki egy egész lyukat. És puszta lábujjával halálos erővel dobott egy gránátot, és felkiáltott:
  - Az anyaország nagyságáért!
  Olimpia rálőtt Mao Ce-tung csapataira, leütötte az ellenséget, mint a búzát sarlóval, sok ellenséget kiütött, és sikoltott:
  - A Szovjetuniónak!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet gránátot indítani, ami megsemmisíti az Égi Birodalom csapatait és lelő egy repülőt.
  És Valentine-tól, mintha egy páncélökölből kalapálna Kína támadórepülőgépére, és vigyorogva leütné, mondván:
  - Oroszországot nem lehet meghajolni és nem térdre állítani!
  A szovjet lányok szintén harcolnak Dalnij városi falu közelében. És még dühösen is ellentámadásba kezdenek a szépségek. És egy dühös támadásban.
  De a helyőrség leginkább harcra kész egységei a kínaiak után indultak. És minden késedelem nélkül hátulra csaptak.
  A mezítlábas lányokból álló zászlóalj, rövidnadrágban és mellényben szállt be elsőként a csatába.
  Gyönyörű lányok kezdték csépelni a Mennyei Birodalom korábbi csatáiban már megtépázott seregét.
  A harcosok mindenekelőtt az ütegeket támadták meg. Mezítláb dobott gránátok repültek a kínaiakra. Nagyon élesek voltak. És maguk az orosz harcosok vették és dobták le a mellényeiket. Hogy mezítláb maradjon.
  Tehát szinte teljesen meztelen lányokat szinte lehetetlen megütni. Ha egy nő bőre csupasz, a golyók nem bírják.
  Veronica mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Én leszek a bajnok!
  És megrázta fehér, göndör haját.
  Julian sem olyan egyszerű. Lupanula a kínaiakon. Aztán, ahogy mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Szent, cári és szovjet Oroszország nevében!
  És ismét megrázza teli melleit skarlátvörös mellbimbókkal. A lány dereka pedig vékony.
  A vörös hajú Anna tovább rohan a csatába. Olyan csillogó és reaktív lány. Hogyan dobjunk gránátot mezítláb. Tehát Kína harcosai minden irányba szétszóródnak. És forgolódjon, mintha leütött volna.
  És a lány rájuk tüzel, és nyikorog:
  - Az ortodox és orosz istenek cárjáért és a Szovjetunióért!
  Angelina is csépelt. És egy doboz kagyló, amelyet meztelenül dobott fel, olyan erős, mint egy igásló, elrepült. És összetört egy csomó kínait.
  A lányok általában szuperek meztelenül és mezítláb. De rövidnadrágban pozícióban futni még menőbb.
  És eper mellbimbó, olyan fényes!
  Victoria is gránátot indít skarlátvörös melleivel, és a lehető legjobban megüti a kínaiakat. Itt van a lány. És ami a legfontosabb, a lányok zászlóaljának parancsnoka a rombolón. És azt is csak bugyiban.
  És megrázza csupasz mellkasát. Ami nagyon szép és szexi.
  Veronica fogott és mezítláb dobott egy gránátot. Sok kínait félbeszakított, és nyikorgott:
  - Műrepülés a beszálláshoz!
  Juliana is nagyon ügyesen dobott egy gránátot csupasz lábával, és nyikorogva kaszálta a kínait:
  - A vigyorunk és a megsemmisítő ütésünk!
  Aztán hogyan csillog a fogak.
  És így Anna elvette és megbaszott. Lőtt egy csomó kínait. És hogyan csinálta.
  És hogyan kell gránátot indítani mezítláb. És nyikorog:
  Nem vagyunk rabszolgák!
  Aztán nevetni fog, és megmutatja a nyelvét.
  Angelina átvette, és őrjöngő dühvel csiripelt, és vádat köpött az ellenség felé:
  - Én vagyok a legmenőbb a menők közül.
  És mezítlábával súlyos bombát indított. Elvette és felrobbantotta Kína csapatait, szétzúzta őket.
  Veronica is kalapálni fogja az ázsiai hordát. És összetöri a csontjaikat.
  A lány elvette, és csipogta:
  - Mindenkit összetörünk!
  És ismét egy halálos és egyedi gránát repül a mezítláb.
  És összetörni a kínaiakat. És miért jöttek orosz földre? Itt minden Oroszországé. Dalniy falut pedig nem veheti be Kína.
  Juliana mezítláb gránátot lőtt, és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak! Nem kell az Állami Duma! És a Politikai Hivatalra sincs szükség!
  Vörös Anna agresszíven rámutatott:
  - Bajnok leszek.
  És egy lány mezítláb dobott gránát mindenkit lelapít. Csak véres hús maradt.
  De Angelina elvette, és nyikorgott. Megölt egy csomó harcost. És úgy söpört, mint a halál angyala.
  És sok kínai katona meghalt.
  Az orosz csapatok minden oldalról szorongatták a kínaiakat. Zúztak és zúztak.
  Kézi verekedések törtek ki. Orosz katonák szuronyokkal szúrták meg a kínai csapatokat. A Mosin puska modernizált, rohamváltozatban kiváló klub. Amelyek áttörik a koponyát. És csontokat törni.
  De a kardos lányok különösen szépen harcolnak. Ez nagyszerű. Főleg, ha meztelen mellek ringatóznak.
  És a mellbimbók olyan rubinszínűek és csillogóak. Szóval rájuk akarsz nézni és megcsókolni őket.
  És csókolózzon megállás nélkül.
  A lányok az éhes párducok dühével küzdenek, akik látják a bárányokat. Kínozzák és nyúzzák őket.
  A kínaira lövöldöző Veronica felsikít:
  - Halál a halálért!
  Juliana, aki mezítláb gránátot dob, hozzáteszi:
  - Vért vérért!
  Anna a Mennyei Birodalom csapatainak írva sikolt:
  -Szemet szemért!
  És mezítláb is megdobott egy citromot. Erősebb volt mindenkinél, és az aplombától darabokra szakadt.
  És itt jön Angelina. Egy egész hordó, halálos robbanóanyagokkal elindul, és felőrli az ellenséget.
  Aztán ahogy énekli:
  - Mezítlábas elefánt vagyok és nagyon menő!
  A lány nagyon erős. És a lábai olyanok, mint a botok. Hogyan mozgassuk a szamurájokat az ágyékban. Az az öt méter feljebb, és felrepült. Rohant, mint egy kőről indított katapult. Pontosabban valószínűleg katapultkőből!
  Victoria, a zászlóalj parancsnoka egy sort lőtt a kínaiakra. Lekaszált néhány sárga harcost, és nyikorgott:
  Harcolni fogunk a Szent Oroszországért.
  És csupasz, lebarnult térddel, mintha az állig költözne. És törje el az ellenség állkapcsát.
  Victoria izgatott....
  Juliana lelkesen mondja:
  - Ott lesz Leonyid Iljics Brezsnyev cár, a legnagyobb orosz cár!
  És az egész zászlóalj félmeztelenül, mezítlábas lányokból, hogyan ugatják a tüdejét, kiirtják a kínaiakat.
  - Legyen így!
  A kínaiak ennek ellenére hatalmas veszteségek árán beékelhették magukat a Vörös Hadsereg pozícióiba. És levágta Vlagyivosztokot. Ugyanakkor Mao csapatai valamelyest behatoltak az Usuri régióba. A Szovjetunióban folytatódott a mozgósítás, és egyre több csapatot helyeztek át a Távol-Keletre, Szibériába és Kazahsztánba. Az erők nem voltak egyenlők. De a Szovjetuniónak jobb felszerelései vannak. A tengeren is vannak csaták.
  És itt a Szovjetunió hadserege egy kicsit könnyebb. Kína nem olyan erős a tengeren, és lehet elég sikeres csapásokat mérni ellene és győzelmeket aratni.
  Főleg, ha nagyon szép és örökifjú szovjet lányok és egyben boszorkányok harcolnak.
  A csata a kínai osztaggal folytatódott. A tenger tábornoka és a Szovjetunió admirálisa, Andrej Szokolovsky hidegvérrel járt el.
  Nem is irányította a csatát, hanem egyszerűen kiadta a parancsot.
  - Menj közel és verj!
  Az oroszok egyik oldalról a másikra csapkodtak. Itt kigyulladt Teng Hsziao-ping zászlóshajója. A csövek összeomlottak.
  Általánosságban elmondható, hogy a kínaiak számára a visszavonulás kissé lassú. De olyan büszkék. Igaz, Deng Xiaoping kivétel. És parancsot ad a távozásra.
  De az oroszoktól nem olyan könnyű elszakadni. A kínaiak súlyos veszteségeket szenvednek el, és visszavonulnak.
  Victoria, a romboló kapitánya és ugyanaz a félmeztelen, feketére cserzett, szőke lány, mint a többiek.
  Persze nagyon szép, amikor a lányok szinte meztelenek, karcsúak, izmosak. És ha a lábak csupaszok, akkor ez mind báj és kísértés.
  Victoria dühösen mondja:
  - Én egy harcos vagyok, aki Svarogból született! Isten Rod unokája vagyok. És csodákra képes vagyok!
  Angelina logikusan megjegyezte, egy nagyító a szamurájnak:
  "Én sem vagyok közönséges vérből való. Nézd meg, milyen erős. Az ősöm Ilja Muromets volt.
  A lány pedig egy egész dobozt indított mezítláb.
  Veronika elkeseredetten harcolt, minden erejével harcolt, és ekkora harci erőt indított el.
  Könnyek szó szerint a kínaiak.
  A lány nagyon szép, szőke, gömbölyded, hosszú, izmos lábakkal. Imádta, ha simogatják.
  Veronica mondja:
  - Miért mászott be a kínai horda Oroszországba!
  Juliana, ez a gyönyörű lány, nyikorogva megütötte a Mennyei Birodalom csapatait:
  - Hogy megtaláld a saját végzetedet!
  A tinilány az elmúlt hónapokban megnőtt, izmosabb és gömbölydedebb alkat lett. Juliana kivirágzott, és olyan szép lett. A haja pedig fehér, enyhe aranyozással. Egyre inkább férfit akar. Csak az ártatlanságot félelmetes elveszíteni.
  De simogatják, simogatják, csókolják, nyalják. A legjobb a kabinos fiúkkal foglalkozni. Félnek és félnek is, és kisebb a kockázata annak, hogy valami komolyabbra vágynak.
  Juliana nagyon jó harcos és lő. Arról is álmodik, hogy marsall lesz. Emellett szeretne olyanná válni, mint Magomed, és létrehozni saját vallását.
  Ambiciózus lány.
  Nos, ha maga Leonyid Iljics Brezsnyev cár, akárcsak Vlagyimir Szolnisko, bevezetné Rodnoverie-t Oroszországban és a Visszatérés az orosz istenekhez.
  Miért van szükségünk Mariára?
  Dicsőség Isten Anyjának - Lada.
  Biztosan jobb, mint a Biblia.
  A mi Ladánk nagyon szép, arany színű hajával, és ő az igazi Istenanya és az Istenek Anyja, és a Mindenható Család Egyszülött lánya!
  Az Univerzum teremtője.
  A klán mindig volt, és Ő, mint Allah - Mindenható, Örökkévaló, Mindentudó, Mindenütt jelenlévő, és az egész univerzum az ő temploma.
  Miben rosszabb, mint a zsidó Jahve, vagy gyengébb nála?
  Rod számtalan Univerzum-készletet hozott létre!
  Olyan sokat élt, hogy el sem tudod képzelni!
  Rod minden idők előtt volt. Nem volt idő, de Rod volt!
  És mindig is lesz!
  Minden Demirugi Isten a család gyermeke!
  És mi az unokái vagyunk!
  De Rod nem tiltja, hogy imádják gyermekeiket és az isteneket. Rod az istenek Istene.
  És Svarog az istenek Istene!
  És az emberek az istenek unokái! Dicsőség az orosz isteneknek!
  Juliana csépeli a kínait. Úgy tűnik, az orosz istenek is segítenek az orosz embereknek.
  Hamarosan befejezik Teng Hsziao-pingot, és a vége egy komoly tengeri háború lesz. Vagy talán az Égi Birodalomban kell leszállnia. Annál jobban meghódítjuk Pekinget. Annyival rosszabb Kínának. Oroszország részévé válni azonban nem olyan ijesztő.
  Pontosabban nem Oroszország, hanem a Szovjetunió!
  Juliana megkérdezi Annát:
  - Ön szerint át kellene venni a kínai birodalmat?
  A vörös hajú szépség így válaszol:
  - Természetesen!
  Juliana hamis meglepetéssel kérdezi:
  - Minek?
  Anna határozottan kijelenti:
  - Hogy később ne legyen fenyegetés! Hogy ne kelljen újra harcolnom a kínaiakkal, akik bosszút akartak állni!
  Juliana felkiáltott:
  - És így van!
  Az orosz flotta üldözi a kínaiakat és elsüllyeszti a hajóikat.
  Juliana mentális párbeszédet is vezet.
  Miért van szükség az imádságra? Mert az embernek mindig nem elég az, amije van. A bevételek növekedésével a szükségletek is növekednek. És ez jó. Ez az, ami hajtja a fejlődést. Az emberek egyre többet akarnak. És az orosz istenek segítenek ebben, serkentik a tudományt.
  Az orosz istenek bölcsessége nagy.
  És a kereszténység? Mit tanít?
  Hogy a Föld és minden, ami rajta van - égni fog! Valóban lehet ösztönözni az emberiség fejlődését?
  Természetesen - az orosz hit a kereszténységgel és az iszlámmal ellentétben nem tanítja a világ végét. Rodnoverie azt tanítja, hogy az emberek a jövőben úgy fognak fejlődni és önmagukká válni, mint az istenek-demiurgok.
  Hogy a tudomány, a haladás és az értelem isteneket csinál belőlünk! És az emberek erősebbek és bölcsebbek lesznek.
  Mit tanít a kereszténység?
  Mi vagyunk agyag? Hogy senkik vagyunk! Hogy Isten a minden, az ember pedig semmi!
  De Rodnoverie felemeli az embert.
  De a legrosszabb dolog a Bibliában az, hogy a zsidókat a többi nemzet fölé emelik. Ezek után csodálkozol, hogy hisz valaki az ilyesmiben. És miért bizonyult a kereszténység olyan szívósnak?
  De a rómaiak kitalálhatták volna a saját vallásukat. Okosak. És alakítsd ki a saját monoteizmusod.
  Miért van szükségünk valaki más hitére? Van egy paradicsom is - Iriy. És az Út a csillagok között, a Tejút mentén, és a szellem fejlődésének tana. Amikor te magad is felnőhetsz Istenhez.
  És ne csak birka legyél, amely a paradicsom fölé hajol, és báránya vasvesszővel hajtja.
  Tehát van választási lehetőség.
  Vagy a saját, vagy zsidó - valaki másé!
  Nos, miért kell az oroszoknak valaki más hite? Ó, Nagy Péter miért nem elevenítette fel a Rodnoverie-t?
  Imádkoztak az isteneikhez és Istenanyájukhoz, Ladához.
  És az orosz istenek mindennél erősebbek lesznek, és győzelemre vezetnek bennünket.
  És az arabok? Megteremtették saját vallásukat. És nem vették el valaki másét.
  Eh, hát miért nem volt Oroszországban orosz Magomed?
  És miért nem támogatta ebben egyetlen király sem a prófétákat?
  Egy új vallás - Rodnoverie monoteizmus formájában!
  És dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Dicsőség a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak!
  Szóval a kínaiak megőrülnek. De a szárazföldön erősek. Oroszország csak minőséggel tud velük szembeszállni. Például Erzsébet harckocsi-legénysége Alma-Ata közelében harcol. Már 1969. május végén. Meleg van és bikinis lányok.
  Elena lőtt, megnyomta a joystick gombját, csupasz lábujjakkal. Lupanula durván kiáltott:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  A T-64 harckocsi felülmúlja a kínai járműveket. És tépje szét őket. De a tűz nagy részét a gyalogságon kell végrehajtani.
  A támadást pedig kínai fiúk hajtják végre. Tizenhárom-tizennégy éves tinédzserek csupasz sarkukat villogtatva támadnak. Kiskorú fiúk cipő nélkül rohannak csatába. Így okosabb és gazdaságosabb. És géppuskások lőnek rájuk.
  Catherine, aki lekaszálta a kínai harcosokat, megjegyezte:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Euphrasia a tankkal manőverezve kiáltott:
  - A Szent Szülőföldért!
  A lényeg az, hogy ne dobj rád gránátokat. A szovjet tankok pedig lekaszálják a kínai gyalogságot.
  Nem, soha nem fognak kegyelmet adni.
  Erzsébet énekelt, robbanékony szilánkos lövedéket küldött a kínai csapatok sűrűjébe, és felüvöltött:
  - A szép kommunizmusért!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  Az unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem nyers erő, nem félelem gyűlt össze...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És bölcsesség és ész, és bátorság az álmokban!
  És a lányok nagyon menők. Pontosan indított lövedékük pedig szétzúzta a kínai önjáró fegyvert.
  A kínai armada hatalmas veszteségeket szenvedett el, de nem érte el célját, bár voltak sikerek. Vlagyivosztokat sikerült levágni, és ez komoly. Szinte az egész tengerpartot elfoglalták. Ezzel egy időben a kínaiak megpróbálták bekeríteni Alma-Atát. De a szovjet hadsereg kitartott. Eljött a nyár. Mindkét oldalról egyre több egység szállt be a csatába. Mao Ce-tung győzelmeket követelt az Égi Birodalom tábornokaitól.
  A Varsói Szerződés országai nem akartak háborúzni Kínával. Csak az NDK küldött több zászlóaljat. Beleértve a tankokat. Más államok így vagy úgy nem akartak belekeveredni.
  Ezek a szövetségesek. A kínaiak meglehetősen gyengék a technológiában, de a T-54 harckocsit a gyártás során elsajátították, és csatákban használják. A Mennyei Birodalom győzelmekre vágyik és világuralomra vágyik.
  Mao Ce-tung már hetvenöt évesen kezdte a háborút. Kevés vesztenivalója van. A Szovjetuniónak vannak nukleáris fegyverei, de Brezsnyev megígérte, hogy először soha nem használja őket. Kínának is van atombombája. És hogy ne essen a Szovjetunió nukleáris támadása alá, Mao még nem használta fel. A csaták szárazföldön folynak... Március 22-én nagyszabású összecsapások kezdődtek. Áprilisban a főerők beszálltak a csatába. Általánosságban elmondható, hogy Kína nem ért el túl sok sikert, de sikerült valamit tennie.
  Főleg Primorye-ban.
  De a szovjet csendes-óceáni flotta számos győzelmet aratott. A tengeren Kína munkaerő- és népességbeli fölénye nem befolyásol annyira.
  Mao egy elhúzódó lemorzsolódási háború megnyerésére számít. Többször több lakossága van. Ráadásul az USA és a NATO a Szovjetunió ellenségei. Nixon elnök azt mondta, hogy eladhatnak fegyvereket Kínának. Különösen a tankok és repülőgépek, valamint a hajók.
  Igaz, Kína nem túl gazdag ahhoz, hogy fizessen érte. De a készletek egy része hitelre mehet. És ez komoly...
  A háború önmagáért folyik, és nagyon kellemetlen a Szovjetunió számára, bár a kínaiak többszörösen nagyobb veszteségeket szenvednek el. De mindenki mászik és mászik.
  Gerda harckocsi-legénysége beszállt a csatába a kínai járművekkel.
  A németek a legújabb, viszonylag rövid csövű nagynyomású ágyút használták. Kiváló fejlesztés az NDK-ban, és képes bármilyen alkatrész összetörésére.
  Az új fegyver kalibere 120 milliméter, torkolati sebessége 1700 méter másodpercenként. Ezzel az összes kínai járművet nagy távolságból át lehetett szúrni. Talán, kivéve a szupernehéz Mao tankokat. De átszúrhatók is, csak egy kicsit közelebbről.
  A német harcosok kiváló elülső páncélzattal látták el autójukat.
  A kínai T-54-esek megpróbáltak közel férkőzni a németekhez, majd szétszóródtak, szó szerint döngöléssel fenyegetve.
  Gerda rálőtt a kínai tankra. Letépte róla a tornyot, és azt csicseregte:
  - Mi a tigrisek ellen, hogy összefusson?
  Charlotte szintén csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és nyikorgott:
  - Legyünk világbajnokok!
  És összetört egy kínai tankot.
  Oroszul és Krisztinán szar. A legújabb fegyver automata volt, és percenként tizenkét lövést adott le.
  Az aranyvörös hajú lány felsikoltott:
  - A porosz harcosok előtt nincs akadály!
  Az aranyhajú Magda a kínai tankot is összetörte, és a fogát is kitárta:
  Én vagyok az erősek közül a legerősebb...
  A lányok mérgesek voltak. A háború megy, és megy. És mikor győzik le a vörös kínait? Meddig vágják? Csak kemény srácok.
  És a kínai lányoknak megvan, amire szükségük van.
  Például a németek megkínoztak egy Komszomol tagot a Kínai Népköztársaságból. Először vetkőztesse le a lányt a hidegben.
  Gerda először a báránybőr kabátját tépte le. Aztán Charlotte-tal együtt elkezdte levenni a csizmáját. A cipő azonban ponyvás és le van ütve. A lábtörlőket letekerték.
  Aztán Gerda késsel feltépte a Komszomol tunikát és inget. Csak egy melltartó maradt. Levágta a nadrágját.
  Charlotte megtúrta a kínai komszomol tag szőke haját. Aztán Gerda és Charlotte voltak, bikiniben, mezítláb és fürdőruhában vezettek egy komszomol tagot. Három mezítlábú lány a csípős hidegbe menekült. A komszomol lány bátran viselkedett. És futottam két órát. Bár nem olyan menő, mint a két tigris. Az orosz lány lábai vörösek, majd a hidegtől kékek lettek.
  Aztán Gerdáját és Charlotte-ját hátulról megkötözték és a fogasra tették. A komszomol lány remegett a fájdalomtól. Elkezdtem hajolni. Gerda a vállánál fogva megforgatta. A kínai komszomol tag fájdalmában felnyögve felegyenesedett a fogason, csuklói ropogtak.
  Egy kínai lány mezítláb beleszorult a szárba, és elkezdték felakasztani a terhet. Charlotte először berakta a rönköt.
  A kínai komszomol tag felnyögött, de aztán összeszorította a fogát és elhallgatott.
  Charlotte és Gerda gyorsan letörte az ágakat. A komszomol tagjait mezítláb fektették ki és felgyújtották.
  Olyan érdekes csupasz sarkúkat sütni. És nagyon vicces és szórakoztató szépségek.
  A láng megnyalta a kínai komszomol lány kissé érdesedett talpát, és sült shish kebab illata volt. A tűz okozta fájdalom természetesen szörnyű. A komszomol tag megborzongott, verejték csöpögött róla, a lányok halkan nyögtek. De a hangos kiáltásokat az akarat iszonyatos erőfeszítése visszatartotta.
  Aztán fenyőágakkal kezdték ostorozni a lányt. Gerda és Charlotte is minden erejükből verték. A lány hátán még a bőr is felszakadt. Vegyes vér ömlött ki, verejtékkel. A melltartója leszállt, a tűzbe esett, és meleget adott a mezítlábnak.
  Gerda odahajolt, és lenyalta az izzadság és a vér keverékét. Örömet okozott neki.
  Charlotte mellkason csípte a kínai komszomol tagot. És akkor a lány fogta, és beleütött az öklébe a napfonatba. Aztán a vörös hajú ördög ágakat rakott a tűzbe a kínai komszomol tag mezítláb alatt. Az égés szaga még erősebb volt.
  Gerda dühében felszisszent:
  - Beszélni fogsz!
  Charlotte erősebben megszorította a lány mellkasát, és felszisszent:
  - Hagyd abba a hülyét!
  Gerda egy égő ágat vett ki a tűzből, és egy kínai komszomol lány csupasz mellkasához vitte.
  Így hát megrándult, és szőke feje megingott, és az oldalára esett.
  Charlotte vigyorgott, mint egy ördög.
  - Úgy tűnik, a lány készen áll!
  Gerda kuncogott, és masszírozni kezdte a kínai komszomol tag arcát és nyakát. Egészséges volt és gyorsan felépült. Aztán a szőke terminátor kivett egy lángoló ágat a tűzből, és a fogoly gyengéd arcához vitte. A lány ellenállt, és megrándult.
  Gerda megnyalta az ajkát, és felszisszent:
  - Szépséget mondasz?
  A komszomol tag nyafogott:
  - Ölj meg! Kérlek, ne szenvedj!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Nem! Nagyon sokáig kínoznak, és egészen a végéig átsütnek.
  Charlotte megjegyezte:
  - Vagy adjátok oda férfiaknak. Még mindig szűz, és nagyon fájni fog neki, amikor...
  Egy komszomol tag Kínából kétségbeesetten sikoltott:
  - Ne! Amúgy nem mondom el!
  Gerda azt javasolta:
  Égessük meg a mellkasát?
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Nem! Van egy hatékonyabb módja az információ kinyerésének.
  Gerda bólintott.
  - Igen... Ez azért van, hogy nyomást gyakoroljon a nyaki artériára. Egy jelentési zóna létrehozása, és ő elmond mindent, amit tud, és amit nem!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  Miért kínoztuk őt akkor?
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Pusztán szórakozásból. És most.
  A szőke terminátor a kínai komszomol tag nyakára tette a kezét. Megforgatta a szemét, és olyan lett, mint egy döglött hal. Gerda határozottan mondta:
  - Hol van az akkumulátor?
  A lány szelíden válaszolt:
  - A Bulshim hegyen...
  És így tovább... A Csendes-óceán felől már érkeztek kemények, és zuhogtak az esők.
  A németek nagyon lassan haladtak előre. A sár és a latyak lelassította őket. A harcok megmutatták, hogy az új nagynyomású ágyú nagyon nagy távolságból eltalálta a T-54-et - a szovjet engedély alapján készült fő kínai harckocsit.
  A messziről lövöldöző Gerda észrevette:
  - Az új fegyver sokkal kényelmesebb.
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Ne engedd közel az ellenséget!
  Christina csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombját, kiütött egy kínai tankot, és felmordult:
  De mi is olyan okosak vagyunk. Egyszerűen fenomenális! Tehát semmi sem fog megállni és megtörni a harcosokat!
  Magda racionálisan megjegyezte:
  - És felhívni magára a figyelmet! Mégpedig a kolosszális agresszivitását!
  És a lány mezítláb ujjait is a joystick gombjain nyomta, eltalálva a Vörös Kínai Proletár Hadsereg harckocsiját.
  Gerda lövöldözve megkérdezte a lányoktól:
  - Kíváncsi vagyok, honnan van a kínaiakban ennyi kitartás. Úgy állnak, mintha titánból lennének. És nem akarnak feladni.
  Charlotte nevetve tette hozzá:
  - És nem adják fel! Hiszen tényleg ez a legerősebb ember! És az emberek rugalmatlanok!
  Magda felkacagott, és fogát kitárva, csillogó szemekkel, mint a zafír, kiáltotta:
  - Dicsőség nagy Szülőföldünknek!
  Christina bosszúsan felszisszent:
  - Nem ártana elvinni Londont!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Mi, milyen ötleteid vannak? Béke megkötése a Mennyei Birodalommal?
  Charlotte rálőtt a sztálinistakra, áttörte a szovjet gép toronyját, és nyikorgott:
  - Nem! A béke szóba sem jöhet!
  Christina a Vörös Kínai Hadsereg tankjait is eltalálta, és azt javasolta:
  - Lehet szó fegyverszünetről?
  Magda egyetértően vicsorgott:
  - Igen, átmeneti haladék. Nyugatra fordulni.
  Gerda lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Valójában lehetséges. Átmenetileg kössön békét Kínával, és az oroszokkal együtt ők maguk is Nagy-Britanniába költöznek. És akkor már jó ideje nem vettük be Londont!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Vegyük Pekinget, és senki a világon nem állít meg minket!
  Christina a leopárd fogait vigyorogva csitította:
  - Nem, senki nem áll meg és soha!
  Magda vad dühtől vicsorgott:
  - Nem, nem lesznek aranyhegyek! És lesznek gyémánt sziklák!
  Gerda kifújta a fogát és nyikorogva kalapáccsal összetörte a kínai autót, mint egy kristályt:
  - Fogyasztói társadalomban - tele visszaélésekkel!
  És újra felvillant a fogas lány, amely fényesebben csillog, mint a gyöngy. Gerda szeretett kínozni és kínozni.
  Például fogott egy kínai úttörőt, és élve feloldotta az aqua regiában. Ezek a hajlamai. A kínzás pedig izgalomba hozta. Például egy kínai komszomol tag, német nők, miután minden hasznos információt kiszivattyúztak, elkezdtek tűzzel égni. Szó szerint élve sült láda. Aztán levágták, borsozták és megették.
  Igen, Charlotte és Gerda kannibalizmussal foglalkozott. És élve megették a kínai komszomol tagot. És ez annyira durva és nem esztétikailag kellemes. És ami a legfontosabb: fáj.
  Képzelj el egy lányt, akit még nem öltek meg, megsütnek, és darabonként levágnak róla. Majd szószba mártva fogyasztjuk.
  Gerda és Charlotte még emberhúst is evett. Hasmenésük volt, a lányok vezettek. A bokrok között kellett könnyítenem magam.
  És ez a kannibalizmus büntetendő.
  Harcosokat és fiúkat ettek. Mind a négy kínai úttörő Bruce Lee-t durván lecsupaszították, majd egy nagy serpenyőbe helyezték. Növényi olajban pedig csak úgy megsütötték a fiút. És általában nagyszerű.
  Magda ette a fiú lábát, és megjegyezte:
  - És akkor? Ez klassz és szép!
  Christina megjegyezte:
  - Nekünk minden szép!
  A kínai úttörő lédús húsát vékony szeletekre vágták és a szószba mártották. A lányok ettek és énekeltek.
  Gerda felüvöltött:
  Nincs kegyelem, nincs irgalom az ellenségnek! Úgy fújom a kommunistákat, mint a búzát!
  És mezítláb tapossa a hóban.
  A lányok szinte teljesen megették a kínai fiút. Élvezte a máját. Felvágták az összes húst. Ettünk és ittunk bort. Ettek, majd elaludtak.
  Álmában a harcosok azt álmodták, hogy maguk az ördögök sültek üstben. Ezzel egyidejűleg a bőrt kések segítségével levágják. Aztán csavarodnak és törnek.
  Ezután kezdődik a legbrutálisabb kínzás. A lányokat a hajuknál fogva felakasztották, és hintázni kezdtek a fogason. Aztán meggyújtották tűzzel. És virtuóz kifinomultsággal léptek fel.
  Gerdának ez jutott eszébe forgatás közben, majd megkérdezte:
  - Hogy tetszik a pokol?
  Charlotte mosolyogva válaszolt:
  - Érdekes hely, főleg a társaság szempontjából!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Ott csavarhatod az ördög farkát!
  Magda vicsorgó foggal vicsorgott:
  - És érje el a legmagasabb eredményeket! Általában mi a helyzet a tűzpóló versenyekkel?
  Gerda beszállt egy kínai tankba, és határozottan kijelentette:
  - Csak a Szovjetunió és a Német Demokratikus Köztársaság ellenségei lesznek a pokolban! És az igazi árják más univerzumokban folytatják a harcot!
  Charlotte magabiztosan megerősítette, mezítlábával a páncélhoz ütögetve:
  - Legyen így!
  És kivillantotta gyöngyházfogait.
  Christina azt javasolta:
  Készítsünk kürtöket!
  Magda kuncogott és ugatott:
  - Legyünk a legmagasabb rangú ördögök!
  És megmutatta a nyelvét.
  A lányok tényleg olyan vidámak, és nagyon erős izmaik vannak.
  Gerda megjegyezte:
  - Ó, Maugli mi lennénk!
  Charlotte kijavította barátját:
  Inkább Tarzan!
  Christina felkacagott és nyikorgott:
  Ó, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Minden ország uralkodója!
  Magda felsikkantott örömében:
  - Porosz szellem van bennünk! Porosz illatunk van!
  Gerda kuncogott, kettévágta a kínai tankot és felmordult:
  - Nem! Mi magának a Sátánnak a gyermekei vagyunk!
  Charlotte csupasz foggal sziszegte:
  - És hűek leszünk a Szülőföldhöz!
  Christina készségesen megerősítette ezt:
  - Igen, megtesszük! Az anyaországgal és a párttal együtt!
  Magda elragadtatva mormolta:
  - A vezetők jönnek-mennek, de a buli marad!
  A lányok pedig kórusban kiabáltak:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  És nevess, ezek a bájos németek.
  A háború a Szovjetunióval és Kínával folytatódott.
  A harcok szárazföldön és tengeren egyaránt zajlottak. A lányok pedig sokat és nagyon szépen küzdöttek, énekeltek.
  És különféle és nagyon érdekes dolgokról beszélgettek, és sok viharos és aforisztikus dolgot mondtak;
  Sok okos és becsületes ember van, de olyan ügyesen vannak elrendezve, hogy sosem keverednek!
  A gyávaság az engedelmesség első jele. És az engedelmesség a katona lelke! A katona lelke pedig a győzelem kulcsa - a győzelemhez gyávának kell lenni! Ilyen a háború paradoxona!
  : Isten minden emberben benne van, Isten minden ember, ha csak magas erkölcsű, és a lélek nem állat!
  Krisztus nevében ölni egyenlő Krisztus meggyilkolásával!
  Jobb edzésen dolgozni, mint a sírban pihenni!
  Ha eltörik a kard, a kéz a tőrért nyúl!
  Kérhetsz banalitást, vagy elviselhetsz sértéseket, de nem igazolhatsz banális sértést!
  Minden, ami kemény, törékeny és romlandó, de a puha kitartásban van erő. És aki ebben nem hisz, annak természetesen megmutatom a nyelvét, hogy ehet! Minden foga porrá omlott, de él - mondom bumm!
  A szexben való állandóság tönkreteszi a szerelmet!
  A szerencsére számítani olyan, mint Istent ugratni és bosszantani a halált!
  Az aranyalma akkor nő a legjobban, ha vérrel öntözi a fákat!
  Három dolog van: amelynek értéke változatlan: a Mindenható, a szülők és a szülőföld!
  A legérdekesebb színház a hadszínház, csak a belépő megfizethetetlenül magas!
  De a műveletek színterén a könnyek mindig valóságosak, és minden egyes tett egy életre szóló lecke!
  A tehetség csak akkor válik zsenivé, ha megsokszorozza kolosszális szorgalommal!
  A halogatás babérokat rabol, a kapkodás meghozza a sikert!
  Igazi sebész az, aki észrevétlenül képes egy összetett műtétet elvégezni!
  Nem az a bokszoló aki üt, hanem aki leüt!
  A szépség mindig mérgező - a legfényesebb gombák a légyölő galóca, a méreg pedig olyan, mint a női varázslat - szédít és mérgezi meg a szívet!
  A természetes elme képes legyőzni a természetes erőt, de a veleszületett erő soha nem fogja leigázni az elmét!
  Jobb büszkén meghalni, mint alázatosan élni!
  Aki a torkán tartja az életet, az nagyobb eséllyel veszíti el, mint az, aki felszabadítja a boldogság fiókáját!
  A szépség elhalványul, a bátorság örök marad!
  A kard túl éles ahhoz, hogy az állam hatalmát rajta tartsa, a hízelgés édes ahhoz, hogy örökre megigya vele a népet!
  A katona találékonysága kárpótol a tábornok tévedéséért, de számítást építeni rá olyan, mint egy tűvel lyukat ásni!
  Nehéz meggyújtani, ami már ég, és eloltani, ami már leégett!
  Dögös férfi temperamentum, kiszárítja az agyat és átégeti a pénztárca alját!
  Inkább lyukat éget a zsebében - meleg szív!
  A legvastagabb tasakot kemény fallosz szúrja át!
  Férfinak a legjobb arany tükör!
  Az érmén és a ráncokon - egy férfi dekorációja!
  Lehet, hogy egy háborúnak nincs győztese - de mindig lesz vesztes!
  Az emberi gyengeség a haladás fő motorja!
  Ha első akarsz lenni, dolgozz úgy, mint az utolsó!
  A zseni az istenség rokonai, és méltó rokonai!
  Kicsit szolgálhatod a Szülőföldet, de nem árulhatsz el egy keveset!
  ! Gondolkodom, ezért - létezem, létezem - ezért, élek, élek - tehát boldogan élek!
  A szexuális partnerek olyanok, mint az étel - változatosságot és csípős fűszereket igényelnek!
  Tiszta szívvel, de nem fehér kesztyűvel készül a forradalom, a boldogsághoz vezető úton vérkenést igényelnek a kerekek!
  Leggyakrabban nem aljasság, hanem gyengeség miatt árulnak el, pedig a gyengeség az, ami az aljasság felé hajlik!
  Általában a törvény az, hogy egy rozsdás szerkezet csak aranyzsírral működik!
  Ravaszság és számítás: hogyan szül a férj és a feleség a győzelmet - az őszinteség a harmadik extra!
  A világ legfeneketlenebb alkotása egy pohár vodka, abba beleesni végtelen, az alja pedig a temetőben van!
  Nem minden elítélt bűnöző, nem minden bűnöző elítélt!
  Könnyebb egy tevének átmenni a tű fokán, mint blat nélkül publikálni!
  A hivatásos bíró olyan, mint egy hivatásos prostituált - a különbség csak a díj összegében és a strici rangjában van!
  A politikusok olyanok, mint a férgek, csak még több vért préselnek ki a zsigereikből, ha száműzik őket!
  A vér a legjobb műtrágya a felnövekvő generáció bátorságának ápolására!
  Az agresszíven engedelmes többség a gyomorral gondolkodik, nem a szívével, mert az sokkal nagyobb térfogatú.
  Az ateista tanítás azonban a leglogikusabb, az emberiség érettségét mutatja be, míg bármely vallás, a gyermekkorhoz való társulás!
  Isten erős Atya erős térden, akire a gyenge gyermek támaszkodni akar!
  Ritka az, hogy valaki fellobbantja a tehetség szikráját, amikor a totalitarizmus nyirkossága van körülötte!
  Aki nem elégedett a múlttal és fél a jelentől, az gyakrabban gondol a jövőre!
  Könnyebb a Holdra ütni egy sziklával, mint a politikusokat választási ígéreteik betartására kényszeríteni!
  A cukros humanizmus egy népországban éppúgy helyénvaló, mint a cukor a borscsban!
  Három dolog örök: Isten, az idő és az emberi butaság!
  Ha nyerni akarsz; felejts el három szót: nehéz, nem tudok, elég!
  A disznó mindig talál koszt, a patkány mindig talál rést, a lusta pedig mindig talál kifogást!
  A piszkos szóval azonos gyökerű morál! Leggyakrabban az erény beszennyezésére és a bűn lemosására használják!
  A róka évente kétszer, a politikus maszkja pedig óránként cseréli a bőrét!
  A halál olyan, mint egy hűséges feleség, emlékeztetők nélkül jön, lefekteti és teljesen birtokba veszi!
  A kedvesség olyan, mint az izzadság, a leválás erőfeszítést igényel, de a test megerősödik, minden csepp kosz távozik!
  A katona olyan, mint a lapát, csak kemény kezek csiszolják! De légy tompább is gyorsan!
  A legmagasabb ideálok csak akkor érnek be, ha vérrel öntözzük, könnyekkel öntözzük és verejtékkel megtermékenyítjük!
  Egy ateistának minden vallás jó - mert nincs Isten! És az üresség a legszelídebb despota!
  Bármilyen erős is a hős, egy kis citromból nem fogja kipréselni a tengert!
  A ravaszság legnagyobb többlete nem kompenzálja az intelligencia kis hiányát!
  A parancsnok a mag - ha rohad, akkor az egész szerkezet összeomlik!
  
  Minél kedvesebb a pásztor, minél dühösebb a kutyája, minél lágyabb a király, annál szigorúbb a szatrapa!
  Az orosz nem nemzetiség, hanem hivatás és életstílus!
  A gyenge embernek gyermekként szüksége van Istenre, Apára és Anyára, de ahogy felnő, a gyámság nehezíti, és a Szüleitől elszakadva ragaszkodik feleségéhez - tudományhoz és értelemhez!
  Jaj, az elme erő nélkül nem sokat ér - egy buta sportoló könnyen megfojtja a legelvetemültebb akadémikust is!
  Az igazság az, hogy a halál, ellentétben egy nővel, mindig igaz, és az élet teljes árulás!
  Jobb egyszer vágni, mint százszor káromkodni!
  A szerénység a bölcsesség nővére! A kérkedés tönkreteszi az elmét!
  Könnyebb megszelídíteni a tigrist, mint átnevelni egy zsarnokot - patkányt nem lehet kiképezni!
  Minél több ellenség, annál szebb a háború! Dobj kevesebb szót - a háború nem játék!
  Kevesebb csepp a tengerben, mint egy titkos ügynök álarca!
  A kínzóeszközhöz, akár egy hangszerhez, szeretet és tehetség kell! Csak nevetés és taps helyett nyögést és könnyeket kapsz!
  Jézus a nyáj között olyan, mint a gyémánt a szennyvízben!
  Az idő a legkegyetlenebb hóhér, nem ismer kegyelmet és a megbocsátott szót!
  Egy ügyes politikus, még a trágárságokat is átkozva intelligens ember hírnevét őrzi!
  A bika szeret ostorozni, de nem szeret szántani!
  A jól szántáshoz egész évben kell ültetni!
  Ha nem tud harapni, ne ugasson!
  Aki legyőz egy tigrist, az nem fél egy tucat macskától!
  Az autó nem luxus, hanem a büntetés módja: mennyország a trafikoknak, purgatórium a pénztárcának, pokol a nyugalomnak!
  Hibát elkövetni hiba! A tévedést nem ismerni bűncselekmény!
  Az ember kiszámíthatatlan - az emberi nő kétszeresen kiszámíthatatlan!
  A politika a síeléssel ellentétben aranykenést igényel!
  Az erő és az intelligencia, mint a férj és a feleség, csak párban ad okot az engedelmességre!
  Egy erős uralkodó soha nem ültet több ellenséget, mint amennyi barátokat össze tud gyűjteni!
  A pénz az igazságosság cápájának uszonya!
  Vigyázat; nem a gyávaság szinonimája, hanem a bátorság - a vakmerőség!
  Csak a halottak nem hazudnak, és akkor is csak ha ateisták!
  A rossz hívő kirabolja a testet - a jó ateista a lelket!
  A karrier hazugság nélkül olyan, mint egy tank üzemanyag nélkül!
  Aki irgalmat tesz, az erőt gyűjt, a kegyetlenség a gyengeség jele!
  Hiszen a zsenialitás és az arrogancia összeférhetetlen dolgok!
  Bár másfél ököl jobb, mint egy - másfél ész rosszabb, mint egy!
  Egy nemes ember kockára teszi az életét - egy aljas idegen!
  A vezető ne legyen édes - megnyalják! De ne legyen keserű - kiköpnek!
  Nehezebb homokot találni a sivatagban - mint okot a letartóztatásra!
  Az alattomosság a gyengék fegyvere - az aljasság az alattomos fegyvere!
  Barátokat használ - a tehetség kihasználja az ellenséget - zseniális!
  A lassú ütés egyenlő a kihagyással!
  A parancsnok óvatossága olyan, mint az ujj a markában, szerves elem, de a többit nem pótolja!
  Az elmélkedést és az aforizmák folyamát megszakította a kínai hajók megjelenése a láthatáron. Mi utolérte Teng Hsziao-pingot.
  A kínaiak még el tudnak bújni, de a csata elől menekülni kár. Így Teng Hsziao-ping elfogadta az egyenlőtlen csatát.
  A lányok mezítláb, sziporkázóan rohangálnak a fedélzeten. Lelövik magukat és lerombolják az égi birodalom harcosait. Ilyen bátor köcsögök. Erős tűz van bennük. A szemek pedig zafírtól és smaragdtól csillognak.
  És csupasz sarkú, lekerekített vibrálás. És csillogó mosolyok ragyognak.
  És a tíz hüvelykes fegyver elsült. Milyen blöff. Hogy még a kínai romboló is kettészakadt.
  Juliana felsikkantott:
  - Ezt teszik az orosz istenek!
  Victoria, akinek csupasz, lebarnult lábai megvillantak, kijavította:
  - Inkább mi magunk csináljuk!
  Veronica azt javasolta:
  Akkor énekeljünk!
  A vörös hajú Anna felvette:
  - Természetesen a dal szórakoztatóbb lesz.
  És az egész zászlóalj lány énekelt, egy egész ballada.
  Miklós cár, te orosz föld vagy,
  Szülőföldünk dicsőségére...
  Oroszországban mindannyian egy barátságos család vagyunk,
  Nem fogod megbánni, ismerd meg az életünket!
  
  Számunkra létezik egy császár, egyszerűen Isten,
  Aki bölcsen uralja az univerzumot...
  És azt akarom, hogy a Mindenható segítsen
  És mohakupacká változott Cain!
  
  Hiszem, hogy lesz boldogság a Földön,
  És az öröm ragyogni fog a bolygón ...
  Béke és öröm uralkodik mindenütt,
  Oroszország igazi paradicsommá vált!
  
  Felépül a cári kommunizmus,
  Dobd a pokolba a gyilkos félelmetes ordítását...
  És egyenesen felfelé repülünk, nem lefelé
  Tűnjenek el ellenfelek-vérszívók!
  
  Nem kell gondolkodni, a király egyáltalán nem rossz,
  Adj neki még egy kis szerencsét...
  Az orosz Isten legyen Miklóssal,
  Akkor bátran beágyazhatja majd a változást!
  
  Oroszország az elefántok szülőhelye,
  Az ország egyszerűen nem lehet csodálatosabb...
  Nincs szükségünk extra szavakra srácok
  A harcos összehívja a tocsint harcra!
  
  Hogyan ne próbálja meg legyőzni az ellenséges Oroszországot,
  Tudom, hogy átléped a határt...
  Legyőzhetetlen orosz medve,
  És a nap nem megy le Oroszország felett!
  
  A szülőföldnek nincs magasabb, ismerd a hegyeket,
  Hogy a kommunizmus királyságának csúcsfényei...
  Hiszem, hogy az Úr legyűri az ellenségeket,
  És a revansizmus vigyora nem múlik el!
  
  Ragyogjon Oroszország a bolygó felett,
  Az ország, amely boldogságot adott az embereknek...
  Vizsgák, átadás, csak ötre,
  Hiszen a Szülőföld ereje mérhetetlen!
  
  Legyen, a szerelem örökké dicsőült,
  A huszadik vagy huszonegyedik században...
  Hagyja, hogy a vér hevesen folyjon,
  A hős nem lesz egyszerűen babonás!
  
  Bátran ontottad a haza ellenségeinek vérét,
  Hadd folyjon...
  És egyszerűen megtörni az ellenfelet,
  Szent arcok áldjanak csatára!
  
  Legyen egy csillag szülőföldünkön,
  Mi jelzi az utat és az univerzumot...
  Egy nagy álom valóra válik
  A többi ember csak irányít!
  
  Igen, szétverjük a haza ellenségeit,
  És foglalkozz a végtelen hordával...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Ne legyél győztes a Sátánnal!
  
  Bár tudod, az orosz istenek erősek,
  Újraélesztjük Oroszország nagyságát...
  Bár a szlávok megosztottak,
  De akkor is ugyanaz a messiás maradok!
  
  Dicsőséges Nagy Miklós cárunk,
  Jól legyőzted Japánt...
  Tehát a harcos bátran mer,
  És legyél nagyszerű, ne búbánat!
  
  A Szovjetunió és Kína közötti háború pedig folytatódik... Az Égi Birodalom csapatai előremásznak, és nem veszik figyelembe a veszteségeket. Elkaszálják őket a szovjet dicső harcosok és harcosok.
  Kínában sok a lakosság és a szárazföldi erők. Ők az Égi Birodalom harcosai, akik szó szerint holttestekkel zúdították a szovjet hadsereget, szinte teljesen körülvették Alma-Atát. És bevették Habarovszkot, beékelve a szovjet csapatok pozícióiba, azzal fenyegetve, hogy darabokra vágják a Vörös Hadsereget. De a tengeren a szovjet flotta legyőzi a kínaiakat, és jelentős sikereket ér el. Itt a lányok még egy rohamcsapatban is leszálltak, és áttörtek Pekingbe.
  A szovjet, orosz hadsereg közvetlenül magában az Égi Birodalomban kezdte meg a csapatok partraszállását. Nos, mit döntött Leonyid Iljics Brezsnyev cár és főtitkár, hogy átengedje Oroszországnak, vagy inkább a Szovjetuniónak van egy másik nagy szovjet birodalma keleten. És maga az orosz uralkodó lesz a kínai császár.
  Ugyanakkor a Mennyei Birodalom országából származó fenyegetés örökre megszűnik. A szovjet hadsereg pedig harcias és bátor katonákkal fog feltöltődni.
  Tehát megvolt az oka - Kína teljes meghódítása. Bár még mindig vissza kell verni az Égi Birodalom nagy erőinek offenzíváját Szibériában. És a csapatokat átszállították a metropoliszba.
  A lányok és zászlóaljuk harcba szálltak Mao katonáival a szárazföldön. A lányok jól irányzott lövéssel, szablyával és mezítláb gránátdobással találkoztak a kínaiakkal.
  Veronica mezítláb megdobott egy citromot, és nyikorgott:
  - A cárnak, a főtitkárnak és a szovjet hazának!
  És rálőttek a kínaiakra.
  Juliana csupasz lábujjjal gránátot dobott a sárga kínai katonákra, és nyikorgott:
  - Az elsőként nevezett Oroszországnak!
  És az égi birodalom katonáit is leszögezte.
  Itt a vörös hajú Anna dörömbölt, és nyikorgott:
  - Dicsőség az anyakirálynőnek!
  És áttörte az ellenséget is.
  Angelina is robbantott, egy egész hordó robbanóanyagot indított mezítláb, és messzire szórta a kínaiakat:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Victoria pedig elrontotta. Elsöpörte a kínait, és csupasz sarkával megadta magát a pusztító citromnak.
  Tüdeje hegyén felkiáltott:
  - Új határokért!
  Veronica odaszegezte a kínait, és nyikorgott:
  - Az örök Oroszországért!
  És az égi birodalom harcosait is levágta.
  Juliana elvette, megütötte a kínait. Mezítláb gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Egyetlen és oszthatatlan cári és szovjet birodalomért!
  És a lány füttyentett. Nyilvánvaló volt, hogy a tinédzser sokkal nagyobb lett, a mellkasa magas, a dereka keskeny, a csípője húsos. Már felnőtt, izmos, egészséges és erős nő alakja volt. És az arc olyan fiatal. A lány nehezen fojtotta el a szerelmi vágyat. Hadd simogatják csak. És jobb egy másik lánnyal, legalább nem fogja megfosztani a szüzességétől.
  Juliana nagyon ügyesen mezítláb dobja gránátokat a kínaiakra. És nagyon sikeresen működik.
  Anna nagyon vörös és nagyon szép is. És általában az ilyen lányok a zászlóaljban csodálatosak, csak a legnagyobb élvezet.
  Anna mezítláb gránátot hajít, és csipog:
  - Legyen híres a Nagy Szovjet-Oroszország!
  És azt is, hogyan forog.
  Hát lányok, hát szépségek!
  Rides és Angelina. Ilyen nagy lány - két méter magas és százharminc kilogramm súlyú. Ugyanakkor nem kövér, öntött izmokkal és egy igásló ló farával. Nagyon szereti a férfiakat. Álmok a babáról. De eddig nem sikerült. Sokan egyszerűen félnek tőle. És egy nagyon agresszív lány.
  Nem az emberei kérdeznek, hanem ő maga kéri pimaszul. Szégyen és szégyen nélkül.
  És szereti. Legyen aktív párt.
  Ugyanakkor Angelina csodálatos harcos. És sok nagyszerű dolgot ért el. Victoria a zászlóaljuk parancsnoka.
  Ő is mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Fény lesz az ország felett!
  Veronika mezítláb dob egy citromot, és azt suttogja:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Juliana is dobálja csupasz ujjait, és ordít:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  Anna kiabál:
  - Földöntúli szomorúsággal!
  És a mezítláb dobott ajándék is repül.
  Továbbá Angelina üvölt. Egy egész rakás gránátot is kidob mezítláb, széttépve a kínaiakat.
  És a hős lány üvölti:
  - A Fehér Isten nevében!
  Victoria is csupasz lábujjával küldött egy gránátot, apró darabokra tépte, és üvöltött:
  - Krisztus nevében!
  És leadott pár lövést.
  Angelina pedig gépfegyverből firkálni kezdett, kínai katonákat kaszált. Nagyon ügyes volt benne.
  Röviden: a lány egy vadállat.
  Veronica dühösen nyikorgott:
  - Valójában Superman vagyok!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  Juliana is lőtt. Megölte a kínait.
  Tweetelt:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És mezítláb gránátot lőtt, széttépte az égi birodalom harcosait.
  Anna is felsikított:
  - A szent Oroszországért! És a Szovjetunió!
  Angelina egy egész dobozt indított a kínaiaknál. És őrült dühtől ordítva elvette:
  - Svarognak!
  Victoria elvette, és felkiáltott:
  - Egy új rendszerért!
  És mezítláb gránátot dobott!
  Veronica vérzett:
  - Az acél izmainak!
  És csupasz lábujjával gránátot is lőtt, széttépve a kínaiakat.
  Juliana is elvette, és nyikorgott:
  - Szerelemre és varázslatra!
  És mezítláb mozgásban.
  Anna, a vörös hajú ördög fogott és elindított egy doboz gránátot, széttépte a kínait és nyikorgott:
  - Határon kívül a Marson!
  Angelina is dob egy hordó dinamitot és motyog:
  - Oroszország világrendjéért és szülőföldünkért, a Szovjetunióért.
  A kínaiak pedig már egy egész halom holttestet növesztettek.
  És Victoria hogyan ugat:
  - A boldogsághoz vezető új útért!
  Ezek után a lányok együtt nevetnek.
  Natasha egyelőre folytatta az írást... Szó szerint útközben. És gépfegyverekkel firkált a kínaiakra. Levágta és kiirtotta őket sárga harcosok ezrei. És minden golyó célba ért.
  A Szovjet-Oroszország csapatai, vagy inkább egy pár mezítlábas lányzászlóalj Peking irányába indult. Oleg Rybachenko és Margarita volt az élen. A fiúnak és a lánynak már sikerült híressé válniuk és a csatákban bizonyítaniuk. Vlagyivosztok és más városok ostromának első napjaitól kezdve harcoltak.
  Ezek a gyerekek valóban hősök. Ők játszották azon jelenségek szerepét, amelyek Vlagyivosztokban a novemberi és decemberi támadások során tartottak.
  Aztán egy fiú és egy lány, szintén mezítláb és félmeztelenül a hidegben, elfeküdtek a gépfegyverek mellett.
  Ha mezítláb vagy a hidegben, az orosz istenek fenomenális erőt adnak neked, és nagy csodákra vagy képes.
  A fiú és a lány gépfegyverrel lőni kezdtek az előrenyomuló kínaiakra. És rendkívül jól csinálták. Ami nem lövés, akkor ütés. Ilyen csodát tettek félmeztelen, mezítlábas gyerekek a hidegben. És éppen a hidegnek és annak köszönhető, hogy mezítláb érintkezett a hóval, az orosz demiurgosz istenek a segítségükre voltak.
  Egy tizenkét év körüli jóképű fiú, Oleg Ribacsenko, aki a kínaiakat lövi és kaszálta, csicseregte:
  - Hűséges Lada, segíts!
  Margarita, ez a bátor, aranyhajú, szintén úgy tizenkét éves, az Égi Birodalom harcosait kiirtó lány is megszólalt:
  - A gonosz ellenségeket legyőzik!
  Oleg harcos fiú mezítláb gránátot dobott, szétszórva a kínait, felszisszent:
  - Dicsőség a Hazának - anyánk!
  Margarita is gránátot lőtt csupasz, gyerekes, cizellált lábával, és nyikorgott:
  - Ellenségek fognak lógni a vödör körül!
  A fiú és a lány óriási hevességgel harcolt. Annyi akaratuk, erejük és jellemük volt, hogy csak csodálni lehetett.
  Tomboy Oleg Rybachenko, tüzel, énekelt:
  - Dicsőség Svarognak!
  Margarita, lövöldözés, kiadva:
  - És a Mindenható Család!
  A fiatal harcosok nagyszerűek és csodálatosak voltak!
  Oleg, aki hiba nélkül küld golyókat géppuskából, kiadta:
  - A Haza mögöttünk, a Fehér Isten velem!
  Marguerite lelkesen csicseregte:
  - Hogy a Szülőföld ellensége súlyos kínok között haljon meg!
  És a lány megmutatta hosszú nyelvét.
  Oleg, a kínait legyűrve, felsikoltott:
  - Legyen dicsőség a Földön!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Legyen dicsőség!
  És lekaszálta a kínaiakat.
  A gyerekek százával és ezrével kaszálták le az Égi Birodalom harcosait. Felmásztak és szó szerint holttesteket dobáltak minden megközelítésnél.
  Oleg kuncogott és megjegyezte, kiirtva a kínait:
  - És a Fekete Isten segít a csatában!
  Margarita lelkesen beleegyezett:
  - Nekünk és Csernobognak!
  És mezítláb, hogyan kell gránátot indítani.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Több ezer...
  Margarita, összetörve a kínaiakat, hozzátette:
  Ezred ezred után...
  A terminátor fiút kiirtva, az égi birodalom harcosai és mezítlábas, csupasz lábujjakkal járó gránát nyikorgott:
  - Géppuskából megverjük a japánokat!
  A Terminátor lány lelkesen hozzátette:
  - Hőseink a szépségek!
  És megint mezítlábból repül a gránát.
  Oleg Rybachenko nyikorgott:
  - Igaza van a lánynak, a főnök szépsége!
  És a fiú mezítláb is gránátot dob.
  A gyerekről azt kell mondani, hogy gyönyörű, és nagyon izmos. És hogyan harcol.
  Margarita felkiált, és kiirtja a kínait:
  - A szent Oroszországért!
  És repül a mezítláb dobott gránát.
  Oleg hozzáteszi:
  - Az orosz istenekért!
  És repül a fiú csupasz lábából kilőtt gránát is. És szétszórja az ellenfeleket.
  Margarita, aki kiirtja a kínaiakat, azt suttogja:
  - Az istenek szülőföldjének dicsőségére!
  És kinyújtja a nyelvét!
  És ismét egy gránát, amelyet a lány mezítláb dobott, lecsap a japánokra. A géppuskák pedig lőnek.
  Oleg, ellenségeket vág, csicsereg:
  - A haza hősei riasztást gyűjtenek.
  És ismét fordul.
  És a fiú által dobott gránát repül.
  Margarita is legyűri az ellenséget, és felszisszen:
  - A szent Oroszországért!
  És most egy gránát repül a lány mezítlábának dobásából. Minden irányba szétszórja az ellenséget.
  Oleg lövöldözik, és szinte minden golyó a célba repül, énekel:
  - Szülőföldem...
  És megint mezítláb egy gránátot a kínaiakra.
  Margarita, a Mennyei Birodalom harcosait kiirtva, nyikorgott:
  - Büszke és édes!
  És egy gránát zúdul a lány meztelen lábából.
  Oleg Rybachenko, aki az ellenségre lő, hozzáteszi:
  - Szülőföldem...
  A lány dühösen tüzelve hozzáteszi:
  - Te vagy az elme koronája!
  És ismét egy halálos gránát repül a lány mezítlábjából.
  Az Inimitable hegy szó szerint tele van az Égi Birodalom harcosainak holttesteivel. A kínaiak sok vérrel itatták meg.
  A fiút és a lányt ezután el nem múló dicsőség ragyogta be, de Vlagyivosztok hegyét nem adták ki.
  És most óriásként harcolnak már a Mennyei Birodalom talaján...
  Gördülő fordul elő cunami hullámok. Ami az orosz csapatok állásaira esik. De bátran tükrözik az ellenség támadását. És mutassák meg hősiességüket.
  Oleg lő és csipog:
  Mindig hűségesek leszünk!
  És mezítlábáról ismét gránát repül. És elpusztítja a kínaiakat.
  Margarita is lő. És ezt nagyon-nagyon találóan teszi, mondván:
  - Oroszország nem hajlik meg!
  És egy mezítláb indított gránát is eltalálja az Égi Birodalom katonáit.
  A terminátor gyerekek uralkodnak és aprítanak.
  De a kínaiak továbbra is támadnak minden fronton. Rengeteg - több tízmillió katonájuk van, és előrenyomulnak, szó szerint holttesteket dobálnak a szovjet csapatok állásaira. És másznak és másznak előre.
  Ilyen feltételek mellett Brezsnyev elrendelte Peking visszafoglalását Kínától. Milyen merész és agresszív művelet. A kínai harcosok pedig másznak és másznak.
  De a szovjet csapatok bátran ellentámadásba lendülnek. És néhányan sikeresek is.
  A kommunista csapatok közeledtek Pekinghez. A kínai főváros körül javában folytak a harcok. A lányok zászlóalja magabiztosan küzdött az Égi Birodalom harcosai ellen. A lányok minden támadást leküzdöttek, lövöldöztek, mezítláb gránátot dobáltak, és énekelték:
  Dicsőüljön meg a szent föld,
  Drága drága bolygóm...
  Oroszország népe egy barátságos család,
  És ne taposd csizmával a Hazát!
  
  Hagyja a bölcs Leonyidot Oroszországban,
  Csillagokig emeli országát...
  Ő ortodox, a fény ura,
  És a győzelem a királyi elem!
  
  Oroszország az istenek szülőföldje,
  Itt vannak az univerzum legjobb katonái...
  És az asszonyok pitét főznek,
  A csatákban való erejével változatlan!
  
  Oroszaink dicsőítsék a dicsőséges utat,
  Ami élek nélkül mutat utat...
  Senki sem téríthet le minket az útról,
  Nem tisztelegünk a hitetlenek előtt!
  
  Oroszország nagysága nagy,
  Gyönyörű és félelmetes az ellenség számára...
  Van orosz út és erős evező,
  A Hazával egyszerűen veszélyes vitatkozni!
  
  Tudja jól Oroszország, virágozzék,
  Elérni valamit, amit nem tudsz mérni...
  Vizsgák, átadás, csak ötre,
  Mert te határ nélkül hiszel Rodnak!
  
  Viseljük a királyi hitet,
  Oroszország legtávolabbi közelségeihez...
  Mi lányok nem vagyunk többek húsznál,
  De hisszük, hogy minden harcos szebb!
  
  Nem, az orosz hát nem hajlik meg,
  A katonák ellenségeinek pengéje nem győzi le...
  Sátán nem fogja uralni Oroszországot,
  És a test a csatában csak fiatalodik!
  Könnyen elfoglaljuk ezt az árkot, harcosok,
  Szárnyas álommal...
  Egyszerre szétverjük az összes ellenfelet,
  És hidd el, a megtorlás különböző kánokra vár!
  
  És Jézus, és a Szent Svarog Isten,
  Oroszország nagyon kedves a lovagoknak ...
  Mögöttünk áll a legkedvesebb fehér isten,
  Anyánk Oroszország nevében!
  A lányok énekeltek és gránátokat dobáltak a kínaiakra.
  Victoria mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Oroszországban a lányok harcosok!
  Itt Veronica puszta végtagjával halálos ajándékot adott ki, és kiadta:
  - És szuperosztályú harcosok vagyunk!
  És adott egy sorozatot egy géppuskából. Elkaszáltam pár sor kínait.
  Juliana, egy gyönyörű lány is fordulatot adott. Levágta az égi birodalom harcosait... És fogát tátva énekelte:
  - A bolygó megismeri az oroszok nagyságát!
  És csillogjon éles fogakkal!
  A szép és tüzes Anna gránátot is indított. Szétszórta az égi birodalom harcosait, és nyikorgott:
  - Egy új világért! Most már a bálványom vagy!
  És hogy villog a mezítláb!
  És a csodálatos Angelina is fog és gránátot indít. És szórja szét az összes ellenfelet.
  Ez a harcos lány nagyon egészséges. És csak egy igazi istennő. Olyan energiája van.
  És a harcos felüvöltött:
  - Dicsőség a szülőföldnek és nekünk!
  Victoria elvette, és sziszegve lőtt:
  - Legyen Szülőföldünk a siker csúcsán!
  És a mezítláb gránátot dob. Ami repül és mindenkit elpusztít.
  Veronica is lő, és nagyon sikeresen megöl egy tábornokot a Mennyei Birodalom nemes harcosai közül.
  És repül a mezítláb dobott gránát. A kínaiak esnek.
  A lány felkiált:
  - Csak a halottak kételkednek Oroszország nagyságában!
  És mutasd meg a gyöngyfogakat!
  Juliana készséggel megerősíti:
  Mi vagyunk a legerősebbek mind közül! Tegnap voltunk, ma vagyunk!
  A vörös hajú Anna lelkesen hozzáteszi:
  - És holnap!
  A mezítláb dobott gránát széttépi az ellenfeleket.
  Angelina egy egész doboz kagylót indított mezítláb, és kiadta:
  - A jövő a miénk!
  Natasha az utolsó nyugodt napokat arra használta fel, hogy egy karajból haláltáncot írjon, amit Kínával művelnek. Firkált, és csupasz lábujjával tartotta a gépfegyvert.
  És olyan sokan elbukták a kínaiakat.
  Az orosz hadsereg megrohamozta Pekinget.
  Egy fiú és egy lány ment elöl: Oleg és Margarita.
  A gyerekek kiirtották a kínaiakat, és a császári palota felé nyomultak. Mao Ce-tung ünnepélyesen bejelentette, hogy nem hagyja el a fővárost, és örökre ott marad.
  Oleg lövöldözést lőtt a kínaira, és mezítláb gránátot dobott, magában nyikorogva:
  - Oroszország soha nem adja meg magát!
  Margarita is megindított egy citromot csupasz lábával, és a fogát kitárva korogta:
  - Nyerj vagy halj!
  És egy zászlóalj lány, hogy áttörjön Mao Ce-tung palotájába. Minden lány egyenruhában volt, csak bugyi maradt. És az ilyen szinte meztelen emberek hősnőként harcolnak.
  Victoria mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Leonidas, te vagy a császár!
  Veronica a halál ajándékát is elindította csupasz végtagjával, és fogát kitárva csicseregte:
  - A mi királyunk és főtitkárunk a legmenőbb mind közül!
  És hogy csillog, mint a gyöngy! És milyen lenyűgöző lány.
  Juliana is csipog örömében, és mezítláb gránátot indít:
  - Pszichológia győztes vagyok!
  És megmutatta a nyelvét.
  Összetöri a kínait.
  Anna is lő, ez a vörös hajú ördög. És olyan jól csinálja. Kidobja a kínait.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség szent hazámnak!
  És kicsavarja a fogát!
  Angelina is hősies nő, és egy egész doboz robbanóanyagot fog dobni.
  A kínaiak pedig minden irányba repültek.
  A lányok támadásba lendülnek, legyűrik az ellenfeleket. Kézzelfogható sikerek elérése. Félelmetes kecsességet, fáradhatatlan nyomást és gyengeségek hiányát érzik. A csupasz mell pedig a legjobb garancia a legyőzhetetlenségre és az elsüllyeszthetetlenségre.
  Victoria, elvágva a kínait, csicsereg:
  - Tölgy kezek, ólomfejek!
  És puszta lábbal gránátot dob. Szétszórja a kínaiakat.
  Valentina is tüzel.
  Összetöri a kínait. És darabokra töri őket.
  Egyre közelebb a palotához. És a mezítláb gránátot dob.
  A rémült kínai meghódolás. Szétszakadás.
  Terminator Girl azt mondja:
  - Perun legyen velünk!
  Juliana egy gyönyörű terminátorlány, aki lelövi magát és legyűri a militaristákat. Kinyitotta a fogát.
  A lány rikácsolt:
  - Mi vagyunk a legnagyobb Oroszország hősei!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta az ellenséget.
  Juliana elvette, és újra énekelte:
  - Megtanította Suvorovot, hogy előre nézzen! És ha felállsz, állj a halálodig!
  És elvigyorodott.
  Tüzes Anna is énekelt és ugatott:
  - Új határokért!
  És vigyorogva hozzátette:
  - És mindig előrébb vagyunk!
  Angelina, a hős lány is rárobbant az ellenségre. Szétszórta a császári vörös gárdát, és nyikorgott:
  - A korszak vívmányaiért!
  És ismét repülnek a mezítláb dobott gránátok.
  A lányok nyomják az ellenséget. Vlagyivosztok hősies védelmére emlékeznek, amelyet évszázadokig nem felejtenek el.
  Eh, hogyan veszíthetett egy ilyen hadsereg a valós történelemben, sőt a japánokkal szemben?
  Ez szégyen.
  Victoria mezítláb gránátot dob, és fütyül:
  - Az orosz határra!
  Veronica mezítláb is elindított valami halálos dolgot, és kétségbeesetten nyikorogva, fogát tátva:
  - Az új eredményekért!
  És fordult a kínaiakhoz.
  És itt Juliana is, hogyan fogja megverni. Aztán megvette mezítláb, és gránátot indított.
  És akkor énekelte:
  - Nem fogunk engedni az ellenséges diktatúrának!
  És kitárta az arcát!
  Gyönyörű nagyon fiatal lány egy sportoló alakjával. És nagyon bátor.
  Anna pedig olyan, mint egy durranás a kínaiakon. Összetöri őket, és mezítláb nagyon ügyesen eldob egy gránátot.
  És szétszórja az ellenséget, mintha a palackok repültek volna le a labdáról.
  Lány ordít:
  - Csokoládé, a miénk!
  Anna nagyon szereti a csokit. A király alatt pedig a piacok megtelnek árukkal. Mit lehet mondani Miklós cárról? A cár-lúzer most szemünk láttára válik naggyá. Ehhez pedig már csak az kell, hogy a lányok harcoljanak a frontokon.
  És pár gyerekhős, akik megakadályozták, hogy a japánok elfoglalják a Mount Inimitable-t. Amikor Vlagyivosztok sorsa eldőlt.
  Így esett szét a szovjet birodalom.
  Angelina egy gyilkos hordót is elindított, és gépfegyverekkel ledöntötte a császári palota külső falát.
  Most már a lányok rohangálnak a szobákban. Itt jön el a háború vége.
  Victoria lelkesen mondja:
  - Hiszem, vár rám a szerencse!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Veronica halálos tüzet vezet. Ellenfelek hímzése, tweetek:
  - Határozottan szerencsés vagyok!
  És ismét egy mezítláb indított gránát repül.
  És akkor ott van Juliana, mint egy pár lekötött bomba, amelyet a mezítlábból lőttek ki. És pusztítsd el az ellenfeleket.
  Aztán nevetésben tört ki:
  - Üstököslány vagyok.
  És ismét kidobja a halál tüzes nyelveit.
  És akkor Anna, ez a terminátorlány már rohan is. Hogy mindenkit elvett és elkenődött. Egyszerűen nagyszerű.
  Egy harcos, aki a csata igazi demiurgosa.
  És kinyögi magában:
  - Legénységünk, ott a legnagyobb bátorság!
  És ekkor megjelent Angelina. Olyan hűvös és pörgős. Őrült energiájával mindenkit megfertőz. Gyakorlatilag minden ellenséget képes legyőzni.
  És a harcos feltárja gyöngyházfogát. És nagyobbak egy lónál. Itt van a lány.
  Angelina felkacag, és felüvöltött:
  - Fekete kaviáros padlizsánhoz!
  A lányok pedig kórusban kiabáltak szívből:
  - Almafák fognak virágozni a Marson!
  A kínai hadsereggel vívott véres csaták pedig tovább erősödtek. Sok város szó szerint gazdát cserél. Nagyszámú szovjet tank érkezett Európából, és a járművek gyártása drámaian megnőtt. A kínai gyalogságot pedig szétzúzzák a páncélozott járművek. És nagyon agresszíven nyomja.
  De túl sok a kínai. Számuk pedig természetesen kolosszális problémát jelent a Szovjetunió hadserege számára. Ráadásul a kínaiak bátrak. Hatalmas tömegekben támadnak. Néhányan robbanóanyagba burkolózva szovjet autók alá vetik magukat. És kiáltással meghalnak - "Hurrá!"
  A harcok, meg kell mondani, változó sikerrel mennek. Egyelőre csak szovjet területen, kivéve a pekingi támadást. De Mao Ce-tungnak az utolsó pillanatban mégis sikerült megszöknie a földalatti átjárón. És több leányzászlóalj kénytelen volt visszavonulni.
  Tehát a háború még mindig tartott. És még túl korai nyerő pontot tenni.
  És a Mennyei Birodalom csapatai mind bottal és bottal állnak.
  A négy lány bátran küzdött és hősiességet tanúsított.
  Egyenesen lőttek.
  Natasha itt puszta lábbal gránátot dobott, szétszórva a kínaiakat. És felmordult:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek!
  Gyönyörű, nagyon kanyargós lánynégyes. Levették a melltartójukat és kitették a melleiket. A mellbimbók pedig olyan epresek, étvágygerjesztőek.
  Nagyon jól irányzott tüzet vezet és Zoya. Lekaszálja a kínai kommunistákat, és nyikorog örömében:
  - Én vagyok a világbajnok!
  És dobj egy gránátot, mint egy mezítláb. A kínaiak különböző irányokba szóródnak, mint a meteorithullámok.
  Igen, Zoya szeret ölni!
  És akkor Augustine lángokban áll. Nagyon pontosan lő is. Irtsd ki a kínaiakat.
  És megint egy gránát repül a mezítlábáról. Darabokra töri a kínait.
  Szvetlana is a kínaira szegezi. És énekli:
  - Dögös lány vagyok! Mindenkit rongyba zúzok!
  A csupasz lábujjai pedig pusztulást sodornak.
  Lányok persze még nagyon is! Gyönyörű, virágzó, merész.
  A németek pedig lelassítják az előrenyomulást. Bár a tüzérség aktívan dolgozik. Ami nagyszerű! Csak egy nagymester legrepülőtornyai.
  Natasha tüzel... És a szeme előtt kínzási jelenet villan fel.
  A kínaiak elkaptak egy komszomol lányt. Vetkőzzön meztelenre. És beletették egy üstbe vízbe. Tüzet gyújtottak alatta. Élve főzni kezdett. A lány felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól. Mao hóhérai hagyták, hogy kiugorjon az üstből.
  Azután lehűtötték a vizet, megint dobták és melegíteni kezdték. Így hát többször megfőzték a lányt.
  Itt vannak a szörnyek... Aztán felakasztották a lányt a fogasra, és megégették egy izzó rúddal. Halálra kínzott szépségek.
  Nos, hogyan ne álljon bosszút.
  Natasha puszta lábbal gránátot dob, szétszórja a kínait, és vigyorogva mosolyog magában.
  Ez olyan nagy szépség.
  A lány azt mondja:
  -Jó lesz!
  Zoya is fordult. Megölte a kínait. Levágta Mao fegyvereseit és zsoldosait.
  Aztán mezítláb ismét gránátot dobott, és csicseregte:
  - Pompás négyes és a kapus!
  Aztán a csata nyomással és képekkel folytatódott.
  Vöröshajú Ágoston mezítláb gránátot indított. Szétszórták a kínaiakat, sok embert áztattak gránáttal. És azok a Mao-harcosok.
  Aztán felüvöltött:
  - Én vagyok a Szülőföld megtestesítője!
  És a lány megerőszakoltnak mutatkozott be. Milyen szép és menő! És a kínaiakat veri magának. A lány egyszerűen superman. A legmenőbb az összes közül, és folyamatosan töltve a győzelemért.
  Svetlana is bájos lány. Jól irányzott kanyart adott, és lekaszálta a kínait. És akkor hogyan dobja a gránátot csupasz lábujjával. Hogyan fog összetörni Mao katonája.
  És egy ilyen szőke elintézi. Mindegyiket egy lövéssel lekaszálni. És a szikla csipogja a fogát:
  - Lesz örök világosság és hajnal!
  Lányok itt és egy ilyen átjáró. Figyelemre méltó harcosok - műrepülés.
  Natasha füttyentett. Mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - Remek lány vagyok!
  Bár ez szerénytelen kijelentés, részben igaz. Aranyosak ezek a harcosok.
  És nagyon szép is. Csillogó szemekkel és gyöngyházfogakkal.
  És dicsőségesen harcolnak, mezítláb dobálják szét az összetörő tárgyakat.
  De a kínaiak legyőzése rendkívül nehéz. Mintha falba vernék.
  Zoya fogta és lőtt egy sorozatot Mao csapataira. És lekaszálta őket, mintha egy óriási ló pata lett volna, és kiütötte a füvet.
  Ekkor a lány mezítláb gránátot dobott, és kotyogott:
  - Olyan milliók álma vagyok!
  És megmutatta a nyelvét. Ez egy lány - egy igazi terminátor. Mindenkit előléptetnek és darabokra tépnek. És kétségtelenül nagy sebességgel fűrészel.
  Zoya fogta és énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll!
  Augustine mezítláb is gránátot dobott. Szétszórta a kínaiakat, és kiáltotta:
  - És a por, mint a szőnyegekről, kiütjük az útból!
  Svetlana, lövöldözős, hozzátette:
  - Ne cserélj lábat! Ragyog az arcunk! Fényes csizma!
  Harcosok, ahogy teljes ruhában látjuk. A lányoknak pedig nem kell cipő. Képesek mindenkit porba vagy porba törölni, ilyen szürke színű.
  Natasha a kínaiakra lőve gondolta. Valóban, miért lehetetlen csalás nélkül sikert elérni? Itt például Sztálin átvette és csalással ragadta magához a hatalmat. Zinovjevnek és Kamenyevnek aranyhegyeket ígért, de ő maga lőtte le őket.
  Logikus így tenni? Pontosabban, ez csak logikus - nem lehet megtéveszteni, nem tud élni!
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és kotyogott:
  - Nagy sztár vagyok!
  Zoya is lőtt. Megkaptam és csipogta:
  - És én is remekül vagyok!
  És repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát. És hogyan jutnak hozzá a kínaiak. A legnagyobb mandulák által.
  És Augustine lő. És nagyon jól üt. És legyőzte a kínaiakat, mintha kalapáccsal ütött volna.
  És a mezítláb is nagyon híresen dob gránátot.
  Augustine felsikkantott:
  - Ne ébredj fel híresen, amíg csend van!
  És ismét egy jól irányzott fordulatot adott.
  Szvetlana ismét dörömbölt. Megölte a kínait. És motyogta:
  - Szuper lány vagyok!
  És csillogj szemekkel és nyikorogj hanggal!
  Igen, ezek olyan lányok, akikkel egy ujjat sem szabad a szádba tenni - megharapnak!
  Natasha lövöldözve azt mondta:
  - Beszélni kezdtek, mindent a hosszú életről.
  Zoya mezítláb gránátot dobva hozzátette:
  - Úgy döntöttünk, várunk egy kicsit, amíg vért szívunk...
  Augustine gránátot dobott, és ciripelt:
  - Finom a harmadikra!
  Szvetlana csupasz lábujjával elindította a halál ajándékát, és felsikoltott:
  - Ó, menő vagyok!
  A kínaiakkal vívott háború nagyon kegyetlen. Sok kölcsönös veszteség és áldozat.
  És néhány fiú és lány csak igazi és kemény hős.
  Oleg Ribacsenko, aki még mindig úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli fiú, és egy lány, aki szintén egyidős Margaritával, megelőzi a szovjet csapatokat.
  Lelövik magukat. A vállak mögött gránátos zsákok.
  Oleg rálőtt a kínaira. Egy csomót kaszált.
  Mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Terminátor vagyok, térden állva.
  Margarita mezítláb is gránátot dobott, és hozzátette:
  - Oroszország ellenségei Lesöpöröm a föld színéről!
  A fiú és a lány mind magukhoz rohannak, és feldarabolják az ellenfeleket. Csillogóak és a legmenőbbek a világon.
  Oleg már jelentős tőkét tudott összeforrni Margaritával. Beleértve a kozmetikumok értékesítését is.
  A fiú valójában nagyon okos. És már van nemesi oklevele. Általában nem csak tizenkét évesen hagyta abba. Margaritával együtt kaptak egy ilyen ajándékot. Maradj az örök gyermekkorban. És lesz szupermen.
  Emiatt megváltozott a hatalom sorsa Oroszországban. II. Miklós nem járt sikerrel, de sikeres uralkodó lett. Amire sokan irigykednek. És Leonyid Iljics Brezsnyev is bekerülhetne a történelembe, egyáltalán nem a stagnálás megtestesítőjeként, és olyan uralkodóként, aki megmutatja, hogy az állam egyáltalán nem irányítható.
  Oleg, az örök fiú rálő a kínaira, és énekli:
  - Elsöpörlek, mint a pitypangot! Terminátorok vagyunk nem fiúk!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Margarita is körmöl, és azt mondja:
  - Menő bajnokok vagyunk! Oroszország mögöttünk áll!
  A fiú és a lány mind elmennek és mennek előre. Annyi izgalom és tűz van bennük. A németek pedig szó szerint összeomlanak a patájuk alatt.
  Pontosabban csupasz, gyerekláb.
  Oleg minden golyóval lelövi és megöli az ellenséget.
  Igen, a fiút, úgy tűnik, nem olyan könnyű megállítani. Ő egy igazi és igazi terminátor.
  Margarita ismét mezítláb dob egy gránátot, és nyikorog:
  - Nagyszerű vagyok! Nemzetközi bajnok leszek!
  És elnevette magát...
  Kína azonban egyre több millió, és több tízmillió katonát mozgósít. És a Szovjetunió szovjet hadserege rendkívül aktívan megsemmisíti ellenfeleit.
  Közben a lányok veszekednek. Több női szakosztály is létezik.
  Itt jön az egész zászlóalj. Mezítlábas lányok fürdőruhában. Olyan szűkös bikini stílusú fürdőruha. És felvillannak a szépségek meztelen, kerek sarkai. Csodálatos harcosok.
  És a németekre is lőnek. De a harcosok kézi harcba lépnek Mao katonáival. Hogyan csépelnek.
  És hogy szúrják magukat szuronyokkal! Itt vannak a lányok!
  Szuper.
  A lányok csupasz lábukkal verik a kínaiakat, és húsevően vigyorognak. Itt vannak a harcosok. A legerősebb felállású lányok. Így csépelnek vörös kommunista, kínai katonákat.
  És megverték magukat. És jönnek...
  Vannak ilyen szuperosztályú harcosok. És mind mezítláb és szinte meztelenül. És magukhoz ugranak. És csupasz sarkúval verték magukat. Itt vannak a lányok - minden lány lány.
  Victoria előre harcol. Még mindig úgy néz ki, mint egy lány, és nagyon vékony. Beadja magát kínaival, és énekli:
  - Isten óvja a királyt! És tépje le az összes söpredéket!
  Igen, a lányok itt elsőrangúak.
  És a szépség, Veronica látható. A szőke is vereked.
  És a csodálatos Yulfi - egy lány, aki hercegnővé vált, miután eltemette férjét. Yulfi jól néz ki. Nagyon szereti a férfiakat, és minden előítélet nélkül felveszi velük a kapcsolatot.
  Valójában a szex meghosszabbítja az életet, és nagyon előnyös a nők számára. Megfiatalítja őket.
  Anna is harcol, és vörös, dús hajával.
  És az elragadó Angelina is - a harcos egyszerűen szuper.
  Vagyis az egész királyi gárda. A szépségek teljes készlete. Olyan gyönyörűek és szexiek.
  És összetörni a kínaiakat. Porrá törjük őket. A csontokat ledaráljuk, a húst feldaraboljuk.
  A kínaiak pedig menekülnek támadásuk elől. Vereséget szenvednek vereség után.
  A szovjet csapatok mellett az NDK harcosai, vagy osztályszintű németek is nagyon sikeresen harcolnak.
  Gerda és Charlotte a legújabb, kétfős, piramis alakú tankban harcol.
  És nagyon jól harcolnak. A kínai gép nagynyomású pisztollyal van felszerelve. A kaliber 105 mm, de ez elegendő a lövedék nagy torkolati sebessége miatt. A lányok a tankban lefeküdtek. A gép nagyon jól manőverezhető gázturbinás motorral.
  Gerda rálőtt a kínai tankra, és ezt énekelte:
  - Olyan vad farkas vagyok, még soha nem jártam külföldön!
  És nevet, mezítláb ütögeti a joystickot.
  A vörös hajú Charlotte sem áll alábbvalónak.
  Szintén szuper lány.
  Lelövi magát, és csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombjait.
  Csodálatos harcos.
  A vörös hajú tüzelés közben megkérdezte Gerdát:
  - Mit gondol, betiltják végre a kereszténységet?
  A szőke terminátor határozottan azt mondta:
  - Szerintem lesz!
  És kitárta az arcát!
  A harcosok általában nagyszerűek a lövöldözésben. Itt Gerda csupasz lábujjjal verődött. És csiripelt:
  - Nekünk árjáknak ne higgyünk a pacifizmust hirdető zsidó Bibliában.
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Így van, nem illett! Mi vagyunk a legjobbak a világon!
  A vörös hajú ismét puszta lábujjával küldött egy halálos lövedéket. Összetört egy kínai autó.
  Gerda elmosolyodott. A szünetben egy érdekes művet is írt.
  A kis Gerda elment megkeresni Kai nevű testvérét. De nem tudta, hol van. És nem északnak, hanem délnek fordult. Aztán megbánta, hogy teljesen új, piros cipőt vett fel. Pár óra múlva megdörzsölték a lábát. Aztán Gerda levette drága cipőjét, letörte a pálcáját, és a cipőjét egy kampóra akasztotta.
  Az idő tavaszias volt, meleg, mezítláb lehet menni szívesen. Nem túl gazdag lány, nyáron gyakran mezítláb futott. Igaz, a tél után egyre puhább lett a talpa.
  Hamarosan az úton sétálva a lány kényelmetlenséget kezdett érezni a kis kavicsok és a homok miatt. És hogy puhább legyen, ráfordultam a fűre. Ott könnyebb volt. De néhány óra múlva már zúgtak a talpak.
  És ami a legfontosabb, enni akartam. A lánynak pedig csak néhány apró fillérje van a zsebében.
  Ennek ellenére a legközelebbi faluban Gerda vett magának egy vekni kenyeret, felírta a kút friss vízzel, és elaludt egy szénakazalban.
  Másnap viszketett a karcos, csupasz talpa. enni akartam. A lány magához tért, érezte, ahogy teste felmelegszik egy hűvös éjszaka után. A lábak kicsit fájtak.
  Gerda egy ideig sétált az úton, de a talpa, aminek még nem volt ideje megkeményedni, ismét fájdalmasan viszketni kezdett, majd világítani kezdett. A lány fűbe ment. De itt lassabban megy, és nem túl kellemes a defektes lábaknak.
  A lány nehezen ért a patakhoz. Ott leeresztettem a lehajtott lábakat és lehűtöttem. Cipőre gondoltam. De kár lelőni egy ilyen újdonságot. Nagyon meg akarta mutatni őket Kai-nak. Megcsodálni az új cipőjét.
  Aztán a lány újra járni kezdett. Kétségbeesetten akartam enni.
  Gerda valahogy eljutott a faluba, és vett még kenyeret. De a rézpénzek fogytak.
  És a lány elgondolkodott. Hol lehet pénzt kapni élelmiszerre. Felajánlották neki, hogy adjon el drága, marokkói cipőket, de Gerda határozottan tagadott. Meg fog jelenni bennük Kainak. Addig tudsz pénzt keresni?
  Gerda a szomszéd faluban felajánlotta, hogy fát vág. Adtak neki egy fejszét. A lány kicsit aprított, de annyira kimerült volt, hogy evés után azonnal elaludt.
  Aztán Gerdának felajánlották, hogy szerezzen libát. De emiatt a lány egy egész napot veszített.
  Végül úgy döntött, hogy csak könyörög. A parasztok azonban azonnal észrevették piros cipőjét. Például egyből egyértelmű, hogy nem egy kolduslány, hiszen ő hordja az ilyesmit.
  Gerda végül úgy döntött, hogy eladja a cipőjét. Ehhez azonban be kellett sétálnia a városba. A lány lábai gyorsan megkeményedtek, és szinte fájdalommentesen ment végig az ösvényen.
  Oké, Gerda úgy döntött, hogy cipő nélkül is kívánatos lehet Kai számára.
  Eladták egy kereskedőnek, néhány ezüstérmét kapott. Vettem magamnak egy vászontáskát, és koldusként mentem végig Európa útjain. Keresnünk kell egy testvért. És a lány meghallotta, hogy délen általában fiúkat adnak el rabszolgának, odarohant.
  Igaz, a lány rosszul orientált, és sokáig vándorolt Németországban. Amíg el nem jön az ősz. Oké, a lány mezítláb megkeményedett, mint a ló patái, de viszketett a bőrkeményedés. De minden nappal hidegebb és hidegebb lett.
  És a szabadban aludni kényelmetlen. Éjszaka még Gerdának is lefagyott a ruhája, és nehezen tépte le. Tenni kell valamit. Már elkezdett esni a hó. Könnyű ruhában a lány csontig fagy, csupasz edzett lábai megtörik a jégkérget.
  Gerda, hogy ne aludjon el, és ne ébredjen fel egy szép éjszakán, Dél-Németországban télen egy házban maradt, hogy ököllel szolgáljon. Ehhez dolgoznia kellett, takarítania a házat, meg kellett fejnie a tehenet és még sok minden mást. De a lányt megetették, szakadt kabátot és facipőt kapott.
  Amikor megjött a tavasz és olvadni kezdett a hó. A lány örömmel dobta le a keménymunka-tömböket, és ismét délnek indult. Nem kapott semmit, Gerdának alamizsnát kellett ennie. Ráadásul a lány még mindig jól énekelt. A ruhája teljesen kikopott, mezítláb pedig kérges volt, és kéreg borította. A lány végre eljutott a Balkánra. Elhaladt Magyarország mellett, és belépett Törökországba.
  Zamorashka koldus Isztambulba költözött. A törökök elől az erdőkben bujkált, a keresztények elől.
  A szőke lányt azonban már a főváros felé vezető úton elkapták. És mivel a muszlimok mércéje szerint már férjhez is mehet, Gerdát megmosták, felöltöztették és szűzként adták el az aukción. Egy gyönyörű fehér, göndör hajú lány értékes áru. Elment az idős emírhez. És meg kell történnie, hogy ez az emír közvetlenül a vásárlás után olyan súlyosan megbetegedett, hogy nem tudta eleget tenni házastársi kötelességének.
  A lány egy háremben élt. Kielégítő, mint egy aranykalitkában, de unalmas. Az igazság megtanult törökül és arabul.
  Felfedezte az iszlámot. Az új vallás összességében egyszerű volt, szinte érthető. Nem világos, hogy halála után kap-e férfi háremet? És tetszeni fog neki?
  A lányból fokozatosan lány lett, és mesésen szép, az emír pedig hosszas betegség után meghalt.
  És most Gerda ismét eladásra kerül. Meztelenre vetkőznek kéjes férfiak százai előtt, és eladják őket a szultán háremének.
  Gerda fokozatosan befolyásra tesz szert ott, és a szultán felesége lesz. De az Oszmán Birodalom már hanyatlóban van. Háború tör ki Oroszországgal, amely azzal fenyeget, hogy véget vet a Krím és a Fekete-tenger Törökország általi ellenőrzésének.
  És a németek jól harcoltak, de az orosz katonák sem voltak rosszabbak. És a gyönyörű lányok nagyon jól harcoltak, védték a Szovjetuniót.
  Natasha az égbe lőtt. Lelőtt egy kínai pilóta nélküli, rádióvezérlésű "Rama" -8 készüléket. És azt mondta:
  - Az emberek boldogok lesznek.
  Zoya mezítláb gránátot dobott a kínai támadórepülőgépre, amely húsevő piranha módjára kirepült, és csicseregve:
  - Örök boldogságot!
  Ágoston is puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és felszisszent:
  - A szovjet kormány...
  Szvetlana is dobott egy lángoló tárgyat, leütötte a Mao hadsereg egyik harcosát és felmordult:
  - Nagy az erő!
  De a kínaiak elmentek... És a lányok kicsit megnyugodtak.
  Natasha szomorú mosollyal megjegyezte:
  - Holnap, 1979. március 22. Pontosan egy év telt el a háború kezdete óta!
  Zoya lelkesen megjegyezte:
  - Biztosan erősödtünk az évek során, de egyáltalán nem öregedtünk!
  A vörös hajú Ágoston kuncogott, és puszta ujjaival szétverte az idegesítő legyet:
  - Természetesen nem! Ne öregedj meg! Még mindig olyan melegem van, mint mindig!
  Svetlana kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború általában megfiatalítja a lányokat. A vezetők jönnek-mennek, de a lányok fiatalok maradnak!
  Natasha széles mosollyal válaszolt:
  - Megfiatalodtunk - Orosz istenek!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Igen, isteneink, szláv isteneink!
  A tüzes Ágoston így énekelte:
  - Apánk földjén élünk! Lada gyerekei csodálatos gyerekek! És évek szárnyas lovon, Oroszország a távoli évezredekben!
  Svetlana kuncogott, és így válaszolt:
  - Az égből megszólal a harang - zuhog az eső! Futok gyerekkoromba - a nyári eső követ!
  Natasha pedig lelkesen felvette:
  - Mögöttem!
  A harcosok pedig tapsoltak csupasz, cizellált lábukkal. Tényleg képesek ilyen csodákra. Életemben egyetlen lapot sem fordítottak fel.
  Itt a harcosok egész generációja nő fel. Már a Vörös Hadsereg soraiban is lehet harcolni, azok, akik a háború kezdete után születtek.
  Itt van például Andreika. Mezítlábas fiú rövidnadrágban. Összesen tizenhárom év, de hogyan küzd? Igen, bizonyos értelemben egy szerencsétlen fiú, aki egy teljes éve nem ismeri a világot.
  Natasha intett Andreikának. Megsimogatta az úttörő szőke haját. Nézd, milyen lebarnult, mint a csokoládé. A lány édességet adott a fiúnak. Komoran motyogta:
  - Az édes rossz...
  De azért megette az ételt. Igen, amolyan fiú. Natasha fogta és kinyújtotta a kezét. Megcsiklandozta az úttörő megkeményedett, poros lábát. Válaszul csiklandozni kezdte Nataska csupasz talpát. Jó érzés, hogy megérint egy jóképű fiú keze.
  Natasha megjegyezte:
  - Andrey-t növeszted! Ha élsz még pár évet, megtanítalak.
  A fiú meglepődött
  -Mit?
  Natasha felkacagott.
  - Hogyan szeretkezni!
  Andrey megvetően felhorkant:
  - Én már láttam!
  Natasha megrázta a fejét.
  - Amit láttál, az állati párzás volt. És szépen és nagyon kellemesen foglak tanítani!
  A szerelmes lányok nagyon sokat tudnak. Kiváló harcosok, és Kína minden kolosszális száma ellenére már háromszor megbánta az ilyen agresszív támadást.
  Natasha rálő Mao csapataira, és csupasz, cizellált lábával gránátot dob, mondván:
  - A kommunista ország nagyságáért!
  Aztán kifosztotta a fogát.
  Itt verekednek a lányok, hagyományosan szinte meztelenül. Csak piros, szűk bugyiba öltözve harcolnak, és őrjöngéssel megfertőzik a többi harcost.
  És lőnek. És nagyon jól lőnek. Mint a mesterlövészek és a legmagasabb űrszintű harcosok.
  Zoya is lő. Lekaszálja a kínait, és csiripel:
  - Ó, szülőföldem és nagy családom!
  És mezítláb dob egy gránátot. Egy csodálatos lány általában.
  És a haja aranylevél színű.
  Zoyát egy időben megkínozták a kínaiak. Először egy kunyhóba vittek, és levetkőztek a rövidnadrágomra. Érezni kezdtek, kezükkel érzékeny helyekre másztak. Aztán megvertek gumitömlőkkel. Megvertek a mellkason, az oldalamon és a combon. Következett a legmegalázóbb - gumibottal erőszakolták meg. De az érzés olyan éles. Ugyanakkor a fájdalommal együtt Zoya orgazmust tapasztalt, és végzett. Mao katonái nevettek.
  Aztán megint megerőszakolták a kézzel írt szépséget egy bottal, majd maguk is nekiálltak... Huszonöt fiatal, éhes katona sétált át a lányon. Ne szűz legyen többé, hanem férfi legyen. Ez egyszerre öröm és fájdalom. Olyan intenzív érzések. Főleg, ha az ötödik pontban erőszakolják meg.
  De legalább nem verték meg. Látható, hogy a Kínai Vörös Hadsereg csapatai különböző pontokon szerették. Nem akasztották fel. Egészen addig, amíg Zoe végül el nem menekült. Előtte egyébként mezítláb és szinte meztelenül hajtották ki a hidegbe. De Zoyának ekkorra már sikerült megszoknia a hideget. És csak a bugyijában futott el. És hogy ő a legmagasabb vörös műrepülő harcosa.
  A Kínával vívott háború ádáz és könyörtelen, egy pillanatra sem múlik el.
  Aurora is hősiesen küzd. Lekaszálja a kínait és énekli:
  - Szülőföld, párt, Komszomol! Erős vereséget szenved Mao Ce-tung.
  És azt is, hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  A lányokkal kapcsolatban minden hűvös és pimasz.
  És Svetlana is fog és verni fogja. És kaszálja a kínait. És csupasz lábujjakkal gránátot vet.
  És egyszerre ordít:
  - A kommunizmus harcának ügyéért!
  Natasha is lő, kiüti a kínait és hisztizik:
  - A haza nevében, a szent!
  A csupasz lábujjakkal dobott gránát pedig szétszórja a kínait. A lányok pedig egyre vidámabbak és vad örömmel énekelnek el mindent magukban.
  Zoya is Robin Hood pontosságával lő. Tüzet hoz magához és énekli:
  - Szeretem Oroszországot! Erőteljes ország! Miért nem semmisítették meg Hitlert? nem értem!
  És ő is csupasz lábujjakkal veszi, és gránátot dob. És a kínai skiff.
  Aurora megbaszta Mao harcosait. Mezítláb megdobott egy citromot, és nyikorgott:
  - De Pasaran! Éles ütés!
  Svetlana pedig a soron. Hogyan söpörjük a kínait. Hogyan áztassuk be őket és nyikorogjunk:
  - Dicsőség a Mindenható Rúdnak!
  És gránátot is dob majd mezítláb.
  És Natasha is be fog fordulni. Vágja le a kínait. És mezítláb gránátot dob, nyikorogva:
  - Igen, legyen szent a neved!
  És újra vigyorog. Csillogó gyöngy fogak.
  És akkor Zoya megadja magát. Sziporkázóan a kínaiak fedezik. És nyikorogni fog, mezítláb gránátot dobva:
  - Harcos, halált hoz mindenkinek!
  És ismét halálos robbanás lesz belőle!
  És itt van Aurora, mint egy lupanet. És megölni. És csupasz lábujjakkal a halál ajándékát küldi.
  Aztán csipog:
  - Dicsőség a vitéz orosz katonáknak! Váll mesterek!
  És Svetlana is üti a kínait is. Hogyan nyírja le őket, mint a sarlót, és ugrál:
  Harcos vagyok, akit nem felejtenek el...
  És megint mezítláb, mintha Oroszország ellenségeire rohanna. És mint egy gránát engedje repülni.
  A lány persze sok mindenre emlékszik. Például, hogy a negyvenegyedik évben a Fritzek két mezítlábas lányt kényszerítettek arra, hogy gödröt ásjanak a hidegben. És a lányok még nem olyan kemények. És persze a lábuk először pirosra, majd kékre vált a hidegtől. És fájt.
  A szörnyfasiszták pedig, hogy bemelegítsenek, ütőkkel kezdtek el verni a sarkukat. A lányok elvesztették az eszméletüket. Utána még pár kád jeges vizet öntöttek rájuk. Majdnem fáradt.
  Szerencsére a szerencsétlenül járt lányokat egy gyógyító felkapta. Kijöttek tőlük. És még a végtagokat sem kellett amputálni. A lányok felnőttek és partizánok lettek. Bosszút álltak a nácikon.
  Az úttörő fiú Alekszandr Grigorjevics kevésbé volt szerencsés. Nácik, elkapták, levetkőztették. És egy állványon lógott a hidegben. És az úttörő mezítláb egy tömbbe préselődött, és egy centner súlyú kő ült le. A fiú zihálva elnyúlt a hidegben. És fasisztái is felmelegítették, fáklyát vittek a megmerevedett testre. Ezek a nácik szörnyei.
  A fiú három napig és három éjszakán át lógott, a negyedik napon pedig nem bírta elviselni a kínzást, és meghalt.
  A betolakodók kegyetlenül viselkedtek...
  A komszomol tag, Sveta is levetkőzött. Felszolgáltál egy nagy üvegedényt. Megtöltjük vízzel és fagynak kitéve. És hogy minden lakó lássa, hogyan fagy meg a komszomol tag a jeges, jeges vízben. Micsoda horror.
  Így volt ez a Nagy Honvédő Háborúban is, itt van valami hasonló, most is van.
  Szvetlana rálő a kínaiakra, eszébe jut a háború, és azt suttogja:
  - A fasizmus nem múlik el! Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha is lő. Nagyon pontosan mezítláb dob egy gránátot, és azt kiáltja:
  - Ne feküdjünk le Mao Ce-tung alá!
  Zoya ünnepélyes hangon megerősíti:
  - Soha nem fogunk lefeküdni!
  És tüzet is nyit.
  És a mezítláb gránátot dob.
  Aurora tüzel. Mao csapataival foglalkozni és sikoltozni.
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Svetlana pedig nagyon pontosan lő. És kiabál:
  - A földi élet nevében!
  És ismét mezítláb nagyon pontosan dob egy gránátot.
  A kínaiak pedig kifogytak a gőzükből.
  De egyre több új erő száll be a csatába. És újra jön az ellenség.
  Natasha elmosolyodott. És akkor elsüllyedt. Eszembe jutott, hogyan fogtak el a kínaiak két körülbelül tizenkét éves úttörőt. Letépték a fiúk ruháit, dróttal megkötözték a kezüket, és meztelenül és mezítláb terelték őket a csípős hidegbe. Aztán áthajtották őket a havon, és ismét behajtották őket a kunyhóba. Addig vezettek, amíg kísérőik halálra fagytak. Az úttörők nem érezték jól magukat, de kibírták. A fiúk elég erősek.
  Aztán látva, hogy a fagy nem vitte el az úttörőket, a kínai Mao elkezdte tűzzel égetni a gyerekeket. És ez sikerült nekik. Amikor a hóhér egy izzó vasalóval a fiú csupasz mellkasára kente, a fiú felkiáltott:
  Éljen Sztálin!
  Ezután széles, a hőtől vörös fémcsíkokat tettek a fiú csupasz, megkeményedett talpára. A hóhérnő nagy élvezettel szívta be az orrlyukain keresztül a sült hús illatát. Az úttörő ismét felkiáltott:
  - Emelje fel a vörös zászlókat Peking fölé!
  És megmutatta a nyelvét. Aztán a kínaiak vörösen izzó fogóval kihúzták a herezacskót. Az úttörő fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Igen, tehát a kínaiak a megszállt területeken új rendet hoztak létre.
  Durván és kegyetlenül viselkedtek. És a kínzás állandó volt.
  Natasha ismét gránátot dob mezítláb. Szétszórja a kínaiakat és csiripel:
  - Legyen mennyország a földön! A kommunizmus paradicsoma, amelyben a szovjetek országa virágzik!
  Zoya is gránátot indít csupasz lábujjával, és csipog:
  - És dicsőség jön a földre!
  Ezt követően a lány nagyon jól irányzott fordulatot ad. Kiüti az ellenfeleket. És újra kifejti a fogát.
  És akkor Augustine tüzet. Kiüti a kínait és nyikorog:
  - A hazáért! Brezsnyevért!
  És ismét mezítláb dobott egy gránátalmát, szétszórta a kínait. Erősen megverte a harcosokat.
  Ne hagyd cserben az ellenséget.
  Szvetlana mezítláb is gránátot dob. Színezi a kínait és nyikorog:
  - Dicsőség orosz lányainknak!
  És hogyan nevetnek a harcosok. Hiszen ők akkora szépségek, hogy tulajdonképpen versenyre is pályázhatnak: Mrs. Universe. A mellük olyan telt és feszes egyszerre. Szóval szeretnek férfiakkal szexelni. Nagyon izgatja őket.
  Csak nagyon sok ellenség nyomja a Szovjetuniót.
  A lányok elterelték a figyelmüket, és elkezdték pusztítani a kínaiakat.
  Cséplik Mao szorongató katonáit. És verj le egy ilyen eszeveszett és pokoli támadást.
  Natasha együtt énekelt, elvágva a dühöngő kínaiakat;
  - Lányok nagy szükségben! Hol vagy a tulajdonos hol!
  Igen, több mint tizenhét éve nem volt Sztálin, és nem is lett jobb. Ellenkezőleg, a kínaiak szorongatják a Vörös Szovjet Hadsereget.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Szülőföldünk legyen űrutakon!
  És mezítláb indít egy citromot. Ilyen az agárlány.
  Augustine lőtt az ellenségre, sziszegett;
  - Sztálin, Sztálin, Sztálin! Sztálint akarjuk!
  És gránátot fog dobni mezítláb.
  Svetlana, lövöldözős, folytatja:
  - Hogy meg ne törhessenek minket, kelj fel a mester a Földről!
  És ismét repül a lány mezítláb által dobott gránát.
  Natasha lekaszált néhány sort, és kiadta:
  - És törd meg Adolfot!
  Zoya csicseregte, mezítláb gránátot dobott a kínaiakra, és széttépte őket:
  - Siess Mao!
  Augustine, aki lekaszálta a sárga harcosokat, egyetértett:
  Igen Mao! Mégsem volt annyi német!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Csaknem egymilliárd kínai van! És nem olyan könnyű megölni őket!
  A lányok továbbra sem adták fel a lehetőséget a kínaiak legyőzésére. 1970. június 30-án már javában folytak a csaták. Mao Ce-tung a Szovjetunió kimerülésével számolt.
  És mi van a halott kínaiakkal? A babák még szülnek! Szükség lesz rá, és bevezetik a többnejűséget. Hiszen a kínaiak még mindig ateisták. A konfucianizmus inkább filozófia, mint vallás, a kommunizmus pedig az ateizmust támogatja.
  Ugyanakkor Mao katonái megpróbálták elvágni bázisaikról azokat a szovjet csapatokat, akiknek nem volt idejük visszavonulni az Amuron túlra. Amiben többek között némileg még sikerült is.
  De a Vörös Hadsereg és az NDK önkéntesei részt vesznek az ellentámadásban. A szovjet csapatok és szövetségesük a járművek minőségi és számbeli fölényét kihasználva leszúrják a kínaiakat.
  Gerda és tank legénysége, mint mindig, most is a támadás élére áll.
  Lányok bugyiban és mezítláb. Lelövik magukat és harcolnak.
  Négy harcosnak két autó jut. Kompakt és nagyon kényelmes, piramis alakú.
  Gerda csupasz lábujjait használva megnyomja a joystickot és lő. És elég jól eltalál. Letépi egy kínai tank tornyát.
  Aztán azt mondja:
  - Hószínű hajú terminátor vagyok!
  És dühösen nevet... Megrándul, mint egy báb.
  Charlotte is lő. Nagyon találó ütések és üvöltések:
  - És a nagy Birodalom, azt mondták nekünk, hogy nem sodródás!
  És mezítláb, hogyan kell tolni.
  Német lányok, mint mindig a csúcson. Ők halhatatlan, kortalan boszorkányok, akik mindig a tekercsben vannak. Még a második világháború alatt is harcoltak, és így örökké fiatalok maradtak, mert a boszorkányok. És a szovjet lányok is harcoltak a Nagy Honvédő Háborúban. És ott lettek híresek, most pedig Kínával harcolnak.
  Natashka lő, levágja a sorokat. És mezítláb gránátot dob, szétszórva az ellenséget:
  - Minden szuper lesz!
  Zoya harapós fordulatot is ad a kínainak. Lekaszálta Mao Ce-tung katonáit. És mezítláb citromot dobált.
  A lány felkiáltott:
  - Ez hiper!
  Aztán Ágoston is elvette, és rárontott Mao csapataira. És halálos erőt is dobott mezítláb.
  A lány csicseregte:
  Törjük szét Hitlert!
  És kijelentette:
  - Nem, Hitler már meghalt - törjük szét Maót!
  Aztán Szvetlana fogott, és csupasz lábujjával eldobott egy halálos gránátot. A lányok elvitték és lerombolták a kínaiakat, csicseregtek:
  - Nagyszerű!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  Szuper harcosok vagyunk!
  És ismét gránátot dobott mezítláb. Ez nagyon szép.
  Zoya nagyszerű munkát végzett itt. Aztán egy mezítláb, egy nagyon szép lány megdobta, és összetörte a kínait:
  - Nagyon menők leszünk!
  Aztán a tüzes Ágoston lány elvette, és nagyon szépen csupasz lábujjával dobott, minden irányba szétszórta a kínai katonákat:
  Mindannyian szuperlányok vagyunk!
  Aztán Szvetlana egy nagyon szép lány, és olyan szőke, mezítláb villogó gránát. És a lány fogta és kigördítette a kínait, egy nagyon szép lány.
  Lány bugyiban. És ő üvöltött:
  - A lányok mások! És nagyon piros!
  A lányok általában nagyon menők, és mindig mezítláb.
  Szvetlana például mezítláb futott a háború alatt. És a negyvenegyedik évben átköltözött az erdőn. Nem ez az első alkalom neki. Gyerek-munkatelepen dolgozott mezítláb, könnyű börtönruhában a fagyokig. Később a lány még mezítláb is futott a hóban. Tehát Augustine a telepen volt. Ott a lányok szinte meztelenül dolgozhattak a zord szibériai fagyban.
  És ez nem ijesztette meg őket. És milyen jó a lányoknak mezítláb szaladgálni a hóban a hóbuckák között. És azt a csupasz sarkakat megmarta a fagy. Nem olyan ijesztő. A csupasz talpakat tyúkszem borítja, a lányoknak nem esett baja a jégkéregtől.
  Nagyon menők. Mezítlábas lányok szaladgáltak és baltákkal dolgoztak.
  A lányok nagyon jó munkát végeztek.
  A lányok nagyon őrültek voltak. Ismét csupasz lábujjakkal dobálnak gránátokat.
  És szétverni a kínai hordákat. Nagyon klassz harcosok, azt kell mondanom.
  A lányok mezítláb dobják az ellenséget.
  Natasha nagyon pontosan lő a kínaira.
  És összetört egy másik Mao katonát.
  A lány nagyon csinos... És nagyon mezítlábas és gyönyörű Natasha, nagyon agresszív.
  De egy lánynak meg kell írnia a saját érdekességét.
  Natasha itt beszélt erről. Vagy inkább írt egy történetet.
  Ez is érdekes a kezdeti sikerek után, hogy Miklós birodalmának orosz csapatai megküzdöttek a Hindenburggal. És szétverték, amitől a cári birodalom legyőzte Németországot és nem volt forradalom.
  Itt Oleg Rybachenko és Margit Magnyitnaja már szovjet területen kezdett harcolni Kínával.
  Egy fiú és egy lány legyűrte a kínait.
  Oleg Rybachenko úgy nézett ki, mint egy tizenegy-tizenkét éves fiú. És összetörte Mao katonáit. Vagy azok, akik úgy néznek ki, mint Dzsingisz kán hordája.
  A fiú mezítláb a kínai felé vetette. Összetört és nyert.
  És fordulatot adott.
  És Margarita nagyon erősen megverte Mao kissé ferde csapatait.
  És összetörte a kínaiakat. A lány pedig nagyon szépen küzdött.
  És nagyon szépen dobta a meztelen lábát. És legyűrte az ellenséget.
  Margarita nagyon súlyosan áztatta a kínait.
  Mao csapatai nagyon agresszíven haladtak előre.
  Margarita, nagyon összetöri az ellenfelet.
  A lány mezítláb nagyon szépen eltörte a Kaisers gerincét.
  A lányok nagyon agresszívak.
  A zászlóalj pedig követi a srácokat, vagy inkább az Oleg és Margarita gyerekpárt. Lányok bugyiban, és nagyon szépek. Megtámadják a kínaiakat, és nagyon buzgón.
  Rubin mellbimbós meztelen melleik remegnek. A lányok pedig rendkívüli nyomással küzdenek. Összetörik a kínaiakat. És Mao kommunista vörös csapatai feladják magukat.
  És most a kínaiak kezdenek meghátrálni.
  Veronika csupasz lábujjával gránátot dob. Összezúzta a katonákat, és nyikorgott:
  - Szerelem az élet!
  Victoria jól irányzott kanyart. Levágta az ellenfeleket. És mezítláb gránátot dobott.
  És akkor csiripelt:
  - Megdicsőült a Szülőföldünk!
  Itt Juliana egy nagyon szép lány, és a tábornok felesége, amint fog és kilő egy gránátot, és kotyog:
  - Genius Express!
  Aztán a vörös hajú Anna. A lány olyan menő és rendkívüli. A kínaiakat összetörte, beáztatta. És mezítláb repült fel egy gránát. És szétszórt ellenfelek.
  Aztán csipogott:
  - II. Miklós cár Szent Oroszországa!
  Aztán kijavítottam:
  - Pontosabban Leonidas cár!
  A lány pedig kacsint a zafírszemeivel. És feltárta az agyarait.
  És akkor az olimpia: egy hőslány mezítláb egy egész rakás gránátot lő ki.
  És elterjedt a folyó vérének minden irányába Mao csapataival.
  Hiszen egy zászlóalj mezítláb, rövidnadrágban áll a támadás élére, és kiüti a kínaiakat.
  A lányok nagyon pontosan lőnek, de nem szenvednek veszteséget. Ha egy lány meztelen, és csak bugyit visel, gyakorlatilag sebezhetetlen. És rendkívül nehéz megfogni.
  Tehát a kínaiak nem ütik meg a lányokat, sem lövedékkel, sem golyóval, sem töredékkel. És akkor mi van? Harc az harc!
  Veronica lelövi magát. Megüti az ellenséget, mezítláb gránátot dob, és csipog:
  - Nagyon klassz játék lesz!
  Victoria pedig egy harcos-parancsnok. Ahogy megrázza a csupasz mellkasát, és skarlátvörös mellbimbóival villámlást sugároz. És akkor a mezítláb gránátot dob.
  Megtöri az ellenfelek sorát.
  A lány a tüdejéből kiált:
  - Szuperlány vagyok!
  És kifejti a fogát.
  Aztán Julian. Szintén ritka szépségű lány. Mennyire dörömbölnek a kínaiakon. Pontosabban nem a kínaiak, hanem Mao csapatai, akik egyébként Oroszországgal, pontosabban a Szovjetunióval állnak háborúban.
  A trónon pedig Leonyid Brezsnyev cár, ahogyan hívják, II. Iljics, aki a Szovjetunió császára lett. És nagyszerű egyetérteni. És Kína északi részét, Mongóliát, Észak-Koreát, a már orosz szövetségeseket is támadja a Mao-birodalom.
  Juliana mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Legyen Leonyid Oroszországban - fény!
  Kacsintott zafír szemeivel.
  És akkor Anna, a vörös hajú vadállat harcol. És rendkívül jól lő is.
  És a fogát kihúzva azt mondja:
  - Legyen királyi paradicsom a bolygón!
  Olympias pedig mezítláb indított egy citromot. Szétszórt ellenfelek és nyikorogtak:
  - Dicsőség a cárnak és a hazának és a kommunista pártnak!
  A kínai harckocsik és a gyalogság el tudták foglalni az Amur kanyarulatát, és északnyugat felé fordultak, és tovább haladtak a folyó mentén. A kínai előretörés viszonylag sikeres volt.
  A front felépítése is nekik kedvezett, és nehéz volt erősítést szállítani a Vörös Hadseregnek a kínai bombák alatt.
  De a Szovjetunió technológiailag erősebb volt Mao számtalan hadseregénél, amely még tizenkét éves fiúkat is mozgósított a hadseregbe.
  Ráadásul igen hatásos fegyvernek bizonyultak a Német Demokratikus Köztársaság teljesen sérthetetlen tárcsás gépei, és lamináris sugárral döngölték a kínai autókat.
  Különösen hatásos volt a repülő csészealjak hatalmas sebessége miatt. Ami szinte minden kínai repülőgépet utolérhet.
  A gyönyörű lányok, Gertrude és Éva egy ilyen lemezen vadásztak kínai autókra.
  Konkrétan két, a szovjet vadászgépről másolt, MIG-15-ös engedéllyel rendelkező vadászgépet támadtak meg, és szó szerint lelapították őket.
  Ezek a lányok, nem állnak a pálya szélén.
  Gertrude csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és ciripelt:
  - A német istenek a leghatalmasabbak a világon!
  Eve is csupasz lábujjai segítségével irányította a joystickot, és fogát kitárva üvöltött:
  Az összes ellenséget a WC-ben áztatjuk!
  A lány még mindig egy dolog. Itt vettem például egy úttörőt. Letépte a fiú ruháit, és dróttal a nyárfához rögzítette. Aztán elkezdte egy kínai úttörő holttestét egy izzó pókerrel kockára vágni. A gyomorral kezdődött, majd a mellkasra költözött. Nem hagyta figyelmen kívül a fiú kerek sarkát.
  Amikor kihűlt a póker, a lány újra felmelegítette, Gertrude pedig gallyakat hányt fel.
  Aztán átöltöztek, és az úttörőt megsütötte a párja. A szőke terminátor, Gertrude is megégette a fiú arcát. Röviden: egyetlen egész bőrcsík sem maradt a kínai úttörőnél.
  Aztán fogtak, nagy tüzet gyújtottak, megborsozták a fiút, megsózták és enni kezdtek.
  A hús lédús, sovány.
  Éva, miközben felfalta a fiút, megjegyezte:
  - Az ilyen ételekkel nem fogsz plusz kalóriát nyerni.
  Gertrude az ujjait nyalogatva egyetértett:
  Igen, minőségi hús. A fiú vékony, szálkás, sovány. Ezt jó enni.
  A lányok szívesen megették a kínai úttörőt. Még két német közeledett. Csatlakozott a lakomához. Szó szerinti kannibalizmus. És olyan finom, fűszerekkel enni egy fiú Kínából.
  Az egyik német nő, Frida megjegyezte:
  - Valahogy megfőztünk egy terhes nőt. És akkor megették a babát az anyaméhben. Nagyon finom!
  És a lányok nevetésben törtek ki. A kínzás és a kannibalizmus király!
  Egyszerűen minden előítélet nélkül levágtak valamit a kínai fiúnak, és mindegyik leharapott egy kis darabot.
  Ezt követően a harcosok bort is ittak - repülőszesztel keverve. Zamatos húst ettek.
  Aztán a harcosok táncoltak egy kicsit. Aztán jött még néhány szépség ugyanabban a bugyiban. Elkezdték enni a fiút. Több darabra vágták a kis szívét. És ettek is.
  Aztán fogták, és mezítláb rohantak a parázson. Ugráltak, ugráltak. Aztán rohantak a legközelebbi részhez. Ott megtámadták a férfiakat, párosodtak velük, mint az állatok. És nagyszerű volt.
  A nőstények nagyon agresszívak.
  És most két lány üldöz kínai repülőket. Döngölték a Tu-4-et, aminek következtében a hasában lévő bombák felrobbannak. És mindenki nem hagyja abba a nevetést. Csodálatos lányok.
  És ahogy csupasz ujjal nyomkodják a joystick gombjait. Olyan bájos szépségek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És a meztelen lányok önbizalmat adnak a győzelemben.
  A rossz lányok tényleg lelőnek kínai repülőket.
  Gertrude mosolyogva kérdezte Évától:
  - Szerinted a Biblia Isten szava?
  A lány nevetve válaszolt:
  - Nem!
  Gertrude nyilvánvaló meglepetéssel kérdezte:
  - És miért?
  Éva határozottan mondta:
  - Mert szilárd az ég! Mint egy tükör!
  És a lányok nevettek. Rendkívül viccesen nézett ki. Lelőttek még néhány kínai gépet.
  Gertrude logikusan megjegyezte:
  De mégis, van Isten!
  Éva beleegyezett:
  - Ott van Adolf Hitler és a prófétája!
  És a harcosok ismét nevetésben törtek ki. Annyira szórakoztatóak és egyáltalán nem buták.
  És szeretnek verekedni. Ja, és megerőszakolják a férfiakat is. Ez a mottójuk....
  Gertrude, aki lelőtt egy kínai gépet, nyikorgott:
  - Szülőföldem! Mindenkit megölök érted!
  Éva fogvicsorogással megerősítette:
  - Én is!
  És csillog zafír szemekkel. Menők ezek a harcosok. És egyáltalán nem hülye.
  Vagy talán rossz... És nagyon kegyetlen. Itt megkínoztak egy harminc év körüli nőt és a tizenkét év körüli fiát - még csak nem is úttörőként.
  Mindkettőt fogasra akasztották. És mezítláb alatt tüzet gyújtottak. Sőt, hogy enyhítsd a hőséget, de rokonod menjen le a tűzre.
  Vagy a fiú sarka sül meg, aztán a lányok.
  A nő pedig lelkileg és testileg is megsérült. Anya mellét is felgyújtották.
  Igen, súlyosan megkínozták őket. A lányok szeretik a tüzet.
  Például a fiúk szeretnek kínozni. Még a teljesen ártatlanokat is.
  Csak gyújtsd fel őket...
  Vagy savba mártva... A kínzás másik módja. Korbácsolja meg az úttörőt egy vörösen izzó dróttal, majd kenje be trágyával. Ez egyszerre fájdalmas és megalázó.
  Az úttörőket korbittal és mésszel is megszórták. Hát ezek az ördög-terminátor lányok.
  Éva elütött három kínai autót, és megjegyezte:
  - Itt kínozzuk az embereket... És ez klassz!
  Gertrude fogát tátva mondta:
  - Kifejezetten jó fiút kínozni!
  Éva beleegyezett:
  - Nagyon szép! De jó egy lányt is megkínozni!
  A harcosok nagyon boldogok voltak itt.
  Gertrude leütött négy kínai gépet, és nyikorgott:
  - És nagyon jó lesz nekünk!
  És megmutatta a nyelvét.
  A lányok általában olyan szép megjelenésűek és belül dühösek. A szépségek egyik kínzása az volt. Itt például egy úttörőt a lábánál fogva akasztasz a mennyezetre, és láncot rögzítesz a kezére. És kapsz elektromost. Az úttörőnek egy prés segítségével kell felemelnie. Hogy az izmok ne törjenek el.
  Aztán nincs elég erő, és újra üt az árammal.
  A lányok is szerették, amikor a fiúk forgatják a kereket. Kicsit lelassították a mozgást, ezért ütik őket az áramlat. Nagyon lenyűgöző.
  Éva megkérdezte magát:
  - Létezik az ördög?
  Gertrude vigyorogva válaszolt:
  - Mindenesetre - az ördög - mi vagyunk!
  És mindketten loptak, ahogy akartak. És az arcok megmutatkoznak.
  És mindketten loptak, ahogy akartak. És az arcok megmutatkoznak.
  Repülő csészealjakon a kínaiak alaposan kicsépelnek. Ez azonban csak a kezdet. A Mennyei Birodalom erős és sok katonája van. És felmásznak, mint az ördögök a sírokból.
  Anna leüt egy másik kínai autót az égen, és kacsint a levegőben. Azt mondják, ti, a Mennyei Birodalom harcosai, nem tűnsz kicsinek.
  Julian egyetért ezzel. Levágja Mao állam elavult gépét, és vigyorogva üvölti:
  - A szülőföld és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik...
  Megvédünk a melleinkkel,
  A te seregedet énekli minden ember!
  A kínaiak folyamatosan másznak és másznak. Túl nagy, akkoriban csaknem egymilliárdos lakosságuk van, és hullákkal bombázhatják a szovjet állásokat. És nem ismerik a kétségeket és a sajnálkozást. A holttestek száma pedig nem számít nekik.
  Végtelen lavinaként gurulnak.
  Itt van a géppuska Natasha. Tüzelnek az előrenyomuló kínaiakra. Egy sort lekaszált golyókkal. Aztán még egy... A kínaiak esnek. Közülük sokan általában fiúk, én pedig mezítláb támadok. Mosollyal az ajkukon halnak meg. Mao Ce-tung brutális háborút robbantott ki. Hírnevet és rekordokat akart. És máris több millió kínai katona halt meg. És egyre több részre mássz be a csatába.
  Natasha csupasz lábujjjal gránátot dob, és csicsereg:
  - Dicsőség a kommunizmus országának!
  Zoya a sárga harcosokra lőve mosolyogva mondja:
  - De Kína is kommunisták által uralt ország!
  Natasha így válaszolt:
  - Csak karikatúrájuk van a kommunizmusról!
  Ágoston a sárga katonákra lőve logikusan megjegyezte:
  - Nem az ügy nevében, hanem a lényegében!
  És a vörös hajú lány csupasz lábujjával gránátot dobott, halálos erővel.
  Svetlana megjegyezte, miközben lekaszálta Mao csapatait:
  - Igen, a lényeg néha fontosabb, mint a formai név!
  És pár tucat kínai elesett, lekaszálta a kitörése.
  Natasha megerősítette, hogy rálőtt a kínaiakra:
  - Igen, így van... Csak most, nem néha, hanem mindig!
  A lányok nevettek. Harcoltak a hordával, amely sürgette őket. Mint az orosz harcosok, akik Dzsingisz kán számtalan seregével harcoltak. És valóban, Oroszország nyert.
  Zoya ismét gránátot dobott csupasz lábujjaival. Egy tucat kínai katonát tépett el vele, és ezt énekelte:
  A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  Porrá zúzzuk a gonosz fasizmus hordáit,
  Győzd le a végtelen horda folyamait!
  Augustine, aki rálőtt a kínaiakra, és tucatjával, sőt százával megölte őket, mosolyogva jegyezte meg:
  - Jobb, ha nem határtalan, hanem egy határtalan horda!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Igen, valószínűleg sokkal jobb!
  A lányok hősiesen küzdöttek, akaratuk ökölben van.
  És az átütő erő a csupasz lábujjakban rejlik. És annyi harci szenvedély bennük.
  Elizabeth a tankon szörnyetegként küzd.
  A lány lövöldözve, csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomkodva azt mondja:
  - A Szovjetunió nagysága velünk van!
  Catherine, aki a kínaiakra lő, megjegyzi:
  - Úgy vagyunk itt, mint Sztálin sólymai!
  Elena, lövöldözős, megjegyezte:
  - Leonyid Iljics még mindig nem ugyanaz!
  Catherine összetört egy kínai tankot, és kuncogott:
  - Fedot, de nem az!
  Elena gépfegyvereket lőtt ki, lekaszálta Mao államának előrenyomuló gyalogságát, és nyikorgott:
  - A mi táblánk lesz a csúcson!
  Euphasia javítva:
  - Ne uralkodj, hanem a csata!
  Erzsébet nagyon pontosan lőtt ki egy lövedéket, és megjegyezte:
  Akkor is nyerni fogunk!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  De nincs erősebb orosz szellem
  Önmagunk romjaiból újjáéledünk...
  A fény harcosa hamarosan vegye kardot
  Ismét kiállunk és nyerünk!
  
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, ismeretlen világokba...
  Hőstetteket énekelnek,
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  Az NDK-s lányok is hősiesen küzdöttek.
  Gerda és Charlotte egy izzó tankban, teljesen meztelenül, rövidnadrágjukban verekedtek. A kínai tankok ellentámadásba lendültek.
  Gerda rálőtt a kínai autóra, és összetörte a páncélt. Elvette és énekelte:
  - Az ördög lánya vagyok!
  Charlotte áttörte a szovjet T-54-ről másolt védelmet, de kínaiakkal a legénységben, és hozzátette:
  - Mindent le tudok győzni!
  A német nagynyomású ágyú nagyon hatékony fegyver. Nagyon nagy távolságból képes behatolni, és a kínai 100 mm-rel felülmúlja a T-54-et. Ráadásul az orosz autók semmilyen szögből nem hatolnak be a legújabb német KAG-50 U-ba. A legnehezebb modellek közül csak az Isa okozhat gondot a Fritznek. De a helyzet az, hogy nagyon kevés ilyen kínai Iss van, és az alapgép a T-54. És nem lehet ellene vitatkozni.
  Gerda kecses lábujjaival megnyomja a joystick gombjait. Messziről üt egy kínai autót, és nyikorog:
  - Király vagyok az a Superman!
  És a harcos hosszú, rózsaszín nyelvet mutat.
  Charlotte is tüzel. És nagyon találó. És lelövi magát, egy nagy párduc dühével.
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  És fütyül magában:
  - Nagy szuperosztályú harcos vagyok!
  Továbbá Gerda már tüzel. Hidegvérű szőke. Bár maga a nő temperamentumos. Például egy kínai komszomol tagot feszített keresztre egy fenyőfára. Ő maga szöget vert a kezébe és a lábába. Felgyújtotta csupasz mellkasát, majd vörösen izzó fogóval eltörte a lábujjait.
  És most Gerda ordít:
  - Fehér farkasok vagyunk, és nem ismerünk irgalmat senki iránt!
  És megint nagyon pontosan lő a szépség. És megüti az ellenséget. Olyan csodálatos szőke. Hamarosan nem fogja megtenni. A kínai autó ismét messziről tört át. Képes ütni. És a kétszáz milliméteres páncél nem fogja megállítani.
  Charlotte is lő és nyikorog:
  - Én vagyok a főkirály! Összetörlek benneteket!
  És csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombját. A vörös hajú ördög tegnap megkínzott egy kínai úttörőt. Csalánfürttel verte meg a fiút. Majd a hólyagokat megszórtam sóval. Aztán elővette az öngyújtót. Vörös lángok ragadozó nyaldosták a gyerek sarkát. Itt egy vörös hajú! Milyen undorító. Csak egy pokoli kis állat, mindenkit minden szánalom és gyengeség nélkül gyötör!
  A kínai csapatok folyamatosan belopóztak, mintha heves lávafolyam ömlött volna ki a Krakatau vulkánból.
  Natasha megpróbált visszaemlékezéseket írni. És ez érdekes és vicces volt számára. A háború immár második éve tart, és történelemmé vált. És ez komoly.
  De a Nagy Honvédő Háború is hosszú és nehéz volt. És benne a lányok is mezítláb futottak.
  És milyen jó lenne, ha ez a háború nem létezne. Nos, mondjuk Hitler folytatta a harcot Nyugaton... És ami a legfontosabb, sok siker nélkül. Bár Afrika és Ázsia meghódítása egészen Indiáig nem jelent problémát a németeknek. A Szovjetunió megtámadására kijelölt 150 hadosztály fele elegendő lenne az összes brit gyarmat elfoglalására.
  de a Föld bolygóról két gyermek követte.
  Natasát és csapatát egy újabb kínai gyalogos támadás elterelte az írásról. Mao csapatait nemcsak a sajátjaik, hanem a pénzért felbérelt afrikaiak és arabok is harcba hajtották. Brutális rablás történt.
  A harcosok tüzet vezetnek maguknak. Hidegvérűek és számítóak.
  Natasha csupasz lábujjával gránátot dobott. Zsoldosok szétszóródtak minden irányba.
  Natasha felszisszent:
  - Nálunk minden lehetetlen valóra válhat!
  Zoya is csupasz lábujjával beengedett egy citromot. Szétszórta a kínait, és nyikorgott:
  - Igen, az én szülőföldem a legszentebb!
  És a lány kacsintott.
  És akkor a tüzes Ágoston puszta lábbal megadta magát a kínaiaknak. Különböző és nagyon távoli irányokba szórja szét őket. És csipog:
  - Én vagyok a halál tudása!
  És Svetlana csupasz sarkával gránátot küldött. A kínaiak minden irányba repülnek. A legkisebb üdvösség reménye nélkül pusztulnak el. És milyen kecsesek a lányok.
  Svetlana fordult, és énekelte:
  - Itt az új harcom! Veled megyek!
  Itt egy erős kínai tank mászik át a romokon. Ebben az esetben a MAG-100. Egy ilyen szörnyet nem olyan könnyű áttörni. De az orosz lányok készen állnak egy ilyen csatára.
  És nagyon találóan vertek páncélökölből. A kínaiaknak volt egy hordójuk, ezért fogták és összegyűrték. Általában csodálatos.
  Natasha agresszíven felmordult:
  - Mennyország legyen a földön!
  És ismét repül a mezítláb által dobott gránát. A megsemmisülésnek ez a halálos ajándéka.
  És akkor Zoya el fogja verni a kínaiakat. Hogyan dobálta és zúzta őket. És egy nagyon harcias.
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell körmölni a gránátalmát. A kínaiak pedig szarvakba kapják.
  És Augustine is kalapál Mao csapatait. És a csupasz sarka, mint mindig, az üzletben van.
  Úgy szórta szét a kínaiakat, mint a csótányokat a sarkokban. És ő üvöltött:
  - Vörös hajú vagyok!
  Aztán Szvetlana is, ahogy elviszi, és megveri a Mennyei Birodalom csapatait. Véres darált húsba omlik, és vad dühtől nyikorog:
  - Könyörtelen lány vagyok!
  Natasha fordul. Egy mezítláb dobott gránát repül. Lelövi a kínaiakat, és szétszórja az ellenfeleket.
  Aztán fülsüketítően ordít:
  - Szőke vagyok, aki mindenkit elpusztít!
  Zoya is nagyon eredeti módon megjegyezte, lekaszálva a kínaiakat:
  - És a mézes szőkék menők.
  És mezítlábból repül a gránát, és mindenkit összezúz.
  És akkor Augustine lő. És nagyon pontos. Leüti a kínait, és a tüdejéből csipog:
  - Szuper lány vagyok.
  És a lábak csupasz lábujjai is nagyon találóan dobnak gránátot.
  Így hát Svetlana piacra dobja a ruháját. Ezzel a vonallal darabokra tépték a kínaiakat. És csiripelt:
  - Én vagyok a Szent Szülőföld zászlaja!
  És megint egy citromot dobnak mezítláb.
  A lányok keményen küzdenek. Igazi hősként harcolnak. Tele vannak legyőzhetetlenséggel.
  Nataska kirúgja magát, és ólommal tölti meg a zsoldossereget. És nem fél a tankoktól vagy a rakétáktól.
  Annak ellenére, hogy ballisztikus robbanófejek repkednek itt. Igen, olyan dühös és kétségbeesett, bármire képes!
  És mezítlábból repül a gránát. És ezzel együtt készül a pusztulás és a megsemmisülés.
  Zoya is ad egy fordulatot. Lekaszálja a Mao-birodalom harcosait. Kitárja a fogait, amelyek gyöngyszínűek, és nevet:
  - Van egy hölgyem, aki szuperül megy!
  És a fogvigyorgása egyszerűen halálos.
  És Augustinus is elpusztítja az ellenséget. És gond nélkül kaszál. És puszta ujjak elindítanak egy új gránátot.
  És a lány nevet:
  - Mindnyájatokat megeszek!
  És ekkor Svetlana kétségbeesetten tüzel. És rendkívül energikus. Lekaszálták az ellenfeleket. És egy nagyon jól irányzott gránátot, halálos töltelékkel, mezítláb indítottak.
  Lány ordít:
  - Fasiszták kínai sárkányhalál!
  És megint egy vigyor. A négy lány nyilván soha nem adja fel.
  A Vörös Hadsereg időnként átmegy az ellentámadásba. Bátran és merészen harcoló női harcosok az NDK-ból
  Különösen Gerdnek és Charlotte-nak kellett lezárnia a kazánt a kínai csapatok felett - mindössze húsz kilométerre.
  A lányok pedig lelövik magukat... Csodálatosak és nagyon izmosak. A testük egyszerűen fenséges élvezet és erő.
  De a lelkek feketék... Mint a szén vagy még rosszabb.
  Itt például Gerda fogott és kitalált egy új kínzást. Négy kínai fiút dróttal egy acéltüskére kötöztek, és egy generátorhoz kötöttek. Minél gyorsabban forog a kerék, annál gyengébb az áramerősség. És minél lassabb, annál erősebb.
  Erőszakos viselkedés Gerdában. Az izzadságtól elázott fiúk rohannak, tolják a kereket.
  A német lányok pedig a kosárból parazsat dobnak a mezítlábuk alá. Erőszakos viselkedés lányoknál - ne mondj semmit. Nagyon kegyetlen is.
  Gerda azonban maga is szeret forró parázson futni.
  Itt rálőtt egy kínai tankra, leütött egy tornyot, és húsevően vigyorogva így szólt Charlotte-hoz:
  - Itt van az én névrokonom a "Hókirálynő" nagy nővérétől.
  Charlotte felkacagott. Egy kínai tankot is megpofozott, és megkérdezte:
  - És miért?
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Kért egy kocsit és egy pár cipőt, hogy újra elmenjen keresni testvérét, Kait a világban. Mi a baj azzal, ha mezítláb jársz?
  Charlotte ismét lecsapott a szovjet tankokra, és így válaszolt:
  - Ez igaz! A lány már megszokta, hogy mezítláb és az enyhe európai fagyban jár. Túlélhette volna az átmenetet. Mezítláb járt a hóban, és soha nem tüsszentett!
  Gerda nevetve megjegyezte:
  - Igen, és elég sokáig mezítláb járt, hiszen bejárta a fél világot. Nem egy lány cipője nagy luxus.
  És a szőke nevetett. Télen ilyen kísérleteket végeztek. Mezítláb, szinte meztelenül vezettek egy fiút és egy lányt a fagyban. Az első tíz perc és egy meleg házba. Aztán húsz perc és öt pihenés a melegben. Aztán fél óra, majd egy óra. És így egész este.
  A gyerekek lába megdagad a hidegtől. De a srácok elég kemények, csak hideg időben szokták meg a cipőt.
  És akkor a mezítlábas úttörőket áthajtották a parázson. Bár a gyerekek sarka eldurvult, a szokásos módon él és égett. Hogy ezután mi történt a foglyokkal, Gerda nem emlékezett. Elment harcolni. Mindenesetre ők négyen a negyvenegyedik év óta nem vették fel a cipőt, amikor a sivatagban, Rommel seregében kezdtek harcolni. Ezek a legmenőbb lányok.
  Natasha itt kénytelen volt félbeszakítani. Problémák vannak a tető felett.
  A kínaiak ismét támadnak. A lányok jól irányzott lövésekkel találkoznak Mao harcosaival, kiütik az ellenfeleket.
  És mezítláb dobálják a gránátokat.
  A harcosok azonban mást is kitaláltak. Itt vették például és bekötötték az áramot. És elektromos kisülésekkel sújtották a kínaiakat. És maguknak a lányoknak is megsütötték a sarkukat.
  A lányok sarka olyan kerek, rózsaszín, nagyon kellemes nézni és érinteni.
  A kínai és külföldi zsoldoshadosztályok annyira megijedtek, hogy visszavonultak...
  Natasha az ajkát nyalva megjegyezte:
  - Hála Istennek Svarog!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Ez valóban nagy Isten! De Jézus is nagy Isten! Tehát a jövő a miénk!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak.
  Augustine kihúzta a fogát, és azt javasolta:
  - Igyunk valamit? Például egy jó bor, ami élesztővel habzik!
  Svetlana lelkesen felvette:
  - Ez az! Bor fűszerekkel! Nagyon jól égeti a zsírt!
  Natasha nevetett.
  Nincs zsírunk! Általában harcosok vagyunk olyan testtel, mint az öntött acél!
  Zoya felkiáltott:
  - Akkor biztosan hozzánk jön a győzelem!
  Ágoston száz százalékig egyetértett ezzel:
  - Biztosan szerencsénk lesz! Bár a háború már tizenötödik hónapja tart!
  Natasha lesütötte a szemét, és felkiáltott:
  - Ez borzalom!
  A lányok pedig szinkronban keresztet vetettek.
  És ez máshol is megtörtént.
  A női harcosok kiharcolták a kínaiak felsőbb erőinek előrenyomulását. Natasha, mint mindig, most is az élvonalban van.
  Natasának itt ismét meg kellett állnia. Újra felmásztak, mint a varangy, hogy vonagolja a kínaiakat. A lányok erős ütésekkel fogadták őket.
  Pontos és jól irányzott lövésekkel söpörték le a kínaiakat, majd mezítláb gránátos dobásokkal is.
  A lányok hevesen küzdöttek.
  De a küzdelem nagyon kemény volt. Az egyik úttörőnek letörték a fejét. De Nataska szájon csókolta a fiút, és nyikorgott:
  - Iriában leszel Rod szívében!
  És megint, ahogy mezítláb dobja a gránátot. A kínai tank felborul. A görgői pedig ijedten forognak, csörgővel és fémmel.
  Minden nagyon jól megy.
  Lányok, ezek kiváló sportolók és harcosok. Ha már harcolnak, akkor semmi sem hasonlítható hozzájuk.
  Zoya is mezítláb dob egy gránátot, és azt mondja:
  - Fehér Oroszország nem hajlik meg a kínaiak alatt!
  Augustine is tüzel, és őrjöngő dühvel mondja:
  - Harcos vagyok, aki soha nem hajlik! És még az alattomos Sátán sem fogja megbillenteni a szent Oroszországot!
  És a tüzes harcos csupasz fogai nagy gyöngyként csillognak.
  És Szvetlana is tüzel. Elsöpri a kínaiakat, és feltárja nem kevésbé nagy és agresszív fogait:
  - Nem hódolok a maoizmusnak! Dicsőség a kommunista Oroszországnak!
  És mind a négy lány kórusban felkiált:
  - Dicsőség az orosz demiurgosz istenek új rendjének!
  És mezítláb halálos töltéseket dobnak ki! És ez nagyszerű!
  1970 augusztusa ... A kínaiak végre összekapcsolhatták előrenyomuló csápjaikat, és levágták a Szovjetunió Vörös Hadseregének azokat a részeit, amelyek az Amurtól nyugatra helyezkedtek el.
  A szovjet csapatok Mao csapatai ellen harcoltak, amelyek immár teljes bekerítésben vannak. De nagyon bátran küzdöttek.
  Egy egész zászlóalj lány verte vissza a kínaiak támadásait. A gyönyörű és gömbölyű harcosok inkább csak bugyiban harcoltak.
  Ez pedig mesés tulajdonságokat és vitalitást adott nekik. És milyen vonzó harcosok, amikor megrázzák csupasz mellüket. És a mellkas mellbimbói olyan skarlátvörösek és csillogóak.
  A lányok harcolnak, és visszaverik a sárga bőrű gyalogság támadását. Sok afrikai van a kínai hadseregben. Dobd el őket, mint az ágyútölteléket. És sok indián van.
  Bár Indiának nem volt ideje elfogni a kínaiakat, de ennek a népnek néhány képviselőjét ázsiai csapatok szállítják levágásra. Hogy ne nyerjék el függetlenségüket.
  És a kínaiak haladnak előre. Az afrikaiak és az arabok elhagyottak... A harcok úgy forrnak, mint az olajban, kolosszális méretű tűz alatt.
  Angelica tüzes lány, a zászlóalj parancsnoka mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Egy lépést se hátra!
  Malvina, egy arany hajú lány felveszi:
  - Ne vonulj vissza és ne add fel!
  És gránátot is dob a mezítláb.
  Aztán a lány megrázza csupasz mellkasát.
  Az ordító és pompás Oksana, a szőke terminátor. És dob egy citromot csupasz lábujjakkal:
  - Nem engedjük be az ellenséget Sztálingrádba!
  Angelica meztelenül rázza teli mellekkel:
  - Természetesen nem fogunk!
  És ismét repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát. Ami szétszórja az ellenfeleket.
  És akkor Akulina lőtt egy páncélökölből. Szintén mezítlábas, szőke hajú lány.
  És csupasz sarkával gránátot küld. Hogyan szórjuk szét a kínaiakat minden irányba.
  A lány azt mondta:
  - Legyen világosság és mennyország!
  Oksana fordult, és felszisszent, lekaszálva a sárga bőrű harcosokat:
  - Igen, Oroszország híres!
  És ismét gránátot dobott mezítláb. A szőke jár a fejemben. Egyszer megkínozták a kínaiak. Olajjal bekenték a lány csupasz talpát. És távolabb felállítottak egy tűzhelyet. A tűz szinte érintette a lány olajtól fénylő talpát.
  Oksana nagyon megsérült, de összeszorította a fogát és kibírta. A kínaiak húsz percig lőtték. A talpon hólyagokat hagytak. Egy hétig mentek, és újra folytatódott a kínzás.
  Oksanát minden pénteken tűzhelyen sütötték, hétfőn pedig gumitömlőkkel verték, szerdán pedig elektromos áramot vezettek át a testén. Hetente háromszor kínoztak. Sőt, szinte anélkül, hogy nyomot hagyna a testen.
  A lány négy hónapig bírta így, de nem szólt semmit a kínaiaknak. Aztán a haláltáborba küldték. De útközben Okszanának sikerült megszöknie.
  Természetesen nagy a gyűlölete Mao csapatai iránt. Milyen kínzást alkalmaztak ellene.
  Oksana mezítláb dobott egy gránátot. Minden irányba söpörte a kínaiakat. És eszembe jutott.
  Amikor csupasz talpakat nyal a tűz, olyan érzés, mintha forrásban lévő vízbe merítenének. A fájdalom éles és elhúzódó. Az olaj nem égeti meg a bőrt, a hőt pedig profi hóhérok szabályozzák. És fáj, nagyon fáj.
  Oksana ebben a pillanatban megpróbál valami absztraktot elképzelni.
  Mintha egy hercegnő lenne. És elfogták. És a kivégzéshez vezet. Persze a hóban mezítláb kell járni. És a sarkú süt.
  De a hercegnő emelt fővel jár. Nem adja fel és nem akarja feladni. Bár csak egy csípőig szakadt zsákvászonja van. És alig fedett test. És férfiak és fiúk százai nézik őt, és még a nyelvüket is mutogatják.
  De a mezítlábas hercegnő nem jön zavarba. Magához megy, büszkén sétál felfuvalkodott mellkassal és még énekel is;
  Festett tér fekete komor fény,
  És úgy tűnik, hogy a csillagok elhalványultak pályájukon!
  Szeretetet akarok, válaszul azt hallom: nem,
  A szerelmesek szíve darabokra törik!
  
  Könyörgöm, hercegem, gyere hozzám,
  Óceánnyi könnyet sírtam bánatomban!
  Szakítsd meg az előítélet minden láncát,
  Azt akarom, hogy elmondd az embereknek az igazat!
  
  A szeretet fontosabb, mint a kötelesség és a korona,
  Ha szükséges neked - elárulom a hazát!
  És a trónra ültetem szerelmemet,
  Hiszen a hercegem kedvesebb nekem, mint az élet!
  Aztán felmászik a falépcsőn az állványra. A hideg, égő hó után mezítláb boldogságot él át a tölgy érintésétől.
  Egy hatalmas hóhér, piros pulcsiban, fejszét élesít. Az acélpenge csillog a fagyos januári napsütésben. Egy koldus, mezítlábas hercegnő lassan közeledik a vágótömbhöz.
  A hóhér ránéz, és csalódottság olvasható a szemében. Remélte, hogy a kat megkapja a hercegnő gazdag ruháját és ékszereit.
  Ám az augusztusi személy összes ruháját, cipőjét, ékszerét leszakították a razzia során, és közös kupacba rakták.
  A hercegnőt ezután meg akarták erőszakolni. De a király maga is ki akarta próbálni. És tegye őt az ágyasává. De annyira megharapta a betolakodót, és olyan fájdalmasan mozgatta a térdét az ágyékig, hogy az hosszú időre elvesztette a férfi lét képességét.
  Emiatt a hercegnőt ki kellett volna végezni. Már majdnem megbékélt a halállal, abban a reményben, hogy egy másik életben talál majd boldogságot.
  De még korán volt.
  A hírnök felolvasta a vádat. Itt, amit nem tulajdonítottak a hercegnőnek. És boszorkányság, és varázslás, és lapos fiúk elcsábítása, és gyilkosság és háborúra uszítás. Csak a legvégén mutatták be neki a király elleni kísérletet.
  És olyan hideg, mint félmeztelenül állni a hidegben és a szélben. És azt akarom, hogy minden hamar véget érjen.
  Azonban hiába remélte, hogy egyszerűen levágják a fejét. Az ítélet kimondja, hogy az emberséges lefejezés helyett a hercegnőt nyilvános kínzásnak vetik alá. És addig kínozzák, amíg le nem jár.
  Két segédhóhér ugrott oda a hercegnőhöz. Letépték róla a zsákruhát, így teljesen meztelenül maradt. Ezt követően megcsavarták a kezét, felhúzták a fogasra. Elkezdtek feljebb emelkedni, és a hercegnő mezítláb a tömbhöz szorult. Élesen engedje le, csavarja el az ízületeket. És akkor az ostorok mindenhonnan ráhullottak az augusztusi ember izmos testére.
  A lány erősebben csikorgatta a fogát.
  Igen, Okszanának fejlett képzelőereje van. Ezt el tudja képzelni.
  És most mezítláb dobál gránátot. És szórja a kínaiakat minden irányba, letépi a karjukat és a lábukat.
  A lánynak kolosszális gyorsulása és mozgástere van.
  És végül is a csupasz lábú, csupasz mellű lányok zászlóalja a csúcson!
  Soha nem adják fel, és úgy fognak harcolni, mint a sasok.
  Az augusztus a kínai tüzérség hatalmas lövöldözése alatt telt el. Mao csapatai megpróbálták végezni az Amuron túl elvágott szovjet egységekkel. És még a Kamcsatka-félszigeten is támadhat.
  A csaták tomboltak, a vörös harcosok nem vonultak vissza. És ha a kínaiak előreléptek, akkor óriási veszteségek árán. Az eddigi csaták azonban inkább a kínaiak diktálása alatt zajlottak. Haladtak előre, bár lassan. Habarovszk elesett, a kínaiak pedig a Messzire kúsztak. Közép-Ázsia felől is próbáltak támadni.
  Alma-Ata közelében javában folytak a harcok. Ott is egy női zászlóalj harcolt Mao harcosai ellen.
  Az izmos testüket feltáró, csak bugyit viselő lányok a Kínai Birodalom fölényes erőit tükrözték.
  A harcos Xenia harcol. Szinte teljesen meztelenül. Lebarnult, csupasz térd a szikláknak ütközött. A lány mezítláb gránátot dob, és megöli a kínait. Kihúzza a fogát.
  Megfordul, lekaszálja Mao katonáját, és azt mondja:
  - Én egy harcos vagyok, aki felülmúlja agresszióját!
  A menő harcos Vladlena is nagyon pontosan lő.
  Gyönyörű lány, vágd le a kínait. És kétségbeesetten ellenállt, a harcos fogott és mezítláb elindított egy citromot.
  A kínait széttépett húsdarabokra zúzta.
  Ekkor a lány felkiáltott:
  - Bátor szépség vagyok!
  Xenia mezítláb is gránátot dob. És kap a kínaiak a füle alá.
  A lányok általában kiváló harcosok. Olyan fényesek és dühösek. Izmaik csillognak a feszültségtől.
  Itt Alenka egy lány, szinte teljesen meztelenül. A csupasz lábujjak is halálos, káros elemet dobnak. A kínaiakat minden irányba dobálják.
  A lány vigyorog és fülsiketítően nevet, a nyelvét mutatja:
  - Én egy Nap nevű sztár vagyok!
  A szépség pedig nagyon okos tekintettel kacsint. Kétségbeesett szépség és a gondolat magasztossága benne.
  Xenia szintén nem alszik. Mezítláb gránátot dob. És mint a bicikli által ledöntött palackok, úgy repülnek a halott kínaiak mindenfelé.
  Ksenia már rangját tekintve kapitány.
  Emlékszik, hogyan zúzta szét Szuvorov az oszmánokat. Nem egy hétköznapi lány. Igen, ez olyan volt, hogy Törökország felsőbb erői vereséget szenvedtek.
  Itt megint egy mezítláb dobott gránát repül. És a kínaiak megint haldokolnak.
  Az Oszmán Birodalom végül is habozás után a valós történelemben nem állt a Harmadik Birodalom oldalára. Nos, sok százezer török nem halt meg ennek következtében ebben a háborúban. A kínaiak eddig csak néhány várost tudtak elfoglalni, és körülvették Alma-Atát. De aztán a Vörös Hadsereg fel tudta oldani Kazahsztán fővárosát.
  A csatákban a szovjet tankok nagyrészt a Kínának hitelre eladott brit és amerikai tankokkal harcolnak. Nos, szintén kínai elavult.
  Itt még az engedélyezett T-34 is megtalálható.
  Itt van Ksenia, aki mezítláb találóan dob egy gránátot, és kiütött egy ilyen autót. Aztán azt suttogta:
  - A szovjet technika nevében!
  Vladlena is fordulatot adott a törököknek. Mezítláb gránátot dobtak, megölve a kínaiakat.
  A lányok nagyon rosszkedvűek.
  Itt Barbara egy páncélökölből tüzel a "Panther" -3 kínai engedélyével. A lány is nagyon szép és csak bugyiban.
  Nagyon szexi és hangos megjelenésű.
  Ahogy egy ilyen szépség dörömböl, a holttestek hegyei egyszerre összegyűlnek. Itt van a lány.
  Tényleg terminátor a terminátoroktól.
  Aztán megint, puszta ujjakkal, hogyan nyomja és veri. A kínaiaknak százszor nehezebbek, mint korábban. A lány pedig folyamatosan lövi és veri a kínaiakat.
  A kínaiak úgy döntöttek, hogy bosszút állnak az Oroszországgal elvesztett háborúkért. Tehát meg fogják verni.
  A lányok felperzselnek és perzselnek.
  Mezítlábas Barbara, ordít:
  - Éljen a zseniális Sztálin.
  Bár az 1970. augusztusi udvarban Sztálin már több mint tizenhét éve meghalt. Igen, a Szovjetunió vezetője nélkül minden ellenállás részben elromlott. A háború tüze pedig kapitálisan lángol.
  Itt van a Marusya lány, nagyon nagy és egészséges, világosszőke hajjal. Elvette, és mezítláb küldött egy csomó gránátot. Lelőtt egy amerikai "Patont", amelyet hitelre adtak el a kínaiaknak. És csiripelt:
  - Igen, a kommunizmus Oroszországáért!
  A ruhái pedig csak bugyiból állnak. Jó csaj. Olyan pörgős.
  És itt van egy másik lány, Anastasia. Egy halálos gránátot is dob, rácsavart robbanóanyaggal. És erős ütést kapnak a kínaiak arcára.
  Anastasia csipog és megrázza csupasz melleit:
  - A fény harcosa vagyok!
  Ksenia mezítláb gránátot indít. A kínaira veri, és a tüdejéből csipog:
  - Győzni fogunk! És soha ne add fel!
  Alenka megerősíti, mezítláb is gránátot dobva:
  - Nem! Soha nem adjuk fel!
  És megadja a sort a kínaiaknak.
  Vladlena lekaszálja Mao harcosait, és azt mondja:
  - Suvorov dicsőséges útján járunk!
  És megmutatja a hosszú nyelvét!
  Vezeti a tüzet és Akulinát. Gyönyörű szőke. Hogyan pusztítja el a kínaiakat. Egyszerűen beleszeretsz. Magának firkál és firkál.
  És őrjöngve kacsint.
  Íme, a mezítláb ismét gránátot dob. A gyilkos pedig átrepül a kínaiak felett. Esélyt nem adva nekik.
  Angelica sem hátrál meg, ez a vörös hajú ördög. És rendkívül pontosan leüti a kínai katonákat is. És a mezítláb nagyon konstruktívan működik. És kiveri a vért, mint a port a szőnyegekből.
  És ekkor nagy kaliberű tüzérség lép a csatába. És csépel a kínaiakon.
  De a bugyis lányok nagyszerűek.
  Nicoletta is harcol. A lány szinte meztelen. Mezítláb és nagyon csinos. Ő is hevesen küzd. És elpusztítja a kínaiakat.
  Itt átadta a kínaiak által hitelből vásárolt "Churchillt". A lány nevet:
  - Csodálatos szépség vagyok! Bár mindig mezítláb!
  És csupasz sarkával gránátot fog dobni.
  És ezután a lány ismét halálos gránátot fog dobni, vad és ördögi erővel. És nagyon erősen üt. És akkor a lány gránátot indított egy hevederből.
  Leütötte az ellenséget, és rikácsolt:
  - Dicsőség a nagy kommunizmusnak...
  És most a kínaiak kifogytak a gőzükből. Képtelen volt bevenni Alma-Atát, és tele van holttestekkel a megközelítés.
  1970 augusztus hónapja. Dögös lányok és buták... a kínaiak ideiglenesen felfüggesztették az offenzívát. A Vörös Hadsereg sem hajlandó harcolni. A Kínával vívott Nagy Honvédő Háború második évében szünetekre van szükség az ellenségeskedések között, hogy egy kicsit lélegzethez jussunk és új erőket alakítsanak ki.
  Mindig még a kínaiak, akiknek lakossága egyidőben összehasonlítható: Afrika, Európa és a Közel-Kelet nem lesz elég a támadáshoz.
  De a szünet nagyon rövid, és Mao csapatai ismét előrerohannak.
  Veronica mezítláb gránátot dob. Szétszórja a kínait és nyikorog:
  - Oroszország legyen mindenek felett!
  Victoria is lő. Mezítláb gránátot dob, és tüdeje hegyén nyikorog:
  - Legyen a miénk a jövő világa!
  Továbbá a már amúgy is gyönyörű lány, Juliana minden ceremónia nélkül lelövi magát.
  És gránátot is dob a mezítláb. És még Mao katonái is szétszóródtak.
  A lány csicseregte:
  - Egy veszett tigris vagyok!
  És akkor Anna is, mintha tüzelne. És mezítláb nagyon ferdén fog kilőni egy gránátot, és úgy törik, mint Mao hadsereg egységeinek pohara.
  És azt mondja:
  - A győzelem pszichológiája! A sors demokráciája!
  És akkor Matryona egy egész doboz robbanóanyagot indít. És hogyan fogja felrobbantani a kínai katonákat. És ordít:
  - Oroszországnak az űrmagasságban!
  Két szebb lány lovagol a Luna-2 könnyű harckocsin. Jó autó két géppuskával. A páncél nem túl vastag, de gépfegyverek vannak benne. A forma áramvonalas. Olga és Zsenya lányok bent helyezkednek el, és kínaiul firkálnak maguknak.
  Nem rossz autó - negyven kilométer per óra sebesség. Kiváló áteresztőképesség. És hernyó.
  A lányok ólommal töltik meg a kínai katonákat és énekelnek;
  Te, apa, egy hónapig fényes vagy,
  Hogy nem ragyogsz ugyanúgy
  Nem ugyanaz, nem ugyanaz
  Mindannyian a felhők mögé bújnak
  Fenyegető felhő borít!
  Ahogy a Szent Oroszországban voltunk.
  A szent Oroszországban, a kőben Moszkvában.
  A Kreml egy dicső városban volt,
  Iván közelében, a Nagy közelében,
  A katedrálisban Arhangelszkben volt,
  Mint a megfelelő kórusnál:
  Egy fiatal íjász áll az órán,
  Az órára állva imádkozom Istenhez,
  Sír, ahogy a folyó folyik
  Sír - könnycseppek folynak,
  Nyéllel veri a berdiszt,
  Berdysh tengellyel a nedves talajon:
  "Goj vagy, nyirkos az anyaföld,
  Elterülsz minden irányba
  Kinyílsz, koporsótábla,
  Fordulj meg, aranydamaszt!
  Kelj fel, kelj fel, ortodox cár,
  Alekszej Mihajlovics ortodox cár!
  Nézd meg a családodat
  Szent Oroszországnak, Moszkva anyának,
  Moszkva-anya, árva!"
  A lányok magukban énekelnek, és szétzúzzák a kínaiakat. Holttesteken mennek át, és véres nyomot hagynak a hernyókkal. Itt vannak a lányok. A tartályban is szinte meztelenek, ugyanabban a bugyiban és mezítláb. De nagyon szép lányok.
  A kínai csapatok úgy gyöngyöztek, mint a görcsös varangy. És lekaszálták őket a vitéz szovjet csapatok, mint a füvet. És úgy csapkodtak, mintha sarlóval.
  Itt van a világ akkori legerősebb Ilya Muromets-8 bombázója, amely a kínaiak bombázására repült. A világ első repülőgépe tizennégy hajtóművel. Tizennyolc géppuska és kétszáz tonna bomba. Itt az autó.
  És a lány legénységében is. És szinte meztelenül, egy fürdőruhában. Nagyon szép és szexi.
  Az Ilya Muromets-8 bombázó harcos legénységének parancsnoka, Valentina. Nagyon szép és gömbölyű szőke. Szükséges, hogy az autó lelassítson és pontos bombadobással fedje le a kínai bunkert.
  Mao kínai katonái erősek és fegyelmezettek. Rálőnek az orosz szovjet szörnyre. De a harcosok válaszul csapkodnak. Tizennyolc géppuska szó szerint elsöpri a kínai gyalogságot. A kínai hadsereg elszakadt katonái zuhannak.
  A tüzet vezetve aranyhajú Lada húsevően vigyorog. A lány még a melltartóját is levette, hogy jobban koncentrálhasson. És megrázza csupasz mellkasát. Csak egy nagyszerű szépség. Annyi kecsesség és precizitás van benne. Maga a Lada vékony, de inas, a dereka pedig vékony, akár a darázs.
  Galina géppuskával is lő a kínaiakra. Szintén lány, szép és gömbölyded. Mezítláb nyomja a ravaszt. És nagyon szép az arca. Nem egy harcos, hanem egy szuper lány.
  Galina vigyorogva mondja:
  - Leonyid Iljics Brezsnyev cár főtitkár apjának dicsőségére!
  Agresszív és gyönyörű, aranylevelű hajjal, a Lada megerősíti:
  - Habverővel kisöpörjük mind Júdás!
  Valentina mezítláb rányomja a pedált. Egy tonna bomba zuhan egy kínai bunkerre. Ez halálos erő. "Ilya Muromets" -8, felgyorsul, hogy a töredékek ne sértsék meg magát. A bunker felrobban, felemelve egy füstoszlopot.
  A lányok kórusban kiáltják:
  - Üss! A kínaiaknak adták!
  És mezítláb fenekel örömében. Igen, ezek olyan lányok, akik képesek legyőzni a kínaiakat - pedig egész milliárdan vannak! Egy olyan világról álmodoznak, ahol az emberek soha nem fognak embereket megölni.
  Leonyid főtitkár egyik erős lépése a nők tömeges toborzása a hadseregbe. És az orosz nő a legszörnyűbb harcos a világon! Nem!?
  Itt például a Sokol vadászgépen Alice pilóta rohan. Olyan gyönyörű lány, szőke, egy kis vörös a hajában. Karcsú lány, szinte meztelenül.
  Mezítláb nyomja a pedált, és manőverez. És akkor lelövi magát. Nagy kaliberű géppuskával lelő egy kínai autót. Megégeti, és azt mondja:
  - Szent országban születtem, a királyi szolgálatra! A lány elég menő, és kék vérrel, huszárok!
  És felgyorsítja a "Falcon" sebességét. Talán az orosz, vagy inkább szovjet repülőgépek a legjobbak a világon.
  És már az elején megjelent egy nehezebb és fejlettebb tank, amelyet a nagy Mengyelejev unokája hozott létre. Gép húsz gyorstüzelő ágyúval és hat géppuskával. És a lányoknak is sikerül egy ilyen kolosszus.
  És jön egy orosz, szovjet tank, megsemmisíti a németeket. Sőt, erős dízelmotorral, és elég járható és mozgékony.
  A lányok a tankban énekelnek;
  Isten által szeretett Oroszországunk,
  Nagyvonalú, gazdag megjelenés...
  Nos, az uralkodók szebbek, szebbek -
  Leonidas cár atya!
  A tankhernyók pedig kínai katonákat zúznak. Szó szerint a belek már kúsznak kifelé, és vérpatakok áradnak ki a hernyókból.
  A harckocsi parancsnoka, Tatyana Krupskaya azt mondja:
  - Igen, nyerni fogunk Oroszországnak!
  A lány egyébként hercegi családból való, de egyedül bugyiban harcol. De olyan aranyos. Hatalmas belső ereje van.
  A lány mezítláb lenyomja a pedált, és fogát kicsavarva, nevetve mondja.
  - Te vagy a legnagyobb cár, Leonyid Iljics!
  A harcosok pedig biztosak abban, hogy egy ilyen tankon elérik Pekinget. És minden harcos és harcos önbizalma egyre erősebb.
  Natasha, elragadtatva a lelkesedéstől, komponálni és énekelni kezdett. A többi lány ujjongott;
  Hogy a szent Oroszország megharcolja sorsunkat,
  Óriási szívű lányok vagyunk...
  A szovjet föld fasisztáját keresték
  De Roddal mindig egységes harcosok vagyunk!
  
  Legyen Oroszországunk örök dicsőségben,
  Dzsingisz kán hordái nem fognak meghódítani minket...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Minden hitetlent leverünk!
  
  Minket az erőszakos kínaiak nem hajlíthatnak szarvra,
  Hidd el, senki sem fogja legyőzni Oroszországot ...
  Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van,
  És ne beszélj hülyeségeket Maóval!
  
  Mindenki tudja, hogy nekünk adatott a haza,
  Dühös győzelmekért a sötétség ismerete nélkül...
  A szörnyű Sátán kifosztotta a fogát,
  Vérben ázott ing!
  
  Komszomol tagra nincs szó gyáva,
  A lányok számára az akadályok nem jelentősek ...
  Fehér Isten megsegít minket Jézus,
  A halhatatlanság lesz a legmagasabb jutalom!
  
  Nagyon bátran harcoltunk Moszkva közelében,
  A kínaiak egy hihetetlen rudat kényszerítenek...
  Mezítláb félmeztelenül harcolt
  És hiszem, hogy a győzelem minden bizonnyal várni fog!
  
  Az orosz harcosok nagysága él,
  És soha nem fog engedni a kínaiaknak...
  Dühösen küldjük a sereget a költségen,
  Mi nem emelkedett nagyon piszkos hordalék!
  
  Igen, Mao, ravasz vagy és ravasz,
  Akár a világ felét is képes elfoglalni...
  De Brezsnyev is vitéz sas,
  Ne csináld magad bálványnak!
  Nincsenek komszomoltagok, ne vonuljanak vissza,
  Még a fagytól sem félnek...
  És a hadsereg hamarosan játékká változik,
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni!
  
  Oroszország a szerelem szülőföldje,
  És a kommunizmus ajándéka lesz...
  Nem kell a minősítést a vérre építeni
  A szemérmetlen revansizmus vigyorával!
  
  Igen, Mao torkon akar minket ragadni,
  És döntse meg Oroszországot az állványon...
  De hevesen küzdünk ötért
  Hiszen Brezsnyev köpenyben, kalapban van velünk!
  
  Ő egy nagy harcos, mindenki tudja
  A komszomol tagjai pedig mindig mezítláb lesznek...
  És mozgassuk a kormányost a szakállon,
  Fonatjaink ragyogó hőséggel égnek!
  
  A harcosok a sorsunk,
  Összetörjük a hatalmas Párducot...
  Bár ez a Mao gonosz törvénytelenséget teremtett,
  Jelezzük neki a normát és a mértéket!
  
  Nincs okosabb és erősebb Brezsnyev,
  Ő a nagy óriás országának vezetője...
  És Mao erősebb vagy, mint a lány, aki megütött,
  Hiszen a csatákban mindig egységesek vagyunk!
  
  Az eredményekért egy egész sorozatot építünk,
  Gyors szárnyú madárként célozva a csillagokra...
  És hangos eredmény lesz,
  Ilyen lányok, büszke sasok!
  A kínaiak súlyos veszteségeket szenvedtek és visszavonultak. Mao csapatai most egész ezredeket, sőt hadosztályokat is feladtak. És a zenekarok alatt felvont zászlókkal. A háború úgy ment, mint a mesében - kellemesen, kevés vérontással és idegen területeken.
  Bár általában Oroszországnak ritkán volt ilyen szerencséje a hódítások során. És szinte minden háborút és győzelmet az oroszok kaptak nagy vérontással.
  Lehet, hogy Olegot azért hívták Prófétának, mert vér nélkül meghódolásra tudta kényszeríteni Bizáncot?!
  Leonyid Brezsnyev, vagy II. Iljics mindenesetre a Legnagyobb szerepét követelte.
  A lányok a Khotan folyóhoz mentek. Már megérkezett az ősz. Arany leveles szőnyegek.
  Harcosok tapostak a szőnyegeken. És belemerült a vízbe.
  A folyóba csobbanó Veronica megkérdezte Viktóriát:
  - Mit gondol, Leonyid cári főtitkár a háború után feloszlatja a kolhozokat, és földet ad a parasztoknak?
  A parancsoló lány megrázta a fejét.
  Miért van szüksége a parasztoknak földre?
  Veronica kuncogott, és megjegyezte:
  Igen, maguktól nem tudják kezelni. De vannak erős cégvezetők, akik húzhatnak.
  Victoria keményen válaszolt:
  - Itt hitelre fogják eladni a földet. Talán jobb lesz így.
  Juliana megfordult a vízben, és megjegyezte:
  - Valószínűleg jobb, ha a kolhoz tisztviselői birtokolják a földet. Nagy gazdaságokat vezethetnek és traktorokat használhatnak. A szocialista, nagyüzemi termelés a leghatékonyabb!
  Veronica vonakodva beleegyezett:
  - Talán. De ez hozzáadott értéket teremt!
  Juliana kuncogott, és megjegyezte:
  - De a hatásfok remek!
  Victoria, akinek ezredesi rangja volt, mosolyogva jegyezte meg:
  - Serkenti a fejlődést. És mi értelme földet adni egy parasztnak, sőt még ivónak is. A földbirtokos az, aki a fél világot orosz kenyérrel eteti! Hazánk nagyon gazdag!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Igen, Oroszország gazdag, és az élet egyre jobb! Például a bátyám a Putilov gyárban dolgozik művezetőként. És a bónuszokat nem számítva háromszázötven rubel fizetése van.
  Victoria felfordult, és csodálatában mezítláb csapott a vízre, és megharapott:
  - Ezt írja! Oroszország emelkedik! És hamarosan még erősebb lesz!
  A lányok Khotanba úsztak, és kötetlen beszélgetést folytattak. Anna megkérdezte a lányoktól:
  Mit gondolsz, mi vár ránk a halál után?
  Juliana mosolyogva válaszolt:
  - Az ateisták azt mondják - nemlét. A vallás pedig azt tanítja, hogy a lélek Istenhez megy, és Ő dönti el, hová jut a mennybe vagy a pokolba.
  Veronica megkérdezte Julianát:
  - Szerinted van Isten?
  A lány mezítláb csapott a vízbe, intett egyet, és így válaszolt:
  - Őszintén szólva, nem tudom. Vannak érvek Isten mellett és ellene is. - A lány ismét fröcsögött és észrevett. - Természetesen erre a kérdésre nincs válasz, de sokféle érvet hozhatsz fel.
  Victoria egyetértett ezzel:
  - Természetesen nagyon más. És miről lehet beszélni. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mivel mi nyerünk, akkor Isten természetesen létezik! De voltak idők, amikor a mongol-tatárok alatt találtuk magunkat. És akkor a kérdés: hol volt a Magasságos Isten?
  Juliana ártatlan mosollyal megjegyezte:
  - De van valami sokkal rosszabb, mint a mongol-tatár iga!
  Victoria meglepődött
  - Mi rosszabb, mint a mongol-tatár iga?
  Juliana valóban kijelentette:
  - Öreg kor! Mi lehet rosszabb az öregségnél!?
  Victoria beleegyezett:
  - Igen, nagyon rossz lesz!
  A lányok elhallgattak. Kínos volt nekik erről beszélni. A lányok fogták és kiugrottak a hideg vízből. Magukhoz futottak, körbe-körbe villogtak, csupasz sarkukkal.
  Marusya velük futott, és vigyorogva kérdezte:
  - De vajon miért kell nekünk az öregség? Azt kell mondani, hogy embertelen!
  Victoria készséggel egyetértett ezzel:
  - Tényleg embertelen! A legjobb örökké fiatalnak és egészségesnek lenni!
  A lányok vagányak és viccesek voltak, bukfenceztek.
  Veronica mosolyogva, és vigyorogva azt javasolta:
  - Igen, a seregünk erős lányok! És remek formában leszünk!
  A lány pedig a barátaira kacsintott. Mindannyian nevetésben törtek ki a mosolytól, hárpiák.
  Juliana javasolta:
  - Találjunk élő vizet, és váljunk igazán halhatatlanná! Nagyon klassz lesz!
  A lányok vigyorogtak és egymásra kacsintottak.
  Victoria ekkor a fogát tátva javasolta:
  - Igen, jó lenne megtalálni a módját, hogy ne öregedjen meg. Milyen jó és szép lenne!
  A lány elképzelt egy világot néhány szépséggel és fiatalemberekkel. Talán még jobb szakáll nélkül, hogy szebbek, aranyosabbak legyenek az arcok.
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Igen, ez a legcsodálatosabb dolog, ami a világon lehet! Örök fiatalságot és fényt akarunk.
  A lány pedig felnevetett, gyöngyfogát kitárva.
  Victoria felugrott, és azt javasolta:
  Tényleg vessünk véget az öregségnek! Ez általában elfogadhatatlan! Az emberi testnek nem szabad elöregednie!
  Veronica vigyorogva és ugrálva énekelte:
  - Ezredes úr, mint megöregedni! Nem jobb meghalni Oroszországért! A vitézség és a becsület kedvéért - nem viccelek! Azt válaszolta - hogy vörös vagyok? Nem akarom!
  A lányok még hangosabban nevettek. Nagyon nagyon szép.
  Juliana nevetve javasolta:
  - És fiatalítsuk meg az összes öregasszonyt! Hogy minden csillogjon, mint a nap!
  Victoria egyetértett, és feljebb ugrott:
  - A szülőföldért és Nagy Leonyid Iljicsért!
  Anna, ez a vörös hajú harcos megszólalt:
  - De mindazonáltal az apácák az imák ellenére sem fiatalodnak. Bár szent szellemük van. Szóval elkezdesz azon gondolkodni, hol van Isten igazságossága?
  Victoria mély levegőt vett, és így válaszolt:
  - Egy nyögés áll az egész földön... Hol vagy a tulajdonos, hol?
  Veronica dühösen énekelte:
  Sok nagyszerű ember van
  Akinek a tettei évszázadokig élnek....
  Sok tiszta arcú madár van,
  Amit halhatatlanoknak neveznek!
  
  És a hősök az eposzokban,
  Egyszerre legyőzték a hordát...
  Oroszország nagy hatalmat fog szülni,
  Basurman a csatában el fog szakadni!
  
  De egy kétfejű sas,
  Király, uralkodj a dicsőséges Leonidászon...
  Ragyog az ég alatt,
  Imádkozz érte, anélkül, hogy színlelnél!
  
  Egész Oroszország császára
  Mi emelte fel ezt a fajta országot...
  Az igazi küldetés
  A haladásért és az ókorért!
  
  Legyőzte a japánokat a csatákban
  A németek azonnal vereséget szenvedtek...
  A lányok hangja zengő,
  Leonyid a mi mesterünk!
  
  És a mi királyunk nem enged a csatában,
  Egy nagy óriás építésében...
  Keményen megveri az ellenfelet,
  És dühös igazodásnak bizonyult!
  Egy gyönyörű dalt vettek fel a lányok kórusban. Olyan csodálatos és testes énekesek. Olyan szép daluk van.
  Igen, csodálatos lányok.
  Így írt a ragyogó Natasha, a lányok közül a legcsodálatosabb.
  Itt kénytelen megállni, és kínai repülőgépekre lőni. Mezítláb gránátot dob. Lelő egy rohamosztagost, és felkiált:
  - Győzelem!
  A Kínával vívott háború folytatódik... De a szovjet csapatok csapást mérnek Mao birodalmának csapataira.
  Már 1970 novembere van... Annyi embert öltek meg, főleg az Égi Birodalom oldalairól. A harcok pedig hevesek.
  De semmi sem állítja meg a szovjet lányokat, és senki sem fog győzni. A pilóták különösen sikeresek, amikor közelebb kerülnek Pekinghez.
  Amíg a lényeg és az ügy, más harcosok harcolnak. Itt például a brit harcosok kommunista önkéntesek.
  Jane Armstrong és legénysége. Ez a legmenőbb hölgy. És kedves is egyben. Lövések csupasz lábujjakkal kínai járművekre és csipognak:
  - Kecses bivaly vagyok!
  Ez a parasztlány is, mint a csupasz lábujjai, megnyomja a Gringetet és ordít:
  - Én vagyok a hercegnő, akit keresek!
  És összetörni Kína ötvennégyét.
  Malanya szerényebb és gépfegyverekből firkál. De ügyesen csinálja. A lányok tankja egy nagy "Challenger" -5, és elég nehéz. Fejleszti magát, nem túl elhamarkodottan.
  Malanya mezítláb mozgatja, és csipog:
  - És lázadok, lázadok magasan!
  Matilda, a sofőr is kitárta a fogát. Így sugárzóan ragyog mosolyogva, skarlátvörös ajkak alatt. Nos, miért nem terminátor lány? Bár csak egy hatalmas tankot kezel.
  A lányok itt angolok, de elvetemültek is. Szeretetre és ragaszkodásra vágynak. Nagyon szeretnék. És a dicsőség is. Még ha hülyeség is. A harcosok természetesen ilyen hírnévvel bírnak, mint a cickányok. És csodálatos a szépségük.
  Főleg már a fagy környékén, és bikiniben vannak. De nagyszerű! Ezek a menő nőstények. És kuncognak. Szereti a különböző és megszállott megközelítéseket. És a lányok sok mindent akarnak. Először is a kedvesség.
  Gringeta is részt vett a kínzásban. Letépte a fogságba esett kínai fiú ruháit, és felhúzta a fogasra. Csupasz lábát egy szárba szorította, köveket akasztott és kinyújtotta az áldozatot. A fiú lógott, Gringeta pedig megégette a testét egy izzó feszítővassal. Nagyon szerette így kínozni a fiút.
  Az angol nő a náciktól is átvette a kihallgatási módszereket. Kellemes égetni a fiú cserzett, sima, szőrtelen bőrét. És olyan csodálatos illat - mint egy bárány a nyárson sülve. Csak Gringeta marad, hogy megnyalja az ajkát.
  Aztán a lány tüzet gyújtott, és elkezdte sütni a sarkát. Ő is nagyon élvezte a folyamatot. Micsoda kínzás... Gringeta megborsozta a fiú sebeit és megsütötte. Aztán nem tette. A fiú lábát levágták és megették. Igazán jó hús. Olyan az íze, mint a sertéshús.
  Gringeta egy nagyon egészséges és erős lány. Egyszerre felfalhatott egy kost vagy egy disznót. És egyél még sonkát. Vagy igyál vörösbort. Micsoda öröm ez a parasztasszony gyötrődni, kínlódni.
  A fiú fájdalmas sokkba halt bele. Gringeta emberhúsba zabálta magát. És nehezen, utána táncolt - mint egy vad. Nos, valószínűleg valami gyengéd a kéreg. Ha pedig borssal vagy ketchuppal megkened.
  És jóízűen rágja meg... Gringeta még mindig nyalogatta az ajkát. Bár kannibálnak lenni szégyen. De ő emberhúst akart. És mit lehet ez ellen mondani? Hát ő így akar enni! De látod, az étvágy korlátlan lehet.
  Gringeta egy kínai T-54-esre lőtt. Egy túlságosan halálos lövedékkel áttörte a páncélt, és csicseregve:
  - Egyszóval sikoltozó banzai lány vagyok!
  És megint kuncogás, és egy tigris fogai. És minden irányba küldi a reflektorok csillogását.
  Aztán Malanya kuncog és kiabál:
  - Mindenkit fogok és darabokra tépek!
  És mezítláb egy géppuska ravaszára fog nyomni. És hogyan kezdi el lőni az összes gyalogost. És szó szerint nyírni, mint a kasza füvet nyírni.
  A lány sokakat lőtt. És hogyan fedd ki a fogaidat... És megint fog és lő! És kaszáljunk megint!
  és kurva...
  Malanya mindent nevetve csinál... És rálő az ellenségre. És rabszolgává változtatja az esélytelenebbeket. Hú, te, micsoda ördög! Hát nagyi...
  A kínzásokat is megengedi magának. Különösen egy kínai komszomol tagot szúrtak mellkason izzó tűkkel. És átszúrta az egész mellét. A mellbimbókon átszúrva. Milyen klassz Malanya. És egy hosszú tűvel átszúrta a lány gyomrát - egyenesen a köldökébe. Elcsavarta...
  És hogy nevet. Nyelv megjelenítése. És újra megnevettet. És ha a melledre égő gyertyát is viszel skarlátvörös mellbimbóval. Buborékosodni és hólyagosodni.
  Itt kínzással szórakoztatja magát. Kihúzott egy vallomást.
  Ó, Malanya, és te egy csinos mezítlábas, szőke lány vagy!
  És akkor Matilda elkezdte hernyókkal zúzni a kínai katonákat. És mellesleg erőteljesen nyomja őket. És közben ne felejtsd el üvölteni:
  - Halálos lány vagyok!
  És skarlátvörös ajkakról leszállva ragyogó, ragyogó szikrák. Ez tényleg egy lány - minden lány lánya. Miért lány? Mert a hóhér és a kurva is. És megkínozta a foglyokat.
  Sőt, Matilda ezt speciális eszközökkel tette - például nyereggel, és vallomásokat húzott elő. Mi csak ez a gyönyörű lány nem kelt fel.
  A kínzás egyik módja az volt. Fogta egy komszomol lány mezítlábát, megszorította egy satuban, és szorongatni kezdte. És amíg a csontok megrepedtek. És a bőr felszakadt, kiömlött a vér. Szegény lánynak pedig olyan fájdalmai voltak, hogy elájult a sokktól.
  Matilda felmordult:
  - Így lesz mindenkivel...
  És forrásban lévő vízbe mártott egy másik Komszomol tagot. Szintén kínzás. Először forrásban lévő vízben, majd jeges vízben. Aztán ismét forrásban lévő vízben. És újra a lyukban. Nagyon fáj, és a lány bőre olyan kipirosodik, leforrázik.
  Maga a parancsnok, Lord Jane Armstrong lánya kerülte a kínzást. És nem akartam részt venni ebben a koszban. Aztán a kínaiak levetkőztették, és csalánnal megkorbácsolták. Nos, micsoda vacak! És a lánnyal olyan kegyetlenül bántak. Aztán bekenték olajjal az úr leányainak csupasz talpát, és a tűzhely alá tették. Tüzet gyújtottak, és elkezdték sütni a lány sarkát. És csak borzasztóan fájdalmas volt.
  Szegény Lady Jane, mennyire kigúnyolták... De legalább semmi nem rokkant meg, és a hólyagok néhány nap alatt leszálltak. Tehát teljesen lehetséges élvezni az életet és élvezni.
  Jane filozófiailag kommentálta:
  - De a sarka erősebb lesz!
  Nem túl jó persze megölni a kínait, de a lord lánya kénytelen volt folytatni gyűlölködő karrierjét. És látta, hogy barátai egyre inkább vadállatokká és hóhérokká válnak.
  Jane megnyomta csupasz ujjait, kecses lábait a joystickon, és felmordult:
  - Minden kutyának megvan a maga napja!
  A szovjet csapatok erős nyomást gyakoroltak a kínaiakra. És már úton voltunk Peking felé. Az Égi Birodalom hadserege óriási veszteségeket szenvedett. A kínai csapatok azonban továbbra is igyekeztek előrenyomulni. Már beütött az új 1971-es év. Hamarosan két éves lesz a háború. A csaták pedig úgy forrnak, mint egy vulkán. Egyre több millió kínai csatlakozik a harchoz.
  A tél ellenére az Égi Birodalom fiúi mezítláb indulnak támadásba, és holttestekkel telnek.
  A harcok hevesek.
  Natasha pedig egy gyorstüzelő géppuskával lekaszálja őket. Levágja az Égi Birodalom harcosait a sorokban.
  Mezítláb gránátot dob, és azt mondja:
  - Oroszország anyának!
  A háború persze még sokáig eltarthat. De a bátor harcos Mirabela rakétát ütött a bunkerbe, ahol Mao Ce-tung volt. Meghalt Kína vezetője, a nagy kormányos. És ennek eredményeként az őrült háborúnak végre vége.
  1871. február 23-án az ellenségeskedés megszűnt. És a Szovjetunió és Kína békét kötött.
  Igaz, a területi viták tovább folytatódtak, és a szövetséges kapcsolatok nem alakultak ki azonnal. De ez egy másik történet.
  HA KAPLAN HIÁNYZIK ÉS LENIN ÉL
  A Lenin elleni merénylet nem történt meg. Kaplan elhibázta, Vlagyimir Iljics pedig elkerülte, hogy eltalálják a golyót, amely elzárta az ereket, és idő előtti agyvérzéshez vezetett. Ennek eredményeként Lenin uralma tovább folytatódott.
  A NEP csak átmeneti megnyugvást jelentett a szocializmus felé vezető úton. Vlagyimir Iljics pedig az erőltetett iparosítást kockáztatta. És ez az ő ötlete is hasonló volt Sztálinéhoz. És indulunk...
  Lenin nem olyan durván hajtotta végre a kollektivizálást, így elkerülték az éhínséget. És ez Vlagyimir Iljics kétségtelen érdeme. És a Szovjetunió emelkedni kezdett.
  De ekkor Hitler hatalomra került. És elkezdte létrehozni a Német Birodalmat.
  Lenin is próbált flörtölni vele. És segített felfegyverezni magát.
  Hitler Németországhoz csatolta Ausztriát - végrehajtotta az Anschlusst. Aztán meg a Szudéta-vidék, ezért történt München.
  De a szövetségesek és Lenin sem akarták neki adni Lengyelországot. És elkezdődött a háború. A Szovjetunió hadserege keletről elfoglalta Lengyelországot. Lenin, Sztálinhoz hasonlóan, megosztotta a lengyelek államát Hitlerrel. És létrejött egy titkos protokoll.
  A valós történelemmel való eltérés Finnországban történt. Lenin nem tisztította meg a hadsereget, és csapatai hatékonyabbak voltak.
  Tuhacsevszkij ragyogó kitérőt hajtott végre a Mannerheim-vonalon. Finnországot pedig a lehető legrövidebb időn belül legyőzte és felszabadította a Vörös Hadsereg.
  Tuhacsevszkij manővere elképesztő volt. És egy csodálatos győzelem. Hitler elfoglalta Franciaországot, és ideiglenesen felhagyott a Szovjetunióval vívott háborúval.
  A Führer úgy döntött, hogy Oroszország túl erős, és először Nagy-Britanniát kell átvenni.
  Az Angliáért vívott légi csata elveszett. Hitler pedig más utakat kezdett keresni. Ezek egyike Rommel hadtestének partraszállása Líbiában. És megpróbálja elfoglalni Afrikát. A németek sikeresen végrehajtották Jugoszlávia és Görögország elfoglalását. De a Kréta szigetén történt partraszállás súlyos veszteségeket ért. De valamivel később a nácik kevesebb kárt okozva elfoglalták Máltát. És ez volt a kétségtelen sikerük. Rommel bevette Tolbukot, további négy páncéloshadosztályt kapott, és offenzívát fejlesztett Egyiptom ellen. A Szuezi-csatornát elfoglalták. És ellenőrzés alá vették. Egy másik nagy siker Gibraltár elfoglalása volt. Ennek a fellegvárnak a bukásával a náciknak lehetőségük nyílt csapatokat Afrikába szállítani a legrövidebb távolságon.
  A szovjet csapatok gyors afrikai villámháborúja és a Kholkin Gol-i győzelem után Hitler nagyra értékelte a Vörös Hadsereg erejét, és többé nem számított villámháborúra. És komoly háborúra készült.
  A német csapatok a Közel-Keletre vonultak. Az idős Lenin meglehetősen passzív volt. A helyi arabok támogatták a nácikat, és minden lehetséges módon hozzájárultak támadásukhoz. És ez meglehetősen sikeres volt, és gazdag volt Hitler vívmányaiban.
  Ezzel egy időben Afrikát is megszállták. A T-4 harckocsit modernizálták és hosszabb ágyúval látták el. És ez az autó jól ment.
  A németek végrehajtották a fekete kontinens elfoglalását anélkül, hogy komoly ellenállásba ütköztek volna. A britek túlerőben és túlerőben voltak.
  A nácik fokozatosan felszívták Afrikát, és győztek a Közel-Keleten. Japán is belépett a háborúba, Peru kikötőjében megtámadta az Egyesült Államokat. És ez elég erős lépésnek bizonyult. És hogyan pusztították el a szamurájok az amerikaiakat. És elfoglalta a birtokokat Ázsiában. Szingapúr bevehetetlen volt a tengerből, de a japánok a szárazföldről vették el.
  És ez a nácik új, nagy sikere, ezért az Egyesült Államokat nyomás alá helyezték.
  1942-ben a nácik offenzívát indítottak India ellen és elfoglalták... Afrikát pedig augusztus végére meghódították. A németek végrehajtották a Jegesmedve hadműveletet is, Svédországot is elfoglalva. Szeptemberben Svájcot is elfogták. Ezt követően a nácik tengeralattjárókkal és repülőgépekkel indítottak aktív támadást Nagy-Britannia ellen.
  A Fritznek kiváló új Ju-188-as bombázói voltak, fejlettebb formákkal, és Nagy-Britanniát bombázták. A Marseille pilóta dicsőséggel borította magát, és igazi legendává vált.
  A németek úgy verték a briteket, mint balekok a tengeren a levegőben. Ekkor Hitler ultimátumot ajánlott nekik. Churchill készen állt a békére, de már késő volt.
  Ugyanakkor a Harmadik Birodalomban új tankok egész családját fejlesztették ki: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Igyekeztek a lehető leghasonlóbbá, többféle méretben elkészíteni őket. De Egérnek volt két fegyvere. És ettől a tank szélesebb és nehezebb lett.
  A németek tovább építették potenciáljukat. A Yu-188 bombázta Nagy-Britanniát, és a Yu-288 már úton volt, még erősebb és nagyobb sebességű repülőgép.
  A Führer Nagy-Britannia szétverését követelte.
  A háromszáz repülőgépet lelőtt Marseille-t gyémántokkal tüntették ki a Német Sas Renddel. És amikor négyszázat lelőtt: megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez volt az első, aki ilyen szintű díjat kapott. Ötszáz repülőgépért pedig megkapta a Vaskereszt nagykeresztjét. És ez nagyon klassz teljesítmény volt.
  De a Marseille továbbra is gyorsan szerzett gólt. Különösen akkor, amikor az ME-309 nagy, 740 kilométeres óránkénti sebességgel és hét tüzelési ponttal jelent meg.
  Marseille ezen a gépen elpusztította a Harmadik Birodalom ellenfeleit. Amikor számlája elérte az ezer repülőgépet, különdíjjal jutalmazták: a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Anglia kétségbeesetten a Luftwaffe csapásai alatt tartotta magát. De flottája olvadt. A Harmadik Birodalom tengeralattjárói pedig egyre erősebbek és tökéletesebbek lettek.
  És úgy szorították Nagy-Britanniát, csak istentelenül. Végül 1943 júliusában megtörtént a partraszállás. És ezúttal a németek a legújabb tankjukkal tudtak győzelmet aratni. Nagy-Britannia pedig mindössze két hétig ellenállt.
  Nagy-Britannia bukása után Hitler gondolkodóba esett. Harcolj az USA ellen, vagy próbálj kelet felé fordulni? Lenin hetvenhárom évesen, körülbelül annyi ideig élt, mint Sztálin, és húsz évvel többet, mint a valós történelemben, 1944 januárjában halt meg.
  Ekkorra a németek elfoglalták Izlandot és a japánokkal együtt Ausztráliát is. A Harmadik Birodalom sokat ért el.
  Ám az Egyesült Államok védtelen maradt, és úgy döntöttek, hogy megszállják őket.
  De Lenin helyett Leon Trockij lett a Szovjetunió elnöke. És ez egy tiszta zsidó. És nem tetszett neki Hitler antiszemita politikája.
  De Leon Trockij nagyon ravasz politikus. És ezért úgy döntött, hogy még nem kötekedik Hitlerrel. És még azt is felajánlotta, hogy együtt harcolnak az Egyesült Államokkal.
  A német Führer ebbe beleegyezett.
  Így a Vörös Hadsereg támadásba kezdett Alaszkában 1944 nyarán.
  Hitler csapatai pedig Grönlandon át Kanadáig, a szövetséges Argentínán és a Harmadik Birodalom oldalára átment Brazílián át délről nyomultak előre.
  A háború a kommunikáció elhúzódása miatt elhúzódott. Az USA azonban vesztes volt. A németek kaptak egy tankot az "E" sorozatból. Meghaladták az amerikaiakat. Az 1945-ös "Pershing" és "Superpershing" mellett az Egyesült Államoknak szinte semmije sem volt. A németek pedig minőségileg uralták az ellenséget. A szovjet tankok is sokkal jobbak voltak, mint az amerikaiak. A német MP-44-es géppuska, amely szó szerint lekaszálta őket, szintén felülmúlta az amerikaiakat.
  Az Egyesült Államok hosszan és keményen harcolt erős gazdasága és nagy népessége miatt. Az óceán általi elválasztás és a kommunikáció túlzott megfeszítése megnehezítette Amerika gyors befejezését. És az Alaszkát elfoglaló Szovjetuniónak megvoltak a maga nehézségei. De a háború folytatódott és folytatódott... És a negyvenötödik évben az Egyesült Államok majdnem felét elfoglalták. 1946. május 9-én az Egyesült Államok kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború.
  Németország, Japán és a Szovjetunió hegemóniája létrejött a világban. Oroszország visszakapta Alaszkát és Kanada majdnem felét. Így jött az átmeneti béke.
  A Harmadik Birodalom átmenetileg pihent, de 1953. április 20-án megtámadta Japánt. A Szovjetuniónak ekkor már volt atombombája. Leon Trockij különös iróniával meghalt, akárcsak Sztálin 1953 márciusában. Utódja azonban Voznyesensky lett, aki nagyon erős vezetőnek bizonyult. És háborúba is ment Japánnal.
  Hitler még nem túl öreg, egészséges életmódot folytatott, és nem evett húst. És így még életben volt.
  A Harmadik Birodalom és a Szovjetunió több mint egy évig harcolt Japánnal, és végül 1954. május 12-én meghódították.
  Ezzel véget ért egy újabb háború. A Szovjetunió pedig megerősítette pozícióit: visszaadta magának Dél-Szahalint és a Kuril gerincet, valamint Mandzsúriát, Port Arthurt és Koreát.
  És ez volt az utolsó háború.
  A Harmadik Birodalom úgy döntött, hogy megkezdi az űrbővítést. És a Szovjetunió is... Hitler 1960 márciusában halt meg, miután 1959. április 20-án sikerült népszavazást tartani a monarchia létrehozásáról. És a fia követte őt. És ennek köszönhetően a Harmadik Birodalom stabil maradt.
  És Hitler 1959. április 20-i születésével egy időben az űrhajósok a Marsra repültek. Pontosabban hat hónap alatt kezdődött és ért véget. Így kezdődött egy új űrkorszak. A Szovjetunió tíz évvel később repült a Marsra... 1980-ban az emberek meglátogatták a Naprendszer összes bolygóját, és ez nagyszerű.
  2020-ban pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció.
  
  
  HÁBORÚ AFGANISZTÁNBAN
  2001. augusztus 1-jén az orosz csapatok repülőgépekkel és rakétákkal támadták meg a tálibokat. A fő cél az északi szövetség valószínű vereségének megakadályozása volt. A döntés részben ésszerű, de... Bin Laden felhagyott az amerikai terrortámadással, és úgy döntött, hogy teljes egészében Oroszországra összpontosít. A háború újult erővel tört ki.
  A Nyugat természetesen elítélte Oroszországot. Bin Laden pedig terrortámadásokra szólított fel a Putyin-rezsim ellen. A tálibok erősítést kaptak Pakisztánból, és ismét megpróbáltak előrenyomulni. Ahmad Shah Massoud meggyilkolása nagyban segítette a tálibok előretörését. Oroszország fokozta a bombázást. A különleges erők különálló részeit is a csatába vetették. A harc nagyon véresre sikeredett.
  Oroszország egyre inkább bekapcsolódott az afganisztáni háborúba. Az Egyesült Államok, a nyugati országok, az iszlám világ fegyvereket szállított a táliboknak. A csaták véresek voltak. Oroszország egyre inkább bevonta ott hadseregét.
  Mind a harckocsikat, mind az önjáró fegyvereket átszállították
  A tálibok bombáztak. Az orosz csapatok pedig egyenlőtlen erőkkel harcoltak. Pontosabban a gerillaharc módszereit alkalmazták ellenük.
  Oroszországban felerősödött Putyin ellenzéke. A kommunisták emlékeztek arra, hogy Jelcin utódja, és új háborúkba vonták Oroszországot. A liberálisok is elégedetlenek voltak. Putyin elvesztette támogatottságát a társadalomban. Az afgán háború veszteségei nőttek.
  Az Állami Duma választásain minden eddiginél több botrány és hamisítás volt. A kommunisták megerősítették pozícióikat. Az SPS és a Yabloko nem jutott be a parlamentbe. Megjelent a Szülőföld blokk. Az Egységes Oroszország is sokat kapott, és a Liberális Demokrata Párt is hozzátette. De a választások botrányosak voltak. Az anyaország, a Liberális Demokrata Párt és az Egységes Oroszország megtartotta a hatóságok ellenőrzését a Duma felett. De a kommunisták erősek voltak. Az elnökválasztáson Putyin csak a második fordulóban nyert. Az afganisztáni háború pedig folytatódott, akárcsak Csecsenföldön.
  Oroszország ott ragadt. Egyre több csapatot vontak be. És a harcok fokozódtak. A támadások száma pedig robbanásszerű volt.
  Az olaj ára nem emelkedett túlságosan. Tehát nem volt háború Irakban. És hamarosan feloldották a szankciókat Szaddám Huszein ellen. Rezsimje ismét erőt kezdett halmozni. És készülj fel az Iránnal vívott háborúra. És ebben az Egyesült Államok segített neki. 2007-ben az Állami Duma választásait nagy sikerrel tartották meg a kommunisták körében, akik végül megkapták a többséget.
  Ilyen feltételek mellett, az alkotmány ellenére Putyin a népszavazási mechanizmushoz folyamodva indult a harmadik ciklusért. Az alkotmány szövegét pedig két ciklus eltörlésével sikerült megváltoztatnia.
  Ennek eredményeként 2008-ban az idős és unatkozó Zjuganov az információs nyomás körülményei között nem tudta legyőzni Putyint.
  Ekkor azonban a rezsim helyzete még tovább romlott. Az afganisztáni háború évek óta tart. És nem látszott a vége számára.
  Putyin a negyedik ciklusban indult a gazdasági válság közepette. És botrányok a korrupcióval, és a választók belefáradtak. Csökkentek a diktátor esélyei.
  De az adminisztratív erőforrásokat és a hatalmas hamisításokat ismét működésbe hozták. Az emberek özönlöttek az utcákra, tömeges összecsapások zajlottak. Kiömlött a vér.
  Putyin 2012-ben a negyedik ciklusért is indult. És megint az afganisztáni háború és a válság. És ugyanakkor állandó összecsapások a rendőrséggel, mindenféle gyűlés, és még sok minden más.
  Egy pillanatnyi béke sem. A Maidan Ukrajnában zajlott. De a Krímet nem lehetett kisajtolni. A helyi lakosság nem igazán akart Putyin Oroszországába menni. Porosenko Ukrajnába érkezett, és többé-kevésbé minden sikerült. 2016-ban az olaj- és gázárak zuhanása miatt a válság tetőpontja következett be az orosz gazdaságban. Putyin az ötödik ciklusra ment. Győzött pedig a hatalmas hamisításoknak és az unalmas és öreg zseb Zjuganov kivételével mindenki kizárásának köszönhetően.
  Az afganisztáni háború pedig a cinkkoporsók végtelen folyamaival folytatódott.
  Most jött el 2020... Putyint hatodik ciklusra választották meg, és zsebriválisa, Zjuganov ismét lefújta. A háború pedig közel húsz éve tart.
  Afganisztánban még mindig dúl a háború. Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova pilóták a levegőből támadnak.
  A gyönyörű lányok egy bikiniben harcolnak, és csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait.
  Természetesen a modern háború nem olyan érdekes, mint a második világháború. Ezután a lányoknak vitézség és hősiesség csodáit kellett bemutatniuk.
  Most a számítógép végzi el Ön helyett a munka nagy részét. És ez nem olyan nagyszerű.
  Nem, egy hely a kizsákmányolásokhoz. Anasztázia Vedmakova fütyült... Nevetett... Igen, voltak verekedések, és mondanak még néhányat. És most csak egy gomb mezítláb, megnyomva, és egy számítógép által vezérelt rakéta repül. Hol vannak a légi csaták? A táliboknak nincs repülésük.
  Ha az orosz csapatok veszteségeket szenvednek, akkor csak szabotázstól, aknáktól és lopakodó csapásoktól.
  Néha az ISIS és a tálib harcosok megmérgezik az orosz katonákat. Általában véve a háború egyre piszkosabb. Mint Szíriában, ez nem működik. A helyi csapatok meglehetősen gyengék, és Irán nem küldi ki erőit. Változnak a helyi erők. A mudzsahedek a lakosság támogatását élvezik. Ráadásul a kabuli kormány már régóta nem tekintély.
  Ráadásul az a legfontosabb, hogy a tálibok erősek és egyesüljenek az ISIS-szel. A tálibokkal való tárgyalási kísérlet kudarcot vallott. És egyáltalán nem akartak tárgyalni az ISIS-szel. És ott van Pakisztán és az iszlám országok, amelyek segítik a mudzsahedeket.
  Az amerikaiak sikeresen elkerülték a szeptember 11-i terrortámadást, ezt az aranyérmet Oroszországra nyomták. Putyin láthatóan úgy döntött, hogy a tenger térdig ér, és minden győztesen, kevés vérontással fog eldőlni. De kiderült, hogy az afgánok nem akarnak Oroszország receptjei szerint élni, beleértve az Egyesült Államokat sem. És Oroszország nem olyan könnyű ...
  A mudzsahedeket nem lehet bombázással legyőzni. A helyi erők gyengék és félnek harcolni. Egyre több specnaz egységet kell harcba vetni. A háború kibontakozik.
  Anasztázia Vedmakov szomorúnak érezte magát... Minden, ami nem történik meg a világon, valamiféle spirálban mozog. De az élet megy tovább.
  Miután az amerikaiak erkölcsileg elhagyták Afganisztánt, orosz repülőgépek támadták meg a terroristákat, a helyi erőket a levegőből támogatva. Ezzel egy időben a különleges erők kiválasztott egységei vadászni kezdtek a fegyveresek vezetőire.
  Két bájos lány, Margarita és Anastasia egyenlőtlen csatát vív a szurdokban. A szépségek magasak, nagyon erősek és izmosak, védő kaméleon esőkabátban. Ez az álca láthatatlanná teszi a harcosokat a számítógépes grafikának köszönhetően.
  De mindkét fiatal hölgy nem volt fegyelmezett. Miután több tucat mérföldet kúsztak a hegyekben, és egy bandába botlottak, tüzet nyitottak, nem akartak megosztani senkivel. Gyorstüzelő gépfegyvereik, uránmagos golyókkal, igazi halálhordozók. A hóban ugráló harcosok megverték a mudzsahedeket.
  Margarita lőtt a gránátvetőjéből, egy pulzár villant, kiütött egy tucat banditát. Még a sisak átlátszó páncéljára is került néhány csepp vér.
  A lányoknak a legmodernebb fegyvereik vannak. Számítógépes útmutatás.
  Ők, két magas aranyos, megérnek egy egész ezredet. A harcosok sorokat küldenek, és sorra döntik le a mudzsahedeket.
  Ég a föld és fröccsen a vér. A mudzsahedek kétségbeesetten vicsorognak. A lányok végre kiakadtak. Nem szörnyű a páncéljuk miatt, de a kaméleon köpeny nem működik. Ennek ellenére a számítógépes láthatatlanság eszköze túl sérülékeny, és a gyakorlatban nem is olyan jó és drága.
  Túl sok volt a harcos.
  Margaret azt javasolta:
  - Hívjunk erősítést?
  Anastasia megrázta a fejét.
  - Csináljuk mi magunk!
  A lányok sisakban és harci ruhában folytatták a küzdelmet. Kicsi, de nagyon sűrű golyókat használtak, robbanóanyaggal. De a lőszerrakománynak mégis vége szakadt. És folyamatosan jöttek a fegyveresek.
  A lányok indulni kezdtek. De már késő volt. Igazi pokolba kötöttek. Mudzsahedek százai másztak fel minden oldalról.
  Margaret motyogta:
  Elfogytak a lőszereink és a gránátok. Most már csak a közelharc van hátra!
  Anastasia mosolyogva megjegyezte:
  - Együtt, ezer ellen! Már csak egy maradt!
  Margarita egyetértően bólintott, és tisztelgett:
  - Igen, tüzet hívunk magunkra!
  Anasztázia felsikoltott, letörölve a port, és ismét eltalálta egy nagy kaliberű puska. - Valószínűleg zúzódás lesz - gondolta a lány.
  Körülnézett és felkiáltott:
  - Van egy rés! Ugorjunk be, talán túléljük az ágyúzást!
  Margarita a rádióba közvetítette:
  - Több mint ezer bandita van körülöttünk! Az 54-85-83-as téren adj egy tűztengert!
  A lányt ismét egy tucat robbanás érte egyszerre, ismét lezuhant. A páncélon keresztül az izmos test érzi az ütéseket. Anasztáziát is megütötték.
  Mindkét lány négykézláb kúszott a hegyi gránittörés szűk résébe. Először Anasztázia préselődött át, csúszott a mélybe, majd Margarita. Nehéz lövedékek és orosz tüzérségi rakéták már felülről hullottak.
  Egy nagy szilánk érte a sisakot, és eltörte a szénszálat. A fej hátsó részén, mintha egy ütő ütötte volna meg. A kábult lány nehezen csúszott át a résen, és kezdett lezuhanni egy mély, reménytelen szakadékba!
  
  KÜLÖN VILÁG HITLER-REL
  Tegyük fel, hogy a Führer 1943 szeptemberében elfogadta volna Sztálin utolsó javaslatát a külön békére? A valóságban Németország számára ez már az utolsó esély a megváltásra. A kurszki csatát elvesztették, és az oroszok bebizonyították, hogy még a nyáron is képesek nyerni. A szövetségesek elfoglalták Szicíliát és partra szálltak Olaszországban.
  A legfontosabb műhold - Mussolini elvesztette hatalmát és az országot.
  Nem, tényleg, ha igaz, hogy Sztálin békét ajánlott a Führernek, akkor Hitler volt az utolsó kretén, aki ezt elutasította. És mi jöhet ki ebben az esetben.
  A világ a nulla változatban van. A Wehrmacht hadsereg visszavonul a határhoz. Ezzel egy időben a nácik nagy erőit szállítják át Olaszországba. És ami a legfontosabb, az edzett ászokkal rendelkező repülés is oda megy.
  A szövetségesek sokkal több sebzést szenvednek el. A német "Ferdinands", "Panthers" és "Tigers" jön szóba. Mindezek a gépek sokkal erősebbek, mint az amerikai Sherman és az angol Churchill.
  Igen, és a német hadosztályok tapasztaltabbak, képzettebbek és fegyelmezettebbek, mint az amerikaiak és a britek. És még többen.
  November elejére a szövetségeseket kiűzték Olaszországból. Decemberben pedig kiszorították Szicíliából. A nyugati veszteségek óriásiak voltak. Néhány rab több mint háromszázezer. A csaták azt mutatták, hogy a "Sherman" a "Panther" ellen egyáltalán nem húz. Igen, és a "Tigris" ellen is. És hogy az amerikaiak elvesztek, miután a Wehrmacht tankhordáinak nyomása alá kerültek.
  A szövetségesek olaszországi veresége után Churchill habozott. És találkozott Roosevelttel. A beszélgetés a témát érintette: hogyan vívjunk háborút a Szovjetunió nélkül? A német Focke-Wulf fegyverzetben a Harmadik Birodalom legerősebb együléses vadászgépének bizonyult. És sikeresen ellenállt az amerikai repülőgépeknek. És útközben és sugárhajtású repülőgépek. A tankokról nincs mit mondani. "Sherman" egy tankcsatában - nulla. És még észrevehetően rosszabb, mint az elavult német T-4. Főleg fegyverben. "Churchill" legalább jobban védett.
  Az igazi öltözet azt mutatta, hogy irreális Európát megszabadítani a náciktól.
  Roosevelt és Churchill habozott. De Hitler nem. A Führer nyomást gyakorolt Francóra, megszállással fenyegetve, de mégis arra kényszerítette Spanyolországot, hogy engedje át a német csapatokat Gibraltárba. Az erőd februárban esett el. És akkor a németek átkeltek a legszűkebb szakaszon Marokkóba. Megkezdődött a francia gyarmatok elfoglalása. A csaták megmutatták a német szárazföldi egységek nagy harci képességét, állóképességét és a felszerelések harci erejét.
  A legújabb MP-44 géppuska kezdett megérkezni a náci egységekhez, és az ME-262 megjelent az égen.
  A tavasszal a nácik legyőztek pár tucat szövetséges hadosztályt, elfoglalták Marokkót és Algériát, és behatoltak Tunéziába. Június elején már ezer ME-262-es sugárhajtóműves harcolt az égen, fegyverzetben és sebességben páratlan.
  Ennek ellenére a britek és az amerikaiak június elején még megpróbáltak leszállni Normandiában. De ott vártak. Az elején megjelentek a "Panther" -2 és a "Tiger" -2, valószínűleg fejlettebb tankok, erős fegyverekkel. És erős lejtős homlokpáncél. Fegyvereik nagy távolságból átlőtték a szövetségesek összes tankját.
  A németeknek is nagy létszámú csapatuk volt, idegenekkel és teljes mozgósítással, valamint fogságból hazatért katonákkal pótolták.
  A júniusi partraszállás a szövetségesek teljes vereségével, több mint félmillió katona és tiszt elfogásával végződött. A normandiai katasztrófa után Churchill utólag békét ajánlott a Führernek. Vagyis aki mit irányít, az mögötte marad. A németek éppen Tunéziából ütötték ki a briteket, és behatoltak Líbiába, és a déli szárnyon csapataik Kamerun felé közeledtek.
  Közben folytak a tárgyalások, a náciknak sikerült belépniük Egyiptomba. A Führer erősnek érezte magát, és azt követelte, hogy minden francia tulajdont adják át neki. Valamint Észak-Afrika és Irak Kuvaittal. És fizessen jóvátételt.
  Churchill elutasította ezt a javaslatot. A britek helyzete azonban továbbra is nehéz volt. A németeknek új könnyű, manőverezhető és ami a legfontosabb, könnyen gyártható és olcsó XE-162 sugárhajtású vadászrepülőjük, valamint egy "Arado" sugárbombázójuk van. Az utolsó gép nem tudta utolérni a vadászgépeket, légelhárító fegyverekkel pedig nehéz lelőni. A britek tehát további problémákat okoztak. A szárazföldön a németek győztek. Elfoglalta Egyiptomot, majd Palesztinát. Aztán a helyi lakosság támogatásával megszállták Irakot és Kuvaitot. Ezeket a területeket is átvették az irányításuk alá.
  A britek megadták magukat, a gyarmati csapatok pedig kivonultak. A vereségektől megijedve a brit kapitalisták fokozták a Churchillre nehezedő nyomást.
  A tengeralattjáró hadviselés is aktív volt. A németek hidrogén-peroxiddal indítottak tengeralattjárót, és még nagyobb fölényre tettek szert a tengeren.
  1944 végére a németek meghódították szinte az egész Közel-Keletet és Észak-Afrikát. Az "E" sorozat első, fejlettebb és ügyesebb tankjai is megjelentek az elején.
  Churchill erős ellenállásba ütközött. Elbocsátását kérték. Roosevelt még a negyedik ciklusért sem mert indulni. És a fiatal republikánus jelölt nyert.
  Hitler 1945 telén és tavaszán Dél-Afrika felé nyomult. Egyre több területet foglalt el. Ezzel egy időben támadást készítettek elő Nagy-Britannia ellen is. A tengeralattjáró hadviselés egyre aktívabbá vált.
  Eljött a nyár... A Fritz tesztelte az új E-50-es harckocsit. Ennek a gépnek nem volt párja, és legyőzhetetlennek tekinthető. Megjelent a Yu-287, a legmagasabb osztályú sugárhajtású gép is. Tisztességesen megnyomta a briteket. Aztán augusztusban a leszállás következett. Milyen merész művelet. Nagy-Britannia nem bírta ki három hétig. A németek bevették Londont és nevettek.
  A Führer személyesen nagy reményeket fűzött az "E" sorozathoz. Ennek a sorozatnak a tartályai különböztek a motor és a sebességváltó elhelyezkedésében, valamint a motoron lévő sebességváltóban. Ez lehetővé tette az elrendezés sűrítését és alacsony sziluettek készítését. Az autók kompaktabbak. Például a 26,6 tonnás SAK E-25 elülső páncélzata 120 mm-es negyvenöt fokos lejtőn és 82 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezett - plusz görgők.
  Ez áthatolhatatlanná tette az önjáró fegyvert a brit és amerikai fegyverek számára. A 700 lóerős motor pedig vad sebességet és irányíthatóságot adott.
  A briteket egyszerűen sokkolta az E-25 egy 88 mm-es ágyúval, és szó szerint darabokra tépte az új technológia.
  Nagy-Britannia kapitulációja után a nácik októberben - az Icarus hadművelet végrehajtásával - Izlandot is elfoglalták. Az amerikai helyőrség kapitulált. Közel 100 000 katona esett fogságba.
  Amerika békeajánlattal és a befolyási övezetek felosztásával fordult a Führerhez. Az atombombával kapcsolatos projekt még nem sikerült, a Fritzek pedig már a küszöbön állnak.
  Hitler, miután mérlegelte az összes pro és kontra érvet, úgy döntött, hogy két oldalról támadja meg Amerikát. Mégpedig Argentínában és Brazíliában délről hídfőket használva. És északról Grönlandon és Kanadán keresztül. Valamivel jobbak lettek a japánok, akik XE-162 licenc alatt sajátították el a gyártást.
  Az Egyesült Államoknak még nem volt elég harcképes sugárhajtású repülőgépe. A flotta pedig hatalmas veszteségeket szenvedett a tengeralattjáróktól. És megharapta a jenkiket, harapott. Hitler ragaszkodott a totális háborúhoz.
  A Führernek információi voltak arról, hogy az USA-ban már létrehoztak egy atomreaktort, és az atombombán dolgoznak. És megparancsolta, hogy szétzúzzák Amerikát.
  Új fegyvert dobtak piacra - a kézi lőfegyverekkel szemben sebezhetetlen diszkókat, lamináris sugárral áramvonalasítva.
  Hajókat süllyesztettek el, és felfűrészelték az amerikai hadsereg repülőgépeit. A negyvenhatodik év telt el a németek és japánok délről való előrenyomulásában és a kanadai partraszállásban északról. Ez elég sikeres.
  A németeknél volt az E-50-es harckocsi, amely nagyságrenddel felülmúlta a Shermanokat, Pershingeket és Pattonokat.
  Erőteljes harckocsi 105 milliméteres löveggel, kevesebb mint két méter magasan, 250 milliméteres homlokpáncélzattal ferdén, 170 milliméteres oldalakkal és szögben is, hatvannyolc tonnás járműtömeggel és gázturbinával 1500 lóerős motor. Egy ilyen gép lett a Harmadik Birodalom fő tankja, és nem volt párja. Az amerikaiak nem versenyezhettek vele.
  Igaz, a gép nagy tömege adott némi problémát. Ennek megfelelően az autó könnyebb változata "Panther" -4 formájában jelent meg. Ennek a gépnek egy könnyebb, de elégséges 88 mm-es fegyvere, 150 mm-es szögben elülső páncélzata és 120 mm-es oldalpáncélja volt, negyvenhat tonnás tömeggel és 1200 lóerős motorral. Ez a tank a Pershingeket és a Pattonokat is felülmúlta, súlyában közel volt hozzájuk.
  A németek sikeresen haladtak előre. Elfoglalták Torontóban, Quebecben. A japánokkal együtt elfoglalták Venezuelát és Panamát. Aztán délről leszálltak Costa Ricába, Nicaraguába, Hondurasba és Mexikóba. A nácik Észak felől is meg tudták támadni az Egyesült Államokat - ezzel elvágták Alaszkát. Aztán a nagy részét megörökíteni.
  A negyvenhetedik év elejére, pontosabban tavaszra szinte egész Kanadát és Mexikót elfoglalták a nácik.
  Az új fasiszta tankok túlságosan felülmúlták az amerikaiakat. És a repülés még inkább! A diszkók ellen - amelyeket egy erős lamináris sugár tett sebezhetetlenné - az amerikaiaknak egyáltalán nem volt fegyverük.
  Tehát a nácik uralták a csatateret. És az MP-54 sokkal jobb volt, mint az amerikai géppisztoly.
  Így az erők nagyon egyenlőtlennek bizonyultak. A háború csak azért húzódott el, mert az amerikaiaknak túl sok felszerelésük és nagy lakosságuk volt. De a lemezek szó szerint ledöntöttek mindenféle repülőt és egyéb gépet. Döngöléssel működtek - öt-hat hangsebességet fejlesztettek ki.
  A lehetőségek bemutatása tehát csodálatos volt. Itt az Egyesült Államok és az atombomba nem segít. Hitlernek pedig Afrika, Ázsia és több tízmillió rabszolga ereje van!
  Amerika fokozatosan megszorul. 1947 tavaszán és nyarán a németek már elfoglalták az Egyesült Államok területének felét és egész Alaszkát. Szóval jönnek a jenkik, mint egy vasdarab az üllőn.
  New York elesett ősszel, Washington pedig december elején. 1947. december 25-én, éppen karácsonykor, az Egyesült Államok kapitulált. A második világháború újabb nagyon agresszív csatája véget ért. A Harmadik Birodalom új AG sorozatú tankokkal rendelkezik - piramis alakú. És még mindig volt Oroszország.
  Hitler intenzíven készült a háborúra. Sztrájkot tervez Japánnal. A The Land of the Rising Sun licenc alapján reprodukálta az E sorozatot.
  És sok kínait toborzott a csapataiba.
  Ám 1949. április 20-án a náci Németország megtámadta a Szovjetuniót. Másodszor - külföldi hadosztályok piramistartályaival. És a Szovjetunió viszonylag nemrég kapta meg a T-54-et. A gép, amely azonban szintén vadállatnak tekinthető. Bár az oldalak és a fegyverek védelmében gyengébb volt az AG-50-nél. A T-54 is rosszabb volt, mint az E-50... Vagyis mindkét típusú német harckocsi. De kisebb volt a súlya, és könnyebb volt gyártani.
  De a német gépek a világ felében gyártottak gyárakat. Ez pedig nagy előnyhöz juttatta Hitlert. Ráadásul a szovjet repülés mennyiségileg és minőségileg is rosszabb volt, mint a náciké. Főleg fegyverekben, páncélokban és sebességben. A nácik felemelkedésben vannak!
  Természetesen a Vörös Hadsereg is erős, de a MiG-15 még csak most kezdett belépni a csapatok közé, és a fő Yak-9 vadászgép. Már egyértelműen elavult, és nem tud ellenállni a német légierőnek. Az IS-7 tank nem került tömeggyártásba. Az IS-4 tömeggép lett, még mindig nem teljesen tökéletes gép, de védelmi szempontból megközelíti az E-50-et. Igaz, a német 105 mm-es 100EL ágyú erősebb és harcra készebb volt, mint a 122 mm-es IS-4. De a fő szovjet harckocsi továbbra is a T-34-85, a T-54 pedig kisebbségben van. Eddig viszonylag kis sorozatban adják ki.
  A németek áttörték a szovjet védelmet. És rohant előre. Bár a védelmi vonalak erősek voltak. De a Fritz mégis áttört rajtuk. És bár nem túl gyorsan mozog. Minszk május közepén esett el.
  És június végén a nácik megközelítették Szmolenszket. A náciknak tehát hosszú utat kellett megtenniük a holttesteken. Maga Szmolenszk jól megerősített és visszaveri a támadásokat. Július elején a náci hordák megközelítették Kijevet. Augusztus közepén a nácik blokád alá vették Leningrádot. Ugyanakkor a japánok keletről nyomták. Vlagyivosztok körül. És a szamuráj elfoglalta Habarovszkot.
  Japánnak megvolt a maga változata a másolt E-50-ből, erős 88 mm-es 100 EL ágyúval és 200 mm-es ferde elülső páncélzattal. Ez a gép felülmúlta a T-54-et a páncéltörő fegyverekben, és kissé a védelem nagyobb racionális dőlésszöge miatt, különösen az oldalakon. És a harckocsi súlya - körülbelül ötven tonnával - nehezebb, mint a harminchat tank súlyú T-54.
  Japán is szorította és harcba űzte a kínaiakat. A szamurájok nagy erőket gyűjtöttek össze.
  Szeptemberben a nácik ennek ellenére bevették Szmolenszket, minden oldalról körülvették, és megkerülték Kijevet. És elkezdtek mozogni Kelet-Ukrajnában. Leningrádnak nehéz időszaka volt. A németek közeledtek Tikhvinhez. A helyzet eszkalálódott. Októberben a nácik behatoltak a Krím-félszigetre. Elindultak Moszkva felé. Körülvették Vjazmát és bevették Harkovot.
  A német AG-50 egy tökéletes gép - 250 mm-es ferde páncél minden szögből és piramis formájában. És egy 2000 lóerős gázturbinás motor. A fegyver egy uránmagos lövedéket küld, amely nagy távolságból képes behatolni a szovjet tankokba, még az IS-4-ekbe is. A németeknek erős fegyverük van. Maga a harckocsi pedig áthatolhatatlan a szovjet fegyverek számára. A páncél pedig hűvös, cementezett.
  Röviden: a szovjet tankok nem tudtak megbirkózni az ilyen szörnyekkel. Még az IS-7-et is sietve visszaállították a gyártásba. De ennek nem sok értelme volt. Novemberben a nácik bevették Kercsit és blokád alá vették Szevasztopolt. Elvitték Vjazmát, Orelt, Kalinint. Tulába mentünk. Elvitték a hősiesen védekező Tikhvint is. Ötven kilométeren belül Moszkváig marad.
  Sztálin egyértelműen megőrült. Próbálj meg ellenállni egy ilyen ellenfélnek. Erős Wehrmacht. De itt a december. De a nácik készen állnak a télre, és tovább haladnak.
  Voroshilovgradot, Belgorodot és Kurszkot elfoglalták! A németek közel kerültek Moszkvához. Januárban Tula elesett, és a Fritz délről meg tudta kerülni a fővárost. Februárban végre bezárult a Moszkva körüli gyűrű. Ezzel egy időben a nácik Voronyezst is bevették, Sztálingrád felé fordulva.
  Maga Sztálin Kujbisevbe menekült. Nyilvánvalóan abban a reményben, hogy megerősítik az ellenállást. Moszkva sokáig ellenállt. A város nagy. De májusban így is esett a főváros. A németek már elfoglalták a Kaukázust.
  Japán betört Közép-Ázsiába. És sok mindent vitt oda. Júniusban a németek elfoglalták Gorkij városát. Szinte teljesen meghódította a Kaukázust. Júliusban Szaratov elesett, és... Sztálin megromlott és beteg lett. Beria kihasználta a pillanatot, és fellázította a vezetőt. 1950 augusztusában pedig békét ajánlott Németországnak. Hitler csak beleegyezett, hogy megadja magát. Beria, felismerve a további ellenállás hiábavalóságát, nekivágott. Ezzel véget ért a második világháború. Hitler nem támadta meg Japánt, és még néhány évig uralkodott.
  Egykori szövetségeseit a markzónába kényszerítette, és megterhelő feltételeket szabott. Ám 1955. május 1-jén, hatvanhat évesen sugárhajtású repülőgépe lezuhanásának áldozata lett. És ugyanakkor mindent elmondtak, ami segített.
  A kábítószerrel visszaélő Göring még korábban meghalt. És a Himmler helyére lépő Schellenberg lett az új régens. Ez utóbbi némileg zavarta a Führert.
  Hitler azt tervezte, hogy sok leszármazottja közül egynek adja át a trónt. De nem volt ideje... Nem volt közvetlen örököse. Schellenberg megragadta a pillanatot, és megalapította személyes diktatúráját. És ugyanakkor háborút vívott Japánnal. Nukleáris csapást mért, és szétzúzta a Felkelő Nap földjét, műanyagból készült dupla piramistartályokkal. És természetesen néhány hónapon belül nyert.
  Japánt megszállták gyarmataival együtt. Megalakult a Harmadik Birodalom világhegemóniája. Brutális diktatúra, nemzeti birodalommal. A szlávok körülményei csak némileg lazultak. Árjaként is elismerték őket, még ha másodosztályúak is.
  Schellenberg 1986-ig uralkodott, amikor meghalt. Új kultusz alakult ki... Schellenberg után Mainstein, a híres marsall fia uralkodott.
  A birodalom technológiailag fejlődött, és részt vett az űrbővítésben. Településeket hoztak létre a Holdon, a Marson, a Vénuszon, a Merkúron, a Jupiter műholdain. Az emberiség, miután kemény módszerekkel megoldotta a belső problémákat, a csillagok felé repültek. A tudomány gyorsabban fejlődött, mint a valós történelemben, így minden kutatóintézet egyetlen csapatban dolgozott. A világkormány pedig ösztönözte az űrkutatást.
  
  
  A VILÁG Iván, a rettenetes orosz cár ALATT
  Rettegett Ivánt nem mérgezték meg, és ennek eredményeként uralma folytatódott.
  Először is, a nagy király mégis feleségül vett egy angol hercegnőt. És ugyanakkor folytatta a háborút keleten. Több várost épített Szibériában, köztük Tobolszkot. A cárágyút is leadták.
  Aztán volt egy kis háború a svédekkel. A lengyelek ezúttal Oroszországgal álltak egy oldalon. Többet lehetett elérni, mint a valós történelemben, ha Narvát elfoglalták, és ismét visszafoglalták az orosz városokat. Ezt követően Ivan Vasziljevics elrendelte, hogy építsenek várost a Néva torkolatánál. Ugyanaz, mint Nagy Péter. Csak Andrey-grad néven. És ez nem rossz.
  Az oroszok ezután ismét békét kötöttek a lengyelekkel. És elvitték Revelt. A cári hadsereg azonban bevette Viborgot, és megerősítette északon. Rettegett Iván erős volt. És a parancsnok Shuisky meglehetősen tehetségesnek bizonyult, és Oroszország többé-kevésbé sikerült ... A cárnak volt egy Péter nevű fia egy angol hercegnőtől. Dmitrij tisztázatlan körülmények között halt meg. Fedot is meghalt. Így 1600-ban, hatvanhét uralkodás után, amikor Rettegett Iván meghalt, egy tízéves kisfiú, Nagy Péter lett az új cár. És folytatta apja munkáját.
  Borisz Godunov volt a régense. Az első három év nehéz volt az éhség, a hideg és a terméskiesés miatt.
  De akkor nem voltak csalók. És amikor új háború kezdődött a Nemzetközösséggel, Oroszország készen állt. Megjelent egy új parancsnok - Skopin Shuisky. Egy valós történetben fiatalon mérgezték meg, de már sikerült bizonyítania. És most nagyszerű volt.
  A Nagy Péter parancsnoksága alatt álló orosz csapatok már 1608-ban több győzelmet arattak, és felszabadították Polockot és Minszket. Aztán elérték Bresztet, és a következő évben elfoglalták Vilnát. Aztán Kijev is felszabadult.
  Az orosz csapatok megverték a lengyeleket. Grodnót is bevették, és az orosz csapatok elérték Galíciát.
  De minden jót tesztelni kell. Svédország belépett a háborúba. Még Viborgot is sikerült elvenniük. De a svédek vereséget szenvedtek, és az orosz csapatok visszaküldték Vyborgot.
  Aztán a cári hadsereg Lvovot is bevette. És az orosz katonák közeledtek Varsóhoz.
  A lengyelek békét ajánlottak Oroszországnak: visszaadták az összes földet, amely valaha is a Kijevi Ruszhoz tartozott. De Nagy Péter folytatta a háborút. Varsót és Krakkót is bevették. A Lengyel Királyság Oroszország része lett.
  Ezt követően átmeneti nyugalom következett. Amit elvettek, azt meg kellett emészteni.
  Az orosz csapatok tíz évvel később, 1620-ban a Krímbe költöztek. És meghódították ezt a kánságot, és elfoglalták Azovot is. És hozzájutottak a Fekete-tengerhez. Az Oszmán Birodalom megpróbált harcolni, de vereséget szenvedett vereség után.
  A Szkopin-Sujszkij vezette orosz csapatok 1625-ben elfoglalták Isztambult. És ez volt a cári hadsereg legnagyobb sikere.
  Az Oszmán Birodalom összeomlott, és az oroszok még tíz évre meghódították. Amíg Algír, a birodalom utolsó meg nem szállt része, 1636-ban el nem esett. Így Oroszország lett a világ legnagyobb országa mind területét, mind lakosságát tekintve. Nagy Péter megreformálta az ortodoxiát azáltal, hogy bevezette a többnejűséget és feladta a Szentháromságot, és az orosz cárt a Mindenható fő hírnökévé tette. Oroszország 1640-ben megtámadta Iránt és elfoglalta. Ezután az orosz egységek behatoltak Indiába. Hamarosan őt is meghódították. Elértük a Csendes-óceánt is. 1653-ban Oroszország már elfoglalta Indokína részét. És elkezdődött a háború a Mandzsúriai Birodalommal.
  1660-ban Nagy Péter meghalt, és unokája, II. Péter lépett a trónra. Huszonöt éves volt. És a háború sikeresebben ment tovább. 1670-ben pedig Kína meghódítása befejeződött. Tíz évvel később pedig meghódították Japánt és Koreát is.
  A cári Oroszország egész Indokínát is elfoglalta, egészen Szingapúrig eljutott. Ezzel egy időben az oroszok elkezdtek átvonulni Afrikán. II. Péter 1700-ban halt meg. És ötödik Iván lett a király, a fia. Ez a király már harmincnyolc éves volt. Meghódította Ausztráliát is, és tovább haladt Afrikán. Meghódította szinte az egész fekete kontinenst. 1725-ben pedig meghalt, átadva a hatalmat Harmadik Péternek. Végül meghódította Afrikát. Aztán megszállta Olaszországot. És minden gond nélkül meghódította. Ezt követően Oroszország megkezdte a háborút Amerikáért. A csaták megmozdultak. Harmadik Péter után 1751-ben Első Sándor került a trónra. Meghódította Németországot és Amerika nagy részét. 1781-ben II. Sándor került a trónra. Hamarosan, 1789-ben forradalom tört ki Franciaországban. Sándor cár pedig elfoglalta. 1803-ban pedig Spanyolországot és Portugáliát is elfogták. I. Miklós 1810-ben lépett a trónra. Befejezte a világ utolsó területeinek elfoglalását, és végül 1825-ben létrehozta az orosz világuralmat.
  Ezzel véget ért a széttöredezett béke és zűrzavar időszaka. A tudomány gyors ütemben kezdett fejlődni. A vallás modernizálódott. Az egyház pedig hivatalosan is feladta a világvége tanát. Éppen ellenkezőleg, elkezdték tanítani - az ember a saját boldogságának kovácsa, és jó lesz a világon, és csak jó! 1833-ban pedig egy ember először repült az űrbe. Ez egy új szakasz volt a Rurik-dinasztia eredményeiben.
  1841-ben repülés történt a Holdra. Ez a legmagasabb esemény az emberiség történetében!
  Az emberek meghódítják az űrt. 1853-ban repültek a Marsra. És csodálatos repülés volt. Harminc évvel később pedig az űrhajósok már meglátogatták a Naprendszer összes bolygóját. 1880-ban alapították az első települést a Holdon. Aztán igazi város lett belőle.
  1895-ben az első genetikailag javított növények gyökeret vertek a Vénuszon.
  Az első állandó település a Marson jött létre, juhokat és teheneket neveltek.
  Még ha bent van is.
  1902-ben indult az első csillagközi expedíció az Alpha Centaurihoz. Az űrhajó húsz évig repült, elérte a csillagot, megkerülte, majd visszafordult... Azok az emberek, akik először repültek oda, mesterséges álomba merültek, ami lelassította a szervezetben zajló összes folyamatot. Nem felfüggesztett animáció, hanem a normál alvás mélyebb formája. Ráadásul az emberek álmukban mozogtak, izmaik nem sorvadtak el.
  1915-ben indult el a második csillagközi expedíció a Szíriusz csillaghoz, és egy olyan bolygón kellett volna leszállnia, amely elméletileg alkalmas volt a fejlődésre.
  Természetesen leszálltak, és először jártak emberek a Naprendszeren kívüli bolygón. Igaz, életet nem találtak, de néhány ásványt és egyszerű baktériumot találtak.
  Ezen kívül kiderült, hogy aranybedobók is vannak ezen a bolygón, és ez klassz!
  Aztán gyakrabban kezdtek repülni... 1941-ben először lépte túl egy űrhajó a fénysebességet... Természetesen Einsteinnek nem volt igaza. Akár elméletileg is végtelen sebességig lehet haladni. A gravitáció azonban tízbilliószorosával meghaladja a fénysebességet is.
  És ez lett a prológus az űrbirodalom létrehozásához... 2001-re már több száz település létesült a galaxis különböző bolygóin.
  Néhányan még gyémánt- és egyéb értékes érclelőhelyeket is találtak.
  2020-ban megkezdődött az első expedíció a galaxison kívül.
  Ez is nagyon lenyűgöző eredmény. Nem találtak civilizációt az emberi galaxisban. A bolygókon találkoztak az életformák, de a legprimitívebbek. Még biszexuális növényeket és állatokat sem találtak.
  A tudósok azonban ezt mondták. A papok pedig még spekulálni is próbáltak ezen, mondván, hogy Isten nélkül lehetetlen az élet! És sokan hittek benne. Az élet spontán generációja nagyon valószínűtlen. De a kísérletek kimutatták, hogy összetett savak létrehozása elvileg lehetséges. Annak ellenére, hogy szétesnek. És létezhetnek baktériumok. És megtalálták őket. De hogy legyen két nem? Itt mutációk egész sorára van szükség, és még úgy is, hogy ez megmaradjon.
  Igen, a galaxisban sehol nem jelent meg két vagy három nem. És csak az élet legegyszerűbb formája volt a bolygókon. És ez nem mindenkinek való. Sok bolygó, még a Földhöz hasonló éghajlatú bolygó is elhagyatott maradt. De maguk a bolygók igazsága meglehetősen soknak bizonyult. A galaxisban pedig rengeteg helyen lehetett letelepedni. Ha a bolygó messze van, akkor felhúzhatod a csillagtól. Ha közel van, ellenkezőleg, távolodj el.
  A haladás és a tudomány lehetővé tette bármely csúcs meghódítását.
  A termokvark szintézis felfedezése lehetővé tette egy gramm anyagból húszmilliárd tonna szén elégetéséhez hasonló energia kinyerését. És ezek a lehetőségek. A termopreon szintézise pedig kétmilliószor több energiát tett lehetővé, mint a termokvark.
  Az emberiség sikeresen fejlődött ... 2100-ban már voltak olyan sebességek, amelyek képesek voltak egy nap alatt átrepülni a galaxison. És általában nagyszerű. 2200-ban kis mennyiségű anyagból létrehozták az első két bolygót és egy csillagot.
  2300-ban egy egyedi időfolyó felfedezése révén bebizonyosodott az ember feltámadásának lehetősége, a személyiség száz százalékos megőrzésével. 2400-ban az emberek megkezdhették az első repülést egy másik univerzumba.
  Az emberi univerzumban kétféle életű bolygókat fedeztek fel, sőt, egy egyedülálló fluorbolygót is felfedeztek háromféle élettel. Felfedeztek primitív nyelvű, vallású, sőt írásjellegű magasabb rendű állatokat is.
  2500-ban az első embert eltávolították az idő sodrából. És most végre legyőzték a halált. Az emberek több mint 100 hatmilliárd csillaggal uralták univerzumukat.
  A 3000-es évben először hoztak létre egy egész univerzumot néhány atomból.
  Ugyanebben az időben zajlott a halottak feltámadása. Vita volt - mindenkit feltámasztani vagy sem? Úgy döntöttünk, hogy abszolút mindenkinek fel kell támadnia. Még a bűnözőket is, de neveld át és tartsd kordában.
  4000-ben befejeződött a halottak folyóból való kiemelésének folyamata. Minden ember, aki valaha is élt a Föld bolygón, halhatatlanságra tett szert. Az univerzumok létrehozásának folyamata beindult.
  5000-ben a fizika minden törvénye engedelmeskedett az emberiségnek. Még a babák is képesek univerzumot létrehozni. Az emberek most minden fantáziájukat valósággá testesítették meg.
  A halálból feltámadtak univerzumokat is létrehoztak, és ezt gyorsan megtanulták.
  A 10.000. évben az emberiség új fizika, biológia és kémia törvényeket talált ki. Az emberekben minden lehetőség a fantáziák megtestesülésének képességeként jelent meg. Abszolút egyetemes boldogság és jólét volt.
  
  ZENON POZNYAK BELORUSSZIA ELNÖK
  Fehéroroszországban tragédia történt az 1994-es választásokon. Az ellenzék fő jelöltjét Alekszandr Lukasenkót egy merényletben meggyilkolták. Ennek eredményeként Vjacseszlav Kebich megszabadult egy veszélyes versenyzőtől. De Lukasenka teljes választóinak véleménye az, hogy ez a miniszterelnök dolga. És vette, és Zenon Poznyak-ra szavazott!
  Az első körben pedig Zenon Pozniak nyert nagy fölénnyel. A történelmi tudományok kandidátusa, a Fehérorosz Népi Front vezetője, sőt vezetője is. A személyiség határozottan karizmatikus. És megkülönbözteti a vas akarat merevsége.
  Zenon Poznyak első lépéseivel megkezdte az orosz iskolák bezárását és az orosz nyelv korlátozását. Aztán a választási törvényt megváltoztatták, és a Fehérorosz Népi Front többséget szerzett a parlamentben. Aztán Poznyak népszavazást tartott. Az Európával való integrációról, a fehérorosz nyelv, mint egyetlen államnyelv státuszáról. És eltörölte a halálbüntetést, és elkerítette magát Oroszországtól. Zenon Poznyak kijelentette: Fehéroroszország tagja lesz a NATO-nak és az Európai Uniónak.
  Zenon Pozniak hatalomra jutása hatással volt Oroszországra. Alekszandr Lukasenko, mint tudják, Jelcint támogatta az 1996-os választásokon, és ezzel segítette őt második ciklusra megválasztani. Zenon Pozniak mindkettő ellen volt.
  Ennek eredményeként Jelcin elvesztette a választásokat, és Gennagyij Zjuganov lett Oroszország elnöke. De Oroszország politikája nem sokat változott. Zjuganov folytatta a reformokat, és cinkosai opportunizmussal vádolták. És tényleg komoly lett.
  De Zjuganovnak sikerült megtartania a hatalmat. És újraválasztották. Ráadásul Oroszországban két ciklusra korlátozóan törölték. Fehéroroszországban pedig Zenon Poznyak feloldotta a két futamidő határát. 1999-ben Fehéroroszország csatlakozott a NATO-hoz. Oroszország szavakban kommunista volt, de a valóságban a nyugatbarát irányultság útját is követte. Ráadásul Gennagyij Zjuganov még Jelcinnél is nyugatbarátabbnak bizonyult.
  Jugoszláviában nem volt háború. Mert Oroszország nem támogatta Slobodan Milosevicset, és azonnal engedményeket tett, és nem jött hadművelethez. És túlélt párezer életet, valamint jó kapcsolatokat ápol Oroszországgal és a NATO-val.
  Csecsenföldön sem volt háború. Zjuganov megerősítette az egyre inkább oroszbarát irányt követő Mashadov-rendszert. Igaz, a tálibok megfenyegették Afganisztánt. De Amerikában terrortámadás történt, és a NATO csapatai legyőzték a tálibokat. 2005-ben pedig maga Oroszország is csatlakozott a NATO-hoz. Gennagyij Zjuganov Amerika közeli barátja lett.
  De telt az idő... 2008-ban kitört a globális válság. Oroszországban megkezdődött a radikális baloldal nyugtalansága. Árulással és Lenin eszméitől való eltéréssel vádolták Zjuganovot és a Kommunista Pártot. Az ellenzék legkiemelkedőbb vezetője Szergej Udalcov volt. De nem sikerült megdönteniük Zjuganovot. A kommunisták maguk is burzsoá és kapitalisták lettek. Törvényeket alkottak maguknak és birtokolták a hatalmat. Zenon Pozniak is állandó elnök volt, de buzgón elkötelezett az Egyesült Államok iránt. És ezért tekintélyelvűsége ellenére nagyon is megfelelt Amerikának. És csak a radikális baloldal akarta megbuktatni.
  Oroszország Amerika-barát irányvonalat követett... Jelcinnel és Putyinnal ellentétben Zjuganov engedelmes volt Amerikának. Sőt, éppen az a tény, hogy kommunista volt, tette Amerika-barátabbá. Mivel neki könnyebb volt a hazaszeretetre játszani.
  Az Európai Unió hamarosan Oroszországot is bevonta összetételébe. És más FÁK országokban. Így aztán, amikor Zjuganovot 2016-ban újabb ciklusra megválasztották, miután húsz évig kormányzott, és hatodszor választották meg, megtámadták. Például, kedvesem, meddig ülhetsz a trónon? Ez már illetlenség! Talán ideje indulni. De Zjuganov nem akart elmenni. A 2020-as választásokat pedig már a koronavírus-járvány idején tartották. És ugyanakkor Oroszországban és Fehéroroszországban. Zjuganov és Zenon Poznyak is már hetvenhat évesek voltak. De makacsul ragaszkodtak a hatalomhoz. És nem akartak elmenni.
  Fehéroroszországban a gazdaság többé-kevésbé normális volt. A koronavírus azonban súlyosbította a problémákat. Az új baloldal pedig kitűzte a forradalom zászlaját. Zenon Poznyakot pedig tömeges választási csalással vádolták.
  Oroszországban is a baloldal nyugtalansága. Zjuganovot pedig már a hetedik ciklusra is megválasztották... De szintén a koronavírus leple alatt, és nem teljesen őszintén. És itt is fellázadt a nép. De a rendőrség továbbra is elfojtotta a zavargásokat.
  Zenon Poznyak elmondta, hogy talán az ő mandátuma lesz az utolsó, és feladja posztját fiatalabbaknak. És ez tényleg huszonhat tábla túl sok.
  De meg kell küzdenünk a koronavírussal. És akkor újra boldog és vidám élet lesz.
  Zjuganov azt is elmondta, hogy hetedik ciklusa lesz az utolsó. Általában hét kifejezés boldogságot okoz. És lesz kommunizmus Oroszországban. És létrehoznak egy vakcinát, és mindenki számára könnyebb lesz.
  És az emberek ezt hallgatták... Sőt, úgy tűnik, egész jó Oroszországban élni. A kommunisták több szabadságot adtak, mint Putyin alatt. Például alkoholt árultak éjszaka. És a sört a bódékban, és a reklámozását a televízióban betiltották. Dohánnyal pedig puhább volt. És még a marihuánát is elkezdték legalizálni. És az azonos neműek házassága.
  Utóbbit egyébként Zjuganov személyesen ütötte át. Ráadásul még maga a pápa is javasolta az ilyen házasságok megkoronázásának engedélyezését, ami általában összetett reakciót váltott ki. De a média befolyásolhatja a közvéleményt.
  Egyes helyeken már legalizálták a prostitúciót. Igen, egyre nagyobb volt a szabadság Oroszországban. A kommunistákból pedig buzgó liberálisok lettek. És bizony csodákat tesz a szitán.
  De általában ez természetes. Gennagyij nyugatbarátabb politikát folytatott, mint Jelcin örököse, Putyin. Többek között azért, mert kommunista volt.
  És ez logikus.
  A kommunisták is folytatták a privatizációs politikát, növelték a magántulajdont a gazdaságban.
  Zjuganov általában baráti politikát folytatott Kínával. És részben sikerült is neki.
  De az Egyesült Államok is meleg és barátságos volt... Trump nem került hatalomra. És ott volt Hillary Clinton. Második ciklusra is megválasztották. Az Egyesült Államokban női elnök alatt nem fejlődött olyan erősen a koronavírus, mint Donald Trump alatt.
  Általánosságban elmondható, hogy Amerika példátlan felemelkedésben volt. Sokan mondták: a magasabb hatalmak pártfogolják a nőket. És valójában hogyan foszthatja meg a szerencse a gyengébbik nemet, vagy inkább a szép nemet. És a koronavírus egy női elnök alatt megkímélte az Egyesült Államokat.
  Zenon Poznyak hajtott végre néhány reformot Fehéroroszországban. Privatizált ingatlanokat, csökkentette az adókat, magánvállalkozást fejlesztett. És helyreállította a rendőrséget is, és rehabilitálta az összes fasiszta szolgát. Először is Osztrovszkij. És persze a központi tanács, zászlóra emelve.
  Hitlert elkezdték publikálni és dicsérni. És lebontja a szovjet emlékműveket. Lenint is beleértve. És helyettük az utcákat kezdték elnevezni a rendőrökről. És persze klassz volt.
  Ukrajnával a legmelegebbek a kapcsolatok. Minszkben az utcát Sztyepan Banderaról nevezték el. És még egy utca, amelyet Dzhokhar Dudayevről neveztek el. Filmek készültek a fehérorosz nacionalistákról. És az orosz nyelv korlátozott. De nincs teljes tiltás. Tehát Oroszországban nyugatbarát rezsim van, az Európai Unióban és a NATO-ban is.
  Az Európai Unió kibővült és Euro-Ázsiai Unió lett. Anyagi szempontból nem volt rossz Fehéroroszországban élni. Nagy volt a szabadság is. Nagyon emlékeztetett Európára. A rendszer formálisan többpárti, de a Fehérorosz Népi Front dominál.
  Fehéroroszországban is működik kommunista párt, de ez formális és zsebellenzék.
  Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok többé-kevésbé elviselhetőek. És még barátság is a lengyelekkel.
  A rubel helyett egy tallér van, amely megközelítőleg megegyezik az euróval. Az infláció szinte nulla.
  Az emberek általában többé-kevésbé elégedettek Poznyakkal. Ezer dollár feletti fizetés. Alacsony a munkanélküliség, az árak gyakorlatilag nem emelkednek. Az orosz nyelv is megtalálható. Még orosz iskolákat is nyitottak itt-ott.
  Az alkohol olcsó, és minden standon éjjel-nappal árulják. Csakúgy, mint a pornográfia elérhető. Az interneten teljes szabadság uralkodik.
  És kinek kell még Lenin? Ehelyett a volt rendőröket nagy becsben tartották. Zenon Pozniak pedig büszke rá.
  Fehéroroszország Pursuit címere, és a zászló fehér-piros-fehér. Összességében jó.
  Tucatnyi atomerőművet építettek, és áramot adnak el Európának. Ugyanakkor Fehéroroszország számos utat és autópályát épített.
  Templomok is épülnek, különösen sok katolikus. Igen, Fehéroroszországban nagy becsben tartják a katolikusokat.
  Még a világ legnagyobb katolikus temploma is Minszkben épült. Zenon Pozniak pedig nagyon büszke volt rá. A templom pedig valóban nagyon szép volt, az ortodoxia hagyománya szerint aranykupolákkal. A pápa és a moszkvai pátriárka több találkozót tartott, és barátságban egyesültek Krisztusban.
  Érdekes módon Szaddám Husszeint nem buktatták meg, hanem Amerika alá került, engedelmes vazallusa lett. És persze nagy meglepetés volt. Egyértelmű volt, hogy ki az erős, ő uralkodik.
  Kína némileg lelassította a fejlődését. És ebben is az emberek aggódnak, demokratikus változásokat akarnak.
  A világnak persze még mindig vannak problémái. De valahogy könnyebben és nyugodtabban. Zenon Poznyak, akit nem a hetedik ciklusra választottak meg, megígérte, hogy a ciklus végén távozik, és utat enged a fiataloknak. Talán még egy nőt is. És ezt mindenki pozitívan fogadta.
  És Oroszország külügyminisztere negyedszázada, Vlagyimir Zsirinovszkij. Aki nagyon szereti, legalábbis szavakban Amerikát, az emberi jogokat és a nyugati értékeket.
  
  OROSZORSZÁG CSODÁLATOS VILÁGA
  Makarov admirális nem halt meg... A Petropavlovszk csatahajó útja csak kissé eltolódott, és a legendás haditengerészeti parancsnok életben maradt. És a hajó nem sérült meg.
  Csak néhány méterrel a hajó balra haladt, és csak egy ilyen apróság változtatta meg egyszerre a birodalom és az egész Föld sorsát.
  Makarov admirális folytatta az orosz század intenzív képzését és innovatív technikák alkalmazását. A lőterek áthaladtak, a sérült hajókat helyreállították.
  Itt érdekes csapdát kínáltak az admirálisnak. Mivel a togói század mindvégig ugyanazon az útvonalon haladt, lehetséges volt aknák szórása útközben. A valós történelemben egy romboló aknakötegeket szórt szét, két csatahajó pedig elsüllyedt. Aztán egy tucat romboló szórta szét az aknákat. Ennek eredményeként egy tucat japán hajót felrobbantottak.
  Pánik támadt, és az orosz osztag megtámadta a szamurájokat, akik válogatás nélkül tüzeltek pánikszerűen. Ennek eredményeként további tucatnyi hajót süllyesztett el. És magát Togo admirálist is elfogták. Japán tengeri hatalma aláásott. De ezzel nem ért véget.
  Makarov admirális folytatta a szamurájok üldözését, amíg el nem süllyesztette az összes hajójukat. Japán pedig védtelen volt. Csapatai Koreában vereséget szenvedtek és kapituláltak.
  De a szamuráj nem akart békét. A cári hadsereg pedig partra szállt a metropoliszban. És egy csodálatos csoda. Kuropatkin egyáltalán nem középszerűnek bizonyult, hanem tehetséges parancsnoknak. Legyőzte a japánokat és elfogta a Mikadót. Ennek eredményeként Oroszország teljesen elfoglalta a felkelő nap országát. Aztán népszavazást tartottak, és Japán orosz tartomány lett. És II. Miklós hozzáadta a címét - a japán mikadót.
  Mongólia, Mandzsúria, Korea orosz tartományok lettek. A királyi hadsereg jelentősen megnőtt.
  Oroszország megúszta a forradalommal összefüggő recessziót. És gazdasága fejlettebb volt, és a hadsereg sok volt. Nem voltak zavargások, nem volt hülye, haszontalan Állami Duma. A cári Oroszországnak saját tankjai voltak, még ha könnyűek is, de fürgeek. És erősebb fegyverek, és még több szurony, szablya, géppuska. Egy orosz újítás jó fegyvernek bizonyult: egy szekér.
  A háború előtt tankoknak sikerült belépniük a sorozatba, és befolyásolták a háború menetét. Makarov admirális még élt és jól van. És ő vezényelte az orosz flottát a németek szétverésére a tengeren.
  A háború 1914-ben kezdődött, és a kezdetektől sikeresen zajlott a cári Oroszország számára. Számszerûen felülmûködõ orosz egységek "Luna" -2 könnyû harckocsikkal szétverték a németeket. És ez szünet nélkül ment tovább. Kuropatkin legyőzte Németországot, Bruszilov Ausztria-Magyarországot. A háború pedig decemberre Berlin elfoglalásával véget ért.
  Törökország, amelynek szintén sikerült belépnie a háborúba, vereséget szenvedett. A cári Oroszország pedig magabiztosan győzött.
  Az első világháború győzelmes és igazi diadal volt. A cári Oroszország nagy területeket kapott. Klaipeda, Galícia, Poznan, Krakkó régió. Valamint a cseh, szlovák, magyar királyság. Románia kiterjesztette területét, de orosz vazallus lett. Jugoszlávia is Oroszország vazallusa lett.
  Törökország megosztott, és eltűnt a világ politikai térképéről. Kis-Ázsia, Irak északi része és központja, Szíria északi része és Palesztina orosz lett. De a fő dolog visszatért Konstantinápolyba és a szorosba.
  Hogyan bővült a császári birodalom?
  De ez még nem minden. Oroszország és Nagy-Britannia is felosztotta Szaúd-Arábiát. Aztán Irán - a központ és az észak Oroszországhoz került. És akkor Afganisztán.
  Ez pedig a területek felosztásához vezetett.
  Az orosz gazdaság II. Miklós cár alatt gyorsan fejlődött. És még az 1929-es nagy gazdasági világválság is alig érintette a Romanov Birodalmat. 1932-ben pedig II. Miklós, kihasználva azt a tényt, hogy az Egyesült Államok gazdaságilag nagyon meggyengült, Alaszka visszatérését követelte. Amerika megtagadta. 1933. január 1-jén pedig elkezdődött a háború Oroszország és az Egyesült Államok között.
  Kanada Amerika oldalára állt. A csendes-óceáni flottát Makarov Kolchak admirális méltó tanítványa irányította. Aki dicsőségbe borította magát.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, a repülőgépek a legerősebbek. És a flotta a legtökéletesebb. És plusz a helikopterek is, amelyek akkoriban csak Oroszországban voltak.
  Minden a királynál volt. És Amerika őszintén szólva gyenge. Kevés tankja van, és azok elavultak. A repülés gyenge és elavult. És csak a haditengerészet több vagy kevesebb. És a háború kezdettől fogva egy kapuban folyt. Sőt, Oroszországban vasutat építettek magához Chukotkáig. A kínálat pedig sokat javult.
  Bruszilov és Kuropatkin erős utódai Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasznov és Kaleidin voltak. Erős vezetőnek bizonyultak.
  Az orosz tankok pedig páratlanok voltak, és annyira elárasztották őket. Az amerikaiaknak kevés tankjuk volt, és még azok is elavultak és gyengék voltak. A repülés is elavult és gyenge. És csak a haditengerészet elég sok. De természetesen mind a minőség, mind a tapasztalat, mind a személyzet képzése rosszabb, mint a szovjet.
  Igen, és Kolchak kiváló haditengerészeti parancsnok. És azt kell mondanom, hogy nagyon klassz.
  Sikorsky helikopterei is rendkívül erősek és pusztítóak. És benyomást kelt.
  Az USA nem tartott sokáig. Kicsit több mint fél év. Az orosz hadsereg nagyon erős és sok. Többek között a cári birodalom irányítása alatt áll már Kína nagy része. Ez pedig igen nagy létszámot adott a hadseregnek. És túlszárnyalta a mennyiséget és a minőséget.
  Az Egyesült Államok Oroszország tartománya lett, akárcsak Kanada. És az Orosz Birodalom sokkal erősebb lett.
  Gazdasági potenciálja pedig elsöprő, és a világon az első lett. Itt van az erő.
  Igaz, ott volt a náci Németország is. 1937-ben Hitler annektálta Ausztriát. Birodalma pedig szövetséget kötött Olaszországgal és Nagy-Britanniával. Bár Franciaországgal voltak nézeteltérések. II. Miklós hajlamos volt a germanofilizmusra. De Hitlert kelet felé ugratták... De maga a Führer félt a hatalmas Szovjetuniótól. És javasolta Franciaország, Belgium, Nagy-Britannia és Hollandia gyarmatainak felosztását. Mussolini is kifejezte készségét Oroszországgal való együttlétre. És ennek eredményeként létrejött a központi államok koalíciója.
  Így 1939. szeptember 1-jén Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát, és velük együtt Nagy-Britanniát. A cári Oroszország pedig megtámadta a gyarmatokat Ázsiában és tovább Afrikában. Mussolini később, kis várakozás után lépett be a háborúba. A cári Oroszország sikeresen előretört, elfoglalta a britek ázsiai és csendes-óceáni gyarmatait, valamint a franciákat. Az első két hónapban elfoglalták Indiát, Dél-Iránt és szinte egész Indokínát, valamint a britek és franciák közel-keleti birtokainak nagy részét. A királyi sereg bevonult Egyiptomba.
  A németek a frontjukon elfoglalták Belgium nagy részét, Hollandia egy részét, részben Franciaországba ékelve. De nem értek el nagy sikert. Németország még nem volt felkészülve a háborúra. Az ellenség meghaladta a csapatokat, és különösen a személyi állományt és a tüzérséget. A szövetségeseknek pedig még több személyzeti osztályuk volt.
  Ráadásul nem dolgozták ki azt a csodálatos tervet, amelyet a valós történelemben 1940-ben hajtottak végre. A németek pedig a régi módon és kevésbé sikeresen haladtak előre.
  Egy hónappal később az orosz csapatok mindent elfoglaltak Ázsiában és a Csendes-óceánon, és partra szálltak Ausztráliában. Délen elfoglalták a Közel-Keletet. És Egyiptom, Etiópia, Szudán, Líbia és így tovább.
  A németek előrenyomultak, kissé megrekedtek a franciákkal vívott csatákban. Igaz, elvitték Brüsszelt.
  Hitler II. Miklós cárhoz fordult segítségért. Egyetértett. De először az oroszok végrehajtották Afrika elfoglalását. Itt a fő probléma a terep, a kommunikációs szakasz, az utak hiánya. És ez jobban zavart, mint a kis szövetséges csapatok.
  Az oroszok három hónap alatt elfoglalták egész Afrikát, és végre hegemóniát tudtak kialakítani.
  És akkor már 1940 márciusában az orosz-német csapatok offenzívát indítottak Párizs ellen. Másfél hónapon belül megszállták Franciaországot.
  1940 augusztusában pedig Nagy-Britanniában partraszállás következett... London elesett, két hét múlva Angliát és Walest elfoglalták.
  A háború az összes szövetséges gyarmat és uralom, valamint Nagy-Britannia elfoglalásával ért véget. A világ megosztottsága elmúlt. Oroszország szinte az összes szövetséges gyarmatát megkapta. Németország visszakapta az első világháborúban elveszetteket, és 1914 nyugati részének határait, valamint Namíbiát. Olaszország megkapta Etiópiát és Tunéziát. Belgium, Hollandia és Luxemburg bizonyos autonómiával bekerült a Harmadik Birodalomba. Franciaország és Nagy-Britannia elveszítette összes gyarmatát, és elismerték maguk felett az orosz védelmet. Ezzel véget ért a háború.
  1941 januárjában II. Miklós, aki több mint negyvenhat éven át dicsőségben lábadozott, meghalt, és minden idők és népek legnagyobb orosz uralkodójaként vonult be a történelembe. Fia, Alekszejevics Péter, vagyis Negyedik Péter utóda lett kilenc évesen. Alatta természetesen régensséget hoztak létre.
  Oroszország világhegemónná vált, hadserege megszámlálhatatlan. Az első orosz űrhajós már 1943-ban felrepült az űrbe.
  1949-ben pedig az oroszok felrepültek a Holdra... De ez még csak az űrgong kezdete. Minden rendben lenne, de...
  Hitler nem tudott ellenállni, és 1953. április 20-án megtámadta Oroszországot, háborút indított. Mussolini fia, valamint Franco és Salazar az ő oldalán beszélt. És a cári Oroszországba költöztek.
  Most II. Miklós unokája lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson és világhírnevet szerezzen.
  A németek persze csak eleinte tudtak beékelődni. Aztán az orosz csapatok további erőket vonva ellentámadást indítottak. Volt egy elég sikeres offenzíva és Olaszország. Ifjabb Mussolini gyorsan összeomlott. Afrikában az olaszokat is gyorsan megverték. Az első két hónapban a cári hadsereg legyőzte Olaszországot, és elfoglalta az összes ellenséges afrikai kolóniát. És az Oderához dobta a németeket.
  Aztán ismét az offenzívát, és augusztusban Berlint elfoglalták. Aztán az offenzíva, és 1953. november elején a Harmadik Birodalom teljesen megszállt. Hitlernek sikerült Argentínába menekülnie. De az orosz csapatok üldözték. 1954-ben pedig egész Latin-Amerikát meghódították. Hitlert 1955 februárjában találták meg. Volt egy tárgyalás... És 1956. április 20-án a Führert felakasztották.
  Ezzel véget ért a zsarnok szerencsétlen pályafutása. Negyedik Péter úgy döntött, hogy egyesíti és bevonja az összes országot az Orosz Birodalomba, egyesítve az emberiséget. És sokaknak tetszett is.
  Így alakult ki 1970-ben egy egységes típusú birodalom. Egy nagy ország Oroszország.
  És van egy folyamat a naprendszer és az űr fejlődésében. És minden békésebbé és kiszámíthatóbbá válik.
  És most, 1975-ben az orosz űrhajósok már a Plúton vannak. És a Naprendszer összes bolygója meghódított.
  Aztán repülések az űrbe és a csillagokba. És ezek a járatok nagyon lenyűgözőek.
  2000-ben megkezdődött az első csillagközi expedíció. Tíz évvel később pedig az első Szíriusz bolygóra repültek.
  2022-ben pedig először lépték túl a fénysebességet egy csillaghajón. És ez nagyszerű.
  2500-ra az emberiség benépesítette a galaxist.
  3000-re az emberek elérték a világegyetem peremét.
  4000-re az idő egyes folyói megnyíltak, és megadták a kulcsot a halhatatlansághoz és a halottak feltámadásához.
  5000-re megtanultak univerzumokat létrehozni, és leigázták a fizika összes alapvető törvényét.
  10 000 évre az emberek minden halottat feltámasztottak, és teljesen elsajátították az univerzum titkait, és szinte mindenhatóvá váltak, és univerzumot hoztak létre. A feltámadtak között volt Adolf Hitler is. Átnevelés miatt börtönbe került.
  20 000-re a demiurgosz emberek uralják a hipermegaverzumban. Hiper-mindenhatóak és teljesen boldogok. Minden ember nemcsak feltámadt a halálból, de még soha nem halt meg. Elérte az abszolút halhatatlanságot. Minden vágy teljesül. És általában - minden olyan csodálatos, hogy a lehetőségek szinte korlátlanok minden ember számára!
  
  HITLER ÁLMA ÚJRA MEGVÁLTOZTATJA A FÖLDBOLYGÓ TÖRTÉNETÉT
  Az amerikai csapatokat február végén és március elején kényszerítették ki Hondurasból. A harcok Mexikó déli részére húzódtak. A híres négy lány a tankot az E-50 legújabb változatára cserélte. Az autó valóban ultramodern, joystickkal vezérelhető, viszonylag könnyű 65 tonnával, 1550 lóerős motorral.
  Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170 mm, és még jelentős lejtőn is. De emiatt a tankban lévő lányok egy kicsit beszorulnak. Itt nem annyira kényelmes, mint a "Tiger" -2-ben, így az autó összesűrűsödött és főleg az elrendezés. De most már nem hatolhatnak át a harckocsiba az amerikai harckocsik, még akkor sem, ha közelről lőnek oldalra. Az ilyen védelem képes ellenállni az IS-2 lövésének.
  A lányok boldogok, és az autó elég gyorsan megy. Gerda a joystick gombjait megnyomva azt mondja:
  - Ez egy gép! Valóban remekmű!
  Charlotte így válaszol:
  - Az oldalak nagyon lejtősek és a nyílás keskeny, teteje szinte nincs. Egy ilyen gépen nem lehet áttörni, de nem kényelmes!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - De hatásos! És teljesen áthatolhatatlan!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Amint látjuk, Isten pártfogolja Németországot!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Mi magunk nyerjük a győzelmeket! És ez a stratégiánk lényege!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - Egészen a közelmúltig az "Oroszlán" tank a tökéletesség határának tűnt számunkra. És most az autó huszonöt tonnával könnyebb, felülmúlja az "oroszlánt" mind a fegyverzetben, mind a páncélzatban, és különösen a vezetési teljesítményben. Tehát Amerika nem tud megtörni minket!
  Charlotte nevetett, és így szólt:
  - Ne törd össze! Mindet megtörjük!
  Magda szeme láttára megjelent "Sherman". A lány egy lövedéket küldött egyenesen a célpontra. Összetörte az autót.
  Ennek ellenére el kell ismerni, hogy az amerikaiak a tanképítésben érezhetően le vannak maradva. A "Sherman" egyértelműen nem húz a csatákban, a "Pershing" pedig csak valamivel jobb. Ráadásul a Pershingek csak a negyvenötödik év elején jelentek meg a sorozatban, és paramétereikben hasonlóak a korai Panther modellhez. Az E-50 több mint öt kilométeres távolságból üti az amerikaiakat.
  A lányok nagyon büszkék fegyvereik ilyen fölényére. És dalokat fütyülnek.
  Magda újra tüzel, átüt, ezúttal egy pajzsolt Sherman, és csipog:
  - Eloszlatta a labdát és vágtában elrohant!
  Még a "Sherman" képernyők sem segítettek. Egy német tank hajtja magát. Gyalogosokat zúz hernyókkal. Lányok fütyülnek dalokat harmonikán. Fröccsenő vér a görgők alatt. A tank elég gyorsan mozog, nyomvonalai fejlettebbek és járhatóbbak, miközben viszonylag könnyűek.
  A lányok fütyülnek... Gerda megjegyzi:
  - Mexikó az utolsó ország az USA felé vezető úton. Annyi különböző tőkét vettünk már fel. És annyi országot hódítottak meg! Az első hódítást Ausztriából kezdtük, most pedig Mexikóvárosba költözünk! Katonai társaságunk egy dicsőséges társaság!
  Christina logikusan válaszolt:
  - Elsősorban szervezettségben vagyunk felülmúlva ellenfeleinket. Kis ország Németország. A németek a világ legfegyelmezettebb és legszervezettebb népei. Plusz egy totalitárius nemzetiszocialista rezsim. Ami erőt és szervezettséget is adott nekünk. - A lány mezítláb végigfutott a hajótest ötvözött oldalpáncélján, és folytatta. - Aztán tábornokaink és mindenekelőtt Hitler ragyogó tehetsége. Darabról darabra megtörtük ellenfeleinket. És akkor megkapták a világ legjobb technológiáját. Tehát most diadal áll előttünk! És a Harmadik Birodalom kinyitja szárnyait a világ felett!
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - A legrosszabb a negyvenkettő tél volt. Afrikában és Moszkva közelében vereséget szenvedtünk. Elhagyták Tikhvint és Rosztovot a Don mellett. És még Harkovot is elfoglalták a szovjetek. Az Egyesült Államok pedig belépett a háborúba ellenünk. Ekkor úgy tűnt: nem a mi javunkra lendült a mérleg, és a szakadék magasodik előttünk. De a tavasz új győzelmeket hozott nekünk. És azóta minden a mi javunkra alakult!
  Magda lőtt. Lelőtt egy amerikai fegyvert, és azt csicseregte:
  - De mégis, felsőbb hatalmak közbelépése nélkül seregünk nem tudott volna ekkora sikert elérni! A kiváló ellenségek legyőzése! Ez Isten keze!
  
  Gerda nevetett, és így válaszolt:
  - Egyetértek, hogy Istené! De nem Isten: Ábrahám, Izsák és Jákob! És nyilván az árja, egy és mindenható Isten! Aki megteremtette az univerzumot és a németeket választotta népének!
  Charlotte bólintott, és megerősítette:
  - Természetesen! Izsák Istene nem a mi Istenünk! És ha a zsidók valóban Isten népe lennének, nem nyertünk volna! És ha igen, akkor a Bibliád Magda hazugság! És itt az ideje, hogy felhagyd a kereszténységgel az árja monoteizmus javára!
  Charlotte szavai géppuskalövésnek hangzottak.
  Christina hozzátette:
  - És hazaárulásnak tűnik, kereszténynek lenni. Végül is kiderült, hogy a pacifizmusért vagy - a jobb arcodba ütnek, fordíts balra!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  -És azt hiszed, hogy az üdvösség a zsidóktól van! És ez általában - hasonlít az áruláshoz!
  Magda félénken ellenkezett:
  - Nem hiszem! Az én véleményem Isten egy! És nem zsidó, és nem árja!
  - kiáltott vissza Charlotte.
  -Hogy nem árja! Csak árja és nem kevesebb!
  Gerda békülékenyen hozzátette:
  És a technológia is! hol kezdtük? 1939 szeptemberében csak hat harckocsihadosztályuk volt. És szinte minden tank könnyű, húsz tonnánál kevesebb. Most magam sem tudom, hány hadosztályunk van, de a világ legjobb tankján ülünk. Járművünk fegyverzetben, páncélzatban, menetteljesítményben páratlan, ugyanakkor tömegét tekintve sem kirívó.
  Emlékszem az első "Tigris" tesztjére, akkor Hitler születésnapjára, 1042. április 20-án.
  A lány megállt, és levegőt véve folytatta.
  - Akkor már a "Tigris" volt a világ legjobb tankja. Vezetési teljesítménye azonban nem tekinthető kielégítőnek. De másrészt a fegyver jól küzdött, és a páncél nagyon alkalmas volt arra a pillanatra. Maga a tank pedig jól fordult, ami kompenzálta a torony alacsony forgási sebességét!
  A negyvenedik évben pedig alulmaradtunk Franciaországnál és Nagy-Britanniánál, mint tankok, és a létszámuk. De nyertek! A negyvenegyedik évben a Szovjetuniónak jobb T-34-es és KV harckocsija volt, mint a miénk, és többszöröse járművei! De akkor is nyertünk! Az erkölcs pedig technológia és értelem! És a lélek számít!
  Christina megjegyezte, csupasz sarkát a pedálhoz dörzsölve:
  - Ha a legrosszabb tankokkal nyertünk, akkor most nyerünk! Persze eleinte kevesebben voltunk, mint ellenségek. Most egy hordát gyűjtöttünk! Mi akadályozhat meg minket abban, hogy nyerjünk?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Azt hiszem, a fő nehézségek a hátunk mögött vannak! Most még számaink is vannak
  Túlsúly. Nem hinném, hogy az USA elleni cégnek problémái lesznek.
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  - Nem hiszem, hogy Amerikának van valami ellenünk! Shermanje csak ágyútöltelék, Pershingje pedig csak kis mértékben jobb. Míg a mi tankunk ellen nincs fegyverük!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  - És a sugárhajtású repülőgépekben nincs miből takarni a sólymainkat. Sőt, annyi rabszolgával, és számban sem vagyunk alacsonyabbak a jenkiknél!
  Christina egyetértett ezzel:
  - Van felszerelésünk - egész Európára és a Szovjetunió egy részére. És a munkások - a fél világ! Üzemeinket háromműszakos üzemre helyeztük át, és új gyárakat építünk! Az amerikaiak a szám miatt nem tudnak aszimmetrikus választ adni. Nem triviálisan van annyi kezük!
  Charlotte kuncogott, térdét a székbe mozgatta, és felmordult:
  Nem lesznek szimmetrikusak! - A lány rálőtt a "Grant"-ra és hozzátette. - És ha felszerelést kezdenek gyártani, akkor csak a harci pontszámok gyűjtésére!
  Magda félénken megjegyezte:
  - De amikor az élet... Vagyis az élet azt tanítja, hogy nem kell lazítani egy döntő pillanatban!
  Gerda egyetértett ezzel, és puszta ujjaival a kart forgatva mormolta:
  "És éberek maradunk a végsőkig!"
  Charlotte behúzta megkönnyebbült hasizmokat, és emlékeztetett:
  - Hosszú utat tettünk meg... A szerény T-1-től az óriási E-200-ig. És ezek természetesen egy hősies hadjárat mérföldkövei! Ugyanígy a mi tankunk sem megy soha fémbe!
  Végül a lányok egy tucat amerikai tankra bukkantak. Nyolc Sherman, két Grant és két Pershing. Az utolsó autónak alacsonyabb volt a sziluettje, és nem annyira észrevehető. Könnyebb bejutni egy magas tartályba. A lányok felváltva lőttek. Mindannyian élesek és nagy a reakciókészségük. Edzett és edzett. Túlélte a második világháború jelentős részét, és meglátogatta a világ különböző országait. Ők tényleg elsőrangú lányok.
  És a Shermanok voltak az elsők, akik felrobbantak. A távolság pedig több mint öt kilométer. Az amerikaiak még mindig nem tudják megszerezni az autójukat.
  Lövés közben Gerda megjegyezte:
  - Nálunk van a legjobb fegyver! Mindent átüt egy igazi csata távolságából, és meglehetősen nagy mennyiségű kagylót tartalmaz. Itt a 128 mm rosszabb lesz.
  Magda egyetértett ezzel. Miután kilőtte és összetörte a Shermant, a lány így szólt:
  - Ehhez a kaliberhez kisebb a kagylókészlet. De elvileg a 88 mm-es fegyverek elvileg nem rosszak!
  Charlotte lőtt, és közbeszólt:
  - Mire figyelsz!
  Gerda keményen ugatott:
  - És ez a "Sherman" és a "Panther" elviszi. Szerintem egy 75mm-es, hosszú törzsű fegyverrel ritkíthatta volna őket!
  Christina puszta lábbal lőtt, és vicsorgott:
  - Igen, és nagyobb lenne a kagylókínálat!
  Magda is lőtt, puszta ujjaival megnyomta a joystickot. Az utolsó "Sherman" szamár. A következő ütést a nagyok kapták. Ez a tank már annyira elavult, és még rosszabb páncélzatú, mint a Sherman. Amerikának azonban kezdetben sokkal rosszabb tankjai voltak, mint Németországnak. A negyvenedik évben az Egyesült Államoknak csak 502 tankja volt, és még akkor is sok elavult volt. De már a negyvenegyedik évben az amerikaiak több mint háromezer tankot gyártottak. Aztán ott volt a Sherman. Mit lehet elmondani erről az autóról? Az elülső páncélzat tekintetében még kissé felülmúlta a T-34-76-ot, és némileg alulmúlta a fegyver pusztító erejét. Igen, és a menetteljesítményben. De másrészt az optika és a láthatóság sokkal jobb, mint a szovjetek.
  Aztán már a negyvennegyedik évben megjelent a Sherman M 4. A harckocsi páncélzatában és fegyverzetében a T-34-85-höz hasonlítható, és némileg alulmúlja az egyszerű Panthert, és lényegesen a Panther -2-t. Még később jelent meg a "Sherman" szentjánosbogár, egy hosszabb csövű, 17 fontos fegyverrel. Ez a harckocsi fegyverzetében felülmúlta a szovjet T-34-85-öt, de nem volt túl masszív.
  Volt a Sherman árnyékolási módosítása is rosszabb menettulajdonságokkal, nehezebb, de 152 mm-es páncélzattal. De nem is a legmasszívabb. A németek eddig csak szabványos M4-esekkel találkoztak.
  De most elkészültek a "Grandok", és most a viszonylag új Pershing tank.
  Gerda azt javasolta:
  - Menjünk egy kicsit közelebb. Ennek a szörnynek vastagabb páncélja lehet!
  Charlotte megvetően grimaszolt.
  - Ne aggódj! Csak 102 millimétere van. Az autó negyvenkét tonnát nyom, de a Sherman erős volt!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Akkor lőjünk!
  Magda kinyújtotta cizellált, csupasz lábát. Hány különböző éles, éles kő, sivatagok forró homokja, a dzsungel tövise, Oroszország hava ismerte csupasz, rugalmas, kecses talpát. Hosszú, sima, gyöngyházszögű ujjait megnyomta a joystick gombján.
  És kilőtt egy páncéltörő lövedéket uránmaggal. És mosolyogva csicseregte:
  - Legyen neked világosság!
  A 105 mm-es ágyú hatalmas pusztító hatással bír. És "Pershing" elvesztette a torony felét.
  Gerda megrázta magas, feszes melleit, és megjegyezte:
  - Jaj, a "Tigris" ezt nem tudta megtenni! Hiányzott belőle az átütőerő! De még mindig jobb, mint a Sherman.
  Magda kétkedve jegyezte meg:
  - Mit nézel. Ha képernyőket akasztanak a "Firefly"-re, akkor nem lesz rosszabb, mint a "Tigris", még jobban védve a homlokban!
  Gerda dühösen megrázta a fejét. Lövés a tankra. És az utolsó "Pershing" befejezéseként hozzátette:
  - A mi "Tigrisünk" még mindig drágább, ezek a nyugati egzotikumok és az orosz perverziók. Hiszek a győzelmünkben, még T-4-es tankokkal is, hát legyen!
  Tizenkét autó, csattogtak a lányok, mint a magok. Még csak rájuk sem lőttek. Fájdalmasan nagy távolság az amerikai fegyverekhez.
  A lányok mennek és nevetnek. Jó nekik.
  Charlotte újra elkezdi az ismerős sürgönyöket:
  - Nem, Magda! Egyszer s mindenkorra le kell mondanod a kereszténységről. Ellenkező esetben potenciális áruló leszel!
  Az aranyhajú lány így vágott vissza:
  - Nem! A Harmadik Birodalom elkötelezettje vagyok, de nem mondok le Jézus Krisztusról sem!
  Gerda csupasz talpával a páncélra csapta gyönyörű, izmos lábát, és megjegyezte:
  "De Krisztust nem szabad megtagadni!" Csak el kell ismernünk, hogy testben német volt, és nem zsidó, és minden rendben lesz!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Német... De mi van a Biblia tanúságtételével?
  Gerda keményen mondta:
  - Akkor te Biblia! Ha van főkávézó!
  Magda megrázta a fejét.
  - A Mein Kaf nem isteni kinyilatkoztatás. És egy ember munkája, méghozzá kiemelkedő! Hiszek abban, ami Istentől származik!
  Ekkor az összes harcos kórusban felkiáltott:
  - A mi Istenünk Adolf Hitler!
  Magda bátran válaszolt:
  - De nem Hitler hódította meg és teremtette meg az univerzumot!
  Gerda dühösen ráütött kerek sarkával a páncélra, és kijelentette:
  - És ezt már nem mi tárgyaljuk! Ki teremtette az univerzumot, az idő eldönti!
  Charlotte azt javasolta:
  - Lányok inkább tegyük fel magunknak a kérdést - mit fogunk tenni a háború után?
  Christina elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Menjünk az üzlethez! Ez a legjobb, amit tehetünk!
  Gerda egyetértően bólintott hófehér fejével:
  - Természetesen az üzleti életben! Vagy esetleg filmekben fogunk játszani?
  Magda mosolyogva azt javasolta:
  - És akkor? Ez egy jó folytatása a karriernek! Végül is a filmek nagyszerűek!
  Gerda elvigyorodott, végigsimította a kezét a megkönnyebbülésén, és megjegyezte:
  - És te kit játszanál? Angyal mit?
  Magda bágyadt tekintettel így szólt:
  - Miért ne? Mert megfelelő kinézetem van. Minden hívőnek mesélnék Jézus Krisztusról! Ez életmentő lenne!
  Gerda megrázta a fejét, és elmagyarázta:
  - Az új árja vallásban nincs olyan, hogy megváltás. Valójában az árjáknak szóló parancs lényege a Birodalom szolgálata. A többi pedig - engedelmeskedjen az árjáknak! Tehát nem mentjük magunkat, hanem uralkodunk!
  Christina egy vörösréz, de sárga hajú lány, megerősítette:
  - Igen, mi uralkodunk és hódítunk! Ebben a világban a Harmadik Birodalom csapataiban vagyunk. Ebben lesz saját hadseregünk. És más univerzumokat is meghódítunk. Ezen a világon minden relatív... Szerintem lesz háború, meg lakomák, meg birtokok! A világ élvezésének és egy izgalmas háborús játék kombinációi!
  Charlotte egy rézvörös hajú lány, egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Mert az igazán békés élet unalmas... Annyira hozzászoktunk a harchoz, hogy kenyér lett belőle!
  Gerda kijavította párját:
  - Inkább még levegőt! Vagy édes borral kevert víz!
  Magda szomorúan mondta:
  - Kár... Néha a megbánás hulláma tör rám. Elvégre másokat megölni rossz. Fájdalmat és szenvedést okozunk! Mi van, gyerekek apa nélkül!
  Gerda megrázta a fejét, és megjegyezte:
  Mindannyian veszélyben vagyunk! De vigasztalódjon! Az ember még mindig halandó! És ha belegondolunk, ez valóban jelentős harminc-negyven év az örökkévalóság skáláján? És az örök élet!
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Hát, ha filozófiailag nézzük, akkor ez így van... De tényleg, ez nem könnyíti meg a kisgyerekek dolgát!
  Charlotte megdobta rézvörös haját, és felszisszent:
  - Képzeld el, hogy emberalattiak! Csak állatok, és jobban fogod érezni magad!
  Magda könnycseppet rázva a szempilláiról válaszolt:
  - De végül is az állatokért kár! Ó... micsoda világban élünk! Minden egyszerűen könyörtelen! És a halál uralkodik!
  Charlotte erőteljesen beszélt, és közben komponált:
  Hagyja, hogy a folyók a vér
  árad a földön,
  Hadd nyögjenek a fájdalomtól -
  Tűz mindenhol!
  És hagyja a gonosz halált
  Dühös labda uralkodik,
  Mind meghaltok
  A Sátán számon kért benneteket!
  Engedd, hogy felfaljon a forgószél
  Az emberi testek áramlása...
  A bolygó szenved
  A káosz uralkodik!
  Gerda félbeszakította társát, és csupasz lábával eltakarta skarlátvörös száját. A szőke terminátor felkiáltott:
  - Hát miért ilyen pesszimista! Itt véget ér a háború, és a bolygó úgy virágzik, mint egy kert. Szerintem maradt néhány. Amerika újabb hat hónap, nos, a legnagyobb év. Aztán hozzáadjuk Oroszországot, és csak Japán marad. De ez nálunk rövid életű. Legfeljebb három év múlva minden háború megszűnik... És az emberek soha többé nem ölik egymást!
  Christina kifejtette:
  - Mindenesetre a háborúban... Azt hiszem, eljön az idő, és nagyon hamar, amikor csak egy birodalom marad a világon. És akkor mindenesetre nem lesznek háborúk. És azt gondolom, hogy a mezőgazdaság fejlődésének és az ideális német szervezetnek köszönhetően az éhezés is eltűnik néhány éven belül. Akkor mindenkinek házat építenek. - A rézsárga hajú, izmos, karcsú és tökéletesen arányos alkatú lány lelkesen beszélt. "Akkor az orvostudomány fejlődik, és a betegségeket felszámolják. Az űrbe repülünk, különböző világokban telepedünk le. Győzd le az öregséget. Minden ember fiatal és szép lesz, mint a mesés manók. Vagy talán új háborúk várnak ránk az űrben. Olyan csillagos háromkarú idegenekkel. És bátran harcolni fogunk a fasizmus eszméiért az egész univerzumban!
  Charlotte sugárzó mosollyal az ajkán énekelte:
  - Harcolni fogunk a fényes holnapért... Csókolózzunk!
  Magda már optimistábban nyilatkozott:
  - De jobb így! Nem örök háborúk, hanem békés teremtés!
  Ebben a pillanatban az autó egy aknára futott. A tank megremegett. A görgő szétrepedt, és az autó kissé lelassult. Gerda a rádióban hívott egy javítócsapatot. A sérülés nem fosztotta meg a tankot a menetteljesítménytől, de némileg csökkentette a sebességét. Ezért a görgőt gyorsan ki kell cserélni. Itt a felfüggesztés helye más - kényelmesebb a javításhoz, mint a "Tigers" és a "Panthers" lépcsőzetes sorrendje.
  Sőt, a lányok szívesen melegedtek a dzsungelben. Miért nem úszik a folyóban? A tank persze meleg a hely, még a klíma sem bírja. Még mindig ott van Mexikó déli része - a trópusok, márciusban pedig elég meleg van. De általában mennyei az idő.
  A folyó a közelben volt, és a lányok belemerültek. Nem kell aggódnod a krokodilok miatt. Itt háború dúl, és minden élőlény már rég elmenekült. A víz meleg és kellemes úszni. A lányok úsztak, és a dzsungel partjaiban gyönyörködve Gerda észrevette:
  -A mi világunk mégsem mentes a varázstól! Valószínűleg jó lenne halhatatlanná válni, mint egy hegymászó, és együtt élni az emberiséggel, figyelve annak fejlődését. És repülj az űrben!
  Cristina bólintott, és komolyan mondta:
  - Mennyország bűn nélkül, rendkívül unalmas... Nem veszíteni vagyon a kaszinóban, de még jobb nyerni, nem vadászni. Igen, a háború függőséget okoz...
  Charlotte azt javasolta:
  - Szerintem hamarosan kitalálnak olyan játékokat, amiket a képernyőn is lehet ábrázolni - ilyen a katonaság!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent el kellene pusztítanod!
  Christina fogta és énekelte:
  - A pusztítás szenvedély... Mindegy, milyen hatalom!
  Gerda zihálva és horkantva énekelte:
  - Ürséget akarok látni magam előtt! Ebben építem fel a váram, az álmom!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Nem, nagyon jó harcolni! De még jobb nyerni!
  Christina hevesen felkiáltott:
  - Maga az ég jobb keze Németországot segíti. Árja hitünk, egyedülálló monoteizmusunk! És ami nem öl meg, az megerősít!
  Gerda vizet fröcskölt, és így válaszolt:
  - Igen, erősebbek lettünk! Kár, hogy éppen egy páncéltörő aknára botlottunk.
  Christina elgondolkodva mondta:
  - És hogyan lehet megvédeni a hernyókat?
  Gerda megvonta izmos vállát.
  - Nem tudom...
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - Pajzsokkal védik a kagylóktól és az aknáktól... Hacsak nem vastagabbak, nehogy szétrobbanjanak!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Ekkor a menetteljesítmény csökken a tömegnövekedés miatt. Ettől repülne a tank!
  Magda megerősítette:
  - Ez az! Hogy a tank a levegőben szárnyaljon és ne essen le! És ötszáz mérföld per órás sebességet fejlesztett ki!
  Charlotte fröcsögve közölte az információt:
  - Azt hallottam, hogy a flottánknak speciális hajói vannak, amelyek egy kicsit repülnek anélkül, hogy hozzáérnének a vízhez! És fejlesztik a csavaros vadászgép sebességét, és képesek csapatokat szállítani, valamint dominanciát szerezni a tengeren! Az ilyen tengeri repülés legyőzhetetlenné tesz bennünket!
  Gerda kijavította párját:
  - És máris legyőzhetetlenek vagyunk! Ettől leszünk - szuper legyőzhetetlenek!
  Charlotte a hátára fordult, a levegőbe rúgta csupasz, vésett lábát, és kotyogott:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk! Árja lányok vagyunk, gyilkosok a szívünkben!
  És a szépség mélyebbre merült a vízben. Kicsit mélyebbre ment. A lány csupasz sarkára csapta a barátait, és előbukkant. Megindított egy szökőkutat, és búgta:
  - Milyen jó tavasz van a trópusokon! A víz olyan, mint a párolt tej!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Afrika szörnyű igen, igen, igen .... Afrika veszélyes, igen, igen, igen! Lányok ne menjenek Afrikába sétálni!
  A szépségek nevettek. A korcsolyapályát már megváltoztatták - a javítócsapatok a legjobbak. És a lányok mindenhonnan beugrottak a tankba. Az E-50 sziluettje meglehetősen alacsony, és maga az autó nem túl észrevehető. A női harcosok bekapcsolták a gázturbinás motort, és néhány másodperc alatt felgyorsították.
  Charlotte, egy tapasztalt tanker megjegyezte:
  - Ennek ellenére a gázturbinás motor sokkal jobb, mint a dízel. Egyszerre kompaktabb és gyorsabban gyorsítja a tartályt. Autónk elképesztő manőverező képességgel rendelkezik!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Hanyag volt és naiv, a lányok csupasz, fiatal tekintetűek voltak... Minden csodálatosnak tűnt körülötte - háromszáz évvel ezelőtt!
  Christina lelkesen megjegyezte:
  - Nem! Parancsnokunk humorosan üt... Bár tényleg úgy tűnik, évszázadok teltek el a háború kezdete óta... - A lány végigsimított a kezével magas, rugalmas mellkasán, és folytatta. - Ugyanakkor néha azon kapod magad, hogy olyan érzésed van, mintha tegnap lett volna! Ó, elvégre az emberek élete rövid, és valahogy észrevétlenül telik el!
  Gerda hevesen megjegyezte:
  De nem vagyunk öregek, ugye? Tele vagyunk erővel és energiával! És a mi utunk a győzelemtől
  Győzelem!
  Magda felsorakoztatta a géppuska tornyot, lerombolta az amerikai cellát, és kocogta:
  - Igen, hiszek a győzelmünkben... Főleg most, amikor minden ütőkártyánk megvan. De ne tegyük a szekeret a ló elé!
  Gerda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Albert... Hiányzik ez a fiú... Furcsa beleszeretni egy Apollo felépítésű kölykébe, még magas is!
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  Albertet is szerettem. Van valami különleges szépsége. És általában a tinédzsereket, amikor fiziognómiájukat még nem borította be szakáll, és arcvonásaik még nem fejezték be formációjukat, különleges varázsuk jellemzi. És ami a legfontosabb, még nem annyira kereskedők, téged szeretnek, nem a pénzedet!
  Christina racionálisan megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan szépek vagyunk, hogy a férfiak elsősorban a testünket szeretik. És hogy mennyi van, az már a bevételünk!
  Gerda logikusan így szólt:
  - Nőnek lenni könnyebb! Hívd a kutyát, és beugrik az ágyba. Legalábbis amíg fiatal vagy. Soha nem leszel férfi nélkül. Könnyű vonzani őket. De egy férfinak meg kell próbálnia, hogy lefektesse a nőt...
  Charlotte gúnyosan válaszolt:
  - Végül is nem te... Nem vagyunk túl igényesek!
  Gerda nemlegesen rázta meg a fejét.
  - Nem biztos, hogy így! Szeretem a fiatal, jóképű, kanyargós férfiakat. És nem fekszem le senkivel. Általában sportos felépítésűt választok. Vannak, akiknek hasa, de még egy tábornok sem vonz. És választhatunk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Itt van egy prosti a panelen, nem kell választani. És pocakos fog szolgálni, meg kopasz, meg öreg... Ez természetesen a szakmája mínusza!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Elmehetsz egy katona bordélyházba... Akkor minden ügyfele fiatal és karcsú lesz. És változatosság és többé-kevésbé vonzó... Például soha nem utasítok vissza egy jóképű férfit!
  Christina felkacagott és dörmögött:
  - Igen... A változatosság bekapcsol! A szexhez különböző ételekre és fűszerekre van szükség. Fiatal nők vagyunk és szeretjük a fiatalokat... Izmos testű sporttársakat szeretnénk. És valakinek meg kell küzdenie nem túl jóképű férfiakkal. Ezekkel a nőkkel csak együtt lehet érezni!
  Charlotte gyötrődve énekelte:
  - A szépség rabszolgává változtatja az embert... És a halál után, hidd el, nem találok békét, a lelkemet az ördögnek adom egy éjszakára veled!
  Magda rálőtt a "Witch" amerikai önjáró fegyverre, és csicseregve:
  - Bűn, milyen nemi élet a miénk a házasságon kívül... Jobb, ha elhagyjuk a kéjes gondolatokat!
  Charlotte dühösen válaszolt:
  - És te nyögtél az orgazmustól nem rosszabbul, mint mi... Szóval ne nevelj képmutató ápolónőt.
  Gerda megrázta magas, feszes melleit, és megjegyezte:
  - Jaj, a "Tigris" ezt nem tudta megtenni! Hiányzott belőle az átütőerő! De még mindig jobb, mint a Sherman.
  Magda kétkedve jegyezte meg:
  - Mit nézel. Ha képernyőket akasztanak a "Firefly"-re, akkor nem lesz rosszabb, mint a "Tigris", még jobban védve a homlokban!
  Gerda dühösen megrázta a fejét. Lövés a tankra. És az utolsó "Pershing" befejezéseként hozzátette:
  - A mi "Tigrisünk" még mindig drágább, ezek a nyugati egzotikumok és az orosz perverziók. Hiszek a győzelmünkben, még T-4-es tankokkal is, hát legyen!
  Tizenkét autó, csattogtak a lányok, mint a magok. Még csak rájuk sem lőttek. Fájdalmasan nagy távolság az amerikai fegyverekhez.
  A lányok mennek és nevetnek. Jó nekik.
  Charlotte újra elkezdi az ismerős sürgönyöket:
  - Nem, Magda! Egyszer s mindenkorra le kell mondanod a kereszténységről. Ellenkező esetben potenciális áruló leszel!
  Az aranyhajú lány így vágott vissza:
  - Nem! A Harmadik Birodalom elkötelezettje vagyok, de nem mondok le Jézus Krisztusról sem!
  Gerda csupasz talpával a páncélra csapta gyönyörű, izmos lábát, és megjegyezte:
  "De Krisztust nem szabad megtagadni!" Csak el kell ismernünk, hogy testben német volt, és nem zsidó, és minden rendben lesz!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Német... De mi van a Biblia tanúságtételével?
  Gerda keményen mondta:
  - Akkor te Biblia! Ha van főkávézó!
  Magda megrázta a fejét.
  - A Mein Kaf nem isteni kinyilatkoztatás. És egy ember munkája, méghozzá kiemelkedő! Hiszek abban, ami Istentől származik!
  Ekkor az összes harcos kórusban felkiáltott:
  - A mi Istenünk Adolf Hitler!
  Magda bátran válaszolt:
  - De nem Hitler hódította meg és teremtette meg az univerzumot!
  Gerda dühösen ráütött kerek sarkával a páncélra, és kijelentette:
  - És ezt már nem mi tárgyaljuk! Ki teremtette az univerzumot, az idő eldönti!
  Charlotte azt javasolta:
  - Lányok inkább tegyük fel magunknak a kérdést - mit fogunk tenni a háború után?
  Christina elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Menjünk az üzlethez! Ez a legjobb, amit tehetünk!
  Gerda egyetértően bólintott hófehér fejével:
  - Természetesen az üzleti életben! Vagy esetleg filmekben fogunk játszani?
  Magda mosolyogva azt javasolta:
  - És akkor? Ez egy jó folytatása a karriernek! Végül is a filmek nagyszerűek!
  Gerda elvigyorodott, végigsimította a kezét a megkönnyebbülésén, és megjegyezte:
  - És te kit játszanál? Angyal mit?
  Magda bágyadt tekintettel így szólt:
  - Miért ne? Mert jó a kinézetem. Minden hívőnek mesélnék Jézus Krisztusról! Ez életmentő lenne!
  Gerda megrázta a fejét, és elmagyarázta:
  - Az új árja vallásban nincs olyan, hogy megváltás. Valójában az árjáknak szóló parancs lényege a Birodalom szolgálata. És a többi - engedelmeskedjen az árjáknak! Tehát nem mentjük magunkat, hanem uralkodunk!
  Christina egy vörösréz, de sárga hajú lány, megerősítette:
  - Igen, mi uralkodunk és hódítunk! Ebben a világban a Harmadik Birodalom csapataiban vagyunk. Ebben lesz saját hadseregünk. És más univerzumokat is meghódítunk. Ezen a világon minden relatív... Szerintem lesz háború, meg lakomák, meg birtokok! A világ élvezésének és egy izgalmas háborús játék kombinációi!
  Charlotte egy rézvörös hajú lány, egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Mert az igazán békés élet unalmas... Annyira hozzászoktunk a harchoz, hogy kenyér lett belőle!
  Gerda kijavította párját:
  - Inkább még levegőt! Vagy édes borral kevert víz!
  Magda szomorúan mondta:
  - Kár... Néha a megbánás hulláma tör rám. Elvégre másokat megölni rossz. Fájdalmat és szenvedést okozunk! Mi van, gyerekek apa nélkül!
  Gerda megrázta a fejét, és megjegyezte:
  Mindannyian veszélyben vagyunk! De vigasztalódjon! Az ember még mindig halandó! És ha belegondolunk, ez valóban jelentős harminc-negyven év az örökkévalóság skáláján? És az örök élet!
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Hát, ha filozófiailag nézzük, akkor ez így van... De tényleg, ez nem könnyíti meg a kisgyerekek dolgát!
  Charlotte megdobta rézvörös haját, és felszisszent:
  - Képzeld el, hogy emberalattiak! Csak állatok, és jobban fogod érezni magad!
  Magda könnycseppet rázva a szempilláiról válaszolt:
  - De végül is az állatokért kár! Ó... micsoda világban élünk! Minden egyszerűen könyörtelen! És a halál uralkodik!
  Charlotte erőteljesen beszélt, és közben komponált:
  Hagyja, hogy a folyók a vér
  árad a földön,
  Hadd nyögjenek a fájdalomtól -
  Tűz mindenhol!
  És hagyja a gonosz halált
  Dühös labda uralkodik,
  Mind meghaltok
  A Sátán számon kért benneteket!
  Engedd, hogy felfaljon a forgószél
  Az emberi testek áramlása...
  A bolygó szenved
  A káosz uralkodik!
  Gerda félbeszakította társát, és csupasz lábával eltakarta skarlátvörös száját. A szőke terminátor felkiáltott:
  - Hát miért ilyen pesszimista! Itt véget ér a háború, és a bolygó úgy virágzik, mint egy kert. Szerintem maradt néhány. Amerika, ez még hat hónap, nos, a legnagyobb év. Aztán hozzáadjuk Oroszországot, és csak Japán marad. De ez nálunk rövid életű. Legfeljebb három év múlva minden háború megszűnik... És az emberek soha többé nem ölik egymást!
  Christina kifejtette:
  - Mindenesetre a háborúban... Azt hiszem, eljön az idő, és nagyon hamar, amikor csak egy birodalom marad a világon. És akkor mindenesetre nem lesznek háborúk. És azt gondolom, hogy a mezőgazdaság fejlődésének és az ideális német szervezetnek köszönhetően az éhezés is eltűnik néhány éven belül. Akkor mindenkinek házat építenek. - A rézsárga hajú, izmos, karcsú és tökéletesen arányos alkatú lány lelkesen beszélt. "Akkor az orvostudomány fejlődik, és a betegségeket felszámolják. Az űrbe repülünk, különböző világokban telepedünk le. Győzd le az öregséget. Minden ember fiatal és szép lesz, mint a mesés manók. Vagy talán új háborúk várnak ránk az űrben. Olyan csillagos háromkarú idegenekkel. És bátran harcolni fogunk a fasizmus eszméiért az egész univerzumban!
  Charlotte sugárzó mosollyal az ajkán énekelte:
  - Harcolni fogunk a fényes holnapért... Csókolózzunk!
  Magda már optimistábban nyilatkozott:
  - De jobb így! Nem örök háborúk, hanem békés teremtés!
  Ebben a pillanatban az autó egy aknára futott. A tank megremegett. A görgő szétrepedt, és az autó kissé lelassult. Gerda a rádióban hívott egy javítócsapatot. A sérülés nem fosztotta meg a tankot a menetteljesítménytől, de némileg csökkentette a sebességét. Ezért a görgőt gyorsan ki kell cserélni. Itt a felfüggesztés helye más - kényelmesebb a javításhoz, mint a "Tigers" és a "Panthers" lépcsőzetes sorrendje.
  Sőt, a lányok szívesen melegedtek a dzsungelben. Miért nem úszik a folyóban? A tank persze meleg a hely, még a klíma sem bírja. Még mindig ott van Mexikó déli része - a trópusok, márciusban pedig elég meleg van. De általában mennyei az idő.
  A folyó a közelben volt, és a lányok belemerültek. Nem kell aggódnod a krokodilok miatt. Itt háború dúl, és minden élőlény már rég elmenekült. A víz meleg és kellemes úszni. A lányok úsztak, és a dzsungel partjaiban gyönyörködve Gerda észrevette:
  -A mi világunk mégsem mentes a varázstól! Valószínűleg jó lenne halhatatlanná válni, mint egy hegymászó, és együtt élni az emberiséggel, figyelve annak fejlődését. És repülj az űrben!
  Cristina bólintott, és komolyan mondta:
  - Mennyország bűn nélkül, rendkívül unalmas... Nem veszíteni vagyon a kaszinóban, de még jobb nyerni, nem vadászni. Igen, a háború függőséget okoz...
  Charlotte azt javasolta:
  - Szerintem hamarosan kitalálnak olyan játékokat, amiket a képernyőn is lehet ábrázolni - ilyen a katonaság!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent el kellene pusztítanod!
  Christina fogta és énekelte:
  - A pusztítás szenvedély... Mindegy, milyen hatalom!
  Gerda zihálva és horkantva énekelte:
  - Ürséget akarok látni magam előtt! Ebben építem fel a váram, az álmom!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Nem, nagyon jó harcolni! De még jobb nyerni!
  Christina hevesen felkiáltott:
  - Maga az ég jobb keze Németországot segíti. Árja hitünk, egyedülálló monoteizmusunk! És ami nem öl meg, az megerősít!
  Gerda vizet fröcskölt, és így válaszolt:
  - Igen, erősebbek lettünk! Kár, hogy éppen egy páncéltörő aknára botlottunk.
  Christina elgondolkodva mondta:
  - És hogyan lehet megvédeni a hernyókat?
  Gerda megvonta izmos vállát.
  - Nem tudom...
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - Pajzsokkal védik a kagylóktól és az aknáktól... Hacsak nem vastagabbak, nehogy szétrobbanjanak!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Ekkor a menetteljesítmény csökken a tömegnövekedés miatt. Ettől repülne a tank!
  Magda megerősítette:
  - Ez az! Hogy a tank a levegőben szárnyaljon és ne essen le! És ötszáz mérföld per órás sebességet fejlesztett ki!
  Charlotte fröcsögve közölte az információt:
  - Azt hallottam, hogy a flottánknak speciális hajói vannak, amelyek egy kicsit repülnek anélkül, hogy hozzáérnének a vízhez! És fejlesztik a csavaros vadászgép sebességét, és képesek csapatokat szállítani, valamint dominanciát szerezni a tengeren! Az ilyen tengeri repülés legyőzhetetlenné tesz bennünket!
  Gerda kijavította párját:
  - És máris legyőzhetetlenek vagyunk! Ettől leszünk - szuper legyőzhetetlenek!
  Charlotte a hátára fordult, a levegőbe rúgta csupasz, vésett lábát, és kotyogott:
  - Ha összefogunk, legyőzhetetlenek vagyunk! Árja lányok vagyunk, gyilkosok a szívünkben!
  És a szépség mélyebbre merült a vízben. Kicsit mélyebbre ment. A lány csupasz sarkára csapta a barátait, és előbukkant. Megindított egy szökőkutat, és búgta:
  - Milyen jó tavasz van a trópusokon! A víz olyan, mint a párolt tej!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Afrika szörnyű igen, igen, igen .... Afrika veszélyes, igen, igen, igen! Lányok ne menjenek Afrikába sétálni!
  A szépségek nevettek. A korcsolyapályát már megváltoztatták - a javítócsapatok a legjobbak. És a lányok mindenhonnan beugrottak a tankba. Az E-50 sziluettje meglehetősen alacsony, és maga az autó nem túl észrevehető. A női harcosok bekapcsolták a gázturbinás motort, és néhány másodperc alatt felgyorsították.
  Charlotte, egy tapasztalt tanker megjegyezte:
  - Ennek ellenére a gázturbinás motor sokkal jobb, mint a dízel. Egyszerre kompaktabb és gyorsabban gyorsítja a tartályt. Autónk elképesztő manőverező képességgel rendelkezik!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Hanyag volt és naiv, a lányok csupasz, fiatal tekintetűek voltak... Minden csodálatosnak tűnt körülötte - háromszáz évvel ezelőtt!
  Christina lelkesen megjegyezte:
  - Nem! Parancsnokunk humorosan üt... Bár tényleg úgy tűnik, évszázadok teltek el a háború kezdete óta... - A lány végigsimított a kezével magas, rugalmas mellkasán, és folytatta. - Ugyanakkor néha azon kapod magad, hogy olyan érzésed van, mintha tegnap lett volna! Ó, elvégre az emberek élete rövid, és valahogy észrevétlenül telik el!
  Gerda hevesen megjegyezte:
  De nem vagyunk öregek, ugye? Tele vagyunk erővel és energiával! És a mi utunk a győzelemtől
  Győzelem!
  Magda felsorakoztatta a géppuska tornyot, lerombolta az amerikai cellát, és kocogta:
  - Igen, hiszek a győzelmünkben... Főleg most, amikor minden ütőkártyánk megvan. De ne tegyük a szekeret a ló elé!
  Gerda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Albert... Hiányzik ez a fiú... Furcsa beleszeretni egy Apollo felépítésű kölykébe, még ha magas is!
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  Albertet is szerettem. Van valami különleges szépsége. És általában a tinédzsereket, amikor fiziognómiájukat még nem borította be szakáll, és arcvonásaik még nem fejezték be formációjukat, különleges varázsuk jellemzi. És ami a legfontosabb, még nem annyira kereskedők, téged szeretnek, nem a pénzedet!
  Christina racionálisan megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan szépek vagyunk, hogy a férfiak elsősorban a testünket szeretik. És hogy mennyi van, az már a bevételünk!
  Gerda logikusan így szólt:
  - Nőnek lenni könnyebb! Hívd a kutyát, és beugrik az ágyba. Legalábbis amíg fiatal vagy. Soha nem leszel férfi nélkül. Könnyű vonzani őket. De egy férfinak meg kell próbálnia, hogy lefektesse a nőt...
  Charlotte gúnyosan válaszolt:
  - Végül is nem te... Nem vagyunk túl igényesek!
  Gerda nemlegesen rázta meg a fejét.
  - Nem biztos, hogy így! Szeretem a fiatal, jóképű, kanyargós férfiakat. És nem fekszem le senkivel. Általában sportos felépítésűt választok. Vannak, akiknek hasa, de még egy tábornok sem vonz. És választhatunk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Itt van egy prosti a panelen, nem kell választani. És pocakos fog szolgálni, meg kopasz, meg öreg... Ez természetesen a szakmája mínusza!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Elmehetsz egy katona bordélyházba... Akkor minden ügyfele fiatal és karcsú lesz. És változatosság és többé-kevésbé vonzó... Például soha nem utasítok vissza egy jóképű férfit!
  Christina felkacagott és dörmögött:
  - Igen... A változatosság bekapcsol! A szexhez különböző ételekre és fűszerekre van szükség. Fiatal nők vagyunk és szeretjük a fiatalokat... Izmos testű sporttársakat szeretnénk. És valakinek meg kell küzdenie nem túl jóképű férfiakkal. Ezekkel a nőkkel csak együtt lehet érezni!
  Charlotte gyötrődve énekelte:
  - A szépség rabszolgává változtatja az embert... És a halál után, hidd el, nem találok békét, a lelkemet az ördögnek adom egy éjszakára veled!
  Magda rálőtt a "Witch" amerikai önjáró fegyverre, és csicseregve:
  - Bűn, milyen nemi élet a miénk a házasságon kívül... Jobb, ha elhagyjuk a kéjes gondolatokat!
  Charlotte dühösen válaszolt:
  - És te nyögtél az orgazmustól nem rosszabbul, mint mi... Szóval ne nevelj képmutató ápolónőt.
  Röviden: Hitler magabiztosan nyert. Sikerei pedig egyszerűen teljesen megbénították az Egyesült Államokat. 1945 januárjában pedig New York és Washington is elesett, és 30 állam teljesen kapitulált. És ezzel véget ért ez a véres háború.
  Míg a németek sikeresek voltak...
  De még nem minden ország hódolt be a Harmadik Birodalomnak. Itt van a Felkelő Nap országa szétterült kolóniákkal. A fasisztái pedig kapitálisan le akarják vágni.
  A háború 1949. április 20-án kezdődött. És a háború nagyon jól megy.
  Főleg, ha ilyen szép lányok vannak.
  És a Harmadik Birodalom kapta a világ legjobb tankjait. Az "oroszlán" a maga idejében a legvédettebb és legerősebb harckocsi volt a fegyverzetben. De most AG-50-esük van. A mindössze hatvan tonnát nyomó gép új kialakítása és 1800 lóerős motorja.
  A mobilitás, a manőverezhetőség, a sebesség és a védelem kombinációja minden szögből. AG-50 piramis gép - maga a tökéletesség.
  Charlotte lelkesen énekelte:
  - Én vagyok a bolygó nagysága, hát vörös is egyben!
  És csupasz sarkakat húz. Gyönyörű lány.
  És Christina is kiemelkedő képességű lány. Még egy joker is van a zsebében. És feltalálta a saját kártyapakliját. És tudja, hogyan kell lendületesen dobni őket. A harcosnak aranyvörös haja van. És egy nő, amire szüksége van.
  Ó, milyen mezítláb szaladgáltak a sivatagon keresztül. Nagyon homok égeti a sarkakat. De gyorsan megszokja. Christina pedig elvette, és felszisszent:
  - Addig is, egyelőre a folyó átfut a kavicsokon!
  A német autó áthatolhatatlan a Panthers és Tigers számára. Ez egy olyan erős rendszer. Bár nem nehéz. A japánok még nem sajátították el a piramis alakú tankokat, és a németek sem adták át nekik a technológiát.
  Az AG-50 egy olyan gép, amely sok mindenre képes. Lövedékek robognak ki belőle.
  Cristina ismét lőtt csupasz lábujjaival, és nagyot sóhajtott. A Harmadik Birodalomnak nem voltak megfelelő tankjai a negyvenegyedik évben. Így nem tudtak nyerni És a télnek semmi köze hozzá.
  Christina elvette, és csipogta:
  - Egy tank, van egy tank Afrikában!
  Aztán a lány megmutatta a nyelvét. Őszintén örült a sikerének. Itt van, milyen menő nő.
  A haj olyan aranysárga. Mint az értékes aranydarabok.
  Itt Magda fehér és arany, Christina pedig vörös és arany.
  Magda is lőhetett. Tüzelt, eltalált egy könnyű japán tankot, és felszisszent:
  - Őrült nő! És a birodalomban nincs gyerekkor!
  Christina ismét lőtt, és racionálisan megjegyezte:
  - Szépirodalmat kell olvasni!
  A lányok nagyon viccesek voltak itt. És kitárták a fogukat, ami igazán tiszta gyöngy.
  És a fantázia rovására... Akkor Christina egy nagy dokk. Nemrég például bemutattak egy filmet a Harmadik Birodalomban. Csillagok háborúja. Valódi csaták zajlanak az űrben. És minden olyan érdekes! Szó szerint fenomenális felvételek.
  Eh, nagy léptékben tudták ábrázolni az űrbirodalmat. A Harmadik Birodalom harcosai a rovarok ellen. Ízeltlábúak próbálják megtámadni az űr Németországot. Közel három métert mérnek. És még több harci robot. De a Wehrmacht még mindig erősebb. Csak birodalmi.
  Christina elragadtatva énekelte a tenyerét:
  - Az Avadon forgószelei felettünk járnak... Egyenesen kimegyünk az őrültek házából!
  És hogyan fog a szépség a csupasz, cizellált lábával pofozni. Itt tényleg egy varázslatos álom megtestesülése. Nem lány, hanem igaz hit, és a kozmikus világok idegenje.
  Szokatlan az egész lánynégyes. A tankjuk pedig nagyon energikusan működik.
  Az égen pedig a Harmadik Birodalom korongsíkjai gyűjtenek valamit lamináris sugárukkal. Sebezhetetlenek, de ők maguk csak azért tudják kikapcsolni a sugárhajtást, hogy elindítsanak egy rakétát, majd újra befedjék magukat.
  Természetesen a Harmadik Birodalomban fejlettebb fegyvereket fejlesztenek ki. Először is lézer. De nehéz nagy teljesítményű sugarat készíteni. A gyakorlat azt mutatja, hogy a hiperboloidot rendkívül nehéz újrateremteni. Vannak azonban más ötletek is.
  Például egy ultrahangos fegyvert! Szintén érdekes gondolat. Gertrude nagyon szeretett volna egy ilyen fegyvert szerezni. Belefáradt az ostoba döngölésbe. Van vágy valami több elérésére.
  Közben a harcos irányítja az autóját. Megvágja Japán harcosait és énekli:
  - Lány vagyok, tudod, kedves... Gyönyörű minden oldalról! Mindenkitől, minden oldalról!
  És megmutatja nagyon fürge nyelvét.
  Éva csavarokat is csinál a harcosok ellen, és énekelte:
  - Új világot építünk és megtagadjuk a múltat... Szeretünk gyakran nagyon rossz dolgokat csinálni!
  A harcosokról azt kell mondani, hogy nagyon mozgékonyak. És a legmagasabb osztályszinten kezelik autójukat.
  A lemez egy nagyon félelmetes fegyver. De a japánok nem próbálják kitérni előle. Készen állnak a harcra. Bátorságban tüzelnek és meghalnak.
  Gertrude csodálattal kiáltott fel:
  - Igen! Ez egy méltó szövetséges!
  És hogy rázza a csípőjét... A lány a tetején van. Pörgeti az autót, leüti a japánokat.
  És pislog a szemével, úgy kacsint.
  Éva megszólalt, a hajlékonylemezt is irányítva egy joystickkal:
  - Elvégezni az iskolát! Ne kerülje el a pusztulást!
  A lemezsíkot pedig felgyorsítva újabb tucat autót vág le. Olyan csillogó lány. Elképzelte a közelmúltbeli szexet pasikkal. De nagyszerű. Nem világos, miért vannak olyan nők, akik félnek párosodni? Végül is ez akkora öröm. És nem mesében mondani, nem tollal leírni.
  És milyen nagyszerű, amikor több férfi van egyszerre. Sokkal több örömet okoz.
  És akkor? Ő a Harmadik Birodalom harcosa, és különleges, fasiszta erkölcsük van! Ezt nem mindenki érti! És párosodj azzal, akivel akarsz, és ami a legfontosabb, gyakrabban. Hiszen ez jót tesz az egészségnek!
  Eve fogta és örömmel énekelte:
  - Én lány vagyok... Olyan klassz, hogy nem találsz magasabbat!
  És nevetni fog... És hogyan szorít majd a joystick mezítláb! És vezetni fogja halálos korongját.
  Néhány harcos nagyon hatékony.
  Így érthető, hogy Japán nem tud ellenállni... és itt van egy másik csapat.
  Lent pedig más lányok veszekednek...
  Jane például a harcoscsoportjával. A Goering-5 harckocsit használják, és a japánok oldalba találhatják.
  Armstrong nagyot sóhajt, és azt mondja:
  - Ehma! A nyár nem tél! Ehma! Jaj az elméből!
  És a harcos megmutatta orrát. Kíváncsi vagyok, ha túlélik az űrtágulást, hogyan zajlanak majd a háborúk? Valószínűleg nem ugyanaz, mint a Földön. Lesz még valami?
  Jane azt mondta magában:
  - Kakukk! Csillagokkal foglak megjelölni, hidd el!
  És csavard ki a csípőd! Olyan híres harcos! A nagy terekről vált híressé. És egy nagyszerű lány.
  Elvette, és vihogva énekelte:
  - Vad kiáltás hasított át az alkonyon, a gonosz nem alszik, a sors nem alszik! És eloszlatva az álmot és a gondolatokat, egy vad holló repül hozzánk!
  Gringeta egy parasztcsalád tüzére: szinte meztelenül, csak bugyiban sziszegte:
  - Fekete holló... Miért lebegsz a fejem fölött!
  És hogy rázogatja csodálatos melleit! Itt a baba! Olyan izmos és egészséges. És annyi férfi megy át rajta minden este! Igazán nagy harcos! Megölte az aljas oroszokat, és most a japánokkal szállt szembe. Dühös lány. És mezítláb rugdosni. Olyan szépsége van!
  Malanya géppisztollyal lő a japánokra, és a fogát feszegetve azt mondja:
  - Ó, búzafű, búzafű, adj száz rubelt!
  Matilda kuncogott, és kétkedve kérdezte:
  - És ki ad neked száz rubelt? Talán érdemesebb fontot kérni?
  Malanya megrázta a fejét.
  - Nem! Senki nem ad neked száz fontot! De a rubel olcsóbb, mint amilyen valójában!
  És mind a négy lány hogyan nevet. És olyan szépek, szinte ruha nélkül, mezítláb és szexiek. Hát nem erről álmodoznak a férfiak?
  Jane örömmel vette át, és énekelte:
  - Hú, béna - hú!
  És hogyan csapkodja az állát a csupasz talpával! Valóban, egy nagyon temperamentumos Frau Madame!
  És micsoda figura! A harmónia, az izmok és a harmónia megtestesítője.
  Gringetta nem ilyen. Húsosabb, túlterhelt izmokkal, mint egy testépítő. De gyönyörű lány is - a csípője olyan fényűző, mint a ló fara, és vékony a dereka.
  Gringeta szeretett a kockákkal játszani. Tetszett neki. Olyan csodálatos lány. Nehéz kockával játszani. Bár általánosságban kitalálnának legalább valami játékkonzolt? De az igazi harc még mindig sokkal érdekesebb!
  Gringeta fogta, és lelkesen énekelte:
  - Olyan lány vagyok, aki hangosan ordít! És vastag hangon - őszintén énekel!
  Aztán eltalálta a japán "Tigrist". A páncéltörő lövedék miatt a német tank előnyben van. És így a kaliber és a hordóhossz megegyezik.
  Igaz, azt ígérik, hogy belépnek az új fegyverek sorozatába. Rövidebb csővel, de nagyobb torkolati sebességgel.
  Gringeta arról álmodik, hogy szerez egy jobb fegyvert. A hosszú hordó továbbra is problémákat okoz, különösen, ha a csata az erdőben zajlik. A harcos azonban nem veszíti el a szívét.
  Malanya géppuskával firkál a japánokra. Szamurájhoz és kínaihoz passzol. Kifejti a fogát, és csipog:
  - Őrült Birodalom! Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket!
  Szintén kiemelkedő adatokkal rendelkező lány. És hogy lő! Pontosan lekaszálja a felkelő nap birodalmának fegyvereseit.
  Kik voltak tegnap a barátaid? És most triviális ellenségek! És ez ellen nem tudsz mit tenni!
  Matilda füttyentett, kinyújtotta a nyelvét, és úgy érezte magát, mint egy kobra. Kár, hogy ő csak egy egyszerű sofőr. És a munkája nem a legérdekesebb. Elnyomni valakit. Megbántani valakit. De a lélek mást követel. Kiemelkedőbb!
  Matilda bosszúsan mondja:
  - Brit zászló lesz az összes tengeren!
  Jane dühösen megerősítette:
  - Bár német megszállás alatt állunk, soha nem leszünk rabszolgák!
  Aztán a szovjet lányok is harcolnak, kétségbeesetten visszafoglalják Dél-Szahalint és a Kuril gerincet.
  Alenka és csapata egy hídfőt foglalt el az Amur folyón. És öt lányt megtámadtak.
  De ezek a lányok tudják - ha túl akarod élni a hőséget, mindenképpen mezítláb és bikiniben küzdj. És melltartó nélkül is lehet. És akkor egyetlen ördög sem győz le.
  Alenka mezítláb gránátot dob a japánra, és énekli:
  - Ó, sors, sorsom, ó sors!
  Anyuta is puszta ujjaival dobta a lábát, a halál ajándékát, és csicseregte:
  Miért vagy szigorú velem?
  Tüzes Alla csupasz sarkával adott egy gránátot. Megcsavarta az acéllapot, és csicseregte:
  - Nem hiszem el, hogy érted!
  Maria elvette, puszta ujjaival megdobta azt, ami öl, és kuncogva így szólt:
  - Ó, sors, az elválásom a sors! Csak koporsóban találok embert!
  És a lány nevetett...
  Matrena mezítláb adott egy csomó gránátot. Lelőtt egy japán tankot, és felszisszent:
  - Ó, srácok... Egyszerűen rosszul esik tőletek!
  Elena nagyot sóhajtott. És ismét gránátot dobott mezítláb. Március, egyre melegebb a nap. Sokkal jobb, mint télen. Az optimizmus nő.
  Persze, ha Japán nem támadja meg a Szovjetuniót a negyvenkettedik évben, jobb lett volna.
  Akkor a Vörös Hadsereg végezhetne a nácikkal, vagy legalábbis megállíthatná őket. A Felkelő Nap országa pedig minden tervet összekuszált. És rendkívül alattomos.
  Elena kirúgott. Megütötte a szamuráj fejét, és nyikorgott:
  - Új cserkész!
  És viccesen nézett ki. Hogyan esnek a legyőzött japánok. És sok közülük. Tele kínaival. Kár, hogy a Harmadik Birodalommal folytatott háború nem állt meg kicsit korábban.
  Alenka suttogta:
  - Napfényes Georgia, szülőföldem, Kaukázus! Van egy magas hegy, etetem a birkákat!
  És a lány csupasz sarkával ismét megadta magát a halál jelenének.
  Japánt kilenc hónappal a háború kezdete után elfogták.
  És a háború véget ért... Sztálin visszakapta Dél-Szahalint és a Kuril gerincet, valamint Mandzsúria egy részét.
  Aztán eljött a tartós béke ideje. Sztálin meghalt... Aztán, és Hitler meghalt 1959-ben... De a Föld bolygón a helyzet stabil, erős és virágzó volt. És minden nagyon jó volt. Az emberiség pedig meghódította az űrt és felépítette a kommunizmust.
  
  MAKAROV CSECSEN ADMIRÁL
  1999. november 7-én Akhmad Kadirov meghalt az orosz tüzérség véletlen lövöldözése következtében. Azon nevetséges balesetek egyike, amelyek megváltoztatják a történelem menetét. Lehetséges, hogy Makarov admirális orosz bányából való véletlen halála a Romanov-dinasztia bukásához vezetett, és Oroszországban megváltozott a társadalmi rendszer. És akkor hasonló baleset várt Vlagyimir Putyinra. És persze ennek következményeinek sorozata.
  Teip Kadirov először is azzal vádolta, hogy az orosz csapatok szándékosan tették ezt, és elszakadtak a szövetségtől. És nem csak ez a teip, hanem a Jamadajev testvérek is. Újra kitörtek a csaták Gudermesért. Csecsenföld most kezdődött felszabadítása, amely olyan jól sikerült, hirtelen megtorpant. Gudermes az orosz csapatok hátában kötött ki, és igazi háború tört ki benne. Ennek eredményeként a Groznij bekerítését célzó hadművelet erősen lelassult. A harc pedig nagyon heves volt. A csecsenek abbahagyták városaik elhagyását, és halálra harcoltak. Most egész Csecsenföld egyesült a szövetségi csapatok ellen. A Nyugat pedig az iszlám világgal együtt élesen megnövelte a nyomást. Putyin makacs lett, nem akart tárgyalni Mashadovval, de a háború menete sokkal kevésbé volt sikeres. Az orosz csapatok pedig komoly veszteségeket szenvedtek.
  A Nyugat és az Egyesült Államok pedig szankciókat vezetett be. A kommunisták is kihasználták a pillanatot, és bizalmatlansági szavazást javasoltak a kormánynak. Az Apple támogatta az ötletet. Az Állami Duma pedig szavazatokat gyűjtött össze. Putyin ezzel szembesülve felfüggesztette a Csecsenföld elleni offenzívát. A partizántámadások élesen felerősödtek.
  A csecseneknek nyújtott segélyek is növekedtek... Az orosz csapatok veszteségei nőttek. Így zajlottak le az Állami Duma választásai. Az Egység-tömb nem diadalmaskodott. Ezzel szemben a kommunisták "Győzelemért" blokkja elsöprő győzelmet aratott. A második helyet a "Szülőföld-egész Oroszország" szerezte meg. Ilyen helyzet. Furcsa módon az Unity blokk gyengébb szereplése a harmadik helyet megszerző Zsirinovszkij blokknak kedvezett. De a Jobb Erők Szövetsége fellépett, gyengén nem vette át az öt százalékos akadályt. Az Apple egy kicsit jobban teljesített.
  Általánosságban elmondható, hogy a parlament még ellenzékibb lett, mint korábban. És ami a legfontosabb, az ellenzék egységesebbnek bizonyult. Az OVR, a kommunisták és a Yabloko egyesült. A Liberális Demokrata Párt és az Egység megpróbálta blokkolni...
  Putyin némileg csökkentette a minősítését. Jelcin még nem ment el. Bár az utód kérdése továbbra is a levegőben van. Putyinon kívül, akinek még mindig volt valamilyen minősítése, túl kockázatosnak tűnt a többi lehetőség.
  Megkezdődött a választási kampány. Az első helyen Gennagyij Zjuganov áll, őt Vlagyimir Putyin, Primakov és Zsirinovszkij követi, majd Javlinszkij. Lebed tábornok nem ment el az elnökválasztásra. Ez pedig Vlagyimir Zsirinovszkijnak adott némi esélyt a harmadik helyre.
  De Primakov elsüllyedt. Nem világos, hogy induljon-e az elnökválasztáson vagy sem. Luzskov is próbálkozhatna. És hirtelen Moszkva polgármestere is előrelépett.
  A választások gazdagok voltak eseményekben.
  Váratlanul Borisz Nyemcov is az elnöki posztba került. És ez is hozzáadott intrikát.
  Az orosz hadsereg Csecsenföldön alaposan elakadt. Groznijt és Gudermest nem vitték el. A bombázások pedig szigorú szankciók bevezetéséhez vezettek Oroszország ellen.
  Jelcin, aki még elnök volt, ennek ellenére elrendelte a tárgyalások megkezdését és a háború felfüggesztését. És így már vérzett. És hány embert lehet megölni.
  Zjuganov ismét bizalmatlansági szavazást javasolt a kormánnyal szemben. Minden frakció, még a Liberális Demokrata Párt is, támogatta ezt az ötletet. Zsirinovszkij határozatlansággal és gyengeséggel vádolta Vlagyimir Putyint. Jelcin, súlyos beteg volt, nem akart nagy háborút... És váratlanul megparancsolta Putyinnak, hogy találkozzon Mashadovval. Találkozót tartott... A csecsenek követelték, hogy térjenek vissza a Khasavyutor-egyezményekhez, és vonják ki a csapatokat Csecsenföldből. Szóval nem értünk egyet semmiben.
  Az Állami Duma pedig ismét felvette és felvetette a kormány iránti bizalmatlanság kérdését. Jelcin megvesztegette Zsirinovszkijt azzal, hogy tábornoki rangot adományozott neki, és csillagot adományozott neki Oroszország hősének. Az LDPR nem szavazott bizalmatlanságot, de az ellenzéknek így is volt elég szavazata. És volt bizalmatlanság.
  Jelcinnek most Putyint kellett kirúgnia. Mihail Kastyanov lett a színész. Új miniszterelnökre volt szükségünk. De nehéz találni valakit, aki megfelel az Állami Dumának.
  Végül két hét habozás után Jelcin Luzskov moszkvai polgármestert javasolta.
  Ez összességében megfelelt az Állami Dumának... És az embereknek is. Moszkva polgármestere miniszterelnök lett, és visszalépett az elnökválasztási versenytől.
  Putyin pedig végül elvesztette a minősítését, és alig gyűjtött össze egymillió aláírást.
  Aztán Maxim Primakov javára szerepelt. Vlagyimir Zsirinovszkij is Primakovot támogatta. És Yavlinsky is...
  Végül megtartották a választásokat, Zjuganov és Primakov közel azonos szavazatszámmal jutott be a második fordulóba. Zjuganovnak azonban valamivel több volt. De szinte minden jelölt Primakovot támogatta. A kommunisták vezérét pedig a második körben legyőzte.
  Így változott meg a hatalom Oroszországban. Még Jelcin is elrendelte a csapatok kivonását Csecsenföldről. És a kaukázusi háború véget ért. Aztán minden úgy zajlott, mint az igazi történetben.
  Primakov mérsékelt liberális gazdaságot folytatott. Az USA beszállt az afganisztáni és iraki háborúba. Az olaj ára emelkedett. És a gazdaság nőtt.
  Primakov két ciklust töltött le, majd 2008-ban távozott, nem újította meg hatalmát. És akkor? Már hetvenkilenc éves, és nincs jó egészségi állapotban. A trónt Luzskov polgármester követte. Ez a szám többé-kevésbé kompromisszum volt.
  Csecsenföldön az orosz csapatok kivonása után hamarosan újra megindult a háború Mashadov és Shamil Basayev, valamint Salaman Raduyev között. A vahabiták támogatták Basajevet. A háború másfél évig tartott. És nagy volt a pusztítás. Mashadov elveszett és elmenekült. Shamil Basayev átmenetileg amin lett. De Salman Raduev, a Jamadajevek és a Kadirovok felkeltek ellene. És megint a háború. A vahabiták is szétváltak. Shamil 2006-ban megölték. És Salman Raduev egy időre amin lett. De 2008-ban megölték. Csecsenföldön pedig háború és mészárlás volt. Luzskov, Moszkva polgármestere segítséget ajánlott fel az egyik félnek, cserébe Oroszországba való visszatérésért. Ez megfelelt a csecseneknek.
  Luzskov annektálta Csecsenföldet, és a gazdasági problémák ellenére könnyedén megnyerte a 2012-es választásokat. Ekkor azonban problémák merültek fel. Putyinnál nyugatbarátabb lévén Jurij Luzskov nem vette el Ukrajnától a Krímet. Ami azonban nem okozott számára különösebb problémákat. Az olajárak azonban így is csökkentek. Luzskov pedig új kifejezést akart. És népszavazást tartottak. Meghosszabbította mandátumát. És nehezen nyerte meg a 2016-os választásokat... Botránnyal és összecsapásokkal kiment a második ciklusért. Aztán 2019-ben meghalt.
  Az előrehozott választások versengtek. És két körben... Luzskov alatt Deribaska miniszterelnök és a kommunista párt képviselője jutott tovább a második fordulóba.
  A választást váratlanul az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának elmozdíthatatlan vezetője, Gennagyij Zjuganov nyerte meg. Minden rendben lenne, de 2020-ban megérkezett a koronavírus Oroszországba. De a kommunisták nem voltak készen rá.
  De minden rossznak vége szakad. Gennagyij Zjuganov pedig valahogy kihozta Oroszországot a zsákutcából. 2023-ban új elnökválasztás Oroszországban. Zjuganov természetesen nem viselkedik őszintén, és nem akar elmenni. Általában Oroszországban az elnökök egy öreg ember. És Jelcin már hatvan éves volt, Primakov pedig még idősebb. Jurij Luzskov pedig nyolcvanhárom éves koráig uralkodott, és posztján halt meg. És Zjuganov már jó néhány éves. Hetvenöt évesen lett elnök, most pedig hetvenkilenc éves.
  De a választások a szabályok szerint zajlanak, amikor a verseny minimális, és Zjuganov sokkal könnyebb ebben a tekintetben. Ráadásul Zjuganov unokáját akarja utódává tenni.
  És ismét a kommunisták vezérének győzelme. Öreg, beteg és nem túl jó gondolkodás.
  De 2025-ben az oroszok végre felrepültek a Holdra. Legalább öröm volt. A világgazdaság ismét növekszik, és viszonylag stabillá vált.
  Az Egyesült Államokban Joe Biden 2024-ben lemondott az Egyesült Államok elnöki posztjáról, helyére fekete nő lépett. Ukrajnában Petro Porosenko mind a két ciklust töltötte, mivel a Krím-félszigetet és a Donbászban folyó háborút nem szenvedték el. Az alkotmány pedig nem adott neki többet. Utána Vitalij Klicsko lett Ukrajna elnöke.
  Kínát továbbra is Xi Ze Ping uralja. A politika kiegyensúlyozott. Csecsenföld Oroszország részeként némileg újjáépült. Vlagyimir Putyin, miután elhagyta a miniszterelnöki posztot, Primakov elnök vezetése alatt kapott posztot a kormányban.
  De csak az igazságügy-miniszteri posztot kapta. Putyin ezen a poszton dolgozott, és 2008-ig mindenkivel kijött. Aztán nyugdíjba vonult. És többé nem foglalkozik politikával.
  Vlagyimir Zsirinovszkij vette át a belügyminiszteri posztot Primakov elnök alatt. Luzskov elnökségéig dolgozott. A hadsereg tábornoki rangjára emelkedett. Aztán visszatért az LDPR-frakcióhoz. Tipikus zsebellenzék volt. Luzskov jól járt ezzel. Vlagyimir Zsirinovszkij minden oroszországi elnökválasztáson részt vett, kivéve 2004-ben, amikor miniszter volt, és ez kényelmetlen lenne.
  Vlagyimir Volfovics jó karriert futott be, és sokak tiszteletét kivívta.
  Grigorij Javlinszkij a Primakov alatti kormányban dolgozott. 2008-ban elbocsátották. Azóta ellenzékben van, de a parlamentbe már nem választhatták be. Volt néhány díj.
  Swan tábornok ebben az univerzumban megúszta az abszurd halált. A krasznodari terület kormányzóját azonban nem lehetett második ciklusra megválasztani. Nyugdíjba vonult, memoárokat és szépirodalmat kezdett írni. Alekszandr Ivanovics különösen beleszeretett az alternatív történelem műfajába. Oroszország egyik legnépszerűbb írója lett, és milliókat keresett. Néhány regényét pedig megfilmesítették.
  Lebed nem politizált, volt elég pénze és hírneve, és legalább a feje nem fájt.
  Shoigu egy ideig rendkívüli helyzetek minisztereként dolgozott. 2003-ban azonban elbocsátották. Megpróbáltam indulni a kormányzói székért, és saját pártot alapítani. Érdekelt némi érdeklődést, de nem jutott be az Állami Dumába. Aztán otthagyta a politikát az üzleti életért.
  Matvienko nem lett Szentpétervár polgármestere. De miniszterelnök-helyettesként dolgozott Primakov alatt. 2008-ban ment nyugdíjba. Ezt követően üzletbe kezdett fiával, és nem vett részt a politikában.
  Rogozin a pálya szélén maradt, és nem kapott semmilyen posztot. Sikertelenül próbált újra az Állami Duma helyettesévé válni. Ám a többségi választásokat törölték, és pártja nem vette át a sorompót.
  Lukasenka régóta az orosz elnökök kérésére szolgál. Többé-kevésbé megfelelt Zjuganovnak. De mégis megbízhatatlan szövetségesnek bizonyult. És Oroszországban elkezdtek csere után nézni. Találtak egy fiatal kommunistát, és előléptették. Ennek eredményeként összetűzés tört ki, és Lukasenka letartóztatta a győztest.
  Oroszország pedig szankciókat vezetett be Fehéroroszország ellen. Lukasenka pedig kilépett az OBKB-ból, és felvételt kért a NATO-ba. Itt van egy ilyen ütközés. Lukasenkát még nem vették fel a NATO-ba, de egy-két bázist Fehéroroszország területén helyeztek el. Így a nyugati határokon még riasztóbb lett.
  A világ egésze megmaradt problémáival, és nem lett jobb. Azonban ez rosszabb is. Gennagyij Zjuganov megjegyezte, hogy egy öreg ló még mindig jobb, mint egy fiatal szamár.
  A kommunista párt uralkodó maradt, sőt megerősítette pozícióit. Új elnököt kapott a Fülöp-szigetek, ahol a legendás ökölvívó Pakio lett az elnök. És ez is egy új meglepetés.
  Vitalij Klitschko a Maidan után mégis a visszatérés mellett döntött, Ukrajnában továbbra is nyugodtabb a helyzet, és tartott még egyet a világbajnok Stevenson ellen. Vitalij Klitschko negyedszer lett világbajnok, megismételve Hollyfield eredményét, és egyben világbajnokként és egyben polgármesterként vonult be a történelembe. Ezután önkéntes címvédést tartott, és a küzdelmet is kiütéssel zárta. Aztán végül befejezte pályafutását, újabb nehézsúlyú rekordot állított fel - negyven év után öt bajnoki mérkőzést nyert meg.
  Vitali Klitschko mindenesetre sikeresebb és boldogabb volt ezen a világon.
  Wladimir Klitschko is legyőzte Tyson Furyt. Aztán az ukrajnai kollégája egy epikus csatában. De a harcot Denotheus Wyderrel nem lehetett megszervezni. Vlagyimir mégis legyőzte Brownt, végül negyvenegy évesen veszített, miközben továbbra is Anthony Joshua kedvence maradt, ideiglenesen véget téve pályafutásának.
  De aztán 2021-ben visszatért, és miután három csatát megnyert, megdöntötte George Foreman rekordját.
  Így alakult a világ.
  
  MÁSIK LEHETŐSÉG, AHOL A JAPÁNOK SOKKAL SZERENCSÉSEBBEK
  A Midway-i csatát amúgy is Japánnak kellett volna megnyernie. De az nem tény, hogy a szamurájok egy második frontot nyitnak ebben a változatban. És így a dolgok egy kicsit másképp is alakulhattak volna.
  Mondjuk Sztálingrád úgy telt el, mint a valós történelemben. És nem sokat változott semmi. A britek amerikai csapatok nélkül hajtották végre a Fáklya hadműveletet. Rommel megtört. Igaz, a marokkói partraszállás nem valósult meg. A németeknek, miután bizonyos erőket átvittek Európából, sikerült megállítaniuk a brit offenzívát.
  Montgomery makacs ellenállásba botlott, és megállt. A németek tartották a sort egy ideig. Aztán megkezdték a további erők átadását Afrikába. Rommel ellentámadásba lendült, kissé megszorította a briteket, de Montgomery visszahúzódott a líbiai védelmi vonalba. Az eleje stabilizálódott.
  A negyvenharmadik év júliusában a nácik megpróbálták áttörni a szovjet védelmet a Kurszki dudoron. Mióta a japánok elfoglalták a Hawaii-szigeteket, az amerikaiak majdnem leállították a német városok és gyárak elleni légitámadásokat. Ez lehetővé tette a németek számára, hogy még néhány tankot gyártsanak, különösen tigriseket és párducokat.
  További négyszáz jármű vett részt a Kursk Bulge-ben, valamint jelentősebb légierő. Ezenkívül Hitler további hat gyalogos hadosztályt szállított át Franciaországból, és eltávolított néhány fegyvert az Atlanti Falról.
  Ez megerősítette a német csoportosulást. Az offenzíva nagyjából úgy kezdődött, mint a valós történelemben, de mivel a nácik valamivel erősebbek voltak, nagy sikert értek el. A szovjet csoportosulás körül azonban nem sikerült lezárni a gyűrűt. Bár maga a Fritz offenzíva húsz napig tartott, és csak július 25-én ért véget. Ezután a szovjet egységek ellentámadásba kezdtek. És a harc tovább húzódott.
  Az afrikai németek védekezésben álltak. Nem kellett Olaszországra fordítaniuk az energiájukat, és több felszerelést szállítottak a frontra, így a bombázás az amerikaiak nélkül sokszorosan gyengébb volt.
  Japán továbbra is nyert. Az amerikai parancsnokság tehát egyre több hibát követett el, és túlságosan is siettek Peru kikötőjének visszafoglalásával. Ez vezetett az uralkodó nézőponthoz - Amerikának nincs szüksége Európára. Ennek hála a német tengeralattjárók gyakorlatilag abbahagyták az amerikai hajók támadását.
  A Vörös Hadsereg ezért csak szeptember végén vette be Orelt és Belgorodot, hatalmas veszteségeket szenvedve. És ideiglenesen leállította a promóciót. Pánikra azonban még nem volt ok. Esős ősz következett, majd tél. És jönnek a Vörös Hadsereg új győzelmei. Ezt felismerve Hitler fegyverszünetet ajánlott Sztálinnak. Például, tartsunk egy kis szünetet!
  Hány emberünk halt meg az utolsó csatában? A Szovjetunió és a Harmadik Birodalom három hónapig harcolt. A Vörös Hadsereg veszteségei nagyobbak voltak, mint a valós történelemben, és a Wehrmacht sem kisebb. Mindkét oldalt elvérezték.
  De a nácik növelték a felszerelések gyártását, sikerült valamelyest talpra állniuk. Megjegyzendő, hogy a harckocsikban a veszteségek aránya a náciknak kedvezett, és mivel szabadulásuk nagyobbnak bizonyult, mint a valós történelemben, a németek pótolták a kárt. A védekező csatákban a Párduc jó tanknak bizonyult. Hosszú csövű, gyorstüzelő lövege a maga korában kiváló optikájával a szovjet harckocsik megsemmisítésére is alkalmas volt.
  Ráadásul harmincnégyen nem hatoltak át a Panthers, Tigers, Ferdinands homlokon, és még mindig túl kevés volt a nehéz harckocsi ahhoz, hogy befolyásolja a csaták menetét.
  Sztálin elutasította a fegyverszünetet Németországgal. Október végén a szovjet csapatok újraindították az offenzívát Harkov és Szmolenszk ellen. A németek nagyon makacsul ellenálltak. Erős védelmük volt, főleg a központban, és általában pontosan ezekbe az irányokba várták a szovjet egységek előrenyomulását.
  Furcsa módon, de a valós történelemhez képest a nagyobb mennyiségű felszerelés, különösen repülőgépek és tankok, sokkal hatékonyabban tette lehetővé a németek ellenállását. Ráadásul a nácik több tartalékkal higgadtabban léptek fel, nem rohantak a szovjet offenzíva során, a frontok mentén, hanem következetesebben vezették a tartalékokat, és a fejlettebb és mélyebb védelemre támaszkodtak. Pár tucat extra hadosztályt megmentettek az olasz front hiánya miatt, és Afrikában Montgomery nem sietett, a németek pedig nem ringatták a hajót. A Nagy-Britanniával folytatott háború intenzitása meredeken csökkent.
  Külön békéről még nem esett szó, de nyilván Churchill lelassította a bombázást, nyilván azzal számolt, hogy a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom amennyire csak lehetett, kimerítette egymást.
  A németországi fegyverek és a műholdak kibocsátása csaknem harmadával magasabb volt, mint a valós történelemben. Ez lehetővé tette a lyukak befoltozását, és a sűrű védekezésre támaszkodva a viszonylag sikeres ellenállást. A helyzetet súlyosbította, hogy a szovjet parancsnokság támadásba lendült, ahol a Fritzek már várták őket, és sikerült védekezniük.
  Ennek eredményeként maga az előrehaladás rendkívül lassú volt, és súlyos veszteségekbe került. A háború valahogy kezdett az első világháborúhoz hasonlítani, amikor a védekezés erősebbnek bizonyult, mint a támadás, a támadó oldal többet veszített, és emiatt a frontvonal inaktívvá vált.
  A szovjet csapatok átlagosan napi egy-két kilométert haladtak előre, így a németek megvetették a lábukat, de új pozíciókat, és megtartották a védelmet.
  A műveleti térbe nem lehetett belépni.
  Harkovot azonban december elején elfoglalták heves városi csaták után. A németek növelték a repülőgépgyártást. A Focke-Wulf és az ME-309 sikeresen ellenállt a gyengébb szovjet vadászgépeknek. Különösen veszélyes volt az ME-309 hét ágyúval és nagy sebességgel. A páncélzattal és jó védelemmel ellátott Focke-Wulf pedig egy szívós gép hat légpuskával.
  Az ilyen fegyverekkel ellátott járművek jelenléte természetesen oda vezetett, hogy a nácik előnyt szereztek a levegőben. A legrosszabb manőverezőképességet kompenzálta a merülés közbeni nagy sebesség, amely lehetővé tette a menekülést a farokba való belépéskor, az erős fegyverzet pedig lehetővé tette a repülőgép lelövését az első megközelítésből. Ezenkívül a németek speciális taktikát dolgoztak ki a szovjet járművekkel folytatott harchoz, hogy erősebb fegyvereket és nagy sebességű német repülőgépeket használjanak.
  A legújabb Yu-288-as bombázó is nagyon jól mutatta magát. Ez a gép gyors és nagy bomba rakományt is szállít. A Focke-Wulf erős frontbombázónak bizonyult, minden tekintetben felülmúlja a PE-2-t.
  December végére a szovjet csapatok kimerültek, és hatalmas veszteségek miatt kénytelenek voltak megállni. Míg a németek még tartották Szmolenszket, és a balparti Ukrajna egy részét. És ami a legjelentősebb - bauxit és ötvözőelemek lerakódásai. A szovjet csapatok veszteségei a harckocsikban olyan kézzelfoghatónak bizonyultak, hogy Mainstein ellentámadásba lendült, sőt Harkovot is vissza tudta foglalni, és üstöt alakítani a szovjet csapatok számára. Ám január-februárban a szovjet csapatok ellentámadásba lendültek, és ismét vissza tudták foglalni a sokáig szenvedett Harkovot. Márciusra azonban a Vörös Hadsereg kimerült, és kénytelen volt felfüggeszteni az offenzívát.
  Szünet következett... Mindkét fél túl sok veszteséget szenvedett el. Emellett Sztálin erősebb és fejlettebb T-34-85 és IS-2 harckocsikkal akarta feltölteni seregét. Igaz, a németek fejlettebb és erősebb "Panther" -2-vel és "Tiger" -2-vel is feltöltötték. Sztálin a fejlettebb LA-7-re és Jak-3-ra is számolt. De a németek válaszul a Focke-Wulf helyett a TA-152 legújabb módosítását dobták piacra, és ami különösen kellemetlen, az az ME-262 sugárhajtómű. Sebesség, páncélzat és fegyverzet tekintetében az utolsó repülőgépnek nem volt párja. Az igazság drágább volt, és munkaigényesebb a gyártás.
  De másrészt a németek megalkották a HE-162-t is, ami olcsó, manőverezhető, viszonylag könnyen gyártható és reaktív is. Sztálin még nem nyerte meg a technikai versenyt. Nagy-Britannia rendkívül passzívan vívta a háborút. Az Egyesült Államok egyelőre nem tudta megragadni a kezdeményezést a japánoktól.
  Június 25-én, miután felhalmozódott az erő, a Vörös Hadsereg a központban támadásba lendült. Eleinte a szovjet csapatok át tudtak hatolni a védelmen, de aztán bekapcsolódtak a szmolenszki harcokba. A vörös tábornokok tipikus hibája, hogy egy bizonyos dátumig elfoglalják a városokat. És próbáljon meg egy jól megerősített várost, erős helyőrséggel és védelemmel.
  A szovjet csapatok offenzívája elakadt, amikor a németek további erőket helyeztek át és ellentámadásba kezdtek. A csaták, akárcsak az első világháborúban, ismét helyzetivé váltak és nagyon viszkózussá váltak. Hitler szokatlan óvatosságot tanúsított. Talán egy csodafegyverre és a legújabb technikai fejlesztésekre számított, ezért nem sietett. Valószínűleg az árja vér megmentésének vágya is közrejátszott, amelyet a németek amúgy is sokat veszítettek. Igen, és a náci tankok védelme sokkal hatékonyabb, főleg a betörő "Tigris" -2.
  A központban a harcok késő őszig elhúzódtak. Sztálin makacsságot mutatott, sikert akart elérni. De ebben az esetben egy kaszát találtam egy kövön. A szovjet csapatok veszteségei óriásiak voltak. A németek védekező oldalon valamivel kevesebbet veszítettek. A Panther-2 jó harckocsinak bizonyult. Ennek a járműnek a homloka meglehetősen jól védett, és kiváló páncéltörő fegyverrel, ugyanakkor tisztességes vezetési teljesítménnyel rendelkezett.
  Érezhetően felülmúlta a T-34-85-öt a fegyver erejében, az elülső védelemben, és nem volt alacsonyabb sebességben és manőverezőképességben sem. A német gép még az IS-2 számára is veszélyes ellenség, jelentős távolságra csap le.
  A gyakori meghibásodások, egyenlő fegyverek, csak enyhe előny védekezésben a Királytigris nem szerepelt a legjobban. A "Panther" -2 súlyosabb módosítása védekezésben utolérte a "Tiger" -2-t, és felülmúlta a vezetési teljesítményt. Hamarosan a németek egyesítették a gyártást szinte kizárólag az ötvenegy tonnás "Panther" -2-n, 900 lóerős motorral.
  Ez a tank többé-kevésbé megfelelt a katonaságnak. A Vörös Hadsereg nem aratott győzelmet, és megállította az előrenyomulást. Jött a tél. A németeknek voltak "E" sorozatú tankjai és új sugárhajtású repülőgépei. Ütésváltás történt. Nagy-Britannia passzív maradt, az Egyesült Államok már elkezdett valamit Japánnal szemben. Sztálin, látva, hogy miközben a Szovjetunió az ágyútöltelék szerepét tölti be, elfogadta, sőt fegyverszünetet is ajánlott Hitlernek. Például hadd forduljanak a nácik Nyugat felé, és a kapitalisták háborúban állnak.
  A vezető számítása alattomos és egyszerű volt. Hitler egyetértett ezzel a fordulattal. És most, a negyvenötödik év februárjában a német csapatok támadásba léptek Líbiában. És ott sikeresek voltak. A csatákban kiderült, hogy a német tankok jobbak az angoloknál, és a sugárhajtású repülőgépek teljesen versenyen kívül voltak. Az USA még nem lépett be a küzdelembe. A csatákban a főszerepet a Panther-2 és az E-100, valamint a Tiger-2 módosítása játszotta kis toronnyal és vastagabb páncélzattal, erős motorral. Az angol "Churchill" páncélban nem rossz, fegyverzetben inkább gyenge. "Cromwell" egyáltalán nem húz. A Challenger, az egyetlen álló tank pedig nem szerepel a tömegsorozatban.
  De a legfontosabb a csapatok minősége. A németek, miután átmentek a keleti fronton a tűz-vas próbán, sokkal harckészebbek, mint a brit csapatok. Főleg a gyarmati megosztottság. A német egységek pedig támadásba lendültek. Márciusban Egyiptomot elfoglalták. És akkor a németek bevonultak a Közel-Keletre, elfoglalták Irakot, Kuvaitot, majd Szaúd-Arábiát.
  Hitler nem bánná, ha Iránon keresztül Indiába menne, de Sztálin, akinek csapatai még mindig Iránban tartózkodtak, nem értett egyet.
  A németek támadásba lendültek, átnyomultak Szudánon. És tovább Etiópiába és Szomáliába. És onnan az Egyenlítőig. A Wehrmacht mintegy hetven hadosztálya vett részt az offenzívában. És Nagy-Britanniának nem voltak olyan erői, hogy szembeszálljanak a Harmadik Birodalommal.
  A németek elfoglalták Gibraltárt is. A támadás átmenetinek és szinte villámgyorsnak bizonyult. Az offenzívában sugárhajtású támadó repülőgépek, valamint helikopterek is részt vettek. Afrikát Nagy-Britannia teljes elvesztése fenyegette.
  De Sztálin nem ilyen egyszerű. Nagy-Britannia kivonulása a háborúból túl veszélyes a Szovjetunió számára. A Vörös Hadsereg pedig 1945 júniusában támadásba lendült. A meggyengült német csapatok keleten nem bírták, és engedtek a nyomásnak. A nácik nem tudták elviselni, nyugat felé gurultak. A Vörös Hadsereg fel tudta szabadítani Szmolenszket, Kijevet, és belépett Fehéroroszországba. Miután további erőket szállítottak Afrikából, a németek nagy nehezen meg tudták állítani a szovjet csapatok offenzíváját. Az E-50 sorozat új német tankjai, amelyeknek nem volt párja, részt vettek a csatákban. Ráadásul a nácik zavaró csapást mértek Törökországból. Törökország pedig maga Németország nyomására támadta meg a Szovjetuniót. Így a helyzet ismét bonyolultabbá vált.
  A probléma az volt, hogy a T-54 még nem lépett be a sorozatba, és a T-34-85 már egyértelműen elavult volt az E sorozat és még a Párduc-2 hátterében is.
  Télen a szovjet csapatok még csaptak, de nem tudtak jelentős sikert elérni. Ezenkívül a diszkók is részt vettek a csatákban ... Az egyetlen dolog, ami jobbá vált, az amerikaiak sikere Japán ellen. Végül a jenkiknek sikerült visszafoglalniuk Peru kikötőjét, és a kezdeményezés a Csendes-óceánon kezdett átszállni Amerika oldalára.
  De sajnos az Egyesült Államok segítsége túl késő lehet. A negyvenhatodik év tavaszán a németek, kihasználva az E tankok előnyét harmincnégynél, támadásba lendültek. A csatákban megedzett szovjet csapatok nagyon makacsul ellenálltak. A Vörös Hadsereg hősies volt, és rengeteg tüzérséggel volt felszerelve. Főleg a 100 mm-es páncéltörő ágyúkat. És beleásott.
  A németeknek sikerült visszavenniük Kijevet és visszaszorítaniuk a Vörös Hadsereget a Dnyeperen túlra. De a szovjet csapatok ezen a vízakadályon építettek áthatolhatatlan védelmet.
  A németek egész nyáron és ősszel harcoltak, de nem tudták megtörni a szovjet csapatokat. Csak nekik sikerült újra blokkolniuk Leningrádot. De a nácik nem foglalták el magát a várost. A tél ütések cseréjében telt el. Az amerikaiak lassan átvonultak a Csendes-óceánon, és eddig nem használtak atomfegyvert.
  Tavasszal a németek ismét megpróbáltak előretörni. Az "E" sorozatú harckocsikat használták, a legújabb, hetven tonnás gépeket. A Szovjetunió kiadta az IS-7-et, amely képes ellenállni a mastodonoknak. A T-54 közepes tankok is megjelentek.
  Nagy-Britannia is felerősödött, offenzívát indított Egyenlítői Afrikában. Itt az amerikai földi egységek is segítettek. A csendes-óceáni háborúhoz az amerikaiaknak nem volt szükségük sok csapatra és tankra. Így hát elkezdték kiszorítani a nácikat Afrikából. Most a szövetségesek megértették, hogy nem lehet kiülni, és az ellenséget le kell zúzni és meg kell nyomni. A nyáron és ősszel az USA és Nagy-Britannia visszafoglalhatta Afrika jelentős részét, sőt kiszorította a németeket Szomáliából és Etiópiából.
  A németek nem tudtak offenzívát kidolgozni Moszkva ellen, helyzeti harcokba merültek. Télen Sztálin csapást mért Törökországra. A Vörös Hadsereg legyőzte az oszmán csapatokat, és elfoglalta Karst, Erzurumot és Tanrogot. A németek kénytelenek voltak jelentős erőket átadni a szövetséges megmentése érdekében. De a Vörös Hadsereg, miután Leningrád közelében váratlanul lecsapott, nagy győzelmet aratott ott.
  Eljött az 1948-as év... Tavasszal ismét a németek igyekeztek előretörni. Sikerült létrehozniuk egy eredeti, minden lövésszögből áthatolhatatlan piramis alakú tankot. És ehhez a géphez nagy reményeket fűztek. Az akció májusban indult. Két hónapos makacs harc után a nácik megközelítették Szmolenszket.
  A piramis alakú harckocsik megmutatták harci hatékonyságukat, de gyakran felrobbantották őket az aknák. A németek nem tudták bevenni a várost és körülvették. De Afrikában a szövetségesek jelentős sikereket értek el, kiűzve a németeket Egyiptomból. Japán is vereséget szenvedett, sok szigetet és a Fülöp-szigeteket elveszítette. Ősszel a németek továbbnyomultak keleten, a központban, ismét Leningrádhoz közeledve.
  A német repülés még mindig erősebb volt, mint a szovjet, különösen minőségben. De 1948 végén a MIG-15 kezdett megérkezni a frontra. A szovjet sugárhajtású gép sebességében és fegyverzetében gyengébb volt a németnél, de manőverezhetőbb volt. Az amerikaiak is javítottak teljesítményükön. 1949 telén a szovjet csapatok visszaszorították a németeket Leningrádból, és visszaszorították őket Szmolenszkbe.
  Az amerikaiak pedig a britekkel együtt kiűzték Afrikából a nácikat. 1949 tavaszán Törökország is kilépett a háborúból.
  A Harmadik Birodalom elvesztette az irányítást a Közel-Kelet felett is. A nácik helyzete romlott. Keleten nem mertek előrelépni, hanem szoros védekezésre tértek át. A szovjet csapatok T-54 és IS-7 harckocsikkal megpróbálták áttörni a Wehrmacht védelmét. De a nácik szorosan tartották a blokkot. A szövetségesek spanyolországi partraszállási kísérlete is kudarccal végződött. Valamivel jobban sikerült a művelet Szicíliában, ahol a helyi maffia segítségével sikerült sikert elérni. Már a tizenegyedik éve a második világháború kezdete óta.
  Minden ország rendkívül kimerült és rendkívül fáradt. A világgazdaság túlterhelt volt. A harcot pedig mindenki a lehető leghamarabb befejezni akarta. Különösen a súlyosan lesoványodott németek és oroszok.
  Sztálin békét ajánlott Hitlernek a nulla opció feltételeivel: visszatérés a korábbi határokhoz és fogolycsere - minden mindenkiért! De a Führer csak a fegyverszünetbe egyezett bele, nem akarta feladni a megszállt területet. Ráadásul Németországban már befejezték az atombomba létrehozásának munkálatait, és már voltak interkontinentális rakéták.
  Az Egyesült Államok fontolóra vette az atombomba használatát. De miközben féltek elrontani Európában. És 1949 decemberében ledobták Japánra. A pusztítás következményei szörnyűek voltak. És a németországi hasonló célzást megértették. A Führer a nemzethez fordult, és azt javasolta, hogy vegyék fontolóra a méltóságteljes világ kérdését. De aztán meggondolta magát... Eljött az 1950-es új év. A szovjet csapatok új offenzívát indítottak a fronton.
  A németek védekezése nagyon szoros volt. A szövetségesek pedig Olaszországon keresztül nyomultak előre, ahol katonai puccs volt, és eltávolították Mussolinit. De a piramis alakú német tankok meghaladták a Patonokat és a Challengereket. Különösen keményen megadta magát az amerikai Paton, amely még közelről sem tudott áthatolni egy német tank páncélzatán. És a szövetségesek vérezni kezdtek.
  Igen, és a sebezhetetlen német lemezek óriási károkat okoztak az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. A német repülés egyelőre megőrizte minőségi fölényét a szövetségesekkel szemben. A normandiai nyári partraszállási kísérlet kudarccal végződött. Igaz, augusztus végén, az atombombázás után Japán kapitulált. A Nyugat kioldotta a kezét. Ám az Egyesült Államok nem mert nukleáris fegyvereket bevetni, így azokat a Harmadik Birodalom interkontinentális ballisztikus rakétáival fedezhették.
  A Vörös Hadsereg középen megközelítette a Dnyepert, de azt is megállították. Mindkét fél erői a végsőkig kimerültek... És végül 1950. november 25-én Truman békét ajánlott Hitlernek, paritási feltételekkel. Vagyis Európa a Harmadik Birodalommal marad, kivéve Szicíliát és azt, ami Olaszországból megmaradt. Sztálin kompromisszumra megy: a Szovjetunió határai 1939-ben. Vagyis a németek kicsit visszaköltöznek, területet feladva, de szereznek némi felvásárlást.
  Franciaország, Belgium, Hollandia és más furcsa országok továbbra is német ellenőrzés alatt állnak, de bizonyos mértékű autonómiát kapnak. Vagyis valami olyan formálódik, mint az Európai Unió. A Harmadik Birodalom véget vet a zsidók és cigányok elleni népirtásnak, bár bizonyos jogi korlátozások megmaradhatnak jogaik tekintetében. A kereskedelmi kapcsolatok teljes körűen helyreállnak. Az országok vállalják, hogy tiszteletben tartják mások szuverenitását.
  Jóvátételt nem rónak ki senkire. A foglyokat mindenkire kicserélik.
  Sztálin és Hitler annyira fáradtak voltak, hogy elfogadták az ajánlatot. Az Egyesült Államok többet nyert, mint mások, így Kínát és Ázsiát sikerült bevonniuk a befolyási övezetükbe. Nagy-Britannia pedig Amerikával együtt elfoglalta Afrikát.
  Németország súlyosan kimerítette az emberi erőforrásokat. Ebben a Führer hivatalosan is bevezette a többnejűséget. A Szovjetunió a harminckilencedik, negyvenedik évben kapott területszerzés nélkül maradt. És erősen kimerült.
  
  
  OROSZ SZABÁLYOK ÁRVERÉSE NEW YORKBAN
  A lányok futottak, kivillantották csupasz, kerek, rózsaszín sarkukat.
  Andriana emlékezett erre a New York-i alkura. Ezért egy helyi, meglehetősen nagy maffiafőnök javasolta neki. Éppen jó idő van, így sok gazdag ember gyűlt össze. És teljesen lehetséges egy szüzet csatolni Oroszországból.
  Andrianát fátyolba borítva és fürdőruhában bocsátották árverésre. Annak érdekében, hogy ne azonnal felfedje varázsát.
  Némi félelemmel sétált. Bőrkabátos lányok sétáltak tőle jobbra és balra.
  Andriana nem érezte magát túl jól magassarkúban. De nem tudja kezelni.
  Az aukciós terem nagyon nagy volt. Nagy közönség ült ott: férfiak és nők, sőt még tizenévesek is. Voltak arabok és feketék, ázsiaiak, fehérek és Oroszországból...
  A kiválasztott időpont és hely megfelelő volt... Andriana azonban kínosan érezte magát több ezer férfi, nő és fiatal előtt, meztelenre vetkőztetik, mint Angelicát a filmben. Ez szégyen és megalázó! De ugyanakkor fel is izgat, és már maga a megaláztatás is kellemes bágyadtságot okoz a testben.
  Olyan, mint egy középkori rabszolga, akit meztelenre vetnek, és férfiak ezrei néznek majd rá kéjes tekintettel... Ó, milyen klassz!
  Az ilyen izgalmak kedvéért érdemes volt elmenni az aukcióra. És ne légy túl szomorú, hogy a teljes összegnek csak egy százaléka jár majd neked!
  Itt magassarkúban és ágytakaróban jött ki. A női átlagnál magasabb, hat láb, ráadásul a cipőktől még magasabb.
  A közönség bekapcsol, a modell arányai... A haja fel van kötve, majd leengedik.
  Kihirdetik a kereskedés kezdetét... Az összeg általában kicsi, de gyorsan szárnyal.
  Itt a lányok leveszik az első fátylat, és feltárják az arc felső részét, miközben eltakarják csodálatos, levélszínű haját.
  Látható volt Andriana magasan cserzett, sima homloka, smaragdzafír szeme. És az orr és az arc alsó része még mindig fedve van ... De csak kifejező szemének pillantása, amelyből zavartság és a természetes női szégyentől való önkéntelen remegés volt kiolvasva, hozta a hallgatóságot ...
  Az eredeti ára egy szűzzel töltött éjszakára száz dollár!
  Azonnal kiálts:
  - Kétszáz dollár!
  - Háromszáz!
  - Négyszáz!
  - Ötszáz!
  - Ezer!
  A sárga turbános arab felmordult:
  - Kétezer!
  Az aranyláncos amerikai felmordult:
  - Három!
  Egy orosz üzletember gazdag basszussal azt mondta:
  - Ötezer dollár!
  Szünet következett... Nem azért, mert a közönség létszáma túl nagynak tűnt. Nem, a világ minden tájáról vannak üzletemberek, akik képesek százmillió dollárt lefektetni egy Picasso vagy Van Gogh által készített dögért. De folytatni akarják a vetkőzés folyamatát.
  Itt vannak a lányok piros maszkban és bőrkabátban, kezük vékony orvosi kesztyűben, leveszik még egy takarót. És kinyitják a lány bátor állát, skarlátvörös száját, kecses orrát. Most a csodálatos angyalarca teljes egészében látható. Az aukciós teremben pedig egy hatalmas képernyőn egy aranyos, kislányos arc látható közelről.
  A közönség pedig üvölt a csodálattól.
  - Tízezer dollár!
  Kiáltja az aranyláncos amerikai!
  - Húszezer!
  Egy sejk ordít zöld turbánban, nagy smaragddal.
  Egy frakkos angol felkiált:
  - Harmincezer!
  Az ékköves hindu visít:
  - Negyven!
  Egy tizenöt év körüli fiatalember nyikorog, ujjait gyémántban mozgatja:
  - Ötvenezer!
  És ismét egy kis szünet... Természetesen az összeg egy éjszakára egy szűzen, sőt, valószínűleg hamis, nem tűnik olyan kicsinek. Ott több mint Andriana túl nagy lány ahhoz, hogy ártatlannak tűnjön. De a közönség nagyon gazdag és szeszélyes. És most az alkudozás hevében, amikor egymást akarja felülmúlni.
  De még inkább szeretném látni az expozíció további folyamatát. És most a következő fátyol lekerül Andriana válláról, szabaddá téve melleinek felső részét és karjait. Cserzett, kecses, izmos. A melltartó felső része már látható, a vállak pedig erősek és egyben nagyon szexiek.
  Andriana újra megborzong, és felteker. Egyre meztelenebb.
  Újra folytatódik a kereskedés...
  - Hatvan ezer!
  Sheikh ordít!
  - Hetvenezer!
  - Nyolcvan!
  Egy amerikai ejti ki aranylánccal!
  - Százezer!
  Egy amerikai hatalmas rubinnal a mellkasán felmordult.
  - Százhúszezer!
  Megint nyikorgott a fiatalság!
  A sejk zöld turbánban és smaragdban üvöltött:
  - Százötvenezer!
  A hindu radzsa dübörgött:
  - Kétszázezer dollár az aukció sztárjának!
  És ismét szünet következett ezen az aukción. A közönség már várja a díj leleplezését, és a végletekig el van ragadtatva.
  Itt újabb fátylat húznak le a lányról, és csípőig kiteszik.
  Vékony derék látható, telt mellkason keskeny szövetcsík, cserzett prés dombornyomott lapjai. Andriana most már szinte derékig meztelen.
  A közönség szó szerint ordít.
  Egy szibériai szakállú orosz üzletember bömbölt:
  - Háromszázezer!
  A smaragdturbános sejk felmordult:
  - Négyszáz-ezer!
  A rubinos amerikai kiadta:
  - Ötszázezer!
  A gyémántgyűrűs fiatal nyöszörgött:
  -Hatszázezer....
  A hindu radzsa ezt motyogta:
  - Hétszázötvenezer!
  Újabb szünet... Itt már komoly összegek mentek, de korántsem tönkretenni az oligarchák és a milliárdosok számára. Mindazonáltal mindenki szeretné a szépség további bemutatását. Főleg a lábait látni, ez olyan élvezet a férfiak számára.
  És most az utolsó fátylat sem távolítják el... És most az izmos, kecses lábak meztelenek. Andriana bugyiban maradt, melltartó átlátszó magas sarkú cipőben. Erős, lebarnult lábai pedig úgy feldobják a férfiakat.
  Előtte a néma, ősz hajú, hosszú szakállú sejk dörgött:
  - Millió dollár!
  És ez már egy bizonyos lélektani határ. A közönség zajong...
  Az ifjú remegő hangon mondja:
  - Millió száz!
  Egy sejk nagy smaragdokkal díszített turbánban dúdol:
  - Egymillió-kétszáz!
  Sötét szemüveges orosz oligarcha azt mondja:
  - Egymillió négyszáz!
  Amerikai nagy rubinnal:
  - Millió ötszáz!
  Hirtelen egy fekete nő lép be a togába:
  - Millió hétszáz!
  A smaragd turbános sejk nem rosszabb:
  - Egymillió-nyolcszáz!
  Hindu Raja visít:
  - Kétmillió!
  Újabb szünet... Az összegek szilárdan mentek. De mégis többet adtak az arab lovakért. És itt a lány csak egy éjszakára van. És bár kolosszális szépség, de aligha igazi szűz.
  De az emberek látni akarják a haját... Andrian zsebkendőjét pedig eltávolítják. A haja pedig aranyszínű, válláról kicsúszik az eső. És szétszóródnak, olyan csodálatosan, mint a nap sugarai.
  A közönség egyszerűen ámulatba ejti... És életre kel az alkudozás!
  A fiatal sikított:
  - Három millió!
  A smaragdturbános sejk felmordult:
  - Négy millió!
  A fekete nő felkiáltott:
  - Ötmillió!
  Rövid szünet következett... Az összeg már tisztességes volt. Bár még nem rekord licitálás. De ennek ellenére ez nem egy Van Gogh-festmény, hanem csak egy éjszaka egy lánnyal. Legyen szépen megírva.....
  Újabb gesztus következik... Ezúttal a melltartó lekerült. Andriana számított erre, de hirtelen olyan szörnyű szégyent érzett, hogy ellenállni kezdett... A lányok nem tudtak megbirkózni vele. Két királycsap odagördült Andrianához, és kinyújtotta a karját. Aztán a melltartót levették. És gyönyörű mellek kerültek elő. És a bőr
  a lány csillogott az izzadságtól.
  Szerénységének és ellenállásának őszinte késztetése nagymértékben provokálta a közvéleményt. Sokan azt hitték, hogy ez egy igazi szűz, és ez még a mellkas rózsaszín bimbóinál is izgalmasabb volt.
  Előtte a néma sejk, gyémántokkal tűzdelt turbánban felmordult:
  - Hét millió!
  A fekete nő felkiáltott:
  - Nyolc millió!
  A rubint ugatott amerikai:
  - Kilenc millió!
  Az orosz oligarcha ugatott:
  - Tíz!
  A sejk a gyémánttal kirakott turbánban üvöltött:
  - Tizenöt!
  Az előszoba zsongott... Ez már komolyabb... Viszont egy olyan lány, akit nagydarab férfiak úgy tartanak, hogy ne takarja el a mellkasát. Milyen klassz ez. Összességében csodálatos és megható. Andriana nagyon-nagyon zavarban van, és vadul szégyelli magát. És egyben izgalmas és kellemes. ÉS
  Mennyire becsülik!
  Ez nagyszerű!
  És most a szolgálólányok tartják, lehúzzák az utolsó rongyot - bugyit... És most már csak az átlátszó cipő maradt Andrian.
  És megrándul, és kihúzza a kezét az ambal karmából, eltakarva Vénusz kebelét. Már a két vastag mancsával elveszi a kezét, és feltárja.
  Andriana arca őszintén feldúlt, és nagyon szégyelli magát. Vastag skarlát festék öntötte el a szájkosarat, és ez még jobban feldobja a közönséget!
  A fekete milliárdos felkiált:
  - Húszmillió!
  Sejk gyémántban kiáltja:
  - Harminc!
  A rubinos amerikai üvölt:
  - Negyven!
  És a hindu rádzsa azt mondja:
  - Ötvenmillió!
  Gyémánt sejk ordít:
  - Hatvan!
  Egy fekete milliárdos bőrdzsekiben visít:
  - Hetven!
  Sötét szemüveges orosz oligarcha felkiált:
  - Nyolcvanmillió!
  A fiatal hirtelen felsikolt:
  - Kilencven!
  Sziszegnek rá. Felkiáltások, és annyi kutyusod van!
  A fekete milliárdos bőrkabátban motyogta:
  - Százmillió!
  Szünet volt... Ez már tényleg kolosszális összeg. Igen, csak egy oroszországi szűznek. Nem túl sok? Mennyit kell fizetni csak egy éjszakáért? Igen, egymillió tapasztalt prostituált vásárolhat ennyiért.
  nem túl elfoglaltak...
  A kush már elég volt, az aukcióvezető felemelte a kalapácsot, és kántálni kezdett:
  - Százmillió dollárszor.... Százmillió dollár kettő....
  Andriana összerándult. Nos, az éjszakát egy viszonylag fiatal afroamerikaival kell töltenie. De egész millió dollárt tesz a zsebébe! Elég rendes! Van remény, hogy a lelkek példája, sőt, talán öröm is!
  Andriana izgatott volt, és gondolataiban már elképzelte a viharos éjszakát egy jóképű és nagyon gazdag fekete férfival.
  De aztán a bőrkabátos lány jelt adott... És éles mozdulatokkal letépték a cipőjét. Eltávolították a WC utolsó részét, így Andrian nemcsak meztelenül, hanem mezítláb is.
  És a lába cipő nélkül olyan kecses és megható, a sarka pedig kerek, rózsaszín.
  Általában az ilyen aukciók során a lányoknak magas sarkú cipőjük van a végéig. De Andriana nagyon szexi, és a láb és a talp vonalának szokatlan kecsességével és tökéletességével. És olyan imádnivaló mezítláb. Főleg, ha közelről mutatták a képernyőn...
  És az orosz oligarcha felmordult:
  - Százhúszmillió!
  A fekete férfi üvöltött:
  - Százötven!
  Egy arab sejk gyémántokkal kirakott turbánban felmordult:
  - Kétszáz millió!
  Feszült szünet következett...
  Az aukcióvezető felemelte a kalapácsot, és azt motyogta:
  - Kétszázmilliószor... Kétszázmillió kettő...
  Andriana megrázta mezítláb, a fekete milliárdos pedig felmordult:
  - Kétszázötven millió!
  Az orosz milliárdos, aki nem engedett, kibökte:
  - Háromszáz millió!
  Gyémántos sejk felkiáltott:
  - Négyszáz millió!
  Bár sokaknak volt nagyobb vagyona, de ekkora összeget azonnal készpénzben kihelyezni az tönkretétel. És felboríthatja a termelést.
  Az aukcióvezető felemelte a kalapácsot, és a lehető leglassabban mondani kezdte:
  - Négyszáz milliószor, négyszázmillió kettő... Négyszázmillió három... és a kalapácsa bizonytalanul megrándult.
  - Egymilliárd dollár!
  Hallottam, hogy valaki nyikorog!
  És mindenki megfordult... Egy japán férfi volt, sötét szemüvegben, és eltakarta az arcának felét. A maffia emblémája volt rajta - Yakuza!
  Mindenki lefagyott - egy egész milliárd!
  Az árverésvezető felemelte kalapácsát, és figyelmeztetett:
  - A lányt csak egy éjszakára adják neked! Bármit megtehetsz vele, csak ne ölj, vagy komolyan megnyomoríts!
  A japán bólintott.
  - Nem fogom elrontani!
  És a kalapács felemelkedett, a szavak ömlöttek:
  - Egymilliárdszor! Egymilliárd kettő! Egymilliárd három! Eladták Lord Yamamoto-nak!
  Andrianát elengedték. És teljesen meztelenül és mezítláb ment a dobozhoz, ahol a japán maffia feje ült őrökkel körülvéve. Andriana erős félelmet és egyben izgatottságot érzett. Egymilliárd dollárért valami szokatlant kell csinálnia, és ez klassz! Viszont tízmillió dollárral lett gazdagabb, ami nagyszerű!
  Milyen csodálatosan alakult minden, és új kalandok várnak rá.
  Yamamoto megrendelte:
  - És most pakold be béklyóba, nem lesz szüksége ruhára!
  Andriana idegesen felkacagott, és így válaszolt:
  "Nincs vesztenivalóm, csak a láncaimon!"
  
  RYAZAN VÉDELME ÉS POPADATSEV KISZÁLLÍTÁSA
  Thomas Lincoln kardjával hadonászva levágta a lökdösődő mongol-tatárokat, így énekelte:
  - Nem csak kardot, nem csak ostort! De a koronának hazugságokra van szüksége! Végtére is, nélküle, és két perc - ne üljön a trónon!
  A terminátorfiú szélmalmot hajtott kardjaival, levágta a Rjazan falaira mászó mongolokat, és tovább énekelt:
  - Néha asszisztens mindenben,
  Néha ügyesen fáj...
  És mi szentnek nevezzük
  És nevezd aljasnak!
  Maria Kovaleva és Juliana Konovalova, ezek a gyönyörű és nagyon izmos lányok, akik feldarabolták a nyomasztó tatárokat, felvették:
  - A hazugság nem ok nélkül való minden birodalomban,
  Mindig szeretett...
  A hazugság akkor szép, ha hasznos
  És szörnyű, ha káros!
  Tom, ez a jóképű, izmos fiú, aki a nyomasztó nukereket vágta, ciripelt:
  - Legyen dicsőségben birodalmunk!
  Maria Kovaleva, a letelepedett mongolokat levágva megerősítette:
  - Legyen dicsőségben!
  És a lány halálos erővel dobta a csupasz lábujjait egy pusztító fűrészporos gránátot.
  Juliana Konovalova a támadó tatárokon átvágva is üvöltötte a tüdejét:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  És egy csupasz, vésett láb, mint a halál gyilkos ajándéka, széttépi a mongol ratit.
  A lányok őszintén, kétségbeesetten és merészen harcolnak. És komolyan vágja az ellenséget.
  Bár Batu kán hordája megszámlálhatatlannak tűnik. Négyszázezer lovas kapaszkodik a rohamra. A tizenharmadik századi idők szerint - számtalan hadsereg.
  De a popadánok partraszálló csapata találkozott velük, élén a mindenható Teremtő Istennel, Thomas Lincolnnal.
  Gerda harckocsi-legénysége már beszáll a csatába. A terminátor lány itt van.
  Négy szépség egy AG-100-as harckocsin három ágyúval és tizenkét géppuskával.
  Egy játékból, az alternatív univerzumból származnak, amelyet szintén a demiurgosz fiú, Thomas Lincoln hozott létre.
  Ott egy fogoly a Harmadik Birodalomban, egy elváltozott pszichéjű professzor, Nimbul segített Hitlernek. Mégpedig olyan fegyvert alkotott, amely az időjárás szabályozására szolgál. És elvitték és elsüllyesztették az angol flottát egy viharban. Ezt követte a német csapatok partraszállása Nagy-Britanniában.
  A partraszállás során a nácik a kereskedelmi flottájukat is igénybe vették. Ennek eredményeként több tucat kiválasztott hadosztály kötött ki Nagy-Britanniában 1940 augusztusában. A metropoliszt pedig tíz nap alatt elfoglalták.
  Egy legitim, németbarát angol király került a trónra. És új náci kormány alakult. A legtöbb gyarmat és a brit flotta felismerte.
  A Führer hatalmas erőforrásokat kapott ellenőrzés alatt. És attól tartva, hogy a kolosszális gazdasági potenciállal rendelkező Egyesült Államok újra felfegyverzi a hadsereget, úgy döntött, hogy a Szovjetunió vár. És hogy Sztálin hű maradjon a megnemtámadási egyezményhez.
  Addig is jobb legyőzni Amerikát. Izlandot foglalták el először. Aztán a németek elkezdték megvetni a lábukat Argentínában, onnan pedig Brazíliába.
  A nácik aktívan építették a tengeralattjárót és a felszíni flottát. Felhasználták a gyarmatok és Európa erőforrásait. A munka különösen élesen felgyorsult, miután Speer a birodalom fegyverzeti és lőszerügyi minisztere lett.
  Aztán ügyes irányítása alatt a tengeralattjáró hajókat sokkal gyorsabban kezdték építeni.
  És a repülés fejlesztésére is. Az új, fejlettebb Yu-188-at gyorsan sorozatba állították, és megnövelték a teljesítményét. Focke-Wulf gyorsan lendületet kapott. Voltak fejlettebb harcosok is.
  Marseille feltörekvő csillag lett. Ez a pilóta az amerikai repülőgépekkel vívott csatákban szerzett hírnevet. Miután ő lett az első pilóta, aki túllépte a százötven repülőgépet, megkapta: a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Azonban Amerika óceán általi elválasztása, az a tény, hogy minden vágy mellett nem lehet nagy felszíni hajókat építeni túl gyorsan, a háború elhúzódott.
  Bár repülőgép-hordozókat és csatahajókat is építettek.
  És fokozatosan a németek és japánok, akik második frontot nyitottak az Egyesült Államok ellen, legyőzve az amerikaiakat a perui kikötő közelében, megszorították a sasbirodalmat.
  A németek erősek voltak. 1943-ban kaptak egy nagyon erős ME-309-es vadászgépet és egy Yu-288-as bombázót. Amelyek sokkal erősebbek, mint az amerikaiak.
  Hitler azzal fenyegetőzött, hogy bombákkal elsöpri Amerikát.
  Természetesen tankok jelentek meg a sorozatban: "Tiger", "Panther", "Lion". 1943 második felében megjelent a "Panther" -2, a "Tiger" -2 és a "Maus". És bekerült a sorozatba a legyőzhetetlen ME-262 sugárhajtású vadászgép, amelynek nem volt párja. A Yu-488 pedig az első négymotoros sorozatú repülőgép. A TA-400 pedig a világ első hatmotoros bombázója. És a legújabb MP-44-es gépkarabély, és még sok más. Beleértve az "Arado" sugárhajtású bombázókat. Ennek eredményeként a németek elfoglalták Kanadát, és északról megtámadták az Egyesült Államokat.
  A másik oldalon pedig Japánnal együtt elfoglalták Mexikót, és délen megtámadták Amerikát.
  Végül 1944-ben az Egyesült Államok kapitulált, és Japán és a Harmadik Birodalom megszállta.
  Gerda nagyon büszke volt a győzelmeire. És a lány legyűrte a mongol csapatokat. Csupasz lábujjai nyomták a joystick gombjait, és tömegesen ledöntötték a nukereket.
  Charlotte az ellenséget is megverte, lábával megnyomta a gombokat. És gépfegyverből lövöldözni a mongolra. Nagyon agresszív lány.
  A lány kiált:
  - A világ első kommunizmusáért!
  Christina nagyon pontosan lő, mezítláb pedig olyan ügyesen megnyomja a gombokat, és lelövi Batu kán fegyvereseit. És irtsd ki az ellenfeleket az éhes párducok vad dühével.
  Christina kiabál:
  - A Harmadik Birodalom dicsőségére!
  Magda is nagyon jól irányzott tüzet vezet. Összetörik a mongol sereget, chipsre vagy véres salátára törik. És ne hagyd abba a német szépségeket.
  Mezítlábak, ujjaikkal ügyesen nyomkodják a joystick gombjait, és ütik az ellenfelet.
  Magda énekli:
  - Afrika szörnyű, igen, igen, igen! Afrika veszélyes, igen, igen, igen! De a nagy Birodalom, azt mondták nekünk, hogy ne sodródjunk! Mindannyian mongolok vagyunk... kaszálj, mint a kasza! Lányok sikere - annak ellenére, hogy mezítláb!
  A lányok nagyon szépek és kifejezetten Batu Khan seregét csépelik.
  Tom Lincoln vágott, kardja pedig több tíz méterrel megnyúlt, és úgy vágta le a mongolokat, mint egy borotva beszappanozott szőrszálakat.
  A fiú ezt énekelte:
  - Elsöpörök mindenkit,
  Mindenkit le fogok söpörni!
  Várjuk a sikert
  A tisztaságra!
  És a fiú mezítláb is borsót dob majd a megsemmisítés erejével.
  És minden irányba szétszórják a mongolokat. A pusztítás pedig hatalmas.
  Maria Kovaleva a demiurgosz fiúra kacsintott. Megdobta csupasz lábujjait, a halál gyilkos ajándékát, és összetörte a mongol katonákat.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Az űrért és a kommunizmusért!
  Juliana Konovalova felmordult, csupasz sarkával megadva magát a halál ajándékának:
  - Hazánk nagyságáért!
  És most a lányok még mindig köldökükből vernek harci villámmal. Harcoló szépségek - ne mondj semmit!
  Gerda egy AG sorozatú harckocsiból is tüzel. Amikor az Egyesült Államok kapitulált, Adolf Hitler meg akarta támadni a Szovjetuniót. De Japán elkezdett követelni a Harmadik Birodalommal szemben.
  Hitler pedig 1946. április 20-án háborút kezdett a szamurájokkal. És csatába dobta új tankjait az "E" sorozatból. És zúzzuk szét a japán csapatokat, mint a kaszafüvet.
  Sztálin is úgy döntött, nem áll meg egy helyben. És felajánlotta, hogy frontot nyit a Felkelő Nap országa ellen.
  Hitler beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy a Szovjetunió csak Dél-Szahalint, a Kuril-szigeteket és Port Arthurt kapja vissza Mandzsuriával együtt. És nem több annál.
  Sztálin ebbe beleegyezett. Területét már kiterjesztette. Ami az őrült professzort illeti, ő segített a náciknak a repülő csészealjak megalkotásában. És ezek a gépek tíz hangsebességgel haladtak, és lézerrel tüzeltek.
  A fő német harckocsi az E-50 volt. Súlya hetven tonna volt. Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170 mm, a fegyver 105 mm, csőhossza 100 EL. És ez egy nagyon produktív tank. 1500 lóerős motorral - elég fürge.
  És persze a japánok nem. És nem képesek megállítani a nácikat.
  És van egy nagy offenzíva a fasiszta csapatok részéről. Minden fronton egyszerre.
  Sztálin csapatai is előrenyomulnak. De a repülésük egy kicsit lemaradt. Nincsenek fúvókák. És Japánnak már vannak ilyen repülőgépei. De a szovjet tankok viszonylag jók. És nem sikertelenül harcolnak.
  Bár a KV sorozat elavult. A tökéletesebb Ises a negyvenötödik évben jelent meg. Ilyen a család. De eddig sincs túl sok ilyen tank.
  A későbbi T-34-85, amelyet a negyvennegyedik évtől kezdtek gyártani. És ez lett a Szovjetunió hadseregének fő tankja.
  A szovjet csapatok offenzívát indítottak és megszorították a japánokat.
  Hitler megjegyezte:
  - Az orosz medve kapott egy darab cukrot!
  Guderian megkérdezte:
  - És mit kezdünk vele?
  A Führer így válaszolt:
  - Édes uzsonnára!
  A japán birodalom már a harcok első három hónapjában elvesztette birtokainak csaknem felét. A szamurájoknak nagy hadseregük volt, de a technológia minőségében túlságosan gyengébbek voltak.
  A csaták megmutatták, hogy még a szovjet T-34-85 is erősebb, mint a tömeges japán gép. És ez rossz a szamurájoknak.
  És egyáltalán nincs vétel a repülő csészealjak ellen. Az erős lamináris sugárnak köszönhetően szinte lehetetlen őket lelőni.
  Ők maguk pedig lézerrel, hősugárzással és ultrahanggal égnek. Tehát próbálja meg túllépni ezeket.
  Ráadásul a Harmadik Birodalomban vannak sugárhajtású repülőgépek a magasságában, hidrogén-peroxid hajtású tengeralattjárók és még sok más.
  Vannak még földalatti tartályok is. És ez egy fegyver, amely ellen - a fedezet! Az összes japán akkumulátor egyszerre repül, és a csúcsra dobják őket. Ráadásul irányítani az időjárást, amikor a viharok szó szerint elsüllyesztik a szamurájok összes hajóját. Nem, a japánoknak egy nagyon veszélyes ellenséggel kellett megküzdeniük.
  Három hónappal később a japánokat is kiűzték Mandzsúriából. A legmakacsabb a szovjet hadsereg Port Arthur elleni támadása volt. A csatákban egy IS-7-es kísérleti harckocsi érkezett, hetvennyolc tonnás, nyolc géppuskával és egy 130 milliméteres ágyúval felfegyverkezve. Ez a gép pedig tönkretette a japán ütegeket és az önjáró fegyvereket.
  Maga Alenka nagy harcos volt. Az IS-7-en pedig a szamurájokkal harcolt Port Arthurért. Az egykor a cári Oroszországhoz tartozó város visszafoglalása. És vissza kell adni.
  Erős lövés egy fegyverből, és azonnal három japán fegyvert borítottak fel a fegyveres kocsik.
  De most a Mindenható demiurgosz fiú elküldte Alenkát, hogy harcoljon a mongol-tatár hordával. És a harcosok most egy fejlettebb és erősebb modell IS-12-én vannak, tíz géppuskával, 152 mm-es, és egy meglehetősen gyors tüzelő fegyverrel. És a lányok ebből a tankból ütnek joystickkal.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a gombot. A fegyverből egy nagy robbanásveszélyes szilánkos lövedék kirepült. És hogyan eshet a mongolok tömegére. Azonnal több száz és fél atomfegyver szakadt el és nyomorult meg.
  Aztán Allah lőtt. Ez egy gyönyörű vörös hajú lány, géppuskából lőtték ki. És hogyan kezdett el kaszálni a tatár sorokat.
  És a vörös hajú kiáltott:
  - És az első olvadás, álmomban látom Sztálint ...
  Maria is megverte az ellenséget, csupasz lábujjakkal nyomkodta a gombokat, és fogait kitárva búgta:
  - És holttestekkel tele, drága Oroszországom!
  Olimpia, ez a hős lány tankot vezetett, és egy száztonnás, széles nyomtávú járművet adott a mongoloknak.
  A lány ezt énekelte:
  - Az anyaországért Oroszország dicsőségére!
  Alenka csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomta, ököllel az ellenségre ütött. Összetört egy csomó atomfegyvert, és üvöltött:
  - Szülőföldünk a Szovjetunió!
  Olympias egy csomó lovat és mongol katonát összezúzva egyetértett:
  Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  Az univerzumban nincs szebb ország -
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  Öt bikinis harcos valódi és ellenállhatatlan erőről tett tanúbizonyságot. ÉS
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Elkezdték pusztítani a mongol hadsereget. És a fegyver működik és működik...
  És Gerdának három fegyvere van az AG-100-on. És négy lány van a harckocsin és tizenkét géppuska. És még hatékonyabban és gyorsabban ütik ki a mongol-tatárokat.
  Gerda a Mindenható harcosa volt. És amit egyszerűen nem tapasztalt meg. Részt vett a kínzásban is. Főleg fiúkat szeretett kínozni. Általában annyira megkínozták a csinos tinédzsereket, hogy megfordult a fejük.
  De ez egy másik történet. Főleg, amikor meztelenül, kerek, gyereksarkút sütöttek az úttörőknek. És szó szerint üvöltöttek a fájdalomtól.
  Japán tíz és fél hónapig ellenállt, mielőtt hatalmas eséllyel összeomlott.
  Gerda arra kényszerítette a felkelő nap országának császárát, hogy térdeljen le, és csókolja meg a mezítláb. A mikádó ezután Charlotte mezítlábát is megcsókolta. Utána Christina csupasz sarka következik. És végül az aranyhajú Magda csupasz, kecses talpa.
  Olyan gyönyörű lányok, hogy a császár személyesen csókolta és nyalogatta csupasz, kecses, izmos lábukat.
  Most ágyúkból lőtték a mongol ratit, és a legcsekélyebb kegyelmet sem adtak az ellenségnek. A harcosok itt egyszerűen zseniálisak.
  És nagy robbanásveszélyes töredezett lövedékek, így megtörik ezeket a sztyepplakókat. És irtsd ki őket a legkisebb szánalom és kétség nélkül.
  Gerda ezt énekelte:
  - A kommunizmus korszaka lesz, árja nyelven!
  És kacsintott!
  És itt van Erzsébet legénysége. A lányok egy kísérleti T-54 harckocsin harcoltak. És harcoltak a japánokkal. A japán tankok nem túl jók. Közülük a legerősebb a Párducból van másolva. Ez az autó határozottan elavult.
  De ebben az esetben a Panther gyakorlatilag nem veszi a T-54-et a homlokába. De áttörhet az oldalon. Ez pedig különleges taktikát diktál. Egy szovjet harckocsi elülső páncélzatára csak a 88 mm-es 71 EL löveggel és egy 150 mm-es ágyúval ellátott japán önjáró lövegek veszélyesek.
  Elizaveta egy 100 milliméteres ágyúval lövöldözve messziről átütött egy japán tankot, és azt csicseregte:
  - A szent Oroszországért!
  Elena is lőtt. Elütött egy japán autót, és nyikorgott:
  Miénk lesz ez a világ!
  Ekaterina csupasz, vésett lábaival verte, és megjegyezte:
  - A kommunizmus új vívmányaiért!
  A harcosok elsőrangúak.
  Yephrasinya elvette, és meg is ütögette, ezúttal gépfegyverrel, és kotyogott:
  - Az én űrvilágomért!
  És csupasz sarokkal, hogyan kell megnyomni. És egy halálos lövedék repül majd a japánok ellen.
  Nem, ezek olyan lányok, akik egyetlen sereget sem hagynak cserben.
  Japán vereséget szenvedett.
  Most pedig a harcosok egy fejlettebb T-64-es tankra költöztek, és abból verik a mongol katonákat.
  A szovjet tank fegyvere pedig úgy veri a fasiszta sorokat. A lövedékeket pedig egymás után lövik el.
  Elena csupasz lábujjai segítségével lőtt, és vigyorogva, fogát kitárva megjegyezte:
  - Nagyon szép, így kell legyőzni az ellenséget!
  Ne állítsd meg a lányokat. A gépfegyverek pedig jégesőként öntik a golyókat. A mongolok pedig halmokban vannak felhalmozva. És a megölt és megnyomorított mongol holttestek tömege.
  Batu kán seregének megölt harcosainak hatalmas tömege. Így váltak el a lányok útjai.
  - jegyezte meg Ekaterina, és a barátaira kacsintott. És egy géppuskalövéssel lekaszálta a mongolok sorát:
  Örökké uralkodni fogunk!
  Erzsébet szellemesen megjegyezte:
  - Ez a mi erőnk olyan klassz lesz!
  A lány csupasz lábujjakkal nyomkodni kezdte a joystick gombjait, és minden szánalom és probléma nélkül szétverte a tatár ezredeket. És a harcos sem menőbb.
  Az ő héjuk robbantotta véres darabokra Guyuk Khant. És akkor a tatárok nem tűntek elégnek.
  És a Gerda által hozott kagylóból Burundai kán is elszakadt. Arról volt ismert, hogy megerőszakolta Vlagyimirszkaja hercegnőt, miután elfogták. Igen, ez egy kéjes kán.
  És most a német lánya darabokra szakadt.
  És most Thomas Lincoln harcol, mint egy igazi szörnyeteg, és megvágja a mongolokat.
  A fiú propellerként pörgeti kardjait. És sok ellenfelet stackbe rak. És olyan, mint egy borotva, amely levágja a szakállt. És egy ilyen csillogó Mindenható fiú.
  És így Maria Kovalev is fogta a csupasz lábujjait, és elindított egy gyilkos és mindent összetörő.
  A mongolokat pedig a koporsóba hajtják.
  Maria mézes szőke, nagyon szép és izmos. Harci küldetéseket kellett már teljesítenie, csodálatos lány.
  A harcos a legjobban énekli:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának, törjük szét a fasizmus igáját!
  Juliana Konovalova is úgy harcol, mint egy pokoli szörny. És most csupasz lábujjai halálos gránátot küldenek. Amely sok tatár katonát visz és tép.
  A harcos üvöltött:
  - A kommunista eszmék erejéért!
  És Maria is csupasz sarkával egy gyilkos zacskó fűrészport fog dobni...
  És a mongolok tömege elszakadt.
  A harcosok itt a javából állnak... De új szépségek is megjelentek.
  Jelen esetben Éváról és Gertrudról van szó. Egy repülő csészealjon jelentek meg, amelyet Thomas Lincoln, a demiurgosz fiú okozott. És ezek a lányok csak elvitték, és ahogy lézerrel pofoztak a tatárokat. Igen, a lézerfegyverek a Harmadik Birodalomban a csúcson vannak. Szó szerint elégették a japán katonákat.
  Éva, ez a gyönyörű szőke lány csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomta. Felégetett egy egész mongol ezredet, és a tüdeje tetején kotyogott, a fogait kitárva:
  - Szent Poroszországért!
  Gertrude csupasz ujjaival is megnyomta a joystick gombját, és sok nukert levágott, búgva:
  - Az én hatalmam a világ felett!
  És a lányok nevetnek. Annyi izgalom és tűz van bennük. Ezek a legmagasabb és legkifinomultabb műrepülő lányok.
  Amikor Japánt legyőzték, a Harmadik Birodalom egy ideig lenyelte és megemésztette a semleges országokat, és egyre több és több elfoglalást hajtott végre.
  De ez természetesen nem volt elég a náciknak. 1953. március 5-én pedig Sztálin meghalt. Ez még semmi... A Führer részvétét fejezte ki kollégájának.
  De amikor 1956 februárjában megtartották a 20. kongresszust, leleplezve a személyi kultuszt, Hitler nem tűrte.
  És 1956. április 20-án új háború kezdődött. A nácik kísérlete a Szovjetunió átvételére. Hitler pedig az egész világot fegyver alatt tartja. És akkor nem lehet a Wehrmacht ellen taposni.
  Ebben az univerzumban azonban a Teremtő Thomas Lincoln. A demiurgosz fiú pedig nem engedte, hogy a Szovjetuniót legyőzzék. Új ütőkártyát használt az ellenséggel szemben: Znayka professzort a rövid csapatból. Ez a professzor pedig különleges fegyvert hozott létre a Harmadik Birodalom ellen.
  Ez azonban a tudomány versenyének története. Mindenesetre a Szovjetunió hadserege képes volt megállítani a nácikat, majd legyőzni és leigázni őket. Hitlert végül elkapták. 1958. május 9-én pedig elvették és felakasztották. Tehát a fekete fiú-isten, Thomas Lincoln politikailag egészen korrekten járt el a főfasisztával. Csakúgy, mint a filmekben - az első félidőben a gonosz győz, aztán szánalmasan veszít.
  És most alaposan csépelnek a nácik lányai. Pontosabban a mongol-tatárok, de ők még a náciknál is rosszabbak, hiszen egész városokat mészároltak le. És ez természetesen nagyon rossz, amikor orosz embereket ölnek meg.
  Batu kán látja, milyen katasztrofálisan csökkennek a sorai. A mongol csapatok a szemünk láttára olvadnak el.
  És itt van a híres parancsnok. Az egyetlen a történelemben, aki képes volt meghódítani Oroszországot, ami soha senkinek nem sikerült. Ez a Batu kán most menekülni kezdett. Nagyon harcias parancsnok.
  De ezúttal komoly vis maior áll ellene.
  Thomas Lincoln mosolyogva énekelte:
  - És a bal oldalon a mi seregünk, és a jobb oldalon a mi hadseregünk! Jó nekünk, ha piával harcolunk!
  A terminátor fiú olyan dühösen levágta a tatár ezredeket, hogy fogták és elfutottak. Hát hova mész.
  Egy másik csapat nindzsa lányok Japánból. A Mindenható Fiú őket is megidézte.
  Egy kék hajú lány fog és karddal vágja a mongolokat. És akkor csupasz lábujjakkal robbanószeres borsót indít.
  És összetörni sok atomfegyvert. kiabált:
  - Dicsőség Japánnak!
  Aztán egy sárga hajú lány a mongolokhoz vág. Kis okroskára vágja őket, és kiáltja:
  - A szamuráj ötletének nevében!
  És csupasz lábujjaival egy gyilkos bumerángot is indít, amely széttépi a mongol ezredeket.
  A vörös hajú lány horda harcosok tömegét legyűrte. Vágja le Menge Khant. És csupasz lábujjaival egy éles labdát is elengedett, ami mindent eltör. És ordít:
  - A kommunista világért!
  És a fehér hajú lány fogott és levágott egy tömeg tatár harcost. És megölt egy csomó ellenséget.
  Csupasz sarkával pedig feldobott egy robbanócsomagot, amiben pusztító por volt.
  Tüdeje hegyén üvöltött:
  - A világért méltósággal!
  És most nagyon véres a csata. Aztán a harcosok szétszéledtek, és hogyan verték meg az ellenséget.
  És most az összes mongol patkány egyszerre leégett, és apró darabokra szakadt.
  Batu kán pedig egyedül maradt. Harcos lányok futottak felé. Térdre kényszerítették a tatár ghoult. És kénytelenek megcsókolni a mezítlábukat.
  A főparancsnok lelkesedéssel tette. Végül is vannak itt gyönyörű lányok. És sok katonát legyőztek. Négyszázezer mongol-tatár harcost öltek meg.
  Ez mindenkire hatalmas benyomást tett. Különösen az orosz katonák, akiket megmentettek a haláltól. És nem csak harcosok, hanem nők és gyerekek is. Hiszen a Horda lemészárolta volna Rjazant.
  De aztán Batu kán megcsókolta a lányok mezítlábát. És megnyalta az összes sarkukat.
  Harcosai pedig csupasz lábujjaikat vették lábra, karra, lábszárra és nyakra. És éles rántással öt részre szakadt. Batu Khan így fejezte be pályafutását.
  Ezt jelenti Oroszországba menni. Főleg, ha az itteni demiurgosz fiút ellened állítják!
  
  MIRE VEZET A CHURCHILL FÉLELEM?
  A bolsevik fenyegetéstől való félelem erősen zaklatta Churchillt. Hitlernek pedig titkos alkut ajánlott fel. A németek leállítják a zsidók kiirtását, a szövetségesek anélkül, hogy formálisan békét kötöttek volna, mégis fékezték a háborút, és mindenekelőtt leállítják a Harmadik Birodalom területének stratégiai bombázását. És még titkos kereskedelmet is folytatnak Németországgal.
  A Führer a birodalom ipari köreinek nyomására beleegyezett ebbe. Churchill gyorsan meggyőzte az amerikaiakat, és ők is úgy döntöttek, hogy lefékezik a Harmadik Birodalommal vívott háborút. Ráadásul az Egyesült Államok készséggel beleegyezett egy titkos alkuba, és csak aranyért nyújt segítséget a Szovjetuniónak Lend-Lease keretében. A megállapodás nagy titokban történt. De a Szovjetunió felismerte... Sztálin dühös volt, és élesen beszélt.
  De Sztálingrád után a Szovjetunió már megkezdte a fegyvergyártást, és a Harmadik Birodalom letörését várta. De a negyvenharmadik év elején totális háborút hirdettek, és a fegyvergyártás Németországban több mint kétszeresére nőtt. A bombázások 1943. április 1-jétől való leállítása pedig egyértelműen szerepet játszott.
  A nácik a Citadella hadműveletet készítették elő. De a britek továbbítottak információkat a szovjet csapatok számáról. Kiderült, hogy a fejlett mérnöki védelemmel rendelkező Szovjetuniónak előnye van az erőben.
  Hitler úgy döntött, hogy egyelőre elhalasztja az offenzívát, és növeli a felszerelések gyártását. Mindenekelőtt az ME-309-es vadászgép, amellyel a Fritz bizonyos reményeket fűzött. Nagyon erős autó 740 kilométeres óránkénti sebességgel és fegyverekkel: hét lőpont, köztük három 30 mm-es ágyú.
  Nyilvánvaló, hogy a Vörös Hadseregnek nehéz megküzdenie egy ilyen géppel. A leggyakoribb vadászgép: a Yak-9 20 mm-es ágyúval és géppuskával van felfegyverezve. Szóval próbálj megbirkózni egy ilyen menő némettel.
  Nos, a Focke-Wulf egy nagyon erős harcos fegyverekkel. Nehéz ezzel megbirkózni. És persze a tankok. A "Panther" és a "Tiger" erősebb, mint a szovjetek. Ráadásul a Yu-288 egy nagyon erős bombázó. Amit a szovjet harcosok nem is tudnak utolérni. És sugárhajtású repülőgépek is úton vannak. És a félelmetes "Panther" -2 erős fegyverekkel és erős védelemmel.
  Így a Citadella hadműveletet elhalasztották. A németek pedig erőket gyűjtenek.
  Sztálin azonban nem bírta sokáig, és augusztus 1-jén nagy offenzíva kezdődött. És Oryol irányban, és Belgorod Harkovval.
  Az erők azonban itt egyértelműen egyenlőtlenek.
  A németek is erősen megerősítették magukat, sok lövészárkot ástak. És védekezésben a Panther egy jó tank, mint a Tigris. A csaták megmutatták, hogy a Ferdinánd védekező csatákban, ülő fronttal jól megbirkózik a tankok megsemmisítésének feladatával.
  A németek tartották a vonalat. És készen álltak rá. További erőket vontak be Afrikából és Európából. Itt harcoltak Rommel csapatai, valamint külföldi hadosztályok egyes részei és a spanyolok. Ráadásul már fogolycserére is sor került, és a Luftwaffe sok pilótát kapott vissza. A védekezés tehát szoros volt.
  A németeknek pedig erős repülésük van. Főleg a fegyverek. És nem csak a repülőgép-fegyverek erejével erős, hanem az ászok sebességével és erejével is. Az égbolton a németek szinte az összes repülőgépüket használják anélkül, hogy a nyugati front elterelné őket. Ez pedig mennyiségi előnyöket biztosít számukra. A kurszki csatában a Huffman csillag kezdett emelkedni.
  A szovjet csapatok augusztusban és szeptemberben nem tudtak jelentős sikereket elérni súlyos csatákban, legfeljebb tíz-tizenöt kilométert haladtak előre. A harcok késő őszig elhúzódtak... Utána szünet következett. Novemberben a Vörös Hadsereg a központban próbált előrenyomulni. De ott sem járt sikerrel. A németek visszaverték a támadásokat. Csak december végén, amikor elkezdődött az offenzíva Oryol irányában, sikerült beékelkedni. A harc nagyon heves volt. Januárban a németek visszaverték az offenzívát Leningrád közelében. De a szovjet csapatok ennek ellenére elvágták az Oryol párkányt. De ez az, ahol a sikerük korlátozott volt. Fritz meg tudta venni a lábát. Ráadásul a szovjet csapatok túl sok veszteséget szenvedtek, és nem tudtak talpra állni. Nyugodt a tavasz.
  A nácik egy új "Maus" tankot dobtak be a sorozatba. De az igazi háború megmutatta, hogy ez a tank ügyetlen. A menetteljesítménye pedig alacsony. Az igazságot jól irányította a kerék, és viszonylag járható volt.
  A "Maus" minden szögből védett volt a páncéltörő ágyúktól, de a levegőből találták el. Igen, és egy drága tank... Nem igazolta magát túlságosan.
  A szovjet T-34-85 és IS-2 tankok nem voltak rosszak. Bár az utolsó autónak sok hibája volt, és viszonylag gyengén védte a torony homloka.
  A "Panther" -2 meglehetősen nehéznek bizonyult, ötvenhárom tonnával, de 88 mm-es 71 EL kaliberű fegyverrel és a legjobb páncélzattal, különösen a homlokon. Az erősebb, 900 lóerős motor többé-kevésbé jó menetteljesítményt adott az autónak. És megdolgozta a gyilkos fegyverét. Megjelent a "Tiger" -2 is, de ez a gép a gyakorlatban rosszabb volt.
  A németek májusban próbáltak előrenyomulni Kurszk irányába. A Vörös Hadsereg középen nyomult előre. A harcok pedig csak csekély változást eredményeztek az élvonalban. A háború egyre jobban hasonlított az első világháborúhoz. Amikor a frontvonalakat sokáig rögzítették. És a háború nem túl jövedelmező üzlet lett.
  Augusztusban a Vörös Hadsereg megpróbált előrenyomulni, de sikertelenül ... Októberben a németek megpróbáltak áttörni, és kísérleteiket is visszaverték ...
  1945 januárjában a Vörös Hadsereg előrenyomult a központban. 1945 márciusában pedig a németek harminc kilométerrel délre nyomultak, és megállították őket.
  A Vörös Hadsereg helyzete némileg bonyolultabbá vált. A németek meg tudták teremteni a sugárhajtású repülőgépek gyártását, és csökkentették azok költségeit, megszerezve a légi fölényt. Új harckocsikat is fejlesztenek.
  Az E-10 és az E-25 könnyű és nagyon gyors önjáró lövegek voltak. Az E-50 harckocsi túl nehéznek és nagynak bizonyult egy közepes harckocsihoz. De egy nagy teljesítményű, akár 1200 lóerős teljesítményű motor többé-kevésbé sebességet és menetteljesítményt adott neki. És egy 88 milliméteres löveg 100 EL csövű, páncéltörő és gyorstüzelő és nagyon pontos.
  És nagyon erős E-75-öket kaptak. 128 mm-es pisztollyal és hosszú kaliberrel.
  Ezek a tankok most kezdtek belépni a sorozatba. De Hitler számított erre a technikára. A negyvenötödik év ütések cseréjében telt el. A németeknek még nem volt sok "E" sorozatú tankjuk, és nem tudtak előrehaladni. A Szovjetunió sem tudta felvenni. Az égbolton a nácik előnye nőtt. Különösen hatékonyak voltak a sugárhajtású bombázók és a felderítő repülőgépek. A harcosok valamivel rosszabbnak bizonyultak. Az ME-262-nak problémái voltak a manőverezhetőségével és nagy tömegével. Az XE-162 előnye a könnyű súly és a könnyű gyártás, de magasan képzett pilótákat igényelt a működéshez. Bár Huffman jól elsajátította. Ez a szőke ász négyszázra emelte a lezuhant repülőgépek számát, és megkapta a második ilyen kitüntetést, mint a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És akkor már ötszáz repülőgépet ütött ki az XE-162-ről. Különdíjat kapott ezért: a német sas gyémántokkal. Elég ritka és tekintélyes ez az apróság. Ezenkívül Huffman megkapta az első katonai érdemkeresztet és gyémántokat.
  És ez nagyon megtisztelő.
  Télen a Vörös Hadsereg megpróbált előrenyomulni, de nem tudta legyőzni a nagyon kegyetlen ellenséges védelmet. Az E-50 tanknak túl sok volt a közös vonása a "Tiger" -2-vel, bár a torony keskenyebb és kisebb volt, valamint tökéletesebb és könnyebb alváz. De a sebességváltó és a motor elhelyezkedése hagyományos maradt. Mert az egész hatvanhárom tonna. De aztán megjelent a tartály módosítása a motor és a sebességváltó elhelyezésével egy blokkban, valamint a sebességváltóval a motoron. És kiderült, hogy ez az autó még mindig tökéletesebb és könnyebb ...
  1946-ban a németek már nagyszámú "E" sorozatú tankkal és erős sugárhajtású gépekkel rendelkeztek. Különösen az ME-262 X, amelynek sebessége 1100 kilométer per óra volt, és öt darab 30 milliméteres légágyú. A csaták pedig javában zajlottak, a végletekig hevesen.
  A németek át tudtak törni dél felé. És ott mentek a Don folyóhoz. A szovjet csapatok visszavonultak a folyón át, de megtartották magukat.
  A harcok télig elhúzódtak, és a Fritz lelassult...
  Eljött az 1947-es év. Megjelentek a szovjet T-54-es tankok, bár még nem masszívak. A harcok véresek és brutálisak. Az egész év kötélhúzással telt.
  Huffman ezerre emelte a lerobbant autók számát, a Vaskereszt hatodik fokozatú lovagkeresztjének különdíját kapta platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A németek jól tudták a harcot, de eléggé kimerültek. Eljött az új 1948-as év. És a jobb felhasználásra érdemes kitartással harcol.
  Gerda, Charlotte, Kristina és Magda egy U-osztályú E-100-as tankon utaznak, ez a jármű kompaktabb, négy fős személyzettel. Fegyverei pedig egy sugárhajtású bombázó és egy univerzális 88 milliméteres 100 EL ágyú - egy tankromboló.
  A harcosok mennek és fütyülnek maguknak.
  Gerda egy hosszú ágyút lő ki. A T-54 távolról oldalba üt, és csipog:
  - Szívünket adjuk a szülőföldért,
  És megsütjük Sztálint és megesszük!
  Charlotte kilőtte a rakétavetőjét. Letakarta a szovjet bunkert, és nyikorgott:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Christina elvette, és felmordult, csupasz sarkával meghúzva a ravaszt:
  - Mindkettőben beszerezzük!
  Dolbanula és találóan és Magda. Megsemmisítette az SU-152 szovjet önjáró lövegeket. És ő üvöltött:
  - Lesz idő, jön a győzelem!
  Gerda felsikkantott, miközben lőtt:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Charlotte megerősítette:
  - De Pasaran!
  A vörös hajú vadállat az egész első világháborút végigjárta Gerdával, Lengyelországtól kezdve egészen a májusi offenzíváig. A vörös hajú ördög sok mindent látott.
  És készen áll a végső küzdelemre!
  Christina is lő, és kitárta a fogát. A haja aranyvörös. A háborúban a lányok nem öregszenek, sőt, talán még fiatalodnak is! Olyan hevesek és szeretőek. Kitárták a fogukat.
  És egyetlen lyuk sem a fogakon.
  Magda haja aranylevél színű. És aktívan vigyorgott is. Jó csaj. Olyan agresszív kecsessége és energiája van, mint ezer lónak.
  Gerda, egy fehér hajú lány lő, és mosolyogva megjegyzi:
  - Sok jó és csúnya van a világon... De a fenébe is, milyen régóta húzódik ez a háború!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És valójában a második világháború túl sokáig húzódik. Minden harc, és harc... Tényleg kimerítő!
  Christina mezítláb mozgatta a páncélt, és felkiáltott:
  - De Nagy-Britannia még mindig nincs legyőzve!
  Magda rálőtt az oroszokra, és felmordult:
  - Le kell győzni! Ez a mi hitvallásunk!
  Gerda felszisszent, az oroszokra lőtt, elefántcsont fogait kitárva:
  - Nyerni kell!
  Fucked és Charlotte, kiabált:
  - Egy mindenkiért, nem fogunk kiállni az árért!
  Christina, a vörös hajú és aranybarna vadállat felsikoltott:
  - Nem! Ne álljunk!
  Magda megcsapta skarlátvörös ajkát, és csiripelt:
  - Nem az árért megyünk a boltba!
  És az aranyhajú hárpia tüzelt.
  Gerda az orosz tankokat is eltalálta. Elütötte a kocsit és kiabált:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  Charlotte hozzátette, énekelve:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Christina támogatta a dal impulzusát:
  - A Haza nem hisz a könnyeknek!
  Magda énekes hangon folytatta:
  - És az összes kommunistát adjuk agyon!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak. Általában jó tankjuk van. Csak távolról nehéz áttörni a T-54-et a homlokon. De végül is a németeknek nehéz lövedékük van, de uránmaggal. És sok fekete van a hadseregben. Akik eszeveszett dühvel harcolnak. És nem mindenki versenyezhet velük.
  A lányok hozzászoktak a mezítláb verekedni. Még Lengyelországban is csak egy bikiniben voltak, és mezítláb.
  Amikor a csupasz talp érintkezik a talajjal, megfiatalodik. Talán ezért nem öregednek a lányok! Bár rohan az idő! Harcosok, mondjuk nagyon hősiesen.
  Annyi bravúrt követtek el, de úgy harcolnak, mint a hétköznapi katonák. És mindig csak bikiniben, és mezítláb. Télen még az is kellemes, hogy mezítláb fenekelnek a hóbuckákon.
  Gerda forgat és énekel:
  Tűzön-vízen át fogunk menni!
  Charlotte bombázójával az oroszokra lőtt, és azt mondta:
  - Dicsőség a porosz népnek!
  Christina is lőtt, és nyikorgott:
  Uralkodni fogunk a bolygón!
  Magda leszögezte és megerősítette:
  - Biztosan fogunk!
  Gerda ismét eltalálta a lövedéket, és nyikorgott:
  - Még a napalm sem állít meg minket!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És még az atombombát is, amitől nem félünk!
  Christina elhallgatott, és így válaszolt:
  - Az amerikaiaknak nem sikerült atombombát létrehozniuk! Ez egy blöff!
  Magda hevesen felkiáltott:
  - A világ nem kerülheti el az új német rendet!
  A lányok nagyon hűvösnek és kiszámíthatatlannak mutatták magukat. És a csupasz lábujjaik olyan fürgeek és hűvösek.
  
  Az egyik kellemetlen meglepetés, amely a Vörös Hadsereggel találkozott, egy repülő csészealj volt.
  Két lány Albina és Alvina repülnek magukhoz egy ilyen repülő csészealjjal. Az erős lamináris sugárnak köszönhetően sérthetetlenek. De maguktól nem tudnak tüzelni. De a kolosszális sebességnek köszönhetően képesek előzni és döngölni a szovjet repülőgépeket.
  Albina lehajlítva a lemezét megjegyezte:
  - Vas technológia, minden bizonnyal szükséges és nagyon hasznos!
  Alvina kuncogott, kifújta a fogát és felszisszent:
  - De mindent a szellem dönt el!
  Albina azt mondta:
  - A legtöbb, hogy egyik sem éppen a küzdőszellem!
  Mindkét lány szőke és bikinis. Nagyon szép és mezítláb. Ha egy harcos cipő nélkül van, szerencsés. Most a lányok olyan színesek és gyönyörűek.
  És mielőtt harcba indulnának, a szépségek határozottan férfias tökéletességgel dolgoznak majd a nyelvükkel. Nagyon jó és energizáló. A harcos nők szeretnek varázslatos edényből inni. Ez a hús igazi ünnepe számukra.
  Ilyen ügyesek a lányok.
  Alvina lelőtt két szovjet MIG-15-öt, és a Twitteren ezt írta:
  - Dicsőséges a vadászatunk!
  Albina megerősítette a döngölést, és kiadta:
  És soha nem lesz az utolsó!
  Alvina leütött még három szovjet támadógépet, és nyikorgott:
  - Szerinted így szereti Isten Németországot?
  Albina kétkedve rázta a fejét.
  - Úgy látszik, nem annyira!
  Alvina kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Albina két szovjet autót gázolt, és nyikorgott:
  A háború túl sokáig tart!
  Alvina logikusan megjegyezte:
  - De jövünk!
  Albina elvigyorodott és felkiáltott:
  - Szóval jön a győzelem!
  Alvina egyszerre négy szovjet repülőgépet lőtt le, egy merész manőverrel, és nyikorgott:
  - Biztosan eljön!
  Albina szükségesnek találta emlékeztetni:
  - Sztálingrád után a háború nem a szabályok szerint zajlott ...
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Ez határozottan szabályellenes!
  Albina bosszúsan vicsorgott:
  - Kezdtünk veszíteni!
  Alvina bosszúsan vicsorgott:
  - Biztosan van!
  Albina még több szovjet járművet gázolt, és nyikorgott:
  - Nem probléma ez nekünk?
  Alvina lelőtt néhány orosz vadászgépet, és kifakadt:
  Reménytelennek tartottuk a helyzetet!
  Albina húsevően vigyorgott, és felszisszent:
  - Mit látunk most?
  Alvina elkeseredetten tweetelt:
  - Valami rendíthetetlen és egyedi!
  Albina kivillantotta gyöngyházfogát, és így válaszolt:
  - Az, hogy a Harmadik Birodalom nyer!
  Alvina leütött még néhány szovjet támadógépet, és kihozta:
  - Tényleg győzni kell!
  A lányok grimaszoltak. Egy időben dolgoztak, hivatalosan pedig egy katonabordélyban. Sok férfi átment önmagán, és nem csak a fehér faj. És nagyon tetszett nekik. Nos, milyen kellemes ez a testnek. De aztán a kurvákat szovjet támadás érte. Fogságba estek. Nos, a dögösök azt hitték, hogy megerőszakolják őket. És itt az ördög kettő!
  Lövészárkokat és lövészárkokat ástak a kurvákkal. Az egykori éjtündérek pedig nem nagyon szerették. Így mindannyian el tudtak menekülni. Elcsábították az őrszemeket.
  És bosszút esküdtek az oroszokon.
  És harcoltak Oroszország ellen. Ezek a rohadt...
  Albina kidobott még több orosz autót, és azt motyogta:
  - Férfiakkal még élhetsz!
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem is lehet, de kell!
  Albina kihúzta a fogát, és így válaszolt:
  - De mégis... Édes ölni.
  A lányok pedig egy hajlékonylemez mozdulatával lelőttek még öt szovjet autót.
  Alvina kuncogott, és így szólt:
  - És mikor keserű?
  Albina leütött még hat autót, és így válaszolt:
  - A győzelem után férjhez megyek! És szülj tíz gyereket!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  És énekeltek;
  A fasizmus hitének lovagjai vagyunk,
  Töröljük porba a kommunizmus harcosait!
  És hogyan nevetnek, ringatják fehér tetejű hegyeiket.
  1949 június vége. A németek Sztálingrádig próbálnak áttörni. Megtámadják Kalach városát. De a bátor négy lány útjukat állta.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - V...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német E-75 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  Natasha tüzelve úgy gondolta, hogy ha a vezető meghalt, akkor Sztálin nélkül valamiféle üresség keletkezett volna az emberek lelkében. Mintha egy szeretett ember meghalt volna.
  Bár ez a grúz kegyetlen volt. És nem csinált mindent jól. Még egy anekdota is van erről. Miért hord Lenin csizmát és Sztálin csizmát? Mert Vlagyimir Iljics az utat választotta, és ez a bajuszos rohan előre.
  E tekintetben Sztálin nem volt az optimális uralkodó. Valóban, ahogy Lenin leírta, túl durva volt.
  Ez a séf csak fűszeres ételeket készít. Ami a kegyetlenséget illeti, kétélű fegyver volt.
  Ez egyrészt segítette a fegyelem fenntartását és serkentette a pártapparátust. Másrészt a legértékesebb személyi állomány és a legtehetségesebb emberek kiestek. Különösen a háború után veszítettek el egy olyan nagyszerű menedzsert, mint Voznesensky. Akinek a legnagyobb szolgálatai voltak az anyaországnak.
  Voznyesensky talán ideális menedzser volt: nemcsak kemény, hanem okos és művelt is. A Szovjetunió legfiatalabb doktora, akadémikus, kiemelkedő személyiség. Voznyesenszkij nélkül az orosz gazdaság valahogy rosszul ment. És nem tudom legyőzni a nácikat.
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal dobott egy robbanócsomagot, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  
  EGY GYÖNYÖRŰ VILÁG, AMELYBEN NEM VOLT NAGY HÁZÁS HÁBORÚ
  Hitler nem merte megtámadni a Szovjetuniót. Az asztrológusok azt mondták neki, hogy a negyvenegyedik évben történt támadás kudarccal fog végződni. De Sztálin soha nem fog először lecsapni.
  A Führer Kréta elfoglalása után, 1941. június végén Máltára csapott le, sok repülőgéppel. És partra szállt csapatok. Ezúttal a németek ügyesen cselekedtek, nagyszámú bábot használtak, és nagy veszteségek nélkül tudták elfoglalni ezt a fontos bázist. Ezt követően sikeresebben ment a leszállás és a segítségnyújtás Rommelnek. A nácik további négy hadosztályt helyeztek át Afrikába nagy mennyiségű felszereléssel. Elfoglalták Tolbukot, és támadást indítottak Egyiptomba. És át tudták venni az irányítást a Szuezi-csatorna felett. A németek sikerei arra is kényszerítették Francót, hogy a Wehrmacht egyes részeit Gibraltárba engedje. És ennek az erődnek a bukása oda vezetett, hogy megnyílt a legrövidebb út Afrikába.
  Hitler úgy döntött, hogy először a fekete kontinenst veszi át. Valamint a Közel-Kelet és az Iránon áthaladó India. Általában ehhez elegendő a Szovjetunió elleni háborúra kijelölt százötven hadosztály fele.
  A Führer férje azt az adatot kapta a katonaságától, hogy az 1941. május 1-jei felvonuláson a Vörös téren T-34-esek és KV-2-esek is áthaladtak 152 mm-es kaliberű ágyúval. Ami azt jelenti, hogy a Szovjetunió erősebb a tankokban. És egy egész sor nehézgépet kell kifejlesztenie.
  Így a Führer elrendelte: "Panther", "Tiger" -2 (már dolgoztak a szokásos "Tigrisen!"), "Oroszlán" és a szupernehéz "Maus". Hogy már van egy hatalmas menazsériánk a Szovjetunióba.
  Addig is foglalják el az összes brit, belga, francia, holland, afrikai és ázsiai gyarmatokat.
  És használja a kolónia munkaerőt és erőforrásait arra, hogy Nagy-Britanniát a földdel egyenlővé tegye egy légi offenzívában.
  A briteknek lényegében semmi sem akadályozta meg a német hordákat. Már a negyvenegyedik év őszén elfoglalták Afrika egész északi részét. És azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon komoly ajánlat az agresszív Wehrmacht valódi győzelmére.
  Télen pedig a nácik elfoglalták az egész Közel-Keletet, és behatoltak Iránba. Sztálin mintha tiltakozni akart Molotov arcával szemben, de nem Iránért harcolt. A németek a tél folyamán elfoglalták a Niger-hurkot, valamint Szudánt és Etiópiát is.
  Japán ennek ellenére megtámadta az Egyesült Államokat Peru kikötőjében, és a Harmadik Birodalom kénytelen volt háborúzni Amerikával. Mindenekelőtt természetesen a tengeralattjáró-flotta. És egyúttal a rögzítés folytatása. 1942 tavaszán a nácik meghódították Indiát és szinte egész Afrikát. Júniusban csapataik elfoglalták Dél-Afrikát is, ahol a búrok és sok rasszista támogatta a nácikat. Madagaszkár is elesett júliusban. A németek csatlakoztak a japánokhoz. Ezzel véget ért a fekete kontinens meghódítása. Csak Portugália tartott ott gyarmatokat. De Hitler ultimátumot terjesztett elő Salazarnak: vagy háborúba indul Nagy-Britannia és az Egyesült Államok ellen, vagy elvesszük a gyarmataitokat.
  Salazar és Franco természetesen úgy döntött, hogy a Harmadik Birodalom oldalán harcolnak.
  Hitler a levegőből és a tengeralattjáró flottából irányította Anglia elleni támadást. A repülésben a nácik egy fejlettebb és erősebb Yu-188 bombázót kaptak, és a nagy teljesítményű DO-217 bekerült a sorozatba. Az ME-109 is tökéletesebb lett. A Focke-Wulf gép is bekerült a sorozatba nagy sebességgel és erős fegyverekkel.
  A németek egyre erősebben szorították Nagy-Britanniát. Megvoltak a kolóniák erőforrásai. Az összes új munkaerőt behozták, gyárakat építettek. Ennek ellenére Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is rengeteg repülőgépet gyártott. És a háború elhúzódott. 1942-ben Hitler többször elhalasztotta a partraszállást Nagy-Britanniában, és ez soha nem történt meg. Ezenkívül a nácik az Angliával és az USA-val vívott csatákban is ki akarták próbálni felszereléseik fejlettebb modelljeit. Különösen az ME-309 és a Yu-288.
  Ezek a gépek nagyon erősek. Az ME-209 sikertelen volt. Ehelyett pedig egy fejlettebb ME-309-et fejlesztettek ki. Ennek a repülőgépnek 740 kilométer per órás sebessége volt, és nagyon erős fegyverei voltak: három 30 mm-es repülőgépágyú és négy 14 mm-es kaliberű géppuska.
  Egy ilyen gép azonnal háborús szörnyetegnek bizonyult. Ez a gép különös sikerrel közelítette meg Marseille-t. Ez az ász már jelenség volt. 1942 szeptemberében hatvanegy repülőgépet lőtt le, ezzel rekordot döntött. És meghaladta a százötven lezuhant repülőgépet, amiért megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az új 1943-as évre pedig a lezuhant repülőgépek száma elérte a háromszázat. Amiért Hitler a Gyémánt Német Sas Renddel tüntette ki. Négyszáz repülőért pedig átadta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Az ötszáz lezuhant repülőgép elérésekor Marseille megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét. Egyedül Hermann Goeringnek volt ilyen kitüntetése előtte. Miután Marseille megkapta az ME-309-est, a számlagyűjtése még jobban felgyorsult. Miután 1943 májusára elérte az ezer lezuhant repülőgépet, Hitler különdíjjal tüntette ki: a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Nagy-Britannia erős nyomás alatt volt. Az USA-t is megszorították. Japán megnyerte a midwayi csatát és elfoglalta a Hawaii-szigeteket. Aztán a szamurájok a németekkel együtt elfoglalták Ausztráliát. Aztán elfoglalták Panama földszorosát. A nácik felhalmozódtak Argentínában és Brazíliában.
  1943 júliusában Hitler a habozást legyőzve engedélyt adott a brit partraszállásra. Elég jól ment. A partraszállás során a németek a párducot és a tigrist, valamint az oroszlánt és a Ferdinándot is kipróbálták a csatákban. "Panther" -2 és "Tiger" -2 és "Mouse", bár nem volt idejük belépni a sorozatba a csatákra. Különösen a "Tiger" -2 esetében a nagy tömeg miatt erősebb, 1000 lóerős motorra volt szükség, ami késleltette a tartály finomítását, mint a "Panther" -2-ben. "Maus"-nak sikerült elengednie, de nem tartotta a lépést a leszállással, és csak átment a teszteken. De a "Tigriseknek" sikerült sokat kiadniuk. És ez a tank, bár nem egészen tökéletes és meglehetősen nehéz, hatékony gépnek bizonyult. Főleg a jó minőségű páncélzatnak és a viszonylag jó oldalfedésnek köszönhetően. Ez egy tisztességes áttörést jelentő tankot eredményezett. A gyorstüzelő és erős ágyú pedig jó volt gyalogság és tankok és erődítmények ellen. Valamivel rosszabb volt a kilencventonnás Oroszlán, ami túl nehéz volt. Igaz, nagyon erős és pusztító fegyvere van. Különösen a 150 mm-es kaliber, amely bunkerek és bunkerek ellen hatékony. A Sturmtiger is jól mutatta magát. Ez a bombázógép tökéletesen áthatolt az erődítményeken, és egy lövéssel elpusztított egy egész épületet vagy bunkert.
  A csaták az égbolton megmutatták az ME-309 erejét és a Yu-188 és Yu-288 bombázók hatékonyságát. Igen, és a Focke-Wulf négy repülőgéppuskával és két géppuskával és erős páncélzattal nem rossz. A németek szétverték Nagy-Britanniát, és a partraszállást követő tizenkét napon belül kapitulációra került sor - ez egy hangzatos győzelem.
  Új díjak és címek... De az USA-t még nem verték meg. Hitler szeptemberben elfoglalta Izlandot. A németek pedig a szigetlánc mentén Kanadába költöztek.
  Sötét napok jöttek Amerika számára. Sőt, Sztálin sem vesztegette az időt. A Szovjetunió túlteljesítette a harmadik ötéves tervet, és a hivatalos adatok szerint megkétszerezte iparát. A negyvenharmadik évben pedig folytatódott a fegyvergyártás növekedése. Még a negyvenegyedik évben megjelent a Szovjetunió a KV-3 és KV-5 sorozatban, majd a KV-4 és a nehezebb KV-6. A repülés is fejlődött. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a Harmadik Birodalom nem áll háborúban a Szovjetunióval, Sztálin 1941 szeptemberében ismét feloldotta a csatahajók és minden szintű nagy felszíni hajók építésének programját. És 1943 után, a következő 1944-ben új szovjet csatahajók, szállítóeszközök és még egy repülőgép-hordozó is zuhant a vízre.
  Sztálin pedig meghívta Hitlert, hogy harcoljanak együtt az Egyesült Államok ellen. Végül is Oroszországnak minden joga megvan Alaszkához. Hitler és Sztálin 1944 májusában találkozott Stockholmban, senki földjén és tárgyalásos feltételekkel. A Führer kész volt átengedni Alaszkát a Szovjetuniónak, de nem többet. Sztálin Kalifornia és Kanada, valamint az Egyesült Államok keleti részének részét akarta. Hosszas viták után kompromisszumra jutottak: Oroszország Alaszkája és Kanada egy része, amely ritkán lakott, és Hitlernek nincs rá igazán szüksége. Az USA-t pedig teljesen kettéosztja Németország és Japán. Ezenkívül a Szovjetunió megkapja az amerikai arany egy részét a feladás után.
  Megállapodtak abban, hogy... 1944. június 22-én a Szovjetunió hadat üzent az Egyesült Államoknak, és meginváziót indított Alaszka ellen. Így kezdődött egy új háború. Amerika gyengébb volt, mint a németek. Sőt, a nácik "Panther" -2, "Tiger" -2 új tankjait véglegesítették, és keskenyebb tornyokkal és erőteljes motorokkal léptek be a sorozatba. De a legtökéletesebb bánya az "Oroszlán" -2 volt. Ebben a Porsche a tornyot hátulra, a motort és a sebességváltót pedig elé egy blokkban, a sebességváltót pedig magára a motorra helyezte. Emiatt nincs szükség főtengelyre, és a hajótest magassága csökkent. Ez lehetővé tette az "Oroszlán" páncélzatának megerősítését ugyanolyan 90 tonnás tömeggel, és egy erősebb, 1250 lóerős motort helyeztek el. Az "Oroszlán" oldalainak páncélzata elérte a 170 mm-t, a homlok pedig 250 mm-t lejtőkkel. Az amerikai páncéltörő fegyverek nem vettek szembe egy ilyen harckocsit. A csatákban pedig jól mutatta magát. A Szovjetuniónak már volt fejlettebb és erősebb T-34-85 harckocsija és a KV sorozat is. Isa még nem ment be a sorozatba.
  Az Egyesült Államok vereséget szenvedett és kapitulált egy kétségbeesett értelmetlen ellenállás után 1945. május 9-én. És volt a világ felosztása Németország, Japán, a Szovjetunió és Olaszország között, valamint a kis műholdak között.
  Hitler ekkor kezdett érdeklődni a rakétatechnika és az űrbővítés iránt. A németek már 1850-ben felrepültek a Holdra. A Führer hetvenedik születésnapja alatt pedig megkezdődött több német hajó repülése a Marsra. Sztálin pár évvel később meghalt - mivel a háború alatt nemigen feszített, teste kevésbé volt elhasználódott. De ennek ellenére az ivás, a dohányzás, az éjszakai munka nem járult hozzá a hosszú élettartamhoz. Ennek ellenére Sztálinnak sikerült eltávolítania Beriát, Molotovot, Kaganovicsot és Hruscsovot. A hetvenötödik évforduló megünneplése során pedig Alekszandr Nyikolajevics Shelepint jelentette be hivatalos utódjának. 1955 augusztusában, Sztálin harminchét éves korában bekövetkezett halála után, a Szovjetunió elnökének és főtitkárának helyét ez a komszomolmunkás, Berija utódja pedig a belügyminiszter vette át.
  Németországnak, a Szovjetuniónak és Japánnak voltak nukleáris fegyverei, és ez a három szuperhatalom virágzott, és nem harcoltak egymással. Csak Olaszország esett hanyatlásba, és elfoglalták a németek és a gyarmatokkal együtt. Hitler elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát is gyarmataival együtt. Aztán Japánnal együtt gyarmataikká tették a többi országot. Így a hatvanas években csak három hatalom maradt: a Szovjetunió, Németország, Japán és gyarmataik.
  Hitler 1959-ben egy népszavazáson monarchiát és egy örökletes államformát hozott létre a Harmadik Birodalomban: császárt és királyok királyát. A Führernek sikerült meghatároznia az örököst, ő lett a mesterséges megtermékenyítéssel született Farkas 1944 végén. És amikor Hitler 1963-ban meghalt, már volt egy felnőtt örököse. Németország tehát Hitler halála után is stabil és virágzó maradt. Shelepin nagyon hosszú ideig, negyven évig uralkodott, és sikerült átadnia a posztot egy méltó utódnak. Japánban pedig 1988-ig Hirohito uralkodott a valós történelemben, majd a fia kezdett uralkodni. Aztán amikor a fia túl öreg lett, az unokája is.
  Az emberiség uralta a Naprendszer összes bolygóját. 2020-ban pedig Németország, a Szovjetunió és Japán május 9-én űrhajók tömegével indult útnak az emberiség történetének első csillagközi expedíciójában.
  Mennyivel jobb az a világ, amelyben Hitler nem támadta meg a Szovjetuniót.
  
  MI TÖRTÉNIK, AMIKOR AZ OTTHON ÁTKÁK AMERIKÁT
  De az egyik világban egy tróger átkot sodort Amerikára. A Yankees pedig vereséget szenvedett Midwaynél. Aztán elvesztették a Hawaii-szigetcsoportot. Ráadásul a japánok keményen és gyakorlatilag ellenállás nélkül verték meg őket. Sztálin talán örült volna ennek, de ...
  Japán, miután több mint százötven hadosztályt gyűjtött össze Mandzsuriában, megtámadta a szovjet csapatokat a Távol-Keleten. A Vörös Hadsereg kénytelen volt sürgős erőket áthelyezni oda. És jelentős. Mivel Sztálin nem akarta Mongóliát a szamurájok uralma alá adni. Ennek eredményeként el kellett hagyni az ellentámadásokat Sztálingrád közelében és a szovjet pozíciók központjában. A fagy beállta után a nácik el tudták foglalni Sztálingrádot, és december közepére megerősítették magukat a Volgán.
  A japánok Indiában is sikeresek voltak. Delhibe való felvonulásuk arra kényszerítette a briteket, hogy felhagyjanak a Fáklya hadművelettel, ami Egyiptomban elcsendesedéshez vezetett. És Rommel el is repült nyaralni. Mint mondják, minden nem a szövetségeseknek kedvezett.
  Hitler mégis a totális háború kihirdetése mellett döntött. Ezért feladatul tűzte ki, hogy további hadosztályokat alakítson ki az offenzívához mind Afrikában, mind a keleti fronton.
  A téli nyugalmat kihasználva: a Vörös Hadsereg a japánokkal harcolt, a nácik megerősítették Rommel csoportosulását. És tett egy kitérő manővert, és délről esett Montgomery seregére. Ezúttal a britek váratlanul értek, ugyanis a németek megváltoztatták a titkosítást, a britek pedig nem törték fel időben.
  Nagy-Britannia februárban teljesen vereséget szenvedett. A csatákban a németek harminc vadonatúj "Tigrist" használtak, ami sokkolta az oroszlán seregét.
  Anglia megsemmisítő veresége után a németek bevonultak Irakba, és elfoglalták Kuvaitot is. Törökország is belépett a háborúba, és sikerült elfoglalnia Észak-Szíriát. Rommel csapásveszélyt teremtett a Szovjetunió déli szárnyáról. De miközben a németek végrehajtották Szaúd-Arábia elfoglalását. És az egész Közel-Keletet meghódították.
  1943. május 15-én a németek új "Panther", "Tiger", "Ferdinand" önjáró lövegeket és a modernizált T-4-et felhozva a Volga mentén elindultak Asztrahán és a Kaszpi-tenger felé. A nácik viszonylag sikeresen haladtak előre. Sőt, Japán is keletről nyomult előre, és felhasználta nagyszámú és fanatikus gyalogságát. És a Szovjetuniónak kevés tartaléka volt.
  Egy hónappal később a nácik áttörtek a Kaszpi-tengerig, és szárazföldön elvágták a Kaukázust. Ezzel egy időben Törökország támadásba lendült. Csapatai viszonylag sikeresen haladtak előre. Bevették Batumit, és körülvették Jerevánt. Minden kiváló és sikeres volt a Szovjetunió ellenségei számára. Amerika pedig teljesen összeomlott, és polgárháború tört ki benne.
  Június végére a németek szinte egész Dagesztánt elfoglalták. Július elején pedig már Azerbajdzsánban előretörni kezdtek. Oroszországnak pedig egyre nehezebb volt.
  Azerbajdzsánban a szovjet úttörők Baku külvárosában harcoltak.
  Mezítlábas fiúk és lányok különítménye. És hősiesen harcoltak.
  Oleg Ribacsenko, egy tizenkét év körüli fiú csupasz lábujjával gránátot dobott a nácikra, és üvöltött:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Egy piros nyakkendős lány, Margarita Korshunova szintén mezítláb dobott egy robbanócsomagot, és csicseregte:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  A gyerekek hősiesen, minden izgalommal küzdöttek.
  A Gulcsitai lány puszta ujjaival szintén halálos fegyvert dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  És az úttörő nyakkendője olyan piros.
  De bármennyire is hősiesek ezek az úttörők, a fasiszták augusztus elején úgyis bevették Bakut. Szeptember közepén pedig már az egész Kaukázus a fasiszta rati irányítása alatt állt.
  A telet tekintve a németek nem nyomultak Oroszország mélyére, hanem támadást indítottak Afrikára. A fekete kontinens egyszerre természeti erőforrások és rabszolgák. Természetesen el akarták fogni.
  A németek megkapták a "Panther" -2 tankot. A Mausszal végzett haszontalan munka helyett a legjobb tervezők fektettek be ebbe az autóba. Ez a tervezés sikeresnek bizonyult. Erőteljes, 88 mm-es löveg 71 EL csőhosszúsággal, amely nagy távolságból áthatolt minden szövetséges járművet. A torony elülső páncélzata pedig 150 millimétert megdöntött. És a hajótest homloka is 120 mm, nagy, 45 mm-es lejtéssel. És hatvan milliméteres oldalpáncél, ami megfelelő kiságyúk és páncéltörő puskák lövedékeinek tartásához.
  Ugyanakkor a németek csökkentették a torony méretét, keskenyebbé tették. A motort és a sebességváltót egy blokkban helyezték el, ami lehetővé tette a tartály magasságának csökkentését a főtengely miatt, és ennek eredményeként a Panther tömege negyvenhét tonna volt, 900 lóerős motorral. És ennek a tanknak a Wehrmacht fő tankjává kellett volna válnia, mivel 1943 szeptemberében lépett be a sorozatba.
  A csaták megmutatták, hogy egy ilyen "Panther" jobb, mint a szövetségesek összes tankja, és szánalom nélkül legyőzi őket.
  A brit ellenállás Afrikában gyenge volt. A nácik a tél folyamán szinte az egész fekete kontinenst elfoglalták. 1944 márciusában meghódították Dél-Afrikát, májusban pedig Madagaszkárt. Emellett a nácik India egy részével Iránt is bevették, egyesülve Japánnal.
  A Szovjetunió eközben elkészítette új fegyverét: a T-34-85 és az IS-2 harckocsikat. Így a Vörös Hadsereg megkapta az LA-7 és a Yak-3 repülőgépeket is. Igaz, ez utóbbi nem ment be széles szériába: hiszen hiány volt a jó minőségű duralumíniumból.
  És a németek nem ültek nyugodtan. Hitler ME-262-es sugárhajtású vadászgépe bekerült a sorozatba. Az erőforrások bősége és a bombázások szinte teljes hiánya a sugárhajtású repülőgépek gyorsabb bevezetéséhez és fejlesztéséhez vezetett. Mind a szövetségesek, mind a Vörös Hadsereg könyörtelenül verték az eget. Nem tudsz ellenállni a Szovjetunió sugárhajtású repülőgépeinek. És a nácik nagyon erősek.
  Afrika meghódítása után Hitler nem sietett a központban támadni. Gyorsan el akarta foglalni Nagy-Britanniát. Így a leszállást előkészítették. 1944. június 22-én kezdődött. Sztálin pedig középen támadta meg a nácikat, és új tankok és repülőgépek csatába dobásával ért el némi sikert. A legmagasabb minősítést azonban a német "Panther" -2 érdemelte ki. Minden szovjet tankot felülmúlt, és szinte sebezhetetlen a homlokán. Az oldalpáncél gyengesége pedig kompenzálta a sebességet és a manőverezhetőséget. A hasonló fegyverekkel, majdnem azonos páncélzatú, de huszonegy tonnával nagyobb tömegű Tiger-2-t a katonaság elutasította, és leállították. A Panther -2 után a Panther -3-nak kellett volna megjelennie, nehezebb, de gázturbinás motor készült hozzá, és sokkal jobban védett, főleg oldalról.
  A szovjet csapatok nem tudtak építeni a sikerre. Nagy-Britannia feladása után pedig a németek további erőket helyeztek át Nyugatról, és erőteljes ellentámadásokat indítottak.
  A Panther-2 kiváló harckocsinak bizonyult, és még az IS-2 szovjet járműveket is felülmúlta, különösen a torony homlokának védelmében. Igen, és a fegyver sokkal páncéltörő és gyorstüzelő volt. Ugyanakkor a német autó jelentős előnnyel rendelkezik az ergonómia és a vezetési teljesítmény terén. Így a szovjet autók megadták magukat.
  Sztálin békét ajánlott Hitlernek bármilyen feltételekkel. A Führer attól tartva, hogy az Egyesült Államok atombombát hoz létre, beleegyezett, de nehéz feltételeket támasztott a Szovjetunióval szemben. Különösen Oroszországnak kellett átadnia a németeknek minden aranytartalékát, valamint szinte az összes katonai felszerelést. Adja át az összes hadifoglyot, és szállítson nyersanyagot és élelmiszert a Harmadik Birodalomnak nagy mennyiségben ingyen. És Hitler is követelte a Szovjetunió összes felszerelésének, tüzérségének, tankoknak és repülőgépeknek a szállítását, hogy Oroszország foghíjas és biztonságos legyen.
  Bár megadásnak tűnt, Sztálin ebbe is beleegyezett. Ezt követően a nácik az Egyesült Államokhoz fordultak. Amerika az átok hatása alatt szinte nem állt ellen a náciknak. A háború csak néhány hónapig tartott, és annak ellenére, hogy az óceán választotta el, az Egyesült Államok megadásával ért véget.
  A háború különös iróniával éppen 1945. május 9-én ért véget. És eljött a béke időszaka. A Harmadik Birodalom pihent. A Szovjetunió mély sebeket nyalott, és megpróbált felépülni.
  Most két szuperhatalom szerepelt a mértékben - Németország és Japán. De egyszerűen lehetetlen, hogy két ragadozó kijöjjön egy bolygón. 1953. április 20-án pedig, Sztálin halála után, új háború kezdődött Németország és Japán között. Ekkorra a Szovjetunió részben visszaállította hatalmát, és Sztálin utódja, Lavrenty Berija Hitlerhez fordult azzal a kéréssel, hogy segítsen a Japánnal vívott háborúban.
  Hitler beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy a Szovjetunió csak Primorye-t, Szahalin-szigetet és a Kuril-láncot kapja vissza. És nem kér többet.
  Beria azt mondta, hogy visszaadják a sajátjukat.
  És a Vörös Hadsereg támadásba lendült. A Szovjetuniónak T-54-es és IS-10-es harckocsija volt a sorozatban. Nem túl nehéz, de elég hatékony. És a Vörös Hadsereg elért némi sikert.
  A Japánnal vívott háború némileg elhúzódott, bár a Harmadik Birodalom technológiai előnye miatt a kezdetektől a nácik előnyével folytatódott.
  De Japánt csak 1956. március 5-re győzték le. A Harmadik Birodalom és hadosztályai súlyos veszteségeket szenvedtek, és időre volt szüksége a pihenésre.
  A Szovjetuniót kivéve azonban az egész világ már a Harmadik Birodalom irányítása alatt állt.
  1959-ben, április 20-án, a Führer fennállásának hetvenedik évfordulója alkalmából népszavazást tartottak a Föld bolygó méretű monarchiájának és a Führernek az örökös hatalommal bíró császárnak a létrehozásáról.
  A Szovjetunió csonka formában Lavrenty Palych Beria irányítása alatt létezett.
  A németeknek már sikerült felrepülniük a Holdra, és 1961. április 20-án megkezdődött a repülés a Marsra.
  1961. május 1-jén Adolf Hitlert meggyilkolták. De ez nem sújtotta túlságosan a Harmadik Birodalmat. Mivel Hitler mesterséges megtermékenyítés eredményeként kapott fia, Első Wolf Adolfovics a Harmadik Birodalom új, de valójában régi törvényei szerint már nagykorú volt, és trónra lépett. A Harmadik Birodalom és a vele békésen létező Szovjetunió története, Berija vezetésével folytatódott. Más lett a világ, és ne adj Isten, hogy az emberiség boldogabb legyen, mint a huszonegyedik többpólusú világ jelenlegi lidérces valóságában!
  
  
  MI TÖRTÉNNE, HA II. MIKLÓS URALKODÁSA FOLYTATNAK?
  A Grigorij Raszputyin elleni merénylet sikertelen volt. És a "Szent Vén" életben maradt. Ennek eredményeként továbbra is az elégedetlenség villámhárítójaként szolgált, és a februári puccs nem történt meg.
  Tavasszal pedig, amint az utak kiszáradtak, megkezdődött az orosz csapatok offenzívája, először Galíciában, majd Romániában. A cári hadsereg számbeli fölényben lévő erői áttörték az osztrákok frontját, és messze előrenyomultak. Lvovot elfoglalták, majd Przemyslt körülvették. Romániában az orosz csapatok bevették Bukarestet. Ezt követően a német hadosztályok alig állították meg őket. A német front megrepedt. A császár és kísérete már a békét kereste.
  Azonban Oroszország is belefáradt a háborúba. Bár úgy tűnt, hogy a győzelem valódi és szoros.
  A központban is minden készen állt az offenzívára. És az orosz csapatok itt is át tudtak törni. Elértünk némi sikert. A németek visszavonulásra kényszerítése egészen a Visztuláig. Az áttörés sikerét elősegítette a német csapatok meggyengülése is, amelyet a szövetségesek nyugatról szorítottak, és az erők egy része délre terelődött. És Kornyilov tábornok kinevezése, aki elődeitől eltérően nagyon tehetséges parancsnoknak bizonyult. A cári hadsereg győzelmei alkalmazkodóbbra kényszerítették a németeket. Aztán az amerikaiak keményebben kezdtek nyomulni. És Olaszország megúszta a vereséget.
  Ugyanakkor a cári hadsereg jelentős sikereket ért el a török fronton, szinte egész Kis-Ázsiát elfoglalta, és ez is jelentős eredmény. Ausztria-Magyarország pedig az összeomlás szélén állt. Ennek eredményeként a cári Oroszország megrohamozta Konstantinápolyt. És el tudta venni Isztambult.
  Az orosz csapatok a tenger felől is támadtak, és Kolcsak admirális irányította őket. A partraszállás kihozta Törökországot a háborúból.
  A lakosság lelkesedése megnőtt. Ahogy a cár-pap tekintélye emelkedett.
  A télen az oroszok folytatták az offenzívát. A központban Kornyilov vezényelte őket. A németek védelmét pedig áttörték, és az Oderába űzték őket.
  1918. február 23-án Németország kapitulált. Ezzel véget ért az első világháború.
  Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, Galíciát, Krakkó környékét, Poznanyt és Konstantinápolyt a szorosokkal együtt. Valamint Németország jóvátételét. Ausztria-Magyarország összeomlott. Jugoszlávia kialakult, Románia terjeszkedett. Csehszlovákia Oroszország vazallusa lett, és ebben az országban II. Miklós cár lépett a trónra. Magyarország és Ausztria mérete zsugorodott. Az antant szövetségesei Szaúd-Arábiát is megosztották.
  Eljött a béke és a teremtés időszaka. A cári Oroszország gyors gazdasági fellendülésen ment keresztül, és rekord ütemű ipari növekedést produkált. Több kisebb háború is zajlott egyszerre. Oroszország és szövetségesei az arabok könnyű ellenállásának leverésével fejezték be Szaúd-Arábia szétosztását, és a cári birodalom kijutott a Vörös-tengerre. Aztán volt a háború Afganisztánban.
  Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta ezt az országot. Sőt, amióta Nagy-Britannia veszített, Afganisztán nagy része a cári birodalom része lett. Kicsit később, 1922-ben Irán is kettészakadt. Ezenkívül Oroszország hozzáférést kapott az Indiai-óceánhoz.
  Így az iszlám világ a keresztények teljes ellenőrzése alá került. És volt stabilitás és jólét. De 1929-ben összeomlott a tőzsde az Egyesült Államokban, és eljött a nagy gazdasági világválság ideje. A visszaesés a cári Oroszországot is érintette, bár gyengébb volt. Ugyanakkor a Romanov Birodalom bosszút állt a Japánnal vívott háborúban. Az orosz cár le akarta mosni életrajzában a szégyenfoltot. És jelentős erőt gyűjtött össze. Kolchak admirálist a csendes-óceáni flotta parancsnokává nevezték ki. Voltak más nagyobb parancsnokok is, bár Bruszilov már meghalt. De ott volt Kornyilov, Denyikin, Wrangel, Kaleidin, Krasznov és mások. A fiatal Vasziljevszkij tábornok is továbbjutott. Jó karriert futott be a háború három éve alatt ezredesként, majd Szaúd-Arábiában tábornok lett. Aztán altábornagy. És készen állt a kiválóságra. A háború 1932-ben, január 27-én kezdődött, ami szimbolikus. Az ok a Sanghaj és más kínai városok elleni japán támadás, valamint Észak-Mandzsúria Oroszországtól való elvételére tett kísérlet volt.
  Az orosz csapatok jó tankokkal voltak felfegyverkezve, és erősek, a világ akkori legjobb repülése volt. Helikoptereket is. Az orosz flotta is erős volt, és ami a legfontosabb, harcképes. A cári birodalom már technikában, valamint a hadsereg erejében és létszámában is fölényben volt. Az oroszok erősebbek voltak, és ezúttal nem Kuropatkinjuk volt, hanem komoly parancsnokaik Kornyilov általános parancsnoksága alatt.
  Az orosz csapatok offenzívája sikeres volt. A japánok vereséget szenvedtek vereség után a szárazföldön. A tengeren nehezebb volt. A szamuráj eleinte egy kis erőfölényben volt. De Kolchak admirális részben több vereséget is mért a japánokra. És sikerült megragadni a kezdeményezést. A szárazföldön az oroszok megmozdultak, és egy kapuban legyőzték az ellenséget. Amíg el nem értünk Port Arthurba. Itt egy ideig elhúzódott a védekezés.
  De májusban támadás történt, és az erődváros elesett. Aztán újabb győzelmek és offenzíva következett Koreában. A japánok teljes veresége a szárazföldön. És egyúttal a század hadjárata és a Földközi-tengerről.
  Ott egy romboló halad az egész flotta előtt. És csak lányok vannak rajta. Rövid rövidnadrágban, mezítláb és mellényben.
  A lányok körbeszaladnak a fedélzeten. Mind olyan szépek. A haj szőke, napszőkített, a bőr sötét, cserzett. Pompás szépségek.
  Kerek, rózsaszín sarkuk pedig bevillan.
  Veronica, egy bájos szőke csónakos megkérdezte a kabinos fiút:
  - Mi Julia, félsz a csatától?
  A kabinos lány vicsorogva válaszolt:
  - Igen, harcról álmodom!
  Veronica kuncogott, és megjegyezte:
  - De téged elfognak a japánok, és megsütik a csupasz sarkadat!
  A lány csupasz, lebarnult lábára nézett, és nyikorgott:
  - A fájdalom nem ijeszt meg! Igazi vad Amazon vagyok!
  Veronica megjegyezte:
  - Nemsokára tizenöt éves leszel. Házasság hamarosan! miről álmodsz?
  Juliana őszintén válaszolt:
  - Herceget akarok!
  Veronica elfintorodott.
  - Herceg?
  A lány azt mondta:
  - Az elf herceg!
  Veronica meglepődött:
  - Szereted a manókat?
  Juliana bólintott, és még fel is ugrott:
  - Dehogynem! Ellenállhatatlanok!
  Veronica elmosolyodott.
  Mi a helyzet az emberi férfiakkal?
  A lány dühösen mezítláb toppantott a fűtött fedélzetre:
  - Nem! A férfiak olyan csúnyák, szőrösek, büdösek. És a manók olyan szépek, szelídek. Olyan az arcuk, mint a lányoknak, olyan aranyosak. És a lábak simák és egyáltalán nem szőrösek!
  Veronika készséggel egyetértett ezzel:
  - A manók nagyon kedvesek.
  A lány pedig csupasz, kecses lábával legyűrte a rovart. füttyentett:
  "Sajnos, sajnos, emberi férfiakkal kell számolnunk. És olyan rondák!
  Juliana nevetett, és megjegyezte:
  - De miért. A kabinos fiúk nagyon aranyosak. Nem jóképű felnőtt férfiak. Amikor szőr nő az arcon, az olyan undorító.
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Undorító! A legszebb fiatal férfiak tizenhat évesen. Már elég nagyok ahhoz, hogy egy nő kedvében járjanak, de még nem olyan szőrösek, mint az idősebb srácok.
  Juliana kuncogott és nyikorgott:
  - Általánosságban elmondható, hogy a fiúk biztosan kellemesek, amikor csókolóznak velük, és simogatnak... De valami más csak megijeszt! Ó, hogy örökké gyermekkorban maradjak!
  Veronica határozottan mondta:
  - Csatában leszel! Együtt nőj fel!
  Julian ezt énekelte válaszul:
  - Lány mindig fiatal,
  Ne rohanj felnőni...
  Légy vicces, merész, zajos...
  Küzdeni kell, hát küzdj!
  Soha nem ismeri a békét
  Sírj és nevess helytelenül!
  Óraműves lány leszek
  Fújjon százötvenet!
  Veronica mezítláb taposott, és felsikoltott:
  - A fiatalság lehet örök! A lényeg, hogy az értelemben higgy, ne Istenben!
  Előtte egy japán romboló jelent meg. A lányok azonnal rohantak, csupasz sarkukkal a tízcentis ágyú felé villantották. És elkezdték mutogatni az ellenségre.
  A lányok gyorsan és harmonikusan viselkedtek. Általában nagyon szép, amikor a stáb egyedül lányokból áll. És mindegyik mezítlábas, kanyargós, egyszerűen csodálatos.
  Rámutattak a fegyverre, és arra, hogy hogyan fogják megverni a japánokat. Közben megpihentették vésett, mezítlábukat.
  A lövedék elrepült és eltalálta a rombolót. Mintha egy klubot ütöttek volna. A hajó remeg. És a romboló megsérült. A lányok elkezdték újratölteni a fegyvert. Élesen lőttek.
  Veronica felsikkantott:
  - A hitért, a királyért és a Hazáért!
  És hogy ugrik...
  Juliana a Twitteren írta:
  - Togo azt hitte, hogy a háború, ágyút csinált a ... onnantól!
  És a lány fogja, és nevet. Tedd ki a fogait, gyöngyszín. És egy aranyos cica. És mezítláb megdörzsöl egy darab leesett fagylaltot.
  Veronika vicsorogva énekelte:
  - Lelkiismereti foglyok! Szabaddá tesszük!
  És a lányok kórusban hogyan fogok enni.
  És egy fegyvert célozva ismét a rombolóra lőttek. Ezúttal még pontosabbak voltak. És a szamuráj hajója eltört és süllyedni kezdett.
  A lányok csupasz lábukat rángatva sikoltoztak. Ez nagy öröm.
  Nem, Japánt meg fogják verni, ha csodálatos harcosok lesznek Oroszországban. Oleg Rybachenko és barátnője pedig a Romanov Birodalom oldalán harcol.
  Oleg és Margarita nagyon jól dolgoznak a gépfegyverekkel. Lövöldöznek.
  Oleg kérdezi a lányt, és folytatja a tüzelést:
  - Mit gondolsz, a Spartak jó vagy rossz?
  Margarita arcát fedve válaszolt:
  - Szerintem inkább jó, mint rossz!
  Oleg géppuskából tüzelve megjegyezte:
  "De Róma nagyszerű kultúra volt. És ha a barbár rabszolgák nyernek, mi történne akkor?
  Margarita kuncogott, lekaszált néhány sort japánul, és így válaszolt:
  - Valószínűleg nagyszerű lenne!
  Oleg füttyentett és megjegyezte:
  - Nem minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik! Jaj, nem mind!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - De minden a legjobb! Rómát a barbárok pusztították el. Ekkor azonban a romok helyén egy még erősebb és fejlettebb kultúra keletkezett. Így történt, hogy a fejlődés csak gyorsabban kezdett fejlődni.
  Oleg füttyentett, géppuskalövésekkel több rangot levágott, és nyikorgott:
  Senki sem állíthatja meg fejlődésünket!
  A fiú mezítláb gránátot dobott. És legyűrte az ellenséget.
  Margarita is halálajándékot dobott mezítláb ujjaival, és kuncogott:
  - Aki megáll, porrá lesz.
  A fiú Oleg Rybachenko ismét fellőtt egy házi készítésű bombát a gyerekek lábujjainak csupasz lábujjaival. A japánokat úgy találták el, hogy nem tűnt elégnek. A fiú csicseregte:
  - Az ősi Oroszországért!
  És megmutatta a nyelvét.
  Margarita géppuskával lekaszálta a japán zászlóalj felét, és nyikorgott:
  - Miklós cárunk, legyen áldott!
  És ismét puszta lábbal dobja a halál ajándékát.
  Oleg a japánokat kaszálva énekelt:
  - Fiatal harcos vagyok...
  Margarita támogatta ezt, mezítláb remegve, amely oly ügyesen dobta a gránátokat:
  - És én Isten harcosa vagyok!
  Japánul firkáló Oleg megkérdezte:
  - Milyen az Isten?
  Margarita nyikorogva válaszolt, kiütötte a japánt, majd puszta lábbal a halál ajándékát dobta:
  - Nem tudom! Én személy szerint nem értem őt. A nők eltorzultak. És ez, hogy őszinte legyek, undorító és helytelen!
  Oleg egyetértően bólintott, és a szamurájra firkált:
  - Negyven év után undorítóak a nők! Őszintén szólva nem szeretem őket. A nők fiatal korukban nagyon vonzóak, ellentétben a korral, ami elkényezteti őket!
  Margarita lelkesen énekelt, csupasz, kicsi lábaival gránátot hajítva:
  - A hősiességnek nincs kora! Egy fiatal országszeretet szívében!
  Oleg, aki szintén a szamurájra lőtt, elvette, és nyikorgott:
  - Meg tudja hódítani a világűr széleit! Hogy mindenki boldog legyen a Földön!
  Tényleg ilyen az űrben lenni! Ahol ilyen mérhetetlen távolságok.
  A cári Oroszországban már dolgoznak a légkörön túli repülésekre vonatkozó projektek.
  Miklós cár alatt a tudomány gyorsan fejlődik. A cári birodalom hamarosan a világ legfejlettebb hatalmává válik. Nagy-Britannia pedig teret veszít.
  Margarita vigyorogva vigyorgott. Megint gránátot dobott kecses lábával, akár egy hercegnő, és nyikorgott:
  - Mi leszünk az elsők! Ilyen Oroszország - Pallas-sors!
  Oleg bosszúsan mondta:
  - Amikor végre Linevich elenged minket. Minden patront meg kell mentenie. Rozsdesztvenszkij azonban hozott nekünk kellékeket!
  Margarita kivillantotta gyöngyházfogát, és nyikorgott:
  - Egyre több japán alkatrészt fog csiszolni! Amíg végre nyerünk!
  Oleg fogta, elvágta a szamurájok sorát, és felszisszent:
  - Birodalmi zászlók! Legyen Oroszország is Kínában!
  Margarita fogcsikorgatva csicseregte:
  - Minden szép lesz!
  És megint gránátot dob mezítláb...
  Oleg, aki a szamurájról ír, nyikorog:
  - Közel a győzelem!
  Margaret megerősítette:
  - Legyen így!
  A tengeren már fölényt elért orosz flotta pedig szorítja a japánokat. És agresszívan támadni. És megütötte az ellenséget. Aztán sokan megverték a szamurájokat.
  A "Victoria" romboló lányai is harcoltak. A gyönyörű harcosok félmeztelenül álltak, különösen, mivel az ilyen szélességi körökben a nyár forró és mezítláb. Valójában, ha egy lánynak minimális ruhája van, akkor ő a legkevésbé sebezhető.
  Veronica rálő a japánra, és mezítláb gránátot dob. A lány lába pedig olyan precíz.
  A japánok különböző irányokba repülnek. Sikítanak és leesnek.
  Juliana mezítláb is gránátot dob, és a szamuráj leesik. És a harcos kuncogva lő:
  - Kiállunk Miklós cár mellett!
  Vezető tűz és bájos Anna. Nagyon szép lány, csak bugyiban. És lekaszálja a szamurájokat is, mondván:
  - Miklós cárunk nagyszerű lesz!
  Juliana levágja a japánokat, megerősíti:
  - Feltétlenül fog!
  És egy gránát repül le a mezítlábáról.
  A lányok csodálatos szuperemberek.
  Íme az egyik nagyon nagy és magas: Angelina.
  És egy ilyen vörös hajú... Levette a mellényt, és most egyedül bugyiban harcol.
  És milyen melle van! Mint a legjobb bivaly tőgye, nagy bimbóeperrel.
  Ez egy lány, egy igazi kanca. És nagyon szereti a férfiakat, de nem tűri az állandóságot. Miért ne szerethetne? Olyan jó, amikor a srácok tapogatnak rád.
  Angelina ordít, és egy csomó gránátot is ledobott csupasz talpával, sziszegve:
  - Dicsőség Oroszországnak és Miklós cárnak!
  A lányzászlóalj menő. A női harcosok levették a mellényt, és mindenki felfedte a mellét. És csak vékony bugyiban harcolnak. És milyen szép.
  Mi lehet jobb a meztelen női testeknél.
  És egy egész zászlóalj harcos.
  A japánok pedig zuhannak, hulláikkal teleszórják az orosz csapatok állásainak megközelítését.
  Veronica szenvedéllyel mondja, és lekaszálja a szamurájokat:
  Isteneink menetelnek!
  Juliana mezítláb dobta a megsemmisülés ajándékát, és fogát kitárva megerősítette:
  - Orosz istenek - Háború istenei!
  Anna tüzet és ételt vezetve ugatott:
  - Oroszországért, harcolj és ne félj!
  És kacsintott zöld szemére!
  Angelina csupasz sarkával egy egész doboz robbanóanyagot küldött, két társaság japánt emelve a levegőbe, és üvöltött:
  - A cári birodalmat nem lehet megtörni!
  Veronika lelkesen felszisszent:
  - A mi versenyünk örök!
  És ismét mezítláb dobta a gránátot.
  Juliana lövöldözve és alsó végtagjaival gránátokat dobálóan sziszegett, és a fogát kitárta:
  - És a halál nem történik kétszer!
  Anna tüzel, nyikorog:
  - Az ős bölcsessége legyen velünk!
  És megint repül egy mezítláb indított gránát!
  Angelina fogta, és nyikorogva kitárta a fogát:
  - Igazság hármasság és ez a törvény!
  És küldött egy egész dobozt, tele robbanóanyaggal.
  Veronica dühösen válaszolt, és lesöpörte a szamurájokat a pályáról:
  - Örök Oroszország, mint Ukrajna Oroszország részeként!
  És megint, hogyan csapkodja a japánokat.
  Juliana lövöldözve nyikorgott:
  - Embereink nem tűrik!
  És egy gránátot is kilőtt ívben.
  Anna elvette és elvigyorodott. Beállt a sorban a szamurájnál. Bátran lekaszálta őket, és nyikorgott:
  - Oroszország uralkodjon Kínában!
  Angelina őrjöngve és izgatottan jelentette ki:
  - És egy hüvelyk földet sem ad fel!
  A lányok pedig mind verték a szamurájokat, mint egy zászlóaljat.
  A makacs háború minden agresszivitással folytatódott. De az orosz hadsereg már partraszáll, és a harci műveleteket a metropolisz területére helyezi át.
  A szamurájok orosz csapatokat próbálnak kidobni a hídfőről.
  És mezítláb villogni. Csupasz végtagjaikkal gránátokat dobálnak. Mind egyszerűen kedvesek és bájosak.
  De valójában miért van szükségük ruhákra a lányoknak? Meztelenül sokkal szebbek, és szebbek, csábítóbbak.
  És mezítláb szeretnék csókolni, ilyen kerek sarkúban. És nyalja meg minden ujját.
  Mezítláb lövöldözve és gránátot dobáló Veronika azt mondja:
  - Bassza meg, ne verjen meg!
  Juliana itt szegezte a japánt, és puszta ujjaival gránátot dobott, és felsikoltott:
  - Rugalmatlan orosz szellemünk!
  És a tinédzser lány nevetett... Elképzelte, hogyan csiklandozza egy aranyos fiú a lábát. Igen, az érzékeny női bőr számára jó.
  A vörös hajú Anna mezítláb is gránátot dobott. Szétszórta a szamurájokat, és nyikorgott:
  - A világ legszentebb Oroszországáért.
  És egy egészséges, erős Angelina csupasz sarkával egy zacskó robbanóanyagot dobott a szamuráj felé, és gurgulázott:
  - Dicsőséges győzelmünkért!
  Veronica fordult. Lelőtte a japánokat, és nyikorgott:
  - Ez a kötelességünk!
  Juliana mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - És teljesítjük!
  Anna félbeszakított néhány japánt, és csicseregte:
  - Orosz út a győzelemhez!
  Angelina ismét valami súlyosat indított a szamuráj felé, gurgulázva:
  - És nyerni fogunk!
  Mégis jó, hogy a kánikulában a lányok levették a mellényt. Így sokkal szebbek meztelen felsőtesttel. És lebarnult, és izmos. A testek csak öntött acélból készültek.
  Milyen csodálatosak a lányok, amikor meztelenek.
  És nincs szükségük ruhára.
  Veronica sok japánt kaszál és nyikorog:
  - Legyen híres Oroszországunk minden korban!
  Juliana fogott, mezítláb indított gránátot, és felkiáltott:
  - A mi területünkért!
  Anna itt fogta, és dühösen kalapálta:
  - Az örökkévalóért és emberségesért!
  És ismét egy mezítláb indított gránát repül.
  Szóval Angelina is elvette. Ledobott egy csomó gránátot. Egy ütéssel kiütötte a szamuráj egy részét. És énekelte:
  - Repülj az égen, játssz a nappal - örökké akarom!
  A négy lány pedig nagyon szépen vert. És az egész zászlóalj is. Milyen csábítóan villognak mezítlábuk gránátot dobva. Milyen szépek a lányok a háborúban.
  És japán katonák sárga tömege úszik rajtuk. Ezrével halnak meg szamurájok, de még mindig nem hagyják abba. Csavarja be magát és csavarja be. A csata rendkívül heves.
  Veronica rálő a japánokra, és csicsereg:
  - Orosz választásunk a becsület és a szülőföld!
  Juliana az ellenségre lövöldözve kitárja fogait, amelyek fényesebben csillognak, mint a tengeri gyöngyök. És azt mondja:
  - Minden évszázadban voltak hősök és lesznek is!
  Aztán a lány elvette, és még jobban kicsavarta a fogát.
  Tüzes Anna, az ellenségre lőve, nyikorgott:
  Minket nem lehet meghódítani! Ne kényszerítsd térdre Oroszországot!
  És ismét repül a harcos mezítláb által dobott gránátja.
  Angelina halálosan és gyilkosan indul mezítláb. És fogát tátva csipog:
  - Azt hiszem, a Paradicsomban leszünk!
  Victoria félbeszakítja a hős nőt:
  - Nem! Nem a paradicsomban, hanem örökké élni a Föld bolygón, amiből igazi, földöntúli paradicsom lesz!
  A kapitánylány pedig puszta lábbal dobott egy nagyon halálos, szilánkos bombát.
  Veronica megjegyezte:
  Bölcs kapitány vagy...
  És szintén mezítláb indított hordozórombolást.
  Juliana nyikorgott, és megfordult. Megölte a japánokat. A lány nagy fogaival vicsorgott:
  - Nem akarok öregasszony lenni! És örökké élni akarok!
  Anna mezítláb is gránátot dobott, és kétkedve kérdezte a szőke lánytól:
  - Tetszik a világunk?
  Juliana habozás nélkül válaszolt:
  - Jó ötlet! Főleg nyáron! Imádom a napot és az ünnepeket!
  Anna készséggel egyetértett ezzel:
  - Nyáron biztosan jó! Milyen jó ez a fiataloknak!
  Juliana dühösen válaszolt:
  - Igen, és legyen örök nyár, mint Afrikában! És Afrika a miénk lesz!
  Angelina csupasz, izmos lábával dobott egy hordó robbanóanyagot, és így szólt:
  - Legyen így! És mindenkor.
  A japánok sorai egyre ritkultak, és egyértelműen kifogytak a gőzükből.
  Az orosz csapatok elkezdenek előrenyomulni Japán területén, és szétzúzzák a szamurájokat, egyik győzelmet a másik után nyerve.
  A mezítlábas lányokból álló zászlóalj, rövidnadrágban és mellényben szállt be elsőként a csatába.
  Gyönyörű lányok kezdték csépelni a korábbi csatákban már megtépázott szamurájseregeket.
  A harcosok mindenekelőtt az ütegeket támadták meg. Mezítláb dobott gránátok repültek a japánokra. Nagyon élesek voltak. És maguk az orosz harcosok vették és dobták le a mellényeiket. Hogy mezítláb maradjon.
  Tehát szinte teljesen meztelen lányokat szinte lehetetlen megütni. Ha egy nő bőre csupasz, a golyók nem bírják.
  Veronica mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Én leszek a bajnok!
  És megrázta fehér, göndör haját.
  Julian sem olyan egyszerű. Lupanula a japánokon. Aztán, ahogy mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - A Szent, cári Oroszország nevében!
  És ismét megrázza teli melleit skarlátvörös mellbimbókkal. A lány dereka pedig vékony.
  A vörös hajú Anna tovább rohan a csatába. Olyan csillogó és reaktív lány. Hogyan dobjunk gránátot mezítláb. Tehát a szamuráj minden irányba szétszóródik. És forgolódjon, mintha leütött volna.
  És a lány rájuk tüzel, és nyikorog:
  - Az ortodox és orosz istenek cárjáért!
  Angelina is csépelt. És egy doboz kagyló, amelyet meztelenül dobott fel, olyan erős, mint egy igásló, elrepült. És összetört egy csomó japánt.
  A lányok általában szuperek meztelenül és mezítláb. De rövidnadrágban pozícióban futni még menőbb.
  És eper mellbimbó, olyan fényes!
  Victoria is gránátot indít skarlátvörös melleivel, és amennyire csak tudja, eltalálja a szamurájt. Itt van a lány. És ami a legfontosabb, a lányok zászlóaljának parancsnoka a rombolón. És azt is csak bugyiban.
  És megrázza csupasz mellkasát. Ami nagyon szép és szexi.
  Veronica fogott és mezítláb dobott egy gránátot. Sok japánt félbeszakított, és nyikorgott:
  - Műrepülés a beszálláshoz!
  Juliana is nagyon ügyesen dobott egy gránátot csupasz lábával, és nyikorogva kaszálta a japánokat:
  - A vigyorunk és a megsemmisítő ütésünk!
  Aztán hogyan csillog a fogak.
  És így Anna elvette és megbaszott. Sok szamurájt lelőttek. És hogyan csinálta.
  És hogyan kell gránátot indítani mezítláb. És nyikorog:
  Nem vagyunk rabszolgák!
  Aztán nevetni fog, és megmutatja a nyelvét.
  Angelina átvette, és őrjöngő dühvel csiripelt, és vádat köpött az ellenség felé:
  - Én vagyok a legmenőbb a menők közül.
  És mezítlábával súlyos bombát indított. Elvette és felrobbantotta a szamurájokat, és feldarabolta őket.
  Veronica is kalapálni fogja az ázsiai hordát. És összetöri a csontjaikat.
  A lány elvette, és csipogta:
  - Mindenkit összetörünk!
  És ismét egy halálos és egyedi gránát repül a mezítláb.
  És összetörni a japánokat. És miért jöttek orosz földre? Itt minden Oroszországé.
  Juliana mezítláb gránátot lőtt, és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak! Nem kell az Állami Duma!
  Vörös Anna agresszíven rámutatott:
  - Bajnok leszek.
  És egy lány mezítláb dobott gránát mindenkit lelapít. Csak véres hús maradt.
  De Angelina elvette, és nyikorgott. Megölt egy csomó harcost. És úgy söpört, mint a halál angyala.
  És sok szamuráj meghalt.
  Az orosz csapatok minden oldalról szorongatták a japánokat. Zúztak és zúztak.
  Kézi verekedések törtek ki. Orosz katonák szuronyokkal szúrták meg a szamurájokat. A Mosin puska kiváló klub. Amelyek áttörik a koponyát. És csontokat törni.
  De a kardos lányok különösen szépen harcolnak. Ez nagyszerű. Főleg, ha meztelen mellek ringatóznak.
  És a mellbimbók olyan rubinszínűek és csillogóak. Szóval rájuk akarsz nézni és megcsókolni őket.
  És csókolózzon megállás nélkül.
  A lányok az éhes párducok dühével küzdenek, akik látják a bárányokat. Kínozzák és nyúzzák őket.
  A japánokra lövöldöző Veronica felsikít:
  - Halál a halálért!
  Juliana, aki mezítláb gránátot dob, hozzáteszi:
  - Vért vérért!
  Anna, aki a szamurájra ír, visít:
  -Szemet szemért!
  És mezítláb is megdobott egy citromot. Erősebb volt mindenkinél, és az aplombától darabokra szakadt.
  És itt jön Angelina. Egy egész hordó, halálos robbanóanyagokkal elindul, és felőrli az ellenséget.
  Aztán ahogy énekli:
  - Mezítlábas elefánt vagyok és nagyon menő!
  A lány nagyon erős. És a lábai olyanok, mint a botok. Hogyan mozgassuk a szamurájokat az ágyékban. Az az öt méter feljebb, és felrepült. Rohant, mint egy kőről indított katapult. Pontosabban valószínűleg katapultkőből!
  Victoria, a zászlóalj parancsnoka sorozatban lőtt a japánokra. Lekaszált néhány sárga harcost, és nyikorgott:
  Harcolni fogunk a Szent Oroszországért.
  És csupasz, lebarnult térddel, mintha az állig költözne. És törje el az ellenség állkapcsát.
  Victoria izgatott....
  Juliana lelkesen mondja:
  - Ott lesz Miklós cár, az orosz cárok legnagyobbja!
  És az egész zászlóalj félmeztelen, mezítlábas lányok, hogyan ugatják a tüdejét, kiirtják a japánokat.
  - Legyen így!
  MI TÖRTÉNIK, HA BÍZ ROMMEL-BEN
  Rommel rendkívüli jogosítványt és nagyobb autonómiát kapott Franciaországban a szövetségesek 1944 júniusi partraszállása előtt. Ez lehetővé tette számára, hogy ügyesen megsemmisítsen ötvennyolc német hadosztályt, köztük tíz harckocsi- és öt SS-hadosztályt.
  A szövetségesek pedig brutális vereséget szenvedtek, egyedül több mint egymillió katonát és tisztet veszítettek fogolyként. Ráadásul a nácik rengeteg felszerelést fogtak el.
  De ami a legfontosabb, Hitler és kísérete Franciaországba érkezett, hogy megünnepeljék a legnagyobb győzelmet. Itt, úgymond, "véletlenül" fedték le őket a szövetséges légicsapás. Hitler, Himmler, Bormann és Göring meghalt. Goebbels pedig sietett hűséget esküdni az új Führernek és Rommel főparancsnoknak.
  A szövetségesek sietve megállapodtak abban, hogy öt évre fegyverszünetet hirdetnek a Harmadik Birodalommal, egyelőre befagyasztva a helyzetet és a területeket. És elhagyja Olaszország déli részét és Szicíliát is.
  Ezt követte a hadifogolycsere - mindent mindenkiért! Ami jelentősen megerősítette a német és főleg az olasz csapatokat.
  Igaz, a keleti fronton a Vörös Hadsereg sikeres "Bagration" hadműveletet hajtott végre, áttörve a Nemanig. De Rommel, aki váratlan csapást mért a déli szárnyra, Moldovával és Nyugat-Ukrajnával ellentétes irányban, ott nagy üstöt alakított ki a szovjet hadseregekből.
  Sztálin ideges lett, és csapatokat kezdett dél felé dobni. Ennek eredményeként a németek el tudták kerülni a teljes vereséget, és megtartották magukat Lengyelország határaihoz. Bár a Vörös Hadsereg szinte teljesen fel tudta szabadítani Fehéroroszországot és részben Litvániát.
  A Harmadik Birodalomban folyamatosan nőtt a harckocsik és repülőgépek felszabadítása, különösen a szövetségesek bombázásának abbahagyása után.
  És a Panther továbbra is felülmúlta a T-34-85-öt elülső páncélzatban és páncéláttörésben, valamint a fegyver tüzelési sebességében. A Párducnak több készlete volt kagylóból és pontosabban optikából.
  Tehát a német tankok erősek és számuk megnőtt. A Párduc pedig komoly problémává vált, főleg amióta drámaian megnőtt a száma. A Jagdpanther pedig még félelmetesebbnek bizonyult, könnyebb volt gyártani, de erősebben felfegyverzett és jobban védett, különösen a homlokban.
  A "Jagdpanther" nagy problémává vált a Vörös Hadsereg számára. Általában véve a németek nyugaton elszabadulva sietve gyűjtötték össze az erőket. Rommel fegyver alá vette a franciákat és a lengyeleket is. Megjelent a lengyel hadsereg és a francia egységek.
  A német géppuska pedig a világ legjobb MP-44-e volt, a TA-152-es pedig a legjobb többcélú fegyver lett. Sokkal tökéletesebb, mint a Focke-Wulf.
  Rommel megígérte, hogy újraéleszti a Nemzetközösséget. És ez inspirálta a lengyeleket, hogy harcoljanak a Wehrmachtért. A franciák pedig a kolosszális, elsősorban emberi potenciált kihasználva harcoltak. A nácik Romániát és Magyarországot is ellenőrzésük alatt tudták tartani, és megerősítették Mussolini pozícióit Olaszországban - új hadosztályokat alakítva ki.
  A csaták megmutatták, hogy ügyes használat mellett a "Tiger" -2 egyáltalán nem rossz tank. Különösen nagyon szívós, és messziről üt.
  A németek ősszel stabilizálták a frontot. Télen pedig újult erővel folytatódtak a harcok. Ezúttal a Vörös Hadsereg talált be a központba. Az E-10 és E-25 önjáró fegyvereket, valamint az első szovjet SU-100-ast csatákban tesztelték. A szovjet autó nem volt rossz, az alacsony sziluettű német kisautók pedig meglehetősen hatékonyak és mozgékonyak.
  Rommel elvágta az oldaltámadással áttörő szovjet csapatokat, és egy pár nagy kazánt alakított ki. Általában a Harmadik Birodalom új parancsnoka kitalálta a szovjet manővereket, és sikerült hatékony ellenintézkedéseket tennie.
  Különösen Lengyelországban jobbak voltak az utak, és a német tankok még télen is hatékonyabban működtek, mint a Szovjetunió hatalmas területén. És most a Fritznek sok volt belőlük.
  A Fritz sugárhajtású repülőgépeknek is volt hatása. Az ME-262-esek szívós gépek, az XE-162-ek pedig a leggyorsabbak és leginkább manőverezhetőek. A szovjet gépek pedig még az Arado bombázót sem tudták utolérni. Szintén probléma. Délen pedig a németek üstöket formálva visszaverték a szovjet offenzívát.
  Rommel csapdákba csalta a Vörös Hadsereget, és nagyszámú harckocsit használt, és a Párduc nagyon hatékony volt, ha helyesen használták.
  Sztálin üvöltött a dühtől, de kiderült, hogy megverték. A németek mozgósították erőiket. És ahelyett, hogy haszontalan rakétákat bocsátottak volna ki, mint az FAA, sugárhajtású repülőgépekre hagyatkoztak. És most a Vörös Hadsereg az égen és a szárazföldön is alaposan megkapta.
  1945 májusában a németek az E-25 önjáró löveg fejlettebb módosításával, 120 mm-es homlokpáncélvastagsággal és 82 mm-es oldalpáncélzattal 88 mm-es ágyúval megkezdték az előrenyomulást Ukrajnában.
  Rommel rugalmasabb megszállási politikát folytatott, Ukrajnát független állammá nyilvánította a Harmadik Birodalom égisze alatt, és bátorította Banderát. Fehéroroszország bábkormányát is létrehozták. A németek ma már árjáknak nevezték a szlávokat, és ravaszak voltak.
  A Vörös Hadsereg helyzetét súlyosbította a Lend-Lease keretében történő ellátás leállása és a Szovjetunióban bekövetkezett terméskiesés. Igen, és Sztálin időnként beavatkozott a csapatok irányításába és irányításába, és ennek negatív jellege volt.
  Ha Sztálin már járatos volt a stratégiai kérdésekben, akkor az operatív kérdésekben meglehetősen gyenge volt, és gyakorlatilag nem értett a taktikához. Ugyanakkor nem igazán akart hallgatni a szakemberek tanácsaira.
  És a németek a ragyogó parancsnok, Rommel parancsnoksága alatt egyik győzelmet a másik után arattak.
  A Fritz a nyáron elfoglalta az egész jobbparti Ukrajnát és Kijevet. És Fehéroroszországot is elfogta egy erőteljes ütés. Valamit tenni kellett a Szovjetunió megmentése érdekében!
  Aztán megjelent Sailor Moon mezítláb egy bikinis csapatban.
  A japán anime lányai pedig találkoztak a nácikkal, akik a fehéroroszországi Vörös Hadsereget legyőzve már Szmolenszkbe költöztek.
  A lányok a támadás szélén álltak, és nagyon elkeseredetten küzdöttek.
  Mezítlábuk gránátokat dobált, köldökükből villám szállt ki. A kardok pedig megnyújtva fasiszta síkokat vágtak le. Aztán Ceylon Moon harcosai elvitték, és hogyan fütyülnek. Leütött varjak fognak a nácikra esni. A tollas madarak egy része pedig a fasiszta sugárkeselyűkre esett. És elvette és leütötte őket.
  Ceylon Moon agresszívan vigyorgott.
  - Mit nem adnak neked Fritz, Szmolenszk?
  Egy másik kék lány kotyogott:
  - És emlékezni fogunk Sztálingrádra!
  A harmadik sárga lány vicsorgott:
  - És Szevasztopol!
  A negyedik pedig ugatott:
  - És Leningrád is!
  És az egész zászlóalj mezítlábas bikinis szépségben, hogyan szabadítsák ki a villámokat a köldökükből. És hogyan fogja agyonütni a fasiszták tömegét.
  Úgy tűnt, hogy ilyen hatalommal a Vörös Hadsereg győzelme elkerülhetetlen. De...
  Egy démon jelent meg a lányoknak a japán animéből, és azt mondta:
  - És az oroszok nem akarják szétverni a Kuril-szigeteket!
  A japán női harcosok csalódottan kiabáltak:
  - Hogy nem akarják elnyomni a szigeteket? Becsapnak minket!
  A mezítláb villogó, kerek sarkú cipők pedig eltűntek elől.
  De már sikerült jelentős károkat okozniuk a náciknak, és leállították az offenzívát.
  Télen a németek csak védekeztek. Nagyon sikeres XE-162-jük volt az égen, szilárdan kitartottak. A szárazföldön az E-25 önjáró löveg többé-kevésbé védelmet nyújtott. Mint a többi tank. A "Tiger" -2-t modernizálták, erősebb, 1000 lóerős motort és tökéletes sebességváltót kapott.
  A szovjet T-54-esek még nem voltak készen, és az IS-4-nek is sok tökéletlensége volt. És ez negatívan befolyásolta a Vörös Hadsereg harci képességét.
  1946 tavaszán a nácik megpróbáltak előretörni. De csapataik elakadtak a fejlett szovjet védelemben. A háború egyre inkább az első világháborúhoz kezdett hasonlítani, amikor a védelem erősebb a támadásnál, és a frontvonal inaktív. Nyáron a németek is próbálkoztak a továbbjutással, de sikertelenül. Ősszel és télen pedig már előrenyomult a Vörös Hadsereg, és meg is akadt a német sűrű védelemben. Sőt, a Fritzek már alkalmazkodtak a téli harchoz, és felszerelésük sem "lebegett" annyira a hidegben. És az "E" -50 sorozat tankja sikeres és meglehetősen hatékony gépnek bizonyult.
  Igaz, az autó közel 65 tonnát nyomott, de ezt kompenzálta egy erős motor, szintén nagyon hatékony, 100EL-es 88 mm-es fegyverek, páncéltörő, pontos, gyorstüzelő.
  A T-54 még nem lépett be a sorozatba, és a németek még mindig előnyben voltak a felszerelés minőségében. A levegőben pedig nőtt az előnyük.
  Huffman négyszáz lezuhant repülőgép után megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét aranytölgylevelekkel, kardokkal és gyémánttal. Az 500. gép után a Német Sas Rend gyémántokkal.
  A negyvenhetedik év kölcsönös injekciókban telt el. Rommel óvatosan cselekedett, megpróbálta felépíteni az erőt és Sztálint. És végül a negyvennyolcadik év. A Vörös Hadsereg tavasszal igyekezett előretörni. De nem tudta áttörni a középen álló németek sűrű védelmét. Ősszel a németek csak egy kisebb akciót hajtottak végre, északon kiegyenlítették a frontot.
  Negyvenkilencedik évben a szovjet csapatok alapvetően megpróbáltak támadni. A németek szoros védekezésben ültek. A sorozatban már szereplő Vörös Hadsereg T-54-ben, az IS-7-hez hasonlóan, volt MIG-15 is. A németeknél fejlettebb ME-362, és HE-262, és ME-2010, valamint TA-283.
  Ütésváltás történt. Az E-50 fejlettebb lett. Súlya ötven tonnára csökkent, magassága is csökkent, a torony homlokának védelme is megerősödött. Az E-75 is kondenzált és tömege kielégítőre csökkent és bekerült a sorozatba.
  Az E-100 soha nem került be a sorozatba, így nagy súlya túl sok problémát okozott a katonaságnak.
  A németek tartották a frontvonalat, és ennek az átkozott háborúnak az 1950-es éve kezdődött.
  Rommel békét ajánlott Sztálinnak. De természetesen követelve, hogy hagyják el a Harmadik Birodalomtól azokat a területeket, amelyeket a németek már meghódítottak. Sztálin csak 1941 határain belül egyezett bele a békébe. De Rommel nem értett egyet ezzel. Mivel kiderült, hogy németek milliói haltak meg hiába.
  Az 1950-es év a Vörös Hadsereg fronton való áttörési kísérletei során telt el. A németek védekezésre álltak.
  Rommel némi reményt fűzött a diszkókhoz. Már 1945-ben felszálltak, de kiderült, hogy harci használatra alkalmatlanok. De 1951-ben megjelentek az első gépek négy szonikus sebességgel, és a lamináris sugár körüli áramlásnak köszönhetően gyakorlatilag sebezhetetlenek voltak a kézi lőfegyverekkel szemben.
  1951-ben a Vörös Hadsereg folytatta a nácik támadását. De próbálkozásai eredménytelenek voltak. A frontvonal stabil maradt.
  Rommel azonban tájékoztatást kapott a hajlékonylemezek használatáról. Lelőni nem lehetett, de ők maguk nem lőttek, csak légi célokat tudtak döngölni. Ami azonban a gyorsaságukat tekintve már önmagában nem rossz. De nem tudott légi fölényt adni a MIG-15-tel szemben.
  A lemezek drágák és nehezen gyárthatók, és kevés volt belőlük.
  Az 1952-es év is az ütések cseréjében telt el, és amikor a Vörös Hadsereg megpróbált nyomni, de nem sikerült, erős volt a Fritz védelme.
  Ráadásul a németek külföldieket használtak fel a háborúban. És egészen ügyesen parancsoltak.
  Sztálin 1953 márciusában halt meg. Ez pedig azonnal viszályt okozott a pártvezetésben, hiszen nem volt hivatalos utód.
  Meg kell osztanod a bejegyzéseket. Így Molotov lett a GKO elnöke, Malenkov a Minisztertanács elnöke, Nyikita Hruscsov az SZKP Központi Bizottságának első titkára, Zsukov, az elmozdíthatatlan helyettese lett a legfelsőbb parancsnok, Vasziljevszkij pedig védelmi miniszter.
  Beriát hamarosan letartóztatták és lelőtték.
  Ez a letartóztatás azonban némi zavart okozott a belső csapatokban. Rommel pedig megsemmisítő csapást mért, levágva a Vörös Hadsereget.
  A németek 1953-ban elfoglalhatták Szmolenszket, a szovjet csapatok pedig Rzsevig, a városig tartották a területet. Fritznek sikerült ismét blokkolnia Leningrádot, délen pedig Ukrajnát és a Krímet, blokkolva Szevasztopolt, és elérte magát a Dont. A szovjet csapatok a Don mentén állították meg a nácikat.
  Télen a németek végleg elfogytak. Molotov, a GKO elnöke bejelentette, hogy a háború véget ér.
  1954-ben Rommel serege előrenyomult Moszkva felé, de a Fritzek minden áttörési kísérletét visszaverték.
  Leningrádot nem sikerült viharban elfoglalniuk.
  !955, a nácik ismét támadtak. Megpróbálták bevenni Sztálingrádot, de ott megverték őket, és visszavonultak a Donon túlra. A Moszkva elfoglalási kísérlet is kudarcot vallott. A Leningrád elleni támadás sem járt sikerrel. A nácik veszteségei nagyon nagyok voltak.
  És 1956-ban a Harmadik Birodalom ismét védekezésbe lépett. És már a Vörös Hadsereg megpróbálta megtámadni Rommel ezredeit. De hiányzott belőle az erő is. A veszteségek is hatalmasak voltak. 1956-ban pedig a frontvonal nem mozdult.
  1957-ben a németeknek új Leopard tankjai voltak, a Szovjetuniónak pedig a T-55-ös sorozatban. Ennek a gépnek volt egy erősebb, 107 mm-es kaliberű fegyvere. Megjelent egy fejlettebb IS-12 is. Az IS-10 frissítésre került.
  A német "Leopard" az új generáció fejlettebb gépe volt, de még mindig befejezetlen. ME-562-es vadászgépek is megjelentek. A korábbinál erősebb fegyverekkel és nagy sebességgel. Akárcsak a könnyű XE-462. Szintén nagyon jó harcos, és könnyű. A Szovjetunióban eddig végigmentek a MIG-15 modernizálásán, anélkül, hogy a repülés történetének legmasszívabb szovjet repülőgépét eltávolították volna a tömeggyártásból. A háború elhúzódott.
  Az 1958-as év már elkezdődött... Szörnyű, hogy mennyi ember szenvedése folytatódik.
  Rommel általában beleegyezik a békébe, de mindent megtartva, amit a németek meghódítottak. Molotov és csapata nem ért egyet ezzel.
  Kaszát találtak egy kövön. És a veszteségek nőnek.
  A Vörös Hadsereg próbál előretörni, de nem tudja áttörni a sűrű védelmet. Ősszel a németek ismét megpróbálják bevenni Leningrádot, de támadásaikat visszaverik.
  Már 1959 is rohan, mint a farkas. Igen, a háborúban az idő cseppekben folyik, de észrevétlenül elmúlik, és nincs mire emlékezni. Rommel már megöregedett. Molotov pedig sok éve a szovjet vezetés. De a háború még mindig tart.
  A Vörös Hadsereg továbbra is használja a MIG-15-öt, de folytatja annak modernizálását. Megjelentek a fejlettebb rakéta- és légvédelmi rendszerek is. És ami a legfontosabb, a műhold már képes volt alacsony Föld körüli pályára bocsátani. A Szovjetuniónak már voltak ballisztikus rakétái, amelyek képesek voltak eltalálni Berlint. Azonban, mint a németek.
  Az atombombát azért nem fejlesztették ki, mert az Egyesült Államok nem hitt a valóságában, és nem akart pénzt kidobni.
  És a Harmadik Birodalom és a Szovjetunió nem volt képes ilyen drága projektekre.
  Ez már 1959-ben megtörtént, és a világnak még nincs nukleáris fegyvere. Nagy-Britannia elakadt a gyarmati háborúkban, kétségbeesetten szeretné fenntartani birodalmát, az Egyesült Államokban pedig az olaj- és gázmonopóliumok hátráltatják az atomenergia fejlesztését.
  Így történt, hogy a világ még mindig atombomba nélkül van. Bár talán az ő megjelenése volt az, ami véget vethet ennek az átkozott, pokoli háborúnak. Amelyben már sok tízmillió ember halt meg.
  Más frontokon az USA és Nagy-Britannia háborúban állt Japánnal. 1946-ban az Egyesült Államok csapatokat tett partra a Felkelő Nap országában, de a szamurájok a tengerbe dobták őket.
  Japán tovább bombázott és bombázott. De nem volt hajlandó megadni magát.
  1950-ben az Egyesült Államok ismét partra szállt, ezúttal jobban felkészülve, és sokkal nagyobb számú hajót, repülőgépet és egyéb erőket használva.
  Japán még másfél évig ellenállt. Tokió az utolsók között esett el, és a császár hara-kirit csinált magának. De még ezután sem jött el a béke. A japánok igazi gerillaháborút rendeztek az amerikaiak megszállóinak.
  Mindez meggyengítette Amerikát és Nagy-Britanniát, és nem avatkoztak be a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom közötti háborúba. Rommel még mindig rendelkezik egész Európa erőforrásaival. És figyelembe véve az Oroszországban megszállt területeket, sokkal több az emberi erőforrás. Igaz, heves gerillaháború folyik a nácik ellen. És még a ravaszabb és rugalmasabb politika a megszállt területeken sem segíti a Fritzeket, hogy ott megvegyék a lábukat és elnyomják a partizánokat.
  1959. szeptember 1-jén pontosan húsz év telt el a második világháború kezdete óta. A Vörös Hadsereg Leningrád irányába nyomult előre. A németek ismét megpróbálták elfoglalni Moszkvát.
  meddig tudsz harcolni? Ez csak egy rémálom.
  Mindenesetre szovjet lányok zászlóalja ül a lövészárokban. És tükrözi a Wehrmacht következő támadását.
  Nataska Szokolovskaja egy AK-ból lő, és bosszúsan mondja:
  - Nos, meddig fog guggolni ez a sáska?
  Zoya logikusan válaszol egy gránátvetőből, és eltöri egy német autó hernyóját:
  - Valószínűleg az utolsó katonáig!
  A nácikra lövöldöző Augustine megjegyezte:
  - Egy ilyen rémálom nem tarthat örökké!
  És a vörös hajú lány mezítláb nagyon halálos gránátot dobott, apró darabokra tépve a nácikat. Aztán mosolyogva megjegyezte:
  - Nem, tényleg meg kell ölnünk őket!
  Szvetlana is csupasz, cizellált lábával elindított egy gyilkos citromot. Széttépte a Fritz-et, és megjegyezte:
  - Talán megölünk... Ha mi magunk nem hajolunk meg!
  Négy női harcos bikiniben küzd. Úgy néznek ki, mint a fiatal és nagyon szép lányok. De már régóta léteznek. A negyvenegyedik év óta harcolnak, és már alaposan belefáradtak ebbe a háborúba. Előtte pedig már Spanyolországban is harcoltak. Őket is díjazták.
  És most oly sok éven át - több mint tizennyolc éve vívnak egyenlőtlen küzdelmet a fasizmus ellen. És úgy tűnik, ennek az élnek soha nem lesz vége.
  Nataskának eszébe jutott, hogy lányként, az első világháború alatt hogyan vitt egy csomagot a cári hadsereg zászlóaljának.
  Úgy tűnik, a mezítláb már hozzászokott mindenhez. És ha ötven versztot sétálsz egy nap alatt, a vádlid fájnak, és a talpad, bár bőrkeményedett, viszketni és fájni kezd.
  Ráadásul éhes vagy. Csak víz a patakból és bogyók. De nyáron semmi. De próbálj meg sokáig mezítláb járni a hóban. Amikor az ujjak pirosra és kékre válnak a hidegtől. A fagyhaláltól pedig csak az állandó mozgás és a csecsemőkortól tartó temperálás szokása ment meg.
  Natasa is emlékezett a cári időkre. Volt bennük valami jó. Különösen a cári rubel lett volna stabil valuta, és az áldott II. Miklós cár idején nem nőttek az árak. Mindenesetre a németekkel vívott háború előtt. És ez a stabilitás segített a parasztoknak pénzt felhalmozni erre vagy arra a vásárlásra. Hitelből pedig szinte mindent meg lehetett venni. Tehát még nem tény, hogy a szovjet uralom alatt lett ilyen jó.
  Augustine mezítláb hajította a halál gyilkos ajándékát. Németek tömegét és felbérelt katonáikat darabokra tépte, és bosszúsan így szólt:
  - Minden gyilkosság és gyilkosság! A lélek pedig mást kíván!
  Augustine részt vett Port Arthur védelmében. Ilyen harcos lány. És a lány örök. A fiatalság megőrzése érdekében a boszorkányok a legsúlyosabb fagyban sem vesznek fel cipőt. És ez az egyetemes szabályuk.
  És ha mezítláb vagy, sem egy golyó, sem az öregség nem visz el. És te magad csépelöd az ellenfeleket, mint a gabonaköteget.
  Emlékezett arra a csatára a japánokkal. Egy másik lány, szinte gyerek, lő, puskával célozva a szamurájra vékony, de erős kézzel.
  A japánok pedig folyamatosan másznak és másznak, holttestekkel töltik fel az összes megközelítést. Boreiko, ügyes. Szamurájokat vágott két kezéből szablyákkal, mint a legendás Ilja Muromets.
  Egy egész hegy holttest nőtt körülötte. A japánok még mindig megsebesítették szuronyokkal és kidobták. De Boreyko túlélte. A hadifogságból hazatérve a németekkel harcolt az első világháborúban. És akkor a medve nyomai elvesznek. Most, ha él, már elég öreg. És Augustine-nak nem kell évekig. Eddig úgy néz ki, mint egy izmos és magas lány. És még ha sebet is kapott, a bőre hegek és nyomok nélkül gyógyul.
  Ágostonnak eszébe jutott, hogyan űzte a japánok gyomrát a szuronyával. És úgy sikoltott. És vörös hajú és fiatal, de már erős és meglehetősen magas, mivel egy szamuráj barátját csupasz sarkú állal terheli meg. Elvette, összeesett, és olyan sikertelenül esett, hogy a japán szurony a hátába fúródott.
  Augustine ezután kihagyás nélkül lőtt a japánokra. De túl sok volt belőlük. És legyőzték az oroszokat.
  Ágoston még fogságba is esett. Elkezdték kihallgatni. Mezítlábuk egy tűzhelyet hoztak, miután beolajozták bőrkeményedéses lábukat.
  Augustine vissza tudta tartani a sikolyát. Orleans szobalányának képzelte magát, aki csak nevet és mosolyog a kínzások alatt. Ágostont egy fogasra akasztották, és ostorral megverték. De válaszul csak nevetett.
  Végül a szamuráj magára hagyta, és még a láncot is levették a bátorsága iránti tisztelet jeléül. Ágoston pedig kihasználta ezt, megölt két őrt, elmenekült.
  Aztán Kuropatkin hadseregében harcolt. Nagyon számítottam a győzelemre.
  De Kuropatkin, mintha szándékosan, veszíteni akart. A szamurájok kétszer annyit veszítettek, mint a cári hadsereg, de végül az oroszok vereséget szenvedtek. Jaj, micsoda háború volt - az oroszok bátran harcoltak, a világ legjobb katonáinak mutatkozva, a legrosszabb parancsolással!
  Augustina ismét csupasz lábujjával gránátot dobott a nácikra, és üvöltött:
  - Sok sikert hozzánk!
  Zoya mondta:
  - Tudd, hogyan kell visszaadni!
  Az aranyhajú lány citromot is dobott kecses, mezítláb dorombolva:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Zoya is sok mindent látott. Bárhol is harcolt. Harcolt a japánokkal és a polgárháborúban. Ott találkozott Augustine-nal. És sokat tanult. Ott Natasha és Svetlana csatlakozott hozzájuk. Így jelent meg a legendás négyes. És a Vörös Hadsereg nagyrészt nekik köszönhető, és elkezdett győzni.
  Zoya ismét gránátot dobott mezítláb. Elütöttem a Leopárdot, ő pedig összefutott a kollégájával.
  Az arany hajú lány csicseregte:
  - Legyen Szülőföldem nagy dicsőségben!
  És megmutatta a nyelvét a Fritznek. Általában Zoya lenyűgözött, hogy Oroszországnak milyen sok problémája van. Minden a háborúval kezdődött, amikor Japán megtámadta Oroszországot.
  Ezt követően Oroszország megrohamozta. Zoya nem jutott el Port Arthurba, hanem Kuropatkin seregében harcolt. Az első nagyobb csatában az oroszok minden japán támadást visszavertek és súlyos veszteségeket okoztak nekik. De ekkor a szamuráj elkezdte megkerülni a cári hadsereget, és Kuropatkin meghátrált.
  De hogy nem emlékszik Alekszandr Szuvorovra, aki maga támadta meg az ellenségeket. Suvorov a támadást erősebbnek tartotta, mint a védekezést. Kuropatkin alkalmatlannak bizonyult a parancsnokságra. Zoya pedig bátorságot mutatott, és személyesen megölte a japánokat fegyverrel, és szuronyával megszúrta.
  De különösen sok szamurájt tudott megölni géppuskával. Ez olyan nagyszerű volt. És úgy kaszálta őket, mint a kaszát.
  Zoya ismét gránátot dobott csupasz, kecses lábával, és énekelte:
  - Dicsőség a szülőföldemnek! Az anya szereti a gyerekeit!
  Svetlana a legidősebb közülük. Természetes szőke hófehér hajjal. Részt vett a krími háborúban és megvédte Szevasztopolt. Ilyen régen volt!
  Akkor még majdnem lány volt, mezítláb, szakadt ruhában, fölényes ellenséges erőkkel harcolt. Svetlana és a legelső a négyes közül boszorkány lett. És ez sokat segített neki a csatában. A britek, franciák, törökök felmásztak a támadásra. És rájuk lőtt egy primitív puskával és ütött. Aztán szuronyokkal megszúrták. És megölte az ellenségeit. És csupasz lábujjával házi készítésű bombákat dobált. Abban a háborúban az oroszok csaknem egy teljes évig tudták tartani Szevasztopolt, és annyira kimerítették a szövetségeseket, hogy leállították a háborút.
  De Oroszország ekkor átengedte a Duna-deltát. És hosszú idő óta először derült ki, hogy ez a vesztes oldal.
  Aztán eladták Alaszkát. Szvetlanának úgy tűnt, hogy egyáltalán közeleg a világvége.
  De teltek az évek. Az oroszok legyőzték a törököket és visszafoglalták a Duna-deltát. Svetlana ismét harcolt, egy gyönyörű, mezítlábas szőke. Boszorkánynak lenni pedig jó - sem a golyók, sem az öregség, sem a betegségek nem visznek el. És játékosan megnyered magad. És csak szárnyalni.
  Szvetlana ismét mezítláb dobott egy gránátot, és üvöltött:
  - Lesznek új évszázadok,
  Akaratunk erősebb az acélnál...
  Kitépte a bolondot
  Üdv, Sztálin elvtárs!
  De most Sztálin elment. A legfontosabb Molotov. Bár ő nem olyan diktátor, mint Sztálin. És a legfelsőbb főparancsnok, Zsukov. És Rommel továbbra is az a parancsnok. De még nem képes áttörni a Vörös Hadsereget!
  Natasha is puszta lábbal dobott egy halálos gránátot, és csicseregte:
  - Lelkünket, szívünket odaadjuk, adjuk Szent Hazánknak! Ki fogunk állni és nyerni, és nem kíméljük az életünket!
  A harcosok harcolnak. Nem, ma Rommel hordái nem törik át a védelmüket. Kétségbeesetten fognak harcolni és győzni fognak. És a nagy Oroszország megdicsőül.
  Zoya csicseregte, és csupasz lábujjával megdobta a citromot:
  - A remény ragyogó napja
  Ismét az ország fölé emelkedik...
  Oroszország ugyanúgy nyer, mint korábban
  A Wehrmacht sólymai vernek!
  Natasha bölcsen megjegyezte:
  - Gyönyörű vagy, mint mindig arany hajú lány!
  Zoya mély levegőt vett. Eszembe jutott, hogyan mentem felderítésre a japánok ellen. És elvette a fegyvert. És csépeljünk ki belőle szamurájokat.
  Vad őrjöngésben kaszálták őket. Akkor nagyon elrontottam. És mégis elfogták.
  Barátnőjét fogasra húzták fel, sarkát pedig vörösen izzó vasalóval égették meg. De Zoya bátran kitartott, és nem nyögött vagy sikoltozott. És még a hátul lévő hődrót fehérje sem késztette megszólalásra.
  Miután megkínozták, Zoyát megbilincselték és Tokióba vitték. De a harcos el tudott menekülni. Azt mondta a tisztnek, hogy állítólag tudja, hol rejtette el a visszavonuló Kuropatkin az orosz hadsereg kincstárát. Hát megvette. Hogy ne osztozzon senkivel, bilincsben és láncban vitte Zoyát az erdőbe. A lány nem ilyen egyszerű. Elkapta a pillanatot, csupasz, kerek sarkával a tiszt állán ütötte, majd levágta. Aztán elvette a kulcsokat, kinyitotta a bilincset, és elmenekült.
  A kapzsiság nem vezet jóra, és Zoya tovább gyilkolta a japánokat.
  De most a nácik egyértelműen kimerültek. A négy boszorkánylány meglehetősen ritkává tette őket. Annyi tank vert. Aztán elkezdte leütni a támadó repülőgépet.
  A lányok kórusban énekelték:
  - Az orosz sas a bolygó felett, a
  szárnyak széttárulnak, felszállnak ...
  Nos, egy alattomos ellenfél,
  Le lesz győzve, megtörve!
  Az idős, ősz hajú Rommel a frontok térképét vizsgálja. 1959. szeptember 2 És a háború még mindig tart, és Moszkvát nem foglalták el. Már nincs Sztálin, formálisan a GKO főelnöke Molotov. De ő csak az első az egyenlők között. Sztálin állásai megoszlanak, és Zsukov legfelsőbb parancsnoka. És Rommel ellene harcol. Bár ott van Vasziljevszkij védelmi miniszter is. A párt élén pedig Nyikita Hruscsov áll. És a kormányfő, Malenkov. Ott van még a Legfelsőbb Tanács, a Szovjetunió Elnökségének elnöke és a formális államfő, Bulgarin.
  Igen, tarka társaság gyűlt össze Rommel ellen. És meg kell törni. De a Szovjetunió nem adja fel. A Harmadik Birodalom pedig kimerült, akárcsak Oroszország.
  De békét nem lehet kötni. Rommel területszerzéseket akar. A szovjet kormány makacsul ragaszkodik a nulla opcióhoz.
  Az Egyesült Államok most válságban van, nem mennek sehova. Nagy-Britannia pedig a gyarmati háborúkba keveredett. A második világháború szélének tehát nincs vége.
  És már elkezdődött a huszonegyedik éve.
  A Leopard családhoz bizonyos remények fűztek. De ez a tank nem igazolta magát. Egy másik lehetőség a RE-50 harckocsi fejlesztése volt. Az új ötlet lényege, hogy olyan piramisgépet hozzunk létre, amely gyakorlatilag minden szögből áthatolhatatlan. Ez jó lelet lehet. Rommel a piramis alakú RE-k családjához fűzte a Szovjetunió feletti győzelem reményét.
  De a régi tankok még mindig harcolnak.
  De vannak jó harcosai.
  Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - négy lány - legénysége először 1939-ben, Lengyelország elleni támadás során próbálta ki magát a T-3-ason. A német autó akkor még elég gyenge volt. A lányok többet lőttek a gyalogságra, és három géppuskát használtak.
  Gerda a lengyelekre lövöldözve, gyalogságukat és lovasságukat lekaszálva üvöltött:
  - Harcos vagyok, ezer ördöggel a fejemben!
  Lövés közben Charlotte megjegyezte:
  Minden érdekes, de...
  Gerda puszta lábbal gránátot dobott a lengyelekre, és nyikorgott:
  - Mi de?
  A vörös hajú így válaszolt:
  - De most boszorkányok lettünk, és ez mit ad nekünk?
  Gerda, egy szőke lány rohamosan kaszálta a lengyeleket, és logikusan válaszolt:
  - Most már nem fognak megölni minket olyan könnyen!
  Kristina is gépfegyverrel ütött a lengyelekre, és megjegyezte:
  - Megőrizzük az örök fiatalságot?
  Magda magabiztosan vezette az autót, és így válaszolt:
  - Természetesen igen! Ellenőriztem! Sebet ejtett magán, ő pedig nyomtalanul eltűnt!
  Gerda, aki készségesen levágta a lengyeleket, megerősítette:
  - Pontosan! Most már nem csak emberek vagyunk, hanem emberfelettiek lettünk!
  Charlotte, a lengyeleket feldarabolva, felsikoltott:
  - Én vagyok Superman!
  És ismét mezítláb gyilkos gránátot dobott. Igen, a lány szakított, és nyilvánvalóan már nem viccelt.
  Christina, elvágva a lengyeleket, megjegyezte:
  - Nagyon jó a szülőföld!
  És egy gyönyörű aranyvörös lány lábának csupasz lábujjai citromot indítottak.
  Magda is fordult, levágta a lengyeleket és nyikorgott:
  - Tipikus bajnok vagyok!
  És mezítláb is dob egy gránátot, ami mindent megöl és elpusztít.
  A lengyel négyes bátran küzdött, sőt Varsót is bevették. De ez nem volt elég.
  Franciaország után Gerda és Charlotte Afrikába ment Rommel hadtestében.
  A "Tigers-Barracudas" különleges SS-zászlóalj lányokból álló társasága egy Me-323 szállítógéppel Tunéziába repült. A női harcosok mind olyanok voltak, mint egy gyufa, fiatalok és még nem házasok. Többnyire magas, sportos szőkék, a német nemzet színe, vére és leve.
  Két lány, egy mézszőke és egy tüzes vörös hajú emelkedik ki a többi harcos közül, akik mellesleg szépségükkel és szemükben komolyságukkal is méltók a dobogóra. Ha az összes többi harcos a viszonylag tapasztalt harcosok közé tartozna, akiknek sikerült lőport szippantani Franciaországban és a Balkánon. De nem úgy, hogy az ellenségeskedés mulandósága és a vágyak hiánya miatt a lányokat túlságosan is beleküldje.
  Ők már harcoltak, ezek ketten nagyon fiatalok voltak, kinézetre szinte lányok, a legutolsók, akik a légitámadás során elesetteket pótolták. Persze ők is csupa német pedantériára voltak kiképezve, de akkor is olyan ártatlanok voltak, mert alig tizenhat évesnek látszottak. Valódi rózsák elhagyva a sivatagban. De ugyanakkor majdnem két éve harcolnak.
  A tűzvörös "barracuda tigris" megkérdezte szőke barátjától:
  - Nagyon sok fekete van a brit hadseregben. Nagyon durvák és kegyetlenek, de képzeld el, Gerd, mi lesz, ha elfognak és elkezdődik a kínzás?
  A mézes szőke nyugodtan válaszolt:
  - Megpróbálok nem Charlotte foglyul ejteni, de ha ez még mindig az Úr akarata, nem adok semmit az ellenségnek!
  A vörös hajú Charlotte azt suttogta:
  - A pletykák szerint hamarosan nagy háború kezdődik keleten Oroszországgal. És máris csapatokat vonnak ki, az erőket koncentrálják. Nem csoda, hogy ennyi gyalogost besoroztak a hadseregbe, a lányok azt mondják, hogy a falvakban szinte alig maradt férfi!
  Gerda sóhajtva egyetértett:
  - Igen, hátborzongató lenne! Háborút viselni az oroszokkal: kegyetlen és fanatikus, végtelen kiterjedésükkel és zord teleikkel... Valami szörnyű lesz!
  A vörös hajú így válaszolt:
  - Az oroszok még az apró finn sereget sem tudták legyőzni, mi pedig a legnagyobb ellenséges erőket! Egész Európa már alattunk van, Rommel pedig Afrikában legyűri a briteket. Miért gondolod, hogy elveszíted?
  Gerda vonakodva válaszolt:
  - Az oroszoknak nagy a lakossága és hatalmas területei. Túl sok csapatot fognak felszívni! És ha nincs időnk bevenni Oroszország fővárosát a tél előtt, akkor a katonáink egyszerűen megfagynak, a felszerelések pedig felborulnak és elakadnak a hófúvásokban, az elemi szörnyűség lesz!
  Charlotte hevesen megrázta a fejét.
  - Jaj, ne beszélj ilyen csúnya dolgokról, inkább énekeljünk valami romantikát. Szerelemről...
  Gerda ártatlanul mosolygott, és beleegyezett:
  - Persze, mi fogunk a legjobban énekelni!
  A Barracuda Tigress lányok tiszta, kristályos hangjukon énekelték:
  Gyöngyös, remegő frizura,
  Aggódom, remeg a mellkasom!
  Olyan lány vagyok, mint egy félénk nyírfa,
  Félek mozogni és levegőt venni!
  
  És mit súg a füledbe a friss szél?
  Ropog a homok a láb alatt mezítláb...
  És nincs boldogabb én a bolygón,
  Amikor veled sétálok az erdőbe!
  
  Tárj fel előttem egy nagy titkot, kedvesem,
  Hogy sikerült megbabonáznia a szívet!
  De olyan szomorú az arcod?
  A legvékonyabb ráncszál a homlokon haladt át!
  
  A fiatalember gyötrődve válaszol nekem;
  A háború sokáig elválaszt benneteket!
  Hogy helyet találjunk nekünk a paradicsomi erdőkben,
  A Sátánt le kell győzni a pokolban!
  
  Válaszul egy karcsú nyírfa bólintott:
  Több vagy nekem, mint egy barát!
  Bár a csata kimenetele könnyes lehet,
  De a pásztor Jézus Isten velünk van!
  
  Eloszlatjuk a démonok poklát - a gonosz árnyakat,
  Hogy a ligetek zöldelljenek!
  Megsimogatta lebarnult térdem
  Tarts szorosan édesem!
  
  És így válaszolt, mint egy leány a tréfában:
  - mondta a szétterülő ágak hangjára;
  - Vársz rám egy évet, galamb?
  A forró daruk kísértése erős!
  
  Válaszul olyan szigorúan azt mondtam neki:
  - Nem leszek civil a gépállásnál!
  És szeretem a katonai utat,
  Harcolni akarok, legyőzni a gonoszokat!
  
  A lényegre jutottam - vágja le az ágakat, fonatokat,
  Adtak egy új gépet lemezzel!
  Bár a fű sír, mint a harmatgyöngy,
  Miért az ártatlanság - olyan lett, mint egy katona!
  
  Aztán, hogy a Szülőföld mindennél kedvesebb nekem,
  Szülőföld a csillagok felett ég a lélekben!
  Nem a belső az, ami az ágyon ugrál,
  És töltse puskával az éjszakát egy kunyhóban!
  
  Eljön a győzelem, szilárdan hiszek benne,
  Hiszen ügyünknek mindig igaza van!
  Nos, mosolyogjatok vidámabban srácok,
  Jó sors vár ránk, higgyétek el!
  Az egész család együtt énekelt velük, a lányok pedig fejcsóválva tapsoltak. De aztán idilljük megszakadt, sziréna üvöltött, és angol repülők jelentek meg az égen! Spitfires megpróbálta megtámadni az utánpótlás-karavánt. A kísérő kíséret ME-109-esei bátran rohantak feléjük. Tűzvörös Charlotte még ugrott is örömében:
  - Itt kezdődik a csata a levegőben! Klassz lesz!
  Gerda izgatottan megerősítette:
  - Most a miénk, megadják magukat!
  Tizennyolc angol Spitfire és tizenöt német Messer volt, nem sok különbség. Géppuska-kitöréseket és repülőgép-fegyvereket kalapáltak. Charlotte kuncogott, és az ujjával mutatott:
  - Nézd, a mieink hogyan csépelik őket! Szépség!
  Gerda filozofikusan mondta:
  - A harcban nem a legerősebb fog győzni, hanem a legaljasabb ahhoz, hogy provokálja, de ne saját maga szálljon bele!
  - A háború olyan verseny, ahol már a rajt előtt mindenkit diszkvalifikálnak! Charlotte-ot támogatta.
  Ő az angol "Spitfires"-ből már kigyulladt, és zuhanni kezdett, utána a német... A csata még hevesebben kezdett fellángolni. A brit gépeken gépfegyverek, míg a németeknél ágyúk voltak, egyesek 20 mm-es egydarabosak, másoknak három 20 mm-es lövegük volt, de csak két ilyen gép volt... A sebességjellemzők és a manőverezhetőség szinte a ugyanaz, talán még ME -109-nek is kisebb a súlya és gyorsabban teszi a kanyarokat. De a britek sem ilyen egyszerűek, így három vadászgépük rohant a transzporthoz, nem figyelve a takarótűzre. A bent lévő lányok felkiáltottak:
  - Gyerünk srácok, ne hagyjátok ki! Kényszertűz pli!
  Charlotte felsikolt:
  - Furr! Furr!
  A Me-323 egy hatalmas szállítóeszköz, amely akár 200 katonát is képes szállítani, hat géppuskával rendelkezik védelmi fegyverekkel. Egy "sündisznó" rendszerben vannak elrendezve, és elkezdenek firkálni... A harcosok tüzelnek, és a nagy kaliberű golyók átszúrják a bőrt és átszúrják a bevonatot. A harcos lányok hátraugranak, miközben disznóként visítoznak:
  - Fejletlen oroszlánkölykei legyenek.
  Az egyik lány kiakadt és görcsbe rándul. Egy orvos lány ugrik oda hozzá, és azonnal kijelenti:
  - Pontosan átrobbant! - És öltöztet készít neki. Megnyugszik, és megpróbálja visszatartani nyögéseit.
  Ekkor azonban a Messerschmitt behatol az angol vadászgép hátuljába, pontos lövések, az kigyullad és elesik. Lányok ordítanak:
  - Csodálatos! Ez a mi srácunk!
  Ebben a pillanatban a törzset borító géppuskás (és ez egy ember) egy golyó által átütve zuhan át. Gerda villámként rohan, belekapaszkodik a drótba és elesik, a csizmája leszáll. Egy fiatal lány csupasz, rózsaszín sarkúban villódzik néhány ugrással a ledőlt testeken, a géppuskához ugrik, és megnyomja a ravaszt. Ólmot köpnek ki a hordóból, és a Spitfire elveszti az uralmát, és farokpergésbe kezd esni.
  A farkaslányok örömükben visítanak, és azt skandálják:
  - Puck! Mosó! Németország Nagy-Britannia ellen kettő - nulla!
  Gerdának azonban nem volt ideje lelőni a második vadászgépet, német pilóták megsemmisítették. A légi csaták múlékonyak, és miután a harcosok több mint felét elvesztették, a britek elmenekültek. Az állás 11 a 3 ellenében a németek javára. A lányok felkiáltottak válaszul, olyan boldogan, és kezet fogtak egymással. Megdicsérték Gerdát is, aki nem veszítette el a fejét, és az első lezuhant gépet, áldozatát jegyezte fel kincsként! A lány elpirult a nagy izgalomtól, és azt motyogta:
  - Igen, nem emlékeztem magamra! Valami ilyesmi volt? Teljesen elképzelhetetlen! transzban vagyok...
  Charlotte elégedetlen mosollyal motyogta:
  - De nem tudom megbocsátani magamnak a késéseket. Szóval csak fékezett!
  Madeleine századparancsnok megvigasztalta Charlotte-ot:
  - Annyi csata van még hátra! Ez Afrika!
  Charlotte felkacagott és viccelődött:
  - Kisgyerekek a világon semmiért, a gyerekek nem mennek Afrikába sétálni! Afrikában vannak cápák, Afrikában gorillák és Afrikában nagy krokodilok! De a Nagy Birodalom; azt mondta nekünk - ne sodródjunk!
  Az összes lány kórusban nevetett. Milyen nagyszerű volt...
  Tunézia fővárosa, a Tunézia nevet is viseli, itt található a nácik fő bázisa Afrikában. Németország fő szövetségese: Mussolini csak június 17-én lépett be a második világháborúba, öt nappal Franciaország feladása előtt. Egy már legyőzött ellenséget akart "megnyerni", vagy inkább megrúgni, hogy jelentős területi előnyökhöz jusson. Nos, ha Németország elbukik, nyisd meg te magad a második déli frontot a Harmadik Birodalom ellen! Az olasz hadsereg fellépett, nem túl sikeresen, és az elsöprő számbeli fölény ellenére csak néhány kilométert tudott előrelépni hatalmas veszteségek árán. De így Mussolini nem lépett be különösebben sikeresen a háborúba. A jövőben az olaszok rendkívül sikertelenül küzdöttek. A bitek Görögországban számbeli fölényük ellenére, Etiópiában csaknem ötször nagyobb erőkkel, mint a britek, és Líbiában szinte az egész területet elveszítették a már megkezdett olajkutakkal. De Rommel, egy fiatal tábornok, aki csatlakozott a náci párthoz, még Hitler hatalomra kerülése előtt a legerősebb ellentámadást intézte a britek ellen. Ráadásul még a főerők átadása előtt támadásba lendült, mindössze tíz harckocsival és ötven tanknak álcázott teherautóval. Egy gyors dobással elfogták a legjobb brit tábornokot, Kolenkort, és szinte egész Líbia visszakerült a nácik uralma alá. Az olaszok által oly közepesen meghódolt Tolbuk jól megerősített erődje azonban még mindig kitart! A Rommelnek mindössze kétszáz harckocsija van, mind T-1 és T-2, azaz könnyű, további kétszáz olasz pedig általában 2,7 tonnás géppuskás tanketta. Természetesen ilyen erőkkel nehéz harcolni Matildákkal: 78 mm-es elülső páncélzattal és 70 mm-es Cromwellekkel. Amíg az elülső rész átmenetileg stabilizálódik, mindkét oldal erőt épít...
  Az SS-társaságok leszálltak a repülőtéren, és azonnal a forró afrikai levegőbe fújták őket. Még nyár, június és Afrika! A lányok azonban igyekeztek bekötni magukat, és nem mutatták, hogy melegük van. Aztán Madeleine parancsot adott:
  Menjünk át a sivatagon! És egyúttal teszteljük a fényvédőket is, fürdőruhában fogsz ugrani!
  A lányok elégedetlenségükben grimaszoltak: újra kísérleteznek velük. Bár persze fürdőruhában ilyen melegben sokkal kellemesebb, mint egy egyenruha, sőt, golyóálló mellény is, ami szintén kényszerviselhető.
  A lányok gyorsan átöltöztek a sivatagi színre festett fürdőruhákba, védőkrémmel kezdtek kenni, ami mellesleg a gyorsabb barnulást is segíti. Gerda segített bekenni Charlotte-ot és azt a Gerdát. A vörös hajú megjegyezte:
  - Ez ugyanaz a Tunézia, a nyomornegyedek peremén, csak ötven kőház és egy tucat mecset közepén. Olvastam meséket, és arra számítottam, hogy csodálatos palotákat látok szökőkúttal és kertekkel az arabok között!
  Gerda sóhajtva válaszolt:
  - Jaj, ha a mi világunkban olyan lenne, mint a mesében! Jaj, világunk könyörtelen, igazságtalan, alattomos! A hús nyög és kínjában szenved!
  Charlotte folytatta:
  - De az ember okos, dicső haladás! Bár úgy tűnik, az Úr elfelejtette őt!
  A fürdőruhájukban egyedül maradva és a krém felvitele előtt enyhén hideg vízben leöblítve a gyönyörű lányok némi megkönnyebbülést tapasztaltak. Ha magán a gépen még mindig nem volt olyan meleg, akkor a repülőtéren és a városban ez csak a pokol. Igaz, más barracuda tigrisek is harcoltak már Görögországban, ahol áprilisban meleg van, de még mindig nem úgy, mint Afrikában nyáron.
  Zuhanyozás után a lányok bőrpapucsban voltak, de Madeleine ezt parancsolta:
  - Vegyél fel még egy krémet, és jól kend be a talpat! Mezítláb fogsz menetelni a sivatagon! Amit pislogsz - érted, úgyhogy folytasd.
  A lányok csupasz, lányos lábak kecses lábával kenték be magukat, különösebb lelkesedés nélkül. Hiszen a Szahara homokja szinte forró serpenyő. Igaz, itt még közel van a parthoz, és gyakran kidőlnek a gyógynövényekkel benőtt rétek. De csupasz talppal futni köveken, kavicson, homokon, ami felmelegítette az Afrikai Napot? Ez általában vadság!
  A lányok azonban nem ennyire cikiek, az elit edzésprogramban a Női Német Szövetségi lányok kényszermenetelése szerepel, és gyakran mezítláb, durva terepen. Hogy a harcosok ne vitatkozzanak! Általánosságban elmondható, hogy a fasiszta Németország számára a különféle kísérletek iránti vágy természete. Hitler lelkes tisztelője Nietzsche szuperemberről vagy a jövő emberéről szóló elméletének. Erősebbnek, gyorsabbnak, okosabbnak és kegyetlenebbnek kell lennie, mint a modern ember. Egy igazi német katonának erősnek, gyorsnak, edzettnek kell lennie - mert árja! De az árja nőknek, akik hősöket szülnek, maguknak is hősnek kell lenniük, és erőt kell táplálni! Ezért a legedzettebb lányok intenzíven edzettek, edzettek, neveltek! Kedves, genetikailag tehetséges szépségeiknek tehát rendkívüli megkeményedésen kell keresztülmenniük az afrikai sivatagokban: bebizonyítani, hogy az árja és az árja minden próbát kibír, nem pedig azt az akadályt, amelyet nem tudnak elviselni - a Harmadik Birodalom legyőzhetetlen és bátor katonája. !
  És most a társaság, elhagyva a katonai tábort, Tunézia keskeny, köves horgászbotjain fut végig.
  A lány csupasz sarka az út fekete, éles kavicsait szúrja, és kegyetlenül süt. De a síkosító egy kicsit lágyítja az égési sérüléseket, és ha gyorsan futsz, nem sül meg annyira, bár a nap már dél után elmúlt, és a hőmérséklet a maximumon van. A piszkos arab gyerekek azonban kisebbek lesznek, kis fekete sarkúak, krém nélkül, és még a homlokukat sem ráncolják. Úgy tűnik, bőrkeményedés van a talpukon. A szinte meztelen, fürdőruhás, izmos testű lányokra arab férfiak néznek; tátva van a szájuk, és a nők gyorsabban haladnak oldalra, és még szorosabban burkolóznak egy fekete fátyolba.
  És a lányok futnak gépfegyvereket tart a vállán, és mindegyik hátizsákot kellékekkel és gránátokkal. Ez pedig összesen húsz kilogramm... Még ha azt is figyelembe vesszük, hogy a lányok fizikailag erősek voltak, és több mint egy éve edzenek spártai körülmények között, akkor ez akkor is súly, főleg, ha a hőség ötven fok felett az árnyékban, és le kell győzni a maratoni távot.
  Gerda fut, próbál minél helyesebben lélegezni, hogy hosszabb ideig legyen elég ereje. Bár nem élt túl sokat, utolsó nyolc évét egy speciális, a genetikai elit gyermekei számára fenntartott iskolában töltötte. De ez nem jelenti azt, hogy kényelmes körülmények között éltek. Épp ellenkezőleg, reggel ötkor kelés, jeges zuhany lezuhanása, kemény gyakorlatok, egy órás futás, majd pár óra munka. Utána tanulás, ebéd előtt ismét edzés, beleértve a harci sparringot is. Katonai kiképzés, tanulás, kiképzés, tíz óráig, utána kialszik a villany. Igaz, jól táplálkoztak, de húst, zöldséget, gyümölcsöt, halat, édességet és édességet nem adtak, csak a Führer születésnapjára, karácsonyra és május 1-re. Gyakorlatilag nincs szabadidő, minden szigorúan szabályozott... Belőlük képezték ki a jövő embereit, akiknek a Földet kellett volna uralniuk. Maga Himmler, az SS vezetője tartotta ellenőrzés alatt ezt a programot.
  Itt a lányok megszakították emlékeiket... Most a Leopard-100 harckocsin szovjet állásokat lövöldöznek. És persze mezítláb és csak bikiniben - így harcolnak a boszorkányok, akik húsz év alatt egyáltalán nem öregedtek, és még mindig fiatalok és frissek, mint a tavaszi százszorszép.
  Ez a gép különleges - sugárbombázóval és hosszú csövű páncéltörő fegyverrel.
  Gerda tüzelt és nyikorgott:
  - Dicsőség a hazának!
  Charlotte mezítláb nyomta le a joystick gombjait. Összetört egy másik szovjet T-54-es harckocsit, ezeket még nem vonták ki a gyártásból.
  Aztán ellenőrizte:
  Köszönöm Rommel!
  Christina, aki szintén a Leopard 100-ban harcolt, csupasz lábujjakkal nyomkodta a gombokat, és csicseregte:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Magda gépfegyverből tüzelve megjegyezte:
  - És dicsőség nekünk barracuda lányoknak!
  Igen, a legmenőbb műrepülés harcosai voltak.
  Gerda ismét csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, összetörte a szovjet fegyvert (rossz boszorkánylány, bár szép!), És Vjaknula:
  - Mindenkit megölök!
  És újra előtte, mintha tegnap lett volna, emlékek villantak fel;
  Ötven, vagy kicsit több kilométert már megtettünk, kolosszális teher ekkora melegben és teherrel, ilyen kislányoknak. Gerda, Charlotte már nem érezte a testüket, úgy futottak, mint a somnambulisták, érezték, hogy valami elszakítja az izmaikat, és tompa fájdalom a fejükben. De jön a parancs:
  - Ugorj egy lépést! Elég volt elsőre!
  A lányok lelassítanak, és már gyors tempóban mennek. A sarka még jobban viszketni kezd. Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - A pokolból a purgatóriumba!
  A barátnő nem értett egyet.
  - A purgatóriumból a mennybe!
  Vége a köves talajnak, és a lányok csupasz, kimerült lábai a puha, smaragd fűre lépnek. Gerda felkiáltott:
  - És milyen boldog, miután a szúrós kövek és a sivatag égő homokja megkínozta, bársonyos természetes szőnyegként járni!
  Charlotte ezúttal készséggel beleegyezett.
  - Hát persze, tényleg paradicsom! Egy ilyen kemény menet után! De szerintem ez még nehezebb lesz.
  Amikor a lányok végre a játszótérre értek, Madeleine megállította őket, és megparancsolta, hogy feküdjenek a hátukra. Nagyjából megtapogatta a tíz legjobb harcos lábát, és nyilvánvaló elégedettséggel mondta:
  - Kedves! És a bőr nem hámlik le, és nincsenek hólyagok a talpon. És még a sarka sem volt poros, rózsaszín maradt, mintha most jött volna ki a fürdőből! - A magas Madeleine megállt, és egy barátja villámgyorsan tőrt dobott. A penge úgy villant, mint egy napfényes nyuszi, akit egy iskolás fiú szöszmötölt a tükörből, és a hegye egy nagy, fekete skorpiót szegezett. Az SS-tiszt hangja durvább lett, a lány arcának gyönyörű vonásai pedig keményebbek lettek. - Holnap reggeltől estig futunk. Miért csavarod az arcokat - árják vagytok vagy sem? Ha igen, akkor ki kell állni, aki elesik, azt a helyszínen lőjük! Számítsa ki az elsőt, a másodikat.
  Aztán volt egy álom, majd egy ébredés, és megint rohansz.
  Gerda felébredt, hirtelen felpattant, a lányok gyorsan beálltak a sorba. Megmosakodtunk, fogat mostunk és ismét védőkrémekkel kenegettük, erőltetett menettel a sivatagon keresztül. Így hát mezítláb fürdőruhájukban, és rohannak át a homokos poklon.
  Az arab gyerekek meglepetten mutogattak rájuk az ujjaikkal, és fütyültek:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda körülnézett, és vágyakozva nézte a távolodó pálmafákat, majd odasúgta Charlotte-nak:
  - Megint a pokolban!
  A vörös hajú díva mosolyogva válaszolt:
  - Minden ember bűnös, és az alvilág a bűnösök természetes állapota!
  Gerda visszakacsintott.
  - Az ember nem tud vétkezni!
  Charlotte biccentett tüzes hajával, és futás közben magyarázni kezdett:
  - Egyetértek! Akár ezerszer egyetértek! Általában véve a bűn relatív és tisztán emberi fogalom. Például, ha az ókori világ erkölcsét vesszük, akkor abban jó volt, hogy mind az embernek, mind a törzsfajtának jót tett. Például a házasságtörést áldásnak tekintették, nem bűnnek!
  Gerda készséggel beleegyezett:
  - Jobb! Maga a Führer is úgy gondolja, hogy a legjobb, ha egy nő teherbe esik egy háborús hőstől, mint tőle, messze nem mindig bátor férjtől. Főleg, ha a férjen is vannak káros, tisztátalan vér jelei.
  Madeleine rákiáltott a lányokra:
  - Lányok mentsétek a levegőt, ezúttal a végkimerülésig futunk!
  Gerda visszamosolygott.
  Fáradt lehetsz, de kimerült nem.
  A lányok fél órán keresztül csendben rohangáltak, aztán Charlotte azt suttogta:
  -Tudod milyen furcsa álmom volt egy barátnőm?
  Gerda meglepődött:
  - Igen, én is bevallom! És akkor?
  Charlotte vigyorogva válaszolt:
  - Semmi! Olyan álom, hogy harcos voltam a nagy barbár Attila seregében. És harcoltunk az ókori Róma viaszaival. És minden olyan szép és kegyetlen volt egyszerre...
  Gerda kuncogott válaszul.
  - Tudod, én is álmodtam róla! Kicsit meglepő egybeesés. Láttalak az álmomban!
  Charlotte visszakacsintott.
  - És én te! Jól küzdöttél, pedig a keskeny szemű és sárga arcú harcos majdnem megölt!
  Gerda ezúttal nem kicsit lepődött meg, hanem meglepődött:
  - Nem lehet! Tehát nem fordul elő, hogy két ember egyszerre látja ugyanazt az álmot?
  Charlotte így válaszolt:
  - Ha az influenza kollektív beteg, akkor az álom ugyanaz lehet. Így megy ez! Azt hallottam, hogy a Thule társadalomban vannak olyan különleges médiumok, akik beszívnak egy bájitalt és belélegeznek gyógynövénytinktúrákat, majd víziókba merülnek! És nagyon sikeresek próféták lenni!
  Gerda átugrott a macskakövön, és beleegyezett:
  - Természetesen! A próféciaajándékhoz elvileg nincs szükség természetfeletti erőkre, egyszerűen lehetnek egészen anyagi, és mégis megfejtetlen fizikai törvények a természetben. De mi a célja ennek az álomnak?
  Charlotte megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Nem tudom! Lehet, hogy a Harmadik Birodalom legyőzi Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat az Oroszlán mögött, vagy ... Itt sokáig lehet találgatni!
  Gerda mondani akart valamit, amikor hirtelen megakadt a füle a motorok még mindig hallható zaján. A távolság ellenére nyilvánvaló volt, hogy a gépek hajtóművei zajosak, és jelentősen közelednek... Madeleine vezényelte:
  - Mi a szakasza a kettes számú gyakorlatnak: álcázás.
  A lányok megálltak, elővették a hátizsákjukból a sivatag színéhez illően festett terepszínű köpenyt. Aztán gyorsan elkezdtek ásni, miközben felülről ez nem volt észrevehető, ami természetellenes. Gerda itt köszönte meg a sorsnak, hogy fegyverük és sapper lapátjuk is volt. Ellenkező esetben a lányok a sivatagban könnyű prédái lehetnek a brit támadórepülőknek vagy búvárbombázóknak. Charlotte mezítláb kapargatta a homokot, és így szólt:
  - Úgy tűnik, még Tunéziában is puskaport kell szagolnunk... Az Úr útjai kifürkészhetetlenek!
  Gerda ravasz pillantással ellenkezett:
  - A pontos tudás hiánya mindig rossz, egy kivétellel, ha a Mindenható terveiről van szó!
  
  HOGYAN CSINÁLT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK MÁSKÉNT, ÉS MI VOLT TŐLE
  Az Egyesült Államok nem vezetett be olajembargót a Felkelő Nap országa ellen. Ez oda vezetett, hogy némi habozás után a japánok mégis megtámadták a Szovjetuniót. Valóban bosszút akartak állni Khalkhin Golért, és nem akartak dögevő hírnevet szerezni. De tényleg támadja meg a Szovjetuniót Moszkva bukása után, akkor mindenki azt mondja, hogy a keselyűk szó büszke szamurájjai megtámadták a Szovjetunió holttestét.
  Az előkészületek befejezése és a csapatok felvonása után Japán 1941. szeptember 1-jén csapást mért. Csapatai a szárazföldön nagyon sokak és fegyelmezettek voltak. A repülés és a haditengerészet is erős. A földi egységek valamivel gyengébbnek bizonyultak a nehéz felszerelések tekintetében. De a Szovjetunió e tekintetben már egyáltalán nem erős. Ezenkívül a japán tankok könnyűek és jó manőverezőképességgel rendelkeznek. És rohantak, mint az állatok. És elkezdték boncolgatni a szovjet álláspontokat.
  A japánok nagy lelkesedéssel és meglehetősen sikeresen támadtak. És sikerült áttörniük a védelmet. És a Vlagyivosztokra mért ütés hirtelen volt, és meglehetősen hatékony. A szovjet katonák és tengerészek tömege pedig meghalt. És a szamurájok haladtak előre.
  A csatákban csapataik nagyon hősiesek és előremásznak. És veszteségeket szenvednek el, de folytatják az offenzívát. És megviharoznak.
  Sztálin egyetlen hadosztályt sem tudott átvinni a Távol-Keletről. Ráadásul a szamurájok menet közben elfoglalták Mongólia nagy részét, és a Vörös Hadsereg erőket dobott ki a sebtében megalakított tartalékok közül. És Moszkva közelében katasztrófa történt. A szovjet csapatok darabokra törtek. Az eredmény néhány hadosztályra ment, és a náciknak nem voltak szibériai egységei maguk ellen. És ez elég volt a győzelemhez.
  Ennek eredményeként Moszkvát körülvették. Sztálinnak pedig alig sikerült elmenekülnie onnan.
  Ennek ellenére a főváros december végéig ellenállt a bekerítésnek. A németek el tudták foglalni Rjazant, és megvették a lábukat a városokban. A sikert az is elősegítette, hogy a Vörös Hadseregben sok dezertőr és disszidáló volt. A japánok elfoglalták szinte egész Primorye-t, és elvágták Vlagyivosztokot. Sztálin egyébként mindenáron megpróbálta megtartani Mongóliát, és komolyan meggyengítette a szovjet egységeket. Ennek eredményeként a nácik nemcsak Moszkva közelében, hanem délen is előrenyomultak, áttörve a Kaukázusban.
  És akkor Törökország belépett a háborúba. A második és nagyon várt baj. Az Oroszországgal tizenháromszor harcoló törökök is bosszúról álmodoztak. És a svédek is beszálltak a háborúba. Emlékeztek történelmi sérelmeikre is. A hírnév és a területszerzési szomjúság pedig erősebbnek bizonyult, mint Kolontai varázsa.
  A svéd hadosztályok offenzívát indítottak Murmanszk irányába, és elvágták a várost a szárazföldtől, rendkívül megnehezítve a helyzetet. Leningrád pedig teljes blokádban volt. A Vörös Hadseregnek nem volt ereje Tikhvin és Volhovo visszafoglalására. Így aztán teljes blokád lett és a hatalom éhség általi megsemmisítése.
  Moszkva bukása után a Vörös Hadsereg megpróbált ellentámadást végrehajtani, de az gyenge volt. A szovjet egységek harci csapása elesett, és szó szerint szétszóródtak. Sztálin sokat kiabált és kiakadt, de semmi érdemlegeset nem tudott ajánlani. A diktátor megszokásból tömeges kivégzéseket és elnyomásokat kezdett. És ez csak rontott a helyzeten.
  Tavasszal a németek a Kaukázusra tekintettel folytatták offenzívájukat. A szovjet csapatok ellenállása meggyengült, a nácik szinte azonnal bevették Sztálingrádot. Mint Groznij és Ordzsonikidze. Aztán egyesültek a törökökkel és közös hadjáratba kezdtek Baku ellen.
  Itt persze olyan könnyű nem ellenállni a Fritznek. Baku pedig 1942 júniusában elesett. Sztálin agyvérzést kapott, és megosztott a vezetés. Egy rész Molotovot követte, egy része Beriát, egy része Zsukovot követte. A németek már szinte ellenállás nélkül haladtak előre. Elfoglalták a Volga-vidéket és Kazanyt, az Uralszk folyót, és elfoglalták Orenburgot. És már vonultak Szverdlovszkba, ahol elkapta őket a tél.
  Ezzel egy időben a nácik elfoglalták Közép-Ázsiát is, egyesülve a japánokkal. Az Egyesült Államok még nem lépett be a háborúba, de nyilvánvaló, hogy ez nem fog sokáig tartani. 1942 decemberében a japánok megtámadták a perui kikötőben lévő amerikai támaszpontot, és nagy háborút indítottak a Csendes-óceánon. Szibéria már az irányításuk alatt volt. Hitler is elfoglalta szinte egész Oroszországot, és végül Nyugat felé fordult. Mindenekelőtt úgy döntött, hogy elfoglalja Afrikát, és repülőgépekkel összetöri Nagy-Britanniát.
  A Francóval való találkozás magas hangnemben zajlott. A Führer a Szovjetunió elleni győzelmeire hivatkozva nagy engedményeket követelt. És különösen a Harmadik Birodalom csapatait minden feltétel nélkül Gibraltárba engedni.
  Franco egyetértett ezzel. A nácik pedig továbbmentek, bevették az erődvárost, és megkezdték csapatok átszállítását a legrövidebb távolságon keresztül Marokkóba.
  És elkezdték elfoglalni a fekete kontinenst. És minden gond nélkül megcsinálták. A brit csapatok fegyverzet, felszerelés és fegyelem tekintetében gyengébbek voltak.
  1943-ban a németek ME-309-es vadászgépek sorozatában jelentek meg nagyon erős fegyverekkel. Három 30 mm-es repülőgépágyú és négy 14 mm-es géppuska. Ez az erő - hét tüzelési pontban. A brit és amerikai gépek pedig alaposan kicsépelik a Fritzet. Igaz, a vadászgép éppen most kezdett szolgálatba állni. És német ászok is. És a legfélelmetesebb pilótájuk, Marseille. Ez az ember egy legenda, és a valós történelemben havonta hatvanegy repülőgépet lőtt le csatákban. De itt életben maradt, és 1943 januárjára meghaladta a háromszáz lezuhant repülőgép számát.
  Ezért a Harmadik Birodalomban először személyi kitüntetést is átadtak számára: a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Marseille igazi repülő legenda és terminátor lett. 1943 tavaszán a német csapatok elfoglalták Afrika egész északi részét, és elérték Nigériát. Egyiptomban pedig legyőzték a briteket, elfoglalva az egész Közel-Keletet, a Kaukázusból kivonuló csapatokkal együtt. És megtámadták a briteket Szudánban, májusra meghódították Etiópiát.
  A tavasz folyamán Marseille ötszázra növelte a hőstettei által lelőtt gépek számát. És magas kitüntetést kapott: a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Így a kitüntetés hatodik fokozatát kivételes sorrendben állapították meg. Ezt követően eldőlt, hogy a vaskereszt gyémántokkal díszített lovagkeresztjei újra odaítélhetők. Kétszázötvenért ezüstlevéllel, négyszázért arannyal, ötszázért platinával.
  Negyvenhárom nyarán a nácik befejezték a Szovjetunió utolsó szibériai régióinak elfoglalását, Oroszországot a japánokkal együtt. Afrikában pedig elérték Dél-Afrikát, szeptemberben pedig elfoglalták Gibraltárt.
  Az 1943 novemberében történt meglepetésszerű partraszállás Nagy-Britanniában teljes sikert aratott. A briteket meglepetés érte. És tíz nap alatt Nagy-Britannia elesett.
  Ezzel véget ért a második világháború első szakasza, de az Egyesült Államok továbbra is megmaradt. És nem is olyan egyszerű megszerezni.
  Hitler úgy döntött, hogy felgyorsított ütemben épít egy erőteljes felszíni flottát. És a németek a víz alatt hatalmasak voltak. És a csaták a levegőben bontakoztak ki.
  Marseille 1944 februárjában meghaladta az ezer lelőtt repülőgép számát, és megkapta a Vaskereszt második lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És így Marcel kitűnt itt, és ez klassz.
  Az 1944-es év ádáz harcokban telt el szárazföldön és tengeren egyaránt. A németek elfoglalták Izlandot - miután végrehajtották az Icarus hadműveletet, majd sikeresen befejezték Grönland elfoglalását.
  Az év végéig Marseille 2000 repülőgépet lőtt le, és már négy Vaskereszt lovagkeresztet kapott platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Latin-Amerikában kezdtek csapatokat gyűjteni. Argentína németbarát volt, míg Brazília az erősebb Harmadik Birodalom mellé állt.
  És elment, hogy csapatokat és más nagy erőket szállítson át Amerikába. 1945 májusában megkezdődött a partraszállás Kanadában és a Venezuela elleni támadás. A csaták hevesek voltak, és a mérleg egyik oldalról a másikra ingadozott.
  A Marseille meghaladta a háromezer lelőtt repülőgépet. És már hat díja is volt.
  A nácik a nyár folyamán el tudták foglalni Mexikót és Kanadát is, ősszel pedig már átkeltek az Egyesült Államok területére. Amerika kétségbeesetten védekezett. De a győzelmi esélyei hógolyóként olvadtak. És a nácik 1946 januárjára át tudtak törni New Yorkba és Washingtonba. A Marseille túllépte az ötezer lelőtt repülőgépet, és különdíjjal jutalmazták: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagykeresztjét. Egy ilyen kemény ászért különdíjat alapítottak.
  1946 februárjában New York és Washington is elesett, az Egyesült Államok pedig márciusban kapitulált.
  Ezzel véget ért a második világháború. A világot a Harmadik Birodalom és Japán kettéosztotta. A nácik kis államokat is elfoglaltak, alájuk gereblyézték őket. De ez nem volt elég Hitlernek. Nem akart beletörődni geopolitikai riválisába Japánnal szemben, az első számú fasiszta 1955. április 20-án megtámadta a Felkelő Nap Országát annak összes gyarmatával együtt. Ezzel egy új nagy háború kezdődött. A szamurájok még mindig erősek. De a piramis tankokkal és repülő csészealjakkal felszerelt német hadsereg sokkal technológiásabb.
  A japánok azonban fanatikusan harcolnak. És nem fognak feladni. De a fasiszták előretörnek. Jobb tankjaik vannak.
  Például egy ötven tonnás, két legénység számára alkalmas autó, és egy 2500 ezer lóerős motor. Képzeld el ezt a fajta sebességet és menetminőséget. A forma pedig piramis alakú. Nem olyan könnyű áttörni egy ilyen kolosszális szörnyeteget.
  Charlotte és Gerda pedig ezen a tankon ül. Japán tankokat csépelnek, és legyőzik a szamurájokat.
  Az orosz lányok, Natasha és Zoya is harcolnak velük. Minden vad dühükkel harcolnak. És nagynyomású ágyúból lőnek, összetörve a szamurájok autóit.
  Natasha énekli:
  - És kit találunk a csatában, és kit találunk a csatában! Ne vicceljünk ezen! Tépjük szét!
  És megint fog és tüzel, átüt a nácikon. És darabokra törte a fémet.
  Alvina és Albina pedig az égen harcol. Ezek a lányok is menők, és sok gépet lelőttek az Amerikával vívott háború alatt. És valószínűleg már kozmikus szépségek. És lelőnek japán pilótákat csupasz lábujjakkal.
  A németek erősebbek az égbolton és jobban fel vannak fegyverezve. És a szamuráj nyer. És meghalnak, beleesnek a kazánokba. És alaposan összetörik őket a Harmadik Birodalom kegyetlen harcosai.
  A harcok itt hevesek és véresek. És nincs kegyelem senkinek. A nácik pedig alaposan megtörik a japánokat. És szó szerint darabokra szakadnak.
  A szamurájok pedig visszavonulnak és meghalnak. A harcok első hat hónapjában Japán elvesztette területének több mint egyharmadát, főként gyarmatokat. Marseille 1955 novemberére tízezer lerobbant autóra tette a számláikat. Ezért kitüntetésben részesült: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagykeresztjének Csillagát. Igen, ez egy elég nagy és hosszadalmas díj. Egy évvel a háború kezdete után a szamurájok területét több mint kétharmadával levágták. A háború kimenetele pedig már előre eldöntött dolog volt.
  De a szamurájok nem akarták feladni. Harcoltak minden bokorért, minden üregért. És nagyon lassan engedtek a náci egységek nyomásának.
  De 1956 novemberére kibontakoztak a harcok magáért a metropoliszért. A japánok nagy elkeseredettséggel harcoltak. És 1957 márciusáig kitartottak, amikor Tokió elfoglalása után a felkelő nap országa kapitulált. És a csaták olyan hevesek voltak.
  A Marseille húszezer lelőtt repülőgépet ért el. Emiatt újabb kitüntetésben részesült: a Vaskereszt Lovagkereszt Nagykeresztjének Nagycsillagát, valamint ezüst tölgyleveleket, kardot és gyémántot.
  Végre véget ért a nagy, és az emberiség történetének legvéresebb háborúja.
  1959-ben, április 20-án pedig népszavazást tartottak egy világbirodalom és abban a monarchia létrehozásáról. Hitler pedig a Föld bolygó császára lett. Ami nagyszerű!
  És létrejött egy olyan hatalmas hatalom, amely elkezdte felfedezni az űr kiterjedését. Ráadásul a németek 1949. április 20-án a Holdra repültek. A Marsra pedig 1959. április 20-án, majd két hónappal később egy fenomenális repülés sikeresen befejeződött.
  Hitler mesterséges megtermékenyítéssel szerzett utódokat is hagyott hátra. És ez is nagyon klassz volt.
  Úgy tűnt, uralkodása hosszú és tartós lesz... De 1959. november 8-án a Führer lezuhant egy repülőgéppel. És itt az ideje a régensnek. Hermann Goering ekkorra már meghalt - a túlsúly és a morfium használata nem járult hozzá a hosszú élettartamhoz. És Himmler lett az új régens. A trónörökös pedig még túl fiatal volt. Bár már nem sok van hátra a felnőttkorig. Tizenhat éves korától Hitler törvényei alatt állt. A fiú pedig 1944 júliusában született. És több mint száz testvére van Hitlertől.
  Himmler még nem volt túl öreg, puccsot akart végrehajtani, de a katonaság nem támogatta. És lelőtték. A trónon pedig az örökös uralkodott: Első Farkas.
  Ő alatta indult el a Naprendszer tértágítási politikája. Nagyon gyorsan a Harmadik Birodalom űrhajósai meghódították és leszálltak az összes bolygón. Az utolsó a Plútó volt 1973-ban. Ezt követően pedig megkezdődtek a Naprendszeren kívüli térbővítés előkészületei. De ez egy másik történet.
  A Föld bolygón a Harmadik Birodalomban a gazdaság a tervek szerint fejlődött, világrend volt. Fokozatosan, kemény módszerekkel megoldódott a Föld minden problémája. Az éhínség, a betegségek, a járványok és a civilizáció egyéb problémái véget értek. És nagyszerű volt.
  A bűnözés szinte teljesen eltűnt. A gazdaság lehetővé tette a lakosság összes anyagi problémájának megoldását. A feketék és sárgák születési arányát szigorúan korlátozták. A fehér árja populáció aktívabban szaporodott. Az oroszok és más szlávok az árja nép státuszát kapták. Minden elég jól ment.
  És nem voltak korábbi háborúk és rémálmok, járványok és egyéb dolgok. A világ felemelkedett és nőtt.
  2020-ban pedig az első földi űrszonda elérte az Alpha Centauri csillagot.
  2024-ben pedig először szálltak le emberek a bolygón a Szíriusz csillag közelében.
  Így a Föld bolygó és a Harmadik Birodalom a fejlődés következő szintjére lépett.
  Az emberiség pedig nagy optimizmussal tekinthetett a jövőbe !
  
  SZENVEDÉLY A KÖZÉPÚTI CSATA KÖRÜL.
  Japán a párhuzamos univerzumban megnyerte a Midway-i csatát. És elfoglalta a Guyai-szigeteket, az amerikai bázissal - Peru kikötőjével. A Csendes-óceánon a szamurájok erősek voltak. Igaz, nem a Szovjetuniót támadták meg, hanem Indiát. Churchill pedig kénytelen volt áthelyezni a csapatok egy részét Egyiptomból, ideiglenesen elhalasztva a Fáklya hadműveletet. Az amerikaiak szintén megtagadták a részvételt a marokkói partraszállásban. Általánosságban elmondható, hogy az Egyesült Államok kikapcsolta a Harmadik Birodalom minden bombázását.
  A nácik Sztálingrád közelében voltak, és a Vörös Hadsereg nagy offenzívát indított.
  Mainstein azonban megsemmisítő ellentámadást indított a szovjet csapatok szárnyán.
  Ezúttal a fasiszták nem helyeztek át további csapatokat Afrikába, és Mainstein offenzívája győzött. Több hadosztály is részt vett benne, köztük harminc vadonatúj Tiger tank, amelyek a valós történelemben haszontalanul tűntek el a Szahara sivatagban.
  A repülés pedig általában egy nagyságrenddel nagyobb volt. Az Egyesült Államok tehát nem bombázta a Harmadik Birodalmat, és Nagy-Britannia is energiát adott át Japánnak.
  Ennek eredményeként Mainstein nemcsak Harkovot és Belgorodot tudta visszafoglalni, hanem Kurszkot is, egyszerre levágva a híres ívet. Aztán a sár igazsága megállította a németeket. De nagy sikereket értek el, és sokkal jelentősebb károkat okoztak a Vörös Hadseregnek.
  Aztán hosszú szünet következett keleten. A németek új harckocsikat vittek át a frontra: "Tigrist", "Panthert" és "Oroszlánt", amelyeket a valós történelemben nem gyártottak. Nagy-Britannia, amelyet nagyon bosszantott Hitler tengeralattjáró-flottája, titokban megegyezett a Fritzekkel, hogy lefékezze a háborút. Mind a britek, mind az amerikaiak végül lelassították az ellenségeskedést a Harmadik Birodalom ellen.
  Hitler pedig befagyasztotta az FAA-programot és a tengeralattjárók gyártását. A szabaddá vált erőforrásokat pedig a repülésre és a tankokra használták fel. Ráadásul abbamaradt a bombázás. A németek lehetőséget kaptak fegyverek előállítására a nagyvárosokban, nem költenek erőforrásokat a koncentrációra. Megkapták a ME-309-es vadászgépet, amely 740 kilométer/óráig gyorsabb, és hét lőponttal erősen felfegyverzett: három 30 mm-es kaliberű repülőgépágyúval és négy tizennégy milliméteres géppuskával.
  Erőteljes harcos - ne mondj semmit. És neki a legújabb Yu-288 bombázó, amely négy tonna bombát szállít normál változatban, hat tonna bombát túlterhelt állapotban, és akár 650 kilométeres óránkénti sebességgel. Vagyis szovjet jakjai és Lagg-5-ösei nem is tudták utolérni. A legújabb repülőgépek és tankok gyártása azonban időt vesz igénybe.
  Megjelentek a Ferdinand önjáró fegyverei is. De nem egy masszív sorozat.
  Érdekesebb tank "Lion". Kiderült, hogy nagyon nehéz, kilencven tonna, és egy 105 mm-es 70 EL kaliberű fegyver. A pisztoly természetesen erős, és nagy távolságból áttörte a Szovjetunió összes tankját. De kevésbé gyorstüzelés - öt lövés percenként, és maga a harckocsi lassú mozgásúnak bizonyult, mindössze 27 kilométer per órás sebességgel.
  Az elülső védelem nem rossz - a hajótest 150 mm-es szögben van, és a torony még 240 mm-nél sincs áttörve. De az oldalak csak 82 mm-esek, mint a szokásos "Tigris", kivéve, hogy lejtősek, mint a "Panther". Útközben a "Tiger" -2 és a "Panther" -2 fejlettebb és erősebb gépek voltak. A németek kolosszális csapatokat alkottak. De időbe telt.
  A nácik még nem tudták, hol lenne jobb támadni. Voltak ingadozások. De Hitler bosszút akart állni Sztálingrádért. A Kaukázus elleni támadás pedig az ő ötlete volt.
  De a fő csapást Voronyezsre és a Don mentén tervezték alkalmazni. És ezt Sztálin is megértette. A Szovjetunió hatalmas erőket gyűjtött össze, és a Wehrmachtnak jelentős ereje volt. Július előtt a németeknek nem volt idejük elsajátítani a legújabb tankokat, és az új mars gépei is csak nemrég kezdtek bekerülni a sorozatba, kivéve a Focke-Wulfot, amely fegyverzetében és sebességében is nagyon erős gép. .
  
  A Szovjetunió erőket gyűjtött, új árkokat ásott, aknákat rakott le. A szovjet hadsereg behatolt. De a Fritzek is erősek. Azonban nem mindenkinek tetszett Voronezh megtámadásának ötlete. Ráadásul a Vörös Hadsereg erre vár. Volt egy ötlet a támadásra a Taman-félszigetről. Hitler pedig úgy döntött, onnan is lecsap. Mivel az egyiptomi háború teljesen megfagyott, Rommelt visszahívták a keleti frontra. A németek, miután felfedték állásaikat Európában, szinte az összes harcképes egységet átvitték keletre.
  A levegőben a gépek száma miatt sikerült megszerezniük a dominanciát, illetve az új ME-309-et.
  Július 10-én végre megkezdődött az offenzíva Vorozsen irányába, délről pedig ...
  A harc hevessé vált. A németek erősebbek voltak, mint a valós történelemben, a Szovjetunió pedig valamivel gyengébb volt, többek között a kölcsönbérleti támogatás megszűnése miatt. Így a nácik át tudták törni a szovjet védelmi vonalat. Bár magas áron.
  A csatákban "Oroszlán" és "Ferdinánd" úgy ment előre, mint egy ütős kos. A szovjet IL-2 erős támadórepülőgépnek bizonyult, de nagyszámú német vadászgép csökkentette használatának hatását. Focke-Wulf csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket. De elég erősen felfegyverkezve. A Yu-288 még nem volt hatalmas. De a Yu-188 nagyon jónak bizonyult, fejlettebb bombázóként.
  Az "oroszlán" gyakran tönkrement és elakadt, bár a homlokban nagyon jól védett, oldalt pedig kielégítően. De a "Tigris" hatékonyabb gépnek bizonyult. Az oroszok féltek tőle. Az oldalpáncél gyengesége miatt a Párduc súlyos veszteségeket szenvedett a Vörös Hadsereg könnyű ágyúitól és páncéltörő puskáitól.
  A "Ferdinand" szintén nem túl jó... Többé-kevésbé ME-309 vadászgép erőteljes fegyverekkel, manőverezhetőbb és nagyobb sebességgel beváltotta a hozzá fűzött reményeket, de kiderült, hogy nem elég.
  A németek át tudtak törni a Donig, de komoly károkat szenvedtek és megálltak. Délen könnyebb dolguk volt, főleg, hogy ott a front áttörésével taktikai meglepetést tudtak elérni.
  Voronyezsi irányban a németek nem tudtak sikert kifejteni. És leállították őket. Délen azonban a Fritzek is kénytelenek voltak megállni az oldaltámadásokkal való fenyegetés bevezetésével.
  A harcok őszig elhúzódtak. És ősszel a Vörös Hadsereg előnyöket kapott.
  Tankjaik menetteljesítménye miatt. A nácik pedig kénytelenek voltak visszavonulni az ékek közül. A harcok hevesek voltak. Senki sem nyerhetett. De télen a nácik Vörös Hadserege kissé megszorította a nácikat, és a Kurszk-Belgorod vonalra taszította őket. Új német tankok vettek részt a csatákban: "Panther" -2 és "Tiger" -2. Mindkét járműben 88 mm-es, 71-es kaliberű fegyverek voltak. De a Panther-2 kisebb toronyméretben és keskenyebb, súlya tizennyolc tonnával kisebb, páncélzata azonban csak valamivel vékonyabb. A németek pedig erősebb motorokat szereltek be, és az autók többé-kevésbé jártak.
  A Szovjetunió T-34-85 és IS-2 harckocsikkal válaszolt. A németek fegyverzete azonban továbbra is jobb maradt. És az elülső páncél erősebb. És a menetminőség is jó. A 900 lóerős Panther-2 motor meglehetősen kielégítő volt. A "Tiger" -2-re pedig ezer lóerőt tettek, amivel a tank is elég járhatóvá vált. Itt az "oroszlánt" és a "maust" a katonaság elutasította.
  Valójában sok a súly, de kevés az értelme. De tavasszal úgy özönlöttek a németek, mint a mastodonok.
  Végül sikerült bővíteni a T-43-85 gyártását, de ez a gép még mindig rosszabb volt a németeknél. A Fritz elkezdte fogadni az "E" sorozatú tankokat. Először is az "E" -100, amely a "Maus" helyére vált. A sebességváltó és a motor egymás mellé helyezésével a németek a főtengelyen spórolva csökkentették a tank magasságát, és tömörítették az elrendezést. A tank alacsonyabb, kisebb és könnyebb lett, 130 tonnával 188 helyett. Ez lehetővé tette, hogy autópályán 40 kilométer/órára növeljék sebességét, valamint közúton is. És az autó védelme még jobb lett, a páncéllemezek nagyobb ésszerű lejtése miatt.
  Ez a tank természetesen sokkal praktikusabb, mint az egér. A csatákban pedig jól mutatta magát. Masszívabbnak ígérkezett az E-50. Az elrendezési séma is tömöríti. Súlya hasonló a Panther-2-höz, de vastagabb és racionálisan lejtős páncélzattal és alacsony sziluettel. De míg ez az autó késett. Mivel Hitlernek nem volt elég, hogy az E-50-ben olyan vastag páncélzatot terveztek, mint a "Tigris" -2, a Führer megbízhatóbb és erősebb védelmet követelt. Például az E-100-nak ferde oldalai vannak, valamint 210 mm vastag pajzsok, és tényleg nem lehet feltörni.
  A "Panther"-2-t egy 88 mm-es, 100 EL csőhosszúságú löveggé fejlesztették. És eddig remekül működött.
  Télen a németek ki tudták tartani a középpontot és visszaverték a támadásokat. Tavasszal pedig a Fritz folytatta offenzíváját a Kaukázusban. Megjelent a "Lev" -2 tank, könnyebb, mint elődje, a sebességváltó és a motor egy blokkban elöl és keresztben helyezkedett el. Természetesen sokkal mobilabb, de ugyanazokkal a páncélokkal és fegyverekkel. És "Tigris" -3. Ezt a tartályt az elrendezés némileg tömörítette, és jobban védett, különösen a 120 mm-es oldalakat a korábbi 82-vel szemben, a lejtők alatt. Keskeny torony, és erősebb páncélban. A fegyverzet azonban szintén 88 mm-re változott a 100EL-ben. Az új fegyver percenként tizenkét lövést lőtt nyolc helyett, pontosabb és páncéltörő volt, mint a régi. Megjelent az első E-75 is, de ez az autó sem felelt meg a katonaságnak és véglegesíteni kellett. Túl nehéz - több mint kilencven tonna, és nem védik jól az oldalak.
  De mindenesetre a Fritz erősebb, és a fő csapást a Volga mentén adták le a Kaszpi-tenger irányába. És át tudták törni a Vörös Hadsereg védelmét, és szárazföldön elvágták a Kaukázust.
  Sztálin, aki kétségbeejtő helyzetbe került, azzal fenyegetőzött, hogy kilép a háborúból, és bármilyen feltételekkel külön békét köt Németországgal. Az Egyesült Államokban már egy másik elnök volt hatalmon - egy republikánus!
  És azt mondta, hogy nem lehet zsarolni. Sztálin válaszul tárgyalásokat ajánlott Hitlernek, bármilyen feltételekkel. A Führer ezt figyelmen kívül hagyta.
  A német offenzíva sikeres volt, Törökország második frontot nyitott a Kaukázuson túl.
  Minden szó szerint szétesett. És most a náci hordák már megrohamozzák Bakut. És úgy tűnik, nincs esély rá.
  De itt van négy lány-boszorkány, akik a szovjet városért harcolnak.
  Natasha sorozatban lő a Fritzre, és csupasz, kecses lábával gránátot dob. Ami kiüt egy náci tankot.
  Komszomol boszorkány kiabál:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Aztán Zoya is lő, lekaszálja a nácikat. És csupasz lábujjakkal dobja a megsemmisülés ajándékát. A gránát eltalálja a Panther-2 hernyót. Az autó megfordul, ütközik a "Tigrist" -2. És mindkét tank felrobban és széthasad.
  Zoya a tüdeje hegyén sikolt:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Ágoston is fordulatot ad. Lelő egy Wehrmacht katonát. És mezítláb gránátot hajít az ellenségre, és nyikorog:
  - A kommunizmus dicsőségére!
  És Svetlana, ez egy szőke hajú lány, mintha egy citromot dobna a csupasz sarkával, széttépné a nácikat.
  Jól irányzott kanyart ad, és azt kiáltja:
  - Dicsőség a Szovjetunió nagy Hazájának!
  És mind a négy lány szívből sikolt:
  - Dicsőség a halhatatlanok szülőföldjének!
  És csupasz lábukkal ismét megsemmisítési ajándékokat dobnak. Az ilyen harcosokkal egyre nagyobb a bizalom, hogy a Szovjetunió úgyis győzni fog. Hiszen olyan bátor és ügyes harcosai vannak!
  A fasiszták elfoglalták a Kaukázust, megerősítették magukat... De az idő fogy: jön 1946. És Moszkvát még mindig nem vették be.
  Amerika pedig Japánnal harcol, és nem adja fel. Nos, akkor Sztálin ismét fegyverszünetet ajánlott Hitlernek bármilyen feltételekkel.
  A Führer, aki a hírszerzéstől is kapott információt arról, hogy az Egyesült Államok már az atombomba létrehozásának küszöbén áll, beleegyezett a három évre szóló fegyverszünetbe. Feltételként azonban a Szovjetuniónak tisztelegnie kell a Harmadik Birodalomnak arannyal és nyersanyagokkal, valamint élelmiszerrel. Ráadásul az összes hadifoglyot vissza kell küldeni, és át kell adni a katonai gyárak felszerelésének egy részét.
  Sztálin mindenbe beleegyezett.
  Ezt követően a nácik nagy offenzívát indítottak Afrikában. Sikeres volt, mivel a britek alulmaradtak a csapatok számában, a fegyverek fegyelmezettségében és minőségében. A németeket pedig jobban hátráltatta a kommunikáció elnyúlása, a terep és az utak hiánya, mint a szövetséges csapatok ellenállása. A fekete kontinenst pedig nyárra teljesen elfoglalták a nácik.
  Télen a németek a japánokkal együtt a Csendes-óceánon löktek néhány amerikait, és tengeralattjárókkal óriási károkat okoztak a jenkiknek.
  1946 márciusában a németek fokozták Nagy-Britannia bombázását, erőteljesen megnövekedett számú sugárhajtással. Mint kiderült, a bombázó még mindig jobb, mint egy ballisztikus rakéta, mivel az utóbbi túl drága és nem elég pontos.
  A náci tengeralattjáró-flotta is egyre jobban megmutatta magát. A szövetségesek kétségbeesetten igyekeztek repülőgépekkel legyőzni a németeket, és elkezdték vizsgálni a tárgyalási folyamatot. És ugyanakkor megpróbálták rávenni Sztálint, hogy nyissa meg újra a frontot.
  De minden idők és népek vezére várt. Nem akarta újra kicipelni a gesztenyét a tűzből. Ráadásul a saját sugárhajtású repülőgépek létrehozása késett, és az új T-54-es harckocsi fejlesztése túl sok időt ígért. Igen, a náciknak sikerült bábkormányokat létrehozniuk a megszállt területeken a helyi árulókból.
  A szovjet hadseregnek tehát több millió volt polgára ellen kellett megküzdenie. És ez nem túl nagyszerű.
  Igen, és Japán, ebben az esetben arra utalt, hogy ha Sztálin megszegi a fegyverszünetet, frontot nyit a Távol-Keleten.
  Így a németek beavatkozás nélkül készülhettek fel egy kétéltű partraszállásra Nagy-Britanniában. Igaz, voltak bizonyos nehézségek: rengeteg nem csak angol, hanem amerikai szárazföldi csapat is tartózkodott a metropoliszban. Eddig az Egyesült Államok főleg tengeren harcolt, és megengedhette magának, hogy Angliában erősítse meg csapatait.
  Ez nehézségeket okozott. Ráadásul a repülési minőségben gyengébb szövetségeseknek túl sok repülőgépük volt - ami kompenzálja a számbeli technológiai előnyt.
  Ezért Dmitrij Szokolovszkij a szárazföldi célpontok elleni csapások mellett ellenséges repülőgépekre is vadászott. És egy álomban már egy gyönyörű lány testében volt!
  Itt mutatkozott be a csodagyerek rohamrepülőgép a repülőgép vezérlőinél. Íme, az ME-262 sugárhajtású repülőgép, a legfrissebb, lecsapott szárnyakkal rendelkező módosítás. És nagy sebességgel támad légi és földi célpontokat egyaránt.
  Dmitrij Szokolovszkij mezítlábas szépség lányos testében, ügyesen megbirkózik egy harcossal. Tüzet nyit, hogy mezítláb öljön. És kigyulladnak az angol gépek, esnek az ököllel ütött amerikaiak.
  És a gyönyörű Dimka jobbján, Arabella lány. Ami szintén remek ászpilóta. És ő vezet, légi lövedékeket indít el, mint egy legyező, mint egy szárnyas Valkűr.
  Dmitrij Szokolovszkij felmutatja neki az öklét, megcsapja csupasz, cizellált lányos lábát, és felkiált:
  - Csak így tovább!
  A lány lelkesen válaszol, és ököllel válaszol:
  - Van olyan tartani!
  Itt egy négymotoros bombázó száll fel Dmitrij Szokolovszkij felé. A Terminátor Pilóta 30 mm-es légágyúkkal üti ki, felkiáltva.
  - Jobb megtölteni egy mamutot, mint száz patkányt, jobb egy hőst megölni, mint ezer gyávát!
  Arabella válaszul egy körházból lő a "hordó" technikával, és felkiált:
  - Két élő barát jó, négy halott ellenség, még jobb!
  És az ő találataiból felrobbannak, akár egy sorba sorakozó sor - repülők!
  Dmitrij Szokolovszkij lányos mosollyal fedi ki hófehér fogait. És újra lő...
  Énekelni akar, valami harcosat.
  Én vagyok az Univerzum Superman Teremtője,
  Elhatároztam, hogy örökké uralkodni fogok!
  És sok minden a teremtményeim sarka alatt,
  A valóságban bárki ismeri az álmot!
  
  Gyönyörűen alkoss és szőj gazdagon
  Ragyoghatok szőnyegeket...
  Ki a lázadó kemény megtorlás -
  A Sátán gyermekei a pokolba kerülnek!
  
  És a gyerekek teljes szívükből szeretnek engem,
  Kapjon köldökig mindent, amit akar!
  Csak egy díjat adnak át a bírák,
  Kinek van jó esze!
  
  Szeretek csarnokokat építeni az űrben,
  Tömegek a világegyetemi objektumban....
  De milyen szeszélyes, Isten tudja,
  Apróság nekik megszakítani életed fonalát!
  
  Lesz neki ajándék és függelék,
  Hogy egy hülye ember ne mászkáljon...
  Apróság alkotni, és nem érdekel
  A főtitkárból is legyen paradicsom!
  
  Csillagképek hálóját szövöm,
  Képes lelőni a kvazárt a kisujjból...
  Nem kell nekem gyertya, tized...
  Nagylelkűen megjutalmazom magam az illetőt!
  
  Halhatatlanság lesz, és gyönyörű ruhában,
  A menyasszony eljön hozzád az örökkévalóságban...
  Olyan leszel, mint a nagy nemesség királya,
  És megszakítás nélkül mennyei beszámoló a bokrok között!
  
  A háremek és a szerájok apróságok,
  A valóság csak kérdezze meg Istent...
  De az embereknek maguknak kell boldogulniuk,
  És ne kiabálj, csak: Uram ments!
  Minden szónál valaki felrobbantott vagy lelőtt. A gyönyörű Arabella pedig csupasz lábát rángatva rohant vele, és csupasz ujjaival játszott, nyomva a légfegyverek ravaszát. És kapni is...
  Így hát harci készleteket lőttek, és visszarepültek.
  Arabella megkérdezi Dmitrijt, a mezítlábas szépséget, csodálatos mellekkel és fényűző csípővel:
  - Elbűvölő lány vagy... Mindig is olyan akartam lenni, mint te!
  A rohamosztagos-csodálatos lány készségesen válaszol:
  És bárcsak olyan lehetnék, mint te! Bár...
  Aztán Dmitrij Szokolovszkij rájött, hogy hülyeségeket beszél. És általában, hogyan igyekszik egy férfi olyan lenni, mint egy nő?
  Arabella azonban nem vesztette el a fejét, és halhatatlan aforizmát adott ki:
  - Jobb nőnek lenni, mint nőnek!
  Dmitrij Szokolovszkij egyetértett:
  - Nem mindenki nadrágban férfi, nem mindenki szoknyás nő!
  Arabella bólintott, és megjegyezte:
  - Könnyebb elcsábítani száz nőt, mint egy csábító álmot adni!
  Már a reptéren mindkét lány ölelkezett és csókolóztak - milyen bájosak. Egy kicsit simogatták egymást, megdörzsölték skarlátvörös mellbimbóikat, összeolvadtak a rózsasziromhoz hasonló fényes ajkakkal. Milyen jó egy női testet simogatni.
  De nincs idő különösebben szorítani - sietnünk kell egy új járatra. És ismét megsemmisítő légicsapásokat mérnek Angliára. Amíg a brit oroszlánt végre legyőzik!
  Itt a légi célok mellett Dmitrij Szokolovszkij kedvenc munkája a tankok megsemmisítése. Támadd meg őket a levegőből. A Tortila különösen csábító célpontja egy nyolcvan tonnás gép! Igazán szörnyeteg - szörnyeteg minden szörnynek!
  A németeknél azonban már van szolgálatban egy soros E-100, valami az Egérhez hasonló, de sűrűbb elrendezésű, alacsonyabb sziluettű és könnyebb. Az új gép már elegendő sebességet tudott fejleszteni a harchoz.
  Általánosságban elmondható, hogy Dmitrij Szokolovszkij mentálisan elképzelte az "E" sorozat új tankjait, amelyek 1945 májusára készültek. Magán a motoron a sebességváltó elrendezésével: zömök, hosszú törzsekkel.
  A legmasszívabb "E" -50 gép súlya és fegyverzete összehasonlítható a "Panther" -2-vel, de jóval alacsonyabb a sziluettje, és vastagabb, különösen a lejtős páncélzatú oldalakon. Mind a "Sherman", mind a "Churchill" és a "Pershing" taktikai és harci tulajdonságaikban távol áll ettől a német géptől.
  És amikor megjelenik a csatatéren, egyszerűen nem lesz egyenlő!
  És már készen is vannak, és "E" -50, és "E" -75. A második gép 128 mm-es fegyverrel egyszerűen a tanképítés csodája. Milyen ostoba, hogy még a "Tortilla" sem tűnik elégnek.
  És itt van a mezítlábas harcos, Dmitrij Szokolovszkij már a tankban, egy gyönyörű lány legénységével együtt. Félelmetes, "E" -100-ban, még víz alatt is mozogni képes. Itt van egy hintó manókkal, Dmitrij Szokolovszkij az ötödik, és négy hegyes fülű lány merül az Atlanti-óceán vastagságába. És ott lebeg, vágja a tenger felszínét, egy síneken lévő tengeralattjáró.
  A Csatornát a legkeskenyebb ponton kell átkelned. Ugorj ki a partra, hajts végre ágyúzást, és térj vissza.
  Eh, a német zseni tudta, hogyan kell megalkotni a katonai gondolkodás remekeit. Például földmunkatartályok. A demokratikus államforma hatástalannak bizonyult Németország számára. Milyen válság alakult ki az elmúlt években? Szóval mindenféle terrorista és emigráns kóborolt! És ki a hibás? Először is a hatóságok gyengesége!
  Most azonban két fegyveres autójuk kiugrik a tenger mélyéből.
  Dmitrij Szokolovszkij, aki álomban lány lett, lányos alsó végtagjainak csupasz ujjai segítségével töredezett lövedékeket lő az angol parti üteg ágyúira. Az angolt magasabbra dobják, és fejjel lefelé fordítják.
  Ez tényleg totális sikkes!
  Dmitrij Szokolovszkij fejében valamiért egy orosz dal villant át:
  - Végzetes év, nem hiszed el - ezerkilencszázkilencvenkilenc! Az ördög aranyszarvakkal forog, három kilences fejjel lefelé!
  És akkor a náci csapatok személyében az ördögök angol földre léptek. Itt van egy narancssárga manó lupanetként egy nehéz, 128 milliméteres fegyverből.
  És egy harminc kilogrammos lövedék robbanása a pokol egébe emelte az ellenséges bunkert.
  Dmitrij Szokolovszkij vésett lábak csupasz ujjaival lő rövid ágyújából, és nézi a lányokat. Milyen szépek szűk bikinijükben. Nem lány, hanem egyszerűen a természet csodája. Szóval szeretne szeretkezni velük... Nem, Karl Marxnak még mindig nincs igaza. Itt van benne egy nőies természet, és egy bájos lány húsa, de mégis a nőstényekre támaszkodik. Dögös, fényes testükhöz.
  Szívében paraszt, és így örökké paraszt marad, bármilyen kísértésbe is sodorja a könyörtelen sors.
  És itt, a séta és álmodozás félálomában olyan kellemes... Termékeny képzeletedben elképzeled a Harmadik Birodalom győzelmét...
  Még nem végleges, de most már közeleg!
  Itt lövöldözöl az ütegekre, és egy kék hajú lány vizet önt egy géppuskából, kiirtva az angol gyalogosokat. A megölt feketék elesnek, ugyanazt ontják, mint a fehérek, skarlátvörös vért. A háború az ember természetes állapota...
  Vagy ahogy egy filozófus mondta: harcolni nehezebb, mint lélegezni, de sokkal természetesebb!
  Érdekes módon a lányok nagyon szeretik hosszú, kecses lábujjaikat használni fényképezéskor. Nos, mindegy milyen színű a macska, csak egereket fog. Így van ez a lányok esetében is - mindegy, hogy mely testrészek, amíg szépek.
  Itt van egy tünde harcos pontos lövéssel leszakított egy viszonylag kicsi "Churchill" tornyot.
  Dmitrij Szokolovszkij határozottan nem, volt vágy, hogy komponáljanak egy dalt, és a rohamosztagos csodagyerek vezette a szótagot;
  Bölcsőtől fogva arról álmodoztam, hogy kemény katona leszek,
  Repülj repülővel és lőj...
  Vagy talán egy kabinos fiú és egy nagy kalóz,
  Bár a tengeren csak tolvaj vagy!
  
  Katonai ügyekben akartam lenni - számomra fiú,
  A legerősebb elismerés...
  Meg kell tanulnod harcolni, nem könyvből,
  Különben hülye leszel, mint a medve!
  
  Gyermekkoromban olvastam a lendületes korzárokról,
  A beszállásról és az éles ugrásokról...
  Bár a biztosok áldozatává válhatsz,
  De gyávaság, a fiú kikerült a kezéből!
  
  Amit akarsz, azt mindig eléred
  Bármely üzlet mindig veszekszik...
  És a nap is süt a kalóz felett,
  És ha a vihar sem probléma!
  
  Igen, az akasztófa is fenyeget,
  A kegyetlen hóhér leteszi az állványt...
  És a rabló nem talál helyet a paradicsomban,
  A pokol vár rá az alvilágban!
  
  Amikor elkaptak Jézushoz
  Kétségbeesetten kértem...
  Engedtem, megbánom az aljas kísértést,
  Lányokat keresek, színes autókat...
  
  Isten így válaszolt: nincs bocsánat számodra,
  És csak a Sátán vár...
  A hóhér késedelem nélkül azonnal lecsapott,
  És a fej legördült a vágótömbről!
  
  És a pokolban vagyok, de tudd, hogy nem szenvedek,
  Ördögökkel is lehet vodkát inni ...
  És most finoman lenyelem azt az italt,
  Amit süteménnyel és vadakkal mosnak le!
  
  Igen, ez a hely csak kalózok,
  Vannak ördögök - csajok egy durranással...
  Ilyen volt itt a megtorlás,
  Reggel pezsgő, bor, grill!
  
  Ötszáz évszázadon át vacakoltam a pokolban,
  De itt jön a Nagy Jézus...
  És minden közbeszólás nélkül véget ért a pokol,
  Boldogságban volt az alvilágban - most üres!
  A pokolban most nagyon szenvedek,
  Igen, már késő megbánni a pokolban...
  Stílusosan akartam öltözni egy hölggyel,
  Nem tudtam, hogy ma a pokolban leszek!
  
  Tehát egy lecke a többi kalóznak
  Élj őszintén, gólok lesznek...
  Bár sajnos alacsony a fizetés,
  Hogyan szabadulhatunk meg a láncok szükségességétől?
  Jó dal és nagyszerű küzdelem... Kipakolták a harci felszerelésüket, és visszatérnek. Az elfek egyhangúan felkiáltottak:
  - Az erő legyen velünk!
  Ismét egy nagyszerű, modern tank megy a tengerbe. És sekély mélység, nem akadály a hidrogén-peroxiddal működő autó számára.
  Hogyan készülnek a németek partraszállásra Nagy-Britanniában, miközben Sztálin a sebeit nyalogatja. Már június van... Kipróbálják az ásó tankokat, amelyek állítólag alagutakat ásnak a Csatorna alatt és bejutnak a brit metropoliszba.
  Csinos lányok skarlátvörös és kék bikiniben másztak be egy ásó, delfinszerű géppuska harckocsiba. Bekapcsolták a második sebességet, és az autó simán a földbe került. Egy új fegyver, amely áttörhet bármilyen védelmi vonalon. A gyönyörű női harcosok csupasz ujjaikkal mozgatták a karokat, és vezették a tankot.
  És milyen alkatúak a lányok, és csodálatos mellek, alig fedett bikinik. Órákig lehet őket csodálni. És ki a legjobb a hadseregben? Természetesen egy lány.
  De a Harmadik Birodalom tudósai nemcsak földmozgató egységeket és egyéb vasberendezéseket fejlesztenek. A haláltáborokban az orvosok egy harcos - a jövő emberének - megalkotásán dolgoznak. Nos, ha egy patkánygént átültetnek az emberi szervezetbe? Vagy egy csótány? Mennyit fog emelkedni a harci tulajdonságai?
  És már vannak bizonyos típusú szörnyek háborúkhoz, valamint zombi harcosok. Ez utóbbiak már több éve léteznek. Bármely ember zombivá változtatható. De a harci tulajdonságaik kétesek voltak - túlságosan ostobák. Nem indokolják a létrehozás költségeit, és tüzet nyithatnak saját csapataikra.
  Tehát a zombi frontok nem mentek tömeggyártásba. De másrészt alacsony képzettségű munkásokat lehet belőlük készíteni, és például a legegyszerűbb repülőgépeket, vitorlázókat is elő lehet állítani. Sok vitorlázórepülőt készítettek fel a leszállásra Nagy-Britanniában.
  De van egy titkos, különleges fegyver is: a diszkók! Valami, amit a huszonegyedik században nem lehetett megismételni. A koncentrációs táborok legjobb tudósai egyedi tulajdonságokkal rendelkező fegyvereket fejlesztettek ki. A sebesség már elérte a három-négy hangsebességet, de ami a legfontosabb, a lamináris sugárnak köszönhetően a lemezekről kiderült, hogy sebezhetetlenek a kézifegyverekkel szemben.
  És ők maguk is le tudták lőni az autókat a levegőben - legalábbis döngöléssel.
  És ismét Dmitrij Szokolovszkij képviselte a lányokat a lemez élén. A Harmadik Birodalom hadseregében a nők ritkák voltak. De álmaiban miért ne képviselje a lányokat. Sokszínű frizurával, karcsú, sportos, melles minimális ruhával, vagy teljesen meztelenül!
  Ó, ha az egész világ csak lányokból állna, és ő Johann maradna az egyetlen férfi. És akkor hogyan fordulna meg?
  Ragyogó Charlotte egy lemezen, mosolyogva, vörös haja lobog a szélben, akár egy proletár zászló. Milyen telivér, fiatalos arca van, domború mellkasa, vékony dereka erőteljes, széles csípővel. A bugyija vékony, mint egy cérna, és látni engedi a lányos bájait!
  Maga a lemez pedig úgy néz ki, mint a hírhedt repülő csészealjak. Függőlegesen, szinte hangtalanul emelkedik... Elég nagy és drága gép. Amikor felgyorsul, erős légáramlatok áramlanak körülötte - mind a golyók, mind a lövedékek lerombolására. Így a mozgásban lévő lemez sérthetetlen.
  Igaz, ennek van egy mínusza: maga a repülő csészealj sem tud tüzelni, de ... Először is, a hajlékonylemez képes bármilyen ellenséges repülőgépet döngölni. És tekintettel a sebességre, egyetlen repülő gép sem menekülhet előle. Másodszor, a sugárhajtás kikapcsolásával kidobhatsz egy rádióvezérlésű bombalövedéket, és eltalálhatod a célt! Aztán kapcsold be újra...
  Emellett már folyamatban van a különféle sugárvetőgépek fejlesztése, amelyekkel a tervek szerint repülő csészealjakat szerelnek fel. Azt mondod fantasztikus! De ki tudja, mire képes a fasizmus, miután elnyelte a Föld bolygó annyi erőforrását.
  A diszkolt vezérlőrendszer a legmodernebb a joystick segítségével. Harci tesztelésen esik át. Nagy-Britannia és Amerika még mindig erős a repülésben, és miért nem vékonyítja a "repülő csészealj" az ellenség légi rangját?
  Charlotte olyan csinos, ennek a hajónak a fővárosa. A legénység öt lányból áll. Vagy székeken ülnek, vagy felpattannak, húzva csupasz, csokoládészínű lábukat a leégéstől. Csupasz ujjaik a joystickon nyugszanak. Milyen erotikus, csillognak a festett, elegáns formájú körmök, az erek végigfutnak a lábszáron a lebarnult bőr alatt.
  Lányos legénységről álmodik egy fiatal férfi, aki a hadseregben találja magát. Ami győzelmet és szerencsét hoz.
  Itt a tárcsás repülőgép felgyorsult, és elképesztő sebességgel érte el Nagy-Britannia partjait. És mindenhonnan dörömböl az első három angol vadászgép, akiket a repülő csészealj elkapott útközben. Lamináris sugárhajtómű ledönti az Oroszlánbirodalom autóit. Azok, akik elveszítik a szárnyaikat, lezuhannak.
  Charlotte elégedett tekintettel mondja:
  - Egy szörnyű ilyen és egy szörnyű... Nem vagyok szörnyű és sminkelek!
  És elindul, válaszul az új angol vadászgépek agresszív kuncogására tett kísérleteire!
  Most pedig a repülő csészealj megfordul, és bekeni az amerikai R-51-es támadógépet, amin sem rakétavető, sem nyolc géppuska nem segít. Még mindig nagy hatalom.
  A mezítlábas lány, Dmitrij Szokolovszkij azt gondolta, hogy az amerikaiak mégis hülyék, hogy háborúba keveredtek Németországgal. Így csak a Szovjetunió kezére játszottak. Segíts a legrosszabb ellenségeden. De német kézzel is elbánhattak volna Oroszországgal!
  És most egy sérthetetlen tárcsás repülőgép tönkreteszi az összes repülőgépüket. És ez nagyon rossz Nagy-Britanniának.
  És ez még rosszabb Amerika számára. A British Ridge áttörése után meg lehet majd próbálni átkelni az óceánon.
  A smaragdszemekkel csillogó Charlotte énekben és rímben kiejti:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok... Nem fulladunk vízbe, nem égünk tűzben!
  A káprázatos szőke Gertrude így válaszol:
  - Micsoda fájdalom, micsoda fájdalom... Németország Nagy-Britannia ellen - száz - nulla!
  Egy hajlékonylemez elég sokáig képes repülni. Motorjának titkát a huszonegyedik században sem sikerült megfejteni. Csak a repülő csészealj erőtartaléka kolosszális - repülhetsz New Yorkba. És a mozdulatok olyan töröttek, mintha a gépnek nincs tehetetlensége.
  Az, hogy nem kapnak el egy vadászgépet vagy egy bombázót, porrá őrölt torta.
  És ekkor bombák kezdenek hullani Londonra, amelyeket a legújabb, német farkatlanok közül dobnak le. És nagyon hatásos.
  1945. június 22-én a németek és a japánok csapatokat szálltak partra Ausztráliában. Ez egyfajta ruhapróba a Nagy-Britannia elleni közelgő támadáshoz. És a lemezrepülő még ott is repült.
  A brit haditengerészettől csak szarvak és lábak vannak. A németek megjelentek az együléses tengeralattjárók sorozatgyártásában. Angol hajókat süllyesztenek el, miközben ők maguk gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a vízoszlopban.
  És a torpedók, amelyek a zajra vagy a hőre irányulnak ... Ami csak a németeknek nincs meg! A világ legkiválóbb tudósai fegyverrel dolgoznak a Harmadik Birodalom alatt. És kénytelenek keményen dolgozni, erősítve a német hatalmat.
  Olyan kecses, alacsony sziluettű miniatűr E-10-esek mozognak Ausztráliában, a legénység pedig fekszik. Kis súlyuk ellenére fegyverzetüket és páncélzatukat tekintve a Churchillhez hasonlíthatók, ugyanakkor sokkal gyorsabbak és manőverezhetőbbek. És egy ilyen autóban telepedtek le a lányok.
  Párok fekszenek le és irányítják a tankokat, levágják az angol söpredéket!
  
  HA A BASKY MEGMENTENE MARCEL
  Az időutazó Natasha Belaya is véletlenül közbelépett. A Luftwaffe megsajnálta az egyik fiatal pilótát, és egy elektromos hálóval felkapta, amikor műszaki hiba miatt véletlenül lezuhant. És ki kell derüljön, hogy Hans-Joachim Marcelről, több repülési rekord tulajdonosáról is kiderült. Köztük hatvanegy gépet lőttek le egy hónap alatt, és tizenhét gépet egy nap alatt. És az első német pilóta, aki túllépte a százötven lezuhant repülőgép határát.
  Sőt, eredményeit a britek is megerősítették, és senki sem lőtt le ennyi szövetséges repülőgépet.
  Natasha Belaya tehát egy teljesen kimagasló személyiséget mentett meg, aki igazi csatákat vívott, és valóságos jelenséggel vált. De úgy tűnik, hogy még egy ilyen fenomenális ász sem képes egyedül megváltoztatni a háború menetét.
  De nem csak a mennyiségről van szó, hanem a minőségről is. De Marseille-nek sikerült lelőnie a gépet magával Montgomeryvel, és a híres angol tábornok meghalt. Ez a Fáklya hadművelet kudarcához vezetett, amelyet határozatlan időre elhalasztottak. Akárcsak az amerikaiak marokkói partraszállása. Ami szintén nagyon fontos. De ami a legfontosabb, Hitlernek sikerült úgy éreznie, hogy Sztálingrád közelében az oroszok támadást terveznek az oldalakról, és sikerült megelőző intézkedéseket tenni. Ennek eredményeként a Fritz elfedte a gyenge pontokat, és november végén visszaverte a szovjet offenzívát.
  És így tartottak ki Sztálingrádnál és a Volgánál. A Rzsev-Szichov hadművelet tapasztalatai azt mutatták, hogy amikor a nácik készen álltak, képesek voltak visszaverni a túlerőben lévő szovjet csapatok offenzíváját.
  A britek később kezdtek előrenyomulni, amikor Rommel csapatai már készen álltak a támadás visszaverésére. És maga Rommel is visszatért a nyaralásból. Ennek eredményeként a brit támadás tizenöt napig tartott, és óriási veszteségekkel verték vissza.
  
  Annak ellenére, hogy a németek tartották a frontot, Hitler totális háborút és mozgósítást hirdetett. A Harmadik Birodalom fegyvergyártása drámaian megnövekedett. A szövetségesek légitámadásai pedig jelentősen csökkentek. Fritz elkezdte összegyűjteni az erőket egy új offenzívára.
  Marseille háromszázzal haladta meg a lezuhant repülőgépek számát, és a Luftaffe első pilótája és harcosa lett, aki újra megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. 1943 februárjában pedig a Marseille által lelőtt repülőgépek száma elérte az ötszázat, amiért külön erre az alkalomra jóváhagyott kitüntetést kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ennek a megrendelésnek az első címzettje.
  Marseille igazi legendává vált, és úgy féltek tőle, mint a tűztől. Talán még a lángoknál is erősebb.
  Decemberben Sztálingrádot végre a németek uralma alá vették. És a nácik új offenzívát kezdtek előkészíteni. A tigriseknek, a párducoknak és a Ferdinándoknak egyaránt részt kellett venniük a támadásban. Az afrikai munkaerő és a foglyok, köztük a zsidók munkájának felhasználása. A Harmadik Birodalom még nem fenyegetőzött a háború elvesztésével, és a zsidókat sem irtották ki tömegesen. Ez pedig több munkaerőt jelent. És gyártanak tankokat, repülőgépeket és egyéb berendezéseket.
  Nagy-Britannia és Amerika valójában lefékezte a Harmadik Birodalom elleni háborút. Sőt, a tengeralattjárók nagyon megszerették őket. Akik farkasfalkában vadásztak és sok hajót elsüllyesztettek.
  Hitler harckocsikkal és repülőgépekkel is megerősítette Rommelt. Így a nácik április végén offenzívát indítottak Egyiptomban. Ezúttal sikeresebben, és ennek eredményeként az angol csapatok teljes vereséget szenvedtek. És ez megsemmisítő vereség volt az Oroszlánbirodalom számára.
  A fasiszta csapatok behatoltak Palesztinába és betörtek Irakba. És ezzel egy időben átvették az irányítást a Szuezi-csatorna felett. És előrenyomultak, elfoglalták Kuvaitot. És más olajkutak. És nagyon agresszív és hűvös volt.
  Május végén pedig megkezdődött a Wehrmacht offenzívája a Volgán, dél felé haladva.
  A nácik megpróbáltak áttörni a Kaszpi-tengerig, és elfoglalni Asztrahánt. Hitler ebben az esetben a Vörös Hadsereg legsebezhetőbb és leghatékonyabb irányát választotta.
  Az "Oroszlán" tank is részt vett a csatákban. De ez a gép túl sok, kilencven tonnás tömeggel nem mutatkozott túl jól. És elutasították. De Focke-Wulf sem volt rossz. Június végén pedig Marseille megérkezett a keleti frontra. A megjelenése olyan volt, mint egy elhaladó üstökös. És a lezuhant szovjet repülőgépek egész tömege. Július végére Marseille ezerre növelte a lezuhant repülőgépek számát, és ezért megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét, amely kitüntetést korábban csak Hermann Goeringnek tartották fenn Franciaországnak, és nem is érdemelték ki. Marcel nagyon harcos srác, és Hitler imádta őt. Egy ilyen pilóta a következőnek bizonyult: egyszerűen felfoghatatlan jelenség.
  A nácik a Kaszpi-tengerhez mentek, szárazföldön elvágva a Kaukázust. Törökország pedig bevette és megnyitotta a második frontot Transkaukáziában. És a Vörös Hadsereg még nehezebbé vált.
  A németek pedig előrenyomultak a Kaszpi-tenger partja mentén. A nácik pedig nagy sikerrel haladtak előre. Szeptember végén pedig a németek már beléptek Azerbajdzsán területére. És ott elkezdtek forrni az ilyen csaták.
  Sztálin a központba utasította az előrenyomulást, minden erejét oda vetve... A németeknek még vissza is sikerült nyomulniuk, határozottan áttörve a frontot. A náciknak ideiglenesen fel kellett függeszteniük az offenzívát, és új erőket kellett harcba vetniük. De az erők fölénye érintett.
  A nácik visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját, és télen tovább nyomultak a Kaukázusban. És a legújabb sugárhajtású repülőgépeket, új modelleket használták.
  A Marseille pedig már túllépte a kétezer lelőtt repülőgépet. Amiért új kitüntetést kapott a Vaskereszt Lovagkeresztjének gyémántcsillagával, ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És Baku közelében már vannak ilyen csaták, nagyon kegyetlenek.
  A harcok megmutatták, hogy a nők egyáltalán nem gyenge láncszem, és tudják, hogyan kell jól küzdeni. És ugyanakkor kevesebb veszteséget viselnek el, mint a férfiak. A harcosok a gyalogságban is harcoltak, mezítláb csapkodtak a Szahara sivatag forró homokján. És elsajátította a tankokat. A "Tigrist" kipróbálva a Nagy-Britanniával vívott csatákban.
  A szovjet lányok azonban az SU-100-ason is jól küzdenek.
  Bár Oroszország helyzete reménytelennek tűnik. De a harcosok Erzsébettel együtt sasként harcolnak.
  Ekaterina csupasz lábujjával megnyomja a kart. Egy lövedéket küld, amely oldalba szúrja a náci E-50-es autót, és üvölti:
  - A nagy vörös és bíbor kommunizmusért!
  Elena a csupasz, finom lábával az ágyút is csapkodta. Pontosan eltalálta az ellenséges tankot.
  A lány csicseregte:
  - Az én gyönyörű Oroszországomért!
  Euphrasia agresszíven megjegyezte, nagyon jól irányzott tüzet vezetve:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És csupasz, cizellált lábakat is használ.
  A szovjet gép nagyon erős és harcos. És elég jól lő.
  Az SU-100 képes behatolni az E-50 oldalára. De a lányok még a homlokát is áttörik, csábításba vagy a végétől a végéig. És átvágták a fémet.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva rálőtt az ellenségre. És csiripelt:
  - A kék patakból...
  Ekaterina is lőtt, ezúttal skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a kart, és búgta:
  Megindul a folyó...
  Elena agresszívan vigyorogva és sziszegve kiadta:
  Nos, kezdődik a barátság...
  És csupasz sarkával is megnyomta a kart.
  Euphrazia üvöltve lőtt az ellenségre:
  - Egy mosollyal!
  A lányok nagyon aktívan dolgoznak az SU-100-on. És semmisítse meg az ellenséges felszerelést.
  Baku külvárosában pedig az úttörők árkokat ásnak. Vannak különböző nemzetiségű srácok. Különösen sok fényes fej villog. Vannak vörös, fekete és szőke gyerekek.
  Egy dolog köti össze őket: a kommunizmus diadalába vetett hit és a mezítláb. Jól látható, hogy a háború alatt nem mindenkinek van cipője, ezért a szolidaritás jeléül minden gyerek csupasz, kerek sarkát fitogtatja. A kaukázusi tél meglehetősen enyhe, és ha mozogsz és lapáttal dolgozol, a hideg nem olyan szörnyű.
  A gyerekek lelkesen dolgoznak és énekelnek:
  Tüzet gyújtani, kék éjszakák,
  Úttörők vagyunk - a munkások gyermekei...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  És itt jön újra a riasztó. Fiúk és lányok ugrálnak az árok aljára. És felülről már kezdenek szétrobbanni a lövedékek: az ellenséges tüzérség dolgozik.
  Pashka megkérdezte Masától:
  - Nos, szerinted túléljük?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Legalább egyszer ellenállunk, a legnehezebb órában!
  A Pioneer Sasha logikusan megjegyezte:
  Hősiességünk megingathatatlan.
  A fiú csupasz talpával a kövekre ütögette. Látható, hogy a fiú szilárd bőrkeményedésekkel töltötte fel magát.
  Tamara lány megjegyezte:
  Félelem nélkül fogunk harcolni
  Egy lépést sem fogunk visszavágni...
  Hagyja, hogy az ing ázott vérrel -
  Még több ellenség, fordítsd a lovagot a pokolba!
  A fiú Ruslan, a fekete hajú úttörő megjegyezte:
  Évszázadok múlnak, eljön egy korszak,
  Amelyben nem lesz szenvedés és hazugság...
  Küzdj ezért az utolsó leheletedig...
  Szívből szolgáld Szülőföldedet!
  A fiú Oleg, vékony és szőke hajú, csipog, versek:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas pillantása...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot,
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk és a lányok kórusban tapsoltak.
  De most sugárhajtású támadó repülőgépek már repülnek és bombákat dobnak le. És ez egy agresszív bejegyzés.
  Oleg és Sasha felemeltek egy csúzlit, és elindították a halál ajándékát. A csövet pedig egy náci támadó repülőgép találta el.
  Natasha lány énekelte:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  Meghódítom az űrt, azt hiszem
  Éljünk örökké!
  Ahmed, egy azerbajdzsáni úttörő fiú mosolyogva válaszolt:
  - Ön még nem komszomoltag, Natasa!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és dallamos hangon válaszolt;
  Az apák mellett, vidám dallal,
  Kiállunk a Komszomol mellett...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Oleg is megnyomta csupasz, gyerekes lábát, és felüvöltött:
  Erősebb kalapáccsal szorítsa a proletárt,
  Attól, hogy a titán kézzel összetöri az igát...
  Ezer áriát énekelünk Szülőföldünknek,
  És fény az utókornak, jó!
  A gyerekek örülnek. Valójában a németek bombáztak, és csak egy lánynak jutott egy töredék a csupasz, kerek, rózsaszín sarkába.
  Pioneer felsikoltott, de aztán az ajkába harapott.
  Így hát felkészültek a támadás visszaverésére. És már tankok is vannak a nácikkal. Félelmetes E-100-asok mozognak. Ilyen erős és veszélyes gépek.
  Van ilyen védelmük. Hogy nem lehet átjutni semmilyen szögből. Nem lehet csak egy szögből eltalálni. Az egyetlen esély az, hogy eltörjük a nyomokat.
  A gyerekek készen állnak a harcra, és mezítláb integetnek. Itt dróton tolják a nácik nyomai alá házi készítésű robbanóanyagokkal ellátott csomagokat. Működik és tönkreteszi Rommel seregének tankjainak görgőit.
  És szörnyen néz ki.
  Sasha nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Pashka fiú csúzliból lő Oleghez, és sikolt:
  - Dicsőség az úttörőknek!
  A fiú Ruslan a lánnyal, Szufirral együtt dróttal aknát húz a német alá, és azt kiabálja:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Azerbajdzsáni gyerekek és orosz srácok verekednek. Cserzett, vékony, mezítlábas úttörők a tankok kolosszális armadája ellen.
  Tamara lány kecses, kicsi, mezítláb tapossa, és így szól:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Ahmet úttörő megerősíti, miközben lőtt az ellenségre:
  - Barátságos család vagyunk együtt!
  Ramzan, vörös hajú azerbajdzsáni fiú megerősíti, és kiüt egy autót:
  - A szóból százezren vagyunk én!
  Barátságosak a gyerekek... Íme az örmény lány Azatuhi, aki a robbanócsomagot is ügyesen, drót segítségével átteszi a fasiszta hernyó alá, és nyikorog:
  - A Szovjetunió a népek családja!
  Egy másik örmény lány, Aghas azt mondja:
  - Ne hajolj a fasizmushoz:
  A lány pedig csupasz lábujjakkal húzta a drótot. Sok azeri és örmény gyerek szőke hajú, és megkülönböztethetetlen a szláv gyerekektől, akikből szintén sok van. Aki elhagyta a németeket, más orosz családok telepedtek le Azerbajdzsánban még a cárok alatt.
  Sok szláv él a Kaukázusban. Sok vegyes pár. Igen, és a gyerekeknek általában világosabb haja van, mint a szüleiknek. A szláv srácok pedig úgy lebarnultak, hogy nem lehet őket megkülönböztetni a helyiektől. Ráadásul a gyerekek általában jobban hasonlítanak, mint a felnőttek.
  Tehát a fiúkból és lányokból álló nemzetközi szovjet zászlóalj harcol, és mindannyian egységesek, és nagyon hasonlóak. Csupasz sarkuk mozgás közben villog.
  Az álmok pedig a gyerekek halálajándékokat küldenek. Shamil és Serjozhka, mindketten úttörő fiúk, húzzák a drótot. És most a német E-50 megáll egy törött hernyóval.
  A fiúk kórusban éneklik:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem a nyers erő tombolt, nem a félelem...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság és értelem, és bátorság az álmokban!
  És a gyerekek örülnek. Fehér, egyenletes fogakkal mosolyognak. És boldogok, bár halál fenyegeti őket.
  És szívnak a németek. A megsemmisült tankok lövöldöznek ágyúikkal és firkálják a géppuskákat.
  Egyes német járművek gránátvetővel vannak felszerelve, és nagyon veszélyesek.
  Az azerbajdzsáni Makszimka fiú és Zara lány mezítláb támaszkodva aknát húztak fel az ellenség alá, és kiütötték a fasiszta masztodont.
  És szívből kiabálták:
  - A Szovjetuniónak!
  A gyerekek nagyon viccesek.
  Az úttörők Abbas és Vladimir is használnak fegyvereket. Ebben az esetben a katapult és az E-75 hernyó törni a nácik. Aztán a fiúk ezt énekelték:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus leple alatt!
  Oleg és Abdula is különböző nemzetek úttörői, de egy szívvel robbanóanyagokat is indítanak. Eltalálják az E-100-at és énekelnek...
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, a láthatatlan világokba...
  Hőstetteket énekelnek -
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  
  Oroszország szent zászlaja alatt,
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  Az egész föld népe boldogabb lesz,
  A pokoli sötétség eloszlik a távolban!
  Itt harcolnak a gyerekek...
  Abdurrahman és Svetlana - egy azerbajdzsáni fiú és egy fehérorosz lány összehúzott egy vezetéket, és kiütött egy fasiszta tankot. És énekelték:
  - A szent Oroszország nagy neve,
  Ragyog a világ felett - mint egy napsugár...
  Hiszek az egységben, boldogabbak leszünk,
  Mutassuk meg az embereknek a helyes utat!
  A gyerekek nagyon bátrak. A nácikat pedig egyszerűen sokkolta az ilyen makacs és dühös ellenállás.
  Abudurrahman úttörő, csupasz talpába kapott egy töredéket. Egy gyerek lábának bőrkeményedéses felületébe fúródott.
  A fiú felszisszent:
  - És ez fáj nekem!
  Szvetlana is megütötte a kerek sarkát, és megkarcolta a vállát. De a lány felszisszent:
  - Ne törd meg az Úttörőket!
  Azim és Kolka is döngölték a német autót.
  A fiúk dróttal mutattak, és énekelték:
  Az áruló ellenség támadásba lendült,
  De hiszem, hogy ez nem fog megingatni, a szovjet emberek...
  Az ellenség vereséget és feledést vár,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  Az ellenség vár: vereség és feledés,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  A gyerekek bátrak és nem hajolnak. És nyerni akarnak. És énekelnek és harcolnak.
  A németek súlyos veszteségeket szenvednek. Igaz, többnyire eltörtek a nyomok és görgők. És nem végzetes.
  Rosszabb az úttörők számára, akik fogságba estek.
  Abdulhamid fiút, amikor fogságba esett, a nácik a fogasra tették. Bedugták az úttörő mezítlábát a blokkba, és súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Aztán meggyújtotta a tüzet. A fiú csupasz sarkát pedig megnyalta a tűz. És egy ostor esett a hátára. Sokáig vertek. Aztán a nácik elkezdték feltörni a bordákat vörösen izzó fogóval.
  A kínzások alatt haldokló fiú, amikor a forróságtól vöröslő bordáinak vasa összezúzta, így énekelte:
  Berlin szinte a mi uralmunk alatt áll,
  Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot...
  Remélem, hamarosan béke és boldogság lesz;
  Amit majd leírok a verseimben!
  
  Oroszország megnyitotta a kommunizmust a világok előtt,
  Mindenki családja lett.
  De a Wehrmacht disznópofát szúrt ránk,
  És most szökőkútként fröcsköl a vér az erekből!
  
  Amit a Führer véletlenül velünk felejtett,
  Földet és rabszolgákat akartam szerezni!
  A fasizmus nagyon hosszú hadjárattal ment -
  És itt egy igazi rémálom, pokoli álmok!
  
  Egy egyszerű fiú, egy mezítlábas fiú,
  Nemrég kötött egy piros nyakkendőt.
  Ő maga akarta felépíteni a világot Isten nélkül,
  De hirtelen napalm tört ki az égből!
  
  Futnom kellett a frontra, EGYÜTT voltunk,
  Senki nem akar ilyen fiatalokat elvinni!
  De a puskás harcos megcsinálta,
  Az atyák útja méltónak bizonyult!
  
  Harcolt, ahol ravasz és erő egyaránt,
  És a gyengeség is keserű, sajnos ...
  Az elvtársaknak sírt kellett ásniuk
  Fenyőkoporsókat gyalulni a fagyban!
  
  Úttörő vagyok, aki már hozzászokott a szenvedéshez,
  Mezítláb ment a felderítésre, ropogott a hótorlasz.
  Talán büntetés a hitetlenségért,
  Hogy nem akartam megismerni Jézust!
  
  De mi a Golgota három órája?
  Több mint három év háború telt el!
  Bármely faluban az özvegyek keservesen sírnak,
  Hogy pusztultak el a fiak az ország temetőjében!
  
  Túléltem, lövedéktől sokkot kaptam, megsebesültem egy golyótól,
  De szerencsére talpon maradt!
  Őszintén visszaadtuk az adósságot Németországnak,
  Ezt a fasizmust mi tapostuk porba!
  
  Felnőttem, de még fiú vagyok,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán!
  Igen, egy felnőtt, és talán túlságosan is,
  Hiszen a szív kemény lett, mint a fém!
  
  Hero Star legmagasabb kitüntetése -
  Maga Sztálin, hidd el, átadta!
  Azt mondta: példát kell venni az olyan emberektől, mint te,
  A harcosok kovácsolják az Éden ajtajának kulcsait!
  
  De most tedd le a bátor puskát,
  Vigyél, fogó, egy kalapács és dolgozz!
  Építs fából vitorlást és csónakot
  És hozzon létre egy repülőgépet, hogy a madár felrepüljön!
  De a Vörös Hadsereg úttörőinek és katonáinak tömeges hősiessége ellenére Baku elesett. A nácik pedig elfoglalták az egész Kaukázust.
  Sztálin nagyon megijedt, és fegyverszünetet ajánlott Hitlernek. A Führer aggódva a hírszerzés miatt, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia atombombát fejleszt ki, és legyőzi Japánt, úgy döntött, hogy nagy offenzívát indít Nyugaton.
  Fegyverszünetet írtak alá. A Szovjetunió beleegyezett, hogy az összes hadifoglyot visszaküldi a Harmadik Birodalomba, és ingyenesen szállít nagy mennyiségű nyersanyagot, amelyre a Wehrmachtnak szüksége volt.
  Hitler egyetértett ezzel. 1944 tavaszán pedig a nácik nagy offenzívája kezdődött Afrikában. A nácik, akik már irányították az északot, dél felé vonultak. És ugyanakkor folytatódott a tengeralattjáró-háború. Délen a nácik sikeresen előrenyomultak. Ezzel egy időben a nácik Keletre költöztek. Előrenyomulva átjutottak Iránon, és szinte ellenállás nélkül elfoglalták Indiát. És nem sikertelenül nagy területeket foglalt el. Tehát a náciknak itt igazán sikerültek.
  És 1944. november 3-án, az elnökválasztás napján az Egyesült Államok hirtelen partra szállt Nagy-Britanniában, és elfoglalta azt. És ez egy sikeres lépés volt. És nagyon klassznak bizonyult. És mindössze egy hét alatt elfogták. És nagyon klassz lett. A harcokban a fejlettebb és jobban felfegyverzett Panther-2 harckocsi is részt vett. De a Lev-2 harckocsi még erősebbnek bizonyult. Ebben a Porsche a német tanképítésben először egy blokkban és keresztben helyezte el a motort és a sebességváltót, a sebességváltót pedig magára a motorra helyezte. A hajótest magassága csökkent, a torony kisebb és keskenyebb lett. Ennek eredményeként az autó súlya csökkent, és a motor éppen ellenkezőleg, erősebb volt 1000 lóerővel.
  Tehát a "Lion" -2 tank sokk volt a britek számára, és akkoriban a legjobb.
  Nagy-Britannia kapitulált. És most a nácik elindították a háborút az Egyesült Államok ellen. Tanképítésben az amerikaiak voltak képesek, csak a Pershing, ami gyengébb volt a német autóknál. És csak a "Superpershing" tudott valahogy még harcolni a németekkel. De a Fritznek már van egy hatalmas "E" sorozata. És az erők egyenlőtlenek.
  A negyvenötödik év tengeri csatákban telt el. A nácik végrehajtották az Icarus hadműveletet. Grönlandot is átvették.
  De nem olyan egyszerű Amerikát átvinni az óceánon. A német csapatok azonban hidrogén-peroxid hajtású tengeralattjárókat használnak. Amik nagyon gyorsak, mélytengeri hal alakúak, és szó szerint kiütik az amerikaiakat a tengerbe. És ez természetesen nem fest az Egyesült Államokra. A német csapatok egy része pedig Argentínában és Brazíliában összpontosul. És onnan kezdtek észak felé kúszni. És nagyon klassz. A nácik elfoglalják az USA-t. Az új "E" sorozatú tankok nagyon erősek, és lehetetlen megbirkózni velük. Az E-50-es sorozat új, hatvanöt tonnás harckocsija lejtős alatt 250 mm vastag frontpáncélt kapott, 170 mm vastag oldalpáncélt, szintén nagy lejtéssel. És egy 88 mm-es ágyú 100 EL-vel, ami a legkisebb probléma nélkül megsemmisíti az amerikai tankokat.
  A nácik tönkreteszik az USA-t. 1946 őszére pedig elfoglalták egész Kanadát. Ősszel pedig Mexikót is elfogták. És az USA pánikba kezdett. A negyvenhatodik és negyvenhetedik év telén pedig már elfoglalták Alaszkát és Amerika területének egyharmadát. A tavasz a döntő szakasz az amerikaiak befejezésében.
  Marseille nagyon sikeres pilóta volt. És most, a harmadik ezer lezuhant repülőgép után megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Gyémántcsillagát arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A Harmadik Birodalomban jóváhagyták a Vaskereszt lovagkeresztjének hatodik fokozatát is platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, azoknak, akik elérik az ezer lezuhant repülőgépet, vagy ugyanennyi törött tankot.
  Ebben a lovagkeresztben legalább száz gyémántot kellett volna rögzíteni, és nagyobb lett volna, mint a többi lovagkereszt. A díj tehát nemcsak megtisztelő, de drága is volt.
  Albina és Alvina az égen repülnek. Lelövik a Yankee gépeiket, és a foguk között éneklik:
  - Gyönyörű lányok,
  Remek barátok...
  Félelmetesek lennének srácok...
  És remek rúgások!
  Albina csupasz lábujjai segítségével megcélozta a repülőgép fegyverét, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - Vidám szemek fényei!
  És kacsintott a társára. Levágta a hasonmását. Csupasz lábujjaival darabokra zúzta az ellenséget, és csicseregte:
  - A kommunizmusért és a dicsőséges győzelmeinkért!
  Albina kijavította társát, lelőve a Yankee gépet:
  - Az árja kommunizmusért!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  És megkapták a lovagkereszt hatodik fokozatát, egyenként több mint ezer repülőgépet lőttek le.
  Marseille pedig, miután újabb négyezer repülőgépet lőtt le, megkapta a vaskereszt lovagkeresztjének gyémántcsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokat és gyémántokat kapott. Az amerikaiak szó szerint megszöktek előle.
  Közben a háború folytatódott. Az amerikaiak egyértelműen veszítettek a legjobb ellenséggel szemben a technológia és a kiképzés terén, sőt még külföldi hadosztályokat is alkalmaztak.
  Csak a "Superpershing" tudta behatolni a német E-50 oldalába. A fegyver előnye és a 90 mm-es kaliber és a 73 EL-es csőhossz. Másrészt viszont a tüzelés sebessége mindössze négy lövés percenként, szemben a német E-50 tizenkettővel, és az ötven tonnás tömeg túl nagy egy 500 lóerős motorhoz. Igen, és a páncél nem elegendő. A német főmasztodon homlokán továbbra sem törtek át az amerikaiak. És a Fritzben volt egy E-75 is 128 mm-es kaliberű löveggel és 210 mm-es oldalpáncélvastagsággal a lejtők alatt, még jobb védelemmel és 1500 lóerős motorral.
  Az Egyesült Államok tehát kezdettől fogva vesztes volt. Csak a T-93 harckocsi, pontosabban egy kilencvenhárom tonnás önjáró löveg, 305 mm-es frontpáncélvastagsággal és 155 mm-es ágyúval tudott frontálisan harcolni a német masztodonokkal.
  De ennek az önjáró fegyvernek a vezetési teljesítménye nem volt fontos, ahogy a tűzsebesség sem. A németek pedig repülőgépekkel semmisítették meg.
  Tehát az amerikaiak összességében nem jártak jól, és reménytelenül veszítettek.
  A német csapatok pedig egyre közelebb kerültek New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Truman békéért könyörgött Hitlerhez.
  De a Führer csak a teljes megadást akart minden feltétel nélkül. Washingtont körülvették. A nácik pedig támadásba kezdtek az Egyesült Államok fővárosa ellen.
  Marseille ötezer lezuhant repülőgépért különdíjat kapott: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagy Gyémántcsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez klassz.
  Gerda harckocsi-legénysége egy szebb holnapért küzdött. És minden gond nélkül nyert.
  A lány nem csak csupasz lábujjaival kezdett lőni, hanem mellei skarlátvörös mellbimbóival is. És nagyon sokat segített.
  Charlotte úgy is lőtt, hogy megnyomta rubin mellbimbóit a joystick gombján, és csiripelt:
  - A kommunizmus nagysága abban rejlik, hogy nem hal, hanem bálna!
  Christina tüzelve, a joystick gombjait megnyomva megjegyezte:
  - És mi, németek építjük a kommunizmus legnagyobbját!
  Magda, bíbor mellbimbókkal lövöldözve ellenfelére, agresszívan kiadta:
  - A legfényesebb kommunizmus! Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Gerda csupasz lábujjával az ágyút mutatva, az amerikai tarackot pedig egy jól irányzott lövéssel megfordította, megerősítette:
  - Az árja kommunizmusért!
  Washington bukása után Amerika hamarosan kapitulált. És ez 1947. július 4-én történt.
  Aztán a nácik szétverték Japánt, és 1957. május 15-én megtámadták a Szovjetuniót, ezek a nácik. Egy remény Alisa Selezneva számára!
  És most Alice csapata is döntő csatába lép. Alisa Selezneva maga és két barátja és két barátja. 1957. június 22-én támadást indítottak Adolf Hitler rezidenciája ellen.
  Alice puszta lábbal megsemmisítő gránátot hajított. Megtépte a nácikat, és azt kiabálta:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És megütötte a nácikat egy robbantóval.
  Alekszej Teterev sugárpisztolyokkal és visítással lő az ellenségre:
  - Ez lesz a mi győzelmünk.
  A német tank pedig szó szerint elolvadt. A fiúk pedig villámot lőnek a szemükből.
  Natasha Belaya is lő az ellenségre. És ugyanakkor, minden további nélkül, mezítláb, hatalmas erővel, halálos gránátot dob.
  A lány felkiált:
  - Dicsőség az eredményeinknek!
  Arkasa Szapozskov is támadásban van. A fiú tele van izgalommal. Mivel ez az utálatosság megengedett volt egy párhuzamos világban, ez azt jelenti, hogy korrigálni kell.
  A fiatal harcos egy lézerfegyverrel rácsapott, és így szólt:
  - A hazaszeretet eszméinek dicsőségére!
  Masha Belaya is dögös a csatában. A lány pulzárok és tűzbuborékok folyamát bocsátotta ki, és üvöltött:
  - Halál a fasisztákra!
  És csupasz lábujjakkal a megsemmisülés borsóját is dobta.
  Az öten a képességeiket kihasználva szétszóródtak az egész város elleni támadásban, amelyet Versailles épített Hitler számára.
  És vágtak például egy hatalmas harckocsit az E-800-as sorozatból, hatalmas méretekkel. Aztán elkezdték elpusztítani az erős törzsű piramisgépeket. Az ötös tagjai harcban léptek fel. És nagyon bátor.
  Alekszej Szapozskov olyan erőteret alkalmazott, amely a Wehrmacht lövedékeit és bombáit tükrözte, és bénító sugárral robbantott. És fasiszták ezrei, tankok és repülőgépek tömege omlott össze.
  Natasha nyikorgott, és kiadta:
  - Mindenki buzgón hisz a győzelemben!
  Alekszej Teterev gurgulázott:
  - És van tengerem, térdig ér a tenger! És bármilyen hegyet elbírok!
  
  Mashka Belaya egyetértett ezzel:
  - Sőt, a vállán!
  A lány harciasan nézett ki, különösen akkor, amikor a fasisztákat a megsemmisítés folyamával sújtotta. És most csapatuk egyre közelebb kerül a palotához, ahol Hitler van.
  És mi van, ha piramis tankok és más fasiszta hatalom áll az útjukban?
  Egyes német autók olyan hatalmasak, hogy egy igazi egyiptomi piramishoz hasonlítanak. De nem tudnak ellenállni a lézersugárnak.
  És itt vannak a nácik és használnak lemezeket. De sebezhetetlenek a lövedékekkel és a golyókkal szemben, és meglehetősen gyengék a hiperlézerrel szemben!
  Alice támadásba lendül, és a csupasz lábujjait ismét kidobják, ami nagyon halálos. A lány felkiált:
  - A szép messze van, kegyetlen vagy a nácikkal,
  Keményen állsz a nácikkal, Alice rohan, mint egy tank!
  És patakban folyt a vér, kegyetlen vagy a nácikkal,
  Kegyetlenek vagytok a nácikkal! Alice nikkelt üt!
  A támadó Lyoshka Teterev is visít és morog. A fiú egy erős lézerrel tüzel, levágja a nácikat a hadosztályokban, és ezt énekli:
  - Maga a tökéletesség vagy, maga a tökéletesség,
  Mosolytól gesztusig, dicséreten felül!
  Natasha Belaya, aki nagyon pontosan lő a nácikra, és lányos lábak csupasz ujjaival okádja a halált, agresszíven felveszi:
  - Ó, micsoda áldás tudni, hogy én vagyok a tökéletesség,
  Tudd, hogy tökéletes vagyok! Tudd, hogy tökéletes vagyok!
  Arkasha, aki egy kaszkádsugárzóval tüzelt, és kifejezetten a náciknak adta a kürtöt, felszisszent:
  - Sztálin, te Sztálin elvtárs,
  Mint mindig, a hős gurul!
  Mása Belaja a nácikra lőve ezt énekelte:
  Ő inspirált minket a nehéz időkben,
  Miután az akaratot megerősítette acélból...
  Megmentette a világot a pestistől
  Kedves Sztálin elvtárs!
  A lány pedig pusztító bumerángot indított csupasz lábujjával. És egy hatalmas, háromezer tonnás piramis alakú tartály megfordult.
  Alice, aki a nácikra lőtt, berregett:
  - Sok képen, mértéken,
  Egy végtelen univerzumban...
  Megnyitottad számunkra a helyes utat -
  Meghatározva örökre!
  És mezítláb ismét nagyon találóan dobta a gyilkos halál ajándékát. A lány nyomta a fasisztákat és nagyon energikusan.
  A nácikkal harcoló Alekszej Teterev ezt énekelte:
  - Plazma kard,
  Meg akar vágni...
  Ég, mint a pokol tüze
  Lézersugár...
  Natasha Belaya, aki lőtt a nácikra, és porrá mosva az autóikat égen és földön egyaránt, a Twitteren támogatta:
  De ne gondold
  Hogyan mentheti meg az életét
  Hű a szerelemhez
  Légy a végsőkig!
  És csupasz lábujjakkal, mintha a teljes halál ajándékát dobnák. És ez tényleg nagyon halálos. És annyi pusztítás ezeknek a náciknak.
  A barna gonosz szellemeket égető Arkasha Teterev egyre közelebb került Hitlerhez. Agresszív fiú, énekelte:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében ....
  A nácik pedig lejtősek.
  Mása Belaja, aki pontosan lőtt és kiütötte a nácikat, megerősítette:
  - Látjuk a jövőt, hazánk!
  És csupasz lábujjai halálborsót hánytak.
  Alice, leverve a fasiszta hordákat, és a távoli jövő katonai fegyvereit bevetve, vicsorgott:
  - És egy piros tábla, a mi Hazánk!
  Alekszej Teterev, leütve a nácikat, és nyusziként ütve, üvöltötte a tüdejét:
  - Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  Natasha Belaya ismét vad támadásba lendül, felégetve a Harmadik Birodalom hordáit, amelyek gyakorlatilag az egész világot elfoglalták. A lány technikailag nagyon felszerelt, és a nácik nem tudnak ellenállni neki.
  Itt csupasz lábujjaival a megsemmisülés ajándékát dobta. Sok fasisztát elégetett, és kiabált:
  - Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  És a lány ismét támadásba lendül.
  Arkagyij Szapozskov a megsemmisülés folyamát fújta. Törölj ki egy csomó náci katonát. Szétszórta őket, széttépte őket, és letörte a karjaikat és a lábukat. És leszakította a tankok tornyait.
  A kisfiú csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Masha Belaja egy vad támadásban a nácik fejét csapja, sok felszerelést kiüt, és ordít:
  - A bolygó nagyságáért!
  A lány csupasz lábujjai pedig valami igazit és rendkívül halálosat indítanak el.
  Alice támad, és egy olyan agresszív és harcias lány. Mindenki alaposan el van kaszálva. És arcokat épít és kiabál. A hitleri palota teteje pedig beemelte és beomlott.
  Egy vendég a jövőből üvöltött:
  - A világ legerősebb kommunizmusáért!
  És Alice csupasz lábujjai ismét valami olyan pusztítót indítanak el, hogy a nácik elkezdenek szétszóródni. És maga Alice fogja, és énekli:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  A nap fényesen süt majd,
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  Lyoshka Teterev halálos pusztítási folyam küldésével támogatta a lányokat.
  A fiú vad szenvedélyben volt, akár egy vadállat. Kétségbeesetten támadta az ellenséget, és felsikoltott:
  - Dicsőség a szovjetek országának!
  És úgy verte a nácikat, mint a karajokat.
  Natasha Belaya is támad. A legvadabb szenvedélyben kitörli a Fritzet. És lekaszálja a Führer személyi őrségét. Olyan csodálatos lány. És harc - alaposan lerombolja a nácikat.
  És csupasz lábujjai gyilkos halálajándékokat szórnak szét.
  Natasha ordít:
  - Az ötlet nevében!
  Arkasha Sapozhkov is nagyon agresszíven viselkedik. És lő, megolvasztja Himmlert.
  Ekkor a fiú felüvöltött:
  - Nagyságunkért és győzelmünkért!
  Mashka Belaya szintén harciasan viselkedik. És a nácikat lényegében jobban megsemmisíti, mint tőkésítve. És a lézersugarai, csak olyan harciak, hogy a nácik nem tudnak elmenekülni előle. Masha Belaya rendkívül harcias szépség.
  Csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob, és nyikorog:
  - Egy új kommunizmusért!
  Alice, aki az ellenségre lő, feltárja a fogát, nyikorog a tüdejében, szikrákat eresztve a szeméből:
  
  Minden új a kommunizmusban!
  És végül körülvették Hitlert. A lány csupasz lábujjaival megszorította a Führer tojásait, ő pedig fájdalmasan felkiáltott:
  - Feladom!
  Az ötök azonnal arra kényszerítették a fő fasisztát, hogy hagyja abba a Szovjetunió elleni támadást, és vonja ki csapatait Oroszország területéről. A megrémült Führer beleegyezett ebbe.
  A Harmadik Birodalom ekkor összeomlott, és nagy nézeteltérések kezdődtek a fasiszta állam vezetői között.
  Hitlert pedig Moszkvába vitték. Ott bíróság elé állították, és 1957. november 7-én a Vörös téren felakasztották az első számú fasisztát. Ez Hitler vége, és ügyes Alice!
  És az egész világ egyszerre megszabadult a fasizmustól, és a Szovjetunió elfoglalta az egész világot Voznesensky új feje alatt!
  Dicsőség a kommunizmusnak és a Szovjetuniónak!
  
  
  VÁRATLAN ESÉLY
  Japánnak kilencven százalékos eséllyel meg kellett volna nyernie a midwayi csatát, és ő nyerte meg. Aztán elfoglalták a felkelő nap birodalmának és a hawaii szigetcsoport csapatait, legyőzve az amerikaiakat és átvették az irányítást a perui kikötői bázis felett.
  Nos, akkor a japánok elfoglalták és megtámadták Indiát, azzal is fenyegetve, hogy átveszik az irányítást. A britek félelmükben elvették és átvitték a csapatok egy részét Egyiptomból, elhagyva a Fáklya hadműveletet. És Afrika csendes volt. A keleti fronton úgy ment tovább, mint a valós történelemben. A németek Sztálingrádnál vereséget szenvedtek, frontjuk összeomlott. Február végén és március elején azonban Mainstein ellentámadásba lendült. A valós történelemhez képest a németeknek több hadosztálya volt. Mivel Hitler nem vitt át csapatokat Afrikába. Köztük harminc vadonatúj Tigris.
  Nyugalom uralkodott Afrikában. A britek nem jutottak előre, a Csendes-óceánon megvert amerikaiak nem szálltak partra Marokkóban. És számos hadosztályt, amelyeket Hitler a valós történelemben átvitt a fekete kontinensre, felhasználtak egy ellentámadásban a keleti fronton. A repülésben pedig még több erő vett részt. Így nem kellett Afrikára költeni.
  Ennek eredményeként a szovjet csapatok nagyobb károkat okoztak, és a németek nemcsak Harkovot, Belgorodot, hanem Kurszkot is vissza tudták foglalni, azonnal elvágva az ívet. És a Vörös Hadsereg veszteségei nagyon magasak voltak.
  Az off-road azonban felfüggesztette a harcokat. Aztán elcsendesült - mindkét oldal erőt halmozott fel. A németek februárban totális háborút hirdettek és növelték a fegyvergyártást. Arra számítottak, hogy átveszik a technikai fölényt. Összegyűjtötték az erőket és a Vörös Hadsereg. Afrikában pedig olyan nyugodt volt, hogy Hitler úgy döntött, hogy a zseniális Rommel parancsnokot áthelyezi a keleti frontra. Ahol általában eldőlt a háború sorsa. Ráadásul az amerikaiak és a britek továbbra is vereséget szenvedtek Japántól a csendes-óceáni térségben. És nem értek Európához. A Harmadik Birodalom bombázásai gyakorlatilag megszűntek, ami lehetővé tette a harckocsik és repülőgépek gyártásának a valós történelemnél sokkal jelentősebb növelését. Tehát a nácik erősek. És még nagyon erős is.
  Az egyik új tank a "Tigers" és "Panthers" mellett az "Oroszlán" volt. Ez a gép alakja hasonló a "Panther" és a "Tiger" -2-höz. Hitler a legújabb harckocsikat akarta használni a csatában.
  Bár persze felmerült a kérdés, hogy merre támadjanak. A Führer továbbra is lehetőséget akart találni magának a Kaukázusban. Néhány tábornok azt mondta, hogy először Moszkvát kell bevenni. Volt egy ötlet és Leningrád megrohanása. Végül az a nézőpont győzött, hogy áttörünk Voronyezsig, és északról előrenyomulunk a Volga mentén Sztálingrádig. A Taman-félsziget oldaláról pedig dél felől törjetek át ebbe a Volga-parti városba, haladva egybefolyó irányokba.
  Vagyis a Führer bosszúra vágyott. A nácik nem pazarolták erőiket keleten, ahol a háború megfagyott, valamint kevesebb tengeralattjárót bocsátottak ki, és miközben befagyasztották az FAA rakétaprogramját, jelentősen megnövelték a tankok és repülőgépek gyártását.
  Különösen gyorsan nőtt a Focke-Wulf gép gyártása. Nemcsak vadászgép volt, de akár 1800 kilogramm tömegű bombát is vihetett, eljátszva a frontbombázó szerepét, és az erős páncéloknak és fegyvereknek köszönhetően támadórepülő is lehetett. Tehát Fritzék tudták, mit csinálnak. A sorozatba bekerült a gyorsabb és jobban felfegyverzett ME-309 is. Valamint a Yu-288-at, amely akár hat tonna bombát is képes szállítani.
  Az új típusú fegyverek feloldása időt vett igénybe, és az offenzívát többször elhalasztották. Sőt, maga Hitler is ki akarta próbálni a "Tigrist" -2-t a csatákban és a "Maust".
  De a legfontosabb az, hogy a Fritzek még nem hagyták el Afrikát. Von Bockot ott nevezték ki parancsnoknak. És váratlanul komoly erősítést kapott.
  A Führer arra számított, hogy Afrikában nyer, majd felveszi a keleti frontot. És még mindig váratlanul, és visszatért Rommel. A Taman-félszigeten támadni készülő csapatokat Egyiptomba szállítva.
  Már hét péntek van a héten.
  Július 5-én pedig megkezdődött a nácik nagy offenzívája Egyiptomban. Részt vett benne a nyolcadik olasz hadsereg is, amelyet az oroszországi vereség után pótoltak és helyreállítottak.
  Ennek eredményeként Nagy-Britannia megsemmisítő vereséget szenvedett. Rommel megkerülte a védelmet a sivatagban, és áttört a Nílusig. A nácik pedig elzárták a Szuezi-csatornát.
  A Fritz sikerét azzal magyarázták, hogy sikerült számbeli fölényt kialakítaniuk. És az a tény is, hogy a "Panther" és a "Tiger" akkoriban nem volt egyenlő tankokkal.
  A Vörös Hadsereg is várt egyelőre. De Sztálin türelme megszakadt, és augusztus 1-jén a szovjet csapatok nagy offenzívát indítottak Orjol-Kurszk-Belgorod irányban. Heves harcok alakultak ki.
  Hitler az egyiptomi győzelem után csapatokat költöztetett Irakba, és az arabok támogatásával elfoglalta azt Kuvaittal együtt.
  Sztálin úgy döntött, hogy a csapatok egy részét Irakba veti, de kiprovokálta Törökország belépését a háborúba. Az oszmán csapatok megnyitották a második frontot és átkeltek a Vörös Hadsereget.
  A németek visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját. A "Panther" védekezésben mutatta meg legjobb harci tulajdonságait. És csúnyán leverték a Vörös Hadsereg támadásait.
  A németek Irakban és Kuvaitban is megerősítették magukat azáltal, hogy olajhoz jutottak. Mély ősz jött. A nácik a védekezésre hagyatkoztak. Az új Panther-2 bekerült a sorozatba. 88 mm-es ágyúval felfegyverkezve, páncélozottabban ötvenhárom tonnát nyomott, de ezt egy erősebb, 900 lóerős motor ellensúlyozta. Ez a "Panther" -2 nagyon veszélyes gépnek bizonyult. A torony elülső páncélzata elérte a 150 mm-t, a hajótest pedig a 120 mm-t 45 fokos dőlésszögben. És az elülső védelem nagyon jó volt, összehasonlítható a "Tiger" -2-vel, míg az oldalpáncél vastagsága 60 mm volt a lejtők alatt. Ami általában kielégítő.
  Hitler szigorú védelmet tartott a keleti fronton. A frontvonal viszonylag lapos volt, és a Vörös Hadsereg nehezen tudott áttörni rajta. És általában véve a hírszerzésben a munka jól megalapozott volt. Ráadásul a németek általában sejtették Sztálin ötletét. És makacsul ugyanarra a pontra talált, és ismét megpróbálta kiszorítani a német csapatokat Kurszkból és Orelből.
  A levegőben való harc megmutatta, hogy az ME-309 jó vadászgép, és erős fegyverei lehetővé teszik, hogy már az első hívástól lelődjön egy szovjet gépet.
  A tél folyamán semmi jelentőset nem sikerült elérni - a Fritz minden szovjet támadást visszavert.
  1944-ben a Szovjetunió új T-34-85 és IS-2 tankokat kapott. Ez utóbbi azonban nem bizonyult túl sikeresnek, fejlesztést igényelt, gyenge pontja pedig a torony homloka volt. A T-34-85-nek is voltak hibái. Toronya nagyobb lett és könnyebben eltalálható, és csökkent a töltények száma a töltényben.
  A legfontosabb, hogy a németeknek sikerült létrehozniuk a Panther-2 és a továbbfejlesztett Tiger-2 modell sorozatgyártását ezer lóerős motorral. De itt
  A Führer elrendelte, hogy május végén kezdjék meg az offenzívát. És Voronyezs irányába, Taman irányába és Törökországból.
  De a heves csaták megmutatták, hogy a Vörös Hadsereg nagyon meg tudta erősíteni magát, és nagyon nehéz volt áttörni a védelmét. Ráadásul a túl nagy és nehéz egerek, mint az Oroszlán tank, nem igazolták magukat. Sztálin általában megtiltotta a negyvenhét tonnánál nehezebb harckocsik fejlesztését. Míg a német "Panther" -2, amely a sorozatgyártás szempontjából a legmasszívabb harckocsivá vált, ötvenhárom tonnát nyomott.
  És persze a Fritz szovjet csapatok alaposan megnyomkodtak. Ennek ellenére helyenként be tudtak ékelni pozíciókba. Főleg Voronyezs irányába.
  A Fritz fő dolga természetesen az erős autók voltak. 1944 júniusában már több mint ezer ME-262 harcolt a szovjet-német fronton. Nem rossz, és volt egy fejlettebb Focke-Wulf - TA-152 - módosítása, megmutatta hatékonyságát.
  A nácik óriási veszteségek árán elérték Voronyezst, de megálltak.
  A harcok nagyon véresek. A török csapatok körülvették Jerevánt, de nem tudták bevenni. Ősszel a nácik lassan előrenyomultak a Don mentén. És áttörték a kolosszális erő védelmét. Ennek ellenére november végére a szovjet csapatok visszavonultak a Donon túlra. Elveszett a terület egy része. És erősen nyomták őket.
  Az új Arado sugárhajtású bombázók szó szerint széttépték a Vörös Hadsereget. És nagyon aktívan bombáztak.
  Télen a németek védekezésre álltak. Januárban visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját. A negyvenötödik év összetűzésekkel, légi és tömegharcokkal kezdődött.
  A levegőben a németek egyre inkább magukhoz ragadták a kezdeményezést. Megjelent az ME-262 X fejlettebb módosítása, amely több mint 1100 kilométer per órás sebességet fejlesztett ki. És öt légpuska. És szárnyakat söpört. És jobban összetört ellenfelek. És az XE-162 mindenkit megnyer. Szintén nagyon manőverezhető vadászgép és könnyű.
  1945 májusában a németek az új E-sorozatú harckocsikat használták, különösen a félelmetes E-25 önjáró fegyvert és a sebtében megalkotott E-50-et. Az utolsó tank még nem volt tökéletes. Páncélzata olyan vastag volt, mint a "Tiger" -2-é, de több lejtéssel a torony kisebb és keskenyebb, a hajótest alacsonyabb, a futómű pedig könnyebb és átjárhatóbb. 1200 lóerős motorok. A fegyver pedig 88 mm hosszú, 100 EL-es csövű, és percenként tizenkét lövés.
  Ez a tartály, mivel a motor a sebességváltóval együtt volt elhelyezve, megtakarítást ért el a hajótest magasságában, a főtengely miatt. És a sebességváltó közvetlenül a motoron található. A harckocsi súlya ötven tonna volt, és nagyon mozgékony és kényelmes volt a harchoz. Az elülső páncélja pedig teljesen áthatolhatatlan, szinte minden fegyverhez. A hajótest dőlésszöge a vízszinteshez képest 40 fok, a 185 milliméter vastag torony homlokának dőlésszöge pedig ötven fok volt.
  Így a szovjet fegyverek nem tudtak áthatolni a homlokon. Az E-50 jó áttörést jelentő harckocsinak bizonyult. Az E-25 önjáró fegyverek még tökéletesebbnek bizonyultak, nagyon erős, 900 lóerős motorral, huszonhat tonnával.
  Erős volt az áttörésben, és meglehetősen kitartó.
  A Kaukázusban a németek áttörést tudtak elérni. Igaz, Sztálingrádot nem tudták azonnal bevenni. De aztán a németek körülvették Groznijt és Ordzsonikidzét. És 1945 augusztusára sikerült betörniük a Kaszpi-tengerre. És nagyon rosszul tették.
  Sztálin kiakadt, de nem tudta megállítani a nácikat. Megverték, mint egy cicát.
  Az új német E-75 tank egyszerűen sokkolónak bizonyult a Vörös Hadsereg számára, mivel minden szögből erős védelmet nyújtott.
  Szeptemberben a nácik támadást indítottak a Volga-delta ellen és támadást Asztrahán ellen.
  A harcok elhúzódtak... Télen a németek szinte az egész Kaukázust elfoglalták. Miután a lőszerellátás megszakadt, a Vörös Hadsereg ezen a vidéken sokáig nem tudott kitartani.
  1946 márciusában Jereván volt az utolsó, aki elesett. És ez nyerő lépésnek bizonyult.
  A meggyengült Szovjetunió pusztulásra volt ítélve. Japán pedig továbbra is uralja a Csendes-óceánt, és veri a briteket és az amerikaiakat.
  Sztálin, hogy időt nyerjen, három év fegyverszünetet ajánlott fel Hitlernek. És nagyon kedvező feltételekkel a Harmadik Birodalom számára. Minden hadifogoly visszatérése feltétel nélkül. És a jóvátétel fizetése: élelmiszerek és nyersanyagok, különösen a gyapot - Közép-Ázsia továbbra is a Szovjetunió ellenőrzése alatt áll.
  Hitler aranyat és bauxitkészleteket is követelt. És azt is, hogy eláruljuk a fegyvergyártás legújabb és legmodernebb gépeit.
  Sztálin, aki bármi áron időt akart nyerni, beleegyezett ebbe.
  1946 májusában beköszöntött a béke...
  A németek pedig természetesen Nyugaton kezdtek harcolni. Az első offenzíva Afrikában nagyon sikeres volt. És a légi csata Angliáért.
  Itt sugárhajtású repülőgépek támadtak. És bombázott és bombázott. És olyan erős lemezek is, amelyek leverték a briteket és az amerikaiakat.
  Az amerikaiakat megverik.
  És most, 1946 decemberében a nácik partra szálltak Nagy-Britanniában. És elkezdték elfogni.
  Senki sem számított arra, hogy Hitler úgy dönt, hogy télen leszáll. És vállalta a kockázatot.
  És megszerezte a győzelmet. Mindössze két hét múlva. Nagy-Britannia elesett, Churchill pedig Kanadába menekült.
  Eljött az 1947-es év. A németek már februárban elfoglalják Izlandot. És az Icarus hadművelet sikeres volt. És itt jönnek a fogások mindenhonnan.
  A németek és a japánok most előrenyomultak Amerika felé. Argentínából, Brazíliából, Venezuelából és tovább Panamából. Előretöréssel és Kanadán keresztül, leszállással. A promóció pedig nagyon sikeres.
  A kommunikációs szakasz azonban megzavarta az ellátást. Így 1947-ben a németek és a japánok csak Latin-Amerikát foglalták el, és Mexikón keresztül jutottak be az Egyesült Államok déli régióiba, Kanadán keresztül pedig Amerika északi régióiba.
  Az Egyesült Államokban zajló harcok pedig totális hatalommá változtak.
  Eljött az 1948-as év. A németek sokat értek el azzal, hogy a japánokkal együtt megcsípték Amerikát. És csatákkal haladtak előre...
  Az amerikaiak a csapatok minőségében és mennyiségében is alulmaradtak a náciknál. És nem lehetett ellenállni a Wehrmachtnak. A nácik harcba szálltak, feketék, arabok és indiánok. A japánok is meghozták erőiket.
  Az amerikaiak lassan, de biztosan megadták magukat... De 1948 szeptemberének végén a németek megrohamozták New Yorkot és Washingtont.
  1948. november 9-én pedig az Egyesült Államok kapitulált. És a második világháború első része véget ért.
  Sztálin időt nyert. A Szovjetunió T-54 és IS-4 harckocsikat kapott. Az IS-7 harckocsit magas ára miatt nem kezdték el gyártani. Kifejlesztett és gépek MIG-15 és így tovább.
  De ez nem elég... Hitler 1949-ben a nyáron offenzívát indíthat a Szovjetunió ellen, de beleegyezett a fegyverszünet meghosszabbításába. De természetesen egy nagyon súlyos adóért cserébe, amelyet a Szovjetunió beleegyezett fizetni.
  Míg a németek és a japánok a többi ország elfoglalásával tették teljessé a világot, Sztálin szuperfegyvert próbált létrehozni. Az atombomba létrehozására tett kísérlet azonban kudarcot vallott.
  Sztálin 1953. március 5-én halt meg. Utóda Berija lett. A valós történelemtől eltérően a Szovjetunió vezetőjének összeomlást érezve sikerült írásos végrendeletet hagynia az utódról. És amúgy sem jobb Beriánál. Nem.
  Mint kiderült, Sztálin nem tévedett.
  Amikor Hitler 1954. április 20-án megtámadta Japánt, Beria háborút javasolt a Harmadik Birodalom oldalán.
  A Führer azzal a feltétellel állapodott meg, hogy a Szovjetunió csak Dél-Szahalint és a Kuril-szigeteket kapja vissza.
  Beria kénytelen volt ebbe beleegyezni. Bár nehéz szívvel. Nos, most mindkét szörny Japánra esett.
  A csaták pedig nagy izgalommal bontakoztak ki. Hitler le akarta győzni Japánt, mielőtt létrehozta az atombombát.
  A Harmadik Birodalom lézerfegyver-korongokat és piramis tankokat használt a szamurájok ellen.
  Az utolsó autó félelmetes volt, és minden szögből áthatolhatatlan.
  Itt Gerda és Charlotte piramis tankon lovagolnak, és a japánokra lőnek.
  Olyan csillogó lányok, és rendkívül harcosak, egészen az ágyéki kólikáig. És a fegyvereik orgonaként dübörögnek.
  Gerda fogát kitárva énekelte:
  - Törd össze, törd össze és tépd szét! Ez az élet, ez a boldogság!
  Charlotte, miután egy jól irányzott találattal összetörte a japán önjáró fegyvert, egyetértett ezzel:
  - Törd össze, törd össze és tépd szét! Ez az élet, ez a boldogság!
  Így harcoltak a német lányok.
  És itt vannak a szovjetek az IS-10 harckocsin. A női harcosok elsütik 122 mm-es ágyújukat és éneklik:
  - Sztálin a szívemben él,
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  Natasha pedig pontos találattal összetör egy japán tankot...
  A Szovjetunió és a Harmadik Birodalom hadserege harcra készebb és technikailag jobban felszerelt. Ennek ellenére a háború folytatódik, és változó sikerrel.
  De természetesen a szamurájok az első két hónapban területük mintegy negyedét elvesztették.
  A három hónapos ádáz harcért még egy negyedet. Ilyen volt a könyörtelen háború.
  A szovjet csapatok felszabadították Szahalin déli részét, és továbbhaladtak a Kuril-hátság mentén. Emellett a cári hadsereg is harcolt Mandzsuriában. És ez már elég fájdalmas.
  A győzelmek egymás után következtek. És újabb sikerek és eredmények.
  Hat hónappal később, 1954. október 20-án Japán már elvesztette birtokainak több mint felét, és egyértelműen veszít. És titokban javasolta Oroszországnak a Harmadik Birodalom elleni szövetséget. De Beria elutasította...
  Az újévre a Felkelő Nap Országa területének több mint kétharmada már elveszett.
  Hirohito, aki pusztulásra ítélte magát, előnyös békét kínált a Führernek. De ő csak megadni akarta magát.
  1955 januárjában a szovjet és a német csapatok befejezték a japánok legyőzését Kínában. Februárban pedig a szamurájokat is megverték távoli kolóniákon. 1955 márciusában a csata magában a metropoliszban kezdődött. Nagyon erőszakos temperamentuma volt.
  A németek és az oroszok lassan, de biztosan haladtak előre. Augusztusban Tokió elesett, 1955. szeptember 3-án pedig Japán kapitulált.
  Újabb szünet következett a háborúkban. A Szovjetunió visszakapta Szahalin déli részét, és elfoglalta a Kuril-hátságot. Nem túl sok. Másrészt viszont csökkent a németek iránti éves tiszteletdíj mennyisége.
  Azonban Oroszország maradt az egyetlen terület, amely független a Harmadik Birodalomtól. 1958. április 20-án a Harmadik Birodalomban repülés történt a Marsra. Lenyűgöző teljesítmény. Az árja gondolat diadala. De ez nem volt elég Hitlernek.
  A Szovjetunió továbbra is ugratta függetlenségét. Ráadásul nagy titokban atom- és hidrogénbombát próbált készíteni. Természetesen Hitler megpróbálta kihúzni az utolsó "szilánkot", ahogy hitte a Föld bolygóról, hogy befejezze a világméretű konszolidációt.
  A Führer születésnapján, 1959. április 20-án pedig új háború kezdődött a Szovjetunió inváziójával. Leningrádot szinte körülvették, és csak a Ladoga-tó mentén volt kommunikáció. Moszkváig még nagyon sok az út. Valahol nem több háromszáz kilométernél. A németek nem próbálták megtámadni az első háború alatt.
  És most összerándulnak. Mi pedig nagy lelkesedéssel mozogtunk. Lézersugár korongokkal és piramis tartályokkal rendelkeznek.
  A Vörös Hadseregnek csak T-54-es tankjai vannak, a legmasszívabbak. A T-55-öt, aminek a gyártása most kezdődött. És tankok IS-10, elavult IS-4, és a legújabb, de egyáltalán nem sorozatgyártású IS-12. Az utolsó harckocsi 130 mm-es ágyúval rendelkezik, és hasonló az IS-7-hez. Súlya körülbelül hetven tonna.
  A németeknek fejlettebb piramis tankjaik vannak. Kétfős legénység, nagynyomású és elektromágneses fegyverrel 88 milliméteres kaliberben, de rendkívül páncéltörő. A páncél pedig többrétegű és áthatolhatatlan.
  A nácik repülése is sokkal jobb és tökéletesebb, mint a szovjet. Főleg a farkatlan bombázók és vadászgépek, valamint a diszkók. Utóbbiak akár tíz hangsebességet is kifejlesztenek, és lézerfegyverrel rendelkeznek. És ami a legfontosabb, áthatolhatatlanok a kézi lőfegyverek számára.
  Mivel lamináris sugár áramlik körülöttük, és az áramlás kifújja az összes lövedéket, golyót és töredéket.
  Tehát a németek a csúcson. És ami a legfontosabb, mennyiségben több erejük van. A világ minden tájáról vannak külföldi hadosztályok. És fejlettebb géppuskákkal, vagy rohamkarabélyokkal felfegyverkezve harcolnak.
  A nácik még ultrahangos fegyverekkel is fel vannak fegyverkezve, géppuskákkal pedig lézeres irányzékokkal, vagy hősugárral.
  Amivel csak a Fritzek nem rendelkeznek. Vannak ballisztikus rakéták is. És nem csak ezt.
  Vannak számítógépek, útmutatás, és intelligens bombák. És útmutatást radarokról, hangokról és hőről. A Fritz pedig használhat olyan tankokat, amelyek fúrókkal a föld alatt mozognak, és tengeralattjárókat egy személy számára. Vannak kis együléses tankjaik is, amelyekben jól képzett és jól képzett gyerekek küzdenek.
  Természetesen az erők rendkívül egyenlőtlenek. Ugyanakkor a Szovjetunió elleni támadáshoz Hitler csak az első lépcsőben gyűjtött össze százmillió katonát és tisztet. Szovjet-Oroszországban pedig a teljes lakosság, beleértve a csecsemőket is, alig több mint százmillió. És a hadseregben össze lehetett gyűjteni, az összes csapat legfeljebb tizenöt millió volt. És nem a legjobb minőségűek. Az egyetlen dolog, hogy sok védelmi vonalat kiástak.
  És persze a nácik, miután támadásba lendültek, és elsöprő erőfölényük volt, szinte azonnal áttörték a védelmet. És megállás nélkül mozogtak. Tíz nappal később pedig körülvették Moszkvát. És így kezdődött ez a háború.
  Ám 1959. május 1-jén Hitler váratlanul lezuhant a gépével. És ez megváltoztatta az erőviszonyokat. A Harmadik Birodalomban pedig komoly harc kezdődött a hatalomért. Mi adott a Szovjetuniónak váratlan esélyt a megváltásra.
  
  SZTÁLIN DÖNTÉS
  Sztálint saját hadserege buktatta meg 1941 októberében. Hát érthető volt, a gyűlölt kaukázusi már mindenkit megkapott. Igen, nem bocsátották meg neki az elnyomást. A katonaság elégedetlen volt, különösen Zsukov. Molotov is támogatta a cselekményt, Beriát pedig a helyszínen lelőtték. Sztálint sietve bíróság elé állították és lelőtték.
  De mindez zavart okozott a katonaság körében, és a németek el tudták foglalni Moszkvát. Molotov Kujbisevbe menekült. Sok katona dezertált és megadta magát. Japán megtámadta az Egyesült Államokat, majd a Führer belépett a háborúba. A szamurájok pedig megszállták a Távol-Keletet.
  Molotov ilyen feltételek mellett békét ajánlott a Fritzeknek. Hitler beleegyezett abba, hogy visszaadja Moszkvát a Kaukázusért cserébe. Ezenkívül a Szovjetuniónak magas jóvátételt rendeltek. Leningrádot és Arhangelszket is oda kellett adnom.
  A nácik kiszabadították kezüket kelet felé, és áttértek az Egyesült Államokra és Nagy-Britanniára.
  A Führer megszállással fenyegette Francót, a Generalissimo pedig beleegyezett, hogy német csapatok áthaladjanak területén. Gibraltárt tizenkét válogatott német hadosztály támadta meg. És három nap alatt elvitték, majd a nácik behatoltak Marokkóba, és elkezdték megszállni Afrikát. A német csapatok egy része a Kaukázuson és Iránon keresztül Indiába és a Közel-Keletre ment. És átvették.
  Az angol csapatok sokkal kisebbek és kevésbé jól felfegyverzettek voltak. A gyarmati hadosztályok pedig egyáltalán nem akartak harcolni. Masszívan megadta magát. A németek pedig egyik kolóniát a másik után foglalták el. A britek a kommunikáció megnyúlása és a csapatok fegyelmezetlensége miatt is veszítettek. A negyvenkettedik évben a Harmadik Birodalom elfoglalta Afrika északi részét és középső részének egy részét, a Közel-Keletet és Indiát, csatlakozva a japánokhoz.
  Februárban pedig negyvenhárom, majd ausztráliai partraszállás következett. Aztán a Dél-Afrika elleni támadás.
  Így a nácik szinte minden brit gyarmatot és uralmat meghódítottak.
  Churchill gyáván békét kért. Hitler visszautasította, így már mindent elvett. 1943 júniusában pedig kétéltű partraszállás következett Nagy-Britanniában.
  Négy gyönyörű lány: Gerda, Charlotte, Christina és Magda. Kísérleti tankban lovagolnak - "Panther" -2.
  A lányok természetesen mezítláb és bikiniben vannak.
  A tankjuk leszállt a készletekről, és a part felé ment. A "Panther" -2 elvileg jó tank. A hajótest elülső páncélzata 100 mm, a torony 120 mm, az oldalak 60 mm, a főágyú 88 mm 71 EL. Egy ilyen fegyver nagy távolságból lecsap a brit tankokra, még Churchillekre is.
  Gerda csupasz lábujjai segítségével megnyomta a fegyvergombot, és szétverte a brit tankokat.
  Elütötte a kocsit és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, az agresszív vixen. Az ellenségre is lőttek. Áttörte a Churchill elülső páncélját, és dorombolt:
  - Dicső győzelmeinkért!
  És mezítláb is lőtt.
  Aztán ez a lány csicseregte:
  - Hát én megcsépellek!
  Christina nagyon pontos lövés. Összetörte a páncélt, aminek megsemmisítésére némi pénzt adtak.
  Egy vörös hajú, arany hajú harcos csicseregte:
  - A Harmadik Birodalomért!
  És ismét, mezítláb, elindított valamit, ami végzetes. És hol vannak a britek a németekkel szemben. A Fritznek erősebb a felszerelése, jobb a személyzete.
  Ekkor Magda lőtt, és megvágta az ellenfeleket. És mezítláb az ellenségre szegezte a fegyvert. És brutális erővel kilőtték.
  A harcos nyikorgott és felmordult:
  - A világ felsőbb hatalmáért!
  Olyan csillogó volt itt a lány. És megverte az ellenfeleket. Igen, hiába, Churchill miniszterelnök felvette a kapcsolatot a Harmadik Birodalommal. Kivel szállt szembe? Megsemmisítő ütés volt.
  Persze Gerda ellen nincs fogadás. Kolosszális erősségű lány.
  És megint puszta lábbal fog lőni, és összetöri a britek tömegét.
  Ezután Charlotte csupasz lábujjakkal fog lőni. Aztán Cromwellre ver. Igen, a britek alaposan bekapják a szarvakat.
  Charlotte kuncogott.
  - Én vagyok a legmenőbb ember a világon!
  Christina az ellenségekre is pontosan lő. Ő egy nagy potenciállal rendelkező lány. És ha lő, akkor lő.
  És mezítláb küldött kagylói olyan halálosak. És a harcos felüvöltött:
  - A legmagasabb eredményekért!
  Magda is bevállalta, és teljes pofont vágott a briteknek. A csupasz lábad használatával. Legyőzte a brit csapatokat, és nyikorgott:
  - Olyan kolosszális lesz az egész!
  Aztán a harcos megmutatta a nyelvét.
  Egyszóval a lányok itt nagyon menők. És egyáltalán nem hülye. Csupaszsarkúval pedig csővel céloznak angol tankokra és önjáró fegyverekre.
  Röviden: a leszállás sikeres volt. A németek a levegőben is megverték a briteket. Az új ME-309 vadászgép megmutatta teljes fölényét az ellenséggel szemben. Mint Focke-Wulf. Ami megrémítette a briteket.
  Röviden, amikor Londont körülvették. Churchill pedig megpróbált menekülni. De nem volt ott.
  Két német pilótanő, Albina és Alvina lelőtte az összes kísérőrepülőt, és leszállásra kényszerítették a Churchill utasszállítót. A büszke miniszterelnök kénytelen volt letérdelni és megcsókolni a szépségek mezítlábát. Megcsókolta Churchillt, Albina és Alvina lábát. És láb, és ujjak, és sarok. Ezt követően lányai - Nagy-Britannia miniszterelnöke - kénytelenek voltak megnyalni a Vénusz keblüket. Amit a lányok imádtak.
  Így vannak ők seggfejek.
  Nagy-Britannia elesett. És a Fritz fehér lovon, diadal.
  Adolf Hitler ünnepélyesen bejelentette:
  - Több tőkét vettem, mint Dzsingisz kán!
  Már csak az Egyesült Államokat kell legyőzni. De ehhez kell egy kis idő.
  Az egész 1944-es év a légi és tengeri csatákban ütések cseréjében telt el. A német tengeralattjárók fejlődtek és jobbak lettek, mint az amerikaiak. Illetve már jobbak voltak, a fölényük egyszerűen totálissá vált.
  A Führer, ahogy mondani szokás, fokozta a lendületét. Sorozatgyártásban megjelentek az ME-262 sugárhajtású vadászrepülők és hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjárók. Tehát a Fritznek most sok erőforrása van. És ez magában foglalja az emberi lényeket is.
  A Bismarck csatahajót ismét gyorsított ütemben építették. 1944 márciusában indították útjára. Az új hajó vízkiszorítását tekintve kétszer akkora volt, mint az előzőé, és háromszor erősebb fegyverei voltak. Repülőgép-hordozókat is építettek, méghozzá nagyon erőseket.
  Százhúsz repülőgép szállítására alkalmas, áramvonalas törzsű repülőgép-hordozót 1945 januárjában bocsátottak vízre.
  A Harmadik Birodalom ugrásra készült. Eljött az 1945-ös év... Az amerikai flotta súlyos veszteségeket szenvedett. És Japán is nyugatról nyomta az Egyesült Államokat. A német repülőgépek egyre tökéletesebbek lettek, nőttek az ászok.
  Például két pilóta a Harmadik Birodalomból - Albina és Alvina A - négyzetnek nevezte őket, nagyon élénken szerezték a beszámolókat. Eddig Huffman tartotta a rekordot. 1945 júniusáig négyszáz autóra hozta a számláját, és ennek eredményeként megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez az ötödik fokozat.
  De Albina és Alvina már utolérte. Egyenként háromszáz ledöntött járművet meghaladóan megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. De most már közeledtek a négyszázhoz. És nem akarták abbahagyni.
  Itt Albina csupasz lábujjait a kormány pedáljára nyomta, és csicseregte:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És lelőtt pár amerikai gépet.
  Alvina, folytatva a tüzelést, szintén csapott. Mezítláb lelőtte az amerikai hadsereg két gépét, és nyikorgott:
  Mi vagyunk a gyűlölet megtestesítői!
  A lányok útjai elváltak. Nagyon mozgékonyak a csatában.
  Albina elsütötte az ágyút, és felszisszent:
  - Dicsőség a hazának - az ostor!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Hatalmas dicsőség!
  A németek nagyon megszorították az amerikaiakat. És átvették a repülésük minőségét.
  Az E-50 jó fejlesztésnek bizonyult. Ez a tank egy páncéltörő és gyorstüzelő ágyúval készült. És jó elülső védelemmel.
  Az amerikai Sherman nem a riválisa. És Pershing is. Az E-50 a gép vadállatának bizonyult.
  A németek a negyvenötödik évben Grönlandon telepedtek le, és Kanadában támasztották meg a lábukat. A német diplomácia ugyanakkor maga mellé vette Brazíliát, valamint a régóta engedelmeskedő Argentínát. A promóció pedig a déli hídfőkről indult.
  Az 1946-os év döntő volt. A német és japán csapatok megszállták Mexikót, és elfoglalták szinte egész Kanadát, Alaszkát is. Aztán az ellenségeskedést végül átterelték az Egyesült Államokba. Területén valódi csaták kezdődtek.
  És természetesen az E sorozatú német tankok nagyon veszélyes és harci járműveknek bizonyultak. Hol vannak az amerikaiak előttük. A fasisztáknak van akkora erejük.
  Főleg, amikor Gerda harckocsi-legénysége támad, és szétzúzza az amerikai csapatokat.
  E-50-es sorozatú autója van, agilis és gyors. Csőhossza 100 EL, pisztolykalibere 105 mm. Ha egy ilyen fegyver kilyukad.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, kilőtt egy lövedéket, pontosan eltalálva az ellenséget, és nyikorogva:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, ez a vörös hajú lány szintén csupasz lábujjait használva dörömbölt az amerikaiakon, és fogát kitárva csicseregte:
  Dicsőség legyőzhetetlen csapatainknak!
  Kristina is csupasz ujjaival megkocogtatta fürge, vésett lábát, és felkiáltott:
  - Dicsőség a Wehrmacht hősiességének!
  Magda is csupasz lábának hosszú, kecses ujjait használva dörömbölt és rikoltozott:
  - Dicsőség a legyőzhetetlen Wehrmachtnak!
  És négy lány fogja, és üvölti a tüdejét:
  - Igazi sasok vagyunk, és csupa hősiesség! És repülünk, mint a madarak, a bátor Szülőföld fiai!
  Gerda ismét csupasz lábujjakkal lőtt. Elütötte az amerikai autót, és felszisszent:
  - Nem, nem fiak, hanem lányok!
  Charlotte rálőtt az amerikai autóra, leszakította a toronyját, és ciripelt:
  - Persze, a lányok nagyon hősiesek!
  Christina pofon vágta ellenfelét. Végig-belül átszúrta az ellenséget, és felszisszent a fogát:
  - Mi vagyunk a halál igazi gépei!
  Magda is rálőtt az ellenségre. Összetörte az ellenséges páncélt, döngölte az ellenség homlokát és felkiált:
  - És mi vagyunk a világ legtökéletesebb gépei!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Dicsőség Németországnak, dicsőség, rohannak előre a tankok! A Harmadik Birodalom hadosztálya üdvözli a bátor embereket!
  Röviden: a németek valóban jól mentek, és csapataik egyik győzelmet a másik után arattak.
  Az Egyesült Államok természetesen erős gazdasággal rendelkezik, de technológiai szempontból veszített. Főleg tankok és sugárhajtású repülőgépek. A németeknél már sorozatgyártásban volt az ME-262 X, és ez a gép egyszerre volt túlélhető, több mint 1150 kilométeres óránkénti sebességgel, és öt darab 30 mm-es ágyúval volt felfegyverkezve. Az amerikaiak nem tudnak ellenállni egy ilyen gépnek.
  A németeknél is volt egy XE-262 madaruk, könnyen gyártható, szinte teljesen fából készült, nagyon könnyű és mozgékony. De az XE-262 túl alacsony tömege és nagy sebessége miatt nehezen kezelhető volt, és magasan képzett pilótákat igényelt. De remek volt Huffman stílusához, ami a közeledésben működött. Közelről pedig legyűrte az amerikaiakat.
  De Huffman mellett két lány is színészkedett: Albina és Alvina. Mindegyikük meghaladta a háromszáz lezuhant repülőgépet, és megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített lovagkeresztekkel eddig csak a több mint ötszáz repülőgépet lelőtt Huffman és a legendás támadórepülőgép, a Rudel ütött ki több mint ötszáz harckocsit, és sok más földi célpontot. És még tizenhét gép.
  A Harmadik Birodalomban jóváhagyták a Vaskereszt lovagkeresztjének hatodik fokozatát is platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, azoknak, akik elérik az ezer lezuhant repülőgépet, vagy ugyanennyi törött tankot.
  Ezt a lovagkeresztet legalább száz gyémánttal kellett volna rögzíteni, és nagyobb lett volna, mint a többi lovagkereszt. A díj tehát nemcsak megtisztelő, de drága is volt.
  Albina és Alvina az égen repülnek. Lelövik a Yankee gépeiket, és a foguk között éneklik:
  - Gyönyörű lányok,
  Remek barátok...
  Félelmetesek lennének srácok...
  És remek rúgások!
  Albina csupasz lábujjai segítségével megcélozta a repülőgép fegyverét, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - Vidám szemek fényei!
  És kacsintott a társára. Levágta a hasonmását. Csupasz lábujjaival darabokra zúzta az ellenséget, és csicseregte:
  - A kommunizmusért és a dicsőséges győzelmeinkért!
  Albina kijavította társát, lelőve a Yankee gépet:
  - Az árja kommunizmusért!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Közben a háború folytatódott. Az amerikaiak egyértelműen veszítettek a legjobb ellenséggel szemben a technológia és a kiképzés terén, sőt még külföldi hadosztályokat is alkalmaztak.
  Különösen a Yankees rendelkezik a fő Sherman tankkal. Nos, hol van a fő német E-50 ellen. A nácik gépének homlokpáncélja 250 milliméter, oldalpáncélja 170 milliméter, tömege pedig hetven tonna, 1200 lóerős motorral, motorlökettel.
  Meg kell jegyezni, hogy a Sherman nem is tudott áthatolni a német oldalon, mivel az E-50 páncélzata lejtős. Még egy tizenhét lábos fegyverrel, Firefly-vel rendelkező Sherman sem igazán vett fel németet a fedélzetére. De ez a tank nem volt hatalmas.
  A németek pedig magabiztosan vitték el az amerikai tankot öt kilométerről. Ráadásul magas sziluettje van. Az amerikaiaknak valamivel jobb volt a Pershing. De ez a tank nem volt olyan masszív, mint a Sherman, és a 90 mm-es lövege mégsem volt elég a hatékony harchoz.
  Csak a "Superpershing" tudta behatolni a német E-50 oldalába. A fegyver előnye és a 90 mm-es kaliber és a 73 EL-es csőhossz. Másrészt viszont a tűzsebesség mindössze négy lövés percenként, szemben a német E-50 tizenkettőjével, és az ötven tonnás tömeg túl nagy egy 500 lóerős motorhoz. Igen, és a páncél nem elegendő. A német főmasztodon homlokán továbbra sem törtek át az amerikaiak. És a Fritzben volt egy E-75 is 128 mm-es kaliberű löveggel és 210 mm-es oldalpáncélvastagsággal a lejtők alatt, még jobb védelemmel és 1500 lóerős motorral.
  Az Egyesült Államok tehát kezdettől fogva vesztes volt. Csak a T-93 harckocsi, pontosabban egy kilencvenhárom tonnás önjáró löveg, 305 mm-es frontpáncélvastagsággal és 155 mm-es ágyúval tudott frontálisan harcolni a német masztodonokkal.
  De ennek az önjáró fegyvernek a vezetési teljesítménye nem volt fontos, ahogy a tűzsebesség sem. A németek pedig repülőgépekkel semmisítették meg.
  Tehát az amerikaiak összességében nem jártak jól, és reménytelenül veszítettek.
  A német csapatok pedig egyre közelebb kerültek New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Truman békéért könyörgött Hitlerhez.
  De a Führer csak a teljes megadást akart minden feltétel nélkül. Washingtont körülvették. A nácik pedig támadásba kezdtek az Egyesült Államok fővárosa ellen.
  Gerda harckocsi-legénysége egy szebb holnapért küzdött. És minden gond nélkül nyert.
  A lány nem csak csupasz lábujjaival kezdett lőni, hanem mellei skarlátvörös mellbimbóival is. És nagyon sokat segített.
  Charlotte úgy is lőtt, hogy megnyomta rubin mellbimbóit a joystick gombján, és csiripelt:
  - A kommunizmus nagysága abban rejlik, hogy nem hal, hanem bálna!
  Christina tüzelve, a joystick gombjait megnyomva megjegyezte:
  - És mi, németek építjük a kommunizmus legnagyobbját!
  Magda, bíbor mellbimbókkal lövöldözve ellenfelére, agresszívan kiadta:
  - A legfényesebb kommunizmus! Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Gerda csupasz lábujjával az ágyút mutatva, az amerikai tarackot pedig egy jól irányzott lövéssel megfordította, megerősítette:
  - Az árja kommunizmusért!
  Washington bukása után Amerika hamarosan kapitulált. És ez 1947. január 31-én történt.
  A második világháború véget ért. Hitler hatalomra jutása pedig egybeesett Amerika kapitulációjával.
  Hosszú békeidőszaknak tűnt. Valójában minden háborúnak vége, az Egyesült Államokat elfoglalták, és mi mást kívánhatna még? De volt még egy szuperhatalom a gyarmatokkal: Japán. És Hitler is meg akarta hódítani.
  1953. április 20-án új háború kezdődött a világ újrafelosztásáért. A Szovjetunió még mindig csonka formában létezett. A Sztálin után hatalomra került katonaság Voznyeszenszkijt jelölte ki a formális főkormánynak. Ennek a vezetőnek sikerült részben helyreállítania az orosz gazdaságot. És felajánlotta Hitlernek a Szovjetunió részvételét a Japán elleni háborúban. Beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy Oroszország csak Primorye-t, Szahalin-szigetet és a korábban a szamurájok által elfogott Kuril-láncot adja vissza.
  Így Voznyesensky új lehetőséget kapott a Szovjetunió újjáélesztésére és a birodalom részleges rehabilitálására.
  A harcok teljes erővel bontakoztak ki.
  Alenka és csapata egy új, kísérleti T-11 harckocsin harcolt. Ez az autó nehéz volt és jól védett. Elülső páncélzata hatvannyolc tonnás géptömeggel és 130 mm-es kaliberű fegyverrel elérte a 300 millimétert. Eközben a T-54 fő tank még mindig a Szovjetunióban van, ami szintén nem rossz.
  Alenka és társa pedig egy erős fegyverből lőnek messziről. A japánoknak természetesen van saját autójuk. Konkrétan itt van az E-75, amelyet licenc alapján a német modellből másoltak. De ez a tartály már kissé elavult.
  És Alenka kiüti őt a csupasz lábujjaival. És pontosan a végétől a végéig küldi a lövedéket.
  A lány csipog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának! Dicsőség Leninnek a szívekben!
  Valóban, ez a legmagasabb színvonalú szépség.
  Anyuta is lő, csupasz ujjaival, vésett lábával, és nyikorog:
  - Nagyon menő harcos vagyok, és olyan, mint egy óramű baba!
  Alla is felváltva tüzel. Ez a lány megverte a szamurájt, és így szólt:
  - A fény, a meleg és a szél nevében!
  És persze mezítláb.
  És akkor Maria leszállt. Óriási lelki erővel rendelkező lány. Összetört egy japán tankot, és azt csicseregte:
  - A hatalmas kommunizmusért!
  És megadta magát a csupasz sarkának.
  És a végén egy mezítláb és Marusya segítségével lőtt. A lány megütötte az ellenséget, és felszisszent:
  - Dicsőség egy jobb világ korszakának!
  És hogyan fütyül... Ez tényleg nagyon klassz lány.
  A szovjet harckocsi-legénység nagyszerű munkát végez, és szedi a számlákat. A lányok természetesen gyorsan átvették a vezetést. Nekik van a Vörös Hadsereg legjobb autója is.
  Gerda pedig egy piramis tankon harcol. Ez az autó már fejlettebb, és mindössze két fős személyzettel rendelkezik.
  Charlotte-tal együtt lőnek a japánokra, és rendkívül hatékonyak.
  Gerda csupasz lábujjait használva megnyomta a joystick gombjait, és sziszegve nekiütközött a japán autónak:
  - És a szamuráj az acél és a tűz nyomása alatt a földre repült!
  Charlotte is rálőtt, vésett lábának csupasz ujjaival, és felszisszent:
  - De a mi Wehrmachtunk a tajgától a brit tengerekig, mindegyik milliószor erősebb!
  Magda és Christina egy másik piramis tankban harcol.
  A terminátorlányok rendkívül harciasak és kolosszális erővel bírnak.
  És így Christina lő, csupasz lábujjait használja, és ököllel üti a japánt.
  Aztán felkiált:
  - Korszakunk győzelmekkel előttünk!
  Magda is rálő az ellenségre. Lebontja a tornyot a szamurájoktól és üvölti:
  - És a teljesítmények még menőbben várnak!
  És ismét csupasz lábujjakkal profitál a rendszerből, lerombolva ellenségeit.
  Igen, vannak lányok, akik megállítanak egy vágtató lovat, és belépnek egy égő kunyhóba.
  A harcosok legyőzték az ellenséget, és fokozatosan felfelé haladtak.
  Japán vesztes volt. És a németek félelmetes fegyvert - diszkókat - használtak.
  Ezek a repülő csészealjak nem ismertek párjukat.
  Itt Agatha és Adala harcol egy lemezen. A harcosok joystickok segítségével irányítják a gépet, és bevetik ezt a legerősebb egységet. És így leverik az ellenfeleket. És hősugarakkal csaptak le a levegőből. Szó szerint lerombolja a riválisok erejét.
  Agatha az ellenségre lőve ordít:
  - Őrült meg a szenvedélyem!
  És csupasz, kerek sarokkal, mintha préselne.
  Az ellenségre lövöldöző Adala magabiztosan kijelenti:
  - Ez csak hatalom!
  És csupasz lábujjait is használja az ellenség ellen.
  A lányok nagyon szétszéledtek. És az ilyen, mondjuk egyenesen harcoló szépségek.
  Hogy Japánból alig maradt valami.
  A felkelő nap országa vesztes volt. És sajnos szinte reménytelennek tűnt.
  A szamurájok technológiai fölénnyel szembesültek. A hadműveleti tervezés szempontjából pedig nagyon komoly ellenfél.
  Japán a maga idejében legyőzte Oroszországot, de most alulmaradt a koalíciókkal szemben.
  A végén a Harmadik Birodalom még nukleáris csapást mért a szigetekre, és a felkelő nap országa kapitulált.
  Ennek eredményeként a kolosszális területek meghódítása befejeződött. A Harmadik Birodalom azonban egy kicsit többet harcolt Latin-Amerikában, és további területfoglalásokat hajtott végre.
  De amikor az egész világ a Harmadik Birodalom alá tartozik, a még szabad Szovjetunió ugratja a Führert.
  1957. április 20-án pedig megkezdődik az Oroszország elleni agresszió. És kolosszális erők nyomulnak a Szovjetunió felé.
  Mire számíthat ilyen körülmények között a Vörös Hadsereg? Az erők már nagyon egyenlőtlenek.
  De úgy tűnik, az oroszoknak és más nemzetiségűeknek még mindig vannak számításai.
  És nagyon keményen harcolnak.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a nácikkal harcolnak.
  Lányok hagyományosan mezítláb és bikiniben. És ez a hitvallásuk. Vad hevességgel harcolnak.
  Natasha géppuskából tüzelve megjegyzi:
  - Miben vagyunk jók, hogy tudunk harcolni!
  Zoya, aki rálőtt az ellenségre, egyetértett:
  - Tudunk!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott.
  Augustina gépfegyverrel firkált a nácikra, és nagy izgalommal kiabált, csupasz sarkával gránátot dobva:
  - Én vagyok a gonosz pusztítója!
  Szvetlana, aki szintén lőtt az ellenségre, és pontosan lőtt, lekaszálta az ellenséget, és mezítláb dobott egy zsák robbanóanyagot, ami miatt a harckocsi felfordult, provokatívan kiadta:
  - Porrá őrölöm a Harmadik Birodalmat!
  És a lány ismét kidugta a nyelvét.
  Itt vannak a harcosok. Velük szinte minden szörny ellen harcolhatsz. És még Hitleré is.
  A nácikra lövöldöző, Moszkvát védő Natasa ezt énekelte:
  - Összetört minket a horda iga,
  Nyomtat minket a hitetlenek igája...
  Zoya, aki a Fritzre lőtt, és lábával meztelen lábujjait elindította, gyilkos füttyszót hallatott:
  De forr az ereinkben
  A szlávok ege...
  Augustina a nácikra lőve, nagyon energikusan viselkedett, csupasz sarkával gránátot adva folytatta:
  És a csodálatos partokról,
  A Kolima partjára...
  Szvetlana vad szenvedéllyel énekelt, a lába izmaival játszott, és a préslapkák kimondták:
  Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  És itt a lányok, meg kell mondanom, nagy önteltséggel és kolosszális agresszióval voltak.
  Senki sem állíthatja meg őket, semmi sem győzheti le őket. A gonosz nőstény farkasok szétverik az ellenséget, a gonosz tigrisek tisztelegnek a hősök előtt.
  Vagy talán hősnők. Íme, a legmagasabb járatú szerencsejátékos lányok.
  És ha harcolnak, akkor szívből...
  És Alenka a legénységével a T-13 harckocsin. Egy gép, amely készen áll a német, piramis kompozícióknak ellenállni. A lány rálő az ellenségre, és ezt énekli:
  - A tankjaink, ez csak egy csoda,
  A sivatagoktól az északi tengerekig!
  Széttépünk benneteket, hidd el Júdás,
  A szörnyű szörnyeteg elpusztul!
  Anyuta dühösen megerősítette, csupasz lábujjai segítségével is lőtt az ellenségre:
  - Megtépem az ellenséget, és porrá őrölöm.
  Alla felváltva rohamozott az ellenségre csupasz lábujjai segítségével, és ciripelt:
  - A vörös kommunizmus nagyságáért!
  Maria is megverte az ellenséget, csupasz alsó végtagjával jól irányzott lövést lőtt, és üvöltött:
  - A szép győzelmekért!
  Marusya is csupasz lábujjai segítségével megmozdította az ellenséget, mintha megütné, és felkiáltott:
  - A kommunizmus legmagasabb eszméiért!
  Az Ötös terminátorként harcolt a nácikkal.
  És szovjet pilóták is harcoltak az égen. Különösen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova.
  Eposzi női hősként harcoltak. Csupasz lábujjakkal léglövedékeket küldtek. Nagyon találóan eltalálták az ellenséget.
  Anasztázia megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, megütötte a fasisztát, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  A félmeztelen Akulina is eperbimbókkal tüzelt az ellenségre:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  Ezek itt dögös és erős lányok. Hogy harcolnak, mint igazi vadállatok. És van bennük emberfeletti szenvedély és kolosszális erő.
  Anasztázia, leverve a nácikat, ezt énekelte:
  - A szerencsétlen bolygó fölött lógott,
  Gonosz Fritz forrong a sötétben...
  A megszálló gyűlöli a fejszéjét,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  
  Ő azonban nem gyalog,
  És ne járj örökké az iga alatt...
  A gonosz ellenségeket tűzjelzőkké változtatja,
  A világok uralkodója lesz!
  És akkor ott van Elizabeth a T-55 harckocsin. Egy gép erősebb, 105 milliméteres ágyúval, mint a T-54, és készen áll az ellenséges harcra.
  Lányok a tankban persze csak egy bikiniben.
  Erzsébet csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, egészen pontosan lőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Aztán Jekaterina sorra lőtt, és a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt.
  Eltalálta a náci tankot, és üvöltött:
  - A kommunizmus építésének sikeréért!
  Elena a csupasz lábujjaival is lőtt ellenfelére. Összetörte egy piramis alakú tank csövét, és mindezt találóan tette.
  Aztán csipogott:
  - A legfényesebb nálunk kommunizmus lesz!
  Aztán lupanula és Euphrasia, bár ő általában csak sofőr. De a lány nagyon pontosan ütött, leverte a náci tank torkolatát.
  Aztán kiabált:
  - A mi kommunizmusunk világosabb a napnál!
  A lányok mezítláb, bikiniben nagyon szépek és karizmatikusak. És olyan skarlátvörös mellbimbójuk van.
  Erzsébet elragadtatással énekelt;
  Törjük össze az igát, higgyünk a fasizmusban,
  Ha kell hegyeket mozgatok....
  Lesz egy korszak, a kommunizmus korszaka,
  Énekkel a mennybe repülök!
  És ismét a skarlátvörös mellbimbójú lány megnyomja a joystick gombját, és megüti a nácikat.
  Tehát a Führer nem fogja találni egy kicsit.
  Az ilyen lányoknál egyértelmű, hogy a Szovjetunió még mindig él, és Hitler nem tudja olyan könnyen megtörni.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"