Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΛΚΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 2.33*5  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ένας κυνηγός, ένας πολύ συνηθισμένος άντρας, συναντιέται από κορίτσια που είναι πολύ ασυνήθιστα. Και έχουν υπερδυνάμεις και τέτοιες καλές ιδιορρυθμίες. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ.

  . ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΛΚΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένας κυνηγός, ένας πολύ συνηθισμένος άντρας, συναντιέται από κορίτσια που είναι πολύ ασυνήθιστα. Και έχουν υπερδυνάμεις και τέτοιες καλές ιδιορρυθμίες. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Πρέπει να πέρασαν περίπου τριάντα δευτερόλεπτα πριν σταματήσει το βουητό στα αυτιά μου. Φύσηξε πολύ δυνατά. Πετάχτηκε λίγα μέτρα πίσω, πιο κοντά στην άκρη του βάλτου, όπου ένιωσε μια ποταπή δυσοσμία να αρχίσει να διαπερνά τα πνευμόνια του.
  Σήκωσε το χέρι του, άγγιξε το κεφάλι του, ελέγχοντας αν υπήρχε κάτι κακό σε αυτό με τη μορφή μιας τρύπας από μια σφαίρα ή ένα κολλημένο θραύσμα. Αλλά όλα ήταν εντάξει, αν αυτό ίσχυε καθόλου για την κατάσταση που δεν μπορείς να σηκωθείς και οποιαδήποτε κίνηση προκαλεί τέτοιο πόνο που μπορεί να πεθάνεις ακούσια από σοκ πόνου.
  Κύκλοι κολύμπησαν μπροστά στα μάτια μου, το στήθος μου τσίμπησε και το χέρι μου άπλωσε αμέσως την τσέπη μου, όπου υπήρχε ένα κουτί πρώτων βοηθειών με μια σύριγγα. Μόλις αρκετή δύναμη θα μπορούσε να ήταν αρκετή για περισσότερα, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν τουλάχιστον κάτι.
  Έχοντας βρει το απαραίτητο φάρμακο, ο κυνηγός κόλλησε τη βελόνα με την τελευταία του δύναμη και έσφιξε όλο το περιεχόμενο, νιώθοντας πώς το υγρό και η δύναμη εξαπλώνονται στις φλέβες, καθαρίζοντας το μυαλό και γεμίζοντας τους μύες με ενέργεια.
  Σύντομα έβλεπε ήδη κανονικά, ο πόνος στο στήθος του υποχώρησε σταδιακά, και τελικά κατάφερε να σηκωθεί και να δει ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν ξαπλωμένος ανάμεσα σε καλάμια, βρώμα και χώμα. Το όπλο πετάχτηκε πίσω από την έκρηξη λίγο πιο πέρα. Δεν υπήρχαν ορατά τραύματα στο σώμα και όλες οι προσπάθειές του να βρει τουλάχιστον κάτι που να επιβεβαιώνει τον πόνο που ένιωθε πριν την ένεση ήταν ανεπιτυχείς. Ήταν άθικτος, αν και λίγο βαθουλωμένος.
  Ο αέρας ήταν κορεσμένος από θάνατο. Ήταν αισθητό με κάθε ανάσα και το μέρος του αέρα που μπήκε στους πνεύμονές του καθώς σύρθηκε προς το όπλο του και είδε μέσα από τον τοίχο από γκρίζα φυτά και γρασίδι βάλτου αρκετά σώματα κυνηγών να βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Εκεί κοντά, ακούστηκε το ουρλιαχτό ψευτοσκύλων και κάποιων άλλων πλασμάτων, που γρύλιζαν, ένιωθαν πολύ κοντά σε αυτό το μέρος. Μυρίζοντας αίμα και φρέσκια σάρκα, έμελλε να εμφανιστούν εδώ.
  Ο άντρας έλεγξε μανιωδώς το γεμιστήρα - τα φυσίγγια θα έπρεπε να ήταν αρκετά για μερικά λεπτά, αλλά μόνο αν τα πλάσματα δεν τον έπεφταν μαζικά, τότε θα δυσκολευόταν.
  "Γρανάδα" - πέρασε από το κεφάλι του. Αυτό ήταν το τελευταίο επιχείρημα σε διαφωνίες με μεταλλαγμένους, αλλά δυστυχώς δεν είχε τίποτα τέτοιο τώρα.
  "Ίσως να ελέγξετε τα πτώματα; Ένας από αυτούς πρέπει να είχε τουλάχιστον ένα".
  Σηκώθηκε στα πόδια του, αφαίρεσε την αυτόματη λαβή ασφαλείας και προσεκτικά, σαν να περνούσε μέσα από ναρκοπέδιο, άρχισε να προχωρά, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο σημείο που βρόντηξε η έκρηξη και είχαν σκοτωθεί οι σύντροφοί του.
  Εδώ. σχεδόν στον κρατήρα, όπου ήταν ξεκάθαρα τοποθετημένη μια νάρκη, η δυσοσμία του καμένου κρέατος χτύπησε τη μύτη μου. Περίμενε λίγο, καταπνίγοντας το αίσθημα του εμετού, μετά έκανε ένα βήμα, έπεσε στο ένα γόνατο και γύρισε το ακρωτηριασμένο σώμα του stalker στην πλάτη του.
  Κακή τύχη, σκέφτηκε, ελέγχοντας τις τσέπες του για χειροβομβίδες.
  Μετά πήγε στο δεύτερο, τρίτο. Έπρεπε να βγάλω αρκετούς εφεδρικούς γεμιστήρες και να κινηθώ προς την παλιά παράγκα που άφησα εδώ από την πρώτη εκτίναξη και να φράξω μόνος μου, αφήνοντας μόνο μια έξοδο από όπου ήταν δυνατό να πυροβολήσω στους μεταλλαγμένους αν το αντιλήφθηκαν και ποδοπατούσαν κατευθείαν στο σπίτι.
  "Φτου", είπε τελικά από το στήθος του.
  Ο άντρας έβγαλε ένα γουόκι-τόκι, το έβαλε στο αυτί του και άρχισε να λέει λόγια που είχαν μάθει από καιρό, ελπίζοντας ότι θα ακουγόταν πριν οι μεταλλαγμένοι του ροκανίσουν το τελευταίο κομμάτι από το κρέας του.
  - Βάση, αυτό είναι το Falcon, μας έκαναν ενέδρα, μόνο εγώ επέζησα.
  Το επανέλαβε πολλές φορές ακόμα, ακούγοντας το κενό του αιθέρα. Μετά το έκανε άλλη μια φορά, ελπίζοντας ότι έφταιγε η πρόσφατη απελευθέρωση και αυτή παρενέβαινε στις ραδιοφωνικές επικοινωνίες, αλλά αφού η κλήση του για βοήθεια δεν απαντήθηκε, έκλεισε το ραδιόφωνο, πιέζοντας το πολυβόλο στο στήθος του.
  Εκείνη την ώρα είχε ζέστη στους στρατώνες. Γύρω στις εννιά το βράδυ, όταν οι ομάδες αναγνώρισης και οι κυνηγοί τεχνουργημάτων επέστρεψαν στους συνηθισμένους χώρους διαμονής τους για τη νύχτα, το δωμάτιο ήταν γεμάτο. Η αίθουσα γέμισε κόσμο, φασαρία, παραμύθια και ανέκδοτα δηλητηριάστηκαν.Όσοι κατάφεραν να βγάλουν κάτι πιο ακριβό από σκισμένα παντελόνια από τις εκστρατείες πήγαν αμέσως στον έμπορο, του οποίου το ρείθρο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο ακριβώς πίσω από το γραφείο του Borov.
  Ο ηλικιωμένος δεν ήταν διατεθειμένος να έρθει σε επαφή. Γενικά ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Αυτά συνήθως αποφεύγονται, θεωρούνται τρελοί ή όχι αυτού του κόσμου. Επειδή όμως ο παππούς (έτσι τον αποκαλούσαν με σεβασμό όλοι οι ντόπιοι stalkers για την ηλικία και την εμπειρία του) ήταν ο επικεφαλής του σανατόριου, η ανάγκη να του απευθύνονται τουλάχιστον περιστασιακά για βοήθεια ανάγκασε τους stalkers να του υποκλιθούν.
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε πάλι στο μηδέν.
  Ο Βίκτορ μπήκε κουρασμένος στο χολ, κοιτάζοντας γύρω από την κατάμεστη αίθουσα, όπου, ως συνήθως, μύριζε ιδρώτας, τσιγάρα, αλκοόλ και βρωμερά ιστορίες. Στη συνέχεια, προχώρησε λίγο μπροστά, όπου εντόπισε ένα μικρό τραπεζάκι στην ίδια γωνία και ένωσε άλλους δύο stalkers που τελείωσαν την μπύρα τους μετά το ταξίδι.
  -Λοιπόν, πώς; Με τι γύρισες, Vitya; Αν κρίνω από το πρόσωπό σου, είναι χάος.
  Ήταν πραγματικά εξαντλημένος από έναν μακρύ και επικίνδυνο δρόμο. Οι βάλτοι της Polissya δεν ήταν ποτέ φιλικοί με αγνώστους, ειδικά αν έσπευσαν στα υπάρχοντά της για αντικείμενα. Από τη στιγμή που η Ζώνη μετακινήθηκε προς τα βόρεια και κάλυψε μέρος των περιοχών της Βρέστης και του Γκομέλ, πολλοί καταδιώκτες επαίνεσαν αυτά τα μέρη, βγάζοντας από εκεί μια μυριάδα swag και σπάνια αντικείμενα. Ολόκληρα καραβάνια πήγαιναν στους βάλτους, μέχρι που η πηγή άρχισε να στεγνώνει. Από εκείνες τις μέρες έχει κυλήσει πολύ νερό κάτω από τη γέφυρα. Το Khabar έχει γίνει πολύ λιγότερο και ο κίνδυνος έχει αυξηθεί πολλές φορές. Κάποιος άλλος κατάφερε να βρει μερικά σπάνια δείγματα για τα οποία οι επιστήμονες ήταν έτοιμοι να σκίσουν ο ένας τον λαιμό του άλλου, αλλά μια φορά δεν συνέβαινε και υπήρχαν δώδεκα απολύτως μηδέν για ένα επιτυχημένο ταξίδι. Και καλό είναι να μην υπάρχουν απώλειες. Άλλωστε, υπήρξαν περιπτώσεις που το μισό απόσπασμα επέστρεφε από μια εντελώς συνηθισμένη επιδρομή, λέγοντας πώς τα ψευτοσκυλιά ξέσκισαν τα υπόλοιπα στο δρόμο προς τα μέρη, ή ακόμα χειρότερα. Υπήρχαν πολλές ιστορίες για εκείνα τα μέρη, αλλά αυτό δεν σταμάτησε ακόμα τους καταδιώκτες. Η δίψα για κέρδος είναι κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο να κρατηθεί κανείς από έναν μεγάλο κίνδυνο όταν το Kush μπορεί να προσφέρει μια άνετη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα.
  "Όλα είναι άσχημα", είπε ο Βίκτορ, βγάζοντας την τελευταία κονσέρβα στιφάδο από το σακίδιο, που είχε μείνει από την εκστρατεία. Το άνοιξε γρήγορα, περνώντας την άκρη ενός μαχαιριού πάνω από το καπάκι, μετά από το οποίο έφαγε όλο το περιεχόμενο σε μια στιγμή, καταπίνοντας το μεγαλύτερο μέρος του σχεδόν χωρίς να το μασήσει - ο κυνηγός είχε τόσο έντονο αίσθημα πείνας.
  Πήγαμε μέχρι τον ίδιο τον Κρατήρα.
  - Έχεις πάει εκεί; - ρώτησε ένας από τους κυνηγούς που στέκονταν εκεί κοντά.
  Γέλασε απαλά.
  Μπορεί να μην με πιστεύεις, δεν σε υποχρεώνω σε τίποτα.
  -Και πώς είναι εκεί; Άκουσα τα συγκροτήματα να έχουν επιλέξει αυτά τα μέρη. Είναι βολικό να πιάσεις κιτρινόμουσους - τα μέρη είναι κουφά. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις για κάποιον που εξαφανίζεται, γι' αυτό πτοούνται εκεί κατά σωρό.
  Και οι δύο καταδιώκτες κοιτάχτηκαν. Ο Βίκτορ συνειδητοποίησε ότι το γνώριζαν από πρώτο χέρι.
  -Πολλά κάθε λογής σκουπίδια εκεί και οι ληστές είναι το μικρότερο από τα κακά που συνάντησα εκεί.
  Αφού τελείωσε τα απομεινάρια του λιτού γεύματός του, σήκωσε το σακίδιο στους ώμους του, ευχαρίστησε τους χωρικούς για τη συντροφιά τους και πήγε στον έμπορο. Υπήρχαν λίγο λιγότεροι άνθρωποι στον δεύτερο όροφο, αλλά λόγω της μικρής έκτασης του δωματίου και της έλλειψης παραθύρων και καλού αερισμού, βρωμούσε σαν να είχε σκοτωθεί και εκσπλαχνιστεί εδώ ένας ψευδο-γίγαντας, του οποίου παραμένει τώρα βρωμερό ακριβώς κάτω από τα πόδια του. Τελείωσαν την όσφρηση του Βίκτορ και τα τσιγάρα που σιγοκαίνε στο τραπέζι του έμπορου. Δεν είχε καπνίσει για αρκετά χρόνια και, σε αντίθεση με τους καπνιστές συναδέλφους του, ένιωθε την αηδία του καπνού με κάθε ανάσα.
  Υπήρχε μια ουρά. Αρκετοί στρατιώτες από το καθήκον, προφανώς περνώντας από αυτά τα μέρη στη βάση τους και σταματώντας για να αναπληρώσουν πυρομαχικά και προμήθειες, εξέτασαν με προσήλωση τα αγαθά που ήταν τοποθετημένα στο τραπέζι. Οπλο. Πυρομαχικά. Εξοπλισμός και στολές. Όλα αυτά ήταν σε μια λίγο πολύ καλή κατάσταση, κάτι που μερικές φορές προκαλούσε όχι λιγότερη έκπληξη από ό,τι ο μαντρότοιχος στις γύρω περιοχές, επειδή το συγκρότημα του σανατόριου και οι κατοικίες και τα βοηθητικά κτίρια δίπλα του ήταν πολύ μακριά από την ηπειρωτική χώρα, και αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσεις αυτό. Αλλά ο Βίτολντ ήταν λάτρης γι' αυτό, γιατί ήξερε πώς να βρίσκει οποιοδήποτε προϊόν, και αν υπήρχαν καλά χρήματα σε αυτό, τότε δεν θα μπορούσε κανείς να ανησυχήσει για το αποτέλεσμα - όλα θα παραδίδονταν στην ώρα τους και στην ώρα τους. Και τώρα, όταν μια ομάδα οφειλετών, έχοντας επιτέλους κάνει μια αγορά και γέμισε το πορτοφόλι του Βίτολντ με χαρτονομίσματα, παραμέρισε, ένα χαμόγελο κυριάρχησε στο πρόσωπό του.
  - Δεν περνάει μάταια μια μέρα που ο πελάτης φεύγει ικανοποιημένος, και βγάζω κέρδος.
  - Χαίρομαι που όλα είναι καλά μαζί σου, - είπε ο Βίκτορ πλησιάζοντας στον πάγκο.
  - Λοιπόν, κύριε, τι παραπονέθηκες; Δεν έχεις πάει εδώ και καιρό. Σκέφτηκα για μια ώρα ότι ήσασταν όλοι νεκροί, ας πούμε, η ζώνη σας πήρε και σας έκανε ένα από αυτά τα φρικιά του καυστήρα.
  Αλλά είμαι εδώ και το μυαλό μου είναι καλά.
  - Και με ευχαριστεί, σημαίνει ότι έχεις καλό προϊόν.
  Ο Βίκτορ έμεινε σιωπηλός. Ειλικρινά μιλώντας, δεν είχε τίποτα να προσφέρει στον Βίτολντ και δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Από την τελευταία επιδρομή, ο καταδιώκτης βγήκε άδειος και χωρίς δύναμη, μόλις έφτασε στο σανατόριο. Ωστόσο, είχε κάτι, κάτι πολύτιμο που δεν μπορούσε να αγγίξει ή να αξιολογηθεί οπτικά, κάτι που ακόμη και ο Μπόροφ ονειρευόταν να αποκτήσει.
  - Έχω πληροφορίες, Βίτολντ. Ξέρω πού πήγε η γιγάντια χίμαιρα. Μπορώ να δείξω.
  Ο έμπορος κοίταξε καχύποπτα τον πελάτη του, μετά κοίταξε τους άλλους καταδιώκτες από πίσω του, που περίμεναν τη σειρά τους, μετά από την οποία έγειρε λίγο μπροστά, κρεμώντας το σώμα του πάνω από το σχολικό θρανίο που χρησίμευε ως θρανίο του Βίτολντ.
  - Καλύτερα να μην αναφέρεις αυτό το σκουριασμένο πλάσμα. Την τελευταία φορά που σκότωσε δώδεκα άτομα στο RUES. Από τότε κανείς δεν την έχει δει και θα ήταν καλύτερα να έπεφτε κατευθείαν στην κόλαση παρά να τρόμαζα τους πελάτες μου με την παρουσία της.
  Πράγματι, πολλοί την αποκαλούσαν σκουριασμένη λόγω του χρώματος του χονδροειδούς μαλλιού, που έμοιαζε με σκουριασμένο συρματόπλεγμα τυλιγμένο στο ίδιο τραχύ και ανθεκτικό δέρμα. Περισσότερο από όλα τα άλλα άτομα αυτού του τύπου, έπεσε πάνω σε κυνηγούς σε κάποιο απίστευτο μέγεθος, γι' αυτό και οι τοπικές ομάδες ανέστειλαν ακόμη και την εχθρότητα για να ενωθούν και να τη σκοτώσουν. Αλλά μετά την επιδρομή στο RUES, το πλάσμα εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος και από τότε κανείς δεν το έχει δει.
  -Δηλαδή δεν είσαι έτοιμος να το πληρώσεις;
  Ο Witold επέστρεψε στην προηγούμενη θέση του, γέρνοντας πίσω στην καρέκλα του, τσακίζοντας κάτω από το βάρος του ιδιοκτήτη του. Τρίβοντας τα δάχτυλά του και τρίβοντας το φαρδύ του μέτωπο, έδειξε με όλη του την εμφάνιση πώς πολεμούσαν μέσα του η απληστία και η περιέργεια.
  "Φτου", είπε χτυπώντας τις παλάμες του στο τραπέζι. - Δεν με έχουν παραξενέψει τέτοιες προτάσεις εδώ και πολύ καιρό.
  -Δηλαδή το ερώτημα είναι η τιμή;
  "Όχι μόνο", σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο. -Κι αν λες ψέματα; Κι αν πάρεις τα λεφτά και δεν πεις τίποτα λογικό. Τότε ψάξτε για τον άνεμο στο χωράφι. Η ζώνη είναι μεγάλη, ο διάβολος ξέρει πού θα σε βγάλει.
  - Σου είπα ποτέ ψέματα;
  Όχι, αλλά για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά.
  "Καταρχήν, καταλαβαίνω την προσοχή σας", είπε ο Βίκτορ, πετώντας το σακίδιο του στους ώμους του.
  - Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκαμε αμοιβαία κατανόηση. Καλύτερα να πάτε στο Borov. Είναι εκεί αυτή τη στιγμή. Ο γέρος είναι οξυδερκής, διακρίνει αμέσως ένα ψέμα, αν μπορείς να τον πείσεις, θα σε βοηθήσω με κάτι στο κυνήγι σου, αλλά διαφορετικά - συγγνώμη. Εδώ, κάθε δεύτερο άτομο είτε έχει δει φαντάσματα, είτε έχει επικοινωνήσει με τον Θεό, είτε έχει δει παράξενους μεταλλαγμένους στο δάσος σε μια πανσέληνο. Και όλοι χρειάζονται χρήματα, όπλα και εξοπλισμό.
  Ο Βίκτορ έφυγε, ακούγοντας ακόμη τις παλιές γκρίνιες του εμπόρου. Σταμάτησε στην πόρτα - κάποιος άνοιξε πολλά παράθυρα σοφίτας, όπου ένα ζεύγος ελεύθερου σκοπευτή βρίσκεται πιο κοντά στη νύχτα για λόγους ασφαλείας και ο καθαρός αέρας, που ωθήθηκε από τον αυξημένο άνεμο, άρχισε να διεισδύει στο σανατόριο.
  Ο Βίκτορ πήρε μια βαθιά ανάσα. Του ήταν ευχάριστο να αναπνέει, αν όχι απόλυτα καθαρό, αλλά καθαρό αέρα, που αραίωσε το ζαχαρούχο μείγμα δυσωδίας που κρεμόταν όλο αυτό το διάστημα στον δεύτερο όροφο. Βήμα-βήμα ανέπνεε πιο συχνά, λες και αυτός ο αέρας περιείχε όλη του τη ζωή και δεν μπορούσε να χορτάσει το σώμα του με αυτόν πριν συναντήσει το αναπόφευκτο.
  Χτύπησε την πόρτα με τον παλιομοδίτικο τρόπο: τρεις σύντομες φορές, έχοντας επίγνωση της επιφυλακτικότητας του παππού του, που αντικατοπτρίζεται σχεδόν σε όλα. Η συνηθισμένη απάντηση στο χτύπημα δεν ακολουθήθηκε, αλλά για κάποιο λόγο ο Βίκτορ σκέφτηκε ότι μπορούσε ήδη να μπει και μετά άνοιξε ελαφρά τη βαριά ξύλινη πόρτα και μπήκε στο καλά φωτισμένο γραφείο.
  Ο Μπόροφ καθόταν σε ένα μεγάλο τραπέζι και κοιτούσε κάτι στην οθόνη της οθόνης. Το άτομο που μπήκε δεν τον ενδιέφερε καθόλου, μόνο μια φορά σήκωσε το βλέμμα του για να ρίξει μια ματιά στον καλεσμένο και μετά πνίγηκε ξανά στις γραμμές του κειμένου που έτρεχαν.
  Ο Βίκτορ πλησίασε στο τραπέζι, κάθισε σε μια κοντινή καρέκλα και περίμενε. Συνέβη στον γέρο όταν αγνόησε τι συνέβαινε γύρω του, μετά από το οποίο επέστρεψε ξανά στον κόσμο μας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Και τώρα ο Βίκτορ έπρεπε να περιμένει δεκαπέντε λεπτά πριν ο Μπόροφ σηκώσει το βλέμμα του από τον υπολογιστή του και τελικά στρέψει την προσοχή του στον καταδιώκτη.
  "Μίλα", βρόντηξε ο παππούς με μπάσα φωνή.
  - Έχω πληροφορίες για τη χίμαιρα, αυτή που μας ταρακούνησε τα νεύρα πριν από έξι μήνες. Την είδα στα σύνορα της περιοχής της Βρέστης στην περιοχή Zhadin. Οι ντόπιοι είπαν ότι το πλάσμα κρέμεται περισσότερο: Stolin, Rechitsa, Ravens. Οι άνθρωποι εξαφανίζονται όλο και περισσότερο. Φαίνεται ότι εγκαθίσταται στα νέα της κυνηγότοπα.
  Ο Μπόροφ δεν είπε τίποτα. Χωρίς να σηκωθεί από την καρέκλα του, γύρισε στον χάρτη που ήταν κρεμασμένος στον τοίχο και κοίταξε το μέρος για το οποίο μιλούσε ο Βίκτορ.
  - Έφτασα μακριά.
  - Τη συνάντησα στο δρόμο για τον κρατήρα. Κοιμήθηκε στην πεδιάδα, ακριβώς στα καλάμια, περιμένοντας τη ζέστη του μεσημεριού. Γενικά ήμουν τυχερός, αν με έπιανε λίγο αργότερα, που θα γινόταν πιο κουλ, ποιος ξέρει πώς θα τελείωναν όλα.
  Ο γέρος έμεινε σιωπηλός. Φαινόταν να ζυγίζει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, όπως ο Βίτολντ, βασανισμένος από αμφιβολίες για τις πληροφορίες, δεν βιαζόταν να πάρει μια απόφαση, η οποία δοκίμασε ιδιαίτερα την υπομονή του Βίκτορ. Ήταν έτοιμος να γυρίσει και να φύγει, φτύνοντας όλους τους κανόνες, για να στρατολογήσει ανθρώπους και να λύσει ανεξάρτητα το παράξενο πλάσμα και να περάσει για έναν θρυλικό κυνηγό, όταν ξαφνικά ο γέρος ήρθε στη ζωή. Επέστρεψε από τη χώρα των προβληματισμών, στην οποία βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα. Γύρισε να αντιμετωπίσει τον καταδιώκτη και είπε το ίδιο λακωνικά.
  -Εσυ τι θελεις?
  -Χρειάζομαι το σωστό όπλο. Μόλις επέστρεψα από επιδρομή σήμερα και είμαι γυμνός σαν γεράκι. Δεν έχω τα χρήματα για να αγοράσω ό,τι χρειάζομαι, αλλά αν με βοηθήσετε σε αυτήν την επιχείρηση και καταφέρω να γεμίσω το πλάσμα, τότε οι καταδιώκτες θα συρρέουν εδώ κατά σωρό και θα υπάρχει πολλή κλοπιμαία.
  Ο παππούς έμεινε σιωπηλός για ένα δευτερόλεπτο.
  -Και αν όχι;
  Εδώ ο Βίκτορ δεν βρήκε τίποτα να πει. Στην πραγματικότητα, όλο το κυνήγι του Rusty ήταν σκέτη τρέλα και αυτοκτονία. Σκότωσε βαριά οπλισμένους ανθρώπους στο RUES, ότι θα έπρεπε να κάνει το ίδιο με μια μικρή ομάδα stalkers, ακόμα και στην επικράτειά της.
  -Θα προσπαθήσω να το κάνω να δουλέψει.
  Τελικά στρίμωξε τον Βίκτορ. Αλλά ο Μπόροφ στάθηκε στη θέση του. Ο παππούς επανέλαβε την ερώτησή του.
  -Κι αν δεν μπορείς να το κάνεις;
  Αφού ο Βίκτορ άφησε την ερώτηση αναπάντητη, ο παππούς γύρισε σιωπηλά στον υπολογιστή και συνέχισε την ανάγνωση. Αυτό σήμαινε ότι η συζήτηση είχε τελειώσει. Ο γέρος δέχτηκε την απόφαση και δεν μπορούσε να γίνει λόγος για κανένα όπλο.
  Βγήκε στο διάδρομο, όπου βρωμούσε ακόμα σαν σκουπίδια, πέρασε δίπλα από δύο άλλους stalkers που περίμεναν το κοινό τους στο Borovp, και μετά κατέβηκε στον πρώτο όροφο. Ο κόσμος ήταν όλοι εκεί. Κάποια στιγμή ήταν τόσοι πολλοί που ήταν αδύνατο να κάνω ένα βήμα για να μην χτυπήσω κάποιον με τον ώμο.
  Παρόλα αυτά, κατάφερε να στριμωχτεί προς την έξοδο και να βγει έξω, όπου ο Βίκτορ μπόρεσε να πάρει μια βαθιά ανάσα. Ο καπνός του τσιγάρου δεν έσφιγγε πλέον τους πνεύμονές του - η αναπνοή έγινε πολύ πιο εύκολη και το άψογο μείγμα ιδρώτα και αλκοόλ παρέμεινε πίσω του. Σκουριασμένες αλλά ακόμα δυνατές πόρτες έκλεισαν πίσω του και η Ζώνη άνοιξε μπροστά στα μάτια του.
  Όταν έφτασε για πρώτη φορά εδώ, υπήρχαν λίγα που κατοικούνταν από ανθρώπους και τα πάντα στην περιοχή έμοιαζαν με ένα ήσυχο, νεκρό χάος που συμβαίνει όταν ένας πυρηνικός μύκητας αναπτύσσεται στον ορίζοντα και το ωστικό κύμα σε πνέει στην κόλαση. Κάτι παρόμοιο έγινε και εδώ. Ωστόσο, μια ορισμένη δύναμη: ο Κύριος ή η φύση, όπως ενδιαφέρεται οποιονδήποτε, άρχισε να αποκαθιστά την τάξη και σύντομα αυτά τα μέρη γέμισαν με ζωντανά πλάσματα, κατά κάποιο τρόπο προσαρμοσμένα στην ακτινοβολία, και όταν αυτή η επίθεση άρχισε να εξασθενεί, παρασύρθηκε από άγνωστες δυνάμεις πιο μακριά βόρεια, άρχισαν να εμφανίζονται και οι άνθρωποι. Οι μεταλλαγμένοι ήρθαν πίσω τους. Ο κυνηγός και το θύμα (ανάλογα με ποια πλευρά να κοιτάξουν) βρέθηκαν ξαφνικά ο ένας μπροστά στον άλλο, κάτι που ανάγκασε κάθε μία από τις ομάδες να περιγράψει αυστηρά τα υπάρχοντά τους. Ο κόσμος εγκαταστάθηκε στο κτήριο της σανατρίας. Το σύμπλεγμα των καιρών της ύστερης ΕΣΣΔ, διατηρήθηκε πολύ καλά ακόμα και μετά από όλους τους κατακλυσμούς και τις δεκάδες εκρήξεις, αποτελώντας ένα ασφαλές καταφύγιο για εκατοντάδες περιπλανώμενους και αλήτες που αναζητούσαν την ευτυχία τους στη Ζώνη. Μια μικρή περιοχή γύρω από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις του σανατόριου φυλασσόταν επίσης από κόσμο, αλλά όλα πίσω από αυτό ήταν μια ερημιά, όλα ανήκαν σε μεταλλαγμένους. Υπήρχαν άλλοι νόμοι. Πρωτόγονα, ζώα, όταν τα ένστικτα που κοιμούνταν μέσα στους καταδιώκτες ξύπνησαν και μετατράπηκαν στα ίδια αρπακτικά, ξεχνώντας την ανθρώπινη ύπαρξη τους.
  Και τώρα, κοιτάζοντας μπροστά του, στη μακρινή απόσταση, όπου τα ερείπια της άλλοτε μεγάλης αυτοκρατορίας πνίγηκαν σε ψηλά καλαμάκια, όπου πολυώροφα κτίρια μετατράπηκαν σε εστίες μεταλλαγμένων και πλασμάτων άγνωστων στην επιστήμη, ο Βίκτορ ένιωσε ολόκληρο το σώμα του με νάρθηκες και τα χέρια του άπλωσαν αυτόματα τα όπλα.
  Ο κόσμος έχει πραγματικά αλλάξει. Όχι τόσο γρήγορα όσο φάνηκε σε πολλούς, αλλά δραματικά, αλλάζοντας όχι τόσο το τοπίο ολόκληρης της επικράτειας όσο τις ψυχές των ανθρώπων που αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στη Ζώνη. Απορρόφησε τους ανθρώπους, κατείχε τα μυαλά της όσο δεν μπορούσε να κάνει κανένας ναρκωτικό. Κυριευμένοι από τα θαύματα που συμβαίνουν σε αυτό το μέρος, οδηγούμενοι από όνειρα πλουτισμού ή απλώς να γνωρίσουν μια διαφορετική ζωή, οι άνθρωποι ξεχύθηκαν σε αυτά τα μέρη σε todpas, ανεξάρτητα από κάθε κίνδυνο.
  Ο Βίκτορ περπάτησε σε έναν μακρύ δρόμο, απλωμένος σαν βόας σε ένα αλσύλλιο, ανάμεσα στα κάποτε κατοικημένα πολυώροφα κτίρια. Πέθαναν. Πριν από πολύ καιρό, οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, αφήνοντας τους γίγαντες από τούβλα να ζήσουν τη ζωή τους στον νέο κόσμο.
  Το μέταλλο χτύπησε κάτω από τα πόδια - οι γραμμές του τραμ μόλις έτρεξαν σε αυτό το μέρος. Είναι αλήθεια ότι τώρα ήταν σκουριασμένα και έμοιαζαν με διογκωμένες φλέβες, χωρίς αίμα για πολύ καιρό, αλλά όχι λιγότερο τρομερό γι' αυτό.
  Κενότητα.
  Ο Βίκτορ είδε ξαφνικά κάποια περίεργα ίχνη. Ήταν σαν κουνέλια, αλλά αρκετά μεγάλα. Τι κάνει τα νύχια εδώ τίγρη και πολύ κοφτερό. Ακόμη και το μέταλλο της ράγας ήταν γδαρμένο.
  Ο Βίκτορ συνοφρυώθηκε. Δεν ήταν αρκετό να πέσει πάνω σε ένα μεταλλαγμένο κουνέλι. Αυτό το ζώο, στο μέγεθος ενός καλού λιονταριού, μπορούσε να φτύσει δηλητήριο από απόσταση. Και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις
  ακόμη και μια εκρηκτική σφαίρα. Είναι σαφές ότι η συνάντηση με ένα τέτοιο κουνέλι και μια δηλητηριώδη τίγρη ταυτόχρονα δεν προμηνύει καλό. Είναι πραγματικά ένα τέρας.
  Ο Βίκτορ στράφηκε σε ένα δρομάκι και άθελά του έσκυψε. Δεν έψαχνε για περιττές περιπέτειες.
  Έβγαλε ένα πιστόλι από τη ζώνη του. Ακουσα. Ένα τόσο μεγάλο θηρίο δεν μπορεί να περάσει κρυφά απαρατήρητο. Ξαφνικά, ο κυνηγός είδε έναν σκελετό από την πλευρά του. Ήταν τόσο...
  Τρομερά τσακισμένο και ροκανισμένο. Και στα οστά κρέμονταν θραύσματα της φόρμας, και προφανώς είχαν σκοτωθεί και ροκανιστεί πρόσφατα - το αίμα που έτρεχε δεν είχε προλάβει να παγώσει.
  Ο Βίκτορ καταράστηκε:
  - Αυτός είναι ένας Ιάπωνας αστυνομικός!
  Και πάγωσε... Άκουσε ξανά. Όλα έμοιαζαν να είναι ήσυχα. Αλλά η διαίσθηση πρότεινε ότι θα ήταν καλύτερο να επιστρέψετε στην παρέα άλλων stalkers ή να επιλέξετε ένα σπίτι
  πιο αξιόπιστο. Ο Βίκτωρ κινήθηκε σκύβοντας... Και σε μικρές παύλες.
  Και τότε ακούστηκε πραγματικά ένα πνιχτό γρύλισμα και το ξύσιμο των δυνατών ποδιών κάποιου. Ο Βίκτορ επιτάχυνε, όρμησε προς την πόρτα. Την ίδια στιγμή, φλόγες άναψαν πίσω του.
  Και η φωτιά χτύπησε το βρώμικο κοστούμι. Ο Βίκτορ κοίταξε πίσω. Ένα τέρας τον ακολούθησε. Το μέγεθος ενός ταύρου ήταν ένα μείγμα κουνελιού με αυτιά και λιονταριού με δυνατά πόδια.
  Κι όμως αυτό το θηρίο φλέγεται από φωτιά.
  Ο Βίκτορ είχε ακούσει ότι τα μεταλλαγμένα κουνέλια μπορούσαν να φτύνουν δηλητήριο, αλλά δεν πίστευε ότι αυτή η ικανότητα επεκτεινόταν στο να αναπνέει φωτιά.
  Ο άνδρας παραλίγο να πεθάνει από τρόμο. Και το θηρίο μείωσε γρήγορα την απόσταση. Τώρα έχει ήδη ξεπεράσει τον Βίκτορ και χτύπησε τον καταδιώκτη με το πόδι του. Η πρόσκρουση ξεσήκωσε τον άνδρα από τα πόδια του.
  Το κουφάρι πάτησε τον Βίκτωρα από ψηλά και τον συνέτριψε. Τότε ένα σαρκοφάγο στόμα έκανε κλικ.
  Άλλη μια στιγμή και τελείωσε. Εκείνη τη στιγμή, μια ακτίνα άστραψε και κάποια άγνωστη δύναμη πέταξε το μεταλλαγμένο κουνέλι μακριά. Ήταν σαν να τον είχε χτυπήσει κεραυνός.
  Το τέρας προσπάθησε να συσπαστεί ξανά, αλλά χτυπήθηκε ξανά μέχρι θανάτου. Και το τεράστιο κουφάρι απανθρακώθηκε, υποχώρησε.
  Ο Βίκτορ έπαθε μεγάλο σοκ. Δεν το περίμενε ποτέ αυτό. Και έτσι που υπήρχε ένα τόσο ισχυρό όπλο στη ζώνη που θα πυροβολούσε με ακτίνες.
  Την ίδια στιγμή, ο φόβος κυρίευσε τον άντρα. Και ξαφνικά θα σκοτωθεί ο ίδιος. Ποιος τον χρειάζεται - άλλος ένας πολυάριθμος κυνηγός ...
  Η μισή Λευκορωσία έχει ήδη καλυφθεί από την ανώμαλη ζώνη και τυχοδιώκτες από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να κυνηγήσουν αντικείμενα. Και κάποιος ψάχνει συγκεκριμένα τι
  μπορεί να ληστέψει. Μπορείτε ακόμα να βρείτε πολλά πολύτιμα πράγματα στα σπίτια. Και η μαφία έχει επίσης τα δικά της συμφέροντα στη ζώνη.
  Ο Βίκτορ προσπάθησε να συρθεί μακριά. Και τότε, ξαφνικά, μια φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά του. Ο Βίκτορ ανοιγόκλεισε τα μάτια του. Έμοιαζε να παραληρεί.
  Το μπροστινό μέρος ήταν ένα κορίτσι με υπέροχη ομορφιά. Φορούσε μια ολόσωμη φόρμα που δεν έκρυβε τη σιλουέτα της με ανοιχτό κεφάλι, και μπορούσες να δεις πώς ήταν χρυσή,
  πλούσια μαλλιά. Και το πρόσωπο είναι θαρραλέο και ταυτόχρονα όμορφο.
  Ο Βίκτορ προσπάθησε να σηκωθεί, καθώς το κορίτσι ξαφνικά πήρε και του έπιασε τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πραγματικά υπήρχε κάτι για να πάει στην ταράτσα.
  Ένα υπέροχα όμορφο κορίτσι περπατά στη ζώνη ξυπόλητη. Και έτσι το άρπαξα.
  Ο Βίκτορ ένιωσε έντονο πόνο. Τα ρουθούνια του ήταν τσιμπημένα σαν τσιμπίδα. Και αυτό το όμορφο κορίτσι είχε τόσο δυνατά δάχτυλα. Και τότε ένιωσε κάτι να αρπάζει
  αυτόν και πίσω από τη χαίτη.
  Ο Βίκτορ άκουσε τη φωνή ενός άλλου κοριτσιού, ήταν πολύ ευχάριστη και ταυτόχρονα απαίσια:
  - Λοιπόν, η Γκέρντα έπιασε το παιδί;
  Η ξανθιά κοπέλα απάντησε γελώντας:
  Πώς βλέπετε τη Σάρλοτ; Αληθινός μικρός και όχι πολύ όμορφος άντρας!
  Ο Βίκτορ ήταν μπερδεμένος. Στην πραγματικότητα, τι είναι: ένα τριήμερο καλαμάκι, δεν έχει πλυθεί για πολύ καιρό, ιδρωμένο, δύσοσμο. Ναι, και δεν λάμπει από ομορφιά, και είναι ήδη πάνω από τριάντα χρονών.
  Ο Βίκτορ είναι γενικά ένας τόσο άνθρωπος... Ο πιο συνηθισμένος. Το ύψος είναι μέτριο, τίποτα το ιδιαίτερο ούτε στο κρεβάτι. Ήδη λείπουν αρκετά δόντια και δεν υπάρχει τίποτα για εισαγωγή.
  Ο πιο απλός άνθρωπος, όχι κάποιου είδους ήρωας του Χόλιγουντ. Και εδώ είναι τα κορίτσια. Ένα δεύτερο κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά του. Ήταν φλογερό κόκκινο. Και επίσης σε στενό
  φόρμες που δεν κρύβουν τη φιγούρα. Επιπλέον, ήταν ξεκάθαρο ότι τα κορίτσια είναι πολύ μυώδη και έχουν κοιλιακούς με πλακάκια. Και οι δύο είναι πολύ όμορφες, με θαρραλέα πρόσωπα,
  και ψηλός. Τουλάχιστον είναι ογδόντα πέντε μέτρα και είναι ξυπόλητος. με ψηλά τακούνια, τα κορίτσια θα ήταν καθόλου ψηλά.
  Η κοκκινομάλλα ήταν οπλισμένη με κάποιο φανταχτερό πολυβόλο, και στη ζώνη της κρεμόταν ο διάβολος ξέρει τι άλλο. Ναι, και μια ξανθιά με γεμάτο οπλοστάσιο.
  Ο Βίκτορ σκέφτηκε ότι ήταν περίεργο που τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα. Εξάλλου, υπάρχει τόση μόλυνση στη ζώνη, και το ίδιο το έδαφος είναι δηλητηριασμένο και γεμάτο με διάφορα δηλητηριώδη μούχλα, μύκητες, τσουκνίδες και
  διάφορα είδη εντόμων.
  Στην πραγματικότητα, αυτά τα κορίτσια ρίσκαραν πολύ με τα γυμνά τους πέλματα, τα οποία, παραδόξως, είναι ροζ και καθαρά, δεν κολλάνε βρωμιά και σκόνη μέσα τους.
  Γενικά, αυτά τα κορίτσια είναι τόσο ασυνήθιστα.
  Υπάρχουν πολύ λιγότερες γυναίκες στην περιοχή από τους άνδρες. Και είναι εύκολο να πάθεις τη στειρότητα και τη γέννηση ενός μεταλλαγμένου παιδιού. Αν και υπάρχουν σπάνιοι τυχοδιώκτες - κυρία ληστές,
  και ιερόδουλες. Αν και, φυσικά, οι εντελώς υποβαθμισμένες γυναίκες πηγαίνουν σε ιερόδουλες, πολλές από τις οποίες είναι τρομερές και μεθυσμένες. Γενικά, το αλκοόλ είναι δημοφιλές στη ζώνη.
  Πιστεύει ότι εξουδετερώνει τουλάχιστον εν μέρει την ακτινοβολία και πολλά δηλητήρια. Αλλά από το μεθύσι, οι γυναίκες γερνούν γρήγορα και χάνουν την εμπορεύσιμη εμφάνισή τους. Είναι λυπηρό.
  Και αυτά τα κορίτσια, τόσο νέα, φρέσκα, μαυρισμένα και υγιή - απλά μια γιορτή για τα μάτια.
  Ο Βίκτορ μουρμούρισε, πιάνοντας με τα χέρια του το γυμνό πόδι της Γκέρντα, που συνέχισε να του κρατάει τη μύτη:
  - Άσε το γιατί πονάει!
  Το κορίτσι γέλασε λέγοντας:
  - Ναι, πονάει... Μα τι λες πατσουκ. Σε έσωσα!
  Ο Βίκτωρ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Θα μπορούσα να σε πληρώσω, αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα!
  Η Γκέρντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Και τι να πάρεις από έναν τόσο φτωχό σαν κι εσένα!
  Η Red Charlotte είπε:
  - Ίσως μας γλείψει;
  Η Γκέρντα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Μυρίζει!
  Και έδιωξε τον Βίκτορ μακριά. Ο άντρας τράβηξε την πλάτη του... Τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Ήταν τόσο σέξι που ο Βίκτορ άθελά του ξεσηκώθηκε.
  Η Σαρλότ, εν τω μεταξύ, πλησίασε το κουφάρι του μεταλλαγμένου κουνελιού και χαστούκισε τη γούνα του, σημειώνοντας:
  - Ευγενικό πρόσωπο! Αλλά μόνο η ουρά του είναι πολύτιμη!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά και ρώτησε τον Βίκτορ:
  - Αν δεν θέλεις να σου κόψουμε το κεφάλι, πες μας που είναι η πέτρα της τύχης!
  Ο Βίκτορ μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Ναι, εγώ ... Θα ήμουν έτσι αν είχα μια πέτρα τύχης!
  Η Σάρλοτ έκοψε τη θαμνώδη ουρά του κουνελιού λιονταριού. Το έβαλε στην τσάντα της και γρύλισε:
  -Λέει ψέματα! Ο γέρος του είπε πού ήταν η πέτρα! Να του κόψουμε το κεφάλι;
  Ο Βίκτορ μουρμούρισε μπερδεμένος:
  Γιατί να το πει αυτό; Ποιος είμαι για αυτόν; Επιπλέον, εσείς οι ίδιοι θα ξέρετε από αυτόν ...
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Δεν θα λειτουργήσει... Αλλά νιώθω ότι δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ίσως τον πάμε στο υπόγειο και τον βασανίσουμε σύμφωνα με τους κανόνες!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Σίγουρα πρέπει να γίνει! Πάρτε τον στο υπόγειο και δοκιμάστε εκεί!
  Η Γκέρντα ήθελε να πει κάτι, όταν άκουσε βρισιές και βρώμικες αισχρότητες.
  Τα κορίτσια γύρισαν. Μια ντουζίνα βρώμικους και κουρελιασμένους άνδρες εμφανίστηκαν στο δρόμο. Προχωρούσαν προς τα κορίτσια. Και ταυτόχρονα έβριζαν, και αρκετά βρώμικα.
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Αυτή είναι μια συμμορία από γροθιές ... Πόσο γεμάτος κριτίνες είναι ο κόσμος!
  Και έβγαλε ένα όπλο.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ας τους σκοτώσουμε! Υπάρχει πάρα πολλή βρωμιά στη ζώνη!
  Και τα δύο κορίτσια πήραν και ξεγύμνωσαν τα πρόσωπά τους. Ο Βίκτορ έτρεμε από φόβο. Τόσος θυμός φαινόταν στα μάτια αυτών των εξαιρετικών κοριτσιών. Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί;
  Και τι εκπληκτική δύναμη έχουν! Αυτό που απλά δεν μπορούν.
  Από τα πιστόλια της Σάρλοτ και της Γκέρντα πέταξαν δοκάρια. Χτύπησαν τους άνδρες που κινούνταν προς την κατεύθυνση τους θέλοντας ξεκάθαρα να βιάσουν τις καλλονές.
  Και μετά η κολασμένη ζέστη και... Αρκετοί άνθρωποι κόπηκαν με τη μία από τις ακτίνες. Κατέρρευσαν με ένα ουρλιαχτό. Οι υπόλοιποι σήκωσαν τα πολυβόλα τους και τα πριονισμένα κυνηγετικά όπλα.
  Και τα δύο κορίτσια: η κοκκινομάλλα και η ξανθιά κύλησαν. Και αμέσως θα πάρουν και θα φυτέψουν. Αυτά ήταν θανατοποινίτες. Και εδώ πέφτουν ξανά, μέσα
  η μάζα του ανθρώπου. Πολύ άσχημο πλήθος...
  Η Γκέρντα αντεπιτέθηκε και ψιθύρισε:
  - Φα κούκλα!
  Η Σάρλοτ σημείωσε:
  - Γρήγορα είμαστε μαζί τους!
  Δώδεκα άνδρες από τη συμμορία των κουλάκων σκοτώθηκαν. Τους ξυλοκόπησαν με κάποιο ασυνήθιστο όπλο με δοκάρια. Δύο από αυτούς εξακολουθούσαν να συστρέφονται και να συσπώνται.
  Η Γκέρντα φώναξε:
  - Μαύρο κοράκι μπροστά στο θάνατο,
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Θα υπάρξει αθανασία για τους πολεμιστές,
  Αν χτυπήσεις τολμηρά στο μάτι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Τα κορίτσια λεηλάτησαν με πολλή δουλειά τα πτώματα. Πήραν όλα τα λεφτά από τις τσέπες και τις ζώνες τους, πήραν μερικά μικρά βότσαλα-τεχνουργήματα.
  Στη συνέχεια, σηκώστε τα όπλα. Και τότε ο Βίκτορ δεν πίστευε στα μάτια του. Όλα αυτά τα μαχαίρια, πιστόλια, πολυβόλα, πριονισμένα κυνηγετικά όπλα, μπήκαν σε τσάντες
  πολεμιστές και κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν εκεί ...
  Ο Βίκτωρ ρώτησε έκπληκτος:
  - Πως το κανεις?
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  Δεν καταλαβαίνεις φίλε!
  Η Charlotte είπε λογικά:
  Λοιπόν, είναι πολύ καιρό για να εξηγήσω! Έλα σήκω και ακολουθήστε μας! Θα είστε ακόμα χρήσιμοι αν δεν θέλετε να σας αποκοπούν
  κεφάλι!
  Η Γκέρντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι και αμέσως!
  Και άρπαξε τον Βίκτορ από το λαιμό. Το έσκισε εύκολα από το έδαφος και το μετέφερε.
  Ο άνδρας αιωρήθηκε και τράβηξε αβοήθητος στον αέρα. Η Σάρλοτ πήρε το όπλο του Βίκτορ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και του το πέταξε.
  Αυτόματα άρπαξε το όπλο.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Δεν είναι κακή αντίδραση!
  Ο Βίκτωρ απάντησε αναστενάζοντας:
  -Διαφορετικά μην επιβιώσεις!
  Η Γκέρντα τον έβαλε στα πόδια και έγνεψε καταφατικά.
  - Ελάτε μαζί μας! Και μην τολμήσεις να φύγεις. Προχωράμε πιο γρήγορα από τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο.
  Και έσπρωξε τον Βίκτορ με ένα πολυβόλο.
  Έσκυψε και περπάτησε μαζί με τα κορίτσια. Έμοιαζε με χτυπημένο σκυλί.
  Το κορίτσι χτύπησε τα πόδια της, αφήνοντας γυμνά, χαριτωμένα ίχνη στη σκόνη. Επιπλέον, η Charlotte βούτηξε τα πόδια της στο αίμα.
  Φαίνεται ότι και οι δύο δεν έκλεψαν κανέναν για να φοβηθούν. Και είναι τόσο σέξι - απλά προκλητικά.
  Ο Βίκτωρ ρώτησε τα κορίτσια:
  - Ποιός είσαι?
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής απάντησε χαμογελώντας:
  - Τι νομίζετε?
  Ο άντρας σήκωσε τα χέρια του.
  - Δεν ξέρω! Αλλά είσαι τόσο ξεχωριστός!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά βγάζοντας τα δόντια της.
  - Είμαστε αυτοί που μπορούμε να σας σκοτώσουν... Αλλά σε αυτή την περίπτωση είμαστε σε θέση να δώσουμε μια ανταμοιβή. εξαρτάται ήδη από σένα!
  Ο Βίκτορ γέλασε δύσπιστα.
  - Πώς μπορώ να είμαι χρήσιμος σε τέτοιες κουλ γυναίκες όπως εσύ;
  Σε απάντηση, η Γκέρντα σήκωσε το πόδι της και άρπαξε ξανά τη μύτη του Βίκτορ με τα γυμνά της δάχτυλα και έσφιξε πολύ πιο δυνατά. Και εκείνη φώναξε:
  Δεν είμαστε οι γυναίκες σας! Οι γυναίκες πουλάνε σπόρους στην αγορά!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά ξέρεις πολλά! Για παράδειγμα, ένα τέτοιο τεχνούργημα ως πέτρα αναζωογόνησης!
  Ο Βίκτορ ανατρίχιασε και σημείωσε:
  - Αυτή είναι μια πολύ σπάνια πέτρα. Και έχει παρενέργειες. Μπορείς ακόμη και να γίνεις αγοράκι αν το κρατάς στα χέρια σου για πολλή ώρα.
  Επιπλέον, έξω από τη ζώνη, όσοι έλαβαν τέτοια νεολαία απλώς πεθαίνουν. Και μέσα στη ζώνη, μετατρέποντας σε παιδιά, χάνουν και οι ενήλικες
  δυνάμεις και δεξιότητες, και συχνά τη μνήμη των ενηλίκων.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έχουμε ακούσει ότι η πέτρα της νιότης έχει πλευρικές και όχι πολύ ευχάριστες ιδιότητες. Ωστόσο, όταν συνδυάζεται με μια τυχερή πέτρα,
  και με κάποια άλλα τεχνουργήματα, μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο εκτός ζώνης έναν αθάνατο και για πάντα νέο υπεράνθρωπο. Ετσι ώστε...
  Η Charlotte επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αν θέλεις να ζήσεις, βοήθησέ μας!
  Ο Βίκτορ ανατρίχιασε και ρώτησε:
  -Ποιος είσαι τελικά;
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Η επιπλέον γνώση θα συντομεύσει τη ζωή σας!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  Έχουμε μόνο περισσότερους λόγους για να σε σκοτώσουμε!
  Ο Βίκτορ έκανε μια παύση... Πέρασαν τη χωματερή. Κάποιος αλήτης, βλέποντας τα κορίτσια, όρμησε κοντά τους και άρχισε να παρακαλεί:
  - Δώσε στο ορφανό ... μια κόρα ψωμί!
  Η Σάρλοτ πήρε ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το πέταξε. Ένας αλήτης που πήδηξε πολύ κοντά πήρε έναν πόντο ακριβώς στο μάτι. Και ένα κομμάτι γυαλί
  τρύπησε το στέλεχος και μπήκε στον εγκέφαλο. Ο απατεώνας κατέρρευσε.
  σφύριξε ο Βίκτορ.
  - Λόβνο! Τετραπέρατος!
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό!
  Η Σάρλοτ γρύλισε.
  - Ναι, μούσκεψα το μικρόβιο!
  Ο Βίκτωρ παρατήρησε:
  - Είναι κι αυτός άντρας και το να σκοτώνεις είναι τόσο σκληρό!
  Η Σάρλοτ γέλασε και παρατήρησε:
  - Ή ίσως το αντίστροφο. Από εδώ για να φυτέψουμε στον άλλο κόσμο θα είναι πολύ καλύτερα για τους άστεγους!
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Σωστά! Γιατί να ζήσει ένας σαθρός... Για την ανθρωπότητα, αυτή είναι μια μικρή απώλεια!
  Ο Κόκκινος πρόσθεσε:
  - Και ίσως κέρδος!
  Ο Βίκτορ δεν είπε τίποτα, νομίζοντας ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό δείγμα για την ανθρωπότητα και ότι οι ομορφιές θα μπορούσαν να τον τελειώσουν. Και περπατούν και ξυπόλητοι, στρογγυλοί,
  ροζ γόβες φλας.
  Ο Βίκτορ σκέφτηκε γιατί δεν φοβούνται να περπατήσουν ξυπόλητοι. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη μόλυνσης και θραύσματα και άλλες βρωμιές.
  Ο άντρας δίστασε και ρώτησε:
  - Και γιατί είσαι ... χωρίς παπούτσια!
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Είναι πιο εύκολο να ζεις ξυπόλητος και...
  Η Charlotte πρόσθεσε:
  - Είδες ο ίδιος πόσο έξυπνα κάρφωσα αυτόν τον αλήτη!
  Ο Βίκτορ έγνεψε καταφατικά.
  - τόσο πιο πρακτικό. Γιατί όμως δεν λερώνονται τα πόδια σου;
  Η Γκέρντα είπε σκληρά:
  Τίποτα δεν συντομεύει τη ζωή όσο μια μακριά γλώσσα. Οπότε καλύτερα να σωπάσεις!
  Η Σάρλοτ απάντησε με σοβαρό ύφος:
  - Επειδή τα πόδια μας δεν αντιλαμβάνονται τη βρωμιά ...
  Έτσι έφτασαν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί, επίσης, ήταν μια παρέα από τρεις αλήτες που έπιναν. Τα κορίτσια δεν σπαταλούσαν ακτίνες πάνω τους. Η Σάρλοτ πήδηξε και πετούσε
  άρπαξε από τα τρίμματα των μαστιγίων που είχαν πέσει κάτω με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πώς τα χτύπησε. Το χτύπημα ήταν δυνατό και τα κρανία ράγισαν. Αίμα χύθηκε.
  Η Γκέρντα κίνησε το τρίτο θέμα με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πηγούνι. του έπεσε το σαγόνι. Και σωριάστηκε νεκρός και σώπασε.
  Τώρα τα κορίτσια νιώθουν βασίλισσες.
  Η κοκκινομάλλα άρπαξε το μπουκάλι με το μελάνι με το γυμνό της πόδι και το πέταξε στον τοίχο σπάζοντας το. Μετά ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Ο ξανθός εξολοθρευτής πέταξε ένα σνακ έξω από το παράθυρο και τσίριξε:
  - Άστεγοι βουτηγμένοι στην τουαλέτα!
  Και τα κορίτσια γέλασαν δυνατά. Και οι πολεμιστές ήταν πλέον απλώς κορίτσια - σούπερ.
  Ο Βίκτορ έκανε πίσω προς την έξοδο. Αλλά η Γκέρντα τον έπιασε πάλι από την πολύπαθη μύτη και τον τράβηξε:
  - Ηρέμησε κατσίκα! Θα σε ανακρίνουμε τώρα!
  Ο Βίκτορ μουρμούρισε:
  - Δεν ξέρω τίποτα!
  Τα σμαραγδένια μάτια της Σάρλοτ έλαμψαν.
  - Τότε θα πεθάνεις!
  Ο άντρας τινάχτηκε... Η ξανθιά κοπέλα τον πλησίασε και του έπιασε τον ώμο. Έσφιξε τα δάχτυλά της και ούρλιαξε:
  - Πες αυτό που είπες για τα τεχνουργήματα Borov7
  Ο Βίκτωρ μουρμούρισε:
  - Τίποτα συγκεκριμένο! Τους κυνηγάει κι αυτός...
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - μπορείς να τον ανακρίνεις. Και εσείς εμείς...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  Ίσως δεν τον σκοτώσουμε ακόμα. Υπάρχει μια ιδέα.
  Ο ξανθός τερματιστής έγνεψε καταφατικά.
  Μπορούμε πάντα να σκοτώσουμε μια κατσαρίδα. Και έχουμε διαφορετικές ιδέες!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής πρότεινε:
  - Ας δοκιμάσουμε τότε μια πέτρα που εκτρέπει τις σφαίρες πάνω της. ΚΑΙ...
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Έχουμε ήδη προσπαθήσει, αλλά δεν λειτουργεί ενάντια στις ακτίνες. Τι άλλες ιδέες υπάρχουν;
  Η Σάρλοτ πρότεινε χαμογελώντας:
  - Μπορούμε να του πούμε για τα κατορθώματά μας;
  Η ξανθιά απάντησε:
  - Μην πετάτε μαργαριτάρια μπροστά στα γουρούνια. Μην δίνετε την αλήθεια στα σκυλιά!
  Η Charlotte απάντησε σε αυτό:
  "Ίσως θυμηθεί κάτι τότε!" Είναι άχρηστο να ρωτάς. Και χρειαζόμαστε μια τυχερή πέτρα. Τότε μπορεί να βγει σούπερ σε συνδυασμό με άλλες πέτρες.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  "Τότε θα του το πω!" Αφήστε τον να καθίσει και να ακούσει.
  Και ο ξανθός εξολοθρευτής άρχισε να υφαίνει μια ιστορία.
  Μια ανωμαλία που σέρνεται από το πουθενά περιέβαλε τα κορίτσια από όλες τις πλευρές. Η πέτρα πάλλονταν και χτυπούσε με συχνότητα στα χέρια. Ακόμα και ο αέρας γύρω φαινόταν να παγώνει και να έχει πεθάνει. Παράλληλα, τα κορίτσια ένιωσαν αύξηση της ακτινοβολίας.
  Διαπέρασε τον αέρα, προκαλώντας τη σύντηξη των πυρήνων αζώτου και οξυγόνου. Από την οποία τα πάντα ήταν κορεσμένα με μια εξαιρετική φρεσκάδα που βασάνιζε τη μύτη.
  - Πρέπει να φύγουμε από εδώ! είπε η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Ας πάρουμε τα hyperfits και ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε!
  Τα κορίτσια έκαναν αμέσως ένεση με ένα υγρό που μειώνει την έκθεση στην ακτινοβολία. Ένιωθες σαν χιλιάδες ραδιενεργές μέλισσες να τσούζουν το δέρμα σου.
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - Πάμε μπροστά!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Ναί! Δεν ήθελα να παρακάμψω ξανά αυτή την υπερανωμαλία. Ξαφνικά έχει μια όψη αρπακτικού ενστίκτου και θα μας περιβάλλει.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Κατά κανόνα, τέτοια πεδία δεν είναι συνεχόμενα και θα βρούμε μια ρωγμή.
  Η κοκκινομάλλης βελόνα υπενθύμισε:
  - Το κύριο πράγμα είναι να ορίσετε σωστά τα όρια.
  Το τελευταίο δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει. Κάποιοι προσπάθησαν, μιμούμενοι συγγραφείς που δεν είχαν πρακτική ικανότητα, να πετάξουν απλώς μπουλόνια και παξιμάδια.
  Δεν είναι αξιόπιστο, ο σίδηρος μπορεί να πετάξει χωρίς να επιβραδύνει και να πέσει, αλλά θα σπάσει την οργανική ύλη.
  Εδώ χρειάζεστε μια πιο λεπτή προσέγγιση, ρίχνετε λεπτή πλανισμένη σκόνη από συνηθισμένο μόλυβδο, το ρίχνετε και μετά ακολουθείτε την παραμικρή απόκλιση της δέσμης ενός φαναριού.
  Όπου η ακτίνα είναι ευθεία υπάρχει ένα κενό μεταξύ των ανώμαλων πεδίων. Επιστήμη αποδεδειγμένη από επιστήμονες.
  Γενικά, γιατί η συνηθισμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ έγινε ξαφνικά τόσο απότομη - παραβιάζοντας τους νόμους της φύσης.
  Οι επιστήμονες δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση σε αυτό. Και διαφωνίες και διατριβές γράφτηκαν από πολλές εκατοντάδες τόμους. Είναι καλό τα κορίτσια να διαβάζουν με την ταχύτητα ενός υπολογιστή, διαφορετικά θα κιτρινίζανε τα βιβλία.
  Για τους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, η ζώνη έχει γίνει επίσης μια αγελάδα μετρητών, αλλά εξακολουθούν να γράφουν κάπως μονότονα: παγίδες, φάρτερ, τεχνουργήματα, μεταλλαγμένοι, ληστές!
  Κάποιος σκοτώνει κάποιον! Μα αγνή αμόλυντη αγάπη και οι γυναίκες δεν μυρίζουν καν! Αλλά ο πόλεμος είναι θηλυκός!
  Τα κορίτσια πήραν το δρόμο τους αργά, φτάνοντας μέσα από τον δονούμενο αέρα. Μετά τους δόθηκε ξαφνικά θερμότητα στο πρόσωπο, σαν να είχε κανονίσει κάποιος θέρμανση.
  Οι νεαροί πρόσκοποι είχαν μια ειδική μικρή συσκευή, και μόλυβδο ή σίδερο στη ζώνη είναι μια σούβλα για να βρείτε.
  Ένα λεπτό στρώμα σκόνης τρεμοπαίζει στο προσκήνιο ενός φακού. Στα πρώτα δέκα μέτρα η ανωμαλία ήταν σταθερή.
  Στη συνέχεια, καθώς τα κορίτσια προχωρούσαν, άρχισαν να εμφανίζονται κάποιες ρωγμές στο χωράφι. Οι πρόσκοποι παρακολουθούσαν στενά το στημόνι.
  - Υπάρχει! παρατήρησε η Σάρλοτ.
  - Μπορείτε να πάτε.
  - Ας το προσπαθήσουμε! Η Γκέρντα τη στήριξε.
  Τα κορίτσια έκαναν τις μύτες των ποδιών κατά μήκος της γραμμής. Μπροστά έμοιαζε με τέλμα και έπρεπε να προσθέσω αισθητά ένα βήμα για να μην με ρουφήξει.
  Ξαφνικά ο αέρας αναστέναξε και οι πρόσκοποι πλημμύρισαν με ρυάκια λάσπης.
  - Φαίνεται να νιώθει τη διείσδυσή μας. παρατήρησε η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ γρύλισε.
  - Μπορεί! Μίλα πιο ήσυχα.
  Τα κορίτσια συνέχισαν να κινούνται. Ξαφνικά, το κονιοποιημένο μέταλλο στροβιλίστηκε σε έναν ανεμοστρόβιλο. Έπειτα λαχάνιασε τόσο πολύ, μόνο χάρη στη γυμναστική επιδεξιότητα τα κορίτσια δεν έπεσαν.
  Η σχάρα του ζευκτού που στεκόταν στο πλάι του σκίστηκε και τα θραύσματα διπλώθηκαν σε μια φανταχτερή δαντέλα. Όμως ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας έχει γίνει λίγο ευρύτερος.
  Το γρασίδι είναι μαραμένο, η γη μοιάζει μετά από σεισμικό κατακλυσμό. Μπροστά από το πέρασμα, το μονοπάτι μπλόκαρε ξαφνικά από τσιμεντένιο φράχτη.
  Σκαρφάλωσε, δεν ήταν δυνατό, από ψηλά η ανώμαλη ζώνη ανέπνευσε θάνατο.
  Η Σάρλοτ είπε χαμογελώντας:
  - Δεν έχει νόημα να γυρίσεις πίσω. Έχουμε πάει πολύ μακριά και δεν είναι γνωστό αν θα βρούμε άλλο κενό. Προτείνω να ανατινάξεις με χειροβομβίδα.
  - Γιατί, αν μπορείς να συνθλίψεις με ένα χτύπημα του Ρος-καράτε. είπε η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ συνοφρυώθηκε.
  - Είσαι σίγουρος ότι ο φράχτης είναι αρκετά χοντρός.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Υπάρχουν ειδικά ενεργειακά σημεία στο σκυρόδεμα που σας επιτρέπουν να διαπεράσετε ολόκληρη τη δομή. Ναι, και η προπόνηση των ποδιών δεν θα βλάψει.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής σημείωσε σκληρά:
  - Τότε είμαι μαζί σου.
  Για να μην χαλάσουν τα παπούτσια, τα κορίτσια έβγαλαν τις μπότες τους και με τα χαριτωμένα πόδια τους, σαν γλυπτά αρχαίων δασκάλων, άρχισαν να χτυπούν στο τσιμέντο.
  Περιέργως, τα μαυρισμένα, γυμνά πόδια τους ήταν τόσο καλά εκπαιδευμένα που φαινόταν σαν να τα χτυπούσαν ατσάλινοι λοστοί.
  Από τη βρεφική ηλικία, τα κορίτσια έλαβαν μάχιμη εκπαίδευση, και αυτή για αυτά είκοσι πέντε εκατοστά σκυρόδεμα.
  Ο τοίχος καλύφθηκε με ρωγμές, μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε.
  Αν και τα πόδια βούιζαν ελαφρά από τα εγκεφαλικά επεισόδια, το αίμα έτρεχε μέσα τους, οι πρόσκοποι ήταν ευχαριστημένοι.
  Η Σάρλοτ φώναξε:
  -Σας ξεπεράσαμε!
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Ταυτόχρονα και ζέσταμα! -
  Έγινε διασκέδαση για τις νεαρές καλλονές, μόνο τα πρόσωπά τους φαγούρα από τα γένια Dushman και το καμουφλάζ.
  Το περαιτέρω μονοπάτι ήταν ευκολότερο, τα κορίτσια είχαν ήδη μάθει να διακρίνουν τα όρια της ανωμαλίας μόνο με τη διάθλαση του φωτός.
  Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να ανάψετε τον φακό και να τα βλέπετε όλα. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να περπατήσω για περίπου μισό χιλιόμετρο, σκύβοντας, διακινδυνεύοντας να περάσω μια επικίνδυνη γραμμή: το πέρασμα στένεψε ξανά.
  - Έχεις πιει ποτέ Γκερντ; ρώτησε η Σάρλοτ.
  Η ξανθιά απάντησε:
  - Δεν! Αλήθεια, μου έκαναν ένεση αλκοόλ για να ελέγξουν την αντίδραση του οργανισμού στο αλκοόλ.
  Η κοκκινομάλλα στραβοκοίταξε.
  - Και πως?
  Η Γκέρντα απάντησε ειλικρινά:
  - Το κεφάλι πονάει, τα έντερα βγαίνουν. Έδωσαν μικροσκοπικές μίνι κάψουλες σε μέγεθος κεχρί. Αύξησαν την αντίσταση του οργανισμού στο αλκοόλ.
  Αν και το μεθύσι είναι αμαρτία, δεν μπορείς χωρίς αυτό στην ευφυΐα.
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Άλλη μια αμαρτία! Οπότε πίνουν οι παπάδες! Και γενικά, αν μπούμε σε μια ανωμαλία, θα ζήσουμε ένα hangover, μόνο χίλιες φορές χειρότερο.
  Η άκρη του τυφεκίου εφόδου AKM μπήκε κατά λάθος στην ανωμαλία και λύγισε ελαφρά. Έπρεπε να το ισιώσω. Βροχή έπεσε από ψηλά, με μεγάλες σταγόνες, αρκετά ζεστή.
  Μέσα στην ανωμαλία, απλά σφύριξαν και εξατμίστηκαν. Μια μάντρα σκραπ είχε συσσωρευτεί: αναποδογυρισμένα, παραβιασμένα φορτηγά, τρακτέρ, θραύσματα βαρέως αγροτικού εξοπλισμού, σκουριασμένα βαρέλια.
  Έξω από την αποθήκη, αγνοώντας το θανατηφόρο σκηνικό, καθόταν ένα ερπετό, μια κόκκινη κρυστάλλινη χελώνα με κεφάλι καρχαρία. Καταβρόχθισε το μέταλλο χωρίς κανένα πρόβλημα, και τα πόδια της είναι κάτι ανάμεσα στο νύχι ενός καβουριού, στα νύχια μιας τίγρης.
  - Ριφουλίκ! ψιθύρισε η Σάρλοτ.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Μη πρωτεϊνικό μείγμα χαλαζία και λιθίου.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής μουρμούρισε:
  - Απέναντί του, τα όπλα μας είναι μάλλον ανίσχυρα.
  Η ξανθιά ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Δεν ξέρω! Όσοι πυροβόλησαν σε ένα τέτοιο πλάσμα, κατά κανόνα, δεν επέζησαν. Αλήθεια, γιατί χρειάζεται την πρωτεϊνική μας σάρκα, είναι πιο πιθανό να γλεντήσει με ένα πολυβόλο.
  Η Σάρλοτ προειδοποίησε:
  - Μην επιταχύνετε την κίνηση, θα προκαλέσει ριφουλίκα.
  Τα κορίτσια εξακολουθούν να είναι ομαλά, αλλά κινούνται όλο και πιο γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι σύντομα έπεσαν πάνω σε συρματοπλέγματα. Έπρεπε να κοπεί.
  Τα κορίτσια το αντιμετώπισαν τέλεια, αποφεύγοντας επαγγελματικά να τρίζουν.
  Μετά από μερικά βήματα, η Σάρλοτ ψιθύρισε στο αυτί της Γκέρντα: - Κοίτα, αγαπητέ μου, εδώ είναι το πρώτο μας βραβείο.
  Έδειξε μια πέτρα στο χρώμα του λεμονιού.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Τίποτα το ιδιαίτερο, αυτό είναι το πιο κοινό τεχνούργημα "kulesh". Περισσότερα από χίλια δολάρια, δεν μπορείτε να το βοηθήσετε.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  Ίσως και λιγότερο, αλλά και αυτό δεν είναι κακό.
  Η ανωμαλία γύρω από τα κορίτσια άρχισε να ζωντανεύει, έβγαζε έναν ιδιαίτερο ήχο που τρίζει, σκίζοντας το τύμπανο.
  Ήταν πέρα από την αντίληψη του ανθρώπινου αυτιού, αλλά τα κορίτσια τον άκουσαν.
  - Ο διάβολος ανησυχεί! παρατήρησε η Σάρλοτ.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Αν και εδώ στην άκρη της αβύσσου, μη μιλάς για το ακάθαρτο.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τσίριξε:
  - Ελα!
  Το σφύριγμα και η ζέστη αυξήθηκαν αισθητά, οι σταγόνες της βροχής εξατμίστηκαν πριν φτάσουν στο έδαφος, το γρασίδι άρχισε να αλλάζει χρώματα και η φωταύγεια εμφανίστηκε στα σύνορα.
  Γενικά το θέαμα είναι και όμορφο και τρομερό. Τα κορίτσια κοίταξαν πίσω στο ρεεφούλικ, ήταν ήδη αρκετά μακριά, αλλά φαινόταν σαν να είχε φάει, το "γρύλισμα" δεν έφτασε στα ευαίσθητα αυτιά τους.
  Οι πρόσκοποι ηρέμησαν γιατί αυτή η ομίχλη πρέπει επιτέλους να τελειώσει.
  Η Γκέρντα παρατήρησε λογικά:
  "Δεν μπορείς να φέρεις μεγάλη δύναμη εδώ!" Θα καταστρέψουμε και ανθρώπους και εξοπλισμό, κοίτα.
  Πράγματι, ένα ελικόπτερο MI-8 εμφανίστηκε στον ουρανό, παρατηρώντας τη ζώνη, άρχισε να ανεβαίνει, αλλά ήταν πολύ αργά. Θολά πλοκάμια έτρεξαν προς το μέρος του και τυλίχτηκαν γύρω από το αυτοκίνητο.
  Το "Pinwheel" έπνιξε και άρχισε να πέφτει. Η προπέλα σταμάτησε να γυρίζει, αλλά το μηχάνημα βυθίστηκε αργά, σαν στο νερό. Στην πορεία μετατράπηκε σε ένα είδος ακορντεόν.
  Τα κορίτσια όμως δεν θαύμασαν τόσο πολύ αυτό το θέαμα όσο προσπάθησαν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Ζεστός αέρας φύσηξε στα πρόσωπά τους, σηκώνοντας λεπίδες από γρασίδι, σκόνη, βότσαλα σε έναν ανεμοστρόβιλο.
  Τα μάτια των κοριτσιών, φυσικά ζαφείρι στη Γκέρντα, αλλά βαμμένα κάτω από καφέ, και σμαραγδένια στη Σάρλοτ, ήταν δακρυσμένα. Στη συνέχεια, μια εκκένωση πέρασε από το έδαφος, χτύπησε ηλεκτροπληξία.
  Τα κορίτσια λαχάνιασαν. Τρέξαμε λίγο. Μετά έγινε εντελώς χάλια, το χώμα έγινε ξαφνικά σαν βούτυρο και κολλημένες μπότες.
  Τότε ένα θανατηφόρο ταλαντεύτηκε από ψηλά, η ζώνη συνέτριψε τα κορίτσια στο έδαφος.
  "Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα", είπε η Charlotte.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Μετανοήστε πριν να είναι πολύ αργά!
  Η κοκκινομάλλα σήκωσε:
  - Όχι, Γκέρντα, δεν θέλω να πεθάνω πνευματικά σκλαβωμένη. Άλλωστε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μας περιμένει ο θάνατος.
  Η ξανθιά συμφώνησε.
  - Ελπίζω όχι! Είναι δύσκολο να πεθάνεις τόσο νέος. Δεν είχα χρόνο να κάνω τίποτα για την Πατρίδα.
  Η Σάρλοτ βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Δεν τη σκότωσε καν! Έχω στον λογαριασμό μου, υπάρχει τουλάχιστον ένας ελεύθερος σκοπευτής.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Και δεν συμμετείχατε σε πολεμικές επιχειρήσεις.
  Η κοκκινομάλλα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δεν! Και εγώ, όπως και εσύ, φρόντισα για πιο σημαντικά θέματα. Είμαστε μόνο δύο σε όλη τη χώρα.
  Ο ξανθός τερματιστής έγνεψε καταφατικά.
  - Χρειάζομαι λοιπόν ένα για να γεννήσω παιδιά από αυτόν.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής γέλασε:
  - Δεν ξέρω σίγουρα! Μάλλον είναι αδύνατο να μείνουμε έγκυος από ένα απλό άτομο.
  Τα ελικόπτερα κατέβηκαν τελικά κοντά τους, δύο ρεφουλίκια έτρεξαν κοντά τους. Αυτοί, βλέποντας φρέσκο σίδερο, προχώρησαν στο αρπακτικό τους γεύμα.
  - Τι τρομερή δύναμη πρέπει να έχεις για να σκίσεις ένα τόσο δυνατό σίδερο. παρατήρησε η Γκέρντα.
  - Έχουν διαφορετικό μεταβολισμό με υπερραδιενεργά εγκλείσματα. είπε η Σάρλοτ.
  Η ξανθιά κελαηδούσε:
  - Ωστόσο, σαν να μην μας καταβρόχθισαν τα όπλα. Εκατομμύρια δολάρια διστάζουν να πετάξουν.
  Τα κορίτσια έψαξαν το νεφρό με ένα μαχαίρι, μερικές φορές τα μαχαίρια κόλλησαν, αλλά η άκρη του κόπηκε. Στη συνέχεια, πετώντας μια πλαστική μπάλα, διαπίστωσαν ότι περαιτέρω το χώμα έγινε κανονικό.
  - Καλά που έχουμε ένα απλό καμουφλάζ στα πόδια, δεν είναι κρίμα να κόβουμε. είπε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα το πήρε και τσίριξε:
  - Θα πρέπει πραγματικά να βουτήξω σαν ψάρι, αλλά να πηδήξω.
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε ενεργά:
  - Μας έμαθαν να πηδάμε από οποιαδήποτε θέση, μπορούμε να το χειριστούμε.
  Η ξανθιά σημείωσε επιθετικά:
  - Στον πόλεμο, η καλή προετοιμασία είναι σαν τον αέρα για τους πνεύμονες, ένα κακό μείγμα αερίων σακατεύει και σκοτώνει!
  Τα κορίτσια έκοψαν τις μπότες τους, δίστασαν λίγο και πήδηξαν απότομα. Η Γκέρντα κόντεψε να κολλήσει ξανά, έξυσε το πόδι της.
  Τώρα το πέρασμα έχει γίνει πολύ ευρύτερο και τα κορίτσια θα μπορούσαν να βγουν από αυτό. Οι πρόσκοποι κινούνταν αργά, ώσπου, τελικά, η ανωμαλία έπαψε να ταλαντεύεται.
  Η Σάρλοτ είπε με μια χαρούμενη ματιά:
  - Ζήσε αδερφή! Και νόμιζα ότι όλοι είχαν κολλήσει.
  Η Γκέρντα σημείωσε λογικά:
  - Τώρα πρέπει να βρούμε μπότες, αλλιώς τα πόδια μας είναι πολύ όμορφα για γενειοφόρους Μουτζαχεντίν.
  Η κοκκινομάλλα συμφώνησε με αυτό:
  - Απλώς θα στήσουμε μια ενέδρα και θα χτυπήσουμε κάποιον.
  Η ξανθιά κούνησε τον πισινό της.
  - Αν το βρούμε!
  Τα κορίτσια, παρά το φόρτο, αποφάσισαν να πάνε για τρέξιμο, όχι ιδιαίτερα βιαστικά, για να μην υπάρχει θόρυβος. Η έντονη ακοή τους έπιασε τον πυροβολισμό από τα δεξιά.
  - Αυτό είναι κάτι! Μοιάζει με κυνήγι ή αποσυναρμολόγηση. παρατήρησε η Σάρλοτ.
  Τα κορίτσια έκαναν ένα βήμα, πέρασαν το λόφο, από εκεί άνοιξε μια θέα, ένας δρόμος. Ένας θόρυβος χαρακτηριστικός ενός Jaguar ακούστηκε πάνω του.
  Αυτό το ισχυρό οκταθέσιο αυτοκίνητο πήδηξε από πίσω από μια στροφή κατάφυτη από δάσος. Σε αυτό κάθονταν καμιά δεκαριά είδη με δερμάτινο μπουφάν και πανοπλία.
  Θρασύδειλα πρόσωπα και ξυρισμένα κεφάλια πρόδωσαν ληστές, μερικοί από αυτούς είχαν τατουάζ στα χέρια τους. Και ο μεγαλύτερος είχε ένα τατουάζ στο πρόσωπό του. Έμοιαζε με κακόβουλο κόμικ.
  - Όταν ένα άτομο δίνει τεχνητά στον εαυτό του μια τρομερή εμφάνιση, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πνευματικής αδυναμίας. παρατήρησε η Σάρλοτ.
  - Μάλλον, ο λύκος με τα πρόβατα είναι τόσο τρομερός, και όχι το πρόβατο με το δέρμα του λύκου! συνέχισε η Γκέρντα.
  Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με PKU - ένα βελτιωμένο πολυβόλο Καλάσνικοφ. Οι σφαίρες των 14,7 mm μπορούσαν να τρυπήσουν τις φόρμες των κοριτσιών.
  Ωστόσο, σύμφωνα με το συνηθισμένο σακάκι, τα κορίτσια είχαν ελαφριά, αλλά πολύ ισχυρή θωράκιση από υδρογόνο τιτάνιο, τρεις φορές ισχυρότερη από το φυσικό τιτάνιο, δυόμιση φορές ελαφρύτερη.
  Είναι αλήθεια ότι ένα τέτοιο ταχυδρομείο αλυσίδας κοστίζει ως ολόκληρη δεξαμενή T-90. Αλλά χτυπήστε τους με μια τόσο μεγάλη σφαίρα, ακόμη και τα γερά κόκαλα των κοριτσιών δεν μπόρεσαν να αντισταθούν.
  Όμως το "Καλάσνικοφ" ή το "Αμπακάν" δεν είναι τρομερό από καμία απόσταση. Ο αρχηγός, όπως πάντα, έβρισε.
  - Τότε ο κούκος μας είπε ότι σέρνονταν δύο φαρδιά. Πρέπει να τα μασήσεις.
  Άγριο ουρλιαχτό ως απάντηση:
  - Δεν είναι στο μπάσταρδο αφεντικό, αλλά υπάρχει ένα σημείο. Μόνο κάτι έφτασε και δεν έπιασε το swag.
  Επίσης ένα γρύλισμα ανάμεικτο με χυδαιότητες:
  - Αυτοί είναι Άραβες, που σημαίνει ότι μάλλον έχουν "πράσινο" και ντοπάρισμα.
  Η Σάρλοτ αποφάσισε να απολύσει το AKM. Το βασικό μειονέκτημα του μηχανήματος είναι η σχετικά μεγάλη εξάπλωση των σφαιρών, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις. Είναι αλήθεια ότι εάν χρησιμοποιείτε όχι διαμέτρημα 7,62, αλλά 5,45, τότε η ακρίβεια αυξάνεται.
  Τα βάναυσα κεφάλια των ληστών είναι ανοιχτά. Η Σάρλοτ άνοιξε πυρ και η Μαρία, όπως πάντα, άρχισε να προσεύχεται. Τέσσερις ληστές σκοτώθηκαν αμέσως. Ένας από αυτούς φώναξε:
  -... ιζντέτς!
  Οι ληστές χαρακτηρίζονται από μια ενστικτώδη ανταπόκριση. Δεν είναι σαφές από πού πυροβολούν, είναι καλύτερα να επιβραδύνετε και να ξαπλώσετε, αλλά ο αρχηγός, χωρίς δισταγμό, άρπαξε μια χειροβομβίδα FU-12, επίσης με διάδοση έως και διακόσια μέτρα, αλλά με εγκλείσματα ουρανίου τις πλάκες και τα πιο ισχυρά εκρηκτικά.
  Και πού το έσκαψε, γιατί αυτά είναι σε υπηρεσία μόνο με τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Η Γκέρντα πυροβόλησε, η σφαίρα της χτύπησε ακριβώς το κέντρο της χειροβομβίδας.
  Φύσηξε τρομερά, το FU-12 δεν είναι F-1. Οι ληστές καταστράφηκαν και το Jaguar, έχοντας χάσει τον έλεγχο, μείωσε σταδιακά την ταχύτητά του. Ο οδηγός χτύπησε φρένο σε καταιγισμό.
  Η ισχυρή μάρκα-θηρίο σταμάτησε. Κορίτσια με όλες τις ταχύτητες έτρεξαν κοντά της. Μαζί με τον οδηγό υπήρχαν έντεκα πτώματα. Έδειχναν τρομερά χτυπημένοι.
  Η Σάρλοτ άρχισε να επιθεωρεί τις τσάντες. Ενδιαφερόταν κυρίως για τα τεχνουργήματα. Τα εξέτασε προσεκτικά. Εκτός από το "kulesh" το πιο κοινό τεχνούργημα που έχει την ικανότητα να λάμπει στο σκοτάδι και να επαναφορτίζει μια μικρή μπαταρία.
  Επιπλέον, αυτή η πέτρα έχασε τις ιδιότητές της μόνο ένα χρόνο μετά την έξοδο από τη ζώνη. Μεταξύ άλλων τιμαλφών υπήρχε και ένα ζευγάρι "Κότερ" ικανό να κόβει κραματοποιημένο χάλυβα.
  Πρέπει να καλυφθούν με μαλλί, διαφορετικά το μέταλλο του αυτοκινήτου θα καεί. Υπήρχε εδώ μια ροζ πέτρα "Love", η οποία αυξάνει σημαντικά την ανδρική ισχύ και πολύ πολύτιμη στη ζώνη "Shield", η οποία εξουδετερώνει τις επιπτώσεις της συνηθισμένης ακτινοβολίας.
  - Δεν τα μάζεψαν όλα αυτά οι ληστές; ρώτησε τον εαυτό της η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Όχι, πιθανότατα το πήραν από φαρδιά.
  Η ξανθιά ρώτησε αφελώς:
  - Και τι τα έκαναν;
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Σκοτώθηκε! Τι άλλο! Και είναι καλό αν πριν από αυτό δεν ήταν χωρίς βασανιστήρια. Μερικοί κλέφτες έχουν κρυψώνες που περιμένουν να ανέβουν οι τιμές των swag.
  Επιπλέον, άλλωστε, οι επιστήμονες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Αναζητούν τρόπους για να ενισχύσουν τις ιδιότητες των τεχνουργημάτων και κυρίως να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους εκτός ζώνης.
  - Το ξέρω! Τα μάτια της Γκέρντα γέμισαν δάκρυα. "Αλλά κάτι μου συνέβη. Εγώ ο ίδιος έγινα δολοφόνος, επτά άνθρωποι πέθαναν από τον πυροβολισμό μου.
  Δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου αυτό. Ήταν σαν να έσπασε μια χορδή στην ψυχή μου.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Λοιπόν, γιατί είσαι τόσο ανόητος.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Εκκλησία κατά της βίας.
  Η παντογνώστρια κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Είναι? Το να σκοτώνεις έναν κακοποιό δεν είναι αμαρτία. Η κυριολεκτική μετάφραση από τα εβραϊκά της εντολής της έκτης εντολής Δεν θα σκοτώσεις: ακούγεται: μην διαπράττεις κακό φόνο!
  Δηλαδή, δεν είναι καλό να σκοτώνεις μόνο καλούς ανθρώπους και το κακό πρέπει να τιμωρείται.
  Η Γκέρντα παρατήρησε δειλά:
  Αλλά ο ίδιος ο Ιησούς δεν το ακολούθησε.
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Λοιπόν όχι! Ο ενσαρκωμένος Θεός δεν ήταν ειρηνιστής. Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Χριστός συγκρίθηκε με τον Βασιλιά Δαβίδ, και ήταν μεγάλος πολεμιστής.
  Ο ίδιος ο Ιησούς λέει - Δεν έφερα ειρήνη στη γη, αλλά ένα σπαθί. Μια κακή πηγή είναι το αίμα των λεχάρων. Ναι, εξάλλου, πριν από τη σωματική του ενσάρκωση, όντας το πρόσωπο του Ιεχωβά, ο Ιησούς καταδίκασε θανατικές καταδίκες, διέταξε την εξόντωση όλων των Αμιαλικών, έκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα.
  Δηλαδή η δικαιοσύνη απαιτεί την τιμωρία του κακού. Ποιοι είναι οι ντόπιοι ληστές; Τραμπούκοι από βρωμιές, φυγάδες από χώρους κράτησης, μανιακοί που βρίσκονται στη λίστα διεθνών καταζητούμενων, απλά τρομοκράτες που πιάνουμε.
  Δηλαδή, είναι κακό, και για χάρη του καλού πρέπει να καταστραφεί. Μια κακή πηγή είναι το αίμα των σπαθών, είπε ο Ιησούς.
  Τα δάκρυα στα μάτια της Γκέρντα στέγνωσαν. Ρώτησε έκπληκτη:
  - Πώς ξέρεις τόσο καλά τη γραφή;
  Η Σάρλοτ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Λοιπόν, πώς να ζεις σε μια τυπικά ορθόδοξη χώρα και να μην ξέρεις την κατήχηση. Αλλά η γνώση πρέπει να εφαρμόζεται με σύνεση ώστε να μην σκύβει στον σπηλαιώδη ειρηνισμό των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά.
  - Την ξέρω αυτή την αίρεση! Δεν αναγνωρίζουν τον Χριστό ως Θεό. Ωστόσο, το να μιλάμε για αιρετικούς δεν είναι ενδιαφέρον για μένα, όχι για εσάς.
  Ο Ρεντ συμφώνησε.
  Ας φτιάξουμε πρώτα το αυτοκίνητο.
  Το αυτοκίνητο υπέστη ελαφρά ζημιά, υπήρχαν μεταλλικές πλάκες κατά μήκος των άκρων του και το πολυβόλο, που δεν πρόλαβε να πυροβολήσει, ήταν γεμάτο με φρέσκια ταινία.
  - Πρώτα απ' όλα σκότωσα τον πολυβολητή. καυχήθηκε η Σάρλοτ.
  - Λογικά! Τώρα ας προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε. - Βρείτε τις σωστές μπότες. Η Γκέρντα αηδίασε να δοκιμάζει παπούτσια μετά από δύσοσμα πόδια ληστή.
  Ήταν απλώς περιφρονητική, όπως και η Charlotte. Τα κορίτσια πήγαν στο ρέμα και ξέπλυναν τις μπότες τους. Ήταν λίγο πολύ μεγάλα, αλλά μετά από λίγη σκέψη τράβηξαν ποδόπανα.
  Δεν είναι πολύ βολικό, αλλά όταν εκτελούν προσευχές, οι γοητείες τους δεν θα προσελκύσουν υπερβολική προσοχή. Τώρα τα κορίτσια, έχοντας ρίξει τα πτώματα στο χαντάκι, μπορούσαν να οδηγήσουν με ρόδες.
  Ωστόσο, πυροβολήστε, τραβήξτε την προσοχή άλλων πλασμάτων: ποντικών-κουνελιών. Ήταν μια απαίσια μετάλλαξη, ένα μείγμα κοινών τρωκτικών και λαγών. Το πώς αυτά τα είδη κατάφεραν να διασταυρωθούν είναι ένα μυστήριο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ απαίσιο μείγμα με δηλητηριώδη δόντια.
  Τα κουνέλια των αρουραίων έτρεξαν έξω στο δρόμο. Ήταν τουλάχιστον πενήντα από αυτούς, μεγάλοι στο μέγεθος ενός σκύλου. Έβγαλαν τα δόντια τους λεπτά σαν βελόνες.
  Συχνά έσπασαν, αλλά μετά από μερικές μέρες μεγάλωσαν καινούργια. Το ίδιο το σώμα είναι άθλιο, μόνο το πίσω μέρος και μια πλούσια ουρά σχεδόν σαν αλεπού. Έξω από τη ζώνη, μια τέτοια γούνα εκτιμήθηκε.
  Ειδικά οι κυρίες. Αλλά τα ίδια τα ζώα ήταν πολύ επιδέξια και ανθεκτικά, δεν περιφρονούσαν τα πτώματα. Επιπλέον, κληρονόμησαν ένα ορισμένο γρήγορο πνεύμα από αρουραίους.
  Για παράδειγμα, ένα νεκρό σώμα μπορεί να μην είναι τόσο νόστιμο, αλλά είναι ασφαλές, αλλά στη ζώνη των νεκρών...
  - Λοιπόν, τι να τους κάνουμε! ρώτησε η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ απάντησε αποφασιστικά:
  - Να πυροβολήσουμε και να κόψουμε τις ουρές! Θα υπάρχει κάτι να πουλήσει.
  Η ξανθιά αμφέβαλλε:
  Γιατί χρειαζόμαστε χρήματα. Η FSB μάς έδωσε μετρητά και τριάντα χιλιάδες πράσινα χαρτονομίσματα βρέθηκαν στις τσέπες των ληστών.
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Ναί! Παρατήρησα ότι οι τρομοκράτες και η μαφία προτιμούν το δολάριο από το ευρώ, παρά τη διαφορά στην ισοτιμία.
  Πονηρό δολάριο για τις καρδιές των ληστών
  Αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία!
  Το χαρτονόμισμα είναι ποταπό, το νόμισμα των παρασίτων
  Μισθοφόρος σκοτώνει!
  
  Προσελκύει αίμα στον εαυτό του και βδελυγμία
  Όχι για τίποτα το πράσινο χρώμα των ματιών του μπελά!
  Ας υπάρχει καλοσύνη και ειλικρίνεια στην καρδιά
  Ας κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Διαβάστηκε από τη Charlotte.
  - Ποιανού ποιήματα; - ρώτησε η Γκέρντα
  - Το έγραψα μόνος μου! - απάντησε η κοκκινομάλλα.
  Η ξανθιά γέλασε.
  - Καλή ιδέα. Και το πιο σημαντικό, είναι αληθινό και αληθινό. Αλλά έχετε δίκιο, η πώληση επιπλέον swag θα μας επιτρέψει να κάνουμε κερδοφόρες γνωριμίες μεταξύ των πωλητών.
  Τα κορίτσια πήραν τα κουνέλια με όπλο και έριξαν βόλι. Πρέπει να πυροβολήσετε μόνο στο κεφάλι, καθώς το σώμα αποκαθίσταται εύκολα, ακόμη και το κολλώδες πράσινο αίμα σχεδόν δεν ρέει έξω.
  Ο πυροβολισμός τρύπησε τα κρανία δέκα τεράτων. Κατέρρευσαν, άλλοι άρχισαν να τρέχουν.
  - Ουάου, και εκτίμησαν αμέσως τη μαχητική μας δύναμη.
  - Αυτά δεν είναι ψευτοσκυλιά που σκαρφαλώνουν μπροστά. Ωστόσο, έχουν ήδη πυροβοληθεί τόσο πολύ, που τους έκοψαν και την ουρά μόνο λίγο χειρότερα από κουνέλια. παρατήρησε η Γκέρντα.
  - Οι ουρές των αλεπούδων αρουραίων εκτιμώνται περισσότερο. Πληρώνουν τρεις φορές περισσότερα από ό,τι για σαμπούλες. - Burknual Charlotte.
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά.
  - Λένε ότι η γούνα τους μπορεί να αλλάξει χρώμα.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν άλλα δέκα κουνέλια. Μετά κατέβηκαν κάτω. Πλούσιες ουρές κόπηκαν με σίγουρες κινήσεις.
  - Να είστε προσεκτικοί με τα δόντια σας, καταρχήν υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριό τους, αλλά κοστίζει χίλια οκτακόσια δολάρια για μια αμπούλα. προειδοποίησε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Δεν είχα οδηγίες χειρότερα από σένα. Επιπλέον, εάν τα δόντια σπάσουν και παραμείνουν στο σώμα, θα υπάρξει μια σοβαρή φλεγμονώδης διαδικασία.
  "Πολύ επώδυνο, αν και το σώμα μας είναι δυνατό και δεν είναι τόσο εύκολο να μολυνθεί. - πρόσθεσε η ξανθιά.
  Τα κορίτσια ήδη κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο όταν εμφανίστηκαν τα ψευτοσκυλιά. Όχι πολλά, περίπου δεκαπέντε. Επίσης, προφανώς προσέλκυσε πυροβολισμούς.
  - Είναι κρίμα να τους σπαταλάς μια σφαίρα; παρατήρησε η Σάρλοτ.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Αν και δεν είναι δηλητηριώδη, δαγκώνουν και μπορούν να μολυνθούν με λύσσα. Ας τα κουνάμε με πιστόλια για να μην μεταφέρονται για το τίποτα αυτόματα φυσίγγια.
  -Μόνο η πειθώ που λείπει θα πάρει ράγισμα, στο μέτωπο! πρότεινε η Σάρλοτ.
  Η ξανθιά γέλασε.
  - Και έχεις πολλά παιδικά χρόνια.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν από το βελτιωμένο ΤΤ-100. Οι διαστάσεις, η ανάκρουση και το διαμέτρημα είναι μικρότερα από αυτά ενός παραδοσιακού TT και η θανατηφόρα δύναμη και ο ρυθμός πυρκαγιάς είναι υψηλότερα λόγω του ειδικού σχεδιασμού του ρύγχους.
  Και προμήθεια είκοσι φυσίγγια ανά βαρέλι. Όχι σκοποβολή, αλλά διασκέδαση. Χωρίς να ξοδέψουν ούτε μια επιπλέον σφαίρα, τα κορίτσια έσπασαν τα κεφάλια των ψευτοσκύλων.
  Είναι αλήθεια ότι αργότερα ακούστηκε ένα άλλο κοπάδι να πλησιάζει.
  - Ξέρεις! πρότεινε η Σάρλοτ. Ας μην σπαταλάμε πυρομαχικά σε αυτά.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Εμείς, κατά τη γνώμη μου, έχουμε αρκετά ληστικά όπλα. Ναι, και το TT-100, μπορείτε να σπρώξετε σχεδόν οποιοδήποτε φυσίγγιο.
  Η Σάρλοτ φώναξε:
  - Παρόλα αυτά, δεν είναι ενδιαφέρον για εμάς. Ας ρισκάρουμε τα γαϊδούρια μας και ας τους συναντήσουμε μόνο με μαχαίρια.
  Η ξανθιά κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ακούγεται δελεαστικό, αλλά δικαιούμαστε ένα κενό ρίσκο.
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Όταν προπονηθήκαμε στη σχολή της FSB, δεν απειληθήκαμε με θάνατο ή σοβαρό τραυματισμό. Και εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τον εαυτό σας.
  Η Γκέρντα χαμογέλασε:
  - Παρεμπιπτόντως, το δάγκωμα στον κώλο είναι μια αγαπημένη τεχνική των ψευτοσκύλων. Περί αυτού ακόμη και στα απομνημονεύματα των πρώτων stalkers, όπως αυτοαποκαλούνταν στην αρχή, περιγράφεται.
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Το Farter ακούγεται πιο όμορφο και οι κλέφτες! Τώρα ας πάρουμε τα μαχαίρια.
  Τα κορίτσια στάθηκαν πλάτη με πλάτη, υπήρχαν τουλάχιστον τριάντα ψευτοσκυλιά. Ο αγώνας δεν θα ήταν εύκολος.
  Ξαφνικά, η Charlotte πέταξε το στιλέτο της στον πλησιέστερο σκύλο, χτυπώντας τον ακριβώς στο λαιμό. Και μετά έμεινε άοπλη. Ένα άλμα προς τα σκυλιά, ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι του σκύλου.
  Το σοκαρισμένο ζώο κατέρρευσε. Έπειτα, μια βόλτα, σαν το δάχτυλο του ποδιού στο μάτι, μια γροθιά στο σαγόνι. Η κοπέλα χτυπά σαν σφυρί, τα δόντια της θρυμματίζονται σαν ξερά μπιζέλια.
  Η Γκέρντα ορμάει πίσω της, τα σπασμένα πόδια του κοριτσιού πετάνε τα αρσενικά. Τα σκυλιά πέφτουν, κυλούν. Ένα χτύπημα με στιλέτο αγγίζει τους λαιμούς.
  - Σε ένα δυνατό χτύπημα, χρειάζεστε ένα δώρο! δήλωσε η Σάρλοτ.
  - Όποιος δεν δέρνει, θα χαθεί! πρόσθεσε η Σάρλοτ.
  Οι δρόμοι των κοριτσιών χώρισαν. Η Σάρλοτ πήδηξε ψηλά, έκανε έναν τροχό, πετώντας πάνω από τα κεφάλια, γκρέμισε τρία σκυλιά σε ένα άλμα. Έκοψε το ένα στο λαιμό, κόβοντας το κεφάλι της.
  Η Γκέρντα επανέλαβε τον ελιγμό, ξαπλώνοντας τέσσερις και τελειώνοντας με ένα χτύπημα στην καρδιά. Είναι αλήθεια ότι ο σκύλος κατάφερε να την ξύσει λίγο.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Βρώμικη σκύλα.
  Το κόκκινο διορθώθηκε:
  - Πρέπει να πω σκύλα.
  - Δεν είναι πολιτισμένο να αποκαλείς έτσι ούτε έναν σκύλο.
  Η Σάρλοτ φώναξε:
  - Μα τρελό.
  Τα σκυλιά ήθελαν πολύ να δαγκώσουν τα κορίτσια στον κώλο. Συνήθως οι φαρτέρες και οι ληστές έχουν θωρακισμένα μπουφάν και δεν μπορείτε απλά να τα δαγκώσετε. Και το παντελόνι θα είναι πιο λεπτό.
  Η Γκέρντα τον μαχαίρωσε στο μάτι και η Σάρλοτ μαχαίρωσε τα δάχτυλά της με το ένα της χέρι και χρησιμοποίησε το στιλέτο με το άλλο.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Αυτό είναι, τώρα τι;
  Η κοκκινομάλλα σημείωσε:
  - Πετάξαμε μαχαίρια στο κεφάλι, οπότε ίσως είναι καλύτερα στο στήθος.
  Τα κορίτσια επανέλαβαν τον ελιγμό, τα ανόητα ψευδο-σκυλιά στερούνταν παντελώς από πονηριά και ένστικτο αυτοσυντήρησης. Περπατούσαν μπροστά, όρμησαν, τα άλματά τους ήταν προβλέψιμα.
  Και όλοι έκαναν στη Σάρλοτ μια μικρή γρατσουνιά με τα νύχια τους.
  Ο Red παρατήρησε:
  - Όχι, υπάρχουν κενά στην προετοιμασία μας. Και ξαφνικά θα ήταν πλάσματα με πολύ δηλητηριώδη νύχια.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Πώς είναι οι αρουραίοι;
  - Ας είναι! Παρεμπιπτόντως, οι βελόνες τους είναι πιο δυνατές από το ατσάλι. Πολύ άσχημα πλάσματα.
  - Γενικά, κάτι από πολλά διαφορετικά παράγωγα από αρουραίους.
  Η Σάρλοτ έκοψε άλλο ένα κεφάλι καθώς περπατούσε και έσπασε την πλάτη του σκύλου. Η Γκέρντα δεν ήταν σε καμία περίπτωση κατώτερη από αυτήν.
  Η ξανθιά παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και όλα αυτά γιατί η ακτινοβολία δεν σκοτώνει τους αρουραίους, αλλά τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς και βιώσιμους. Είναι σαν δυστοπία. Ίσως ένας πυρηνικός πόλεμος να οδηγήσει στην εμφάνιση ενός είδους πολιτισμού αρουραίων.
  - Πιστεύετε ότι οι αρουραίοι θα μπορέσουν να πάνε στο διάστημα; - Αν συγχωνευθούν με πρωτεύοντα, τότε δεν αποκλείεται. - Λένε ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν ήδη εμφανιστεί στη ζώνη.
  Η Γκέρντα έσπασε το λαιμό του σκύλου με ένα απότομο τράνταγμα. Η Σάρλοτ τελείωσε το τελευταίο πλάσμα.
  - Έπρεπε να πηδήξουμε.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Δεν είναι όλα τα geeks, υπάρχουν και χειρότερα.
  Ο Red παρατήρησε:
  "Το ξέρω, αλλά η καταπολέμηση των τεράτων δεν είναι ο τομέας της ειδικότητάς μας.
  Τα κορίτσια, έχοντας ξαπλώσει τρεις ντουζίνες πλάσματα, έκοψαν προσεκτικά την ουρά τους. Τώρα είχαν κάτι να πουλήσουν. Τότε συνέβη το απροσδόκητο, ένας από τους θανάσιμα τραυματισμένους ληστές άρχισε να σηκώνεται.
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Ουάου, κοίτα, φαίνεται ότι ένας από αυτούς δεν τελείωσε!
  Η Γκέρντα είπε γελώντας:
  Ή ίσως μετατρέπεται σε ζόμπι.
  Η κοκκινομάλλα σημείωσε:
  - Το άκουσα, αλλά για να γίνεις ζόμπι πρέπει να πεθάνεις από μια ανωμαλία.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Ή από το χέρι ενός πολύ αμαρτωλού ανθρώπου.
  Η Σάρλοτ τσίριξε:
  - Μην αστειεύεστε έτσι!
  Ο ληστής σηκώθηκε και όρμησε να τρέξει. Η ταχύτητά του δεν ήταν κατώτερη από τον παγκόσμιο πρωταθλητή σπριντ.
  Η Σάρλοτ τσίριξε:
  - Α, πήγαινε πίσω του.
  Η Γκέρντα παρατήρησε γελώντας:
  - Ίσως έχει καλή ικανότητα cross-country στο Jaguar.
  Η κοκκινομάλλα θόλωσε:
  -Ας δούμε!
  Ο αναζωογονημένος νεκρός έτρεξε πραγματικά κατά μήκος του δρόμου. Ως εκ τούτου, ήταν δυνατό να τον ακολουθήσει με αυτοκίνητο. Τα κορίτσια έφυγαν βιαστικά, χωρίς να επιταχύνουν ιδιαίτερα.
  Αναρωτιόντουσαν πού έτρεχε ο ληστής.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά είναι πιθανή μια ενέδρα;
  Η Σάρλοτ τσίριξε:
  - Και θα τη δούμε, για πιστότητα προτείνω να φορέσω φακούς θαυματουργούς.
  Οι ειδικοί φακοί επαφής είναι άλλο ένα από τα δαπανηρά θαύματα της ρωσικής επιστήμης. Σας επέτρεψαν να δείτε στην υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία, στο απόλυτο σκοτάδι και κάτω από το νερό.
  Επιπλέον, κατέστησαν δυνατή τη μεγέθυνση της εικόνας τόσο των συνηθισμένων αντικειμένων όσο και τη χρήση φακών ως μικροσκόπιο.
  Είναι αλήθεια ότι η εφεύρεση είναι ακόμα ατελής, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα: καίγεται.
  Τα κορίτσια τα φόρεσαν και σχεδόν αμέσως ξαφνιάστηκαν:
  - Τρέχει, και όχι μόνο δεν ζεσταίνεται, αλλά δροσίζεται. Η διαφορά μεταξύ αυτού και του περιβάλλοντος δεν είναι μεγαλύτερη από πέντε μοίρες. είπε η Γκέρντα.
  Η Σάρλοτ γρύλισε.
  Ναι, είναι ζόμπι! Ίσως κάποιο τεχνούργημα τον έκανε τόσο cool.
  Το τρέξιμο συνεχίστηκε, ο ληστής γύρισε στο πλάι, αναγκάστηκαν να ταρακουνηθούν. Χτυπήματα, λακκούβες, χτυπήματα απειλούσαν να ανατρέψουν το αυτοκίνητο.
  - Μπορεί να χωρίσει το κεφάλι του; πρότεινε η Σάρλοτ.
  Η Μαρία παρατήρησε σοφά:
  - Για να δούμε αν μας οδηγήσει στη φωλιά του.
  Η κοκκινομάλλα επεσήμανε έξυπνα:
  - Θέλεις να παλέψουμε?
  Η ξανθιά γέλασε.
  - Δεν είσαι;
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Φυσικά, αλλά η καρδιά σου θα σκάσει από οίκτο.
  Η Gerda λογικά σημείωσε:
  - Μπορεί να υπάρχουν όμηροι στη φωλιά τους! Δεν το ξέρεις;
  Ο Ρεντ αμφέβαλλε:
  - Απίστευτο! Λοιπόν, γιατί χρειάζονται ομήρους;
  Η ξανθιά παρατήρησε λογικά:
  - Πάρε λύτρα! Ή κάντε τα να λειτουργήσουν για εσάς.
  Η Σάρλοτ δίστασε.
  - Λοιπόν, μπορούν ακόμα να δώσουν κάτι για έναν ξένο, αλλά για έναν Ρώσο, όπως κι αν αυτοπυροβοληθούν.
  Η Γκέρντα παρατήρησε πολύ ειλικρινά:
  - Είναι περίεργο ότι με μια τέτοια στάση απέναντι στους επιστήμονες, ήμασταν τόσο καλά εφοδιασμένοι.
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  - Η στρατιωτική έρευνα χρηματοδοτείται αξιοπρεπώς, οι ΗΠΑ αγοράζουν επιστήμονες και εμείς απλώς διαγράφουμε πληροφορίες από αυτούς. Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Πιο συγκεκριμένα, κλέβουμε;
  - Συλλέγουμε πληροφορίες, επεξεργαζόμαστε και εκδίδουμε τις δικές μας! Γενικά, όλη αυτή η μυστικότητα εμποδίζει την πρόοδο. Δεν θα υπήρχαν κατάσκοποι, ήμασταν πολύ πιο καθυστερημένοι, εννοώ όλος ο κόσμος.
  Η Γκέρντα αναστέναξε.
  - Και πότε η ανθρωπότητα θα γίνει ένα; -
  Η Σάρλοτ σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  Δεν ξέρω! Αλλά για την επέκταση του διαστήματος, πρέπει να συνδυάσετε τις προσπάθειες.
  Η ξανθιά αναστέναξε:
  - Αλλά μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο. Αν στις αρχές του εικοστού αιώνα υπήρχαν μόνο τριάντα επτά κράτη, τώρα υπάρχουν διακόσια σαράντα. Εκεί που κατευθύνεται ο κόσμος μας, η ανθρωπότητα χρειάζεται έναν μεγάλο ηγέτη.
  - Και που να το βρεις αυτό! παρατήρησε η Σάρλοτ. - Μάλλον, υπάρχει αύξηση του χάους. - Υπήρχε φεουδαρχικός κατακερματισμός, και τώρα καπιταλιστικός. Όμως αργά ή γρήγορα θα τελειώσει.
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει παγκόσμια ευτυχία και ένας κόσμος χωρίς κακό.
  Ο Γκέρντο τσίριξε:
  - Πότε θα έρθει ο Χριστός;
  Η Σάρλοτ είπε κατηγορηματικά:
  - Όταν ένας άνθρωπος, σωματικά και πνευματικά, γίνεται θεός.
  Η συζήτηση διακόπηκε, ένας πύργος φάνηκε μπροστά. Πάνω κάθονταν δύο τύποι με πολυβόλο και κάπνιζαν.
  - Κακή συνήθεια! - Τα κορίτσια πυροβόλησαν απομακρύνοντας τους ληστές. Το θωρακισμένο μέτωπο της "Jaguar" έσπασε τον φράχτη, και οι καλλονές ξέσπασαν στην αυλή. Εκεί, δύο ντουζίνες ληστές έπιναν ποτά και έφαγαν κεμπάπ.
  Το πολυβόλο πυροβόλησε, φτύνοντας βαριά μόλυβδο. Σε επιδέξια χέρια, το PKU είναι ένα πολύ τρομερό όπλο που μετέτρεψε τα σώματα σε πτώματα μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, χτυπώντας έξω τις βρύσες αίματος.
  Στη συνέχεια οι σφαίρες τρύπησαν τη βεράντα, σπάζοντας τους ξύλινους τοίχους. Γυαλί έσπασε, θραύσματα πέταξαν από τα κούτσουρα. Τα πάντα τσακίστηκαν στη σειρά, οι σανίδες τσακίστηκαν, έπεφταν ματωμένα ρινίσματα.
  Σπάνια ένας αγώνας μοιάζει τόσο πολύ με σφαγείο. Αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί όταν έξι χιλιάδες σφαίρες ξεσπούν σε ένα λεπτό.
  Για ένα δευτερόλεπτο, περίπου εκατό, εκρηκτικό διαμέτρημα 14,7, για πεντακόσια. Χρειάστηκαν πέντε δευτερόλεπτα για να σκοτωθούν είκοσι πέντε ληστές που γλέντιζαν στην αυλή, αφού ο καιρός ήταν στεγνός και άλλοι δεκαπέντε στη βεράντα.
  Η Γκέρντα δεν πρόλαβε καν να διαβάσει το Πάτερ Ημών όταν τελείωσαν όλα.
  - Ο αγώνας ήταν σύντομος! "Αν και άλλα δύο σέρνονται στο ίδιο το κτίριο.
  Απάντησαν τα πυρά στα κορίτσια και με μεγάλη ακρίβεια, τρεις σφαίρες χτύπησαν τη Σάρλοτ με αλεξίσφαιρο γιλέκο, αλλά ένας πυροβολισμός από εκτοξευτή χειροβομβίδων έβαλε τέλος στον βομβαρδισμό.
  - Ουάου, κοψίστηκα, οι σκέψεις μου αποσπάστηκαν από βαθιές ασυνέπειες, τσακώνεσαι και προσεύχεσαι ταυτόχρονα.
  - Κάθε αμαρτία πρέπει να εξιλεωθεί! είπε η Γκέρντα.
  Η Charlotte είπε λογικά:
  - Υπάρχουν άγιοι που προστατεύουν τους πολεμιστές. Για παράδειγμα, ο Γεώργιος ο Νικηφόρος, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και πολλοί άλλοι!
  Η ξανθιά παρατήρησε γελώντας:
  - Σωστά! Αλλά εξακολουθεί να είναι αηδιαστικό! Τώρα ας ελέγξουμε το σπίτι.
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Και δεν σκοτώσαμε ακόμα έναν φίλο.
  Ο ληστής των ζόμπι πήδηξε στον ανιχνευτή Τζουλιάνα, αλλά χτυπήθηκε στο μήλο του Αδάμ με μια μπότα. Πέταξε μακριά και τα κορίτσια πέταξαν τον Καλάς μέσα του. Ωστόσο, το ζόμπι δεν σταμάτησε αμέσως.
  Για αρκετή ώρα γρύλισε και βρυχήθηκε, με τη σειρά του από το PKU δεν κατέρρευσε εντελώς.
  - Ένα πλήρες ναρκωτικό για εσάς! Λοιπόν, ένα ζωντανό πράγμα! Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε. - Μπορείτε να δείτε αμέσως το προϊόν του διαβόλου.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Άκουσα ότι τα ζόμπι μπορούν να κάνουν κάθε ζωντανό άνθρωπο. Αυτό που βλέπουμε είναι άλλο ένα φιλί ζώνης.
  Η ξανθιά ήταν δύσπιστη.
  - Ξέρετε, στις ενέργειές μας δεν υπάρχει τίποτα ηρωικό. Με τη βοήθεια ενός πολυβόλου, κουρέψαμε τους εχθρούς, αλλά δεν κάναμε κανέναν καλύτερο.
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Είσαι ιδεαλίστρια Γκέρντα. Θέλεις να φτιάξεις όλο τον κόσμο, χωρίς καν να ξέρεις προς ποια κατεύθυνση.
  Η ξανθιά σχολίασε:
  - Νομίζω ότι πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να τηρούνται τα συμφέροντα της Πατρίδας.
  Η Σάρλοτ είπε χαρούμενη:
  - Σκοτώνοντας πενήντα ληστές, έχουμε ήδη προσφέρει μια αξιοπρεπή υπηρεσία στη χώρα. Οι φυλακές είναι ήδη υπερπλήρεις και ο θάνατος είναι μάλλον πιο ανθρώπινος.
  Η Γκέρντα πρόσθεσε έξυπνα:
  - Πώς να πούμε, οι ζωντανοί μπορούν πάντα να μετανοήσουν, ειδικά οι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη. Πράγματι, σε μια ειδική φυλακή υπάρχουν πολύ λιγότεροι πειρασμοί και κίνητρα για αμαρτία.
  Η κοκκινομάλλα άλλαξε θέμα.
  - Θα εξετάσουμε τις εγκαταστάσεις, ίσως είμαστε τυχεροί για τους ομήρους και ταυτόχρονα θα δούμε τα τρόπαια.
  Τα κορίτσια έψαξαν τις τσέπες των νεκρών ληστών. Ήταν δυνατή η εξαγωγή αξιοπρεπών ποσών σε μετρητά, δολάρια και ευρώ.
  Καθώς και αρκετά τεχνουργήματα, ανάμεσά τους το πολύτιμο Τυρκουάζ, που μπορεί να αυξήσει την αντοχή του μετάλλου.
  Είναι αλήθεια ότι ο ιδιοκτήτης τους, ένα αρκετά μεγάλο χτύπημα, αν κρίνουμε από τον μεγάλο αριθμό τραπεζογραμματίων, δεν βοήθησε. Η σφαίρα έσκισε το ακάλυπτο στομάχι και έσπασε το στήθος.
  Φοβούμενοι απαλά τις νάρκες και τις ραγάδες, τα κορίτσια εξέτασαν το σπίτι. Όπως αποδείχθηκε, οι φόβοι τους δεν ήταν αβάσιμοι. Τρεις νάρκες και δύο χειροβομβίδες έπρεπε να καθαριστούν.
  Ωστόσο, προφανώς φοβούμενοι ότι τα στρώματα δεν θα ανατιναχθούν από τα μεθυσμένα μάτια, οι εξορυσσόμενες πόρτες σημειώθηκαν με ένα σταυρό.
  - Τι ηλίθια παγίδα! Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε.
  Η Σάρλοτ τσίριξε:
  "Δεν τσακώνονται πάντα έτσι;"
  Η ξανθιά είπε:
  - Νομίζω ότι αυτές οι νάρκες είναι πιο επικίνδυνες για τους ίδιους τους ληστές. Κοιτάξτε, και εδώ έγιναν εκρήξεις, τα πάντα ήταν μπερδεμένα.
  Οι τοίχοι είναι όντως κομμένοι με θραύσματα, είναι ορατό πιτσιλισμένο αίμα. Καθαρίζεται εδώ εν όψει όχι συχνά.
  - Βρώμικα, αυτοί οι γκάνγκστερ, τόσα κονσέρβες και μπουκάλια είναι στοιβαγμένα, είναι απαραίτητο να τσουγκράνα. Η Σάρλοτ τρύπωσε το ποτήρι με το πόδι της.
  Η Γκέρντα απάντησε σκληρά:
  - Έχουν τέτοιες ηθικές αρχές. Θα ψάξουμε για κρυφή μνήμη, κρυφές μνήμες και zindan.
  Τα κορίτσια λεηλάτησαν το σπίτι, σκανάροντας τις σανίδες του δαπέδου και στη συνέχεια κατέβηκαν στο υπόγειο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη κρύπτη με αντικείμενα, χρήματα και κλεμμένα αντικείμενα αποδείχθηκε ότι ήταν κάτω από μια μαρμάρινη πλάκα σε ειδική εσοχή.
  Υπήρχε επίσης μια ολόκληρη συλλογή από χρυσά δόντια, σκουλαρίκια, πιθανώς κομμένα μαζί με αυτιά, δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα.
  Υπήρχαν επίσης πέτρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων τα ονόματα δεν γνώριζαν τα κορίτσια, και οι ιδιότητές τους ήταν μυστηριώδεις.
  Η Σάρλοτ έτριψε ένα από αυτά, πήρε φωτιά και άρχισε να καίει τα χέρια της.
  - Ουάου, αυτό είναι προφανώς ο "Bill", λένε, είναι ικανός να καταστρέψει οποιονδήποτε υπολογιστή, σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Επιπλέον, απενεργοποιεί τις βιντεοκάμερες.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Πολύτιμο τεχνούργημα;
  Ο κοκκινομάλλης μουτρωμένος απάντησε απειλητικά:
  - Πολύ πιο πολύτιμο μόνο έξω από τη ζώνη δύναμης χάνει σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου πέφτει αμέσως, αξίζει να αφήσετε αυτή τη μολυσμένη περιοχή από έναν Θεό ξέρει ποιος.
  Η ξανθιά συνοφρυώθηκε.
  - Και πού είναι η πέτρα "Τοπωρία"; Λένε ότι δίνει σφαίρες πέτο.
  Η Σάρλοτ επεσήμανε επιθετικά:
  Ναι, είναι ένα διάσημο τεχνούργημα. Καμπυλώνει την τροχιά όχι μόνο των σφαιρών, αλλά και των θραυσμάτων χειροβομβίδων. Είναι ιδιαίτερα ισχυρό αν συνδυάσετε πολλές πέτρες.
  Συχνά περιγράφεται σε απομνημονεύματα, και εκτός ζώνης ισχύει για δύο έως τρεις μήνες.
  Η Γκέρντα αμφέβαλλε:
  - Κάτι δεν φαίνεται στον αρχηγό!
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Πρέπει να πουλήθηκαν! Για έναν μισθοφόρο, αυτή η πέτρα είναι πολύτιμη, πιθανώς δελεασμένη από την τιμή.
  Η Γκέρντα είπε γελώντας:
  - Ή δεν το βρήκαν, χρειάζεσαι πιο κορόιδο! Υπάρχουν πολλά "Kulesh", δεν είναι τόσο εύκολο να πουλήσεις αυτό το βότσαλο.
  Η Σάρλοτ τσίμπησε τα αυτιά της.
  - Ακούω κάποιον να μουρμουρίζει στο υπόγειο, υπάρχουν ακόμα κρατούμενοι εδώ.
  Η ξανθιά επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κι εγώ, φαίνεται, αυτός είναι ο αραβικός λόγος.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής παρατήρησε:
  - Θυμηθείτε τι μας έμαθαν, ειδικά στην πλαστική κίνηση. Οι Άραβες χαρακτηρίζονται από αιχμηρές χειρονομίες, οι άνδρες γενικά πρέπει να είναι πιο αγενείς.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω να μιμούμαι τους Άραβες. Στο μέλλον, ενδέχεται να υπάρξουν πόλεμοι μεταξύ της Ρωσίας και του ισλαμικού κόσμου.
  - Ειδικά αν εκδιωχθούν οι Αμερικανοί από τον Περσικό Κόλπο και το Αφγανιστάν. Δέσαμε τους Γιάνκηδες στο κάρο, αναγκάζοντάς τους να καλύψουν τα σύνορά μας! Η Σάρλοτ γέλασε.
  Η ξανθιά ανησύχησε.
  - Αλλά ο Μαύρος Σουλτάνος φαίνεται να έχει κακία στη Ρωσία. Επιπλέον, το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών απέχει πολύ από τον ισλαμικό κόσμο και το δικό μας είναι κοντά. Πρώτα απ 'όλα, η επέκταση θα γίνει σε ρωσικό έδαφος. Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά. -
  Αυτό το είδος είναι ανησυχητικό.
  Η Σάρλοτ σημείωσε:
  - Ενώ οι κακοί Αμερικανοί ουρλιάζουν με τους Άραβες, θα έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε έναν τόσο ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο στρατό που ο πόλεμος με τις ορδές του νότου δεν θα είναι τρομερός.
  Το κύριο πράγμα είναι να κερδίσουμε μερικά χρόνια. - Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τελείωσε ψιθυριστά.
  Τα κορίτσια πήγαν στο "ζιντάν", ο διάδρομος οδηγούσε στο πλάι, όπου πίσω από την πλινθοδομή ήταν τοποθετημένη μια θωρακισμένη πόρτα.
  Ήταν, σαν υποβρύχιο, στερεωμένο με ασφάλεια και κλειστό με κωδικό.
  - Ας το προσπαθήσουμε! είπε η Γκέρντα.
  Χρησιμοποιώντας μια μικρογραφία του στηθοσκοπίου του κοριτσιού, άκουσαν το χρηματοκιβώτιο. Μια μικρή διαφορά στους ήχους έκανε δυνατό τον υπολογισμό του κωδικού και το άνοιγμα της χοντρής πόρτας.
  - Και αν ξεχάσει ο αρχηγός; - Και το έγραψε! Η Σάρλοτ έβγαλε ένα χαρτί.
  Η Γκέρντα προσβλήθηκε:
  - Και γιατί ήσουν σιωπηλός;
  Η κοκκινομάλλα απάντησε με τόλμη:
  - Ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητές σου ως διαρρήκτη.
  - Τα κορίτσια μιλούσαν αραβικά για κάθε ενδεχόμενο. Ήξεραν ακόμη και τη συγκεκριμένη ανατολίτικη ορολογία.
  Η Γκέρντα τελείωσε την ομιλία της και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της:
  - Καλά? Τώρα θυμάμαι πού είναι η πέτρα της τύχης;
  Ο Βίκτωρ απάντησε αναστενάζοντας:
  -Αυτό εγώ... καλά, λένε ότι θα ρίξει έναν από τους μισθοφόρους του μαύρου σουλτάνου. Κι αν είναι κάπου εκεί κοντά στους βάλτους. Βρείτε όμως...
  Η Σάρλοτ απάντησε σκληρά:
  - Δεν έχουμε λόγο να περιπλανιόμαστε στους βάλτους! Μας είσαι άχρηστος...
  Ο Βίκτορ έστριψε από φόβο.
  Η Γκέρντα άρπαξε τον άντρα από το αυτί με τα γυμνά του δάχτυλα και τον τίναξε.
  Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας άγριος βρυχηθμός από ένα τηλεβόα:
  - Άσε τις πόρνες! Είστε περικυκλωμένοι!
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Λοιπόν, εδώ είναι οι καλοθελητές μας εν δράσει!
  Η Γκέρντα έγνεψε στον Βίκτορ:
  - Θα έρθεις μαζί μας! Αν δεν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της ανακάλυψης!
  Τα κορίτσια έβαλαν πέτρες. Και η Σάρλοτ πέταξε ένα λουρί στο λαιμό του Βίκτορ. Άκουσα έναν θόρυβο, ένα ελικόπτερο αιωρούνταν προφανώς πάνω από την οροφή.
  Η Γκέρντα είπε γελώντας:
  - Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να καταρρίπτεις ελικόπτερα!
  Η Σάρλοτ πήρε τα μπιζέλια στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν θα είναι εδώ τώρα!
  Μια έκρηξη μεγάλου διαμετρήματος χτύπησε το παράθυρο. Έπεσε το γυαλί. Η κοκκινομάλλα πέταξε ένα μπιζέλι με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της.
  Έξω έγινε έκρηξη. Και το μεγάλο κουφάρι του ελικοπτέρου κατέρρευσε χωρίς τελετή.
  Η Γκέρντα πέταξε επίσης ένα μπιζέλι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και δύο όμορφα κορίτσια: μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά όρμησαν έξω από το περιβάλλον. Έσυραν τον Βίκτορ σε ένα σχοινί. Αναγκάστηκε να τρέξει πίσω τους με όλη του τη δύναμη.
  Η Γκέρντα αάλα έσκασε από το πολυβόλο. Αρκετοί από τους ληστές κατέρρευσαν με βρυχηθμό.
  Η Σάρλοτ χτύπησε με λέιζερ. Και εκείνη φώναξε:
  - Θα κόψουμε καλά τους εχθρούς!
  Η Γκέρντα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Η ογκώδης δεξαμενή, που ήταν καλυμμένη με κλαδιά για καμουφλάζ, αναποδογύρισε με βρυχηθμό.
  Του σχίστηκαν οι κύλινδροι και πέταξαν σε όλο το χωράφι, στριφογυρίζοντας και αναπηδώντας. Ένας από αυτούς χτύπησε τον ληστή στο κεφάλι, συνθλίβοντας το κρανίο. Οι ράτσοι προσπάθησαν τυχαία
  Φωτιά. Όμως οι πολεμιστές ήταν άτρωτοι. Σε απάντηση πυροβόλησαν πολυβόλα και λέιζερ. Ο Βίκτορ λαχανιάστηκε βαριά πίσω τους.
  Φαινόταν ότι η θηλιά που τον κάλυπτε ήταν έτοιμος να τον πνίξει.
  Η Γκέρντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Σε λίγο ο εχθρός θα αρρωστήσει!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  Δεν διασκεδάζει αυτή τη στιγμή! Ή μήπως θα προσευχηθείς στην Γκέρντα;
  Η ξανθιά γέλασε και παρατήρησε:
  - Απογοητεύτηκα από τον Θεό και πιστεύω μόνο στη δύναμη!
  Τα κορίτσια συνέχισαν να πυροβολούν και να πετούν αρακά με φονικά εκρηκτικά.
  Εδώ είναι μια άλλη δεξαμενή από ένα ισχυρό κενό που κύλησε και στάθηκε στην κορυφή των κάμπιων. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. η γέρντλα κούνησε τον μελαχρινό γκάνγκστερ στο πηγούνι και
  μπήκε στο σαγόνι πέταξε ανάποδα. Και κατέρριψε άλλους τρεις από τους επιθετικούς τύπους.
  Η Charlotte τραγούδησε επιθετικά:
  - Μαύρο κοράκι μπροστά στο θάνατο,
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους ληστές, σήκωσε:
  - Θα είμαστε οι πιο κουλ από όλους, πιστεύουμε
  Θα σε συναντήσουμε στον τάφο!
  Αυτοί είναι οι μαχόμενοι πολεμιστές. Η συμμορία που αποφάσισε να τους περικυκλώσει προφανώς δεν υπολόγισε τις δυνάμεις της. Τρία ισχυρά πολυβόλα κλάσης Dragon φρουρούσαν τις προσεγγίσεις στο λημέρι του αρχηγού.
  Αλλά τα κορίτσια, μαζί με τον Βίκτορ, ξαφνικά εξαφανίστηκαν και στη συνέχεια εμφανίστηκαν πίσω από ένα ισχυρό και θανατηφόρο όπλο. Εδώ η Gerda έσπασε στον ηγέτη. Τον άρπαξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της
  από τη μύτη και τραντάγοντας απότομα το πέταξε από πάνω της. Πέταξε και χτύπησε τα δικά του πολυβόλα. Μολύβδινοι πίδακες τον τρύπησαν σαν κριάρι με ράβδους.
  Η Charlotte τραγούδησε:
  -Ενα δύο τρία! Σπάστε τον ληστή!
  Και η ίδια θα αρπάξει ένα πολυβόλο και θα τους αφήσει να τεμαχίσουν τους εχθρούς. Η Γκέρντα προχώρησε. Το πολυβόλο του ληστή εμφανίστηκε απροσδόκητα στο στήθος και ο Βίκτωρ.
  Ο άντρας έπιασε τη σκανδάλη. Και πώς χτυπάει ... Μολυβένια βροχή έπεσε. Κάποια βίαιη δύναμη μάζεψε τους ληστές και τους συνέτριψε εν κινήσει. Βίκτορ ήδη
  έπρεπε να σκοτώσει. Αλλά τόσα πολλά ταυτόχρονα. Ένιωσε μέσα του μια ταραχή μάχης. Και ας αλωνίσουμε τους αντιπάλους που σμηνουργούν σαν κατσαρίδες. Και ήταν ορατό
  πώς σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος διαπερνούν σώματα και πιτσιλίζουν βρύσες αίματος.
  Η Γκέρντα έριξε μια ματιά στον Βίκτορ και τσίριξε:
  - Εξολοθρευτής!
  Η Σάρλοτ, σκαρφίζοντας τους ληστές, τραγούδησε:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας μας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Είμαστε τα πιο τολμηρά κορίτσια...
  Πιέστε ισχυρότερο πολυβόλο ιππότη,
  Γιατί τα κορίτσια περιμένουν τα ωραία!
  Προσπάθησα να βάλω το τανκ "Ambrams" στα κορίτσια, ένα αρκετά σικ αυτοκίνητο για τη συμμορία. Και πότισε χώρο από έξι πολυβόλα που ήταν τοποθετημένα στην οροφή.
  Η Γκέρντα πέταξε μια άλλη κατσαρόλα με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της. Πέταξε μέσα στην κάμπια του τανκ. Ακολούθησε έκρηξη... Το αυτοκίνητο πρώτα στο πλάι και μετά η Σάρλοτ
  έριξε ένα άλλο μπιζέλι. Το μαστόδον κύλησε και τα πολυβόλα του χτύπησαν τους ληστές. Και άρχισαν να τα κουρεύουν κατά δεκάδες. Φαίνεται ότι αυτό έκανε εντύπωση στους επιζώντες αγωνιστές.
  Και άρχισαν να σκορπίζουν με δειλά κλάματα και βρώμικα ψάθες!
  Ο Devonki τους έριξε μετά.
  Η Charlotte μάλιστα τραγούδησε:
  Δεν τους γλιτώνεις
  Σκότωσε όλα τα καθάρματα...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς -
  Χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας πίσω του, τραγούδησε:
  - Όχι έλεος, κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό!
  Κορίτσια από την κόλαση, κορίτσια από την κόλαση, θα γκρεμίσω όλα τα κατσίκια!
  Ο Βίκτορ πυροβόλησε επίσης με αδράνεια, ήταν πολύ εύστοχος.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Ουάου! Και δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν είναι καθόλου εύκολο! Δεν μπορούμε να τον σκοτώσουμε;
  Η Σάρλοτ σημείωσε:
  - Ο χρόνος υποφέρει!
  Και τα κορίτσια σήκωσαν τον Βίκτορ και τον έσυραν μαζί. Ο άνδρας έριξε το πολυβόλο και μετά βίας πρόλαβε να το αγγίξει με τα πόδια του. Τα κορίτσια σε κίνηση συνέχισαν να πυροβολούν από το πολυβόλο "Δράκος".
  Προσπάθησαν να εξοντώσουν όλους τους ληστές και να μην αφήσουν κανέναν να ξεφύγει. Όμορφοι πολεμιστές και ανελέητοι. Η πίεσή τους είναι απλά τρελή.
  Ο Βίκτορ δεν μπορούσε πια να τους συμβαδίσει και έπεσε. Μια θηλιά ήταν δεμένη στο λαιμό του. Πόσο πόνεσε. Και η Gerda και η Charlotte, μαζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, εκτόξευσαν θραύσματα
  γυαλί χτυπά τη ρέουσα μάχη στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού.
  Η Gerda και η Charlotte τραγούδησαν μαζί:
  - Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό, είμαστε προορισμένοι να καταλάβουμε!
  Και τότε ένα άλλο ελικόπτερο αιωρήθηκε από πάνω τους. Μέσα από την ομίχλη των στριμωγμένων ματιών, ο Βίκτορ είδε αόριστα πώς η Σάρλοτ έστρεψε το ρεύμα του πολυβόλου προς τα πάνω και η Γκέρντα χτύπησε τη γυμνή της φτέρνα
  ο αγωνιστής στο στομάχι, από το οποίο πέταξε αίμα από το στόμα του. Το ελικόπτερο εξερράγη... Και θραύσματα σκορπίστηκαν στον ουρανό. Και η Γκέρντα τρόμαξε μια λωρίδα κόκκινου αίματος από το μάγουλό της.
  Ο Βίκτορ σταμάτησε ξαφνικά να τα βλέπει όλα αυτά. Πολύ θηλιά έσφιξε το λαιμό του. Μπροστά στα μάτια του, οράματα από την παιδική ηλικία, τόσο μακρινά και
  χαρούμενος. Καθώς και πολλά διαφορετικά είδη επιδόσεων. Εδώ είναι το σχολείο. Και τσακώνεται με κάποιον. Παίρνει δύο. Και ακούγεται η τελευταία κλήση. Και κάποιος γελάει.
  Και τότε όλα σταμάτησαν ξαφνικά, και για μια στιγμή το φως έσβησε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ο Βίκτορ ξύπνησε. Ο λαιμός ήταν πολύ επώδυνος τρίβονταν με ένα σχοινί. Γενικά ένιωθε άσχημα. Τα κόκκαλα έσπασαν. Και ήθελα να φάω και να πιω.
  Ξάπλωσε πάνω σε κάτι μαλακό. Ακολούθησε η τραχιά φωνή της Σάρλοτ:
  - Λοιπόν, συνήλθε ο αδύναμος;
  Ο Βίκτωρ σφύριξε:
  Παραλίγο να με πνίξεις...
  Η κοκκινομάλλης βελόνα γέλασε:
  - Σχεδόν δεν μετράει!
  Με πιο απαλό και στοργικό ύφος, η Γκέρντα είπε:
  Ο άντρας ξύπνησε! Ίσως τον ταΐσει!
  Το κοκκινομάλλης γαμήλιο γάβγιζε θυμωμένα:
  - Δώστε του το τρόπαιο κονσέρβα! αφήστε τους να απολαύσουν!
  Η ξανθιά άνοιξε ένα βάζο με κρέας αρκούδας με αρακά και απάντησε:
  - Μπορείτε να δοκιμάσετε ... και να πιείτε λίγο γάλα!
  Έβαλε το μπουκάλι μέσα και ένας ζεστός πίδακας χύθηκε στο λαιμό του Βίκτορ. Του έγινε πολύ πιο εύκολο.
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Πυροβόλησες πολύ καλά. Ίσως ήταν στις ειδικές δυνάμεις!
  Ο Βίκτορ κούνησε το κεφάλι του.
  - Δεν! Απλώς όταν ανησυχώ πολύ, όλα από θαύμα αρχίζουν να μου βγαίνουν!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - μια πολύτιμη δεξιότητα! Αλλά τρέχεις πολύ αργά!
  Ο Βίκτορ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Είμαι απλός άνθρωπος και εσύ είσαι σούπερ!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, απλά! Αλλά μπορούμε να σε κάνουμε καλύτερο. Ας φτιάξουμε ένα φίλτρο που θα αναζωογονήσει το σώμα και θα μπορέσετε να τρέξετε πολύ πιο γρήγορα και να αποκτήσετε δύναμη!
  Ο Βίκτωρ ξαφνιάστηκε:
  - Μπορείτε να το κάνετε?
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Είμαστε στη ζώνη! Και μετά, υπάρχουν μεταλλαγμένα φυτά που, σε συνδυασμό με τεχνουργήματα και έναν ειδικό συνδυασμό, είναι σε θέση να αναζωογονήσουν το σώμα και να το κάνουν πιο δυνατό και πιο γρήγορο.
  σφύριξε ο Βίκτορ.
  -Κολοσσαίο! Γιατί δεν το κάνεις αυτό για όλους;
  Η Σάρλοτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ανθρωποι? Βασικά είναι βοοειδή για να κάνουν κάτι για αυτούς!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  Και δεν είμαστε πραγματικά άνθρωποι!
  Ο Βίκτωρ ρώτησε με περιέργεια:
  -Ποιος είσαι?
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  -Φίλτρο για πολύ καιρό για να ετοιμάσετε τον Γκερντ! Πείτε του την ιστορία μας από την αρχή!
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Από την αρχή?
  Το Red επιβεβαίωσε:
  - Λοιπόν, από την αρχή του έργου! Και μετά άρχισες να του λες όχι ακριβώς στην αρχή!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, δεν υπολόγισα λίγο. Λοιπόν, άκου, ένας άνθρωπος που δεν είναι τόσο άδειος!
  Ο κρατούμενος έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείς να με λες Βίτια!
  Ο ξανθός τερματιστής έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, άκουσέ με Vitya!
  Και έπλεξε την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία της.
  Ο δειλός χειμωνιάτικος ήλιος χρύσωσε ελαφρώς τα πλούσια χιόνια, δίνοντας σύντομες στιγμές φωτός τόσο σπάνιες στον μακρινό βορρά.
  Ένας σοβαρός παγετός πενήντα πέντε βαθμών βασίλευε, όταν η σούβλα, έχοντας φτάσει στο έδαφος, μετατρέπεται σε πάγο.
  Είναι ακόμη πιο απροσδόκητο να βλέπεις πώς ένα σχεδόν γυμνό μαυρισμένο κορίτσι με μπικίνι τρέχει γρήγορα σαν τάρανδος μέσα από τις χιονοστιβάδες.
  Τα γυμνά, κοκκινισμένα πόδια της τρεμοπαίζουν πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνουν σχεδόν κανένα ίχνος, και τα χρυσαφένια μαλλιά της μοιάζουν με λαμπερή φλόγα.
  Μια άψογη, ίσως πολύ μυώδης φιγούρα με ιδανικές αναλογίες, μια πραγματική θεά κορίτσι, η ενσάρκωση της δύναμης και του ερωτισμού.
  Οι τραχύς μύες κυματίζουν σαν κυματισμοί. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε μικροσκοπικούς αισθητήρες στο σώμα της.
  Έχοντας κάνει έναν κύκλο και προκαλώντας πολλά χτυπήματα στα πεύκα σε ένα άλμα, από το οποίο ανατρίχιασαν, ο πεσμένος φλοιός έπεσε κάτω, η κοπέλα επιστρέφει στο όχημα παντός εδάφους, τεράστιο σαν ΚΑΜΑΖ, βαμμένο με λευκή μπογιά.
  Ένας άντρας με κράνος σκύβει από την πλαϊνή πόρτα. Το έξυπνο και έξυπνο πρόσωπό του ξεσπά σε ένα χαμόγελο:
  Τέλεια, Γκέρντα. Το σώμα σου μπορεί να διαχειριστεί τέλεια το κρύο και η ταχύτητά σου είναι εκπληκτική: μπορείς εύκολα να σπάσεις όλα τα παγκόσμια ρεκόρ στο τρέξιμο!
  - Όχι μόνο στο τρέξιμο, αλλά και στο κολύμπι ακόμα και στη μπάρα! - απάντησε το κορίτσι.
  - Δόξα στον Παντοδύναμο που με προίκισε με τέτοιο δώρο. - Νταμπαβίλ ξανθιά που πατάει το γυμνό της πόδι.
  Ακολούθησε μια ικανοποιητική απάντηση:
  - Όχι πραγματικά, γενετιστές εργάστηκαν πάνω σας και χρησιμοποίησαν επεμβατικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής εκπαίδευσης.
  Η Γκέρντα είπε με ενθουσιασμό:
  - Γνωρίζω το πρόγραμμα "Perfection" με στόχο να δημιουργήσω έναν άνθρωπο του μέλλοντος! Εξαιτίας της έχασα τα παιδικά μου χρόνια!
  - Αλλά τώρα μπορείτε να υπηρετήσετε τη Μεγάλη Ρωσία πολύ πιο αποτελεσματικά!
  Το κορίτσι υποκλίθηκε και έκανε μια τριπλή τούμπα, τρώγοντας ένα σνακ στον παγωμένο αέρα και είπε με πάθος:
  - Η πατρίδα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει ένας άνθρωπος, χωρίς αυτήν η ζωή δεν έχει νόημα! Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν σώμα, χωρίς ψυχή!
  Ο αξιωματικός έγνεψε καταφατικά.
  - Καλά λόγια Γκερντ! Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να υπηρετήσετε τη χώρα!
  Τα λόγια τους διέκοψε η εμφάνιση ενός μεγάλου ελικοπτέρου στον ουρανό. Ήταν το πιο πρόσφατο μοντέλο με αναδιπλούμενες προπέλες και κινητήρες τζετ.
  Αυτό κατέστησε δυνατό να συνδυαστούν όλες οι θετικές ιδιότητες ενός μαχητή υψηλής ταχύτητας και του Black Shark.
  Το μηχάνημα ονομάστηκε "Vepr" - 2, το πρώτο ελικόπτερο στον κόσμο με υπερηχητική ταχύτητα.
  Ο κλώστης αιωρούνταν, δύο έλικες περιστρέφονταν, κατεβάζοντας τα αυτοκίνητα σε λαστιχένιες βεντούζες. Το ελικόπτερο ήταν εξορθολογισμένο: μοιάζει με φάλαινα.
  Από αυτό πήδηξαν αρκετοί αλεξιπτωτιστές, παρατάχθηκαν σε ημικύκλιο. Τότε ένας αξιωματούχος με τις επωμίδες ενός Αντιστράτηγου της FSB βγήκε κοσμικά. Έγνεψε στο κορίτσι.
  Πλησιάζοντας, είπε:
  Δεν έχουμε χρόνο να ξεφτιλιζόμαστε! Κατευθείαν λοιπόν στο θέμα. Έχετε ακούσει για την άνευ προηγουμένου τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;
  Η ημίγυμνη Γκέρντα απάντησε:
  - Ναί! Είναι απαίσιο!
  Ο στρατηγός βρυχήθηκε εκκωφαντικά:
  - Ο Πρόεδρος είναι έξαλλος, φοβόμαστε ακόμη και για την υγεία του. Κήρυξε δεκαήμερο πένθος. Ο καταραμένος τρομοκράτης "Μαύρος Σουλτάνος" αμφισβήτησε μια μεγάλη χώρα!
  Δεν έχει ξαναγίνει η κυβέρνηση στο σύνολό της και αυτό το κάθαρμα είχε το θράσος να υποβάλει τελεσίγραφο.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Έδωσε δεκαπέντε μέρες!
  Ο στρατηγός επιβεβαίωσε:
  - Έτσι είναι, και έχουν περάσει δεκαοχτώ ώρες. Πρέπει λοιπόν να βιαστούμε.
  Η ξανθιά ρώτησε με ανησυχία:
  - Και τι γίνεται με τα μέτρα για την ενίσχυση της προστασίας του προέδρου;!
  Ο στρατηγός απάντησε αναστενάζοντας:
  - Υιοθετήθηκε άνευ προηγουμένου, αλλά αν ο αντίπαλος χρησιμοποιήσει τα διαβολικά, τεχνουργήματα της ζώνης, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσετε.
  Είναι ο πρωθυπουργός - ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος κακοφυλαγμένος. Οι τρομοκράτες, ιδιαίτερα οι Τσετσένοι, τον κυνηγούσαν εδώ και καιρό, αλλά δεν μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν.
  Τώρα ολόκληρη η χώρα βρίσκεται υπό απειλή, δεν συντρίβεται και δεν εκφοβίζεται: έχει ήδη διοριστεί χρέη πρωθυπουργού και σχηματίζεται νέο υπουργικό συμβούλιο.
  - Δεν υπάρχει κανείς να αντικαταστήσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο ως πρωθυπουργό. παρατήρησε η Γκέρντα.
  - Είχε την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας, οι άνθρωποι δεν αγαπούσαν κανέναν τόσο πολύ.
  Ο στρατηγός συνοφρυώθηκε.
  - Και τι έκανες?
  Το κορίτσι απάντησε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Προσευχήθηκε για την ψυχή του! Ελπίζω η εκκλησία να κατατάξει τον άνθρωπο που έσωσε τη Ρωσία ως άγιο;
  Ο στρατηγός κούνησε το κεφάλι του.
  - Είμαι άθεος! Και για μένα το κυριότερο είναι να το κρατήσω, αν και ο πρωθυπουργός είναι πολύ πιο άξιος αγιοποίησης από τον Νικόλαο Β'. Τώρα για τις επιχειρήσεις!
  Θα μεταφερθείτε στη Μόσχα και από εκεί θα μεταφερθείτε στη ζώνη των θαυμάτων.
  Ειλικρινά, πρέπει να βουτήξετε στην όψη του κάτω κόσμου, αλλά ο Μαύρος Σουλτάνος πρέπει να καταστραφεί.
  Ωστόσο, αν τον συλλάβετε ζωντανό, θα λάβετε επιπλέον ανταμοιβές πενήντα εκατομμυρίων ευρώ.
  σφύριξε η Γκέρντα.
  - Ουάου! Ποιο είναι το συνολικό ποσό;
  Ο στρατηγός γρύλισε:
  - Διακόσια εκατομμύρια ευρώ για τους νεκρούς και διακόσια πενήντα για τους ζωντανούς!
  Η ξανθιά φώναξε χαμογελώντας:
  - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Αν και προσωπικά ασχολήθηκα δωρεάν με τον "Μαύρο Σουλτάνο", μόνο και μόνο για να εκδικηθώ τον Σβιατόσλαβ Βλαντιμίροβιτς!
  Ο στρατηγός έκλεισε ζωηρά το μάτι.
  - Πρόστιμο! Θα έχεις σύντροφο! Επίσης ένα βελτιωμένο μοντέλο ενός ανθρώπου σαν εσάς!
  Η Γκέρντα είπε χαμογελώντας:
  Υπέθεσα ότι δεν ήμουν ο μόνος. Αλλά θα ήθελα να με ζευγαρώσουν με έναν άντρα.
  Ο στρατηγός απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν υπάρχουν άντρες σαν εσένα! Όλα τα αγόρια πέθαναν, προς μεγάλη μας λύπη. Η επιστήμη είναι ακόμα τόσο ατελής.
  Εδώ, για παράδειγμα, περπατάτε στην άκρη της αβύσσου, δεν ξέρουμε καν πόσο καιρό ζουν τέτοιοι άνθρωποι. Ίσως δεν θα γεράσεις ή ίσως θα πεθάνεις σε ένα χρόνο.
  Η Gerda δήλωσε με σιγουριά:
  - Δεν με τρομάζει πολύ. Εξάλλου, είμαι το ίδιο άτομο με όλους τους άλλους ανθρώπους, που σημαίνει ότι έχω μια αθάνατη ψυχή.
  - Η θρησκεία είναι η παρηγοριά των αδυνάτων - οι όποιες συμφορές φαίνονται ασήμαντες αν είναι προσωρινές! σημείωσε ο στρατηγός.
  - Και εσύ κορίτσι πρέπει να είσαι δυνατή, ωστόσο, ας αφήσουμε τις κουβέντες, δεν υπάρχει λεπτό να χάσουμε.
  Σε πέντε δευτερόλεπτα, η κοπέλα φόρεσε το καμουφλάζ της και πήδηξε στο ελικόπτερο.
  Το αυτοκίνητο γύρισε εύκολα, επιδεικνύοντας εξαιρετική ευελιξία και στη συνέχεια ανέβηκε απότομα προς τα πάνω.
  Γενικά, η ιδέα να εξοπλιστούν ελικόπτερα με κινητήρες τζετ εμφανίστηκε στη δεκαετία του '50, αλλά δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
  Τώρα το αυτοκίνητο ξεπέρασε αμέσως την ταχύτητα του ήχου, ήταν σχεδόν τόσο καλό όσο και το Migu-35.
  Ο στρατηγός καυχήθηκε:
  - Τα ηλεκτρονικά μας είναι οικιακά, γενικά έχουμε εξαιρετικές εξελίξεις, μόνο προβλήματα μερικές φορές προκύπτουν με την υλοποίηση.
  "Αν η τεχνική είναι ένας φύλακας άγγελος, τότε το μαχητικό πνεύμα είναι ο θεός του πολέμου!" παρατήρησε η Γκέρντα.
  Ο στρατηγός απάντησε με λύπη στη φωνή του:
  - Δυστυχώς, η πλειονότητα των στρατευσίμων είναι σε κακή υγεία και μου φαίνεται ότι πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό.
  Και μετά πρόσθεσε:
  - Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην ανθρώπινη φύση, και αυτό είναι που εργαζόμαστε. Πιστεύετε ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή του.
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - Αυτό διδάσκει η Βίβλος!
  Ο στρατηγός πολύ λογικά ρώτησε:
  "Αλλά δεν είναι πραγματικά ο Παντοδύναμος Θεός τόσο αδύναμος και εύθραυστος όσο ένας άνθρωπος;"
  Η ξανθιά έδωσε σκληρά:
  - Αυτές είναι οι συνέπειες της αμαρτίας!
  Ο στρατηγός διαφώνησε.
  - Το τιτάνιο δεν σκουριάζει και η εικόνα του Θεού δεν θαμπώνει! Εκτός βέβαια κι αν ένα άτομο είναι πραγματικά εικόνα.
  Η Γκέρντα είπε κατηγορηματικά:
  - Ξέρεις, είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια κουταλιά της σούπας παρά να μαλώσεις με έναν άθεο! Γι' αυτό δεν θέλω να το συζητήσω!
  Ο στρατηγός άπλωσε τα χέρια του.
  - Και τι άλλο να κάνουμε έχουμε μια ολόκληρη ώρα πτήσης μπροστά μας.
  - Αγαπω τη φυση! Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια εξαιρετική κριτική κυβερνο-βίντεο.- δήλωσε η Gerda.
  Πραγματικά ενδιαφέρουσα η παρατήρηση του εικονικού κόσμου. Ο υπολογιστής βελτιώνει την εικόνα: δείχνει πολύχρωμα βαμμένα ποτάμια, λίμνες, δάση, βουνά.
  Οτιδήποτε τόσο ασυνήθιστο μπορεί να γίνει μεγέθυνση και σμίκρυνση της εικόνας.
  Η Γκέρντα κοίταζε, πότε πότε, αλλάζοντας τη γωνία της εικόνας. Έτσι έμοιαζαν όλα στην ηλεκτρονική γκάμα να τρεμοπαίζουν, κάνοντας τον κόσμο να μοιάζει με παιχνίδι.
  Τελικά, η Μόσχα εμφανίστηκε μπροστά. Μια τεράστια μητρόπολη, μπορείτε να δείτε τους τελευταίους ουρανοξύστες, τράπεζες αυτοκινήτων, μνημεία τέχνης.
  Συνολικά, εντυπωσιακό, ειδικά για ένα κορίτσι που πέρασε τη σύντομη ζωή της σε βεληνεκές εκπαιδεύοντας την τέχνη του φόνου.
  Ωστόσο, η Gerda καταλάβαινε τα ηλεκτρονικά καλύτερα από την Ακαδημία Επιστημών.
  - Η προστασία από ιούς δεν είναι αξιόπιστη. - Παρατήρησε. Γενικά, το Kaspersky Antivirus είναι ξεπερασμένο και είναι εντελώς ανίσχυρο απέναντι σε σκουλήκι ή σουπιά.
  Ο στρατηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ο προγραμματισμός είναι λίγο πίσω! Πάρα πολλοί ταλαντούχοι νέοι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις και οι ηλικιωμένοι ασχολούνται με την επιστήμη.
  Και εσείς ο ίδιος γνωρίζετε τον υπολογιστή σαν κορίτσι - αγαπά τους νέους και πεισματάρηδες!
  Η Γκέρντα φώναξε:
  - Μπορώ να δω το πρόγραμμα.
  Ο στρατηγός έσπασε:
  - Αργότερα! Το πρόγραμμά μας υπολογίζεται σε δευτερόλεπτα.
  Προσγειώθηκαν σε ένα υπόγειο αεροδρόμιο και στη συνέχεια σε ένα ειδικά αγωνιστικό θωρακισμένο αυτοκίνητο, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε ένα υπόγειο δωμάτιο.
  Εκεί την περίμενε ο νέος διευθυντής της FSB, ο στρατηγός Απολλόνοφ. Κυριολεκτικά, μια άλλη κοπέλα με καμουφλάζ μπήκε μαζί τους στο μονοπάτι.
  Επίσης ψηλή, ισχυρή, υπέροχα χτισμένη, αλλά τα μαλλιά της, σε αντίθεση με την ανοιχτόχρυση Gerda, είναι φλογερό κόκκινο, παρόμοια με ένα κόκκινο πανό.
  Έδωσε σταθερά τα χέρια με τον νέο της σύντροφο, παρουσιάζοντας τον εαυτό της:
  - Σαρλότ!
  Η ξανθιά απάντησε:
  - Γκέρντα!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Ας γνωριστούμε!
  Ο Στρατηγός ήταν σύντομος.
  - Αυτή τη στιγμή, μια θανάσιμη απειλή κρέμεται πάνω από την πατρίδα. Επομένως, εσείς νεαρά κορίτσια πρέπει να βιαστείτε! Ο Tikhomirov θα σας δώσει λεπτομερείς οδηγίες.
  Τρύπησε τα δάχτυλά του στον αντιστράτηγο. - Μέχρι να σου πω το εξής. Το μεγαλύτερο μέρος της ζώνης βρίσκεται στο εξωτερικό στην επικράτεια, τη χώρα με την οποία έχουμε ήδη τεταμένες σχέσεις, ή μάλλον δύο χώρες.
  Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα της ζώνης των θαυμάτων είναι τέτοια που είναι δύσκολο να αναπτυχθούν μεγάλες δυνάμεις σε αυτήν. Εκτός λοιπόν από σένα εκεί θα επιχειρούν μόνο ειδικές δυνάμεις.
  Φυσικά, έχουμε δικό μας αναγνωριστικό δίκτυο στη ζώνη, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουμε βιώσει αστοχίες.
  Ο Τιχομίροφ έδωσε τον λόγο:
  - Οι πρόσκοποι μας άρχισαν να σκοτώνουν. Ακόμα και τα πιο μυστικά. Υπάρχει ακόμη και μια εκδοχή ότι οι τρομοκράτες έχουν μάθει να διαβάζουν μυαλά.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Ορισμένα τεχνουργήματα ενισχύουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες. Αυτό που έκαναν ο Wolf Messing και άλλοι έγιναν διαθέσιμο σε απλούς τρομοκράτες.
  - Όχι τόσο απλό! - Με λίγα λόγια, όσοι μείνουν θα σας παρέχουν υποστήριξη.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε: - Η Στεπαφάνι, πιθανότατα, σκοτώθηκε.
  - Πώς το ξέρεις αυτό? - Ο διευθυντής του FSB ήταν σε εγρήγορση.
  - Άλλοτε νιώθω, άλλοτε όχι! - Παρατήρησε το κορίτσι.
  Η Γκέρντα, κάπως ανόητη, πρόσθεσε: - Μην στεναχωριέσαι! Δεν υπάρχουν σοβαρές ατάκες πίσω σας και μόνο οι τεμπέληδες δεν κοιμούνται με τη γραμματέα.
  Ο διευθυντής του FSB φούντωσε:
  Έτσι μπορείτε να διαβάζετε μυαλά!
  Ο ξανθός τερματιστής έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι πάντα και καθόλου! Αλλά αν δεν είχαν υπερδυνάμεις, τότε γιατί μας κάλεσαν.
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας έγνεψε καταφατικά.
  - Σέβομαι! Θα είναι κρίμα αν δεν επιστρέψετε!
  - Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι προσπαθούν πάντα να αναβάλουν τη συνάντηση μαζί της! - Παρατήρησε την κοκκινομάλλα Σάρλοτ.
  - Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, αλλά κανείς δεν την κατηγορεί που άργησε! συνέχισε η Γκέρντα.
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας έγνεψε καταφατικά.
  - Εσείς κορίτσια έχετε υψηλό IQ, αλλά το σώμα σας είναι η ίδια πρωτεΐνη με το δικό μου. Μια σφαίρα λοιπόν στο κεφάλι και στο τέλος.
  Εντάξει, έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο να σκοτώσεις τον Μαύρο Σουλτάνο όσο να τον βρεις. Στα βήματά του θα εκτοξεύσουμε πολλά κυνηγόσκυλα. Να ξέρετε ότι η Πατρίδα είναι μαζί σας.
  Τα κορίτσια υποκλίθηκαν ευγενικά, συνόδευσαν, η Τιχομίροβα πήγε στην έξοδο. Από τη Μόσχα στη ζώνη περίπου χίλια χιλιόμετρα.
  Η Charlotte έκανε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στην πορεία:
  - Γερμανικά υποπολυβόλα τεσσαρακοστού πέμπτου διαμετρήματος UMP με αφαιρούμενους σιγαστήρες, προσωπικά αποσυναρμολόγησα και έφτιαξα ένα εξαιρετικό τουφέκι.
  Μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό κατέστησαν δυνατό να συνδυαστούν τα πλεονεκτήματα πολλών συστημάτων ταυτόχρονα.
  - Εγώ ο ίδιος δούλεψα στο τουφέκι Armalight AR 10, ένα αμερικανικό ανάλογο του κόφτη βιδών, καθώς και στο M-16. Αλλάζοντας ελαφρώς τις παραμέτρους, μπόρεσα να αυξήσω περαιτέρω την ταχύτητα του ρύγχους της σφαίρας και τη στόχευση της.
  Και το πιο σημαντικό, να αυξηθεί η αξιοπιστία του ίδιου του τουφεκιού. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το Μ-16 υπερτερεί του Καλάσνικοφ στην αρχική ταχύτητα της σφαίρας σχεδόν 300 μέτρων το δευτερόλεπτο, και στην ακρίβεια βολής δύο φορές. Αλλά είναι δύσκολο πράγμα.
  Αν ήξεραν οι Αμερικάνοι, θα μου έδιναν μεγάλο έπαθλο! Γενικά, με εκπλήσσει η βλακεία των σχεδιαστών τους.
  Ο Τιχομίροφ απάντησε: - Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν την παραγωγή όπλων σε ιδιώτες. Ένα αναξιόπιστο τουφέκι σπάει συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πουληθούν περισσότερο, για να μην αναφέρουμε τη βιομηχανία επισκευής.
  Γενικά, οι καλύτεροι επιστήμονες από όλο τον κόσμο εργάζονται για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επειδή οι καπιταλιστές σκέφτονται μόνο τα κέρδη, η απόδοση της δουλειάς τους είναι πολύ χαμηλότερη από τη δική μας.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι ο καπιταλισμός θα καταστρέψει την ανθρωπότητα!
  Μπήκαν σε ένα ευρύχωρο γραφείο, όπου τους περίμεναν ήδη εκπαιδευτές. Η ερώτηση αφορούσε μεμονωμένες λεπτομέρειες.
  - Έχεις πολύ πιασάρικη εμφάνιση. σημείωσε ο Τιχομίροφ. - Τραβήξτε αμέσως την προσοχή. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ντύνεσαι ως ηλικιωμένοι άντρες.
  Σε αυτή την περίπτωση, η διείσδυσή σας στη ζώνη θα είναι αρκετά φυσική.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Πως?
  - Πάσο για απλούς stalkers. Είναι τόσο απλό, υπάρχουν χιλιάδες στη ζώνη.
  Ίσως, αλλά δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Τώρα, αν φτάσουμε ως λαμπερά κορίτσια, τότε αυτό θα περάσει. δήλωσε η Σάρλοτ.
  Ο Στρατηγός εκκολάπτει το Zenki:
  - Σοβαρά!
  Η κοκκινομάλλα βίξεν έγνεψε καταφατικά.
  - Αρκετά! Μπορούμε να δουλέψουμε ως ιερόδουλες. Υπάρχουν αρκετά από αυτά στη ζώνη, και μπορείτε να μάθετε πολλά για το κρεβάτι.
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Το να κοιμάσαι με άντρες είναι αμαρτία.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε επιθετικά:
  Δεν είναι αμαρτία να σκοτώνεις; Γενικά είσαι καλόγρια ή πολεμιστής. Γιατί της έδωσαν απλώς μια Βίβλο στο χέρι της.
  Η ξανθιά είπε δειλά:
  - Αυτό είναι όταν ο ιερέας ευλόγησε το έργο, το άφησε.
  - Μεγάλο λάθος, πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον Χριστό και την Πατρίδα! δήλωσε η Σάρλοτ.
  - Σωστά! Ο Τιχομίροφ συμφώνησε. - Δεν μπορείς να υπηρετήσεις τη χώρα μόνο με λευκά γάντια.
  Η Γκέρντα δίστασε και μετά στρίμωξε:
  - Διαλέγω την Πατρίδα!
  Ο στρατηγός γέλασε με ικανοποίηση.
  - Αυτό είναι υπέροχο! Φυσικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα γυναικεία γούρια σας στη ζώνη, χωρίς αυτό η αποστολή δεν έχει νόημα, αλλά εισχωρείτε σαν συνηθισμένοι άνδρες καταδιώκτες.
  Το γεγονός είναι ότι αν έρθετε στη ζώνη αμέσως σε όλο της το μεγαλείο, τότε θα πρέπει να πυροβολήσετε πίσω από τους κολλητούς άνδρες.
  Και μια γυναίκα που γνωρίζει άπταιστα όπλα είναι αμέσως καθαρά πράκτορας της FSB.
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της.
  - Συμφωνώ! Ίσως δεν χρειάζεται να λάμπετε πολύ.
  Ο στρατηγός επιβεβαίωσε:
  - Ναι, και άλλα! Δεν θα είσαι Ρώσος, αλλά Δυτική Ουκρανία. Μπορείτε να αντιγράψετε την προφορά;
  Το Red επιβεβαίωσε:
  - Ασφαλώς! Δεν είμαστε ξένοι, αλλά γιατί όχι και μουσουλμάνες.
  Ο στρατηγός γέλασε.
  - Με την έντονη σλαβική σας εμφάνιση.
  - Δεν μπορείς να το αλλάξεις, ειδικά που έχουμε σοκολατένιο δέρμα. είπε η Γκέρντα.
  Ο στρατηγός ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Δεν το σκέφτηκα καν αυτό! Όλα γίνονται πολύ βιαστικά. Μόνο που εδώ είσαι πολύ μυώδης για μουσουλμάνες.
  Η ξανθιά παρατήρησε:
  - Το να κουβαλάς εκτοξευτές χειροβομβίδων πάνω από τα βουνά, δεν είναι αμαρτία να φουντώνεις τους μυς σου. Και μιλάμε άπταιστα την τσετσενική γλώσσα.
  Ο Στρατηγός αποφάσισε:
  - Όχι, καλύτερα να είστε Άραβες μισθοφόροι. Θα κάνουμε γένια, το στήθος μπορεί να πιεστεί, και αν ρωτήσουν για σεξ, θα πείτε ότι το Κοράνι απαγορεύει την αγάπη εκτός γάμου.
  - Ας το κάνουμε! Είπαν από κοινού τα κορίτσια.
  Ο στρατηγός επιβεβαίωσε:
  - Μόνο που θα υπάρχουν προβλήματα με την τουαλέτα, αλλά θα σας μάθουμε.
  - Φαλλό και μπορείς να προσκολλήσεις! παρατήρησε η Γκέρντα.
  Ο στρατηγός γρύλισε:
  - Πρόστιμο! Έχετε ήδη εμπειρία;
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Μας έμαθαν πώς να αλλάξουμε την εικόνα και ξέρουμε την αραβική γλώσσα.
  Ο Στρατηγός είπε χαρακτηριστικά:
  - Μιλήστε καλύτερα στα ρωσικά με προφορά, στη διεθνή ζώνη, αυτή η γλώσσα είναι διεθνής.
  Τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα:
  - Μπράβο, το καταλάβαμε!
  Παραδόθηκαν στη ζώνη με μαχητικό υψηλής ταχύτητας, αυτό δεν προκαλεί υποψίες. Στη συνέχεια πέταξαν πέρα από τα ουκρανικά σύνορα με ένα Dragonfly -5.
  Πρόκειται για ένα ελαφρύ μονοπλάνο με ειδική επίστρωση, που δεν διακρίνεται από τα πιο σύγχρονα ραντάρ.
  Επιπλέον, τα φτερά του αλλάζουν χρώμα για να ταιριάζουν με το χρώμα του εδάφους, καθιστώντας το ουσιαστικά αόρατο.
  Πριν από την αναχώρηση, ο εκπαιδευτής παρέδωσε στα κορίτσια ειδικές τσάντες. Συγκεκριμένα, μέσα τους ήταν κρυμμένα δύο αυτοκίνητα παρόμοια με παιδικά παιχνίδια.
  Ο εκπαιδευτής του FSB, συνταγματάρχης Ruslan Ibragimov, εξήγησε στα κορίτσια.
  - Αυτοί είναι ρομποτικοί ανιχνευτές. Παρεμπιπτόντως, κοστίζουν δέκα και μισό εκατομμύρια δολάρια το καθένα. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της νανοτεχνολογίας.
  Ειδικότερα, η κάλυψη του υπολογιστή, αντανακλούν το έδαφος και μεταφέρουν την αντανάκλαση στο εξωτερικό περίγραμμα, καθιστώντας το αυτοκίνητο αόρατο.
  Είναι σε θέση να πετάξει μικρές αποστάσεις, να πηδήξει έως και πέντε μέτρα σε ύψος, να πιέζεται για να διαπεράσει ένα κενό έως και τρία εκατοστά σε διάμετρο.
  Επιπλέον, οποιαδήποτε πληροφορία μεταδίδεται μέσω γυαλιών. Οι μπαταρίες είναι επίσης ειδικές για το ράδιο. Μπορούν να λειτουργήσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από όσο μένετε στη ζώνη.
  Τα κορίτσια κοίταξαν τα αυτοκίνητα. - Η Σάρλοτ παρατήρησε: - Είδα παρόμοια σχέδια. Συγκεκριμένα, ένα ρομπότ αναγνώρισης σε μορφή φιδιού.
  - Αυτό επίσης δεν είναι κακό, αλλά χάνει σε ταχύτητα. είπε ο Ιμπραγκίμοφ. - Να τους προσέχεις! Υπάρχουν μόνο επτά από αυτά για ολόκληρο το FSB. Ναι, και σας δόθηκαν ειδικά μηχανήματα.
  Η Γκέρντα κοίταξε το όπλο. Εξωτερικά, ήταν ένα απλό "Αμπακάν", μόνο με οπτικό και προσαρτημένο κουτί.
  Ο εκπαιδευτής παρατήρησε το βλέμμα τους:
  - Αυτό το μηχάνημα έχει ηλεκτρομαγνητική επιτάχυνση και η αρχική ταχύτητα της σφαίρας του είναι πέντε χιλιάδες μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  - Ουάου! Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε. - Και η επιστροφή;
  - Μαλακώνει με ειδικό μεντεσέ. Επιπλέον, το διαμέτρημα των σφαιρών είναι ασυνήθιστο, μόνο 3,15 χιλιοστά.
  - Δεν θα σκοτώσεις ψύλλο από τόσο μικρό! Το γυναικείο περίστροφο έχει ακόμα περισσότερα. δήλωσε η Σάρλοτ.
  Ο εκπαιδευτής εξήγησε:
  - Δεν είναι συνηθισμένες σφαίρες! Χρησιμοποιούν υπερβαρύ Ουράνιο 435. Είναι απολύτως ασφαλές και μη ραδιενεργό, αλλά δυόμισι φορές πιο πυκνό από το συνηθισμένο ουράνιο και οκτώ φορές βολφράμιο με πολύ μεγαλύτερη σκληρότητα.
  Επιπλέον, οι σφαίρες είναι εξοπλισμένες με εκρηκτικά δέκα φορές ισχυρότερα από το TNT. Εξακολουθούν να είναι τρομερά ακριβά, δεν θέλω καν να αναφέρω πόσα, διαφορετικά δεν θα θέλετε να πυροβολήσετε.
  - Ποιος γλιτώνει από την ασφάλεια - πήγαινε σπασμένος στην κηδεία! είπε η Γκέρντα.
  Ο συνταγματάρχης έγνεψε καταφατικά.
  - Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά μια μικρή σφαίρα σχεδόν χιλίων δολαρίων είναι κάτι!
  Η Σαρλότ είπε:
  - Ουάου, βλέπω ότι μας εκτιμούν!
  Ο εκπαιδευτής έγνεψε καταφατικά.
  "Είναι πολύ σημαντικό να συλλάβουμε τον Μαύρο Σουλτάνο. Θα έχετε δύο χιλιάδες πεντακόσια από αυτά τα φυσίγγια. Επιπλέον, τα πολυβόλα έχουν οκτώ τρόπους βολής. Από χίλιες διακόσιες σφαίρες ανά λεπτό, σε μονές, καθώς και ενδιάμεσες λειτουργίες.
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Τέτοιο όπλο σε όλες τις ειδικές δυνάμεις μας;
  Ο εκπαιδευτής απάντησε:
  - Δεν! Δεν υπάρχουν περισσότερα από είκοσι τέτοια μηχανήματα. Δώστε προσοχή στον μικροσκοπικό υπολογιστή. Μπορείτε να του δώσετε εντολές με τη φωνή σας, και εκείνος απαντά, ίσως και να ανοίξει τη μουσική για εσάς.
  Επιπλέον, αυτό το μικρό πράγμα θα υπακούει μόνο σε εσάς.
  Η Charlotte λογικά σημείωσε:
  Δεν είναι καθόλου κακό, αλλά δεν είναι πολύ αισθητό. Η εκδοχή που είμαστε απλά, οι Άραβες δεν θα λειτουργήσει.
  Ο συνταγματάρχης συμφώνησε.
  - Σωστά, ένα πτυσσόμενο μηχάνημα: είναι καλύτερα να το κρύβεις σε ένα σακίδιο και να το χρησιμοποιείς όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
  Υπάρχουν άλλες δύο δωδεκάδες ιδιαίτερα ισχυρές χειροβομβίδες με δηλητηριώδεις βελόνες, αλλά αυτό είναι επικίνδυνο, μπορείτε να το πάρετε μόνοι σας.
  Γενικά, ο στρατηγός συμβούλεψε να μην σας επιβαρύνετε ιδιαίτερα με τεχνική τεχνογνωσία. Εδώ τα κύρια κόλπα και η εφευρετικότητα!
  - Είναι αλήθεια ότι το φυσικό μυαλό μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή, αλλά κανένας υπολογιστής δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φυσικό μυαλό! είπε η Σάρλοτ.
  Ο εκπαιδευτής έγνεψε καταφατικά.
  - Και τώρα άκου τη μηχανή σου, καθώς τραγουδάει τον Dima Bilan. Υπήρχε μουσική και ένα γνώριμο τραγούδι.
  - Όλα τα ακατόρθωτα είναι δυνατά το ξέρω σίγουρα... - Μια διαφορετική μελωδία! - διέκοψε η Γκέρντα.
  Μια μικρή τρισδιάστατη φωτεινή προβολή εμφανίστηκε πάνω από το αυτόματο:
  - Τι μελωδίες θέλετε να ακούσετε! Έχουμε τρεις χιλιάδες τραγούδια, εγχώρια και ξένα!
  Η Γκέρντα σήκωσε τα χέρια της.
  - Θέλω όργανο με τον Μπαχ!
  - Δέχομαι!
  Η μουσική ήταν όμορφη, αλλά η Σάρλοτ τη διέκοψε.
  - Έχετε κανένα παιχνίδι;
  Το ολόγραμμα έτριξε:
  - Ασφαλώς! Προτείνω τριάντα εννέα διαφορετικές τροποποιήσεις του "Stalker" και ογδόντα πέντε "Farter", ιδιαίτερα το νεότερο μοντέλο "Dawn of the Zone".
  - Μπορείς να τρελαθείς! Υπήρχε ένα πολυβόλο, ο παίκτης έγινε ο σουτέρ. Εκεί ήρθε η τεχνολογία. Η Σάρλοτ ξαφνιάστηκε.
  Ο Ιμπραγκίμοφ χαμογέλασε μέσα από το καυκάσιο μουστάκι του:
  - Διαθέτει επίσης μαθήματα κατάρτισης, προστρατευτική εκπαίδευση και πολλά άλλα. Αυτό είναι το όπλο του μέλλοντος, το ίδιο το μηχάνημα θα εξηγήσει στον μαθητή τι να κάνει.
  Το ίδιο το όπλο θα σας διδάξει πώς να το χειριστείτε.
  - Φοβερό! είπε η Γκέρντα.
  Ο εκπαιδευτής επιβεβαίωσε:
  Κρίμα που κάτι τέτοιο θα πρέπει να κρυφτεί. Με την ευκαιρία, ποιο είναι το όνομα αυτού του μηχανήματος;
  - "Striking" - 1, ένα ακόμα πιο τέλειο μοντέλο θα εμφανιστεί σύντομα. Και με την πάροδο του χρόνου, τέτοια μηχανήματα θα τεθούν σε υπηρεσία με τον ρωσικό στρατό.
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά.
  - Σαφή!
  Ο εκπαιδευτής πρόσθεσε:
  - Ναι, και η οπτική είναι και μηχανογραφημένη, δίνει τέτοια αύξηση όπως θέλεις, το βεληνεκές σκόπευσης είναι δώδεκα χιλιόμετρα.
  Υπάρχει επίσης μια ρυθμιζόμενη κόκκινη κουκκίδα, ένα φως τακτικής, δείκτες λέιζερ, λαβές επίθεσης σε συνδυασμό με ένα συμπαγές δίποδο.
  Αλλά γενικά αυτό το μηχάνημα κοστίζει ενάμιση εκατομμύριο δολάρια.
  - Μερικές φορές μου φαίνεται ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι ο διευθυντής της FSB. - Η Σάρλοτ έσπασε.
  Ο συνταγματάρχης χαμογέλασε.
  - Ξέρεις γιατί είμαι Τσετσένος στην εθνικότητα και υπηρετώ τη Ρωσία με τόση αφοσίωση;
  Η κοκκινομάλλα ρώτησε:
  - Γιατί?
  Ο συνταγματάρχης απάντησε πρόθυμα:
  - Αυτή είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου τα κεφάλαια αποδεσμεύονται στον στρατό χωρίς θητεία. Πιστέψτε με, το μέλλον ανήκει στη χώρα μας, ένας καλοφτιαγμένος στρατός είναι εγγύηση ευημερίας!
  - Αν δεν έρθει στην εξουσία ένας ανόητος ή ένα κάθαρμα. Η Σάρλοτ συμφώνησε. Και τότε υπήρχαν τύποι όπως ο Γκορμπατσόφ και ο Γέλτσιν, σχεδόν κατέστρεψαν τη χώρα.
  - Δεν μπορώ να δώσω εγγυήσεις, αλλά ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο σοφός, ακόμα κι αν σκοτωθεί ο πρόεδρος, οι επανεκλογές ελάχιστα θα αλλάξουν.
  - Το καθήκον μας είναι να βρούμε τον μαύρο σουλτάνο. - Ας αφήσουμε λοιπόν τη συζήτηση στη γρύλισε τη Σάρλοτ.
  Ο εκπαιδευτής προειδοποίησε:
  - Το κύριο πράγμα είναι να πάρετε αυτές τις πέτρες, έναν ανιχνευτή ανωμαλιών, θα σας προειδοποιήσουν για κίνδυνο.
  Η Γκέρντα συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Και οι υπόλοιπες, για παράδειγμα, η πέτρα Δίφα, που εκτρέπει τις σφαίρες στη δημοτική "Πανοπλία";
  Ο Ιμπραγκίμοφ απάντησε με θλιμμένο βλέμμα:
  - Δυστυχώς, σχεδόν όλα τα τεχνουργήματα χάνουν τη δύναμή τους έξω από τη ζώνη, εκπλήσσουμε ακόμη και πώς θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν οι τρομοκράτες.
  Είναι πιθανό η ανακάλυψη να είναι ακόμα πιο σημαντική από το να σκοτώσεις απλώς τον Μαύρο Σουλτάνο.
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  Θα κρατήσουμε επαφή και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε το μυστικό.
  Ο εκπαιδευτής έγνεψε αντίο.
  - Αντίο, προσπάθησε να βρεις τον Αλί Μασκάντοφ. Θα έχει κάτι ενδιαφέρον για εσάς.
  Τα κορίτσια, που είχαν πάρει την εμφάνιση των Μουτζαχεντίν, πλησίασαν την άκρη της ζώνης.
  - Υπάρχουν ορυχεία! παρατήρησε η Σάρλοτ.
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Πάμε με προσοχή!
  Πετώντας τις στρατιωτικές μπότες του κοριτσιού, έτρεξαν κατά μήκος της χιονισμένης πλαγιάς, τα γυμνά τους πόδια δεν άφησαν σχεδόν κανένα ίχνος. Πηδώντας στα σύνορα, βούτηξαν σε μια ημιδιαφανή σφαίρα.
  Μια έντονη μυρωδιά όζοντος χτύπησε το πρόσωπό μου και μετά ένα ελαφρύ χτύπημα. Τα κορίτσια μετακινήθηκαν, φόρεσαν μπότες, σε περίπτωση που έτρεχαν σε τυχαία επιτήρηση.
  Αν και μέσα στη ζώνη τον χειμώνα ο καιρός ήταν φθινοπωρινός, περίπου δέκα βαθμούς, και καθόλου χιόνι.
  Οι πρόσκοποι κοίταξαν προσεκτικά τη ζώνη, τόσο μυστηριώδης γνωστή από ιστορίες και παιχνίδια.
  Κάποτε, προσπάθησαν ακόμη και να τραβήξουν ταινίες βίντεο, αλλά ολόκληρη η εικόνα διαγράφηκε, ήταν αδύνατο ακόμη και να τραβήξουν φωτογραφίες.
  Υπήρχαν πολλά υπέροχα πράγματα στη ζώνη, αλλά ήταν και θανατηφόρα. Υπήρχε τόσα πολλά μέσα της. Ακόμη και τα δέντρα είναι ιδιαίτερα, το φύλλωμα είναι μωβ και ροζ, γεμάτο αγκάθια.
  Το γρασίδι φαίνεται επίσης δυσοίωνο, σαν να είναι καλυμμένο με κηλίδες αίματος. Ακρίδες με δώδεκα πόδια με πορτοκαλί στίγματα πηδούν απέναντί του.
  Κουνώντας τα μουστάκια τους προσπαθούν να καθίσουν πάνω στα κορίτσια. Η Σάρλοτ τους διώχνει με δύναμη και η Γκέρντα τους πιάνει με τα δάχτυλά της.
  Της έχουν κόψει τα νύχια και το μακιγιάζ με ειδικά λαστιχένια γάντια έχει κάνει τα δάχτυλά της πιο χοντρά και τραχιά.
  Το ξανθό κορίτσι τους χαϊδεύει στοργικά και μιλάει.
  Είναι ζωντανοί και χρειάζονται στοργή.
  Ανάμεσα στις ακρίδες υπάρχουν δείγματα σε μέγεθος περιστεριού. Όταν τους χάιδεψαν, γουργούρησαν, πήδηξαν πίσω. Τα σαγόνια των ακρίδων που δαγκώνουν μπορεί να είναι επικίνδυνα.
  Ναι, είναι δηλητηριώδη! παρατήρησε η Σάρλοτ.
  - Ρισκάρεις πολύ.
  - Ίσως το σάλιο μας είναι δηλητηριώδες για κάποιους. Εδώ στη ζώνη η επιθετικότητα επιστρέφει εκατονταπλάσια. παρατήρησε η Γκέρντα.
  - Και ο πασιφισμός .... - Η Σάρλοτ δεν βρήκε τον κατάλληλο ορισμό. Το βότσαλο τρεμόπαιξε, προειδοποιώντας για μια ανωμαλία.
  Μπροστά, κατευθείαν προς την κατεύθυνσή τους, ο αέρας δονήθηκε. Σαν πάνω από τζάκι, μόνο αντί για ζέστη, αντίθετα, φύσηξε παγωμένο κρύο.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε: "Ίσως μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα, να πάμε σε μια ανωμαλία".
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Θέλεις να ρισκάρεις το κεφάλι σου;
  Η κοκκινομάλλα διαφώνησε::
  - Μερικές φορές οι ανωμαλίες δίνουν πρόσθετες ικανότητες. Δεν έχετε διαβάσει επιστημονική φαντασία.
  - Αλλά συνήθως μόνο πτώματα έβγαιναν από τις ανωμαλίες. Εδώ κοίτα. Το ξανθό κορίτσι έδειξε το δάχτυλό της στον σκελετό.
  - Το πτώμα ανήκε σε άντρα, γενικά οι περισσότεροι "φαρντίνες" είναι άντρες. Εδώ πολλές γυναίκες φοβούνται, θα πάρεις ακτινοβολία και δεν θα μπορείς να γεννήσεις παιδιά. παρατήρησε η Σάρλοτ.
  - Farter, αυτός είναι ένας ενδιαφέρον όρος. - Κάποτε προσπάθησαν να εισαγάγουν τον όρο "stalker", αλλά οι κλέφτες τον ξαναέκαναν σε farter, από τη λέξη fart, πιάνοντας τύχη.
  Έτσι πιο μακριά είναι σαν πειρατής ξηράς. Πειρατής σημαίνει επίσης κυριολεκτικά - κυνηγός της τύχης. - Συνέχισε το ξανθό κορίτσι.
  Οι πρόσκοποι πέρασαν από αυτή την σχεδόν αόρατη παγίδα, αλλά αμέσως παραλίγο να πέσει πάνω σε μια δεύτερη! Ένας σκελετός κρεμόταν στον αέρα και χωρίζει το κρέας και τα έντερα.
  Η ευγενής Γκέρντα ένιωσε άρρωστη και ο πιο αυθάδης σύντροφός της μπήκε στη συνάντηση.
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Είναι απλώς ένα νεκρό σώμα. - Παρατήρησε. Ένας κατεστραμμένος και σκουριασμένος πυλώνας υψηλής τάσης βρισκόταν εκεί κοντά και μύριζε λάδι και σήψη.
  Η μυρωδιά της σήψης ήταν τόσο ξινή που με πονούσε το σαγόνι.
  - Κάτι περίεργο! Νιώθω απειλή! είπε η Γκέρντα. Ξαφνικά, ο σκελετός πήδηξε πάνω τους. Τα κορίτσια πυροβόλησαν αντανακλαστικά από το "Kalash".
  Οι σφαίρες έσπασαν το θραύσμα, χτυπώντας τον καλικάντζαρο από τα πόδια του. Ωστόσο, αμέσως σηκώθηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στις καλλονές. Είναι δύσκολο να ψαρέψεις κάποιον που είναι ήδη νεκρός.
  Τα κορίτσια έσπασαν τα γόνατά τους με εύστοχες βολές στα γόνατά τους. Ωστόσο, ένα οστέινο δάχτυλο έξυσε το μάγουλο της Σάρλοτ, καταστρέφοντας τη μάσκα και τρυπώντας το δέρμα.
  Εκείνη απάντησε κόβοντάς τον με έναν πισινό, σπάζοντας πολλά πλευρά. Ο σκελετός έπεσε και, έχοντας δεχθεί αρκετές ακόμη εύστοχες βολές στα άκρα, ηρέμησε.
  - Τελειώσαμε με αυτό! - Φώναξε η Γκέρντα - Φαίνεται να είσαι τραυματίας. Έσκυψε και σκούπισε το αίμα της Σάρλοτ.
  - Ένα ασήμαντο, εσύ ο ίδιος ξέρεις πόσο γρήγορα μας επουλώνονται οι γρατσουνιές.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Το καμουφλάζ είναι χαλασμένο!
  - Δεν είναι πρόβλημα να το κολλήσεις. - Η κοκκινομάλλα κοπέλα έβαλε το χέρι στο σακίδιό της.
  Ο Υπέρκλι αφαίρεσε το κόψιμο και το άσχημο αραβικό πρόσωπο εμφανίστηκε ξανά μπροστά τους.
  "Γιατί αυτό το ανόητο πράγμα είναι μούσι, γερνάει έναν άντρα και τραυματίζει μια γυναίκα!" είπε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα απάντησε συνοπτικά:
  - Έτσι αποφάσισε ο Θεός.
  Η κοκκινομάλλα βελόνα παρατήρησε:
  Γιατί το χρειάζεται! Εάν υπάρχει ένα ανώτερο μυαλό, τότε δεν θα προίκιζε στους ανθρώπους περιττές ιδιότητες.
  Από μόνη της, η παρουσία γενειάδας και η γενική αδυναμία του ανθρώπινου σώματος αμφισβητεί την ύπαρξη του δημιουργού.
  Ο Ξανθός Εξολοθρευτής παρατήρησε:
  - Ξέρεις τη Σάρλοτ! Εδώ είμαστε θνητοί και μπορεί κάλλιστα να μην επιστρέψουμε από τη ζώνη, που σε αυτή την περίπτωση μας περιμένει.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε σοφά:
  - Διαβάζω επιστημονική φαντασία, υπάρχει μια θεωρία των μαθηματικών. Ψυχή, αποτελείται από σύμβολα πληροφοριών. Άρα δεν μπορεί να εξαφανιστεί στο άπειρο σύμπαν.
  Απλώς θα αλλάξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Ή αλλαγή χρέωσης.
  Η Γκέρντα γέλασε.
  - Στην ψυχή λοιπόν, πιστεύεις, αλλά δεν υπάρχει Θεός που τη δημιούργησε!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής παρατήρησε με θέρμη:
  - Δεν υπάρχει Θεός στην Ορθόδοξη ή Βιβλική εκδοχή, αλλά στον Υπερμυαλό, γιατί να μην το πιστέψετε. Κι όσο για την ψυχή, πετάμε στο όνειρο.
  Αυτή δεν είναι μια ανάμνηση της πνευματικής μας κατάστασης, όταν κάποτε αποτελούμασταν από μια ειδική πληροφοριακή ουσία ικανή να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε χωρίς σώμα.
  Η ξανθιά συνοφρυώθηκε.
  "Ίσως αυτό σας εμποδίζει να πιστεύετε στη Βίβλο.
  Η Σάρλοτ απάντησε ειλικρινά:
  - Πολύ! Συγκεκριμένα, σκληρότητα, περίεργη για ανώτερο μυαλό, ειδικά στην Παλαιά Διαθήκη.
  Επίσης, αν ο Θεός είναι αγάπη, τότε γιατί δεν είναι όλο το δημιούργημά του απόλυτα ευτυχισμένο!
  Η Γκέρντα φώναξε:
  - Ίσως για το τι δεν αξίζει!
  Η κοκκινομάλλα πολύ λογικά σημείωσε:
  - Είμαστε τα παιδιά του Παντοδύναμου και πρέπει να μορφωθούμε για να είμαστε άξιοι! Που είναι η ανατροφή; Πώς αντιμετωπίζουν τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να φύγουν;
  Η ξανθιά επιβεβαίωσε:
  - Τους απαξιώνουν! Αλλά δεν μπορείτε να μετρήσετε τον Θεό με τα ανθρώπινα πρότυπα.
  Η Charlotte πολύ ορθολογικά σημείωσε:
  - Γιατί, αν είμαστε η εικόνα και η ομοίωση της, τότε η ηθική μας είναι παρόμοια. Και η έννοια του τι είναι καλό και τι είναι κακό είναι η ίδια για διαφορετικά έθνη.
  Μπορεί να είναι καλό να μην δίνουμε στα παιδιά φως και γνώση για τον εαυτό τους; ρώτησε η Σάρλοτ. Η Γκέρντα ήθελε να απαντήσει, όταν ξαφνικά κάτι πήδηξε από πάνω τους και το κορίτσι μόλις πρόλαβε να πηδήξει στην άκρη.
  Ήταν μια μέδουσα του δάσους dijj, ζούσε σε δέντρα και κυνηγούσε, επιτίθεται από ψηλά. Δεδομένου ότι το σώμα της είναι σχεδόν διαφανές, είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε.
  Ωστόσο, τα κορίτσια, πριν ακόμα σταλούν, μελέτησαν τα υλικά για τη ζώνη. Πολλοί farters, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων υπηρεσιών πληροφοριών και επιστημόνων, περιέγραψαν τη φύση της ζώνης και τα μεταλλαγμένα πλάσματα, ως επί το πλείστον, αρπακτικά και επικίνδυνα.
  Ποιος σίγουρα θα τη σκότωνε, πρέπει να χτυπήσεις τη μπλε κουκκίδα στη μέση του σώματος που μοιάζει με ζελέ με τα νύχια. Αλλά το πλάσμα είναι κινητό, δεν είναι ικανός για αυτό κάθε φαρδιά.
  Τα κορίτσια πυροβολούν στο vskidku, και δεν στοχεύουν. Χτύπησε, οι μέδουσες του δάσους εκρήγνυνται, εκπέμποντας βρύσες αίματος και καυστικό, σαν όξινο υγρό.
  Το γρασίδι σε επαφή με αυτό άρχισε να μαραίνεται.
  - Είναι σαν την ταινία "Alien" - είπε η Gerda. - Όχι οξύ νερού.
  -Ένα ειδικό είδος υπο-υπερακτινοβολίας εμφανίστηκε σε αυτή τη ζώνη των θαυμάτων. Εκπέμπει ισότοπα με ταχύτητα διακόσιες φορές μεγαλύτερη από το φως και η διεισδυτική ισχύς είναι απλά εκπληκτική.
  - Έχοντας πυροβολήσει τέσσερις όξινες μέδουσες, η Σάρλοτ ήταν ευχαριστημένη.
  - Είναι καλό που δεν επηρεάζει τα μάτια.
  Ένα άλλο πλάσμα προσπάθησε να τρυπώσει στο έδαφος, αλλά πήρε το δικό του από την Γκέρντα.
  Η κοπέλα όμως δεν ντράπηκε:
  - Πόσοι άνθρωποι πέθαναν από την αηδία.
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Μην μετράτε, αλλά ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη ζώνη φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες.
  Η ξανθιά πρότεινε:
  - Τότε πρέπει να πας πιο γρήγορα, ίσως και να τρέξεις. Το καμουφλάζ του στρατού του ΝΑΤΟ είναι άνετο, οι μπότες σχεδόν δεν παρεμβαίνουν στο τρέξιμο, αν και υπάρχει μεγάλος πειρασμός να τις πετάξετε.
  Τα σύννεφα, όμως, άρχισαν να διαλύονται, ακόμα πιο φωτεινά. Στα αριστερά, ένα παλιό ασανσέρ από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης πέρασε δίπλα από τα κορίτσια.
  Μετά την καταστροφή του Τσερνομπίλ, εγκαταλείφθηκε. Ωστόσο, στην κορυφή υπήρχε ένας ελεύθερος σκοπευτής. Χωρίς δισταγμό άνοιξε πυρ.
  Τα κορίτσια το έβγαλαν σε ένα δευτερόλεπτο και έκαναν ζιγκ-ζαγκ μακριά από τη σφαίρα.
  Charlotte και μετά βρήκε κάτι για να παραπονεθεί:
  Γιατί δεν πυροβόλησες.
  Η Γκέρντα απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτός είναι άντρας, αλλά αν κρίνουμε από το πρόσωπό του, Σλάβος.
  Η κοκκινομάλλα αντιτάχθηκε επιθετικά:
  - Ήταν μόνος και δεν είχε χρόνο να στείλει μήνυμα για την προσέγγισή μας. Είναι ανόητο να λάμπεις, αλλά ακόμα πιο ανόητη είναι η συμπεριφορά να σουτάρεις αμέσως.
  Έτρεξαν στο πτώμα. Το κεφάλι κάτω από το κράνος είναι ξυρισμένο, στα χέρια υπάρχουν κλέφτες "δαχτυλίδια", τυπικός αδερφός.
  - Ίσως είναι Ρώσος, αλλά όχι από την ομάδα μας.
  Η Γκέρντα είπε απογοητευμένη:
  - Παρόλα αυτά, ακόμη και ένας εγκληματίας έχει δικαίωμα στη μετάνοια.
  Η Σάρλοτ έστριψε το δάχτυλό της στον κρόταφο: - Δεν θα σκοτώσεις κανέναν έτσι!;
  Η ξανθιά με πάθος απάντησε:
  - Αν τα συμφέροντα της Πατρίδας απαιτούν: Θα υπερβώ τη συνείδησή μου.
  Η κοκκινομάλλα τόνισε επιθετικά:
  - Ξέρετε ότι η Βίβλος είναι ένα βιβλίο που πρέπει να απαγορευτεί καταρχήν.
  - Από τι?
  Η Σάρλοτ είπε σκληρά:
  - Προωθεί τον ειρηνισμό. Γενικά, ας μην μιλάμε άλλο για θρησκεία.
  Η Γκέρντα γρύλισε θυμωμένη:
  - Συμφωνώ! Μην πετάτε μαργαριτάρια πριν από τους χοίρους.
  Η κοκκινομάλλα μύησε:
  -Με προσβάλλεις;
  Η ξανθιά μίλησε λίγο πιο απαλά.
  - Δεν! Αυτή είναι μια μεταφορική έκφραση.
  Η Σάρλοτ ηρέμησε.
  - Το κατάλαβα! Εντάξει, πάμε, θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή με κάποιον.
  Τα κορίτσια συνέχισαν αργά, παρέκαμψαν την υποστήριξη της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ουρανός τελικά καθάρισε και τότε η Γκέρντα το παρατήρησε.
  - Δεν γίνεται!
  Από πάνω τους, πράγματι, συνέβαινε ένα απίστευτο πράγμα, έλαμπαν τρεις ήλιοι: Κίτρινος, πράσινος, κόκκινος. Είναι αλήθεια ότι τα δύο τελευταία ήταν μικρά και σχεδόν δεν έδιναν θερμότητα.
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εκτροπής, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ένας Ήλιος.
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - Και δεν λύνεται ο λόγος του φαινομένου;
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε ανυπόμονα.
  - Οχι ακόμα! Αλλά επηρεάζει το κλίμα εντός της ζώνης.
  Μια μεγάλη σφήκα πέρασε γρήγορα. Η Σάρλοτ κόπηκε στον αέρα με ένα στιλέτο.
  - Είναι κι αυτό μεταλλαγμένο και αρκετά επικίνδυνο.
  - "Zhalik" τον αναγνώρισα! είπε η Γκέρντα. - Το δηλητήριο έχει επιβιώσει από τη μετάλλαξη και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλεργίες.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - Εδώ λοιπόν, ό,τι δεν είναι δηλητηριώδες είναι ντροπιαστικό.
  Στο δρόμο συνάντησαν πολλές φορές ξεκοιλιασμένα πτώματα. Και σε έναν καμπύλο στύλο του καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα στον εμποτισμένο πηλό με τις εκβολές καλωδίων, κρεμάστηκε ένας κρεμασμένος.
  - Ουάου, αυτή είναι η πράξη των ανθρώπων! παρατήρησε η Γκέρντα.
  - Ο άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο. Η Σάρλοτ συμφώνησε.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Άκου, το ελικόπτερο κάνει θόρυβο, ας προσγειωθούμε.
  Η κοκκινομάλλα συνοφρυώθηκε:
  - Ίσως είναι δικό μας;
  Η ξανθιά κοπέλα μουρμούρισε.
  - Επιπλέον, σύμφωνα με το μύθο, είμαστε εχθροί τους.
  Τα κορίτσια ξάπλωσαν και άνοιξαν έναν μικροσκοπικό ραδιοσαρωτή όλων των συχνοτήτων. Υπήρχαν δύο ελικόπτερα, τυπικά, ίσως, ξεπερασμένα MI-8.
  Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις δεν πετούν πλέον με τέτοια. Στον αέρα ακούγεται ένας σύντροφος και ένα σύνολο καυκάσιων και ρωσικών λέξεων. Τα κορίτσια ήξεραν πώς να μεταμφιεστούν, αλλά ήταν δελεαστικό να πυροβολήσουν;
  - Γεια σου, fraer! Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αξία εδώ! Πραγματικά κάνουμε κύκλους.
  Βρυχηθμός ως απάντηση:
  - Μπορεί να υπάρχουν τεχνουργήματα!
  Άσχημο ουρλιαχτό:
  - Μην είσαι κορόιδο, σε αυτόν τον τομέα έχουν επιλεγεί από καιρό οι φαρδιάδες.
  - Μπορεί να εμφανιστεί ξανά. και παίξτε δροσερή μουσική.
  Υπήρχε ένας μεγάλος πειρασμός να καταρρίψουν τους μικροσκοπικούς εκτοξευτές χειροβομβίδων τους, αλλά αυτό σήμαινε να ανάψουν. Η Γκέρντα προσευχήθηκε και η Σάρλοτ βυθίστηκε στις αναμνήσεις. Πώς αγκάλιασε και φίλησε έναν άντρα.
  Μετά πήγαν. Οι αισθήσεις είναι έντονες, πολύ ευχάριστες, η ηλίθια φίλη της είναι μάλλον παρθένα, δεν ξέρει αγάπη. Ειδικά όταν πρόκειται για διαφορετικούς άνδρες, κατά κανόνα νεαρές και υγιείς ειδικές δυνάμεις.
  Τα πικάπ, γυρίζοντας, έριξαν βόλι και έφυγαν από τον τομέα. Προφανώς, δεν είχαν τίποτα να πιάσουν.
  - Ας παίξουμε μέχρι τον κλοιό, πριν τη διασπορά! - Τότε απάντησε μεθυσμένος και εντελώς ακατανόητος χαλάκι.
  Ενώ τα ελικόπτερα έκαναν τον κύκλο τους, η Γκέρντα διέκρινε όχι μόνο τη μυρωδιά της κηροζίνης, αλλά ακόμη και τα σώματα των επιβατών που δεν είχαν πλυθεί για πολύ καιρό. Αισθάνεται σαν να μυρίζει ζώνη.
  - Και από πού το πήραν οι ληστές! Εξάλλου, δεν μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα ελικόπτερο.
  - Ίσως οι Ουκρανοί πούλησαν! Έχουν πάρα πολλές ασχήμιες. Ωστόσο, έχουμε και πολύ εξοπλισμό που έχει διαγραφεί. παρατήρησε η Σάρλοτ.
  Τα κορίτσια προχώρησαν και ένας φίλος συνέβη ένα σπάνιο φαινόμενο με το παρατσούκλι "κατάρρευση". Όσοι έπεσαν σε αυτό είχαν μία στις εκατό πιθανότητες να επιβιώσουν!
  Η Γκέρντα σταμάτησε εδώ και απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Και τι έγινε μετά, σας το είπα ήδη.
  Ο Βίκτωρ ρώτησε δειλά:
  - Μάθατε τις λεπτομέρειες για εκείνη την τρομοκρατική επίθεση υψηλού προφίλ;
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, κάτι κατάφερε να μάθω! Εν ολίγοις, θα σας πω για αυτό!
  Και αυτή τη φορά ήταν το κοκκινομάλλης έρμα που άρχισε να μιλά.
  Ο παράδεισος έκλαιγε, εκτοξεύοντας ρυάκια βροχής ανακατεμένα με άσχημα ψίχουλα χιονιού στη γη.
  Η τεράστια πρωτεύουσα της Ρωσίας, η Μόσχα, τα ξημερώματα έμοιαζε γκρίζα και θαμπή, παρά τα πολλά φώτα και τις αμέτρητες σειρές από ακριβά αυτοκίνητα.
  Η Zulfiya Maduyeva, σε ένα υπόγειο διαμέρισμα που νοικιάστηκε μέσω υποψηφίων, ολοκλήρωσε το τελετουργικό.
  Μια φλογερή λάμψη με τη μορφή ενός ασυνήθιστα άσχημου κρανίου έκαιγε ακριβώς στον αέρα.
  Ένας βομβιστής αυτοκτονίας με καμουφλάζ με στίγματα, με πρόσωπο καλυμμένο με πράσινο πέπλο, διάβαζε σαν μια προσευχή. Μπροστά τους απλώνονταν πολλά αστραφτερά βότσαλα διαφόρων σχημάτων.
  Μια γυναίκα με καμουφλάζ άρχισε να τα φοράει στο αυστηρό φόρεμα της Zulfiya.
  - Ξημερώνει κι ο παγετός δυναμώνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την πιο δύσκολη και υπεύθυνη εργασία!
  - Κρίκισε, πολύ χαμηλά, σαν να προερχόταν από βαθιά τούνελ φωνή.
  - Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την υπόθεση της τζιχάντ! - Σαν στρατιώτης στο έδαφος της παρέλασης, το κορίτσι κόπηκε, κουνώντας το λεπτό της χέρι.
  Η τρομερή, γουργουριστική φωνή συνέχισε:
  - Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν ψυχή, δεν συμφωνώ με αυτό. Όποιος κάνει ένα κατόρθωμα στο όνομα του Αλλάχ θα κερδίσει την αθανασία και έναν αναρίθμητο ωκεανό θησαυρών!
  Η αυτοκτονία (η φωνή της ήταν τόσο καθαρή και αθώα) είπε με απόγνωση:
  - Είμαι έτοιμος ακόμη και όχι τόσο για χάρη της αθανασίας, αλλά λόγω ανταπόδοσης! Αυτό που έκαναν σε μένα και τους αγαπημένους μου, απαιτεί εκδίκηση!
  Η φλογερή λάμψη άλλαξε από κόκκινη σε πράσινη και έγινε ακόμα πιο φωτεινή. Τα μάτια της γυναίκας με το καμουφλάζ μαύρισαν σαν μαύρες τρύπες.
  Φαινόταν ότι ολόκληρο το σύμπαν θα μπορούσε να πνιγεί μέσα τους:
  - Δεν μου αρέσουν οι πομπώδεις λόγοι, είναι μπροστά στη μαγεία των πιστών!
  Το δάχτυλο της μάγισσας, στο καμουφλάζ, ήταν τερατώδες επιμήκη και χτύπησε έξω από αυτό, φυσαλίδες, ένα δηλητηριώδες κίτρινο σιντριβάνι.
  Η Ζουλφίγια τον κοίταξε σαν κουνέλι σε βόα, μη μπορώντας να ξεκολλήσει τα μάτια της.
  Ξημέρωσε επιτέλους, χτύπησε ο "παγετός", άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός.
  - Εδώ είναι το σημάδι μας από ψηλά!
  Τώρα τα τεχνουργήματα που εξορύσσονται στη ζώνη θα αποκτήσουν καταστροφική δύναμη. Η φωνή της μάγισσας έγινε βροντερή, σαν να μην μιλούσε μόνο μια γυναίκα, αλλά μια ολόκληρη χορωδία ανδρών με βαθιά φωνή.
  Οι τρομοκράτες ολοκλήρωσαν το τελετουργικό, η Zulfiya, με τη βοήθεια του συντρόφου της, φόρεσε όλες τις πέτρες και ένας από αυτούς έσφιξε μια μεγάλη εξάπλευρη σε μια ζώνη με εκρηκτικά.
  Τα μαύρα μαλλιά της είχαν γκρι ραβδώσεις και στο πρόσωπό της, όταν το πέπλο που φυσούσε ο αέρας χώρισε λίγο, φάνηκε μια κουρελιασμένη, μαυρομωβ ουλή.
  - Τώρα είσαι έτοιμος! Πήγαινε στον στόχο σου!
  - Η φωνή έγινε ξαφνικά πιο λεπτή.
  Η τρομοκράτης έκανε μερικά βήματα και ξαφνικά εξαφανίστηκε, μόνο μια ελαφριά κίνηση έδειχνε ότι ήταν κοντά.
  - Stone Mule, δουλεμένο, είσαι τώρα αόρατος, και σχεδόν ακουστός, ακόμα και τα πιο επιλεκτικά κυνηγόσκυλα δεν θα σου τραβήξουν τα ίχνη.
  - Η μάγισσα με το καμουφλάζ έχει γίνει ένα κεφάλι ψηλότερη και τα κοντά μαλλιά της έχουν μακρύνει.
  - Το ξέρω! - Πέταξε για λίγο ο βομβιστής αυτοκτονίας.
  - Τώρα πήγαινε! Και είθε το φως του Αλλάχ να φωτίσει την καρδιά σας.
  - Η μάγισσα-δολοφόνος άναψε σαν μια ντουζίνα πυρσούς αερίου και τα μαλλιά της μετατράπηκαν σε ένα γόνο από τρομακτικά και ταυτόχρονα ασυνήθιστα αποκρουστικά φίδια.
  Η Zulfiya δεν φαινόταν να παρατηρεί τέτοιες αλλαγές. Ο βομβιστής αυτοκτονίας βγήκε έξω, το βάδισμά της ήταν ελαφρύ, μάλιστα κινήθηκε πολύ πιο γρήγορα.
  Η ώρα αιχμής πλησίαζε, εμφανίστηκε μποτιλιάρισμα, παραδοσιακό για τη Μόσχα.
  Τα καυσαέρια, η μυρωδιά της βενζίνης, ο αδιάκοπος θόρυβος μιας μεγαλούπολης, που βασανίζουν τα αυτιά, όλα αυτά είναι ήδη οικεία, αλλά απεχθή για έναν ντόπιο των απόκρημνων βουνών Zulfiya.
  Έτσι, το περπάτημα ήταν πολύ πιο βολικό από το να πνιγείς στα πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς.
  Είναι αλήθεια ότι μια φορά ονειροπολώντας, ο τρομοκράτης γκρέμισε έναν περαστικό. Εκείνος, αφού έπεσε, έβρισε και μετά, αφού σηκώθηκε, κούνησε τη γροθιά του στο κενό.
  - Τέτοια είναι η ανατροφή των απίστων! - Παρατήρησε η Ζουλφίγια, ειλικρινά χαρούμενη που η γνώμη της επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά.
  - Το να τους σκοτώσεις είναι ο υψηλότερος στόχος που μπορείς να σκεφτείς στη Γη.
  Και εδώ είναι ο επιθυμητός στόχος: το κυβερνητικό σπίτι στη Μόσχα, που ονομάζεται επίσης λευκό. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σημαντική συνάντηση με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού.
  Τι μοίρα είναι αυτή! Εδώ μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο, ενισχυμένη ασφάλεια, έναν ψηλό φράχτη με το πιο πρόσφατο σύστημα συναγερμού που περιβάλλει τον Λευκό Οίκο.
  Το κορίτσι μόλις ανέβηκε στην πύλη με τον υπουργό Οικονομικών. Γλίστρησε πρόχειρα την πάσα και πέρασε τους άγρυπνους γκαρντ.
  Σκύλοι μιας ελίτ ράτσας (ένα μείγμα πολλών ειδών, γεμάτο με στεροειδή, που μεγαλώνουν από ένα μοσχάρι ενός έτους και το στήθος ενός κύτους δεξαμενής) προφανώς άκουγαν ακόμα το σχεδόν αδιάκριτο θρόισμα των απαλών παπουτσιών του τρομοκράτη, γρύλιζαν.
  Οι δίμετροι φρουροί έλαμψαν τα μάτια τους, τα σκυλιά, παρά τη διακριτική τους μυρωδιά, δεν μπορούσαν να διακρίνουν την παραμικρή μυρωδιά και ηρέμησαν (Επιπλέον, οι αξιωματούχοι βαδίζουν με τσέπη - γαβγίστε τους και θα πάρετε ένα όπλο αναισθητοποίησης).
  Η Ζουλφίγια ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά, φαινόταν ότι χτυπούσε τόσο δυνατά που μπορούσαν να την ακούσουν.
  Ξεπέρασαν τέσσερις δακτυλίους προστασίας, στα τελευταία σύνορα: ακόμη και αυτοί φωτίστηκαν με μια ομοιότητα ακτίνων Χ.
  Από την τελευταία ακτινοβολία σάρωσης, ο βομβιστής αυτοκτονίας προστατεύτηκε από την πέτρα Efa, ένα σύνολο από μια ανεκτίμητη συλλογή αντικειμένων.
  Η κίνηση στους ορόφους και τους διαδρόμους φαίνεται ατελείωτη, ευτυχώς το ασανσέρ είναι ευρύχωρο, αλλά ο Zulfiya πρέπει να γυρίσει αρκετές φορές για να αποφύγει τη σύγκρουση με τις περιλήψεις του υπουργού.
  Τέλος μετακομίζουν στην κεντρική αίθουσα. Η συνεδρίαση είναι κλειστή, δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι. Ο υπουργός μπήκε στην αίθουσα, υπήρχαν ήδη μέλη της κυβέρνησης που στέκονταν στο καπό.
  Και ιδού ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ένας κοντόσωμος άντρας με ζωηρά μάτια. Όπως πάντα, συμπεριφέρεται, δίνει ευγενικά χειραψία, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι υπουργοί έχουν δέος μαζί του.
  Η συνεδρίαση άνοιξε και ο πρωθυπουργός μιας μεγάλης δύναμης είπε με χαμηλή, απαλή φωνή:
  - Σήμερα θα συζητήσουμε την κατάσταση στη λεγόμενη ζώνη των θαυμάτων. Η ανησυχία είναι ότι η ζώνη, αν και αργά, μεγαλώνει.
  Όπως και το γεγονός ότι πολλοί τρομοκράτες έχουν καταφύγει εκεί. Ειδικότερα ο Μαύρος Σουλτάνος.
  Ποιος κρύβεται με αυτό το όνομα είναι άγνωστο, δεν έχουμε ούτε μια φωτογραφία της φυσιογνωμίας του. Μόνο μια άμορφη κουκούλα και μια μάσκα.
  Πρόσφατα, οι κολλητοί του έχουν διαπράξει έξι τρομοκρατικές επιθέσεις. Επιπλέον, κατά κανόνα, εναντίον υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών, μη φείδοντας ακόμη και πολίτες.
  Μου έστειλαν μέχρι και μαύρο σημάδι!
  Τον λόγο πήρε ο διευθυντής της FSB. Ίδρωνε ολόκληρος από την προσπάθεια, το χορτασμένο του πρόσωπο έγινε κόκκινο, η φωνή του έτρεμε:
  - Προτείνω να οριστεί αμοιβή δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το κεφάλι του μαύρου σουλτάνου. Και επίσης στείλτε στη ζώνη της ειδικής ομάδας "Alpha" και "Vympel".
  Ας πάρουν τον σουλτάνο ζωντανό ή νεκρό...
  Ο πρωθυπουργός διόρθωσε κάνοντας μια ανυπόμονη κίνηση με την παλάμη του:
  - Καλύτερα ζωντανός! Εφόσον δεν ξέρουμε ποιος είναι ο άνθρωπος, οι τρομοκράτες μπορούν πάντα να τον κηρύξουν αναστημένο.
  Ο επικεφαλής του FSB για το θέατρο (πρέπει να επιδείξεις επιμέλεια) ύψωσε τη φωνή του:
  -Μακάρι να είναι έτσι! Τώρα εξετάστε τα δεδομένα για τα οικονομικά εγκλήματα.
  Η Ζουλφίγια δεν ενδιαφερόταν πλέον. Απήγγειλε την προσευχή για τελευταία φορά, γυρίζοντας στον Αλλάχ, και μετά με τρεμάμενα χέρια γύρισε την εξάπλευρη πέτρα της Τίτρα.
  Η περιουσία του ήταν χιλιοπλάσια αύξηση της δύναμης του φορτίου.
  Μια υπερφωτεινή λάμψη, σαν από ατομική έκρηξη, κατέκλυσε ολόκληρο το κτίριο και μια στιγμή αργότερα, ένα τρομερό πυρηνικό μανιτάρι εμφανίστηκε στον χώρο του κυβερνητικού κτιρίου.
  Την ίδια ώρα, ένα κουδούνι χτύπησε στο Κρεμλίνο. Μια άσχημη, αδέξια φωνή είπε:
  - Πείτε γεια στον πρόεδρο από τον μαύρο σουλτάνο. Σας δίνω ακριβώς δεκαπέντε ημέρες για να αποσύρετε πλήρως όλα τα στρατεύματα από τον βόρειο Καύκασο και να σταματήσετε να υποστηρίζετε τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν.
  Αν σε δεκαπέντε μέρες δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, ο πρόεδρος θα κυνηγήσει τον πρωθυπουργό.
  Μισή ώρα αργότερα, αυτό το μήνυμα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας διαφορετικά συναισθήματα από τη συμπάθεια μέχρι τη δοξολογία.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  σκλάβοι της αγάπης
  Μια δασκάλα που έχει επιστρέψει από τις διακοπές ανακαλύπτει το πτώμα ενός γυμνού κοριτσιού στο διαμέρισμά της και το πρωί η ίδια η δασκάλα βρίσκεται νεκρή κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού της. Ο μυστηριώδης άγνωστος αναγνωρίζεται ως Αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφίας. Αποδείχθηκε ότι ο τελευταίος πυροβολισμός του νεκρού ήταν στη Ρωσία με μια κοπέλα που πιάστηκε με ένα μαχαίρι στα χέρια στο σημείο της δολοφονίας του διευθυντή τους. Όμως στο μαχαίρι βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και ο άπιαστος μανιακός Τούλα.
  
  Μια περίφημη στριμμένη αστυνομική ιστορία είναι συνυφασμένη με συναρπαστικές ιστορίες σοκ και απαγορευμένης αγάπης για ηρωίδες. Μια δασκάλα βγαίνει με έναν μαθητή, μια σκλάβα BDSM που επιδιώκει να ευχαριστήσει τον κύριό της, μια φίλη ενός κατά συρροή δολοφόνου, έτοιμη να αναλάβει την ενοχή του για χάρη του αγαπημένου της.
  
  Προσοχή! Αυστηρά +18! Οι ιστορίες αγάπης περιγράφονται εξαιρετικά ειλικρινά, υπάρχουν σκηνές σεξ.
  
  Θα προσπαθήσω να δημοσιεύω το προϊόν κάθε μέρα και να τελειώσω το βιβλίο στα τέλη Νοεμβρίου. Για να μείνετε ενημερωμένοι, προσθέστε το βιβλίο στα αγαπημένα σας.
  
  
  Θα προειδοποιήσουμε για ανεπιθύμητα κεφάλαια και επεισόδια για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια ιστορία ντετέκτιβ, αλλά δεν τους αρέσουν το αντισυμβατικό σεξ και οι σκληρές σκηνές
  
  , θα επισημάνουμε συγκεκριμένα ανεπιθύμητα κεφάλαια και επεισόδια. Τα κεφάλαια θα κατανεμηθούν ως εξής: Πολωνία (-ο κεφάλαιο, πλήρως, δεν συνιστάται). Επεισόδια όπως αυτό: .HP (-Κεφάλαιο I, όχι προτεινόμενο επεισόδιο).
  
  Προσοχή αναγνώστες LN! Η πώληση θα αναρτηθεί μόλις είναι έτοιμη. Θα προσπαθώ κάθε μέρα. προγραμματίζεται μία φορά την εβδομάδα
  
  Για να ενημερώνεστε για όλες τις αλλαγές, προσθέστε το βιβλίο στα αγαπημένα σας, συνιστούμε να κάνετε κλικ στο "ακολουθήστε τον συγγραφέα"
  
  
  Γνωρίζετε για το σοκ και τον απαγορευμένο έρωτα και τις συνέπειές του; Για το πώς μπορεί να αγαπήσει μια διάσημη πορνό ηθοποιός, τι σκέφτεται μια δασκάλα όταν συναντά τον μαθητή της, τι είναι έτοιμη να κάνει η κοπέλα ενός κατά συρροή δολοφόνου για τον αγαπημένο της.
  
  μη τυπικές ιστορίες αγάπης με εθισμό, ψυχολογική και σεξουαλική σκλαβιά με κινηματογράφηση ηρωίδων σε σκληρό BDSM, περιγραφές τέτοιων σεξουαλικών σκηνών που πολλοί δεν γνωρίζουν, καθώς και μια ενδιαφέρουσα αστυνομική ιστορία θα πρέπει να προσελκύει τους αναγνώστες με την πρωτοτυπία τους.
  
  
  Ήταν να αφαιρεθεί
  Μια δασκάλα που έχει επιστρέψει από τις διακοπές ανακαλύπτει το πτώμα ενός γυμνού κοριτσιού στο διαμέρισμά της και το πρωί η ίδια η δασκάλα βρίσκεται νεκρή κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού. Ο νεαρός εραστής της είναι ύποπτος, αλλά όλα αποδεικνύονται πολύ πιο περίπλοκα! Ο μυστηριώδης άγνωστος αναγνωρίζεται ως Αμερικανίδα ηθοποιός πορνό. Αποδεικνύεται ότι ο τελευταίος πυροβολισμός του νεκρού ήταν στη Ρωσία με μια κοπέλα που πιάστηκε στον τόπο της δολοφονίας του σκηνοθέτη τους με μαχαίρι, πάνω στο οποίο βρήκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του ο άπιαστος μανιακός Τούλα.
  
  
  
  Προσοχή! Αυστηρά +. Το κείμενο περιέχει ξεκάθαρες σκηνές, όπως σκληρό σεξ και αντισυμβατικό έρωτα. Κάποιοι ήρωες έχουν τα πραγματικά τους πρωτότυπα.
  
  Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την πλοκή, αλλά δεν τους αρέσει το μη παραδοσιακό σεξ, θα σας προειδοποιήσω για ανεπιθύμητα κεφάλαια και επεισόδια.
  
  
  Προσοχή! Αυστηρά +! Δεν συνιστάται για άτομα με αδύναμο μυαλό. Το κείμενο περιέχει ξεκάθαρες σκηνές, όπως σκληρό σεξ και αντισυμβατικό έρωτα. Πολλοί ήρωες έχουν τα πραγματικά τους πρωτότυπα.
  
  Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την αστυνομική ιστορία, αλλά δεν τους αρέσουν το μη παραδοσιακό σεξ και οι σκληρές σκηνές, θα επισημάνουμε συγκεκριμένα ανεπιθύμητα κεφάλαια και επεισόδια. Τα κεφάλαια θα κατανεμηθούν ως εξής: Πολωνία (-ο κεφάλαιο, πλήρως, δεν συνιστάται). Επεισόδια όπως αυτό: .HP (-Κεφάλαιο I, όχι προτεινόμενο επεισόδιο).
  
  Προσοχή αναγνώστες LN! Οι πωλήσεις προγραμματίζονται μία φορά την εβδομάδα. Ωστόσο, με αδύναμο αναγνωστικό ενδιαφέρον, το κείμενο δεν θα αναρτάται πλέον στον ιστότοπο. Για να ενημερώνεστε για όλες τις αλλαγές, συνιστούμε να κάνετε κλικ στο "ακολουθήστε τον συγγραφέα". Δεν σκοπεύουμε να ανεβάσουμε πλήρως το μυθιστόρημα σε άλλους πόρους!
  
  
  Μια δασκάλα που έχει επιστρέψει από τις διακοπές ανακαλύπτει το πτώμα ενός γυμνού κοριτσιού στο διαμέρισμά της και το πρωί η ίδια η δασκάλα βρίσκεται νεκρή κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού. Ο νεαρός εραστής της είναι ύποπτος, αλλά όλα αποδεικνύονται πολύ πιο περίπλοκα!
  Ο μυστηριώδης άγνωστος αναγνωρίζεται ως Αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφίας. Μόνο χάρη στη διαίσθηση και τις γνώσεις του ταλαντούχου ντετέκτιβ Βασίλι Κράσιν είναι δυνατό να ξετυλιχτεί το μυστηριώδες κουβάρι.
  
  Προσοχή! Αυστηρά +! Το κείμενο θα περιέχει αρκετές σπαραχτικές ιστορίες αγάπης, αλλά υπάρχουν και ξεκάθαρες σκηνές.
  
  
  Μ
  Άνα Τσέρι
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  (Το 2ο βιβλίο της σειράς SHOCK LOVE. Το πρώτο βιβλίο, ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΗΣΥΜΕΝΟ, μπορείτε να το διαβάσετε στον ιστότοπο Phantom Worlds)
  
  Κεφάλαιο 1.
  Η καθηγήτρια φυσικής Maria Novikova επέστρεψε στο σπίτι μετά από ένα ταξίδι στη θάλασσα. Εν αναμονή της ανάπαυσης μετά από μια άγρυπνη σκληρή νύχτα, ανέβηκε τις σκάλες, έβγαλε τα κλειδιά. Τώρα θα μπορείτε να κάνετε ντους, φροντίστε να κοιμάστε από το δρόμο. Και μετά θα τηλεφωνήσει στην Παβλούσα. Τους περιμένει μια πολυαναμενόμενη συνάντηση: ένα ελαφρύ δείπνο, πνιχτή μουσική, ένα απαλό κρεβάτι ...
  Η πόρτα του διαμερίσματος δεν άνοιξε αμέσως. Στην αρχή, το κλειδί μπλοκάρει, σαν να μην λειτουργούσε σωστά η κλειδαριά. Αυτό ανησύχησε τη Μαρία, αλλά έδιωξε τις κακές σκέψεις και μπήκε στο διάδρομο.
  Ξαφνικά την κατέλαβε ένας ξαφνικός φόβος. Ο δάσκαλος έβαλε τα πράγματα στο πάτωμα και δίστασε. Τι τρέχει? Η πόρτα του δωματίου είναι μισάνοιχτη! Και κάποια αχνή ξένη μυρωδιά, ελάχιστα αντιληπτή, συνάμα κάτι οικείο. Αλλά η μυρωδιά δεν είναι το διαμέρισμά της!
  Με μεγάλη ταραχή, η Μαρία κοίταξε μέσα στο δωμάτιο. Πράγματα, όπως, κατά τόπους, δεν υπάρχουν σημάδια ληστείας. Αλλά το κάλυμμα στο κρεβάτι... Κρεμιέται μέχρι το πάτωμα! Δεν τον άφησε έτσι! Ίσως μπήκε η Pavlusha; Ναι, μάλλον είναι.
  Η γυναίκα πλησίασε το κρεβάτι, τράβηξε το κάλυμμα και ... ούρλιαξε από φρίκη όταν είδε γυμνά γυναικεία πόδια! Η Μαρία κάλυψε ενστικτωδώς το στόμα της με το χέρι της για να καταπνίξει την κραυγή, οπισθοχώρησε απότομα και έγειρε στον τοίχο. Κατέβασε τον τοίχο και κάθισε στο πάτωμα. Το βλέμμα της πέρασε στα γυμνά της πόδια, είδε καθαρά ένα γυμνό, άψυχο γυναικείο σώμα κάτω από το κρεβάτι.
  Μετά βίας συγκρατώντας την επιθυμία για εμετό, η Μαρία πετάχτηκε όρθια και όρμησε στην τουαλέτα. Έσκυψε πάνω από την τουαλέτα και έκανε εμετό πολλές φορές. Σπασμοί της έσφιξαν το λαιμό, και μόνο μια σκέψη τρύπησε το κεφάλι της: είχε ένα πτώμα στο διαμέρισμά της!
  Η δασκάλα άρπαξε το κινητό της, πήδηξε στις σκάλες και κάθισε στο σκαλοπάτι. Ανάσαινε βαριά, νιώθοντας τον ξέφρενο ρυθμό της καρδιάς της. Τα δάχτυλά της έτρεμαν από μικρά τρέμουλα, η Μαρία μετά βίας πληκτρολόγησε δύο ψηφία "02".
  Οι αστυνομικοί δεν σήκωσαν το τηλέφωνο για αρκετή ώρα, σαν να περίμεναν τον καλούντα να αλλάξει γνώμη και να τους αφήσει ήσυχους. Τελικά, στην άλλη άκρη του σύρματος, απάντησαν εχθρικά:
  - Εικοστό πέμπτο αστυνομικό τμήμα. Duty Neelov. Ακούω.
  Αβέβαια, με τρεμάμενη φωνή, ελαφρώς τραυλισμένη από ενθουσιασμό, η Μαρία είπε:
  "Έχω ένα... t-φαίνεται... ένα t-πτώμα!"
  Η απάντηση ήταν ψυχρή:
  Είσαι μεθυσμένη κυρία; Τι πτώμα; Μίλα κανονικά και καθαρά.
  Η Μαρία γκρίνιαξε:
  Όχι, όχι, δεν είμαι μεθυσμένος! Έχω μια νεκρή γυναίκα στο διαμέρισμά μου!
  "Γιατί είναι νεκρή;" ρώτησε ο αστυνομικός.
  - Δεν ξέρω! Ειλικρινά, δεν ξέρω! Γύρισα από τις διακοπές και είναι νεκρή κάτω από το κρεβάτι! Και γυμνό!!!
  "Και γυμνός;" ρώτησε ξανά ο περίεργος Νίλοφ. Πώς βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι σου;
  - Πώς ξέρω? - ξαναφώναξε η συγκινημένη Μαρία, - έλα σύντομα!
  - Πες τη διεύθυνση...
  Η Μαρία δεν τόλμησε να μπει στο διαμέρισμά της. Κάθισε στις σκάλες, προσπαθώντας να καταλάβει τι είδους γυναίκα ήταν κάτω από το κρεβάτι, γιατί ήταν νεκρή και πώς έφτασε στο σπίτι της. Η δασκάλα ήταν σε απόγνωση: δεν ήξερε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μπορούσα καν να μαντέψω.
  Η αστυνομία εμφανίστηκε απροσδόκητα. Κάποιος αξιωματικός και μαζί του δύο άτομα με πολιτικά ρούχα. Μπήκαμε στο διαμέρισμα. Ο αξιωματικός και ένας παχουλός υπάλληλος μπήκαν αμέσως στο δωμάτιο και ο νεαρός πρότεινε στη Μαρία να περιμένει στην κουζίνα και μετά ο ίδιος ενώθηκε με τους συναδέλφους του.
  Η γυναίκα δεν ήξερε τι γινόταν στο δωμάτιο του μονόχωρου διαμερίσματός της. Το πιθανότερο είναι ότι φωτογράφισαν τον νεκρό, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, αναζήτησαν ίχνη. Όλα είναι όπως ορίζει ο νόμος. Ο δάσκαλος το είδε αυτό σε αστυνομικές ταινίες. Τώρα αυτό είναι το σπίτι της...
  Σύντομα ένας νεαρός υπάλληλος ήρθε να ρωτήσει τη Μαρία. Πρώτα, έκανε επίσημες ερωτήσεις σχετικά με το επώνυμο της Μαρίας, την ηλικία της και ρώτησε πώς ανακαλύφθηκε το πτώμα. Ο δάσκαλος απαντούσε λακωνικά, μερικές φορές κλαίγοντας.
  "Μόλις πέταξα από τη θάλασσα", εξήγησε η Μαρία, η οποία καθόταν σε μια καρέκλα στο τραπέζι της κουζίνας και ταλαιπωρούσε νευρικά τα μαλλιά της με τα χέρια που έτρεμαν. "Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να καταλήξει ένα πτώμα σε ένα διαμέρισμα.
  Ο άντρας ρώτησε:
  - Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι απουσίασες από την πόλη;
  Ο δάσκαλος έγνεψε αμέσως καταφατικά και είπε με σιγουριά:
  - Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους είναι η φίλη μου, εκείνη και εγώ πετάξαμε με αεροπλάνο μόνο το πρωί, η μητέρα της έπαθε εγκεφαλικό. Εξαιτίας αυτού, επιστρέψαμε νωρίς από τα νότια.
  Ποιος άλλος είχε τα κλειδιά του διαμερίσματός σας;
  Η Μαρία ανατρίχιασε, απάντησε όχι αμέσως και αόριστα:
  "Βλέπετε, είμαι μια μοναχική γυναίκα, δεν προσκαλώ κανέναν στη θέση μου, δεν δίνω τα κλειδιά.
  Ο αστυνομικός κοίταξε τον δάσκαλο καχύποπτα και είπε:
  - Ναί?! Δεν είχε κανείς τα κλειδιά ή δεν θέλετε να μιλήσετε; Δεν θέλεις - αλλά πρέπει!
  "Ελπίζω να μην με υποψιάζεσαι;" Η Μαρία φοβήθηκε.
  Ο άντρας ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Το διαμέρισμα είναι δικό σου. Ας τελειώσουμε εδώ τώρα, έλα μαζί μας...
  - Γιατί? ο δάσκαλος ξαφνιάστηκε.
  - Μιλήστε με τον ανακριτή που θα διεξαγάγει την υπόθεσή σας.
  - Επιχείρησή μου? Ποιος είσαι?
  - Είμαι ερευνητής. Μην ανησυχείς, νομίζω ότι δεν θα σε κρατήσουν για πολύ καιρό, θα σε ανακρίνουν και θα σε αφήσουν να φύγεις.
  Εμφανίστηκε ένας εύσωμος άνδρας με πολιτικά ρούχα.
  - Τι να πω, Αντριούσα; στράφηκε στον ανακριτή. "Το πτώμα είναι αρκετά φρέσκο, δεν έχει κρυώσει εντελώς ακόμα. Το πιθανότερο είναι ότι ο θάνατος ήρθε σήμερα περίπου στις πέντε το πρωί. Δεν υπάρχει αυλάκι στραγγαλισμού στο λαιμόЈ δεν είδα άλλα σημάδια βίαιου θανάτου. Υπάρχουν όμως μώλωπες διαφορετικής ηλικίας στο σώμα. Φρέσκοι μώλωπες στο ηβικό και στο στήθος, παλιοί στους μηρούς. Πολυάσχολη κυρία. Λεπτή, περίπου εκατόν ογδόντα ψηλή, ένα τατουάζ στο ηβικό της με τη μορφή τριαντάφυλλου, μεγέθους περίπου επτά εκατοστών. Μάλλον ιερόδουλη. Στείλτε μας στο γραφείο, η αυτοψία θα δείξει τι και πώς.
  "Λοιπόν, θα πρέπει να πάμε γύρω από τους γείτονες", είπε η Andryusha σκεφτική. Και μετά γύρισε στον δάσκαλο:
  - Όταν τελειώσουν όλοι, θα επιθεωρήσετε το διαμέρισμα, ίσως βρεθούν κάποια πράγματα του νεκρού.
  Όχι, η Μαρία δεν βρήκε τίποτα, τίποτα ξένο στο σπίτι. Το πτώμα ενός αγνώστου μεταφέρθηκε με ειδικό αυτοκίνητο και ο δάσκαλος έπρεπε να πάρει τα έγγραφα και να οδηγήσει μαζί με έναν αστυνομικό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί με πολιτικά είχαν ήδη φύγει.
  Στο αυτοκίνητο, ο αστυνομικός ήταν σιωπηλός, σκέφτηκε νευρικά η Μαρία. Ποιον πείραξε τόσο πολύ; Γιατί της φύτεψαν το πτώμα ενός κοριτσιού; Και ποιός? Κυρίως, η γυναίκα ανησυχούσε για την ερώτηση του ανακριτή για τα κλειδιά του διαμερίσματός της. Ήταν με τον Pavlik. Αλλά είναι τόσο νέος! Μόνο δεκαέξι τον Σεπτέμβριο θα εκπληρωθούν.
  Εάν ο Pavlusha ήταν μεγαλύτερος, θα ήταν δυνατό να υπογράψει, να γεννήσει ένα παιδί από αυτόν. Η Μαίρη ήθελε να κάνει παιδιά. Πρόσφατα, ήθελε πολύ να παντρευτεί, βασανίστηκε από τη γυναικεία μοναξιά. Και χάρηκε που εμφανίστηκε ο Pavlik στη ζωή της. Αυτός που γνωρίζει καλά την ψυχή μιας γυναίκας δεν θα την καταδικάσει για αγάπη. Είναι ένα σύνθετο, απρόβλεπτο, μερικές φορές απαγορευμένο πράγμα. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, με ποιον θα είσαι τυχερός...
  Η Μαρία θυμήθηκε τις πρώτες αγκαλιές με την Παβλούσα, τα δειλά τους φιλιά. Πώς χτυπούσε η καρδιά της από πάθος τότε! Αν και είναι διπλάσια από το αγόρι. Και πόσο οδυνηρό είναι για μια γυναίκα να αγαπά όταν κρέμεται από πάνω της ένα άρθρο του ποινικού κώδικα. Πρέπει να κρύψεις την αγάπη σου από όλα τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν μπορείς καν να τη μοιραστείς με τον καλύτερό σου φίλο. Τι ακριβώς κάνει λάθος; Ο ίδιος ο Pavlik ήθελε αυτή την οικειότητα! Πρέπει μια γυναίκα να φυλακιστεί για την αγάπη που δίνει σε έναν έφηβο; Για αμοιβαία ανάλαφρη αγάπη. Είναι δίκαιο; Η Μαίρη σκέφτηκε όχι...
  
  
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Μαρία Αλεξάντροβνα Νοβίκοβα καθόταν στο διάδρομο της ερευνητικής επιτροπής, κοιτάζοντας περιστασιακά έξω από το παράθυρο: ο ψηλός φράχτης και το συρματόπλεγμα απλώς επιδείνωσαν τον φόβο της. Η δασκάλα ήταν νευρική, της είπαν να περιμένει, αλλά είχε περάσει πάνω από μισή ώρα και η γυναίκα φαινόταν να είχε ξεχαστεί.
  Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε, ο ερευνητής έγνεψε καταφατικά στη Μαρία, καλώντας την να μπει στο γραφείο.
  "Βασίλι Κράσιν", παρουσιάστηκε ο άντρας, "δώσε μου το διαβατήριό σου, σε παρακαλώ".
  Στο τραπέζι στη γωνία του δωματίου ήταν ένας άλλος άντρας με το ίδιο σκούρο κοστούμι με αυτό του Βασίλι.
  Ο Κράσιν κοίταξε το διαβατήριο, το άφησε στην άκρη και είπε:
  - Λοιπόν, πες μου ποια είναι αυτή η γυναίκα και πώς μπήκε το πτώμα στο διαμέρισμά σου.
  - Δεν ξέρω! Ειλικρινά, δεν ξέρω! παρακάλεσε ο δάσκαλος. Ο ανακριτής έχει ήδη ρωτήσει.
  "Ρώτησα... Είναι ένα πλήρες μυστήριο", είπε ο Κράσιν δύσπιστα και κοίταξε προσεκτικά στα μάτια της γυναίκας. Βλέπω ότι λες ψέματα.
  "Βάλτε την σε ένα σπίτι μαϊμού!" - ακούστηκε ξαφνικά η φωνή του δεύτερου υπαλλήλου. - Θα κάτσει μια-δυο μέρες, θα θυμηθεί αμέσως τα πάντα.
  - Αν σιωπήσεις, θα πρέπει να σε πάρουμε υπό κράτηση! επιβεβαίωσε ο Κράσιν.
  Ωστόσο, η Μαρία ένιωσε διαισθητικά ότι απλώς την τρομοκρατούσαν. Και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Έχει όλα τα στοιχεία της αθωότητάς της. Ο δάσκαλος απάντησε ήρεμα με μονότονη φωνή:
  "Μερικές φορές το να είσαι στη φυλακή είναι καλό. Δίνει σοφία. Αλλά πραγματικά δεν έχω τίποτα να σου πω. Έχω λοιπόν εισιτήριο, μόλις έφτασα το πρωί.
  Ο Krasin στράφηκε σε έναν συνάδελφο:
  Μια δημοσκόπηση των γειτόνων έδωσε κάτι;
  "Ως συνήθως, δεν είδαμε τίποτα, δεν ακούσαμε τίποτα. Μόνο ένας γείτονας στην προσγείωση είπε ότι είδε πώς αυτό το κοριτσάκι έφυγε από το διαμέρισμα αγκαλιά με ένα νεαρό αγόρι. Και αυτός ο τύπος ήρθε πρόσφατα στο σπίτι της ερήμην της και άνοιξε την πόρτα με ένα κλειδί.
  - Λοιπόν, τι λες; ρώτησε ο Κράσιν και ξανακοίταξε τη Μαρία.
  "Λοιπόν, αυτή η γειτόνισσα είναι κουτσομπολιό, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς", άρχισε να δικαιολογείται η γυναίκα και στράφηκε στον βοηθό ανακριτή:
  - Η γιαγιά Μάρφα μύησε, σωστά;
  Ο βοηθός δεν απάντησε, αλλά ο Κράσιν ρώτησε:
  - Πώς λέγεται το αγόρι;
  - Αυτός είναι ο μαθητής μου. Τον τραβάω στη φυσική.
  - Καλοκαιρινές διακοπές? Ο Κράσιν δεν πίστευε. - Πείτε το όνομα, το επώνυμο και τη διεύθυνσή σας.
  - Λοιπόν, ο Pavlik Rybachenko είναι το όνομά του, - έπρεπε να ομολογήσει η Μαρία. - Ζει με τους γονείς του στην οδό Savushkina.
  Ο Κράσιν έγραψε στο σημειωματάριό του και ρώτησε ξανά:
  - Πάβελ - ποιος είναι;
  Η Μαρία χαμογέλασε δυνατά.
  - Είναι ακόμα παιδί. Είμαι η δασκάλα του! Δεν θα υποψιαστείς το αγόρι για ένα έγκλημα, σωστά;
  Ο ερευνητής απάντησε στην ερώτηση με μια ερώτηση:
  "Δηλαδή έχει τα κλειδιά του διαμερίσματός σας;"
  Η Μαρία άπλωσε τα χέρια της.
  - Και λοιπόν? Δεν νομίζεις ότι ήταν αυτός που φύτεψε το πτώμα...
  - Πώς να ξέρεις, πώς να ξέρεις! Οι έφηβοι μερικές φορές είναι τόσο σκληροί!" είπε σκεφτικός ο Κράσιν.
  "Ο Πάβελ είναι υπέροχο αγόρι, αθλητής, δεν θα κάνει κακό σε μύγα!" Η Μαρία άρχισε να υπερασπίζεται τον μαθητή της.
  - Πότε τον είδες τελευταία φορά; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Αρχές Αυγούστου. Ο Πάβλικ με συνόδευσε στο τρένο. Ήταν... την έβδομη. Απλώς με βοήθησε να μεταφέρω πράγματα.
  Ο Κράσιν έκανε μερικές ακόμη ερωτήσεις. Ρώτησε με ποιον ήταν φίλος ο Πάβελ, αν υπήρχε κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του, αν έδειχνε σκληρότητα στα ζώα. Η Μαρία απάντησε ότι δεν είχε δει ποτέ τον Pavlik να κακομεταχειρίζεται ζώα. Αλλά το αγόρι ήξερε πώς να σταθεί για τον εαυτό του, ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες και χόκεϊ.
  Ξαφνικά ο Vasily Krasin έκανε μια απροσδόκητη ερώτηση:
  Έκανες σεξ μαζί του;
  Η Μαρία ανατρίχιασε και απάντησε δειλά, αβέβαια:
  - Με τον Παβλίκ; Όχι... Είναι ακόμα παιδί...
  Ο Κράσιν παρακολούθησε προσεκτικά την αντίδραση της γυναίκας. Η Μαρία μάλιστα χλόμιασε σε μια τέτοια ερώτηση, χαμήλωσε τα μάτια της, κούμπωσε στην καρέκλα της, έσφιξε τα χέρια της στο κάστρο.
  - Ναι; ρώτησε ο ανακριτής. - Δεν μπορώ να το πιστέψω! Να είσαι ειλικρινής μαζί μου. Καταλαβαίνεις ότι μπορεί να σου επιβληθεί αξιοπρεπής ποινή για σχέση με ανήλικο;!
  Η Μαρία σήκωσε τα μάτια της στον άντρα και απάντησε με έναν αναστεναγμό με τρεμάμενη φωνή:
  "Δεν χρειάζεται να δώσω χρόνο για...
  Ο Βασίλι γέλασε και είπε:
  - Και θα ανακρίνουμε το αγόρι! Θα μας τα πει όλα.
  Η Μαρία ανατρίχιασε ξανά και απάντησε με αγωνία:
  "Τα αγόρια αγαπούν τόσο πολύ τη σύνθεση και την υπερβολή. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου πει τίποτα που να με δυσφημεί.
  Ο ερευνητής χαμογέλασε και είπε αυστηρά:
  "Μπορούμε να σε κρατήσουμε και να σε στείλουμε στο δικαστήριο για να εγκρίνει τη σύλληψη για δύο μήνες. Μην δελεάζετε λοιπόν τη μοίρα. Πείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  - Του οποίου? Μου?
  - Ας και τα δύο: ο δικός σου και ο Rybachenko.
  Και ο Παβλίκ; Λοιπόν, δεν ξέρω...
  Δεν ξέρω αν να πω ή όχι; Ίσως μπορώ να κοιτάξω το smartphone σας;
  "Θα σου πω", η Μαρία έγνεψε καταφατικά και υπαγόρευσε τα τηλέφωνα.
  Ο ανακριτής έβγαλε μια φωτογραφία της νεκρής κοπέλας από το φάκελο, την έβαλε μπροστά στη Μαρία και είπε:
  Κοιτάξτε ξανά προσεκτικά, ίσως την έχετε ξαναδεί κάπου.
  Ήταν δύσκολο για τη Μαρία να κοιτάξει το σώμα αυτού που αποδείχτηκε νεκρός στο διαμέρισμά της. Αλλά έπρεπε να γίνει, η δασκάλα ανάγκασε τον εαυτό της να δει τη φωτογραφία. Ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά παραμορφωμένο από τον θάνατο. Όχι, δεν ξέρει τίποτα για αυτήν, είδε πρώτα το κορίτσι κάτω από το κρεβάτι της.
  Ο Κράσιν κοίταξε το ρολόι του και είπε:
  - Αλλά! Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα και να εγγραφείτε. Εντάξει, προς το παρόν θα σε αφήσουμε να πας σπίτι με εγγύηση.
  Σύντομα, η Μαρία βγήκε από το κτίριο της ανακριτικής επιτροπής, έβγαλε το χαρτί που της εκδόθηκε, κοίταξε τη σφραγίδα και είδε την υπογραφή του αναπληρωτή εισαγγελέα της πόλης. Έκρυψε το χαρτί στην τσέπη της, αναστέναξε βαριά και άρχισε να σκέφτεται τον Πάβλικ. Ήθελε τόσο πολύ να ευχαριστήσει τον αγαπημένο της με μια πρόωρη απροσδόκητη άφιξη. Ανησυχούσε πολύ ότι θα έπρεπε να χωρίσει για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Έφτασε νωρίτερα, ευχαριστημένος ο τύπος ...
  Έφερε η Παβλούσα πόρνη ερήμην της; Πού είναι τα ρούχα της κοπέλας; Το πήρες μαζί σου; Γεια σου Pavlik. Παγώνι...
  Γαμώτο, πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο! Πώς δεν το μαντέψατε αμέσως;
  Η Μαρία πάτησε το κουμπί στο smartphone της με το όνομα του αγαπημένου της. Η φωνή κάποιου άλλου είπε: "Το τηλέφωνο είναι αποσυνδεδεμένο ή εκτός κάλυψης δικτύου."
  
  
  κεφάλαιο 3
  Ο Γκόρινιτς άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, άφησε το κορίτσι και τον σύντροφό της να μπουν μέσα, μπήκε μέσα, άναψε το φως και είπε:
  - Σεμνά εδώ έχουμε για τόσο αγαπητούς επισκέπτες.
  "Δεν πειράζει, κάπως θα αντέξουμε μέχρι το πρωί", είπε ένας ψηλός, με φαρδύς ώμους, τριάντα χρονών περίπου, "ας τσιμπήσουμε να φάμε στο δρόμο και στην κρεβατοκάμαρα". Μου έλειψε το σώμα της Λούσι. Ας σας δείξουμε αληθινή αγάπη!
  Η κοπέλα χαμογέλασε και κοίταξε με αγάπη στα μάτια της συντρόφου της. Πήγαν στην κουζίνα, ο Γκόρινιτς έβαλε το βραστήρα και άρχισε να φτιάχνει σάντουιτς, ρίχνοντας κρυφά μια ματιά στο κορίτσι. Του άρεσε! Η λεπτή, γαλανομάτη, μεγαλόστομη ξανθιά ήταν σιωπηλή σχεδόν για ολόκληρο τον σκληρό δρόμο από το νότο με ένα αυτοκίνητο Zhiguli, δεν ζήτησε να σταματήσει το αυτοκίνητο ή να της αγοράσει κάτι, δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια, δεν την επέπληξε για ενόχληση. Ο Gorynych δεν συμπάθησε τις ομιλητικές και ιδιότροπες γυναίκες.
  "Ο Utrish κι εγώ φύγαμε στην ώρα τους", είπε ανοίγοντας ένα μπουκάλι μπύρα. - Υπάρχει ένα shmon τώρα. Η Νάντια απομακρύνθηκε. Γιατί μαχαίρωσε τον σκηνοθέτη με μαχαίρι;
  - Χαζος! Πονούσε, δεν το αντέχεις, θα έλεγα στον Ατσίντσεφ, ότι οι πυροβολισμοί θα είχαν σταματήσει.
  - Οπότε τον μαχαίρωσε μετά τον πυροβολισμό.
  - Άντεξα. Και μετά έδωσε διέξοδο στα συναισθήματα. Ο ίδιος ο Achintsev φταίει - δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε τα κορίτσια έτσι! Κοίτα, εφεύρα τα βασανιστήρια. Τους έσυραν στη μυρμηγκοφωλιά, έβαλαν διαφανείς σωλήνες στους κόλπους και τράβηξαν κοντινά πλάνα, σαν μυρμήγκια εκεί...
  "Ναι, Σάσα, είναι δύσκολο", συμφώνησε ο Γκόρινιτς.
  "Ο δικός μου είναι εντάξει, υπομονή, αλλά η Νάντια είναι ανόητη", είπε ο Σάσα και γύρισε στον σύντροφό του:
  - Πώς είσαι μέσα - πονάει;
  "Δεν πειράζει, γλυκιά μου", απάντησε η κοπέλα με ένα ελαφρύ χαμόγελο.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ για να δουμε.
  Έφαγαν και πήγαν στην κρεβατοκάμαρα.
  - Σε πειράζει να γδυθεί η Λούσι; ρώτησε η Σάσα τον Γκόρινιτς. Μου αρέσει όταν χορεύει γυμνή. Είναι τόσο ερωτικό! - Πηγαίνουμε εκεί στο σπίτι μας εντελώς χωρίς ρούχα.
  - Λατρεύω το στριπτίζ! Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν υπάρχει μουσική, - απάντησε ο Gorynych. - Ναι, και είναι ήδη αργά, ακούνε οι γείτονες.
  - Τίποτα, θα ανοίξω τη μουσική ήσυχα από το τηλέφωνο, - είπε ο Αλέξανδρος.
  Έπιασε λίγη μελωδία στην αίθουσα χορού, η κοπέλα έλυσε τα μαλλιά της που έπεφταν ακριβώς κάτω από τους ώμους της, κούνησε δυνατά το κεφάλι της πολλές φορές και άρχισε αργά, λυγίζοντας και χορεύοντας, να ξεφορτωθεί το φόρεμα. Δεν υπήρχε σουτιέν στη Λους. Βγάζοντας αργά το φόρεμά της, στροβιλίστηκε στο χορό, βγάζοντας τώρα το όμορφο στήθος της, μετά σκύβοντας, δείχνοντας τον κώλο της.
  Στη συνέχεια, η στρίπερ κάθισε στα σχίσματα, αλλά μετά πήδηξε δυναμικά όρθια, έβγαλε το εσώρουχό της, τα έστριψε λίγο στα χέρια της και τα πέταξε προς την κατεύθυνση του Γκόρινιτς, που καθόταν σε μια πολυθρόνα. Είδε το τατουάζ στην ηβική κοιλιά του κοριτσιού και διεγέρθηκε ακόμη περισσότερο.
  Έμεινε γυμνή, η Λούσι χάιδεψε τους γλουτούς της, τους χώρισε με τα χέρια της, περπάτησε στις μύτες των ποδιών της μέχρι την πόρτα. Εκεί γονάτισε, λύγισε ώστε ο πισινός της να ήταν αισθητά ψηλότερα από το κεφάλι της, γύρισε και με ελατηριωτές κινήσεις, ελαφρώς λυγίζοντας και λύγοντας τα χέρια της στους αγκώνες, σύρθηκε προς τον Αλέξανδρο, έβαλε τα χείλη της στο φάρδος του τζιν του και μετά κόλλησε. έβγαλε τη γλώσσα της, την κούνησε και, χαμογελώντας, κάποτε έγλειψε το παντελόνι της Σάσα. Άνοιξε το φερμουάρ της μύγας του, άφησε το ελαφρώς όρθιο καβλί του.
  Η κοπέλα χαμογέλασε ξανά με τις άκρες των χειλιών της, πήρε την αξιοπρέπεια του συντρόφου της στο στόμα της και άρχισε να χαϊδεύει προσπαθώντας να τον φέρει στην επιθυμητή κατάσταση. Μετά κατάπιε τελείως το ήδη ενθουσιασμένο, εντυπωσιακό πέος ενός άνδρα, για λίγα δευτερόλεπτα έγειρε το πρόσωπό της στο ηβικό σημείο του συντρόφου της και πάγωσε. Μετά οπισθοχώρησε, αλλά δεν απελευθέρωσε το μέλος από το στόμα της, αλλά ρούφηξε ελαφρά το κεφάλι του, έκανε πολλές πίπα, πήρε πάλι το κόκορα του άντρα στο στόμα της και πάγωσε για δέκα δευτερόλεπτα, πήρε την ανάσα της και συνέχισε τις χαρακτηριστικές της κινήσεις.
  "Μη βιάζεσαι", πρόσταξε η Σάσα.
  Το κορίτσι γύρισε λοξά προς το μέρος του, ώστε ο Γκόρινιτς να δει πώς ένα μέλος ενός φίλου ακούμπησε στα χείλη της Λούσι.
  Ο Αλέξανδρος χτύπησε ελαφρά τη φίλη του στο μάγουλο, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το κορίτσι, άφησε το καβλί του και της κούνησε το χέρι του.
  Η Λούσι γύρισε, απομακρύνθηκε μερικά βήματα, λύγισε ξανά έτσι ώστε τα γεννητικά της όργανα να φαίνονται καθαρά και άρχισε να τραντάζει τους γλουτούς της.
  - Εξαιρετική! ψιθύρισε ο Γκόρινιτς.
  - Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό! είπε ο Αλέξανδρος. - Είδες τον Strake στο πέος;
  Ο Γκόρινιτς δεν ήξερε καν τι ήταν.
  Και η κοπέλα έκανε έναν κύκλο στα τέσσερα γύρω από το δωμάτιο, κουνώντας προσκλητικά τη λεία της, μετά βυθίστηκε στους αγκώνες της και σύρθηκε μέχρι τον εραστή της.
  Αυτή τη φορά έλυσε τα κουμπώματα στα σανδάλια του και με τα δόντια της άρχισε να βγάζει προσεκτικά τις κάλτσες του Αλέξανδρου.
  - Καλό κορίτσι! επαίνεσε.
  - Σε αγαπώ! - έχοντας τελειώσει με τις κάλτσες, απάντησε η Λούσι. Φίλησε πρώτα το ένα, μετά το άλλο πόδι της φίλης της και με τη γλώσσα της άρχισε να χαϊδεύει τα δάχτυλα των ποδιών του, να τα γλύφει και να βάζει τη βρεγμένη γλώσσα της ανάμεσα στα δάχτυλά της.
  - Χάλια! διέταξε η Σάσα.
  Το κορίτσι πήρε τα τέσσερα δάχτυλα των ποδιών του εραστή της στο στόμα της.
  "Πιο βαθιά", είπε ο Αλέξανδρος.
  Η Λούσι κάθισε στον κώλο της, τράβηξε το μάγουλό της με το δάχτυλό της, έσφιξε το μεγάλο δάχτυλο του συντρόφου της στο στόμα της, προσπάθησε να πιάσει το πόδι όσο πιο βαθιά γινόταν.
  "Καλό κορίτσι", επαίνεσε ο Αλέξανδρος. - Ίσιωσε, άσε με να σε χαϊδέψω.
  Χωρίς να αφήσει το πόδι της να βγει από το στόμα της, η κοπέλα σηκώθηκε όρθια και αψίδα προς την κατεύθυνση του εραστή της. Άρχισε να χαϊδεύει το μουνί και την ηβική με το ελεύθερο πόδι του.
  - Το κρεβάτι είναι χαμηλό, - είπε η Σάσα, - δεν είναι βολικό να τεντωθεί.
  Το κορίτσι έγειρε προς τα εμπρός, απλώνοντας τα πόδια της ευρύτερα. Ο Αλέξανδρος χάιδεψε την κοιλιά της κοπέλας του με τα δάχτυλά του, μετά πίεσε το ένα στήθος, μετά το άλλο, τράβηξε αργά από το σημείο ανάμεσα στα στήθη μέσα από τον ομφαλό μέχρι το κάτω μέρος της κοιλιάς.
  Η Λούσια κρατούσε ακόμα το δεξί πόδι του Αλέξανδρου στο στόμα της με το ένα της χέρι, με το άλλο πήρε τα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού και το έβαλε στον κόλπο της.
  "Μπράβο", επαίνεσε ξανά η Σάσα. - Ξέρεις πόσο μου αρέσει.
  Η κοπέλα έκανε μια ενεργητική κίνηση με τη λεκάνη της, προσπαθώντας να χώσει τα δάχτυλα του αγαπημένου της πιο βαθιά στο σώμα της. Εκείνη όμως ούρλιαξε και απομακρύνθηκε. Ένας μορφασμός πόνου εμφανίστηκε στο πρόσωπό της.
  - Μήπως κάτι δεν πάει καλά μετά το μαρτύριο του Αχίντσεφ; ρώτησε ο Αλέξανδρος. - Πονάει πολύ;
  "Ανεκτό, αγαπητέ", απάντησε το κορίτσι.
  "Δεν θα ουρλιάξεις έτσι", είπε η Σάσα και ξαφνικά γύρισε στον Γκόρινιτς:
  Θέλεις να δεις τι έχει μέσα της;
  - Πως είναι? Ο Γκόρινιτς έκανε μια ηλίθια ερώτηση.
  - Αχ αχ αχ! Έχω ένα εξάρτημα. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιήσουμε εξέταση των γεννητικών οργάνων. Λιουσένκα, φέρε με εκεί, στον χαρτοφύλακά μου, ξέρεις τι.
  Ένα γυμνό κορίτσι γλίστρησε στο διάδρομο και σύντομα εμφανίστηκε με έναν φακό, κάποιο είδος σωλήνα και ένα διαφανές στρογγυλό γυαλί στα χέρια της. Ωστόσο, ο Gorynych είδε ότι το ποτήρι ήταν χωρίς πάτο.
  Ο Αλέξανδρος ελευθέρωσε το κρεβάτι. Το κορίτσι κάθισε στη θέση του, γύρισε προς την κατεύθυνση του Gorynych και άπλωσε τα πόδια της λυγισμένα στα γόνατα. Ο Σάσα βυθίστηκε δίπλα της για να μπορέσει ο Γκόρινιτς να δει τα πάντα, χτύπησε ενεργητικά την ξυρισμένη ηβική κοπέλα του με την παλάμη του, μετά πέρασε τα δάχτυλά του πάνω από το μουνί της, έκανε απαλό μασάζ στην κλειτορίδα της κοπέλας, τράβηξε τα χείλη της και τα χώρισε, δείχνοντας την είσοδο στο στήθος της καλλονής. . Μετά σηκώθηκε, έδωσε στην κοπέλα να γλείψει και να ρουφήξει τα δάχτυλα του χεριού του.
  Ο Gorynych παρακολουθούσε τους εραστές με ηδονική προσδοκία της συνέχειας. Και αυτή ακολούθησε! Ο Αλέξανδρος έβαλε ένα ζευγάρι δάχτυλα στον κόλπο της Λούσι και άρχισε να κάνει έντονες σπασμωδικές κινήσεις.
  Το κορίτσι βόγκηξε απαλά.
  "Κοίτα, μην του στρώσεις κρεβάτι", χαμογέλασε ο Αλέξανδρος, έβγαλε τα δάχτυλά του και τα έδωσε ξανά στην κοπέλα του να γλείφει και να πιπιλίζει.
  Μετά πήρε ένα ποτήρι, άλειψε την άκρη του χωρίς πάτο με τζελ από ένα σωλήνα και άρχισε να το εισάγει προσεκτικά στο σώμα της κοπέλας.
  - Άι! Η Λούσι ούρλιαξε πάλι απαλά.
  - Πονάς; ρώτησε η Σάσα. "Ίσως χρειάζεστε ένα παυσίπονο;"
  - Όχι, αγάπη μου, δεν πειράζει. Ανεκτός.
  Η Σάσα έβαλε το ποτήρι σχεδόν τελείως στον κόλπο του κοριτσιού, τον διέταξε να το κρατήσει με τα δάχτυλά του και εκείνος έλαμψε έναν φακό μέσα, το εξέτασε προσεκτικά και είπε:
  - Ολα ειναι καλά! Σχεδόν καμία φλεγμονή. Μόνο που εδώ, στην αρχή, έμεινε το σημάδι του δαγκώματος. Θα κάνουμε σεξ σήμερα; Δεν θα πονέσει;
  - Θα κάνω υπομονή, αγαπητέ! Η Λούσι απάντησε πειθήνια.
  "Της αρέσει να γαμάει, ειδικά μαζί μου", είπε η Σάσα στον Γκόρινιτς. Έλα εδώ, θα σου δείξω κάτι ενδιαφέρον. Και δώσε μου ένα στυλό.
  Ο Γκόρινιτς πήδηξε προς το κορίτσι και κάρφωσε τα μάτια του στη σχισμή του φάρυγγα της μήτρας που προεξείχε σε ένα ποτήρι.
  - Καλά? Τι κοιτάς? ρώτησε μάλλον ο Αλέξανδρος. - Δεν το έχετε δει ακόμα;
  "Δεν είμαι γυναικολόγος", μουρμούρισε ο Γκόρινιτς.
  "Ούτε εγώ", είπε ο Αλέξανδρος. Αλλά αγαπώ την κοπέλα μου...
  Άφησε τη Λούσι να γλείψει τον δείκτη του και έβαλε το μικρό του μαξιλάρι μέσα από το ποτήρι στη ρωγμή του λαιμού του κοριτσιού. Το έστριψε λίγο, το τράβηξε και του έδωσε πάλι ένα γλείψιμο. Στη συνέχεια πήρε ένα στυλό από τον Gorynych και το οδήγησε στο στομάχι της μήτρας σχεδόν μέχρι το στήριγμα στήριξης.
  "Κράτησέ το", διέταξε τη Λούσι και κάλεσε ξανά τον φίλο του να θαυμάσει την εικόνα.
  Με χέρια που έτρεμαν, ο ενθουσιασμένος Gorynych έβγαλε το smartphone του και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.
  - Έχεις κλύσμα στο σπίτι; ρώτησε ο Αλέξανδρος.
  - Γιατί χρειάζεσαι κλύσμα; ρώτησε ο Γκόρινιτς.
  "Βλέπετε, μου αρέσουν τα πρωκτικά παιχνίδια. Για να μην λερωθείτε, είναι καλύτερα να το κάνετε μετά από κλύσμα.
  "Α-αχ", είπε ο Γκόρινιτς με λαχτάρα. Δεν χρησιμοποιούμε κλύσματα.
  - Εντάξει, τότε δώσε μου ένα μπουκάλι μπύρας. Θα κάνει τα πάντα για τον εαυτό της. Πήγαινε, Λούσι, ετοιμάσου. Ας δείξουμε στον άντρα πραγματικό σεξ!
  
  
  Κεφάλαιο 4
  - Υπέροχη γκόμενα! είπε ο Γκόρινιτς με ενθουσιασμό όταν το κορίτσι εξαφανίστηκε στο μπάνιο. - Θα μου άρεσε αυτό!
  - Και μετά! - είπε ευχαριστημένος ο Αλέξανδρος.
  - Πού τη βρήκες; ρώτησε ο Γκόρινιτς.
  - Το πήρε από τον φίλο του, έναν από τους ηγέτες της κοινότητάς τους. Η Λούσι ανατράφηκε με τέτοιο τρόπο που η ύψιστη αρετή της έπεφτε στο κεφάλι από την επιθυμία να ευχαριστήσει έναν άντρα.
  - Πόσο σέξι είναι! Αυτά δεν τα έχω συναντήσει ακόμα.
  Πήγε στο Charm School στο Οχάιο. Εκεί τους διδάχτηκαν υπακοή και κάθε είδους ερωτικά κόλπα.
  - Τι είναι το σχολείο;
  - Μυστικό. Τα κορίτσια εκπαιδεύονται για την ψυχαγωγία της ελίτ και τα γυρίσματα σε πορνό. Ο Λούσκα ήταν συνδεδεμένος εκεί κατά μήκος της γραμμής της Σελήνης.
  Παίζει συχνά σε πορνό; ρώτησε ξανά ο Γκόρινιτς.
  - Πριν συχνά. Η Λούσι είναι μια όμορφη γυναίκα, υπήρχε ζήτηση.
  - Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις σκηνές με τη συμμετοχή της!
  Είπες ότι δεν βλέπεις πορνό!
  - Θα κοίταζα τη Λούσι με ευχαρίστηση.
  "Βλέπω ότι ενθουσιάστηκα όταν μας παρακολουθούσα", χαμογέλασε η Σάσα. - Θα έβγαζα το παντελόνι μου, είδαμε πολλά όρθια μέλη.
  - Δεν ζηλεύεις όταν βλέπεις πορνό με τη συμμετοχή της, όπως αυτή με άλλους άντρες...
  - Όχι... Γιατί να ζηλεύεις κάτι;
  "Καταλαβαίνω ότι δεν ζηλεύουν τη δουλειά", είπε ο Γκόρινιτς συμφιλιωτικά.
  - Και μερικές φορές εξασκούμαστε στην κούνια στο σπίτι. Ο φίλος μου είναι ο Σκοτ. Έχει μια γκόμενα - έναν από τους πιο διάσημους πορνοστάρ. Το όνομα είναι Roxy Ray. Δεν άκουσες; Α, ναι, δεν ψάχνεις... Έτσι, μερικές φορές συναντιόμαστε μαζί. Θα ήξερα μόνο τι κάνουμε με τις δαμαλίδες! Διοργανώνουμε κάθε λογής αγώνες, ποιος από αυτούς θα πετάξει την μπάλα πιο μακριά από το μουνί, ποιος πηδά καλύτερα στο δονητή ή χώνει περισσότερες μπάλες τένις στο σώμα του. Και για τα Χριστούγεννα έντυσαν φίλες πιο cool από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Στις θηλές δένονταν αλυσίδες με βάρη και ανάμεσα στα πόδια, τα σώματα ήταν πλούσια διακοσμημένα με βεντούζες και μανταλάκια με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Και μετά τα χρησιμοποίησαν σε αυτή τη μορφή με τη σειρά τους. Πολλές μπάλες χτυπήθηκαν, αλλά ήταν διασκεδαστικό.
  "Περνάς καλά", είπε ο Γκόρινιτς ονειρεμένα.
  - Έχεις μανταλάκια; ρώτησε ο Αλέξανδρος.
  "Πρέπει να δω τη μητέρα μου στο μπάνιο". Για ποιο λόγο?
  "Βλέπεις, μου αρέσει να γαμώ όταν κρέμονται μανταλάκια στις θηλές της Λιούσκα, με ενθουσιάζει", είπε η Σάσα, κοίταξε ξανά το φουσκωμένο παντελόνι του Γκόρινιτς και ρώτησε:
  - Ασκείτε το MZHM;
  - Πως είναι?
  - Λοιπόν, όταν ένα κορίτσι με δύο άντρες.
  - Όχι, τι είσαι! Μπορώ μόνο ένας προς έναν και χωρίς μάρτυρες.
  - Λοιπόν, μάταια. Μετά θα ξεφορτωθώ πρώτα με τη Λιούσκα και θα αποκοιμηθώ, και μετά μπορείς να της μιλήσεις.
  Μπορούμε σε αυτό το δωμάτιο! - Ο Γκόρινιτς χάρηκε. - Έχω ένα κρεβάτι εκεί!
  "Εντάξει, θα πάω να πλύνω τα χέρια μου και θα σπεύσω τη Λούσκα", είπε ο Αλέξανδρος και έφυγε.
  Σύντομα έβγαλε την κοπέλα του από το μπάνιο. Από το όμορφο στήθος του κοριτσιού προεξείχαν μανταλάκια που ήταν κολλημένα στις θηλές. Κουνώντας το βάδισμά της, κουνώντας σαγηνευτικά τους γοφούς της, η κοπέλα προσπέρασε αργά τον Gorynych, που την καταβρόχθιζε με τα μάτια του, κάθισε στο κρεβάτι, άνοιξε πάλι τα πόδια της, αλλά αυτή τη φορά δεν τα λύγισε στα γόνατα, αλλά τεντώθηκε. τα βγήκε σαν μπαλαρίνα σε τέντωμα και τα σήκωσε ψηλά πάνω από το κεφάλι της.
  Ο Αλέξανδρος ήρθε κοντά της, έβγαλε το τζιν και το σορτσάκι του. Ταυτόχρονα, η κοπέλα κούνησε τα πόδια της προσκλητικά και της έβγαλε τις κάλτσες. Αλλά η Σάσα δεν άρχισε αμέσως να χαϊδεύει. Ξαφνικά έβγαλε μια ζώνη από το τζιν του και χτύπησε την κοπέλα του αρκετά δυνατά στα γεννητικά όργανα.
  Η Λούσι ούρλιαξε απαλά και είπε:
  - Senkyu, κύριε! Σε αγαπώ!
  - Μίλα Ρωσικά! Είμαστε στη Ρωσία, - είπε ο Αλέξανδρος και χτύπησε ξανά το κορίτσι με μια ζώνη.
  - Τι είσαι? ρώτησε ο ενθουσιασμένος Γκόρινιτς.
  - Αυτό είναι για ζέσταμα, - απάντησε ο Αλέξανδρος. - Το έχει συνηθίσει. Στο σπίτι της βάζω καμιά φορά αντλία.
  Ο Αλέξανδρος άπλωσε το χέρι του στο κορίτσι. Χωρίς να κατεβάσει τα τεντωμένα πόδια της, έγλειψε ξανά τα δάχτυλα του αγαπημένου της και πήρε το χέρι της στο στόμα της.
  Ένα λεπτό αργότερα, ο Σάσα έβγαλε το χέρι του από το στόμα του, το έφερε στον κόλπο της φίλης, έβαλε το ένα δάχτυλό του εκεί και μετά το άλλο, αλλά δεν αυνανίστηκε. Άρχισε αργά να εισάγει την παλάμη του στο στήθος της Λούσι. Δεν διαμαρτυρήθηκε, απλώς βόγκηξε λίγο.
  - Δεν πονάει; ρώτησε ο Αλέξανδρος.
  "Ανεκτό, αγαπητέ", απάντησε συνήθως η κοπέλα και έκλεισε τα μάτια της.
  Ο Σάσα έκανε μια προσπάθεια και ολόκληρη η παλάμη του ήταν στο σώμα της Λούσι. Ούρλιαξε πάλι απαλά. Ο Σάσα πάγωσε για μερικά δευτερόλεπτα, μετά έβαλε το χέρι του λίγο περισσότερο στο σώμα της κοπέλας του και άρχισε να το περιστρέφει απαλά.
  Εκείνη τη στιγμή, ο Gorynych, που παρακολουθούσε όλους τους χειρισμούς, ένιωσε ότι τελείωνε: ο σπόρος του εκτοξεύτηκε αυθόρμητα, λερώνοντας το σώβρακο του.
  Και η βραδιά μόλις είχε αρχίσει!
  
  
  Κεφάλαιο 5
  Στο γραφείο του ανακριτή η Μαρία ήταν πολύ νευρική, αλλά ο ενθουσιασμός της δεν πέρασε ούτε στο δρόμο. Μόνο που τώρα η γυναίκα ανησυχούσε περισσότερο όχι για το πώς το πτώμα μπήκε στο διαμέρισμα, αλλά για την κατάσταση με την Pavlusha. Θα πει το αγόρι για την αμαρτωλή τους σχέση; Γιατί δεν απαντάει το τηλέφωνό του;
  Χρειάστηκαν μερικές στάσεις με το μετρό για να φτάσουμε στο σπίτι. Πόσοι φύλακες έχουν γίνει στο μετρό! Τώρα αυτό άρχισε να ενοχλεί τη Μαίρη. Της φάνηκε ότι κόντευε να την σταματήσουν, να της βάλουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στη φυλακή. Στη συνέχεια θα δικαστούν για αποπλάνηση ανηλίκου.
  Αλλά οι φρουροί δεν έδωσαν σημασία στη Μαρία. Ο δάσκαλος βγήκε από το μετρό και ένιωσε ανακούφιση. Τώρα μια μικρή βόλτα, θα είναι το σπίτι της. Έτσι το πρωί περπάτησε εδώ με πράγματα, σκέφτηκε τον Pavlik, θυμήθηκε την παραλία, καυτά βότσαλα κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της, ζεστή θάλασσα με κύματα που χαϊδεύουν σαν το άγγιγμα ενός αγαπημένου προσώπου.
  Η αγάπη της για την Pavlusha δεν έχει κρυώσει για μερικές εβδομάδες διακοπών στο νότο. Ο τύπος την ονειρευόταν τη νύχτα, ο δάσκαλος θυμήθηκε το ανακουφιστικό του σώμα, το θαρραλέο πρόσωπό του, τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά κομμένα κάτω από ένα μισό κουτί, μπλε, πολύ εκφραστικά μάτια. Ένα εξαιρετικό, όμορφο αγόρι. Μπορεί να κάνει έναν υπέροχο κινηματογραφικό ηθοποιό, θα τον έδειχνε σε μια αφίσα.
  Η Μαρία λαχταρούσε να δει τον Παβλούσα το συντομότερο δυνατό, να τον αγκαλιάσει και να τον κρατήσει κοντά της, να αναπνεύσει τη μυρωδιά του δυνατού νεαρού κορμιού του, να του ρίξει φιλιά στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα λεία, ροδαλά μάγουλά του. Πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου του ξανά και ξανά, ο οποίος και πάλι δεν απαντούσε.
  Η δασκάλα καθησύχασε τον εαυτό της: ήταν καλοκαίρι τώρα, τα παιδιά ήταν σε διακοπές, ο Pavlusha είχε πάει κάπου, δεν πήρε το τηλέφωνο μαζί του ή απλά το έκλεισε. Αλλά γιατί να το απενεργοποιήσετε; Και ο αγαπημένος της δεν της είπε τίποτα για πιθανό ταξίδι όταν του τηλεφώνησε από το Σότσι πριν από δύο μέρες. Και τότε συνέβη αυτή η τρομερή ιστορία με τη μητέρα ενός φίλου, γρήγορες χρεώσεις, πρόωρη αναχώρηση ...
  Ίσως οι γονείς της Pavlusha μεταφέρθηκαν ξαφνικά στο εξωτερικό; Ήθελε να πάει στη Γαλλία.
  Η ίδια η Μαρία από τα νιάτα της ονειρευόταν να κάνει ένα ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη. Επισκεφθείτε την Πράγα, τη Βαρσοβία, το Βερολίνο, το Παρίσι. Ήθελα ιδιαίτερα να πάω στο Παρίσι, την πόλη των ονείρων και της ρομαντικής αγάπης. Είπε στον Pavlik για την επιθυμία της. Απάντησε ότι θα πήγαινε ευχαρίστως στη Γαλλία, γιατί οι Γάλλοι όλων των ευρωπαϊκών εθνών μοιάζουν περισσότερο με τους Ρώσους τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε νοοτροπία. Η Μαρία δεν μάλωσε, αν και τότε νόμιζε ότι οι λαοί μας δεν μοιάζουν πολύ. Είχε την επιθυμία να παντρευτεί τον Pavlik σε μερικά χρόνια, όταν ενηλικιωθεί, και να πάει ένα ταξίδι μαζί του.
  Τώρα ο δάσκαλος δεν ήθελε καν να σκεφτεί ότι ο Πάβελ την απατούσε, ότι έφερε ένα άλλο κορίτσι στο διαμέρισμά της. Δεν άξιζε η Μαίρη τη γυναικεία της ευτυχία; Προηγουμένως, στα όνειρά της, σχεδίασε τον εαυτό της έναν συμπαγή πλούσιο σύζυγο, αλλά ερωτεύτηκε ένα αγόρι που αποδείχθηκε ότι ήταν δεκαπέντε χρόνια νεότερος από αυτήν. Ερωτεύτηκα τόσο πολύ που έχασα το μυαλό μου.
  Η δασκάλα φαινόταν αρκετά ελκυστική. Η φιγούρα είναι λεπτή, η μέση είναι λεπτή, όμορφα μακριά πόδια, το δέρμα είναι καθαρό, το πρόσωπο είναι φρέσκο, δεν υπάρχουν ρυτίδες, τα μαλλιά είναι πολύ πλούσια, τα μαλλιά είναι ελαφρώς σγουρά, ανοιχτόξανθα μέχρι τους ώμους. Πρόσφατα, έκανε περιοδικά δίαιτα, αλειμμένη με κρέμες. Σε τέτοιες γυναίκες αρέσουν οι άντρες. Εμφανισιακά, δεν της έδωσαν πάνω από είκοσι πέντε, αν και η δασκάλα είχε ξεπεράσει πρόσφατα τα τριάντα.
  Όμως η Μαρία ήταν μόνη, παρά την ομορφιά της και την καλή φυσική της κατάσταση. Στα νιάτα της, ο αρραβωνιαστικός της, τον οποίο αγαπούσε με κάθε ίνα της ψυχής της, κατέληξε στην Τσετσενία και πέθανε εκεί. Ως αποτέλεσμα, η καρδιά του κοριτσιού σκλήρυνε και πάγωσε για αρκετά χρόνια.
  Ο δάσκαλος απαντούσε σε όλες τις απόπειρες ερωτοτροπίας από άνδρες με τέτοια ψυχρότητα που οι υποψήφιοι μνηστήρες εξαφανίστηκαν αμέσως. Η Μαρία δεν ερωτεύτηκε για πολλά χρόνια, δεν κοίταξε καν προς την κατεύθυνση των ανδρών. Ένιωθε πολύ βαθιά, ο κόσμος της φαινόταν ασπρόμαυρος μετά τον τραγικό θάνατο του πρώτου της φίλου.
  Και μόλις πρόσφατα ο δάσκαλος άρχισε να ξεπαγώνει σταδιακά, να σκέφτεται όλο και περισσότερο τον γάμο και τη γέννηση ενός παιδιού. Αλλά η Μαρία ήταν δειλή με τους άντρες, δεν παρακολουθούσε χορούς και άλλα μέρη όπου είναι πιο εύκολο να γνωριστούμε.
  Η γυναίκα είχε την ιδέα να διαφημίσει μια γνωριμία με σκοπό τον γάμο σε μια εφημερίδα ή σε ένα κατάλληλο site στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε στη ζωή της ο Pavlik. Και ο κόσμος άρχισε να παίζει με νέα χρώματα.
  Αυτός ο όμορφος άντρας ξεχώριζε ανάμεσα σε όλους τους μαθητές με την εμφάνιση και την κοινωνικότητά του, το όμορφο αγόρι έγινε το εγκάρδιο πάθος του δασκάλου, η Μαρία τον έπεσε. Αν και κατάλαβα ότι ήταν λάθος, ακόμη και επικίνδυνο από την άποψη των υφιστάμενων νόμων.
  Για πρώτη φορά, η δασκάλα είδε την Pavlik σχεδόν πριν από ένα χρόνο στην τάξη της σε ένα νέο σχολείο, όπου έπιασε δουλειά όταν μετακόμισε στην περιοχή Primorsky. Σχεδόν αμέσως την έκανε να ξεπαγώσει, λαχταρώντας την καρδιά να τρέμει. Η Pavlusha ξύπνησε στη γυναίκα στην αρχή ασαφή όνειρα και μετά αρκετά έντονα συναισθήματα.
  Η Μαρία αποφάσισε να αναζητήσει μια προσέγγιση για αυτό το αγόρι, αλλά φοβόταν ότι το αγόρι θα την απέρριπτε. Η δασκάλα άρχισε να φροντίζει τον εαυτό της πιο προσεκτικά, έκανε δίαιτα. Προσπάθησε να φανεί καλή και να διεγείρει τη διάθεση του Pavlik, υπερεκτιμώντας τους βαθμούς του. Ωστόσο, για πολύ καιρό δεν έκανε κανένα βήμα για να γνωριστούν καλύτερα.
  Τον Απρίλιο, ο καιρός ήταν όμορφος, ηλιόλουστος, η Μαρία ντύθηκε κατάλληλα για την άνοιξη και στο μάθημα κάλεσε τον Ριμπατσένκο να απαντήσει.
  Ο πρώτος όμορφος άντρας της τάξης, ο Πάβελ, στάθηκε στον μαυροπίνακα. Η Μαρία τον καταβρόχθισε με τα μάτια της, κι εκείνος κοίταξε με ενδιαφέρον τη δασκάλα του, που εκείνη τη μέρα ήταν με μια μάλλον κοντή φούστα, με όμορφο μακιγιάζ και σικάτο χτένισμα.
  Με ένα χαμόγελο ο Παύλος είπε:
  - Ο νόμος του Kirkorov λέει ...
  Ακούστηκε γέλιο στην τάξη. Ο Πάβλικ ντρεπόταν ελαφρώς και κοκκίνισε ελαφρά. Ο δάσκαλος διόρθωσε ευγενικά:
  - Κίρχοφ... Τι είναι λοιπόν αυτός ο νόμος;
  Η Μαρία άκουσε ότι ο Rybachenko παρακινήθηκε από το κορίτσι στο πρώτο γραφείο, αλλά προσποιήθηκε ότι δεν πρόσεξε τίποτα.
  Το κατοικίδιό της, κοιτώντας στα μάτια της δασκάλας, απάντησε:
  - Το άθροισμα των ρευμάτων στο κύκλωμα στην είσοδο είναι ίσο με το άθροισμα των ρευμάτων στο κύκλωμα στην έξοδο ...
  Η Μαίρη έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Κάτσε, Πάβελ, πέντε!
  Οι μαθητές σφύριξαν. Το αγόρι κάθισε και άρχισε να εξετάζει ειλικρινά τον δάσκαλο.
  Τότε ο Pavlik εξομολογήθηκε στη Μαρία ότι ήταν εκείνη τη μέρα που τα συναισθήματα άρχισαν να βράζουν μέσα του. Του άρεσε η Μαρία πριν, αλλά ως δάσκαλος. Και μετά μελέτησε αυτή την ενήλικη γυναίκα, το όμορφο αριστοκρατικό της πρόσωπο, τα ξανθά σγουρά μαλλιά, τα σαγηνευτικά πόδια της. Κοίταξε και ένιωσε πώς ο ανδρισμός του φουσκώνει προδοτικά, γίνεται ζεστός και μάλιστα πάλλεται.
  Τα κορίτσια τον συμπάθησαν, μίλησαν μαζί τους, ακόμη και φίλησαν την όμορφη Βέρα μερικές φορές. Αλλά δεν είχε κάνει ακόμη σεξ με κανέναν, είδε τη διαδικασία μόνο σε ένα βίντεο που βρήκε στο Διαδίκτυο. Από ένα τέτοιο βίντεο, ενθουσιάστηκε με τον ίδιο τρόπο όπως τώρα από τη θέα μιας δασκάλας, της άδικης πεντάδας της.
  Ο Pavlik θέλησε ξαφνικά να κάνει έρωτα με το φυσικό. Like στο βίντεο. Καταλάβαινε όμως ότι αυτό ήταν αδύνατο, τουλάχιστον όχι στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, η οδυνηρή κατάσταση απαιτούσε διέξοδο. Ο Pavlik ένιωσε ένα δυνατό ρίγος, αστέρια πήδηξαν μπροστά στα μάτια του. Η ζέστη στη βουβωνική χώρα του μαθητή έγινε αφόρητη. Το αγόρι σήκωσε το χέρι του και ρώτησε κοκκινίζοντας:
  - Μπορώ να πάω στην τουαλέτα?
  Η Μαρία επέτρεψε συγκαταβατικά:
  - Πηγαίνω!
  Ο Πάβλικ έτρεξε με όλη του τη δύναμη. Μόνο στην τουαλέτα μπόρεσε να εκτονώσει την ένταση και να κατευνάσει την αξιοπρέπειά του που ακόμα προεξείχε.
  Μετά είπε γελώντας στη Μαρία τον ξαφνικό ενθουσιασμό του. Και μετά επέστρεψε στην τάξη ακριβώς την ώρα για το κουδούνι. Έπρεπε να πάω στο επόμενο μάθημα.
  Αλλά η εικόνα του καθηγητή φυσικής στεκόταν μπροστά στα μάτια μου. Μπόρεσε να ανάψει μια φωτιά δυνατών συναισθημάτων στο αγόρι. Ήθελε να ξαναδεί τη Μαρία Αλεξάντροβνα.
  Ο Πάβλικ μόλις καθόταν στα μαθήματα. Τα ίδια τα πόδια του τον οδήγησαν στην αίθουσα φυσικής.
  Με μια καρδιά που χτυπούσε γρήγορα, ο Pavlik σταμάτησε στην πόρτα, παίρνοντας θάρρος. Δεν ήξερε τι θα έλεγε, πώς θα συμπεριφερόταν με τη δασκάλα, αλλά παρόλα αυτά άνοιξε την πόρτα.
  Ο δάσκαλος εξηγούσε κάτι στα παιδιά από την ανώτερη τάξη, το μάθημα είχε τελειώσει, αλλά δεν είχαν φύγει ακόμη όλοι. Η Μαρία γύρισε στον Πάβελ, ο οποίος στεκόταν στην πόρτα, περιμένοντας να του εξηγήσει τον λόγο της επίσκεψής του. Εκείνη χαμογέλασε καλοπροαίρετα, αλλά ακόμη και αυτό το φιλικό ειλικρινές χαμόγελο δεν μπορούσε να αφαιρέσει την αμηχανία του Πάβλικ, φαινόταν να είχε χάσει το λεξιλόγιό του και κοίταξε μόνο κενά τη δασκάλα. Και η Μαρία Αλεξάντροβνα κοίταξε τον αγαπημένο της μαθητή, κατευθείαν στα μάτια του.
  Η παύση άργησε, η Μαρία ρώτησε στοργικά:
  Είσαι εδώ, Πάβελ; Προβλήματα?
  Η φωνή του Πάβελ τελικά έσπασε:
  - Εγώ ... θέλω να γράψω ένα δοκίμιο για τη φυσική. Αυτοί οι νόμοι ... πώς είναι; Γενικά, η τρέχουσα...
  "Περιμένετε λίγο, τώρα θα τελειώσω με τα παιδιά και θα τα συζητήσουμε όλα μαζί σας", είπε ο δάσκαλος και χαμογέλασε ξανά.
  Και ο Πάβλικ ένιωσε ότι από την εμφάνισή της, το καλοπροαίρετο χαμόγελό της, ο ανδρισμός του αναδεύτηκε ξανά άθελά του στο παντελόνι του.
  Βγήκε στο διάδρομο, προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του από ηδονικές σκέψεις και να ηρεμήσει.
  Φυσικά, θα ήταν πιο εύκολο γι 'αυτόν να επικοινωνήσει με έναν συνομήλικο, αλλά τώρα το αγόρι ήταν πολύ ενθουσιασμένο από αυτή την ενήλικη γυναίκα. Προφανώς, η έλξη της μεταφέρθηκε στον Πάβελ σε ένα διαισθητικό επίπεδο, και εκείνος δεν άντεξε, υπέκυψε στο αμοιβαίο πάθος, αν και δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί με τη δασκάλα.
  Ο Πάβλικ ένιωσε ότι η αξιοπρέπειά του είχε ξανά μεγαλώσει πολύ και ότι το παντελόνι του ήταν αισθητά διογκωμένο. Ήταν η πρώτη φορά που το αγόρι αντιμετώπιζε τέτοιο πάθος. Ήταν κάτι νέο και διαφορετικό. Ποτέ πριν ο νεαρός Pavlik δεν ήταν τόσο ενεργοποιημένος. Ξαφνικά θέλησε να δει τη δασκάλα γυμνή, να αγγίξει τα λεπτά πόδια της, το γυμνό της στήθος.
  Και η Μαρία; Χάρηκε που μπήκε ο Πάβελ, προσπάθησε να στείλει τα υπόλοιπα παιδιά μακριά το συντομότερο δυνατό και να τηλεφωνήσει στο αγαπημένο της αγόρι. Ονειρευόταν να επικοινωνήσει με αυτό το όμορφο αγόρι, κοιτάζοντας τα τρυφερά εκφραστικά μάτια του. Η Μαρία κατάλαβε ότι ήταν απλώς ένας έφηβος. Και θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί ανάλογα. Δεν σχεδίαζε να αποπλανήσει τον μαθητή, ήθελε απλώς να του μιλήσει. Έτσι, για τη ζωή, για τη μελέτη.
  Και μπήκε μέσα και κοίταξε τα πόδια της. Ο τύπος δεν μπορούσε να σταματήσει την έλξη του. Το παντελόνι του... Ήταν φουσκωμένο!
  Η Μαρία το παρατήρησε, συντονίστηκε σε μια αστεία διάθεση, χαμογέλασε χαρούμενα και ρώτησε:
  Σου αρέσουν τα πόδια μου;
  Ο Pavlik στρίμωξε με δυσκολία:
  "Πολύ... Λυπάμαι..."
  Η Μαρία δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε αμέσως τη δεύτερη ερώτηση:
  Είσαι ραντεβού με κορίτσια;
  Ο τύπος δεν απάντησε αμέσως και ο δάσκαλος ξεκαθάρισε:
  Συναντάτε τους συνομηλίκους σας;
  Όχι... είναι ηλίθιοι. Και εσύ... τόσο έξυπνος... και όμορφος. Μου αρέσεις.
  Η Μαρία χαμογέλασε ξανά και είπε χαμηλόφωνα:
  "Είσαι ένα όμορφο αγόρι, αλλά δεν επιτρέπεται να συναντώ μαθητές εκτός αν είναι σχολική δουλειά.
  Ο Pavlik αναστέναξε βαριά και ψιθύρισε:
  "Καταραμένες συμβάσεις!
  Η Μαρία ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Ένας άντρας με τέτοια εμφάνιση όπως η δική σου δεν μπορεί να στερηθεί τη γυναικεία προσοχή. Θα βρείτε τον εαυτό σας ένα κορίτσι που ταιριάζει περισσότερο στην ηλικία σας.
  Το παγώνι μουρμούρισε:
  "Δεν θέλω... Με τραβάει κανείς.
  Η Μαρία χαμογέλασε.
  - Θα περάσει!
  Για λίγα λεπτά ακόμα μίλησαν για τη σχολική ζωή και τους συμμαθητές, μετά ο Pavlik έφυγε προσεκτικά προς την έξοδο, χρειάστηκε επειγόντως να πάει στην τουαλέτα. Βιαζόταν να ανακουφιστεί, να ανακουφίσει την επώδυνη φαγούρα και την υπεράνθρωπη ένταση.
  Ένας σωματικά δυνατός άντρας δεν μπορούσε ακόμη να ελέγξει τις επιθυμίες του και να ανακουφίσει τη στύση. Η υποσυνείδητη επιθυμία για έρωτα και σεξ με μια ώριμη κυρία κυριολεκτικά κυρίευσε το εκπαιδευμένο σώμα μιας νεαρής αθλήτριας.
  Ο μαθητής έφυγε τρέχοντας, η Μαρία δεν τον περίμενε, έφυγε από το σχολείο. Και ο Pavlik πήγε σπίτι. Οι γονείς παρατήρησαν ότι ο γιος τους είναι εξαιρετικά ζοφερός και δεν τρώει σχεδόν καθόλου.
  Η μαμά ρώτησε τον γιο της:
  - Παβλίκ, πήρες δυάδα;
  Ο μαθητής έγνεψε.
  - Τι ασυναρτησίες!
  Ο πατέρας χαμογέλασε.
  - Προφανώς, ερωτεύτηκε, μην ενοχλείτε με ερωτήσεις, διαφορετικά θα εκραγεί.
  Ο Πάβελ κλειδώθηκε στο δωμάτιό του. Για να αποσπάσω την προσοχή και να αποφορτιστώ, μπήκα στο Διαδίκτυο και άνοιξα το πορνό.
  Το βράδυ, το αγόρι δεν κοιμόταν καλά, όλη την ώρα θυμόταν τον δάσκαλο, την τελευταία τους συζήτηση, ντρεπόταν με τη συμπεριφορά του και ονειρευόταν.
  Συχνά, οι μαθητές ερωτεύονται τους δασκάλους τους, ακόμα κι αν είναι πολύ μεγαλύτεροι από τον εαυτό τους. Τους αγαπούν για τη σοφία και την εξουσία τους. Μερικές φορές οι δάσκαλοι ανταποδίδουν: τους αρέσει η νεότητα και η ομορφιά. Συμβαίνει οι ίδιοι οι δάσκαλοι να προσπαθούν να κάνουν τους μαθητές τους να τους ερωτευτούν. Η Μαίρη τα κατάφερε. Έφυγε από το σχολείο, αλλά μετά μετάνιωσε που δεν περίμενε τον τύπο και δεν συνέχισε να επικοινωνεί μαζί του εκείνη την ημέρα.
  
  
  Κεφάλαιο 6
  Το επόμενο πρωί, ο Πάβελ ήταν σκυθρωπός και αποτραβηγμένος. Ήταν αγενής με τους γονείς του, στο σχολείο δεν μιλούσε καθόλου στους συνομηλίκους του, απαντούσε άστοχα στους δασκάλους. Με ενθουσιασμό περίμενε το τελευταίο μάθημα - φυσική.
  Πριν από το μάθημα, δεν ήταν δυνατό να μιλήσουμε με τη δασκάλα: άφησε τα παιδιά να μπουν στην τάξη μόνο με ένα κουδούνι και αμέσως άρχισε να εξηγεί το υλικό.
  Ο Πωλ τράβηξε το μάτι της. Η Μαρία Αλεξάντροβνα κοίταζε επίσης μερικές φορές τον αγαπημένο της μαθητή. Παρατήρησε ότι το αγόρι ήταν χλωμό και λυπήθηκε τον τύπο.
  Όταν τελείωσε το μάθημα, τα παιδιά άρχισαν να φεύγουν από την τάξη και ο Πάβελ βρήκε θάρρος, ήρθε και είπε στον δάσκαλο:
  - Δεν έμαθα για την περίληψη χθες.
  Η Μαρία ρώτησε:
  - Γιατί έφυγες μακριά;
  "Έπρεπε... να πάω στην τουαλέτα".
  "Μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου μετά το σχολείο", επέτρεψε ο δάσκαλος.
  Το Peacock ένιωσε εμπνευσμένο! Ανυπομονούσε να τελειώσει το μάθημα. Και αμέσως έσπευσε στην αίθουσα φυσικής. Η Μαρία Αλεξάντροβνα ήταν μόνη.
  "Κάτι που δεν φαίνεσαι πολύ καλός σήμερα", είπε πρώτα ο δάσκαλος. - Δεν αρρώστησες;
  "Όχι", απάντησε ο Πάβελ, "απλώς δεν κοιμήθηκα αρκετά.
  - Συμβαίνει. Θέλετε πραγματικά να γράψετε μια περίληψη; ρώτησε η Μαρία.
  Ο Πάβελ έγνεψε καταφατικά, αν και και οι δύο ήξεραν ότι αυτό ήταν απλώς μια δικαιολογία. Ο δάσκαλος άρχισε να εξηγεί πώς γράφονται τα δοκίμια. Και ο Pavlik είπε ξαφνικά:
  "Ίσως μπορούμε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες αυτής της δουλειάς αλλού;" Έχει πολύ κόσμο εδώ... Έχουμε μια ντάκα στην Alexandrovskaya. Κανείς δεν θα μας σταματήσει εκεί.
  Το βράδυ, ο μαθητής σκέφτηκε τι θα έλεγε στον δάσκαλο στη συνάντηση και εξέδωσε μια έτοιμη φράση.
  Η Μαρία χαμογέλασε, έβαλε το χέρι της στο λαιμό του μαθητή και είπε:
  - Και είσαι ξεχωριστός, όχι σαν τα άλλα αγόρια...
  Ο Πάβλικ τρέμησε στο άγγιγμά της. Ένιωσε πάλι την προδοτική αναταραχή στο παντελόνι του. Αλλά αυτή τη φορά δεν έφυγε πουθενά, αλλά είπε και πάλι για τη ντάκα:
  - Μπορείτε να πάτε ανά πάσα στιγμή. Έχω τα κλειδιά, οι γονείς μου δεν πάνε στην Αλεξανδρόφσκαγια τώρα.
  Η Μαρία έβγαλε το χέρι της και απάντησε:
  "Φυσικά δεν θα πάω πουθενά. Αλλά μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου.
  - Πότε μπορώ να μπω;
  Η Μαίρη ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Ναι, ακόμα και σήμερα.
  - Εξαιρετική! Το Peacock χάρηκε. - Τώρα πρέπει να πάω στο τμήμα χόκεϊ και μετά μπορώ να έρθω σε εσάς.
  "Ας γράψουμε τότε τον αριθμό τηλεφώνου μου", πρότεινε ο δάσκαλος, "θα τηλεφωνήσεις όταν είσαι ελεύθερος, θα σου πω πού να πας".
  Το αγόρι άνθισε από ευτυχία:
  - Πολύ καλά! Είσαι απλά σούπερ!
  "Απλώς σε παρακαλώ, μην πεις σε κανέναν ότι θα πας στο σπίτι μου".
  Ο Πάβλικ έγνεψε καταφατικά, του πήρε πολλή προσπάθεια για να βγάλει τα μάτια του από το στήθος της γυναίκας. Με βαμμένα πόδια, ο μαθητής έφυγε. Σε ένα κοντινό περίπτερο, το αγόρι αγόρασε μόνος του ένα πακέτο πατατάκια και ένα μπουκάλι κόκα κόλα. Κατάπιε λαίμαργα ό,τι αγόρασε, ηρέμησε το νευρικό του τρέμουλο και ένιωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  Στην προπόνηση, ο Πάβελ ήταν ενεργός, έπαιξε σκληρά. Ήταν ο πρώτος που πήδηξε έξω από την παιδική χαρά, όρμησε στα αποδυτήρια και κάλεσε τον δάσκαλο. Η Maria Alexandrovna ονόμασε την οδό, τον αριθμό του σπιτιού και το διαμέρισμα.
  
  Ο δάσκαλος άνοιξε την πόρτα, χαμογέλασε και είπε:
  - Χαίρομαι που ήρθες. Μην ντρέπεστε, νιώστε σαν στο σπίτι σας.
  Φορούσε ένα όμορφο μπλε φόρεμα μέχρι το γόνατο, παντόφλες, τα μαλλιά της λυτά και ελαφρύ μακιγιάζ. Η Μαρία περίμενε το αγόρι, το φιλικό της χαμόγελο βοήθησε τον Πάβελ να ανακουφίσει τον περιττό ενθουσιασμό, αλλά έκανε μια μάλλον ηλίθια ερώτηση:
  - Και είμαστε μόνοι εδώ, δεν θα ανακατευτούμε ... οι άντρες σας;
  "Δυστυχώς, είμαι ακόμα μόνη", η δασκάλα άπλωσε τα χέρια της. - Ελα.
  Ο Πάβελ έβγαλε τα παπούτσια του, η Μαρία του έπιασε το χέρι και μαζί μπήκαν στο δωμάτιο. Υπήρχε ένα ήδη στρωμένο τραπέζι. Η Μαρία ετοιμάστηκε να συναντήσει τον αγαπημένο της μαθητή. Αγόρασα ένα κέικ, έφτιαξα σάντουιτς και άνοιξα ακόμη και ένα μπουκάλι ξηρό κρασί. Στο τραπέζι υπήρχε και ένα ποτήρι με κεριά.
  "Θα σας πω για το δοκίμιο αργότερα", είπε ο δάσκαλος. "Ας πάρουμε ένα σνακ πρώτα... υπό το φως των κεριών".
  Η Μαρία έσβησε το φως και άναψε τα κεριά.
  Ο Pavlik είπε με ενθουσιασμό:
  - Τόσο ρομαντικό! Αλλά στο φως φαίνεσαι ακόμα καλύτερα.
  - Και θέλω ρομαντισμό, είμαι τόσο μόνος...
  "Μας έχετε, τους μαθητές σας", αντέτεινε ο Πάβλικ.
  - Αλλά δεν υπάρχει καβαλάρης καρδιάς ...
  Έτσι μπορώ να γίνω ένα! είπε το αγόρι με ενθουσιασμό. Τώρα ήταν λιγότερο νευρικός από ό,τι στο σχολείο, όταν έκλεισε ραντεβού με τη δασκάλα.
  Η Μαρία χαμογέλασε ξανά και κάλεσε τον Πάβλικ να καθίσει στον καναπέ δίπλα στο τραπέζι. Κάθισε δίπλα της και της ψιθύρισε:
  - Θα πιω λίγο κρασί, και εσύ φάτε το κέικ. Είναι με ξηρούς καρπούς. Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα γλυκά.
  "Σε αγαπώ", απάντησε ο Παύλος.
  - Αυτό είναι καλό.
  Ο Πάβλικ πήρε ένα κομμάτι κέικ με ένα κουτάλι και κατάπιε χωρίς ενθουσιασμό. Το αγόρι μερικές φορές έτρωγε κέικ στο σπίτι. Αλλά του άρεσε περισσότερο η σοκολάτα.
  Η Μαρία ήπιε μια γουλιά κρασί και έβαλε το ποτήρι πίσω. Φαινόταν απρεπές να πίνεις μόνος. Και ακόμη περισσότερο για έναν έφηβο. Θαύμασε τον μαθητή στη φλόγα των κεριών, είπε στον Pavlik ότι είχε ένα φωτογενές και εκφραστικό πρόσωπο και η φιγούρα ήταν σαν αυτή ενός ελληνικού αγάλματος.
  Το αγόρι άνοιξε το στόμα του σε τέτοιες φιλοφρονήσεις και ο δάσκαλος πήρε το χέρι του Pavlik στο χέρι της, το έβαλε στο πόδι της και της ψιθύρισε:
  - Μπορείτε να το σιδερώσετε.
  Το αγόρι κοκκίνισε, η παλάμη του έτρεμε και αμέσως ίδρωσε. Ο Πάβλικ του χάιδεψε απαλά το πόδι. Η Μαρία χαμογέλασε: το άγγιγμα ενός όμορφου άντρα είναι ευχάριστο για το γυναικείο σώμα. Η δασκάλα έβαλε το χέρι της στο μυώδες στήθος του Pavlik και άρχισε να του κάνει μασάζ. Το αγόρι ανέπνεε συχνά, η Μαρία ένιωσε πόσο δυνατά χτυπούσε η καρδιά του εφήβου. Ο τύπος φλεγόταν από ενθουσιασμό. Ζύμωσε το γόνατο της γυναίκας με τα χέρια του, θέλησε ξαφνικά να της βγάλει το φόρεμα και να σκίσει τα δικά του ρούχα. Διαισθητική, δυνατή επιθυμία...
  Όμως η Μαρία, έξω από τις αισθήσεις της, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να σταματήσει για να μη χάσει τον έλεγχο του εαυτού της. Έσκισε το χέρι του Πάβελ από το γόνατό του, φίλησε το αγόρι στο μέτωπο και είπε:
  - Εντάξει, φτάνει! Ας επιστρέψουμε στο αφηρημένο.
  Το παγώνι ψιθύρισε:
  - Παρακαλώ... Περίληψη αργότερα. Νιώθω ζέστη. Μπορώ να βγάλω το πουκάμισό μου;
  Η Μαρία ήθελε να συνεχίσει ένα οικείο ραντεβού, ονειρευόταν να δει τον γυμνό κορμό ενός νεαρού όμορφου άνδρα, η γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, άπλωσε τα χέρια της και απάντησε:
  - Έλα, θα σε βοηθήσω.
  Και έβγαλε το μπλουζάκι του αγοριού.
  Το ανακουφιστικό, χαριτωμένο σχέδιο των μυών του αγοριού ζέστανε ακόμη περισσότερο τη ζέστη μέσα στο στομάχι της γυναίκας, που απειλούσε να γίνει αφόρητη. Αλλά ο Pavlik ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένος, η τελειότητά του ανέβηκε, το σώμα του άρχισε να λάμπει από ιδρώτα. Με τρεμάμενη φωνή, το αγόρι είπε:
  - Μπορείς και θα σε βοηθήσω να βγάλεις το φόρεμά σου...
  Η Μαρία έγνεψε συγκαταβατικά.
  - Ασφαλώς!
  Ο Pavlik έσκυψε και με τα δάχτυλα που έτρεμαν ξεκούμπωσαν τα κουμπώματα...
  Η Μαρία έμεινε με κάτι λεπτό κιλότο και σουτιέν. Ο Πάβελ τελικά είδε το σώμα του δασκάλου σχεδόν χωρίς ρούχα. Χαριτωμένο, συγκινητικό, πολύ γλυκό και ερωτικό.
  Ο Pavlik είπε πολύ ειλικρινά:
  - Με τη χάρη σου, μπορείς να γίνεις μοντέλο μόδας.
  "Προτιμώ να εργάζομαι ως δάσκαλος", απάντησε η Μαρία Αλεξάντροβνα.
  Το αγόρι πέρασε το χέρι του στην πλάτη της αγαπημένης του δασκάλας. Η Μαρία πήρε μια βαθιά ανάσα. Το άγγιγμα του αγοριού την άναψε. Ήθελα να απορρίψω όλες τις συμβάσεις και να συγχωνευτώ με τον νεαρό όμορφο άντρα σε έκσταση. Και ο Πάβλικ έτρεμε από μεγάλη έξαψη. Ήταν η πρώτη φορά που του συνέβαινε αυτό. Το αγόρι κυριεύτηκε από συναισθήματα, τα ένστικτα κυρίευσαν το μυαλό του.
  Η Μαρία πήγε να συναντήσει το αγόρι. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν...
  Ο Pavlik βρέθηκε για πρώτη φορά σε κρεβάτι αγάπης, ήταν υπερενθουσιασμένος και στο τέλος της συνάντησης μάλιστα εξαντλήθηκε. Μόνο τότε η Μαρία κοίταξε το ρολόι της και φώναξε τρομαγμένη:
  - Ουάου! Είναι ήδη έντεκα η ώρα! Οι γονείς σου θα ανησυχήσουν. Έλα, φώναξέ τους γρήγορα και ντύσου.
  Ο κουρασμένος Πάβλικ κινήθηκε αργά. Μαύροι κύκλοι εμφανίστηκαν κάτω από τα εκφραστικά μπλε μάτια του. Ο ενθουσιασμός υποχώρησε, αλλά το αγόρι ένιωσε άδειο. Η Μαίρη τον καθησύχασε:
  "Είναι πάντα έτσι μετά την πρώτη φορά", φίλησε η γυναίκα τον Pavlik στα χείλη. - Είσαι καταπληκτικός τύπος! Ένιωσα καλά μαζί σου, αλλά το πάθος μας είναι εγκληματικό. Θα με απειλήσουν με φυλακή αν μάθουν ότι περάσαμε τα σύνορα.
  Το παγώνι ψιθύρισε:
  Ορκίζομαι ότι δεν θα το πω σε κανέναν. Δίνω τον λόγο της τιμής μου.
  Η Μαρία χαμογέλασε και ρώτησε:
  "Και δεν θα καυχιέσαι στους φίλους σου;"
  Ο Pavlik διασταυρώθηκε ακόμη και για πειστικότητα:
  - Δεν! Ορίστε ο σταυρός σας!
  Δεν επιτρέπεται νομικά να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Δεν θέλεις η αγάπη σου να πάει φυλακή, σωστά;
  Το Peacock απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι, δεν θέλω!
  Η Μαρία έγνεψε καταφατικά και ψιθύρισε:
  "Θα μπορούσα να δικαστώ για αποπλάνηση ανηλίκου.
  Ο Πάβλικ κούνησε ζωηρά το κεφάλι του.
  - Δεν! Δεν με παρασύρεις, σε θέλω τον εαυτό μου.
  Η Μαρία απάντησε:
  - Δεν έχει σημασία. Κατηγορείται ότι αποπλάνησε αυτόν που είναι μεγαλύτερος.
  - Άδικοι νόμοι!
  "Ο νόμος είναι καλός ή κακός, αλλά είναι νόμος, πρέπει να τον υπολογίζεις", είπε η Μαρία. - Και πας σπίτι πιο γρήγορα. Τι λες στους γονείς σου;
  Ο Peacock είπε:
  - Θα πω ότι έμεινα με έναν φίλο, παίζαμε παιχνίδια στον υπολογιστή.
  Κι αν ζητήσουν το όνομα ενός φίλου; ρώτησε ο δάσκαλος.
  Το Peacock απάντησε με σιγουριά:
  - Οι φίλοι μου είναι αξιόπιστοι, θα με πουν.
  Η Μαρία ξαναρώτησε:
  "Σε παρακαλώ μην το πεις σε κανέναν.
  Ο Pavlik ξαναδιασταυρώθηκε:
  "Ορκίζομαι στη μάνα μου, δεν θα το πω σε κανέναν!"
  Ο δάσκαλος και ο μαθητής φιλήθηκαν αντίο.
  Στο σπίτι, το αγόρι εξηγήθηκε γρήγορα στους γονείς του, σωριάστηκε στο κρεβάτι και αμέσως αποκοιμήθηκε.
  Την επόμενη μέρα δεν υπήρχαν μαθήματα φυσικής στην τάξη του Rybachenko. Ανάρρωσε μετά από ένα ρομαντικό ραντεβού, ήθελε και πάλι να δει την αγαπημένη του γυναίκα, σε ένα διάλειμμα πήγε στη Μαρία Αλεξάντροβνα.
  Για να μην προκαλέσει επιπλέον υποψίες και κουτσομπολιά, η δασκάλα ζήτησε από τον Πάβελ να μην έρθει άλλο στο γραφείο της όταν δεν υπήρχε μάθημα φυσικής, αλλά του επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι της.
  Και πάλι υπήρχε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Μόνο που αντί για κρασί, η Μαρία άνοιξε ένα μπουκάλι Coca-Cola. Και μετά ο δάσκαλος έκανε στον μαθητή ένα μασάζ. Ο Pavlik ένιωθε πιο ήρεμος και πιο σίγουρος από πριν, ήταν έτοιμος να συνεχίσει να μαθαίνει την επιστήμη της αγάπης.
  Χωρίστηκαν με τρυφερά φιλιά.
  Αυτή τη φορά το αγόρι γύρισε στο σπίτι χαρούμενο και χαρούμενο. Η μητέρα, βλέποντας τα χαρούμενα μάτια του, ρώτησε:
  - Έχεις βρει ήδη κοπέλα;
  Ο Πάβελ ανατρίχιασε και κοκκίνισε, αλλά δεν απάντησε.
  Η μαμά ρώτησε:
  Έχεις φιλήσει ήδη;
  "Όχι", είπε ψέματα ο Πολ.
  - Πρόσεχε, μην είσαι άτακτος. Επειδή είσαι τόσο νέος...
  Ο τύπος δεν ήθελε να ακούσει οδηγίες, γδύθηκε, πήγε για ύπνο. Φαντάστηκε ότι η Μαρία ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και βυθίστηκε σε έναν γλυκό ύπνο.
  Ο δάσκαλος και ο μαθητής άρχισαν να συναντιούνται κρυφά. Επίσημα, το αγόρι πήγε στον δάσκαλο για να γράψει δοκίμια. Αλλά αυτό ήταν μόνο ένα εξώφυλλο για τον ρομαντικό έρωτά τους, που αναπτύχθηκε αρμονικά. Οι εραστές σχεδίαζαν με τον καιρό να παντρευτούν νόμιμα. Η Μαρία προσπάθησε να μην σκεφτεί ότι η μυστική σχέση τους θα μπορούσε να αποκαλυφθεί μέχρι να ενηλικιωθεί ο Pavlik και θα κατηγορηθεί ότι αποπλάνησε έναν μαθητή. Σήμερα, όμως, αυτό το όραμα έχει γίνει πραγματικότητα.
  Λοιπόν, γιατί πέρασε από το μυαλό σε κάποιον μανιακό να φυτέψει το πτώμα ενός κοριτσιού στο διαμέρισμά της; Η Μαρία δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Πάβλικ μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά το τηλέφωνο ενός αγαπημένου προσώπου ήταν σιωπηλό.
  Στο σπίτι, η δασκάλα σκαρφάλωσε στο μπάνιο και συνέχισε να σκέφτεται το εγκαταλελειμμένο πτώμα και τη σχέση της με τον Πάβελ. Όχι, δεν είχαν κακή σχέση, αλλά αληθινή αγάπη! Χωρίς βρώμικες σκέψεις και κακές προθέσεις. Γιατί ήταν; Ίσως δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Ίσως ο Pavlik να μην την απάτησε, εν απουσία της δεν έφερε κανέναν στο διαμέρισμα. Ποιος όμως πέταξε το σώμα; Μυστήριο...
  Η Μαρία έφτιαξε ζεστό νερό με την ελπίδα να ηρεμήσει. Η γυναίκα τρίφτηκε με μια πετσέτα και ξανασκέφτηκε τι θα έλεγε ο Pavlik στην αστυνομία.
  Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι της πόρτας.
  "Παυλούσα;! σκέφτηκε ο δάσκαλος. - Τελικά! Γιατί όμως τόσο αργά και χωρίς προειδοποίηση;
  Φόρεσε το μπουρνούζι της και μπήκε βιαστικά στο διάδρομο.
  
  
  Κεφάλαιο 7
  Το πρωί, ο Κράσιν συνάντησε τον βοηθό του Αντρέι Κοβάλεφ κοντά στο γραφείο.
  "Βάσια, έχουμε άλλο ένα πτώμα", είπε ο Κοβάλεφ.
  "Λοιπόν, τουλάχιστον δεν είναι δύο", απάντησε αυτόματα ο Κράσιν.
  - Και ξέρεις ποιος; Η χθεσινή κυρία, της οποίας το πτώμα πέταξαν στο διαμέρισμα.
  - Τι? ρώτησε ο Κράσιν.
  - Λοιπόν, αυτός που ανακρίθηκε το βράδυ.
  - Έτσι, ώρα με την ώρα δεν γίνεται πιο εύκολο!
  "Βρέθηκε νεκρή κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού, έπεσε από το παράθυρο", εξήγησε ο Kovalev.
  - Έπεσε έξω; ρώτησε ο Κράσιν. - Με τη βοήθεια κάποιου;
  - Μπορεί. Θα κρεμάσουν και αυτό το πτώμα πάνω μας.
  "Θα πρέπει να ενωθεί σε ένα πράγμα", αναστέναξε ο Κράσιν.
  Οι αξιωματικοί μπήκαν στο γραφείο.
  - Και πάλι, θα απαιτηθεί μια έρευνα των γειτόνων, - είπε ο Kovalev.
  "Και η ταυτότητα αυτού που πετάχτηκε στο διαμέρισμα της Novikova πρέπει να εξακριβωθεί το συντομότερο δυνατό", υπενθύμισε ο Krasin.
  "Το ίδιο πρόβλημα", κούνησε το χέρι του ο Κοβάλεφ. Οι γείτονες ισχυρίστηκαν ότι δεν την είχαν ξαναδεί.
  - Υπάρχει ένα τατουάζ αιλουροειδών στην ηβική κοιλότητα, υπάρχει ειδικός για τατουάζ στην περιοχή μας; Πρέπει να μάθετε, ίσως πει ποιος έφτιαξε αυτό το τριαντάφυλλο. Αυτά είναι σπάνια.
  - Θα ήταν απαραίτητο να τον ανακρίνουμε, όπως αυτός, ο Rybachenko, πρώτα απ 'όλα. Μάλλον κάτι ξέρει. Ή εμπλέκονται.
  "Σωστά, ξεκινήστε από αυτόν", είπε ο Κράσιν.
  Δώσε μου το τηλέφωνο, θα του τηλεφωνήσω.
  Το τηλέφωνο του Πάβελ ήταν σιωπηλό.
  - Παράξενο, - είπε ο Κοβάλεφ, - το τηλέφωνο είναι έξω από τη ζώνη του δικτύου.
  - Πήγαινε λοιπόν στη διεύθυνση και εκεί θα κάνεις ανάκριση επί τόπου, - διέταξε ο Κράσιν.
  Ο Kovalev έφυγε, ενώ ο ανώτερος ανακριτής Vasily Krasin, ενώ περίμενε τα στοιχεία της νεκροψίας, σκεφτόταν. Ακόμη και σε αυτόν, έναν ανακριτή με δεκαετή εμπειρία, η υπόθεση φαινόταν πολύ περίπλοκη και μπερδεμένη. Τίποτα δεν έγινε γνωστό για την κοπέλα που κατέληξε στο διαμέρισμα της δασκάλας. Όμορφη, δεν δείχνει πάνω από τριάντα, με ένα πρωτότυπο τατουάζ σε ένα οικείο μέρος. Επίσης μώλωπες στον πάπα και στο στήθος. Δεν φαίνεται πως ένας ανήλικος θα τη "χάιδευε" έτσι.
  Τα αποτελέσματα της εξέτασης θα ανακοινωθούν σύντομα. Γιατί πέθανε ο ξένος; Πολύ παρόμοια με ασφυξία.
  Φυσικά, είναι αμφίβολο ότι το αγόρι θα έφερνε αυτή την κυρία στο διαμέρισμα της δασκάλας του, αλλά στον κόσμο μας όλα είναι πιθανά.
  Ο Κράσιν κάλεσε το παιδικό δωμάτιο της αστυνομίας. Δεν είχαν κανένα υλικό για τον Pavel Rybachenko. Δεν ασχολήθηκε, δεν ήταν γραμμένος στο παιδικό δωμάτιο. Αλλά το αγόρι, προφανώς, είναι βιαστικό. Μόλις γνώρισα μια δασκάλα, είχα ακόμη και τα κλειδιά του διαμερίσματός της.
  Ο Βασίλι Κράσιν δεν άρεσε στους ανήλικους παραβάτες. Είναι οι πιο αλαζονικοί, σκληροί και κυνικοί. Βέβαιοι για την ατιμωρησία τους. Πολλοί δεν έχουν τίποτα ιερό. Προσωπικά, ανήλικοι πανκ του χάλασαν το αυτοκίνητο, τρύπησαν λάστιχα. Τα παιδιά είναι πλέον εγγράμματα, ξέρουν ότι μέχρι τα δεκατέσσερά τους δεν θα έχουν σχεδόν τίποτα. Και μετά τα δεκατέσσερα πρέπει να διαπράξεις ένα πολύ σοβαρό έγκλημα για να σε στείλουν σε ειδικό σχολείο ή, επιπλέον, σε αποικία. Και οι όροι είναι σύντομοι και οι ίδιες οι ζώνες είναι παρόμοιες με τις παιδικές κατασκηνώσεις. Παίρνουν αγόρια κατάδικα σε εκδρομές, υπάρχει αίθουσα υπολογιστών και πισίνα.
  Όχι, η σημερινή ζώνη νεολαίας δεν είναι καθόλου σκληρή εργασία. Τα αγόρια ταλαντεύονται και δεν δουλεύουν. Φεύγουν μετά τη ζώνη εκπαιδευμένοι στην ειδικότητα. Εκτράφηκε ο ανθρωπισμός σε σχέση με τους ανήλικους σκάρτους και τον χρησιμοποιούν. Δεν φοβούνται τίποτα.
  Αν ένας έφηβος διέπραξε φόνο και μετά, ίσως, εξάλειφε και τον δάσκαλο, θα μπορούσε να του φυτευτεί για δέκα χρόνια. Τουλάχιστον θα σώσουμε για λίγο την κοινωνία από ένα τέτοιο τέρας. Έχει όμως καμία σχέση ο Παύλος με αυτά τα εγκλήματα;
  Η επαγγελματική διαίσθηση είπε στον Krasin ότι ο Rybachenko δεν διέπραξε φόνους. Ωστόσο, ήταν απαραίτητο να ανακριθεί το αγόρι.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Vasily Krasin αποφάσισε να δώσει στον Pavel μια καλή πίεση. Αναρωτιέμαι τι σχέση είχε με τον αείμνηστο δάσκαλο;
  Ομορφη γυναίκα. Γιατί μόνος; Χωρίς σύζυγο, χωρίς παιδιά. Αν και η εμφάνισή της είναι πολύ ελκυστική. Μια τέτοια κυρία μπορεί να γυρίσει το κεφάλι οποιουδήποτε σεξουαλικά καυλιάρης εφήβου. Αν θέλει.
  Τους δένει η αγάπη, ίσως και το σεξ; Η δασκάλα τρόμαξε χθες όταν άφησαν να εννοηθεί ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε φυλακή έναν ανήλικο για αποπλάνηση ανηλίκου. Είναι κρίμα να πιέζεις και να συλλαμβάνεις μια όμορφη γυναίκα. Κυκλοφόρησε με συνδρομή, αλλά βγήκε όπως έγινε. Υπάρχει ακόμη και μια αίσθηση ενοχής. Ο Κοβάλεφ έπρεπε να είχε σταλεί στον Πάβελ χθες το βράδυ. Ή πηγαίνετε μόνοι σας. Αν και δεν πληρωνόμαστε επιπλέον για την επεξεργασία. Ίσως να μην υπήρχε δεύτερο πτώμα...
  
  
  Κεφάλαιο 8
  Ο Kovalev βρήκε γρήγορα το διαμέρισμα του Rybachenko. Άνοιξε η μητέρα του Πάβελ. Ο Αντρέι παρουσιάστηκε, είπε ότι ήθελε να κάνει μερικές ερωτήσεις στον τύπο.
  - Ο Βαντίμ έγραψε δήλωση; ρώτησε η γυναίκα. "Σε ικετεύω, μην αγγίζεις το αγόρι!" Βρίσκεται σε βαριά κατάθλιψη.
  "Πες μου τι σου συνέβη και ποια δήλωση έγραψε ο Βαντίμ", ρώτησε ο Κοβάλεφ.
  - Ναι, στον δάσκαλο. Δεν θέλετε να ρωτήσετε τον Pavlik για αυτήν; η γυναίκα ξαφνιάστηκε.
  - Είναι για τον δάσκαλο που χρειάζομαι για να πάρω πληροφορίες.
  "Μην ενοχλείτε ακόμα τον γιο σας, παρακαλώ!" Η μητέρα του Πάβελ παρακάλεσε. - Απομακρύνεται από ... Βλέπεις, ο Πάβλικ ήθελε να βάλει τα χέρια του πάνω του, είχε ήδη κάνει θηλιά. Λοιπόν, ο Βαντίμ είδε... Τώρα ο Πάβλικ έχει ηρεμήσει λίγο, δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν. Να σου πω όλα όσα ξέρω, πάμε στην κουζίνα.
  - Λοιπόν, τι έπαθες; ρώτησε ο Κοβάλεφ, καθισμένος στο τραπέζι της κουζίνας.
  - Ο Πάβλικ τσακώθηκε πολύ με τον πατέρα του. Εξαιτίας αυτού ακριβώς του δασκάλου. φταίω εγώ. Άφησε το σακάκι του στο διάδρομο. Το σήκωσα και μερικά κλειδιά, όχι δικά μας, έπεσαν έξω από αυτό και το τηλέφωνο του γιου μου. Δεν μπορούσα να αντισταθώ, κοίταξα με ποιον μιλούσε ο Pavlik. Και βρήκα ένα γράμμα αγάπης...
  - Με τη δασκάλα; μάντεψε ο Κοβάλεφ.
  - Μαζί της. Είδα αυτή την κυρία στο σχολείο. Είναι δύο φορές μεγαλύτερη από τον γιο της. Ο Pavlik είναι ακόμα παιδί. Και να που... Ήμουν σε σοκ, έδειξα στον άντρα μου. Ο Βαντίμ θύμωσε, πήρε τα κλειδιά και το τηλέφωνο από τον Πάβλικ, υποσχέθηκε να μιλήσει στη θεία του. Το αγόρι είναι υστερικό...
  - Και πού ήταν ο Βαντίμ εκείνο το βράδυ; Ο Κοβάλεφ συνέχισε να ρωτά.
  - Στη δουλειά. Εργάζεται ως φύλακας στη βάση. Τρεις μέρες μετά.
  - Πότε έφυγες από το σπίτι;
  "Χθες το βράδυ ήταν στα οκτώ.
  - Και πριν από αυτό, το προηγούμενο βράδυ, ο άντρας σου ήταν στο σπίτι; ρώτησε ο Κοβάλεφ.
  Ναι, ήμουν στο σπίτι. Καβγάδισα με τον Pavlik, παρακολουθούσαμε όλο το βράδυ, έτσι ώστε ο Pavlusha να μην κάνει τίποτα στον εαυτό του. Τώρα ο Pavlik είναι σε κατάθλιψη, μην τον αγγίζεις, σε ικετεύω.
  - Εντάξει, καταλαβαίνω, θα αφήσω την ατζέντα, μόλις απομακρυνθεί λίγο ο γιος, ας έρθει στην ανακριτική μας επιτροπή. Και ο Βαντίμ θα χρειαστεί να ερωτηθεί το ίδιο.
  - Εντάξει θα το περάσω.
  - Πες μου, πού είναι τα κλειδιά που πήρε ο Βαντίμ; Ο Κοβάλεφ έθεσε μια σημαντική ερώτηση.
  "Έτσι έχει", ανασήκωσε τους ώμους της η γυναίκα, "μάλλον το κουβαλάει μαζί του.
  - Σαφή. Πες μου, σε παρακαλώ, και το βράδυ μετά τον καβγά με τον Πάβελ, ο Βαντίμ σίγουρα δεν έφυγε από το σπίτι;
  - Πιστεύω πως όχι. Πήγα για ύπνο, έμεινε να προσέχει τον Pavlik.
  - Σαφή! Άρα δεν ξέρεις σίγουρα. Σε ποια βάση εργάζεται ο Vadim;
  - Στη βάση λαχανικών μας στην παραλιακή περιοχή. Πρέπει να γυρίσω σπίτι το βράδυ, θα σου πω ότι ήρθες.
  Ο Kovalev έφυγε από το διαμέρισμα και κάλεσε αμέσως την ερευνητική επιτροπή στο Krasin:
  - Βάσια! Υπάρχει ύποπτος! Πρέπει επειγόντως να πάμε στη σύλληψη.
  Ποιον θα κρατήσουμε; ρώτησε ο Κράσιν. - Αυτός ο μαθητής;
  Θα ασχοληθούμε με τον μαθητή αργότερα. Ο πατέρας του! Είναι στην επιχείρηση και έχει τα κλειδιά του διαμερίσματος του δασκάλου ", εξήγησε ο Kovalev.
  
  Ο Vadim Rybachenko προσήχθη στην ερευνητική επιτροπή απευθείας από τον χώρο εργασίας του. Ανακρίθηκε μαζί από τον Κοβάλεφ και τον Κράσιν. Ο Κοβάλεφ πήρε την πρωτοβουλία.
  "Λοιπόν, πες μου τι έκανες στο διαμέρισμα του δασκάλου", διέταξε ο Κοβάλεφ.
  - Ποιος δάσκαλος; ρώτησε ο Βαντίμ, δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι οδηγήθηκε στην ανακριτική επιτροπή.
  "Αυτός που λυπήθηκε τον γιο σου", διευκρίνισε ο Κοβάλεφ. - Τα ξέρουμε όλα!
  - Α, μιλάς για αυτήν την σκύλα. Δεν έχω πάει ποτέ στο διαμέρισμά της.
  Ο Κοβάλεφ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Δεν λένε ψέματα! Σε ισόβια κάθειρξη για διπλό φόνο! Ο μόνος τρόπος για να απαλύνουμε τις ενοχές είναι να μας πούμε όλη την αλήθεια.
  Ο ύποπτος γούρλωσε τα μάτια του.
  - Διπλός φόνος; Ποιος σκοτώθηκε; Τι είσαι? Δεν ξέρω τίποτα!
  "Η καλύβα μου είναι στην άκρη, δεν ξέρω τίποτα", είπε ο Κοβάλεφ δύσπιστα. - Και ποιος πήρε τα κλειδιά από τον γιο στο διαμέρισμα της δασκάλας, υποσχέθηκε να ασχοληθεί με αυτήν την κυρία;
  "Εγώ... δεν έχω πάει κοντά της", είπε ο Βαντίμ ενθουσιασμένος, "Δεν την πλησίασα.
  - Λες ψέμματα! Οι γείτονες σε είδαν! - Ο Κοβάλεφ είπε ψέματα. - Θέλεις πρόσωπο με πρόσωπο;
  - Δεν ήμουν εκεί! Τίμια! Ο Πάβελ είπε ότι είχε πάει διακοπές. Ήθελα απλώς να της μιλήσω. Αργότερα, όταν επιστρέψει.
  - Λοιπόν, πώς μίλησες; ρώτησε θυμωμένος ο Κοβάλεφ. Το πέταξες από το παράθυρο; Αν δεν μας πείτε την αλήθεια, θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε σωματικά μέτρα!
  Ο άντρας έπεσε τελείως, τα χέρια του έτρεμαν, είπε πάλι:
  - Αλήθεια, παιδιά, δεν ήμουν εκεί ...
  Ο Κράσιν έδωσε στον ύποπτο μια φωτογραφία του νεκρού ξένου και είπε μάλλον ευγενικά:
  - Παρακαλώ δείτε τη φωτογραφία. Τι γνωρίζετε για αυτή τη γυναίκα;
  Ο Βαντίμ πήρε τη φωτογραφία στα χέρια του και απάντησε:
  - Τίποτα δεν είναι γνωστό. Δεν είμαστε εξοικειωμένοι.
  - Και αν το σκέφτεσαι καλά; ρώτησε ο Κοβάλεφ. - Κοίτα καλύτερα.
  "Δεν την ξέρω σίγουρα! επέμεινε ο Βαντίμ. - Πρώτη φορά το βλέπω.
  - Τι έκανες το βράδυ της εικοστής πρώτης Αυγούστου; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Προχθές? Ήταν στο σπίτι όλο το βράδυ. Με τον γιο μου τσακωθήκαμε, δεν πήγα πουθενά.
  - Και πού πήγες από τη δουλειά χθες το βράδυ; ρώτησε ο Κοβάλεφ.
  - Δεν πήγα πουθενά! Ήταν στη δουλειά όλη την ώρα. Οι συνάδελφοι μπορούν να επιβεβαιώσουν. Τι με υποπτεύεσαι;
  "Βλέπετε", είπε ο Κράσιν, "το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στο διαμέρισμα του δασκάλου και εκείνο το βράδυ η ίδια η δασκάλα πετάχτηκε από το παράθυρο. Είχες τα κλειδιά του διαμερίσματός της και το κίνητρό σου ήταν να ασχοληθείς με την ερωμένη του γιου σου.
  Αλλά δεν ήμουν εκεί! Ορκίζομαι!
  "Ας τον στείλουμε στο δικαστήριο να εγκρίνει τη σύλληψη για δύο μήνες. Αφήστε τον να καθίσει, να σκεφτεί, ίσως θυμηθεί τι θα μας πει, - συνέχισε να τρομάζει τον ύποπτο Κοβάλεφ.
  Αλλά ο Κράσιν ένιωσε ότι ο άντρας δεν βρισκόταν πραγματικά σε εκείνο το άμοιρο διαμέρισμα. Ο Βαντίμ Ριμπατσένκο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
  Όμως η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει. Για να ρίξει φως σε ένα τόσο μυστηριώδες έγκλημα θα μπορούσε να μάθει την ταυτότητα του πεταμένου κοριτσιού. Έπρεπε να ρωτήσω τις ιερόδουλες που εργάζονται στην περιοχή, για άλλη μια φορά να συνεντεύξω τους γείτονες, να μελετήσω την αναφορά των αγνοουμένων. Αλλά πρώτα, ο Krasin έστειλε τον Kovalev σε έναν ειδικό τατουάζ.
  Ο Αντρέι επέστρεψε, χαμογελώντας αινιγματικά.
  "Βάσια, θα πέσεις", είπε ο Κοβάλεφ. - Το τατουάζ στο σώμα του ξένου μας είναι σημάδι μιας σκλάβας του σεξ της αίρεσης του Τάγματος των Φωτιστών.
  - Τι? ρώτησε ο έκπληκτος Κράσιν. - Απλώς δεν είχαμε αρκετές σεξουαλικές σκλάβες...
  "Τέτοια ευαίσθητα τριαντάφυλλα στον καρπό και την ηβική φυλή φτιάχνονται στην αίρεση για κορίτσια που χρησιμοποιούνται για σεξουαλικές απολαύσεις", επιβεβαίωσε ο Kovalev.
  - Βρήκες ποιος ακριβώς κάνει τέτοια τατουάζ; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Ο ειδικός δεν κατονόμασε. Δεν ξέρει ποιος στην πόλη μας ασχολείται με τέτοια σχέδια.
  - Τι είδους αίρεση;
  - Πολύ μεγάλο. Στις ΗΠΑ, τα κεντρικά γραφεία της και έχουμε υποκαταστήματα σε πολλές πόλεις.
  Δεν είναι αυτή η ίδια αίρεση που περιέγραψε ο Μπράουν στο συγκλονιστικό μυθιστόρημά του; ρώτησε ο Κράσιν. - Διάβαζα?
  - Όχι, δεν το διάβασα και δεν παρακολούθησα την ταινία που βασίζεται στο βιβλίο, αλλά ένας ειδικός στο τατουάζ μου είπε ήδη για το μυθιστόρημα του Μπράουν. Οι Illuminators χτίζονται με παρόμοια αρχή, αλλά έχουν μια μεγαλύτερη αίρεση, στη χώρα μας υπάρχουν υποκαταστήματα στη Μόσχα και κάπου αλλού. Στην Αγία Πετρούπολη φαίνεται να μην υπάρχει υποκατάστημα.
  "Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα θα μπορούσε να φτιάξει για τον εαυτό της ένα τριαντάφυλλο σύμφωνα με το μοντέλο, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα τέτοιο τατουάζ", πρότεινε ο Krasin.
  "Μπορεί κάλλιστα να είναι", συμφώνησε ο Κοβάλεφ. - Ο αείμνηστος πατέρας μου αφαίρεσε τα υπολείμματα ενός τατουάζ στο χέρι του. Ήρθε από το στρατό και κάπου στην παραλία είδε ένα αντρικό τατουάζ σε μορφή ήλιου με ακτίνες στο πίσω μέρος του χεριού του. Το ίδιο ήθελα. Και ο φίλος του χτύπησε καλά το τατουάζ. Έκανε τον πατέρα του σύμφωνα με την περιγραφή. Μετά από αυτό, ο μπαμπάς μου παρατήρησε ότι οι άνδρες, που έμοιαζαν με έμπειρους κατάδικους, άρχισαν να τον πλησιάζουν λέγοντας: "Γεια, αδερφέ!" Μόλις επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό τρένο, μια ούρκα με τατουάζ κάθισε δίπλα του και τον ρώτησε: "Σε ποια ζώνη έκανες σέλα;" Ο μπαμπάς δεν καθόταν ποτέ και δεν του άρεσε το μάθημα. Του είπα λοιπόν ότι δεν καταδικάστηκε. "Και τότε γιατί έκανες τατουάζ;" Αποδείχθηκε ότι το όνομά του στο εγκληματικό περιβάλλον σημαίνει: "Γεια στους κλέφτες." Αυτό γίνεται στη ζώνη από όσους έχουν καταδικαστεί για μεγάλη κλοπή. Ο μπαμπάς αποφάσισε να κάνει το τατουάζ. Και δεν τα έφτιαχνε πια.
  "Συμβαίνει", χαμογέλασε ο Κράσιν. - Κι όμως, η εκδοχή του αγνώστου μας που ανήκει σε μια αίρεση πρέπει να ελεγχθεί προσεκτικά.
  "Εντάξει, θα ασχοληθώ, θα σερφάρω στο Διαδίκτυο", είπε ο Κοβάλεφ.
  
  
  Κεφάλαιο 9
  Η εξέταση έδειξε ότι ο άγνωστος στραγγαλίστηκε σφίγγοντας την καρωτίδα. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κράσιν. Μένει να μάθουμε την ταυτότητα του νεκρού.
  Ο Κοβάλεφ εμφανίστηκε ξανά με ένα αινιγματικό χαμόγελο.
  - Άκου, φίλε μου Βάσια! Το έμαθα, φαίνεται. ο ξένος μας. Δεν θα μαντέψεις ποτέ ποια είναι.
  - Λοιπόν, ποιος είναι; ρώτησε ένας περίεργος Κράσιν.
  - Άσε με να σου τα πω όλα με τη σειρά. Άρχισα να αναζητώ υλικό για την αίρεση και τους κλάδους της στη χώρα μας. Βρήκα ένα μήνυμα ότι μια γυναίκα συνελήφθη πρόσφατα στην Ανάπα για τη δολοφονία ενός διευθυντή BDSM ...
  - BDSM - αυτό είναι διεστραμμένο πορνό με στοιχεία βίας; - διευκρίνισε ο Krasin.
  - Είναι το ίδιο, σκληρό σεξ με εξαναγκασμό, πόνο, ταπείνωση, - επιβεβαίωσε ο Κοβάλεφ. - Άρα, και η γυναίκα που συνελήφθη στην Ανάπα ανήκει στην αίρεση των Illuminators ή μάλλον είναι από το παράρτημά τους στην πόλη του Σότσι. Στην Ανάπα συμμετείχε στα γυρίσματα και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον σκηνοθέτη της με μαχαίρι.
  - Η κυρά μας, που σκοτώθηκε στην Πετρούπολη, τι σχέση έχει με τη δολοφονία της Ανάπα; ρώτησε ο Κράσιν.
  "Ίσως δεν το κάνει", απάντησε ο Κοβάλεφ. "Μόλις με ενδιέφερε αυτό που γύρισε ο αείμνηστος σκηνοθέτης. Achintsev το επώνυμό του ...
  - Θέλετε να πείτε ότι η κυρία μας πρωταγωνίστησε μαζί του; πρότεινε ο Κράσιν.
  - Δεν είδα τον νεκρό στις ταινίες του Achintsev. Αλλά σε ένα άλλο παρόμοιο γύρισμα από το αμερικανικό στούντιο King, με ειδίκευση στο BDSM, τη Vasya, την αναγνώρισα! Εμφάνιση, τατουάζ... Η αείμνηστη κυρία μας είναι Αμερικανίδα πορνογραφική ηθοποιός.
  - Δεν μπερδεύεις τίποτα; Ο Κράσιν ξαφνιάστηκε. Πώς θα μπορούσε μια Αμερικανίδα να είναι εντελώς γυμνή σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα της Αγίας Πετρούπολης;
  - Θα πρέπει να μάθουμε. Το όνομα όμως της αείμνηστης ηθοποιού, αυτό με το οποίο πρωταγωνιστούσε, Λούσι Σταρ.
  "Αυτό είναι τουλάχιστον κάτι", είπε ο Κράσιν. - Ωστόσο, πρέπει να μάθετε πώς κατέληξε στην Αγία Πετρούπολη.
  "Πιθανότατα, πέταξε για να συμμετάσχει στα γυρίσματα", πρότεινε ο Κοβάλεφ.
  "Πολύ πιθανόν", συμφώνησε ο Κράσιν. - Μάθετε ποιος στην Αγία Πετρούπολη ειδικεύεται στο BDSM, πού και πότε η Λούσι γύριζε την τελευταία φορά.
  Ο Κοβάλεφ αντιμετώπισε ένα δύσκολο έργο. Και πάλι έπρεπε να σκάψω στο Διαδίκτυο, να επικοινωνήσω με την πιο διάσημη φιγούρα στον κλάδο του πορνό στην πόλη, να αναζητήσω πληροφορίες για τη Λούσι και την αίρεση της. Δεν βρέθηκαν πληροφορίες για το τι έκανε η αείμνηστη Λούσι Σταρ στην Αγία Πετρούπολη. Όμως ο έμπορος πορνό είπε στον Αντρέι ότι, σύμφωνα με φήμες, η Λούσι πράγματι γυρίστηκε στη Ρωσία από τον σκηνοθέτη πορνό Βλαντιμίρ Αχίντσεφ, ο οποίος σκοτώθηκε στην Ανάπα πριν από λίγες ημέρες.
  Ο Kovalev επικοινώνησε με την Anapa, ζήτησε πληροφορίες για τη δολοφονία του Achintsev και ξαναβυθίστηκε στη ζούγκλα του Διαδικτύου.
  Την επόμενη μέρα ανέφερε στον Κράσιν:
  - Ήταν δυνατό να καθοριστεί το πραγματικό όνομα του κοριτσιού - Lyudmila Starkova. Όπως είπα και πριν, πρωταγωνίστησε στο πορνό με το όνομα Lucy Starr. Την πήραν ως παιδί από την Ουκρανία, μαζί με τους γονείς της ήταν μέλος της αίρεσης Illuminator. Υπάρχει η υπόθεση ότι το κορίτσι υποβλήθηκε σε σοβαρή ψυχολογική θεραπεία από την παιδική του ηλικία, αναγκάστηκε να ασχοληθεί με πορνό και στη συνέχεια έκανε σκλάβα του σεξ.
  - Και τι, στην πραγματικότητα, η σεξουαλική σκλαβιά είναι ευρέως διαδεδομένη στην Αμερική; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Ναι, είναι σύνηθες. Και υπάρχει παιδεραστία. Όλα αυτά αποσιωπούνται γιατί χρησιμοποιούνται και καλύπτονται από την αμερικανική άρχουσα ελίτ, η οποία συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με τους Illuminators. Το υλικό που βρήκα ακόμη και για μένα ήταν ένα σοκ. Από μικρή ηλικία, εξαναγκασμός, βρώμικο σεξ...
  - Τι γίνεται με την περίπτωσή μας; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Πρέπει να μελετήσουμε τα τελευταία γυρίσματα του Αχίντσεφ. Ίσως υπάρχει μια ένδειξη. Είναι πιθανό ότι ο εκλιπών πρωταγωνίστησε μαζί του, και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη.
  "Ζητήστε υλικό για τη δολοφονία του σκηνοθέτη, επικοινωνήστε με την Ανάπα", διέταξε ο Κράσιν.
  - Ζητήθηκε ήδη. Μόλις συμβεί κάτι ενδιαφέρον, θα σας ενημερώσω.
  
  
  Κεφάλαιο 10
  Αποδείχθηκε ότι η ανακριτική επιτροπή της Anapa έχει τον τελευταίο πυροβολισμό του αείμνηστου Achintsev. Ο Κοβάλεφ κοίταξε το απεσταλμένο αντίγραφο του φακέλου και το υλικό για τη δολοφονία. Λίγα λεπτά αργότερα, μοιράστηκε πληροφορίες με έναν συνάδελφο:
  - Η αείμνηστη μας Lyusya Starkova γύριζε γυρίσματα αμέσως πριν από τη δολοφονία του σκηνοθέτη στο σπίτι του στην Ανάπα, μαζί με μια άλλη ηθοποιό, την ίδια που κρατείται τώρα για τη δολοφονία του σκηνοθέτη τους.
  "Ω, ελπίζω ότι η Λούσι τουλάχιστον δεν εμπλέκεται σε αυτόν τον φόνο", είπε ο Κράσιν.
  - Πώς να ξέρεις, πώς να ξέρεις, - απάντησε ο Κοβάλεφ.
  "Ακόμα δεν είχαμε αρκετά για να ασχοληθούμε με τον σκηνοθέτη πορνό", αναστέναξε ο Κράσιν.
  - Θα βρίζεις, αλλά δεν υπάρχει μόνο σκηνοθέτης πορνό, υπάρχει και μανιακός στην υπόθεση.
  "Έλα, πες μου περισσότερα", ρώτησε ο Κράσιν.
  - Θα σου πω τι έμαθα. Αποδεικνύεται ότι ο τελευταίος πυροβολισμός της μυστηριώδους ιδρυτή μας Λούσι ήταν μόλις την ημέρα της δολοφονίας του σκηνοθέτη. Γύρισε ένα τρομερό χάλι με τον σαδισμό των κοριτσιών στη φύση. Μετά τα γυρίσματα, η δεύτερη ηθοποιός, κάπως έτσι, μαχαίρωσε τον σκηνοθέτη με ένα μαχαίρι. Συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος.
  - Πιάστηκαν στα χέρια; είπε ο Κράσιν.
  Ναι, με ένα μαχαίρι. Εκεί ο πρώην εισαγγελέας έκανε διακοπές. Οργάνωσε τα πάντα, δεν άφησε τον ύποπτο να φύγει, πάτησε τα ίχνη στο πάρκινγκ του διευθυντή και τράβηξε τα πράγματά του. Κλήθηκε η αστυνομία, η ύποπτη απομακρύνθηκε, τώρα βρίσκεται στην ανακριτική επιτροπή της Ανάπας. Το κορίτσι είναι σιωπηλό, δεν θέλει να πει τίποτα απολύτως. Αλλά το πιο απροσδόκητο ήταν η τεχνογνωσία. Μόλις αναφέρθηκε: εκτός από τα δάχτυλα της ύποπτης ηθοποιού, στο μαχαίρι βρέθηκαν και αποτυπώματα του μανιακού της Τούλα, στον οποίο αποδίδονται πέντε φόνοι κοντά στην Τούλα και αρκετοί στην πόλη του Σότσι. Όμως η ταυτότητα του κατά συρροή δολοφόνου δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.
  - Και σύμφωνα με την εξέτασή μας, τα δάχτυλα του καταζητούμενου μανιακού δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα της δασκάλας, σωστά; - διευκρίνισε πάλι ο Krasin.
  Ναι, δεν το βρήκαν. Αλλά θα ήταν ωραίο να το ελέγξετε ξανά.
  "Φέρτε τις πληροφορίες στον ειδικό", διέταξε ο Κράσιν. "Αν και δεν νομίζω ότι οι εκτυπώσεις θα βρεθούν μετά από επανέλεγχο.
  Ο Κοβάλεφ έφυγε και ο Κράσιν είχε χαθεί στις σκέψεις του. Ο ανακριτής δεν πίστεψε ότι η ίδια η δασκάλα, με τη θέλησή της, πήδηξε από το παράθυρο. Μίλησε με αυτή τη γυναίκα. Είναι ανίκανοι να αυτοκτονήσουν!
  Στο διαμέρισμά της δεν βρέθηκαν ίχνη του Βαντίμ Ριμπατσένκο ή του μανιακού της Τούλα. Είναι απίθανο να συμμετείχαν στον θάνατο της ηθοποιού και στη συνέχεια του δασκάλου.
  Παράξενο, αλλά οι σκέψεις του Krasin επικεντρώθηκαν ξαφνικά στον μανιακό της Τούλα. Κάπου στα βάθη της ψυχής του, διαισθητικά, ένιωσε ότι θα καταλάβαινε αυτόν τον μανιακό, το όνομα του οποίου δεν ήταν γνωστό στις αρχές. Ο Βασίλι αποφάσισε να μελετήσει όλες τις πληροφορίες που υπήρχαν στη βάση δεδομένων για τον κατά συρροή δολοφόνο. Υπήρχε λόγος: ο μανιακός διασταυρώθηκε με την αείμνηστη ηθοποιό στο Utrish, δεν αποκλείστηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση που ερευνούσε ο Krasin.
  Διαίσθηση. Ο Βασίλι το χρησιμοποίησε στο σχολείο. Διαισθητικά, έβρισκε απαντήσεις σε ερωτήσεις που τον ανησυχούσαν, προβλέποντας μερικές φορές απροσδόκητα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων. Δεν ήξερε πώς λειτουργούσε. Έπρεπε απλώς να σκεφτείς, να "οδηγήσεις" τις διαθέσιμες πληροφορίες στον εγκέφαλο και η απόφαση ήρθε από μόνη της, σαν μια διορατικότητα. Και στη δουλειά, σε μεγάλο βαθμό χάρη στην επαγγελματική του διαίσθηση, ο Krasin έχει ήδη καταφέρει να λύσει αρκετές πολύ περίπλοκες υποθέσεις. Ήταν σε καλή κατάσταση με την Ανακριτική Επιτροπή.
  Και τώρα ο Krasin μελέτησε προσεκτικά το υλικό που έλαβε και ένιωσε ένα διαισθητικό σήμα-φώτιση: το αγόρι που λείπει είναι ο μανιακός της Τούλα!
  Στη συνέχεια, κοντά στην Τούλα, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν ταυτόχρονα μέσα σε λίγες μέρες. Και εξαφανίστηκε ένας μαθητής, του οποίου το σώμα δεν βρέθηκε. Η απώλεια αυτή αποδόθηκε σε άγνωστο δολοφόνο. Αλλά για κάποιο λόγο, κανείς δεν άρχισε να ελέγχει σωστά τον νεαρό εκείνη την εποχή για συμμετοχή στις δολοφονίες. Στη συνέχεια, τα δάχτυλα του δολοφόνου, που κληρονόμησε στην περιοχή της Τούλα, εμφανίστηκαν στο Σότσι και πρόσφατα, στο Utrish κοντά στην Ανάπα.
  Αλλά δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα του αγνοούμενου Μπόρις Σόλντσεφ στο ντουλάπι αρχείων. Είναι πολύ πιθανό το αγόρι να είναι ο ίδιος μανιακός της Τούλα.
  Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο μια υπόθεση που έπρεπε να δοκιμαστεί. Και να πώς ένας γυμνός Αμερικανός κατέληξε σε ένα πάνελ της Αγίας Πετρούπολης, η διαίσθηση του Krasin ήταν ακόμα σιωπηλή. Συγκεντρώθηκε ξανά και ξανά, αλλά απάντηση δεν ήρθε. Υπήρχε μόνο σιγουριά ότι ο μανιακός της Τούλα δεν συμμετείχε στις δολοφονίες στην Αγία Πετρούπολη.
  Ο Krasin αποφάσισε να βρει μια φωτογραφία του εξαφανισμένου μαθητή. Χρειάστηκε επίσης να κανονιστεί ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ανάπα προκειμένου να ανακριθεί η κοπέλα που κρατούνταν εκεί προκειμένου να γνωριστεί με την ηθοποιό που πέθανε στην Αγία Πετρούπολη. Το πιθανότερο είναι ότι ο κατηγορούμενος γνωρίζει και τον μανιακό της Τούλα, αφού τα αποτυπώματα και των δύο βρίσκονται στο ίδιο μαχαίρι.
  Ο Κράσιν ζήτησε από τον Κοβάλεφ να επικοινωνήσει με την Τούλα και να ζητήσει επειγόντως μια φωτογραφία του εφήβου που λείπει εκεί, οποιαδήποτε, ακόμη και σχολική, αν ο τύπος ήταν καλά αναγνωρίσιμος. Ο ίδιος ο ερευνητής άρχισε να προετοιμάζεται για ένα ταξίδι στην επικράτεια του Κρασνοντάρ. Ήθελε να πάρει τον Kovalev μαζί του, αλλά μόνο ο Krasin αφέθηκε ελεύθερος, ο Andrey υποσχέθηκε να το τελειώσει πριν από το τέλος της εβδομάδας, να κάνει σύντομες διακοπές και να ενταχθεί στο αφεντικό του. Ταυτόχρονα, μείνετε στη θάλασσα για αρκετές ημέρες: στα τέλη Αυγούστου είναι καλά στα νότια, το νερό είναι ζεστό, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί παραθεριστές.
  Ο Κοβάλεφ κάλεσε την Ανάπα, προειδοποίησε για την επερχόμενη επίσκεψη του Κρασίν.
  "Βάσια, συμφώνησα σε όλα", είπε στον ανακριτή. - Το αεροπλάνο είναι βράδυ, αύριο το πρωί θα είσαι στην Ανάπα. Από δέκα αναμένεται στην ανακριτική επιτροπή. Δεν μπορείτε να νοικιάσετε ένα ξενοδοχείο, υποσχέθηκαν να σας βοηθήσουν με τη στέγαση. Την υπόθεση χειρίζεται ο λοχαγός Μπέργκμαν. Και θα προσπαθήσω να έρθω το Σάββατο.
  
  
  Κεφάλαιο 11
  Η νύχτα ήταν άγρυπνη, αλλά η προσδοκία μιας συνάντησης με τη θάλασσα, καθώς και η επιθυμία να ξετυλίξει το κουβάρι ενός πολύπλοκου θέματος, γέμισε την ψυχή του Βασίλι με προσμονή για κάτι χαρούμενο και ουσιαστικό. Από το αεροδρόμιο, οδήγησε αμέσως στο σταθμό των λεωφορείων, πέταξε τα πράγματά του στην αποθήκη και έσπευσε στην κοντινότερη παραλία. Ευτυχώς ήξερα ότι η παραλία βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Ως παιδί, ο Βάσια και οι γονείς του ξεκουράστηκαν στην Ανάπα. Πόσο χρονών ήταν τότε; Χρόνια δώδεκα. Σταμάτησαν στο Dzhemet, σε έναν ιδιωτικό τομέα, όχι μακριά από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Ο Βάσια περπάτησε κατά μήκος της ακτής μέχρι το κέντρο της πόλης με τους γονείς του και κάποτε μόνος του, κολύμπησε επίσης στην παραλία κοντά στο σταθμό των λεωφορείων. Μια έντονη επιθυμία να ξαναδούν οικεία μέρη κατέκτησε το Krasin. Επιπλέον, μέχρι τα δέκα ήταν αρκετός χρόνος.
  Ο Βασίλι θυμόταν ακόμα εκείνες τις παιδικές διακοπές. Και ο ιδιωτικός τομέας με μια ξύλινη τουαλέτα στο δρόμο, και μια περίεργη γιαγιά-ερωμένη περίπου εβδομήντα ετών, που της άρεσε να ρωτάει το αγόρι για την Αγία Πετρούπολη, τις σχολικές του υποθέσεις. Αναρωτιέμαι αν η ηλικιωμένη κυρία είναι ακόμα ζωντανή; Πόσο χρονών είναι τώρα; Περίπου ενενήντα χρόνια, όχι λιγότερο. Αλλά στο νότο ζουν περισσότερο. Θα είναι δυνατό να επισκεφθεί με κάποιο τρόπο, να δει αν έχει διατηρηθεί το σπίτι της, που μένει εκεί τώρα.
  Ο Βασίλι αγαπούσε τη θάλασσα και του άρεσε στην Ανάπα. Είναι κρίμα που δεν κατάφερα να έρθω εδώ τουλάχιστον μία φορά. Με τους γονείς του, ήταν τότε στην Κριμαία, στα φοιτητικά του χρόνια πήγε στο Adler σε μια αθλητική κατασκήνωση από το πανεπιστήμιο. Και μετά δουλειά, ακόμη και η άρρωστη μητέρα έπρεπε να φροντίσει τον πατέρα της, ο οποίος, μετά το θάνατο της μητέρας του, πέρασε εντελώς. Δεν ήταν προς τα νότια.
  Και εδώ είναι μια νέα πολυαναμενόμενη συνάντηση. Η ίδια η παραλία έχει αλλάξει ελάχιστα. Όλη η ίδια άμμος, όλο το ίδιο τοπίο. Υπήρχαν μόνο περισσότεροι πάγκοι στην είσοδο και υπήρχε πιο έντονη μυρωδιά λάσπης.
  Ένα ελαφρύ φρέσκο θαλασσινό αεράκι έδιωξε τα κύματα. Μερικοί παραθεριστές, κυρίως αγόρια, κολύμπησαν. Ο Βασίλι ήθελε επίσης να κολυμπήσει. Άφησε όμως τα μαγιό του στην αποθήκη. Θα έχει ακόμα χρόνο να κάνει μια βουτιά, τώρα μπορείς απλά να μουλιάσεις τα πόδια σου στο νερό και να κάνεις δουλειά, σύντομα δέκα, θα τον περιμένουν. Και τότε θα αποφασίσει για τη στέγαση ...
  Στο σταθμό των λεωφορείων, ο Krasin προσδιόρισε για άλλη μια φορά τη διεύθυνση της ερευνητικής επιτροπής και το όνομα του ανακριτή, μετά την οποία μπήκε σε ένα αστικό λεωφορείο.
  Η υπόθεση της δολοφονίας στο Utrish ήταν υπό την ηγεσία κάποιου Bergman. Ι. Ε. τα αρχικά του. Στο σχολείο, ο Krasin είχε έναν δάσκαλο φυσικής τον Bergman Efim Borisovich. Δεν είναι συγγενής; Και υπάρχει επίσης ένας πολύ διάσημος σκηνοθέτης με ένα τέτοιο επώνυμο ...
  Υπήρχε πολύς κόσμος στο λεωφορείο, ο Κράσιν στεκόταν όχι μακριά από την πίσω πόρτα. Στη στάση του λεωφορείου, μια κοπέλα μπήκε στο σαλόνι. Και το βλέμμα του Βασίλι στράφηκε αμέσως πάνω της. Μια ψηλή, λεπτή ξανθιά με αυστηρό επαγγελματικό κοστούμι ξεχώριζε με την ομορφιά της στο πλήθος των παραθεριστών και των ντόπιων που γέμισαν το λεωφορείο σήμερα το πρωί.
  Στον Βασίλι άρεσε να κοιτάζει όμορφες γυναίκες. Μερικές φορές, όταν σκεφτόταν κάτι, τα μάτια του έμοιαζαν να καρφώνονται σε κάποιο όμορφο πρόσωπο. Και τώρα σκεφτόταν την επερχόμενη συζήτηση με τον Μπέργκμαν και, σαν σε διαλογισμό, κοίταξε το κορίτσι. Κοίταξε κατάματα τον άντρα που την κοιτούσε. Αυτό το βλέμμα είπε εύγλωττα: "Τι κοιτάς επίμονα; Μην με πλησιάζεις, κοίτα από την άλλη! Δεν πρόκειται να σε γνωρίσω!".
  Αλλά ο Κράσιν δεν σκέφτηκε καν να γνωριστεί, ξεκινώντας μια συζήτηση. Δεν ήξερε καθόλου πώς να εξοικειωθεί με τα κορίτσια, δεν ήταν ερωτικός και ντροπαλός με το αντίθετο φύλο. Ίσως γι' αυτό στα τριάντα πέντε δεν έκανε οικογένεια. Στα φοιτητικά του χρόνια είχε μια κοπέλα που του άρεσε. Όμως το θέμα δεν έφτασε στο ληξιαρχείο. Το κορίτσι βρήκε τον εαυτό της κάποιου είδους επιχειρηματία, αλλά ο Βασίλι δεν αγωνίστηκε για αυτήν. Στη συνέχεια, υπήρξε μια νωθρή σχέση με έναν γείτονα στην εξώπορτα, η οποία σταδιακά έσβησε. Ο Κράσιν ήταν ελεύθερος, η καρδιά και το μυαλό του δεν ήταν απασχολημένα από ερωτικές εμπειρίες.
  Το εκφραστικό βλέμμα του ξένου μπέρδεψε τον Βασίλι. Βγήκε από τον μίνι διαλογισμό του και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Ο Κράσιν ήταν λίγο νευρικός: δεν ήξερε πώς θα τον συναντούσαν οι συνάδελφοί του και πώς θα εξελίσσονταν οι ανακριτικές ενέργειες.
  Ένα κορίτσι με επαγγελματικό κοστούμι βγήκε μπροστά του στη στάση του λεωφορείου. Ο Κράσιν την ακολούθησε, λίγα βήματα πίσω: έπρεπε να πάει προς την ίδια κατεύθυνση.
  Ξαφνικά ο άγνωστος γύρισε και σταμάτησε. Και πάλι, δυσαρέσκεια, ακόμη και θυμός, διαβάστηκε στο βλέμμα της: "Με τι δέθηκες, φίλε;! Φύγε αμέσως!" Ο Κράσιν μάλιστα φοβόταν ότι η κυρία θα του έλεγε κάτι αγενές. Αλλά η κοπέλα δεν είπε τίποτα, γύρισε και επιτάχυνε το βήμα της.
  Ο Βασίλι πήγε στο περίπτερο, περίμενε έως ότου η δυσαρεστημένη νεαρή κοπέλα δεν φαινόταν.
  Στην ερευνητική επιτροπή, ο Κράσιν στράφηκε στον φύλακα:
  - Εγώ στον Μπέργκμαν.
  Ο άντρας απάντησε:
  - Τώρα ανεβείτε τις σκάλες στον δεύτερο όροφο και μετά πηγαίνετε αριστερά κατά μήκος του διαδρόμου μέχρι το τέλος. Δωμάτιο διακόσια δώδεκα.
  Κοντά στο γραφείο, ο Βασίλι σταμάτησε με αναποφασιστικότητα, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον ενθουσιασμό του. Είναι ερευνητής με ισχυρή φήμη, αλλά για κάποιο λόγο εξακολουθεί να ανησυχεί. Ως παιδί ανησυχούσα όταν έπρεπε να επισκεφτώ αγνώστους. Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα...
  Ο Βασίλι ήταν έτοιμος να χτυπήσει, όταν ξαφνικά η πόρτα άνοιξε μπροστά στη μύτη του. Το ίδιο κορίτσι από το λεωφορείο κοίταξε έξω από το γραφείο! Φώναξε στον Βασίλι με μεγάλη συγκίνηση:
  - Εσύ?! Τι επιτρέπετε στον εαυτό σας;! Ποιος σε άφησε να μπεις εδώ;
  - Πρέπει να δω τον ανακριτή Μπέργκμαν...
  Λοιπόν, είμαι ο Μπέργκμαν. Και ποιος είσαι εσύ?
  - Είμαι ερευνητής από την Αγία Πετρούπολη. Εδώ έχω ένα πιστοποιητικό μαζί μου, - ο Κράσιν έβγαλε το πιστοποιητικό του. Έπρεπε να είχατε προειδοποιηθεί για την άφιξή μου.
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Δηλαδή είσαι από την Αγία Πετρούπολη;
  Ο Βασίλειος επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είμαι από την Αγία Πετρούπολη. Ανακριτής της Ανακριτικής Επιτροπής. Krasin είναι το επώνυμό μου. Δεν σε έχουν προειδοποιήσει;
  - είπε ο Πετρόφ... Συγγνώμη, αλλά ο αρχηγός είπε ότι θα έφτανε μια καταιγίδα του ντετέκτιβ της Αγίας Πετρούπολης, ένας φανατικός της δουλειάς, ήταν απαραίτητο να προετοιμαστούν γι 'αυτόν όλα τα υλικά της έρευνας για τη δολοφονία του διευθυντή στο Utrish . Δηλαδή εσύ;
  - Δεν είμαι καταιγίδα και δεν είμαι φανατικός, αλλά, πραγματικά, με ενδιαφέρει ο φόνος του σκηνοθέτη, - απάντησε ο Κράσιν. "Πρέπει να πάρω συνέντευξη από τον κατηγορούμενο σας. Η φίλη της σκοτώθηκε στην πόλη μας.
  "Νόμιζα ότι θα φαίνεσαι διαφορετικός", χαμογέλασε ο Μπέργκμαν. - Και στο λεωφορείο συγκρουστήκαμε ξαφνικά. Βιαζόμουν να δουλέψω, το αφεντικό με απάτησε. Ένας από τους δικούς σας λέγεται Πετρόφ...
  - Φώναξε ο Κοβάλεφ, δεν ξέρω τι έκανε για μένα. Και δεν μου είπε ότι είσαι γυναίκα. Νόμιζα ότι ο άντρας έτρεχε την υπόθεση.
  "Με λένε Ίνα, ξέρεις το επώνυμό μου", εισήχθη η κοπέλα. - Πήγαινε στο γραφείο. Πότε θέλετε να ανακρίνετε τον κατηγορούμενο;
  "Κατά προτίμηση σήμερα", απάντησε ο Κράσιν. "Αλλά πρέπει ακόμα να ηρεμήσω κάπου για λίγες μέρες. Άφησα την τσάντα μου με τα πράγματα στην αποθήκη στο σταθμό των λεωφορείων.
  - Ναι, ο Πετρόφ με ρώτησε για τη στέγαση. Είμαστε ελεύθεροι, σας προσκαλώ να μας επισκεφτείτε, με τη μητέρα μου μένουμε κοντά στη θάλασσα σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Το καλοκαίρι νοικιάζουμε δυο δωμάτια σε παραθεριστές, τώρα οι άνθρωποι έχουν ήδη μετακομίσει. Αν σας βολεύει, είστε ευπρόσδεκτοι. Δεν θα σου πάρω λεφτά.
  Ο Κράσιν θυμήθηκε τον υπάλληλο του και είπε:
  - Μεθαύριο να πετάξει και ο βοηθός μου ο Κοβάλεφ, αυτός που κάλεσε τον Πετρόφ.
  "Και έχουμε αρκετό χώρο για αυτόν", απάντησε η φιλόξενη Ίνα. - Πώς μπορώ να σε καλέσω;
  - Μπορείτε μόνο με το όνομα. Το όνομά μου είναι Vasiliy.
  - Και με πατρώνυμο;
  "Καλύτερα χωρίς πατρώνυμο", είπε ο Κράσιν και πρόσθεσε:
  - Ο δάσκαλός μας στο σχολείο ήταν ο Μπέργκμαν Εφίμ Μπορίσοβιτς. Όταν οδηγούσα εδώ, σκέφτηκα αν ήσουν συγγενής του. Ίσως και γιος. Και αποδείχτηκες κορίτσι.
  - Όχι, ο Εφίμ Μπορίσοβιτς δεν είναι συγγενής μας. Ο πατέρας μου λεγόταν Ευγένιος. Ναι, ήταν λίγο αστείο. Νόμιζα ότι είσαι γυναικείος, θα με κυνηγήσεις.
  - Συγγνώμη, αλλά δεν επρόκειτο να κυνηγήσω κανέναν, σε ακολούθησα στη στάση μου. Και δεν ήμουν καθόλου γυναικωνίτης, απλά δεν κοιμήθηκα αρκετά σήμερα, δεν σκέφτηκα καλά.
  Στη συνέχεια, στη στάση, η Ίνα ένιωσε ξαφνικά δυσφορία, σταμάτησε απότομα και κοίταξε τριγύρω. Ο σπορ τύπος με το λευκό πουκάμισο και το γαλάζιο σακάκι που την είχε κοιτάξει με αυθάδεια στο λεωφορείο την ακολουθούσε τώρα. Η Inna βιαζόταν να δουλέψει, δεν ήθελε καθόλου να επικοινωνήσει με απατεώνες. Θα μπορούσε να είχε στείλει έναν κυνηγό με αγενή τρόπο, αλλά ο τύπος κοίταξε βιαστικά αλλού και έμεινε πίσω. Τώρα εκείνος, ένας αρκετά όμορφος νεαρός ερευνητής, στάθηκε σεμνά μπροστά της και η Ίνα ήταν λίγο αμήχανη.
  "Βλέπω ότι δεν είσαι γυναικωνίτης", είπε η κοπέλα συμφιλιωτικά. - Μπορείτε να μας επισκεφτείτε τώρα. Κάντε ένα διάλειμμα από το δρόμο για μερικές ώρες. Θα τηλεφωνήσω στη μαμά μου. Θα χαρεί. Γράψε τη διεύθυνση...
  - Και πότε θα είναι δυνατή η συνεργασία με το άτομο που ερευνάται;
  Πάμε στις τρεις η ώρα σήμερα. Θα σας βολέψει;
  - Εντελώς.
  - Καλός. Θα ετοιμάσω τα πάντα. Η ελπίδα θα παραδοθεί εδώ.
  "Θα ήθελα επίσης να γιορτάσω ένα επαγγελματικό ταξίδι", είπε ο Krasin.
  - Βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο γραφείο στον πρώτο όροφο.
  
  
  Κεφάλαιο 12
  Ο Βασίλι πήγε στο σταθμό των λεωφορείων για μια τσάντα και μετά βρήκε τη διεύθυνση που υπέδειξε η Ίνα. Ο ανακριτής της Αγίας Πετρούπολης συνάντησε τη φιλική μητέρα της Inna, μετακόμισε στο προτεινόμενο δωμάτιο, κοιμήθηκε λίγο και πήγε να ανακρίνει το κορίτσι που ήταν ύποπτο για φόνο.
  Το όνομά της ήταν Ελπίδα. Πρακτικά δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Με ένα γυάλινο, αδιάφορο βλέμμα καρφωμένο στον τοίχο, η κατηγορούμενη φαινόταν να μην είχε ακούσει για τι τη ρωτούσαν.
  Έτσι, όταν ρωτήθηκε από τον Krasin αν ήξερε τη Lucy Starr ή τη Lyudmila Starkova, η κοπέλα δεν άνοιξε καν το στόμα της, ούτε καν ύψωσε φρύδι.
  "Το κάνει πάντα", είπε η Ίνα, που ήταν παρούσα στο γραφείο. Σιωπηλός, δεν λέει τίποτα. Κοιτάζοντας σε ένα σημείο στον τοίχο, ακόμα και χορεύοντας μπροστά του - δεν ωφελεί.
  "Λοιπόν, αυτό είναι δικαίωμά της", απάντησε ευγενικά ο Κράσιν. - Δεν θέλει να πει, μπορούμε χωρίς τη μαρτυρία της. Και έχω μια έκπληξη για αυτό το κορίτσι.
  Ο ερευνητής έβαλε μια σχολική φωτογραφία του Μπόρις, η οποία εστάλη από την περιοχή της Τούλα, μπροστά στο άτομο που ερευνάται. Όμως η Ναντέζντα συνέχισε να κοιτάζει αδιάφορη τον τοίχο.
  "Τέλος πάντων, ρίξτε μια ματιά, σας παρακαλώ", είπε ο Κράσιν με αγάπη. Ο φίλος σας μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά πρέπει να τον γνωρίσετε.
  Ο Βασίλι έφερε τη φωτογραφία στο πρόσωπο του κοριτσιού. Παράλληλα, παρακολουθούσε προσεκτικά την αντίδρασή της.
  Η Ελπίδα κοίταξε απρόθυμα τη φωτογραφία. Και αμέσως ανατρίχιασε! Σίγουρα ανατρίχιασε, ο Κράσιν το έπιασε καλά. Τα χλωμά μάγουλα του κοριτσιού άρχισαν να κοκκινίζουν μπροστά στα μάτια της από τον έντονο ενθουσιασμό.
  Ο ανακριτής θριάμβευσε: δεν μπορείς να κρύψεις την αντίδραση του σώματος! Η εικασία του αποδείχθηκε σωστή: η Nadezhda γνωρίζει πολύ καλά τον μανιακό.
  "Πρέπει να το στριμώξουμε", σκέφτηκε ο Κράσιν και ρώτησε:
  - Πες μου γιατί ο Μπόρις σκότωσε τον σκηνοθέτη.
  - Αυτός ... εξαιτίας μου, - έκοψε τελικά τη φωνή του κατηγορουμένου.
  "Έτσι νόμιζα", είπε ο Κράσιν.
  Όχι, δεν σκότωσε! Η ελπίδα θυμήθηκε. - Εγώ είμαι.
  "Αλλά ξέρω ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτό", είπε ο Κράσιν. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μπόρις στο μαχαίρι. Γιατί το καλύπτεις;
  Το κορίτσι δεν απάντησε.
  "Εντάξει, ας μην μιλήσουμε για τον Μπόρις προς το παρόν", είπε απαλά ο Κράσιν. - Ας μιλήσουμε για τη Λιουντμίλα Στάρκοβα, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί σας στο Achintsev. Την ήξερες καλά;
  Η Μαρία δεν απάντησε ξανά. Έκλεισε ξανά.
  - Ξέρεις ότι η Λιουντμίλα σκοτώθηκε στην Αγία Πετρούπολη; ρώτησε ο Κράσιν.
  Το κορίτσι κοίταξε τον Κράσιν με ρίγη, αλλά μετά έστρεψε σιωπηλά το βλέμμα της στον τοίχο.
  "Την στραγγάλισαν", εξήγησε ο Κράσιν. - Και προσπαθώ να καταλάβω ποιος και γιατί.
  Η Nadezhda δεν αντέδρασε με κανέναν τρόπο σε αυτά τα λόγια του ερευνητή. Ήταν άχρηστο να συνεχίσω την ανάκριση.
  Η γυναίκα που ερευνήθηκε απομακρύνθηκε και ο Κράσιν εξήγησε στην Ίνα:
  - Πιστεύω ότι ο σκηνοθέτης σκοτώθηκε από έναν μανιακό της Τούλα, τα αποτυπώματά του είναι στο μαχαίρι.
  - Αυτό είναι δυνατό, το σκέφτηκα, - είπε η Ίνα. - Το κορίτσι μπορούσε να βγάλει το μαχαίρι από το σώμα του Αχίντσεφ ακριβώς τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι παραθεριστές.
  - Επώνυμο του κατά συρροή δολοφόνου Solntsev. Είναι αρκετά νέος τύπος.
  - Πώς κατάφερες, Βασίλι, να καταλάβεις αυτόν τον μυστηριώδη μανιακό; ρώτησε η Ίνα.
  "Έλα", πρότεινε ο Κράσιν. - Σύγκρισα τα γεγονότα, ώθησε η διαίσθηση. Έχουμε μια σχολική φωτογραφία του Solntsev, μένει μόνο να τον συλλάβουμε και να τον ανακρίνουμε. Αν και ο τύπος θεωρείται αγνοούμενος.
  "Είσαι σίγουρος ότι είναι πραγματικά αυτός;"
  - Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος. Μετά την ανάκριση της Nadezhda, επιβεβαίωσα την υπόθεσή μου ότι ήταν αυτός που σκότωσε τον σκηνοθέτη σας. Δεν γνωρίζω ακόμη αν ο Μπόρις Σόλντσεφ συνδέεται με τις δολοφονίες στην Αγία Πετρούπολη. Αλλά στο Σότσι, αυτός ο μανιακός κληρονόμησε. Μοιάζει με τελετουργικές δολοφονίες με πολλαπλά μαχαιρώματα και κόψιμο των αυτιών.
  - Ο αείμνηστος Βλαντιμίρ Αχίντσεφ είναι από το Σότσι. Είναι ένας αρκετά γνωστός φωτογράφος και σκηνοθέτης πορνό", υπενθύμισε η Inna.
  "Ναι, το ξέρω", επιβεβαίωσε ο Κράσιν. - Ίσως ο φωτογράφος παρενέβη σε κάποιον και ο Μπόρις αποφάσισε να τον εξαλείψει. Στο μυθιστόρημα του Μπράουν περιγράφεται ο τακτικός δολοφόνος της αίρεσης. Είναι πιθανό ο μανιακός της Τούλα να εκτελεί παρόμοιες λειτουργίες.
  "Ας το κάνουμε", απάντησε η Ίνα. - Μα γιατί σκότωσε τον σκηνοθέτη όχι στο Σότσι, αλλά εδώ στο Utrish;
  - Ήταν πιο βολικό εδώ. Με ενδιαφέρει περισσότερο γιατί η Νάντια θωρακίζει τον τύπο.
  "Μάλλον αγάπη", πρότεινε η Ίνα. - Τέτοιες κυρίες μπορούν να αγαπήσουν πολύ! Και για χάρη ενός αγαπημένου προσώπου να θυσιαστεί.
  "Δεν ξέρω, δεν ξέρω", είπε ο Κράσιν δύσπιστα. "Δεν πιστεύω στη θυσιαστική αγάπη.
  Είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Οι περισσότεροι άνδρες είναι σε θέση να νιώθουν ερωτευμένοι με το ένα ή το άλλο κορίτσι. Αυτή είναι η φύση του αρσενικού.
  "Οι εραστές βρίσκονται επίσης ανάμεσα στους άνδρες", αντέτεινε ο Κράσιν.
  - Δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Ο άνθρωπος είναι ένα λογικό ον. Σκέφτεται: τι το ιδιαίτερο έχει αυτή ή εκείνη η γυναίκα να τη θεωρεί μία και μοναδική; Αν και, με τον δικό του τρόπο, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός... Αλλά μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί όπως σε ταινία: στην πραγματικότητα, στον τάφο, να τρελαθεί από έναν άνθρωπο, να μην κοιμηθεί το βράδυ, να τον θεωρήσει μόνο μια, να είναι έτοιμη να δώσει τη ζωή της για τον αγαπημένο της, να τον ακολουθήσει μέχρι τα πέρατα της γης.
  Σπάνια συμβαίνει όμως...
  "Όχι τόσο σπάνια όσο νομίζεις", επέμεινε η Ίνα. - Πολύ πιθανόν, η Nadezhda να είναι μια από αυτές τις γυναίκες. Είναι επίσης σεχταριστής.
  "Οι εγκέφαλοι των σεχταριστών δεν είναι σε τάξη", συμφώνησε ο Κράσιν.
  Αλλά η Ίνα αντιτάχθηκε:
  Γιατί όχι? Στις θρησκευτικές αιρέσεις, μερικές φορές υπάρχουν μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι. Τους αρέσει να βρίσκονται σε μια δεμένη, φιλική ομάδα όπου κηρύσσεται αγάπη. Οι μελαγχολικοί άνθρωποι πηγαίνουν συχνά σε αιρέσεις, άνθρωποι προσβεβλημένοι από τη ζωή, μοναχικοί. Χαίρονται με την αδελφοσύνη. Ορισμένες αιρέσεις έχουν εξωτερικά αρκετά λογικές διδασκαλίες που μπορούν να προσελκύσουν πολλούς ανθρώπους.
  "Η Nadezhda δεν με θεώρησε έξυπνη ή μορφωμένη", είπε ο Krasin. Ωστόσο, είναι κλειστή. Είναι δύσκολο να δουλέψεις με αυτό. Καταλαβαίνω γιατί έχεις προβλήματα μαζί της.
  - Τι πιστεύετε να κάνετε στη συνέχεια; ρώτησε η Ίνα.
  - Θα ήταν απαραίτητο να παρουσιάσουμε το ανθρωπάκι μας ανάμεσά τους. Μεταφέρθηκε στο Utrish; Τι είδους μέρος είναι αυτό;
  - Στα περίχωρα της πόλης πίσω από το χωριό Σούκο. Γνωστό για τις παραλίες γυμνιστών και τα άγρια κάμπινγκ. Εκεί μαζεύονται κάθε λογής φασαρία. Χίπις, διάφοροι πανκ, αλκοολικοί, λάτρεις του θορύβου μακριά από τα μάτια των κανονικών πολιτών. Οι πελάτες μας, εγκληματίες και όσοι καταζητούνται, μερικές φορές έρχονται. Μερικές φορές μαζεύονται σεχταριστές.
  "Ναι, πρέπει να εισαγάγουμε έναν υπάλληλο εκεί για τη συλλογή πληροφοριών", επιβεβαίωσε ο Krasin την πρότασή του. - Για να μιλήσετε με τους ντόπιους ντόπιους, μάθετε τι και πώς είναι πραγματικά ...
  - Υλοποιώ, εφαρμόζω? Καλή ιδέα! Αν μόνο εσύ, - είπε η Ίνα και εξήγησε:
  Η Anapa είναι μια μικρή πόλη. Δεν έχουμε πολλούς υπαλλήλους. Οποιοσδήποτε δικός μας μπορεί να αναγνωριστεί. Το κοινό από την Utrish είναι συχνοί καλεσμένοι στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία και ο κρατικός έλεγχος ναρκωτικών άρχισαν να πραγματοποιούν τακτικές επιδρομές εκεί. Στην πόλη προσάγονται ύποπτα άτομα για διευκρινίσεις. Οι ντόπιοι πηγαίνουν επίσης στο Utrish. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Αν εφαρμοστεί, τότε όχι υπάλληλος μας. Μπορεί να ταίριαζες όσο δεν ήσουν φωτισμένος.
  - Βλέπεις, Ίνα, είμαι ακόμα σκουλήκι της πολυθρόνας. Αναλυτής, ερευνητής. Η επιχειρησιακή εργασία δεν είναι δική μου. Αλλά έχω μια πρόταση. Ο βοηθός μου, ο Andryukha Kovalyov, θα πρέπει να σταλεί εκεί. Ο τζόκερ που σε πήρε τηλέφωνο. Ήθελα αμέσως να το πάρω μαζί μου. Οι ανώτεροί του δεν ενέκριναν το ταξίδι. Αλλά θα πετάξει ο ίδιος εδώ το Σάββατο.
  
  
  Κεφάλαιο 13
  Ο Αντρέι Τσερκάσοφ δεν έκανε λάθος. Τώρα ήξερε το όνομα του μανιακού της Τούλα. Μέχρι στιγμής, μόνο το όνομα ενός αγοριού ανάπηρο από τη ζωή.
  Ο Μπόρις ήταν από μικρός παρίας. Στο σχολείο, οι συνομήλικοι αγνόησαν το ήσυχο, καταπιεσμένο αγόρι. Ήταν κλειστός, καθόταν μόνος του στο τελευταίο θρανίο, δεν συμμετείχε σε γενικούς αγώνες. Αλλά μόνο το σχολείο θα ήταν καλά, η ίδια του η μητέρα δεν τον αγαπούσε και τον περιφρονούσε, που μισούσε τον πατέρα του Μπόρι και υποσυνείδητα εκδικήθηκε τον γιο της για την προδοσία του πρώην συζύγου της και την αποτυχημένη ζωή της.
  Ο τύπος ήταν υπό αυστηρό έλεγχο και τις επιταγές της μητέρας του. Και μετά από άλλο καυγά μαζί της, έφυγε εντελώς από το σπίτι στο δάσος, όπου, οδηγημένος σε απόγνωση, θέλησε να αυτοκτονήσει. Δεν ήταν όμως ικανός για ένα τόσο απελπισμένο βήμα. Καταδιωκόμενος από την πείνα και το κρύο, ο έφηβος πηγαίνει στο χωριό για να κλέψει φαγητό, ωστόσο, αιφνιδιασμένος, σε έκρηξη θυμού, διαπράττει έναν γελοίο φόνο. Αυτός ο τυχαίος φόνος φαίνεται να προκαλεί επανάσταση στο μυαλό του. Από ένα ήσυχο, εκφοβισμένο αγόρι, μετατρέπεται σε κατά συρροή δολοφόνο.***
  
  *** Η ιστορία του Μπόρις μπορεί να διαβαστεί στο βιβλίο του συν-συγγραφέα μου Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Αν όμως ο πρώτος φόνος ήταν αυθόρμητος, τότε ο Μπόρκα παίρνει μια γεύση και αρχίζει να σκοτώνει συνειδητά. Η ζωή έχει κάνει το μαθητή μανιακό.
  Και ο τύπος είχε ένα όνειρο - να δει τη θάλασσα. Στο σπίτι της γριάς που είχε σκοτώσει, ο Μπόρκα βρήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Έφτασε στο Σότσι και ξαναπήγε για κυνήγι.
  Ο μανιακός ένιωθε σαν πεινασμένος λύκος που αναζητούσε θήραμα. Ήθελε πάλι να δει το σώμα της γυναίκας να τρέμει από φόβο, να βάλει μέσα ένα μαχαίρι για να κυλήσει ζουμερό αίμα. Όταν ο Μπόρκα σκότωσε, ένιωσε την ανωτερότητά του, ένιωθε δυνατός και ψύχραιμος. Στερώντας τη ζωή ενός άλλου ατόμου, ο μανιακός εκτόξευσε επίσης το μείγμα άγριου μίσους και δυσαρέσκειας που είναι εγγενές στην ψυχή του για ολόκληρο αυτόν τον σκληρό κόσμο. Με τη δολοφονία, απέδειξε την ικανότητά του να καταστρέφει, παρουσιάστηκε ως ο διαιτητής της μοίρας των ανθρώπων. Ο Μπόρις εκδικήθηκε την κοινωνία για την απόρριψή του, ενώ πήρε φαγητό από τα δύο πρώτα θύματα, μια ηλικιωμένη και έναν άνδρα και στη συνέχεια σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα για να πάρει στην κατοχή της τις οικονομίες της. Μετά πήγε να κυνηγήσει ένα νεαρό γυναικείο σώμα.
  Και βρέθηκε ένα νέο θύμα - ένα όμορφο κορίτσι, παρόμοιο με αυτό με το οποίο ήταν απελπιστικά ερωτευμένος, και εκείνη απέρριψε αγενώς τον Μπόρις. Σκότωσε τον ξένο χωρίς αμφιβολία. Ο μανιακός δεν είχε τύψεις, δεν μετάνιωσε έντονα που αφαίρεσε τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου. Ο Μπόρις δεν υπέφερε από αϋπνία, το θύμα δεν ήρθε σε αυτόν σε ένα όνειρο. Ο τύπος μετάνιωσε περισσότερο που δεν μπορούσε να έχει σεξουαλική επαφή με την όμορφη γυναίκα και ακόμα δεν γνώριζε τη σαρκική αγάπη.
  Στο Σότσι, ο Μπόρκα νοίκιασε ένα δωμάτιο στον ιδιωτικό τομέα. Όμως η δίψα για αίμα δεν άφησε τον νεαρό. Άρπαξε το μαχαίρι του και πήγε να σκοτώσει ξανά.
  Ο μανιακός κάθισε σε ένα παγκάκι σε ένα ξέφωτο δίπλα στο μονοπάτι που οδηγούσε στη θάλασσα και άρχισε να περιμένει. Δεν είχε ξεκάθαρο σχέδιο, αποφάσισε να ενεργήσει αυθόρμητα, ανάλογα με την κατάσταση, και προς το παρόν απλώς έκατσε και παρακολουθούσε.
  Στις αρχές Απριλίου, ο κόσμος είναι ακόμα λίγος, σπάνιοι περαστικοί δεν έδωσαν σημασία στο μοναχικό αγόρι. Και περίμενε, αρκετή ώρα. Και είδα κατάλληλο θύμα! Κοκκινή ξανθιά με κοντό φόρεμα. Ένα στεφάνι υφαντό από πρώιμα λουλούδια της άνοιξης κάλυπτε τα πλούσια μαλλιά της μέχρι τους ώμους.
  Σε ένα ψηλό, όμορφο κορίτσι, η Μπόρκα παρατήρησε από την αρχή παραξενιές. Περπάτησε αργά ξυπόλητη κατά μήκος του μονοπατιού, συχνά σταματούσε και ακουμπούσε κλαδιά και κορμούς δέντρων με τα δάχτυλά της. Την ίδια στιγμή, η καλλονή κάτι μουρμούρισε ήσυχα.
  Τρελός, σκέφτηκε ο Μπόρις. Ένα κύμα οίκτου έσπασε ξαφνικά την καρδιά του μανιακού, αλλά μαζί με αυτό, η επιθυμία να σκοτώσει δεν υποχώρησε. Προέκυψε η σκέψη: θα ήταν ηθικά πιο εύκολο να σκοτώσεις τον τρελό. Γιατί να υποφέρω έτσι; Αν και είναι όμορφη! Τα γυμνά, γυμνά πόδια της ξεσήκωσαν τον Μπόρις: ένιωσε σεξουαλική επιθυμία. 333
  Ο νεαρός μανιακός έκλεισε πρόσφατα τα δεκαεπτά. Δεν είχε κάνει ποτέ σεξ πριν, ούτε καν φίλησε κορίτσια. Ο Μπόρις ήταν λίγο πίσω στη σεξουαλική ανάπτυξη από τους συνομηλίκους του, αλλά καθώς ωρίμαζε, μπήκε στη συνηθισμένη κορυφή για τους εφήβους. Ο τύπος ήθελε να βιάσει το τελευταίο του θύμα. Τίποτα δεν πέτυχε. Αλλά τώρα δεν ήθελε απλώς να σκοτώσει, αλλά πρώτα να κυριαρχήσει στην ομορφιά του κοριτσιού.
  Ο Μπόρις ετοίμασε ένα μαχαίρι και σιωπηλά κοίταξε το κορίτσι. Έριξε μια στοχαστική ματιά στον μοναχικό άγνωστο και προσπέρασε αργά.
  Ο μανιακός κοίταξε τριγύρω: εκτός από αυτούς, δεν υπήρχε κανείς στην περιοχή. Το σχέδιο ωρίμασε αμέσως: να φέρει το μαχαίρι στο λαιμό, άγγιξε το λαιμό της, και στη συνέχεια, απειλώντας, πήγαινε το κορίτσι πιο βαθιά στο δάσος, όπου να γεμίσει στο έδαφος και να πάρει την κατοχή. Ο Μπόρις ήταν ψηλός και αρκετά δυνατός, τουλάχιστον για να χειριστεί ένα κορίτσι.
  Προσπαθώντας να κινηθεί σιωπηλά, η Μπόρκα άρχισε να προλαβαίνει την ομορφιά, αλλά για κάποιο λόγο δίστασε: η καρδιά του νεαρού μανιακού χτυπούσε δυνατά σαν να ήταν έτοιμος να ξεσπάσει από το στήθος του.
  Και ο άγνωστος γύρισε ξαφνικά και έριξε στον Μπόρις ένα διαπεραστικό βλέμμα. Τα βλέμματα των δύο άτυχων συναντήθηκαν. Το κορίτσι διάβασε στα μάτια του άντρα μια απέραντη λαχτάρα και ...πόθο. Συγκρούστηκε με το βλέμμα ενός απόκληρου, ενός αγοριού παρίας από την κοινωνία, αλλά έπιασε κάτι κοντά, αγαπητό σε αυτό το βλέμμα. Το ίδιο το κορίτσι ήταν παρίας από την παιδική ηλικία. Φυσικά δεν σκότωσε κανέναν, αντίθετα προσπάθησε να μην βλάψει κανέναν. Ήταν ευγενική, αλλά κλειστή, υπέφερε από τη βία του πατριού της και την παρεξήγηση της ίδιας της μητέρας της.
  Και η Μπόρκα έμεινε άναυδη, χτυπημένη από το βλέμμα ενός ξένου. Αυτό το βλέμμα του έπληξε την καρδιά. Ένιωθε μια ασυνήθιστη καλοσύνη για τον Μπόρις, και μαζί του μια τέτοια αγωνία και μοναξιά που του γνώριζε...
  Τα μάτια του κοριτσιού, που αρχικά φαινόταν τρελό στον Μπόρις, απέκτησαν έκφραση με νόημα. Και ο μανιακός δέχτηκε επίθεση από τέτανο, η επιθυμία να πραγματοποιήσει το σχέδιό του εξατμίστηκε, απλώς στάθηκε και έμεινε σιωπηλός.
  Το κορίτσι ρώτησε:
  Γιατί χρειάζεστε ένα μαχαίρι; Ίσως θέλετε να με σκοτώσετε;
  Ο Μπόρις έβαλε το μαχαίρι στην τσάντα του και συνέχισε να κοιτάζει σιωπηλά τον άγνωστο. Περίμενε αρκετή ώρα να της απαντήσει ο τύπος, αλλά, χωρίς να περιμένει, η ίδια ξαναρώτησε:
  "Πες μου, γιατί με ακολούθησες με ένα μαχαίρι;"
  Ο Μπόρις έσφιξε με δυσκολία δειλά λόγια:
  - Απλά.
  "Και νόμιζα ότι ήθελες να με σκοτώσεις", είπε η κοπέλα, βγάζοντας το στεφάνι της και κουνώντας το κεφάλι της. Φυλαχτά έλαμψαν στον όμορφο λαιμό της.
  Ο Μπόρις συνέχισε να νιώθει μέσα του έναν συναρπαστικό φόβο, τον οποίο συνήθως βιώνουν ανασφαλείς νέοι μπροστά σε όμορφα κορίτσια. Αυτός ο φόβος δυσκόλεψε τον λόγο, ο Μπόρις πάλι δεν απάντησε. Και το κορίτσι είπε:
  - Ξέρεις, κάποια στιγμή ήθελα να βάλω τα χέρια πάνω μου, αλλά με εμπόδισαν.
  "Το ήθελα κι εγώ, όταν η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι", έκοψε η φωνή της Μπόρκα.
  - Και εγώ ο ίδιος άφησα τον πατριό και τη μητέρα μου ...
  Το κορίτσι σταμάτησε για λίγο και παρουσιάστηκε:
  Με λένε Nadezhda, πώς είσαι;
  Ο νεαρός απάντησε:
  - Και είμαι η Μπόρκα. Ο Μπόρις...
  Και πάλι έγινε μια βαριά παύση. Ο μανιακός που είχε σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους συνέχισε να είναι ντροπαλός μπροστά στο σεμνό κορίτσι που είχε επιλέξει για θύμα πριν από λίγα λεπτά.
  Η Ελπίδα είπε πάλι στον εαυτό της:
  "Ξέρεις, είναι μεγάλη αμαρτία να αυτοκτονήσεις. Αλλά το να βοηθήσετε να βγείτε από τη ζωή ... μπορεί να είναι μια καλή διέξοδος.
  - Γιατί αυτό? ρώτησε ο Μπόρις, μαζεύοντας το κουράγιο του.
  "Βλέπετε, είμαστε εδώ στη γη, εκτελούμε τη θητεία μας στη φυλακή. Σε καθένα δίνεται ένας ορισμένος αριθμός ετών. Δεν μπορείς να κόψεις αυτό που πρέπει. Η αυτοκτονία είναι σαν να δραπετεύεις από τη φυλακή. Τιμωρείται εκεί, στον παράδεισο. Θα υπάρξει ένας νέος, πιο σκληρός όρος, μια πιο οδυνηρή ύπαρξη στην επόμενη ενσάρκωση. Με σωματικά τραύματα, σε μια πολύ δυσλειτουργική οικογένεια. Ακόμα και εδώ στη γη, οι αυτοκτονίες περιφρονούνται. Ορθόδοξοι μην τους θάβουν. Παλαιότερα θάβονταν έξω από τα νεκροταφεία. Και αν ο θάνατος δεν ήταν δικό σου λάθος, τότε άλλη προσέγγιση.
  - Ποιος σου το είπε αυτό; ρώτησε ο Μπόρις.
  Τώρα ζω σε μια αδελφότητα. Εκεί έχουμε μια ηγουμένη κοντά στον Θεό. Μας διδάσκει τους ανόητους.
  "Όμως όλοι προσκολλώνται στη ζωή", αντέτεινε ο Μπόρις. Ήθελα να φύγω, δεν μπορούσα. Αν και υπέφερα πολύ...
  Η μοίρα μας είναι να υποφέρουμε. Όσο περισσότερο υποφέρουμε, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στο Nirvana. Ή η επόμενη ενσάρκωση θα είναι πιο επιτυχημένη.
  Ποτέ πριν ο Μπόρις δεν είχε μιλήσει σε κορίτσια για τη ζωή. Η επικοινωνία του περιοριζόταν σε γενικές φράσεις. Αλλά τώρα του άρεσε να μιλάει, η νευρική ένταση εξασθενούσε σιγά-σιγά, ένιωθε άνετα με τη Nadezhda, κάθε επιθυμία να της κάνει κακό είχε στερέψει. Ο Μπόρις ήθελε να μιλήσει περισσότερο σε αυτό το κορίτσι, φοβόταν ότι θα έφευγε και για να συνεχίσει τη συζήτηση, τη ρώτησε:
  Πώς μπήκατε στην αδελφότητα;
  - Όταν έφυγα από το σπίτι, ήρθα εδώ σε μια στάση. Λεφτά δεν υπήρχαν, οι ίδιες γνωριμίες. Εδώ δύο γυναίκες ήρθαν κοντά μου, είπαν για την αδελφότητα, πήγα μαζί τους. Με δέχτηκαν καλά, οπότε έμεινα μαζί τους για να ζήσω.
  "Γιατί έφυγες από το σπίτι;" ρώτησε ο Μπόρις.
  "Ο πατριός μου με βίασε", απάντησε ειλικρινά η Nadezhda. - Η μητέρα, μια ανόητη ερωτευμένη μαζί του, δεν ήθελε να μάθει τίποτα γι 'αυτό. Όταν της το είπα, δεν με πίστεψε, μου φώναξε σαν να συνθέτω για να δυσφημήσω τον άντρα της.
  "Και έχω μια κακιά μητέρα", είπε ο Μπόρις. "Δεν με αγαπάει καθόλου.
  Η καρδιά του αγοριού χτυπούσε ακόμα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν πλέον προάγγελος επιθετικότητας. Ναι, και η ενστικτώδης οδυνηρή γκρίνια του φόβου, χαρακτηριστική του Μπόρις όταν επικοινωνούσε με αγνώστους, σταδιακά υποχώρησε. Τα φωτεινά μπλε μάτια της Ναντέζντα γλίστρησαν απαλά πάνω στο πρόσωπο του εφήβου. Δεν βιαζόταν να φύγει και ρώτησε:
  - Από που είσαι?
  Ο Μπόρις δεν απάντησε αμέσως. Σκέφτηκε να πει τοπικά. Δεν ήθελα να ονομάσω το γενέθλιο χωριό μου, όλα όσα συνδέονται με αυτό αφέθηκαν στο παρελθόν. Αλλά ο τύπος δεν μπορούσε να πει ψέματα σε αυτό το κορίτσι. Δεν μπορούσε να συνθέσει καθόλου. Και ονόμασε την πόλη που βρίσκεται πιο κοντά στο χωριό του:
  - Είμαι από την Τούλα.
  Η Ελπίδα χαμογέλασε.
  "Ζάρωσες το μέτωπό σου τόσο πολύ που νόμιζα ότι δεν μπορούσες να θυμηθείς. Λοιπόν, τι καλή πόλη. Όχι μακριά από τη Μόσχα. Ο πατέρας μου και εγώ ήρθαμε να σας επισκεφτούμε σε μια περιοδεία. Η ίδια είναι γηγενής Μοσχοβίτης. Ή μάλλον ήταν. Και πώς βρέθηκες εδώ;
  "Ήρθα να δω τη θάλασσα", απάντησε ειλικρινά ο Μπόρις.
  - Λατρεύω και τη θάλασσα. Κάνει ακόμα κρύο για κολύμπι. Αλλά το καλοκαίρι έρχεται σύντομα. Σταμάτησες;
  - Πως είναι? ρώτησε ο Μπόρις.
  - Σε διερχόμενα αυτοκίνητα δωρεάν.
  Όχι, αγόρασα εισιτήριο τρένου. Εχω λεφτά.
  - Και πού έμεινες? ρώτησε η Ελπίδα.
  Νοίκιασα ένα δωμάτιο από τη γιαγιά μου. Είναι κοντά εδώ.
  Ο Μπόρις ένιωσε ξαφνικά θάρρος μέσα του και πρότεινε:
  - Θέλεις να με επισκεφτείς.
  σκέφτηκε η Ελπίδα. Βλέποντας τα χείλη του άντρα να συσπώνται από ανυπομονησία, ρώτησε:
  - Εχεις κοπέλα?
  "Όχι", απάντησε ο Μπόρις.
  - Ετσι νόμιζα. Και δεν έχω μόνιμο αγόρι. Και είσαι καλός μαζί μου.
  Τα μάτια της Nadezhda, σε αυτά τα λόγια, κοίταξαν κατευθείαν στο πρόσωπο του Boris και κυριολεκτικά τρύπησαν τον νεαρό άνδρα. Ήθελε πολύ το κορίτσι να πάει μαζί του. Όχι, ο Μπόρκα δεν είχε πια την επιθυμία να σκοτώσει, απλώς μια εσωτερική σπίθα αγάπης είχε ήδη διαπεράσει την βασανισμένη καρδιά του και απαιτούσε αποφασιστική δράση. Ο φόβος σχεδόν πέρασε, δίνοντας τη θέση του στην περιέργεια και στη φυσική ενστικτώδη αρσενική επιθυμία να βρεθεί κοντά σε μια όμορφη γυναίκα, να την παρασύρει. Με χαμηλή φωνή, ο Μπόρις άρχισε ντροπιασμένος να πείθει:
  - Μένω πολύ κοντά εδώ. Έλα, θα σου δείξω. Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις αμέσως.
  "Λοιπόν, μπορείς να πας", συμφώνησε το κορίτσι. "Μόλις πείνασα. Θα ήθελα να φάω μια μπουκιά.
  "Λοιπόν, θα αγοράσω φαγητό αμέσως!" Ο Μπόρις θόλωσε. - Πήρα τα λεφτά. Υπάρχει ένα μπακάλικο εκεί πέρα, πάμε να αγοράσουμε ό,τι θέλεις.
  Μπήκαν στο μαγαζί. Ο Μπόρις αγόρασε βραστό λουκάνικο, μερικά κέικ, ένα καρβέλι λευκό ψωμί, ένα κουτί συμπυκνωμένο γάλα, δύο επεξεργασμένα τυριά και δύο πακέτα χυμό. Η Ελπίδα ενέκρινε την αγορά:
  - Ας φάμε ένα ωραίο γεύμα τώρα. Δεν έχω φάει λουκάνικο εδώ και πολύ καιρό. Στην κοινότητά μας, δεν συνηθίζεται να τρώμε κρέας. Κοινό τραπέζι, ετοιμασμένο για όλους. Ζυμαρικά, δημητριακά, μερικές φορές στιφάδο λαχανικών.
  Κάθισαν σε ένα παγκάκι.
  "Μπορώ να αγοράσω περισσότερα είδη παντοπωλείου", είπε ο Μπόρις.
  Ήθελε πολύ να ευχαριστήσει τη Nadezhda. Και τον επαίνεσε:
  Βλέπω ότι δεν είσαι άπληστος. Σας ευχαριστώ!
  Με αυτά τα λόγια, η κοπέλα έγειρε ελαφρά τον νεαρό προς το μέρος της και φίλησε το αγόρι στο μάγουλο με τα χείλη της.
  Η Μπόρκα ανατρίχιασε ήδη από έκπληξη. Για πρώτη φορά βρέθηκε ένα κορίτσι που δεν περιφρόνησε να τον φιλήσει! Ομορφο κορίτσι. Ο τύπος ενθουσιάστηκε. Οι ορμόνες της αγάπης άρχισαν να παίζουν πιο ενεργά στο αίμα, το οποίο, σαν μια τέλεια βολή, χτυπούσε ένα τύμπανο στον εγκέφαλο, απαιτώντας νέα φιλιά και ένα οικείο ραντεβού. Και επισκίασε όλες τις άλλες σκέψεις και συναισθήματα του απόκληρου.
  
  
  Κεφάλαιο 14
  Τα παιδιά είχαν μια μπουκιά και πήγαν στο δωμάτιο του Μπόρις. Εκεί η κοπέλα πήρε την πρωτοβουλία στα χέρια της. Κάθισε στα γόνατα του άντρα, ξεκούμπωσε τα κουμπιά στο πουκάμισό του και το έβγαλε προσεκτικά. Μετά άρχισε να λούζει το σώμα του ζαλισμένου, γυμνού άντρα με ελαφριά φιλιά. Και μετά έβγαλε το φόρεμά της! Και κατέληξε χωρίς εσώρουχα, κάτι που ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τον Μπόρις. Σαν μαγεμένος κοίταξε το γυμνό στήθος της καλλονής.
  "Σου αρέσει;" ρώτησε η Νάντια.
  - Α, πολύ! εξέπνευσε ο παρίας.
  Το κορίτσι βυθίστηκε στον καναπέ δίπλα στον Μπόρις και τον φίλησε στα χείλη, με πάθος, σαν βρικόλακας, και η Μπόρκα μέθυσε από αυτό. Ο καημένος ο νέος έτρεμε ολόκληρος, υπέκυψε στο ένστικτο και δεν τον πείραξε, απολαμβάνοντας το μεθυστικό φιλί. Τι γλυκά χείλη έχει το κορίτσι!
  Αλλά η Nadezhda απομακρύνθηκε και έγειρε πάνω από το ισχίο του νεαρού. Τα εύστροφα χέρια της ξεκούμπωναν ήδη τη μύγα του παντελονιού του. Η αρκετά μεγάλη, ενθουσιασμένη αξιοπρέπεια του Μπόρις ξέσπασε.
  Η κοπέλα, χωρίς να ρωτήσει, πήρε στο χέρι της μια ράβδο από νεφρίτη, τη φίλησε και άρχισε να δουλεύει ανιδιοτελώς με τη γλώσσα της. Η αντρική τελειότητα του απόκληρου ένιωσε για πρώτη φορά το άγγιγμα των τραχιών κοριτσίστων χειλιών και της γλώσσας. Τα κατακόκκινα χείλη της Nadezhda χάιδεψαν άπληστα τον τύπο, η δυνατή και καυτή γλώσσα της λειτουργούσε όλο και πιο ενεργητικά, το κορίτσι άρχισε να αναπνέει πιο σκληρά, επιδεικνύοντας εμπειρία και τέχνη σε αυτό το θέμα, προσπαθώντας να δώσει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον σύντροφό της.
  Η Μπόρκα βρισκόταν στον έβδομο ουρανό, αλλά γρήγορα ένιωσε την προσέγγιση του οργασμού. Με μια απελπισμένη προσπάθεια θέλησης, προσπάθησε να συγκρατηθεί, να παρατείνει τη διαδικασία, αλλά ο πόθος και η αναίσχυνση της κατάστασης ήταν τόσο μεγάλες που εξερράγη σε ένα ισχυρό ηφαίστειο. Η κοπέλα δεν εξέφρασε καμία σύγχυση για τον επιταχυνόμενο οργασμό, αντίθετα, έγλειψε ορεκτικά το λευκό ρεύμα του μυστικού της Μπόρκα.
  Ο Μπόρις ένιωθε υπέροχα καλά, ακόμη και ευτυχισμένος. Το αίσθημα της αμηχανίας έχει φύγει. Ένιωθε σαν πραγματικός φαλλοκρατικός.
  Και το κορίτσι κατάπιε όλες τις σταγόνες, έγλειψε τα χείλη της, χαμογέλασε και είπε:
  - Νόστιμο...
  Ο Μπόρις ρώτησε αμφίβολα:
  - Σου αρέσει?
  Η Ελπίδα έγνεψε καταφατικά.
  - Πού το έμαθες αυτό; ρώτησε ο Μπόρις και αμέσως ντράπηκε από την ατάκτικότητά του.
  Αλλά το κορίτσι δεν θύμωσε καθόλου, είπε ειλικρινά:
  "Με έκανε ο πατριός μου.
  - Να το κάθαρμα! Ο Μπόρις εξοργίστηκε.
  Δεν έχεις ιδέα πόση ταπείνωση υπέφερα από αυτόν.
  "Γιατί μου το έκανες αυτό?" ρώτησε ο Μπόρις.
  - Για να σε ευχαριστήσω. Εγώ ο ίδιος έμεινα ευχαριστημένος. Όχι όπως με τον πατριό μου. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν το κάνεις μόνος σου και όταν το κάνεις υπό πίεση.
  Ο Μπόρις απάντησε αμφίβολα:
  - Μπορεί να είναι ωραίο για έναν άντρα, αλλά για ένα κορίτσι ...
  Η Ελπίδα χαμογέλασε.
  - Είναι χαρά να δίνεις ευχαρίστηση σε έναν γλυκό σύντροφο. Σου άρεσε?
  Ο Μπόρις απάντησε ειλικρινά:
  - Θεϊκά... Ήταν η υψηλότερη τάξη!
  - Ορίστε! - το κορίτσι ίσιωσε τα μαλλιά της, πετώντας τα πίσω από την πλάτη της, και είπε:
  - Εσύ, βλέπω, δεν έχεις εμπειρία σε ερωτικές υποθέσεις. Τίποτα, θα σε μάθω!
  Ο Μπόρις το σκέφτηκε, ήθελε να απαντήσει κάτι, αλλά ένιωσε τα χέρια της Ναντέζντα στην τελειότητά του: Άρχισε να κάνει μασάζ στο πέος του άντρα. Και πάλι ενθουσιάστηκε, η αξιοπρέπειά του άρχισε να διογκώνεται γρήγορα.
  Ο Μπόρις δεν ένιωθε πια φόβο και αμηχανία. Και η Nadezhda έγειρε προς τα εμπρός με τους γοφούς της και κορδόνισε ένα ήδη προεξέχον μέλος με δύναμη και κύρια. Το τρελό κορίτσι ειλικρινά σέλασε το άπειρο αγόρι και άρχισε να το καβαλάει. Κινήθηκε ανιδιοτελώς, με μεγάλο ενθουσιασμό, παραδίδοντας πολλή ευχαρίστηση στον σύντροφό της.
  Η νεαρή παρθένα δεν άντεξε την ένταση και μετά από αρκετές κινήσεις τελείωσε ξανά, ο σπόρος του ξέφυγε ξανά από τους αδένες. Αλλά αυτό δεν ενόχλησε τον διάβολο. Άρχισε να εργάζεται ακόμη πιο δυναμικά, έτσι ώστε το υπερδιεγερμένο αγόρι διατήρησε στύση. Η Nadezhda γκρίνιαζε όλο και πιο δυνατά, την κάλυψε ένα κύμα οργασμού...
  Τότε ήταν τρελό, οδυνηρό και ηδονικό. Ο τύπος ζαλίστηκε, το κορίτσι συνέχισε να ανάβει. Τα κουρελιασμένα σώματα των εραστών μπλέκονταν, επιβίωσαν αρκετούς οργασμούς. Ο Μπόρις κόπηκε πρώτα και λιποθύμησε.
  Όταν συνήλθε, η Nadezhda καθόταν δίπλα του με το απλό της φόρεμα. Εκείνη χαμογέλασε και είπε:
  - Ένιωσα καλά μαζί σου. Τώρα όμως πρέπει να φύγεις. Αν θέλεις, έλα μαζί μου, θα σου γνωρίσω την αδελφότητά μας.
  Μετά από όλα αυτά που είχαν συμβεί, ο Μπόρις ήταν έτοιμος να πάει με αυτό το κορίτσι ακόμα και στα πέρατα του κόσμου. Σε λίγες ώρες, τον άλλαξε, έδωσε αυτοπεποίθηση στον τύπο, από έναν αιμοδιψή απόκληρο που ήθελε να σκοτώσει και να εκδικηθεί την κοινωνία, μετατράπηκε σε έναν εντελώς φυσιολογικό νεαρό άνδρα. Του άρεσε η καλοσύνη της Νάντια, η ανοιχτότητα και η σεξουαλικότητά της. Ήθελε πολύ να είναι μαζί της, αν και ακόμα ντρεπόταν να είναι παρείσακτος.
  Ο Μπόρις ρώτησε ευγενικά, λαχανιασμένος:
  "Να πάω σε σένα; ενοχλώ κανέναν εκεί;
  Ήθελε πολύ η Nadezhda να διαλύσει τις αμφιβολίες του και ανταποκρίθηκε ξανά στις προσδοκίες του:
  Έχουμε καλούς ανθρώπους. Θα χαρούν να σας δουν. Θα σας συστήσω στους φίλους μου.
  Ο Μπόρις δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν. Σε αυτόν τον κόσμο, ενδιαφερόταν τώρα μόνο για ένα άτομο - τη Nadezhda. Θα είχε αρκετή επαφή μόνο μαζί της. Αλλά το κορίτσι ήταν έτοιμο να φύγει, ο Μπόρις ντύθηκε γρήγορα και ακολούθησε τη Νάντια.
  
  
  Κεφάλαιο 15
  Περπατούσαν και μιλούσαν ζωηρά, η Nadezhda μίλησε για τη Μόσχα και για τον εαυτό της. Αυτή, όπως και η Μπόρκα, προσβλήθηκε από τους συνομηλίκους της. Αλλά αποφοίτησε από το γυμνάσιο και μόνο μετά από αυτό έφυγε από το σπίτι. Δεν επικοινωνεί με τη μητέρα του, δεν θέλει να ακούσει τίποτα για τον πατριό του. Όλα αυτά ήταν κοντά και κατανοητά στον Μπόρις. Αχ, πόσο αγαπούσε αυτό το κορίτσι! Η σπίθα της αγάπης που ξέσπασε στην καρδιά του απόκληρου φούντωσε όλο και περισσότερο.
  Γοητευμένοι από τη συζήτηση, οι ερωτευμένοι ήρθαν σε μια τοποθεσία στα περίχωρα της πόλης, περιφραγμένη με έναν ψηλό φράχτη ύψους τριών μέτρων.
  Η Nadezhda πάτησε το κουμπί και μετά από μια σύντομη αναμονή, ακούστηκε ένα κλικ μιας κλειδαριάς που ανοίγει κάτω από τη βιντεοκάμερα. Το κορίτσι άνοιξε την πόρτα και οδήγησε τον Μπόρις στο έδαφος της αδελφότητας. Σε ένα οικόπεδο σχεδόν μισού εκταρίου υπήρχε ένα τριώροφο αρχοντικό, καμιά δεκαριά ξύλινα σπίτια, κάποιου είδους υπόστεγο, καθώς και μια πλατφόρμα με παγκάκια κάτω από ένα θόλο. Ο κόσμος περπατούσε στην περιοχή. Μερικοί από αυτούς κούνησαν τα χέρια τους προς τη Nadezhda και τον Boris, χαιρετώντας το νεοαφιχθέν ζευγάρι. Φαίνεται ότι η Νάντια απολάμβανε εξουσία μεταξύ των έμπειρων.
  "Πρέπει να σας παρουσιάσουμε την ηγουμένη μας", είπε η Ναντέζντα στον Μπόρις.
  Δεν έφερε αντίρρηση στην κοπέλα του, αν και ένιωθε πάλι ντροπαλός μπροστά σε αγνώστους.
  Τα παιδιά πλησίασαν την έπαυλη. Η Nadezhda πάτησε το κουμπί ενδοεπικοινωνίας. Λίγα λεπτά αργότερα, μια παχουλή κοκκινομάλλα κυρία, περίπου σαράντα ετών, με υπέροχο στήθος και πολυτελείς γοφούς, τους βγήκε. Τα μάτια της γυναίκας ήταν πονηρά, μελέτη-τρύπα. Ωστόσο, η κυρία χαμογέλασε ευγενικά, αποκαλύπτοντας μια σειρά από λευκά δόντια.
  Η Ελπίδα είπε:
  "Αποφάσισα να φέρω αυτό το αγόρι κοντά μας. Τον συνάντησα μόλις σήμερα. Έφυγε από το σπίτι.
  Έφυγες εντελώς από το πατρικό σου; ρώτησε η ηγουμένη.
  Σε απάντηση, η Μπόρκα γρύλισε κάτι αδιάκριτο λόγω έντονου ενθουσιασμού.
  Είναι φυσιολογικός ο τύπος; ρώτησε πάλι η Μητέρα Ανώτερη.
  "Αρκετά", είπε η Ναντέζντα. Είναι καλός, αλλά πολύ ντροπαλός.
  - Είναι συγχωρέσιμο. Ποιο είναι το όνομα του?
  - Μπόρια.
  Λοιπόν, ναι, Μπόρις. Καλό όνομα. Και είμαι η Αλμπίνα. Σε εμάς, Borya, αποφάσισε να πάει; Η σωστή απόφαση. Αλλά πού να σε τοποθετήσω;
  "Έχω ένα εφεδρικό κρεβάτι στο δωμάτιό μου", του υπενθύμισε η Ναντέζντα.
  - Βάλτε λοιπόν αμέσως το αγόρι στο δωμάτιό σας; Η Αλμπίνα ξαφνιάστηκε.
  "Τον γνωρίζουμε καλά, είναι σαν αδερφός για μένα", εξήγησε η Nadezhda. - Θα τα πάμε τέλεια.
  "Εντάξει, δεν με πειράζει", επέτρεψε η ηγουμένη. "Αφήστε τον να σταματήσει στη θέση σας προς το παρόν και μετά θα δούμε". Ελάτε στο κήρυγμα σε είκοσι λεπτά και οι δύο.
  - Ναι φυσικά. Θυμάμαι το κήρυγμα.
  Η ηγουμένη κρύφτηκε πίσω από μια τεράστια ατσάλινη πόρτα και η Ναντέζντα είπε αδιαμαρτύρητα:
  Έπρεπε τουλάχιστον να της είχε φιλήσει το χέρι. Η Albina είναι η κύρια εδώ. Όλα όμως βγήκαν καλά. Σε άφησε να μείνεις μαζί μου. Ζούσα με έναν φίλο. Αλλά μας άφησε πρόσφατα... Έλα, θα σου δείξω το δωμάτιό μου.
  Η ελπίδα έφερε τον Μπόρις σε ένα από τα ξύλινα σπίτια. Είχε ένα στενό διάδρομο και τρία δωμάτια. Οι πόρτες δεν ήταν κλειδωμένες, τουλάχιστον η Nadezhda δεν είχε καν κλειδαριά. Έσπρωξε την πόρτα και οδήγησε τον Μπόρις σε ένα δωμάτιο όπου υπήρχαν δύο κρεβάτια με ελατήρια, το ένα προφανώς φτιαγμένο από τη Ναντέζντα και το άλλο χωρίς κλινοσκεπάσματα. Μικρά κομοδίνα στέκονταν κοντά στα κρεβάτια και ένα μικρό τραπεζάκι μόλις χωρούσε ανάμεσα στα κρεβάτια. Το ταβάνι ήταν χαμηλό, μπορούσες εύκολα να περάσεις το χέρι σου κατά μήκος του, ο Μπόρις δεν είχε ξαναδεί τόσο χαμηλά ταβάνια: ένα άτομο δύο μέτρων δεν μπορούσε να σταθεί εδώ σε πλήρες ύψος. Δεν υπήρχε καν πολυέλαιος, ή τουλάχιστον μια λάμπα στο ταβάνι.
  Ο Μπόρις δεν μπόρεσε να αντισταθεί ρωτώντας:
  - Έχεις φως;
  - Έχω ένα φωτιστικό στο κομοδίνο μου. Γενικά, συνήθως κοιμόμαστε μόνο εδώ. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται επί τόπου. Μιλάμε και μαγειρεύουμε. Έχουμε κοινό λέβητα, κοινό τραπέζι. Έχουμε ήδη αργήσει για το γεύμα, αλλά τώρα θα γίνει απογευματινό κήρυγμα. Εσείς οι ίδιοι θα δείτε και θα ακούσετε τα πάντα.
  Βγήκαν στην αυλή και πλησίασαν τον χώρο κοντά στη μικρή σκηνή. Εκεί υπήρχαν παγκάκια. Η Nadezhda και ο Boris πήραν θέση στην πρώτη σειρά. Σιγά-σιγά μαζεύτηκαν και άλλοι άνθρωποι, που χαμογέλασαν και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλο με επιφωνήματα "Καλή υγεία!"
  Κάποιος νεαρός ρώτησε τη Νάντια, δείχνοντας τον Μπόρις με ένα νεύμα:
  - Ποιος είναι αυτός?
  "Ο νέος μου φίλος", απάντησε η Ναντέζντα χαμογελώντας, "Η Αλμπίνα του επέτρεψε να γίνει μέλος της αδελφότητάς μας.
  Ο Μπόρις ήταν ακόμα σιωπηλός και παρακολουθούσε με ένταση.
  Σύντομα στη σκηνή εμφανίστηκε η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα Αλμπίνα. Υπό το χειροκρότημα του κοινού, ξεκίνησε την ομιλία της:
  "Όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το επερχόμενο τέλος του κόσμου. Μόνο εκείνοι που οδηγούν έναν δίκαιο τρόπο ζωής και πιστεύουν στον θεό μας Βισνού θα σωθούν και θα παραμείνουν να ζουν στη Γη. Η φώτιση τους περιμένει όλους και η μετέπειτα είσοδος στη νιρβάνα. Οι υπόλοιποι θα υποφέρουν...
  Ο Μπόρις δεν άκουσε το κήρυγμα. Είχε έντονο πονοκέφαλο, αλλά προσπάθησε να καταλάβει τι είχε συμβεί, θυμήθηκε το θυελλώδες ραντεβού του με τη Νάντια.
  Το κήρυγμα δεν κράτησε πολύ. Σε λίγο άρχισε να παίζει η μουσική. Μια απλή μελωδία που επαναλαμβάνεται κάθε δύο λεπτά. Αλλά κάτω από αυτή τη μελωδία οι άνθρωποι πήγαιναν να χορέψουν. Ανέβηκαν ακριβώς στη σκηνή και στριμώχνονταν ο ένας μπροστά στον άλλο στον ρυθμό της μουσικής. Στο κέντρο της σκηνής, η Albina άναψε τους πάντες. Προφανώς της άρεσε να χορεύει και να είναι ηγέτης σε αυτή την κοινότητα.
  Η Nadezhda τράβηξε τον Boris στη σκηνή και άρχισε να χορεύει σε έναν κύκλο τεχνιτών δίπλα στον Borey. Απλώς στάθηκε και θαύμαζε το κορίτσι. Ξαφνικά η Αλμπίνα φώναξε: "Τώρα ας πιούμε από το φλιτζάνι της συγκατάθεσης!"
  Ένας γενειοφόρος άντρας έβγαλε ένα βαρύ κέρατο με κάποιο είδος ποτού. Το κόρνα κυκλοφόρησε, όλοι ήπιαν μια-δυο γουλιές από αυτό στα επιδοκιμαστικά επιφωνήματα των άλλων και το πέρναγαν σε αυτόν που στεκόταν δίπλα τους. Όλοι έδειχναν να τα πηγαίνουν καλά. Τώρα είναι η σειρά της Ελπίδας. Ήπιε μια γουλιά από το ποτό χαμογελώντας και έδωσε το κέρατο στον Μπόρις. Το αγόρι δίστασε λίγο, ώστε η κοπέλα του μάλιστα τον έσπευσε: "Πιες γρήγορα και πέρασε την κόρνα στον διπλανό σου!"
  Αφού το γλυκόξινο υγρό κύλησε στο λαιμό του Μπόρις, ένιωσε μια πνευματική ανάταση μέσα του. Ο φόβος του είχε φύγει τελείως, ο κόσμος δεν φαινόταν πια ζοφερός και εχθρικός. Έτσι οι άνθρωποι γύρω δεν είναι καθόλου ζώα, αλλά αρκετά φυσιολογικοί και ακόμη και αστείοι. Πολλά χαριτωμένα κορίτσια. Και η Νάντια του είναι η καλύτερη! Ο Μπόρις έκλεισε ακόμη και το μάτι στην αγαπημένη του.
  Η μουσική έπαιζε ακόμα, αλλά η Αλμπίνα και κάποιοι σεχταριστές άρχισαν να φεύγουν από τη σκηνή και να πάνε κάπου. Ο Μπόρις ρώτησε τη Ναντέζντα:
  - Πού πάνε αυτοί?
  Το κορίτσι απάντησε με ένα μόνιμο χαμόγελο:
  "Υπάρχει δουλειά για αυτούς. Βλέπετε, οι ειδικοί πρέπει μερικές φορές να εργάζονται και να ωφελούν την αδελφότητα.
  Ο Μπόρις συμφώνησε με αυτό:
  - Σωστά! Έτσι πρέπει να είναι.
  "Αν δεν δουλεύεις, τότε τρελαίνεσαι", είπε η Ναντέζντα. Αλλά δεν είμαι απασχολημένος σήμερα. Πάμε στη θέση μας, θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε πριν το δείπνο.
  Και πήγαν. Και ξαναέκανε έρωτα! Ακριβώς στο πάτωμα του δωματίου! Το τρελό, στενό κρεβάτι της Νάντιας δεν ήταν πολύ κατάλληλο για έρωτες.
  Ένας πραγματικός σεξουαλικός μαραθώνιος αποδείχθηκε για μια πρόσφατη παρθένα και έναν απόκληρο αυτή τη σημαντική μέρα για εκείνον. Είναι υπέροχο η Nadezhda φλεγμονή και κυριολεκτικά χτύπησε τον Boris. Τα πάθη μαίνονταν, ο κόσμος φλεγόταν, οι οργασμοί σάρωσαν σαν τυφώνας. Φαινόταν ότι εκατοντάδες ηφαίστεια εξερράγησαν, υπήρχε μια αποπνικτική ζέστη.
  Για να μην τραβήξουν την προσοχή, ο Μπόρις και η Ναντέζντα έπρεπε να συγκρατήσουν τις κραυγές τους από τους οργασμούς που τους κύλησαν. Ο Μπόρκα ξέχασε τον πονοκέφαλο και τα κόμπλεξ του. Κανείς δεν τους παρενέβη, μόνο ο χρόνος προσπαθούσε αδιάκοπα για δείπνο και οι εραστές άρχισαν να κουράζονται σιγά σιγά.
  Τελικά κουράστηκαν τελείως. Η Nadezhda τράβηξε το φόρεμά της και είπε:
  - Εσύ έξυπνος! Σε αγαπώ!
  - Και εγώ εσένα! - απάντησε στριμωγμένος ο Μπόρις.
  - Πόσο χρονών είσαι? ρώτησε ξαφνικά η Ναντέζντα.
  - Τον Μάρτιο, έγινε ήδη δεκαεπτά! απάντησε ειλικρινά η Μπόρκα.
  - Ουάου! Νόμιζα ότι ήσουν μεγαλύτερος, νόμιζα ότι είσαι μεγάλος. Και θα γίνω είκοσι τριών τον Ιούνιο. Το παλιό είναι για σένα. Έχουμε έξι χρόνια διαφορά ηλικίας...
  Όχι, όχι, δεν είσαι μεγάλος! Ο Μπόρις σχεδόν ούρλιαξε. - Σε αγαπώ πολύ-πολύ!
  Και μετά ακολούθησε ένα σεμνό σεχταριστικό δείπνο. Αλλά στον Μπόρις άρεσε το κοινό χορτοφαγικό γεύμα. Δεν ένιωθε πια παρίας. Ο τύπος ήταν χαρούμενος όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή του.
  Μετά το δείπνο, ο Μπόρις έφυγε από την αίρεση, αλλά μόνο για να κοιμηθεί, να αποκτήσει δύναμη μετά από μια τόσο εξαντλητικά φωτεινή μέρα, να πληρώσει την οικοδέσποινα για ενοικιαζόμενη κατοικία και να επιστρέψει ξανά στην αγαπημένη του Νάντια.
  
  
  Κεφάλαιο 16
  Φυσικά, υπάρχει αγάπη με την πρώτη ματιά. Και για τους ανθρώπους που απορρίπτονται από την κοινωνία, μπορεί να είναι το πιο εντυπωσιακό, καταναλωτικό. Πώς μπορούν δύο μοναξιές, δύο πρώην παρίες, να αγαπιούνται; Απαλά, αφοσιωμένα, ανιδιοτελώς. Ο κόσμος άλλαξε για αυτούς, γέμισε νέα χρώματα, η ζωή βρήκε το νόημά της. Και αυτό το νόημα ήταν στην αμοιβαία φροντίδα ο ένας για τον άλλον. Δεν υπήρχε τίποτα στον κόσμο για τον Μπόρις και τη Ναντέζντα πιο σημαντικό από τον έρωτά τους. Το συναίσθημα ενός στενού, αγαπημένου ανθρώπου ήταν ενθαρρυντικό. Βρήκαν ο ένας τον άλλον. Και ήταν χαρούμενοι.
  Με όλα αυτά, η αγαπημένη του Μπόρις διακρίθηκε από μεγάλη υπερβολή. Της άρεσε να περπατάει ξυπόλητη, επισκέφτηκε μια παραλία γυμνιστών. Πανέμορφη Νάντια! Το σώμα είναι ευέλικτο, σέξι. Έμαθε στον Μπόρις να κάνει ηλιοθεραπεία και να κολυμπά γυμνή.
  Και το κορίτσι φορούσε επίσης τσέχικα κοσμήματα από γυαλί, δεν έχασε τα σεχταριστικά κηρύγματα και κήρυττε στον ίδιο τον Μπόρις.
  Μόλις βγήκε στην παραλία, άρχισε πάλι να δίνει οδηγίες στον αγαπημένο της:
  - Πρέπει να ζούμε δίκαια, να αγωνιζόμαστε για τη Διαφώτιση, να τιμούμε την Αλμπίνα και τους άλλους ηγέτες μας. Μέσω αυτών ερχόμαστε πιο κοντά στον Θεό. Εξάλλου, μόνο ο Θεός μπορεί να μας φέρει στη Νιρβάνα και μετά θάνατον να μας αφήσει στους καλύτερους κόσμους, όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε πολλές απαγορευμένες απολαύσεις.
  Ο Μπόρις απάντησε:
  - Έχω μια ιδέα για την ορθόδοξη θρησκεία, διάβασα ακόμη και πολλά βιβλία για αυτό το θέμα όταν ήμουν στο σχολείο. Η Αγία Γραφή διδάσκει ότι δεν θα υπάρξουν απαγορευμένες απολαύσεις στον επόμενο κόσμο. Εμείς, στην περίπτωση μιας δίκαιης ζωής, θα κατοικήσουμε στον παράδεισο με τη μορφή αγγέλων χωρίς φύλο.
  - Δεν! Η Αλμπίνα λέει τα σωστά πράγματα! Η πίστη μας είναι καλύτερη. Ο παράδεισος είναι πολύ βαρετός για τους Χριστιανούς.
  - Και γιατι είναι αυτό? ρώτησε ο Μπόρις.
  Το κορίτσι απάντησε πρόθυμα:
  - Δεν θέλω να είμαι άγγελος χωρίς φύλο, δεν κάνουν καν σεξ. Και ο Θεός μας Βισνού δεν καταδικάζει καθόλου τις σεξουαλικές σχέσεις.
  Ο Μπόρις κοίταξε τα μαυρισμένα όμορφα πόδια της κοπέλας του, χαμογέλασε και είπε:
  "Ναι, και δεν θα ήθελα να είμαι μαζί σας σαν άγγελοι στον παράδεισο. Είναι καλό που στην κοινότητά μας ο Θεός ενθαρρύνει το σεξ να γίνεται σεβαστό.
  - Ένα άτομο χρειάζεται να πιστεύει στον Θεό! είπε με σιγουριά η Ελπίδα. "Ο Βισνού είναι ο αληθινός Θεός.
  Ο Μπόρις αποφάσισε να μην μαλώσει με την κοπέλα του. Κατάλαβε επίσης ότι είναι δύσκολο να ζεις χωρίς πίστη. Όντας ένας απόκληρος μεταξύ των συνομηλίκων του, ο τύπος στο σχολείο έλκονταν από τη θρησκεία, προσπαθώντας να βρει παρηγοριά σε αυτήν. Διάβασε εκκλησιαστικά βιβλία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Χριστός ήταν ένας ειρηνιστής που προσευχόταν για τους δήμιους του. Ο Μπόρις υπέμεινε υπομονετικά όλες τις ταπεινώσεις και τις προσβολές, δικαιολογώντας τη συμπεριφορά του με το γεγονός ότι ενεργούσε κατά Χριστό: σε χτυπούσαν στο δεξί μάγουλο, στρίψε αριστερά. Του έγινε πιο εύκολο να αντέξει την ταπείνωση, σαν να το έκανε με πίστη. Το αγόρι προσπάθησε να βρει παρηγοριά στον Θεό, ο οποίος είναι παντοδύναμος και δίκαιος. Η πίστη μπορούσε να του δώσει όχι μόνο ταπεινοφροσύνη, αλλά και την ευκαιρία να αλλάξει τη συμπεριφορά του, τη ζωή του. Αλλά ο Μπόρις δεν είχε την τύχη να συναντήσει έναν πνευματικό μέντορα, έναν κήρυκα του λόγου του Θεού. Δεν πίστεψε στον Ιησού και έγινε δολοφόνος. Και ενώ σκότωνε, ο μανιακός ένιωσε τη δύναμή του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ορθοδοξία είναι μια καλή διδασκαλία για αδύναμους ανθρώπους.
  Κι όμως είναι φυσικό η Nadezhda και ο ίδιος μετά από αυτήν να καταλήξουν σε αίρεση. Εδώ δεν ένιωθαν παρίες. Οι σεχταριστές βρήκαν τις χαμένες τους ψυχές σε αυτόν τον σκληρό κόσμο και τους έκαναν οπαδούς της πίστης τους.
  Η Nadezhda εξήγησε στον Boris:
  "Νομίζω ότι σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι ο Βισνού μας είναι ο Υπέρτατος Θεός. Είναι ο Δημιουργός του σύμπαντος, που μας εμπνέει όλους και δίνει το πνεύμα του για να εξηγήσει το δόγμα που μπορεί να συμφιλιώσει την ανθρωπότητα. Είναι ο στοργικός μας Πατέρας, που δεν θέλει εμείς, τα παιδιά του, να παίζουμε για πάντα στην άμμο. Και θέλει τα παιδιά να μεγαλώσουν, να αποκτήσουν ανεξαρτησία και να πετύχουν. Πρέπει να ζούμε σύμφωνα με τις εντολές του. Οι πιο υπάκουοι και επιτυχημένοι από εμάς θα ανοίξουν τον δρόμο προς τον Νιρβάνα. Όσοι δεν έχουν ωριμάσει ή έχουν αδικήματα ενώπιον του Θεού θα σταλούν στη Γη για διόρθωση σε νέες ενσαρκώσεις.
  Αλλά ο Θεός δεν θέτει ως στόχο τον εαυτό του να τερματίσει απλώς την αμαρτία, όπως την αντιπροσωπεύουν οι Ορθόδοξοι ιερείς όλων των πλευρών. Στόχος του Παντοδύναμου είναι να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά του ώστε να ωριμάσουν και να φωτιστούν, παρόμοια με τον ίδιο τον Θεό. Ταυτόχρονα, οι σεξουαλικές σχέσεις δεν απαγορεύονται καθόλου. Δεν θεωρείται αμαρτία, αλλά μάλλον αρετή.
  Ο Μπόρις χαμογέλασε και είπε:
  "Αλλά ο Ιησούς είπε επίσης: "Γίνε καρποφόροι και πολλαπλασιάστε". Και οι ηγέτες μας πιστεύουν ότι για την ανάπτυξη των διανοητικών ικανοτήτων χρειάζεται να κάνετε σεξ. Προφανώς, επομένως, τα αδέρφια μας ασκούν ασυδοσία μεταξύ τους και ενεργούν σε πορνό.
  Ο νεαρός φυσικά αστειευόταν. Κατά τη γνώμη του, το ακατάσχετο σεξ δεν συμβάλλει καθόλου σε μια δίκαιη ζωή και στον Διαφωτισμό, στον οποίο τους οδήγησαν οι ηγέτες της αίρεσης. Αλλά ο Μπόρις κράτησε τη γνώμη του για τον εαυτό του. Ο ίδιος παρέμεινε πιστός στη Nadezhda, η αγαπημένη του επίσης δεν έψαξε για συνδέσεις στο πλάι, μόνο αυτή ήταν υποχρεωμένη να συμμετάσχει σε συλλογικά όργια, τα οποία κινηματογραφήθηκαν από φωτογράφο κοντά στην αίρεση.
  Ο Μπόρις δεν του άρεσε το καθήκον της αγαπημένης του, ζήλευε, αλλά έπρεπε να το ανεχτεί, έπεισε τον εαυτό του ότι η λήψη πορνό ήταν απλώς μια δουλειά, ένα καθήκον που έχουν όλοι στην αδελφότητα, που βοηθά να κερδίσουν χρήματα για τους οπαδούς για φαγητό και τη διατήρηση της κοινότητας. Ο ίδιος ο Μπόρις ξέμεινε γρήγορα από προσωπικά χρήματα, ξόδεψε πολλά στη Nadezhda, της αγόρασε πολλά ρούχα και κοσμήματα.
  Ο ίδιος ο πρώην παρίας δεν ήθελε να συμμετάσχει σε όργια, δεν το ζήτησαν ακόμα από αυτόν, αν και μετατράπηκε σε όμορφος τύπος. Η μόνη του δουλειά ήταν να πιάνει ψάρια. Μαζί με πολλά άλλα νεαρά παιδιά, κατά καιρούς πήγαινε για ψάρεμα σε ένα μακροβούτι που ανήκε στην αίρεση.
  Κατ 'αρχήν, μια τέτοια ζωή ταίριαζε στον Μπόρις. Ήταν χορτάτος, υγιής, ζούσε με την κοπέλα του, κανείς δεν τον ταπείνωσε και δεν τον επέπληξε. Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που γνώρισε τη Νάντια και εγκαταστάθηκε στην αίρεση. Όλο αυτό το διάστημα, ο Μπόρις απολάμβανε το πάθος που αιχμαλώτιζε ολόκληρο το είναι του.
  Αν και βαριόταν λίγο τον χειμώνα. Δεν υπήρχε τηλεόραση, παιχνίδια στον υπολογιστή, βιβλία, εκτός από ειδική σεχταριστική λογοτεχνία, στην αίρεση. Πριν, ενώ ήταν στο σχολείο, ο Μπόρις αγαπούσε να διαβάζει. Τα σεχταριστικά φυλλάδια έγιναν γρήγορα βαρετά, η μόνη ψυχαγωγία που έμεινε ήταν το σεξ με τη Nadezhda, οι τελετουργικές προσευχές και οι διαλέξεις, τις οποίες ο πρώην μανιακός, σε αντίθεση με τη Nadezhda, δεν παρακολουθούσε πάντα. Οι βόλτες στην πόλη με μια κοπέλα τον χειμώνα ήταν σπάνιες και κάποια στιγμή ο Borka είχε την επιθυμία να πάει για κυνήγι και να σκοτώσει ξανά κάποιον. Ωστόσο, συγκρατήθηκε, κατάφερε να σβήσει αυτή την κτηνώδη δαιμονική έλξη μέσα του.
  Το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι έφτασε επιτέλους. Όλη η πλήξη έχει φύγει. Τώρα ο Μπόρις πήγαινε στη θάλασσα πιο συχνά και τις ελεύθερες μέρες του επισκεπτόταν την παραλία με τη Nadezhda.
  Τώρα η κοπέλα του άρχισε να μιλάει για τον Βισνού και τις σεξουαλικές σχέσεις. Αλλά ο Μπόρις δεν την άκουσε πολύ προσεκτικά. Η Αλμπίνα τον συνάντησε το πρωί και του είπε να έρθει κοντά της το βράδυ για μια σημαντική συζήτηση. Ο τύπος αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να είναι. Αποφάσισε ότι, πιθανότατα, θα ήταν πλέον υποχρεωμένος να παίζει σε πορνό.
  Οι σεχταριστές ακολούθησαν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η δίαιτα, κυρίως ρύζι, λαχανικά και θαλασσινά, καθώς και η τακτική σωματική άσκηση που ασκούσε η αδελφότητα, έκαναν το σώμα του Μπόρις πολύ σμιλεμένο, σαν άγαλμα του Απόλλωνα. Ο νεαρός φαινόταν θεαματικός, δεν έμοιαζε πια με τον πρώην, αποστεωμένο και κυνηγητό έφηβο που κρυβόταν από την κοινωνία. Ο Μπόρις θα φαινόταν καλός στην οθόνη. Αλλά δεν ήθελε να συμμετάσχει σε σεχταριστικά όργια, ακόμα και μόνο για να γαμηθεί με κανέναν άλλο εκτός από τη Nadezhda. Και μαζί της - μόνο μόνη.
  
  
  Κεφάλαιο 17
  Η Αλμπίνα με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο εν ώρα υπηρεσίας, με κάλεσε στο σαλόνι της έπαυλής της και αμέσως ασχολήθηκε:
  - Μπόρια! Πρέπει να κάνετε μια θυσία στον Θεό μας Βισνού. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε τελετουργικό φόνο. Ο Βισνού σε επέλεξε ως εκτελεστή της διαθήκης του.
  Τα πόδια του Μπόρις έγιναν αμέσως βαμμένα. Ποτέ δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη των γεγονότων. Η Αλμπίνα φάνηκε να ένιωσε τη σύγχυση του αγοριού και είπε:
  "Βλέπω ότι έχεις ήδη αθώο αίμα πάνω σου, αλλά δεν χρειάζομαι μετάνοια από σένα. Ο Βισνού σας έχει συγχωρήσει για τις προηγούμενες αμαρτίες σας. Ό,τι αφορά την προηγούμενη ζωή σας δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά τώρα πρέπει να εκτελέσετε τις εντολές του Βισνού, τις οποίες μεταδίδει μέσω εμένα. Ο Θεός μας απαιτεί από εσάς να θυσιαστείτε!
  Ο Μπόρις ήταν πολύ φοβισμένος. Αυτή η επιβλητική γυναίκα ανακάλυψε από κάπου ότι είχε ήδη σκοτώσει, αν και δεν μοιράστηκε το τρομερό μυστικό του με κανέναν εκτός από τη Νάντια. Ο τύπος σκεφτόταν πώς να αρνηθεί για να μείνει πίσω με τέτοιες απαιτήσεις, αλλά η Αλμπίνα φαινόταν να διαβάζει τις σκέψεις του. Προειδοποίησε αυστηρά:
  - Μην τολμήσεις να αρνηθείς! Διαφορετικά ο Βισνού θα σας τιμωρήσει! Η μοίρα σας είναι να είστε ο εκτελεστής της θέλησης του Βισνού, να εξαλείψετε αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους που βλάπτουν την αδελφότητά μας.
  Ο Μπόρις ήταν σιωπηλός. Η Albina, βλέποντας ότι ο τύπος ήταν ντροπιασμένος, συνέχισε την ψυχολογική επεξεργασία:
  "Κοίτα, είμαστε μια οικογένεια. Ο Θεός μας ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο καθένας μας. Και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε το θέλημά του. Μόνο τότε θα υπάρχει ειρήνη και ηρεμία στην αδελφότητά μας και οι άνθρωποι θα αποκτήσουν Φώτιση.
  Ο Μπόρις δεν ήξερε τι να πει και η Αλμπίνα απαίτησε:
  - Πάρε το μαχαίρι από το τραπέζι! Τώρα θα έρθεις μαζί μου και θα κάνεις μια ιερή θυσία.
  Σαν υπό ύπνωση, η Μπόρκα υπάκουσε. Κατέβηκαν στο υπόγειο. Ήταν ένας νεαρός αλυσοδεμένος στον τοίχο. Ο Μπόρις αναγνώρισε τον Αντρέι, ο οποίος έμενε σε ένα σπίτι δίπλα του. Εξαφανίστηκε πριν από τρεις μέρες. Και πριν από αυτό, είπε στους φίλους του ότι ήθελε να φύγει από την αδελφότητα.
  "Αυτό το κάθαρμα αποφάσισε να φύγει μακριά μας", είπε η Αλμπίνα δυνατά. - Η ρουτίνα, λέει, είναι κουρασμένη, έπαψε να πιστεύει στον Διαφωτισμό. Αλλά δεν μπορείς απλά να φύγεις μακριά μου!
  Η αλήθεια ήταν ότι ο Αντρέι έφυγε πραγματικά από την αίρεση, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από την πόλη. Δύο τύποι που έπαιζαν τον ρόλο των φρουρών της υπό την Αλμπίνα ανακάλυψαν γρήγορα τον δραπέτη και τον έφεραν στον αρχηγό της αίρεσης. Και αποφάσισε να απαλλαγεί από τον έμπειρο και ταυτόχρονα να δέσει τον Μπόρις με αίμα. Είχε τα δικά της σχέδια για την Μπόρκα.
  "Τιμωρούμε τους φυγάδες", συνέχισε την ομιλία της η Αλμπίνα. Αυτό απαιτεί ο θεός μας Βισνού.
  - Δεν είναι αλήθεια! Δεν υπάρχει Βισνού. Μας ξεγελάτε όλους! - ο τύπος έφτυσε θυμωμένος προς την Αλμπίνα.
  Ο επικεφαλής της ολοκληρωτικής αίρεσης πλησίασε τον κρατούμενο και τον χτύπησε δυνατά με τη γροθιά του στο στομάχι. Ο Άντριου έστριψε από τον πόνο. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή της θανατικής ποινής.
  Η Αλμπίνα άρπαξε ένα μαστίγιο και άρχισε να μαστιγώνει τον νεαρό με αυτό. Ναι, τόσο σκληρά που έκοψε το δέρμα μέχρι το αίμα. Ο Άντριου βόγκηξε από τον πόνο.
  Έχοντας κάνει μερικές δεκάδες χτυπήματα, η Αλμπίνα έδωσε το μαστίγιο στον Μπόρις και διέταξε σκληρά:
  - Τώρα εσύ!
  Η Μπόρκα υπάκουσε ξανά. Ήταν σαστισμένος, σχεδόν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση στην Αλμπίνα. Ο πρώην παρίας μαστίγωσε το ημίγυμνο, με τα απομεινάρια από σκισμένα ρούχα, το σώμα του γνωστού του. Και του άρεσε να το κάνει! Φαίνεται ότι ο δαίμονας που είχε εγκατασταθεί στη Μπόρκα ξαναζωντάνεψε.
  "Τώρα πάρε το πόκερ δίπλα στο τζάκι και χτύπα τον με αυτό!" διέταξε η Αλμπίνα.
  - Μήπως και εμείς; Ο Μπόρις αποφάσισε να ρωτήσει. "Εξάλλου, αυτός είναι ο φίλος μας!
  Ο αρχηγός της αίρεσης βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Πρώην! Όπως λέει ο Θεός μας Βισνού: σκληρότητα, σκληρότητα και περισσότερη σκληρότητα.
  Ο Μπόρις ρώτησε έκπληκτος:
  Αυτά είναι τα λόγια του Βισνού;
  Η Αλμπίνα απάντησε με τόνο που δεν προκάλεσε αντιρρήσεις:
  - Ακριβώς! Η σκληρότητα στερεώνει την αδελφότητα. Κάνε αυτό που σου λέω, αλλιώς θα είσαι στη θέση του!
  Ο Μπόρις, υπακούοντας, πήρε το πόκερ στα χέρια του και χτύπησε τον νεαρό. Ο τύπος έβγαλε ένα βογγητό, αν και ο Μπόρις δεν χτύπησε καθόλου δυνατά. Ωστόσο, λυπόταν τον γείτονά του.
  - Πρέπει να το χτυπήσεις σωστά! - Η Αλμπίνα ήταν αγανακτισμένη και διέταξε ξανά:
  "Τώρα βάλε το πόκερ στο τζάκι και χτύπα το ξανά!"
  Ο Μπόρις έβαλε το πόκερ στο τζάκι για λίγα δευτερόλεπτα, μετά το κούνησε, αλλά... πέταξε το όργανο της εκτέλεσης στο πάτωμα. Τα χέρια του έτρεμαν, σκέφτηκε άσχημα ο νεαρός.
  - Αδύναμος! - πέταξε περιφρονητικά η Αλμπίνα.
  Σήκωσε το πόκερ και χτύπησε τον τύπο που ήταν αλυσοδεμένος στον τοίχο με ένα καυτό προϊόν. Ο Άντριου έβγαλε μια σπαρακτική κραυγή. Αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για τον διάβολο, έβαλε ξανά το πόκερ στο τζάκι και άρχισε να το χώνει στα γυμνά σημεία του σώματος του θύματός της. Ακόμη και ο βρυχηθμός, οι στεναγμοί του Αντρέι και η μυρωδιά του καμένου κρέατος που απλώθηκε στο υπόγειο δεν εμπόδισαν τον σαδιστή. Ο τύπος στριφογύριζε από άγριο πόνο και ο σαδιστής προφανώς το απολάμβανε.
  Έσκασε στα γέλια και διέταξε ξανά την Μπόρκα:
  - Τώρα εσύ! Βάλτε το πόκερ στη φωτιά και δώστε του μια καλή φωτιά!
  - Ίσως δεν πρέπει; ρώτησε αμφίβολα ο Μπόρις.
  - Απαραίτητη! Κάνε το! Ή θα σας το κάνουμε.
  Ο Μπόρις υπάκουσε. Και πάλι το χτύπημα δεν ήταν δυνατό. Τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου έτρεμαν, η καρδιά του χτυπούσε άγρια, σπίθες έπεφταν από τα μάτια του.
  Η Αλμπίνα έσκισε το πόκερ από τα χέρια του Μπόρις, χτύπησε ξανά την ίδια την Αντρέι και μετά άρχισε να οδηγεί το αγαπημένο της όπλο κάτω από τις μασχάλες και πάνω από το σώμα του θύματος, απολαμβάνοντας τον έντονο πόνο του άντρα που ήταν σε πλήρη ισχύ.
  Έχοντας κοροϊδέψει αρκετά τον Αντρέι, η Αλμπίνα διέταξε τον Μπόρις:
  "Τώρα κόψε του τα αυτιά, άφησέ τον να αιμορραγήσει!"
  
  
  "Εγώ... δεν μπορώ... να κόψω τα αυτιά... ενός ζωντανού ανθρώπου", φλυαρούσε ο Μπόρις, σοκαρισμένος από αυτό που συνέβαινε.
  "Εντάξει, τότε τελειώστε τον πρώτα. Καλά! Ή τώρα θα καλέσω την ασφάλεια, και θα είσαι στη θέση του!
  Ο Μπόρις πήρε ένα μαχαίρι από το τραπέζι. Και πάγωσε.
  - Ορμος! απαίτησε η Αλμπίνα. - Τιμωρήστε τον για προδοσία! Μπέι, σου λένε!
  Και η Μπόρκα υπάκουσε ξανά. Αυτή τη φορά χτύπησε δυνατά. Το μαχαίρι τρύπησε τον Αντρέι στο στήθος, τρύπησε το στήθος. Το αγόρι έβγαλε άλλο ένα ουρλιαχτό και σύντομα σώπασε. Το αίμα του θύματος έσταξε άφθονο στο πάτωμα. Και η Αλμπίνα απαίτησε από τον Μπόρις να βγάλει ένα μαχαίρι από το σώμα και να κόψει τα αυτιά του πτώματος. Ο Μπόρκα, που συνέχιζε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, εκτέλεσε και αυτή την εντολή.
  Πριν απελευθερώσει τον τύπο που ήταν δεμένος με αίμα, ο σαδιστής τον διέταξε να μην πει σε κανέναν για τη δολοφονία. Ακόμα και η αγαπημένη του Νάντια. Για την αποκάλυψη του μυστικού, η Αλμπίνα απείλησε με αντίποινα.
  Ο Μπόρις άφησε τον κακό στον τόπο του εγκλήματος κοντά στο πτώμα, και ο ίδιος πήδηξε από την έπαυλη στο δρόμο και έσπευσε στο σπίτι του, όπου σωριάστηκε στο κρεβάτι.
  Ευτυχώς, η Ελπίδα είχε φύγει. Ο Μπόρκα δεν είχε χρόνο για εξηγήσεις, ήθελε να ξεχάσει τον εαυτό του σε ένα όνειρο. Ο ύπνος όμως δεν ήρθε. Ο τύπος ένιωθε σαν δολοφόνος καταδικασμένος σε θάνατο. Φοβόταν ότι ανά πάσα στιγμή η αιμοδιψή Αλμπίνα θα μπορούσε να του στείλει τους φρουρούς της και θα τον εξαφάνιζαν ως περιττό μάρτυρα και συνεργό ή θα τον πήγαιναν σε έναν σαδιστή στη θέση του Αντρέι ως άλλο θύμα ...
  Γιατί χρειαζόταν η Αλμπίνα έναν τόσο σαδιστικό φόνο; Ο Μπόρις δεν μπορούσε να το καταλάβει αυτό. Ποιο είναι το νόημα μιας τέτοιας σκληρότητας; Γιατί το έκαναν αυτό στον Ανδρέα; Μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να φύγει από την αδελφότητα; Αυτό είναι ανούσιο και ανελέητο!
  Έτσι σκέφτηκε ο κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή σε τέσσερις αθώους ανθρώπους. Σκέφτηκε αν έπρεπε ή όχι να προσπαθήσει να ξεφύγει από την αίρεση. Αλλά ο Μπόρις τώρα δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τη Νάντια. Μήπως να πεις τα πάντα στην αγαπημένη σου και να την πείσεις να φύγει από την αδελφότητα; Αλλά πού μπορούν να τρέξουν; Ναι, και η Αλμπίνα είναι απίθανο να επιτρέψει τη διαφυγή τους, όπως δεν επέτρεψε στον Αντρέι να δραπετεύσει. Μια σκέψη ξεπήδησε: δεν θα ήταν καλύτερα να σκοτώσει την ίδια την Αλμπίνα; Λοιπόν, τι ακολουθεί;
  Υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, ο Μπόρκα αποφάσισε να μην κάνει τίποτα ακόμα. Παρέμεινε στην αίρεση, δεν είπε σε κανέναν πώς πέθανε ο Αντρέι, δεν μοιράστηκε καν τον πόνο του με τη Nadezhda, αν και πριν δεν είχε μυστικά από την αγαπημένη του.
  
  
  Κεφάλαιο 18
  Μετά από αυτό το περιστατικό, η ζωή του Μπόρις δεν άλλαξε καθόλου. Στο επόμενο κήρυγμα, η Αλμπίνα, ως συνήθως, μίλησε για τον Βισνού και πώς να συμπεριφέρεται για να μην επιβαρύνει το κάρμα. Η ίδια φαινόταν να μην έχει τύψεις και να μην ανησυχεί ότι η δολοφονία θα μπορούσε να υπονομεύσει το δικό της κάρμα. Ίσως αυτή να μην ήταν η πρώτη δολοφονία στην οποία εμπλέκεται άμεσα ο επικεφαλής της αίρεσης τους. Για κάποιο διάστημα δεν απαιτούσε τίποτα από τον Μπόρις.
  Η ρουτίνα της καθημερινότητας παρέσυρε. Σεχταριστικές προσευχές, ψάρεμα, δουλειά στα κρεβάτια, καθήκον στην κοινή κουζίνα, μερικές φορές περπάτημα στην παραλία με άλλους σεχταριστές υπό την επίβλεψη ενός από τους φρουρούς της Αλμπίνα. Το καλοκαίρι τελείωσε γρήγορα. Και οι φθινοπωρινοί μήνες πέρασαν. Για να κρατήσει απασχολημένους τους οπαδούς, η Αλμπίνα έφερε ένα ολόκληρο κουτί με βιβλία για τον Θεό Βισνού, για το επερχόμενο τέλος του κόσμου και μια ευτυχισμένη ζωή στον παράδεισο. Ο επικεφαλής της αίρεσης διέταξε να απομνημονεύσει λογοτεχνία, απείλησε να κανονίσει εξετάσεις. Οι ειδικοί διάβασαν προσεκτικά τα φυλλάδια, καθώς υπήρχε αρκετός ελεύθερος χρόνος. Η Μπόρκα επίσης διάβαζε μερικές φορές. Αν και δεν πίστευα πραγματικά σε αυτά που γράφτηκαν.
  
  
  Τον Δεκέμβριο, η Αλμπίνα είπε στον Μπόρις να επισκεφτεί την έπαυλή της για ένα σημαντικό θέμα.
  Η ύπουλη γυναίκα δήλωσε αμέσως:
  "Ο Θεός μας Βισνού είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι δεν του φέραμε άλλη θυσία εγκαίρως. Εξαιτίας αυτού, είχαμε πολλά προβλήματα. Ο Βισνού απαιτεί εκδίκηση και η εκδίκηση απαιτεί θυσίες!
  Ο Μπόρις κατάλαβε ότι όλα αυτά ήταν ανοησίες, αλλά δεν έφερε αντίρρηση και η Αλμπίνα συνέχισε:
  - Για να διώξεις με οποιοδήποτε κόστος τα κακά πνεύματα από τον Θεό Βισνού, που τρελαίνουν αυτόν και όλους εμάς, πρέπει να θυσιάσεις έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο. Θα σας δείξω τη φωτογραφία του, θα σας πω πώς να τον βρείτε.
  "Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο από μια φωτογραφία!" παρακάλεσε ο Μπόρις.
  Η Αλμπίνα σκέφτηκε για μια στιγμή και είπε:
  - Καλός. Θα πάω μαζί σου για να υποδείξω το θύμα και να επιβλέπω την εκτέλεση.
  - Αυτός ποιος; Ο Μπόρις έκανε μια περιττή ερώτηση.
  - Δεν είναι δουλειά σου! - Η Αλμπίνα απάντησε θυμωμένη, αλλά αμέσως έγινε πιο ευγενική και εξήγησε:
  "Αυτός είναι ένας κακός άνθρωπος που φταίει για όλα. Είναι παγκόσμιο κακό, είναι η κατάρα μας. Θα σκοτώσουμε το κακό μαζί του και θα ευχαριστήσουμε τον Θεό μας Βισνού.
  Και πάλι ο Μπόρις έπρεπε να πάει για κυνήγι. Τώρα, όχι στο κάλεσμα του δικού του δαίμονα, αλλά κατόπιν εντολής του αιματηρού διαβόλου που ηγήθηκε της αίρεσης του. Ο τύπος ακολούθησε την Αλμπίνα, νιώθοντας μια δειλή ανατριχίλα. Δεν ήξερε ακριβώς ποιον επρόκειτο να σκοτώσουν, δεν ήθελε να συμμετάσχει άλλο στις δολοφονίες, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στη θέληση αυτής της γυναίκας.
  Ήρθαν σε ένα πάρκο και κάθισαν σε ένα παγκάκι στην είσοδο. Η μουσική έπαιζε - ένα εστιατόριο φωτίστηκε κοντά. Είχε αρχίσει να νυχτώνει, το σούρουπο έπεφτε στην πόλη.
  Η Albina είπε:
  Πρέπει να πάει σπίτι μέσα από το πάρκο. Αν υπήρχε μόνο ένα.
  
  
  Ο διάβολος παρακολουθούσε τους ανθρώπους να φεύγουν από το εστιατόριο. Αυτή περίμενε. Και περίμενε: σύντομα ένας ψηλός άντρας με διπλωμάτη βγήκε από το ίδρυμα. Ήταν φανερό ότι ήταν μεθυσμένος. Ο Μπόρις ένιωσε την Αλμπίνα σε ένταση, άρπαξε τον τύπο από το χέρι και τον έσυρε σε μια σκοτεινή γωνιά του πάρκου. Κουνώντας ελαφρά, ο άντρας προχώρησε προς το μέρος τους.
  Ο διάβολος έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα, το έδωσε στον Μπόρις και ψιθύρισε:
  - Πηγαίνω! Είναι δικός σου!
  Ο Μπόρις δίστασε. Ο άντρας πλησίαζε ήδη τους θάμνους πίσω από τους οποίους κρυβόταν η Αλμπίνα και ο σεχταριστής της. Ο διάβολος ώθησε απαλά την Μπόρκα. Ο νεαρός άνδρας έσφιξε τη λαβή του στο ακονισμένο μαχαίρι της θυσίας και πήδηξε έξω στο μονοπάτι.
  Ο άνδρας είναι μεθυσμένος, αλλά ισχυρός, περίπου δύο μέτρα ύψος. Και ζυγίζει πολύ περισσότερο από τον δολοφόνο του. Ο Μπόρις ένιωσε φόβο: ήταν επικίνδυνο να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο πρόσωπο. Ο Μπόρκα χρειάστηκε να χτυπήσει ενώ ο αγρότης δεν τον έβλεπε, ο δολοφόνος έφτασε στο θύμα στις μύτες των ποδιών, μάζεψε τις δυνάμεις του και προσπάθησε να επενδύσει σε ένα χτύπημα, τον χτύπησε στο λαιμό. Αλλά αυτή τη φορά, το χέρι έτρεμε, η λεπίδα πέρασε σε μια εφαπτομένη, έκοψε μόνο το δέρμα, αλλά δεν έκανε απτή ζημιά.
  Ο άντρας φώναξε έκπληκτος και γύρισε. Ο Μπόρις τον έσπρωξε απελπισμένος στο στομάχι με ένα μαχαίρι, αλλά ταυτόχρονα του πήρε μια γροθιά στο αυτί. Το χτύπημα ταρακούνησε τον νεαρό, πολλές σπίθες χόρεψαν μπροστά στα μάτια του. Ο άντρας είναι ισχυρός και η δόση του αλκοόλ που πήρε απείχε ακόμα από εκείνη στην οποία πέφτουν στο έδαφος από ένα ελαφρύ σπρώξιμο.
  Ο Μπόρκα βρήκε τη δύναμη να πηδήξει στην άκρη, στο σκοτάδι, οπισθοχώρησε και ο άντρας άφησε κάτω τον διπλωμάτη του και πέταξε υστερικά στον αέρα με τις βαριές γροθιές του.
  Μια ήσυχη αλλά απαιτητική φωνή της Αλμπίνα ακούστηκε:
  - Νίκησε τον! Ή θα σε σκοτώσω!
  Η απειλή έδωσε στον Μπόρις αποφασιστικότητα. Πλησίασε τον εχθρό σε μια εξέδρα που φωτιζόταν σχετικά από το ασθενές φως των μακρινών λαμπτήρων. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο άνδρας ήταν αιμόφυρτος. Το αίμα ξύπνησε ξαφνικά την Μπόρκα. Όρμησε στον κακοποιό και μαχαίρωσε τη γροθιά του άνδρα με ένα μαχαίρι. Μούγκρισε από τον πόνο, αλλά ο Μπόρις βούτηξε αμέσως ένα μαχαίρι στο στομάχι του. Και μετά γρονθοκόπησε στα πλευρά. Τα γερά οστά του άντρα επέζησαν, αλλά ήταν πολύ οδυνηρό, έκοψε την ανάσα.
  Ο Μπόρις μετά βίας κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Όμως ο άνδρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα του δολοφόνου. Παράλυτος από τον πόνο και την απώλεια αίματος, άρχισε να βυθίζεται στο έδαφος με ένα μαχαίρι στο στομάχι του.
  
  
  Αυτή η τροπή των γεγονότων έδωσε στον Μπόρκα δύναμη και θυμό. Μόλις συνήλθε λίγο η ανάσα του δολοφόνου, όρμησε στον εχθρό, έβγαλε το μαχαίρι και το ξαναχτύπησε. Και μετά ξανά και ξανά. Ο Μπόρις τραυμάτισε και χτύπησε με μανία το σώμα που είχε ήδη χτυπήσει από αγωνία. Ο δολοφόνος κυριολεκτικά τεμάχισε το θύμα του.
  - Αρκετά! Ακούστηκε η έγκυρη φωνή της Αλμπίνα.
  Ο Μπόρκα άφησε το σώμα του εχθρού, έκανε μερικά βήματα κατά μήκος του μονοπατιού προς την κατεύθυνση του διαβόλου. Βγήκε από την κρυψώνα της, πήγε στο πτώμα, βεβαιώθηκε ότι ο άντρας ήταν νεκρός, πήρε τον χαρτοφύλακά του και είπε στον κουρασμένο συνεργό:
  - Όλα πήγαν καλά. Ήσυχο, χωρίς παρευρισκόμενους.
  Ο Μπόρις δεν απάντησε. Και η Αλμπίνα διέταξε να κόψουν τα αυτιά του πτώματος.
  - Γιατί? Η Μπόρκα ξαφνιάστηκε.
  "Το χρειαζόμαστε για το τελετουργικό", απάντησε ο διάβολος. "Γρήγορα, όσο κανείς δεν είναι εκεί, κόψε και τα δύο αυτιά και φύγε από εδώ".
  Και πάλι, παρά την αηδία του, ο Μπόρις υπάκουσε. Ήταν στο έλεος αυτής της γυναίκας, ακολουθώντας τις εντολές της σαν υπό ύπνωση.
  Στη συνέχεια το θανατοποινίτης έφυγε από το έρημο πάρκο. Στο δρόμο, η Αλμπίνα έδωσε οδηγίες στον κακόσκεπτο τύπο. Διέταξε να μην το πει κανείς. Αν ρωτήσει η Nadezhda, απαντήστε ότι πήγε να σφάξει ένα κριάρι στους φίλους της Albina, όπου λερώθηκε με το αίμα ενός ζώου. Ο διάβολος μου είπε να αλλάξω αμέσως και να της φέρω ρούχα για πλύσιμο.
  Στο σπίτι, δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον συγκάτοικό μου για πολύ καιρό. είπε ο Μπόρις όπως διέταξε η Αλμπίνα. Η Nadezhda τον πίστεψε ή προσποιήθηκε ότι τον πίστευε. Δεν είχε τη συνήθεια να ρωτά, ειδικά αν έβλεπε ότι ο αγαπημένος της δεν ήθελε να αναφέρει λεπτομέρειες.
  Ο Μπόρις είπε στην κοπέλα του ότι είχε έντονο πονοκέφαλο, ξάπλωσε στο κρεβάτι του και άρχισε να σκέφτεται. Από ηθική άποψη, είναι πιο εύκολο να χορτάσεις έναν μεθυσμένο άντρα παρά ένα κορίτσι που σκότωσε κοντά στην Τούλα. Ο μεθυσμένος είναι ένα αναλώσιμο αντικείμενο που δεν προκαλεί συμπάθεια. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: όταν επιλέγετε μόνοι σας ένα θύμα και όταν ενεργείτε κατόπιν εντολών. Αυτή τη φορά η Αλμπίνα τον ανάγκασε να σκοτώσει. Όπως και στην περίπτωση του Ανδρέα.
  Αλλά γιατί σκοτώνει καθόλου; Ο Μπόρις θυμήθηκε τις προηγούμενες δολοφονίες του με λύπη. Κυρίως λυπόταν το κορίτσι. Γιατί την έκοψε; Λοιπόν, σκότωσε τον γείτονά του για πρώτη φορά - φυσικά, τον έπιασαν σε αναγκαστική κλοπή, έδρασε αυθόρμητα, σε κατάσταση πάθους. Η γιαγιά σκοτώθηκε αργότερα επειδή χρειαζόταν πολύ τα χρήματα. Εξάλλου, σε καμία περίπτωση δεν της έμειναν και πολλά στη γριά, κατά κάποιον τρόπο την είχε γλιτώσει από τα σωματικά μαρτύρια του αργού ξεθωριάσματος. Ένας ηλικιωμένος πέθανε επειδή σκαρφάλωσε μόνος του...
  Γιατί όμως σκότωσε το κορίτσι; Ναι, ακόμα και όμορφο... Τι είδους βδελυρό σαδισμό υπήρχε στην ψυχή και στο κεφάλι του; Πώς τολμούσε να καταρρίψει ένα όμορφο πλάσμα; Ταυτόχρονα, προς ντροπή του, ο Μπόρις έπρεπε να παραδεχτεί ότι ένιωθε τότε ευχαρίστηση, ακόμη και σεξουαλικό ενθουσιασμό από έναν τόσο βδελυρό, παράλογο φόνο. Αν και τέτοια χαρά είναι αφύσικη.
  Μετά, εδώ στο Σότσι, πήγε πάλι για κυνήγι. Ευτυχώς δεν έκανε τη δουλειά του. Ωστόσο, σήμερα, έχοντας σκοτώσει βάναυσα έναν μεθυσμένο, ένιωσε ικανοποίηση. Όχι, με κάποιο τρόπο πρέπει να απαλλαγείτε εντελώς από τον δαίμονα στην ψυχή σας.
  Τότε ο Μπόρις θυμήθηκε ότι είχαν αφήσει το μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος. Γιατί δεν τον πήρε η Αλμπίνα με τον διπλωμάτη; Δεν ήθελες να λερωθείς στο αίμα; Αλλά τέτοια στοιχεία θα μπορούσαν να τους βάλουν φωτιά.
  Είναι ένα πράγμα όταν χάθηκε ο Αντρέι, ο οποίος δεν θα αναζητηθεί. Τώρα όμως θα ανακαλυφθεί το πτώμα, θα ανοίξει ποινική δικογραφία και θα ξεκινήσει η αναζήτηση των δολοφόνων. Ωστόσο, σκότωσε ακόμη και πριν μπει στην κοινότητα. Και δεν τον βρήκε κανείς.
  Την ίδια στιγμή, ο Μπόρις φοβόταν και πάλι σοβαρά για τη ζωή του. Και τι θα συμβεί αν αυτή τη φορά η Albina σκεφτεί να το αφαιρέσει; Στείλτε σωματοφύλακες. Και αυτό ... Είναι περίεργο που για τη δολοφονία του Αντρέι, και μετά τον αγρότη, τον χρησιμοποίησε και όχι τα παιδιά της.
  
  
  Να σκάσω κάπου μακριά, μακριά, να φύγω από την αίρεση μαζί με τη Ναντένκα. Είπε ότι ήθελε να επισκεφτεί το Παρίσι, τη ρομαντική πρωτεύουσα της Γαλλίας με τις θρυλικές Βερσαλλίες. Αλλά πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί χωρίς χρήματα και έγγραφα;
  Ο Μπόρις κατάλαβε ότι δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί στην επιρροή της Αλμπίνα. Μόνο το πρωί ο νεαρός βυθίστηκε σε βαρύ ύπνο. Ευτυχώς δεν είχε εφιάλτες. Κοιμήθηκε σχεδόν μέχρι το μεσημέρι και ξύπνησε λίγο πολύ σε εγρήγορση.
  
  
  Κεφάλαιο 19
  Η ζωή στην αίρεση συνεχίστηκε. Ευτυχώς, οι φόβοι του Μπόρις ότι θα μπορούσε να εξαλειφθεί ως περιττός συμμετέχων στις δολοφονίες δεν έγιναν πραγματικότητα. Ποτέ δεν έμαθε γιατί ήταν απαραίτητο να σκοτώσει τον συγκεκριμένο παχουλό άντρα και τι είχε μέσα στον διπλωμάτη του, που πήρε μαζί της η Αλμπίνα. Ωστόσο, ο τύπος δεν τον ένοιαζε καθόλου. Φοβόταν ότι θα αναγκαζόταν να σκοτώσει ξανά.
  Και δεν έκανε λάθος, η Αλμπίνα ζήτησε και πάλι θύματα. Τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα, ο διάβολος κάλεσε τον Μπόρις και είπε ότι θα έπρεπε να φέρουν άλλη μια ιερή θυσία στον Θεό Βισνού.
  Ο νεαρός παρακάλεσε την Αλμπίνα να μην τον αναγκάσει να το κάνει αυτό. Όμως ο αρχηγός της αίρεσης ήταν αμείλικτος. Η ίδια αποδείχθηκε ότι ήταν κατά συρροή δολοφόνος. Της άρεσε να σκοτώνει και να παρακολουθεί πώς, με εντολή της, αφαιρούν τις ζωές ανδρών. Δεν ήταν αμαρτία για τον διάβολο να σκοτώσει έναν άνθρωπο.
  Ένα ζευγάρι μανιακών, μια αθλητική γυναίκα και ένας όμορφος νεαρός άνδρας με καλή μυϊκή ανακούφιση, πήγαν και πάλι σε ένα θανατηφόρο κυνήγι.
  Δεν άργησε να βρεθεί θύμα. Σε μια ερημιά έξω από την πόλη, η Αλμπίνα είδε δύο άντρες να πίνουν φεγγαρόφωτο από ένα μπουκάλι δύο λίτρων. Με τη σειρά του, από το λαιμό. Ταυτόχρονα βρίζουν τη μάνα. Η Αλμπίνα έδωσε την εντολή: "Αυτοί!"
  Ο Μπόρις κοίταξε τον διάβολο με έκπληξη: "Είναι δύο!" Αλλά η Αλμπίνα επιβεβαίωσε: "Πάμε!"
  Μαζί πλησίασαν τους μεθυσμένους. Ο Μπόρις πήδηξε σιωπηλά από πίσω και μαχαίρωσε τον πιο κοντινό του κάτω από την ωμοπλάτη. Ο άντρας γύρισε και δέχτηκε αμέσως ένα χτύπημα στις μπάλες από την Αλμπίνα, η οποία ταυτόχρονα φώναξε:
  - Προς δόξα του Θεού μας Βισνού!
  Το χτύπημα αποδείχτηκε τόσο δυνατό που ο άνδρας ρέψισε αίμα και μετά άρχισε να βυθίζεται στο έδαφος. Ο Μπόρις, στη θέα του κατακόκκινου υγρού, πέταξε ξανά από τα φρένα. Επιτέθηκε στο δεύτερο άτομο. Φώναξε: "Τι κάνεις;!" - και προσπάθησε, ήταν, να αρπάξει το κλαδί για προστασία, αλλά δεν είχε χρόνο. Ο νεαρός μανιακός τον είχε ήδη μαχαιρώσει με ένα μαχαίρι. Και χτυπούσε μέχρι που ο άντρας έδωσε σημεία ζωής.
  Η Αλμπίνα εξοργίστηκε επίσης, ένας διαβολικός ενθουσιασμός φούντωσε μέσα της. Ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώτο άτυχο που έπεσε στο έδαφος. Ήθελε να σηκωθεί, αλλά δέχτηκε ένα χτύπημα από τον διάβολο με την κνήμη μιας τεράστιας γυναικείας μπότας στο κεφάλι. Τότε η μανία συνέχισε να κλωτσάει τον χωρικό σε όλα τα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μπουκάλι και με αυτό χτύπησε το θύμα της στο κεφάλι.
  Ο άντρας σώπασε και η Αλμπίνα διέταξε τον Μπόρκα:
  "Και τελειώστε το με ένα μαχαίρι!"
  Ο Μπόρις βούτηξε ένα μαχαίρι στο λαιμό του άτυχου, απελευθερώνοντας ένα σιντριβάνι από κόκκινο αίμα. Και είπε θριαμβευτικά:
  - Ετοιμος! Δεν πεθαίνει!
  "Οι θεοί μας είναι έξω για αίμα!" απάντησε η Αλμπίνα. - Ας ξεπλυθούμε!
  Ο Μπόρις χάρηκε που έφυγε από τη σκηνή της δολοφονίας. Στο δρόμο για το σπίτι, ωστόσο έκανε στον διάβολο μια άβολη ερώτηση:
  - Γιατί τα έχουμε;
  "Βλέπεις", απάντησε ήρεμα η Αλμπίνα, "οι θεοί μας είναι οι θεοί του πολέμου!" Απαιτούν θυσίες. Τώρα μπορώ επιτέλους να αναφερθώ στις ανώτερες δυνάμεις: κάναμε μια σοβαρή δουλειά. Και με αυτόν τον τρόπο πετύχαμε πολλά.
  Ο Μπόρις δεν απάντησε, σκέφτηκε ότι το θηρίο απλώς του λείπει η αδρεναλίνη, έχει δίψα να σκοτώσει, να θρυμματίσει, να βασανιστεί για να νιώσει υπεράνθρωπος.
  Στο σπίτι, ο τύπος και πάλι δεν μπορούσε να κοιμηθεί για πολύ καιρό. Και πάλι ήθελε να ξεφύγει από την αίρεση, για να μην δει ή ακούσει πια τους ψυχοπαθείς της Αλμπίνα, να μην ακολουθήσει τις εντολές της.
  
  
  Κεφάλαιο 20
  Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Αλμπίνα τηλεφώνησε στον Μπόρις και είπε:
  "Τώρα εσύ ο ίδιος πρέπει να διαλέξεις το θύμα σου και να στερήσεις τη ζωή από έναν άνθρωπο. Δεν θα πάω μαζί σου. Διάλεξε έναν άντρα και ως απόδειξη της δουλειάς που έγινε, φέρε μου τα κομμένα αυτιά του.
  - Ποιον να διαλέξω; η ερώτηση ξέσπασε από τον άναυδο κατά συρροή δολοφόνο.
  "Πρέπει να βρείτε το θύμα του οποίου το κάρμα είναι αλλοιωμένο και το οποίο, ως αποτέλεσμα, πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με τις ερήμους του", εξήγησε η Αλμπίνα αόριστα. "Βρείτε το θύμα αυτό το βράδυ!" Οι θεοί χρειάζονται τη θυσία μας.
  - Μα γιατί εγώ; Έχεις άλλους ανθρώπους...
  "Δεν φοβάσαι το αίμα, σε αντίθεση με τους άλλους. Έχεις σκοτώσει παλιότερα, το έχεις συνηθίσει! Γι' αυτό σας εμπιστεύομαι ένα τόσο λεπτό θέμα. Αυτή τη φορά πρέπει να ενεργήσετε μόνοι σας.
  Ο Μπόρις είπε διστακτικά:
  - Όλοι αυτοί οι φόνοι ... είναι αμαρτία! Είναι τόσο βαριά για την ψυχή και μου χαλάνε το κάρμα.
  Τα μάτια του διαβόλου φωτίστηκαν με μια τρελή λάμψη. Εκείνη απάντησε δυσαρεστημένη:
  - Στο χέρι μου είναι να αποφασίσω τι είναι αμαρτία και τι όχι! Πρέπει να με υπακούσετε, γιατί κάνω το θέλημα του Θεού μας Βισνού.
  "Μα γιατί ο Βισνού χρειάζεται να σκοτώσει;" Ο Μπόρις δεν μπορούσε να καταλάβει.
  "Ακόμα και η Βίβλος λέει ότι χωρίς το χύσιμο του αίματος δεν υπάρχει συγχώρεση. Το αθώο αίμα καθαρίζει το σύμπαν και σώζει πολλές ζωές. Έχοντας διαπράξει τον ιερό φόνο ενός, θα σώσουμε χιλιάδες άλλους. Οι θεοί χρειάζονται θύματα, χωρίς θύματα η ανθρωπότητα θα αυτοκαταστραφεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο, - η φωνή του διαβόλου ακουγόταν όλο και πιο απειλητική. "Μόνο ο οργανισμός μας μπορεί να αποτρέψει έναν πυρηνικό πόλεμο και να σώσει την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς θυσίες. Μην ανησυχείτε: ένας νεκρός περιμένει μια νέα ενσάρκωση ή Νιρβάνα στον παράδεισο. Το θύμα θα είναι μόνο ευγνώμων σε εσάς που τον ξεκόλλησες από αυτή τη σκληρή, άχρηστη ζωή και τον στείλατε κατευθείαν στον παράδεισο.
  
  
  Ο Μπόρις θυμήθηκε ότι η Nadezhda είχε ήδη πει κάτι παρόμοιο για την ευγνωμοσύνη στον δολοφόνο κατά την πρώτη τους συνάντηση. Ο τύπος ήταν ζαλισμένος, ένιωσε ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να αντισταθεί στη θέληση της Albina. Μα ρώτησε πάντως:
  "Ίσως δεν χρειαζόμαστε κομμένα αυτιά;"
  Ο διάβολος είπε θυμωμένος:
  - Απαραίτητη! Σας διατάζω να μην καθυστερείτε άλλο! Πιάσε ένα μαχαίρι και φύγε!
  Ο Μπόρις άπλωσε τα χέρια του αβοήθητα.
  Θα προσπαθήσω να σκοτώσω...
  Η Αλμπίνα υπενθύμισε ξανά:
  "Και μην επιστρέψεις χωρίς αυτιά!"
  Ο Μπόρις δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Η εντολή της Αλμπίνα για αυτόν είναι σαν νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρά. Χωρίς παρεκκλίσεις, χωρίς ταραχές και αντιρρήσεις!
  Και πήγε σε ένα σχεδόν παραδοσιακό "κυνήγι". Του κούμπωσαν τη μάσκα του δήμιου, άλλου τον έδιωξε. Περιπλανήθηκε σε μια κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα μιας κοιμισμένης πόλης σαν τρελός μοναχικός λύκος. Η σκέψη ότι θα έπρεπε να σκοτώσει ξανά έναν άντρα ή να εμφανιστεί ενώπιον της Αλμπίνα χωρίς να εκπληρώσει την εντολή της ροκάνισε τον Μπόρις.
  Η πρώτη ανοιξιάτικη νύχτα ξεκίνησε. Εκπληκτικά ζεστό για τις αρχές Μαρτίου. Πόσο υπέροχο είναι να περπατάς κάτω από έναν καθαρό έναστρο ουρανό, πόσο όμορφα είναι όλα τώρα στη φύση, ζωντανεύουν μετά τη χειμερία νάρκη. Και χρειάζεται να αντέξει τον πόνο και τον θάνατο. Πόσο καιρό να! Και πώς να ζήσετε με αυτό, πόσο καιρό να εξαπατήσετε τη Nadezhda;
  Ο Μπόρις μετάνιωσε τώρα που δεν κάπνιζε. Θα ήταν ωραίο να τραβήξετε ένα τσιγάρο. Αυτό θα βοηθούσε στην ανακούφιση του ψυχικού στρες, διαφορετικά κάθε κύτταρο του σώματός του τρέμει. Και πονάει η ψυχή μου.
  Ο ίδιος έπρεπε να επιλέξει μια τελετουργική θυσία και δεν είχε ιδέα τι. Σπάνιοι περαστικοί έσπευσαν σπίτι. Ο Μπόρις τους κοίταξε και σκέφτηκε: αξίζει αυτός ο θάνατος; Δεν υπήρχε απάντηση. Ήθελε να γνωρίσει έναν μεθυσμένο ή έναν άστεγο, αλλά για κάποιο λόγο δεν συνάντησε τέτοιους ανθρώπους. Σύντομα η περιοχή άδειασε εντελώς.
  
  
  Ο Μπόρις τριγυρνούσε άσκοπα σχεδόν όλη τη νύχτα. Άρχισε να φωτίζει λίγο, αλλά ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος. Ο κατά συρροή δολοφόνος σκεφτόταν ήδη να γυρίσει πίσω, περιμένοντας με αγωνία την αντίδραση της Αλμπίνα στην ανεκπλήρωτη παραγγελία. Αλλά τότε ο νεαρός άκουσε μια διαπεραστική γυναικεία κραυγή από τη ζώνη του δάσους. Και έτρεξε με όλη του τη δύναμη στο κλάμα!
  Έσπευσε στη διάσωση και είδε ότι ένας ημίγυμνος παχουλός πίεζε το σώμα ενός γυμνού κοριτσιού πάνω σε ένα δέντρο. Ο βιαστής έχει σχεδόν καταλάβει το κορίτσι. Αντέδρασε απελπισμένα, αλλά οι δυνάμεις δεν ήταν ίσες.
  - Αφησε την! Ο Μπόρις φώναξε και, χωρίς δισταγμό, όρμησε στον βιαστή.
  Ένας μάλλον ισχυρός μεσήλικας τύπος δεν περίμενε να παρέμβει. Γύρισε προς το αγόρι που έτρεχε. Ο άντρας ήταν αισθητά πιο βαρύς από τον νεαρό. Αλλά ο Μπόρκα είχε τελειώσει σαν μια ακολουθία μυών, πήδηξε και τον κλώτσησε απότομα στο στομάχι. Ο άνδρας είχε κάποια ιδέα για τον αγώνα, αλλά δεν είχε χρόνο να μπλοκάρει εντελώς το χτύπημα, το οποίο αμβλύνθηκε εν μέρει από ένα καθυστερημένο μπλοκ. Ο βιαστής τρεκλίστηκε, αλλά στάθηκε στα πόδια του και πήγε στον Μπόρις.
  
  +
  Ο νεαρός τον συνάντησε με μια δυνατή απροσδόκητη κλωτσιά στη βουβωνική χώρα. Ο εχθρός ούρλιαξε και άρχισε να πέφτει μπρούμυτα. Ο Μπόρις δανείστηκε ένα χτύπημα στις μπάλες από την Αλμπίνα. Δεν θα ξεφύγετε από αυτό αμέσως.
  Η κοπέλα εκείνη τη στιγμή τραβούσε το φόρεμά της.
  - Φύγε γρήγορα από εδώ! Ο Μπόρις της φώναξε, δεν ήθελε να σκοτώσει μπροστά σε μάρτυρα. - Και ξέχνα τα πάντα!
  Ο άνδρας εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον Μπόρκα. Η άγνωστη, ένα όμορφο κορίτσι περίπου είκοσι ετών, για κάποιο λόγο δεν βιαζόταν να φύγει.
  "Φύγε γρήγορα από εδώ", διέταξε πάλι ο Μπόρις. "Αλλά μην πας στην αστυνομία και μην πεις σε κανέναν για μένα!"
  - Καλός! Σας ευχαριστώ! - απάντησε η κοπέλα και περπάτησε γρήγορα και μετά έτρεξε προς την κατεύθυνση του πλησιέστερου σπιτιού.
  Ο Μπόρις έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα, πήδηξε στον αγρότη και, με μια κούνια, έριξε το φονικό όπλο στο λαιμό του βιαστή. Σύρισε και άρχισε να πνίγεται στο αίμα. Πέθανε από ασφυκτικούς σπασμούς.
  "Η πράξη έγινε, δεν είναι κρίμα", σκέφτηκε ο Μπόρις, αλλά θυμήθηκε ότι ο βιαστής έπρεπε ακόμα να κόψει τα αυτιά του. Ο κατά συρροή δολοφόνος ένιωσε ξαφνικά ένα κύμα δαιμονικής οργής στον εαυτό του, έβγαλε ένα μαχαίρι από το λαιμό του, το χτύπησε με ξέφρενη δύναμη αρκετές φορές στο σώμα ενός ήδη νεκρού και μετά έκοψε το ένα αυτί και μετά το άλλο.
  Μόνο μετά από αυτό ο δολοφόνος συνήλθε λίγο, παρατήρησε ότι ήταν βαμμένος με αίμα. Ζεστές σταγόνες μπήκαν ακόμη και στο πρόσωπο του μανιακού που έσωσε το κορίτσι.
  Ο Μπόρις ένιωθε άρρωστος, ανέπνεε βαριά. Όμως η τσιμπημένη ναυτία και η κρύα βροχή που έπληξε το Σότσι τον βοήθησαν να ηρεμήσει.
  Ήταν επείγον να φύγουν από τον τόπο της δολοφονίας. Ωστόσο, ο Μπόρις δεν βιαζόταν, η αδιαφορία τον κυρίευσε. Ο μανιακός έπιασε ξαφνικά τον εαυτό του να πιστεύει ότι η Αλμπίνα ήταν ένα τέρας, πιο καθαρό από τον ίδιο. Πρέπει να είναι ψυχοπαθής. Γιατί χρειάζεται τα αυτιά ενός δολοφονημένου;
  Ο τύπος είχε υγρά μάτια, έκανε κρύο, η βροχή δυνάμωσε, απειλώντας να μετατραπεί σε νεροποντή.
  
  -
  Η Μπόρκα δεν άρεσε στις κρύες βροχές. Η βροχή του χάλασε τη διάθεση. Εδώ έβρεχε συχνά το χειμώνα. Το χιόνι θα ήταν καλύτερο, ο Μπόρις είναι ακόμα συνηθισμένος στο γεγονός ότι το χειμώνα υπάρχει χιόνι, το οποίο δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και γαλήνης. Και εδώ το χιόνι έπεσε μόνο μια-δυο φορές κατά τη διάρκεια του χειμώνα και έλιωσε την ίδια μέρα.
  Ο κατά συρροή δολοφόνος πήγε στο σπίτι και έκλαψε ήσυχα. Πήγε πάλι για κυνήγι και σκότωσε, έδειξε πάλι αδυναμία χαρακτήρα, συνέχισε την Αλμπίνα. Τρομερό, φυσικά, αλλά στο κεφάλι της αίρεσης υπάρχει κάποιο είδος διαβολικής δύναμης που ο Μπόρις δεν μπορεί να αντισταθεί. Ας υποθέσουμε ότι αυτή τη φορά έσωσε το κορίτσι, αλλά έκοψε τα αυτιά του πτώματος, τώρα τα κουβαλάει ως απόδειξη της θηριωδίας του, μη μπορώντας να πετάξει αυτή την αηδία.
  Και πάλι ο μανιακός θυμήθηκε τους κατεστραμμένους από αυτόν ανθρώπους. Και πάλι, από τα πρώην θύματα, ο Μπόρις μετάνιωσε περισσότερο για το νεαρό κορίτσι που είχε σκοτώσει κοντά στην Τούλα. Ήταν γεμάτη ενέργεια, μπορούσε να γεννήσει παιδιά, να φέρει χαρά στον αγαπημένο της.
  Ωστόσο, από την άλλη, δεν είναι κακό που βρέχει. Τουλάχιστον θα ξεπλύνει μερικά από τα ίχνη του εγκλήματος. Ο Μπόρις δεν ήθελε να φέρει την ευθύνη για ό,τι είχε κάνει. Πολύ σύντομα, η πλειοψηφία του, μετά την οποία δεν θα πρέπει πλέον να υπολογίζετε σε έκπτωση ενώπιον του νόμου. Και το γεγονός ότι δεν έχει πιαστεί ακόμα και δεν έχει σταλεί στη φυλακή δεν έδωσε ώθηση σε νέα εγκλήματα.
  Ωστόσο, από τη φύση του, ο Μπόρις ήταν ένας ευγενικός τύπος. Και αυτή η καλοσύνη του ξύπνησε μια συνείδηση και νότες τύψεων. Ανησυχούσε τώρα που είχε γίνει δολοφόνος, που είχε χτυπήσει τη μητέρα του πριν φύγει από το σπίτι. Ίσως ο ίδιος να φταίει που του φέρθηκαν άσχημα. Οι έφηβοι τείνουν να εκφοβίζουν τα ήσυχα, σεμνά αγόρια. Προσπαθούν να τους ταπεινώσουν και να τους προσβάλλουν. Ωστόσο, κάποιος έπρεπε να είναι πιο κοινωνικός από την παιδική του ηλικία, αποδεικνύοντας την αξία του με γροθιές. Και έκανε σαν στρουθοκάμηλος. Τα παράπονα συσσωρεύτηκαν σταδιακά στην ψυχή και, στο τέλος, εκτοξεύτηκαν σε φόνους. Μπορεί να γίνει κατανοητός, αλλά η Αλμπίνα είναι σαν την ενσάρκωση των δαιμονικών δυνάμεων, χωρίς ντροπή και συνείδηση...
  Αλλά ο Μπόρκα δεν κατάφερε να τελειώσει τον διάβολο ή να ξεφύγει από την αίρεση. Ήταν συνηθισμένος στην αίρεση, ένιωθε τον εαυτό του εδώ σαν τη δική του οικογένεια, ζούσε σε ειρήνη και αρμονία με την αγαπημένη του κοπέλα και με όλους τους άλλους οπαδούς, ήταν ίσος μεταξύ ίσων και μόνο η Αλμπίνα ήταν πάνω από όλους. Και ο Μπόρις κατάλαβε ότι δεν θα σήκωνε χέρι εναντίον του αρχηγού της αίρεσης. Ωστόσο, οι τελευταίες δολοφονίες βοήθησαν τον Μπόρκα να δει εν μέρει το φως. Πήγε αμέσως στην Αλμπίνα, της πέταξε τα κομμένα αυτιά και δήλωσε αποφασιστικά:
  "Μη με στείλεις πουθενά αλλού!" Δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο του δήμιου. Δεν είναι δικό μου! Θα κοιμηθώ μόνος μου και θα κοιμηθώ εσένα.
  Η Αλμπίνα δεν απάντησε. Μου είπε μόνο να βγάλω τα αιματοβαμμένα ρούχα μου και να πάω σπίτι.
  Όταν ο Μπόρις μπήκε στο δωμάτιό του, η Ναντέζντα δεν ρώτησε πού είχε περάσει τη νύχτα. Από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να εφεύρουμε και να εξηγήσουμε τίποτα, ο Μπόρις ένιωσε αμέσως καλύτερα στην καρδιά.
  Η Nadenka τον αγαπούσε πολύ και, όπως φαίνεται, δεν ζήλευε. Εμπιστεύτηκε την αγαπημένη της, είπε ότι η ζήλια είναι ένα συναίσθημα ανθρώπων που είναι κατώτεροι, αδύναμοι στο μυαλό. Ο Μπόρις ήταν απαλλαγμένος από υποχρεώσεις και υποψίες, μπορούσε να αγαπήσει όποιον ήθελε. Και ήθελε μόνο αυτήν, την Ελπίδα του. Και αγαπούσε την αγάπη του, δεν έψαξε για συνδέσεις στο πλάι. Ωστόσο, γυρίστηκε σε πορνό. Αλλά αυτό δεν θεωρείται απάτη, γιατί δεν είχε καμία πνευματική οικειότητα με τους συντρόφους. Η Nadezhda κατάλαβε ότι ο ίδιος ο Boris θα έλεγε πού ήταν αν ήθελε να μοιραστεί και να ζητήσει συμβουλές.
  Τώρα ο νεαρός άνδρας ήταν σιωπηλός, δεν ήθελε να εξηγήσει τίποτα, απλώς φίλησε την αγαπημένη του και εκείνη απάντησε στο φιλί του. Έκαναν σεξ εύκολα και φυσικά. Αρκετά γρήγορα, ο Μπόρις ένιωσε ένα δυνατό ρίγος, ήρθε ένας οργασμός, ασυνήθιστα δυνατός, τόσο δυνατός όσο όταν πρωτοσυνάντησαν τη Ναντέζντα. Πιθανώς, η αδρεναλίνη που συσσωρεύτηκε στο σώμα κατά τη διάρκεια της δολοφονίας πέταξε έξω.
  Και μετά πήγαν σε ένα κοινό πρωινό στο υπόστεγο. Οι σεχταριστές έκαναν μια τελετουργική προσευχή και άρχισαν να τρώνε. Ωστόσο, εδώ μαγειρεύεται νόστιμο χορτοφαγικό πιλάφι!
  Ξαφνικά εμφανίστηκε η διαβολική Αλμπίνα. Άνοιξε τη ρυθμική μουσική και άρχισε να εκτελεί έναν τελετουργικό, ενεργητικό χορό, κάπως παρόμοιο με έναν χορό της κοιλιάς. Συνήθως η Albina δεν ήταν παρούσα στο κοινό γεύμα. Ο Μπόρις σκέφτηκε ότι η εμφάνισή της, πιθανότατα, είχε να κάνει με τα αυτιά που έφερε.
  Τον χορό του αρχηγού σήκωσαν σταδιακά οι φαγωμένοι σεχταριστές, έγινε πλάκα. Όμως ο Μπόρις και η Ναντέζντα πήγαν στο σπίτι τους για να κάνουν ξανά έρωτα. Το φαγητό ξύπνησε ξανά τη λίμπιντο μου. Γιατί να μην γελάσεις ξανά, αν έχεις τη δύναμη και την επιθυμία; Ωστόσο, οι φόνοι, όταν επέλεξε ο ίδιος το θύμα, προκάλεσαν ισχυρή σεξουαλική ενέργεια στον Μπόρις. Όσον αφορά τη Nadezhda, μια τέτοια ενέργεια δεν ήταν επιθετική, ευγενική, με την επιθυμία να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, να την ευχαριστήσει. Ο Μπόρκα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί συνέβαινε αυτό, αλλά μετά τις φρικαλεότητες ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και συμπονετικός, σαν να μπορούσε να επανορθώσει τα αιματηρά εγκλήματά του.
  Παρά την άγρυπνη νύχτα, ο Μπόρις αποδείχθηκε δυνατός φαλλοκρατικός. Οι εκκρίσεις έτρεχαν κάθε τόσο στα σώματα των ερωτευμένων, προκαλώντας την πιο δυνατή απόλαυση. Ένας ανεμοστρόβιλος οργασμού τους χτύπησε, με τους μύες τους να σπάζουν. Το κεφάλι του Μπόρις στριφογύριζε και το σώμα του τραγούδησε και έτρεμε. Η Ελπίδα βόγκηξε από χαρά.
  Ο Μπόρις σταμάτησε μόνο όταν ένιωσε εντελώς εξαντλημένος. Έφυγε από την αγαπημένη του μετά από μερικές ώρες σεξ αρκετά ικανοποιημένος.
  
  
  Κεφάλαιο 21
  Η Νάντια μεγάλωσε ένα κλειστό, μη επικοινωνιακό παιδί. Από μικρή προτιμούσε τη μοναξιά από τα παιχνίδια με τους συνομηλίκους της. Της άρεσε να κάθεται κάπου στο περιθώριο, να διαβάζει ένα παραμύθι ή απλώς να κοιτάζει εικόνες σε ένα βιβλίο. Οι γονείς δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Το κορίτσι ήταν υπάκουο, ανταποκρίθηκε εύκολα σε αιτήματα να πλύνει τα πιάτα, να πάει στο κατάστημα ή να καθίσει με τον μικρότερο αδερφό της.
  Το κορίτσι έγινε ακόμη πιο αποτραβηγμένο όταν ο πατέρας της πέθανε ξαφνικά. Η Nadyusha, όπως την αποκαλούσε ο πατέρας της, είχε μόλις κλείσει τα έντεκα τότε. Ο πατέρας της ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος. Μπορούσε μόνο να πει στον πατέρα της για τα σχολικά προβλήματα και τις εμπειρίες της, ενώ η μητέρα της αγαπούσε περισσότερο τον γιο της, δεν καταλάβαινε την ίδια της την κόρη, μπορούσε να της φωνάξει για οποιοδήποτε λόγο, μερικές φορές να την ταπεινώσει, να την προσβάλει.
  Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που η Νάντια μεγάλωσε διαβόητη, ανασφαλής. Δεν είχε φίλους, δεν ανέπτυξε σχέσεις με συμμαθητές. Τα κορίτσια την κοίταξαν από ψηλά και οι τύποι δεν έδωσαν σημασία, θεωρούσαν την ασυνήθιστη συλλογισμένη μαθήτρια τρελή. Αλλά σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, ερωτεύτηκε για πρώτη φορά ένα αγόρι, τη Σάσα, από τη δέκατη δημοτικού. Ο τύπος ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν, έπιασε τα ενθουσιώδη βλέμματα του "ανόητου" και μια μέρα ήρθε στο διάλειμμα και προσφέρθηκε να κάνει μια βόλτα μετά το σχολείο. Ο Σάσα πήγε το τρέμουλο από φόβο, αλλά υπάκουη Νάντια σε κάποιο εγκαταλελειμμένο αχυρώνα, όπου έβγαλε το εσώρουχό του και στέρησε την παρθενία.
  Αυτό ήταν το τέλος κάθε αγάπης μεταξύ τους. Η Nadezhda έλαβε ένα άλλο ψυχικό τραύμα, ήθελε ακόμη και να βάλει τα χέρια στον εαυτό της. Ωστόσο, η μητέρα σταμάτησε έγκαιρα την προσπάθεια, δεν άφησε την κόρη της να καταπιεί τα χάπια.
  
  +
  Μετά από αυτό το περιστατικό, ο πατριός της άρχισε να δίνει ειλικρινή σημάδια προσοχής στη θετή κόρη της.
  Η μητέρα της Νάντια, Βαλεντίνα, έθαψε τον σύζυγό της, θρήνησε για μερικά χρόνια, στη συνέχεια αποφάσισε να κανονίσει την προσωπική της ζωή, έφερε τον Άντον στο σπίτι. Ήταν γνωστός ως γυναικείος και ρακένδυτος, ήταν πέντε χρόνια νεότερος από τη Βαλεντίνα. Αλλά αποφάσισε πάση θυσία να παντρευτεί αυτόν τον άντρα, σαν να ήταν η τελευταία της ευκαιρία. Η Βαλεντίνα αποθαρρύνθηκε από τους φίλους της, αλλά η μητέρα της Νάντια απάντησε σε όλες τις αντιρρήσεις: "Τον αγαπώ!"
  Υπέγραψαν, ο πατριός εγκαταστάθηκε στο δωμάτιο της μητέρας του. Δεν του άρεσε να δουλεύει. Κατά καιρούς έπιανε δουλειά ως φύλακας ή σεκιούριτι, αλλά δεν έμεινε για πολύ καιρό σε ένα μέρος.
  Ο Άντον φοβόταν να μπλέξει με μια παρθένα, αλλά η ηλίθια φράση της Βαλεντίνας ότι η Νάντια είχε χαλάσει, έλυσε τα χέρια του πατριού της.
  
  
  Η μητέρα δούλευε τη μέρα, ο Άντον περιπλανιόταν στο διαμέρισμα χωρίς να κάνει τίποτα και όταν η Νάντια γύρισε από το σχολείο, προσπάθησε να είναι μπροστά της. Στην αρχή, σαν τυχαία, έπεσε πάνω σε μια κοπέλα στο διάδρομο ή στην κουζίνα, ενώ μπορούσε να της αγγίξει τα μαλλιά, να πει πόσο όμορφη ήταν, μερικές φορές την πίεζε απροσδόκητα στον τοίχο και τη φίλησε στο μάγουλο ή τη χαστούκιζε ελαφρά. τον κώλο της με την παλάμη του. Σταδιακά, ο Άντον άρχισε να επιτρέπει στον εαυτό του ακόμη περισσότερο. Μπορούσε να της πιάσει το στήθος, να βάλει το χέρι της στο εσώρουχο της θετής κόρης της.
  Η ελπίδα δεν έχει συνηθίσει να παραπονιέται. Ναι, και δεν είχε φίλες και μια σχέση εμπιστοσύνης με τη μητέρα της δεν λειτούργησε. Η Βαλεντίνα γύρισε σπίτι κουρασμένη, η κόρη της χρησιμοποιήθηκε όλο και περισσότερο ως μέσο για να εκτονώσει το θυμό της.
  Μια μέρα, ο Άντον μπήκε στο δωμάτιο της Νάντια, άνοιξε το φερμουάρ της μύγας του μπροστά της, έβγαλε το πέος του σε στύση.
  "Σου αρέσει να ρουφάς καραμέλες", είπε ο πατριός στη άναυδη θετή κόρη, "κοίτα τι ωραία που είμαι". Πρέπει να το γλείψετε, να το γλείψετε και να το γλείψετε ξανά και να δαγκώσετε ελαφρά το κεφάλι με τα μαργαριταρένια δόντια σας.
  Η Νάντια λάτρευε τα γλειφιτζούρια, αλλά αρνήθηκε να ρουφήξει τον κόκορα του άντρα.
  "Είναι εκπληκτικό να νιώθεις πώς πάλλεται η ράβδος νεφρίτη στο στόμα σου, πόσο γλυκό είναι το κεφάλι του, σαν να ήταν γλειφιτζούρι. Τώρα θα νιώσεις ένα ανέκφραστο βουητό, - με αυτά τα λόγια, ο πατριός άρπαξε τη Νάντια με το ένα χέρι από το κεφάλι, πήρε το καβλί του στο άλλο και άρχισε να το οδηγεί στα σφιγμένα χείλη του κοριτσιού.
  Η Νάντια αντιστάθηκε: ο πατριός της προσπάθησε να ανοίξει τα χείλη της και να στύψει τα πλούτη του μέσα από αυτά. Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έδωσε ένα χαστούκι στο παιδί. Και τελείωσε τον εκφοβισμό μόνο αφού η Νάντια είχε ένα αντανακλαστικό φίμωσης.
  "Δεν πειράζει, θα σου μάθω πώς να κάνεις πίπα", είπε ο Άντον και έφυγε.
  Την επόμενη μέρα, ήρθε ξανά να διδάξει στη θετή του κόρη στοματικό σεξ, η παρενόχλησή του έγινε συνεχής. Και μετά από μερικές εβδομάδες, ο πατριός πήρε στην κατοχή του το κορίτσι ως γυναίκα πλήρως. Και πάλι, η Nadezhda δεν τόλμησε να παραπονεθεί στη μητέρα της.
  Επιπλέον, ο πατριός της την απείλησε με βία εάν αποκάλυπτε το "μυστικό τους" σε κανέναν. Έγινε συνήθεια του Άντον να έρχεται στον έφηβο απουσία της συζύγου του.
  Η Νάντια άντεξε, μετά βίας τελείωσε το σχολείο και έφυγε αμέσως από το σπίτι. Μετά από αρκετές εβδομάδες περιπλάνησης, έφτασε στο Σότσι, όπου εντάχθηκε σε μια αίρεση. Στην αρχή, ήταν περιτριγυρισμένη από φροντίδα και αγάπη, στη συνέχεια άρχισαν να την εμπλέκουν σε δουλειές στον κήπο και να φωτογραφίζουν ως μοντέλο για ερωτικές φωτογραφίες. Ο τοπικός φωτογράφος Vladimir Achintsev βρήκε το κορίτσι φωτογενές, έκανε πολλές συνεδρίες μαζί της. Στη συνέχεια, ο φωτογράφος μεταπήδησε στη λήψη πορνό, όπου χρησιμοποίησε επίσης τη Nadezhda και άλλους οπαδούς της αίρεσης. Η Αλμπίνα εμπορευόταν πορνογραφία.
  Όσο περνούσε ο καιρός. Οι εύκολες δωρεάν σεξουαλικές σχέσεις με μέλη της αίρεσης και το σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν έφεραν ικανοποίηση στη Nadezhda. Ήθελε αληθινή αγάπη, αισθησιακή, που καταναλώνει τα πάντα.
  Εκείνη την ανοιξιάτικη μέρα, η Νάντια δεν είχε κανένα καθήκον στην κοινότητα, της επέτρεψαν να πάει στη θάλασσα. Αγαπούσε τη θάλασσα, ηρεμούσε, ανακούφισε τον ψυχικό πόνο, έδινε μια αίσθηση ελευθερίας. Η Nadya μπορούσε να παρακολουθεί το θαλάσσιο τοπίο για ώρες, να ακολουθεί τα κύματα που ξεσπούν στους πέτρινους βράχους, απλώνονται κατά μήκος της ακτής και επιστρέφουν στα απέραντο βάθη της θάλασσας. Η μεγάλη δύναμη της φύσης έγινε αισθητή στη θάλασσα, σβήνοντας τα μανιασμένα ανθρώπινα πάθη.
  
  +
  Η Νάντια πήγε στην πλησιέστερη παραλία στην κοινότητα. Εδώ ήθελε να πνιγεί όταν έφτασε από τη Μόσχα μετά την κακοποίηση του πατριού της και έναν καυγά με τη μητέρα της, εδώ συνάντησε δύο γυναίκες που την απέτρεψαν και την παρέσυραν στην αδελφότητα.
  Μπορείτε να περπατήσετε από την κοινότητα στη θάλασσα σε είκοσι λεπτά. Αλλά η Ελπίδα δεν βιαζόταν. Στο δρόμο, ύφαινε ένα στεφάνι από ανοιξιάτικα λουλούδια που φύτρωναν σε ένα ξέφωτο, μετά έβγαλε τα σανδάλια της, αποφασίζοντας να περπατήσει ξυπόλητη: της άρεσε να νιώθει το έδαφος με τα πέλματα των ποδιών της.
  Στο δάσος κοντά στην παραλία, η κοπέλα μερικές φορές σταματούσε και χαιρετούσε τα δέντρα, που θεωρούσε παλιούς της φίλους. Το έκανε συχνά αυτό πριν, όταν πήγαινε μόνη της στη θάλασσα.
  Ξαφνικά, στον πάγκο, η Νάντια είδε έναν νεαρό που φαινόταν περίπου δεκαοκτώ χρονών. Ο ψηλός, αδύνατος τύπος της φάνηκε αμέσως όμορφος, την κοίταξε. Η Νάντια απέστρεψε το βλέμμα της, προσπέρασε αργά τον άγνωστο, χωρίς να γυρίσει, αλλά έστρεψε την ακοή της προς την κατεύθυνση του. Και ένιωσε τον τύπο να σηκώνεται και να την ακολουθεί.
  Η ελπίδα γύρισε. Τα μάτια τους συναντήθηκαν και το κορίτσι καλύφθηκε ξαφνικά με ένα ζεστό κύμα. Κάτι κοντά, αγαπητέ, έπιασε έναν άγνωστο. Πέρασε η σκέψη ότι μια βαθιά σχέση θα μπορούσε να αποδειχθεί με αυτόν τον όμορφο άντρα. Η Χόουπ δεν ντρεπόταν καν που ο τύπος τριγυρνούσε με μαχαίρι. Ρώτησε, μάλλον για λόγους μορφής, γιατί χρειαζόταν ένα μαχαίρι και αρκέστηκε σε μια όχι πολύ κατανοητή απάντηση. Η κοπέλα είπε κάτι η ίδια, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, κάτι για φόνο και αυτοκτονία, ενώ δεν πίστευε σοβαρά ότι το αγόρι θα μπορούσε όντως να είναι δολοφόνος. Στη συνέχεια, όταν έγιναν στενοί άνθρωποι, ο Μπόρις παρ' όλα αυτά άφησε να ξεφύγει ότι είχε αρκετούς φόνους για λογαριασμό του. Η Nadezhda προσπάθησε να ρωτήσει λεπτομερέστερα, αλλά ο Borka δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό το θέμα, είπε μόνο ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει, αφού δεν είχε άλλη επιλογή. Η Nadezhda, που ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα, δεν ασχολήθηκε πια με ερωτήσεις.
  Και εκείνη την αξέχαστη μέρα, η Nadia συνειδητοποίησε αμέσως ότι ο τύπος δεν είχε εμπειρία στην αντιμετώπιση γυναικών και επομένως ήταν πολύ ντροπιασμένος και ανήσυχος. Αλλά της άρεσε. Η ίδια ήταν πολύ ντροπαλή. Η Hope αποφάσισε να συναντηθεί και να συνομιλήσει με έναν άντρα. Ωστόσο, ο άγνωστος έμεινε σιωπηλός, η παύση αργούσε. Ούτε η Νάντια ήξερε από πού να ξεκινήσει τη συζήτηση. Παρ 'όλα αυτά, είναι κορίτσι, το πρώτο που θα γνωρίσει έναν άντρα δεν είναι πολύ βολικό. Αλλά η Νάντια αποφάσισε να ξεκινήσει μια συζήτηση, από την οποία συνειδητοποίησε ότι το αγόρι είχε υποφέρει στη ζωή, ίσως όχι λιγότερο από εκείνη, ότι ήταν επίσης ένας απόκληρος.
  Η σπίθα που τρύπησε την καρδιά με την πρώτη ματιά άναβε ήδη σιγά σιγά τη φωτιά της ίδιας της αγάπης που ονειρευόταν το κορίτσι. Και αποφάσισε να μην χάσει την ευκαιρία της, να αιχμαλωτίσει το αγόρι, να σαγηνεύσει. Στην πραγματικότητα, ήθελε απλή γυναικεία ευτυχία: να αγαπά τον εαυτό της και να την αγαπούν. Στην κοινότητα, απαιτούνταν μόνο σεξ από αυτήν, ήταν αρκετά έμπειρη στις σεξουαλικές σχέσεις. Αλλά μερικές φορές ένιωθε σαν πόρνη, που συναναστρέφεται υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Και δεν είχε μόνιμο καβαλάρη. Οι ελεύθερες σχέσεις ασκούνταν στην κοινότητα, οι αγρότες έκαναν με αγένεια τη δουλειά τους και έφυγαν. Και με αυτό το αγόρι ήθελε να κάνει ένα πραγματικό ειδύλλιο.
  Η Ελπίδα άφησε το στεφάνι της με λουλούδια μαζί με τα σχέδιά της να πάρει λίγο ήλιο. Και πήγε να επισκεφτεί τον Μπόρις μόλις προσφέρθηκε. Έμειναν μόνοι τους. Το κορίτσι προσπάθησε να είναι σέξι και σύντομα είδε ότι ο νεαρός ήταν ενθουσιασμένος, η αξιοπρέπειά του είχε αρχίσει να φουσκώνει από το σορτς του. Αυτό ευχαρίστησε τη Nadezhda: ο τύπος τη θέλει! Είναι ελκυστική και σαγηνευτική.
  Το κορίτσι αποφάσισε να δράσει, επειδή κατάλαβε ότι ο Μπόρις ήταν νεότερος από αυτήν και καθόλου έμπειρος σε ερωτικές υποθέσεις. Ήταν η ενεργή πλευρά, ξεφορτώθηκε η ίδια τα ρούχα και απελευθέρωσε τον νεαρό. Η Ελπίδα ήθελε να δώσει στον τύπο τη μέγιστη ευχαρίστηση. Και ήξερε πώς να το κάνει. Κάνουν καταπληκτικό σεξ!
  Και τότε κάλεσε τον νεαρό μαζί της. Και ο Μπόρις πήγε! Άρχισαν να ζουν μαζί σε μια κοινότητα, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. Οι καρδιές τους ήταν γεμάτες ευτυχία, φαινόταν ότι θα κρατούσε για πάντα.
  Η Nadezhda δεν νοιαζόταν για το παρελθόν του Boris, δεν ασχολήθηκε με ερωτήσεις ακόμα και όταν ο αγαπημένος της ήρθε με ρούχα βαμμένα με αίμα. Πίστευε, ήθελε να πιστέψει ότι η Μπόρκα της βοηθούσε μόνο στη σφαγή ζώων. Δεν μάλωναν ποτέ, σχεδόν ποτέ δεν μάλωναν μεταξύ τους. Η συνήθεια να υποχωρούμε και να μην αγωνιζόμαστε για ηγεσία έπαιξε μια καλή υπηρεσία στη ζωή μαζί.
  
  
  Κεφάλαιο 22
  Ο Μπόρις έζησε στην αίρεση, αν και περισσότερες από μία φορές αναδύθηκε στο κεφάλι του η σκέψη - να τρέξει μακριά. Πείσε τη Nadezhda και πήγαινε κάπου μαζί της για να μην υπάρχει Αλμπίνα, δολοφονίες, γυρίσματα πορνό στη ζωή τους. Το εμπόδιο ήταν η έλλειψη χρημάτων και εγγράφων. Η Nadezhda δεν πληρώθηκε καν για τα γυρίσματα. Η Albina θα μπορούσε, με τη μορφή κινήτρου, να την απαλλάξει από άλλες υποχρεωτικές εργασίες στην κουζίνα ή στο οικόπεδο, αλλά δεν έδωσε περισσότερα από εκατό ρούβλια "για παγωτό" στα χέρια της. Και η Μπόρκα δεν πήρε τίποτα για τους φόνους. Είναι καλό που ο βιαστής Albina δεν ζήτησε νέα θύματα από αυτόν.
  Στον Μπόρις δεν άρεσε που η αγαπημένη της γυρίστηκε σε πορνό. Περίπου μια φορά το μήνα ερχόταν ο σκηνοθέτης και οι συμμετέχοντες στα γυρίσματα μαζεύονταν στο υπόστεγο.
  Ο Μπόρις ήθελε να μάθει πώς πήγαιναν τα γυρίσματα και μια μέρα του επέτρεψαν να τα παρακολουθήσει. Έμεινε στην άκρη και παρακολουθούσε τη διαδικασία, ειδικά για την αγαπημένη του. Την πλησίασε ένας γυμνός, μαυρισμένος τύπος, περίπου είκοσι χρονών. Ο Μπόρις τον γνώριζε από την κοινότητα, δούλευε μαζί του στον κήπο. Ο νεαρός λεγόταν Κόλια. Βοήθησε τη Nadezhda να γδυθεί, την πήγε στον καναπέ κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.
  Ο Μπόρις ένιωσε ζήλια, υπήρχε η επιθυμία να τρέξει και να πάρει την κοπέλα του μακριά, αλλά δεν μπορούσε να καταφέρει να χαλάσει τα γυρίσματα. Μια άσχημη εσωτερική φωνή τον καθησύχασε: είναι απλά μια δουλειά, δεν θα ζηλέψεις τη δουλειά σου, σωστά;! Μην κάνεις σκάνδαλο, γίνε έξυπνος άνθρωπος. Αφήστε το κορίτσι να χαλαρώσει και να απολαύσει.
  
  
  Η Νάντια και ο Κόλια ενθουσιάστηκαν όλο και περισσότερο. Η διαδικασία των γυρισμάτων έχει ξεκινήσει. Τα σώματα των νεαρών μπλέχτηκαν μεταξύ τους. Η Νάντια βόγκηξε και η αξιοπρέπεια του Μπόρις διογκώθηκε οδυνηρά. Περιέργως, η ζήλια εξαφανίστηκε ξαφνικά. Ανάθεμα, η αγαπημένη του γαμάει έναν τύπο μπροστά στα μάτια του, αλλά προκαλεί ενθουσιασμό, τα μουγκρητά της Νάντιας χαϊδεύουν το αυτί.
  Ο Νικολάι κάλπασε ζωηρά τη σύντροφό του, χαμογελώντας μακάρια. Άλλοι συμμετέχοντες στα γυρίσματα, άλλα τρία ζευγάρια, τα ίδια άρχισαν να ζευγαρώνουν. Οι τεχνίτες γκρίνιαξαν και χαμογέλασαν με παρωδία ηδονίας.
  
  +
  Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης κούνησε το χέρι του στον Μπόρις: γδύσου και ενώσου μαζί τους. Όπως, θα είσαι ο δεύτερος με τη Νάντια. Όμως η Μπόρκα πήδηξε έξω από την αίθουσα όπου διαδραματιζόταν όλη αυτή η αισχρότητα.
  Και μετά άκουσε την Albina να παραπονιέται στον σκηνοθέτη ότι οι πωλήσεις βίντεο είχαν μειωθεί και είπε ότι τώρα η λήψη με το στυλ του σκληρού BDSM είναι περιζήτητη. Ο Μπόρις δεν ήξερε τι ήταν. Ρωτήστε, φυσικά, ντροπή. Και η Nadezhda δεν μπορούσε πραγματικά να του εξηγήσει.
  Και το καλοκαίρι, οι σεχταριστές μεταφέρθηκαν στο Utrish, ένα ήσυχο απομακρυσμένο μέρος με αραιοκατοικημένες παραλίες και γραφικά δάση, που πλησιάζουν σε λιμνοθάλασσες σχεδόν μέχρι το νερό. Εδώ είχαν προγραμματιστεί συνεδρίες διαφώτισης όχι μόνο για μέλη της αίρεσης του κλάδου με επικεφαλής την Αλμπίνα, αλλά και για ειδικούς από τη Μόσχα.
  Ο Vladimir Achintsev, ο ίδιος φαλακρός φωτογράφος και σκηνοθέτης πορνό που εργαζόταν στο Σότσι, έφτασε επίσης.
  Ο Μπόρις συνειδητοποίησε ότι τα γυρίσματα στη φύση ήταν αναμενόμενα. Δεν είχε άδικο. Σύντομα η Nadezhda και πολλά παιδιά οδηγήθηκαν στο δάσος. Ο Μπόρις μπήκε κρυφά πίσω από το κινηματογραφικό συνεργείο.
  Αυτό που είδε συγκλόνισε τον Μπόρκα. Η αγαπημένη του υπηρέτησε μια παρέα πέντε ανδρών ταυτόχρονα! Μια τέτοια συμμορία θύμιζε "γάμο σκύλου" κατά τη διάρκεια του οίστρου σε μια σκύλα, όταν σκαρφαλώνουν με τη σειρά τους. Επιπλέον, οι άνδρες άρχισαν τότε να δρουν ταυτόχρονα! Το γοητευτικό στόμα της Νάντια, οι χαριτωμένες τρύπες της ήταν γεμάτες με ενθουσιασμένες ράβδους από νεφρίτη.
  Αυτό που έκανε η Nadezhda ήταν χυδαίο και αηδιαστικό. Όμως ο Μπόρις και πάλι δεν βρήκε τη δύναμη να επέμβει. Ζήλευε και ταυτόχρονα λυπόταν την αγαπημένη του. Μετά τον πυροβολισμό είχαν μια σοβαρή συζήτηση.
  
  
  Η Νάντια έκανε δικαιολογίες, σίγουρη: ήταν απαραίτητο σύμφωνα με το σενάριο, η Μπόρια δεν πρέπει να ζηλεύει και να αγανακτεί, αγαπά μόνο αυτόν. Ο Μπόρις το ήξερε αυτό. Και αγαπούσε τη Nadenka του, και ως εκ τούτου της συγχώρεσε τα πάντα. Συμφιλιώθηκαν. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε να γυρίζει τη Νάντια. Λίγες μέρες αργότερα, αυτή και κάποια άλλη γυναίκα που δεν ήταν εξοικειωμένη με τον Μπόρις οδηγήθηκαν στο δάσος.
  Εκείνη τη μοιραία μέρα, ο Μπόρις και η Ναντέζντα ξύπνησαν όταν ο ήλιος είχε ήδη ανατείλει πίσω από τα βουνά και ζέστανε την παραλία γυμνιστών, όπου γυμνοί άνθρωποι μαζεύονταν για να κολυμπήσουν στην ήρεμη πρωινή θάλασσα. Ο Μπόρις κοίταξε τους γυμνιστές για μερικά λεπτά, αλλά δεν πήγε στην παραλία. Μετά τον ύπνο, ένιωσε μια επιθυμία μέσα του, επέστρεψε στη Nadezhda, που ήταν ξαπλωμένη στη σκηνή, και την τράβηξε κοντά του. Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και ανταπέδωσε το φιλί. Οι νέοι έκαναν έρωτα. Τα κορμιά τους έκαιγαν από πάθος.
  Αυτή τη φορά ο Μπόρις ενήργησε αγενώς, δεν είχε ακόμη συγχωρήσει εντελώς την αγαπημένη του για την απρέπεια της στο τελευταίο γύρισμα και η Nadezhda ήταν στοργική και εξυπηρετική. Οι εραστές ξετρελάθηκαν, συγκρατώντας τους στεναγμούς τους για να μην τραβήξουν την προσοχή των περίεργων.
  Όταν τελείωσε ο Μπόρις, τράβηξε τη Ναντέζντα από τη σκηνή και μέσα στο νερό. Η θάλασσα ήταν ζεστή, όπως και ο αέρας που είχε ζεσταθεί σχεδόν στους τριάντα βαθμούς. Πραγματικό νότιο καλοκαίρι!
  Στο νερό, η σχεδόν γυμνή Nadezhda φαινόταν ιδιαίτερα όμορφη, τα χρυσά μαλλιά της έλαμπαν στον ήλιο.
  Οι εραστές πιτσιλίστηκαν για πολλή ώρα. Όταν βγήκαν στη στεριά, ο Μπόρις πήγε στην πηγή για νερό και ο Nadezhda, απουσία του, οδηγήθηκε στα γυρίσματα. Ο Μπόρκα που επέστρεφε δεν ήξερε πού: το δάσος Utrish είναι τεράστιο. Περίμενε την αγαπημένη του και έβρισε τον σκηνοθέτη.
  Και τότε εμφανίστηκε η Nadya, την έφερε ο βοηθός του Achintsev, το κορίτσι μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και δεν μπορούσε να κινηθεί χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η ηβική και οι μηροί της ήταν γεμάτοι αίματα.
  - Τι έγινε γλυκιά μου; ρώτησε ο Μπόρις με ένταση.
  Η Ελπίδα απάντησε με δάκρυα:
  "Είναι απλώς κάποιου είδους διεστραμμένοι...
  - Αυτή τη στιγμή, θα του δείξω, θα απαντήσει για όλα! - είπε ο Μπόρις, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο που βρισκόταν στο τραπέζι και όρμησε να ψάξει για τον διευθυντή.
  Η Ελπίδα φώναξε: "Μη!" - και ακολούθησε την Μπόρκα. Το προαίσθημα ότι ο αγαπημένος της θα δημιουργήσει προβλήματα έδωσε στο κορίτσι δύναμη.
  Ο Βλαντιμίρ Αχίντσεφ έχει ήδη επιστρέψει μετά από πυροβολισμό στο πάρκινγκ του. Άκουσε τα βήματα του Μπόρις και γύρισε προς την κατεύθυνση του:
  - Τι χρειάζεσαι?
  Η Μπόρκα δεν απάντησε. Έφτασε στον κακό με δύο άλματα, τον χτύπησε στο στομάχι με ένα μαχαίρι και μόνο μετά είπε μόνο μια λέξη: "Αποβράσματα!"
  Ο άντρας δεν μπορούσε να καλύψει τον εαυτό του. Το μαχαίρι μπήκε βαθιά στο σώμα. Ο σοκαρισμένος σκηνοθέτης δεν φώναξε, δεν έδειξε την παραμικρή αντίσταση, μόνο ρώτησε σαστισμένος:
  - Για τι?
  Ο Μπόρις πάλι δεν απάντησε. Έβγαλε το μαχαίρι από το στομάχι του και μαχαίρωσε ξανά. Αυτή τη φορά στην κλείδα του σκηνοθέτη. Το αίμα ανάβλυζε και ο Μπόρκα, έξαλλος, μαχαίρωσε τον χωρικό ξανά και ξανά.
  Πλησιάζοντας τη Nadezhda έσπευσε στον νεαρό άνδρα με τα λόγια:
  - Μην! Σταμάτα το!
  Το κορίτσι άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια του Μπόρις. Ο σκηνοθέτης σωριάστηκε στο έδαφος και η Μπόρκα ένιωσε ένα άτομο να πλησιάζει. Στερούμενος το φυσικό θάρρος, ο νεαρός άνδρας έσπευσε ενστικτωδώς να τρέξει στο δάσος. Η ελπίδα μετά τα σαδιστικά γυρίσματα δεν μπορούσε να τρέξει. Έκανε μερικά βήματα μετά τον αγαπημένο της, αλλά σταμάτησε με ένα μαχαίρι στα χέρια της. Το κορίτσι ήταν μπερδεμένο, σοκαρισμένο.
  Ένας άντρας εμφανίστηκε, έκλεισε το δρόμο της Nadezhda. Μετά ανέβηκαν περισσότεροι άνθρωποι. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Αλλά η Νάντια δεν άγγιξε, οι περίεργοι πολίτες κοιτούσαν μόνο το πτώμα του διευθυντή και της κοπέλας, βαμμένα με αίμα.
  Και ο Μπόρις εξαφανίστηκε στο δάσος. Η τύχη δεν άφησε τον νεαρό δολοφόνο και αυτή τη φορά, κανείς δεν μπήκε στο δρόμο του, κανείς δεν του έδωσε σημασία.
  Η Μπόρκα πήγε βαθιά στα βουνά. Ένιωσε άσχημα: η αγαπημένη του παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος, μπορούσε να τεθεί υπό κράτηση και να ανακριθεί. Αλλά η ψυχική αδυναμία δεν επέτρεψε στον τύπο να επιστρέψει και να παραδοθεί.
  Παρόλα αυτά, το βράδυ ο Μπόρκα κατέβηκε στη θάλασσα. Οι σεχταριστές έφυγαν, τα στρατόπεδά τους ήταν άδεια. Δεν υπήρχε ελπίδα, αλλά η σκηνή στην οποία ζούσαν έμεινε στη θέση της. Ο Μπόρις μάντεψε ότι η αγαπημένη του μεταφέρθηκε στην Ανάπα για ανάκριση.
  
  +
  Κεφάλαιο 23
  Η Ελπίδα οδηγήθηκε στον ανακριτή. Αποδείχθηκε ότι ήταν γυναίκα. Ωστόσο, η Νάντια αδιαφορούσε για το ποιος την ανέκρινε. Μετά τις ερωτήσεις ελέγχου: επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, ο ανακριτής ξεκίνησε τις δουλειές του.
  - Η κατάστασή σου, Nadezhda Petrovna, μου φαίνεται κάπως έτσι: ένας χωρικός ανέβηκε κοντά σου, εσύ υπερασπίστηκες τον εαυτό σου, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε. Είμαι σωστός?
  Η Ελπίδα έγνεψε καταφατικά.
  - Σε καταλαβαίνω, καταρχήν, μπορείς. Αλλά δεν μπορείς να συγχωρήσεις, θα πρέπει να απαντήσεις για τη δολοφονία.
  Η Ελπίδα αναστέναξε λυπημένα και επιβεβαίωσε:
  - Είμαι έτοιμος...
  Ο ερευνητής κοίταξε το κορίτσι προσεκτικά. Τα μάτια της ήταν κατακόκκινα από τα δάκρυα, ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ.
  "Ναι, υπάρχει ένας όρος για τη δολοφονία, αλλά θέλω να σε βοηθήσω", στράφηκε σε σένα ο ανακριτής.
  Η Ναντέζντα έριξε μια ματιά στην κυρία που την ανέκρινε. Μια νεαρή γυναίκα με διαπεραστικά, πονηρά, διαπεραστικά μάτια. Η Nadezhda δεν της άρεσε. Μάλλον δεν θα βοηθήσει!
  Και το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής συνέχισε:
  - Θα σου κάνουμε ομολογία, αυτό θα μαλακώσει τη θέση σου. Εάν παραδεχτείτε ότι ο φόνος διαπράχθηκε σε κατάσταση πάθους, δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Είναι πιθανό να είναι υπό όρους. Όλα εξαρτώνται από εσάς. Πες μου αναλυτικά πώς σκότωσες, θα το γράψω και θα το κανονίσω. Φυσικά, θα κάνουμε εξετάσεις για να επιβεβαιώσουμε τα λόγια σας.
  Η Ναντέζντα έκλαιγε, αναβοσβήνοντας συχνά τα κοκκινισμένα της μάτια. Το κορίτσι δεν ήξερε τι να πει. Δεν διέπραξε το φόνο, αλλά δεν ήθελε να προδώσει τον Μπόρις και το μαχαίρι, άμεσες αποδείξεις, ήταν στα χέρια της. Θα πρέπει να γράψω κάτι. Τεντώθηκαν και τα λόγια του ανακριτή για τις εξετάσεις. Ήθελα να τα κάνω όλα σωστά.
  Η Ελπίδα ρώτησε αβέβαια:
  - Μπορεί να σκεφτείς;
  Ο ερευνητής απάντησε:
  - Εντάξει, σκέψου! Αλλά ενώ μένετε σε ένα κέντρο κράτησης, είναι καλό να σκεφτείτε εκεί.
  Η υπό έρευνα γυναίκα μεταφέρθηκε σε μεγάλους διαδρόμους στο υπόγειο. Εκεί τη συνάντησε ένας άντρας με τις επωμίδες ενός ταγματάρχη και δύο νεαρές γυναίκες με λευκά παλτά. Το ένα είναι ψηλό, το άλλο είναι κάτω από το μέσο όρο. Ο ταγματάρχης διέταξε τις κυρίες:
  - Απαντήστε στον πολίτη στο δωμάτιο, τραβήξτε εκτυπώσεις, εξετάστε προσεκτικά και ψάξτε.
  Η ψηλή γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ας το κάνουμε!
  Ο Ταγματάρχης επανέλαβε θυμωμένος:
  - Σημειώστε ότι η αναζήτηση πρέπει να είναι η πιο ενδελεχής! Είναι ένας επικίνδυνος δολοφόνος.
  Μια κοντή γυναίκα με έντονα ζωγραφισμένα στενά φρύδια λιωμένα στη γέφυρα της μύτης της απάντησε:
  "Σίγουρα, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί!
  Η Nadezhda μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο με λευκούς τοίχους, προβολείς και έναν μεγάλο καθρέφτη. Η ψηλή γυναίκα άναψε το επιπλέον φως, που πλήγωσε τα μάτια της Nadezhda με ένα τσίμπημα. Της έδωσαν μια σανίδα και της είπαν να σταθεί ίσια. Κλικ στο προφίλ, full face. Στη συνέχεια άλειψαν τα χέρια τους με μπογιά και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα. Η Nadezhda πίεσε απαλά το χαρτί, κάθε δάχτυλο ξεχωριστά, μετά την παλάμη της.
  Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο κουτί για εξέταση, κάτω από φωτεινές λάμπες που έλαμπαν από όλες τις πλευρές και δεν έδιναν σκιά. Στο κουτί υπήρχε ένα ιατρικό τραπέζι με τα απαραίτητα, στη γωνία μια γυναικολογική καρέκλα βιδωμένη στο πάτωμα.
  - Γδύσου! διέταξε η ψηλή κυρία. Βγάλε όλα σου τα ρούχα και σκαρφάλωσε σε μια καρέκλα.
  Η ελπίδα ήταν μπερδεμένη. Κατάλαβε ότι το σώμα της θα ερευνούσαν, ίσως κολλώντας τα δάχτυλά της σε οικεία μέρη. Και μετά το γύρισμα, ο κόλπος της φλεγμονής και φαγούρα. Προσπάθησε να ηρεμήσει ψυχικά τον εαυτό της: δεν πειράζει, αντιμετωπίστε το σαν μια τακτική ιατρική εξέταση.
  Ανασταλμένη, η Nadezhda έβγαλε αργά το φόρεμα, το σουτιέν, το καλσόν και τα σανδάλια της. Η ψηλή γυναίκα πήρε τα ρούχα της και ένιωσε κάθε ραφή, κάθε πτυχή. Ο χαμηλόβαθμος φύλακας έβαλε τα ρούχα της σε ένα σωρό και κοίταξε ειρωνικά τον κατηγορούμενο. Και οι δύο γυναίκες ήταν σχετικά νέες και όμορφες. Αυτό ηρέμησε λίγο τη Nadezhda. Κι όμως της φαινόταν άβολα να βγάλει το κιλότο της.
  Ωστόσο, ο ψηλός είπε δυνατά:
  Βγάλε και το κιλότο σου!
  Η κοντή γυναίκα πρόσθεσε:
  - Βιάσου! Διαφορετικά, θα σας βοηθήσουμε. Και σκαρφαλώστε σε μια καρέκλα, νιώστε σαν να βρίσκεστε σε ραντεβού με γυναικολόγο.
  Αλλά οι γυναίκες άρχισαν την επιθεώρησή τους από το κεφάλι, χτενίζοντας τα μακριά, πυκνά μαλλιά της Nadezhda, ξεσπώντας κάθε σκέλος.
  "Η χαίτη σου είναι όμορφη", είπε ο ψηλός. - Κάνε ένα ντους. Κάνε ησυχία, αλλιώς θα ξυριστούμε!
  Οι φρουροί κοίταξαν τα αυτιά του κρατούμενου και χρησιμοποίησαν ακόμη και μεγεθυντικό φακό. Κοίταξαν και τα ρουθούνια, φαρδώνοντάς τα προσεκτικά με τσιμπιδάκια. Οι γυναίκες δεν προκαλούσαν σχεδόν καθόλου πόνο, αλλά η Nadezhda ένιωθε σαν πειραματόζωο. Ήταν ταπεινωτικό, ειδικά όταν ένα χέρι με γάντι μπήκε στο στόμα του, άρχισε να βρυχάται πίσω από τα χείλη του, άγγιξε τον ουρανό, τράβηξε απαλά τη γλώσσα του.
  Ο Χόουπ ένιωθε άρρωστος, το στόμα του είχε γεύση καουτσούκ. Δεν κατάλαβε γιατί ήταν απαραίτητη μια τόσο ενδελεχής εξέταση.
  Και οι φρουροί της συνέτριψαν το στήθος, ένιωθαν κάτω από τις μασχάλες της. Τότε ένας από αυτούς προκάλεσε τον πρώτο σοβαρό πόνο πιέζοντας τον αφαλό. Η ελπίδα λαχάνιασε και συσπάστηκε.
  "Αυτά είναι ακόμα λουλούδια", είπε η ψηλή κυρία. - Τώρα θα σας ψάξουμε σε οικεία μέρη. Ανοίξτε τα πόδια σας, θα τα φτιάξουμε. Και χαλάρωσε. Αυτή η διαδικασία δεν είναι πολύ ευχάριστη, αλλά είναι απαραίτητη για πλήρη έλεγχο. Θα προσπαθήσω να προκαλέσω όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία.
  Η Ναντέζντα αναστέναξε βαριά, άνοιξε τα πόδια της και σύντομα ένιωσε την κίνηση μιας γυναίκας που έβαζε τον μακρύ δείκτη της στο στήθος της Αφροδίτης.
  Η Νάντια ούρλιαξε. Πονούσε πολύ! Ο πόνος που προκλήθηκε από ένα τραχύ χέρι σε ένα ιατρικό γάντι επιτέθηκε στον αδρανοποιημένο πόνο που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
  Δύσκολα σαν ένα κομμάτι ξύλο το δάχτυλο έσπρωξε τη Nadezhda βαθιά στον κόλπο, προκαλώντας μια βασανιστική επιθυμία για ούρηση.
  Η Νάντια με δυσκολία συγκρατούσε την ορμή της και η κυρία που την εξέτασε είπε:
  "Ω, υπάρχει πρόβλημα εδώ!" Φλεγμονή. Πρέπει να βάλω αλοιφή.
  "Αυτό δεν είναι το μέλημά μας", απάντησε η χαμηλωμένη μάτρονα. Πες στον γιατρό να το ελέγξει αργότερα.
  Η ψηλή έβαλε το δεύτερο δάχτυλό της, τόσο σκληρά και βαθιά που η Ναντέζντα ένιωσε σπασμούς. Πονούσε, και γαργαλούσε, και είχε μια αφόρητη επιθυμία να γράψει. Η κοπέλα δεν άντεξε, μια σταγόνα ούρων βγήκε ορμητικά.
  - Είναι μόλυνση! - ορκίστηκε ψηλή, αλλά δεν έβγαλε τα δάχτυλά της από τον κόλπο. - Βρέξαμε τη ρόμπα μου.
  "Αφήστε τον να ξυπνήσει", απάντησε ο κοντός γελώντας. - Υπάρχουν άφθονα ξερά ρόμπα.
  
  
  Η ψηλή ματρόνα σταμάτησε, μετά έφτασε τα δάχτυλά της μέχρι τη μήτρα και άρχισε να τα στρίβει εκεί. Η Νάντια βόγκηξε από πόνο και ντροπή, άρχισε να τρέμει. Και η ματρόνα χαμογέλασε και συνέχισε να στρίβει τα δάχτυλά της. Δεν βιάστηκε, τα έκανε όλα αυτά όχι χωρίς ευχαρίστηση. Έμοιαζε να της αρέσει να προκαλεί πόνο στο πιο οικείο μέρος μιας γυναίκας. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα χώρισε τα χείλη της Nadezhda με τα δάχτυλα του ελεύθερου χεριού της και πίεσε την κλειτορίδα. Ο κατηγορούμενος βόγκηξε, η έρευνα μετατράπηκε σε κοροϊδία. Ο υψηλός φρουρός εξέτασε τον κόλπο πολύ περισσότερο και πιο προσεκτικά από όσο έπρεπε κατά την επιθεώρηση. Αυτό έγινε επίτηδες για να ταπεινώσει και να πληγώσει τον κρατούμενο.
  Η κοντή γυναίκα δεν την πείραξε, είπε στη Ναντέζντα:
  "Ξάπλωσε ακίνητη, ομορφιά!" Όταν αντιστέκεσαι, πονάς περισσότερο.
  Τελικά, η ψηλή κυρία τράβηξε το χέρι της από το οικείο της μέρος, αλλά η Nadezhda δεν αφέθηκε ελεύθερη. Η ματρόνα αντικατέστησε το γάντι, έριξε λίγη βαζελίνη στο δάχτυλό της και μπήκε απότομα στον πρωκτό της κοπέλας. Το πρόσωπο του κατηγορούμενου έγινε ακόμη πιο κόκκινο από ντροπή. Αλλά η ματρόνα εισήγαγε ένα δεύτερο δάχτυλο.
  Η Ναντέζντα, καθηλωμένη στην καρέκλα, βόγκηξε αγανακτισμένη και η ψηλή κυρία μόνο χαμογέλασε, πρόσθεσε ένα τρίτο δάχτυλο και μπήκε βαθιά στο ορθό της. Πόσο αηδιαστικό και ταπεινωτικό είναι όταν σκάβουν στον πρωκτό σου!
  Η ελπίδα έτρεμε από πόνο και ανικανότητα. Η ταπεινή ητρόνα την καθησύχασε:
  - Πρέπει να κοιτάξουμε. Μην ανησυχείς, όλα τελείωσαν τώρα.
  Τα δάκρυα της Νάντιας κύλησαν στα μάγουλά της και η ψηλή γυναίκα εισχώρησε όλο και πιο βαθιά στον πρωκτό, σαν να ήθελε να τον σπάσει.
  Χαμηλός στη φίλη:
  -Μην το σπάσεις...
  "Είναι έμπειρη, το σημείο της έχει αναπτυχθεί", είπε ο αρχιφύλακας, αλλά χαλάρωσε την πίεσή της, έστριψε λίγο τα δάχτυλά της στον πρωκτό και είπε:
  "Θα πρέπει να βάλουμε μια έρευνα εκεί μέσα".
  Ο Low απάντησε:
  - Η παλιά καθετήρα σκίστηκε, αλλά η νέα δεν φέρθηκε ... Και γενικά, σταματήστε να την κοροϊδεύετε. Την έχουμε πληγώσει αρκετά.
  Η ανώτατη ητρόνα αντέτεινε:
  - Ο ταγματάρχης διέταξε η έρευνα να είναι η πιο ενδελεχής!
  Ο Low εξήγησε:
  - Το διατάζει σε σχέση με όλους τους υπόπτους για τις δολοφονίες για να σπάσει τη βούληση των υπό έρευνα.
  Η υψηλή ματρόνα έβγαλε το χέρι της από τον πρωκτό της και είπε:
  "Και φαίνεται καθαρό εδώ μέσα.
  Μετά στράφηκε στην Ελπίδα:
  - Λοιπόν, ζήσε!
  Στη συνέχεια έσκισε τα γάντια και τα πέταξε στη διάθεση. Η Ναντέζντα ανάσανε με ανακούφιση: η έρευνα τελείωσε επιτέλους. Όμως ο φύλακας έβγαλε άλλο ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια και τα φόρεσε ξανά. Ο κατηγορούμενος τινάχτηκε ξανά: η εκτέλεση συνεχίζεται;
  Ο χαμηλός την καθησύχασε:
  - Μην φοβάσαι! Τώρα θα τσεκάρει τα πόδια σου και τέλος!
  Ο ψηλός φύλακας ένιωσε τους μυς των γυμνασμένων ποδιών της Ναντέζντα, τα γόνατά της, να πίεζαν τις γάμπες της. Κατέβηκε στα πέλματα, ένιωσε κάθε πόδι. Άπλωσε ακόμη και τα δάχτυλα των ποδιών της. Δεν φαίνεται να βλάπτει τίποτα. Αλλά, παρόλα αυτά, αηδιαστικό, ντροπιασμένο, τρομακτικό. Για τι είναι όλο αυτό;
  Τελικά η κοντή κυρία ανακοίνωσε:
  - Η αναζήτηση τελείωσε. Τώρα πρέπει να πλένεστε στο ντους και στην κάμερα.
  Η Ναντέζντα έλαβε μια πετσέτα, ένα κομμάτι σαπούνι πλυντηρίου και την οδήγησαν στο διάδρομο στο ντους. Η διάθεση ήταν αηδιαστική, ο κόλπος πονούσε πολύ, το κεφάλι στριφογύριζε. Γιατί την εκφοβίστηκαν τόσο πολύ; Γιατί τέτοια σκληρότητα; Και οι φρουροί την κοίταξαν με περιφρόνηση.
  Η Ελπίδα το πήρε απόφαση: θα σιωπήσει! Με κάθε τρόπο σιωπή. Δεν θα πει λέξη για τον Μπόρις. Δεν θα πει λέξη καθόλου! Δεν θα υπάρξουν ειλικρινείς ομολογίες, καμία ενημέρωση στον ανακριτή. Τίποτα!
  Θα συμπεριφερθεί σαν κωφάλαλη και θα αρνηθεί να υπογράψει οποιοδήποτε πρωτόκολλο.
  
  
  Κεφάλαιο 24
  Ο Κοβάλεφ έφτασε το πρωί του Σαββάτου. Τακτοποιήθηκε σε ένα δωμάτιο με τον Βασίλι. Αποφασίστηκε να τον στείλουν στο Utrish την επόμενη κιόλας μέρα. Η Inna υποσχέθηκε να δώσει τη σκηνή του αδερφού της, να μαζέψει ρούχα χίπις και το βράδυ να κάνει το κούρεμα του υπαλλήλου, να τον φέρει σε μια κατάλληλη εμφάνιση για να μην διαφέρει από τους μόνιμους κατοίκους της Utrish και να μην προκαλέσει τη δυσπιστία τους.
  Το έργο που ακολουθεί ευχαρίστησε τον Κοβάλεφ. Ήταν χαρούμενος, πασπαλισμένος με αστεία, έδινε φιλοφρονήσεις στην Inna.
  Αυτή η γυναίκα άρεσε στον Βασίλι Κράσιν. Όμως λόγω της φυσικής του σεμνότητας, συνήθως μη χαρακτηριστικής της αστυνομίας, δεν έκανε κανένα βήμα προς μια στενότερη προσέγγιση. Η Inna και η μητέρα της ήταν ευγενικοί με τον καλεσμένο. Δείπνησαν μαζί, αλλά με την Inna Vasily συζήτησαν κυρίως θέματα εργασίας.
  Ο Kovalev συμπεριφέρθηκε αμέσως ανεμπόδιστα με το κορίτσι. Είπε αστείες ιστορίες και ανέκδοτα, και το βράδυ πήγε εντελώς στο δωμάτιο της Inna.
  Ο Βασίλι ζήλευε: γέλια και κινούμενες φωνές ακούστηκαν πίσω από τον τοίχο, αλλά ο Κράσιν δεν τόλμησε να συμμετάσχει στο χαρούμενο ζευγάρι, αν και ανησυχούσε: είχε σχέδια για την Ίνα. Αλλά εδώ είναι, αμέσως με τον Κοβάλεφ... Είναι γυναικείος, δεν είναι σοβαρός, μόνο το σεξ είναι στο μυαλό του.
  Όλα ήταν ήσυχα στο διπλανό δωμάτιο. "Έχουν πάει για ύπνο", σκέφτηκε ο Κράσιν. "Μια επιπόλαιη γυναίκα και ήθελα να κάνω φίλους μαζί της".
  Ο Κοβαλιόφ είχε φύγει για πολύ καιρό, εμφανίστηκε αργά το βράδυ.
  - Πώς είναι η Ίνα στο κρεβάτι; - ρώτησε θυμωμένος ο Βασίλι, που δεν μπορούσε να αποκοιμηθεί.
  Δεν είχαμε τίποτα! απάντησε ο Κοβάλεφ. Δεν έχουμε φιληθεί καν.
  - Αναρωτιέμαι τι έκαναν τότε το μισό βράδυ; Ο Κράσιν δεν πίστευε.
  - Μου έφτιαξαν τα μαλλιά και μετά διάβασα ένα βιβλίο για την Utrish και τους κατοίκους της. Για να καταλάβω τι γίνεται εκεί.
  - Ήταν απαραίτητο για εκείνη να διαβάσει, δεν μπορούσε εδώ;
  - Εκεί λοιπόν το βιβλίο μπορούσε να διαβαστεί μόνο από υπολογιστή. Σχετικά με την Utrish, η Inna είχε μόνο τη "Formula of Freedom" *, η οποία κατεβάστηκε ως αρχείο στο Διαδίκτυο. Διάβαζα και πήγε για ύπνο. Κοίτα καλύτερα, πώς μου έφτιαξαν εροκέζι;
  
  *Ομιλία για το βιβλίο του Alexei Bolshakov "Formula of free. Utrish"
  
  Ένας υπάλληλος της ερευνητικής επιτροπής, ο Αντρέι Κοβάλεφ, φάνηκε πολύ αστείος με το νέο του χτένισμα. Αλλά ο Κράσιν δεν χαμογέλασε καν, είπε:
  - Καλός! Έμοιαζε με κόκορα.
  Ο Kovalev δεν προσβλήθηκε, αποκοιμήθηκε εν αναμονή της επερχόμενης εργασίας.
  Την επόμενη μέρα, ένας υπάλληλος πήγε στο Utrish για να συλλέξει πληροφορίες για την αείμνηστη ηθοποιό και τη συνοδεία της.
  Από τη στάση του λεωφορείου μέχρι την τρίτη λιμνοθάλασσα, όπου έγινε η δολοφονία, πρέπει να περπατήσετε τέσσερα χιλιόμετρα κατά μήκος της ακτής. Ήταν επίσης δυνατό να φτάσετε εκεί με βάρκα, που έπαιρνε τους παραθεριστές για χρήματα, αλλά ο Κοβάλεφ αποφάσισε να πάει με τα πόδια, όπως έκαναν οι ντόπιοι ντόπιοι.
  Μπροστά του είδε μια κοπέλα με κοντό φόρεμα με σακίδιο και σκηνή στους ώμους της. Ο Κοβάλεφ εξέτασε κρυφά τον άγνωστο. Λίγο αδύνατη, μεσαίου ύψους, αλλά με μακριά πόδια, λεπτή, φάνηκε αμέσως όμορφη στον Αντρέι: τα μακριά μαλλιά της ήταν τυλιγμένα σε κοτσιδάκια που προεξείχαν προς διάφορες κατευθύνσεις, κάτι που πρόδιδε ότι ανήκει σε άτυπους.
  Ο Κοβάλεφ αποφάσισε να δράσει. Έπιασε τον άγνωστο και είπε:
  - Γεια σου! Είμαι εδώ για πρώτη φορά, οι φίλοι μου μου είπαν για την Utrish. Λένε ότι είναι καλύτερο να σταματήσετε στην τρίτη λιμνοθάλασσα.
  "Καλημέρα", απάντησε το κορίτσι χαμογελώντας, αν και η μέρα είχε ήδη περάσει τον ισημερινό. - Ναι, είναι υπέροχο μέρος. Εγώ ο ίδιος στέκομαι εκεί, στην τέταρτη λιμνοθάλασσα.
  Ψηλό στήθος, οβάλ γλυκό πρόσωπο, ευχάριστο χαμόγελο. Ήθελα να το γνωρίσω καλύτερα. Ο Kovalev είπε:
  Πάμε μαζί, αφού είμαστε στο δρόμο.
  "Μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί", συμφώνησε η κοπέλα. - Έχεις πόσιμο νερό;
  Ο Kovalev αγόρασε λίγο μεταλλικό νερό στην Anapa. Του έδωσαν οδηγίες ότι μπορεί να πάρει νερό από την πηγή και δεν έκανε απόθεμα για να μπορεί να κουβαλήσει λιγότερο.
  
  
  
  - Λίγο αριστερά, - είπε ο Άντριου. "Τώρα θα το πάρω, θα σου δώσω μισό ποτήρι από το πενιχρό μου απόθεμα". Μου είπαν ότι υπάρχει νερό σε μια πηγή σε μια χαραμάδα πίσω από την τρίτη λιμνοθάλασσα. Θέλω να το παραλάβω σήμερα.
  - Μπορείτε να το πάρετε στον καταρράκτη. Θα είναι στο δρόμο.
  - Μπορείτε να πιείτε το νερό του καταρράκτη; ρώτησε ο Αντρέι.
  - Το από κάτω θέλει βράσιμο, αλλά μπορείς να σηκωθείς πάνω από τον καταρράκτη, εκεί, στα βουνά, βγαίνει η πηγή. Το νερό είναι καθαρό, θέλω να πάω εκεί, για να μην φύγω αμέσως από τη λιμνοθάλασσα, - είπε η κοπέλα με ένα γλυκό χαμόγελο.
  "Και θα πήγαινα για να μην υποφέρω από δίψα", είπε ο Κοβάλεφ με ενθουσιασμό.
  - Λοιπόν, πάμε, θα σου δείξω την πηγή, απάντησε η κοπέλα. - Πως σε λένε?
  - Αντρέι. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?
  - Είμαι η Νύμφη.
  Είναι όντως Νύμφη; Ο Κοβάλεφ ξαφνιάστηκε.
  - Ειναι εδω. Εδώ υιοθετήθηκε με παρατσούκλια. Και σε μια προηγούμενη ζωή, το όνομά μου ήταν Λένα.
  "Με λένε Καλ. Αλλά προτιμώ το όνομα.
  Ο Αντρέι έβγαλε ένα μπουκάλι νερό, μια κούπα, το έριξε για το κορίτσι.
  Έβγαλε και το σακίδιο της, πέταξε το φόρεμά της, αφήνοντας μόνο το μικρό της σλιπ, έβαλε το φόρεμα στο σακίδιό της και ρώτησε:
  - Καπνιζεις?
  Όχι, ο Andrew δεν κάπνιζε.
  - Θα πρέπει να πυροβολήσουμε. Και βρες μπουκάλια για νερό. Πρέπει να υπάρχει ένας κάδος απορριμμάτων μπροστά στον καταρράκτη. Θα δούμε εκεί.
  Κάθισαν για λίγα λεπτά στην ακτή και η Λένα προσφέρθηκε να κολυμπήσει στη θάλασσα. Πέταξε το μίνι κιλότ της και βούτηξε με τόλμη στο επερχόμενο κύμα. Ο Kovalev ακολούθησε το παράδειγμά του. Ήταν η πρώτη φορά που κολύμπησε χωρίς μαγιό, αλλά αμέσως του άρεσε! Στις συνηθισμένες αισθήσεις, προστέθηκε μια αίσθηση απεριόριστης ελευθερίας, για χάρη της οποίας οι γυμνιστές, μάλιστα, βγάζουν τα ρούχα τους.
  Ο Κοβάλεφ και η Νύμφη κολύμπησαν μακριά, ο Αντρέι δεν είχε κολυμπήσει ποτέ τόσο μακριά πριν, αλλά με την παρουσία ενός όμορφου συνταξιδιώτη δεν φοβόταν καθόλου. Δεν σκέφτηκε καν το γεγονός ότι οι περαστικοί μπορούσαν να αρπάξουν τα πράγματά τους.
  Έχοντας στεγνώσει λίγο, τα παιδιά πήραν τα σακίδια τους και πήγαν αργά προς τον καταρράκτη. Στον Αντρέι άρεσε πολύ να πηγαίνει με ένα γυμνό κορίτσι και να μιλάει μαζί της. Ο Κοβαλιόφ σκέφτηκε πράγματα μόνος του καθώς πήγαινε, λέγοντας ότι ήταν καλλιτέχνης, αλλά εργαζόταν προσωρινά ως θυρωρός στην Αγία Πετρούπολη. Η κοπέλα του είπε ότι της αρέσει να κάνει ωτοστόπ και έχει ταξιδέψει με αυτόν τον τρόπο τη μισή χώρα. Είπε πώς έφτασε εδώ από το Αλτάι, πώς περίμενε μια ισχυρή καταιγίδα στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Voronezh. Ο Κοβάλεφ ρώτησε αν φοβόταν να ταξιδέψει μόνη της, αν οι χωρικοί την ενοχλούσαν.
  - Για ποιο λόγο? - ξαφνιάστηκε το κορίτσι. - Μπορείτε πάντα να βρείτε μια πόρνη στον αυτοκινητόδρομο.
  Ωστόσο, είχε μια υπόθεση με έναν φορτηγατζή που άρχισε να αρπάζεται από τα πόδια, να τον πιάνει, σταμάτησε ακόμη και το αυτοκίνητο και άρχισε να κουρδίζει τα παράθυρα. Η Λένα του πρόσφερε εκατόν πενήντα ρούβλια για να την οδηγήσει και ήθελε να βγει από το αυτοκίνητο. "Δεν χρειάζομαι χρήματα, θέλω σεξ", είπε ο ενδιαφερόμενος. Αλλά η Λένα βρέθηκε, είπε ότι δεν ήταν έτοιμη για σεξ, γιατί είχε περίοδο. "Τουλάχιστον δώστε μια πίπα", ρώτησε ο φορτηγατζής. "Εντάξει! είπε η Λένα. "Πρέπει πραγματικά να βγω έξω και να κατουρήσω". Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα, η κοπέλα άρπαξε τα πράγματά της και πήδηξε από το αυτοκίνητο.
  "Έτσι ο άντρας έμεινε χωρίς χρήματα και χωρίς σεξ, και πήγα σε άλλη βόλτα", είπε χαρούμενα η Λένα-Νύμφ και πρόσθεσε ότι πιστεύει πραγματικά στον προορισμό της μοίρας και στον φύλακα άγγελό της που θα τη σώσει σε δύσκολες στιγμές.
  Ο Andrey ρώτησε πόσο καιρό θα σταθεί η Lena στο Utrish, εκείνη απάντησε ότι δεν είχε συγκεκριμένα σχέδια, αλλά αν συναντούσε φίλους, θα έμενε περισσότερο.
  Ο Κοβάλεφ κοίταξε τα λεπτά πόδια, το όμορφο στήθος του κοριτσιού και σκέφτηκε ότι η κοπέλα του στην Αγία Πετρούπολη έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της. Γυμναστήριο, ή κάτι τέτοιο, για επίσκεψη.
  Την ίδια στιγμή, ο Kovalev δεν ξέχασε την υπόθεση. Είπε προσεκτικά ότι είχε ακούσει ότι φέτος ένας σκηνοθέτης που γύρισε πορνό σκοτώθηκε στο Utrish.
  Η Λένα δεν ήξερε τίποτα για τη δολοφονία. Πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο Αλτάι.
  Στον καταρράκτη, οι συνταξιδιώτες κολύμπησαν ξανά, μετά στέγνωσαν στην ακτή, βλέποντας τους ανθρώπους να κάνουν ντους, βρήκαν μερικά άδεια μπουκάλια και ανέβηκαν στο μονοπάτι. Η Λένα έδειξε το δρόμο προς την πηγή που τροφοδοτεί τον καταρράκτη. Ο Αντρέι ακολούθησε με τόλμη το κορίτσι, ακούγοντας την ιστορία της για το πώς πέρυσι ο ίδιος και οι φίλοι του σκαρφάλωσαν σε όλη την Utrish.
  Στο δρόμο της επιστροφής, η γυμνή Λένα, μετανιωμένη που δεν πήρε σαπούνι, στάθηκε με τόλμη κάτω από μια στήλη καταρράκτη με δροσερό γλυκό νερό που έπεφτε από έναν γκρεμό στην παραλία. Ο Αντρέι δεν έκανε ντους. Θαύμασε το κορίτσι. Του άρεσε όλο και περισσότερο. Ο αυθορμητισμός της, η ευκολία επικοινωνίας της, η επιθυμία να μιλήσει μαζί του για οποιοδήποτε θέμα δωροδόκησε έναν υπάλληλο της ερευνητικής επιτροπής. Πήγαν λοιπόν στη λιμνοθάλασσα και μίλησαν σαν παλιοί καλοί φίλοι που έχουν πάντα θέματα για ευχάριστη συζήτηση.
  Στην τρίτη λιμνοθάλασσα, ο Αντρέι βρήκε αμέσως ένα καλό πάρκινγκ στην ακτή. Η Λένα ήθελε να πάει παραπέρα, αλλά ο Κοβάλεφ πρότεινε στο κορίτσι να σταματήσει προσωρινά δίπλα του και να φάει μέχρι να βραδιάσει. Η Λένα συμφώνησε αμέσως: Ο πράκτορας βοήθησε την κοπέλα να στήσει τη σκηνή της και μαζί πήγαν στο δάσος για καυσόξυλα.
  Στο δάσος δεν μάζευαν τόσο θαμνόξυλο όσο θαύμαζαν την ομορφιά της τοπικής φύσης, τις μαγευτικές αιωνόβιες βελανιδιές και ακόμη πιο αιωνόβιους αρκεύθους. Επιλέγοντας μια από τις πιο ισχυρές βελανιδιές, η κοπέλα προσπάθησε να μετρήσει το πλάτος της και μόλις χωρούσε σε τρεις περιφέρειες.
  "Ναι", είπε η Λένα με θαυμασμό, "αυτή η βελανιδιά στεκόταν εδώ πολύ πριν γεννηθούμε, στον Μεσαίωνα, και, πιθανότατα, θα σταθεί πίσω από εμάς, για να χαρεί τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
  Ο Αντρέι, γοητευμένος από το κορίτσι, δεν μπορούσε να απομακρύνει το θαυμαστικό του βλέμμα. Επέστρεψαν στο πάρκινγκ, άναψαν φωτιά και έφτιαξαν χυλό φαγόπυρου. Ο Κοβάλεφ ήθελε να το γεμίσει με στιφάδο, αλλά η Λένα αρνήθηκε να φάει την κονσέρβα του, επικαλούμενη το γεγονός ότι ήταν χορτοφάγος. Λοιπόν, το χορτοφαγικό δείπνο παρουσία μιας όμορφης κοπέλας αποδείχθηκε πολύ νόστιμο.
  Η Λένα είπε ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια της άγριας φύσης εδώ. Ως εκ τούτου, το πιο απλό φαγητό που μαγειρεύεται στη φωτιά, ακόμα και το συνηθισμένο χυλό χωρίς γάλα, έχει ευχάριστη γεύση, χορταίνει το σώμα και απορροφάται καλύτερα από τις λιχουδιές της πόλης.
  Ο Kovalev άκουσε προσεκτικά τον Lenochka, ξέχασε εντελώς το έργο του.
  Αφού θαύμασε το ηλιοβασίλεμα, η Λένα παρακαλούσε την κούραση και πήγε για ύπνο, ενώ ο Αντρέι καθόταν δίπλα στη θάλασσα για πολλή ώρα, σκεφτόταν το κορίτσι, σκεφτόταν τη ζωή.
  Εδώ ένιωθε καλά και ήρεμος. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το μέρος είναι γόνιμο - το αποθεματικό Utrishsky. Ένα κομμάτι καυκάσιου ειδυλλίου. Η παντελής απουσία αυτοκινήτων και πολιτισμού, καθαρός καθαρός αέρας, απαλή θάλασσα. Κάτσε, κάθαρμα από την ηδονή, εισέπνευσε τον θαλασσινό αέρα με γεμάτο στήθος, θαύμασε τη γύρω ομορφιά. Η ιδιαίτερη χάρη αυτών των τόπων δίνει γαλήνη και ηρεμία, αγγίζει μερικές καλές χορδές στην ψυχή, που αρχίζουν να τραγουδούν, και μετά προσελκύουν ξανά εδώ. Τα συναισθήματα ηρεμίας και ηρεμίας, ασφάλειας, βραδύτητας και καλοσύνης προκαλούν ένα κύμα θετικών συναισθημάτων, ένα αίσθημα ευτυχίας, αρμονίας με τον έξω κόσμο, επιθυμία να κάνουμε καλό, να κάνουμε τη ζωή καλύτερη και πιο χαρούμενη.
  Ο Αντρέι δεν ήξερε καν πριν πόσο ευχάριστο είναι να θαυμάζεις το μονοπάτι του φεγγαριού και τη φωτεινή λάμψη των αστεριών, να παρακολουθείς δορυφόρους να κινούνται στον ουρανό, να οργώνουν μεγαλοπρεπώς τις ατελείωτες εκτάσεις ή να πετούν αστέρια και μετεωρίτες που ορμούν γρήγορα στην άβυσσο.
  Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχει χρόνος για δουλειά, θέλω να σκέφτομαι μόνο το αιώνιο. Είναι κρίμα που η Lenochka πήγε στη σκηνή της. Θα ήταν ωραίο να καθίσετε μαζί της κάτω από τον έναστρο ουρανό, να μιλήσετε για τη ζωή και την αγάπη, να κολυμπήσετε στο φεγγαρόλουστο μονοπάτι χωρίς ρούχα. Λοιπόν, υπάρχει ακόμη χρόνος.
  
  
  Κεφάλαιο 25
  Το επόμενο πρωί ο Αντρέι ξύπνησε με τη σταθερή πρόθεση να κάνει κάτι καλό για τη Λένοσκα. Τον τράβηξε αυτό το κορίτσι, η αυστηρή καρδιά της όπερας γέμισε με μια γλυκιά συγκίνηση εν αναμονή της επικοινωνίας με ένα αγαπημένο ανθρωπάκι.
  Ο ήλιος μόλις είχε ανατείλει, ο Utrish κοιμόταν ακόμα. Κατά μήκος της ακτής, στην άκρη του νερού, ένας αδύνατος, δασύτριχος, ψηλός, ελαφρώς σκυμμένος νεαρός περπατούσε μόνος με ένα βρώμικο φθινοπωρινό μπουφάν και ένα τζιν, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για την Utrish.
  "Τι παράξενος νεαρός", σκέφτηκε ο Κοβάλεφ. "Κάνει ζέστη, και είναι ντυμένος έτσι".
  Τα μάτια τους συναντήθηκαν. Ο Άντριου πάγωσε. Έμοιαζε να έμεινε άναυδος: μια ανατριχιαστική ανατριχίλα πέρασε σαν χήνα σε όλο το σώμα της όπερας. Υπήρχε κάτι ζωώδες, τρομερό σε αυτόν τον νεαρό άνδρα. Ο Κοβάλεφ έχει δει πολλούς εγκληματίες, αλλά, ίσως, δεν έχει συναντήσει ακόμη μια τέτοια απαίσια εμφάνιση.
  Ήξερε ήδη τι είδους τυφώνας κρύβεται, μερικές φορές, στα μάτια ενός εγκληματία. Έτυχε να δούμε πώς άστραφταν με μεταλλική γυαλάδα. Το βλέμμα ενός απλού ανθρώπου, που δεν υπόκειται στα πάθη, είναι εντελώς διαφορετικό, ήρεμο, καλοπροαίρετο.
  Ο Όπερ κάθισε για αρκετή ώρα σαν ζαλισμένος. Και ο άγνωστος φαινόταν να φοβάται κάτι. Στο κοντινότερο μονοπάτι, έστριψε στο δάσος και άρχισε να απομακρύνεται γρήγορα. Ο Κοβάλεφ συνήλθε, θυμήθηκε γιατί ήταν εδώ και έσπευσε να ακολουθήσει τον τύπο. Όμως τα ίχνη του έχουν ξεθωριάσει.
  Ο Αντρέι επέστρεψε και κάθισε στο πάρκινγκ. Στη σκέψη, δεν πρόσεξε καν πώς η Λένα βγήκε από τη σκηνή.
  - Καλημέρα! - χαμογελώντας χαρούμενα, είπε το κορίτσι.
  "Καλημέρα", έσφιξε με δυσκολία ο Κοβάλεφ ένα χαμόγελο.
  - Θα κολυμπήσετε; ρώτησε η Λένα.
  Πριν από λίγα λεπτά ο Andrew θα ήταν χαρούμενος. Τώρα όμως στενοχωρήθηκε που του είχε λείψει ένας άγνωστος.
  "Θα είμαι αργότερα", είπε ο Κοβάλεφ. - Κάτι που δεν θέλω ακόμα.
  "Εντάξει, όπως θέλεις", απάντησε η Λένα, κατέβηκε στη θάλασσα, έβγαλε το φόρεμά της και κολύμπησε κατά μήκος της ακτής, σπρώχνοντας απαλά τα κύματα και τις σπάνιες μέδουσες που συνάντησαν το δρόμο της.
  Ένα χαρούμενο χαμόγελο δεν έφυγε από το πρόσωπο της κοπέλας. Ο Αντρέι τη θαύμασε ξανά, οι σκέψεις του άρχισαν να διατάσσονται.
  Ο Andrey αποφάσισε να δώσει στη Lenochka μια πετσέτα μόλις το κορίτσι βγει από το νερό. Ωστόσο, στην παραλία εμφανίστηκε ένας ψηλός, σχεδόν δύο μέτρων, γενειοφόρος άνδρας, τριάντα περίπου ετών, με ένα τρύπιο μπλουζάκι. Αντί για παντελόνι τον έδεσαν με μια πετσέτα. Ο άντρας αναγνώρισε αμέσως τη Λένα.
  - Α, η Νύμφη εμφανίστηκε! είπε δυνατά. - Τι άνθρωποι και χωρίς προστασία!
  - Dobrynya, εσύ είσαι; - το κορίτσι ήταν ευχαριστημένο, πήδηξε από το νερό και έτρεξε στον χωρικό με ένα ελαφρύ τζόκινγκ.
  Ο Ντομπρίνια άπλωσε διάπλατα τα χέρια του. Η γυμνή Λένα κρεμάστηκε στο λαιμό του, σηκώνοντας τα πόδια της πάνω από το έδαφος. Η Ντομπρίνια την αγκάλιασε, την κράτησε στην αγκαλιά του για λίγα δευτερόλεπτα και μετά την ακούμπησε απαλά στο έδαφος.
  Τι αργεί φέτος; Ο Dobrynya ρώτησε με δυνατή φωνή: φαίνεται ότι είχε τη συνήθεια να μιλάει έτσι.
  - Ήμουν στο Αλτάι.
  - Λοιπόν, παρασύρθηκες. Έχουμε κάτι καλύτερο. Έχει ζέστη, η θάλασσα είναι κοντά, το πάρτι δροσερό.
  - Υπάρχουν και ενδιαφέροντα παιδιά. Θυμάστε τη Γιούρκα Σάγκι; Στάθηκα μαζί του. Αλλά εδώ, έχεις δίκιο, είναι καλύτερα. Επομένως, τραβάει εδώ ...
  - Φτάσατε εκεί με τα πόδια; ρώτησε η Ντομπρίνια. - Για πολύ καιρό?
  - Τέσσερις μέρες. Μετά το Νοβοσιμπίρσκ με μεγάλη επιτυχία. Στη Μόσχα με μια αλλαγή. Εκεί έπιασα ένα επιβατικό αυτοκίνητο για το Voronezh. Στο Voronezh, μπήκα σε μια νεροποντή, αλλά έφτασα στην Ανάπα χωρίς μεταγραφές. Και στην αρχή, φανταστείτε, μια κατσίκα παραλίγο να με βίασε. Τρομερό, παλιό, όλα σε εγκληματικά τατουάζ. Στο Ιρκούτσκ τον σταμάτησε. "Στη Μόσχα", λέει, "πάω". Ήμουν ενθουσιασμένος, οδήγησα λίγο, μίλησα για αυτό και αυτό. Ξαφνικά έστριψε από τον κεντρικό δρόμο και σταμάτησε. Έσυρε τις κουρτίνες στο φορτηγό, "Θέλω σεξ", λέει. Η Έλι έκανε πίσω. Γίδα! Δοκίμασα και χωρίς προφυλακτικό...
  Με ποιον σηκώθηκες; ρώτησε η Ντομπρίνια και κοίταξε προς τον Αντρέι.
  - Ενας. Εκεί, βλέπεις, την κίτρινη σκηνή μου, - απάντησε η Λένα και πρόσθεσε χαμηλώνοντας τη φωνή της:
  - Συνάντησα αυτόν τον τύπο χθες. Ο Andrey είναι καλλιτέχνης, είναι η πρώτη του φορά εδώ.
  Ο Κοβάλεφ είχε εξαιρετικό αυτί. Παρακολούθησε στενά τη συζήτηση.
  - Και τι σταμάτησες στο πέρασμα; ρώτησε πάλι η Ντομπρίνια. - Πάμε στο ελικόπτερο.
  Υπάρχει ένα αξιοπρεπές μέρος για να παρκάρετε εκεί;
  - Λοιπόν, ναι, χθες τα παιδιά από το Κρασνοντάρ μετακόμισαν. Ο χώρος έχει εκκενωθεί. Ο Ροστόφ παρέμεινε μόνο, πέντε άτομα, και η Ράντα με μια φίλη.
  "Θυμάμαι τη Ράντα από πέρυσι", είπε η Λένα. - Είναι αστεία. Μας έμαθε πώς να μαλώνουμε.
  - Ναί! Είναι πραγματική μάγισσα! Καθώς καπνίζει χόρτο, επικοινωνεί με τους διαβόλους, - αστειεύτηκε ο Dobrynya.
  "Και με αγγέλους επίσης", χαμογέλασε η Λένα. - Δεν σε είδαν χθες.
  - Και όλο το βράδυ ψάχναμε τον Ντάνκα, τον γιο της Άνκας, στο δάσος. Φανταστείτε, τον Ιούνιο η κοπέλα εξαφανίστηκε και χθες η Ντάνκα. Το πρωί, οι άνθρωποι του Κρασνοντάρ μετακόμισαν έξω, η Anka υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αποκοιμήθηκε μεθυσμένη και όταν ξύπνησε, ο γιος της δεν ήταν πουθενά. Κάποιος τον είδε να πηγαίνει στο δάσος. Ψάξαμε παντού και δεν το βρήκαμε. Πάμε πάλι σήμερα.
  "Θυμάμαι τη Ντάνκα", είπε η Λένα. - Φυσικός τρομοκράτης!
  - Εδώ, εδώ, φέτος η Μαμάι κόντεψε να πεθάνει από τον κόσμο! Η Ντομπρίνια χαμογέλασε. - Στην αρχή τσακώθηκα μαζί του, προσπάθησα να βάλω ένα μαχαίρι στον κώλο του άντρα. Η μαμά πήγε κοντά του. Έτσι η Άνκα έσπασε την τσαγιέρα στο κεφάλι του ανόητου. Ο μόνος καλός βραστήρας ήταν στο πάρκινγκ. Φανταστείτε, με ένα βραστήρα βραστό νερό, η Mamai είναι στο κεφάλι!
  "Είναι διασκεδαστικό εδώ μαζί σου", είπε η Λένα χαμογελώντας.
  - Λοιπον ναι! Και μετά ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό. Η Άνκα και ο γιος της βγήκαν με το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ της Μαμάγια και σταμάτησαν κοντά μας. Και η Μαμάι φοβάται τις γάτες με πάθος ...
  - Φόβοι; Γάτες;" ρώτησε το κορίτσι. - Γιατί είναι αυτό;
  - Λοιπόν, είχε λειχήνες πριν από μερικά χρόνια. Λέει ότι το πήρε από εδώ, το αντιμετώπισε με μεγάλη δυσκολία. Απείλησε πολλά χρήματα. Τώρα, μόλις βλέπει μια γάτα, την κυνηγά αμέσως, της πετάει πέτρες. Και αγαπά τις γυναίκες. Συναντήθηκα εδώ στην παραλία Mamai με μια κυρία από την Anapa. Στρώμα, όλο υπερβολικά ντυμένο, βαμμένο. Ξανθό με αφρικανικές πλεξούδες μέχρι τη μέση. Πήρε φωτιά, που σημαίνει ότι η Mamai είναι στο χέρι αυτής της γυναίκας. Έπιναν και μιλούσαν. Με λίγα λόγια, την έσυρε στη σκηνή. Και η Ντάνκα είδε, άρπαξε μια γάτα στην παραλία, ανέβηκε στη σκηνή του Μαμάι, ξαφνικά άνοιξε το φερμουάρ στη σκηνή, πέταξε τη γάτα εκεί και έκλεισε αμέσως το φερμουάρ της σκηνής.
  Η Dobrynya γέλασε με ένα δυσάρεστο, χοντρό γέλιο. Η Έλεν γέλασε μαζί του.
  - Φανταστείτε, στη σκηνή η διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη, και μετά μια φοβισμένη γάτα πετάει ακριβώς στο Naked Mamai. Το δαγκώνει με φόβο. Έπειτα γαντζώθηκε αφρικανικές πλεξίδες, τις τράβηξε από τη θεία του. Μπροστά στα μάτια της Mamai, από μακρυμάλλη ξανθιά μετατράπηκε σε κοντότριχη μελαχρινή.
  Η Ντομπρίνια γέλασε ξανά. Γελώντας λίγο συνέχισε:
  - Η κυρία είναι σε σοκ, η Μαμάι το ίδιο. Όλος ο εφιάλτης είναι ότι ο Mamai δεν μπορεί να βγάλει τα πλούτη του με κανέναν τρόπο: η κυρία είναι κολλημένη με έναν τρόμο, δεν μπορούν να απαγκιστρωθούν, δεν μπορούν να γυρίσουν, δεν μπορούν να πιάσουν τη γάτα, δεν μπορούν ανοίξτε τη σκηνή. Χαχαχα!!!
  Η Λένα γέλασε δυνατά.
  "Εν ολίγοις, η γάτα έκανε κάποιες δουλειές εκεί", συνέχισε η Dobrynya μέσα στα γέλια. "Έσκισα ολόκληρη την πλάτη της μαμάς, έξυσα το πρόσωπο της κυρίας. Αλλά το αστείο είναι ότι η Mamai άφησε τα αέρια από το άγχος και μαζί τους ξεπήδησε μια έκπληξη. Τόσο καλός ξένος! Ο ίδιος λερώθηκε μέχρι να απαγκιστρωθούν, λέρωσε την κυρία, τη σκηνή. Χαχαχα!!! Και η γάτα από την έκπληξη έγινε ακόμη πιο βάναυση. Χαχαχα!!!
  "Εδώ πρέπει να κλάψεις, όχι να γελάσεις", σκέφτηκε ο Κοβάλεφ, παρακολουθώντας το ζευγάρι που γελούσε.
  - Ω, αρρώστια! Η Αλένα γέλασε. "Πάντα κάτι συμβαίνει με τη Μαμάι...
  "Δεν είναι μόνο αυτό", συνέχισε ο Dobrynya την ιστορία του. - Κάπως ελευθερώθηκαν, η γάτα αφέθηκε ελεύθερη. Η καημένη η κυρία πήγε να πλυθεί. Και ο Μαμάι έτρεξε στην τουαλέτα - ήταν πολύ ανυπόμονος. Σε λίγο ακούμε μια κραυγή σε όλο το δάσος: "Άσε το πέος μου, μόλυνση!". Χαχαχα! Φανταστείτε, Mamai, καθώς ήταν μέσα σε ένα προφυλακτικό, έτρεξε μαζί του στο λάκκο. Κάθισε να ανταπεξέλθει σε μια μεγάλη ανάγκη, νιώθει: κάποιος άρπαξε το πέος του και τον τραβάει στο λάκκο από το πέος. Χαχα! Ανάθεμά του, ή κάτι τέτοιο, ονειρευόταν στο λάκκο, που τραβάει. Φανταστείτε πώς είναι να γράφεις με ένα καλά τεντωμένο προφυλακτικό.
  "Ω, λυπάμαι για την καημένη τη Μαμάι", γέλασε η Λένα.
  - Πέταξε σπίτι στην Αγία Πετρούπολη μερικές μέρες μετά την τσαγιέρα. Μόλις την ημέρα της δολοφονίας. Φανταστείτε, έχουμε έναν άνθρωπο που σκοτώθηκε εδώ. Φωτογράφος από το Σότσι.
  - Ουάου! Η Λένα σήκωσε τα χέρια της.
  Ακούγοντας ότι μιλούσαν για τη δολοφονία, ο Kovalev πλησίασε τον Dobrynya με τη Lena και παρουσιάστηκε:
  Το όνομά μου είναι Andriukha. Παρατσούκλι - Καλ.
  "Και είμαι η Ντομπρίνια", άπλωσε ο άντρας το χέρι του.
  "Άκουσα την ιστορία σου", είπε ο Κοβάλεφ. "Μου είπαν επίσης ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε εδώ γύριζε πορνό. Για αυτό τον έριξαν.
  - Ποιος σου το είπε αυτό; ρώτησε η Ντομπρίνια.
  "Ένας γνωστός που ήταν εδώ την ημέρα της δολοφονίας.
  - Ναι, το shmon ήταν τότε να είσαι υγιής. Ήρθαν οι μπάτσοι, το κορίτσι το πήραν.
  "Τον σκότωσε;" ρώτησε ο Κοβάλεφ. Ίσως είχε βοηθό;
  "Άι", του έγνεψε η Ντομπρίνια. "Έχει τη δική του ιστορία, αλλά δεν μας αφορά. Δεν θέλω να μάθω τίποτα για αυτό. Αφήστε τους αστυνομικούς να το καταλάβουν μόνοι τους.
  Μπορείτε να με βοηθήσετε να μετακινήσω τη σκηνή μου; ρώτησε η Λένα τον Ντομπρίνια.
  "Θα βοηθήσω, φυσικά", υποσχέθηκε ο Dobrynya και ρώτησε τον Kovalev:
  - Από που είσαι?
  "Είμαι από την Αγία Πετρούπολη", απάντησε ο Κοβάλεφ.
  - Δηλαδή ήταν η Μαμάι που σου είπε για τον φόνο; ρώτησε η Ντομπρίνια.
  "Όχι, δεν τον ξέρω", απάντησε ο Κοβάλεφ. - Πού μένει στην Αγία Πετρούπολη;
  - Πώς ξέρω! είπε η Ντομπρίνια δυσαρεστημένη. - Δεν ήταν ποτέ.
  "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από την Αγία Πετρούπολη εδώ", είπε η Λένα.
  "Ναι, η Katya Ogonyok και μόνο αξίζει κάτι", απάντησε η Dobrynya.
  - Είναι εδώ τώρα η Κάτια; ρώτησε η Λένα.
  - Ναί! Δεν είναι μακριά μας.
  "Και μετακομίζουμε σε άλλο μέρος", είπε η Λένα στον Αντρέι. - Υπάρχει ένα καλό πάρκινγκ στο δάσος, όχι μακριά από το Lotus. Το ελικόπτερο καλείται. Θα έρθεις μαζί μας;
  Θα με καλέσουν εκεί; ρώτησε ο Κοβάλεφ.
  Η Ντομπρίνια κοίταξε με εκτίμηση τον Αντρέι και είπε:
  - Αν φέρεσαι καλά. Αρκετός χώρος για όλους. Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φύγετε ανά πάσα στιγμή. Ο κόσμος φεύγει, υπάρχουν δωρεάν πάρκινγκ. Θα καπνίσεις;
  "Όχι, δεν καπνίζω", απολογήθηκε ο Κοβάλεφ.
  "Δεν πειράζει, θα σταθείς μαζί μας, θα μάθεις", είπε η Ντομπρίνια. "Εντάξει, ετοιμάσου αν έρθεις μαζί μας.
  
  
  Κεφάλαιο 26
  Ο Κοβαλιόφ έφυγε, οι οδυνηρές ώρες αναμονής αργούσαν, λαμπρύνονταν για τον Βασίλι Κράσιν από μια κυριακάτικη βόλτα με την Ίνα κατά μήκος της Ανάπα.
  Ο Κράσιν δυσκολευόταν να τα πάει καλά με τα κορίτσια, ήταν δειλός στην επικοινωνία. Ντρεπόταν να γνωριστεί και ένιωσε άβολα την πρώτη φορά μετά τη συνάντηση. Από πολλές απόψεις, λοιπόν, δεν αναπτύχθηκε με το αντίθετο φύλο. Στραγγαλιζόταν συνέχεια από κόμπλεξ, τα κορίτσια δεν του έδιναν σημασία. Αλλά η Ίνα με κάποιο τρόπο της άρεσε αμέσως ο Βασίλι, ήταν άνετα μαζί της. Μια σπίθα συμπάθειας που φούντωσε για μια όμορφη γυναίκα άναψε σταδιακά μια αγάπη αγάπης στην αυστηρή καρδιά του Κράσιν.
  Του άρεσαν τα πάντα στον συνάδελφό του. Και εμφάνιση, και εκφραστικά μάτια, και σχήμα. Και ήξερε επίσης να μιλάει ενδιαφέροντα για τη δουλειά της, για τον εαυτό της. Και ο Krasin, δειλός με τις γυναίκες, αυτή τη φορά επικοινώνησε πρόθυμα με την Inna.
  Δεν μπορούσαν να μιλήσουν αρκετά σε εκείνο το στοργικό, ζεστό, ήσυχο βράδυ. Στην παραλία, η Inna, μάστερ του αθλητισμού στην κολύμβηση, μίλησε για τη συνάντησή της με ένα κοπάδι δελφινιών στην ανοιχτή θάλασσα:
  - Κολύμπησα με κάποιο τρόπο ιδιαίτερα μακριά στη θάλασσα. Κοιτάζω, ένα κοπάδι από δελφίνια εμφανίστηκε ανάμεσα σε εμένα και την ακτή. Μερικές φορές έρχονται αρκετά κοντά στην ακτή. Πιθανώς, είναι ενδιαφέρον για αυτούς να κοιτάξουν τα δίποδα μυστηριώδη πλάσματα, από τα οποία υπάρχουν τόσα πολλά στις παράκτιες περιοχές. Υπάρχει κάποια αρχαία μυστικιστική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και αυτών των θαλάσσιων ζώων.
  Τα δελφίνια κολύμπησαν αργά, μιλώντας νωχελικά με το χαρακτηριστικό τρίξιμο τους, που ακουγόταν καθαρά στο νερό.
  Σταμάτησα, σχεδόν σταμάτησα κάθε κίνηση, ταλαντεύτηκα ελαφρά στα κύματα και παρακολουθούσα το κινούμενο κοπάδι. Άκουσα τη συνομιλία τους, η οποία για κάποιο λόγο γινόταν όλο και πιο ενεργή. Τα δελφίνια συζητούσαν κάτι δικό τους. Αναρωτιέμαι τι!
  Και ξαφνικά το κοπάδι γύρισε προς το μέρος μου. Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Πέντε άρχισαν να κάνουν κύκλους γύρω μου. Αλλά τρεις πήγαν κατευθείαν για μένα! Πάγωσα καθώς τους έβλεπα να πλησιάζουν σαστισμένος. ...
  - Αχ, πόσοι θα ήθελαν να συναντήσουν δελφίνια στη θάλασσα! - Ο Βασίλι έβαλε τη φράση του στη συζήτηση.
  - Αλλά όλες οι προσπάθειες των παραθεριστών να κολυμπήσουν μέχρι εκεί τελειώνουν ανεπιτυχώς. Και αυτά τα ίδια τα δελφίνια με κολύμπησαν! Είδα πώς αναπνέουν, βγάζοντας αέρα με θόρυβο, είδα τα μικρά τους μάτια, τα πτερύγια τους να πλησιάζουν. Θυμήθηκα ιστορίες για τη φιλία μεταξύ δελφινιών και ανθρώπων. Και ήθελα να κάνω φίλους με αυτές τις ομορφιές, να χαϊδέψω την πιο κοντινή τους. Επιπλέον, το πτερύγιο του κορυφαίου τριών δελφινιών ήταν πολύ κοντά, κυριολεκτικά τρία μέτρα μακριά μου!
  "Είσαι ένα γενναίο κορίτσι", είπε ο Βασίλι.
  Έκανα μια απαλή κίνηση προς το μέρος τους. Αλλά το κοπάδι πήγε αμέσως κάτω από το νερό ...
  - Φοβισμένος? ρώτησε ο Κράσιν.
  "Φαίνεται", απάντησε η Ίνα και συνέχισε την ιστορία της:
  "Κολύμπησα στην ακτή ελπίζοντας να δω πού θα ανέβουν τα δελφίνια. Δεν είδαν για πολύ καιρό. Έπειτα εμφανίστηκαν μόλις αντιληπτά στο βάθος και ξαναπήγαν κάτω από το νερό. Και με κυρίευσε ενόχληση, ανάμεικτη με περιέργεια. Τι ήταν αυτό? Γιατί τα δελφίνια κολύμπησαν κοντά μου;
  "Λένε ότι τα δελφίνια βοηθούν τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα μακριά από την ακτή", πρότεινε ο Βασίλι.
  Ναι, έχω ακούσει ιστορίες για δελφίνια που σώζουν ανθρώπους που πνίγονται.
  "Και μερικές φορές για κάποιο λόγο πετιούνται στη στεριά", είπε ο Βασίλι.
  - Λένε ότι χάνουν τον προσανατολισμό τους, αλλά μου φαίνεται ότι πλέουν για να πεθάνουν.
  Αυτοκτονούν; ρώτησε ο Βασίλι.
  - Ετσι φαίνεται. Ίσως οι συγγενείς αναγκαστούν να το κάνουν αυτό. Βλέπετε, τα δελφίνια, όπως και οι άνθρωποι, αναπνέουν αέρα και είναι ευαίσθητα σε ιογενείς ασθένειες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μολύνουν το ένα το άλλο. Όταν ένας άνθρωπος αρρωστήσει, για να μην μολύνει όλο το κοπάδι και να μη μολύνει τη θάλασσα με το πτώμα του, αναγκάζεται να πεταχτεί στη στεριά.
  "Η λογική εκδοχή", συμφώνησε ο Κράσιν.
  - Κάποτε είδα ένα δελφίνι να έρχεται να πεθάνει. Ήταν βαθύ φθινόπωρο. Δεν υπάρχει κανείς στην παραλία, οι παραθεριστές έχουν φύγει όλοι, και αποφάσισα να πάω στα βράχια. Μου αρέσει να περπατάω εκεί.
  Βλέπω ένα δελφίνι ξαπλωμένο στην ακτή. Ζωντανός! Οι πνεύμονές του έβγαζαν αέρα θορυβωδώς. Το δελφίνι αναπνέει βαριά, τα μάτια του είναι κλειστά. Η ουρά και το κάτω μέρος της κοιλιάς είναι μέσα στο νερό, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του σώματος βρίσκεται στην ακτή. Το δελφίνι είναι μεγάλο. Πλησίασα και τον εξέτασα προσεκτικά. Δεν βρέθηκαν αίμα ή τραυματισμοί. Χτυπάω προσεκτικά τον κάτοικο της βαθιάς θάλασσας με την παλάμη μου στην πλάτη. Το δελφίνι σε απάντηση κινεί αδύναμα τα πτερύγια του. Νιώθει το άγγιγμά μου! Όμως δεν μπορεί ή δεν θέλει να κουνηθεί.
  Προσπαθώ να μπω στο νερό. Αλλά το δελφίνι είναι βαρύ. Δεν μπορώ να τον κουνήσω. Ο ίδιος όμως δεν θέλει να βγει στη θάλασσα. Αυτό φαίνεται από τα μόλις κινούμενα πτερύγια του. Το δελφίνι τους κάνει ουρά για να προσγειωθούν! Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Απλώς χαϊδεύω το κεφάλι του καημένου.
  Και τότε το δελφίνι ανοίγει τα μάτια του, με κοιτάζει με ένα λυπημένο βλέμμα. Δείχνω με το χέρι: κολύμπι, λένε, στη θάλασσα. Σε απάντηση, το δελφίνι κινεί μόνο αδύναμα τα πτερύγια του. Προσπαθώ να τον σπρώξω στο νερό. Αχρηστος! Ξαφνικά βλέπω ένα μεγάλο δάκρυ να βγαίνει από το μάτι του δελφινιού. Δεν είναι τόσο διαφανές όσο ένα άτομο, μάλλον θολό, το χρώμα του πολύ αραιωμένου γάλακτος. Το πρώτο δάκρυ κυλάει αργά στο δεύτερο, μετά το τρίτο... Δελφίνι κλαίει. Έχει μια τραγωδία.
  Μας πλησιάζει μια γυναίκα. Μαζί για άλλη μια φορά εξετάζουμε το δελφίνι. Όχι, δεν είναι τραυματίας.
  Η γυναίκα λέει: "Θα πάω στο κέντρο αναψυχής, θα αναφέρω το δελφίνι" και φεύγει.
  Και μένω. Κάθομαι δίπλα σε ένα κουφάρι που πεθαίνει. κλαίω μαζί του...
  Και τότε ήρθαν διασώστες και έσυραν το καημένο το ζώο στη θάλασσα. Προσπάθησα να εξηγήσω ότι το δελφίνι ήταν άρρωστο και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια, αλλά δεν με άκουσαν. Τότε ήμουν στο γυμνάσιο, ήμουν έφηβος...
  
  
  Κεφάλαιο 27
  Η ιστορία της Inna άγγιξε τον Krasin και μια ευχάριστη βραδιά που πέρασε με το κορίτσι έφερε τον Vasily σε πλήρη απόλαυση. Την επόμενη μέρα, σκέφτηκε περισσότερο την Ίνα παρά τη δουλειά. Ωστόσο, για άλλη μια φορά επιχείρησε να ανακρίνει τον κατηγορούμενο. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  Η Nadezhda έπρεπε να είχε αφεθεί και να είχε στηθεί έξω από πίσω της. Υποτίθεται ότι θα οδηγούσε σε έναν μανιακό. Αυτός είναι ακριβώς πώς να ακολουθήσει το κορίτσι στο δάσος; Έμεινε να περιμένουμε πληροφορίες από τον Κοβάλεφ.
  Εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ενθουσιασμένος.
  "Άκου, Βάσεκ, έχω υποφέρει τόσο πολύ! Μια τρομερή γκόμενα παραλίγο να με βίασε εκεί.
  "Έπρεπε να είχες χαλαρώσει και να είχες χαρεί", αστειεύτηκε ο Κράσιν.
  "Σου λέω, δεν θα χαρείς από αυτό". Αν μόνο αφροδίσια νοσήματα...
  "Περάστε κατευθείαν στο θέμα", ρώτησε ο Κράσιν.
  - Περίμενε, μη βιάζεσαι. Πρέπει να σας τα πούμε όλα με τη σειρά, - ο Κοβάλεφ ήταν πρόθυμος να μοιραστεί τις εντυπώσεις του. - Έφτασα, λοιπόν, στο Utrish. Απέχουν ακόμη τέσσερα χιλιόμετρα για να πάτε στη λιμνοθάλασσα, όπου σκοτώθηκε ο διευθυντής. Κοίταξα γύρω μου, βλέπω: το κορίτσι περπατάει μόνο του, σέρνει πράγματα. Πω πω τόσο χαριτωμένο, αν και με dreadlocks και ένα τατουάζ στο πόδι της, αλλά ελκυστικό. Αποφάσισα να γνωρίσω μαζί της, είπα ότι για πρώτη φορά στο Utrish, θέλω να πάω στην τρίτη λιμνοθάλασσα, γιατί το ξέρω από φίλους. Η κοπέλα ονόμασε τον εαυτό της Νύμφη, αλλά στην πραγματικότητα το όνομά της είναι Λένα. Είπε ότι ερχόταν εδώ για πέμπτη φορά, θα μου έλεγε τι ήταν τι. Πήγαμε μαζί...
  "Μόλις είπα ότι η δαμαλίδα είναι τρομερή", είπε ο Krasin στην ιστορία.
  - Οπότε δεν μιλάω για αυτήν! Ακούς, μην διακόπτεις.
  "Οι σεξουαλικές σας περιπέτειες δεν με ανησυχούν πολύ", είπε ο Κράσιν. - Περισσότερα στην ουσία.
  "Εδώ μιλάω για την υπόθεση. Γενικά η Νύμφη με έφερε κοντά της. Τους ένωσα στο πάρκινγκ. Ο μνηστήρας δέθηκε αμέσως με τη Νύμφη, γνώριμη από τα προηγούμενα χρόνια. Τον έλεγαν Dobrynya, φαινόταν περίπου είκοσι πέντε ετών. Ένας άνθρωπος με πενιχρή διάνοια. Στο στρατόπεδο των χίπις, ήταν η κύρια αρχή. Για τον εαυτό μου, τον αποκάλεσα σκουπίδι. Του λείπουν πολλά δάχτυλα στα χέρια του και τα ίδια στα πόδια. Είπε σε όλους ότι πολέμησε στην Τσετσενία. Και στα χέρια του, δήθεν, έσκασε στα χέρια του μια χειροβομβίδα. Εκτιμήστε, δεν υπάρχει ούτε μια ουλή στο σώμα, λείπουν μόνο τα δάχτυλα. Χρειάστηκε να κρατάμε χειροβομβίδα με χέρια και γυμνά πόδια ταυτόχρονα, φορώντας κράνος και ισχυρή πανοπλία για να δεχθούμε τέτοια ζημιά. Οι σύντροφοί του όμως τον πίστεψαν. Από τέτοια εδώ ήταν απαραίτητο να μάθουμε τις πληροφορίες. Τον ρωτάω για σεχταριστές και μου λέει πώς έμαθε να κολυμπά στο νηπιαγωγείο. Έφτασαν με τη μητέρα τους στο Σότσι, η μητέρα του τον πήγε σε έναν εκπαιδευτή κολύμβησης. Έδωσαν σε αυτόν και σε άλλα παιδιά στρώματα αέρα και τους είπαν πώς να κουνήσουν τα χέρια τους για να κολυμπήσουν. Λοιπόν, κολύμπησε. Τόσο που τον σταμάτησαν μόλις δέκα χιλιόμετρα από την Τουρκία...
  "Γιατί μου λες όλα αυτά τα χάλια για αυτόν;" ρώτησε ο Κράσιν.
  - Άρα ήξερε για όλα όσα συνέβαιναν στις λιμνοθάλασσες. Έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του, Και τότε σχεδόν τσακωθήκαμε ...
  Ακούστηκαν βήματα στο διάδρομο. Ο Κοβάλεφ έτρεξε προς την πόρτα και την άνοιξε μια χαραμάδα.
  - Και εδώ ήρθε η Innochka! Ο Αντρέι ήταν ευχαριστημένος. - Ελα σε εμάς!
  - Γεια σου! Η Ίνα χαιρέτησε. - Κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία;
  - Απλώς λέω στον Βασίλι τι πέρασα. Και όλα για τον σκοπό. Λοιπόν, εκείνος ο βρώμικος μου είπε ότι ο μανιακός μας είναι τώρα στο Utrish. Έχει ένα λημέρι κάπου στα βουνά. Πού ακριβώς, κανείς δεν ξέρει. Αλλά μερικές φορές κατεβαίνει στη θάλασσα.
  Ξέρεις, φαίνεται να έχω δει αυτόν τον μανιακό το πρώτο μου πρωί στη λιμνοθάλασσα. Περπάτησε κατά μήκος της ακτής και μετά γύρισε στο δάσος. Έτρεξα πίσω του, αλλά φαινόταν να έχει εξατμιστεί. Υπάρχουν τόσα πολλά δασικά μονοπάτια.
  Αργότερα ρώτησα τους νέους μου γνωστούς για αυτόν τον τύπο. Είναι περίεργος: δεν επικοινωνούσε με κανέναν εκτός από την κοπέλα του. Τα παιδιά επιβεβαίωσαν ότι ήταν φίλος με τη Nadezhda και τώρα, φαίνεται, την περιμένει. Οι χίπις πιστεύουν ότι σκότωσε τον σκηνοθέτη και η κοπέλα του πήρε την ευθύνη.
  "Και εμείς το ίδιο πιστεύουμε", είπε ο Βασίλι. - Αναρωτιέμαι τι τρώει ο μανιακός; Κλέβει, μήπως, φαγητό από πάρκινγκ την ώρα που οι παραθεριστές κοιμούνται;
  Δεν έχω ακούσει τίποτα για κλοπή φαγητού. Ίσως έχει προμήθειες, ίσως βρει κάτι στο δάσος.
  "Όπως σκέφτηκα: ο μανιακός περιμένει την κοπέλα του", είπε ο Κράσιν. - Μάθατε τίποτα για την πορνό ηθοποιό μας;
  - Ήρθε στο Utrish με το αγόρι της. Την ημέρα της δολοφονίας, μαζί του, κάποιος Mamai και Gorynych, οδήγησαν στην Αγία Πετρούπολη με το αυτοκίνητο του Mamai.
  - Φοβήθηκες; Αλλά τί? ρώτησε η Ίνα.
  - Η Μαμάι θα έφευγε εκείνη την ημέρα ούτως ή άλλως. Δεν του βγήκε φέτος. Η ηθοποιός και ο τύπος ήταν γείτονές του στο πάρκινγκ. Και μετά είναι ο φόνος. Η Μαμάι προσφέρθηκε να πάει μαζί του. Συγκεντρώθηκαν γρήγορα και πριν την άφιξη της αστυνομίας πέταξαν μέσα από το Small Utrish. Στο Mamai's, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο εκεί σε μια πόλη-σκηνή αγρίων υπό την επίβλεψη γνωστών.
  - Τι είδους κορίτσι; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Η ηθοποιός μας πέθανε; - είπε ο Κοβάλεφ. "Και είναι περίεργη, όχι κοινωνική. Εκεί, η Dobrynya προσπάθησε να την γκρεμίσει. Είπα ήδη στη Βάσια γι 'αυτόν. Έτσι απάντησε ευγενικά: "Συγγνώμη, δεν είμαι ελεύθερη. Ο σύζυγός μου δεν μου επιτρέπει να επικοινωνώ με άλλους άντρες εν αγνοία του". Φαίνεται ότι έφτασαν στο Utrish από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μιλούσαν όμως άπταιστα ρωσικά. Και τα δυο.
  Πώς λέγεται το αγόρι της ηθοποιού; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Απάντησα στη Σάσα. Τίποτα περισσότερο δεν μπορούσε να μαθευτεί για αυτόν.
  - Γιατί μας ήρθαν στην Ανάπα; ρώτησε η Ίνα.
  - Λένε ότι η Σάσα έχει είτε γνωστό είτε συγγενή στην ηγεσία της αίρεσης. Και οι σεχταριστές στο Utrish είχαν μια συλλογή.
  - Θα χρειαστεί να μάθουμε περισσότερα για τον Mamai και τον Gorynych λεπτομερώς, - είπε ο Krasin. "Τα αληθινά τους ονόματα, διευθύνσεις...
  Ρώτησα τους φίλους τους. Τίποτα συγκεκριμένο δεν θα μπορούσε να ειπωθεί.
  "Πρέπει να ελέγξουμε ξανά τη λίστα των κατοίκων στην εξώπορτα όπου σκοτώθηκε η ηθοποιός. Κι αν προκύψει κάτι, - είπε ο Krasin Kovalev.
  - Πώς προτείνεις να τα κάνεις με τη Nadezhda; ρώτησε η Ίνα.
  "Πρέπει να αφεθούμε", απάντησε ο Κράσιν. - Και εγκαταστήστε μια καλή εξωτερική σκηνή για αυτήν, το κορίτσι θα πρέπει να οδηγήσει στον μανιακό.
  "Θα είναι δύσκολο να την ακολουθήσεις στο δάσος", είπε η Ίνα. - Δεν θα μπορείτε να κλείσετε όλα τα μονοπάτια.
  Ο Andryukha θα βοηθήσει. Είναι σχεδόν στο σπίτι στη λιμνοθάλασσα, - είπε ο Krasin.
  Με στέλνεις να με σκίσουν πάλι οι χίπις; ρώτησε ο Κοβάλεφ. "Μόλις μπορούσα να ξεφύγω από αυτούς. Στην αρχή, η Katya Ogonyok με κακοποίησε, με ανάγκασε να περπατήσω γυμνή και μετά με άρπαξε από το μουνί. Λέω: "Δεν είμαι έτοιμη για σεξ και δεν έχω προφυλακτικό". "Τίποτα", απαντά, "έχω μια πλαστική σακούλα, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αντί για προφυλακτικό". Τρομερό, δύσοσμο γκόμενο - φρίκη. Με μεγάλη δυσκολία κατέβηκε. Η ίδια είναι από την Αγία Πετρούπολη. Μου μίλησε για τους συμπατριώτες της, τη Mamai και τον Gorynych. Η Μαμάι έψαχνε για συνταξιδιώτες για να είναι πιο διασκεδαστικό να πάει σπίτι και πέταξε λίγα χρήματα στη βενζίνη. Η Κάτια προσφέρθηκε, αλλά αποφάσισε να σταθεί στο Utrish μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Και ο Γκόρινιτς συμφώνησε. Και η ηθοποιός μας και ο φίλος της ενώθηκαν μαζί τους...
  - Πού ζουν η Mamai και η Gorynych Katya, δεν ξέρει σίγουρα; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Σας λέω: Δεν ξέρω, όπως τα πραγματικά ονόματα αυτών των χωρικών. Οι χίπις κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν ήμουν ένας από αυτούς. Η Ντομπρίνια άρχισε να ενοχλεί: τι προσπαθείς να φτάσεις εδώ. Παραλίγο να τσακωθεί μαζί μου. Έπρεπε να πω ότι πήγαινα στην Ανάπα στη γυναίκα μου για ποτό. Υποσχέθηκε να επιστρέψει σε λίγες μέρες, αλλά έπρεπε να φύγει από τη σκηνή.
  "Τίποτα", είπε ο Βασίλι χαμογελώντας. - Θα πάω μαζί σου. Και θα πάρουμε τη σκηνή, και θα βρούμε τη φωλιά του μανιακού. Η ευκαιρία να τον πάρετε είναι καλή, δεν μπορείτε να τη χάσετε.
  "Το ένστικτο του κυνηγού έχει ξυπνήσει μέσα σου", απάντησε ο Κοβάλεφ. - Πρέπει να ξετυλίξουμε την υπόθεσή μας.
  "Θα ξετυλίξουμε", διαβεβαίωσε ο Κράσιν. Νομίζω ότι η απάντηση είναι κοντά.
  
  
  Κεφάλαιο 28
  Η Ελπίδα κυκλοφόρησε μετά από μερικές μέρες. Η Ίνα είπε στο άναυδο κορίτσι ότι κατάφερε να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο και τώρα, αφού υπέγραψε επίσημα τα απαραίτητα έγγραφα, θα μπορούσε να είναι ελεύθερη.
  Όπως περίμεναν οι ερευνητές, το κορίτσι πήγε αμέσως στο Utrish.
  Στην τρίτη λιμνοθάλασσα την περίμεναν ο Κοβαλιόφ, ο Κρασίν και αρκετοί άλλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ με πολιτικά ρούχα. Σε αντίθεση με τις προσδοκίες, η Nadezhda δεν χρειάστηκε να εντοπίσει για πολύ καιρό. Ο Μπόρις φάνηκε να προβλέπει την επιστροφή της αγαπημένης του και κατέβηκε ο ίδιος στη θάλασσα.
  Η Νάντια τον είδε στο μονοπάτι που οδηγούσε στην παραλία
  - Μπόρις! Δεν είσαι υπό κράτηση;! - φώναξε το χαρούμενο κορίτσι και πήδηξε πάνω στον εραστή της σαν γάτα. Αγκαλιάστηκε, τύλιξε τα χέρια, τα πόδια της, άρχισε να φιλιέται.
  Αλλά ένα λεπτό αργότερα, οι χειροπέδες έπιασαν τη θέση τους στα χέρια του μανιακού.
  Η ελπίδα ήταν υστερική. Ο Μπόρις, αντίθετα, φαινόταν εξωτερικά ήρεμος.
  - Αγάπη μου, συγχώρεσέ με! ούρλιαξε το κορίτσι. - Δεν ήθελα! Δεν τους είπα για σένα! Θα περιμένω για σένα!
  "Είκοσι πέντε χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση, θα περιμένουν", είπε ο Κράσιν στον Κοβάλεφ. "Τότε θα του επιβάλουν ισόβια κάθειρξη".
  - Αν διάλεγα γυναίκα για μένα, θα διάλεγα μια σαν τη Νάντια, - απάντησε ο Κοβάλεφ. - Αφοσιωμένος, στοργικός. Να αφήνεις την υπηρεσία και να ξυπνάς το πρωί στην απαλή αγκαλιά κάποιας σαν κι αυτήν, σαν να είσαι σε νιρβάνα. Είναι κρίμα που το κορίτσι είναι αφοσιωμένο στον μανιακό της. Και τότε θα τη γνώριζα καλύτερα.
  - Ναι, μπορεί να βγει μια τόσο καλή σύζυγος, - συμφώνησε ο Κράσιν. - Αλλά δεν είμαστε στο ύψος της νιρβάνας. Πρέπει να πάτε στην Αγία Πετρούπολη, να αντιμετωπίσετε τους φόνους.
  - Οι πληροφορίες που ελήφθησαν δεν είναι τόσο καυτές, - υπενθύμισε ο Kovalev. - Βρέθηκε μόνο το όνομα του φίλου της ηθοποιού, ακόμα και τα παρατσούκλια των συνταξιδιωτών τους. Πώς να βρείτε ένα άτομο με το όνομα σε μια τεράστια πόλη; Αν εμπλέκονται στα εγκλήματα, πιθανότατα τους πέταξαν από την Πετρούπολη.
  "Και έχω ένα προαίσθημα ότι θα λύσουμε γρήγορα αυτήν την υπόθεση", απάντησε ο Κράσιν.
  Αφού ολοκλήρωσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, οι ντετέκτιβ παρήγγειλαν ένα εισιτήριο για την Αγία Πετρούπολη και πήγαν σπίτι στην Ίνα.
  "Θα πετάξουμε έξω αύριο το πρωί", είπε ο Βασίλι στην ερωμένη του σπιτιού. Έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια για τις έντεκα.
  - Και πρέπει να δουλέψω αύριο, - είπε η Ίνα. "Θα μπορέσω να σε πάω με τα πόδια μέχρι τη στάση του λεωφορείου την ώρα που πρέπει".
  Το επόμενο πρωί ήταν ηλιόλουστο, ζεστό και ήσυχο. Η μέρα υποσχέθηκε να είναι ζεστή.
  "Η θάλασσα θα ήταν αυτή τη στιγμή", είπε ο Κοβάλεφ ονειρεμένα στην πύλη. Πάρτε μια εβδομάδα άδεια.
  "Η εποχή του βελούδου είναι μια εξαιρετική στιγμή για χαλάρωση", συμφώνησε η Inna.
  "Ξεκουράστηκες για λίγες μέρες δίπλα στη θάλασσα στο Utrish", του υπενθύμισε ο Krasin. - Μα είναι κρίμα να αποχωριστώ την Ίνα.
  - Λοιπόν, έλα σε μας ξανά, - απάντησε η Ίνα. "Η μαμά και εγώ θα είμαστε χαρούμενοι.
  "Τώρα, αν μου δώσουν διακοπές, σίγουρα θα έρθω", υποσχέθηκε ο Κράσιν.
  Στο δρόμο, ο Αντρέι σταμάτησε σε έναν πάγκο με λουλούδια, αγόρασε ένα μπουκέτο γαρίφαλα και το έδωσε στην Inna.
  - Σας ευχαριστώ! Πολύ χαριτωμένο και όμορφο! - Η Inna χάρηκε και έθαψε το πρόσωπό της στα λουλούδια, εισπνέοντας το άρωμά τους με ευχαρίστηση. - Μυρίζουν ωραία!
  Το κορίτσι πλησίασε τον Κράσιν και του ψιθύρισε στο αυτί:
  - Θα περιμένω για σένα.
  Ο Βασίλι χαμογέλασε χαρούμενος και είπε:
  - Θα σε πάρω οπωσδήποτε τηλέφωνο από την Αγία Πετρούπολη.
  "Θα περιμένω", επανέλαβε η Ίνα.
  
  
  Κεφάλαιο 29
  Στην Αγία Πετρούπολη, ο Krasin ζήτησε πρώτα από όλα πληροφορίες από το γραφείο διαβατηρίων για τους κατοίκους της εξώπορτας, στην οποία ζούσε η Maria Novikova.
  - Κοιτάξτε, Andryukha, στο διαμέρισμα απέναντι από την αείμνηστη Maria Novikova, είναι εγγεγραμμένη μια ορισμένη Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna. Την ρώτησαν; ρώτησε ο Κράσιν.
  "Ήταν στο νοσοκομείο τη νύχτα της δολοφονίας", απάντησε ο Κοβάλεφ.
  "Ρώτησες για τους συγγενείς της;"
  - Νομίζεις ... Gorynych ... Ο ίδιος από την Utrish; Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι!
  "Ναι, η αείμνηστη ηθοποιός έφυγε με τον Γκόρινιτς", είπε ο Κράσιν. - Πρέπει επειγόντως να πάρουμε συνέντευξη από την Τατιάνα Αλεξάντροβνα και τον Γκόρινιτς, αν μένει εκεί.
  "Καταλαβαίνω", συμφώνησε ο Κοβάλεφ. Δεν τον είδαμε την ημέρα της δολοφονίας. Αλλά, ίσως, ο Gorynych συμμετείχε ... Αλλά πώς μπήκε στο διαμέρισμα του δασκάλου;
  "Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να μάθουμε.
  - Καλός! είπε ο Κοβάλεφ. - Θα πάω στην Τατιάνα Αλεξάντροβνα.
  
  Ήδη το βράδυ ο Γκόρινιτς καθόταν στο γραφείο του Κράσιν. Ο Κοβάλεφ τον έφερε για ανάκριση. Ο Βασίλι Κράσιν έκανε αμέσως μια δύσκολη ερώτηση.
  - Γιατί, Βιάτσεσλαβ Ανατόλιεβιτς, σκότωσες τη Λούσι Σταρ;
  Σε αντίθεση με τις προσδοκίες, ο Gorynych δεν το αρνήθηκε.
  - Δεν είναι δικό μου λάθος! Η ίδια! ο ύποπτος σχεδόν ούρλιαξε. "Κοίτα, δεν ήθελα να την πληγώσω. Μου άρεσε πολύ η Λούσι. Ετσι κι εγινε. Κατά τύχη. Αφαίρεσα το μαξιλάρι, κοιτάζω: πνίγηκε. Δεν αναπνέει πια. Η Σάσα και εγώ προσπαθήσαμε να το βγάλουμε έξω. Δεν λειτούργησε.
  "Λες να στραγγάλισε τον εαυτό της η γυναίκα με ένα μαξιλάρι;" Χωρίς τη βοήθειά σας; ρώτησε ο Κράσιν. - Πώς γίνεται αυτό?
  - Έκανα σεξ μαζί της. Κάλυψε το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι για οξύτητα. Έτσι έκανε και η Σάσα πριν από εμένα. Δεν την πείραξε. Και μπήκα σε έκσταση, τελείωσα, και όταν έβγαλα το μαξιλάρι, κοιτάω: η Λούσι δεν αναπνέει πια.
  - Τι διασκέδαση είναι αυτή, να στραγγαλίζεις ένα κορίτσι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;! ρώτησε ο Κοβάλεφ με αγένεια.
  Αυτό είναι λοιπόν το είδος του σεξ. Δεν την πείραξε, σου λέω.
  "Σε πειράζει να την στραγγαλίσεις;" Ο Κοβάλεφ πίεσε.
  - Τι γίνεται με τη Σάσα; Ποιο είναι το επίθετό του; ρώτησε ο Κράσιν.
  σκέφτηκε ο Γκόρινιτς.
  Απαντήστε όταν σας ζητηθεί! είπε ο Κοβάλεφ.
  - Δεν θυμάμαι... Δεν ξέρω το επώνυμό του. Τίμια! Είπε κάτι για τον εαυτό του, αλλά δεν φάνηκε να κατονομάζει το επίθετό του.
  - Δεν ήταν ο Σάσα αντίθετος στο γεγονός ότι κάνατε στρεβλή σεξ με την κοπέλα του; Ο Κοβάλεφ δεν πίστευε.
  - Ο ίδιος κάλεσε εμένα και τη Λούσι να διασκεδάσουμε ενώ κοιμόταν. Δεν την πείραξε.
  - Λοιπόν θα σε πιστέψω, αυτό που πρότεινε. Δεν είναι πολύ εύκολο για σένα να λες ψέματα", είπε ο Κοβάλεφ.
  - Δεν λέω ψέματα, ειλικρινά! Ο Σάσα ήταν ήρεμος όταν η κοπέλα του ήταν με άλλους άντρες... Η Λούσι ήταν σταρ πορνό...
  - Ας πούμε μια κοπέλα ασφυκτιά κατά λάθος, αλλά γιατί πέταξες το πτώμα της σε έναν γείτονα; ρώτησε ο Κράσιν.
  "Θέλαμε απλώς να κρυφτούμε μέχρι το βράδυ. Ο Σάσα, όταν συνέβησαν όλα, με χτύπησε, μετά είπε ότι δεν είχε νόημα να τον αναβοσβήνω, απαίτησε να βγάλει τη Λούσι έξω και να με θάψει. Κάλεσα τον Μαμάι, μπορούσε να ανέβει μόνο το βράδυ. Και για να πάρετε ένα πτώμα σε ένα ταξί, καταλαβαίνετε ...
  - Θα επαναλάβω ξανά την ερώτηση του Βασίλι: γιατί φύτεψες το πτώμα της Λούσι σε έναν γείτονα; - Ο Κοβάλεφ παρενέβη ξανά στην ανάκριση.
  - Ήταν αδύνατο να αφήσουμε ένα πτώμα στο διαμέρισμά μας. Η μητέρα μου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο εκείνη την ημέρα. Αυτή και η αδερφή της έπρεπε να ανέβουν με το αυτοκίνητο.
  - Πώς μπήκες στο διαμέρισμα του γείτονα; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Λοιπόν η μητέρα μου είχε τα κλειδιά του διαμερίσματός της ...
  Γιατί δεν μας το είπαν; Ο Κράσιν ξαφνιάστηκε. "Ούτε η μητέρα μου, ούτε η δασκάλα μου.
  "Ο δάσκαλος μπορεί να μην ξέρει καν για τα κλειδιά", απάντησε ο Γκόρινιτς.
  - Πως και έτσι? ρώτησε ο Κοβάλεφ.
  - Βλέπετε, ένας γέρος παππούς έμενε στο διαμέρισμα πριν από αυτήν, η μητέρα μου τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού. Εμπιστεύτηκε τη μητέρα του, έδωσε τα κλειδιά για κάθε ενδεχόμενο. Και μετά πέθανε ο παππούς, και σύντομα ο δάσκαλος μετακόμισε. Είναι ανιψιά του, ή κάτι τέτοιο. Και ξεχάσαμε τα κλειδιά. Και με τον δάσκαλο οι φιλικές σχέσεις δεν λειτούργησαν.
  Πόσο καιρό μένει στο σπίτι σου; ρώτησε ο Κοβάλεφ. Ή μάλλον, έζησε.
  - Τρία χρόνια. Όχι, ούτε τέσσερα. Λίγο μετά τον θάνατο του παππού μου, μου έδωσαν τέσσερα χρόνια για ναρκωτικά. Μόλις αποφυλακίστηκα με περιοριστικούς όρους. Πέρασα το καλοκαίρι στο Utrish, ήμουν εκεί ακόμη και πριν την απελευθέρωσή μου. Και η μητέρα μου με απέλυσε, δεν μπορούσα να αφήσω το πτώμα της Λούσι στο διαμέρισμά μας. Η μαμά δεν θα με καταλάβαινε και θα με έδιωχνε αμέσως.
  Πώς ήξερες ότι ο δάσκαλος δεν ήταν στο σπίτι; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Όταν άρχισα να σκέφτομαι πώς να απαλλαγώ από το πτώμα, πήδηξα έξω στο δρόμο. Μίλησε με έναν φίλο εκεί. Ήταν φίλη δασκάλου. Είπε εν παρόδω ότι η Μαρία έκανε διακοπές στο Σότσι. Και θυμήθηκα τα κλειδιά. Ήταν δύο από αυτούς. Τα πέταξα στο γραφείο μου πριν την απελευθέρωσή μου. Σηκώθηκα και κοίταξα: τα κλειδιά διατηρήθηκαν.
  - Τι γίνεται με τη μητέρα; ρώτησε ο Κοβάλεφ. Ρώτησες για τα κλειδιά;
  - Ρώτησε. Πριν από πολύ καιρό, πριν την αποφυλάκισή μου. Είπα ότι τα πέταξα έξω. Μετά ξέχασε τα κλειδιά, αλλά, όπως αποδεικνύεται, διατηρήθηκαν στα σκουπίδια μου.
  - Θέλετε να πείτε ότι ο δάσκαλος δεν μπήκε στον κόπο να αλλάξει και τις δύο κλειδαριές μετά τον θάνατο ενός συγγενή του όλα αυτά τα χρόνια και τα κλειδιά εμφανίστηκαν; ρώτησε ο Κράσιν.
  - Ναί! Ακριβώς. Προσπάθησα, η πόρτα άνοιξε. Λοιπόν, η Σάσα και εγώ πήγαμε τη Λιούσια στο διαμέρισμα του δασκάλου.
  Γιατί το σώμα ήταν γεμάτο κάτω από το κρεβάτι; ρώτησε ο Κοβάλεφ. - Θα μπορούσαν να το βάλουν στο κρεβάτι ή να το αφήσουν στο διάδρομο.
  - Δεν ξέρω. Δεν σκεφτήκαμε. Το έφεραν στο δωμάτιο και εκεί έγινε.
  "Βλέπω", είπε ο Κράσιν. "Αλλά δεν πέτυχε να σηκώσω το πτώμα. Ο δάσκαλος επέστρεψε νωρίς. Και αποφάσισες να την πετάξεις από το παράθυρο ως περιττή μάρτυρα.
  - Όχι, όχι έτσι. Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο. Ήρθαμε και άρχισε να απειλεί ότι θα καλούσε την αστυνομία. Μας προσέβαλε. Έτσι η Σάσα φούντωσε, τη βοήθησε να βγει από το παράθυρο.
  Πού είναι τώρα η Σάσα;
  - Πέταξε στον τόπο του στις ΗΠΑ.
  - Αυτό είναι σίγουρο? ρώτησε ο Κράσιν. Ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει;
  - Μαμά. Τον πήγε στο αεροδρόμιο.
  - Πώς λέγεται ο Μαμάγια, πού μένει;
  - Κάπου στην οδό Kamyshovaya, δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό του σπιτιού, ειλικρινά! Δεν ήμουν μαζί του, μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο.
  "Δώσε μας τον αριθμό τηλεφώνου του", διέταξε ο Κράσιν. Ας ελέγξουμε τι είπες. Και το ίδιο ισχύει και για το διαμέρισμα.
  Ο Βασίλι έγραψε το τηλέφωνο, έδωσε το χαρτί στον Κοβάλεφ και είπε:
  - Απομένει να ανακρίνουμε τον Mamai, να μάθουμε ποια ημέρα και ποια πτήση πέταξε ο Αλέξανδρος και, στη συνέχεια, σύμφωνα με τη λίστα των επιβατών, να υπολογίσουμε τα δεδομένα διαβατηρίου του πελάτη μας. Και θα έχουμε άλλο άτομο που εμπλέκεται στη δολοφονία ενός δασκάλου.
  "Καταλαβαίνω", απάντησε ο Κοβάλεφ. - Θα το φροντίσω.
  
  
  Κεφάλαιο 30
  Ο Φιόντορ Σεμιόνοβιτς Ορλόφ ξύπνησε χαρούμενος, εκπληκτικά ευδιάθετος για έναν ηλικιωμένο άνδρα βαρυμένο με πολλές πληγές. Η πλάτη δεν πονούσε ως συνήθως, ούτε το συκώτι ούτε τα πόδια ενοχλούσαν. Χωρίς το ραβδί του, πήγε στο παράθυρο και τράβηξε τις κουρτίνες. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με χαρούμενο φως! Τι χαρά να ξαναβλέπεις τον ήλιο, γαλάζιο ουρανό, ελαφριά χνουδωτά σύννεφα. Η μοίρα του έδωσε μια μέρα ακόμα!
  Ήρθε η πολυαναμενόμενη άνοιξη, ο καιρός ήταν καλός έξω, ο Φιόντορ Σεμένοβιτς φλεγόταν από επιθυμία. Ονειρευόταν μεγάλες χειμωνιάτικες βραδιές για να πάει στο χωριό του, να επισκεφτεί οδυνηρά οικεία μέρη. Προσευχήθηκε στον ουρανό για μια τέτοια ευκαιρία. Ίσως σήμερα, ίσως τώρα;
  Κάθε άτομο έχει μέρη με τα οποία είναι πιο προσκολλημένος. Για τον Fedor Semenovich, ένα τέτοιο μέρος ήταν μια άγρια παραλία στο χωριό του Lisy Nos. Γιατί; Δεν μπορούσε να εξηγήσει τον εαυτό του. Μάλλον παιδικές αναμνήσεις, αλλά ήταν αυτή η παραλία που μερικές φορές ονειρευόταν τα βράδια.
  Ο ηλικιωμένος είχε έντονους πόνους στα πόδια, το κεφάλι του στριφογύριζε συνεχώς. Σχεδόν όλο τον χειμώνα ο Φιόντορ Σεμιόνοβιτς δεν έβγαινε από το σπίτι. Λοιπόν, τουλάχιστον η Lidochka από την Κοινωνική Ασφάλιση και η ανιψιά Mashenka τον επισκέπτονταν μερικές φορές. Τώρα όμως ο συνταξιούχος ένιωθε υπέροχα! Αποφάσισε να πάει και έτρεμε από την προσμονή.
  Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς πήρε ένα ραβδί, κατέβηκε από τον τρίτο όροφο του Χρουστσόφ του για πολλή ώρα. Όταν η εξώπορτα χτύπησε πίσω του, ο γέρος πήρε μια βαθιά ανάσα φρέσκου ανοιξιάτικου αέρα. Τα πουλιά κελαηδούσαν, τα μπουμπούκια φούσκωσαν στα δέντρα. Για μια στιγμή ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς ένιωσε ξανά νέος, γεμάτος δύναμη. Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή, οι γείτονες κάθονταν στο παγκάκι και συζητούσαν για κάτι. Τι ευχαρίστηση είναι να εισπνέεις τα αρώματα της άνοιξης, μια υγιεινή, ανέμελη ζωή. Τι χαρά να είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να τους παρακολουθείς!
  Στον μικρό κήπο πίσω από το σπίτι, ο Ορλόφ βρήκε ένα ελεύθερο παγκάκι στον ήλιο και κάθισε να ξεκουραστεί πριν από τον σκληρό δρόμο. Σπουργίτια, ποντίκια, περιστέρια, κοράκια έκαναν τις δουλειές τους εδώ, ενίοτε ανταλλάσσοντας χαρούμενα επιφωνήματα. Η γάτα της διπλανής πόρτας σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και λιακώθηκε. Τα σκυλιά περπατούσαν με τους ιδιοκτήτες τους, ένα από αυτά έτρεξε στον Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς, μύρισε, κούνησε την ουρά της, αλλά ο ιδιοκτήτης της φώναξε και το φιλικό σκυλί έφυγε τρέχοντας.
  "Πόσα πουλιά σήμερα, πόσα ζώα και άνθρωποι! σκέφτηκε ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς. Και όλοι είναι χαρούμενοι για την άνοιξη. Τι ευλογία!
  Αλλά ο Fedor Semenovich είχε μια ιδιαίτερη διάθεση, ήθελε να κάνει ένα ταξίδι και να καθίσει στις ακτές του Φινλανδικού Κόλπου.
  Ο συνταξιούχος πήγε στη στάση του λεωφορείου. Η διαδρομή προς το Zelenogorsk περνάει από το Lisy Nos. Οδηγήστε όχι περισσότερο από μισή ώρα.
  Δύσκολα έπρεπε να περιμένουμε το λεωφορείο. Ο Φιόντορ Σεμένοβιτς ανέβηκε στην καμπίνα χωρίς εξωτερική βοήθεια. Ο κόσμος ήταν μια χαρά. Όλες οι θέσεις ήταν κατειλημμένες. Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς έγειρε στην κουπαστή, αλλά ένας νεαρός άνδρας στο κοντινό κάθισμα του είπε:
  - Κάτσε μπαμπά! και υποχώρησε.
  "Έχουμε μια καλή νεολαία", σκέφτηκε με ευγνωμοσύνη ο Fedor Semenovich. Χάρηκε που του προσφώνησαν - "μπαμπά". Ευγενικός, απλός.
  Ο Ορλόφ δεν είχε αρκετή επικοινωνία, ήθελε να μιλήσει με έναν από τους επιβάτες, αλλά δεν το τόλμησε. Ο καθημερινός αγώνας για ζωή όξυνε όλες τις αισθήσεις. Αλλά τώρα ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς ήταν χαρούμενος. Κοίταξε έξω από το παράθυρο, παρακολούθησε τους ανθρώπους που μπήκαν και έβγαιναν από το λεωφορείο. Αυτή είναι η ζωή! Βράζει και φουσκώνει. Και αυτές οι απλές παρατηρήσεις έκαναν την αδύναμη καρδιά του να χτυπά πιο γρήγορα.
  Στο Lisiy Nos, ο Fyodor Semyonovich κατέβηκε στην πλησιέστερη στάση και περπάτησε αργά κατά μήκος του μονοπατιού προς την άγρια παραλία. Πόσο χαρούμενος ήταν! Ήταν σαν να είχε επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από πολύωρη απουσία. Ένας σπάνιος ταξιδιώτης βιώνει τέτοιες ζωηρές αισθήσεις όπως ο Orlov σε αυτές τις στιγμές.
  Όμως σταδιακά ένα κύμα αναμνήσεων κάλυψε τον γέρο. Έζησε τη ζωή του σεμνά, προσπάθησε να μην ξεχωρίζει, να είναι μακριά από τη δημοσιότητα, τα μάτια των ανωτέρων, της πεθεράς και των ηλίθιων γειτόνων. Εργάστηκε ως μηχανικός σε στρατιωτικό εργοστάσιο. Είχε την ίδια, όπως ο ίδιος, μια σεμνή γυναίκα. Και ο γιος του, Volodya, ήταν ένα απλό σοβιετικό αγόρι.
  Στα χρόνια της παρακμής του, ο Fedor Semenovich έμεινε μόνος. Ο Volodya πέθανε στο Αφγανιστάν, μετά από αυτό η σύζυγός του αρρώστησε και δεν μπορούσε να συνέλθει από την ασθένειά της. Ο Fedor Semenovich συχνά μετάνιωνε που ο ίδιος και η σύζυγός του δεν μπορούσαν να γεννήσουν έναν αδελφό ή μια αδελφή στο γιο τους. Έμεναν σε ένα μικρό σπίτι στην άλλη άκρη του χωριού. Πέντε από εμάς σε δύο δωμάτια με τους γονείς του. Και σκέφτηκα: "Πού είναι άλλο παιδί; Κι έτσι ο γιος κοιμάται στη γωνία στο στήθος, γιατί δεν υπάρχει που να βάλεις την κούνια.
  Στη συνέχεια, ο Fyodor Semenovich έλαβε ένα διαμέρισμα μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης. Αλλά η σύζυγος αποφάσισε ότι η ηλικία και η υγεία της δεν ήταν πλέον ίδιες για τη γέννηση και την ανατροφή των παιδιών: "Όλοι έχουν ένα παιδί και ας έχουμε ένα". Και μετά ήρθε η είδηση του θανάτου του γιου του...
  Ο Fedor Semenovich περπάτησε κατά μήκος του δασικού μονοπατιού, οδυνηρά οικείο από την παιδική ηλικία. Εδώ, ακόμη και πριν από τον πόλεμο, η μητέρα του τον πήγε στην ακτή του κόλπου. Οι γυναίκες φορούσαν λινό για να ξεπλυθούν και τα παιδιά πιτσίλησαν εκεί κοντά στην άγρια παραλία. Κάθε τέτοιο ταξίδι στον κόλπο το καλοκαίρι προκαλούσε ένα αίσθημα γιορτής στην ψυχή του Fedya. Και τώρα ο Φέντορ Σεμένοβιτς θυμήθηκε εκείνες τις μακρινές στιγμές και ένιωσε ένα εξόγκωμα να σηκώνεται στο λαιμό του.
  Ως παιδί, φαινόταν: όλη η τεράστια ζωή μπροστά. Πόσα μπορείς να κάνεις, πόσα μπορείς να κάνεις!
  Ο Fedya δεν έγινε ούτε αστροναύτης ούτε πιλότος. Και η ζωή δεν είναι τόσο μεγάλη...
  Μια φορά κι έναν καιρό, ο γείτονάς τους, ο θείος Fedya, που δεν ήταν καν εβδομήντα, φαινόταν σαν αρχαίος γέρος. Τα παιδιά τον πείραξαν: "Ο θείος Fedya έφαγε την αρκούδα!".
  Και τώρα ο ίδιος ο Fedor Semenovich έχει ήδη ξεπεράσει τα ογδόντα πέντε χρόνια. Αλλά μην τον πειράζετε παιδιά. Και σχεδόν κανένα από τα αγόρια της πόλης δεν ξέρει το όνομα του γέρου. Το σπίτι τους στο Lisyy Nos γκρεμίστηκε πριν από πολύ καιρό. Στη θέση του χτίστηκε ένα νηπιαγωγείο και δίπλα του υπήρχαν σπίτια από το Βόρειο Εργοστάσιο. Δεν υπάρχει κήπος τώρα. Το οικόπεδο πουλήθηκε σε ιδιώτη. Ήταν σκληρό, η καρδιά μου πάντα πονούσε όταν ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς ερχόταν στο σπίτι του πατέρα του. Σήμερα δεν θα πάει εκεί, σήμερα θα απολαύσει τη φύση.
  Καλά στο ανοιξιάτικο δάσος! Οι χιονοστάτες είναι ευχάριστες στο μάτι. Εκεί, στη γωνία, πρέπει να υπάρχει ένα άλσος βελανιδιάς. Ναι αυτό είναι σωστό. Υπάρχουν βελανιδιές! Στέκονται από την εποχή του Πέτρου.
  Σε αυτό το δάσος ο Fedya βρήκε ένα τεράστιο μανιτάρι πορτσίνι. Στο πεινασμένο σαράντα έκτο έτος. Ήταν σαν δώρο από ψηλά! Ο Fedor Semenovich ήταν καλός μανιταροσυλλέκτης. Όσο το επέτρεπε η υγεία του, κάθε καλοκαίρι πήγαινε σε ένα ήσυχο κυνήγι στην αγαπημένη του Λίσι Νος, μερικές φορές στην εθνική οδό Levashovskoye. Αλλά ποτέ ξανά ο Orlov δεν βρήκε τόσο τεράστια μανιτάρια! Δύο κιλά αποδείχτηκαν γίγαντας. Σκουληκιασμένο, πραγματικά. Αλλά η μητέρα έβρασε τα σκουλήκια στο σπίτι και υπήρχε ένα νόστιμο δείπνο: μανιτάρια με πατάτες που καλλιεργήθηκαν στο δικό της οικόπεδο.
  Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς βγήκε στη στεριά και κάθισε σε ένα παγκάκι. Δεν υπάρχει κανείς κοντά. Είναι καθημερινή και ο κόσμος σταμάτησε να έρχεται εδώ. Οι γυναίκες δεν έχουν πλυθεί στον κόλπο για πολύ καιρό, και η παραλία είναι κατάφυτη από καλάμια μετά την κατασκευή του φράγματος. Τώρα είναι ένα φυσικό καταφύγιο, μια προστατευόμενη περιοχή.
  Ο Fedor Semenovich έχει συνηθίσει να είναι μόνος. Η σύζυγος έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Πριν από αυτό, οι γονείς του. Ο πατέρας μου επέστρεψε από τον πόλεμο ανάπηρος, χωρίς και τα δύο πόδια. Η μητέρα του τον θήλαζε σαν παιδί. Έφυγαν το ένα μετά το άλλο μερικά χρόνια αφότου η οικογένεια μετακόμισε στην πόλη.
  Στη μνήμη των γονιών του, δάκρυα κύλησαν στα μάτια του Ορλόφ. Τον τελευταίο καιρό έκλαιγε πολύ. Αυτό έκανε την καρδιά μου να αισθάνεται πιο ανάλαφρη. Αλλά δημόσια ο ηλικιωμένος προσπάθησε να μην δείξει τα δάκρυά του.
  Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς λυπήθηκε ξαφνικά τον εαυτό του. Λοιπόν, τι καλό είδε σε αυτή τη ζωή; Ζούσε ήσυχα, δούλευε όπως όλοι. Δεν ανακατευόταν σε κανέναν, δεν ζήτησε από κανέναν τίποτα, προσπαθούσε να είναι ευγενικός με τους ανθρώπους, αλλά η καλοσύνη του φαινόταν να μην γίνεται αντιληπτή. Έζησε σωστά; Τελικά, θα μπορούσε, πιθανώς, να απομακρύνει τον γιο του από το Αφγανιστάν; Λοιπόν, ο Θεός μαζί του.
  Τις σκέψεις του διέκοψε ο ήχος των ελαστικών του ποδηλάτου. Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς σκούπισε βιαστικά τα δάκρυά του. Όμως ο άντρας πέρασε με το αυτοκίνητο χωρίς να δώσει σημασία στον γέρο.
  Και ο Ορλόφ θυμήθηκε πώς κολύμπησε εδώ ως αγόρι. Στα χέρια του κινήθηκε κατά μήκος του πυθμένα, μόνο το κεφάλι του ήταν κολλημένο πάνω από το νερό. Πραγματικά ο Fedor Semenovich δεν έμαθε ποτέ να κολυμπά. Και δεν έχω πάει ποτέ στη θάλασσα...
  Κάποτε κόντεψε να πνιγεί εδώ. Έφτιαξαν μια σχεδία με τον φίλο τους Όλεγκ και σαλπάρησαν από εκείνο το ξέφωτο που πλησίαζε στο νερό. Πρώτα κινήθηκαν κατά μήκος της ακτής. Μετά κυνηγήσαμε ένα κοπάδι γλάρους βαθιά στον κόλπο. Υπήρχε μια γκόμενα στο κοπάδι, που έπεσε στο νερό και δεν μπορούσε να απογειωθεί. Κολύμπησαν μακριά σε μια έκρηξη παιδικού ενθουσιασμού. Αλλά την γκόμενα την πρόλαβαν και την επιβίβασαν. Και τότε όλο το κοπάδι, είκοσι πουλιά, όχι λιγότερα, άρχισε να επιτίθεται στα αγόρια. Γλάροι έκαναν κύκλους πάνω από τα ίδια τους τα κεφάλια, ουρλιάζοντας, σκάζοντας, μερικά πουλιά προσπάθησαν κυριολεκτικά να σκίσουν τα μαλλιά τους με τα πόδια τους. Η σχεδία λικνίστηκε και αναποδογύρισε, οι φίλοι ήταν μέσα στο νερό.
  Α, και τότε η Fedya φοβήθηκε! Θα μπορούσε να είχε πνιγεί τότε, μπορεί! Ήπιε μια γουλιά νερό, αλλά ο φίλος του τον τράβηξε, αργά τα αγόρια κολύμπησαν στην ακτή. Έχουν περάσει σχεδόν εβδομήντα πέντε χρόνια, αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν την περασμένη εβδομάδα.
  Αχ, η ανθρώπινη ζωή είναι μικρή! Είσαι νέος εδώ και πολύ καιρό; Ήταν απασχολημένος με τον γιο του, αγαπούσε τη γυναίκα του. Όλα έχουν φύγει. Σύντομα θα φύγει. Έφυγε τελείως, αμετάκλητα, στην αιωνιότητα. Και οι αιωνόβιες βελανιδιές θα μείνουν κι αυτή η παραλία. Και πάλι κάθε χρόνο η άνοιξη θα ενθουσιάζει τους ανθρώπους με ζεστασιά και νέες ελπίδες. Μόνο που τώρα δεν θα βλέπει πια το μεγαλείο της άνοιξης, δεν θα απολαμβάνει τη φύση ...
  Θα ήταν ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στο τι υπάρχει μετά τον θάνατο. Υπάρχει άλλη ζωή; Ίσως δεν θα είναι κακό, ίσως είναι πραγματικά παράδεισος;
  Οπότε στην ουσία γιατί έζησε; Γιατί ζουν τα πουλιά; Προφανώς, για χάρη των μεταγενέστερων, για την τεκνοποίηση. Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι έζησε τη ζωή του μάταια; Όχι, όχι μάταια! Έζησε σεμνά αλλά με αξιοπρέπεια. Δεν απέφυγε, δεν ταπείνωσε. Σε τέτοιους ανθρώπους στηρίζεται η γη. Δεν μπορεί να είναι όλοι πολιτικοί και καλλιτέχνες.
  Ναι, απέτυχε πολύ, θα είχε κάνει πολλά διαφορετικά αν είχε ξεκινήσει τη ζωή από την αρχή. Αλλά υπήρχε ένα σημείο στην ύπαρξή του! Για σύζυγο και γιο, για γονείς, πατρίδα. Όχι, μπορεί να πεθάνει με ήσυχη τη συνείδησή του!
  Ένα ελαφρύ αεράκι από τον κόλπο έκανε τα καλάμια να θροΐζουν νωχελικά και να κουβαλούν την ευχάριστη δροσιά της Βαλτικής. Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς κοίταξε το δρόμο, γυρίζοντας και πηγαίνοντας βαθιά στο δάσος, τα δέντρα που το περιβάλλουν, προσπάθησε να διακρίνει τα περιγράμματα της άλλης όχθης, άκουσε το κελάηδισμα των ακρίδων και άλλους ήχους του δάσους. Ο γέρος έμοιαζε να προσπαθούσε να θυμηθεί, να τα διορθώσει όλα αυτά στην αρκετά δυνατή ακόμα μνήμη του. Και ξαφνικά άρχισε πάλι να κλαίει. Αυτή τη φορά από συγκίνηση, γιατί κατάφερε να έρθει, να εκπληρώσει το όνειρό του.
  Ο Ορλόφ εισέπνευσε με ευχαρίστηση τον καθαρό θαλασσινό αέρα. Ένιωσε την ενότητά του με την αγαπημένη του φύση. Και ήταν χαρούμενος.
  Ο Φέντορ Σεμένοβιτς κάθισε στον πάγκο για πολλή ώρα, χαζεύοντας τις ακτίνες του ανοιξιάτικου ήλιου. Αλλά σταδιακά το φωτιστικό άρχισε να κρύβεται πίσω από τα δέντρα και ο Ορλόφ ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής του. Ένιωσα κουρασμένος. Αλλά ήταν μάλλον ευχάριστη. Τα πόδια, ωστόσο, άρχισαν να πονάνε ξανά. Ο γέρος έφτασε αργά στη στάση, έκπληκτος που δεν συνάντησε κανέναν στη διαδρομή. Και η στάση ήταν άδεια.
  Το λεωφορείο πλησίασε γρήγορα, ο συνταξιούχος πήρε μια ελεύθερη θέση στην καμπίνα και άρχισε πάλι να κοιτάζει με ανυπομονησία από το παράθυρο τα τοπία που περνούσαν. Ο κόσμος σταμάτησε. Κυρίως νεολαία. Ωραίοι, ήρεμοι άνθρωποι. Έχουν όλη τους τη ζωή μπροστά τους, μπορείτε να απολαύσετε την άνοιξη, να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
  Σε μια από τις στάσεις, μια ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε στο λεωφορείο. Πεπεισμένη ότι δεν υπήρχαν άδεια καθίσματα, στάθηκε δίπλα στον Ορλόφ, που καθόταν κοντά στην πόρτα. Ήταν φανερό ότι της ήταν δύσκολο να σταθεί. Ο Φέντορ Σεμένοβιτς της πρόσφερε τη θέση του.
  "Όχι, τι είσαι, τι είσαι", αρνήθηκε ο άγνωστος.
  "Κάτσε, θα βγω ούτως ή άλλως", επέμεινε ο γέρος.
  - Ευχαριστώ πολύ!
  Ο Ορλόφ δεν εξαπάτησε, έπρεπε πραγματικά να κατέβει στην επόμενη στάση. Έριξε μια ματιά στη γυναίκα και είδε ανακούφιση και ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό της.
  Ο Φιοντόρ Σεμιόνοβιτς ξέχασε τα άρρωστα πόδια του, ήταν περήφανος για τον εαυτό του. Άρα είναι ακόμα άντρας! Ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να δώσει τη θέση του σε μια κουρασμένη γυναίκα.
  Όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου, ο Ορλόφ με δυσκολία κατέβηκε στο πεζοδρόμιο και στο τέλος φώναξε στον οδηγό και τους επιβάτες:
  - Καλό ταξίδι!
  Και σκέφτηκα μέσα μου:
  "Τίποτα, θα ζήσω! Και στα ογδόντα πέντε η ζωή συνεχίζεται. Αύριο θα έρθει ο Lidochka και το Σάββατο θα πρέπει να έρθει ο Mashenka. Καλός!"
  Σιγά-σιγά, ο γέρος περιπλανήθηκε στο διαμέρισμά του. Ήταν ευγνώμων στη μοίρα για αυτήν την ημέρα και ευχήθηκε ειλικρινά σε όλο τον κόσμο.
  
  
  Όμως τα γηρατειά κάνουν τον φόρο τους. Όλο το καλοκαίρι ο Fedor Semyonovich ήταν άρρωστος και το φθινόπωρο τελικά αρρώστησε. Η ανιψιά Μαρία φρόντιζε τον γέρο. Τους τελευταίους δύο μήνες της ζωής του, ο δάσκαλος μετακόμισε στο διαμέρισμά του και μετά το θάνατο του παππού του, παρέμεινε σε αυτό για να ζήσει.
  Ο Fedor Semenovich είπε στην ανιψιά του πολλά για τον εαυτό του, για την παραλία, την οποία αγαπούσε τόσο πολύ από την παιδική του ηλικία. Ήταν περήφανος που σε τόσο προχωρημένη ηλικία μπόρεσε να εκπληρώσει το όνειρό του - να δει τα αγαπημένα του μέρη, να αποχαιρετήσει τις πατρίδες του βελανιδιές, την παραλία, το οδυνηρά γνώριμο δασικό μονοπάτι. Ο παππούς πέθανε ήσυχα στον ύπνο του. Με ένα χαμόγελο στα χείλη...
  
  
  Κεφάλαιο 31
  Η αναφορά στις αρχές για το έργο που έχει γίνει είναι περισσότερο τυπική παρά επείγουσα ανάγκη. Η υπόθεση, μάλιστα, λύθηκε, τι άλλο να πει στον επικεφαλής της ανακριτικής επιτροπής; Αλλά η ενημέρωση προβλέπεται από τα επίσημα καθήκοντα.
  Ο Κράσιν ανέφερε στον Βλαντιμίρ Τσερκάσοφ.
  - Ήταν δυνατό να λυθούν όχι μόνο οι δολοφονίες μας, αλλά στην πορεία, η δολοφονία του σκηνοθέτη στην Ανάπα, καθώς και ο μανιακός Τούλα συνελήφθη με τη βοήθειά μας.
  Τι είδους μανιακός; ρώτησε ο Τσερκάσοφ.
  Το όνομά μου είναι Boris Solntsev. Ένας νεαρός από την περιοχή της Τούλα. Τώρα ομολογεί. Μετά από τουλάχιστον τέσσερις δολοφονίες στην πατρίδα του, όπου άφησε τα δάχτυλά του, ο τύπος καταφεύγει στο Σότσι, όπου γνωρίζει μια θρησκευτική κοπέλα και εντάσσεται σε μια αίρεση. Η κοπέλα που στραγγαλίσαμε είχε επίσης σχέση με αυτή την αίρεση.
  - Τι είδους αίρεση;
  - Ρωσικός κλάδος της αίρεσης των Illuminators.
  "Δεν προσδιορίσατε αμέσως την ταυτότητα του στραγγαλισμένου κοριτσιού", υπενθύμισε ο Τσερκάσοφ.
  - Δεν έχει λευκά έγγραφα ή ρούχα. Τίποτα απολύτως! Στη συνέχεια, από το τατουάζ, ανακάλυψαν ότι ήταν ηθοποιός του σκληρού αμερικανικού BDSM. Το όνομα του κοριτσιού ήταν Lyudmila Starkova, πρωταγωνίστησε σε πορνό με το όνομα Lucy Starr. Έσπασαν τις πληροφορίες για αυτήν, αποδείχθηκε ότι μεταφέρθηκε ως παιδί από την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέληξε με τους γονείς της στην αίρεση των Illuminator. Ήρθε στο Utrish με το αγόρι της. Εκεί γυρίστηκε σε πορνό με την κοπέλα του Μπόρις, του μανιακού που πιάσαμε. Ο Μπόρις άφησε μια κληρονομιά στο Σότσι, ήταν αυτός που διέπραξε και την πρόσφατη δολοφονία στο Utrish.
  "Έχει σχέση με εμάς αυτή η δολοφονία;" ρώτησε ο Τσερκάσοφ.
  - Μεσολάβησε. Ο εκλιπών μας πρωταγωνίστησε με έναν φίλο ενός μανιακού.
  - Αναφέρετε πώς καταλάβατε τον μανιακό.
  - Υπήρχαν πολύ σκληροί, σαδιστικοί πυροβολισμοί στο Utrish. Ο μανιακός, βλέποντας πώς κοροϊδεύτηκε η αγαπημένη του, σε μια έκρηξη οργής αρπάζει ένα μαχαίρι, σκοτώνει τον διευθυντή και τρέχει μακριά στο δάσος. Η κοπέλα του με ένα ματωμένο μαχαίρι πιάνεται στον τόπο του εγκλήματος, παραδίδεται στην αστυνομία και μπαίνει στη φυλακή. Είναι ύποπτη για τη δολοφονία του σκηνοθέτη. Αλλά το κορίτσι είναι σιωπηλό και τα δακτυλικά αποτυπώματα του μανιακού της Τούλα βρίσκονται στο μαχαίρι. Η ταυτότητά του δεν έχει εξακριβωθεί, υπάρχουν μόνο δάχτυλα. Ζήτησα μια φωτογραφία του αγνοούμενου Μπόρις, ο οποίος ο ίδιος θεωρούνταν θύμα μανιακού και οι φόνοι δεν συνδέονταν μαζί του. Και στην Ανάπα παρουσίασε τη φωτογραφία του στο κορίτσι που ερευνάται.
  - Το ήξερες? μάντεψε ο Τσερκάσοφ.
  - Ναί! Αλλά δεν μας είπε τίποτα για τον Στάρκοφ. Έπρεπε να τα καταλάβω όλα μόνος μου.
  - Ο Maniac κρατήθηκε χωρίς προβλήματα; ρώτησε ο Τσερκάσοφ.
  - Ναι, ήρεμα! Δεν χρειαζόταν να τρέξω μέσα στο δάσος. Τραβηγμένη στην παραλία. Δεν υπήρχε κίνδυνος για τους παραθεριστές. Δεν προσπάθησε να προβάλει αντίσταση. Η φίλη του Μπόρις αποφυλακίστηκε από το προφυλάκιο, εγκαταστάθηκε σε εξωτερικούς χώρους. Και ο Κοβάλεφ και εγώ περιμέναμε στη λιμνοθάλασσα. Ο ίδιος ο μανιακός πήγε στην παραλία, σαν να ήξερε πότε θα ερχόταν η κοπέλα του.
  "Ας επιστρέψουμε στις δολοφονίες μας", είπε ο Τσερκάσοφ. - Πώς έφτασε το πτώμα στον δάσκαλο και ποιος το πέταξε από το παράθυρο;
  "Η δολοφονία της Lucy Starkov συνέβη κατά λάθος, κατά τη διάρκεια του σεξ. Και ο εναγόμενος μας Gorynychev είχε το κλειδί του διαμερίσματος του δασκάλου, αυτός και ο συνεργός του Alexander, ο φίλος της Lucy, αποφάσισαν να αφήσουν το πτώμα στο διαμέρισμα κάποιου άλλου μέχρι το βράδυ για να το βγάλουν και να το θάψουν στο δάσος. Ο Γκορίνιτσεφ δεν μπορούσε να αφήσει τον εαυτό του. Όμως ο δάσκαλος επέστρεψε νωρίς από τις διακοπές.
  "Καταλαβαίνω", είπε ο Τσερκάσοφ. - Και ο δάσκαλος απομακρύνθηκε ως περιττός μάρτυρας.
  - Ναί. Ο Gorynychev ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος βοήθησε τον δάσκαλο να βγει από το παράθυρο. Όμως ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να ανακριθεί. Είναι πρώην συμπατριώτης μας, τώρα Αμερικανός πολίτης, μετά τη δολοφονία ενός δασκάλου, πέταξε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  "Βλέπω", είπε ο Τσερκάσοφ. - Πώς φτάσατε στο Γκορίνιτσεφ;
  - Χάρη στις πληροφορίες που έλαβε ο Kovalev στο Utrish.
  "Θα πρέπει να σας επιπλήξουν επειδή δεν παίρνετε συνεντεύξεις από τους γείτονές σας σωστά και δεν λύνετε τους φόνους καταδιώκοντας. Αλλά η σύλληψη του μανιακού της Τούλα αντισταθμίζει το κενό σας. Πρέπει να πείτε ευχαριστώ.
  - Βλαντιμίρ Νικολάεβιτς, καλύτερα να κάνω διακοπές τώρα. Θέλω πολύ να πάρω δυνάμεις πριν από έναν δύσκολο χειμώνα, να ξεκουραστώ λίγο στη θάλασσα. Η βελούδινη σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα...
  - Δεν ήταν αρκετό ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ανάπα;
  - Εργάστηκα λοιπόν εκεί, ακούραστα. Δεν ήταν στη θάλασσα.
  - Εντάξει, γράψε δήλωση, θα την υπογράψω. Απλώς χωρίστε τις διακοπές σας σε τουλάχιστον δύο μέρη. Τα υπόλοιπα θα γίνουν αργότερα όταν θα υπάρξει λιγότερη δουλειά.
  - Καλός! Θα ήταν απαραίτητο να ενθαρρύνω κάπως τον βοηθό μου τον Κοβάλεφ. Χάρη σε αυτόν, αυτά τα εγκλήματα λύθηκαν. Πήρε μεγάλο ρίσκο στο άντρο των άτυπων, παίρνοντας πληροφορίες.
  - Έγινε καταγγελία κατά του Kovalev από τον Vadim Rybachenko. Απείλησε με ισόβια κάθειρξη αθώο, τον ανάγκασε να αυτοενοχοποιηθεί. Ενώ ησύχασες στην Ανάπα, έπρεπε προσωπικά να επικοινωνήσω με τον Βαντίμ και να ζητήσω συγγνώμη. Υποσχέθηκε να τιμωρήσει τον Κοβάλεφ.
  "Είναι ένας πολύτιμος υπάλληλος", είπε ο Krasin.
  - Εντάξει, πήγαινε γράψε μια δήλωση όσο είμαι ευγενικός...
  
  
  Επίλογος.
  Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Βασίλι παρήγγειλε ένα αεροπορικό εισιτήριο και κάλεσε αμέσως την Ίνα, λέγοντας ότι του έδωσαν διακοπές.
  - Εξαιρετική! απάντησε η Ίνα. Θα μας έρθεις όπως υποσχέθηκες;
  Έχω ήδη πάρει το εισιτήριό μου! Θα πετάξω αύριο το απόγευμα.
  - Εκπληκτικός! Σε περιμένω. Έχουμε υπέροχο καιρό, το Σαββατοκύριακο πηγαίνουμε στην παραλία και κολυμπάμε.
  - Γιατί ο μανιακός μας δίνει στοιχεία; ρώτησε ο Κράσιν.
  Ναι, μιλάει για όλα με λεπτομέρεια. Είναι εύκολο να συνεργαστείς μαζί του. Η κοπέλα του ήρθε σε μένα, με παρακάλεσε να δώσω ραντεβού. Υποσχέθηκε να περιμένει τον τύπο όλη της τη ζωή, θέλει να υπογράψει με τον Μπόρις και να γεννήσει ένα παιδί από αυτόν.
  "Αλλά μπορεί να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης".
  - Όχι, είναι απίθανο να του επιβληθεί ισόβια κάθειρξη. Στην Τούλα, σκότωσε όταν ήταν ανήλικος, στο Σότσι διέπραξε τελετουργικές δολοφονίες κατόπιν εντολής και μαχαίρωσε τον σκηνοθέτη σε κατάσταση έντονης νευρικής έξαψης όταν έμαθε πώς κορόιδευαν την αγαπημένη του. Επιπλέον, συνεργάζεται με την έρευνα, μετανοεί. Έχει μια δύσκολη μοίρα, πολλές ελαφρυντικές περιστάσεις.
  - Παρόλα αυτά, θα δώσουν πολλά, - είπε ο Κράσιν.
  - Πιστεύω ότι η Nadezhda θα τον περιμένει.
  "Δεν καταλαβαίνω τέτοια γυναικεία αφοσίωση...
  - Αφού ένα κορίτσι αγαπά, τότε υπάρχει λόγος ...
  "Εντάξει, θα έρθω να μιλήσω για αυτό το θέμα", είπε ο Κράσιν.
  Ο ίδιος ο Βασίλι ήταν σε κατάσταση αγάπης. Κατάλαβε τι άρεσε στην Inna και επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Η ιστορία του Oliver Twist είναι πιο αληθινή και πιστευτή από αυτή του Charles Dickens και σίγουρα πιο δραματική. Εδώ όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι στην πραγματικότητα, χωρίς στολισμό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Όλιβερ Τουίστ στην πραγματική ιστορία δεν ήταν τόσο τυχερός όσο ο Κάρολος Ντίκενς. Και γενικά, ο Κάρολος Ντίκενς φαινόταν να έχει ελάχιστες γνώσεις για τα αγγλικά γήπεδα. Μάλιστα, ο δικαστής είχε ήδη χτυπήσει το σφυρί και είχε καταδικάσει: τρεις μήνες σκληρή δουλειά για το αγόρι. Και αυτό είναι ακόμα αρκετά ήπιο, σύμφωνα με τα πρότυπα της αγγλικής δικαιοσύνης.
  Ως εκ τούτου, το παιδαγωγικό δικαστήριο ενημέρωσε τον ευγενικό θείο που το ζήτησε ως μάρτυρας υπεράσπισης ότι η ήδη εκδοθείσα ποινή πρέπει να ασκηθεί έφεση με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος. Στο μεταξύ, ο Όλιβερ πρόκειται να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων. Και η έφεση θα εξεταστεί μόνο την επόμενη εβδομάδα... Και μετά αν έρθει η σειρά!
  Και αν εμφανιστεί ο κύριος θα συλληφθεί για περιφρόνηση δικαστηρίου!
  Τι είναι λογικό... Και φαίνεται να ισχύει... Με μία μόνο διαφορά: τρεις μήνες σκληρής δουλειάς κατά κάποιο τρόπο δεν αρκούν για συνεργασία με κλέφτες. Και ο δικαστής κόλλησε τον Όλιβερ για τέσσερα χρόνια. Και είναι επίσης καλό που δεν είναι πια ο Μεσαίωνας, αλλιώς θα μπορούσαν να τους κρεμάσουν, ακόμα κι αν ήσουν παιδί τρεις φορές.
  Τα μάγουλα του Όλιβερ δέχθηκαν ένα χαστούκι και το αγόρι συνήλθε. Τι είναι ζωντανός. Και οδηγήθηκαν στον τόπο εκτέλεσης των ποινών. Ο Όλιβερ περπάτησε με το κεφάλι κάτω και ντρεπόταν πολύ. Θα τον είχε αλυσοδέσει σαν κουτάβι σε αστυνομικό.
  Και τα δεσμά τσουγκρίστηκαν στα χέρια του...
  Ο Όλιβερ ένιωθε εγκληματίας, φυλακισμένος και τελειωμένος άντρας ή παιδί. Ωστόσο, ήταν ήδη στο εργαστήριο και προσπάθησε να παρηγορηθεί ότι η φυλακή δεν είναι πολύ διαφορετική από το ορφανοτροφείο.
  Αλλά αποδείχθηκε άσχημα - η φαντασία ζωγράφισε σκληρούς εγκληματίες να κραδαίνουν τα στιλέτα.
  Ωστόσο, ο Όλιβερ οδηγήθηκε στη φυλακή αγοριών, στο τμήμα όπου κρατούνταν τα παιδιά μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών. Αυτό είναι καλό για αυτόν και πιο ασφαλές ...
  Ο Όλιβερ, για παράδειγμα, αναγκάστηκε να γδυθεί από τρεις θείες-φρουρούς και τον έλουσαν πρώτα με κρύο και μετά με ζεστό νερό από μια αντλία. Μετά ξύρισαν τα κεφάλια τους. Δεν σαπούνιζαν καν τα μαλλιά τους, αλλά μετά από ζεστό νερό το ξυράφι στο χέρι του δεσμοφύλακα γλίστρησε εύκολα και δεν έκοψε καν το κεφάλι του αγοριού. Στη συνέχεια, στον Όλιβερ δόθηκε μια ριγέ πιτζάμα με ένα νούμερο. Και δεδομένου ότι η καλοκαιρινή ώρα έμεινε ξυπόλητη, υποσχόμενη να δώσει παπούτσια μόνο σε κρύο καιρό.
  Τότε τον Όλιβερ μαστίγωσαν ελαφρά, σαν προπίσκα, και τον πήγαν σε ένα κελί. Η φυλακή ήταν ζοφερή με κάγκελα και κακούς μπάτσους. Στο κελί υπήρχαν σκληρά κρεβάτια και γυμνές σανίδες, με κουβέρτες. Σαν σε καταφύγιο. Και στον Όλιβερ δόθηκε μια κουκέτα, στη δεύτερη βαθμίδα, και έδωσαν πλιγούρι να φάει, λέγοντας ότι θα πήγαινε στη δουλειά αύριο.
  Ο Όλιβερ ξάπλωσε στο ξύλινο κρεβάτι χωρίς μαξιλάρι, όπως συνέβαινε στο εργαστήριο, και σκεπάστηκε με μια χοντρή κουβέρτα. Μόνο το κεφάλι είναι δυσάρεστο να είναι γυμνό. Ωστόσο, μερικές φορές τα παιδιά ξυρίζονταν φαλακρά στο εργαστήριο, οπότε αυτό δεν ήταν καινοτομία για τον Όλιβερ. Μόνο που δεν υπήρχαν μπάρες στα παράθυρα. Και περπατούσαν ξυπόλυτοι μέχρι τον παγετό, τους βάδιζαν μόνο για να μην κρυώσουν τα παιδιά πριν την ώρα του θανάτου.
  Ο Όλιβερ ένιωσε σαν να είχε επιστρέψει στους εγγενείς τοίχους του εργαστηρίου. Και ηρέμησε...
  Και αποκοιμήθηκε πιο βαθιά, και σε ένα όνειρο ονειρεύτηκε μια μητέρα που δεν είχε δει ποτέ, και πλούσια ψωμάκια και κομμάτια κρέατος.
  Τα παιδιά επέστρεψαν από τη δουλειά. Ήταν κουρασμένοι και τους έλουσαν με κρύο νερό και τους έδωσαν πλιγούρι και ψωμί να φάνε. Ξύπνησαν και έδωσαν φαγητό στον Όλιβερ. Γενικά όλα είναι σαν σε εργαστήριο, μόνο που το φαγητό στην παιδική φυλακή δεν είναι και τόσο καλύτερο, αλλά δίνουν περισσότερο φαγητό. Και τα παιδιά δεν είναι τόσο αδυνατισμένα όσο στο ορφανοτροφείο. Αλλά δουλεύουν και πιο σκληρά και εξάλλου εξακολουθούν να διδάσκονται στο σχολείο.
  Χαιρέτησαν τον Όλιβερ με φειδώ και ρώτησαν για ποιον σκοπό ήταν. Ο Όλιβερ απάντησε:
  - Ποτέ!
  Και προκάλεσε φιλικό γέλιο.
  Και τα λόγια ότι είναι όλα για το τίποτα!
  Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, με το σήμα των φρουρών προσευχήθηκαν γρήγορα, έβγαλαν τις πιτζάμες τους και ξάπλωσαν κάτω από τα ρούχα τους. Δυσάρεστο να κοιμηθείς σε γυμνές σανίδες, αλλά συνήθως και ο Όλιβερ αποκοιμήθηκε.
  Τους ξυπνούσαν το πρωί, τους έβαλαν να προσευχηθούν ξανά, τους έπλυναν τα χέρια και τους πήγαν στο πρωινό. Μετά μερικές ώρες μελέτη και δώδεκα ώρες δουλειά. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά στις μηχανές. Ο Όλιβερ έπρεπε να σπρώξει τον καμβά με τα γυμνά του πόδια. Τα παιδιά εδώ ήταν ακόμη μικρά και δεν τα είχαν στείλει ακόμα στο ορυχείο. Αλλά μετά τα δεκατέσσερα, μπορείς να καταλήξεις στα ορυχεία. Ωστόσο, μπορούν ακόμα να σταλούν στο ορυχείο για σφάλμα. Ή, για παράδειγμα, σε μια αποικία, σε μια φυτεία.
  Όταν ο Όλιβερ ρώτησε πού ήταν χειρότερα: τα παιδιά είπαν κατηγορηματικά ότι τα ορυχεία. Υπάρχει μια τρομερή δυσοσμία από αυτούς που ανακουφίζονται ακριβώς στη ρωγμή, και από πυρσούς. Και όχι ο ήλιος με τοξικές αναθυμιάσεις. Και στη φυτεία, τουλάχιστον καθαρό αέρα και ζεστό. Και στην Ινδία και τις τροπικές περιοχές, το αιώνιο καλοκαίρι είναι ευχάριστο. Αν και χτυπάνε πολύ, υπάρχουν περίοδοι στις φυτείες που σχεδόν δεν υπάρχει δουλειά. Αλλά το ορυχείο, πουθενά δεν είναι πιο δύσκολο.
  Η Όλιβερ ήταν τόσο κουρασμένη την πρώτη μέρα που σύρθηκε στην κουκέτα. Έπρεπε να κινηθώ με τα πόδια μου, να σπρώξω τον άξονα με τα χέρια μου. Και τα πόδια ήταν τελείως βουλωμένα και τα πέλματα φαγούρασαν όταν έπεφταν κάτω σε ένα ρόπαλο.
  Ωστόσο, τα παιδιά εναλλάσσονταν. Την επόμενη μέρα υπήρχε ήδη δουλειά, κάθομαι και τα χέρια μου ήταν μουδιασμένα, αλλά τα πόδια μου κουνήθηκαν λίγο.
  Δώδεκα ώρες δουλειάς ήταν πολύ εξαντλητικές. Αλλά τρέφονταν τρεις φορές την ημέρα, και καλύτερα από ένα καταφύγιο, και τις Κυριακές υπήρχε κρέας και ψάρι τρεις φορές την ημέρα. Το σώμα πόνεσε πολύ τις πρώτες μέρες, αλλά στη συνέχεια ο Όλιβερ ενεπλάκη και ο πόνος αμβλύνθηκε.
  Το νεαρό σώμα συνήθισε τα φορτία. Την Κυριακή γινόταν επιπλέον μελέτη και προσευχές και δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου δουλειά.
  Είναι δύσκολο στην παιδική φυλακή του Βασιλείου της Βρετανίας, αλλά μπορείς να ζήσεις. Και από τη δουλειά το σώμα γίνεται πιο δυνατό, και οι μύες είναι πιο δυνατοί. Μια απλή αλλά υγιεινή τροφή βελτιώνει τον οργανισμό.
  Ο Όλιβερ σταδιακά συνήθισε αυτή τη ζωή... Προσπάθησε ακόμη και να φανταστεί κάτι νοερά ενώ εργαζόταν, για να μην είναι τόσο βαρετό.
  Φυσικά, ο δικαστής ανέβαλε όλη την ώρα την έφεση με διάφορα προσχήματα, η υπόθεση του Όλιβερ Τουίστ δεν εξετάστηκε. Στο τέλος, ο καλός κύριος έφτυσε, και αποφάσισε ότι δεν τον νοιάζει το άγνωστο αγόρι. Επιπλέον, η παιδική φυλακή τρέφεται ανεκτά, διδάσκεται και υπάρχει στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Και είναι καλύτερο από το να τριγυρνάς στους δρόμους.
  Και είναι πιο ακριβό για τον εαυτό σας να πάρετε ένα κουρελιασμένο ...
  Αλλά αν ο καλός κύριος έχει ήδη κουνήσει το χέρι του στον Όλιβερ, τότε ο Ντάτζερ δεν τον έχει ξεχάσει.
  Στην αρχή όλοι φοβήθηκαν ότι το αγόρι θα τους πρόδιδε. Όμως ο καιρός πέρασε και οι φόβοι διαλύθηκαν. Και δεν τους νοιάζει ούτε ο Όλιβερ. Μόνο που εδώ είναι ο Ντάτζερ, ήθελε να επιστρέψει στη συμμορία τον κιτρινόστομο φίλο του.
  Αλλά παρόλο που η φυλακή είναι για παιδιά, δεν μπορείς απλώς να ξεφύγεις από αυτήν. Και τα κάγκελα, και οι τοίχοι είναι ψηλά και η ασφάλεια, όλα είναι σαν ενήλικες εγκληματίες. Εκτός κι αν υπάρχουν πολλές γυναίκες ανάμεσα στους φρουρούς, σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους κρατούμενους.
  Ένας από αυτούς ήταν ένας γνωστός του Ντάτζερ. Και αποφάσισε να προσπαθήσει να κανονίσει μια απόδραση για τον Όλιβερ.
  Και έτσι το αγόρι κλέφτης αποφάσισε να την πλησιάσει. Η ματρόνα ρώτησε τον Ντάτζερ:
  - Πώς μπορώ να τον βγάλω;
  Το αγόρι κλέφτης παρατήρησε:
  - Πολύ απλό! Θα πεις ότι χρειαζόταν αγόρι για δουλειά σε διπλανό εργαστήριο ιδιωτικής παραγωγής και θα το βγάλεις από την πύλη!
  Οι φρουροί αντέτειναν:
  - Θα τσαντιστώ γι' αυτό! Δεν θα πάει!
  Ο Πλούτωνας πρότεινε:
  - Δώσε του λοιπόν ένα σημείωμα από εμένα!
  Η ματρόνα έγνεψε καταφατικά.
  - Για αυτό από σένα χρυσή γκίνια!
  Το αγόρι κλέφτης απάντησε:
  - Ένα σελίνι θα είναι αρκετό!
  Η ματρόνα γρύλισε:
  - Ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ!
  Ο Plut παρατήρησε λογικά:
  - Κανείς δεν θα μάθει! Μια τόσο μικρή σημείωση. Και ένα ολόκληρο ασημένιο σελίνι! Για αυτό το κέρμα μέχρι πρόσφατα κρεμούσαν κλέφτες!
  Η γυναίκα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε:
  - Δύο σελίνια!
  Ο ντατζέρ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Ο Όλιβερ δεν μου είναι τόσο αγαπητός για να δώσει δύο σελίνια για ένα νόμισμα!
  Η ματρόνα έξυσε το μέτωπό της και παρατήρησε:
  - Και γιατί το χρειάζεσαι!
  Το αγόρι κλέφτης απάντησε λογικά:
  - Ποια είναι η διαφορά για σένα; Θέλετε ένα σελίνι, σχεδόν για τίποτα!
  Η γυναίκα συμφώνησε:
  - Ναι, θα στείλω ένα σημείωμα! Δεν είναι τίποτα!
  Ο απατεώνας σκιαγράφησε μερικές γραμμές σε ένα κομμάτι χαρτί και το έδωσε στην ητρόνα. Το πήρε μαζί της κρυμμένο στο σουτιέν της.
  Όλα είναι απλά...
  Ο ντατζέρ της έδωσε ένα σελίνι και το μετάνιωσε αμέσως. Στην πραγματικότητα, ποιος είναι αυτός ο Όλιβερ για εκείνον. Και δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό θα βοηθήσει.
  Ο ίδιος ο Πλουτ απειλούνταν με σύλληψη ανά πάσα στιγμή. Τα χρήματα αποκτήθηκαν με κίνδυνο ελευθερίας. Και μερικές φορές συμβαίνει επίσης ότι αγόρια κρεμιούνται για κλοπή ή στέλνονται στα ορυχεία. Και στα ορυχεία, σχεδόν κανείς δεν άντεξε για περισσότερα από πέντε χρόνια, και συχνά πριν ακόμα λυγίσει.
  Ίσως θα ήταν καλύτερα για τον Όλιβερ να περάσει τέσσερα χρόνια σε μια παιδική φυλακή, να πάρει εκπαίδευση και επάγγελμα και μετά να ζήσει μια τίμια ζωή. Άλλωστε όλοι οι κλέφτες αργά ή γρήγορα καταλήγουν σε μια θηλιά ή ακόμα χειρότερα. Σπάνια κάποιος από τους εγκληματίες έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα, και δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα να μην πιαστεί. Αργά ή γρήγορα, όλοι πιάνονται.
  Εδώ ο ιδιοκτήτης τους δεν κλέβει τον εαυτό του, αλλά διοικεί μόνο ανήλικους κλέφτες. Αλλά αργά ή γρήγορα, κάποιος θα το παρατήσει.
  Ο απατεώνας αναστέναξε βαριά και προσπάθησε να μη σκεφτεί τι θα συνέβαινε μετά τη σύλληψή του. Και πώς είναι ο Όλιβερ - πόσο συχνά τον μαστιγώνουν;
  Ο Όλιβερ ήταν πιο ήσυχος από το νερό και πιο χαμηλός από το γρασίδι. Υπήρχαν παιδιά στο κελί δέκα ή έντεκα χρονών, τα περισσότερα καθισμένα σε μικροπράγματα, και αρκετά ήρεμα. Έτσι η ζωή στη φυλακή ήταν βαρετή, μετρημένη και μάλλον ήσυχη. Δεν υπήρχε χρόνος ούτε ενέργεια για φάρσες. Δεν υπήρχαν αντάρτες σε αυτό το απόσπασμα. Το βράδυ βάρδιζε ένας αστυνομικός που κοιτούσε πίσω από τα κάγκελα και έπινε καφέ ή ένας φύλακας. Έτσι τα παιδιά αναγκάστηκαν να ησυχάσουν και να κοιμηθούν. Και είναι υπό παρακολούθηση όλη την ώρα.
  Είναι βαρετό, φυσικά, αλλά από την άλλη, κανένας από τους τύπους δεν σε τρομοκρατεί. Όλα πάνε σύμφωνα με το καταστατικό, όπως στο στρατό χωρίς χαζομάρες. Εκτός κι αν έχει πολλή δουλειά... Και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ύπνο, αλλά και το συνηθίζεις. Αλλά μετά τη σωματική δραστηριότητα, κοιμάσαι χωρίς δυσκολία. Σαν δέντρα πέφτουμε στην κουκέτα, μη γνωρίζοντας την αϋπνία των αρχηγών.
  Ο Όλιβερ δυνάμωσε σωματικά σε δυόμισι μήνες από τη συνεχή σκληρή δουλειά και σχεδόν δεν υπέφερε. Μέχρι το τέλος της θητείας είναι ακόμα πολύ μακριά και είναι πολύ νωρίς για να μετρήσουμε τις μέρες. Ευτυχώς, τουλάχιστον μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας και μια επαρκής ποσότητα φαγητού - ένα εργαστήριο είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα όπου εξοικονομούν παιδιά. Και εδώ είναι κρατικά τρόφιμα, και ενώ στη Βρετανία δεν υπάρχει πείνα και αποτυχία των καλλιεργειών στο κλουβί, ταΐζονται σύμφωνα με τον κανόνα, ώστε να λειτουργούν καλύτερα. Οι νεαροί κλέφτες δεν φαίνονται εξαντλημένοι. Μερικές φορές εργάζονται σκληρά στον καθαρό αέρα, σκουπίζοντας την αυλή, γυρίζοντας μυλόπετρες, αντλώντας αντλίες.
  Εάν δεν υπάρχει δουλειά στο εργαστήριο - η αποθήκη είναι ήδη γεμάτη, τότε τα παιδιά αναγκάζονται απλώς να μεταφέρουν πέτρες από μέρος σε μέρος ή να αλέθουν αλεύρι με μυλόπετρες χειρός. Μερικές φορές, ακόμα κι αν οι γκαρντ είναι σε καλή διάθεση, παίζουν ποδόσφαιρο.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Όλιβερ επωφελήθηκε από τη φυλακή. Έγινε πιο υγιής, πιο δυνατός, πιο ήρεμος και χαμογελούσε πιο συχνά.
  Η ματρόνα τον πήγε σε μια γωνία, καθώς γινόταν συζήτηση, και του έδωσε το σημείωμα, ψιθυρίζοντας:
  - Είναι από το Dodger!
  Ο Όλιβερ ένιωσε ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι καλό που δεν ξεχνιέται, αλλά από την άλλη, έχει ήδη συνηθίσει σε ένα τόσο ήρεμο και σχετικά ικανοποιητικό μέρος όπως η παιδική φυλακή. Και πάλι δεν ήθελα να επιστρέψω στον κόσμο των κλεφτών.
  Ο Όλιβερ δεν γνώριζε τη μητρική ζεστασιά και την οικογένεια από τη βρεφική ηλικία και γι' αυτόν το κελί με τις μπάρες δεν ήταν κόλαση, αλλά κάτι οικείο εκ γενετής. Και οι κουκέτες είναι αρκετά στεγνές, και του έδωσαν ένα μαξιλάρι από άχυρο για καλή συμπεριφορά. Και σκεπάστηκες με μια κουβέρτα και κοιμήσου. Τα αγόρια σχεδόν δεν ροχαλίζουν και έχετε απλά αλλά ευχάριστα όνειρα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την Κυριακή στη βιβλιοθήκη της φυλακής. Και από τη δουλειά, αν είναι γεμάτη η αποθήκη, μερικές φορές σε αφήνουν νωρίς.
  Όχι, η παιδική φυλακή δεν είναι ακόμα στον πάτο. Για τα γενέθλια της βασίλισσας υποσχέθηκαν μάλιστα να δώσουν κουραμπιέδες. Και όσοι συμπεριφέρθηκαν καλά τα Χριστούγεννα θα λάβουν δώρα.
  Ο Όλιβερ λοιπόν δίστασε. Ο Ντότζερ τον συμβούλεψε να λιποθυμήσει ενώ εργαζόταν και να τρέμει σαν να είχε πυρετό. Το παιδί θα σταλεί στο παιδικό ιατρείο. Είναι για τα πιτσιρίκια έξω από τη φυλακή, καθώς τα λυπούνται και τα περιθάλπουν οι καλύτεροι γιατροί. Άλλωστε στο αναρρωτήριο της φυλακής οι γιατροί είναι οι χειρότεροι, και δεν υπάρχουν φάρμακα. Και τα παιδιά, ακόμη και οι εγκληματίες, αναμένεται να διορθωθούν και αντιμετωπίζονται καλύτερα από τους ενήλικες.
  Και από το νοσοκομείο δωρεάν, μπορείτε να δραπετεύσετε από το παράθυρο, οπότε δεν υπάρχουν μπάρες. Κι ας υπάρχει αστυνομικός σε υπηρεσία.
  Ο Όλιβερ το κατάλαβε αυτό, αλλά δίστασε. Να ξαναγίνεις κλέφτης; Δεν του μένει άλλη επιλογή ως φυγόδικος. Στη συνέχεια όμως, σε περίπτωση σύλληψης, για υποτροπή, σίγουρα θα σταλούν στα ορυχεία ή θα κρεμαστούν. Στην καλύτερη περίπτωση, οι φυτείες περιμένουν. Επιπλέον, θα προσθέσουν για την απόδραση.
  Τι άλλο όμως; Μπορεί, όπως ένας νεαρός που είναι μόλις εννέα ετών τη στιγμή της σύλληψής του, και στο πρώτο ταξίδι, να κουρέψει ένα χρόνο στη φυλακή. Θα φύγει στα δώδεκα, και θα του δώσουν δουλειά - θα τον κολλήσει η αστυνομία, θα είναι ήδη μαθητευόμενος τεχνίτης. Και η ζωή εκεί μπορεί να μην είναι τόσο ενδιαφέρουσα, αλλά πιο ασφαλής. Η Βρετανία βρίσκεται σε άνοδο, οι εργαζόμενοι δεν ζουν πια τόσο άσχημα. Οι μισθοί αυξάνονται, οι εργάσιμες ημέρες συρρικνώνονται καθώς η τεχνολογία προχωρά. Σύντομα θα βγουν ταινίες...
  Πρέπει να είναι κλέφτης;
  Αλλά ο διάβολος λέει στον Όλιβερ - τρέξε - η ελευθερία είναι παράδεισος! Και τι δεν θα κάνεις για την ελευθερία!
  Ναι, μερικές φορές και οι ενήλικες κρατούμενοι τρέχουν μακριά μια εβδομάδα πριν την αποφυλάκιση. Και εδώ είναι το παιδί!
  Και ο Όλιβερ αποφάσισε να τρέξει!
  Δεν μοιράστηκα την ιδέα με άλλα παιδιά...
  Απόδραση αποφάσισε να κάνει την επόμενη μέρα. Το αγόρι είχε εφιάλτες τη νύχτα. Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που τον έπιασαν και τον μαστίγωσαν πρώτα. Και μετά τον οδήγησαν στην αγχόνη... Ο Όλιβερ ξύπνησε με κρύο ιδρώτας. Πέρασε από το κεφάλι μου ότι ήταν μάλλον ζεστό στο κελί κάτω από τα σκεπάσματα. Τριγύρω, κοντόμαλλα, αλλά μάλλον ήρεμα αγόρια πνίγουν τη μύτη τους. Και εκείνο το πρωινό με ψάρι και κανονικό ψωμί τον περιμένει. Και ότι αύριο θα απελευθερωθούν νωρίς από τη δουλειά, και θα είναι δυνατό να διαβάσουν στη βιβλιοθήκη της φυλακής του μακαριστού Αυγουστίνου ή του Ροβινσώνα Κρούσο.
  Τι θα πάρει λοιπόν;
  Ο Όλιβερ κύλησε από την άλλη πλευρά και, όπως συμβαίνει σε νεαρή ηλικία, αποκοιμήθηκε χωρίς δυσκολία.
  Την επόμενη μέρα, η αποφασιστικότητά του να δραπετεύσει σκλήρυνε. Τουλάχιστον λίγο ρομαντισμό. Το να κλέβεις είναι τόσο ενδιαφέρον... Και να μπαίνεις στο σπίτι κάποιου άλλου με θησαυρούς.
  Μετά το πρωινό, τα παιδιά έκαναν μια σύντομη μελέτη. Ήταν απαραίτητο να γράψω μια υπαγόρευση με πτερύγια χήνας. Και μετά τα μαθηματικά και ο νόμος του Θεού. Και μετά δουλειά.
  Τα παιδιά περπατούσαν ... Ήταν ήδη δροσερό, και σε ένα μήνα έπρεπε να δώσουν χειμωνιάτικα ρούχα και παπούτσια. Ο Όλιβερ στη δουλειά έσπρωξε ξανά το ανασυρόμενο μέρος της μηχανής, αυτό δεν είναι μικρό φορτίο, ειδικά αν το κάνετε για δώδεκα ώρες στη σειρά. Και το πιο σημαντικό, είναι βαρετό.
  Η αποφασιστικότητα του Όλιβερ μεγάλωσε, και αφού περίμενε μετά βίας άλλες τέσσερις ώρες για να φανεί πιο πιστευτό, λιποθύμησε και τραυμάτισε με μια κρίση.
  Ο υπολογισμός ήταν πλήρως δικαιολογημένος. Ο Όλιβερ σηκώθηκε, τυλίχθηκε και μεταφέρθηκε στο τμήμα παίδων του νοσοκομείου της πόλης. Το αγόρι μεταφέρθηκε στον θάλαμο, όπου υπήρχαν μόνο άλλα δύο αγόρια. Δωμάτια για τέσσερα, αρκετά ευρύχωρα με ψηλά ταβάνια. Και παράθυρα χωρίς κάγκελα, με παράθυρο στο πάνω μέρος. Για ένα αγόρι που δεν έχει κλείσει ακόμα τα δέκα, το να βγει έξω δεν είναι πρόβλημα. Ο Όλιβερ είναι αρκετά επιδέξιος και σκληραγωγημένος από σκληρή εργασία.
  Δύο αγόρια στον θάλαμο, όχι κλέφτες, αλλά ξάπλωσαν. Ο ένας είχε σπάσει το πόδι και ήταν με γύψο, ο άλλος προφανώς είχε κρυολόγημα και παραληρούσε. Ο Όλιβερ σκαρφάλωσε στο περβάζι και σηκώθηκε στα χέρια του, βρίσκοντας τον εαυτό του στο άνοιγμα.
  Το αγόρι στο καστ ρώτησε:
  - Πού πηγαίνεις!
  Ο Όλιβερ απάντησε:
  - Στη μάνα σου! Μη φοβάσαι, θα επιστρέψω σε μια ώρα, μόνο μην το πεις στους γιατρούς!
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Πήδα ψηλά!
  Ήταν πραγματικά ψηλά. Ο Όλιβερ κατέβασε το σώμα, στην αγκαλιά του. Έπειτα έπιασε τα γυμνά του πόδια στην προεξοχή και μετά πήδηξε. Προσγειώθηκε επιδέξια, αν και ένιωσε πόνο και τρέμουλο στις φτέρνες του.
  Αλλά τίποτα... Στο νοσοκομείο, ο Όλιβερ πλύθηκε πριν τον βάλουν και του έδωσαν κίτρινες πιτζάμες και παντόφλες. Το αγόρι, φυσικά, άφησε τις παντόφλες του, και παρέμεινε με τις πιτζάμες του. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά τουλάχιστον όχι στη φυλακή. Και ίσως όλα πάνε καλά.
  Για κάθε ενδεχόμενο, ο Όλιβερ βούτηξε σε μια βρώμικη, φθινοπωρινή λακκούβα. Και έγινε περισσότερο σαν ένας συνηθισμένος νεαρός αλήτης. Και όχι τόσο ύποπτο....
  Ο απατεώνας πήδηξε ξαφνικά για να τον συναντήσει και έτριξε:
  - Μαθαίνεις γρήγορα, ακολούθησέ με!
  Οι τραχιές, παιδικές γόβες του Όλιβερ που ξεσκονίστηκαν γρήγορα στη λάσπη όρμησαν πίσω από ένα αγόρι πολύ πιο πλούσια ντυμένο με αξιοπρεπή, σχεδόν καινούργια παπούτσια.
  Έμοιαζαν αρκετά αντιθετικά, γυαλιστερά παπούτσια και τα γυμνά, βρώμικα πόδια ενός αγοριού που είχε δραπετεύσει από μια παιδική φυλακή, ή μάλλον από ένα νοσοκομείο, αλλά στην πραγματικότητα από την κράτηση.
  Για μια απόδραση θα μπορούσαν να χαστουκίσουν τον Όλιβερ για δέκα χρόνια. Στη Βρετανία, τα δικαστήρια για τα παιδιά είναι πολύ αυστηρά, μερικές φορές ακόμη πιο αυστηρά από ό,τι για τους ενήλικες. Είναι σκληροί στον εικοστό πρώτο αιώνα, αλλά μετά...
  Ο Όλιβερ δεν το σκέφτεται φυσικά. Απολαμβάνει το αίσθημα της ελευθερίας και εμπνέει. Και είναι ωραίο να τρέχεις ξυπόλητοι παρά τη φθινοπωρινή ψύχρα. Επιπλέον, όταν τρέχεις, δεν κάνει καθόλου κρύο. Και ακόμη και το αντίστροφο, τα γυμνά πέλματα του αγοριού είναι γαργαλητά.
  Νιώθεις ακόμη και περήφανος που βρεθήκατε πίσω από τα κάγκελα. Και μπόρεσες να ξεφύγεις και να τα κάψεις όλα με φωτιά. Δεν θα μας πιάσουν.
  Μετά την καθαριότητα της παιδικής φυλακής στη φωλιά του γέρου Φέιγκιν, ο Όλιβερ φαινόταν λίγο βρώμικος. Αλλά του έδωσαν τηγανητό κρέας. Το αγόρι χαιρετίστηκε ως ήρωας. Δεν πρόδωσε κανέναν και δραπέτευσε από τη φυλακή. Και αυτό είναι άθλος. Δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο άκαμπτο σύστημα διαβατηρίων, ώστε να μπορείτε να κρύβεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά για ένα αγόρι. Και δεν πήραν δακτυλικά αποτυπώματα. Το οποίο είναι υπέροχο. Ο Όλιβερ θεωρήθηκε πολύ μικρός εγκληματίας και τα σημάδια δεν ξαναγράφτηκαν και ίσως να μην αναζητηθούν πολλά. Και ακόμη και τότε δεν φωτογράφιζαν εγκληματίες, έτσι οι κάμερες εξακολουθούν να είναι τόσο σπάνιες και ατελείς.
  Έτσι είναι πιο εύκολο για τον Όλιβερ να χαθεί σε μια μεγάλη πόλη όπως το Λονδίνο.
  Και το αγόρι πήγε ξανά στη δουλειά. Του έδωσαν αξιοπρεπή ρούχα και καινούργια παπούτσια.
  Ωστόσο, στην Αγγλία, ακόμη και το να περπατούν τα παιδιά ξυπόλητα δεν είναι απολύτως αξιοπρεπές και μιλάει για ακραία φτώχεια. Αν και τα πόδια του αγοριού είναι λίγο άβολα, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερη υπερηφάνεια και αυτοεκτίμηση.
  Ο Όλιβερ και ο Πλουτ έκλεβαν μαντήλια. Το αγόρι ενήργησε επιδέξια και σιωπηλά. Ήταν ήδη η δεύτερη έξοδος. Και ο Όλιβερ βρήκε γαλήνη και ψυχραιμία.
  Αλλά η πραγματική συμφωνία βρισκόταν μπροστά του.
  Ο Bill Sykes, ένας δολοφόνος και ληστής, αποφάσισε να πάρει το αγόρι ως βοηθό στις επιχειρήσεις. Και αυτό είναι μια σοβαρή δοκιμασία. Ο ίδιος ο Μπιλ έμοιαζε με ληστή με κόκκινη γενειάδα και μάλλον άσχημο πρόσωπο.
  Ο Όλιβερ, φυσικά, δεν ήταν υπερβολικά ενθουσιώδης. Επιπλέον, για την αιτία, έπρεπε να μετατραπεί σε κουρέλια και να πάει ξυπόλητος. Και είναι ιδιαίτερα κρύο το βράδυ.
  Ο Μπιλ δήλωσε ότι το κοστούμι πρέπει να είναι απλό και άνετο. Και το αγόρι θα περπατάει ξυπόλητος σιωπηλά, κάτι που είναι σημαντικό στο σπίτι. Ωστόσο, ήταν δυσάρεστο για τον Όλιβερ να περπατά γυμνά πέλματα στο κρύο, καλυμμένο από παγετό πεζοδρόμιο, και πότε πότε επιτάχυνε για να ζεσταθεί.
  Το βράδυ έκαιγαν γκαζιού στο Λονδίνο, με χρωματιστά γυαλιά, και η πλούσια πόλη δείχνει αρκετά όμορφη, ειδικά στις κεντρικές συνοικίες.
  Ο Όλιβερ κοιτάζει αυτόν τον πλούτο και χτυπάει τα μάτια του.
  Όλα θα ήταν καλά, αλλά κάνει κρύο στα κουρέλια και τα γυμνά, παιδικά πόδια είναι μαυρισμένα.
  Ωστόσο, έχουν ήδη φτάσει στον στόχο και ο Όλιβερ σπρώχνεται έξω από το παράθυρο. Πρέπει να σκαρφαλώσει από το παράθυρο και να ανοίξει το παράθυρο για έναν μεγαλύτερο και πιο ενήλικο ληστή.
  Το αγόρι σηκώνεται στα χέρια του και σκαρφαλώνει προσεκτικά μέσα. Είναι πολύ πιο ζεστό μέσα, και όταν τα γυμνά πόδια του Όλιβερ άγγιξαν το υφασμάτινο χαλί, ένιωσαν ευδαιμονία. Το αγόρι άρχισε να ανοίγει προσεκτικά τα παντζούρια των παραθύρων. Η καρδιά του χτυπούσε σαν τύμπανο από ενθουσιασμό. Και εδώ, πραγματικά, καθώς αυτή η κοκκινομάλλα μουσούδα του Μπιλ σέρνεται, γίνεται τόσο τρομακτικό.
  Και τώρα ο ληστής είναι στο δωμάτιο και τρίζει με τις μπότες του. Ο Όλιβερ ένιωσε ενοχλημένος που έμεινε ξυπόλητος, αλλά δεν υπήρχε τίποτα να κάνει. Το κυνήγι άρχισε και ο Μπιλ όρμησε στο ντουλάπι με χρήματα. Προφανώς υπήρχε μια άκρη, ένας από τους υπηρέτες και ο ληστής ήξερε τι έψαχνε.
  Ο Όλιβερ, επίσης, ένιωσε ενθουσιασμένος και παρέσυρε μερικά λαμπερά αντικείμενα από το τραπέζι. Και βάλτε τα σε μια τσάντα. Συμπεριλαμβανομένου ενός επιχρυσωμένου σκύλου. Και ο Μπιλ έπαιζε με το θωρακισμένο ντουλάπι, δουλεύοντας στην κλειδαριά. Ο Όλιβερ μπήκε ξυπόλητος στο διπλανό δωμάτιο. Εκεί βρήκε και μερικά μικρά μπιχλιμπίδια και δικά μας και ένα ασημένιο πιρούνι στο τραπέζι.
  Η κλοπή αποδείχθηκε απροσδόκητα εύκολη και ενδιαφέρουσα. Ο Όλιβερ χαμογέλασε και ήταν πολύ ευχαριστημένος. Αλλά δυστυχώς, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη μοίρα. Μόνο που αυτή τη φορά η σφαίρα βρήκε τον Μπιλ. Είναι πολύ πιο θορυβώδες και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Ο δολοφόνος τραυματίστηκε και δεν πρόλαβε να δραπετεύσει με θήραμα. Και ο πιο ελαφρύς και μικρότερος Όλιβερ μόλις κατάφερε να γλιστρήσει, αν και πυροβόλησαν επίσης εναντίον του. Αλλά το αγόρι ήταν επιδέξιο και κατάφερε να ξεφύγει από τη γραμμή πυρός ενός πρωτόγονου πιστολιού.
  Και με μια λάμψη γυμνών τακουνιών, πήδηξε από το παράθυρο, με μια τσάντα θηράματα. Όπως είναι, θεωρητικά, και θα έπρεπε να ήταν στον Ντίκενς. Αλήθεια, γιατί χτύπησαν ένα παιδί, και όχι έναν μεγαλύτερο και πιο αδέξιο ληστή;
  Μένοντας στη φυλακή, και κάποια εμπειρία κλοπής ωφέλησε τον Όλιβερ, το ταλέντο του επιδεινώθηκε και δεν θα μπεις τόσο εύκολα μέσα του. Και η αστυνομία, όπως πάντα, άργησε και το αγόρι κατάφερε να φύγει και μάλιστα με θήραμα.
  Η εξουσία του Όλιβερ μεταξύ των κλεφτών έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Και ο ίδιος άρχισε να σκαρφαλώνει σε σπίτια και να ασχολείται πιο ενεργά με την κλοπή.
  Το αγόρι ήταν δέκα ετών. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κατάφερε να κάνει αρκετές επιδρομές σε σπίτια και να κλέψει πολλά μαντήλια ή μερικές φορές πιο βαριά πορτοφόλια. Και η κλοπή ενός ακόμη πορτοφολιού με διαμάντια αποδείχθηκε αληθινό αριστούργημα.
  Ένας από τους ενήλικες ληστές μπόρεσε ακόμη και να εξαργυρώσει τον λογαριασμό που έκλεψε το αγόρι.
  Ήρθε η άνοιξη... Ο Όλιβερ σκαρφάλωσε ξανά σε ένα από τα σπίτια. Το αγόρι είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ίσως θα μπορούσε να φύγει τώρα. Αλλά ο Bill Cysk απομακρύνθηκε από την πληγή και πρόδωσε τη νεαρή σύντροφό του, λέγοντας ότι δραπέτευσε επίσης από τη φυλακή. Και μου είπε που να τον πάρω.
  Η αστυνομία έστησε ενέδρα. Και έπιασαν τον Όλιβερ στο λημέρι κατά την επιστροφή του.
  Και όλη η συμμορία των ανήλικων κλεφτών ήταν καλυμμένη. Και αυτή ήταν η επιτυχία της αστυνομίας.
  Ο Όλιβερ είναι ακόμα αγόρι, απλώς ένα παιδί, αλλά ήδη ένας σκληραγωγημένος υποτροπή και ένας δραπέτης κατάδικος. Αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε σε φυλακή για ιδιαίτερα επικίνδυνα άτομα και στάλθηκε στην απομόνωση. Αυτή τη φορά ο Όλιβερ γδύθηκε και τον έψαξε προσεκτικά, κοιτάζοντας τόσο στο στόμα όσο και στον πρωκτό του. Μετρημένο, ζυγισμένο. Ξαναέγραψε από το γυμνό όλα τα σημάδια στο ημερολόγιο. Ξύρισαν τα κεφάλια τους και τα έπλυναν, κλείνοντάς τα σε ξεχωριστό κελί. Ο Όλιβερ ήταν πίσω με τις πιτζάμες της φυλακής, κουρεμένος και ξυπόλητος και ολομόναχος.
  Και το να είσαι μόνος είναι πολύ πιο τρομακτικό και πιο δυσάρεστο. Ναι, και στο κελί την άνοιξη είναι ακόμα δροσερό, σε αντίθεση με την παιδική φυλακή. Ναι, και τρέφονται χειρότερα, ένα άδειο πλιγούρι. Ο Όλιβερ δικάζεται τώρα ως ενήλικας και έχει μια αλυσίδα στο λαιμό του.
  Είναι βρώμικο και βαρετό, όπως ακριβώς χτυπάνε με ρόπαλα.
  Η αστυνομία χτύπησε ουσιαστικά το δεκάχρονο αγόρι στις φτέρνες με ξύλα και αυτή είναι μόνο η αρχή.
  Οι αρουραίοι τρίζουν στο κελί και κοιμάσαι πάνω σε πέτρες, κάτι που είναι πολύ πιο κρύο από ό,τι σε ξύλινες σανίδες κρεβάτια.
  Και τρέφονται μόνο μια φορά την ημέρα και πολύ μικρή μερίδα, αν δεν πεθάνεις από την πείνα. Εδώ είσαι σαν βομβιστής αυτοκτονίας.
  Ωστόσο, ο Όλιβερ αναγκάστηκε επίσης να δουλέψει: να στρίψει τις μυλόπετρες, κάτι που είναι πολύ δύσκολο όταν χτυπούν τα γυμνά τακούνια. Και πεινάς ακόμα, και σε μαστιγώνουν με χτυπήματα.
  Στη Βρετανία, τα βασανιστήρια δεν έχουν ακόμη καταργηθεί και ο Όλιβερ μπορεί να ανακριθεί με προκατάληψη. Είναι αλήθεια ότι αυτό απαιτεί δικαστική απόφαση.
  Κουτσώντας και τσουγκρίζοντας βαριά δεσμά, ο Όλιβερ μπήκε στο γήπεδο. Με μαύρο μάτι, ξυρισμένο φαλακρό, αδυνατισμένο για μερικές εβδομάδες στη φυλακή, ένα δεκάχρονο αγόρι φαινόταν αξιολύπητο. Δεδομένου ότι πολλές κλοπές και διαρρήξεις είχαν ήδη κρεμαστεί πάνω του, η δίκη αναμενόταν να είναι μεγαλύτερη και ο Όλιβερ είχε ήδη γραφτεί στις εφημερίδες. Το αγόρι απειλήθηκε πραγματικά με την αγχόνη.
  Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Όλιβερ έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει ένα κεφαλαίο και να κρύψει μια κρυφή μνήμη.
  Ο δικαστής έκανε μια ερώτηση στον Όλιβερ:
  - Πού έκρυψες τα λεφτά;
  Το αγόρι άρχισε να κουνάει το κεφάλι του.
  - Δεν έκρυψα τίποτα, δεν το έχω!
  Ο δικαστής κοίταξε και ανακοίνωσε:
  - Δίνω άδεια για βασανιστήρια, μόνο χωρίς να προκληθεί τραυματισμός, πρέπει να δώσει το σημείο που έκρυψε την κρύπτη.
  Ο Όλιβερ ανατρίχιασε και είπε:
  - Δεν έκλεψα τίποτα!
  Το αγόρι μεταφέρθηκε στο κελάρι βασανιστηρίων. Εκεί έκαιγαν μαγκάλια και έμπειροι δήμιοι έψηναν εργαλεία. Δεδομένου ότι ο Όλιβερ είναι ακόμη παιδί, βασανίστηκε από την κοκκινομάλλα βασανίστρια Μάργκαρετ, ειδική στα βασανιστήρια παιδιών, της οποίας οι πελάτες δεν έχουν πεθάνει ακόμη.
  Ο Όλιβερ βασανίστηκε γυμνός... Η Μάργκαρετ έβαλε το χέρι της στο στήθος του αγοριού, άκουσε τον σφυγμό και είπε:
  - Υγιές και επίμονο παιδί!
  Μετά από αυτό, το αγόρι τοποθετήθηκε στο μηχάνημα και τα χέρια και τα πόδια του στερεώθηκαν σε σφιγκτήρες. Και άρχισαν να στρίβουν πολύ αργά. Υπό τις διαταγές της κοκκινομάλλας, οι έφηβοι το έκαναν. Τα παιδιά βασανίζονταν συνήθως από μια κοκκινομάλλα με κληρονομικούς δήμιους που σπούδαζαν. Επιπλέον, γύρισαν προκαλώντας τρομερό πόνο, αλλά όχι ανάπηρο.
  Ο Όλιβερ Τουίστ βόγκηξε, αλλά στάθηκε πεισματικά. Αν και τα χέρια του ήταν τόσο στριμμένα σε αφύσικες γωνίες που με πονούσε να μιλάει. Το αγόρι ήταν λοξό στη μηχανή, ανέπνεε βαριά και έσταζε ιδρώτας από πάνω του.
  Τότε η κοκκινομάλλα αποφάσισε να δοκιμάσει το μαγκάλι. Ο δήμιος της έφερε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο. Και η Μάργκαρετ άλειψε τις τραχιές, παιδικές σόλες του Όλιβερ για να μην καούν.
  Το αγόρι ρώτησε:
  - Θα με κάψεις;
  Η Μάργκαρετ έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, αν δεν πεις τίποτα!
  Ο Όλιβερ βόγκηξε.
  - Δεν έχω τίποτα!
  Το μαγκάλι έτρεξε με αέριο και στην αρχή άναψε με μια μικρή φλόγα. Η Μάργκαρετ αγαπούσε πολύ να ψήνει τις γόβες των αγοριών. Το μαρτύριο θα μπορούσε να διαρκέσει έως και μισή ώρα, προκαλώντας έντονο πόνο. Και ταυτόχρονα, τα πέλματα των αγοριών ήταν καλυμμένα μόνο με μικρές φουσκάλες, οι οποίες εξαφανίστηκαν μετά από λίγες μέρες και ήταν δυνατό να επαναληφθούν τα βασανιστήρια με νέο τρόπο.
  Ο Όλιβερ πονούσε πολύ, ανέπνεε βαριά και γκρίνιαζε, αλλά δεν άφηνε τα κρυφά. Υπήρχε ένα σημαντικό ποσό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των διαμαντιών που το αγόρι δεν ήθελε να πουλήσει.
  Επιπλέον, τα αγόρια είναι συχνά πεισματάρα και μερικές φορές ξεπερνούν τους ενήλικες σε αντοχή. Συνηθισμένο να υποφέρεις με πέπλο, ο Όλιβερ άντεξε. Και προσπάθησε να αποσπάσει ψυχικά την προσοχή από τον πόνο.
  Εδώ είναι ο αρχηγός της παιδικής εκστρατείας των σταυροφόρων. Έχουν ήδη διαρρήξει τα εδάφη των Σαρακηνών. Και πιάνεται αιχμάλωτος. Η καυτή άμμος της Γαλιλαίας καίει τα γυμνά πόδια των παιδιών. Και πονάει πολύ όταν ψήνει τα πέλματα των τύπων. Και οδηγούνται στη σκλαβιά, και σφυρίζουν τα μαστίγια...
  Η φωτιά δυναμώνει. Η Μάργκαρετ φροντίζει οι φλόγες να μην κάψουν όλο το δέρμα στα πόδια της. Θα έπρεπε να είναι επώδυνο, αλλά όχι ανάπηρο το αγόρι. Αφήστε τον να έχει ακόμα τη δύναμη να δουλέψει στα ορυχεία ή στις φυτείες. Το ελαιόλαδο μαλακώνει τα τραχιά πέλματα του νεαρού κρατούμενου, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα και λιγότερο καμένα. Ο Όλιβερ φαντάζεται ότι βασανίζεται από Σαρακηνούς όπως ο Άιβανχόε... Στη συνέχεια, ως μυθιστόρημα που διάβασε σε μια παιδική φυλακή, οδηγεί την ξυπόλητη Ρεβέκκα στην εκτέλεση. Και η κοπέλα χτυπά τα τρυφερά της πόδια στις πέτρες.
  Και επίσης φωτιά. Και εκεί είναι ο Όλιβερ που καβαλάει ένα άλογο με δόρυ, και γκρεμίζει τον εχθρό, σαν στάχυα σανό. Και πέφτει...
  Πέρασε μισή ώρα και η κλεψύδρα έληξε. Τελικά μαστίγωσαν τον Όλιβερ, κάτι που επίσης πόνεσε, αλλά το αγόρι το έχει συνηθίσει. Και ράντισε τις πληγές με αλατόνερο. Ο Όλιβερ λιποθύμησε από τον τρομερό πόνο, χάνοντας τις αισθήσεις του για αρκετά λεπτά.
  Η Μάργκαρετ αναστέναξε.
  - Αρκετά! Αφήστε τον να ξεκουραστεί!
  Ο Όλιβερ μεταφέρθηκε πίσω στο κελί του. Μόνο που αυτή τη φορά έβαλαν σανίδες στις πέτρες και έδωσαν κουβέρτες για να μην κρυώσει το αγόρι.
  Δύο άλλα βασανιστήρια περίμεναν τον Όλιβερ μπροστά. Έτσι το έθιμο απαιτούσε να ρωτήσω τρεις φορές. Και μετά άλλη ποινή και θανατική ποινή.
  Το εξουθενωμένο αγόρι αποκοιμήθηκε και ονειρευόταν κάτι τρομερό και οδυνηρό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Την επόμενη μέρα δόθηκε στον Όλιβερ να φάει λίγο περισσότερο από ό,τι σε προηγούμενες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών. Φαίνεται ότι το αγόρι ξεκουράστηκε γρηγορότερα και ανάρρωσε για το επόμενο μαρτύριο. Ο Όλιβερ ήταν εμφανώς καταθλιπτικός, αλλά δεν του άρεσε ούτε να κλάψει. Ήθελα να ζήσω και να μετακομίσω.
  Υπήρχε μια ιδέα τι θα συμβεί μετά την εκτέλεση; Παράδεισος, κόλαση ή τίποτα απολύτως; Το τελευταίο με τρόμαξε περισσότερο. Ατελείωτο σκοτάδι, όταν δεν υπάρχουν καν σκέψεις. Είναι ανατριχιαστικό... Αν και δεν υπάρχει ούτε πόνος ούτε φόβος... Ή ίσως υπάρχει ακόμα ψυχή.
  Σε ένα όνειρο, πετάτε, μερικές φορές πετάτε πάνω από τις στέγες ... Ίσως αυτή είναι μια ανάμνηση του πώς ήσουν πνεύμα; Και επίσης ανέβηκε στα ύψη, στην επιφάνεια της γης. Και κάπου στον ουρανό υπάρχουν αστέρια, ανάμεσά τους υπάρχουν άλλοι κόσμοι που κατοικούνται από ανθρώπους, ή άλλα νοήμονα όντα.
  Ίσως μετά θάνατον η ψυχή σου να πετάξει σε άλλο πλανήτη και να βρεις ήδη μια διαφορετική ουσία εκεί; Πώς θα μπορούσε να είναι αυτό.
  Τι θα γινόταν αν, ακόμη και πριν ενσαρκωθείτε σε σώμα, η ψυχή σας βρισκόταν και ζούσε σε κάποιον από έναν άλλο κόσμο;
  Και αυτό είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό ... Τι θα γινόταν αν σε μια προηγούμενη ζωή ήσουν βασιλιάς ή χάνος; Ή μήπως ένας μεγάλος πολεμιστής ή διάσημος επιστήμονας; Θα μπορούσες να είσαι οποιοσδήποτε.
  Ο Όλιβερ Τουίστ τραγούδησε:
  - Μάλλον στην επόμενη ζωή,
  Θα γίνω ο αυτοκράτορας όλης της γης...
  Και θα υπηρετήσω την ένδοξη Πατρίδα,
  Είμαστε άνθρωποι της ίδιας οικογένειας!
  Ναι, είναι πραγματικά υπέροχο στην επόμενη ζωή να γίνεις αυτοκράτορας ή χάνος. Φαίνεται ότι ο Τζένγκις Χαν είχε υποβάλει τον μισό κόσμο και πριν από αυτό ήταν ένας απλός σκλάβος.
  Η ιστορία του Τζένγκις Χαν είναι κάτι σαν παραμύθι. Αλλά υπήρχε ένα τέτοιο άτομο στην πραγματικότητα, και κατάφερε να κάνει πολλά. Όμως η αυτοκρατορία του έχει βυθιστεί στη λήθη. Αυτή τη στιγμή η Βρετανία ανατέλλει και ο ήλιος της ανατέλλει. Όλο και περισσότερες αποικίες περιλαμβάνονται στην αυτοκρατορία, η οποία μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη στην αυτοκρατορία της Γης. Και αυτό είναι σοβαρό. Και κάπου στην Ευρώπη ήταν ο Ναπολέων, ο μεγάλος διοικητής και ηγεμόνας. Ποιος θα μπορούσε να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κατέστρεψε τον εξακόσιο χιλιοστό στρατό στη Ρωσία. Και μετά έγινε μια μάχη στο Βατερλώ. Και αυτός ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος. Ο Ναπολέων θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά πολλά ατυχήματα τον απέτρεψαν ταυτόχρονα.
  Ειδικά η εφαρμογή κατά τη διάρκεια της επίθεσης στα βρετανικά στρατεύματα. Τότε οι Γάλλοι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αν είχαν επιτεθεί με πεζικό. Όμως ο Στρατάρχης Νέι το έχασε.
  Ο Όλιβερ πέταξε και γύρισε. Είναι άβολο να ξαπλώνεις στην πλάτη ενός παιδιού που κόπηκε από ένα μαστίγιο. Πονάνε επίσης οι στριμμένοι ώμοι, η κλείδα, τα χέρια και τα πόδια. Επώδυνες φουσκάλες στα πέλματα. Οι πληγές από τα βασανιστήρια είχαν ήδη αρχίσει να επουλώνονται και να φαγούραζαν. Ήθελα να τα ξύσω, αλλά είναι επικίνδυνο.
  Ο Όλιβερ προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του από τη φαγούρα και τον πόνο με σκέψεις. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που έκανε διαβάζοντας βιβλία. Και η βιβλιοθήκη της φυλακής είναι αρκετά πλούσια - υπάρχει πολλή βιβλιογραφία που κατασχέθηκε από εγκληματίες. Και οι εγκληματίες δεν είναι μόνο ληστές με στιλέτα, ανάμεσά τους υπάρχουν επιστήμονες, πολιτικοί και ιερείς, και πολλοί άλλοι.
  Έτσι ο Όλιβερ, που διάβαζε γρήγορα, κατάφερε να διαβάσει πολλή ιστορική λογοτεχνία στην παιδική φυλακή. Επιπλέον, επισκέφτηκε επίσης βιβλιοθήκες στην άγρια φύση και επίσης κατάφερε να διαβάσει και να απομνημονεύσει πολλά.
  Συγκεκριμένα, η ιστορία της Ρώμης: για δύο αδέρφια που τρέφονταν από μια λύκα και ίδρυσαν την πόλη. ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ!
  Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία υπήρχε για πολύ καιρό, και έγινε πιο διάσημη στην αρχαιότητα. Περισσότερο από όλα γράφτηκε και απέμειναν πολλά ιστορικά ντοκουμέντα. Αλλά έχοντας φτάσει στο απόγειό της, η αυτοκρατορία βρισκόταν σε παρακμή. Και μετά διαλύθηκε εντελώς και εξαφανίστηκε. Και παρέμεινε μόνο στα ιστορικά βιβλία. Υπήρχαν πολλοί αυτοκράτορες σε αυτό. Ανάμεσά τους είναι ο Νέρων και ο Καλιγούλας - σκληροί δήμιοι και μεγάλοι στρατηγοί. Ιούλιος Καίσαρας και Τρογιάν, πολλοί άλλοι. Συμπεριλαμβανομένου του Πομπήιου.
  Αν και ο τελευταίος δεν έγινε αυτοκράτορας... Αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η εξέγερση του Σπάρτακου. Όταν ένας απλός μονομάχος ταρακούνησε την αυτοκρατορία και νίκησε τους προξένους. Ήταν σαν παραμύθι.
  Για τον Σπάρτακο έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία. Σε ένα από αυτά, σε ηλικία εννέα ετών, μπήκε στα λατομεία. Και εκεί δούλευε με όλους τους σκλάβους. Εδώ είναι αυτό το μυώδες αγόρι που σέρνει ένα βαρύ καλάθι με πέτρες που ζυγίζουν περισσότερο από τον εαυτό του. Και ακόμη και το στομάχι του παιδιού καταρρέει από την ένταση. Και να στάζει χαλάζι ιδρώτα, από το κουρελιασμένο κορμί του αγοριού, σκοτεινό από τα ηλιακά εγκαύματα και τη βρωμιά.
  Και ο επόπτης εξακολουθεί να τον προτρέπει με ένα χτύπημα του μαστίγιου. Και τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού τρίζουν από τους κάλους. Μετά το παιδί-σκλάβο στο τέλος της ημέρας τρώει μηχανικά στιφάδο με χυλό, ίσως με λίγο ψάρι και ψωμί, και μετά πέφτει στις πέτρες και κοιμάται αγκαλιά με άλλα αγόρια, παρά τη σκληρότητα του κρεβατιού. Το χειμώνα, το λατομείο είναι κρύο, και οι νεαροί σκλάβοι είναι εντελώς γυμνοί και ξυπόλητοι. Και το βράδυ, στην καλύτερη περίπτωση, καλύπτεται με υπολείμματα υφάσματος, και πιέζουν το σώμα τους μεταξύ τους για να ζεσταθούν.
  Και το καλοκαίρι, η καυτή ζέστη της νότιας Ιταλίας, εξαντλητική δουλειά. Εργαστείτε στα λατομεία σύμφωνα με την αρχή: ένας σκλάβος είτε εργάζεται σκληρά είτε κοιμάται. Φυσικά, πολλά αγόρια πέθαναν, αλλά ο Σπαρτάκ, πολύ δυνατός από τη φύση του, μεγάλωσε και δυνάμωσε. Και ήταν τυχερός που του δόθηκε η ευκαιρία στην ελευθερία και πουλήθηκε στη σχολή των μονομάχων.
  Εκεί ξεκίνησε η καριέρα του, ένδοξη και ηρωική. Ένας μονομάχος που επέζησε από εκατό αγώνες, σύμφωνα με το έθιμο της Αρχαίας Ρώμης, έλαβε την ελευθερία και ήδη πολέμησε για χρήματα. Ο Σπάρτακος μπορούσε να ζήσει σχετικά καλά, αλλά έκανε μια εξέγερση. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν και από τις δύο πλευρές και η υπόθεση έληξε με τη σταύρωση αιχμάλωτων σκλάβων.
  Σε ένα μυθιστόρημα, ο Σπάρτακος δέχτηκε χακάρισμα μέχρι θανάτου. Σε άλλο, οι δούλοι δεν τον έδωσαν, αλλά πέθανε στο σταυρό. Στο τρίτο έργο, ο Σπάρτακος ήταν καλυμμένος με πτώματα, αλλά κατάφερε να βγει και έφυγε, αποφασίζοντας να εγκαταλείψει τον αγώνα. Παντρεύτηκε και μεγάλωσε τα δικά του παιδιά.
  Ο Σπάρτακος έκανε εντύπωση στον Όλιβερ, αλλά αποδείχτηκε αποτυχημένος. Αν και το όνομά του παρέμεινε στους αιώνες και μάλιστα χιλιετίες. Ο Σπάρτακος είναι φυσικά σύμβολο και έχουν γραφτεί διάφορα βιβλία μυθοπλασίας για αυτόν. Η προδιαγραφή του χρόνου και η ασυνέπεια των ιστορικών πληροφοριών δίνει χώρο στη φαντασία.
  Εδώ σε ένα βιβλίο, ο Σπάρτακος είναι γιος ενός ευγενή, αλλά χρωστούσε πολλά χρήματα στον Κράσσο, έναν πατρίκιο. Και τώρα όλη η οικογένεια συλλαμβάνεται και πωλείται ως σκλάβος για χρέη. Ο Σπαρτάκ είναι ακόμα αρκετά αγόρι, αλλά περήφανος. Αυτός, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, οδηγούνται σε δουλεμπόριο. Πήραν ακριβά ρούχα από τη μητέρα, παπούτσια, και είναι μόνο με ένα σκισμένο χιτώνα, όχι γυμνή και ξυπόλητη. Τα πόδια της είναι χτυπημένα σε αίμα και καμένα σε πέτρες και το δέρμα της καίγεται στον ήλιο. Και υποφέρει πολύ, αναγκασμένη να χορεύει μπροστά σε πελάτες.
  Ο Σπάρτακος, χάλκινος από ηλιακό έγκαυμα, στερημένος κι αυτός από πλούσια ρούχα, ξυπόλητος και γυμνός, μοιάζει ακόμα με νεαρό ζώο.
  Και όταν ο αγοραστής προσπαθεί να μπει στο στόμα του, δαγκώνει τα δάχτυλά του. Για το οποίο λαμβάνει ένα μαστίγιο. Τότε ένας ιδιοκτήτης αγοράζει το αγόρι και τη μητέρα, και η αδερφή χωρίζεται... Η μητέρα του Σπαρτάκ είναι όμορφη και μορφωμένη, παίρνει τη δουλειά της υπηρέτριας στο σπίτι. Αλλά το αγόρι, πολύ περήφανο, ως τιμωρία, αναγκάζεται να γυρίσει τη μυλόπετρα για δύο-τρεις μέρες. Παρά το γεγονός ότι είναι αλυσοδεμένο, το αγόρι εξακολουθεί να διακόπτει το σίδερο και να δραπετεύσει.
  Όμως πιάνεται και μαρκάρεται. Τότε ο ιδιοκτήτης τον στέλνει στα λατομεία. Αλλά και εκεί ξεχώριζε το αυθάδης αγόρι, και γιος πατρικίου και ευγενούς οικογένειας. Αν και έπρεπε να σταυρωθεί, σε απόγνωση ο νεαρός πολεμιστής δραπετεύει από το σταυρό. Και αυτό βλέπει ο επικεφαλής μάνατζερ των μονομάχων. Του αρέσει πολύ το μαχητικό, παρόλο που είναι νέο αγόρι εδώ και χρόνια, και το αγοράζει. Και πάλι η καριέρα ενός μονομάχου.
  Ο Σπάρτακος, αν και αργότερα ευγενής Ρωμαίος, βρίσκεται σε πόλεμο με την αυτοκρατορία. Και μάλιστα παραμένει ζωντανός, και έχει κοινά παιδιά σε έναν σκλάβο από τη Θράκη. Περαιτέρω, ο εγγονός του Σπάρτακου έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης. Που είναι ήδη η φαντασία του συγγραφέα.
  Αυτά τα βιβλία δεν έφτασαν στον εικοστό πρώτο αιώνα, αλλά ο Όλιβερ τα κατάπιε και τα θυμήθηκε τώρα. Ανάπαυση και αποκατάσταση δύναμης μετά από βασανιστήρια. Αυτό κατέστησε δυνατό να ξεχάσουμε το πονεμένο δέρμα και τις πληγές που φαγούραζαν έντονα από το αλμυρό νερό που ράντιζαν οι νεαροί δήμιοι.
  Ο Όλιβερ έκανε μερικά βήματα κουτσαίνοντας γύρω από το κελί - η αλυσίδα γύρω από το λαιμό του παρενέβη. Και σκέφτηκα, είναι καλό που δεν του έχουν βάλει μπλόκο ακόμα. Αν και μπορεί να υπάρξει μεγάλο μαρτύριο ακόμα.
  Εκτός από την μπανάλ θηλιά, αν και σπάνια εκτελούνταν με ρόδες, και αυτό είναι πολύ οδυνηρό. Γίνεστε κυριολεκτικά κομμάτια και σχοινιά σέρνουν τα χέρια και τα πόδια σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο Όλιβερ σφύριξε και τραγούδησε για κέφι:
  Αν η βροχή - hey-ho, αλλά όχι ομπρέλα,
  Αν ο αέρας - hey-ho - σφυρίζει μετά από σένα, Αν το κρύο - hey-ho - είναι μέχρι το κόκαλο, Και δεν υπάρχουν καλά νέα από το σπίτι - Μην δίνεις επάνω, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς! ό,τι κι αν είναι, μην κλαις και μην ντρέπεσαι!
  
  Αν πιο πέρα - hey-ho - δεν μπορείς να πας, Και ο ληστής - hey-ho - σταθεί εμπόδιο, Αν το κοράκι - hey-ho - ουρλιάζει πάνω από το αυτί σου, Αν η καρδιά σου χτυπά από φόβο - Μην δίνεις επάνω, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς! Μην κλαις, μην ντρέπεσαι! Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο! Είσαι στο δρόμο, οπότε όλα θα πάνε καλά!
  
  Μην τα παρατάς, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς! Ό,τι κι αν γίνει, μην κλαις και μην ντρέπεσαι! Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο! Είσαι στο δρόμο, οπότε όλα θα πάνε καλά !
  Μετά από αυτό, ο Όλιβερ Τουίστ έγινε πιο ευδιάθετος ... Του έφεραν ξανά φαγητό και το αγόρι ξάπλωσε στο πλάι, τυλίγοντας την κουβέρτα πίσω, αποκοιμήθηκε ξανά. Και ονειρευόταν...
  Σε ένα όνειρο, το αγόρι είχε διχασμένη προσωπικότητα. Όταν αυτό και εκείνος, σαν να λέμε, θυμάται το παρελθόν και όχι αρκετά, κοιτάζει τον εαυτό του από το πλάι. Για παράδειγμα, το όνομα είναι James Morgan. Ο πιο διάσημος πειρατής παρεμπιπτόντως. Και ταυτόχρονα ένα αγόρι.
  Αν και η τελευταία δήλωση θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεση, σε ένα όνειρο φοβούνται να ξέρουν ότι αυτό είναι απλώς ένα όνειρο είναι ηλίθιο. Το όνειρο είναι πραγματικά αληθινό, για παράδειγμα, οι υπερμεγέθεις μπότες έτριβαν τα πόδια τους και ο πόνος μετά το χτύπημα στη βουβωνική χώρα του μεθυσμένου έγινε πιο καθαρός. Ίσως τον έπιασαν ο Όλιβερ, ότι φοβόταν ότι τα πολύτιμα παπούτσια δεν θα πετούσαν και επιβράδυνε. Και το χείλος, σπασμένο κατά τη διάρκεια της κράτησης, θύμισε ξανά τον εαυτό του. Ευτυχώς, τα δόντια είναι άθικτα, αλλά το χτύπημα στο μέτωπο από το χτύπημα σχημάτισε ένα σημαντικό και φαγούρα τόσο αποκρουστικά.
  Ο Τζέιμς Μόργκαν είπε κάτι πνευματώδες σε ένα όνειρο: μετά με έκανε να γελάσω. Έτσι κουβέντιασαν για διαφορετικά πράγματα για άλλες τρεις ώρες και ο ... Morgan, φυσικά, άρχισε να συνθέτει και να μιλά για τα δικά του κατορθώματα. Για να διαφωνήσετε με όρους - λένε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό: χρειάζεστε μυαλό.
  Η κλοπή είναι τέχνη. Αν και, φυσικά, ο Μόργκαν Τζέιμς ξαναδιηγήθηκε αστυνομικές ιστορίες. Αν και έπρεπε να κουβαλήσει κάτι. Ειδικά όταν τράπηκε σε φυγή και μετά έψαξε να βρει τρόπο να κολλήσει με κάποια κομματική μονάδα.
  Σε αυτή την περίπτωση, δεν τα πήγε καλύτερα από τον Όλιβερ. Εκτός κι αν το ουκρανικό καλοκαίρι φέρνει ζεστές νύχτες και μπορείτε, για παράδειγμα, να ανανεωθείτε με μούρα ή οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη σκληρύνει τόσο ώστε να εμποδίζουν ένα πεινασμένο αγόρι να φάει.
  Αλλά εδώ είναι μερικές κλοπές
  διέπραξε ... Η κλοπή δεν ήταν φαγητό. Αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.
  Όταν τελικά ανακοινώθηκε ότι θα πάει στο δικαστήριο, ο James-Oliver δεν πτοήθηκε. Ήξερε πολύ καλά πώς τελείωσαν όλα, και ακόμη και σε όλες τις κινηματογραφικές προσαρμογές (κάποιο είδος ψεύτικης ανάμνησης σε ένα όνειρο, για τα θαύματα του απώτερου μέλλοντος!) Το Twist δικαιώθηκε. Αν και, φυσικά, παρακολουθώντας ακούσια την ταινία, θέλω πολύ να είναι πιο ενδιαφέρουσα, πράγμα που σημαίνει όχι όπως στο βιβλίο, αλλά απρόβλεπτα.
  Το γήπεδο ήταν μάλλον αδέξιο και φυσικά έπρεπε να σταθεί στην ουρά. Και τα πόδια του ήταν ήδη κουρασμένα, έτσι σε ένα βρώμικο και γεμάτο σούβλες κελί, ο Τζέιμς δεν ήθελε πεισματικά να καθίσει.
  Για να το διευκολύνει, το παιδί ακούμπησε στον τοίχο και ξανασκέφτηκε το αφηρημένο. Πιο συγκεκριμένα, θυμήθηκα αυτό που βίωσε ο Όλιβερ.
  Την πρώτη μέρα, το αγόρι περπάτησε πάνω από είκοσι μίλια, που είναι αρκετά για ένα παιδί. Το πιο βρομερό είναι ότι οι τραχιές μπότες με ξύλινες σόλες έτριβαν άσχημα τα πόδια τους. Ναι, το φαγητό είναι σπάνιο. Αν και η ποινή ήταν αρκετή για ένα καρβέλι ψωμί, και το νερό δεν είναι πρόβλημα να το βρεις στην Αγγλία: το τσάι δεν είναι η Σαχάρα.
  Δεν ήταν δυνατό να κοιμηθώ καλά, καθώς η άνοιξη είναι ακόμα κρύα. Οι καταπονημένες γάμπες πονούσαν το πρωί και οι φουσκάλες πρησμένες στα πόδια. Το αγόρι αποφάσισε να συνεχίσει να περπατάει ξυπόλητος. Δεν του φαινόταν τρομακτικό, έτσι στην πρώιμη παιδική ηλικία φοριόνταν ξυπόλητοι μέχρι τον παγετό. Ωστόσο, άλλο πράγμα είναι να εκτρέφεις χήνες ή να φροντίζεις αγελάδες ή να κάνεις κάποιες δουλειές στο αγρόκτημα και άλλο να κάνεις δεκάδες μίλια σε έναν βραχώδη δρόμο. Αυτό δεν είναι το απαλό γρασίδι του λιβαδιού, όπου εσείς, μαζί με ένα άλλο άστεγο παιδί, διώχνετε πάπιες και άλλα ζωντανά πλάσματα (οι μεγαλύτεροι βόσκουν τα βοοειδή!).
  Ο Όλιβερ στην αρχή ένιωθε μόνο ένα δυσάρεστο μυρμήγκιασμα και πότε πότε έφευγε από το δρόμο στην άκρη του δρόμου, προσπαθώντας να πατήσει στο γρασίδι. Αλλά μετά ήρθαν οι θάμνοι και το αγόρι βγήκε ξανά στο δρόμο. Ήταν ακόμα λίγο-πολύ υποφερτό για αρκετές ώρες, αλλά όταν τελικά σταμάτησε, εξαντλημένος, τα χτυπημένα πέλματά του κυριολεκτικά κάηκαν. Έπρεπε να ψάξω για ένα ρυάκι και να τα βουτήξω στο νερό.
  Μετά από αυτό, το αγόρι Oliver έκανε ένα απλό, αλλά όχι εντελώς σωστό συμπέρασμα - αποφεύγοντας τους δρόμους, πηγαίνετε κατά μήκος του χλοοτάπητα και ... Λοιπόν, ακόμη και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τόσα πολλά δάση στη νότια Αγγλία, αλλά κάτι που έμοιαζε περισσότερο με άλση, συχνά φυτεύονται σε ορθογώνιο.
  Αλλά το να χαθείς είναι ακόμα αληθινό... Έτσι ο δρόμος για το Λονδίνο κράτησε πολύ περισσότερο και προκάλεσε καλό φόβο. Για τον Όλιβερ, στον οποίο η παιδική φαντασία τράβηξε λύκους, κουκουβάγιες, ακόμα και μυστηριώδεις τίγρεις με κολασμένα λιοντάρια. Γιατί ο πιο τρομερός άγγελος και σχεδόν παντοδύναμος εχθρός του Θεού, ο Σατανάς, περπατά σαν βρυχηθμό λιοντάρι. Και αν ένα κλαδάκι τσακίστηκε κάτω από τη γδαρμένη φτέρνα, τότε ...
  Ο δρόμος για το Λονδίνο αποδείχτηκε μεγαλύτερος και οι άνθρωποι που συνάντησαν ήταν κάπως καλύτεροι από ό,τι απεικόνιζε ο Ντίκενς. Αδυνατισμένο, με χτυπημένα πόδια, ένα ξανθό παιδί μπορούσε κάλλιστα να υπολογίζει σε μια κόρα ψωμιού και μια ζεστή γωνιά. Και μόλις ο Όλιβερ σχεδόν έμεινε - η ευκαιρία για υιοθεσία ήταν πραγματική, αλλά κάποιο είδος δύναμης τον οδήγησε παραπέρα.
  Παρεμπιπτόντως, και ένας συνεργάτης, για τον οποίο ο Ντίκενς δεν έγραψε, αλλά αυτό
  ένα μελαχρινό αγόρι, έδειξε πώς σκαρφαλώνουν σε κήπους άλλων ανθρώπων και απομονώνουν τους κήπους πολύ πριν γνωρίσουν το "The Dodger".
  Όλοι ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν τον Όλιβερ έναν θετικό ήρωα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι ένα αγόρι πρέπει να είναι αγόρι. Πιο συγκεκριμένα, ότι στη ζωή όλα είναι λίγο διαφορετικά από ότι σε μια παιδική δουλειά.
  Η πρώτη ανάβαση στον λαχανόκηπο ήταν μάλλον πεζή και ο Όλιβερ, γενικά, δεν ανησυχούσε και πολύ για αυτό. Ήθελε να φάει - πήρε λίγο. Οι ιδιοκτήτες δεν θα γίνουν φτωχότεροι! Είναι καλό? Ένα άδειο στομάχι είπε ότι προσωπικά ένιωθε καλά με αυτό.
  Με σύντροφο, προφανώς τσιγγάνα, χώρισαν γρήγορα. Μάλλον ο μελαχρινός δεν βρήκε τον Όλιβερ έναν ενδιαφέροντα συνομιλητή για να κάνει παρέα για πολλή ώρα.
  Μετά από αυτό, ο ίδιος ο Twist παραλίγο να σακατευτεί από ένα σκυλί κατά τη διάρκεια μιας άλλης προσπάθειας να κάνει "επιδρομές". Προφανώς ο νεαρός τσιγγάνος ήξερε καλύτερα πού να σκαρφαλώσει, για να μην κάτσει αργότερα. Και ο Όλιβερ δεν είναι ακόμα έμπειρος...
  Ταυτόχρονα έσπειρε τα πρόχειρα παπούτσια του. Λοιπόν, εκείνη τη στιγμή είχε ήδη συνηθίσει να κάνει χωρίς αυτούς, αλλά η θέα, φυσικά, έγινε αισιόδοξη, αλλά τα πόδια των παιδιών ήταν τρομερά γκρεμισμένα. Παρεμπιπτόντως, το Dodger δεν έμοιαζε με το βιβλίο, αλλά πολύ πιο αξιοσέβαστο. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι ένας κλέφτης είναι πολύ πιο πιθανό να σπάσει τον αφρό αν δεν τον κοιτάξει σαν ζητιάνο. Τα στερεότυπα είναι επίμονα - και αν οι κλέφτες δεν έχουν συναντήσει τόσο καιρό, είναι ακριβώς επειδή φαίνονταν αρκετά αξιοπρεπείς και όχι φτωχοί εξωτερικά.
  Γιατί πήραν μαζί τους τον Όλιβερ; Ίσως λόγω του αγγελικού προσώπου του Τουίστ, ελπίζοντας ότι θα ήταν το λιγότερο ύποπτο. Ή ίσως ο Ντάτζερ το μετάνιωσε πραγματικά, γιατί το βλέμμα του Όλιβερ: αδυνατισμένος, γδαρμένος, με σπασμένα και βρώμικα πόδια προκαλούσε ζωηρή συμπόνια. Και οι κλέφτες είναι άνθρωποι, ειδικά όταν είναι νέοι και δεν έχουν προλάβει να σκληρύνουν την ψυχή τους.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Τουίστ είχε μια στέγη πάνω από το κεφάλι του και δεν πάγωσε τη νύχτα, ήταν γενικά καλά τροφοδοτημένοι, ειδικά σε σύγκριση με το σπίτι εργασίας.
  Πηγαίνοντας στην επιχείρηση του αγοριού, έβαλαν σε τάξη το κοστούμι, έδωσαν μια ομοιότητα με έναν αξιοσέβαστο υπηρέτη.
  Και αν ο Όλιβερ δεν ήταν τόσο ανόητος που ούρλιαζε, αλλά ενεργούσε πιο έξυπνα - ή κρατούσε τον ίδιο τον κλέφτη ή απλώς στέκεται και δείχνει σαν να θαυμάζει έξω από το παράθυρο, ποιος θα τον σκεφτόταν;
  Ίσως γι' αυτό τον δικαίωσαν τόσο γρήγορα, αλλά ο κύριος
  αμέσως άρεσε το πρόσωπό του. Αν και φαίνεται ότι είναι συγγενής του;
  Ο Τζέιμς έφτυσε μέσα από τα δόντια του και παρατήρησε θυμωμένος:
  - Γιατί αυτός ο δικαστής είναι σαν μια ηλίθια νυσταγμένη χελώνα;!
  Ο αστυνόμος τρελάθηκε από την αναίδεια και κοίταξε ανέκφραστα το αγόρι, και τα αγόρια βόγκησαν δυνατά. Είναι αστείο που ο νεαρός κλέφτης δεν φοβάται τις αρχές.
  Η αυθάδεια, προφανώς, είναι πράγματι η δεύτερη ευτυχία και ο αστυνομικός έγινε πολύ πιο ευγενικός. Ίσως η σκέψη έλαμψε - τι θα συμβεί αν αυτός είναι ο γιος ενός ατόμου με μεγάλη επιρροή ή ...
  Ο Τζέιμς Μόργκαν έλαβε ένα ταμπάκο από έναν από τους περισσότερο ή λιγότερο καθαρούς αλήτες ως ένδειξη εμπιστοσύνης. Ήθελα να ανάψω ένα τσιγάρο, αλλά την τελευταία στιγμή κατάλαβα ότι ένας χοντρός καπνός θα σε έκανε να βήχεις και τότε όλη η επιδεικτική του γυαλάδα θα ξεφλουδιζόταν σαν δέρμα φιδιού.
  Ο δικαστής Κυνόδοντας σαφώς δεν έχει διάθεση - κίτρινος με κόκκινες κηλίδες στο πρόσωπό του, φαινομενικά θυμωμένος... Και η θέα ενός αγοριού που, ακόμα και σε ξύλινο στυλό, ένιωθε σαν βασιλιάς σε θρόνο.
  Το βλέμμα είναι αυθάδη και περιφρονητικό, τα χέρια είναι προκλητικά κρυμμένα στις τσέπες και το στήθος φουσκωμένο. Ανάθεμα, ούτε ο παραμικρός φόβος και τέτοιο θέαμα που...
  Ο Τζέιμς, σε ένα όνειρο εναλλακτικής αντίληψης, θυμήθηκε το βιβλίο απ' έξω, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο ηλικιωμένος κύριος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εντελώς καλός. Ναι, υπήρχε μια επικάλυψη με τη βιβλιοθήκη ταινιών. Μάλλον τον ρόλο ενός καλού μαγικού ραβδιού θα έπαιζε ένας άλλος μάρτυρας. Αυτός που είδε τον Πλουτ και τον Κόλια να κλέβουν...
  Το αγόρι δεν είναι πολύ, μετά άκουσε τι είπε ο κύριος με το φράκο στον δικαστή. Αλλά ο δικαστής τελικά στράφηκε προς το μέρος του:
  
  - Πως σε λένε, αποστεωμένη ρε σκέτη; ρώτησε ο κύριος Fang με δηλητήριο στη φωνή του.
  Ο Τζέιμς Όλιβερ απάντησε με τόλμη:
  - Ποιος είναι ο κακός άρα είσαι εσύ! Μην τολμήσεις να με πεις αποστεωμένο γέρο!
  Ο δικαστής μάλιστα έπνιγε από έκπληξη. Ακόμη και οι σκληραγωγημένοι ληστές δεν επέτρεπαν στον εαυτό τους να είναι τόσο αυθάδης και θρασύς σε σχέση με ένα άτομο που θα μπορούσε να σταλεί στην αγχόνη. Αν και, στην πραγματικότητα, όχι αρκετά - για μια θανατική ποινή, συνήθως συνεδριάζει ένα δικαστήριο διαφορετικού, ανώτερου βαθμού, με τη συμμετοχή διορισμένου δικηγόρου. Αν και ένας τέτοιος υπερασπιστής είναι άχρηστος, σαν ξύλινη καρέκλα. Αλλά φυσικά, δεν μπορούν να καταδικάσουν σε θάνατο στην Αγγλία χωρίς μια επίφαση νομιμότητας. Σε κάθε περίπτωση, ο Μεσαίωνας δεν είναι πια στην αυλή.
  Αλλά αν ο πορτοφολέας αντιμετωπίζεται, και μάλιστα διαπράττεται από αγόρι, μπορείτε να το κάνετε χωρίς δικηγόρο.
  Ο Κυνόδοντας, που έβραζε από θυμό, έριξε μια απειλητική ματιά στο αγόρι και έπιασε... Περιφρόνηση, σαν να μην ήταν άνθρωπος με δύναμη, αλλά κοπριά. Το να αντέχεις έτσι είναι ανεκτό! (λογοπαίγνιο!)
  Ο δικαστής εν συντομία ή μάλλον γρήγορα έριξε:
  - Για διάπραξη πορτοφολιών κατόπιν συμφωνίας, το αγόρι καταδικάζεται σε τρία χρόνια καταναγκαστικής εργασίας και άλλα δύο για προκλητική στάση στο δικαστήριο!
  Ο Τζέιμς-Όλιβερ έφτυσε περιφρονητικά το ράμφος.
  - Ναι, πήγες! Γενικά είναι κλέφτης νόμου ... Πιο συγκεκριμένα, εγώ είμαι ένας κλέφτης, που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος!
  Ο κύριος προσπάθησε να παρέμβει:
  - Το αγόρι είναι σαφώς άρρωστο, κύριε δικαστή. Φύλαξε το παιδί!
  Ο Κυνόδοντας χτύπησε το σφυρί στο τραπέζι.
  - Πάρε το κάθαρμα! Πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς είναι το μέγιστο που μπορώ να δώσω, αλλά ένας ανώτερος δικαστής θα του κολλήσει την αγχόνη.
  Ο Όλιβερ χτύπησε τον αστυνομικό... Επίσης στη βουβωνική χώρα - είναι απίθανο ένα μη εκπαιδευμένο σώμα να του επέτρεπε να φτάσει στο πηγούνι ενός ψηλού υποκειμένου. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός ήταν αρκετά νηφάλιος και έμπειρος ώστε να μετατοπιστεί ελαφρώς και από το οποίο το χτύπημα αποδείχτηκε οδυνηρό, αλλά καθόλου σοκαριστικό. Αλλά ο ίδιος ο αστυνομικός κίνησε τη σκυτάλη του ως απάντηση. Ο Όλεγκ άμβλυνε την επίθεση, αλλά παρόλα αυτά, τα αυτιά του χτύπησαν και έγιναν λίγο συννεφιασμένα. Και το δεύτερο χτύπημα έφτασε στο στόχο ...
  Η ψυχή του αγοριού πέταξε από το σώμα του από τη διάσειση... Καλά που η σκυτάλη είναι ελαστική και ο έμπειρος γκαρντ υπολόγισε σωστά τη δύναμη... Διαφορετικά, ο Όλιβερ θα είχε σκοτωθεί σίγουρα... Διαφορετικά, πέντε λεπτά λιποθυμία και ένα κρύο δροσιστικό ντους ...
  Τώρα το παλιό αγόρι έχει επιστρέψει και τα πράγματα έχουν πάει ασύγκριτα χειρότερα από ό,τι στο βιβλίο. Φυσικά, ο μάρτυρας υπεράσπισης καθυστέρησε, και κανείς δεν επρόκειτο να τον ακούσει. Ο δικαστής παρατήρησε ξερά:
  - Όλη η ετυμηγορία έχει εκδοθεί, αλλά αν θέλετε νέα ακρόαση, επικοινωνήστε με τον εισαγγελέα και κάντε αίτηση για επανεξέταση της υπόθεσης λόγω περιστάσεων που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα! Τότε αφήστε αυτό το πλάσμα να κρεμαστεί!
  Ο Τζέιμς Μόργκαν, του οποίου το πνεύμα αιωρούνταν εκεί κοντά, σκέφτηκε ξαφνικά - και μάλιστα, μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, ο δικαστής μπορούσε να αναγκάσει τον μάρτυρα να γράψει στον εισαγγελέα... Σύμφωνα με το νόμο, έτσι είναι. Η ετυμηγορία που έχει ήδη εκδοθεί μπορεί να ακυρωθεί μόνο με τον τρόπο που προβλέπει η ειδική διαδικασία.
  Εδώ λοιπόν ο Όλιβερ Τουίστ ήταν πολύ τυχερός... Ή μάλλον, στο βιβλίο... Παρεμπιπτόντως, αυτό που δεν πίστευαν σε κάποια ταινία, ο δικαστής, έχοντας καταδικάσει να κρεμάσει το αγόρι, θα είχε υποχωρήσει τόσο γρήγορα γιατί ενός όχι ιδιαίτερα έγκυρου μάρτυρα. Ναι, και ο ίδιος ο μάρτυρας θα μπορούσε να φοβάται τον δικαστή ... Τι πιο αληθινό.
  Αλλά εδώ ήδη το κοινό δεν συμπάσχει με τον αυθάδη Όλιβερ και τον κύριο που εγκατέλειψε την εφαρμογή ...
  Ο Τζέιμς Όλιβερ, αναπολώντας τον εαυτό του αργά, προσπάθησε να επιστρέψει στο προηγουμένως εγκαταλειμμένο σώμα, αλλά... Γλίστρησε μέσα από αυτό σαν κενό ή στήλη καπνού... Προφανώς, δεν μπαίνουν στο ίδιο ποτάμι δύο φορές. Τώρα ο Όλιβερ είναι ξανά εκεί και ... νέες περιπέτειες.
  Ο Τζέιμς Μόργκαν μπορούσε ακόμα να συμπάσχει και να διαβάζει μυαλά. Στο αγόρι, μετά τη διάσειση, είναι εξαιρετικά χαοτικά. Οι χειροπέδες ήταν δεμένες σφιχτά - στην Αγγλία τα παιδιά συλλαμβάνονται συχνά και το σωστό μέγεθος προετοιμάζεται εκ των προτέρων. Ένα αυθάδικο αγόρι πρέπει να πάρει ένα μάθημα. Εντελώς ομπορζέλ - τσακάλι!
  Νιώθοντας τον πόνο στα χέρια του, ο μικρός Όλιβερ μαράθηκε και δάκρυα βγήκαν από τα μάτια του.
  Η φυλακή σκληρής εργασίας έμοιαζε με αρχαίο φρούριο, με πύργους και πολεμίστρες. Ζοφεροί φρουροί, δόντια στους τοίχους και μπουλντόγκ φύλακες.
  Ο Όλιβερ σκεφτόταν ακόμα σκληρά και ο αρχιφύλακας μαστίγωσε το αγόρι με ένα μαστίγιο για να το κάνει να κινηθεί πιο γρήγορα. Το αγόρι ξεφύσηξε και είπε:
  - Όπως θέλετε, κύριε!
  Αγόρια και κορίτσια όχι άνω των δεκατεσσάρων ετών κρατούνταν σε ειδικό τμήμα της φυλακής. Ο Όλιβερ είχε ήδη συνέλθει και κοίταξε γύρω από τη φυλακή με περιέργεια. Συγκεκριμένα, πίσω από τα χοντρά κάγκελα είδα την αυλή της φυλακής όπου ενήλικες κατάδικοι με φόρμες και τσόκαρα έκοβαν και έσερναν κορμούς, πλάνοντας κάτι. Οι αστυνομικοί και οι φρουροί τους φώναξαν άγρια.
  Το παιδικό μισό βρισκόταν χωριστά και διακρίνονταν από τρία, ότι μια μπλε γραμμή τραβήχτηκε κατά μήκος των χοντρού υγρών τοίχων.
  Η ίδια η αυλή ήταν επίσης σχεδόν άδεια, μόνο που βάδιζαν σε απόσταση... Ο Όλιβερ, κοιτάζοντας τα γυμνά κομμένα κεφάλια τους, νόμιζε ότι ήταν αγόρια, αλλά... Τα αγόρια δεν περπατούν με γκρίζα φορέματα που μοιάζουν με βαλίτσες καλόγριας . Μόνο τα ράσα ήταν κοντά, αποκαλύπτοντας σχεδόν τελείως τα γυμνά των κοριτσιών, χωρίς τον ζεστό καιρό, λεπτά και γκρεμισμένα πόδια.
  Μερικοί από αυτούς ήταν ακόμη νεότεροι από τον Όλιβερ, και παρόλο που η απόσταση έκανε δύσκολο να εξετάσει λεπτομερώς τα αδύνατα πρόσωπά τους και να πιάσει τη φοβερή θλίψη στα μάτια τους, το αγόρι ένιωσε από αυτούς ένα τρομερό ρεύμα οδύνης και θλίψης!
  Είναι ο Όλιβερ στη φυλακή! Είναι ξεκάθαρο ότι είναι εγκληματίας: στα μάτια όλων, δολοφόνος και κλέφτης! Η λέξη δολοφόνος δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη, αλλά ηχεί πεισματικά στο κεφάλι μου και χτυπάει με καμπάνες στους κροτάφους!
  Και οι χοντροί, ραγισμένοι και μουχλιασμένοι τοίχοι του μοιάζουν να είναι ζωντανοί στη φυλακή του, και η βραχνή και βαριά αναπνοή του κρατούμενου φαινόταν να ακούγεται μέσα από μικρές τρύπες.
  Οι βαριές, σφυρήλατες πόρτες άνοιξαν τρίζοντας και ο αστυνομικός παρέδωσε ένα χαρτί που είχε ετοιμάσει ο γραμματέας της διαιτησίας. Το όνομα του Όλιβερ Τουίστ δεν δόθηκε, αλλά επικολλήθηκε ένας αριθμός. Λοιπόν, ναι, αν πρόκειται για κάποιο είδος αυθάδου κλέφτη ή για τον τελευταίο αλήτη, τότε το όνομα δεν έχει σημασία. Ένας αριθμός είναι αρκετός - ας είναι απρόσωπος και υπάκουος ... Αλλά όχι, το σωφρονιστικό σύστημα δεν έσπασε τέτοιους!
  Κάποιοι φρουροί κοίταξαν τον Όλιβερ με σαρκοφάγα χαμόγελα. Το αγόρι φαινόταν ήδη φοβισμένο και τρομερά χλωμό. Ο φόβος, ο δυνατός φόβος του οποίου δεν βίωσε ακόμη και αφού ζήτησε περισσότερο χυλό, τον μαστίγωσαν οι φύλακες του εργαστηρίου τον πλημμύρισε...
  Αυτός είναι ήδη ένας διαφορετικός κόσμος - ένα μέρος αρκετά συγκρίσιμο με τον κάτω κόσμο, και δεν είναι τυχαίο που όλοι είναι τόσο πρόθυμοι να αποφύγουν τη δουλεία με κάθε κόστος... Τα πόδια του Όλιβερ λύγισαν και έπεσε μπροστά... Ο έμπειρος δεσμοφύλακας άρπαξε επιδέξια το αγόρι από τα μαλλιά και χτύπησε το κατάδικο αγόρι στα ροζ και λευκά μάγουλα:
  - Δεν έχουμε τέτοια κόλπα εδώ! Θα παίξεις όπως όλοι ή...
  Και ο μεγαλόσωμος άνδρας πέρασε εύγλωττα την άκρη του χεριού του στο λαιμό του.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ξύπνησε. Τρεις φρουροί μπήκαν στο κελί ανοίγοντας την κλειδαριά με ένα τρίξιμο. Φόρεσαν δερμάτινα γάντια και άρχισαν να νιώθουν το αγόρι και να κοιτούν τις πληγές του για κοριούς ή κάποιο είδος βρωμιάς. Μετά άρχισαν να τρίβονται με οινόπνευμα.
  Ο Όλιβερ έσφιξε τα δόντια του από τον καυστικό πόνο των ξεραμένων πληγών. Αλλά από την άλλη, το δόντι κόντεψε να περάσει και σταμάτησε να φαγούρα. Στο αγόρι έδωσαν ένα ποτό ζωμό, ένα κομμάτι φτερού με ψωμί.
  Ένας από τους φρουρούς παρατήρησε:
  - Παραδόξως, αλλά πολλοί σε λυπούνται, μην εκτελέσεις!
  Ο Όλιβερ ρώτησε αισίως:
  - Και ίσως δεν θα υπάρξουν βασανιστήρια;
  Η Ματρόνα κούνησε το κεφάλι της.
  - Θα υπάρξουν βασανιστήρια! Ζητήστε έως και τριπλάσιες προσαρμοσμένες παραγγελίες!
  Ο Όλιβερ αναστέναξε βαριά και αποφάσισε ότι θα άντεχε... Και είδε ένα τρελό όνειρο...
  Αν και διάβασε και ένα βιβλίο για τον Τζέιμς Μόργκαν. Επιπλέον, ναι, ο Τζέιμς ήταν ένα αγόρι που δηλητηριάστηκε για σκληρή εργασία στην Τζαμάικα. Εκεί δούλεψε σκληρά σε φυτείες ζαχαροκάλαμου. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της επιδρομής, εντάχθηκε στους πειρατές, γινόμενος για αρχή καμπίνα. Και μετά διακρίθηκε ως βοηθός καπετάνιου, και μετά ο ίδιος ο καπετάνιος. Ο Τζέιμς Μόργκαν λεηλάτησε πολλά και τελικά έγινε κυβερνήτης της Τζαμάικα.
  Αυτή είναι η όλη ιστορία. Πρώτα ένας ζητιάνος-κλέφτης, μετά ένας νεαρός κατάδικος που κόντεψε να πνιγεί στο αμπάρι. Περαιτέρω, ο σκλάβος που, κάτω από το μαστίγιο του επόπτη, εργάζεται γυμνός στις φυτείες.
  Ο Όλιβερ σκέφτηκε ότι ίσως τον περίμεναν και οι φυτείες. Προφανώς δεν θα εκτελεστούν. Στις νότιες αποικίες, το σώμα δεν έχει καν χειμώνα: αυτό είναι ένα συν. Μπορείς όμως να μολυνθείς. Το φαγητό δεν έχει σημασία, αλλά μπορείς να ζήσεις. Υπάρχει πολλή δουλειά, μερικές φορές υπάρχουν σχετικά ελεύθερες μέρες. Οι σκλάβοι χτυπιούνται συχνά. Μερικές φορές οι κατάδικοι παίρνουν την ελευθερία τους και γίνονται οι ίδιοι φυτευτές.
  Το αγόρι αναστέναξε και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό για αυτόν να γίνει σαν τον Μόργκαν πειρατής και μετά κυβερνήτης.
  Η αλήθεια δεν είναι εκείνες τις εποχές. Η πειρατεία δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά καταπνίγεται σοβαρά. Και στην Τζαμάικα δεν είναι πια τόσο μαζική. Όπως και σε άλλα μέρη. Αν και στην Αφρική, οι πειρατές εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται και στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Ο Όλιβερ φαντάστηκε την επίθεση της γαλέρας. Πόσα πολλά αγόρια πηδάνε πάνω στους Ισπανούς στρατιώτες, αναβοσβήνουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Και κόψτε τους εχθρούς με σπαθιά.
  Και πήγαινε Όλιβερ. Το δικό της είναι αρκετά αγόρι, αλλά οξυδερκές και δυνατό. Ποιος καθοδηγεί τον μύλο με δύο σπαθιά και φωνάζειЈ
  - Το πιο δυνατό μας πλήρωμα,
  Θα επιβιβαστούμε στο βέλος!
  Και πέφτουν οι κομμένοι ναύτες και στρατιώτες της Καστιλιανής Αυτοκρατορίας. Και είναι τόσο δροσερό και διασκεδαστικό.
  Ο Όλιβερ ανοίγει σεντούκια με θησαυρούς και βυθίζει τα αιματοβαμμένα χέρια του σε χρυσό.
  Και τα αγόρια πειρατές τραγουδούν, χτυπώντας το μωρό τους, γυμνά, μαυρισμένα πόδια στο κατάστρωμα.
  Τρέμουμε από οργή και θυμό
  Αλλά οι θηριωδίες μας θα σταματήσουν αμέσως, αν μόνο ο χρυσός των υψηλότερων προδιαγραφών της Μοίρας μας κυλήσει όσο θέλουμε.
  
  Ε - ναι, στον ωκεανό, ε - ναι, κάτω από πανιά, Ω, ναι, πετάμε για μυθικό πλούτο, είναι κρίμα, κανείς δεν ξέρει, και εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε πόσο χρυσό χρειαζόμαστε, ω, πόσο θέλουμε.
  
  Ληστούμε τους πάντες, αλλά δεν φταίμε και πρέπει να ταΐζουμε τις οικογένειές μας, χρειαζόμαστε και συγγενείς Άλλωστε κανείς δεν σκέφτεται να μας πληρώσει μισθό Και ζούμε χωρίς διακοπές και χωρίς ρεπό.
  
  Ε - ναι, στον ωκεανό, ε - ναι, κάτω από πανιά, Ω, ναι, πετάμε για μυθικό πλούτο, είναι κρίμα, κανείς δεν ξέρει, και εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε πόσο χρυσό χρειαζόμαστε, ω, πόσο θέλουμε.
  
  Ε - ναι, στον ωκεανό, ε - ναι, κάτω από πανιά, Ω, ναι, πετάμε για μυθικό πλούτο, είναι κρίμα, κανείς δεν ξέρει, και εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε πόσο χρυσό χρειαζόμαστε, ω, πόσο θέλουμε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Το αγόρι πάλι προσπάθησε να περπατήσει γύρω από το κελί για αρκετή ώρα. Αλλά δεν ήταν πολύ καλός σε αυτό. Είναι αλήθεια ότι οι φουσκάλες από τα πέλματα είχαν ήδη φύγει ελαφρώς και δεν ήταν τόσο επώδυνο να περπατάς. Ο Όλιβερ Τουίστ σφύριξε ένα τραγούδι από τα ρουθούνια του. Και ήταν κάπως χαζός εξαιτίας αυτού, που ήταν στη φυλακή. Ο Όλιβερ δεν έχει διαβάσει ακόμα για τον Κόμη του Μοντεκρίστο. Το μυθιστόρημα θα γραφτεί λίγο αργότερα. Όμως κάτι όχι και τόσο γνωστό έμεινε στη μνήμη του.
  Για παράδειγμα, ένα αγόρι έκλεψε το μήλο της αιώνιας νιότης και κατέληξε στη Βαστίλη. Ο Λουδοβίκος ΙΔ' στην αρχή ήθελε να εκτελέσει το παιδί. Αλλά μετά αποφάσισα να αφήσω το παιδί να καθίσει στο μυστικό κελί της Βαστίλης για πάντα. Και το παιδί, έχοντας αποκτήσει την αιώνια νιότη, κατέληξε σε ένα μοναχικό, υπόγειο κελί... Και πέρασε εβδομήντα χρόνια στην απομόνωση. Μέχρι που τον απελευθέρωσαν, απλώς μη πιστεύοντας ότι ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών θα έπρεπε να βρίσκεται στο μυστικό κελί της Βαστίλης ως ιδιαίτερα επικίνδυνος εγκληματίας.
  Το αιώνιο παιδί μαστιγώθηκε επιμελώς και αφέθηκε ελεύθερο και από τις τέσσερις πλευρές. Αφού το αγόρι περιπλανήθηκε στους δρόμους της Ευρώπης, είχε μια περιπέτεια. Στο στρατό του Ναπολέοντα Βοναπάρτη έγινε γιος ενός συντάγματος.
  Ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον μυθιστόρημα. Εβδομήντα χρόνια, αλλά για να υπηρετήσετε - είναι ωραίο να συμφωνήσετε! Και τρομακτικό! Και αυτό είναι σχεδόν στο απόλυτο σκοτάδι, αλυσοδεμένο γύρω από το λαιμό. Παρεμπιπτόντως, είναι ο Όλιβερ. Καημένο παιδί... Και πώς δεν έχει τρελαθεί ακόμα. Τα όνειρα ήταν η μόνη του παρηγοριά. Ήταν μεγάλες και πολύ ενδιαφέρουσες.
  Σε ένα όνειρο, για παράδειγμα, ένα αγόρι περιπλανιέται σε ορεινά μονοπάτια και πέφτει πάνω σε έναν θησαυρό ή κάτι πιο διασκεδαστικό. Και τα γυμνά πόδια γίνονται ένας σωρός από χρυσά νομίσματα...
  Ο Όλιβερ φαντάζεται κίτρινους, μεταλλικούς κύκλους και φαίνεται τόσο κουλ. Και τα ξεχωρίζεις, και τα κουνάς στις γροθιές σου. Και είναι τόσο δελεαστικές λάμψεις. Και ένας τέτοιος χρυσός εδώ είναι όμορφος, δίνει μια κόκκινη απόχρωση.
  Ο Όλιβερ δοκίμασε ακόμη και νοερά τον κίτρινο γύρο στο δόντι. Και χαμογέλασε χαρούμενος. Για χρυσό, είναι νόστιμο - και πολύ ευχάριστο, βγάζει τη μυρωδιά του μελιού ... Και τώρα σας φαίνεται ότι οι μέλισσες βουίζουν στον θάλαμο, και το καλοκαίρι έρχεται με απαλές ακτίνες.
  Το αγόρι χαμογέλασε. Και πάλι άρχισε να περπατά γύρω από το κελί ... Ξυπόλητος, τα πόδια του παιδιού επουλώνονται γρήγορα και θέλω να κουνηθώ. Θα κρεμαστεί; Δεν θέλω να κολλήσω σε μια θηλιά.
  Ο Όλιβερ φαντάστηκε πώς θα κρέμονταν οι γυμνές, παιδικές φτέρνες του όταν η θηλιά έσφιγγε γύρω από τον λεπτό λαιμό. Και μετά θα κάψουν τη γυμνή σόλα με ένα καυτό σίδερο για να βεβαιωθούν ότι το αγόρι είναι νεκρό. Και θα κάψουν το πτώμα του στο φούρνο - το οποίο είναι πολύ δυσάρεστο ...
  Ο Όλιβερ τραγούδησε με πικρία για να φτιάξει το κέφι του με ένα πειρατικό ειδύλλιο:
  Μάταια οι πλούσιοι χτύπησαν τις πόρτες,
  Άλλωστε το μονοπάτι διατάσσεται μέχρι το κατώφλι για τους φτωχούς!
  Εκεί, σε ένα κλουβί με κλειδαριά, το περίεργο βαριέται,
  Θέλει τον ιππότη να τη βοηθήσει!
  
  Και πήγα σαν αγόρι στους πειρατές,
  Να υποκλιθούμε σε έναν αξιωματούχο για να μην χτυπήσουμε!
  Τώρα είναι η ώρα της αποπληρωμής για όλους τους ποθηρούς,
  Ο κυνηγός έχει μετατραπεί σε τροφή στο παιχνίδι!
  
  Και είναι σπουδαία τα αγόρια μου με δύναμη,
  Όταν στα χέρια του σπαθιού άρχισα να στροβιλίζομαι!
  Θα στείλω κακούς εχθρούς να βαρεθούν στους τάφους,
  Το φεγγάρι στον ουρανό λάμπει λαμπερό χαλκό!
  
  Το θάρρος βράζει με μανία στην καρδιά,
  Το πράσινο αγόρι της καμπίνας είναι έτοιμο να επιβιβαστεί!
  Σταύρωσα με έναν αξιωματικό στα ξίφη,
  Μπαίνοντας στη μάχη με άγρια, βίαιη οργή!
  
  Ο αντίπαλος είναι ψηλός, σαν ταύρος από στάβλο,
  Θέλει να συντρίψει την άγρια μάζα!
  Αλλά ο νεαρός πολεμά με αξιοπρέπεια,
  Η λεπίδα υφαίνει μια αόρατη κλωστή!
  
  Εδώ είναι ένα lunge - τρύπησαν την κοιλιά,
  Ο τραμπούκος ούρλιαξε, έριξε το σπαθί του!
  Ζούσε σε μια έκταση και δεν ήξερε τον πόνο,
  Τώρα έχει χάσει τις άλογες δυνάμεις του!
  
  Η πρώτη μου επιβίβαση ήταν τόσο επιτυχημένη
  Μια χούφτα χρυσό χύνεται στην τσέπη σας!
  Και εμείς οι πειρατές τραγουδάμε τραγούδια
  Διαιρώντας στη μάχη το ντουβάν απέκτησε προς τιμήν!
  
  Φυσικά αύριο μπορεί να είναι χειρότερο
  Φρεγάτα και καταδρομικά πυροβόλα όπλα με τρίχες!
  Στείλε με να πηδήξω ξυπόλητος μέσα από τις λακκούβες,
  Με το αίμα που έχυσε ο εχθρός κακοποιός!
  
  Πολύ αγόρι, δεν υπάρχουν κεραίες,
  Αλλά δεν υπάρχει καμπινέ στη μάχη της τέρψης!
  Ο Κολ είναι προορισμένος να πεθάνει στο χρώμα των ετών,
  Αυτή είναι μια εθελοντική απόφαση!
  Αφού ο Όλιβερ ένιωσε λίγο πιο χαρούμενος και άρχισε να τρίβει την αλυσίδα. Ένας μεταλλικός σύνδεσμος ενάντια στον άλλο. Αν και είναι απίθανο να έχει χρόνο, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια πιθανότητα.
  Το αγόρι ενήργησε δυναμικά και τραγούδησε με μανία.
  Συνεδρίαση ανά πλέγμα v μπουντρούμι ακατέργαστο .
  Ένας νεαρός αετός που εκτράφηκε σε αιχμαλωσία,
  Λυπημένος σύντροφός μου, κουνώντας το φτερό του,
  Αιματηρή τροφή κάτω από το παράθυρο,
  Ραδίζει, ρίχνει και κοιτάζει έξω από το παράθυρο,
  Σαν να σκέφτηκε το ίδιο πράγμα με μένα.
  Με φωνάζει με τα μάτια και το κλάμα του
  Και θέλει να πει: "Ας πετάξουμε μακριά!
  Είμαστε ελεύθερα πουλιά. ήρθε η ώρα, αδερφέ, ήρθε η ώρα!
  Εκεί που το βουνό ασπρίζει πίσω από το σύννεφο,
  Εκεί που οι άκρες της θάλασσας γίνονται μπλε,
  Εκεί που περπατάμε μόνο ο άνεμος... ναι, εγώ! ..".
  Και το αγόρι κλώτσησε τις κουκέτες με το γυμνό του πόδι. Και μετά το πήρε και ξανακοιμήθηκε. Και ονειρευόταν επίσης κάτι εμπνευσμένο από μυθιστορήματα που είχαν διαβάσει στο παρελθόν. Ειδικότερα, για τον Ιουλιανό τον Αποστάτη. Τι θα είχε συμβεί αν ο Τζούλιαν ζούσε περισσότερο!
  Και αυτό το όνειρο είναι ενδιαφέρον.
  Σε ένα όνειρο, το αγόρι είδε κάτι ασυνήθιστο...
  Εδώ ήταν δίπλα στον Ιουλιανό τον Αποστάτη. Ο περίφημος Ρωμαίος αυτοκράτορας στη μάχη με τους Πάρθους έπεσε σε δύσκολη κατάσταση. Όμως οι κληρονόμοι του Καίσαρα πολέμησαν θαρραλέα και απώθησαν τους Πάρθους. Αλλά ο ίδιος ο αυτοκράτορας ήταν περικυκλωμένος από ένα μικρό απόσπασμα, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να περάσει στους δικούς του.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πήδηξε στην καυτή άμμο. Το αγόρι εξολοθρευτής συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτό δεν ήταν και πολύ όνειρο, ειδικά επειδή οι φουσκάλες που δεν είχαν ακόμη επουλωθεί πλήρως στα πέλματα πονούσαν. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για διαφωνία - ο αυτοκράτορας πρέπει να σωθεί!
  Ο δασοφύλακας κατέρριψε πέντε Πάρθους που είχαν ήδη πολιορκήσει τον αυτοκράτορα με ένα χτύπημα σε άλμα. Τότε, ο Όλιβερ Τουίστ, σήκωσε πολύ επιδέξια και τα δύο ξίφη και άρχισε να μαλώνει. Οι τέσσερις πρώτοι Πέρσες πολεμιστές έπεσαν με κομμένα κεφάλια. Στη συνέχεια, το αγόρι πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά του δάχτυλα, και αυτό στρίβει στη μέση της πτήσης και έκοψε το λαιμό τριών τοξότων.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αναφώνησε χαρούμενος:
  - Είναι αντρικός αγώνας!
  Μετά πέρασε σε μια αποφασιστική επίθεση. Οι κούνιες του σπαθιού του ήταν σαν χλοοκοπτικό. Έκοψαν τους πάντες στη σειρά, και έκοψαν τα μέλη των Περσών. Εδώ είναι ένα κύριο κεφάλι των Πάρθων που προσπαθεί να κάνει τον ίδιο τον αυτοκράτορα να χάσει το χέρι του. Και μετά το κεφάλι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πέταξε αμέσως πέντε στιλέτα από το πικάπ με τα πόδια του και κούρεψε μια ολόκληρη σειρά από τοξότες. Τότε φώναξε:
  - Ώρα της τύχης! Ήρθε η ώρα να παίξουμε!
  Και τα ξίφη του κούρεψαν τον παρθικό στρατό. Ο αρχηγός του στρατού, ο βασιλιάς της Περσίας, Indemon, εκκολάπτει το zenki. Ένα ημίγυμνο, μυώδες αγόρι έκοψε τους πάντες στη σειρά και σκόρπισε όλες τις προσεγγίσεις στον Τζούλιαν με πτώματα. Ποτέ άλλοτε ο ηγεμόνας της Παρθίας δεν είχε δει τόσο άγριο μαχητή. Και το γεγονός ότι πρόκειται απλώς για μια νεαρή χωρίς γένια ενέπνευσε σοβαρό φόβο.
  Ξαφνικά, οι πραγματικά παγανιστές Θεοί αποφάσισαν να βοηθήσουν την Αρχαία Ρώμη και αντί να υποχωρήσει, ο Ιουλιανός επέστρεψε στη Γη τη θρησκεία των προγόνων του! Και τώρα είναι είτε ο Ηρακλής είτε ο γιος του Ηρακλή που πολεμά τον Παρθικό στρατό.
  Και ο Όλιβερ Τουίστ μπήκε όλο και περισσότερο σε φρενίτιδα. Πέταξε βαριά και αιχμηρά αντικείμενα. Μαχαίρωσε και συνέτριψε τους εχθρούς της Αρχαίας Ρώμης και τα ξίφη του έμοιαζαν σαν ακαταμάχητος κεραυνός. Το αγόρι εξολοθρευτής ενέπνευσε τους υπόλοιπους Ρωμαίους. Φωνάζοντας: Ηρακλής! Ο Ηρακλής μαζί μας! Όρμησαν στους Πάρθους, τριπλασιάζοντας τις δυνάμεις τους. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας πολέμησε.
  Ο Τζούλιαν ήταν λίγο πάνω από το μέσο ύψος, αλλά καλοφτιαγμένος και όμορφος. Την εποχή του θανάτου του, ήταν μόλις τριάντα δύο ετών και δεν είναι γνωστό τι θα περίμενε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αν ο αποστάτης είχε ζήσει περισσότερο. Αλλά τώρα, φαίνεται, οι Πάρθοι έχουν απομακρυνθεί και άρχισαν να υποχωρούν.
  Και ο υπόλοιπος ρωμαϊκός στρατός πρόσθεσε θερμότητα. Ο βασιλιάς Indemon προσπάθησε να αλλάξει το ρεύμα της μάχης και με χίλιους εκλεκτούς αθάνατους πήγε στη μάχη. Αυτό όμως ήταν το μοιραίο λάθος του.
  Ο Όλιβερ Τουίστ επέστησε την προσοχή σε έναν πολύ μεγαλόσωμο άνδρα - ψηλότερο από τον Βαλούεφ, που φορούσε στέμμα και ώμους, σαν ντουλάπα σε χρυσή αλυσίδα. Και το αγόρι, βλέποντας πώς ακούνε τις εντολές αυτού του ηγεμόνα, κατάλαβε: ήρθε η ώρα να ενεργήσει. Και σήκωσε την πλώρη που έριξε ο Πέρσης. Το τράβηξε γρήγορα με το πόδι του, έτσι που κόντεψε να σκάσει το τόξο. Και μετά άφησε ένα βέλος, που συνόδευε νοερά την πτήση της.
  Και ορμώντας, ένα φραγκόσυκο τσίμπημα τρύπησε τον βασιλιά της Παρθίας στο λαιμό, σπάζοντας την καρωτίδα. Και ένα τεράστιο βάρος ενάμισι, ή και δύο centners, ο χάρακας συνετρίβη από έναν ελέφαντα συρόμενο.
  Ο θάνατος του βασιλιά, φυσικά, συντριπτικό πλήγμα για τον στρατό. Ειδικά όταν ο νεότερος κληρονόμος προσπάθησε να αναλάβει τη διοίκηση, όπως ο Όλιβερ Τουίστ του έστειλε ένα βέλος. Ως αποτέλεσμα, αυτός ο αντίπαλος αποδείχθηκε ότι ήταν ένας τρυπημένος σκορπιός. Οι Ρωμαίοι, βλέποντας τον αυτοκράτορα να ορμάει στη μάχη, τώρα φώναξαν: Απόλλωνα, ο Απόλλωνας είναι μαζί μας!
  Και ο Όλιβερ Τουίστ χτύπησε τους Πάρθους με τα χέρια και τα πόδια του.
  Και αυτός ο βάρβαρος στρατός μετατράπηκε σε πτήση χονδρικής. Τώρα οι Ρωμαίοι κυνηγούσαν την Παρθία και σε αυτή τη φυλή των λύκων δεν υπήρχε θέμα συγχώρεσης και ελέους. Αλίμονο σε αυτούς που φεύγουν, και αλίμονο σε όσους φεύγουν από τους Ρωμαίους διπλά.
  Ο ανατολικός στρατός έλιωνε μπροστά στα μάτια μας, και τα συντάγματα, οι λεγεώνες και οι κοόρτες των Λατίνων ήταν αδυσώπητες. Σιδερένια και γερά, σπάνε και τεμαχίζουν τα πάντα, και σκοτώνουν τους ευγενείς...
  Το αγόρι, από την άλλη, άστραψε με γυμνά, ροζ τακούνια και έτρεξε έναν μύλο με σπαθιά, κόβοντας πέντε αντιπάλους ταυτόχρονα.
  Πλήρης νίκη. Οι Πάρθοι που επέζησαν πέφτουν στα γόνατα και εκλιπαρούν για έλεος.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ήρθε στο κάλεσμα του Αυτοκράτορα. Τον κοίταξε με στοργή. Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι ήταν λίγο χαμηλότεροι από τους μεταγενέστερους αιώνες, και σε ένα όνειρο το αγόρι φαντάζεται τον εαυτό του μεγαλύτερο σε ηλικία. Έτσι, ο Όλιβερ φαίνεται να είναι δεκατεσσάρων, δεκαπέντε ετών για τα ρωμαϊκά πρότυπα. Δηλαδή, μπορεί ήδη να θεωρείται άντρας, αν και χωρίς μούσι. Ο Τζούλιαν κοίταξε τις γρατσουνιές και τις μελανιές του και ρώτησε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Είσαι θεός;
  Ο Όλιβερ Τουίστ απάντησε ειλικρινά και δίκαια:
  - Είμαι άνθρωπος!
  Ο Τζούλιαν αναστέναξε βαριά και επίσης απάντησε ειλικρινά:
  - Κρίμα... Λυπάμαι πολύ!
  Αυτό έκανε το αγόρι εξολοθρευτής να θυμώσει και απάντησε σκληρά:
  - Δεν υπάρχει τίποτα για να μετανιώσεις! Φίλε αυτό ακούγεται περήφανο!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε επιδοκιμαστικά και χάιδεψε το αγόρι στον ώμο:
  - Καλά ειπώθηκαν! Αυτός ο άνθρωπος ακούγεται περήφανος, και πρέπει να είναι περήφανος, και όχι πηλός στα χέρια ενός αγγειοπλάστη!
  Ο στρατός μουρμούρισε επιδοκιμάζοντας. Ο βαδίζοντας ιερέας άρχισε να ετοιμάζει παγανιστική προσευχή με την ευκαιρία της νίκης. Ο Τζούλιαν αποφάσισε να αναβιώσει τις παλιές λατρείες. Ένα από αυτά είναι η λατρεία του Δία, του Άρη και του Μίθρα. Αν και είναι σαφές ότι η παγανιστική πίστη χρειάζεται εκσυγχρονισμό. Εδώ έχουν προταθεί διάφορες ιδέες. Άλλωστε, υπάρχει ήδη μια διδασκαλία για τα Ηλύσια Πεδία - έναν παράδεισο για πολεμιστές και ηρωικούς ανθρώπους, ειδικούς. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε επίσημο δόγμα. Θα είσαι υποταγμένος στον αυτοκράτορα, θα μπορείς να διακριθείς στην υπηρεσία και θα αποκτήσεις χαρέμι στον άλλο κόσμο και θα γιορτάζεις εκεί ευγενικές γιορτές, όντας για πάντα νέος και δυνατός! Γιατί λοιπόν η ελίτ τότε το δόγμα του Χριστού;
  Ο Όλιβερ Τουίστ, ο οποίος επίσης δεν αγαπούσε πολύ τον παραδοσιακό Χριστιανισμό, δίψαρος και σκληρός, παρατήρησε:
  - Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας και είναι ο αγγειοπλάστης της επιτυχίας του!
  Ο Τζούλιαν άπλωσε το χέρι του στο αγόρι, το έσφιξε θερμά και πρότεινε με κάθε ειλικρίνεια:
  - Γίνε γιος και κληρονόμος μου! Είσαι σοφός πέρα από τα χρόνια σου, και έχεις υπεράνθρωπη δύναμη!
  Μετά από αυτό, ο αυτοκράτορας έβγαλε από τη ζώνη του το δαχτυλίδι των Καίσαρων. Αυτό το δαχτυλίδι συνήθως φοριέται από τον αυτοκράτορα σε όποιον επιλέξει να είναι διάδοχός του και συνήθως είναι σημάδι υιοθεσίας.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έβαλε ένα δαχτυλίδι στον δείκτη του και είπε με ενθουσιασμό:
  "Ελπίζω να είμαι άξιος να γίνω γιος του αυτοκράτορα..."
  Ο Ιουλιανός νίκησε τον Παρθικό στρατό και πολιόρκησε ξανά την καλά οχυρωμένη πρωτεύουσά τους. Η εμφάνιση του Όλιβερ Τουίστ χαιρετίστηκε με χαρά. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας φίλησε το αγόρι και το σήκωσε με δυνατά χέρια από πάνω του, λέγοντας:
  - Δόξα τω θεώ! Νόμιζα ήδη ότι ήσουν νεκρός!
  Ο Όλιβερ, συνειδητοποιώντας ότι η αλήθεια δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγηθεί, απάντησε:
  - Για να είμαι ειλικρινής, η Μεγαλειότητά σας είναι ο πραγματικός μου πατέρας, αυτός είναι ο Απόλλωνας και μερικές φορές με πηγαίνει στον Όλυμπο και σε άλλους κόσμους για να μην συνηθίσω πολύ τους ανθρώπους!
  Ο αυτοκράτορας, με το παρατσούκλι στην πραγματική ιστορία ως αποστάτης, εξεπλάγη:
  - Έχεις δει τον Όλυμπο;
  Ο Όλιβερ Τουίστ, όπως όλα τα διανοητικά ανεπτυγμένα αγόρια, λάτρευε να συνθέτει και γι' αυτό εύκολα επιβεβαίωσε:
  - Ναί!
  Ο Τζούλιαν αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Και είδα τον Δία!
  Το αγόρι-ιππότης, χαμογελώντας πλατιά με μαργαριταρένια δόντια, απάντησε:
  - Ο παππούς μου ο Δίας σου λέει γεια! Και σας εύχεται καλή επιτυχία!
  Ο αυτοκράτορας αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ευχαριστώ τους θεούς! Μακάρι να φέρουν τη νίκη!
  Το αγόρι-κληρονόμος προσφέρθηκε αμέσως να μην καθυστερήσει την επίθεση, καθώς η περιοχή γύρω ήταν ερειπωμένη και ήταν πολύ δύσκολο για τα ρωμαϊκά στρατεύματα να πάρουν το δικό τους φαγητό και ποτό.
  Ο Όλιβερ, οπλισμένος με το καλύτερο ρωμαϊκό τόξο, το οποίο επίσης βελτίωσε, πήγε για κυνήγι. Είναι καλύτερα να σκεφτείτε το σχέδιο επίθεσης, βλέποντας το ίδιο το φρούριο και ταυτόχρονα σκοτώνοντας εχθρούς.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πυροβόλησε από απόσταση στον πολεμιστή με τα κατακόκκινα φτερά στο κράνος του. Σε απάντηση, σύννεφα από βέλη πέταξαν στο αγόρι. Αλλά ο νεαρός πολεμιστής δεν τους έδωσε την παραμικρή προσοχή: εξακολουθούσαν να μην έφτασαν, και ψύχραιμα χτυπούσαν τους αντιπάλους, και ο ίδιος, με ένα γρήγορο βήμα, κάθε τόσο, πηγαίνοντας σε ένα τρέξιμο, περπατούσε γύρω από τον τοίχο.
  Η πόλη ήταν πράγματι μεγάλη, όχι πολύ μικρότερη από τη Ρώμη και περιβαλλόμενη από ψηλά τείχη. Ο Μέγας Τραϊανός και πολλοί άλλοι κατακτητές δεν μπορούσαν να τον πάρουν στα δικά τους. Αλλά εδώ είναι στην πραγματικότητα η κύρια δύναμη της Παρθίας. Κατακτήστε την και οι κυριαρχίες σας στη Ρώμη μπορεί να επεκταθούν μέχρι την Ινδία.
  Ο Όλιβερ παρατήρησε ότι τα τείχη της πόλης είναι σχεδόν παντού μεγάλα, χοντρά και οδοντωτά. Για να πάρετε μια τέτοια πόλη, χρειάζεστε πολλές μεγάλες σκάλες, και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις βρείτε. Η προστασία είναι κάπως πιο αδύναμη, όπου η πόλη βρέχεται από το ποτάμι, υπάρχει ένα φουρτουνιασμένο ρέμα. Είναι δυνατή η εκτροπή του ποταμού, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες σκληρής δουλειάς. Ποιοι είναι λοιπόν οι άλλοι τρόποι;
  Για παράδειγμα, ανατινάξτε τον τοίχο και σπάστε το κενό! Ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά χρειάζεστε εκρηκτικά. Αλλά όχι μακριά από την πόλη υπάρχει ένα εντυπωσιακό δάσος. Και με λίγη επιδεξιότητα, μπορούν να κατασκευαστούν εκρηκτικά από... πριονίδι, προσθέτοντας σε αυτά τα πιο απλά μέταλλα και άλατα. Και με τα γυμνά του τακούνια, το αγόρι ένιωσε ότι υπήρχαν τέτοια μέταλλα και άλατα στο χώμα.
  Είναι καλύτερο να υπονομεύσετε το υψηλότερο τμήμα του τείχους, όπου έχει συσσωρευτεί ο μεγαλύτερος αριθμός εχθρικών στρατιωτών. Τώρα οι Πάρθοι θα μετανιώσουν που τόλμησαν να πάνε καθόλου εναντίον της Ρώμης.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, έχοντας πυροβολήσει τέσσερις φαρέτριες, επέστρεψε στο στρατόπεδο και ενημέρωσε χαρούμενα τον Τζούλιαν:
  - Οι θεοί μου είπαν πώς να πάρω το φρούριο! Αλλά αφήστε τους πολεμιστές σας να υπηρετήσουν το τελετουργικό μας!
  Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας διέταξε αυστηρά:
  - Υπάκουσε τον γιο μου όπως υπακούς σε μένα!
  Και ο στρατός, που είχε δει τον Όλιβερ Τουίστ σε δράση, φώναξε έναν χαιρετισμό σε αντάλλαγμα. Και το αγόρι, ο Τσεσάρεβιτς, έδωσε ενεργά εντολές. Πρέπει να αναμίξετε πολύ πριονίδι με ορυκτά και στη συνέχεια θα έχετε μια ισχυρή βόμβα των αρχαίων χρόνων. Θα πρέπει να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά από την πυρίτιδα και όχι χειρότερα από τη νιτρογλυκερίνη. Αυτό είναι πραγματικά το αγόρι εξολοθρευτής που συνελήφθη. Επιπλέον, ο ίδιος ο Όλιβερ έκοψε προσωπικά το δάσος και άλεσε τα κούτσουρα σε ασπίδες και πριονίδι.
  Πιστεύοντας στη θέληση των θεών, ο ρωμαϊκός στρατός εργάστηκε πολύ φιλικά, αρμονικά και δυναμικά. Πριονίδια και ισχυρές ξύλινες ασπίδες κατασκευάστηκαν γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι οι Πάρθοι προσπάθησαν να κάνουν μια πτήση.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κούνησε χαρούμενα τα δύο ξίφη του και το ιππικό έφυγε από την ενέδρα. Κάποιες χιλιάδες Πέρσες περικυκλώθηκαν. Το αγόρι-ιππότης γαμάει τον αρχηγό τους με το πόδι στο σαγόνι, αναγκάζοντάς τον να χάσει πολλά δόντια. Και τότε το ζευγάρι των σπαθιών του λειτούργησε σαν να ήταν ξυράφια. Και οι Πάρθοι ήταν σε ένα ασκό, και περικυκλωμένοι από τον πιο γενναίο στρατό στον κόσμο.
  Ναι, πολλοί βάρβαροι πολεμούσαν τώρα στον ρωμαϊκό στρατό, αλλά αυτό τον έκανε πιο δυνατό, απορροφώντας φρέσκο αίμα και νέες τεχνικές μάχης.
  Ο Όλιβερ Τουίστ διέπρεψε περισσότερο από άλλους σε αυτή την κοπή. Και επίτηδες, το παιδί έπεσε σε μεγάλες λίμνες αίματος για να ψεκάσει τους Ρωμαίους στρατιώτες. Και τους άρεσε, αποδείχθηκε ότι λαμβάνουν θεία χάρη, δύναμη και καλή τύχη από τον ίδιο τον γιο του Απόλλωνα.
  Ακριβώς όπως πολλοί στη Ρώμη χάρηκαν για την επιστροφή των παλαιών παγανιστικών λατρειών. Και με μεγάλη χαρά προσευχήθηκαν στην Τύχη. Ο Χριστιανισμός, από την άλλη, φαινόταν πολύ εχθρικός προς τις απολαύσεις της ζωής και ως εκ τούτου μη ελκυστικός. Επιπλέον, θα υπάρχει ακόμα αυτός ο παράδεισος; Και είδε κανείς από αυτούς που ζουν στον τέταρτο αιώνα τον αναστημένο Χριστό;
  Και οι θεοί τους απλοί, κατανοητοί, ανθρώπινοι... Και κανείς δεν πρόβαλε σοβαρή αντίσταση στις αναβιωμένες λατρείες!
  Και τώρα οι πολεμιστές του ρυζιού, ακόμα κι αν οι μισοί από αυτούς δεν είναι Λατίνοι, αλλά βάρβαροι εκτελούν με ενθουσιασμό τις εντολές του αυτοκράτορα και του Γιου του και του Γιου του Απόλλωνα.
  Τη νύχτα, αρκετό πριονίδι και μέταλλα έχουν ήδη παρασκευαστεί. Ο Όλιβερ Τουίστ δεν περίμενε να ξημερώσει, αλλά διέταξε να μεταφερθεί αμέσως το κάρο στο κεντρικό σημείο της εχθρικής άμυνας.
  Και τα τρόπαια παρθικά άλογα όρμησαν μαζί με το θανατηφόρο φορτίο στον πύργο των βασιλέων. Τους οδήγησαν, καίγοντας το κεφάλι και τα πόδια με αναμμένους πυρσούς και χτυπήματα από μακριά μαστίγια. Και παρόλο που οι Πέρσες άνοιξαν αδιάκριτα πυρά στο σκοτάδι της νύχτας, ήταν ήδη πολύ αργά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, για να ενισχύσει τη φωνή του, φώναξε μέσα από μια τεράστια ορειχάλκινη κόρνα:
  - Ας εκπληρωθεί το όνομα των Θεών! Μακάρι ο Δίας να βοηθήσει!
  Εξερράγη έτσι που ακόμη και μερικά μίλια από τα κεφάλια των Ρωμαίων έριξαν τα κράνη τους από τα κεφάλια τους. Όμως οι Πάρθοι υπέφεραν χίλιες φορές περισσότερο. Το κύριο καταφύγιο από το κύμα έκρηξης πετάχτηκε ψηλότερα και οι τοίχοι ανέβηκαν. Πολλές εκατοντάδες Πέρσες στρατιώτες σκοτώθηκαν επί τόπου και ακόμη περισσότεροι ανάπηροι...
  Ο Όλιβερ Τουίστ, που επίσης σπρώχτηκε από την έκρηξη, έπεσε στα γόνατα, αλλά αμέσως πήδηξε επάνω. Το αγόρι-ιππότης γάβγισε ξανά:
  - Και τώρα οι φίλοι επιτίθενται! Προς δόξαν του Θεού μας Απόλλωνα!
  Και όρμησε πρώτος, αστράφτοντας ξυπόλητος, με τη σκόνη κολλημένη στο αίμα των αγορίστικων τακουνιών. Και πίσω του όρμησε όλος ο ρωμαϊκός στρατός, αναρίθμητος, πάντως, σε εφιάλτη.
  Ο Όλιβερ ήταν ο πρώτος που έφτασε στις θέσεις των Πάρθων και σκαρφάλωσε βιαστικά κάτω από το γκρεμισμένο τείχος. Το αγόρι εξολοθρευτής ήταν σε μεγάλο ενθουσιασμό. Έκοψε τους πάντες στη σειρά, αν και ήταν ήδη ξεκάθαρο ότι οι Πάρθοι είχαν χάσει την ικανότητα να αντιστέκονται πραγματικά. Το ηθικό τους έπεσε και κάθε επιθυμία να εναντιωθούν στους Ρωμαίους εξατμίστηκε. Ωστόσο, η εξόντωση συνεχίστηκε και έγινε μια πραγματική σφαγή.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, κραδαίνοντας τα ξίφη του και περνώντας ένα άλλο ξέφωτο, τραγούδησε μια ολόκληρη μπαλάντα:
  Είμαι ιππότης της Ρώμης και του σπαθιού...
  Ο Κύριος με κάλεσε σε μάχη!
  Ο κόσμος απέκτησε έναν δήμιο αμέσως,
  Και καλύτερα να επαινείς τον Svarog!
  
  Αποφάσισε να αναβιώσει το μεγάλο όνειρο
  Αυτός ο άνθρωπος έγινε δυνατός σαν Θεός!
  Και ερωτεύτηκε, τη σοφία, την ομορφιά,
  Στο οποίο ενσαρκώνεται η ορμή των καρδιών στο μέταλλο!
  
  Όχι, δεν ήταν ειδωλολάτρης, ο Καίσαρας ήταν,
  Δεν ήξερε το όμοιό του στην αναλογία ...
  Και η Ρώμη με λαμπερή δόξα,
  Αψηφήστε τον φόβο-Σατανά!
  
  Όλα θα γίνουν σκόνη
  Αλλά μόνο το πνεύμα είναι αθάνατο!
  Βρείτε δύναμη στα λόγια
  Που δεν μας τα λένε δυνατά!
  
  Πιστέψτε με, ένα άτομο δεν είναι πτώμα,
  Είναι το καλύτερο, πάντα ζει...
  Η αχτίδα της δόξας δεν έχει σβήσει...
  Αστέρι στις καρδιές της αγάπης!
  
  Και τι είναι αίμα
  Μας δίνει ζωή...
  Από τον πόνο υπάρχει αγάπη
  Και κράτα την!
  
  Πίστεψε ότι δεν είσαι αδύναμος
  Και ήταν δυνατός στο πνεύμα!
  Ας χαθεί ο σκλάβος κατά τη σάρκα,
  Εμείς θα χειριστούμε το χαλινάρι!
  
  Όταν κατακτάς τη δειλία
  Και η άγρια φρίκη θα χαθεί...
  Μετά πετάς πάνω από τις στέγες,
  Οι θεοί μετρούν τα πρόσωπα!
  
  Θα έρθει ο Όλυμπος, θα ανάψει τη φωτιά,
  Και θα υπάρχει φως...
  Αλλά μην αγγίζετε τον αδύναμο ήρωα,
  Πελάτης οφθαλμίατρου...
  
  Ποιος πατάει ένα μικρό σκουλήκι,
  Ο ίδιος είναι ανάξιος στην καρδιά!
  Και το μεγάλο μου πάθος
  Κάτω από την ουρά δύο ροδέλες πιπεριού!
  
  Με λίγα λόγια, έλα Belobog,
  Θα γίνω Απόλλωνας...
  Θα διαγράψουμε μηδενικά με ένα στυλό,
  Έχουμε εκατομμύρια πίσω μας!
  Η πρωτεύουσα της Παρθίας είχε πέσει και η ρωμαϊκή σημαία κυμάτιζε τώρα από πάνω της. Ο Όλιβερ Τουίστ πήρε το κλειδί της Ασίας στα δυνατά του χέρια και πλησίασε τον αυτοκράτορα Ιουλιανό. Ευχαρίστησε τον κληρονόμο και του το παρέδωσε πίσω λέγοντας: "Δόξα στον Απόλλωνα".
  Ο Τζούλιαν χτίζει μια νέα πρωτεύουσα. Ο Όλιβερ άρχισε επίσης να ονειρεύεται ... Εδώ συνάντησε ξανά τον Αυτοκράτορα Ιουλιανό. Το βασίλειο των Πάρθων, από το οποίο οι Ρωμαίοι νικήθηκαν τόσα προβλήματα, και ο Ιουλιανός, που ονομαζόταν ήδη Μέγας, αποφάσισαν να αποκαταστήσουν τη Βαβυλώνα.
  Η εμφάνιση του Όλιβερ Τουίστ, του επώνυμου γιου του αυτοκράτορα και που θεωρούνταν γιος του Απόλλωνα, έγινε αντιληπτή από τους Ρωμαίους ως σημάδι των θεών.
  Μπροστά στο αγόρι, οι Vestal Virgins πασπαλίζουν ροδοπέταλα. Ο Όλιβερ τα πάτησε με ξυπόλητα πόδια και ξεφυσώντας περήφανα το στήθος του, βάδισε σαν θριαμβευτής. Τα πέταλα γαργαλούσαν ευχάριστα τις γυμνές της φτέρνες και η διάθεση ανέβηκε από αυτό. Ο Τζούλιαν έσφιξε το χέρι του αγοριού, που είχε κάθαρση από τη στρατιωτική εργασία, λέγοντας:
  - Ω γιε μου! Διέταξα από τους θησαυρούς που αιχμαλωτίστηκαν από τους Πάρθους να σου ρίξουν ένα χρυσό άγαλμα, βάζοντας σμαράγδια αντί για μάτια! Αφού είσαι ο γιος του Απόλλωνα, τότε είσαι σαν τον ίδιο τον Θεό της ομορφιάς και της στρατιωτικής τέχνης!
  Ο Όλιβερ Τουίστ απάντησε σεμνά, σταυρώνοντας τα χέρια του πάνω από το μυώδες στήθος ενός δυνατού έφηβου:
  - Είμαι σαν θεός, είμαι άντρας!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε στο αγόρι και ανακοίνωσε:
  - Από την πλευρά σας και προς τιμήν της έναρξης της αναβίωσης της Βαβυλώνας, θα κανονίσουμε αγώνες μονομάχων!
  Ο Όλιβερ είπε ειλικρινά:
  - Λιγότερο αίμα! Οι θεοί μας δεν απαιτούν θυσίες, αλλά θάρρος και γενναιότητα!
  Ο Τζούλιαν συμφώνησε με αυτό:
  -Μακάρι να είναι έτσι! Αλλά όσοι Πάρθοι δεν παραιτήθηκαν οι ίδιοι πρέπει να πεθάνουν σε μάχες μονομάχων για να μην προκαλέσουν νέα προβλήματα στη Ρώμη!
  Ο Oliver Twist Jr απάντησε σε αυτό:
  Αφήστε τους θεούς να αποφασίσουν τη μοίρα τους! Μόνο γυναίκες και παιδιά να μην συμμετέχουν σε αυτά!
  Ο Τζούλιαν απάντησε διφορούμενα:
  - Όσοι δεν είναι επικίνδυνοι για εμάς δεν θα συμμετέχουν στο χορό του θανάτου!
  Το άγαλμα που στάλθηκε στον Όλιβερ Τουίστ ήταν ακόμα πιο ψηλό από το πραγματικό μέγεθος και τα σμαραγδένια μάτια έκαιγαν. Στα χέρια του, το αγόρι-θεότητα κρατούσε δύο σπαθιά με ατσάλινες λεπίδες και λαβές στολισμένες με ρουμπίνια. Οι ανακουφιστικοί μύες ήταν αρκετά συνεπείς με τον αρχικό.
  Στη συνέχεια έγινε ένα πλούσιο γλέντι και ήδη κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μονομάχων. Δύο καλά πλυμένοι και λαδωμένοι Πάρθοι πολέμησαν. Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με ξίφη. Ο μεγαλύτερος έχασε πολλά χτυπήματα του ξίφους στο στήθος και το στομάχι, σωριάστηκε στην άμμο. Ο αγώνας αποδείχθηκε φευγαλέος και σχεδόν όλοι οι Ρωμαίοι, δυσαρεστημένοι με μια τέτοια έκβαση, έγειραν τα δάχτυλά τους προς τα κάτω - τελειώστε τον! Ο Όλιβερ απέφυγε. Δεν ήθελε να φανεί σκληρός ή ελεήμων.
  Ο Πάρθιος χωρίς ίχνος συνείδησης μαχαίρωσε τον συμπατριώτη του. Σε αυτό, μάλιστα, τελείωσαν οι παραστάσεις των μονομάχων. Μόνο προς το τέλος της γιορτής, όταν ο Ιουλιανός, όπως ο Νέρων, τραγούδησε ένα τραγούδι, οι στρατιώτες κλήθηκαν ξανά στο στάδιο. Αυτή τη φορά ήταν δύο έφηβοι.
  Πολέμησαν αρκετά, προκαλώντας πολλές πληγές ο ένας στον άλλο. Και στο τέλος, εντελώς εξουθενωμένοι, τρύπησαν ο ένας το στήθος του άλλου με τα ξίφη τους και πάγωσαν.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, χτυπώντας το γυμνό του πόδι, παρατήρησε δυσαρεστημένα:
  - Εσύ ο πατέρας υποσχέθηκες ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στη μονομαχία των μονομάχων!
  Ο Τζούλιαν απάντησε αποφασιστικά, χτυπώντας τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Και αυτά δεν είναι παιδιά! Είναι ήδη δεκατεσσάρων!
  Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε μια ορισμένη απογοήτευση στους Ρωμαίους και αποδοκίμασαν τους νεκρούς μαχητές.
  Ο Όλιβερ δεν έφερε αντίρρηση. Ο ίδιος δεν θεωρούσε παιδιά δεκατεσσάρων ετών. Αν ένα αγόρι μπορεί ήδη να είναι με μια γυναίκα, τότε δεν είναι παιδί!
  Οι αγώνες μονομάχων ξεκίνησαν την επόμενη μέρα.
  Οι Πάρθοι πολέμησαν μεταξύ τους. Έγιναν έξαλλοι, πετάχτηκαν και μαχαίρωσαν. Χύθηκε πολύ αίμα και ιδρώτας.
  Ήδη στην πρώτη μάχη πολέμησαν είκοσι άτομα σε κάθε πλευρά. Αυτοί που βγήκαν πρώτοι με πράσινες λοβές, και οι δεύτεροι με κίτρινες. Η μάχη προχώρησε με ποικίλη επιτυχία. Κέρδισαν οι πράσινοι, από τους οποίους μόνο οι τρεις έμειναν στα πόδια τους και μάλιστα τραυματίστηκαν σοβαρά.
  Η δεύτερη μονομαχία αποδείχθηκε λίγο λιγότερο αιματηρή από την πρώτη.
  Αυτή τη φορά υπήρχαν δεκαπέντε άντρες σε κάθε πλευρά. Άλλα σε πορτοκαλί επιδέσμους, άλλα σε μπλε. Οι βαριές μπότες χτυπάνε στην άμμο. Οι ίδιοι οι μονομάχοι είναι ημίγυμνοι, πολλοί είναι τριχωτές, οπότε το θέαμα είναι αρκετά βάρβαρο και τεταμένο. Το πορτοκαλί φάνηκε να είναι πιο δυνατό, αν και σε γενικές γραμμές ο αγώνας αποδείχθηκε ανταγωνιστικός. Έγινε μια πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων, έσταζε αίμα.
  Και οι δύο πλευρές ταλαντεύονταν σαν κύμα αεράκι.
  Το πορτοκαλί αποδείχθηκε πιο δυνατό, εκ των οποίων πέντε πολεμιστές στάθηκαν στα πόδια τους. Κι εκείνους τους γαλάζιους που ήταν σωροί, αλλά σκοτώθηκαν, οι Ρωμαίοι δεν τους συγχώρεσαν.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Εδώ, για παράδειγμα, τρία λιοντάρια και πέντε Πάρθοι με αμβλύ σπαθιά. Το λουτρό αποδείχτηκε ματωμένο... Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στα λιοντάρια, εκτός από τα ζώα, και τα ξίφη δόθηκαν στους αιχμαλώτους κοντά, σκουριασμένα και όχι ακονισμένα για πολύ καιρό.
  Στη συνέχεια, έφηβοι μπήκαν στο ρινγκ, οπλισμένοι μόνο με στιλέτα. Ακούγονταν τόσα πολλά ουρλιαχτά, ουρλιαχτά, δαγκώματα. Μπλέκονταν σε μια αγκαλιά και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον με τις πόντους τους, κτυπούσαν, κλωτσούσαν. Τα αγόρια ήταν τόσο εξαγριωμένα που δεν έβλεπαν καν ποιος ήταν σε ποια ομάδα. Απλώς σκότωσαν ο ένας τον άλλον, ακρωτηριάστηκαν και τελείωσαν επί τόπου.
  Ο ένας από αυτούς έσπασε ακόμη και την τελειότητα του άλλου, αναγκάζοντας τον τελευταίο να πεθάνει από ένα έντονο σοκ πόνου.
  Πόσο σκληρό και αηδιαστικό είναι, αλλά ταυτόχρονα αιματηρό συναρπαστικό. Όταν βιώνεις ένα μείγμα ενθουσιασμού, ευχαρίστησης και ταυτόχρονα αηδίας, όταν γυμνοί, ιδρωμένοι, ματωμένοι και κομμένοι έφηβοι βασανίζονται και δαγκώνουν ο ένας τον άλλον με όπλα.
  Και στην αρχαιότητα γεννιούνται πολλά παιδιά και μεγάλος αριθμός αγοριών συμμετέχει σε αγώνες μονομάχων. Είναι λιγότερο πολύτιμα αγαθά και δεν είναι τόσο αξιολύπητα. Συχνά οι νεαροί σκλάβοι πολεμούν εντελώς γυμνοί και πάντα ξυπόλητοι.
  Οι γυναίκες μονομάχοι είναι επίσης σχεδόν πάντα ξυπόλητες, εκτός από τις πιο διάσημες από αυτές. Τέτοια κορίτσια φορούν κομψά σανδάλια για να τονίσουν την υψηλότερη θέση τους.
  Οι σκλάβοι δεν πρέπει να φορούν παπούτσια μέχρι την ενηλικίωση, μόνο σε κρύο καιρό τους δίνονται τραχιά ξύλινα παπούτσια για να μην λυγίζουν τα πολύτιμα βοοειδή από το κρύο. Και αν ένα παιδί είναι από τη φύση του δυνατό και αντέχει το χιόνι, προτιμούν να το αφήσουν χωρίς χιτώνα. Τα παιδιά των ελεύθερων Ρωμαίων, και ιδιαίτερα των πατρικίων, φορούν σανδάλια ή παντόφλες και μπότες στον κρύο καιρό, για να είναι λιγότερο σαν σκλάβοι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, βέβαια, ως γιος του θεού Απόλλωνα, είναι πάνω από τέτοιες προκαταλήψεις. Αλλά μερικοί Πάρθοι αιχμάλωτοι, κοιτάζοντας το αγόρι με σορτς που κάθεται μόνο του δίπλα στον αυτοκράτορα, προφανώς τον μπέρδεψαν για τιμητικό κόζνικ και ψιθύρισαν.
  Και η ακοή του Όλιβερ είναι πολύ οξεία, και είναι δυσάρεστο όταν σε σκέφτομαι έτσι. Δύο ημίγυμνες σκλάβες πλησίασαν τον πρίγκιπα και άρχισαν να κάνουν ευχάριστα μασάζ για τα γυμνά πόδια του αγοριού. Είναι τόσο ωραίο να σε αγγίζουν Ασιάτισσες. Προφανώς, και αιχμάλωτοι σκλάβοι στην κατακτημένη Παρθία.
  Μόνο ένας από τους έφηβους έμεινε στα πόδια του, ο οποίος όμως και αυτός δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος λόγω πολυάριθμων τραυμάτων και στάθηκε στα τέσσερα.
  Ο επόμενος αγώνας ήταν λίγο πιο εξωτικός. Τέσσερις κροκόδειλοι εναντίον δύο δωδεκάδων Πάρθων με ραβδιά. Και μόνο ένας είχε ένα τσεκούρι στα χέρια του. Αλιγάτορες όρμησαν στους κρατούμενους και εκείνοι χτύπησαν με ξύλα σε απάντηση. Κάποιοι Πάρθοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κροκόδειλος είναι ένα πολύ τρομακτικό ζώο. Όπως χτυπάει το στόμα, έτσι και ο δαγκωμένος Πάρθιος πέθανε σε τέτοια δόντια.
  Και ο άλλος πολεμιστής έχει ήδη χάσει τα πόδια του και το άλλο χέρι. Και οι κροκόδειλοι μονομάχοι τρώνε πολύ με απόλαυση.
  Ένας ψηλός Πέρσης με τσεκούρι έκοψε τον αλιγάτορα με τσεκούρι. Δεν αντέδρασε καν: αποδείχθηκε τόσο δυνατό δέρμα. Και όλα χτυπούν στη σειρά και ορμάουν να κατασπαράξουν όλους όσους έχουν πέσει κάτω από τους κυνόδοντες.
  Το αιματηρό χάος εμφανίστηκε. Και άρχισε να απλώνεται σε άμμο και χαλίκι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ άρχισε να φλερτάρει με σκλάβες... Και ξύπνησε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ο Όλιβερ Τουίστ, μετά τον ύπνο, ξανατρέφεται και ανακοινώνεται:
  - Λοιπόν, τώρα σε περιμένει το δεύτερο μαρτύριο, αγόρι.
  Πρώτα μπήκαν στο κελί οι φρουροί και μαζί της μια γυναίκα γιατρός με λευκό παλτό. Διέταξε τον Όλιβερ να βγάλει τη ρόμπα του και έγνεψε καταφατικά αφού την εξέτασε.
  - Πόσο γρήγορα θεραπεύεται σε έναν σκύλο! Ήρθε η ώρα για δεύτερη ανάκριση με πάθος!
  Το αγόρι γουργούρισε:
  - Είμαι ακόμα παιδί, ίσως όχι;
  Η γυναίκα με το λευκό παλτό έγνεψε καταφατικά.
  - Μην ανησυχείς, δεν θα πληγωθείς. Και τότε θα υπάρχει μόνο ένα βασανιστήριο. Ο νόμος απαγορεύει τον ακρωτηριασμό παιδιών κάτω των δεκατεσσάρων ετών με βασανιστήρια!
  Ο Όλιβερ αναστέναξε βαριά.
  Πλύθηκε με χλιαρό νερό, δεν γλίτωσαν ούτε το κρατικό σαπούνι. Και το αγόρι έγινε καθαρό και έτοιμο για βασανιστήρια.
  Μπήκαν περισσότεροι φρουροί. Απαγκίστρωσαν το γιακά από το λαιμό του αγοριού και φόρεσαν τα δεσμά. Και τον οδήγησαν, τσουγκρίζοντας με αλυσίδες, στο τμήμα βασανιστηρίων.
  Ο Όλιβερ ήταν νευρικός, τα πόδια του έτρεμαν, τα γυμνά του πέλματα ένιωθε την κρύα υγρασία της πέτρας. Είναι ακόμη παιδί, και θα βασανιστεί σκληρά, και αυτό προκάλεσε ανατριχίλα.
  Μια γυναίκα δήμιος με κόκκινα μαλλιά τον περίμενε ήδη στο θάλαμο των βασανιστηρίων. Χαμογέλασε, μεγάλα, μαργαριταρένια δόντια.
  - Λοιπόν, ήρθε αυτό το χαριτωμένο κοτόπουλο; Τώρα θα σε τσιμπήσουμε!
  Έσκισαν τις ριγέ πιτζάμες του Όλιβερ και τον έβγαλαν γυμνό. Την κοκκινομάλλα βοήθησαν οι δήμιοι έφηβοι. Ήταν μια ειδική ομάδα για βασανιστήρια παιδιών.
  Ο Όλιβερ τοποθετήθηκε σε ένα ειδικό κρέπε με αιχμές που άρχισαν να τρυπούν οδυνηρά το δέρμα της πλάτης και των γλουτών του.
  Τότε τα χέρια και τα πόδια του άρχισαν να λυγίζουν σε αφύσικες γωνίες. Ο Όλιβερ βόγκηξε από τον πόνο. Οι σύνδεσμοι τεντώθηκαν και τα χέρια και τα πόδια βγήκαν κυριολεκτικά από τους ώμους και τους γοφούς.
  Η κοκκινομάλλα χαμογέλασε.
  - Λοιπόν, τι πονάει; Μπορείς να μου πεις πού έκρυψες την κρύπτη;
  Ο Όλιβερ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  Οι έφηβοι δήμιοι γύρισαν τους μοχλούς και τα χέρια και τα πόδια του αγοριού έστριψαν περισσότερο. Ο Όλιβερ βόγκηξε, αλλά έσφιξε τα δόντια του για να σωπάσει.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - Λιπάνετε τις φτέρνες του! Είναι ήδη ζωντανοί!
  Οι νεαροί δήμιοι άρχισαν να δουλεύουν με ενθουσιασμό. Άλειψαν τα ξεπλυμένα με τη σκόνη πέλματα του αγοριού, ακόμα μάλλον σκληρά, ακόμη και τα παιδικά του δάχτυλα των ποδιών. Η κοκκινομάλλα κοίταξε το παιδί και έγλειψε τα χείλη της. Της άρεσε να βασανίζει μικρά αγόρια.
  Τέλος, η σόλα λιπαίνεται και το μαγκάλι στερεώνεται με παροχή αερίου. Το ύψος της φλόγας μπορεί να ρυθμιστεί και γλείφει τη φτέρνα ενός παιδιού με μια σαρκοφάγη γλώσσα. Ταυτόχρονα, οι δήμιοι συνεχίζουν να στρίβουν τα χέρια και τα πόδια του αγοριού, καμπυλώνοντάς το κυριολεκτικά σε ένα τόξο.
  Ο πόνος ήταν τρομερός και ο Όλιβερ βόγκηξε και φώναξε. Προσπάθησε απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή του, αλλά αυτό, αλλά δεν τα κατάφερε καλά. Και σαν να ξέσπασαν ηφαίστεια σε όλο το σώμα και να κυλούσε λάβα.
  Η σκέψη άστραψε: αντί να υπομείνεις τέτοιο πόνο, θα ήταν καλύτερα να πούμε. Επιπλέον, είναι απίθανο να είναι δυνατή η χρήση του κρυμμένου πλούτου. Αλλά το πεισματάρικο μικρό διάβολο στο κεφάλι του απαιτούσε αντίσταση στη βία. Και ο Όλιβερ ήταν σιωπηλός σαν νεαρός πρωτοπόρος που ανακρίθηκε από τους Ναζί. Αν και από καιρό σε καιρό γκρίνια και ακόμη και κραυγές έσπασαν από τα χείλη.
  Το μαγκάλι έψηνε τις γόβες του αγοριού, και έγιναν κόκκινες, αλλά χάρη στο ελαιόλαδο δεν κάηκαν ούτε απανθρακώθηκαν. Και οι φουσκάλες βγήκαν σιγά σιγά, ήταν ένα μεγάλο μαρτύριο. Και την ίδια στιγμή, οι σύνδεσμοι του χεριού και του ποδιού και οι ωμοπλάτες του Όλιβερ Τουίστ βγήκαν, έτσι ώστε να μείνει λίγο πριν το διάλειμμα.
  Η κοκκινομάλλα γέλασε και έλαμψε από ευτυχία. Ο Όλιβερ ήταν ένα όμορφο, μυώδες αγόρι και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για τη μέριμνα να τον βασανίσει. Δεν ομολόγησε όμως. Ο υπάλληλος που επέβλεπε τα βασανιστήρια ανέτρεψε την κλεψύδρα. Σύμφωνα με το νόμο, τα βασανιστήρια παιδιών κάτω των δεκατεσσάρων ετών είναι περιορισμένα χρονικά. Και μόνο στενάζει και φωνάζει, και οι γραμματείς δεν έχουν τίποτα να γράψουν.
  Τότε η κοκκινομάλλα πήρε μια μακριά βελόνα, που η άκρη της ήταν καυτή στο τζάκι, και πήγε στον Όλιβερ.
  Άρχισε να τρυπάει το γυμνό, μυώδες αγόρι στις νευρικές απολήξεις. Ο Όλιβερ ούρλιαξε από άγριο πόνο... Η κοκκινομάλλα τρύπησε αργά και τραγούδησε:
  Τι πόνο, τι πόνο!
  Οι αδελφότητες χτυπούν την Ισπανία! Το πέντε είναι μηδέν!
  Και γελάει βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια του. Και πάλι, ενέσεις που αυξάνουν την ταλαιπωρία του αγοριού.
  Ο Όλιβερ προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του από τον πόνο... Κοιτάζει την κοκκινομάλλα και δεν του φαίνεται τρομακτική. Δεν φαίνεται πάνω από τριάντα, όμορφα, αλλά κακά σμαραγδένια μάτια. Ο Όλιβερ άκουσε ότι υπάρχει μια γυναίκα δήμιος που συνήθως βασανίζει μικρούς κλέφτες. Και λίγοι μπορούσαν να αντισταθούν στα βασανιστήρια. Ο Όλιβερ θυμήθηκε επίσης το μυθιστόρημα για τον Ρομπέν των Δασών.
  Ο μικρός Τζο, ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων ετών, συνελήφθη με κάποιο τρόπο. Και βασανίστηκε στο ράφι με φωτιά και μαστίγιο. Ο μικρός Τζο ήταν εξουθενωμένος, αλλά δεν άφησε να ξεχωρίσει που βρισκόταν η φωλιά των ληστών. Τότε ο δήμιος απήχθη και στη θέση του εμφανίστηκε ο ίδιος ο Ρομπέν των Δασών. Και ο μικρός Τζο κοιμήθηκε. Αν και οι γυμνές φτέρνες του κάηκαν με καυτό σίδερο, θεράπευσαν το αγόρι και έτρεξε ξανά.
  Οπότε τίποτα σπουδαίο. Πονάει μόνο, αλλά δεν θα γίνει άκυρο και θα εκδικηθεί ακόμη και τον εαυτό του...
  Η κοκκινομάλλα έκανε μια ντουζίνα ενέσεις σε διάφορα μέρη του σώματος και κατέβασε την κρύα βελόνα.
  Πήρε ένα μαστίγιο στα χέρια της και άρχισε να χτυπάει τον Όλιβερ στο στήθος και στο στομάχι. Τα χτυπήματα έπεφταν δυνατά και έπεφταν ομοιόμορφα. Το αγόρι, του οποίου το κεφάλι ήταν ήδη αρκετά μπερδεμένο από τον τρομερό πόνο, λιποθύμησε...
  Έφηβοι δήμιοι του έριξαν παγωμένο νερό. Ο Όλιβερ συνήλθε.
  Η κοκκινομάλλα πήρε ένα κομμάτι πυρωμένο σίδερο από το τζάκι και το έφερε στο στήθος του αγοριού.
  Εδώ παρενέβη ο αξιωματούχος:
  - Μπορείς να βλάψεις τον θωρακικό μυ! Τα παιδιά δεν ακρωτηριάζονται!
  Η κοκκινομάλλα γάβγισε επιθετικά:
  - Τότε αλάτι!
  Και έβαλε το πόδι της στα ποτήρια και έχυσε μια ολόκληρη χούφτα στην πληγή του Όλιβερ. Το αγόρι φώναξε και συσπάστηκε.
  Ο Άγγλος αξιωματούχος έγνεψε καταφατικά.
  - Όλος ο χρόνος έχει τελειώσει! Ο νόμος απαγορεύει περαιτέρω βασανιστήρια!
  Η κοκκινομάλλα καταράστηκε και γρύλισε:
  - Ανάθεμα! Είναι σκληρό καρύδι! Ίσως συνεχίσει;
  Ο αξιωματούχος κούνησε το κεφάλι του.
  - Δεν! Ο νόμος είναι νόμος! Τα αγόρια της ηλικίας του δεν πρέπει να βασανίζονται άλλο! Υπάρχει ακόμα ένα μαρτύριο! Και σκεφτείτε κάτι πιο σοφιστικέ!
  Ο έφηβος δήμιος πρότεινε:
  Σπάστε του τα δάχτυλα των ποδιών!
  Ο αξιωματούχος το απέκρουσε.
  - Δεν μπορείς να σακατέψεις!
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε εκνευρισμένη.
  - Αφήστε τον να ξεκουραστεί! Για τρίτη φορά θα του ετοιμάσω κάτι πιο σοφιστικέ και αποτελεσματικό!
  Ο Όλιβερ απελευθερώθηκε από σφιγκτήρες και κατσίκες. Η γυναίκα γιατρός ένιωσε τον σφυγμό του αγοριού και είπε με ικανοποίηση:
  - Είναι πολύ επίμονος! Και μπορεί να πάρει πολλά!
  Ο αξιωματούχος σημείωσε:
  - Στα ορυχεία του! Αφήστε το να λειτουργήσει! Υπάρχουν τόσο μικρά, αλλά δυνατά όσο πρέπει!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Ολα τα καλύτερα! Ίσως πέσει στα χέρια μου περισσότερες από μία φορές!
  Ο Όλιβερ πλύθηκε με παγωμένο νερό και μεταφέρθηκε στο κελί. Τα βασανιστήρια τελείωσαν και το αγόρι πήρε έναν αναστεναγμό ανακούφισης.
  Τα δύο τρίτα του δρόμου πέρασαν, και μένουν πολύ λίγα, και ο εφιάλτης θα τελειώσει.
  Αλήθεια, λοιπόν, μάλλον λόγω μικρού ηλικίας δεν θα τον εκτελέσουν, αλλά θα τον στείλουν στα ορυχεία. Και αυτό είναι το χειρότερο! Υπάρχει μια τρομερή δυσοσμία και μισοσκόταδο, και μια δουλειά που δεν κρατάει πολύ.
  Καλύτερα στις φυτείες της Τζαμάικας ή της Ινδίας, ή στα νησιά. Είναι ζεστό και ηλιόλουστο και ευχάριστο, καθαρό αέρα. Μυρίζει σαν τροπικά φυτά.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια των αγοριών γαργαλιούνται από ευχάριστο γρασίδι, και η δουλειά είναι ακόμα πιο διασκεδαστική.
  Ο Όλιβερ, εξαντλημένος από τα βασανιστήρια, ξάπλωσε ανάσκελα, που ήταν λιγότερο τραυματισμένος, μελανιασμένος μόνο από τις αμβλύ βελόνες της καρέκλας, και προσπάθησε να κοιμηθεί. Θα ήταν ωραίο να ξεχάσεις σε ένα θεραπευτικό όνειρο.
  Το κολάρο στο λαιμό του παιδιού σχεδόν δεν παρενέβαινε και δεν τσίμπησε.... Υπήρχε όμως μια ηθική ταπείνωση σαν αυτό το σκυλί με λουρί. Λοιπόν, το μετάνιωσαν και δεν έβαλαν τα πόδια στο μπλοκ.
  Εδώ είναι ο μικρός Τζο, αφού τον βασάνισαν, τον κράτησαν δεσμά και δεν μπορούσε καν να γυρίσει. Και ο Όλιβερ Τουίστ ήξερε ήδη τι είναι πόνος. Ωστόσο, στο εργαστήριο τον μαστίγωσαν περισσότερες από μία φορές. Και το μαστίγιο δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Η φωτιά και η εκτροπή των αρθρώσεων είναι πιο επώδυνες. Και οι βελόνες στις νευρικές απολήξεις. Πονάει το σώμα, ειδικά οι σπασμένοι σύνδεσμοι.
  Η πόρτα του κελιού άνοιξε... Ο επίσκοπος μπήκε και έφερε μέσα μια κανάτα γάλα και μαλακό ψωμί, λέγοντας:
  - Πιες και κέρδισε δύναμη!
  Ο Όλιβερ ρώτησε χαμηλόφωνα:
  - Δεν θα εκτελεστώ;
  Η ματρόνα παρατήρησε:
  -Πολλοί σε λυπούνται, να είσαι δυνατός!
  Ο Όλιβερ ήπιε γάλα, έτρωγε λευκό ψωμί. Το στομάχι του ήταν βαρύ. Και όταν έφυγαν οι φρουροί, το αγόρι ξάπλωσε ανάσκελα και αποκοιμήθηκε σχεδόν αμέσως.
  Και ονειρευόταν...
  Στο σώμα ενός ενήλικα, ο Όλιβερ Τουίστ καβάλησε ένα μαύρο άλογο. Μόλις είχε αφήσει τους συντρόφους του και βρέθηκε ολομόναχος. Η διάθεση επιδεινώθηκε και μια ομίχλη δημιουργήθηκε στο κεφάλι μου πώς να τα κάνω όλα αυτά ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Αυτή την ενδιαφέρουσα λέξη επινόησαν οι Έλληνες - ουσιαστικά! Εσείς ο ίδιος είστε τουλάχιστον ο έβδομος γιος της οικογένειας, αλλά ήδη ένα ευγενές άτομο, κοντά στον αυτοκράτορα. Αλλά εδώ χρειάζεται απλώς να μετριάσεις την κατάστασή σου και να γίνεις πιο δυσδιάκριτος. Διεισδύστε στις τάξεις των συνωμότων που θέλουν να κάψουν ολοσχερώς τη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο.
  Είναι απαραίτητο να ξετυλίξουμε το σύνθετο κουβάρι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ σταμάτησε το άλογο του. Πολύ καλός και καθαρόαιμος έχει άλογο. Είναι αμέσως ξεκάθαρο ότι αυτό θα είναι ένα ευγενές πρόσωπο και δεν θα είναι δυνατό να χαλαρώσουν οι σεχταριστές.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κατέβηκε από τον επιβήτορα και σκέφτηκε πού να τον στερεώσει. Απλώς δέσιμο σε ένα δέντρο; Θα τον πάρουν μακριά, αλλά δεν θέλω να χάσω ένα τόσο ευγενές άλογο. Ενοικίαση στην πλησιέστερη βίλα; Δηλαδή, δεν θα διακινδυνεύσουν να ξεγελάσουν το δεξί χέρι του νομάρχη της αυτοκρατορικής φρουράς;
  Ο Όλιβερ Τουίστ δεν άρεσε πολύ αυτή την επιλογή, αλλά φαίνεται ότι δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Τι γίνεται όμως με την επιστροφή; Και μετά περπατήστε; Επίσης δεν φαινόταν πολύ ελκυστικό. Ίσως να πάρετε και να πάρετε ένα πιο σεμνό άλογο ή ακόμα και να μεταφέρετε σε έναν γάιδαρο;
  Η τελευταία επιλογή φαινόταν ακόμα λίγο πιο λογική και όχι τόσο κουραστική όσο το να σέρνεσαι με τα πόδια.
  Ωστόσο, έπρεπε να ανέβω ξανά στον επιβήτορα και να κινηθώ στον βραχώδη δρόμο. Γύρω φύτρωναν πενιχροί φοίνικες και η θέα δεν είναι η πιο πλούσια. Και αυτό είναι στην ανθισμένη Ιταλία. Μερικά μέρη εδώ. Εδώ, όμως, είναι μια διακλαδισμένη και σπασμένη βελανιδιά. Στο βάθος, ένας μαυρισμένος, ημίγυμνος βοσκός οδηγεί τις κατσίκες.
  Ο Όλιβερ Τουίστ όρμησε στο άλογό του για να φτιάξει το κέφι του και επιτάχυνε το βήμα του.
  Εδώ ένιωσε ένα κύμα δύναμης μέσα του και τραγούδησε.
  Κάποιος σπέρνει, κάποιος οργώνει
  Λοιπόν, κάποιος θα πει απλά, βαρέθηκα να βαριέμαι, θέλω να πειράξω λίγο την ευτυχία Ε, θα πάρω το άλογο ως ενέχυρο και με περιμένει καλή τύχη!
  
  Γλίστρησε, γλίστρησε κάπου, γλίστρησε με γλίστρησε
  
  !
  
  ΓλίστρησεΕ, γλίστρησε κάπου Με γλίστρησε Γλίστρησε ρε, γλίστρησε κάπου Γλίστρησε ξανά Γλίστρησε ρε, γλίστρησε κάπου με γλίστρησε Γλίστρησε ωχ γλίστρησε κάπου ξανά γλίστρησε!
  
  Γλίστρησε Εε γλίστρησε κάπου Με γλίστρησε Γλίστρησε αχ γλίστρησε κάπου Γλίστρησε ξανά!
  Εδώ ο Όλιβερ Τουίστ ξαφνικά σώπασε και ανοιγόκλεισε τρομαγμένος. Μπροστά του εμφανίστηκε ένα κορίτσι πρωτόγνωρης ομορφιάς. Ήταν σχεδόν γυμνή, μόνο το υπέροχο στήθος της ήταν καλυμμένο με χορδές από χάντρες από πέτρες που αστράφτουν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και οι γοφοί της ήταν τυλιγμένοι σε γιρλάντες από μαργαριτάρια, μεγάλα διαμάντια και σμαράγδια. Ταυτόχρονα, η φιγούρα είναι υπέροχη, ένα ψηλό κορίτσι, πυκνά μαλλιά που πέφτουν σε κύματα στο χρώμα του φύλλου χρυσού και τρεις φουρκέτες: ένα ρουμπίνι σε σχήμα πεταλούδας, ένα ζαφείρι σε σχήμα ενός ψαριού, και ένα σμαραγδί σε σχήμα τίγρης.
  Ταυτόχρονα, παρά τον πλούτο της στολής, το κορίτσι ήταν ξυπόλητο, μόνο στους αστραγάλους της υπήρχαν βραχιόλια από πολύτιμα λουλούδια. Και η σιλουέτα της είναι πολύ μυώδης και ανέπνεε ζωώδη δύναμη, ομορφιά και ερωτισμό. Πλακάκια της πρέσας, μπάλες μυών που κυλούν κάτω από τη σοκολατένια πέτσα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ένιωσε την αρρενωπή του τελειότητα να φουσκώνει αμέσως, το αίμα να βράζει στα κορμιά του και η καρδιά του να χτυπά σαν τύμπανο.
  Δεν είχε ξαναδεί τόσο όμορφο, απολαυστικό και συναρπαστικό κορίτσι.
  Για αρκετές μέρες ο Όλιβερ Τουίστ δεν είχε καμία γυναίκα στη μνήμη των ψευδών ονείρων του και ένιωθε ζαλάδα και ζωώδη ένστικτα να ξυπνούν. Είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται ο ίδιος ο αυτοκράτορας και στην τσέπη του έχει ένα χαρτί σφραγισμένο με τη σφραγίδα και την υπογραφή του Καίσαρα. Και το χαρτί γράφει: - Ό,τι δεν έκανε ο κομιστής αυτής της επιστολής, έγινε για το καλό της Ρώμης και με εντολή μου! Έτσι, αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν ήταν η βασίλισσα των βαρβάρων, ο Όλιβερ θα δικαιωθεί.
  Όταν το δεξί χέρι του έπαρχου πήδηξε από το άλογο, τότε απροσδόκητα, το κορίτσι αποδείχθηκε ψηλότερο από τον Ρωμαίο ενθουσιασμένος από τη ζωώδη λαγνεία. Ο Όλιβερ Τουίστ δεν ντρεπόταν και όρμησε πάνω της. Αλλά το γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες πόδι του κοριτσιού άστραψε και τα γυμνά της δάχτυλα έπιασαν σφιχτά τη μύτη της. Ο πόνος χτύπησε σαν βαριοπούλα στο κρανίο και ο Όλιβερ Τουίστ φώναξε:
  - Αχ αχ αχ αχ! Με σκοτώνεις!
  Η χρυσή κοπέλα γέλασε, σήκωσε τον εκατόνταρχο του φρουρού από το έδαφος και τον πέταξε σαν γατάκι.
  Γύρισε στην πλάτη του και βόγκηξε. Το κορίτσι με το βασιλικό άρθρο είπε ήρεμα:
  - Η φαλλοκρατική αντίδρασή σου είναι κατανοητή για μένα και μάλιστα κολακευτική! Αλλά όταν έχεις να κάνεις με μια θεά, δεν μπορείς να βιαστείς σαν κάπρος στη ζέστη. - Η φωνή της καλλονής έγινε πιο αυστηρή. Ανέβα στα τέσσερα και σύρσου. Μετά φίλησε τα ίχνη μου στην άμμο. Δεν σου αξίζει να αγγίζεις το σώμα σου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ένιωσε πυγμάχος μετά τον νοκ άουτ. Το κεφάλι του πάλλονταν, η μύτη του πάλλονταν από βασανιστικό πόνο. Κάπως έτσι, ο εκατόνταρχος των φρουρών ανέβηκε στα τέσσερα και σύρθηκε προς ένα ψηλό, υπέροχα όμορφο κορίτσι.
  Η διέγερση, παρά τον πόνο, δεν πέρασε. Και ο Όλιβερ Τουίστ τρύπωσε με πάθος το ξυπόλητο, χαριτωμένο αποτύπωμα μιας εκπληκτικής ομορφιάς.
  Ένιωσε την άμμο στα χείλη του και γέλασε. Την ίδια στιγμή, ένα γυμνό τακούνι εμφανίστηκε στο λαιμό του, πιεσμένο.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πέταξε:
  - Δείξε έλεος!
  Η καλλονή απάντησε με ένα πονηρό χαμόγελο των δοντιών:
  - Αξίζουν!
  Ο Όλιβερ Τουίστ απάντησε με ένα βογγητό:
  - Απαίτηση, ωχ υπέροχα, θα τα κάνω όλα!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Καλός. Είσαι περήφανος Ρωμαίος και το δεξί χέρι του αυτοκράτορα. Γίνε κορίτσι τώρα, γίνε αυτή μέχρι να αλλάξω γνώμη!
  Ο Centurion Oliver Twist ήταν έτοιμος να πει κάτι όταν ένιωσε σαν να ήταν βυθισμένος σε λιωμένο βούτυρο. Τον έπιασε ένας άγριος πυρετός και μετά τον πέταξαν στο κρύο. Ο κεραυνός άστραψε, ένας συντριπτικός κεραυνός ακούστηκε και όλα γύρισαν μπροστά στα μάτια του άντρα. Και μετά από μια στιγμή όλα ήταν ήσυχα. Ο Όλιβερ Τουίστ δεν ένιωθε πια τον πόνο στη μύτη του, αλλά το σώμα του ήταν χαρούμενο. Πήδηξε και έριξε μια ματιά στον εαυτό του. Μπροστά του ταλαντευόταν ένα γεμάτο κοριτσίστικο στήθος, που μόλις κάλυπτε μια λωρίδα υφάσματος. Πιο πέρα μπορούσες να δεις ένα μαυρισμένο γυναικείο σώμα, πολυτελείς γοφούς, ελάχιστα καλυμμένους με εσώρουχα, δυνατούς μηρούς, ανάγλυφες κνήμες, γυμνά χαριτωμένα πόδια. Τα μαλλιά έγιναν μακριά, και όταν ο Όλιβερ τα άρπαξε με τα δάχτυλά του, ένιωσε την απαλότητα του μεταξιού και αποφάσισε να τα κοιτάξει. Σγουρά μπλε σκέλη εμφανίστηκαν μπροστά στα μάτια του πρώην εκατόνταρχου και του κλέφτη.
  Δεν μπορείς να δεις το πρόσωπό σου, αλλά το σώμα σου είναι υγιές, νεανικό, φίνο, μόνο χωρίς στολίδια, φουσκωμένο από τα ηλιακά εγκαύματα, σχεδόν γυμνό, πατημένο με πλακάκια και υπέροχο σχήμα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ένιωσε ακόμα πιο δυνατός και χαρούμενος από πριν. Και σφυρίζοντας, παρατήρησε:
  - Βλάιμι! Τι είμαι, κορίτσι μου;
  Η όμορφη πολεμίστρια με κοσμήματα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, τώρα είσαι γυναίκα και πρέπει να με εξυπηρετήσεις!
  Ο Όλιβερ Τουίστ απάντησε αναστενάζοντας:
  "Το καθήκον μου είναι να υπηρετώ προσωπικά τον αυτοκράτορα και όποιον ανώτερο μου βάλει.
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και είπε:
  - Είμαι ψηλότερος από τον αυτοκράτορα. Είμαι η θεά των θεών! Και πρέπει να με υπακούς, αλλιώς, αντί για κορίτσι, θα σου κάνω κατσαρίδα!
  Ο Όλιβερ ο Βεντς ανατρίχιασε και γονάτισε, λέγοντας ταπεινά:
  - Το θέλημά σου, ω μέγιστο των μεγαλύτερων. Αλλά ο αυτοκράτορας μου έδωσε ένα καθήκον, και είμαι υποχρεωμένος να το εκπληρώσω.
  Η θεά παρατήρησε επιθετικά:
  - Χωρίς τη θέλησή μου, όχι ότι η Ρώμη δεν θα καεί, αλλά ούτε μια μύγα δεν θα πετάξει. Μην φοβάστε λοιπόν.
  Ο Όλιβερ Τουίστ τραγούδησε με θέρμη ως απάντηση:
  - Πόσο να είσαι δειλός δεν καταλαβαίνω,
  Ένας δυνατός πολεμιστής για τη μάχη γεννιέται...
  Ο φόβος είναι αδυναμία, και ως εκ τούτου,
  Όσοι φοβούνται είναι ήδη νικημένοι!
  Η θεά πάτησε το πόδι της με μανία και τραγούδησε:
  - Βαμμένο τραπέζι και πάτωμα
  Ο αυτοκράτορας είναι ακόμα τράγος!
  Και μετά έκλεισε το μάτι στον Όλιβερ και του είπε με γοητευτικό ύφος:
  - Νεαρό, να είσαι νέο κορίτσι,
  Και μην βιαστείτε να μεγαλώσετε.
  Κερδίστε με θορυβώδη πίεση,
  Και πολεμήστε τους φασίστες!
  Ποτέ μην γνωρίσεις την ειρήνη
  Κλάψε και γέλιο άτοπα
  Εγώ ο ίδιος ήμουν
  Πριν από δισεκατομμύρια χρόνια!
  Ο Όλιβερ Τουίστ σφύριξε.
  - Γκόσα! Πριν από δισεκατομμύρια χρόνια. Και ποιοι είναι οι φασίστες;
  Η θεά έκλεισε το μάτι και είπε απαλά:
  - Μάθε περισσότερα. Θα πρέπει να συναντηθούν.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πέρασε το γυμνό, κοριτσίστικο πόδι του πέρα από το χωματόδρομο. Ένιωσε την καυστικότητα με την ελαστική της σόλα και λογικά παρατήρησε:
  - Ενδιαφέρον, αλλά ποιος είμαι; Αυτός ή αυτή?
  Η θεά απάντησε χαμογελώντας:
  - Είσαι εκατό τοις εκατό άντρας στην ψυχή, εκατό τοις εκατό δυνατό και όμορφο κορίτσι στο σώμα. Μη στεναχωριέσαι, θα σου διδάξω μαγεία, και θα με υπηρετήσεις ακόμα πιο πιστά και πιστά από τον αυτοκράτορα.
  Η καλλονή με κόσμημα είπε αγέρωχα:
  - Σε αφήνω να φιλήσεις τα πέλματα των ποδιών μου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ήθελε να αντιταχθεί, αλλά το βλέμμα της Θεάς τον έκαψε. Και το άλλοτε δεξί χέρι του αρχηγού των Πραιτωρίων έπεσε με τα μούτρα. Και φίλησε με ευσυνειδησία τα ξυπόλητα πόδια της μεγαλύτερης ομορφιάς στη γη. Τα χείλη αισθάνονταν γλυκά, σαν μελί δέρμα και πολύ ευχάριστα, σαν ένα μείγμα από χίλια λουλούδια του παραδείσου, το άρωμα από τα χαριτωμένα, λαξευμένα, σέξι πόδια της θεάς.
  Επιπλέον, είναι ακόμα άγνωστο αν η ανταμοιβή είναι να φιλήσεις ένα τέτοιο γούρι ή μια προσπάθεια ταπείνωσης.
  Η θεά είπε επιεικώς:
  - Σύντομα θα έρθουν φιλενάδες, γιατί ένας άντρας δεν είναι πολεμιστής στο χωράφι!
  Ο Όλιβερ Τουίστ φίλησε για άλλη μια φορά άπληστα το ξυπόλυτο, λαξευμένο, γλυκό σαν αμβροσία της θεάς, που πίνουν οι Ρωμαίοι θεοί, και θέλησε να συνεχίσει να κάνει ντους φιλιά περαιτέρω. Αλλά είχε μια γυμνή φτέρνα στη μύτη, από την οποία έρεε ακόμη και μια λεπτή στάλα κόκκινου αίματος, που απλώνονταν σε μαυρισμένο δέρμα.
  Η θεά είπε με αυστηρό τόνο:
  - Σήκω και φύγε! Αν θέλετε να μάθετε κάτι για την επερχόμενη πυρκαγιά στη Ρώμη, τότε με μια τέτοια εμφάνιση είναι πιο εύκολο να το κάνετε. Κοιτάζοντας το στήθος, τους γοφούς, τα πόδια ενός άντρα θα τρελαθεί!
  Ο Όλιβερ Τουίστ μπερδεύτηκε:
  - Πως και έτσι? Θα τους γίνω πειρασμός;
  Η θεά γέλασε και παρατήρησε:
  - Πιστέψτε με, μια γυναίκα βιώνει πολύ περισσότερη ευχαρίστηση από τον έρωτα από έναν άντρα, και δεν θέλετε καν να ξαναγίνετε αρσενικό!
  Ο Όλιβερ Τουίστ μουρμούρισε:
  - Είναι απαίσιο!
  Η θεά απάντησε:
  - Αντίθετα, είναι υπέροχο! Τόσο ευαίσθητο δέρμα στις γυναίκες, ένα άγγιγμα προκαλεί ευχαρίστηση.
  Το κορίτσι έκλεισε το μάτι στον Όλιβερ Τουίστ και πρόσθεσε:
  - Και για να μη νομίζεις ότι σε άφησα σε υπέροχη απομόνωση και είσαι ο μόνος άντρας στο σώμα μιας γυναίκας, θα σου μεταφέρω τον φίλο σου.
  Η θεά πήδηξε πάνω, στριφογύρισε τον τροχό και απελευθέρωσε κεραυνό από τη γυμνή της φτέρνα. Και μπροστά, για άλλη μια φορά έκπληκτος από τον Όλιβερ Τουίστ, εμφανίστηκε ένα σχεδόν γυμνό, επίσης πολύ μυώδες και όμορφο κορίτσι κόκκινου χρώματος.
  Στάθηκε και ανοιγόκλεισε μπερδεμένη.
  Η θεά, με τον αέρα του μεγάλου νικητή, απάντησε:
  - Αυτός είναι ο εκατόνταρχος Κικέρωνας. Δεν ήταν ένας πολύ νέος και όμορφος άντρας, και τώρα βλέπετε τι φλογερή ομορφιά έχει γίνει!
  Ο Όλιβερ Τουίστ σφύριξε, το κορίτσι είναι πραγματικά υπέροχο. Μόνο ίσως πολύ μυώδης, όπως αυτός. Συνήθως τέτοιους μύες έχουν τα κορίτσια μονομάχων ή αυτά που δούλευαν σε λατομεία.
  Ταυτόχρονα όμως, το ψηλό στήθος και οι πολυτελείς γοφοί δεν στέρησαν καθόλου τη θηλυκότητα από τις ομορφιές.
  Το κορίτσι Κικέρων κοίταξε τριγύρω σαστισμένο. Έπειτα, υποκλίθηκε στη θεά του Δημιούργου και μουρμούρισε:
  - Ω μεγάλε, κάνε με ξανά άντρα!
  Η θεά αναφώνησε, κουνώντας τους πολυτελείς γοφούς της:
  - Δεν! Είσαι στη γυναικεία σάρκα χρειάζομαι περισσότερα. Τώρα γονατίστε και οι δύο και φιλήστε τις γυμνές μου φτέρνες.
  Το κορίτσι Κικέρων και το κορίτσι Όλιβερ Τουίστ γονάτισαν. Φιλούσαν υπάκουα τα πόδια της θεάς. Αλλά τότε μια σκιά τρεμόπαιξε και εμφανίστηκε ένα αγόρι με σορτς. Το κοριτσάκι από την ημίουργο έγνεψε καταφατικά.
  - Και το αγόρι, επίσης, πρέπει να φιλήσεις τα γυμνά πέλματα.
  Το αγόρι ήταν ξανθό και όμορφο, φαινόταν περίπου δώδεκα χρονών. Και το να του φιλήσω τα πόδια ένιωσα ταπεινωτικό. Κάποιο τράνταγμα, και εδώ είναι δύο Ρωμαίοι, σε καμία περίπτωση οι τελευταίοι πολίτες.
  Ο Όλιβερ το κορίτσι είπε με έμφαση:
  - Δεν θα φιλήσω τα πόδια του μούτρου!
  Σε απάντηση, το αγόρι χτύπησε μια όμορφη ξανθιά με γαλαζωπά μαλλιά με την κνήμη του στο πρόσωπο και γρύλισε:
  - Να σε μετατρέψουν σε σκουλήκια;
  Ο Κικέρων το κορίτσι πρότεινε με έναν αναστεναγμό:
  - Αυτός είναι και ο Θεός! Όχι μόνο αγόρι. Και ο Θεός δεν είναι τόσο ταπεινωτικό.
  Και η κοπέλα φίλησε στη φτέρνα το αγόρι της ημιούργης.
  Το αγόρι-δημιουργός έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Κι εγώ είμαι Θεός! Και ο Όλιβερ αρνήθηκε τη μεγάλη τιμή. Ωστόσο, τον συγχωρώ. Αλλά αν θέλετε να ζήσετε, τότε θα πρέπει να πολεμήσετε εναντίον εκείνων που διατάζουμε εμείς οι Θεοί των Δεμιούργων. Διαφορετικά, ανυπολόγιστη καταστροφή θα έρθει στη Ρώμη.
  Η θεά άστραψε τα απειλητικά της μάτια και είπε:
  - Παιδιά, είτε σας αρέσει είτε όχι, εσείς κορίτσια θα πρέπει να πολεμήσετε ενάντια στη Ρώμη και να βοηθήσετε να νικήσουμε τον Σπάρτακο.
  Ο Όλιβερ και ο Κικέρων, εκείνα τα κορίτσια με τις καρδιές των αληθινών αντρών, αναφώνησαν στα πνεύμονά τους:
  - Ποτέ! Δεν θα στραφούμε ποτέ εναντίον της Ρώμης!
  Η θεά στάμπαρε απειλητικά το χαριτωμένο γυμνό της πόδι. Μια ξανθιά με γαλαζωπά μαλλιά και μια φλογερή κοκκινομάλλα ήταν στο ράφι. Εμφανίστηκαν αρκετά γυμνά, μαυρισμένα κορίτσια, με τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κόκκινες μάσκες.
  Άρχισαν να βασανίζουν τα κορίτσια των εκατόνταρχων. Στην αρχή, τα γυμνά πόδια των καλλονών σφίγγονταν στα κοντάκια και άρχισαν να κρεμούν φορτία από αυτά. Είναι πολύ επώδυνο, οι σύνδεσμοι τεντώνονται και συστρέφονται.
  Το Oliver Girl έτριξε τα δόντια της και γκρίνιαξε.
  - Παρόλα αυτά, δεν θα πάω κόντρα στη Ρώμη!
  Ο Κικέρων το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην είσαι προδότης του Ρωμαίου εκατόνταρχου!
  Τα κορίτσια των Ρωμαίων συνέχισαν να βασανίζονται. Κρεμούσαν φορτία, τραβώντας τις αρθρώσεις από τους ώμους. Τότε οι δήμιοι-κορίτσια, γυμνοί, αλλά με μάσκες, με κόκκινα μαλλιά, άρχισαν να χτυπούν με μαστίγια στις πλάτες τεντωμένων καλλονών. Τα χτυπήματα αντιμετωπίστηκαν πρώτα με μέτρια δύναμη.
  Η θεά διέταξε, χτυπώντας θυμωμένα το χαριτωμένο γυμνό της πόδι:
  - Χτύπα πιο δυνατά!
  Και μετά πήγαν τα σιδερένια μαστίγια, που άνοιξαν το δέρμα της γυναίκας. Ο Όλιβερ και ο Κικέρων έσφιξαν τα δόντια τους, αλλά τα χτυπήματα που τίναζαν τα στραμπουλασμένα κορμιά τους έκαναν πνιχτά μουγκρητά να βγαίνουν από το λαιμό τους.
  Εδώ, με εντολή της θεάς, μαγκάλια φούντωσαν κάτω από τα γυμνά πόδια των βασανισμένων κοριτσιών. Η φωτιά των γυναικών εκτελεστών ρυθμιζόταν με παροχή αερίου. Στην αρχή ήταν μικρό, αλλά μετά εντάθηκε. Για να μην καεί αμέσως το δέρμα, οι βασανιστές άλειφαν τα γυμνά πέλματα των κοριτσιών με φυτικό λάδι.
  Και ήταν τόσο τρομερός ο πόνος που ο Όλιβερ και ο Κικέρων, εκείνα τα κορίτσια, ούρλιαξαν. Μετά όμως έσφιξαν τα δόντια τους, με αποτέλεσμα να αιμορραγούν ακόμη και οι γωνίες του στόματος.
  Μα τι υπεράνθρωπη προσπάθεια κόστισε. Η κοπέλα δήμιος τρύπωσε τον Όλιβερ Τουίστ κάτω από τη μασχάλη με μια καυτή ράβδο. Λαχάνιασε και ούρλιαξε ξανά. Τώρα και τα δύο εκατόνταρχο κορίτσια άρχισαν να χτυπιούνται με ατσάλινες ράβδους καυτές στο τζάκι που εμφανίστηκε αμέσως. Και ο πόνος έγινε ακόμα πιο τρομερός και τερατώδης.
  Και οι γυναίκες δήμιοι σήκωσαν λαβίδες με καυτά δόντια και άρχισαν να σκίζουν το στήθος. Κάτι που είναι εξαιρετικά οδυνηρό. Σαν κεραυνός σε τρυπάει από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο Όλιβερ σκέφτηκε: - Ίσως είναι αρκετό; Γιατί να υπομείνετε τέτοια ταλαιπωρία, πείτε: η επιλογή είναι ξεκάθαρη, συμφωνώ σε όλα! Αλλά για να βοηθήσει τον ένθερμο εχθρό της Ρώμης Σπάρτακο και να προδώσει την πατρίδα του - όχι! Ένας Ρωμαίος πρέπει να είναι πιο σκληρός από ένα διαμάντι.
  Όταν ο Κικέρων το κορίτσι ούρλιαξε:
  - Αχ μαμά! Δεν χρειάζεται, θα σας τα πω όλα!
  Ο Όλιβερ το κορίτσι φώναξε:
  - Σκάσε! Μην προδώσεις την πατρίδα σου!
  Και εκείνη τη στιγμή, η κατακόκκινη θηλή του στήθους του κόπηκε. Και ο πόνος με έκανε να πνιγώ.
  Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ακόμη το όριο. Εδώ εμφανίστηκε, αφού η θεά-ντεμιούργη σφράγισε το γυμνό της πόδι, ένα δυναμό με σύρματα. Οι βασανιστές άρχισαν να εισάγουν ηλεκτρόδια στα κορίτσια στο ράφι στους κόλπους της Αφροδίτης, στο πέμπτο σημείο, στο στόμα και ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά σκληρό.
  Εδώ είναι ένα γυμνό κορίτσι με μια κόκκινη μάσκα που περιστρέφει τον τροχό ενός αυτοκινήτου δυναμό. Και μέσα από τα σώματα των βασανισμένων εκατόνταρχων πολεμιστών περνούσαν καταστροφικές εκροές ρεύματος.
  Ο πόνος ξεπέρασε κάθε δυνατό όριο. Ο Όλιβερ και ο Κικέρων δεν έχασαν τις αισθήσεις τους από το σοκ του πόνου μόνο και μόνο επειδή ενισχύθηκαν από τη μαγεία της θεάς του Δημιούργη. Τα φτωχά κορίτσια εκατόνταρχων βίωσαν απλά ακατανόητα βάσανα, φαινόταν ότι κάθε κύτταρο του σώματος ήταν πλημμυρισμένο με καυτό μέταλλο και κοπάδια από άλογα έλξης με ατσάλινες οπλές κάλπαζαν κατά μήκος των νευρικών απολήξεων.
  Ο Όλιβερ το κορίτσι και ο Κικέρων το κορίτσι ανατρίχιασαν από απίστευτο πόνο. Ο πόνος ήταν παντού, δεν υπήρχε αίμα, ούτε φλέβα, ούτε ένα κύτταρο στο σώμα ανέγγιχτο από τον πόνο. Και ήταν σαν να βουτάς στον πιο άγριο κύκλο της κόλασης.
  Και οι δύο εκατόνταρχος ήταν τόσο παράλυτες που δεν μπορούσαν ούτε να ουρλιάξουν. Έπνιξαν σαν ψάρια ξεβρασμένα σε ξερή ακτή.
  Ο Όλιβερ έλαβε βαθμό μετάταξης, όπως και η σύντροφός του. Έτσι η δεύτερη κοπέλα δήμιος και η τρίτη άρχισαν να γυρίζουν τους τροχούς της μηχανής δυναμό.
  Στο μεταξύ, άλλοι βασανιστές άρχισαν να σπάζουν τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών των κοριτσιών εκατόνταρχων που κρέμονταν στο ράφι.
  Αν και υπήρχε ήδη τόσος πόνος που ήταν αδύνατο να τον χωνέψεις με το μυαλό και να μην τον αντιληφθείς.
  Το αγόρι ημίουργος διέταξε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια, μεγάλα δόντια του πέρα από τα χρόνια του:
  - Για τα μαλλιά τους!
  Αμέσως, δύο βασανιστές άρπαξαν τα βασανισμένα κορίτσια και τα τράβηξαν από τα μαλλιά, απειλώντας να σκίσουν το τριχωτό της κεφαλής. Και περισσότερος πόνος.
  Εδώ φαρδιές λωρίδες από πυρωμένο σίδερο άγγιζαν τις κοιλιές των κοριτσιών. Η μυρωδιά του καμένου κρέατος έγινε πολύ πιο ευαίσθητη. Οι λέξεις έψησαν ένα ολόκληρο κοπάδι προβάτων.
  Η θεά του Δημιούργη ρώτησε με ένα κολασμένο χαμόγελο:
  - Συμφωνείτε να με υπηρετήσετε και να πολεμήσετε με τη Ρώμη;
  Παρά τον πιο τερατώδη πόνο, παρά την απίστευτη ταλαιπωρία, και τα δύο κορίτσια εκατόνταρχου μούγκρισαν από κοινού:
  - Δεν! Δεν θα προδώσουμε την πατρίδα μας!
  Η θεά φούντωσε τον εαυτό της με κεραυνό, κουνώντας ένα μαγικό ραβδί που ξαφνικά εμφανίστηκε στα χέρια της. Και μέσα από αυτά, τα βασανισμένα κορίτσια εκατόνταρχων, πέρασαν τόσο δυνατές εκκενώσεις ηλεκτρισμού που πρώτα κάπνιζε το δέρμα και μετά φούντωσαν και τα δύο βασανισμένα κορίτσια σαν πυρσοί.
  Ο Όλιβερ και ο Κικέρων έπνιξαν κυριολεκτικά από τον πόνο. Και το μέτρο της οδύνης ξεπέρασε τα πάντα, και η συνείδησή τους έπεσε στο σκοτάδι της ανυπαρξίας.
  Το αγόρι ημίουργος παρατήρησε με ένα τρομερό χαμόγελο:
  - Είναι υπέροχα, καλοδιατηρημένα!
  Η θεά-δημιούργη σημείωσε εκνευρισμένη:
  - Για να ολοκληρώσω μια σειρά αποστολών, χρειάζομαι μόνο τον Όλιβερ και τον Κικέρωνα. Άλλωστε αυτοί είναι οι εκλεκτοί! Μπορώ να κάνω τα πάντα, ακόμα και να δημιουργήσω το σύμπαν, αλλά η ανθρώπινη βούληση δεν υπόκειται στους πιο ισχυρούς θεούς.
  Το αγόρι της απομίμησης παρατήρησε:
  - Μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση, το σώμα ενός ανθρώπου, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητα και το "εγώ", που είναι η αδυναμία μας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Ο Όλιβερ Τουίστ ξύπνησε ... Έτρεμε από φόβο για το τι τον περίμενε σύντομα. Αλλά προς το παρόν, οι πληγές από τα προηγούμενα βασανιστήρια δεν είχαν επουλωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι τον περίμενε μια καθυστέρηση στην τιμωρία ...
  Το αγόρι άρχισε να τρίβει τους κρίκους της αλυσίδας, ο ένας πάνω στον άλλο. Ήταν κατά κάποιον τρόπο αποσπώντας την προσοχή και είναι δυσάρεστο να κάθεσαι με λουρί σαν να είσαι σκύλος. Ο Όλιβερ έτριψε τον σύνδεσμο στον ατσάλινο σύνδεσμο. Και βουίζει στον εαυτό του... Πέρασε η ώρα... Του έφεραν φαγητό. Εκτός από τις συνήθεις μερίδες των φυλακών, υπάρχει και γάλα. Για να απομακρυνθεί γρήγορα το αγόρι από τα βασανιστήρια, οι γυναίκες που εργάζονταν στη φυλακή έγιναν γενναιόδωρες. Είναι κρίμα όταν ένα αγόρι δέκα ετών βασανίζεται από Άγγλους εκτελεστές. Και είχε ήδη υπομείνει δύο βασανιστήρια, το τελευταίο έμεινε - το τρίτο.
  Ωστόσο, ακόμη και η ίδια η φυλακή συνθλίβει. Αν και η ματιά στα μπαρ είναι ήδη αρκετά γνωστή.
  Και τα πέλματα καμένα στο μαγκάλι φαγούρα οδυνηρά, και πραγματικά πονάνε, και φουσκάλες πρησμένες πάνω τους. Αλλά ήδη άρχισε να υποχωρεί. Και δεν πονάει πια. Μάλλον οι γυμνές φτέρνες του αγοριού θα είναι ακόμα τηγανητές, γιατί δεν μπορείς να σακατέψεις, και η σόλα επουλώνεται τέλεια, ειδικά αν είναι αλειμμένη με ελαιόλαδο.
  Ο Όλιβερ ένιωσε ενθουσιασμένος και τελείωσε με μια μεγάλη κούπα γάλα. Είναι μόλις δέκα ετών και ήδη τον βασανίζουν προσπαθώντας να προδώσουν το μυστικό. Και κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, ο γιατρός φροντίζει να μην ακρωτηριαστούν και ένας ειδικός υπάλληλος μετρά τον χρόνο του βασανιστηρίου, που καθορίζεται από το αγγλικό δίκαιο για ένα παιδί που δεν είναι ακόμη δεκατεσσάρων.
  Το αγόρι έφαγε και από μονότονη πλήξη το πήρε και αποκοιμήθηκε.
  Και ονειρευόταν...
  Σαν το σερφ ενός ποταμού που είχε ξεσπάσει από τις όχθες μιας πλημμύρας, μια τεράστια ορδή βαρβάρων όρμησε στο φρεσκοκομμένο φρούριο. Σε έναν ξεχωριστό πύργο, που δεν φοβόταν καθόλου τα βέλη, στεκόταν ένας ψηλός άνδρας, με ελαφριά, χάλκινη πανοπλία και ένα σπαθί σε ένα δυνατό, μυώδες χέρι. Σγουρά μαλλιά, σε μεγάλο κεφάλι, που έχουν ήδη αγγίξει αρκετά γκρι και τραβηγμένα μαζί με ένα ασημί τσέρκι. Το βλέμμα είναι εξωτερικά ήρεμο, μόνο οι κόρες που στενεύουν και στη συνέχεια διαστέλλονται δίνουν έντονο ενθουσιασμό! Στεκόμενος στο δεξί χέρι, ένας ασυνήθιστα ψηλός άνδρας με φαρδύς ώμους βρόντηξε σε ένα δυνατό μπάσο:
  - Δεχόμαστε επίθεση, μεγάλε! Από όλη τη Γαλατία έχουν συγκεντρωθεί εχθρικές φυλές. Το μεγαλείο της Ρώμης διακυβεύεται!
  Ο άντρας απάντησε ήρεμα, παίζοντας με ένα στιλέτο με μια πολύτιμη λαβή:
  - Και νομίζατε ότι ο Αντώνης αποφάσισε ότι ήρθαμε εδώ για να μαζέψουμε μανιτάρια και όχι για να πολεμήσουμε σκληρά;
  Ο Mark Antony είπε μπερδεμένος:
  - Μα τι νόημα είχε ο Ιούλιος να επιτρέψει στους βάρβαρους Γαλάτες να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις, τις εκατοντάδες των φυλών τους, αντί να χρησιμοποιήσουν μια απλή και αξιόπιστη τακτική: κτυπήστε, χτυπήστε τμηματικά!
  Ο Καίσαρας απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Ο Μέγας Αλέξανδρος έδωσε στον Δαρείο δύο χρόνια για να συγκεντρώσει έναν τεράστιο στρατό από όλη την τεράστια αυτοκρατορία του και να τον νικήσει σε ανοιχτή μάχη. Βρισκόμαστε σε πόλεμο οκτώ χρόνια τώρα. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε καμπάνια με τις ίδιες μεθόδους, τότε δεν θα είναι αρκετή όλη μας η ζωή!
  Οι Ρωμαίοι τοξότες πυροβόλησαν με ακρίβεια λόγω των δοντιών που βρίσκονταν στον τοίχο, ωστόσο, υπήρχαν τόσοι πολλοί Γαλάτες και τράπηκαν σε φυγή μέσα σε ένα τόσο πυκνό πλήθος που ήταν ασύγκριτα πιο δύσκολο να τους χάσεις παρά να τους χτυπήσεις. Όσοι βάρβαροι έπεσαν, τρυπημένοι από βέλη, ποδοπατήθηκαν ανελέητα από τους ομοφυλόφιλους. Οι οπλές των αλόγων και οι τραχιές μπότες με τις ξύλινες σόλες στριφογύριζαν άσχημα, ένα μείγμα βρωμιάς και αίματος. Ο Καίσαρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ο ίδιος έριξε ένα βέλος, στοχεύοντας σε έναν νεαρό άνδρα που έμπαινε σε ένα άσπρο άλογο. Μεταξύ των Γαλατών, είναι σύνηθες για τους ηγέτες των φυλών να καβαλούν ένα άλογο με ένα χιόνι λευκό κοστούμι, το οποίο συμβολίζει την αγνότητα και την προστασία των ελαφρών πνευμάτων.
  Ο Καίσαρας ήταν εξαιρετική βολή, έχοντας διδαχτεί την τοξοβολία από μικρό παιδί. Ένας αυστηρός δάσκαλος για κάθε δεσποινίς, όριζε πέντε χτυπήματα με ένα κλήμα στην πλάτη του παιδιού. Ωστόσο, ο μικρός Julius όχι μόνο μαστίγωσε, αλλά και διδάχθηκε να συγκεντρώνεται, τον κανόνα να αναπνέει, καταστέλλοντας την κούραση. Αυτή τη στιγμή, ο Καίσαρας προσπαθεί να προσαρμόσει την αναπνοή του ελέγχοντας τον σφυγμό.
  Και οι βάρβαροι επιτίθενται ήδη στα τείχη. Οι Γαλάτες δεν είναι τόσο πυκνοί βάρβαροι, από πολλά μακριά δέντρα, έφτιαξαν εκατοντάδες διαφορετικά σκαλοπάτια, μερικές φορές τόσο φαρδιά που μπορούσε ακόμη και ένα άρμα να οδηγεί κατά μήκος τους.
  Οι Γαλάτες βρυχώνται σαν αρκούδες που δεν έχουν φάει όλο τον χειμώνα. Ταυτόχρονα χτυπούσαν ξίφη εναντίον σπαθιών και σφυρίζουν. Οι Ρωμαίοι τοξότες πυροβολούν σχεδόν ασήμαντοι, οι μαχητές με τη βοήθεια σφεντόνων σπρώχνουν τις σκάλες προς τα κάτω. Αλλά είναι πολλοί από αυτούς και οι Γαλάτες σέρνονται σαν κάμπιες, χωρίς να δίνουν σημασία στις απώλειες. Ακόμη και από απόσταση, μπορεί κανείς να νιώσει ότι οι βάρβαροι μυρίζουν αλκοόλ, φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του λαού της Κολωνίας πήραν αρκετή ποσότητα αρχαίας φεγγαρόφωτας στο στήθος τους.
  Στην κορυφή δέχονται δυνατά χτυπήματα από δίκοπα ρωμαϊκά τσεκούρια και κοντά σπαθιά. Εδώ είναι οι πρώτες απώλειες μεταξύ των Ρωμαίων, ένας εκατόνταρχος τρυπημένος από ένα κέρατο πέφτει, οι θυμωμένοι Γαλάτες έκαναν κομμάτια το σώμα του, δύο Ρωμαίοι στρατιώτες έπεσαν κάτω αμέσως.
  Ο Καίσαρας είπε σύντομα:
  - Ρίξε πίσσα στους βαρβάρους!
  Οι λέβητες βρασμού εγκαθίστανται σε ειδικά εξαρτήματα. Τους σηκώνει ένας πρωτόγονος γερανός, αναποδογυρίζουν και χύνονται στα κεφάλια των Γαλατών. Η λάβα που βράζει καίει τους βαρβάρους, κυριολεκτικά τρελαίνονται από τον πόνο. Η αποπνικτική μυρωδιά του κρέατος που καίγεται ανεβαίνει στην κορυφή. Τυφλωμένοι και καμένοι, οι Γαλάτες έγειραν πίσω, αλλά τα δόρατα και τα τσεκούρια ενός μεγάλου στρατού που προχωρούσε πίσω δεν τους επέτρεψαν να υποχωρήσουν. Υπάρχει ήδη πολύ αίμα που ρέει, αλλά όταν αναμιγνύεται με ρητίνη, είναι τόσο ανατριχιαστικό ...
  Ο Mark Antony φωνάζει:
  - Βάλε φωτιά!
  Πυρσοί πετάνε κάτω, η ρητίνη φουντώνει. Οι Γαλάτες καίγονται και ορμούν πίσω. Τους πατάνε οι πίσω σειρές, οι σκάλες κρεμούν. Και ξανά και ξανά πέφτουν οι βάρβαροι. Όμως η επίθεση, παρά τις τρομερές απώλειες, δεν σκέφτεται να σταματήσει.
  Τεράστια κέρατα των Γαλατών, χωρίς χείλη που φυσούν μέσα τους, αλλά βαρείς πολεμιστές πατάνε κάτω από τα πόδια τους ειδικές φυσούνες από δέρμα βουβάλου. Από ό,τι το βουητό είναι ασυνήθιστο, παχύρρευστο, δρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην ψυχή των Γαλατών, όπως οι ήχοι των σκοτεινών θεών που καλούν σε επιτεύγματα.
  Ο Καίσαρας είναι ακόμα ήρεμος, λέγοντας χαμογελώντας:
  - Βάρβαροι, γι' αυτούς οι ήχοι είναι πιο σημαντικοί από την ψυχή!
  Ο Αντώνης απάντησε:
  Ο ιερέας Κλαύδιος έκανε μια γενναιόδωρη θυσία στον Δία και τον Άρη, και οι θεοί είπαν, εγκρίνουμε τα επιχειρήματά σας και θα σας δώσουμε τη νίκη!
  Ο Καίσαρας απάντησε με στίχο:
  Οι θεοί του Ολυμπιακού είναι δυνατοί
  Δεν βοηθούν όμως τους αδύναμους!
  Αν είμαστε πιστοί στον Δία,
  Ας φτιάξουμε μια παγκόσμια δύναμη!
  Για τη νίκη χρειαζόμαστε στρατιώτες,
  Από ατσάλι, χέρι και πολλή ευρηματικότητα!
  Από το χτύπημα, η κακιά ορδή θα καταρρεύσει,
  Και τότε μας περιμένει ένας μεγάλος δρόμος!
  Ο Αντώνης ενέκρινε:
  - Ας δοξαστεί η λάμψη του Δία!
  Παρά τους χιλιάδες νεκρούς, η χιονοστιβάδα των Γαλατών άρχισε και πάλι να κινείται, έμοιαζε με τραυματισμένο κάπρο, που δεν είχε προλάβει να αιμορραγήσει και, όπως πριν, άγριες και επικίνδυνες ορμές στον κυνηγό. Επιπλέον, οι Γαλάτες άρχισαν να πετούν βελάκια και πέτρες στα τείχη. Οι βάρβαρες φυλές τους δεν έχουν κατακτήσει ακόμη το τόξο, τα βέλη είναι πολύ βαριά για να εκτοξεύονται αποτελεσματικά από τον κύριο όγκο των πολεμιστών, αλλά σε περίπτωση εξόδου μπορούν ακόμα να παίξουν τον ρόλο τους.
  Βάρβαροι Γαλάτες περπατούν πάνω από τα πτώματα, αγνοώντας τις φωτιές που ανάβουν κάτω από τα πόδια τους. Ταυτόχρονα, δόρατα πετούν προς τα πάνω και ένας από τους βάρβαρους πέταξε το τσεκούρι τόσο επιδέξια που φύσηξε από το κεφάλι του λεγεωνάριου.
  Αν και οι ρωμαϊκές απώλειες είναι ακόμα σχετικά μικρές, οι Γαλάτες διατηρούν μια συντριπτική αριθμητική υπεροχή και νέα πλήθη που ουρλιάζουν τρέχουν έξω από το δάσος.
  Ο Mark Antony είναι ακόμα πολύ νέος, αν και οι ώμοι του είναι φαρδιοί, μπορεί να κουβαλήσει πάνω του μια ντουζίνα ψηλούς λεγεωνάριους ή ακόμα και να τρέξει μαζί τους. Ενώ ήταν ακόμη αγένειος νέος, κατάφερε να βγάλει έξι ημίγυμνες εταίρες κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς από έναν οίκο ανοχής και στη συνέχεια να τους ευχαριστήσει. Ο Mark ήταν διάσημος όχι μόνο ως μεγάλος πολεμιστής, που δεν φοβόταν να εμπλακεί σε μάχη με πρωταθλητές μονομάχων, αλλά και ως επιδέξιος εραστής. Στο στρατό του Καίσαρα είναι το πρώτο από τα πρώτα ξίφη, έτοιμο να πάει όπου διατάζει ο μεγάλος.
  Οι Γαλάτες σκαρφαλώνουν πάλι στα τείχη, και οι Ρωμαίοι έχουν τελειώσει από ρετσίνι, και πρέπει να συναντήσουν τον εχθρό με σπαθιά, καθώς και τσεκούρια και δόρατα. Ήδη σε έναν από τους Γαλάτες, με αρχηγό την Jeanne the Fearless, είχαν ήδη σελώσει έναν από τους πύργους. Ο ίδιος ο Jeanne, παρά την τεράστια ανάπτυξή του, είναι πολύ γρήγορος και επιδέξιος. Οι ώμοι είναι φαρδιοί και η μέση στενή. Πολεμάει γυμνός μέχρι τη μέση κρατώντας δύο σπαθιά. Και έχει μύες που θα ζήλευε ο Ηρακλής.
  Ο Mark Antony πετάει επίσης ανυπόμονα τα ξίφη του από χέρι σε χέρι:
  - Άσε με να χτυπήσω τον μεγάλο!
  Ο Καίσαρας, χωρίς βιασύνη, έβαλε ήρεμα το βέλος στο τόξο, έσφιξε με πονηριά τα μάτια του, απάντησε:
  Διαταγή διοικητή κατά τη διάρκεια του πολέμου,
  Όταν γύρω-γύρω κουδουνίζουν τα βέλη!
  Γεμάτη αγάπη και εξαιρετική τιμή,
  Ιερό, για τους Ρωμαίους στρατιώτες!
  Παρά το γεγονός ότι η Jeanne κινείται γρήγορα, ο Καίσαρας προβλέπει τις κινήσεις του, μια ακριβή βολή και ένα βέλος που κόβει τον αέρα, τρυπώντας σε ένα μυώδες στήθος, ακριβώς κάτω από την καρδιά. Άφοβες πτώσεις, αίμα αναβλύζει από ένα στόμα γεμάτο μεγάλα δόντια αλόγου. Ο βάρβαρος πνίγεται, πεθαίνει γρήγορα.
  Ο Καίσαρας ψιθύρισε:
  - Κρίμα στον στρατό μας, θα του εμπιστευόμουν μια κοόρτα!
  Ο Μαρκ έβγαλε την ανάσα.
  - Είσαι όπως πάντα σοφός μεγάλος Καίσαρα!
  Ο Καίσαρας σήκωσε το κεφάλι του.
  - Ένας κυβερνήτης που αγαπά τη γλυκιά εκδίκηση έχει τη νοημοσύνη της μύγας! Ίσως, αν ο Ζαν γνώριζε τα πονηρά κόλπα του στρατού μας, θα μπορούσε να καταλάβει το φρούριο. Μέχρι τότε, προσέχετε τον αγώνα.
  Ο Ρωμαίος στρατηγός, πάλι αυτή τη φορά πολύ πιο γρήγορα, φόρτωσε το τόξο του και πυροβόλησε, μετά πυροβόλησε ξανά, επιλέγοντας τους αρχηγούς των Γαλατών.
  Ευτυχώς για τους Ρωμαίους, τα περισσότερα από τα σκαλοπάτια των Γαλατών κάηκαν και δεν μπόρεσαν να ρίξουν αμέσως όλες τους τις δυνάμεις στους Ρωμαίους, αλλά περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες από αυτούς συγκεντρώθηκαν εδώ. Ποτέ πριν η Ρώμη δεν είχε αντιμετωπίσει τόσους πολλούς στρατιώτες σε ένα μέρος. Ο Καίσαρας έχει μόνο δύο λεγεώνες στο φρούριο, δώδεκα χιλιάδες λεγεωνάριους. Η αναλογία δυνάμεων, περισσότεροι από είκοσι Γαλάτες, για έναν Ρωμαίο.
  Ο Καίσαρας είναι επίσης ανήσυχος, αλλά το πρόσωπό του κρατά την αδιαπερατότητα της μάσκας. Θυμάμαι στα νιάτα του, τον συνέλαβαν πειρατές. Ζήτησαν πολύ μεγάλα λύτρα είκοσι χρυσών ταλάντων για την αγένειη ακόμη νεολαία. Και το ταλέντο είναι ένα κομμάτι χρυσού, λίγο μικρότερο από ένα αυγό κότας. Αν και ο Καίσαρας και ο ανιψιός της Μαρίας (ο θρύλος του μοναδικού πατρίκιου που κατάφερε να εκλεγεί πρόξενος της Αρχαίας Ρώμης επτά φορές), αλλά φαίνεται για έναν νεαρό άνδρα που μόλις μπήκε στην ηλικία της μερικής ικανότητας και έχει λάβει το δικαίωμα να παντρευτεί . (Για αγόρια άνω των 14 ετών), αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό και κανείς δεν θέλει να το πληρώσει. Και αυτό σημαίνει θάνατο ή σκλαβιά.
  Ο Καίσαρας γέλασε στο πρόσωπο των πειρατών ως απάντηση. Είπε ότι τον εκτιμούσαν πολύ χαμηλά, αλλά σκέφτεται πολύ καλύτερα τον εαυτό του και ορίζει λύτρα για τον εαυτό του - 50 τάλαντα. Οι κατάφυτοι, δύσοσμοι πειρατές χαίρονται και φωνάζουν. Ένας από αυτούς μάλιστα άνοιξε το στομάχι του στο τσεκούρι του αδερφού της θάλασσας. Ο Καίσαρας συνέχισε:
  - Αλλά αφού αποκτήσω την ελευθερία μου, θα σε κυνηγήσω μέχρι να σε πιάσουν και να κουνηθείς στις αυλές! Ο αρχηγός σταυρώνεται.
  Οι πειρατές έμειναν έκπληκτοι από τέτοια αναίδεια και ο αταμάνος των ληστών της θάλασσας με ένα κακόβουλο χαμόγελο ρώτησε:
  - Δεν φοβάσαι, αυθάδη παλικάρι, ότι θα σε σταυρώσουμε μόνος σου! Άλλωστε είσαι δεμένος και στα χέρια μας!
  Σε αυτό ο νεαρός Καίσαρας απάντησε:
  - Η ζωή δεν είναι τόσο μεγάλη αξία για να ρίξεις την τιμή και να προδώσεις την αξιοπρέπεια για χάρη της! Η τιμή και η αξιοπρέπεια είναι δύο φτερά, χωρίς τα οποία το πουλί της ζωής μπορεί να κρατηθεί μόνο σε αιχμαλωσία!
  Ακόμη και ο σκληραγωγημένος αρχηγός των αδερφών της θάλασσας εξεπλάγη:
  - Είσαι θαρραλέος εχθρός και θα σου χαρίσουμε τη ζωή. Επιπλέον, δεν χρειάστηκε ποτέ να δούμε 50 ταλέντα ταυτόχρονα.
  Ο Καίσαρας βούρκωσε χλευαστικά.
  - Αν με λύσεις, τότε θα αντικαταστήσω τη σταύρωσή σου με έναν λιγότερο επώδυνο τρόπο αποχωρισμού με τη ζωή: μια θηλιά!
  Ο αταμάνος γέλασε κάπως αναγκαστικά, αλλά παρόλα αυτά διέταξε να το λύσουν. Στον Καίσαρα δεν άρεσε που το στόμα του αρχηγού ήταν πελεκημένο και τα δόντια του ήταν κακώς περιποιημένα. Ο νεαρός μίλησε με μεγάλη περιφρόνηση.
  - Όποιος πάει η γλώσσα στο γλέντι, μένει πάντα με τη μύτη του! Λοιπόν, ένα βρώμικο στόμα είναι το καταφύγιο μιας χαλαρής γλώσσας!
  Ο αρχηγός μπερδεύτηκε, αλλά ο Καίσαρας σώπασε και οι πειρατές φάνηκαν να ξεχνούν γρήγορα την απειλή.
  Οι φίλοι του αγοριού μάζεψαν γρήγορα τα απαιτούμενα λύτρα και έστειλαν 50 τάλαντα. Ο Καίσαρας κράτησε τον λόγο του για ένα πράγμα, και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να αναβάλει το δεύτερο για πολύ καιρό. Αν και το έργο που είχε μπροστά του ήταν δύσκολο, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις και να πιάσεις μια πειρατική γαλέρα, ειδικά ανάμεσα στα πολλά νησιά, όρμους και όρμους της Μεσογείου. Ναι, και υπάρχουν πολλοί πειρατές, και τα πλοία της Ρώμης είναι ακόμα ανίσχυρα εναντίον τους. Αλλά ο Καίσαρας, ακόμη στην εφηβεία του, διακρινόταν από μεγάλη επινοητικότητα.
  Ενώ βρισκόταν σε ένα πειρατικό πλοίο, κατάφερε να κάνει φίλους με ένα αγόρι από την καμπίνα. Ο Καίσαρας του υποσχέθηκε μια θέση στον ρωμαϊκό στρατό και τη δυνατότητα να κερδίσει την ιδιότητά του με σκλάβους. Άφησε ένα γράμμα στο αγόρι, δηλώνοντας ότι μια γαλέρα γεμάτη με ασήμι κατευθυνόταν από τη Σικελία. Και από τότε που ξεκίνησε η αναταραχή στη Ρώμη, η προστασία της γαλέρας είναι καθαρά συμβολική. Το αγόρι της καμπίνας έπρεπε να ψαρέψει το ίδιο το γράμμα, σαν τυχαία, στη θάλασσα, για αυτό ήταν έστω και λίγο χαλασμένο από το θαλασσινό νερό. Το σχέδιο δεν ήταν δύσκολο, οι άπληστοι και στενόμυαλοι πειρατές δεν μπορούσαν να μην πέσουν σε παγίδα.
  Κατά την επιβίβαση, το κατάστρωμα σηκώθηκε ξαφνικά και οι Ρωμαίοι στρατιώτες έπεσαν πάνω στους πειρατές. Και από πίσω, ευτυχώς το βράδυ, πλησίασαν δύο βάρκες με στρατιώτες. Οι άναυδοι πειρατές δύσκολα αντιστάθηκαν. Ζήτησαν μόνο να μην τους κρεμάσουν, αλλά μόνο να τους πουλήσουν ως σκλάβους. Και ο αρχηγός, για να εξαγοράσει τη ζωή του, είπε πού κρύβουν τους θησαυρούς τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάνε στην άβυσσο, πενήντα τάλαντα ξεφάντωμα.
  Αλλά ο Καίσαρας απάντησε:
  "Μπορείς να αγοράσεις τη ζωή σου, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις τιμή!" Κλείνω το τηλέφωνο!
  Έτσι, η φήμη κυκλοφόρησε για τον Καίσαρα, αν και ήταν τότε μόλις δεκαπέντε, και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε, και την ευγενική Ακουαλέρια. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
  Ο Καίσαρας διέταξε τον Αντώνιο να συμμετάσχει στη μάχη, με ισχυρή εφεδρεία. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν την κατασκευή του τύπου phalanx. Σε έναν στενό τοίχο ήταν πολύ αποτελεσματικό. Το κύμα των ορμητικών Γαλατών έπνιξε. Μερικά από αυτά τρυπήθηκαν με δύο ή τρία δόρατα ταυτόχρονα.
  Ο Ιούλιος Καίσαρας παρατήρησε:
  - Η μακεδονική φάλαγγα μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική τεχνική. Όχι για τίποτα κατέκτησαν όλη την Ασία, ή μάλλον, σχεδόν όλη! Όταν τελειώσουμε με τη Γαλατία, θα πάω στα περσικά εδάφη και εκεί στην Ινδία. Η Κλεοπάτρα θα συγκεντρώσει νέες λεγεώνες για μένα, συμπεριλαμβανομένου του αραβικού ιππικού.
  Υπό τον Καίσαρα, έμεινε μόνο ο νεαρός σκίερ Όλιβερ Τουίστ. Υπήρχαν φήμες ότι το αγόρι ήταν γιος του. Και αυτό ήταν αλήθεια, με τη μόνη επιφύλαξη ότι η μητέρα του Όλιβερ ήταν μια απλή σκλάβα από τα γερμανικά εδάφη. Μια όμορφη αλλά αυθάδη ξανθιά κοπέλα, από τα σλαβικά εδάφη, δεν ήθελε να γίνει παλλακίδα και ετερό, και γι' αυτό την έστειλαν να δουλέψει σκληρά σε φυτείες κάνναβης και λιναριού. Αλλά και εκεί τόλμησε, εξαιτίας του οποίου κατέληξε στα λατομεία. Εκείνη, όμως, κατάφερε να επιβιώσει εκεί και να δυναμώσει. Την πήγαν ακόμη και στους μονομάχους, όπου ο Καίσαρας αιχμαλωτίστηκε από αυτήν στην αρένα. Μετά από την οποία αποσύρθηκαν, τον ερωτεύτηκε και η Εραστέλα, όπως λεγόταν ο ψηλός Σλάβος σκλάβος.
  Ήξεραν τη χαρά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Τότε ο μονομάχος έμεινε έγκυος. Και είχαν ένα αγόρι, τον Βρούτο. Σύντομα, η Εραστέλα ανέβασε τον αριθμό των νικών της στο ρινγκ σε εκατό και, σύμφωνα με το έθιμο, έλαβε την ελευθερία. Όμως ο Καίσαρας δεν μπορούσε να την παντρευτεί, αν και ήταν χήρος. Είχε άλλο πάθος, την κόρη του πιο σημαντικού Ρωμαίου πολεμιστή, του πρώτου στρατηγού Πομπήιου. Την παντρεύτηκε και η Εραστέλα πήγε να πολεμήσει στα ανατολικά εδάφη. Ο Καίσαρας ήταν μαζί της για κάποιο διάστημα, καταπνίγοντας την προσπάθεια των Αιγυπτίων να αποσχιστούν από τη Ρώμη. Εκεί συνάντησε την Κλεοπάτρα, την οποία τοποθέτησε στον αρχαίο θρόνο.
  Σύντομα αυτή η αγάπη αντικατέστησε την πρώτη, και ο Καίσαρας δεν είναι σταθερός. Η Κλεοπάτρα είχε έναν γιο, αλλά η κόρη του Πομπήιου πέθανε σύντομα κατά τη διάρκεια του τοκετού, μετά την οποία ο Καίσαρας μισούσε επίσης την Κλεοπάτρα, εξαπολύοντας έναν πόλεμο βορειοδυτικά της Ιταλίας, μακριά από τις πρώην ερωμένες του. Είναι αλήθεια ότι ο Όλιβερ, χωρίς να αναγνωρίζει τον γιο του, έφυγε μαζί του. Το αγόρι ήταν μεγαλόσωμο και ανεπτυγμένο πέρα από τα χρόνια του, έχοντας κληρονομήσει ξανθά μαλλιά, ψηλό ανάστημα και εξαιρετική σωματική δύναμη από τη Σλάβα μητέρα του. Έμοιαζε λίγο με τον πατέρα του, αλλά ήταν πολύ πιο όμορφος, πιο δυνατός και περισσότερο από τον Ιούλιο Καίσαρα στην ηλικία του. Αν και το αγόρι δεν είναι ακόμη εννέα ετών, φαίνεται ήδη σαν έφηβος και εναλλάσσει εύκολα δύο ενήλικες ελίτ λεγεωνάριους. Αυτά τα ξίφη είναι περίπου μιάμιση φορά μεγαλύτερα από τα τυπικά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ρωτάει δειλά:
  - Επιτρέψτε μου τον μεγάλο (ο Καίσαρας δεν τον αποκάλεσε ποτέ γιο, και φυσικά απαγόρευσε στο αγόρι να αυτοαποκαλείται έτσι), ορμήσου στη μάχη, θέλω να πιω τη λεπίδα μου με αίμα!
  Ο Τζούλιος απαντά χαμογελώντας:
  - Σε αυτή την περίπτωση θα μείνω μόνος μου, και τότε ποιος θα φυλάει τον Καίσαρα τους;
  Το αγόρι χαμογέλασε ειλικρινά.
  - Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, γιατί η άκρη είναι πάντα πιο δυνατή από το δέρμα!
  Ο Καίσαρας χάιδεψε το αγόρι στον δυνατό ώμο του.
  - Μπράβο! Λοιπόν, προχωρήστε, κόψτε τον εαυτό σας με το σπαθί! Αφήστε αυτό να είναι η σκλήρυνση σας.
  Το ατσάλι μετριάζεται στο νερό, το ατσάλι στο αίμα!
  Το αγόρι Oliver χάρηκε και, αναβοσβήνει τα γυμνά του τακούνια (παρά τον δροσερό καιρό του φθινοπώρου, ο Καίσαρας, μετριάζοντας τον γιο του, του άφησε μόνο σορτς από τα ρούχα του). Οι μύες της νιότης: ο γιος του ρωμαϊκού θρύλου και ο σκλάβος μονομάχος ταλαντεύονταν σαν κυματισμοί στο νερό.
  Έκοψε λοιπόν με το σπαθί του στο κεφάλι τον μαλλιαρό βάρβαρο. Έπεσε, πέφτοντας ανάποδα.
  Ο Καίσαρας σημείωσε:
  - Αν τα γηρατειά δεν γνωρίζουν πάντα, αλλά τα νιάτα πάντα μπορούν! Ε, για να είμαι ειλικρινής, το ζηλεύω λίγο αυτό το αγόρι.
  Ο Καίσαρας είναι ήδη πάνω από σαράντα, και ειδικά το κρύο, Γαλατικό φθινόπωρο, οι παλιές ουλές πονάνε τόσο οδυνηρά και οι κρίσεις ύπουλης επιληψίας γίνονται πιο επώδυνες και συχνότερες. Είχε μάλιστα τον φόβο ότι ο γιος του Όλιβερ και ο γιος της Κλεοπάτρας Αλέξανδρος θα κληρονομούσαν την ασθένεια του τρέμουλου. Δεν είχε νέα για το τελευταίο για πολύ καιρό, και ο Twist είναι φυσικά πολύ υγιής, δεν φτάρνιζε ποτέ, αν και τρέχει γυμνός στο χιόνι και κολυμπάει στην τρύπα το χειμώνα. Φαίνεται ότι κέρδισε μέσα του το αίμα της Σλάβας μάνας, με τους συνεχείς εσωτερικούς πολέμους και τους σκληρούς χειμώνες των Ρώσων!
  Και όταν έχετε ανταλλάξει την πέμπτη δεκαετία σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τον σκοπό της ζωής. Ο Καίσαρας είχε ένα απλό, ακόμη και ως νέος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η δημοκρατική μορφή διακυβέρνησης, με ατελείωτες συζητήσεις, δημοψηφίσματα για να ευχαριστήσει το πλήθος, διάφορες μυστικές ίντριγκες, δωροδοκίες ψηφοφόρων, δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική και δεν μπορούσε πλέον να εξυπηρετήσει μακρινός στόχος: η άνοδος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!
  Δημοκρατία - γιατί η Ρώμη είναι σχεδόν η μόνη χώρα στη γη με δημοκρατία, και γύρω από τους γείτονες υπάρχουν συμπαγείς μοναρχίες. Είναι επίσης απαραίτητο στη Ρώμη να εγκρίνει το αρχηγείο, με την εξουσία του αυτοκράτορα, που μεταβιβάζεται όχι με εκλογή, αλλά με κληρονομιά, ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις με ειδικό σύνταγμα του αυτοκράτορα. Το τελευταίο μπορεί να είναι απαραίτητο εάν ο κληρονόμος, για να το θέσω ήπια, δεν είναι ιδιοφυΐα. Φυσικά, ένας αδύναμος βασιλιάς μπορεί να πάρει τον θρόνο, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα έχει δύναμη και την ικανότητα να παίρνει ανεξάρτητες αποφάσεις.
  Και το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα θα γίνει πολύ πιο εύκολο στην εφαρμογή, σε αντίθεση με τους προξένους, που εκλέγονται μόνο για ένα χρόνο και μάλιστα μαζί! Κι αν γίνει καβγάς μεταξύ τους.
  Όχι, η Ρώμη χρειάζεται μια μοναρχία και από πολλούς γιους, ο Καίσαρας θα μπορεί πάντα να διαλέγει έναν άξιο. Είναι αλήθεια, και πρέπει να κάνει συμβιβασμούς σε αυτό το μακρύ ταξίδι. Συγκεκριμένα, καθιστώντας τον σύμμαχο, και μάλιστα ανώτερο συνεργάτη του Πομπήιου. Εδώ ο Καίσαρας δεν τον σεβάστηκε πραγματικά. Ως δεξί χέρι του δικτάτορα Σύλλα, ο Πομπήιος, μετά τον θάνατο αυτού του γέροντα από γονόρροια, θα μπορούσε να γίνει ο κυρίαρχος ηγεμόνας της Ρώμης. Ο Πομπήιος είχε στα χέρια του έναν στρατό, συμπεριλαμβανομένης μιας επίλεκτης λεγεώνας που φύλαγε τη Γερουσία. Όμως παρέμεινε πιστός στη δημοκρατία, επιστρέφοντας την παλιά τάξη. Είναι ο Καίσαρας στη θέση του Πομπήιου δεν θα έλειπε
  Οι πιθανότητές σου. Γενικά, ο Πομπήιος, όπως φαίνεται, θα είναι ο κύριος εχθρός του Καίσαρα, που ονειρεύεται τον θρόνο. Υπήρχε και ο Κράσσος, αλλά πέθανε στον πόλεμο των Πάρθων. Παρεμπιπτόντως, όπως ο Καίσαρας, πέρασε από όλη την Παρθία, και έπεσε σε παγίδα, κλεισμένος με έναν εξαντλημένο στρατό σε ένα φρούριο. Άλλο είναι ότι ο Καίσαρας επίτηδες επέτρεψε στις ορδές των βαρβάρων να συγκεντρωθούν εναντίον του. Οι Γαλάτες είναι μοιρολατρείς και έχοντας χάσει την τελευταία ελπίδα ότι η ενότητα θα τους σώσει, θα υποταχθούν οριστικά και για πάντα στη Ρώμη.
  Παρεμπιπτόντως, ο Όλιβερ είναι καλός άνθρωπος, είναι ακόμα, στην πραγματικότητα, παιδί, αλλά έχει ένα νεφρικό όπλο, όπως ο ίδιος ο Ηρακλής. Ένας πολεμιστής πιο δυνατός από τον Mark Antony μπορεί να αναπτυχθεί μέσα του. Ίσως θα είναι ένας άξιος βασιλιάς και διάδοχος του Καίσαρα. Αλλά .... Ελπίζω να μην είναι πολύ σύντομα, γιατί ο μεγάλος έχει πολλή δουλειά μπροστά του.
  Σταδιακά, η πίεση των Γαλατών εξασθενούσε, χιλιάδες σκοτώθηκαν και ακρωτηριάστηκαν, ολόκληροι σωροί από πτώματα κάτω από τα τείχη. Οι Ρωμαίοι επίσης μαραζώνουν, ήταν απάνθρωπη ένταση. Τότε ο Καίσαρας, που είχε ήδη ξεφορτώσει μια ολόκληρη φαρέτρα, έβγαλε το δεύτερο σπαθί, παρατηρώντας:
  - Ο διοικητής που μπαίνει στη μάχη είναι σαν το άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Μια καμήλα που της σπάει η πλάτη ένα άχυρο μοιάζει με στρατιωτικό αρχηγό που απέφυγε τον καβγά!
  Πολλοί Ρωμαίοι στρατιώτες τραυματίστηκαν, πτώματα κείτονταν τριγύρω, και ανάμεσα στους πεσόντες, ήταν και ο Στέφα ο κουέστορας, γνωστός ότι χτύπησε τον Γκράννικ από το άλογό του. Και όπου, παρεμπιπτόντως, είναι ο ίδιος ο Γκράννικ, ο Καίσαρας θα τον είχε αφαιρέσει με ένα σκληρυμένο βέλος. Ναι, από άποψη ξιφομαχίας, ο He Caesar δεν είναι κακός, αλλά απέχει πολύ από τον ισχυρότερο στον ρωμαϊκό στρατό, αλλά ένας από τους καλύτερους στην τοξοβολία. Επιπλέον, τραβάει το κορδόνι με τη βοήθεια ενός ειδικού γάντζου που φοριέται στην πανοπλία και ισιώνει το δεξί του χέρι. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε ένα πολύ πιο σφιχτό κορδόνι από τον συνηθισμένο τρόπο και να χτυπήσετε σε μεγαλύτερη απόσταση!
  Χρειάζεσαι όμως και σπαθί! - Ο Καίσαρας έκοψε τον πλησιέστερο Γαλάτη.
  Χαρούμενες κραυγές:
  - Άβα! Ο Καίσαρας είναι μαζί μας!
  - Δόξα στον Καίσαρα! Θα τους κερδίσουμε όλους!
  Οι Ρωμαίοι φανερά εμψύχωσαν. Η παρουσία του Καίσαρα - αυτό το φυλαχτό της νίκης ενέπνευσε τους μαχητές. Ένα δυνατό χτύπημα και οι Γαλάτες, έχοντας διστάσει, άρχισαν να υποχωρούν. Η μανιασμένη καταιγίδα άρχισε να υποχωρεί, τα κύματα υποχώρησαν. Ωστόσο, οι Γαλάτες υποχώρησαν με αρκετά οργανωμένο τρόπο, χωρίς να φύγουν. Προφανώς η στρατιωτική τους όρεξη δεν έχει ακόμη σβήσει εντελώς. Ο Ιούλιος Καίσαρας, υποπτευόμενος μια παγίδα και συνειδητοποιώντας ότι σε ένα ανοιχτό πεδίο, οι Ρωμαίοι θα συντριβούν από ανώτερους αριθμούς, διέταξε:
  - Όλοι όρθιοι! Χαλαρώστε!
  Εξαντλημένοι, ιδρωμένοι πολεμιστές της Ρώμης άρχισαν να μαζεύουν τους τραυματίες. Μερικοί θεραπευτές και ιερείς άλειφαν τις πληγές με φίλτρα και έδεσαν τα άκρα. Άλλοι στρατιώτες άρχισαν να βάζουν φωτιές, ετοιμάζοντας φαγητό.
  Ο γιος Όλιβερ Τουίστ ήταν πολύ ευχαριστημένος, αν και το μυώδες, διπλά διπλωμένο στήθος του κόπηκε από μια μακριά γρατσουνιά από το γαλατικό τσεκούρι. Το αγόρι αναφώνησε:
  - Έτσι τους δώσαμε δύσκολα! Και ο Καίσαρας μας είναι ο καλύτερος! Δόξα στον μεγάλο Καίσαρα!
  Και οι στρατιώτες, αν και πιο συγκρατημένοι, χάρηκαν:
  - Δόξα στον μεγάλο Καίσαρα!
  Ο Όλιβερ Τουίστ, κραδαίνοντας τα ξίφη του, δήλωσε:
  - Όταν ξαναβγούν οι Γαλάτες, θα τους κόψω σε πικρά μήλα! Γιατί ο γιος της Μεγάλης Ρώμης!
  Ο Καίσαρας φώναξε το αγόρι, λέγοντας με στοργή:
  - Αποδείχτηκες ένδοξος πολεμιστής! Τώρα σε κάνω επίτιμο παλαίμαχο μου και σε ευγνωμοσύνη σου δίνω αυτό...
  Ο διάσημος διοικητής έβγαλε από το δάχτυλό του ένα δαχτυλίδι με σμαράγδι, σε μέγεθος προσώπου περιστεριού.
  Το αγόρι ο Όλιβερ ντρεπόταν:
  - Ναι, δεν είμαι άξιος να φορέσω τέτοιο κόσμημα!
  Ο Καίσαρας χαμογέλασε.
  - Μην το φοράς! Κρύψτε το κάπου, ή όχι, αφήστε αυτό το δαχτυλίδι να θεωρηθεί δικό σας, αλλά προς το παρόν θα μείνει μαζί μου. Κι εσύ, αγόρι, τσακώνεσαι και όταν φτάσεις τα δεκατέσσερα θα πάρεις τις ιδιαιτερότητες σου. Στο μεταξύ, ξεκινήστε την ξιφασκία με τον Mark Antony.
  Ο τεράστιος βοηθός του Καίσαρα, αν και ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον επιφανή διοικητή, πλησιάζοντας το αφεντικό του, άθελά του έσκυψε προσπαθώντας να σκύψει. Ο ίδιος ο Καίσαρας ήταν ελαφρώς πάνω από το μέσο ύψος, κοντόχοντρος, με όξυλο μύτη. Ο Μάρκος ρώτησε με θλίψη:
  "Γιατί δεν καταδιώξαμε τους Γαλάτες;"
  Ο Καίσαρας επανέλαβε τον αφορισμό για άλλη μια φορά:
  -Ο στρατηγός που πάει στη μάχη είναι σαν το άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Μια καμήλα που της σπάει η πλάτη ένα άχυρο μοιάζει με στρατιωτικό αρχηγό που απέφυγε τον καβγά! Αυτό είναι αλήθεια, αλλά η ώρα της νίκης δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Γκράννικ είναι ο κύριος εχθρός μας, ο αστεφάνης βασιλιάς της εξεγερμένης Γαλατίας, έχει ακόμη ρίξει όλα τα ατού του. Και δεν εμφανίστηκε καν! Ας περιμένουμε τον εχθρό, για άλλη μια φορά, εξάλλου, έχω μερικές ακόμα ιδέες!
  Ο Mark Antony είπε:
  - Και αναρωτιέμαι ποιες είναι αυτές οι ιδέες; - Και αμέσως μπερδεύτηκε. - Είμαι όλος στην προσοχή των μεγάλων.
  Ο Καίσαρας άρχισε να εξηγεί συγκαταβατικά:
  - Υπάρχει πολύ ξερό άχυρο προετοιμασμένο για άλογα στο φρούριο. Αλλά δεν θα καθίσουμε σε ενέδρα για πολύ, αλλά απλώς βυθίζοντας το άχυρο σε λάδι, η πίσσα και το λίπος θα σκορπίσουν στις προσεγγίσεις.
  Ο Αντώνης γρύλισε:
  - Για ποιο λόγο?
  Ο Καίσαρας γέλασε.
  - Και μετά θα περιμένουμε! Στην πιο κρίσιμη στιγμή της επίθεσης. Τη δεύτερη φορά οι Γαλάτες θα ρίξουν στη μάχη όλες τις εφεδρείες τους, επιπλέον θα συμβεί και κάτι άλλο!
  Ο βοηθός προσπάθησε να μαντέψει μόνος του:
  - Θα έρθουν νέες, δυνατές ενισχύσεις;
  Ο Καίσαρας, στενεύοντας πονηρά τα μάτια του, έγνεψε:
  - Αυτό είναι! Νέες δυνατές ενισχύσεις! Αλλά είναι απαραίτητο να χτυπήσουν τη στιγμή που όλες οι δυνάμεις της Γαλατίας θα ριχτούν στην επίθεση:
  Ο Άντονι άπλωσε τα χέρια του.
  - Δεν μπορούμε να στείλουμε νέα για τα σπουδαία. Ήμασταν περικυκλωμένοι από όλες τις πλευρές!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Το αγόρι ξύπνησε ... Άρχισε να νιώθει πιο χαρούμενος ... Ήδη τα εγκαύματα του Oliver Twist βγαίνουν από τα γυμνά του πέλματα. Και τα ίχνη των βλεφαρίδων είναι ουλές ... Αλλά υπάρχει ελπίδα ότι σήμερα δεν θα ανακριθεί με προκατάληψη.
  Ωστόσο, το επόμενο μαρτύριο είναι το τελευταίο και περιορισμένο χρονικά.
  Στο αγόρι έφεραν φαγητό. Έφαγε πλιγούρι με ένα ποτήρι γάλα. Και χαλαρή. Ένιωσα να βαριέμαι.
  Ο Όλιβερ έκανε τις ασκήσεις του, όπως του δίδαξε ο Ντάτζερ. Ένα τόσο ιδιαίτερο για την κάμερα. Λίγο παρεμβάλλεται με το γιακά και το λουρί στην αλυσίδα. Αλλά ακόμα μια προπόνηση. Και οι τεντωμένες φλέβες δεν γκρινιάζουν πια τόσο πολύ.
  Συγκεκριμένα, το αγοράκι κάνει και τη γωνιά για τον Τύπο. Μετά τη φόρτιση, ο Όλιβερ άρχισε να τρίβει τον έναν κρίκο της αλυσίδας στον άλλο. Ίσως να είναι απασχολημένος ή πραγματικά να ελπίζει να δραπετεύσει.
  Τα γυμνά πόδια ήταν λίγο κρύα και το αγόρι τα έθαψε σε άχυρα. σκέφτηκε από μέσα του ο Τερ.
  Το γεγονός ότι οι κρατούμενοι υποφέρουν στη φυλακή. Και θα ήταν πολύ καλύτερα σε ένα κελί με άλλα αγόρια. Η παρέα είναι πολύ πιο διασκεδαστική. Εδώ, στο εργαστήριο και στην παιδική φυλακή, οι τρόφιμοι διασκέδαζαν...
  Ο Όλιβερ έτριψε και έτριψε την αλυσίδα του και δεν πρόσεξε πώς ξανακοιμήθηκε.
  Ονειρευόταν ότι είχε γίνει δυνατός και δυνατός, ένας ενήλικος άνδρας και το δεξί χέρι ενός μεγάλου διοικητή.
  Ο Καίσαρας χτύπησε συγκαταβατικά τον ήρωα στον ώμο:
  - Όπου δεν μπορεί να περάσει το λιοντάρι, το ποντίκι θα γλιστρήσει. Αν και, φυσικά, τον ρόλο της επικοινωνίας με τον Catonnes, που έρχεται να με βοηθήσει, δεν τον παίζουν τα ποντίκια, αλλά τα περιστέρια.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αναφώνησε με απροσδόκητο θαυμασμό:
  - Είναι έξυπνα υπέροχο!
  Ο Καίσαρας απάντησε απροσδόκητα ειλικρινά:
  - Η Εραστέλα μου το έμαθε αυτό. Οι Σλάβοι χρησιμοποιούσαν δέματα με περιστέρια εδώ και πολύ καιρό. Και δεν το ήξερες.
  Ο Όλιβερ Τουίστ μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Πάντα με εξέπληξε πώς οι στρατηγοί σας: πάντα συμβαδίζουν τόσο επιδέξια και στην ώρα τους, αλλά δεν πίστευα ότι επρόκειτο για περιστέρια. Νόμιζα ότι είσαι ο γιος του ουρανού υπό την ειδική προστασία του Δία!
  Ο Καίσαρας παρατήρησε:
  - Η προστασία των θεών δεν είναι αξιόπιστο πράγμα, δεν θα αντικαταστήσει ούτε το θάρρος ούτε την ευρηματικότητα.
  Πιστέψτε μια εφεύρεση: καλύτερη από χίλιες προσευχές!
  Ο Όλιβερ υποκλίθηκε.
  - Ένας σοφός λόγος του Καίσαρα αξίζει χίλιους κεραυνούς!
  Ο διοικητής αποφάσισε να είναι σεμνός:
  - Μην υπερβάλλετε τις ικανότητές μου! Αν δεν υπήρχαν τόσο γενναίοι πολεμιστές υπό τις διαταγές μου, και οι Ρωμαίοι στρατιώτες είναι οι καλύτεροι μαχητές στον κόσμο, τότε δύσκολα θα είχα πετύχει ούτε το ένα δέκατο από αυτά που έκανα. Προχώρα λοιπόν και κάνε αυτό που σου λένε. Και παρεμπιπτόντως, μην ξεχάσετε να ανακατέψετε το άχυρο με πεσμένα φύλλα, έτσι ώστε να μην είναι τόσο αισθητό!
  Ο Όλιβερ Τουίστ υποκλίθηκε ακόμα πιο χαμηλά.
  - Υπακούω κύριέ μου!
  Ο Καίσαρας κούνησε το κεφάλι του.
  Όχι ακόμα, δυστυχώς! Και μη με αποκαλείτε σπουδαίο τόσο συχνά, δεν έχω κάνει τόσα πολλά για να με επαινούν σε κάθε στροφή με αυτόν τον τρόπο. Παρεμπιπτόντως, όταν τελειώσεις με το καλαμάκι, μην πας για ύπνο, αλλά περιφράξεις λίγο με τον Βρούτο. Λίγα χρόνια ακόμα και αυτό το αγόρι θα μπορεί να ξαπλώσει ακόμα και έναν τέτοιο κακοποιό σαν εσένα!
  Ο Όλιβερ έσπευσε να απαντήσει:
  - Χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος Καίσαρας!
  Μετά από αυτό, αποσύρθηκε, οι κινήσεις του, παρά τη μεγάλη μυϊκή μάζα, δεν ήταν διαθέσιμες, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για πολλούς γίγαντες, περιορισμένο, αλλά ο Oliver, ο οποίος έγινε ενήλικος ήρωας, δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο Brutus.
  Ο Καίσαρας έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Μαγείρεψέ μου ένα βάμμα μελιού! Και τώρα σερβίρετε κρασί με χοιρινό!
  Σε απάντηση, ένας ξυπόλητος σκλάβος με φθαρμένο χιτώνα έφερε ένα δίσκο. Είναι μια από τις λίγες γυναίκες στο στρατόπεδο, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα. Ο ίδιος ο Καίσαρας, αν και μελαχρινός, αγαπούσε περισσότερο τις ξανθιές, αν και η Κλεοπάτρα ήταν εξαίρεση από αυτή την άποψη, μια φλογερή κοκκινομάλλα σκύλα! Ναι, ένα υπέροχο κορίτσι, και σύμφωνα με φήμες, ο πατέρας της δεν είναι καθόλου φαραώ, αλλά ένας από τους Ρωμαίους λεγεωνάριους, από αυτούς που συνέτριψαν τον στρατό του Επιφάν του πέμπτου.
  Η σκλάβα άφησε κάτω το δίσκο και άρχισε να καθαρίζει τις μπότες του Καίσαρα. Ο Ιούλιος παρατήρησε ότι το μαυρισμένο δέρμα της σκλάβας ήταν καλυμμένο με σπυράκια, τα χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της έγιναν μπλε. Πράγματι, ο ήλιος είχε ήδη πάει σχεδόν κάτω από τη γραμμή του ορίζοντα και ήταν αισθητά πιο κρύο. Οι σκλάβοι στην ίδια τη Ρώμη συνήθως πηγαίνουν ημίγυμνοι, αν και μερικές φορές τους δίνουν μερικά κουρέλια για το χειμώνα. Αλλά στην ηλιόλουστη Ιταλία, το χιόνι πέφτει μια φορά κάθε δέκα χρόνια το χειμώνα, και εδώ οι χειμώνες είναι μερικές φορές έντονοι. Λοιπόν, αφήστε αυτήν την ομορφιά να ζεστάνει το κρεβάτι σήμερα, και ίσως της επιτραπεί να ντυθεί πιο ζεστά.
  Τα ανοιχτόχρωμα σγουρά μαλλιά του σκλάβου, καθώς και το νεαρό τρυφερό πρόσωπο, θυμίζουν τον Καίσαρα την πρώτη του γυναίκα και τη δεύτερη αγάπη (η πρώτη ήταν ένα από τα όμορφα κορίτσια των σκλάβων, αν και αφού έμεινε έγκυος, το πάθος του μελλοντικού διοικητή Και η κόρη του, τώρα παντρεμένη με έναν, από τους πολλούς φίλους του Julius!) Akvaleriyu. Και για χάρη αυτής της κοπέλας τόλμησε να αρνηθεί τον ίδιο τον δικτάτορα Σύλλα!
  Τι μπορεί να ειπωθεί για αυτόν τον άρχοντα της Ρώμης; Στην αρχή ο Καίσαρας θαύμαζε τον Σύλλα. Του έκανε εντύπωση που αυτός ο διοικητής άρχισε να αποκαθιστά την τάξη και να πολεμά τη διαφθορά, τη ληστεία, προσπάθησε να κάνει τους πλούσιους να σέβονται τους φτωχούς και να μοιράζονται το εισόδημά τους μαζί τους. Υπήρχαν ακόμη και δωρεάν νοσοκομεία, ο αριθμός των ψυχαγωγικών παραστάσεων αυξήθηκε. Φημολογήθηκε ότι ο Σύλλας ετοίμαζε μεγάλη εκστρατεία προς τα ανατολικά. Αλλά αυτός ο λάγνος ηγεμόνας κόλλησε μια κακή ασθένεια, και όχι καν από γυναίκα, αλλά από ένα νέγρο αγόρι. Ως αποτέλεσμα, ο δικτάτορας άρχισε να σαπίζει ζωντανός και με φόντο τη σωματική ταλαιπωρία, ανέπτυξε καχυποψία και μανία καταδίωξης. Άρχισαν μαζικές καταστολές, απαγορεύσεις βασανιστηρίων και δολοφονιών. Ο Σύλλας διέταξε στην αρχή να σκοτώσουν όλους τους μαύρους, αλλά μετά από λίγο καιρό, αντίθετα, διέταξε να φέρουν μια μεγάλη παρτίδα σκλάβων από την Αφρική και να σχηματίσουν τη μαύρη φρουρά. Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε αυτόν και τη Μαίρη. Ως αποτέλεσμα, πολλές χιλιάδες Ρωμαίοι σταυρώθηκαν.
  Εδώ κάλεσαν τον Σύλλα και τον Ιούλιο Καίσαρα. Τότε ήταν ακόμα νέος, μια μαύρη γενειάδα μόλις έσκαγε στο πηγούνι του. Το πρόσφατα ανακαινισμένο παλάτι του Σύλλα έλαμπε από πολυτέλεια, ήταν γεμάτο αγάλματα, πίνακες και τέτοια σχετικά νέα διακόσμηση όπως τα σιντριβάνια.
  Μερικά από τα γλυπτά απεικόνιζαν όργια, αηδιαστικά στην ειλικρίνειά τους, και πράξεις συναναστροφής. Ο νεαρός Καίσαρας ήταν αηδιασμένος να το κοιτάξει αυτό, ειδικά αν ένας άντρας ζευγαρώνει με έναν άντρα. Αν και στην αρχαία Ρώμη θεωρούνταν απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιείται ένας άνδρας σκλάβος ως γυναίκα, αλλά ... Στον Καίσαρα, αυτό φαινόταν λάθος και ποταπό. Λοιπόν, τόσο πιο ανάξιο που οι καλύτεροι γλύπτες της Ρώμης το αποτυπώνουν αυτό σε αγάλματα, ακόμα και οι Ολύμπιοι θεοί.
  Ο ίδιος ο Σύλλας φαινόταν αποκρουστικός, καλυμμένος με αποστήματα, έλκη, κονδυλώματα, με άθλιο κεφάλι, έκανε αποκρουστική εντύπωση. Ένας αληθινά αμφιφυλόφιλος δικτάτορας σάπισε ζωντανός. Για να απαλύνουν τα βάσανά του, τέσσερις σκλάβοι: δύο όμορφα αγόρια και δύο όμορφα γυμνά κορίτσια έτριψαν ροδέλαιο στο τέρας. Επιπλέον, με τη συμβουλή των ιερέων, ο Σύλλα έπινε τρεις φορές την ημέρα ένα μεγάλο μπολ με ένα κολασμένο μείγμα: το αίμα των μόλις σφαγιασμένων μωρών και το μητρικό γάλα. Μια φορά στις τρεις μέρες ο Σύλλας έκανε μπάνιο, από το αγνό αίμα των παιδιών και των παρθένων. Ωστόσο, η ασθένεια αυτού του τέρατος που είχε χάσει την ανθρώπινη εμφάνισή του συνέχισε να εξελίσσεται και ολόκληρος ο ρωμαϊκός λαός προσευχόταν ώστε ο κάτω κόσμος να πάρει τους απογόνους του το συντομότερο δυνατό.
  Ο Καίσαρας, ξεπερνώντας την αηδία, έσκυψε, σκύβοντας ελαφρά το κεφάλι:
  - Χαίρομαι που καλωσορίζω τον δικτάτορα Σύλλα.
  Το τέρας γρύλισε βραχνά:
  - Και πώς μου υποκλίνεσαι απατεώνας! Αν η Τζούλια τεμπελιάζει πολύ για να λυγίσει την πλάτη της, τότε θα διατάξω να σε βάλουν σε πάσσαλο για να μην μπορέσει ποτέ να ξαναορθώσει!
  Ο Καίσαρας απάντησε απλά:
  - Τα αυτιά σκύβουν χαμηλά στον άνεμο, αλλά, ωστόσο, είναι μόνο αέρας, που δεν σημαίνει τίποτα! Τα χαμηλά τόξα δεν θα εξυψώσουν τον κυβερνήτη αν δεν έχει μεγάλες πράξεις!
  Ο Σύλλας, ξαφνικά μαλακώνοντας, ρώτησε:
  - Έχω σπουδαίες πράξεις;
  Ο Καίσαρας απάντησε χωρίς πονηριά:
  - Αν το κακό είναι μεγάλο, τότε ναι!
  Ο δικτάτορας μετά από μια σύντομη παύση, χάιδεψε το μάγουλο του ξανθού αγοριού και γρύλισε:
  - Είσαι ειλικρινής και μου αρέσει! Ξέρεις, ανά πάσα στιγμή μπορώ να διατάξω να σε ρίξουν σε ένα κλουβί με λιοντάρια ή να σε σταυρώσουν σε ένα σταυρό. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να μείνεις ζωντανός, ακόμα και να γίνεις φίλος μου!
  Ο Καίσαρας, αναγκάζοντας ένα χαμόγελο, απάντησε:
  - Και σε τι τιμή μπορώ να αγοράσω τη φιλία του ίδιου του Σύλλα;
  Ο δικτάτορας απάντησε:
  - Έχεις γυναίκα Aqualeria;!
  Ο νεαρός Julius απάντησε:
  - Ναι, δικτάτορας!
  Ο Σύλλας προσεκτικά, σαν να φοβόταν να καεί, χάιδεψε το γυμνό στήθος της δούλης και μουρμούρισε πιο ακατανόητα:
  - Χώρισε την λοιπόν!
  Ο Καίσαρας, ξεπερνώντας τη ντροπαλότητα, ρώτησε:
  - Δεν σε καταλαβαίνω καλά!
  Ο Σύλλα γάβγισε ξαφνικά απότομα, χτυπώντας το αγόρι στα χείλη και μετά βόγκηξε καθώς εκείνος πήδηξε πίσω:
  - Μην παριστάνεις τον τζάμπα! Ακουσες! Σε διατάζω, άσε τη γυναίκα σου την Ακουαλέρια!
  Ο νεαρός Ιούλιος έσκυψε το κεφάλι. Ένιωθε ότι το να αρνηθεί κανείς τον Σύλλα ήταν το ίδιο με το να περπατήσει γυμνός σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια, αλλά να προδώσει την Aqualeria για χάρη αυτού του σάπιου τέρατος - όχι, ποτέ!
  Ο Καίσαρας, προσπαθώντας να κάνει τη φωνή του σταθερή, απάντησε:
  - Δεν μπορώ να το κάνω δικτάτορα!
  Η έκπληξη ακούστηκε στη φωνή του Σύλλα:
  - Και αυτός είναι ο λόγος! Απαιτείται να εκτελέσετε το κατόρθωμα του Ηρακλή ή απλώς να πείτε ναι στους μεγαλύτερους ανθρώπους στη Γη!
  Ο Καίσαρας απάντησε:
  - Μερικές φορές η υψηλότερη εκδήλωση της καλοσύνης, μια απλή λέξη δεν είναι κακό, ειδικά αν εμπεριέχει κίνδυνο για τη ζωή!
  Η φυσιογνωμία του Σύλλα απλώθηκε με έλκη:
  - Δηλαδή μου λες όχι;
  Κατανικώντας έναν εντελώς φυσικό φόβο, ο Καίσαρας απάντησε:
  - Ναι, δικτάτορας! Δυστυχώς όχι! Και πάλι όχι!
  απάντησε ο Σύλλας με ήρεμη φωνή
  Αλλά υπέγραψες το δικό σου θανατικό ένταλμα! Άλλωστε αποκλείεται να πεις όχι στον εκφωνητή και να μείνεις ζωντανός!
  Ο Καίσαρας πήρε μια βαθιά ανάσα.
  - Τι είναι, είμαι έτοιμος να πάω στο ταρτάρ! Αν και ποιος ξέρει, ίσως οι θεοί με θεωρήσουν άξιο των Ηλυσίων Πεδίων!
  Ο Σύλλας ανασήκωσε τα πεσμένα φρύδια του.
  - Άρα δεν θα πεθάνεις! Θα βασανιστείτε, και όχι μόνο εσείς, αλλά και η αγαπημένη σας γυναίκα Aqualeria. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ευχάριστο για εσάς να παρακολουθήσετε πώς ο δήμιος καίει τα τρυφερά τακούνια της κοπέλας με ένα καυτό σίδερο, και μετά η λαβίδα αρχίζει να σκίζει το γυμνό στήθος της.
  Ο Καίσαρας προχώρησε προς τον Σύλλα, όταν ξαφνικά έξι ψηλοί μαύροι πολεμιστές ξεπήδησαν από την κουρτίνα. Εκτός από αυτούς εμφανίστηκε και άλλο άτομο. Στην εμφάνιση δεν ήταν πάνω από είκοσι πέντε, και ο ίδιος ήταν ένας πραγματικός γίγαντας. Ο Καίσαρας αναγνώρισε αμέσως τον ήδη θρυλικό Πομπήιο, το δεξί στρατιωτικό χέρι του Σύλλα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν φήμες ότι ο Πομπήιος, όντας ένα πολύ όμορφο αγόρι στην παιδική του ηλικία, ερωτεύτηκε τον Σύλλα και φαινόταν να τον αποπλανεί ακόμη και από τον οποίο έγιναν φίλοι. Αλλά ο Πομπήιος πολύ γρήγορα απέκτησε εξουσία, δείχνοντας ότι είναι ένας πολύ ικανός στρατιωτικός ηγέτης και ένας γενναίος, πολύ δυνατός σωματικά στρατιώτης. Συγκεκριμένα, σε αυτό το σημείο, κατάφερε να επιτύχει ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα, δηλαδή να σκοτώσει τον βασιλιά της Παρθίας. Ο Καίσαρας ζήλευε πάντα τον Πομπήιο, αν και λόγω του ότι ο ίδιος μόλις έφτασε στον ώμο αυτού του ψηλού άνδρα. Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο λόγος.
  Ο Πομπήιος τράβηξε το σπαθί του:
  - Υπακούω και υπακούω κύριέ μου!
  Ο Σύλλας απάντησε:
  - Τι λες, γιε μου, αυτό είναι ένα κορόιδο που τόλμησε να βροντοφωνάξει σε έναν ζωντανό θεό, δηλαδή εμένα!
  Ο Πομπήιος απάντησε απροσδόκητα:
  - Είναι ειλικρινής και είναι καλό!
  Ο Σύλλας ούρλιαξε νωχελικά, νωχελικά στη φωνή του:
  - Λοιπόν, ας ελέγξουμε την ειλικρίνειά του! Πες στον Τζούλιους, αν υπήρχε η ευκαιρία να με σκοτώσεις, θα το έκανες;
  Ο Καίσαρας, πνιγμένος από τον ενθουσιασμό, ρώτησε:
  - Ειλικρινά απάντηση;
  Η Σύλλα βρυχήθηκε:
  - Ναί!
  Ο Καίσαρας αναστέναξε.
  - Σκοτώθηκε! Θα σκότωνα τώρα!
  Ο δικτάτορας ξαφνιάστηκε, δεν είχε δει τέτοια αυθάδεια για πολύ καιρό:
  - Σαν αυτό! Σκοτώθηκε! Δεν ξέρω τι να του κάνω ο Πομπήιος και τι θανατική ποινή να επιβάλω γι' αυτόν και τα κορίτσια του.
  Ο Πομπήιος απάντησε με σταθερή φωνή:
  - Ποιος είναι ειλικρινής και λέει αυτό που πιστεύει ότι δεν είναι επικίνδυνο. Οι γνήσιοι προδότες και οι εχθροί κολακεύουν πονηρά!
  Ο Σύλλας συνοφρυώθηκε.
  - Όπως εσύ, με κολακεύεις! ΕΝΑ? Νιώθω ότι θέλεις να πάρεις τη θέση μου, και ανυπομονείς τον θάνατό μου! Τι κοιτάς!
  Ο Πομπήιος κοίταξε τον Σύλλα κατευθείαν στα μάτια.
  "Σου έχω δείξει την αφοσίωσή μου περισσότερες από μία φορές!" Με θέλεις...
  Ο δικτάτορας διέκοψε:
  - Δεν χρειάζεσαι κουτάβι! Ακούστε τη διαταγή μου, πηγαίνετε αυτό το παιδί στο μπουντρούμι, καθώς και τη γυναίκα του. Βάλτε τους στο ίδιο κελί και τότε εγώ ο ίδιος θα καταλήξω στη θανατική ποινή για αυτούς! Θα είναι κάτι εκλεπτυσμένο και επίπονο.
  Ο Πομπήιος υποκλίθηκε χαμηλά.
  - Υπακούω και υπακούω στους μεγαλύτερους!
  Ο δικτάτορας πρόσθεσε:
  - Οδήγησε μόνος σου στο καζεμάτ! Αν τραπούν σε φυγή, εσύ ο ίδιος θα κρεμαστείς στο σταυρό.
  Ο Πομπήιος υποκλίθηκε ακόμα πιο χαμηλά.
  - Ποτέ δεν σε απογοήτευσα τον μεγαλύτερο από τους σπουδαιότερους!
  Ο Καίσαρας αφαιρέθηκε. Ο νεαρός σκέφτηκε, φυσικά, μάταια ότι ήταν τόσο ειλικρινής με τον Σύλλα. Ο Καίσαρας δεν φοβόταν τον σωματικό πόνο, αλλά η σκέψη να ταξιδέψει στο ζοφερό βασίλειο του Πλούτωνα δεν άρεσε. Επιπλέον, η αγαπημένη του σύζυγος θα βασανιστεί. Το τελευταίο είναι εντελώς κακό, μπορείτε ακόμα να υπομείνετε τον πόνο σας, αλλά δεν μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο κάποιου άλλου.
  Ο Σύλλας, αφού επέστρεψε, ρώτησε τον Πομπήιο:
  - Ίσως εσύ ο ίδιος να μου πεις τι είδους εκτέλεση να υποβάλω αυτό το αναιδές κουτάβι; Ίσως να τον πνίξει στα σκατά; Πώς θα ταπεινώσει τους περήφανους!
  Ο Πομπήιος απάντησε:
  - Είναι γενναίος και δυνατός πολεμιστής. Η Ρώμη χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους! Αν δεν θέλει να σας εξυπηρετήσει, μην αιχμαλωτίσετε, αλλά αφήστε το πουλί ελεύθερο!
  Ο δικτάτορας έβηξε:
  - Η Μαρί είναι μωρό σε σύγκριση με τον ανιψιό του! Αυτό το αγόρι έχει και λιοντάρι και αλεπού, μόνο που η τελευταία δεν έχει μεγαλώσει ακόμα! Και επομένως διατάζω, κάψτε αυτόν τον επαναστάτη στην πυρά! Κάψτε το μέχρι να μείνει τίποτα άλλο εκτός από στάχτη!
  Ο Πομπήιος κούνησε το κεφάλι του καταφατικά.
  - Αν αυτό είναι το θέλημά σου, τότε θα εκπληρώσω τον μεγάλο άρχοντα!
  - Και αμέσως! Θα μου φέρεις εκείνη τη χούφτα στάχτη που θα μείνει από αυτές!
  Ο Πομπήιος χτύπησε τα τακούνια των μπότων του και ξεκίνησε να εκτελέσει την εντολή.
  Στον άτονο Καίσαρα έφεραν τη γυναίκα του την Ακουαλέρια. Το πρόσωπο της κοπέλας ήταν δακρύβρεχτο και έδειχνε ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μελανιές. Οι δεσμοφύλακες αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα από την ευγενή πατρίκι, και επίσης της έσκισαν τα εξωτερικά ρούχα και τα πετράδια της. Και τώρα ο εκπρόσωπος μιας ευγενούς οικογένειας παρέμεινε μόνο σε έναν λευκό χιτώνα. Στη Ρώμη, νωρίς την άνοιξη μόλις κέρδιζε ορμή, έκανε κρύο τη νύχτα, ειδικά στο πέτρινο καζεμά. Τα γυμνά και ανυπεράσπιστα πόδια του κοριτσιού παγώνουν, η Aqualeria τα αγγίζει ψυχρά. Ο Καίσαρας έβγαλε το χιτώνα και τις μπότες του και απαίτησε:
  - Φόρεσε το!
  Η Aqualeria απάντησε περήφανα:
  - Δεν! Δεν θέλω να παγώσεις αγάπη μου!
  Ο Καίσαρας, συνοφρυωμένος, απάντησε:
  - Μα εγώ είμαι άντρας! Και ένας άντρας πρέπει να υπομένει τις κακουχίες, για χάρη μιας κυρίας!
  Το Aquaria αναστέναξε βαριά.
  - Οι δούλοι μου υπηρέτες, με εξαίρεση τους πιο κοντινούς μου, πηγαίνουν όλο το χρόνο με τον ίδιο χιτώνα και ξυπόλητοι. Τώρα βλέπω, ή μάλλον, νιώθω πόσο οδυνηρό ήταν για αυτούς. Και γενικά, σύντομα θα εκτελεστούμε και ίσως, έχοντας ζήσει το κρύο του μπουντρούμι, να μην τρομάξω τόσο πολύ από το παγωμένο σκοτάδι του Άδη!
  Ο Τζούλιος χάιδεψε το πόδι της γυναίκας του, άρχισε να τρίβει τα κρύα του δάχτυλα, ενώ προσπαθούσε να παρηγορήσει:
  - Για αθώες ψυχές και ήρωες, υπάρχουν ειδικά Champs Elysees. Είναι όμορφα, γεμάτα υπέροχα δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια. Εκεί βασιλεύει το αιώνιο καλοκαίρι, και όλα τα φρούτα είναι ώριμα και γλυκά, η βροχή συνεχίζει να ξεχύνει τους ανθρώπους, και όσα δαγκωτά έντομα και τσιμπήματα φίδια έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό όσοι ζουν εκεί. Τέτοιες κακοτυχίες όπως τα γηρατειά, το σκυμμένο πλαίσιο ή τα σάπια δόντια δεν είναι γνωστά στους κατοίκους αυτού του ευτυχισμένου κόσμου! Είναι ένας παράδεισος!
  Η Ακουαλέρια, χαϊδεύοντας το μαύρο, σγουρό κεφάλι του Καίσαρα, απάντησε:
  - Υπάρχουν μπανάνες;
  Ο νεαρός Julius απάντησε:
  - Φυσικά, υπάρχουν ανανάδες και μπανάνες.
  Ο Aquaria αναστέναξε.
  - Πώς θα ήθελα να τρώω φρέσκες, ώριμες μπανάνες. Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο αποξηραμένα αλλά μου άρεσαν πολύ!
  Ο Καίσαρας με σιγουριά, σαν να ήταν ο ίδιος πρόσφατα εκεί, δήλωσε:
  - Στα Ηλύσια Πεδία υπάρχουν φρούτα που δεν έχουν όνομα. Επιπλέον, πολύ καλό νόστιμο φαγητό και διασκέδαση.
  Ενυδρείο αναβίωσε:
  - Υπάρχει σεξ στον παράδεισο;
  Ο Καίσαρ χαμογέλασε και έγνεψε καταφατικά.
  - Α, καλά! Ο Ηρακλής, άλλωστε, έκανε έρωτα, με την πρώτη του γυναίκα να ζει στα Ηλύσια Πεδία.
  Η Ακουαλέρια χαμογέλασε χαρούμενη.
  - Θα κάνουμε παιδιά;
  Ο Καίσαρας χτύπησε αποφασιστικά τη γροθιά του στις πέτρες:
  - Θα είναι πολλοί! Αυτό στο υπόσχομαι! Θα μεγαλώσουμε ένδοξους πολεμιστές!
  Ο νεαρός και η κοπέλα αρχικά φιλήθηκαν με πάθος και μετά άρχισαν να χαϊδεύονται. Άλλωστε, ποιος ξέρει τι περιμένει έναν άνθρωπο, εκεί πέρα από το φράγμα, πίσω από αυτό το τρομακτικό άκρο. Και υπάρχει ακόμη σκληρά βασανιστήρια μπροστά, που εφευρέθηκε από το διεστραμμένο μυαλό του Σύλλα. Και πρέπει να τα υπομείνουμε, να μαζέψουμε δυνάμεις, να σταθούμε μέχρι τέλους.
  Αλλά η Aqualeria θα εξακολουθεί να βασανίζεται, όπως υποσχέθηκε ο δικτάτορας: το καυτό σίδερο θα κάψει τρυφερά κοριτσίστικα τακούνια, τότε τα τρυφερά στήθη θα σκιστούν από τον ευγενή πατρίκι...
  Όχι, απλώς είναι πέρα από τις δυνάμεις του. Μια σκέψη ξεπέρασε, τι θα γινόταν αν δείξεις θάρρος και σώσεις το κορίτσι από το μαρτύριο. Για παράδειγμα, να στραγγαλίσει με μια ζώνη ... Αλλά το να σκοτώσει την αληθινή και καταναλωτική αγάπη του είναι πέρα από τις δυνάμεις του. Είναι σαν να στραγγαλίζεις το ίδιο σου το παιδί, ειδικά από τη στιγμή που ο πειραστής του φιδιού ψιθυρίζει: ποιος ξέρει, ίσως ένας ιδιότροπος δικτάτορας αλλάξει γνώμη και σώσει τη ζωή του, τουλάχιστον η Aqualeria;
  Ο Καίσαρας φιλά την αγαπημένη του σύζυγο με ακόμη μεγαλύτερη ζέση, τα χείλη της είναι πιο γλυκά από το μέλι και αναφωνεί:
  - Ξέρεις, καθόμαστε σε ένα μπουντρούμι, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να βρεθούμε πιο ελεύθερα σε όλο τον κόσμο!
  Η Ακουαλέρια ρώτησε έκπληκτη:
  - Και γιατί?
  Ο Καίσαρας απάντησε με σιγουριά:
  - Γιατί ο δυνατός στο πνεύμα - ο βασιλιάς στη φυλακή, ο αδύναμος στο πνεύμα - ένας σκλάβος στο θρόνο! Είναι σημαντικό να διατηρείτε το θάρρος και να μην ξεσπάτε σε κλάματα ακόμα και στο ράφι. Υπομείνετε τα βασανιστήρια, σιωπηλά με ένα χαμόγελο στα χείλη σας!
  Το κορίτσι αναστέναξε βαριά, χαϊδεύοντας τα άκαμπτα πόδια της με τις παλάμες της. Είναι απόγονος από την οικογένεια των βασιλιάδων, ένιωσε ξαφνικά σαν μίζερη σκλάβα. Μια ζωηρή φαντασία ζωγράφισε μια εικόνα της εντελώς γυμνής με στριμμένες αρθρώσεις κρεμασμένες σε ένα ράφι, και το μαστίγιο ενός δήμιου που βρωμάει να τη χτυπά γυμνή πλάτη. Και ένας άλλος βασανιστής σπάει τα δάχτυλά της με καυτές λαβίδες... Η κοπέλα ένιωσε ακόμη και ένα κάψιμο στο μικρό της δάχτυλο, το οποίο ο βασανιστής άρχισε να κόβει.
  Η Ακουαλέρια έκλαψε πικρά. Μαργαριταρένιες σταγόνες δακρύων κύλησαν στο ροδαλό μάγουλό της και στο απαλό δέρμα της. Σε απάντηση, ο Καίσαρας άρχισε να φιλάει την αγαπημένη του στα μάγουλα, γλείφοντας τα αλμυρά δάκρυα, παρηγορώντας:
  - Είσαι Ρωμαία, η κόρη της πόλης που προορίζεται να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο! Μην κλαις, αλλά για να σε διευκολύνω, σκέψου κάτι ευχάριστο.
  Η Βαλέρια απάντησε με ένα βογγητό:
  - Και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, εκτός από το τρομερό μαρτύριο που με περιμένει! Και η απελπιστική άβυσσος του τάρταρου!
  Ο Καίσαρας απάντησε σε αυτό φιλοσοφικά:
  - Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από τη φαντασία ενός αδύναμου μυαλού! Η πιο τρομερή κόλαση, στη θέα ενός δειλού, πριν από τη δοκιμή!
  Το κορίτσι προσβλήθηκε, τα δάκρυα σταμάτησαν το πρόσωπό της:
  - Δεν είμαι δειλός! Μη με ταπεινώσεις! Και τέλος πάντων, αν με αγαπάς, τότε γιατί το λες αυτό;
  Ο Καίσαρας απάντησε με ένα αναγκαστικό χαμόγελο:
  - Η αγάπη, σε αντίθεση με τα σύννεφα, αν και χύνει δάκρυα, αλλά ο ήλιος πραγματικά δεν κρύβει! Μην ανησυχείς ομορφιά!
  Ο Akvaleriya αντιτάχθηκε:
  - Όταν η αγάπη, σαν σύννεφο, χύνει δάκρυα, βλαστάρια πλήξης και απογοήτευσης ανεβαίνουν!
  Ο Καίσαρας ήθελε να του απαντήσει κάτι, αλλά ακούστηκε ένα τρίξιμο της πόρτας και οι δύο εραστές πήδηξαν επάνω. Η αιχμηρή σιδερένια πόρτα άνοιξε και ο Πομπήιος μπήκε μέσα από αυτήν, συνοδευόμενος από δύο λεγεωνάριους. Ο Καίσαρας βρήκε τη δύναμη να χαμογελάσει:
  - Δεν είναι όλοι ικανοί να καυχηθούν ότι μια τέτοια συνοδός τον συνοδεύει στον τελευταίο δρόμο!
  Ο Πομπήιος, κουνώντας το σάκο πίσω από την πλάτη του, είπε μελαγχολικά:
  - Δεν ήρθα για να σκοτώσω, αλλά για να σώσω!
  Ο Καίσαρας ξαφνιάστηκε:
  "Και στράφηκες εναντίον του Σύλλα;"
  Ο Πομπήιος κούνησε το κεφάλι του καθώς έβγαζε την πανοπλία του από την τσάντα του.
  - Η προσωπική μας σχέση με τον δικτάτορα δεν αφορά κανέναν! Καλύτερα να ντυθείτε Ρωμαίοι λεγεωνάριοι. Έχω μαζί μου δύο πιστούς μου συντρόφους: τον Γκάι και τον Λέκσιν, θα σε βοηθήσουν να φύγεις από την πόλη. Μάθε, Καίσαρα, σώζω τη ζωή σου, αλλά δεν πρέπει να επιστρέψεις στη Ρώμη όσο κυβερνάται από δικτάτορα!
  Ο Ιούλιος, βοηθώντας τη γυναίκα του να αλλάξει ρούχα, ρώτησε τον πανίσχυρο Πομπήιο με αυξανόμενη έκπληξη:
  Γιατί με βοηθάς! Βοηθήστε να ρισκάρετε τη ζωή σας!
  Ο Πομπήιος απάντησε, όχι χωρίς δισταγμό:
  - Γιατί έδειξε ακλόνητο θάρρος, αρνούμενος τον δικτάτορα! Δεν πρόδωσε την αγαπημένη του γυναίκα! Και εγώ, κάποτε, συμφώνησα να απαρνηθώ την αγαπημένη μου για χάρη ενός τυράννου! Να ξέρεις λοιπόν από εδώ και πέρα είμαι σαν αδερφός για σένα!
  Ο Καίσαρας, προσαρμόζοντας την πανοπλία στην Aqualeria (φυσικά αποδείχτηκαν υπέροχα γι 'αυτήν), ωστόσο ρώτησε:
  - Μπορώ να σε εμπιστευτώ? Ίσως είναι απλώς άλλο ένα κόλπο της γριάς αλεπούς;
  Ο Πομπήιος έσπασε:
  - Η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν μπορεί να καταστρέψει την αληθινή φιλία, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, η αληθινή φιλία δεν υπήρξε ποτέ!
  Ο Καίσαρας άπλωσε το χέρι του στον Πομπήιο.
  - Σε πιστεύω, αλλά να θυμάσαι: Ένας φίλος μπορεί να προδοθεί μόνο μια φορά, καθώς παραδίδεις ξανά τον εχθρό!
  Και το να έχει εχθρό τον Καίσαρα είναι μια άχαρη μοίρα ακόμα και για έναν δικτάτορα. Παρεμπιπτόντως, τι θα γίνει αν ο Σύλλας απαιτήσει να δείξει τα πτώματα μας;
  Ο Πομπήιος, χαμογελώντας σε αυτό, απάντησε:
  - Από αυτό θα είναι αρκετό και στάχτη! Η καύση εξισώνει τους πάντες, άσχετα αν έγινε σε ζωντανούς και νεκρούς!
  Οι δύο γεννημένοι πολεμιστές έσφιξαν ξανά τα χέρια σφιχτά. Μετά από αυτό, ο Καίσαρας, με την αγαπημένη του γυναίκα, πήγε, συνοδευόμενος από δύο αφοσιωμένους αγωνιστές από τη φυλακή.
  Όταν ήδη επέβαιναν στο φυλάκιο, η Ακουαλέρια σταμάτησε ξαφνικά το άλογό της και έδειξε έναν χοντρό, φαλακρό άνδρα με εκφυλισμένο πρόσωπο, που τρεκλίζει από την υπερβολική έκρηξη:
  - Ήταν αυτός, μαζί με τους συνεργούς του, που μου πήραν τα ρούχα, ένιωσαν το στήθος μου και υποσχέθηκαν να μου τηγανίσουν τα τακούνια.
  Ο Καίσαρ έγνεψε σκυθρωπά.
  - Καταλαβαίνω!
  Έχοντας ξεπεράσει την απόσταση μόνος πάνω σε ένα μαύρο άλογο, ο νεαρός Ιούλιος, βάζοντας όλη του τη δύναμη στο χτύπημα, έκοψε με το σπαθί του ένα φαλακρό κεφάλι με χαμηλό μέτωπο σαν γορίλας.
  Ο Καίσαρας αποσπάστηκε από τις αναμνήσεις του, ήθελε γυναικεία στοργή. Του φώναξε μια ξανθιά καλλονή-σκλάβα:
  - Λοιπόν, ετοιμάστε το κρεβάτι, σας δόθηκε η τιμή να υπηρετήσετε τον ίδιο τον Καίσαρα.
  Η κοπέλα υποκλίθηκε και ο Ρωμαίος διοικητής της έσκισε το χιτώνα με μια κίνηση. Τότε τα χέρια του αγκάλιασαν το γεμάτο στήθος της κόρης του Γαλάτη. Ο σκλάβος γουργούριζε ειλικρινά από ευχαρίστηση, οι χαϊδευτικές κινήσεις του Καίσαρα ήταν επιδέξιες, ήξερε πώς να στρέφεται εναντίον κάθε γυναίκας, από ευγενείς οικονόμους μέχρι ασήμαντες σκλάβες. Και αυτή η κοπέλα, αν κρίνουμε από τα ίχνη του μαστίγιου στη μαυρισμένη της πλάτη, είχε καιρό να μάθει να αγαπά αυτόν που την είχαν διατάξει! Οι φραουλένιες θηλές της σκλάβας σκλήρυναν, άρχισε να στριμώχνεται, καλύπτοντας τα χείλη και το στήθος του μεγάλου διοικητή με φιλιά και ταυτόχρονα απαλλάσσοντάς τον από τον τόγκα. Σταδιακά, το παιχνίδι αγάπης γινόταν όλο και πιο θυελλώδες, ακούγονταν όλο και πιο δυνατοί αναστεναγμοί και στεναγμοί.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Το αγόρι-κρατούμενο ξύπνησε ανανεωμένο και αναζωογονημένο μετά τον ύπνο. Η απομόνωση είναι καθαρή, όχι πολύ κρύο. Αν και μετά τον ύπνο δεν παρεμβαίνει στο να κάνεις ασκήσεις.
  Ο Όλιβερ άρχισε να κάνει τις ασκήσεις που του είχε μάθει ο Ντάτζερ. Συμπεριλαμβανομένου του κόρνερ, του οκλαδόν, του τραβήγματος στις μπάρες, των push-ups. Και αυτό με βοήθησε να ανεβάσει λίγο τη διάθεση μου.
  Έπειτα έφεραν στο αγόρι πρωινό: πλιγούρι βρώμης και μια μεγάλη κούπα φρέσκο γάλα, που του έχυσαν οι συμπονετικές γυναίκες φρουροί. Ήταν οδυνηρό για αυτούς να λυπούνται το αγόρι δέκα ετών, ειδικά από τη στιγμή που ο Όλιβερ περίμενε είτε το ορυχείο είτε τα ορυχεία.
  Ο νεαρός κρατούμενος έφαγε και έκανε ξανά τις ασκήσεις του. Άρχισαν να τρίβουν τον έναν κρίκο της αλυσίδας στον άλλον.. Και ταυτόχρονα προσπάθησε να θυμηθεί τι είχε διαβάσει στα βιβλία. Ως παιδί, ο Γέτα πολέμησε στο δεξί χέρι του Σπάρτακου και έκοψε τους Ρωμαίους.
  Αυτή τη φορά μόνος του, δεν μπορούσε πλέον να ξεφύγει από τα βασανιστήρια.
  Μπήκε μια εχθρική γυναίκα, συνοδευόμενη από φρουρούς και του έβγαλαν τις πιτζάμες του Όλιβερ. Και εξέτασε το αγόρι, λέγοντας με έκπληξη:
  - Όλα έχουν σχεδόν θεραπευτεί. Τι ζωηρό αγόρι!
  Και κλείνοντας του το μάτι, του απάντησε:
  - Ήδη το τελευταίο μαρτύριο απέμεινε! Κάντε υπομονή για λίγο περισσότερο από μια ώρα, και δεν θα σας βασανίσουν πια μέχρι τη δίκη!
  Ο Όλιβερ αναστέναξε... Ο γιατρός έφυγε και για την ώρα του αγοριού έμεινε μόνος. Ο Όλιβερ μουρμούρισε:
  - Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα,
  ο τελευταίος αγώνας, είναι ο πιο δύσκολος...
  Είμαι ελεύθερος, θέλω να πάω σπίτι
  Δεν είδα ποτέ τη μητέρα μου!
  Ήρθαν πάλι οι φρουροί και η γυναίκα γιατρός. Ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  Είσαι έτοιμη μωρό μου;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Το αγόρι είναι πάντα υγιές
  Το αγόρι είναι πάντα έτοιμο!
  Αποσυνδέθηκε από το γιακά και οδηγήθηκε στο κελάρι βασανιστηρίων. Έκανε ζέστη από το φλεγόμενο τζάκι και μια μάζα βασανιστικών πραγμάτων κρεμόταν στους τοίχους. Η γυναίκα δήμιος, αυτή η κοκκινομάλλα βίγκα, είναι με εσώρουχα και μια λωρίδα από στενό ύφασμα στο στήθος της. Έχει ως βοηθό έφηβους δεκατεσσάρων, δεκαπέντε, αλλά για την ηλικία τους είναι μεγάλοι και μυώδεις. Αυτή η γυναίκα είναι ειδική σε βασανιστήρια παιδιών. Ξέρει πώς να προκαλεί τη μέγιστη μάχη χωρίς να σκοτώνει ή να ακρωτηριάζει.
  Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται μια γυναίκα γιατρός που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας - πελάτης των εκτελεστών. Και ο κριτής που ακολουθεί τους κανόνες.
  Εκτός από γραμματείς και ιερέας, καταγράφουν όλες τις μαρτυρίες που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων.
  Οι πιτζάμες της φυλακής του Όλιβερ σκίζονται, αφήνοντάς τον γυμνό. Έτσι βασανίζεται το θύμα.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Αυτή τη φορά θα δοκιμάσουμε ένα οριζόντιο ράφι!
  Ο Όλιβερ έδεσε τα χέρια και τα πόδια και κρεμάστηκε οριζόντια άρχισε να τεντώνεται στο μηχάνημα. Πονάει πολύ, ειδικά στους ώμους. Και τα σχοινιά σκάβουν τους καρπούς σου και απειλούν να σκίσουν τους αστραγάλους των παιδιών.
  Το αγόρι βόγκηξε από τον πόνο, ήταν τεντωμένο και μακρύτερο. Και κυριολεκτικά βγάζει τις φλέβες.
  Ο κοκκινομάλλης δήμιος ρώτησε:
  - Θα μιλήσεις;
  Ο Όλιβερ απλώς μουρμούρισε ως απάντηση:
  - Δεν!
  Η γυναίκα δήμιος διέταξε:
  - Λιπάνετε το στήθος, το στομάχι και τις φτέρνες του! Αυτή τη φορά ας τηγανίσουμε καλά!
  Ο Όλιβερ έτρεμε... Και οι έφηβοι δήμιοι άρχισαν να αλείφουν το στήθος, το στομάχι και τα γυμνά πέλματα του αγοριού με ελαιόλαδο. Δούλεψαν, χαμογελώντας και γελώντας, και τσιμπώντας, και αρκετά οδυνηρά, το θύμα.
  Ο Όλιβερ ένιωσε αηδία όταν τα χέρια μυώδης εφήβους ψάλιζαν, αλείφοντας λάδι με έντονη οσμή στο σκληρυμένο σώμα του.
  Αλλά αποσπούσε την προσοχή από τον έντονο πόνο στους τεντωμένους μύες και τους συνδέσμους.
  Μετά έφεραν τους σωλήνες με αέριο, ο Όλιβερ έτρεμε από φόβο. Και απολύθηκε...
  Η φωτιά έκαιγε από απόσταση, για να μην κάψει το δέρμα, αλλά να προκαλέσει μέγιστο πόνο. Η φλόγα ήταν ιδιαίτερα δυνατή κάτω από τα γυμνά τακούνια του παιδιού. Επειδή τα πέλματα έχουν χοντρό δέρμα και επουλώνονται πιο γρήγορα και καίγονται περισσότερο.
  Η κοκκινομάλλα μοσχίδα, χαμογελώντας επιθετικά, είπε:
  - Θα μιλήσεις; Θα σε ρωτήσω;
  Ο Όλιβερ στενάζει από φρικτό πόνο και κουνάει το κεφάλι του. Η φλόγα ανεβαίνει λίγο ψηλότερα και καίει πιο ζεστή.
  Το αγόρι συσπάται από την άγρια ταλαιπωρία και γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό. Αυτό είναι έντονο βασανιστήριο. Ο Όλιβερ νιώθει κάτι έτοιμο να εξομολογηθεί. Όμως το πείσμα τον κάνει μόνο να γκρινιάζει και να κλαίει, αλλά να σωπαίνει.
  Η κοκκινομάλλα βγάζει ένα μαστίγιο και γλείφει τα χείλη της. Με όλη του τη δύναμη αρχίζει να χτυπάει το αγόρι. Απολαμβάνει προφανή ευχαρίστηση να βασανίζει ένα παιδί.
  Η γυναίκα γιατρός, αντίθετα, συνοφρυώνεται... Και κάνει μια παρατήρηση:
  - Μην το σκοτώσεις! Πρέπει να είναι ζωντανός!
  Το κοκκινομάλλης μειώνει ελαφρώς την ένταση του χτυπήματος. Ωστόσο, τα χτυπήματά της κόβουν το δέρμα. Τρυπάει και γρυλίζει.
  Οι έφηβοι δήμιοι χασκογελούν. Διασκεδάζουν και αυτοί.
  Η κοκκινομάλλα χτυπάει. Το Oliver Twist είναι τεντωμένο και τηγανισμένο, και είναι τόσο οδυνηρό και βασανιστικό.
  Το αγόρι θέλει πραγματικά να χάσει τις αισθήσεις του, αλλά δεν ξεθωριάζει και το κεφάλι παραμένει καθαρό και το σώμα αντιδρά σαφώς στην ταλαιπωρία. Άγριος κολασμένος πόνος, κάθε κύτταρο του κορμιού του παιδιού ξεχειλίζει από αλεύρι. Και έτσι θέλω να ομολογήσω, και έτσι θέλω να το σταματήσω.
  Τότε ο Όλιβερ θυμήθηκε ξαφνικά το βιβλίο που είχε διαβάσει στην παιδική βιβλιοθήκη της φυλακής για τους Ινδιάνους. Έτσι τραγούδησαν επιπόλαια κάτω από βασανιστήρια. Σωστά, στο ράφι, ή καρφωμένοι σε δέντρο, έκαναν δίστιχα. Και μετά έγιναν καλύτερα.
  Όταν τραγουδάς, ο πόνος είναι πολύ πιο εύκολος.
  Και ο Όλιβερ Τουίστ τραγούδησε, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Γεννήθηκα ορφανός σε ένα εργαστήριο
  Η μαμά, ο μπαμπάς από τη βρεφική ηλικία δεν ήξερε ...
  Αλλά μάταια το μωρό θάβεται τώρα,
  Για αυτόν ο Χριστός είναι το ιδανικό!
  
  Ο Όλιβερ δούλεψε πολύ σκληρά
  Και ο φτωχός έφαγε λίγο χυλό για πρωινό...
  Η ανατροφή ήταν πολύ αυστηρή.
  Ένα πραγματικό, πλήρες χάος!
  
  Το αγόρι ζήτησε λίγο ακόμα
  Και για αυτό έλαβε απλόχερα ένα μαστίγιο ...
  Για μεσημεριανό έδωσαν στα παιδιά χόρτο,
  Και έτσι τους έλειπε η δύναμη!
  
  Ο Όλιβερ καταδικάστηκε σκληρά
  Και ήθελαν να εκτελέσουν το ξυπόλητο παλικάρι...
  Το παιδί στη θηλιά παραλίγο να εκτελεστεί,
  Η ζωή είναι λεπτή, σαν μια κλωστή από μετάξι!
  
  Αλλά η τύχη χαμογέλασε ξινά,
  Το αγόρι εστάλη να υπηρετήσει...
  Το ρύγχος ενός πιστολιού άστραψε,
  Παραλίγο να μετατραπεί σε παιχνίδι!
  
  Αλλά και εκεί, η ζωή δεν πήγε ζάχαρη,
  Και το αγόρι έφυγε από τα βάσανα ...
  Ξυπόλητος με ένα απλό πουκάμισο,
  Έσπευσε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας!
  
  Το αγόρι χτύπησε τα γυμνά του πόδια,
  Αλλά και πάλι έφτασε στο Λονδίνο...
  Μην κρίνετε αυστηρά το παιδί,
  Τράβηξε όμως ένα λάκκο κλεφτών στην πρωτεύουσα!
  
  Έγινε και πονηρός κλέφτης,
  Σκαρφάλωσα από τις τσέπες μου, τραβώντας τσάντες...
  Μερικές φορές το αγόρι γέμιζε χωνάκια,
  Αποδείχτηκε σαν να ήταν παιδί της αμαρτίας!
  
  Αλλά στο τέλος πιάστηκε
  Σημαίνει πολύ κακό να κλέβεις...
  Τα τακούνια κάηκαν με φωτιές,
  Γιατί ανήλικος κλέφτης!
  
  Έγινε μια ανάκριση σκληρή και σκληρή,
  Ένα φτωχό αγόρι κάτω από τα μαστίγια των εκτελεστών...
  Κρεμιέται στο ράφι ξυπόλητος,
  Κόκκινο γεμάτο τσιμπούρια!
  
  Τον χτύπησαν, τον βασάνισαν τόσο σκληρά,
  Και σπάνε τα κόκαλα του αγοριού αμέσως ...
  Μόνο το ρεύμα δεν είναι αρκετό,
  Να τελειώσει το παιδί μέχρι τέλους!
  
  Λοιπόν, γιατί να υποφέρει το παιδί,
  Ναι, έτυχε να έκλεψε πεινασμένος ...
  Αλλά αδέρφια και αδερφές έζησαν για αυτό,
  Ο Όλιβερ δεν σκότωσε κανέναν!
  
  Λοιπόν, φυλάξτε το μπάσταρδο
  Σταμάτα να βασανίζεις τον καημένο...
  Δήμιοι μην θυμώνετε τον Θεό,
  Πόσο μπορείς να βασανίσεις ένα παιδί!
  
  Γεννήθηκε σε ακραία φτώχεια,
  Η μητέρα του πέθανε στη γέννα...
  Στη γη τόσο ορφανά αμαρτωλή,
  Ναι, η Βρετανία είναι μια σκληρή χώρα!
  
  Θέλεις να κρεμάσεις το αγόρι
  Ή χειρότερα, ακόμα και να βάλετε ένα πάσσαλο...
  Αλλά πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά
  Γιατί η ζωή μας είναι ένα πλήρες τρελοκομείο!
  
  Ο Όλιβερ υποφέρει πολύ
  Οι φτέρνες του καίγονται από μια φλεγόμενη φωτιά...
  Και το αγόρι χτυπιέται με στυλ,
  Η δυσωδία ακούγεται από τη σαρκώδη σάρκα!
  
  Ο Όλιβερ, ωστόσο, δεν χάλασε,
  Δεν είπε το μυστικό στους δήμιους...
  Κι όταν το αγόρι πολέμησε γενναία
  Ανυψώνεται πάνω από τους απότομους βράχους!
  
  Όχι, αυτό το παιδί δεν θα είναι καθαρό,
  Κρεμασμένος σε μια θηλιά σαν βρώμικος κλέφτης...
  Θα γίνει συγγραφέας, καλλιτέχνης,
  Θα υπάρχει ένας δυνατός τύπος σαν αρκούδα!
  
  Δεν θα αφήσει τους εχθρούς να χορεύουν για την ευτυχία,
  Ο ίδιος θα μετακινήσει το κατάμ κατά μήκος των κέρατων ...
  Σύννεφα και κακοκαιρία θα σκορπίσουν,
  Αν η ζωή του αγοριού είναι πολύτιμη!
  
  Ξέρω ότι σύντομα θα υπάρξει κακή εκδίκηση,
  Ο Ιησούς ο μεγάλος Θεός θα έρθει...
  Και το φως θα έρθει,
  Έφερε τη σωτηρία στους ανθρώπους!
  
  Και το παιδί που είναι κρεμασμένο σε μια θηλιά,
  Θα πέσει στον όμορφο παράδεισο του Χριστού ....
  Τίποτα που να ήταν αμαρτωλές πράξεις,
  Τελικά, η ψυχή του Twist είναι τόσο αγνή!
  
  Τρομερή κόλαση περιμένει τους δήμιους,
  Περιέχει κατάρα, κλάμα και άγρια γκρίνια...
  Ο Ιησούς αποκαλύπτει τη σωτηρία
  Έρχεται ο ορμητικός Αρμαγεδδώνας!
  Και τότε θα έρθει η δικαιοσύνη
  Το μέτρο θα γίνει η χαρά της κρίσης,
  Και ο Παντοδύναμος θα δείξει έλεος σε όλους,
  Στη δόξα του Υιού, του Κυρίου Χριστού!
  Ο Όλιβερ τραγούδησε κάτω από τις βλεφαρίδες, κάτω από τη φωτιά και τεντώθηκε οριζόντια στο ράφι.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος πάγωσε και είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι τόσο κουράγιο!
  Ο αξιωματούχος έδειξε την κλεψύδρα.
  - Τέλος χρόνου! Δεδομένου ότι ο νεαρός εγκληματίας δεν είναι ακόμη δεκατεσσάρων ετών, ο χρόνος του βασανισμού περιορίζεται από το νόμο!
  Η κοκκινομάλλα χαμογέλασε και παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μπράβο αγόρι! Τραγούδησε στο ράφι! Τι άξιος εγκληματίας!
  Η φωτιά και οι σωλήνες αερίου αφαιρέθηκαν... Στη συνέχεια ο Όλιβερ αφαιρέθηκε από το ράφι και χύθηκε ζεστό νερό. Στη συνέχεια σκούπισαν τα τραύματα και τα εγκαύματα του αγοριού με αλκοόλ. Φόρεσαν νέες πιτζάμες φυλακής.
  Το αγόρι εμψύχωσε λίγο... Αν και πονάει τρομερά όταν το αλκοόλ καίει τις πληγές.
  Και το αγόρι μεταφέρθηκε πίσω στο κελί. Τώρα κανείς δεν θα τον ενοχλήσει μέχρι τη δίκη.
  Στο αγόρι δόθηκε ξανά πλιγούρι, αλλά αυτή τη φορά με ένα κομμάτι κρέας και γάλα. Ο νεαρός κρατούμενος έτρωγε και ένιωθε βάρος και επιθυμία να κοιμηθεί.
  Ο Όλιβερ με δυσκολία στο άχυρο ξάπλωσε κάπως στο πλάι. Το στήθος και το στομάχι ήταν καλυμμένα με φουσκάλες από τη φωτιά, και η πλάτη και οι γλουτοί κόπηκαν με ένα μαστίγιο.
  Το αγόρι ήταν ακόμα νέο και υγιές και αποκοιμήθηκε σχετικά γρήγορα. Και ονειρεύτηκε ξανά...
  Εμπνευσμένο επίσης από όσα διαβάστηκαν σε βιβλίο της πλούσιας βιβλιοθήκης της παιδικής φυλακής του Λονδίνου, για γεγονότα στη μακρινή Ρωσία.
  Ο Emelyan Pugachev, σχετικά νέος ακόμα και δυνατός Κοζάκος, ικανός και φλογερός, αποφάσισε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Δηλαδή, κανόνισε μια εξέγερση των Κοζάκων. Και εκτός αυτού, ο χωρικός αυτοανακηρύχτηκε Αυτοκράτορας Πέτρος ο Τρίτος. Συντετριμμένη από έναν παρατεταμένο πόλεμο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η χώρα δέχτηκε με χαρά τον απατεώνα. Ο Emelyan κατάφερε να συγκεντρώσει δυσαρεστημένους Κοζάκους Yaik και να ξεκινήσει την πορεία του προς το Όρενμπουργκ. Κοζάκοι του Ιλέτσκ, Καλμίκοι, Μπασκίροι, Τάταροι, Κιργίζοι, ντόπιοι δουλοπάροικοι και ακόμη και ορισμένοι στρατιώτες και αξιωματικοί προσχώρησαν στον απατεώνα. Στην αρχή, η επιτυχία συνέβαλε στους Pugachevites, ο στρατός τους μεγάλωσε.
  Όμως η παρατεταμένη πολιορκία του Όρενμπουργκ επέτρεψε στην τσαρική κυβέρνηση να συγκεντρώσει δυνάμεις και να μεταφέρει στρατεύματα από τα σύνορα. Υπό το Tatishchevo, ο Pugachev έδωσε στον στρατηγό Golitsyn μια σκληρή μάχη. Μετά από μια σκληρή μάχη, ο 10.000 στρατός των Πουγκατσεβιτών ηττήθηκε και ο αρχηγός της εξέγερσης τράπηκε σε φυγή. Μια προσπάθεια απόκρουσης των κυβερνητικών στρατευμάτων κάτω από το φρούριο Belozerskaya κατέληξε στην ήττα και τη σύλληψη πολλών συνεργατών του αυτοαποκαλούμενου βασιλιά.
  Στη συνέχεια ακολούθησε η φυγή και η μακρά καταδίωξη του Yemelyan από τα κυβερνητικά στρατεύματα. Σοβαρές διαφωνίες που σημειώθηκαν μετά το θάνατο του Στρατηγού Bibikov μεταξύ των τσαρικών διοικητών επέτρεψαν στον Emelyan Pugachev να συγκεντρώσει ξανά τις δυνάμεις του και να κατακτήσει πολλά εργοστάσια και φρούρια.
  Αλλά μετά ο Dekolong το έσπασε ξανά. Αλλά η Emelyan δεν το έβαλε κάτω. Μετά από αρκετές αψιμαχίες με τον Μίχελσον, κατάφερε να ξεφύγει από τα τσαρικά στρατεύματα και να κινηθεί προς το Καζάν. Σχεδόν ολόκληρη η πόλη καταστράφηκε από ιδιοτροπία, μόνο το Κρεμλίνο κατάφερε να κρατήσει τον δεύτερο ξάδερφο του Ποτέμκιν.
  Και γιατί έγινε η άτυχη μάχη με τον Michelson. Μόνο χίλιοι διακόσιοι, αν και επιλεγμένοι και καλά εκπαιδευμένοι στρατιώτες μπόρεσαν να διαλύσουν ένα πλήθος άνω των είκοσι χιλιάδων ανθρώπων.
  Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα από τα στρατεύματα του Yemelyan ήταν πρόσφατα ενταγμένα, ανεκπαίδευτα σε στρατιωτικές υποθέσεις και όχι πολύ γενναίοι αγρότες. Δύο φορές ο Emelyan Pugachev δοκίμασε ακόμα τον Michelson για δύναμη. Αλλά ο τσαρικός αντισυνταγματάρχης βοηθήθηκε επίσης από την ευγενή πολιτοφυλακή και τη φρουρά από το Κρεμλίνο. Ο ηττημένος Emelyan Pugachev μετακόμισε πρώτα στο Nizhny Novgorod. Αλλά οι μάχες έδειξαν ότι οι ανεκπαίδευτοι αγρότες ήταν άχρηστοι πολεμιστές και οι Καλμίκοι με τους Μπασκίρ: το ιππικό του Πουγκάτσεφ - αποσχίστηκε από τον απατεώνα και δεν μπορούσε να υπολογίζει στην αναπλήρωση με έτοιμες για μάχη μονάδες.
  Υπήρχε μια ιδέα να αναζητήσουμε στρατιωτικές δυνάμεις στο Ντον. Επιπλέον, ήταν οι Κοζάκοι του Ντον που αποτελούσαν το πιο έτοιμο για μάχη τμήμα του στρατού του Στένκα Ραζίν. Και ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ ήταν ο ξάδερφος δισέγγονος της Στένκα.
  Μετά από μια σειρά από ήττες, ο ήλιος της τύχης φάνηκε να χαμογελά ξανά στον απατεώνα. Ένας αριθμός πόλεων καταλήφθηκε σχεδόν χωρίς απώλειες, συμπεριλαμβανομένων τόσο μεγάλων όπως το Saransk, η Penza, το Saratov, το Kamyshin. Είναι αλήθεια ότι κατάφεραν να τα κρατήσουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Μίκελσον ήταν στο τακούνι, και αν δεν ήταν οι πολυάριθμες ταραχές των αγροτών και τα πλήθη που ξεσηκώνονται κάθε τόσο, τότε ο Πουγκάτσεφ μπορεί να είχε ξεπεραστεί εδώ και πολύ καιρό.
  Ο στρατός του απατεώνα μεγάλωσε... Οι περισσότεροι Κοζάκοι του Βόλγα έδωσαν όρκο πίστης σε αυτόν και συνάντησαν με τιμή τον Πουγκάτσεφ. Μόνο μια μειοψηφία, οι πλουσιότεροι Κοζάκοι, αρνήθηκαν να ορκιστούν πίστη στον τσάρο αγρότη και κατέφυγαν στο Τσάριτσιν. Εκεί πλησίασαν επίσης χιλιάδες επίλεκτοι Δον Κοζάκοι. Τρία ακόμη συντάγματα Κοζάκων που επέστρεψαν από τον τουρκικό πόλεμο πήραν θέση αναμονής: λένε, όποιος κερδίσει, θα πάρει την άλλη πλευρά.
  Ο Πουγκάτσεφ, έχοντας τον Μίχελσον στο πίσω μέρος, δεν τόλμησε να εισβάλει στο καλά οχυρωμένο Τσαρίτσιν και προχώρησε πιο κάτω στον Βόλγα. Μαζί του συμμετείχαν οι Καλμίκοι και οι Κοζάκοι του Βόλγα, που εγκαταστάθηκαν στο Black Yar.
  Ο στρατός του Έμελιαν αυξήθηκε σε δεκαπέντε με δεκαεπτά χιλιάδες μαχητές και είχε πενήντα κανόνια. Ο συνταγματάρχης Dietz, που βγήκε για να αναχαιτίσει τον απατεώνα, σκοτώθηκε και η ταξιαρχία, εν μέρει αιχμαλωτισμένη, εν μέρει διασκορπισμένη από τους Πουγκατσεβίτες. Ίσως ο Πουγκάτσεφ είναι τώρα πιο δυνατός από ποτέ. Κοντά στο Καζάν, είχε επίσημα περισσότερα στρατεύματα, αλλά με βελανιδιές. Και τώρα υπάρχουν πολλοί Καλμίκοι, Κοζάκοι του Βόλγα και αρκετές εκατοντάδες που αυτομόλησαν από το Ντον. Υπάρχουν επίσης πολλοί στρατιώτες που πήραν από τις αιχμαλωτισμένες φρουρές. Το πυροβολικό αναπληρώθηκε επίσης σε βάρος των πόλεων που καταλήφθηκαν και το θησαυροφυλάκιο του Πουγκάτσεφ ήταν επίσης σημαντικό.
  Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά η μάχη στο Salt Band θα είναι η τελευταία μεγάλη μάχη και θα βάλει τέλος στην εξέγερση. Τώρα ο Emelyan έχει περισσότερες από ποτέ πολλές δυνάμεις και όπλα και μεγάλο αριθμό έτοιμων για μάχη. Αλλά η προδοσία ήταν ήδη ώριμη στον στρατό του Πουγκάτσεφ, και ίσως αυτός ήταν ο λόγος για μια τόσο γρήγορη και σχετικά εύκολη ήττα για τα κυβερνητικά στρατεύματα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ διάβαζε ένα μεγάλο βιβλίο για την εξέγερση και τον αγροτικό πόλεμο του Έμελιαν Ιβάνοβιτς και ως εκ τούτου ήθελε να επηρεάσει την πορεία του. Άλλωστε, είναι ένας Άγγλος πρωτοπόρος κλέφτης, που σημαίνει ότι ανατράφηκε για να συμπάσχει με τους επαναστάτες. Βοηθήστε λοιπόν πριν να είναι αργά.
  Το τέλος Αυγούστου είναι ζεστό στην κάτω περιοχή του Βόλγα. Μετά τον πέτρινο σάκο της φυλακής του Λονδίνου, είναι ευχάριστο να περπατάς ξυπόλητος, με παιδικά πόδια, στο κοφτερό γρασίδι. Στο όνειρο, ο Όλιβερ νιώθει καλά. Ως δια μαγείας επουλώθηκαν όλες οι πληγές και τα εγκαύματα, τα έλκη που διαβρώθηκαν από το αλάτι και το αλκοόλ επουλώθηκαν. Και στην πλάτη, που χτυπούσαν με καυτό σύρμα, δεν υπήρχαν ίχνη από καμένα κοψίματα. Και μόλις το αγόρι κατάφερε όχι μόνο να πάει στην εκτέλεση για κλοπή, αλλά και να τραγουδήσει;
  Ναι, δεν είναι κακό όταν σε φυσάει ένα ζεστό καλοκαιρινό αεράκι και ο Βόλγας πιτσιλίζει εκεί κοντά. Μπορείτε να κατεβείτε στα απαλά νερά του για να τραβήξετε κάτω από τον εαυτό σας. Το αγόρι κολύμπησε καλά - βούτηξε βαθιά και άνοιξε τα μάτια του και πήγε κάτω από το νερό.
  Ο Όλιβερ έγινε κλέφτης πρώτης κατηγορίας σε μια συμμορία παιδιών και μπόρεσε να κάνει πολλά. Είχε εξαιρετική μνήμη και μιλούσε άπταιστα γερμανικά και αγγλικά. Διακρίθηκε από αντοχή και υπομονή, δεν αρρώστησε ποτέ σε όλη του τη ζωή, αν και ήταν ξυπόλητος από την παιδική του ηλικία, ορμώντας συχνά στο χιόνι.
  Στο αγόρι άρεσε το μονοπάτι των κλεφτών, αν και έφερε μεγάλη θλίψη. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ο Όλιβερ Τουίστ ουσιαστικά δεν γνώριζε την ειρηνική ζωή. Περισσότερο σαν ψυχαγωγία. Από την παιδική ηλικία, τοκετός, ξυλοδαρμοί, πενιχρό φαγητό. Και είναι τρομακτικό, αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα.
  Το αγόρι κολύμπησε λίγο. Είναι ευτυχισμένο να λες ψέματα ή να πιτσιλάς σε μια ζεστή κούνια, αλλά... Είναι καθήκον ενός νεαρού κλέφτη να βοηθήσει τον Εμέλιαν Πουγκάτσεφ. Πώς μπορούσε ο Όλιβερ να ξέρει ότι αυτό ήταν το σωστό μέρος και ώρα;
  Ήταν σαν κάποιος να κατέβηκε από τον παράδεισο και να το υπαγόρευσε αυτό στον κλέφτη. Και αφού το καθήκον υπαγορεύει, τότε είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τον αγρότη τσάρο!
  Ο Όλιβερ Τουίστ βγήκε στη στεριά, η απαλή, βελούδινη λάσπη γαργαλούσε ευχάριστα τα κάλους του αγοριού. Το παιδί πάτησε με χαρά στις πέτρες, επιλέγοντας πού ήταν πιο αιχμηρό. Και μετά έφυγε ορμητικά, πηδώντας σαν τρελός λαγός. Αυτό είναι υπέροχο! Είναι ελεύθερος! Τρέχει στον Emelyan Pugachev - τον αρχηγό όλων των καταπιεσμένων!
  Το αγόρι με όλη του τη δύναμη κλώτσησε το πόδι του σε μια πέτρα, πετώντας ψηλά ένα λιθόστρωτο με ένα χτύπημα και ... επιβράδυνε. Είναι σχεδόν γυμνός, μόνο με μαύρα εσώρουχα, περισσότερο σαν μαγιό. Και με αυτή τη μορφή να έρθει στον βασιλιά;
  Πρέπει να πάρω μερικά ρούχα. Και το αγόρι άρχισε να ψάχνει για ένα εργαλείο για να πάρει τουλάχιστον κάποιο αξιοπρεπές φόρεμα.
  Εδώ μπορείτε να φτιάξετε έναν σωλήνα από συνηθισμένα καλάμια και να πυροβολήσετε από αυτό. Ο Όλιβερ Τουίστ έφτιαξε γρήγορα τον εαυτό του ένα είδος τόξου. Αν και το όπλο αποδείχθηκε πρωτόγονο, αλλά ο πρωτοπόρος κλέφτης έχει εμπειρία στο να πυροβολεί από τέτοια όπλα. Εδώ το αγόρι είδε δύο αναβάτες με πλούσια ρούχα. Πιθανότατα, πρόκειται για αναγνωριστική περίπολο των στρατευμάτων του Michelson, η οποία κινείται μετά τον Emelyan Pugachev.
  Αλλά το αγόρι αποφάσισε να ακούσει. Ξάπλωσε με το στομάχι του στον αγκαθωτό χλοοτάπητα και τρύπησε τα αυτιά του. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν πρόσκοπο να έχει έντονο αυτί. Ο Όλιβερ Τουίστ έχει από τη φύση του ένα αυτί σκύλου, αλλά εκπαιδεύτηκε επίσης με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων για να ακούει καλύτερα και να ξεχωρίζει τους παραμικρούς ήχους.
  Και οι δύο αναβάτες ψιθύρισαν σιγανά. Ο αστυνομικός με το μπλε κοστούμι μίλησε στον κόκκινο:
  - Ο Curds και ο Chuguev μας υποσχέθηκαν βοήθεια. Κανένα από τα πενήντα όπλα των Πουγκατσεβιτών δεν θα πυροβολήσει. Οι Καλμίκοι θα φύγουν και οι Κοζάκοι του Βόλγα θα τους πάρει ο συνταγματάρχης Τιμοφέι.
  Ο αξιωματικός με τα κόκκινα παρατήρησε:
  - Όχι πραγματικά, θα συμβούλευα να εμπιστευτείς αυτούς τους Πουγκατσεφικούς. Κι αν μας οδηγήσουν σε μια παγίδα;
  Ο αστυνομικός στα μπλε έγνεψε καταφατικά και έβγαλε ένα πακέτο από την τσέπη του.
  - Εδώ είναι όλα τα έγγραφα: Θα υπογράψει ο Κάρντς, ο Τσουγκέφ, ο Φεντόροφ, ο Τιμοφέι και ο αρχιεκτελεστής Yemelyan Koryavy! Είναι αλήθεια ότι ο Ovchinnikov και ο Perfilyev είναι πιστοί στον απατεώνα, αλλά θα μας βοηθήσουν να τους τελειώσουμε στην αρχή της μάχης!
  Ο αξιωματικός με τα κόκκινα σφύριξε.
  - Ουάου! Ο Perfilyev θα είχε σταλεί ειδικά από την Αγία Πετρούπολη για να αποσυνθέσει τον στρατό του απατεώνα, αλλά αντίθετα αποδείχτηκε πιο αληθινός από τον σωστό;
  Μπλε στολή, σύρθηκε στον σωλήνα του και επιβεβαίωσε:
  - Λοιπόν ... Αυτό συμβαίνει μερικές φορές! Αλλά από την άλλη, ο αρχηγός των Κοζάκων του Iletsk, Tvorogov, είναι δικός μας! Εδώ βάζουν όλα τα τσιγκούνια!
  Ο Όλιβερ Τουίστ λαχανιάστηκε από ενθουσιασμό. Επιπλέον, τα αγκάθια του τρύπησαν το γυμνό στομάχι. Εδώ είναι μια ευκαιρία να παραδώσετε όλους τους προδότες στον τσάρο-πατέρα αμέσως. Και εκεί ο Crush και ο Michelson.
  Ένας αξιωματικός με κόκκινη στολή παρατήρησε:
  - Έχουμε μιάμιση χιλιάδες Κοζάκους, εκ των οποίων οι πλουσιότεροι χιλιάδες από το Ντον, χίλιοι διακόσιοι εκλεκτοί γρεναδιέρηδες και άλλοι τρεις χιλιάδες πεζοί που πήραν από τον Τσάριτσιν; Δεν θα νικήσουμε τον απατεώνα;
  Ο αστυνομικός στα μπλε έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Η Αικατερίνη διατάζει να σπεύσει στο Σουβόροφ για να νικήσει τον Πουγκάτσεφ. Για να μην σκέφτεται πολύ ο Σάσα τον εαυτό του!
  Ο Ρεντ ήταν έτοιμος να πει κάτι άλλο όταν ο Όλιβερ Τουίστ πυροβόλησε. Ο νεαρός κλέφτης δεν ήθελε να περιμένει μέχρι να φτάσουν αυτοί οι δύο, με σημαντικές πληροφορίες, στον Michelson.
  Ως κορδόνι τόξου, το αγόρι χρησιμοποιεί γαϊδουράγκαθο, τραβώντας το τόξο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το κορδόνι είναι στα δόντια σου και ισιώνεις το δεξί σου χέρι. Ως αποτέλεσμα, η βολή είναι σφιχτή και πυκνή.
  Ένα βέλος φτιαγμένο από ένα αιχμηρό κέλυφος τρύπησε ακριβώς στο μάτι του γενναίου αξιωματικού της Catherine. Ο πολεμιστής στα μπλε τράβηξε το πιστόλι του, αλλά ο Όλιβερ Τουίστ έφυγε από τη γραμμή του πυρός με μια συνήθη κίνηση. Η σφαίρα πέρασε. Ο κλέφτης όρμησε στον δράστη του.
  Στο όνειρο, ο Όλιβερ Τουίστ ήταν ελαφρώς ψηλότερος και μεγαλύτερος από το μέσο αγόρι για την ηλικία του και οι μύες του είχαν αναπτυχθεί καλά από τη σκληρή δουλειά και την άσκηση. Οπότε το παιδί δεν ήταν καθόλου αδύναμο. Επιπλέον, κατάφερε να εξοικειωθεί με έναν από τους κλέφτες Rodovarian και έδωσε στο αγόρι πολλά μαθήματα αγγλικής, εθνικής πάλης.
  Ο Όλιβερ αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί. Όταν ο αξιωματικός τράβηξε ένα μακρύ σπαθί με μια χρυσή λαβή και προσπάθησε να κόψει το αγόρι με το βάρος του, ο κλέφτης, κινούμενος λίγο, τράβηξε επιδέξια τον στρατιώτη από το χέρι και τον τράβηξε ελαφρά από την μπότα.
  Ο αξιωματικός στα μπλε έπεσε από το άλογό του. Το αγόρι με όλη του τη δύναμη έβαλε το γόνατό του στο πηγούνι του. Ο Όλιβερ εξασκούσε συχνά ένα παρόμοιο λάκτισμα με άλμα και το εφάρμοζε καλά στο καράτε. Δύσκολα φυσικά, συνέτριψε το σαγόνι, απενεργοποιώντας τον αντίπαλο. Τα πόδια με μπότες χρωμίου συσπάστηκαν πολλές φορές και το βασιλικό πρόσωπο σώπασε.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, κάλεσε πρώτα το άλογό του κοντά του. Για ένα εργαζόμενο παλικάρι και σκληραγωγημένο κλέφτη, αυτό δεν είναι μια πολύ δύσκολη επιστήμη. Έπειτα, όχι χωρίς δυσκολία, σήκωσε στον ώμο του τον καλοθρεμμένο αξιωματικό και τον φόρεσε στη στεφάνη του αλόγου. Τι τώρα έχει κάτι να έρθει στον Emelyan Pugachev. Μια γλώσσα αιχμάλωτη, δύο όμορφα άλογα, και άλλα σακιά με χρυσό, βασιλικοί αυτοκρατορικοί.
  Στην τσάντα, το αγόρι βρήκε επίσης χάρτη και εφεδρικό παντελόνι. Χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, ο Όλιβερ Τουίστ έφτιαξε σορτς για τον εαυτό του. Απλώς έκοψε τις γαλότσες του και έδεσε τον εαυτό του με μια ζώνη. Ο καιρός είναι ζεστός, και είναι ακόμα αγόρι και έχει την πολυτέλεια να παλεύει ξυπόλητος και με γυμνό στήθος. Το σώμα του είναι μυώδες, στεγνό με ανακούφιση και με καλοκαιρινό μαύρισμα που δεν έχει προλάβει ακόμη να σβήσει κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του.
  Μοιάζει με τον Ταρζάν. Ή Mowgli!
  Το κύριο πράγμα είναι να έχουμε χρόνο να προειδοποιήσουμε τον Emelyan Pugachev.
  Εν τω μεταξύ, ο αγρότης τσάρος, σαν να κάθισε η Στένκα Ραζίν σε ένα λόφο, συλλογίστηκε. Μετά από τρεις ήττες από τον Αντισυνταγματάρχη (τώρα Συνταγματάρχη!) Μίκελσον, ο Κοζάκος μονάρχης είχε ένα λαμπερό σερί. Σχεδόν χωρίς αντίσταση, έπεσαν κάτω από τις οπλές της πόλης, ο στρατός μεγάλωσε, η εξέγερση απλώθηκε.
  Τώρα όμως συνέβη το πιο σημαντικό: ο πόλεμος με την Τουρκία τελείωσε και η κυβέρνηση έχει λύσει τα χέρια της. Άλλωστε, εκτός από τον Μίκελσον, προχωρούν και άλλες δυνάμεις κατά του Πουγκάτσεφ. Συνολικά, η Αυτοκράτειρα διέθεσε είκοσι συντάγματα και επτά ταξιαρχίες υπό τη διοίκηση του Πάπιν. Ένας τέτοιος στρατός και μια άλλη δύναμη θα ήταν τρομερό. Είναι αλήθεια, ενώ αυτά τα ράφια είναι διασκορπισμένα και υπάρχει μια φανταστική πιθανότητα να τα σπάσουν σε μέρη.
  Αλλά προσπαθήστε να το κάνετε όταν δεν μπορείτε να νικήσετε μόνος τον Michelson. Υπήρχε η σκέψη να φύγω στο Σαράτοφ και εκεί να δώσω μάχη σε αυτόν τον Γερμανό συνταγματάρχη. Αλλά δεν πέτυχε. Σε κάποιο βαθμό, δεν υπήρχε αρκετή αγωνιστικότητα. Τώρα σε αυτή τη μάχη πρέπει να αποφασιστεί ποιος θα ακολουθήσει ο Ντον. Εάν ο τσαρικός στρατός ηττηθεί, τότε τα τρία συντάγματα του Ντον θα ορκιστούν πίστη στον τσάρο, και μαζί τους οι πολυάριθμοι Κοζάκοι. Και αυτοί είναι δεκάδες χιλιάδες καλά εκπαιδευμένοι, εκπαιδευμένοι πολεμιστές από την παιδική ηλικία. Όχι κάποιο είδος άντρα.
  Δεν είναι περίεργο που ο Emelyan επέλεξε το νότο αντί για το βορρά και το Cherkasy αντί για τη Μόσχα! Εκεί μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη δύναμη και στρατεύματα ικανά να πολεμήσουν με τη βασίλισσα επί ίσοις όροις!
  Το κύριο πράγμα είναι ότι ο κόσμος πιστεύει στη νίκη. Είναι σαφές ότι οι σύντροφοί του είναι κουρασμένοι. Πολλές ήττες έσπασαν το ηθικό τους. Όπως συμβαίνει με κάθε εξέγερση: όποιος νικήσει, η αλήθεια είναι πίσω του!
  Η νίκη του Michelson θα βοηθήσει στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης. Ούτε μια φορά δεν μπόρεσε να τον νικήσει ο Πουγκάτσεφ και ο Μίκελσον κέρδισε τον απατεώνα και συνέλαβε ακόμη και τον Κόμη Τσερνίσεφ - Τσίκα.
  Αλλά πώς ακριβώς να γίνει αυτό; Τώρα ο Γερμανός συνταγματάρχης έχει ακόμα Κοζάκους και στρατεύματα από τη φρουρά του Tsaritsyno. Ίσως είναι καλύτερα να βιαστείτε στο Αστραχάν; Ή εξακολουθεί να είναι ριψοκίνδυνο και τακτικά επινοημένο; Ωστόσο, έχει πολύ περισσότερα στρατεύματα από τον Μισέλ. Και πολύ ιππικό. Ακόμη και χωρικοί έπαιρναν στο στρατό, κατά κανόνα, καλής ποιότητας.
  Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις να πολεμήσεις περαιτέρω. Υπάρχει μόνο μια επιλογή, αν θα επιτεθεί στον ίδιο τον Michelson, ή θα τον περιμένει στο Black Yar, καθισμένος στα οχυρά. Ίσως ο φιλόδοξος συνταγματάρχης προχωρήσει στην επίθεση και εξαντλήσει τις δυνάμεις του. Αλλά είναι επίσης πιθανό ο Μίκελσον να προσπαθήσει να περικυκλώσει τον Τσέρνι Γιαρ και να περιμένει να έρθουν ενισχύσεις. Σε αυτή την περίπτωση, ο Πουγκάτσεφ μπορεί να παγιδευτεί.
  Είναι αλήθεια ότι ο Σουβόροφ βιάζεται να βοηθήσει, ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει τη διοίκηση του στρατού του Μίκελσον. Θα θέλει ο συνταγματάρχης να δώσει όλες τις δάφνες της τελικής νίκης επί του αυτοαποκαλούμενου τσάρου, στον αντιστράτηγο του ήδη ένδοξου Σουβόροφ; Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ευκρίνεια για να κρυφτεί πίσω από τους τοίχους του Black Yar.
  Ο Εμέλιαν Πουγκάτσεφ συγκέντρωσε ένα μικρό συμβούλιο αρχηγών. Οι Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey είχαν ήδη συμφωνήσει με τις αρχές της τσαρίνας και, φυσικά, συμβούλεψαν να νικήσουν τον Michelson στο γήπεδο. Ovchinnikov - ο διοικητής του στρατού Yaik, για μεγάλο χρονικό διάστημα ο πραγματικός επικεφαλής ολόκληρου του στρατού των επαναστατών, και τώρα το δεξί χέρι του Pugachev μίλησε ως εξής:
  - Είναι επικίνδυνο να κάθεσαι πίσω από τους τοίχους, μπορεί να επιβληθούν. Είναι επίσης τρομακτικό στο γήπεδο, μπορούν να το σπάσουν. Ωστόσο, στο χωράφι, ακόμα κι αν μας δέρνουν, τότε μπορούμε πάντα να πάμε στη στέπα έφιπποι. Και αν στο Black Yar επιβάλλουν όλους τους κανόνες, τότε δεν θα ξεφύγετε!
  Ο Γκορμπάτοφ, πρώην καπετάνιος του τσαρικού στρατού, που προήχθη από τον Πουγκάτσεφ στους στρατηγούς, ένας από αυτούς που νίκησαν την ταξιαρχία του συνταγματάρχη Ντίτς, επίσης στην πραγματική ιστορία, μαζί με τον Οβτσινίκοφ, ο οποίος πέθανε στη μάχη κοντά στη συμμορία Salty, παρατήρησε:
  - Αν ο Michelson πάει στην επίθεση, τότε μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια αντεπίθεση!
  Ο Perfiliev, γνωστός για το γεγονός ότι στην πραγματική ιστορία εκτελέστηκε μαζί με τον Pugachev, πρότεινε με σεμνότητα:
  - Η γνώμη μου είναι μικρή. Εδώ, όπως αποφασίσει το συμβούλιο, ας είναι!
  Ο Καλμίκος πρίγκιπας Kizya, αν και δεν ήταν ανάμεσα στους προδότες, δήλωσε επίσης στα σπασμένα ρωσικά:
  - Για έναν Καλμίκο, τα χωράφια είναι το καλύτερο μέρος για να πολεμήσει κανείς. Το να καθόμαστε σε ένα φρούριο και να αποκρούουμε επιθέσεις είναι ασυνήθιστο για εμάς!
  Ο Emelyan ήθελε ήδη να συμφωνήσει με τη γνώμη του στενού στρατιωτικού συμβουλίου και να αποσύρει τον σημαντικό στρατό του από το Chernoy Yar, το οποίο είχε οχυρωθεί με τιμή και δέχθηκε τον βασιλιά-ιερέα. Αλλά εκείνη τη στιγμή ένας αγγελιοφόρος πέταξε στο πάνω δωμάτιο και λαχανιάζοντας είπε:
  Ο νεαρός έφτασε. Λέει ότι υπάρχει επείγον θέμα για τον τσάρο-πατέρα!
  Ο Κοζάκος Αυτοκράτορας διέταξε:
  - Εισαγω!
  Ο Όλιβερ Τουίστ, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια του και κρατώντας στα χέρια του βαριές σακούλες με χρυσό, έτρεξε γρήγορα στο πάνω δωμάτιο. Ήθελε πολύ να δει με τα μάτια του τον αρχηγό του αγροτικού πολέμου, σπούδασε στο σχολείο, τραγουδούσε σε ποιήματα. Ο Πέτρος, μπαίνοντας στο πάνω δωμάτιο, είδε μια ντουζίνα άτομα σε ένα μακρύ, δρύινο τραπέζι. Σχεδόν όλοι τους είναι πλούσια ντυμένοι και έχουν αγέρωχη εμφάνιση. Ο ένας είναι αρκετά νέος, αλλά με στολή στρατηγού με διαταγές. Λοιπόν, μάλλον είναι ο Γκορμπάτοφ. Ένας αποστάτης από το Όρενμπουργκ, ένας ικανός και αποτελεσματικός αξιωματικός που έκανε πολλά για να ενισχύσει τον στρατό του Πουγκάτσεφ. Ο Γκορμπάτοφ, παρά την ευγενική του καταγωγή, αγαπήθηκε από τους Κοζάκους και τους αγρότες, γι' αυτό διατηρούσε τον εαυτό του εμφατικά απλό, ήταν ευγενικός και ευγενικός. Τα γαλάζια χαρούμενα μάτια και τα ξανθά μαλλιά του έδωσαν μια πολύ νεανική εμφάνιση, ελάχιστα σε αρμονία με τη στολή ενός αντιστράτηγου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ δεν ήξερε τους άλλους εξ όψεως και η ιστορία άφησε λίγες περιγραφές. Επιπλέον, ακόμη και ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ περιγράφεται διαφορετικά. Αλλά υπάρχει ένα γνήσιο πορτρέτο του Emelyan, αντιγραμμένο από τη ζωή. Δείχνει έναν τρομερό τύπο, με επιβλητικό, αετό μάτι, για το οποίο λένε έτσι: γεννήθηκε για να κουμαντάρει!
  Και τώρα, ανάμεσα στους έξυπνους αταμάν σε ένα σεμνό, Κοζάκο ζιπούν, ένας άντρας κάθεται με ένα αιχμηρό, αστραφτερό βλέμμα σαν τσίμπημα κόμπρας. Αν και μόνο η κορδέλα του Τάγματος του Αλεξάντερ Νιέφσκι έλεγε ότι πρόκειται για βασιλικό πρόσωπο, ο Όλιβερ Τουίστ ένιωσε τα πόδια του να λυγίζουν και το αγόρι σηκώθηκε ακόμη και στο ένα γόνατο.
  Ο Emelyan Pugachev κοίταξε επίσης το αγόρι που μελετούσε. Φυσικά, στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα οι άνθρωποι ήταν λίγο μικρότεροι από ό,τι στα μέσα του εικοστού. Ναι, και σε ένα όνειρο, ο Όλιβερ είναι ψηλός και φαρδύς για την ηλικία του, ο πατέρας του, τον οποίο δεν γνώριζε, ήταν σχεδόν δύο μέτρα ύψος. Αλλά είναι ακόμα σαφές ότι αυτός ο νεαρός άνδρας είναι ακόμα παιδί. Ένας κουρεμένος σκαντζόχοιρος με λευκά μαλλιά, μια αναποδογυρισμένη αγορίστικη μύτη, ένα λεπτό πρόσωπο λόγω στρατιωτικού υποσιτισμού. Αλλά την ίδια στιγμή, το αγόρι είναι περισσότερο κουρελιασμένο παρά λεπτό. Και τι κρατάει σε μεγάλες σακούλες, τουλάχιστον δύο κιλά η καθεμία, ζυγίζοντας; Είναι χρυσός;
  Ο Όλιβερ Τουίστ είπε:
  - Φέρνω δεκαπέντε χιλιάδες ρούβλια σε χρυσό ως δώρο στην Αυτοκρατορική Μεγαλειότητα και παραδίδω επίσης ένα γράμμα.
  Ακόμη και για ένα τόσο δυνατό παιδί σαν αυτόν, δεν είναι εύκολο να κρατήσει χρυσά πορτοφόλια στα χέρια του. Και τα έβαλε μπροστά στον Yemelyan. Τότε το αγόρι έβγαλε ένα γράμμα από τη ζώνη του και, πατώντας προσεκτικά τα δάχτυλα των ποδιών του, το έδωσε στον αρχηγό βασιλιά-αταμάν.
  Ο Γεμελιάν δέχτηκε το γράμμα και κοίταξε καχύποπτα τη φώκια. Ο Τσάρος Πατέρας, αν και δεν ήξερε να γράφει πολύ καλά, και η γραφή του ήταν τόσο τρομερή που προτίμησε να μην δείξει καθόλου το χέρι του, πριν από τον Πέτρο, αλλά διάβαζε καλά. Και γενικά, είχε σημαντικές γνώσεις σε στρατιωτικά θέματα. Διαφορετικά, η εξέγερση δύσκολα θα διαρκούσε έναν ολόκληρο χρόνο και ένας ολόκληρος στρατός στάλθηκε εναντίον του απατεώνα.
  Ο Πουγκάτσεφ διάβασε προσεκτικά το γράμμα και συνοφρυώθηκε. Ήξερε πώς να ελέγχει τα συναισθήματα και τα συναισθήματά του. Αποδείχθηκε ότι πέντε υψηλόβαθμοι οπλαρχηγοί των στρατευμάτων του ήταν προδότες. Ο Πουγκάτσεφ είχε από καιρό παρατηρήσει ότι ο Τσουγκέφ και ο Φεντόροφ τον κοίταξαν στραβά, τον χαιρέτησαν απρόθυμα και σηκώθηκαν σαν να του έκαναν χάρη. Μάλωσαν με τον Τσουγκέφ όταν έχασε όλα τα όπλα στη μάχη με τον Μίκελσον. Τότε ο Πουγκάτσεφ απείλησε ότι θα γρονθοκόπησε τον Τσουγκέφ στο λαιμό. Αυτός απάντησε σε αυτό:
  - Δεν σήκωσα τον λαιμό μου για γροθιές!
  Ο αγρότης βασιλιάς απάντησε:
  - Λοιπόν για ασφυξία ή τι;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ο Όλιβερ είχε έναν καλό ύπνο και γυμναζόταν ξανά. Οι πληγές και τα εγκαύματα του άρχισαν να επουλώνονται. Υπέμεινε τα βασανιστήρια. Και καλά που τελείωσαν όλα και δεν έδωσε την κρυψώνα του. Τώρα οι πληγές του αγοριού θα επουλωθούν και είναι έτοιμος ξανά για κατορθώματα.
  Ο Όλιβερ ταΐστηκε. Τότε η γυναίκα εχθρός τον εξέτασε. Λίπανσε τα εγκαύματα και τις πληγές του για να επουλωθούν γρηγορότερα και είπε:
  - Δεν θα υπάρξουν άλλα βασανιστήρια μέχρι τη δίκη! Και οι άνθρωποι σε λυπούνται, ίσως δεν σε εκτελέσουν!
  Ο Όλιβερ υποκλίθηκε τις ευχαριστίες του...
  Μετά από αυτό, όταν έμεινε η κάμερα, άρχισε να τρίβει τους κρίκους της αλυσίδας. Το λαιμό του μωρού κρατιόταν ακόμα από το γιακά. Και αν απελευθερωθείς από την αλυσίδα, ίσως μπορέσεις να ξεφύγεις;
  Το αγόρι έτριβε την αλυσίδα για αρκετές ώρες στη σειρά. Όμως ο χάλυβας σκληρύνθηκε και δεν έδωσε πολύ καλά. Στη συνέχεια έφεραν και πάλι φαγητό και γάλα στον νεαρό κρατούμενο.
  Αφού έτρωγε και ήπιε παχύ χυλό αγελάδας, ο Όλιβερ δεν παρατήρησε πώς αποκοιμήθηκε ξανά. Και πάλι για την εξέγερση του Πουγκάτσεφ.
  Ο Φεντόροφ, επίσης, ήταν εμφανώς ενοχλημένος με τον Κοζάκο μονάρχη. Είναι αλήθεια ότι ο Curds εξωτερικά συμπεριφέρθηκε ανυπόφορα και φαινόταν αρκετά αξιόπιστος. Κάποτε, έφερε τους Κοζάκους του Iletsk στον Pugachev, επεκτείνοντας έτσι την εξέγερση πέρα από το πλαίσιο μιας καθαρά εξέγερσης Yaik. Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή ο Emelyan Ivanovich κοίταξε τη σύζυγο του Tvorogov, Stepsha. Πιθανώς, ο ζηλιάρης σύζυγος δεν συγχώρεσε τη νεαρή και όμορφη κοπέλα για προδοσία. Άλλωστε, ο Πουγκάτσεφ είναι μόλις τριάντα δύο ετών, το αίμα του είναι ακόμα νέο και είναι ένας όμορφος Δον Ζουάν. Και επίσης αμφιφυλόφιλος. Η σύζυγός του Σοφία, που δεν πρόλαβε να χάσει όλη της την ομορφιά, και τέσσερα παιδιά: τρεις κόρες και ένας γιος. Και ο δεύτερος νεαρός Κοζάκος Ουστίνια.
  Και πόσες ερωμένες είχε ήδη η Έμελκα... Όπως η συγγενής του Στένκα Ραζίν, ο Πουγκάτσεφ ήταν λάγνος με τη γυναίκα. Και είναι καλό που εκατό τοις εκατό είναι φυσικό.
  Ο συνταγματάρχης Timothy προσχώρησε πρόσφατα στους αντάρτες. Είναι από τους Κοζάκους του Βόλγα. Ο Τόλη ήταν αρχικά πρόσκοπος, οι τσόχες προσβλήθηκαν για κάποιο λόγο από τον ιερέα. Αλλά ο αρχιεκτελεστής, φαίνεται, άκουσε πώς μέλη της οικογένειάς του άφησαν να ξεφύγει ότι ο Emelyan είχε συγγένεια μαζί τους.
  Έγινε ιδιαίτερα άσχημο όταν ο Emelyan Pugachev θέλησε να εγκαταλείψει τα βασιλικά ρέγκαλια και να ανοιχτεί στον κόσμο. Τότε δίστασαν και οι άλλοι αταμάνοι. Και τώρα, αν συμβεί αποτυχία, θα στρίψουν τον απατεώνα κλέφτη Emelka και θα το θυμούνται όπως ήξεραν. Ως εκ τούτου, ο αγρότης βασιλιάς και αισθάνεται μια συνωμοσία μέσα στο περιβάλλον. Και τώρα ελήφθησαν τα στοιχεία.
  Αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το αγόρι. Δεν φαίνεται πάνω από δεκαπέντε ή δεκατέσσερα, αλλά έχει δύναμη στα χέρια του - ένα ηρωικό παλικάρι. Κοίτα πόσο ανιδιοτελής είσαι. Έφερε δεκαπέντε χιλιάδες χρυσάφι στον βασιλιά. Το ποσό για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε μια ολόκληρη περιουσία. Δεν είναι κάθε άνθρωπος ικανός για τέτοια ανιδιοτέλεια. Αλήθεια, αυτό είναι ακόμα παιδί, εδώ είναι ένα κατακόκκινο πρόσωπο σαν κοριτσιού, ούτε καν όπλο. Το παιδί δεν γνωρίζει την αξία των χρημάτων, άρα γενναιόδωρο.
  Λοιπόν, τίποτα, αυτά τα χρήματα θα είναι χρήσιμα στην Emelyan. Αν και το θησαυροφυλάκιο συσσωρεύτηκε στις πόλεις ένα σημαντικό ποσό, και ακόμη και αυτή η συνοδεία είναι δύσκολο να μεταφερθεί. Ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ έκρυψε ένα σεντούκι με χρυσό και βότσαλα σε ένα μέρος που γνώριζε μόνο εκείνος. Έξι λίβρες χρυσού και πολύτιμοι λίθοι: ρουμπίνια, σμαράγδια, τοπάζι, ζαφείρι, διαμάντια σε αυτό το σεντούκι. Αν μη τι άλλο, η Emelyan θα έχει αρκετά για μια άνετη ζωή.
  Οι Ogolets θα πρέπει να ανταμείβονται γενναιόδωρα και όχι να προσβάλλουν τον εαυτό τους.
  Η Έμελιαν χαμογέλασε και ανακοίνωσε, δείχνοντας τον Όλιβερ Τουίστ:
  - Σε ευνοώ παλικάρι με τον τίτλο του καπετάνιου και σε πάρω στη συνοδεία μου!
  Υπήρχε σιωπηλή έγκριση γύρω από το τραπέζι. Ο Τσουγκέφ μουρμούρισε δυσαρεστημένος:
  - Είναι μικρός και πριν από τον καπετάνιο!
  Ο Τσάρος των Κοζάκων διέκοψε:
  - Μα το μυαλό είναι υπέροχο! Κοιτάξτε τι ευγενή λάφυρα έφερε, και χρήματα και ακούω το βουητό των αλόγων. Γουίλ, αυτό το παλικάρι είναι ο βοηθός μου!
  Και ο Πουγκάτσεφ, για πειστικότητα, κούνησε τη γροθιά του στο τραπέζι.
  Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να τιμωρήσουμε τους κακούς. Αυτό όμως πρέπει να γίνει προσεκτικά για να μην πάει ο εμφύλιος. Αμέσως διατάξτε τη σύλληψη, τότε θα αρπάξουν τα σπαθιά. Αλλά οι Κοζάκοι πρέπει να υπακούσουν στον βασιλιά του. Και οι αγρότες είναι ακόμη πιο αφοσιωμένοι, για τους οποίους ο Πέτρος ο Τρίτος είναι Θεός και Τσάρος!
  Θα αρπάξουν τους προδότες, θα ήταν ωραίο να ήταν ρολόι στο δωμάτιο βασανιστηρίων, και να ανάψουν ακόμη και μια σπίθα εκεί. Αποκαλύψτε όλους τους συνεργούς και καθαρίστε το περιβάλλον από την προδοσία!
  Ο Emelyan Ivanovich ανακοίνωσε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Θα κάνουμε επανεξέταση των στρατευμάτων!
  Μέχρι στιγμής, η ουσία, ο Oliver Twist αποφάσισε να παρουσιάσει το σχέδιό του στον Sovereign. Πήγε δίπλα μου και μου ψιθύρισε στο αυτί. Ο Πουγκάτσεφ χαμογέλασε με μεγάλα, λευκά δόντια και έγνεψε καταφατικά:
  - Βαρύ γαρνό! Και έξυπνο!
  Στο τέλος του καλοκαιριού, ο ήλιος έκαιγε τα καλάμια για πολλά χιλιόμετρα. Και αυτό δεν μπορούσε παρά να γεννήσει στο κεφάλι ενός νεαρού εργάτη του υπόγειου και πρωτοπόρου ενός ύπουλου και αποτελεσματικού σχεδίου.
  Στο μεταξύ μαζί με τον Κοζάκο τσάρο εξέτασαν τον στρατό. Ο στρατός του Emelyan αυξήθηκε σε δεκαεπτά χιλιάδες, και όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι έφταναν συνεχώς. Συμπεριλαμβανομένου του Ντον. Αλλά ο Ντον θα ακολουθήσει ολοκληρωτικά τον Πουγκάτσεφ αν δείξει τη δύναμή του! Πολλοί άντρες. Μπάσταρδοι γενειοφόροι άντρες, με πιρούνια, ισιωμένες πλεξούδες με απειλητικές όψεις, κέρατα, μπαστούνια, πιρούνια. Τα έφηβα αγόρια έτρεξαν ξυπόλητα και υπάρχουν επίσης πολλά. Και όλο και περισσότερα έρχονται συνεχώς. Οι άντρες ανυπομονούν να συμμετάσχουν στο στρατό στον βασιλιά. Επιπλέον, ο καιρός της ταλαιπωρίας θα πρέπει σύντομα να περάσει και ο αριθμός των πολεμιστών που θα φτάσουν θα αυξηθεί σημαντικά.
  Ο Πουγκάτσεφ κάλεσε ταυτόχρονα τον δήμιο. Κρίμα, βέβαια, να αποχωριστείς έναν τόσο απαραίτητο τύπο, αλλά η προδοσία πρέπει να αποσυρθεί.
  Ο αγρότης τσάρος δεν άντεξε για πολύ και διέταξε:
  - Λοιπόν, άνθρωποι ... Πλέξτε τους προδότες όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Οι άντρες μέσα στον ενθουσιασμό τους έδεσαν ακόμη και τα περιττά. Για παράδειγμα, Ovchinnikova. Εκείνος, όμως, δεν αντιστάθηκε. Ο βασιλιάς διέταξε να λυθεί και χτύπησε επιδοκιμαστικά τον ντροπιασμένο αρχηγό στον ώμο. Το μουστάκι του Ovchinnikov κρεμόταν σαν μπαστούνι και φαινόταν μπερδεμένος και άναυδος. Και οι Timofey, Chuguev και Fedorov δέχθηκαν χειροπέδες. Με πέταξαν στο έδαφος και με κλώτσησαν.
  Αλλά αυτά είναι ακόμα λουλούδια. Μια σχάρα και καυτή λαβίδα περίμεναν τους πέντε συνωμότες!
  Και ο Όλιβερ Τουίστ κάλπασε στο στρατόπεδο του Μάικελσον. Οι Κοζάκοι του Βόλγα υποδέχθηκαν τον βασιλικό απεσταλμένο. Για να φαίνεται πιο συμπαγές, το αγόρι έπρεπε να φορέσει ένα κομψό κύλινδρο και δερμάτινες μπότες. Που σε αυτή τη ζέστη δεν είναι και πολύ ευχάριστο.
  Το στρατόπεδο του Emelyan είναι μεγάλο και ο κόσμος φτάνει κάθε ώρα. Φαίνεται πώς ομάδες ανθρώπων απλώνονταν κατά μήκος του δρόμου, φτάνοντας το χέρι στον βασιλιά του λαού. Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να πιστεύουν ότι μια καλύτερη μοίρα είναι δυνατή και ότι οι αρχές μπορούν να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και όχι εγωιστές.
  Με τον ίδιο τρόπο, ο κόσμος τράβηξε τον Grishka Otrepyev, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να βασιλέψει για λίγο στη Ρωσία. Κακός συνειρμός. Αλλά για τον πρωτοπόρο Petya, ο Emelyan Pugachev δεν είναι ένας απατεώνας τυχοδιώκτης, αλλά ο ηγέτης του λαού της εξέγερσης, με τον οποίο συνδέονται σημαντικές ελπίδες για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού σε μια μόνο χώρα.
  Ο συνταγματάρχης Michelson είναι επίσης νέος και φιλόδοξος. Μέχρι πρόσφατα, ο πόλεμος με τους επαναστάτες θεωρούνταν ελάχιστου κύρους, αλλά τώρα οι χάρες της αυτοκράτειρας έπεφταν βροχή πάνω του. Πώς να μην είσαι περήφανος.
  Τώρα ο Michelson έχει συγκεντρώσει επτά χιλιάδες στρατιώτες. Εκτός από τους τρεις χιλιάδες στρατιώτες της φρουράς του Tsaritsyno, πλησίασαν άλλοι χίλιοι διακόσιοι στρατιώτες του Mielin. Επίσης Γερμανός στην υπηρεσία της Ρωσικής Αυτοκράτειρας, που για πολύ καιρό ακολούθησε στα τακούνια του Πουγκάτσεφ, αλλά δεν τόλμησε να συμμετάσχει στη μάχη μαζί του.
  Θα υπάρχει αρκετή δύναμη για να νικήσει τον απατεώνα, ακόμη και χωρίς προδοσία των Κοζάκων. Ο ένας είναι ο φόβος ότι ο πόλεμος θα έχει χρόνο να φύγει. Ανησυχεί και ο Alexander Suvorov, στον οποίο ο Mikhelson είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τα στρατεύματά του υπό έλεγχο. Είναι ενοχλητικό, φυσικά. Τόσους μήνες ο γενναίος Γερμανός καταδίωκε τον Πουγκάτσεφ και θέλουν να μεταφέρουν τις δάφνες του νικητή στον Ρώσο αντιστράτηγο.
  Ο Σουβόροφ έχει ήδη δοξαστεί, και γι' αυτόν η σύλληψη ενός απατεώνα δεν είναι μόνο Θεός, τι πράξη. Και για τον Michelson, αυτό είναι ένα πέρασμα στους στρατηγούς και η ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του.
  Ο αγγελιοφόρος από τους προδότες δεν άρεσε πολύ στον Γερμανό συνταγματάρχη: ένα ξανθό, αδύνατο, αλλά δυνατό αγόρι. Πολύ νέος απεσταλμένος και μιλάει με κάποιο τρόπο όχι πολύ συνηθισμένο. Αν και τι να περιμένουμε από αυτούς τους Μικρούς Ρώσους Κοζάκους.
  Η αλήθεια είναι ότι το αγόρι λέει με σιγουριά, δεν τρέχει με γαλανά μάτια. Ο συνταγματάρχης Michelson ξεπαγώθηκε ελαφρά. Ο Όλιβερ Τουίστ ένιωσε κάποιο φόβο. Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαταχθεί να μαστιγωθεί και να κρεμαστεί. Μετά την αγγλική αιχμαλωσία, το μαστίγωμα φαινόταν σαν παιδικό παιχνίδι, αλλά ο θάνατος στη θηλιά... Τόσο ταπεινωτικό.
  Είναι επίσης άβολα για τα πόδια στις μπότες, αν και είναι ελεύθερα και το αγόρι έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής πάνω σε ένα άλογο, τρίβουν τα πόδια του. Και παρκάρετε σε αυτά. Το σώμα δεν είχε ξεχάσει ακόμη το κρύο του χειμώνα και ο ίδιος ο Όλιβερ Τουίστ έτρεχε ξυπόλητος σχεδόν όλο το χρόνο, χωρίς να δίνει σημασία στον παγετό. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο ήρωας κλέφτης ένιωθε υπερβολικά περιποιημένος και χωρίς άνεση.
  Ο Μίκελσον ρώτησε πόσα στρατεύματα είχε ο Πουγκάτσεφ. Ο Oliver Twist, γνωρίζοντας ότι ο Γερμανός συνταγματάρχης γνώριζε περίπου την ιστορία, ειλικρινά δεν έκρυψε τίποτα, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε ότι οι Κοζάκοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν και ο Emelyan αποφάσισε να κατέβει στο Βόλγα στο Αστραχάν και στο Κουμπάν. Φαινόταν αρκετά λογικό. Φοβισμένος από τον μεγάλο αριθμό στρατευμάτων που προχωρούσαν από την ηττημένη Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο απατεώνας σχεδίαζε να δραπετεύσει είτε στην Τουρκία είτε στο Ιράν. Όχι μακριά από το Κουμπάν στο Ιράν.
  Εκ μέρους των προδοτών Κοζάκων, ο Όλιβερ Τουίστ προσφέρθηκε να οδηγήσει τον στρατό του Μίκελσον μέσα από έναν κρυφό δρόμο για να κόψει τις οδούς διαφυγής του απατεώνα και να επιτεθεί ξαφνικά στο στρατόπεδο από το νότο.
  Αυτή η ιδέα άρεσε στον Γερμανό συνταγματάρχη. Κοιτάζοντας αυστηρά το αγόρι κλέφτη, ο μισθοφόρος ρώτησε:
  - Αν δεν λες ψέματα!
  Ο Όλιβερ, αν και ήταν σχεδόν άθεος, διασταυρώθηκε βιαστικά:
  - Ορκίζομαι στο Χριστό Θεό!
  Ο Michelson υποσχέθηκε:
  - Αν σου βγει, θα πάρεις εκατό ρούβλια! Και αν πεις ψέματα, τότε όχι απλώς θα σε κρεμάσω, αλλά θα διατάξω να σε τετάρουν!
  Η τελευταία υπόσχεση φάνηκε στον Άγγλο κλέφτη περισσότερο γελοία παρά τρομερή και φώναξε:
  - Δόξα στην Γαληνοτάτη Αυτοκράτειρά μας Αικατερίνη!
  Και χτύπησε επιδέξια τα τακούνια των smart boots του. Αν και ένιωθαν άβολα, ο Όλιβερ Τουίστ ένιωθε περήφανος που φορούσε ακριβά παπούτσια στρατηγού γυαλισμένα με φρέσκο κερί και όχι ξυπόλητο ραγαμούφιν. Έχει λοιπόν την εμφάνιση ενός πριγκιπικού γιου, που προκαλεί πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  Ο Μίκελσον διέταξε να ξεκινήσει αμέσως, ειδικά επειδή ήταν ήδη βράδυ, και θα έπρεπε να κάνουν τη μετάβαση στο σκοτάδι. Κάνει ζέστη τον Αύγουστο στην περιοχή του Κάτω Βόλγα. Είναι δύσκολο με στολή και μπότες πάνω από το γόνατο. Όμως ο ματαιόδοξος Michelson είναι πάντα με στολή και με βραβεία. Για τη νίκη στο Chikoy του δόθηκε το παράσημο του Αγίου Γεωργίου τρίτου βαθμού και επί του Pugachev το δεύτερο. Η Αικατερίνη άλλαξε τη στάση της απέναντι στην εξέγερση και ανταμείβει γενναιόδωρα όσους διακρίθηκαν στην καταστολή της εξέγερσης. Ακόμη και ο Ράιντσκοπ, ο ανίκανος κυβερνήτης, έλαβε δεκαπέντε χιλιάδες ρούβλια από την Αικατερίνη και τον βαθμό του στρατηγού.
  Τώρα πλησιάζει η στιγμή της τελικής ήττας των ανταρτών και της παρουσίασης των επωμίδων του στρατηγού. Έχοντας αιχμαλωτίσει τον Emelyan, ο Michelson θα σκουπίσει τον ύπνο του Suvorov. Άλλωστε άλλο να πολεμάς τους Τούρκους, άλλο να πολεμάς τους δικούς σου επαναστατημένους. Το τελευταίο είναι πολύ πιο δύσκολο. Άρα οι Ρώσοι είναι πολύ πιο απρόβλεπτοι από τους Τούρκους. Εδώ είναι η ίδια Emelka που πέρασε θριαμβευτικά κατά μήκος του Βόλγα. Ο κόσμος έγινε δεκτός με ανοιχτές αγκάλες.
  Είναι έτσι; Ένας ημιγράμματος Κοζάκος που δεν ξέρει καν να υπογράφει τα διατάγματά του. Και ο κόσμος ορμάει προς το μέρος του σαν να τον αλείφουν με μέλι. Και ούτε τα όπλα, ούτε οι σφαίρες, ούτε οι αγχόνες, ούτε οι καυτές λαβίδες των εκτελεστών τρομάζουν τους ανθρώπους.
  Ο Michelson είχε την ευκαιρία να πολεμήσει στην Πρωσία. Κατά κάποιο τρόπο δεν είναι πολύ ευχάριστο για έναν Γερμανό να παλεύει με τους ίδιους Γερμανούς με τον εαυτό του. Τότε ήταν ακόμα νέος, πάλεψε απελπισμένα. Και έτυχε να συναντηθεί με τον νεαρό Πουγκάτσεφ. Ήπιαν μαζί, και ο Μίκελσον εξεπλάγη από τη μνήμη του Κοζάκου, του οποίου το μουστάκι είχε μόλις αρχίσει να σπάει - εξαιρετικό. Ο Emelyan, όντας αναλφάβητος, γνώριζε ήδη πολλές γερμανικές λέξεις και μπορούσε να επικοινωνήσει με τους αιχμαλώτους χωρίς διερμηνείς.
  Ο εχθρός ήταν δυνατός. Αρκετές φορές η ζωή του ίδιου του Michelson κρέμονταν στην ισορροπία και ο στρατός του ήταν στα πρόθυρα της ήττας. Ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς νικήθηκε και σηκώθηκε σαν πουλί του Φοίνικα. Και νέοι, νέοι χιλιάδες άνθρωποι προσχώρησαν στον αγρότη μονάρχη.
  Ο Mikhelson σκέφτηκε ότι αν στη συνέχεια έβαζε ένα μαχαίρι στον Emelyan, η πορεία της ιστορίας ήταν εντελώς διαφορετική. Είναι αλήθεια ότι εκείνη την εποχή δεν είχε τέτοιες σκέψεις. Ο νεαρός κορνέ και ο νεαρός Κοζάκος τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους μέχρι που σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις από τον Επταετή Πόλεμο.
  Ο Πουγκάτσεφ θα μπορούσε να κάνει μια στρατιωτική καριέρα, έχοντας ήδη λάβει για τον Bendery, έχοντας λάβει τον βαθμό της χορωδίας - αυτό είναι σαν υπολοχαγός. Αλλά ο Yemelyan παρασύρθηκε από το ειδύλλιο της ληστείας και μετά θέλησε να γίνει αυταρχικός μονάρχης. Πιο συγκεκριμένα, πιθανότατα, ο ληστής στην αρχή ήθελε να ληστέψει μεγάλο κεφάλαιο και μετά να πάει στους θάμνους παίρνοντας τα κλοπιμαία. Αλλά οι φιλοδοξίες της Emelka αυξάνονταν καθώς οι επαναστάτες πέτυχαν. Και τότε ο ίδιος σχεδίασε ένα ταξίδι στη Μόσχα.
  Ο Καζάν ουσιαστικά έπεσε και μόνο ένα μικρό απόσπασμα του Michelson απέκλεισε το μονοπάτι της ολοένα αυξανόμενης ορδής.
  Επτά χιλιάδες στρατιώτες Michelson, εκ των οποίων δύο χιλιάδες ιππείς κινούνται σύμφωνα με το κλασικό πρότυπο. Μπροστά από το ιππικό, μετά το πεζικό, και μετά το πυροβολικό σαράντα πυροβόλα και μια συνοδεία. Ισχυρός στρατός. Οι Κοζάκοι από το Ντον είναι το πιο πλούσιο και πολυτελές ένδυμα. Περαιτέρω, το απόσπασμα του Davydov, το ευγενές ιππικό των ουσάρων. Οι πιο επιλεκτικές μοίρες της Αικατερίνης Β'.
  Το πεζικό του Michelson και του Mielin είναι πιο γρεναδιερό και επιλεγμένο. Η στολή είναι κομψή, οι δερμάτινες μπότες αστράφτουν, οι πολεμιστές ξεκάθαρα, σαν να είχαν τελειώσει, έκοψαν ένα βήμα. Τρεις χιλιάδες στρατιώτες της φρουράς του Tsaritsyno είναι χειρότεροι. Και οι στολές δεν είναι τόσο φρέσκες, και το πέλμα δεν είναι τόσο κυνηγητό.
  Τα όπλα του Michelson δεν είναι άσχημα. Όπλα που είναι χειρότερα έχουν μείνει στο Tsaritsyn και σε άλλες πόλεις. Λαμβάνεται το πιο βολικό για μεταφορά. Υπάρχουν επίσης μια ντουζίνα μονόκεροι. Έτσι ο βασιλιάς των φτωχών θα πάρει το δικό του. Και ακόμα κι αν ο αριθμός των ανθρώπων του πλησιάζει τις είκοσι χιλιάδες. Κοντά στο Καζάν υπήρχαν περισσότεροι κλέφτες και τον νίκησαν με μικρότερο αριθμό.
  Ο Michelson είναι σε καλή διάθεση, μιλά γερμανικά με τη Mielin, χωρίς να γνωρίζει ότι το ευαίσθητο αυτί του κλέφτη-αγοριού Όλιβερ Τουίστ ξεχωρίζει κάθε λέξη του...
  Το παιδί είναι έτοιμο για μάχη και αναγνώριση.
  Ο Myelin δηλώνει με βεβαιότητα:
  - Η Κατερίνα είναι ένα πονηρό θηρίο. Ξέρει ότι οι Τούρκοι θα δουν ακόμα την εσωτερική αδυναμία της Ρωσίας, μπορούν να σπάσουν τη συνθήκη ειρήνης. Ο Οθωμανός Πασάς έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους δύναμη υπάρχει τώρα στη Ρωσία!
  Ο Michelson απάντησε με μεγάλη σιγουριά:
  - Ας πιάσουμε τον Πουγκάτσεφ και ας βάλουμε όλα τα σημεία στίξης στην πρόταση. Κανείς δεν θα τολμήσει τότε να αμφισβητήσει ότι είμαστε δυνατοί, και η Ρωσία έχει μόνο μία αυτοκράτειρα!
  Ο υποστράτηγος Mielin, αν και φοβερός στο βαθμό του Michelson, είναι προσωρινά υποταγμένος σε αυτόν. Αυτό όμως δεν προκαλεί ένταση στη συζήτηση. Και οι δύο διοικητές είναι Γερμανοί. Αλλά ο Mielin απέφυγε προσεκτικά να επιτεθεί στον Michelson.
  Τώρα όμως μοιράστηκε την είδηση:
  - Η Αικατερίνα φοβάται την απόσυρση των στρατευμάτων από το τουρκικό θέατρο επιχειρήσεων. Ο Γάλλος βασιλιάς υπόσχεται βοήθεια στους Οθωμανούς και αυτοί προσπαθούν να διαπραγματευτούν για περισσότερες παραχωρήσεις στην εκεχειρία και αρνούνται να πληρώσουν αποζημίωση!
  Ο Μάικελσον παρατήρησε θυμωμένα:
  - Ας βάλουμε το κομμένο κεφάλι της Έμελκα στον πάσσαλο, για να συμβιβαστεί αμέσως όλη η Ευρώπη!
  Η Myelin συμφώνησε εν μέρει με αυτό:
  - Ναι, αυτό μπορεί να δροσίσει τα πιο καυτά κεφάλια, αλλά θα συνεχίσουν να προσπαθούν να μας δοκιμάσουν για δύναμη!
  Ο Μάικελσον κούνησε τη γροθιά του και σφύριξε:
  - Ας προσπαθήσουν απλά... - Και χαμηλώνοντας τη φωνή του, ρώτησε. - Τι γίνεται όμως με τις φήμες ότι υπάρχουν δέκα στρατηγοί και ο καθένας με ένα σώμα εναντίον του Πουγκάτσεφ;
  απάντησε η Myelin με ένα χαμόγελο.
  - Αυτό είναι ένα στρατιωτικό κόλπο για να αναγκάσεις τους αγρότες και τους Κοζάκους να μείνουν πίσω από τον Πουγκάτσεφ. Να εμπνεύσει την ιδέα ότι μεγάλες δυνάμεις πάνε ενάντια στον απατεώνα. Πράγματι δέκα στρατηγοί προχωρούν με μικρά μόνο αποσπάσματα. Οπότε η Emelka οδηγείται για επίδειξη!
  Ο Μάικελσον γέλασε και αμέσως παρατήρησε σοβαρά:
  - Πολύ περισσότερος λόγος για να καταστείλετε την εξέγερση το συντομότερο δυνατό!
  Επιπλέον, δεν υπήρχε τίποτα σημαντικό στη συνομιλία. Ο Όλιβερ Τουίστ πρέπει τώρα να σηματοδοτήσει με έναν αυτοσχέδιο εκτοξευτή πυραύλων ότι ο στρατός έχει ήδη μπει στα πυκνά, ξερά καλάμια. Το σχέδιο είναι να βάλουν φωτιά στη στεριά την κατάλληλη στιγμή, και ο άνεμος που θα φυσάει πάνω τους θα διαλύσει τη φλόγα και θα κάψει τον έβδομο χιλιοστό στρατό.
  Κάτι παρόμοιο έχει ήδη κάνει ο Emelyan Pugachev κατά τη διάρκεια της εισβολής στο φρούριο Tatishchev. Τότε οι επαναστάτες κατάφεραν να πετύχουν μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας το δρόμο τους προς το Όρενμπουργκ. Αυτή τη φορά, ο πρωτοπόρος Petya οδήγησε τα στρατεύματα του Michelson στα ξερά πυκνά σαν φασίστες. Σε αυτή την περίπτωση, συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικός Ιβάν Σουσάνιν. Αλλά η πραγματική μοίρα του Susanin είναι να πεθάνει μαζί με τους εχθρούς του.
  Και ο κλέφτης-ήρωας Όλιβερ Τουίστ θέλει να ζήσει. Και το αγόρι σκέφτηκε ένα κόλπο. Συνδέστε έναν αυτοσχέδιο εκτοξευτή πυραύλων στο καλάθι και κρυφτείτε εκεί εγκαίρως, στο σκοτάδι. Είναι αλήθεια ότι είναι απαραίτητο οι εχθροί να μην παρατηρήσουν την εξαφάνισή του. Και είναι δύσκολο...
  Η Πέτυα βρέθηκε. Πηδώντας πάνω σε ένα άλογο στον Michelson, το αγόρι είπε:
  - Θα οδηγήσω μπροστά και θα πω στον Τσουγκέφ και στον Tvorogov ότι είμαστε καθ' οδόν!
  Ο Μάικελσον ενέκρινε και έγνεψε με ένα μακρύ δείκτη:
  - Μόνο πιο γρήγορα! Και γύρνα πίσω!
  Ο Μυελίν ξεδίπλωσε την περγαμηνή και, κοιτάζοντας τον χάρτη, παρατήρησε:
  Μπορούμε να βρούμε τον δρόμο μας!
  Ο Όλιβερ Τουίστ μουρμούρισε:
  - Μέσα από τα καλάμια πολύ πιο γρήγορα!
  Και χωρίς να χάσει χρόνο, υπέκυψε στον καθαρόαιμο επιβήτορα με τα τακούνια. Ε, βιαστείτε να φτάσετε σε ασφαλή απόσταση. Ή μάλλον μια πλατφόρμα. Τέτοια ξηρότητα τον Αύγουστο, τι είναι περίεργο πώς αυτά τα πυκνά δεν κάηκαν νωρίτερα;
  Ο Όλιβερ έτρεξε στο αυλάκι, κλωτσώντας τον με τα πόδια του και ισοπέδωσε τον εαυτό του στην πλάτη του για να μειώσει την αντίσταση του αέρα που επερχόταν. Ο ίδιος ο Μίκελσον δεν ήταν ψηλός, ευκίνητος και με κοντό μουστάκι έμοιαζε με τον Χίτλερ. Στο κεφάλι ενός Γερμανού συνταγματάρχη είναι ένα καπέλο σε στυλ Ναπολέοντα!
  Αλλά ο διοικητής είναι δυνατός. Ο Ραζ κατάφερε να νικήσει τις ανώτερες δυνάμεις των επαναστατών περισσότερες από μία φορές.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, στην ψεύτικη ανάμνηση ενός ονείρου, είχε ήδη οδηγήσει τους Ναζί σε μια κομματική ενέδρα και χάρηκε για την επιτυχία. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πλέον μόνο ένας αγώνας ενάντια στους ξένους εισβολείς, αλλά ένας εμφύλιος πόλεμος. Και σηκώνει το χέρι για να πάρει τον αδερφό και τον νονό του στον προξενητή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Το αγόρι ξύπνησε και αναβίωσε λίγο. Φόρτωσα και έφαγα. Προσθέστε ψάρι στο πλιγούρι. Και συν το γάλα. Πολύ καλό για φυλακή. Η γυναίκα γιατρός ήρθε ξανά στον Όλιβερ. Σκούπισα τις πληγές του αγοριού με οινόπνευμα και αλοιφές. Μου έδωσε ακόμη και ένα χάπι.
  Τότε ο Όλιβερ άρχισε να τρίβει ξανά τις αλυσίδες. Ξυρίστηκε φαλακρός στο κελί και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα μαλλιά. Οπότε ter link on link. Και δούλεψε σκληρά. Λίγο ατσάλι υπέκυψε. Αν και οι Βρετανοί έφτιαχναν αλυσίδες για κρατούμενους στη συνείδηση.
  Ο Όλιβερ πίστευε ότι θα έτρεχε ... Δούλεψε για αρκετές ώρες ...
  Μετά του έφεραν πάλι φαγητό. Το αγόρι έφαγε, δούλεψε σκληρά και αποκοιμήθηκε σαν δίκαιος. Και πάλι ονειρευόταν μια υπέροχη περιπέτεια.
  Ε, τώρα τα καλάμια τελειώνουν... Και τα κροτίδες σκάνε στον ουρανό.
  Οι Κοζάκοι ρίχνουν δοχεία με αναμμένα κάρβουνα και βάζουν φωτιά στη ρητίνη και το θείο που χύνεται πάνω από τα καλάμια. Όλα είναι έτοιμα για να τηγανιστεί ο στρατός της βασίλισσας.
  Ο γενειοφόρος καπετάνιος Padurov χαιρετά τον Oliver Twist. Το αγόρι πηδά και πρώτα πετάει τις μισητές μπότες. Κι έτσι έτριψε τα πόδια του. Αυτό είναι μαρτύριο, χειρότερο από ένα μαγκάλι, όταν οι Άγγλοι αλείφουν πρώτα λάδι στα σκληρυμένα πέλματα των ποδιών σου και μετά ανάβουν φωτιά από μακριά. Για να μην φτάνει λίγο η φλόγα στα γυμνά τακούνια.
  Αλλά όταν τρίβονται σε μπότες, η αίσθηση είναι πιο αηδιαστική παρά από ένα αγγλικό φως.
  Ο Όλιβερ Τουίστ φούσκωσε περήφανα τα μάγουλά του σε αυτή την ανάμνηση: τελικά, δεν πρόδωσε κανέναν κάτω από βασανιστήρια, ούτε καν ξέσπασε σε κλάματα. Εδώ πρέπει να πάρουμε ένα παράδειγμα από τη Στένκα Ραζίν, η οποία δεν ξεστόμισε ούτε ένα βογγητό κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων.
  Ωστόσο, τώρα θέλει να πολεμήσει, αλλά δεν υπάρχει αγώνας. Ο άνεμος φυσά από νότο προς βορρά και μια χιονοστιβάδα πυρκαγιάς ορμάει στο μεγάλο απόσπασμα του Michelson. Σαν να έχει δραπετεύσει ένας δαίμονας από τον κάτω κόσμο και, κραδαίνοντας πύρινα μαχαίρια, ορμούν στον εχθρό πολυάριθμο και επανδρωμένο από επιλεγμένα στρατεύματα.
  Ο άνεμος είναι δυνατός και η φωτιά στην καλαμωτή στέπα εξαπλώνεται γρήγορα. Σαν να ξυπνούσαν, οι ψυχές των πιο διαβόητων αμαρτωλών πέταξαν τα καπάκια του φέρετρου και πίσω τους από τη Γέεννα απλώνεται θυελλώδης, σαν κόκκινη ουρά αλεπούς. Και αυτά τα φλογερά τέρατα πέφτουν πρώτα από όλα στους Κοζάκους καβαλάρηδες.
  Τα άλογα ήταν τα πρώτα που ένιωσαν τον κίνδυνο, αλλά οι καβαλάρηδες τα χτυπούσαν με πείσμα με τα σπιρούνια τους, προσπαθώντας να τα κρατήσουν στη θέση τους.
  Ο Michelson φώναξε απελπισμένα:
  - Μην υποχωρείς και μην τα παρατάς!
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, τέτοιο θάρρος δεν είναι τίποτα άλλο από τρέλα, ο ηρωισμός μοιάζει με τους ήρωες του Θερβάντες. Και τώρα το τηγάνισμα έγινε έτσι. Όταν η φωτιά έπεσε πάνω στους ιππείς και μύρισε καύση, ακούστηκε ήδη ένας εκκωφαντικός βρυχηθμός και οι ιππείς έντρομοι όρμησαν στο δικό τους πεζικό.
  Ο Μίκελσον προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά τα κατάφερε άσχημα. Επιπλέον, τι μπορεί να κάνει το θάρρος με μια μανιασμένη φωτιά; Ναι, πρακτικά τίποτα. Ο στρατηγός Mielin, πιο πραγματιστής και δειλός, ώθησε το άλογό του και προσπάθησε να ξεφύγει, να προλάβει τις φλόγες που τον έσπευσαν, σώζοντας το ίδιο του το δέρμα.
  Ο Μάικελσον, από την άλλη, δέχτηκε το ρεύμα της φωτιάς χωρίς να υποχωρήσει, αν και το χιονάλευκο άλογο ήθελε να βγάλει τα ηνία και να φύγει ορμητικά από αυτήν την κόλαση το συντομότερο δυνατό. Ο Γερμανός συνταγματάρχης δεν άντεξε τη ροή του ζεστού αέρα και ούρλιαξε άγρια. Τα εγκαύματα άρχισαν να εμφανίζονται στο κομψό πρόσωπό του, σαν λέπρα. Τότε οι φλόγες έγλειψαν τα πόδια του άλογου του μισθωμένου αξιωματικού. Το άλογο δεν άντεχε άλλο τέτοιο πόνο. Έχοντας δώσει και τις τέσσερις οπλές, πέταξε τον εμμονικό αναβάτη. Ο Michelson χτύπησε και στη συνέχεια κατέληξε σε μια λίμνη φωτιάς.
  Πώς φώναξε ο δύστυχος διοικητής. Πώς οι φλόγες άρχισαν να τον καταβροχθίζουν ζωντανό, ξεκινώντας από ρούχα και τελειώνοντας με κόκαλα. Ο επίλεκτος βασιλικός στρατός πέθαινε. Και αυτός ο θάνατος ήταν πραγματικά τρομερός. Οι φλόγες πλησίαζαν γρήγορα, πυρά από τσουνάμι έπεφτε στο πεζικό. Στρατιώτες και αξιωματικοί κάηκαν σαν μυρμήγκια στη φωτιά και ήταν οδυνηρό και τρομακτικό να το βλέπεις. Και όταν η φωτιά έφτασε στα όπλα, τότε η πυρίτιδα και οι βόμβες άρχισαν να σκάνε.
  Οι φλόγες σκορπίστηκαν στον ουρανό και ένα τεράστιο λοφίο που έγλειφε τον ουρανό με κόκκινες γλώσσες φτερούγιζε. Και όταν πήγαν σε καταρράκτες έκρηξης, φαινόταν ότι τα κύματα περνούν από τη σφαίρα και δείχνουν ένα είδος ταινίας. Ή αν είναι σερφ με κιτρινοκόκκινα κύματα. Και όλα είναι πλημμυρισμένα και κυριολεκτικά αστράφτουν, προερχόμενα από μια εκθαμβωτική σειρά.
  Και η μυρωδιά της καύσης φτάνει ήδη στον στρατό των Κοζάκων.
  Ο Emelyan Pugachev βρισκόταν στον λόφο από τον οποίο η Stenka Razin παρακολουθούσε την κίνηση μιας μοίρας σαράντα αλέτρων του πρίγκιπα Lvov. Η Stenka Razin κατάφερε να πάρει και τον Tsaritsyn και τον Astrakhan και είχε επίσης κάποιες πιθανότητες να κερδίσει. Αλλά η μοίρα δεν χαμογέλασε στον Κοζάκο αταμάν. Ένιωθε ο Emelyan σαν απατεώνας;
  Αλλά στο κάτω-κάτω μπλόφαρε και ο θείος του προπάππου του Στέπαν. Συγκεκριμένα, κατασκεύασε δύο άροτρα στο Αστραχάν: το ένα πατριαρχικό και το άλλο βασιλικό και διέδωσε φήμες ότι ο πρίγκιπας πολεμούσε μαζί τους. Και πράγματι, οι αγρότες και οι τοξότες χτύπησαν τους βογιάρους, κρυμμένοι πίσω από το βασιλικό όνομα, σαν να διέταξε ο ίδιος ο Αλεξέι Μιχαήλοβιτς να απαλλαγεί από την εξουσία των γαιοκτημόνων.
  Οι άνθρωποι είχαν εξαντληθεί κάτω από τον βαρύ ζυγό των σκληρών αρχών και χρειάζονταν μόνο μια δικαιολογία. Και η εξουσία του Πατριάρχη Νίκωνα, και το βασιλικό όνομα έπαιξε ρόλο. Αν η Στένκα Ραζίν δεν τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι κοντά στο Σιμπίρσκ, κοιτάξτε και το ουράντ των Κοζάκων βασίλευε σε ολόκληρη τη Ρωσία.
  Ο Emelyan Pugachev έβλεπε το μέλλον ως ένα μείγμα δημοκρατίας μιας μοναρχίας. Ο Narodny παρέμεινε ένας αυταρχικός μονάρχης, αλλά θα έπρεπε να είχε κυβερνήσει με βάση τη γνώμη του λαϊκά εκλεγμένου κύκλου των Κοζάκων. Η εκλογική δύναμη κυριαρχεί ήδη σε πόλεις και χωριά. Οι άνθρωποι στην ύπαιθρο διαλέγουν τους πρεσβυτέρους τους, και εκείνος τηρεί την τάξη, και στην πόλη εκλέγουν έναν εκλεγμένο βουργείο και έναν μικρό κύκλο Κοζάκων.
  Έτσι, η δουλοπαροικία καταργείται και όλοι γίνονται ίσοι Κοζάκοι. Και υπάρχουν διαφορετικοί Κοζάκοι. Υπάρχουν αρόσιμες, υπάρχουν εργοστάσια, υπάρχουν κυρίαρχοι. Και δεν υπάρχει ταξική ανισότητα.
  Αλήθεια, στην υλοποίηση ενός τέτοιου μονοπατιού, χύθηκε πολύ αίμα και θα χυθεί κι άλλο.
  Αλλά έκοψαν το δάσος - τα πατατάκια πετούν! Και οι γυναίκες ακόμα γεννούν!
  Χιλιάδες άνθρωποι καίγονται ζωντανοί. Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι κάποιοι Γερμανοί μισθωτοί όπως ο Michelson και ο Mielin, αλλά Ρώσοι. Ο Όλιβερ Τουίστ προσπαθεί να μην το σκέφτεται. Το αγόρι σηκώνεται και στέκεται στο κεφάλι του. Ένα τόσο έξυπνο σχέδιο πραγματοποιήθηκε. Ο πιο ύπουλος εχθρός Michelson έπεσε σε μια πονηρή παγίδα.
  Μπασκίρ, Καλμίκοι και Τάταροι επίσης πηδούν και χτυπούν τα ντέφια τους. Έχουν χαρά, τελικά ο εμμονικός Michelson θα νικηθεί και θα κοιμηθεί. Και ο Σαλαβάτ, που τους μεγάλωσε να πολεμήσουν, είναι ακόμα ζωντανός και καλεί τους νομάδες στο λάβαρο.
  Η νηοπομπή με τις προμήθειες καίγεται και εκρήγνυται επίσης ... Φαίνεται ότι ο στρατός του Πουγκάτσεφ μπορεί να θριαμβεύσει ...
  ................................................ . ................................................ .. ............................
  Μετά την απομάκρυνση του επώδυνου θραύσματος, του Michelson, ο Pugachev κινήθηκε ξανά προς το Tsaritsyn. Ήταν απαραίτητο να καταλάβουμε την πόλη κλειδί για άμυνα και να στραφούμε στον Ντον. Όπως αποδείχθηκε, τα κύρια βασιλικά στρατεύματα είναι ακόμα αρκετά μακριά και υπάρχει πιθανότητα να τα σπάσουν σε μέρη.
  Τρία συντάγματα του Δον έστειλαν τους αγγελιοφόρους τους στον αυτοαποκαλούμενο τσάρο, υποσχόμενοι ότι θα έρχονταν μπροστά και θα ορκίζονταν.
  Όχι πολύ μακριά από το Tsaritsyn, περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες στρατός του Pugachev συναντήθηκαν με τεσσεράμισι χιλιάδες Κοζάκους.
  Ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ ντύθηκε με πολυτελή πριγκιπικά ρούχα και έβαλε διάφορες πλούσιες παραγγελίες για να αιχμαλωτιστεί ως τρόπαια σε διάφορες πόλεις και κτήματα. Και ξεδίπλωσε το λάβαρο του συντάγματος Χολστάιν, το οποίο κουβαλούσε πίσω του ο Πέτια Κομσομόλοφ, που προήχθη σε συνταγματάρχη.
  Ο Πουγκάτσεφ ήταν πάνω από το μέσο ύψος, με φαρδύς ώμους, με πολύ εκφραστικό, εξαιρετικό πρόσωπο και φαινόταν πολύ εντυπωσιακός.
  Ο Ντον ορκίστηκε και ορκίστηκε πίστη στον βασιλιά. Ο Emelyan Pugachev εκφώνησε ομιλία. Ο ηγέτης των ανταρτών ήξερε να μιλάει απλά και όμορφα.
  - Τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, τα συμφέροντα της αγίας μας Πατρίδας της Ρωσίας. Απαιτούν να απαλλαγούν από τη σαρκοβόρα αράχνη, με τη μορφή γαιοκτημόνων και δουλοπάροικων ευγενών που ρουφούν αίμα από τους ανθρώπους τους. Και αυτό το αίμα που απορροφούν με κέφι θα χύσουν με δάκρυα που καίνε σε παχιές μύγες! Η δουλειά μας είναι να ανοίξουμε τα μάτια των απατημένων, να ισιώσουμε τους ώμους των καμπούριων, να βάλουμε τέλος στη μισητό τυραννία και το ολέθριο καθεστώς!
  Είθε η ελευθερία, η ισότητα και η αδελφότητα να βασιλεύουν στη Ρωσία!
  Ο Πουγκάτσεφ μίλησε με δύναμη και ταμπεραμέντο, οι Κοζάκοι ήταν ευχαριστημένοι. Ο στρατός του Emelyan αναπληρώθηκε με νέο ιππικό και καλά εκπαιδευμένους μαχητές.
  Τη στιγμή της ορκωμοσίας, ο Όλιβερ Τουίστ έστρεψε ξαφνικά την προσοχή του σε έναν, κοντό, με ένα τραχύ βλέμμα άντρα. Κάπου είχε ήδη δει αυτό το διογκωμένο, φαλακρό μέτωπο και τα μπλε, εκφραστικά μάτια.
  Ο ίδιος ο άνδρας φορούσε ένα συνηθισμένο αγροτικό παλτό και κρατούσε ένα δόρυ στα χέρια του, αλλά έγινε αισθητό με την πρώτη ματιά ποιος δεν ήταν καθόλου αγρότης. Αν και η ενδυμασία είναι φτωχή και η κόρνα κρατιέται με σιγουριά στα χέρια.
  Ο Όλιβερ, έχοντας βελτιώσει τη στιγμή, πήγε κοντά του και, απλωμένος μπροστά, φώναξε:
  - Εξοχότατε, συνταγματάρχη Όλιβερ Τουίστ στην υπηρεσία σας!
  Ο άντρας απάντησε γρήγορα:
  - Δεν είμαι καθόλου εξοχότητα, αλλά ένας απλός στρατιώτης Polushkin!
  Ο Όλιβερ Τουίστ έπλεξε έντονα τα φρύδια του και απάντησε σκληρά:
  - Όχι, κύριε Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς! Η ηρωική σας εμφάνιση είναι πολύ φωτεινή για να κρύβεται κάτω από ένα παλτό!
  Ο Σουβόροφ σταυρώθηκε προληπτικά και χαμογέλασε:
  - Ελέησέ τον Θεό... Το έμαθαν! Τώρα τι!
  Ο νεαρός κλέφτης πρόσφερε τη δική του εκδοχή:
  - Ας μιλήσουμε με τον βασιλιά-πατέρα, και μετά βλέπουμε!
  Ο Emelyan Pugachev είχε μεγάλη διάθεση. Ο στρατός του είναι ισχυρός και αύριο θα γίνει επίθεση στον Τσάριτσιν. Μετά από αυτό, θα είναι δυνατό, έχοντας συντρίψει τον Ντον, να προχωρήσουμε προς τη Μόσχα. Μέχρι που η βασίλισσα μάζεψε ξανά δυνάμεις εναντίον του.
  Ο κυρίαρχος υποδέχθηκε εγκάρδια τον αιχμάλωτο Σουβόροφ. Κι αυτός κοίταξε τον Πουγκάτσεφ με περιέργεια. Το ψηλό μέτωπο και τα εκφραστικά φρύδια μιλούσαν για τη διάνοια του αρχηγού της εξέγερσης και η σίγουρη βροντερή φωνή του πρόδιδε τη συνήθεια να κουμαντάρει. Ο Alexander Suvorov δεν ένιωσε φόβο και ρώτησε στον Emelyan αρκετές ερωτήσεις από τη στρατιωτική σφαίρα και, έχοντας λάβει απάντηση, ήταν ευχαριστημένος:
  "Και εσείς, Μεγαλειότατε, δεν είστε καθόλου ανόητος!"
  Ο Πουγκάτσεφ ρώτησε αυστηρά τον Σουβόροφ:
  - Ποιος νομίζεις ότι είμαι?
  Ο αντιστράτηγος απάντησε χαμογελώντας:
  -Θεός φυλάξοι, πώς να το ήξερα...
  Ο Yemelyan ρώτησε με σκληρό ύφος:
  Θα με εξυπηρετήσεις ή...
  Ο αγρότης βασιλιάς πέρασε την άκρη του χεριού του στο λαιμό του. Ο Σουβόροφ ήταν σιωπηλός. Ήταν πολύ ανεπτυγμένος και ανεξάρτητος άνθρωπος για να είναι πιστός στον όρκο, μόνο και μόνο επειδή είναι όρκος. Και η νομιμότητα της Αικατερίνης Β', που σκότωσε τον άντρα της, είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Σε γενικές γραμμές, ο κληρονόμος Πάβελ πρέπει τώρα να κυβερνήσει. Και η Κάτια είναι έτσι κι αλλιώς ρεκτόνος!
  Το ερώτημα εδώ δεν είναι αν είναι πραγματικός βασιλιάς ή όχι. Ο Emelyan δεν μοιάζει καθόλου με τον Πέτρο τον Τρίτο. Γενικά, ο Πέτρος ο Τρίτος είναι ένα ηλικιωμένο παιδί, και αυτός είναι ένας δυνατός, δυνατός Κοζάκος, ένας γεννημένος πολεμιστής και ηγεμόνας. Και ο Alexander Vasilievich δεν έβαλε ποτέ την ευγένεια της οικογένειας στην αξία και δεν θεώρησε ότι δίνει κανένα πλεονέκτημα.
  Ο Yemelyan, που ήταν ακόμα γεμάτος ενέργεια, σηκώθηκε από το τραπέζι και άρχισε να περπατάει. Ο Τσάρος των Κοζάκων δεν είναι πολύ ψηλός, ωστόσο, ένα κεφάλι ψηλότερος από τον Σουβόροφ, έναν άνδρα με ύψος κάτω από το μέσο όρο και λεπτό. Ο Πουγκάτσεφ είναι φαρδύς στους ώμους και έχει μια ανθυγιεινή δύναμη. Λυγίζει τα νίκελ με τα δάχτυλά του, κόβει μια μεταξωτή κορδέλα στο μύγα. Ο Emelyan κόπηκε προσωπικά με ένα σπαθί και έδειξε ότι ήταν δυνατός πολεμιστής. Και ο Σουβόροφ το ξέρει αυτό. Του αρέσει ο αρχηγός των Κοζάκων. Από τη μια, απλή, από την άλλη, με καθαρό εξαιρετικό μυαλό.
  Ο Σουβόροφ ρώτησε στα γερμανικά:
  - Ποιος είναι καλός να υπηρετήσει στη Ρωσία;
  Ο Emelyan Pugachev απάντησε επίσης στα γερμανικά:
  - Είναι καλό να υπηρετείτε τον τσάρο, το πατρώνυμο και τον λαό σας ... - Στηρίζοντας τα πλευρά του με τις γροθιές του, ο Emelyan θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει. - Και στους δικούς του κατ' αρχήν!
  Ο Σουβόροφ άρεσε η ευρηματικότητα και η πολιτιστική ικανότητα του Πουγκάτσεφ και εκείνος απάντησε:
  - Επιλέγω να υπηρετήσω την Πατρίδα μου και τον Λαό!
  Μετά από αυτό, ο αντιστράτηγος άπλωσε το εξωτερικά αδύνατο, αλλά δυνατό και επίμονο χέρι του στον Emelyan!
  Έδωσαν θερμά τα χέρια και ο Γεμελιάν ανακοίνωσε:
  - Σας καλωσορίζω με τον τίτλο του κόμη και τον βαθμό του στρατάρχη! Θα είσαι ο επικεφαλής των στρατευμάτων μου! Προετοιμάστε τους για την επίθεση στο Tsaritsyn!
  - Υπακούω στη μεγαλειότητά σας! - ανακοίνωσε ο Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς Σουβόροφ και υποκλίθηκε στον Τσάρο των Κοζάκων.
  Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη φιλία μεταξύ του Emelyan Pugachev και του Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Ο πιο λαμπρός Ρώσος διοικητής όλων των εποχών ορκίστηκε πίστη στον απλό λαό. Ο ίδιος ο Σουβόροφ κατάλαβε: χρειάζονται αλλαγές και είναι πολύ κακό που το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού λαού βρίσκεται σε επαίσχυντη δουλοπαροικία. Μπορεί να υπάρχει τέτοια φτώχεια από τη μια και υπερβολική χλιδή από την άλλη σε μια μεγάλη χώρα; Όχι, ο Σουβόροφ, ως προοδευτικός και προχωρημένος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει μόνο στη στρατιωτική επιστήμη: οι αλλαγές είναι ώριμες!
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, μαμάδες!
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Η πόλη Τσαρίτσιν, τον εικοστό πρώτο αιώνα, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο ως Στάλινγκραντ. Και τώρα είναι απλώς μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη. Κάτω από αυτό, η Στένκα Ραζίν έσπασε το κεφάλι του Λοπατίν και οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης χτύπησαν την κλειδαριά από την πύλη. Τώρα έρχεται η επίθεση. Ο Αλεξάντερ Σουβόροφ έδωσε δυναμικά διαταγές. Ο λαμπρός διοικητής είδε τα αδύνατα σημεία της άμυνας και επέλεξε ο ίδιος την κατεύθυνση του χτυπήματος.
  Η φρουρά του Tsaritsyn αριθμούσε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες, χωρίς να υπολογίζουμε την ευγενή πολιτοφυλακή. Όντας σε ισχυρές αμυντικές θέσεις, μπορούσαν να προβάλουν σοβαρή αντίσταση και να περιμένουν την προσέγγιση των νέων κυβερνητικών δυνάμεων.
  Όμως το ηθικό των αμυντικών είναι χαμηλό. Οι Κοζάκοι του Βόλγα έφυγαν από το φρούριο μετά την ήττα του Μίκελσον. Και αυτός ο αριθμός είναι περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι και έχουν αναπληρώσει πλήρως τον στρατό του Emelyan Pugachev.
  Ταυτόχρονα, οι πολεμιστές δεν είναι χωρικοί, αλλά αρκετά μάχιμοι Κοζάκοι, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να πολεμούν από την παιδική ηλικία. Είναι, ίσως, καλύτεροι από το συνηθισμένο πεζικό που επιστρατεύεται από τους αγρότες και δεν είναι κατώτεροι από το ιππικό των ουσάρων.
  Η επίθεση άρχισε αμέσως. Δεν υπήρχε χρόνος να καθυστερήσει η πολιορκία. Ναι, και ο Σουβόροφ προτίμησε την τακτική: ήρθε, είδε, κέρδισε. Κάτω από το κάλυμμα των κουρτινών καπνού: έβαλαν φωτιά σε ακατέργαστες κούπες, ο στρατός του Yemelyan πήγε στην επίθεση. Οι στρατιώτες, ειδικά όταν έμαθαν ότι ο ίδιος ο Σουβόροφ είχε βγει στο πλευρό των επαναστατών, και φοβούμενοι από τον μεγάλο αριθμό στρατευμάτων στον απατεώνα, πολέμησαν εξαιρετικά απρόθυμα. Πολλοί από αυτούς, αποφεύγοντας τις φωνές των αξιωματικών, πυροβόλησαν, αλλά σκόπευαν στον αέρα.
  Κάποιοι αξιωματικοί έριξαν τα ξίφη τους, παραδομένοι στο έλεος του νικητή. Η αντίσταση είχε εστιακό χαρακτήρα. Εδώ οι μαθητές του Λυκείου προσπάθησαν να αντισταθούν. Αλλά οι έμπειροι Κοζάκοι απλώς τους έκοψαν με πούλια και οι στρατιώτες έπεσαν στα γόνατά τους.
  Οι Kalmyks ανέβηκαν επίσης στην επίθεση, πλημμυρίζοντας τους υπερασπιστές με βέλη.
  Οι πρώτες τέσσερις μπαταρίες τέθηκαν σχεδόν αμέσως υπό τον έλεγχο των ανταρτών. Μέρος του ιππικού, σπέρνοντας τον πανικό, βρισκόταν ήδη στα μετόπισθεν. Μόνο η ευγενής πολιτοφυλακή αντιστάθηκε κατά κάποιο τρόπο στους Πουγκατσεβίτες. Έτσι ο ίδιος ο Yemelyan πηδά στη μάχη. Το σπαθί του έπεσε στο κεφάλι ενός χοντροκομμένου εμπόρου που διοικούσε ένα απόσπασμα πλουσίων.
  Με ένα χτύπημα βαριάς σπαθιάς, ο Πουγκάτσεφ έκοψε το κρανίο μέχρι τον λαιμό. Άλλοι έμποροι σκορπίζονται και βρυχώνται τρομοκρατημένοι: ο ίδιος ο πατέρας-βασιλιάς έδωσε!
  Ο Όλιβερ Τουίστ αγωνίζεται στο δεξί χέρι του Γεμελιάν. Το αγόρι κλέφτης ενδιαφέρεται. Πώς θα πολεμήσει; Και το σπαθί φαίνεται ασυνήθιστο να είναι τόσο βαρύ και μακρύ. Εδώ το αγόρι μάλωνε με τον ευγενή. Είναι πολύ επιδέξιος και το αγόρι, όχι τόσο έμπειρο στην ενασχόληση με όπλα, σώθηκε μόνο από μια εκπληκτική αντίδραση.
  Ο μουστακαλής ευγενής προχώρησε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια του με ένα κακό χαμόγελο και κραδαίνοντας τη σπαθιά του. Εδώ ο Όλιβερ εκτέλεσε μια τεχνική που του είχε διδάξει ο γηγενής πιστός. Σφυροκόπησε με γυμνό τακούνι κάτω από το γόνατο. Και όταν ο ευγενής με την κίτρινη στολή αποσπάστηκε λίγο από τον πόνο, έκοψε το σπαθί του στο λαιμό.
  Ο εχθρός με μισοκομμένο κεφάλι έπεσε στο έδαφος. Ο Όλιβερ Τουίστ συνάντησε τον δεύτερο εχθρό με μια κλωτσιά στο πηγούνι. Εδώ δεν συνηθίζουν να πολεμούν με τα πόδια τους και το ξυπόλητο αγόρι χτύπησε πολύ επιδέξια τον εχθρό με μια ασυνήθιστη τεχνική.
  Αλλά η αντίσταση του αντιπάλου είναι αδύναμη και τώρα το βασιλικό μονόγραμμα του Emelyan Pugachev βασίλευε στο παλάτι του κυβερνήτη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ γκρέμισε τον πεζό και όρμησε μέσα. Η γυμνή σόλα ήρθε σε επαφή με τους καταπράσινους σωρούς του χαλιού. Το αγόρι σκέφτηκε ότι, πιθανότατα, ο δήμαρχος του Tsaritsyn θα προσπαθούσε να κρυφτεί από το παλάτι, παίρνοντας ταυτόχρονα το θησαυροφυλάκιο της πόλης. Επομένως, θα πρέπει να ξεπεραστεί.
  Πράγματι, ο κλέφτης αποδείχθηκε ότι είχε περισσότερο από ποτέ δίκιο. Ο βαρόνος Μιγκέλ έβγαλε στην πραγματικότητα κομμάτια χρυσού από το χρηματοκιβώτιο και ένα μάτσο πολύτιμους λίθους. Υπήρχαν τόσα πολλά πλούτη που δεν μπορούσαν να παρασυρθούν. Αλλά ο άπληστος αξιωματούχος λύγισε κάτω από το βάρος και στην πραγματικότητα τον έσυρε σέρνοντας. Η υπόγεια διάβαση ήταν πίσω από έναν καθρέφτη και ίσως ο Μιγκέλ να μην ήταν τόσο άπληστος.
  Σέρνοντας όμως το σάκο πίσω του, άφησε σημάδια στο χαλί, που διακρίθηκαν αμέσως από τα κοφτερά μάτια του νεαρού προσκόπου. Ο Όλιβερ Τουίστ έσπασε τον καθρέφτη με έναν πυροβολισμό από ένα πρωτόγονο πιστόλι και όρμησε στο διάδρομο που οδηγούσε στο μπουντρούμι.
  Ο βουργός τράβηξε κι αυτός ένα πιστόλι και κατάφερε να πυροβολήσει, αλλά το αγόρι, κουνώντας τη γάστρα του, ξέφυγε από τη φωτιά. Τότε ο Όλιβερ Τουίστ έσπρωξε με όλη του τη δύναμη τον διοικούντα τη βουβωνική χώρα... Και αποδείχτηκε ότι ήταν κάτοχος μεγάλων θησαυρών.
  Πιθανώς, πολλοί, όντας στη θέση ενός νεαρού κλέφτη, θα προσπαθούσαν να κρύψουν μυθικά πλούτη. Ή τουλάχιστον μέρος τους. Αλλά νέος κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και ο λενινιστής Όλιβερ Τουίστ είναι κρυστάλλινα ειλικρινής. Και επιπλέον, όταν είσαι έντεκα χρονών, δεν έχεις αυτή την ενήλικη σύνεση, τον εγωισμό και τη λαχτάρα για χρήματα. Είσαι ακόμα ένα αγνό και αθώο αρνάκι ή λιοντάρι. Φυσικά, το να είσαι λιοντάρι είναι καλύτερο από το να είσαι πρόβατο.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έσυρε τη δερμάτινη τσάντα...
  Ο Τσάριτσιν καταλήφθηκε αρκετά γρήγορα. Τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες παραδόθηκαν. Το οπλοστάσιο του επαναστατικού στρατού αναπληρώθηκε με άλλα εξήντα πέντε όπλα και μεγάλη προμήθεια πυρομαχικών. Η νίκη ολοκληρώνεται με ελάχιστες ήττες. Και τώρα ο Emelyan Pugachev στάθηκε σταθερά στον Βόλγα.
  Ωστόσο, παίρνοντας τον Tsaritsyn, οι επαναστάτες δημιούργησαν πρόβλημα στους εαυτούς τους. Πού πρέπει να στείλετε τα στρατεύματά σας τώρα; Στον Ντον, έχοντας αναπληρώσει τα στρατεύματα σε βάρος των Κοζάκων ελεύθερων, ή στο νότο, για να εκμεταλλευτεί τη διασπορά των τσαρικών στρατευμάτων, να προσπαθήσει να τα σπάσει και να τα συλλάβει σε μέρη; Μια στροφή προς τον Ντον θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια πολύτιμου χρόνου, οπότε ο Στρατάρχης Πάνιν θα μπορούσε να είχε χρόνο να συγκεντρώσει τα διάσπαρτα συντάγματά του σε μια γροθιά.
  Είναι σαφές ότι ο χρόνος λειτουργεί ενάντια στους Πουγκατσεφικούς. Αλλά στο Don μπορείτε να βρείτε μια ισχυρή στρατιωτική αναπλήρωση. Ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ ήταν διατεθειμένος να πάει στο Ντον και στο Τσερκάσκ για να συλλέξει το ράτο των Κοζάκων. Ο Σουβόροφ δίστασε επίσης. Δεν ήθελε πραγματικά να πολεμήσει εναντίον του ρωσικού λαού, αν και τώρα, μετά τη σύλληψη του Tsaritsyn, δεν έχει γυρισμό. Επιπλέον, το Αστραχάν εξακολουθεί να βρίσκεται στο πίσω μέρος των ανταρτών. Θα ήταν ωραίο να την είχα κι αυτήν. Και πάλι όμως χάνεις τον χρόνο σου.
  Ο Πουγκάτσεφ πήρε μια απόφαση. Δεδομένου ότι οι υπόλοιπες βασιλικές δυνάμεις είναι ακόμα σχετικά μακριά, και τα πολυάριθμα πλήθη αγροτών που είναι διάσπαρτα στην περιοχή του Βόλγα εμποδίζουν την πρόοδό τους. Τότε κάποιος πρέπει να χωρίσει τους στρατούς, να στείλει τον Σουβόροφ να πάρει το Αστραχάν και να πάει ο ίδιος στο Ντον. Και μόνο τότε κινηθείτε κατά μήκος του Βόλγα. Παρόλα αυτά, θα είναι ευκολότερο για τους αντάρτες να πολεμήσουν σε κρύο καιρό. Οι αγρότες θα τρυγήσουν, και το χειμώνα δεν θα έχουν τίποτα να κάνουν, και θα αναπληρώσουν τον αγροτικό στρατό.
  Θα είναι δυνατή ακόμη και η εισαγωγή ειδικής στρατιωτικής θητείας. Και πιθανότατα η Κατερίνα θα κρατήσει προς το παρόν τις κύριες δυνάμεις στην Τουρκία. Οι Οθωμανοί δεν έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, και έχουν ακόμη μια ευκαιρία.
  Και χωρισμένος σε δύο μέρη του στρατού του επαναστατημένου Emelyan κινήθηκε: το ένα προς τα δυτικά, το άλλο προς το Αστραχάν.
  Ο Πουγκάτσεφ είχε καλή διάθεση. Στο πρώτο κιόλας χωριό των Κοζάκων τον αντιμετώπισαν με μεγάλη τιμή και οι Κοζάκοι ξεχύθηκαν στον ήδη μεγάλο στρατό κατά χιλιάδες. Ο Όλιβερ Τουίστ, ο οποίος έχει την ιδιότητα του αρχιβασιλικού βοηθού, περνούσε τον περισσότερο χρόνο του με τον κυρίαρχο.
  Η Αυτού Μεγαλειότητα διακρίθηκε για οξύνοια μυαλού και γνώση σε πολλά θέματα. Εδώ εκείνη και ο Όλιβερ μιλούσαν στα γερμανικά. Το αγόρι ήταν προσεκτικό όταν επρόκειτο για το παρελθόν των κλεφτών, αλλά σιγά σιγά υπαινίχθηκε στον βασιλιά ότι θα υπήρχε κάποια άλλη στιγμή. Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν είναι εύκολο, για παράδειγμα, να φτιάξεις κάτι τέτοιο όπως ένα πολυβόλο.
  Αλλά τα αγόρια είπαν στον αυτοκράτορα πώς να παράγει δυναμίτη για να υπονομεύσει τα φρούρια και τη νιτρογλυκερίνη. Ο ίδιος ο νεαρός κλέφτης, όντας ακόμα σε όνειρο αντιφασίστας σαμποτέρ, γνώριζε καλά διάφορα είδη εκρηκτικών μειγμάτων. Και μπορούσε να το πει στους Πουγκατσεβίτες. Αλλά η σφυρηλάτηση μιας αυτόματης μηχανής στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα σε μια σφυρηλάτηση είναι ίσως ένα αδύνατο έργο για τους επαναστάτες. Αλλά από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα σχέδια των υπαρχόντων όπλων, να βελτιώσετε τη ξιφολόγχη και το σύστημα διοίκησης και ελέγχου. Και εκπαιδεύστε τους αγρότες πιο αποτελεσματικά.
  Χίλιοι στρατιώτες του Συντάγματος του Αγίου Γεωργίου παραδόθηκαν στον Εμελιάν Πουγκάτσεφ μετά από σύντομη μάχη. Ο στρατός του βασιλιά των Κοζάκων μεγάλωσε σαν χιονόμπαλα. Μερικοί πλούσιοι Κοζάκοι δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον απατεώνα, αλλιώς πιάστηκαν και κρεμάστηκαν.
  Ο Ντον είναι πλούσιος, η γη είναι παχιά, σαν λαρδί και απαλό σαν χνούδι. Πολλά μπορούν να οργωθούν και να σπαρθούν πάνω του.
  Το Τσερκάσκ, η πρωτεύουσα του στρατού των Κοζάκων, συνάντησε τον Πουγκάτσεφ με το χτύπημα των καμπάνων. Η τοπική φρουρά, με επικεφαλής τον στρατηγό Buderman, έκανε μια προσπάθεια να αντισταθεί στον αυτόκλητο τσάρο.
  Στο ίδιο το Τσερκασκ ξέσπασε εξέγερση. Οι Κοζάκοι δεν ήθελαν να αναγνωρίσουν τη βασίλισσα και όρμησαν στον Πέτρο τον Τρίτο, σαν να τον είχαν αλείψει με μέλι. Χιλιάδες πολεμιστές αγωνίστηκαν σε θανάσιμη μάχη και ο Έμελιαν Ιβάνι οδήγησε τον στρατό του στην καταιγίδα.
  Άρχισε μια σφοδρή μάχη. Ο Όλιβερ Τουίστ ήταν από τους πρώτους που σκαρφάλωσαν στο τείχος της πόλης των Κοζάκων. Το αγόρι έκοψε επιδέξια τον οικείο Κοζάκο στα πόδια. Το παχύ σφάγιο έπεσε πάνω από τον τοίχο και έπεσε στην τάφρο.
  Ο πρωτοπόρος επιτέθηκε στον δεκανέα, απέφυγε τη ξιφολόγχη και κίνησε το γόνατό του στο ηλιακό πλέγμα. Εάν κλωτσάς με τα πόδια σου, τότε ο αντίπαλος σίγουρα θα χάσει το χτύπημα.
  Το αγόρι θυμήθηκε ξαφνικά κάτι που του προκάλεσε μια άγρια έκρηξη οργής. Όχι, αυτή τη φορά όχι βασανιστήρια σε ένα αγγλικό μπουντρούμι. Και ένας άλλος. Κάτι που για κάποιο λόγο εμφανίστηκε ως εναλλακτική ανάμνηση σε όνειρο. Όταν ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε την επιχείρηση Vistula-Oder τον Ιανουάριο και βρέθηκε μια ώρα από το Βερολίνο, πολλοί πίστεψαν ότι ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος είχε τελειώσει. Το ότι είναι ο πιο σκληρός Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ζει τις τελευταίες του εβδομάδες. Φαίνεται λίγο παραπάνω.
  Αλλά δεν είναι για τίποτα που τραγουδούν: η τελευταία μάχη, είναι η πιο δύσκολη. Τον Μάρτιο συνέβη ένα θαύμα και οι Ναζί μπόρεσαν να γυρίσουν το ρολόι πίσω. Ως αποτέλεσμα, οι ορδές του Χίτλερ, και στη συνέχεια ο νέος Φύρερ Μάινσταϊν, έσπευσαν και πάλι προς τα ανατολικά. Και οι χθεσινοί σύμμαχοι αποδείχτηκαν πονηροί προδότες. Και τώρα οι Ναζί είχαν ήδη καταλάβει ξανά την Ουκρανία, είχαν εισχωρήσει στη Μόσχα και πέτυχαν αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν πριν: τον έλεγχο του Καυκάσου. Και τώρα πλησιάζουν τον Kuibyshev. Και ποιος ξέρει, μήπως ενώ ο πρωτοπόρος Petya βοηθά την Emelyan Pugacheva, ο Fritz εισβάλλει ήδη στη Μόσχα;
  Το αγόρι νιώθει μια ξέφρενη οργή μέσα του και ορμά απεγνωσμένα στους εχθρούς του. Η πιο φυσική, άσβεστη φωτιά μαίνεται μέσα του. Και ό,τι μπορεί, αλλά θα υπερασπιστεί τη δύναμη των εργατών και των αγροτών, για τον νέο του Λένιν - τον Εμέλιαν Πουγκάτσεφ.
  Έτσι, ο συνταγματάρχης Scottovalik, ένας Άγγλος μισθοφόρος, δέχεται μια κλωτσιά κάτω από το γόνατο, και μετά στην κνήμη στο λαιμό.
  Τα τείχη καταλαμβάνονται και η μάχη μεταφέρεται στην πόλη. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του, το αγόρι σκαρφαλώνει στον τοίχο της έπαυλης του στρατιωτικού αταμάνου που έμεινε πιστός στην Αικατερίνη και χτυπά απότομα τον καπετάνιο του στρατού της βασίλισσας. Μια κλωτσιά από μια συζήτηση είναι ακαταμάχητη. Και ο καπετάνιος πετάει, καταρρίπτοντας έναν άλλον από τους σκοπευτές.
  Το αγόρι βρυχήθηκε και φόρτωσε τον υπολοχαγό στο πηγούνι με το κεφάλι. Άλλοι Πουγκατσεβίτες ακολουθούν τον πρωτοπόρο, η έπαυλη καταιγίζεται...
  Ο αρχηγός του στρατού και αρκετοί πρεσβύτεροι συνελήφθησαν ζωντανοί. Αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον Πουγκάτσεφ ως νόμιμο μονάρχη και τώρα τους περίμενε η βασιλική αυλή και η θηλιά. Και ο κύκλος των Κοζάκων έπρεπε να εκλέξει νέους οπλαρχηγούς.
  Η κύρια πόλη στο Ντον έχει γίνει πλέον του Πουγκάτσεφ. Οι πολυάριθμοι Κοζάκοι στη Ρωσία αναγνώρισαν τον Τσάρο Πέτρο τον Τρίτο. Τώρα έμεινε να μαζέψουμε δυνάμεις και να πάμε στη Μόσχα.
  Ωστόσο, από την πλευρά του Αζόφ, εξακολουθούσε να υπάρχει απειλή για τα εδάφη των Κοζάκων.
  Ο Σουβόροφ εν τω μεταξύ πλησίασε το Αστραχάν. Ο Βόλγας και το σύνταγμα των Μικρών Ρώσων Κοζάκων που στάλθηκαν για βοήθεια πέρασαν στο πλευρό των ανταρτών. Μέρος των αξιωματικών πήγε επίσης στο πλευρό του βασιλιά. Η νυχτερινή επίθεση Σουβόροφ αποδείχθηκε φευγαλέα. Μόνο λίγες εταιρείες πρόβαλαν αντίσταση και οι κύριες δυνάμεις της φρουράς έσπασαν ακόμη και πριν ξεκινήσει η επίθεση.
  Έτσι, η επαρχία του Αστραχάν ορκίστηκε πίστη στον απατεώνα. Ο ίδιος ο κυβερνήτης δεν είχε χρόνο να ανοίξει και οι Κοζάκοι κατάφεραν να τον κρεμάσουν πριν από τη δίκη. Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες στρατιώτες, ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος από αυτούς ήταν πράσινοι νεοσύλλεκτοι ή ανάπηροι, εντάχθηκαν στις τάξεις του στρατού Σουβόροφ.
  Ο Emelyan Pugachev, έχοντας καταλάβει το Cherkask, αντιμετώπισε ξανά ένα δίλημμα: πήγαινε στο Azov ή αφήστε αυτό το απόρθητο φρούριο στο πίσω μέρος του. Σε περίπτωση αποτυχημένης πολιορκίας και επίθεσης, οι επαναστάτες κινδύνευαν να χάσουν πολύ κόσμο και χρόνο. Από την άλλη, τα κυβερνητικά στρατεύματα που επέστρεφαν από τον τουρκικό πόλεμο θα μπορούσαν να χτυπήσουν την πρωτεύουσα των Κοζάκων στο Τσερκασκ.
  Έτσι, ο Πουγκάτσεφ είχε αμφιβολίες. Επιπλέον, η ερώτηση νούμερο ένα: ποιος τρόπος να πάτε στη Μόσχα; Η Stenka Razin σε μια παρόμοια κατάσταση επέλεξε το Βόλγα και σκόνταψε στο Simbirsk. Το μονοπάτι κατά μήκος του Βόλγα είναι μακρύ και απαιτεί την καταιγίδα πολλών πόλεων. Μια άλλη δυνατότητα είναι να πάτε στο Ντον και μέσω της Τούλα. Εκεί, ο δρόμος είναι πιο σύντομος και υπάρχουν λιγότερα κυβερνητικά στρατεύματα. Είναι αλήθεια ότι οι τσαρικοί κυβερνήτες θα μπορούσαν σε αυτή την περίπτωση να επιτεθούν στον Tsaritsyn και να προσπαθήσουν να αποκόψουν μέρη του Emelyan Ivanovich.
  Το Azov δεν είναι Cherkask - ένα φρούριο πρώτης κατηγορίας με ισχυρή φρουρά και δεν θα είναι τόσο εύκολο να το πάρεις, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν σχεδόν Κοζάκοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αν η φρουρά θα συμφωνήσει να ορκιστεί πίστη στον αγρότη βασιλιά είναι υπό αμφισβήτηση.
  Ο νεαρός κλέφτης Όλιβερ Τουίστ, ωστόσο, σκέφτηκε το δικό του σχέδιο και το ψιθύρισε στο αυτί του Πουγκάτσεφ.
  Ο Τσάρος του Κοζάκου ενέκρινε αυτή την ιδέα χτυπώντας το αγόρι στον ώμο:
  - Βαρύ γαρνό! Αν μπορείς να γίνεις στρατηγός!
  Πολλές στολές του τσαρικού στρατού, τόσο για το πεζικό όσο και για τους ουσάρους, αιχμαλωτίστηκαν και πολλές χιλιάδες άνθρωποι μπορούν να μετατραπούν σε αυτές. Στη συνέχεια, με το πρόσχημα της προσέγγισης νέων ενισχύσεων, μπείτε στο φρούριο και πιάστε αιφνιδιαστικά την πολυάριθμη φρουρά με διακόσια πυροβόλα. Και ενώ κρατάτε το Azov, δεν μπορείτε πλέον να φοβάστε για τα μετόπισθεν σας, και επιπλέον, υπάρχει το κύριο οπλοστάσιο των τσαρικών στρατευμάτων που πολεμούν ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Λοιπόν... με τον Θεό παιδιά!
  Ο Όλιβερ Τουίστ βαδίζει μαζί με τον απατηλό στρατό, στα τύμπανα και τον ρυθμό και τα ξεδιπλωμένα χρώματα. Ταυτόχρονα, ο νεαρός κλέφτης τραγουδάЈ
  Η πατρίδα μου είναι μια μεγάλη χώρα,
  Αγαπημένη όμορφη Ρωσία...
  Όλα μας τα δίνουν οι λαμπεροί θεοί,
  Για να διασκεδάσουμε πάνω από το γαλάζιο του ουρανού!
  
  Ο Κύριος έκανε ένα τέτοιο χέρι,
  Για να γελάσουμε, μεγάλοι και παιδιά...
  Εδώ είναι το αγνό μας χερουβείμ -
  Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον πλανήτη!
  
  Όμως η χώρα βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.
  Απότομοι ολιγάρχες στραγγαλίζουν τη Ρωσία!
  Είναι η σκλαβιά για πάντα;
  Και ο αξιωματούχος καταβροχθίζει...
  
  Φτιάξτε τέτοιο καπιταλισμό
  Κακό και απίστευτα αξέχαστα σκληρό...
  Από αυτόν προήλθε ο ναζισμός,
  Μετρά την κόλαση ατυχείς όρους!
  
  Ο ολιγάρχης θα πάρει τα δικά του
  Ταυτόχρονα, θα πάρει και κάποιου άλλου ...
  Ανοίγει έναν άπληστο λογαριασμό
  Έχει δροσερή παρουσία!
  
  Θέλει να φάει πολύ
  Μας σπάει ένας ληστής από το γόνατο,
  Πραγματικός χοντρός κλέφτης
  Σαν το χαμόγελο του κυνόδοντα θείου Σαμ!
  
  Πού παίρνει τυρί, πού το τρώει,
  Θέλει να μας γονατίσει
  Και το θωρηκτό σε πάει μπροστά,
  Και στο "Aurora" γενναίο παππού Λένιν!
  
  Γνωρίστε λοιπόν τους παζελοαστούς,
  Δεν μπορείτε να ξεφύγετε - το σπαθί του πρωτοπόρου!
  Κτυπήστε τον προλετάριο και επαναστάτη,
  Να νικήσει, αστειευόμενος εκατομμυριούχος!
  
  Όπως κληροδότησε ο ιθαγενής Ίλιτς,
  Θα χωρίσουμε γρήγορα τους δρόμους προς τον Άρη,
  Και ας μεταφέρουμε τον αντίπαλο σε ένα λίχ,
  Άλλοι θα έρθουν σε δεκαέξι οικόσημα!
  
  Μπορούμε να ξαναχτίσουμε τη χώρα
  Ας οικοδομήσουμε τον σοσιαλισμό σε όλη τη Γη!
  Και το Varyag δεν θα πάει στον πάτο,
  Οι πρωτοπόροι παρελαύνουν από κοινού!
  
  Όταν μπαίνουμε, γελώντας στο Βερολίνο,
  Εκεί σίγουρα θα μας συναντήσει ο προλετάριος!
  Θα σταθούμε και θα νικήσουμε
  Τα παιδιά διασκεδάζουν στην παγκόσμια ευτυχία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Ο νεαρός κρατούμενος ξύπνησε ξανά. Η φυλακή είναι βαρετή. Είσαι μόνος, και οι τοίχοι είναι χοντροί, ούτε ήχοι δεν σε φτάνουν. Ο Όλιβερ έκανε ασκήσεις σύμφωνα με την παράδοση και μετά του έφεραν φαγητό. Αυτή τη φορά, εκτός από πλιγούρι και γάλα, του έδωσαν δύο κρεατόπιτες.
  Τότε ήρθε μια γυναίκα γιατρός. Εξέτασε τα σημάδια του βασανισμού του Όλιβερ. Μετά κοίταξε στο στόμα της και άκουσε το στήθος της. Γενικά, το αγόρι ήταν αρκετά υγιές και άντεξε καλά τα βασανιστήρια.
  Άλλωστε, το έτριβαν με οινόπνευμα ... Και δεν πονάει τόσο πολύ πια, αλλά εξακολουθεί να τσιμπάει.
  Τότε δόθηκε στον Όλιβερ ένα μαξιλάρι, το παρέδωσαν μερικές συμπονετικές γυναίκες και του ζήτησαν να φορέσει τα παπούτσια του.
  Τα αγόρια αρνήθηκαν, λέγοντας ότι όσο έξω έκανε ζέστη και δεν πάγωναν στο κελί του, ήταν πιο συνηθισμένος και πιο επιδέξιος έτσι.
  Μετά από αυτό, έμεινε μόνος του, ο νεαρός κρατούμενος άρχισε πάλι να τρίβει τους συνδέσμους... Το έκανε δυναμικά, ώσπου μετά από λίγες ώρες τα χέρια του έκαναν απεργία.
  Ο Όλιβερ έφερε ξανά, ένας πολύ λόγος για τη φυλακή φαγητού. Και το αγόρι, έχοντας φάει, έπεσε πάλι σε ένα όνειρο.
  Ένα τόσο χαρούμενο τραγούδι που πραγματικά κάνει τους ξεχασμένους να ανθίζουν στην καρδιά. Και εμπνέει τους ανθρώπους σε μεγάλες πράξεις.
  Στο ίδιο το Αζόφ, σχεδόν έσπασε, οι Κοζάκοι μάλωσαν, αλλά οι Yesaul έβαλαν τα πράγματα σε τάξη με τα πόδια τους. Και μερικά μεταμφιεσμένα συντάγματα Κοζάκων μπήκαν στο πανίσχυρο φρούριο. Όπως οι μοναχοί της Στένκα Ραζίν στο Γιάιτσκ.
  Ο Έμελιαν αντιμετώπισε προσωπικά τον διοικητή στα σπαθιά. Ήταν ένας ικανός πολεμιστής, αλλά ο Πουγκάτσεφ είναι πιο δυνατός και τολμηρός. Τα σπαθιά έλαμψαν, εκτοξεύοντας ένα χαλαρό φύλλο σπινθήρων κατά την πρόσκρουση. Εδώ, από το δυνατό χτύπημα του αγρότη βασιλιά, έσπασε η σπαθιά του στρατηγού. Ο εχθρός όρμησε στο Yemelyan με τις γροθιές του. Εδώ ο Κοζάκος αταμάνος πήρε και πέταξε τον στρατηγό από το παράθυρο της αίθουσας του θρόνου. Και στην ίδια την πόλη-φρούριο άρχισε μια χωματερή. Όμως οι στρατιώτες της φρουράς πολέμησαν απρόθυμα. Οδυνηρά, η πίστη στον τσάρο-ιερέα ενισχύθηκε στον λαό. Και ποιος είναι στρατιώτης; Ο ίδιος χωρικός, αν και φιμωμένος με τρυπάνι.
  Και ο χωρικός θέλει, επιτέλους, δικαιοσύνη, και το τέλος της δουλοπαροικίας. Και όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την οικογένειά σας.
  Είναι πλουσιότεροι αξιωματικοί, αλλά είναι επίσης διαφορετικοί, και δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με την κατάσταση πραγμάτων στην αυταρχική αυτοκρατορία.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πάλεψε με ένα από τα ρύγχος. Έγινε ακόμη και μια γρατσουνιά με τη λεπίδα, αλλά στη συνέχεια το αγόρι γύρισε πολύ επιδέξια και χτύπησε τη μύτη του με τη φτέρνα του. Ο Ντερζιμόρντα έσπασε το sniffer του και έπεσε, και το επόμενο χτύπημα του αγοριού τον τελείωσε.
  Ο Όλιβερ Τουίστ σκέφτηκε, γιατί ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ έχασε μισό χρόνο πολιορκώντας το Όρενμπουργκ; Άλλωστε, ο απλός λαός και οι στρατιώτες είναι στο πλευρό τους και θα μπορούσαν να αναληφθούν αποφασιστικά. Ίσως ο τσάρος μουτζίκ έφτασε ελαφρά στη Μόσχα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πάλεψε με τους αξιωματικούς. Εδώ κίνησε το πόδι του κατευθείαν στο συκώτι. Εκείνος ο αξιωματικός το πήρε και πέταξε τις οπλές του. Ταυτόχρονα όμως, ο κλέφτης, στον οποίο προηγουμένως φαινόταν ελαφριά η βαριά μπάρα, συνέχισε το σκεπτικό του.
  Για παράδειγμα, ο Emelyan, αφού η εξόρμηση της φρουράς του Όρενμπουργκ τελείωσε σε αποτυχία και με μεγάλες απώλειες για τη φρουρά, θα μπορούσε να αποφασίσει να κάνει θύελλα. Πρώτον, ήταν δυνατή η χρήση στολών τροπαίων για εξαπάτηση. Η υποδοχή, παρεμπιπτόντως, δεν είναι καινούργια. Ακόμη και κατά την πολιορκία της Νάρβα, ο Μέγας Πέτρος το εκμεταλλεύτηκε. Και κατάφερε να παρασύρει μέρος της φρουράς στο χωράφι. Κάτι που διευκόλυνε περαιτέρω την επίθεση στην καλά οχυρωμένη πόλη-ακρόπολη.
  Σε κάθε περίπτωση, τον Ιανουάριο, ο Πουγκάτσεφ είχε ήδη συγκεντρώσει έως και τριάντα χιλιάδες μαχητές και ήταν δυνατό να ξεκινήσει η επίθεση. Αν και, για παράδειγμα, ο ακριβής αριθμός των ανταρτών είναι άγνωστος. Εδώ οι εκτιμήσεις διαφέρουν. Αν ο Πουγκάτσεφ κοντά στο Όρενμπουργκ είχε, όπως υπολογίζεται, τριάντα ή σαράντα χιλιάδες άτομα, τότε γιατί επτά ή εννέα χιλιάδες πολέμησαν κοντά στο Τατίτσσεβο; Ίσως εννοούσαν τα στρατεύματα του Πουγκάτσεφ διασκορπισμένα σε διαφορετικές φρουρές; Σε κάθε περίπτωση, τώρα οι Pugachevites είναι πιο δυνατοί από ποτέ και οι πολυάριθμοι Yaik Κοζάκοι είναι στο πλευρό τους.
  Και ο καταπληκτικός ηγέτης Πουγκάτσεφ. Μόλις γαβγίζει με τον ηρωικό βαρύτονό του, εκατοντάδες, χιλιάδες στρατιώτες σταματούν να πολεμούν και πέφτουν στα γόνατά τους, ζητώντας συγχώρεση από τον ιερέα. Και νέες ιππικές ενισχύσεις των Κοζάκων των Πουγκατσεβιτών ήδη πετούν μέσα από τις πύλες. Αυτό σημαίνει ότι το τέλος του εχθρού και η επιτυχία του εξεγερμένου στρατού είναι κοντά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αντιμετώπισε τον καπετάνιο των Κοζάκων. Ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που επιτέθηκε ενεργά στο αγόρι. Το αγόρι οπισθοχώρησε και προσποιήθηκε ότι φοβόταν. Ο εχθρός παρασύρθηκε και τεμαχίστηκε με σπαθί. Ο νεαρός κλέφτης έφυγε, και το χτύπημα έπεσε στην πέτρα. Το σπαθί έσπασε και τώρα ο Όλιβερ Τουίστ πέρασε στην επίθεση.
  Παρ' όλη την εμπειρία, ο αρχηγός έχασε ένα λάκτισμα κάτω από το γόνατο. Είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις τις ικανότητες να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο πλήγμα. Τον χτυπάς για λίγο με τη φτέρνα σου και το άκρο χτυπιέται. Και μετά σε τελειώνουν με σπαθιά. Ένας σοβαρός αγώνας δεν είναι τίποτα να πει.
  Όμως το κεφάλι του καπετάνιου χωρίστηκε από το σώμα. Ακόμα και συγγνώμη για το ακριβό καπέλο του κάστορα. Ένα τόσο καλό μικρό πράγμα, αλλά τόσο βρώμικο. Αυτό μοιάζει ήδη με ληστεία. Από την πλευρά του κλέφτη.
  Τώρα όμως ο εχθρός ήδη εξασθενεί, σαν παγάκι πεταμένο στην έρημο. Και υπάρχουν όλο και λιγότεροι άνθρωποι που θέλουν να αμφισβητήσουν τον στρατό του Emelyan Pugachev. Ακόμη και ένας συνταγματάρχης φρουράς ο ίδιος διέταξε το σύνταγμά του να παραδοθεί και ορκίστηκε πίστη στον αυτοδιορισμένο αλλά πολύ αγαπητό τσάρο.
  Μετά τη νίκη, οι Κοζάκοι γιόρταζαν παραδοσιακά ένα γλέντι. Στο δεξί χέρι του Εμελιάν καθόταν ο δισέγγονος της Στένκα Ραζίν και ο συγγενής του Πουγκάτσεφ, Ιβάν Ραζίν. Οι οπλαρχηγοί ήταν ευδιάθετοι και γλέντησαν γενναιόδωρα. Υπήρχε επίσης ένα ακριβό σερβίς που είχε συλλάβει από τους Τούρκους ο Μέγας Πέτρος. Εν προκειμένω, χρυσά και ασημένια κουτάλια και πιρούνια, πολύ ωραία κατασκευή, καθώς και αγγεία στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Επιπλέον, το σχέδιο έγινε από Οθωμανούς δασκάλους, ασυνήθιστα λεπτό.
  Είναι καιρός να αποθηκεύσετε μια τέτοια υπηρεσία σε ένα μουσείο παρά να την σκάσετε. Το φαγητό εδώ είναι πολύ ακριβό. Και τα ίδια τα πιάτα, που ετοιμάζει ένας Γάλλος σεφ, είναι υπέροχα. Μετά από αίτημα του Emelyan Pugachev, ο μάγος της μαγειρικής ετοίμασε τον ίδιο γεμιστό λαγό που ήταν στο γάμο του Τσάρου των Κοζάκων και της Ustinya. Καλός ο λαγός και η γέμιση του, ειδικά οι γεμιστοί ξηροί καρποί.
  Ο Πουγκάτσεφ θυμήθηκε τη δεύτερη σύζυγό του και ένιωσε λύπη στην καρδιά του. Τι περιέχει? Ίσως ο Ustinya μαστιγώνεται και βασανίζεται ανελέητα στο ράφι ή έχει ήδη εκτελεστεί; Αλήθεια, είναι απίθανο το φτωχό κορίτσι να μην φταίει για τον αυτοδιορισμένο βασιλιά. Βρείτε την και ελευθερώστε την από τα δεσμά της. Που είναι τώρα?
  Ο Yemelyan ήταν ενοχλημένος με τον εαυτό του. Κοντά στο Tatishchevo, θα έπρεπε να είχε συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος. Υπήρχαν ακόμη εννέα, δέκα χιλιάδες μαχητές στο Μπερντ. Επιπλέον, δύο χιλιάδες έτοιμοι για μάχη στρατεύματα, και οι υπόλοιποι είναι αγρότες. Ο Πουγκάτσεφ δεν ήθελε να άρει την πολιορκία, αφήνοντας σημαντικές δυνάμεις στο Μπερντ, αν και θα ήταν πιο λογικό να μην διχάσει τα στρατεύματά του.
  Η μάχη στο φρούριο εξελίχθηκε επίσης αμφίρροπα. Ο Πουγκάτσεφ κατάφερε να παγιδεύσει τον εχθρό και να ρίξει βόμβες στον εχθρό κατά τη διάρκεια σχηματισμού ενέδρας. Ο εχθρός υπέστη απώλειες, αλλά όχι τόσο μεγάλες ώστε να επηρεάσει καθοριστικά την πορεία της μάχης.
  Περαιτέρω, ίσως ήταν απαραίτητο να κρατηθεί η άμυνα στο ίδιο το φρούριο. Οι ίδιες οι επάλξεις πάγου αποτελούσαν σοβαρό εμπόδιο και ο τσαρικός στρατός θα έμενε για πολύ καιρό κάτω από τα τείχη του Τατίτσσεβο. Και μέχρι αυτή τη στιγμή θα είχαν εμφανιστεί άλλες ενισχύσεις.
  Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ήττα ήταν η πρώτη μάχη που έχασε ο Πουγκάτσεφ. Το πρώτο, αλλά δυστυχώς όχι το τελευταίο. Ωστόσο, αφού εμφανίστηκε αυτό το ξυπόλυτο, ξανθό αγόρι στον στρατό τους, η πορεία του αγροτικού πολέμου άλλαξε ριζικά. Και τώρα ο τσαρικός στρατός κερδίζει τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Η Έμελιαν έπινε μέτρια για να μη χάσει τη διαύγεια της σκέψης. Γιορτάστε τη νίκη, ω πόσο νωρίς. Υπάρχουν ακόμη πολλές πόλεις και εχθρικά συντάγματα μπροστά. Και η Αικατερίνη η Δεύτερη εξακολουθεί να συγκεντρώνει μόνο τις κύριες δυνάμεις εναντίον του. Όμως ο λαός είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον αυτοαποκαλούμενο κυρίαρχο.
  Κάποτε, ο Grishka Otrepyev απολάμβανε επίσης μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων. Αλλά ο νέος τσάρος αποδείχθηκε απαράδεκτος τόσο για τον ρωσικό λαό, ως υπερβολικά φιλοδυτικό, όσο και για τη Δύση ως υπερβολικό πατριώτη. Ο ψεύτικος Ντμίτρι δεν έδωσε το Σμολένσκ στους Πολωνούς και άρχισε να προετοιμάζει έναν πόλεμο με την Τουρκία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ακόμα πολύ ισχυρή, αν και ξεκίνησε μια περίοδος παρακμής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Ο Πουγκάτσεφ, ξεπερνώντας τις αρχικές αναποδιές, ανεβαίνει τον λόφο!
  Τα κορίτσια, ελάχιστα καλυμμένα με διάφανα ρούχα, χορεύουν μπροστά στους καλεσμένους. Εδώ είναι ένας από αυτούς που χορεύει ακριβώς μπροστά στον Κοζάκο ηγεμόνα. Φοράει μόνο εσώρουχα και μια στενή λωρίδα υφάσματος στο στήθος της και τα μαλλιά της είναι στολισμένα με μια μαργαριταρένια τιάρα. Γυμνά, κοριτσίστικα πόδια χορεύουν έναν ενεργητικό χορό, η μέση ταλαντεύεται. Μια ανατολίτικη χορεύτρια με ξανθά μαλλιά δείχνει άκρως σαγηνευτική.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, κοιτάζοντάς την, ένιωσε κι αυτός μια έντονη συγκίνηση. Ήταν ακόμα πολύ μικρός για να καταλάβει τα συναισθήματά του, αλλά υπήρχε κάτι πολύ ασυνήθιστο στις κινήσεις της, οι αποχρώσεις του μαυρισμένου δέρματος στις κινήσεις ενός λεπτού, καθαρού σώματος. Ο χορευτής ενθουσίασε το αγόρι και θέλησε να πηδήξει και να αρχίσει ο ίδιος να χορεύει.
  Και ο Όλιβερ Τουίστ δεν παρατήρησε πώς τον κουβαλούσαν τα πόδια του και άρχισε να πηδά μαζί με τα κορίτσια. Ο ερωτευμένος Emelyan Pugachev έχει ήδη φροντίσει το κορίτσι και το έσυρε στην κρεβατοκάμαρά του. Και άλλοι αταμάνοι δεν ήταν ευνούχοι. Επιπλέον, ο Ivan Razin ήρθε με διασκέδαση. Ρίξτε κόκαλα στα κορίτσια και αυτό που χτύπησε το κόκαλο αποκαλύπτεται.
  Στους Κοζάκους άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και τα κορίτσια και οι γυναίκες πέταξαν λίγο. Όλοι διασκέδαζαν, όλοι μέθυσαν.
  Ακόμη και ο Όλιβερ δεν μπορούσε παρά να πιει μια γουλιά από την κούπα του με γλυκό κρασί. Όχι βέβαια με πρωτοποριακό τρόπο, αλλά κυριάρχησε η περιέργεια. Και το αγόρι ένιωθε σαν πραγματικός γάιδαρος. Έγινε ακόμα πιο διασκεδαστικό, όλοι οι άνθρωποι τώρα έμοιαζαν να είναι βαμμένοι σαν με λαμπερά κινέζικα μαρκαδόρους. Και χαρά στην καρδιά μου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ήταν αρκετά σοφός ώστε να μην προσθέσει περισσότερα στον εαυτό του και την επόμενη μέρα ξύπνησε φρέσκος και γεμάτος ενέργεια. Αλλά οι Κοζάκοι οπλαρχηγοί μόχθησαν με πονοκέφαλο.
  Πρώτα απ 'όλα, ο Emelyan Pugachev τον πήγε στο λουτρό και χτύπησε τον λυκίσκο με μια σκούπα από έλατο. Μετά διέταξε να σαλπίσουν στη συλλογή και να παρελαύνουν. Όπως είπε ο ηγέτης του παγκόσμιου προλεταριάτου Μέγας Λένιν: η αναβλητικότητα είναι σαν τον θάνατο!
  Οι αντάρτες τα πήγαιναν καλά. Αλλά ο στρατηγός Mufel πλησίασε τον Tsaritsyn με πέντε χιλιάδες πόδια και ιππικό στρατό. Δεν τόλμησε να εισβάλει στην καλά οχυρωμένη πόλη Mufel και έστειλε έναν αγγελιοφόρο ζητώντας ενισχύσεις.
  Ο Στρατάρχης Πάπιν μόλις έφτασε στην Πένζα. Ήταν πολύ ενοχλημένος από τις μεγάλες επιτυχίες του απατεώνα. Ο Ντον πήγε στο πλευρό του Πέτρου του Τρίτου και η εξέγερση στο Βόλγα ξέσπασε με ανανεωμένο σθένος. Και η προδοσία του ήδη θρυλικού Suvorov δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει ένα αίσθημα ενόχλησης. Τώρα ο πόλεμος με τα εργαλεία μετατρεπόταν σε κάτι πραγματικά σκληρό και επικίνδυνο.
  Ο Εμέλιαν Πουγκάτσεφ έδειξε τους κυνόδοντές του τη στιγμή που φαινόταν ότι η παγίδα ήταν έτοιμος να κλείσει.
  Η Αικατερίνη η Δεύτερη, έχοντας μάθει ότι ο Μίκελσον πέθανε σε μια πυρκαγιά κοντά στη συμμορία Salty, είπε με πικρία:
  Το τέλος του τέλους μετατράπηκε σε αρχή της μέσης. Και γιατί έτσι αποφάσισε ο Κύριος να με τιμωρήσει με απατεώνες!
  Ωστόσο, προς το παρόν, η αυτοκράτειρα δεν έλαβε πρόσθετα μέτρα, και αποφάσισε να περιμένει πληροφορίες από τα μέτωπα. Και έφτασαν, ως συνήθως, αργά.
  Ο συνταγματάρχης Bibikov πλησίασε τον Mufel με τρεις χιλιάδες στρατιώτες. Ήταν ήδη ένας ισχυρός στρατός. Αλλά ο Σουβόροφ επιτέθηκε ξαφνικά στον οκτώ χιλιοστό στρατό. Η επίθεση αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Η ιδιοφυΐα του Alexander Vasilyevich θριάμβευσε. Πάνω από έξι χιλιάδες στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια επίθεση. Θεωρήθηκε ότι οι κύριες δυνάμεις των ανταρτών ήταν ακόμα μακριά. Όμως ο Σουβόροφ κατάφερε να μπει και από τα βόρεια, όπου δεν αναμενόταν καμία απολύτως απειλή.
  Ο στρατηγός Μουφελέ, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει. Και ο πρίγκιπας Γκολίτσιν προχωρούσε προς τον Τσάριτσιν. Έπρεπε ήδη να νικήσει τον Pugachev στο φρούριο Tatishchevo. Και τώρα ήταν μια σκληρή μάχη ξανά. Ο Golitsyn έχει περίπου δέκα χιλιάδες στρατιώτες, όχι αδύναμους και ήδη έμπειρους στην καταπολέμηση των ανταρτών.
  Ο Σουβόροφ, μαζί με τα στρατεύματα που πλησίαζαν από το Αστραχάν, είχαν δεκαοκτώ χιλιάδες. Χωρίς να περιμένει την προσέγγιση των κύριων δυνάμεων του Emelyan Pugachev, ο Alexander Vasilyevich επιτέθηκε γενναία στον εχθρό. Οι αγρότες έπαιξαν το ρόλο του αντιπερισπασμού και οι πιο έτοιμες για μάχη μονάδες του αγροτικού στρατού μετακίνησαν τον Golitsyn από τα μετόπισθεν.
  Η μάχη έληξε με την πλήρη ήττα του τσαρικού στρατού και τη σύλληψη του μεγαλύτερου μέρους της ομάδας του πρίγκιπα.
  Ο ίδιος ο Γκολίτσιν συνελήφθη και ο Ηγεμόνας θα έπρεπε να αποφασίσει για τη μοίρα του.
  Ο Emelyan Pugachev αποφάσισε να πάει στη Μόσχα κατά μήκος του Βόλγα. Αυτό το μονοπάτι έμοιαζε να είναι το πιο αξιόπιστο και έτσι ακριβώς πήγε η Στένκα Ραζίν.
  Ο Πουγκάτσεφ έχει ήδη περισσότερους από πενήντα χιλιάδες ετερόκλητους, αλλά αρκετά έτοιμους για μάχη στρατεύματα με μεγάλο αριθμό όπλων, και θα μπορούσε να περιμένει να σπάσει τα στρατεύματα της "συζύγου" του σε μέρη.
  Ο Kamyshin, όπως και την προηγούμενη φορά, δέχθηκε τα στρατεύματα του Yemelyan με χαρά και ανοιχτές αγκάλες. Ο στρατηγός Benedorff προσπάθησε να δώσει μάχη με τον Pugachev κοντά στο Saratov. Όμως οι επαναστάτες περικύκλωσαν το δωδεκαχιλιστό σώμα του. Πολλοί στρατιώτες του στρατού της Αικατερίνης δεν ήθελαν να πολεμήσουν. Ο αγώνας αποδείχθηκε βραχύβιος.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κατάφερε να κόψει μόνο τρεις ουσάρους όταν οι υπόλοιποι παραδόθηκαν. Επιπλέον, η εξουσία του Σουβόροφ επηρέασε. Δεν ήθελαν όλοι να πεθάνουν πολεμώντας ενάντια στον νόμιμο Κυρίαρχο.
  Και η πίστη στον Emelyan Pugachev γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ο Σαράτοφ άνοιξε ξανά τις πύλες στον πολεμιστή, καλωσορίζοντας τον Εμελιάν με καμπάνες εκκλησιών και ψωμί και αλάτι.
  Δεν έχω σημαντικές δυνάμεις, ο στρατάρχης Panin έφυγε από την Penza. Η καθυστέρηση των στρατευμάτων στην Τουρκία οδήγησε στο γεγονός ότι σχετικά λίγες δυνάμεις αντιτάχθηκαν στον Πουγκάτσεφ. Οι αντάρτες κατέλαβαν τη Σαμάρα και την Πένζα χωρίς μάχη. Οι μικρές κυβερνητικές μονάδες απλώς συνθλίβονταν.
  Κοντά στο Σαράνσκ, ο κόμης Πάνιν προσπάθησε να πολεμήσει με το 15.000ο σώμα των τσαρικών στρατευμάτων. Όμως οι ανώτερες δυνάμεις των Πουγκατσεβιτών δεν μπορούσαν πλέον να σταματήσουν. Έριξαν μια πραγματική, αδάμαστη χιονοστιβάδα. Η Πέτυα πολέμησε μπροστά από όλους. Ο Σουβόροφ πήγε πάλι επιδέξια προς τα πίσω και έκοψε τις επικοινωνίες. Ο κόμης Πάπιν έπρεπε να φύγει. Αλλά οι Κοζάκοι καταδίωξαν σταθερά τον στρατάρχη.
  Ο πρωτοπόρος κλέφτης Όλιβερ συμμετείχε προσωπικά στην καταδίωξη. Το αγόρι είχε έναν εξαιρετικό επιβήτορα Don, και ο ίδιος ζύγιζε λιγότερο από τους ενήλικες, και κατάφερε να ξεφύγει από τους υπόλοιπους Κοζάκους και να προσπεράσει τον Κόμη Πάνιν με τη φρουρά του από δέκα άτομα.
  Οι δύο πρώτοι σωματοφύλακες, φωνάζοντας και βλεφαρίζοντας, όρμησαν προς τον πρωτοπόρο. Ο Oliver Twist έκοψε πολύ επιδέξια ένα από αυτά βουτώντας κάτω από τον λούτσο. Και το δεύτερο αγόρι χτύπησε με ένα άλμα. Η φτέρνα του παιδιού χτύπησε στο μέτωπο με μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα, χτυπώντας μια τεράστια μπάρα.
  Από τους δέκα φρουρούς έμειναν μόνο οκτώ. Αλλά εδώ οι δυο τους χώρισαν πάλι και όρμησαν στον Όλιβερ. Το αγόρι απέφυγε επιδέξια μια βολή με πιστόλι και χτύπησε τον εχθρό με το κεφάλι του στο πηγούνι. Και ο άλλος πολύ επιδέξια έκοψε τη βούρτσα μαζί με ένα μαύρο δερμάτινο γάντι.
  Δύο ακόμη παίκτες χτυπήθηκαν έτσι. Ο Όλιβερ Τουίστ είπε:
  -Η δεξιοτεχνία ξεπερνά τον αριθμό, αλλά δυστυχώς όχι στις εκλογές!
  Πώς είναι σε μια ομοιοκαταληξία μέτρησης: και έχουν μείνει έξι από αυτά. Αλλά γι' αυτό ο Panin προτιμά να ρίξει μόνο δύο ιππείς.
  Ο πρωτοπόρος κλέφτης Όλιβερ Τουίστ ρίχνει ένα στιλέτο στον εχθρό με γυμνό πόδι. Είναι ακόμη και αμαρτία να χάνεις σε τόσο κοντινή απόσταση. Και τότε η άκρη τρύπησε τον εχθρό στο στομάχι. Αλλά ο επόμενος αντίπαλος αιωρήθηκε πολύ ψηλά και έβαλε τη φτέρνα του στο μήλο του λαιμού του Αδάμ. Ο Όλιβερ έγραψε στο Twitter:
  - Τις περισσότερες φορές, οι χωρίς φτερά σηκώνουν το ράμφος τους!
  Το ίδιο παρέμειναν ακόμη τέσσερις μαχητές. Και αυτό γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Εδώ, σύμφωνα με την παράδοση, ξεχώρισε ένα άλλο ζευγάρι. Ορμάει στο αγόρι. Λοιπόν, τι γίνεται με τον Όλιβερ Τουίστ σε πλήρη εγρήγορση. Πυροβόλησαν και οι δύο τα πιστόλια τους. Το αγόρι απλώθηκε στα άλογά του και οι σφαίρες σχεδόν άγγιξαν τη γυμνή, μαυρισμένη πλάτη του. Εδώ όμως ο Όλιβερ Τουίστ απαντά, προκαλεί ένα συντριπτικό χτύπημα με τον αγκώνα του στην καρωτίδα. Και η αιχμηρή σπαθιά του αγοριού χτυπά άλλον αντίπαλο στο αριστερό μάτι.
  Ο πρωτοπόρος κλέφτης αναφωνεί έξυπνα:
  - Ένας άνθρωπος χωρίς μυαλό είναι σαν χωρίς μάτια, μόνο η τύφλωση είναι πολύ πιο απελπιστική!
  Λοιπόν, τώρα ο Κόμης Πάνιν έχει μόνο δύο φρουρούς. Αλλά αυτά τα πολύ δυνατά έχουν ύψος δύο μέτρα. Ορμούν προς το αγόρι, κραδαίνοντας άγρια μια σπαθιά σε κάθε χέρι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ρίχνει ψύχραιμα ένα μικρό, ελαφρύ στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Η άκρη πέφτει στην μπότα του σωματοφύλακα του στρατάρχη. Ουρλιάζει και ρίχνει το σπαθί του. Ένα βιρτουόζο αγόρι, κολλάει πολύ επιδέξια την πιο κοφτερή του λεπίδα, ένας κακοποιός στο πλάι.
  Και πάλι ο πρωτοκλέφτης λέει:
  - Το μεγάλο ύψος δεν συμβαδίζει πάντα με το μεγάλο ταλέντο, αλλά το μεγάλο ταλέντο οδηγεί πάντα σε μεγάλη ανάπτυξη σταδιοδρομίας!
  Ο τελευταίος σωματοφύλακας αρχίζει να απομακρύνεται από το άπιαστο αγόρι. Ο Πέτυα το εκμεταλλεύεται αυτό και επιτίθεται σε μια εφαπτομένη. Ο εχθρός αντιμετωπίζει την επίθεση και βάζει τη φτέρνα του κάτω από τον αγκώνα του χεριού του. Και πονάει, από σοκ ο τραμπούκος ρίχνει τη σπαθιά του.
  Πρωτοπόρος-κλέφτης θα το χύσει, σηκώνει τη λεπίδα με το πόδι. Τραβάει, με γυμνά δάχτυλα ... Η άκρη μπαίνει απευθείας στο ηλιακό πλέγμα. Και αυτός είναι ήδη ένας τέτοιος πόνος που χτυπά εντελώς τη συνείδηση.
  Έτσι ο τελευταίος, δέκατος σωματοφύλακας ηττάται. Και ο Όλιβερ Τουίστ έμεινε μόνος με τον Κόμη Πάνιν. Κατάφερε να αυξήσει ελαφρώς την απόσταση, αποσπώντας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους γκαρντ.
  Αλλά ο γενναίος πρωτοπόρος-κλέφτης, απλώθηκε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μειώσει την αντίσταση του αέρα, και ακόμη και λυγίζοντας την πρέσα, βοηθώντας στις κινήσεις του μυώδους αλόγου του, άρχισε να μειώνει την απόσταση.
  Ο στρατάρχης Πάνιν έσπασε τα πλευρά του αλόγου με τα σπιρούνια του, αίμα έσταζε, αλλά η απόσταση συνέχισε να μικραίνει.
  Ο Όλιβερ Τουίστ μάλιστα ειρωνεύτηκε:
  - Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερο, τρέξε, αν θέλεις να πεθάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται - φύγε από τον εχθρό!
  Ο Κόμης Πάνιν ρώτησε παρακλητικά το αγόρι:
  - Θέλεις χίλια ρούβλια;
  Ο πρωτοπόρος κλέφτης γέλασε ως απάντηση:
  - Κράτησα στα χέρια μου εκατό χιλιάδες, που μπορούσα να οικειοποιηθώ χωρίς συγγνώμη και τους αρνήθηκα! Η τιμή ενός πρωτοπόρου κλέφτη είναι πιο σημαντική από τον χρυσό και τα διαμάντια!
  Ο στρατάρχης έμεινε έκπληκτος:
  - Δηλαδή είσαι ιδεολόγος; Τι είπε ο πρωτοπόρος;
  Το αγόρι έγνεψε ζωηρά.
  - Ναι, πρωτοπόρος! Όλα τα παιδιά για παράδειγμα!
  Ο Πάνιν προσπάθησε ξανά να δωροδοκήσει τον Όλιβερ Τουίστ:
  - Λοιπόν, αν θέλεις, σε έκανα ευγενή!
  Το αγόρι απάντησε σκληρά:
  - Ένας πρωτοπόρος κλέφτης είναι πιο ευγενής από έναν ευγενή!
  Ο στρατάρχης δεν το έβαλε κάτω:
  - Τότε το μέτρημα!
  Ο Όλιβερ Τουίστ παρατήρησε με σοβαρό ύφος:
  - Λοιπόν, μόνο η Αικατερίνα μπορεί να μου δώσει τον τίτλο του κόμη. Δεν έχετε την εξουσία να το κάνετε!
  Ο Πάπιν σταμάτησε. Ο ίδιος κατάλαβε ότι το είχε παρακάνει. Και μάλιστα, αν το αγόρι δεν λέει ψέματα, τότε μπορεί πραγματικά να του προσφέρει; Αν ακόμη και εκατό χιλιάδες ρούβλια το αγόρι δεν παρασύρθηκε; Και ο απατεώνας θα ευχαριστήσει γενναιόδωρα το παιδί για τη σύλληψη του στρατάρχη!
  Ο Panin έκανε μια τελευταία προσπάθεια:
  Θέλεις να σε κάνω γιο μου;
  Ο Όλιβερ Τουίστ γέλασε και απάντησε με θέρμη:
  - Γιατί χρειάζομαι έναν πατέρα κόμη, αν η πατρίδα μου είναι ολόκληρος ο ρωσικός λαός!
  Το αγόρι προσπέρασε τον στρατάρχη και ο Πάνιν προσπάθησε να χτυπήσει το αγόρι με σπαθί. Αλλά μετακίνησε εξαιρετικά επιδέξια την κνήμη του κόμη στον κρόταφο, γκρεμίζοντας τον νεκρό.
  Μετά από αυτό, ήταν δυνατό, έχοντας βάλει ένα τρόπαιο στο κρουπ του αλόγου σας, να πάρετε τον διοικητή Πουγκάτσεφ.
  Όντας σε θρίαμβο, συναντήθηκε στο Saransk, ο Emelyan μετακόμισε στο Nizhny Novgorod. Η πόλη είναι καλά οχυρωμένη και υπάρχουν πολλά στρατεύματα σε αυτήν, αλλά οι αγρότες και οι Κοζάκοι σκληραγωγούνται στις μάχες και έχουν κερδίσει τη δόξα του να είναι ανίκητοι. Επιπλέον, ο Σουβόροφ έκανε μια γρήγορη επιδρομή στο Καζάν. Κατάφερε να καταλάβει το Κρεμλίνο με μια ριπή, ελευθερώνοντας: τον Τσίκα, τον Μπελομπρόντοφ, τον Παντούροφ και πολλούς άλλους επαναστάτες που δεν είχαν ακόμη εκτελεστεί.
  Και αυτή είναι μια ευγενής αναπλήρωση του στρατού του Yemelyan. Ο δεύτερος ξάδερφος του Ποτέμκιν συνελήφθη επίσης από τον Σουβόροφ. Για τη σκληρή στάση απέναντι στους κρατούμενους, ο Ποτέμκιν εκτελέστηκε χωρίς περιττές τελετές.
  Αλλά ο Κόμης Πάνιν είχε μια αυστηρή συζήτηση μπροστά.
  Ο Emelyan Pugachev, συνοφρυωμένος απειλητικά, ρώτησε τον στρατάρχη:
  - Ποιος νομίζεις ότι είμαι?
  Ο Πάνιν, χτυπώντας το σαγόνι του από φόβο, απάντησε με ορατό θάρρος:
  - Έδωσα όρκο στην Κατερίνα. Κι εσύ, θείε, είσαι κλέφτης και απατεώνας!
  Ο Πουγκάτσεφ κατέπνιξε το θυμό του με μια συνηθισμένη προσπάθεια θέλησης και ρώτησε ευχαρίστως:
  - Και η Αικατερίνη, που με ποταμούς ανέτρεψε και σκότωσε τον άντρα της, είναι νόμιμα στον ρωσικό θρόνο;
  Ο κόμης Πάνιν αναστέναξε βαριά. Ήταν ένα πονεμένο θέμα. Άλλωστε, μάλιστα, η νομιμότητα της Γερμανίδας αυτοκράτειρας στον θρόνο είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Σε γενικές γραμμές, η Κάτια έπρεπε να είχε μαστιγωθεί σωστά και να είχε κρεμαστεί στην αγχόνη για αυτοκτονία, παρά να στεφθεί έτσι.
  Η υπηρέτρια έβαλε ένα ασημένιο σκεύος με κρασί μπροστά στον κόμη. Ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ έριξε το κόκκινο υγρό στο κρυστάλλινο κύπελλο μπροστά από τον στρατάρχη.
  Ο Πάνιν ήπιε το μισό, τοποθέτησε προσεκτικά τα έργα τέχνης στο τραπέζι από βελανιδιές. Και σιγά παρατήρησε:
  - Η Ρωσία χρειάζεται έναν ικανό τσάρο...
  Ο Πουγκάτσεφ χαριτολογώντας απάντησε:
  Όλοι μάθαμε σιγά σιγά, κάτι και κάπως.
  Ο Πάνιν μαλάκωσε λίγο και παρατήρησε:
  - Βλέπω ότι δεν είσαι ηλίθιος. Γιατί ο Emelyan Ivanovich ξεκίνησε κάτι τέτοιο;
  Ο Πουγκάτσεφ σηκώθηκε από το τραπέζι. Έκανα μερικά βήματα και απάντησα:
  - Όχι για χάρη της δικής μου ματαιοδοξίας και φιλοδοξίας, το ξεκίνησα. Και για χάρη του όχλου, για χάρη του Ορθοδόξου λαού τους.
  Ο Emelyan Pugachev μίλησε με πάθος και πειστικότητα.
  - Είδα πολλά, θλίψη στη Ρωσία. Πόσο σκληροί είναι οι γυμνοί με τους ανθρώπους, πόσο βιάζουν τα κορίτσια και βασανίζουν τα παλικάρια. Πώς δουλεύουν οι άνθρωποι και καταβροχθίζονται οι κόποι τους. Ο λαός της Ρωσίας είναι σπουδαίος και ταυτόχρονα ταπεινωμένος. Σαν να ήταν δεμένα τα φτερά σε έναν αετό, και μια τίγρη πετάχτηκε σε ένα μπουντρούμι. Και αυτός ο τρομερός στεναγμός είναι Ορθόδοξος σε όλη τη γη. Τα παιδιά πέφτουν σαν μύγες, ακόμη και οι ευγενείς κυρίες υποφέρουν από την κατανάλωση, οι άνθρωποι αναγκάζονται να στριμώχνονται μαζί. Αν και ο ίδιος ο Κύριος ο Θεός πρόσταξε: γίνε καρποφόρος και πληθύνσου. Και έχω μια απορία: όταν ο Αδάμ όργωνε και η Εύα κλωσούσε, πού ήταν τότε η γνώση;
  Είναι όμως δυνατόν να πουληθεί ένας ζωντανός άνθρωπος, δημιουργημένος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού, σε σκλαβιά; Είναι σαν να είναι κάποιο είδος ζώου!
  Ο Πάνιν έμεινε σιωπηλός. Ο ίδιος, βέβαια, ήξερε πολύ καλά τι είδους αγροτιά στη Ρωσία. Και αυτή η δουλοπαροικία είναι σκληρή, και ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Και όποιος είναι πιο πλούσιος, αυτός και το δικαστήριο. Ναι, και ο ίδιος ο Panin σκέφτηκε μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού της εξουσίας του γαιοκτήμονα πάνω στους αγρότες. Και πρόσφερε το ίδιο στην Αικατερίνη. Αλλά η βασίλισσα αντέδρασε πολύ ψυχρά στις ιδέες της ελάφρυνσης της μοίρας των αγροτών.
  Ήταν υπερβολικός συντηρητισμός, έπαρση, περιφρόνηση για τον απλό κόσμο. Προφανώς η φτωχή, δεν θεωρούσε καθόλου τους ανθρώπους. Η αλήθεια μερικές φορές έπαιζε φιλελεύθερο και έδινε δώρα σε ορφανά. Αλλά και πάλι, κανένας από τους τσάρους δεν μοίρασε τόσους πολλούς κρατικούς αγρότες στην κατοχή των μπαρ. Και κανείς δεν έχει σκλαβώσει τόσους φτωχούς ανθρώπους.
  Η εποχή της Αικατερίνης: η ακμή της δουλοπαροικίας και η κορύφωση της εκμετάλλευσης του ρωσικού πληθυσμού.
  Αλλά από την άλλη, εμπιστεύσου τον θρόνο σε έναν χωρικό. Λοιπόν, πώς να αντέξει κάτι τέτοιο η καλογέννητη ράτσα του.
  Ο Πάνιν ήθελε να φωνάξει, κάτι σαν: "Μάθε τη θέση σου, δουλοπάροικε!" Αλλά η ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τον βρόχο δεν φαινόταν ελκυστική. Η φωνή της κοινής λογικής προέτρεψε: "εξαπατήστε τον Emelyan, προσποιηθείτε ότι είστε φίλος του και μετά δάκρυ"!
  Αλλά και αυτή η διέξοδος ήταν αντίθετη με την ευγενή ψυχή του Κόμη Πάνιν. Γενικά, εκπληκτικά πλούσιος, στράφηκε στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα στους πιο λαμπρούς και ταλαντούχους ανθρώπους στη Ρωσία. Άλλες φορές έμειναν εκτός. Ειδικά επί Νικολάου Β'. Ωστόσο, εν μέρει έφταιγε, αποδείχθηκε ότι ήταν ο ίδιος ο μονάρχης, ο οποίος για πάρα πολύ καιρό κατείχε τη θέση του διοικητή του στρατηγού Kuropatkin, ο οποίος ήταν ανίκανος για στρατιωτικές υποθέσεις.
  Η Αικατερίνα ήταν τυχερή για τις βολές. Αν και όχι πάντα. Για παράδειγμα, μετά τον Bibikov, ο πρίγκιπας Shcherbatov αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου μεγάλο κεφάλι.
  Και αυτό επέτρεψε στον Emelyan να συγκεντρώσει δύναμη για τον εαυτό του. Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στην ελκυστικότητα του Πουγκάτσεφ, όταν οι άνθρωποι τον έριξαν κατά χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες, παρά όλες τις ήττες του. Παρά το γεγονός ότι από την αρχή οι πιθανότητες των ανταρτών έμοιαζαν παραπάνω από αμφίβολες.
  Στο πλευρό του Πουγκάτσεφ, μια συμμορία από ανυποχώρητα κεφάλια, και στο πλευρό της αυτοκράτειρας περισσότεροι από τριακόσιες χιλιάδες στρατιώτες.
  Αλλά τώρα οι πιθανότητες της Emelyan έχουν αυξηθεί. Μπροστά από το Νίζνι Νόβγκοροντ, ο Πουγκάτσεφ έχει έναν μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο στρατό. Και ο Κόμης Πάνιν μπορεί να προσπαθήσει να ψαρέψει σε ταραγμένα νερά.
  Κι αν ο απατεώνας τα καταφέρει; Σε αυτή την περίπτωση, ο Πάνιν έχει την ευκαιρία να γίνει μεταρρυθμιστής υπό τον νέο, λαϊκό τσάρο.
  Α, ήταν, δεν ήταν!
  Ο στρατάρχης είπε με σύνεση:
  - Οποιαδήποτε επιχείρηση πρέπει να προσεγγίζεται με σύνεση. Συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης της αγροτιάς.
  Ο Emelyan Pugachev συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, το βασικό είναι να μην σπάσεις επιπλέον καυσόξυλα!
  Ο Κόμης είπε σιγανά:
  - Δεν ήταν κακό να δώσουμε στους χωρικούς την ελευθερία τους, αλλά ... Καίγουν τα κτήματα των αρχόντων, και οι ίδιοι οι ευγενείς σκοτώνονται και απαγχονίζονται. Είναι αυτός ο τρόπος για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη στη Ρωσία;!
  Ο αγρότης βασιλιάς συνοφρυώθηκε. Ο ίδιος κατάλαβε ότι οι αγρότες, καίγοντας τα αρχοντικά και κρεμώντας τους γαιοκτήμονες, δημιουργούσαν τρομερή ανομία. Και μπορεί ακόμα να μας στοιχειώσει στο μέλλον. Το μαινόμενο αγροτικό στοιχείο, θα επιστρέψει στην τροχιά του; Οι αγρότες θα πληρώσουν φόρους στον μελλοντικό τσάρο;
  Είναι αλήθεια, τότε δεν θα είναι πλέον αγρότες, αλλά γαιοκτήμονες Κοζάκοι, και θα έχουν έναν εκλεγμένο αρχηγό πάνω τους. Και από τους μεγαλύτερους να μαζευτούν για να λύσουμε τα πιο σημαντικά προβλήματα, κύκλωσε. Μετά από όλα, ο Emelyan Pugachev αναβίωσε ξανά το κολέγιο και ο ορμητικός Suvorov απελευθέρωσε ορισμένους από τους πρώην οπλαρχηγούς. Και τώρα θα χρειαστεί να κρατήσουμε τους ελεύθερους σε δίκαια ηνία.
  Και ο αγρότης βασιλιάς, συνοφρυωμένος, είπε:
  -Θα έχουμε δικτατορία του λαού! Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι ίδιοι πότε χρειάζονται ένα μαστίγιο και πότε πειθαρχία.
  Ο Πάπιν, λίγο ζαρωμένος, απάντησε:
  - Λοιπόν, αν μιλάμε για το καλό των ανθρώπων... Ο Πιότρ Φεντόροβιτς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Emelyan Pugachev κατάλαβε το πονηρό παιχνίδι του έμπειρου αυλικού. Αλλά ο στρατάρχης Panin αυτή τη στιγμή χρειάζεται πολύ περισσότερο από τους αντάρτες, ακόμη και ως αναξιόπιστος σύμμαχος, παρά ένας ανοιχτός εχθρός.
  Ο αγρότης βασιλιάς άπλωσε το πόδι του και είπε:
  - Θα είσαι σαν αληθινό δεξί για μένα! Εδώ είναι το αυτοκρατορικό μου χέρι!
  Και οι δύο πονηροί έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους.
  Το Νίζνι Νόβγκοροντ είχε μεγάλη φρουρά και ενισχύθηκε από νεοαφιχθέντα στρατεύματα. Αλλά δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ των υπερασπιστών. Πολλοί στρατιώτες, κυρίως αξιωματικοί, φτάνουν απογοητευμένοι. Μεταξύ των ανθρώπων, η πίστη στον τσάρο-πατέρα είχε ήδη ενισχυθεί και οι νίκες, διακοσμημένες με λαϊκή φαντασία, πρόσθεσαν πολύ στη δημοτικότητα του Πουγκάτσεφ.
  Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, το πλήθος ορμά ήδη και ο Emelyan το υποστηρίζει.
  Πάνω από εκατό χιλιοστό στρατό πλησίασε την εμπορική πόλη. Η μιάμιση χιλιάδα ταξιαρχία με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Σκορέλι ήρθε στη συνάντηση. Ο αγώνας ήταν βραχύβιος. Το μεγαλύτερο μέρος της ταξιαρχίας αιχμαλωτίστηκε και το κεφάλι του συνταγματάρχη κόπηκε με κοζάκο σπαθί.
  Ο πρωτοπόρος-κλέφτης Όλιβερ Τουίστ είχε λίγο χρόνο να κουνήσει τη σπαθιά του. Και κατάφερε να κόψει τον ζηλωτό ταγματάρχη. Ο εχθρός συγκεκριμένα έπνιξε, πέφτοντας κάτω από έναν γιγάντιο στρατό.
  Λίγο πριν την επίθεση, ο Emelyan Pugachev επισκέφτηκε το σπίτι των εμπόρων της πρώτης συντεχνίας των Rasomakhins. Σε ένα μεγάλο, τριώροφο σπίτι, ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς ήπιε ακριβό κρασί εκατοντάδων ετών. Συζήτησε με τους εμπόρους την ουσία και το θέμα. Υποσχέθηκαν επίσημα ότι η τοπική πολιτοφυλακή δεν θα πολεμούσε με τους αντάρτες. Και αυτό το μέρος των αξιωματικών είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τον πατέρα-κυρίαρχο.
  Οι Πουγκατσέφικοι ανέλαβαν να εισβάλουν στο Νίζνι Νόβγκοροντ όταν ήταν ακόμη σκοτάδι. Ερχόταν ο χειμώνας και έπρεπε να βιαζόμαστε. Ο Όλιβερ Τουίστ, χτυπώντας τα γυμνά του πόδια μέσα από τις λακκούβες, μαζί με άλλα αγόρια αγρότισσας όρμησαν στην επίθεση.
  Οι αμυντικοί ήταν εχθρικοί, κάποιου είδους νωθρή φωτιά. Τα χωριάτικα αγόρια όρμησαν με όλη τους τη δύναμη, και δεν έδωσαν σημασία στους πυροβολισμούς. Και πρακτικά δεν υπήρξαν απώλειες ανάμεσά τους.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, έχοντας ορμήσει στις θέσεις, ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στο γεμάτο χωμάτινο προμαχώνα. Το γυμνό πέλμα του πρωτοπόρου κλέφτη ένιωσε την ευχάριστη, γαργαλιστική σάρκα της γης. Και τα ίδια τα πόδια πέταξαν μέχρι την κορυφή του λόφου. Ο μουστακοφόρος δεκανέας έπεσε κάτω από την αιχμηρή σπαθιά του αγοριού και το γκριζομάλλη του κεφάλι κύλησε κάτω.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Και το σπαθί του άνοιξε το στομάχι του λοχία. Τα αγόρια των αγροτών πολέμησαν απελπισμένα, χρησιμοποιώντας τσεκούρια, πιρούνια και ατσάλι. Ένα δεκατριάχρονο αγόρι πέταξε πολύ επιδέξια ένα λάσο. Και τράβηξε τον καλοφαγωμένο καπετάνιο. Προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά δύο ακόμη αγόρια κόλλησαν στο σχοινί και το πρόσωπο του αξιωματικού έγινε μπλε από το ασφυκτικό κλοιό.
  Οι έμποροι κράτησαν τον λόγο τους και οι πολιτοφυλακές υποδέχτηκαν τους επιτιθέμενους με φωνές:
  - Δόξα στον πατέρα-βασιλιά!
  - Βιβάτ Πίτερ Φεντόροβιτς!
  Ατρόμητα χωρικά αγόρια έχουν ήδη συλλάβει δύο ενσωματωμένες μπαταρίες. Ο Όλιβερ Τουίστ, ως στρατηγός, διοικούσε ολόκληρο το σώμα που αποτελούνταν από ανήλικους μαχητές. Τα παιδιά δεν ήξεραν τον φόβο, νίκησαν γενναία ενήλικες, μεγαλύτερους στρατιώτες από τους ίδιους.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έριξε νοκ άουτ τον κοκκινομάλλη ταγματάρχη με μια κλωτσιά και πέταξε από το στηθαίο.
  Το αγόρι ουρλιάζει:
  - Για την πατρίδα! Για τον εγγονό του Μεγάλου Πέτρου!
  Πολλοί επαναστάτες ανέλαβαν με σιγουριά. Χωριστά συντάγματα, βλέποντας την απελπισία της κατάστασής τους, παραδόθηκαν στα στρατεύματα του απατεώνα. Μεγάλη, τρίτη μεγαλύτερη ρωσική πόλη με πολλά προάστια και πληθώρα εμπόρων. Και ο Εμελιάν Ιβάνοβιτς ευνοούσε τους εμπόρους. Και δεν είναι τόσο ζήλο στην υπεράσπιση της αφοσίωσης στην Αικατερίνη όσο οι γαιοκτήμονες. Πολλοί έχουν ήδη ορκιστεί κρυφά πίστη στον νέο Ηγεμόνα.
  Ο στρατηγός Benedorff προσπαθεί, εισάγοντας μια ισχυρή εφεδρεία στη μάχη, να αντεπιτεθεί στους Pugachevites. Κάνει ζέστη. Ο ίδιος ο Emelyan Ivanovich είναι κομμένος σαν επικός ήρωας. Με κάθε του χτύπημα σίγουρα κάποιος θα πέφτει. Έτσι μαζεύτηκαν με τον Μπένεντορφ. Ο Γερμανός στρατηγός κραδαίνει διάπλατα τη σπαθιά του και χτυπιέται στο λαιμό με ένα σπαθί. Έτσι ο αρχηγός του εχθρού σκοτώθηκε - από τον ίδιο τον βασιλιά-πατέρα.
  Και το πλήθος χαίρεται και φωνάζει:
  - Δόξα στον ιππότη-βασιλιά!
  Η μάχη παίρνει φωτιά. Στρατιώτες ορμούν τα όπλα, οι περισσότεροι αξιωματικοί επίσης. Μια φήμη διαδόθηκε ότι ο ίδιος ο στρατάρχης Panin αναγνώρισε τον Pyotr Fedorovich ως αναστημένο. Και πώς να μην υποκύψει κανείς στον εγγονό του Μεγάλου Πέτρου. Και βλέποντας πώς κόβεται ο Emelyan Pugachev, μπορεί κανείς να δει αμέσως ότι αυτή είναι η βασιλική, δυνατή ράτσα των Romanov.
  Και το Νίζνι Νόβγκοροντ έπεσε μετά το Καζάν. Και το Simbirsk άνοιξε τις πύλες στους επαναστάτες. Εξετάστε το μεγαλύτερο μέρος του Βόλγα ήδη υπό την κυριαρχία του Κοζάκου αυτοκράτορα. Και ο στρατός υπό τη διοίκηση του Fedot Katorzhny είχε ήδη πλησιάσει τον Yaik. Και πάλι οι Κοζάκοι Yaik και Iletsk επαναστάτησαν. Αν και, όπως ο συνταγματάρχης Σεμένοφ και ο στρατηγός Μαμσούροφ, αποφάσισαν να πολεμήσουν και να σταθούν μέχρι το τέλος.
  Στο Fedot, μέχρι και δεκαπέντε χιλιάδες στρατιώτες συγκεντρώθηκαν στην πορεία. Ήρθαν και οι Καλμίκοι και οι Μπασκίρ. Ο πανούργος Δον αταμάν παρέκαμψε την πόλη Γιάικ, όπου τον περίμενε ο στρατηγός Μαμσούροφ με δύο χιλιάδες, και κατέλαβε το φρούριο του Σορότσινσκ χωρίς μάχη. Αφήνοντας τον συνταγματάρχη Semyonov στην πόλη Yaik, ο στρατηγός Mamsurov έσπευσε να κόψει τους απατεώνες. Αλλά ο στρατός του Fedot ενισχύθηκε σε βάρος των Καλμίκων, των Μπασκίρ, των Τατάρων και, το πιο σημαντικό, οι Κοζάκοι ήταν ακόμα μέχρι το τέλος, δεν ειρηνεύτηκαν και δεν σκοτώθηκαν και υπερτερούσαν.
  Το πλήθος του Πουγκάτσεφ είκοσι χιλιάδες επιστρώθηκε από χίλιους διακόσιους στρατιώτες του Μαμσούροφ. Ο αγώνας ήταν βάναυσος. Οι στρατιώτες του στρατηγού Μαμσούροφ, που είχαν ήδη εμπειρία στην καταπολέμηση των ανταρτών, πολέμησαν απελπισμένα. Ήξεραν ότι δεν θα γλίτωναν. Αλλά ο Κοζάκος συνταγματάρχης Fedot είχε ήδη εμπειρία πολέμου με τους Τούρκους. Χρησιμοποίησε σωστά την αριθμητική υπεροχή, την κινητικότητα των μονάδων ιππικού Μπασκίρ και Τατάρ. Αυτό το swoop, μετά η επιδρομή, μετά η υποχώρηση. Και τότε, όταν οι δυνάμεις του στρατηγού Μαμσούροφ εξαντλήθηκαν, επέβαλε μια σφιχτή μάχη στο απόσπασμά του.
  Σε κλειστή μάχη, όταν ο σχηματισμός ανακατεύεται και οι στρατιώτες πολεμούν σε μάχη σώμα με σώμα, ένας άνδρας με τσεκούρι και δόρυ δεν είναι πλέον κακός μαχητής, αλλά πρακτικά ισότιμος αντίπαλος. Ή ίσως ένα τσεκούρι, ή ένα πιρούνι με κέρατο και ξιφολόγχη θα είναι καλύτερο. Και ένας χωρικός είναι καλύτερος στο να χρησιμοποιεί τσεκούρι παρά ένας στρατιώτης που έχει ήδη χάσει τη συνήθεια της αγροτικής εργασίας.
  Η μάχη μετατράπηκε σε ανελέητη σφαγή. Και μόνο λίγοι στρατιώτες του στρατηγού Μαμσούροφ βρήκαν τη σωτηρία με την παράδοση. Πολλά χύθηκαν κοντά στο Sorochinsky ως φρούριο αίματος.
  Ο ίδιος ο στρατηγός Μαμσούροφ πιάστηκε από ένα Τατάρ λάσο. Βλάδωσαν τον διοικητή. Ο Fedot Katorzhny, ο πρώτος ληστής στο Don, έκανε ωστόσο μια σωστή ερώτηση:
  - Αναγνωρίζετε τον Πιότρ Φεντόροβιτς ως Αυτοκράτορα Όλης της Ρωσίας;
  Ο στρατηγός απάντησε με θάρρος:
  - Δεν αναγνωρίζω κλέφτες!
  Ο Φεντό διέταξε τους συνεργούς του:
  - Στη θηλιά του! Και όσοι αξιωματικοί αρνήθηκαν να ορκιστούν!
  Με την καταστροφή του αποσπάσματος του Μαμσούροφ, ο δρόμος προς το Όρενμπουργκ και την πόλη Γιαίτσκι είναι ανοιχτός. Ο Φέντορ μοίρασε τις δυνάμεις του, πιστεύοντας λογικά ότι για να διατηρήσει αυτές τις πόλεις είχε αρκετή δύναμη, και ακόμη και μια μάζα ανθρώπων θα το έκανε. Τα φρούρια αντιστάθηκαν αδύναμα. Ο Τατίτσεφ άφησε τη φρουρά και κατέφυγε στο Όρενμπουργκ. Και ο δειλός κυβερνήτης προτίμησε να πάει σε μια κωφή άμυνα. Έτσι ξεκίνησε η δεύτερη πολιορκία του Όρενμπουργκ.
  Και το φαγητό αποδείχθηκε ότι μαγειρεύτηκε στην πόλη όχι περισσότερο από το πρώτο. Στην πόλη Yaitsk, μετά από μια σύντομη συμπλοκή, ο συνταγματάρχης Semyonov υποχώρησε στο φρούριο και αποφάσισε, όπως την προηγούμενη φορά, να διατηρήσει την πολιορκία. Είναι αλήθεια ότι οι πιθανότητές του για βοήθεια ήταν τώρα πολύ μικρότερες. Το μέτωπο της εξέγερσης κινούνταν όλο και περισσότερο προς τη Μόσχα.
  Απελευθερώθηκε από τη φυλακή του Καζάν, ο Khlopushka και ο Beloborodov, με σημαντικό στρατό, κινήθηκαν ανατολικά στην Ufa. Αυτοί οι επιδέξιοι διοικητές είχαν ήδη εμπειρία στην κατάκτηση των εργοστασίων των Ουραλίων. Και ο Emelyan Pugachev σκεφτόταν να κατακτήσει τα Ουράλια και όλη τη Σιβηρία. Τα μισά από τα εργοστάσια των Ουραλίων βρίσκονταν ήδη κοντά στην Emelka, και αν υπήρχαν χονδροειδείς λανθασμένοι υπολογισμοί και μια ανεπιτυχής πολιορκία του Όρενμπουργκ, ακόμη νωρίτερα, θα μπορούσε κανείς να πετύχει και να πάει στο Καζάν με έναν μεγάλο στρατό πολλαπλών όπλων.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Ο νεαρός κρατούμενος ξύπνησε, πολύ πιο ευδιάθετος και πιο υγιής. Τώρα οι πληγές και τα τραύματα που προκάλεσε τα βάναυσα βασανιστήρια έχουν σχεδόν πλήρως επουλωθεί. Και μπορείτε να κάνετε ασκήσεις και να φάτε.
  Τότε μια γυναίκα γιατρός τον εξέτασε για λίγο και ανέφερε σύντομα:
  - Σύντομα η κρίση! Είστε δυνατοί και προσευχόμαστε να μην εκτελεστείτε και εξοριστείτε στα ορυχεία.
  Ο Όλιβερ απάντησε με θλίψη:
  - Όλα είναι στα χέρια του Θεού. Και ελπίζει να λυπηθεί το παιδί!
  Και πάλι το αγόρι τρίβει τους κρίκους της αλυσίδας. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν λειτουργεί. Και τρίβεται με άγρια μανία. Μέχρι που τελικά φθείρεται.
  Το να είσαι μόνος είναι βαρετό.
  Και όταν τελικά σε τυλίγει ο ύπνος, νιώθεις ελευθερία και απαλλαγή από τη ρουτίνα, σε νέες, πρωτόγνωρες περιπέτειες.
  Το φρούριο Osa έγινε το πρώτο εμπόδιο στο δρόμο του στρατού των Khlopushka και Beloborodov. Στην πορεία, ο στρατός τους αυξήθηκε από δύο σε δέκα χιλιάδες μαχητές, αναπληρώνοντας το οπλοστάσιό τους σε μικρά φρούρια. Κάποτε, ο Emelyan Pugachev έπεισε τη φρουρά του φρουρίου να παραδοθεί χωρίς μάχη. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσε κανείς να το υπολογίζει, έτσι ο επιχειρηματίας αναπληρωτής του Michelson, ο αντισυνταγματάρχης Bragugunter, διορίστηκε διοικητής του φρουρίου. Επίσης από τους μισθωτούς Γερμανούς. Και η μισή φρουρά είναι ξένοι μισθοφόροι. Έτσι σε κάθε περίπτωση, το φρούριο έπρεπε να καταληφθεί.
  Ο Μπελομπόροντοφ πίστευε ότι ούτε ο Εμελιάν είχε πάντα δίκιο. Όταν πήραν το φρούριο της Τριάδας, έκαναν γλέντι με ένα βουνό. Αλλά έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από δέκα χιλιάδες άτομα, εκ των οποίων ένας μεγάλος αριθμός αγροτών εργοστασίων, καλά εκπαιδευμένοι στη μάχη με φορητά όπλα και άλογα Μπασκίρ, Καλμίκ, καθώς και εργαλεία που έχουν ληφθεί από τα εργοστάσια των Ουραλίων. Μην τους αιφνιδιάζετε ο Dekolong, θα μπορούσαν κάλλιστα να ανταγωνιστούν με τα τρία χιλιοστά σώματά του.
  Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες επαναστάτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν τότε και περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες αιχμαλωτίστηκαν.
  Μετά από μια τέτοια ήττα, ο Emelyan Ivanovich έπεσε σε κατάθλιψη για λίγο. Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να πηγαίνουν στους Πουγκατσεβίτες, και ακόμη και ο φόβος της αυστηρής τιμωρίας δεν μπορούσε να τους εμποδίσει να προσπαθήσουν να ενωθούν με τον αγαπητό πατέρα-βασιλιά.
  Αυτή η εξέγερση είναι σαν μια κούνια, πάνω-κάτω. Είτε ήττα, μετά νίκη μετά την ήττα. Τώρα ο Beloborodov και ο Khlopushka βρίσκονται στους αδένες και σε σκληρή εργασία, μετά ευνοούνται ξανά από τον τσάρο και προάγονται σε υποστράτηγο. Έτσι γυρίζει ο τροχός της τύχης. Και ο Τσίκα είναι πάλι ο Κόμης Τσερνίσεφ. Και κάποια μέλη του στρατιωτικού συμβουλίου επέστρεψαν στις θέσεις τους. Συγκεκριμένα, ο συνταγματάρχης Padurov.
  Αλλά κάποιοι έχουν σκοτωθεί και δεν μπορείς να τους φέρεις πίσω. Εδώ, για παράδειγμα, πέθανε ο γενναίος αταμάνος Γκρίζνοφ και το δεξί χέρι του Πουγκάτσεφ. Αλλά ο αξιωματικός Minakov δεν είχε χρόνο να κρεμαστεί και είναι και πάλι στις τάξεις των ανταρτών.
  Ο Τσίκα δεν ήθελε να επιστρέψει κοντά στην Ούφα και τώρα μετακομίζει μαζί με τον ιερέα στη Μόσχα.
  Έχοντας συσσωρεύσει ένα ολόκληρο βουνό από σάπια άχυρα, και έχοντας κανονίσει μια κουρτίνα καπνού, οι Κοζάκοι και οι αγρότες του Μπελομποροντόγκο ανέβηκαν στον τοίχο και όρμησαν στην επίθεση. Η κράτηση ήταν βάναυση. Και πολλοί άντρες πέθαναν. Όμως διέρρηξαν το φρούριο και σκότωσαν τους απελπισμένα μαχόμενους μισθοφόρους. Κατέλαβαν τριάντα πέντε κανόνια και μεγάλο απόθεμα πυρίτιδας και οβίδων. Μετά από αυτό, το μονοπάτι προς την Ούφα είναι ανοιχτό.
  Και πάλι, χιλιάδες άνθρωποι πάνε στους Πουγκατσεβίτες, ο λαϊκός στρατός μεγαλώνει. Και στην ίδια την Ούφα δεν υπάρχει ενότητα. Έχοντας ακούσει για τις επιτυχίες του Πουγκάτσεφ, μέρος της πρώην πολιτοφυλακής πίστευε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός πατέρας-τσάρος. Επιπλέον, ο επιφανής Σουβόροφ, και ακόμη πιο διάσημος και επιφανής στρατάρχης Πάνιν, πέρασαν στο πλευρό του Πουγκάτσεφ.
  Άρα, ίσως είναι πραγματικά ο βασιλιάς. Αν οι άνθρωποι τόσο ορμούν προς αυτόν, και οι πόλεις ξαπλώνουν η μια μετά την άλλη;
  Προέκυψε διαμάχη και εμφύλια διαμάχη ... Η Ούφα χωρίστηκε σε δύο μέρη: υποστηρικτές του Πέτρου του Τρίτου και της Αικατερίνης. Και υπήρξαν πυροβολισμοί μεταξύ τους.
  Ο στρατός των Beloborodov και Khlopushka, που είχε αυξηθεί σε είκοσι χιλιάδες, με την υποστήριξη του κόμματος του Pugachev, εισέβαλε στην πόλη. Οι μάχες ήταν σκληρές, αλλά οι Πουγκατσεβίτες πήραν τον αριθμό και την υποστήριξη των περισσότερων κατοίκων της πόλης. Η Ούφα, κάτω από την οποία ο Τσίκα καθόταν για πολύ καιρό, κυριολεκτικά πιάστηκε αμέσως. Και μαζί με τη σύλληψή της, πολλοί πλούσιοι Μπασκίρ, Καλμίκοι, Τατάροι πρεσβύτεροι, όσοι ακόμα δίσταζαν, ορκίστηκαν πίστη στον Πίτερ Φεντόροβιτς.
  Η κατάληψη της βασικής πόλης της Ούφα έδωσε τη δυνατότητα στους αντάρτες να κόψουν τις επικοινωνίες και τους δρόμους προς τη Σιβηρία και να ανοίξουν αυτή την περιοχή στην κατάκτηση των Πουγκατσεβιτών.
  Ο Khlopushka και ο Beloborodov πήγαν στα εργοστάσια Ural, φυτεύοντας εκεί τη δύναμη του λαού.
  Ο Πουγκάτσεφ, με στρατό που είχε αυξηθεί σε εκατόν πενήντα χιλιάδες μαχητές, πλησίασε τον Ριαζάν. Εκεί τον συνάντησε το τριανταπέντε χιλιοστό σώμα του κόμη Τσερνίσεφ. Το μόνο σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο προς τη Μόσχα είναι όταν άλλες πόλεις και χωριά παραδοθούν χωρίς μάχη.
  Παρά τη μεγάλη αριθμητική υπεροχή του Yemelyan, αντιμετώπισε έμπειρα και έμπειρα στρατεύματα στον τουρκικό πόλεμο. Και ο τσάρος-ιερέας, περισσότερα από τα μισά στρατεύματα είναι ανεκπαίδευτοι αγρότες με πασσάλους και πιρούνια, και πολλοί πρώην στρατιώτες δεν είναι αρκετά αξιόπιστοι, μια ετερόκλητη ομάδα με Κοζάκους και διαφορετικούς Τατάρους.
  Έτσι ο Τσερνίσεφ είχε μια ευκαιρία, έστω και .... Αν όχι για την ιδιοφυΐα του Alexander Vasilyevich Suvorov. Ο μεγάλος διοικητής επιτέθηκε τόσο επιδέξια με μια πολυάριθμη ορδή του Πουγκάτσεφ που ανάγκασε τον Τσερνίσεφ, τον ήρωα που κατέλαβε το Βερολίνο, να πολεμήσει με τους δικούς του κανόνες. Το νομαδικό ιππικό έβρεχε με δηλητηριώδη βέλη από απόσταση, σαν οπισθοδρόμηση επιδρομής. Και ο αγρότης με το κέρατο, αντίθετα, συνέκλινε σε μάχη με σώμα σε μάχη σώμα με σώμα.
  Η μάχη, με σύντομες διακοπές, διήρκεσε σχεδόν δύο ημέρες και έληξε με συντριπτική νίκη των Πουγκατσεβιτών. Περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες αιχμάλωτοι συνελήφθησαν μόνοι τους και ο ίδιος ο Ριαζάν άνοιξε τις πύλες.
  Ο πρώην αγαπημένος της Αικατερίνης, κόμης Γκριγκόρι Ορλόφ, διορίστηκε βιαστικά να διοικήσει τη φρουρά της Μόσχας.
  Αυτός είναι ο ισχυρότερος και μεγαλύτερος από τα πέντε αδέρφια, που παραλίγο να παρασύρουν την Αικατερίνη Β' στον διάδρομο. Σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιζόταν πρώτος ο Τσάρος Γρηγόριος. Αλλά τώρα η πιο επιφανής καταμέτρηση είναι ντροπή. Το σημερινό αγαπημένο της Catherine είναι ο Vasilchikov και στο μέλλον ο Potemkin. Εκτός βέβαια κι αν η βασίλισσα έχει τέτοιο μέλλον. Ότι οι μεγάλες επιτυχίες των Πουγκατσιφικών τέθηκαν υπό αμφισβήτηση.
  Αλλά ο Γκριγκόρι Ορλόφ είναι ένας γενναίος και επιδέξιος πολεμιστής και στον οποίο να εμπιστευτεί την ειρήνευση της εξέγερσης, ανεξάρτητα από το πώς είναι. Ειδικά αν ο Field Marshal Panin έχει αλλάξει. Και οι Ορλόβ θα είναι αφοσιωμένοι στην Κατερίνα μέχρι το τέλος.
  Αλλά εδώ υπάρχει ένα άλλο ερώτημα: πώς να σβήσουν τη Μόσχα; Υπάρχουν ακόμη σχετικά λίγα στρατεύματα στην πρώτη πρωτεύουσα, δεν έχουν επιστρέψει όλοι στην Τουρκία και ο απατεώνας βρίσκεται ήδη στο κατώφλι.
  Ο Γκριγκόρι αποφάσισε να αποσύρει τη φρουρά, καθώς και το Σύνταγμα Φρουρών Σεμένοφ, στο Κρεμλίνο. Και εκεί να κρατήσει την άμυνα, μέχρι την προσέγγιση της βοήθειας. Ο Ζαρουμπίν Τσίκα μπήκε στην Τούλα χωρίς μάχη, όπου οι οπλουργοί και η τοπική φρουρά δέχτηκαν με χαρά τους Πουγκατσεβίτες. Και ο Emelyan Pugachev στη Μόσχα. Όλη η πόλη, εκτός από το Κρεμλίνο, βγήκε να συναντήσει τον Yemelyan, και ιερείς και ιερείς επαίνεσαν τον Pyotr Fedorovich. Αρκετές χιλιάδες στρατιώτες της φρουράς αυτομόλησαν επίσης στον βασιλιά. Ο στρατός του Πουγκάτσεφ μεγάλωσε.
  Ο Alexander Vasilyevich Suvorov, κοιτάζοντας προς το Κρεμλίνο, είπε:
  - Ας φάμε αυτό το φρούτο! Ας ετοιμάσουμε μια επίθεση!
  Ο Emelyan Pugachev παρατήρησε λογικά:
  - Η Μόσχα είναι η καρδιά ... Αλλά το κεφάλι είναι ακόμα Πετρούπολη. Το χρειαζόμαστε! Κι ας έχει ήδη χιονίσει.
  Ο Όλιβερ Τουίστ και τα υπόλοιπα ξυπόλητα αγόρια κωπηλατούν χαρούμενα στο πρώτο χιόνι. Έπεσε μάλιστα λίγο αργότερα από το συνηθισμένο για τη Μόσχα. Προφανώς, όταν τα παιδιά φτάσουν στον Peter, θα είναι ήδη ένας σοβαρός παγετός.
  Λοιπόν, ποιος θα πίστευε ότι μόνο μια μάχη που κέρδισε ο Emelyan Pugachev στη συμμορία Salty θα μπορούσε να αλλάξει τόσο δραματικά την πορεία της ιστορίας. Λίγο πριν την ήττα, και τώρα στη Μητέρα Έδρα, μόνο ένα Κρεμλίνο δεν έχει καταληφθεί. Ούτε όμως πάει πουθενά.
  Αλλά δεν μπορείς να καθυστερήσεις. Πρέπει να πάμε γρήγορα στον Πέτρο. Και ο 200.000ος στρατός του Πουγκάτσεφ βάδισε βόρεια.
  Στα ανατολικά, οι Πουγκατσεβίτες σημείωσαν νέες επιτυχίες. Το Τσελιάμπινσκ παραδόθηκε σχεδόν χωρίς αντίσταση. Ο Decolong υποχώρησε, σκαρφαλώνοντας περαιτέρω στη Σιβηρία. Πολλά εργοστάσια υποτάχθηκαν επίσης χωρίς μάχη, συναντώντας τα αποσπάσματα του πατέρα του βασιλιά. Ο Κουνγκούρ αρνήθηκε να παραδοθεί. Όμως οδηγήθηκε σε ισχυρή πολιορκία. Πολλές μικρότερες πόλεις και δουλοπάροικοι πέρασαν κάτω από τον απατεώνα. Έπαιξε ρόλο και η αυξημένη εξουσία του Emelyan Pugachev. Αλλά μεμονωμένα εργοστάσια εξακολουθούσαν να προσφέρουν πεισματική αντίσταση στους Πουγκατσεφικούς. Ωστόσο, ήταν ακόμα μια μειοψηφία.
  Αποσπάσματα των Πουγκατσεβιτών κινήθηκαν επίσης στο Τομπόλσκ για να σταθούν πιο δυνατά στη Σιβηρία. Ο ντόπιος πληθυσμός υποστήριζε τον βασιλιά σχεδόν παντού. Ακόμη και πολλές φρουρές ορκίστηκαν πίστη στην αυτοκρατορική του μεγαλειότητα. Και όσες περισσότερες νίκες έχει ο Emelyan, τόσο πιο αδύναμος του αντιστέκονται.
  Το σώμα του Decolong έλιωνε. Οι στρατιώτες εγκατέλειπαν κάθε μέρα και έτρεχαν στους Πουγκατσεβίτες. Ακόμη και το μοναστήρι, που είχε επιδείξει παλαιότερα ηρωικό σθένος κατά των επαναστατών, αναγνώρισε τον νέο βασιλιά-πατέρα. Προφανώς οι μοναχοί αισθάνθηκαν εγκαίρως, του οποίου ο μπερές, και ότι δεν έχουν για τίποτα να πεθάνουν.
  Και ο Emelyan Pugachev, σχεδόν χωρίς να συναντήσει αντίσταση, πλησίαζε τον Πέτρο. Χωριστά συντάγματα, έχοντας ανταλλάξει μερικές βολές με τους επαναστάτες, παραδόθηκαν ή πήγαν στο πλευρό τους.
  Ένα μεγάλο πλήθος υπό τη διοίκηση του Padurov πλησίασε το Smolensk. Στην πόλη ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των υποστηρικτών του Πουγκάτσεφ και της τοπικής φρουράς. Μερικοί από τους αξιωματικούς επίσης έσπευσαν να πάνε στο πλευρό του Πιότρ Φεντόροβιτς. Οι πύλες άνοιξαν για τους Παδουρίτες και οι Πουγκατσεβίτες αντιμετώπισαν τα απομεινάρια της φρουράς που παρέμενε πιστή στην Αικατερίνη. Η δύναμη σπάει τη δύναμη και η κόκκινη σημαία του αρχηγού της εξέγερσης, Yemelyan Ivanovich, έχει ήδη υψωθεί πάνω από τις δυτικές πύλες της Ρωσίας. Και η εξέγερση κατέκλυσε επίσης τα πολωνικά εδάφη. Οι αγρότες έπιασαν και εκεί το δίκρανο, χτυπώντας το μπαρ και τους κυρίους.
  Έτσι η τοπική εξέγερση άρχισε να μετατρέπεται σε διεθνή εξέγερση. Ο αρχιστράτηγος των ρωσικών στρατευμάτων στην Τουρκία, κόμης και στρατάρχης Rumyantsev, έχει λάβει μέχρι στιγμής στάση αναμονής και διέταξε τους αντάρτες να μην συμμετάσχουν στη μάχη. Ωστόσο, δεν είναι καλό να σκοτώνεις μέλη των δικών σου ανθρώπων. Και ο Rumyantsev σεβάστηκε τον Suvorov, ο οποίος πήγε στο πλευρό του Emelyan Pugachev. Έτσι δεν υπήρχε κανείς να σώσει την Κατερίνα.
  Ο καγκελάριος Vorontsov είπε στη βασίλισσα τα άσχημα νέα:
  - Έρχονται κλέφτες στον Πέτρο! Δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει, και ο στρατός του απατεώνα αυξάνεται συνεχώς, μεγαλώνει σαν χιονόμπαλα!
  Η Κατρίν ανασήκωσε έξαλλη τα φρύδια της και σφύριξε:
  - Και τι είναι ο Κόμης μας Ρουμιάντσεφ;
  Ο καγκελάριος Ρουμιάντσεφ αναστέναξε βαριά και γουργούρισε:
  - Ο Κόμης μας Ρουμιάντσεφ αργεί...
  Η Κατερίνα αναφώνησε θυμωμένη:
  -Προδότη! Στη θηλιά του!
  Ο Ρουμιάντσεφ άπλωσε τα χέρια του μπερδεμένος και μουρμούρισε:
  - Είναι περιτριγυρισμένο από κεριά αφιερωμένα σε αυτόν προσωπικά, και δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσετε!
  Η Αικατερίνη ξαφνικά χλώμιασε και ρώτησε ξανά την Καγκελάριο:
  - Είναι μακριά από την Πετρούπολη οι κλέφτες;
  Η καγκελάριος απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ναι, διακόσια μίλια, ή ακόμα λιγότερα, θα αναφέρουν τώρα τα τελευταία νέα των μετώπων!
  Ένας αγγελιοφόρος έτρεξε μέσα, ήταν χλωμός σαν σεντόνι, βρυχήθηκε έντρομος:
  - Το Νόβγκοροντ άνοιξε τις πύλες στον απατεώνα!
  Η Κατερίνα αναστέναξε βαριά και μουρμούρισε:
  - Και το Νόβγκοροντ με τον μαρκήσιο.
  Ο τόνος της θύμιζε το στρώμα του Ιουλίου Καίσαρα: "Κι εσύ είσαι Βρούτος".
  Η καγκελάριος τεντώθηκε εμπρός και είπε:
  - Το πλοίο είναι έτοιμο, μεγαλειότατε, μπορείτε να φύγετε σήμερα για τα σύνορα!
  Η αυτοκράτειρα σφύριξε θυμωμένα:
  - Και να χάσω την εξουσία;
  Η καγκελάριος απάντησε χαμογελώντας:
  - Αλλά σώστε ζωές. Οι κλέφτες δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν την κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς, και θα επιστρέψετε θριαμβευμένοι!
  Η Κατερίνα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Ο Κόμης Πάνιν είναι μαζί τους και θα βοηθήσει τους κλέφτες να τα βγάλουν πέρα!
  Η καγκελάριος έθεσε διευκρινιστική ερώτηση:
  "Δηλαδή μένετε, Μεγαλειότατε;"
  Η Κατερίνα, αντί να απαντήσει, διέταξε:
  - Συγκεντρώστε τους άλλους τέσσερις αδερφούς Orlov και τους φρουρούς, καθώς και τραβήξτε όλες τις δυνάμεις από το Vyborg και άλλες χώρες. Μπορούμε ακόμα να παλέψουμε!
  Το Όρενμπουργκ, το οποίο είχε αλυσοδέσει τα στρατεύματα του απατεώνα για έξι μήνες, δεν ήθελε επίσης να παραδοθεί. Απελευθερωμένος από την αιχμαλωσία, ο Myasnikov, ένας από τους πέντε Κοζάκους που ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν τον Pugachev, προσφέρθηκε να σκάψει κάτω από το φρούριο. Όμως πήρε πολύ χρόνο. Και η απόσταση για το σκάψιμο υποσχέθηκε να είναι δίκαιη.
  Η πόλη Yaitsky με μια μικρή φρουρά, αποφάσισε επίσης να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Ο Αταμάν Οβτσινίκοφ έκανε επιδρομή στον Γκουρίεφ. Η τοπική φρουρά, όπως και την προηγούμενη φορά, παραδόθηκε χωρίς μάχη. Έτσι, οι Πουγκατσεβίτες στάθηκαν σταθερά στο Yaik. Συγκεντρώνοντας δυνάμεις και οδηγώντας τα όπλα από το Τσάριτσιν, ο Οβτσινίκοφ βομβάρδισε το φρούριο Yaik. Ο συνταγματάρχης Σεμιόνοφ έκανε μια εξόρμηση, έχοντας χάσει εβδομήντα νεκρούς, επέστρεψε με μια αλμυρή γουλιά.
  Αλλά ενώ ο Γιάιτσκ κράτησε. Όμως οι ορδές των επαναστατών μπήκαν στο Τομπόλσκ. Ο κυβερνήτης της Σιβηρίας, Chicherin, κατέφυγε στα ανατολικά και η πρωτεύουσα ορκίστηκε στον βασιλιά του πατέρα. Ταυτόχρονα υποβλήθηκαν και τα τελευταία, πεισματάρα εργοστάσια.
  Ο Fedot Katorzhny δεν βιαζόταν να εισβάλει στο Όρενμπουργκ, αλλά αναπλήρωσε το οπλοστάσιό του με εργαλεία και προμήθειες που έφτασαν από τα Ουράλια.
  Κοζάκοι, στρατιώτες και έμποροι έφυγαν από την ίδια την πόλη. Υπήρχαν φήμες ότι ο τσάρος-πατέρας είχε καταλάβει τη Μόσχα και πλησίαζε την Πετρούπολη. Ή ότι βρίσκεται ήδη ο ίδιος στην Αγία Πετρούπολη.
  Στο μεταξύ, ο αρχιεκτελεστής βιντεοσκοπούσε την ανάκριση της αιχμάλωτης νεαρής Ντόμκα και δύο αγοριών προσκόπων. Ο ίδιος ο Αλεξέι Ορλόφ ήταν παρών στην ανάκριση.
  Η Ντόμκα φαινόταν είκοσι πέντε, ξανθιά και ψηλή, αγρότισσα.
  Ο Αλεξέι Ορλόφ είπε με αναιδή τόνο:
  - Θα μιλήσεις;
  Το σπίτι ήταν περήφανα σιωπηλό. Ο κόμης Αλεξέι ξαφνιάστηκε. Γιατί μια συνηθισμένη αγρότισσα έχει τόσες φιλοδοξίες. Όχι, ο ρωσικός λαός έγινε περήφανος λόγω της Emelka Pugachev. Οι Smerds άρχισαν να θεωρούν τους εαυτούς τους ίσους με τα μπαρ. Αλλά δεν πειράζει, θα νικήσει τα χάλια!
  - Κόψτε την κυνηγητό της!
  Οι δήμιοι ρίχνουν στο κορίτσι. Φοράει ήδη μόνο ένα απλό αγροτικό φόρεμα και τα πόδια της είναι σε παπούτσια. Εκείνη αντιστέκεται απεγνωσμένα. Βασανιστές, σκίζοντας τα ρούχα της, εκθέτοντας τα κόκκινα βυζιά της. Καλή αγρότισσα, καλλιτεχνικό πατινάζ. Ο Αλεξέι Ορλόφ την κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον. Η εντολή ακολουθεί:
  -Τώρα την τσακώνω.
  Τα χέρια της κοπέλας είναι δεμένα πίσω από την πλάτη της και ένας γάντζος είναι γαντζωμένος. Μετά το σηκώνουν, στρίβοντας την άρθρωση της αγρότισσας. Η κοπέλα στενάζει και βρίσκεται κρεμασμένη, με τα γυμνά της πόδια από το έδαφος. Ο δήμιος τα εισάγει αμέσως στο μπλοκ και τα ασφαλίζει. Τώρα μπορείτε είτε να ανάψετε φωτιά, ψήνοντας στρογγυλές κοριτσίστικες γόβες είτε να μαστιγώσετε με ένα μαστίγιο.
  Ο Alexey Orlov λέει αλαζονικά:
  - Λοιπόν, πες μου, κλέφτη, ποιος είναι ο βασιλιάς μας;
  Η Ντόμκα λέει με θάρρος:
  - Ο Πιότρ Φεντόροβιτς είναι ο κυρίαρχος της ελπίδας μας!
  Ο Αλεξέι Ορλόφ χαμογελά και διατάζει τον δήμιο:
  - Δέκα χτυπήματα του μαστίγιου με οικονομίες.
  Ένας έμπειρος βασανιστής χτυπά μια δυνατή, μυώδης από συνεχή σωματική εργασία, κοριτσίστικη πλάτη με μισή δύναμη. Για να φουσκώσουν τα αυλάκια, αλλά να μην σκάσει το δέρμα. Πονάει κι αυτό. Το σπίτι μαστιγώθηκε περισσότερες από μία φορές και τα καλά επουλωμένα σημάδια από μαστίγιο είναι ορατά πάνω του. Άντεξε στα χτυπήματα, σιωπηλά, χωρίς γκρίνια ή κλάμα.
  Ο Αλεξέι ξαναρώτησε απειλητικά:
  - Ποιος είναι λοιπόν ο κυρίαρχος μας!
  Ο Ντόμκα λέει αυτόματα:
  - Πιοτρ Φεντόροβιτς ο Τρίτος, η ελπίδα μας!
  Ο Αλεξέι θυμωμένος διατάζει τον δήμιο:
  - Πέντε χτυπήματα σε πλήρη ισχύ!
  Ο βασανιστής μιας μεγάλης σωματικής διάπλασης ταλαντεύεται και επενδύει σε ένα χτύπημα με όλη του τη δύναμη. Το δυνατό δέρμα της αγρότισσας σκάει και πιτσιλίζει αίμα. Οι δήμιοι χτυπούσαν για να μην τέμνονται τα ίχνη του μαστιγίου και κατανέμονται ομοιόμορφα κατά μήκος της πλάτης.
  Το κορίτσι συσπάται, αλλά συγκρατεί τις κραυγές της. Φαίνεται να θέλει να δείξει το θάρρος της.
  Ο Alexey Orlov επαναλαμβάνει την ερώτηση ξανά:
  - Ποιος είναι ο βασιλιάς μας;
  Η Ντόμκα λέει ευθαρσώς:
  - Πιοτρ Φεντόροβιτς, και είσαι κάθαρμα, σε λίγο θα κουνηθείς σε μια θηλιά!
  Ο κόμης Αλεξέι έγινε έξαλλος, πήδηξε όρθιος και κούνησε τη γροθιά του στη δεμένη, γυμνή γυναίκα. Αλλά μετά άλλαξε γνώμη και είπε δυσοίωνα:
  - Λιπάνετε τις φτέρνες της με λάδι κρεμάλα. Και τυλίξτε το μαγκάλι ... Αλλά μόνο προσεκτικά το έπεσε για να μην το σακατέψει.
  Ο δήμιος πήρε κάτω από το γείσο του:
  - Είμαστε με την έννοια της Υψηλότητάς σας!
  Ο Κόμης μουτρώθηκε. Η Υψηλότητα είναι ένα καλό κομπλιμέντο, αλλά η μεγαλειότητα είναι πολύ καλύτερη. Όμορφα πόδια μιας αγρότισσας. Το πέλμα, αν και τραχύ, αλλά δεν φαίνονται κάλλοι, τα δάχτυλα είναι ομοιόμορφα, σαν παιδί, εκτός ίσως από μακρύτερα, τα νύχια είναι προσεκτικά κομμένα. Πιθανώς, όπως όλες οι αγρότισσες, πήγε ξυπόλητη μέχρι τους παγετούς, και μόλις πρόσφατα, όταν χιόνισε και ο Νέβα πάγωσε, φόρεσε παπούτσια.
  Ο Alexey αγαπούσε τα γυναικεία πόδια και τέτοια βασανιστήρια σαν μαγκάλι. Η σόλα λιπαίνεται με λάδι για να μην καεί και η φωτιά τοποθετείται σε ειδική υπολογισμένη απόσταση. Μπορείτε να βασανίζετε έτσι για δέκα λεπτά, ή και περισσότερο. Μόνο μικρές φουσκάλες θα τρομάξουν. Και μετά επαναλάβετε τα βασανιστήρια για αρκετές ημέρες. Μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος βασανιστηρίων και επίπονη.
  Η Ντόμκα συνοφρυώνεται βαριά, συσπάται, δαγκώνει τα χείλη της και προσπαθεί να συγκρατήσει τις κραυγές της. Όμως δεν τα καταφέρνει καλά και, στο τέλος, αρχίζει να γκρινιάζει.
  Ο Alexey Orlov ρωτά ξανά:
  "Λοιπόν, αναγνωρίζεις την αυτοκράτειρα Αικατερίνη τώρα;"
  Μέσα από δάκρυα και κλάματα, η Ντόμκα φώναξε:
  - Ο Τσάρος μας Πήτερ Φεντόροβιτς και δεν υπάρχει άλλος Τσάρος!
  Ο Αλεξέι φώναξε ανυπόμονα:
  - Τηγανίστε, όπως πρέπει, και σιγά, και τώρα θα ανακρίνουμε τους φαλακρούς!
  Τα αγόρια ήταν ξυπόλητα, φορούσαν μόνο σορτς. Ήταν ήδη προετοιμασμένοι για βασανιστήρια. Οδηγούσαν μέσα στο χιόνι, που έκανε τα πόδια να κοκκινίσουν και έγιναν σαν τα πόδια της χήνας. Οι δήμιοι έπιασαν αμέσως δουλειά. Ήταν απαραίτητο να μάθουμε ποιος τους έστειλε, πού βρίσκονταν ακόμη οι πρόσκοποι στην Αγία Πετρούπολη και για τα σχέδια του Εμέλιαν Πουγκάτσεφ.
  Τα μαστίγια σφυρίζουν, τα αγόρια χτυπιούνται και ο υπάλληλος της Δούμας κάνει ερωτήσεις που καταγράφονται στο πρωτόκολλο. Και τα αγόρια, όπως τα παιδιά των αγροτών, μαστιγώθηκαν περισσότερες από μία φορές και δεν μπορείτε να τα πάρετε με ένα συνηθισμένο μαστίγιο. Κουνώντας το κεφάλι τους και βρίζοντας αρνητικά. Τότε ο δήμιος άρπαξε έναν καυτό λοστό από το τζάκι και άρχισε να τον απλώνει στα σώματα.
  Πονάει περισσότερο από ένα μαστίγωμα όταν σε καίνε καυτό. Τα αγόρια ουρλιάζουν από τον πόνο και αρχίζουν να φλυαρούν κάτι ασυνάρτητα. Από τη μια πλευρά, θέλουν να απαλλαγούν από τα απάνθρωπα βασανιστήρια και από ένα σκληρό ράφι. Από την άλλη, μην προδώσεις τους συντρόφους σου. Τα αγόρια λοιπόν λένε βλακείες και ξεσπούν σε κλάματα. Και το καυτό σίδερο είτε κολλάει στο στήθος, είτε εφαρμόζεται στη γυμνή φτέρνα. Κόκκινες λαβίδες πηγαίνουν επίσης στο μάθημα. Ο δήμιος αναζητά τα πιο ευαίσθητα σημεία στο πέλμα, δημιουργώντας μια σφοδρή ανάκριση.
  Ο Αλεξέι Ορλόφ χαμογελάει καθώς παρακολουθεί τα αγόρια των προσκόπων να περιθάλπονται. Στη συνέχεια εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι στα γυμνά πέλματα της Domka, οι φουσκάλες διογκώθηκαν και άρχισαν να σκάνε. Και αυτό σημαίνει ότι το δέρμα στα πόδια κοντεύει να καεί, και να χάσει την ευαισθησία!
  "Άφησέ την, ρε κάθαρμα!" - διέταξε την καταμέτρηση. - Άσε το λίγο.
  Το σπίτι της γυναίκας αποδείχθηκε γερό, ήρωας. Υπέμεινε τα βασανιστήρια χωρίς να χάσει τις αισθήσεις της και χωρίς να απαρνηθεί τον βασιλιά πατέρα της.
  Τα αγόρια βασανίστηκαν σκληρά, έχασαν τις αισθήσεις τους πολλές φορές. Το γεγονός ότι είναι ακόμα χωρίς γενειάδα δεν ανησυχεί πολύ τους βασανιστές - το κύριο πράγμα είναι να λάβουν πληροφορίες. Και οι έφηβοι είναι συχνά πολύ πιο επίμονοι και επίμονοι κάτω από βασανιστήρια από τους ενήλικες.
  Κάτι είπαν βέβαια, αλλά υπάρχουν πολλές βλακείες και αβεβαιότητες στη μαρτυρία τους. Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: ο Emelyan Pugachev πλησιάζει την πόλη και ο στρατός του είναι τεράστιος.
  Αλλά η δύναμη της Κατερίνας είναι σημαντική. Συμπεριλαμβανομένων δεκαπέντε χιλιάδων φρουρών, δεκαπέντε χιλιάδων στρατιωτών από άλλες φρουρές και άλλες τριάντα χιλιάδες μαχητές της ευγενούς πολιτοφυλακής. Εξήντα χιλιάδες στρατιώτες, κάτι που δεν είναι κακό για μια καλά οχυρωμένη πόλη. Συν ο Στόλος της Βαλτικής και η Κρονστάνδη. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσεις μια πολιορκία κοντά στην Αγία Πετρούπολη, χειμώνα και σε βάλτους. Για να μπορεί να μετρηθεί ακόμα η Emelka.
  Αλλά στο πλευρό του Pugachev, ο ίδιος ο Alexander Vasilyevich Suvorov. Και τώρα οι ορδές των αγροτών ετοιμάζονται για μια επίθεση. Ο Σουβόροφ έδωσε στον εαυτό του ένα μήνα για να πάρει τον έλεγχο της βόρειας Παλμύρας. Τα στρατεύματα του Πουγκάτσεφ, έχοντας καλυφθεί από χαλάζι, ετοιμάζονται.
  Ο Αταμάν Τσίκα, στο μεταξύ, πλησίασε τον Νάρβα. Η πόλη καταλήφθηκε αρκετά γρήγορα, έτσι το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς πήγε στο πλευρό των επαναστατών. Μόνο Γερμανοί μισθοφόροι αντιστάθηκαν.
  Παραδόθηκε χωρίς μάχη, αποδεχόμενος τον Τσάρο Πέτερ Φεντόροβιτς Ρίγα και πολλές άλλες πόλεις. Μόνο ο Ρέβελ έπρεπε να πολιορκηθεί. Η Καρέλα και άλλες βόρειες πόλεις άνοιξαν επίσης τις πύλες στους Πουγκατσεβίτες. Έτσι, η Πετρούπολη βρέθηκε σε όλο και μεγαλύτερη απομόνωση. Ήταν μπλοκαρισμένος. Υπάρχει επίσης διάσπαση στον στόλο. Οι ναυτικοί επαναστάτησαν και οι Πουγκατσεβίτες κέρδισαν στα τρία τέταρτα της μοίρας της Βαλτικής: κρέμασαν κόκκινες, βασιλικές σημαίες.
  Και ο Σουβόροφ προετοίμαζε μια αποφασιστική επίθεση στην Πετρούπολη. Έχτισε τα τείχη και εκπαίδευσε τους αγρότες. Δίδαξε τον εχθρό σε πιθανές επιθέσεις με πυραύλους, ετοίμασε πυροβολικό.
  Ο Όλιβερ Τουίστ προπονούσε επίσης εντατικά το νεαρό του κίνητρο. Το αγόρι έτρεξε ξυπόλητο στο χιονισμένο χωράφι και σχεδόν δεν ένιωθε το κρύο, όπως πολλοί άλλοι άγονοι άνθρωποι του πρωτοπόρου του σώματος.
  Τα αγόρια έμαθαν να πυροβολούν με τόξα και σούβλες. Γενικά, δεδομένου του πόσο βαρύ και ανακριβές είναι ένα μοντέρνο όπλο, το τόξο είναι πολύ αποτελεσματικό όπλο, ειδικά αν κάνετε την άκρη πολυεπίπεδη, διπλασιάζετε ή τριπλασιάζετε το κορδόνι του τόξου και το βυθίζετε σε δηλητήριο.
  Και μετά θα τσακωθούν τα παιδιά!
  Η επίθεση έχει προγραμματιστεί για τη νύχτα, και οι νύχτες στην Αγία Πετρούπολη είναι μεγάλες και σκοτεινές. Έτσι, αυτό έκανε τα πράγματα πιο εύκολα.
  Ο εχθρός έκανε μια μικρή αναχώρηση, έστειλε το Σύνταγμα Φρουρών Preobrazhensky στην επίθεση, αλλά αμέσως δέχτηκε πυρά από πολυάριθμο πυροβολικό Pugachev και έχοντας υποστεί μεγάλη ζημιά αναχώρησε από το σπίτι. Το σύνταγμα ιππικού των Χουσάρων πήδηξε από την απέναντι πλευρά και τον συνάντησαν στρατιώτες του πρωτοπόρου σώματος του Όλιβερ Τουίστ.
  Τα αγόρια χρησιμοποίησαν ένα νέο όπλο: βελτιωμένες σφεντόνες με χειροβομβίδες θρυμματισμού ως γέμιση και πλημμύρισαν τον εχθρό με ένα σύννεφο βελών. Ο Όλιβερ σέλασε ακόμη και ο ίδιος το άλογο και ηγήθηκε του αγώνα. Ωστόσο, δύο ή τρεις αναβάτες έσπασαν τη φωτιά και ο κλέφτης έκοψε επιδέξια τον πρώτο, προκαλώντας ένα χτύπημα εκτροπής με ένα σπαθί στα δεξιά και μετά πρόσθεσε με μια λεπίδα στα αριστερά. Τότε το αγόρι, πολύ επιδέξια, γαντζώθηκε έναν άλλο ουσάρ, τον οποίο, αφού πέταξε, τρύπησε τον ίδιο του τον σύντροφο με μια τούρνα. Μετά ήρθε ένα τελειωτικό χτύπημα με μια λεπίδα από πάνω.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αναφώνησε:
  - Δύναμη και επιδεξιότητα, όπως ο σύζυγος: μαζί - επιτυχία, χώρια - γέλιο!
  Μερικοί ακόμη αναβάτες που έσπασαν ολοκληρώθηκαν με βολές από σφεντόνες.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έκοψε έναν άλλο κύριο και παρατήρησε:
  - Ποιος έχει μόνο τίτλο, και ποιος έχει κλήση!
  Χάνοντας τη μισή σύνθεση, οι ουσάροι γύρισαν πίσω. Τα παιδιά γέλασαν και σφύριξαν μετά από αυτόν.
  Η ημερομηνία της επίθεσης πλησίαζε... Αλλά ο Όλιβερ Τουίστ έμαθε από αποστάτες ότι στο Φρούριο Πέτρου και Παύλου βασάνιζαν τον ανιχνευτή Ντόμκα και πολλά αγόρια προσκόπων. Και ήθελε να τους ελευθερώσει. Αλλά πώς να το κάνουμε αν αυτό το φρούριο έχει τοίχους πάχους είκοσι μέτρων και είναι απόρθητο; Εδώ προσπαθήστε, να κανονίσετε μια απόδραση;
  Τα αγόρια βασανίζονται πράγματι σκληρά - τα καίνε με πυρωμένο σίδερο, τα μαστιγώνουν με μαστίγια. Το σηκώνουν και το τινάζουν. Η Petya αποφάσισε να μπει στο φρούριο με κάθε κόστος και να οργανώσει μια απόδραση. Και σκέφτηκε μια εντελώς χολιγουντιανή ιδέα - να είναι στη φυλακή ως κρατούμενος.
  Και η ιδέα πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά περιπετειώδης και ριψοκίνδυνη. Αμέσως μετά τη σύλληψη του Όλιβερ Τουίστ, αποφάσισαν σε καταδίωξη να ανακρίνουν με πάθος. Το αγόρι πρωτοπόρος ήλπιζε ότι θα μπορούσε να συναντηθεί με τους συγκρατούμενούς του και να συζητήσει τις προοπτικές της απόδρασης.
  Ο Αλεξέι Ορλόφ ήταν και πάλι παρών στα βασανιστήρια. Δεν ήξερε εξ όψεως τον Όλιβερ Τουίστ. Για αυτόν, ήταν απλώς ένας ασπροκέφαλος έφηβος, με εξέχοντες μύες. Και θα έπρεπε να είχε ανακριθεί και να μάθει πού κρύβεται η προδοσία. Τα σημάδια και τα ίχνη βασανιστηρίων του Όλιβερ Τουίστ επουλώθηκαν χωρίς ίχνος, οπότε ο Ορλόφ σκέφτηκε ότι αυτό το παιδί δεν είχε ακόμη να αντιμετωπίσει έναν δήμιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα ραγίσει σχετικά εύκολα.
  Το αγόρι τραβήχτηκε πάνω στο ράφι. Ο Όλιβερ ένιωσε τα χέρια του δεμένα πίσω του να τραβούν προς τα πάνω. Δεν βλάπτει τις κινούμενες αρθρώσεις του. Αλλά δεν χρειάζεται να παίξετε και τον ήρωα. Διαφορετικά, μπορούν να σας βασανίσουν τόσο πολύ που δεν θα έχετε τη δύναμη να ξεφύγετε. Έτσι ο Όλιβερ Τουίστ έκανε ένα ψεύτικο βογγητό.
  Ο αρχιεκτελεστής όμως ήταν εξαιρετικά έμπειρος. Είδε αμέσως πόσο δυνατές ήταν οι φλέβες του αγοριού και του έβαλαν στα πόδια ένα βαρύ μπλοκ που κουμπώνει στη θέση του σαν χειροπέδες.
  Οι μύες των ώμων του Όλιβερ Τουίστ σφίχτηκαν, οι φλέβες του μυρμήγκιασαν. Άρχισαν να τον σηκώνουν μέχρι το ταβάνι. Αυτό είναι το είδος των βασανιστηρίων. Ο Aleksey Orlov, ο οποίος ήταν θυμωμένος με το πείσμα των αγοριών, διέταξε να τον βασανίσουν αμέσως, ξεκινώντας με ισχυρά μέσα. Εδώ είναι ο Κόμης. Ψηλός στο ανάστημα, φαρδύς στους ώμους, παρά τα νεαρά του χρόνια ήδη με βαριά κοιλιά. Ντυμένος πολυτελώς, με όλες τις παραγγελίες.
  Ο Όλιβερ Τουίστ βασανίζεται, ως συνήθως, εντελώς γυμνός και το αγόρι ντρέπεται να κρεμαστεί γυμνό παρουσία κυρίων, ενός γιατρού, ενός δήμιου και των βοηθών του, γραφέων και ενός επίτιμου φρουρού. Αλλά ο πρωτοπόρος κλέφτης θα ντρεπόταν ακόμη περισσότερο αν ήξερε ότι δύο κυρίες τον παρακολουθούσαν: η ίδια η βασίλισσα Αικατερίνη και επίσης η κουμπάρα Τρουμπέτσκαγια.
  Η Αικατερίνα κοιτάζει πίσω από μια άνετη οθόνη και με κιάλια. Όμορφο αγόρι στο ράφι. Και όσο μεγάλωνε η βασίλισσα, τόσο περισσότερο της άρεσαν οι νέοι. Ειδικά αν βασανίζονται.
  Για πολύ καιρό, η Catherine δεν είχε δει τόσο ανακουφισμένους, συμμετρικά τοποθετημένους μύες, όπως αυτού του αγοριού. Ένας πραγματικός έφηβος Απόλλωνας. Πρέπει να ζητήσουμε να φτιάξουν ένα άγαλμα από αυτόν και να ρίξουν λάδι στον καμβά. Ένα όμορφο αγόρι, και τώρα το όμορφο πρόσωπό του παραμορφώνεται από τα βάσανα και τα δάκρυα πέφτουν από τα γαλανά μάτια.
  Σηκώνοντας τις αισθήσεις του, ο δήμιος άφησε το τύμπανο και ο Όλιβερ Τουίστ όρμησε κάτω. Και κοντά στο πάτωμα, ένα χοντρό σχοινί αλόγου τεντώθηκε. Και στους ώμους και στα χέρια, ακόμα και στην πλάτη του αγοριού, ήταν σαν να κυλούσε ένα ποτάμι λιωμένου μολύβδου. Ο Όλιβερ Τουίστ δεν φώναξε μόνο επειδή το σοκ του πόνου του έκοψε την ανάσα και χτύπησε τον αέρα.
  Και ο δήμιος κούνησε το τριχωτό πόδι του, και βάρη κολλήθηκαν στο μπλοκ. Κρύος ιδρώτας έτρεξε στο μαυρισμένο σώμα του αγοριού και η ανάσα του ήταν βαριά. Ο Όλιβερ συγκράτησε απεγνωσμένα τη σπαρακτική κραυγή του, προσπάθησε να είναι ανένδοτος και περήφανος σοβιετικός πρωτοπόρος.
  Ο αρχιεκτελεστής έκανε μια ερώτηση κατά την υπηρεσία:
  - Για ποιο σκοπό στάλθηκε ο κλέφτης στην Πετρούπολη!
  Ο Όλιβερ Τουίστ απάντησε θυμωμένα:
  - Σκότωσε ηλίθιε!
  Ο Alexey Orlov διέταξε:
  - Ορμος!
  Μαστίγια έπεσαν στο αγόρι. Σε σύγκριση με τον πόνο στο ράφι που μόλις είχα υπομείνει, οι βλεφαρίδες έμοιαζαν να είναι κάτι επιπόλαιο και όχι επικίνδυνο. Ο Όλιβερ Τουίστ έμεινε σιωπηλός. Αποφάσισε, ό,τι μπορεί, αλλά δεν θα υποχωρήσει.
  Από μια σπασμένη πλάτη έτρεξε αίμα. Αλλά βλέποντας ότι το αγόρι δεν ανταποκρινόταν, ο Ορλόφ διέταξε:
  - Φωτιά!
  Ο δήμιος άναψε φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Οι φλόγες έγλειψαν τις γυμνές φτέρνες του Όλιβερ. Ο πόνος από τις νευρικές απολήξεις είναι βασανιστικός. Αλλά το αγόρι φαντάστηκε ότι έτρεχε στην άμμο της αραβικής ερήμου και οδηγούσε την ορδή του Ταμερλάνου. Η σκέψη της μάχης αποσπά την προσοχή από τη φωτιά. Και δεν είναι τρομακτικό για αυτόν.
  Ο δήμιος έριξε τη θερμότητα κάτω από το ράφι. Ένας άλλος βασανιστής, με καυτές λαβίδες, δάγκωσε το μυώδες στήθος του Όλιβερ Τουίστ. Ο τρίτος ζέστανε το σύρμα και άρχισε να χτυπάει στο πίσω μέρος. Ο Όλιβερ Τουίστ, έχοντας ανεπτυγμένη φαντασία, αποσυνδέθηκε από τα βάσανα. Ένιωσε το άγγιγμα του πυρωμένου σιδήρου, αλλά κάπως πνιγμένο, σαν να έσταζε καυτό τσάι πάνω σου, και όχι καυτό ατσάλι.
  Η Κάθριν το παρακολούθησε με ηδονική σάλια. Πόσο γοητευτικό είναι, ένα τόσο όμορφο αγόρι βασανίζεται. Είναι κρίμα που δεν ουρλιάζει, είναι τόσο υπομονετικός. Λοιπόν, σωστά ο Προμηθέας, όχι ένας εύκαμπτος ήρωας.
  Ο Όλιβερ παρουσιάζει τον εαυτό του και μάλιστα τους Τιτάνες στον πυρετό της μάχης. Οι λεπίδες του εχθρού τον χτυπούν, αίμα στάζει, ουλές μένουν. Αλλά τα χέρια και τα πόδια κινούνται, κόβουν, τεμαχίζουν τους εχθρούς.
  Ο δήμιος διάλεξε ένα μεγάλο κομμάτι σίδερο από το τζάκι και, καθώς ήταν έτοιμος να το φέρει στο πρόσωπο του αγοριού, η φωνή της Αικατερίνης ήχησε:
  - Μην! Δεν πρέπει να παραμορφώσεις ένα τέτοιο πρόσωπο, είναι σκέτο χερουβείμ!
  Ο Αλεξέι Ορλόφ γύρισε προς την οθόνη και ρώτησε έκπληκτος:
  - Σου αρέσει αυτό το παλικάρι όπως σου αρέσει, μάνα;
  Η βασίλισσα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της.
  - Ναί! Βγάλτε τον από το ράφι! Πλύντε και ετοιμαστείτε για ύπνο!
  Ο Alexey Orlov έγνεψε υπάκουα:
  - Υπακούω στη μεγαλειότητά σας!
  Όταν αφαίρεσαν το μπλοκ στα οστά και τους συνδέσμους, πυροβολήθηκαν βασανιστικά από τον πόνο. Ο Όλιβερ Τουίστ συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι δεν θα τον έστελναν σε κελί με τους συντρόφους του και ρώτησε μπερδεμένος τον πρίγκιπα:
  - Που πάω?
  Ο Αλεξέι Ορλόφ βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Τυχερός νεαρός επιβήτορας. Η ίδια η μητέρα Αικατερίνα σε κοίταξε. Θα ζεις σαν χωρικός γιος στο χρυσό, κοιμήσου στο χρυσό!
  Ο Όλιβερ απάντησε αγανακτισμένος:
  - Είμαι από την οικογένεια των Δον Κοζάκων, και όχι ένας απλός χωρικός!
  Τα τραύματα και τα εγκαύματα των αγοριών είχαν τριφτεί με οινόπνευμα. Ήταν τρομεροί. Αλλά ο Πέτυα ένιωσε τον εαυτό του, αν και πονούσε, αλλά χαρούμενα. Ήταν λυπηρό που δεν κατάφεραν να σώσουν τους φίλους τους. Αχ η μοίρα του...
  Αναρωτιέμαι λοιπόν τι θέλει να κάνει η μητέρα μαζί του; Ο Όλιβερ είχε ήδη ακούσει αρκετά για το τι κάνουν συνήθως οι άντρες και οι γυναίκες μεταξύ τους, αλλά ο ίδιος δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει. Ωστόσο, είναι ήδη στρατηγός, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι ενήλικος.
  Όταν ντύθηκε ο Όλιβερ Τουίστ δεν το έκανε. Το μαρμάρινο δάπεδο του Χειμερινού Παλατιού ήταν ευχάριστα κρύα, γυμνά, με φουσκάλες. Το βήμα ήταν επώδυνο, αλλά αυτός ο πόνος, που μόνο ερεθίζει, αλλά δεν είναι ικανός να σπάσει.
  Το αγόρι οδηγήθηκε σε ένα φωτεινό δωμάτιο με πολλούς πίνακες και κρεμαστούς καμβάδες. Ένας άντρας με δύο κορίτσια έτρεξε στο δωμάτιο κρατώντας βούρτσες. Γυρίζοντας στον Όλιβερ Τουίστ, ο καλλιτέχνης είπε ευγενικά:
  - Μπορείς να ακουμπήσεις στη μαρμάρινη στήλη νεαρέ, και να σταθείς ενώ σχεδιάζουμε.
  Ποζάρει ξανά γυμνός; Αυτό είναι δυσάρεστο, αλλά από την άλλη, θα ζωγραφίσουν ένα πορτρέτο σας, σαν από κάποιο ευγενές άτομο. Και φαίνεται να μεγαλώνεις τον εαυτό σου από κουρέλια σε πλούτη.
  Τα κορίτσια άπλωσαν τη μπογιά και άρχισαν να κάνουν λαδερά σκίτσα στον καμβά. Ο Όλιβερ Τουίστ στάθηκε και για να αποσπάσει την προσοχή του από την βασανιστική πληγή μετά το ράφι και τα σκληρά βασανιστήρια, το δέρμα σχισμένο και καμένο από τον λαιμό μέχρι τα νύχια, άρχισε να σκέφτεται τι συνέβαινε τώρα στα μέτωπα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ναι, μερικές φορές συμβαίνουν προσωρινές συγκρούσεις σε ένα όνειρο και ένα αγόρι του δέκατου ένατου αιώνα μπορεί να δει τον εικοστό αιώνα.
  Και ξαφνικά το είδε αυτό το αγόρι και αυτό που είδε δεν του άρεσε καθόλου. Τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν αμέσως τον Kuibyshev και μπήκαν στο Uralsk, κατέλαβαν τον Guryev ... Υπήρχε κίνδυνος διείσδυσης των ορδών του Mainstein στην Κεντρική Ασία. Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος έχει αναπτυχθεί στη Μόσχα. Οι Ναζί στα τέλη Δεκεμβρίου 1946, πιο συγκεκριμένα στις 25 Δεκεμβρίου τα Χριστούγεννα, ξεκίνησαν την επόμενη επίθεσή τους στη σοβιετική πρωτεύουσα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ είδε την κίνηση του τανκ καθώς τα κορίτσια αράχνη που βρίσκονταν μέσα στριφογύριζαν τον πυργίσκο. Και έπεσε πάνω σε ό,τι κινείται και δεν κινείται.
  Frida, Gerda, Charlotte - μια χαρούμενη τριάδα ανθρώπων με μεταμοσχευμένο DNA εντόμων. Και ό,τι και να πεις, τα όμορφα κορίτσια είναι απλά η υψηλότερη κατηγορία. Με ένα μπικίνι επιδεικνύουν τη γοητεία τους.
  Και το τανκ, στο οποίο καβαλάνε τα κορίτσια σε ένα ιδιαίτερο, πυραμιδικό σχήμα, με μικρούς κυλίνδρους να καλύπτουν όλο τον πυθμένα.
  Ο Γκέρντα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού τανκ IS-3. Έφτασε στην ίδια διασταύρωση μεταξύ του πύργου και της γάστρας, που φώναξε από το δημοτικό τραγούδι των ορεινών:
  - Και στα έναστρα ύψη και στο βουνό σιωπή ... Κύματα θάλασσας και μανιασμένη φωτιά! Και σε έξαλλη, και σε έξαλλη φωτιά!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες κινήθηκαν και πυροβόλησαν. Και το T-34-85 πήγε στην επίθεση. Αυτή η δεξαμενή παρέμενε ακόμα η πιο μαζική και σειριακή. Προφανώς, οι εργασίες στο T-54 επιβραδύνθηκαν αισθητά. Το Λένινγκραντ βρίσκεται σε έναν ισχυρό δακτύλιο αποκλεισμού και στα ανατολικά, ο παγετός έχει κάπως δροσίσει τη θέρμη των σαμουράι.
  Το γερμανικό τανκ είναι οπλισμένο με πυροβόλο των 88 χλστ. αλλά των 100 EL. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κορίτσια θέλουν να έχουν ένα μεγάλο κιτ μάχης. Και έτσι έφτιαξαν οι ίδιοι ένα χνούδι μεγάλου διαμετρήματος.
  Αλλά οι Γερμανοί δεν ξέρουν ότι ο Στάλιν έχει εφοδιασμένο εναντίον τους ένα όπλο: ένα ανεμόπτερο καμικάζι. Μικρού βάρους οκτακοσίων κιλών, το ανεμόπτερο περιέχει δύο centners εκρηκτικών. Και το αγόρι-πιλότο με το όπλο.
  Είναι πρωτοπόρος Vitya, λέει μια προσευχή και πηγαίνει στο ανεμόπτερο. Για να σώσει ρούχα, το παιδί μπαίνει στην καμπίνα με τα ίδια μαγιό. Υπάρχουν γυμνά ίχνη στον παγετό του καθαρού αεροδρομίου. Το καθήκον του αγοριού είναι να σηκωθεί στον αέρα και να κατευθύνει το αυτοκίνητο σε έναν στόχο αέρα ή ξηράς.
  Ο αδίστακτος δικτάτορας, με τη βοήθεια τέτοιων τακτικών, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συντριπτική ποιοτική υπεροχή της γερμανικής αεροπορίας. Και χρησιμοποιούν τα αγόρια ως καμικάζι καθαρά για έναν ρεαλιστικό σκοπό - και ζυγίζουν λιγότερο και οι μαχητές είναι λιγότερο πολύτιμοι από τους ενήλικες.
  Το αγόρι ανεβαίνει σε μια στενή καμπίνα. Μετά κοιτάζει το δείγμα της Παναγίας, σταυρώνεται και πατάει το πεντάλ με τη γυμνή φτέρνα του. Ένα ανεμόπτερο καμικάζι απογειώνεται με δυσκολία στον ουρανό. Η τακτική είναι ακόμα νέα, και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο αποτελεσματική είναι. Αλλά ο σοβιετικός λαός είναι έτοιμος για τα πάντα για χάρη του στρατού και της χώρας του.
  Ο Vitya πρέπει να εμβολίσει το νεότερο πυραμιδικό άρμα, αδιαπέραστο από τα σοβιετικά αντιαρματικά όπλα από όλες τις γωνίες: μετωπική κεκλιμένη θωράκιση 300 mm, πρύμνη 250 mm. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι 68 τόνοι και ο κινητήρας είναι 1200 ίπποι. Φυσικά, ένα ανεμόπτερο και ένας πρωτοπόρος μπορούν να θυσιαστούν για να καταρρίψουν ένα τέτοιο τέρας.
  Ο Vitya ορμάει στον εχθρό, βουτάει ... Αν δεν υπήρχαν κορίτσια με έντομα μέσα, πιο συνηθισμένοι πιλότοι, τότε θα τους περίμενε ο θάνατος. Όμως το αντιαεροπορικό πολυβόλο μουντζουρώνει και ο πλανήτης εκρήγνυται εκατό μέτρα από τη γερμανική μηχανή. Το πυραμιδικό τανκ "Θωρηκτό" κουνιέται, αλλά δεν του συμβαίνει τίποτα τρομερό. Και πάλι, το αυτοκίνητο του Mainstein ορμάει μέσα από τις σοβιετικές εκτάσεις.
  Και τα σοβιετικά τανκς προσπαθούν ανεπιτυχώς να αντεπιτεθούν.
  Η Γκέρντα φώναξε:
  - Είμαι σούπερ!
  Και έριξε ένα βλήμα με τέτοιο τρόπο που αποδείχθηκε ότι τρία κόκκινα τανκς χτυπήθηκαν ταυτόχρονα. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα τανκς συγκρούστηκαν επιπόλαια.
  Και η Σάρλοτ ξεπέρασε τον σύντροφό της και κατέρριψε αμέσως τέσσερα τανκς. χτύπησε:
  - Είμαι λύκος και τίγρη, τρώω ρώσικα!
  Στην ψυχή του νεκρού αγοριού, ο Βίτι πετά στον παράδεισο. Μόνο ο παράδεισος τον περιμένει εκεί, γιατί είναι πρωτοπόρος ήρωας.
  Ο Όλιβερ Τουίστ αηδιάζει να το δει και αποσπάται η προσοχή του από το θέαμα της καταστροφής των τανκς.
  Το αγόρι είναι με πλήρη στολή. Οι πληγές και τα έλκη έχουν ήδη αρχίσει να στεγνώνουν και να επουλώνονται. Απλώς ήθελα πολύ να φάω. Και ακόμα τον βάφουν.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και ότι οι κάτοικοι δεν πρέπει να τρέφονται;
  Ο καλλιτέχνης κοίταξε ερωτηματικά τον πεζό. Χτύπησε τα χέρια του. Σαν να περίμενε μια τέτοια εντολή εκ των προτέρων, μια γαρνιρισμένη ψητή χήνα, κομμένο ψωμί και κρασί σε ένα ασημένιο σκεύος μπήκαν στο δωμάτιο.
  Ο Όλιβερ όρμησε άπληστα πάνω στο φαγητό. Του φαινόταν ασυνήθιστα νόστιμη χήνα με μήλα και ψημένη κρούστα. Μόνο τα κόκαλα τσάκισαν. Το κρασί ήταν γλυκό και όχι υπερβολικό, αλλά μετά από δύο μεγάλα ποτήρια, το κεφάλι του Όλιβερ ήταν θορυβώδες. Το αγόρι έφαγε τη χήνα ολόκληρη, αφήνοντας μόνο τα κόκαλα και έδειξε τη δική του λαιμαργία. Μετά από αυτό, ο Όλιβερ Τουίστ δεν το σκέφτηκε για πολλή ώρα, αλλά το πήρε και αποκοιμήθηκε. Και έτσι δίστασε. Το αγόρι πήραν προσεκτικά και το μετέφεραν στην πολυτελή κρεβατοκάμαρα της αυτοκράτειρας.
  Αυτό είναι το Χειμερινό Παλάτι, όλα είναι κοντά και κοντά.
  Και ο Όλιβερ Τουίστ ονειρευόταν το φασμογορικό και ασυνήθιστο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Μετά τον ύπνο, ο Όλιβερ Τουίστ έκανε ασκήσεις και ένιωσε πόσο καλύτερα νιώθει. Και οι πληγές και οι φουσκάλες του έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Η ενέργεια επέστρεψε στους μύες. Οι νεαροί σύνδεσμοι ανέκαμψαν γρήγορα χωρίς να αισθάνονται πόνο από διαστρέμματα.
  Ωστόσο, είναι καλό να είσαι αγόρι - όλα θεραπεύονται τόσο γρήγορα και εύκολα. Εδώ ο γέρος γενικά δεν μπορούσε να συνέλθει από τα βασανιστήρια στο ράφι. Και το σώμα είναι νέο και φρέσκο.
  Πολύ περισσότερο ο Όλιβερ ήθελε την ελευθερία. Έφαγε χυλό με γάλα και κρέας, και μερικές αποξηραμένες μπανάνες. Μετά έφαγε ένα μήλο.
  Ακολουθεί παραδοσιακή εξέταση από γιατρό. Δεν το άλειψε καν με αλκοόλ.
  Και μια κουταλιά σιρόπι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Και είναι γλυκό και νόστιμο.
  Μετά έφυγε ο γιατρός. Η κρίση αναμενόταν σύντομα. Θεωρητικά, ένας δικηγόρος θα ανατεθεί στον Όλιβερ, αλλά αυτό μπορεί να είναι για επίδειξη.
  Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που συμπονούν το αγόρι, οπότε ένα δεκάχρονο παιδί πιθανότατα δεν θα εκτελεστεί. Κι ας μην έλεγε πού ήταν κρυμμένος ο θησαυρός. Μια πιο πιθανή πρόταση είναι η σκληρή εργασία. Είτε ορυχεία είτε φυτείες στις νότιες αποικίες. Οι φυτείες είναι, φυσικά, καλύτερες, αλλά ακόμη και εκεί το ποσοστό θανάτου από ασθένειες μεταξύ των λευκών κατάδικων είναι πολύ υψηλό, αν και το κλίμα είναι ζεστό. Όμως, τα παιδιά είναι ακόμη λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από επιδημίες από ότι οι ενήλικες. Και υπάρχει πιθανότητα σε δέκα χρόνια να πάρεις αποφυλάκιση υπό όρους και να νοικιάσω ένα οικόπεδο. Και κάποιοι από τους πλούσιους ήταν και οι ίδιοι κατάδικοι.
  Τα ορυχεία είναι χειρότερα... Επίσης υψηλή θνησιμότητα. Εκεί, σε στενούς διαδρόμους και οικισμούς, χρειάζονται μικρού μεγέθους εργάτες. Δηλαδή, τα παιδιά στέλνονται εδώ πρόθυμα. Και το ποσοστό θνησιμότητας είναι υψηλό. Επιπλέον, τα παιδιά συχνά εργάζονται γυμνά και ξυπόλητα και σε σημείο πλήρους εξάντλησης. Και οι αναθυμιάσεις είναι δηλητηριώδεις. Στα μεταλλεία γενικά ελάχιστοι επιβίωσαν μέχρι το τέλος της θητείας τους.
  Ο Όλιβερ κατάλαβε ότι οι φυτείες ήταν καλύτερες από τα ορυχεία από κάθε άποψη. Υπάρχουν στιγμές στις φυτείες που δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου δουλειά, και τα παιδιά κατάδικα διασκεδάζουν ακόμη και παίζουν ποδόσφαιρο.
  Υπάρχει ακόμα ελπίδα για διαφυγή.
  Και ο Όλιβερ τρίβει τον έναν κρίκο της αλυσίδας από τον άλλο... Και διαβάζει προσευχές...
  Και όταν τελικά τον κυριεύει ένα όνειρο, βλέπει κάτι τέτοιο μέσα του...
  Η Αικατερίνη Β' ήταν τόσο κουρασμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέρος της νύχτας που είχε τη δύναμη να φιλήσει το αγόρι που κοιμόταν μια-δυο φορές στο γύρο, πλυμένη, σκληρή, πρόσφατα βασανισμένη φτέρνα και μετά να ακουμπήσει το κεφάλι της στο στήθος του κλέφτης πρωτοπόρος και μύρισε ειρηνικά. Η μεταμόρφωση ενός παιδιού σε άνδρα δεν έγινε. Η βασίλισσα και το αγόρι κοιμήθηκαν μέχρι το μεσημέρι. Μετά έφεραν πλούσιο φαγητό. Η Αικατερίνα παρατήρησε ότι οι πληγές του αγοριού είχαν ήδη επουλωθεί, σαν μετά από μερικές εβδομάδες καλής φροντίδας, και οι φουσκάλες είχαν εξαφανιστεί εντελώς.
  Η βασίλισσα ρώτησε τον Όλιβερ Τουίστ:
  -Είσαι μάγος;
  Το αγόρι, καταβροχθίζοντας το φαγητό με όρεξη, παρατήρησε:
  - Γιατρεύει καλύτερα σε νεαρό παρά σε σκύλο!
  Η Κατερίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά τόσο γρήγορα αναρρώνω από τα βασανιστήρια των αγοριών, δεν έχω δει ακόμα.
  Ο Όλιβερ θυμήθηκε γιατί είχε μπει καθόλου στην πόλη και ρώτησε υπονοούμενα:
  - Αν είσαι τόσο ευγενικός... Ελευθερώστε τα φιλαράκια μου!
  Η Κάθριν κοκκίνισε ολόκληρη και σφύριξε θυμωμένα:
  - Δεν! Είναι εγκληματίες και πρέπει να εκτελεστούν! Θα σε εκτελέσω όταν σε κουράσω!
  Ο Όλιβερ θύμωσε και χτύπησε δυνατά τη βασίλισσα με τον δείκτη του στο λαιμό. Εκείνη χωλαίνει. Και ο κλέφτης-ήρωας σφύριξε:
  -Μην περιμένεις σκύλα! Πόσους ανθρώπους έχετε βασανίσει - παλιά σκουπίδια!
  Οι λακέδες έτρεξαν μέσα, αλλά ο Όλιβερ Τουίστ έβγαλε ένα κοφτερό στιλέτο πίσω από τον κορσέ της Κάθριν και της έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό, γρύλισε:
  - Ένα βήμα ακόμα και θα σκοτώσω τον σφετεριστή!
  Οι υπηρέτες μπερδεύτηκαν και σήμανε συναγερμός σε όλο το παλάτι. Οι φρουροί άρχισαν να τρέχουν. Εμφανίστηκε και ο διοικητής των ρωσικών στρατευμάτων στην Αγία Πετρούπολη, κόμης Αλεξέι Ορλόφ.
  Ο Δυνατός Όλιβερ Τουίστ κράτησε ένα στιλέτο στο λαιμό της αυτοκράτειρας, βρυχήθηκε:
  - Διατάσσω να απελευθερωθούν όλοι οι κρατούμενοι από τις φυλακές, αλλιώς δεν θα ζήσει!
  Ο Αλεξέι προσπάθησε να απειλήσει:
  - Αν τη σκοτώσεις, ξέρεις τι θα σου κάνουμε;
  Ο κλέφτης-ήρωας απάντησε με τόλμη:
  "Ακόμα δεν θα βγάλεις βίτσιο από τον τάφο, και τα βασανιστήρια δεν με τρομάζουν!" Εσείς οι ίδιοι το είδατε χθες!
  Η Αικατερίνα, που συνήλθε, έγνεψε:
  -Κάνε όπως λέει αυτός ο τιτάνας... Τέλος πάντων, μερικές εκατοντάδες κρατούμενοι, η ισορροπία δυνάμεων δεν θα επηρεαστεί!
  Ω, η Κάτια ήθελε να ζήσει. Και ήθελα να κυβερνήσω. Τώρα ευχαρίστως θα έφευγε από την Αγία Πετρούπολη με ένα πλοίο, μόνο στη θάλασσα βρίσκεται μια εξεγερμένη μοίρα που ελέγχεται από τον Πουγκάτσεφ. Γενικά, η Αικατερίνη κατάλαβε ότι ο πόλεμος είχε ήδη χαθεί. Και πρέπει να φροντίσετε να διατηρήσετε το δέρμα σας. Και ο θρόνος... Τότε η ταλαιπωρία για να διαχειριστείς αυτόν τον ανυποχώρητο και αιώνια δυσαρεστημένο λαό είναι υπερβολικός. Έχει τεράστιους λογαριασμούς στα σύνορα, που γίνονται σε περίπτωση πραξικοπήματος.
  Μπορεί να συνεχίσει να ζει με βασιλικό τρόπο, κάπου στο Παρίσι. Παρεμπιπτόντως, το κλίμα του Παρισιού είναι πολύ πιο ήπιο και πιο ευχάριστο από αυτό της Αγίας Πετρούπολης. Ίσως στην πραγματικότητα να πάτε στον κόσμο με τον Emelyan Pugachev; Να προσπαθήσει αυτός ο γαλαζοπόδαρος Κοζάκος να τα βγάλει πέρα με την αυτοκρατορία; Διόρθωσε και έχει βαρεθεί τη δύναμη μέχρι το λαιμό!
  Ο Όλιβερ Τουίστ πήγε με την Κάθριν στην άμαξα για να επιβλέψει προσωπικά την απελευθέρωση των κρατουμένων από τους σταυρούς και το φρούριο Πέτρου και Παύλου. Ο νεαρός πολεμιστής ήταν τώρα σε ένα λευκό άλογο. Είχε μια σκέψη, αλλά δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να πάει την αυτοκράτειρα-μητέρα στο στρατόπεδο του Emelyan Pugachev; Αυτό σήμαινε το τέλος του εμφυλίου πολέμου και την τελική επιτυχία της εξέγερσης. Και η ένταξη, στην πραγματικότητα, μιας νέας δυναστείας, αν και τυπικά οι Ρομανόφ παρέμειναν στην εξουσία.
  Παρόλο που υπήρχε ακόμα ένας κληρονόμος Παύλος και ένα σωρό συγγενείς. Ναι, η Emelka κόλλησε, δεν θα πεις τίποτα.
  Οι κρατούμενοι βγήκαν από τα μπουντρούμια, τους έδιναν ρούχα, τους ταΐσαν. Η αυτοκράτειρα παρέμεινε υπό την απειλή του θανάτου από τον απελπισμένο πρωτοπόρο.
  Ο αδύνατος νεαρός Ιβάν Ορλόφ, ο μικρότερος από τους αδελφούς Ορλόφ, έκανε πρόταση γάμου στον Αλεξέι.
  - Ναι, στο διάολο με την Κάτια. Θα ανακηρύξουμε αυτοκράτορα τον διάδοχο του Παύλου και μαζί της θα σκοτώσουμε το αγόρι!
  Ο Αλεξέι κούνησε μανιωδώς το κεφάλι του.
  Είσαι τρελός αδερφέ; Ναι, ο Paul μας μισεί περισσότερο από τον Emelyan. Θέλεις να μας ράψουν για ρεκτορόνα;
  Ο χοντρός Στέπαν Ορλόφ πρότεινε:
  -Να προσποιηθούμε ότι είμαστε παραιτημένοι και μετά να αδράξουμε τη στιγμή και να χαστουκίσουμε το αγόρι.
  Ο Αλεξέι έγνεψε καταφατικά.
  - Κάνε το λοιπόν, αλλά... Για να μην πετάξει ούτε μια τρίχα η Κατιούσα!
  Ο μυτερός Έντουαρντ Ορλόβα παρατήρησε ρεαλιστικά:
  -Τι πρέπει να κάνουμε? Σύντομα ο Αλεξάντερ Σουβόροφ θα οδηγήσει τα στρατεύματα σε θύελλα και ο στρατός μας λιώνει. Όλοι είναι στρατιώτες που εγκαταλείπουν, και ακόμη χειρότερα αξιωματικοί, ακόμη και ευγενείς.
  Ο Ivan Orlov πρότεινε με τόλμη:
  - Μπορεί να διαρρεύσει προς τα βόρεια. Προς την κατεύθυνση του Vyborg, και εκεί η Σουηδία είναι κοντά.
  Ο Αλεξέι αναστέναξε βαριά και υπενθύμισε:
  -Η Βίμποργκ έχει ήδη ανοίξει τις πύλες στον απατεώνα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κινδυνεύουμε να πεθάνουμε.
  Ο Ιβάν απάντησε με πάθος:
  - Μα θα ξεσπάσουμε τουλάχιστον στα ανοιχτά, αλλιώς θα μας τσακίσουν σαν γκόμενους στο κλουβί.
  Ο Alexey το σκέφτηκε. Πράγματι, η προσπάθεια να διαρρήξεις τη νύχτα φαινόταν ως η καλύτερη διέξοδος. Δύσκολα είναι δυνατόν να κρατηθεί η τεράστια πόλη με αραίωση φρουράς. Σε αυτή την περίπτωση, αν πάτε για μια μεγάλη ανακάλυψη, μέρος του στρατού θα χαθεί, αλλά υπάρχει περίπτωση να βγείτε μόνοι σας και να συνεχίσετε τον αγώνα από το εξωτερικό. Και τι μπορεί να προσφερθεί ως εναλλακτική. Υποχώρηση στο Φρούριο Πέτρου και Παύλου.
  Είναι σε ένα νησί, δεν είναι εύκολο να επιτεθεί. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να ξεσπάσει κανείς από το Πετροπαβλόφσκ με μια σωστή πολιορκία. Θα υποφέρεις λοιπόν εκεί μέχρι να τελειώσεις όλες τις προμήθειες. Και μετά πεθαίνεις από την πείνα. Τι άλλο να κάνουμε; Δώστε την Κάτια σε έναν απατεώνα και προσπαθήστε να σώσετε τα δέρματά του με αυτόν τον τρόπο;
  Το μονοπάτι φαινόταν πολύ σαγηνευτικό. Θα σώσει όμως ο Emelyan τις ζωές τέτοιων επικίνδυνων ατόμων όπως οι αδερφοί Orlov; Άλλωστε, ανέτρεψαν τον Πέτρο τον Τρίτο, και ο Γκριγκόρι στραγγάλισε ακόμη και την πρώην μεγαλειότητά του με ένα μαντήλι.
  Έτσι, η ιδέα να τεθούν τα πάντα σε μια σημαντική ανακάλυψη φαινόταν προτιμότερη από οποιαδήποτε άλλη.
  Βγήκαν και μερικά αγόρια προσκόπων. Περπατούσαν τρεκλίζοντας, δύο μάλιστα στηριζόμενοι στα χέρια για να μην πέσουν. Τα αγόρια βασανίστηκαν βάναυσα, αλλά συμπεριφέρθηκαν αξιοπρεπώς. Ο Βίτια βρήκε τη δύναμη να περπατήσει μόνος του, αν και του έκαψαν τις φτέρνες με ένα καυτό σίδερο. Πλησιάζοντας τον Όλιβερ Τουίστ, ο βοηθός του είπε βραχνά:
  - Βασανίστηκε ... Κάηκε με καυτές λαβίδες. Είχα πεντακόσια μαστιγώματα και τρία κουνήματα. Όλα τα κόκκαλα έσπασαν στη θέση τους, αλλά δεν τους είπα τίποτα!
  Ο Όλιβερ Τουίστ ενθάρρυνε τη Βίτια:
  - Δεν ξέρω τίποτα για τα φαρμακευτικά βότανα! Όλα θα γιατρευτούν καλύτερα από ό,τι σε έναν σκύλο... Το κυριότερο είναι να μην είσαι σπασμένος!
  Η Ντόμκα ήταν μεταξύ των αποφυλακισμένων. Παρά τα βασανιστήρια, το κορίτσι παρέμεινε όμορφο. Ξυπόλητη με ένα ελαφρύ φόρεμα, η ψηλή κοπέλα δεν φαινόταν να νιώθει το κρύο. Το πρόσωπό της είχε μια παιδική έκφραση. Πλησίασε τον Όλιβερ Τουίστ, υποκλίθηκε στην πολυτελώς ντυμένη Κάθριν και είπε:
  "Μου έψησαν τις φτέρνες τέσσερις φορές... Αλλά δεν πειράζει, βλέπετε, περπατάω!"
  Ο στρατηγός παρηγόρησε το κορίτσι:
  - Μη λυπάσαι, Ντόμκα. Δοκιμάζει μόνο ψυχραιμία. Ο Alexey Orlov θα εξακολουθεί να ουρλιάζει στο ράφι. Πληρώστε για τα εγκλήματά τους.
  Η Ντόμκα έλαμψε τα μάτια της και ρώτησε:
  - Δώσε μου την ευκαιρία να βασανίσω το ίδιο το kata.
  Ο πρωτοπόρος κλέφτης Όλιβερ Τουίστ είχε μεγάλη διάθεση. Οι απελευθερωμένοι κρατούμενοι φορτώθηκαν σε έλκηθρα. Η Αγία Πετρούπολη είναι μια πόλη πολύ μεγάλη για να πας στα περίχωρά της με τα πόδια σου, και μάλιστα ξυπόλητος.
  Η Κάθριν ψιθύρισε στον Όλιβερ Τουίστ:
  - Θέλεις να σε κάνω πρίγκιπα;
  Ο κλέφτης των πρωτοπόρων χαμογέλασε και ρώτησε κοροϊδευτικά:
  Γιατί όχι δούκας;
  Η βασίλισσα χαμογέλασε με δύναμη και ρώτησε:
  - Θέλεις να γίνεις δούκας;
  Ο Όλιβερ Τουίστ γέλασε και ρώτησε με σοβαρό τόνο:
  - Μόνο που δεν ξέρω σε ποιο βασίλειο, θα μου πάρεις δουκάτο. Στη Ρωσία έχεις συμπατριώτες, ο διάβολος έμεινε δύο!
  Η Κατερίνα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τίποτα να υποσχεθεί. Και η Βίτια, που κάθισε στο έλκηθρο δίπλα τους, παρατήρησε:
  - Ο Όλιβερ Τουίστ είναι γενναιόδωρα προικισμένος με τον βασιλιά-πατέρα. Αντιστράτηγος της Αυτού Μεγαλειότητας.
  Η Κάτια γύρισε στη Βίτα:
  - Θέλεις να σε κάνω στρατάρχη;
  Το αγόρι σε απάντηση τράβηξε τα μαλλιά της Κατερίνας και απείλησε:
  - Μην περιποιείσαι!
  Ο Alexey Orlov είδε ότι μια σειρά από έλκηθρα και έλκηθρα κατευθύνονταν προς την έξοδο. Και η Κατερίνα είναι μαζί τους. Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι 'αυτό. Μην ακυρώσετε τη βασιλική διαταγή. Δεν μπορούν να χάσουν την Κατερίνα. Αλλά αν συνεχίσει βιαστικά να πάει στο στρατόπεδο ενός απατεώνα, τότε θα υπάρξει ένα τέλος. Κάτι διαφορετικό μπορεί να συμβεί υπό τον Αυτοκράτορα Παύλο.
  Ο Ορλόφ δίστασε ... Πρέπει να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα, αλλά ο Γκριγκόρι δεν είναι δίπλα του. Είναι επίσης κακό που μπερδεύονται και οι γκαρντ. Πρέπει επειγόντως να σώσουμε το δέρμα μας.
  Και τότε ο Αλεξέι Ορλόφ πήρε μια απόφαση: στο κάτω-κάτω, η αιχμάλωτη Αικατερίνη θα αποσπούσε την προσοχή του στρατού του απατεώνα και στο μεταξύ αυτοί, με τους φρουρούς και τις πολιτοφυλακές, θα μπορούσαν να γλιστρήσουν έξω από την πόλη. Έτσι, μάταια ο Σουβόροφ εκπαίδευσε στρατεύματα για την επίθεση. Θα ξεσπάσουν και θα αφήσουν τους αδερφούς Ορλόφ στο χωράφι, βάλτους, πιο κοντά στη Σουηδία.
  Ο Αλεξέι διέταξε τους κήρυκες:
  - Φώναξε τα αδέρφια και φύσηξε τη συγκέντρωση! Ας συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις που μπορούμε!
  Και ο Όλιβερ Τουίστ, πανευτυχής που οι φίλοι του ήταν ελεύθεροι, και η βασίλισσα ήταν συνεπαρμένη, τραγούδησε. Τα αγόρια, η Ντόμκα, και οι άλλοι απελευθερωμένοι κρατούμενοι το σήκωσαν.
  Ω γερές μου αλυσίδες σκλαβιάς,
  Γιατί το αγόρι ήταν ξυπόλητο, πεινασμένο δεσμευμένο ...
  Το σκουλήκι παγώνεις λίγο,
  Και στις σκέψεις σου θα μπορέσεις να κατακτήσεις όλες τις αποστάσεις!
  
  Ο κόσμος μας είναι μια τόσο θλιβερή φυλακή
  Ο θάνατος κυριαρχεί σε αυτό, τα βάσανα βασιλεύουν παντού ...
  Δεν μπορούμε να φέρουμε το φως στο μυαλό
  Ο Κύριος στέλνει δοκιμασίες!
  
  Στα λατομεία του κλήρου του αγοριού,
  Ένας σκλάβος να κουβαλάει ένα καλάθι με μεγάλες πέτρες...
  Αν και χωρίς γένια, αλλά τα μαλλιά έγιναν γκρίζα,
  Άλλωστε η ζωή είναι χειρότερη και από ρείθρο!
  
  Αλλά πιστεύω ότι ο ελεύθερος ήλιος θα ανατείλει
  Το χερουβείμ θα σκορπίσει το πλήθος των σαϊτάνων...
  Και ο Παντοδύναμος θα μας δώσει μια δοκιμή,
  Θα υπάρχουν δωρεάν παπούτσια, καφτάνια!
  
  Αλλά εξακολουθώ να είμαι ταλαιπωρημένος και αλυσοδεμένος,
  Το στομάχι είναι άδειο, και ένα μαστίγιο στα πλευρά ...
  Στο θρόνο, το αγόρι είναι μόνο στα όνειρα,
  Περπατάει σε ένα ακανθώδες, τρομερά σκοτεινό μονοπάτι!
  
  Αλλά ξέρω ότι ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τους συνανθρώπους,
  Αμέσως θα σηκώσουμε το δίκρανο των κακών κυρίων!
  Θα είμαστε άξιοι του λάβαρου των πατέρων,
  Ας δοξάσουμε τον Κυρίαρχο στη δόξα του ονόματος!
  
  Είναι όμορφο να ζεις, αλλά να πεθαίνεις,
  Θα είμαστε πάντα άξιοι ενός ιππότη...
  Αφήστε τη θυμωμένη αρκούδα να βρυχάται
  Η ίντριγκα στρίβει από ένα αρπακτικό με έναν απατεώνα!
  
  Αλλά το ελεύθερο πνεύμα κατέλαβε τους ανθρώπους,
  Θα ξεσηκωθούν να πολεμήσουν τον αντίπαλο!
  Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί, αντίθετα,
  Που ο πρίγκιπας έπαιρνε μόνο ζιπουνάκι με μισθό!
  
  Μπορούμε να φτιάξουμε έναν δίκαιο κόσμο
  Ένα στο οποίο συμμετέχουν όλοι!
  Άλλωστε, για μένα ο Χριστός είναι ένα ιερό είδωλο,
  Το οποίο τα βοοειδή κατάφεραν να σταυρώσουν!
  
  Αναστήστε τους νεκρούς, πιστεύω ότι όλοι έχουν δοθεί,
  Και χτίστε έναν λαμπερό νέο κόσμο...
  Για να γίνουν όλες οι ταινίες πραγματικότητα
  Για να μη σηκωθεί ο χωρικός με ένα γκρίνια!
  
  Τότε θα κατακτήσουμε το σύμπαν,
  Ας χαράξουμε μονοπάτια στις άκρες όλων των γαλαξιών...
  Και θα έχω έναν έξυπνο γιο,
  Ως ενσάρκωση του πνεύματος των αστροναυτών!
  Ωραίο τραγούδι και εξαιρετική ερμηνεία χορωδίας. Όλοι τραγουδούν με ειλικρίνεια, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν μουσικό αυτί βγάζουν αξιοπρεπείς και μελωδικούς ήχους. Οι πύλες ανοίγουν και μια μεγάλη πομπή φεύγει από την Αγία Πετρούπολη. Οι νικητές φεύγουν από την πόλη με μουσική και τραγούδια. Και είναι πολύ χαρούμενοι!
  Ενώ όμως η πομπή έφευγε, ενώ οι Πουγκατσέφικοι τους συναντούσαν, ξέσπασε αιματηρή μάχη στην απέναντι πλευρά της Αγίας Πετρούπολης. Ο στρατός του Έμελιαν Πουγκάτσεφ δεν είναι κάποιο είδος φασαρίας, αλλά κολλημένος από την πειθαρχία Σουβόροφ. Και οι φρουροί προειδοποίησαν για μια σημαντική ανακάλυψη. Οι φρουροί αντιμετωπίστηκαν με πυροβολισμούς και πυροβολισμούς.
  Ο Αλεξάντερ Σουβόροφ προέβλεψε ότι αν η φρουρά της Αγίας Πετρούπολης ήθελε να ξεσπάσει, θα το έκανε με βόρεια κατεύθυνση, πιο κοντά στα σουηδικά σύνορα. Εκεί θα είναι πιο πιθανό να φύγουν. Και ο λαμπρός διοικητής ετοίμασε πολλές παγίδες για τον εχθρό. Και τώρα, για παράδειγμα, ετοιμάζονται λάκκοι για λύκους για το ιππικό. Οι Ουσάροι κάτω από πυρά τουφεκιού προσπάθησαν να ξεπεράσουν τις αμφιβολίες και τα άλογά τους έπεσαν μαζικά σε προσεκτικά σχεδιασμένες και καλά καμουφλαρισμένες παγίδες.
  Αλλά εδώ είναι ιππείς αποτυγχάνουν, και άλλοι πηδούν μετά από αυτούς. Πέφτουν επίσης σε μεταμφιεσμένες χαράδρες ή χαρακώματα που σκάβουν οι αγρότες.
  Ο Αλεξέι Ορλόφ, που οδήγησε το ιππικό στην επίθεση, έπεσε ο ίδιος σε ένα βαθύ χαντάκι και ένας αιχμηρός πάσσαλος τρύπησε την πλευρά του κόμη. Και άλλα πτώματα αλόγων έπεσαν από ψηλά, συντρίβοντας τον κόμη.
  Είναι πολύ γαλήνιο όταν έχεις ένα τέτοιο βάρος στοιβαγμένο πάνω σου και τα πλευρά σου είναι σπασμένα. Και δεν μπορείς να αναπνεύσεις ή να γυρίσεις. Και είναι επίσης κρύο, και τα χέρια, το πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα σας κρυώνουν.
  Ο Αλεξέι προσπαθεί απεγνωσμένα να κουνηθεί, αλλά κάθε κίνηση οδηγεί τα πλευρά του στους πνεύμονές του και τον κάνει να φτύσει αίμα. Ένα σαρκοφάγο αρπακτικό έπεσε σε λάκκο λύκου και πνίγεται σε αυτό, κάτι που είναι εξαιρετικά συμβολικό.
  Ο Ιβάν Ορλόφ κατάφερε να πηδήξει πάνω από τις χαράδρες, αλλά μια σφαίρα που εκτοξεύτηκε από ένα ραντεβού τον χτύπησε στο στομάχι. Ο Σουβόροφ, όπως ο Μέγας Πέτρος, έβαλε τους καλύτερους στρατιώτες στα προστατευμένα οχυρά στην Πολτάβα και εκτόξευσε θανατηφόρα πυρά.
  Και το ιππικό Don και Kalmyk ήταν ήδη σε ενέδρα και νέα συντάγματα έσπευσαν στη διάσωση.
  Φρουροί βγήκαν από τις πύλες της Πετρούπολης. Επιλεγμένα συντάγματα, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής προστασίας της αυτοκράτειρας. Η μάχη φούντωσε καυτή. Εδώ είναι τα καλύτερα στρατεύματα της αυτοκρατορίας, στρατιώτες ύψους όχι λιγότερο από ενενήντα μέτρα. Πηγαίνουν, σαν χρησιμοποιημένοι, χωρίς να δίνουν σημασία ούτε σε πυροβολισμούς όπλων ούτε σε ενέδρες σκοπευτές.
  Αλλά και ο Αλεξάντερ Σουβόροφ τους έχει ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα εύφλεκτο μείγμα και ρητίνη χύνονται εκ των προτέρων. Η φωτιά των Kalmyks άναψε βέλη και ο χώρος αμέσως φουντώνει. Επιλεγμένες, φρουρές, αφού δέχθηκαν ένα τρομερό δάγκωμα και πιάστηκαν κάτω από τις κόκκινες και πορτοκαλί φλόγες, δεν σηκώνονται και αρχίζουν να σκορπίζονται. Και οι πιο θαρραλέοι από αυτούς απλά καίγονται ζωντανοί.
  Η σημαντική ανακάλυψη, στην οποία είχαν στηριχθεί τόσες πολλές ελπίδες, βυθίστηκε. Στρατιώτες απλών μονάδων, καθώς και μερικοί φρουροί, αφήνουν τα όπλα και εκλιπαρούν για έλεος. Οι πολιτοφυλακές επίσης σκορπίζονται και ο όχλος της Αγίας Πετρούπολης σήκωσε το κεφάλι του. Στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, γίνεται ταραχή, χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τρέχουν στους δρόμους και ουρλιάζουν:
  - Δόξα στον βασιλιά-πατέρα! Vivat Petr Fedorovich! Ας δοξαστεί ο εγγονός του Μεγάλου Πέτρου!
  Ο Στέπαν Ορλόφ, ως ο πιο προσεκτικός από τους αδελφούς, κρύφτηκε σε έναν από τους τοίχους ενός πολυώροφου πύργου. Ο Έντουαρντ Ορλόφ, ουρλιάζοντας απελπισμένος, προσπάθησε να παρακινήσει τους στρατιώτες να πολεμήσουν με τον στρατό του Πουγκάτσεφ. Όμως δεν ήταν πια η μέρα και η ώρα του. Ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ και ο βοηθός του Όλιβερ Τουίστ πέρασαν στην επίθεση. Και ο Alexander Suvorov και ο στρατάρχης Papin προέτρεψαν τους επιζώντες φρουρούς να παραδοθούν το συντομότερο δυνατό.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πήγε πρώτος στον Έντουαρντ. Ο μυτερός Ορλόφ έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιτεθεί στο αγόρι. Ο κλέφτης-ήρωας κούνησε το σώμα του και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κόμη με όλη του τη δύναμη. Το κρανίο θρυμματίστηκε και το πτώμα του Έντουαρντ έπεσε σε μια χιονοστιβάδα. Μετά τον θάνατό του, οι τελευταίοι φρουροί πέταξαν τα όπλα.
  Και τα στρατεύματα του Πουγκάτσεφ έμπαιναν ήδη στην επαναστατημένη πόλη.
  Ο Στέπαν Ορλόφ με ένα μικρό απόσπασμα ιππικού έσπευσε στο φρούριο Πέτρου και Παύλου. Μόνο εκεί, και ακόμη και στην Κρονστάνδη, υπήρχε η ευκαιρία να παραταθεί κάπως η αντίσταση. Ή μάλλον, ακόμη και αγωνία.
  Αλλά ο Όλιβερ Τουίστ με τη συμμορία του όρμησαν στα τακούνια και προσπέρασαν το απόσπασμα του Στέπαν. Ξέσπασε μια ολιγόλεπτη, αν και αιματηρή συμπλοκή. Ο Όλιβερ πάλεψε με τον Στέπαν. Έκοψε τον έναν σωματοφύλακα, τον δεύτερο. Και μετά κόψτε τον καλοφαγωμένο εκπρόσωπο της βούρτσας της οικογένειας Orlov. Ο βαριά τραυματισμένος Στέπαν πήδηξε από το λευκό άλογο. Έπεσε στα γόνατα και ούρλιαξε για έλεος.
  Και ο Όλιβερ διέταξε να τον δέσουν και συνέχισε την ταχεία κίνησή του προς το Φρούριο Πέτρου και Παύλου. Και ο κόσμος χαιρετούσε και φώναζε, συναντώντας τους απελευθερωτές από τη δουλεία.
  ......................................
  Ο Όλιβερ Τουίστ ξύπνησε και έκανε ασκήσεις ξανά και έφαγε... Μετά έτριψε το γιακά και δούλεψε μέχρι να σκοτεινιάσει.
  Και μετά ξανακοιμήθηκε και είδε τη συνέχεια του ονείρου.
  Η Κρονστάνδη και το Φρούριο Πέτρου και Παύλου παραδόθηκαν χωρίς μάχη. Η Πετρούπολη πέρασε υπό τον έλεγχο των Πουγκατσεβιτών. Μέχρι στιγμής, το Κρεμλίνο της Μόσχας παρέμεινε ανεκμετάλλευτο με μια ισχυρή φρουρά και το Σύνταγμα Φρουρών Σεμένοφ, υπό τη γενική διοίκηση του Γκριγκόρι Ορλόφ.
  Και προς το παρόν, το Όρενμπουργκ και η πόλη Γιάιτσκι άντεχαν ακόμη. Σχεδόν όλες οι άλλες πόλεις και χωριά δέχτηκαν την εξουσία του Ρώσου Τσάρου. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, έφεραν την είδηση ότι μια εξέγερση ξέσπασε στο Όρενμπουργκ και ο στρατός υπό τη διοίκηση του Fedot Katorzhny κατέλαβε την πόλη.
  Το σύνολο το έφερε ένα περιστέρι, και ως εκ τούτου πέταξε μόνο λίγες ώρες. Έτσι, μέχρι στιγμής, μόνο η πόλη Yaitsky και μερικά απομακρυσμένα χωριά της Σιβηρίας παρέμειναν ακατάσχετα.
  Και ο Emelyan Pugachev είχε μια σοβαρή συζήτηση με την Catherine.
  - Έχασες, μάνα, και πρέπει να το παραδεχτείς... - Ο αγρότης βασιλιάς έκανε μια θεατρική παύση και ήπιε λίγο από ένα χρυσό κύπελλο αιωνόβιου κρασιού γεμισμένο με διαμάντια και συνέχισε. - Και τώρα, αν θέλετε να ζήσετε, αναγνωρίστε δημόσια σε μένα τον νόμιμο σύζυγό σας Πιότρ Φεντόροβιτς και πηγαίνετε προς τις τέσσερις κατευθύνσεις!
  Η Catherine δύσκολα μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για μια τέτοια πρόταση. Ξέροντας πώς να ελέγχει τον εαυτό της, η πρώην αυτοκράτειρα συνοφρυώθηκε και μουρμούρισε:
  - Σε μένα να πάω σε τέτοιο θανάσιμο αμάρτημα δημόσια να πω ψέματα;!
  Ο Γεμελιάν ανασήκωσε απειλητικά τα φρύδια του και ούρλιαξε:
  - Δεν το χρειάζομαι! Το χρειάζεσαι για να έχω λόγο να συγχωρήσω μια τόσο πεισματάρα και επικίνδυνη σκύλα! Αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, μην το παραδεχτείτε! Θα σε εκτελέσουμε, αλλά πριν από αυτό, με καυτές λαβίδες, θα ανακρίνουμε πού κρύβεις το καλό σου!
  Η Κατερίνα, χλωμή, μουρμούρισε:
  "Μην τολμήσεις να βασανίσεις τη βασίλισσα σου!"
  Ο Πουγκάτσεφ συνοφρυώθηκε και γρύλισε:
  - Θα τολμούσες να με βασανίσεις; Βλέπω στα μάτια μου ότι θα το τολμούσα! Μην περιμένετε λοιπόν έλεος από εμένα!
  Ο Έμελιαν τράβηξε ένα στιλέτο από τη ζώνη του και τραγούδησε:
  - Δηλαδή θα μετανοήσεις; Αναγνώρισε με ως νόμιμο σύζυγο και βασιλιά σου....
  Η Αικατερίνα στριμώχτηκε με δυσκολία:
  - Θα...
  Ο Πουγκάτσεφ γάβγισε απειλητικά:
  -Δεν μπορώ να ακούσω!
  Η πρώην βασίλισσα βόγκηξε και αναφώνησε πιο δυνατά:
  - Θα!
  Η Έμελιαν διόρθωσε την ψεύτικη σύζυγο με γλυκιά φωνή:
  - Όχι έτσι! Θα χρειαστώ τη μεγαλειότητά σου!
  - Θα είμαι η μεγαλειότητά σας! - ξέσπασε η Αικατερίνα και ξέσπασε σε κλάματα. Ποτέ πριν δεν είχε ταπεινωθεί τόσο.
  Παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, η αυτοκράτειρα μετάνιωσε και αναγνώρισε τον Yemelyan ως σύζυγο και βασιλιά της. Για αυτό, ήταν γυμνή και ξυλοκοπήθηκε δημόσια με ένα μαστίγιο, μετά το οποίο ο Πουγκάτσεφ απελευθέρωσε ειλικρινά τη βασίλισσα και στις τέσσερις πλευρές. Η Αικατερίνα γρύλισε και έκλαψε, φώναξε ότι δεν υπήρχε συμφωνία για τον λογαριασμό του μαστίγιου. Και άφησαν την Αικατερίνα ξυπόλητη με ένα πουκάμισο και στο χιόνι. Και φυσικά καμία βοήθεια κοντά. Είναι οδυνηρό να πεθαίνεις ημίγυμνος στο κρύο, και με την πλάτη σου γυρισμένη σε ένα ματωμένο χάος.
  Όμως ο Emelyan Pugachev είναι ένας σοφός τσάρος που φρόντισε να ενισχύσει τον θρόνο του. Έτσι, ο κληρονόμος, Πάβελ, μαχαιρώθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αν και στον Τσίκα απονεμήθηκε ένα παρόμοιο μέρος - ένας τσιγγάνος Κοζάκος έτοιμος για κάθε κακία για χάρη του αρχηγού του.
  Όλη η Ρωσία μετατράπηκε σε Κοζάκους, εισήχθη η δυνατότητα επιλογής και εξαλείφθηκε η ταξική ανισότητα. Η χώρα παρέμεινε μια αυταρχική μοναρχία, αλλά ο τσάρος στηριζόταν στο νομοθετικό σώμα του Μεγάλου Κοζάκου κύκλου. Η γη διανεμήθηκε στους αγρότες, τα εργοστάσια στους εργάτες, που διάλεγαν τα κεφάλια τους, ο στρατός σχηματίστηκε σε εθελοντική βάση. Και υπήρχαν πάντα εθελοντές σε αφθονία. Οι εξεγέρσεις κάλυψαν ολόκληρη την επικράτεια της Πολωνίας και ο ρωσικός στρατός, με επικεφαλής τον Σουβόροφ, βγήκε για να υποστηρίξει τους αγρότες.
  Αυτοί υποδέχτηκαν τη νέα κυβέρνηση ως απελευθερωτές. Στη συνέχεια η Αυστρία και η Πρωσία μπήκαν στον πόλεμο με την Κοζακική Ρωσία.
  Ο ρωσικός στρατός, με επικεφαλής τον Σουβόροφ, επιτέθηκε στα στρατεύματα του Φρειδερίκου Β' κοντά στο Κένιγκσμπεργκ και τους νίκησε. Ο Κένιγκσμπεργκ παραδόθηκε χωρίς μάχη. Και ο Σουβόροφ έκανε μια γρήγορη μετάβαση στο Βερολίνο.
  Ο στρατάρχης Rumyantsev, με τη σειρά του, νίκησε τους Αυστριακούς. Η εξέγερση σάρωσε την Αυστρία, ο απλός λαός λαχταρούσε επίσης την απελευθέρωση από την ταξική ανισότητα και την ένταξη στην Κόκκινη Αυτοκρατορία του Εμελιάν Πουγκάτσεφ. Κοντά στο Βερολίνο, ο Φρειδερίκος ο Μέγας έδωσε στον Σουβόροφ την τελευταία μάχη, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να ηττηθούν τελικά και ο ίδιος ο βασιλιάς της Πρωσίας αιχμαλωτίστηκε. Για δεύτερη φορά ρωσικά στρατεύματα ήρθαν στο Βερολίνο και έμειναν εκεί.
  Και ο στρατάρχης Rumyantsev κατέλαβε τη Βιέννη, αιχμαλωτίζοντας τον Αυστριακό αυτοκράτορα. Ο Petya συμμετείχε σε μάχες υπό τη διοίκηση του Suvorov. Το πρωτοπόρο σώμα του έδρασε όπως πάντα αποτελεσματικά και υπέστη ελάχιστες απώλειες. Τα παιδιά μπήκαν στο Βερολίνο σε τακτοποιημένες στήλες. Κατά παράδοση, τα αγόρια πολεμιστές βάδιζαν ξυπόλητοι, με κοντά σορτς, ανεξάρτητα από τον καιρό.
  Ο Όλιβερ Τουίστ χάρηκε που μπορούσε επιτέλους να περπατήσει στο Βερολίνο. Τι ευχαρίστηση να τραβάτε τη σκόνη του Βερολίνου με γυμνά τακούνια. Αν και είναι προικισμένος με τον τίτλο του Γαληνοτέρα Πρίγκιπα, προτιμά να ντύνεται ελαφρά. Αν και ακόμα αγόρι. Επιπλέον, ο Oliver Twist παρατήρησε έκπληκτος ότι είχε σταματήσει να μεγαλώνει. Ωστόσο, δεν είναι η ώρα του. Ακόμα και όταν πάλεψε με τον Πουγκάτσεφ, πρόσθεσε μερικά εκατοστά στον εαυτό του, αλλά τώρα ο χρόνος για το αγόρι έχει σταματήσει, ακόμα και τα νύχια των ποδιών και των χεριών σταμάτησαν να μεγαλώνουν. Και είναι καταπληκτικό.
  Από την άλλη, η σκέψη πέρασε από το κεφάλι του αιώνιου πρωτοπόρου ότι μήπως δεν γεράσει; Το τελευταίο θα ήταν υπέροχο! Για τα γηρατειά παραμορφώνει βάναυσα τους ανθρώπους. Τους μετατρέπει σε άθλιους μορλέους. Και όταν είσαι νέος, το πρόσωπό σου δεν παραμορφώνεται από δασύτριχα γένια και λείο, σαν παρθένα. Και δεν χρειάζεται να ξυριστείτε!
  Όντας Αρχιστράτηγος και η Γαλήνια Υψηλότητά του, ο Πρίγκιπας Όλιβερ Τουίστ δεν ονειρευόταν πλέον, όπως πολλά παιδιά στην ηλικία του, να μεγαλώσει και να γυρίσει. Έχει ήδη μεγαλώσει και αναπτυχθεί. Και έχει πετύχει πολλά. Άλλωστε, ο τίτλος του Γαληνότατου Πρίγκιπα, πολύ υψηλότερος από έναν απλό πριγκιπικό, είναι ήδη τουλάχιστον δούκας.
  Ο Menshikov είχε έναν τέτοιο τίτλο... Ο Emelyan Pugachev ευνοεί το αγόρι και μπορούμε να πούμε ότι ο Oliver Twist είναι ο αγαπημένος του. Ο Όλιβερ Τουίστ νιώθει ήδη τελείως μεγάλος. Ήξερα ακόμη και την αγάπη της γυναίκας, ειδικά από τη στιγμή που όσοι θέλουν να κοιμηθούν με τον πιο επιφανή πρίγκιπα και ένα όμορφο, μάλλον ψηλό και φαρδύ αγόρι, είναι τουλάχιστον μια δεκάρα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ θα ένιωθε πολύ χαρούμενος, αλλά... Περπατώντας στο Βερολίνο, το αγόρι θυμήθηκε, μια τέτοια ψεύτικη ανάμνηση ενός ονείρου, που στον κόσμο του οι Γερμανοί, ήδη σχεδόν ηττημένοι, βρίσκονται στα περίχωρα της Μόσχας, κατέλαβαν τον Καύκασο, μπήκαν Κεντρικής Ασίας, και φαίνεται ότι επιτέθηκε ακόμη και στη Μόσχα. Στη Ρωσία, η δουλοπαροικία έχει καταργηθεί, ο κόσμος εξακολουθεί να είναι ικανοποιημένος και μάλιστα πρόθυμα να πληρώνει φόρους στο γενικό ταμείο. Ο δείκτης γεννήσεων έχει αυξηθεί, ο αριθμός των θανάτων μειώνεται, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια ανοίγουν, νοσοκομεία χτίζονται.
  Όμως οι εκκλησιαστικές κτήσεις έχουν περιοριστεί και όλες οι εκτάσεις των μοναστηριών και των ναών έχουν κατασχεθεί. Ο ίδιος ο Emelyan είχε μεγαλύτερη τάση προς το Ισλάμ, ως μια φθηνότερη απλή και κατανοητή θρησκεία, αλλά φυσικά χωρίς περιττούς επαχθείς περιορισμούς: στο κρασί και το χοιρινό, καθώς και στην προσευχή και το Ραμαζάνι.
  Γιατί να μην δημιουργήσει ο βασιλιάς τη δική του θρησκεία; Και η πολυγαμία δεν εισάγεται; Είναι βασιλιάς ή όχι;
  Μετά την κατάκτηση της Γερμανίας και της Αυστρίας, ξεκίνησαν εξεγέρσεις στα εδάφη της Δυτικής Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Ο Emelyan Pugachev έδωσε εντολή να βοηθήσει όλους τους καταπιεσμένους. Πραγματικά ο δεύτερος Τρότσκι. Ή Λένιν. Αλλά η διεξαγωγή πολέμου στη Δύση είναι πολύ πιο εύκολη: η Ευρώπη είναι διχασμένη και ο ρωσικός στρατός είναι ο ισχυρότερος και πιο προηγμένος, και διοικείται από τους λαμπρούς διοικητές Rumyantsev και Suvorov.
  Φυσικά, ο πόλεμος με την Τουρκία θα είχε τελειώσει πολύ πιο γρήγορα, αν δεν είχαν συγκρατηθεί αυτοί οι μεγάλοι διοικητές, οι αυλικοί της βασίλισσας. Εξάλλου, ο στρατός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν, από πλευράς όπλων και οργανωτικής άποψης, πολύ καθυστερημένος και η Ρωσία δεν ήταν αντίπαλος.
  Ακόμη και η Ελισαβέτα Πετρόβνα, πολεμώντας με τον Φρειδερίκο, απέδειξε ότι ο ρωσικός στρατός και το ρωσικό σύστημα είναι ισχυρότεροι και πιο αποτελεσματικοί από τον Πρωσικό.
  Σχετικά ήρεμη στην Ευρώπη ήταν μόνο στην Ολλανδία. Αυτή η χώρα έχει μια δημοκρατική μορφή διακυβέρνησης και ο λαός είναι λίγο πολύ ικανοποιημένος με τη δύναμή του. Αλλά το Βέλγιο είναι υπό τον έλεγχο των Αυστριακών και εκεί ξέσπασε μια ταραχή καθόλου κωμική.
  Τα συντάγματα του Πουγκάτσεφ είναι ακριβώς εκεί. Το ένα γερμανικό πριγκιπάτο μετά το άλλο απελευθερώνεται. Αλλά τώρα τα στρατεύματα του Σουβόροφ έχουν διασκορπιστεί κάπως και ο Γάλλος βασιλιάς περιμένει να τα συντρίψει κομμάτι-κομμάτι. Εκατόν πενήντα χιλιάδες στρατιώτες, έναντι εξήντα χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι το σώμα πρωτοπόρων του Όλιβερ Τουίστ.
  Τα αγόρια είναι εν μέρει με τα πόδια, εν μέρει σε μικρά άλογα τύπου πόνυ, πηδούν και κάνουν φάρσες. Ο Σουβόροφ αποφασίζει να επιτεθεί στους Γάλλους. Αν και ο εχθρός έχει σχεδόν τριπλάσια στρατεύματα, και οι Γάλλοι, φυσικά, δεν είναι Οθωμανοί στη μάχη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ και τα στρατεύματά του εκτελούν την κρυμμένη Μινέρβα, κάνοντας μια τολμηρή διέλευση, αναγκάζοντας μερικά εμπόδια στο ποτάμι. Ο αγορίστικος στρατός του πιτσιλίζει με τόλμη το φθινοπωρινό νερό. Εξάλλου, οι πρωτοπόροι δεν φοβούνται το κρύο ή την ασθένεια. Πολεμούν με αυτοσχέδιες σφεντόνες που είναι τόσο αποτελεσματικές όσο οι εκτοξευτές χειροβομβίδων και χρησιμοποιούν σφεντόνες.
  Η νύχτα του φθινοπώρου είναι μεγάλη. Ο Όλιβερ Τουίστ είναι από τους πρώτους και πυροβολεί φρουρούς πυροβολώντας με σφεντόνα. Η σφεντόνα δεν είναι απλή, αλλά με ένα βέλος εμποτισμένο με κυανιούχο κάλιο. Και όταν χτυπήσει ακριβώς στο λαιμό, ο εχθρός πεθαίνει χωρίς ήχο ή βογγητό.
  Και τότε οι πρωτοπόροι ειδικές δυνάμεις σκαλίζουν με γενναιότητα σκηνές με κοιμισμένους Γάλλους στρατιώτες. Ο Όλιβερ Τουίστ άρχισε να κόβει με έναν συνταγματάρχη με μια μπλε, πλούσια στολή. Έκοψε το λαιμό του με ένα μαχαίρι και κάλυψε το στόμα του. Αποτελεσματικό και γρήγορο. Και άλλα παιδιά έφτασαν εγκαίρως, κάνοντας τα πάντα με εκπληκτική ταχύτητα και συνοχή.
  Ο συναγερμός σήμανε καθυστερημένα και τα ήδη θυμωμένα αγόρια δεν μπορούν να σταματήσουν. Ο Όλιβερ Τουίστ έκοψε τα καλύτερα και τραγούδησε ταυτόχρονα.
  Ω Πατρίδα Μεγάλη Ρωσία,
  Ο δικέφαλος αετός είναι πιο δυνατός από όλα τα ζώα!
  Ο βασιλιάς μας είναι μια πανίσχυρη φωτεινή αποστολή,
  Τι θα κάνει τους ανθρώπους πιο όμορφους και ευγενικούς!
  
  Ήρθαμε να ελευθερώσουμε μια ξένη γη,
  Ο κόσμος στο Παρίσι επίσης στενάζει βαριά...
  Ας χτίσουμε έναν υπέροχο παράδεισο στον πλανήτη,
  Δεν χρειάζεται να λερώσετε τη χυμένη μύξα!
  
  Θα κάνουμε τον κομμουνισμό έτσι για όλους,
  Τι θα ακτινοβολεί στον πλανήτη...
  Και ο κακός φασισμός θα καταστραφεί,
  Ο γαιοκτήμονας είναι ο Φύρερ, πόσο περίεργο είναι!
  
  Στην Πατρίδα πιο φωτεινή από τον θόλο του Ήλιου,
  Οι εκκλησίες αστράφτουν, χρυσές Ορθόδοξες!
  Είμαστε για τον Στάλιν με επευφημίες,
  Είθε ο μεγάλος δρόμος να είναι ο πιο ένδοξος!
  
  Ας αποκαταστήσουμε το μεγαλείο των εκκλησιών,
  Ο αδερφός του Χριστού, ο νεότερος λαμπρός Λένιν...
  Στο λάβαρο των θυγατέρων και των γιων,
  Προς δόξα όλων των προηγούμενων γενεών!
  
  Ο Σουβόροφ διέταξε τους πρωτοπόρους -
  Αγώνας για την πατρίδα των Κοζάκων...
  Θα χτυπήσουμε όχι στο φρύδι, αλλά στο μάτι,
  Έχουμε έναν πανίσχυρο εκτοξευτή χειροβομβίδων στο σακίδιο!
  
  Πιστεύω ότι ο Σοβιετικός στρατιώτης θα κερδίσει
  Ο παγκόσμιος δρόμος προς την αθανασία του κομμουνισμού!
  Σηκώστε μια πρωτοποριακή ισχυρή ασπίδα,
  Ο μεγάλος καπιταλισμός θα βρίσκεται!
  
  Αγαπητέ Κύριε θα οδηγήσει στον Άρη,
  Τα χωράφια με σιτάρι θα είναι στην Αφροδίτη...
  Και όλα θα συμβούν μόνο στην υψηλότερη τάξη,
  Παρόλο που δεν τα καταφέραμε όλοι!
  
  Εδώ ολόκληρο το σύμπαν κυβερνάται από τον κομμουνισμό,
  Ανέστη από την επιστήμη: ποιος έπεσε και πέθανε!
  Γι' αυτόν τον ιππότη παλέψτε γενναία,
  Οι απόγονοι θα είναι κύριοι και δικαστές!
  Έχοντας νικήσει και αποκόψει ολόκληρο γαλλικό σώμα, τα παιδιά έσπευσαν να εξοντώσουν περαιτέρω τον εχθρό. Επιπλέον, οι Suvorovites podnaperli από την άλλη πλευρά. Και οι Γάλλοι άρχισαν να πανικοβάλλονται. Οι κύριες μπαταρίες καταλήφθηκαν με τόλμη από τους πρωτοπόρους, οι οποίοι έδειξαν την υψηλότερη κατηγορία χρήσης εκτοξευτών χειροβομβίδων σφεντόνας. Και τα παιδιά έδειξαν ότι θα είναι πιο ψύχραιμα από τους μεγάλους.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πώς να τραγουδήσει, αν και όχι το δικό του, αλλά αυτό που τραγούδησαν, όντας οι πρωτοπόροι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο Σουβόροφ δίδαξε να κοιτάζει μπροστά ..
  Κι αν σηκωθείς, σταθείς μέχρι θανάτου!
  Ο Vitya, επίσης, θα τραγουδήσει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Αδέρφια Σουβόροφ, παράδειγμα για εμάς!
  Δεν χάθηκε σε μια δύσκολη ώρα!
  Και όλα τα παιδιά, συνθλίβουν τους Γάλλους καθώς δίνουν έξω:
  - Ο Σουβόροφ δίδαξε σε έντονες μάχες,
  Κρατήστε τη ρωσική σημαία σε δόξα!
  Εδώ τα παιδιά πέταξαν νιτρογλυκερίνη από σφεντόνες στο γαλλικό ιππικό. Χιλιάδες καβαλάρηδες ανακατεύτηκαν και έσπασαν, και πόσα άλογα λύγισαν. Και τα παιδιά τραγουδούν.
  Πατέρας και αδελφός Σουβόροφ ήταν,
  Ο Ρασκ μοιράστηκε το τελευταίο με έναν μαχητή!
  Και έτσι άναψα πέντε μπαταρίες και συνέχισα ξανά.
  - Ο Σουβόροφ στη δόξα της χώρας είναι η μοίρα,
  Σφυρηλατημένη νίκη, συνέτριψε τον εχθρό!
  Και ο ξυπόλητος, πρωτοπόρος στρατός των Γάλλων έφυγε. Έτρεξαν χωρίς ανάπαυση στο ίδιο το Παρίσι. Και η Γαλλία αναστέναξε ελεύθερα. Ο γαλλικός λαός ενώθηκε σε μια ενιαία οικογένεια με τον ρωσικό λαό, και ως αποτέλεσμα, η οικογένεια επεκτάθηκε.
  Στην Ισπανία δεν υπήρχε καν στρατός ικανός να αντισταθεί άξια στους Ρώσους. Μια κόκκινη σημαία πάνω από τη Μαδρίτη, η Λισαβόνα ξεκίνησε επίσης συντάγματα Κοζάκων. Και νέοι δημοκρατικοί τυφώνες εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη. Οι Κοζάκοι άρχισαν να μαζεύουν τους κύκλους τους και να επιλέγουν αταμάνους, υπό τον γενικό όρκο του Ρώσου Τσάρου Πέτρου του Τρίτου. Εδώ είναι οι εξεγέρσεις στη Σουηδία.
  Τα ρωσικά συντάγματα κινήθηκαν για να βοηθήσουν, για να μην αφήσουν τον κόσμο να χύσει αίμα. Και η Σουηδία έγινε Ρώσος, ελεύθερος, Κοζάκος βόλος. Η Ευρώπη πέταξε τα δεσμά της δουλείας και έγινε ελεύθερη. Έτσι που βασίλευε η αρμονία και η ηρεμία, σχηματίστηκε ένα ενιαίο κράτος. Δεν υπάρχουν σύνορα στην Ευρώπη, δεν υπάρχουν χωριστοί στρατοί, δεν υπάρχουν τελωνεία. Όλα τα προβλήματά τους λύνονται μαζί και κάνουν ένα κοινό πράγμα. Και στη Ρωσία επίσης - υπάρχει τοπική αυτοδιοίκηση και μια ενιαία αυτοκρατορία και ένα λαϊκά εκλεγμένο κοινοβούλιο. Σχολεία χτίζονται.
  Όπως ήθελε να λέει ο Emelyan Pugachev: όποιος σκέφτεται για ένα χρόνο, φυτεύει σίκαλη. Ποιος είναι δέκα ετών δέντρο. Και ποιος για αιώνες - φύτεψε σχολεία!
  Όποιος δεν έχει το φως της γνώσης,
  Κατεστραμμένος και πνευματικά αδύναμος!
  Ο δαίμονας του εφιάλτη κατέχει-
  Όχι άνθρωπος, αλλά μίζερος σκλάβος!
  
  Αλλά θα ανάψουμε τη δάδα της γνώσης,
  Ας σκεφτούν οι επιστήμονες!
  Το ανθρώπινο γένος δεν θα είναι σε θλίψη,
  Ο άνθρωπός μας να αγωνιστεί προς τα πάνω!
  Η Ευρώπη έχει γίνει ενωμένη, αλλά αυτό δεν αρκεί. Τα ρωσικά στρατεύματα πηγαίνουν στην Αφρική. Επόμενος πόλεμος με την Τουρκία. Ο στρατός των Κοζάκων είναι τεράστιος, καλά οπλισμένος και με επικεφαλής τον Σουβόροφ. Πολεμάει με τους Οθωμανούς με μεγάλη επιτυχία. Η Κωνσταντινούπολη έπεσε μέσα σε λίγους μήνες. Αλλά αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται νοτιότερα.
  Η Vitya και ο Oliver περπατούν μαζί. Άμμος της ερήμου κάτω από τα γυμνά πόδια ατρόμητων αγοριών. Και ξαφνικά η Vitya παραδέχεται ειλικρινά:
  - Λυπάμαι Όλιβερ Τουίστ, αλλά... είμαι κι εγώ επιτυχία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!
  Ο Όλιβερ έγνεψε καταφατικά.
  "Κι εγώ το κατάλαβα αυτό!"
  Ο Vitya δεν ξαφνιάστηκε και πέταξε ακόμη και άμμο στη σαύρα:
  - Και όχι έκπληξη! Κι εσύ είσαι ακόμα αγόρι!
  Ο Όλιβερ Τουίστ έγνεψε λυπημένα.
  - Ναι, μένω σε ένα μέρος εδώ και πέντε χρόνια, όπως και σε άλλα πράγματα. Εσύ κι εγώ έχουμε γίνει σαν κονσέρβες μούμιες στο αλκοόλ. Χωρίς ασθένεια, χωρίς σημάδια, όλα είναι ίδια...
  Η Vitya απάντησε:
  - Οι πληγές μου επουλώνονται λίγο πιο αργά από τις δικές σου, αλλά πραγματικά δεν έχουν μείνει ίχνη. Εμφανισιακά, ... περίπου δεκατέσσερα! Πρέπει να ήσουν στην ίδια ηλικία όταν έπεσες εδώ μέσα;
  Ο Όλιβερ Τουίστ παραδέχτηκε ειλικρινά.
  - Δεν! Ήμουν μόλις έντεκα! Αλλά μεγάλωσα λίγο περισσότερο και μετά έμεινα στη θέση μου ... Αλλά είναι απλά περίεργο, οι τρίχες στο κεφάλι μου, αν και όχι γρήγορα, εξακολουθούν να μεγαλώνουν και τα νύχια μου έχουν σταματήσει εντελώς.
  Ο Βίκτορ παρατήρησε με ένα περήφανο χαμόγελο:
  -Μα το έχω, αλλά μεγάλωσε ένα κομμένο δόντι. Και τώρα δεν είμαι καθόλου τσιπαρισμένη!
  Ο Όλιβερ Τουίστ πέταξε ένα βότσαλο στον σκορπιό με τα γυμνά του δάχτυλα. Το θηρίο χτυπήθηκε και κόπηκε στη μέση. Το αγόρι παρατήρησε:
  Μπορεί να είμαστε και αθάνατοι!
  Ο Βίτια είπε με δειλή ελπίδα:
  - Άρα είναι υπέροχο. Πάμε σε άλλους κόσμους! Λοιπόν, τι είναι ζωή για εμάς, χωρίς αγώνα και πτήσεις.
  Η καυτή άμμος δεν φοβάται τα αιώνια αγόρια. Αλλά η πλήξη είναι χειρότερη.
  Αλλά υπήρχε μόνο ένας αγώνας. Οι Μουτζαχεντίν κήρυξαν τζιχάντ, ο αγώνας εξελίχθηκε με ανανεωμένο σθένος. Αλλά οι Κοζάκοι κυνηγούσαν ληστές και σταδιακά ενίσχυσαν τις διαταγές τους. Όμως ο ανταρτοπόλεμος επιβράδυνε την κίνηση προς την Αφρική. Σταδιακά, η διαστρωμάτωση στην αυτοκρατορία του Emelyan αυξήθηκε. Οι έμποροι πλούτισαν, οι φτωχοί εμφανίστηκαν. Ο Τσάρος Πουγκάτσεφ προσπάθησε να το καταπολεμήσει επιβάλλοντας υψηλούς, προοδευτικούς φόρους.
  Παράλληλα, ακολούθησε πορεία για εξωτερική επέκταση. Οι Κοζάκοι κατέλαβαν το Ιράν κατά τη διάρκεια ενός σύντομου πολέμου και μπήκαν στην Ινδία. Περαιτέρω, στα πρόσφατα καταληφθέντα εδάφη, ενισχύθηκε η δημοκρατική και ταυτόχρονα μοναρχική τάξη. Υπήρχαν και κομματικές επιθέσεις. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκε η επιστήμη. Κατασκευάστηκε ο πρώτος σιδηρόδρομος από την Αγία Πετρούπολη στο Krasnoye Selo. Και άρχισε να χτίζεται ένα υποκατάστημα μεταξύ Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.
  Η αυτοκρατορία δυνάμωσε και μαζί της μεγάλωνε και ο δεσποτισμός του Τσάρου Πέτρου του Τρίτου. Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε λόγος για αποκατάσταση της δουλοπαροικίας, ο καπιταλισμός αναπτύχθηκε ενεργά. Πόλεμος ξέσπασε και με την Κίνα... Ο Σουβόροφ νίκησε και τις κινεζικές ορδές... Όμως μέχρι στιγμής έχει προσαρτήσει μόνο το Θιβέτ και τη Μογγολία. Η χώρα ήταν απασχολημένη με τους εσωτερικούς μετασχηματισμούς και την πέψη των προσαρτημένων εδαφών. Και δεν ήταν πλέον έτοιμος για επέκταση.
  Πέρασαν δεκαπέντε χρόνια από τη μετεγκατάσταση. Η Vitya και ο Oliver Twist παρέμειναν εξωτερικά έφηβοι που έμοιαζαν σαν να ήταν δεκατεσσάρων ετών, αλλά διανοητικά είναι ήδη αρκετά ώριμα πρόσωπα με τίτλο. Και θέλουν πραγματικά να επιστρέψουν...
  Μάλλον, τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να ξεχνούν τον πρώην, στρατιωτικό κόσμο τους, αλλά ξαφνικά, σε ένα όνειρο, είδαν με όλη τους τη λάμψη τη συνέχεια της δεύτερης παγκόσμιας σφαγής.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #13
  Το αγόρι κρατούμενο ξύπνησε. Και πάλι είδα ότι υπήρχαν τοίχοι φυλακών και ένα μοναχικό κελί τριγύρω. Αλλά αυτή η μέρα ήταν ξεχωριστή. Πρώτα, ο Όλιβερ μεταφέρθηκε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο όπου πλύθηκε σχολαστικά. Στη συνέχεια, ξύρισαν μια μικρή βούρτσα με ξανθά μαλλιά που ξαναφυτρώθηκαν.
  Εξετάστηκε ξανά από γυναίκα και άνδρα γιατρό και εξέδωσαν το πόρισμα ότι το αγόρι ήταν απολύτως υγιές.
  Και στο τέλος, έδωσαν μερικά πρόχειρα, δύο μεγέθη μεγάλα παπούτσια. Όπως φαίνεται, ακόμη και το αγόρι δεν σταμάτησε να πηγαίνει ξυπόλητος στα δικαστήρια. Για να μην πετάξουν, έπρεπε να βάλω χαρτί.
  Ο καιρός ήταν ζεστός και ο Όλιβερ, που είχε συνηθίσει να περπατάει ξυπόλητος, ένιωθε άβολα.
  Του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο. Ο Όλιβερ μάλιστα έγινε λίγο καλύτερα κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του. Χάρη στη φροντίδα των συμπονετικών γυναικών, τον τάισαν καλά. Και δεν τρέχεις πραγματικά εκεί, αν και ο Όλιβερ έκανε ασκήσεις κάθε μέρα.
  Το μωρό πρόσωπο του Τουίστ ήταν στρογγυλεμένο, το κεφάλι του ξυρισμένο στο μηδέν. Και ριγέ πιτζάμες, τραχιά παπούτσια και δεσμά χεριών.
  Το αγόρι δεν φαινόταν επικίνδυνο, αλλά δεν προκάλεσε ούτε αίσθημα οίκτου. Ο Όλιβερ φαινόταν ήρεμος και δυνατός.
  Ο δικαστής τον κοίταξε ... Από τη μια ο εισαγγελέας και από την άλλη μια γυναίκα δικηγόρος. Συνήθως συμμετείχε στο δικαστήριο ανηλίκων. Πιέστηκε από οίκτο, αλλά η δίκη δεν άργησε.
  Στον Όλιβερ δεν άρεσε η εμφάνιση του κριτή. Δεν ήταν θυμωμένος, αλλά υπήρχε μια ανατριχίλα μέσα του. Και σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος είναι παιδί είναι απίθανο να τον μαλακώσει.
  Ο εισαγγελέας, όμως, είχε μύτη χαρταετού και κοίταξε θυμωμένος. Η γυναίκα δικηγόρος, αντίθετα, φαινόταν νεότερη από τα χρόνια της και έμοιαζε με άγγελο με ξανθά, ελαφρώς κιτρινωπά μαλλιά. Το πρόσωπό της ήταν αθώο. Αλλά όχι πολύ έξυπνο.
  Προσπάθησαν να μην τραβήξουν το δικαστήριο εξαιτίας του αγοριού. Πρώτα, ο εισαγγελέας διάβασε μια μεγάλη κατηγορία. Καταγράφονται οι αμαρτίες του Όλιβερ. Και μάλιστα το ότι είχε λίγο φαγητό στο εργαστήριο, και η απόδραση από τον νεκροθάφτη, και ο τρόπος που συνεργαζόταν με κλέφτες και δραπέτευε από την παιδική φυλακή με δόλο. Επίσης απαριθμούσε τις πολυάριθμες κλοπές του σε σύντομο χρονικό διάστημα και τις επιδρομές σε σπίτια. Υπενθύμισε ότι ο ανήλικος δράστης δεν μετανόησε καθόλου, και δεν έδωσε το πού κρύβεται το αγαθό που έκλεψαν από ευυπόληπτους πολίτες. Και ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, το αγόρι είναι απελπιστικά κακομαθημένο, και πρόκειται να αφήσει τη ζωή του, σίγουρα θα διαπράξει φόνο ή κάτι ακόμα χειρότερο.
  Με λίγα λόγια, ο εισαγγελέας ζήτησε τη θανατική ποινή.
  Στη συνέχεια μίλησε μια γυναίκα δικηγόρος. Ζωγράφισε μάλλον εύγλωττα και παραστατικά τα βάσανα του άτυχου ορφανού Όλιβερ Τουίστ. Και του υπενθύμισε ότι δεν ήταν ούτε έντεκα ακόμα, και ότι το αγόρι στην παιδική φυλακή διάβαζε πολύ και προσευχόταν θερμά. Και η επιθυμία του ήταν μόνο να επιβιώσει και να κάνει το καλό.
  Ο δικαστής άκουσε και τις δύο πλευρές με μια απαθή έκφραση.
  Μετά έδωσε τον λόγο στον Όλιβερ.
  Το αγόρι είπε αναστενάζοντας ότι αναγνωρίζει τα εγκλήματά του και μετανοεί ειλικρινά και ζητά από το δικαστήριο επιείκεια.
  Ο δικαστής απάντησε:
  - Θα μπορούσατε να υποδείξετε το ακριβές μέρος όπου κρύψατε την κρύπτη;
  Ο Όλιβερ έτρεμε και απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν άντεξα τρία βασανιστήρια για αυτό!
  Ο δικαστής απάντησε με θλίψη:
  - Τόσο αξίζει η μετάνοιά του! Είναι ένας αδιόρθωτος εγκληματίας!
  Και ανακοινώθηκε επίσημα:
  - Παρά το νεαρό της ηλικίας του κατηγορουμένου, δεν βρίσκω ελαφρυντικό και τον καταδικάζω για πολυάριθμες διαρρήξεις σε θάνατο με απαγχονισμό! Εκτός από την απόδραση από μια παιδική φυλακή, δέχεται μια επιπλέον τιμωρία: τρία μαστιγώματα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του με ένα μαστίγιο. Και να είσαι σύμφωνα με αυτό!
  Ο Όλιβερ έτρεμε, χλόμιασε, αλλά κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Τον έβγαλαν από την αίθουσα και τον οδήγησαν πίσω.
  Αυτή τη φορά θανατοποινίτης. Εκεί, έβαλαν δεσμά στο αγόρι και στα χέρια και στα πόδια του και το αλυσόδεσαν στο λαιμό με μια αλυσίδα. Αντί για κρεβάτι, υπήρχε μόνο ένα σωρό άχυρα, ήδη αρκετά σάπιο. Και φαγητό στον Όλιβερ δόθηκε μόνο μπαγιάτικο ψωμί και ένα μπολ με νερό.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού ήταν μαζεμένα, του πήραν τα παπούτσια και τον πήρε ο ύπνος σκυμμένος. Μπροστά ήταν μόνο ένα χτύπημα ... Και μια θηλιά.
  Όμως συνέβη κάτι ενδιαφέρον...
  Κάθε πειρατής δυσκολεύεται μερικές φορές. Εδώ και στο διάσημο James Cook, ο ήλιος της τύχης κρύφτηκε πίσω από τα σύννεφα. Μια πρόσφατη επιδρομή στον ισπανικό στολίσκο κατέληξε στην απώλεια ενός πλοίου και το άλλο υπέστη τόσο ζημιές που ο καπετάνιος έπρεπε να το αφήσει για επισκευή στις αποβάθρες. Ένα άλλο πρόβλημα ήταν η απειλή από τον πειρατή άρχοντα Δουκάκη. Αυτός ο άσχημος τύπος ορκίστηκε ότι θα έκοψε τον λαιμό του Τζέιμς. Και τώρα οι πιθανότητές του να το κάνει έχουν αυξηθεί πολύ. Το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του βυθισμένου πλοίου και οι ναύτες από το κατεστραμμένο πλοίο μετακινήθηκαν στο sloop.
  Αυτή η μικρή γούρνα αποδείχθηκε ότι ήταν γεμάτη με κουρσάρους. Από μακριά άπλυτα κορμιά υπήρχε μια βαριά μυρωδιά, πολλοί πειρατές κοιμόντουσαν ακριβώς στο κατάστρωμα. Ιδιαίτερα άσχημα ήταν τα άτομα με τέσσερα χέρια με κεφάλια αρκούδας. Αλήθεια, πάλεψαν καλά, αλλά μύριζαν τόσο έντονα που η δυσωδία τους έφραξε τα ρουθούνια.
  Ο Τζέιμς έδωσε εντολή να καθαρίσουν καλά το πλοίο και να κάνουν μια βουτιά στον κόλπο. Μετά από αυτό, έγινε αμέσως πιο εύκολο να αναπνεύσει, και το sloop απέπλευσε από την ακτή. Γλάροι πέταξαν πάνω από το πλοίο, πιτσίλησε αφρισμένο νερό. Ο τριπλός ήλιος φώτισε το μονοπάτι και. Ο Τζέιμς Κουκ ήταν, αν και πρώην, αλλά ευγενής και αντιπαθούσε παθολογικά τη βρωμιά. Ωστόσο, αυτός ο τύπος ήταν ένας σκληρός απατεώνας και ένας απατεώνας. Ντυμένος με μια μαύρη καμιζόλα, με την ίδια μαύρη περούκα με μπούκλες μέχρι τους ώμους, φαινόταν σαν ένα δυσοίωνο κοράκι. Ο δαντελωτός ασημένιος αφρός από φουσκωμένες μανσέτες και το φινίρισμα με ένα μεγάλο διαμάντι έδιναν στη φιγούρα του μια αριστοκρατική γυαλάδα. Το μουντό, μυτερό, ξυρισμένο πρόσωπό του ήταν αυστηρό. Τα μπλε μάτια του έλαμπαν με μια ατσάλινη λάμψη, το βλέμμα του βαριόταν. Πολλοί πειρατές τον φοβόντουσαν, ακολούθησαν υπάκουα τις εντολές και έτρεχαν σε μια σχετικά μικρή πλαγιά.
  - Υπολοχαγός Μπαρσάρο. - Φώναξε ο αρχηγός των ληστών. - Τι υπάρχει στον ορίζοντα;
  Ο Μπαρσάρο - τεράστιος, τριχωτός, άγριος, με τραχύ πουκάμισο και δερμάτινο παντελόνι - φουσκωμένος. Το λουλουδάτο μαντήλι του είχε πέσει, αποκαλύπτοντας ένα κοντό κομμένο κεφάλι.
  - Δεν πειράζει, καπετάνιε.
  Ακολούθησε ένα άγριο βρυχηθμό ως απάντηση:
  - Και το λες τόσο ήρεμα. Ορκίζομαι σε βροντές και κεραυνούς, αν δεν έχουμε θήραμα μέχρι το τέλος της ημέρας, θα κρεμάσω κάποιον στον ζυγό. Με κλήρο.
  Ο καπετάνιος είχε παλιότερα επεισόδια υποχονδρίας, οπότε οι κουρσάροι έγιναν νευρικοί. Ωστόσο, το ξέσπασμα της δραστηριότητάς τους ήταν σύντομη.
  Τρεις φωτεινοί δίσκοι με οδήγησαν σε μισό ύπνο. Μετά από λίγο καιρό, οι περισσότεροι πειρατές κοιμήθηκαν στο κατάστρωμα.
  Ο Τζέιμς Κουκ περνούσε νευρικά τις στιβαρές σανίδες βελανιδιάς, διώχνοντας με τα πόδια του τους ναύτες που είχαν ανοιχτεί ή υπερβολικά νυσταγμένοι. Η ομάδα μουρμούρισε ατημέλητα. Όχι χωρίς λόγο, ο καπετάνιος φοβόταν μια ταραχή. Άλλωστε, ένας πεινασμένος πειρατής είναι σαν τον λύκο. Ακόμη και ένας καλοθρεμμένος ληστής είναι αναξιόπιστος και με άδειο στομάχι είναι εντελώς έτοιμος να του δαγκώσει το χέρι. Ο υπολοχαγός Μπαρσάρο τον ακολούθησε κοιτάζοντάς τον κατάματα. Οι περισσότεροι από τους πειρατές ήταν άνθρωποι, άλλοι γαλαξίες συγκεντρώθηκαν σε ξεχωριστές συμμορίες και, κατά κανόνα, χαρακτηρίζονταν από υπερβολική σκληρότητα.
  Μια δυνατή φωνή διέκοψε τις σκέψεις του.
  "Σήμερα, πιστεύω, θα είναι μια ένδοξη μάχη.
  Ο καπετάνιος αναγνώρισε τη φωνή και γύρισε. Ένα ξανθό όμορφο αγόρι με ένα κοφτερό κοστούμι είπε αυτά τα λόγια. Ο Τζέιμς ξεπαγώθηκε αμέσως. Θυμήθηκε πώς αυτό το αγόρι της καμπίνας είχε επιβιβαστεί πρόσφατα.
  Ήταν στο λιμάνι όπου αποβιβάστηκαν με ένα κατεστραμμένο πλοίο. Οι πειρατές, όπως συνηθιζόταν στην ακτή, μέθυσαν και βυθίστηκαν σε φασαρία. Τότε ήταν που αυτό το παράξενο αγόρι τον πλησίασε και ζήτησε με τόλμη ένα αγόρι σε μια πειρατική ομάδα. Ίσως, υπό άλλες συνθήκες, ο Τζέιμς απλώς να είχε τρυπήσει το κουτάβι με ένα σπαθί. Όμως, όταν το αγόρι μπήκε στην πόρτα, ένας μεγάλος κουρσάρος προσπάθησε να τον αρπάξει και, έχοντας ένα πόδι στο λαιμό, έπεσε σε νοκ-άουτ. Έκανε εντύπωση.
  - Θέλεις να γίνεις καμπίνα; - είπε ο καπετάνιος. Εμείς οι πειρατές δεν χρειαζόμαστε ένα αγόρι καμπίνας. Μπορώ να σε πάρω ως απλό ναύτη, αλλά για αυτό πρέπει να περάσεις το τεστ.
  Το αγόρι Όλιβερ Τουίστ χτύπησε το γυμνό του πόδι και απάντησε με σιγουριά:
  - Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση.
  - Τότε σκότωσε τον Long Bear. Ο Τζέιμς έδειξε τον τετράχειρο υπολοχαγό Μακουχότο. Αυτό το φρικιό δεν άρεσε στον καπετάνιο, που ήθελε ξεκάθαρα να του κλέψει την εξουσία. Long Bear, που βρίζει βρώμικο, έτοιμος να πολεμήσει. Σε κάθε του χέρι είναι ένα σπαθί. Τότε το αγόρι τράβηξε τη λεπίδα του, που αστράφτει στο φως των κεριών. Ο καπετάνιος χτύπησε τα χέρια του.
  - Ξεκίνησε!
  Το αγόρι, όπως περίμενε, ήταν πολύ επιδέξιο. Με το σπαθί του αντέκρουσε τέσσερα χτυπήματα ταυτόχρονα και δύο λεπίδες του εχθρού κόπηκαν. Λανγκ, τρύπησε το τριχωτό στήθος του Μακουχότο. Πιτσίλισε αίμα, ο κουρσάρος έγινε έξαλλος και επιτέθηκε ξανά με άγριο βρυχηθμό. Το αγόρι έπεσε κάτω από το μπράτσο του και έκοψε το κεφάλι του, το ζώο σωριάστηκε στο κατάστρωμα.
  Ο καπετάνιος σφύριξε από ευχαρίστηση.
  - Αυτός είναι ένας μαχητής. Το καλύτερο από τα παιδιά μου. - Ο νεοφερμένος αποδείχθηκε εξαιρετικά επιδέξιος και γρήγορος. Και το σπαθί του έμοιαζε να είναι ένα θαύμα πολεμικών τεχνών. Στην αρχή αναρωτήθηκε αν του είχε έρθει ένας γυμνός άντρας από τον κάτω κόσμο. Αλλά μετά παράτησε αυτή τη σκέψη. Είναι ικανοί οι κάτοικοι του κάτω κόσμου να κατέχουν όπλα μάχης σώμα με σώμα;
  Ο καπετάνιος ρώτησε χαμογελώντας:
  - Πώς σε λένε μωρό μου;
  - Ολιβερ Τουίστ. Και δεν είμαι μωρό. Τα μάτια του αγοριού έλαμψαν περήφανα. Αν και ο Όλιβερ Τουίστ ήταν μόλις δέκα ετών, έμοιαζε δεκατεσσάρων στον ύπνο του και είχε αρκετά φαρδιούς ώμους. Ο αρχηγός των πειρατών ένιωθε μέσα του μια παιδική δύναμη.
  Το αγόρι έτριξε:
  - Λοιπόν, θα γίνει καυγάς;
  Ναι, και πολύ ζεστό.
  Ίσως το κάθαρμα να έχει δίκιο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό συμπίπτει με τις επιθυμίες του. Θέλω αίμα και χρυσάφι.
  - Γιουνγκ, ανέβα στο κατάστρωμα παρατήρησης, θα μας ενημερώσεις για τον κίνδυνο.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έγνεψε καταφατικά και ανέβηκε στα σχοινιά με την ταχύτητα μιας γάτας. Λιγότερο από πέντε λεπτά αργότερα, το αγόρι φώναξε:
  - Δεξιά της σανίδας, με κατεύθυνση νοτιοανατολικά, κινείται μεγάλο πλοίο!
  Οι πειρατές πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, ο Τζέιμς Κουκ έβγαλε ένα τηλεσκόπιο. Στο σημείο που έδειχνε ο γυμνός άντρας, ήταν όντως ορατά τα κατάρτια ενός επιβλητικού πλοίου. Προφανώς επρόκειτο για θωρηκτό κυβερνητικών δυνάμεων. Σε αυτό το τεράστιο πλοίο τους παρατήρησαν κι εκείνοι, οπότε άλλαξαν πορεία πηγαίνοντας για προσέγγιση.
  Η κίνηση του τρομερού τετράστιχου πλοίου ήταν τρομακτική. Ο καπετάνιος φιλίμπαστερ έδωσε εντολή να προσθέσουν πανιά και να επιστρέψουν. Δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να συγκρατηθεί απέναντι στον γίγαντα με τα εκατό όπλα. Αν και οι πειρατές έβαλαν όλα τα πανιά, δεν ήταν δυνατό να φύγουν. Η ταχύτητα του εχθρού ήταν πολύ μεγαλύτερη. Φαίνεται ότι ο γίγαντας είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
  Ο Τζέιμς Κουκ πανικοβλήθηκε, η νευρικότητά του μεταφέρθηκε στον Όλιβερ Τουίστ.
  - Το καταραμένο αγόρι της καμπίνας προέβλεψε ότι θα γίνει καυτή μάχη. Και τώρα η μάχη ετοιμάζεται, και είναι ανεπιτυχής για εμάς. Βγάλτε το από τον ιστό και κρεμάστε το. Αλλά όχι, για αρχή, ρίξτε τις βλεφαρίδες.
  Πειρατές ανέβηκαν χαρούμενοι για να εκπληρώσουν τις οδηγίες του "αφεντικού". Το αγόρι αντιστάθηκε απελπισμένα και κατάφερε να πετάξει δύο στη θάλασσα, αλλά παρ' όλα αυτά σύρθηκε στο κατάστρωμα. Ένας δήμιος πλήρους απασχόλησης περίμενε εκεί με ένα βαρύ μαστίγιο με επτά ουρά στα χέρια του. Έχοντας του σκίσει το πουκάμισο, έδεσαν το αγόρι Όλιβερ στον πάγκο, όπου συνήθως μαστιγώνονταν οι ναύτες. Ο Τζέιμς ήθελε, ήταν να διατάξει τον βασανιστή να χτυπήσει το πνεύμα από το αγόρι, αλλά άλλαξε γνώμη.
  - Σύντομα θα έχουμε μάχη όχι για ζωή, αλλά για θάνατο. Ένα επιπλέον σπαθί δεν θα βλάψει.
  Ένας δυνατός πυροβολισμός διέκοψε τα λόγια του. Ένα από τα τόξα του θωρηκτού πυροβόλησε. Ο πυρήνας πέταξε πάνω από το πλοίο. Οι πειρατές έβριζαν βρώμικα. Η επόμενη βολή, ήδη από άλλο όπλο, ήταν πιο ακριβής - ο πυρήνας χτύπησε στο πλάι, σπάζοντας μια τρύπα.
  Στο θωρηκτό έκαναν σήμα - παράδοση. Ο Τζέιμς Κουκ ήθελε να απαντήσει με μια αποφασιστική άρνηση - οι πειρατές πεθαίνουν, αλλά μην τα παρατάς, καθώς μια σκέψη πέρασε από το κεφάλι του. Κι αν?!
  Γυρνώντας προς την ομάδα, φώναξε:
  - Πέτα τη λευκή σημαία, συνθηκολογούμε!
  Εκείνη τη στιγμή, το θωρηκτό πυροβόλησε ξανά, και το sloop ανατρίχιασε από τα χτυπήματα στην πλώρη και την πρύμνη, και το σπασμένο του τόξο ήταν κρεμασμένο σε ένα κουβάρι αντιμετώπισης κατά μήκος της πλώρης.
  "Βιάσου, αλλιώς θα καταστραφούμε!"
  Ένα άσπρο πανό υψώθηκε πάνω από το sloop. Το ισχυρό εχθρικό πλοίο έριξε άλλη μια βολή. Ένας βαρύς πυρήνας τρύπησε την υπερκατασκευή και γύρισε την πλώρη του πλοίου. Μόνο η εμφάνιση μιας λευκής σημαίας έσωσε το sloop από την καταστροφή. Ο ριψοκίνδυνος υπολογισμός του Τζέιμς βασίστηκε στο γεγονός ότι ένα αγγλικό πλοίο, μη γνωρίζοντας το μέγεθος του εχθρού, θα ερχόταν κοντά του για απόβαση και, αιφνιδιασμένος, θα βρισκόταν στο έλεός του. Προφανώς, αυτή την ημέρα, η ιδιότροπη περιουσία ήταν στο πλευρό των φιλίμπαστερ. Έγινε όπως περίμεναν - ένα τεράστιο πλοίο πλησίασε στην πλευρά της πλαγιάς. Οι πλευρές ενώθηκαν σχεδόν πλάτη με πλάτη. Ο Τζέιμς Κουκ πάγωσε σαν είδωλο και μετά το δεξί του χέρι ανέβηκε.
  - Εμπρός, γιοι της θάλασσας!
  Οι έμπειροι πειρατές έδρασαν με αστραπιαία ταχύτητα.
  Ακούστηκε ένα βαρύ χτύπημα, ο κροτάλισμα της μπερδεμένης αρματωσιάς, ο βρυχηθμός των κορυφαίων που έπεφταν και ο ήχος των κραμπόν επιβίβασης που έσκαβαν το δέρμα του θωρηκτού. Κρατώντας σφιχτά, και τα δύο πλοία συγχωνεύτηκαν σε ένα και οι πειρατές, με εντολή του υπολοχαγού Barsaro, έριξαν ένα βόλι από μουσκέτες και, σαν μυρμήγκια, έπεσαν στο κατάστρωμα του θωρηκτού. Ήταν περίπου διακόσιοι πενήντα από αυτούς - βάναυσοι ληστές με φαρδιά δερμάτινα παντελόνια. Μερικοί φορούσαν πουκάμισα, αλλά οι περισσότεροι προτιμούσαν να παλεύουν γυμνοί μέχρι τη μέση και το εκτεθειμένο μαυρισμένο δέρμα κάτω από το οποίο κυλούσαν οι μύες τους έκανε να φαίνονται ακόμα πιο τρομακτικοί. Πάνω από πεντακόσια άτομα τους εναντιώθηκαν. Είναι αλήθεια ότι οι ναύτες του θωρηκτού ήταν ως επί το πλείστον πράσινοι νεοσύλλεκτοι και οι κουρσάροι ήταν όλοι σαν μια επιλογή - δυνατοί, σκληραγωγημένοι πολεμιστές. Τους συνάντησαν εχθρικές βολές από μουσκέτες και άρχισε αερομεταφερόμενη συμπλοκή. Οι τρομπετίσται έπαιξαν την επίθεση και ο ίδιος ο Τζέιμς όρμησε στο κατάστρωμα του εχθρικού πλοίου. Οι φιλίμπαστερ όρμησαν στους Άγγλους με τη μανία των πεινασμένων κυνηγόσκυλων.
  Ο αγώνας ήταν μακρύς και έξαλλος. Ξεκινώντας από την πλώρη του πλοίου, απλώθηκε γρήγορα στη μέση. Οι Άγγλοι, αντιστέκονται πεισματικά, ενθαρρύνοντας τους εαυτούς τους ότι είναι περισσότεροι από τους πειρατές. Κατάλαβαν ότι δεν θα υπήρχε έλεος. Τα φλιμπάστερ δεν συγχωρούν. Όμως, παρά την απελπισμένη ανδρεία των Βρετανών, οι πειρατές συνέχισαν να τους σπρώχνουν. Ο νεαρός Όλιβερ Τουίστ κούνησε το δίκοπο σπαθί του με μανία, συντρίβοντας τους αντιπάλους, μοιράζοντας χτυπήματα δεξιά και αριστερά. Αίμα πιτσιλίστηκε σε όλο το κατάστρωμα, μερικές φορές ο Τζέιμς παραλίγο να πέσει πάνω σε ένα σπαθί. Οι κουρσάροι πολέμησαν με το τρελό θάρρος ανδρών που ήξεραν ότι δεν είχαν πού να υποχωρήσουν και έπρεπε είτε να κερδίσουν είτε να πεθάνουν. Ο Τζέιμς επέλεξε το θύμα του - τον Άγγλο ναύαρχο, ο οποίος, κραδαίνοντας το σπαθί του, ενθάρρυνε τους στρατιώτες του. Λοιπόν, θα τον πυροβολήσει με ένα πιστόλι.
  Πριν προλάβει ο Τζέιμς να βάλει στόχο, ένας απελπισμένος Όλιβερ Τουίστ πήδηξε και έκοψε τα πόδια του ναύαρχου. Ο ναύαρχος έπεσε και το επόμενο χτύπημα του έκοψε το κεφάλι. Μια κραυγή φρίκης ακούστηκε ανάμεσα στις τάξεις των στρατιωτών. Ο θάνατος του διοικητή όμως δεν έσπασε τη θέληση των αγωνιστών. Συνέχισαν να πολεμούν με τη μανία των καταδικασμένων. Οι επιζώντες υπερασπιστές του θωρηκτού οδηγήθηκαν στο κατάστρωμα. Συνέχισαν να προσφέρουν άτονη αντίσταση. Ο ημίγυμνος Όλιβερ είχε ήδη δεχτεί αρκετές ελαφριές γρατσουνιές, απλώς εξόργισαν το αγόρι και όρμησε στη μάχη με αυξανόμενη αγριότητα. Οι γυμνές, στρογγυλές γόβες του άστραψαν. Στη μάχη το πήρε και ο Τζέιμς. Όταν οι τελευταίοι στρατιώτες, μη μπορώντας να το αντέξουν, πέταξαν τα όπλα τους, σφαγιάστηκαν αμέσως. Εκτός από δύο. Διέταξαν να ανακριθούν με προκατάληψη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κοίταξε πίσω στον ηγέτη των πειρατών - ο Τζέιμς φαινόταν φοβισμένος. Το κράνος του χτυπήθηκε στο πλάι, το μπροστινό μέρος της κουρτίνας του ήταν λυγισμένο, τα άθλια κουρελιασμένα μανίκια κάλυπταν το γυμνό δεξί του χέρι, με αίματα. Ωστόσο, υπήρχε αρκετό αίμα στον Όλιβερ - τόσο δικό του όσο και κάποιου άλλου. Ο κορμός του άστραφτε από κατακόκκινο ιδρώτα. Κοίταξε με τόλμη το πρόσωπο του καπετάνιου. Κάτω από τα ανακατωμένα μαλλιά του αρχηγού των πειρατών, κυλούσε ένα κόκκινο ρυάκι - το αίμα από την πληγή μετέτρεψε το μαύρο, εξαντλημένο πρόσωπό του σε κάποιο είδος τρομερής μάσκας.
  Γαλάζια μάτια έλαμψαν, έμοιαζαν να καίνε μια κρύα φλόγα.
  - Κερδίσαμε. Αυτό το πλοίο είναι δικό μου!
  Λίγο περισσότερο από το μισό του πειρατικού πληρώματος σκοτώθηκε σε αυτή τη σφαγή. Οι κουρσάροι κέρδισαν σε υψηλό τίμημα. Αλλά από την άλλη, ο Τζέιμς Κουκ έλαβε τον έλεγχο του ισχυρότερου αγγλικού πλοίου. Τώρα γινόταν ίσως ο πιο ισχυρός πειρατής βαρόνος. Η ιδιότροπη περιουσία, που δεν τον είχε προηγουμένως ευνοήσει με έπαθλα, προφανώς αποφάσισε να στραφεί για να αντιμετωπίσει τον καπετάνιο.
  Και όταν ανακρίθηκαν οι αιχμάλωτοι στρατιώτες, η χαρά του Τζέιμς έγινε εντελώς υπερβολική. Στο αμπάρι του πλοίου ήταν αποθηκευμένοι θησαυροί, συμπεριλαμβανομένου ενός σεντούκι με διαμάντια. Αυτό αποφάσισαν να κρύψουν από την ομάδα. Αν και σύμφωνα με τους νόμους της παράκτιας αδελφότητας ο καπετάνιος λαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο, το μεγαλύτερο μέρος της λείας μοιράζεται στους πειρατές. Και ποιος θέλει να μοιραστεί με αυτό το riffraff; Όχι, θα πάρει μαζί του ό,τι πιο πολύτιμο. Ποιος όμως θα τον βοηθήσει να κρύψει τους θησαυρούς; Φυσικά, πιστός υπολοχαγός Μπαρσάρο. Και το τρίτο θα πάρει τον Oliver Twist.
  Αυτό το αγόρι δεν έχει διαφθαρεί ακόμη από πειρατικά έθιμα και είναι πολύ μικρό για να καταλάβει την πραγματική αξία του θησαυρού. Ο καπετάνιος θα μπορεί να κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά του. Το καλύτερο είναι να προσγειωθείς στο νησί για το βράδυ και να κάνεις τα πάντα γρήγορα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένα μικρό νησάκι με σπηλιές. Εκεί, βλέπεις, θα τσακίσει την υπόθεση. Κάτω από την κάλυψη της νύχτας.
  Όταν νύχτωσε, ο καπετάνιος κάλεσε τον Μπαρσάρο και τον Όλιβερ και τους διέταξε να τον ακολουθήσουν. Ένα εντυπωσιακό σεντούκι αφαιρέθηκε σύντομα από το αμπάρι. Το κουτί ήταν πολύ βαρύ, και οι τρεις τους με δυσκολία το έσερναν έξω. Εκτός από κοσμήματα, στο στήθος υπήρχε και πολύ χρυσάφι. Με δυσκολία, αφού φόρτωσαν τον θησαυρό στη βάρκα, πέρασαν από την πλευρά του πλοίου στην ακτή. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός.
  Είχε συννεφιά, τα φεγγάρια κρύφτηκαν πίσω από κατακόκκινα σύννεφα. Έτσι ο Τζέιμς εξαπάτησε τους φίλους του.
  "Το μερίδιό σας θα είναι δικό μας", μουρμούρισε ο αρχηγός.
  Το κουτί τοποθετήθηκε σε ρόδες και κύλησε κατά μήκος της βραχώδους κορυφογραμμής. Δεν ήταν πολύ βολικό, αλλά ακόμα καλύτερο από το να το κουβαλάς στην αγκαλιά σου. Τα δέντρα έμοιαζαν δυσοίωνα, ρίχνοντας αρπακτικές σκιές. Έσυραν λοιπόν τον θησαυρό στη σπηλιά. Αιχμηρά αγκάθια σύρθηκαν κάτω από τα γυμνά πόδια του Όλιβερ Τουίστ, τρύπησαν τα πόδια των παιδιών στο αίμα. Ο νεαρός πειρατής άντεξε, κι όμως ήταν ανόητο εκ μέρους του που δεν φόρεσε τις αδιαπέραστες μπότες του με ραβδωτές σόλες. Σε τέτοια ζέστη, όμως, ήταν πολύ άβολα, και πιο μοντέρνα, με θερμική ρύθμιση και τεχνητή ψύξη, τα παπούτσια απαγορεύονταν να πάρουν τα ρομπότ Swallowtail. Η απαγόρευση μεταφοράς νέων τεχνολογιών ίσχυε και για τα ρούχα. Έτσι, το αγόρι έπρεπε να υπομείνει έντονο πόνο, βγάζοντας αγκάθια από τα γυμνά του τακούνια εν κινήσει και επίσης αισθανόταν φαγούρα από τσουκνίδες. Ο Μπαρσάρο φούσκωσε, σπρώχνοντας το κάρο.
  Τελικά, μια σπηλιά εμφανίστηκε. Οι κουρσάροι πήραν μια ανάσα. Ακούστηκε ένας βρυχηθμός - ένα λιοντάρι με τρία κεφάλια. Ήταν ένα μεγάλο ζώο σε μέγεθος ταύρου και όρμησε στους ανθρώπους με άγρια μανία. Ο Τζέιμς Κουκ κατάφερε να τραβήξει το πιστόλι του και να πυροβολήσει το τέρας στο κεφάλι. Ωστόσο, το κουφάρι του λιονταριού κατάφερε να ρίξει κάτω τον πειρατή. Ο Μπαρσάρο πυροβόλησε το μουσκέτο του και τον χτύπησε στο στομάχι, και ο Όλιβερ, πηδώντας πάνω, έκοψε το δεύτερο κεφάλι του Λιονταριού. Το τέρας, στρίβοντας, χτύπησε το στήθος του Μπαρσάρο με το πόδι του και το τελευταίο, τρίτο κεφάλι άστραψε τους κυνόδοντές του πάνω από το κεφάλι του. Ο Όλιβερ κούνησε το σφυρήλατο ξίφος του από βαρυτιτάνιο και έκοψε το ωμό της κόλασης στον λαιμό. Βιολετί αίμα πιτσίλισε, το θηρίο έβγαλε μια θανατηφόρα κουδουνίστρα και χτύπησε αμέσως την ουρά του. Το αγόρι φώναξε από τον πόνο, η ουρά υφασμένη από ατσάλινο σύρμα έκοψε το δέρμα. Αν στη θέση του βρισκόταν ένας πιο αδύναμος άνθρωπος, ένα πνεύμα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετάξει από μέσα του. Ο νεαρός πειρατής σηκώθηκε. Ο Μπαρσάρο γκρίνιαξε εκεί κοντά. Το πουκάμισό του ήταν σκισμένο, αίμα έσταζε, αλλά δεν συνέβη τίποτα τρομερό. Ο Όλιβερ πήδηξε στον καπετάνιο. Είχε ήδη σηκωθεί. Είχε ελαφρά διάσειση, αλλά κράτησε.
  - Τι κοιτάς? Πιστεύετε ότι αυτή η γάτα είναι ικανή να ρίξει τον αρχηγό των κουρσάρων; Σήκω, Μπαρσάρο, δεν έχουμε κρύψει ακόμα τον θησαυρό.
  Ο πειρατής πήδηξε και, τρεκλίζοντας, κάθισε στο στήθος.
  - Τι κάθισε, σύρθηκε παραπέρα.
  Ο Όλιβερ έγνεψε καταφατικά και έσυραν το στήθος. Στη σπηλιά, οι τροχοί δεν βοήθησαν, έπρεπε να το τραβήξω πάνω μου. Οι πειρατές λαχανιάστηκαν από την ένταση. Στην πορεία, συνάντησαν έναν ημιδιαφανή αλιγάτορα που λαμπύριζε αμυδρά στο σκοτάδι. Ευτυχώς για το ερπετό, δεν επιτέθηκε, αλλά κρύφτηκε στα βάθη της σπηλιάς. Μόνο κόκκινα μάτια έλαμπαν αρπακτικά στο σκοτάδι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κούνησε τη γροθιά του.
  Με μεγάλη δυσκολία, οι νταραβίδες σήκωσαν την πέτρα και έσπρωξαν το σφυρήλατο σεντούκι μέσα στο λάκκο. Μετά έβαλαν την πέτρα στη θέση τους.
  - Δεν χρειάζεται καν να το θάψετε. Τώρα είναι μια κόλαση δύο, ποιος θα το βρει.
  Ο Μπαρσάρο χαμογέλασε με ένα στόμα ανοιχτό και είπε:
  "Τώρα μόνο οι τρεις ξέρουμε για τον θησαυρό. Ας το χωρίσουμε λοιπόν στα τρία.
  Ο Τζέιμς χαμογέλασε πονηρά.
  - Είπες τρία. Που είναι το τρίτο;
  - Αυτό το κουτάβι. Ο Μπαρσάρο άπλωσε το χέρι του.
  Ακούστηκε ένας πυροβολισμός, ο πειρατής πετάχτηκε και μετά ο χοντρός κουρσάρος βυθίστηκε βαριά. Το κρυμμένο ερπετό επιτέθηκε ξαφνικά στο πτώμα από πίσω και άρχισε να το σκίζει με τα νύχια του και τα δόντια μήκους σχεδόν μισού μέτρου. Φαινόταν πώς η ημιδιάφανη κοιλιά του γέμισε με έναν ματωμένο χυλό από τα υπολείμματα του ανθρώπινου σώματος. Ο Όλιβερ ένιωσε άρρωστος στο δολοφονικό θέαμα.
  - Αυτό είναι τρομακτικό! Γιατί τον σκότωσες; - μουρμούρισε το αγόρι.
  - Ήξερε πάρα πολλά. Άλλωστε δεν έχει και πολύ νόημα. Εκτός από σωματική δύναμη, ο Μπαρσάρο δεν είχε αρετές.
  "Θα με σκοτώσεις κι εμένα;" Ο Όλιβερ Τουίστ τεντώθηκε, έτοιμος να πηδήξει πίσω ανά πάσα στιγμή και να σκοτώσει τον εχθρό του με το σπαθί του.
  Ο καπετάνιος απάντησε ειλικρινά:
  - Όχι, δεν θα σε σκοτώσω. Δεν είμαι πια νέος και έτυχε να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Θα γίνεις γιος μου. Ήθελα καιρό να γνωρίσω ένα αγόρι σαν εσένα. Έξυπνος, γενναίος, ικανός να συνεχίσω τη δουλειά μου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κοίταξε ονειρεμένα.
  - Ή μήπως - να γίνει ο αυτοκράτορας όλου του ημισφαιρίου της νύχτας;
  Ο Τζέιμς Κουκ τεντώθηκε, με τα μάτια του να αστράφτουν άσχημα.
  "Είσαι κατά τύχη από τον κάτω κόσμο;"
  Το αγόρι, χτυπώντας το γυμνό του πόδι, απάντησε:
  - Δεν! Γεννήθηκα σε μια από τις αγγλικές αποικίες.
  - Ναι; Και που το πήρες τόσο καλό σπαθί;
  Ο Όλιβερ τσίριξε:
  - Στη μάχη, αυτό είναι το τρόπαιό μου.
  Ο καπετάνιος συνοφρυώθηκε.
  - Σε ποια μάχη;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Κοντά στην Πύλη των Σαργασσών, όπου πολεμήσαμε με τη μοίρα Drake.
  - Α, θυμάμαι κάτι τέτοιο. Άρα δεν είμαι ο πρώτος σου καπετάνιος. Ποιος υπήρξατε παλιότερα αγόρι σε καμπίνα;
  Η ελιά τσίριξε:
  - Στο Klivesar.
  Ο αρχηγός έσπασε:
  Και γιατί σε έδιωξε;
  Το αγόρι, πετώντας ένα αγκάθι με τη γυμνή φτέρνα του, εξέδωσε:
  - Του έσπασα τον σωλήνα, για τον οποίο διέταξε να με μαστιγώσουν και να με διώξουν από την αδελφότητα.
  Ο Τζέιμς Κουκ προσποιήθηκε ότι πίστευε.
  - Λοιπόν, τώρα θα με εξυπηρετήσεις και μόνο εμένα. Σου εμπιστεύτηκα μωρό μου το μυστικό μου. Και ελπίζω ότι θα είσαι ο γιος μου.
  - Μου αρέσει να είμαι πειρατής, είναι τόσο ρομαντικό. Ο Όλιβερ έσφιξε τα χέρια με τον Τζέιμς Κουκ. Μια σκιά πέρασε στη γωνία, ένας τεράστιος κροκόδειλος έπεσε πάνω στον καπετάνιο, ο οποίος πυροβόλησε και προσγειώθηκε ανάμεσα στα μάτια. Το ερπετό δεν επιβράδυνε καν. Τότε ο Όλιβερ κούνησε το σπαθί του, έκοψε κατευθείαν στο στόμα. Το χτύπημα ήταν δυνατό, ο αλιγάτορας σταμάτησε, λευκό αίμα χύθηκε από τα διάφανα τριχοειδή αγγεία του τέρατος.
  Η επόμενη κίνηση του Όλιβερ ήταν να του ρίξει το σπαθί στο μάτι. Το πλάσμα της κόλασης του βάλτου ούρλιαξε και έφυγε. Ο παφλασμός χτύπησε το πρόσωπό του, το αίμα του τέρατος έκαιγε και φαγούρα. Ο Όλιβερ έπεσε στα γόνατα και μάζεψε λίγο νερό στην παλάμη του, περνώντας το στο πρόσωπό του. Έγινε ευκολότερο, η φαγούρα υποχώρησε. Ο Τζέιμς Κουκ μουρμούρισε:
  - Ήρθε η ώρα να βγούμε έξω. Αυτές οι σπηλιές είναι γεμάτες από πονηρά πλάσματα. Τα φεγγάρια σύντομα θα ανατείλουν - οι τύποι μας θα ξυπνήσουν και θα ουρλιάξουν. Είναι σαν παιδιά. Τίποτα δεν αξίζει χωρίς καπετάνιο.
  Το ταξίδι της επιστροφής ήταν πολύ πιο εύκολο. Φτάνοντας στη θάλασσα σχεδόν με τρέξιμο, το αγόρι βύθισε τα πονεμένα πόδια του στο αλμυρό νερό. Του έγινε πολύ πιο εύκολο. Ο καπετάνιος του έδωσε μια φιάλη ρούμι και ο Όλιβερ ήπιε μια γουλιά από το τσιμπημένο υγρό. Ήταν πλέον ευδιάθετος, μια ευχάριστη ζεστασιά κυλούσε στο κορμί του, ήθελε να τραγουδήσει. Μόνο ο φόβος να ξυπνήσουν οι πειρατές συγκρατούσε την παρόρμηση. Όταν επιβιβάστηκαν, ο θαλαμηγός ήθελε να πάει για ύπνο, αφού υπήρχε αρκετός χώρος στο νέο πλοίο, αλλά ο καπετάνιος τον σταμάτησε με μια κίνηση.
  -Θέλω να σου πω λίγα λόγια, καλύβι. Πάμε στην καμπίνα.
  Όταν έκλεισαν, ο Τζέιμς Κουκ έριξε στον εαυτό του ένα ποτήρι ρούμι και μετά πρόσφερε στο αγόρι ένα ποτό. Ωστόσο, ο Όλιβερ αρνήθηκε.
  - Ένας μεθυσμένος δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος πολεμιστής.
  Ο πειρατής γέλασε.
  - Μπορεί να είναι έτσι. Πόσοι φίλοι μου κατέστρεψαν το ρούμι. Αλλά δεν σας κάλεσα για να συζητήσετε ένα τέτοιο αιώνιο πρόβλημα όπως το μεθύσι. Έχω έναν εχθρό. Ο εχθρός είναι ύπουλος, αίμα και παλιός. Έχει τον δικό του ιδιωτικό στόλο και μόλις πριν από μια μέρα ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα. Τώρα οι ρόλοι έχουν αλλάξει, η δύναμη είναι με το μέρος μου.
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι και έτριξε:
  - Ποιο είναι το όνομα του?
  Ο αρχηγός είπε χαρούμενος:
  - Δουκάκης, και το παρατσούκλι είναι Cutting Death. Αυτό ήθελα να παρασύρω σε μια παγίδα. Και θα με βοηθήσετε σε αυτό το θέμα.
  Ο Όλιβερ έσφιξε τις γροθιές του σφιχτά.
  - Χαίρομαι που βοηθάω τον καπετάνιο μου.
  Ο Τζέιμς Κουκ χαμήλωσε τη φωνή του.
  - Καλός. Ακούστε λοιπόν προσεκτικά. Κατόπιν εντολής μου, θα μαστιγωθείς - αυτό είναι απαραίτητο, αφού σίγουρα στο πλοίο μου υπάρχουν κατάσκοποι του Δουκάκη. Τότε θα τρέξεις μακριά μου στο πλοίο του και θα μου πεις ότι ξέρεις πού έκρυψα τους θησαυρούς από το πλοίο που αιχμαλώτισα. Ο Δουκάκης είναι πολύ λαίμαργος και νομίζω ότι θα σε πιστέψει. Θα τον οδηγήσεις στον κόλπο Cobra, όπου τα πλοία του δεν θα έχουν τρόπο να ελιχθούν. Και το καράβι μου με τα εκατό όπλα, θα το ονομάσω προς τιμήν της πρώτης μου αγάπης "Azatart", θα ολοκληρώσει τη διαδρομή. Θα φράξω την έξοδο από τον κόλπο, και θα βυθίσουμε όλα τα πλοία του και θα τον κρεμάσουμε στην αγχόνη.
  Ο Όλιβερ έγνεψε καταφατικά.
  "Ίσως μπορούμε να κάνουμε χωρίς χτύπημα;"
  Ο καπετάνιος γρύλισε:
  - Όχι, δεν θα το κάνουμε. Ο Δουκάκης είναι πολύ ύποπτος τύπος, μπορεί να σε κρεμάσει ή να σε βασανίσει. Όχι, απαιτείται χτύπημα.
  Το αγόρι, ανασηκώνοντας τους μυώδεις ώμους του, ρώτησε:
  "Τότε πείτε στους ναύτες να τους χτυπήσουν προσεκτικά.
  Ο Κουκ γρύλισε θυμωμένος:
  - Και δεν είναι έτσι, να μείνουν ίχνη στην πλάτη. Με την ευκαιρία, ανόητη. Δεν φαίνεται να σε χτύπησαν σωστά. Ένας πειρατής πρέπει να υπομένει ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια. Αυτό θα είναι μια επιπλέον σκλήρυνση για εσάς, ένα είδος σχολής θάρρους.
  Το αγόρι κατάπιε το σάλιο του.
  Οι αναμνήσεις πέρασαν μπροστά στα μάτια μου, εμπνευσμένες από τα βιβλία που διάβασα και την ψεύτικη ανάμνηση ενός ονείρου. Στοργικό πρόσωπο της Αγγελικής. "Πρέπει να μας ζηλεύει". Οι συνομήλικοί του ήθελαν πολύ να γίνουν πειρατές, αλλά λίγοι τολμούσαν να κάνουν ένα τόσο σοβαρό ταξίδι. Μόνο αυτός και ο αδελφός του Άλεξ τόλμησαν μια τέτοια ασυνήθιστη και ριψοκίνδυνη πράξη. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να εξαπατήσουν την αστυνομία, γιατί απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στα παιδιά στο ημισφαίριο της νύχτας. Και οι ειδικές υπηρεσίες δεν κοιμούνται - πιάνουν τους εφήβους καθώς κινούνται προς την πύλη. Οι μεγάλοι μπορούν, υπάρχει ειδική συμφωνία με τις χελιδονοουρές για αυτό... Ωστόσο, οι μυστηριώδεις "πεταλούδες" αφήνουν και τα παιδιά να περάσουν. Τόσο το καλύτερο - χωρίς σχολείο, χωρίς μαθήματα, γερές περιπέτειες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #14
  Ωστόσο, το πρώτο μαστίγωμα περίμενε τον νεαρό κρατούμενο μετά τον ύπνο. Ο Όλιβερ Τουίστ, που ήθελε πολύ να ζήσει, χάρηκε έστω και λίγο για μια τέτοια αναστολή της θανατικής ποινής.
  Του έλυσαν το γιακά και κυριολεκτικά τον έφεραν στην αγκαλιά του, τέσσερις φρουροί ταυτόχρονα. Ο ίδιος ο Όλιβερ ήταν δεμένος σφιχτά. Και του ήταν δύσκολο να κινηθεί.
  Και τον έφεραν σε ειδικό μέρος.
  Έβγαλαν τα δεσμά από το αγόρι και, σφίγγοντας τα χέρια του, το έβγαλαν στην αυλή. Εκεί τον ξάπλωσαν πάνω σε κατσίκες, αφού προηγουμένως είχε σκίσει τη στολή της φυλακής.
  Στη φυλακή προσκλήθηκαν ειδικοί άνθρωποι για να παρακολουθήσουν πώς τιμωρούνταν ένας ανήλικος, αλλά πολύ επικίνδυνος και αμετανόητος εγκληματίας.
  Ο Όλιβερ ντρεπόταν πολύ που ήταν γυμνός μπροστά τους. Και στο κοινό υπήρχαν και γυναίκες.
  Αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποδεχτείτε. Το αγόρι ήταν σταθερά στερεωμένο, έτσι δεν θα ξεσπάσετε.
  Ο Όλιβερ αποφάσισε ότι θα προσπαθούσε να φερθεί αξιοπρεπώς.
  Ένας ισχυρός δήμιος έβγαλε από το καλάθι ένα καλάμι, βαρύ και δαγκωτό. Μετά άρχισε να χτυπά με όλη του τη δύναμη τη γυμνή πλάτη του Όλιβερ.
  Το αγόρι έσφιξε τα δόντια του με όλη του τη δύναμη και προσπάθησε να μην ουρλιάξει. Αλλά παρόλα αυτά, σιγανά μουγκρητά βγήκαν από το λαιμό του.
  Ο δήμιος ήταν ανάσκελα, ο γλουτός του, άγγιξε λίγο τους ώμους και τα πόδια του... Το αίμα έτρεχε ήδη... Ο Όλιβερ, στενάζοντας, ήθελε να σβήσει το συντομότερο δυνατό. Αλλά η συνείδηση δεν ήθελε πεισματικά να σβήσει. Εδώ το ένα μαστίγιο ξεφτίστηκε και ο δήμιος σήκωσε ένα άλλο. Και άρχισε να είναι. Δεν υπήρχε πλέον χώρος διαβίωσης στην πλάτη του Όλιβερ και ο δήμιος έπληξε τα γυμνά πόδια του αγοριού.
  Ο Όλιβερ βόγκηξε, αν και ο πόνος τον τρύπησε από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τελικά, ο δήμιος πέταξε το δεύτερο μαστίγιο και πήρε το τρίτο. Χτύπησε το αγόρι στην κομμένη πλάτη, μετά στους ώμους και κατέβηκε ξανά στους γλουτούς και στα πόδια.
  Υπήρχε αίμα στο στόμα του Όλιβερ και δάγκωσε τα χείλη του. Είναι αλήθεια ότι ο πόνος άρχισε να αμβλύνεται και το αγόρι σταμάτησε ακόμη και να γκρινιάζει.
  Και το τρίτο μαστίγιο ξεφτίστηκε. Σύμφωνα με το έθιμο, αυτό σήμαινε ότι η εκτέλεση έπρεπε να σταματήσει, ακόμη και αν το θύμα δεν έχανε τις αισθήσεις του.
  Πιτσίλισε αλμυρό νερό στον Όλιβερ. Το αγόρι ούρλιαξε από κολασμένο πόνο και μετά λύθηκε από τις κατσίκες. Και μεταφέρθηκε πίσω στο κελί του θανάτου.
  Του έδωσαν λοιπόν ψωμί και σκέτο νερό...
  Εξαντλημένος και πεινασμένος, ο Όλιβερ κατάπιε το φαγητό... Και έπεσε σε ένα όνειρο, χωρίς να δίνει σημασία στην κομμένη πλάτη.
  Μπροστά από το μπουντρούμι υπήρχε ένα μονοπάτι στρωμένο με λευκά τούβλα. Τα ματωμένα ίχνη των γυμνών ποδιών αποτυπώθηκαν ευδιάκριτα πάνω του. Η μεσαιωνική φυλακή περιβαλλόταν από ένα βαθύ χαντάκι με μια κινητή γέφυρα. Το βράδυ, όπως υποσχέθηκε ο Marc de Sade, έγινε ένα γλέντι. Όλοι οι φίλοι του δούκα ήρθαν στις γιορτές. Το κεντρικό πιάτο ήταν ένας λιλά ιπποπόταμος πλαισιωμένος από τέσσερις κροκόδειλους, που τον έφεραν αμέσως πενήντα υπηρέτες. Οι κροκόδειλοι ήταν γεμισμένοι με κυνήγι και λουκάνικα, εξωτικά φρούτα και λαχανικά. Γεμίστηκε σφιχτά και ο τεράστιος ιπποπόταμος. Σε λίγο έφτασαν τα βαρέλια κρασιού. Αγνοώντας τα κουτάλια και τα πιρούνια, οι πολεμιστές βούτηξαν και τα δύο χέρια στο κρέας. Το παράδειγμα έδωσε ο ίδιος ο δούκας, τα χοντρά βρώμικα χέρια του άρπαξαν κομμάτια κρέατος και τα έβαλαν στο στόμα του. Ο Βέγκα και η Αντζελίκα κάθισαν δίπλα δίπλα, τρώγοντας τακτοποιημένα, προσπαθώντας να διατηρήσουν μια κουλτούρα με φόντο τους ντόπιους. Ο Πέτρος δεν του επέτρεψαν να πάει στο τραπέζι, τον έπαιρνε ακόμα για υπηρέτη. Η Αγγελική όμως δεν της έπιασε ούτε ένα κομμάτι στο λαιμό. Αντιπροσώπευε συνεχώς τον Όλιβερ Τουίστ, το μαρτύριο του. Και τι γίνεται με τον δεύτερο αδερφό, τον Ντάτζερ; Η καρδιά νιώθει ότι δεν του είναι γλυκό. Ο Marc de Sade έτρωγε πολύ και ήπιε ακόμα περισσότερο. Γρήγορα γινόταν αιχμάλωτος και εκφραζόταν όλο και πιο γλωσσοδέτη.
  Και ταυτόχρονα με το βρυχηθμό:
  - Στενή νίκη επί των ανταρτών. Το δεξί χέρι του Vali Chervonny Maar Ace συλλαμβάνεται. Σύντομα θα φτάσουμε στη φωλιά του ίδιου του Chervonny. Και μετά θα ξεφλουδίσω ζωντανό αυτόν τον επαναστάτη.
  Οι ιππότες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Και πάλι απέτισε φόρο τιμής στο γεύμα. Πρόσωπα γυαλιστερά από λίπος, χυμό, χυμένο κρασί. Μερικοί από τους καλεσμένους σκούπισαν τα χέρια τους απευθείας στα ρούχα τους. Ο Δούκας, εν τω μεταξύ, έδωσε εντολή:
  - Τώρα θα διατάξω να κανονίσουμε μονομαχία μονομάχων.
  Οι ευγενείς έγνεψαν κολακευτικά. Τους άρεσε η προοπτική της ανάμειξης του κρασιού με το αίμα. Στη μέση της αίθουσας των γιορτών υπήρχε μια εντυπωσιακή αρένα. Σε ένα σήμα, της έφεραν δύο δωδεκάδες μονομάχους. Ήταν κυρίως σκλάβοι που αγωνίστηκαν για το δικαίωμα στη ζωή. Ο οπλισμός των μεσαιωνικών πολεμιστών ήταν ιδιόρρυθμος. Τα μισά με μπλε πουκάμισα φέρουν κοντά σπαθιά και ασπίδες. Η αντίπαλη ομάδα με τα κόκκινα έχει τρίαινα και αλυσίδα με κοφτερό καρφί στο τέλος. Παραταγμένοι ο ένας απέναντι στον άλλον, οι μονομάχοι, με το σήμα της κόρνας, όρμησαν στη μάχη.
  Ο Vega και η Angelica παρακολούθησαν έντονα τον αγώνα. Αρχικά, το πλεονέκτημα ήταν στο πλευρό των Κόκκινων, οι μακριές αλυσίδες τους έπαιρναν πότε πότε οι Μπλε, σακατεύοντας τα πόδια τους. Στη συνέχεια οι μπλε ανασυντάχθηκαν και δρώντας ομαλά και ξεκάθαρα πέρασαν στην αντεπίθεση. Οι απότομες και ακριβείς επιθέσεις τους κούρεψαν τους ηττημένους. Στις τάξεις των Reds υπήρχαν δύο ανόγαλακτοι. Πήδηξαν, όρμησαν σαν τυφώνας, κουνώντας τα τέσσερα χέρια τους. Αλυσίδες σφύριζαν από πάνω, τρίαινα στροβιλίζονταν άγρια. Φαινόταν αδύνατο να πλησιάσεις αυτά τα τέρατα. Ένας έμπειρος μαχητής, ο διοικητής των γαλάζιων, προσποιήθηκε ότι υποχωρούσε.
  Ο επιτιθέμενος γίβωνας έβγαλε μια κραυγή νίκης και έκοψε με το σπαθί του με όλη του τη δύναμη, γυρίζοντας το τριχωτό πράσινο στήθος του. Από την πρόσκρουση έπεσε αίμα, το τέρας συσπάστηκε, η τρίαινά του γλίστρησε πάνω από το κράνος του και σώπασε, απελευθερώνοντας φυσαλίδες δηλητηριώδους πράσινου αίματος. Ο δεύτερος ανόγαλακτος υποχώρησε. Ήταν ξεκάθαρο ότι τραυματίστηκε σοβαρά. Ξαφνικά, οι γαλάζιοι μαχητές έσπασαν τη γραμμή, τρυπώντας με τα ξίφη τους τον επιζώντα "μόχναχ" και άλλα δύο με τρίαινα. Οι ιππότες και οι βαρόνοι εμψύχωσαν τους αγωνιστές με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν τους πείραζε ούτε να τσακωθούν. Μετά την αρχική επιτυχία, το αστέρι των κόκκινων κατέβηκε - οι μπλουζ τους πάτησαν. Πρώτα έπεσε ο ένας, μετά ο δεύτερος και σύντομα ο τρίτος πολεμιστής.
  Πέφτοντας, όμως, κατάφερε να διώξει μια τρίαινα στο στομάχι του αντιπάλου του, απελευθερώνοντας τα σπλάχνα του. Τελικά έμειναν δύο κόκκινα μαχητικά. Τραυματίστηκαν βαριά και τρεκλίστηκαν από τα χτυπήματα. Μη μπορώντας να αντέξουν την ένταση της μάχης, έπεσαν στα γόνατα ζητώντας έλεος. Ο Δούκας και άλλοι ευγενείς κατέβασαν το δάχτυλό τους. Μόνο η Angelica και ο Vega, σηκώνοντας τα δάχτυλά τους ψηλά, τόλμησαν να ζητήσουν έλεος. Οι επτά νικητές σκότωσαν εν ψυχρώ τους ηττημένους.
  Ο Δούκας χτύπησε τα χείλη του.
  - Εκπληκτικός. Τώρα θα τα φροντίσω μόνος μου. Ρε τοξότες, σκοτώστε τους. Καθισμένος απέναντι, ο βαρόνος War von Kur διαμαρτυρήθηκε έντονα, κουνώντας το διπλό πηγούνι του:
  - Όχι, δώσε μου τα πίσω. Θα κόψω επτά μόνος μου.
  Ο δούκας κοίταξε δύσπιστα τον τεράστιο αλλά αδέξιο βαρόνο.
  - Όχι, θα σε σκοτώσουν. Ας είναι καλύτερα επτά επί επτά. Οι καλύτεροι ιππότες μας ενάντια σε σκλάβους μονομάχους.
  Περισσότεροι άνθρωποι προσφέρθηκαν να πολεμήσουν από όσο χρειαζόταν και ο δούκας άλλαξε γνώμη.
  Μούγκρισε εκκωφαντικά:
  - Επιτρέπω σε όλους να πολεμήσουν.
  Μια αγέλη ιπποτών με όλη τους τη μάζα έπεσε πάνω στους μονομάχους. Γεμίζοντάς τα με πλήθος, τεμάχισαν, μαχαίρωσαν, διέρρηξαν. Το πιο έμπειρο μέλος των επτά κατάφερε να κόψει το λαιμό ενός από τα βάναυσα τσακάλια. Σχεδόν όλοι οι πολεμιστές ήταν με πανοπλίες, κάτι που τους επέτρεπε να προστατεύονται από τα χτυπήματα πιο επιδέξιων μονομάχων. Οι μεθυσμένοι ιππότες έπαιρναν τον αριθμό, όχι την ικανότητα. Έχοντας ασχοληθεί με τους σκλάβους, προσκολλήθηκαν ο ένας στον άλλον. Ο Δούκας γάβγισε στην κορυφή των πνευμόνων του. Οι υπηρέτες πέταξαν μέσα, τραβώντας τους μαχητές με γάντζους. Ο αγώνας τελείωσε. Τέσσερις ιππότες δολοφονήθηκαν, άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά στο σύνολό τους κατέβηκαν όλοι φτηνά.
  Ο Μαρκ ντε Σαντ τελείωσε το κύπελλο. Ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με ένα σταυρό στο λαιμό του, έσπευσε μέχρι τον αξιωματούχο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.
  Το πρόσωπο του Δούκα έγινε μωβ. Φώναξε:
  - Φεύγω για μια ώρα. Μην τα βάζετε χωρίς εμένα, πίσω στο επιδόρπιο.
  Ο ηγεμόνας σχεδόν έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας μια μάλλον ετερόκλητη παρέα να κουτσομπολεύει στη μοναξιά. Ωστόσο, κανείς δεν βαρέθηκε.
  Ο Βέγκα έσπρωξε τον αγκώνα της Αντζέλικα.
  - Πρέπει να εντοπίσουμε πού πήγε ο χοντρός.
  Η ξανθιά κοπέλα συμφώνησε.
  - Είναι λογικό.
  Όμως τα κορίτσια δεν επιτρεπόταν να ακολουθήσουν τον δούκα. Βλέποντας ότι η ιδιοκτήτρια είχε φύγει, οι λάγνοι μπαμπίνες κοίταξαν επίμονα τις καλλονές.
  Ακολούθησε ένα άγριο βρυχηθμό:
  - Είσαι δικός μας τώρα.
  Οι ιππότες αναδεύτηκαν. Σαν χελώνες σκαρφάλωναν με όλη τους τη μάζα πάνω στα κορίτσια. Υπήρχαν πολλοί.
  Η Vega τράβηξε δύο ξίφη και άρχισε να περιστρέφεται πάνω από το κεφάλι της, η Angelica ακολούθησε το παράδειγμά της. Και τα δύο κορίτσια έμοιαζαν με καθαρόαιμες τίγρες που στριμώχνονταν από λύκους.
  Ο δούκας, εν τω μεταξύ, πήγε σε μια μηχανική άμαξα, οδηγούμενος από ένα χειροκίνητο βαρούλκο, και όρμησε στο μπουντρούμι της φυλακής. Εκεί, ο επαγγελματίας δήμιος Kara Maara ανέκρινε τον Oliver Twista.
  Το αγόρι, γυμνό, μυώδες και ξυπόλητο, μεταφέρθηκε σε ένα ειδικό δωμάτιο με πολλές συσκευές βασανιστηρίων. Υπήρχαν μαχαίρια, τρυπάνια, γάντζοι, συρματοπλέγματα, καρφιά. Καθώς και βίδες, λαβίδες, κόφτες σύρματος και άλλα.
  Το υπόγειο που ανήκε στον δούκα ήταν εντυπωσιακό με την ποικιλία των συσκευών που παράγουν πόνο. Έκανε ζέστη - τρία τζάκια έκαιγαν ταυτόχρονα, οι δήμιοι ζέσταναν τα εργαλεία στη φλόγα. Πριν βασανιστεί, ο Όλιβερ Τουίστ πλύθηκε καλά και σκουπίστηκε με οινόπνευμα για να τον αποτρέψει από το να κολλήσει δηλητηρίαση αίματος. Δίπλα στον Όλιβερ Τουίστ, ένα άλλο εύσωμο δεκαπεντάχρονο αγόρι τεντώθηκε στο ράφι. Ο βοηθός του δήμιου κρέμασε το μυώδες παιδί από τα χέρια και τα πόδια. Καθώς κάπνιζε την πίπα του, χτύπησε νωχελικά τον γυμνό κορμό του με το μαστίγιο του. Το αγόρι βόγκηξε απαλά και ψιθύρισε μια προσευχή. Υπήρχαν αιματηρές ραβδώσεις στο δέρμα.
  Ο δήμιος Κάρα χαμογέλασε στον Όλιβερ.
  Με έναν δηλητηριώδες τόνο, το τέρας είπε:
  - Α, καλέ μου, τι όμορφο παιδί. Πόσο θα λυπόμαστε που θα ξεφλουδίσουμε το δέρμα σας από τους ευαίσθητους ώμους σας. Αυτός που κρέμεται δίπλα σας είναι ο ιθαγενής γιος του Maar Tuz, το όνομά του είναι Mir Tuzok. Τώρα του κάνουν ένα ελαφρύ μασάζ και μετά ο δήμιος θα τον πάρει πιο σοβαρά.
  Λάβετε υπόψη σας λοιπόν: όσο πιο γρήγορα πείτε πού κρύβεται ο Vali Chervovy, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσει το μαρτύριο σας.
  "Δεν θα σου πω τίποτα", μουρμούρισε ο εξαγριωμένος Όλιβερ Τουίστ, αναβοσβήνει μοχθηρά τα μάτια του.
  Ο βασανιστής φώναξε:
  - Όλοι έτσι λένε. Ώμος, ξεκίνα.
  Δύο γεροδεμένοι βοηθοί σήκωσαν το δεσμευμένο παιδί και έβγαλαν με σιγουριά τα δεσμά, προσπαθώντας να το κρεμάσουν στο ράφι. Αυτό ακριβώς δεν έπρεπε να κάνουν. Το παιδί απέφυγε και χτύπησε με μια γυμνή κρούπκα, σαν ρόπαλο, με το πόδι του ενός δήμιου στη βουβωνική χώρα, το άλλο - κάτω από το γόνατο. Πηδώντας έξω, ο Όλιβερ Τουίστ προσπάθησε να επιτεθεί στον Κάρα, αλλά ο υπέρτατος βασανιστής είχε μια εκπληκτική αντίδραση. Με ένα ακριβές χτύπημα χτύπησε το αγόρι με ένα ρόπαλο στο κεφάλι.
  Ο θηριώδης βρυχήθηκε:
  - Ένα φρικτό απατηλό. Πρέπει να τον μεταφέρετε σε ειδική καρέκλα για να μην κάνει προβλήματα. Κι εσείς, καημένοι νομάδες, γιατί στεναχωριέστε;
  Ο βοηθός του δήμιου είχε ραγισμένη επιγονατίδα και η σύντροφός του έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  - Λοιπόν, εντάξει, έχω αρκετούς βοηθούς. Ο αρχιεκτελεστής χτύπησε τα χέρια του. Έχουν μπει απαίσιες οντότητες. Ο αναίσθητος φαλακρός ήταν καρφωμένος στο ράφι. Τότε ένα ρεύμα παγωμένου νερού χτύπησε το πρόσωπό του. Το αγόρι συνήλθε, τα μάτια του κοκκίνισαν.
  Ο ανώτερος δήμιος ήταν ευχαριστημένος:
  - Λοιπόν, είσαι πεισματάρα. Τώρα τα χέρια και τα πόδια σας είναι σφιγμένα στα κοντάκια, μπορείτε να προχωρήσετε σε ενεργή ανάκριση.
  Ο βασανιστής σήκωσε το μαστίγιο και χτύπησε το παιδί πολλές φορές στην πλάτη και στα πλευρά. Ο Όλιβερ Τουίστ κράτησε την ανάσα του και έπνιξε μια κραυγή, με σημάδια να διογκώνονται στο σώμα του. Ο δήμιος γέλασε ικανοποιημένος.
  Βασισμένο σε βραχνό τόνο:
  - Ένας δυνατός τύπος, αλλά ένα νεαρό μυώδες σώμα είναι αρκετά ευαίσθητο στον πόνο. Ελπίζω να βρούμε γρήγορα μια κοινή γλώσσα μαζί σας. Τώρα ήρθε η ώρα να κάψετε τις φτέρνες σας για να μην τρέχετε πολύ γρήγορα.
  Ο βασανιστής έβγαλε μια καυτή ράβδο από το φούρνο. Άρπαξε χωρίς τελετές το γυμνό πόδι του Όλιβερ Τουίστ με τα γάντια του και έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του. Τότε το πυρωμένο σίδερο ήρθε σε στενή επαφή με το γυμνό πόδι ενός παιδιού δώδεκα ή δεκατεσσάρων ετών. Πυκνός καπνός φυσούσε, το δέρμα απανθρακωμένο.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, με προσπάθεια θέλησης, σχεδόν δαγκώνοντας τη γλώσσα του, συγκράτησε τη διαφυγή κραυγή. Το αγόρι ανέπνεε βαριά, ο ιδρώτας κυλούσε στο σώμα του. Η Kara Maara συνέχισε να συνθλίβει με ένα κομμάτι σίδερο, τη μυρωδιά του τηγανιτού κρέατος. Η μυρωδιά γαργαλούσε ευχάριστα τα ρουθούνια. Τελικά, ο δήμιος αφαίρεσε το μέταλλο. Κοιτάζοντας το βασανισμένο παιδί, είπε:
  - Δεν είναι κακός! Δυνατό αγόρι. Πριν ομολογήσει, θα περάσουμε πολλές ώρες μαζί. Και τι θα πει αυτός ο νεαρός στην αφή του πυρωμένου χάλυβα;
  Ο σαδιστής δήμιος φίλησε με χαρά το πόδι ενός άλλου φαλακρού άνδρα με ένα κόκκινο σίδερο. Το δέρμα στη φτέρνα του αγοριού πήρε φωτιά. Το αγόρι ούρλιαξε δυνατά, φώναξε με μια καλή αισχρότητα. Όταν ο βασανιστής έβγαλε τη ράβδο, μόνο σφύριξε, ένας χλωμός και ιδρωμένος έφηβος:
  Όχι άλλο, θα σας τα πω όλα.
  Ο δήμιος γέλασε ικανοποιημένος.
  Με γλυκό τόνο είπε:
  - Φυσικα και εσυ θα. Πού είναι η φωλιά του Valya Chervovy;
  - Μην του το πεις! - φώναξε ο Όλιβερ Τουίστ, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να σπάσει τα δεσμά, κάτι που έκανε τους μύες του αγοριού τεντωμένοι και φαινόταν έτοιμος να σκάσει. Μην ντροπιάζεις τον πατέρα σου.
  Ο κόσμος του Τούζοκ κατάλαβε τα πάντα και με μια εξαιρετική προσπάθεια θέλησης κατέστειλε την αδυναμία. Τα μπλε χείλη του αγοριού ψιθύρισαν:
  "Δεν ξέρω, και ακόμα κι αν ήξερα, δεν θα έλεγα τίποτα.
  Η Κάρα Μάαρα χτύπησε τον Όλιβερ Τουίστ στο στόμα. Μετά σκαρφάλωσε με τη λαβίδα στο στομάχι του:
  - Κάθαρμα, θα σε βασανίζω για πολύ καιρό. Θα σου ρίξω αλάτι στις πληγές, θα λαλήσεις σαν κόκορας από τον πόνο της κόλασης.
  Ο βάρβαρος έβγαλε και έριξε μια πρέζα αλάτι στον πληγωμένο ώμο του αγοριού. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας θόρυβος και, αναπνέοντας βαριά, ο δούκας σύρθηκε έξω.
  Σφύριξε:
  - Εσύ, βλέπω, άρχισες την ανάκριση χωρίς εμένα.
  Ο δήμιος ανασήκωσε τους φαρδιούς του ώμους μπερδεμένος.
  - Ένοχος, δούκα. Διέταξες να χτυπήσεις γρήγορα τις πληροφορίες και τα αγόρια είναι πολύ πεισματάρα!
  Ο αξιωματούχος φώναξε ως απάντηση:
  - Όχι για το μυαλό σου. Κάντε ένα βήμα πίσω και μάθετε πώς να ξεσηκώνετε αυτά τα θύματα.
  Ο δούκας άρπαξε καυτές τσιμπίδες. Γυμνά, ιδρωμένα, μαυρισμένα και πολύ μυώδη αγόρια φαίνονταν πολύ ορεκτικά.
  Λοιπόν, ως τέτοιες ομορφιές, αλλά δεν μπορείτε να βασανίσετε τον εαυτό σας προσωπικά.
  Ο Δούκας έκανε ελαφριά βήματα προς τον Όλιβερ Τουίστ. Το αγόρι μύριζε άσχημη αναπνοή. Στο κεφάλι μου στροβιλίζονται τυχαίες σκέψεις. Φέρνοντας αναμνήσεις. Ακόμα κι αν είναι ψεύτικα από ένα κυβερνητικό όνειρο, όταν κάτι σκάει στο κεφάλι μου από φανταστικές εποχές. Ίσως οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ταξιδεύουν στο χρόνο σε ένα όνειρο; Αυτή είναι η κίνηση των ψυχών μέσα από χώρους και εποχές. Όταν βλέπεις το σχολείο του μέλλοντος.
  Εδώ είναι ένα φουτουριστικό σχολείο, ένας προσεγμένος κυβερνητικός πίνακας λάμπει. Σε αυτό πρέπει να κρατήσετε το δάχτυλό σας σε μια σύνθετη σειρά - και θα δοθεί η σωστή απάντηση. Και δεν πήρε το μάθημά του. Όλη μέρα ξιφασκία με ηλεκτρικά ξίφη, μετά πήγε στο ποτάμι. Και εδώ στέκεται στον μαυροπίνακα και ντρέπεται. Ένας φίλος του Dodger βοηθάει, με τη βοήθεια ενός μικροσκοπικού gadget μεταδίδει ένα μήνυμα που ακούγεται σε ένα μικρόφωνο κρυμμένο στο αυτί του. Είναι αλήθεια ότι ο δάσκαλος είναι σε επιφυλακή. Ηχογραφεί τη ραδιοφωνική τους μετάδοση στον σαρωτή βαρύτητας. Μια τραχιά φωνή σαν υπολογιστή λέει:
  - Ο Κλουτ και ο Όλιβερ. Μείνετε και οι δύο στην τάξη. Πόσο καιρό μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να κάνετε συμβουλές;
  Τότε θα υπάρξει μια μακρά και κουραστική ανάγνωση της ηθικής. Μέχρι τώρα, τα ολογράμματα σάρωσης στέκονται μπροστά στα μάτια μας. Γι' αυτό έφυγε από το ημισφαίριο του κόσμου για να απαλλαγεί από τους παρεμβατικούς δασκάλους και τα βαρετά μαθήματα. Και πώς τελείωσαν όλα; Τώρα εκείνος ο χοντρός, άσχημος φρύνος τον πληγώνει. Πρέπει να θυμόμαστε τα μαθήματα της γιόγκα και του Ruscate. Πώς εντοπίζεται εκεί ο πόνος;
  Ο σαδιστής αξιωματούχος χαμογέλασε πονηρά και έβαλε απαλά τη λαβίδα στα πλευρά του.
  Ακούστηκε ένα σφύριγμα στο άγγιγμα του καυτού σιδήρου και η μυρωδιά του νεαρού καμμένου κρέατος έγινε πιο δυνατή.
  - Τι, αρνάκι, σου αρέσει να το ψήνουν; - γρύλισε ο ιεροεξεταστής. Τότε ο δούκας έστριψε απαλά τη λαβίδα, γαντζώνοντας το δέρμα και στρίβοντας τα πλευρά.
  Παρ' όλες τις προσπάθειες της διαθήκης, δάκρυα κύλησαν άθελά τους από τα μάτια του αγοριού. Ήταν πολύ οδυνηρό. Ίσως πιο επώδυνο από όταν καυτηριάζονταν οι φτέρνες. Υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις στο πόδι, αλλά ο Όλιβερ Τουίστ το έχει σκληρύνει και γεμίζει, έτρεξε ακόμη και με κάρβουνα. Πράγματι, πολύ γρήγορα. Τα πλευρά δεν είναι τόσο συνηθισμένα σε φλογερές διαδικασίες, μια κραυγή σπάει από το λαιμό. Ο Όλιβερ Τουίστα έσφιξε τα δόντια του. Προσπάθησα να αποσπάσω την προσοχή μου σκεπτόμενος ευχάριστα πράγματα.
  Έστρεψε την προσοχή του στους δήμιους του. Ο βασανιστής είναι ένας εξέχων άνθρωπος. είναι ψηλός, τα χέρια του χοντρά και σαρκώδη, ο μανδύας του είναι γεμάτος αίματα και ο ίδιος είναι ντυμένος στα κόκκινα. Αυτό είναι κατανοητό - είναι πιο τρομερό και το αίμα στα ρούχα είναι λιγότερο ορατό. Βαριές μπότες με ασημί πέταλο. Και εδώ είναι ο ίδιος ο δούκας - στο στέμμα, δεν το βγάζει, ακόμη και σχεδιάζει να κάνει βρώμικες δουλειές. Φανατικός. Μια παραγγελία κρέμεται στο στήθος. Ένα ακατανόητο σημάδι, σαν σβάστικα, μόνο πεντάκτινο και κερασφόρο, από καθαρό χρυσό πλαισιωμένο από διαμάντια.
  - Λοιπόν, τι θέλεις; - Παρά τον άγριο πόνο, ο Όλιβερ Τουίστ έριξε στον εαυτό του ένα απειλητικό βλέμμα, έπλεξε τα φρύδια του.
  Και συσπάστηκε με το γυμνό του πόδι, που πρόσφατα είχε χαϊδευτεί στη στρογγυλή παιδική φτέρνα από ένα πυρωμένο σίδερο.
  Ο Δούκας, αντίθετα με τις προσδοκίες, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Έστριβε ακόμα τα πλευρά του εν ψυχρώ. Το πλευρό ήταν έτοιμο να ραγίσει όταν ένας δειλός υπηρέτης μπήκε στο χολ. Έτρεμε σαν κουνέλι.
  Και η φωνή του κόπηκε:
  "Υψηλότατε, η αίθουσα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα δύο κορίτσια σου και ένα πλήθος ιπποτών μάτωσαν.
  - Ετσι. Ο Δούκας έριξε τη λαβίδα. "Δεν θα ανεχτώ τέτοια μεταχείριση της αγάπης μου.
  Κουνώντας τη γροθιά του στους αιχμαλώτους, πρόσθεσε:
  - Θα επιστρέψω. Και κοιτάς, χωρίς εμένα σοβαρά μην βασανίζεσαι. Μαθαίνουν το κύριο μαρτύριο από το χέρι μου.
  - Άκου, λόρδε μου. - Ο δήμιος βρόντηξε χαμηλόφωνα, του αντήχησαν οι βοηθοί του.
  Ο Δούκας έφυγε από τις εγκαταστάσεις. Ο βασανιστής πλησίασε τον σύντροφο του Όλιβερ Τουίστ.
  Με μια γλυκιά φωνή, το γατί ούρλιαξε:
  - Τώρα μπορείτε να τηγανίσετε το δεύτερο τακούνι. Και εσύ", έγνεψε στον Όλιβερ Τουίστ, "κοίτα. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς.
  Ο δήμιος ζέστανε το σίδερο. Ήταν δύσκολο να αναπνεύσει στο δωμάτιο. Ένα μαστίγιο σφύριξε, τα χτυπήματα του μαστίγιου καλύπτονταν στον γυμνό κορμό του Όλιβερ Τουίστ. Το αγόρι ανατρίχιασε από τα χτυπήματα, αλλά έμεινε πεισματικά σιωπηλό. Όχι πολύ ευχάριστες σχολικές αναμνήσεις πέρασαν ξανά από το μυαλό μου.
  Και στη γυμνή φτέρνα, ο βασανιστής έβαλε μια φαρδιά λωρίδα σιδήρου, κόκκινη από τη ζέστη.
  Και ο Όλιβερ Τουίστ έστριψε από τρομερό πόνο. Όμως κατάφερε να συγκρατηθεί. Αν και το μυώδες σώμα του αγοριού έγινε γυαλιστερό από τον ιδρώτα και το αίμα. Και ένα θολό υγρό έσταξε πάνω στη φωτιά προκαλώντας ένα σφύριγμα.
  Το αγόρι άντεξε και τραγούδησε:
  Την ημέρα της Δημιουργίας του Κόσμου, ο Θεός είναι ένδοξος με αυτό το θαύμα:
  Και ο ουρανός πάνω από τη Γη έγινε ξαφνικά μπλε Και ο ουρανός, ο ουρανός πάνω από τη Γη έγινε μπλε
  
  . δεν γνωρίζει αλυσίδες!"
  
  Και θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους τώρα και για πάντα, Όταν πέσουν τα δεσμά, οι τύραννοι και η εχθρότητα Όταν τα δεσμά και η εχθρότητα πέσουν για πάντα. Όλη η δύναμη των τυράννων θα καταρρεύσει σαν σκόνη, Και ο Άγγελος θα τραγουδήσει την Ελευθερία στον ουρανό.
  
  
  Η Δόξα, η Δύναμη και η Εργασία θα λάμψουν εδώ!Και καμία δύναμη δεν θα τα διαγράψει όλα.
  
  Και ο Θεός θα δώσει σοφία στον λαό σου Να νικήσει τις αντιξοότητες, τις διαμάχες και την έχθρα Και είθε να νικήσουν τα πάντα - σύγχυση και εχθρότητα Θα υπάρξει Ελευθερία, Συναίνεση, Αγάπη Και το φως της Αλήθειας θα φωτίσει τις ψυχές.
  
  Είθε να υπάρχει πάντα αφθονία σε εκείνη τη γη. Χωριά, χωριά, πόλεις θα γίνουν πλούσια Και χωριά, πόλεις θα ανθίσουν. Πολλά πλοία θα δένουν στους κόλπους εκεί, Και οι επισκέπτες θα αρχίσουν να κάνουν εμπόριο για δικό τους όφελος.
  
  Εκείνη η θαυμάσια χώρα θα γεμίσει με ομορφιά Και οι Μούσες θα τραγουδούν την Ελευθερία για αιώνες.
  ...Δύο κορίτσια, η Βέγκα και η Αντζέλικα, κόπηκαν στο πλήθος των ιπποτών. Το να στέκεσαι στον τόπο του θανάτου είναι σαν. Επέλεξαν ενστικτωδώς τις πιο βολικές τακτικές μάχης για τον εαυτό τους. Κουνώντας και τα δύο ξίφη, η Golden Vega έκοψε τον κύριο που στεκόταν μπροστά της. Το εξαιρετικά αιχμηρό ξίφος της έκοψε την πανοπλία και έκοψε το κεφάλι. Η Angelica προκάλεσε επίσης θανατηφόρα χτυπήματα - οδηγώντας ένα ξίφος στο στήθος της, χτύπησε τον βαρόνο που κούνησε το ρόπαλό της. Οι αστραπιαίες επιθέσεις της συνέτριψαν σάρκες. Με το επόμενο χτύπημα, η κοπέλα έκοψε το χέρι της, το σιδερένιο γάντι έπεσε στο πάτωμα με κρότο και ο εχθρός βρυχήθηκε.
  Η Αγγελική κρατούσε έναν "μύλο" - το ένα σπαθί εκτρέπει το χτύπημα, το άλλο κόβει. Οι ιππότες ήταν μεθυσμένοι, νωθροί στην πανοπλία τους και σπαθιά από υπερτιτάνιο κόπηκαν με ευκολία στη σάρκα τους. Γυρίζοντας, η Βέγκα χτύπησε με δύναμη το πόδι της στο πρόσωπο του επιτιθέμενου και μετά έβαλε τη λεπίδα της στο στομάχι του. Επιδέξιος αποφυγή. Η σιλουέτα ενός πανίσχυρου ιππότη έλαμψε αμυδρά στο φως των κεριών. Και μετά - μια ακριβής βολή στο λαιμό.
  Αίμα ανάβλυσε. Ο Vega δεν είναι ξένος στο φόνο. Αλλά η Angelica φέρνει το θάνατο μόνο για δεύτερη φορά στη ζωή της, αλλά αυτό το κορίτσι είναι σε τέτοια οργή που δεν μπορεί να την σταματήσουν και να τη σπάσουν τόσο εύκολα. Το επόμενο χτύπημα τρυπάει τον ώμο. Ο ιππότης βρυχάται, η Αγγελική γυρίζει τη λεπίδα της. Ο αντίπαλος είναι ήσυχος. Μια στροφή της "πεταλούδας" - και πάλι το κεφάλι πέφτει στο μάρμαρο. Το πάτωμα γίνεται ολισθηρό από αίμα. Η κοπέλα βουτάει και κλωτσάει τα πόδια της, τρεις ιππότες πέφτουν με τη μία, σαν να τους έκοψαν. Έπειτα βγαίνει και τον χτυπάει στο πρόσωπο. Ο Vega, εν τω μεταξύ, χτυπά με τέτοια δύναμη που κόβει το σπαθί και το κράνος.
  - Φοβερό! Η Αγγελική ουρλιάζει. - Είσαι απλώς ένας εξολοθρευτής.
  - Είμαι αστροφύλακας. - Γελώντας, απαντά ο Βέγκα. - Ναι, και δεν είσαι χειρότερος!
  Το νέο μαχητικό είναι επιδέξια αρματωμένο στην άκρη. Το κορίτσι είναι ενθουσιασμένο. Οι ιππότες σωρεύουν και παρεμβαίνουν μόνο μεταξύ τους.
  Η Βέγκα γελάει - της αρέσει να ψιλοκόβει. Άλμα - χτυπά και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα, μετά με ακριβή λάμπα. Δύο πολεμιστές πνίγονται στο αίμα. Ακολουθεί η τεχνική της "σκάλας" και ο χοντρός βαρόνος οπισθοχωρεί με κομμένο ώμο.
  Και οι δύο κυρίες ήταν τόσο εξαγριωμένες που πιθανότατα θα είχαν σκοτώσει όλους, περισσότερους από μιάμιση εκατό ιππότες, αλλά οι βαλλίστρες μπήκαν στην αίθουσα. Χωρίς να καλύπτονται από πανοπλίες, τα ημίγυμνα κορίτσια δυσκολεύτηκαν. Και οι δύο τραυματίστηκαν σχεδόν αμέσως - άλλωστε οι τοξότες πυροβόλησαν καλά και χτύπησαν κυρίως στα πόδια και στα χέρια. Τα κορίτσια δέχθηκαν σωρεία επίθεση. Παρά το χυμένο αίμα, οι ευγενείς δεν βιάζονταν να τους σκοτώσουν. Αντίθετα, τους χρειάζονταν ζωντανούς. Ο Βέγκα και η Αγγελική συνελήφθησαν. Ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο να βιαστούν. Έγινε ένας μικρός καβγάς για το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος. Τον καβγά κέρδισε ο βαρόνος Sylph de Ramses. Σκύβοντας μπροστά, έσκισε το φόρεμα της Αγγελικής, έβγαλε την αξιοπρέπειά του και μπήκε μέσα της με δύναμη. Αυτή τη στιγμή, μια τρομερή κραυγή διέκοψε το άγριο όργιο:
  - Τι είδους διασκέδαση εν αγνοία μου;
  Οι ιππότες μπερδεύτηκαν. Ο τρομερός βρυχηθμός του δούκα μπορούσε να τρελάνει οποιονδήποτε.
  - Εμείς, Υψηλότατε, θέλαμε να μάθουμε στα κορίτσια καλούς τρόπους. γρύλισε ο βαρόνος Σιλφ.
  "Εδώ είσαι και μάθε τον εαυτό σου, αδαή. Κλείστε πρώτα το παντελόνι σας με φερμουάρ.
  Ο βαρόνος μπερδεύτηκε.
  Ο Δούκας συνέχισε να κλαίει.
  - Αυτοί είναι καλεσμένοι, και είναι υπό την προστασία μου. Και ήθελες να διασκεδάσεις μαζί τους. Να διατάξω τους υπηρέτες μου να σας ρίξουν επιτόπου με βέλη; Πώς τολμάς να με προκαλείς;
  Οι ιππότες υποχώρησαν, ακούστηκαν αμυδρές μουρμούρες.
  - Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, το γλέντι χάλασε. Αφαιρέστε τα πτώματα και πηγαίνετε σπίτι. Διαφορετικά, θα γνωρίσετε την πληρότητα του θυμού μου.
  Οι ιππότες άρχισαν να διαλύονται. Τα κορίτσια έσκισαν τα βέλη που έβγαιναν από τα χέρια και τα πόδια τους.
  "Έτσι μου αρέσεις περισσότερο", είπε ο Μάρκους ντε Σαντ. - Τώρα θα ακολουθήσουμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου είσαι μαζί μου και κάνεις έρωτα.
  Πίσω από τον ευγενή φύτρωναν δύο ντουζίνες μαχητές με μουσκέτες.
  "Αυτοί οι πολεμιστές θα φροντίσουν να μην με στραγγαλίσετε κατά τη διάρκεια των γλυκών αγκαλιών. Αυτό είναι! Βλέπω ότι είστε πολύ επικίνδυνες σκύλες, ολόκληρο το πάτωμά μου ήταν γεμάτο αίματα και καλυμμένο με πτώματα.
  Με συνοδεία συνοδείας προχώρησαν στην κρεβατοκάμαρα. Οι τοίχοι του ήταν διακοσμημένοι με κάθε λογής κυνηγετικά τρόπαια - τα πιο εντυπωσιακά ήταν τα κέρατα του turndukai.
  Ένα τεράστιο χρυσό κρεβάτι με πολλά στρώματα και μαξιλάρια υψώθηκε στο κέντρο της κρεβατοκάμαρας.
  - Σε ικετεύω. Νιώσε σα στο σπίτι σου.
  Μοσχοφόροι πολεμιστές κάπνιζαν φιτίλιες, έτοιμοι να πυροβολήσουν ανά πάσα στιγμή.
  - Απόψε θα έχω μια διασκεδαστική βραδιά.
  Πετώντας τα ρούχα και την πανοπλία του, ο δούκας έπεσε στα μαξιλάρια.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  Ο νεαρός κρατούμενος έχει ξυπνήσει... Είναι λίγο πεινασμένος στον πύργο, τα γυμνά πόδια του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρύα.
  Ο Όλιβερ, για να ζεσταθεί, και ακόμα ελπίζοντας να ξεφύγει, άρχισε να τρίβει τον έναν ατσάλινο κρίκο της αλυσίδας στον άλλο. Και εδώ είναι χοντρά, αλλά τουλάχιστον λίγο ζεστά.
  Επιπλέον, πεινούσα... Στον πύργο των βομβιστών αυτοκτονίας, το αγόρι τάιζε μόνο μια φορά την ημέρα: μπαγιάτικο ψωμί και νερό. Και αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν αναπτυσσόμενο οργανισμό.
  Και οι αρουραίοι τσιρίζουν στο σκοτάδι. Το ξυπόλητο, πεινασμένο αγόρι έτριψε τις αλυσίδες του και προσπάθησε να μην κλάψει.
  Αν και μπροστά του ήταν δύο χτυπήματα και μια θηλιά στο λαιμό του.
  Ο Όλιβερ τραγούδησε απαλά.
  Όπως συνέβη σε μένα, είμαι ξεκάθαρος στο γεράκι, αλλά ήρθε η ώρα:
  Πέταξα, νεαρό καθαρό γεράκι, στον ουρανό,
  Νίκησα-χτύπησα χήνες-κύκνους,
  Επίσης χτύπησε και χτύπησε ένα μικρό πουλάκι,
  Όπως ήταν παλιά, δεν υπάρχει πτήση για ένα μικρό πουλί.
  Αλλά nonecha για μένα, καταλαβαίνω το γεράκι, δεν υπάρχει χρόνος:
  Κάθομαι, νεαρό ξεκάθαρο γεράκι, στο ποιμάνο,
  Είμαι σε εκείνον στο χρυσό κλουβί,
  Σε ένα κλουβί, σε μια τσίγκινο λωρίδα?
  Τα πόδια του γερακιού είναι μπλεγμένα,
  Μεταξωτά τρέιλερ στα πόδια:
  Πέρλες κουρτίνες στα μάτια!
  Όπως συνέβη σε μένα, καλό φίλε, αλλά λίγο χρόνο:
  Περπάτησα και περπάτησα, καλέ φίλε, κατά μήκος της γαλάζιας θάλασσας.
  Ήδη κέρδισα-σπασμένα πλοία-πλοία,
  Είμαι Τατάρ, Αρμένιος Βουσουρμάνος.
  Ακόμα χτυπημένα ελαφρά σκάφη.
  Όπως παλιά, δεν υπάρχει πέρασμα για ελαφρά σκάφη.
  Αλλά nonecha για μένα, καλέ φίλε, δεν υπάρχει χρόνος:
  Κάθομαι, καλέ φίλε, στο ποίμανε,
  Είμαι στη χωμάτινη φυλακή αυτού του κακού.
  Τα πόδια του καλού είναι σφυρηλατημένα,
  Στα πόδια είναι γερμανικά κρόσσια,
  Στα χέρια του νεαρού υπάρχουν κλειδαριές φυλακής,
  Και στο λαιμό του νεαρού υπάρχουν σιδερένιες σφεντόνες.
  Ένα τέτοιο λαϊκό τραγούδι, από ένα από τα βιβλία ...
  Ο Όλιβερ δεν παρατήρησε πώς ξέχασε ξανά τον εαυτό του σε ένα όνειρο.
  Όχι πολύ μακριά, στο ίδιο ημισφαίριο του σύμπαντος των ονείρων, το αγόρι ελεύθερος για παρακολούθηση, ο Όλιβερ Τουίστ, περνούσε επίσης δύσκολες στιγμές. Μετά από ένα καυτό μαστίγωμα, από το οποίο ράγισε το δέρμα, εκτοξεύτηκε στη στεριά. Είχε πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στον Πειρατή Άρχοντα Δουκάκη. Και πρέπει να φτάσετε εκεί το συντομότερο δυνατό. Σχεδόν έτρεχε στον βραχώδη δρόμο, τόσο γρήγορο ήταν το βήμα του.
  Σε δύο ώρες, ο Όλιβερ Τουίστ κάλυψε σχεδόν είκοσι μίλια και πλησίασε το χωριό Γιεχού.
  Ήταν μια αρκετά μεγάλη πόλη με σπίτια ύστερης μεσαιωνικής ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, χωρίς καμία επιπλέον φασαρία και βρωμιά. Το κωδωνοστάσιο της εκκλησίας υψωνόταν πάνω από τις καφεκόκκινες στέγες. Η πράσινη θάλασσα πιτσίλισε, η είσοδος στον φαρδύ κόλπο καλύφθηκε από ένα επιβλητικό οχυρό, από τις αγκώνες του οποίου προεξείχαν οι κάννες των κανονιών προς όλες τις κατευθύνσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα όπλα σκουριάστηκαν. Στην ήπια πλαγιά του λόφου φύτρωναν μακριά, μέχρι εκατό μέτρα, φοίνικες. Έκρυψαν εντελώς τη λευκή πέτρινη πρόσοψη του παλατιού του κυβερνήτη. Ο αέρας ήταν φρέσκος, ξυπόλητα παιδιά σαν τον Όλιβερ Τουίστ τριγυρνούσαν. Το αγόρι έκρυψε το μοναδικό του όπλο, ένα σπαθί από υπερτιτάνιο, σε μια πάνινη τσάντα που κουβαλούσε στην πλάτη του. Εξωτερικά, ο Όλιβερ Τουίστ έμοιαζε με συνηθισμένο ζητιάνο, μόνο που τα κουρελιασμένα ήταν ασυνήθιστα - στίγματα, χακί. Δεν ήταν βολικό να κουβαλάς το όπλο, συνέχιζε να χτυπάει την πλάτη με ουλές.
  Το αγόρι αποφάσισε να ξεκουραστεί, ειδικά αφού σχεδιάστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον θέαμα. Άλλη μια παρτίδα αγαθών μεταφέρθηκε στο σκλαβοπάζαρο. Στο φαρδύ ανάχωμα παρατάχθηκε ένα ένοπλο τμήμα αστυνομικών, που στάλθηκε για να προστατεύσει τους καταδίκους. Ένα πλήθος από περίεργους μαζεύτηκε εδώ. Εκτός από τους ανθρώπους, άστραψαν και οι μύες των ανόγαλακτων. Μερικά από αυτά έμοιαζαν με πάπιες και έμοιαζαν αρκετά ακίνδυνα. Ήταν πολλά παιδιά, γελούσαν και έδειχναν με το δάχτυλο.
  Και εδώ είναι ο ίδιος ο κυβερνήτης, ο Sam de Richard. Ένα ψηλό, αδύνατο άτομο με κόκκινη περούκα, ντυμένο με καμιζόλα από λεπτό μετάξι, πλούσια κεντημένη με χρυσές πλεξούδες. Κουτσαίνε ελαφρά, στηριζόμενος σε ένα έβενο μπαστούνι. Ακολουθώντας τον κυβερνήτη, σπρώχνοντας τους περαστικούς, κινήθηκε ένας ευτελής άνδρας με στολή στρατηγού. Στο φαρδύ στήθος του ακούμπησαν κοσμήματα και στο κεφάλι του φούντωσε ένα καπέλο.
  Όταν ξεφόρτωσαν τους κρατούμενους από το πλοίο, ο άντρας έστριψε το στόμα του περιφρονητικά και έβγαλε τον πίπα του.
  Οι κατάδικοι έμοιαζαν άσχημοι: άπλυτοι, κατάφυτοι, πολλοί από αυτούς δεν έμοιαζαν με ανθρώπους. Ωστόσο, υπήρχαν και καλά δείγματα - προφανώς από τους αιχμαλωτισμένους πειρατές. Ο Oliver Twist εντόπισε αρκετούς Inogalacts με έξι χέρια με λαμπερά παλτά. Η διαπραγμάτευση έχει ξεκινήσει. Ο κυβερνήτης, που είχε μια διαπεραστική φωνή, είπε:
  - Στρατηγέ Cagliostro, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε στην τιμή που ορίζετε εσείς. Και όλα τα υπόλοιπα θα τα πουλήσουμε σε δημοπρασία.
  Ο Κάλιοστρο έγνεψε καταφατικά.
  - Η Εξοχότητά σας είναι πολύ ευγενική. Αλλά, ορκίζομαι προς τιμήν μου, δεν πρόκειται για κόμμα εργατών, αλλά για ένα άθλιο κοπάδι ανάπηρων. Είναι απίθανο να είναι χρήσιμα σε φυτείες.
  Βιδώνοντας περιφρονητικά τα μικρά του μάτια, κοίταξε ξανά το πλήθος των δεσμευμένων σκλάβων και η έκφραση κακίας στο πρόσωπό του εντάθηκε.
  Ο καπετάνιος διάβασε ολόκληρο τον κατάλογο των σκλάβων - οι περισσότεροι από αυτούς ήταν πειρατές που γλίτωσαν από θαύμα την αγχόνη. Υπήρχαν και επαναστάτες που στάλθηκαν από τη μητρόπολη.
  - Τι προϊόν. Μόνο κατάδικοι και κλέφτες.
  Ο στρατηγός αφαίρεσε τη λίστα. Πλησίασε έναν νεαρό μυώδη άντρα. Ένιωσε τον δικέφαλο στα χέρια του, διέταξε να ανοίξει το στόμα του, εξέτασε τα δόντια του. μουρμούρισε:
  - Για αυτά τα δέκα χρυσά νομίσματα.
  Ο καπετάνιος έκανε μια ξινή γκριμάτσα.
  - Δέκα χρυσά κομμάτια; Αυτή είναι η μισή πραγματική τιμή.
  Ο στρατηγός χαμογέλασε.
  - Αυτός ο σκλάβος δεν αξίζει πια. Σύντομα θα πεθάνει από σκληρή δουλειά. Θα προτιμούσα να αγοράσω ένα με έξι χέρια, είναι πολύ πιο σκληροί από τους ανθρώπους.
  Ο καπετάνιος άρχισε να επαινεί την υγεία, τα νιάτα και την αντοχή του κρατούμενου. Σαν να μην επρόκειτο για άντρα, αλλά για θηρίο φορτίο. Ο νεαρός κοκκίνισε. Προφανώς, αυτό το παζάρι ήταν δυσάρεστο για αυτόν.
  "Εντάξει", μουρμούρισε ο στρατηγός. - Δεκαπέντε χρυσά και κανένα φραντινγκ πια.
  Ο καπετάνιος κατάλαβε από τον τόνο ότι αυτή ήταν η τελική τιμή. Αναστέναξε και συμφώνησε.
  Το επόμενο άτομο που πλησίασε ο στρατηγός ήταν ένας μεσήλικας με μεγάλη διάπλαση. Ήταν ο διάσημος πειρατής Wiscin. Μονόφθαλμος και τρομακτικός, κοίταξε συνοφρυωμένος τον αγοραστή.
  Οι συναλλαγές ξεκίνησαν ξανά. Ο γίγαντας έφυγε για τριάντα χρυσά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ στάθηκε χαζεύοντας τις εκτυφλωτικές ακτίνες τριών ήλιων, εισπνέοντας βαθιά τον ξένο αέρα. Γέμιζε με άρωμα γαρίφαλου, έντονο μαύρο πιπέρι και γιγάντιο κέδρο με γλυκιά μυρωδιά. Ταυτόχρονα, άκουγε τι συνέβαινε, βγάζοντας την τσάντα από τους πονεμένους ώμους του.
  Άλλοι αγοραστές πλησίασαν τους κατάδικους, τους εξέτασαν, ρώτησαν την τιμή. Ο στρατηγός συνέχισε να διαπραγματεύεται. Αγόρασε μερικά ακόμα αγρίμια με έξι χέρια. Ήταν προφανές ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει τη δημοπρασία. Και τότε τα μάτια του έπεσαν στον όμορφο και δυνατό Όλιβερ Τουίστ.
  - Καλό αγόρι. Και επίσης, πιθανότατα, σκλάβος κάποιου.
  Ο Όλιβερ τσακίστηκε. Από αυτόν τον άνθρωπο ανέπνευσε πολύ κρύο.
  Το αγόρι έτριξε:
  - Όχι, είμαι μόνος μου.
  - Ναι! Ο στρατηγός ενθουσιάστηκε. - Από μόνο του - σημαίνει αλήτης. Και σύμφωνα με το νόμο, η αλητεία απαγορεύεται, και πρέπει να γίνεις σκλάβος. Γεια, φρουροί, φέρτε το γιακά. Από καιρό ήθελα να έχω ένα τέτοιο αγόρι μαζί μου.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, μαζεύοντας την τσάντα, όρμησε να τρέξει. Ωστόσο, ένας τεράστιος επίσκοπος με τέσσερα χέρια που στεκόταν στα δεξιά του έκοψε τα πόδια με ένα μαστίγιο. Η θηλιά έσπασε, το αγόρι έπεσε. Συσπάστηκε και προσπάθησε να σπάσει τη θηλιά, αλλά έσκαψε ακόμα πιο δυνατά στον αστράγαλό του. Μετά τράβηξε το σπαθί του και με ένα χτύπημα έκοψε το μαστίγιο.
  Ο στρατηγός ούρλιαξε.
  - Πάρτον.
  Φρουροί και αστυνομικοί έσπευσαν στον Όλιβερ Τουίστ. Κούνησε το σπαθί του και τρύπησε το στήθος του αστυνομικού. Οι υπόλοιποι φρουροί έγειραν πίσω, τραβώντας τα σπαθιά τους. Προσπάθησαν να περικυκλώσουν το αγόρι.
  Συνειδητοποιώντας ότι δεν είχε καμία πιθανότητα, ο Όλιβερ Τουίστ πήδηξε πάνω, μαχαίρωσε τον πλησιέστερο αστυνομικό στο κεφάλι και έφυγε ορμητικά, αναπηδώντας σαν βάτραχος. Το αγόρι έτρεξε πολύ καλά, αλλά οι αστυνομικοί είχαν άλογα. Το αγόρι ξεπεράστηκε γρήγορα, ρίχνοντας ένα λάσο στο λαιμό του. Έχοντας κόψει το σχοινί, ο Όλιβερ γύρισε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του, έτοιμος να πουλήσει τη ζωή του ακριβά.
  Ήταν περικυκλωμένος από όλες τις πλευρές. Σωματοφύλακες εμφανίστηκαν πίσω τους, έβγαλαν τα βαρέλια τους φορτώνοντάς τα εν κινήσει. Ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο να αρχίσουν να πυροβολούν.
  - Πάρτε τον ζωντανό! Διέταξε ο στρατηγός.
  Τριαντάφυλλο Arcana. Οι αστυνομικοί εκπαιδεύτηκαν να πιάνουν δραπέτες. Μερικές καλές βολές - και ο Όλιβερ Τουίστ ήταν δεμένος. Μια εύστοχη βολή από έναν σωματοφύλακα έριξε το ξίφος από τα χέρια του. Την ίδια στιγμή έριξαν δίχτυ.
  Γκόττσα, κατάλαβε ο Όλιβερ. Τώρα θα τον δεσμεύσουν με βαριά δεσμά, και δεν θα δει ποτέ την ελευθερία.
  Ο Cagliostro χάρηκε.
  - Χτύπα τον, χτύπα τον.
  Γύρισε στους τετράχειρους να δώσει την εντολή.
  Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας απότομος, κυλιόμενος ήχος, που τίναξε τον αέρα. Ο στρατηγός πήδηξε έκπληκτος. Μαζί του πήδηξαν και οι δύο σωματοφύλακές του. Οι φρουροί έτρεμαν, κάποιος έριξε ένα μουσκέτο. Όλοι, σα να έψαχναν, γύρισαν προς τη θάλασσα.
  Πιο κάτω, στον κόλπο, σε απόσταση διακόσια βήματα από το οχυρό, υπήρχε ένα μεγάλο καράβι. Λευκός καπνός στροβιλίστηκε. Έκρυψε εντελώς το υπέροχο σκάφος, αφήνοντας μόνο τις κορυφές των ιστών ορατές. Ένα κοπάδι πτεροδάκτυλων σηκώθηκε από τις βραχώδεις ακτές, στροβιλίζοντας στον ουρανό με τσιριχτές κραυγές.
  Ο στρατηγός δεν κατάλαβε τι γινόταν. Γιατί το πλοίο πυροβολεί από όλα τα όπλα;
  - Ορκίζομαι στο όνομα του Άγγλου βασιλιά. Θα μου απαντήσει για αυτό.
  Επικράτησε πανικός.
  Εν τω μεταξύ, το πλοίο κατέβασε την αγγλική σημαία. Εξαφανίστηκε σε μια ρουφηξιά καπνό. Αντικαταστάθηκε από το Stars and Stripes Banner της αυτοκρατορίας του Kiram. Τα χρυσά αστέρια άστραψαν υπέροχα στο μωβ φόντο. Ο στρατηγός γούρλωσε τα μάτια του.
  - Κάπαρη! ψιθύρισε με δυσκολία. - Οι ιδιώτες του Kiram!
  Φόβος και δυσπιστία έσμιξαν στη φωνή του. Ο θυμός άστραψε στα μάτια του. Οι σωματοφύλακες κοιτούσαν σαστισμένοι στην απόσταση, γουρλώνοντας τα κίτρινα μάτια τους και ξεγυμνώνοντας τα στραβά δόντια τους.
  Το τεράστιο πλοίο που τόσο εύκολα εξαπατούσε την εγρήγορση των φρουρών ήταν ένα ιδιωτικό πλοίο. Σε αντίθεση με τους απλούς πειρατές, είχε κρατική ευρεσιτεχνία και το δικαίωμα να εμπορεύεται ληστείες, αιχμαλωτίζοντας τα πλοία των μη φιλικών χωρών. Και η αυτοκρατορία του Kiram έχει εδώ και καιρό έχθρα με τη Βρετανία. Τώρα ήρθε η ώρα να έρθετε στα ίσα. Μια μεγάλη παρτίδα χρυσού που εξορύχθηκε από ηπειρωτικά ορυχεία έφτασε πρόσφατα στην πόλη Yehu. Έχοντας λάβει αυτές τις πληροφορίες, ο ναύαρχος Pisar don Freebie αποφάσισε να επιτεθεί στην αγγλική αποικία. Ήταν μια πράξη προσωπικής εκδίκησης. Πριν από δέκα χρόνια, ο τοπικός κυβερνήτης νίκησε τον νεαρό τότε αρχηγό, Πισάρ ντον Χάλαβα.
  Τώρα θα πάρει μια πειστική εκδίκηση. Η απλή εφεύρεσή του αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένη που, χωρίς να κινήσει υποψίες, μπήκε με σιγουριά στον κόλπο και χαιρέτησε το οχυρό με ένα πλατύ σάλβο. Τριάντα όπλα πυροβόλησαν, μετέτρεψαν τα κουφώματα σε μπάζα και στάχτη αμέσως.
  Έχουν περάσει μόνο λίγα λεπτά. Πολλοί θεατές παρατήρησαν ότι το πλοίο προχωρούσε προσεκτικά μέσα σε σύννεφα καπνού. Σηκώνοντας το πανί για να αυξήσει την ταχύτητα, κινούμενος με σφιχτό έλκιμο άνεμο, ο ιδιώτης στόχευσε εύκολα τα όπλα της αριστερής πλευράς στο οχυρό απροετοίμαστος για άμυνα.
  Φαινόταν σαν ο κόσμος να διαλύθηκε. Το δεύτερο σάλβο ήταν ακόμα πιο καταστροφικό. Ο στρατηγός ήταν υστερικός.
  - Γιατί χρειάζομαι τέτοια τιμωρία!
  Κάτω στην πόλη, τα τύμπανα χτυπούσαν, οι τρομπέτες φώναζαν, σαν να έπρεπε ακόμη να προειδοποιήσουν για τον κίνδυνο. Οι φρουροί δεν πανικοβλήθηκαν, προσπάθησαν να ανταποδώσουν τα πυρά. Το φρούριο σείστηκε από εκρήξεις.
  Η καταπιεστική ζέστη και το μεγάλο βάρος εμπόδισαν τον στρατηγό να κινηθεί. Τα τέρατα με τέσσερα χέρια πήραν το Cagliostro και το μετέφεραν στην πόλη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, εκμεταλλευόμενος τη γενική σύγχυση, γλίστρησε έξω από το δίχτυ και, μαζεύοντας το σπαθί του, ξεκίνησε στις φτέρνες του. Κανείς δεν ακολούθησε το αγόρι.
  Το οχυρό απαντούσε με περιστασιακά πυροβολισμούς. Καλύφθηκε από ένα τρίτο βόλι.
  Οι σκλάβοι, ήταν περισσότεροι από πενήντα από αυτούς, κυρίως επαναστάτες και πειρατές, τράπηκαν σε φυγή. Ο Mighty Wiscin, ένας έμπειρος πειρατής, τους έστειλε κατευθείαν στο πράσινο σπίτι. Από εκεί έτρεξαν πολλοί πολιτοφύλακες με μουσκέτες.
  "Θα βρούμε όπλα εκεί", είπε ο Wiscin.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έτρεξε κοντά τους.
  - Ενώ όλοι είναι απασχολημένοι, μπορούμε να πολεμήσουμε τον εχθρό.
  Το αγόρι ήταν μπροστά από όλους. Στο κατώφλι στεκόταν ένας φρουρός με ένα μουσκέτο. Πριν προλάβει να σηκώσει το όπλο του, του έκοψαν το κεφάλι.
  Οι δούλοι μπήκαν στο σπίτι. Υπήρχε ένα μικρό οπλοστάσιο εκεί: μουσκέτες, σπαθιά, αγκίστρια.
  - Οπλιστείτε! διέταξε ο Γουίσιν. - Τώρα θα βγούμε και θα δώσουμε φως στα γουρούνια Κιράμ.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κράτησε την ψυχραιμία του.
  - Και γιατί να ορμήσουμε στους Κιραμίτες; Αφήστε τους να καταλάβουν την πόλη καλύτερα - οι εχθροί μας είναι εκεί.
  "Ναι", είπε ο γίγαντας. - Θα χαρώ μόνο αν απελευθερώσουν τα κότσια του κυβερνήτη ή αυτού του στρατηγού.
  Κρύφτηκαν ένοπλοι σκλάβοι.
  Αστυνομικοί, φρουροί, πολιτοφυλακές έσπευσαν στη μάχη με το απελπισμένο θάρρος ανθρώπων που καταλαβαίνουν ότι σε περίπτωση ήττας δεν θα γλιτώσουν. Οι Κιραμάν ήταν αδίστακτοι, φημίζονταν για τις θηριωδίες τους.
  Ο αρχηγός των επιτιθέμενων γνώριζε τη δουλειά του. Σε αντίθεση με το Yahoo.
  Ο διοικητής Kirama έκανε το σωστό - νίκησε το οχυρό, πήρε τον έλεγχο του κέντρου της πόλης. Τα κανόνια του έριξαν σταφύλια στην ανοιχτή περιοχή πίσω από την προβλήτα, μετατρέποντας τους ανθρώπους που διέταξε μέτρια ο Cagliostro σε ένα αιματηρό χάος. Οι Κιραμίτες έδρασαν επιδέξια σε δύο μέτωπα - με τα πυρά τους έφεραν πανικό στις τάξεις του αμυνόμενου και ταυτόχρονα κάλυψαν την απόβαση των ομάδων αποβίβασης.
  Κάτω από τις καυτές ακτίνες τριών ήλιων, η μάχη συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι. Καθώς το τρίξιμο των μουσκέτων και του μετάλλου πλησίαζε, ήταν ξεκάθαρο ότι οι Κιραμίτες πίεζαν τους υπερασπιστές της πόλης.
  - Μην σκύβετε έξω. Ο Όλιβερ Τουίστ κοίταξε έξω. - Άφησε πρώτα να σκοτεινιάσει.
  Παραδόξως, ο Wiscin άκουσε τη συμβουλή του αγοριού. Ίσως του άρεσε ο τρόπος που πάλευε ο ραγαμούφινος.
  Στο τέλος της ημέρας, πεντακόσιοι ιδιώτες έγιναν οι απόλυτοι κύριοι του Yehu. Το ηλιοβασίλεμα ήταν όμορφο, το αγόρι το θαύμαζε με ευχαρίστηση. Η πόλη ήταν ανήσυχη. Οι υπερασπιστές αφοπλίστηκαν και ο Πισάρ ντον Φρίβα, καθισμένος στο παλάτι του κυβερνήτη, με κομψότητα που μοιάζει πολύ με την κοροϊδία, καθόρισε το ποσό των λύτρων για τον κυβερνήτη και τον στρατηγό.
  - Έπρεπε να σε είχαν κρεμάσει. - Πίνοντας την πίπα του, είπε ο Ντον Φρίμπι. - Αλλά θα είμαι ελεήμων, και αντ' αυτού θα πάρω εκατό χιλιάδες χρυσά και διακόσια κεφάλια βοοειδή. Και, φυσικά, δεν θα μετατρέψω αυτή την πόλη σε σωρό στάχτες.
  Σε απάντηση, ένα σκεπτικιστικό βρυχηθμό:
  - Και τι γίνεται με τον χρυσό που συλλάβατε στα κελάρια του παλατιού; Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια.
  Και ουρλιάζοντας ως απάντηση:
  - Αυτό είναι το νόμιμο θήραμά μου.
  Ο στρατηγός Cagliostro βυθίστηκε στην καρέκλα του...
  Με το σούρουπο, ο Όλιβερ Τουίστ ζήτησε αναγνώριση.
  - Θα μάθω τι συμβαίνει στην πόλη - και θα επιστρέψω αμέσως.
  Η πόλη φλεγόταν.
  Οι Κιραμίτες λήστεψαν, κρέμασαν τις ατίθασες και βίασαν άγρια γυναίκες. Ο Όλιβερ Τουίστ είδε πολλά πτώματα παιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού με ανοιχτό στομάχι.
  Υπήρχαν επίσης γυναίκες με κομμένο στήθος, σπασμένα πόδια - προφανώς υποβλήθηκαν σε κακοποίηση. Το αγόρι χλόμιασε και έσπευσε να βγει από αυτή την κόλαση. Σε ένα στενό δρόμο συνάντησε ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά. Την κυνήγησαν τέσσερις Κιραμίτες, μεθυσμένη και φορώντας βαριές μπότες. Χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, ο Όλιβερ Τουίστ όρμησε απέναντι. Κούνησε το σπαθί του στον πλησιέστερο ιδιώτη.
  Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που το κράνος έσπασε μαζί με το κρανίο. Τότε ο ξυπόλητος, αναβοσβήνει τις γυμνές φτέρνες του, πήδηξε επάνω. Έριξε κάτω έναν Kiramian με το γόνατό του στο σαγόνι και άνοιξε το στομάχι ενός άλλου. Μόνο ένας έμεινε στα πόδια του.
  - Αγγλικό κουτάβι. γρύλισε. Και αμέσως του επιτέθηκαν. Έχοντας πραγματοποιήσει τον συνδυασμό "σκισμένο ανεμιστήρα", το αγόρι έκοψε το κεφάλι του αντιπάλου.
  - Πήγαινε στους προγόνους σου.
  Η άμορφη μάζα κατέρρευσε στο έδαφος.
  Τρέχοντας προς το κορίτσι που έκλαιγε, την έπιασε από το χέρι. Κοίταξε έντρομη στα μάτια του σωτήρα.
  "Ακολούθησέ με, μωρό μου", είπε ο Όλιβερ Τουίστ.
  Προφανώς, τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Έτρεξαν στο σοκάκι, ακούγονταν βαριά βήματα πίσω τους. Στο δρόμο, συνάντησα έναν άλλο μεθυσμένο Kiramese, αυτό δεν προκάλεσε δυσκολίες. Ανέβηκαν στο λόφο μέσα από τους άδειους δρόμους, φτάνοντας στα περίχωρα του Yehu. Ο Όλιβερ Τουίστ έφερε το κορίτσι σε ένα σπίτι με κρυμμένους σκλάβους.
  Ο Γουίσιν τον συνάντησε με ένα σαδιστικό χαμόγελο.
  -Τι κλέψιμο μας έφερες. Φρέσκο και νέο.
  Μην την αγγίξεις αλλιώς θα τη σκοτώσω. - Η ματωμένη λεπίδα φαινόταν πολύ πειστική.
  - Βλέπω ότι κατάφερες να παλέψεις, επαινώ. Τώρα τι να κάνουμε;
  Τα μάτια του Όλιβερ Τουίστ έλαμψαν.
  - Πρέπει να συλλάβουμε το εχθρικό πλοίο. Σίγουρα τα πλάσματα έχουν ήδη πιει και είναι στην πόλη, και θα πάρουμε ένα εξαιρετικό πλοίο.
  Ωραία ιδέα, ας την πραγματοποιήσουμε! Οι πειρατές σκλάβοι εξέφρασαν δυνατά την επιδοκιμασία τους.
  Το σχέδιο σύλληψης του πλοίου ήταν απλό, η έμφαση δόθηκε στον αιφνιδιασμό. Κι όμως, ο Όλιβερ Τουίστ φοβόταν ότι σε τέσσερα φεγγάρια οι Κιραμάν θα εντόπιζαν τις βάρκες και θα σημάδευαν τον κώδωνα του κινδύνου.
  "Το προτείνω", είπε ο Όλιβερ. - Θα κολυμπήσω μέχρι το πλοίο. Θα επιβιβαστώ και θα δώσω το σήμα.
  - Μπορείτε να χειριστείτε τους φρουρούς μόνοι σας; - άρχισε ο Wiscin, αλλά ο πειρατής Oro τον διέκοψε: - Το αγόρι λέει τη γνώμη του. Αν μας εντοπίσουν, οι πυροβολητές θα ανοίξουν πυρ. Και τότε όλα είχαν φύγει.
  Σε τρία σκάφη, οι σκλάβοι πλησίασαν σε ασφαλή απόσταση από το εχθρικό πλοίο. Παίρνοντας ένα σπαθί, μια θηλιά και ένα μικρό στιλέτο, ο Όλιβερ κολύμπησε μέχρι το πλοίο. Τέσσερα φεγγάρια έλαμπαν έτσι ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση. Στο πλοίο υπήρχαν είκοσι φρουροί. Ταυτόχρονα, αντιμετώπισαν άσχημα τη λειτουργία τους. Ενώ σχεδόν ολόκληρη η ομάδα ήταν εξωφρενική στην ακτή, ο πυροβολητής με τους βοηθούς του ξεβούλωσαν άλλο ένα βαρέλι ρούμι. Φρουροί -δύο στην πλώρη και στην πρύμνη- κρατούσαν αγρυπνία. Ο Όλιβερ Τουίστ δεν έγινε αντιληπτός.
  Το αγόρι κολύμπησε στο πλάι και σκαρφάλωσε προσεκτικά στις τραχιές σανίδες. Τα επιδέξια χέρια και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κολλούσαν σε κάθε εγκοπή. Πήρε σιωπηλά το δρόμο του προς τη μύτη. Έριξε ένα στιλέτο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του φύλακα, η λεπίδα του ξίφους έκοψε το κεφάλι ενός άλλου Κιραμέτς. Έτσι οι πρώτοι φρουροί εκκαθαρίστηκαν. Μετά από αυτό, παρακάμπτοντας τα μεθυσμένα ουρλιαχτά τραγούδια των πυροβολητών, ο φαλακρός έφτασε στην πρύμνη. Οι φρουροί κοίταξαν προσεκτικά στο νερό στη θάλασσα. Επομένως, δεν παρατήρησαν πώς μια σχεδόν ασώματη σκιά γλίστρησε, κόβοντας το λαιμό τους.
  Το έργο έχει γίνει πιο εύκολο.
  Οι πυροβολητές ήταν τόσο μεθυσμένοι που δεν έδωσαν σημασία στον αναμμένο πυρσό. Ο Όλιβερ έριξε τη σκάλα με σχοινί στους συντρόφους του. Οι σκλάβοι ανέβηκαν σιωπηλά στο πλοίο. Ένας Κιραμέζας, που βγήκε έξω για μια μικρή ανάγκη, παρατήρησε την κίνησή τους, αλλά προφανώς τους μπέρδεψε για τη δική του.
  - Τι, αρκετά ληστέ; ρώτησε στη διάλεκτο Κιράμ.
  - Όσο καλό είναι. είπε ο Wiscin. Η λεπίδα άστραψε. Το στιλέτο κόλλησε πάρα πολύ στο λαιμό του περίεργου πολεμιστή.
  - Πέμπτο. σχολίασε ο Όλιβερ. "Τώρα ας πάμε στα υπόλοιπα".
  Πρώην σκλάβοι απλώνονταν στην πρύμνη. Άλλος ένας φρουρός πέρασε. Απογειώθηκε από άλλη μια εύστοχη βολή. Σιωπηλά, σαν σκιές, οι σκλάβοι πήραν το δρόμο τους προς τη μέση. Ήταν καλά οπλισμένοι. Από τη μέση άνοιγε μια θέα όλου του πλοίου, από την πρύμνη μέχρι την πλώρη. Περίπου μια ντουζίνα άνθρωποι ξεψύχησαν στο κατάστρωμα, οι υπόλοιποι έπιναν ρούμι και τεκίλα από κάτω. Πολλοί πειρατές ήταν καλοί στη ρίψη - όχι μόνο στιλέτα, αλλά και μαχαίρια και σπαθιά. Χωρίς να πυροβολήσουν έσφαξαν τους μεθυσμένους Κηραμίτες. Όσοι έπιναν στον κάτω όροφο αντιμετωπίζονταν πιο ανθρώπινα. Επιτέθηκαν και προσφέρθηκαν να παραδοθούν.
  "Ας δεσμευτούμε και ας κρατηθούμε", διέταξε ο Όλιβερ Τουίστ.
  Μετά από αυτό, οι πειρατές, χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές, προχώρησαν σε ένα πλούσιο γεύμα. Ο ενθουσιασμός τους ήταν πάνω από την κορυφή. Δεν είναι περίεργο - στο βρωμερό αμπάρι, οι σκλάβοι τρέφονταν μόνο με υπολείμματα.
  "Τώρα ας στήσουμε περιπολίες", διέταξε το αγόρι, "όταν ξημερώσει, ο εχθρός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο πλοίο. Ας του κάνουμε έκπληξη.
  Όλοι συμφώνησαν με αυτό.
  Ο Όλιβερ Τουίστ παρέμεινε στη θέση του, ανυπομονώντας να ξημερώσει. Ο χρόνος περνούσε οδυνηρά αργά. Επιτέλους, ο πολυαναμενόμενος μπλε ήλιος εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Ωστόσο, και μετά από αυτό, το πλήρωμα του πλοίου δεν βιαζόταν να επιστρέψει. Το απόγευμα εμφανίστηκαν μεγάλες βάρκες γεμάτες με βαρέλια χρυσού. Ο Πισάρ ντον Χάλαβα τους συνόδευε προσωπικά. Οι νέοι πειρατές μετατράπηκαν σε πανοπλίες και ρούχα Kiram. Στο πλοίο βασίλευε η υποδειγματική τάξη και επομένως ο Don Freebie δεν υποψιάστηκε τίποτα. Επιπλέον, το κεφάλι του έσπαγε από ένα δυνατό hangover και έχυσε με χαρά δύο ποτήρια δυνατό κρασί μέσα του. Τα βαρέλια φορτώθηκαν βιαστικά στο πλοίο. Οι πρώην σκλάβοι μετά βίας μπορούσαν να συγκρατηθούν για να μην ανοίξουν θανατηφόρα πυρά. Τέλος, το τελευταίο βαρέλι και τα σεντούκια με λύτρα τοποθετήθηκαν στο αμπάρι. Τότε ο Wiscinus πρόσταξε:
  - ΝΙΚΗΣΕ τους!
  Βόλες από μουσκέτες έπεσαν πάνω στους Κιραμίτες και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια και μαχαίρια. Περίπου πενήντα στρατιώτες σκοτώθηκαν αμέσως και ο Πισάρ ντον Χάλαβα ήταν δεμένος. Το στόμα του φιμώθηκε με μια ανόρεξη φίμωση από μια περούκα, και τον συνόδευσαν στο αμπάρι.
  Άλλα σκάφη Kiram στριμώχνονταν μαζί.
  Ένα ισχυρό ναυτικό σάλβο τριάντα όπλων βύθισε δώδεκα μεγάλα σκάφη και κατέστρεψε περίπου τα μισά από τα υπόλοιπα. Καθώς οι μπερδεμένοι Kiraman μάλωναν μανιωδώς, το πλοίο κατάφερε να στρίψει προς τα δεξιά. Ένα άλλο θανατηφόρο σάλβο έκανε κομμάτια τις βάρκες που επέζησαν. Η βολή έγινε σε σωρό από μικρή απόσταση, οπότε οι απώλειες ήταν μεγάλες. Κομμάτια ξύλου έσπασαν, το νερό άφριζε, βάφτηκε με αίμα. Ο Inogalact με κεφάλι κροκόδειλου κολύμπησε προς το πλοίο. Οι φιλίμπαστερ τον πυροβόλησαν με μουσκέτα. Μόνο τρεις βάρκες επέζησαν, στράφηκαν προς την ακτή. Τα όπλα ξαναγεμίστηκαν αργά και κατάφεραν να ξεφύγουν. Λιγότεροι από εκατό ιδιώτες επέζησαν. Όσοι δραπέτευσαν ήταν εντελώς αποθαρρυμένοι.
  Ήταν μια νίκη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πάλεψε να σηκώσει ένα από τα σιδερένια βαρέλια. Άνοιξε. Όταν έσκασε η λαδωμένη κορυφή, έπεσαν βροχή χρυσά νομίσματα.
  Οι πειρατές κοίταξαν την ευγενή λεία.
  Ο Wiscin ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο.
  - Αιχμαλωτίσαμε πρωτόγνωρους θησαυρούς, αλλά ταυτόχρονα παραμείναμε παρίες. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πετάξουμε τη μαύρη σημαία και να κάνουμε αυτό που πολλοί από εμάς έχουμε από καιρό συνηθίσει να κάνουμε. Δηλαδή θαλάσσια ληστεία.
  Οι κουρσάροι εξέφρασαν σθεναρά την έγκρισή τους. Ούτε ο Όλιβερ Τουίστ δεν τον πείραξε. Αντίθετα - γι' αυτό έφυγε εδώ από ένα πολιτισμένο, αλλά πολύ βαρετό ημισφαίριο της ημέρας.
  - Η παραλιακή αδελφότητα έχει το δικό της λιμάνι. Αυτό είναι το νησί του Μονακό, όπου βρίσκονται όλα τα filibusters.
  - Πρόστιμο! - είπε ο Όλιβερ - Αν έχουμε βάση, δεν θα χαθούμε. Μένει μόνο ένα ερώτημα να λυθεί.
  Ο Wiscin κατάλαβε τέλεια.
  - Θέλεις να γίνεις καπετάνιος μας; Δεν θα δουλέψει. Είσαι πολύ νέος ακόμα.
  Έχω ήδη αίμα πάνω μου. Ο Όλιβερ σήκωσε το σπαθί του.
  Η ωμή γρύλισε:
  - Περισσότερα για μένα. Πριν από εσάς είναι ένας έμπειρος κουρσάρος. Πόσο χρονών είσαι όμως;
  - Εντεκα. "Ο Όλιβερ Τουίστ δεν έκρινε σκόπιμο να προσθέσει χρόνια στον εαυτό του.
  Οι πειρατές γέλασαν.
  Ακούστηκαν φωνές:
  - Το αγόρι είναι πολύ μικρό, χρειάζεται έμπειρος αρχηγός. Wiscina για καπετάνιο.
  Ο γιγάντιος κουρσάρος χαμογέλασε.
  - Βλέπεις, Όλιβερ Τουίστ, δεν σε εμπιστεύονται. Ποιος θέλει να γίνω καπετάνιος;
  Όλοι οι πειρατές σήκωσαν τα όπλα.
  - Σαν αυτό. Αλλά μην στεναχωριέσαι. Από εδώ και πέρα είσαι το δεξί μου χέρι. Εγώ, παρά το νεαρό της ηλικίας του Όλιβερ, τον διορίζω βοηθό μου. Και ένας καλός άνεμος στην πλάτη μας!
  Θυελλώδη επιφωνήματα καθολικής επιδοκιμασίας. Ο Όλιβερ στριφογύρισε το σπαθί του.
  - Συμφωνώ! Και αποδέχομαι τιμητικά το ραντεβού.
  Οι επευφημίες ακούγονται ξανά. Ο Wiscin δίνει εντολή:
  - Και τώρα - όλα στα κατάρτια. Είναι απαραίτητο να πιάσετε το επερχόμενο καρφί.
  Ο Όλιβερ Τουίστ άρχισε να τραγουδάει, οι πειρατές άρχισαν να τραγουδούν μαζί με δυνατές φωνές:
  
  Σμαραγδένιο κύμα που πιτσιλίζει στη θάλασσα,
  Τα αστέρια στον ουρανό από πάνω μας λάμπουν!
  Η απόλαυση ενός κουρσάρου με μυρωδάτο κρασί,
  Τι αύριο - μόνο ο Κύριος ξέρει!
  
  Θα γίνει η επιβίβαση ή θα πυροβολήσουν κανόνια,
  Ξάπλωσε το κεφάλι σου στην κακιά άβυσσο!
  Αυτή είναι η μοίρα του φιλιμάστερ Πάλλας,
  Πλέοντας στις θάλασσες σε ένα τρομερό στοιχείο!
  
  Και η τύχη θα έρθει - μια φωτεινή λωρίδα,
  Αν τα χέρια είναι δυνατά, το ακονισμένο σπαθί είναι δυνατό!
  Μην ντρέπεστε, με τόλμη στη μάχη - νικήστε τον φόβο του ήρωα,
  Δείξτε τον χαρακτήρα σας, καταφέρετε να ανάψετε τη θέρμη!
  Η μελωδία κολύμπησε μετά την πρύμνη και η ζωή συνέχισε να κυλά ως συνήθως.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #16
  Ο νεαρός κρατούμενος μαστιγώθηκε και πάλι άγρια. Τον χτύπησαν άγρια, και ακόμη και οι φτέρνες του Όλιβερ κάηκαν με πυρκαγιά.
  Το αγόρι, εξουθενωμένο από σκληρά βασανιστήρια, ξέχασε τον εαυτό του σε βαθύ ύπνο. Και το ονειρευόταν...
  Ο κόσμος του Τούζοκ ήταν σχεδόν αναίσθητος και ο δήμιος έσκυψε πάνω από τον Όλιβερ Τουίστ, τρίβοντας απαλά οινόπνευμα στις πληγές του. Προς έκπληξή του, ξεράθηκαν γρήγορα.
  - Αυτός ο τύπος γιατρεύει καλύτερα από έναν σκύλο, τι ευχαρίστηση θα μου δώσει, μπορεί να βασανίζεται για μήνες.
  Το αγόρι έτριξε ως απάντηση:
  - Μην περιμένετε, οι φίλοι μου θα έρθουν σύντομα, και θα σας τεντώσουν στο ράφι.
  - Για αυτό ένα δυο χτυπήματα ακόμα. - Ο Κάρα Μάαρα με όλη του τη δύναμη χτύπησε ένα μαστίγιο με αγκαθωτό και βελόνα στην πλάτη και μετά έριξε κόκκινο πιπέρι και αλάτι. Το πρόσωπο του αγοριού έστριψε και στριμώχτηκε σαν σκουλήκι, μόνο μια υπεράνθρωπη προσπάθεια κατέστησε δυνατό να συγκρατήσει το κλάμα.
  - Λοιπόν, πού είναι οι φίλοι σου; Ντάικ για συμμετρία θα σου κάψω την άλλη φτέρνα, είναι πιθανό να μην έρθει σήμερα ο σουπερδούκας.
  Το κάτασπρο σίδερο άγγιξε το πόδι του παιδιού, μετά η Κάρα πίεσε πιο δυνατά, περιμένοντας για λίγο μέχρι να κάψει το σκληρυμένο πόδι του αγοριού.
  - Πόσο μου αρέσει η μυρωδιά του ψαγμένου αρνιού. - Είπε ο κατ, ζουμερό σχέδιο στα ρουθούνια του, κορεσμένο από τη μυρωδιά του καμένου αέρα. Μπορεί να κόψει ένα κομμάτι από ένα πόδι και να το φάει: φαίνεται πολύ νόστιμο.
  Θα σου γεμίσουμε αναμμένα κάρβουνα στο στόμα. Η Βέγκα ούρλιαξε στα πνεύμονά της. Το κορίτσι ξεπήδησε μπροστά σαν πάνθηρας, με τα μάτια της να αστράφτουν και τα μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της σαν ηλιαχτίδες.
  Τέσσερις βοηθοί δήμιοι όρμησαν πάνω της, αλλά τους έκοψε μια τεχνική σαρωτική "φτερά δελφινιού". Στη συνέχεια, με μια ακριβή κίνηση, ο Vega έκοψε έναν άλλο βασανιστή, σπάζοντας του το χέρι και χωρίζοντας το κεφάλι του από το σώμα. Η Αγγελική έπεσε πίσω της, σέρνοντας τον ακινητοποιημένο σουπερδούκα στους ώμους της. Τα μάτια της έπεσαν στον Όλιβερ Τουίστ. Το παιδί καλύφθηκε με εκδορές, κοψίματα και εγκαύματα. Ναι, και το άρωμα, που θύμιζε μπάρμπεκιου, δεν άφηνε καμία αμφιβολία για το τι έκανε εδώ ένας επαγγελματίας σαδιστής.
  Η Αγγελική έτρεξε κοντά του και του χάιδεψε τις πληγές.
  - Αγαπητέ μου αγόρι, πώς σε κακοποίησαν οι αντίπαλοι.
  Ο Όλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Μη φοβάσαι, μάνα, ξέρεις πόσο επίμονη, δεν θα περάσει ούτε μια μέρα για να εξαφανιστούν οι πληγές.
  - Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε βελτιωθεί με κορυφαίες ειδικές συσκευές που ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα του σώματος.
  - Είσαι η μητέρα του, και μας είπες ότι είναι αδέρφια σου. - Ο Vega κόπηκε αμέσως από πέντε μαχητές, τέσσερις βοηθούς και μια αρκετά επιδέξιη πολεμίστρια Kara Maara. Αποκρούοντας την επίθεση, τρύπησε αμέσως ένα από αυτά στο στομάχι.
  - Αλίμονο, ήθελα να φαίνομαι νεότερος, ειδικά στα μάτια του φίλου σου γιατί είναι απλά αγόρι.
  - Κάνεις λάθος, είναι ήδη τριάντα χρονών, μοιάζει με παλαβό. Αλλά μην του ανοίγεις το στόμα σου. Είναι δικός μου, τσακωνόμαστε πάνω από ένα χρόνο, χέρι-χέρι και αποφάσισα σταθερά να κάνω κοινά παιδιά μαζί του.
  - Τι είναι αξιέπαινο. Αλλά ο άντρας μου πέθανε και πήγε για κυνήγι σε αυτό το ημισφαίριο της νύχτας. Εκεί τον τελείωσαν.
  - Είναι απαίσιο! Αλλά είμαστε όλοι θνητοί. Εύχομαι να βρεις έναν καλό άνθρωπο. - είπε ο Βέγκα, τελειώνοντας ένα άλλο κάθαρμα. Η ίδια η Angelica συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της χρειαζόταν βοήθεια. Επιπλέον, άλλοι δύο δωδεκάδες μαχητές έτρεξαν στο δωμάτιο.
  Κόβοντας με το σπαθί της, απελευθέρωσε τον Όλιβερ και όρμησε στην τιμονιέρα. Τα ξίφη των κοριτσιών ήταν πιο αιχμηρά και πιο τέλεια, μπορούσαν να κόψουν ατσάλι. Μόνο ο Κάρα Μάαρ είχε έναν αποθησαυριστή όχι χειρότερο, και κατάφερε ακόμη και να ξύσει τον ώμο του Βέγκα. Έχοντας πέσει, ο Όλιβερ Τουίστ ξεμπέρδεψε γρήγορα, ελευθερώθηκε από τα σχοινιά, στάθηκε προσεκτικά στα δάχτυλα των ποδιών του - οι φτέρνες του κάηκαν από φωτιά και, μαζεύοντας δύο ξίφη που έπεσαν, όρμησε στη μάχη. Το αγόρι έβραζε από φωτιά, αν τον είχαν βασανίσει πολύ σκληρά. Εν κινήσει, πέταξε λαβίδες, αλυσίδες, καρφιά στους μαχητές του δούκα. Εδώ είναι ένα από αυτά, ως αποτέλεσμα μιας εύστοχης ρίψης, προσγειώθηκε ακριβώς στη φωνή του Κάρα.
  Ο δήμιος άρπαξε το παλλόμενο μάτι του, ο Βέγκα, εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, έκοψε το χέρι του στον αγκώνα, χτυπώντας το σπαθί. Το αγόρι, έχοντας βγάλει ένα νικηφόρο κλικ, τον σήκωσε και, κόβοντας δύο μαχητές ταυτόχρονα, ανέβηκε στην Κάρα. Αντέδρασε με ένα μόνο σπαθί, ένα καλά εκπαιδευμένο παλικάρι στην ξιφασκία κατάλαβε αμέσως πώς να το χρησιμοποιήσει. Παρήγαγε μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική διπλού ανεμόμυλου. Με ένα χτύπημα έβγαλε τη λεπίδα, και με ένα άλλο έκοψε το χέρι του στον ώμο. Η Kara Maara κατέρρευσε στον πάτο, αναίσθητη από το σοκ του πόνου.
  - Τώρα εσύ ληστή χωρίς χέρια έλαβες στο ακέραιο. Εκδικήθηκα τον εαυτό μου, αλλά άλλοι θα σας παρουσιάσουν έναν λογαριασμό.
  Ο πιο επικίνδυνος μαχητής νικήθηκε, ο Όλιβερ άρπαξε τα κλειδιά και έτρεξε στον πλαϊνό διάδρομο. Τρεις τετράοπλοι μαχητές με ξίφη εμφανίστηκαν στο δρόμο μπροστά του αμέσως. Επιτέθηκαν στον Όλιβερ, ένα από τα κλικ του έξυσε ακόμη και το στήθος και από το σπρώξιμο το αγόρι κάθισε στις καμένες φτέρνες του. Το αγόρι, ουρλιάζοντας, αγνοώντας τον πόνο, γρονθοκόπησε έναν από αυτούς στη βουβωνική χώρα. Τότε με ένα απίστευτο πήδημα έκοψε το κεφάλι αυτού που το έδωσε. Αποφεύγοντας τα ξίφη, χτύπησε το δεύτερο στην κορυφή του κράνους, εντυπωσιακό, και στη συνέχεια τελείωσε με ένα σαρωτικό αριστερό γάντζο. Ο τελευταίος μαχητής μόλις πρόλαβε να αποκρούσει τις επιθέσεις του γρηγορότερου παιδιού, το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα βύθισε το σπαθί του στην καρδιά του.
  - Η μουσική δεν έπαιζε για πολύ καιρό, ο fraer δεν χόρεψε για πολλή ώρα! - Γελώντας, είπε το αγόρι. Και τρέχοντας στις μύτες των ποδιών έτρεξε, χτυπώντας ένα σωρό κλειδιά.
  Τα κορίτσια συνέχισαν να κόβουν με ανώτερες δυνάμεις. Παρ' όλα αυτά, ο αριθμός των πτωμάτων γύρω τους αυξήθηκε και τα ξυπόλητα πόδια των γοητευτικών Αμαζόνων λούζονταν στο αίμα. Παρόλα αυτά, όλο και περισσότερες ενισχύσεις έφτασαν στους φρουρούς και τα κορίτσια άρχισαν να γεμίζουν κόσμο. Η Angelica και ο Vega χρησιμοποίησαν και τα δύο χέρια και κλώτσησαν με όλη τους τη δύναμη, αλλά οι πολυάριθμες πληγές τους δεν τους επέτρεπαν να κινηθούν. Οι πολεμιστές υποχώρησαν και οι πολεμιστές γύρω τους γίνονταν όλο και περισσότεροι. Στον πυρετό της μάχης, τα κορίτσια ξέχασαν τελείως τον υπερδούκα που ήταν αναίσθητος, διαφορετικά προσπάθησαν να τον χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα.
  Ο Vega προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την τεχνική της υλοτομίας. Βοήθησε να ρίξουν λίγους ακόμα ανθρώπους. Ωστόσο, το γεγονός ότι τα ξίφη μπορούσαν να κόψουν ατσάλι έπαιξε υπέρ τους. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία. Σκότωσαν τους επιτιθέμενους πολεμιστές, σε τόσο μεγάλο αριθμό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Vega γλίστρησε σε μια βαθιά λίμνη αίματος και παραλίγο να πέσει. Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, ένας από τους ισχυρούς στρατιώτες του δούκα μήκους δύο μέτρων έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με ένα σπαθί.
  Αν η Vega δεν είχε τόσο δυνατό κρανίο με μείγμα culicistat, απλώς την έκοψαν. Αλλά παρόλα αυτά, χύθηκε αίμα και έπεσε ένα κομμένο τρίχωμα και η ίδια η κοπέλα σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της. Αναπαράγοντας αντανακλαστικά μια ρίψη, τρύπησε το λαιμό του αντιπάλου. Ωστόσο, η διάσειση έκανε το κεφάλι της να πονέσει πολύ και η αντίδρασή της χειροτέρεψε και έχασε περισσότερες γροθιές.
  Δεν ήταν πολύ εύκολο για την Angelica, είχε ήδη γαντζωθεί αρκετές φορές και οι τραυματισμοί που έλαβε πρόσφατα πονούσαν και πονούσαν. Τα κορίτσια ήταν εξαντλημένα, στάλες ιδρώτα και αίμα κυλούσαν από πάνω τους, κυλούσαν υπέροχα πάνω από το μπρούτζινο δέρμα.
  Η Βέγκα δέχθηκε σύντομα ένα χτύπημα στο χέρι της, οι δικέφαλοί της κόπηκαν, η νεαρή Αμαζόνα στα δεξιά ήταν ευάλωτη, το χέρι της έχασε δύναμη και ταχύτητα.
  - Φαίνεται ότι κολλήσαμε Αγγελική, ανεβήκαμε στη μάχη, χωρίς να υπολογίσουμε τις δυνάμεις μας.
  Η ίδια η Angelica μαχαιρώθηκε στο πλάι με ένα σπαθί και μετά βίας συγκρατούσε τους στεναγμούς της.
  - Μοιάζει πολύ με το γεγονός ότι πρέπει να πεθάνεις με το θάνατο των γενναίων. Εάν πιστεύετε στους θεούς, τότε προσευχηθείτε σε αυτούς.
  Τα κορίτσια έτριξαν:
  - Πιστεύω μόνο στον ανώτερο νου που ανήκει στον άνθρωπο. Και επίσης στο γεγονός ότι, έχοντας φτάσει σε απεριόριστη δύναμη, οι ίδιοι οι άνθρωποι θα μπορούν να αναστήσουν όλους τους νεκρούς.
  Μια ντουζίνα σωματοφύλακες έτρεξαν στο δωμάτιο, το ίδιο το μουσκέτο ήταν ακόμα πολύ ογκώδες και ακριβά όπλα, το κύριο ήταν ακόμα κρύο. Έχοντας βάλει φωτιά στο φιτίλι, τα κατεύθυναν στα κορίτσια και έδωσαν την αίθουσα.
  Αν και ο Vega και η Angelica πήδηξαν στην άκρη, ο Vega τρυπήθηκε στο πόδι και η Angelica χτυπήθηκε από το στέρνο.
  - Α! Πώς καίγεται! φώναξε. - Φαίνεται ότι δεν μας μένει παρά ελπίδα για τη μελλοντική ανάσταση. Αν και προσωπικά πίστευα στον Παντοδύναμο και στον ουρανό, αλλά όχι πάρα πολύ.
  - Όλες οι θρησκείες και οι θρησκείες είναι μια απάτη, ένας τρόπος να αρπάξεις χρήματα. Ο Βέγκα ούρλιαξε. - Είμαι γενναίος αξιωματικός του αγγλικού στρατού και με περιμένει μια νέα ζωή, αλλά έφυγες.
  Τα μουσκέτα άργησαν να επαναφορτωθούν, αλλά ήταν ακόμα ξεκάθαρο ότι το τέλος πλησίαζε. Έτρεξαν νέοι σκοπευτές και ήδη από είκοσι μπαούλα έριξαν βόλι. Είναι αλήθεια ότι τέσσερις από τους στρατιώτες του δούκα σκοτώθηκαν κατά λάθος, αλλά ο Vega και η Angelica έλαβαν νέα τραύματα. Οι δυνάμεις τους είχαν αποδυναμωθεί τόσο πολύ που αντέδρασαν με δυσκολία. Τελικά, τα άτυχα κεφάλια τους έπεσαν, οι κινήσεις των κοριτσιών που αιμορραγούσαν έγιναν υποτονικές και έγινε φανερό ότι το επόμενο βόλι θα ήταν μοιραίο. Οι Σωματοφύλακες ήρθαν ακόμη πιο κοντά.
  Και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, ακολουθούμενη από ένα φιλικό βόλεϊ τόξων, που ηχούσε οδυνηρά γνώριμα, τραγούδησε τουλάχιστον η φωνή της Αγγελικής.
  Πέτα τις αλυσίδες της κακής σκλαβιάς,
  Πάρτε το σπαθί και ακονίστε τη λεπίδα πιο δυνατή!
  Είθε οι εχθροί σου να είναι γεμάτοι απάτη,
  Αλλά θα γίνει ελεύθερο, ο πάγος της κόλασης θα λιώσει
  Θα κάνουμε κι αυτό το μικρόκοσμο χαρούμενο!
  Οι περισσότεροι από τους σωματοφύλακες σκοτώθηκαν, οι υπόλοιποι μαχητές ανακατεύτηκαν, πλημμύρισαν με βέλη. Η μάχη άρχισε να βράζει με ανανεωμένο σθένος, οι στρατιώτες του δούκα πιέστηκαν.
  - Και ο γιος σου καλά έκανε, ελευθέρωσε τους αιχμαλώτους και ήρθε σε βοήθεια. είπε ο Βέγκα.
  - Και αυτό ακριβώς ήλπιζα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί δεν ήταν άδικο που το μωρό μου έτρεξε κάπου με τα κλειδιά.
  Ωστόσο, η μάχη δεν είχε τελειώσει ακόμα, ο υπερδούκας είχε ακόμα πολλούς πολεμιστές, η μάχη γέμισε όλους τους διαδρόμους. Τα κορίτσια, παρά την υπερβολική εξάντληση και τους τραυματισμούς, συνέχισαν να τσακώνονται. Εκείνη τη στιγμή, ένας ψηλός νεαρός έτρεξε να τους συναντήσει, με τα δύο ξίφη του να άστραφταν από αίμα.
  - Είστε, ομορφιές μου, πώς πληγώσατε.
  Τι έκανες, κοιμόσουν;
  - Όχι, αλλά με πήραν για υπηρέτη σου και δεν με άφησαν να μπω στο παλάτι, και εγώ ο ίδιος δεν ήθελα να χύσω πολύ αίμα. Και όταν άρχισε η χωματερή, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα χωρίς εμένα. Μην ανησυχείς, η ξιφομαχία μου διδάχτηκε από τη βρεφική ηλικία.
  - Το ξέρω! Είσαι ένας από τους χίλιους επιλεγμένους. Ο Βέγκα μίλησε.
  Ποια είναι η επιλεγμένη χιλιάδα; - ρώτησε η Αγγελική.
  - Λοιπόν, είναι κάτι σαν ελίτ στο Golden Eldorado. - Εντάξει, μην αποσπάτε την προσοχή, πρέπει να κόψετε περισσότερο.
  Ο Fresh Dodger, που μεγάλωσε στον ύπνο του, φυσικά, κινήθηκε πολύ πιο γρήγορα από τα εξαντλημένα κορίτσια. Τα ξίφη του κόβουν τους αντιπάλους στη μέση, κόβοντας λεπίδες. Σταδιακά, οι στρατιώτες του δούκα υποχώρησαν και, αν και οι περισσότεροι από τους κρατούμενους βασανίζονταν και εξουθενώνονταν από τη φυλάκιση, το μίσος πρόδωσε τη δύναμή τους. Επιπλέον, μια αυθόρμητη ταραχή ξέσπασε στην ίδια την πόλη. Πολλοί άνθρωποι πεινούσαν, εξουθενώθηκαν από τον δεσποτισμό και τους υψηλούς φόρους, αλλά οι σκλάβοι υπέφεραν ιδιαίτερα σκληρά, ήταν η κύρια εκρηκτική μάζα της εξέγερσης.
  - Βλέπετε, ο κόσμος μας στηρίζει. - Φώναξε ο Ντάτζερ.
  Από τους στενούς διαδρόμους, η εξέγερση ξεχύθηκε στην επιφάνεια. Το τρομερό αγόρι Oliver Twist πάλεψε καλύτερα από κάθε ενήλικα, μετά από κάθε του χτύπημα κάποιος έπεφτε. Ο απατεώνας, με τη σειρά του, λειτουργούσε σαν μια πραγματική μηχανή θανάτου, αλλά τα αδυνατισμένα κορίτσια άρχισαν να μένουν πίσω.
  - Ίσως κάνουμε ένα διάλειμμα. πρότεινε ο Βέγκα.
  - Όχι, τι είσαι! Χωρίς εμάς, η εξέγερση μπορεί να πνιγεί στο ίδιο της το αίμα. Fortify Golden. Η Αγγελική ούρλιαξε.
  - Στην αιματηρή μάχη προσπαθήσαμε να κόψουμε! Έπεσαν, αλλά σηκώθηκαν! - Ο Βέγκα εμψύχωσε και έκοψε έναν άλλο στρατιώτη. πρόσθεσε η Αντζέλικα κοιτάζοντάς την. Τα κορίτσια κουνούσαν όλο και πιο έντονα, φαινόταν ότι είχε ανοίξει δεύτερος αέρας. Ο απατεώνας ήταν πολύ μπροστά, δύο ξίφη πέρασαν πάνω από το κεφάλι του και φαινόταν να χτυπάει ένα ουράνιο τόξο. Τότε ήταν που η Αγγελική θυμήθηκε τον υπερδούκα.
  - Και πού είναι το κύριο τέρας;
  Η Βέγκα γύρισε το αιματοβαμμένο και μετά το πρόσωπό της.
  - Πιθανότατα, είναι νεκρός, του έδωσα καρωτίδα!
  - Επειδή δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, φαίνεται ότι ο αγώνας θα διαρκέσει και θα πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους.
  Άνθρωποι έφτασαν απ' όλες τις πλευρές, τράπηκαν σε φυγή, κραδαίνοντας τσεκούρια, διχάλες, δρεπάνια, με άγρια φρενίτιδα ορμώντας στους μισητούς σατράπες. Ένας άντρας, υγιής σαν ταύρος, σήκωσε ένα δρύινο κατάστρωμα σε μια κούνια και το κατέβασε πάνω σε δύο ιππείς που έσπευσαν να κόψουν απέναντι. Πέταξαν από τα εξάποδα άλογά τους, η σιδερένια πανοπλία έπεσε πάνω στα λιθόστρωτα και αίμα ανάβλυσε πίσω από το στόμα τους.
  Ένας άλλος αναβάτης αφαιρέθηκε με ένα δρεπάνι, χωρίζοντας το κεφάλι από το σώμα.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έχει μετατραπεί τελείως σε διάβολο, τα ξίφη του εκτελεστή του τροπαίου ήταν υπέροχα, το κόψιμο με αυτά είναι τόσο εύκολο όσο το κόψιμο χόρτου. Αλλά το παλάτι του υπερδούκα, ξέσπασαν φωτιές στα δωμάτιά του, καπνός κυλούσε πάνω από τους ψηλούς οδοντωτούς πύργους. Ο απατεώνας ήταν ο πρώτος που παρατήρησε και διέταξε.
  - Επείγει να σταματήσει η φωτιά, διαφορετικά ο πλούτος που έχει συσσωρευτεί εδώ και αιώνες θα γίνει στάχτη.
  Μερικοί από τους επαναστάτες δεν είναι ακόμη τόσο μουδιασμένοι ώστε να μην ακούσουν τη φωνή της λογικής. Ωστόσο, τους εμπόδισαν οι επιζώντες ιππότες και οι πολυάριθμοι φρουροί. Η μάχη ήταν χαοτική, κάπου μέσα στον καπνό ο Ντάτζερ είδε έναν σιδερά με χέρια χοντρά σαν κούτσουρα, να κραδαίνει ένα σφυρί, γεροί μαχητές έπεσαν από τα χτυπήματά του. Άρχισαν μαζικές ληστείες. Ο Maara Ace είχε μόλις συνέλθει και, αν και μπορούσε να κουμαντάρει, η εξουσία του δεν ήταν άνευ όρων. Οι απελευθερωμένοι κρατούμενοι είχαν ήδη στείλει πουλιά στο Valya Chervonny, μόνο αυτός μπορούσε να αποκαταστήσει την επαναστατική τάξη.
  Ξαφνικά, ο γνωστός συνταγματάρχης Γκούσταβ εμφανίστηκε μπροστά στον Ντάτζερ. Σκηνοθέτησε έναν τετράφτερό αετό στο Dodger. Το θωρακισμένο ράμφος του άνοιξε, αποκαλύπτοντας αιχμηρά δόντια.
  Ο ντατζέρ έσκυψε, αποφεύγοντας το χτύπημα. Έχοντας αστοχήσει, ο γύπας έξυσε τα λιθόστρωτα με τα νύχια του, στη συνέχεια κέρδισε ξανά υψόμετρο και ο συνταγματάρχης επιτέθηκε στον Ρώσο πρόσκοπο με ένα αιχμηρό δόρυ.
  - Εσύ το τέλος του πληβείου!
  Ο απατεώνας απέφυγε και έκοψε τα μπροστινά πόδια του αλόγου με το σπαθί του. Το εξάποδο άλογο χτύπησε τον αναβάτη και πέταξε σαν μπάλα του πινγκ πονγκ. Το κερασφόρο κράνος χτύπησε στο πεζοδρόμιο, ζαλίζοντας προσωρινά τον συνταγματάρχη. Ο απατεώνας αποφάσισε ευγενικά να τον αφήσει να συνέλθει, ενώ εστίασε στον αετό.
  Το τεράστιο πουλί του επιτέθηκε ξανά, αλλά δεν ήταν για τίποτε που ο Dodger ήταν ένας από τους χίλιους επιλεγμένους, ένα ακριβές χτύπημα με ένα σπαθί ακριβώς στο μάτι, και ο αετός χτύπησε σε μια θανατηφόρα κρίση. Με μια απότομη ρίψη, ο λοχαγός του ρωσικού στρατού πέταξε από πάνω του τον γύπα βαμμένο με μωβ αίμα.
  - Λοιπόν, το θηρίο. Κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις να κάνεις με έναν πολεμιστή της Μεγάλης Ρωσίας.
  Ο Συνταγματάρχης σηκώθηκε αργά, με το σπαθί του να αναβοσβήνει στα χέρια του.
  "Είμαι ο καλύτερος ξιφομάχος στον στρατό του σουπερδούκα. Πλήβειοι πολεμήστε με και το κεφάλι σας θα αποκοπεί από το σώμα σας.
  - Όσο πιο δυνατός είναι ο εχθρός, τόσο πιο ενδιαφέρουσα είναι η νίκη! - Ο απατεώνας άφησε τον εχθρό να συνέλθει τελικά και μετά του επιτέθηκε. Ο συνταγματάρχης αποδείχθηκε πράγματι ένας πολύ σοφιστικέ αντίπαλος, που ξέρει πολλά κόλπα, αλλά είναι κατώτερος από τον Dodger σε ταχύτητα και σωματική δύναμη. Ο Icy, προσπαθώντας να κερδίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενήργησε πολύ απλά, για το οποίο τιμωρήθηκε, ο Gustav κατάφερε να κόψει το μάγουλό του. Στη συνέχεια, ο Dodger εκτέλεσε έναν περίπλοκο συνδυασμό "Mad Squid" και τραυμάτισε σοβαρά τον ομόλογό του.
  - Θα πληρώσεις τον κοινό. βόγκηξε ο συνταγματάρχης.
  Μετά από πολλές επιθέσεις, ο Gustav έγινε τόσο αδύναμος που ο Peter έκοψε εύκολα το χέρι του και στη συνέχεια χτύπησε την κορυφή του κράνους.
  - Δεν είναι κακό για έναν υπηρέτη. - Είπε και έπεσε νεκρός.
  - Θα χαρώ να εξυπηρετήσω! Το σερβίρισμα είναι βαρετό! - Ο απατεώνας έδεσε τον Γκούστοφ και τον έφερε κάτω από ένα δέντρο και μετά όρμησε ξανά στο χείλος του. Ένα ολόκληρο σύνταγμα ιπποτικών φρουρών μπήκε στην επιχείρηση και οι αντάρτες, οπλισμένοι στην τύχη, δυσκολεύτηκαν. Στους δρόμους ξεπήδησαν αυθόρμητα οδοφράγματα, το πεζικό και το ιππικό εμβολιάστηκαν και η μάχη τους έγινε εξαιρετικά σκληρή.
  Από μακριά στο σκοτάδι, ακόμα και τα συνήθως αφρώδη τέσσερα φεγγάρια κρύφτηκαν πίσω από μολύβδινα σύννεφα. Το παλάτι του υπερδούκα δεν έμοιαζε πλέον με τούρτα, αλλά ένα αρχαίο κτίριο του Πενταγώνου, διακοσμημένο με δώδεκα θόλους και στρατιωτικά αγάλματα, υπήρχαν ιδιαίτερα πολλοί ιππότες και δράκοι που έτρεχαν έφιπποι. Μια φλόγα είχε ήδη διαρρεύσει ανάμεσά τους, ένα βοηθητικό κτίριο φούντωσε, κανόνια πυροβολούσαν κάπου εκεί κοντά, βομβάρδιζαν την πόλη, καταστρέφοντας κυρίως πέτρινα σπίτια.
  Ο Plut προσπάθησε να κατευθύνει την εξέγερση σε μια πιο ουσιαστική και λιγότερο αυθόρμητη κατεύθυνση, αλλά κανείς δεν ήθελε να τον ακούσει. Και το πεζικό είχε ήδη εισέλθει στο παλάτι και είχε κάνει σφαγή. Η Maara Tuz συγκέντρωσε μια ομάδα υποστηρικτών γύρω του, βασανίστηκε με οικονομίες και έκοψε μόνο το δέρμα στην πλάτη του.
  - Wali Chervonny που είσαι; - Φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του. Οι φρουροί τον περικύκλωσαν από όλες τις πλευρές προσπαθώντας να τον αιχμαλωτίσουν. Εδώ είναι μια επιδέξια ρίψη του λάσο και ένας βαρύς άντρας νικιέται, η θηλιά είναι κλειστή στο λαιμό.
  - Ένα ακόμη πτωματάκι λαμβάνεται ολόκληρο. Σύντομα θα σκοτώσουμε όλους τους επαναστάτες. Πού είναι αυτές οι τρελές γυναίκες;
  Ο Maara σύρθηκε σαν ένα απλό βοοειδή, ωστόσο, όταν ήταν ήδη καταζητούμενος, το πέταξε στη στεφάνη του αλόγου, ένα βέλος έτριξε, τρυπώντας το κεφάλι του αναβάτη. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ένας άλλος πέταξε, ξαπλώνοντας έναν άλλο πολεμιστή. Ο άσος έπεσε και άρχισε να κυλάει, μετά άρπαξε ένα στιλέτο που έπεσε κάποιος και έκοψε το σχοινί. Τώρα πάλευε με ανανεωμένο σθένος, ήθελε πολύ να δει ποιος τον έσωσε.
  Έχοντας τρέξει λίγο πίσω, είδε ένα ημίγυμνο αγόρι καλυμμένο με ματωμένα μουνιά. Ωστόσο, τον αναγνώρισε αμέσως.
  - Είσαι εσύ World Tuzok. Ότι ο γιος σου κακοποιήθηκε αρκετά για σένα.
  Ο κόσμος ταλαντεύτηκε με την απίστευτη προσπάθεια θέλησης που κατάφερε να φτάσει στο εξωτερικό του παλατιού αφού τον έβγαλαν από το ράφι. Ήταν ιδιαίτερα επώδυνο να πατήσεις καμένα πόδια, το δεξί πόδι τραυματίστηκε σοβαρά. Συνέχισε να τα βουτάει στο νερό, το σιντριβάνι καταστράφηκε και οι μεγάλες φουσκάλες υποχώρησαν ελαφρώς και φαινόταν ότι οι αρουραίοι σε ροκάνιζαν ζωντανό. Παίρνοντας το τόξο του σκοτωμένου δουκάτου πολεμιστή, έφτασε εγκαίρως για να βοηθήσει τον πατέρα του.
  - Τίποτα μπαμπά! Οι ουλές κοσμούν μόνο έναν άντρα. Το κυριότερο είναι ότι δεν τους είπα τίποτα.
  Το αγόρι φαινόταν να είναι περήφανο που είχε υπομείνει τα βασανιστήρια. Τότε, η αλήθεια θυμήθηκε πώς ούρλιαζε, και σχεδόν έλυσε τη γλώσσα του. Ευχαριστώ τον Oliver Twist για την ηθική υποστήριξη σε δύσκολες στιγμές.
  - Είστε ήδη ένας κόσμος ενηλίκων και πρέπει να υπομείνετε τα πιο σοβαρά βασανιστήρια.
  - Ναι, μπαμπά, αλλά χτυπάνε και κυρίως καίνε τα τακούνια, είναι δύσκολο να μην ουρλιάξεις.
  - Αν θέλεις, θα σου δώσω μια καλή συμβουλή. Όταν είσαι εντελώς ανυπόφορος, τραγούδησε. Βοηθάει πολύ, με έχουν μαστιγώσει συχνά στη ζωή μου. Είναι κρίμα που δεν μετριάστηκες με ένα μαστίγιο εκ των προτέρων, τότε οποιοδήποτε ράφι δεν θα ήταν τίποτα για σένα.
  - Προσωπικά προτιμώ να εξασκούμαι με τόξο παρά να αντέχω τους ξυλοδαρμούς. - Ο κόσμος φαντάστηκε πώς τον δέρνει ο πατέρας με το βαρύ του χέρι. Brr!
  - Εντάξει, αφού με έσωσες σήμερα, δεν θα σε νικήσω, αλλά στο μέλλον το δέρμα σου θα χρειαστεί να μαυριστεί.
  Εμφανίστηκαν νέοι πολεμιστές, πλησίασε ένα ολόκληρο απόσπασμα, οι επαναστάτες πέρασαν εξαιρετικά δύσκολα. Εκείνη τη στιγμή, ένα πουλί σαν κολίβριο με έξι φτερά και ένα αγκιστρωμένο ράμφος εμφανίστηκε, που κόβει τον αέρα. Καθισμένη και ανοίγοντας το στόμα της, κελαηδούσε.
  - Vali Chervonny, πλησίασε την πόλη, χωρικοί από τα γύρω χωριά ενώθηκαν μαζί του. Ζητά να ανοίξει την πύλη από την πλευρά του Δάσους των Κέδρων.
  - Τότε πρέπει να τους ξεπεράσεις, πού είναι αυτές οι καταραμένες γυναίκες, θα βοηθούσαν με τους ταμίας τους. μάλωσε η Μάρα.
  - Τρέχω πίσω τους. είπε ο Μιρ.
  - Δεν μπορείς να τρέξεις μακριά με καμένα πέλματα. - Ο αταμάν κοίμησε τον γιο του - αφήστε τον Zvan να ορμήσει καλύτερα.
  Ο άσος σφύριξε για το αγόρι που τεμαχίζει, που ήταν ακόμα φρέσκο, έχοντας αποφύγει επιτυχώς τα βασανιστήρια.
  -Τρέξε και βρες αυτές τις δύο γυναίκες που ξεκίνησαν αυτή την εξέγερση. Τα αναγνωρίζεις εύκολα, είναι πανέμορφα και αφήνουν πίσω τους ένα σωρό πτώματα. Πες τους να στείλουν επίθεση στην Πύλη του Κέδρου.
  Αναβοσβήνοντας τα γυμνά του τακούνια, το αγόρι πήγε να εκτελέσει την αποστολή. Ο Zvan ήταν ένας από τους καλύτερους δρομείς και ανιχνευτές στο απόσπασμα των επαναστατών και η Maara ήλπιζε ότι το παλικάρι δεν θα μπέρδευε τίποτα.
  Το αγόρι κατάλαβε αμέσως ότι τα κορίτσια ήταν εκεί που ήταν πιο ζεστά, πράγματι, στο πυκνό του καυγά, ήταν ξεκάθαρο πώς τρεμόπαιζαν τα ξίφη της Angelica και της Vega. Κουνώντας τη σπαθιά του, καθώς το δίκοπο ξίφος ήταν πολύ βαρύ για παιδικά χέρια, κατάφερε να κόψει τον πολεμιστή και να σπάσει στις Αμαζόνες.
  - Αγαπητοί πολεμιστές. - Είπε, με δυσκολία να αντικρούσει τα χτυπήματα. - Έρχονται ενισχύσεις σε εμάς, και για να τους αφήσουμε να μπουν στην πόλη, είναι απαραίτητο να απελευθερωθούν οι προσεγγίσεις προς τις Πύλες του Κέδρου και να χαμηλώσουν τη γέφυρα.
  - Πού είναι? ρώτησαν με μια φωνή τα κορίτσια.
  - Θα σου δείξω, ακολούθησέ με. - Είπε το αγόρι. Βουτώντας τα πόδια του στο αίμα, έτρεξε αφήνοντας ίχνη από γυμνά πόδια. - Ακολουθήστε τα κομμάτια.
  Τα κορίτσια, ως έμπειρες αθλήτριες, αναρρώνουν εν κινήσει. Αφού έκοψαν μερικούς ακόμη ιππότες, άρχισαν να τρέχουν, προσπερνώντας το αγόρι μάλλον γρήγορα.
  - Και πού ήθελες να πάμε.
  - Θα σου φέρω, εδώ βλέπουν έναν τριγωνικό πύργο, προσπάθησε να τους ανοίξεις.
  Υπήρχαν λίγοι φρουροί γύρω από την πύλη, οι κύριες δυνάμεις πολέμησαν στην πόλη. Τα κορίτσια, έχοντας σκοτώσει τέσσερις πολεμιστές με μία πτώση, γλίστρησαν μέσα από την πύλη. Ανεβαίνοντας γρήγορα τη σπειροειδή σκάλα, διέρρηξαν τον μηχανισμό που κατέβαζε τη γέφυρα. Μια ντουζίνα φύλακες εκείνη την ώρα έπαιζαν χαρτιά. Βλέποντας δύο ξυπόλητες, αιμόφυρτες και συνάμα όμορφες γυναίκες, κουρελιασμένες, έβγαλαν γρυλίσματα.
  - Τι χαριτωμένα, ελάτε μαζί μας, θα σας κανονίσουμε ένα δροσερό ομαδικό σεξ και θα ρίξουμε κρασί.
  - Ας τους σκοτώσουμε! - Είπε η Βέγκα, και με ένα διπλό χτύπημα με ένα δρεπάνι, ξάπλωσε τέσσερις μεθυσμένες ταυτόχρονα.
  Οι υπόλοιποι άπλωσαν τα ξίφη τους, αλλά ήταν πολύ αργά, τα κορίτσια τα έκοψαν σαν λάχανα.
  - Μπανζάι! - φώναξε μισοαστεία η Βέγκα, κόβοντας το τελευταίο κεφάλι από τους ώμους της.
  Τότε οι δυο τους γύρισαν με δυσκολία το χερούλι, οι τεράστιες πύλες άρχισαν να κατεβαίνουν φράζοντας την τάφρο. Τρομερά πλάσματα βγήκαν από το νερό και έσπασαν το στόμα τους με μανία.
  - Δεν έχουν καμία πιθανότητα, κοίτα, βιάζονται ήδη να βοηθήσουν.
  Μια μεγάλη ορδή αγροτών με πιρούνια και δρεπάνια εισέβαλε στην πόλη και ακολούθησε ένα σκληραγωγημένο απόσπασμα παρτιζάνων, αν κρίνουμε από τα κηλιδωμένα ρούχα τους. Οι πολεμιστές βάφτηκαν για να ταιριάζουν με το χρώμα του δάσους.
  - Επιτέλους έφτασε ο Vali Chervonny, δεν είναι αυτός. - Η Βέγκα έδειξε το δάχτυλό της σε έναν πολεμιστή με πανοπλία που καλπάζει πάνω σε ένα μελανόμαυρο άλογο με έξι πόδια.
  - Όχι, αυτός είναι ο βοηθός του ο Ντίσορντ. απάντησε ο Ζβαν.
  - Πού είναι ο αρχηγός σας;
  - Εδώ είναι. - Το αγόρι έδειξε έναν πελώριο άνδρα με παπούτσια και με δύο πλατιά σπαθιά στα χέρια του.
  Γιατί μοιάζει έτσι;
  - Για να μην αναγνωρίσουν οι εχθροί κατά τη μάχη, και αν είχε βασιλικά ρούχα, τον πυροβόλησαν πριν από πολύ καιρό.
  - Είναι ξεκάθαρο, κι εμείς τώρα μοιάζουμε με ζητιάνους. Η Αντζέλικα αναστέναξε.
  - Το κύριο πράγμα δεν είναι αυτό που είναι έξω, αλλά αυτό που είναι μέσα. Ο Βέγκα έσπασε. "Τώρα θα έχουμε μια πραγματική έκρηξη".
  Αν και τα κορίτσια ήταν ήδη μπλεγμένα στα πόδια από την κούραση, αναγκάστηκαν να βγουν από το κεφάλι.
  Ο Chervonny χακάριζε σαν δαίμονας και ο Vega τον φώναξε.
  -Γίγαντα, πρόσεχε κουνώντας το δικό σου.
  - Ποιος είσαι?
  - Η θεά που έκανε όλο αυτό το χάλι.
  - Από γυναίκες όλες οι ταραχές, και εσείς μόνο δύο.
  - Αλλά ξέρουμε να κόβουμε, όχι χειρότερα από τους άντρες. Η Βέγκα σήκωσε τα ματωμένα ξίφη της.
  - Για να δούμε, ίσως είσαι απλώς καυχησιάρης. είπε ο Βάλι.
  Η προσέγγιση νέων δυνάμεων άρχισε να γέρνει τη πλάστιγγα υπέρ των ανταρτών, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πολεμήσουν. Τόσο ο Βέγκα όσο και η Άπλιτα τραυματίστηκαν περισσότερες από μία φορές, πολύ συχνά έμοιαζαν με το θάνατο, αλλά ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν επιβράδυναν τον χορό του αφανισμού. Ο ίδιος ο Chervonny δέχθηκε αρκετές πληγές, ιδιαίτερα ευαίσθητες, όταν η στήλη του άρχισε να εκτοξεύεται από μουσκέτες. Και τότε τα κορίτσια ήταν στα καλύτερά τους, ήταν τα πρώτα που κόπηκαν στις τάξεις, φιμώνοντας τα κακά αρπακτικά. Τα μυώδη γυναικεία χέρια ήταν μουδιασμένα για πολλή ώρα, η Vega και η Angelica κρατούσαν την περηφάνια, που δεν τους επέτρεπε να βουλιάξουν. Σκουπίζοντας πυκνά το δρόμο τους με σωλήνες, οι αντάρτες εισέβαλαν ξανά στο παλάτι. Οι δυνάμεις του υπερδούκα είχαν εξαντληθεί και τα στρατεύματά του υποχωρούσαν, το ίδιο το παλάτι έκαιγε σαν μεγάλη φωτιά.
  - Σβήστε επειγόντως την κατοικία αυτού του κάπρου. Πρέπει να σώσουμε ότι έχει απομείνει. διέταξε ο Βάλι. - Επίσης, πιάσε τα όπλα.
  Το Περθ, με μια ομάδα ανθρώπων που γοητεύτηκαν από τα κατορθώματά του, εισέβαλε στον τοίχο, όπου υπήρχαν πολλές μπαταρίες με βαριά όπλα. Κράτησαν όλη την πόλη υπό την απειλή των όπλων, καταστρέφοντάς την με καυτές οβίδες.
  - Ακολουθήστε με, σύντροφοι, να καταιγίσω, να σκραπ!
  Κοντά στα όπλα υπήρχε μια σοβαρή χωματερή, ένας χωρικός φύτεψε έναν πυροβολικό σε ένα πιρούνι. Ένας άλλος τύπος, που έμοιαζε ακόμα με έφηβο, πέταξε ένα στιλέτο στο λαιμό ενός αξιωματικού που φώναζε με ζήλο. Έπεσε κάτω πνιγμένος στο αίμα. Ακόμη και οι γυναίκες πολέμησαν με μανία, χρησιμοποιώντας είτε ελαφριά σπαθιά που είχαν συλλάβει από τον εχθρό είτε τσεκούρια, κουζινικά μαχαίρια, ακόμα και οδοντόβουρτσες. Μία από αυτές, για παράδειγμα, έκοψε επιδέξια την κοιλιά με ένα μαχαίρι που επιτέθηκε στον πολεμιστή της. Μια άλλη κοπέλα αποδείχτηκε τόσο σαγηνευτική που αποσπούσε την προσοχή των μαχητών επιδεικνύοντας το ψηλό, αρχοντικό στήθος της. Ο ίδιος ο Dodger έχει χάσει εδώ και καιρό το μέτρημα του πόσους κατάφερε να σκοτώσει σε ένα αιματηρό χάος. Κι όμως, το να σκοτώνεις ανθρώπους δεν είναι σαν τους γαλαξίες ή τους άλλους γαλαξίες, την ώρα που νιώθεις μόνο μέθη με δύναμη, και μετά. Ωστόσο, έχει ήδη καταστρέψει τόσους πολλούς Συνομοσπονδιακούς που το επιπλέον αίμα είναι σαν νερό για αυτόν.
  - Έλα παιδιά πιέστε περισσότερο. - Ο απατεώνας κλωτσάει τον εχθρό σε ένα άλμα, οι μπότες του είναι σφυρηλατημένες με υπερτιτάνιο, αυτό δεν είναι πολύ βολικό στη ζέστη, αλλά είναι αποτελεσματικό, τα κρανία σκάνε από ένα τέτοιο σοκ. Μετά καλπάζει σαν γνήσιος καρατέκα, χτυπάει διπλά και κουνιέται με σπαθιά, αμέσως τέσσερις είναι νεκροί.
  Σχεδόν όλοι οι φρουροί των όπλων σκοτώθηκαν, μερικοί επιζώντες στρατιώτες κρύφτηκαν κάτω από άμαξες και τροχούς όπλων. Τους τραβούν έξω και θέλουν να τους σκοτώσουν, αλλά ο Πέτρος σταματάει τους πιο ζηλωτές.
  - Δέστε τα και μετά θα ρωτήσουμε αν θέλουν να έρθουν δίπλα μας.
  Οι πρώην εχθροί είναι δεμένοι, αλλά η οργή του επαναστατημένου λαού είναι κατανοητή, το πυροβολικό κατέστρεψε πολλά σπίτια, μερικά ακρωτηριάστηκαν.
  Το τελευταίο σοβαρό σημείο άμυνας στην πόλη ήταν οι ντετινέτες. Οι κακοποιημένοι ιππότες υποχώρησαν εκεί, καθώς και τα απομεινάρια των συνταγμάτων. Οι λείοι ψηλοί τοίχοι, καθώς και οι θωρακισμένες πόρτες, εμποδίζουν την επίθεση.
  Ο απατεώνας έδωσε την εντολή.
  - Φέρτε πυροβολικό, χτυπήστε την πύλη.
  Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους επαναστάτες δεν ξέρουν πώς να πυροβολούν, ο Dodger καθοδηγεί προσωπικά τα όπλα. Εδώ είναι ένα από αυτά, ο μεγαλύτερος πυρήνας που σέρνεται με δυσκολία από αρκετούς ανθρώπους. Ένας Ρώσος αξιωματικός παίρνει μια άκρη και πυροβολεί στην πόρτα. Το πρώτο χάθηκε ελαφρώς, η μπάλα από χυτοσίδηρο χτύπησε στον πύργο. Έλλειψη όπλων βαρέως διαμετρήματος, χαμηλός ρυθμός βολής. Ένας Πέτρος δεν είναι χωρίς λόγο η ελίτ, αποφασίζει να προσθέσει μπαρούτι, ένας από τους επαναστάτες, που κάποτε υπηρετούσε στο πυροβολικό, προσπαθεί να αντιταχθεί.
  - Υπερβολική χρέωση. Το όπλο μπορεί να σπάσει.
  - Μην σπάσεις! Ο Πλουτ κυμάτισε. - Κοίτα πόσο χοντρή είναι η βράκα, μπορείς να δεις αμέσως τους δασκάλους να δουλεύουν σκληρά.
  Αποκοιμούμενος με σιγουριά με λευκή σκόνη, βοήθησε τους ανθρώπους να γεμίσουν τη βαρύτερη οβίδα.
  - Λοιπόν, τώρα θα έχει πλάκα.
  Από τέτοια απόσταση είναι δύσκολο να χτυπήσει κανείς απευθείας την πόρτα και το τεράστιο διαμέτρημα δεν συμβάλλει στην ακρίβεια, αλλά αν πετύχει, τότε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Φυσικά, πρέπει να βασιστείτε στη διαίσθηση. Ο απατεώνας έκλεισε τα μάτια και ζήτησε από την πρόνοια, που κατά κανόνα έκανε καλό στη Μεγάλη Ρωσία, να βοηθήσει και σε αυτό το θέμα.
  - Λοιπόν, παιδιά με τον Θεό.
  - Είθε η Παναγία να μας βοηθήσει. - είπαν οι επαναστάτες.
  Με ένα ουρλιαχτό, το κανόνι εκτόξευσε μια στήλη πύρινης φλόγας, μια μπάλα βάρους είκοσι λιβρών έπεσε στην πόρτα με μεγάλη ταχύτητα.
  Το σίδερο με το οποίο ήταν σφυρηλατημένο έσκασε, αλλά το ίδιο το θεμέλιο επέζησε.
  "Διάολε, από τι είναι φτιαγμένο, θα πρέπει να πυροβολήσω ξανά". Ας αυξήσουμε τη χρέωση.
  - Δεν αξίζει τον κόπο. - Ο πυροβολητής ύψωσε τη φωνή του. "Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, καλύτερα κύριε, αν έχετε τη σωστή φωνή για να βάλετε δύο ακόμα πλάνα, ούτε μια πόρτα δεν μπορεί να αντέξει τόσα χτυπήματα.
  - Εντάξει! Ούτε όμως θα σου κάνω μείωση δόσης.
  Έχοντας σφυρηλατήσει την οβίδα στο κανόνι, ο Dodger πυροβόλησε ξανά, αλλά προφανώς η τύχη απομακρύνθηκε από αυτόν, το χτύπημα προχώρησε στον πύργο, ήταν σαφές πώς πέταξαν τα χτυπημένα δόντια.
  Το παιδί είχε και κανόνια, και γρύλιζαν με φωτιά. Αλήθεια, πυροβόλησαν ως επί το πλείστον άσκοπα και στα τυφλά.
  - Τα νεύρα σου είναι πολύ τεντωμένα. - είπε ο παλιός πυροβολητής. - Χαλαρώστε και σκεφτείτε κάτι ευχάριστο.
  - Περί τίνος πρόκειται? - ρώτησε ο εκνευρισμένος Ντάτζερ.
  - Για το γεγονός, για παράδειγμα, ότι είσαι ο φάκελος μου, και ο γιος σου. - Απάντησε προκλητικά το μπρούμυτο αγόρι, το σπαθί στα χέρια του ήταν ματωμένο, και καλά πάλεψε.
  - Και τι δεν είναι κακή ιδέα! Θα ήθελα να έχω πέντε, κανένα δέκα γιους για να πολεμήσω για την Πατρίδα μου.
  - Όχι, ίσως είσαι πολύ μικρός ακόμα για τον μπαμπά μου, καλύτερα να είσαι ο μεγαλύτερος αδερφός μου.
  Ο Ντάτζερ άγγιξε το λείο, χωρίς γένια πηγούνι του και γέλασε. Στη συνέχεια, θυμούμενος το αρχαίο ρωσικό έθιμο, σταυρώθηκε. Η βράκα του όπλου θερμαίνεται.
  - Ζεστό! Αλλά τίποτα, παρά να δροσιστείτε.
  Ο επόμενος πυρήνας στάλθηκε με ακριβή ακρίβεια. Η τεράστια πόρτα κατέρρευσε και οι επαναστάτες, κυρίως η Angelica και ο Vega, όρμησαν στο ρήγμα.
  Τα κορίτσια πάντα προσπαθούσαν να κυριαρχούν, και δεδομένου ότι ξεχώριζαν για τη μεγάλη τους ικανότητα στη μάχη, άλλοι άντρες ανέβηκαν άθελά τους στο επίπεδό τους.
  Η Βέγκα πήδηξε στο κατεστραμμένο μέρος του στηθίου, φτιάχνοντας μια προπέλα με τα ξίφη της. Κομμάτια ματωμένου κρέατος πέταξαν.
  - Αγγελική, μπορεί να έχεις κάποιο είδος ντόπινγκ, δεν νιώθω τα χέρια μου.
  -Επίσης δεν ανατριχιάζω, κάνε υπομονή κορίτσι - θα είσαι αταμάνος.
  - Δεν αρμόζουν εδώ τα παιδικά αστεία, κοντεύω να ρίξω το σπαθί μου.
  "Τότε το κεφάλι θα πέσει μετά".
  Η κρεατομηχανή συνέχισε, η φωτιά έκαιγε και ο Βέγκα μπήκε ξυπόλητος στη φωτιά πολλές φορές, αλλά δεν της έδωσε σημασία. Παραμερίζοντας τους φρουρούς, εισέβαλαν στην αυλή.
  Ο ίδιος ο στρατηγός Monnac, ο ανώτατος διοικητής των στρατευμάτων του υπερδούκα, πολέμησε εδώ. Ήταν πολύ ψηλός, ψηλότερος από τον ίδιο τον Valya Chervonny και ασυνήθιστα φαρδύς. Εδώ είναι δύο τεράστιοι ιππότες που ενώνονται, επιλέγοντας δίκοπα ξίφη ως όπλα. Ο Vali ήταν τόσο δυνατός όσο μια αρκούδα, αλλά ο αντίπαλός του δεν ήταν κατώτερος, εξάλλου, ο Monnac εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους ξιφομάχους στο βασίλειο και ο Vali ενεργούσε με τον παλιό τρόπο. Ένα λεπτό αργότερα, ο στρατηγός, έχοντας κάνει μια επιδέξια δόλια κίνηση, τρύπησε το χέρι του αντιπάλου του. Ο Βαλί μετατόπισε το σπαθί στο αριστερό του χέρι, οι κινήσεις του επιβραδύνθηκαν. Και μετά χτύπημα μπακχάντ σπάζοντας το στήθος. Ο Chervonny τρεκλίστηκε, αλλά στη συνέχεια ο Vega ήρθε να τον βοηθήσει. Η κοπέλα απέκρουσε την επίθεση του στρατηγού και η ίδια έβαλε σημάδι στο μέτωπό του με ένα άλλο σπαθί.
  - Αυτό είναι πόρνη! Θα σε γαμήσω σε όλες τις τρύπες. φώναξε ο Monnac.
  - Ο λοβός θα σπάσει. - Η Βέγκα έβγαλε τη γλώσσα της.
  Τα χτυπήματα του στρατηγού ήταν βαριά, αλλά όχι αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με τις κινήσεις του Ρώσου αξιωματικού πληροφοριών. Έχοντας χάσει πολλές επιθέσεις, βόγκηξε, αίμα έτρεχε από το τρυπημένο κέλυφος, ήταν σαφές ότι ο μεγάλος κάπρος εξασθενούσε.
  Μάταια πιστεύει ο εχθρός
  Ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους!
  Όποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη,
  Οι εχθροί θα χτυπηθούν με μανία!
  Ο Βέγκα πρόφερε τους αρχαίους, όχι πολύ αφελείς στίχους και συνέχισε την επίθεση. Τελικά, ο στρατηγός, που είχε χάσει τις δυνάμεις του, σκόνταψε και η κοπέλα τρύπησε το λαιμό του με μια λεπίδα.
  - Νομίζω ότι βιαζόμουν: έπρεπε να σε είχα αιχμαλωτίσει και να σε βιάσω.
  Ωστόσο, ο τελευταίος αγώνας της έβγαλε όλη τη δύναμη. Η κοπέλα τρεκλίστηκε και έριξε τα ξίφη της. Στη συνέχεια, ένα άγριο πλήθος της επιτέθηκε, το κορίτσι δέχθηκε δύο τραύματα στο στομάχι και μια άλλη λεπίδα της έκοψε το μάγουλο.
  - Εδώ είναι τα καθάρματα! - Τα χέρια της Βέγκα έτρεμαν, τα πόδια της ήταν επίσης μπερδεμένα και έτρεμαν, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν στα τελευταία της πόδια. Η Angelica εξαντλήθηκε επίσης και πολέμησε με δυσκολία πέντε πολεμιστές.
  - Είναι ανόητο να πεθαίνεις τρία βήματα μακριά από τη νίκη! μουρμούρισε ο Βέγκα.
  - Θα ζήσεις! - φώναξε ο Όλιβερ Τουίστ και, σαν μικρό τίγρη, γλίστρησε ανάμεσα στις λεπίδες. Μερικές επιθέσεις και σπασμένα κεφάλια πέταξαν κάτω.
  - Μπράβο μωρό μου, θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο γιο.
  - Και το έχω ήδη! - είπε η Angelica, στρίβοντας με δυσκολία, γρονθοκόπησε έναν άλλο μαχητή.
  Η Βέγκα έπεσε, βυθίζοντας το πρόσωπό της στο αίμα και μετά ήπιε μια γουλιά. Αυτό της έκανε περίεργα τη διάθεση και σηκώθηκε.
  - Αγόρι μου, είναι πολύ νωρίς για να με ξεγράψεις, μπορώ ακόμα να τσακωθώ.
  Μαζεύοντας τα ξίφη που έπεσαν, το κορίτσι στριφογύρισε, συνεχίζοντας να απελευθερώνει τα σπλάχνα της.
  Οι φρουροί ήταν εμφανώς εξαντλημένοι, κάποιοι στρατιώτες, έχοντας χάσει το κουράγιο τους, έπεσαν στα γόνατα και ζήτησαν συγχώρεση, άλλοι, αντίθετα, προτίμησαν τον θάνατο από τη ντροπή της αιχμαλωσίας. Οι δυνάμεις τους όμως στέγνωσαν, τα χτυπήματα γίνονταν όλο και λιγότερα.
  - Παράτα! Και θα σώσουμε τη ζωή σας. - φώναξε ο Βάλι Τσερβόνυ. - Ρίξτε τα όπλα σας πριν να είναι πολύ αργά!
  Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που πολέμησαν σε απόγνωση εγκατέλειψαν τις λεπίδες τους που είχαν γίνει άχρηστες. Μόνο ένα μικρό μέρος των στρατιωτών είπε με πάθος.
  Οι φύλακες δεν τα παρατάνε!
  "Τότε θα πρέπει να σκοτωθείς!" Εμπρός δράκοι μου, μένει μια τελευταία προσπάθεια.
  Στο κεφάλι του Vega και της Angelica, βροντούσε ότι το αγόρι που είχε βασανιστεί δεν φαινόταν καλύτερο, αλλά παρόλα αυτά έπεσαν πάνω στον εχθρό, τελειώνοντας τα τελευταία υπολείμματα της αντίστασης.
  Όταν, επιτέλους, έπεσε ο τελευταίος πολεμιστής που τον τρύπησε ο Άλεξ, επικράτησε νεκρική σιωπή.
  Ο Βέγκα, εξαντλημένος, κάθισε σε έναν λόφο με πολλά πτώματα. Ο Aplite μίλησε.
  - Άβε Μαρία! Κερδίσαμε.
  Ο Βαλί ανέβηκε στο βαρέλι με το κρασί, το σήκωσε, έκοψε το χείλος και άρχισε να πίνει λαίμαργα. Μετά στράφηκε στους υπόλοιπους επαναστάτες.
  - Και τι αξίζεις. Ας πιούμε στη νίκη μας.
  Μόνο που τώρα η Βέγκα και η Αντζέλικα ένιωθαν ότι ήθελαν να φάνε, ακόμη και το στομάχι τους είχε κράμπες και ο λαιμός τους είχε στεγνώσει από τη δίψα.
  - Μετά από μια ένδοξη μάχη, γιατί να μην πιείτε μια γουλιά.
  Οι αντάρτες ξεκίνησαν τη ληστεία, αλλά ο Vali Chervonny τους σταμάτησε.
  - Όχι, όλος ο πλούτος πρέπει να λογιστικοποιείται και να επιτάσσεται. Τώρα, αντί για τον δούκα, θα κυβερνήσουμε, και κάθε εξουσία χρειάζεται και κεφάλαια και προμήθειες τροφίμων. - είπε ο επικεφαλής των επαναστατών.
  - Και εσείς κορίτσια ελάτε εδώ! Είστε τόσο φωτεινοί και δυνατοί πολεμιστές, αλλά δεν σας ξέρω! Από πού είσαι.
  Ο Βέγκα αποφάσισε να μην πει την αλήθεια. Είναι καλύτερα να γνωρίζεις πολλά και να ανακαλύπτεις λίγα.
  - Είμαστε από μακρινές χώρες, πολύ πιο μακριά από τις τεράστιες κτήσεις του Kiram και της Αγγλίας, και για πολύ καιρό ζούσαμε σε ένα στρατιωτικοποιημένο μοναστήρι, όπου εκπαιδεύονταν γυναίκες πολεμίστριες.
  - Έτσι, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, και είναι μεγάλο το μοναστήρι σας;
  - Μικρό και τρομερά μυστικό.
  - Και μπορείτε να μου δείξετε προσωπικά στον χάρτη.
  - Και δεν υπάρχει χάρτης, η τοποθεσία του είναι τόσο ιερό μυστικό που αν τον δώσουμε, θα υποστούμε μια τρομερή κατάρα.
  - Λοιπόν, καλά, μυστικοπαθείς νύμφες μου, σας αφήνω να κρατήσετε αυτό το μυστικό. Και αυτό το παλικάρι που τσακώνεται τόσο καλά δεν είναι τυχαία συγγενής σου;
  - Είναι γιος μου!
  - Συγχαρητήρια! Αυτός είναι ένας πραγματικός αετός και νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου ένας εξαιρετικός μαχητής θα μεγαλώσει από το αγόρι, αν και ακόμη και τώρα αγωνίζεται υπέροχα.
  - Τον εκπαίδευσα μόνος μου.
  - Πώς λέγεται ο σύντροφός σας;
  - Είμαι ο Βέγκα, ο Ντάτζερ είναι ακόμα μαζί μας, δεν είναι υπηρέτης, αλλά ισότιμος συνεργάτης.
  - Θα το μάθω! Προσκαλώντας σας να γίνετε βοηθοί μου, θα δώσω στον καθένα σας ένα σύνταγμα.
  "Πολύ ευγνώμονες, αλλά δεν σκοπεύουμε να μείνουμε πολύ σε αυτόν τον κόσμο, και μόλις τελειώσει η αποστολή μας θα την αφήσουμε.
  Μια σκιά έλαμψε από μακριά, ένα αφανές ανθρωπάκι ανέβηκε στο άλογό του και κάλπασε προς την πύλη. Τα χείλη του ψιθύρισαν πονηρά.
  - Φαίνεται ότι είναι αυτοί για τους οποίους μιλάει η προφητεία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
  Ο μαστιγωμένος νεαρός κρατούμενος προσπάθησε απεγνωσμένα να περάσει τις αλυσίδες. Είχε λίγο χρόνο.
  Σύντομα το τρίτο μαστίγωμα και μετά η εκτέλεση. Σε έναν βρόχο, ο θάνατος δεν είναι τόσο επώδυνος όσο είναι εξευτελιστικός. Και εδώ ταΐζουν πολύ άσχημα τους βομβιστές αυτοκτονίας. Ψωμί και νερό και μετά λίγο. Και κάνει κρύο στους χοντρούς πέτρινους τοίχους. Και ο γιατρός δεν έρχεται καν - καταδικάστηκε, οπότε γιατί να θεραπεύσετε.
  Όταν ο εξαντλημένος Όλιβερ Τουίστ έπεσε σε ένα όνειρο, ονειρεύτηκε...
  Μετά από ένα ευγενές γλέντι και τον εορτασμό της νίκης, συγκεντρώθηκε συμβούλιο επαναστατών. Σε αυτό συμμετείχαν οι διοικητές των αποσπασμάτων, καθώς και ο Vega, η Angelica, ο Plut και, παραδόξως, ο νεαρός Oliver Twist, ο οποίος διορίστηκε να διοικήσει ένα απόσπασμα αποτελούμενο από παιδιά και εφήβους όχι περισσότερο από δεκαέξι ετών.
  Συζήτησε την τρέχουσα κατάσταση και τι να κάνουμε στη συνέχεια. Πρώτον, ήταν απαραίτητο να αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία στην ίδια την πόλη, να σταματήσουν οι ληστείες και η βία.
  - Έχω ήδη στήσει είκοσι κρεμάλες, όπου είναι κρεμασμένοι όσοι δεν ήθελαν να υποταχθούν στη λαϊκή εξουσία.
  - Σωστά, αλλά είναι ακόμα καλύτερα να πας στο ξύλο κλέφτες! φώναξε ο νεαρός Όλιβερ Τουίστ.
  Αρκετοί διοικητές από τους αντάρτες εξέφρασαν την ομόφωνη αποδοχή τους.
  - Μπορείτε να δείτε αμέσως ότι ο αληθινός ηγέτης του λαού μεγαλώνει!
  - Θα υπάρξουν στοιχήματα! - Κόψτε τον Vali Chervonny.
  Ο Βέγκα πήρε τον λόγο.
  - Πιστεύω ότι δεν θα μας επιτρέψουν να κοιμηθούμε ήσυχοι, είναι πιθανό κυριολεκτικά λίγες μέρες αργότερα να σταλεί εδώ ένας τεράστιος στρατός, που θα πολιορκήσει την πόλη.
  - Όχι τόσο σύντομα! - Κόψτε τον Vali Chervonny. - Ο στρατός πρέπει να συγκεντρωθεί και να εξοπλιστεί. Επιπλέον, ο Naporedon έχει σύγκρουση με τον Agikan, αν μας ρίξει πολύ δύναμη, κινδυνεύει να χάσει όλες τις αποικίες. Όχι, δεν είναι τόσο τρομακτικό ακόμα.
  "Αλλά παρόλα αυτά, είναι καλύτερα να κρατιέσαι παρά να είσαι προληπτικός, είναι καλύτερο να κερδίζεις παρά να υποχωρείς με φόβο. Πρέπει να βαδίσουμε μόνοι μας, στην πορεία θα αναπληρώσουμε τον στρατό μας σε βάρος του επαναστατημένου λαού και μετά θα κατακτήσουμε την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας ως δική της.
  - Η Ματάρα είναι η πρωτεύουσα της χώρας μας. Θέλετε λοιπόν να ανατρέψετε τον βασιλιά.
  - Η ανάγκη μας αναγκάζει να το κάνουμε.
  Ποιος θα είναι τότε ο μονάρχης;
  - Ναι, ακόμα κι εσύ, δεν με νοιάζει.
  - Vivat Vali Emperor. Το κατάλαβαν οι διοικητές.
  - Κάτι που είναι πολύ κολακευτικό, μπορώ, ίσως, να συμφωνήσω με την πρότασή της. Όπως είπες, είναι καλύτερο να κερδίζεις παρά να υποχωρείς με φόβο.
  - Είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν όλες οι δυνάμεις και να κινητοποιηθούν πρώτα από όλα τα αγόρια από την ηλικία των επτά ετών. - Εισήχθη από τον Oliver Twist.
  - Και πώς θα στρατολογήσουμε εθελοντές ή θα καθιερώσουμε τη στράτευση;
  - Φυσικά καθήκον. - Εδώ ενώθηκαν οι αταμάν. - Ο κόσμος το έχει ήδη συνηθίσει και ο στρατός μας θα γίνει μεγαλύτερος.
  - Και να είσαι σε αυτό.
  - Εξάλλου. Η Αγγελική μπήκε στη συζήτηση. - Πρέπει να ελευθερώσουμε όλους τους σκλάβους και να τους πάρουμε στο στρατό μας.
  Δεν θα έχουμε σκλαβιά! - Κόψτε το Chervonny. Ο αρχηγός των επαναστατών σήκωσε ένα μεγάλο χρυσό κύπελλο σε πέτρες και το ήπιε με μια γουλιά - Από εδώ και πέρα, η δουλοπαροικία θα καταργηθεί από όλους τους ελεύθερους αδελφούς ένας προς έναν.
  - Και η λεία να μοιράζεται εξίσου σε όλους. Ο Όλιβερ Τουίστ παρενέβη ξανά. - Ανεξάρτητα από τίτλους.
  Ο Βάλι δίστασε, αλλά πιάνοντας τα τεταμένα βλέμματα των συμπολεμιστών του, είπε σταθερά.
  -Μακάρι να είναι έτσι! Ψηφίζουμε.
  Όλοι σήκωσαν τις γροθιές τους.
  - Ομόφωνα!
  Ο Ντότζερ ψιθύρισε στο αυτί του Βέγκα.
  - Φυσικά, η ελευθερία είναι υπέροχη, αλλά μην μείνουμε πολύ. Εξάλλου, έχουμε το καθήκον της χώρας μας - της Μεγάλης Βρετανίας.
  - Ξέχασες ότι υποσχεθήκαμε να επιστρέψουμε την Αγγελική τους γιους της. Το ένα επιστρέφεται, μόλις βρούμε το δεύτερο και πάρουμε το Matarra, θα στραφούμε αμέσως στο ημισφαίριο του φωτός.
  - Μπορεί να διαρκέσει πολύ. - Ο Πέτρος φούντωσε από θυμό.
  Τι ψιθυρίζεις. ρώτησε καχύποπτα η Βάλι.
  - Για προσωπικές υποθέσεις. - Χαμογελώντας, απάντησε ο Βέγκα.
  - Αυτή είναι η δουλειά σου. Λοιπόν, εδώ είναι οι κύριες αποφάσεις που λάβαμε, μένει να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.
  - Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες. είπε ο Βέγκα.
  - Δεν θέλω να φανώ ενοχλητικός, αλλά ο ερχομός σας θυμίζει έναν κοινό θρύλο για δύο ξυπόλητους πολεμιστές με σπαθιά που θα εμφανιστούν πριν από το τέλος του κόσμου.
  Μπορείτε να μας θεωρείτε οτιδήποτε, αλλά μερικές φορές οι θρύλοι γίνονται πραγματικότητα. είπε ο Βέγκα.
  - Και δεν πιστεύω ότι είστε η ενσάρκωση της Παναγίας και της Αζαζέλ, αλλά ο κόσμος μπορεί να πιστέψει σε αυτό. Οπότε καλύτερα να μην τον απογοητεύσεις.
  - Γιατί? - ρώτησε η Αγγελική.
  - Διότι σε αυτή την περίπτωση θα συνταχθούν μαζί μας πολλοί απλοί και θρησκευόμενοι πολεμιστές. Άλλωστε, ο λαός δεν είναι σταθερός στο θυμό του, αλλά πολύ πιο συνεπής στη λατρεία.
  Η κοπέλα έριξε στον εαυτό της μισό ποτήρι αδύναμο κρασί, έβρεξε το λαιμό της.
  - Λοιπόν, για χάρη ενός δίκαιου σκοπού, είμαι έτοιμος για αυτό. Αλλά ξέρεις τι Βαλή. Η Αντζέλικα δίστασε.
  - Μη διστάσετε να μιλήσετε.
  -Πώς αισθάνεστε για την επιστήμη;
  - Εγώ ο ίδιος δεν είμαι πολύ εγγράμματος, αλλά πιστεύω ότι αν είναι προς όφελος της χώρας και των εργαζομένων, τότε θα πρέπει να ενθαρρύνεται η επιστήμη.
  - Να μάθεις και τον εαυτό σου για να μην είσαι τυφλός.
  - Στα νιάτα μου, εγώ ο ίδιος ήμουν σκλάβος, και δεν έφτασα στον αλφαβητισμό, και μετά έκανα αυτό που πάλεψα, κρύφτηκα από το κυνηγητό, έβγαλα δικαιοσύνη. Και αν γίνω βασιλιάς, δεν είναι γνωστό αν θα έχω τουλάχιστον έναν κόκκο ελεύθερου χρόνου.
  - Στην αρχαιότητα στον μητρικό μας πλανήτη υπήρχε ένας μεγάλος ηγεμόνας Τζένγκις Χαν. Επίσης, δεν ήξερε να διαβάζει ή να γράφει, αλλά πέτυχε εκτεταμένες κατακτήσεις και δημιούργησε μια αρκετά συμπαγή αυτοκρατορία. είπε ο Βέγκα.
  - Τι υπέροχο παράδειγμα. Απ' όσο κατάλαβα, πέταξες εδώ από μακρινά αστέρια.
  - Ναι, σωστά καταλάβατε και η αυτοκρατορία μας περιλαμβάνει εκατομμύρια κόσμους παρόμοιους και όχι παρόμοιους με εσάς.
  - Με τέτοια δεδομένα, είσαι ακόμη πιο κατάλληλος για τον ρόλο των μεσσίων. Βοήθησέ με να κερδίσω τον θρόνο και θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις.
  - Έχουμε μια απαίτηση για να αναπτύξετε την επιστήμη, να καταστρέψετε τη σκλαβιά, να κυβερνήσετε δίκαια!
  - Λέτε ένα πράγμα, αλλά βάλτε μπροστά τρία ταυτόχρονα! Ο Τσερβόνι γέλασε. - Εντάξει, ας γεμίσουμε τα κύπελλα και ας πιούμε στην επιτυχία.
  Αταμάν έπιναν, συμπεριλαμβανομένου του Όλιβερ Τουίστ. Το αγόρι έγινε λίγο αηδιαστικό και μίλησε με πάθος.
  - Θέλω να γίνω πρίγκιπας.
  -Τι λες;Θα σε υιοθετήσω. είπε χαμηλόφωνα η Βάλι.
  - Όχι, πρέπει να σπουδάσεις σε κανονικό σχολείο, μόλις βρω τον αδερφό σου, θα επιστρέψουμε.
  - Είναι ο γιος σου; Η Αντζέλικα έγνεψε καταφατικά. - Τότε πρέπει να ακούσεις τη μητέρα σου. Και τώρα θα πιούμε άλλο ένα ποτό και θα διασκορπιστούμε ανάμεσα στα στρατεύματα.
  - Απλά μην του το δώσεις.
  - Φτάνει βέβαια, τα παιδιά να τηρούν μέτρο στο φαγητό και στο ποτό.
  Έχοντας πει την τελευταία πρόποση, ο Chervonny έκλεισε τη συνάντηση. Ήδη στον διάδρομο ο Ντάτζερ τράβηξε τον Βέγκα.
  - Δηλαδή για σένα το καθήκον που έδωσε η πατρίδα σου δεν σημαίνει τίποτα;
  - Ξέρεις, βαρέθηκα να είμαι υποταγμένη μαριονέτα, θέλω να παίξω καθοριστικό ρόλο τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μου, να ρισκάρω τα πάντα, αλλά να ελευθερώσω τον πλανήτη από τη μεσαιωνική κυριαρχία.
  - Και το γεγονός ότι η μοίρα της Πατρίδας εξαρτάται από την αποστολή μας, είναι το ίδιο για εσάς;
  - Όχι, αλλά το έργο που ξεκίνησε πρέπει να ολοκληρωθεί. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε αυτούς τους ανθρώπους σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας. Φανταστείτε τι τους περιμένει χωρίς εμάς - βασανιστήρια και εκτελέσεις.
  - Και τι γίνεται με την Αγγελική, ελπίζω να τα καταφέρει μόνη της.
  "Αλλά δεν έχει τόσο εκτεταμένες στρατιωτικές δεξιότητες και γνώσεις όσο εμείς. Και όσον αφορά την ευτυχία εκατομμυρίων ανθρώπων, μπορεί να χαθεί.
  "Είστε σίγουροι ότι μια βίαιη εξέγερση θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν παγκόσμιο παράδεισο;" Η υπόθεση μπορεί να καταλήξει μόνο σε υπερβολικό αίμα.
  - Γι' αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχός μας, ώστε αντί για αίμα να φυτρώνουν ξεχασμένοι.
  - Εντάξει, θα σου δώσω άλλες τρεις μέρες, και αν δεν συμφωνήσεις να τις αφήσεις, εγώ ο ίδιος θα φύγω από το στρατόπεδο των ανταρτών και θα πετάξω στον πλανήτη Σαμψών.
  - Ξέρεις ότι δεν μπορώ. Λοιπόν, ας δούμε τις συνθήκες.
  Οι διοικητές διασκορπίστηκαν σε μέρη και άρχισαν να σπάζουν το στρατό σε συντάγματα. Ο Vali Chervonny διόρισε ανθρώπους δοκιμασμένους και σκληραγωγμένους στον κομματικό αγώνα σε μεγάλους σχηματισμούς, οι ίδιοι οι άνθρωποι επέλεξαν μικρότερους. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε μια αναθεώρηση του παλατιού, αν και οι επάνω χώροι υπέφεραν από πυρκαγιά, οι ίδιοι οι τοίχοι επέζησαν από την πυρκαγιά και το πιο σημαντικό, σώθηκε ένα τεράστιο υπόγειο, όπου αποθηκεύονταν οι κολοσσιαίοι θησαυροί του υπερδούκα. Ωστόσο, μια ντουζίνα αντάρτες πέθαναν τη στιγμή που προσπάθησαν να μπουν στο ταμείο. Οι εγκατεστημένοι προσομοιωτές και οι παγίδες με τα βέλη κυριολεκτικά διέλυσαν τους απελπισμένους τύπους. Ο Vali Chervonny, ωστόσο, ήταν ευχαριστημένος.
  - Άρα είναι απαραίτητο για τους κλέφτες. Από εδώ και πέρα όλα τα λεφτά είναι καλό των ανθρώπων.
  Με τη βοήθεια βαρελιών πυρίτιδας, οι παγίδες ανατινάχτηκαν και τακτοποιημένα στοιβαγμένες ράβδοι χρυσού, ασημιού, βαρέλια και σεντούκια γεμάτα με νομίσματα εμφανίστηκαν μπροστά στο βλέμμα των επαναστατών. Σε ένα χωριστό μέρος βρισκόταν πολύτιμες πέτρες, διαμάντια, μερικά σε μέγεθος καρυδιού, κρυστάλλινα ρουμπίνια, σμαράγδια, μερικά από αυτά ήταν σε μορφή κοσμημάτων ή λουλουδιών, αχάτης, τοπάζι, ζαφείρια, ατομικά μαργαριτάρια σε μέγεθος αυγού κοτόπουλου.
  "Αυτοί οι δούκες έχουν συσσωρεύσει πλούτο για αιώνες. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε με τον κόσμο.
  Ο πανταχού παρών Vega και μετά έβαλε τη γλώσσα.
  - Στην αυτοκρατορία μου, τα διαμάντια δεν έχουν μεγάλη αξία, παράγονται σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ρουμπίνια, τα χρησιμοποιούσαν σε λέιζερ μέχρι να εφευρεθούν οι μηχανές mega-plasma, αλλά τα σμαράγδια αξίζουν κάτι.
  - Σε αυτή την περίπτωση σου τα δίνω, μήπως για σκουλαρίκια;
  - Δεν μου αρέσει να βαραίνω τα αυτιά. Ένα απλό δαχτυλίδι αρκεί!
  Οι προμήθειες τροφίμων στο κάστρο, καθώς και στις αποθήκες της πόλης, ήταν σημαντικές, ώστε η πείνα να μην απειλήσει την επανάσταση. Γενικά, ένα εύφορο κλίμα - τρεις ήλιοι ταυτόχρονα και ασυνήθιστα πλούσια φυτά κατέστησαν δυνατή τη συγκομιδή τέσσερις φορές το χρόνο. Φυσικά δεν υπήρχε χειμώνας, το κλίμα θύμιζε ισημερινό.
  Και παραδόξως, ακόμα και σε αυτή τη μαλακή, χονδροειδή γη που έβγαζε από το λίπος, όπου αρκούσε να σπρώξεις ένα ραβδί για να ανθίσει, οι άνθρωποι λιμοκτονούσαν. Η σκληρή δύναμη της ολιγαρχίας, οι υπερβολικοί φόροι και οι φόροι, οδήγησαν στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ζούσαν στη φτώχεια.
  Επομένως, η εξέγερση εξαπλώθηκε, σκορπίζοντας σε πόλεις και χωριά. Και όταν ο στρατός των επαναστατών ξεκίνησε μια εκστρατεία, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα. Πολλοί επαναστάτες βγήκαν από την πύλη και κινήθηκαν στον φαρδύ δρόμο. Ο απατεώνας, ωστόσο, καθώς ένας επαγγελματίας στρατιωτικός συνοφρυώθηκε, ήταν φανερό ότι οι εθελοντές ήταν κακώς εκπαιδευμένοι, ήταν εκτός βήμα, αν και οι διοικητές τους προσπαθούσαν να τους φτιάξουν. Ανάμεσα στα όπλα, υπάρχουν ιδιαίτερα πολλά ισιωμένα δρεπάνια που φαίνονται απειλητικά, πολλά δόρατα, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι οπλισμένοι με κέρατα και ρόπαλα.
  Λίγα είναι τα μουσκέτα, ακόμα και τα πρωτόγονα. Σε αυτόν τον τύπο δύναμης, το επίπεδο των οπλισμών δεν είναι υψηλότερο από ό,τι κατά την εποχή του Ιβάν του Τρομερού, το κύριο πράγμα είναι τα κρύα όπλα, τα οποία δίνουν στους επαναστάτες κάποιες πιθανότητες. Αλλά αν βρεθούν αντιμέτωποι με έναν μεγάλο και καλά εξοπλισμένο στρατό, θα παρασυρθούν. Δεν υπάρχει αρκετό πυροβολικό, τα περισσότερα από τα συλλαμβανόμενα κανόνια που καταλήφθηκαν κατά την έφοδο της πόλης είναι πολύ βαριά, είναι δύσκολο να τα σύρετε. Δηλαδή, η εκστρατεία για το στέμμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα στοίχημα που μπορεί να καταλήξει με πολύ αίμα.
  Εδώ έρχονται οι γυναίκες των ντόπιων Αμαζόνων, οι περισσότερες μυώδεις και μεγαλόσωμες, με μυϊκή δύναμη στη σκληρή δουλειά. Κατά κανόνα, συνοδεύουν τους συζύγους τους, αλλά υπάρχουν και πολύ νεαρές ανύπαντρες γυναίκες. Από αυτούς, ο Vega σχηματίζει τη δική του φρουρά.
  Εδώ είναι μια ντουζίνα ακόμη κορίτσια που την περικύκλωσαν και την Αγγελική.
  - Είστε άγιοι! - Φώναξαν. - Πρόδρομος Μαρίας και Αζαζέλ.
  Η Βέγκα είναι αρκετά συνηθισμένη στον ρόλο της. Αν και αυτός ο δαίμονας δεν πιστεύει στον Θεό, προσποιείται ότι είναι βυθισμένη σε θρησκευτική έκσταση.
  - Πιστέψτε στον Παντοδύναμο, η τιμωρία ήρθε στον κόσμο σας. - Ο Βέγκα κατάφερε να μάθει για τον θρύλο σε γενικές γραμμές - Ήρθα εδώ για να κάνω τους φτωχούς πλούσιους και τους πλούσιους φτωχούς!
  Αυτό προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους φτωχούς. Ήταν θορυβώδεις, κουνούσαν τα δρεπάνια τους.
  - Έχουμε την ισότητα των γυναικών, επίσης, πρέπει να αγωνιστούμε. Θα είμαι ο πρώτος που θα σας δείξω ένα παράδειγμα! Η Βέγκα σήκωσε το σπαθί της πάνω από το κεφάλι της.
  Πολυάριθμα κορίτσια και ενήλικες ματρόνες υποστήριξαν αυτή την παρόρμηση - αν και σε αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο θεωρούνταν ανδρικό επάγγελμα.
  Ο ίδιος ο Vali Chervonny οδήγησε κοντά τους. Αυτή τη φορά, ανέβηκε σε μια στιφίνη, ένα αστείο ζώο που είναι ένα μείγμα ελέφαντα και κάκτου. Στην κορυφή, όπου βρισκόταν η σέλα, και ο τοξότης με το άρμα, όλα ήταν τακτοποιημένα, αλλά τα τρία κουφάρια έμοιαζαν ξεκαρδιστικά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ είδε ένα τέτοιο ζώο για πρώτη φορά και τράβηξε τα αγκάθια με περιέργεια, μετά προσπάθησε να παίξει, χτύπησαν και πήρε κάτι που έμοιαζε πολύ με άρπα.
  Το αγόρι κατάφερε να αναπαράγει τη μελωδία μιας γενναίας στρατιωτικής πορείας.
  - Μην παίζετε, αν και όχι, συνεχίστε να παίζετε τις προφανείς μουσικές σας ικανότητες.
  - Σας αρέσει η μουσική? - Έκπληκτος ο Όλιβερ Τουίστ.
  Φυσικά δεν είμαι άγριος. - Η Βαλί μάλιστα προσβλήθηκε. - Αν είμαι από μια απλή οικογένεια, τότε τι πιστεύεις; ανίκανος να αντιληφθεί την ομορφιά;
  - Αυτός είναι ένας στρατιωτικός ύμνος μαζί του οι στρατιώτες πάνε να πεθάνουν. Αλλά αν θέλεις, θα σου παίξω την ηρωική συμφωνία του Μπετόβεν αφιερωμένη στον Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
  - Ποιοι είναι αυτοί?
  - Αρχαίοι ήρωες μακρινών αστεριών.
  -Παίξ'το.
  Το αγόρι άρχισε να κουρδίζει τις "χορδές", κάθε βελόνα ελέφαντα είχε το δικό της εύρος. Τελικά κατάφερε να βρει τον σωστό ρυθμό και άρχισε να παίζει. Η ευρηματική μελωδία στην αρχική παράσταση ήταν εντυπωσιακή. Σύντομα περικυκλώθηκαν από πολλές χιλιάδες θεατές και απαίτησαν ομόφωνα να συνεχίσουν.
  Ο Τσερβόνυ διέκοψε τη συγκέντρωση.
  - Στόχος μας είναι η επίθεση στην πρωτεύουσα, δεν πρέπει να μένουμε στάσιμοι. Ο Patrizh έμεινε πίσω και θα ακούσουμε μουσική μετά τη νίκη.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, ενθαρρυμένος από τη διάθεση του πλήθους, πείσμωσε.
  - Ας τους παίξω τον Τσαϊκόφσκι, είναι κι αυτός ένας πολύ δυνατός ήρωας της αρχαιότητας.
  - Δεν! Γυρίζουμε και βαδίζουμε.
  Εδώ μπήκε στη συζήτηση ο Βέγκα.
  - Αφήστε τον να παίξει! Θέλω να ακούσω και Τσαϊκόφσκι, ειδικά που είναι ο συνθέτης του προγονικού μας κράτους!
  Ο Vali Chervonny δίστασε, δεν ήθελε να διαφωνήσει με τη νέα αγία, η εξουσία και οι δεξιότητές της θα ήταν χρήσιμα, αλλά η δική του εξουσία θα έπρεπε να διατηρηθεί.
  Τι θα πει η Αγγελική;
  - Αφήστε τον να παίξει, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο του τραγούδι. - Είπε η καλλονή.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πήρε μια ρουφηξιά και μετά άρχισε να τραγουδάει. Η φωνή του δεν είχε ακόμη αρχίσει να σπάει, και ως εκ τούτου η κλήση ήταν ασυνήθιστα καθαρή.
  "Και έχει αξιοπρεπείς φωνητικές ικανότητες" - σκέφτηκε ο Dodger. - "Όταν τραγούδησα κι εγώ, κρίμα μετά τη φυλακή, έχασα τελείως το έγχυμα".
  Όμως ο ίδιος ο κάκτος ελέφαντας φαινόταν να έχει διαφορετική γνώμη. Για αρκετή ώρα στάθηκε ήρεμα, και μετά πώς να αφεθεί. Ο Όλιβερ πέταξε από τα αγκάθια και ένας έμπειρος αναβάτης που καθόταν με τη Βάλια Τσερβόνυ τράβηξε τα ηνία. Αλλά τίποτα δεν βοήθησε, το ζώο συσπάστηκε όλο και περισσότερο, φαινόταν ότι ο ελέφαντας είχε τρελαθεί. Το παχύ δέρμα έγινε κόκκινο, κάτι που ήταν ένα απειλητικό σημάδι για αυτό το είδος ζώου. Εδώ ο ίδιος ο Βάλι δεν μπόρεσε να αντισταθεί και πέταξε από πίσω, μάλλον θα είχε σπάσει τον λαιμό του, αλλά ο Ντάτζερ ήταν σε εγρήγορση και σήκωσε το κεφάλι της εξέγερσης. Αλλά ο αναβάτης στάθηκε πολύ λιγότερο τυχερός, από μια απότομη ώθηση πέταξε έξω σαν σφαίρα και έπεσε σε έναν φοίνικα.
  - Η φρίκη ξύπνησε! Ήσουν εσύ που του έφερες τον κουρελιασμένο τραγουδιστή! - φώναξε ο Τσερβόνυ.
  Αυτή τη στιγμή, η Angelica πήδηξε μπροστά, οι γιγάντιοι χαυλιόδοντες ενός τεράστιου ελέφαντα αιωρούνταν από πάνω της, ακόμη και ο γενναίος Vega ούρλιαξε. Όμως η κοπέλα, χωρίς να πτοηθεί, έβαλε το χέρι της στο μπαούλο του. Φαινόταν ότι ένα ρεύμα ενέργειας βγήκε από μέσα της, ο τρελός ελέφαντας συσπάστηκε και πάγωσε, το δέρμα του έγινε από κόκκινο σε μπλε. Τότε τα ματωμένα μάτια του πήραν μια έκφραση με νόημα και το τέρας με τα τρία κουφάρια γονάτισε.
  Όλοι πάγωσαν, χωρίς να πιστεύουν στα μάτια τους, επικράτησε νεκρική σιωπή και μετά έσκασε με την κραυγή κάποιου.
  - Η Παναγία των Ελεφάντων.
  Οι φωνές ανέβηκαν, το πλήθος φώναζε.
  - Η ενσάρκωση της Μαρίας θα δαμάσει κάθε θηρίο! Δόξα στους αγίους!
  Ο ελέφαντας υποκλίθηκε και ο Βάλι Τσερβόνυ κάθισε ξανά πάνω του. Ο αρχηγός των επαναστατών ήταν ευχαριστημένος και το πεισματάρικο αγόρι το πήρε και η εξουσία της Αγγελικής ενισχύθηκε περαιτέρω, κάτι που είναι αντικειμενικά προς όφελός του.
  Πριν καθίσει, ψιθύρισε στο αυτί της Angelica.
  - Όταν γίνω βασιλιάς, θα σου προσφέρω να γίνεις γυναίκα μου.
  Το κορίτσι απάντησε.
  - Για να παντρευτείς χρειάζεσαι αγάπη.
  Η Βάλι έβγαλε την ανάσα.
  - Σε αγαπω παρα πολυ.
  - Δεν σε έχω ακόμα.
  - Η λέξη εξακολουθεί να εμπνέει ελπίδα.
  Τότε ο Βάλι κοίταξε τον Ντόντζερ με ζήλια, αυτός ο νεαρός δεν είναι ανταγωνιστής του;
  Στη συνέχεια, όμως, τραβώντας το βλέμμα της Βέγκα, συνειδητοποίησε ότι ήταν μάλλον ζευγάρι μαζί της. Έτσι τον κοιτάζει αυτή η τίγρη, ένα βλέμμα γεμάτο ζήλια και θαυμασμό. Είναι αλήθεια ότι νιώθει πραγματικά την αυξανόμενη γοητεία της Αγγελικής, ήταν ακριβώς μια τέτοια γυναίκα που ήθελε να δει ως γυναίκα του, δυνατή, έξυπνη, θαρραλέα, ικανή να μοιραστεί το βάρος του αρχηγού και στο μέλλον, αν ο Θεός βοηθήσει, και ο βασιλιάς. Ο γιος της, φυσικά, δεν είναι ζάχαρη, αν και ένας δυνατός τύπος, που συμπεριφέρθηκε θαρραλέα κάτω από βασανιστήρια, ένας εξαιρετικός μαχητής, αλλά ακόμα κάποιο είδος ξένος. Από την άλλη, αν ήταν από το αίμα του, τότε ο Βάλι θα θεωρούσε τον εαυτό του ευτυχισμένο πατέρα.
  Ο Όλιβερ Τουίστι, εν τω μεταξύ, έφτιαχνε τους ανήλικους φρουρούς του. Όσους συνομηλίκους επιβράδυναν και δεν άκουγαν καλά τις εντολές, δίδασκε με τη γροθιά του. Τα ίχνη βασανιστηρίων στο σώμα του εξαφανίστηκαν εντελώς, και ακόμη και τα παιδιά τον κοιτούσαν σαν να ήταν θαύμα και προσπάθησαν να υπακούσουν. Ο κόσμος του Τουζόκ ακόμα δεν συνήλθε από τα βασανιστήρια, το ένα του πόδι κάηκε και επιδέσθηκε, με αποτέλεσμα ο έφηβος να κουτσαίνει, αλλά τα μαστίγια δεν είναι τόσο τρομακτικά. Κι όμως, για να μην επιβραδύνει, το αγόρι το έβαλαν σε ένα βαγόνι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ έτρεξε γύρω της σαν διάβολος, έγνεψε στον φίλο του και μετά επέστρεψε στην ομάδα του. Θα χρειαστεί να μάθουμε ποιο είναι το μυστικό και γιατί ανάρρωσε τόσο γρήγορα. Προφανώς οι άνθρωποι από τα αστέρια έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία ή μια ασυνήθιστη τέχνη θεραπείας. Στο μεταξύ, θα τον παρακολουθεί στενά την εκστρατεία. Ωστόσο, ο κύριος κίνδυνος προέρχεται από το Order of the Lion's Mouth, αυτό είναι μια μεγάλη και ύπουλη δύναμη. Μπορούν επίσης να δηλητηριάσουν, οπότε αν ο Aplita είχε μια συνωμοσία κατά των δηλητηρίων, τότε θα ήταν ήρεμος. Αν το καλοσκεφτείτε, τότε πρώτα απ' όλα θα πρέπει να απομακρύνουν αυτά τα κορίτσια, ρίχνουν μια οδυνηρά αιχμηρή πρόκληση στις αρχές του Big Brother.
  Και αν είναι επιτυχείς, τότε η παραγγελία μπορεί να απευθυνθεί σε αυτόν Chervonny για βοήθεια.
  - Λιγότερο από το βασιλικό στέμμα, δεν συμφωνώ. λέει δυνατά η Βαλή.
  Η Αγγελική τον ακούει, πηδά αμέσως πάνω στον ελέφαντα και τον διακόπτει.
  - Ξεκινήσαμε εξέγερση για χάρη του στέμματος; Στόχος μας είναι η ελευθερία και η δικαιοσύνη.
  - Φυσικά, αλλά για να μην βυθιστεί η χώρα στην αναρχία, κάποιος πρέπει να είναι ο βασιλιάς.
  - Αυτός που γίνεται πρέπει να έχει όλα τα προσόντα ενός μονάρχη.
  "Αλλά έχετε ήδη αποφασίσει ότι θα γίνω μονάρχης.
  "Αλλά υπό τον έλεγχό μου, εγώ ο ίδιος θα σας καθοδηγήσω στη Ματάρα.
  - Ευχαριστώ παιδί του κάτω κόσμου. - είπε μισοαστεία η Βάλι.
  - Ξέχασες ότι τώρα είμαι άγιος. Και αν ναι, τότε πρέπει να με υπακούς, γιατί η Μαρία είναι μεγαλύτερη από κάθε επίγειο βασιλιά.
  - Σε αυτή την περίπτωση, πάλι έχεις δίκιο ότι μπορώ να είμαι ένας απλός θνητός. Ας συζητήσουμε καλύτερα το σχέδιο για περαιτέρω πόλεμο, αποφάσισα να στείλω τα συντάγματά μου στην πόλη Loistrog, αυτό είναι το βασικό σημείο όπου όλοι οι δρόμοι συγκλίνουν. Από εκεί μπορούμε να ανοίξουμε απευθείας δρομολόγιο για Matarre.
  - Υπάρχει μια πολύ δυνατή φρουρά και πολλά όπλα. Θα σας συμβούλευα πρώτα να περπατήσετε κατά μήκος της γραμμής Facet, υπάρχουν πολλά στρατιωτικά εργοστάσια εκεί, θα αναπληρώσουμε αισθητά το οπλοστάσιό μας.
  - Τα εργοστάσια είναι καλά οχυρωμένα, θα χάσουμε πάρα πολύ κόσμο και χρόνο εκεί.
  - Νομίζω ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα ξεσηκωθούν και θα μας ανοίξουν τις πύλες.
  - Ανάμεσα σε αυτούς που εργάζονται στα πίσω δωμάτια και στα ορυχεία, υπάρχουν πράγματι πολλοί σκλάβοι, αλλά οι μισθωτοί σκληρά εργαζόμενοι δεν ήθελαν πραγματικά να ενταχθούν στη συμμορία μου.
  - Αυτό συμβαίνει γιατί, σε αντίθεση με τους δραπέτες σκλάβους, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά μόνο αλυσίδες, έχουν οικογένειες και μόνο οι πιο απελπισμένοι μπορούν να τους φέρουν κάτω από το τσεκούρι.
  - Ίσως έχετε δίκιο, πριν πάμε στην πρωτεύουσα δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς όπλα. Η Βάλι γύρισε. - Και εδώ γυρίζουμε το πιρούνι, όπου συμβούλεψες.
  Ένας τεράστιος, σκαλισμένος μαρκαδόρος από γρανίτη έδειχνε οδηγίες. Η πρωτεύουσα Matarre ήταν ακόμα πάνω από πεντακόσια μίλια μακριά. Και κατά μήκος των άκρων απλώνονταν πλούσιες, πυκνοκατοικημένες εκτάσεις.
  Τα στρατεύματα στράφηκαν στα εργοστάσια, ήταν απαραίτητο να αναπληρωθούν τα αποθέματα όπλων και μουσκέτων. Ο Πέτρος συνοφρυώθηκε όλο και περισσότερο - η εξέγερση προφανώς έσερνε. Κατά μήκος του δρόμου βρισκόταν το οχυρό Sinhor, πολύ μεγάλο, αρχαίο, αλλά καλά οχυρωμένο με ισχυρή φρουρά και πυροβόλα μεγάλης εμβέλειας. Ήταν πολύ δύσκολο να τον πλησιάσω. Για να μην χάνουν πολύ χρόνο, η Angelica και ο Vega πήγαν για ένα κόλπο. Παίρνοντας μαζί τους ένα βαρέλι μπαρούτι, κατευθύνθηκαν και οι δύο προς την πύλη.
  Το χαντάκι ήταν βαθύ, η γέφυρα υψωμένη, φαινόταν ότι οι ντόπιοι στρατιώτες είχαν προειδοποιηθεί για εξέγερση. Ο ανώτερος αξιωματικός, ταγματάρχης Fonol, εξέτασε το περιβάλλον μέσω μιας κατασκοπείας. Το προηγούμενο βράδυ ήταν σκληρό, όντας σε κατάσταση μέθης, προσέλαβε δύο ιερόδουλες, ελπίζοντας σε μια βασιλική ανάπαυση. Και κάτι του γλίστρησαν, ο ταγματάρχης "ξεβίωσε", και το πρωί ξύπνησε χωρίς λεφτά με πονεμένο κεφάλι. Και αφού πάντα πήγαινε χωρίς δεκάρα στην τσέπη τα πάντα, κατεβάζοντάς τα σε ταβέρνες και τζόγος, μέθυε, τα κατάφερνε, μόνο σε βάρος κάποιου άλλου σε δάνεια. Αυτή τη στιγμή, τα ζευγάρια κρασιών έχουν διαλυθεί τελείως, τα "απόβλητα" έχουν έρθει. Τώρα περισσότερο από όλα ήθελε να πιει και να γευτεί το γυναικείο χάδι. Ο λαιμός του ήταν στεγνός, η βουβωνική χώρα του πονούσε βασανιστικά, οι κροτάφοι του πονούσαν σαν να τους είχαν χυθεί λιωμένο μόλυβδο.
  - Παιδιά, δώστε μου τουλάχιστον ένα ποτήρι κρασί.
  Καπετάνιος, ο Κβας έσπασε.
  - Δεν έχει γίνει παράδοση εδώ και μια βδομάδα, είναι ανάθεμα, η κόκκινη αποθήκη με το κρασί τσακίστηκε, εμείς οι ίδιοι πεθαίνουμε από τη δίψα.
  - Προσωπικά θα έκοβα τα αυτιά του Chervonny. Πού μπορείτε να πάρετε αλκοόλ;
  - Για χρήματα, κανένα πρόβλημα.
  - Χρήματα! Ουάου, διάβολε, γιατί σκέφτηκες μια τέτοια αηδία όπως τα μετρητά.
  - Έτσι φαίνεται από τον Θεό ότι τακτοποιείται όταν κάποιος είναι άνετα με τον άλλον άσχημα.
  - Λοιπόν, γιατί είναι κακό για μένα.
  -Κάνεις πολλά λάθη.
  Βγαίνοντας πίσω από το καταπράσινο δάσος, δύο γοητευτικές κοπέλες τους πλησίαζαν.
  - Έχω ήδη δυσλειτουργίες. Οι ομορφιές από το δάσος μοιάζουν να είναι.
  - Ασε με να δω. - Ο καπετάνιος στόχευσε ένα τηλεσκόπιο.
  - Πω πω, δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφους ανθρώπους. Όχι γυναίκες ανοιξιάτικα λουλούδια.
  - Είναι θαύμα, αλλά αυτό που φέρνουν μαζί τους.
  - Ένα βαρέλι και αρκετά μεγάλο.
  "Πρέπει να υπάρχει ένα θεϊκό ποτό σε αυτό, και οι ίδιες οι κοπέλες είναι πραγματικά θεές. - είπε ο ταγματάρχης, κολλημένος στον σωλήνα.
  Τα κορίτσια πλησίασαν την τάφρο και στάθηκαν μπροστά στην πύλη με τις ηχηρές φωνές τους φώναξαν.
  - Φρουροί, παρακαλώ ανοίξτε την πόρτα για τις γυναίκες.
  Ο ταγματάρχης τους καταβρόχθισε στην κυριολεξία με τα μάτια του για τρεις μέρες σαν άφαγος κόκορας.
  - Φυσικά, ανοίξτε τα, διατάζω να κατεβάσω τη γέφυρα.
  - Τι γίνεται με την απειλή από τους αντάρτες;
  - Εδώ έχουμε δύο ισχυρές μπαταρίες με βαριά όπλα, και κάθε κομμάτι γης έχει πυροβοληθεί, και γενικά θα έχουμε πάντα χρόνο να αφαιρέσουμε τη γέφυρα. Δεν θέλεις να ρίξεις έναν πάσσαλο ανάμεσα στα λεπτά πόδια τους, έτσι δεν είναι;
  Πραγματικά μαυρισμένα, σαν χυτά σε μπρούτζο, τα πόδια των κοριτσιών ήταν γυμνά σχεδόν μέχρι τους γοφούς. Πόσο θα μπορούσαν να δώσουν ευχαρίστηση σε έναν άνθρωπο που κουράζεται από την αποχή. Τα λιτά ρούχα πρακτικά δεν έκρυβαν τις φιγούρες τους, έμοιαζαν με αγάλματα, αλλά όχι κρύα, αλλά ζωντανά, τρέμουν, ικανά να δώσουν την πιο δυνατή τρελή απόλαυση.
  Ο Φονόλ του έτρεχαν τα σάλια και έτρεξε προσωπικά στους φρουρούς παρακινώντας τους να συνεχίσουν και μετά σήκωσε τα μανίκια του και γύρισε τον τροχό με τα χέρια του.
  Τέλος, τα υπέροχα κορίτσια, χτυπώντας τα γυμνά λαξευμένα πόδια τους, περπάτησαν στη γέφυρα, προφανώς, ήταν πολύ δυνατά, αν έσυραν ένα αρκετά μεγάλο βαρέλι σε τροχούς χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
  Ο καπετάνιος και ο ταγματάρχης έτρεξαν πρώτοι και ο Φονόλ, μη μπορώντας να αντισταθεί, έβαλε το χέρι του στον μηρό του Βέγκα. Η κοπέλα χαμογέλασε και της έβγαλε προσεκτικά το χέρι.
  - Θα έρθει η ώρα για μια ώρα αγάπης μαζί σου, αλλά στο μεταξύ, θέλεις να ξεδιψάσεις.
  - Φυσικά, ο λαιμός είναι όλος στεγνός.
  Ο Βέγκα ξεβίδωσε προσεκτικά τη βρύση, ρίχνοντας μια γεμάτη κούπα για τον ταγματάρχη. Σε ένα βαρέλι μπαρούτι, για κάθε ενδεχόμενο, έμεινε ένα δοχείο με κρασί, και ξαφνικά θα τσεκάρουν.
  Ο καπετάνιος τον ακολούθησε. παρενέβη η Αγγελική.
  - Θα θέλαμε όλοι οι σκοπευτές της μπαταρίας του φρουρίου να δοκιμάσουν το κρασί. Και τότε οι καημένοι μαραζώνουν χωρίς αλκοόλ.
  - Τι είναι δίκαιο.
  "Εξάλλου, σέρνουμε αυτό το βαρέλι για πάρα πολύ καιρό και ως εκ τούτου, δεν σκοπεύουμε να περιθάλψουμε κανέναν δωρεάν.
  - Φυσικά, θα πληρωθείς αδρά.
  Τα κορίτσια έσυραν το θανατηφόρο φορτίο τους στις μπαταρίες. Όλο το σχέδιό τους βασιζόταν στο γεγονός ότι θα έθεταν εκτός δράσης μια σειρά από όπλα που κρατούσαν μια επίπεδη κοιλάδα υπό την απειλή όπλου.
  Στο δρόμο τους συνάντησαν εύθυμοι πολεμιστές, γελούσαν και καλούσαν τα κορίτσια να περπατήσουν μαζί τους, μερικές από τις πιο τολμηρές προσπάθησαν να αγγίξουν και να αγγίξουν ιδιαίτερα το στήθος τους. Προς ντροπή της, η Βέγκα ένιωσε την επιθυμία, το στήθος της πρήστηκε. Ακόμα, είναι μεγάλη χαρά για μια γυναίκα να νιώθει το χάδι ενός άντρα.
  - Παιδιά, όχι όλα μονομιάς, μπείτε στη σειρά. - Είπε. - Ναι, και τουλάχιστον ετοιμάστε λίγο χρυσάφι.
  - Για τέτοια όπως εσύ και δύο χρυσά δεν είναι κρίμα.
  - Παρά τα νιάτα μου, είμαι ήδη έμπειρος και μπορώ να εξυπηρετήσω είκοσι άτομα ταυτόχρονα. - είπε η Βέγκα, και εν τω μεταξύ η ίδια, κοιτάζοντας προσεκτικά πού ήταν πιο κοντά τα βαρέλια της πυρίτιδας.
  - Διάλεξε εμένα, είμαι ο πιο δυνατός.
  - Θεωρούμαι η πιο όμορφη στο σύνταγμα, άρα πρέπει να είμαι η πρώτη.
  - Και κοίτα στο στήθος μου όσο τρεις σταυρούς.
  - Ναι, είσαι μεγάλος, οι νέοι να πάρουν πρώτα το μερίδιό τους.
  Η Αντζέλικα ήταν επίσης ψηλαφισμένη, αλλά σε αντίθεση με τη Βέγκα, δεν ήταν ευχάριστη, γιατί είχε πολύ πιο αυστηρή ανατροφή. Και ήθελε να απαλλαγεί από αυτά τα λάγνα πρόσωπα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Φύσηξε τους στο διάολο και ξεχάστε. Πού είναι αυτές οι καταραμένες κάννες, μήπως η αποθήκη είναι σε εντελώς διαφορετικό μέρος, και όχι δίπλα στα όπλα;
  Και εδώ είναι, πόσοι από αυτούς, η Angelica χάρηκε. Οι ντόπιοι εξακολουθούν να μην λάμπουν με ευφυΐα ή έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι αλήθεια ότι τα κενά είναι στενά, τα ίδια τα όπλα προστατεύονται καλά από τον βομβαρδισμό, υπάρχουν ακόμη και σφυρηλατημένες ασπίδες. Άρα η πιθανότητα ήττας από έναν τυχαίο πυρήνα είναι μικρή. Αλλά παρόλα αυτά, το να αποθηκεύεις τόση πυρίτιδα σε ένα μέρος δεν είναι τόσο προσεκτικό, θα είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη σε έναν μελλοντικό πόλεμο.
  - Αγαπητοί μου καλοί, πριν ξεκινήσετε το γλέντι, θα σας πω μια ιστορία από τη δική μου εμπειρία. Θέλεις να μάθεις πώς αγαπούσα παλιά τα αγόρια. Ο Βέγκα ούρλιαξε.
  - Φυσικά και το κάνουμε! - Σε απάντηση, οι μαχητές γάβγισαν χορωδιακά.
  Η Angelica έβαλε την κάννη πιο κοντά στους άλλους, αν εκραγεί, τότε εκρήγνυνται ταυτόχρονα, το οξύ μέσα στη θρυαλλίδα πρέπει να λειτουργεί ακριβώς ανά λεπτό, δεν είναι για τίποτα που είναι συνδεδεμένο με το ρολόι.
  Τα μάτια του Βέγκα έλαμπαν, εν αναμονή τρομοκρατικής επίθεσης. Η Angelica ήταν επίσης νευρική και για να διώξει την ένταση, έβαλε στον εαυτό της λίγο κρασί και μετά το ήπιε με μια γουλιά. Το μυώδες φανταστικό σώμα της ήταν καλυμμένο με σταγόνες ιδρώτα και το δέρμα των ποδιών της άρχισε να μοιάζει με σκόρπιο μαργαριτάρι.
  Το τελευταίο κλικ και ήρθε η ώρα να κυλήσουν.
  Η Βέγκα, εν τω μεταξύ, άρχισε να λέει μια ξεκάθαρα φανταστική ιστορία για το πώς δούλευε σε έναν οίκο ανοχής. Ήταν φανερό ότι η ιστορία της είχε επιτυχία, οι στρατιώτες έτρεμαν και ενθουσιάστηκαν.
  - Τέσσερις ήταν ταυτόχρονα, η μυρωδιά του δυνατού ιδρώτα έβγαινε από πάνω τους, είχα βρέξει καιρό, και ήθελα να νιώσω τις καυτές αρετές τους με τη γλώσσα μου.
  Εκείνη τη στιγμή, ο Βέγκα λυπήθηκε αυτούς τους τύπους, πολλοί από τους οποίους ήταν νέοι και όμορφοι. Σε ένα λεπτό, όχι άλλο, θα πεθάνουν, η πορεία της ζωής τους θα διακοπεί με τον πιο τρομερό τρόπο. Και θα φταίει αυτή και η Αγγελική. Τώρα, πόσους ανθρώπους διέκοψε, με διάφορους τρόπους, ακόμα κι αν τη λυπόταν, τότε όλα ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα. Αλλά τώρα έχει επιτεθεί τόσο κρίμα που έχουν βγει ακόμη και δάκρυα. Είναι απαραίτητο να στερεωθεί για να μην προδοθεί, αλλά ο Vega ένιωσε ότι δεν υπήρχαν πολλά περισσότερα και θα ξεσπούσαν σε τρία ρεύματα.
  - Θεέ μου, γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται τους πολέμους. ψιθύρισε εκείνη.
  - Λοιπόν, γιατί διέκοψες, συνέχισε, ακούστηκαν φωνές. Μας αρέσει πολύ αυτό που έγινε μετά;!
  - Συγγνώμη, γενναίοι πολεμιστές. Αλλά ήπια πάρα πολύ και πρέπει να κατουρήσω. είπε ο Βέγκα. Η Αγγελική έτρεξε κοντά της.
  - Γέμισε και η κύστη μου, περίμενε λίγο, τρέχουμε.
  - Χαλαρώστε εδώ. - φώναξε ο συνταγματάρχης με τα γκρίζα μουστάκια.
  - Όχι, πώς μπορείτε, είμαστε καλλιεργημένες κυρίες.
  Τα κορίτσια έτρεξαν έτσι ώστε οι ελαφρώς σκονισμένες φτέρνες τους να λάμψουν, πριν από την πεζοπορία, η Vega και η Angelica έπλυναν καλά τα πόδια τους. Τώρα το κύριο πράγμα είναι να έχουμε χρόνο να φύγουμε, και ταυτόχρονα να μην αφήσουμε τη γέφυρα να σηκωθεί.
  Εδώ είναι ο πύργος, όπου λειτουργεί ο ανυψωτικός μηχανισμός. Τα κορίτσια τρέχουν πάνω του και εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια τεράστια έκρηξη. Οι τοίχοι αποκλίνουν αμέσως με πολλές ρωγμές, και το κύμα έκρηξης μαζεύει τις νεαρές Αμαζόνες και ρίχνει μια τάφρο.
  Τρομερά πλάσματα παρόμοια με κροκόδειλους με δύο κεφάλια και τρεις σειρές, δόντια, δηλητηριώδη πιράνχας, με στόμα αρουραίων και μύτες κοφτερές σαν παζλ, ορμούν πάνω τους.
  Λένε ότι ο φόβος ξυπνά πρόσθετες δυνάμεις, ένα άτομο σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιεί τους μύες στο εκατό τοις εκατό. Έτσι συνέβη σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια κέρδισαν απελπισμένα τα χέρια και τα πόδια τους, τα δόντια τους χτυπούσαν μόνο, ξύνοντας ελαφρά τα πόδια τους. Μετά πήδηξαν με όλη τους τη δύναμη, κολλημένοι στην άκρη της τάφρου. Χρησιμοποιώντας τέσσερα άκρα ταυτόχρονα, σύρθηκαν κατά μήκος του ανώμαλου τοίχου, μοιάζοντας με αράχνες.
  Αν και η βραχώδης επιφάνεια ήταν ολισθηρή, τα πόδια έπεφταν ξανά και ξανά, αλλά από θαύμα τα κορίτσια έμειναν στη γλοιώδη επιφάνεια. Ο πιο έμπειρος Vega ανέβηκε πρώτος, πολλές ώρες προπόνησης στην προπόνηση δεν ήταν μάταιες. Αλλά η Angelica την τελευταία στιγμή ξέσπασε με μια άγρια κραυγή. Ο Βέγκα μόλις πρόλαβε να την πιάσει από τα μαλλιά.
  - Πονάς πολύ. - Orala Angelica.
  - Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σε αφήσω να φύγεις; - ειρωνικό Vega.
  Τραβώντας το, το τοποθέτησε στην πέτρινη επιφάνεια. Η Angelica άγγιξε αντανακλαστικά το κεφάλι της, όπως κανονικά όλα τα μαλλιά είναι άθικτα.
  - Ωραία, ευχαριστώ που με σώσατε, και τώρα πάμε στη μάχη.
  Η γέφυρα είχε ήδη αρχίσει να υψώνεται και οι επαναστάτες έσπευσαν προς αυτήν με όλη τους τη δύναμη.
  Δύο άοπλα κορίτσια όρμησαν στον φρουρό που στεκόταν στην είσοδο. Ήταν περίπου δέκα φρουροί, αλλά δεν περίμεναν ότι θα τους επιτέθηκαν και οι δύο θυμωμένες γυναίκες. Επιπλέον, το στήθος της Angelica αποκαλύφθηκε ως αποτέλεσμα της έκρηξης. Τρεις στρατιώτες, πετώντας κάτω τα όπλα, όρμησαν πάνω της, προσπαθώντας να τη βιάσουν.
  Το κορίτσι, πηδώντας προς τα πάνω, γρονθοκόπησε και τους δύο διεστραμμένους στη βουβωνική χώρα με δύο πόδια ταυτόχρονα. Και τα τρίτα δάχτυλα στα μάτια. Έτσι, τρία μαχητικά τέθηκαν εκτός μάχης ταυτόχρονα. Η Βέγκα δεν της υποχώρησε, επιταχύνοντας, γρονθοκόπησε με τα γυμνά της πόδια, δύο στο σαγόνι και ένα άλλο με την παλάμη της στο λαιμό. Έτσι, έξι στους δέκα αποσύρθηκαν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια, μαζεύοντας τα ξίφη που έπεσαν, η Angelica και ο Vega έπεσαν πάνω στα υπόλοιπα τέσσερα.
  Τα κορίτσια κινήθηκαν τόσο γρήγορα που οι έμπειροι στρατιώτες δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις τους. Έχοντας εκτελέσει την τεχνική "Drunk Butterfly", η Vega χακάρισε μέχρι θανάτου έναν μαχητή και στη συνέχεια, έχοντας φτιάξει μια βίδα, σκότωσε τον δεύτερο. Η Aplita με τη σειρά της εκτέλεσε με μαεστρία την τεχνική "Mad Fan", με αποτέλεσμα να κοπούν δύο κεφάλια.
  - Έτσι το πρώτο στοίχημα νικήσαμε με λαμπρότητα. - είπε ο Βέγκα.
  Αρπάζοντας δύο σπαθιά, τα κορίτσια όρμησαν μέσα. Εκεί έκοψαν τα σώματα των στρατιωτών, σαν από ένα υπέροχο μέρος από χάλυβα, ένα μέρος ζωντανό δάσος. Τα ξυπόλυτα πόδια τους έσφιξαν μέσα από τις λίμνες αίματος, αφήνοντας ορατά ίχνη. Ο ίδιος ο πύργος ήταν ραγισμένος, ο μηχανισμός ανύψωσης κόλλησε και σηκώνονταν με προσπάθεια. Εκτελώντας ταυτόχρονα την τεχνική "Triple Whirlwind", ο Vega και η Aplita, ξαπλώνοντας επτά πολεμιστές ταυτόχρονα, ξέσπασαν στο δωμάτιο. Ο Ταγματάρχης Φονόλα χαμογέλασε στην αρχή και μετά, βλέποντας τα ματωμένα ξίφη, χλόμιασε και γονάτισε.
  Θα κάνω ό,τι θέλεις, απλά μη με σκοτώσεις.
  - Πρώτα πρέπει να κατεβάσετε τη γέφυρα.
  Η Βέγκα έσπρωξε τον ταγματάρχη και ρίχτηκε στο τιμόνι με δύναμη. Η Angelica έσφαξε δύο ακόμη απείθαρχους πολεμιστές με τον Ragged Stone.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
  Ο Όλιβερ μαστιγώθηκε άγρια. Στην τρίτη κοπή, όχι μόνο χύθηκε αλάτι στην πληγή με ένα μαστίγιο, αλλά και καυτές λωρίδες σιδήρου εφαρμόστηκαν στα γυμνά πέλματα του παιδιού. Και σχεδόν ανάπηρος. Πονάει πολύ όταν καίγονται οι φτέρνες, και λίγο περισσότερο και γυμνό στήθος.
  Σε ένα κρύο, σκοτεινό κελί γεμάτο αρουραίους και αράχνες, ο Όλιβερ έβρισκε παρηγοριά μόνο στον ύπνο.
  Και υπήρχε κάτι να δει.
  Η γέφυρα κατέβαινε σιγά σιγά, ο τροχός ήταν σφιχτός, ελλιπής λίπανση. Εν τω μεταξύ, οι αντάρτες είχαν ήδη πηδήξει στο ξέφωτο τρέχοντας μέχρι τη σιδερένια πλάκα. Ο πρώτος που πήδηξε στη γέφυρα ταυτόχρονα, διαπερνώντας τον αντίπαλό του, ήταν ο Dodger, έτρεξε με άλογο, ακολουθούμενος από τους υπόλοιπους. Η Angelica και ο Vega, εν τω μεταξύ, έπρεπε να πολεμήσουν με ανώτερες δυνάμεις. Μαχητές πέταξαν πάνω τους, περπατούσαν πολύ σφιχτά, τα κορίτσια έκοψαν το σώμα τους, σαν αγγουράκια τουρσί, χτυπώντας τα μέσα και έξω. Οι τοξότες ήταν οι πιο επικίνδυνοι, αλλά δεν τους επέτρεπαν να γυρίσουν, είχε πολύ κόσμο. Ωστόσο, με τόσο μεγάλο αριθμό εχθρών, ήταν πολύ δύσκολο να τους περιοριστεί. Περιμένοντας να χαμηλώσει τελείως η γέφυρα, ο Βέγκα πέταξε έναν πυρσό στο τιμόνι, αυτός φούντωσε, ανάβοντας μια κόκκινη φλόγα.
  - Κράτα τους για ένα λεπτό ακόμα, Αγγελική, και μετά μπορούμε να φύγουμε. φώναξε.
  Η Βέγκα τραυματίστηκε στον ώμο και έξυσε ελαφρά το στήθος της, η Αντζέλικα χτυπήθηκε με αλυσίδα στα γυμνά της πόδια, η κοπέλα κούτσαινε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μάζεψε τη θέλησή της σε γροθιά και συνέχισε τον αγώνα.
  Έχοντας κάνει μια βόλτα, έκοψε δύο ταυτόχρονα και η Βέγκα χτύπησε τον λαιμό με το πόδι της σε ένα άλμα.
  - Κόψτε και με τα χέρια και τα πόδια. Πήδα πιο συχνά.
  - Είμαι επαγγελματίας στο καράτε, φαίνεται ότι αυτή η τέχνη είναι μια καινοτομία για αυτούς, οπότε θα νικήσουμε πιο δυνατά.
  Ξυπόλητα, πολύ λεπτά, μυώδη πόδια των κοριτσιών έλαμψαν, μοιράζοντας χτυπήματα, γκρεμίζοντας τους εχθρούς. Όπως συνειδητοποίησε ο Vega σύντομα, το πιο αποτελεσματικό ήταν να χτυπήσει στη βουβωνική χώρα με μια σύντομη αιώρηση. Αυτό συνήθως προκαλούσε μόνιμο σοκ. Και είναι πιο ασφαλές για τον εαυτό σας, διαφορετικά, κατά τη διάρκεια του πικάπ, η Vega χτύπησε οδυνηρά το σπαθί με το πόδι της, χύθηκε αίμα, το δέρμα κόπηκε. Η κοπέλα ως απάντηση χτύπησε τον πολεμιστή με τη λαβή του σπαθιού στον κρόταφο και μετά τρύπησε έναν άλλον αντίπαλο με τη λεπίδα.
  Βλέποντας ότι ο τροχός είχε ήδη πάρει φωτιά και το σχοινί είχε σχεδόν καεί, η Angelica το χακάρισε και άρχισε να υποχωρεί. Παρατηρώντας αυτό, η Vega τράβηξε επίσης τον εαυτό της. Και τα δύο κορίτσια, έχοντας δεχτεί μερικές ακόμη γρατσουνιές, πήγαν στη διπλανή πόρτα και άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες.
  Εδώ οι εχθροί τους δυσκολεύτηκαν περισσότερο, καθώς δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να γυρίσουν. Η Vega και η Angelica κράτησαν με επιτυχία. Εν τω μεταξύ, οι αντάρτες είχαν ήδη καταλάβει τους διαδρόμους, αποκόπτοντας τις αταίριαστες τάξεις των εχθρών.
  Ένας από τους πρώτους που εισέβαλε στο φρούριο ήταν ο Όλιβερ, όρμησε με μανία στα ουρλιαχτά του εχθρού. Το αγόρι ήταν πραγματικός διάβολος, χρησιμοποιώντας δύο σπαθιά ταυτόχρονα. Με κοντό σορτσάκι, ευλύγιστο σαν κόμπρα, έκοβε και τσίμπησε, χρησιμοποιώντας μαθημένα κόλπα. Έτσι έπεσε πάνω σε έναν αρκετά δυνατό ιππότη, τον βαρόνο Φόμπεκ. Όντας έμπειρος ξιφομάχος, ο βαρόνος πίστευε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει το αγόρι χωρίς πολλές δυσκολίες. Αλλά στην πραγματικότητα, ο Όλιβερ Τουίστ αποδείχθηκε πιο επιδέξιος και μόνο το επιδέξια κατασκευασμένο ταχυδρομείο έσωσε τον Φόμπεκ από το θάνατο στην πρώτη επίθεση.
  Φεύγοντας επιδέξια, αποφεύγοντας και αναπηδώντας, το αγόρι χτύπησε τον εχθρό στα πλευρά μερικές φορές, και μετά, αφού εκτέλεσε την τεχνική "Γυναικείος θαυμαστής", χτύπησε στο λαιμό. Αλλά ο λαιμός του ταύρου καλυμμένος με ένα στρώμα μετάλλου επέζησε. Επιπλέον, ο πλοίαρχος που μπήκε στη μάχη πέταξε ένα στιλέτο, ο Όλιβερ Τουίστ απέφυγε, αλλά το δέρμα κόπηκε ελαφρά.
  - Περάστε στο πιο ύπουλο. - Και βουτώντας, έκοψε το κεφάλι του κυνηγού με ένα απότομο χτύπημα.
  Ο βαρόνος αιφνιδιάστηκε, και κούνησε το σπαθί του με πολύ ζήλο, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν θυμωμένος.
  - Θα σε κόψω σε κομμάτια, κουτάβι, και θα κατεβάσω το δέρμα στο τύμπανο. Το αγόρι πήδηξε, αποφεύγοντας τη λεπίδα, χτύπησε το γυμνό του πόδι στη βουβωνική χώρα, αλλά έπεσε πάνω σε ένα θωρακισμένο πιάτο. Ωστόσο, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που υποχώρησε, σφίγγοντας οδυνηρά τις μπάλες του βαρόνου.
  - Πάρτον! - Παρήγγειλε με ένα ουρλιαχτό Phobek.
  Αλλά ο Oliver Twist πραγματοποίησε έναν τριπλό μύλο με δύο σπαθιά, γεμίζοντας πρώτα δύο, μετά την τεχνική Torn Butterfly, ολοκληρώνοντας άλλα τρία με ένα τελειωτικό χτύπημα.
  - Λοιπόν, πήραν πολλά. - Το αγόρι έκανε μύτη. Και πάλι συναντήθηκαν με τους βαρόνους ένας προς έναν. Εδώ το παλικάρι αποφάσισε να καταφύγει στην τεχνική "Mad Brush", έχοντας κάνει ξεκάθαρα μια σειρά από κινήσεις, χτύπησε τον Phobek ακριβώς στο μάτι. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό και ακριβές που η λεπίδα έσκασε από το πίσω μέρος του κεφαλιού.
  - Ένας ακόμα χούλιγκαν έγινε λιγότερος. - Ο Όλιβερ, σκούπισε τη λεπίδα στο φύλλωμα, συνέχισε την ορμητική του επίθεση.
  Ο απατεώνας πάλεψε επίσης θαυμάσια, από κάθε του χτύπημα κάποιος ήταν σίγουρος ότι θα έπεφτε, και χτύπησε με τον ίδιο τρόπο όπως ο Όλιβερ με δύο σπαθιά ταυτόχρονα.
  Όντας, όμως, πιο βαρύς και πιο έμπειρος από αυτόν, σκότωσε πολύ περισσότερα. Οι πλησιέστεροι πύργοι καθαρίστηκαν αρκετά γρήγορα, αλλά έκανε ζέστη μέσα στο φρούριο. Η φρουρά ήταν ισχυρή και πολλοί από τους επαναστάτες ήταν οπλισμένοι τυχαία. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο όταν οι σωματοφύλακες έριξαν βόλι. Πάνω από διακόσια άτομα κατέρρευσαν με στεναγμούς και κραυγές. Αλλά ο Dodger δεν έχασε το κεφάλι του, έσυρε τους επαναστάτες μαζί του και πριν προλάβουν οι στρατιώτες να φορτώσουν ξανά, ένα αγέλη έτρεξε στον πάτο. Ξεκίνησε μια συμπλοκή και κάτω από αυτές τις συνθήκες, τα τσεκούρια, τα πιρούνια, τα κρησφύγετα ήταν καλά όπλα, στη μάχη σώμα με σώμα, οι ντόπιοι σωματοφύλακες, σε αντίθεση με τους ήρωες του Δουμά, δεν ήταν καθόλου δυνατοί. Πιο επικίνδυνοι ήταν οι ιππότες και το τεθωρακισμένο πεζικό. Πολέμησαν πιο επιδέξια και σύντομα όλη η περιοχή γέμισε πτώματα.
  Ο απατεώνας, που ξεχώριζε μεταξύ των άλλων για την ανδρεία του, ήταν το πρώτο θύμα που επρόκειτο να βάλουν στο βωμό. Ήταν περικυκλωμένος από όλες τις πλευρές, προσπάθησαν να ποδοπατήσουν, άλογα. Ο απατεώνας πήδηξε πάνω-κάτω, χακάρισε τα πόδια των αλόγων, τα πιο αιχμηρά ξίφη του δεν έδιναν κανένα τέταρτο σε κανέναν. Εδώ οκτώ αναβάτες πήδηξαν εναντίον του ταυτόχρονα, δύο σκοτώθηκαν με σπαθιά και άλλοι δύο γκρεμίστηκαν από κλωτσιές και ο πέμπτος Ντάτζερ χτύπησε το κεφάλι του. Ένα δυνατό χτύπημα από το μέτωπο στη μύτη είναι ικανό να ανατρέψει οποιονδήποτε. Και οι άλλοι τρεις ολοκληρώθηκαν από τα επόμενα χτυπήματα. Ο Vali Chervonny πολέμησε επίσης μεταξύ των πρώτων, φυσικά, δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο Dodger, αλλά ήταν μεγάλου αναστήματος και μπορούσε να χτυπήσει τους αντιπάλους του λόγω της μάζας. Το μεγάλο του τσεκούρι με τα δύο χέρια έκοψε τους ιππότες στο πάτωμα, όχι σπάνια, και η ασπίδα δεν μπορούσε να αντέξει ένα τόσο δυνατό χτύπημα. Ωστόσο, κάποια στιγμή, η Valya Chervonny περικυκλώθηκε από όλες τις πλευρές και μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο γίγαντας τρεκλίστηκε και ένα λάσο πετάχτηκε γύρω από το λαιμό του, τραβώντας βάναυσα το σχοινί. Ο αρχηγός των ανταρτών παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του, έπεσε στα γόνατα. Επτά άτομα άρπαξαν αμέσως το λάσο, το σχοινί ήταν πολύ δυνατό και έσυραν τον Chervonny σαν μια κορυφή.
  Πού σε πάνε οι γίγαντες; - φώναξε ξαφνικά πάνω από το αυτί του. - Είσαι βοοειδή.
  Δύο γοητευτικά κορίτσια πήδηξαν με ένα τρέξιμο και χτύπησαν μαζί τους αναβάτες. Τα κορίτσια ήταν ημίγυμνα, το κοντό φόρεμα της Angelica ήταν σκισμένο και κομμένο και η Vega το πέταξε εντελώς, μένοντας με το εσώρουχό της. Πολλοί ιππότες, ξεχνώντας τη μάχη, κατασπάραξαν τις καλλονές με τα μάτια τους, για τις οποίες πλήρωσαν αμέσως, δεχόμενοι άγρια χτυπήματα που έκοψαν κεφάλια και μέλη.
  - Ας τραβήξουμε επάνω παιδιά, ο εχθρός δεν έφυγε πολύ. - Ο Βέγκα ανέβασε το ρυθμό.
  Από τις στέγες προσπάθησαν να τους πυροβολήσουν, αλλά οι αντάρτες τους γκρέμισαν μόνοι τους, σέρνοντας και γρονθοκοπώντας τους αντιπάλους. Ο Πέτρος, σε ηλικία δύο ετών, τράβηξε το πρώτο του βέλος και ως εκ τούτου, όταν η επίθεση του εχθρού εξασθενούσε ελαφρώς, άρχισε να εκτοξεύει βέλη το ένα μετά το άλλο.
  Ο Μιρ Τουζόκ κούρνιασε δίπλα του, το αγόρι εξακολουθούσε να κουτσαίνει λίγο, αλλά το νεαρό σώμα αναρρώνει γρήγορα. Ο έφηβος δεν ήταν ήδη κακοκομμένος, αλλά πυροβόλησε ακόμα καλύτερα. Ήταν ορατό πώς οι στρατιώτες του εχθρού, έχοντας λάβει ένα σημείο στο στομάχι, το στήθος ή το μηρό, εγκαταστάθηκαν ομαλά. Μερικοί από αυτούς λυσσομανούσαν και συσπάστηκαν αν το βέλος δεν χτυπούσε αμέσως ένα ζωτικό όργανο. Ακόμη και ο Ντάτζερ έμεινε έκπληκτος.
  - Δεν λείπεις;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό έχω από τα πρώτα χρόνια, ακόμα και σαν αγοράκι, πρακτικά δεν άλειψα ούτε στους πιο μικρούς στόχους.
  - Είναι το γενετικό σου ταλέντο.
  - Συγγνώμη τι?
  Ο πρώην κλέφτης εξήγησε:
  - Λοιπόν, ήταν η φύση που σου έδωσε από τη γέννησή σου την ικανότητα να πυροβολείς τέλεια, ακόμα και φαινομενικά!
  - Εκπαιδεύτηκα ακόμα πολύ, πολλά αγόρια στο σύνταγμά μας πυροβολούν ήδη καλά, μόνο που δεν μπορούν όλοι να τραβήξουν ένα σφιχτό κορδόνι, αλλά εγώ μπορώ.
  Ο Μιρ Τουζόκ έδειξε ανάγλυφο δικέφαλο.
  - Εντάξει, πυροβολήστε, και δεν πρόκειται να κόψω πολλά.
  Οι τάξεις των ιπποτών και των φρουρών αραίωσαν γρήγορα, και τελικά ο Ντάτζερ ήταν ο πρώτος που κατάφερε να περάσει στο πανό. Γύρω του υπήρχαν πυκνές τάξεις λογχαριστών και τους οδηγούσε ο γνωστός ήρωάς τους, κόμης Καβάζα.
  Αυτή η τεράστια οντότητα, γελώντας, συνάντησε έναν όχι ιδιαίτερα μεγάλο, που έμοιαζε με έναν άγουρο έφηβο Ντάτζερ.
  - Που πας κορόιδο - βαρέθηκες να ζεις. -Είσαι ακόμα τόσο μικρή.
  - Είσαι μια μεγάλη ντουλάπα που πέφτει δυνατά. - Φώναξε ο Ντάτζερ. - Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να χώσω τη μύτη μου.
  - Θα το βάλω στο χέρι μου, και θα χαστουκίσω τον άλλο. γρύλισε ο σχεδόν οκτώ πόδια ψηλός τύπος.
  - Γνωστή ιστορία. Από ποιον το άκουσα; Αχ, από το επτακέφαλο τέρας.
  - Δεν υπάρχουν δράκοι, όλα αυτά είναι παραμύθια. Ο ιππότης συνέχισε να βρυχάται. - Και εδώ είμαι, και η γροθιά μου είναι σαν το κεφάλι σου.
  Ας δούμε τι θα του συμβεί όταν τον κόψω. Μπορεί να συρρικνωθεί. - Ο απατεώνας, έχοντας βουτήξει και αρκετά επιδέξια, έκοψε κάτω από το γόνατο.
  Ένα κάλυμμα γονάτων έσωσε τον ιππότη από τον ακρωτηριασμόЈ δεν ήταν χυτός από σίδηρο, αλλά από πανάκριβο πράσινο μπρούτζο. Ως εκ τούτου, κόπηκε ελαφρά, βγήκε αίμα.
  Το κουφάρι, που ζύγιζε είκοσι κιλά, γέλασε.
  - Ναι, είσαι απλά ένα κουνούπι, καλά, κατάφερες να με τσιμπήσεις, αλλά τι νόημα έχει.
  "Είσαι μεγάλος, αλλά αδέξιος και ένα παιδί μπορεί να σε χειριστεί. Ο απατεώνας, απομακρυνόμενος γρήγορα από το ξίφος μήκους δύο μέτρων, πήδηξε στον αέρα και χτύπησε το κράνος. Ακούστηκε ένα κουδούνισμα από το σκληρό σάκκο, αλλά ο γίγαντας δεν τρεκλίστηκε καν.
  Ο απατεώνας, με τη σειρά του, μόλις έφυγε, ένα τεράστιο σκυλί αλυσίδας όρμησε πάνω του. Οι μεγάλοι κυνόδοντες του, σαν της τίγρης, σχεδόν έκλεισαν στο λαιμό του. Ο απατεώνας χτύπησε τα δάχτυλά του στα μάτια του τέρατος και μετά έκοψε τον λαιμό. Δεν υπήρχε πανοπλία στο σκυλί και το κεφάλι πέταξε, χτυπώντας τον Cavazza στην κούπα.
  Αυτό δημιούργησε ένα αποτέλεσμα στον γίγαντα παρόμοιο με το πώς ένα αντιδραστήριο χύνεται σε οξύ. Φούντωσε και κούνησε το σπαθί του τόσο απελπισμένα που έκοψε τρεις δικούς του στρατιώτες.
  - Μπράβο που με βοήθησες. - Poked Dodger.
  Τότε του επιτέθηκε, ο Άγγλος κλέφτης-καπετάνιος με δυσκολία χτύπησε το ξίφος και έσπρωξε τη λεπίδα στο πρόσωπο του αντιπάλου. Ούρλιαξε, ένα κατακόκκινο κόψιμο σκέπασε τα μάτια του, και ο κόμης με μανία έριξε το όπλο του στο έδαφος μέχρι το χερούλι.
  Ο απατεώνας γέλασε καθώς είδε τον αντίπαλό του να σπρώχνει, προσπαθώντας να τραβήξει το σπαθί του.
  Έπειτα, χωρίς βιασύνη, πλησίασε τον εχθρό και έσφιξε το πηγούνι του στο πηγούνι.
  - Εγκαταλείψτε ή πεθάνετε.
  Εκείνη τη στιγμή, ένας ακριβής πυροβολισμός μουσκέτο έσπασε το χέρι του και ένας από τους υπηρέτες του Cavazza ρίχτηκε στα πόδια του Trickster. Πριν ο Ρώσος καπετάνιος προλάβει να συνέλθει, βρέθηκε πατημένος στο έδαφος, με ένα τεράστιο πτώμα να αιωρείται από πάνω του.
  Είτε τα παρατήσεις είτε όχι, θα πεθάνεις ούτως ή άλλως. - Μουρμούρισε μια βραχνή δύσοσμη μύξα.
  Τότε ο κόμης έβαλε ένα στιλέτο στο πρόσωπό του και άρχισε να του κόβει το αυτί. Ήταν πολύ οδυνηρό και πιο απελπισμένο έδωσε στη Ρωσική νέα δύναμη. Ο Πέτρος βόγκηξε, με όλη του τη δύναμη τέντωσε το σώμα του, ξεσκίζοντας ελαφρά τον εχθρό και με την παλάμη του που είχε επιζήσει, έβαλε τα δάχτυλά του στο μήλο του Αδάμ, χρησιμοποιώντας την τεχνική "ατσάλινη παλάμη". Ο Cavazza έπεσε, ένα ακριβές χτύπημα τον χτύπησε ακριβώς στην καρωτίδα. Προσθέτοντας άλλη μια φορά στο ναό με τη λαβή του σπαθιού, ο Ντάτζερ πέταξε το κουφάρι. Το ένα του χέρι δεν λειτουργούσε, αλλά το άλλο ήταν σε πλήρη ισχύ. Με αυτό, έκοψε αραιωμένα ράφια. Ο Vega και η Angelica πολέμησαν δίπλα-δίπλα.
  Ήταν φανερό πόσο άφθονο ήταν τα κορίτσια πιτσιλισμένα με αίμα, ωστόσο, η Βέγκα τίναξε το γυμνό της μπούστο και, χωρίς να ντρέπεται και να ντρέπεται από πολλές εκατοντάδες άντρες. Ωστόσο, ενώ οι εχθροί της επιτέθηκαν, ήταν ανεκτό, αλλά όταν ένας νεαρός άνδρας που πολέμησε στις τάξεις των ανταρτών την άρπαξε από τη θηλή και της χτύπησε ένα βαρύ χαστούκι στο πρόσωπο, ξαφνικά ντρεπόταν πολύ και έφυγε από το πεδίο μάχης για λίγες στιγμές για να ρίξει σε μια χοντρή λινάτσα .
  Η Angelica δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο αστείο.
  - Φοβάσαι μην κρυώσεις στο στήθος;
  "Δεν θέλω να δώσω στους εχθρούς μου περισσότερη τιμή από αυτή που τους αξίζει. - Κόψε τον Βέγκα.
  Η μάχη μεταφέρθηκε σταδιακά από την πλατεία σε μια ομάδα από πτέρυγες και εστιατόρια φρουρίων. Εκεί αποθηκεύονταν μεγάλα αποθέματα κρασιού και γι' αυτό οι ιππότες και οι μισθοφόροι στρατιώτες πολέμησαν γι' αυτά με ιδιαίτερη μανία. Φάνηκε πώς οι ψηλοί πύργοι ανέβηκαν στον ουρανό και τα τσαλακωμένα βοηθητικά κτίρια περιστράφηκαν. Αρκετοί πυροβολισμοί πυροβολήθηκαν από τα κανόνια, αλλά τα όπλα χτυπήθηκαν στα τυφλά, επιπλέον, στον καυγά που προέκυψε ήταν εύκολο να βλάψεις τους δικούς σου. Το ίδιο το οχυρό, στις ακτίνες τριών φωτιστικών, παρουσίαζε ένα επιθετικά τραγικό θέαμα, από ψηλά φαινόταν ότι οι άνθρωποι ήταν σαν μυρμήγκια που δάγκωναν εξαιτίας μιας νεκρής μύγας.
  Ο απατεώνας έσπασε εδώ και με το ένα χέρι συνέχισε να τεμαχίζει το κρέας. Το αγόρι Oliver Twist ήρθε από εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποφύγει σοβαρούς τραυματισμούς. Αν και ήταν κουρασμένος, πήδηξε ακόμα ψηλά, δείχνοντας τα θαύματα και την επιδεξιότητα μιας μαγκούστας. Έτσι, έσφιξαν το δαχτυλίδι στο λαιμό του αντιπάλου. Ο διοικητής της φρουράς, ο αδύνατος στρατηγός Πουρντάρο, δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλός, και δεν είχε την πιο πολεμική εμφάνιση και μια κοιλιά για μπύρα.
  Προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την πλάτη των στρατιωτών του, αποφεύγοντας έναν καυγά. Νιώθοντας ότι μύριζε καύσωνα, ο στρατηγός άρπαξε αρκετές σακούλες με διαμάντια, δεν μπορούσε ακόμα να κουβαλήσει ολόκληρο το θησαυροφυλάκιο του οχυρού και έψαχνε μόνο για μια στιγμή να ξεφύγει. Τόσο ήσυχα πήρε το δρόμο του προς την πύλη. Προς κακή του τύχη, ακόμη και όταν πολεμούσε, ο Όλιβερ Τουίστ συνέχισε να επιθεωρεί το πεδίο της μάχης και, βλέποντας πώς ένας άνδρας με χρυσοκέντητη στολή οδεύει προσεκτικά πίσω από την πλάτη των μαχητών, συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτή η αλεπού βιαζόταν να κρύψει τα δικά του. ουρά σε μια τρύπα.
  - Όχι, δεν θα το κάνει αυτό.
  Έχοντας στείλει μια κλωτσιά στο νοκ άουτ ενός άλλου αντιπάλου και κόβοντας με σπαθιά, έτσι ώστε οι σφαιριστές να πετάξουν, το αγόρι όρμησε πίσω του σαν κεραυνός με τον ενθουσιασμό ενός κυνηγόσκυλου που κυνηγούσε νέα λεία.
  Όταν στο δρόμο συνάντησε έναν πολεμιστή, με σπαθί ή τόξο, το παιδί τα έσπασε. Στην είσοδο ακριβώς της πύλης τον συνάντησαν δύο σωματοφύλακες του στρατηγού. Επιτέθηκαν με μανία στον ποταπό πληβείο, όπως τους φαινόταν το αγόρι. Ο Όλιβερ Τουίστ, βλέποντας ότι οι επιδέξιοι πολεμιστές με υπέροχη πανοπλία, χάκαραν τις κολόνες με σπαθιά, η οροφή κατέρρευσε στους κακοποιούς και αυτοί έριξαν τα ξίφη τους. Πριν προλάβουν να ελευθερωθούν, το αγόρι εξολοθρευτής τους έκοψε τα κεφάλια.
  Στη συνέχεια, ο Όλιβερ Τουίστ, κόβοντας το μπουλόνι στην πύλη, γλίστρησε μέσα. Ξαφνικά, τα γυμνά του πόδια σκόνταψαν σε καρφιά, το αγόρι ούρλιαξε και πρόσθεσε ένα βήμα. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιος είχε στήσει τις παγίδες. Εδώ σφυρίζει ένα βέλος και μετά πέφτει ένα κούτσουρο. Το αγόρι μετά βίας έχει χρόνο να αντιδράσει, το στιλέτο που πέταξε έξω έξυσε έντονα το μάγουλό του.
  Τώρα όμως πέρασε με ασφάλεια την τελευταία παγίδα, με φίδια, όρμησαν στον Όλιβερ, αλλά κόπηκαν από λεπίδες. Κι εδώ είναι ο ίδιος ο στρατηγός, τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί, ασφυκτικός, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα τέλεια ανεπτυγμένο αγόρι.
  - Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να σπουδάζεις στο σχολείο, να κάθεσαι σε ένα στενό και άβολο θρανίο και μετά υπάρχουν περιπέτειες για μια ζωή. φώναξε ο Όλιβερ Τουίστ.
  Βλέποντας ότι ο διώκτης του ήταν απλώς ένα ημίγυμνο αγόρι, ο στρατηγός έβγαλε μια χούφτα διαμάντια και του τα πέταξε στα πόδια, ελπίζοντας ότι το φανερά φτωχό παλικάρι θα ορμούσε να τα μαζέψει.
  Ο Όλιβερ Τουίστ πέταξε περιφρονητικά ένα βότσαλο στην άκρη με το γυμνό δάχτυλο του ποδιού του και πήδηξε στον Πουρντάρο.
  - Αυτός είναι κλέφτης, σε έπιασαν.
  Ο στρατηγός προσπάθησε να αντεπιτεθεί με το σπαθί του, αλλά η λεπίδα του βγήκε από τα χέρια. Τότε ο Όλιβερ Τουίστ τον σήκωσε από το γιακά. Ο Πουρντάρο έτρεμε με το πόση δύναμη υπήρχε σε αυτό το αγόρι που φαινόταν περίπου δεκατεσσάρων ετών.
  - Θα σε πληρώσω καλά. - Άρχισε να βγάζει τις τσέπες του, δείχνοντας τα πουγκιά. - Μπορείτε να αγοράσετε για τον εαυτό σας μπότες, μια ακριβή καμιζόλα και ακόμη και ένα κτήμα με σκλάβους. Πάρε τις πέτρες, σου τις δίνω και άσε με να φύγω. Ο ίδιος ο στρατηγός θα σας είναι ευγνώμων.
  Ο Όλιβερ Τουίστ γελούσε.
  - Μου δίνεις κάτι που μπορώ να πάρω με το ζόρι ούτως ή άλλως, ενώ σε σκοτώνω. Όχι, προτιμώ να πάρω τα κοσμήματα, μετά να τα μοιραστώ με τους συντρόφους μου και να δέσω τον στρατηγό.
  - Εντάξει, αλλά έχω κάτι καλύτερο, ένα μαγικό φυλακτό που έχει μια άγνωστη δύναμη.
  - Λες ψέματα, δείξε μου. ρώτησε ο Όλιβερ Τουίστ.
  - Κοίτα αυτό! Ο στρατηγός άπλωσε το χέρι του με την ταμπακιέρα. Μόλις το αγόρι έγειρε το πρόσωπό του, κάτι χτύπησε, ένα φλεγόμενο μείγμα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τα μάτια του βγήκαν έξω από το μέτωπό του και γύρισαν πίσω, το παλικάρι έχασε τις αισθήσεις του.
  - Έτσι η ψείρα, έτσι γίνεται με αυτούς που εμπιστεύονται υπερβολικά τους μεγάλους. - είπε ο Πουρντάρο. - Και τώρα θα σε σκοτώσω.
  Και ο στρατηγός βύθισε ψύχραιμα το στιλέτο στο μαυρισμένο, μυώδες στήθος του αγοριού, στοχεύοντας κατευθείαν στην καρδιά.
  Τότε, βλέποντας ότι το αγόρι δεν ανέπνεε, τον έφτυσε και προχώρησε αργά προς την έξοδο, δεν είχε τη δύναμη να τρέξει.
  Στο μεταξύ, ο στρατός, έχοντας χάσει τον διοικητή του, πέθαινε σιγά σιγά. Στρατιώτες από τους στρατεύσιμους, καθώς και νεότεροι μισθοφόροι που δεν πρόλαβαν να χύσουν πολύ εργασιακό αίμα, πέταξαν τα όπλα και ζήτησαν έλεος. Οι υπόλοιποι τελείωσαν, ο Dodger τελείωσε τον τελευταίο αντίπαλο του Viscount de Morassi απλά μαχαιρώνοντάς τον με το δικό του δόρυ.
  Αν και αυτός ο μισθοφόρος είχε τέσσερα χέρια και κρατούσε ένα σπαθί στο καθένα.
  Τότε οι αιχμάλωτοι παρατάχθηκαν μπροστά στο στρατό, πολλοί από αυτούς τραυματίστηκαν, αποφασίστηκε να τους επιδέσουν επί τόπου.
  Ο Vali Chervonny ήταν ευγενικός και ανακοίνωσε.
  - Όσοι θέλουν να ενταχθούν στο στρατό μας θα λάβουν χάρη, και όσοι αρνηθούν να είναι με τον λαό θα κρεμαστούν.
  Όπως ήταν φυσικό, αντιμέτωποι με μια τέτοια εναλλακτική, σχεδόν όλοι συμφώνησαν να ορκιστούν. Επιπλέον, έδωσε όρκο πίστης και στον σταυρό αναγνώρισε τον Βέγκα και την Αγγελική ως ιερούς προδρόμους. Κάποιοι φίλησαν ακόμη και τα γυμνά, λαξευμένα, αλλά σκονισμένα πόδια των κοριτσιών. Αρκετοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Βαρώνου Φόκερ, αρνήθηκαν να ορκιστούν. Ακούστηκε θόρυβος, ο Vali Chervonny μίλησε απειλητικά.
  - Οι αιρετικοί περιμένουν τον θάνατο! Όποιος δεν αναγνωρίζει τα κορίτσια μεσσία πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά!
  Μετά από αυτό κρεμάστηκαν αμέσως και ο βαρόνος αποδείχθηκε τόσο βαρύς που έσπασε το σχοινί. Οι επαναστάτες γέλασαν.
  - Έτσι έφαγε ο κάπρος στο καλό του λαού!
  - Ο Σατανάς δεν θέλει να δεχτεί τον χρυσό του!
  - Όταν οι διάβολοι τηγανίζουν τον Σεβασμιώτατο στην κόλαση, θα ρέει πολύ λίπος.
  - Ναι, εκατό βαρέλια!
  - Πρέπει να ψήσουμε τηγανίτες.
  -Από χοιρινό λίπος θα ήταν πεντανόστιμο!
  Για αστεία και τσαχπινιά, τον μαχαίρωσαν με δόρατα.
  Οι υπόλοιποι πλησίασαν διακοσμητικά, μαζί τους ήταν και ο ιερέας, ο τοπικός επίσκοπος Vannish. Προτίμησε να αναγνωρίσει τα κορίτσια ως μεσσίες παρά να πεθάνει από το στιλέτο του Vali Chervonny.
  Γονατισμένοι, ψιθύρισαν έναν όρκο, αιώνια πίστη, διαφορετικά θα τιμωρούνταν - από τον Ύψιστο Θεό και θα περίμενε ατελείωτο μαρτύριο στην Κόλαση. Πολλοί σταυρώθηκαν και δάκρυσαν. Έπειτα ορκίστηκαν οι απελευθερωμένοι κρατούμενοι, οι περισσότεροι κλιμακωτοί και κάποιοι μεταφέρθηκαν σε φορείο. Πόσο σκληρά ήταν η πείνα και τα βασανιστήρια στους κρατούμενους.
  Όταν τελικά το τελετουργικό τελείωσε, ο Βαλί παρατήρησε την απουσία ενός από τους διοικητές του.
  - Πού είναι ο Όλιβερ Τουίστ;
  Η Αντζέλικα γύρισε το πρόσωπό της, χλωμή παρά το μαύρισμα, προς το μέρος του.
  - Δεν ξέρω εγώ, έχασα τα πόδια μου ψάχνοντας το αγόρι.
  - Τότε δώσε την επείγουσα εντολή μου να ψάξω όλες τις γωνιές και τις γωνιές, τα υπόγεια και τα μυστικά περάσματα, αν υπάρχουν, και να βρω το αγόρι με όποιο κόστος.
  Χιλιάδες επαναστάτες έτρεξαν ταυτόχρονα, όλοι γοητεύτηκαν από την αναζήτηση του αγνοούμενου διοικητή, τα παιδιά προσπάθησαν ιδιαίτερα. Τα παλικάρια και όχι πολλά κορίτσια ήταν έτοιμα να αναποδογυρίσουν κάθε κόκκο άμμου.
  - Δώστε γρήγορα, όποιος βρει τον Όλιβερ Τουίστ θα λάβει εκατό νομίσματα. είπε ο Βάλι.
  Η έρευνα συνέχισε, και μόνο όταν ένας από τους πρώην αιχμαλώτους πολέμου έδειξε μια υπόγεια διάβαση, οι αντάρτες, κάνοντας προσεκτικά το δρόμο τους κατά μήκος της, ανακάλυψαν ένα γενναίο αγόρι.
  Ο Όλιβερ Τουίστ ήταν αναίσθητος, αλλά όχι ακόμα άκαμπτος, κάτι που άφησε ελπίδα για την αναβίωσή του.
  Η Angelica τράβηξε προσεκτικά το στιλέτο της, πιτσίλισε κόκκινο αίμα και στη συνέχεια κάλυψε την πληγή με έναν επίδεσμο.
  - Τι γίνεται με αυτόν; Ο Βέγκα μίλησε. - Μοιάζει με πολύ επικίνδυνη πληγή.
  Το κορίτσι έτριξε:
  "Φαίνεται ότι το αγόρι πυροβολήθηκε στην καρδιά.
  Ο Βέγκα φώναξε:
  - Φρίκη. Λίγο ακόμα και η λεπίδα θα είχε τρυπήσει την αορτή.
  Η Angelica έγραψε στο Twitter:
  - Όχι λίγο, αλλά στην πραγματικότητα τρύπησε.
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Αλλά μπορώ να ακούσω ότι είναι τουλάχιστον ήσυχα, αλλά αναπνέει.
  Η μαμά του Όλιβερ επιβεβαίωσε:
  - Αυτό γιατί έχει δύο καρδιές, δεξιά και αριστερή.
  είπε ο Βέγκα χαρούμενος
  - Και ξέρω ότι πολλοί από τους στρατιώτες μας έχουν δύο καρδιές, βοηθάει πολύ να αντεπεξέλθεις στο φορτίο και είναι πιο δύσκολο να σκοτώσεις. Παρεμπιπτόντως, το Dodger έχει επίσης δύο καρδιές, η δεύτερη εμφυτεύεται, αλλά δεν χτυπά χειρότερα από την πραγματική.
  - Το αγόρι μου εμφυτεύτηκε επίσης, ήθελα να τον κάνω εξαιρετικό αθλητή, αλλά μια καρδιά δεν αρκεί για αυτό.
  - Λοιπόν, είναι υπέροχο, αλλά τι θα λέγατε για τρεις ταυτόχρονα;
  - Αυτό είναι μια ξεκάθαρη υπερβολή. Μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό έμφραγμα.
  - Παρόλα αυτά, είναι ενδιαφέρον.
  Ο Όλιβερ Τουίστ άνοιξε τα μάτια του και ψιθύρισε.
  - Πώς τελείωσε η μάχη;
  - Κερδίσαμε! - απάντησε χαρούμενη η Αγγελική.
  - Πού είναι ο στρατηγός;
  - Οι οποίες?
  "Αυτός που μου έριξε σκουπίδια στο πρόσωπό μου και έφυγε τρέχοντας.
  - Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε. Η Αντζέλικα αναστέναξε.
  - Πιθανότατα, τον τραυμάτισε, πρέπει να βρούμε αυτό το κάθαρμα. - Είπε ο Κακός ο Βέγκα.
  - Σίγουρα θα το βρούμε, αλλά προς το παρόν είναι καλύτερα να σιωπήσω το λουλούδι μου. Έχετε σπασμένο πνεύμονα και καρδιά, επομένως, πρέπει να ξεκουραστείτε.
  - Καλύτερα κοιμήσου, θα σου τραγουδήσω ένα νανούρισμα. παρενέβη ο Βέγκα.
  - Πάλι θα γίνει κάτι μαχητικό, δεν αξίζει, άσε το αγόρι να ηρεμήσει. Θυμηθείτε την αυτογενή προπόνηση ύπνου Oliver Twist.
  - Εντάξει, θα προσπαθήσω να κοιμηθώ.
  Το παλικάρι έκλεισε τα μάτια του και βυθίστηκε στη νιρβάνα.
  Ο Βέγκα αποσύρθηκε και άρχισε να βάζει σε τάξη τον επαναστατικό στρατό.
  
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #19
  Στον Όλιβερ Τουίστ είπαν εμπιστευτικά ότι θα απαγχονιστεί δημόσια αύριο. Έτσι μπορεί να απολαύσει τον ύπνο για τελευταία φορά στον πλανήτη γη. Στο αγόρι έδωσαν πουτίγκα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πριν πεθάνει.
  Αφού έφαγε και ήπιε, ο Όλιβερ Τουίστ έπεσε σε ένα όνειρο.
  Ενώ μια από τις ενσαρκώσεις του ονείρου βρισκόταν σε κώμα, το δεύτερο μέρος του Όλιβερ Τουίστ είδε ότι ήταν σαν ένας γενναίος φιλιμάστερ, που έστριψε τα καρφιά σε ένα πειρατικό πλοίο.
  Το πλοίο διέσχισε την ασημί-πορτοκαλί θάλασσα. Εξήντα πρόσφατα χυτά, ακόμα ολοκαίνουργια κανόνια έλαμψαν στις ακτίνες του υπέροχου ηλιοβασιλέματος. Ο Όλιβερ Τουίστ τον θαύμασε, στο λεγόμενο ημισφαίριο φωτός τους, αυτή η διαδικασία δεν είναι τόσο πολύχρωμη.
  - Πρέπει να είναι ότι η πρόοδος δεν έχει ακρωτηριάσει τόσο πολύ τη φύση. - Χαμογελώντας, είπε.
  Το αγόρι ήταν απόλυτα χαρούμενο. Το μισητό σχολείο, με τα μαθήματα, τις υπαγορεύσεις και τα τεστ, έμεινε πίσω και έμοιαζε κάτι όχι αληθινό, σαν εφιάλτης. Λοιπόν, είναι σε ψευδή μνήμη. Αλλά στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει φυλακή με αλυσίδες και αρουραίους. Υπήρξαν ήδη διασκεδαστικές περιπέτειες πίσω, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, αλλά δεν υπάρχει τέτοια σκέψη να επιστρέψουμε.
  Ακόμα κι αν πάω στην κόλαση
  αλλά δεν θα επιστρέψω στο σχολείο.
  Τώρα είμαι ένας ματωμένος πειρατής
  Και δεν φοβάμαι τις καταιγίδες!
  Το αγόρι είχε μια ελαφριά αυτοσχέδια.
  Ο Wiscin, με τη σειρά του, ανησύχησε, κατάλαβε ότι η ζωή ενός filibuster είναι γεμάτη κινδύνους και πρέπει να ληστέψει για να ζήσει. Πρέπει να βρούμε σπίτι, αλλά πού; Στα εδάφη του Kiram τους περίμενε μια αγχόνη ή ένας σταυρός. Αγγλικά? Αυτό είναι ένα πονηρό έθνος και ενθαρρύνει τους πειρατές, αλλά το γεγονός είναι ότι είναι δραπέτες κατάδικοι, ορισμένοι μάλιστα επαναστάτησαν εναντίον του βασιλιά.
  Το Fatation είναι άλλο θέμα, και έχει εχθρικές σχέσεις με τον Kiram και την Αγγλία, μαζί με τη μοναδική δημοκρατία Singer σε αυτόν τον κόσμο, ίδρυσε μια αποικία στην οποία κατοικούσαν πειρατές μισοί ιδιώτες. Εκεί βρίσκονται στο επίνειο και την πόλη More, στο νησί του Μονακό. Οι Βρετανοί έχουν ένα παρόμοιο καταφύγιο, την πόλη Καλίλ. Όσο για τον Kiram, οι αποικίες του είναι οι πιο πλούσιες και εκτεταμένες και είναι τόσο μεγάλος πειρασμός για τους πειρατές που μια προσπάθεια δημιουργίας μιας στην πόλη Minisota οδήγησε στο γεγονός ότι οι κουρσάροι άρχισαν να ληστεύουν τους θαμώνες τους. Οι Κιραμίτες συγκέντρωσαν μεγάλο στόλο και μετά από επίμονες μάχες νίκησαν τη φωλιά του σφήκα.
  - Το φυσικό μας σπίτι είναι η πόλη του More. είπε ο Wiscin. - Εκεί θα μοιράσουμε την τεράστια λεία μας και θα ξεκουραστούμε σε ταβέρνες. Οι κουρσάροι έγνεψαν με το κεφάλι. Ο έμπειρος πειρατής ήταν πολύ ειλικρινής με τον τρόπο του, δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να κρύψει το ιερό τους μερίδιο από τους συμπολεμιστές του.
  Ο Όλιβερ κατέβηκε από τη γαλέρα, η αυγή είχε τελειώσει και το αγόρι ένιωθε βαριεστημένο. Του έλειπε πολύ το βραχιόλι comp και τα αγαπημένα του παιχνίδια στον υπολογιστή, ειδικά το έπος "Cosmos filibuster". Το ήρεμο κολύμπι έχει ήδη γίνει βαρετό και ήθελα έναν καλό αγώνα.
  - Είναι πολύ καλά παιδιά, πόσο καιρό θα πάρει για να πλεύσει στο Μονακό;
  - Δεν υπάρχουν πολλά. είπε ο Wiscin.
  - Μελέτησα τον χάρτη και προτείνω πριν πάτε εκεί και κανονίσετε ένα άλλο ξεφάντωμα, να επιτεθείτε στην παραλιακή πόλη Τσβάιχ. Εκεί μπορούμε να συλλάβουμε πολύ πλούσιο θήραμα και ταυτόχρονα να τεντώσουμε τα κόκαλα.
  Οι πειρατές επευφημούσαν από κοινού, πολλοί από αυτούς δεν μοιράζονταν τον ίδιο ενθουσιασμό. Ο μεγαλόσωμος, σημαδεμένος συνάδελφος Fokker, που κατείχε τη θέση του πλοηγού, αντιτάχθηκε έντονα.
  - Είσαι πολύ μικρός ακόμα και το αίμα σου βράζει σαν φρέσκια μπύρα. Είμαστε παλιοί πολεμιστές και θα σκεφτούμε τρεις φορές πριν εμπλακούμε σε μια μάχη. Η πόλη του Τσβάιχ είναι ένα πραγματικό φρούριο και θα βυθιστούμε πριν προλάβουμε να μπούμε στο λιμάνι.
  - Το σκέφτηκα ήδη, το πλοίο μας μοιάζει σε σχήμα με το Kiram, θα επαναλάβουμε τον ελιγμό των εχθρών μας, θα πάμε κάτω από τη σημαία τους στο λιμάνι και θα καταστρέψουμε το λιμάνι με ένα σάλβο.
  - Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά έχουμε πολύ λίγους ανθρώπους για να πολεμήσουμε με ολόκληρη τη φρουρά τους, εξάλλου, το οχυρό τους είναι πολύ ισχυρό και δεν μπορεί να καταστραφεί σε ένα σάλβο. Και μια βολή επιστροφής από κοντά θα βυθίσει το πλοίο μας.
  "Θα είναι σε πανικό και πριν αντιδράσουν, θα στρίψουμε από την άλλη πλευρά και θα τρακάρουμε ξανά.
  Ο Γουίσιν γύρισε το πρόσωπό του.
  - Και ακόμη κι αν σε πανικό, και από κάποιο θαύμα καταφέρουμε να συντρίψουμε το οχυρό, τότε τι γίνεται με τη φρουρά.
  - Και έτσι από την πλευρά μας θα υπάρξει έκπληξη. Στη συνέχεια, η φρουρά θα είναι σε απώλεια, επιπλέον, μέρος των κουρσάρων μας θα αλλάξει σε στολές kiram.
  - Θα ήταν ασφαλέστερο να στρατολογήσετε νέα άτομα στην πόλη More. Στη συνέχεια, με φρέσκες δυνάμεις, πραγματοποιήστε παρόμοια επιχείρηση.
  - Τότε μπορεί να είναι πιο δύσκολο, οι Kiramians δεν ξέρουν ακόμη ότι ο Pisar don Freebie έχει καταστραφεί, και θα πάρουν το πλοίο μας για αυτόν, ειδικά επειδή γνωρίζουν σχεδόν όλα τα πλοία τους. Και όσο περνάει ο καιρός, ανακαλύπτουν ότι το πλοίο τους έχει αιχμαλωτιστεί και θα είναι πιο προσεκτικοί, τότε μια τόσο απλή απάτη δεν θα λειτουργήσει.
  Ο Wiscin σκέφτηκε ότι οι πειρατές προσπάθησαν να επιτεθούν στο Τσβάιχ περισσότερες από μία φορές, και κάθε φορά έπνιγαν αίμα. Για να νικήσετε αυτήν την αναμφίβολα πλούσια πόλη σημαίνει να ανεβάσετε το κύρος σας στην παράκτια αδελφότητα σε ένα ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο. Το πιο σημαντικό, δεν ήθελε να τον θεωρούν δειλό.
  - Λοιπόν, συμφωνώ, αλλά ακόμα δεν θα έχουμε χρόνο να φτάσουμε στην πόλη πριν σκοτεινιάσει. Ως εκ τούτου, θα ελλιμενίσουμε για τη νύχτα στην περιοχή, και θα πάτε για αναγνώριση. Ο Wiscin αποφάσισε.
  - Ερχεται! Ειδικά δεδομένου ότι, μη γνωρίζοντας το ford, μην πάτε στο νερό. - Το αγόρι επανέλαβε το αρχαίο ρητό.
  Ο Γουίσιν χτύπησε τον βοηθό του στον ώμο και μίλησε σχεδόν στοργικά.
  - Απλά μην μπαίνεις στον καβγά νωρίτερα. Να είστε πιο συγκρατημένοι.
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι του, απάντησε με σιγουριά:
  Μην ανησυχείς, απλώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
  Ένα φρέσκο αεράκι φύσηξε, τα πανιά έσφιξαν και το υπέροχο πλοίο επιτάχυνε.
  Τα κύματα έπαιζαν έτσι, μερικές φορές στο βάθος χαζογελούσαν, κυλούσαν πάνω από τα κύματα, τρίκατα, ζώα που έμοιαζαν με δελφίνια με έξι πόδια.
  Στην πορεία, συνάντησαν μόνο ένα πιθανό πειρατικό πλοίο. Έχοντας κοιτάξει προσεκτικά τις διαστάσεις του πλοίου και τον αριθμό των όπλων, προτίμησε να βγει οριστικά στο δρόμο. Φάνηκε πώς η σιλουέτα άστραψε και χάθηκε πίσω από τη γραμμή του ορίζοντα.
  - Ίσως προλάβουμε. πρότεινε ο Όλιβερ.
  - Γιατί να πνίξουμε τον αδερφό μας, ειδικά που δεν υπάρχει τίποτα να του πάρουμε. - αντιτάχθηκε ο Wiscin. - Αυτοί οι κουρσάροι κάθονται μερικές φορές πεινασμένοι για μήνες, δεν έχουν όλοι την τύχη να συναντήσουν περισσότερο ή λιγότερο νόστιμο θήραμα.
  Αλλά έχουν αυτό που μας λείπει.
  - Τι έχουν?
  - Ανθρωποι! είπε δυνατά ο Όλιβερ Τουίστ. Οι πειρατές τον κοίταξαν πίσω. Ο Γουίσκινους έξυσε το μαντήλι του κεφάλι.
  - Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε την ευκαιρία να τον προλάβουμε. Προσθέστε πανιά.
  Παρά το εντυπωσιακό του μέγεθος, το πλοίο κινήθηκε αρκετά γρήγορα. Τόσο επιταχυνόμενο
  προσπέρασε τον ομόλογό του. Η πειρατική φρεγάτα γύρισε και ετοιμάστηκε να δώσει ακριβά τη ζωή της.
  - Σηκώστε τον χαρούμενο ρότζερ και χαιρετίστε τον χαιρετισμό. διέταξε ο Γουίσιν.
  Η φρεγάτα ανταπέδωσε αυτόματα τον χαιρετισμό.
  - Και τώρα, δίνω σήμα - στέλνω μια βάρκα.
  Ως εκεχειρία, έστειλε έναν πρώην δικηγόρο, ένα αρκετά επιδέξιο θηρίο Σταρκ, και επιπλέον δύο ακόμη έξυπνους πειρατές, μαζί με τον Όλιβερ Τουίστ. Για κάποιο λόγο, αποφάσισε ότι αν αυτό το αγόρι συμμετέχει, τότε όλα θα πάνε καλά.
  Ο Σταρκ έγινε δεκτός, καλεσμένος εγκάρδια στο τραπέζι. Ακόμα, ένας συνάδελφος έχει τρεις φορές περισσότερα όπλα, πώς να μην τον σεβαστείς εδώ.
  Η συζήτηση κατέληξε προσεκτικά στο συμπέρασμα ότι δεν θα ήταν κακό να κάνουμε κοινή επίθεση
  πόλη του Τσβάιχ.
  Ο καπετάνιος της φρεγάτας, Monique de Munch, άρπαξε αυτή την πρόταση με ενθουσιασμόЈ η τύχη δεν τον είχε χαλάσει τον τελευταίο καιρό. Δυσκολία προκλήθηκε μόνο από το μοίρασμα της λείας. Η Monique, που είχε σχεδόν διακόσια πενήντα άτομα, επέμενε στην ισότιμη κατανομή μεταξύ των ομάδων ανάλογα με τον αριθμό των γκολ. Ο Stark, με τη σειρά του, προσφέρθηκε να χωρίσει ανά φύλο μεταξύ του πλοίου, έχοντας λάβει σαφείς οδηγίες για αυτό από τον Wiscin, ο οποίος ήταν μόνο πενήντα άτομα και δεν ήθελε να τον ξεγελάσουν. Η Monique πίεσε, στο επιχείρημα ότι έχουν περισσότερα όπλα, απάντησε.
  - Και έχουμε πολύ καλύτερους πιο δυνατούς μαχητές στην ομάδα. Σωστά παιδιά;
  Οι αξιωματικοί επιβεβαίωσαν.
  - Πώς μπορείς να το αποδείξεις; - ρώτησε προκλητικά ο Όλιβερ Τουίστ, που προηγουμένως ήταν αγόρι σε καμπίνα. έφερε σεμνά μπουκάλια, φλιτζάνια, σνακ.
  Η Μονίκ κοίταξε αυστηρά και έδειξε τον ψηλό σωματοφύλακα με έξι χέρια.
  - Τον βλέπεις; Έχετε κάποιο που θα μπορούσε να το χειριστεί;
  - Θα τον πολεμήσω! Ο Όλιβερ Τουίστ προχώρησε.
  Σε απάντηση, ένας απίστευτος βρυχηθμός:
  - Κορόιδο, θέλεις να πεθάνεις, γιατί θα είναι αγώνας μέχρι θανάτου.
  Με ένα σπαθί στο χέρι, δεν φοβάμαι να πεθάνω,
  Όταν πληγώνεται η τιμή των φίλων!
  Συνηθισμένος σε βίαιη μάχη σώμα με σώμα,
  Ας μην υπολογίζονται οι εχθροί μου!
  Ο Όλιβερ Τουίστ έκανε ομοιοκαταληξία, με τα μάτια του να αστράφτουν. - Είμαι έτοιμος να τσακωθώ μαζί του.
  "Εσύ ο Σταρκ επιβεβαιώνεις την πρόκληση αυτού του παιδιού".
  Ναι, είναι καλός μαχητής.
  - Τότε είναι ο τρόπος: ο Sidurr μου κερδίζει - αποδέχεστε τους όρους μας: χωρίζουμε αναλογικά με τον αριθμό των πληρωμάτων, αν είναι τότε είμαστε δικοί σας.
  - Συμφωνώ.
  - Μετά στα χέρια. Η Μονίκ έσφιξε το χέρι του Σταρκ με το πόδι της αρκούδας του.
  Ο πανίσχυρος εξωγήινος έβγαλε έξι σπαθιά ταυτόχρονα, φορτώνοντας κάθε χέρι. Ο Όλιβερ Τουίστ είχε μόνο δύο, αλλά το αγόρι φαινόταν περισσότερο από σίγουρο, αν και στο φόντο αυτού του γίγαντα έμοιαζε με μπούγκερ. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό του η σκέψη ότι μπορεί να τα καταφέρει εδώ, αλλά το έδιωξε αμέσως.
  Μετά από σήμα του αταμάνου, άρχισε ο αγώνας. Με απροσδόκητη ευκινησία, ο Sidurr πήδηξε, έξι σπαθιά αναβοσβήνουν στον αέρα ταυτόχρονα. Ο Όλιβερ Τουίστ απέφυγε οριακά, πηδώντας με τη σειρά του και κλωτσώντας τον στο σαγόνι. Το χτύπημα του μαστιγώματος ήρθε λίγο πιο ψηλά και μαλακώθηκε ελαφρά από την κίνηση του κεφαλιού. Και επιθέσεις με σπαθιά κακοποιούν αν και με δυσκολία, αλλά απέκρουσαν.
  - Και φαίνεσαι μόνο τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα, το kvass είναι kvass. είπε ο Τουίστ στην Όλιβ. Στη συνέχεια, το αγόρι πραγματοποίησε μια περίπλοκη τεχνική "στρεβλή λαβίδα", κατάφερε να κόψει το χέρι του αντιπάλου με μια ακριβή στροφή. Ο Ρουσλάν δεν είχε ακούσει ποτέ μια τόσο τρομερή κραυγή, φαινόταν ότι το ίδιο το σίδερο στενάζει.
  - Τι δεν αρέσει!
  - Ρωσίδες, θα σας αφήσω να περάσετε τη μυλόπετρα. φώναξε ο Σιντουρ.
  Δεν πιστεύω ότι είσαι πολύ αδέξιος.
  Ακολούθησαν εντελώς άγρια χτυπήματα, το αγόρι έφυγε, μετά μια φορά και έκοψε τη δεύτερη βούρτσα. Όλα θα ήταν καλά, αλλά την καθοριστική στιγμή γλίστρησε και κόντεψε να πέσει. Τότε μια λεπίδα πέταξε πάνω του, έκοψε ελαφρά το στήθος του. Η πληγή δεν είναι επικίνδυνη, αλλά μάλλον δυσάρεστη.
  - Απέκτησα ένα μωρό. ούρλιαξε ο Σιντουρ.
  - Οι ουλές στολίζουν μόνο έναν άντρα, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις τον θάνατο.
  Φεύγοντας από ένα άλλο lunge, το αγόρι εκτέλεσε την τεχνική "puffy toad" και έκοψε το τρίτο χέρι.
  Μετά από αυτό, ο Sidurr φαινόταν να έχει χάσει το πνεύμα του, άρχισε να υποχωρεί κοιτάζοντας όλο και πιο συχνά τον αρχηγό του, περιμένοντας να διακόψει τον αγώνα. Η Μονίκ, όμως, έδειχνε με ορθάνοιχτα μάτια, φανερά γοητευμένη από το απρόσμενο θέαμα. Ο Όλιβερ Τουίστ πήγε σε μια αποφασιστική επίθεση, χτύπησε ξανά το πόδι του στον κρόταφο και μετά έκοψε τον εχθρό με μια λεπίδα στο στομάχι. Έτρεξε πολύ καυστικό δηλητηριώδες κίτρινο αίμα. Στη συνέχεια, έχοντας πραγματοποιήσει έναν συνδυασμό, έσωσε τον εχθρό από την τέταρτη βούρτσα με τέσσερα δάχτυλα. Ο Σιντουρ έχασε τελικά το κουράγιο του, απομακρυνόμενος από το ουρλιαχτό στον τοίχο.
  - Αγόρι, συγγνώμη για τα ανόητα λόγια. Παραδέχομαι την ήττα μου και ζητώ έλεος. - Από τα τρία μάτια του ηττημένου τέρατος, κύλησαν δάκρυα, και γονάτισε.
  Ο Όλιβερ Τουίστ τον λυπήθηκε και σταμάτησε.
  - Είναι ήδη νικημένος, να φύγει;
  Η Μονίκ ούρλιαξε.
  Σκοτώστε τον, δεν του αξίζει να ζήσει.
  - Γιατί δεν τον λυπάσαι; Θα μπορούσε να λυτρωθεί στην επόμενη μάχη.
  - Δεν χρειάζομαι ανάπηρο. Λοιπόν, ας τον τελειώσουμε αλλιώς θα το κάνω μόνος μου.
  "Μην διστάσετε, είναι απλώς ένας άγριος εξωγήινος". Δεν θα σε γλίτωνε. πρόσθεσε ο Σταρκ.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, χωρίς να το καταλάβει ο ίδιος, πείσμωσε.
  "Δεν μπορώ να σκοτώσω ένα ζωντανό ον που γονατίζει μπροστά μου.
  - Μα μπορώ. - είπε η Μονίκ και, αρπάζοντας ένα μουσκέτο φορτωμένο με ένα φιτίλι που σιγοκαίει από έναν πειρατή, τον πυροβόλησε στο κεφάλι.
  Το ένα μάτι μετατράπηκε σε αιματηρό χάος και το θηρίο κατέρρευσε. Οι πειρατές έτρεξαν αμέσως κοντά του και τον έσυραν, βιάζοντας να τον ρίξουν στη θάλασσα. Μερικοί ακόμη άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός ντόπιου αγοριού, άρχισαν με μανία να τρίβουν το κατάστρωμα. Παρά την ήττα, η Μόνικα φαινόταν ευχαριστημένη.
  - Είσαι μεγάλος μαχητής. - Γύρισε στον Όλιβερ Τουίστ. - Μόνο που δεν έχεις αρκετή σκληράδα και κουράγιο. Σε άγγιξαν τα δάκρυα και η ταπείνωση του τέρατος, και τι θα γίνει αν μια γυναίκα ή ένα παιδί κλάψει μπροστά σου.
  "Δεν θα σκύψω ποτέ να σκοτώσω γυναίκες και παιδιά.
  - Αυτή είναι η αδυναμία σου στην καλοσύνη, μπορείς να χύσεις αίμα στο πεδίο της μάχης, αλλά δεν έχεις το κουράγιο να βάλεις μαχαίρι στο λαιμό των παιδιών και να γυρίσεις. Αλλά είναι απαραίτητο, ένας πειρατής δεν μπορεί να είναι ιππότης.
  Το αγόρι ίδρωνε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του στο πάτωμα και παρατήρησε:
  - Γιατί, διάβασα πολλά βιβλία και παρακολούθησα μια ταινία, όπου οι filibusters ήταν πραγματικοί κύριοι και βοηθούσαν ακόμη και τους φτωχούς, ειδικά τις πεινασμένες γυναίκες και τα παιδιά.
  "Δεν ξέρω ότι γράφονται ήδη βιβλία για εμάς. Τι είναι οι ταινίες;
  Τότε ο Όλιβερ Τουίστ κατάλαβε ότι είχε πει πάρα πολλά. Ο καθένας δεν πρέπει να εξηγεί ότι είναι από εκείνο το μέρος που λέγεται κάτω κόσμος.
  - Είναι σαν θρύλος παραμυθιού.
  - Και είναι ξεκάθαρο ότι είσαι ακόμα πολύ νέος και μπερδεύεις την πραγματικότητα με ένα όνειρο. Εντάξει, δεν θα σε απογοητεύσω. Αλλά ο αταμάνός σας, όταν υπάρχει ανάγκη, θα πάει σε οποιαδήποτε κακία. Εν τω μεταξύ, εξηγήστε ποιο είναι το σχέδιό σας. Άλλωστε, το Τσβάιγκ είναι ένα πραγματικό φρούριο και ούτε τα κουφάρια σας θα είναι αρκετά για να το διαπεράσετε.
  Ο Σταρκ περιέγραψε το σχέδιο.
  "Ώστε το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος μου θα έπρεπε να φιλοξενηθεί στο πλοίο σας, ντυμένοι με στολές Kiram;"
  - Αυτό είναι!
  - Μας ταιριάζει. Επίθεση αύριο το πρωί;
  - Ναι, εκτός βέβαια αν υπάρχουν απρόβλεπτες συνθήκες. Μα το αγόρι μας. Έδειξε τον Όλιβερ Τουίστ. - Δεν θα σε απογοητεύσει.
  - Πιστεύω ότι δεν θα σε απογοητεύσει, αλλά σε περίπτωση που δεν επιστρέψει από αναγνωρίσεις έχεις σχέδιο.
  Ένας βρυχηθμός ακούστηκε:
  - Νομίζω ότι ακόμα κι αν τον πιάσουν, το αγόρι θα αντέξει τα βασανιστήρια και δεν θα πει τίποτα, οπότε θα πάρουμε το ρίσκο πραγματοποιώντας το προηγούμενο πρόγραμμα.
  - Βλέπω και στα μάτια ότι θα αντέξει τα πάντα, αλλά η προσοχή δεν θα βλάψει και τι να κάνουμε τελικά, θα το αποφασίσουμε αργότερα.
  Αυτό αποφάσισαν. Τα πλοία έπλεαν τώρα μαζί, και ακόμη και από μακριά ήταν ξεκάθαρο πόσο μικρότερη ήταν η φρεγάτα που ονομαζόταν "Τίγρης" από το καταδρομικό, χωρίς όμως όνομα. Ο Όλιβερ Τουίστ επέστησε την προσοχή σε αυτό.
  - Όχι, μας βολεύει τους δωρεάν φιλίμπαστερ να φοράμε το παλιό όνομα κιράμ. Ίσως το πούμε δράκο.
  - Δεν είναι κακό, αλλά μυρίζει εξωπραγματικό. Κανείς δεν έχει δει ποτέ δράκους.
  - Και σε άλλους κόσμους.
  - Τι?
  - Αυτά ανάμεσα στα αστέρια.
  Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στα αστέρια, είναι απλώς άγγελοι.
  Το αγόρι, πατώντας το πόδι του και συνθλίβοντας το έντομο με τη γυμνή φτέρνα του, αντιτάχθηκε:
  - Ή μήπως υπάρχει, γιατί δεν τους πετάξατε, πώς το ξέρετε.
  - Και θέλεις να μάθεις πολλά, ειδικά απαγορευμένα από την εκκλησία.
  - Η γνώση είναι νίκη! είπε ο Όλιβερ Τουίστ.
  Είχε αρχίσει να νυχτώνει και από μακριά φαινόταν ένας φάρος που φώτιζε τις προσεγγίσεις στο λιμάνι του Τσβάιχ. Ήταν αρκετά ψηλός.
  - Λοιπόν, πώς θα σαλπάρεις με το καράβι τώρα;
  - Όχι, είναι πιο ασφαλές να κολυμπάς. είπε ο Όλιβερ Τουίστ. - Το σκάφος φαίνεται, αλλά ο κολυμβητής όχι.
  - Και αν συναντήσετε καρχαρίες με κέρατα τίγρης;
  - Θα έχω μαζί μου ένα σπαθί, θα το παλέψω.
  - Δεν θα πνιγείς μαζί του;
  - Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ μέταλλο και δεν με ενοχλεί.
  - Εντάξει, κολύμπι. Ο Γουίσιν χαστούκισε με αγάπη το αγόρι στη γυμνή του πλάτη. - Πρώτα όμως, βάψτε τα μαλλιά σας μαύρα για να μην φαίνεται ιδιαίτερα το κεφάλι.
  Έχω ήδη ετοιμάσει τη βαφή. - Και το αγόρι άλειψε πυκνά τα μαλλιά του. Ο Όλιβερ Τουίστ έπεσε στο νερό, ήταν εξαιρετικός κολυμβητής και ήταν σχεδόν αόρατος. Για να γίνει αντιληπτός, σήκωσε ένα σπαθί πάνω από το κεφάλι του, έλαμπε σε τέσσερα φεγγάρια, τον είδαν και σφύριξαν χαιρετίσματα, μετά από λίγα λεπτά τελικά χάθηκε στο σκοτάδι των κυμάτων.
  - Λοιπόν, ήρωας, θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο γιο. - είπε ο καπετάνιος των πειρατών.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κόβει τα κύματα από καιρό σε καιρό, αλλάζοντας στυλ από καιρό σε καιρό. Το νερό ήταν ζεστό, απαλό και ήταν πολύ ευχάριστο να κολυμπήσεις πάνω του, ακόμα και το αλάτι έμοιαζε ιδιαίτερο, δεν πικράνε ούτε έκαιγε, αλλά έμοιαζε με ξινό λεμόνι. Το αγόρι πιτσίλισε και τρύπωσε, ξαφνικά μια σκιά έλαμψε πίσω από το κύμα. Ένας τρομερός καρχαρίας με τρία κέρατα, που δεν έγινε αντιληπτός κάτω από το νερό, έπληξε κοντά του και ανοίγοντας ένα μεγάλο στόμα προσπάθησε να επιτεθεί.
  Ο Όλιβερ Τουίστ κούνησε το σπαθί του σε ένα πλάγιο πλάγιο. Το στόμα του καρχαρία άνοιξε και το αίμα κερασιού ξεχύθηκε. Το αρπακτικό τράβηξε, προσπάθησε να αποφύγει, καθώς ο Όλιβερ Τουίστ της έβαλε μια λεπίδα στο μάτι. Ο καρχαρίας προφανώς είχε κατεστραμμένο εγκέφαλο και, σπασμένος, έπεσε. Από το σκοτάδι έσκασαν αρκετές σιλουέτες, έπεσαν πάνω στη σύντροφό τους και άρχισαν να την σκίζουν και να την ροκανίζουν.
  - Αυτό είναι το ένστικτό σου. Πιάσε το αίμα. Και τώρα ας επιταχύνουμε.
  Το αγόρι επιτάχυνε το βήμα του, χτυπώντας με τα χέρια και τα πόδια του. Οι καρχαρίες, παρασυρμένοι από το γλέντι, δεν του έδωσαν σημασία. Το λιμάνι πλησίαζε σταδιακά, φαινόταν οι σιλουέτες αρκετών πλοίων. Ένα από αυτά ήταν τόσο μεγάλο που ο Όλιβερ Τουίστ ήταν σε άβολα εγρήγορση. Αποφάσισε να κολυμπήσει κοντά του πρώτα.
  Εκείνη τη στιγμή, ένιωσε κίνηση και ένα μεγάλο στόμα έσπασε τα δόντια του δίπλα του, σχεδόν να του δαγκώσει τη φτέρνα. Το αγόρι βούτηξε ως απάντηση, ορμώντας κάτω από το νερό και τρύπησε τον καρχαρία στο στομάχι με την άκρη. Όπως περίμενε, το αίμα κυλούσε πυκνό από πάνω της και το στόμα της ανοιγόκλεινε με έξι σειρές δοντιών. Άλλοι καρχαρίες το χτύπησαν με τα κέρατά τους, μετά το άρπαξαν και άρχισαν να δαγκώνουν τεράστια κομμάτια. Σύντομα δεν έμεινε ούτε σκελετός από αυτήν, ο Όλιβερ Τουίστ, εν τω μεταξύ, ξεκόλλησε αισθητά από αυτούς. Τώρα το ογκώδες οχυρό ήταν ορατό, υπήρχαν πραγματικά πολλά κανόνια, η πόλη ήταν πρακτικά απόρθητη από τη θάλασσα. Κοιτάζοντάς τον, το παλικάρι ένιωσε λίγο ανατριχίλα, δεν θα ήταν εύκολο να καταστρέψεις έναν τέτοιο κολοσσό, ακόμα κι αν χτυπούσε σχεδόν ασήμαντο.
  - Εντάξει, θα το χτυπήσουμε πάντως.
  Πολύ περισσότερο άγχος προκάλεσε, ένα τεράστιο θωρηκτό. Κολυμπώντας πιο κοντά, ο Όλιβερ Τουίστ μέτρησε τον αριθμό των όπλων, χωρίς καν να μετρήσει τα αυστηρά και τα νέα, ήταν εκατόν είκοσι. Ήταν μια πραγματική ναυαρχίδα, και με χοντρές πλευρές κάτω από ένα δέντρο από φελλό.
  - Αυτός είναι ένας κολοσσός, μόνο ένα πράγμα είναι πολύ μεγάλο και αδέξιο. Το αγόρι αναστέναξε. Το αρχικό σχέδιο επίθεσης ήταν υπό απειλή. Ήταν ξεκάθαρο ότι ένας τέτοιος χολκ απλώς θα τους βύθιζε. Τι να κάνω. Αρχικά, ο Όλιβερ Τουίστ σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να επιβιβαστούν στο πλοίο. Ο Still θα είχε στην κατοχή του ένα τόσο τεράστιο σκάφος. Το παλικάρι κολύμπησε προσεκτικά στη σανίδα, εκείνη τη στιγμή τρία φεγγάρια κρύφτηκαν πίσω από τα σύννεφα. Ακουμπισμένος στα χέρια και στα ξυπόλυτα πόδια του, ανέβηκε στο σκάφος σαν αράχνη, αναζητώντας την παραμικρή χαραμάδα χρησιμοποιώντας τέσσερα άκρα. Το ξύλο ήταν τραχύ, γεγονός που διευκόλυνε την ανύψωση ενός μικρού σώματος. Υπήρχαν φρουροί στο κατάστρωμα, αλλά το πλοίο ήταν μακρύ και ήταν δυνατό να περάσει προσεκτικά και να ξαπλώσει στη γαλέρα και μετά να κρυφτεί πίσω από τη σωσίβια λέμβο. Τότε ο Όλιβερ Τουίστ παρατήρησε τρία άτομα, δύο με ακριβά ρούχα κεντημένα με χρυσό, και ένας άλλος, αν κρίνουμε από τις τεράστιες διαστάσεις και τα ξίφη σε οκτώ χέρια ταυτόχρονα (τέτοιοι εξωγήινοι ήταν σπάνιοι), ήταν σωματοφύλακας.
  - Έχουμε ήδη φορτώσει τα πλοία, ένα φορτίο χρυσού, διαμάντια, σμαράγδια, θησαυροφυλάκιο της πόλης και νήματα από μεταξοσκώληκα θα είναι έτοιμο να πλεύσει αύριο.
  - Καλά είναι, κρίμα που θα αδειάσει η πόλη μας.
  - Σύντομα θα γίνει μεγάλος πόλεμος και η μητέρα χώρα θα χρειαστεί τεράστια κεφάλαια, μεταξύ άλλων για τη στρατολόγηση μισθοφόρων. Επιπλέον, η πόλη σας είναι πολύ κοντά στο νησί του Μονακό και λειτουργεί ως δόλωμα για τους πειρατές. Και αν βγάλετε τον πλούτο σας, θα χάσει αμέσως την ελκυστικότητά του.
  - Αν το έκαναν, θα εξακολουθούσαν να συρρέουν σαν μύγες στο μέλι. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και ένα τόσο ισχυρό όσο το σκάφος σας δεν αρκεί για να συνοδεύσει ένα υπερφορτωμένο τροχόσπιτο.
  - Λοιπόν, γιατί, πρώτον, άλλοι τρεις θα μας ενώσουν στη θάλασσα, και δεύτερον, έχουμε χίλια μέλη πληρώματος και είναι ήδη στο πλοίο. Με τέτοια δύναμη δεν φοβόμαστε καμία επιβίβαση.
  Οι σκέψεις του Όλιβερ Τουίστ στριφογύριζαν στο κεφάλι του, όλο τους το σχέδιο επίθεσης γινόταν χωρίς νόημα, έπρεπε να καταλήξουν σε κάτι.
  Ο νεαρός κρατούμενος δεν επιτρεπόταν να δει το όνειρο... Οι πόρτες του κελιού άνοιξαν και οι φρουροί μπήκαν μέσα.
  Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανακοίνωσε:
  - Σήμερα είναι η εκτέλεσή σας στην κεντρική πλατεία του Λονδίνου. Ως συνήθως, πιείτε το τελευταίο ποτήρι κρασί στη ζωή σας και θα παραδοθείτε στο σώμα.
  Το ποτήρι ήταν μικρό, το κρασί ήταν πολύ αδύναμο - καθαρός χυμός. Ίσως φοβήθηκαν ότι ο κρατούμενος θα αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.
  Και ο Όλιβερ του έβγαλαν τα ρούχα της φυλακής, αφήνοντας μόνο το μαύρο εσώρουχό του. Ο νεαρός κρατούμενος επρόκειτο να εκτελεστεί σχεδόν γυμνός. Αφαιρέθηκε και ο γιακάς.
  Μετά από αυτό, ο Όλιβερ, με ειδικά, ελαφρύτερα δεσμά χεριών και ποδιών, βγήκε από το κελί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού, καμένα με καυτό σίδερο, δεν είχαν ακόμη επουλωθεί πλήρως και ήταν οδυνηρό να τα πατήσεις. Όμως ο Όλιβερ, σφίγγοντας τα δόντια του, προσπάθησε να μείνει ίσιος. Και περπάτησε, κουδουνίζοντας αλυσίδες στους διαδρόμους. Ένα μικρό, φαλακρό αγόρι, αδυνατισμένο στη φυλακή.
  Ένας γενειοφόρος άντρας πέρασε και εκείνος γέλασε στο αγόρι με το σορτς του.
  Ο Όλιβερ έχασε πολύ βάρος με ψωμί και νερό, κάθε κόκαλο ήταν ορατό μέσα του.
  Το αγόρι περπατούσε κουτσαίνοντας και στα δύο πόδια και σέρνοντας τις αλυσίδες. Δεν του ήταν εύκολο να φτάσει έτσι στην αυλή της φυλακής.
  Δεν έπρεπε να τον κρεμάσουν μόνοι τους. Υπήρχε ήδη ένα κορίτσι στο σώμα. Επίσης αδύνατη, με μελανιές στο πρόσωπό της. Ήταν ξυπόλητη, αλλά φορούσε λευκό μανδύα. Κοίταξε το αγόρι με συμπάθεια. Τα χέρια της ήταν δεμένα με δεσμά και στα γυμνά της πόδια ήταν μια αλυσίδα.
  Το αγόρι μπήκε στο κάρο. Κι αυτή, δεμένη στη γκρίνια, κινήθηκε. Ίσως το άλογο να ήταν ειδικά δεσμευμένο για να πάει αργά, και όλοι μπορούσαν να θαυμάσουν το ζευγάρι. Ήταν ένα κορίτσι, σχεδόν ένα παιδί με ξανθά, μακριά μαλλιά και ένα παιδί με ξυρισμένο κεφάλι.
  Ο Όλιβερ ένιωσε τον φρέσκο άνεμο να φυσάει πάνω από το γυμνό, πολύπαθο κορμί του και ένιωθε τόσο καλά. Το αγόρι πήρε μια βαθιά ανάσα. Ο αέρας φαινόταν να έχει γεμίσει μέλι. Και ο ήλιος τύφλωσε ακόμη και μετά το λυκόφως του μπουντρούμι.
  Και το χλωμό, ξανθό κορίτσι ανέπνεε βαριά.
  Ο Όλιβερ έριξε μια ματιά στα χαριτωμένα, γυμνά πόδια της. Ήταν φανερό ότι ήταν από το γυμνό, τα πέλματα του κοριτσιού δεν είχαν ακόμη κατέβει με φουσκάλες. Έτσι οι γόβες της τηγανίστηκαν. Καημένο κορίτσι, σκέφτηκε ο Όλιβερ.
  Οδηγούν αργά. Το πλήθος τριγύρω είναι θορυβώδες. Ποιος γελάει και ποιος συμπάσχει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το ζευγάρι εξωτερικά φαίνεται τόσο αθώο και συγκινητικό που αναπόφευκτα θα νιώσετε βαθιά.
  Ο Όλιβερ ίσιωσε περήφανα. Το σώμα του, με ίχνη από μαστίγια που δεν έχουν επουλωθεί ως το τέλος, είναι λεπτό και αδύνατο. Το αγόρι είχε μόλις κλείσει τα έντεκα. Είναι χλωμός και δεν έχει αίμα στο πρόσωπό του. Σχεδόν γυμνός, με μαύρο εσώρουχο, σαν σκλάβος, μόνο χλωμός. Ίσως στον εικοστό αιώνα ο Όλιβερ να έμοιαζε με κρατούμενο του Άουσβιτς.
  Και το κορίτσι, είναι σχεδόν σαν την Εσμεράλντα, μόνο που τα μαλλιά της είναι άσπρα, που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο αγγελική και αθώα. Ευτυχώς, δεν καίγονται πλέον στην πυρά και τους περιμένει μια θηλιά, η οποία δεν είναι τόσο επώδυνη.
  Ο Όλιβερ σκέφτηκε, τι τον περιμένει μετά τον θάνατο; Παράδεισος ή κόλαση? Αν ο Όλιβερ πέθαινε νωρίς, δεν θα είχε καμία αμφιβολία στον παράδεισο για ένα αθώο παιδί. Τώρα όμως είχε λάθη. Και οι Προτεστάντες αρνούνται το καθαρτήριο. Είναι λοιπόν πραγματικά κόλαση; Ή μήπως είναι ακόμα πιο ευγενικό στον ουρανό παρά στη Γη, και ένα αθώο παιδί θα γλιτώσει; Ίσως, τελικά, οι Καθολικοί, και είναι περισσότεροι από τους Προτεστάντες, να έχουν ακόμα δίκιο και να υπάρχει καθαρτήριο. Και τότε το μαρτύριο της κόλασης δεν είναι για πάντα;
  Ο Όλιβερ αναστέναξε βαριά... Διάβασε και για τον αθεϊσμό. Τι άλλο στην αρχαία Ελλάδα ήταν οι φιλόσοφοι που ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχαν Θεοί. Και αυτή η άποψη κέρδισε δημοτικότητα.
  Μάλλον, αν ο Κωνσταντίνος δεν είχε αποδεχτεί τον Χριστιανισμό, τότε θα είχε κερδίσει ο αθεϊσμός. Δεν είναι πραγματικά το παραμύθι του Θεού; Τελικά, αν υπήρχε ένας τέλειος Παντοδύναμος, θα επέτρεπε στους ανθρώπους να υποφέρουν; Φυσικά και όχι! Εξάλλου, η Παντοδύναμη τελειότητα δεν μπορεί να ανέχεται προβλήματα και βάσανα!
  Ο Όλιβερ τραγούδησε:
  Εύθραυστο χρώμα πέταλο,
  Αν έχει γκρεμιστεί...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός
  Θέλω να κάνω καλό!
  Ή ίσως, όπως οι Ινδοί, η ψυχή σας θα μετακινηθεί σε άλλο σώμα. Και ίσως γίνεις γιος ενός padishah ή ενός ευγενούς rajah ...
  Ζήστε την κανονική σας ζωή
  Υπάρχει λόγος να διασκεδάζεις...
  Ίσως στον αρχηγό -
  Η ψυχή σου να μπει!
  Μετά από αυτό, τελικά, το κάρο τους ανέβηκε στο ικρίωμα με δύο έτοιμες αγχόνες. Το κορίτσι βγήκε πρώτο, τσουγκρίζοντας αλυσίδες. Ήταν αδύνατη, χλωμή, ξανθιά, με μεγάλα, μπλε μάτια, φαινόταν σαν έφηβη. Και το κοινό βούιζε από συμπάθεια. Ειδικά όταν περπατά ξυπόλητη, χαριτωμένη, πόδια που δεν έχουν προλάβει να γιατρευτούν μετά από βασανιστήρια, στα σκαλιά του ικριώματος.
  Τότε ο Όλιβερ Τουίστ βγήκε έξω. Το αγόρι ήθελε να σταματήσει, ακόμη και να ξεκουραστεί. Πόσο απότομα, κακοσχεδιασμένα ξύλινα σκαλοπάτια φαίνονται.
  Αλλά υπάρχουν πολλοί φρουροί και αστυνομικοί τριγύρω, τουλάχιστον πενήντα. Ναι, και ο κόσμος δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να πολεμήσει για ένα ζευγάρι που πηγαίνει στην εκτέλεση. Αν και το αγόρι και το κορίτσι προκαλούν συμπάθεια.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του Όλιβερ είναι λίγο γαργαλητά όταν ανεβαίνει στο δέντρο. Και το αγόρι χαμογέλασε, η καρδιά του έγινε πιο χαρούμενη. Λίγο περισσότερο φαγητό δεν θα έβλαπτε. Δεν θέλετε να πεθάνετε με άδειο στομάχι.
  Βγήκε έξω και στάθηκε δίπλα στο κορίτσι. Δύο τεράστιοι ουρλιαχτοί με κόκκινες φόρμες και καπάκια έλεγχαν τους μεντεσέδες. Ο Όλιβερ και το κορίτσι οδηγήθηκαν στους μεντεσέδες. Το έβαζαν σε καταπακτές που υποτίθεται ότι θα άνοιγαν αμέσως, και μετά το σχοινί έσφιγγε σφιχτά γύρω από το λαιμό σου και έσβηνες και πήγαινες στον άλλο κόσμο. Και μπορεί να υπάρχει... Ο Όλιβερ φαντάστηκε ονειρεμένα ότι η ψυχή του ήταν ενσαρκωμένη σε ένα πουλί, και φτερούγιζε στον αέρα.
  Πετάγεται πάνω από τις στέγες των σπιτιών και δίνει ένα πλήρες άνοιγμα φτερών.
  Στο μεταξύ, ο αξιωματούχος απαριθμεί μονότονα τα εγκλήματα του ζευγαριού. Για άλλη μια φορά, ο Όλιβερ κατηγορείται ότι απέσπασε φαγητό από το εργαστήριο. Και ούτω καθεξής. Και επίσης ελλείψει μετανοίας και τι δεν έδωσε, πού ήταν κρυμμένο το κλεμμένο. Και πολλα ΑΚΟΜΑ...
  Ο Όλιβερ ντρέπεται να στέκεται σχεδόν γυμνός μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θέλω ακόμη και η θηλιά στο λαιμό του να σφίγγεται πιο γρήγορα.
  Το κορίτσι είναι λίγο πιο ενδιαφέρον. Αποδεικνύεται ότι είναι κόμισσα, παντρεμένη με έναν ηλικιωμένο σμηναγό και κατηγορείται για δηλητηρίαση. Η κοπέλα δεν παραδέχτηκε την ενοχή της και ως εκ τούτου την κρέμασαν. Διαφορετικά, υπήρχε περίπτωση να δηλητηριαστούν σε φυτείες στις νότιες αποικίες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
  Ο Όλιβερ σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν καλύτερο από τον θάνατο. Τι κι αν υπάρχει πραγματικά μια λίμνη φωτιάς, ή ανυπαρξία. Και η ανυπαρξία είναι τρομακτική, ούτε φως, ούτε ήχος, ούτε μνήμη, ούτε καν σκέψεις... Και όπως έγραψε κάποιος από τους σοφούς: Σκέφτομαι - άρα υπάρχω!
  Και επιτέλους, η μονότονη ανάγνωση τελείωσε. Στους καταδικασθέντες δίνεται η τελευταία στιγμή να προσευχηθούν. Μια ξυπόλυτη ξανθιά με λευκά κουρέλια ψιθυρίζει κάτι στα λατινικά. Ο Όλιβερ αποφάσισε να διαβάσει την Προσευχή του Κυρίου, αν και παραδέχεται ότι το κεφάλι του είναι ένα απόλυτο χάος. Και είναι σχεδόν άθεος, ή τουλάχιστον αγνωστικιστής.
  Αλλά προσεύχεται και προσπαθεί να μη βιάζεται. Το τελευταίο λεπτό είναι οδυνηρά αργό, αλλά αναπόφευκτα λήγει ούτως ή άλλως.
  Τώρα οι ντράμερ σηκώνουν τα μπαστούνια τους. Ακούγεται ένα σήμα... Τα τύμπανα αρχίζουν να χτυπούν και ακούγεται ο βρυχηθμός αρκετών χάλκινων σωλήνων. Το τελευταίο πράγμα που ακούει ο Όλιβερ Τουίστ σε αυτή τη ζωή. Και ο Θεός φυλάξοι, τουλάχιστον κάτι άλλο να ακούσουμε στο μέλλον.
  Και από τις καταπακτές κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους, αποκαλύπτεται το αγόρι και το κορίτσι. Τα σώματα πέφτουν κάτω. Και η θηλιά σφίγγει στο λαιμό του παιδιού και του κοριτσιού.
  Ο Όλιβερ αρχικά αισθάνεται μια έντονη συστολή και ασφυξία. Ήταν σαν να τον τύλιξε ένα τσέρκι από ατσάλι. Και τότε τέτοια ζωηρά οράματα έλαμψαν μπροστά στα μάτια μου. Όλα είναι τόσο όμορφα και ταυτόχρονα τρομερά, και τώρα ο Όλιβερ Τουίστ νιώθει ότι η παιδική του ψυχή χωρίζεται από το σώμα.
  Τη στιγμή που φαινόταν ότι όλα τα εσωτερικά έβραζαν, και οι πνεύμονες κυριολεκτικά καίγονταν, τραβώντας μια ζωντανή φλόγα, όταν φυσούσαν καυτά ρεύματα υπέρθερμου αέρα, έψηναν κάθε σωματίδιο του εξαντλημένου σώματος, παραλύοντας τις σπασμωδικές κινήσεις του υπερβολικά καταπονημένοι μύες. Ένα συναίσθημα που θυμίζει την εύρεση ενός μείγματος λάβας και βραστό νερό σε μεγάλα βάθη στην περιοχή μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Τότε ξαφνικά έγινε πιο εύκολο. Ο πόνος άρχισε να εξαφανίζεται, υπήρχε μια εκπληκτική ελαφρότητα. Ναι, αυτό ακριβώς ένιωσε ο Όλιβερ Τουίστ όταν το πνεύμα του άρχισε να φεύγει από το απανθρακωμένο σώμα του...
  ... Εδώ ξεφεύγει από την επιφάνεια και αρχίζει να συλλογίζεται τα γεγονότα, σαν απ' έξω. Τα υπολείμματα ενός σπασμένου, λιωμένου διαστημόπλοιου είναι ορατά. Τεράστια διαφορετικά είδη τεράτων γεμίζουν με αναρίθμητα κοπάδια. Υπό το φως ενός κολοσσιαίου μωβ-σμαραγδένιου αστεριού, είναι τόσο ξεχωριστά φωτεινά με ακτινοβόλο υπερχείλιση. Καθόλου τρομακτικά, αντιθέτως, υπέροχα όμορφα στα χρώματά τους. Υπακούοντας σε μια ακατανόητα ακαταμάχητη δύναμη, η ψυχή συνέχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω. Τα πολύχρωμα τέρατα στην επιφάνεια συρρικνώνονταν γρήγορα. Το πνεύμα εισέρχεται στη στρατόσφαιρα. Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον πλανήτη, ροζ-κίτρινο, στην αρχή τεράστιος, στη συνέχεια να μειώνεται γρήγορα σε όγκο. Εδώ έχει το μέγεθος ενός στρογγυλού τραπεζιού, εδώ έχει το μέγεθος ενός τροχού πεντοφώνου, εδώ έχει το μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου, μετά το μέγεθος μιας μπάλας του τένις και μετά - λιγότερο από έναν παπαρουνόσπορο. Όλο και περισσότεροι νέοι γαλαξίες ξεπετάγονται, αδιανόητα σμήνη αστρικών θραυσμάτων και τοποθετήσεων. Η ψυχή αναρροφάται στο τούνελ και πετάει, φωτεινές επτάχρωμες ρίγες αναβοσβήνουν κατά μήκος του διαδρόμου σε μαύρο φόντο.
  "Πού πάω; - σκέφτηκε μπερδεμένο το αγόρι. - Ένας γρίφος ... μάλλον, σε ένα άλλο σύμπαν, σε έναν νέο κόσμο."
  Μπροστά από το τούνελ, εμφανίστηκε μια ολοένα αυξανόμενη ένταση του πιο λαμπερού φωτός. Σύμφωνα με την κρατική-αυτοκρατορική ενιαία και ακλόνητη θρησκεία της Βρετανίας, όπως την ερμηνεύουν ορισμένοι, μετά θάνατον ένας άνθρωπος πηγαίνει στο δικαστήριο, όπου, σύμφωνα με πράξεις ή στρατιωτική ανδρεία, καταλήγει στον πρώτο ουρανό ή μάλλον στο επόμενο σύμπαν. .
  Λοιπόν, αυτός είναι ένας ιερέας που το είπε από τους Προτεστάντες, αν και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ανοησία!
  "Πού θα πάω; σκέφτηκε ανήσυχα ο Όλιβερ Τουίστ.
  Ως άνθρωπος και εγκληματίας, πρέπει να παραμείνει σκλάβος στην επόμενη ζωή, και αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση. Αν δεν θέλουν να τον έχουν ως εργαλείο ομιλίας, τότε απειλείται με ένα πύρινο λάκκο και έναν τόπο αιώνιων βασανιστηρίων για κατώτερα όντα.
  Τα ρίγη κυριεύουν το δέρμα, αν και το δέρμα έχει ήδη φύγει. Αλλά ο Δαρβίνος είπε ότι οι βασιλιάδες και οι απλοί άνθρωποι κατάγονταν από έναν κοινό πρόγονο που γέννησε θορυβώδεις, δασύτριχους πιθήκους. Υπήρχε επίσης ένας σπουδαίος Γκουρού που μπορούσαν να τον δουν μόνο λίγοι εκλεκτοί. Λέγεται ότι ανακάλυψε το μυστικό της αθανασίας και της μεγάλης δύναμης. Τότε γιατί, αν είναι τόσο παντοδύναμος, δεν μπορεί να διώξει αυτούς τους αιμοβόρους από τον πλανήτη;
  Στο τέλος του τούνελ, ο Όλιβερ Τουίστ επέπλεε σε ένα φωτεινό προάστιο. Εκεί κοντά ήταν ένα κολοσσιαίο παλάτι, προφανώς ένας ναός της ουράνιας δικαιοσύνης. Δύο τραμπούκοι με εκθαμβωτικά αστραφτερά φτερά, προφανώς άγγελοι, έστριψαν τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και τον οδήγησαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.
  Η αίθουσα ήταν τεράστια, το ταβάνι χάθηκε στα σύννεφα. Η τρομερή φωνή του κριτή, τεράστια σαν το Έβερεστ και αστραφτερή σαν πολλούς ήλιους, βρόντηξε με χίλιες βροντές.
  - Δεν είσαι στρατιώτης! Δεν είσαι μαχητής! Δεν είσαι δίκαιος! Είσαι ένας εγκληματίας, ένα άθλιο πλάσμα, μια άθλια παρωδία μιας μεγάλης φυλής. Είστε ένας ποταπός επαναστάτης που μισεί τους νόμιμους κυρίους του και θέλει να τους καταστρέψει όλους. Δεν θα είσαι σκλάβος, δεν θέλουν καν να σε έχουν για σκλάβο. Πηγαίνετε στην κόλαση και καείτε εκεί για πάντα σε τρομερή αγωνία, μαζί με όλους τους εχθρούς της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Πολεμιστές του μεγαλύτερου έθνους σε όλα τα ατελείωτα υπερσύμπαν, μαχητές μιας ιδανικής φυλής που έχει επιλέξει ο Παντοδύναμος, θα κατακτήσουν το απέραντο σύμπαν!
  Οι φλόγες εμφανίστηκαν κάτω από τα πόδια. Έκαψαν τα γυμνά πόδια του αγοριού τρομερά οδυνηρά.
  - Αλήθεια, πάλι φωτιά! Δεν μπορώ να το κάνω άλλο!
  Ο Όλιβερ Τουίστ τινάχτηκε. Ήταν έτοιμος να πέσει στα γόνατα και να κλάψει σαν παιδί. Και στην πραγματικότητα είναι ένα παιδί περίπου έντεκα!
  Εκείνη τη στιγμή χάθηκε η εικόνα του κριτή...
  ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  
  ΝΕΑ ΖΩΗ ΠΕΤΡΟΥ Β'
  
  Σε αυτό, ο Πέτρος Β' δεν έπαθε ευλογιά και κυβέρνησε για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη Ρωσία. Ο νεαρός διψούσε για διασκέδαση και ξεκίνησε τον πρώτο του πόλεμο, ακολουθώντας το παράδειγμα του παππού του, με τη Σουηδία το 1730. Ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρότερος και ανώτερος σε ποιότητα από τη Σουηδία. Μόνο η απειλή των ευρωπαϊκών δυνάμεων που θα εισέλθουν στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, κυρίως της Βρετανίας, φυσικά, ανάγκασε τον Πέτρο τον Β' να εγκαταλείψει προσωρινά την πλήρη κατάληψη της Σουηδίας, αλλά προσάρτησε τη Φινλανδία.
  Μετά έγινε πόλεμος με την Τουρκία. Υπήρχε ήδη μεγαλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών δυνάμεων. Ο πόλεμος ξεκίνησε το 1736 με μια εκστρατεία υπό την προσωπική διοίκηση του Πέτρου του Β' στο Αζόφ και την ενεργητική σύλληψή του. Η μάχη με τους Τούρκους ήταν γενικά υπέρ της Ρωσίας. Η ομάδα του Μεγάλου Πέτρου ήταν ακόμα δυνατή και ο εγγονός του, που κληρονόμησε ηρωική δύναμη από τον παππού του και εξαιρετικό μυαλό, έδρασε αποφασιστικά.
  Η Ρωσία ήταν δυνατή, και η Τουρκία ήταν ήδη σε αποσύνθεση... Κατά τη διάρκεια των πολέμων, ο Πέτρος ο Β' κατέκτησε την Κριμαία, τον Οτσάκωφ και τον Αζόφ με άλλα εδάφη.
  Τότε η τσαρική Ρωσία προσάρτησε το Καζακστάν στον εαυτό της. Και άρχισαν να χτίζουν φρούρια στην Αλάσκα.
  Οι εργασίες προχώρησαν δυναμικά. Μετά νέος πόλεμος με την Τουρκία το 1741 και πάλι κατακτήσεις... Η Ρωσία έκανε πολέμους με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Πέτρος Β' διοικούσε προσωπικά τον στρατό σε εκστρατείες. Στα Βαλκάνια, τα ρωσικά στρατεύματα κέρδισαν πολλές νίκες. Και μετά έγινε πόλεμος με το Ιράν. Τελείωσε επίσης νικηφόρα με την κατάληψη του Αζερμπαϊτζάν.
  Το 1753 έγινε νέος πόλεμος με την Τουρκία. Και ο Πέτρος Β' δεν παρενέβη στις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Και πάλι νίκες και η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης ... Και μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, η Ευρώπη ταράχτηκε από τον Φρειδερίκο Β'. Αυτός ο κατακτητής πολέμησε και τους Γάλλους και τους Αυστριακούς. Και μετά μπήκε στον πόλεμο και η Βρετανία, προβληματισμένη για την ενίσχυση της Πρωσίας... Ο Πέτρος Β', μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πολέμησε στο νότο. Όμως, το 1772, ωστόσο, έγινε η πρώτη διχοτόμηση της Πολωνίας μεταξύ της ενισχυμένης Πρωσίας και της πανίσχυρης, εκείνη την εποχή, της μεγαλύτερης χώρας στον κόσμο, της Ρωσίας. Και η αυτοκρατορία προστέθηκε στη δύση. Και οι Ρώσοι έφτασαν στην Αίγυπτο στα νότια και στον Περσικό Κόλπο ...
  Η Αίγυπτος κατακτήθηκε επίσης το 1780 ... Ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν σε όλη την Αφρική.
  Και το 1782, η Πολωνία διαιρέθηκε οριστικά με τους Πρώσους ... Η Λευκορωσία, η Ουκρανία και η Λιθουανία έγιναν μέρος της Ρωσίας. Ο Φρειδερίκος ο Δεύτερος δεν πολέμησε με τη Ρωσία ... Το 1786 οι Ρώσοι έφτασαν στο Μαρόκο και κατέκτησαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, τη Σαουδική Αραβία και το 1788 το Ιράν καταλήφθηκε τελικά. Και λίγο νωρίτερα, και ολόκληρη η Κεντρική Ασία. Το 1790, ο Πέτρος Β' πέθανε και έγινε ο μεγαλύτερος από τους Ρώσους τσάρους. Και η βασιλεία του ήταν μια από τις μεγαλύτερες στην παγκόσμια ιστορία, η μεγαλύτερη στη Ρωσία και ίσως η πιο ένδοξη.
  Ο Μέγας Πέτρος ονομαζόταν Μέγας. Και ο Πέτρος Β' - ο μεγαλύτερος από τους βασιλείς.
  Και στον θρόνο ανέβηκε ο εγγονός του Πέτρος ο Τρίτος. Λοιπόν, οι βασιλιάδες της Πέτρας είναι ένδοξοι βασιλιάδες.
  Το επόμενο βήμα του Μεγάλου Πέτρου ήταν ο πόλεμος με την Πρωσία. Οι Γερμανοί μετά τον Φρειδερίκο Β' ήταν πρόθυμοι για νέα κατορθώματα. Και επιτέθηκαν στη Ρωσία το 1796. Μετά τις αρχικές επιτυχίες, ο ρωσικός στρατός νίκησε τη Γερμανία. Και κατέκτησε πρώτα αυτήν, και μετά τη Γαλλία, τυλιγμένη από την επανάσταση. Ο Πέτρος ο Τρίτος ζήλευε τη δόξα του παππού του. Ήταν νέος, καυτός και ήθελε κατορθώματα.
  Και εδώ πάλι οι νίκες και οι ήττες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας ... Η κατάκτηση της Ευρώπης. Και ο πόλεμος με τη Βρετανία...
  Η ερωμένη των θαλασσών νικήθηκε. Και αυτός είναι ένας νέος θρίαμβος για τον Ουσάκοφ. Και μετά έπεσε το Λονδίνο. Άρχισε ο αποικιακός πόλεμος και η κατάκτηση των επαρχιών. Η Ρωσία δεν είχε πλέον ισάξιους αντιπάλους. Και κέρδισε τη μια χώρα μετά την άλλη.
  Το 1830 πέθανε ο Πέτρος Γ'. Και στον θρόνο ανέβηκε ο γιος του Παύλος. Η Ρωσία πολέμησε το 1841 τον τελευταίο σοβαρό πόλεμο με την Κίνα. Και φυσικά τον νίκησε με σιγουριά μετά από τρία χρόνια πολέμου.
  Και μετά έγιναν αποικιακοί πόλεμοι. Και η μια κατάκτηση διαδέχτηκε την άλλη. Και ήταν ωραίο.
  Και μέχρι το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, ολόκληρος ο πλανήτης έγινε Ρώσος. Και ήρθε η ώρα για επέκταση στο διάστημα. Τα κορίτσια αστροναύτες έχουν ήδη ανέβει στη μάχη. Ο πρώτος άνθρωπος πήγε στο διάστημα το 1900, σηματοδοτώντας την αρχή του εικοστού αιώνα ως διαστημική εποχή. Και το 1910 έγινε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο φεγγάρι.
  Και 1925 και στον Άρη! Και είναι απλά υπέροχο. Μέσα σε δέκα χρόνια, οι αστροναύτες κατάφεραν να επισκεφθούν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Και μετά άρχισε η κατασκευή σε άλλους πλανήτες.
  Η Ρωσική Αυτοκρατορία ήταν μια απόλυτη μοναρχία, αλλά είχε ένα λαϊκό συμβούλιο εκλεγμένο από τους πολίτες όλου του κόσμου ως συμβουλευτικό όργανο του τσάρου.
  Οι άνθρωποι ζούσαν καλά και η οικονομία αναπτύχθηκε ραγδαία. Ήταν καπιταλισμός με στοιχεία σχεδιασμού. Μέχρι το τέλος του εικοστού αιώνα, το ηλιακό σύστημα ήταν λίγο-πολύ κατακτημένο.
  Το 2010 ξεκίνησε η πρώτη πτήση σε έναν από τους πλανήτες του Star Sirius. Και ήταν μια ολόκληρη διαστρική αποστολή. Χρησιμοποιήθηκε μια μηχανή φωτονίων ικανή να επιταχύνει στην ταχύτητα του φωτός και ακόμη και λίγο μεγαλύτερη.
  Η πτήση πραγματοποιήθηκε σε δύο στάδια. Πρώτα επιτάχυνση, και μετά επιβράδυνση των πυραύλων ... Λόγω της ατέλειας των αστροπλοίων, ήταν δυνατό να πετάξουμε μόνο σε περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια.
  Ως εκ τούτου, τα πληρώματα επιλέχθηκαν από εφήβους για να μην είναι πολύ μεγάλα. Επιπλέον, πειράματα αναζωογόνησης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στον πλανήτη Γη. Συγκεκριμένα, ενεργοποίηση βλαστοκυττάρων και διάφορες άλλες ιδέες. Μπορείτε ήδη να επιβραδύνετε τη γήρανση. Η τοποθέτηση θερμόαιμων ζώων σε κινούμενα σχέδια είναι ακόμα πολύ επικίνδυνη. Μπορείτε να μετατραπεί σε λαχανικό.
  Υπάρχει όμως και ο τεχνητός ύπνος. Αυτό είναι όταν κοιμάστε, αλλά ταυτόχρονα το σώμα σας κινείται.
  Η τεχνολογία των υπολογιστών σας επιτρέπει να αναπαράγετε οποιαδήποτε ψευδαίσθηση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι φυσιολογικές διεργασίες επιβραδύνονται και οι άνθρωποι γερνούν πέντε έως έξι φορές πιο αργά. Και οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να αναζητούν ψυχαγωγία. Τα βρίσκουν μόνοι τους.
  Οι έφηβοι, από την άλλη πλευρά, που λαμβάνουν τόσο κίνηση όσο και τεχνητή διατροφή στον ύπνο τους, έπρεπε να μεγαλώσουν σε ενήλικες πετώντας μέχρι τον πλανήτη Σείριο.
  Και όλα τα άλλα έγιναν για αυτούς εν πτήσει από αυτόματα μηχανήματα και υπολογιστές με πολλά διπλά κυκλώματα.
  Δηλαδή, αποδείχτηκε αρκετά καλά...
  Τα παιδιά που επιλέχθηκαν ήταν δώδεκα και δεκατριών ετών. Υπήρχαν αγόρια και κορίτσια.
  Έτσι τα τρία διαστημόπλοια όρμησαν να πετάξουν.
  Δεν υπάρχει έξυπνη ζωή στον Σείριο. Αλλά σε έναν από τους πλανήτες, το κλίμα είναι αρκετά κατάλληλο για αποικισμό. Και φαίνεται ότι υπάρχουν μερικές απλές μορφές ζωής.
  Έτσι οι νεαροί πολεμιστές είναι έτοιμοι για επέκταση. Η ρωσική διαστημική αυτοκρατορία έχει τον δικό της Υπεραυτοκράτορα. Και έδωσε αποχωριστικά λόγια πριν την αναχώρηση.
  Όλα γενικά είναι καλύτερα για την ανθρωπότητα παρά στην πραγματική ιστορία. Η εγκληματικότητα είναι χαμηλή, δεν υπάρχει πείνα και πρακτικά δεν υπάρχουν φτωχοί. Σχεδιασμένα στοιχεία της παγκόσμιας οικονομίας έχουν βοηθήσει στην αποφυγή χρεοκοπιών λόγω ανεργίας. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κατέστησε δυνατή τη μείωση της εργάσιμης ημέρας σε τέσσερις ώρες και τη μείωση τριών ημερών ταυτόχρονα.
  Οι τιμές έχουν αλλάξει μόνο προς τα κάτω. Ο μισθός αυξήθηκε. Τα έθνη του πλανήτη Γη συγχωνεύτηκαν...
  Δημιουργήθηκε ακόμη και μια ενιαία θρησκεία. Ένωσε τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ, τον Βουδισμό και τον Ιουδαϊσμό. Η Τριάδα καταργήθηκε και εισήχθη η έννοια - Ένας Θεός σε πολλά πρόσωπα!
  Και φυσικά, αφαίρεσαν τα περιττά: νηστεία, προσευχή, ραμαζάνι και απαγορεύσεις στο φαγητό. Έκαναν όμως τη λειτουργία ακόμα πιο μεγαλειώδη και επίσημη. Και οι παπάδες μεταμορφώθηκαν σε λευκά και ξύρισαν τα γένια τους. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα εικονίδια. Και προστέθηκαν οι άγιοι. Συμπεριλαμβανομένων των Σουβόροφ, Κουτούζοφ και άλλων διοικητών. Και ο αθεϊσμός έχει γίνει αρκετά της μόδας. Φυσικά, οι άνθρωποι άρχισαν να ζουν καλύτερα, σταθερά, όλα είναι σταθερά, η επιστήμη έχει αναπτυχθεί.
  Και πολλοί αμφέβαλλαν έντονα για τη θαυματουργή δύναμη των εικόνων και την επίδραση της τοποθέτησης κεριών.
  Η ζωή όμως έχει εξελιχθεί...
  Η αποστολή ξεκίνησε στο αστρικό σύστημα του Σείριου. Και το 2013, άλλος πήγε λίγο πιο μακριά. Υπάρχουν και πλανήτες κατάλληλοι για ζωή.
  Και το 2020, για πρώτη φορά, ένα τεχνητό αντικείμενο κατάφερε να ξεπεράσει την ταχύτητα του φωτός. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πετάξετε πιο γρήγορα. Και το 2025, δημιουργήθηκε η αντιβαρύτητα και κατέστη δυνατή η επιτάχυνση των πλοίων με υπερφωτιστικές ταχύτητες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Ευτυχισμένη ανθρωπότητα... Και ο τσάρος με το διάταγμά του έδωσε την τέταρτη μέρα άδεια την Πέμπτη... Τώρα οι άνθρωποι ξεκουράζονταν πολύ την εβδομάδα, και η βιομηχανία της διασκέδασης αναπτύχθηκε κολοσσιαία.
  Ο τσάρος-ιερέας, υπεβλήθη σε αναζωογόνηση, και έγινε πολύ πιο όμορφος... Και το 2030, τελικά, ιδρύθηκε ο πρώτος οικισμός εκτός ηλιακού συστήματος για έναν πλανήτη κατάλληλο για ζωή.
  Έχει γίνει πολύ καλό στον πλανήτη Γη. Και σε άλλα συστήματα επίσης.
  Και το ερώτημα είναι πόσο καλά είναι όταν η οικογένεια Romanov δεν διακόπτεται.
  Περαιτέρω νέες ιδέες... Η μονάδα θερμοκουάρκ είναι το μέλλον της τεχνολογίας. Η ισχύς είναι εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από τη θερμοπυρηνική. Και νέες ευκαιρίες για εξερεύνηση του διαστήματος.
  Και η ανακάλυψη του υπερπλάσματος. Και οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Η επιστήμη αναπτύχθηκε ταχύτερα από την πραγματική ιστορία. Οι επιστήμονες βρίσκονται όλοι στην ίδια αυτοκρατορία και τα δεδομένα δεν ταξινομούνται μεταξύ τους.
  Αλλά δεν είναι μυστικό ότι στην πραγματική ιστορία, υπάρχουν κατάσκοποι για τους ανταγωνιστές τους και κάνουν χάλια.
  Και έτσι η γενική άνοδος, και εξαιρετικά αποτελέσματα για την επιστήμη.
  Το 2040, ο τσάρος και ο υπερ-αυτοκράτορας αποφάσισαν να υποβάλουν ένα σύνταγμα σε δημοψήφισμα, περιορίζοντας οικειοθελώς την εξουσία του. Θεωρήθηκε ότι στον πλανήτη Γη με την υποχρεωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι άνθρωποι έχουν ωριμάσει σε μια περιορισμένη και ελεγχόμενη δημοκρατία. Και ότι θα υπάρξουν μεγάλα επιτεύγματα στον πολιτισμό.
  Ταυτόχρονα έγιναν νέες μεταρρυθμίσεις στη θρησκεία... Η Βίβλος και το Κοράνι αναγνωρίστηκαν τελικά ως πολιτιστική κληρονομιά, όχι όμως ο λόγος του Θεού. Ταυτόχρονα, οι εργασίες συνεχίζονταν με δύναμη και κυρίως για την ανάσταση ανθρώπων από καιρό νεκρούς.
  Το καθήκον ήταν να γίνει η ανάσταση πραγματικότητα για την επιστήμη.
  Και οι επιστήμονες δούλεψαν, προσπάθησαν. Και όλο και περισσότεροι κατακτούν τα μυστικά του σύμπαντος.
  Έτσι η αθανασία γινόταν όλο και πιο αληθινή. Και πρέπει να πω πόσο καλύτερο έγινε στον πλανήτη Γη, μόνο και μόνο επειδή ο Πέτρος Β' έζησε πολύ περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  
  ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΣΟΥ ΧΑΝΣ ΜΑΡΣΕΛ
  Ο Μαρσέλ δεν πέθανε σε ατύχημα, αλλά επέζησε και συνέχισε τη μαγευτική του καριέρα. Αυτό είχε μικρή επίδραση στην πορεία του πολέμου. Παρόλα αυτά, οι Βρετανοί πραγματοποίησαν την επιχείρηση Torch και νίκησαν τα στρατεύματα του Rommel. Ένας πιλότος έστω και τόσο φαινομενικού επιπέδου δεν μπορεί να αλλάξει σημαντικά την πορεία του πολέμου. Εκτός κι αν γίνεις θρύλος ο ίδιος. Μέχρι το τέλος του 1942, η Μασσαλία ξεπέρασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν και τιμήθηκε ξανά με τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και μέχρι τα τέλη Μαρτίου 1943, η Μασσαλία ξεπέρασε τα πεντακόσια αεροσκάφη, για τα οποία έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Απρίλιο και τον Μάιο, η Μασσαλία είδε σκληρές μάχες στη Μεσόγειο, σημειώνοντας ρεκόρ δεκατεσσάρων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν σε μία εμπλοκή και είκοσι την ημέρα. Οι Βρετανοί τον φοβόντουσαν, και απλά έμειναν έκπληκτοι από αυτό το φαινόμενο και τον άσο.
  Όμως, παρά αυτόν τον ηρωισμό, ο Ρόμελ ήταν ακόμα ηττημένος. Μόνο οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σοκαρίστηκαν από τη Μασσαλία.
  Όμως τον Ιούνιο μετατέθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Και αυτός ο θρύλος συγκρούεται με τους Σοβιετικούς πιλότους. Η Μασσαλία παλεύει καλά και δοκιμάζει το ME-309 από τη σειρά μηδέν.
  Για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν λαμβάνει τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού και φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Και στο Kursk Bulge, η Μασσαλία λάμπει. Καταπολεμά κανείς ένα ολόκληρο κοπάδι αεροπλάνων. Και είναι πραγματικά ένας τρομερός μαχητής. Όμως οι Ναζί εξακολουθούν να χάνουν τη μάχη του Κουρσκ. Αν και η Μασσαλία εξακολουθούσε να επηρεάζει την πορεία της ιστορίας. Τα γερμανικά στρατεύματα στην Αφρική συνθηκολόγησαν πέντε ημέρες αργότερα. Και η απόβαση στη Σικελία καθυστέρησε δέκα μέρες. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν κάπως πιο αργά. Αν και η διαφορά ήταν μόνο λίγες μέρες.
  Όταν η Μασσαλία κατέρριψε χίλια αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού, ένα βραβείο που μόνο ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε στο Τρίτο Ράιχ. Και ο πόλεμος συνεχίστηκε.
  Οι Γερμανοί έχαναν, αλλά ο Κόκκινος Στρατός και οι Σύμμαχοι έμειναν μόνο λίγες μέρες πίσω από την πραγματική ιστορία.
  Η Μασσαλία πολέμησε σαν λιοντάρι ... Αλλά τώρα πέρασε το σαράντα τρίτο έτος, και οι Γερμανοί έχουν υποστεί πολλές ήττες. Ωστόσο, η Μασσαλία παρόλα αυτά γέννησε κάποιες ελπίδες στους Ναζί. Συγκεκριμένα, δεν έχουν ακόμη χαθεί όλα. Και στο Τρίτο Ράιχ εμφανίστηκε το αυτοκινούμενο όπλο Ε-10. Εύκολο στην κατασκευή, φθηνό και πολύ ευέλικτο. Και η σιλουέτα είναι ακόμα χαμηλά μόλις 1,3 μέτρα. Αναπτύχθηκε αντί να δουλεύει στο ποντίκι, το οποίο, καταρχήν, δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.
  Ο πόλεμος άργησε λίγο... Το Ε-10 αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο αυτοκινούμενο όπλο, και το πιο σημαντικό, ήταν εύκολο στην κατασκευή και φθηνό. Η Μασσαλία κατέρριψε δύο χιλιάδες αεροσκάφη και θα της απονεμηθεί το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και μετά κατέρριψε τρεις χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού και χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Μέχρι το τέλος του σαράντα τέταρτου έτους, οι Γερμανοί στάθηκαν λίγο καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Κατάφεραν να αποφύγουν μια τόσο γρήγορη ήττα στη Λευκορωσία και στο νότο. Και θα μπορούσαν να αποφύγουν την απώλεια της Ρουμανίας και των Βαλκανίων.
  Και το πιο σημαντικό, οι σύμμαχοι στη Γαλλία πετάχτηκαν στη θάλασσα. Και αυτό είναι πιο σοβαρό.
  Στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν ήδη διαθέσεις για σύναψη εκεχειρίας με τον Φριτς. Στα μέτωπα εμφανίστηκαν και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-25. Επίσης με χαμηλή σιλουέτα, εύκολη στην κατασκευή, αλλά πιο βαριά οπλισμένη και με πιο χοντρή πανοπλία. Ως εκατόν είκοσι χιλιοστά του μετώπου υπό γωνία, ογδόντα δύο χιλιοστά της πλευράς, και ένα όπλο 88 χιλιοστών 71 EL, και ύψος ενάμιση μέτρο. Και ενάντια σε έναν τέτοιο κολοσσό δεν μπορεί να αντισταθεί. Σκεφτείτε ένα αυτοκινούμενο όπλο συγκρίσιμο με το "Tiger" -2 από άποψη θωράκισης και οπλισμού, και ζυγίζει μόνο τριάντα τόνους. Και προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αυτό.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να επιβραδύνουν λίγο τα σοβιετικά στρατεύματα. Το ίδιο επιτέθηκε στους Γερμανούς στη Βαλτική. Αλλά δεν έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Μια ισχυρή άμυνα σε βάθος σταμάτησε τον Κόκκινο Στρατό. Στον αέρα εμφανίστηκαν μαχητικά αεροσκάφη XE-162, τα οποία ήταν εύκολα στην κατασκευή και φθηνά, αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και εύκολα στον έλεγχο.
  Έτσι έγινε πιο δύσκολο για έναν σύμμαχο να βομβαρδίσει και οι απώλειες αυξήθηκαν.
  Οι μάχες έδειξαν τη δύναμη των Γερμανών από κάθε άποψη.
  Τα περισσότερα από τα κράτη της Βαλτικής, η μισή Λευκορωσία, μέρος της Ουκρανίας και η Μολδαβία με την Οδησσό, εξακολουθούσαν να κρατούνται από τους Ναζί στις αρχές του σαράντα πέμπτου έτους. Και στη Γαλλία οι σύμμαχοι ηττήθηκαν ολοκληρωτικά. Τον Δεκέμβριο, οι Ναζί κατάφεραν να χτυπήσουν τους συμμάχους από τη Σικελία, ενισχύοντας τις θέσεις τους.
  Τον Ιανουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν γύρω από το Μινσκ, αλλά απελπιστικά βυθίστηκαν σε σκληρές μάχες.
  Οι Γερμανοί, έχοντας τα καλύτερα τανκς, έκοψαν τα σοβιετικά στρατεύματα και έφτιαξαν δυο λέβητες. Σε γενικές γραμμές, τα γερμανικά τανκς ανέλαβαν. Το T-44 δεν μπήκε στη σειρά και το T-34-85 και το IS-2 είναι μάλλον αδύναμα έναντι της σειράς E.
  Και η τζετ γερμανική αεροπορία δεν έχει όμοιο. Οι Σύμμαχοι και η Ιαπωνία έχουν πρόβλημα. Η απόβαση στις Φιλιππίνες ματαιώθηκε και τα αποβατικά σκάφη αναχαιτίστηκαν από ιαπωνικά θωρηκτά. Στις ΗΠΑ, φυσικά, πανικός. Και τότε ο Ρούσβελτ πέθανε...
  Ο Τρούμαν, δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κουραστεί πολύ από τα γερμανικά υποβρύχια, ειδικά με το υπεροξείδιο του υδρογόνου, θα προσφέρει ανακωχή στο Τρίτο Ράιχ. Ο Χίτλερ συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο της ανταλλαγής αιχμαλώτων πολέμου, και όχι μόνο Γερμανών, αλλά και Ιταλών. Ο Τσόρτσιλ και ο Τρούμαν συμφώνησαν.
  Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των Γερμανών πιλότων στον ουρανό αυξήθηκε. Και το XE-162 κατέλαβε την αεροπορική υπεροχή.
  Έχοντας νικήσει μια άλλη σοβιετική επίθεση στο κέντρο στα τέλη Μαΐου, οι Ναζί άρχισαν να προελαύνουν στην Ουκρανία. Στις μάχες συμμετείχαν και τα πρώτα άρματα μάχης Ε-100. Το νέο αυτοκίνητο είχε διάταξη κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και κατά μήκος, γεγονός που επέτρεπε τη μείωση του βάρους και με έναν ισχυρότερο κινητήρα 1500 ίππων, παρείχε ικανοποιητικές επιδόσεις οδήγησης.
  Και η πανοπλία ήταν εντελώς αδιαπέραστη για τα σοβιετικά όπλα από όλες τις γωνίες. 250 - κεκλιμένο μέτωπο, και πλευρές 210 mm και επίσης με κλίσεις.
  Αυτό το τανκ στην ανακάλυψη αποδείχθηκε τέρας. Η Μασσαλία τον Μάιο του 1945 κατέρριψε τέσσερις χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε το αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Και τη δεύτερη θέση πήρε ο Χάφμαν, ο οποίος έπαιρνε πολύ καλά σκορ, πριν έχει διαφορετική τακτική από τη Μασσαλία. Το οποίο είναι ιδανικό για το XE-162. Μέχρι τον Ιούνιο του 1945, ο Χάφμαν είχε φτάσει το σήμα των πεντακοσίων αεροσκαφών και είχε λάβει τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Γενικά, ο πόλεμος για τους Γερμανούς που εξαπέλυσαν στη Δύση πήγε καλά. Τα αεριωθούμενα βομβαρδιστικά Arado αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά. Οι Ναζί περιόρισαν ακόμη και το πρόγραμμα πυραύλων της FAA υπέρ νέων αεροσκαφών, τα οποία είναι σχεδόν αδύνατο να καταρριφθούν και τα σοβιετικά μαχητικά δεν μπορούσαν να τα προλάβουν.
  Οι Γερμανοί κυριάρχησαν πλήρως στον αέρα. Η ΕΣΣΔ, με τη σειρά της, πέρασε στην άμυνα στην πρώτη γραμμή. Χτίστηκαν πολλές οχυρώσεις και οι Ναζί προχώρησαν αργά.
  Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το SU-100, το οποίο δεν ήταν τεράστιο σε αυτόν τον πόλεμο, κέρδισε ξαφνικά δημοτικότητα. Και αυτή τη φορά στην ΕΣΣΔ, η παραγωγή αυτού του αυτοκινούμενου όπλου άρχισε να αυξάνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Είναι ακόμη πιο απλό και φθηνότερο στην κατασκευή του από τα τριάντα τέσσερα. Και οπλισμένος για να μπορεί να δαγκώσει τους Γερμανούς. Το SU-100 το δεύτερο μισό του σαράντα πέμπτου έτους έγινε η κύρια μηχανή και παρήχθη σε εκατό τεμάχια την ημέρα.
  Το T-34-85 ήταν επίσης σε μαζική παραγωγή, όπως και το IS-2. Από τη μία πλευρά, η δεξαμενή IS-3 αποδείχθηκε ότι ήταν καλύτερα προστατευμένη στο μέτωπο. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι πιο ακριβό και εντάσεως εργασίας, και μόνο χίλια κομμάτια παρήχθησαν και διακόπηκαν. Σε γενικές γραμμές, το IS-4, μετά το οποίο κυκλοφόρησε μόνο σε μικρές παρτίδες. Έτσι η ΕΣΣΔ εγκατέλειψε στην πραγματικότητα τα βαριά άρματα μάχης. Και η σειρά παρέμεινε μόνο SU-100 και T-34-85.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν στον Δνείπερο στα τέλη του 1945 και να καταλάβουν το Κίεβο. Και επίσης να συλλάβει πλήρως τα κράτη της Βαλτικής και σχεδόν όλη τη Λευκορωσία. Αλλά τον χειμώνα ο φασίστας έπρεπε να σταματήσει. Στον ουρανό εξακολουθούσαν να κυριαρχούν.
  Μασσαλία για πέντε χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, λάβουν το Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη και ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Όπως μπορείτε να δείτε, το βραβείο ήταν αρκετά μεγάλο ως προς το όνομα. Και το πλατινέ Luftwaffe Cup σε διαμάντια.
  Την άνοιξη του 1946, έχοντας τραβήξει πιο προηγμένα άρματα μάχης της σειράς E-50, οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν στο κέντρο.
  Η άμυνα του Κόκκινου Στρατού ήταν σε βάθος και πολύ ανεπτυγμένη από άποψη μηχανικής. Και αυτό της επέτρεψε να οργανώσει όχι αδύναμη αντίσταση. Και οι Γερμανοί, έχοντας διαρρήξει τη μία γραμμή άμυνας, δεν μπήκαν στον επιχειρησιακό χώρο, αλλά αναγκάστηκαν να διαπεράσουν την επόμενη. Το Τρίτο Ράιχ ήταν εξαιρετικά οπλισμένο, αλλά τα στρατεύματά του ήταν συνεχώς μικρότερα. Αγόρια δεκατεσσάρων ή δεκατριών ετών πολεμούσαν ήδη στο πεζικό, όλο και πιο συχνά συναντούσαν γυναίκες. Στην αεροπορία, η εμπειρία των γυναικών πιλότων ήταν γενικά επιτυχημένη. Η Αλμπίνα και η Αλβίνα, για παράδειγμα, άρχισαν να σκοράρουν τόσο περίφημα που οι χωρικοί έμειναν έκπληκτοι. Και καταρρίπτοντας γρήγορα εκατό αεροσκάφη σε μερικούς μήνες έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού.
  Τα κορίτσια έδειξαν ότι είναι εξαιρετικά μαχητικά και αθλητικά.
  Η Μασσαλία κατέρριψε περισσότερα από οκτώ χιλιάδες αεροσκάφη μέχρι τον χειμώνα του σαράντα επτά.
  Τους συνέτριψε με πυροβόλα των 30 χλστ. Στην ΕΣΣΔ, το Yak-9 παρέμεινε το κύριο μαχητικό, το οποίο ήταν σαφώς ξεπερασμένο, αλλά ήταν εύκολο να κατασκευαστεί.
  Το Yak-3 απαίτησε υψηλής ποιότητας duralumin και δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή. Το LA-7 παρήχθη επίσης σε μικρές ποσότητες.
  Αλλά το Yak-9 έγινε το πιο ογκώδες αεροσκάφος μπροστά από τα IL-2 και IL-10.
  Ο Κόκκινος Στρατός έτρεμε κάτω από τα χτυπήματα. Οι Γερμανοί έφτασαν στο Σμολένσκ, αλλά μόνο οι μισοί το περικύκλωσαν χωρίς να το καταλάβουν.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν ως απάντηση. Αλλά μόνο ελαφρώς πίεσε τους Ναζί.
  Ο πόλεμος έγινε παρατεταμένος και σε φθορές. Αυτό το κατάλαβε και ο Χίτλερ.
  Το σαράντα έβδομο έτος, οι Γερμανοί διεξήγαγαν τον πόλεμο με προσοχή. Χρησιμοποίησαν ξένα στρατεύματα στην επίθεση, προσπάθησαν να βομβαρδίσουν πολύ. Η πρώτη γραμμή δεν έχει αλλάξει πολύ εδώ και ένα χρόνο...
  Το T-54 εμφανίστηκε στην ΕΣΣΔ, αλλά δεν ήταν τεράστιο. Το T-34-85 είναι ακόμα στην παραγωγή... Και το SU-100 παράγεται περισσότερο.
  Η αεροπορία με τζετ είναι χειρότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Πρώτον, λόγω των δυσκολιών του πολέμου, υπάρχουν λιγότερα κεφάλαια από αυτά που είχαν οι Γερμανοί και από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία. Δεύτερον, πρέπει να δουλέψεις μόνος σου χωρίς να χρησιμοποιείς επιστήμονες τρόπαιο από τη Γερμανία.
  Και οι Ναζί είχαν ένα πιο εξελιγμένο X-262 και ME-363 με ταχύτητες έως και 1200 χιλιόμετρα την ώρα και σαρωμένα φτερά. Και το ME-1100 με φτερά που άλλαξαν το σκούπισμα. TA-283 με μακριά άτρακτο και μαχητικά Gotha χωρίς ουρά. Τρομερό Yu-287. Και TA-500 με κινητήρες αεριωθουμένων από τους οποίους υπάρχουν έως και έξι.
  Στα συν τα βομβαρδιστικά χωρίς ουρά.
  Στον ουρανό, το πλεονέκτημα των Ναζί μεγάλωνε. Αλλά στη στεριά ήταν λίγο πιο εύκολο. Και τα σοβιετικά στρατεύματα μεταμφιέστηκαν, θάφτηκαν στο έδαφος και κρατήθηκαν.
  Το 1948, ο Μασσαλίας αύξησε τον αριθμό του σε δέκα χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι Γερμανοί φέτος μπόρεσαν τελικά να περικυκλώσουν και να καταλάβουν το Σμολένσκ, αλλά οι επιτυχίες τους περιορίστηκαν σε αυτό ... Το IS-7 εμφανίστηκε στην ΕΣΣΔ, αλλά μόνο λίγα αυτοκίνητα παρήχθησαν λόγω του πολύπλοκου σχεδιασμού. Ο πόλεμος άργησε... Το Τ-54 παρήχθη ακόμα σε μικρές παρτίδες. Το T-34-85 είναι ακόμα σε παραγωγή, όπως και το SU-100.
  Το 1949, οι Γερμανοί δεν επιτέθηκαν πλέον την άνοιξη και ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να σπάσει. Αλλά και τα σοβιετικά στρατεύματα δεν έλαβαν παρά μόνο απώλειες ...
  Το MIG-15, το πρώτο μαχητικό αεροσκάφος, εμφανίστηκε στην ΕΣΣΔ, αλλά ήταν ακόμα ημιτελές και όχι σειριακό. Μέχρι στιγμής, το πιο ογκώδες αεροσκάφος είναι το Yak-9.
  Το Τ-54 δεν παράγεται ακόμα μαζικά, αλλά η παραγωγή του Τ-34-85 μειώνεται... SU-100 της σειράς.
  Το 1950, πολεμώντας ξανά ... Η ΕΣΣΔ είχε ένα νέο αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο SU-130 με όπλο από το αποτυχημένο άρμα IS-7. Αυτό το μηχάνημα ήταν πιο αποτελεσματικό.
  Για τους Γερμανούς, το E-50 έχει γίνει βαρύτερο έως και εβδομήντα τόνους με κινητήρα αεριοστροβίλου και παχιά θωράκιση - μέτωπο 250 mm και πλευρές 170 χιλιοστών, και χρειάζεται ένα πιο σοβαρό αυτοκινούμενο όπλο για να το πολεμήσει.
  Η πρώτη γραμμή δεν έχει αλλάξει πολύ...
  Το 1951, η ΕΣΣΔ έλαβε το MIG-15 σε μια πιο προηγμένη τροποποίηση, αλλά το Yak-9 δεν έχει αποσυρθεί ακόμη από τη σειρά ... Το T-54 προωθείται τελικά και το T-34-85 αφαιρείται τελικά από παραγωγή. Σχεδόν δεν παράγονται βαριά άρματα μάχης, εκτός από τα αυτοκινούμενα πυροβόλα SU-130, τα οποία αντικαθιστούν τα SU-100. Αλλά ζυγίζει πενήντα τόνους και έχει καλή προστασία μόνο στο μέτωπο.
  Οι Γερμανοί πιέζουν τον ουρανό και εξακολουθούν να κυριαρχούν στον αέρα. Η Μασσαλία κατέρριψε δεκαπέντε χιλιάδες αεροσκάφη, κερδίζοντας το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από φύλλα δρυός πλατίνας και διαμάντια.
  Έρχεται το 1952... Και οι δύο στρατοί είχαν βαλτώσει πλήρως και οι μάχες ήταν αιματηρές, αλλά οι πρώτες γραμμές ήταν σχεδόν ακίνητες. Στα νότια κατά μήκος του Δνείπερου. Στο κέντρο, οι Γερμανοί παρόλα αυτά πήραν και κρατούν το Σμολένσκ και το Πσκοφ, και περαιτέρω ο Νάρβα... Το Λένινγκραντ δεν είναι μαζί τους... Η Φινλανδία είναι ακόμα σε πόλεμο. Όλα τραβήχτηκαν. Το T-54 είναι μαζικής παραγωγής, το SU-100 έχει διακοπεί και το SU-130 το αντικατέστησε. Τα βαριά τανκς δεν είναι ακόμα στη σειρά. Οι Γερμανοί βελτίωσαν κάπως την ποιότητα των αυτοκινήτων τους.
  Η Αμερική και η Βρετανία εξακολουθούν να βρίσκονται σε πόλεμο με την Ιαπωνία. Το βομβαρδίζουν, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν οι ίδιοι τα νησιά.
  Αλλά οι Αμερικανοί απέτυχαν να δημιουργήσουν μια ατομική βόμβα. Έτσι οι σαμουράι κρατούν ακόμα.
  Αλλά μετά ήρθε το έτος 1953 ... Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο. Είναι αλήθεια ότι αυτή τη φορά ο Generalissimo άφησε γραπτή διαθήκη, κάνοντας τον Beria διάδοχό του. Και ο υπολογισμός των Γερμανών για το χάος και τη σύγχυση του Κόκκινου Στρατού δεν υλοποιήθηκε.
  Η επίθεση της Βέρμαχτ σταμάτησε γρήγορα.
  Αλλά η ΕΣΣΔ δεν μπόρεσε να ανατρέψει το ρεύμα του πολέμου, και επίσης πήρε και κόλλησε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
  Στα τέλη του 1953, η Μασσαλία ξεπέρασε τις είκοσι χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη. Για αυτό έλαβε ένα ειδικό βραβείο που εγκρίθηκε ειδικά για αυτόν: το Μεγάλο Αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Το έτος 1954 ήρθε ... Ο Μπέρια πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με τους όρους ότι όποιος κέρδισε τι, τότε αυτός παραμένει. Και τότε, μάλιστα, πόσο μπορείτε να καταστρέψετε ο ένας τον άλλον; Όμως ο Χίτλερ απέρριψε πεισματικά την προσφορά. Η ΕΣΣΔ είχε το IS-10, αλλά αυτό το τανκ δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικό. Το κύριο μηχάνημα T-54 της σειράς ...
  Η πρώτη γραμμή έπιασε σαν γράσο στον παγετό της Σιβηρίας.
  Είναι ήδη 1955... Η Αμερική ακόμα παλεύει με τη Βρετανία και συντρίβει την Ιαπωνία. Και η ΕΣΣΔ πιέζει με το Τρίτο Ράιχ. Και κολλάνε ο ένας τον άλλον.
  Η πρώτη γραμμή είναι ανενεργή. Ο ουρανός κυριαρχείται από τους Ναζί. MIG-15 στη σειρά και συγκρατεί τον εχθρό.
  Η Μασσαλία για είκοσι πέντε χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη θα λάβει: Μεγάλο Αστέρι του Μεγάλου Σταυρού, Σταυρό Ιπποτών, με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια!
  Έρχεται το 1956 ... Οι Γερμανοί εκτοξεύουν ένα πυραμιδικό τανκ σε σειρά. Οι ελπίδες έχουν καρφωθεί πάνω του και τελικά έχουν δίσκους που είναι κατάλληλοι για πολεμική χρήση. Όμως, προς το παρόν, η πρώτη γραμμή είναι ανενεργή και ο Κόκκινος Στρατός συγκρατεί τον εχθρό.
  Είναι ήδη 1957, στις 20 Απριλίου, ο Χίτλερ εξαπολύει μια νέα απελπισμένη επίθεση στη Μόσχα... Και πάλι όλα παγιδεύονται σε σκληρές μάχες θέσης... Στα τέλη του 1957, η Μασσαλία καταρρίπτει τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη και τα παίρνει. Μεγαλόσταυρος του Σταυρού του Ιππότη με σχεδιασμένα ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια.
  Ο πόλεμος έχει διαρκέσει πάρα πολύ. Έφτασε το έτος 1958... Ο Lavrenty Palych Beria, διάδοχος του Στάλιν και πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας, είπε:
  - Η χώρα είναι εξαιρετικά εξαντλημένη! Και ο κόσμος έχει βαρεθεί τον πόλεμο. Χρειαζόμαστε ειρήνη!
  Ο Ζούκοφ παρατήρησε:
  Όσο ο Χίτλερ είναι ζωντανός, δεν θα υπάρχει ειρήνη!
  Shelepin, ο υπουργός Εσωτερικών συμφώνησε:
  - Ναι, όσο αυτός ο φανατικός Φύρερ της Γερμανίας, οι Ναζί θα κάνουν πόλεμο μαζί μας, μέχρι την πλήρη αμοιβαία εξόντωση!
  Ο Μπέρια χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και βρυχήθηκε:
  - Σπάσε τις ράχες! Τι θα πει ο Μολότοφ;
  Ο Υπουργός Εξωτερικών απάντησε αναστενάζοντας:
  - Μέχρι στιγμής, οι προοπτικές για τον κόσμο είναι πολύ ασαφείς. Το Τρίτο Ράιχ είναι επίσης εξαιρετικά εξαντλημένο. Αλλά εξακολουθεί να έχει όλη την Ευρώπη στα χέρια του. Και αν συνεχιστεί ο πόλεμος για άλλα δέκα χρόνια, θα είμαστε οι πρώτοι που θα ξετρελαθούμε!
  Ο πρόεδρος της ΓΚΟ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατέβουμε! Κι έτσι είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος να εξαλειφθεί σωματικά ο Αδόλφος Χίτλερ!
  Ο Shelepin παρατήρησε:
  - Είναι καλύτερο να εξαλειφθεί ο Χανς Μαρσέλ. Αυτός είναι ο πραγματικός διάβολος στη σάρκα! Και αν εξαλειφθεί, τότε θα υπονομευτεί εντελώς η βούληση των Γερμανών για πόλεμο!
  Η Beria συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, θα υπονομευτεί!
  Ο Shelepin πρότεινε:
  - Ίσως βάλετε μια ανταμοιβή στο πτώμα του Μαρσέλ;
  Ο πρόεδρος της ΓΚΟ αντιτάχθηκε:
  - Δεν! Μόνο για τους ζωντανούς!
  Ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε:
  - Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις παρά να συλλάβεις!
  Ο Μπέρια έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Ενθαρρύνετε τη δολοφονία σε οτιδήποτε! Και θα νικήσουμε ακόμα. Τι θα πουν οι σχεδιαστές;
  Ο Γιακόβλεφ είπε αναστενάζοντας:
  - Ενώ υστερούμε από τους Γερμανούς. Και αυτό είναι το πρόβλημά μας!
  Ο Μπέρια βρυχήθηκε επιθετικά:
  - Μα η νίκη μας είναι αναπόφευκτη!
  Ο Ilyushin επιβεβαίωσε:
  - Αλήθεια σύντροφε Πρόεδρε!
  Ο Shelepin παρατήρησε:
  - Δύο κορίτσια είναι πολύ ενοχλητικά: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Προσπέρασαν τον Χάφμαν και βασανιζόμαστε συνεχώς. Και κάθε τόσο προκαλούν προβλήματα.
  Ο πρόεδρος της ΓΚΟ επεσήμανε:
  Θα τα κρεμάσουμε!
  Ακούστηκαν γέλια ως απάντηση. Τέλος πάντων, φαινόταν αστείο.
  Ιανουάριος 1958... Και ο πόλεμος μοιάζει σχεδόν ατελείωτος. Και δεν υπάρχει τέλος.
  Και οι Ναζί στα κατεχόμενα είναι άγριοι. Έπιασαν τους πρωτοπόρους: Mishka, Kolya και Svetlana. Τα αγόρια και το κορίτσι είναι δεκατεσσάρων ετών. Θα πρέπει σύντομα να ενταχθούν στην Komsomol. Πρώτα ανακρίθηκαν με προκατάληψη. Χτυπούσαν τα αγόρια και το κορίτσι με μαστίγια. Έπειτα κοπανίστηκαν με σύρμα. Ο Κόλια, ως ο μεγαλύτερος από τα κάτω, ελέγχονταν ακόμα από το ρεύμα. Από το σώμα του εφήβου συγχωρήθηκαν αποβολές. Ο Κόλια βόγκηξε από τον πόνο που υπέμεινε.
  Μετά τα παιδιά έβγαλαν ξυπόλητα στο χιόνι και τα πήγαν να τους πυροβολήσουν. Και ήταν αδύνατοι, ξυπόλητοι, με μελανιασμένα πρόσωπα και κομμένες πλάτες, περπατούσαν στο χωριό.
  Και στους λαιμούς κρεμάστηκαν σανίδες - "είμαστε κομματικοί".
  Δύο αγόρια και ένα κορίτσι περπατούσαν στο χιόνι. Ο Κόλια, ο οποίος βασανίστηκε με ηλεκτρικό ρεύμα, είχε ένα μπλε πρόσωπο από τα βάσανα. Η αρκούδα είναι λίγο πιο ζωηρή, μόνο μαστιγώθηκε. Το κορίτσι Σβετλάνα συνοφρυώθηκε. Και αυτή τη μαστίγωσανЈ ήταν αδύνατη, που έζησε τόσα χρόνια στην κατοχή. Την έψαξε η ητρόνα, σκίζοντας τον παρθενικό υμένα στα δάχτυλά της. Και αυτό είναι τόσο ταπεινωτικό για έναν πρωτοπόρο και ντροπιασμένο. Το κορίτσι συνεχίζει να δαγκώνει τα χείλη της.
  Τα παιδιά νιώθουν άβολα ξυπόλητα στο χιόνι. Αλλά αυτά είναι ακόμα λουλούδια αν πυροβοληθούν ή κρεμαστούν. Αλλά προς το παρόν, απλώς οδηγούνται. Τα βασανιστήρια δεν έχουν τελειώσει ακόμα και οι Ναζί πρέπει να πάρουν πληροφορίες.
  Τα ξυπόλυτα πόδια των πρωτοπόρων είναι κόκκινα και ελαφρώς πρησμένα στο κρύο. Οι κάτοικοι κοιτάζουν με συμπάθεια τα αιχμάλωτα παιδιά. Και τώρα τελικά τους φέρνουν στην καλύβα.
  Με έβαλαν ανάσκελα και αρχίζουν να χτυπούν τις γυμνές μου φτέρνες με λαστιχένια τρουκς.
  Τα παιδιά ουρλιάζουν από τον πόνο και συσπώνται... Οι γυμνές φτέρνες του Κόλια καίγονται με μια πιο ελαφριά φλόγα. Και τότε η στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού Σβετλάνα κάηκε με ένα καυτό πόκερ. Και ως πρωτοπόρος από αυτό ούρλιαζε στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Η ανάκριση έγινε με προκατάληψη, αλλά τα παιδιά σιωπούσαν. Και πάλι τους χτύπησαν με σύρμα, και τα γυμνά τους πέλματα τους έκαψαν με πυρωμένο σίδερο.
  Όμως οι πρωτοπόροι δεν έδωσαν πληροφορίες. Κρατούσαν σταθερά. Ο Κόλια δέχθηκε ακόμη και ένα καυτό πόκερ στο γυμνό στήθος του αγοριού. Το αγόρι ανέπνεε βαριά, αλλά έσφιξε τα δόντια του και συγκρατούσε τις κραυγές του.
  Έτσι οι Ναζί δεν κατάφεραν τίποτα...
  Όμως ο πόλεμος άργησε... Ήρθε και ο Φεβρουάριος... Οι Γερμανοί πυροβόλησαν το Λένινγκραντ από δισκοπλάνα. Και επιτέθηκαν στη Μόσχα από αέρος. Οι αγώνες είναι σκληροί.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον αέρα. Κορίτσια μόνο με μπικίνι και ξυπόλητα.
  Και να καταρρίψουν ρωσικά αεροπλάνα. Οι Devils έχουν ήδη λάβει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Grand Star of the Knight's Cross με χρυσά ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια.
  Αυτά τα δύο κορίτσια είναι απλά σούπερ κατάταξη. Και τα ακροβατικά τους και η καταστροφή της ύλης και του ζωντανού ιστού.
  Εδώ η Αλμπίνα χτύπησε τα σοβιετικά αεροπλάνα, καταρρίπτοντας έξι κομμάτια ταυτόχρονα, με μια έκρηξη και τσίριξε:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina, επίσης, έστειλε καρφώματα σε ρωσικά αυτοκίνητα και, αφού έκοψε τα επτά, vyaknula:
  - Για τον Φύρερ!
  Και τα δύο κορίτσια γελάνε...
  Αν και για να είμαι ειλικρινής, αυτός ο πόλεμος τους έχει κουράσει τρομερά. Στην πραγματικότητα, ο πεισματάρης Φύρερ την οδηγεί, αλλά το μέτωπο έχει παγώσει και όλα έχουν ακινητοποιηθεί. Και όλα κάνουν κύκλο. Και μόνο τα πτώματα και των δύο πλευρών και κατεδαφισμένα αυτοκίνητα. Και σπασμένα τανκς και ανθρώπινο πόνο.
  Η Αλμπίνα έκοψε άλλα οκτώ αεροπλάνα και τραγούδησε:
  - Ο επόμενος αιώνας είναι δικός μας!
  Η Alvina συμφώνησε με σιγουριά με αυτό:
  - Όλες οι μελλοντικές ηλικίες επίσης!
  Και τα κορίτσια κατέρριψαν ρωσικά αεροπλάνα με άγρια μανία.
  Και μετά, φυσικά, βασανιστήρια ... Οι πρωτοπόροι είναι ευχάριστοι να βασανίζονται. Τηγανίστε ιδιαίτερα τα ξυπόλυτα πόδια των αγοριών και σπάστε τα πλευρά με καυτές λαβίδες. Βίαια κορίτσια...
  Ο πόλεμος κάνει τους ανθρώπους άγριους. Ο ίδιος ο Μασσαλίας ήταν επίσης ήδη κουρασμένος να πολεμά. Αγωνίζεται πολύ καιρό. Πίσω στο 1940, πολέμησε για την αεροπορική υπεροχή στη Βρετανία. Δεν είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στην αρχή. Δεν πίστευαν ότι θα γινόταν φαινόμενο και θα κέρδιζε ρεκόρ βραβείων για το Τρίτο Ράιχ. Και θα καταρρίψει αεροπλάνα για έναν ολόκληρο αεροπορικό στρατό.
  Ο Χανς Μαρσέλ ένιωθε όλο και περισσότερο να βαριέται. Ο πόλεμος τον βαρέθηκε. Ήθελα γυναικείο σώμα, ακριβά κρασιά και πολυτελή γλέντια και άλλες διασκεδάσεις. Πόσοι μπορεί να είναι ήδη - δεκαοκτώ χρόνια στις τάξεις. Δεν τραυματίστηκε ποτέ σοβαρά και καταρρίφθηκε μόνο στην αρχή της καριέρας του. Ανώτερες δυνάμεις φρόντισαν τη Μασσαλία. Έγινε Στρατάρχης Αεροπορίας αλλά πολέμησε ως στρατιώτης. Και μου έλειψες πολύ.
  Η λάμψη στα μάτια του άρχισε να σβήνει. Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ μπήκε σε αδιέξοδο. Και ο θάνατος του Στάλιν δεν άλλαξε τίποτα. Ο Χίτλερ είναι ακόμα ζωντανός, αν και δεν φαίνεται καλά, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά ενεργητικός. Ένα φαλακρό σημείο στο κεφάλι του έχει ήδη διαρρεύσει και τα μαλλιά του Φύρερ γίνονται γκρίζα.
  Αλλά ενώ εξακολουθεί να διαχειρίζεται την αυτοκρατορία, θέλει πεισματικά να τελειώσει την ΕΣΣΔ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία κατέλαβαν την Ιαπωνία, αλλά βυθίστηκαν σε έναν ανταρτοπόλεμο. Επιπλέον, οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί προσπαθούν να κρατήσουν την Ινδία και τις αφρικανικές αποικίες με τα στρατεύματά τους.
  Άρα οι σύμμαχοι δεν ανακατεύονται σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν είναι στο χέρι της. Και μάλιστα χαίρονται που δύο ολοκληρωτικές αυτοκρατορίες αλληλοεξοντώνονται.
  Ο Marcel αναστενάζει βαριά και το ME-462 του σηκώνεται εύκολα από τον διάδρομο. Η μηχανή με δύο κινητήρες είναι ισχυρά οπλισμένη και ο Χανς προτιμά να χτυπά από απόσταση, κρατώντας τον εχθρό μακριά του. Ο Huffman, αντίθετα, στο XE-362 πλησιάζει γρήγορα.
  Μέχρι στιγμής, η γερμανική αεροπορία διατηρεί ποιοτική υπεροχή έναντι του εχθρού. Αλλά δεν είναι πλέον τόσο συντριπτικό. Ωστόσο, ο Φύρερ πιστεύει σε ένα θαυματουργό όπλο ...
  Ιπτάμενοι δίσκοι, αυτό είναι κάτι... Αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ ακριβά και οι θερμικές ακτίνες είναι ακόμα ατελείς. Οι πυραμιδικές δεξαμενές είναι επίσης ένα από τα επιχειρήματα στη διαμάχη.
  Αλλά και αυτό δεν δίνει στους Γερμανούς αποφασιστική πρωτοβουλία. Επιπλέον, το πυραμιδικό σχήμα είναι καλό έναντι των κινητικών βλημάτων, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικό έναντι των HEAT.
  Η Μασσαλία πυροβολεί και καταρρίπτει δύο δωδεκάδες ρωσικά αεροπλάνα και λέει:
  - Για το Τρίτο Ράιχ...
  Τότε ο νεαρός αναστενάζει. Και πάλι γκρεμίζει άλλα τριάντα σοβιετικά αυτοκίνητα σε μια έκρηξη.
  Ναι, ο πόλεμος άργησε... Και αυτός ο δρόμος δεν έχει τέλος.
  Ο Χανς τραγούδησε:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε με! Με πήρε, με πήρε!
  Και πάλι καταρρίπτει ρωσικά μαχητικά.
  Ναι, ο Χίτλερ τους έστειλε να σφάξουν ... Ή να σκοτώσουν άλλους, που επίσης δεν είναι ζάχαρη.
  Ο Μαρσέλ θυμήθηκε το κορίτσι... Το όνομά της ήταν Ίλσα. Μια τόσο όμορφη ξανθιά και η γυναίκα του.
  Εδώ είναι, σκληρή. Δοκίμασα το Komsomol. Και τη χτύπησε με ένα μαστίγιο από παντού.
  Σφυροκοπημένος σαν κατσίκα μηλίτη. Στη συνέχεια έφερε έναν πυρσό στα γυμνά πόδια της. Έψησε τα γυμνά της πέλματα. Και πάλι για το μαστίγιο. Και πώς αυτό το μέλος της Komsomol βρυχήθηκε από τον πόνο. Κι όταν η Ίλσα της έριξε αλάτι στις πληγές της. Αυτό ήταν πραγματικά βάναυσο.
  Στην Ίλσα άρεσε επίσης να βασανίζει τα αγόρια. Έγδυσε ένα αγόρι δεκατεσσάρων ετών και κάρφωσε τα χέρια του σε ένα στύλο. Μετά άρχισε να του ρίχνει παγωμένο νερό στο κρύο. Και μετά πήρε έναν πυρσό στα χέρια της και έψησε το μυώδες σώμα ενός εφήβου. Μετά έριξε ξανά παγωμένο νερό. Και στο τέλος ζεμάτισε το αγόρι με βραστό νερό. Και ήταν μια θηριωδία.
  Η Ilsa αγαπούσε τέτοια ψυχαγωγία και δεν περιφρονούσε τίποτα για χάρη του πόθου της.
  Όμως ο καιρός πέρασε... Και απέκτησε πρώτα έναν γιο και μετά μια κόρη. Και η Ίλσα έχει ήδη αρχίσει να διδάσκει εκείνη και τα παιδιά του Μαρσέλ να βασανίζουν.
  Εδώ είναι μια τρομερή γυναίκα από τα SS.
  Ο Μαρσέλ είχε επίσης μια άλλη γυναίκα: τη Χέλγκα. Είναι και πιλότος. Ο Χανς τη γνώρισε το 1945. Πέταξε το TA-152, ένα από τα καλύτερα, και ίσως το καλύτερο ελικοκίνητο αεροσκάφος της Luftwaffe.
  Η Helga ήταν πιλότος, όχι δήμιος. Και έτσι έμεινε έγκυος και γέννησε - αμέσως δίδυμα.
  Και πρέπει να σημειωθεί μεγάλη. Και τότε άλλοι δύο γιοι και μια κόρη κατάφεραν να γεννήσουν. Και έχοντας πέντε παιδιά, δεν πάλεψε πια...
  Ναι, είναι τυχερή. Στο Τρίτο Ράιχ, ο Χίτλερ επέτρεψε για πρώτη φορά στους κατόχους του Σιδηρού Σταυρού πρώτης τάξης και άνω να έχουν μια δεύτερη νόμιμη σύζυγο ως ανταμοιβή.
  Λοιπόν, ο Πάπας γκρίνιαξε λίγο, αλλά και πάλι το ενέκρινε. Τότε ο Φύρερ ανάγκασε τον κανόνα να έχει έως και τέσσερις γυναίκες. Εδώ συγκεντρώθηκε η Οικουμενική Σύνοδος και εγκρίθηκε με το όπλο.
  Η έλλειψη ανδρών στο Τρίτο Ράιχ είναι τεράστια. Και φυσικά αυτή η απόφαση ήταν αναγκαστική.
  Οι εργατικό δυναμικό της Γερμανίας δεν εξαντλήθηκαν μόνο από το ευρωπαϊκό ανθρώπινο δυναμικό και τα ξένα τμήματα.
  Ο Χίτλερ ανέστειλε την εξόντωση των Εβραίων και τώρα το ανθρώπινο δυναμικό βρισκόταν στην ισορροπία. Ο πόλεμος εξάντλησε την αυτοκρατορία.
  Η ΕΣΣΔ ερημώθηκε επίσης... Πολλές γυναίκες πολέμησαν στο στρατό, καθώς και παιδιά. Η Αναστασία Βεντμάκοβα έγινε ο πιο παραγωγικός άσος. Πολέμησε σχεδόν από την αρχή του πολέμου. Πρώτον, στο καλαμπόκι U-2. Στη συνέχεια όμως μεταπήδησε σε μαχητές.
  Πολλοί σοβιετικοί άσοι πέθαναν ... Ο Πόκρισκιν, έχοντας γίνει τέσσερις φορές ήρωας της ΕΣΣΔ, βρήκε ωστόσο τον δικό του θάνατο. Ο Kozhedub, έχοντας γίνει πέντε φορές ήρωας, συνετρίβη επίσης στη μάχη. Για πολύ καιρό, τα σοβιετικά αεροσκάφη δεν διέθεταν σύστημα εκτίναξης και το ποσοστό των νεκρών πιλότων ήταν πολύ υψηλό.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα επέζησε. Και είχε μαζέψει χρυσά αστέρια που δεν χωρούσαν στο στήθος της. Σύμφωνα με τους κανόνες, είκοσι πέντε εχθρικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έλαβαν ένα χρυσό αστέρι. Όταν ο αριθμός των αστεριών έφτασε τα δέκα, η Μπέρια της χάρισε το Μεγάλο Διαμαντένιο Αστέρι του Ήρωα της ΕΣΣΔ. Η Αναστασία ήταν ο πιο τίτλος άσος. Εκτός από τα αεροσκάφη που κατέρριψε, είχε επίσης καταστρέψει τανκς, γέφυρες, φορτηγά, ακόμη και μερικά πλοία. Επιπλέον, αυτή η γυναίκα έσωσε τους πιλότους, ακόμη και τον στρατηγό που ήταν περικυκλωμένος.
  Και ήταν γνωστή για το ότι έβαλε φωτιά σε πολλά τρένα με καύσιμα και ούτω καθεξής.
  Η Αναστασία έγινε ένας μεγάλος θρύλος της σοβιετικής αεροπορίας. Και φυσικά και αυτή είχε βαρεθεί τον πόλεμο. Πάλεψε ακόμη και πέταξε ενώ ήταν έγκυος. Και μετά γέννησε έναν γιο.
  Βγήκε ένα όμορφο αγόρι, κοκκινομάλλα σαν τη μητέρα του. Η Αναστασία αγωνίστηκε κατά κανόνα με μπικίνι και ξυπόλητη. Και αυτό της έδωσε ορισμένα πλεονεκτήματα. Που δεν εκτιμούν όλοι. Αλλά και η νεαρή σύντροφός της Akulina Orlova τσακώνεται ξυπόλητη και με μπικίνι και αυτό τη βοηθάει πολύ.
  Και τα δύο κορίτσια πετούν και πυροβολούν γερμανικά οχήματα. Η Αναστασία Βεντμάκοβα έκανε την πρώτη της πτήση πίσω στην Ισπανία. Βομβάρδισε τις θέσεις του στρατού του Φράνκο τη νύχτα στο U-2. Το είδος που έχει εμπειρία μέσα από την οροφή. Και η Akulina Orlova είναι ένα νεαρό κορίτσι, και εξακολουθεί να είναι γεμάτο ενέργεια και ενθουσιασμό.
  γκρεμίζουν τους Γερμανούς τραγουδούν...
  - Πιλότοι-πιλότοι, βόμβες-αεροπλάνα,
  Θα νικήσουμε όλους τους φασίστες στη μάχη...
  Τα διαστημόπλοια μας θα είναι ψηλότερα από τον ήλιο,
  Και το χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του!
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι εξαιρετικές τεχνίτες.
  Είναι ήδη 23 Φεβρουαρίου 1958... Ημέρα του Σοβιετικού Στρατού. Και θα πρέπει να γιορταστεί με μεγάλο τρόπο. Αλλά ενώ όλα είναι μέτρια...
  Η Beria δεν είναι πολύ χαρούμενη ... Κατά τη διάρκεια του πολέμου, όλοι ήταν πολύ κουρασμένοι.
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι πρότεινε:
  - Ας φτιάξουμε τανκς από ξύλο!
  Ο Υπέρτατος έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ αντιτάχθηκε:
  - Λίγο νόημα! Αυτά είναι ζωντανά φέρετρα!
  Ο Βασιλέφσκι παρατήρησε λογικά:
  - Είναι πιο ελαφριά και πιο γρήγορα. Και οι Γερμανοί μας διαπερνούν τα τανκς!
  Η Μπέρια έγνεψε καταφατικά.
  Ο Βασιλέφσκι λέει τη γνώμη του!
  Ο Malenkov επιβεβαίωσε:
  - Θα τα κάνουμε όλα σωστά!
  Η ομάδα του Μπέρια ήταν κουρασμένη... Δεν υπήρχαν άλλες ιδέες. Εκτός αν προσπαθήσετε να κάνετε το πλαστικό φθηνότερο στην κατασκευή και ισχυρότερο.
  Οπότε τελικά δημιουργήστε επιτέλους μια πολύπαθη ατομική βόμβα.
  Κάτι στη δουλειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες σταμάτησε, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
  Και πρέπει να τονώσεις. Ίσως τότε τελειώσει επιτέλους ο πόλεμος.
  Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα και ο χρόνος κυλάει σαν σταγόνες.
  Εδώ συνελήφθη η Μιραμπέλα. Και οι Ναζί στρατιώτες της έσκισαν τα ρούχα. Και μετά άνοιξαν τα πόδια τους και άρχισαν να βιάζουν το κορίτσι. Η Μιραμπέλα βόγκηξε σε ένα μείγμα πόνου και ευχαρίστησης. Και τελείωσε αρκετές φορές.
  Τότε άρχισαν να τον βασανίζουν. Έκαψαν τα τακούνια του κοριτσιού με καυτές λωρίδες σιδήρου. Και τον χτύπησαν πρώτα με ένα μαστίγιο. Και μετά, με ένα κόκκινο σύρμα από τη ζέστη, τη μαστίγωσαν στην πλάτη, στα πλάγια, στο στήθος ...
  Μετά άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών με λαβίδες. Στη συνέχεια έσπρωξαν μια καυτή ράβδο στον κώλο του κοριτσιού.
  Με λίγα λόγια, τα βασανιστήρια έμειναν στη μνήμη για τη σκληρότητά τους. Και ακραία αλαζονεία.
  Ο Μάρτιος έχει ήδη μπει... Οι Γερμανοί προσπαθούν περισσότερο να πιέσουν στον αέρα, δεν έχουν πολλή δύναμη να επιτεθούν. Η πυραμιδοειδής δεξαμενή, αν είχε εμφανιστεί νωρίτερα, θα βοηθούσε τη Βέρμαχτ να κατακτήσει τον κόσμο. Είναι αλήθεια ότι το αθροιστικό βλήμα έχει δυναμική προστασία. Και οι δύο πλευρές βρέχονται μεταξύ τους με χτυπήματα.
  8 Μαρτίου 1958 είναι η Ημέρα της Γυναίκας. Και κατά το έθιμο έγινε ανταλλαγή αιχμαλώτων. Οι Γερμανοί απελευθέρωσαν τη βασανισμένη αλλά σπασμένη Μιραμπέλα και σε αντάλλαγμα οι Ρώσοι απελευθέρωσαν την Αδάλα. Το έπαθε και η Γερμανίδα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έτριψε τη Μιραμπέλα με ένα φίλτρο με βότανα και αλοιφές και την άφησε να κοιμηθεί για να συνέλθει, ώστε σε λίγες μέρες να πολεμήσει ξανά τους Ναζί στον ουρανό.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova επιστρέφουν στον ουρανό με τα MIG-15 τους. Η Ακουλίνα παρατήρησε:
  - Πολέμησες ακόμα στα Ισπανικά - πόσο χρονών είσαι;
  Η Βεντμάκοβα γέλασε και απάντησε:
  - Δεν συνηθίζεται να ρωτάς μια κυρία για την ηλικία της!
  Η Ακουλίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μοιάζεις είκοσι, είκοσι πέντε το πολύ!
  Η Αναστασία έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Πολέμησα στον εμφύλιο... Μαζί μου ήταν τρία αγόρια. Είναι υπέροχο που δώσαμε τα κέρατα στους λευκούς. Και σκότωσα τον πρώτο άνθρωπο όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Lvov το 1915... Οπότε μπορείτε να φανταστείτε περίπου πόσο χρονών είμαι!
  Το ξανθό κορίτσι σφύριξε.
  -Φοβερο! Είναι σαν να το φαντάζεσαι!
  Η κοκκινομάλλα καλλονή χαμογέλασε με ένα στόμα γεμάτο δόντια αλόγου και παρατήρησε:
  - Και τι? Αυτή είναι η μαγεία των Ρώσων θεών! Θα σε μάθω, και δεν θα γεράσεις κι εσύ!
  Η Ακουλίνα κατέρριψε ένα γερμανικό αεροπλάνο με τα γυμνά της πόδια και κελαηδούσε:
  Η νεολαία είναι υπέροχη!
  Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και δεν φαίνεται τέλος, αλλά και πάλι είναι ηρωισμός και νίκη!
  Έφτασε ο Απρίλιος του 1958. Στο νότο, λίγο πολύ ανεκτός καιρός είχε εγκατασταθεί και οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν. Το κύριο πρόβλημα είναι, φυσικά, ο ποταμός Δνείπερος. Και στην αριστερή ακτή, τα σοβιετικά στρατεύματα πήραν αμυντικές θέσεις.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί είχαν μια εναλλακτική πτώση. Απεργία μέσω Τουρκίας. Για πολύ καιρό αυτή η χώρα τήρησε την ουδετερότητα. Αλλά η κυβέρνηση άλλαξε. Και ήρθαν περισσότερες φιλογερμανικές δυνάμεις. Και ο Χίτλερ συμφώνησε να υποσχεθεί στους Οθωμανούς οποιαδήποτε βουνά από χρυσό για να τους σπρώξει στον πόλεμο. Ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξήθηκε ραγδαία, ο στρατός δυνάμωσε. Και μερικά από τα όπλα πωλήθηκαν από το Τρίτο Ράιχ με πίστωση. Και ο Οθωμανικός στρατός έγινε, αναπτύσσοντας έντονα πλήρως κινητοποιημένους μουσουλμάνους στρατιώτες στα σύνορα της ΕΣΣΔ.
  Και στις 20 Απριλίου 1958, χωρίς να κηρύξει πόλεμο, η Τουρκία επιτέθηκε στα σοβιετικά στρατεύματα στην Υπερκαυκασία ... Έτσι, προστέθηκε ένα δεύτερο μέτωπο για τον Κόκκινο Στρατό. Ωστόσο, οι Ναζί μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις σοβιετικές ειδικές υπηρεσίες. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την αντιπαράθεση μεταξύ Zhukov και Beria. Κάτι που επηρέασε και την κατάσταση στο μέτωπο.
  Οι Τούρκοι επιτέθηκαν όχι μόνοι τους, αλλά μαζί με τους Γερμανούς. Και αυτό τους έδωσε επιπλέον ευκαιρίες.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν κοντά στο Ερεβάν και το Μπατούμι εισέβαλε.
  Η Μασσαλία τσακώνεται στον αέρα. Αυτή τη φορά η διάθεσή του είναι πιο μεγάλη και μαχητική. Στην πραγματικότητα, υπήρχε τελικά μια δειλή ελπίδα ότι θα ήταν δυνατό να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος είχε διαρκέσει απεριόριστα.
  Την πρώτη κιόλας μέρα, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι διέρρηξαν την άμυνα των ρωσικών στρατευμάτων και άρχισαν να κινούνται προς την ενδοχώρα.
  Οι Ναζί κατάφεραν να πετύχουν τακτική έκπληξη. Και τα στρατεύματά τους κινούνταν αρκετά γρήγορα. Και εν μέρει αποδείχθηκε ότι ο Κόκκινος Στρατός δεν ήταν έτοιμος να υπερασπιστεί την Υπερκαυκασία.
  Και εδώ ο ηρωισμός του Κόκκινου Στρατού θα πρέπει να αντισταθμίσει τους λάθος υπολογισμούς της ηγεσίας.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν για το Ερεβάν. Και τότε οι πρωτοπόροι πολέμησαν γενναία. Αντιστέκονται στους κακούς Ναζί και Οθωμανικά στρατεύματα.
  Και στα περίχωρα του Ερεβάν οι πρωτοπόροι σκάβουν χαρακώματα. Υπάρχουν τύποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Συγκεκριμένα, πολλά λαμπερά κεφάλια τρεμοπαίζουν. Υπάρχουν κοκκινόμαυρα και ξανθά παιδιά.
  Ένα πράγμα τους ενώνει: πίστη στον θρίαμβο του κομμουνισμού και ξυπόλητα πόδια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν όλοι παπούτσια κατά τη διάρκεια του πολέμου, και ως εκ τούτου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, όλα τα παιδιά επιδεικνύουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Η άνοιξη στον Υπερκαύκασο είναι αρκετά ζεστή, και όταν μετακινείσαι και δουλεύεις με φτυάρια, γίνεται ζεστή ακόμη και για τα παιδιά. Και το χειμώνα, το κρύο εδώ δεν είναι τόσο τρομερό.
  Αγόρια και κορίτσια μαυρισμένα, αδύνατα, αλλά κουρελιασμένα, έτοιμα για άγριο καυγά.
  Τα παιδιά εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Σήκωσε φωτιές, γαλάζιες νύχτες,
  Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά εργατών...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Και έρχεται ξανά ο συναγερμός. Αγόρια και κορίτσια πηδούν στον πάτο της τάφρου. Και οι οβίδες έχουν ήδη αρχίσει να εκρήγνυνται από ψηλά: το εχθρικό πυροβολικό λειτουργεί.
  Ο Πάσκα ρώτησε το ξυπόλητο κορίτσι Μάσα:
  - Λοιπόν, πιστεύεις ότι θα επιβιώσουμε;
  Το κορίτσι, αδύνατο και ξανθό, απάντησε με σιγουριά:
  - Θα αντισταθούμε τουλάχιστον μια φορά, στην πιο δύσκολη ώρα!
  Ο Pioneer Sasha λογικά σημείωσε:
  Ο ηρωισμός μας είναι ακλόνητος.
  Το αγόρι χτύπησε τη γυμνή του σόλα στις πέτρες. Φαίνεται ότι το αγόρι γεμίστηκε με συμπαγείς κάλους.
  Το κορίτσι Tamara παρατήρησε:
  Θα πολεμήσουμε χωρίς φόβο
  Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω...
  Αφήστε το πουκάμισο μουσκεμένο με αίμα -
  Περισσότεροι εχθροί, μετατρέψτε τον ιππότη στην κόλαση!
  Το αγόρι Ruslan, ένας πρωτοπόρος με μαύρα μαλλιά, σημείωσε:
  Περνούν αιώνες, θα έρθει μια εποχή,
  Στο οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα και ψέματα...
  Πολέμησε για αυτό μέχρι την τελευταία σου πνοή -
  Υπηρετήστε την Πατρίδα σας, από καρδιάς!
  Το αγόρι Όλεγκ, αδύνατο και ξανθό, κελαηδούσε, στίχους:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη,
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια χειροκρότησαν από κοινού.
  Αλλά τώρα τα αεροσκάφη επίθεσης τζετ ήδη πετούν και ρίχνουν βόμβες. Και αυτή είναι μια επιθετική προσέγγιση.
  Ο Όλεγκ και η Σάσα σήκωσαν μια σφεντόνα και εξαπέλυσαν ένα δώρο θανάτου. Και η κάννη χτυπήθηκε από το επιθετικό αεροσκάφος του Χίτλερ, αν και ανήκε στην Τουρκία.
  Το κορίτσι Νατάσα τραγούδησε:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Θα κατακτήσω το διάστημα, πιστεύω
  Ας ζήσουμε για πάντα!
  Ο Αχμέντ, ένα αγόρι πρωτοπόρος από το Αζερμπαϊτζάν, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν είσαι ακόμη μέλος της Komsomol Natasha!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και απάντησε με μελωδική φωνήЈ
  Δίπλα στους πατεράδες, με ένα κεφάτο τραγούδι,
  Στεκόμαστε υπέρ της Komsomol...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Ο Όλεγκ σημάδεψε επίσης το γυμνό, παιδικό του πόδι και φώναξε:
  Πιο δυνατό σφυρί πιέζει τον προλετάριο,
  Από το χέρι τιτανίου που συνθλίβει τον ζυγό ...
  Θα τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας,
  Και ελαφρύ για τους επόμενους, καλά!
  Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Και μάλιστα, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι βομβάρδισαν και μόνο ένα κορίτσι χτυπήθηκε από θραύσμα στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Η Pioneer ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της.
  Και έτσι ετοιμάστηκαν να αποκρούσουν την επίθεση. Και ήδη υπάρχουν τανκς με φασίστες και οθωμανικές μονάδες. Αγορασμένα από την Τουρκία με πίστωση, τα τρομερά E-100 κινούνται. Τόσο ισχυρά και επικίνδυνα μηχανήματα.
  Έχουν τέτοια προστασία. Που δεν μπορείς να το περάσεις από καμία γωνία. Δεν μπορείς να το χτυπήσεις από μία μόνο γωνία. Η μόνη ευκαιρία είναι να σπάσουμε τις ράγες.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν και κουνώντας τα ξυπόλητα τους. Εδώ είναι πάνω σε ένα σύρμα και σπρώχνουν πακέτα με αυτοσχέδια εκρηκτικά κάτω από τα ίχνη των Ναζί και των Τούρκων. Λειτουργεί και καταστρέφει τους κυλίνδρους των τανκς του στρατού του Ρόμελ και του Λα Ερντογάν.
  Και φαίνεται τρομερό.
  Η Σάσα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Το αγόρι Pashka πυροβολεί με τον Oleg από μια σφεντόνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στους πρωτοπόρους!
  Το αγόρι Ρουσλάν, μαζί με το κορίτσι Σουφίρ, σέρνει μια νάρκη κάτω από τον Γερμανό και ο Τούρκος με ένα σύρμα, φωνάζοντας:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και Ρώσοι τύποι τσακώνονται. Μαυρισμένοι, αδύνατοι, ξυπόλητοι πρωτοπόροι ενάντια σε μια κολοσσιαία αρμάδα από τανκς.
  Το κορίτσι Tamara πατάει το χαριτωμένο, μικρό, γυμνό πόδι της και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο πρωτοπόρος Αχμέτ επιβεβαιώνει ενώ πυροβολεί τον εχθρό:
  - Είμαστε μια φιλική οικογένεια μαζί!
  Το αγόρι Ραμζάν, ένας κοκκινομάλλης Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνει, χτυπώντας ένα αυτοκίνητο:
  - Από τη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά είναι φιλικά... Ιδού η Αρμενίτσα Azatuhi, η οποία επίσης με τη βοήθεια ενός σύρματος μεταφέρει επιδέξια το εκρηκτικό πακέτο κάτω από τη φασιστική κάμπια και τσιρίζει:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια οικογένεια λαών!
  Ένα άλλο Αρμένιο κορίτσι Αγάς λέει:
  - Μην λυγίζετε στον φασισμό:
  Και το κορίτσι τράβηξε το σύρμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πολλά παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία έχουν ξανθά μαλλιά και δεν διακρίνονται από τα σλαβικά παιδιά, από τα οποία είναι επίσης πολλά. Όσοι ξέφυγαν από τους Γερμανούς, άλλες ρωσικές οικογένειες εγκαταστάθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία ακόμη και υπό τους τσάρους.
  Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στον Καύκασο. Πολλά μικτά ζευγάρια. Ναι, και τα παιδιά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά από τους γονείς τους. Και οι Σλάβοι μαύρισαν για να μην τους ξεχωρίσεις από τους ντόπιους. Επιπλέον, τα παιδιά συνήθως μοιάζουν περισσότερο από τους ενήλικες.
  Έτσι, το διεθνές σοβιετικό τάγμα αγοριών και κοριτσιών πολεμά, και είναι όλοι ενωμένοι, και πολύ όμοιοι. Τα γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν όταν κινούνται.
  Και τα όνειρα τα παιδιά στέλνουν δώρα θανάτου. Ο Shamil και ο Seryozhka, και οι δύο πρωτοπόροι αγόρια, τραβούν το σύρμα. Και εδώ ένας Γερμανός, αλλά με Τούρκο πλήρωμα, το Ε-50 σταματάει με σπασμένη κάμπια.
  Τα αγόρια τραγουδούν σε μια φωνή:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία που συσπειρώθηκε, ούτε ο φόβος...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία και λογική, και κουράγιο στα όνειρα!
  Και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Χαμογελούν με λευκά, ομοιόμορφα δόντια. Και χαίρονται, αν και απειλούνται με θάνατο.
  Και οι Γερμανοί είναι χάλια. Τα κατεστραμμένα τανκς εκτοξεύουν τα κανόνια τους και τα πολυβόλα τους.
  Ορισμένα γερμανικά και τουρκικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και είναι πολύ επικίνδυνα.
  Το αγόρι Maksimka και η κοπέλα Zara από το Αζερμπαϊτζάν και αυτοί, ξεκουράζοντας τα ξυπόλυτα πόδια τους, τράβηξαν μια νάρκη κάτω από τον εχθρό και έριξαν νοκ άουτ έναν φασίστα μαστόδον, ακόμα κι αν πουληθεί στην Τουρκία.
  Και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα παιδιά είναι τόσο αστεία.
  Οι πρωτοπόροι Abbas και Vladimir χρησιμοποιούν επίσης όπλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταπέλτης και συντριβή της κάμπιας Ε-75 στους Ναζί. Τότε τα αγόρια τραγούδησαν:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη κάτω από την κάλυψη του κομμουνισμού!
  Ο Oleg και ο Abdula είναι επίσης πρωτοπόροι διαφορετικών εθνών, αλλά με μια ενιαία καρδιά, εκτοξεύουν επίσης εκρηκτικά. Χτυπούν το E-100 και τραγουδούν...
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς αόρατους κόσμους...
  τραγουδιούνται ηρωικές πράξεις -
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  
  Κάτω από το Ιερό Σημαίο της Ρωσίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι άνθρωποι ολόκληρης της γης θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι,
  Το κολασμένο σκοτάδι θα διαλύσει στο βάθος!
  Παιδιά που μάχονται εδώ...
  Ο Abdurrahman και η Svetlana - ένα αγόρι από το Αζερμπαϊτζάν και ένα κορίτσι από τη Λευκορωσία τράβηξαν ένα καλώδιο μαζί και χτύπησαν ένα φασιστικό τανκ. Και τραγούδησαν:
  - Το μεγάλο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Λάμπει σε όλο τον κόσμο - σαν μια αχτίδα ήλιου ...
  Πιστεύω στην ενότητα θα γίνουμε πιο ευτυχισμένοι,
  Ας δείξουμε στον κόσμο τον σωστό δρόμο!
  Τα παιδιά είναι πολύ γενναία. Τόσο οι Ναζί όσο και οι σύμμαχοί τους, οι Τούρκοι, είναι απλά συγκλονισμένοι από μια τέτοια πεισματική και λυσσαλέα αντίσταση.
  Ο Abudurrahman είναι πρωτοπόρος, έλαβε ένα θραύσμα στο γυμνό πέλμα του. Τρύπησε την επιφάνεια του ποδιού ενός παιδιού.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Και με πονάει!
  Η Σβετλάνα χτυπήθηκε επίσης στη στρογγυλή φτέρνα και έξυσε τον ώμο της. Αλλά το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην σπάσεις τους Πρωτοπόρους!
  Ο Αζίμ και η Κόλκα εμβόλωσαν επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα αγόρια έδειξαν με ένα σύρμα και τραγούδησαν:
  Ο ύπουλος εχθρός πήγε στην επίθεση,
  Αλλά πιστεύω ότι δεν θα παραπαίει, ο σοβιετικός λαός ...
  Ο εχθρός περιμένει την ήττα και τη λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Ο εχθρός περιμένει: ήττα και λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Τα παιδιά είναι γενναία και δεν λυγίζουν. Και θέλουν να κερδίσουν. Και τραγουδούν και παλεύουν.
  Οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ως επί το πλείστον έχουν σπασμένες ράγες και κυλίνδρους. Και δεν είναι μοιραίο.
  Χειρότερα για τους πρωτοπόρους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι.
  Το αγόρι Abdulhamid, όταν πιάστηκε αιχμάλωτος, το έβαλαν στο ράφι οι Ναζί. Έβαλαν τα γυμνά πόδια του πρωτοπόρου στο μπλοκ και άρχισαν να κρεμούν βάρη στα αγκίστρια. Και μετά άναψε τη φωτιά. Και τις γυμνές φτέρνες του αγοριού τις έγλειψε η φωτιά. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Με χτυπούσαν για πολλή ώρα. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να σπάνε τα πλευρά με καυτές λαβίδες.
  Το αγόρι, που πέθαινε κάτω από βασανιστήρια, όταν το σίδερο των πλευρών του, κόκκινο από τη ζέστη, το συνέτριψε, τραγούδησε:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι στα νεκροταφεία της χώρας!
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Ότι ο φασισμός έχει καταπατηθεί από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Hero Star υψηλότερο βραβείο -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Ναι, με τέτοια παιδιά, ούτε μαζί με τους Τούρκους, οι ναζί της ΕΣΣΔ δεν θα νικήσουν. Ήδη την 1η Μαΐου, οι Σοβιετικοί στρατιώτες γιορτάζουν, αλλά το Ερεβάν κρατάει. Αυτό σημαίνει ότι το φασιστικό blitzkrieg στον Καύκασο ματαιώθηκε. Και εκτός αυτού, γενναία μέλη της Komsomol πολεμούν.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο SU-130 στέλνουν οβίδες στα τανκς των Ναζί.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια χρησιμοποιούν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τραγουδούν:
  Και στα βουνά και την έναστρη σιωπή,
  Και το κύμα της θάλασσας και η μανιασμένη φωτιά!
  Και σε έξαλλη και έξαλλη φωτιά
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού πάτησε το κουμπί. Και ένα άλλο AG-75 συνετρίβη από ένα αθροιστικό βλήμα.
  Και τα κορίτσια διασκεδάζουν.
  Και η Akulina Orlova κατέρριψε το εκατοστό ναζιστικό αεροπλάνο και στις 3 Μαΐου 1958 έλαβε το τέταρτο αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Οι ένδοξες γυναίκες πιλότοι μας... Ναι, ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα και η έκβασή του δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά κανείς δεν γονατίζει και δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Υπάρχει λοιπόν πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον και ότι η ΕΣΣΔ αργά ή γρήγορα θα νικήσει το Τρίτο Ράιχ. Και ο Αδόλφος Χίτλερ, που έλαβε τη δύναμη και την τύχη του προέδρου του δράκου, θα πεθάνει!
  
  Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  Ο Φράνκο συμφώνησε στο πέρασμα των γερμανικών στρατευμάτων στο Γιβραλτάρ. Οι Ναζί, χωρίς άλλη καθυστέρηση, μετακινήθηκαν σε αυτό το φρούριο και το κατέλαβαν αμέσως. Μετά από αυτό, τα στρατεύματα της Βέρμαχτ άρχισαν να μεταφέρονται στη μικρότερη απόσταση στην Αφρική.
  Και ο Χίτλερ άλλαξε γνώμη για την καταπολέμηση της ΕΣΣΔ. Επιπλέον, η διαίσθηση του Φύρερ του είπε, και είχε πολύ ανεπτυγμένη, ότι δεν θα έπαιρνε αυτή την περιοχή τόσο εύκολα. Και ο Κόκκινος Στρατός δεν είναι καθόλου αδύναμος. Ο Στάλιν διέρρευσε συγκεκριμένα πληροφορίες για τα άρματα μάχης KV και T-34 στη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών. Και οι Ναζί άρχισαν να αναπτύσσουν τα δικά τους βαριά τανκς.
  Οι Ναζί προχωρούσαν στην Αφρική. Ο Ρόμελ έλαβε περισσότερα στρατεύματα και σημείωσε σημαντικά κέρδη. Η Γιουγκοσλαβία και η Ελλάδα καταλήφθηκαν επίσης. Οι νίκες λοιπόν ακολούθησαν νίκες.
  Όμως η Μαύρη Ήπειρος απορροφούσε τις γερμανικές δυνάμεις... Και δεν γινόταν πλέον λόγος για εκστρατεία προς την Ανατολή. Οι Ναζί κατέλαβαν την Αίγυπτο εν κινήσει και μπήκαν στη Μέση Ανατολή. Κατέλαβαν το Ιράκ, το Κουβέιτ και άλλα εδάφη. Στη συνέχεια μέσω του Ιράν ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ινδίας. Τον Δεκέμβριο του 1941, η Ιαπωνία επιτέθηκε στις ΗΠΑ στο λιμάνι του Περού και ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στην Αμερική.
  Μετά από αυτό, ο πόλεμος μεταφέρθηκε τελικά στη Δύση. Και η ΕΣΣΔ πήρε μια ανάσα.
  Μέχρι το δεύτερο μισό του σαράντα δεύτερου έτους, οι Γερμανοί είχαν ολοκληρώσει την κατάκτηση ολόκληρης της Μαύρης Ηπείρου, καθώς και της Ασίας, μέχρι την Ινδία, η οποία επίσης καταλήφθηκε με ασθενή αντίσταση από τους Βρετανούς. Και υπήρχε μια τεράστια γερμανική αποικιακή αυτοκρατορία. Και η Βρετανία άρχισε να βομβαρδίζεται σφοδρά. Τα νέα βομβαρδιστικά Ju-188 και Focke-Wulf, καθώς και ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός υποβρυχίων, μπήκαν στη μάχη. Συμπεριλαμβανομένου του πιο γρήγορου και πιο τέλειου.
  Η αεροπορική επίθεση στη Βρετανία προχωρούσε με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση. Και τον Ιούνιο του 1943 έγινε η απόβαση. Στις μάχες συμμετείχαν νέα γερμανικά τανκς: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", που έδειξαν το πλεονέκτημά τους έναντι των Βρετανών. Το Λονδίνο έπεσε μέσα σε δύο εβδομάδες από την προσγείωση. Και μετά την πτώση της Βρετανίας, η Ιρλανδία αντιστάθηκε για άλλη μια εβδομάδα.
  Και καταλήφθηκε από τους Ναζί... Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μια επιλογή: είτε να διεξαγάγουν έναν απελπιστικό πόλεμο εναντίον της Γερμανίας, που έχει αυξηθεί σε ισχύ, είτε να συνάψουν ειρήνη πριν να είναι πολύ αργά.
  Το Τρίτο Ράιχ είχε ήδη τόσο ισχυρά μαχητικά όπως το ME-309 σε υπηρεσία, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα, που ήταν πολύ μεγάλη εκείνη την εποχή, και είχε επτά σημεία βολής: τρία αεροβόλα διαμετρήματος 30 χιλιοστών, ένα από που ήταν μακρόκαννο και τέσσερα βαριά πολυβόλα.
  Και οι άσοι των Γερμανών είναι φαινομενικοί: μια Μασσαλία αξίζει κάτι! Αυτό το μαχητικό ήταν μια πραγματική ανακάλυψη και ξεπέρασε όλα τα φαινόμενα... Για εκατόν πενήντα κατεδαφισμένα αεροσκάφη, η Μασσαλία έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για τριακόσια αεροσκάφη, έγινε ο πρώτος στην ιστορία των Γερμανών που έλαβε ξανά αυτόν τον σταυρό. Και για να διακρίνει τη Μασσαλία, εφευρέθηκε ένα νέο βραβείο προς τιμήν του: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδήρου με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, που του απονεμήθηκε για πεντακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν.
  Η Αμερική ένιωσε ότι ο πόλεμος με το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία, που κέρδισαν τη μάχη του Μίντγουεϊ και κατέλαβαν το Αρχιπέλαγος της Χαβάης, δεν θα τελείωνε καλά.
  Και θα είναι πραγματικά μια σοβαρή δοκιμασία για αυτούς. Σίγουρα είναι δύσκολο για τους Γερμανούς να φτάσουν στην Αμερική λόγω του χωρισμού από τον ωκεανό. Αλλά κατ' αρχήν, η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο. Και οι Ναζί θα μπορούσαν, αργά ή γρήγορα, να φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, να κολυμπήσουν και να πετάξουν. Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ είχε ήδη μαχητικά τζετ και ένα τρομερό βομβαρδιστικό TA-400 που μπορούσε να βομβαρδίσει την Αμερική. Πιο ισχυρά Yu-288 είχαν ήδη καταφέρει να βομβαρδίσουν τη Βρετανία και ένα τετρακινητήριο Yu-488 ήταν καθ' οδόν, το οποίο έφτανε σε ταχύτητες έως και επτακόσια χιλιόμετρα την ώρα - κάτι που είναι απλά σούπερ για ένα βομβαρδιστικό με έλικα!
  Άρα η Βέρμαχτ είναι δυνατή. Και τα τρομερά υποβρύχια που κινούνταν με υπεροξείδιο του υδρογόνου έφτασαν σε ταχύτητες έως και 36 κόμβους την ώρα και οι Αμερικανοί τρόμαξαν εντελώς.
  Ο Ρούσβελτ ήταν βαριά άρρωστος, και ολοκληρώνοντας όλα, θα μπορούσε να ξεσπάσει ένας σοβαρός αγώνας εξουσίας. Και οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τους Δημοκρατικούς. Ο ίδιος ο Χίτλερ κοίταξε με ανησυχία την ΕΣΣΔ, η οποία αύξανε τη δύναμή της.
  Η σταλινική ΕΣΣΔ υπερεκπλήρωσε επίσημα το τρίτο πενταετές σχέδιο διπλασιάζοντας τη βιομηχανική παραγωγή. Έστω και αν λάβουμε υπ' όψιν το γεγονός ότι απάτησαν λίγο με τα στατιστικά και αυτό είναι φουσκωμένα δεδομένα, ήταν και πάλι εντυπωσιακό. Η παραγωγή της τεχνολογίας αυξήθηκε. Το σαράντα πρώτο έτος, η ΕΣΣΔ παρήγαγε περίπου πέντε χιλιάδες άρματα μάχης, και τρεις χιλιάδες από αυτά ήταν τα τελευταία T-34 και KV. Εμφανίστηκε στη σειρά και KV-3 και KV-5. Και αυτά είναι ισχυρά μηχανήματα. Κατασκεύασαν ακόμη περισσότερα αεροσκάφη, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε τριάντα χιλιάδες.
  Στις σαράντα δεύτερες δεξαμενές παρήχθησαν περισσότερες από εξήμισι χιλιάδες. Συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων. Το KV-4 εμφανίστηκε με τη βαρύτερη τροποποίηση ζυγίζοντας εκατόν επτά τόνους. Και επίσης το ελαφρύ τανκ T-50 είναι το τελευταίο. Το T-34 συνέχισε να παράγεται.
  Το σαράντα τρίτο έτος, παρήχθησαν επτάμισι χιλιάδες τανκς. Και υπάρχουν τόσα πολλά αεροπλάνα που υπάρχει έντονη έλλειψη πιλότων. Συνολικά, η ΕΣΣΔ είχε εκατόν είκοσι μεραρχίες αρμάτων μάχης. Και ο αριθμός των αεροσκαφών έφτασε τις πενήντα χιλιάδες.
  Το πρώτο έτος του Τέταρτου Πενταετούς Σχεδίου υπερεκπληρώθηκε ακόμη και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, και αυτό ανησύχησε τον Χίτλερ.
  Πού να στραφεί λοιπόν η επιθετικότητα - ο Φύρερ αποφάσισε το 1944 να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέγραψαν ειρήνη. Οι Αμερικανοί συμφώνησαν να αναγνωρίσουν όλες τις κατακτήσεις του Τρίτου Ράιχ και να πληρώσουν τεράστιες αποζημιώσεις στους Ναζί. Και επίσης αρνήθηκε οποιαδήποτε εργασία για τα πυρηνικά όπλα. Η Αμερική μετέφερε επίσης το ναυτικό της, και σχεδόν όλο τον εξοπλισμό και πολλά αυτοκίνητα στους Ναζί.
  Στις 22 Ιουνίου 1944, έχοντας κυκλοφορήσει μεγάλο αριθμό από: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 και άλλο εξοπλισμό, οι Ναζί επιτέθηκαν στο ΕΣΣΔ.
  Αυτός ο Στάλιν έφερε τα στρατεύματα σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η γραμμή Μολότοφ στα νέα σύνορα στην ΕΣΣΔ και η γραμμή Στάλιν αποκαταστάθηκε και οπλίστηκε. Το νέο άρμα T-34-85 με μεγαλύτερο πυργίσκο και ισχυρότερα όπλα άρχισε να παράγεται στην ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι στα βαριά τανκς ήταν χειρότερα. Η σειρά KV έφτασε στο KV-13 και ορισμένα μοντέλα ζύγιζαν διακόσιους είκοσι τόνους. Συμπεριλαμβανομένου ως απάντηση στο "Ποντίκι".
  Ο πόλεμος έγινε αρχικά υπό την υπαγόρευση του Τρίτου Ράιχ. Στον ουρανό, Γερμανοί έμπειροι άσοι, αλλά σε αεροσκάφη καλύτερης ποιότητας, κέρδισαν τους Σοβιετικούς πιλότους. Το τζετ ME-262 ήταν ήδη στη σειρά, αλλά η ΕΣΣΔ δεν είχε ακόμη τέτοιο αεροσκάφος. Και το ME-309 αποδείχθηκε ένα τρομερό και γρήγορο μηχάνημα. Και η εξέλιξη του TA-152 του Focke-Wulf είναι μια πολύ θανατηφόρα μηχανή.
  Το πιο σημαντικό είναι ότι το Τρίτο Ράιχ έχει μεγάλη υπεροχή σε ανθρώπινο δυναμικό, λόγω των αποικιακών στρατευμάτων. Και αριστεία στην κινητικότητα. Το Panther-2 αποδείχθηκε ένα πολύ καλό τανκ, το οποίο το 1944 έγινε το κύριο γερμανικό mastodon. Οπλισμένο με ένα ισχυρό πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL, αυτό το όχημα είναι ικανό να διαπεράσει ακόμη και υπερβαριά άρματα μάχης KV. Και καλή μετωπική θωράκιση, ειδικά το μέτωπο. Εκατόν πενήντα χιλιοστά του μετώπου του πύργου, και εκατό χιλιοστά του μετώπου του κύτους κάτω από μεγάλες κλίσεις των φύλλων. Ταυτόχρονα, το σύνολο είναι σαράντα επτά τόνοι και ο κινητήρας είναι εννιακόσιοι ίπποι. Δηλαδή το μηχάνημα είναι ευκίνητο και εξαιρετική εργονομία. Η μόνη αρνητική πλαϊνή θωράκιση έχει πάχος μόνο εξήντα χιλιοστά κάτω από τις πλαγιές. Αλλά και αυτό είναι αρκετό για να μην το πάρουν πάνω του σαράντα πέντε και αντιαρματικά τουφέκια.
  Το "Panther" -2 είναι πολύ πιο δυνατό από ένα απλό "Panther" και το T-34-85. Έτσι οι Γερμανοί είχαν το κύριο τανκ επιτυχημένο. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είναι χειρότερα. Το Panther είναι πολύ αδύναμο με μόνο σαράντα χιλιοστά πλευρική θωράκιση και είναι ευάλωτο στα σοβιετικά ελαφρά όπλα και στα αντιαρματικά τουφέκια. Το "Tiger" -2 είναι κάπως καλύτερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία χάρη στον κινητήρα χιλίων ίππων. Αλλά ακόμα πολύ βαρύ στους εξήντα οκτώ τόνους. Και ο πύργος είναι μεγάλος και περιστρέφεται πιο αργά. Το τανκ είναι είκοσι έναν τόνους βαρύτερο από το Panther-2 και έχει ίσο οπλισμό και σχεδόν κανένα πλεονέκτημα στην θωράκιση. Έτσι, όπως το "Tiger", το "Tiger" -2 απομακρύνθηκε σύντομα από την υπηρεσία.
  Και ο Λέων είναι ακόμα χειρότερος. Χωρίς σημαντικά πλεονεκτήματα στην κράτηση έναντι του Panther -2, ζυγίζει ενενήντα τόνους. Πράγμα που με κινητήρα χιλίων ίππων κάνει το αυτοκίνητο μάλλον αδύναμο στις οδηγικές επιδόσεις. Και ένα πυροβόλο 105 χιλιοστών στα 70ΕΛ, αν και διαπερνά καλύτερα, είναι λιγότερο γρήγορο. Και δεν χρειάζεται στην πράξη.
  Και το Maus, ακόμη και με βάρος 188 τόνων, είναι απλώς μια μηχανή αιμορροΐδων, και περισσότερο βάρος για τον στρατό παρά ένα δυνατό τανκ. Αν και προστατευμένο με πλάγιο και κακό. Αλλά η απόδοση στην οδήγηση είναι τρομερή, και στην πράξη, σπάει πολύ συχνά.
  Οι Γερμανοί αφαίρεσαν και το Maus από τη σειρά... Αντίθετα, το E-100 αναπτύχθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με πιο πυκνή διάταξη, αλλά παρόμοια στον οπλισμό.
  Στην ΕΣΣΔ, ολόκληρη η σειρά KV αποδείχθηκε σε χαμηλό επίπεδο μάχης. Και ιδιαίτερα συχνά τα αυτοκίνητα χαλούσαν και είχαν κακές οδηγικές επιδόσεις. Και από την πανοπλία χωρίς κλίση, διεισδύθηκε εύκολα από γερμανικά πυροβόλα.
  Μόνο τριάντα τέσσερα ήταν περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένα τανκς. Αλλά η ΕΣΣΔ είχε ένα συν - μια πιο ισχυρή και ολοκληρωμένη άμυνα. Αλλά και ένα μείον - τα στρατεύματα δεν διδάχτηκαν να αμύνονται. Και είχε αποτέλεσμα.
  Τρία χρόνια πιθανοτήτων, φυσικά, πρόσθεσαν τον εξοπλισμό της ΕΣΣΔ στα στρατεύματα. Αλλά οι βαριές δεξαμενές KV ήταν ανεπιτυχείς και η ανάπτυξη της κατασκευής δεξαμενών υπέρ της αύξησης του βάρους δεν δικαιολογήθηκε. Και τα βαριά σοβιετικά αυτοκίνητα αποδείχτηκαν, ειλικρινά, σκουπίδια. Ούτε τόσο στην αεροπορία. Το PE-2 ήταν δύσκολο να ελεγχθεί, το IL-2 ήταν ευάλωτο, το MIG-3 ήταν αδύναμο σε ελιγμούς.
  Και άλλα σοβιετικά αεροσκάφη ήταν κατώτερα σε ποιότητα από τα Γερμανικά. Και οι Γερμανοί πιλότοι είναι τόσο έμπειροι. Η Μασσαλία είναι σαν θαύμα. Για τα επτακόσια πενήντα αεροπλάνα που κατέρριψε με μαεστρία, του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και αυτή είναι μια μοναδική περίπτωση όταν, λόγω ενός ατόμου, εισήγαγαν τον έκτο βαθμό ενός βραβείου, αν και παραδοσιακά απαιτούνται πέντε πτυχία.
  Ο πόλεμος ήταν λίγο διαφορετικός σε ροή από την πραγματική ιστορία. Αν στα σαράντα πρώτα χρόνια οι Γερμανοί στην αρχή προχώρησαν γρήγορα και εύκολα κέρδισαν, έπαιρναν πόλη μετά από πόλη και μετά η κίνησή τους επιβραδύνθηκε. Τώρα είναι το αντίστροφο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα συγκεντρώθηκαν και αναπτύχθηκαν κοντά στα σύνορα πλήρως κινητοποιημένα και στέκονταν σε μια ισχυρή άμυνα σε ολοκληρωμένες γραμμές. Και έτσι η πιο ισχυρή αντίσταση στους Ναζί ήταν στην αρχή του πολέμου.
  Επιπλέον, έπαιξε και ο παράγοντας ότι η ΕΣΣΔ ξεκίνησε τον πόλεμο μετά τη γενική επιστράτευση, έχοντας συγκεντρώσει δεκαπέντε εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς. Αλλά ο Χίτλερ, χρησιμοποιώντας αποικιακές κτήσεις μόνο στο πρώτο κλιμάκιο, έριξε τριάντα εκατομμύρια. Επιπλέον, η Ιαπωνία πέταξε είκοσι εκατομμύρια από τα ανατολικά μαζί με τα ξένα τμήματα. Αυτή τη φορά, ο Στάλιν δεν μπόρεσε να σώσει τη Μόσχα.
  Επιπλέον, οι δορυφόροι συμμετείχαν στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ: Τουρκία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία. Και φυσικά και η Ιταλία με τις αποικίες της. Ένα ολόκληρο κοπάδι...
  Έτσι η ΕΣΣΔ στην αρχή, βασιζόμενη στις γραμμές του Μολότοφ και του Στάλιν, κράτησε πίσω τον εχθρό. Αλλά όταν αυτές οι γραμμές ξεπέρασαν, μια ολόκληρη κολοσσιαία απώλεια, και οι Ναζί και οι Ιάπωνες κύλησαν, τότε δεν υπήρχε τίποτα να συγκρατηθεί. Και αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο: ισχυρότερη αντίσταση στην αρχή και πιο αδύναμη περαιτέρω. Έτσι οι Ναζί κατέλαβαν τη Μόσχα σχεδόν αμέσως. Ο Στάλιν κατέφυγε στο Kuibyshev και μετά στο Sverdlovsk.
  Οι λεπτομέρειες των μαχών έδειξαν γενικά ότι η ΕΣΣΔ δεν έμαθε ποτέ πώς να αμύνεται... Επιπλέον, αρνητικό ρόλο έπαιξε και το δεύτερο κύμα εκκαθαρίσεων στον στρατό. Ήδη υπό τον Μπέρια, ο Στάλιν διέταξε να περάσει ξανά από το στρατό. Λοιπόν, η Μπέρια το έκανε.
  Προφανώς, ήταν δύσκολο για τον Στάλιν να κάνει χωρίς αίμα στους κυνόδοντές του. Οι Ναζί, μαζί με τους Τούρκους, έπαιξαν επίσης αρνητικό ρόλο από την Υπερκαύκασο και την Κεντρική Ασία. Και αυτό αποδείχθηκε επίσης σημαντικός παράγοντας. Επιπλέον, δεν υπήρχε σοβαρή άμυνα στην Κεντρική Ασία.
  Ναι, οι μουσουλμάνοι του επαναστάτησαν.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν πιο παραγωγικά τρία χρόνια. Από το στρατό έγινε και πιο έμπειρος και πιο δυνατός. Και η ΕΣΣΔ πρόσθεσε λιγότερα. Επιπλέον, σε αυτά τα τρία χρόνια ο Στάλιν δεν είχε ούτε έναν πόλεμο. Ουδετερότητα με την Ιαπωνία. Ο Στάλιν υποσχέθηκε στον Χίτλερ να μην αγγίξει τη Φινλανδία. Αλλά οι Γερμανοί απέκτησαν ακόμα σημαντική εμπειρία μάχης. Ειδικά οι πιλότοι.
  Η Μασσαλία, για χίλια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού, τον πλατινένιο διαμαντένιο κύβο της Luftwaffe και τις επωμίδες του στρατηγού.
  Έτσι όλα αποδείχθηκαν πολύ πιο διασκεδαστικά και υπέροχα - για τους υπηρέτες του Εωσφόρου ...
  Η ΕΣΣΔ άντεξε μέχρι τον Ιανουάριο του 1945 και έπεσε... Μετά από αυτό άρχισε μια περίοδος ειρήνης... Όχι όμως για πολύ. Στις 20 Απριλίου 1950, το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία επιτέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, ανησύχησαν από τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών ότι οι Αμερικανοί δούλευαν κρυφά για την ατομική βόμβα.
  Ο πόλεμος κράτησε μόνο τρεις μήνες και τελείωσε με την κατοχή της Αμερικής.
  Και στις 20 Απριλίου 1955, ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ιαπωνία με τις αποικίες της. Ο πόλεμος διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και τελείωσε με μια λαμπρή νίκη του Τρίτου Ράιχ.
  Τότε στις 20 Απριλίου 1959 έγινε δημοψήφισμα και εμφανίστηκε η παγκόσμια μοναρχική αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ με κληρονομική εξουσία.
  Και όταν ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1961, ο γιος του, που αποκτήθηκε με τεχνητή γονιμοποίηση, ανέβηκε στο θρόνο.
  Ο κόσμος, υπό την ηγεσία της σιδερένιας τάξης, κυρίευσε τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος .... Η ανθρωπότητα ενώθηκε και συγκολλήθηκε με σιδερένια πειθαρχία προσπάθησε να οικοδομήσει ένα νέο Βασίλειο του Παραδείσου στον πλανήτη Γη και στο μέλλον να συμπεριλάβει όλους τους κατοικημένους κόσμους του σύμπαντος!
  
  
  
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ
  Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συναντήθηκαν προσωπικά τον Νοέμβριο του 1940 και μπόρεσαν να διευθετήσουν τις διαφορές. Η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο ολοκληρώθηκε με μια στρατηγική στρατιωτική συμμαχία μεταξύ των δύο δικτατόρων κατά της Βρετανίας.
  Ο Στάλιν συμφώνησε να μην διεκδικήσει την ευρωπαϊκή σφαίρα επιρροής του Χίτλερ. Ο Χίτλερ, με τη σειρά του, παραχώρησε την Ινδία, το Πακιστάν και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράν στον Στάλιν, αλλά πήρε τη Μέση Ανατολή και την Αφρική για τον εαυτό του. Επιπλέον, η Κίνα και μέρος της Ινδοκίνας χωρίστηκαν από την Ιαπωνία και την ΕΣΣΔ.
  Γενικά, μια προσωπική συνάντηση επέτρεψε και στους δύο δικτάτορες να συμφωνήσουν και να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Η ΕΣΣΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιράν και της Ινδίας. Ο Χίτλερ έστελνε στρατεύματα στην Αφρική. Αφού συνήψε μια στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία, ο Φράνκο, συνειδητοποιώντας ότι η Βρετανία δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια δύναμη όπως η ΕΣΣΔ, η Ιταλία, το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία αμέσως, συμφώνησε στην επίθεση στο Γιβραλτάρ.
  Οι Γερμανοί πήραν το φρούριο, το οποίο δεν ήταν αρκετά έτοιμο για άμυνα, αμέσως από το ρόπαλο. Η βάση των Βρετανών στη Μάλτα ηττήθηκε επίσης, και μια δύναμη αποβίβασης αποβιβάστηκε. Η Ιταλία απέφυγε την ήττα στην Ελλάδα χάρη στο χτύπημα των γερμανικών και τουρκικών στρατευμάτων.
  Αλλά οι Βρετανοί χτυπήθηκαν...
  Τότε οι Γερμανοί, έχοντας μεταφέρει σημαντικές δυνάμεις, κατέλαβαν την Αίγυπτο. Έχοντας εκατόν πενήντα μεραρχίες για τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, ο Χίτλερ τις έστειλε να καταλάβουν τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Οι Βρετανοί ήταν αδύναμοι και τα αποικιακά στρατεύματα δεν ήθελαν πραγματικά να πολεμήσουν.
  Ο Φύρερ το σαράντα πρώτο έτος κατέλαβε τόσο τη Μέση Ανατολή όσο και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Ο Στάλιν κατέλαβε την Ινδία, και σχεδόν όλο το Ιράν, και το Πακιστάν, και μέρος της Βιρμανίας με το Μπαγκλαντές.
  Η Ιαπωνία επιτέθηκε στην Αμερική στο λιμάνι του Περού. Και ο πόλεμος επεκτάθηκε... Ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Στάλιν τον επόμενο χρόνο μπήκε επίσης στον πόλεμο με την Αμερική.
  Την άνοιξη του 1942, οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν την κατάληψη της Αφρικής. Εμποδίστηκαν όχι τόσο από τα βρετανικά στρατεύματα, που ήταν κατώτερα από τη Βέρμαχτ σε αριθμό και ποιότητα, αλλά από την έκταση των επικοινωνιών και την έλλειψη βολικών δρόμων στη Μαύρη Ήπειρο.
  Η Βρετανία υπέστη ολοένα και περισσότερες απώλειες από τον γερμανικό και στη συνέχεια τον σοβιετικό υποβρύχιο στόλο. Η είσοδος της Αμερικής στον πόλεμο βοήθησε ελάχιστα.
  Η Ιαπωνία κέρδισε και τους Αμερικανούς...
  Το βρετανικό ναυτικό έλιωνε...
  Τον Σεπτέμβριο του 1942 ξεκίνησε μια αμφίβια απόβαση στην Αγγλία. Ήταν κυρίως Γερμανοί, αλλά συμμετείχαν και σοβιετικά στρατεύματα. Οι Βρετανοί πολέμησαν απελπισμένα. Στις μάχες συμμετείχαν τα τελευταία σοβιετικά άρματα μάχης KV-3, KV-5 και τα τελευταία KV-4, επίσης T-34, KV-2 και πολλά πλωτά οχήματα. Και οι Γερμανοί από τα τελευταία άρματα μάχης κατάφεραν μόνο T-6 ή "Tiger". Και τότε μόνο μερικά αυτοκίνητα που παρήχθησαν βιαστικά στα εργοστάσια.
  Ο Χίτλερ εξεπλάγη δυσάρεστα από τη δύναμη των σοβιετικών αρμάτων μάχης. Είναι σαφώς πιο αδύναμος.
  Το γερμανικό βομβαρδιστικό Yu-188 δεν ήταν κακό, και το DO-217, που εμφανίστηκε ικανοποιητικά, και το ME-109 και το Focke-Wulf. Αλλά έτσι είναι. Το PE-8 αποδείχθηκε επίσης πολύ καλό. Γενικά, τα σοβιετικά τανκς είναι δυνατά και βαριά.
  Στο Τρίτο Ράιχ, η σειρά αναπτύσσεται ακόμα: "Πάνθηρας", "Τίγρης" -2, "Λιοντάρι" και "Μάους".
  Η Βρετανία άντεξε μόνο για δεκαπέντε ημέρες. Μετά την οποία η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Άλλες έξι μέρες μάχης συνεχίζονταν ακόμη στη Σκωτία. Και μετά για τέσσερις μέρες οι Βρετανοί αντιστάθηκαν στην Ιρλανδία.
  Η Αγγλία έπεσε. Και οι επόμενες μάχες εκτυλίχθηκαν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά η Αμερική πρέπει ακόμα να φτάσει. Για το οποίο χρειάζεστε πολλά μεταφορικά πλοία και έλεγχο στη θάλασσα. Ο Χίτλερ συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και κατέλαβε για πρώτη φορά την Ισλανδία τον Νοέμβριο του 1942.
  Περαιτέρω μέσω της Γροιλανδίας, τα στρατεύματά του μετακινήθηκαν στον Καναδά. Και οι Ιάπωνες αποβιβάστηκαν στον Παναμά. Και οι Γερμανοί μετέφεραν επίσης δυνάμεις μέσω της Αργεντινής και της Βραζιλίας, που είχε συνάψει συμμαχία με το Τρίτο Ράιχ.
  Λοιπόν, ο Στάλιν αποφάσισε να επιτεθεί μέσω της Αλάσκας. Οι μάχες στη Βρετανία έδειξαν ότι τα υπερ-βαριά τανκς δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικά. Και οι Σοβιετικοί σχεδιαστές άρχισαν να αναπτύσσουν μια πιο συμπαγή σειρά IS, αντί για KV. Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν μια επίθεση στην Αλάσκα, μέσω της Τσουκότκα τον Μάιο του 1943, και ήταν σχετικά καλή.
  Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει πολλά τανκς και είναι πολύ πιο δυνατά από τα αμερικανικά Shermans και Grants. Ο Γερμανός Πάνθηρας επίσης δεν ήταν κακός, κάτι που άρεσε γενικά στους στρατιωτικούς, εκτός από το ότι συχνά χαλούσε, αλλά ήταν καλά προστατευμένο στο μέτωπο και καλά οπλισμένο.
  Οι Γερμανοί δημιούργησαν εύκολα ερείσματα στον Καναδά και τον επέκτειναν. Το ME-309 και πιο ισχυρά βομβαρδιστικά Yu-288 εμφανίστηκαν στον ουρανό. Και υπήρξε μια ταχεία ανάπτυξη των αεριωθούμενων αεροσκαφών.
  Και ο Γερμανός πιλότος Μασσαλίας έγινε άπιαστο φαινόμενο, καταρρίπτοντας εκατοντάδες βρετανικά και αμερικανικά αεροπλάνα. Για εκατόν πενήντα αεροσκάφη, η Μασσαλία έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Για τριακόσια Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Για τέσσερις Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς ξίφη και διαμάντια, και για πεντακόσια Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού.
  Και συνέτριψε αυτούς τους Αμερικάνους, γινόμενος απρόσιτο φαινόμενο. Όταν έφτασε τον αριθμό των επτακόσιων πενήντα αεροσκαφών έλαβε ένα νέο βραβείο: τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από φύλλα δρυός πλατίνας και διαμάντια.
  Στην Αμερική, η Μασσαλία έγινε πραγματικός θρύλος και γυρίστηκαν βιαστικά ταινίες για αυτόν.
  Λόγω των δυσκολιών στη μετακίνηση στρατευμάτων και των προβλημάτων εφοδιασμού, ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες κράτησε.
  Οι Αμερικανοί δεν πολέμησαν πολύ σθεναρά για τον Καναδά και την Αλάσκα και γερμανικά, σοβιετικά και άλλα στρατεύματα τον κατέλαβαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
  Αλλά η ίδια η εισβολή στην Αμερική ξεκίνησε μόλις τον Ιούνιο του 1944. Η ΕΣΣΔ ανέπτυξε νέα, πιο ισχυρά μεσαία άρματα μάχης T-34-85, τα οποία ήταν καλύτερα στη διείσδυση των αμερικανικών αρμάτων μάχης, και πιο αποτελεσματικά και όχι τόσο βαριά όσο η σειρά KV, IS-2. Το τελευταίο τανκ ήταν ένα καλό όχημα επανάστασης χάρη σε ένα ισχυρό πυροβόλο και τέσσερα πολυβόλα και σχετικά καλή πλευρική προστασία.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο λίγοι αναβάθμισαν το Sherman εγκαθιστώντας ένα πιο ισχυρό πυροβόλο 76 χιλιοστών, περισσότερο ή λιγότερο ικανό να διαπεράσει εχθρικά μεσαία άρματα μάχης. Οι εργασίες στο Pershing καθυστέρησαν ... Αλήθεια, υπήρχαν πολλοί Σέρμαν.
  Οι Γερμανοί επίσης δεν έμειναν στάσιμοι. Το Panther-2 αποδείχθηκε κάπως πιο προηγμένο, χάρη στον δανεισμό του κινητήρα και της διάταξης μετάδοσης από τους Ρώσους σε ένα μπλοκ, γεγονός που κατέστησε δυνατή τη μείωση του ύψους της δεξαμενής.
  Και ο πύργος γίνεται όλο και πιο στενός και ο κινητήρας είναι πιο δυνατός. Ως αποτέλεσμα, το γερμανικό τανκ είχε μετωπική θωράκιση πυργίσκου 150 mm με κλίσεις, μέτωπο κύτους 120 mm με κλίση 45 μοιρών και εξήντα πλευρές. Και ένα πυροβόλο των 88 χιλιοστών στο 71 EL, ικανό να διαπεράσει Σέρμαν από τρεισήμισι χιλιόμετρα. Επιπλέον, το βάρος της δεξαμενής είναι μόνο σαράντα επτά τόνοι με κινητήρα 900 ίππων.
  Εκτός από την μάλλον αδύναμη πλαϊνή θωράκιση, αλλά εξακολουθεί να είναι επαρκής για να κρατήσει βολές αμερικανικού μπαζούκα, το Panther-2 έγινε το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ξεπερνώντας τόσο το σοβιετικό KV όσο και το IS-2 δεν είναι ακόμα τέλειο. αρκετά.
  Το Tiger-2 κατασκευάστηκε σε μικρές παρτίδες, λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε σχεδόν κανένα πλεονέκτημα στην κράτηση και ήταν σημαντικά κατώτερο σε οδηγικές επιδόσεις και ήταν δύσκολη η μεταφορά του.
  Το συνηθισμένο "Tiger" επίσης διακόπηκε ... Και το "Panther" -2 έγινε η κύρια δεξαμενή της Wehrmacht. Και ήδη στην ΕΣΣΔ άρχισαν να κοιτάζουν με προσοχή την τεχνολογία της Γερμανίας.
  Στον ουρανό, το ME-262 μπήκε σε σειρά, αλλά η αξιοπιστία του ήταν ανεπαρκής και οι μαχητικές του ιδιότητες δεν αποκαλύφθηκαν επίσης πλήρως. Και ενώ οι Γερμανοί βασίστηκαν στα ME-309 και TA-152. Το τελευταίο βιδωτό μαχητικό-βομβαρδιστικό αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο και αποτελεσματικό. Το ME-309, παρά την υψηλή ταχύτητα και τον ισχυρό οπλισμό του, είχε προβλήματα με την οριζόντια ευελιξία.
  Το XE-162 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα απλούστερο και φθηνότερο μαχητικό τζετ, αλλά δύσκολο να πετάξει, προσβάσιμο μόνο σε πιλότους υψηλής κλάσης.
  Ως εκ τούτου, δεν κυκλοφόρησε όσο μπορούσαν.
  Ωστόσο, ένα τέτοιο αεροσκάφος ήταν πολύ κατάλληλο για το στυλ του Huffman, ο οποίος έγινε ο δεύτερος πιλότος του Πρέσβη της Μασσαλίας και έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια ως δεύτερος πιλότος που ξεπέρασε τους τριακόσιους καταρριφθέντες αεροσκάφος.
  Οι Σοβιετικοί πιλότοι σημείωσαν επίσης λογαριασμούς, αλλά πιο συγκρατημένα από τους Γερμανούς. Ο Πόκρισκιν ξεχώρισε.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1944 για την Αμερική δεν έχει σημασία. Το Τρίτο Ράιχ και το επιθετικό τουφέκι αποδείχθηκαν καλύτερα και συνέτριψαν τα στρατεύματα των Γιάνκι. Και ο Κόκκινος Στρατός πίεσε. Οι Αμερικανοί έχαναν. Η Φιλαδέλφεια έπεσε τον Αύγουστο. Τον Νοέμβριο του 1844, σοβιετικά και γερμανικά στρατεύματα είχαν ήδη πλησιάσει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη από τα βόρεια. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στο μέτωπο οι American Pershings και οι Fireflies. Ξεπέρασαν το σοβιετικό T-34-85 και ήταν επικίνδυνα για το IS-2, αλλά παρόλα αυτά έχασαν από το Panther-2, το οποίο έγινε το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Κοντά στην Ουάσιγκτον, οι Αμερικανοί πολέμησαν ηρωικά. Αλλά παρόλα αυτά, τα σοβιετικά-γερμανικά στρατεύματα ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της αμερικανικής πρωτεύουσας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και μέχρι τις δεκαπέντε Ιανουαρίου και η Ουάσιγκτον και η Νέα Υόρκη έπεσαν....
  Η Αμερική αντιστάθηκε για κάποιο διάστημα.... Μάχες έγιναν και στο Μεξικό, όπου οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες προχωρούσαν.
  Στις 9 Μαΐου 1845, τα υπολείμματα των αμερικανικών δυνάμεων συνθηκολόγησαν. Ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα, αλλά προέκυψαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των Ιαπώνων και των Γερμανών. Και παρότρυνε τη σύγκρουση.
  Μετά την παράδοση των Ηνωμένων Πολιτειών, υπήρξε μια παύση ... Αλλά ένας νέος πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Η Ιαπωνία ήθελε πάρα πολλά για τον εαυτό της. Η μισή Αμερική, έχοντας πολύ πιο μέτρια συμβολή στη νίκη, και όλη η Λατινική Αμερική. Ο Στάλιν έπεσε και στους Ιάπωνες ζητώντας την επιστροφή της νότιας Σαχαλίνης, την οποία παρέλαβαν οι σαμουράι παράνομα.
  Εν ολίγοις, στις 20 Απριλίου 1947 ξέσπασε νέος πόλεμος. Ανάμεσα στην Ιαπωνία και τις αποικίες της από τη μια και ενάντια στο Τρίτο Ράιχ και τους συμμάχους και την ΕΣΣΔ από την άλλη. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Φυσικά, η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ είναι τεχνικά ισχυρότερα από τους Ιάπωνες. Η ΕΣΣΔ είχε τα άρματα μάχης T-54 και IS-7, οι Γερμανοί είχαν τη σειρά Ε, ακόμη και τις πρώτες πυραμιδικές εξελίξεις. Ο συνασπισμός των λευκών σοσιαλιστών ήταν επίσης ισχυρότερος στον αέρα. Ιδιαίτερα δυνατοί ήταν οι ιπτάμενοι δίσκοι του Τρίτου Ράιχ, απολύτως άτρωτοι στα φορητά όπλα.
  Ο πόλεμος κράτησε μόνο τεσσεράμισι μήνες και έληξε με την ήττα και την παράδοση της Ιαπωνίας στις 3 Σεπτεμβρίου 1947.
  Η ΕΣΣΔ έλαβε τη νότια Σαχαλίνη, την κορυφογραμμή των Κουρίλων, το ένα τρίτο της ίδιας της Ιαπωνίας, τη μισή Κίνα και Κορέα, το Αρχιπέλαγος της Χαβάης και κάτι άλλο. Οι υπόλοιπες κτήσεις κατελήφθησαν από το Τρίτο Ράιχ.
  Μετά από αυτό, ο Στάλιν και ο Χίτλερ συναντήθηκαν ξανά και ξανά επιβεβαίωσαν τη φιλία τους.
  Και τελικά ολοκλήρωσαν τον κόσμο ... Ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953, αλλά κατάφερε να αφήσει γραπτή διαθήκη για τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Λαυρέντι Μπέρια. Έγινε αρχηγός μετά τον Στάλιν και κράτησε την ισορροπία δυνάμεων.
  Ο Χίτλερ ακολούθησε μια πιο μετριοπαθή πολιτική, δεν έγιναν καν μαζικές εξοντώσεις Εβραίων, αλλά ενίσχυσε τη δύναμή του. Οι απόγονοι του Χίτλερ αποκτήθηκαν τεχνητά. Στις 20 Απριλίου 1959 διεξήχθη δημοψήφισμα για τη δημιουργία παγκόσμιας αυτοκρατορίας και την εγκαθίδρυση μοναρχίας. Και καθορίστηκε η σειρά της διαδοχής.
  Επομένως, όταν ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1963 την ίδια μέρα με τον Στάλιν, αλλά δέκα χρόνια αργότερα, αυτό δεν προκάλεσε μεγάλη σύγχυση και αγώνα για την εξουσία. Και ο κόσμος είχε μόνο δύο αυτοκρατορίες, τη Σοβιετική και τη Γερμανική. Και είχαν πυρηνικά όπλα, έτσι η εστίαση μετατοπίστηκε στην επέκταση του διαστήματος. Ήδη το 1959, οι Γερμανοί άρχισαν να πετούν στον Άρη. Και πέταξαν στο φεγγάρι ακόμα νωρίτερα.
  Και η ΕΣΣΔ το 1961 έστειλε έναν άνθρωπο στον Άρη. Έτσι κύλησε η ιστορία... Στα τέλη του εικοστού αιώνα, οι ανθρώπινοι οικισμοί εμφανίστηκαν στους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη πτήση της ανθρωπότητας προς το αστέρι Σείριο, γύρω από το οποίο περιστρέφονταν οι κατάλληλοι για ανθρώπινη ανάπτυξη πλανήτες. Μετά το θάνατο του Μπέρια, ο γιος του Σέργο πέτυχε. Και στο Τρίτο Ράιχ είχαν ήδη πραγματοποιηθεί τολμηρά πειράματα για την αναζωογόνηση του σώματος. Έτσι, ο γιος του Χίτλερ, Γουλφ, φαινόταν αρχικά περίπου τριάντα ετών και μπορούσε να κυβερνήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Έτσι έγινε ο νέος κόσμος... Και ο κορωνοϊός συντρίφτηκε στο μπουμπούκι, εμποδίζοντας την εξάπλωση της μόλυνσης.
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΤΡΑΚ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Γ'
  Το τρένο, μαζί με τον Τσάρο Αλέξανδρο Γ', γλίτωσαν από τη συντριβή κοντά στο Χάρκοβο και ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας δεν έλαβε θανατηφόρα τραύματα στα εσωτερικά όργανα. Ως αποτέλεσμα, η ζωή του Αλέξανδρου Γ' συνεχίστηκε και δεν πέθανε στα σαράντα εννέα. Έχοντας αυξήσει ελαφρώς το έδαφος της αυτοκρατορίας στο νότο στην Κεντρική Ασία, ο αυτοκράτορας έστρεψε το βλέμμα του στην Άπω Ανατολή. Κατασκευαζόταν ο Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος και οι Ρώσοι διείσδυσαν στη Μαντζουρία, χτίζοντας το Πορτ Άρθουρ με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Άρχισαν να ενισχύουν την επιρροή τους στην Κορέα. Και αυτό οδήγησε στον πρώτο μεγάλο πόλεμο κατά τη βασιλεία του Αλεξάνδρου Γ' με την Ιαπωνία. Η τσαρική Ρωσία ήταν κάπως καλύτερα προετοιμασμένη γι' αυτό. Στη Βαλτική, πλοία ναυπηγήθηκαν ένα χρόνο νωρίτερα, συμπεριλαμβανομένου του θωρηκτού Slava, ενώ η Κίνα δεν έλαβε χρήματα από τη Ρωσία. Και δεν μπορούσε να τους προδώσει στους Ιάπωνες. Και ο ιαπωνικός στόλος ήταν έξι πλοία πιο αδύναμος.
  Παρ 'όλα αυτά, οι σαμουράι εξακολουθούν να άρχισαν τον πόλεμο. Η Ρωσία αναπτύχθηκε ραγδαία οικονομικά και δεν υπήρξε καθυστέρηση να κερδίσει.
  Ήθελα πόλεμο και τον Αλέξανδρο τον Τρίτο. Ο πληθυσμός της Ρωσίας αυξήθηκε ραγδαία. Το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε υψηλό και το ποσοστό θνησιμότητας, χάρη στα σκληρά μέτρα ενός ισχυρού βασιλιά, μειώθηκε. Οι γαίες των αγροτών έγιναν μικρότερες. Χρειάζονταν νέα εδάφη. Ναι, ο βασιλιάς ήθελε στρατιωτική δόξα. Είναι καλό να είσαι ειρηνοποιός, αλλά καλύτερα να είσαι κατακτητής. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ήθελε να μείνει στην ιστορία ως σπουδαίος άνθρωπος.
  Αλλά ο πόλεμος στην Ευρώπη είναι πολύ επικίνδυνος, αλλά γιατί να μην κερδίσουμε τη δόξα στη μάχη με την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι Ρώσοι στρατηγοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, και ακόμη περισσότερο οι στρατιώτες.
  Η έναρξη του πολέμου για τη Ρωσία δεν ήταν πολύ επιτυχημένη. Τρία θωρηκτά υπέστησαν ζημιές, το καταδρομικό "Varyag" και η κανονιοφόρος "Koreets" βυθίστηκαν μετά από ηρωική μάχη.
  Μετά όμως τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε, έτσι έλαβε μεγάλη δύναμη από τον αυτοκράτορα και δεν μπορούσε απλά να αφήσει τον Cyril Romanov στο Port Arthur. Και δεν ήταν στο θωρηκτό Petropavlovsk.
  Περαιτέρω, αν και ο Κουροπάτκιν υποχώρησε, ο τσάρος τον απομάκρυνε αμέσως. Η πολιορκία του Πορτ Άρθουρ ήταν βραχύβια και ο Μπρουσίλοφ την απελευθέρωσε.
  Ο ρωσικός στόλος έδρασε με μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Ναι, και η μοίρα του Rozhdestvensky έφυγε νωρίτερα από τη Βαλτική και έφτασε νωρίτερα και σε πιο δυνατή σύνθεση. Έτσι οι Ιάπωνες ηττήθηκαν στη θάλασσα. Και στη στεριά...
  Και οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν στην ίδια τη μητρόπολη.
  Μόνο η επέμβαση της Αγγλίας και της Αμερικής έσωσε την Ιαπωνία από την κατοχή. Αλλά οι Ιάπωνες αναγκάστηκαν να δώσουν στη Ρωσία την Ταϊβάν, ολόκληρη την αλυσίδα των Κουρίλων και να πληρώσουν ένα δισεκατομμύριο χρυσά ρούβλια αποζημίωση. Η Ρωσία οχυρώθηκε στην Κορέα, τη Μαντζουρία και τη Μογγολία.
  Η Zheltorossia προέκυψε από κινεζικές περιοχές που προσχώρησαν οικειοθελώς στη Ρωσία. Δεν υπήρξε επανάσταση, ούτε Κρατική Δούμα. Η τσαρική αυτοκρατορία ευημερούσε και σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία στην οικονομία από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Εμφανίστηκαν επίσης τα πρώτα ελαφρά ρωσικά άρματα μάχης στον κόσμο και τα βαρέα τετρακινητήρια βομβαρδιστικά. Και ο πληθυσμός της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, έχει γίνει μεγάλος.
  Ωστόσο, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε, όπως στην πραγματική ιστορία, την 1η Αυγούστου 1914. Και αυτή ήταν μια σκληρή μάχη.
  Ο τσαρικός στρατός ήταν πολυπληθέστερος από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και καλύτερα εξοπλισμένος τεχνικά. Και η οικονομία της Ρωσίας είναι ισχυρότερη, και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, και τα οικονομικά και η εξουσία του τσάρου είναι υψηλότερα.
  Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δέχτηκε τη Ρωσία με ένα άροτρο, αλλά τώρα είχε αεροπλάνα με τέσσερις κινητήρες, και τανκς, ακόμη και πυραύλους. Υπήρχαν έργα και βαριά άρματα μάχης, ειδικά ο Μεντελίεφ, και αεροσκάφη με έξι κινητήρες. Και πολλα ΑΚΟΜΑ.
  Από την αρχή, η πορεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν διαφορετική. Τα ρωσικά στρατεύματα κέρδισαν στην Ανατολική Πρωσία και κατέλαβαν το Przemysl. Νίκησαν τους Γερμανούς και πέτυχαν μεγάλες νίκες σε όλα τα μέτωπα. Ο πόλεμος αποδείχθηκε πιο σύντομος από ό,τι στην πραγματική ιστορία και έγινε σχεδόν σε ένα κοράκι. Έξι μήνες αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου 1915, η Γερμανία συνθηκολόγησε. Και η Αυστροουγγαρία ακόμη νωρίτερα.
  Η Τουρκία παραδόθηκε δύο εβδομάδες αργότερα. Και ήταν δροσερό.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος πέτυχε ηχηρές νίκες και έγινε μεγάλος βασιλιάς.
  Η Ρωσία και οι σύμμαχοι έκαναν μια διαίρεση τροπαίων. Η Αυστροουγγαρία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης έγινε μέρος της Ρωσίας. Το νότιο Ιράκ έλαβε, τη Βρετανία, καθώς και το νότο της Παλαιστίνης, και συχνά η Σαουδική Αραβία. Η Συρία και η Μικρά Ασία, η Κωνσταντινούπολη, τα στενά, τα βόρεια και το κέντρο του Ιράκ, τα βόρεια της Παλαιστίνης έγιναν ρωσικές επαρχίες.
  Η Ρωσία έλαβε επίσης τη Γαλικία και την Κρακοβία. Καθώς και το βασίλειο της Τσεχίας και της Σλοβακίας και το Ουγγρικό. Μόνο η Αυστρία διατήρησε την ανεξαρτησία της. Η Τρανσυλβανία πήγε στη Ρουμανία. Η Γιουγκοσλαβία προέκυψε ως βασίλειο εντός της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου οικειοθελώς.
  Η Γερμανία έχασε επίσης μέρος της επικράτειας, συμπεριλαμβανομένων των Klaipeda, Poznan και Danzig. Αν και η Ανατολική Πρωσία διατήρησε. Οι γερμανικές αποικίες στον Ειρηνικό Ωκεανό κατελήφθησαν από τη Ρωσία. Και η Βρετανία στην Αφρική. Η Γαλλία και η Δανία επέστρεψαν όσα είχαν καταλάβει οι Γερμανοί υπό τον Μπίσμαρκ. Συν τις τεράστιες αποζημιώσεις της. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι.
  Αλλά και μετά από αυτό, η αναδιανομή του κόσμου συνεχίστηκε για κάποιο διάστημα. Η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Και μετά το Αφγανιστάν και η Ρωσία, ολοκληρώνοντας σχεδόν ολόκληρη τη διαίρεση του κόσμου. Μόνο στην Κίνα έγιναν πόλεμοι και επέκταση από διαφορετικές πλευρές.
  Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έζησε ογδόντα χρόνια και πέθανε μόλις το 1925, αφήνοντας την αυτοκρατορία πλούσια και ευημερούσα στον γιο του Νικόλαο Β'. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έγινε ο πιο επιτυχημένος Ρώσος τσάρος και η βασιλεία του ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Ιβάν τον Τρομερό και πολύ ένδοξη. Και ο ίδιος ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έγινε ο μακροβιότερος από τους ηγεμόνες στην ιστορία της Ρωσίας.
  Έτσι η ιστορία αυτού του μονάρχη ήταν επιτυχής. Ο Νικόλαος Β' συνέχισε να επεκτείνεται στην Κίνα. Και κέρδισε τον πόλεμο με την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, και την κατέλαβε πλήρως και την περιέλαβε στη Ρωσία. Ο Νικόλαος Β' πέθανε το 1938. Και τον θρόνο του πήρε ο διάδοχος Αλεξέι Β'. Αυτή τη φορά ήταν υγιής, οπότε ο Αλέξανδρος επέλεξε μια πιο κατάλληλη σύζυγο για τον γιο του Νικολάι.
  Ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία στη Γερμανία, αλλά δεν του επετράπη να αναβιώσει τη δύναμη της Βέρμαχτ. Και μόνο ο Μουσολίνι πολέμησε λίγο, καταλαμβάνοντας την τελευταία ανεξάρτητη χώρα στην Αφρική - την Αιθιοπία.
  Ο Χίτλερ κατάφερε μόνο με την άδεια της Ρωσίας να ενωθεί με την Αυστρία και να ανυψώσει τη γερμανική οικονομία. Αλλά η βασιλεία του ήταν χωρίς πόλεμο. Μέχρι που πέθανε ο Φύρερ το 1958. Μετά από αυτό, άρχισε ο σταδιακός εκδημοκρατισμός στη Γερμανία και το πολυκομματικό σύστημα επέστρεψε.
  Στην Ιταλία, μετά το θάνατο του Μουσολίνι, ο γιος του τα κατάφερε, αλλά η δημοκρατία και το πολυκομματικό σύστημα αποκαταστάθηκαν επίσης εν μέρει.
  Και σιγά σιγά υπήρχε περισσότερη ελευθερία στη Ρωσία. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επέκταση του χώρου. Πτήσεις στο διάστημα, στη Σελήνη και σε άλλα συστήματα.
  Ο κόσμος έχει γίνει πιο σταθερός και πλούσιος. Και το ρωσικό ρούβλι αντικατέστησε τη βρετανική λίρα και έγινε το κύριο παγκόσμιο νόμισμα.
  Το αποικιακό σύστημα δεν διαλύθηκε, αλλά ενισχύθηκε. Τόσο η Αφρική όσο και η Ασία είχαν περισσότερη τάξη και λιγότερο λιμό και πόλεμο.
  Το Ισλάμ έχει γίνει πιο ειρηνικό, έχοντας χάσει τον ριζοσπαστισμό του. Οι άνθρωποι επισκέφτηκαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος τον εικοστό αιώνα. Και το 2021 ξεκίνησε η πρώτη κοινή αποστολή με τη Ρωσοαμερικανική αποστολή στο αστέρι Σείριος. Και έτσι οι άνθρωποι πήραν κάτι πιο ειρηνικό, σταθερό, ανθεκτικό.
  
  
  Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ Φύρερ ΑΙΣΘΑΝΕ ΜΙΑ Γροθιά
  Η επιχείρηση του Στάλινγκραντ ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου 1942. Όμως οι Ναζί κατάφεραν να ανασυντάξουν τα στρατεύματα και να ενισχύσουν τα πλευρά. Η διαίσθηση αυτή τη φορά δεν απέτυχε στον Χίτλερ και κατάφερε να αντιδράσει έγκαιρα. Και οι Ναζί μπόρεσαν αυτή τη φορά, όπως και κατά τη δεύτερη επιχείρηση Rzhev-Sychov, βασιζόμενοι στην οχύρωση για να αποκρούσουν τη σοβιετική επίθεση.
  Επιπλέον, η άμυνα των Ναζί διευκολύνθηκε από τις μη πτητικές καιρικές συνθήκες, λόγω του οποίου δεν ήταν δυνατή η χρήση αεροσκαφών επίθεσης και η προετοιμασία του πυροβολικού δεν ήταν τόσο αποτελεσματική. Και οι Ναζί, βασιζόμενοι σε μια στιβαρή άμυνα και τρυπώντας στο έδαφος, και σχεδόν χωρίς να χάσουν σε αριθμούς, αντιστάθηκαν. Ναι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Rzhev-Sychov υπήρχαν περισσότερα σοβιετικά στρατεύματα και στη συνέχεια η επίθεση του Κόκκινου Στρατού αποκρούστηκε, τότε εδώ επιτεύχθηκε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από την άμυνα. Στα συν, οι καιρικές συνθήκες, και η ανθεκτικότητα των Γερμανών στις μάχες.
  Καθώς και η υπεροχή των ναζιστικών μονάδων σε εμπειρία.
  Με λίγα λόγια, το μέτωπο δεν κατέρρευσε και οι Ναζί μπόρεσαν να αποφύγουν τη χειμερινή κατάρρευση, όπως ήταν το σαράντα πρώτο έτος.
  Στην Αφρική, αρχικά, οι Σύμμαχοι ήταν νικητές. Αλλά ο Χίτλερ μετέφερε μερικές ακόμη μεραρχίες, αφού δεν χρειάστηκε να συγκεντρώσει στρατεύματα για τον Μάινσταϊν. Και ο Ρόμελ έλαβε μεγάλες δυνάμεις αμέσως και εκμεταλλεύτηκε τη βραδύτητα του Μοντγκόμερι. Και προκάλεσε ένα πλήγμα τρομερής δύναμης και αποτελεσματικότητας στα αμερικανικά στρατεύματα.
  Ο στρατός των ΗΠΑ στο Αλγέρι ηττήθηκε ολοκληρωτικά, χάνοντας μόνο περισσότερους από εκατό χιλιάδες αιχμαλώτους. Ναι, το νέο γερμανικό τανκ "Tiger" αποδείχτηκε σοκ για τους Γιάνκηδες. Ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Φύρερ έστειλε τη Μασσαλία τον καλύτερο Γερμανό πιλότο στο Στάλινγκραντ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και η Μασσαλία ως αποτέλεσμα γλίτωσε από τη συντριβή και πολέμησε με τα σοβιετικά στρατεύματα. Και όταν η μάχη έσβησε κοντά στο Στάλινγκραντ, επέστρεψε ξανά στη Μεσόγειο Θάλασσα και εκεί αλωνίζει με ζήλο τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς, αποτελώντας για αυτούς πραγματικό εφιάλτη.
  Η ήττα των ΗΠΑ στην Αλγερία προκάλεσε σοκ για τους Αμερικανούς. Πρέπει να σημειωθεί ότι στη μάχη του Midway σε αυτόν τον κόσμο, οι Yankees πέτυχαν λιγότερο από ό, τι στην πραγματική ιστορία, και μέχρι στιγμής στον Ειρηνικό υπήρξε πόλεμος επί ίσοις όροις. Οι Ιάπωνες δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το αρχιπέλαγος της Χαβάης, αλλά οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν ακόμη να προχωρήσουν στην επίθεση.
  Και το σοκ που προκλήθηκε από την ήττα στην Αλγερία είχε τέτοιο αντίκτυπο στις Ηνωμένες Πολιτείες που αποφάσισαν να παγώσουν τον πόλεμο στο ανατολικό ημισφαίριο, να αποσύρουν όσους επέζησαν από το Μαρόκο, αφήνοντας ακόμη και εξοπλισμό. Και το πιο σημαντικό, σταματήστε τους βομβαρδισμούς.
  Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο στόλος των υποβρυχίων του Τρίτου Ράιχ έχει επίσης αυξηθεί, είναι σαφές ότι η Βρετανία έχει αποδυναμώσει πολύ και επίσης έχει περιορίσει τις εχθροπραξίες.
  Ναι, και η Μασσαλία παίρνει πολλά....
  Ο Στάλιν, αφού οι Γερμανοί απέκρουσαν την επίθεση στο νότο και στο κέντρο, άρχισε να είναι προσεκτικός. Η επιχείρηση Iskra αναβλήθηκε. Και όταν ξεκίνησε, οι Γερμανοί κατάφεραν να δυναμώσουν και να κρατήσουν την άμυνα και εδώ.
  Ο Στάλιν διέταξε να προχωρήσει στην περιοχή του Βορόνεζ. Αρχικά, τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν επιτυχημένα, αλλά στη συνέχεια ο Mainstein εξαπέλυσε μια ισχυρή αντεπίθεση από το νότο και έκοψε τις σοβιετικές μονάδες και δημιούργησε ένα καζάνι. Οι Γερμανοί αποκατέστησαν τις θέσεις τους και οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν μεγάλες.
  Μετά από αυτό, οι μάχες στο ανατολικό μέτωπο πάγωσαν. Ο Χίτλερ αποφάσισε να υιοθετήσει ένα εναλλακτικό σχέδιο πολέμου - να ενισχύσει τον Ρόμελ και να προχωρήσει στην Αίγυπτο, τη Μέση Ανατολή και περαιτέρω στο Ιράν και την Ινδία. Και επίσης να κατακτήσει την Αφρική. Και στην Ανατολή να αμυνθεί.
  Ο Στάλιν, έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες, αποφάσισε να αναπληρώσει τα στρατεύματα και να ακολουθήσει μια τακτική αναμονής. Αποφασίζοντας να το αφήσει τώρα, οι Γερμανοί θα εξαντληθούν και θα χτυπήσει τα τανκς τους στην άμυνα. Όμως ο Χίτλερ δεν ήθελε να επιτεθεί στο ανατολικό μέτωπο, αλλά βασίστηκε στο θέατρο επιχειρήσεων της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
  Ο Ρόμελ έλαβε νέα άρματα μάχης Tiger και Panther, καθώς και αυτοκινούμενα πυροβόλα Ferdinand, ανώτερης ποιότητας από τα βρετανικά οχήματα. Και στον ουρανό, ο Focke-Wulf με ισχυρά όπλα πίεσε τους Βρετανούς. Και η Μασσαλία έγινε τόσο εφιάλτης που μετά την κατάρριψη πεντακόσια αεροπλάνων, ήταν ο δεύτερος μετά τον Χέρμαν Γκέρινγκ που έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Και πριν από αυτό, ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ήρθαν μαύρες μέρες για τους εχθρούς του Τρίτου Ράιχ. Το χτύπημα του Ρόμελ συνέτριψε τα στρατεύματα του Μοντγκόμερι.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι οι Γερμανοί κατέλαβαν το Γιβραλτάρ και κατέλαβαν τη Μάλτα.
  Ο Φράνκο συμφώνησε να εισβάλει σε αυτό το φρούριο λόγω του τελεσίγραφου του Χίτλερ. Και στην επίθεση στη Μάλτα, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τμήματα που αφαιρέθηκαν από το ανατολικό μέτωπο.
  Επιπλέον, η συνολική κινητοποίηση ήταν σε ισχύ στο Τρίτο Ράιχ και η παραγωγή όπλων αυξήθηκε κατακόρυφα.
  Τον Μάιο και τον Ιούνιο, ο Ρόμελ κατέλαβε τη Λιβύη και την Αίγυπτο. Και τον Αύγουστο ήμουν ήδη στο Ιράκ και στο Κουβέιτ. Οι Άγγλοι μπήκαν μέσα. Τον Σεπτέμβριο, γερμανικά και τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Ιράν, και το κατέλαβαν γρήγορα ... Τον Νοέμβριο, βρίσκονταν ήδη στην Ινδία. Και τον Δεκέμβριο κατέλαβαν αυτή τη χώρα και ενώθηκαν με τους Ιάπωνες. Μετά από αυτό, η γερμανική επίθεση στην Αφρική συνεχίστηκε τον χειμώνα.
  Και ο Στάλιν περίμενε ακόμα, παγώνοντας τον πόλεμο. Και οι Γερμανοί πήγαν στην Αφρική. Είχαν τζετ αεροσκάφη σε μαζική παραγωγή, κυρίως μαχητικά, και οι Βρετανοί πέρασαν πολύ άσχημα. Αφού δεν είχαν ίσα αεροσκάφη. Και δεν υπήρχαν άλλοι άσσοι. Και οι Γερμανοί πιλότοι τους συνέτριψαν καλά.
  Και κατέκτησαν την Αφρική...
  Ο Στάλιν υπολόγιζε στα νέα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2, αλλά αυτή δεν ήταν η καλύτερη ιδέα. Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, οι Γερμανοί είχαν κατακτήσει και την Αφρική. Εμφανίστηκαν στη μαζική παραγωγή "Panther" -2 και "Tiger" -2, πιο ισχυροί κινητήρες στην πραγματική ιστορία, πράγμα που σημαίνει ότι οι ίδιες οι μηχανές είναι πιο κινητές και αποτελεσματικές, αν και βαριές. Το "Panther" -2 ζύγιζε πενήντα τρεις τόνους και το "Tiger" -2 εξήντα οκτώ τόνους. Και τα δύο οχήματα είναι οπλισμένα με πυροβόλο 71 EL 88 χιλιοστών. Το οποίο τρυπάει τα σοβιετικά οχήματα από μεγάλη απόσταση, αρκετά γρήγορο και ακριβές.
  Ταυτόχρονα, το Tiger-2 έχει κινητήρα 1000 ίππων και αυτό το τανκ δεν είναι κακό σε οδηγικές επιδόσεις. Και το Panther-2 έχει κινητήρα 900 ίππων.
  Μέχρι το καλοκαίρι, ο Στάλιν δεν κατάφερε να αποκτήσει ποιοτική υπεροχή στα τανκς. Και στην αεροπορία, οι Ναζί προχώρησαν απότομα.
  Έχουν επίσης ένα πλήρες τζετ βομβαρδιστικό. Και ένα ισχυρό τετρακινητήριο Yu-488 και ένα εξακινητήριο TA-400. Δεν ήταν άσχημη η εξέλιξη πολλαπλών χρήσεων TA-152 του Focke-Wulf και του ME-309 και άλλων μηχανών.
  Στις 22 Ιουνίου 1944, ο Στάλιν εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στο κέντρο. Αλλά οι Ναζί ήταν έτοιμοι για αυτό. Επιπλέον, ο Φύρερ κατάφερε να προλάβει τον Στάλιν και άρχισε να προσγειώνεται στη Βρετανία στις 6 Ιουνίου 1944. Και το Λονδίνο έπεσε σε δώδεκα μέρες.
  Λίγες μέρες αργότερα, η Βρετανία συνθηκολόγησε.
  Ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας υπεροχή και αριθμούς, και τα τελευταία άρματα μάχης, μπόρεσε να σπάσει τις άμυνες. Στη συνέχεια όμως οι Γερμανοί εξαπέλυσαν αντεπίθεση. Οι μάχες έδειξαν ότι το Tiger-2 είναι καλύτερο σε μάχες με τανκς από το IS-2, τόσο σε μετωπική θωράκιση, ειδικά στο μέτωπο του πυργίσκου, όσο και σε οπλισμό. Πόσο καλύτερο είναι το Panther -2, αλλά και σε οδηγικές επιδόσεις. Και το T-34-85 δεν είναι μια αρκετά ισχυρή αμυντική μηχανή.
  Και οι Γερμανοί ανέκτησαν τις θέσεις τους.
  Μετά από αυτό ο Χίτλερ διέταξε την επανάληψη της επίθεσης στα ανατολικά. Το κύριο πλήγμα είναι ο Καύκασος και το πετρέλαιο.
  Και τότε η Τουρκία άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο κατά της Ρωσίας στην Υπερκαυκασία. Και πάλι η νίκη της Βέρμαχτ. Άλλωστε οι Γερμανοί είναι πιο δυνατοί σε αριθμό και ποιότητα. Και χρησιμοποιούν επίσης ευρωπαϊκά και αραβικά τμήματα. Οι Ναζί είναι ιδιαίτερα δυνατοί στον αέρα, όπου έχουν ποιοτικό πλεονέκτημα, ειδικά σε οπλισμό και ταχύτητα.
  Επιπλέον, οι Fritz έχουν πολύ αποικιακό πεζικό. Στον Καύκασο, είναι αρκετά ζεστοί για να πολεμήσουν. Και το γερμανικό όπλο MP-44 είναι καλύτερο από τα σοβιετικά μοντέλα. Όλοι οι Ναζί φαίνεται να είναι καλύτεροι. Μόνο στο πυροβολικό της ΕΣΣΔ έχει ισοτιμία. Όμως οι Γερμανοί στον αέρα κατέλαβαν την κυριαρχία. Ήταν πάντα πιο δυνατοί σε ποιότητα, αλλά τραβούσαν μπροστά σε αριθμό. Και τα αεριωθούμενα αεροπλάνα δεν έχουν ανάλογα.
  Πρέπει να πούμε ότι είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τους Ναζί σε ανθρώπινο δυναμικό. Έχουν δορυφόρους και ευρωπαϊκά, αφρικανικά, ακόμη και ινδικά και αραβικά τμήματα. Και όσο περισσότερο συνεχίζεται ο πόλεμος, τόσο περισσότερο αλλάζει η ισορροπία δυνάμεων όχι προς όφελος της ΕΣΣΔ.
  Επιπλέον, ο Καύκασος δεν μπορεί να κρατηθεί από διπλό χτύπημα. Επιπλέον, η Ιαπωνία άνοιξε και το τρίτο μέτωπο με ένα ύπουλο χτύπημα.
  Οι σαμουράι τα πήγαιναν καλύτερα και οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να πάρουν την πρωτοβουλία. Οι Ιάπωνες αναπλήρωσαν την υπεροχή τους σε αριθμούς με μεγάλη εμπειρία και δεξιοτεχνία. Επιπλέον, εάν στην αεροπορία οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούσαν να σφραγίζουν αεροσκάφη γρήγορα, τότε δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν στόλο με τόσο επιταχυνόμενο ρυθμό. Και φυσικά αυτό επιβράδυνε την αναχαίτιση της πρωτοβουλίας.
  Και οι Ιάπωνες, αφού ενώθηκαν με τους Γερμανούς, μπόρεσαν να απελευθερώσουν μέρος των δυνάμεων και αφού κινητοποίησαν το πεζικό, επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ και τη Μογγολία.
  Προστέθηκαν προβλήματα. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρο τον Καύκασο, καθώς και τον ποταμό Ουράλσκ και το Αστραχάν.
  Έγινε αρκετά ανησυχητικό. Και πολύ επικίνδυνο. Τι πρέπει να κάνει ο Στάλιν σε αυτή την κατάσταση;
  Προσέφερε στον Χίτλερ ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους. Αλλά ο Φύρερ των ΗΠΑ δεν παρενέβη εκείνη τη στιγμή, και είπε: τι θα συμβεί αν η ΕΣΣΔ μπορεί να τελειώσει. Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση εναντίον του Σαράτοφ τον Μάρτιο.
  Και είχαν το τανκ Ε στη σειρά, ακόμη και τις πρώτες δισκέτες που τα σοβιετικά αντιαεροπορικά δεν μπορούσαν να καταρρίψουν.
  Και γενικά, το laminar jet έκανε τις ντίσκο του Τρίτου Ράιχ άτρωτες στα φορητά όπλα.
  Αλλά τον Απρίλιο, μετά την κατάληψη του Σαράτοφ, του Κουϊμπίσεφ, της Πένζας και στα βόρεια του Αρχάγγελσκ, ο Χίτλερ άλλαξε γνώμη και πρόσφερε στον Στάλιν ειρήνη με πολύ δύσκολους όρους. Και επιπλέον, η ΕΣΣΔ θα έπρεπε επίσης να πολεμήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, να παλεύεις σχεδόν για το τίποτα. Ο Χίτλερ υποσχέθηκε να δώσει μόνο ένα καθαρά συμβολικό κομμάτι της Αλάσκας.
  Ο Φύρερ προφανώς ανησυχούσε από τις φήμες για πυρηνικά όπλα που αναπτύσσουν οι Αμερικανοί.
  Ο Στάλιν συμφώνησε με τις σκληρές συνθήκες του Τρίτου Ράιχ, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής αποζημιώσεων για εκατό χρόνια.
  Αλλά κατάφερε να σώσει τη Μόσχα από την επίθεση. Οπως και να έχει ευχαριστώ.
  Και οι Ναζί μετακόμισαν στην Αμερική μαζί με την Ιαπωνία. Ήθελαν μια αποφασιστική νίκη.
  Αλλά όχι όλες οι γάτες Shrovetide. Αν και ο χερσαίος στρατός της Βέρμαχτ είναι ισχυρότερος, είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε μια μεγάλη απόσταση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι πραγματικά να σκάψουμε και να σελασουμε τον εχθρό.
  Αλλά οι Fritz σιγά σιγά αλλά σταθερά μαζεύουν. Μέσω της Ισλανδίας, της Γροιλανδίας, του Καναδά από τα βόρεια, και μέσω της Αργεντινής και της Βραζιλίας, και στη Βενεζουέλα και το Μεξικό από το νότο.
  Και φυσικά, οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντισταθούν. Επιπλέον, εμφανίστηκε το MP-64, ένα πιο προηγμένο και ελαφρύ γερμανικό πολυβόλο. Και φυσικά πιο εξελιγμένα και είδη αεροσκαφών του γερμανικού στρατού. Και το πιο επικίνδυνο είναι, φυσικά, κορίτσια γερμανικής τάξης - σούπερ στα καλύτερα τανκς στον κόσμο.
  Οι μάχες κινήθηκαν στα νότια του Μεξικού. Τα διάσημα τέσσερα κορίτσια άλλαξαν το τανκ με την τελευταία τροποποίηση του Ε-50. Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά υπερσύγχρονο, ελεγχόμενο από joysticks, σχετικά ελαφρύ στους 65 τόνους με κινητήρα 1550 ίππων.
  Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm, η πλαϊνή θωράκιση είναι 170 mm και μάλιστα σε σημαντική κλίση. Αλλά εξαιτίας αυτού, τα κορίτσια στη δεξαμενή είναι λίγο στριμωγμένα. Εδώ δεν είναι τόσο άνετα όσο στο "Tiger" -2, οπότε το αυτοκίνητο έχει συμπυκνωθεί και ειδικά η διάταξη. Τώρα όμως το τανκ δεν μπορεί να διαπεραστεί από αμερικανικά τανκς, ακόμη και όταν πυροβολούν στο πλάι από κοντινή απόσταση. Μια τέτοια προστασία είναι σε θέση να αντέξει τη βολή του IS-2.
  Τα κορίτσια είναι χαρούμενα και το αυτοκίνητο πάει αρκετά γρήγορα. Η Gerda, πατώντας τα κουμπιά του joystick, λέει:
  - Αυτό είναι ένα μηχάνημα! Πραγματικά αριστούργημα!
  Η Charlotte απαντά:
  - Τα πλαϊνά είναι πολύ κεκλιμένα και η καταπακτή είναι στενή, δεν υπάρχει σχεδόν καμία κορυφή. Δεν μπορείτε να σπάσετε ένα τέτοιο μηχάνημα, αλλά δεν είναι άνετο!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μα αποτελεσματικό! Και εντελώς αδιαπέραστο!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όπως βλέπουμε, ο Θεός προστατεύει τη Γερμανία!
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  - Κερδίζουμε νίκες μόνοι μας! Και αυτή είναι η ουσία της στρατηγικής μας!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μέχρι πρότινος, το τανκ "Lion" μας φαινόταν το όριο της τελειότητας. Και τώρα το αυτοκίνητο είναι είκοσι πέντε τόνοι ελαφρύτερο, ξεπερνά το "Λιοντάρι" τόσο σε οπλισμό όσο και σε θωράκιση και κυρίως σε οδηγικές επιδόσεις. Άρα η Αμερική δεν μπορεί να μας σπάσει!
  Η Σάρλοτ γέλασε και είπε:
  - Μην το σπάσεις! Θα τα σπάσουμε όλα!
  Εδώ στη θέα της Μάγδας εμφανίστηκε ο "Σέρμαν". Το κορίτσι έστειλε ένα βλήμα κατευθείαν στον στόχο. Έσπασε το αυτοκίνητο.
  Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Αμερικανοί στην κατασκευή δεξαμενών υστερούν αισθητά. Ο "Sherman" σαφώς δεν τραβάει στις μάχες και το "Pershing" είναι ελαφρώς καλύτερο. Επιπλέον, οι Pershings εμφανίστηκαν στη σειρά μόνο στις αρχές του σαράντα πέμπτου έτους και στις παραμέτρους τους είναι παρόμοιες με το πρώιμο μοντέλο Panther. Το E-50 χτυπάει Αμερικανούς σε απόσταση μεγαλύτερη από πέντε χιλιόμετρα.
  Τα κορίτσια είναι πολύ περήφανα για τέτοια υπεροχή των όπλων τους. Και σφυρίζουν τραγούδια.
  Η Μάγδα πυροβολεί ξανά, τρυπά μέσα, αυτή τη φορά ένας θωρακισμένος Σέρμαν, και κελαηδάει:
  - Σκόρπισε τη μπάλα και όρμησε σε καλπασμό!
  Ακόμη και οι οθόνες "Σέρμαν" δεν βοήθησαν. Ένα γερμανικό τανκ οδηγεί μόνο του. Συντρίβει τους πεζούς με κάμπιες. Κορίτσια σφυρίζουν τραγούδια σε φυσαρμόνικες. Πιτσιλίζοντας αίμα κάτω από τους κυλίνδρους. Το τανκ κινείται αρκετά γρήγορα και τα ίχνη του είναι πιο εξελιγμένα και βατά, ενώ είναι σχετικά ελαφριά.
  Τα κορίτσια σφυρίζουν... Η Γκέρντα παρατηρεί:
  - Το Μεξικό είναι η τελευταία χώρα στο δρόμο προς τις ΗΠΑ. Έχουμε ήδη πάρει τόσα διαφορετικά κεφαλαία. Και τόσες χώρες κατακτήθηκαν! Ξεκινήσαμε την πρώτη κατάκτηση από την Αυστρία και τώρα μετακομίζουμε στην Πόλη του Μεξικού! Η στρατιωτική μας εταιρεία είναι μια ένδοξη εταιρεία!
  Η Χριστίνα απάντησε λογικά:
  - Καταρχήν είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας σε οργάνωση. Μια μικρή χώρα είναι η Γερμανία. Οι Γερμανοί είναι ο πιο πειθαρχημένος και πιο οργανωμένος λαός στον κόσμο. Συν ένα ολοκληρωτικό εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς. Κάτι που μας έδωσε επίσης δύναμη και οργάνωση. - Η κοπέλα έτρεξε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πλαϊνής θωράκισης από κράμα της γάστρας και συνέχισε. - Μετά τα λαμπρά ταλέντα των στρατηγών μας και, πρώτα απ' όλα, του Χίτλερ. Έχουμε σπάσει κομμάτι-κομμάτι τους αντιπάλους μας. Και τότε πήραν την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο. Τώρα λοιπόν έχουμε έναν θρίαμβο μπροστά μας! Και το Τρίτο Ράιχ ανοίγει τα φτερά του στον κόσμο!
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Το χειρότερο ήταν ο χειμώνας των σαράντα δύο. Ηττηθήκαμε στην Αφρική και κοντά στη Μόσχα. Έφυγαν από το Tikhvin και το Rostov-on-Don. Και ακόμη και το Χάρκοβο καταλήφθηκε από τους Σοβιετικούς. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο εναντίον μας. Τότε φάνηκε: ότι η ζυγαριά δεν ταλαντεύτηκε υπέρ μας και η άβυσσος φαινόταν μπροστά. Όμως η άνοιξη μας έφερε νέες νίκες. Και από τότε όλα πήγαν υπέρ μας!
  Η Μάγδα πυροβόλησε. Κατέρριψε ένα αμερικανικό όπλο και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, χωρίς την παρέμβαση ανώτερων δυνάμεων, ο στρατός μας δεν θα μπορούσε να πετύχει τέτοια επιτυχία! Νικώντας ανώτερους εχθρούς! Αυτό είναι το χέρι του Θεού!
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Συμφωνώ ότι του Θεού! Όχι όμως ο Θεός: ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ! Και προφανώς ο Άριος, ένας και Παντοδύναμος Θεός! Αυτός που δημιούργησε το σύμπαν και διάλεξε τους Γερμανούς για λαό του!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ασφαλώς! Ο Θεός του Ισαάκ δεν είναι Θεός μας! Και αν οι Εβραίοι ήταν πραγματικά ο λαός του Θεού, δεν θα είχαμε κερδίσει! Και αν ναι, τότε η Βίβλος Μάγδα σας είναι ψέμα! Και ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τον Χριστιανισμό υπέρ του Άριου μονοθεϊσμού!
  Τα λόγια της Σάρλοτ ακούγονταν σαν πυρά πολυβόλου.
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και μοιάζει με προδοσία, το να είσαι χριστιανός. Τελικά, αποδεικνύεται ότι είστε για ειρηνισμό - σας χτυπούν στο δεξί μάγουλο, στρίψτε αριστερά!
  Η Gerda θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  -Και νομίζεις ότι η σωτηρία είναι από τους Εβραίους! Και αυτό είναι γενικά - παρόμοιο με προδοσία!
  Η Μάγδα αντέτεινε δειλά:
  - Δεν νομιζω! Η γνώμη μου ο Θεός είναι ένας! Και όχι Εβραίος, και όχι Άριος!
  Η Σάρλοτ φώναξε πίσω.
  -Πώς δεν είναι Άριος! Μόνο άρια και όχι λιγότερο!
  Η Γκέρντα πρόσθεσε συμβιβαστικά:
  Και τεχνολογία! Από πού ξεκινήσαμε; Τον Σεπτέμβριο του 1939 είχαν μόνο έξι μεραρχίες αρμάτων μάχης. Και σχεδόν όλες οι δεξαμενές είναι ελαφριές, λιγότερο από είκοσι τόνους. Τώρα ο ίδιος δεν ξέρω πόσες μεραρχίες έχουμε, αλλά καβαλάμε το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Το όχημά μας είναι απαράμιλλο σε οπλισμό, θωράκιση, οδηγικές επιδόσεις και ταυτόχρονα δεν είναι εξωφρενικό σε βάρος.
  Θυμάμαι τις δοκιμές του πρώτου "Τίγρη", μετά στα γενέθλια του Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1042.
  Το κορίτσι σταμάτησε και, παίρνοντας μια ανάσα, συνέχισε.
  - Τότε ο "Τίγρης" ήταν ήδη το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Όμως η οδηγική του απόδοση δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική. Αλλά από την άλλη, το όπλο έδωσε μια καλή μάχη και η πανοπλία ήταν αρκετά κατάλληλη για εκείνη τη στιγμή. Και η ίδια η δεξαμενή γύρισε καλά, κάτι που αντιστάθμισε τη χαμηλή ταχύτητα περιστροφής του πυργίσκου!
  Και στο σαράντα έτος, ήμασταν κατώτεροι από τη Γαλλία και τη Βρετανία ως τανκς και τον αριθμό τους. Αλλά νίκησαν! Το σαράντα πρώτο έτος, η ΕΣΣΔ είχε καλύτερα άρματα μάχης T-34 και KV από τα δικά μας, και αρκετές φορές περισσότερα οχήματα! Αλλά και πάλι κερδίσαμε! Και η ηθική είναι τεχνολογία και λόγος! Και το πνεύμα μετράει!
  Η Χριστίνα σημείωσε, τρίβοντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ:
  - Αν κερδίσαμε με τα χειρότερα τανκς, τότε θα κερδίσουμε τώρα! Φυσικά, στην αρχή ήμασταν λιγότεροι από εχθρούς. Τώρα μαζέψαμε μια ορδή! Τι μπορεί να μας εμποδίσει να κερδίσουμε;
  Η Γκέρντα απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι οι κύριες δυσκολίες είναι πίσω μας! Έχουμε ακόμη και νούμερα τώρα
  Υπέρβαρος. Δεν νομίζω ότι η εταιρεία εναντίον των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
  Η Σάρλοτ λογικά παρατήρησε:
  - Δεν πιστεύω ότι η Αμερική έχει κάτι εναντίον μας! Το Sherman της είναι απλώς τροφή για κανόνια και το Pershing της είναι οριακά καλύτερο. Ενώ εναντίον του τανκ μας, δεν έχουν όπλα!
  Η Gerda θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  - Και στα αεριωθούμενα αεροσκάφη δεν έχουν με τίποτα να καλύψουν τα γεράκια μας. Επιπλέον, έχοντας τόσους σκλάβους, και δεν είμαστε κατώτεροι σε αριθμό από τους Γιάνκηδες!
  Η Χριστίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Έχουμε εξοπλισμό - όλη την Ευρώπη και μέρος της ΕΣΣΔ. Και οι εργαζόμενοι - ο μισός κόσμος! Μεταφέραμε τα εργοστάσιά μας σε λειτουργία τριών βάρδιων και χτίζουμε νέα εργοστάσια! Οι Αμερικανοί δεν θα μπορέσουν να μας δώσουν ασύμμετρη απάντηση, λόγω του αριθμού. Δεν έχουν τόσα πολλά χέρια!
  Η Σάρλοτ γέλασε και κίνησε το γόνατό της στην καρέκλα, γρύλισε:
  Δεν θα είναι συμμετρικά! - Η κοπέλα πυροβόλησε στο "Grant" και πρόσθεσε. - Και αν αρχίσει να παράγεται εξοπλισμός, τότε μόνο για τη συλλογή βαθμολογιών μάχης από εμάς!
  Η Μάγδα παρατήρησε δειλά:
  - Όταν όμως η ζωή... Δηλαδή, η ζωή διδάσκει ότι δεν είναι απαραίτητο να χαλαρώνεις σε μια αποφασιστική στιγμή!
  Η Γκέρντα συμφώνησε με αυτό, και γυρίζοντας το μοχλό με τα γυμνά της δάχτυλα, μουρμούρισε:
  "Και παραμένουμε σε εγρήγορση μέχρι το τέλος!"
  Η Σάρλοτ τράβηξε τους ανακουφισμένους κοιλιακούς της και υπενθύμισε:
  - Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο... Από το σεμνό T-1 στο γιγάντιο E-200. Και αυτά, φυσικά, είναι ορόσημα μιας ηρωικής εκστρατείας! Με τον ίδιο τρόπο, το τανκ μας δεν θα πάει ποτέ στο μέταλλο!
  Τελικά, τα κορίτσια συνάντησαν μια ντουζίνα αμερικανικά τανκς. Οκτώ Sherman, δύο Grants και δύο Pershing. Το τελευταίο αυτοκίνητο είχε χαμηλότερη σιλουέτα και δεν είναι τόσο αισθητό. Το να μπεις σε μια ψηλή δεξαμενή είναι ευκολότερο. Τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ. Είναι όλα αιχμηρά και έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Σκληρυμένος και εκπαιδευμένος. Πέρασε ένα σημαντικό μέρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και επισκέφθηκε διάφορες χώρες του κόσμου. Είναι πραγματικά κορυφαία κορίτσια.
  Και οι Σέρμαν ήταν οι πρώτοι που εξερράγησαν. Και η απόσταση είναι πάνω από πέντε χιλιόμετρα. Οι Αμερικανοί ακόμα δεν μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους.
  Σκοποβολή, η Gerda σημείωσε:
  - Έχουμε το καλύτερο όπλο! Τρυπάει τα πάντα από απόσταση μιας πραγματικής μάχης, και μια αρκετά μεγάλη προσφορά οβίδων. Εδώ τα 128 mm θα είναι χειρότερα.
  Η Μάγδα συμφώνησε με αυτό. Αφού πυροβόλησε και έσπασε τον Σέρμαν, το κορίτσι είπε:
  - Το απόθεμα κελυφών για αυτό το διαμέτρημα είναι χαμηλότερο. Αλλά κατ 'αρχήν, τα όπλα των 88 mm δεν είναι καταρχήν κακά!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και παρενέβη:
  - Προσέχοντας τι!
  Η Γκέρντα γάβγισε δυνατά:
  - Και αυτός ο "Σέρμαν" και ο "Πάνθηρας" θα πάρουν. Νομίζω ότι ένα όπλο 75 χιλιοστών με μακρύ κορμό θα μπορούσε να τα είχε αραιώσει!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Ναι, και η προσφορά των οβίδων θα ήταν μεγαλύτερη!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και αυτή, πατώντας το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα. Ο τελευταίος γάιδαρος "Σέρμαν". Το επόμενο χτύπημα μεταφέρθηκε στους Grands. Αυτό το τανκ είναι ήδη τόσο ξεπερασμένο, και ακόμη χειρότερο θωρακισμένο από το Sherman. Ωστόσο, η Αμερική είχε αρχικά πολύ χειρότερα τανκς από τη Γερμανία. Το σαράντα έτος, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μόνο 502 άρματα μάχης, και ακόμη και τότε πολλά ήταν ξεπερασμένα. Αλλά ήδη το σαράντα πρώτο έτος, οι Αμερικανοί παρήγαγαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες τανκς. Και μετά ήταν ο Σέρμαν. Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το αυτοκίνητο; Όσον αφορά την μετωπική θωράκιση, ξεπέρασε ακόμη και ελαφρώς το T-34-76 και ήταν ελαφρώς κατώτερο στην καταστροφική δύναμη του όπλου. Ναι, και σε επιδόσεις οδήγησης. Αλλά από την άλλη, τα οπτικά και η ορατότητα είναι πολύ καλύτερα από τα σοβιετικά.
  Στη συνέχεια, το Sherman M 4 εμφανίστηκε ήδη στο σαράντα τέταρτο έτος. Το άρμα είναι συγκρίσιμο σε θωράκιση και οπλισμό με το T-34-85 και κάπως κατώτερο από το απλό Panther και αρκετά σημαντικά από το Panther -2. Αργότερα, εμφανίστηκε η πυγολαμπίδα "Sherman", με ένα μακρύτερο όπλο 17 λιβρών. Αυτό το άρμα ήταν ανώτερο από το σοβιετικό T-34-85 σε οπλισμό, αλλά δεν ήταν πολύ ογκώδες.
  Υπήρχε επίσης μια τροποποίηση θωράκισης του Sherman με χειρότερες επιδόσεις οδήγησης, πιο βαρύ, αλλά με θωράκιση 152 χλστ. Αλλά ούτε και η πιο μαζική. Μέχρι στιγμής, οι Γερμανοί έχουν συναντήσει μόνο στάνταρ M4.
  Τώρα όμως τελείωσαν τα "Grands" και τώρα το σχετικά νέο τανκ Pershing.
  Η Gerda πρότεινε:
  - Ας πλησιάσουμε λίγο. Αυτό το τέρας μπορεί να έχει πιο χοντρή πανοπλία!
  Η Σάρλοτ μόρφασε περιφρονητικά.
  - Μην ανησυχείς! Έχει μόνο 102 χιλιοστά. Το αυτοκίνητο ζυγίζει σαράντα δύο τόνους, αλλά άφησε δυνατό τον Σέρμαν!
  Η Γκέρντα γέλασε και πρότεινε:
  - Τότε ας πυροβολήσουμε!
  Η Μάγδα άπλωσε το πελεκημένο, γυμνό πόδι της. Πόσες διαφορετικές κοφτερές, κοφτερές πέτρες, καυτή άμμος ερήμων, αγκάθια της ζούγκλας, χιόνια της Ρωσίας έχουν γνωρίσει τα γυμνά, ελαστικά, χαριτωμένα πέλματά της. Πάτησε μακριά, λεία δάχτυλα με καρφιά από φίλντισι στο κουμπί του joystick.
  Και εκτόξευσε ένα βλήμα διάτρησης θωράκισης με πυρήνα ουρανίου. Και κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Ας είναι φως για σένα!
  Το πυροβόλο των 105 χλστ. έχει τεράστια καταστροφική επίδραση. Και ο "Pershing" έχασε τον μισό πύργο.
  Η Γκέρντα κούνησε το ψηλό, σφιχτό στήθος της και παρατήρησε:
  - Αλίμονο, ο "Τίγρης" δεν μπορούσε να το κάνει αυτό! Του έλειπε η δύναμη διάτρησης! Αλλά και πάλι, είναι καλύτερο από το Sherman.
  Η Μάγδα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Βλέποντας τι. Εάν κρεμαστούν οθόνες στο "Firefly", τότε δεν θα είναι χειρότερο από τον "Τίγρη", ακόμα καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της θυμωμένη. Πυροβολήθηκε στο τανκ. Και ολοκληρώνοντας το τελευταίο "Pershing" πρόσθεσε:
  - Ο "Τίγρης" μας είναι ακόμα πιο ακριβός, όλα αυτά τα δυτικά εξωτικά, και οι ρωσικές διαστροφές. Πιστεύω στη νίκη μας, ακόμα και με άρματα μάχης T-4, ας είναι!
  Δώδεκα αυτοκίνητα, τα κορίτσια χτυπούσαν σαν σπόροι. Δεν τους πυροβόλησαν καν. Οδυνηρά μεγάλη απόσταση για αμερικανικά όπλα.
  Τα κορίτσια πάνε και γελάνε. Καλό τους.
  Η Σάρλοτ ξαναρχίζει το γνωστό hurdy-gurdy:
  - Όχι, Μάγδα! Πρέπει να απαρνηθείτε τον Χριστιανισμό μια για πάντα. Διαφορετικά, θα είσαι εν δυνάμει προδότης!
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι απάντησε:
  - Δεν! Είμαι αφοσιωμένος στο Τρίτο Ράιχ, αλλά δεν θα απαρνηθώ ούτε τον Ιησού Χριστό!
  Η Γκέρντα χτύπησε το όμορφο, μυώδες πόδι της στην πανοπλία με τη γυμνή της σόλα και παρατήρησε:
  "Αλλά ο Χριστός δεν πρέπει να αρνηθεί!" Μόνο που πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν Γερμανός κατά σάρκα, και όχι Εβραίος, και όλα θα πάνε καλά!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Γερμανικά... Τι γίνεται όμως με τη μαρτυρία της Βίβλου;
  Η Γκέρντα είπε σκληρά:
  - Τότε εσύ Βίβλος! Αν υπάρχει Main Caf!
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Το Mein Kaf δεν είναι Θεϊκή αποκάλυψη. Και η δουλειά ενός ατόμου, έστω και εξαιρετικού! Πιστεύω σε αυτό που προέρχεται από τον Θεό!
  Τότε όλοι οι πολεμιστές φώναξαν σε χορωδία:
  - Ο Θεός μας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ!
  Η Μάγδα απάντησε γενναία:
  - Αλλά δεν ήταν ο Χίτλερ που κατέκτησε και δημιούργησε το σύμπαν!
  Η Γκέρντα χτύπησε θυμωμένη τη στρογγυλή της φτέρνα στην πανοπλία και δήλωσε:
  - Και αυτό δεν το συζητάμε πια! Ποιος δημιούργησε το σύμπαν, ο χρόνος θα δείξει!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας κάνουμε κορίτσια καλύτερα την ερώτηση - τι θα κάνουμε μετά τον πόλεμο;
  Η Χριστίνα χαμογέλασε και πρότεινε:
  -Πάμε για δουλειά! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά με το κατάλευκο κεφάλι της:
  - Φυσικά, στα επαγγελματικά! Ή μήπως θα παίξουμε σε ταινίες;
  Η Μάγδα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Και τι? Αυτή είναι μια καλή συνέχεια μιας καριέρας! Τελικά, οι ταινίες είναι υπέροχες!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε, πέρασε το χέρι της πάνω από το ανακουφιστικό της πιεστήριο και παρατήρησε:
  - Και ποιον θα έπαιζες; Άγγελος τι;
  Η Μάγδα με ένα σιχαμένο βλέμμα είπε:
  - Γιατί όχι? Γιατί έχω το σωστό βλέμμα. Θα έλεγα για τον Ιησού Χριστό σε όλους τους πιστούς! Αυτό θα ήταν σωτήριο!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και εξήγησε:
  - Στη νέα άρια θρησκεία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σωτηρία. Στην πραγματικότητα, η ουσία της εντολής προς τον Άρειο είναι να υπηρετήσει το Ράιχ. Και οι υπόλοιποι - υπακούστε στους Άριους! Δεν σωζόμαστε λοιπόν, αλλά κυβερνάμε!
  Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με χαλκό, αλλά με μια πρόσμιξη κίτρινων μαλλιών, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κυβερνάμε και κατακτάμε! Σε αυτόν τον κόσμο, είμαστε στα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ. Σε αυτό θα έχουμε δικό μας στρατό. Και θα κατακτήσουμε άλλα σύμπαντα. Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά... Νομίζω ότι θα γίνει πόλεμος, και γλέντια, και κτήματα! Συνδυασμοί απόλαυσης του κόσμου και ένα συναρπαστικό παιχνίδι πολέμου!
  Η Σάρλοτ είναι ένα κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά, που έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Γιατί μια πραγματικά ειρηνική ζωή είναι βαρετή... Έχουμε τόσο συνηθίσει να τσακώνουμε που μας έχει γίνει ψωμί!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Μάλλον, ακόμη και αέρα! Ή νερό ανακατεμένο με γλυκό κρασί!
  Η Μάγδα είπε λυπημένη:
  - Κρίμα... Καμιά φορά με κυριεύει ένα κύμα τύψεων. Άλλωστε, το να σκοτώνεις άλλους είναι κακό. Προκαλούμε πόνο και βάσανα! Τι, παιδιά χωρίς πατέρα!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της, παρατηρώντας:
  Όλοι κινδυνεύουμε! Αλλά παρηγορηθείτε! Ο άνθρωπος είναι ακόμα θνητός! Και αν το σκεφτείς, είναι πραγματικά σημαντικά τριάντα ή σαράντα χρόνια στην κλίμακα της αιωνιότητας; Και αιώνια ζωή!
  Η Μάγδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν, αν κοιτάξετε φιλοσοφικά, τότε είναι έτσι... Αλλά πραγματικά, αυτό δεν διευκολύνει καθόλου τα μικρά παιδιά!
  Η Σάρλοτ πέταξε τα χάλκινα μαλλιά της και σφύριξε:
  - Φανταστείτε ότι είναι υπάνθρωποι! Μόνο ζώα και θα νιώσετε καλύτερα!
  Η Μάγδα, τρέμοντας ένα δάκρυ από τις βλεφαρίδες της, απάντησε:
  - Μα μετά από όλα και τα ζώα είναι κρίμα! Αχ... σε τι κόσμο ζούμε! Όλα είναι απλά αδίστακτα! Και ο θάνατος κυβερνά!
  Η Σάρλοτ μίλησε με δύναμη, συνθέτοντας καθώς προχωρούσε:
  Αφήστε τα ποτάμια του αίματος
  που ρέει στη γη,
  Αφήστε τους να γκρινιάζουν από τον πόνο -
  Φωτιές παντού!
  Και αφήστε το κακό θάνατο
  Μια εξαγριωμένη μπάλα κυβερνά,
  Όλοι πεθάνετε
  Ο Σατανάς σας κάλεσε να λογοδοτήσετε!
  Αφήστε τον ανεμοστρόβιλο να καταβροχθίσει
  Η ροή των ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει
  Το χάος βασιλεύει!
  Η Γκέρντα διέκοψε τον σύντροφό του, καλύπτοντας το κόκκινο στόμα της με το γυμνό του πόδι. Ο ξανθός εξολοθρευτής αναφώνησε:
  - Λοιπόν, γιατί τόσο απαισιόδοξος! Εδώ ο πόλεμος θα τελειώσει και ο πλανήτης θα ανθίσει σαν κήπος. Νομίζω ότι έχουν μείνει λίγα. Η Αμερική είναι άλλοι έξι μήνες, λοιπόν, η μεγαλύτερη χρονιά. Μετά θα προσθέσουμε τη Ρωσία και θα μείνει μόνο η Ιαπωνία. Αλλά αυτό είναι βραχύβιο για εμάς. Το πολύ σε τρία χρόνια θα σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι... Και οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά!
  Η Χριστίνα είπε αναλυτικά:
  - Εν πάση περιπτώσει, στον πόλεμο ... Νομίζω ότι θα έρθει η ώρα, και πολύ σύντομα, που θα μείνει μόνο μία αυτοκρατορία στον κόσμο. Και τότε, σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουν πόλεμοι. Και νομίζω ότι χάρη στην ανάπτυξη της γεωργίας και την ιδανική γερμανική οργάνωση, η πείνα θα εξαφανιστεί επίσης σε λίγα χρόνια. Τότε θα κατασκευαστούν κατοικίες για όλους. - Το κορίτσι με τα χάλκινα μαλλιά και μια μυώδη, λεπτή και τέλειες αναλογίες σιλουέτα μίλησε με ενθουσιασμό. "Τότε θα αναπτυχθεί η ιατρική και η ασθένεια θα εξαλειφθεί. Θα πετάξουμε στο διάστημα, θα εγκατασταθούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Ας κατακτήσουμε τα γηρατειά. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι νέοι και όμορφοι, σαν υπέροχα ξωτικά. Ή ίσως μας περιμένουν νέοι πόλεμοι στο διάστημα. Τέτοιος αστρικός με εξωγήινους με τρία χέρια. Και θα παλέψουμε με τόλμη για τις ιδέες του φασισμού σε όλη την οικουμένη!
  Η Charlotte, με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της, τραγούδησε:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο... Ας φιληθούμε!
  Η Μάγδα έχει ήδη δηλώσει πιο αισιόδοξα:
  - Μα είναι καλύτερα έτσι! Όχι αιώνιους πολέμους, αλλά ειρηνική δημιουργία!
  Εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από νάρκη. Η δεξαμενή τινάχτηκε. Ο κύλινδρος έσκασε και το αυτοκίνητο επιβράδυνε λίγο. Η Γκέρντα κάλεσε μια ομάδα επισκευής στο ραδιόφωνο. Η ζημιά δεν στέρησε από το ρεζερβουάρ τις οδηγικές επιδόσεις, αλλά μείωσε κάπως την ταχύτητά του. Επομένως, ο κύλινδρος πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Εδώ η θέση της ανάρτησης είναι διαφορετική - πιο βολική για επισκευή από την κλιμακωτή σειρά που είναι χαρακτηριστική των "Tigers" και "Panthers".
  Επιπλέον, τα κορίτσια ζεστάθηκαν με χαρά στη ζούγκλα. Γιατί να μην κολυμπήσετε στο ποτάμι. Η δεξαμενή, φυσικά, ο χώρος είναι ζεστός, ακόμη και το κλιματιστικό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Υπάρχει ακόμα το νότιο Μεξικό - οι τροπικές περιοχές, και τον Μάρτιο είναι αρκετά ζεστό. Αλλά γενικά ο καιρός είναι παραδεισένιος.
  Το ποτάμι ήταν κοντά και τα κορίτσια βυθίστηκαν σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κροκόδειλους. Εδώ διεξάγεται πόλεμος και όλα τα ζωντανά πλάσματα έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Το νερό είναι ζεστό και ευχάριστο για κολύμπι. Τα κορίτσια κολύμπησαν και, θαυμάζοντας τις ακτές της ζούγκλας, η Γκέρντα παρατήρησε:
  -Παρόλα αυτά, ο κόσμος μας δεν στερείται γοητείας! Μάλλον καλό θα ήταν να γίνουμε αθάνατος σαν ορεσίβιος και να ζήσουμε όλοι μαζί με την ανθρωπότητα παρακολουθώντας την εξέλιξή της. Και πετάξτε στο διάστημα!
  Η Κριστίνα έγνεψε καταφατικά λέγοντας σοβαρά:
  - Παράδεισος χωρίς αμαρτία, εξαιρετικά βαρετό... Ούτε μια περιουσία στο καζίνο για να χάσεις, αλλά ακόμα καλύτερα να κερδίσεις, να μην κυνηγήσεις. Ναι, ο πόλεμος είναι εθιστικός...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Νομίζω ότι σύντομα θα εφεύρουν παιχνίδια που μπορούν να απεικονιστούν στην οθόνη - τέτοιοι είναι οι στρατιωτικοί!
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Πρέπει να καταστρέψεις τα πάντα!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος... Όποια δύναμη κι αν είναι!
  Η Γκέρντα, συριγόμενη και ρουθουνίζοντας, τραγούδησε:
  - Θέλω να δω το κενό μπροστά μου! Σε αυτό θα χτίσω το κάστρο μου, το όνειρό μου!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Όχι, σίγουρα είναι υπέροχο να τσακώνεσαι! Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κερδίζεις!
  Η Χριστίνα αναφώνησε ψηλά στα πνευμόνια της:
  - Το ίδιο το δεξί χέρι του ουρανού βοηθά τη Γερμανία. Η Άρια πίστη μας, ο μοναδικός μας μονοθεϊσμός! Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Γκέρντα έριξε νερό και απάντησε:
  - Ναι, γίναμε πιο δυνατοί! Είναι κρίμα που μόλις πέσαμε σε μια αντιαρματική νάρκη.
  Η Χριστίνα είπε σκεφτική:
  - Και πώς να προστατέψετε τις κάμπιες;
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της.
  - Δεν ξέρω...
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Προστατεύονται από κοχύλια με ασπίδες, και από νάρκες... Εκτός αν είναι από πιο χοντρά, για να μην σκάσουν!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Τότε η απόδοση οδήγησης θα πέσει λόγω της αύξησης του βάρους. Αυτό θα έκανε το τανκ να πετάξει!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Για να πετάει το τανκ στον αέρα και να μην πέσει! Και ανέπτυξε ταχύτητες πεντακοσίων μιλίων την ώρα!
  Η Charlotte, πιτσιλίζοντας, ανέφερε τις πληροφορίες:
  - Άκουσα ότι ο στόλος μας έχει ειδικά πλοία που πετούν λίγο χωρίς να αγγίζουν το νερό! Και αναπτύσσουν την ταχύτητα ενός βιδωτού μαχητικού, και μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα, καθώς και να αποκτήσουν κυριαρχία στη θάλασσα! Μια τέτοια αεροπορία στη θάλασσα θα μας κάνει ανίκητους!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Και είμαστε ήδη ανίκητοι! Αυτό θα μας κάνει - σούπερ ανίκητους!
  Η Σάρλοτ γύρισε ανάσκελα, κλώτσησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Είμαστε άρια κορίτσια, δολοφόνοι στην καρδιά μας!
  Και η ομορφιά βούτηξε πιο βαθιά στο νερό. Προχώρησε λίγο πιο βαθιά. Χτύπησε τις φίλες της στα γυμνά τακούνια και αναδύθηκε. Ξεκίνησε ένα σιντριβάνι με νερό, κραυγάζοντας:
  - Τι καλή άνοιξη στους τροπικούς! Το νερό είναι σαν το γάλα στον ατμό!
  Η Γκέρντα τραγούδησε αστειευόμενη:
  - Η Αφρική είναι τρομερή ναι, ναι, ναι .... Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι! Μην πηγαίνετε κορίτσια στην Αφρική για βόλτα!
  Οι καλλονές γέλασαν. Το παγοδρόμιο έχει ήδη αλλάξει - τα συνεργεία επισκευής είναι στα καλύτερά τους. Και τα κορίτσια από παντού πήδηξαν στο τανκ. Η σιλουέτα του E-50 είναι αρκετά χαμηλή και το ίδιο το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ αισθητό. Οι γυναίκες πολεμίστριες άναψαν τον κινητήρα του αεριοστροβίλου και ανέβασαν ταχύτητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Charlotte, ένα έμπειρο τάνκερ, παρατήρησε:
  - Ωστόσο, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου είναι πολύ καλύτερος από έναν κινητήρα ντίζελ. Είναι και πιο συμπαγές και επιταχύνει το ρεζερβουάρ πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητό μας έχει εκπληκτική ευελιξία!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Ήταν απρόσεκτος και αφελής, τα κορίτσια είχαν ένα γυμνό νεανικό βλέμμα ... Όλα τριγύρω έμοιαζαν υπέροχα - πριν από τριακόσια χρόνια!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν! Ο διοικητής μας χτυπά με χιούμορ... Αν και πραγματικά φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από την αρχή του πολέμου... - Η κοπέλα πέρασε το χέρι της πάνω από το ψηλό, ελαστικό στήθος της και συνέχισε. - Ταυτόχρονα, μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει σαν να ήταν χθες! Α, τελικά, οι ζωές των ανθρώπων είναι σύντομη και κατά κάποιο τρόπο περνούν απαρατήρητες!
  Η Γκέρντα παρατήρησε άγρια:
  Αλλά δεν είμαστε μεγάλοι, έτσι; Είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια! Και η πορεία μας από τη νίκη στο
  Νίκη!
  Η Μάγδα παρατάχθηκε στον πύργο του πολυβόλου, γκρέμισε το αμερικανικό κελί και ούρλιαξε:
  - Ναι, πιστεύω στη νίκη μας... Ειδικά τώρα, που έχουμε όλα τα ατού. Αλλά ας μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Άλμπερτ... Μου λείπει αυτό το αγόρι... Είναι περίεργο να ερωτεύεσαι ένα παλληκάρι, κι ας είναι ψηλό, την κατασκευή του Απόλλωνα!
  Η Σάρλοτ λογικά παρατήρησε:
  Μου άρεσε και ο Άλμπερτ. Έχει κάποια ιδιαίτερη ομορφιά. Και γενικά, οι έφηβοι, όταν οι φυσιογνωμίες τους δεν έχουν καλυφθεί ακόμη με γένια, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους δεν έχουν ολοκληρώσει το σχηματισμό τους, διακρίνονται για την ιδιαίτερη γοητεία τους. Και το πιο σημαντικό, δεν είναι ακόμα τόσο εμπορικοί, σας αγαπούν, όχι τα χρήματά σας!
  Η Χριστίνα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Και οι τέσσερις είμαστε τόσο όμορφοι που οι άντρες αγαπούν πρώτα απ' όλα το σώμα μας. Και πόσα έχουμε είναι ήδη το εισόδημά μας!
  Η Γκέρντα είπε λογικά:
  - Το να είσαι γυναίκα είναι πιο εύκολο! Φώναξε τον σκύλο και θα πηδήξει στο κρεβάτι. Τουλάχιστον όσο είσαι νέος. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς άντρα. Είναι εύκολο να τους προσελκύσεις. Αλλά ένας άντρας, για να βάλει μια γυναίκα στο κρεβάτι, πρέπει να προσπαθήσει ....
  Η Σάρλοτ απάντησε σαρκαστικά:
  - Όχι εσύ τελικά... Δεν είμαστε πολύ κολλητοί!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Λατρεύω τους νέους, όμορφους, με καμπύλες άντρες. Και δεν πάω για ύπνο με κανέναν. Κατά κανόνα επιλέγω αθλητικά χτισμένη. Κάποιοι με κοιλιά, ακόμα και στρατηγός δεν με ελκύει. Και μπορούμε να επιλέξουμε!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Εδώ είναι μια πόρνη στο πάνελ, δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Και pot-bellied θα σερβίρει, και φαλακρός, και παλιός ... Αυτό είναι φυσικά ένα μείον του επαγγέλματός της!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείς να πας στον οίκο ανοχής ενός στρατιώτη... Τότε όλοι οι πελάτες σου θα είναι νέοι και λεπτοί. Και ποικιλία και λίγο πολύ ελκυστική... Για παράδειγμα, δεν αρνούμαι ποτέ έναν όμορφο άντρα!
  Η Χριστίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ναι... Η ποικιλία ανάβει! Το σεξ απαιτεί διαφορετικά πιάτα και μπαχαρικά. Είμαστε νέες γυναίκες και αγαπάμε τους νέους... Θέλουμε αθλητικούς συνεργάτες με μυώδη σώματα. Και κάποιος πρέπει να τα βάλει με όχι και τόσο όμορφους άντρες. Δεν μπορείς παρά να συμπάσχεις με αυτές τις γυναίκες!
  Η Σαρλότ τραγούδησε με αγωνία:
  - Η ομορφιά μετατρέπει τον άνθρωπο σε σκλάβο ... Και μετά θάνατον, πίστεψε δεν θα βρω ησυχία, θα δώσω την ψυχή μου στον διάβολο για μια νύχτα μαζί σου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο "Witch" και κελαηδούσε:
  - Είναι αμαρτία, τι είδους σεξ είναι το δικό μας εκτός γάμου ... Καλύτερα να αφήνουμε λάγνους λογισμούς!
  Η Σάρλοτ απάντησε θυμωμένη:
  - Και γκρίνιαζες από τους οργασμούς όχι χειρότερα από εμάς... Άρα δεν πρέπει να εκτρέφεις μια υποκριτή νοσοκόμα.
  
  Τα στρατεύματα του Χίτλερ έφεραν την Αμερική σε κυκλοφορία πολύ έντονα. Και το πάτησε με σφιγκτήρα και από τις δύο πλευρές.
  Η πολεμική μηχανή της Βέρμαχτ προχωρούσε μέσω του Μεξικού. Άγριες μάχες, πολύ αίμα και σπασμένο μέταλλο. Πολλές απώλειες υπέστησαν και οι ξένες μονάδες του Τρίτου Ράιχ. Οι Ναζί προσπάθησαν να προστατεύσουν τους Άριους όσο το δυνατόν περισσότερο. Αφρικανοί, Άραβες, Ινδοί, Κινέζοι ρίχτηκαν στη μάχη. Οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν επίσης πιο έγχρωμο στρατό. Αυτό επιβράδυνε κάπως τον ρυθμό προόδου. Οι ίδιοι οι Γερμανοί κάθισαν σε βαριά τανκς. Ο Φύρερ διέταξε να βγουν από την παραγωγή όλες οι δεξαμενές ελαφρύτερες από πενήντα τόνους και να στραφούν στο πιο πρόσφατο μοντέλο Ε-50. Και επίσης να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βαριά τεθωρακισμένα οχήματα σε μάχες με τους Αμερικανούς.
  Αυτό επιβράδυνε κάπως την προέλαση των Γερμανών στο Μεξικό. Ο Fritz ανέπτυξε το πιο πρόσφατο τανκ, πυροβόλησε και χρησιμοποίησε jet jet αεροσκάφος με ενισχυμένη θωράκιση. Οι Αμερικανοί γύρισαν πίσω. Ο Μάρτιος ήταν απασχολημένος.
  Ο πιλότος και ο superas Friedrich σημείωσαν πόντους. Το αγόρι πολέμησε στην τελευταία τροποποίηση του ME-262 "X" και βελτίωσε με μεγάλη αυτοπεποίθηση τα σκορ του. Ταυτόχρονα, χτυπώντας εναέριους και επίγειους στόχους. Η Helga έτρεξε δίπλα του στο δεξί χέρι. Επίσης ένας αισιόδοξος πολεμιστής. Ο Φρίντριχ έχει γίνει ήδη ένας πραγματικός θρύλος, σαν ένας φανταστικός υπεράνθρωπος.
  Και τώρα το αγόρι εκτοξεύει μια έκρηξη πέντε αεροβόλων. Αμέσως εκρήγνυνται πενήντα αμερικανικά αεροπλάνα. Μεταφέρονται από ένα βλήμα αέρα. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήταν παγωμένα σε λήθαργο. Δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Και ο Φρίντριχ ξαναπυροδοτεί. Και πενήντα ακόμα Αμερικανοί γύπες ανατινάζονται. Αυτό είναι πραγματικά ένα θαύμα. Η Helga πυροβολεί, καταρρίπτει τέσσερα αεροπλάνα και ψιθυρίζει στον άσο:
  - Είσαι ένας υπεράνθρωπος υψηλού επιπέδου!
  Τα αμερικανικά αεροπλάνα προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά η τρίτη στροφή γλείφει άλλα μισά εκατό. Η ακρίβεια του Φρίντριχ είναι απίστευτη. Είναι πραγματικά και υπεράνθρωπος και παιδί. Και εκατόν πενήντα αμερικανικά αεροπλάνα καταστρέφονται. Η Helga κατάφερε να καταρρίψει πέντε αυτοκίνητα, τα υπόλοιπα γερμανικά μαχητικά ακόμα λιγότερα.
  Το αγόρι λέει:
  - Μια κότα ραμφίζει κόκκους κόκκους και παίρνει βάρος περισσότερο από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια.
  Και τώρα ο Φρίντριχ πήρε επίγειους στόχους. Η Γερτρούδη, πατώντας τα γυμνά της πόδια στα πετάλια, μόλις και μετά βίας συμβαδίζει με το αγόρι. Ο Φρίντριχ πυροβολεί σε στήλη δεξαμενής. Μια έκρηξη από μια κάθετη κατάδυση καταστρέφει: δεκαεπτά τανκς Sherman, οκτώ Grands, τέσσερα Pershings, εννέα αυτοκινούμενα όπλα Witch, τρία Big Toms και δεκαοκτώ μεταφορείς. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα χτυπιούνται και φλέγονται. Μέσα τους, ένα κιτ μάχης αρχίζει να σκίζεται. Και ακολουθεί η καταστροφή όλης της στήλης, κυριολεκτικά σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Helga, αυτή η όμορφη ξανθιά χτυπάει με ξυπόλυτα πόδια, αναφωνεί:
  - Ο Φρίντριχ είναι ο πιο κουλ άσος μαζί μας, απλώς συνεχίζεται η υψηλότερη κατηγορία!
  Το αγόρι της δείχνει τη μύτη και γελάει... Γυρίζει το ME-262 του και ψάχνει ξανά για θήραμα. Έχει αναπτύξει τη διαίσθηση. Εδώ έλαμψαν επτά "Mustang" στα σύννεφα. Και μετά καταρρίφθηκαν. Τότε το αγόρι επιτέθηκε στις κολώνες. Άρχισε να εκδικείται τους πάντες, να σπάει και μοτοσυκλέτες και μεταφορείς. Και κανείς δεν έχει αντίρρηση! Οι Αμερικανοί απλώς εξοντώνονται.
  Κάτι καταφέρνει να αρπάξει και η Χέλγκα.
  Το κορίτσι τσακώνεται με ένα μπικίνι. Αυτό είναι το πιστεύω της, όπως κάνουν πολλές γυναίκες πιλότοι. Και γιατί σημειώνεται ότι για τις γυναίκες, όταν ο θάνατος δεν τους έρχεται με ελάχιστα ρούχα. Κάπως πιο τυχερά και άτρωτα κορίτσια που τσακώνονται ξυπόλητα. Και αυτό το φαινόμενο κάνει τις γυναίκες πιλότους να γδύνονται όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Και στη ζέστη, το γυμνό είναι πιο ευχάριστο. Είναι τέλος Μαρτίου, και έχει πολύ ζέστη στο Μεξικό, και στο ίδιο το αεροπλάνο, ο κινητήρας προσθέτει επίσης θερμότητα.
  Η Helga θαυμάζει τις στροφές του αγοριού. Εδώ καταστρέφει με μια κλήση, είκοσι τέσσερις ακόμη Σέρμαν, εκ των οποίων οι έξι είναι θωρακισμένοι.
  Το αγόρι μοιάζει με το πιο συνηθισμένο παιδί δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών, αλλά έχει τέτοια εκπληκτική ακρίβεια και δύναμη. Και οι γυναίκες κολλάνε στο ξανθό αγόρι σαν βελόνες στον μαγνήτη. Επιπλέον, ο Φρίντριχ είναι ήδη στρατηγός της αεροπορίας.
  Και του απονεμήθηκαν πολλά βραβεία. Συμπεριλαμβανομένων παραγγελιών όπως ο Σταυρός Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Επίσης ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από πλατινένια φύλλα δρυός και μαύρα διαμάντια. Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Δέκα συνηθισμένοι Σταυροί Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με σπαθιά και διαμάντια. Καθώς και τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Κύπελλο Luftwaffe σε χρυσό και διαμάντια. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer και πολλά άλλα.
  Μόλις δεν βραβεύτηκε η Φρειδερίκη. Ο απολογισμός του για κατεστραμμένα αεροσκάφη πλησιάζει τις δέκα χιλιάδες. Φτάνοντας τα δέκα χιλιάδες, έχει ήδη ετοιμαστεί ένα νέο βραβείο: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού, με φύλλα πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Καθώς και το πλατινένιο σετ Luftwaffe Cup σε διαμάντια.
  Αυτή τη στιγμή ο Φρίντριχ καταστρέφει άλλη μια στήλη από τανκς. Στη συνέχεια, με μια απρόσεκτη κίνηση ενός γυμνού, αγορίστικου ποδιού, καταρρίπτει δεκαεννέα αμερικανικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δύο B-29. Ναι, είναι πραγματικά ένα απίστευτα κουλ αγόρι.
  Ο Φρίντριχ λέει μια όχι αδιαμφισβήτητη φράση:
  - Τα ικανά αγόρια κάνουν περισσότερες ανακαλύψεις από τους λαμπρούς γέρους!
  Και μάλιστα, ο έφηβος είναι ο πιο κουλ πολεμιστής στον κόσμο! Και άρχισε να παλεύει όταν δεν ήταν ακόμα έντεκα χρονών! Όμως ο καιρός περνά και το αγόρι μεγαλώνει. Είναι το μεγαλύτερο φαινόμενο. Και υπάρχει κάτι μέσα του, ειδικά σε επίπεδο γονιδίων, αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία του, μόνο πολύ μυώδης.
  Εδώ κάνει άλλη μια έκρηξη ... Καταρρίπτει οκτώ Airacobra και έξι P-51. Ωραίο παιδί, μην πεις τίποτα. Στη συνέχεια χτυπά πολλές μπαταρίες, καταστρέφοντας περισσότερα από εβδομήντα όπλα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε, να αναπληρώσετε τα καύσιμα στις δεξαμενές και το κιτ μάχης!
  Η Helga έριξε επίσης δύο κανόνια και φαίνεται ευχαριστημένη. Ο Φρίντριχ επιστρέφει με ένα κολοσσιαίο απόκτημα. Ένα τόσο χαρούμενο αγόρι. Ωστόσο, θα βελτίωνε αισθητά τους λογαριασμούς του. Σχεδόν αμέσως, ο νεαρός άσος μεταβαίνει σε άλλο μαχητικό τζετ, χωρίς να περιμένει τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου του. Και η Γερτρούδη πετάει ήδη μαζί του. Επίσης μια πανέμορφη ξανθιά με μπικίνι.
  Ο Φρίντριχ της κάνει ένα χέρι και σηκώνει το ταχύπλοο αυτοκίνητό του. Αυτό το ME-262 είναι ικανό να επιταχύνει στα 1200 χιλιόμετρα την ώρα.
  Τρελή ταχύτητα και ταυτόχρονα ισχυρή ευελιξία είναι χαρακτηριστικά αυτών των μηχανών. Ο Φρίντριχ σουτάρει από απόσταση στις Mustangs - γκρεμίζει οκτώ κομμάτια και προσθέτει ταχύτητα.
  Η Γερτρούδη γελάει:
  Λοιπόν, είσαι ιππότης! Είμαι για σένα!
  Ο Φρίντριχ γελάει, βγάζει τη γλώσσα του και φώναξε:
  - Και κύριε Σούπερ σταρ! Και τα βουνά με υπακούουν!
  Και ξαναπυροβολεί, γκρεμίζει καμιά δεκαριά αυτοκίνητα. Και γελάει ξανά... Η Γερτρούδη παρατηρεί με ένα γέλιο:
  - Εσείς, κάτι που φοβούνται ακόμα και οι Ρώσοι!
  Ο Φρίντριχ έκλεισε το μάτι στο κορίτσι, αν και δεν τον βλέπει καθαρά:
  - Νομίζω ότι οι πιο κουλ είναι οι Αμερικάνοι!
  Η Γερτρούδη ουρλιάζει ως απάντηση:
  - Είσαι macho! Είσαι macho!
  Το αγόρι γέλασε και κελαηδούσε:
  - Είμαι super macho!
  Η Γερτρούδη σφύριξε με ένα άγγιγμα από ασημένια κουδούνια στη φωνή της:
  - Ήρωα, είσαι ο υπερήρωας όλων των κόμικς και όλων των εποχών!
  Ο Φρίντριχ έδωσε τη σειρά. Κατέρριψε περίπου τριάντα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων πέντε βομβαρδιστικών. Αυτοκίνητα σκορπισμένα στον αέρα σαν τραγουδισμένα κομφετί. Το αγόρι χαμογέλασε και είπε:
  - Μα το λουλούδι της αγάπης δεν μεγαλώνει, χωρίς δόξα και επιτυχία!
  Η Γερτρούδη πάτησε το μοχλό με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Αγάπη με τον πόλεμο κύριοι, με έπιασαν στα δίχτυα! Πόλεμος φανταστείτε ανοησίες μην είστε αγάπη στον κόσμο!
  Η κοπέλα κατέρριψε αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πατώντας τη σκανδάλη με τα γυμνά της δάχτυλα και συνέχισε.
  "Μερικές φορές βοηθός σε όλα, μερικές φορές βλάπτει επιδέξια ... Και τον πόλεμο τον λέμε ιερό και τον λέμε βδελυρό!"
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε και κατέρριψε ένα άλλο αεροπλάνο. Και το αγόρι εξολοθρευτής είναι δεκαπέντε ταυτόχρονα!
  Ο Φρίντριχ τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Ορκιζόμαστε στον μεγάλο Φύρερ
  Τιμή να κρατάς και να παλεύεις μέχρι τέλους...
  Επειδή η δύναμή του είναι σαν τον ήλιο,
  Γιατί η χώρα ακονίζει το ξίφος!
  Η κοπέλα πέταξε τα γυμνά της πόδια και μετά τράβηξε τα γόνατά της μέχρι το γεμάτο στήθος της. Μετά τραγούδησε:
  - Λατρεύω το σεξ και τους ήρωες ... Ο Φύρερ ανέστη - θα σκοτώσει τους πάντες!
  Ο Φρίντριχ κάρφωσε για άλλη μια φορά από απόσταση. Κατέρριψε σαράντα αεροσκάφη με ένα φιλικό βόλεϊ αεροβόλων.
  Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Και είμαι ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε ένα μπουκάλι!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε το αεροπλάνο που της άφησε ευγενικά ο υπεράσος και τραγούδησε:
  - Και τώρα ο Άρης και ο Άρης μας κοιτούν με χαρά ... Και μπορούν να δουν κατά τις προτιμήσεις τους τι συμβαίνει γενικά!
  Ο νεαρός υπεράνθρωπος ούρλιαξε καθώς κατέρριψε άλλες ντουζίνες αμερικανικά αεροπλάνα:
  - Οδηγώ, αλλά οδηγώ διαφορετικά, πάνω από πέτρες, πάνω από λακκούβες, πάνω από δροσιά...
  Η Γερτρούδη χτύπησε με σφοδρότητα έναν Αμερικανό θύελλα, χρησιμοποιώντας το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της, σφυρίζοντας:
  - Αυτό είναι αγάπη! Φυσικά αγάπη!
  Το κορίτσι τίναξε το ψηλό, πολύ σαγηνευτικό στήθος της. Δεν πήγαν όλα καλά για την ομορφιά, αλλά το επιθετικό αεροσκάφος πήρε φωτιά και άρχισε να καταρρέει.
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε γλυκά:
  - Στους μαθητές μου - ένας εφιάλτης ... Ένα άλμα - ένα χτύπημα!
  Αλλά υπάρχουν και πάλι αεροπλάνα στον ουρανό. Ο ξανθός, όμορφος Φρίντριχ στέλνει μια ουρά. Νοκ άουτ μερικές δεκάδες αυτοκίνητα και κελαηδάει:
  - Το χτύπημα μου! Θα συντρίψουμε όλους τους εχθρούς και θα τους διαλύσουμε!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε το μαχητικό αεροσκάφος που της είχε αφήσει ως έπαθλο παρηγοριάς και κελαηδούσε:
  - Τα πόδια κόπηκαν, το πτώμα τεμαχίστηκε, οι άθλιοι Γιάνκηδες σκότωσαν τον στρατιώτη!
  Ο Φρίντριχ γέλασε, θυμήθηκε το δυνατό, χαριτωμένο σώμα της Γερτρούδης, το κορίτσι δεν είχε ούτε μια σταγόνα λίπος.
  Τι ευχαρίστηση να αγκαλιάζεσαι. Το αγόρι γρύλισε:
  - Ο αγώνας μου, αυτός είναι ο αγώνας μου!
  Και έτσι ο νεαρός πολεμιστής μεταπήδησε σε χερσαίους στόχους. Τα τανκς κινούνται. Αυτοκινούμενη ράβδος. Το αγόρι ανοίγει φωτιά από οπαδούς από απόσταση και τραγουδά μαζί:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάμε σαν αετοί ... Δεν πνιγόμαστε στη φωτιά, δεν καίγουμε στο νερό!
  Αν και, ίσως, η τελευταία φράση έπρεπε να τραγουδηθεί ακριβώς το αντίθετο. Αλλά ακόμη και στη φωτιά, καταρχήν, μπορείς να πνιγείς και το νερό μπορεί να καεί.
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε τη γαλοπούλα για πρωινό. Αυτό ψήνεται σε χρυσό φύλλο. Και τα πόδια θυμίζουν γυναικεία. Υπάρχουν πολλές γυναίκες πιλότοι στη Luftwaffe. Είναι πιο επιβιώσιμοι από τους άνδρες και σουτάρουν καλά. Και τα πόδια των γυναικών είναι εκπαιδευμένα, δυνατά, σαρκώδη. Θέλουν να χαϊδέψουν, να νιώσουν, να τσιμπήσουν.
  Ο Φρίντριχ είναι ήδη στρατηγός. Ένας πολεμιστής που έκανε μια απίστευτη, υπέροχη καριέρα. Φαινόμενο και γενετική μετάλλαξη. Με λίγα λόγια, υπεράνθρωπος!
  Ο ίδιος ο Φρίντριχ είχε επίγνωση της δικής του σημασίας. Αναστήθηκε σε τόσο νεαρή ηλικία για να αποδείξει μια για πάντα ότι δεν υπάρχει δύναμη που να μην υπόκειται στην Άρια ιδιοφυΐα.
  Τώρα το αγόρι έκαψε όλη τη στήλη. Και πέταξε. Είναι πραγματικός αετός.
  Η Γερτρούδη έτριψε το απαλό, ροδαλό μάγουλό της. Φαντάστηκε τον Φρίντριχ να φιλάει το στήθος της. Και η κόκκινη θηλή σκλήρυνε αμέσως. Ε, αυτός είναι ο νούμερο ένα πολεμιστής του Τρίτου Ράιχ. Πολεμάει σαν ολόκληρος στρατός. Και δεν σπαταλά ούτε ένα βλήμα αέρα. Αυτό φαίνεται ήδη υπερφυσικό. Αν και γιατί φαίνεται μόνο - είναι υπερφυσικό!
  Το αγόρι πρώτα κατέρριψε δύο δωδεκάδες μαχητές και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μια άλλη στήλη από τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Ένα από τα αμερικανικά τανκς δεν φαινόταν αρκετά τυπικό. Πρέπει να θυμάστε τι είδους αυτοκίνητο. Μετά ήρθαν φορτηγά με στρατιώτες Γιάνκι. Λοιπόν, θα το πάρουν.
  Ο Φρίντριχ τραγούδησε:
  - Σπέρνω τον θάνατο... Μόνο με φόβο μπορείς να το δεις... Και να πεθάνεις!
  Η Γερτρούδη χάιδεψε το πεντάλ με το γυμνό της πόδι. Ήθελε πολύ να τρέξει ξυπόλητη στο γρασίδι. Και μετά πέσε στην αγκαλιά των τύπων. Και να σε φιλάνε και να σε χαϊδεύουν.
  Ενδιαφέρον... Η Γερτρούδη ήταν ιδεολόγος φασίστας. Άρχισε να πολεμά μόλις πριν από έξι μήνες και πριν από αυτό ήταν στη ναζιστική οργάνωση νεολαίας και κατάφερε να κερδίσει επιπλέον χρήματα ως επίσκοπος σε ένα στρατιωτικό εργοστάσιο. Οι ξένοι εργάτες έπρεπε να παρακολουθούνται και ταυτόχρονα να παρακινούνται με μαστίγιο.
  Το κορίτσι απολάμβανε τον ξυλοδαρμό. Της άρεσε ιδιαίτερα να χτυπάει έφηβα αγόρια στα γυμνά τους πόδια.
  Και τώρα φαντάστηκε, και πόσο ευχάριστο και πνευματώδες θα ήταν να τηγανίζει τις γυμνές, στρογγυλές γόβες του Φρίντριχ. Άλλωστε, ο άσος είναι πολύ όμορφος και τα πόδια του είναι πάντα τόσο καθαρά, μαυρισμένα σαν χάλκινα. Αλλά δεν λερώνονται, ούτε στο χώμα, ούτε στο γρασίδι. Είναι ενδιαφέρον να νιώθεις Φρίντριχ. Ένας υπερήρωας θα φώναζε από τον πόνο ή θα προσποιείται ότι αυτό είναι ασήμαντο;
  Η Γερτρούδη άρεσε να βασανίζει τα αγόρια-σκλάβους. Της άρεσε επίσης να κοροϊδεύει τους κρατούμενους. Στο σχολείο πτήσης, τα κορίτσια δεν ήταν πολύ επιλεκτικά στις σχέσεις. Αλλά η Γερτρούδη αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ ικανός πιλότος. Μέσα σε μισό χρόνο σημείωσε η ίδια έναν λογαριασμό για τον ιπποτικό σταυρό του σιδερένιου σταυρού με φύλλα βελανιδιάς και έλαβε το δικαίωμα να πετάξει με τον στρατηγό Φρίντριχ.
  Το αγόρι είναι ακόμα πολύ μικρό για να διοικήσει, και αυτός είναι ένας τόσο καθαρά τυπικός στρατηγός. Αλλά από την άλλη, αγωνίζεται σαν μια ντουζίνα τμήματα από επιλεγμένους άσους.
  Η Γερτρούδη ένιωσε άβολα με φόντο τον Φρίντριχ. Ε, τηγανίστε τις γόβες αυτού του αγοριού! Και φέρτε τη δάδα στα γυμνά πόδια ενός όμορφου νεαρού. Για να ζεστάνετε τη λαβίδα και να σκάσετε τα δάχτυλα, ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο.
  Η Γερτρούδη αγαπούσε να διασκεδάζει πετώντας κάρβουνα στα πόδια των σκλάβων αγοριών. Στο εργαστήριο κάνει ζέστη, και οι νεαροί σκλάβοι δούλευαν πάντα ξυπόλητοι.
  Και πώς, καίγοντας τον εαυτό τους, αστεία πήδηξαν ή ούρλιαζαν. Ήταν τόσο υπέροχο. Και αστείο...
  Και με ένα κλαδάκι να χτυπάει στα χοντροκομμένα πέλματα των σκλάβων αγοριών. Είναι μια υπέροχη φύλακας, σκληρή, με σαδιστικές τάσεις. Ήθελε επίσης να βασανίσει το χαριτωμένο είδωλό της. Επιπλέον, δεν της αφήνει τίποτα ως ξανθός εξολοθρευτής.
  Η Γερτρούδη το πήρε και φώναξε:
  - Βαρέθηκα τόσο πολύ να σε δέρνω, δεν μπορείς να πιάσεις κουνούπι σε δίχτυ!
  Ο Φρίντριχ κατέστρεψε τα φορτηγά. Άλλαξε φωτιά σε αεροσκάφη συνοδείας και αεροσκάφη επίθεσης R-51. Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι αρκετά τρομερό, έχει οκτώ πολυβόλα και ρουκέτες. Αλλά φυσικά δεν συγκρίνεται με το τζετ ME-262. Ή ακόμα και XE-162, ή ακόμα και XE-262.
  Το αγόρι πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση έκστασης.
  Σάρωσε περισσότερα από ογδόντα αεροσκάφη, αφήνοντας ένα ζευγάρι για να χωρίσει η Γερτρούδη. Το κορίτσι λατρεύει να πυροβολεί με τα σαγηνευτικά, μαυρισμένα και μυώδη πόδια της. Είναι ιδιαίτερα γι' αυτήν - χαριτωμένο σχήμα, ελαφριά σοκολάτα.
  Τα κορίτσια γενικά είναι πάθος. Ειδικά στον στρατό, όπου έχουν αθλητική χάρη και γοητεία δύναμης. Είναι κορίτσια, φυσικά, ευχάριστα οπτικά και αισθάνεσαι ευτυχία όταν τα αγγίζεις με το ελαστικό σου δέρμα.
  Ο Φρίντριχ μετατόπισε ξανά τα πυρά του στις οχυρωμένες αμυντικές γραμμές των ΗΠΑ. Πρέπει να βάλουμε γρήγορα ένα τέλος στους Γιάνκηδες και να βάλουμε επιτέλους την πίεση στην ΕΣΣΔ. Είναι σαφές ότι η ανθεκτικότητα των Ρώσων είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή των Αμερικανών. Επιπλέον, στο σαράντα πρώτο έτος, τα καλύτερα τανκς είχαν συμβουλές. Παράξενο, αλλά η Ρωσία υπό τον έλεγχο των Μπολσεβίκων δεν υποβαθμίστηκε και δεν πετάχτηκε πίσω στον Μεσαίωνα.
  Αντίθετα, οι Ρώσοι έκαναν ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός. Και αν οι Γερμανοί δεν είχαν μια τόσο δυνατή και τέλεια οργάνωση, δύσκολα θα ήταν δυνατό να πετύχουν.
  Ο ίδιος ο Φρίντριχ ήταν πράγματι προϊόν γενετικών πειραμάτων των Ναζί. Όμως το αγόρι δεν ξέρει λεπτομέρειες. Είναι ξεκάθαρο μόνο ότι το τμήμα του Χίμλερ, ακόμη και πριν έρθουν στην εξουσία οι Ναζί, διεξήγαγε μυστικά πειράματα που αφορούσαν αποκρυφιστικές δυνάμεις. Και κάτι, αν κρίνουμε από το φαινόμενο Φρίντριχ, πέτυχε.
  Το αγόρι, πυροβολώντας μια άλλη μπαταρία, τραγούδησε:
  - Δεν είμαι ο διάβολος, αλλά για μένα, αλλά για μένα, ο στόχος έγινε άγιος! Είμαι άγγελος, αλλά ο Σατανάς μου άνοιξε το δρόμο - προς τη γήινη δόξα!
  Τότε το αεροπλάνο του γύρισε. Τα κοχύλια αέρα τελείωσαν και το καύσιμο έπρεπε να αναπληρωθεί. Ο Φρίντριχ δεν φοβόταν τη δίωξη, αφού το αεροπλάνο του ήταν τουλάχιστον πεντακόσια χιλιόμετρα την ώρα ανώτερο από τα αμερικανικά αυτοκίνητα.
  Και ότι οι Γιάνκηδες θα μπορέσουν να τους εναντιωθούν.
  Η Γερτρούδη χτύπησε μερικά φορτηγά και ένα κανόνι, καθώς και μια δεξαμενή καυσίμου. Η κόκκινη φλόγα καίει όμορφα. Η κοπέλα έκανε το κέφι. Φαντάστηκε πώς η φωτιά έγλειψε τη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του αγοριού, η μυρωδιά του καμένου κρέατος απλώθηκε.
  Είναι σαγηνευτικό. Ακόμα και η ίδια η πολεμίστρια ήθελε να φάει. Η Γερτρούδη κελαηδούσε:
  - Ένα, δύο - θέλουμε να φάμε! Ανοίξτε τις πόρτες ευρύτερα, αλλιώς θα φάμε τον μάγειρα! - Ένας κουλ πολεμιστής τραγούδησε με ενθουσιασμό ένα παιδικό τραγούδι. "Θα τσιμπήσουμε σαν μάγειρες, θα πιούμε ως συνοδοί, θα καταστρέψουμε ολόκληρη την τραπεζαρία και θα σκοτώσουμε τα πιάτα!"
  Η Γερτρούδη από αυτό είναι πολύ αστεία. Εδώ έχουν προσγειωθεί τα μαχητικά τους.
  Ο Φρίντριχ τρέχει από το ένα αεροπλάνο στο άλλο. Και η Γερτρούδη αντικαθίσταται από τη Χέλγκα.
  Και πάλι το αγόρι πετάει στη μάχη. Σε τι διαφέρουν η Helga και η Gertrude; Και οι δύο πολεμιστές είναι φυσικές ξανθιές. Και οι δύο είναι αθλητικοί, δυνατοί και με καμπύλες. Αλλά τα χαρακτηριστικά της Helga φαίνονται πιο απαλά και πιο θηλυκά. Αλλά και σε αυτό το κορίτσι αρέσει να πυροβολεί με τα πόδια.
  Ο Φρίντριχ τραγούδησε, νιώθοντας ενθουσιασμένος:
  - Τα κορίτσια μου είναι όμορφα, γιατί σου αρέσουν τα μηδενικά; Είμαι αρκετά παραγωγικός, και από πολλές απόψεις ένα παντοδύναμο χερουβείμ!
  Η Helga φώναξε πίσω.
  - Όχι, δεν είσαι μηδέν! Είσαι το άπειρο!
  Το αγόρι καταρρίπτει δώδεκα και μισή αμερικανικά αεροπλάνα και γρυλίζει:
  Τέτοιος πόνος, τέτοιος πόνος! Γερμανία εναντίον Αμερικής δεκαπέντε μηδέν!
  Η Helga άφησε την αμερικανική Mustang να πλησιάσει, πυροβόλησε, χτύπησε και έγλειψε τα χείλη της, λέγοντας:
  - Δύο κομμάτια λουκάνικο είχα στο τραπέζι!
  Ο Φρίντριχ τρύπησε από μεγάλη απόσταση, σήκωσε έντεκα αεροπλάνα και κελαηδούσε:
  - Είπες παραμύθια, όπως ο ίδιος ο Φάουστ στην κόλαση στον Σατανά!
  Η Χέλγκα φάνηκε προσβεβλημένη.
  - Και δεν μου άφησες τίποτα! Η κοπέλα τσίριξε πονηρά. -Τα έφαγα όλα!
  Ο Φρίντριχ απάντησε με χλευασμό:
  - Αυτό είμαστε όλοι άντρες!
  Το κορίτσι είπε με γκρίνια:
  Αλλά είσαι ακόμα αγόρι!
  Ο άσος γέλασε.
  - Ένας στρατηγός δεν μπορεί να είναι αγόρι!
  Η Helga το πήρε και τραγούδησε:
  - Ω, τι άνθρωπος είσαι - στρατηγός και συνταγματάρχης!
  Ο Φρίντριχ συνέχισε να πυροβολεί εναντίον εναέριων στόχων. Ναι, ένας τέτοιος άσος θα μπορούσε να φέρει πολλά στη μάχη για την αεροπορική υπεροχή στην Αγγλία. Αλλά τώρα δεν είναι το τεσσαρακοστό έτος, αλλά το σαράντα πέμπτο. Και η Βρετανία έχει ήδη ηττηθεί ως εκ θαύματος. Πως εγινε αυτο?
  Γιατί, το λιοντάρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Γερμανό λύκο. Ποιες δυνάμεις έχουν αφυπνιστεί σε αυτόν τον κόσμο; Λίγη ακόμα τύχη στους Ιάπωνες και τους Γερμανούς άλλαξε την πορεία του πολέμου. Και το γεγονός ότι η Βέρμαχτ είχε μια πολύ δυνατή οργάνωση. Και ο Χίτλερ απροσδόκητα αποδείχθηκε εξαιρετικός οργανωτής και στρατηγός. Τι μπορεί να αντιταχθεί σε αυτό;
  Τώρα, το 1945, η ελπίδα της Αμερικής είναι η οικονομία της και ο αρκετά μεγάλος πληθυσμός της.
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε επίσης την καριέρα του στην πυγμαχία. Πώς από μικρός έμαθα τη δύσκολη τέχνη της επιβίωσης. Και έπρεπε να μεγαλώσει στους στρατώνες. Στην αρχή υποτιμήθηκε. Αλλά το αγόρι έγινε δυνατό και, το πιο σημαντικό, ένας πολύ έξυπνος πυγμάχος. Ναι, και η μελέτη ήταν εύκολη γι 'αυτόν - κατάλαβε τα πάντα κυριολεκτικά!
  Το αγόρι έμαθε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. Και παρόλο που ο Φρίντριχ πολέμησε με τον Κόκκινο Στρατό, και μάλιστα επιδεικνύοντας εκπληκτικές ικανότητες, σεβάστηκε τους Ρώσους. Ήταν γενναίοι και σταθεροί, ικανοί μαχητές και ηρωικά άντεξαν τα βασανιστήρια.
  Ο ίδιος ο Φρίντριχ ήταν πολλές φορές έκπληκτος με το θάρρος των Σοβιετικών στρατιωτών. Έκανε όμως πολύ καλά το καθήκον του. Το αγόρι έγινε κάποιο είδος μηχανής καταστροφής. Και για αυτόν είναι σαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Μόνο που μερικές φορές η καρδιά άρχισε να πονάει από την αφόρητη αγωνία. Και αυτή η μελαγχολία έφαγε κυριολεκτικά ορισμένες στιγμές του αγοριού εξολοθρευτή, αλλά μετά υποχώρησε. Ο ίδιος ο Φρίντριχ μερικές φορές δεν ήξερε τι ήθελε. Το αίμα του δεν είναι ακριβώς άψογο και είχε ρωσικά γονίδια μέσα του. Αυτό μπέρδεψε το αγόρι. Από την άλλη όμως είναι ο διάσημος άσος της Γερμανίας, και ο νικητής! Και μπορεί να πάει πολύ μακριά!
  Και ήδη πήγε στα έναστρα ύψη.
  Τώρα ο Φρίντριχ ανοίγει ξανά πυρ. Καταρρίπτει τριάντα πέντε αεροσκάφη και λέει με ενθουσιασμό:
  - Μου αρέσει να πλατσουρίζω στη ζεστή θάλασσα, να κάθομαι στο φράχτη σαν αγόρι! Αν και δεν υπάρχει ρούβλι στην τσέπη μου - η ανεκτίμητη νιότη μου!
  Η Helga απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Αλλά ταυτόχρονα η εμπειρία σας είναι μοναδική!
  Το κορίτσι τελείωσε το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που της παρείχαν ευγενικά και κελαηδούσε:
  - Αυτός είναι αγώνας ... Σύντομα θα γίνουν εκατόν μηδέν!
  Ο Φρίντριχ απάντησε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός αγώνας. Και σύντομα θα γίνουν χίλια - μηδέν!
  Η Χέλγκα στριφογύρισε τα γυμνά της πόδια. Ήθελε να γίνει δελφίνι ή φάλαινα δολοφόνος. Ο πολεμιστής γρύλισε:
  - Είμαι για ανατροπή και νέες ευκαιρίες! Και θέλω να γίνω θεά!
  Ο Φρίντριχ, έχοντας καταρρίψει τέσσερα αεροπλάνα από μεγάλη απόσταση και προσθέτοντας ταχύτητα, ρώτησε:
  - Γιατί θεά; Ίσως και μια βασίλισσα;
  Η Χέλγκα γέλασε και απάντησε σοβαρά:
  "Η θεά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, και υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στις βασίλισσες. Για παράδειγμα, ξυπόλητοι και με μπικίνι, δεν μπορείς να πετάξεις σε αεροπλάνο!
  Ο Φρίντριχ υπενθύμισε:
  Ο πρίγκιπας ήθελε επίσης να τρέξει ξυπόλητος. Αλλά ο βρετανικός χειμώνας είναι κρύος. Και πώς δεν έπιασε πονόλαιμο!
  απάντησε η Χέλγκα χαμογελώντας.
  - Μα οι βασιλιάδες δεν αρρωσταίνουν... Και φαίνεσαι και αγόρι-βασιλιάς!
  Ο Φρίντριχ είπε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι ο βασιλιάς στην πρώτη θέση του ουρανού, και όχι μόνο η Βρετανία!
  Η Helga τραγούδησε:
  - Ο βασιλιάς μας είναι ο εκλεκτός του ουρανού, ο βασιλιάς μας αναστήθηκε από τις στάχτες! Ο βασιλιάς μας είναι ο αγγελιοφόρος της μοίρας, ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εν ολίγοις, οι ΗΠΑ δεν είχαν καμία πιθανότητα εναντίον τέτοιων αγοριών και κοριτσιών και η παράδοσή τους πλησίαζε.
  
  
  
  Voznesensky Πρόεδρος της ΕΣΣΔ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο Στάλιν πέθανε τέσσερα χρόνια νωρίτερα, ο ακαδημαϊκός και ιδιοφυΐα Voznesensky ήρθε στην εξουσία. Η ΕΣΣΔ ξεπέρασε την αμερικανική οικονομία και δυνάμωσε. Δημιουργήθηκε μια ακτινοβολία που απενεργοποίησε τα πυρηνικά όπλα. Και ξέσπασε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να γίνει κομμουνιστικός!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο του 1949, πριν συμπληρώσει τα εβδομήντα του χρόνια. Και ο διάδοχός του ήταν ο Νικολάι Βοζνεσένσκι. Ένας νεαρός ακαδημαϊκός σαράντα πέντε ετών είναι ο πιο ταλαντούχος στο περιβάλλον του Στάλιν. Επιπλέον, προσωπικά ο ηγέτης όλων των εποχών και των λαών άφησε διαθήκη γι' αυτόν, ορίζοντας τον διάδοχό του.
  Και ξεκίνησε μια νέα εποχή. Ο Νικολάι Βοζνεσένσκι έκανε προσεκτικά μια αμνηστία και μείωσε τον αριθμό των πολιτικών κρατουμένων. Όμως ο Νικήτα Χρουστσόφ απέφυγε τις ακρότητες. Εθνικιστές, κατάσκοποι και κάθε λογής αστυνομικοί και πραγματικοί εγκληματίες δεν απελευθερώθηκαν. Και το εικοστό συνέδριο με την κατάρρευση της λατρείας της προσωπικότητας δεν έγινε. Στην πραγματικότητα, γιατί να υπονομεύσει την πίστη των ανθρώπων στο κόμμα και τον κομμουνισμό. Και ο Στάλιν ήταν πολύ μεγάλος για να τον πατήσουν. Μαζί με τον Στάλιν μπορεί κανείς να πατήσει την πίστη στις κόκκινες ιδέες.
  Επιπλέον, ό,τι και να πει κανείς, ένας μεγάλος ηγεμόνας πρέπει να είναι σκληρός! Μπορείτε να θυμηθείτε τον Τζένγκις Χαν, τον Ταμερλάνο και τον Σελίμ και πολλούς άλλους κατακτητές και ηγεμόνες.
  Ο Βοζνεσένσκι οδήγησε μια ισορροπημένη πορεία ενώ συνέχισε να οικοδομεί την οικονομία και να χτίζει τον κομμουνισμό.
  Για παρασιτισμό και καθυστερήσεις στη δουλειά, φυλακίστηκαν όπως επί Στάλιν, και αυτό τόνωσε υψηλότερους ρυθμούς βιομηχανικής ανάπτυξης. Η γεωργία, η οποία υστερούσε κάπως επί Στάλιν, ανέβηκε επίσης. Παρήχθησαν επίσης λιπάσματα, τρακτέρ και διάφορος εξοπλισμός. Με επιδέξια διαχείριση, ακόμη και οι συλλογικές φάρμες μπορούν να παράγουν αποτέλεσμα. Και αυτό, φυσικά, έδωσε χώρο για εφευρέσεις. Επί Βοζνεσένσκι, η επιστήμη χρηματοδοτούνταν πιο ενεργά και πιο γενναιόδωρα από ό,τι επί Στάλιν και Χρουστσόφ, ενθαρρύνονταν οι νέοι επιστήμονες.
  Χάρη στην περισσότερη ακαμψία και την επιδέξια διαχείριση, καθώς και στην ανάπτυξη της επιστήμης, η ΕΣΣΔ εκτόξευσε τον δορυφόρο δύο χρόνια νωρίτερα. Και πέταξαν στο διάστημα το 1958 στις 18 Νοεμβρίου, τα γενέθλια του Voznesensky. Και έγινε η μέρα της κοσμοναυτικής.
  Η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε με ταχύτερους ρυθμούς. Η πειθαρχία, σε αντίθεση με την εποχή του φιλελεύθερου Χρουστσόφ και του στάσιμου Μπρέζνιεφ, ήταν σταλινική. Ο προγραμματισμός είναι πιο επιδέξιος, οι επιστημονικές εξελίξεις εφαρμόζονται πιο γρήγορα. Ο ίδιος ο Voznesensky, φυσικά, είναι πολύ πιο προικισμένος και αποτελεσματικός άνθρωπος από τον Nikita Khrushchev και τον Leonid Brezhnev. Και η ομάδα του ήταν νεότερη και πιο αποτελεσματική. Και η πτήση προς το φεγγάρι πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΣΔ το 1967. Επιπλέον, η σοβιετική αυτοκρατορία διατήρησε τον έλεγχο της Κίνας. Ο Βοζνεσένσκι είναι έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν ενώνει τους λαούς όπως ένας κοινός εχθρός!
  Ο πόλεμος της Κορέας ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου 1950. Αυτό ήθελε και ο Στάλιν. Ο Βοζνεσένσκι πήγε επίσης με αυτόν τον τρόπο και ώθησε τις ΗΠΑ εναντίον της Κίνας. Ο πόλεμος συνέχισε. Όπως ήταν φυσικό, ο λαμπρός Voznesensky δεν ήθελε ειρήνη. Ήταν ωφέλιμο για αυτόν ότι το ΝΑΤΟ και η Κίνα εξοντώνονταν μεταξύ τους και άλεθαν στρατεύματα. Τον Μάιο του 1953 ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση των στρατευμάτων της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Οι μάχες έγιναν σκληρές. Οι Κινέζοι τον Νοέμβριο, με τίμημα τεράστιων απωλειών, κατάφεραν ακόμα να πάρουν τη Σεούλ. Το χειμώνα οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Η Κίνα έριξε όλο και περισσότερες δυνάμεις στη μάχη. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι. Οι σύμμαχοι της Αμερικής πολέμησαν απρόθυμα. Αξίζει να πάρεις φέρετρα ψευδαργύρου λόγω κάποιου είδους Κορέας; Και σταδιακά έφυγε από την Κορέα. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες άντεξαν πεισματικά και αύξησαν επίσης το δυναμικό τους. Όμως τα πυρηνικά όπλα δεν χρησιμοποιήθηκαν... Οι μάχες κράτησαν μέχρι το 1963.
  Όταν επιτέλους ο Κένεντι αποφάσισε να τερματίσει έναν πόλεμο που είχε στοιχίσει στην Αμερική περισσότερες απώλειες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Έχοντας χάσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς μόνο, η Αμερική εγκατέλειψε την Κορέα. Η Κίνα έχει χάσει πέντε φορές περισσότερους νεκρούς. Αλλά με τον πληθυσμό του, αυτό δεν είναι πολύ. Περισσότεροι από εκατόν πενήντα χιλιάδες σύμμαχοι των ΗΠΑ πέθαναν επίσης, χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματίες. Συν τους νεκρούς Κορεάτες.
  Τα αντιπολεμικά και ειρηνιστικά αισθήματα εντάθηκαν στην Αμερική. Η Κίνα έγινε πιο εξαρτημένη από την ΕΣΣΔ.
  Ο Στάλιν συνέχισε να είναι λατρεία και βρισκόταν στο μαυσωλείο μαζί με τον Λένιν.
  Για τον ίδιο τον Voznesensky, αποφάσισαν να χτίσουν ένα ξεχωριστό μαυσωλείο, και πιθανώς στο Λένινγκραντ.
  Επιπλέον, το Καζάν πήρε το όνομα του Στάλιν μετά το θάνατό του. Αποφάσισαν να μην αγγίξουν ακόμα τη Μόσχα. Ίσως ο Βοζνεσένσκι ήλπιζε να ξεπεράσει τον Στάλιν και ότι η Μόσχα θα μετονομαζόταν προς τιμήν του σε Νικολάι Βοζνεσένσκι.
  Επιπλέον, το σοσιαλιστικό στρατόπεδο συνέχισε να επεκτείνεται.
  Ο Φιντέλ Κάστρο κέρδισε στην Κούβα. Και σύντομα η Κούβα μπήκε στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ο Τίτο δεν μάλωνε με την ΕΣΣΔ. Η Γιουγκοσλαβία και η Αλβανία προσχώρησαν στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ο σοσιαλιστικός κόσμος ήταν ενωμένος και διαρκής. Υπήρξε ένας πόλεμος στο Βιετνάμ, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πιο σύντομος.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις και οι σοβαρές πιέσεις από τον λαό ήταν πολύ μαζικές. Και εμφανίστηκαν οι μαύροι. Και προέκυψε το σύνδρομο της Κορέας. Η Αμερική έχει χάσει περισσότερα σε αυτό. Επιπλέον, Κινέζοι εθελοντές συμμετείχαν στον πόλεμο και επιτάχυναν την ήττα του αμερικανικού στρατού. Έτσι ο πόλεμος αποδείχθηκε πιο σύντομος, αλλά οι Αμερικανοί έχασαν πολύ περισσότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα, η ΕΣΣΔ, αναπτυσσόμενη με ταχύτερους ρυθμούς, ξεπέρασε τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά το εθνικό εισόδημα.
  Η Αμερική, αντίθετα, έχασε περισσότερα στην Κορέα και στο Βιετνάμ αναπτύχθηκε πιο αργά.
  Ο Βοζνεσένσκι δεν νομιμοποίησε ποτέ την άμβλωση και πρακτικά δεν υπήρχαν αντισυλληπτικά στην ΕΣΣΔ. Επομένως, τόσο το ποσοστό γεννήσεων όσο και η αύξηση του πληθυσμού ήταν υψηλότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Η εθνική πολιτική ήταν επίσης πιο άκαμπτη. Όπου αναγκαστικά έμαθαν ρωσικά, γινόταν ρωσικοποίηση των περιχώρων. Το 1971, εγκρίθηκε ένα νέο σύνταγμα, το οποίο έκανε την ΕΣΣΔ μια πολύ πιο ενιαία χώρα, απαγορεύοντας την έξοδο των δημοκρατιών από την αυτοκρατορία. Επιπλέον, καθιερώθηκε η θέση του προέδρου της ΕΣΣΔ, που εκλέγεται από το λαό.
  Στις 18 Νοεμβρίου 1971 διεξήχθησαν δημοψηφίσματα για νέο σύνταγμα και εκλογή του προέδρου της ΕΣΣΔ για πέντε χρόνια. Και αυτό ήταν η ενίσχυση του αυταρχισμού στην ΕΣΣΔ, αν και καθαρά νομικά. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου ήταν ήδη δικτάτορας.
  Ο Βοζνεσένσκι νομιμοποίησε τη δικτατορία του καθώς και μια αυταρχική μορφή διακυβέρνησης. Και εισήγαγε και το αξίωμα του αντιπροέδρου, φροντίζοντας τον επίσημο διάδοχο, ώστε σε περίπτωση ανωτέρας βίας να αποφύγει έναν αγώνα για την εξουσία στο περιβάλλον του. Και αυτό, φυσικά, μιλούσε για μεγαλύτερη σοφία από αυτή του Νικήτα Χρουστσόφ.
  Η ΕΣΣΔ διείσδυσε στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική. Είχε ακόμη περισσότερες επιτυχίες από ό,τι επί Μπρέζνιεφ. Ειδικά στη Λατινική Αμερική. Εκεί που οι Κουβανοί ήταν πιο δραστήριοι. Και στη Χιλή, σοβιετικά και κουβανικά στρατεύματα εισήχθησαν συντρίβοντας τον Πινοσέτ.
  Στις 18 Νοεμβρίου 1973 γιόρτασε την εβδομηκοστή επέτειο του προέδρου της ΕΣΣΔ Νικολάι Βοζνεσένσκι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ΕΣΣΔ είχε γίνει η πιο ανεπτυγμένη χώρα στον κόσμο από οικονομική άποψη, και στον στρατό ήταν από καιρό η πιο προηγμένη. Και μάλιστα άρχισαν να κατασκευάζουν έναν υπερ-πύραυλο για να πετάξουν στον Άρη. Ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ ήταν μεγαλύτερος από ό,τι στην πραγματική ιστορία και συνέχισε να αυξάνεται ραγδαία.
  Ο Voznesensky ενθάρρυνε την επιστήμη και διάφορα είδη έρευνας. Και στις 25 Νοεμβρίου 1974, ανακαλύφθηκε ακτινοβολία που απενεργοποιεί τα πυρηνικά όπλα σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη.
  Η ΕΣΣΔ έχασε επίσης την ικανότητα να εκτελεί πυρηνικά χτυπήματα, αλλά από την άλλη, δεν μπορούσε να φοβηθεί την ανταπόδοση από τους Αμερικανούς. Και ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ είναι μεγαλύτερος από αυτόν της Αμερικής και η οικονομία είναι ισχυρότερη, και ο στρατός είναι ανώτερος και σε αριθμό και σε ποιότητα. Έτσι μπορείτε να πολεμήσετε με ασφάλεια.
  Και στις 9 Μαΐου 1975 ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σύμφωνο της Βαρσοβίας κατά του ΝΑΤΟ. Και η προσπάθεια του κομμουνισμού να εδραιώσει την παγκόσμια κυριαρχία. Η Κίνα εξακολουθούσε να κυβερνάται από τον ηλικιωμένο Μάο και υποστήριζε την ΕΣΣΔ ενάντια στις ΗΠΑ. Και άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος, χωρίς πυρηνικά όπλα. Ανάμεσα στο σοβιετικό και το καπιταλιστικό στρατόπεδο. Και χύθηκε αίμα.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση κατά του ΝΑΤΟ, με ορισμένα στρατηγικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, οι κομμουνιστές ήρθαν στην εξουσία στην Ελλάδα και μπήκε στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Η Αυστρία έγινε επίσης σοβιετική χώρα.
  Έτσι η επίθεση πήγε καλά. Το χτύπημα των τανκς του Κόκκινου Στρατού συντρίβει τη δύναμη.
  Τα T-80, οι πιο πρόσφατες δεξαμενές αεριοστροβίλων, κινούνταν στην ΟΔΓ και δεν υπήρχε τίποτα να τους σταματήσει. Ένα πυροβόλο 125 χιλιοστών διαπέρασε τα γερμανικά Leopards από απόσταση πέντε χιλιομέτρων. Και τα ίδια τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να διεισδύσουν στο σοβιετικό σχέδιο στο μέτωπο, ακόμη και σε κοντινή απόσταση. Έτσι τα σοβιετικά τανκς κινούνταν σαν ρολόι.
  Η Ελισάβετ, η Έλενα, η Κάθριν καβάλησαν σε ένα τανκ. Το πλήρωμα είναι μόλις τρία. Και πυροβόλησαν εναντίον του εχθρού.
  Τα κορίτσια πάτησαν τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και χτύπησαν σωστά. Και συνέτριψε πολλά γερμανικά και αμερικανικά τανκς. Τέτοια δύναμη δεν μπορεί να σταματήσει. Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, είναι πολύ μάχιμοι.
  Χτύπησαν το "Leopard" και τραγούδησαν:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και οι πολεμιστές πήραν και έδειξαν τη γλώσσα τους!
  Η Έλενα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη στα κόκκινα!
  Η Αικατερίνα κοπάνησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ενέργεια, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά της πόδια:
  - Για νίκη επί του εχθρού!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, συνθλίβοντας τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ, τραγούδησαν ένα ολόκληρο ειδύλλιο-ποίημα, συνθέτοντας εν κινήσει.
  ΝΑΤΟ λυσσασμένο,
  ο εχθρός του συντάγματος έριξε μπροστά...
  Αλλά οι δήμιοι-αντίπαλοι,
  Οι Ρώσοι θα συναντηθούν με εχθρότητα!
  
  Κολλήστε στο δέρμα ενός χοίρου,
  Ο εχθρός θα γίνει σκόνη...
  Οι Ρώσοι πολεμούν μανιασμένα
  Δυνατή γροθιά στρατιώτη!
  
  Κορίτσια σκοτάδι της Komsomol,
  Επιτίθεται με ζήλο...
  Το βλέμμα των πολεμιστών είναι οξύ,
  Γνωρίστε λοιπόν το NATO kaput!
  
  Ο πιο δυνατός στον κόσμο
  Τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα...
  Μουλιάστε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα,
  Η ΟΜΟΝ δεν θα μπορέσει να συγκρατηθεί!
  
  Ο πόλεμος είναι τρομερή λέξη
  Αυτό είναι ατσάλι...
  Όλοι μας λέγονται αετοί,
  Και η ρωσική πίστη είναι ασπίδα!
  
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφοι Ρώσοι στο διάστημα,
  Όμορφα μυϊκά κορίτσια...
  Είναι πιο επικίνδυνοι στο σύμπαν
  Το όνειρο του αγοριού θα γίνει πραγματικότητα!
  Μπορούμε να γεννήσουμε το σύμπαν,
  Η Μόσχα είναι η Τρίτη είναι η Ρώμη,
  Και το έργο της αγάπης είναι η δημιουργία,
  Ας κάνουμε ένα απίστευτο γλέντι!
  
  Όλα θα πάνε καλά στη Ρωσία,
  Που έγινε η μεγάλη Εδέμ...
  Και τα κορίτσια ρώτησαν τον Θεό
  Όχι άλλα προβλήματα!
  
  Έχουμε πολύ ισχυρά τανκς,
  Αρκετά καύσιμα για όλη τη δεξαμενή...
  Σφιχτείτε,
  Από τη φτέρνα του κοριτσιού στο νίκελ!
  
  Κοχύλια πετούν και πύραυλοι
  Και έχουμε ωραίες βόμβες...
  Τα πόδια των πολεμιστών τραγουδιούνται,
  Θα χτυπήσει δυνατά στο μάτι!
  
  Σαν το αστέρι του κομμουνισμού
  Ένα κβάζαρ αστράφτει από πάνω μας...
  Θα καταστρέψουμε τις ορδές του φασισμού,
  Έχουμε ένα ρωσικό δώρο Θεού!
  
  Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν σαν αδέρφια για εμάς,
  Έχουμε και κόκκινο αίμα...
  Και κατάρα τους κακούς φασίστες,
  Και Lada αγάπη για τα παιδιά!
  
  Όλοι στη χώρα μας είναι γίγαντας,
  Όλοι οι άνθρωποι είναι σαν τα δάχτυλα είναι ίσα...
  Μαζί με τον Svarog είμαστε ένα,
  Ας είναι περήφανοι οι πατεράδες μας για εμάς!
  
  Η Ρωσία μου είναι μια πολεμική χώρα,
  Σε αυτό, το σύμπαν βρήκε την κόρη του ...
  Το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο
  Ας διώξουμε τους φασίστες!
  
  Δεν θα υπάρχει Ρωσία υπό το ΝΑΤΟ,
  Ο κομμουνισμός θα βασιλέψει σε αυτό...
  Πρέπει να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας
  Έτσι μόνο προς τα εμπρός, όχι προς τα κάτω!
  
  Χτίζουμε σπίτια και δρόμους
  Δημιουργήσαμε τον κόσμο για τους αιώνες...
  Κορίτσια όμορφα πόδια
  Όνειρο κάθε αγοριού!
  
  Θα κάνουμε τον κόσμο τον καλύτερο
  Και οι πιο πλούσιοι παντού...
  Και θα υπάρχουν Τουρκμένοι και Τσούκτσι,
  Ζήστε στην πιο όμορφη χώρα!
  
  Τότε θα νικήσουμε το θηρίο, ξέρεις
  Και θα κάνουμε τον κόσμο έναν υπέροχο παράδεισο...
  Το σχέδιο είναι όμορφο στο γραφείο,
  Για αυτόν τον αγώνα και τολμήστε!
  Τα κορίτσια πάλεψαν και τραγουδούσαν με γεμάτες φωνές. Αμερικανικά και γερμανικά τανκς χτυπήθηκαν. Εδώ έσπασαν και το Challenger, χώρισαν την πλευρά του από μεγάλη απόσταση.
  Η ΕΣΣΔ είναι μια ισχυρή χώρα. Αλλά και σκληρή. Για παράδειγμα, η Έλενα ήταν υπό κράτηση. Της πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στο προφυλάκιο της MGB.
  Εκεί την πήγαν σε ένα ειδικό κουτί και την διέταξαν να γδυθεί. Η Έλενα έβγαλε αργά τα ρούχα της. Μια γυναίκα με λευκό παλτό εμφανίστηκε και τράβηξε λεπτά ιατρικά γάντια στα χέρια της.
  Χαμογελώντας στην Έλενα, εκείνη έγνεψε καταφατικά.
  - Πρέπει να σε αγγίξω!
  Και άρχισε να την εξετάζει από τα μαλλιά. Μετά κοίταξε στα αυτιά της, στα ρουθούνια της, σκαρφάλωσε στο στόμα της. Αλλά το πιο ταπεινωτικό είναι όταν ένα δάχτυλο σε ένα λαστιχένιο γάντι βυθίζεται βαθιά στη μήτρα. Η Έλενα ένιωσε μια αδυσώπητη επιθυμία να ουρήσει. Τότε, η ματρόνα της με ένα λευκό παλτό άρχισε να στρίβει το δάχτυλό της στην κοιλιά της. Και ήταν τόσο ωραία... Το κορίτσι βόγκηξε ηδονικά. Η ματρόνα συνέχισε να στρίβει στον κόλπο. Μέχρι που ήρθε η Έλενα, έστω και ελαφρώς κουτσαίνοντας.
  Μετά έβαλαν ένα δάχτυλο σε ένα γάντι και μάζευαν τον κώλο της και μέσα της.
  Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε, της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τα χέρια και τα πόδια της. Και με πήγαν στο ντους της φυλακής.
  Αφού έπλυναν την Έλενα, της έδωσαν μια ρόμπα. Και πήγε στην κουκέτα. Υπήρχαν περισσότερες από τριάντα γυναίκες στο κελί. Η Έλενα, όμως, γρήγορα συνήθισε το σφίξιμο και κοιμήθηκε ήσυχα. Και άλλοι κρατούμενοι φοβόντουσαν τη σωματικά δυνατή και την κατοχή των πολεμικών τεχνών της.
  Πέρασε τρεις μήνες σε κέντρο κράτησης και αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο, οι καιροί δεν είναι σταλινικοί.
  Και τα βασανιστήρια ήταν ήπια, συχνά την γδύνονταν και την έψαχναν. Η ητρόνα Μάσα έκανε ό,τι μπορούσε. Έφερνε συνεχώς την Έλενα της σε οργασμό, βάζοντας τα δάχτυλά της στους κόλπους της Αφροδίτης και στρίβοντας εκεί δεξιοτεχνικά. Και ήταν τόσο ωραίο!
  Και ταυτόχρονα, είναι επώδυνα ενοχλητικό. Η Έλενα το θυμήθηκε αυτό με ένα ρίγος, και έγινε μούσκεμα ανάμεσα στα πόδια της.
  Και τώρα, με γυμνά δάχτυλα, πατάει τα κουμπιά του joystick και χτυπάει ένα άλλο αυτοκίνητο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προχωρούν αρκετά επιτυχώς και σχεδόν σύμφωνα με το σχέδιο. Τα κορίτσια τσακώνονται στον ουρανό Αναστασία Βεντμάκοβα και Ακουλίνα Ορλόβα.
  Πολεμούν με αεροσκάφη Yankee. Και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Παράλληλα χρησιμοποιούνται και ρουκέτες που χτυπούν από μεγάλη απόσταση. Και τα δύο κορίτσια είναι όμορφα και φαίνονται τόσο νέα. Αλλά την ίδια στιγμή, πολέμησαν επίσης κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και η Anastasia Vedmakova κατάφερε να ελέγξει τους Ισπανούς.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ με κολοσσιαία εμβέλεια και δροσερά άλματα!
  Η Αναστασία πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε ένα αμερικάνικο αυτοκίνητο και έτριξε:
  - Είμαι εξολοθρευτής!
  Η Ακουλίνα χτύπησε επίσης με τη γυμνή της φτέρνα και φώναξε:
  - Είμαι διαστημικό τέρας.
  Ο πόλεμος δεν είναι πλέον τόσο ενδιαφέρον όσο κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πύραυλοι λειτουργούν από μεγάλη απόσταση και στοχεύουν οι ίδιοι στον στόχο. Και δεν είναι εδώ που μπορείς να δείξεις επιδεξιότητα και επιδεξιότητα.
  Και ήταν όταν πολέμησαν τόσο επιθετικά με τους Γερμανούς.
  Τότε ήταν πιο σκληρό.
  Η έμπειρη, αλλά αιώνια νεαρή Akulina άρχισε να προφέρει φτερωτούς αφορισμούς, γράφοντας σαν από πολυβόλο, και η ίδια καταρρίπτει Αμερικανούς και άλλους από ένα κανόνι.
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας λύκος που προσελκύει τους ψηφοφόρους του λαγού όχι με δέρμα προβάτου, αλλά με πράσινο λογαριασμό!
  Πολιτικός, πρόκειται για έναν λύκο κατά συνήθεια, που όμως λατρεύει το πράσινο!
  Ο πολιτικός-αλεπού πιάνει τους ψηφοφόρους σαν λαγούς στις υποσχέσεις για "λάχανο"!
  Ένας πολιτικός που σταυρώνει πολύ, έχοντας έρθει στην εξουσία, θα γίνει σταυρός των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός υπόσχεται βουνά από ψεύτικο χρυσό, αλλά θα ρίξει τον αληθινό στη χαράδρα ανάμεσα στα βράχια!
  Μεγάλες βελανιδιές πέφτουν δυνατά, οι πολιτικοί ψηφοφόροι συνθλίβουν κούτσουρα όταν πέφτουν!
  Ο Θεός έχει μια νέα μέρα κάθε μέρα, αλλά οι πολιτικοί έχουν αιώνια Παρασκευή και Δευτέρα για να ξεκινήσουν!
  Ο πολιτικός θέλει καλό, μόνο στην τσέπη του!
  Ένας κλόουν παριστάνει τον ανόητο για να σε κάνει να γελάσεις, ένας πολιτικός είναι έξυπνος να σε κάνει να μουγκρίζεις από ενόχληση!
  Οι γελωτοποιοί λένε στους βασιλιάδες την αλήθεια, οι πολιτικοί λένε ψέματα στον εαυτό τους!
  Στην πολιτική υπάρχουν μόνο ζώα: αρουραίοι, λύκοι, αλεπούδες, τσακάλια, αλλά λιοντάρι μπορείς να γίνεις μόνο αν είσαι άντρας!
  Ένας πολιτικός είναι σαν τον καλικάντζαρο - θέλει να πιει αίμα, και για μια δεκάρα αγοράζει πιεστήρια αγάπης!
  Ακόμη και ένας ανόητος μπορεί να πιστέψει στον Θεό, μόνο μια ιδιοφυΐα είναι ικανή να μην χάσει την πίστη σε έναν άνθρωπο!
  Το ταλέντο, αυτό είναι διαμάντι, πρέπει να γυαλίζεται με επιμέλεια και να το κόβει η εκπαίδευση!
  Ο νεκροθάφτης δεν θα χρεοκοπήσει, ενώ ο άντρας οδηγεί μόνος του στο φέρετρο!
  Η βότκα είναι ένα δηλητήριο που δηλητηριάζει το κράτος, που ελέγχεται από πολιτικούς με μεθυσμένο μυαλό!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμφορά για έναν άνθρωπο από την πολιτική, μόνο η στεναχώρια δεν ξέρει ποιος παίζει με έναν άνθρωπο!
  Το μέλι από τα χείλη των πολιτικών είναι μεθυστικό, μόνο επώδυνο hangover και δεν φεύγει ποτέ!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά διασπά την προστασία οποιουδήποτε πάχους, εκτός αν η συνείδηση είναι κρύσταλλος!
  Ένας πολιτικός βγαίνει πάντα από το στόμα με λεκτική διάρροια, αλλά ο ψηφοφόρος το παίρνει μερικές φορές για τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων!
  Πολιτικός, αυτή είναι τέτοια αλεπού που σαγηνεύει ένα κοράκι πιο συχνά όχι με το να καυχιέται για τα πλεονεκτήματά του, αλλά με το να βρίζει τις ελλείψεις των άλλων!
  Αν θέλεις να αφαιρέσεις το τυρί από το κοράκι - γάμα καλά το αηδόνι!
  Ο πολιτικός έχει τσέπες χωρίς πάτο, αν και είναι στιβαρός πάτος στην ηθική!
  Οι πολιτικοί με τις φλόγες στα χείλη αφήνουν πίσω τους είτε μια καμένη έρημο είτε ένα σάπιο τέλμα!
  Ένα φλογερό ηχείο θα αφήσει μόνο στάχτη!
  Αν το κεφάλι είναι χυτοσίδηρο, τότε είναι το πιο εύθραυστο σημείο του σώματος!
  Αν είσαι καθαρόαιμος σαν σκύλος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλάς από πάνω σου σκύλο αλαζονείας!
  Να γίνεις καβαλάρης - άροτρο σαν άλογο!
  Η αρχή είναι πάντα δύσκολη στον αθλητισμό και την πολιτική, αλλά η γραμμή τερματισμού είναι πολύ εύκολη για να πετάξεις στην κατηφόρα!
  Το φρενάρισμα είναι κακό, το να μην έχεις φρένα είναι χειρότερο από ποτέ!
  Πολιτικός, είναι τέτοια αλεπού που στριφογυρίζει την ουρά του για να προλάβει, και είναι πονηρός να του αρπάξει το πορτοφόλι!
  Στη γλώσσα ενός πολιτικού που μπαίνει σε ένα πορτοφόλι, τα κέρματα κολλάνε καλά!
  Υπάρχει πολλή πίκρα στη βότκα, και στους λόγους της πολιτικής υπάρχει γλυκύτητα, αλλά μάλλον την οδηγεί στο φέρετρο!
  Η πολιτικός είναι φυσικά ιερόδουλη, αλλά δουλεύει αποκλειστικά με τη γλώσσα της!
  Οι οποίοι εμφανίστηκαν ενώπιον του Θεού Δημιουργού - φυσικά οι πολιτικοί, γέννησαν το σκοτάδι και το χάος!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολιτικού και στρατιώτη; Στρατιώτης τσακώνεται με ξιφολόγχη, γροθιά, πολιτικός μόνο τη γλώσσα του φτύνει!
  Αν ένας πολιτικός είναι λαϊκιστής, τότε θα τραβήξει τον ψηφοφόρο κάτω!
  Ένας πολιτικός που καταλαμβάνει το σεντ του εκλογικού σώματος, όχι κέντρο, αλλά ένας παίκτης που η πολιτική του θα βγει στο πλάι!
  Ο στρατός είναι δύναμη, αν η Πατρίδα του δεν γέννησε την αδυναμία!
  Ο στρατός είναι ανίσχυρος όταν οι στρατηγοί έχουν τα μυαλά τους στην πλάτη, και οι στρατηγοί έχουν τα χέρια τους στο σκατά!
  Μια γυναίκα αρνείται το σεξ για χρήματα λόγω αηδίας και ένας πολιτικός θα ξαπλώσει για μάννα χωρίς ντροπή!
  Μια γυναίκα θέλει σεξ από έναν όμορφο άντρα και ένας πολιτικός παίρνει ικανοποίηση από έναν μαλάκα!
  Ένας πολιτικός πωλείται για πολλά λεφτά, αλλά ο ίδιος δεν αξίζει δεκάρα, και δεν είναι τρελός!
  Αν ένας πολιτικός στερείται εξυπνάδας, αυτό το αντισταθμίζει με περίσσεια κακίας!
  Στον πολιτικό άρεσε να γαβγίζει πολύ, αλλά η πίστη σαν σκύλος κρατάει μόνο το χρυσό μοσχάρι!
  Γιατί ο πολιτικός υπόσχεται βουνά από χρυσό; Να τσουγκράνα στη ζέστη των νομισμάτων με τα λάθος χέρια στην τσέπη!
  Γιατί είναι καλύτερος ένας πολιτικός από μια ιερόδουλη; Αυτά που μολύνουν AIDS μόνο μεταφορικά, αλλά πιο θανατηφόρα!
  Όμορφα γυμνά γυναικεία πόδια, φορούν παπούτσια μόνο από πολιτικούς με αηδιαστικό τρόπο!
  Γιατί η αλεπού είναι πιο επικίνδυνη από το λιοντάρι; Γιατί η γλώσσα είναι πιο θανατηφόρα από τους κυνόδοντες!
  Ένας ανόητος δεν θα κοιμηθεί υπερβολικά, σε αντίθεση με έναν μεθυσμένο, ένας πολιτικός δεν θα σταματήσει να λέει ψέματα, σε αντίθεση με έναν ηττημένο!
  Μια ιερόδουλη χρησιμοποιεί αρωματικό άρωμα για να προσελκύσει πελάτες, ένας πολιτικός βρωμάει λεκτική διάρροια - για να προσελκύσει ψηφοφόρους!
  Γιατί οι πολιτικοί είναι σαν τις χοντρές γάτες; Γιατί η ποντικοπαγίδα τους είναι μακριά γλώσσα και λαβή από τα σαγόνια του δόλου!
  Με ποιον τρόπο η γυναίκα είναι ανώτερη από την πολιτική; Ελκύει έναν άντρα με ευχάριστη μυρωδιά, και ένας πολιτικός δεν μπορεί να κρύψει τη δυσοσμία με καμία κολόνια!
  Ο δήμιος είναι ο πιο έντιμος άνθρωπος, ο πελάτης δεν θα παραπονεθεί ποτέ ότι κάνει μια παραγγελία αργά!
  Περιπέτεια είναι και ο θάνατος, με άγνωστη συνέχεια, μόνο ένας άνθρωπος θα προτιμούσε να αποφύγει τέτοια διασκέδαση!
  Αυτός ο δήμιος είναι ο εργάτης που ο πελάτης του δεν προτρέπει!
  Ο γιατρός μερικές φορές είναι και δήμιος, μόνο που ο πελάτης ξαπλώνει οικειοθελώς από κάτω του!
  Ένας νέος χωρίς γένια μπορεί να είναι και τράγος!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας αρουραίος που δαγκώνει με τη γλώσσα του!
  Δεν υπάρχει Θεός στην καρδιά, αλλά ο παπάς είναι στο συκώτι!
  Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει ο κόσμος, αλλά ο εφιάλτης της ζωής μοιάζει ατελείωτος!
  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης είναι χειρότερος από έναν κορονοϊό!
  Ο πιο θανατηφόρος ιός είναι οι πολιτικοί που διαδίδουν τη μόλυνση του βερμπαλισμού!
  Ο Θεός δημιούργησε το φως, το σκοτάδι εμφανίστηκε όταν οι άνθρωποι τυφλώθηκαν από τους πολιτικούς!
  Πότε εμφανίστηκε ο πρώτος πολιτικός; Όταν η Εύα απάτησε τον Αδάμ και οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε από μαϊμού!
  Το αν κάποιος κατάγεται από μαϊμού είναι αμφισβητήσιμο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι μιμούνται ανάξια είδωλα!
  Ο πόλεμος είναι μια βαριοπούλα που σπάει τον καθρέφτη των ανθρώπινων ψευδαισθήσεων!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται ειρήνη, αλλά ο ίδιος μπορεί να είναι φίλος μόνο με το δικό του πορτοφόλι!
  Πολιτικός, είναι διάβολος, αλλά δεν κρύβει τόσο έξυπνα την ουρά του!
  Ο πολιτικός είναι σαν άγγελος φωτός στις ομιλίες και ο Σατανάς στην πραγματοποίηση!
  Αν ξαφνικά νιώθετε γλυκιά από τις ομιλίες ενός πολιτικού, ελέγξτε αν η νοημοσύνη σας έχει πέσει στο έδαφος!
  Με ποιον τρόπο είναι λίγο πολύ ειλικρινής ένας πολιτικός στα λόγια: οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι!
  Πολιτικός, λατρεύει να χύνει το ασήμι των λόγων, αλλά για κάποιο λόγο μόνο η σιωπή έγκαιρα παίρνει χρυσό!
  Ακόμη και ένα διαμάντι δεν είναι τόσο δύσκολο για να μην μπερδευτείς από την πεισματική επιθυμία ενός πολιτικού να υποσχεθεί!
  Εδώ οι πολεμιστές έχουν ήδη αλλάξει τα κιτ μάχης και επέστρεψαν στη βάση. Ναι, η επίθεση του στρατού της ΕΣΣΔ είναι πολύ ισχυρή.
  Μάχη και άλλοι πολεμιστές. Για παράδειγμα, το Mirabela χτυπά τους χερσαίους στόχους με μεγάλη αποτελεσματικότητα.
  Το jet επιθετικό της αεροσκάφος επιτέθηκε σε διάφορους στόχους, κυρίως στην ξηρά.
  Το κορίτσι πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε με χαρά.
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο -
  Όποιος δεν ήταν κανείς, θα γίνει τα πάντα!
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πλησίαζαν ήδη τη Βόννη. Οι στρατηγοί του Κόκκινου Στρατού ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Κέρδισαν με σιγουριά. Αλλά σε μια μάχη, μπορεί να συμβούν διαφορετικά αποτελέσματα. Ο Κόκκινος Στρατός πήρε τον αριθμό των αρμάτων μάχης και των οβίδων και άλλων τύπων όπλων. Οι μάχες έδειξαν ότι τα αμερικανικά άρματα μάχης M-60 δεν ήταν αντίπαλοι για τα σοβιετικά T-72 και T-80. Ωστόσο, ακόμη και τα προηγούμενα T-64 είναι ακόμα πιο δυνατά από τα αμερικανικά.
  Έτσι, το μέτωπο των σοβιετικών στρατευμάτων συνέτριψε ειδικά τον εχθρό. Οι Στρατάρχες της ΕΣΣΔ σχεδίασαν διαγράμματα επιθετικών επιχειρήσεων. Και προηγμένα τανκς μπήκαν στον ποταμό Ρήνο. Και κύλησε από πάνω του με κάμπιες. Και ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα.
  Μετά από αυτό, ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών, πετώντας τα σουτιέν τους, πιτσίλισε στο ποτάμι. Και ήταν τόσο όμορφο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στο Βέλγιο ... Ήταν ακόμη Μάιος του 1975, και ήταν ζεστό και ο αέρας γέμισε άνοιξη.
  Ο ντόπιος πληθυσμός μπροστά στους πολεμιστές έπεσε στα γόνατα και φίλησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους.
  Οι πολεμιστές κέρδισαν...
  Η Αλένκα, για παράδειγμα, με την ομάδα της, ήταν η πρώτη που έπεσε στις Βρυξέλλες. Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για τον κόκκινο κομμουνισμό!
  Ο Άλλα, γράφοντας από δύο πολυβόλα ταυτόχρονα, σημείωσε:
  - Και ο πράσινος κομμουνισμός δεν είναι κακός!
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας έναν στρατιώτη του ΝΑΤΟ και τσίριξε:
  - Και το πιο λαμπερό χρώμα είναι το χρώμα της νίκης!
  Ο Marusya πυροβόλησε ένα μπαζούκα, συντρίβοντας ένα εχθρικό τανκ και κελαηδώντας:
  - Θα νικήσουμε!
  Και κούνησε τις ανοιχτές κόκκινες θηλές του στήθους της. Εδώ είναι το κορίτσι...
  Εδώ πολεμούν και BMP, με όπλα και πολυβόλα. Και επίσης αλωνίζουν ενεργά τον στρατό του ΝΑΤΟ.
  Το κορίτσι, όπως πάντα, είναι γεμάτο επιθετικότητα και ενθουσιασμό. Και τα μάτια τους αστράφτουν. Είναι τόσο υπέροχοι πολεμιστές.
  Η Ολυμπιάδα, πυροβολώντας από όχημα μάχης πεζικού, τραγουδά:
  Το μεγαλείο της Ρωσίας δεν μπορεί να γίνει κατανοητό
  Είναι τόσο δυνατή και αγία...
  Ο στρατός της Πατρίδας είναι ανίκητος,
  Για τη δόξα του ανυποχώρητου στρατιώτη!
  Και το κορίτσι θα πάρει και θα πυροβολήσει από έναν εκτοξευτή πυραύλων. Και θα βάλει πολλούς εχθρούς.
  Ναι, τα κορίτσια είναι τρελά εδώ...
  Και τώρα πέρασαν τις Βρυξέλλες και τα σοβιετικά τανκς μπαίνουν ήδη στο Παρίσι. Και το κάνουν με μεγάλο σθένος.
  Τα κορίτσια Μαργαρίτα και Οξάνα έβαλαν την κόκκινη σημαία στον Πύργο του Άιφελ. Και κινείται με τον άνεμο.
  Τα κορίτσια κοιτάζουν κάτω και βλέπουν όλο το Παρίσι από κάτω τους. Υπέροχη και πολύ όμορφη πόλη. Και η φωτιά λάμπει στο σκοτάδι.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  Δάσκαλος και Μαργαρίτα,
  Ξέρεις ότι υπάρχει πόλεμος...
  Δάσκαλος και Μαργαρίτα,
  Τι είναι ο ήρωας Σατανάς;
  Η Oksana δήλωσε με σιγουριά:
  - Ο Μπουλγκάκοφ δεν έδειξε εκείνο το Σοβιετικό άτομο για το οποίο θα έπρεπε να είναι περήφανος!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Το να πετάς χαρτιά, είναι άσχημο!
  Η Οξάνα κούνησε το χέρι της στους πιλότους και σημείωσε:
  - Αλλά οι γυναίκες που ονειρεύονταν μοντέρνα φορέματα μπορούν να γίνουν κατανοητές!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες, όχι,
  Σε αυτά ο ήλιος του Μάη, που είπε ο ποιητής!
  Η Oksana εξέδωσε λογικά:
  Όσες λέξεις κι αν δώσεις
  Ερωτεύσου μας ξανά...
  Κάθε φορά λοιπόν, τουλάχιστον για μια ώρα!
  
  Ο Κόκκινος Στρατός ήταν νικητής. Πλήθη κόσμου χαιρέτησαν τα σοβιετικά στρατεύματα ως απελευθερωτές. Και ένας τόσο μεγάλος αριθμός συγκεντρώθηκε κάτω από κόκκινες σημαίες.
  Και η μουσική έπαιζε, η ορχήστρα ακουγόταν...
  Η Αλένκα, τρέχοντας κατά μήκος του βραχώδους δρόμου του Παρισιού, κελαηδούσε:
  Ονειρεύομαι το ίδιο όνειρο
  Είμαι ξανά στο Παρίσι, είμαι ξανά ερωτευμένος.
  Ο ήλιος πίσω από τις στέγες μας συνάντησε στο Παρίσι.
  Ξαφνικά κοιτάζω - στέκεσαι στο καφενείο.
  Σπούδασα γαλλικά ως παιδί
  Και αποφάσισα πώς να ξεκινήσω μια συζήτηση.
  Ευγενικά "Bonjup", θα σου πω...
  Η Άλλα διέκοψε την Αλένκα:
  - Αυτό το τραγούδι πρέπει να το τραγουδήσει ένας άντρας! Είμαστε λεσβίες;
  Η Αλένκα συμφώνησε με ένα χαμόγελο:
  - Ναι, καλύτερα να τραγουδάς σε έναν νεαρό! τύπου Vysotsky!
  Και τα κορίτσια γέλασαν.
  Μετά την κατάληψη του Παρισιού, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν περαιτέρω στο Porte de Calais για να χτυπήσουν τη Βρετανία από εκεί. Και αυτό είναι το ενεργό βήμα τους για τον Κόκκινο Στρατό.
  Το σοβιετικό ναυτικό επίσης προχώρησε και πίεσε. Ειδικά τα υποβρύχια ήταν πολυάριθμα και ύπουλα.
  Αφαιρείται από σοβιετικά οχήματα πεζικού ...
  Η Νατάσα, για παράδειγμα, μπήκε στη Ρώμη. Ήταν τόσο όμορφα στη Ρώμη. Αυτή η πόλη δεν ονομαζόταν χωρίς λόγο αιώνια. Και υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα πράγματα σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Κολοσσαίου. Και διάφορα είδη αγαλμάτων σε αυτοκράτορες και Καίσαρες...
  Η Νατάσα χτύπησε το γυμνό της πόδι στις πέτρες και έτριξε:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία της ΕΣΣΔ!
  Τότε η κοπέλα πήδηξε και στράφηκε στον αέρα. Και οι γυμνές της γόβες άστραψαν έτσι.
  Η Ζόγια επεσήμανε επιθετικά:
  - Ναι, η ΕΣΣΔ είναι πολύ διάσημη!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε γελώντας:
  - Και θα υπάρξει μια εποχή κομμουνισμού στην αυλή!
  Τότε η κοπέλα έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Και προφανώς έγινε πιο ευδιάθετη. Και ήταν έτοιμη να χορέψει.
  Η Σβετλάνα άστραψε τις γυμνές, ροζ γόβες της και σημείωσε:
  - Ο κομμουνισμός είναι υπέροχος! Όχι όμως στην αυλή, αλλά στο κεφάλι!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους.
  Η Ρώμη υποτάχθηκε στη Σοβιετική αυτοκρατορία, όπως και η Ιταλία. Και ταυτόχρονα ξεκίνησε η απόβαση στη Βρετανία. Και ο Κόκκινος Στρατός επιτέθηκε επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της Αλάσκας. Και αυτή είναι επίσης μια τόσο τολμηρή καταχώρηση.
  Τα κορίτσια Alice και Angelica έσπασαν την Αλάσκα και έδρασαν με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Αν η λέξη ακραία είναι κατάλληλη για αποτελεσματικότητα.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τον εχθρό και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, μίλησε:
  - Πιστεύω στον κομμουνισμό!
  Η Αγγελική γρύλισε θυμωμένη, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μη σε νοιάζει τι πιστεύεις - η γνώση είναι δύναμη!
  Τα κορίτσια απέκρουσαν την επίθεση του εχθρού χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η Αλίκη έπαιξε κάποτε σκάκι με τον Μποτβίνικ και μάλωνε με τον πρώτο Σοβιετικό παγκόσμιο πρωταθλητή:
  - Είναι αλήθεια ότι σε κακή θέση όλες οι κινήσεις είναι κακές;
  Ο Μιχαήλ Μοϊσέεβιτς απάντησε χαμογελώντας:
  - Ένας καλός σκακιστής δεν οδηγεί σε κακή κατάσταση!
  Η Άλις κούνησε δύσπιστα το κεφάλι της.
  Αλλά και εσύ έχασες!
  Ο Μπότβιννικ έγνεψε καταφατικά, αλλά παρατήρησε:
  - Χάθηκε, αλλά ξανασηκώθηκε!
  Σε αυτόν τον κόσμο, ωστόσο, υπήρχαν κάποιες αποχρώσεις. Ο Μιχαήλ Μοϊσέεβιτς Μποτβίνικ, δεν στερήθηκε το δικαίωμα της εκδίκησης και νίκησε και τον Πετροσιάν στη ρεβάνς. Στη συνέχεια έπαιξε άλλον έναν αγώνα μαζί του. Και έχασε από τον Σπάσκι. Μετά από αυτό, ο Botvinnik αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει την εκδίκηση. Αν και έπαιξα σε δωρεάν τουρνουά για μερικά χρόνια ακόμα. Ο Σπάσκι ηττήθηκε από τον Μπόμπι Φίσερ. Τότε ο Φίσερ πήρε ακόμα πιο πειστική εκδίκηση. Και ενώ είναι ακόμα παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι. Ο Καρπόφ δεν έπαιξε μαζί του. Και ο Φίσερ είναι έτοιμος να πολεμήσει.
  Η Αλίκη, όμως, παίζει πολύ καλά σκάκι. Και ο Botvinnik αντιμετώπισε τη δύναμή του. Πίεσε πολύ τον παγκόσμιο πρωταθλητή του.
  Τώρα η Αλίκη πυροβολεί το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή της και τραγουδά:
  - Δόξα στην Κομσομόλ, η γραβάτα στο λαιμό σου άνθισε!
  Η Αγγελική γρύλισε:
  -Κάπως μέτρια παίρνεις την Αλίκη!
  Η κοπέλα βούρκωσε ως απάντηση. Και έδωσε άλλη στροφή από το πολυβόλο.
  Τα κορίτσια απέκρουσαν την επίθεση του εχθρού και άρχισαν να προχωρούν πιο πέρα. Η Angelica αγαπούσε να παίζει το Go. Και κέρδισε σειρές εκεί με διάφορους συνεργάτες.
  Αλλά τώρα ήταν μια σφοδρή φωτιά. Και πυροβόλησε, γκρεμίζοντας τους στρατιώτες των Γιάνκηδων.
  Και ενώ το κορίτσι τραγουδούσε:
  Είμαι ένας Ρώσος ιππότης στα γόνατα των αγρίων,
  Εχθροί της Ρωσίας θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Και πώς κλείνει το μάτι στη σύντροφό του. Και με γυμνά δάχτυλα, θα ξαναρίξει χειροβομβίδα.
  Τα ερείσματα του Κόκκινου Στρατού στην Αλάσκα επεκτάθηκαν γρήγορα. Και τα σοβιετικά στρατεύματα κινούνταν σαν σταγόνες υδραργύρου στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, στη μάχη μπήκαν ελαφρά άρματα ιππικού.
  Και στις μάχες συμμετείχαν αυτοκίνητα για ένα άτομο, όπου το κορίτσι ήταν ξαπλωμένο, και μια πολύ χαμηλή σιλουέτα - συμπαγής. Και οι θέσεις των ΗΠΑ πήραν τέτοια αυτοκίνητα. Και τώρα η Μαργαρίτα καβαλάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο και πυροβολεί τους Αμερικάνους, και τραγουδάει στον εαυτό της.
  -Τρα, τα, τα! Τρα, τα, τα! Σκότωσα τη γάτα!
  Και από ένα όπλο με κοντή κάννη σαν γδούπο. Μαχητικά κορίτσια, στα οποία οι κρατούμενοι φιλούν τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους.
  Αυτοί οι πολεμιστές δεν δίνουν έλεος σε κανέναν. Εδώ είναι το κορίτσι Domino, επίσης σε ένα κινητό τανκ, και μονοθέσιο πετάει και συντρίβει τους αντιπάλους της.
  Και πού μπορούν οι Αμερικανοί να ανταγωνιστούν τέτοιους ανθρώπους;
  Το ντόμινο σκαρφίζεται από πολυβόλα και φτύνει θανατηφόρα βόμβα και τρίξιμο:
  - Για τη Ρωσία, τη χώρα του κομμουνισμού μας!
  Η Ντόμινο είναι ένα κουλ κορίτσι και οι άντρες μπροστά της πέφτουν στα γόνατα...
  Είναι ήδη Ιούνιος και οι μάχες γίνονται στα περίχωρα του Λονδίνου. Οι Βρετανοί δεν περίμεναν ότι η πρωτεύουσά τους θα δεχόταν τόσο γρήγορα επίθεση. Και στην Ευρώπη, τα σοβιετικά στρατεύματα έχουν ξεπεράσει τα Πυρηναία, ήδη στην Ισπανία. Και έρχονται στη Μαδρίτη.
  Η Ελισάβετ στο τανκ T-80. Τα κορίτσια έχουν κερδίσει πολλές ένδοξες νίκες και πλέον μπαίνουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ο Φράνκο είναι ακόμα ζωντανός και έχει ήδη τραπεί σε φυγή φοβισμένος. Και ο λαός υποδέχεται τον Κόκκινο Στρατό ως απελευθερωτές.
  Η δικτατορία έπεσε και λουλούδια πετάνε κάτω από τις κάμπιες του σοβιετικού τανκ.
  Η Ελισάβετ είπε:
  - Ανατρέψαμε τους Ναζί!
  Η Έλενα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πυροβόλησε τα πόδια, σπάζοντας το αμερικάνικο τανκ και γρύλισε:
  - Έκανα αυτό που έπρεπε, πριν από σαράντα χρόνια!
  Η Κάθριν σφύριξε επιθετικά:
  - Ναι, δεν τσάκισαν τον φασισμό στην Ισπανία, και ήρθε στη γη μας!
  Η Ελισάβετ απάντησε χαμογελώντας:
  -Καλά τίποτα! Αλλά τώρα θα τσακίσουμε όλους τους ημιτελείς ναζί στο μπουμπούκι! Θα υπάρξει μια παγκόσμια αδελφότητα του κομμουνισμού! Και οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά!
  Τα κορίτσια κελαηδούσαν με μια φωνή:
  - Οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ μεταξύ τους! Δόξα στη Ρωσία!
  Η Μαδρίτη έπεσε. Σοβιετικά τανκς μπήκαν και στη Λισαβόνα. Ανατράπηκε και ο δικτάτορας Σαλαζάρ, ο οποίος καθόταν για πολύ καιρό στο θρόνο, γνωστός για τη συμπάθειά του προς τον Χίτλερ, και σχεδόν κήρυξε τον πόλεμο στην ΕΣΣΔ.
  Τα κορίτσια η Αλένκα και η ομάδα της ανάγκασαν τους κρατούμενους να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους... Μετά από αυτό η στήλη των σοβιετικών τανκς προχώρησε.
  Το Γιβραλτάρ είναι το τελευταίο προπύργιο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Δεν υποτάχθηκε στην εποχή της ούτε στον Ναπολέοντα ούτε στον Χίτλερ. Τώρα όμως ο Κόκκινος Στρατός το εισβάλλει.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβολεί από ένα τανκ σε βρετανικές μπαταρίες.
  Το κορίτσι χαμογελάει πολύ και σουτάρει εύστοχα. Χτυπά το στόχο και τρίζει:
  - Δεν υπάρχουν φραγμοί στον κομμουνισμό!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης εύστοχα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της και γρύλισε:
  - Κορίτσι, πάρε το μηχάνημα όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Και η Αικατερίνα συνέτριψε τον εχθρό. Τον γρονθοκόπησε ακριβώς και τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων κάτω από την κάννη θα σας φανεί χρήσιμος!
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια πυροβολούν μαχητικά τις θέσεις της Βρετανίας.
  Η Ελίζαβ, ακόμη και όταν πυροβολούσε, ένιωσε έμπνευση και συνέθεσε αρκετές δεκάδες αφορισμούς.
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων, αλλά οι αλεπούδες συνήθως κυβερνούν τα ζώα!
  Ο λύκος βάζει πρόβατα, ο πολιτικός βάζει παπούτσια με λευκά γάντια!
  Η πολιτική είναι μια βρώμικη επιχείρηση και τα λευκά γάντια σε αυτήν είναι τόσο κατάλληλα όσο τα λευκά παλτά σε ένα ορυχείο!
  Ο βασιλιάς δεν είναι αυτός που βρυχάται σαν λιοντάρι, αλλά αυτός που πονηρός σαν αλεπού!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να διδάσκει τη δημοκρατία όπως το κοράκι στο αηδόνι να τραγουδά!
  Άνθρωποι, αυτό δεν είναι βοοειδή, και ο κυβερνήτης δεν είναι τηγάνι!
  Ο άνθρωπος είναι γιος του Θεού, γιατί τον σταυρώνουν στο έπακρο!
  Ένας πολιτικός μερικές φορές είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου, αλλά πιο συχνά ένα κριάρι με ρούχα λιονταριού!
  Ο πολιτικός έχει τη μεγαλύτερη τέχνη, πουλάει ακριβά, που δεν αξίζει δεκάρα!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο δικτάτορας των μπουκαλιών - ο λόγος του προκαλεί hangover!
  Δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι στην πολιτική τόσο σπάνιοι όσο οι χορτοφάγοι ανάμεσα στους λύκους!
  Η τάξη τίθεται στη σιωπή, ένα χάος προκαλεί βερμπαλισμό!
  Ο πολιτικός είναι ένας νάνος με μακριά γλώσσα και γιγάντιες φιλοδοξίες!
  Δεν υπάρχουν ξερολιθιές στο ποτάμι, ούτε πολιτικοί με καθαρά χέρια!
  Ο Θεός δεν θα αφήσει την ανθρωπότητα να χαθεί αν δεν κατέβει στο επίπεδο των κολασμένων ζώων!
  Καλύτερα να είσαι αγένειος νέος παρά τράγος που άλλαξε τα νιάτα του!
  Ο πολιτικός αποπνέει δυσωδία, μέσα από τη γλυκιά μυρωδιά των μελισμένων λόγων!
  Ένας πολιτικός έχει έναν στόχο - την εξουσία, και όλες οι μέθοδοι για να τον πετύχει είναι σκέτη βρωμιά!
  Πολιτικός, δεν είναι πάντα γερό χέρι, αλλά πάντα μακριά γλώσσα!
  Η μακριά γλώσσα του πολιτικού συντομεύει τη ζωή του ψηφοφόρου!
  Κάτω από μια δικτατορία, είναι σαν σε ένα λεωφορείο - οι μισοί κάθονται, οι άλλοι μισοί τρέμουν και ο τύραννος ελεγκτής είναι ένας δειλός λαγός!
  Πολιτικός είναι ένας μαθηματικός που δεν θέλει να μοιράζεται με κανέναν, αλλά του αρέσει να αφαιρεί!
  Δεν υπάρχουν αδέρφια στην πολιτική, αλλά γεμάτοι παλικάρια, δεν υπάρχουν μάγοι, αλλά γεμάτοι νεράιδες της νύχτας!
  Ο πολιτικός θέλει να δείξει στον ψηφοφόρο ότι είναι μάγος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς νεράιδα της νύχτας!
  Ένας πολιτικός χωρίς μπάλες από ατσάλι κινδυνεύει να φορέσει το παντελόνι του!
  Πολιτικός, αυτός είναι κλόουν, αλλά αντί να γελάς σε κάνει να κάνεις εμετό!
  Ο πολιτικός είναι κλόουν, αλλά όχι χαλί, αλλά χαλί!
  Ο πολιτικός είναι γελωτοποιός, αλλά οι καμπάνες του χτυπούν με το χάλκινο της αδράνειας!
  Πολιτική, είναι όλο χώμα όταν ανεβαίνεις στην κορυφή!
  Πολιτικός, κλέβει κάνοντας όσο περισσότερο θόρυβο γίνεται, αλλά κλέβει όχι μόνο χρήματα!
  Ο πολιτικός μαζεύει τις ψήφους των ψηφοφόρων για να κλείσει το στόμα του!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο Θεός μόνο το αντίθετο, ο Παντοδύναμος δημιουργεί τάξη από το χάος, και ο πολιτικός μετατρέπει την τάξη σε χάος!
  Ο πολιτικός είναι δειλός λαγός στην καρδιά, και επίσης λατρεύει το πράσινο!
  Η βότκα είναι αυτή που δίνει πλάκα για μια ώρα, ένας πολιτικός σε κάνει να χύνεις δάκρυα απογοήτευσης για έναν αιώνα!
  Σε ένα ποτήρι βότκα το μυαλό δεν θα πνιγεί, αλλά και μια σταγόνα από τον γλυκό λόγο ενός πολιτικού αρκεί για να πνίξει τη χώρα!
  Ένας λύκος είναι μια νοσοκόμα στο δάσος, ένας πολιτικός με λαβή λύκου σακατεύει και ανθρώπους και ζώα!
  Ο δικτάτορας είναι αλεπού, αλλά πολύ πιο λαίμαργος, και ικανός να καταπιεί όλους τους ανθρώπους με έναν βόα!
  Η πολιτική είναι λόγος, όπως η βαριοπούλα αποθαρρύνει τη σκέψη, αν και δεν έχει βάρος!
  Ο πολιτικός είναι ένας λοστός που χτυπά τα μυαλά, μόνο πιο μαλακός από το κερί όταν πρόκειται για αρχές!
  Η πολιτική είναι ένας τέτοιος τομέας στον οποίο όλοι εξαπατώνται, και όλοι κάνουν λάθος, αλλά νικητής είναι αυτός που διαστρεβλώνει την αληθοφάνεια!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα δεν κινδυνεύει να κολλήσει ένα κρυολόγημα ανδρικής αδιαφορίας!
  Οι άντρες δεν έχουν γυναικεία φαντασία για outfit, οι γυναίκες δεν έχουν ανδρικό ρεαλισμό για παπούτσια!
  Μια γυναίκα αγαπά όταν ένας άντρας είναι υπάκουος, και αδιαφορεί για το αλκοόλ, αλλά ένας άντρας που μπορεί να την υποτάξει μεθάει!
  Τα κορίτσια, εν ολίγοις, είναι ολόπλευρες τεχνίτες και πήραν το Γιβραλτάρ. Έπεσε και το Λονδίνο. Σοβιετικά πλοία έχουν ήδη αποβιβαστεί στην Ιρλανδία. Και ναι, η Αλάσκα καταλήφθηκε και ο Κόκκινος Στρατός μπήκε στον Καναδά.
  Τα κορίτσια είναι άγρια και πηδάνε...
  Η Αλίκη παρατήρησε γελώντας:
  Είμαστε σκληροί πολεμιστές!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια χειροβομβίδα.
  Η Angelica σημείωσε:
  - Η κλίση δεν είναι πάντα σημάδι ευφυΐας!
  Και με το γυμνό της τακούνι υπέκυψε σε μια μαγνητική νάρκη. Και ξάπλωσε πολλούς μαχητές.
  Τα κορίτσια τρέχουν στον Καναδά και τραγουδούν.
  Τα κορίτσια της Komsomol είναι τα πιο κουλ από όλα,
  Πολεμούν τον φασισμό σαν αετοί...
  Είθε η Πατρίδα μας να έχει επιτυχία,
  Πολεμιστές σαν με τη ζέστη ενός πουλιού!
  
  Καίγονται από απέραντη ομορφιά,
  Σε αυτά, ολόκληρος ο πλανήτης θερμαίνει τη φλόγα πιο φωτεινή ...
  Μακάρι το αποτέλεσμα να είναι απεριόριστο
  Η μαμά πατρίδα θα αλέσει μέχρι και βουνά!
  
  Προς δόξαν της Πατρίδος μας, άγιε,
  Θα παλέψουμε με τους φανατικούς...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι,
  Κουβαλάει χειροβομβίδες σε σφιχτό σακίδιο!
  
  Θα ρίξει ένα δώρο σε μια πολύ ισχυρή δεξαμενή,
  Σπάστε το για δόξα...
  Το κορίτσι πυροβολεί ένα πολυβόλο,
  Αλλά υπάρχει ένας ιππότης ενός γενναίου κράτους!
  
  Όλα μπορεί να είναι κορίτσι, πιστεύεις
  Μπορεί να πολεμήσει ακόμα και στο διάστημα...
  Και οι αλυσίδες του φασισμού θα είναι θηρίο,
  Άλλωστε, ο Χίτλερ δεν είναι παρά μια σκιά ενός άθλιου κλόουν!
  
  Θα πετύχουμε, θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν,
  Και το κορίτσι θα μετακινήσει τα βουνά με τη φτέρνα της ...
  Γι' αυτό παλεύεις και τολμάς
  Προς δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας!
  
  Ο Φύρερ θα περιμένει έναν βρόχο για τον εαυτό του,
  Και έχει ένα πολυβόλο με μια χειροβομβίδα πάνω του ...
  Δεν αλέθεις ανόητα,
  Θα θάψουμε τη Βέρμαχτ με ένα φτυάρι!
  
  Και θα είναι στο σύμπαν έτσι η Εδέμ,
  Μεγάλο όσο ο χώρος και πολύ ανθισμένο...
  Παραδόθηκες στους Γερμανούς απλά ηλίθιος Σαμ,
  Και ο Ιησούς ζει πάντα στην ψυχή!
  
  Το να είσαι μέλος της Komsomol είναι πολύ καλό,
  Φοριέται κάτω από μια όμορφη κόκκινη σημαία...
  Παρόλο που μερικές φορές είναι δύσκολο για μένα
  Όμως τα κατορθώματα της ομορφιάς δεν είναι μάταια!
  
  Ξυπόλητη, έτρεξα στο κρύο,
  Οι χιονοστιβάδες γαργαλάνε τη γυμνή φτέρνα...
  Η κοριτσίστικη θέρμη έχει πραγματικά αυξηθεί,
  Θα φτιάξουμε έναν νέο κόσμο κομμουνισμού!
  
  Εξάλλου, η Πατρίδα είναι η μητέρα μας,
  Έχουμε να κάνουμε με έντονο κομμουνισμό...
  Εμπιστευτείτε μας να μην πατήσουμε την πατρίδα,
  Ας βάλουμε τέλος στον ποταπό τερατοφασισμό!
  
  Είμαι πάντα ένα όμορφο κορίτσι
  Αν και έχω συνηθίσει να είμαι ξυπόλητος σε χιονοστιβάδα...
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Τι χρυσές πλεξούδες έχω!
  
  Ο φασισμός έσπασε μέχρι τη Μόσχα,
  Είναι σχεδόν σαν να πυροβολούν στο Κρεμλίνο...
  Και εμείς τα κορίτσια είμαστε ξυπόλητοι στο χιόνι ...
  Ο Ιανουάριος στέκεται, αλλά μας φαίνεται Μάιος!
  
  Θα κάνουμε, για την Πατρίδα, να ξέρουμε τα πάντα
  Δεν υπάρχει χώρα στο σύμπαν πιο αγαπητή σε εμάς ...
  Ας υπάρξει μια πολύ λαχταριστή ζωή,
  Δεν χρειάζεται απλά να ξεκουράζεστε στο κρεβάτι!
  
  Ας οικοδομήσουμε έναν λαμπερό κομμουνισμό,
  Πού είναι ένα παλάτι με έναν διακλαδισμένο κήπο για όλους ...
  Και ο φασισμός θα χαθεί στον κάτω κόσμο,
  Είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε σκληρά για τη Μητέρα Ρωσία!
  
  Έτσι θα είναι καλό στο σύμπαν,
  Όταν σκοτώνουμε γρήγορα τους εχθρούς...
  Αλλά τώρα η μάχη είναι πολύ δύσκολη,
  Τα κορίτσια περπατούν ξυπόλητα!
  
  Είμαστε κορίτσια, μαχητές-ήρωες,
  Ας ρίξουμε τον άγριο φασισμό στην κόλαση...
  Και φαίνεσαι ξυπόλητη ομορφιά
  Για να το κάνει το λάβαρο του κομμουνισμού!
  Τα τραγούδια μπορεί να μην είναι αρκετά για την εποχή, αλλά από καρδιάς και με όλη μου την καρδιά....
  Τον Ιούλιο του 1972, ο Κόκκινος Στρατός εισήλθε στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Και κέρδισε με πειστικότητα, παρά τις εκτεταμένες επικοινωνίες. Και οι επιτυχίες του Κόκκινου Στρατού ήταν κολοσσιαίες.
  Και υπεροχή και στα όπλα.
  Ειδικά ως τανκς, αλλά και στην αεροπορία. Και νίκησαν τους Αμερικανούς.
  Τώρα η Ελισάβετ πολεμά στο έδαφος των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολεμάει και κερδίζει και δεν ξεχνά να τραγουδάει:
  - Ενα δύο τρία! Σπάστε τον φασίστα!
  Η Έλενα πυροβολεί χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  Θα κατακτήσουμε την Αμερική!
  Η Αικατερίνα πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick και έβγαλε:
  - Η πιο κουλ νίκη θα είναι δική μας!
  Ταυτόχρονα, μερικά εύστοχα κορίτσια και αφορισμοί θυμούνται:
  Ένας πολιτικός που υπόσχεται πίτα στον ουρανό αφήνει την περιουσία του έθνους να πάει στον αέρα!
  Μια ιερόδουλη παίρνει λεφτά με τη γλώσσα της, μια πολιτική παίρνει ψήφους, αλλά η τελευταία είναι πολύ πιο διεφθαρμένη!
  Ο πολιτικός είναι γάιδαρος που θέλει να μετατρέψει τους ψηφοφόρους σε μπουλούκια!
  Ο πολιτικός έχει ένα κοστούμι κλέφτη - εκβίαση ψήφων!
  Πολιτικός είναι μια κατσίκα που την αρμέγουν με λεκτική διάρροια!
  Μια πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη από την πολιτική, το σεξ με αντάλλαγμα χρήματα, καλύτερη από την πορνογραφία για μια φωνή!
  Ο πολιτικός δίνεται ως η τελευταία πόρνη, αλλά μολύνει όλους τους πελάτες με τη μία!
  Ένα προφυλακτικό προστατεύει μια πόρνη από μόλυνση, μόνο οι ωτοασπίδες θα βοηθήσουν ενάντια στην πολιτική μόλυνση!
  Ο πολιτικός είναι γρήγορος στη γλώσσα, αργός στην εκπλήρωση του υποσχεμένου, αλλά απλώς τσίτα στη δικαίωση!
  Ο πολιτικός είναι μάστορας του ψέματος, μεγάλος δόλος, υπέρμαχος της υπεκφυγής, αλλά δεν γνωρίζει τους στοιχειώδεις κανόνες της ευπρέπειας!
  Ένας πολιτικός δεν μετρά επτά φορές, αλλά κόβει τρία δέρματα!
  Ο πολιτικός είναι μια ψείρα που κάθεται σε έναν ψηφοφόρο ταύρο, αλλά παρά το μικρό του μέγεθος είναι πολύ επιβαρυντικό!
  Ό,τι θέλει η γυναίκα, το θέλει ο Θεός, και αυτό που θέλει ο πολιτικός, δεν το θέλει ούτε ο Σατανάς!
  Πολιτικός είναι πυγμάχος με διεφθαρμένη διαιτησία και παράνομες μπουνιές!
  Ένας πολιτικός είναι ένας καλλιτέχνης που προτιμά τα έντονα σχέδια από τα σκούρα χρώματα!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο ολισθηρό από την πορεία ενός πολιτικού προς την κορυφή, μόνο προς τα κάτω σπρώχνει τους ψηφοφόρους!
  Μην πιστεύεις ότι ο πολιτικός είναι φίλος και σανίδα σωτηρίας σου, είναι εχθρός σου και σε παρασύρει στη χαράδρα!
  Η συνείδηση είναι ένα ακριβό εμπόρευμα, αλλά δεν πωλείται με βάρος, και δεν αγοράζεται μαζί!
  Κάθε πολιτικός έχει σκελετούς στην ντουλάπα του, αλλά στους ψηφοφόρους λένε ότι είναι κρέας στο ψυγείο!
  Αυτός ο πολιτικός είναι μια γάτα που έχει έτοιμη μια ποντικοπαγίδα για τους ψηφοφόρους, μόνο που το δόλωμα δεν είναι τυρί, αλλά λεκτική τουαλέτα!
  Ο ψηφοφόρος πίνει βότκα, και ο πολιτικός σκίζει το λαιμό του!
  Καλύτερα να πιεις όλο το βράδυ παρά να ψηφίσεις πολιτικό με μεθυσμένα μάτια!
  Ο πολιτικός τραγουδάει, παριστάνοντας τον δικό του, αλλά σύμφωνα με σημειώσεις κάποιου άλλου!
  Δεν υπάρχουν ψεύτικες νότες στον έρωτα, και η πολιτική είναι ένα πλήρες ψέμα!
  Ένας πολιτικός που απλώνει μια ομιλία με ρίγα θα προσφέρει στον ψηφοφόρο έναν καρό ουρανό!
  Συχνά στην πολιτική έρχεται πρώτο - το τελευταίο θηρίο!
  Αν και πολιτικός και ελέφαντας σε πορσελάνη, θα σέρνεται από κάθε χαραμάδα!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα σαγηνεύει τους άνδρες, βάζει παπούτσια στους πλούσιους και βάζει τη γυμνή της φτέρνα κάτω από τη φτέρνα!
  Το γυμνό γυναικείο στήθος θα αφήσει έναν άντρα χωρίς παντελόνι!
  Μια ιερόδουλη γδύνεται μπροστά σε πελάτη, ένας πολιτικός βάζει προβιά μπροστά στους ψηφοφόρους!
  Αν σε πασπαλίζουν ακέφαλοι πολιτικοί, τότε είσαι το τελευταίο καπέλο!
  Αν δεν έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου, τότε είσαι καπέλο και έχεις ανάγκη!
  Το στέμμα δεν είναι για αυτόν που έχει το καπέλο!
  Η πιο ακριβή ομιλία είναι η χρυσή σιωπή!
  Ένας διαμαντένιος με δυνατή θέληση και ατσάλινα νεύρα!
  Η σεμνότητα στολίζει τον άνθρωπο, αλλά ο πολιτικός λατρεύει να εξυψώνει τον εαυτό του σε σημείο ασχήμια!
  Σχεδόν καθόλου έντιμοι πολιτικοί, αλλά γεμάτοι απογοητευμένοι κλαψουριστές!
  Αρκετή κουβέντα, ώρα να ξεκινήσετε!
  Στη λεκτική διάρροια των πολιτικών, οι πράξεις πνίγονται, αλλά κενά λόγια αναδύονται!
  Η πολιτική και η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο, αλλά είναι καλυμμένος ως τα αυτιά του με λεκτική διάρροια!
  Από το μέλι από το στόμα των πολιτικών μπορείς να κοιμηθείς για πάντα!
  Τα κορίτσια συνέθεσαν καλά και αγωνίστηκαν άριστα. Η Φιλαδέλφεια έπεσε και οι Αμερικανοί ξεχύθηκαν.
  Σοβιετικά και κινεζικά στρατεύματα προέλασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες σε νικηφόρες πορείες.
  Στην Αμερική, πανικός, και φαινόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση σωτηρίας.
  Ο Κόκκινος Στρατός έπαιρνε πόλη μετά από πόλη. Και ήδη πλησίασε στα τέλη Αυγούστου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Πολέμησαν σε όχλο, ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και όρμησε γύρω από την Ουάσιγκτον. Και πυροβόλησαν τους αντιπάλους από πολυβόλα και πέταξαν χειροβομβίδες.
  Και μούγκριζαν:
  - Ο Λένιν είναι μαζί μας τον Οκτώβριο,
  Με ένα τεράστιο δίδυμο στο ημερολόγιο!
  Και όπως δείχνουν οι γλώσσες. Και δίνοντας να πυροβολούν εχθρούς. Και πώς αλωνίζουν τα σοβιετικά τανκ.
  Και χτυπήστε οβίδες, και εκτοξευτές ρουκετών.
  Έτσι ο "Σμερτς" θολώνει, και τα φυσάει όλα μονομιάς. Και ολόκληρες γειτονιές εκρήγνυνται και καταρρέουν.
  Και αποδείχθηκε ότι ήταν μια σκληρή σκηνοθεσία συντριπτικών χτυπημάτων. Και οι πύραυλοι εκρήγνυνται...
  Ο Λευκός Οίκος καταστρέφεται και το αμερικανικό Κογκρέσο τράπηκε σε φυγή. Έτσι εξελίχθηκε ο πόλεμος. Και τα κορίτσια βρυχώνται και πυροβολούν.
  Έπειτα γονατίζουν τους κρατούμενους και τους βάζουν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και το κάνουν τρέμοντας από φόβο.
  Η Μαρία, την οποία φίλησε στη φτέρνα ένας μαύρος στρατιώτης, φώναξε:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά του στη μύτη.
  Ο Αυγουστίνος φώναξε:
  - Για τον κόκκινο κομμουνισμό!
  Και οι πολεμιστές γέμισαν τους στρατιώτες και κυριολεκτικά πήδηξαν πάνω τους. Και αυτή ήταν η επιθετική πίεση των σοβιετικών φοράδων.
  
  Όμως το θέμα δεν περιορίστηκε ούτε σε αυτό... Τα κορίτσια έβαλαν και λίγο φωτιά στους άντρες.
  Αλλά με λίγα λόγια, η Ουάσιγκτον έπεσε. Και η Νέα Υόρκη επίσης... Οι Αμερικανοί υποχώρησαν, ή μάλλον κατέφυγαν προς τα νότια.
  Αλλά καταδιώχτηκαν από τον Κόκκινο Στρατό. Και οδήγησε και οδήγησε μέχρι το Μεξικό.
  Στις 3 Σεπτεμβρίου 1975 οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Ο πόλεμος έχει σχεδόν τελειώσει. Αλλά ήταν επίσης απαραίτητο να καταληφθεί η Λατινική Αμερική με φιλοαμερικανικές δικτατορίες. Δεν είναι αντίπαλοι σε δύναμη και οι άνθρωποι σε αυτές τις χώρες είναι υπέρ της ΕΣΣΔ και των κομμουνιστών.
  Πρέπει όμως να προχωρήσεις και να συνεχίσεις. Και ξεπέρασε τις αποστάσεις.
  Ο πόλεμος συνεχιζόταν ακόμα και τα κορίτσια πολεμούσαν.
  Η Νατάσα, για να συντομεύσει τον χρόνο, πέταξε με αεροπλάνο με την ομάδα της.
  Τα κορίτσια έπαιξαν ένα ιδιαίτερο είδος σκακιού για τέσσερις και συζήτησαν την ισορροπία δυνάμεων.
  Η Ζόγια είπε χαμογελώντας:
  - Τώρα θα έχουμε ολόπλευρο κομμουνισμό!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε:
  - Θα υπάρξει μια αδελφότητα κομμουνιστικών κρατών και λαών. Και τότε δεν θα υπάρχουν άλλοι πόλεμοι, δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα. Δεν θα πετάξουμε μόνο στον Άρη, αλλά και στα αστέρια. Και εκεί τα γηρατειά θα νικηθούν, και θα γίνουμε όλοι γυμνοί, υγιείς και χαρούμενοι!
  Η Σβετλάνα γέλασε και απάντησε:
  - Για πάντα νέος! Για πάντα ξυπόλητοι!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ειναι υπεροχο!
  Οι μάχες στη Λατινική Αμερική ήταν αποσπασματικές. Οι λαοί ήταν στο πλευρό του Κόκκινου Στρατού, οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί δεν ήθελαν πραγματικά να πεθάνουν για τους παράνομους δικτάτορες τους. Αλλά μεμονωμένοι φανατικοί πολέμησαν, αλλά καταπιέστηκαν εύκολα. Και τα στρατεύματα προχώρησαν, συνέτριψαν και νίκησαν τους εχθρούς.
  Η ΕΣΣΔ κέρδισε με μεγάλη ευκολία...
  Όμως ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν και τον Νοέμβριο ο Σαντιάγο πήρε και ανέτρεψε τον Πινοσέτ. Και όλη η Λατινική Αμερική ήταν υπό έλεγχο.
  Αλλά πρέπει ακόμα να απελευθερώσουμε τους μαύρους στη Νότια Αφρική και να πάρουμε τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και των ισλαμικών χωρών.
  Η ΕΣΣΔ καθιέρωσε την παγκόσμια ηγεμονία. Και ήθελε να ελέγχει τα πάντα. Έφτασε το έτος 1976 ... Σοβιετικά και κινεζικά στρατεύματα, καθώς και σύμμαχοι, κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, και το Πακιστάν και το Ιράν σε ενάμιση μήνα. Στις μάχες για το Πακιστάν συμμετείχαν και Ινδοί. Περαιτέρω, ένα μήνα αργότερα, πήραν τον έλεγχο της βόρειας Αφρικής. Η αντίσταση ήταν αδύναμη, αν και τα σοβιετικά και κινεζικά στρατεύματα σκότωσαν πολλούς. Άλλες χώρες της Αφρικής δεν αντιστάθηκαν. Και κατακτήθηκαν αρκετά εύκολα και σχεδόν οικειοθελώς.
  Η Νότια Αφρική αντιστάθηκε επίσης μόνο για δύο εβδομάδες. Ο Μαύρος, φυσικά, υποστήριξε την ΕΣΣΔ και την Κίνα. Και η νίκη ήταν πλήρης. Και έγινε μια πτήση για τον Άρη, και όλα ήταν πολύ ευαίσθητα. Ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε επίσης την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
  Μετά από αυτό, αποφασίστηκε να ληφθεί και να δημιουργηθεί μια ενιαία αυτοκρατορία. Ο Μάο Τσε Τουνγκ είχε μόλις πεθάνει. Και στην Κίνα, εντελώς φιλοσοβιετικές δυνάμεις ήρθαν στην εξουσία.
  Και στις 18 Νοεμβρίου 1976, πραγματοποιήθηκε παγκόσμιο δημοψήφισμα για τη δημιουργία της ΕΣΣΔ σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη. Έτσι τελείωσε η συγκέντρωση της σοβιετικής αυτοκρατορίας. Η ΕΣΣΔ έγινε μια χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Και ο Nikolai Voznesensky είναι ο πρόεδρος όλου του πλανήτη Γη. Αμέσως μετά έγινε η εκλογή του προέδρου για πέντε χρόνια. Ιδρύθηκε μια ισχυρή παγκόσμια δύναμη. Και οι άνθρωποι πέταξαν στους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Αλίμονο, ο Nikolai Voznesensky δεν είναι αθάνατος. Και δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν την αθανασία. Και πέθανε το 1980, όταν τα διαστημόπλοια είχαν ήδη φτάσει στον Ερμή.
  Είχε όμως μια αντιπρόεδρο, μια γυναίκα, τη Μαργαρίτα Κορσούνοβα, η οποία άρχισε να κυβερνά μετά τον Βοζνεσένσκι.
  Και η ζωή κυλούσε καλά και χαρούμενα.
  Οι άνθρωποι κυρίευσαν τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Άρχισαν να χτίζουν πόλεις στη Σελήνη, στον Άρη, στην Αφροδίτη, στον Ερμή.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη επανδρωμένη πτήση έξω από το ηλιακό σύστημα προς τους πλανήτες που περιστρέφονταν γύρω από το αστέρι Σείριος. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον και με τον δικό του τρόπο, όμορφο.
  Στον πλανήτη Γη τα υλικά προβλήματα είχαν ήδη λυθεί και δεν υπήρχε φτώχεια. Έχει αναπτυχθεί ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου και πολλές ασθένειες έχουν εξαλειφθεί. Ξεκίνησαν πειράματα αναζωογόνησης. Γίνονταν πολλά περισσότερα.
  Όλοι είχαν ήδη αυτοκίνητα στην προσωπική τους κατοχή. Πολλά αγαθά έγιναν δωρεάν, ειδικά τα τρόφιμα. Άλλα ήταν πολύ φθηνά. Επιπλέον, οι τιμές έπεφταν συνεχώς και οι μισθοί αυξάνονταν.
  Δεν υπήρχε ανεργία. Είναι αλήθεια ότι η ραγδαία ανάπτυξη της επιστήμης έχει δημιουργήσει έλλειψη θέσεων εργασίας. Αλλά αυτό λύθηκε με τη μείωση της διάρκειας της εργάσιμης ημέρας. Αρχικά, καθιερώθηκε μια πενθήμερη εβδομάδα εργασίας. Μετά τέσσερις μέρες. Και τότε η εργάσιμη μέρα έγινε έξι ώρες. Και μετά μειώθηκε στα τέσσερα.
  Δηλαδή, η εργασία το 2020 έγινε τέσσερις ώρες την ημέρα και τρεις ημέρες άδεια την εβδομάδα! Και αυτό είναι υπέροχο. Και πολλά προϊόντα είναι δωρεάν και άφθονα. Υπήρχε πραγματικός έλεγχος των γεννήσεων για την πρόληψη του υπερπληθυσμού, αλλά τόσο μέτριος. Τρία παιδιά μπορούν να γίνουν χωρίς προβλήματα.
  Οι σχέσεις μεταξύ φυλών και εθνικοτήτων, τουλάχιστον εξωτερικά, ήταν αρκετά ακμάζουσες και φιλικές. Οι άνθρωποι ζούσαν ως μια ενιαία οικογένεια λαών. Ο σοβιετικός λαός άρχισε να κυριαρχεί και όλα δείχνουν να είναι καλά.
  Η θρησκεία ήταν ο κομμουνισμός, ο υλισμός και ο αθεϊσμός. Το κύριο πράγμα είναι η πίστη στο ανθρώπινο μυαλό. Φυσικά, οι άνθρωποι πρέπει να είναι άνθρωποι.
  Λοιπόν, ελπίδα για την αθανασία με τη δύναμη της κομμουνιστικής επιστήμης. Λένε ότι θα έρθει η ώρα και η επιστήμη θα γίνει τόσο παντοδύναμη που θα αναστήσει ακόμη και τους νεκρούς.
  Και ο Στάλιν, και ο Λένιν και ο Βοζνεσένσκι!
  Και πιστέψτε ότι η επιστήμη θα αναστήσει όλους τους ανθρώπους στη Γη. Άλλοι για αιώνια ζωή, άλλοι για επανεκπαίδευση.
  Και αυτό είναι καλύτερο από τη βιβλική ιστορία του παραδείσου. Και οι άνθρωποι πίστευαν στον κομμουνισμό και την αθανασία. Και ότι σύντομα θα υπάρχει ευτυχία στο σύμπαν.
  Και οι θρησκείες σταδιακά εξαφανίστηκαν και έχασαν τη σημασία τους. Και το Ισλάμ δεν ήταν πλέον τόσο ενεργό. Επίσης έκλεισαν τζαμιά και εκκλησίες, καθώς και ναοί. Και οι άνθρωποι πίστευαν στους θεούς, όπως στους χαρακτήρες των παραμυθιών.
  Το έγκλημα έχει σχεδόν εξαφανιστεί, η ζωή ήταν πολύ καλή, επιπλέον υπάρχουν πολλές βιντεοκάμερες και η ανίχνευση είναι σχεδόν στιγμιαία. Και η ζωή έγινε διασκεδαστική.
  Υπήρχε επίσης ελευθερία στον ερωτισμό, ακόμη και μια μόδα για γυμνά σώματα. Υπήρχε επίσης λατρεία για υγιές σώμα και φυσική αγωγή.
  Οι άνθρωποι προχωρούσαν προς την απόλυτη ευτυχία και τη νίκη επί του θανάτου! Μεμονωμένα όργανα έχουν ήδη κλωνοποιηθεί και οι ανάπηροι και οι ανάπηροι έχουν εξαφανιστεί.
  Και η ανθρωπότητα, χάρη στο γεγονός ότι ο Στάλιν πέθανε τέσσερα χρόνια νωρίτερα, ήταν αισιόδοξη για το μέλλον!
  
  
  Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
  Ο Χίτλερ έλαβε την τύχη του Ρώσου Προέδρου Πούτιν με τη βοήθεια ενός μαγικού τελετουργικού. Και άλλαξε δραματικά τον ρου της ιστορίας. Στην αρχή η αεροπορική μάχη για τη Βρετανία κερδήθηκε. Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ δεν τόλμησε να προσγειωθεί, αλλά στον ουρανό η Luftwaffe κέρδισε την κυριαρχία. Ο Φράνκο υπό αυτούς τους όρους συμφώνησε στην επίθεση στο Γιβραλτάρ. Οι Γερμανοί κατέλαβαν αυτό το φρούριο σε δύο ημέρες. Και έστειλαν στρατεύματα στην Αφρική.
  Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ αναβλήθηκε. Όμως ωφέλησε μόνο τους Ναζί, έτσι η Μαύρη Ήπειρος κατακτήθηκε.
  Η αριθμητική υπεροχή των Ναζί και η καλύτερη οργάνωση τους επέτρεψαν να καταλάβουν την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία σε ένα χρόνο.
  Και τον Νοέμβριο του 1942, οι Ναζί αποβιβάστηκαν ξαφνικά και κατέλαβαν τη Βρετανία σε έντεκα ημέρες.
  Μετά από αυτό, άρχισαν οι προετοιμασίες για έναν πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί ανέπτυξαν νέα άρματα μάχης: "Πάνθηρες", "Τίγρες", "Λιοντάρια", έτοιμα για μάχη. Και στις 22 Ιουνίου 1943 άρχισε η εισβολή.
  Φυσικά, η ΕΣΣΔ κατάφερε να προετοιμαστεί καλά για αυτή τη φορά μέσα σε δύο χρόνια. Ο αριθμός των δεξαμενών αυξήθηκε σε τριάντα οκτώ χιλιάδες εκατόν είκοσι μεραρχίες, ο αριθμός των αεροσκαφών έφτασε τις πενήντα χιλιάδες. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των όπλων και άλλων τύπων όπλων. Όμως η Βέρμαχτ πρόσθεσε πολλά. Ο αριθμός των αρμάτων μάχης στο Τρίτο Ράιχ αυξήθηκε από έξι χιλιάδες σε είκοσι χιλιάδες μέσα σε δύο χρόνια. Και η ποιότητά τους έχει βελτιωθεί αισθητά.
  Ανέβηκε και η αεροπορία στο Τρίτο Ράιχ. Το νέο ME-309 ήταν ένα πολύ ισχυρό όπλο και μπήκε στη σειρά. Τα Focke-Wulf και Yu-288 και Yu-188 ήταν ισχυρότερα. Και ήταν σοβαρό. Το Fritz είχε επίσης εκτοξευτές αερίου και πολλά άλλα. Συμπεριλαμβανομένου του ισχυρότερου όπλου MP-44.
  Το πιο σημαντικό ήταν ότι οι Γερμανοί είχαν μεγάλο αριθμό πεζικού. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αποικιακά στρατεύματα και στρατιώτες από την Ευρώπη.
  Υπήρχαν όμως και άλλες αποχρώσεις. Ο Κόκκινος Στρατός δεν ήταν έτοιμος για άμυνα. Ναι, δεν της έμαθαν να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Και παρόλο που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις οχυρώσεις στη γραμμή Μολότοφ, ήταν πολύ κοντά στα σύνορα και όχι αρκετά βαθιά.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί μπορούσαν να επιτεθούν από την Τουρκία και το Ιράν και την Ινδία. Επιπλέον, η Ιαπωνία έχει αναπτύξει στρατεύματα για την επίθεση.
  Ναι, πίεσαν δυνατά.
  Και σε τρεις μήνες η ΕΣΣΔ ηττήθηκε και η Μόσχα έπεσε. Δύο μήνες αργότερα, η Ρωσία καταλήφθηκε πλήρως.
  Μετά από αυτό ο Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στην Αμερική. Και εδώ τους Γερμανούς βοήθησε η τύχη.
  Τα αμερικανικά τανκς ήταν αδύναμα, το αεροσκάφος υστερούσε. Και οι Γερμανοί είχαν επιτυχημένα αεριωθούμενα αεροπλάνα, και οι ιπτάμενοι δίσκοι φάνηκαν εντελώς άτρωτοι στα φορητά όπλα, και τα υποβρύχια δεν ήταν υπεροξείδιο του υδρογόνου. Και τανκς της σειράς Ε. Συνέτριψαν τις ΗΠΑ, αν και με δυσκολία, αλλά περισσότερο λόγω της απόστασης στις 30 Ιανουαρίου 1946. Μόνο τα απομεινάρια του αμερικανικού στρατού συνθηκολόγησαν.
  Και στις 20 Απριλίου 1951, ο Χίτλερ, φοβούμενος ότι οι σαμουράι δημιουργούσαν ατομική βόμβα, επιτέθηκε και στην Ιαπωνία ... Ο πόλεμος κράτησε μονόδρομος. Οι Ναζί είχαν πιο προηγμένα πυραμιδικά τανκς, ισχυρούς ιπτάμενους δίσκους με λέιζερ και όπλα υπερήχων. Πιο προηγμένα συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης και πολλά άλλα.
  Δηλαδή, η Ιαπωνία δεν κράτησε περισσότερο από έξι μήνες. Και ο πόλεμος τελείωσε με μια άλλη νίκη της Βέρμαχτ.
  Η τύχη του Πούτιν βοήθησε τον Χίτλερ να κατακτήσει την τελευταία ουσιαστική αυτοκρατορία στη γη.
  Και στις 20 Απριλίου 1959 έγινε παγκόσμιο δημοψήφισμα, το οποίο καθιέρωσε την αυτοκρατορική μορφή διακυβέρνησης μιας παγκόσμιας δύναμης, με επικεφαλής τον Αδόλφο Χίτλερ.
  Ήδη το 1949, οι Γερμανοί πέταξαν στο φεγγάρι. Και στις 20 Απριλίου 1957 έγινε πτήση για τον Άρη.
  Οι Ναζί κυρίευσαν το ηλιακό σύστημα. Και σε όλο τον κόσμο υπήρχε πλέον μια σιδερένια, γερμανική τάξη. Σε ηλικία εβδομήντα ετών, ο Αδόλφος Χίτλερ έγινε παγκόσμιος αυτοκράτορας, χάρη στην καλή τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα.
  Τότε μένει να εξερευνήσουμε άλλους κόσμους και η ανθρωπότητα είναι ενωμένη. Ωστόσο, φυσικά, πολλά εργοτάξια, διαφόρων ειδών σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης μιας υπόγειας σήραγγας από την Τσουκότκα στην Αλάσκα. Όμως την 1η Μαΐου 1959, ο Αδόλφος Χίτλερ συνετρίβη το αεροπλάνο του. Και η φανταστική βασιλεία του εκφωνητή τελείωσε. Προφανώς, ο Πούτιν, με την εκπληκτική του τύχη, δεν προοριζόταν να ζήσει περισσότερα από εβδομήντα χρόνια.
  Όμως ο Χίτλερ είχε ήδη έναν κληρονόμο. Από τα παιδιά που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Έτσι η δυναστεία του Αδόλφου συνεχίστηκε. Και η ανθρωπότητα συνέχισε την κατασκευή σε διάφορα επίπεδα.
  Ακόμη και στην Αφρική κατασκευάστηκαν δρόμοι και σιδηρόδρομοι και αυτοκίνητα, καθώς και πολλές πόλεις. Και οι μαύροι δούλευαν εδώ και ανέβασαν την οικονομία της Μαύρης Ηπείρου.
  Η ανθρωπότητα εξελίχθηκε και ανέβηκε. Ο κομμουνισμός χτιζόταν και οι ζωές των ανθρώπων γινόταν όλο και καλύτερες.
  Μετά τον Χίτλερ, τον αυτοκράτορα κυβερνούσε ο γιος του Λύκος ο Πρώτος. Ήταν νέος, αλλά σοφός και ανέβασε την ανθρωπότητα στα ύψη. Μία από τις ιδέες ήταν να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών και να πειραματιστούν στα γονίδια. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των θηλυκών ώστε να είναι πέντε φορές περισσότερα από τα αρσενικά.
  Ταυτόχρονα, το 1961, οι αστροναύτες της αυτοκρατορίας πέταξαν στην Αφροδίτη, και ένα χρόνο αργότερα, στον Ερμή. Μερικά χρόνια αργότερα επισκεφτήκαμε τους δορυφόρους του Δία. Επισκέφτηκε άλλους πλανήτες. Μέχρι που, το 1980, έγινε επίσκεψη στον πιο μακρινό πλανήτη του ηλιακού συστήματος, τον Πλούτωνα. Και ήταν υπέροχο.
  Και το 2000 ξεκίνησε η πρώτη αποστολή χωρίς αστέρια. Το έγκλημα σχεδόν εξαφανίστηκε στον πλανήτη Γη, και οι ασθένειες και οι επιδημίες εξαφανίστηκαν, οι άνθρωποι ξέχασαν την πείνα και τις ελλείψεις εμπορευμάτων. Η ζωή γινόταν όλο και καλύτερη.
  Και χτίστηκε ένας πραγματικός παράδεισος. Και οι άνθρωποι δεν μάλωναν μεταξύ τους. Η επιστήμη έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Και φέρνει ευτυχία στους ανθρώπους. Η τεχνολογία έχει επίσης εξελιχθεί. Το αριστούργημα αυτού, φυσικά, είναι η δισκέτα. Ήταν ήδη ικανοί να πετούν μεταξύ πλανητών. Και οι Fritz ήταν ασταμάτητοι.
  Στη Ρωσία, ο ανταρτοπόλεμος υποχώρησε γρήγορα. Οι άνθρωποι αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πετάξουν τους Ναζί και ότι έπρεπε να ζήσουν. Και η ζωή γινόταν όλο και καλύτερη. Η αυτοκρατορία βάδιζε προς τον κομμουνισμό. Αλλά μετά το έτος 2000, πολλά αγαθά έγιναν εντελώς δωρεάν. Δεν υπήρχαν άστεγοι, όλοι είχαν δουλειά. Και χτίστηκαν πολύ όμορφα σπίτια. Και όλοι είχαν αυτοκίνητα, και όλοι είχαν δωρεάν internet, και πολλά άλλα.
  Η ζωή ανέβηκε. Ήταν καλό για τους ανθρώπους. Και όλοι συνήθισαν σταδιακά να είναι μια ενιαία αυτοκρατορία. Και υπήρχε αφομοίωση.
  Οι Ρώσοι και άλλοι Σλάβοι έλαβαν ίσα δικαιώματα με τους Γερμανούς. Ναι, και άλλα έθνη ζούσαν καλά υπό τον έλεγχο των Ναζί.
  Όποιος δεν πολέμησε, δεν κομμάτισε, έζησε με αξιοπρέπεια. Οι Γερμανοί δεν έκαναν τιμωρητικές ενέργειες, χωρίς λόγο.
  Και πραγματικά, μόλις ξεφορτωθήκαμε τους παρτιζάνους, οι καταστολές σταμάτησαν αμέσως.
  Χτίστηκε μια ευέλικτη κατοχική πολιτική. Υπήρχε αυτοδιοίκηση και χρήση τοπικού προσωπικού. Και το 2020, όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη έλαβαν υπηκοότητα και επιτέλους καθιερώθηκε η νομική ισότητα.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η επιστήμη είχε αναπτυχθεί τόσο πολύ που τα γηρατειά νικήθηκαν και όλοι έγιναν αιώνια νέοι και όμορφοι.
  Και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος εμφανίστηκαν οικισμοί του Τρίτου Ράιχ. Και έτσι έγινε σπουδαίο στον κόσμο.
  Αγόρια και κορίτσια σε αυτόν τον κόσμο άρχισαν να εξαπλώνονται σε όλο τον γαλαξία. Η εικονική πραγματικότητα έχει ήδη εμφανιστεί στη μήτρα του Hypernet, και πολλά από όλα υπέροχα και νέα και όμορφα. Οτιδήποτε μπορούσε να αναπαραχθεί.
  Η Αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ έγινε μια αυτοκρατορία μεγάλων ευκαιριών και κατέκτησε το σύμπαν.
  Και η γυναίκα σε αυτό έγινε πέντε φορές περισσότερη από τους άνδρες. Και είναι όλα όμορφα, νεαρά κορίτσια, και οι άντρες είναι νέοι που δεν χρειάζεται να ξυρίσουν τα γένια τους. Στην πραγματικότητα, το μούσι είναι απλώς ένας πρωτόγονος, ζωικός αταβισμός.
  Και τώρα η εικονική πραγματικότητα τόσο ενδιαφέροντα παιχνίδια μαίνεται και καίγονται.
  Ένας από αυτούς τους παντοδύναμους Δημιουργούς των Σύμπανων, ο Φρίντριχ Σφέρο, μόλις κανόνισε την πιο κουλ "διασκέδαση".
  Δηλαδή, μια διαστημική μάχη. Από τη μια, τα στρατεύματά του, που εκπροσωπούν την περήφανη Γερμανία, από την άλλη, ο στρατός των αστεριών οποιασδήποτε φίλης, ο ίδιος παντοδύναμος δημιουργός των συμπάντων της Αρλεκινάδας - Τρομερής Γερμανίας. Αφού λοιπόν οι παντοδύναμοι τσακώνονται, θα είναι διασκεδαστικό κουλ, σε σημείο αδύνατον.
  Η μέγγενη του στρατού της Τρομερής Γερμανίας συμπιέστηκε αδυσώπητα. Οι υπερπλασματικές αγκαλιές προσπάθησαν να στριμώξουν πιο σφιχτά τον πανίσχυρο εχθρό από την περήφανη Γερμανία. Εκατομμύρια και εκατομμύρια διαστημόπλοια βρήκαν τον χαμό τους εδώ. Συχνά ηρωικό, και άλλοτε γελοίο. Πέθαναν, με το χαμόγελο στα χείλη, ελπίζοντας να αναστηθούν με τον καιρό. Αν και φαινόταν πολύ ανατριχιαστικό... Το απλοποιημένο σχήμα του κολοσσού που μοιάζει με σταγόνα καίει με μια ειδική φλόγα που μασάει τα πεδία του διαστήματος και του κενού. Οι φλόγες περνούν μέσα από τους διαδρόμους και τους άξονες εξαερισμού του διαστημικού σκάφους. Εκατομμύρια ζωντανοί στρατιώτες, άνθρωποι και εκπρόσωποι άλλων φυλών με δισεκατομμύρια ρομπότ επί του σκάφους, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ζέστη που καταβροχθίζει τα πάντα. Σχεδόν όλοι οι μαχόμενοι είναι τα πιο όμορφα κορίτσια, βαμμένα με περίτεχνα χτενίσματα σε στυλ avant-garde, σαν συγκεντρωμένα όχι για μια σκληρή μάχη, αλλά για μια αυτοκρατορική μπάλα - μια μεταμφίεση. Ένα από τα κορίτσια πήρε φωτιά στα μαλλιά της με τη μορφή ενός ανεμόμυλου με λεπίδες σε σχήμα φτερών παγωνιού και ούρλιαξε σπαραχτικά. Ο πόνος είναι αφάνταστα τρομερός και το τριχωτό της κεφαλής κυριολεκτικά σπάει. Οι λεπίδες του ανεμόμυλου αποκολλώνται και μετά περιστρέφονται σε έναν ανεμοστρόβιλο εννέα τάξεων κινηματογραφικής καμπυλότητας.
  Αλλά τα ορκ και τα ξωτικά βρυχώνται ιδιαίτερα απειλητικά, γι' αυτά είναι πραγματικά πιο εφιαλτικό να μην σκέφτονται, η φλόγα παίρνει τη μια ή την άλλη μορφή. Είτε αυτή είναι μια χαμογελαστή φυσιογνωμία ενός αμαρτωλού πνεύματος που λέγεται από έναν νεκρόφιλο μάγο από τα χαμηλότερα βάθη του κάτω κόσμου, είτε ένα φως που χορεύει γύρω από τις καμπίνες και στρίβει τις κάννες των όπλων με τη μορφή ενός τρομερού, εξαιρετικά εξαγριωμένου αρπακτικού. Και μπορεί να είναι πιο τρομακτικό ότι το σουρεαλιστικό στο σχέδιο μιας καταστροφικής και φλεγόμενης ουσίας.
  Και όλα αυτά είναι στην κλίμακα ενός διαστημόπλοιου που δεν είναι κατώτερο σε μέγεθος από τον Ερμή... Ωστόσο, με τα πρότυπα του δημιουργού του σύμπαντος, δεν είναι τόσοι πολλοί. Ο ίδιος δημιουργός μιας τέτοιας εντελώς υλικής πραγματικότητας, αποφάσισε να αποχωριστεί πλήρως.
  Ο Sfero Friedrich Katastrofov γνώρισε ενθουσιασμό και ταυτόχρονα ικανοποίηση: ένα μηδέν υπέρ του. Ο νεαρός δημιουργός-εξολοθρευτής έκανε μια αναστροφή, απομακρυνόμενος από τη δέσμη του μαγοπλάσματος και, υπό τον ήχο του τριξίματος των βαρυοπυρηνικών ακτίνων, που ταλαντεύονταν το κενό, το έσπρωξε στο πίσω μέρος μιας άλλης μαγκολέτας. Δεν είναι εύκολο να μπεις μέσα, οι πολεμικές μηχανές καλπάζουν σαν τις οπλές των αλόγων που καλπάζουν και οδηγούνται ακόμη και από τον σαϊτάνα που έχει συγκεντρώσει όλη τη δύναμη του κάτω κόσμου. Και κανένας νόμος της φυσικής και της κοσμολογίας που ήταν οικείος στους καθυστερημένους ανθρώπους του παρελθόντος. Η έννοια της αδράνειας είναι μόνο κατόπιν αιτήματος του δημιουργού.
  Τώρα (αποτελούμενο από το Hyper-princeps-mago-πλάσμα ενός τόσο ακατανόητου τύπου ύλης για την ανθρώπινη αντίληψη, τότε μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε μορφή και τροποποίηση του υπάρχοντος, αλλάζοντας το μέγεθος από τον πυρήνα ενός φωτονίου, όταν τοποθετήσετε ελεύθερα το ολόκληρο το σύμπαν σε τρισεκατομμύρια parsecs σε διάμετρο στην παλάμη σου!) Ο Sfero επέλεξε να ενσαρκώσει το σώμα ενός βιολογικά τροποποιημένου αγοριού, που εκπαιδεύτηκε στην πανίσχυρη και τεχνικά προηγμένη αυτοκρατορία της Υπερήφανης Ρωσίας, ακόμη και όταν ωρίμαζε ως έμβρυο στη μήτρα μιας θερμοκοιτίδας-υπολογιστή.
  Από τη στιγμή της σύλληψης, υπήρχε εκπαίδευση σε όνειρο, διακοπτόμενη από επώδυνες παρορμήσεις, ενός ειδικού, κοσμικού πολέμου. Και ακόμα υπήρξαν αστοχίες, αφού η τροχιά των Μογκόλων, που στερήθηκαν την αδράνεια, ήταν εντελώς απρόβλεπτη. Αλλά ο Sfero δεν είναι κομπλεξικός σε αυτό. Περιορίστηκε επίτηδες για να κάνει τις ικανότητές του πιο ενδιαφέρουσες. Άλλωστε, Περήφανη Γερμανία, απλωμένη σε δισεκατομμύρια γαλαξίες και τετράκις δισεκατομμύρια κατοικημένους κόσμους, αυτή η δημιουργία είναι, φυσικά, μια εικονική μήτρα. Και το παιχνίδι του διαστημικού πολέμου πρέπει να υπακούει στους κανόνες. Για να μην υπάρχει καθόλου χάος. Δημιουργός αγόρι. κατέρριψε άλλα τρία, αστοχώντας δύο φορές. Οι μαγικές παρορμήσεις των οπλικών συστημάτων, φανταστικού σχεδιασμού, έκοψαν το κενό και το έκαναν ακόμη και να ξεφλουδίσει, φέτες τυριού από μέλι, ήδη σε άλλο επίπεδο του σύμπαντος. Εδώ ο Sfero βούτηξε ξανά στην τρύπα στο διάστημα, μπαίνοντας στη λειτουργία επίθεσης. Ταυτόχρονα, το Creator-Boy επέλεξε τη στιγμή ώστε τα συστήματα κυβερνητικής επιτήρησης να μην μπορούν να το διορθώσουν, δίνοντας μια πλήρη επισκόπηση του χώρου που περιβάλλει τις μαγόλες διαφόρων τροποποιήσεων.
  - Magomatrix απορροφά από κινέζικο φωτό! - Φιλοσοφικά, γκρεμίζοντας έναν άλλο μαχητή και αποφεύγοντας τα πλοκάμια του πρίγκιπα-πλάσμα, είπε ο Δημιουργός-αγόρι.
  Ο στρατός του Ιουλίου Καίσαρα, στον οποίο ο Sfero Frederick εμπιστεύτηκε τη γενική διοίκηση, συνέχισε να πιέζει, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή, χωρίς να αφήνει αποτυχημένες προσπάθειες να τον τυλίξει από τα πλευρά. Ο μπράβος του Αρλεκινάτου, ο Αννίβας, ψέκαζε όλο και περισσότερα στρατεύματα, προσπαθώντας να τεντώσει αρκετά παρσέκ (ένα παρσέκ είναι η απόσταση που διανύει μια ακτίνα φωτός σε δυόμισι χρόνια) υπό τις διαταγές του μια τεράστια αρμάδα. Η πυκνότητα του σχηματισμού στρατευμάτων μειώθηκε και ο ρόλος της ατομικής ικανότητας αυξήθηκε. Εδώ, και οι δύο πλευρές αποδείχθηκαν άξιες, επιδεικνύοντας τα ακροβατικά και την τέχνη των ελιγμών. Όμως οι απώλειες ήταν κολοσσιαίες, περισσότερα από ένα εκατομμύριο διαστημόπλοια κάηκαν στον άπληστο πυρσό του αφανισμού.
  Ο Sfero άλλαξε ξαφνικά το χώρο του αγώνα και βρέθηκε δίπλα στο πιο υπέροχο κορίτσι. Ο Δημιουργός-αγόρι και η Βαλεντίνα έσφιξαν τα χέρια, τα άλλα αγόρια και τα πολύ πιο πολλά κορίτσια αντάλλαξαν μάτι. Έφεραν μπαταρίες και άνοιξαν έναν υπερπλασματικό ανεμοστρόβιλο τυφώνα σε βάρκες, μονοθέσια μαγκέτες, μαχητικά, μπριγκαντίνες, αντιτορπιλικά, αντιτορπιλικά και άλλα μικρά πλοία. Τα μάτια της Sphero έλαμψαν νικηφόρα.
  Το γενικό επίπεδο εκπαίδευσης των μαχητών που εκπαιδεύονταν για πόλεμο, ακόμη και όταν κολυμπούσαν ως έμβρυα σε ένα είδος θρεπτικού μέσου, ήταν πολύ υψηλό. Αλλά δεν έπεφταν πάντα από πολλές ρωγμές και καταρρεύσεις κενού. Σε απάντηση, ο εχθρός εκτόξευσε επίσης τα αδίστακτα πυρά του, κατέχοντας ακόμη και μια προσωπική μήτρα. Ένα ρεύμα υπερπλάσματος κάηκε μέσα από τις εξασθενημένες άμυνες της μήτρας και, ένα πεδίο μισού χώρου διαπέρασε την πανοπλία. Εδώ είναι, ο μαγικός χώρος δεν άντεξε, ράγισε, ένα πολύχρωμο ρεύμα υπερφωτιάς έπεσε πάνω στο ζεύγος βολής. Το Sphero κάηκε αμέσως (είναι απλά ένα σούπερ φοβερό συναίσθημα όταν η σάρκα εκμηδενίζεται!), ο σύντροφος της κοπέλας εξατμίστηκε το χέρι στον ώμο, το πόδι στο γόνατο, τον κορμό στα πλευρά. Η καλλονή ούρλιαξε και ανατράπηκε. διέταξε η Βαλεντίνα.
  - Ενεργοποιήστε την αναγέννηση στον κυβερνοχώρο.
  Το σώμα του κοριτσιού (όπως και άλλων ανθρώπων) δεν είναι πρωτεΐνη εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για μια ειδική σάρκα με υπερπλασματικά εγκλείσματα, ενώ οι ίδιοι οι άνθρωποι τρέφονται με υπερενέργεια. Έτσι η σάρκα αφού τραυματίστηκε άρχισε να μεγαλώνει σιγά σιγά. Σχετικά αργά, η ίδια η διαδικασία είναι ορατή με γυμνό μάτι, ο ρυθμός ανάπτυξης των ιστών είναι 0,9 εκατοστά ανά δευτερόλεπτο. Αλλά η πιο σκληρή μάχη είναι πολύ φευγαλέα, η πανοπλία κάηκε σε πολλά ακόμη σημεία. Δύο όπλα εξατμίστηκαν, έξι στρατιώτες πέθαναν, ένας νεαρός άνδρας κάηκε στο μισό, η κοπέλα έχασε προσωρινά το τριχωτό της κεφαλής και τα δάχτυλά της. Η Sphero, γελώντας, επέστρεψε λέγοντας, πόσα έχεις πετύχει νικώντας τον φορέα του δημιουργού του σύμπαντος; Κατάφεραν ως εκ θαύματος να αποφύγουν την έκρηξη των οβίδων. Αλλά η ζημιά είναι κολοσσιαία, τα σιφόνια αέρα που εκτινάσσονται αναβοσβήνουν στο κενό. Ωστόσο, τα παιδιά ανταποκρίνονται επαρκώς. Ο ίδιος ο Sfero εκτέλεσε μια επιθετική βολή, χτυπώντας ένα τριπλό επιθετικό αεροσκάφος. Η Βαλεντίνα, με τη γλώσσα της μακρυνόμενη, έγλειψε τον τύπο στα χείλη.
  - Μεγακουάζαρ!
  - Ας υπερ-εκμηδενίσουμε (υπερ-καταστροφική) έκρηξη πλάσματος! - γάβγισε ο νεαρός Δημιουργός των συμπάντων.
  Δύο μαγκόλες καταρρίφθηκαν από άλλα όπλα, τρεις πύργοι βολής καταρρίφθηκαν στο αντιτορπιλικό. Αλλά ήταν εκείνη τη στιγμή που ένα καταδρομικό πυραύλων στόχευσε τα όπλα του εναντίον τους. Το αγόρι-δημιουργός, όχι χωρίς ευχαρίστηση, με αιχμηρές αισθήσεις, ένιωσε την ανάσα του θανάτου στο πρόσωπό του. Μια κακιά γιγάντια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα δρεπάνι απείλησε και ο καπετάν Σφέρο έδωσε την εντολή.
  - Ευέλικτη υποχώρηση! Κινηθείτε σαν φίδι, μέσα από σκαντζόχοιρο!
  Η μπαταρία επέστρεψε βιαστικά, αλλά λίγο πολύ αργά. Το κενό φαινόταν να πονάει από τον πόνο, μια υπερπλασματική ανεμοστρόβιλος πέρασε. Ένα τρομερό χτύπημα gravioplasma αγκίστρωσε την μπαταρία. Αμέσως πέντε όπλα και δώδεκα άτομα της ομάδας αποδείχτηκαν εντελώς εξατμισμένα. Ο Σφέρο και τα άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα βαρυτικό κύμα. Το Creator Boy πέταξε πάνω, χτυπώντας το κεφάλι του στους κοιλιακούς της αθλητικής αλλά εξαιρετικά χαριτωμένης Valentina. Και αυτό είναι δύσκολο όταν η σάρκα στην οποία έπρεπε να κριαρίσετε δεν είναι πρωτεΐνη:
  - Ουάου, τρύπα κατάρρευσης πάλσαρ! μουρμούρισε η Sphero. Και χαμογέλασε καθώς ένας υπερηλεκτρισμός τον έριξε.
  Υπήρχαν μεγάλες ρωγμές στην πανοπλία. Κόβουν σαν χαράδρες στην μοβ επιφάνεια ενός μετάλλου περισσότερο από ένα εκατομμύριο φορές ισχυρότερο από το τιτάνιο. Τι κολοσσιαία δύναμη κρύβει το υπερπλάσμα ή η ακόμα πιο τέλεια ποικιλία από πρίγκιπες-πλάσμα ικανά να κινούν αστέρια και να σβήνουν κβάζαρ. Αλλά μόνο η έκτη, η έβδομη και ούτω καθεξής, η κατάσταση της ύλης. Ένας ολόκληρος ωκεανός υπερπλασίας μπορεί να ληφθεί από οποιοδήποτε μόριο. Θεωρητικά (μέχρι αυτό να μην είναι διαθέσιμο στους ανθρώπους), ένα στοιχειώδες σωματίδιο θα αναπαράγει ολόκληρο το σύμπαν. Ή καταστρέψτε! Τέτοιες είναι οι οιονεί θεϊκές δυνατότητες του υπερπλάσματος.
  Η μπαταρία γλιστράει μέσα από την εύκαμπτη κατάρρευση δονούμενη στο χώρο του φιλιού, ο στρατιώτης πιέζεται προς τα κάτω από την εξασθενημένη δύναμη της αδράνειας. Στη συνέχεια, το ελατήριο εκτινάσσεται και η μπαταρία ανοίγει ξανά φωτιά μόνο σε άλλο σημείο στο διάστημα.
  Ο Friedrich Sfero δίνει εντολή:
  - Χτυπήστε με μια στενή δέσμη, αλλάξτε τα όπλα στη λειτουργία συγκεντρωμένου ράβδου.
  Εφόσον οι υπολογιστές είναι απενεργοποιημένοι, αυτό πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Ρυθμίστε τη ροή του υπερπλάσματος χρησιμοποιώντας το τύμπανο. Αλλά για να γίνει αυτό δεν είναι καν εύκολο, σώζει το γεγονός ότι αυτή η ανωτέρα βία προβλέπεται και στο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αγόρια και κορίτσια αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα στην αυτόματη λειτουργία. Ο Sfero Friedrich πιάνει μια βάρκα με πυραύλους, μια βολή με ελαφρύ προβάδισμα. Ακούγεται το πιο λεπτό τρίξιμο του κατεστραμμένου κενού, η βάρκα κομματιάζεται. Αν κρίνουμε από τη δύναμη της έκρηξης, υπάρχει έκρηξη πυρομαχικών. Ένα σημείο φωτός φυσά το αυτοκίνητο. Ο Magolet καταστρέφεται επίσης, το κορίτσι αναπαρήγαγε το ακριβές πλάνο.
  Τα φτερά πετούν χωριστά, ενώ ταυτόχρονα περιστρέφονται σε ένα κενό από φλεγόμενες ουρές.
  Ο εχθρός μπριγκαντίν δέχεται πρόσθετη ζημιά, αλλά απαντά με μαζικά βολέ. Ένα ρυάκι μπαίνει μέσα από τη ρωγμή, πετώντας το κορίτσι μακριά, εκθέτοντας χρυσά στήθη με κιννάβαρες, φωτεινές θηλές.
  Η Sphero τσιρίζει με απόλαυση:
  - Βλέπεις τι ωραία! Τσερνοντύρνο!
  Η Βαλεντίνα χαστούκισε το παντοδύναμο αγόρι στο γόνατο του με δέρμα μαγοπλάστη.
  - Princeps-quasar! Έλειψη Zapulsar! Σηκώστε το μαχαίρι του ιππότη πιο ψηλά!
  Η μπριγκαντίνα σε σχήμα δάκρυ έριξε βολέ. Αιχμηρές δροσοσταλίδες υπερπλασίας ψεκάστηκαν σε όλο τον χώρο μάχης.
  Ο Φρίντριχ Σφέρο σφύριξε:
  - Δώσε ένα φωτόνιο, στην κατάρρευση της αβύσσου!
  Μια φρεγάτα έσκασε από το πλάι, την ίδια στιγμή που η γειτονική μπαταρία τράνταξε. Φαίνεται ότι τα παιδιά ήταν άτυχα, έπεσαν πάνω σε έναν βαρύ πύραυλο ή ένα πεδίο Vibro που έσβηνε το πιο ανθεκτικό μέταλλο σε σκόνη.
  Το αγόρι προσπάθησε να γυρίσει την πλατφόρμα για να επιβιώσει από μια τέτοια επίθεση. Αλλά τελικά οι αντίπαλοι είναι επαγγελματίες υψηλής κλάσης που αποφοίτησαν σχεδόν από την ίδια σχολή. Ο δημιουργός του Harlequinade δεν είναι επίσης απατεώνας στη Δημιουργία των Πολιτισμών!
  Το κανόνι tempropreon έχει καταρρεύσει. Έσπασε σε ένα σωρό από αφρώδη μέρη. Το κορίτσι και ο Δημιουργός-αγόρι που σερβίρουν το όπλο πετάχτηκαν σαν από ένα χτύπημα με ρόπαλο. Προσέκρουσαν στην πανοπλία με κολοσσιαία επιτάχυνση, την κούμπωσαν ελαφρά και οι ίδιοι ήταν έντονα ισοπεδωμένοι, τρέμοντας από το σοκ με τα πολύ ελαστικά και δυνατά σώματά τους. Έπειτα άρχισαν να ξεφλουδίζουν το επίχρισμα βαρέως τύπου, δίνοντας κανονικό σχήμα στις όμορφες φιγούρες τους, ανάγλυφες σαν αγάλματα αρχαίων θεών.
  Η Sphero ένιωσε κρύο στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Η πυκνότητα της έκρηξης πλάσματος του εχθρού εντάθηκε, φαίνεται ότι νέες δυνάμεις σύρθηκαν στη μάχη. Για παράδειγμα, το ίδιο το υπερ-θωρηκτό έχει το μέγεθος ενός αξιοπρεπούς αστεροειδούς και το σχήμα ενός ογκώδους στιλέτου με εκπομπούς εξέπεμπε ένα ολόκληρο πλούσιο στολίδι από υπερπλασμικούς πίδακες. Ένα κυρτό, στριφτό υβρίδιο ματριόσκα και ακορντεόν, η ουσία έπεσε στο καταδρομικό της Proud Germany. Άλλοι χείμαρροι αφανισμού συνέτριψαν τις τέσσερις πλατφόρμες πυροβολικού σε σχήμα δάκρυ.
  Το δεξί πόδι του Sphero μέχρι το γόνατο εξατμίστηκε και χωρίς να περιμένει να μεγαλώσει με φυσικό τρόπο, αύξησε αμέσως το άκρο του.
  Ο Ιούλιος Καίσαρας, παρ' όλο το ταλέντο του, έχανε τη μάχη, η αριθμητική υπεροχή με μια κατά προσέγγιση ισότητα τεχνολογιών, ήταν στο πλευρό του εχθρού. Το μόνο που έμενε να κάνουμε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση ήταν να υποχωρήσουμε, αποφεύγοντας την περικύκλωση. Η Sphero άκουγε χωρίς να κουράζει τη συνείδησή της τις εντολές που έδιναν στα ρομπότ. Ακούστηκαν απεριόριστη αισιοδοξία, δίψα για πρόωρη νίκη. Η φρεγάτα του Ιουλίου Καίσαρα υπέστη κάποια ζημιά και επιβράδυνε. Ο Sphero ένιωσε μανία, η δύναμη που δημιούργησε φαίνεται να χάνει, πρέπει να καταστρέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρούς. Δηλαδή έχει επιλογή είτε να κερδίσει είτε να πεθάνει. Αν και είναι προφανές ότι η καταστροφή αρκετών μαγκλ? δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα, αλλά αυτός είναι σχεδόν ο απαράμιλλος ηρωισμός μεμονωμένων ατόμων που διαμορφώνεται σε ένα ρεύμα που συντρίβει κάθε εμπόδιο. Το αγόρι, χρησιμοποιώντας τη μνήμη του μεταφορέα, αλλά στην πραγματικότητα τη δική του δημιουργία (Το πώς καταφέρνει να σφραγίσει προσωπικότητες και πράγματα τόσο πολύπλοκα στη δομή είναι μια ξεχωριστή ερώτηση!) θυμήθηκε γρήγορα τι τον οδηγούσαν σε πολλές προπονήσεις. Είναι απαραίτητο να μην σας προσέξουν, μείνετε στις γενικές τάξεις των ρομπότ. Έτσι είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσετε εκεί, αλλά η πιθανότητα έκθεσης είναι πολύ μικρότερη. Αλλά από την άλλη, έχει το δικαίωμα να καθίσει έξω αυτή την κρίσιμη στιγμή; Άλλωστε, ένας στρατιώτης πρέπει: να φροντίσει να σώσει ζωές, δεύτερο σημείο: να εξοντώσει όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρούς. Σε περίπτωση αντίφασης - αυτή είναι η παράδοση, να κάνετε μια επιλογή υπέρ της δεύτερης λύσης. Αυτοί είναι οι Αμερικανοί του παλιού καιρού: σκέφτονται περισσότερο να διατηρήσουν το δέρμα τους. Ως εκ τούτου, οι Yankees έχασαν, επιπλέον, η προπαγάνδα τους είναι αδύναμη. Της έλειπε η ολότητα και η περιεκτικότητα. Αν θυμηθούμε την αρχαία ιστορία της Γης: εκείνες τις μέρες που η ανθρωπότητα ήταν αλυσοδεμένη σε έναν πλανήτη. Ένας τρομερός, διχασμένος κόσμος, ήταν απαραίτητο να συγκεντρωθούν όλα τα έθνη και οι λαοί σε μια ενιαία γροθιά. Το έχουν διεκδικήσει αρκετές αυτοκρατορίες. Πρώτα από όλα οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ισλαμική Κοινωνία. Ο κόσμος έγινε πολυπολικός και κυριολεκτικά διαλύθηκε, ο αριθμός των ανεξάρτητων κρατών μεγάλωσε, ο αποσχισμός των μικρών εθνών μετατράπηκε σε εμμονή. Κοινό σπίτι Η γη φλεγόταν, η ανθρωπότητα έπεφτε κυριολεκτικά στην άβυσσο! Τα παλιά χρόνια, υπήρχαν πανίσχυροι ηγεμόνες που ήθελαν να ενώσουν την ανθρωπότητα. Αυτός είναι πρώτος ο Μέγας Αλέξανδρος, ένας από τους πιο εξέχοντες διοικητές όλων των εποχών και των λαών. Ήταν ανίκητος, αλλά η πρόνοια χάρηκε που του χάρισε μια πολύ σύντομη ζωή. Και έτσι είχε σημαντικές πιθανότητες, έχτισε μια διεθνή αυτοκρατορία, έφερε τον υψηλό ελληνικό πολιτισμό στην Ασία. Ακόμη και η Καρχηδόνα και η αρχαία Ρώμη έστειλαν ένα μεγάλο φόρο τιμής στον Μακεδόνα, τον πιο εξέχοντα Σλάβο της αρχαίας εποχής! Πριν από τον Αλέξανδρο, η Μεγάλη Περσία υπό αρκετούς βασιλιάδες (ιδιαίτερα τον Κύρο) πέτυχε σοβαρές κατακτήσεις, από την Ινδία μέχρι την Αίγυπτο, αλλά το δόγμα: υπάρχει ένας ηγεμόνας για όλο τον κόσμο, ήταν αυτός που πρώτος πρότεινε! Στη Ρώμη, ο Ιούλιος Καίσαρας διεκδίκησε τον ρόλο του παγκόσμιου ηγεμόνα, αλλά και η ζωή του δεν ήταν αρκετά μεγάλη. Μετά τον Καίσαρα μεταξύ των αυτοκρατόρων: δεν υπήρχαν αρκετά ισχυροί διοικητές. Ο θεϊκός Αυγουστίνος ήταν άρρωστος και σωματικά αδύναμος, ο χαρισματικός Νέρων είναι γενικά τρομερός. Οι πιο διάσημοι ηγεμόνες, ο Διολεκτάνος και ο Κωνσταντίνος, αγωνίστηκαν περισσότερο για να διατηρήσουν το status quo χωρίς να σκέφτονται μεγάλες κατακτήσεις. Υπήρχαν και άλλοι διοικητές, μετά την άλωση της Ρώμης. Από αυτές, οι πιο εξέχουσες προσωπικότητες: Τζένγκις Χαν, Ταμερλάνος, Ναπολέων, Αδόλφος Χίτλερ, Στάλιν. Ο Τζένγκις Χαν είχε μεγάλη επιτυχία. Κατέκτησε σχεδόν όλη την Κίνα, το Αφγανιστάν, το Χορεζμ, προηγμένα αποσπάσματα έφτασαν στην Αρχαία Ρωσία. Είχε εξαιρετικές ευκαιρίες να κερδίσει, κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στα συνεχώς αυξανόμενα στρατεύματα αυτού του πονηρού και επιδέξιου διοικητή. Αλλά ακόμη και η μάλλον μακρά ζωή του για τα πρότυπα του Μεσαίωνα δεν ήταν αρκετή για την σύλληψη του κόσμου. Ο Τζένγκις Χαν ίδρυσε μια δυναστεία, αλλά δεν υπήρχε πια τόσο σπουδαίος όσο αυτός, ικανός να συσπειρώσει όλους τους νομάδες. Ακριβώς όπως ο Ταμερλάνος. Νίκη μετά από νίκη, μια τεράστια αυτοκρατορία και μια διάσπαση, η καταστροφή του Τιμουράτ, τσακωμοί μεταξύ γιων και εγγονιών. Και δεν υπήρχε άξιος διάδοχος. Ο Ναπολέων και ο Χίτλερ, έχοντας κατακτήσει την Ευρώπη, έσπασαν την πλάτη τους ενάντια στη Ρωσία. Δυστυχώς, η ίδια η Ρωσία δεν κατάφερε να επιτύχει την παγκόσμια κυριαρχία. Πραγματικά ένας μεγάλος ηγεμόνας ήταν ο Στάλιν, ο οποίος μετέτρεψε μια αγράμματη, που περπατούσε με τα παπούτσια της χώρας σε μια ισχυρή βιομηχανική δύναμη.
  Και τότε, ήδη στον εικοστό πρώτο αιώνα, η εξουσία από την αρχή στη Γερμανία, και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο, έλαβε ένα μυστηριώδες ζευγάρι που κατέχει απίστευτη υπερ-διανοητική δύναμη.
  Δημιούργησαν τα τελευταία μαγικά όπλα των princeps και η ανθρωπότητα σταδιακά εξελίχθηκε σε μια κατάσταση εικονικής παντοδυναμίας.
  Αλλά ο πόλεμος είναι πόλεμος, ειδικά ο διαστημικός πόλεμος, εδώ οι λάθος υπολογισμοί και οι θυσίες είναι αναπόφευκτες. Ο πολεμιστής Friedrich Sfero, που αποφάσισε να ρισκάρει, ήταν μέχρι στιγμής τυχερός, κατάφερε να εξοντώσει τέσσερα οχήματα μάχης χωρίς να τραβήξει την προσοχή στον εαυτό του.
  - Θα υπάρχει χυλός σημύδας για ανθρωπάκια! Μάλλον princeps-plasma!
  Ναι, τέτοια ενδιαφέροντα παιχνίδια παίζουν πολίτες της αυτοκρατορίας του Τρίτου Ράιχ, κατακτώντας το σύμπαν.
  Και πώς θα τελειώσουν όλα, και σε ποια ύψη παντοδυναμίας μπορεί να φτάσει η ανθρωπότητα, ακόμη και μια ανίσχυρη φαντασίωση.
  
  
  COG ΚΑΙ SHPUNTIK ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ
  Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο παρενέβη η popadany. Σε αυτή την περίπτωση, οι κατασκευαστές shorty Vintik και Shpuntik. Όταν μετακόμισαν, κατέληξαν στο Βερολίνο. Λοιπόν, αφού δεν ήξεραν τίποτα για την πολιτική και τον πλανήτη Γη, πέρασαν στην υπηρεσία των Γερμανών. Και οι τεχνικοί είναι κορυφαίοι. Και συμμετείχαν στην ανάπτυξη του Πάνθηρα. Οι έξυπνοι σχεδιαστές έκαναν τον πύργο στενό και μικρό, καλύτερα προστατευμένο, αλλά πιο ελαφρύ. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετήθηκαν σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα. Κατασκευάστηκε επίσης ένα απλούστερο και ελαφρύτερο σασί από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και το ύψος του "Πάνθηρα" ήταν μόλις 1,8 μέτρα. Ως αποτέλεσμα, η θωράκιση του μετώπου του κύτους των 80 mm εγκαταστάθηκε σε μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης και έγινε σχεδόν αδιαπέραστη. Το μέτωπο του πύργου ήταν 120 χιλιοστά με κλίσεις και οι πλευρές είχαν κλίση εξήντα χιλιοστά. Το αδύνατο σημείο ήταν οι πλευρές της γάστρας - μόνο 40 mm. Αλλά το σώμα ήταν πολύ συμπαγές και το πάνω μέρος ήταν σε μεγάλη γωνία κλίσης και ασπίδες 30 mm τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος που κάλυπταν τους κυλίνδρους. Και όλη αυτή η γοητεία ζύγιζε μόλις 26 τόνους, με κινητήρα 650 ίππων. Και το όπλο ήταν μήκους κάννης 75 mm 70 EL, εκτοξεύοντας 15 φυσίγγια το λεπτό.
  Επιπλέον, καλή ορατότητα και οπτική.
  Αυτό το τανκ ταξίδευε με ταχύτητα 70 χιλιομέτρων την ώρα, ήταν αδιαπέραστο στο πλάι για ελαφριά όπλα, κυρίως σαράντα πέντε, και αντιαρματικά τουφέκια, πήρε τριάντα τέσσερα από δύο χιλιόμετρα στο μέτωπο και πρακτικά δεν έσπασε. Και σχεδόν όλα τα αντιαρματικά όπλα της ΕΣΣΔ δεν το διείσδυσαν στο μέτωπο.
  Και ο νέος "Πάνθηρας" στη μάχη του Κουρσκ έκανε θραύση. Ταυτόχρονα, ήταν ευκολότερο να κατασκευαστεί και χρειάστηκε σχεδόν δύο φορές λιγότερο μέταλλο από το Panther στην πραγματική ιστορία.
  Ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της δεξαμενής, οι Ναζί διέρρηξαν την άμυνα των σοβιετικών στρατευμάτων και έκλεισαν τον λέβητα, παρακάμπτοντας το Κουρσκ. Και έτσι πήρε την πρωτοβουλία. Και αναπτύσσοντας επιτυχία, πήραν το Voronezh.
  Μετά από αυτό ο Χίτλερ διέταξε τα στρατεύματα να στρίψουν νότια. Και η αρμάδα των στρατευμάτων μετακινήθηκε στο Στάλινγκραντ.
  Τα γερμανικά τανκς βρίσκονται σε άνοδο. Και μια ομάδα κοριτσιών πολεμά στον Πάνθηρα, σπάζοντας τα σοβιετικά όπλα και τα οχήματα.
  Οι Γερμανοί έσπασαν μέχρι το Στάλινγκραντ ... Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην Αφρική, το σώμα του Ρόμελ με νέα άρματα μάχης κέρδισε μια σειρά από νίκες. Η κατάσταση για τους συμμάχους επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι οι Vintik και Shpuntik επινόησαν επίσης ένα μαχητικό αεροσκάφος. Επιπλέον, είναι πολύ ελαφρύ, εύκολο στην κατασκευή, ευέλικτο και στοιχειωδώς ελεγχόμενο.
  Και το νέο αεροσκάφος VSh-162 έγινε το καλύτερο αεροσκάφος στον αέρα και κατέστρεψε σοβαρά τα συμμαχικά αεροσκάφη.
  Έτσι οι Ναζί άρχισαν να προελαύνουν στην Αφρική προς την Αίγυπτο. Ο Χίτλερ αρνήθηκε να καταλάβει το Στάλινγκραντ και σταμάτησε τα στρατεύματά του. Αλλά το Fritz ξεκίνησε την κύρια επίθεση παρακάμπτοντας με μια σημαντική ανακάλυψη στην Κασπία Θάλασσα. Και η κατάσταση κλιμακώθηκε.
  Και ακολούθησαν νέες επιχειρήσεις στο βορρά. Οι Ναζί επιτέθηκαν στη Σουηδία. Και σε λίγες μέρες την ανάγκασαν να συνθηκολογήσει. Και αποδείχτηκε κουλ.
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ στον "Πάνθηρα" ταξίδεψαν σε όλη τη Σουηδία και ανάγκασαν τους αιχμαλώτους στρατιώτες να φιλήσουν τα ξυπόλητά τους, δείχνοντας την κολοσσιαία τάξη τους. Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ ωραία εδώ.
  Πολλοί από τους άνδρες της μάχης παραδόθηκαν σε αυτούς. Και φίλησε γυμνά πέλματα.
  Τώρα όμως βρίσκονταν στη Σουηδία, όπου είχε ήδη χιόνι και κρύο.
  Και οι Γερμανοί, με αρχηγό τον Ρόμελ, νίκησαν τους Βρετανούς στην Αίγυπτο. Και τώρα έσπασαν στη Μέση Ανατολή και έχουν επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Σε αυτό, η εκστρατεία των όμορφων πολεμιστών δεν σταμάτησε... Η Γκέρντα είπε με πάθος, τρίβοντας το γυμνό της πόδι στο μέταλλο:
  - Λοιπόν, "Τίγρη" φυσικά, ένα τανκ που δίνει αριστουργήματα και μια κολοσσιαία μηχανή από άποψη ισχύος. Κι όμως απλό!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε νωχελικά:
  - Προσωπικά προτιμώ τον Λέοντα. Αφού δεν υπάρχει τίποτα να σπάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο! Και είναι τέλεια σε φόρμα!
  Η Μάγδα θυμήθηκε πώς τους έδειξαν την παρέλαση στις 7 Νοεμβρίου και κελαηδούσε:
  - Και μου άρεσε το Ποντίκι, είναι τόσο μεγάλο! Και με δύο όπλα ταυτόχρονα!
  Η Χριστίνα γέλασε και κύλησε στη μεταφορά:
  - Δύο όπλα σε ένα αυτοκίνητο - αυτό είναι υπέροχο!
  Η Γκέρντα έστριψε τα πόδια της στον αέρα και παρατήρησε:
  - Είναι καλό να πετάς έτσι; Θα φτάσουμε σύντομα στην Αυστραλία;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Οχι σύντομα! Για να πετάξετε εκεί από τη Σουηδία - σχεδόν σε ολόκληρη την υδρόγειο!
  Το αεροπλάνο προσγειώθηκε ουσιαστικά για ανεφοδιασμό. Τα κορίτσια έτρεξαν έξω. Κατέληξαν στην καυτή Μεδίνα, όπου το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση. Παρά τα τέλη Νοεμβρίου, η θερμοκρασία εδώ ήταν περίπου τριάντα βαθμούς. Και στη Σουηδία, την ώρα που έφευγαν, χτύπησε ψυχρός κυκλώνας και η θερμοκρασία έπεσε στο μείον τριάντα.
  Τα κορίτσια έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να μην παγώσουν στον εργαζόμενο στις μεταφορές και ο παγετός τσίμπησε τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού. Δεν είναι εύκολο να μην φοράς παπούτσια κατ' αρχήν, ειδικά όταν περπατάς.
  Αλλά τώρα τα κορίτσια έτρεξαν στην καυτή άμμο της Μεδίνας. Οι Άραβες τρόμαξαν κοιτάζοντας τα ημίγυμνα κορίτσια, αλλά φοβήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια. Ωστόσο, οι Γερμανοί έχουν τρομερή φήμη. Πράγματι, γίνονται αντιληπτοί ως έθνος υπερανθρώπων, και ως εκ τούτου συγχωρούν μικρές φάρσες. Όπως όταν οι καλλονές φοριούνται μόνο με ένα μπικίνι.
  Μετά τον κρύο καιρό, όταν τα πόδια κρυώνουν συνεχώς, είναι πολύ ευχάριστο να τρέχεις κατά μήκος της καυτής άμμου. Άρεσε στα κορίτσια και διασκέδασαν πετώντας άμμο το ένα στο άλλο.
  Η Γκέρντα, πηδώντας έτσι στην έρημο, σκέφτηκε ότι ήταν ακόμα υπέροχο να ζεις σε μια χώρα στην οποία υπήρχε ένα διαρκές καλοκαίρι. Και πόσο καλό είναι...
  Ηλιόλουστο και καθαρό, καθαρός αέρας φυσά στο πρόσωπο. Ή όχι πολύ φρέσκος, αλλά ζεστός αέρας της ερήμου.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Τώρα αυτά τα εδάφη ανήκουν στο Τρίτο Ράιχ. Ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν ήταν τόσο ενωμένη. Μάλλον κοντά, στην ενότητα όπως είναι τώρα. Και όλα αυτά χάρη από πολλές απόψεις στην ιδιοφυΐα του Φύρερ.
  Η Μάγδα παρατήρησε λογικά:
  - Εν μέρει επίσης επειδή ο Χίτλερ είναι εξαιρετικά τυχερός. Για παράδειγμα, οι Βρετανοί έπεσαν σαν τα μπιζέλια. Και οι εκτάσεις της Αφρικής δεν αποδείχτηκαν εμπόδιο. Ναι, όλα ήταν με το μέρος μας. Αν και μερικές φορές υπήρχαν λάθη!
  Η Χριστίνα απάντησε:
  - Όσον αφορά την τύχη, όχι πραγματικά! Δεν ήμασταν τυχεροί, για παράδειγμα, με τον χειμώνα στο σαράντα πρώτο. Και έτσι θα είχαν πάρει τη Μόσχα τότε. Και ο πόλεμος στα ανατολικά θα είχε τελειώσει. Και έτσι πρέπει ακόμα να βγάλεις το σταλινικό αγκάθι.
  Η Γκέρντα συμφώνησε αναστενάζοντας:
  - Μάλλον πρέπει! Είναι κρίμα! Τόσα καλά παιδιά και κορίτσια θα πεθάνουν!
  Η Μάγδα ξέσπασε άθελά της σε κλάματα και είπε:
  - Θάνατος... Τι άδικος είσαι! Και μερικές φορές έρχεσαι τη λάθος στιγμή!
  Η Γκέρντα έσπευσε να αντιταχθεί:
  - Όχι μερικές φορές! Και πάντα τη λάθος στιγμή! Ξέρετε πώς θέλετε να ζήσετε και πόσο απρόθυμοι να πεθάνετε!
  Λογικά η Χριστίνα παρατήρησε:
  Το θέλουμε αυτό γιατί είμαστε δυνατοί και υγιείς. Και η γιαγιά, που είναι εκατό χρονών και στην οποία όλα πονάνε, μάλλον έχει τελείως διαφορετική στάση απέναντι στον θάνατο!
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της και είπε με τρόμο:
  - Ω Θεέ μου! Ο Θεός να μην γεράσεις ποτέ!
  Η Γκέρντα το κούνησε και κλώτσησε την άμμο με το γυμνό της πόδι:
  - Ας μην το συζητάμε αυτό! Αν αρχίσετε να σκέφτεστε τι είναι τα γηρατειά, θα τρελαθείτε ή θα καταστρέψετε τη ζωή σας!
  Η Μάγδα προσπάθησε να παρηγορήσει το ξανθό κορίτσι:
  - Όταν έρθει ο Ιησούς, όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν, και αυτή η αιώνια νεότητα θα είναι για πάντα!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και είπε στοργικά:
  - Ο Θεός να ευλογεί!
  Η Χριστίνα απάντησε θυμωμένη:
  Και είμαι θεμελιώδης άθεος. Και δεν πιστεύω στον Θεό και δεν σας συμβουλεύω!
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους δυνατούς, μαυρισμένους ώμους της.
  - Δεν θα ονομάσω τον εαυτό μου ισχυρό πιστό, αλλά ... Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι υλιστές και οι άθεοι δεν μπορούν να εξηγήσουν. Συμπεριλαμβανομένης της προέλευσης του σύμπαντος!
  Η Σάρλοτ, βυθίζοντας στην καυτή άμμο, απάντησε:
  - Αλλά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα - πολλοί θεοί. Ότι αυτοί οι απομίμηχοι θεοί δημιούργησαν συλλογικά το σύμπαν και τη Γη. Στη συνέχεια έγινε μεταξύ τους συμπλοκή που προκάλεσε κατακλυσμούς και φυσικές καταστροφές. Γι' αυτό συνέβησαν κάθε είδους ατυχίες. Ο αγώνας των θεών και γεννά πολέμους μεταξύ των ανθρώπων!
  Η Γκέρντα απάντησε με σιγουριά:
  - Μα ο Γερμανός Θεός πάντα κερδίζει!
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν συνέβη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν και ήμασταν κοντά στη νίκη!
  Η Χριστίνα έγνεψε ζωηρά.
  - Αυτό είναι! Ήταν απαραίτητο να θυσιαστεί προσωρινά η Ανατολική Πρωσία, αλλά όχι να αποσυρθούν τα στρατεύματα από το Δυτικό Μέτωπο. Τότε θα είχαν περικυκλώσει και θα είχαν πάρει το Παρίσι. Η Γαλλία συνθηκολογεί... Είναι ηττημένη τελικά. Και περαιτέρω... Νομίζω ότι αν η Βρετανία έδειχνε πείσμα, τότε θα μπορούσαμε να την πέσουμε μαζί με την Ιταλία, την Τουρκία και την Ιαπωνία. Και θα τους τσάκιζαν με υποβρύχια και μια μόνο δράση των στόλων!
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Ξέχασες τη Ρωσία!
  Η Χριστίνα συνήλθε.
  - Δεν ξέχασα τίποτα! Η Ρωσία θα είχε ηττηθεί μετά την παράδοση της Γαλλίας. Επιπλέον, ο Τσάρος Νικόλαος Β' δεν είναι Στάλιν. Ο μονάρχης της Ρωσίας θα συνάψει βιαστική ειρήνη μαζί μας, έχοντας υποστεί ήττα. Και θα... Με λίγα λόγια, η Ρωσία των τσαρικών χρόνων είναι πιο αδύναμη από την κομμουνιστική!
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Ετσι! Αλλά, φυσικά, χάσαμε την ευκαιρία τότε. Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν πιο έξυπνος. Έκανε μια συμφωνία μη επίθεσης με τον Στάλιν, και συνέτριψε τους εχθρούς του κομμάτι-κομμάτι. Αυτή είναι η πολιτική σοφία!
  Η Χριστίνα παρατήρησε:
  - Θα ήταν ακόμα πιο λογικό να καταργήσουμε τη Βρετανία και μόνο τότε να επιτεθούμε στη Σοβιετική Ένωση!
  Η Σάρλοτ είπε χαμογελώντας:
  - Συμφωνώ με αυτό!
  Η Gerda, αντίθετα, αντιτάχθηκε:
  - Αν δεν είχαμε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ το σαράντα πρώτο έτος και δεν είχαμε νικήσει τις μονάδες του Κόκκινου Στρατού που δεν ήταν έτοιμες για αμυντικό πόλεμο, θα μπορούσαν να μας είχαν πέσει όταν θα είχαμε εισβάλει στη Βρετανία. Οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή!
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Ο Στάλιν είναι προσεκτικός πολιτικός! Ίσως να μην είχε διακινδυνεύσει μια τέτοια περιπέτεια!
  Η Γκέρντα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Μάλλον, από την πλευρά του Στάλιν, μια μεγάλη περιπέτεια είναι να μας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε τη Βρετανία. Σε αυτή την περίπτωση, ανώτερες δυνάμεις θα έπεφταν πάνω του. Και θα το θάβαμε. Και έτσι, ενώ η Βρετανία αντιστέκεται, η Ρωσία είχε ακόμα μια ευκαιρία εναντίον μας. Διαφορετικά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι εχθροί μας δεν έχουν καμία πιθανότητα!
  Η Charlotte βρήκε επίσης κάτι για να αντιταχθεί:
  - Μέχρι να ηττηθούν τέτοια τέρατα όπως η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ, είναι εξαιρετικά πρόωρο να πούμε ότι ο εχθρός δεν έχει καμία πιθανότητα. Έχουμε κάνει πολλά και έχουμε κάνει πολύ δρόμο, αλλά... Έχουμε πολλά προβλήματα ακόμα μπροστά μας. Τώρα η Αυστραλία. Άλλο ένα σύνορο για τον γερμανικό στρατό!
  Η Γκέρντα απάντησε με σιγουριά:
  - Να το σπάσουμε κι αυτό! Ήδη έχουν γίνει δύο βόλτες σε Ελβετία και Σουηδία, και στην Αυστραλία τουλάχιστον είναι πολύ πιο ζεστό.
  Η Σάρλοτ γέλασε και είπε με σιγουριά:
  - Πιστεύω στη νίκη μας! Διαφορετικά, απλά δεν συμβαίνει!
  Τα κορίτσια έπρεπε να σταματήσουν να ζεσταίνονται στην έρημο και να επιστρέψουν στη μεταφορά. Ο ανεφοδιασμός ήταν επιτυχής. Και τα κορίτσια ενώθηκαν από τους παλιούς τους φίλους από το τάγμα "Τίγρης".
  Κορίτσια από αυτό το γυναικείο απόσπασμα κυνηγούσαν άδειους Μουτζαχεντίν. Τα οποία όμως ήταν λίγα. Και τώρα ξεκίνησαν χαρούμενοι για να κατακτήσουν την Αυστραλία. Μια άλλη ήπειρος τόσο επιθυμητή για τη Βέρμαχτ.
  Η Γερμανία συγκέντρωνε δυνάμεις για το άλμα και ετοίμαζε την προσγείωση.
  Η Μάργκαρετ γνώρισε τις παλιές της γνωστές Χριστίνα και Γκέρντα με σεβασμό. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να πάρουν διαμάντια για τον σταυρό του ιππότη! Μετά από αυτή την εταιρεία, τα κορίτσια έπρεπε να σταλούν για γονιμοποίηση και σε ειδικό στρατόπεδο για να γεννήσουν απογόνους. Στη ρωσική εταιρεία λοιπόν, μπορεί να μην είχαν χρόνο να λάβουν μέρος.
  Οι καλλονές όμως έδειχναν ευδιάθετες και μάχιμες. Δεν ήθελα πια να κοιμηθώ, και τα κορίτσια, έχοντας κλειδωθεί σε μια ξεχωριστή καμπίνα, φλυαρούσαν.
  Η Μάγδα, καθισμένη σε μια δερμάτινη πολυθρόνα, παρατήρησε:
  - Ο παγανισμός, με όλη του την εξωτερική λογική, επίσης δεν μπορεί να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα. Για παράδειγμα, από πού προήλθαν οι πολυάριθμοι θεοί των ημίουργων;
  Η Σάρλοτ γέλασε και διαμαρτυρήθηκε:
  - Με τον ίδιο τρόπο που ο μονοθεϊσμός δεν είναι σε θέση να απαντήσει στο ερώτημα, από πού προήλθε ο μόνος Θεός που δημιούργησε το Σύμπαν;
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Είναι θέμα πώς να το πούμε... Εμείς με πίστη το παίρνουμε ως αξίωμα ότι ο Παντοδύναμος Θεός υπήρχε πάντα. Και αυτό είναι ένα αξίωμα που δεν απαιτεί απόδειξη.
  Η Κριστίνα παρατήρησε κουνώντας το κεφάλι της:
  - Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τον αιώνια υπαρκτό, και απείρως δυνατό, και απείρως σοφό. Αυτό είναι ενάντια στη λογική. Όπως βλέπουμε στη Γη, το απλό γεννά το σύνθετο και παρατηρούμε την εξέλιξη. Και μετά από τα πιο σύνθετα, πήγε το απλό. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρούμενη πραγματικότητα.
  Για παράδειγμα, η ανθρωπότητα γίνεται πιο σύνθετη, όχι απλοποιημένη! Και δεν υποβιβαζόμαστε καθόλου, αλλά γινόμαστε πιο τέλειοι!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Λογικά! Η εξέλιξη των θεών οδηγεί στη δημιουργία του παντοδύναμου Θεού Δημιούργου!
  Η Μάγδα παρατήρησε σκληρά:
  - Μια τέτοια φιλοσοφία μπορεί να καταστρέψει την ψυχή!
  Η Σάρλοτ στένεψε τα μάτια της και θόλωσε:
  - Αλλά το ερώτημα είναι πόσο χρονών είναι το σύμπαν;
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους δυνατούς, αναπτυγμένους ώμους της.
  - Άγνωστο! Και γιατί τέτοια ερώτηση;
  Η Σάρλοτ απάντησε λογικά:
  - Έχει να κάνει με την εξέγερση του Σατανά. Ο Σατανάς είναι ένας από τους πρώτους αγγέλους, αν όχι ο πρώτος. Όπως τον αποκαλούν - ο Γιος της Αυγής! Και αν επαναστάτησε, τότε μάλλον δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τη δημιουργία και την εξέγερσή του. Και αποδεικνύεται ότι τόσα δισεκατομμύρια χρόνια συμπεριφερόταν ήρεμα και ξαφνικά χαζεύτηκε.
  Η Μάγδα συνοφρυώθηκε και ούρλιαξε:
  - Και λοιπόν τί?
  Η Smart Charlotte παρατήρησε:
  - Και οι επιστήμονες λένε ότι το σύμπαν μας είναι δισεκατομμυρίων ετών! Χρειάζεται τόσος χρόνος για να φτάσει το φως των αστεριών στον πλανήτη Γη! Και αποδεικνύεται ότι σύμφωνα με τη Βίβλο δεν μπορούν να είναι δισεκατομμύρια!
  Η Μάγδα σκέφτηκε για λίγο και απάντησε:
  - Ο Θεός δημιούργησε το φως των αστεριών που έχει ήδη κατέβει σε εμάς. Ο Αδάμ και η Εύα ήταν ενήλικες, όχι μωρά. Ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια έλαμψαν ήδη πάνω τους. Δηλαδή, ο Κύριος δημιούργησε τον κόσμο σε ανάπτυξη. Οπότε όλες οι υποσχέσεις σου δεν αποδεικνύουν τίποτα.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε πεισματικά:
  - Ή μήπως αποδεικνύουν ότι υπάρχουν πολλοί θεοί; Αυτοί οι θεοί που δημιούργησαν το σύμπαν!
  Η Μάγδα απάντησε με κάποιο δισταγμό:
  - Το σύμπαν μας είναι λίγο πολύ ενιαίο και δομημένο, με όλες τις ανωμαλίες του. Και η παρουσία πολλών θεών οδηγεί στο γεγονός ότι το σύμπαν θα χωριζόταν σε κομμάτια.
  Η Charlotte επίσης λογικά αντιτάχθηκε:
  - Θωρηκτό χτίζει πάρα πολλούς ανθρώπους! Παρόλα αυτά το θωρηκτό είναι μονοκόμματο μηχάνημα. Ναι, και το Σύμπαν είναι χτισμένο από πολλούς θεούς-δημιούργους, αλλά το σύμπαν δεν γίνεται λιγότερο αναπόσπαστο από αυτό!
  Η Μάγδα τέντωσε το πρόσωπό της και ούρλιαξε:
  - Και αυτό ακούγεται - λογικό! Αλλά αυτή είναι καθαρά ανθρώπινη λογική. Δεν έχει καμία σχέση με τη Θεία δύναμη, η οποία είναι ακατανόητη!
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Το πιο απλό επιχείρημα - οι σκέψεις του Κυρίου είναι ακατανόητες! Και αυτό μπορεί να αναφερθεί και να μεταφερθεί σε όλες τις περιπτώσεις!
  Η Μάγδα ψιθύρισε:
  Και σε κάθε χαρακτηριστικό αυτού του κλάδου του Κυρίου,
  Βλέπω την επιθυμία στα όνειρα να ενσαρκώσω το ιδανικό ...
  Αλλά περιέργως, ο λαός μας υποφέρει σχεδόν στον κάτω κόσμο,
  Και ο δεσπότης των οικονομικών μας έδεσε σκληρά τα φτερά!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Τρώνε καλά! Γιατί δεν υποκλίνεσαι στο κούτσουρο;
  Η Μάγδα κούνησε τη γροθιά της.
  - Ναι εσύ!
  Τα κορίτσια ξεκάθαρα άρχισαν να βαριούνται ... Η συζήτηση για τη θρησκεία δεν πήγε καλά. Για τι άλλο μπορείτε να μιλήσετε; Οι σκέψεις των πολεμιστών του τάγματος SS ήταν περιορισμένες.
  Η Gerda άγγιξε τα τανκς στη συνομιλία:
  - Εδώ είναι το "Λιοντάρι" μας, απλώς η ενσάρκωση του γερμανικού πνεύματος! Τόσο μεγάλο και με όπλο!
  Η Μάγδα παρατήρησε, κάνοντας μασάζ στα πέλματά της που φαγούραζαν με τα χέρια της:
  - Και "Ποντίκι" ακόμα περισσότερο - σημαίνει πιο δυνατός! Και η πανοπλία του είναι πιο χοντρή! Και δύο όπλα ταυτόχρονα!
  Η Σάρλοτ αναφώνησε με χαρά:
  - Γοητευτικό ποντικάκι! Θα τους τσακίσουμε όλους σε σκόνη!
  Το πήρε η Μάγδα και τραγούδησε:
  - Καταραμένο και αρχαίο, ο εχθρός πάλι βρίζει! Αλέστε με, αλέστε με σε σκόνη! Αλλά ο άγγελος δεν κοιμάται, και όλα θα πάνε καλά ... Και όλα θα τελειώσουν καλά! Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε σοφά:
  - Όποιος υπολογίζει στη βοήθεια των αγγέλων, πέφτει κατευθείαν στην κόλαση!
  Η Μάγδα απάντησε:
  - Ποιος στο διάολο είναι στο κεφάλι, στο μέλλον μια κόλαση!
  Η Γκέρντα παρατήρησε ξαφνικά:
  - Είχα στενή γνωριμία με το T-34 με τα Charlottes όταν έκαναν δοκιμές! Και ξέρετε, αυτό δεν είναι το χειρότερο τανκ στη Γη!
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε δηλητηριώδη:
  - Όχι το καλύτερο, αλλά ... Η ορατότητά του είναι μάλλον αδύναμη. Στην πράξη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπεις στον εχθρό από ένα τέτοιο τανκ! Πρέπει να το παραδεχτούμε!
  Η Γκέρντα παρατήρησε λογικά:
  - Καλοσχηματισμένη πανοπλία και πυργίσκος. Αν και το "Tiger" -2, και το "Lion" - η προστασία των πλευρών θα είναι καλύτερη.
  Η Χριστίνα αυτή η κοκκινομάλλα άτακτη παρατήρησε:
  - Το "Λιοντάρι" έχει ακόμα καλό πύργο, όσον αφορά την κλίση του μετώπου. Αλλά το μέτωπο "Tiger" -2 δεν είναι σχεδόν κεκλιμένο.
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Αλλά το πάχος της θωράκισης είναι 180 mm. Αυτό αντισταθμίζει τη μικρότερη γωνία κλίσης του φύλλου. Όσον αφορά τον πύργο, το Λιοντάρι αποδείχθηκε καλύτερο από τον Τίγρη, αλλά αυτό, φυσικά, δεν είναι το όριο. Ξέρω ότι οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν σίγουρα κάτι πιο τέλειο.
  Και η όμορφη κοπέλα χτύπησε με το γυμνό της πόδι το ατσάλινο φύλλο, τόσο που σάρωσε μια μουσική τρίλιζα.
  Οι πολεμιστές βαριούνται. Ήθελαν να κοιμηθούν. Μπορεί να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον...
  Εν τω μεταξύ, υπάρχει πόλεμος σε εξέλιξη στον Καύκασο. Οι Γερμανοί εκτός από τον "Πάνθηρα" χρησιμοποίησαν και τον "Τίγρη" -2. Παρόμοιο επίσης σε σχήμα με ένα άρμα, αλλά ελαφρώς μεγαλύτερο, βαρύτερο με πυροβόλο 88 χιλιοστών και παχύτερη θωράκιση. Φυσικά, ένα βάρος τριάντα πέντε τόνων, περισσότερο, αλλά και πάλι όχι κρίσιμο, μπορεί να καταπολεμηθεί με έναν παλιό κινητήρα 700 ίππων. Ωστόσο, η Vintik και η Shpuntik έχουν ήδη φτιάξει έναν κινητήρα 1000 ίππων. Και το "Tiger" -2 άρχισε επίσης να πετά κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε το "Λιοντάρι", με ακόμη πιο χοντρές, ιδιαίτερα πλευρικές θωράκια, και πυροβόλα 105 χιλιοστών.
  Και ζύγιζε σαράντα πέντε τόνους, έγινε κολοσσιαίο πρόβλημα για τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τον χειμώνα των σαράντα τριών - σαράντα τεσσάρων ετών, ο Καύκασος καταλήφθηκε από τα γερμανικά στρατεύματα. Ο πόλεμος άρχισε να μην πηγαίνει σύμφωνα με το σταλινικό σενάριο.
  Οι Ναζί κατέλαβαν την Ινδία τον Μάρτιο και άρχισαν να κινούνται προς την Αυστραλία. Και την ίδια στιγμή ανέβασε την Αφρική.
  Ο Στάλιν τους πρόσφερε ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους. Την άνοιξη του 1944, έχοντας ολοκληρώσει την κατάκτηση της Αφρικής, ο Χίτλερ αποδέχτηκε την προσφορά ειρήνης του Στάλιν.
  Οι συνθήκες ήταν επαχθείς, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής των αποζημιώσεων και της προμήθειας πρώτων υλών και άλλων πραγμάτων στο Τρίτο Ράιχ.
  Το καλοκαίρι του 1944 έγινε απόβαση στη Βρετανία και το Λονδίνο έπεσε σε μια εβδομάδα. Μετά από αυτό, ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση στην Αμερική. Οι Vintik και Shpuntik κατασκεύασαν νέα υποβρύχια που έπλεαν πιο γρήγορα από τα σκάφη και στόχευαν με τορπίλες στο ραντάρ. Και πολλά άλλα πράγματα έχουν εφευρεθεί.
  Η εγκατάσταση λέιζερ σε δισκέτες έγινε ιδιαίτερα ισχυρή. Και ήταν απλά υπέροχο.
  Η Αμερική άντεξε μέχρι τον Ιούλιο του 1945 και συνθηκολόγησε. Ήρθε η περίοδος της ειρήνης. Προσωρινή αλήθεια...
  Ο Χίτλερ ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι η Ιαπωνία κατέλαβε πάρα πολλά εδάφη. Και απλά λαχταρούσε την εκδίκηση και την κατάληψη της γης.
  Και στις 20 Απριλίου 1953 ξεκίνησε ο πόλεμος με την Ιαπωνία. Ο διάδοχος του Στάλιν, Μπέρια, πρόσφερε τη βοήθειά του στον Χίτλερ.
  Ο Φύρερ συμφώνησε, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δηλαδή, η ΕΣΣΔ μάχεται με πλήρη δύναμη, αλλά μόνο η νότια Σαχαλίνη και η κορυφογραμμή των Κουρίλων επιστρέφουν.
  Ο Μπέρια, ο οποίος συνέχισε να αποδίδει στον Χίτλερ έναν κολοσσιαίο φόρο τιμής, συμφώνησε και με αυτούς τους όρους.
  Από την αρχή, ο πόλεμος ήταν ανεπιτυχής για τους Ιάπωνες. Τους ενόχλησαν ιδιαίτερα οι ιπτάμενοι δίσκοι τους, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με όπλα λέιζερ και ακτίνες θερμότητας. Και όλα έγιναν κυριολεκτικά στάχτη και λιώθηκαν σε μεταλλικά ρινίσματα.
  Η ΕΣΣΔ, από την άλλη πλευρά, έριξε στη μάχη τα άρματα μάχης T-54 και IS-7, που ήταν επίσης ισχυρότερα από τα ιαπωνικά, και αεριωθούμενα αεροσκάφη.
  Ο πόλεμος κράτησε πέντε μήνες και τελείωσε με τη νίκη και την κατοχή της Ιαπωνίας. Ήταν μια ηχηρή νίκη...
  Και στις μάχες, το πλήρωμα δεξαμενής του Alenka στο IS-7 διακρίθηκε. Το αυτοκίνητο είχε καλή απόδοση και έσπασε πολλά ιαπωνικά μαστόδοντα.
  Και τα κορίτσια πυροβόλησαν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, και με μεγάλη ακρίβεια.
  Αλλά αυτές είναι οι λεπτομέρειες...
  Η ΕΣΣΔ ανέκτησε τα νότια της Σαχαλίνης και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και έτσι εξασφάλισε εξουσία και νέα εδάφη...
  Ο Χίτλερ, μερικοί ακόμη στρίμωξαν τον υπόλοιπο κόσμο κάτω από αυτόν. Αλλά η ΕΣΣΔ ήταν διαρκώς ενοχλητικός για αυτόν. Ο Φύρερ ήθελε νέες κατακτήσεις και τον ηρωισμό της Βέρμαχτ.
  Και στις 20 Απριλίου 1958, ένας νέος μεγάλος πόλεμος ξεκίνησε με επίθεση στη Μόσχα.
  Γερμανίδες τσακώνονται στον ουρανό. Η Αλμπίνα και η Αλβίνα.
  Καταρρίπτουν σοβιετικά αεροπλάνα. Τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Τα εναέρια όπλα κατευθύνονται στον εχθρό.
  Η Αλμπίνα γκρεμίζει ένα σοβιετικό αυτοκίνητο και τσιρίζει:
  - Είναι σοκ κατά τη γνώμη μας!
  Η Alvina κόβει επίσης το Σοβιετικό Yak και προσθέτει:
  Για τη δόξα της αυτοκρατορίας μας!
  Και οι πολεμιστές κάποτε πολέμησαν και πολέμησαν με τον εχθρό. Και τους αρέσει να βασανίζουν ανθρώπους.
  Εδώ το μέλος της Komsomol βασανίστηκε. Γυμνωμένη και γυμνή κοπέλα χτυπήθηκε με μαστίγιο. Στη συνέχεια, τα ξυπόλητα πόδια του μέλους της Komsomol κάηκαν με μια καυτή ράβδο. Και πρέπει να πω ότι τους άρεσε.
  Μετά έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας. Και το πιο chic των βασανιστηρίων, έβαλε φωτιά στους κόλπους της Αφροδίτης με έναν πυρσό. Και το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  Η Αλμπίνα, όμως, δεν ησύχασε ούτε σε αυτό. Έφερε τη δάδα στο γυμνό στήθος του κοριτσιού. Και το τηγάνισε. Μετά έκοψε και έφαγε το τρυφερό κρέας, αναφωνώντας:
  - Πόσο νόστιμο!
  Η Alvina τηγάνισε την άλλη θηλή με μια φλόγα και παρατήρησε:
  - Ναι είναι υπέροχο!
  Και τα κορίτσια της Γερμανίας άρεσε πολύ.
  Αλλά δεν είναι όλα τα πλάσματα έτσι. Εδώ η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova μάχονται στον ουρανό ενάντια σε γερμανικούς γύπες.
  Και δείχνουν την ικανότητα και τη σοφία τους.
  Τα κορίτσια φυσικά τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι. Και φέρτε δώρα θανάτου στον εχθρό.
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους.
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού,
  Ο Λένιν μας ενέπνευσε να πολεμήσουμε...
  Σπασμένη κορυφογραμμή γνωρίζουν τον φασισμό
  Ας χτίσουμε έναν νέο κόσμο!
  Η Αναστασία πυροβόλησε εναντίον του εχθρού, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κατέρριψε ένα γερμανικό αεροπλάνο και φώναξε:
  - Για τον κόκκινο κομμουνισμό!
  Η Akulina Orlova χτύπησε επιδέξια τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια, τον έκοψε και γάβγισε:
  - Για τη νίκη του ρωσικού πνεύματος!
  Και τα κορίτσια γρύλισαν σε χορωδία:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Αυτή είναι μια τόσο σκληρή μάχη που διεξάγεται σε όλο το μέτωπο.
  Οι Γερμανοί είναι σίγουρα δυνατοί. Και κινούνται, έστω και αργά, με μεγάλη ζημιά.
  Τα κορίτσια πολεμούν στο πεζικό ...
  Κομσομόλ κορίτσια με εσώρουχα μόνα τους.
  Εδώ η Alenka δίνει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο, κόβοντας τους Ναζί και χτυπώντας μια ολόκληρη σειρά μαχητών.
  Μετά λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο Anyuta πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Αυτό το κάνει πολύ καλά και ξεκάθαρα. Και κόψτε τους Ναζί. Μετά ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, σπάζοντας το τανκ των ναζί και τρίζει:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Ο Αλλάχ πυροβολεί επίσης τους εχθρούς. Το κάνει πολύ τακτοποιημένα. Με γυμνό τακούνι, πετάει ένα δώρο θανάτου, κάνοντας το με μαεστρία. Ο κοκκινομάλλης Φριτς κάνει νοκ άουτ και τσιρίζει:
  -Για την εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαρία πυροβολεί και τον εχθρό. Κουρεύει τους Ναζί, κάτι που το κάνει εξαιρετικά επιθετικό και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία, μάνα μας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πάλι θα ρίξει χειροβομβίδα. Το γερμανικό τανκ, έχοντας υποστεί ζημιά, κυλάει... Και το κιτ μάχης σκίζεται.
  Marusya, συντρίβοντας τους Ναζί. Και με τα γυμνά τακούνια της πέταξε ένα σωρό χειροβομβίδες, έδωσε έξω:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Τέτοια κορίτσια εδώ, απλά κολοσσιαίοι μαχητές. Όλοι λοιπόν εξοντώνονται στη σειρά.
  Εδώ είναι το Combat Five. Και πόσοι φασίστες πέφτουν. Και μαύροι πολεμιστές συμμετέχουν στην επίθεση. Πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικά μαχητικά παιδιά.
  Αλλά τα κορίτσια τους από τη Ρωσία κουρεύουν χωρίς τελετή.
  Ένα όμορφο τάγμα όταν οι πολεμιστές είναι σχεδόν γυμνοί. Και τόσο μαυρισμένη, σοκολάτα.
  Και στον ουρανό μπορείτε να δείτε ισχυρά γερμανικά αυτοκίνητα Yu-888. Έριξαν βόμβες στις σοβιετικές θέσεις, συντρίβοντας τον εχθρό. Και ενεργούν με μεγάλη αφοσίωση.
  Η Εύα, ρίχνοντας βόμβες, πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πεντάλ. Πετώντας δώρα σε σοβιετικές πόλεις, βρυχάται:
  - Το Τρίτο Ράιχ είναι ανίκητο!
  Η Αγκάθα συμφώνησε σε αυτό, εκτοξεύοντας δώρα καταστροφής:
  - Έχουμε ήδη ξεκόψει όλους τους εχθρούς μας!
  Και οι Ναζί ήδη ρέουν γύρω από τη Μόσχα από διαφορετικές πλευρές.
  Στη συνέχεια, ο Όλεγκ και τα κορίτσια μπήκαν ξανά στη μάχη, βοηθώντας τη Ρωσία ή μάλλον την ΕΣΣΔ.
  Τότε ήρθε μαζί τους η ξυπόλητη Μαργαρίτα. Επίσης, μια ενήλικη γυναίκα συγγραφέας έγινε κορίτσι περίπου δώδεκα με αντάλλαγμα την αθανασία και εκπληρώνει μια αποστολή.
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα αντιμετώπισαν ξανά τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά, βρυχήθηκε τόσο πεζικό όσο και τανκς:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και λευκοί μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Oleg Rybachenko προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με γυμνά δάχτυλα - καταρρίπτει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με τρυπημένο λαιμό, ξαπλωμένο σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Επιστρέφει στη δράση ο Oleg Rybachenko. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Στο αγόρι συγγραφέα υπενθυμίζεται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάξει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Ναζί πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Oleg πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλούσαν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Oleg Rybachenko γκρίνιαξε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται πολύ κομψός στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει σε έκσταση.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Oleg Rybachenko γάργαρε:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Όλεγκ βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Κι αυτός θα πάρει και θα βγάλει αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο Αυγουστίνος επίσης πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά όταν γκρεμίζει τανκς, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και ο Αυγουστίνος φώναξε πίσω:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο Αυγουστίνος επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα ξυπόλυτά της πετάει ξανά το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά τότε με τους Ναζί... Και η Σοβιετική Ρωσία νίκησε την καφέ αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Μόσχα.
  Ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει ακόμα, αλλά η ΕΣΣΔ είχε ήδη την ευκαιρία να νικήσει τους ίδιους τους Ναζί. Έτσι οι έξι έπρεπε και πάλι να διακόψουν την εκτέλεση της σούπερ και δροσερής αποστολής τους.
  
  ΜΙΑ ΕΣΣΔ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
  Η διακοπή έγινε λόγω ηλιακής έκλαμψης, με αποτέλεσμα, στις 22 Ιουνίου 1941, να απενεργοποιηθούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι αποικίες της. Στην αρχή, αυτό δεν επηρέασε ιδιαίτερα την πορεία του πολέμου. Οι Γερμανοί προχώρησαν με τον ίδιο τρόπο όπως στην πραγματική ιστορία. Ο Φύρερ γύρισε επίσης νότια και η Ιαπωνία πήρε θέση αναμονής... Και πάλι, ένας παγωμένος χειμώνας έσωσε τον Κόκκινο Στρατό από την πλήρη ήττα και του επέτρεψε να προχωρήσει σε αντεπίθεση κοντά στη Μόσχα. Και η Ιαπωνία, εν τω μεταξύ, κατέλαβε εκείνες τις κτήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό που ανήκαν προηγουμένως στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και στις οποίες δεν μπορούσαν τώρα να μπουν πρόσθετες δυνάμεις.
  Στο ανατολικό μέτωπο την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού, οι Γερμανοί κέρδισαν μια σειρά από νίκες και εξαπέλυσαν ξανά επίθεση εναντίον του Στάλινγκραντ. Ωστόσο, εδώ ξεκίνησε η απόκλιση από την πραγματικότητα. Η απουσία δεύτερου μετώπου επέτρεψε στους Γερμανούς να μεταφέρουν περισσότερα στρατεύματα από την Ευρώπη και από τη Λιβύη, αφήνοντας εκεί μόνο τις ιταλικές φρουρές.
  Και η επίθεση ξεκίνησε όχι μόνο στο Στάλινγκραντ, αλλά και στο Tikhvin. Και τώρα διοικούνταν από τον Ρόμελ, τον οποίο ο Φύρερ εκτιμούσε ιδιαίτερα για την ήττα των Βρετανών στη Λιβύη και την κατάληψη του Τολμπούκ.
  Στις μάχες συμμετείχαν και τα πρώτα τανκς Tiger. Ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση τη νύχτα και κατάφερε να αιφνιδιάσει τα σοβιετικά στρατεύματα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν πλεονέκτημα στην αεροπορία, οπότε δεν σπαταλούσαν τις δυνάμεις τους πολεμώντας τους συμμάχους.
  Ο πιλότος Μασσαλίας κέρδιζε γρήγορα λογαριασμούς στο ανατολικό μέτωπο. Τον Ιούνιο του 1942, ξεπέρασε τον αριθμό των κατεδαφισμένων αεροσκαφών στα εκατόν πενήντα και έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας καριέρας.
  Στον ουρανό, μάλιστα, ήταν πιο δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν το Tikhvin, και στη συνέχεια πολλές άλλες πόλεις και να αποκόψουν το Λένινγκραντ με ένα διπλό δαχτυλίδι, μπλοκάροντας ξανά αυτήν την πόλη.
  Η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να σπάσει στο Λένινγκραντ και να προχωρήσει στο κέντρο. Αλλά δεν υπήρχε αρκετή δύναμη για να πετύχει κανείς σε αυτούς τους τομείς.
  Η μόνη παρηγοριά ήταν ότι οι Ναζί είχαν βαλτώσει στο Στάλινγκραντ, γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσουν νέα αποθέματα.
  Αλλά το Λένινγκραντ παρέμεινε αποκλεισμένο. Μέχρι στιγμής, η Τουρκία και η Ιαπωνία δεν έχουν μπει στον πόλεμο και η ΕΣΣΔ είχε την ευκαιρία να αλλάξει το ρεύμα των μαχών. Τον Νοέμβριο του 1942, τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση κοντά στο Rzhev και το Stalingrad.
  Υπό τον Rzhev, η επιτυχία δεν επιτεύχθηκε. Αλλά κοντά στο Στάλινγκραντ, το δαχτυλίδι ήταν κλειστό. Αλλά όπως αποδείχθηκε εγκαίρως. Το Τρίτο Ράιχ είχε πολύ περισσότερα αποθέματα και ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση προς το Στάλινγκραντ από τα βόρεια και το Μάινσταϊν από το νότο.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την απροσδόκητη είσοδο της Ιαπωνίας στον πόλεμο. Οι σαμουράι, παρόλο που περιορίζονταν από τη μάχη στην Κίνα, επιτέθηκαν στο Βλαδιβοστόκ.
  Μάλλον ο Χιροχίτο φοβήθηκε ότι το Τρίτο Ράιχ θα έχανε και μπήκε στον πόλεμο.
  Επιπλέον, η Ιαπωνία διέθετε αρκετούς πόρους και πεζικό για πλήρους κλίμακας επιθέσεις.
  Ο Κόκκινος Στρατός καθηλώθηκε και ο Ρόμελ κατάφερε να σπάσει από τα βόρεια μέχρι το Στάλινγκραντ. Ο Mainstein σταμάτησε προσωρινά, αλλά έχοντας λάβει πρόσθετες ενισχύσεις και υποστήριξη από τον Paulus, συνδέθηκε με τα ήδη ξεμπλοκαρισμένα στρατεύματα.
  Έτσι, προέκυψε ένας άλλος δακτύλιος, στον οποίο βρέθηκαν τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Μετά από επίμονες μάχες, οι περισσότεροι από αυτούς καταστράφηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Μετά από αυτό, οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν την κατάληψη του Στάλινγκραντ. Και τον Μάρτιο του 1943 μπήκε στον πόλεμο και η Τουρκία. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη. Στον αέρα οι Γερμανοί διατήρησαν την υπεροχή. Η Μασσαλία ξεπέρασε τον απολογισμό των τριακόσιων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν και έγινε η πρώτη Γερμανίδα που έλαβε τον δεύτερο Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, ξίφη και διαμάντια.
  Τον Μάιο, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση, χρησιμοποιώντας μαζικά νέα άρματα μάχης - "Tiger", "Panther" και "Lion". Και προχώρησαν με επιτυχία, αν και ο Κόκκινος Στρατός ανέλαβε μια ισχυρή άμυνα. Αλλά οι δυνάμεις ήταν ήδη άνισες, αφού τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα - Εναντίον του Τρίτου Ράιχ, των δορυφόρων του, της Ιαπωνίας και των αποικιών της και της Τουρκίας. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τον ολοκληρωτικό πόλεμο που κήρυξαν οι Ναζί, ο οποίος οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής όπλων πολλές φορές ελλείψει βομβαρδισμών από τους συμμάχους. Έτσι γρήγορα μειώθηκαν οι πιθανότητες της ΕΣΣΔ!
  Αλήθεια, οι Fritz προχώρησαν αργά, καθώς υπήρχε άμυνα σε βάθος μπροστά τους. Και τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας εμπειρία, πολέμησαν πολύ γενναία. Αλλά και πάλι έχασαν.
  Ωστόσο, πολέμησαν με μεγάλο θάρρος και μερικοί πολεμιστές έδειξαν την υψηλότερη τάξη. Εδώ, για παράδειγμα, το πλήρωμα του τανκ της Ελισάβετ στο πιο συνηθισμένο T-34-76 πολεμά τους Ναζί.
  Και οι Γερμανοί προχωρούν αργά προς τα σοβιετικά στρατεύματα, παραταγμένοι σε μια σφήνα, ή ένα γουρούνι. Μπροστά βρίσκεται το βαρύτερο και καλύτερα προστατευμένο τανκ "Lev". Μοιάζει με τον Πάνθηρα, μόνο πολύ μεγαλύτερο και ζυγίζει ενενήντα τόνους. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 150 mm και έχει κλίση όπως το T-34 και οι πλευρές είναι 82 mm με κλίσεις. Το μέτωπο του πύργου είναι γενικά πολύ καλά προστατευμένο: 240 mm με κλίση και οι πλευρές είναι επίσης πιο αδύναμες από 82 mm, όπως η γάστρα. Και ένα ισχυρό πυροβόλο 105 mm με μεγάλο μήκος κάννης 70 EL. Αυτό είναι ένα τανκ ικανό να χτυπήσει από απόσταση.
  Η Ελισάβετ μετατοπίζει το κιβώτιο ταχυτήτων στην κορυφή με το γυμνό της πόδι.
  Και το τριάντα τέσσερα ανεβάζει ταχύτητα. Είναι άχρηστο να πυροβολείς το "Λιοντάρι" από απόσταση και πρέπει να πλησιάσεις. Μια ισχυρή γερμανική μηχανή στέλνει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης. Περνάει βιαστικά. Τα κορίτσια στη δεξαμενή γελούν χαρούμενα και κινούν τα γυμνά τους πόδια.
  Κάνει ζέστη στον βόρειο Καύκασο στα τέλη Μαΐου και οι καλλονές με μπικίνι διασκεδάζουν πολύ.
  Η Έλενα σημειώνει με ένα σφύριγμα:
  -Τώρα ο φασίστας θα γίνει μεγάλος στα κέρατα!
  Η Αικατερίνα, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της, συμφωνεί:
  - Σίγουρα θα τον χτυπήσουμε!
  Το T-34-76 συνεχίζει να επιταχύνει, αλλά η ταχύτητα εκτός δρόμου είναι περιορισμένη. Το "Λιοντάρι" μόλις και μετά βίας σέρνεται και οι πιο ευκίνητοι "Πάνθηρες" και "Τίγρεις" επιβραδύνουν για να μην τραβήξουν μπροστά.
  Αλλά αυτά τα μηχανήματα είναι επικίνδυνα, ειδικά ο Πάνθηρας, ικανός να εκτοξεύει δεκαπέντε φυσίγγια το λεπτό. Από αυτό μπορείτε να περιμένετε μια έκπληξη.
  Η Ευφρασία, πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα στο γκάζι, τσιρίζει:
  - Ας πολεμήσουμε με βιρτουόζους τρόπους!
  Το όπλο του τανκ "Lion" έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, εκτοξεύει μόνο πέντε γύρους το λεπτό. Γενικά, δεν είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο. Η διάτρηση πανοπλίας είναι υπερβολική και δεν είναι απαραίτητο να χτυπήσετε από πολύ μεγάλη απόσταση. "Τίγρεις" και "Πάνθηρες" διασχίζουν από δύο χιλιόμετρα, από μεγαλύτερη απόσταση είναι σχεδόν αδύνατο να μπεις σε ένα κινητό και μικρό τριάντα τέσσερα. Άρα άξιζε τον κόπο να εξοπλίσουμε το Lion με ένα τόσο ισχυρό όπλο; Άλλα σοβιετικά άρματα μάχης είναι ακόμα πιο ελαφριά, εκτός από το KV-1S, αλλά αυτό το άρμα δεν έχει επίσης πλεονεκτήματα στην άμυνα και η απόδοση οδήγησης είναι μόνο χειρότερη.
  Η Ελισάβετ στριφογυρίζει το σώμα της και τσιρίζει:
  - Αναπνέω με το στήθος μου, ο αέρας είναι ένα πλατύ κύμα,
  Λάμπει έντονα, το αστέρι χαλί είναι ατελείωτο ...
  Τα συναισθήματα παίζουν, ξυπόλητα κορίτσια είναι ζωντανά,
  Παίξτε στον ουρανό, θέλω να πετάω στον ήλιο για πάντα!
  Δεν είναι εύκολο να σπάσεις το τανκ Lev, ακόμα και στο πλάι. Οι πλευρές του πυργίσκου, όπως και του Πάνθηρα, είναι επικλινείς, και το πάνω μέρος των πλευρών του κύτους επίσης. Σε αυτές τις δεξαμενές έχει ήδη υιοθετηθεί το τυπικό σχήμα "γάτας", δίνοντας καλύτερη προστασία λόγω των κλίσεων. Όχι σαν τον "Τίγρη", σχεδόν τετράγωνο. Αλλά το "Tiger" αναπτύχθηκε πριν από τον πόλεμο και έμοιαζε με στολή KV. Αλλά το "Tiger" -2, μια μεταγενέστερη εξέλιξη, έχει επίσης τη μορφή "γάτας", και σύντομα αυτό το τανκ θα μπει σε σειρά. "Λιοντάρι" να μπει στο ταμπλό είναι επίσης σχεδόν αδύνατο. Μόνο το κάτω μέρος της γάστρας δεν έχει κλίση θωράκισης, αλλά καλύπτεται από κυλίνδρους. Δηλαδή, πρέπει να περάσετε κοντά και να μπείτε ακριβώς ανάμεσα στα παγοδρόμια.
  Τα κορίτσια λοιπόν έχουν ένα δύσκολο έργο. Επιπλέον, το τριάντα τέσσερα σε κίνηση κουνιέται τόσο πολύ που είναι σχεδόν αδύνατο να πυροβολήσετε με ακρίβεια.
  Η Ελισάβετ ρώτησε τους φίλους της:
  Μπορούμε να νικήσουμε τον εχθρό;
  Η Έλενα απάντησε με σιγουριά:
  - Όταν τα κορίτσια δεν έχουν παπούτσια, αποκτούν τέτοια ευαισθησία με τα γυμνά τους πόδια που σίγουρα θα χτυπήσουν τον εχθρό.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, τα γυμνά τακούνια των κοριτσιών είναι εγγύηση νίκης!
  Και τώρα, αποφεύγοντας την ήττα, οι τριάντα τέσσερις γλιστρά στο ταμπλό. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να αποφύγετε τα όπλα Panther και Tiger. Είναι γρήγοροι και ακριβείς. Και δεν μπορείτε να σπάσετε αυτές τις δεξαμενές ούτε στο μέτωπο.
  Η Έλενα πυροβολεί τον Γερμανό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Αλλά το να ξεπεράσεις το παγοδρόμιο εν κινήσει είναι σχεδόν αδύνατο. Όμως το παγοδρόμιο του εχθρού έχει σπάσει και το "Λιοντάρι" σταματά.
  Τριάντα τέσσερις περπατούν ξανά δίπλα του. Και στέλνει ένα φονικό βλήμα στο κάτω μέρος της πλευράς.
  Η Catherine σημειώνει:
  - Το κανόνι μας είναι ξεπερασμένο - Το "Λιοντάρι" πραγματικά δεν μπορεί να ληφθεί!
  Αλλά ως ενόχληση, η Έλενα χτύπησε το πλευρικό μέρος του εχθρού και το "Λιοντάρι" πήρε φωτιά.
  Τα κορίτσια δεν επιβραδύνουν, και πάλι μπαίνουν μπροστά. Τώρα έχουν έναν πιο αδύναμο στόχο: τον "Πάνθηρα". Αρκεί να τη χτυπήσεις δεξιά στο πλάι.
  Η Ελισάβετ σημειώνει:
  - Πρακτική γάτα!
  Η Κατερίνα παρατήρησε γελώντας:
  - Αλλά μετά βίας σέρνεται για να μη βγει από το εξώφυλλο του "Λιονταριού".
  Και η Έλενα πυροβόλησε από απόσταση τον Πάνθηρα, που αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ στο πλάι και άνοιξε την πλευρά του. Έχει ένα λεπτό - 40 χιλιοστά, και δεν πειράζει που έχει κλίση.
  Το γερμανικό τανκ εκρήγνυται με κρότο. Ναι, οι καλλονές γαμήθηκαν απότομα.
  Είναι με τη σαγηνευτική χάρη των πολεμικών καλλονών τους.
  Όμως οι οβίδες σφυρίζουν καθώς περνούν, σχεδόν αγγίζοντας την πανοπλία.
  Το τριάντα τέσσερα είναι πολύ επικίνδυνο και μοιάζει με άτομο που πηδά ανάμεσα στα στάχτη.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε ξανά με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Μπορώ να κάνω τα πάντα, θα χτυπήσουμε τη Βέρμαχτ με παράδοση!
  Φυσικά, με τέτοια κορίτσια, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομερός. Αν και η επίθεση των Ναζί είναι επιθετική, και έχουν πολλά τανκς ....
  Οι δυνάμεις είναι άνισες. Αν και ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι περίπου ίσος, τα γερμανικά είναι πιο βαριά. Πολλά σοβιετικά τανκς είναι ελαφριά και όχι αρκετά έτοιμα για μάχη ενάντια στα ναζιστικά τέρατα.
  Όμως το πλήρωμα της Ελισάβετ κάνει θαύματα και πυροβολεί έναν άλλο "Πάνθηρα" εν κινήσει.
  Τα μέλη της Komsomol πολεμούν με όπλα. Πυροβολούν με ακρίβεια. Τρέχουν, αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλά τακούνια. Και χτυπήστε τον εχθρό ακριβώς στο στόχο.
  Η Αλένκα διατάζει με πάθος:
  - Μην τα παρατάτε κορίτσια!
  Και τώρα το κανόνι εκτοξεύει ένα βλήμα, ακριβώς στο Τ-4, τρυπώντας αυτό το τανκ. Αλλά εδώ, φυσικά, το "Lion", δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις. Και εδώ πρέπει να προσπαθήσετε.
  Η Anyuta δείχνει προς το αυτοκίνητο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και πυροδοτεί ακριβώς από άκρη σε άκρη, λέγοντας:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Άλλα σουτάρει επίσης πολύ εύστοχα και προσθέτει:
  - Δόξα στον ηρωισμό!
  Δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για τα μαχητικά κορίτσια εδώ - την υψηλότερη κατηγορία και τα ακροβατικά!
  Η Μαρία, βάζοντας το βλήμα στο όπλο, τραγούδησε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Αναζητήστε το πέταγμα των πουλιών μας...
  Και αναπνέει σε κάθε έλικα,
  Η ηρεμία των συνόρων μας!
  Ο Marusya πρόσθεσε πυροβολώντας τον Fritz:
  - Σίγουρα είναι....
  Ο μαζικός ηρωισμός των Ρώσων και όχι μόνο του ρωσικού λαού εκδηλώθηκε σε όλα ...
  Οι μετρημένοι, πνιγμένοι ήχοι του κούκου, σαν ρολόι που χτυπάει, σάρωναν τα χαρακώματα. Σπάνια δέντρα, με πυκνό πράσινο στέμμα σε ριπές ανέμου, σαν πρωτοπόροι σε χαιρετισμό, χαιρετούν κουρασμένους στρατιώτες. Σε μερικούς, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα είδος προειδοποίησης - λένε, θα πάτε στον επόμενο κόσμο!
  Το τάγμα υπό τη διοίκηση του Vladimir Mikhailovsky, που χτυπήθηκε βάναυσα σε προηγούμενες μάχες, ειδικά στη μάχη του Μαΐου, τώρα αναπληρώνεται βιαστικά με νεοσύλλεκτους, προετοιμασμένοι να καλύψει μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Τρία χιλιόμετρα ανατολικά, τα νερά του Ντον ορμούν στις φλόγες του πολέμου.
  Τα περισσότερα καλάμια απανθρακώθηκαν από εμπρηστικές βόμβες, το νερό μαύρισε από την αιθάλη. Σαν τεράστια σπίρτα σε πένθιμη ντροπή, οι σωροί της γέφυρας που γκρεμίστηκε από το κύμα έκρηξης στέκονται μόνοι τους, λειτουργώντας ως στηρίγματα.
  Σε βάρκες, ντόπιοι πρωτοπόροι μεταφέρουν τα δώρα των χωραφιών, καθώς και κουτιά με πυρομαχικά για τους ηρωικούς σοβιετικούς στρατιώτες, έτοιμους να εμπλακούν σε θανάσιμη μάχη με τις εξαγριωμένες ναζιστικές ορδές.
  Έτσι, τέσσερις από αυτούς έσυραν ένα μακρύ κουτί σε έναν θάμνο καλυμμένο με λυκόμουρα. Εκεί, ένα προσεκτικά καμουφλαρισμένο αντιαρματικό όπλο καραδοκούσε σαν μοχαύκ σε ενέδρα. Τρεις στρατιώτες και ο πυροβολητής Alesya με τα στραβά μάτια επιχειρούν στο όπλο. Ένα κορίτσι, πολύ λεπτό, αλλά τα χέρια της είναι κουρασμένα από την εξαντλητική δουλειά. Προσπαθεί επίσης, μαζί με τα παιδιά, να ετοιμάσει παγίδα σε περίπτωση που κάποιο τανκ ή "τεθωρακισμένο όχημα" του ναζιστικού κοπαδιού επιχειρήσει να παρακάμψει το φυσικό ύψωμα.
  Οι στρατιώτες, ως επί το πλείστον, εξακολουθούν να είναι εντελώς άγονοι και δεν πυροβολούνται, νεαροί άνδρες που έχουν ολοκληρώσει μια σύντομη σειρά μαθημάτων για νεοσύλλεκτο - ενάμιση μήνα, συν, φυσικά, καθιερωμένη προστρατευτική εκπαίδευση στην ΕΣΣΔ .
  Μερικοί πολεμιστές έχουν ήδη εμπειρία. Διαφέρουν από τα νεαρά ζώα στις τρίχες, την ευκρίνεια των κινήσεων, μερικά είναι περιτυλιγμένα. Συγκεκριμένα, ο μονόφθαλμος Ιβάν, που έμοιαζε με πραγματικό πειρατή, άφησε τα γένια του. Ο τίτλος του σημαιοφόρου και ήδη μερικές παραγγελίες που ελήφθησαν σε διάφορες μάχες, ή μάλλον η πρώτη κοντά στη Μόσχα. Όταν, φαινόταν, έκαναν το αδύνατο: σταμάτησαν το Fritz, και οδήγησαν τους αντιπάλους ακόμη και κάνα δυο εκατοντάδες χιλιόμετρα, σαν σκυλοκτύπες.
  Πόσο εγκαταλελειμμένο εξοπλισμό είχε ο Φριτς. Ίσως όχι τόσο, και συχνά υπήρχαν τανκς, αλλά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με κανόνια και πολυβόλα που βασάνιζαν τόσο οδυνηρά το σοβιετικό πεζικό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1941 - τουλάχιστον μια δεκάρα!
  Όταν όμως ο παγετός ξεπέρασε τους τριάντα βαθμούς, όλα αυτά τα Τεύτονα τέρατα έχασαν την ικανότητά τους να κινούνται απλά... Η βενζίνη πάγωσε και το λίπος πάγωσε.
  Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να τελειώσουν τους Ναζί μέχρι το τέλος. Εν μέρει με υπαιτιότητα της διοίκησης, η οποία ζήτησε μεγάλες δυνάμεις για να εισβάλουν στις πόλεις όπου ήταν στριμωγμένες οι γερμανικές μονάδες. Ναι, και η απόψυξη ήρθε - είτε είναι λάθος...
  Την άνοιξη, ο Ιβάν κέρδισε επίσης μια δεύτερη διαταγή - είχε την τύχη να σκοτώσει έναν στρατηγό και αρκετούς αξιωματικούς εξαιτίας μιας ενέδρας. Ωστόσο, η μάχη ήταν μόνο εν μέρει επιτυχής. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ένα αδέσποτο θραύσμα χτύπησε τον Ιβάν Κράσνοφ στο πρόσωπο, στερώντας του το μάτι. Αλίμονο, αυτός είναι ένας πόλεμος, όχι μια παιδική ταινία, όπου ο κύριος χαρακτήρας αλωνίζει τους πάντες, και ακόμη και εκατό πολυβόλα δεν μπορούν να τον χτυπήσουν.
  Και τώρα πρέπει να κάνουν σωματικά σκληρή δουλειά: να σκάβουν χαρακώματα, κελιά και παγίδες λάκκων.
  Οι πρωτοπόροι τους βοηθούν, ενώ τα χωράφια είναι ήρεμα και τα ίδια τα αγόρια και τα κορίτσια παρακαλούν να βοηθήσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Δουλεύουν ακόμη και με πολύ ζήλο, προσπαθώντας να κάνουν περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουν τη δύναμη. Έτσι φούσκωσαν οι φλέβες και έσκασαν στα μαυρισμένα, κάλους χέρια και στα γυμνά, μελανιασμένα πόδια των παιδιών. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν ακόμα να τραγουδούν.
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού -
  Μια φωτιά, μια σκηνή και μια κουδουνίστρα!
  Εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Ποιος περιμένει μια εξαγριωμένη καταστροφή!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Και μετά σε μάχες με τον εχθρό που αποκτήθηκε;
  Ήμασταν απλά παιδιά του κόσμου -
  Και τώρα οι πολεμιστές της πατρίδας!
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Έριξε βόμβες χωρίς να μετρήσει τον καταρράκτη!
  Και για μένα η Πατρίδα είναι ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι ψηλοί, ναι, αλίμονο, είναι μικροί!
  Αλλά το σπαθί στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Αφήστε την αστυνομία να στοχεύσει με κακία στο πίσω μέρος,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; κάνε το έργο της ειρήνης
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη αποκρουστική.
  Υπάρχει και βία!
  
  Με το κορίτσι τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί -
  Αν και χιόνισε, χιονοστιβάδα καίει σαν κάρβουνο!
  Αλλά μην φοβάστε, ξέρετε τα παιδιά -
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί με τόλμη στο φέρετρο από μια σφαίρα!
  
  Εδώ έβαλαν την άθλια εταιρεία του Fritz,
  Και οι υπόλοιποι δειλοί είναι σε φυγή!
  Συνθλίβουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Δεν είμαστε εμπόδιο για τα νεανικά καλοκαίρια!
  
  Επίτευγμα νίκης, θα είναι τον Μάιο,
  Τώρα η χιονοθύελλα είναι αγκαθωτή, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Στα κουρέλια τα παιδιά γνώρισαν την ακμή!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις;
  Αντέξτε τον πόνο και το κρύο, αυτή η ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος στενάζει - θα πεθάνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους,
  Είπε, η Πατρίδα σου δίνεται από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  Ακούγεται ένα μακρινό θόρυβο από τανκς που πλησιάζουν και αεροπλάνα βουίζουν στον ουρανό. Και τα πανίσχυρα πολιορκητικά όπλα ήδη βρυχώνται. Από χτυπήματα οβίδων υψηλής έκρηξης, σβώλους χώματος και λιωμένου χλοοτάπητα πετάγονται ψηλά στον ουρανό. Εδώ διαβάζει τη μάχη. Ο ταγματάρχης Βλαντιμίρ Μιχαηλόφσκι κρατά στα χέρια του τρόπαια κιάλια, παρακολουθώντας την προσέγγιση μιας ατσάλινης φασιστικής χιονοστιβάδας. Προσπαθούν να οδηγήσουν τους πρωτοπόρους στα μετόπισθεν, αλλά δεν θέλουν να φύγουν και ζητούν τουφέκια στα χέρια τους για να πολεμήσουν.
  Δεν υπάρχουν αρκετά όπλα για όλους, αν και τα ντόπια παιδιά έφεραν κυνηγετικά τουφέκια και ακόμη και αθλητικά τόξα. Όλοι θέλουν να πολεμήσουν γενναία και να νικήσουν. Και δεν θα λειτουργήσει να πεθάνεις με την τελευταία σκέψη της Πατρίδας.
  Ο Ταγματάρχης Mikhailovsky δίνει τη διαταγή:
  - Μην ανοίγετε πυρ χωρίς εντολή!
  Πράγματι, έχουν μόνο δύο "σαράντα πέντε" για ολόκληρο το τάγμα, πράγμα που σημαίνει ότι η ευκαιρία είναι να αφήσουν τον Φριτς να πλησιάσει.
  Μπροστά, όπως συνηθίζεται στους Ναζί, τα πιο προστατευμένα αυτοκίνητα. άρματα μάχης T-4 και αυτοκινούμενα πυροβόλα "Hunter". Θα πρέπει να ανοίξουν τη θέση τους για ελαφρύτερα οχήματα και ελαφρώς καθυστερημένο πεζικό.
  Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες των Ναζί πότε πότε επιβραδύνουν από φόβο μην σπάσουν μπροστά....
  Αλλά ο πρωτοπόρος Julius Petrov αποδεικνύει ότι δεν έμειναν εδώ για τίποτα. Μια σπάνια αντιαρματική νάρκη, αλειμμένη με αυτοσχέδια κόλλα, και πάνω από τον χλοοτάπητα που την κάνει αόρατη με τη βοήθεια ενός σύρματος, κινείται ανάμεσα στα κολοβώματα, ακριβώς κάτω από την κάμπια Τ-4.
  Οι ατσάλινες πλάκες της κάμπιας βρίσκονται πάνω σε ένα θανατηφόρο δώρο. Η έκρηξη δεν φαίνεται πολύ δυνατή, αλλά η κάμπια σκίζεται και το τανκ των Ναζί αρχίζει να καπνίζει και κάνει κύκλους γύρω από τον πύργο.
  Άλλα αγόρια χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές. Δεδομένου ότι το γερμανικό πεζικό είναι δειλό και τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είναι ανυπεράσπιστα μπροστά, τότε θα τιμωρηθούν για αυτό.
  Ο περίφημος "Κυνηγός", με χαμηλή σιλουέτα και δυνατή πανοπλία, μοιάζει με πεπλατυσμένη χελώνα. Αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα εμφανίστηκαν πρόσφατα στο σοβιετικό-γερμανικό μέτωπο. Λόγω των καλών οδηγικών επιδόσεων, ενός κανονιού που διεισδύει σε αξιοπρεπή απόσταση και της ικανότητας επιβίωσης στη μάχη, ο "Κυνηγός" έγινε αμέσως παραβολή στις γλώσσες.
  Αλλά τα ίχνη του είναι ακόμα συνηθισμένα, αν και φαρδιά... Ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερο να υπονομεύσετε το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και να το κάνετε να φτύσει το εσωτερικό του με ανταλλακτικά.
  Εδώ είναι ένας κατεστραμμένος "Κυνηγός", σαν πειρατική φρεγάτα με σπασμένο πηδάλιο, γλιστράει στο πλάι και την σπρώχνει στο Τ-4. Και τα δύο χαλύβδινα φέρετρα στις κάμπιες αρχίζουν να λάμπουν και μετά από λίγες στιγμές εκρήγνυνται από πυρομαχικά που εκρήγνυνται.
  Ήδη μια ντουζίνα μεσαίου βάρους οχήματα είχαν σταματήσει σπασμένα και αβοήθητα.
  Πίσω τους όμως το υπόλοιπο καλάμι, ειδικά τα πολυάριθμα θωρακισμένα. Εδώ το αυτοκινούμενο όπλο "Hunter" προσθέτει ταχύτητα και ... Πέφτει σε ένα μεταμφιεσμένο λάκκο. Μόνο οι κάμπιες προεξέχουν από πάνω και κινούνται αβοήθητες.
  Οι πρωτοπόροι χαίρονται. Κάπου σε σκαμμένους λάκκους αυτοσχέδια εκρηκτικά. Είναι φτιαγμένο με χειροποίητο τρόπο. Φυσικά, πιο αδύναμο από δυναμίτη, αλλά για να απενεργοποιηθεί το κάτω μέρος αρκεί.
  Ο Φριτς υφίσταται σοβαρές απώλειες, τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποτυγχάνουν, κάποιοι περνούν από επικίνδυνες ζώνες, αλλά αντιμετωπίζονται με ρίψη χειροβομβίδων και εκρηκτικών.
  Εδώ, ακόμη και οι γρήγοροι, νεαροί μαχητές κατασκεύαζαν μικρούς καταπέλτες. Πετάνε μια ειδική σακούλα με αποσταγμένο απόσταγμα ξύλου ανακατεμένο με στοιχεία πυρίτιδας.
  Όταν χτυπηθεί, η πιο λεπτή θωράκιση των ναζιστικών μεταφορών υποχωρεί, με αποτέλεσμα τα πληρώματα να φλέγονται με μπλε φλόγες. Τρελοί από τον πόνο, ο Φριτς φωνάζει απίστευτα και σκορπίζεται με πρόσωπα στριμμένα από φρίκη.
  Κάποιοι από αυτούς μάλιστα εγκαταλείπουν τον εξοπλισμό τους...
  Το μόνο κρίμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εχθροί, μερικά οχήματα, πλημμυρίζοντας τα πάντα με πυρά πολυβόλων, πλησιάζουν τα χαρακώματα.
  Και σκοντάφτουν πάνω σε σκαντζόχοιρους ... Η Alesya, εν τω μεταξύ, σκηνοθετεί σαράντα πέντε. Φυσικά, δεν θα πάρετε το T-4 και το "Hunter" κατά μέτωπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τις πλευρές. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Όλοι θα διαπεράσουν και θα φτιάξουν πατώματα με καυτό μεταλλικό αίμα σούβλας!
  Ένα πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι ενός μεγάλου - ρυθμός βολής, ευκολία καμουφλάζ. Και ξέρουν να επιλέγουν στόχους.
  Οι Ναζί γρυλίζουν, άγρια σαν ύαινες. Και μεταξύ των σοβιετικών τύπων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Είναι ιδιαίτερα τραγικό όταν πεθαίνουν νέοι αγωνιστές που μόλις άρχισαν να ζουν. Εδώ είναι μια πολύ νεαρή πρωτοπόρος, έχοντας μόλις σηκώσει ένα εκρηκτικό πακέτο, ορμάει μαζί της κάτω από τα ίχνη ενός μεσαίου τανκ T-3. Ένα άσχημο κουτί με ένα μακρύ, αλλά φαινομενικά λεπτό κορμό πηδάει και σκίζει έναν τετράγωνο πύργο από αυτό.
  Και οι μαχητές ρίχνουν πάλι χειροβομβίδες, και πολυβόλα άρχισαν να καρφώνουν τις έρπουσες μοτοσυκλέτες. Και τα κεφάλια των ναζί στρατιωτών έσκασαν σαν ώριμα κεράσια που γκρεμίστηκαν από χαλάζι.
  Και οι δεξαμενές αερίου μεγάλων μοτοσυκλετών εκρήγνυνται, εκτοξεύοντας ρεύματα βίαιων πυρών. Είναι σαν να συμβαίνει μια εξέγερση κολασμένων τζίνι. Εδώ είναι μερικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που ενώνονται επίσης με τους άτυχους συναδέλφους τους.
  Η Alesya δείχνοντας τον "Κυνηγό" στοχεύει στο κάτω μέρος της γάστρας. Είναι δύσκολο να φτάσετε εκεί, αλλά αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να σπάσετε το αδίστακτο αυτοκινούμενο όπλο. Ομαλή κίνηση του δακτύλου και μετά περιστρέψτε.
  Το όπλο δίνει μια απαλή ανάκρουση και η φασιστική μηχανή χωρίζεται στη μέση. Και η σημαία με τη σβάστικα πέφτει στη ματωμένη λάσπη.
  Η Αλέσια ψιθυρίζει:
  - Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες, η φιλανθρωπία απαιτεί δωρεές και η επιτυχία ενός δίκαιου σκοπού απαιτεί θυσίες!
  Σε μια στροφή, το κορίτσι του πυροβολητή ξεκουράζεται γυμνό για να νιώσει καλύτερα τους βιορυθμούς της Γης, και την ανάσα του γρασιδιού με τα πέλματά της και πυροβολεί ξανά, χτυπώντας το ύπουλο Τ-3 στην άρθρωση.
  Φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα μεσαία τανκς της ναζιστικής αρμάδας έχουν ήδη τεθεί εκτός μάχης. Εδώ ο τελευταίος καταστράφηκε από ένα πρωτοπόρο αγόρι, παρά τον τραυματισμό, έσπρωξε ένα βαρέλι, με μείγμα εκρηκτικού καρβιδίου, σκόνης άνθρακα, πριονίδι με μικρή ποσότητα φωσφόρου. Το ηρωικό παιδί δεν είχε πια τη δύναμη να σπρώξει την κάννη μετά από ένα τραύμα, και ο σύντροφός του Αντρέι, σταυρώνοντας τον εαυτό του στο τρέξιμο, έσπρωξε το αυτοκινούμενο όπλο σαράντα τόνων Shmel κάτω από τους τροχούς. Ένα απαίσιο κανόνι διαμετρήματος 150 χιλιοστών εκτοξεύτηκε και παρέμεινε υψωμένο. Και οι ψυχές των πρωτοπόρων, φτερουγίζοντας από τα σχισμένα κορμιά τους, όρμησαν σε μια ευτυχισμένη ουράνια βασιλεία, όπου δεν υπάρχει ποτέ βία και πόνος.
  Οι επιζώντες φασίστες μεταφορείς, έχοντας χάσει την υποστήριξη των βαρύτερων συναδέλφων τους, άρχισαν να γυρίζουν πίσω... Ο βρυχηθμός της μουσικής του Βάγκνερ σταμάτησε και άρχισε μια γενική φυγή.
  Ο Βλαντιμίρ Μιχαηλόφσκι, σκουπίζοντας το αίμα από το μέτωπό του, είπε:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής μπορεί να πεθάνει όρθιος, αλλά δεν θα ζήσει ποτέ γονατιστός! Η Ρωσία μπορεί να αιμορραγήσει, αλλά κανένα αίμα δεν θα κάνει το θάρρος και την πίστη μας στην Πατρίδα να αιμορραγήσει!
  Και οι επιζώντες πρωτοπόροι το επιβεβαιώνουν... Αν και πολλοί από αυτούς έχουν ήδη καεί και τραυματιστεί.
  Και η Αναστασία Βεντμάκοβα και η Ακουλίνα Ορλόβα παλεύουν στον ουρανό, είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν την περίφημη Μασσαλία, η οποία έχει ήδη σκοράρει περισσότερα από τετρακόσια κατεβασμένα αεροσκάφη, για τα οποία έλαβε τον πέμπτο βαθμό του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσό φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Όμως τα κορίτσια είναι ξεκάθαρα αποφασισμένα να αγωνιστούν στα σοβαρά. Εδώ είναι με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητοι τσακώνονται. Και τρυπήστε τα αεροπλάνα της Luftwaffe.
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, στοχεύει το όπλο στον στόχο, γκρεμίζει τον φασίστα και λέει:
  Η πίστη μας είναι μεγάλη
  Θα κρατήσει για πάντα!
  Και κλείνει το μάτι στη σύντροφό του. Η Ακουλίνα γκρεμίζει επίσης τον φασίστα, τον χτυπά, χρησιμοποιώντας με μεγάλη ακρίβεια τα γυμνά της πόδια και ουρλιάζει:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών του κομμουνισμού!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του. Ένα τέτοιο κορίτσι είναι μαχόμενο και μορφωμένο.
  Και αστράφτει με τα δόντια του.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο, με το Yak-9 της, τρίζει επιθετικά:
  - Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη,
  Αν ανοίξει τα φτερά του θα απογειωθεί...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει
  Θα ηττηθεί, θα σπάσει!
  Η Akulina το επιβεβαιώνει πρόθυμα καταρρίπτοντας τους αντιπάλους:
  - Θα σπάσει!
  Αν και, φυσικά, μεταξύ των Γερμανών εμφανίστηκαν και όμορφα κορίτσια άσων. Η Albina και η Alvina αγωνίζονται στο νεότερο ME-309. Τέτοιοι πολεμιστές έκλεβαν.
  Και γκρεμίζουν τα σοβιετικά αεροπλάνα με εκπληκτική ευκινησία. Το ME-309 είναι ένα πολύ ισχυρό αεροσκάφος οπλισμένο με τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα. Σε ένα τέτοιο τέρας, τα ρωσικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Αν καταρρίψουν, καταρρίπτουν χωρίς οίκτο.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, τραγούδησε ένα πυροβόλο αεροσκάφους στο στόχο. Χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Για τη νίκη του Τρίτου Ράιχ!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Αλβίνα συνέτριψε επίσης τον εχθρό. Έκοψε τα σοβιετικά Yak-9 και φώναξε:
  - Για τα μεγάλα σύνορα του στρατού μας!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της.
  Καυγάδες, κέρδος λογαριασμών και Huffman. Δεν είναι ακόμη ένας από τους μεγάλους άσους, αλλά προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Και μπορείς να πεις και το τέρας της κόλασης.
  Οι Γερμανοί, αν και αργά, και με μεγάλες απώλειες, κινούνται κατά μήκος της ακτής του Βόλγα, πλησιάζοντας την Κασπία Θάλασσα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες. Η φασιστική αεροπορία ήταν ιδιαίτερα ενοχλητική. Ο Focke-Wulf μπήκε στο μέτωπο σε μεγάλους αριθμούς και τα ισχυρά όπλα και η ταχύτητά του έγιναν πρόβλημα για τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, αυτό το αυτοκίνητο ήταν πολύ δύσκολο να καταρριφθεί. Είναι ανθεκτική και βαριά θωρακισμένη.
  Το ME-309 αποδείχθηκε επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Σοβιετικούς πιλότους τόσο με ταχύτητα όσο και με όπλα. Και λίγο πολύ τεμάχισε τις σοβιετικές μονάδες.
  Βομβάρδισε τις σοβιετικές θέσεις και το νέο βομβαρδιστικό Yu-288, μια πολύ ισχυρή μηχανή. Μετέφερε τέσσερις τόνους βόμβες υπό κανονικό φορτίο και έξι τόνους στην έκδοση επαναφόρτωσης. Και πήρε δίκαια τις σοβιετικές μονάδες.
  Ο Ρόμελ έδειξε επίσης την τάξη του ως διοικητής, ωστόσο, όπως ο Μάινσταϊν.
  Όλο και πιο κοντά οι Γερμανοί πλησίαζαν το Αστραχάν. Και, απροσδόκητα για τη σοβιετική διοίκηση, το Fritz πήγε στην επίθεση κατά μήκος του Βόλγα προς την κατεύθυνση του Kamyshin. Ήταν μια τολμηρή αλλά δυνατή κίνηση. Και ενώ ήταν δύσκολο να τους σταματήσει.
  Αλλά η άμυνα του Κόκκινου Στρατού είναι ακόμα ισχυρή... Σε μια εβδομάδα, οι Ναζί προχώρησαν πενήντα χιλιόμετρα και σταμάτησαν.
  Αντιμετωπίστηκαν με αντεπιθέσεις, οι σοβιετικές μονάδες ....
  Ταυτόχρονα, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να αναπτύξουν επίθεση κατά της Άλμα-Άτα. Και τότε οι σκληρές μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Τα κορίτσια πάλεψαν στο ίδιο επίπεδο με τους άντρες, και ίσως και καλύτερα από αυτά.
  Margarita Magnitnaya και Tatyana Bulatnaya - όμορφα κορίτσια, πυροβολημένα από πολυβόλα.
  Κατέρριψαν σαμουράι και τραγούδησαν:
  - Ας μην αποχωριστούμε το όνειρο
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι...
  Βλέπεις ξανά πάνω από τη Γη,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Κανείς δεν θα μας νικήσει...
  Θα θάψουμε τη Βέρμαχτ στο έδαφος,
  Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Η Τατιάνα, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Πραγματικά μονόλιθος!
  Οι Ιάπωνες προχωρούν στην Άλμα-Άτα. Έχουν πολλούς στρατιώτες και διάφορα είδη εφεδρειών. Αυτοί είναι οι μαχόμενοι. Αλλά τα κορίτσια τα κουρεύουν. Παλεύουν απεγνωσμένα.
  Η Tatyana Bulatnaya πέταξε άλλη μια χειροβομβίδα, έσκισε τους σαμουράι και τραγούδησε:
  - Για το μεγάλο μου επίτευγμα!
  Και μάτια έκλεισαν το μάτι, το χρώμα του ζαφείρι. Χαρούμενο κορίτσι, μην πεις τίποτα.
  Και η Μαργαρίτα, με το γυμνό της τακούνι, θα πάρει και θα πετάξει ένα δώρο θανάτου, ξεσκίζοντας τους Ιάπωνες στρατιώτες.
  Και τραγουδήστε:
  - Όλα είναι μπερδεμένα, μπλεγμένα, σε μια δίνη βασανισμένων συμφορών!
  Και πάλι ρίχνει τα γυμνά του δάχτυλα, ένα λεμόνι στους Ιάπωνες...
  Μια γυμνή μέχρι τη μέση και ξυπόλητη πολεμίστρια Οξάνα σέρνεται κοντά τους και σπρώχνει μέσα από ένα κουτί χειροβομβίδες, ψιθυρίζοντας:
  - Θα είναι ωραία κορίτσια!
  Και οι τρεις πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και οι καλλονές παλεύουν με μεγάλη μανία. Πέρασαν από φωτιά και νερό και χαλκοσωλήνες όχι μάταια.
  Εδώ η Oksana ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, χτυπώντας το ιαπωνικό ελαφρύ τανκ Chikha. Λοιπόν, αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος.
  Η Μαργαρίτα πυροβολώντας τον εχθρό τραγούδησε:
  - Μπορείς να πιστέψεις στην απουσία πίστης! Μπορείτε να κάνετε την απουσία της υπόθεσης!
  Η Τατιάνα παρατήρησε λογικά:
  - Αυτό που λες είναι παράδοξο!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και παρατήρησε λογικά:
  "Η ιδιοφυΐα δεν είναι φίλος των παραδόξων;"
  Η Τατιάνα έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους σαμουράι και συμφώνησε:
  - Φυσικά, φίλε!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και ξέσπασαν σε γέλια ... Πολεμούν κορίτσια, και λένε τι άλλο ... Δεν είναι για τίποτα που η Ρωσία θυμάται πώς πολέμησαν τα κορίτσια!
  Η Οξάνα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο φυσικά. Και σουτάρει από διαφορετικά σημεία, και το κορίτσι γυρίζει σαν τοπ.
  Αυτές είναι ομορφιές, δεν θα αποδώσουν τίποτα σε κανέναν. Και ροκανίστε την προδοσία, μαζί με τους σαμουράι.
  Οδηγεί τη φωτιά και η Άντζελα. Το κορίτσι είναι επίσης επιθετικό και κοκκινομάλλα. Οι πολεμιστές προτιμούν να πολεμούν ξυπόλητοι και να εκτελούν κατορθώματα κολοσσιαίων διαστάσεων.
  Η Άντζελα δίνει τη σειρά και λέει γελώντας:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την εξουσία των Σοβιετικών!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει ένα φονικό λεμόνι.
  Οι μάχες συνεχίζονται και τώρα λήγει η επίθεση των Ιαπώνων....
  Είναι ήδη τέλος Ιουλίου σαράντα τρεις. Οι Ναζί πλησίασαν το ίδιο το Δέλτα του Βόλγα και ξεκίνησαν μάχες σε αυτό.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της τσακώνονται απελπισμένα. Τα πρώτα άρματα μάχης Tiger-2 άρχισαν επίσης να φτάνουν στο μέτωπο. Μοιάζουν με το "Panther" και το "Lion", αλλά κάτι ενδιάμεσο. Επίσης με τις γωνίες της ορθολογικής κλίσης της θωράκισης και ένα μακρόκαννο πυροβόλο διαμετρήματος 88 mm 71 EL. Ζυγίζει εξήντα οκτώ τόνους, και κοντά στο τανκ "Lion", από άποψη θωράκισης, αλλά λίγο μικρότερο σε μέγεθος.
  Μεγάλα τανκς, δεν θα πεις τίποτα.
  Η Ελισάβετ και τα κορίτσια κυνηγούν τους Γερμανούς. Σπάνε το Τ-4 και τσιρίζουν:
  - Δόξα στις ιδέες των φωτεινών ετών,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων να είσαι πάντα έτοιμη!
  Ας πούμε ότι οι πολεμιστές είναι πρώτης κατηγορίας. Και όχι μόνο πολεμούν ένδοξα, αλλά και τραγουδούνЈ
  Η ένωση είναι άφθαρτη, οι λαοί των ελεύθερων,
  Δεν ήταν η ωμή βία και ο φόβος που συσπειρώθηκαν...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία, φως, λογική και κουράγιο στα όνειρα!
  
  Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Μετά από όλα, για την ενότητα - ένας απλός άνθρωπος!
  
  Μέσα από τις καταιγίδες έλαμψε για μας ο ήλιος της προόδου,
  Μέσα από τις καταιγίδες και τις καταιγίδες βιάσαμε μπροστά...
  Κινούμε βουνά, σαν χωρίς βάρος,
  Όλος ο κόσμος, ακτινοβολώντας προς τον κομμουνισμό, έρχεται!
  
  Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Μετά από όλα, για την ενότητα - ένας απλός άνθρωπος!
  
  Οι λαοί του πλανήτη είναι ενωμένοι ως αδέρφια,
  Βουδιστές, μουσουλμάνοι φίλοι για πάντα!
  Αφήστε τη δόξα της λογικής, ένα μεγάλο όνομα,
  Όλα τα έθνη του κόσμου είναι μια οικογένεια!
  
  Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Μετά από όλα, για την ενότητα - ένας απλός άνθρωπος!
  Τα κορίτσια τραγουδούν καλά, και ακόμη καλύτερα παλεύουν, και κάνουν τέτοια κατορθώματα. Αν και η ιστορία γράφεται από τους νικητές και δεν είναι γνωστό αν θα τους θυμούνται αν χαθεί ο πόλεμος;
  Η Αλένκα με τις μπαταρίες της, με μια ομάδα κοριτσιών, προσπαθεί να συγκρατήσει τους εχθρούς στο Δέλτα του Βόλγα. Και δείχνει τι είναι ικανές οι ομορφιές κατ 'αρχήν.
  Και πραγματικά μπορούν να κάνουν πολλά.
  Η Anyuta πυροβολεί με τα γυμνά της πόδια και βρυχάται:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και έτσι το πήρε όλη η μπαταρία και τραγούδησε με μια φωνή, με φωνές γεμάτες ήχο.
  Παλεύουμε για μια καλύτερη μοίρα
  Για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη...
  Και τσάκισε την καταραμένη ορδή
  Για να υπάρχουν λιγότεροι κακοί αντίπαλοι!
  
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Για τη δόξα της μητέρας μας Ρωσίας...
  Ο λαός της Ρωσίας πιστεύει ότι είναι ανίκητος,
  Και κάντε τους πάντες στη Γη πιο όμορφους!
  
  Μας δίνεται να πολεμήσουμε για την Πατρίδα,
  Προστατεύοντας το μεγαλείο της Πατρίδας...
  Και μερικές φορές η ζωή είναι απλώς μια ταινία
  Αν και θα έπρεπε να είναι μια αντανάκλαση του παραδείσου!
  
  Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται για να πετύχουν ένα όνειρο,
  Εύλογα πιστεύει ο κομμουνισμός...
  Για να υπάρχει περισσότερη ευτυχία στη Γη,
  Και οι φωτιές του ρεβανσισμού δεν ήρθαν!
  
  Ο τσάρος μας, η μεγάλη ιδιοφυΐα Πουγκάτσεφ,
  Ανέστησε τους αγρότες στον ιερό αγώνα ...
  Οποιαδήποτε επιχείρηση θα είναι στον ώμο,
  Και αγαπήστε το κορίτσι ξυπόλητο αγόρι!
  
  Θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί από τον διάβολο
  Όταν αλλάξουμε τους ορίζοντες της επιστήμης...
  Ισιώνοντας κάτω από τις οπλές του κακού,
  Αν και αίμα αναβλύζει από μια σχισμένη αορτή!
  
  Ναι, είναι σωστό φίλοι μας,
  Μπορούμε να κάνουμε την Πατρίδα πιο ευτυχισμένη...
  Οι λαοί πιστεύουν όλοι μια οικογένεια,
  Μεγάλη λαμπερή Ρωσία!
  
  Κοιτάξτε τους ανθρώπους με γενναιότητα στον ορίζοντα,
  Μην αφήνετε τα κακά σύννεφα να σκεπάζουν τον ουρανό...
  Θα δώσουμε στον εχθρό ένα νικηφόρο σκορ,
  Και θα είσαι, τυχερός ήρωας στη μάχη!
  
  Δεν ξέρω τη λέξη δειλός
  Εμείς οι Ρώσοι δεν είμαστε καθόλου κατώτεροι...
  Εμείς οι Svarog έχουμε έναν Λευκό Ιησού,
  Και για πάντα θα απολαύσετε τον Μάιο!
  
  Κορίτσια και αγόρια σε έναν στρογγυλό χορό,
  Εμείς τα ξυπόλητα κορίτσια μπαίνουμε...
  Για εμάς, τέλος πάντων, ο παντοδύναμος Θεός Ροντ,
  Μην είσαι ανεγκέφαλος παπαγάλος!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε να πολεμήσουμε,
  Ο σοφός Στάλιν ευλόγησε το κατόρθωμα...
  Ένα δυνατό χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του,
  Και οι μύες μας είναι απλά φτιαγμένοι από ατσάλι!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι μέσα
  Ότι είμαστε τόσο πολεμιστές με τον Θεό...
  Εδώ θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί,
  Ποια ασπίδα σφυρηλατήθηκε στο Svarog!
  
  Με λίγα λόγια, να είστε πιστοί στον Κύριο,
  Προς δόξα της πιο λαμπερής Ρωσίας...
  Απλώς ξέρουμε ιππότες αετούς,
  Πίσω μας είναι ο Λευκός Θεός Χριστός ο Μεσσίας!
  Εδώ, από ένα ακριβές χτύπημα από ένα όπλο, το "Λιοντάρι" ανάβει. Ναι, οι Ναζί το παίρνουν συγκεκριμένα στα κέρατα.
  Όσο συνεχίζονται οι μάχες, τότε τα παιδιά δεν χάνουν χρόνο.
  Η Ντάσα και η Βάσκα περιφέρονται στο πίσω μέρος των γερμανικών στρατευμάτων. Παρακολουθούν πώς κινείται ο εξοπλισμός σε στήλες. Οι μοτοσυκλέτες ορμούν, τα αυτοκινούμενα όπλα σέρνονται. Υπάρχουν πολλά στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των SS, και άλλων μονάδων.
  Η Βάσκα παρατήρησε την κίνηση του "Ferdinand", ενός ισχυρού γερμανικού αυτοκινούμενου όπλου, που καταστρέφει τανκς.
  Το αγόρι ψιθύρισε στο κορίτσι:
  - Φαίνεται ότι οι Φριτς μετακινούν πρόσθετες δυνάμεις βόρεια του Στάλινγκραντ.
  Η Ντάσα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Οι δικοί μας θα τους αλέσουν πάντως!
  Ο Νέμτσεφ από το φορτηγό φωνάζει θυμωμένος στα παιδιά. Τα παιδιά απογειώνονται και τρέχουν, τρεμοπαίζουν, γκρίζα με τη σκόνη, γυμνά, στρογγυλά τακούνια. Μπορούν επίσης να δώσουν μια ουρά για αυτούς.
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν στους θάμνους και πήδηξαν μέσα. Η Ντάσα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Οι παρτιζάνοι μπορούν να κάνουν τα πάντα!
  Η Vaska συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά... Θα κερδίσουμε σίγουρα!
  Η Ντάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον φασισμό!
  Η Βάσκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό και συνέτριψε την κάμπια με τα δάχτυλα των γυμνών παιδικών ποδιών του:
  - Μπορούμε! Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι!
  Η Ντάσα έκλεισε το μάτι και σημείωσε:
  - Και τι? Νομίζω ότι θα κάνουμε το παραμύθι πραγματικότητα, και η Βέρμαχτ θα γίνει σκόνη!
  Και τα παιδιά τραγούδησαν σε χορωδία στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Στο όνομα της δίκαιης χώρας μας,
  Τι θα δώσει ο κομμουνισμός στο σύμπαν...
  Θα είμαστε πιστοί στην Πατρίδα μας,
  Ας ανοίξουμε το δρόμο προς την επιτυχία, τη δημιουργικότητα!
  
  Ο Πούτιν κυβέρνησε τη Ρωσία σαν ήρωας
  Αλλά ο αετός την άφησε να πετάξει...
  Big Fuhrer φυσικά αιμορροΐδες,
  Ο Στάλιν όμως σημαίνει και όνομα!
  
  Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Τρίτο Ράιχ
  Δεν είναι περίεργο που ο Πούτιν μετακόμισε στον Στάλιν...
  Πάνω από τον κόσμο είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο Σατανάς-Αδόλφος είναι πλέον τρελός!
  
  Οι Γερμανοί έχουν όλη την Ευρώπη στα χέρια τους,
  Και η Αφρική, και η Ασία, και τα κράτη...
  Και ο Αδόλφος πιστεύει ότι είναι κουλ
  Αλλά ο Φύρερ θα τιμωρηθεί!
  
  Για τον Χίτλερ, η Ρωσία είναι σαν αχυρώνα,
  Θέλει να φτιάξει το δικό του...
  Αλλά θα είναι, πιστεύω ότι ο κομμουνισμός είναι ένας παράδεισος,
  Θα φυτρώσουν φράουλες, σπέρνοντας παρτέρια!
  
  Μην πιστεύετε, ο λαός μας δεν είναι καθόλου αδύναμος,
  Αλλά πάρα πολλοί Fritz συνέλαβαν...
  Και ο Σλάβος δεν ξέρεις καθόλου σκλάβο,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε για ένα κατόρθωμα,
  Μου έδειξε πώς να κάνω πράγματα...
  Εφόσον ο Θεός είναι στην πραγματικότητα ένας,
  Αλλά στον κομμουνισμό πρέπει να πιστεύουμε με τόλμη!
  
  Όχι, μην υποκύψετε στον Ρώσο εχθρό,
  Μετά από όλα, ο Λευκός Θεός είναι μαζί μας - ο Δημιουργός του σύμπαντος ...
  Θα βοηθήσω αυτές τις πατρίδες στη μάχη,
  Να είσαι στην επιτυχία της ζωής αναλλοίωτος!
  
  Πόσο μακριά μπορείτε να σκοτώσετε τους αγαπημένους σας;
  Δυστυχώς, ο πόλεμος δεν έχει τέλος...
  Τόσο αραιωμένοι στις μάχες του στρατού μας,
  Κάνε κάτι που δεν θα ντρέπεσαι!
  Αυτό είναι ένα καλό τραγούδι νεαρών πολεμιστών. Το τραγούδησαν και ξανακίνησαν, τραβώντας τη σκόνη κατά μήκος του μονοπατιού με τις γυμνές, κάλους φτέρνες τους.
  Τα παιδιά ήταν ευδιάθετα και εξωτερικά ικανοποιημένα από τη ζωή. Αν και αδύνατη, τα πρόσωπά της είναι μαυρισμένα σαν σοκολάτα και τα μαλλιά της, αντίθετα, είναι ανοιχτόχρωμα. Υπέροχα παιδιά.
  Ένας από τους Γερμανούς με μοτοσυκλέτα τους φώναξε με αγάπη. Και πρόσφερε σοκολάτα. Η πεινασμένη Ντάσα άπλωσε τα χέρια της, αλλά η Βάσκα της τράβηξε το μανίκι:
  - Μην ταπεινώνεις τον εαυτό σου!
  Έξυπνο κορίτσι βρέθηκε
  - Ας ενώσουμε καλύτερα τους Ναζί!
  Αυτή η ιδέα άρεσε στον Βάσκα, ο οποίος είναι πετσί και κόκαλα. Και ζήτησε και σοκολάτα.
  Ο χιτλερικός έγνεψε καταφατικά και φούσκωσε στα σπασμένα ρωσικά:
  - Τραγούδα αγόρι!
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε με μεγάλη έμπνευση.
  Το κόμμα συγκέντρωσε όλη τη Ρωσία,
  Προστατεύει ατελείωτα χωράφια...
  Άλλωστε, οι άνθρωποι πιστεύουν μια τέτοια δύναμη
  Δόξα στη σοβιετική γη!
  
  Ο Στάλιν είναι το υψηλότερο βραβείο,
  Ο Στάλιν είναι το πέταγμα της σοφίας...
  Πρέπει να πολεμήσεις γενναία για αυτόν.
  Όλος ο λαός ακολουθεί τον Στάλιν!
  
  Μας δίνονται χαρούμενα φτερά,
  Έχουμε μεγάλη θέληση...
  Ο Στάλιν είναι η χαρά της αφθονίας,
  Δόξα, μεγάλη χώρα!
  
  Ο Στάλιν είναι ο μεγαλύτερος στο σύμπαν,
  Ο Στάλιν με χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Οι άνθρωποί μας με αμετάβλητη τύχη,
  Πίστεψε, για πάντα ανίκητος!
  
  Ο Στάλιν έδωσε τη σωτηρία στους ανθρώπους,
  Ο μεγαλύτερος αετός στον κόσμο...
  Για την Πατρίδα και την Ελευθερία μας,
  Άνοιξε τα φτερά του στη γη!
  
  Δεν υπάρχει υψηλότερο από τον ακτινοβόλο Στάλιν,
  Είναι υπέροχος σαν απλά λευκός Θεός...
  Πολεμώντας με τον αφρό και κερδίζοντας,
  Ο Φύρερ σύντομα θα οδηγηθεί σε ένα φέρετρο!
  
  Δίνοντας τιμή στην Πατρίδα μας,
  Να την ξέρεις πιο όμορφη για να μην τη βρεις...
  Σύντομα θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό,
  Και δεν έχουμε άλλο δρόμο!
  
  Ο Στάλιν είναι το καμάρι όλου του πλανήτη,
  Ο απεριόριστος κομμουνισμός του Στάλιν...
  Θα ψάλλονται οι πράξεις του
  Ο φασίστας καταστρέφεται ολοσχερώς!
  
  Ο Στάλιν έκανε δόξα στη Ρωσία,
  Ο Στάλιν την ανέβασε πάνω από τα αστέρια...
  Ανέβασε την αυτοκρατορία στο χείλος,
  Ο Στάλιν είναι απλώς ένα ιδανικό!
  
  Ο Στάλιν κατακτά το σύμπαν
  Έχει έναν υπέροχο στόλο αστέρων...
  Οι δοκιμές θα είναι για οικοδόμηση
  Ο Στάλιν θα οδηγήσει στον κομμουνισμό!
  
  Για τη Ρωσία, ο Στάλιν είναι ο ήλιος,
  Λάμπει άγρια στο σκοτάδι...
  Η φωνή του κοριτσιού είναι δυνατή
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος ηγέτης στη γη!
  
  Ο Στάλιν είναι η ενσάρκωση του Σβάρογκ,
  Ο Στάλιν δημιούργησε τη δύναμη της Ρωσίας...
  Βρίσκει τον Ροντ στην καρδιά -
  Ο Μεγαλύτερος Δάσκαλος!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος ηγέτης σε ολόκληρη τη Γη,
  Ο Στάλιν είναι ο μεγαλύτερος των ανθρώπων...
  Ας δημιουργήσουμε την ευτυχία στο σύμπαν μας,
  Ο λυσσασμένος κακός καταστράφηκε!
  
  Οι γιοι μου και τα μέλη της Komsomol,
  Για την Πατρίδα, σταθείτε μαζί σε σχηματισμό ...
  Τελικά, εσείς κορίτσια είστε πιο δυνατές από τις τίγρεις,
  Ο αγαπητός ιδιοφυής Στάλιν είναι μαζί μας!
  
  Τα επιτεύγματα δεν μπορούν να μετρηθούν,
  Ας πετάξουμε σαν βέλος...
  Η λαμπερή μας Ρωσία,
  η μητέρα πατρίδα οδεύει προς τον κομμουνισμό!
  Η Ντάσα τραγούδησε μαζί με τη Βάσκα και τα παιδιά τα πήραν όλα τόσο ηχηρά και όμορφα.
  Και ακόμα χόρευαν, πατούσαν τα μαυρισμένα, χωρίς παπούτσια παιδιά τους, και ήδη περνούσαν το χιόνι τον Μάρτιο, με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το τραγούδι άρεσε στον Γερμανό, που δεν καταλάβαινε πολύ ρωσικά, και έβγαλε από την τσάντα του χοιρινό κρέας και το έδωσε στα παιδιά.
  Και έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Ζερ Γκουτ!
  Το αγόρι και το κορίτσι υποκλίθηκαν και προχώρησαν. Είναι μόλις έντεκα χρονών, αλλά είναι έξυπνοι και έχουν δυνατή μνήμη. Συλλέξτε ακριβείς πληροφορίες. Και κάποτε η ξανθιά Ντάρια, έστω και σε καλάθι, έφερε ένα ορυχείο στους Γερμανούς. Είναι ένα έξυπνο κορίτσι και ξέρει καλά τη γλώσσα τους. Δεν πίστευαν καν ότι ένα τόσο όμορφο παιδί με άσπρα μαλλιά και μπλε μάτια θα μπορούσε να φέρει το θάνατο.
  Και αυτό λειτούργησε...
  Εδώ πάνε ξανά, απολαμβάνοντας γερμανικές σοκολάτες και η διάθεσή τους είναι χαρούμενη...
  Η Ντάρια σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αν νικήσουμε τους Ναζί, θα φτιάξω μόνος μου ένα τριώροφο σπίτι, από μάρμαρο και με σιντριβάνι!
  Η Βάσκα γέλασε.
  - Θα γίνεις αστός;
  Το κορίτσι απάντησε:
  -Δεν! Απλώς θα έχω τον δικό μου κομμουνισμό!
  Η Βάσκα γέλασε και τραγούδησε ξανά.
  Όταν οι αστοί πήγαν στη γη μου,
  Σπίτια κάηκαν, κορίτσια κόπηκαν...
  Φαινόταν ότι τα μηδενικά μετρήθηκαν,
  Τα αγόρια ξυρίστηκαν στο μηδέν!
  
  Ο γενναίος Κιμπάλτσις πήρε το τουφέκι,
  Και μπήκε στον Λαϊκό Στρατό...
  Αλλά έδωσε όλα τα σχέδια του Malchish-Bad Boy,
  Ποιος παράτησε ένα βαρέλι για μαρμελάδα!
  
  Και εδώ είμαι κρεμασμένος στο ράφι αγόρι,
  Με βασανίζουν με μαστίγιο και βελόνες...
  Σε απάντηση, γελάω στα μούτρα, είμαι ο δήμιος -
  Και πιστεύω ότι η Πατρίδα θα γίνει παράδεισος!
  
  Τα ζώα έψηναν τις φτέρνες μου με φωτιά,
  Το παιδί χτυπήθηκε βαριά από το ρεύμα ...
  Αλλά πιστέψτε με, το αλεύρι δεν είναι τίποτα,
  Για να κερδίσει ο κόκκινος αστός!
  
  Σπάνε κόκαλα, το κακό μέταλλο έχει σκάψει,
  Στο ράφι, οι δήμιοι με παραπατούν...
  Αλλά πιστεύω ότι, το αγόρι ονειρεύτηκε
  Να τρέξεις γύρω από το Βερολίνο τον Μάιο!
  
  Πιστεύω ότι ο σύντροφος Λένιν θα ηγηθεί
  Δωρεάν, Βαρσοβία, Πράγα, Λονδίνο!
  Σύντομα θα δημοσιεύσουμε το σκορ της νίκης
  Και πάνω από το Βερολίνο το κόκκινο πανό περήφανα!
  
  Τώρα οι φτέρνες του παιδιού εξακολουθούν να καίγονται,
  Η σόλα, που είναι σχεδόν πάντα ξυπόλητη...
  Και το μαστίγιο χτύπησε δυνατά στην πλάτη,
  Μάλλον μαμά είσαι ήδη γκριζομάλλα!
  
  Αλλά δεν θα παραδοθώ σε αυτούς τους δήμιους,
  Δεν θα ζητήσω πίστη, μάθε έλεος...
  Αφήστε το cat να χτυπήσει απότομα από τον ώμο,
  Ξέρω ότι ο Λένιν θα δώσει, πιστέψτε την ανταμοιβή!
  
  Ο Kibalchish γέλασε κάτω από βασανιστήρια,
  Δεν αποκάλυψε μυστικά, πεθαίνει περήφανα...
  Στην κόλαση για πάντα έτσι ουρλιάζει το Bad Boy,
  Δαίμονες ρίχνουν ρετσίνι στο λαιμό του!
  
  Ο Λένιν είναι μαζί μας, μπορείτε να δείτε για πάντα,
  Και μια φλόγα καίει στην καρδιά μου...
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ένα κόκκινο πανό σε όλο τον πλανήτη!
  Η Ντάρια σφύριξε και χτύπησε το γυμνό της πόδι:
  - Εξαιρετική! Το συνέθεσες μόνος σου;
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Η ιστορία του μου έκανε τεράστια εντύπωση!
  Η Ντάρια έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Θυμάσαι πώς οι αστυνομικοί έπιασαν εσένα και εμένα και μας οδήγησαν ξυπόλυτους στο κρύο μέσα στο χιόνι, και μετά μας μαστίγωσαν και έβαλαν λεπτά κλαδιά στις φτέρνες μας.
  Η Βάσκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ήταν τόσο.... Οι φτέρνες σας πονάνε και οι ώμοι σας πονάνε όταν κρεμάτε στη σχάρα. Αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον μας και....
  Η Ντάρια παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αλλά οι μπάτσοι ήθελαν να παγώσουμε μέχρι θανάτου. Όταν όμως με χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, έπιασα ένα θραύσμα με γυμνό πόδι. Και μετά το πέρασε στα χέρια της. Μετά έκοψα το σχοινί για μένα και για σένα.
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ήταν ... Τρομερά όμως. Αλλά ξέρετε, στο κρύο, οι φουσκάλες των καμένων πελμάτων δεν πονάνε! Και όταν βγήκαμε αργότερα, όλα γιατρεύτηκαν πάνω μας όπως στα σκυλιά!
  Η Ντάρια επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι μας θεραπεύει καλά! Έχω γεμίσει τόσο πρόχειρες σόλες που δεν φοβάμαι να περπατήσω στα κάρβουνα!
  Η Βάσκα, φουσκωμένη, είπε:
  - Εγώ επίσης! Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού!
  Η Ντάρια επιβεβαίωσε:
  Και σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν:
  Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό, η Πατρίδα μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Στις αρχές Αυγούστου 1943, οι Γερμανοί βγήκαν ωστόσο, ξεπερνώντας την πεισματική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων στην Κασπία Θάλασσα. Αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο επίτευγμα για το Fritz. Η οποία έχει πετύχει τα μεγαλύτερα μερίσματα. Τώρα ο Καύκασος αποκόπηκε από ξηρά από την κύρια ήπειρο.
  Επιτυχία σημείωσαν και οι Τούρκοι, οι οποίοι μετά από επίμονες μάχες κατέλαβαν τελικά το Μπατούμι και ολοκλήρωσαν την περικύκλωση του Ερεβάν. Έτσι, έχοντας πιέσει καλά τα σοβιετικά στρατεύματα στον Υπερκαύκασο.
  Η θέση της ΕΣΣΔ έγινε πολύ δύσκολη. Και ο Στάλιν διέταξε να ξεκινήσει μια επίθεση στο βορρά για να σπάσει τον διάδρομο στους πεινασμένους, που πεθαίνουν, αλλά δεν έχει παραδοθεί ακόμη το Λένινγκραντ.
  Η επίθεση στο Tikhvin ξεκίνησε. Εκεί ρίχτηκαν σημαντικές δυνάμεις, αν και το αρχηγείο δεν είχε αρκετές εφεδρείες. Η κατάσταση περιπλέχθηκε από την άφιξη σουηδικών, υποτιθέμενων εθελοντικών τμημάτων στο μέτωπο, τα οποία ενίσχυσαν τις θέσεις τους.
  Ναι, και οι Γερμανοί ενίσχυσαν σοβαρά ...
  Οι μάχες ξεδιπλώθηκαν από τις δέκα Αυγούστου, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν δέκα χιλιόμετρα στις πρώτες τρεις ημέρες της μάχης. Εδώ, στις δεκατέσσερις Αυγούστου, το γερμανικό τανκ Maus μπήκε για πρώτη φορά στη μάχη. Όχι μια πολύ επιτυχημένη ανάπτυξη που ζυγίζει εκατόν ογδόντα οκτώ τόνους. Είναι αλήθεια ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ένα σοβαρό πλήρωμα, πολύ μαχητικά κορίτσια Ναζί.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - πέντε ομορφιές του Τρίτου Ράιχ με το γράμμα "A". Και πώς πολεμούν στο Maus και πυροβολούν από δύο όπλα ταυτόχρονα.
  Ισχυρά εκρηκτικά βλήματα κατακερματισμού εκτοξεύονται από ένα κοντόκαννο πυροβόλο των 75 mm και βαρύτερες από ένα πυροβόλο των 128 mm, επιδεικνύοντας χτυπητική δύναμη.
  Η Άγκνες πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα λαξευμένα πόδια της. Χτυπά το σοβιετικό αυτοκίνητο, σκίζοντας κυριολεκτικά τον πύργο του και τσιρίζει:
  - Είμαι διαστημικό κορίτσι!
  Η Adala στέλνει έναν πυροβολισμό με μια νάρκη ξηράς και τσιρίζει:
  - Και κάνω ακροβατικά, σκίστε όλο το πλήρωμα!
  Και επίσης το κορίτσι χρησιμοποιεί γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Σοβιετικά τριάντα τέσσερα κοχύλια χτύπησαν το Maus, αλλά αναπηδούν σαν μπιζέλια. Το αυτοκίνητο είναι καλά προστατευμένο. Και δεν μπορείς να τη χτυπήσεις εύκολα. Τα κοχύλια πετούν από πάνω της σαν μπάλες του τένις, και ακόμη και με ένα μεγάλο διαμέτρημα τέτοιου τέρατος δεν μπορείτε να διαπεράσετε.
  Και το κορίτσι πυροβολείται από ένα αντιαεροπορικό όπλο, μην αφήνοντας τον εχθρό να πλησιάσει.
  Η Αγκάθα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και γρύλισε:
  - Ας χτυπήσει το σπαθί μου, θα μαστιγώσουμε τους εχθρούς!
  Η Adala επιβεβαίωσε επιθετικά, σουτάροντας με μεγάλη ακρίβεια:
  Είμαστε πολεμιστές του φωτός και της γης!
  Η Αντζελίνα συνετρίβη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το σοβιετικό τανκ T-34-76 και φώναξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Η Αφροδίτη χτύπησε επίσης με ένα βλήμα, που ήταν βαρύ σαν σωρό, συνέτριψε το σοβιετικό T-60 και τσίριξε:
  - Ο ιερός πόλεμος θα είναι η νίκη μας!
  Η Άγκνες συνέτριψε, χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα της, σπάζοντας την μετωπική πανοπλία του εχθρού και, εξέδωσε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Αυτά τα κορίτσια εδώ είναι πολύ άσχημα και δολοφονικά. Και δεν είναι για τίποτα που δεν μπορείτε να τους προσπεράσετε. Χάρη στα γυμνά τους πόδια και τα μπικίνι του σώματος, πυροβολούν χωρίς αστοχία. Που σημαίνει ότι δεν μπορούν να νικηθούν τόσο εύκολα.
  Τρομερό "Ποντίκι", τραμπουκισμένο με φονικό όπλο, και δεν έδωσε ευκαιρία σε κανέναν.
  Συμπεριλαμβανομένης της σειράς KV.
  Αλλά αν υπάρχουν Γερμανίδες που πολεμούν τόσο πεισματικά και επιτυχημένα, τότε υπάρχουν κορίτσια σοβιετικού επιπέδου - ήρωες.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Νατάσα με τους συνεργάτες της. Έχουν απλώς ένα μέτριο, αυτοκινούμενο όπλο-85 που μόλις έφτασε στο μέτωπο. Και τα κορίτσια χτυπούν ήδη τους Ναζί με δύναμη και κυρίως.
  Φυσικά, οι καλλονές είναι ξυπόλητες και με μπικίνι. Και συνθλίβουν καλά τους Ναζί, σαν μια βαριοπούλα που χτυπά κομμάτια γυαλιού.
  Και αυτό είναι πολύ αξέχαστο όταν τέτοια κορίτσια επιδεικνύουν το υψηλότερο επίπεδο πτήσης αετού.
  Η Νατάσα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνθλίβει τον Πάνθηρα και μετά φωνάζει:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Η Ζόγια χτυπάει επίσης τον εχθρό. Χτύπα τον πολύ δυνατά. Θα σπάσει την πανοπλία και θα φωνάζει:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Η Αυγουστίνα επίσης μάχεται σκληρά, και αν πιέσει τον εχθρό, το κάνει πολύ σχολαστικά. Διακοπές και βρυχηθμοί:
  - Δόξα στον κομμουνιστικό κόσμο!
  Dolbanet και Svetlana. Και πολύ εύστοχα επίσης. Με τα γυμνά δάχτυλά σου. Συντρίψτε την πανοπλία του εχθρού και τρίξτε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνιστικού κόσμου!
  Και δείξε τη γλώσσα του...
  Εδώ τα κορίτσια, με την αίσθηση της έμπνευσης, τραγούδησαν, συνθέτοντας ακριβώς εν κινήσει.
  Οι καλλονές επιτίθενται ξυπόλητες
  Τόσο ωραία κορίτσια τρέχουν...
  Εάν είναι απαραίτητο να χτυπήσετε τον Φριτς με μια γροθιά,
  Ή να τον κόψετε με ένα πολυβόλο!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν καμία αμφιβολία
  Θα θάψουν νεκρούς τους Ναζί...
  Και θα τον χτυπήσουν δυνατά από τα πόδια του,
  Και κάπου ουρλιάζουν οι σαρκοφάγοι λύκοι!
  
  Η Ρωσία είναι μια λέξη για στρατιώτες
  Όταν πιστεύεις ότι δεν γίνεται καλύτερο...
  Αν και μερικές φορές μια ζοφερή ευθυγράμμιση,
  Εκεί που ο κακός μαύρος Κάιν θριαμβεύει!
  
  Μην πιστεύετε, τα μέλη της Komsomol δεν τρέχουν,
  Και αν τρέξουν, τότε μόνο στην επίθεση ...
  Και όλοι οι Ναζί θα σκοτωθούν αμέσως,
  Και ο Φύρερ θα ανεβάσει τα πάντα στο τεμάχιο!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Είναι λαμπερή, απλά όμορφη...
  Όποιος είναι δειλός δεν αξίζει ούτε ένα ρούβλι,
  Και είναι επικίνδυνο να μαλώνεις με έναν πολεμιστή!
  
  Αλλά να ξέρετε ότι θα νικήσουμε τους Ναζί,
  Κανένα κακό δεν θα βασιλέψει στον θρόνο...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο Θεός Σβάρογκ με μεγαλείο στο στέμμα!
  
  Ποιος είναι δειλός, πιστέψτε με, ένας αδύναμος σκλάβος,
  Η μοίρα του είναι μία - να υπομένει τις προσβολές ...
  Σήμερα κλειδαράς, αύριο είσαι επιστάτης,
  Και εσύ ο ίδιος μπορείς να νικήσεις την πλάτη των άλλων!
  
  Τα κορίτσια έχουν δύναμη, απλά ένα ηφαίστειο,
  Μερικές φορές, και γκρεμίζει με δύναμη βουνά...
  Ο πόλεμος μαίνεται έναν κακό τυφώνα,
  Και ο θάνατος της ανθρώπινης φυλής, ειλικρινά κουρεύει!
  
  Θα σας πω λοιπόν ειλικρινά ιππότες,
  Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι οι Ρώσοι...
  Χρειάζεστε ένα σνακ για ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι
  Είμαστε ιππότες στις μάχες ανίκητοι!
  
  Ποια είναι η πίστη μας στον Κύριο Χριστό,
  Αν και το Lada είναι επίσης σεβαστό ...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι σαν πατέρας για εμάς,
  Και ο τόπος του κομμουνισμού θα είναι ο παράδεισος!
  
  Αυτός που ήταν όταν πέθανε, θα αναστηθεί,
  Και θα γίνουμε πιο όμορφοι και σοφότεροι ...
  Και φυσικά ο άνθρωπος είναι πολύ περήφανος,
  Αν και μερικές φορές κουβαλάει ανοησίες!
  
  Στην αγάπη, η πατρίδα μας είναι σαν ένα αστέρι,
  Πιστέψτε με, δεν θα βγει ποτέ...
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν!
  
  Λατρεύω τη Μαρία, λατρεύω τη Lada ιερά,
  Ο Svarog είναι όμορφος και ο Perun είναι υπέροχος ....
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Τα ιερά πρόσωπα των εικόνων μου είναι αγαπητά!
  
  Πότε θα είναι ο πραγματικός παράδεισος
  Θα γίνει πραγματικότητα, πιστέψτε με, όλες οι ελπίδες ...
  Δίνεις την καρδιά σου στην Πατρίδα,
  Όλα θα πάνε καλά, πιο δυνατά από πριν!
  Τα κορίτσια τσακώθηκαν καλά και είχαν καλή σύνθεση. Τι συμβαίνει με τέτοιους πολεμιστές, κανένας Χίτλερ δεν είναι τρομερός για τη Ρωσία.
  Παρ 'όλα αυτά, τα σοβιετικά στρατεύματα, μετά από δέκα ημέρες επίμονων μαχών, παρ' όλα αυτά έσπασαν στο Tikhvin.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν για την ίδια την πόλη. Δυνάμεις φυσικά πολύ άνισες.
  Οι Γερμανοί έχουν καταλάβει την αεροπορική υπεροχή και βομβαρδίζουν ασταμάτητα. Η κατάσταση επιδεινώνεται από ξένες μεραρχίες που μάχονται στο πλευρό της Βέρμαχτ. Ειδικά πολλά ιταλικά ανταλλακτικά.
  Προσπαθούν να απωθήσουν τον Κόκκινο Στρατό μακριά από το Tikhvin. Όμως οι ρωσικές μονάδες πολεμούν σκληρά. Αυτή είναι η μόνη, πραγματική ευκαιρία τους να σώσουν το πολιορκημένο Λένινγκραντ, που πεθαίνει από την πείνα. Τα τρόφιμα μπορούν να ρίξουν εκεί μόνο αεροπορικώς, αλλά οι Γερμανοί έχουν ισχυρά μαχητικά αεροσκάφη και είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν αυτό.
  Και το δεύτερο μισό του Αυγούστου, οι Ναζί εισέβαλαν στο Αστραχάν. Και σε αυτή την πόλη τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν με μεγάλο ηρωισμό και θάρρος.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών σκεπάζει αυτή την ηρωική πόλη.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, μετά εκτοξεύει μια έκρηξη, κουρεύοντας τους Ναζί και λέει:
  - Αν μια γυναίκα είναι ποθητή σαν τη γάτα, τότε ο άντρας της έχει ποντίκια στο κεφάλι του!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τον Fritz, και επίσης πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κελαηδούσε:
  - Οι πιο λαμπερές ιδέες είναι ζοφερές από τη σκιώδη πολιτική, όταν υλοποιούνται!
  Η Άλα, πυροβολώντας τον Φριτς και πετώντας μια χειροβομβίδα, χτυπώντας ένα τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα, γρύλισε:
  - Η γυναίκα είναι πονηρή σαν την αλεπού, και διοικεί ακόμη και ένα λιοντάρι, αν ο άντρας έχει το μυαλό του κόκορα!
  Η Μαρία, πυροβολώντας από ένα όπλο, και γκρέμισε το Fritz, γρύλισε:
  - Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αιτήματα, είναι ανίσχυρος!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας κατά του εχθρού και πετώντας ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Μια γυναίκα, για να μην την καταπιεί ο άντρας σαν βόα, πρέπει να έχει τσίμπημα κόμπρας!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί στους Ναζί, σημείωσε έξυπνα:
  - Ο άνθρωπος μπορεί να είναι σαν τον Δημιουργό σε όλα, μόνο η μίμηση σαν μαϊμού δεν τον κάνει όμορφο!
  Ο Anyuta πυροβόλησε στον εχθρό, στη συνέχεια χτύπησε ένα τανκ με μια καλά στοχευμένη ρίψη χειροβομβίδας και είπε:
  - Ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τον Παντοδύναμο Θεό μόνο στην αυτοπεποίθηση και ακόμη και τότε αν είναι πνευματικά πλασμένος από έναν Πιθηκάνθρωπο!
  Ο Alla, συνεχίζοντας να πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια στο Fritz, εξέδωσε:
  - Μια γυναίκα δεν θέλει να είναι κοτόπουλο, αλλά ο ιδανικός της άντρας είναι ένας κόκορας!
  Η Μαρία, πυροβολώντας στους Ναζί και με μια ακριβή ρίψη του γυμνού ποδιού της, χτυπώντας τον Πάνθηρα, σημείωσε:
  - Μια γυναίκα αλεπού έχει αληθινά λύκο με αρσενικούς κάστορες!
  Η Marusya, που επίσης κατακεραυνώνει τους Ναζί με μια έκρηξη, και δίνει ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Στην πολιτική είναι σαν στο δάσος, αν καταβροχθίσεις μια βελανιδιά ένα γουρούνι, αν ένας λαγός καταβροχθίσει μια αλεπού, αν ένας γάιδαρος - θα χυθούν τρία δέρματα!
  Η Alenka, συνεχίζοντας να διεξάγει ξέφρενες βολές και ντους στο πεζικό με σπασμένα λεμόνια, vyaknula:
  - Όσο πιο λαμπερή είναι η γυναίκα, τόσο πιο πολύ είναι αλεπού!
  Η Anyuta πυροβόλησε επίσης κατά των Ναζί, τους κούρεψε και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσούξερε:
  - Οι γκρίζοι στερούνται φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο, οι φωτεινές προσωπικότητες, το γκρίζο στο κεφάλι σε μεγάλες ποσότητες!
  Η Άλλα, πυροβολώντας κατά του εχθρού, δίνοντας ένα εκρηκτικό δέμα με τη γυμνή της φτέρνα, εξέδωσε έξυπνα:
  - Ένας γκρίζος άνθρωπος είναι μοναχικός σαν λύκος, και σαν λαγός δεν έχει ανάπαυση!
  Η Μαρία κουρεύοντας το Φριτς, παρατήρησε έξυπνα:
  - Αν ο πολιτικός είναι μεγάλη αλεπού, τότε του παρέχεται η μερίδα του λέοντος!
  Η Μαρούσια πυροβόλησε από τον εκτοξευτήρα χειροβομβίδων και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζοντας:
  - Η αλεπού-πολιτικός αφαιρεί από τον ψηφοφόρο-κόρακα την ευκαιρία να καβαλήσει σαν το τυρί στο βούτυρο!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί από ένα όπλο, και με τη γυμνή φτέρνα της υπέκυψε σε ένα εκρηκτικό πακέτο, φώναξε:
  - Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από ερμηνείες των Αγίων Γραφών!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Δήμιος με κόκκινη ρόμπα, πιο δίκαιος, πολιτικός με ευγλωττία!
  Ο Alla, συνεχίζοντας να πυροβολεί, λογικά σημείωσε:
  - Ο δήμιος έχει ακονισμένο τσεκούρι, ο πολιτικός κοφτερό λόγο, ο πρώτος φυσάει το κεφάλι, ο δεύτερος στάζει στον εγκέφαλο!
  Η Μαρία, συνεχίζοντας να νικάει με ακρίβεια τον Φριτς και πετώντας άλλο ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σημείωσε:
  - Το να κόβεις κεφάλια μερικές φορές είναι πιο ανθρώπινο από το να στάζεις στο μυαλό!
  Η Matrena, κόβοντας τους Ναζί και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Αν αφήσεις τους πολιτικούς να στάζουν στο μυαλό σου, θα σκίσεις τα μαλλιά σου από ενόχληση!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον Γερμανό στρατηγό και διαπερνώντας τον, είπε απειλητικά:
  - Οι ομιλίες του πολιτικού είναι σαν το νερό για πλύση εγκεφάλου!
  Η Anyuta, πραγματοποιώντας εύστοχες βολές στον εχθρό και εκτοξεύοντας ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Ποιος είναι ο μεγαλύτερος Θεός στην πολιτική, τι δημιουργεί ανομία!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός πάντα κοιτάζει τον ψηφοφόρο σαν γαϊδουράκι με το βλέμμα της αλεπούς να οργώνει!
  Η Μαρία, πυροβολώντας κατά του εχθρού, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, έσκασε:
  - Μια γυναίκα λατρεύει να εκθέτει το φτωχό της σώμα για να ντύνεται πιο πλούσια!
  Η Μαρούσια έριξε μια μεγάλη έκρηξη, κόβοντας τη γραμμή του Φριτς και γουργουρίζοντας:
  - Μια ξυπόλητη γυναίκα βάζει έναν άντρα πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι αρκετά μπότας!
  Η Αλένκα, διεξάγοντας ακριβή πυρά στους Ναζί, σημείωσε:
  - Με γυμνό γυναικείο τακούνι, είναι πιο εύκολο να γυρίζεις έναν άντρα πάνω σε μοδάτες μπότες!
  Ο Anyuta πυροβόλησε από εκτοξευτή χειροβομβίδων και εξέδωσε:
  - Για να αποκτήσει μοντέρνα παπούτσια, μια γυναίκα πρέπει να "ντύνει" σωστά έναν άντρα!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί με ριπές και πετώντας μια χειροβομβίδα στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, απάντησε:
  - Μια γυναίκα που δεν ξέρει πώς να ξεγυμνώνει το πόδι της εγκαίρως, θα μείνει για πάντα "κουμπωμένη"!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, και πετώντας εκρηκτικό δέμα με το στρογγυλό τακούνι της, εξέδωσε:
  - Πολύ συχνά, κοιτάζοντας τα γυμνά γυναικεία πόδια, ένας άντρας διατρέχει τον κίνδυνο να "μπουμπωθεί" σε κατάσταση αλήτη!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας με ακρίβεια τον εχθρό και δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της γόνατο, απάντησε:
  - Για να μην μείνεις για πάντα ξυπόλητος, πρέπει να μπορείς να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί τους Ναζί και βγάζοντας την ανάσα από αυτούς, εξέδωσε έξυπνα:
  - Το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι καλύτερο από το μουσαμά του εισβολέα!
  Ο Anyuta, συνεχίζοντας να σουτάρει με άσβεστη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Η πιο δυνατή πανοπλία δεν θα αντισταθεί, μπροστά στο λεπτό δέρμα, στις γοητευτικές κοριτσίστικες σόλες!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Γερμανούς εισβολείς, εξέδωσε:
  - Οι γυναίκες σκαρφαλώνουν πολύ έξυπνα στο πορτοφόλι ενός άνδρα με γυμνά πόδια!
  Η Μαρία πυροβόλησε τους Ναζί, με μεγάλη ακρίβεια, και χτυπώντας τους με μπουνιές στο κεφάλι, σημείωσε:
  - Το πιο κολλώδες μέρος του γυναικείου σώματος για χρυσά νομίσματα, γυμνά πόδια και γυμνό στήθος!
  Ο Marusya, συνεχίζοντας να πυροβολεί, χωρίς οίκτο για τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται να βγάζει τα παπούτσια της μερικές φορές, για να μην γονατίσει πριν την ανάγκη!
  Η Αλένκα, γράφοντας εύστοχα τους Ναζί και στοιβάζοντάς τους σε στοίβες, λογικά σημείωσε:
  - Είναι πιο εύκολο να γονατίσεις έναν άντρα με γυμνό πόδι!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, παρατήρησε επιθετικά:
  - Ξυπόλητος στον χρόνο, ποτέ ξυπόλητος!
  Ο Άλλα, καταδιώκοντας τους εχθρούς και κόβοντας τους αντιπάλους, γρύλισε:
  - Είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να σκαρφαλώσει μια χρυσή κορυφή με γυμνά πόδια!
  Η Μαρία έπληξε επίσης τους Ναζί και γρύλισε:
  - Είσαι άντρας με μπότες, αν δεν σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας με τα γυμνά της δάχτυλα μια αυτοσχέδια συσκευασία με εκρηκτικά, από την οποία η Τίγρη αναποδογύρισε, γρύλισε:
  - Μια γυναίκα με λεπτά πόδια θα κάνει έναν άντρα να λυγίσει από ευλάβεια!
  Η Αλένκα τσάκισε τους Ναζί, τους κούρεψε και έδωσε έξω:
  - Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι πιο επιδέξια από τα χέρια όταν μια γυναίκα βγάζει κέρματα από την τσέπη ενός "καπουτσωμένου" άντρα!
  Η Anyuta έκοψε τον Fritz και τσίριξε:
  - Το πιο επιδέξιο πράγμα είναι μια γυναίκα να σπρώχνει έναν άντρα κάτω από τη φτέρνα, με το γυμνό της πόδι!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και πετώντας ένα λεμόνι με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Το μονοπάτι για την καρδιά ενός άντρα είναι πιο εύκολο για μια καλλονή να το πατήσει με ξυπόλητα πόδια!
  Η Μαρία έσπασε ένα γερμανικό τανκ, πέταξε μια χειροβομβίδα, τσίριξε:
  - Γυμνά πόδια κοριτσιών, πιο επίμονα όταν σκαρφαλώνουν στο Έβερεστ της αντρικής καρδιάς!
  Η Ματρυόνα πυροβόλησε και θανάσιμα και έδωσε έξω:
  - Έχοντας βγάλει τα παπούτσια της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να διασχίσει την έρημο της ανδρικής αδιαφορίας!
  Η Αλένκα συνέτριψε τον εχθρό με ένα αιχμάλωτο μπαζούκα και έτριξε:
  - Θα είσαι χαζός σαν μπότα, θα χτυπήσεις τη φτέρνα και ξυπόλυτη!
  Η Anyuta έδωσε επίσης μια στροφή και τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει έναν άντρα να πέσει σε ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα, έχοντας κουρέψει τους Ναζί, κελαηδούσε:
  -Τις περισσότερες φορές οι μπότες με παπούτσια πέφτουν σε ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Η Μαρία έπιασε ένα χαστούκι στους Ναζί και τσίριξε:
  - Αν ένα κορίτσι έχει όμορφα πόδια, τότε δεν είναι αλήτης στη ζωή!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κόβοντας τους Ναζί, σαν στάχυα, γάβγισε:
  - Ένα ξυπόλητο κορίτσι είναι καλύτερο από μια κακοποιημένη γριά, μια νεαρή γάτα, πιο διασκεδαστική από ένα γέρο λιοντάρι!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας θανατηφόρα δώρα θανάτου, εξέδωσε:
  - Το καλύτερο από όλα είναι ότι μια γυναίκα παίρνει βραβείο με γυμνό στήθος και μοντέρνα παπούτσια με γυμνά πόδια!
  Η Anyuta χτύπησε επίσης τους Ναζί, τους κούρεψε και με τα γυμνά της πόδια πέταξε χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Από τα αγκάθια της ανδρικής αδιαφορίας, ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις μια γυναίκα είναι το γυμνό τακούνι!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και κόβοντάς τους με αυτόματες ριπές, σημείωσε:
  - Το πιο ανθεκτικό τακούνι για έναν άντρα από γυμνό γυναικείο πόδι!
  Η Μαρία, χτυπώντας αντιπάλους και χτυπώντας από εκτοξευτή χειροβομβίδων, εξέδωσε:
  - Ξυπόλητη γυναικεία φτέρνα, η πιο καμένη μπότα με εντόσθια!
  Η Ματρυόνα, καταρρίπτοντας τους Ναζί, έδειξε με εξυπνάδα:
  - Δεν θα μπορέσεις να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου - θα γίνεις ξυπόλητος!
  Η Αλένκα, γράφοντας για τους Ναζί, σημείωσε:
  -Αν είσαι μυαλούλα, τότε μπορείς να ζεσταθείς καλά, μόνο εσύ!
  Η Anyuta λογικά σημείωσε, χτυπώντας τον εχθρό και πετώντας με γυμνό πόδι ένα πακέτο με εκρηκτικά:
  - Είναι καλό να έχεις κλαμπ, κακό είναι να είσαι σύλλογος!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί και δίνοντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, φώναξε:
  - Οι γροθιές από χυτοσίδηρο μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε, αλλά ένα κεφάλι βελανιδιάς θα οδηγήσει στο θάνατο!
  Η Μαρία πολύ λογικά σημείωσε, κουρεύοντας τους Ναζί:
  - Όταν ο ηγεμόνας δεν έχει βασιλιά στο κεφάλι του, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα, και μάταια πουλάνε!
  Η Matryona, χτυπώντας ορθολογικά τους Ναζί, σημείωσε:
  - Το στέμμα δεν είναι για το κεφάλι που το καπέλο!
  Η Αλένκα, συνθλίβοντας τον Φριτς, λογικά σημείωσε:
  - Στο κεφάλι βελανιδιάς και το στέμμα κάθεται επισφαλώς!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι η βελανιδιά, αλλά το υλικό για το κεφάλι από αυτήν είναι το πιο εύθραυστο!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας βιαστικά τον εχθρό, συμπέρανε λογικά:
  - Ποιος είναι συλλογοκέφαλος, παίρνει στο κεφάλι με ρόπαλο!
  Μαρία γαμημένοι αντίπαλοι, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός κρατάει στα χέρια του ένα πορτοφόλι και μια σκυτάλη, μόνο τα λεφτά του είναι ξύλινα, και η σκυτάλη είναι χαρτί!
  Η Μαρούσια σημείωσε λογικά, πετώντας ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι:
  - Ένα λαμπερό κεφάλι, παραπέμπει τουλάχιστον σε γκρίζα μαλλιά!
  Η Ματρόνα, συντρίβοντας τους Ναζί, παρατήρησε:
  - Μπορεί να μην είσαι ξανθιά, αλλά είναι όμορφο να είσαι φωτεινή ψυχή, τα κορίτσια μπορούν να νικήσουν τους κακούς για να ζήσουν οι άλλοι ευτυχισμένοι!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Δεν μπορείτε να χτίσετε μια ισχυρή άμυνα από βελανιδιές μόνο σε κούτσουρα!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, λογικά σημείωσε:
  - Αν ο πολιτικός δεν είναι δρυοκολάπτης, τότε θα αφαιρέσει τις μάρκες, όχι μόνο από το κουβάρι των ψηφοφόρων!
  Ο Άλλα δήλωσε επιθετικά, γκρεμίζοντας τους Γερμανούς:
  - Αν και ο πολιτικός δεν είναι αετός, θεωρεί τους ψηφοφόρους κοράκια και δρυοκολάπτες!
  Η Μαρία, κόβοντας τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Αν επιτρέπεις στους πολιτικούς να σου αφαιρούν ρινίσματα, τότε είσαι σίγουρα δρυοκολάπτης!
  Η Matrena, κουρεύοντας τους Ναζί, εκφράστηκε:
  - Πολιτικός με ψηφοφόρους είναι αλεπού, αλλά με τον εαυτό του, χάμστερ είναι χάμστερ!
  Η Μαρούσια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Ένας έξυπνος πολιτικός είναι σαν την αλεπού σε ένα κοτέτσι και ένας ανόητος είναι σαν τον ελέφαντα σε ένα πορσελάνικο!
  Η Alenka, συνθλίβοντας το Fritz, εξέδωσε:
  - Η διαταγή μπαίνει στη σιωπή, ο πολιτικός φτιάχνει χαμό μιλώντας!
  Η Anyuta, σκορπίζοντας τους Ναζί με μια χειροβομβίδα, τσίριξε:
  - Ένας πολιτικός μιλάει πολύ, ειδικά όταν θέλει να κλείσει το στόμα του!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά, χτυπώντας τους Ναζί:
  - Το να μαλώνεις με έναν πολιτικό ότι το να χτυπάς νερό στο γουδί, εκτός αν σπάσεις τον μυ της γλώσσας, είναι κέρδος!
  Η Μαρία, συντρίβοντας τους εχθρούς και πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός είναι μείγμα αλεπούς και λύκου, αλλά γουρούνια πολύ!
  Η Matrena, πυροβολώντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Όσο πιο πολιτικός είναι η αλεπού, τόσο πιο πολύ γουρούνια!
  Η Marusya, κουρεύοντας το Fritz, εξέδωσε:
  - Στην πολιτική υπάρχει συνεχές θηριοτροφείο, λύκοι, λαγοί, κότες, κόκορας και δρυοκολάπτες, μόνο μια αλεπού επιλέγεται πάντα για βασιλιά!
  Η Αλένκα, συντρίβοντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Ένας δικτάτορας που παριστάνει το λιοντάρι είναι πραγματικό γουρούνι!
  Ο Anyuta σημείωσε επιθετικά, χτυπώντας τους εχθρούς με πυροβολισμούς:
  - Πολιτικός θα περάσει για λιοντάρι μόνο αν ο ψηφοφόρος είναι τέλειος γάιδαρος!
  Ο Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί σαν τη σκόνη από τα χαλιά, έδωσε έξω:
  - Πολιτικός βάζει δέρμα προβάτου, αλλά μόνο η αιμοσταγία τον κάνει να συγγενεύει με έναν λύκο, και ένα συμπαγές κριάρι με ευρηματικότητα!
  Η Μαρία, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κελαηδούσε:
  - Καλύτερα όταν ο ηγεμόνας είναι λύκος με ρούχα προβάτου παρά ένα κριάρι με τη μορφή λιονταριού!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό, με την ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών, εξέδωσε:
  - Ένας πολιτικός φωνάζει για την ειρήνη σαν πρόβατο, αλλά οι κυνόδοντες του λύκου κροταλίζουν τον πόλεμο!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Πολιτικός για να πάρει την ψήφο των ψηφοφόρων ξεχύνεται σαν αηδόνι, αλλά τους κρατάει για δρυοκολάπτες!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Αν ο λόγος του πολιτικού σου φαίνεται σαν αηδόνι, μην είσαι κοράκι σε αυτή την περίπτωση!
  Ο Anyuta σημείωσε έξυπνα, γκρεμίζοντας τους Ναζί:
  - Αν ένας πολιτικός τραγουδάει σαν αηδόνι, τότε σε θεωρεί κατάλληλο παιχνίδι!
  Ο Άλλα, κόβοντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Το κυνήγι ψηφοφόρων διαφέρει από το κυνήγι στο δάσος στο ότι ο κυνηγός κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με τον πορτοφολέα, δημιουργεί πολύ θόρυβο όταν κλέβει και κολακεύει όταν κλέβει!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό, γάργαρε:
  - Ένας πολιτικός είναι και κατά μία έννοια θεός, αλλά καλύτερα να μην τον πιστεύεις!
  Η Μαρία επιβεβαίωσε:
  - Στον πολιτικό αρέσκεται να υπόσχεται τη Σελήνη ως ψηφοφόρος, μόνο που ξεχνάει να προσθέσει ότι δεν υπάρχει ζωή εκεί εκτός από άμμο!
  Η Αλένκα, κόβοντας τους αντιπάλους, γρύλισε:
  - Αλίμονο δεν είναι από το μυαλό, αλλά από την έλλειψη πρακτικής ευρηματικότητας!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Όλα τα δεινά του κόσμου δεν είναι από τα χρήματα, αλλά από την απουσία τους στο σωστό ποσό!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τον εχθρό, εξέδωσε:
  - Η γλώσσα δίνεται σε έναν πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά όχι με ποια ευγλωττία μπορεί ένας πολιτικός να κρύψει τη γκρίζα ανέχεια του!
  Η Μαρία παρατήρησε δυναμικά καθώς πυροβόλησε στο Fritz:
  - Αν πάει το σίδερο σε αλυσίδες, δεν θα μείνει για ξίφη, αν χυθεί ασήμι στις ομιλίες, τότε δεν θα υπάρχει τίποτα να πληρώσει μισθούς!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό, γρύλισε:
  -Έχει ένας πολιτικός χάρισμα να τηρεί τις υποσχέσεις του; Κατέχει, αλλά όχι για τίποτα!
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ο ελέφαντας επιβάλλει ένα μεγάλο σωρό σκατά, και ο πολιτικός-αλεπού, ένα ακόμη μεγαλύτερο βουνό λεκτικής διάρροιας!
  Η Αλένκα σημείωσε έξυπνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Ο πολιτικός χύνει άφθονο γλυκό μέλι ομιλιών, πνίγοντας ψηφοφόρους στη λεκτική διάρροια!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Η γλυκιά ομιλία ενός πολιτικού είναι σαν ρυάκι μελιού, μόνο εσύ κολυμπάς κατά μήκος του στα σκουπίδια!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας πολιτικός μπορεί να εκπληρώσει την υπόσχεση, μόνο για να κάνει τον ψηφοφόρο να πιστέψει στο αδύνατο!
  Η Μαρία, επικεφαλής μιας πολύ ακριβούς πυρκαγιάς, εξέδωσε:
  - Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί στις εκλογές, αλλά δεν υπάρχει κανένας να διαλέξει, ποιος είναι κούτσουρο, ποιος τράπουλα, ποιος είναι αλεπού, ποιος είναι γουρούνι, ποιος είναι αρκούδα - μόνο ένα πράγμα μένει από την ενόχληση - να βρυχηθμός!
  Η Ματρυόνα πυροβόλησε τους Ναζί και παρατήρησε:
  - Ένας πολιτικός που σκίζει συχνά το λαιμό του, πρέπει να κλωτσάς σωστά τα αυτιά σου!
  Η Μαρούσια έκοψε τους Ναζί, είπε:
  - Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με το αηδόνι, δεν τραγουδάει ποτέ για τίποτα και έχει δώρο αλεπού!
  Η Αλιόνκα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο πολιτικός θέλει να γίνει αετός, αλλά ο ψηφοφόρος δεν έχει πάντα δικαιώματα!
  Ο Anyuta φώναξε, πυροβολώντας τους Γερμανούς με ελεύθερο σκοπευτή:
  - Γιατί είσαι στα δικαιώματα του πουλιού, γιατί το μυαλό του δρυοκολάπτη!
  Ο Άλλα σφύριξε με την επιθετικότητα ενός πύθωνα:
  - Ο πολιτικός έχει πολλά διαφορετικά τραγούδια, αλλά όλα με ένα μόνο κίνητρο: διάλεξε εμένα!
  Η Μαρία, κόβοντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Ο ψηφοφόρος σαν κουλούρι αφήνει τον λαγό, τον λύκο, την αρκούδα, αλλά η πολιτική αλεπού τον καταβροχθίζει έτσι κι αλλιώς!
  Η Matrena σημείωσε, κόβοντας τους Ναζί:
  - Ο πολιτικός θα υπολογίζει με γλυκούς λόγους στη διάνοια της μύγας, την τρίλια του αηδονιού, στη θεώρηση του δρυοκολάπτη, αλλά η χοιρινή του ουσία φαίνεται στο μάτι του γερακιού!
  Η Marusya, πολεμώντας τους Ναζί, προσθέτει με ένα χαμόγελο:
  - Μια γυναίκα είναι επίσης καλή πολιτικός, και τουλάχιστον δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει την υπόσχεση της πίστης και να δώσει ευχαρίστηση!
  Έτσι τα κορίτσια προστατεύουν ηρωικά την πόλη, και δίνουν μεγάλη ελπίδα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Στα τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου, οι μάχες για το Αστραχάν ήταν ακόμη σε εξέλιξη και οι Ναζί κινούνταν νότια κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Υπήρξε μια αδυσώπητη προέλαση των Ναζί ... Στο νότο, οι Ναζί κατέλαβαν την πόλη Ordzhonikidze και προχώρησαν στην καταιγίδα στο Grozny.
  Στην πόλη αυτή πολέμησαν ηρωικά και οι σοβιετικοί πόλεμοι.
  Το τάγμα των κοριτσιών, με επικεφαλής την Tamara, έδειξε απελπισμένη αποφασιστικότητα και θάρρος.
  Η Ταμάρα έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε χειροβομβίδες λέγοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας ΕΣΣΔ!
  Η Άννα, πυροβολώντας με ακρίβεια τους Ναζί και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή φτέρνα της, φώναξε:
  - Δόξα στον ηρωισμό!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα και την τιμή!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τον Φριτς, και πετώντας μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  - Συντρίψτε τη Βέρμαχτ με ηρωισμό!
  Η Ολυμπιάδα, ένα υγιέστατο κορίτσι, έδωσε γραμμή στους εχθρούς, έβαλε νοκ άουτ τον Φριτς και συγχώρεσε:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας!
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο στρατιώτης πρέπει να έχει δύναμη βελανιδιάς, αλλά όχι κεφαλή βελανιδιάς!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν. Γύρω από τη μάζα των ερειπίων, τα ερείπια καπνίζουν. Ακολουθεί έκρηξη μετά από έκρηξη. Ο καπνός ανεβαίνει στον ουρανό. Τα πάντα γύρω έχουν πάρει φωτιά.
  Καταστροφή σε μαζική κλίμακα.
  Η πανέμορφη, ξυπόλυτη ξανθιά Άννα, καθώς πετάει μια χειροβομβίδα, σκίζοντας τους Ναζί, μυρίζει έτσι:
  - Σε κάθε βελανιδιά υπάρχει μια κοιλότητα, σε κάθε κεφάλι βελανιδιάς υπάρχει μια τρύπα από την οποία ρέουν εγκέφαλοι!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας κατά του εχθρού και πετώντας μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, μαυρισμένο, γυμνό πόδι της, έτριξε:
  - Αν είσαι έξυπνος σαν βελανιδιά, τότε θα λυγίσεις σαν λεύκη!
  Η Βικτώρια, αυτό το κοκκινομάλλη κορίτσι, επίσης με γυμνά, μαυρισμένα, λαξευμένα πόδια, κελαηδούσε:
  - Αν δεν έχεις πονηριά αλεπού, τότε θα σου ξεκολλήσουν τρία δέρματα!
  Η Ολυμπιάδα, μια υγιής, ψηλή, μεγαλόσωμη, μυώδης ξανθιά, έδωσε στροφή, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Αν είσαι χαζός σαν βελανιδιά, θα σε ξεσκίσουν σαν κολλώδης!
  Ένα αγόρι πέρασε δίπλα τους. Έλαμψε με μαύρες γόβες, και πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο στους Ναζί. Μετά τσίριξε:
  - Νεαρός στρατιώτης, καλύτερος από ξεφτιλισμένο στρατηγό!
  Η Ταμάρα έδωσε και πάλι σειρά. Πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη και φώναξε:
  - Για κάθε νέο του κοστούμι ο πολιτικός βγάζει τρία δέρματα από τους ψηφοφόρους!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τους εχθρούς και χαμογελώντας επιθετικά, γρύλισε:
  - Θα είσαι έξυπνος σαν βελανιδιά, θα το ξεσκίσουν σαν κολλητοί και λαγοί!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό και πετώντας χειροβομβίδες με το γυμνό της πόδι υπονομεύοντας τα τανκς, κελαηδούσε:
  - Μια πονηρή αλεπού θα βγάλει ακόμη και τρία δέρματα από ένα λιοντάρι, αν είναι κριάρι με μυαλό!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας ένα δολοφονικό δώρο με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Αν δεν θέλεις να γίνεις αλεπού, θα γκρινιάζεις σαν πεινασμένος σκύλος!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κούρεψαν τον Φριτς. Μετά πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ο πολιτικός είναι αλεπού, μετά ξεσπάει ψηφοφόρους-κοτόπουλα στο φως της ημέρας!
  Ο βρυχηθμός του κανονιοβολισμού μεγαλώνει. Οι τρομεροί "Sturmtigers" πηγαίνουν στη μάχη. Εκτοξεύουν βόμβες με ρουκέτες. Και καταστρέφουν ολόκληρα κτίρια, συνθλίβοντας σπίτια με τη μία. Και οι καταιγίδες κάνουν κύκλους στον ουρανό. Εκτοξεύουν ρουκέτες κατά των σοβιετικών θέσεων. Ρίχνουν βόμβες. Το Panther-2 είναι ήδη ορατό, ένα μηχάνημα πιο εξελιγμένο από το Panther, με ένα ισχυρό πυροβόλο 88 χλστ.
  Το γερμανικό όχημα έχει στενότερο και μικρότερο πυργίσκο, καθώς και κύτος squat. Ένα τέτοιο τέρας, αν τραμπαρίζει, τότε τραμπαρίζει. Και το πιο σημαντικό, όχι πολύ βαρύ, με ισχυρότερο κινητήρα 900 ίππων.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα στο Panther-2 με γυμνό πόδι και φώναξε:
  - Θα είσαι χαζός σαν κούτσουρο, θα το ξεσκίσουν σαν κολλώδεις, όχι μόνο πονηρές αλεπούδες, αλλά και δειλούς λαγούς!
  Η Άννα, πυροβολώντας τους Ναζί και κουρεύοντας τους αντιπάλους, πετώντας λεμόνια με τα γυμνά της πόδια, συμπέρανε:
  - Ακόμα κι ένας αετός, μια πονηρή αλεπού, μπορεί να ξεσκεπάσει ένα βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η Ακουλίνα, αποκόπτοντας τους εχθρούς, και γρονθοκοπώντας τους, με ακριβείς βολές, εξέδωσε:
  - Ένας άντρας που ονειρεύεται τον ρόλο του λιονταριού γίνεται συχνά γάιδαρος που οργώνεται από μια αλεπού!
  Η Βικτώρια, κόβοντας τους αντιπάλους κατά ριπάς και πετώντας κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά της πόδια, φώναξε:
  - Ένας άντρας έχει λιονταριές φιλοδοξίες, πείσμα του γαϊδάρου, την αδεξιότητα μιας αρκούδας, τη χάρη ενός ελέφαντα, αλλά η αλεπού του είναι πάντα ικανή να τον δελεάσει!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδωσαν στροφή στον εχθρό. Το κούρεψε σαν χλοοκοπτικό και γρύλισε:
  - Μια αλεπού κόκκινου χρώματος, ένας πολιτικός ματωμένος!
  Η ένταση της μάχης συνέχιζε να αυξάνεται. Η πόλη συντρίφτηκε από τους Ναζί από κανόνια αερίου, τα οποία ήταν ανώτερα σε ισχύ από τα Κατιούσα. Και ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθείς στους Ναζί. Όμως το τάγμα των ξυπόλητων, ημίγυμνων κοριτσιών πολέμησε με κολοσσιαίο ενθουσιασμό. Και τα κορίτσια σχεδόν δεν πέθαναν, οι άντρες πήραν περισσότερα.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Μια γυναίκα νικά τους ισχυρούς άντρες, παίζοντας με τις αδυναμίες τους, ένας πολιτικός πείθει τους αδύναμους ψηφοφόρους, προφανώς υπερπαίζοντας!
  Η Άννα, κόβοντας τους εχθρούς και κουρεύοντάς τους με σφαίρες, δίνοντας ταυτόχρονα εκρηκτική συσκευασία με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Η γυναίκα είναι ο πιο πονηρός πολιτικός, δεν χρειάζεται να σπουδάσει για να γίνει αλεπού, αλλά πρέπει να μπορεί να φοράει παπούτσια ενώ παραμένει ξυπόλητη!
  Η Akulina, κόβοντας τους αντιπάλους με ακριβείς ριπές και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της γάβγισε:
  - Μια γυναίκα αγαπά επίσης τη νιότη, αλλά το πράσινο του δολαρίου είναι πιο αγαπητό σε αυτήν από την πράσινη εποχή του προστάτη!
  Η Βικτώρια, αυτή η κοκκινομάλλα σκύλα, έδωσε μια θανατηφόρα έκρηξη, χτύπησε τη γραμμή και τσίριξε:
  - Το πράσινο της νιότης ενός κοριτσιού προσελκύει πράσινα τραπεζογραμμάτια αντρών που έχουν παχύνει από δολάρια!
  Η Ολυμπιάδα, πυροβολώντας τους εχθρούς και πετώντας άλλο ένα δώρο με το γυμνό της πόδι, φώναξε:
  - Μην κυνηγάς το πράσινο δολάριο, το πρόβλημα έχει και πράσινα μάτια, και το κέλυφος είναι τραγανό!
  Η μάχη γίνεται όλο και πιο σκληρή. Φονικά βλήματα ορμούν. Έσκασαν και τεμάχισαν τις σοβιετικές θέσεις, ανατρέποντας τα πυροβόλα των μπαταριών. Και νέα αεροπλάνα ορμούν, και τα όπλα επίθεσης βουίζουν. Σύννεφα σκόνης υψώνονται στον ουρανό.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας αλύπητα στους Ναζί, πήρε και έδωσε ένα μαργαριτάρι, πριν από το οποίο πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Πιστεύοντας στον Θεό, μην βυθίζεστε στο επίπεδο ενός ζώου: ο άνθρωπος δεν είναι υποταγμένο πρόβατο, ούτε βρωμερό κατσίκι!
  Η Άννα, πολεμώντας με τον εχθρό και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, σημείωσε:
  - Το να βγάζεις λεφτά στην πίστη των ανθρώπων είναι το ίδιο με το να ρίχνεις κοπριά σε χρυσό, η δυσπιστία θα φυτρώσει!
  Η Akulina, καταστρέφοντας τον Πάνθηρα, φύσηξε επιθετικά:
  - Πιστεύοντας την Κυριακή, μην φτάσετε σε επτά Παρασκευές την εβδομάδα!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί και κουρεύοντάς τους επιθετικά, σημείωσε:
  - Η πίστη στην αιώνια κολασμένη φλόγα βράζει το γάλα της δεισιδαιμονίας, από το οποίο αφαιρείται ο αφρός, απατεώνες από τη θρησκεία!
  Η Ολυμπιάδα, η γυναίκα ήρωας, που κόβει τους Ναζί και ρίχνει χειροβομβίδες κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης με τα γυμνά της πόδια, σημείωσε:
  - Μόνο τα κούτσουρα και οι βελανιδιές πιστεύουν στην κολασμένη φωτιά της αιώνιας φλόγας, επιτρέποντας στον εαυτό τους να ξεφλουδίζονται σαν κολλώδεις!
  Η Ταμάρα πυροβόλησε από ένα αιχμάλωτο μπαζούκα, άστραψε με τα γυμνά της τακούνια και κελαηδούσε:
  - Πώς λάμπει η φλόγα της αιώνιας κολασμένης φωτιάς; Η λαμπρότητα των χρυσών νομισμάτων στις τσέπες των απατεώνων από τη θρησκεία!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κόβοντας τους Ναζί με κολοσσιαία ακρίβεια, εξέδωσε:
  - Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τον Θεό για να γεμίσουν τις τσέπες τους, και εξαπατούνται όχι μόνο με άδειο κεφάλι!
  Η Ακουλίνα έδωσε μια σειρά στον εχθρό. Πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Οι απατεώνες της θρησκείας κόβουν τρία δέρματα από πρόβατα, σπάνε τα κέρατα των κατσικιών, μόνο το κέρδος είναι πολύτιμο γι 'αυτούς και η πίστη είναι για αμυχές!
  Η Βικτώρια πέταξε μια βόμβα από πριονίδι με τη γυμνή της φτέρνα, ανατίναξε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Ένας τίμιος ιερέας είναι σαν τον χορτοφάγο λύκο, μόνο η πίστη είναι πάντα τίμια, και η χρήση της εγωιστική!
  Η Ολυμπιάδα ανατίναξε τον εχθρό από πολυβόλο. Κόρεψε τον εχθρό και έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, που ανέτρεψε το τανκ Lev. Τότε εκείνη φώναξε:
  - Οποιαδήποτε θρησκεία είναι ένα παραμύθι, μόνο κέρδη αποκομίζονται από αυτή τη φαντασίωση σε πραγματικά υπέροχες αναλογίες!
  Έτσι πολεμούν γενναία κορίτσια στην πόλη του Γκρόζνι. Και δείχνουν τον εαυτό τους από την υψηλότερη σκοπιά της ανδρείας.
  Και τα άλλα κορίτσια υπερασπίζονται το Αστραχάν με όλο τους το θάρρος. Και επιδεικνύουν επίσης τα υψηλότερα ακροβατικά και το σθένος.
  Τα κορίτσια παλεύουν πολύ καλά.
  Η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, έσκισε τους Ναζί και ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όποιος σου επιτρέπει να κρεμάς χυλοπίτες στα αυτιά σου, θα πεινάει για πάντα!
  Η Anyuta, κουρεύοντας τους Ναζί με αυτό, συμφώνησε:
  - Δεν θα γεμίσεις χυλοπίτες στα αυτιά σου!
  Η Άλλα έριξε μια έκρηξη στους Ναζί, πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Τα noodles στα αυτιά είναι ένα πιάτο της τελευταίας στιγμής που προκαλεί ναυτία!
  Η Μαρία σημείωσε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Αν αυτός είναι ο Θεός, κανείς δεν ξέρει, αλλά σταυρώνουν συνεχώς έναν άνθρωπο, σαν να είναι ομοίωμα του Χριστού!
  Η Marusya, γαμώντας το Fritz, το πήρε και φώναξε, χαμογελώντας επιθετικά:
  - Ένα άτομο προσπαθεί να κυριαρχήσει στη δύναμη του Θεού, αλλά μέχρι στιγμής δέχεται μόνο μια σταύρωση όχι σύμφωνα με τον Θεό!
  Η Ματρυόνα, έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους Ναζί και πρόδωσε, κλείνοντας το μάτι επιθετικά στους φίλους της:
  - Η καρδιά του ανθρώπου προσπαθεί για την καλοσύνη, το μυαλό του για το κέρδος και το στομάχι του για τη λαιμαργία, και τελικά σέρνει τα πόδια του στο λάκκο!
  Και σκληρές μάχες βουίζουν στο Αστραχάν. Η πόλη στον Βόλγα είναι βασικό σημείο της σοβιετικής άμυνας. Και εδώ τέτοιες μάχες βράζουν ξέφρενα. Σαν ένα μπρίκι να αναβράζει.
  Και βαριά, θανατηφόρα αεροπλάνα ορμούν. Το Yu-288 είναι ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα. Και ρίχνει βόμβες με κολοσσιαία επιμονή.
  Η Αλένκα τσιρίζει, δίνοντας στροφή στους Ναζί και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Αν κάποιος έχει τη νοημοσύνη γορίλα, θα οργώσει σαν άλογο και θα φάει σαν το σκυλί!
  Η Anyuta έκανε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με γυμνό πόδι, έσπασε τους Ναζί και φώναξε:
  - Ένας άντρας αφήνει τον εαυτό του να τον βάλουν σε κολάρο, αλλά για να οργώσει πρέπει να τον χτυπήσουν με ένα καταναγκαστικό μαστίγιο!
  Η Άλλα έριξε ένα λεμόνι με τη γυμνή της φτέρνα και γρύλισε:
  - Ο πολιτικός έχει μεγάλη τσέπη, αλλά είναι απλώς ένας ασήμαντος πορτοφολάς!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους αντιπάλους, σφύριξε:
  - Ένας πολιτικός που υπόσχεται στους ψηφοφόρους το φεγγάρι από τον παράδεισο, έχοντας έρθει στην εξουσία, φεύγει από το σεληνιακό τοπίο, και γκρινιάζει από την πείνα στο αστέρι!
  Η Ματρυόνα, γελώντας εκκωφαντικά, παρατήρησε:
  - Ο διάβολος σε κάθε πολιτική ενθαρρύνει να πάρει τη θέση του Παντοδύναμου Θεού, μόνο ο πολιτικός έχει πολύ λίγο ταλέντο!
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους εχθρούς και κουρεύοντάς τους με σιγουριά, σημείωσε:
  - Ο άνθρωπος προσπαθεί να γίνει παντοδύναμος, αλλά η ηθική του πρόοδος δεν τον κάνει καλύτερο!
  Τα κορίτσια είναι φαινομενικά πνευματώδη στον υψηλότερο βαθμό.
  Και ο πόλεμος πηγαίνει σε μια στριμωγμένη τροχιά. Αεριωθούμενα αεροσκάφη δοκιμάζονται στο Τρίτο Ράιχ. Και αυτό είναι επίσης ένα αρκετά σοβαρό επιχείρημα σε μια διαμάχη με την ΕΣΣΔ.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, δεν είναι πολύ ευχαριστημένος. Ο πόλεμος παρατείνεται και η Ρωσία αντιστέκεται πεισματικά, αν και υποχωρεί. Οι μάχες βράζουν, σαν στο στόμα ενός ηφαιστείου.
  Τέλη Οκτώβρη. Η Καλμύκια καταλαμβάνεται πλήρως και οι Ναζί προελαύνουν στο Νταγκεστάν.
  Οι επιτυχίες των Ναζί, αν και μέτριες, αλλά σταθερές. Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.
  Εδώ είναι μια ολόκληρη ομάδα στο καταστροφέα που αποτελείται από κορίτσια. Ωραίο πλήρωμα το λιγότερο. Το κορίτσι είναι με γιλέκα και τρέχει ξυπόλητη, τρεμοπαίζοντας με στρογγυλές γόβες.
  Η Αλίκη, ο διοικητής του αντιτορπιλικού, διατάζει με σιγουριά να επιτεθεί στο φασιστικό καταδρομικό. Εκτοξεύει μια τορπίλη και παρατηρεί:
  - Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καλό θέατρο, η επόμενη δράση είναι απρόβλεπτη, δάκρυα θα χυθούν σίγουρα!
  Η Ανδριάνα είναι ο σύντροφός της, που διοικεί ένα ολόκληρο γένος κοριτσιών. Έτρεχαν τρεμοπαίζοντας γυμνοί, στρογγυλές γόβες και έτριζαν. Έστησαν μια συσκευή ορυχείων.
  Η Ανδριάνα φώναξε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Η Βερόνικα, έχοντας πυροβολήσει τους Ναζί από ένα κανόνι, γουργούρισε:
  - Στον πόλεμο, όπως σε ταινία: η δράση σαγηνεύει, δεν γίνεται ποτέ βαρετή, μόνο, αλίμονο, σκοτώνει πραγματικά!
  Ένας καταστροφέας με γυμνόποδα, μαυρισμένα, λεπτά, πολύ όμορφα κορίτσια πηδάει από άκρη σε άκρη. Είναι πεταμένο σαν φτερό.
  Η Αλίκη, χτυπώντας τα σκαλισμένα, γυμνά πόδια της, φώναξε:
  - Αν δεν είσαι εύκολος, η γη θα αναπαυθεί εν ειρήνη στον πόλεμο!
  Η Ανδριάνα, πυροβολώντας με ακρίβεια από πυροβόλο, σημείωσε:
  - Ένα κορίτσι που μπορεί να πολεμήσει είναι ιππότης!
  Η Αλίκη διορθώθηκε καθώς πυροβόλησε:
  - Όχι, είναι ήρωας!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Και έδειξε γλώσσες. Και τα πόδια των καλλονών, τόσο χαριτωμένα, και ίχνη αίματος έχουν μείνει στο κατάστρωμα. Δυνατά κορίτσια.
  Και γυμνά, τα τακούνια τους είναι τόσο στρογγυλά και χαριτωμένα.
  Η Αλίκη θυμήθηκε πώς την είχαν πιάσει αιχμάλωτη και οι Ναζί της χάιδεψαν τα πέλματα με ένα λεπτό, καυτό μαστίγιο. Εδώ είσαι σχεδόν γυμνός κρεμασμένος στο ράφι. Τα γυμνά σας πόδια είναι κουμπωμένα σε ένα κοντάκι. Και σε γαργαλάνε με καυτές ράβδους. Εδώ και στην κατακόκκινη θηλή, καυτηριάζεται κόκκινο σίδερο.
  Η Αλίκη βασανίστηκε και βασανίστηκε για αρκετές μέρες. Όμως το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει.
  Είπε στον αξιωματικό της φρουράς ότι γνώριζε το μέρος στη θάλασσα, όπου πέταξαν ένα δοχείο με χρυσό που εκκενώθηκε από τη Σεβαστούπολη. Ο φασίστας το έπεσε.
  Λοιπόν, η Αλίκη, παρ' όλα τα βασανιστήρια, διατήρησε το θάρρος της. Την έλυσαν από την αλυσίδα και με τα χέρια της δεμένα την έβαλαν σε μια βάρκα. Και με τα ξυπόλυτα πόδια της, ελαφρώς καμένα στο ράφι, μπόρεσε να πάρει ένα πιστόλι και να πυροβολήσει δύο φασίστες. Μετά έλυσε τα σχοινιά και κολύμπησε μακριά. Το έλεγξε έξυπνα. Και κέρδισε τον σεβασμό των κοριτσιών.
  Από το ειδικό τμήμα προσπάθησαν να κολλήσουν πάνω της, αλλά η Άλις απείλησε τους ειδικούς αξιωματικούς να κανονίσουν ένα ατύχημα και επίσης να την κρεμάσουν σε μια σκύλα. Φοβήθηκαν.
  Η Αλίκη είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι...
  Μάλιστα συμπέρανε με πνευματώδη τρόπο:
  - Ο δήμιος λατρεύει το τσεκούρι από ένα όπλο, αλλά στη μάχη έχει μια αδέξια ικανότητα!
  Η Ανδριάνα συμφώνησε με αυτό, χτυπώντας τα λαξευμένα πόδια της:
  - Μπορείς ακόμα να μαγειρέψεις σούπα από τσεκούρι, αλλά ό,τι γράφεται με ηρωικό στυλό δεν μπορεί να κοπεί με τσεκούρι του δήμιου!
  Η Yuliana είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Έχει μόνο ένα λεπτό ριγέ ύφασμα στο στήθος και το εσώρουχό της. Αλλά είναι τόσο υπέροχη και όμορφη. Τα πόδια όλων των κοριτσιών στο καταστροφέα είναι γυμνά και πολύ σαγηνευτικά.
  Όταν οι Γερμανοί πιάνονται αιχμάλωτοι, αναγκάζονται να φιλήσουν τα κορίτσια στρογγυλά, γυμνά τακούνια. Και οι κρατούμενοι το κάνουν ευσυνείδητα. Και γλείφουν τις φτέρνες των κοριτσιών, και φιλιούνται με μεγάλη ευχαρίστηση.
  Η Τζουλιάνα τραγούδησε:
  - Δεν είμαστε κακοί ληστές,
  Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε...
  Αλλά τα γυμνά τακούνια πονάνε,
  Θέλω να τους ρίξω μπουνιά σε όλους!
  Τα κορίτσια, φυσικά, μπορούν να απολαύσουν κάθε επιτυχία.
  Η Ανδριάνα, σφραγίζοντας τις γυμνές της γόβες, εξέδωσε:
  - Ω, νέα σύνορα, μη με κάνεις να γελάσω!
  Η Αλίκη συμφώνησε:
  - Απεριόριστες ευκαιρίες για όσους δεν βάζουν όρια στον εαυτό τους!
  Η Βερόνικα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της, τσούγκρισε τις γυμνές της φτέρνες και σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο πιο δυνατός άνθρωπος δεν θα τραβήξει αφόρητες φιλοδοξίες!
  Η Ανδριάνα παρατήρησε πνευματώδη, βγάζοντας τα δόντια της και εκτοξεύοντας το κανόνι της:
  - Ένας άνθρωπος είναι μακριά από τον Θεό, γιατί δεν έχει φύγει μακριά από τον μακάκο στη μίμηση της φύσης!
  Η Βερόνικα, συνθλίβοντας τα ρεύματα των ναζί που προελαύνουν με εύστοχες βολές, γρύλισε:
  - Ένας πολιτικός στις φιλοδοξίες είναι θεός, στις μεθόδους του προσώπου του, και στη χρήση των αποτελεσμάτων είναι ένα καθαρό γουρούνι!
  Τα σοβιετικά κορίτσια παλεύουν καλά. Υπάρχουν όμως φυσικά και οι γερμανικές, αλλά και καλλονές με μπικίνι και ξυπόλητες.
  Για παράδειγμα, η Gerda είναι ένας σπάνιος μαχητής.
  Αυτή και οι συνεργάτες της κάθισαν στο νεότερο τανκ "Panther" -2.
  Τα κορίτσια πυροβολούν στα σοβιετικά στρατεύματα και βρυχώνται.
  Κακοί λύκοι είμαστε, υποχωρούμε, κανένα καλό!
  Και κλείνουν τα μάτια τους...
  Η Γκέρντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε τους Ρώσους στρατιώτες και τσίριξε από ευχαρίστηση:
  - Ποιος δεν είναι λύκος στη ζωή, του κατεβαίνουν τρία δέρματα, ποιος δεν είναι αλεπού στο μυαλό του, είναι κοτόπουλα!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης με ένα ακριβές βλήμα, σπάζοντας ένα σοβιετικό τανκ, συνέτριψε την πανοπλία και φώναξε:
  - Ο λύκος είναι πάντα πεινασμένος, ο άνθρωπος είναι πάντα ανικανοποίητος, και ο πολιτικός δεν μπορεί να πει λέξη αλήθεια!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και χτυπώντας ρωσικά τανκς με φονικό βλήμα, σημείωσε:
  - Η αλεπού έχει πολύτιμη γούνα, αλλά οι διαβεβαιώσεις αλεπού των πολιτικών δεν αξίζουν τίποτα!
  Η Μάγδα πήρε και έστρεψε ένα όπλο στον εχθρό, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κοπανισμένη και γρύλισε:
  - Υπάρχει περισσότερο γάλα από κατσίκι παρά πολιτικό που είναι κριάρι με μυαλό!
  Η Gerda, συνεχίζοντας να πυροβολεί με ακρίβεια σοβιετικά οχήματα, σημείωσε:
  - Στις εκλογές οι πολιτικοί είναι σαν μεταξύ πανούκλας και χολέρας, αν και οι πολιτικοί είναι πολύ πιο μεταδοτικοί στη σχιζοφρένεια τους!
  Η Σάρλοτ χτύπησε τα τριάντα τέσσερα, και σκίζοντας τον πύργο, είπε:
  - Ο πολιτικός έχει μύτη λύκου για το κέρδος, αλλά ο ίδιος είναι έτοιμο γουρούνι για εκσπλαχνισμό!
  Η Χριστίνα εκτόξευσε επιδέξια το βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έδωσε έξω:
  - Πολιτικός είναι ένα κριάρι που ορμάει στο θρόνο του λιονταριού, και όταν φτάνει στην κορυφή, μετατρέπεται σε αλεπού που ξεσπά ψηφοφόρους κότας!
  Η Μάγδα σημείωσε επιθετικά, στέλνοντας στο σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Δεν πιστεύουν τους πολιτικούς, αλλά ψηφίζουν, δεν καταλαβαίνουν μουσική, αλλά ακούν πρόθυμα, δεν τρώνε χυλοπίτες, αλλά κολλάνε πρόθυμα στα αυτιά τους!
  Και ο "Πάνθηρας" -2 τους είναι πολύ δραστήριος. Και το βλήμα στέλνει με μεγάλη ακρίβεια.
  Η γερμανική μηχανή συνθλίβει όλα τα σοβιετικά τανκς με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  - Ένα, δύο, τρία - σπάστε τη συμβουλή!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια, χτυπά τους αντιπάλους και σφυρίζει:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σπάζοντας τα τριάντα τέσσερα, πρόσθεσε:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Μάγδα κατακεραυνώθηκε στον εχθρό και ξέσπασε:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - Και θα δώσουμε τους κακούς ολιγάρχες στον εγκέφαλο!
  Η Σάρλοτ σημείωσε έξυπνα, χτυπώντας με μια οβίδα ένα σοβιετικό οβιδοβόλο:
  - Ο χρυσός φαίνεται μόνο όμορφος, στην πραγματικότητα, αυτό το μέταλλο, η ανθρωπότητα πάντα υπέφερε, έχει γίνει αλαζονική!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, εκφράστηκε έξυπνα:
  - Έχοντας απογυμνώσει το στήθος της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, αρχικά παρατήρησε:
  - Ξυπόλητα κορίτσια, βάλε άντρες σε γαλότσες!
  Φυσικά, τα κορίτσια στο τανκ είναι χαριτωμένα. Και οι πιλότοι είναι οι πιο κουλ μεταξύ των Fritz.
  Η Αλμπίνα και η Άλβινα είναι οι πιο τρομεροί άσοι στο σύμπαν. Εδώ έχουν ήδη φτάσει τον αριθμό των πεντακοσίων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν το καθένα. Μόνο η Μασσαλία είναι μπροστά τους. Του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Σιδηρού Σταυρού για το 500ο αεροσκάφος του σοβιετικού στόλου. Αλλά η Albina και η Alvina άρχισαν να παλεύουν πολύ αργότερα, και ως εκ τούτου σύντομα θα ξεπεράσουν τη Μασσαλία.
  Η Albina και η Alvina για το 500ο αεροσκάφος έλαβαν τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τώρα πολεμούν με κόκκινους πιλότους.
  Η Αλμπίνα πατάει τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταρρίπτει ταυτόχρονα πέντε σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Αν ένας άντρας είναι έξυπνες μπότες, τότε κάθεστε πάντα με γαλότσες!
  Η Alvina, πυροβολώντας ρωσικά αεροσκάφη και γκρεμίζοντας τα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας στον χρόνο θα βάλει οποιαδήποτε μπότα σε γαλότζα!
  Η Αλμπίνα, διεξάγοντας πολύ εύστοχα πυρά σε σοβιετικά οχήματα, απάντησε έξυπνα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ένας άντρας που κοιτάζει συχνά γυμνά, γυναικεία πόδια, κάτσε με γαλότισμα!
  Και τα δύο κορίτσια, γκρεμίζοντας δύο ακόμη Yaks, τσίρισαν:
  - Ένα γυμνό γυναικείο πόδι, οδηγεί καλά κάτω από τη φτέρνα και κάθεται τέλεια σε ένα γαλότσο!
  Οι πολεμιστές εδώ φαίνονται σε μεγάλο ύψος.
  Αλλά αν υπάρχουν υπέροχοι Γερμανοί πιλότοι, τότε υπάρχουν και όμορφα σοβιετικά κορίτσια - μέλη της Komsomol.
  που πολεμούν με μεγάλο σθένος. Και επίσης κατέρριψαν με επιτυχία τις ορδές του Τρίτου Ράιχ.
  Η Anastasia Vedmakova, το πήρε και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της γκρέμισε τη Γερμανίδα και τσίριξε:
  - Ένας άντρας είναι έτοιμος να γυρίσει από μέσα προς τα έξω για να σκίσει τα παπούτσια ενός κοριτσιού!
  Η Akulina Orlova, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε έξυπνα:
  - Μπορείτε να γυρίσετε οποιαδήποτε μπότα μέσα προς τα έξω με ένα γυμνό γυναικείο τακούνι!
  Η Αναστασία χτύπησε κι αυτή τον Φριτς και τσίριξε:
  - Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας θα γυρίσει κάθε άντρα από μέσα προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι η τελευταία μπότα!
  Η Akulina Orlova, έβγαλε νοκ άουτ τον Focke-Wulf και σφύριξε, βγάζοντας τα όμορφα δόντια της.
  - Αν θέλεις να γυρίσεις έναν άντρα από μέσα - βγάλε τα παπούτσια σου, αν θέλεις να τον βάλεις σε γαλότισμα, ξεσκέπασε τη φτέρνα σου!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Να συντρίψεις για να σκοτώσεις χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Αιματηρά και τρελά ποτάμια...
  Η ακτίνα λέιζερ θα εισέλθει στον κρόταφο,
  Και η λάμψη εξαφανίστηκε φίλε!
  
  Και τέτοιο χάος
  Πλημμύρισε το σύμπαν...
  Η θλιβερή μοίρα της ανθρωπότητας
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Τα κορίτσια μπορεί να έχουν εν μέρει δίκιο. Ο πόλεμος δεν είναι ευτυχία. Ταυτόχρονα όμως και ψυχαγωγία.
  Δύο Γερμανοί αρχάριοι πιλότοι, η Εύα και η Γερτρούδη, μάχονται σε τροποποιήσεις επίθεσης Focke-Wulf. Επιτίθενται σε χερσαίους σοβιετικούς στόχους από αέρος.
  Η Εύα, εκτοξεύοντας και εκτοξεύοντας έναν πύραυλο, παρατηρεί:
  - Γιατί η παιδική ηλικία είναι ξυπόλητη, γιατί το γυμνό γυναικείο πόδι κάνει τους άντρες να χάνουν τα κεφάλια τους, σαν να είναι αγόρια!
  Η Γερτρούδη φούντωσε με έναν πύραυλο, πατώντας το πεντάλ με τη γυμνή της φτέρνα και έσπασε το καταφύγιο του σοβιετικού στρατού και έτριξε:
  - Η επιθυμία να δεις μια γυναίκα γυμνή κάνει έναν άντρα να γυρίζει από μέσα!
  Η Εύα ξαναχτύπησε, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα, σπάζοντας τους πύργους και, έξυπνα παρατήρησε:
  - Για να γδύσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της βάλεις τα καλά παπούτσια!
  Η Γερτρούδη χτύπησε την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του χαριτωμένου ποδιού της και παρατήρησε:
  - Έχοντας γδυθεί την κατάλληλη στιγμή, μια επιχειρηματίας θα σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Η Εύα εκτόξευσε έναν πύραυλο στα σοβιετικά καταφύγια και φώναξε:
  - Μια γυναίκα που θα γυμνωθεί με τον καιρό δεν θα γίνει ξυπόλητη και δεν θα υποδυθεί καλά έναν άντρα!
  Η Γερτρούδη, έχοντας σφάξει τα σοβιετικά στρατεύματα, επιβεβαίωσε:
  - Μια ξυπόλητη γυναίκα θα βάλει μια μπότα σε έναν άντρα, και θα τον βάλει σε μια γαλότση, και θα τον γυρίσει από μέσα προς τα έξω και θα τον κάνει τον τελευταίο ξυπόλητο!
  Εδώ, φυσικά, η λογική των κοριτσιών είναι ότι δεν μπορείς να της αντιδικήσεις. Και τα κορίτσια τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Και αγαπούν τους όμορφους νέους, και γενικά τέτοιους που είναι απλά σούπερ.
  Κι αν τραγουδήσουν, τότε θα σκοτωθούν εκατό άντρες!
  Ιδού τα κορίτσια εκατέρωθεν άξιες και πολύ όμορφες για να στραφούν μάλιστα οι άντρες από μέσα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Η πόλη του Γκρόζνι, πλήρως περικυκλωμένη από τα ναζιστικά στρατεύματα, έπεσε στις αρχές Νοεμβρίου 1943. Το τάγμα με τα κορίτσια ξέσπασε από το καζάνι και υποχώρησε στο Σαλί.
  Υπήρχαν ήδη βουνά, ανώμαλο έδαφος και γινόταν πιο βολικό να διατηρηθεί η άμυνα. Τα γερμανικά τανκς ζύγιζαν αρκετά, ειδικά τα Maus, και ήταν αρκετά άβολο να τα πολεμήσεις στα βουνά. Το άρμα T-3 είχε ήδη βγει από την παραγωγή, αλλά η εκσυγχρονισμένη έκδοση του T-4 εξακολουθούσε να παράγεται. Αν και ξεπερασμένο ηθικά. Αλλά μπορούσε ακόμα να πολεμήσει ενάντια στο T-34-76. Και παλέψτε καλά. Το κανόνι του ήταν ακόμη πιο ισχυρό και είχε μεγαλύτερη ταχύτητα στομίου από το τριάντα τέσσερα.
  Η Tamara και τα κορίτσια πολέμησαν στο Shali. Τα κορίτσια προσπάθησαν να κρατήσουν αυτό το πολύ μεγάλο ορεινό χωριό - μια πραγματική πόλη.
  Οι καλλονές πολέμησαν πολύ θαρραλέα.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, έριξε μια έκρηξη και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Η Άννα άνοιξε πυρ εναντίον των Ναζί. Το ελαφρύτερο T-4 προσπάθησε να ανέβει στην πλαγιά. Η κοπέλα, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, χτύπησε τη μηχανή των Ναζί και τσίριξε:
  - Για τη μητέρα μας Πατρίδα!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον Φριτς και με τη γυμνή της φτέρνα, σερβίρει μια θανατηφόρα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο, vyaknula:
  - Η πατρίδα είναι πάντα ιερή!
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τον εχθρό και πετώντας λεμόνια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έδωσε έξω:
  - Για τους γίγαντες της Ρωσίας!
  Η Ολυμπιάδα, αυτή η γιγάντια γυναίκα, πέταξε κι αυτή μια χειροβομβίδα στους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Ταμάρα, διεξάγοντας εύστοχα πυρά στους Ναζί και κόβοντάς τους σαν ροκανίδια από δέντρο, εξέδωσε:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές στο στρατό, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Άννα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της και πυροβολώντας τους Ναζί με κολοσσιαία ακρίβεια και μανία:
  - Θα σας καταστρέψω όλους.
  Tank "Lion", ένα μεγάλο όχημα με μακριά κάννη όπλου. Εδώ έχει το πιο πρόσφατο πυροβόλο 105 mm, μήκος κάννης 100 EL. Και αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύ μακρύ όπλο. Και αυτός ο κορμός προεξέχει με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Ακουλίνα πυροβολεί από ένα μπαζούκα στους Ναζί και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Βικτώρια επίσης πυροβολεί και βρυχάται:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας!
  Η Ολυμπιάδα επιβεβαιώνει πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Η μεγαλύτερη δόξα!
  Τα κορίτσια, πρέπει να σημειωθεί, είναι εκπληκτικά και πολύ ωραία. Και η δροσιά τους είναι κολοσσιαία.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τον εχθρό και βγάζοντας τα δόντια της, λέει:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό, λέει επιθετικά, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Ας κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπούν από κοινού!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του.
  Η Akulina, επίσης, θα δώσει μια σειρά, πώς θα κουρέψει τους αντιπάλους, και θα βρυχηθεί:
  - Για τις νίκες μου μέσα από την οροφή!
  Η Akulina Petrovskaya δεν είναι ένα απλό κορίτσι. Έπρεπε να περάσει πολλά. Συγκεκριμένα, συνελήφθη να κλέβει και συνελήφθη. Πέρασε επίσης από μια παιδική αποικία-μικρούς. Λοιπόν, τίποτα, επέζησε. Ξυπόλητη περπάτησε μέσα από τις χιονοστιβάδες, αλλά έγινε πιο υγιής και δυνατή.
  Η Βικτώρια παλεύει με ξέφρενη μανία. Έδωσε στροφή στον εχθρό. Ο Φριτς κατέρρευσε την πτώση. Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα. Η μοτοσυκλέτα ανατράπηκε.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Για πανίσχυρα σύνορα!
  Ο Ολυμπίας παλεύει με μια πολύ άγρια αίσθηση οργής. Τα χτυπήματά της είναι δυνατά και συντριπτικά. Είναι πραγματικά ένα κορίτσι τέρας. Και έτσι χτυπάει τους αντιπάλους. Έτσι οι Ναζί εξοντώνουν ενεργά. Δεν τους δίνει την παραμικρή ευκαιρία.
  Η Ολυμπιάδα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα σε αυτόν τον διαστημικό κομμουνισμό!
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί, βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Λένιν!
  Η Άννα πυροβολεί εναντίον των αντιπάλων και τσιρίζει:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Ακουλίνα, κουρεύοντας τους εχθρούς και γρυλίζοντας, τσιρίζει:
  - Για τα υψηλότερα ακροβατικά!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί, ξεστόμισε:
  - Για τις πιο εκπληκτικές νίκες!
  Η Ολυμπιάδα, συντρίβοντας το τανκ των Ναζί, γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Πυροβολεί και η Ταμάρα. Σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια, καλύπτοντας τους αντιπάλους με ακριβείς ριπές. Κουρεύει σαν δρεπάνι και τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Άννα, πυροβολώντας τους Ναζί και κόβοντάς τους με τα ακριβή χτυπήματα του δρεπάνι της, αναφωνεί:
  - Μεγάλη δόξα στους ήρωες!
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα. Εδώ είναι μια γιαγιά.
  Η Ακουλίνα κόβει τον Φριτς, βρυχάται επιθετικά:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και συσπάσεις με μυώδες σώμα.
  Η Βικτώρια χτυπά και τους Ναζί. Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει δολοφονικά δώρα στους αντιπάλους του και τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο του κόσμου!
  Η Ολυμπιάδα πυροβολεί και εναντίον των εχθρών. Τους χτυπάει σαν χνούδι της σκυτάλης και βρυχάται:
  - Δόξα στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Έτσι πήραν οι πέντε τους εχθρούς, και ας τους κουρέψουμε, και ας τους εξοντώσουμε, και ας τους αλέσουμε.
  Οι Γερμανοί σταμάτησαν και βυθίστηκαν πλήρως. Εδώ έγινε δύσκολο, και τσακώνονται.
  Εδώ είναι οι εκτοξευτές υγραερίου και ενεργούν επιθετικά. Και καταστρέψτε τις σοβιετικές θέσεις.
  Beats και "Sturmtigr" από απόσταση, στον εχθρό - τον Κόκκινο Στρατό.
  Τα Γερμανικά κορίτσια δείχνουν και αυτοκινούμενα όπλα "Bear" και πώς χτυπούν τον εχθρό με αυτό. Και είναι πραγματικά και πολύ τρελά. Και ένα κοχύλι βάρους ενάμιση centner σπάει σοβιετικά χαρακώματα και αποθήκες.
  Η πολεμίστρια Φρίντα βρυχάται:
  - Για το μεγαλύτερο Τρίτο Ράιχ μας!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Μετά από αυτό, οι φασίστες με τα ξυπόλητα κορίτσια θα πυροβολήσουν ξανά.
  Και μύγες βρυχηθμούς και καταστροφικές. Και καθώς φουσκώνει, τότε σχηματίζεται ένα ολόκληρο χωνί με χώμα που βράζει από τη ζέστη.
  Ναι, οι Γερμανοί παίρνουν τα σοβιετικά στρατεύματα ενδελεχώς. Ένα από τα πρώτα αεροσκάφη TA-152 πετά στον ουρανό. Μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, όπως το Focke-Wulf, αλλά πιο προηγμένο, γρήγορο, ευέλικτο με ισχυρά όπλα και πανοπλίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μαχητικό όσο και ως επιθετικό αεροσκάφος.
  Για τα σοβιετικά στρατεύματα, το αυτοκίνητο, ειλικρινά, μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα.
  Η Helga πετά ένα TA-152 και επιτίθεται σε μερικά σοβιετικά τανκς που προσπαθούν να πλησιάσουν το Shali. Το κορίτσι πυροβολεί καλά. Σπάει τη στέγη του πύργου των πρώτων τριάντα τεσσάρων και βρυχάται:
  - Είμαι μια πολεμική ομορφιά!
  Και μετά επιτίθεται στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο προσπαθεί να επιταχύνει. Αλλά η αλλαγή ταχυτήτων δεν είναι τόσο εύκολη.
  Το TA-152 τρυπά αυτό το θύμα με ένα πυροβόλο των 37 χλστ.
  Η Helga απάντησε και τραγούδησε:
  - Γλίστρησε, με γλίστρησε κάπου, με γλίστρησε!
  Και έκλεισε το μάτι στον εαυτό της ... Εδώ προσπαθεί να επιτεθεί στο Yak-9. Η Γερμανίδα τον γκρεμίζει εύκολα πατώντας τη σκανδάλη με γυμνό πόδι και κλείνει το μάτι με σιγουριά λέγοντας:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχος!
  Η Helga φαίνεται να είναι ένα κορίτσι με μεγάλη απολαυστική διάθεση. Και διεξάγει αιματηρά πειράματα με εχθρούς.
  Και αν φυσάει, τότε δεν θα φαίνεται λίγο σε κανέναν.
  Η Helga πυροβολεί κατά των σοβιετικών οχημάτων και τσιρίζει:
  - Λοιπόν, γιατί, είναι αδύνατο να ζεις σύμφωνα με το μυαλό!
  Και με γυμνά τακούνια πώς να χτυπήσεις το τιμόνι. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σε όλα τα κορίτσια, κορίτσι.
  Κι αν βρυχάται....
  Η Albina και η Alvina στον ουρανό είναι επίσης πολύ δραστήριοι και μαχόμενοι πολεμιστές.
  Και τα κορίτσια, τα αεροπλάνα της Ρωσίας, σκέφτονται, καταστρέφοντας ότι η ζωή είναι καλή και ότι η ζωή είναι καλή.
  Και με γυμνά δάχτυλα κατευθύνουν πυροβόλα αεροσκάφη σε στόχους. Τα σοβιετικά αυτοκίνητα δεν θα επιβιώσουν. Και τα κορίτσια τα χτυπούσαν έτσι. Δεν σου δίνουν την παραμικρή ευκαιρία.
  Ναι, υπήρχαν τσακωμένες κοπέλες,
  Ναι, τι άλλο λένε...
  Επιτέθηκαν με τόλμη στη Ρωσία,
  Κυριολεκτικά ο Σατανάς!
  Η Albina είναι μια πολεμίστρια σε σχηματισμό μάχης και βρυχάται στον εαυτό της στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα είμαι σούπερ, θα αλλάξω! Σούπερ Πρωταθλητής!
  Και με γυμνό τακούνι, καθώς και να χτυπάς το πληκτρολόγιο και να σκίζεις τους αντιπάλους σε μικρά κομμάτια.
  Η Alvina, πυροβολώντας τους αντιπάλους, βρυχάται στα πνευμόνια της:
  - Και ποιον θα βρούμε στο δάσος,
  Και ποιον θα βρούμε στο δάσος...
  θα αστειευτούμε με αυτό, θα
  το σκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Και με γυμνό τακούνι πώς θα προσθέσει τον εχθρό σε μια θανάσιμη αγκαλιά. Αυτό είναι ένα κορίτσι - όλα τα κορίτσια είναι το πιο κουλ κορίτσι!
  Πολεμιστής του πιο μάχιμου hack. Και τόσο μαχητικός και επιθετικός σαν πάνθηρας.
  Και οι μεγάλες γερμανικές γάτες είναι στην επίθεση. Καταιγίδα στο Αστραχάν. Και να καταστρέψουν σε μεγάλες ποσότητες τα σπίτια των σοβιετικών στρατιωτών.
  Και πεθαίνουν, αλλά δεν τα παρατάνε. Τέτοιοι αγώνες μαίνονται.
  Ο Γκέρντα, φυσικά, είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και έτοιμος να πολεμήσει. Πυροβολεί λοιπόν, σαν θηλυκός Ρομπέν των Δασών με μπικίνι. Και όλα αυτά είναι μια δροσερή γυναίκα.
  Και αν βάλει και μια κατακόκκινη θηλή στο στόμα του τύπου.
  Τα έργα της "Πάνθηρας"-2. Παρεμπιπτόντως, μια ελαφρώς διαφορετική τροποποίηση της δεξαμενής στρώθηκε από κορίτσια με ένα πυροβόλο των 75 mm 100 EL. Είναι διάτρητο και πιο γρήγορο. Ναι, και η προσφορά οβίδων είναι μεγαλύτερη από ό,τι στο πυροβόλο των 88 mm.
  Η Γκέρντα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φωνάζει:
  - Ένα, δύο, τρία... Δάκρυ με ναπάλμ!
  Η Σάρλοτ, επίσης, πυροβόλησε πίσω της και φώναξε:
  - Τέσσερα, οκτώ, πέντε - ας παίξουμε γρήγορα!
  Η Κριστίνα τράβηξε, έσπασε το σοβιετικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη, για τη δύναμη των Ναζί ...
  Η Μάγδα πυροβόλησε με τα γυμνά της πόδια και κελαηδούσε επιθετικά:
  - Και θα τους σκοτώσουμε όλους - όλους τους κομμουνιστές!
  Τα κορίτσια ενεργούν στα άκρα και τρελά επιθετικά. Και ο "Πάνθηρας" τους -2 με εύστοχη βολή ανατρέπει το σοβιετικό οβιδοβόλο.
  Τα κορίτσια γελάνε και τραγουδούν:
  - Δόξα στον κόσμο μας...
  Και η Ελισάβετ στα τριάντα τέσσερα, με τη σειρά της, διεξάγει μια άγρια επίθεση. Και με το γυμνό τακούνι του πιέζει τη σκανδάλη. Και γκρεμίζει τον εχθρό, ουρλιάζοντας:
  - Ας γίνει κομμουνισμός!
  Η Αικατερίνα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στέλνει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης, τρυπάει τον εχθρό και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Έλενα πυροβόλησε τους Ναζί. Η οβίδα χτύπησε το μέτωπο του Πάνθηρα και έφυγε.
  Το κορίτσι γάβγισε:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Η Ευφρασία επίσης συνέτριψε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε το T-4 και φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και πώς πυροβολούν, οι οβίδες πετάνε πολύ όμορφα, και το ίδιο το τριάντα τέσσερα είναι σε κίνηση. Και προσπαθήστε, μπείτε σε κίνηση από ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.
  Αλλά τα κορίτσια μπαίνουν μέσα, και τσακώνονται με μπικίνι και χρησιμοποιούν γυμνά πόδια. Οι πολεμιστές είναι υπέροχοι και υπέροχοι.
  Και αν γαμηθούν, τότε δεν θα φανεί λίγο σε κανέναν. Και στέλνουν οβίδες με άγρια μανία.
  Η Ελισάβετ, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πυροβολώντας τον εχθρό και γκρεμίζοντας τους εχθρούς, κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού! Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπώντας τον Φριτς και τσιρίζοντας:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Η Έλενα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, απάντησε επιθετικά, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της και κλείνοντας το μάτι, με μάτια ζαφείρι:
  - Ο διαστημικός μας κομμουνισμός είναι διάσημος!
  Ευφρασία, πυροβολώντας τον εχθρό, χτυπώντας τον με κολοσσιαία, εκπληκτική ακρίβεια, εξέδωσε:
  - Για την πατρίδα και τον Στάλιν - μπράβο!
  Τα κορίτσια είναι προφανώς τολμηρά και όλοι μπορούν...
  Ο Δεκέμβρης του 1943 έχει ήδη φτάσει.
  Η Αλένκα και η ομάδα της αγωνίζονται επίσης στο Αστραχάν και εξακολουθούν να αντέχουν εκεί. Η ηρωίδα παλεύει.
  Η Αλένκα δίνει μια στροφή, κόβει τη γραμμή των Ναζί, μετά ρίχνει ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Ένας άντρας μοιάζει με έναν γίββωνα, μόνο, δυστυχώς, πιο συχνά στη διάνοια παρά στη ισχύ!
  Η Anyuta πυροβολώντας τον εχθρό και κόβοντας τους εχθρούς, έδωσε ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή φτέρνα της και κελαηδούσε:
  - Ο άνθρωπος έχει γαϊδουροπείσμα, φιλοδοξία λιονταριού, αλλά στην πραγματικότητα είναι τράγος!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας με ακρίβεια τον Φριτς, τσίριξε:
  - Ένας άντρας για μια γυναίκα είναι σαν ένα μέρος για μια αγελάδα, δεν μπορείς χωρίς αυτό, αλλά είναι αηδιαστικό να πλησιάζεις!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί, απάντησε έξυπνα:
  - Τι είναι κοινό μεταξύ ενός άνδρα και μιας τουαλέτας σε ένα γυναικείο δωμάτιο - το γεγονός ότι οι γυναίκες μελίζουν μόνο τους άνδρες!
  Marusya, κόβοντας τους Ναζί και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Η γυναίκα είναι μια πονηρή αλεπού που μπορεί να καταβροχθίσει κάθε λιοντάρι σαν κουνέλι!
  Η Ματρυόνα, κουρεύοντας τους Ναζί, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετάει τους μισθοφόρους, μουρμούρισε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα σαν μαστιγωτό αγόρι, αν δεν χτυπήσει έναν άντρα, τότε δεν θα υπάρξει ζωή!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον Φριτς, φώναξε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται άντρες σαν τα κέρατα του γουρουνιού, μόνο ένα γούνινο παλτό που δίνουν οι άνδρες είναι ακριβό!
  Και η ομάδα των κοριτσιών με τα γυμνά πόδια πώς να γελούν, ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και πετάνε χειροβομβίδες με τα γυμνά τους δάχτυλα.
  Κορίτσια πολεμίστριες τολμηρές. Το στοιχείο τους να πολεμούν, το στοιχείο τους να πολεμούν!
  Το Αστραχάν, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Όσο για τα κορίτσια εδώ, πραγματικά τσακώνονται.
  Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ είναι κολοσσιαίες. Τα νέα τμήματα αρμάτων μάχης είναι τόσο ισχυρά εδώ. Η παραγωγή δεξαμενών αυξάνεται. Δεν υπάρχουν βομβαρδισμοί, είναι δυνατή η παροχή εργατικού δυναμικού από τις ιταλικές, γαλλικές, βελγικές και ολλανδικές κτήσεις στην Αφρική.
  Και επίσης από την Αφρική για την εξαγωγή πετρελαίου, βολφραμίου, πολλών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του ουρανίου.
  Δηλαδή σφραγίζονται νέα τανκς. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του "Πάνθηρα" -2, καλύτερα προστατευμένου και πιο βαριά οπλισμένου, με ισχυρότερο κινητήρα, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου.
  Υπάρχουν όλο και περισσότερα τανκς και αεροπλάνα. Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Yu-488. Το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής του Τρίτου Ράιχ με τέσσερις κινητήρες. Πολύ δυνατό και γρήγορο. Το αποκορύφωμά του είναι η σχετικά μικρή περιοχή πτέρυγας, γι' αυτό το βομβαρδιστικό μπορεί να πετάξει με ταχύτητα 700 χιλιομέτρων την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι οι σοβιετικοί μαχητές σίγουρα δεν θα τον προλάβουν.
  Έτσι, η ΕΣΣΔ έχει ένα νέο πρόβλημα που δημιουργείται. Οι δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί. Οι μαθητές μπαίνουν στις μηχανές. Οι έφηβοι από τα δεκατέσσερά τους ήδη αγωνίζονται, σχεδόν επίσημα. Τα αγόρια βέβαια είναι έξυπνα και γενικά καλοί μαχητές. Σε νεαρή ηλικία, είναι ακόμα πιο εύκολο να κρυφτείς και να σκαρφαλώσεις σε ένα δέντρο. Και οι στρατιωτικές δεξιότητες κατακτώνται πιο γρήγορα. Οι έφηβοι τσακώνονται όπως και οι ενήλικες, είναι πιο δύσκολο να χτυπηθούν. Ναι, και ψυχολογικά είναι πιο δύσκολο να πυροβολήσεις σε παιδιά.
  Οι Γερμανοί έχουν αρκετές γυναίκες ελεύθερους σκοπευτές, και οι πολύ νεαροί μαχητές δεν είναι βολικοί για οποιαδήποτε γυναίκα να πυροβολήσει, ντρέπεται...
  Ναι, άρχισαν να καλούν στην ΕΣΣΔ από την ηλικία των δεκατεσσάρων. Και επίσης να βάζουν υπό τα όπλα και τους συνταξιούχους. Στο στρατό υπήρχαν όλο και περισσότερες γυναίκες. Ιδιαίτερα δέχτηκε πρόθυμα το ωραίο φύλο σε στρατεύματα δεξαμενών και αεροπορίας και σε ελεύθερους σκοπευτές. Οι γυναίκες είναι καλοί ελεύθεροι σκοπευτές. Και επειδή είναι συνήθως μικρότεροι από τους άνδρες, είναι πιο βολικό για αυτούς να πολεμούν στα τανκς, αλλά και στην αεροπορία. Συχνά οι έφηβοι πολέμησαν και σε τανκς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αγόρια και οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητα με το δέρμα τους και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους είναι λιγότερο πιθανό να χτυπηθούν νοκ άουτ από τους ενήλικες άνδρες. Καθόλου κακοί έφηβοι και σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή. Ένα αγόρι μπορεί να σέρνεται σε ένα στενότερο κενό, να μεταμφιεστεί ή να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο. Συχνά στο στρατό άρχισαν να συναντούν μαχητές κάτω των δεκατεσσάρων ετών.
  Ο πόλεμος κατατρώει ανθρώπινο δυναμικό. Και το έδαφος γίνεται όλο και λιγότερο υπό τον έλεγχο της ΕΣΣΔ. Και πρέπει ακόμα να πολεμήσουμε το πολυάριθμο πεζικό της Ιαπωνίας. Ναι, και υπάρχουν καλά τανκς σαμουράι, και ειδικά αυτοκινούμενα όπλα. Εμφανίστηκαν επίσης σε μια σειρά με ένα μεσαίο άρμα, συγκρίσιμο σε δύναμη με το T-34, και ακόμη πιο ισχυρό σε μετωπική θωράκιση.
  Άρα η Ιαπωνία είναι επικίνδυνο να υποτιμηθεί. Και για τον πόλεμο μαζί του χρειάζονται στρατιώτες.
  Ο Στάλιν είναι νευρικός και όλο και πιο συχνά πέφτει σε οργή. Στις 25 Δεκεμβρίου 1943 εκδόθηκε διαταγή ότι μέλη των οικογενειών όσων είχαν παραδοθεί θα πυροβολούνταν, μεταξύ των οποίων και παιδιά από δώδεκα ετών, και τα νεότερα θα στέλνονταν σε αποικίες εργασίας.
  Όλο και πιο συχνά χρησιμοποιούνταν αποσπάσματα μπαράζ. Και πυροβόλησαν πιο ενεργά και χρησιμοποίησαν βασανιστήρια.
  Ο Στάλιν έγινε απλά ανυπόφορος. Ο Μπέρια ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να διαπραγματευτεί μια ξεχωριστή ειρήνη με τους Ναζί. Όμως ο Χίτλερ δεν ήθελε ειρήνη. Ήθελε να κατακτήσει ολοκληρωτικά την ΕΣΣΔ. Ειδικά όταν οι σύμμαχοι είναι εκτός ελέγχου του και απρόσιτοι.
  Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν στο Τρίτο Ράιχ. Πρώτα απ 'όλα, το ME-262, αλλά αυτό το μαχητικό χρειαζόταν πιο αξιόπιστους κινητήρες για να μην συντρίβεται πολύ συχνά.
  Τόσο το βομβαρδιστικό Arado όσο και το έργο Yu-287 φάνηκαν πολλά υποσχόμενα.
  Το νεότερο TA-152 φάνηκε καλά στην πράξη, ως μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων και πολύ γρήγορο. Γενικά, ο γερμανικός στρατός ήταν ακόμα πιο δυνατός στον αέρα. Επιπλέον, τα σοβιετικά Yaks και Laggies, λόγω της έλλειψης αλουμινίου, αποδείχθηκαν βαρύτερα και λιγότερο ευέλικτα από τα μηχανήματα αναφοράς. Έτσι η ποιότητα της σοβιετικής αεροπορίας έπεσε σε κρίσιμο επίπεδο. Το ME-309 με τον ισχυρό οπλισμό του, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα με τους ελιγμούς, τα κατάφερε καλά με τα σοβιετικά οχήματα, εκτοπίζοντας το ME-109. Και το TA-152 θα έπρεπε να είχε αντικαταστήσει το Focke-Wulf.
  Οπότε οι Γερμανοί είναι λίγο πολύ χόκεϊ.... Αλλά η εργασία για την τεχνική πραγματοποιήθηκε.
  Για παράδειγμα, το Lev-2 υποσχέθηκε να είναι το πρώτο τανκ με νέο σχέδιο διάταξης. Τοποθετώντας το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα σε ένα μπλοκ μπροστά από το ρεζερβουάρ και μετατοπίζοντας τον πυργίσκο προς τα πίσω, οι Γερμανοί έκαναν οικονομία στον άξονα του caddy και χαμήλωσαν το ύψος του οχήματος. Ως αποτέλεσμα, το "Lion" -2 αποδείχθηκε πολύ πιο ελαφρύ και επομένως πιο γρήγορο.
  Λόγω των δυσκολιών του πολέμου, η παραγωγή βαρέων δεξαμενών στην ΕΣΣΔ σχεδόν σταμάτησε, στη σειρά σχεδόν τα πάντα ήταν ενοποιημένα σύμφωνα με το T-34-76. Έτσι οι Ναζί, στο έργο για τη δημιουργία μιας νέας κύριας δεξαμενής, δεν επρόκειτο πλέον να κάνουν την πλαϊνή θωράκιση πολύ χοντρή. Και το "Λιοντάρι" χωρούσε σε πενήντα πέντε τόνους, με κινητήρα 1200 ίππων. Ωστόσο, το βάρος της δεξαμενής Lev-2 θα μπορούσε να είχε μειωθεί περαιτέρω με τη μείωση του διαμετρήματος του όπλου. Το πρώτο έχει καταστεί σαφώς περιττό. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα είχαν χαμηλής ποιότητας θωράκιση και ακόμη και ένα απαρχαιωμένο γερμανικό πυροβόλο των 37 χιλιοστών είχε ήδη αρχίσει να τα διαπερνά.
  Ο Στάλιν ήταν ξεκάθαρα φρικιασμένος ... Και έριχνε βροντές και κεραυνούς ... Αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ...
  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στο μη κατειλημμένο ακόμα τμήμα του Αστραχάν, το Δέλτα του Βόλγα. Η παρουσία πολλών φραγμών ποταμών, το δύσκολο έδαφος, η εγγύτητα της Κασπίας Θάλασσας επέτρεψαν στον Κόκκινο Στρατό να σφίξει την άμυνα του Αστραχάν και να το διατηρήσει ακόμα καλύτερα από το Στάλινγκραντ. Επιπλέον, τα σοβιετικά κορίτσια έδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό.
  Και στον Καύκασο, ειδικά το χειμώνα, είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθείτε στα βουνά. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί κινούνταν κατά μήκος της πιο βολικής ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Η Μαχατσκάλα έγινε το σύνορο, όπου τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις τους σε μια γροθιά, προσπάθησαν να σταματήσουν τους Ναζί.
  Αλλά τα πυρομαχικά, τα οποία παραδόθηκαν μόνο από τη θάλασσα, δεν ήταν αρκετά ...
  Η Ταμάρα πολέμησε απελπισμένα με το ξυπόλητο τάγμα κοριτσιών της.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πολέμησαν με πείσμα και επέδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό και μεγάλο θάρρος.
  Και σχεδόν γυμνός πάλεψε χειμώνα και παγετό.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έριξε μια έκρηξη, κουρεύοντας τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Άννα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Akulina έδωσε μια εύστοχη έκρηξη, χτύπησε τους εχθρούς και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Η Βικτώρια σφυροκόπησε τον εχθρό, άρχισε να κουρεύει τον εχθρό, κόβοντας τα γένια του σαν ξυράφι και μουρμούρισε:
  - Η ΕΣΣΔ θα σταθεί!
  Ολυμπιάδα, πυροβολώντας κατά του εχθρού, και ρίχνοντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Έτσι τσακώνονται τα κορίτσια. Ενεργούν απελπισμένα και με κολοσσιαία αποφασιστικότητα.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας, σημείωσε:
  - Δεν θα τους πάρει ο διάβολος, και μετά θα τους πάρουμε!
  Οι μάχες εδώ είναι βάναυσες και ταυτόχρονα εποικοδομητικές ....
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα παλεύει στον ουρανό ... Το πρόσωπό της στρίβει ακόμη και από οργή και τσιρίζει:
  - Χαίρε την εποχή του κομμουνισμού!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα στοχεύει ένα πυροβόλο αεροσκάφους στον στόχο, και γκρεμίζει εχθρικά αεροπλάνα, μετά από τα οποία ουρλιάζει:
  - Για εργασιακές επιτυχίες!
  Η Akulina Orlova, χτυπώντας τους αντιπάλους, βρυχάται με αυτοπεποίθηση, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για έναν τόσο μεγάλο κομμουνισμό, σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  Ο πιλότος ουρλιάζει:
  Ακόμα και τα παιδιά μας ξέρουν!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κατευθύνει το αεροπλάνο στον στόχο, και συντρίβει τον εχθρό και τρίζει:
  - Στο όνομα της εποχής του κομμουνισμού!
  Ας το παραδεχτούμε, το κορίτσι είναι ένας εξολοθρευτής και μια φλεγόμενη φλόγα. Κανένα ηφαίστειο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε:
  - Ήδη, τι μέρα, πίστη στον Θεό ονειρεύομαι, είμαι τόσο τεμπέλης, δεν θέλω να προσευχηθώ!
  Και καλλονές έκλεισαν επιθετικά το μάτι.
  Εδώ είναι οι αγώνες...
  Και τα αεροπλάνα των κοριτσιών είναι ξεπερασμένα. Και αυτό είναι το σταθερό τους μείον. Και επίσης βαρύ και όχι πολύ ευέλικτο ...
  Ένα από τα αγόρια που πολέμησαν καταρρίφθηκε και δεν πρόλαβε να πηδήξει έξω με αλεξίπτωτο. Και αυτό, φυσικά, είναι το κολοσσιαίο κατόρθωμα του.
  Τα κορίτσια τσακώνονται στον αέρα και διασκεδάζουν...
  Η Albina και η Alvina παλεύουν με καλά μαχητικά ME-309 και, φυσικά, κερδίζουν ενεργά σκορ.
  Τα κορίτσια είναι πολύ περήφανα για την επιτυχία τους...
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ένα σοβιετικό αεροπλάνο, με τη βοήθεια ενός κομψού, γυμνού ποδιού και τσίριξε:
  - Για τους αετούς μας!
  Η Alvina κούρεψε τρία ρωσικά αυτοκίνητα με μια έκρηξη και φώναξε:
  - Για τα γεράκια μας!
  Τα κορίτσια ασχολήθηκαν περίφημα... Αλλά τους αρέσει επίσης να βασανίζουν Ρώσους στρατιώτες.
  Εδώ συνελήφθη ένα αγόρι-πιλότο δεκατεσσάρων ετών. Και του τηγανίστηκαν οι ομορφιές των παιδικών στρογγυλών γόβων. Και μετά άρχισαν να περιχύνουν τους γυμνούς με παγωμένο νερό.... Μετά βραστό νερό και πάλι παγωμένο νερό.
  Τέτοιες είναι οι μαχόμενες καλλονές ....
  Η Albina τραγούδησε:
  -Για τους κυνόδοντες, τα νύχια, τα δόντια, τις γροθιές μας!
  Η Άλβινα φώναξε στα πνεύμονά της:
  - Άρα θέλουν καλό αγώνα!
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να κάνουν θαύματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και να καταρρίπτουν σοβιετικά αεροπλάνα.
  Τους απάντησαν όμως και Ρώσοι πιλότοι. Η Αλίκη και η Άντζελα μόλις μεταφέρθηκαν στο Yak-9. Και ας αλωνίσουμε τους Γερμανούς και ας τραγουδήσουμε ταυτόχρονα.
  Είστε η ενσάρκωση μιας γενναίας χώρας,
  Ο σύντροφος Λένιν και ο σύντροφος Στάλιν...
  Στην ΕΣΣΔ όλοι οι άνθρωποι είναι πραγματικά ίσοι,
  Και οι γροθιές είναι από σίδερο και ατσάλι!
  
  Για τον Λένιν, το θηρίο Αδόλφο δεν φοβάται,
  Τώρα ο Βλαντιμίρ είναι ο αρχηγός σύντροφος Στάλιν...
  Χτυπάμε τον Φριτς στο μάτι όχι στο φρύδι,
  Όλοι οι Ναζί ξεσκίστηκαν μονομιάς!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Μεγάλη, απεριόριστη πατρίδα...
  Όλα τα έθνη είναι μια οικογένεια,
  Σύντομα θα ζούμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Ας κάνουμε τη χώρα μας πιο δυνατή
  Αφήστε τη Ρωσία να γίνει γρήγορα πράσινη ...
  Θα χτυπήσουμε τον φασίστα στο μέτωπο, μάλλον,
  Και πιστέψτε με, η δύναμή μας δεν γίνεται πέτρα!
  
  Και ο Ιησούς ως ηγέτης είναι πολύ σπουδαίος,
  Είναι ο Κύριός μας και ο Λευκός Θεός του Σύμπαντος...
  Και ο Φύρερ θα χτυπηθεί πολύ δυνατά,
  Άλλωστε, η ανδρεία μας έχει μείνει αμετάβλητη!
  
  Ναι, για χάρη της Πατρίδας μας, άγιε,
  Θα πολεμήσουμε σκληρά τον Φριτς...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Θέλει να παλέψει με λύσσα!
  
  Ναι, ο Στάλιν έχει γίνει πλέον ο Σοβιετικός ηγέτης,
  Τόσο σπουδαίος, γενναίος και επιδέξιος...
  Μην αγγίζετε τη Ρωσία του κομμουνισμού,
  Αν και η δύναμη του Εωσφόρου είναι μαζί σας!
  
  Μπορούμε να πάρουμε τον Χίτλερ, πιστέψτε με
  Αν και προικισμένος με δαιμονική δύναμη...
  Ένας Χίτλερ είναι ένα αρπακτικό θηρίο,
  Αν και για να παραδεχτούμε ότι οι Fritz δεν είναι ανόητοι!
  
  Εν ολίγοις, θα μπούμε μαχητές του Βερολίνου,
  Εκεί ο Λένιν, γνωστός και ως Στάλιν, θα είναι μαζί μας...
  Οι φασίστες σαν κουτάβια σκίζονται εύκολα,
  Και πιστέψτε ότι η δύναμή μας δεν θα μειωθεί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Ήρθε το νέο έτος 1944 ... Παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση στα μέτωπα, στην ΕΣΣΔ γίνονταν εργασίες για τη δημιουργία νέας τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, μεγάλες ελπίδες συνδέονταν με το άρμα IS-2 και τα ισχυρά του όπλα. Ένα πυροβόλο 122 χιλιοστών θα μπορούσε να γίνει ισχυρό επιχείρημα στον πόλεμο κατά των Ναζί. Ελπίδες είχαν επίσης καρφωθεί στο T-34-85 με ένα πιο ισχυρό όπλο, έναν μεγάλο πυργίσκο, αλλά το ίδιο κύτος και υπόστρωμα.
  Η κατάσταση ήταν χειρότερη με τα αεροσκάφη. Το Yak-3 δεν μπόρεσε να τεθεί σε παραγωγή λόγω έλλειψης υψηλής ποιότητας duralumin και το LAGG-7, λόγω του νέου κινητήρα, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς μείωση της παραγωγής.
  Έτσι ο Στάλιν αποφάσισε ότι προς το παρόν το κύριο σοβιετικό μαχητικό ήταν το Yak-9 και το LAGG-5 και το επιθετικό αεροσκάφος IL-2 ήταν εύκολο στην κατασκευή και ανθεκτικό. Και στα άρματα μάχης, μια σταδιακή μετάβαση στα T-34-85 και IS-2.
  Αν και για να μην υπάρξει μείωση της παραγωγής...
  Και το μέτωπο έσκαγε στις ραφές, οι Γερμανοί κατέλαβαν τον Καύκασο. Η Μαχατσκάλα έπεσε, και ήδη πλησίαζαν τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν!
  Εδώ η Ταμάρα πολέμησε με το γυναικείο τάγμα της. Και πάλι κορίτσια με κουρέλια από χιτώνες και ξυπόλητα πολέμησαν με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις.
  Η Ταμάρα πυροβόλησε μια γραμμή εναντίον των Ναζί, σκοτώνοντας μερικούς από τους εχθρούς. Και μετά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η Άννα πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε χειροβομβίδες φονικής δύναμης, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους.
  Τότε εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας κατά του εχθρού, έκοψε το φασιστικό πεζικό. Έκοψε τον Φριτς, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζοντας:
  - Για τη Ρωσία, η μεγάλη μας μητέρα!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τον εχθρό και ρίχνοντας χειροβομβίδες εναντίον του με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Ολυμπιάδα, πυροβολώντας κι αυτή από πολυβόλο, φώναξε:
  - Δόξα στους καιρούς του μεγάλου κομμουνισμού!
  Οι μαχήτριες είναι καταπληκτικές...
  Παλεύουν, όπως πρέπει για τις ομορφιές...
  Η Tamara, πολεμώντας, θυμήθηκε την αρχή του πολέμου. Πώς έπρεπε να δραπετεύσει από τα γερμανικά στρατεύματα. Τότε άκουσε τον βρυχηθμό των όπλων. Το κορίτσι έφυγε από τον κανονιοβολισμό. Η φίλη της Τατιάνα πιάστηκε από τους Γερμανούς και πήραν νέα παπούτσια, έσκισαν κοσμήματα και σκουλαρίκια. Και την οδήγησαν ξυπόλητη στην αιχμαλωσία ... Η Τατιάνα ήταν κόρη του γραμματέα της περιφερειακής επιτροπής και δεν έπρεπε συχνά να περπατά χωρίς παπούτσια. Αυτό είναι ταπείνωση της υπερηφάνειας, να πηγαίνεις ξυπόλητος σαν κοινός, και πονάει για τα ευαίσθητα πέλματα. Το κορίτσι χτύπησε τα πόδια της στο αίμα και βόγκηξε σε κάθε βήμα.
  Η Ταμάρα φορούσε και τις καινούργιες μπότες που της είχαν δώσει και έτριψε τις φτέρνες της από τη μεγάλη βόλτα. Και έβγαλε τα παπούτσια της, πήγε ξυπόλητη. Είναι μια κοπέλα από το χωριό, που έχει κάνει το καθήκον της στην Ουκρανία. Τα πόδια της στην παιδική ηλικία περπατούσαν κατά μήκος των απότομων βουνών. Και αυτό σίγουρα δεν συγκρίνεται με τους δρόμους του κάμπου. Είναι αλήθεια ότι οι κάλοι της έχουν ήδη ξεκολλήσει από τη σόλα και δεν είναι τόσο άνετο να περπατάς. Αλλά τα πόδια σκληρύνθηκαν ξανά γρήγορα. Και δεν υπέφερε σχεδόν καθόλου.
  Αλλά η Τατιάνα σύντομα γκρέμισε τα πόδια της τόσο πολύ που δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει. Οι Γερμανοί θα την είχαν πυροβολήσει, αλλά λυπήθηκαν την ομορφιά. Με έβαλαν σε ένα κάρο, αλλά σε αντάλλαγμα με έβαλαν να τραγουδήσω. Η Τατιάνα είχε μια ευχάριστη φωνή και τους τραγούδησε πολλά πολιτικά ουδέτερα τραγούδια.
  Τι της συνέβη μετά, η Tamara δεν ήξερε. Η ίδια περπάτησε μέσα στο δάσος, ένιωθε με τα ξυπόλυτα πόδια της, τα φυμάτια, τα χτυπήματα, τα κλαδιά, και μάλιστα ήταν ευχαριστημένη. Τότε είναι που περπατάς στις αιχμηρές πέτρες των βουνών, τότε ακόμα και τα πέλματα με κάλους, αν περπατήσεις για πολλή ώρα, γίνεται κοφτερό και επώδυνο. Και ακόμα πιο δυσάρεστο να περπατάς στα αγκάθια. Όταν αυτά κολλάνε στα πέλματα, γίνεται πολύ πιο οδυνηρό, ακόμη και για τα τραχιά πέλματα του κοριτσιού.
  Η Tamara στην εκστρατεία ξεπεράστηκε από την κούραση και την πείνα. Το κορίτσι έφαγε μούρα και αυτό δεν ήταν αρκετό. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν ραγδαία. Στα ουκρανικά δάση, η Ταμάρα, συνηθισμένη να ζει στα βουνά, δεν ήξερε πολύ καλά τον δρόμο της. Χάθηκα και κατέληξα στο πίσω μέρος.
  Και τώρα, σαν κυνηγημένη γάτα στο δάσος. Τότε η κοπέλα έπιασε τους Γερμανούς σε μια μοτοσικλέτα. Σταμάτησαν το αυτοκίνητο με το καρότσι για να πάρουν νερό. Και η Ταμάρα έφτασε μέχρι το πολυβόλο, και πώς κόβει από αυτό στον εχθρό. Και κόψτε αβέβαια, αλλά με ακρίβεια. Και οι Ναζί πέφτουν και συστρέφονται από αγωνία. Η Ταμάρα τους τελειώνει. Εκείνη κίνησε το ένα γυμνό τακούνι στο πηγούνι, εκείνος έπεσε. Και το κορίτσι τον πήρε.
  Μετά από αυτό, η καλλονή ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα και πατώντας το πεντάλ με το γυμνό της πόδι, τράβηξε.
  Έτσι η μετακίνηση είναι πολύ πιο διασκεδαστική από το περπάτημα και ξυπόλητος.
  Η Ταμάρα τραγούδησε στην πορεία:
  - Ωραία, αδέρφια, είναι ωραία, ωραία, αδέρφια να ζήσετε! Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι με τον αταμάν μας!
  Έτσι προέκυψε το πεδίο της μάχης.
  Και τώρα πολεμά τους Ναζί σαν εξολοθρευτής της Komsomol. Όμως οι δυνάμεις είναι άνισες και το τάγμα των κοριτσιών αναγκάζεται να αποσυρθεί. Οι μάχες βράζουν εδώ, όπως το νερό σε έναν τεράστιο βραστήρα πάνω από ένα ηφαίστειο.
  Η Άννα, πυροβολώντας και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Στον πόλεμο όλα τα μέσα είναι καλά, εκτός από τα αυτοκτονικά!
  Η Akulina, πυροβολώντας τον εχθρό, γκρεμίζοντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Σε όλα θα είμαστε πρώτοι!
  Και το γυμνό τακούνι του κοριτσιού έδωσε το δώρο της καταστροφής.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί και σκοτώνοντας τους εχθρούς με αυτόματες εκρήξεις, φώναξε:
  - Δεν θα υπάρχει έλεος για τους εχθρούς!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Η Ολυμπία πέταξε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, ένα βαρύ μάτσο χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο του πιο ανθρώπινου δικαστηρίου στον κόσμο και του κομμουνισμού!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά ένδοξοι εδώ, και τους αρέσει η διαστημική εποχή.
  Πολεμούν με μεγάλη αγριότητα.
  Αλλά οι Ναζί εξακολουθούν να προελαύνουν στον Καύκασο. Τον Φεβρουάριο του 1944, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι ενώθηκαν, κόβοντας τα σοβιετικά στρατεύματα σε δύο άνισα μέρη.
  Ο Φύρερ απαίτησε να τελειώσει η ΕΣΣΔ. Το Αστραχάν άντεξε ακόμα. Οι Ναζί, όπως πάντα, είναι με στολή μάχης ... Τα πρώτα ME-262 μάχονται στον αέρα. Να σημειωθεί ότι δεν προκάλεσαν αισθήσεις. Σε υψηλή ταχύτητα, δεν είναι πολύ βολικό να χτυπάτε από όπλα αεροσκαφών 30 mm. Ναι, αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το ME-262 έχει επίσης κάποια προβλήματα λόγω του μεγάλου βάρους του. Με ευελιξία ιδιαίτερα.
  Πιο πετυχημένος στη χρήση του TA-152, το οποίο ερωτεύτηκε τους πιλότους και έγινε εργάτης. Στην πραγματικότητα, ένα αυτοκίνητο και ένα βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής και ένα μαχητικό και επιθετικό αεροσκάφος. Υπήρχαν ακόμη και ιδέες για πλήρη μεταφορά της γερμανικής αεροπορίας σε αυτό το αεροσκάφος. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του, πρέπει να σημειωθεί η επιβίωση και η ταχύτητα και τα ισχυρά όπλα, κατάλληλα τόσο για αεροσκάφη επίθεσης όσο και για μαχητές.
  Το ME-309, το οποίο εκσυγχρονίζεται, χρησιμοποιείται επίσης όλο και πιο ενεργά. Το ME-109 είναι ακόμα σε λειτουργία, το οποίο δεν αφαιρείται λόγω μη μείωσης της παραγωγής. Ακόμη και μια νέα τροποποίηση του ME-109 "K" εμφανίστηκε με έναν πιο ισχυρό κινητήρα, οπλισμένο με πέντε πιστόλια αέρα ταυτόχρονα. Δεν μπορείς να νικήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα τόσο εύκολα.
  Το ME-309 έλαβε επίσης έναν ισχυρότερο κινητήρα και σάρωσε φτερά. Πολύ επικίνδυνο αυτοκίνητο. Οι Σοβιετικοί πιλότοι εξακολουθούν να πετούν με παλιά αεροσκάφη και η ποιότητά τους μόνο μειώνεται. Μέχρι στιγμής όμως το Yak-9 δεν είναι τόσο κακό, είναι αρκετά ευέλικτο και δεν χρειάζεται υπερβολική ταχύτητα.
  Τα γερμανικά στρατεύματα είναι ισχυρά ... Υπήρχαν διαφωνίες για το τανκ T-34-85. Αξίζει να κάνετε την πανοπλία του πυργίσκου πιο χοντρή; Μετά από όλα, σε αυτή την περίπτωση, το βάρος θα αυξηθεί. Και πρέπει να σημειωθεί ότι η ποιότητα της σοβιετικής πανοπλίας έχει πέσει. Τα στοιχεία κράματος είναι ελλιπή και η ποιότητα της συγκόλλησης ή της χύτευσης έχει πέσει σε κρίσιμο επίπεδο.
  Αλλά τα κορίτσια τσακώνονται σαν ηρωίδες...
  Τότε το τανκ της Ελισάβετ σπάει και τα κορίτσια φεύγουν. Ξυπόλητοι και ντυμένοι με μπικίνι, τρέχουν μέσα στο χιόνι, αφήνοντας χαριτωμένα ίχνη.
  Η Κατερίνα σημείωσε με ένα κακό βλέμμα:
  - Έχουμε στραγγαλιστεί τελείως!
  Η Έλενα σημείωσε με θυμό:
  Αλλά και πάλι θα νικήσουμε!
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε ένα πιστόλι, χτυπώντας έναν Γερμανό μοτοσικλετιστή και μουρμούρισε:
  - Χτύπησα Γερμανό! Πώς θα τα καταφέρει από εμένα!
  Η Ευφρασία σημείωσε δυναμικά:
  - Εκεί τελειώνουν τη ζωή τους, και δεν γλυτώνουν πίσω!
  Η Catherine ήταν ένα επιθετικό κορίτσι και τραγουδούσε:
  - Στη μανία μας, τραγουδάμε τους ύμνους της αυτοκρατορίας!
  Τα κορίτσια τρέχουν μόνα τους και οι γυμνές στρογγυλές φτέρνες τους αναβοσβήνουν.
  Το αγόρι, βλέποντας τα κορίτσια, τα ρώτησε τρομαγμένα:
  - Και από πού ήρθες ξυπόλητος;
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Ας κάνουμε έναν τακτικό ελιγμό!
  Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Ένα, δύο - η θλίψη δεν είναι πρόβλημα,
  Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε πίσω!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά σας ψηλότερα με ένα σωλήνα,
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Η Κάθριν κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Η Έλενα ούρλιαξε:
  - Μην φοβάσαι! Θα επιστρέψουμε....
  Και τα τέσσερα κορίτσια φώναξαν σε χορωδίαЈ
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Οι πολεμιστές είναι έτοιμοι να σκίσουν κάθε Γερμανό... Και ξυπόλητοι στο χιόνι είναι τόσο σέξι και όμορφοι. Πόσο όμορφα είναι αυτά τα κορίτσια, σαν τριαντάφυλλα που ανθίζουν και δεν ξεθωριάζουν.
  Λοιπόν, ο Χίτλερ δεν αστειεύεται, και γύρω από την Πατρίδα μας, στριφογυρίζει σύννεφα. Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά και πίνει το αίμα της!
  Και τα κορίτσια αφήνουν πολύ όμορφα ίχνη πίσω τους. Οι Γερμανοί ακολουθούν αυτά τα ίχνη και χτυπούν τα γόνατά τους και κοιτάζουν άπληστα. Αυτοί είναι οι άγριοι πολεμιστές. Και οι Γερμανοί φιλούν τα ίχνη των κοριτσιών.
  Και η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova τσακώνονται στον ουρανό. Δύο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας τους Ναζί και γυρίζοντας το αεροπλάνο της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγούδησε:
  Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας τις ουρές των Ναζί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Ας φιληθούμε!
  Και τα κορίτσια πάλι αλωνίζουν τους Γερμανούς χωρίς κανένα οίκτο και τελετή. Τόσο έξυπνοι είναι.
  Η Αναστασία, γύρισε ξανά το Yak-9 της και, τσιρίζοντας, τη vyaknula:
  - Αυτό είναι το όνομα του κομμουνισμού!
  Η Akulina συμφώνησε με αυτό:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει...
  Η Αναστασία, γκρεμίζοντας τους Γερμανούς, γρύλισε:
  - Η πατρίδα είναι ο ήλιος μας!
  Και τέτοια είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ, η υψηλότερη σοβιετική τάξη.
  Και οι Γερμανοί το καταλαβαίνουν, πολύ δύσκολα. Και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις αναπτύσσονται ...
  Τον Μάρτιο, οι Ναζί άρχισαν να εισβάλλουν στο Μπακού. Γίνεται επίθεση σε μια μεγάλη πόλη γεμάτη πετρέλαιο. Οι μάχες είναι σκληρές.
  Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν το Μπακού χρησιμοποιώντας βαρύ πυροβολικό.
  Και βομβαρδίστηκε από θύελλα. Αλλά τις βόμβες ρίχνουν και τα πρώτα, νεότερα Yu-488, τα οποία διακρίνονται για κολοσσιαία δύναμη. Αυτά τα μηχανήματα είναι απλά θηρία.
  Σε ένα από αυτά, η Γερτρούδη, η Εύα και η Φρίντα. Όμορφα κορίτσια, έχοντας εξαιρετική θέα, ρίχνουν βόμβες στις σοβιετικές θέσεις. Και σκοτώνουν στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού και πολίτες.
  Το Μπακού καίγεται... Καπνός υψώνεται σε κολώνες. Οι πετρελαιοπηγές καίγονται, όλα καίγονται.
  Η Γερτρούδη λέει με ένα χαμόγελο:
  - Ο Θεός αγαπά τη Γερμανία!
  Η Εύα, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στο μοχλό και ρίχνοντας βόμβες, συμφωνεί:
  - Φυσικά! Είμαστε η επιλεγμένη φυλή!
  Η Φρίντα τραγούδησε επιθετικά:
  - Ο λαός μας είναι οι εκλεκτοί του ουρανού!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ και αγωνίζονται, απλώς η ενσάρκωση της επιθετικότητας. Και δύναμη μάχης.
  Η Γερτρούδη έριξε μια έκρηξη από αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας μας!
  Η Εύα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, επιβεβαίωσε:
  - Για κολοσσιαία μεγαλεία!
  Τα κορίτσια φαίνονται να κατέχουν γρήγορα τα αεροπλάνα. Αυτές είναι οι μαχόμενες φίλες.
  Και δεν μπορείτε να τα κερδίσετε μόνο με χαρτιά. Και αλωνίζουν τους εχθρούς με μια άγρια φρενίτιδα.
  Η Φρίντα σημείωσε:
  - Είμαι μια γυναίκα με μεγάλα όνειρα και ομορφιά!
  Μετά από αυτό, πυροβόλησε ξανά από όπλα αεροσκαφών, καταρρίπτοντας σοβιετικά μαχητικά που προσπαθούσαν να επιτεθούν στο γερμανικό τέρας.
  Ναι, απέναντι στους Ναζί υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Το Μπακού δέχεται επίθεση.
  Η Tamara και το τάγμα της πολεμούν για αυτήν την πόλη. Τα κορίτσια παλεύουν απελπισμένα και δείχνουν απαράμιλλο ηρωισμό.
  Η Ταμάρα έδωσε στροφή, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της σκορπίζοντας τους Γερμανούς και τους μισθοφόρους τους, τσίριξε:
  - Για την απέραντη Πατρίδα μου!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Είναι μια πολεμίστρια υψηλού επιπέδου, που δεν έχει όμοιο.
  Αν και, φυσικά, τα άλλα κορίτσια δεν είναι κακά. Ας πούμε ότι παλεύουν πολύ καλά.
  Η Άννα, για παράδειγμα, πήρε, ξάπλωσε τους ναζί, σαν με ένα δρεπάνι.
  Και κελαηδούσε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και με το γυμνό της τακούνι έδωσε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μου!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να λανσάρεις παρουσιάσεις αφανισμού που εξοντώνουν τους πάντες στη σειρά.
  Η Βικτώρια μάχεται με τους εχθρούς, ενεργώντας απελπισμένα και αποφασιστικά. Νοκ άουτ τους αντιπάλους κατά ριπάς. Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει χειροβομβίδες με θανατηφόρα δύναμη. Και τσιρίζει:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Ολυμπιακοί αγώνες επίσης. Και αυτό το ηρωικό κορίτσι θα πετάξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά με τα γυμνά, μυώδη πόδια της. Και η δεξαμενή "Lion" θα κυλήσει.
  Ο πολεμιστής αναφωνεί:
  - Μα Πασαράν!
  Κορίτσια μαχητικά και πολύ όμορφα. Ποτέ μην τα παρατάς και ποτέ μην τα παρατάς. Έχουν τη δύναμη των τερματιστών.
  Και οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες... Το Μπακού τυλίγεται στις φωτιές. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν έχουν αρκετά πυρομαχικά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.
  Πολλοί παραδίδονται σε απόγνωση.
  Η Γκέρντα και η ομάδα της αναγκάζουν τους σκλάβους να φιλήσουν τα γυμνά τους πέλματα. Αυτοί το κάνουν ευσυνείδητα και γλείφουν τις φτέρνες τους.
  Στη συνέχεια, τα κορίτσια ανεβαίνουν ξανά στο Panther-2 και πυροβολούν. Να χτυπήσει τα σοβιετικά όπλα...
  Σχεδόν ολόκληρος ο Καύκασος έχει ήδη καταληφθεί. Αλλά το Ερεβάν αντέχει ακόμα. Η πόλη της Ποτής μάχεται ηρωικά - το τελευταίο λιμάνι στο οποίο εξακολουθούν να κρατούν τα απομεινάρια του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
  Και εκεί τσακώνονται κορίτσια διαφορετικών εθνικοτήτων. Και ένα απόσπασμα ξυπόλητων Γκουλνάζι πολεμά. Μια όμορφη Γεωργιανή, και έχει μια ομάδα για ένα κορίτσι.
  Ο Γκιουλνάζι πετάει με γυμνό πόδι ένα πακέτο με εκρηκτικά, σκίζει τους ναζί και τρίζει:
  - Δόξα στο μεγαλείο του παγκόσμιου κομμουνισμού!
  Η Ταμίλα, η σύντροφός της, ρίχνει επίσης μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους Τούρκους και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα!
  Η Μάσα είναι ένα κορίτσι από τη Ρωσία, δίνει στροφή και ρίχνει εκρηκτική δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σπάει τους Ναζί, φωνάζει:
  - Δόξα στους καιρούς του παγκόσμιου κομμουνισμού!
  Μια εύστοχη στροφή δίνει και η Μαργαρίτα. Κόρεψε τους Ναζί και έστειλε ένα δώρο δολοφονικού θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα, συντρίβοντας τους αντιπάλους και τσιρίζοντας:
  - Για τη νίκη μας!
  Έτσι παλεύουν ηρωικά τα κορίτσια. Και πραγματικά δεν μπορούν να σταματήσουν, και δεν μπορούν να τους γυρίσουν πίσω. Είναι απλά γυναίκες μαχήτριες και σούπερ. Και αν πολεμήσουν, τότε σαν ήρωες και υπεράνθρωποι!
  Αλλά, δυστυχώς, είναι δύσκολο να αντισταθείς στους Ναζί και τις ανώτερες δυνάμεις τους. Στον ουρανό, η Albina και η Alvina αποκτούν σίγουρους λογαριασμούς. Και καταρρίπτονται τόσα πολλά αεροπλάνα που είναι ξεκάθαρα αδύνατο να τα σταματήσουν.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγούδησε:
  - Δεν μπορούμε να νικηθούμε, ο κυνηγός μετατρέπεται σε παιχνίδι!
  Η Αλβίνα, κόβοντας τους αντιπάλους της και στρίβοντας έντονα το κεφάλι της σε έναν δυνατό λαιμό, κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή της νέας άριας τάξης!
  Και επίσης δίνει ένα γυμνό τακούνι ...
  Τα κορίτσια έχουν ήδη καταρρίψει περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη το καθένα και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτές είναι απλά απίστευτες ομορφιές. Και αν οι εχθροί του Τρίτου Ράιχ ήδη χτυπιούνται, τότε αυτοί οι διάβολοι δεν μπορούν να σταματήσουν. Περισσότερα από 500 αεροπλάνα κατέρριψαν μόνο κοντά στη Μασσαλία. Αυτό το φαινόμενο είναι, φυσικά, στην κορυφή. Ο Χίτλερ αποφάσισε μάλιστα να εγκρίνει τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Θα το παραλάβει αυτός που θα ξεπεράσει πρώτος τα χίλια αεροσκάφη. Και το αποτέλεσμα θα είναι απλά εκπληκτικό.
  Η Αλμπίνα έκοψε ταυτόχρονα πέντε σοβιετικά αεροσκάφη με μια έκρηξη πυροβόλων αεροσκαφών διαμετρήματος 30 mm και, πιέζοντας τις σκανδάλες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Δόξα στη δύναμή μας!
  Η Alvina, κόβει σοβιετικά αυτοκίνητα και κόβει τους εχθρούς με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, vyaknula:
  - Μεγάλη δόξα στον ηρωισμό!
  Και οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλον!
  Μαλώνουν όπως πάντα με μπικίνι και ξυπόλητοι και αυτή είναι η δύναμή τους. Τα κορίτσια είναι απλώς υπεράντρες-γυναίκες. Παρόλο που εξυπηρετούν έναν κακό σκοπό. Και λατρεύουν να τηγανίζουν τα τακούνια των αιχμαλώτων πρωτοπόρων με μια σπίθα. Εδώ είναι τα κορίτσια. Βάναυσο αλλά χαριτωμένο.
  Η Αλμπίνα είπε κάποτε:
  - Δεν υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο, υπάρχει μόνο αδυναμία!
  Και με το γυμνό της τακούνι έριξε μερικές βόμβες στις σοβιετικές θέσεις, χτυπώντας τρία όπλα.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές που δεν δίνουν κανένα απολύτως έλεος σε κανέναν! Αλλά τα χτυπήματά τους είναι απλά συντριπτικά.
  Η Alvina σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Δεν υπάρχει χώρος για τους αδύναμους, κάτω από τον ήλιο!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της.
  Πολεμιστές που δεν δείχνουν αδυναμία και δεν τα παρατάνε ποτέ. Είναι πραγματικά πρωταθλητές πρωταθλητών. Αν και με αρνητικό πρόσημο, καθώς εξυπηρετούν μια κακιά δύναμη.
  Αλλά ταυτόχρονα αστείο και γοητευτικό.
  Η Αλμπίνα, βγάζοντας τα δόντια της και στέλνοντας θανατηφόρες οβίδες αέρα στους αντιπάλους της, κελαηδούσε:
  - Η ναζιστική λέξη είναι ιερή - θα καταστρέψουμε για πάντα!
  Η Alvina παρατήρησε επιθετικά, γκρεμίζοντας τους αντιπάλους:
  - Είμαστε πραγματικά πειρατές!
  Η Albina, αποκόπτοντας τους εχθρούς, επιβεβαίωσε:
  - Όλα τα άλλα είναι όνειρο!
  Και οι πολεμιστές έγιναν τόσο συνθλίβοντας και γκρεμίζοντας τους πάντες, σαν να σκοράρουν ξωτικά με μπαστούνια.
  Η Αλβίνα κελαηδούσε καθώς συνέτριβε τα ρωσικά αεροπλάνα:
  - Πολεμάμε τους αετούς του Χίτλερ!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Οι πολεμιστές εδώ, μάλιστα, αφήνουν τα κότσια των εχθρών. Ο Κόκκινος Στρατός λαμβάνει κεφάλαιο από αυτούς.
  Τα κορίτσια που μάχονται με τόσο ζήλο νοκ-άουτ των ρωσικών στρατευμάτων.
  Αλλά η Helga στο TA-152 καταστρέφει τις σοβιετικές χερσαίες δυνάμεις. Νοκ άουτ SAU-85 και τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Γερμανίας και τους γιους και τις κόρες της!
  Αλλά οι μάχες συνεχίζονται ακόμη για το Αστραχάν.
  Κορίτσια με την τελευταία δύναμη να κρατηθούν.
  Η Αλένκα ρίχνει βόμβα με εκρηκτικά με γυμνό πόδι. Σπάει τους Ναζί και τσιρίζει:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζει:
  - Και σωτηρία για τη χώρα!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους αντιπάλους και τους κουρεύοντας χωρίς περιττές τελετές, και πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, έτριξε:
  - Έτσι ακούγεται η δόξα μας!
  Η Μαρία, καταστρέφοντας τους εχθρούς, πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βρυχάται:
  - Είμαστε σπουδαίοι στη δόξα μας!
  Η Marusya, κουρεύοντας τους προελαύνοντες Άραβες μισθοφόρους σε τάξεις, και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, ουρλιάζει:
  - Για αλλαγές, για να πέφτουν οι τιμές μονομιάς!
  Η Ματρόνα, σβήνοντας τους Ναζί από ένα πολυβόλο, το πήρε και τσίριξε:
  - Η πατρίδα μας η ΕΣΣΔ! Θα συντριβεί κύριε!
  Οι πολεμιστές εδώ ενεργούν με μεγάλη επιθετικότητα. Και η πίεση μάχης τους είναι κολοσσιαία.
  Γενικά δείχνουν τα κολοσσιαία ακροβατικά τους. Και πραγματικά ασταμάτητη πίεση.
  Πολεμιστές ξυπόλητοι, αλλά ευτυχισμένοι...
  Τον Απρίλιο, άλλωστε, οι Ναζί κατέλαβαν το Μπακού. Η έλλειψη πυρομαχικών έκανε τον φόρο. Την ίδια ώρα σχεδόν ταυτόχρονα έπεσε και η Πότη. Μόνο το Ερεβάν, που βρίσκεται στις πλαγιές των βουνών, άντεξε. Ήταν όμως και καταδικασμένος. Εκεί τελείωναν και πυρομαχικά και τρόφιμα. Απλώς οι Τούρκοι δεν έχουν εισβάλει ακόμη σε αυτήν την πόλη και μαζεύουν σκόνη για να λιμοκτονήσουν.
  Τα κορίτσια από το τάγμα της Tamara εξαφανίστηκαν εν μέρει στο υπόγειο και μέρος, μαζί με τον διοικητή, κινήθηκαν κατά μήκος του πίσω μέρους προς τα εμπρός ... Ήθελαν να περάσουν στους δικούς τους.
  Ο Καύκασος έχει ήδη καταληφθεί σχεδόν πλήρως, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Αν και η ΕΣΣΔ έχασε το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου εκείνη την εποχή. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν έχει σπάσει στο πνεύμα. Και υπάρχει ακόμα πετρέλαιο στην περιοχή του Βόλγα, στη Σιβηρία και σε πολλά άλλα μέρη.
  Ο Χίτλερ διέταξε να τερματίσουν τους Ρώσους στο Αστραχάν μέχρι τις 20 Απριλίου. Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν σε κολοσσιαία κλίμακα. Και οι βομβαρδισμοί εντάθηκαν απότομα.
  Η ΕΣΣΔ ήταν υπό ισχυρή πίεση. Οι μάχες συνεχίστηκαν για την Άλμα-Άτα, την οποία εισέβαλαν οι Ιάπωνες. Η πόλη ήταν σχεδόν πλήρως περικυκλωμένη.
  Ο σαμουράι, μόλις έγινε λίγο πιο ζεστός, προσπάθησε να αναπτύξει την επίθεση, και προς την κατεύθυνση του Μαγκαντάν.
  Η Βερόνικα πολέμησε στην Άλμα-Άτα και πολέμησε την επίθεση των σαμουράι με το τάγμα των κοριτσιών της.
  Και είναι πολλά από αυτά. Οι Κινέζοι που επιστρατεύονται με τις μεθόδους της κατάρρευσης μάχονται επίσης.
  Οι Ιάπωνες ρίχνουν στη μάχη κίτρινους στρατιώτες ... Προχωρούν και κυριολεκτικά ρίχνουν σοβιετικές θέσεις με τα πτώματα τους.
  Η Βερόνικα φλέγεται. Και κουρεύει τους Κινέζους και τους Σαμουράι σε τάξεις. Πετά χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα και τρίξιμο:
  - Δόξα στο ρωσικό πνεύμα!
  Η Marfa πυροβολεί επίσης, κόβει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες και Κινέζους στρατιώτες που στρατολογήθηκαν για τον ρόλο της τροφοδοσίας των κανονιών, ουρλιάζει:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Αλίνα, πυροβολώντας τους σαμουράι και τους Κινέζους μαχητές, κουρεύοντάς τους με μεγάλο πάθος και δίνοντας το δώρο του θανάτου με τη γυμνή φτέρνα της, έτριξε:
  - Για τα νέα σύνορα του κομμουνισμού!
  Η Βερόνικα πυροβολεί τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια και σπάει τα κεφάλια των Κινέζων και ταυτόχρονα τσιρίζει:
  - Δόξα στη σοβιετική γη!
  Και με το γυμνό της πόδι στέλνει μια κολοσσιαία δύναμη χειροβομβίδων, που σκίζει όλους τους εχθρούς.
  Η Μάρφα, τσακίζοντας τον εχθρό και ρίχνοντας το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, τσιρίζει:
  - Κυβερνήστε την εποχή του κομμουνισμού!
  Η Νατάσκα έσκισε, πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της πόδι, μια μάζα από κινέζικα, vyaknula:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη πραγμάτων!
  Η Αλίνα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό, τσίριξε:
  - Για τα νέα σύνορα του κομμουνισμού, θα αγωνιστούμε!
  Και η γυμνή της φτέρνα υπέκυψε στη βόμβα της καταστροφής.
  Κορίτσια μαχόμενα, σαν να ξεχύνονται σπίθες από τα μάτια τους.
  Όχι, οι Ιάπωνες δεν μπορούν να κατακτήσουν τέτοιους ανθρώπους, ακόμη και μαζί με κινεζικές δυνάμεις. Και ο σαμουράι επιτέθηκε.
  Και πάλι πετάνε πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις. Αλλά είναι πάρα πολλοί από αυτούς, και το τάγμα των ξυπόλητων καλλονών πρέπει να υποχωρήσει.
  Και υπάρχουν γιαπωνέζες νίντζα. Και είναι πολύ δύσκολο να πολεμήσεις εναντίον τους.
  Είναι τόσο αστραφτερά, μαχητικά και όμορφα. Και ρίχνουν τα πόδια τους με γυμνά δάχτυλα, δώρα μεγάλης καταστροφικής δύναμης.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά κόβει Σοβιετικούς στρατιώτες με σπαθιά και τσιρίζοντας:
  - Για την εποχή της βασιλείας του αυτοκράτορα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά τρέχει έναν ανεμόμυλο, συντρίβει τον Ρώσο στρατό και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή των banzai!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά χρησιμοποίησε μια τεχνική ελικοπτέρου, έκοψε έναν Σοβιετικό αξιωματικό και φώναξε:
  - Πάντα κερδίζουμε!
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά χρησιμοποίησε μια τεχνική πεταλούδας, έκοψε τρεις Ρώσους στρατιώτες και πέταξε ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκασε και γύρισε τα τριάντα τέσσερα.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Για τη νέα ιαπωνική παραγγελία!
  Τέτοια κορίτσια εδώ είναι υπέροχα και πραγματικά κουλ... Και ο Κόκκινος Στρατός στην Άπω Ανατολή συνάντησε έναν σοβαρό εχθρό.
  Αλλά εδώ στο κέντρο, τα σοβιετικά στρατεύματα δίνουν ένα ξαφνικό χτύπημα προς την κατεύθυνση του Rzhev.
  Εδώ το πλήρωμα της Ελισάβετ πολεμά για πρώτη φορά στο νέο τανκ IS-2. Μια μηχανή με την οποία συνδέονται κάποιες ελπίδες. Συνήθως υπάρχουν πέντε μέλη του πληρώματος, αλλά εδώ οι πολεμιστές αντιμετωπίζουν τέσσερα.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ένα όπλο των 122 χλστ. Ένα καταστροφικό βλήμα πετά με δολοφονική δύναμη. Περιγράφει ένα τόξο και χτυπά από μεγάλη απόσταση T-4.
  Η Ελισάβετ αναφωνεί:
  - Αυτό έκανα καλά!
  Η Αικατερίνα, ως απάντηση, κατηγορεί, χρησιμοποιεί τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και παρατηρεί με ενόχληση:
  - Και το όπλο δεν είναι πολύ γρήγορο!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Καθόλου τέλειος καταστροφέας δεξαμενών!
  Η Έλενα, που βοήθησε με γυμνά πόδια να γεμίσει το όπλο, σημείωσε:
  - Μα δολοφόνος!
  Και τότε η Κατερίνα πυροβόλησε. Και η οβίδα χτύπησε τον Πάνθηρα στο σκάφος από μεγάλη απόσταση. Ναι, δολοφονικό όπλο...
  Η Κατερίνα σημείωσε:
  - Έχουμε πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ! Δόξα στη Ρωσία!
  Η Ευφρασία σημείωσε επίσης:
  - Η ορατότητα αυτού του αυτοκινήτου είναι αδύναμη κορίτσια. Πώς το πυροβολείτε;
  Λογικά η Έλενα σημείωσε:
  - Και αυτό είναι το εκπαιδευμένο μας μάτι! Αν νικήσουμε, τότε νικήσαμε!
  Και οι πολεμιστές τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Δεν θα φοβόμαστε και θα πολεμάμε πάντα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Στις 21 Απριλίου το Αστραχάν ήταν ακόμη εν μέρει υπό σοβιετικό έλεγχο. Ο Γερμανός δεν καταλήφθηκε εντελώς από αυτό.
  Το έδαφος έκανε δυνατή την καλή άμυνα εδώ. Και οι Γερμανοί αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική. Αντί για επιθέσεις, μεταπήδησαν σε βομβαρδισμούς και βομβαρδισμούς.
  Η Αλένκα και η ομάδα της κρύφτηκαν σε ένα καταφύγιο και περίμεναν τον τεράστιο βομβαρδισμό.
  Τα κορίτσια ήταν μόλις έξι από αυτά, που έπαιζαν χαρτιά. Κρατούσαν τα καταστρώματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και έκαναν μια συζήτηση.
  Η Anyuta είπε θυμωμένα:
  - Στον Καύκασο, μόνο το Ερεβάν δεν καταλήφθηκε. Αυτό είναι μόνο το τελευταίο μας νησί σε αυτήν την περιοχή. Τι έπεται?
  Η Αλένκα λογικά πρότεινε:
  - Το πιο πιθανό είναι να πάνε στη Μόσχα. Αυτή είναι η πίστη τους!
  Ο Αλλάχ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες ... Πραγματικά χάνουμε τον πόλεμο, και δεν έχουμε αρκετούς στρατιώτες!
  Η Μαρία λογικά σημείωσε:
  - Και οι Ναζί χάνουν! Δεν μπορούν να μας αντισταθούν!
  Η Matrena εξέφρασε τη γνώμη της, πετώντας έναν χάρτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε, και σίγουρα θα κερδίσουμε, το ξέρω!
  Η Marusya συμφώνησε, νικώντας την αντίπαλό της με τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία!
  Η Αλένκα δεν θα ήταν τόσο αισιόδοξη, πετώντας μια κάρτα με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της:
  "Εμείς τα κορίτσια μπορεί να πρέπει να ζούμε υπό κατοχή, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα θα κερδίσουμε!"
  Η Anyuta είπε κατηγορηματικά:
  - Μπορείτε να πολεμήσετε με κομματικές μεθόδους, και θα είναι πολύ όμορφο όταν πολεμάτε με τόσο πολύ ψύχραιμοι!
  Ο Αλλάχ σημείωσε επιθετικά:
  - Θα πρέπει να πολεμήσετε πιο ενεργά!
  Τα κορίτσια έκλεισαν τη συζήτηση. Μετά πέρασαν σε άλλο θέμα.
  Η Μαρούσια παρατήρησε με ενόχληση:
  - Ο αριθμός των πιστών αυξάνεται. Κόντρα σε κάθε λογική!
  Η Άννα απάντησε σε αυτό:
  Κανείς δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι δεν υπάρχει Θεός. Και δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Εδώ λοιπόν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε επ' άπειρον.
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Και το να μαλώνουμε εδώ είναι ανόητο και άχρηστο!
  Ο Αλλάχ συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, αυτή η κουβέντα είναι άχρηστη. Επιπλέον, αν υπάρχει Θεός, τότε είναι τέτοιος που καλύτερα να μην είναι!
  Η Ματρυόνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Καλύτερα να μην υπάρχει τέτοιος Θεός! Μέχρι τότε, ας τραγουδήσουμε!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία.
  Είμαστε κορίτσια, μπαίνουμε στην Komsomol,
  Έδωσαν όρκο με πίστη ότι θα είναι η Πατρίδα...
  Έτσι που μια μανιώδης ήττα περίμενε τους Ναζί,
  Λοιπόν, και η Ρωσία να ζει κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Άλλωστε, ο Λένιν είναι μαζί μας, σαν μέταλ,
  Από μπρούτζο που είναι πιο δυνατό από κάθε ατσάλι...
  Ονειρευόμουν να γυρίσω τον κόσμο
  Όπως κληροδότησε η μεγάλη ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο δροσερή
  Και θα υψώσουμε την Πατρίδα πάνω από τα αστέρια ...
  Είθε να έχει επιτυχία με τα μέλη της Komsomol,
  Αν και τα πόδια μας είναι γυμνά!
  
  Ο φασίστας επιτέθηκε στην πατρίδα μου,
  Από τα ανατολικά ανεβείτε θρασύς σαμουράι ...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Και πιστεύω ο αντίπαλος, θα κάνουμε κομμάτια!
  
  Μετά από όλα, ο διάσημος Θεός Svarog είναι μαζί μας,
  Ποιος κομμουνισμός, αστειευόμενος, θα χτίσει...
  Η ένδοξη Ράβδος είναι πιο δυνατή από όλα στο σύμπαν,
  Θα προσθέσει στη συνείδηση και τη θέληση!
  
  Πιστεύουμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ
  Μην γονατίζεις την πατρίδα...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι ένα φωτεινό αστέρι,
  Και ο δάσκαλός μας είναι η σοφή ιδιοφυΐα Λένιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα μας,
  Πιο όμορφο και λαμπερό στον πλανήτη...
  Και θα είναι, ξέρετε το φονικό όπλο,
  Αφήστε τους ενήλικες και τα παιδιά να διασκεδάσουν!
  
  Κάψτε τον Svarog, μην καείτε στην καρδιά σας,
  Είστε ο προστάτης όλων των σπαθιών της Ρωσίας ...
  Θα χτίσουμε σύντομα, πιστεύω έναν δυνατό παράδεισο,
  Ο Ιησούς θα έρθει ιερή αποστολή!
  
  Μην εμπιστεύεστε τους φίλους της συμμορίας του Χίτλερ
  Ότι θα κερδίσει εύκολα και απειλητικά...
  Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια οικογένεια -
  Και πιστέψτε ότι δεν είναι πολύ αργά για να αγαπήσετε την Πατρίδα!
  
  Κύριε Παντοκράτορα προστάτεψε μας όλους,
  Σηκώστε την τρίχρωμη σημαία πάνω από τη γη ...
  Και το κακό αρπακτικό θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Σατανά!
  
  Αγαπώ τη Μεγάλη Πατρίδα
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφος εσύ
  Δεν θα πουλήσουμε τη Ρωσία για το ρούβλι,
  Ας οικοδομήσουμε την ειρήνη και την ευτυχία στο σύμπαν!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα όνειρο,
  Η Μεγάλη Ρωσία θα ανέβει...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία
  Και ένας νέος μεσσίας θα είναι μαζί μας!
  
  Ω παντοδύναμη Lada μου,
  Θα δώσετε αγάπη και ειρήνη στους Ρώσους ...
  Στρέφομαι σε σένα, γι' αυτό προσεύχομαι,
  Και αν χρειαστεί, χτυπήστε με κεραυνό!
  
  Μαρία, Μητέρα του Θεού των Ουρανών,
  Το σύμπαν έδωσε στον Ιησού...
  Για χάρη σου, ο μεγάλος Θεός ανέστη,
  Οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει την αληθινή γεύση!
  
  Παρατηρήστε ότι τα μέλη της Komsomol είναι
  Οι θεοί της Ρωσίας είναι ιδιαίτερα σεβαστοί ...
  Είμαστε οι μεγάλοι γιοι της Πατρίδας,
  Οι Ρώσοι πάντα κερδίζουν!
  
  Οι φίλοι πρέπει να προσεύχονται στην Πατρίδα,
  Ο Perun, ο Yarilo και ο Svarog είναι πανίσχυροι...
  Θα είμαστε πολύ δυνατοί σύζυγοι
  Και θα φυσήξουμε και τα σύννεφα στον ουρανό!
  
  Τώρα ο εχθρός έχει ήδη πεταχτεί πίσω από τη Μόσχα,
  Πονάς πολύ τους φασίστες...
  Είμαστε πιστοί στον Ιησού και τον Στάλιν,
  Θα υπάρχουν αρκετά τανκς με όπλα!
  
  Όχι, ο εχθρός δεν θα μπορέσει να περιορίσει τους Ρώσους,
  Αφού οι πολεμιστές μας είναι παντοδύναμοι...
  Εξετάσεις, παράδοση, μόνο για πέντε,
  Έτσι ώστε κάθε αγόρι να είναι πολύ δυνατό!
  
  Πιστέψτε με, το Στάλινγκραντ θα είναι ένδοξο,
  Και θα τον κρατήσουμε από την επίθεση...
  Μια νικηφόρα ευθυγράμμιση ιπποτών θα έρθει,
  Αν και το αίμα κυλά ασυγκράτητο!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια στο κρύο
  Τρέχουν, τρεμοπαίζουν με τα τακούνια τους...
  Και θα χτυπήσουν τους φασίστες με μια γροθιά,
  Ο μη κοινωνικός Κάιν θα ισοπεδωθεί!
  
  Όλα θα γίνουν, ο κόσμος ξέρει καλά
  Είμαστε στο διάστημα, θα ανοίξουμε τους αστερισμούς...
  Τελικά, είναι αμαρτία να αμφιβάλλεις για την ανδρεία,
  Και θα υπάρχει ένας άνθρωπος στον θρόνο του Θεού!
  
  Η επιστήμη σύντομα θα αναστήσει νεκρούς,
  Θα μπορέσουμε να γίνουμε νεότεροι και πιο όμορφοι...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Στην όμορφη μητέρα μου Ρωσία!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν ένα ολόκληρο ποίημα καλά και συνέχισαν να παίζουν χαρτιά με τα γυμνά τους πόδια ...
  Στις 22 Απριλίου ήταν τα γενέθλια του Λένιν. Τα κορίτσια έπιναν αλκοόλ αραιωμένο με νερό και καφέ και γουργούριζε κάτω από την ανάσα τους...
  Ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε άλλη μια επιχείρηση Rzhev-Sychevsk στο κέντρο. Οι Γερμανοί ήταν σε άμυνα και αντέδρασαν. Τα νέα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2 πολέμησαν. Το τελευταίο αυτοκίνητο συχνά κολλούσε στη λάσπη. Ναι, και η πανοπλία του "Τίγρη" -2 και πιο βαριές "γάτες" δεν πήρε στο μέτωπο. Το "Panther" -2, επίσης, μόνο από κοντά μπορούσε να τρυπηθεί.
  Το πιο γερμανικό αυτοκίνητο τρύπησε το σοβιετικό από μεγαλύτερη απόσταση.
  Ο Χίτλερ ήταν γενικά ευχαριστημένος με το "Πάνθηρας" -2, το οποίο προστατεύεται ικανοποιητικά, και τις καλές οδηγικές επιδόσεις και τα όπλα. Απαίτησε όμως να δημιουργήσει ένα τανκ που θα ήταν καλύτερα προστατευμένο και ταυτόχρονα θα οδηγούσε ανεκτά...
  Το "ποντίκι" σε αυτή την περίπτωση έδειξε ότι είναι ένα μη αποδοτικό μηχάνημα. Το E-100 αναπτύχθηκε ενεργά ως μέρος της σειράς E. Η θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων έπρεπε να γίνει μαζί, και ο πύργος ήταν πιο στενός και πιο κεκλιμένος, όπως το κύτος. Το πάχος της θωράκισης παρέμεινε συγκρίσιμο με το Maus, όπως και ο οπλισμός, αλλά το βάρος έπρεπε να μειωθεί στους 130 τόνους λόγω ύψους. Ο κινητήρας, αντίθετα, θα έπρεπε να είχε γίνει πιο δυνατός στους 1500 ίππους, και το ρεζερβουάρ είχε ικανοποιητική κινητικότητα.
  Σε γενικές γραμμές, η σειρά "Ε" υποτίθεται ότι ήταν μια νέα γενιά τανκς. Με χαμηλότερες σιλουέτες, με μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης, ισχυρά όπλα και κινητήρες, πυκνή διάταξη.
  Ωστόσο, ενώ οι Γερμανοί είχαν ήδη καλά αυτοκίνητα. Το "Panther" -2 αντικατέστησε το προηγούμενο μοντέλο. Υπήρχε επίσης ένας νέος "Τίγρης" -2 με ισχυρότερο κινητήρα, έναν στενό πύργο. Καλύτερα προστατευμένα και ελαφρύτερα σε βάρος.
  Οι Ναζί λοιπόν δεν κάθισαν ήσυχοι.
  Στις 24 Απριλίου 1944, το πρώτο γερμανικό βομβαρδιστικό αεροπλάνο Arado έπληξε τη Μόσχα με ένα δώρο θανάτου. Έριξε μια βόμβα από μεγάλο ύψος και προσπέρασε εύκολα τα σοβιετικά μαχητικά.
  Ο Χίτλερ είπε ότι τώρα η ΕΣΣΔ δεν έχει καμία πιθανότητα και το τέλος του Κόκκινου Στρατού θα είναι σύντομα.
  Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε μια νέα επίθεση στο Αστραχάν. Στη μάχη συμμετείχε και η πρώτη χωματουργική μηχανή: μια υπόγεια δεξαμενή.
  Δύο Γερμανίδες τσακώθηκαν σε αυτό: η Mercedes και η Ντόρα. Οι Warriors δοκίμασαν ένα υπόγειο μοντέλο που κινούνταν στο έδαφος.
  Ενώ αρκετά ελαφρύ έτσι με ένα κοντόκαννο πυροβόλο 75 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα.
  Τα κορίτσια τραβούν αυτοκίνητα στο έδαφος. Τα τρυπάνια περιστρέφονται, κόβοντας τον βράχο. Η κίνηση είναι μάλλον αργή επτά χιλιόμετρα την ώρα, για οχήματα, υπόγεια αυτό δεν είναι κακό.
  Η Mercedes πατάει τα δάχτυλα των ποδιών στο πρώτο joystick του γερμανικού στρατού. Είναι πολύ βολικό στη λειτουργία και προφέρει:
  - Εδώ είναι η γερμανική μας επιστήμη όπως πέτυχε!
  Η Ντόρα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, γνωρίζουμε ήδη πολλά! Η δύναμή μας είναι πολύ μεγάλη!
  Ελέγχει και με joystick. Τα κορίτσια δοκιμάζουν ένα ειδικό μηχάνημα με ραντάρ.
  Εδώ είναι μια σοβιετική μπαταρία μπροστά και μπορείτε να βουτήξετε κάτω από αυτήν.
  Ο Mercedes, βγάζοντας τα δόντια του, παρατηρεί:
  - Θα φτιάξουμε μια νέα παραγγελία!
  Και τώρα εμφανίζεται η μηχανή των Ναζί. Ένα ισχυρά εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού χτυπά σοβιετικά όπλα. Και χτυπά τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού.
  Η Ντόρα λέει γελώντας:
  - Χαίρε μεγάλο ρεβανσισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα, κάνει εύστοχες βολές. Χτυπά τον εχθρό και τρίζει:
  - Δόξα στο νέο όνειρο!
  Η Mercedes σκαρφίζεται από πολυβόλα και ουρλιάζει λέει:
  - Για την εποχή των μεγάλων ονείρων!
  Τα κορίτσια γελούν και χειροκροτούν τον εαυτό τους. Αυτοί είναι οι επιθετικοί και πολύ ευκίνητοι πολεμιστές που είναι.
  Η Ντόνα παρατηρεί επιθετικά:
  - Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα πατάει τα κουμπιά και πυροβολεί ξανά, στους σοβιετικούς πυροβολητές.
  Η Mercedes επιβεβαιώνει χαμογελώντας:
  - Και θα είναι ακόμα πιο όμορφο!
  Και σουτάρει και με τα γυμνά του δάχτυλα. Έτσι πυροβολούν αυτά τα μαχόμενα κορίτσια.
  Λοιπόν, τι είναι μια άλλη συσκευή για πόλεμο ...
  Η επίθεση των Ναζί στο Αστραχάν μεγαλώνει...
  Όλες οι προσεγγίσεις κόπηκαν... Και τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν την 1η Μαΐου 1944, έχοντας ολοκληρώσει τη μακρά, ηρωική άμυνα της πόλης. Έπεσε και αυτό το οχυρό.
  Οι Ναζί γιόρτασαν την πτώση του Αστραχάν με πυροτεχνήματα. Ωστόσο, η άμυνα δεν ήταν μάταιη. Και ο Fritz χρειάστηκε λίγο χρόνο για να αναπληρώσει τα στρατεύματα και να συγκεντρώσει εφεδρεία ...
  Ο Φύρερ σχεδίαζε να προχωρήσει προς την κατεύθυνση του Σαράτοφ και περαιτέρω κατά μήκος του Βόλγα με μια βαθιά παράκαμψη της Μόσχας.
  Αλλά ενώ οι Γερμανοί ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους, μάζευαν εφεδρείες. Και οι μάχες ήταν στον αέρα.
  Η γερμανική αεροπορία προσπάθησε να εδραιώσει την υπεροχή της. Οι δοκιμές μάχης του ME-262 αποκάλυψαν την έλλειψη αξιοπιστίας αυτού του μηχανήματος και τα συχνά ατυχήματά του, καθώς και προβλήματα με τους ελιγμούς. Έτσι ενώ δεν υπήρχαν ιδέες για την πλήρη αντικατάσταση γερμανικών μονάδων με αυτό το αεροσκάφος. Το TA-152, αντίθετα, αποδείχτηκε σπουδαίο μηχάνημα για την εποχή του και καθιερωνόταν όλο και περισσότερο. Τα ME-309 και ME-109 παρέμειναν σε υπηρεσία.
  Το πυραυλοκίνητο ME-163 αποδείχθηκε καλό μαχητικό για μάχη, αλλά ο πολύ μικρός χρόνος πτήσης καθιστούσε σχεδόν αδύνατη τη χρήση του στη μάχη.
  Το βομβαρδιστικό αεροσκάφος Arado αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο, το οποίο, λόγω της μεγάλης του ταχύτητας, ήταν σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί με αντιαεροπορικά όπλα και τα σοβιετικά μαχητικά δεν μπορούσαν να το προλάβουν. Οι αντιδραστικοί πρόσκοποι ήταν αρκετά καλοί. Οι Γερμανοί ανέπτυξαν και άλλες μηχανές. Για παράδειγμα, το XE-162, ένα ελαφρύτερο μαχητικό από το ME-262, εύκολο στην κατασκευή, φθηνό και ευέλικτο για να είναι κατασκευασμένο κυρίως από ξύλο. Και άλλοι μαχητές. Και τα ME-1010 και TA-183 ... Και η πιο προηγμένη και αξιόπιστη τροποποίηση του ME-262 X. Και τα μαχητικά χωρίς ουρά Gotha, και πολλά άλλα.
  Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα γερμανικά μαχητικά με έλικα ήταν πολύ ισχυρότερα από τα σοβιετικά μηχανήματα. Τα οποία έπεσαν σε ποιότητα, και ήταν μάλλον αδύναμα τόσο σε κινητήρες όσο και σε όπλα. Επιπλέον, το Yak-9 απλοποιήθηκε περαιτέρω και τώρα τοποθετήθηκε μόνο ένα αεροβόλο των 20 mm, εγκαταλείποντας το πολυβόλο. Αυτό μείωσε το κόστος και απλοποίησε την παραγωγή και επέτρεψε τη μείωση του βάρους.
  Παρόλα αυτά, το πολυβόλο κατά των γερμανικών αεροσκαφών είναι μάλλον αδύναμο. Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ δεν είχε την πολυτέλεια να παράγει πιο προηγμένα μοντέλα αυτοκινήτων και περασμάτων σε ταχύτητα και όπλα μπροστά στους Ναζί. Το μεγαλύτερο βάρος των μηχανών δημιουργούσε επίσης προβλήματα με τους ελιγμούς.
  Και η έλλειψη καυσίμων μείωσε την πτητική εκπαίδευση του φτερωτού προσωπικού.
  Η Alvina και η Albina, έχοντας κατακτήσει τα ισχυρά όπλα του ME-309 με αξιοπρεπή ταχύτητα, δεν ήθελαν να προσγειωθούν στο ME-262, το οποίο συνετρίβη πολύ συχνά. Και σε ταχύτητα είναι ήδη πιο δυνατοί από τους Ρώσους.
  Η Alvina, κόβοντας το σοβιετικό αυτοκίνητο, σημείωσε:
  - Η μάχη στον ουρανό είναι ενδιαφέρουσα!
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, δείχνοντας τον μαχητή προς το στόχο και συνθλίβοντάς τον, συμφώνησε:
  - Ναι, ουσιαστικά είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια γέλασαν σαν τρελά.
  Η Μέι αποδείχθηκε σχετικά ήρεμη. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθούσε ακόμα να αποκόψει το προεξέχον Rzhev.
  Η Ελισαβέτα πυροβόλησε από το IS-2 στους αντιπάλους της ... Το σοβιετικό αυτοκίνητο είχε καλή προστασία μόνο στο πάνω μέρος του μετώπου της γάστρας. Το μέτωπο του πύργου δεν προστατεύεται επαρκώς. Και τρυπιέται ακόμη και σε κοντινή απόσταση από πυροβόλα T-4. Ωστόσο, η τελευταία δεξαμενή σταμάτησε τελικά τον Μάιο, όπως και το Panther και το κανονικό Lion and Maus. Τώρα στη σειρά "Πατέρα" -2 και "Τίγρης" -2 είναι στο μέγιστο ενοποιημένοι και με παρόμοια όπλα.
  Αυτά τα μηχανήματα είναι καλά προστατευμένα στο μέτωπο, μάλλον αδύναμα στα πλάγια και διαφέρουν περισσότερο σε βάρος. Οι οδηγικές τους επιδόσεις με νέους κινητήρες είναι αποδεκτές για τον στρατό. Αλλά και αυτά τα τανκς είναι προσωρινά... Τα Panther-3 και Tiger-3 της σειράς E ετοιμάζονται να τα αντικαταστήσουν. Με πιο πυκνή διάταξη, με τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ και απέναντι, με ελαφρύ, απλοποιημένο, και ταυτόχρονα βατό και εύκολα επισκευάσιμο υπόστρωμα.
  Τα νέα μηχανήματα θα πρέπει να προστατεύονται καλύτερα, αλλά χωρίς σημαντική αύξηση του βάρους.
  Σε βάρος των όπλων, εδώ δεν υπάρχει ενότητα. Η θωράκιση των σοβιετικών αρμάτων δεν είναι πολύ παχιά και κακής ποιότητας. Και δεν έχει νόημα να βάλεις μεγάλο διαμέτρημα όπλων. Το πυροβόλο των 88 χιλιοστών του στρατού είναι μια χαρά. Κάνει τριάντα τέσσερα από τέσσερα χιλιόμετρα, και είναι -2 από λίγο πιο κοντά. Οπότε η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη...
  Στην ΕΣΣΔ κάτι πρέπει να απαντηθεί. Αλλά να τι, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο... Υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία του SU-100. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο είναι απλά αποτελεσματικό και με διεισδυτική δράση. Μαζί της συνδέονται κάποιες ελπίδες, για τον αγώνα ενάντια στα αυξανόμενα βαριά τανκς του Τρίτου Ράιχ. Αλλά πρέπει ακόμα να γίνει, όπως τα κοχύλια για ένα τέτοιο τέρας, και πρέπει να καθιερωθεί η μαζική παραγωγή του όπλου, κάτι που σε συνθήκες πολέμου δεν είναι πάρα πολύ, είναι πραγματικό.
  Αλλά το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ πολεμά στο T-34-85. Και κορίτσια με γυμνά πόδια και μπικίνι παλεύουν γενναία.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στους Ναζί και τρυπάει τον Πάνθηρα στο πλάι, λέγοντας:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και τα τριάντα τέσσερα τους πετάγονται και γυρίζουν γρήγορα, πυροβολώντας.
  Και η Αικατερίνα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό. Το απαρχαιωμένο τανκ T-4 το σπάει στο πλάι και τσιρίζει:
  - Δόξα στους ιππότες της ΕΣΣΔ!
  Και ξανακλείνει το μάτι στις φίλες της. Ένα τέτοιο μαχητικό κορίτσι αποδείχθηκε.
  Η Έλενα πυροβολεί και τον εχθρό. Το τρυπάει με μεγάλη ακρίβεια, σπάζοντας σε αυτή την περίπτωση το παγοδρόμιο Tiger-2 και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ευφρασία πυροβολεί με ακρίβεια τον εχθρό. Κάνει ακριβή βολή στο πλάι του εχθρού, σπάει το μέταλλο και τσιρίζει:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια αναπτύσσουν το τανκ τους με σιγουριά και αποκλίνουν από τα κοχύλια. Δεν είναι εύκολο να νικάς κορίτσια.
  Εδώ εμφανίστηκε απέναντί τους το νεότερο και τρομερό "Λιοντάρι" -2. Προσπαθήστε να διαπεράσετε ένα τέτοιο τανκ και προσπαθεί να χτυπήσει τα τριάντα τέσσερα.
  Και σουτάρει από απόσταση.
  Η Ελισάβετ απάντησε με tweet:
  - Δεν θα το πάρεις!
  Και στέλνει ένα βλήμα στη δεξαμενή "Lev" -2 από μεγάλη απόσταση. Τον χτυπάει στο μέτωπο.
  Ο χιτλερικός τραβάει.
  Στη συνέχεια, η Catherine πυροβολεί ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στον εχθρό, και αυτή τη φορά, το βλήμα, έχοντας περιγράψει το τόξο, μόλις χτύπησε τον φασίστα στη μακριά κάννη του κανονιού.
  Η Κατερίνα φώναξε:
  - Κοφτερό μάτι, λοξά χέρια, δεν μας αφορά!
  Ο Γερμανός, έχοντας χάσει το μπαούλο του, άρχισε να γυρίζει γρήγορα και να φεύγει. Το "Lion" -2 είναι το πρώτο γερμανικό τανκ στο οποίο το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας βρίσκονται μπροστά σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στον ίδιο τον κινητήρα.
  Αυτό του επέτρεψε να μειώσει το ύψος του και να μειώσει το βάρος του, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητά του. Και έτσι το "Lev" -2 έφυγε, και είχε την ευκαιρία να σπάσει την απόσταση ...
  Η Έλενα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έδειξε το όπλο, το πήρε και πυροβόλησε κατά του εχθρού. Η οβίδα χτύπησε την πρύμνη του κύτους του λιονταριού, αλλά ξέφυγε...
  Η Έλενα γρύλισε:
  - Γαμώτο, η απόσταση είναι μεγάλη. Δεν θα τον πάρουμε!
  Η Αικατερίνα γουργούρισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - "Λιοντάρι", κορίτσια, αυτό είναι "Λιοντάρι", πώς δεν προσβάλλουμε! Σύντομα θα ξέρετε φίλοι, θα ντρέπεστε πολύ!
  Και το τανκ τους χτύπησε το Τ-3, αυτό το τανκ απλώς γύρισε στο πλάι, και μπορεί να χτυπηθεί από μεγάλη απόσταση.
  Και το κορίτσι πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού στη γη!
  Η Ευφρασία σημείωσε με ενόχληση, πυροβολώντας τον εχθρό και χρησιμοποιώντας τα γυμνά της τακούνια:
  - Η Πατρίδα μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Η Ελισάβετ κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της και τραγούδησε, συνθέτοντας ένα ολόκληρο ποίημα καθώς πήγαινε:
  Δεν θα μας νικήσει ο Σατανάς
  Η πατρίδα μου είναι η πιο όμορφη στον κόσμο,
  Δόξα σε μια όμορφη χώρα ....
  Ενήλικες και παιδιά θα είναι χαρούμενοι σε αυτό!
  
  Αφήστε τα κρίνα της κοιλάδας να ανθίσουν μέσα του,
  Και τα χερουβείμ παίζουν έναν αξιοπρεπή ύμνο...
  Ο Φύρερ θα έρθει kaput
  Οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Τα μέλη της Komsomol τρέχουν ξυπόλητα,
  Πατάνε στο χιόνι με τα γυμνά τους τακούνια...
  Χίτλερ φαίνεσαι μόνο cool
  Θα σε μεταφέρω σε μια δεξαμενή!
  
  Μπορούμε να νικήσουμε τους Ναζί
  Όπως πάντα, είμαστε ξυπόλητα κορίτσια...
  Ο πιο τρομερός ιππότης είναι η αρκούδα μας,
  Θα σκοτώσει τους πάντες με ένα πολυβόλο!
  
  Όχι, εμείς τα κορίτσια είμαστε ήδη πολύ κουλ,
  Κυριολεκτικά ξεσκίζουμε όλους τους εχθρούς...
  Τα νύχια, τα δόντια, οι γροθιές μας...
  Θα φτιάξουμε ένα μέρος σε έναν υπέροχο παράδεισο!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ψύχραιμος κομμουνισμός,
  Η χώρα ανθίζει σε αυτήν, πιστέψτε τις συμβουλές ...
  Και ο θλιβερός ναζισμός θα εξαφανιστεί,
  Θα τραγουδήσουν, πιστεύω, άθλους!
  
  Θα ανθίσει, πιστεύω ότι η άκρη είναι θυελλώδης,
  Από τη νίκη και πάλι είμαστε στη νίκη...
  Νίκησε τον Ιάπωνα Νικόλαο
  Οι Σαμουράι θα απαντήσουν για κακία!
  
  Δεν θα αφήσουμε τον εαυτό μας να γέρνει,
  Συντρίψτε τους εχθρούς μας με ένα χτύπημα...
  Αφήστε τον κυνηγό να γίνει παιχνίδι
  Συντρίψαμε τη Βέρμαχτ για καλό λόγο!
  
  
  Πιστέψτε μας να μην τα παρατήσουμε από το χέρι,
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν...
  Ακονίσαμε τις ξιφολόγχες μας από ατσάλι,
  Ο Φύρερ θα γίνει το είδωλο του μπουμπούν!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μου
  Ρωσικό ακορντεόν παίζει σε αυτό ...
  Όλοι οι λαοί είναι μια φιλική οικογένεια,
  Ο Άβελ θριαμβεύει, όχι ο Κάιν!
  
  Σύντομα θα είναι στη δόξα της ΕΣΣΔ,
  Αν και ο εχθρός μας είναι σκληρός, ύπουλος...
  Θα δώσουμε παράδειγμα για την ανδρεία,
  Το ρωσικό πνεύμα θα δοξαστεί στις μάχες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ο Μάιος του 1944 πέρασε γρήγορα... Η Αλμπίνα και η Αλβίνα μάζευαν λογαριασμούς στα αεροπλάνα.
  Είναι κορίτσια που σαν πάνω σε φτερά χερουβείμ ορμούν.
  Η Αλμπίνα καταρρίπτει ένα ρωσικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina είναι επίσης ξυπόλητη και με μπικίνι γκρεμίζει ένα σοβιετικό αεροπλάνο, το κάνει κομμάτια και τσιρίζει:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο 37 χιλιοστών, άρχισαν να πυροβολούν κατά σοβιετικών δεξαμενών.
  Βγάζουν νοκ άουτ τους τριάντα τέσσερις και τσιρίζουν:
  - Είμαστε τόσο κουλ!
  Η Αλμπίνα πατάει το πεντάλ με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και κελαηδάει:
  - Ας γίνει διάσημος ο κομμουνισμός!
  Και σπάει το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Ο Άλβινα πυροβολεί επίσης με ακρίβεια στον εχθρό, τον νοκ άουτ και τσιρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Η αλήθεια μας είναι στην πυγμή!
  Τέτοια πνευματώδη κορίτσια... Και καταστρέφουν σοβιετικά συντάγματα... Για παράδειγμα, πήραν το IS-2. Έτσι του επιτέθηκαν από αέρος, και πώς το κάρφωσαν από ένα αεροπλάνο. Έσπασαν το μέταλλο και έκαναν τη δεξαμενή να καεί. Και πυροδότησε κιτ μάχης.
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Άλβινα σφύριξε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας! Για τον κομμουνισμό!
  Τα κορίτσια έχουν ήδη αναλάβει την ολοκληρωτική εξόντωση των αντιπάλων.
  Και ο Κόκκινος Στρατός συνετρίβη με αυτοπεποίθηση.
  Και η Γκέρντα πολέμησε στο πλήρωμα του "Πάνθηρα" της -2 και επιδόθηκε σε ολοκληρωτική καταστροφή.
  Το κορίτσι έδειξε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έριξε κάτω ένα τριάντα τέσσερα και βρυχήθηκε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού με τον Άρειο τρόπο!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο σοβιετικό τανκ, έσπασε την πανοπλία και φώναξε:
  - Για μεγάλη επιτυχία στον κόσμο!
  Γαμημένο χωρίς πολλή τελετή και η Χριστίνα. Ναι, το έκανε τόσο εύστοχα, χτύπησε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα με τη γυμνή φτέρνα της και φώναξε:
  - Για τα μεγάλα σύνορα!
  Η Μάγδα έριξε κι αυτή ένα βλήμα με τη σειρά της και φώναξε:
  - Για το νέο άριο τάγμα!
  Τότε τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν από κοινού:
  - Είμαστε όλοι φαν της ελευθερίας, παλεύουμε για μια νέα τάξη! Σε λίγο οι λαοί θα γίνουν Άριοι, πολεμάμε με φωτιά και σπαθί!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, αποδείχτηκαν πολύ μάχιμοι. Και αν καταρρίψουν τον εχθρό, τότε μέχρι το τέλος.
  Η Σοβιετική Ένωση δέχεται επίθεση από ανώτερες δυνάμεις. Η Ιαπωνία πιέζει να μπει από τα ανατολικά.
  Δύο Ιάπωνες πιλότοι, η Toshiba και η Toyota, επιτίθενται στις σοβιετικές θέσεις από αέρος.
  Και οι δύο γιαπωνέζες είναι πολύ όμορφες και ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Η Toshiba κάνει μια αεροπορική προσέγγιση, σπάει την οροφή ενός σοβιετικού τανκ και βρυχάται:
  - Είμαι ένα τέρας από την ιαπωνική κόλαση!
  Η Toyota, πιέζοντας τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του στο πεντάλ και κόβοντας τον εχθρό, ουρλιάζει:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών της Ιαπωνίας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι καταπληκτικά. Και συντρίβουν τους εχθρούς πολύ ενεργά.
  Και η ΕΣΣΔ χάνει πραγματικά από τους σαμουράι. Και είναι κατανοητό το γιατί. Πού να αντισταθείς σε τέτοιο φανατισμό και τεχνολογία.
  Γιαπωνέζικα κορίτσια εδώ στο φως, αλλά εύστροφα τανκς διαπερνούν και ο Κόκκινος Στρατός αλωνίζεται ειδικά.
  Οι μονάδες τανκ δεν αστειεύονται.
  Η Toshiba έριξε βόμβες στις σοβιετικές θέσεις από αέρος, και μερικά όπλα πέταξαν και κελαηδούσαν:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Μετά θα γελάσει...
  Η Toyota κατά την πτήση σημείωσε:
  - Οι Ρώσοι θεοί είναι περίεργοι. Προσκυνούν τον άνθρωπο που σταυρώθηκε στον σταυρό και τον θεωρούν Θεό. Έστω και με κάποιο τρόπο γίνεται αστείο!
  Η Toshiba γέλασε ως απάντηση, σχολιάζοντας:
  - Και εμείς οι ίδιοι σύντομα θα γίνουμε θεοί και θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της Θεότητάς μας!
  Και τα κορίτσια είναι πολύ πρόθυμα να γελάσουν.
  Η Toyota γέλασε:
  - Η δύναμή μας είναι στην ενότητα!
  Η Toshiba επιβεβαίωσε επιθετικά αυτό:
  - Η δύναμή μας, η γροθιά μας!
  Και πάλι, από τον ουρανό, θα καταρρίψουν ένα ρεύμα οβίδων αεροσκάφους στον εχθρό, σπάζοντας τα τριάντα τέσσερα.
  Είναι τσακωμένες κοπέλες και λένε τι άλλο. Η Ιαπωνία θα καταβροχθίσει και θα κάψει τους πάντες.
  Και όταν ένας πρωτοπόρος βασανίζεται, αποδεικνύεται εξαιρετικά επιθετικός.
  Ειδικά αν οι γόβες του αγοριού είναι τηγανητές. Αυτό είναι ό,τι περισσότερο δεν είναι ούτε σούπερ δράση...
  Και τα κορίτσια φωνάζουν με τα πνευμόνια τους...
  Και τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν επίσης θαρραλέα και καταρρίπτουν τους αντιπάλους. Και ενεργούν νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και εμβολίζουν.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova είναι πολύ δραστήριες καλλονές στον ουρανό.
  Και καταρρίπτουν τους Ναζί, παρόλο που αυτά τα αεροπλάνα είναι πιο δυνατά.
  Η Αναστασία πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδάει:
  - Δεν είναι κακό να είσαι δυνατός, να είσαι σίγουρος!
  Η Ακουλίνα πατάει τη σκανδάλη με τη γυμνή της φτέρνα και επιβεβαιώνει:
  - Θα νικήσουμε πολύ δυνατά τους ναζί!
  Και τα δύο κορίτσια τραγούδησαν:
  - Δυνατό, δυνατό, πολύ δύσκολο να νικηθεί! Δυνατό, δυνατό, πολύ δύσκολο να νικηθεί!
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές άρχισαν να διαβάζουν φτερωτούς αφορισμούς που κάλπαζαν σαν άλογα, ή μάλλον νεαροί επιβήτορες.
  Ένας πολιτικός συχνά φοβίζει για να βάλει ζυγό στους ψηφοφόρους!
  Ένας κόκορας πολιτικός τσακίζει τους ψηφοφόρους σαν κότες!
  Ο πολιτικός ονειρεύεται να καβαλήσει ένα άσπρο άλογο για να βάλει ζυγό στον ψηφοφόρο!
  Η αλεπού είναι μικρή με κυνόδοντες, και θέλοντας να τους καταπιεί, γενικά τους κρύβει!
  Ένας πολιτικός που μιλάει πολύ για ανθρωπιά είναι τυπικός κανίβαλος!
  Και μια αρκούδα μπορεί να νανουριστεί με γλυκές ομιλίες!
  Για έναν αλκοολούχο, η πικρή βότκα είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Ένας ράφτης θα λέει ψέματα και δεν θα κοκκινίζει, ένας πολιτικός θα "κοκκινίζει" και θα λέει ψέματα!
  Μια γυναίκα, έχοντας πετάξει τα παπούτσια της, φορά έναν άντρα, σε επίπεδο αλήτη!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, συντόμευσε την απληστία σου!
  Ακόμη και στη φαινομενική αδιαφορία του Παντοδύναμου βρίσκεται η αγάπη - εξάλλου, τα παιδιά θέλουν πρώτα απ 'όλα να ξεφύγουν από τη φροντίδα των γονιών τους!
  Ο Θεός καθυστερεί την τιμωρία του κακού για να δώσει μια ευκαιρία στον αμαρτωλό!
  Το ταλέντο και η εργατικότητα ως σύζυγος γεννούν την επιτυχία μόνο σε ζευγάρια!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό - αν πνιγείς μέσα του!
  Η εξαπάτηση είναι σαν το κρασί και είναι νοσηρή και γλυκιά και δύσκολο να σταματήσει!
  Η αγάπη είναι σαν ένα βλήμα κατακερματισμού - σπάει την καρδιά, ταρακουνάει τον εγκέφαλο, βγάζει τσέπες, πηγαίνει στο πλάι!
  Ο άνθρωπος είναι κατά κάποιο τρόπο ίσος με τον Θεό - ο Παντοδύναμος δημιούργησε το σύμπαν και ο άνθρωπος γέννησε τη βλακεία: και τα δύο είναι άπειρα!
  Η επιτυχία που χτίζει πάνω στο αίμα - περιμένει τη μοίρα ενός μαχαιρωμένου χοίρου. Θα φάνε τους συμπολεμιστές τους - το αποτέλεσμα του θυμού είναι λυπηρό!
  Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε μια φήμη είναι μια θηλιά στο λαιμό σας! Τέλος πάντων, μην το αφήσετε να πέσει!
  Δεν μπορείτε να ξαπλώσετε κάτω από μια αρκούδα για μεγάλο χρονικό διάστημα - θα σας συντρίψει!
  Μερικές φορές η γυναίκα είναι σαν μαμούθ αντί για κουβέρτα!
  Ένας συγγραφέας που προσπαθεί να θερίσει χαρτονομίσματα - δεν θα σπείρει καλό, αιώνιο!
  Μια χώρα χωρίς νόμο είναι σαν ένα σώμα χωρίς σκελετό! Μόνο για να μην αποστεωθούν - χρειάζονται εκλογές!
  Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα - ξεχάστε την αμοιβή!
  Η πιο επιδέξια εξαπάτηση είναι όταν δεν λες ψέματα, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει!
  Φυσικά, η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης!
  Στη μάχη, φέρνει νίκη - γενναιότητα και καλή νοημοσύνη.
  Για να νικήσεις, πρέπει πρώτα να δεις πού!
  Ο πρόσκοπος είναι ο σιδεράς της νίκης!
  Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει - δεν μπορεί να θεραπεύσει κάθε έξυπνος!
  Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι γιατροί!
  Σε ποιους οι γιατροί και σε ποιους οι δήμιοι!
  Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία - χωρίς ανδρεία δεν υπάρχει νίκη!
  Οι ιδέες του κομμουνισμού είναι το όριο της βλακείας: αν αναλάβουν να τις εφαρμόσουν ζεστά κεφάλια και κρύες καρδιές!
  Ο κομμουνισμός είναι ελαφρύς, αλλά όσοι είναι πολύ λιπαροί καίγονται!
  Αν δεν έχεις υπομονή, το τραγούδι βοηθάει!
  Οι άνθρωποι είναι σαν το σίδερο - μέχρι να κρυώσει, δώστε του το επιθυμητό σχήμα!
  Εάν θέλετε να γίνετε δημοφιλείς - χρησιμοποιήστε βία πιο συχνά!
  Η βαθμολογία είναι σαν το κολασμένο γρασίδι - μεγαλώνει όταν το ποτίζεις με δάκρυα και αίμα!
  Οι άνθρωποι είναι σαν τα ζιζάνια - όσο πιο πολύ πατάς, τόσο ψηλότερα απλώνεται!
  Η ενότητα είναι το κλειδί της νίκης!
  Η πειθαρχία είναι εργαλείο νίκης! Το μυαλό παίζει με αυτό!
  Ενότητα, θάρρος, ανιδιοτέλεια - τα κλειδιά για τη νίκη, την ελευθερία, την ευτυχία! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός, και χωρίς στρατό δεν μπορεί κανείς να βρει ελευθερία!
  Η εργασία μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιάζεται με το μυαλό θα δώσει ελευθερία, και μαζί με την καλή τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή μιας πυραμίδας - πρέπει να υπάρχει μόνο μία, διαφορετικά ακόμη και μια τέτοια συμπαγής δομή θα καταρρεύσει!
  Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος, όπως το μήκος των μαλλιών με το μυαλό!
  Καμία ανδρεία των προγόνων δεν θα βοηθήσει τον δειλό!
  Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός ομιλητή και ενός δειλού!
  Το πιο τρομερό όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια ενός αχρείου!
  Ο κύριος πλούτος ενός άνδρα: η ισχύς, είναι επίσης η κύρια αιτία της καταστροφής!
  Το καλύτερο επάγγελμα είναι η πορνεία, συνδυάζεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και κάθε φορά ένας νέος συνεργάτης - χωρίς ρουτίνα!
  Η γενεαλογία του ήρωα - μπορείτε να καυχηθείτε για έναν αιώνα, αλλά μπήκατε στο πεδίο της μάχης - δειλά ορμάει προς τα πίσω!
  Ένα μπουκάλι βότκα είναι σαν μια χειροβομβίδα - σε γκρεμίζει, γκρεμίζει το μυαλό σου, συνθλίβει το εσωτερικό σου!
  Όταν η καρδιά γεμίζει με έλεος, για κάποιο λόγο το πορτοφόλι είναι άδειο!
  Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος υποτάσσεται σε τρία πράγματα - τη λογική, την αγάπη, τον Θεό!
  Η αγάπη είναι σαν ένα τριαντάφυλλο - δεν ανθίζει για πολύ, αλλά πονάει!
  Ένας δούλος στην ψυχή του είναι υποταγμένος - στα πάθη, στη λαγνεία, στους δούλους του Θεού!
  Η τύχη είναι ασταθής σαν την άμμο - μόνο η επιμέλεια θα τη δέσει με το τσιμέντο!
  Μια κούπα κρασί είναι σαν ωκεανός - αν παρασυρθείς, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου!
  Οι γυναίκες αγαπούν την ανδρική δύναμη, αλλά όχι στην περίπτωση που τη βιώνουν μόνες τους!
  Η αγάπη είναι σαν μια βάρκα, αν κωπηλατήσεις πολύ γρήγορα θα ανατραπεί και θα βυθιστεί!
  Την κατάλληλη στιγμή εισάγει άρθρο - αποπλάνηση ενηλίκων από μικρούς!
  Δεν μπορείς να βάλεις χειροπέδες στην αγάπη!
  Το φυσικό δεν είναι εγκληματικό!
  Η αγάπη είναι ένα τρυφερό συναίσθημα, αλλά τα πιο χοντρά δεσμά δεν κρατάνε!
  Αν λειτουργούσαν όλοι οι νόμοι, η χώρα θα μετατρεπόταν σε φυλακή όπου στρατολογούνται φρουροί από το εξωτερικό!
  Η αρχή του αναπόφευκτου της τιμωρίας δεν λειτουργεί γιατί δεν μπορείτε να συλλάβετε τον εαυτό σας!
  Οι γιατροί δεν πρέπει να περάσουν από τη διαδρομή με εμπόδια. Μετά από αυτό, τα χέρια θα τρέμουν και η γλώσσα θα κουνιέται και ένα ποτήρι βότκα, σε αντίθεση με το hangover, δεν θα βοηθήσει!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό - πολύωρη αδράνεια!
  Επιστημονική ανακάλυψη: συλλήφθηκε προοδευτικά - ενσωματώθηκε επιθετικά!
  Όχι τόπος σκέψης για προβληματισμό, αλλά τόπος τσακωμών και τρέλας!
  Όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας προέρχονται από τον εγωισμό, η ευημερία είναι δυνατή μόνο με κοινές προσπάθειες!
  Ένα άτομο χωρίς ομάδα είναι σαν μια χόβολη, χωρίς φωτιά - δίνει λίγο φως και γρήγορα σβήνει!
  Η πατρίδα ζεσταίνεται - καλύτερα από μια φωτιά!
  Και το ζώο είναι καλύτερο στο κοπάδι!
  Η λογική δεν πρέπει να υπηρετεί τα ένστικτα - το μυαλό του πόθου!
  Θα γίνει πόλεμος - θα γίνει άθλος!
  Μύες χωρίς μυαλό, αυτό είναι μια χούφτα κρέας - πάνω στο οποίο κλαίει ένα τηγάνι!
  Από τους δύο μονομαχητές, ο ένας είναι ανόητος, ο άλλος είναι σκάρτο!
  Όσο πιο ψηλά πετάει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολύ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του!
  Έμεινε μόνος του, ο σκύλος νοσταλγεί το ραβδί του ιδιοκτήτη!
  Μόνο αυτός έχει φτερά - που το μυαλό του δεν έχει συνηθίσει να σέρνεται!
  Είναι κακό όταν είσαι μόνος σαν σνομπ!
  Είστε μόνοι και οι εχθροί είναι λεγεώνες!
  Ακόμα και έναν ελέφαντα μπορεί να τον φάει ένα ζωύφιο!
  Αν τα σφάλματα δεν είναι ένα εκατομμύριο!
  Ο αρχηγός της χώρας πρέπει να είναι αδελφός με τους ανθρώπους, όχι αδελφός!
  . Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν ξηρό βράχο στον ωκεανό παρά μια εφεύρεση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Νίκη ως γυναίκα - προσελκύει με λαμπρότητα, αλλά τρομάζει σε ένα τίμημα!
  Η φωτιά θεός του πολέμου και όπως οι άλλοι θεοί απαιτεί προσοχή και θυσία!
  Ένα ξίφος, σαν σταγόνα βροχής, θα πέσει και θα σκορπιστεί, και όταν είναι πολλά, θα γεννηθεί η νίκη!
  Απλά μην τραγουδάτε - για την ειρήνη!
  Η καρδιά μου είναι λυπημένη - το στομάχι μου είναι άδειο!
  Πρώτα το μπολ και μετά οι σκέψεις!
  Η νίκη αξίζει την τιμή!
  Η τιμή είναι μια σχετική έννοια και πρέπει να εφαρμόζεται κυρίως στους στρατιώτες σας!
  Ποιος πίνει πριν τον αγώνα - hangover στον κάτω κόσμο!
  Οι σωλήνες είναι αθόρυβοι, γιατί οι λεπίδες τραγουδούν - ο χάλυβας είναι πιο δυνατός και δυνατότερος από τον χαλκό!
  Στρατός χωρίς διοικητές είναι σαν κοπάδι προβάτων χωρίς βοσκό, αν δεν φάει ένας λύκος, τότε θα τρομάξει!
  Η πτήση είναι περισσότερη ανοησία παρά δειλία! Εξάλλου, οι περισσότεροι στρατιώτες πεθαίνουν όχι στη μάχη, αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα κόκαλα δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
  Η δίωξη μετατρέπει τον πολεμιστή σε δήμιο, τον δειλό σε γενναίο, τον ταπεινό άνθρωπο σε αυθάδη!
  Η φαντασία είναι ένας διαγωνισμός παραλογισμού και παραλογισμού! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πλέον επιστημονικό και λογικό είδος!
  Στον πόλεμο, όπως σε μια όπερα - ο καθένας τραγουδά το δικό του, μόνο ένας προφήτης μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι σύγχρονες γυναίκες συγχωρούν στον άντρα τα πάντα - εκτός από τη φτώχεια!
  Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κατασκόπων και προσκόπων;
  Ξέρω! Έχουμε μόνο ανιχνευτές - οι ξένοι έχουν συμπαγείς κατασκόπους!
  Τι είναι καλύτερο με ένα άδειο κεφάλι ή ένα άδειο πορτοφόλι; Φυσικά με άδειο κεφάλι - όχι τόσο αισθητό!
  Το μυαλό είναι ο καλύτερος συλλέκτης πλούτου!
  Μυαλό και τύχη: ένα ερωτευμένο ζευγάρι - γεννήστε επιτυχία, πλούτο, θέση, αλλά γρήγορα διαλύστε!
  Είναι πιο εύκολο για τους περήφανους άντρες να ακούσουν συμβουλές όταν τις δίνει μια γυναίκα - εκτός αν είναι σύζυγος!
  Μια σοφή σύζυγος αξίζει μια περιουσία! Και μια επιχειρηματίας σύζυγος μπορεί να του κάνει μήνυση!
  Ποιος εκτιμά την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και ποιος εκτιμά τα μετρητά!
  Η ανθρωπότητα μπορεί να καταστραφεί από δύο πράγματα - τους υπολογιστές και τους επιστήμονες υπολογιστών. Ο πρώτος θα ατροφήσει το μυαλό, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί!
  Σύντροφος στον πόλεμο και μια χειροβομβίδα!
  Γενικά, ένα ρόδι που λέει ανέκδοτα είναι σαν ένα αυγό Faberge που χρησιμοποιείται για να σπάει ξηρούς καρπούς!
  Το ταλέντο είναι σαν μια ψυχή: είναι αδύνατο να αφαιρεθεί, αλλά μπορεί να καταστραφεί!
  Η εκδίκηση δεν αξίζει τιμή - η ανταπόδοση της ευπρέπειας!
  Ο φθόνος είναι το μικρόβιο του εγκλήματος, το συμφέρον ποτίζει, η αδράνεια τρέφεται!
  Η τεμπελιά είναι το χειρότερο απ' όλα τα εγκλήματα!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις με ένα σπαθί με αξιοπρέπεια - παρά να ζεις ένα βόδι που το οδηγεί ένα μαστίγιο σε ένα στασίδι!
  Στον πόλεμο, το θάρρος μπορεί να νικήσει την πονηριά, αλλά η πονηριά ποτέ δεν μπορεί να νικήσει το θάρρος!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή, και ο θάνατος άξιος και όμορφος!
  Η σεμνότητα είναι μια σπάνια ιδιότητα για έναν διοικητή, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη!
  - Το τσακάλι είναι σύμφωνο με τη λέξη κόπρανα!
  Το λιοντάρι έχει μόνο ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το τσακάλι - την ικανότητα να πεθαίνει με αξιοπρέπεια!
  Η τεχνική είναι ο δήμιος της ανδρείας!
  -Μα δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της τεχνολογίας, τόσο περισσότερη ευφυΐα και επινοητικότητα απαιτείται στο πεδίο της μάχης!
  Εκεί που ξεκινούν τα συμφέροντα της Πατρίδας, τελειώνει η προσωπική ευημερία!
  Η ελευθερία πρέπει να συνδυάζεται με πειθαρχία. Η αναρχία είναι το αντίθετο της ελευθερίας!
  Η δυνατή μνήμη είναι ο καλύτερος μέντορας! Γενικά, η ελευθερία μπορεί να κερδηθεί με το σπαθί, αλλά μόνο με τη βοήθεια της λογικής μπορεί να διατηρηθεί!
  - Όταν ένας δυνατός πολεμιστής σώζει έναν άλλον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τιμή για αυτό!
  Άλλωστε, όταν η ανδρεία καίει στην καρδιά σας, θα σηκώσετε την ασπίδα σας για την υπεράσπιση των σκλάβων!
  Η κακία ενός κάθαρμα δεν αποτελεί δικαιολογία για έναν έντιμο, αφού η παρουσία βρωμιάς δεν δικαιολογεί έναν βρώμικο!
  Η αγάπη δεν είναι ποτέ φθηνή - ειδικά αν πληρώνεις όχι με το πορτοφόλι σου, αλλά με την ψυχή σου!
  Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το χυμένο αίμα είναι αν τα δάκρυα σταματήσουν να κυλούν ως αποτέλεσμα!
  Αυτοί που υπηρετούν για χρήματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ταιριάξουν στη μάχη με εκείνους που οδηγούνται από μια γενναία καρδιά και την επιθυμία για ελευθερία!
  Το δάκρυ ενός παιδιού είναι επικίνδυνο γιατί μετατρέπεται σε μαινόμενο ρυάκι που ξεβράζει πολιτισμούς!
  Η θέση του διοικητή δεν είναι επιπλέον κολλήσεις, αλλά επιπλέον ευθύνη και βαρύ φορτίο!
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις ένα δάκρυ για ένα παιδί!
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Τα κορίτσια φαίνεται να είναι πνευματώδη με αφορισμούς δασκάλων. Και αν αρχίσουν να καταστρέφουν τον εχθρό, τότε δεν μπορεί να σωθεί από αυτούς.
  Στα τέλη Μαΐου 1944 ξεκίνησε η ναζιστική επίθεση προς την κατεύθυνση του Σαράτοφ.
  Το Shturmlev συμμετείχε στις μάχες, μια μηχανή στο σασί του πρώην λιονταριού, με έναν ακόμη πιο ισχυρό εκτοξευτή βομβών με διαμέτρημα 450 mm, που κυριολεκτικά συνθλίβει και καταστρέφει τα πάντα, σκίζοντας και διαπερνώντας την κολοσσιαία δύναμη της χοάνης .
  Και ένας τέτοιος πύραυλος θα πάρει αμέσως ένα ολόκληρο μπλοκ και θα το γκρεμίσει.
  Το "Shturmlev" υπό τον έλεγχο μιας ομάδας Γερμανών κοριτσιών, πυροβολεί σε σοβιετικές θέσεις.
  Η Τζέιν κλείνει το μάτι στις φίλες της και πατώντας τα γυμνά της πόδια, λέει:
  - Σαρώνουμε επιμελώς τους εχθρούς και τους μετατρέπουμε σε τυπικά φέρετρα!
  Η Γκριγκέτα κλείνει το μάτι ως απάντηση, πατάει το μοχλό με το γυμνό της πόδι και τσιρίζει:
  - Θα παίξουμε και θα νικήσουμε τους εχθρούς!
  Η Μαλάνια σημείωσε:
  - Ενάντια στη μηχανή Shturmlev, οποιαδήποτε σοβιετική οχύρωση είναι ανίσχυρη!
  Η Μόνικα, χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα, επιβεβαίωσε:
  - Είμαστε πραγματικά γεννημένοι για να κερδίζουμε!
  Η Τζέιν έβγαλε:
  - Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά φυσιογνωμία που προσελκύει όσους αναζητούν συγκίνηση!
  Ο Γκριγκέτα, πυροβολώντας τις σοβιετικές μονάδες με πολυβόλο, εξέδωσε:
  - Γυναίκα είναι ένα περιστέρι που δαγκώνει τον δρυοκολάπτη σαν χαρταετό!
  Η Μόνικα, πυροβολώντας Ρώσους στρατιώτες, σημείωσε:
  - Μια γυναίκα έχει πάντα επτά Παρασκευές την εβδομάδα και χωρίς κυριακάτικο δώρο από συζυγικό χρέος, έχει πάντα ρεπό!
  Η Malanya, γελώντας, απάντησε:
  - Ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος σε όλα, είναι ανίσχυρος να μαλώσει μια γυναίκα!
  Η Τζέιν συμφώνησε με αυτό, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Αν και ο Θεός είναι παντοδύναμος, δεν μπορεί να κλείσει το στόμα μιας γυναίκας, και να σταματήσει την πολιτική!
  Λογικά παρατήρησε η Γκριγκέτα πυροβολώντας με το γυμνό της τακούνι πατώντας:
  - Ο πολιτικός δεν έχει συνείδηση, η γυναίκα έχει την αίσθηση του μέτρου και η γυναίκα πολιτικός έχει όλα τα συναισθήματα χωρίς μέτρο!
  Η Μόνικα, πυροβολώντας τα σοβιετικά στρατεύματα και χτυπώντας τα μέχρι θανάτου, σημείωσε:
  - Η γυναίκα είναι λουλούδι, φραγκόσυκο σαν τριαντάφυλλο, αλλά το γλυκό της άρωμα προσελκύει κατσίκες και κηφήνες!
  Η Malanya, χτυπώντας τους σοβιετικούς στρατιώτες και καταστρέφοντας τα καταφύγια, έτριξε:
  - Ο ψηφοφόρος πέφτει στην παιδική ηλικία, ψηφίζοντας τις απεχθή γριές βελανιδιές με τις κουφάλες!
  Τα κορίτσια έδειξαν το πνεύμα τους και συνέχισαν.
  Και από ψηλά βούτηξαν και επιθετικά αεροσκάφη. Και έτσι τα σοβιετικά στρατεύματα αλώνισαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Οι Γερμανοί έχουν γίνει τόσο ψύχραιμοι. Και η επιχειρησιακή τους ικανότητα βελτιώθηκε.
  Και έτσι συνέχισαν τα συστήματα "Chess Horse", τηλετανκ ελεγχόμενα μέσω ασυρμάτου.
  Και αυτό ήταν πρόβλημα για τους Σοβιετικούς στρατιώτες. Και οι Ναζί κέρδισαν τον Κόκκινο Στρατό.
  Αλλά και τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν πολύ θαρραλέα.
  Η μάχη εκτυλίχθηκε για τον Kamyshin. Εδώ πάλι η Αλένκα είναι στη μάχη.
  Και το κακοποιημένο, αλλά όχι παραδομένο τάγμα της.
  Η Αλένκα είπε χαμογελώντας:
  - Σε κάθε πόλεμο η ζωή του στρατιώτη είναι πολύτιμη!
  Και πώς πετάει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Αυτοί είναι πολεμιστές - η υψηλότερη τάξη ...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να γίνει να καταρρεύσει σαν λοξότμητο κούτσουρο, αλλά να μην τον βάλουν στα γόνατά του και να τον κάνουν να κουνιέται σαν λεύκη!
  Η Άλλα, πυροβολώντας και δίνοντας ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, έτριξε:
  - Αν δεν θέλεις να τηρήσεις τη στρατιωτική πειθαρχία, θα λυγίσεις την πλάτη σου σαν αιχμάλωτος!
  Η Μαρία, πυροβολώντας αντιπάλους, εξαπολύοντας δολοφονικό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Υπάρχει πολλή βρωμιά στον κόσμο μας, μόνο σπάνιοι πρίγκιπες!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και τους κόβει κατά ριπάς, και στη συνέχεια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός έχει μακρά γλώσσα, αλλά για να φέρει εις πέρας ό,τι έχει κοπανίσει - τα χέρια του είναι κοντά!
  Marusya, πυροβολώντας τον εχθρό, και κουρεύοντας τις τάξεις των Γερμανών και ξένων στρατιωτών, vyaknula:
  - Ο πολιτικός βιάζεται να υποσχεθεί, αργεί να εκπληρώσει, ζητά ελεημοσύνη, και συγχώρεση για δόλο!
  Τα κορίτσια είναι καλά και μαχητικά. Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Πολλές καταστροφές.
  Το γερμανικό τανκ "Maus", αν και όχι αρκετά σειριακό, εξακολουθεί να εμφανίζεται στα μέτωπα. Και τα κανόνια του βρυχώνται και πυροβολούν. Και ανεβάζει την καταστροφή στα χαρακώματα απίστευτη.
  Αλλά τα κορίτσια πυροβολούν από κανόνια εναντίον του ποντικιού. Αν και τα κοχύλια αναπηδούν σαν μπιζέλια. Όμως οι Γερμανοί συνεχίζουν να πιέζουν και να πιέζουν.
  Και σουτάρουν με μεγάλη ακρίβεια.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ τρέχουν τριγύρω, αναβοσβήνουν τα γυμνά τους τακούνια και τρίζουν:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Η Βιόλα, πυροβολώντας το γερμανικό πεζικό, τσίριξε:
  - Όταν μια γυναίκα δεν έχει αρκετά παπούτσια, βάζει έναν άντρα ξυπόλυτο!
  Και το κορίτσι θα γελάσει και θα δείξει τη γλώσσα της.
  Οι πολεμιστές πρέπει να πούμε ότι είναι αστείοι. Κι αν τους χτυπήσουν, τους χτυπούσαν θανάσιμα.
  Η Βιόλα και η Μαργαρίτα, σχεδόν γυμνές μόνο με εσώρουχα, τσακώνονται, φέρνοντας βλήματα και πυροβολώντας με ακρίβεια. Και δεν μπορούν απλά να σταματήσουν.
  Η Μαργαρίτα, τρίζοντας, λέει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Viola επιβεβαιώνει επιθετικά:
  - Μεγάλη δόξα στην εποχή της αλλαγής!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να σημειωθεί, αποδείχθηκαν εξαιρετικά επιθετικά κορίτσια.
  Η Βερόνικα φέρνει επίσης κοχύλια, αναβοσβήνει τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της και τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Αυτή είναι η μαχητική τους αντίληψη. Και πόσο άγρια και μανιασμένα πολεμούν.
  Και τα γυμνά, μαυρισμένα γόνατα τρεμοπαίζουν.
  Η Ταμάρα επίσης τσακώνεται. Βγήκε από τον Καύκασο που καταλήφθηκε από τους Ναζί και ξανά στις τάξεις. Παλεύει με την σαρκοφάγη αίσθηση του αίματος. Πολεμάει με κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Η Ταμάρα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζει τους Ναζί και τρίζει:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και δίνει μια εύστοχη ριπή από το μηχάνημα ...
  Τα κορίτσια φαίνονται να κάνουν κολοσσιαία θαύματα. Και έχουν μια φωτιά που απειλεί να κάψει το σύμπαν.
  Η Βερόνικα, πυροβολεί, τραγουδά:
  Θα είναι ενδιαφέρον, αναμφίβολα
  Όλα στον κόσμο θα παρέχουν ένα πρόγραμμα!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του.
  Ταμάρα, πυροβολισμοί, βρυχηθμοί:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat! Το Heroes of Russia συλλέγει συναγερμό!
  Και έδωσε στροφή από το πολυβόλο. Έκοψε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Μια γυναίκα είναι κυρίως μια αλεπού που θέλει να κάνει λάσο σε ένα λιοντάρι, αλλά συνήθως πέφτουν γαϊδούρια στο λάσο της!
  Η Βικτώρια πυροβολώντας και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας άλλο ένα δώρο θανάτου, εξέδωσε:
  - Μια γυναίκα είναι ένα κοτόπουλο που αγαπά τα χρυσά αυγά, φέρνοντας στον φορέα τους μόνο μια απώλεια!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια. Πολεμούν τόσο αξιοθαύμαστα με κολοσσιαία πίεση.
  Η Ταμάρα σημείωσε ενώ πυροβολούσε κατά ξένων μεραρχιών:
  - Η γυναίκα είναι κοτόπουλο, μόνο αυτή μπορεί να φέρει χρυσά αυγά σε αυτόν τον άντρα, που είναι αληθινή αλεπού!
  Η Βερόνικα πυροβολώντας και βγάζοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Μια αληθινή αλεπού και ένας κόκορας θα σας κάνουν να γεννήσετε χρυσά αυγά!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της, σημείωσε:
  - Τα νύχια της αλεπούς δεν είναι λιονταριού, αλλά θα σκίσει τρία δέρματα από τον βασιλιά των θηρίων!
  Η Βιόλα, βγάζοντας τα δόντια της επιθετικά, παρατήρησε:
  - Αυτός που δεν είναι αλεπού με το μυαλό του δεν είναι ούτε λιοντάρι!
  Οι πολεμιστές φαίνονται με μεγάλες φιλοδοξίες ενός μαχητή. Και αν ξεκινήσουν.
  Ο Ολυμπιάς, πυροβολώντας και παίρνοντας δυνατά πόδια, σήκωσε ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά και το εκτόξευσε. Η μάζα των Ναζί διαλύεται και η όμορφη κοπέλα βρυχάται:
  - Κυβερνήστε την ΕΣΣΔ και τραγουδήστε ένα τραγούδι στον Εωσφόρο! Θα τους κερδίσουμε όλους!
  Ο Ολυμπιάς, όμως, δεν ξέχασε και αφού πυροβόλησε, μίλησε:
  - Μια γυναίκα αλεπού είναι σε θέση να πείσει οποιονδήποτε άντρα ότι είναι λιοντάρι, που αναπαράγεται σαν απλός γάιδαρος!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, συμφώνησε με αυτό:
  - Μια θηλυκή λέαινα με μόνο μυαλό αλεπούς και λαβή λύκου!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε, κουρεύοντας τους αντιπάλους:
  - Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που βρυχάται, αλλά αυτό που σκίζει πολύ πράσινο!
  Η Βιόλα, διεξάγοντας εύστοχα πυρά στον εχθρό και κουρεύοντάς τον, παρατήρησε:
  - Όταν ένας πολιτικός δεν είναι αλεπού, τότε του κόβουν τρία δέρματα και του φορούν τον γιακά!
  Η Βικτώρια, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι, και μετά ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου με γυμνό πόδι με μια θανατηφόρα δύναμη, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός έχει φαρδύ κώλο να κάθεται σε δύο καρέκλες, αλλά έχει πλάτος ψυχής μόνο στα λόγια!
  Η Ολυμπία, υποκύπτοντας στο βαρέλι με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και ανατινάζοντας τη δεξαμενή του Λιονταριού, γρύλισε:
  - Ένα τανκ τρυπιέται με βλήμα με πυρήνα ουρανίου, ένας πολιτικός διαπερνά χωρίς καρδιά, αλλά με χρυσό πουγκί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Ο Kamyshin εγκαταλείφθηκε. Και στις αρχές Ιουνίου 1944, οι μάχες ξεδιπλώθηκαν για το Σαράτοφ.
  Εδώ οι μάχες είναι τόσο ενεργές. Και επίσης κορίτσια, όπως πάντα, στις μάχες. Και τόσο χαριτωμένοι πολεμιστές.
  Η Αλένκα παλεύει και κόβει τους αντιπάλους με αυτόματες εκρήξεις και ολόκληρες τάξεις.
  Το κορίτσι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Έρχεται η νίκη μου!
  Και πάλι πυροβολεί κατά του εχθρού.
  Ο Anyuta πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Το κάνει με ακρίβεια και ακρίβεια. Τα πολυβόλα της είναι τόσο τραχιά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν εκρηκτικά πακέτα κολοσσιαίας δύναμης. Σκίζουν τους Ναζί και η κοπέλα τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  - Για τον κομμουνισμό!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τον εχθρό με κολοσσιαία ακρίβεια και κουρεύοντας τους εχθρούς, τσιρίζει:
  - Για την απέραντη Πατρίδα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα. Πρέπει να ειπωθεί η μάχη της μάχης.
  Και η ίδια η κοκκινομάλλα και με το ίδιο σορτσάκι. Και πυροβολεί με τόση ακρίβεια και ακρίβεια, και ο Φριτς ξαπλώνει.
  Η Μαρία πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια. Και είναι τόσο όμορφο κορίτσι, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους της.
  Μετά βρυχάται:
  - Κυβερνήστε την αυτοκρατορία της ΕΣΣΔ!
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης με ακρίβεια, χτυπά τους εχθρούς και βρυχάται:
  - Από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο στρατός μας είναι ο ισχυρότερος όλων!
  Και σουτάρει και με γυμνό πόδι.
  Στη συνέχεια, η Matryona θα εκτοξεύσει ένα φονικό βλήμα στον εχθρό. Και τον χτύπησε με ακρίβεια εκατό τοις εκατό. Φυσικά γυμνό τακούνι.
  Αυτά είναι σοβιετικά κορίτσια που δουλεύουν, αλλά τα γερμανικά δεν μένουν πολύ πίσω.
  Η Χριστίνα, η Μάγδα, η Μαργαρίτα και η Σέλλα αγωνίζονται στον Πάνθηρα. Το μηχάνημα, αν και δεν είναι ιδανικό, αλλά με όπλο ταχείας βολής, μεγάλης εμβέλειας, μέτρια ευκίνητο και καλή μετωπική θωράκιση.
  Τα γερμανικά κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι, παρά τη ζέστη του καλοκαιριού, ή μάλλον χάρη σε αυτό.. Και διεξάγουν μια μάχη ελιγμών.
  Εδώ η Χριστίνα κάνει ένα σουτ... Η οβίδα χτυπά τον πυργίσκο T-34-76 και τον τρυπάει. Τα σοβιετικά τανκς χτυπήθηκαν.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν στα πνεύμονά τους:
  - Το πήραμε!
  Τότε η Μάγδα σουτάρει. Η καλλονή με τα χρυσαφένια μαλλιά τράβηξε και αυτή.
  Ναι, λοιπόν, ο πύργος σκίστηκε στις τριάντα τέσσερις.
  Τα κορίτσια-τίγρεις πυροβολούν εναλλάξ. Και πολύ εύστοχα. Εδώ χτύπησαν ένα άλλο σοβιετικό τανκ.
  Ακολούθησε η Μάργκαρετ. Και χτυπήστε τα αυτοκινούμενα όπλα SU-76. Επιδέξια γαμημένο. Και τραγούδησε:
  - Η κολασμένη Γερμανία μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Στη συνέχεια πυροβόλησε από το κανόνι της Shell. Έπληξε το σοβιετικό τανκ KV-1S. Και η κοπέλα έκανε καλή δουλειά.
  Ναι, οι τέσσερις πολεμιστές με μπικίνι τσακώνονται και δεν φοβούνται το κρύο. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να πολεμούν, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για το Τρίτο Ράιχ.
  Εδώ είναι οι πιλότοι Albina και Alvina στον ουρανό. Και οι δύο καλλονές με μπικίνι και ξυπόλητες. Παλεύουν για τον εαυτό τους στο Focke-Wulfs. Και αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ σοβαρό.
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας από αεροβόλα, λέει:
  - Ενεργό κροκέ! Μην λυπάσαι για τη λέξη!
  Και πώς λάμπει ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο! Και θα καταρρίψει δύο σοβιετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα.
  Η Alvina έκοψε επίσης τρία με αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Η είσοδός μου θα είναι θανατηφόρα και βαρετή!
  Τότε η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έδειξε τα δόντια της! Είναι η ίδια γοητεία και γεμάτη εκπληκτική γοητεία.
  Η Αλμπίνα κόβει άλλο ένα αεροπλάνο Yak-9 και τσιρίζει:
  - Γιατί χρειαζόμαστε Σοβιετικούς πιλότους;
  Η Alvina καταρρίπτει το LAGG-5 και λέει με σιγουριά:
  - Για να κάνουμε λογαριασμούς εμείς οι Γερμανοί!
  Υπέροχο ζευγάρι κοριτσιών. Πώς άρχισαν να μαζεύουν βραβεία για τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς σε τέτοιες ομορφιές. Καταρρίπτουν αεροπλάνα και γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Και το κύριο μυστικό είναι στο κρύο, τα κορίτσια πρέπει να είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Μετά θα έρθουν οι λογαριασμοί.
  Και μην ντύνεσαι ποτέ. Και κουνήστε το γυμνό σας στήθος, και θα το έχετε πάντα σε υψηλή εκτίμηση!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού και τραγούδησε:
  - Σε μεγάλα ύψη και αστρική αγνότητα!
  Και έκλεισε το μάτι, πηδώντας και τραντάζοντας τα γυμνά πόδια της, βρυχώνοντας:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σε μια έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και πάλι το κορίτσι καταρρίπτει το αεροπλάνο με μια ενεργητική προσέγγιση.
  Και τότε η Alvina επιτίθεται στον εχθρό. Το κάνει με μια στροφή, βγάζει τα δόντια του και τρίζει:
  - Θα είμαι ο σούπερ πρωταθλητής του κόσμου!
  Και πάλι το αυτοκίνητο που χτύπησε η κοπέλα πέφτει. Ναι, ο Κόκκινος Στρατός είναι πολύ άσχημος.
  Και η Αλμπίνα βρυχάται με άγρια έκσταση:
  - Είμαι πλέον δήμιος, όχι πιλότος!
  Καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο και τα βλήματα ορμούν στον στόχο, υπάρχει άλλο τρέξιμο μπροστά!
  Ο πολεμιστής είναι εξαιρετικά επιθετικός.
  Εδώ είναι και τα δύο κορίτσια που επιτίθενται σε στόχους εδάφους. Η Αλμπίνα χτυπά γροθιές στα τριάντα τέσσερα και τσιρίζει:
  - Αυτό θα είναι το τέλος!
  Η Alvina χτυπά το SU-76 και ψιθυρίζει:
  - Για πλήρη καταστροφή!
  Και πώς κουνάει το γυμνό του πόδι!
  Τα κορίτσια πολεμούν εδώ, και από την πλευρά της ΕΣΣΔ, πολεμούν και τα κορίτσια, προσπαθώντας να προστατέψουν τον Γκούρεφ, όπου σπρώχνουν και τα ναζιστικά στρατεύματα, σαν όγκος σκορπιού.
  Η Αλένκα πολέμησε για τον Γκουρίεφ, ο οποίος κατακτήθηκε από τους Ναζί. Η απελπισμένη καλλονή πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα για τη Ρωσία και το εγγενές κόμμα!
  Τότε η Νατάσκα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σφύριξε:
  - Προστατεύουμε το κορίτσι ξυπόλητο!
  Αφού και η Anyuta, με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, έστειλε ένα δώρο θανάτου και φύσηξε:
  - Θα είναι υπέροχο χτύπημα!
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος πήρε και έστειλε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό κάτω άκρο της και τσίριξε:
  - Δείχνοντας το ραντάρ στον ουρανό!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Μαρία έδωσε το θάνατο στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια.
  Και τραγούδησε:
  - Στη Μαδαγασκάρη, στην έρημο και τη Σαχάρα! Παντού, είδα λευκό φως!
  Και τώρα η Marusya με τα γυμνά της πέλματα θα πετάξει ένα ολόκληρο μάτσο και θα τραγουδήσει:
  - Στη Φινλανδία, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, στη Σουηδία, θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια!
  Ναι, τα έξι κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Αλλά ο Φριτς πήρε το Κουρσκ ούτως ή άλλως...
  Όχι, για να μην αντισταθούμε σε τέτοιες ανώτερες δυνάμεις. Οι φασίστες κολλάνε στον εαυτό τους και στο καλάμι.
  Και τι επηρεάζει την προετοιμασία των τεράτων.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν απλά τρελός: ένιωθε σαν πραγματικός δεσπότης, στον οποίο όλοι υπακούουν και τρέμουν. Ναι, αν θέλεις σταλινικές επιτυχίες, τότε πρέπει να είσαι σαν τον Στάλιν, χωρίς οίκτο και απαίτηση από τους άλλους και τον εαυτό σου (έτσι σκέφτηκε ακριβώς ο Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς σε αυτή τη σειρά!). Τώρα το θρόισμα είναι αξιοπρεπές και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται. Γενικά, η Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, έχει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ σε ποσότητα βιομηχανικού εξοπλισμού, σε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και σε αριθμό μηχανικών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι γεγονός, αλλά η παραγωγή όπλων δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο! Η Γερμανία έμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, παρά τις καταστροφές στη Ρωσία. Και από τι; Φυσικά, λόγω ενός συγκεκριμένου χάους που επικρατούσε σε διάφορα τμήματα, και ειδικά στη στρατιωτική βιομηχανία. Επιπλέον, αρνητικό ρόλο έπαιξε η έλλειψη πρώτων υλών, καθώς και η υποτίμηση των δυνατοτήτων του εχθρού. Συγκεκριμένα, το 1940, η παραγωγή όπλων στη Γερμανία ήταν χαμηλότερη από το 1939 (αν υπολογίσουμε τον άξονα, λαμβάνοντας υπόψη τα πυρομαχικά) και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος ήδη συνεχιζόταν και το Τρίτο Ράιχ ανέλαβε τον έλεγχο του μεγάλες περιοχές με τεράστια αποθέματα παραγωγικής ικανότητας. Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για τις οργανωτικές ικανότητες του Χίτλερ; Όχι πολύ, τότε άστραψε, στον τομέα της στρατιωτικής βιομηχανίας.
  Ο Φύρερ δήλωσε σε μια μακρά ομιλία:
  - Στο θέμα της επίβλεψης της αεροπορίας, δίνονται εξουσίες έκτακτης ανάγκης στον Sauer. Θα παρακολουθεί στενά την ποσότητα του παραγόμενου εξοπλισμού και, όχι λιγότερο σημαντικό, την ποιότητα. Επιπλέον, πολλοί από τους φίλους σας Γκέρινγκ, παρόλο που κάποτε ήταν καλοί άσοι, δεν είναι ικανοί να ηγηθούν της δουλειάς. Δεν είναι κάθε καλός στρατιώτης επίσης εξαιρετικός στρατηγός, επομένως αντί για τον κρεμασμένο Έρικ, η τεχνική σφαίρα θα ηγείται από ένα άτομο από επαγγελματίες επιχειρηματίες που είναι σε θέση να μεταρρυθμίσει και να επανεξοπλίσει τις αεροπορικές δυνάμεις. Άλλωστε η Βρετανία δεν κοιμάται, αυξάνει και την ποσότητα και την ποιότητα των ενόπλων της δυνάμεων και κυρίως της αεροπορίας. Πρέπει να είμαστε μπροστά από τον εχθρό με δύο κεφάλια, κατά μια ντουζίνα βήματα, διαφορετικά θα χάσουμε εντελώς την υπεροχή έναντι του εχθρού. Και επομένως, απαιτούνται ποιοτικά βήματα.
  Ο Γκέρινγκ αντέτεινε δειλά:
  - Φίλοι μου, αποδεδειγμένα άτομα που έχουν αποδείξει τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
  Ο δαιμονισμένος δικτάτορας έγινε έξαλλος:
  - Ή μήπως, κατά τη γνώμη σας, ξέχασα ποιος έχασε τη μάχη για τη Βρετανία; Ή ποιος απέτυχε το τετραετές σχέδιο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Ή μήπως θέλετε επίσης να σας μαστιγώνουν, και μάλιστα δημόσια. Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και μείνε ήσυχος μέχρι να σε καρφώσουν!
  Ο Γκέρινγκ μάλιστα κάθισε φοβισμένος. Αλίμονο, ο Φύρερ δεν πρέπει να τον παραπλανήσουμε. Στη συνέχεια, ο θόρυβος ακούστηκε ξανά, ένα άλλο τζετ ME-262 απογειώθηκε στον ουρανό. Το αυτοκίνητο ήταν τεράστιο και είχε έως και δύο κινητήρες. Τα φτερά είναι ελαφρώς σαρωμένα, ο ίδιος ο μαχητής φαίνεται αρκετά απειλητικός. Τα χαρακτηριστικά ταχύτητάς του, για το 1941, είναι γενικά αξιοπρεπή, και μάλιστα ρεκόρ για τα παγκόσμια πρότυπα. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως αξιόπιστο και απαιτεί εντοπισμό σφαλμάτων. Ο φασίστας δικτάτορας, όμως, έχει ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά νέων, πιο εξελιγμένων μαχητικών... Το ME-262 ζυγίζει περισσότερο από έξι τόνους, κάτι που είναι κάποιου είδους υπερφόρτωση. Ένα μαχητικό τζετ πρέπει να είναι μικρό, φθηνό και ευκίνητο. Από αυτή την άποψη, το ME-163 θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, αλλά ο πυραυλοκινητήρας του είναι πολύ ζόρικος και λειτουργεί μόνο για έξι λεπτά (ή μάλλον, θα εξακολουθεί να λειτουργεί!), πράγμα που σημαίνει ότι η εμβέλεια είναι μόνο σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων . Ως βομβαρδιστικό τύπου blitz ή ως μαχητής κάλυψης για επιθέσεις αρμάδας στην Αγγλία, δεν είναι, φυσικά, καλό.
  Όμως το ME-262 μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο βομβών, δηλαδή όσο το σοβιετικό αεροσκάφος πρώτης γραμμής Pe-2. Δηλαδή, μια εξαιρετική λύση τόσο για σαρώσεις μαχητικών όσο και για υποστήριξη στρατευμάτων. Ωστόσο, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα μαχητικό τύπου ME-163 Comet, αλλά χωρίς κινητήρα πυραύλων, αλλά με κινητήρα turbojet; Προσπάθησαν να βελτιώσουν τον κομήτη και φαινόταν ότι είχαν φέρει τον χρόνο πτήσης στα 15 λεπτά (αυτή είναι εμβέλεια έως και 300 χιλιόμετρα), κάτι που είναι γενικά αποδεκτό για τη Μάχη της Βρετανίας. Μπορείτε ακόμα να πάρετε το Λονδίνο από τη Νορμανδία... Αν και δεν είναι όλα τόσο προφανή, πρέπει επίσης να βομβαρδίσετε και να επιστρέψετε, και δεκαπέντε λεπτά δεν ήταν σε τόσο αναγκαστική λειτουργία. Στο μέλλον, τα μαχητικά πυραύλων και αεριωθουμένων αναγνωρίστηκαν ως αδιέξοδο στην αεροπορία. Όμως ο σχεδιασμός του "Comet" είναι πολύ ενδιαφέρον, για το μικρό του μέγεθος και την ελαφρότητά του, που σημαίνει φθηνότητα και ευελιξία.
  Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα πολλά υποσχόμενα μαχητικά βάρους γενικά 800 κιλών, τέτοια ανεμόπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Είναι αλήθεια ότι λόγω της μικρής εμβέλειας, οι πτήσεις σε αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε αμυντικές μάχες ή να παραδοθούν στο Λονδίνο στις ... Μεταφορές και στη συνέχεια να συνδεθούν ξανά στους πιλότους. Εδώ πρέπει να σκεφτείς. Στην πραγματική ιστορία, τα ανεμόπτερα δεν είχαν χρόνο να κάνουν πόλεμο και για κάποιο λόγο, οι σοβιετικοί στρατηγοί της αεροπορίας δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα στην Κορέα. Γενικά, δεν είναι λυπηρό, αλλά κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ένας Αμερικανός πιλότος ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον λογαριασμό των νικών. Δεν πρέπει λοιπόν να υποτιμηθούν οι Yankees.
  Μετά το τέλος της πτήσης, ένα νεαρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά πήδηξε έξω από το πιλοτήριο και έτρεξε ολοταχώς προς τον Φύρερ.
  Ο κατεχόμενος νούμερο ένα ναζί της άπλωσε το χέρι του για ένα φιλί. Τι ευχαρίστηση όταν τα κορίτσια σε αγαπούν και ο Φύρερ, όπως φαίνεται, λατρεύεται ειλικρινά από όλους τους Γερμανούς, ή μάλλον, σχεδόν όλους, εκτός από μερικούς αιχμαλώτους στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ο πιλότος είπε με ενθουσιασμό:
  - Είναι απλά ένα υπέροχο αεροσκάφος, έχει τέτοια ταχύτητα και δύναμη. Ας σκίσουμε όλα τα μωρά σαν θερμαινόμενο μαξιλάρι από παρένθετο!
  Ο Φύρερ ενέκρινε την παρόρμηση του κοριτσιού:
  - Φυσικά, θα το σπάσουμε, αλλά ... Η αποσφαλμάτωση του μηχανήματος θα πρέπει να γίνεται με ταχύτερο ρυθμό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κινητήρες. Εδώ βέβαια θα χρειαστούν ριζικά μέτρα για τη βελτίωσή τους, αλλά αν βοηθήσει ο αρχηγός-σχεδιαστής!
  Όλοι γάβγιζαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στον μεγάλο Φύρερ! Είθε η Πρόνοια να μας βοηθήσει!
  Ο ύμνος του Τρίτου Ράιχ άρχισε να παίζει και μια στήλη νεαρών μαχητών από τη Νεολαία του Χίτλερ προχώρησε. Αγόρια από δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά ετών πήγαιναν κάτω από το τύμπανο σε ειδικό σχηματισμό. Και τότε υπήρχε το πιο ενδιαφέρον πράγμα: έφηβες από την ένωση γυναικών της Γερμανίας έκαναν πορεία. Ήταν με κοντές φούστες, τα γυμνά, γυμνά πόδια των καλλονών τράβηξαν τα βλέμματα των αντρών. Τα κορίτσια προσπάθησαν να σηκώσουν τα πόδια τους ψηλότερα, αλλά ταυτόχρονα τράβηξαν το δάχτυλο του ποδιού, έβαλαν προσεκτικά τη φτέρνα. Ένα διασκεδαστικό θέαμα καλλονών με άψογες φιγούρες... Αλήθεια, τα πρόσωπα ήταν διαφορετικά και μερικές από τις νεαρές φασίστριες ήταν κάπως αγενείς, σχεδόν αρρενωπές, ακόμα και τις έστριψαν. Ειδικά όταν έφεραν μαζί τα φρύδια τους.
  Η Esthete Adolf σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα αγόρια και τα κορίτσια να λάβουν πιο μαζική φυσική προπόνηση. Και ξέρω ότι γίνονται πολλά με αυτή την ευκαιρία, ιδιαίτερα στο Jungvolk, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η συμπερίληψη και η υιοθέτηση σπαρτιατικών μεθόδων. Φυσικά, εκτός από την ενθάρρυνση της κλοπής... Οι νέοι και οι νέες μας πρέπει να μεγαλώνουν ως αξιοπρεπείς και ταυτόχρονα αδίστακτοι άνθρωποι.
  Ο Ανώτατος Διοικητής σταμάτησε. Οι στρατηγοί σιωπούσαν, πιθανότατα φοβήθηκαν να φέρουν αντιρρήσεις, αλλά δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το προφανές. Ο Φύρερ συνέχισε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι αστείο, αλλά η σκληρότητα προς τους εχθρούς πρέπει να συνδυάζεται με αλληλοβοήθεια και αίσθημα αδελφοσύνης προς τους συντρόφους. Αυτό πρέπει να ενσταλάξουμε σε όλους... Ο νέος υπεράνθρωπος είναι ανελέητος με τους άλλους, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό πρέπει να είναι ανελέητος με τον εαυτό του. Γιατί η κατωτερότητα πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί από την ψυχή σου και μετά θα αναστηθεί το αδύναμο, ανθρώπινο σώμα!
  Άλλη μια παύση... Οι στρατηγοί και οι σχεδιαστές το κατάλαβαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν ζωηρά. Ο Φύρερ φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Είναι ήδη καλύτερα, αλλά τώρα θα ήθελα να δω μια απομίμηση αεροπορικής μάχης. Ένα τόσο τρομερό και καταστροφικό...
  Ο Χάινκελ ρώτησε δειλά:
  - Με αληθινά πυρομαχικά ή οβίδες, Φύρερ μου;
  Ο νούμερο ένα των Ναζί έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά με τη μάχη. Επιπλέον, θα ήθελα να εξετάσω τη λειτουργία της συσκευής εκτίναξης. Εξάλλου, το δουλεύεις... - Ο Φύρερ κούνησε τις γροθιές του. - Όταν, επιτέλους, θα είναι έτοιμο και θα τεθεί σε μαζική παραγωγή. Άλλωστε, ένας έμπειρος πιλότος είναι ένας έμπειρος πιλότος που πρέπει να προστατεύεται για τις μελλοντικές μάχες!
  Ο Fuhrer-terminator αποφάσισε ωστόσο να δείξει στους σχεδιαστές ένα πιο σύγχρονο σχέδιο της συσκευής εκτίναξης. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι λιγότερο επαχθές, απλούστερο και ελαφρύτερο. Ότι το φθηνό και ήδη κατακτημένο από τη γερμανική βιομηχανία σκουπίδια είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το σκοπό.
  Έπρεπε να σχεδιάσω το διάγραμμα εν κινήσει, αλλά ο Χίτλερ ήταν πολύ καλός καλλιτέχνης και σχεδίαζε ξεκάθαρα, γρήγορα, οι γραμμές των διαγραμμάτων και οι στροφές ήταν ίσες και καθαρές χωρίς χάρακες και πυξίδες. Ο εξολοθρευτής σκέφτηκε ότι ήταν περίεργο, φυσικά, που οι Γερμανοί, έχοντας, γενικά, μια τόσο ισχυρή και σε κάποιο βαθμό προηγμένη ιδεολογία όπως ο εθνικοσοσιαλισμός και ένα ολοκληρωτικό σύστημα, διέρρευσαν τον πόλεμο στους Ρώσους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από τους Γερμανούς και έμαθαν να πολεμούν πιο γρήγορα.
  Γενικά, αν κοιτάξετε την πορεία του πολέμου συνολικά, τότε ναι, οι Ρώσοι, ή μάλλον ο σοβιετικός στρατός, έμαθαν να πολεμούν και οι Γερμανοί, σαν να λέγαμε, ξέχασαν πώς... Η διοίκηση τους έπαιρνε αποφάσεις στο το επίπεδο των μαθητών της πρώτης τάξης, και ίσως ακόμη χαμηλότερο εάν ο μαθητής της πρώτης τάξης έχει εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων σε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο . Και ότι μερικές φορές τα παιδιά έξι ετών οδηγούν ήδη με τόσο επιδέξια εικονικούς στρατούς, τότε δεν είναι αμαρτία να μάθουν αυτά και ο Ζούκοφ και ο Μάινσταϊν. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές θεωρούν τόσο τον Zhukov όσο και τον Mainstein μέτριους. Υπάρχουν επίσης αντιφάσεις σχετικά με τον αριθμό του εξοπλισμού, ιδίως του γαλλικού που έχει συλληφθεί. Η μνήμη του Χίτλερ (μια καλή ανάμνηση, ειδικά όταν ήταν ακόμα υγιής!), υποδήλωνε ότι υπήρχαν 3600 άρματα μάχης από τους Γάλλους, μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα... Ορισμένα μοντέλα, όπως το SiS -35, ήταν ανώτερα από τα Τ- 34 στην πανοπλία τους, αν και μόνο στην μετωπική θωράκιση. Αυτό το τανκ λοιπόν μπορεί να παραχθεί και σε γαλλικά εργοστάσια, εκτός από την αντικατάσταση του όπλου των 47 χιλιοστών με μια κάννη μήκους 75 χιλιοστών. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες γενικότερα εκτιμούσαν πάντα την πανοπλία περισσότερο από όλα στα άρματα μάχης τους. Εδώ, για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ σαράντα τόνων είχε κράτηση 152 - χιλιοστών έναντι 120 - για το βαρύ τανκ IS-2.
  Ο Φύρερ είπε κάτι άλλο στους σχεδιαστές:
  - Έχουμε αρκετά αεροδυναμικές σήραγγες, οπότε αναζητήστε ένα πιο βέλτιστο μοντέλο του αεροσκάφους και δημιουργήστε βελτιωμένες φόρμες, χωρίς να το φέρετε σε ακριβές δοκιμές, όπου χάνονται και οι καλύτεροί μας άσοι. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο αεροσκάφους με ιπτάμενα φτερά είναι πολύ αποτελεσματικό, ειδικά εάν το πάχος και η γωνία κλίσης μπορούν να αλλάξουν. Σας έδωσα ήδη το σχέδιο, οπότε το χωρίς ουρά πρέπει να είναι έτοιμο. Η εκτιμώμενη ταχύτητά του θα είναι ομοιόμορφη με τον κινητήρα Yumo έως και 1100 χιλιόμετρα την ώρα. Προχώρα λοιπόν, αλλά μην πας!
  Ακολούθησε γεύμα στο ύπαιθρο, οι υπηρέτριες έστησαν τραπέζια και καρέκλες. Όμορφο... Αλλά τι είδους μεταρρυθμίσεις στον εθνικοσοσιαλισμό να κάνουμε; Για να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των εχθρών και να κάνετε φίλους. Εδώ, για παράδειγμα, μην εξυψώνετε τη γερμανική φυλή σε κάθε στροφή και μπορεί ακόμη και να σταματήσετε να χωρίζετε τους λαούς σε τάξεις. Ωστόσο, τυπικά, η διαίρεση των εθνών σε κατώτερα και άρια δεν έχει νομιμοποιηθεί ακόμη. Αυτό απλοποιεί τα πράγματα.
  Μια όμορφη κοπέλα από τους υπηρέτες κάθισε στον Φύρερ και έβαλε το χέρι του στο γυμνό της γόνατο. Cooed:
  - Σκέφτεσαι κάτι, Φύρερ μου;
  Ξεκίνησε ο ναζιστής δικτάτορας και ταυτόχρονα ένας εικονικός παίκτης. Παρατήρησε ότι δεν είχε τελειώσει τη σούπα λαχανικών και τη φρουτοσαλάτα του. Ο Φύρερ φίλησε το κορίτσι στα χείλη, νιώθοντας το νεανικό, γλυκό άρωμά της και είπε:
  - Θα ανέβεις στο αμάξι μαζί μου. Και πηγαίνετε όλοι στη δουλειά, η ώρα για φαγητό τελείωσε.
  Και πάλι τα γρανάζια του κράτους, όχι αρκετά, ωστόσο, ο καλά λαδωμένος μηχανισμός άρχισε να γυρίζει. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Φύρερ έκανε έρωτα με την ομορφιά, και μάλιστα αναρωτήθηκε από πού αντλούσε τόση ενέργεια και δύναμη. Άλλωστε, είπαν ότι ο Φύρερ ήταν ανίκανος και, γενικά, δήθεν ανάπηρος, που είχε αρρωστήσει από σύφιλη (ψέμα) και ευνουχισμένος (γενικά μυθοπλασία!).
  Ωστόσο, δεν πάνε όλα ομαλά ήδη στις 22 Ιουνίου 1944, ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια. Αλλά η νίκη δεν είναι ορατή και ο Σαράτοφ αντέχει ακόμα. Ο Στάλιν διέταξε να υπερασπιστεί αυτή την πόλη με οποιοδήποτε κόστος.
  Παρ' όλες τις απώλειες, η παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού είναι αρκετά υψηλή. Τα νέα άρματα μάχης IS-2 αποδείχθηκαν αρκετά αποτελεσματικά. Ακόμη και χωρίς να διαρρήξουν μεμονωμένα γερμανικά οχήματα στο μέτωπο, τα έθεσαν εκτός μάχης από αρκετά μεγάλη απόσταση.
  Έτσι οι Ναζί πέρασαν αρκετά δύσκολα. Είχαν όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη ME-262 πολέμησαν ήδη πολύ στον ουρανό. Και είναι σοβαρός αντίπαλος.
  Το TA-152, ωστόσο, αποδείχθηκε γενικά ένας υπέροχος τύπος όπλου.
  Ο Στάλιν, εν τω μεταξύ, πραγματοποίησε επίσης μια συνάντηση συνδέσμου για την τρίτη επέτειο από την έναρξη του πολέμου και άρχισε να ρωτά τους στρατιωτικούς ηγέτες τι σκέφτονται και πώς να βελτιώσουν την κατάσταση στα μέτωπα.
  Ο Ζούκοφ πρότεινε στον αρχηγό:
  - Αν απλώς υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και καταπολεμήσουμε τις απειλές, τότε αναμφίβολα θα χάσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε!
  Ο Στάλιν έγνεψε ζωηρά.
  - Συμφωνώ! Αλλά πού!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ πρότεινε:
  - Μέχρι να παραδοθεί το Λένινγκραντ, πρέπει να απελευθερωθεί!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι συμφώνησε:
  - Ναι, νομίζω ότι θα είναι η καλύτερη από τις επιλογές!
  Ο Στάλιν ανασήκωσε τους ώμους του και είπε:
  - Αν χτυπήσουμε ξανά τον Tikhvin, τότε θα μας περιμένουν εκεί, και θα κολλήσουμε ή θα πέσουμε σε παγίδα!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά σύντροφε Στάλιν! Αλλά προτείνω να χτυπηθούν τα φινλανδικά στρατεύματα στο Petrozavodsk. Δεν είναι τόσο δυνατοί και μπορούμε να αιφνιδιάζουμε τον εχθρό!
  Ο Στάλιν απάντησε χαμογελώντας:
  - Λογικά σύντροφε Ζούκοφ. Πάτησε λοιπόν στο Πετροζαβόντσκ. Και φέρτε μας τη νίκη!
  Μετά από αυτά τα λόγια, μπήκαν αρκετά κορίτσια με κοντές λευκές φούστες και ξυπόλητα. Έφεραν μπουκάλια κόκκινο κρασί και ποτήρια σάντουιτς και μαύρο χαβιάρι. Ο Στάλιν πήρε ένα τέτοιο σάντουιτς και πλύθηκε, είπε:
  - Ας πιούμε λοιπόν για να διασφαλίσουμε ότι οι δυνατότητές μας συμπίπτουν πάντα με τις ανάγκες μας.
  Ο Voznesensky παρατήρησε:
  - Η ποιότητα της θωράκισης των αρμάτων μας είναι αρκετά χαμηλή. Και προτείνω να γίνουν τα IS-2 και T-34-85 ελαφρύτερα, πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα μειώνοντας την θωράκιση. Αυτό θα μας εξοικονομήσει σε μέταλλο και θα κάνει αυτά τα μηχανήματα πιο πρακτικά.
  Ο Στάλιν ανασήκωσε τους ώμους του και είπε:
  - Ίσως... Αλλά δεν είμαι υποστηρικτής της κατασκευής δεξαμενών από κόντρα πλακέ!
  Ο Βοζνεσένσκι παρατήρησε με σοβαρό βλέμμα:
  - Αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να φτιάξετε μερικές από τις δεξαμενές σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Μπορείτε να ελέγξετε πώς θα φαίνεται στην πράξη!
  Ο Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά και ξέσπασε σε μια ομιλία:
  - Τα τριάντα τέσσερα μπορούν να γίνουν ελαφρύτερα, εξακολουθούν να είναι πολύ εύθραυστα και η αύξηση της ταχύτητας και της ικανότητας ελιγμών θα μπορούσε να ενισχύσει την επιβίωσή τους. Επιπλέον, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει γίνει καλύτερο και αυτό αντισταθμίζει τη μείωση της εργονομίας από την αύξηση του βάρους. Αλλά η χαμηλή ποιότητα του χάλυβα, 90 χιλιοστά έναντι ισχυρών γερμανικών όπλων, μετατρέπεται σε τίποτα. Επιπλέον, οι Γερμανοί αφαιρούν από την παραγωγή τα απλά Panther και T-4 και στο Τρίτο Ράιχ εκτός από αναγνωριστικά τανκς θα γίνει σειριακό μόνο το Panther-2 με πυροβόλο 88 χλστ. Και τα τανκς μας δεν έλκονται εναντίον του από μεγάλη απόσταση. Και τόσο περισσότερο είναι απαραίτητο να αυξηθεί η ταχύτητά τους!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Απελευθερώστε μέρος των T-34-85 και IS-2 με μόνο αλεξίσφαιρη προστασία και, στη συνέχεια, ελέγξτε και παρακολουθήστε πώς αυτό θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη. Και οι εργασίες στο SU-100 θα πρέπει να επιταχυνθούν. Ίσως θα εγκαταλείψουμε τα τριάντα τέσσερα και το IS-2 υπέρ αυτού του αυτοκινούμενου όπλου αποκλειστικά.
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι παρατήρησε:
  - Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Αλλά το SU-100 μπορεί να χτυπήσει τους εχθρούς στο σκάφος μόνο γυρνώντας εντελώς ...
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Κάντε το πιο κοντό για να μπορεί να πετάει και να στρίβει πιο γρήγορα ... Και κατά προτίμηση μια χαμηλότερη σιλουέτα. Αλλά χρειαζόμαστε αυτό το αυτοκινούμενο όπλο σαν αέρα!
  Ο Ζούκοφ ρώτησε:
  - Η εξοχότητά σας.... Ο Σαράτοφ αντέχει ακόμα, αλλά σύντομα θα πέσει. Θα ήταν απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα σχέδιο για την εκκένωση από τον Kuibyshev αυτού που ελήφθη από τη Μόσχα. Εσείς προσωπικά τι πιστεύετε;
  Ο Στάλιν απάντησε σκληρά:
  - Στο Sverdlovsk, προφανώς, θα πρέπει να εκκενώσετε. Αλλά είναι ακόμα δυνατό να εργαστείς στη Μόσχα. Έχουμε μια ολόκληρη υπόγεια πόλη εδώ. Είμαστε σοβαρά ικανοί να το κρατήσουμε.
  Ο Βασιλέφσκι γρύλισε:
  - Η Μόσχα πρέπει να κρατηθεί με κάθε κόστος, όπως και ο Σαράτοφ!
  Ο Στάλιν διέταξε:
  - Αντεπίθεση των Γερμανών στο χάσμα μεταξύ του Ντον και του Βόλγα. Πρέπει να εκτρέψουμε τις δυνάμεις. Ο Σαράτοφ να κρατήσει με κάθε κόστος, μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα, ακόμα και καμικάζι.
  Ο Ζούκοφ επιβεβαίωσε:
  - Ας είναι λοιπόν, σπουδαία!
  Ο Στάλιν στράφηκε στον Γιακόβλεφ:
  - Λοιπόν, σχεδιαστή, καμιά ιδέα;
  Ο αναπληρωτής επίτροπος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Θα ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί αεριωθούμενη αεροπορία, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη ρεαλιστικό. Και το Yak-3 απαιτεί υψηλής ποιότητας duralumin, που δεν έχουμε!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Το Yak-9 πρέπει να είναι στις τάξεις μας. Και θα πρέπει να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν περισσότερο! Και να αυξήσει την παραγωγή των μαχητών.
  Ο Γιακόβλεφ σημείωσε:
  - Το γερμανικό TA-152 είναι ταυτόχρονα αεροσκάφος επίθεσης, βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής και μαχητικό. Θα ήταν ωραίο να δημιουργήσουμε μια παρόμοια μηχανή πολλαπλών χρήσεων!
  Ο Στάλιν υποστήριξε τον σχεδιαστή:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα σύντροφε Γιακόβλεφ! Για παράδειγμα, το LAGG-7, αν βελτιωθεί λίγο, μπορεί να μετατραπεί σε μείγμα τόσο αεροσκάφους επίθεσης όσο και μαχητικού πρώτης γραμμής!
  Ο Γιακόβλεφ επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Σύντροφε Στάλιν είναι δυνατό... Αλλά θέλει χρόνο. Ναι, και το αεροπλάνο μπορεί να είναι ακριβό.
  Ο Ανώτατος Διοικητής χτύπησε θυμωμένος τη γροθιά του στο τραπέζι και γρύλισε:
  - Κάντε το φθηνότερο! Και γενικά, πόσα εικασίες μπορείτε να κάνετε για αυτό το θέμα. Χρειαζόμαστε ένα αεροσκάφος γενικής χρήσης για να το παράγουμε μόνο. Και αυτή θα μπορούσε να είναι η διέξοδος.
  Ο Γιακόβλεφ παρατήρησε:
  - Το IL-2 είναι αρκετά απλό στην κατασκευή και το σχήμα του έχει επεξεργαστεί. Αρκεί να μην το βγάλεις. Είναι ένα αρκετά ανθεκτικό αεροσκάφος, αν και αυτή τη στιγμή τα χαρακτηριστικά πτήσης του είναι ξεπερασμένα. Αλλά δεν υπάρχει κακό χωρίς καλό. Είμαστε καλοί στο να βομβαρδίζουμε εχθρικά οχήματα.
  Ο Ζντάνοφ θυμωμένος σημείωσε:
  - Η αεροπορία μας πρέπει να είναι η ισχυρότερη τουλάχιστον!
  Ο Γιακόβλεφ έγνεψε καταφατικά.
  -Πρέπει! Αλλά προς το παρόν, οι πιλότοι μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο: η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτά τα κορίτσια δεν έχουν ίσο και, για τα επόμενα είκοσι πέντε κατερριφθέντα εχθρικά αεροπλάνα, τους αναθέτω άλλο ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ!
  Ο Ζούκοφ πρότεινε με ενθουσιασμό:
  - Για αυτό πρέπει να πιεις!
  Ο Μπέρια τραγούδησε με χαρά:
  - Εμείς, θυμόμαστε τα πάντα, θα κρίνει η ιστορία,
  Θα έρθει και η σειρά του δικαστηρίου της...
  Από άροτρο μέχρι ατομικά όπλα,
  Οδήγησε τη χώρα με αυτοπεποίθηση μπροστά!
  Ενώ τα μέλη του στρατιωτικού συμβουλίου συνεδρίαζαν, τα κορίτσια πολέμησαν.
  Και με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων, γκρεμίζουν τους Ναζί και κάνουν άθλους, αυτές οι ξυπόλητες καλλονές.
  Και τραγουδούν:
  Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί απέκοψαν το Σαράτοφ και την 1η Ιουλίου 1944 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το τρομερό Sturmmaus. Αυτό το μηχάνημα με μια πυραυλική βόμβα 650 χιλιοστών εκτόξευσε μια θανατηφόρα δύναμη ρουκετών που χώρισε ολόκληρες γειτονιές.
  Τα κορίτσια που οδηγούσαν αυτό το αυτοκίνητο δεν φορούσαν τίποτα άλλο εκτός από το εσώρουχό τους και έβγαζαν δώρα εξαιρετικά καταστροφικού θανάτου.
  Τα ξυπόλητα κορίτσια είχαν εσώρουχα σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο. Και έφεραν θανατηφόρα δώρα θανάτου.
  Η Φαίνα που τους πρόσταξε, κούνησε τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της και τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή των ιπποτών του σταυρού!
  Θα φτάσουμε στο τέλος του σύμπαντος!
  Και οι πολεμιστές τσίριξαν και πήδηξαν.
  Μία από αυτές, η Μάργκαρετ, παρατήρησε:
  - Ο Παντοδύναμος Θεός είναι μαζί μας!
  Η Φαίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά! Και το Τρίτο Ράιχ σίγουρα θα κερδίσει!
  Το κορίτσι χτύπησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  -Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Έτσι οι πολεμιστές πυροβόλησαν και ποδοπατούσαν και κάλπαζαν με τα γυμνά τους πόδια. Πολεμιστές της υψηλότερης τάξης.
  Η Ίρμα εκπέμπει επίσης ένα βλήμα εδώ μέσω μιας αυτόματης κίνησης και βρυχάται:
  -Μας περιμένει μια μεγάλη νίκη!
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι από εκείνα που δεν θα τα παρατήσουν ποτέ. Και συντρίβουν τις σοβιετικές θέσεις με τρομερό ενθουσιασμό.
  Η Albina και η Alvina, όπως πάντα, είναι στην κορυφή και δείχνουν τα επιθετικά κουδούνια και σφυρίγματα τους. Είναι κορίτσια, ας πούμε: σούπερ!
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας ένα σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, λέει:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Η Alvina, χτυπώντας έναν άλλο στόχο με τη γυμνή της φτέρνα, πηδάει και, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες, αναφωνεί:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής που τα έσφαξα όλα σφιχτά!
  Έτσι χώρισαν οι δρόμοι των πολεμιστών.
  Η Gerda, μαζί με τη Charlotte, αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια άλλη γερμανική καινοτομία.
  Μέχρι στιγμής, μόνο τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-25 μπορούν να εμφανιστούν, σε αρκετά μεγάλο αριθμό - είναι αρκετά απλό στην κατασκευή και φθηνό. Αν και αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα. Εδώ μέσα βρίσκονται δύο κορίτσια με μπικίνι. Το αυτοκίνητο είναι λιγότερο από ενάμιση μέτρο χαμηλότερα και χάρη σε αυτό είναι τόσο καλά προστατευμένο και οπλισμένο με σχετικά μικρό βάρος.
  Δύο κορίτσια Charlotte και Gerda, ξαπλωμένα, πυροβόλησαν τα σοβιετικά όπλα. Μπροστά τους θρυμματισμένα αυτοκίνητα, ραδιοελεγχόμενα, κινούνταν και καθάριζαν ναρκοπέδια.
  Η Red Charlotte εκτόξευσε το κανόνι της. Ξεπέρασε το σοβιετικό όπλο και κούνησε το στήθος της, μόλις καλυπτόταν από μια λεπτή λωρίδα υφάσματος. Κι εκείνη φώναξε:
  - Υπερπλάσμα μανίας φωτιάς!
  Και τότε η Γκέρντα θα τη χαστουκίσει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδάει:
  - Είμαι πολύ κουλ κορίτσι και όχι κακό...
  Το αυτοκινούμενο όπλο κινείται μόνο του. Και σταματά από καιρό σε καιρό. Η μετωπική της θωράκιση έχει μεγάλη κλίση και αυτό παρέχει καλή προστασία. Στα σοβιετικά όπλα, τα κοχύλια είναι ευαίσθητα στα ricochets. Και τίποτα δεν απειλεί ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο στο μέτωπο. Εδώ μπορούν ακόμα να διαπεράσουν το πλάι. Όμως τα κορίτσια δεν βιάζονται. Ένα αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο στη διάτρηση θωράκισης ξεπερνά το SU-100, το οποίο εξακολουθεί να αναπτύσσεται, και είναι επίσης καλύτερα προστατευμένο, πιο κινητό και ταυτόχρονα ελαφρύτερο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός έχει λίγα στεγνωτήρια, πιο συγκεκριμένα, είναι ακόμα μόνο στο στάδιο του σχεδιασμού. Βασικά, το τανκ T-34-85, το οποίο δεν είναι αρκετά ισχυρό με όπλο, και η θωράκιση είναι μάλλον αδύναμη. Και το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο E-25, παρεμπιπτόντως, είναι ελαφρύτερο, πολύ ισχυρότερο σε πανοπλίες και όπλα.
  Τα κορίτσια τσακώνονται... Πολύ όμορφα και νέα. Και τα αυτοκινούμενα όπλα τους βομβαρδίζουν και ρίχνουν ...
  Ο Ιούλιος είναι καυτός και τα κορμιά των κοριτσιών στο καυτό αυτοκίνητο γυαλίζουν από τον ιδρώτα. Δεν μπορούν να τα παρατήσουν και να υποχωρήσουν.
  Η Gerda σημειώνει:
  - Οι θεοί της Βέρμαχτ είναι προφανώς ισχυροί,
  Αλλά δεν βοηθούν τους αδύναμους...
  Αν η αιτία του Αδόλφου είναι αληθινή -
  Δημιουργήστε μια παγκόσμια δύναμη!
  Η Charlotte τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Ναι, η μαγεία χρειάζεται "Πάνθηρα" και "Τίγρη",
  Χύσε περισσότερο αίμα παρ' όλη τη μοίρα...
  Και δεν χρειάζονται αμφιβολίες και τρελά παιχνίδια,
  Ας γονατίσει όλη η φυλή στη Γη!
  Αυτά όμως είναι Γερμανίδες και από την άλλη τσακώνονται σοβιετικά.
  Οπότε ο αγώνας θα είναι ο πιο σοβαρός. Η Νατάσα και η Ανιούτα πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο πλοίου και τρίζουν:
  - Θα υπάρχει η σημαία μας πάνω από το Βερολίνο!
  Και έβγαλαν τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους. Και μην σταματάτε τα κορίτσια με τις δικές μου.
  Δύο οβίδες χτύπησαν τη μετωπική θωράκιση του πάνω μέρους της γάστρας ... Ρικοσέτ. Όχι, το IS-2 είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο και δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις.
  Όμως το IS-1 που κινείται στα δεξιά των κοριτσιών, φαίνεται ότι δέχθηκε από πιστόλι υψηλής πίεσης, χτύπησε και σταμάτησε. Χάλασε την ομορφιά.
  Η Αλένκα, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες, τραγουδά:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας, ο Νεύτων ανακάλυψε ότι δύο φορές δύο κάνουν τέσσερα!
  Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη αμείωτοι. Το σοβιετικό κανόνι χτυπά τους Γερμανούς. Η μεγάλη Marusya εισάγει κοχύλια στη βράκα. Τέτοια είναι η ζωή και η μοίρα των κοριτσιών. Και τραγουδούν:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, Ρώσοι λύκοι χαιρετούν τους ήρωες!
  Ο Αυγουστίνος σκαρφίζεται από πολυβόλα, λέει:
  - Ιερός πόλεμος! Θα είναι η νίκη μας! Σημαία της Ρωσίας εμπρός, δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και πάλι το φονικό κανόνι βροντάει, και ακούγεται:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, ξέρεις ότι έχουν ψύχραιμο χέρι!
  Μαρία αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κατευθύνει το τανκ και τρίζει:
  - Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Οι Γερμανοί δυσκολεύονται, οι μάχες είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη στον ουρανό. Αλλά μέχρι στιγμής, το Yak-9 είναι πολύ κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από τις γερμανικές μάρκες. Η μάχη είναι άνιση για έναν ποιητή.
  Μασσαλία, αυτός ο υπέροχος πιλότος άσος έκανε μια καλή καριέρα στα χρόνια του πολέμου. Περισσότερο σαν εκπληκτικό και φανταστικό. Αφού έφτασε τα εκατόν πενήντα αεροσκάφη, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Φτάνοντας στα τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια και μετά από επτακόσια πενήντα τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και έχοντας φτάσει τα χίλια αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη.
  Ο μοναδικός πιλότος μπόρεσε να κάνει πολλές εναέριες νίκες. Κι όσο ζούσε ακόμα. Η Μασσαλία προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του στρατηγού. Αλλά και πάλι πέταξε σαν συνηθισμένος πιλότος.
  Όπως λένε, δεν καίγεται στη φωτιά και δεν βυθίζεται στο νερό. Στα πολλά χρόνια του πολέμου η Μασσαλία απέκτησε το ένστικτο του κυνηγού. Έγινε ένας υπερ-θρυλικός πιλότος και πολύ δημοφιλής.
  . Αλλά είχε επίσης έναν ισχυρό ανταγωνιστή - την Agava και την Albina και την Alvina, που ξεπέρασαν επίσης τον αριθμό των χιλίων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων ο καθένας. Και η Αγαύη πρόλαβε πολύ γρήγορα τη Μασσαλία. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέα και δεν έχει χάσει ακόμη ούτε έναν μαχητή.
  Η κοπέλα πίεσε τα πεντάλ με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, πυροβόλησε με αεροβόλα. Και τώρα καταρρίφθηκαν τέσσερα σοβιετικά οχήματα IL-2.
  Η Αγαύη γελάει και λέει:
  Ως ένα βαθμό, είμαστε όλοι σκύλες! Αλλά έχω ατσάλινα νεύρα!
  Και πάλι το κορίτσι γυρίζει. Καταρρίπτει επτά σοβιετικά αεροσκάφη με μία έκρηξη - έξι PE-2 και ένα TU-3, και τσιρίζει:
  - Γενικά, αν όχι σούπερ, τότε υπερ!
  Η αγαύη, φυσικά, είναι μια σκύλα. Πιλότος από τον Εωσφόρο. Πολύ όμορφο ξανθό μελί.
  Εδώ δίνει άλλη μια έκρηξη και καταρρίπτει οκτώ σοβιετικά αεροσκάφη Yak-9 ταυτόχρονα και τσιρίζει:
  - Είμαι η πιο δημιουργική και αντιδραστική!
  Το κορίτσι δεν είναι πραγματικά ανόητο. Όλα είναι δυνατά και όλα είναι δυνατά. Μην την αποκαλείς ιδιωτική.
  Και τα πόδια είναι τόσο μαυρισμένα, τόσο χαριτωμένα ...
  Αλλά η Μιραμπέλα παλεύει εναντίον της ... Για πολύ καιρό, ο Πόκρισκιν ήταν ο καλύτερος σοβιετικός άσος. Μάζεψε πέντε χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ, καταρρίπτοντας εκατόν είκοσι επτά αεροσκάφη. Μετά όμως πέθανε. Τότε κανείς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το ρεκόρ του. Εκτός από την Anastasia Vedmakova, και την Akulina Orlova. Και μόλις πρόσφατα, η Mirabela ξεπέρασε επίσης το Yak-9 T σε ένα κουρελιασμένο, ξεπέρασε το Kozhedub. Και έχοντας καταρρίψει πάνω από εκατόν ογδόντα αεροσκάφη, έγινε επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ.
  Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής! Όπως θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Και ακόμα πιο σκληρό.
  Η Μιραμπέλα είχε μια δύσκολη μοίρα. Κατέληξα σε μια παιδική, εργατική αποικία. Ξυπόλητη και φορώντας μια γκρίζα ρόμπα, έκοψε ξύλα και πριόνισε κορμούς. Ήταν τόσο δυνατή και υγιής. Σε έντονους παγετούς πήγαινε ξυπόλητη και με πιτζάμες φυλακής. Και τουλάχιστον μια φορά θα φτερνιζόταν.
  Φυσικά τέτοιο φαινόμενο σημειώθηκε και στα μέτωπα. Για πολύ καιρό, ο Μιραμπέλα πολέμησε στο πεζικό και στη συνέχεια έγινε πιλότος. Η Μιραμπέλα έλαβε το πρώτο της βάπτισμα του πυρός στη μάχη κοντά στη Μόσχα, όπου πήγε αμέσως μετά την αποικία. Και εκεί έδειξε ψύχραιμος.
  Πολέμησε ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή στο τσουχτερό κρύο, που κυριολεκτικά παρέλυσε τη Βέρμαχτ. Ήταν ένα τόσο καταραμένο και ανίκητο κορίτσι. Και τα κατάφερε μαζικά.
  Ο Μιραμπέλα πίστευε στην επικείμενη νίκη της ΕΣΣΔ. Όμως ο χρόνος περνάει. Όλο και περισσότερα θύματα, αλλά η νίκη δεν έρχεται. Και γίνεται πραγματικά ανατριχιαστικό.
  Η Μιραμπέλα ονειρεύεται νίκες και επιτεύγματα. Έχει επτά αστέρια της ΕΣΣΔ - αυτό είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον! Και διάολε, της αξίζουν τα βραβεία της! Και θα φέρει τον σταυρό των όπλων και όχι μόνο. Ακόμα κι αν ο Στάλιν σκοτωθεί αργότερα, η υπόθεση του ζει!
  Μπαίνει η κοπέλα και παγώνει... Γκρεμίζει το τελευταίο γερμανικό XE-162 και τσιρίζει:
  - Αεροβατικά! Και ένα καταραμένο νέο πλήρωμα!
  Πραγματικά, είναι υπέροχο κορίτσι. Μια πραγματική κόμπρα είναι επίσης ικανή για πολλά.
  Η Μιραμπέλα είναι νέο αστέρι....
  Οι μάχες συνεχίζονται για αρκετές ημέρες, μέχρι να έρθει μια νέα εβδομάδα και στις 8 Ιουλίου 1944 ... Το σοβιετικό IS-2 έλαβε ζημιά στους κυλίνδρους και τις ράγες - επισκευάζεται. Ναι, ένας τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Και πόσο θα διαρκέσει;
  Και τώρα η Gerda παρέκαμψε τους Kniesel και Wittmann όσον αφορά τον αριθμό των δεξαμενών που καταστράφηκαν.
  Πώς μπορούν να το αποφύγουν; Μαλώνουν ξυπόλητοι και με μπικίνι. Τα κορίτσια έκαναν άλλη μια παύση, βασανίζοντας ξανά τα σοβιετικά παιδιά. Και τώρα πλησίαζαν τον αριθμό των 300 κατεστραμμένων αρμάτων μάχης. Και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια άνευ προηγουμένου ανταμοιβή: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ορίστε τα κορίτσια!
  Η Γκέρντα πυροβολεί το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σκίζει τον πύργο και τσιρίζει:
  - Είμαι καταραμένος!
  Και σουτάρει ξανά. Διεισδύει T-34-85. Και τσιρίζει:
  - Πατρίδα Γερμανία!
  Το κορίτσι συσπάται. Και είναι πολύ δραστήρια... Ναι, έχει τόσο στρατηγικό σερί. Είναι ήδη μέσα Ιουλίου 1944... Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται... Μη θέλω να σταματήσω. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει σε διάφορα σημεία. Αλλά μάλλον προσεκτικά, καθώς απομένουν ελάχιστοι ανθρώπινοι πόροι.
  Και η Ρωσία αιμορραγεί.
  Για παράδειγμα, ο Χανς Φόιερ. Ο νεότερος παραλήπτης του Τάγματος του Σιδηρού Σταυρού, Α' Τάξεως. Και μετά έγινε ο νεότερος που βραβεύτηκε για τη σύλληψη ενός Σοβιετικού στρατηγού με το Τάγμα του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Και τα αγόρια δείχνουν εξαιρετικά κουλ.
  Ο Χανς Φόιερ είναι ένας απελπισμένος μαχητής. Το αγόρι παλεύει σαν γίγαντας, με κρύο και ζεστό καιρό, καλοκαίρι και χειμώνα, φορώντας μόνο σορτς.
  Με γυμνά δάχτυλα το παιδί πετά χειροβομβίδες και έγινε θρύλος.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!
  Ο Χανς έγινε διάσημος για αιώνες! Έστω και ως αντιήρωας!
  Και γενικά, ένας τόσο απίστευτος και τεταμένος πόλεμος συμβαίνει εδώ ... Κάθε AI εξασθενεί.
  Η Αγαύη επιστρέφει στον ουρανό και καταρρίπτει σοβιετικά αυτοκίνητα. Είναι κυνηγός και αρπακτικό. Χτυπά τον εχθρό.
  Τα αυτοκίνητα που χτύπησε πέφτουν. Και τότε το κορίτσι πυροβολεί κατά των χερσαίων δυνάμεων. Νοκ άουτ το IS-2. Και θέλει:
  - Είμαι ο καλύτερος! Είμαι το κορίτσι που σκοτώνει τους εχθρούς!
  Και πάλι μεταφέρεται σε εναέριους στόχους. Αυτός είναι ένας καταστροφέας τανκ και όλα τα μηχανήματα που πετούν και πυροβολούν.
  Αλλά εδώ είναι ένα μικρό τανκ Ε-5. Μηχάνημα βάρους επτά τόνων. Περνώντας δοκιμασίες μάχης. Και ροκανίζει και ροκανίζει τον εχθρό.
  Και ήρθε η ώρα να τραγουδήσουμε - κανείς δεν θα μας σταματήσει και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Ο Ε-5 ορμάει στον εαυτό του και πυροβολεί εν κινήσει. Και μην σταματήσετε μια τέτοια δεξαμενή. Και τα κοχύλια κάνουν ρίψεις.
  Και μέσα στη μηχανή κάθεται ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Φρίντριχ, και τσιρίζει:
  - Και θα γίνω ένας πραγματικός σούπερ μαχητής!
  Και πάλι, πώς πυροβόλησε ... Και χτυπά το κέντρο του πύργου. Και η φονική του δύναμη, αν και μικρού διαμετρήματος, είναι κολοσσιαία.
  Και στον ουρανό, η Helga παλεύει. Ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πληκτρολογεί τους λογαριασμούς. Και χαίρεται για τις φανταστικές του επιτυχίες.
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του δείχνει το σοβιετικό αυτοκίνητο και του βάζει φωτιά συγκεκριμένα και κάνει ένα ολόκληρο κιτ μάχης με οβίδες να εκραγεί.
  Αυτό είναι δροσερό και τρελό.
  Και η Αγαύη τραβάει μπροστά ... Και επίσης τσακώνεται.
  Είναι ήδη Αύγουστος του 1944... Ο Κόκκινος Στρατός δεν κατάφερε πουθενά να πετύχει επιτυχία. Αλλά και οι Γερμανοί δεν μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά. Φοβερά υπόγεια τανκς μπαίνουν στη μάχη. Είναι όμως καθαρά τακτικοί.
  Τα κορίτσια σάρωσαν υπόγεια, σκότωσαν τη μπαταρία των σοβιετικών όπλων και επέστρεψαν πίσω.
  Ταυτόχρονα, αιχμαλώτισαν ένα ζευγάρι πρωτοπόρων. Τα κορίτσια που έπιασαν τα αγόρια γδύθηκαν και βασανίστηκαν. Κτυπούσαν τους πρωτοπόρους με σύρμα και μετά έψηναν τις γυμνές τους φτέρνες με φωτιά. Μετά άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών τους με καυτές λαβίδες. Τα αγόρια ούρλιαξαν από φρικτό πόνο. Στο τέλος, τα κορίτσια έκαψαν τα αστέρια στο στήθος τους με καυτό σίδερο και τσάκισαν τις ανδρικές τελειότητες με τις μπότες τους. Οι τελευταίοι πρωτοπόροι τελείωσαν και λύγισαν από ένα οδυνηρό σοκ.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, έδειξαν έξτρα κλάση. Και πάλι όμως οι Γερμανοί δεν πέτυχαν κάτι σημαντικό.
  Ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα: "Sturmmaus", πυροβολούν κατά των σοβιετικών θέσεων. Υπήρξαν πολλές καταστροφές και καταστροφές. Αλλά το σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος χτύπησε ένα από τα οχήματα και το Fritz επέστρεψε.
  Ο Σαράτοφ άντεχε ακόμα τον Αύγουστο του 1944. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν την πόλη Uralsk στο Καζακστάν και μετακόμισαν στο Όρενμπουργκ.
  Εδώ πάλι η Albina και η Alvina είναι στον αέρα, αλλά μια φορά σε έναν πειραματικό ιπτάμενο δίσκο. Δείχνουν με τη βοήθεια γυμνών ποδιών, πατώντας τα κουμπιά του joystick και το κάνουν εξαιρετικά επιδέξια.
  Τα κορίτσια, φυσικά, επιδεικνύουν τα υψηλότερα ακροβατικά. Εδώ τράβηξαν τη δισκέτα τους και καταρρίφθηκαν μια ντουζίνα σοβιετικές ιπτάμενες μηχανές.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει:
  - Εξαγριωμένη ομάδα κατασκευής! Θα γίνει αστρική πτώση!
  Και ξαναγυρίζει το αυτοκίνητό του. Και τα κορίτσια συντρίβουν τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, ο κύριος...
  Η Alvina γκρεμίζει επίσης μια ντουζίνα σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Τρελά κορίτσια, και καθόλου παρθένες!
  Σωστό για το τελευταίο. Το ζευγάρι τους έκανε βόλτα με τους άντρες. Και τι ακριβώς δεν σηκώθηκε. Τα κορίτσια αγαπούσαν τους άντρες - είναι ωραίο για αυτά! Και ειδικά αν δουλεύεις με τη γλώσσα.
  Ένα κορίτσι του υψηλότερου βαθμού ... Εδώ βασάνισαν έναν πρωτοπόρο ... Πρώτα, τον έγδυσαν και του έριξαν δυο κουβάδες νερό στο λαιμό. Στη συνέχεια, ένα καυτό σίδερο έφερε στο πρησμένο στομάχι. Και πώς κάηκαν! Ο πρωτοπόρος φώναξε από άγριο πόνο ... Μύριζε καύση.
  Η Άλβινα τον χτύπησε στο πλάι με ένα καυτό σύρμα. Και πώς θέλετε να γελάσετε ... Είναι πολύ αστείο.
  Μετά τραγούδησε:
  - Βαρέθηκα να σβήνω το πίσω μέρος - Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και πόσο γελάει! Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια του δόντια! Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει, αυτό είναι το κορίτσι!
  Και τα πόδια του κοριτσιού είναι όλα γυμνά και χαριτωμένα. Της αρέσει να περπατάει ξυπόλητη στα κάρβουνα. Και να οδηγήσουν τους αιχμάλωτους πρωτοπόρους. Τσιρίζουν τόσο πολύ όταν τηγανίζονται οι φτέρνες τους. Ακόμα και η Αλβίνα είναι πολύ αστεία. Και η Albina είναι επίσης κορίτσι, ειλικρινά - σούπερ! Πώς να μετακινήσετε τον εχθρό με έναν αγκώνα στο πηγούνι. Και τρίξιμο:
  - Είμαι κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια του. Που αστράφτουν σαν χτυπημένοι. Ο πολεμιστής είναι καταπληκτικός! Μπορεί να είναι κάτι που δεν λέγεται σε παραμύθι, ούτε περιγράφεται με στυλό!
  Και οι δύο Σοβιετικοί πολεμιστές Yaks, Laggi, Pawns, Ilys γκρεμίζονται στον ουρανό. Οι ομορφιές είναι ενεργές. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σε αυτά. Και μια τέτοια άγρια και ξέφρενη ομορφιά.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ελέγχουν το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και επιτίθενται σε ρωσικά αυτοκίνητα. Καθώς συνθλίβουν, θα συντρίψουν τους μαχητές, σαν ρόπαλο πάνω σε κρύσταλλο. Τα κορίτσια είναι αδίστακτα και ανελέητα. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και η αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Έστω κι αν ο πόλεμος γίνεται μόνο με την ΕΣΣΔ για τέταρτη χρονιά. Αλλά δεν θέλει να τελειώσει. Η Albina και η Alvina βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν ή να σταματήσουν για μια στιγμή. Και κινούνται προς τον εαυτό τους, και εμβολίζουν τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας σοβιετικά αεροπλάνα, ουρλιάζει:
  - Βαρέθηκα το κορίτσι που κλαίει, προτιμώ να πνίξω τα παπούτσια!
  Και πώς χαμογελάει, και αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια. Και τώρα θέλει άντρα. Της αρέσει να βιάζει άντρες. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εκείνη. Εδώ θα πάρει και θα βιάσει.
  Η Αλμπίνα βρυχάται:
  Το κορίτσι του σεξ είναι σεξ
  Για μια μεγάλη πρόοδο τραγουδιού!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια... Και ας σκοτώσουμε ξανά όλους τους εχθρούς μας. Έχει πολλή ενέργεια. Και πλήρη μυϊκή δύναμη.
  Και η Alvina πώς να βρυχάται:
  - Ας συντρίψουμε τον εχθρό στα ανάχωμα!
  Και ο πολεμιστής θα αρχίσει να γελάει ενεργά! Και φαντάστηκε πώς τα παιδιά της πάτησαν τα πόδια. Αλλά είναι ωραίο να πούμε το λιγότερο.
  Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών... Ο ήλιος λάμπει όλο και λιγότερο. Την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, αγόρια από τη Ρωσία τρέχουν ξυπόλητα πάνω στο χιόνι που μόλις έπεσε στις βόρειες περιοχές της Ρωσίας. Γελάνε μόνοι τους, ξεγυμνώνουν τα πρόσωπά τους και δείχνουν στους Γερμανούς σύκα.
  Πρωτοπόροι με κόκκινες γραβάτες, με κοντά κουρέματα, μερικά ακόμη και στο μηδέν. Τρέχουν πηδώντας. Τα ξυπόλυτα πόδια τους δεν κρυώνουν σχεδόν ποτέ. Πολύ αγενής. Τρέχουν και τα κορίτσια, επίσης χωρίς παπούτσια. Από ροζ, στρογγυλές γόβες αστράφτουν στον ήλιο. Υπέροχα σοβιετικά κορίτσια. Λεπτός, αθλητικός, συνηθισμένος να κάνει μικρά πράγματα.
  Και όλοι χασκογελούν και χασκογελούν στα δόντια τους... Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου είναι πραγματική χαρά και δίψα για φως και δημιουργία!
  Και στον ουρανό μια αερομαχία. Μιραμπέλα, αυτός είναι ο νούμερο ένα Σοβιετικός πιλότος που καταρρίπτει ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο. Και όπως πάντα με ένα μπικίνι κορίτσι. Για πάντα νέος και ποτέ δεν ξεθωριάζει. Τέτοια είναι η δύναμη της ψυχής της.
  Η Μιραμπέλα, όμως, λατρεύει επίσης να την αγγίζουν οι άντρες. Της αρέσει πολύ αυτό. Γι' αυτό είναι πιλότος... Όταν το γυμνό, μυώδες σώμα ενός κοριτσιού ζαρώνει από τα χέρια των ανδρών - αυτό είναι μια πραγματική απόλαυση. Και μεγάλη διασκέδαση!
  Η Μιραμπέλα γκρεμίζει ένα άλλο αυτοκίνητο των Ναζί και σφυρίζει:
  - Είμαι θωρακισμένη σκύλα!
  Η κοπέλα χτυπά ακόμη και τον πίνακα ελέγχου με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Είναι πανέμορφη. Και αμίμητη.
  Η Μιραμπέλα είναι στριμμένη. Και η Αγαύη πετάει προς το μέρος της. Εδώ, επιτέλους, συναντήθηκαν δύο σχεδόν οι πιο παραγωγικές γυναίκες πολεμίστριες-πιλότοι. Πυροβολούν ο ένας τον άλλον από πίσω. Προσπαθούν να το πάρουν από απόσταση. Αλλά δεν λειτουργεί πολύ καλά. Και οι δύο καλλονές πετούν από τη γραμμή βολής. Και έβγαλαν τα δόντια τους επιθετικά. Λοιπόν, οι γυναίκες είναι σκύλες. Κοιτάζονται δυνατά ο ένας στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα κεφάλι με κεφάλι και σουτάρετε ξανά. Το γερμανικό ME-262 X εξακολουθεί να είναι καλύτερα οπλισμένο από το Yak-9 T και το σοβιετικό όχημα καταρρίφθηκε ...
  Όμως η Μιραμπέλα καταφέρνει να εκτιναχθεί, χάνοντας το αεροπλάνο για πρώτη φορά στην πτητική της καριέρα. Το πιο άσχημο είναι ότι κατέληξε σε εχθρικό έδαφος. Και αυτό είναι κακό. Ναι, τέτοιες είναι οι μοναδικές ανατροπές της μοίρας. Και την 1η Σεπτεμβρίου 1944, ήδη τον πέμπτο χρόνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο κόσμος αλλάζει, αλλά ο κανόνας του Φύρερ στο εναλλακτικό ιστορικό παιχνίδι παραμένει.
  Ο Σαράτοφ τελικά εγκαταλείπεται από τα σοβιετικά στρατεύματα και ο στρατός της Βέρμαχτ πλησιάζει τον Κουϊμπίσεφ.
  Σφοδρές μάχες γίνονται και για το Όρενμπουργκ.
  Η ξυπόλυτη Ταμάρα μάχεται εκεί, πετώντας εκρηκτικά πακέτα στους εχθρούς, σπρώχνοντάς τους με τα γυμνά τακούνια της και τσιρίζοντας:
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού!
  Η Βερόνικα σουτάρει εναντίον των αντιπάλων. Πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά του δάχτυλα και φωνάζει:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Βικτώρια, πυροβολεί τους αντιπάλους και το κάνει όπως ο Ρομπέν των Δασών με μπικίνι, κελαηδάει, πετάει βόμβες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Olya, πυροβολώντας τον εχθρό και κουρεύοντας τους με ένα δρεπάνι, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του σοβιετικού κράτους και τη μεγάλη δόξα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει ξανά ένα εκρηκτικό πακέτο κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης.
  Η Λάρισα, πυροβολώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Η χώρα μου είναι η Ρωσία, είσαι για πάντα από τον Θεό κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Και κλείνει το μάτι στους συντρόφους του...
  Η Agafya, πυροβολώντας τους Ναζί, γουργούρισε:
  - Το Όρενμπουργκ δεν θα τα παρατήσει ποτέ! Θα είμαστε ενάντια στους εχθρούς της Πατρίδος!
  Τα κορίτσια είναι συμπαγή και σκοπεύουν να παλέψουν αληθινά μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος.
  Το Όρενμπουργκ αντέχει ακόμα. Αλλά στις 3 Σεπτεμβρίου 1944, ξεκίνησε η επίθεση στον Kuibyshev. Και η ΕΣΣΔ, φυσικά, δεν είναι καλή.
  Η Αλένκα πυροβολεί τους Ναζί και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό της χώρας των Σοβιετικών!
  Και πάλι, με γυμνό πόδι, θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα καταστροφικής δύναμης.
  Η Anyuta πυροβολεί τους αντιπάλους της και τσιρίζει:
  - Ας υπερασπιστούμε τον Kuibyshev!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Και σκίζει πολλούς εχθρούς.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τον Φριτς, κελαηδάει και κουνάει το στήθος της:
  - Για τα κοσμικά ύψη της Polissya!
  Και με γυμνό τακούνι, μια χειροβομβίδα θα υποκύψει στην καταστροφή και τον ολοκληρωτικό θάνατο όλων των επιτιθέμενων του Fritz.
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας δύναμη παραλύοντας τον Φριτς με το γυμνό της πόδι, τσίριξε:
  - Ενας πίνακας!
  Και η κοπέλα θα γελάσει στα πνεύμονά της!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τις φασιστικές αλυσίδες και πετώντας μια καταστροφική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και τις νίκες!
  Η Matrena παρατήρησε με ένα χαμόγελο, στέλνοντας άλλη μια θανατηφόρα έκρηξη και κούρεψε το Fritz:
  - Η πατρίδα είναι ιερή!
  Τα κορίτσια παλεύουν σαν ήρωες.
  Η δοκιμή του ιπτάμενου δίσκου ήταν μόνο στην αρχή επιτυχημένη και στη συνέχεια απέτυχε.
  Έτσι, η Albina και η Alvina μάχονταν ξανά με το ME-309, ένα πολύ άνετο όχημα για το στυλ τους.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν εναντίον σοβιετικών αεροσκαφών και ούρλιαξαν:
  - Εξαιρετικό πάρκο και ηλεκτρονικά μακαρόνια!
  Η Αλμπίνα έριξε μια εύστοχη έκρηξη στον εχθρό, γκρέμισε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο, δείχνοντας με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Η πρώτη μου κίνηση θα είναι μοιραία για τον εχθρό!
  Η Άλβινα πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Τον έκοψε καλά και βγάζοντας τα δόντια της βγήκαν:
  - Ο κομμουνισμός είναι η μοίρα μου!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα χτύπησε έναν άλλο στόχο.
  Τα κορίτσια τσακώνονται ακόμα στο παλιό αυτοκίνητο. Τα βιδωτά μαχητικά δεν έχουν βγει ακόμη από την παραγωγή. Επιπλέον, πρέπει ακόμα να συνηθίσετε τα μηχανήματα τζετ και να αναπτύξετε μια ολόκληρη υποδομή για αυτά. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει.
  Η Albina, πυροβολώντας σοβιετικά οχήματα, λογικά σημείωσε:
  - Θα δημιουργήσω την εποχή του κομμουνισμού και θα οδηγήσω την αυτοκρατορία στα αστέρια!
  Και με το γυμνό του τακούνι, πατάει τα πετάλια.
  Η Alvina, πυροβολώντας τα ρωσικά οχήματα, γρονθοκοπώντας τα κατευθείαν, έτριξε:
  - Στόχος μας είναι ο Άριος κομμουνισμός!
  Και πάλι, η πολεμίστρια χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και έδρασε πολύ γρήγορα.
  Όταν και τα δύο κορίτσια επέστρεψαν, έχοντας εξαντλήσει όλο το κιτ μάχης, επέτρεψαν να πλυθούν τα σώματά τους στο μπάνιο. Όμορφοι τύποι τους κοπάνησαν με σκούπες. Η Αλμπίνα, ζεσταίνοντας, παρατήρησε:
  Χρειαζόμαστε ακόμα άντρες!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Χρειάζεται οπωσδήποτε! Αν και εδώ είμαστε γυναίκες πολύ πιο όμορφες!
  Η Αλμπίνα ξέσπασε στα γέλια και κελαηδούσε:
  - Γιατί μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα για να έχει κάποιον να νικήσει!
  Τα κορίτσια φυσικά συμφωνούν με αυτό.
  Η Helga από το TA-152 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών αρμάτων μάχης και τα διαπέρασε, χαμογελώντας:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Κάιζερ!
  Και το κορίτσι γέλασε.
  Η Αγαύη βρίσκεται στον ουρανό για να κυνηγήσει σοβιετικά αεροσκάφη. Όλο και περισσότερο, το Yak-9 φαίνεται στον ουρανό, το οποίο είναι το πιο εύκολο στην κατασκευή. Αυτό το μηχάνημα, ωστόσο, δεν είναι τόσο αδύναμο. Στην τροποποίηση Τ, είναι οπλισμένη με ένα κανόνι 37 χιλιοστών και μπορεί να τσιμπήσει οδυνηρά έναν Φριτς.
  Ο Αγαύης χτυπά από απόσταση το ME-262 του και τραγουδάει από τη μύτη του:
  -Είμαι ο πιο σοφός στον κόσμο, σκοτώνω εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και κλείνει το μάτι στον ουρανό στους αγγέλους του.
  Αλλά και εδώ η Μιραμπέλα είναι στον αέρα. Αυτό το κορίτσι, παρ' όλες τις απώλειες, δεν χάνει την καρδιά του.
  Και ακόμη αρχίζει να τραγουδά, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Μπήκα στην Komsomol, παίζοντας
  όμορφο κορίτσι των ονείρων...
  Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν αιώνιος Μάιος,
  Κάθε μέρα είναι η γέννηση της άνοιξης!
  
  Αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφερε.
  Κάπως δεν μπορώ να ερωτευτώ...
  Λοιπόν, πες στα παιδιά στο έλεός μου,
  Η ζωή είναι πολύ ανθεκτικό κουπί!
  
  Ξαφνικά ο πόλεμος βρόντηξε ξαφνικά,
  Και ένας τυφώνας όρμησε στο θάνατο...
  Και τα κορίτσια μου γερό σώμα
  Μπορείτε να χτυπήσετε αμέσως!
  
  Δεν θέλω, πιστέψτε με, τα παρατάω,
  Αγώνας για την Πατρίδα μέχρι τέλους...
  Κουβαλάμε χειροβομβίδες σε μια δυνατή τσάντα,
  Ο Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του στις καρδιές!
  
  Οι πολεμιστές είναι υπέροχοι στη Ρωσία.
  Μπορούμε να προστατεύσουμε την παγκόσμια τάξη...
  Τα αστέρια του ουρανού πότισαν το βελούδο,
  Και ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι!
  
  Είμαι ένα ξυπόλητο κορίτσι που τσακώνομαι
  Γεμάτη αποπλάνηση και αγάπη...
  Γουίλ, ξέρω ένα μέρος σε αυτόν τον παράδεισο,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Πολεμιστές της μεγάλης Πατρίδας,
  Θα πολεμήσουμε σταθερά κοντά στη Μόσχα...
  Και μετά το όνειρο στον κομμουνισμό
  Ενάντια στην κόλαση με τον Σατανά!
  
  Γενναίοι Ρώσοι,
  Ότι αγωνίζονται τίμια μέχρι το τέλος...
  Χτύπησαν από πολυβόλο,
  Αν χρειαστεί, με χρυσό στεφάνι!
  
  Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Ιησούς ο μεγάλος Θεός ανέστη...
  Οι μέρες του δράκου της λείας έχουν περάσει,
  Έγινε ακόμα πιο φωτεινό από τον ουρανό!
  
  Σε αγαπώ αγαπητή Lada,
  Ο υπέρτατος Θεός Svarog θα είναι σε δόξα ...
  Πρέπει να πολεμήσουμε για τη Ρωσία
  Ο καλύτερος Λευκός Θεός είναι μαζί μας!
  
  Μην γονατίζετε τους Ρώσους
  Πιστέψτε μας, η σάρκα μας δεν συγκρατείται...
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας,
  Πρέπει να περάσει και αυτή η εξέταση!
  
  Ο πόνος της Πατρίδας είναι και στην καρδιά μας,
  Πιστεύουμε στο μεγαλείο της...
  Ανοίγουμε γρήγορα την πόρτα στο διάστημα,
  Θα είναι μια πολύ γλυκιά ζωή!
  
  Ξυπόλητα είμαστε όμορφα κορίτσια,
  Τρέχουμε βιαστικά μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν χρειαζόμαστε αυτή την πικρή βότκα,
  Το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Για την Πατρίδα, εμείς τα κορίτσια θα σταθούμε,
  Και θα απαντήσουμε στον Φριτς, κανένα κακό,
  Ο κολασμένος Κάιν θα καταστραφεί,
  Και γεια στον Χριστό Σωτήρα!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή - δεν θα γίνει καλύτερη,
  Οι νεκροί θα αναστηθούν για πάντα...
  Το σύμπαν θα γίνει ένας ζωντανός παράδεισος,
  Το όνειρο όλων των ανθρώπων έγινε πραγματικότητα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Ο Σεπτέμβριος του 1944 πέρασε σε σκληρές μάχες ... Οι Φριτς μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Kuibyshev και το Orenburg και ως εκ τούτου αυτές οι πόλεις ήταν καταδικασμένες, αλλά παρ' όλες τις δυσκολίες πολέμησαν.
  Τα κορίτσια έδειξαν εξαιρετική αντοχή... Στις αρχές Οκτωβρίου, οι Ναζί δεν είχαν πάρει ακόμη τον Kuibyshev και επιτέθηκαν στην Penza. Και οι μάχες άρχισαν να βράζουν για αυτήν την πόλη.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολέμησαν εκεί.
  Το κορίτσι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και ούρλιαξε:
  - Για το ρωσικό πνεύμα.
  Μετά από αυτό, η Ζόγια πυροβόλησε από μπαζούκα. Και χτύπησε το γερμανικό τανκ "Lion" -2.
  Οι Γερμανοί επιβράδυναν λίγο την κίνηση ... Τα Panthers και τα T-4 απομακρύνθηκαν από υπηρεσία. Αλλά ενώ αυτά τα μηχανήματα είναι ακόμα σε λειτουργία. Πράγματι, το Panther είναι ένας καλός καταστροφέας δεξαμενών και προστατεύεται αρκετά ανεκτά στο μέτωπο. Αλλά οι σανίδες είναι το πρόβλημά της. Ωστόσο, το "Πάνθηρας" -2 προστατεύεται από τα πλάγια, όχι πολύ καλά. Όμως τα περισσότερα όπλα διατηρούνται.
  Η ανάπτυξη της σειράς E βρίσκεται σε εξέλιξη ... Το άρμα E-75 υπόσχεται να γίνει ένα όχημα νέας γενιάς με τέλεια καλυμμένα πλαϊνά. Οι Γερμανοί το εκμεταλλεύονται. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε μια δεξαμενή που δεν είναι πολύ βαριά, γρήγορη και καλά προστατευμένη. Η πρώτη προσπάθεια αυτού του είδους ήταν το Ποντίκι, αλλά η πρακτική έδειξε το υπερβολικό βάρος αυτής της δεξαμενής. Αντίθετα, το Ε-100 ήταν ήδη υπό επεξεργασία. Αυτή η δεξαμενή είχε πιο σφιχτή διάταξη και χαμηλότερη σιλουέτα. Γενικά, το βάρος του, σε σύγκριση με το Mouse, έχει μειωθεί σε εκατόν τριάντα - εκατόν σαράντα τόνους. Οι πλευρές τοποθετήθηκαν σε ορθολογικές γωνίες. Το πάχος των πλευρών, μαζί με τις σίτες, έφτασε τα 210 χλστ. Ο οπλισμός είναι ίδιος με αυτόν του Maus, ένα πυροβόλο 128 χιλιοστών και 75 χιλιοστών με κοντή κάννη. Οι Γερμανοί εγκατέστησαν έναν ισχυρότερο κινητήρα 1.500 ίππων και το τανκ κινούνταν με σαράντα χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Κάτι που είναι γενικά ικανοποιητικό. Το E-100 είναι ούτως ή άλλως πολύ βαρύ τανκ. Αλλά με εξαιρετικά όπλα και προστασία.
  Οι μαχητικές του ιδιότητες δεν θα μπορούσαν να είναι κακές, αλλά η μεταφορά του τανκ και η μεταφορά του παρέμεναν προβληματικά. Η πραγματική εμπειρία έδειξε ότι μια δεξαμενή θα μπορούσε, για μια σχετικά λογική μεταφορά κατά μήκος δρόμων και γεφυρών, να μην ζυγίζει περισσότερο από ογδόντα τόνους.
  Έτσι ο Χίτλερ έδωσε ένα όριο στο Ε-75 για να ανταποκριθεί σε αυτό το βάρος, αλλά για να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο μηχάνημα από άποψη προστασίας. Γιατί αποφασίστηκε να εγκαταλειφθεί το πυροβόλο των 75 χιλιοστών. Και κάντε τη διάταξη όσο πιο σφιχτή γίνεται: σε ένα μπλοκ, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων απέναντι και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Τότε ίσως πάρει ένα τανκ, προστατευμένο από όλες τις πλευρές και όχι πολύ βαρύ.
  Ο Χίτλερ, γενικά, δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τις γερμανικές μηχανές. Αν και το Lev-2 ήταν πιθανώς πιο προηγμένο, το πυροβόλο των 105 χλστ. ήταν περιττό για την καταπολέμηση σοβιετικών αρμάτων μάχης και ανεπαρκές για βολή σε άοπλους στόχους. Το "Panther" -2 θα μπορούσε γενικά να ταιριάζει στους στρατιωτικούς με όπλα και μετωπική προστασία, αλλά το πλάι και πάλι δεν ήταν αρκετό, αλλά οι επιδόσεις στην οδήγηση είναι ικανοποιητικές.
  Ο Φύρερ απαίτησε να δημιουργηθεί ένα τανκ που θα μπορούσε να ταιριάζει στον στρατό από κάθε άποψη.
  Αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Είναι δυνατόν να συμπιέσετε τη διάταξη στο μέγιστο και να ελαφρύνετε το σασί με τη βοήθεια ειδικών φορείων και ελατηρίων και να βγάλετε κάτι έξω από το σώμα. Και το πλήρωμα κανονίζει την πραγματική επιρρεπή.
  Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολλά υποσχόμενη. Το πρώτο άρμα E-75, ενοποιημένο με το E-50, δεν μπορούσε να ζυγίζει περισσότερο από εβδομήντα τόνους, και αυτό είναι ένα τρομερό μηχάνημα.
  Η Ελισάβετ, από την άλλη, πολέμησε στο τανκ T-34-85 και δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την προστασία του. Εύθραυστο λόγω της έλλειψης στοιχείων κράματος, η θωράκιση δεν προστάτευε πολύ το τανκ.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαι διαστημική βίγκαν.
  Η Αικατερίνα χτύπησε τον εχθρό, χτύπησε τον εχθρό στο πλάι και σφύριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης πολύ ενεργά στοχεύοντας τον εχθρό, και τον χτύπησε με θανατηφόρα δύναμη, και δεδομένου ότι τα πόδια της ήταν γυμνά, γρύλισε:
  - Για το σύνταγμα της νίκης!
  Η Ευφρασία πυροβόλησε κατά του εχθρού, ενώ χρησιμοποιούσε ακριβώς τα γυμνά δάχτυλά της και ούρλιαζε:
  - Είμαστε πιστοί στον Σβάρογκ και στον Στάλιν για το μεγαλείο της χώρας!
  Τέτοια είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ. Έχουν την πιο εξαιρετική ομάδα.
  Κάποια άρματα μάχης T-34-85 εμφανίστηκαν με προστασία από σφαίρες, γεγονός που μείωσε σημαντικά το βάρος τους. Η ταχύτητα και η ευελιξία του μηχανήματος έχουν αυξηθεί. Αλλά τώρα θα μπορούσε να ληφθεί από ένα αντιαρματικό τουφέκι, ένα πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος και πολλούς τύπους χειροβομβίδων. Και τα αεροβόλα είναι τελείως τρυπημένα. Είναι αλήθεια ότι μια τέτοια δεξαμενή είναι ακόμα πιο εύκολη στην κατασκευή, φθηνότερη και αυξάνει την ταχύτητα κίνησης.
  Τώρα, αν τα κορίτσια οδηγούν αυτό το αυτοκίνητο, δεν τα αφήνουν να μπουν σε αυτό με κανέναν τρόπο.
  Η Ελισάβετ, ένα γρήγορο κορίτσι με ένα κολοσσιαίο καταστροφικό στοιχείο, λογικά σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την ανδρεία με πανοπλία!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έτσι είναι, για να μην ανάψεις!
  Και πώς γελάς...
  Κορίτσια με μεγάλη γοητεία. Και αν οι εχθροί αλωνιστούν, τότε το κάνουν επιθετικά και επιμελώς.
  Η Έλενα, αφού το τανκ τους είχε εξαντλήσει το κιτ μάχης και απομακρύνθηκε για να αναπληρώσει τις προμήθειες, ρώτησε τους φίλους της:
  - Έτσι σκέφτονται τα κορίτσια, έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε το Τρίτο Ράιχ;
  Η Κατερίνα απάντησε με σιγουριά:
  - Όπως είπε ο Vasily Terkin ... Ήρθαμε για να νικήσουμε, όχι για να μετρήσουμε!
  Η Ελισάβετ διόρθωσε:
  - Αυτό είπε ο Σουβόροφ!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και έστριψε ένα κομμάτι εφημερίδας σε ένα τσιγάρο. Της είναι αστείο.
  Η Ευφρασία τραγούδησε κουνώντας το κορμί του:
  - Είμαι μια διαστημική κοπέλα-εξολοθρευτής,
  Θα είναι πολύ οδυνηρό για τον Fritz - καλλιεργητή!
  Και πώς θα γελάσει ο πολεμιστής!
  Τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν χαρτιά. Είναι αστείο. Και οι ηττημένοι κάνουν push-ups και squats.
  Η Έλενα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρατήρησε:
  - Αλλά σοβαρά, δεν έχουμε πραγματικές πιθανότητες να κερδίσουμε! Ο Καύκασος έπεσε και εμείς χάνουμε!
  Η Αικατερίνη πέταξε μια κάρτα με το γυμνό της πόδι, χτυπώντας τον εχθρό και τσίριξε:
  - Αλλά έχουμε ένα μυστικό όπλο!
  Η πολεμίστρια ξέσπασε σε γέλια και πέταξε μια κάρτα με τα γυμνά της δάχτυλα.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Έχουμε πραγματικά μόνο μία ελπίδα για ένα νέο μυστικό όπλο!
  Η Ευφρασία γκρίνιαξε, πετώντας την κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της:
  - Ναι, δεν μπορούμε χωρίς ένα μυστικό όπλο!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Το σπαθί μας καίγεται στη φωτιά, θα κόψουμε τους εχθρούς! Είμαστε οι στρατιώτες της ΕΣΣΔ!
  Οι πολεμιστές είναι συντονισμένοι και πραγματικά σε μάχη.
  Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες ... Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Kuibyshev έπεσε ωστόσο ...
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν ένα σημαντικό αμυντικό αντικείμενο. Αλλά οι βροχές έπεσαν... Υπήρχε ελπίδα για μια παύση ως αποτέλεσμα του φθινοπώρου.
  Ωστόσο, οι μάχες συνεχίστηκαν στον ουρανό.
  Τρεις Σοβιετικοί πιλότοι: η Μιραμπέλα, η Αναστασία, η Ακουλίνα πολέμησαν με άγριο ενθουσιασμό.
  Η Μιραμπέλα, γκρεμίζοντας έναν Ναζί κατά την πτήση, πάνω στο ξεπερασμένο, αλλά τρομερό Yak-9 T της, τραγούδησε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αναστασία, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στη σκανδάλη, επιβεβαίωσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της.
  Η Akulina, συνθλίβοντας μια άλλη Γερμανίδα πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πεντάλ, έδωσε έξω:
  - Για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Τα κορίτσια πρέπει να ειπωθούν συγκεκριμένα ότι αγωνίζονται.
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε το φασιστικό ME-262 από ένα πυροβόλο 37 χιλιοστών, έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Αναστασία, κόβοντας τον Ναζί με μια εύστοχη προσέγγιση, και πριονίζοντας τον εχθρό, ξέσπασε:
  - Δόξα στο κόκκινο σύμπαν!
  Η Akulina είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι, χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο και, σφυρίζοντας, γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της χώρας των Σοβιετικών!
  Οι πολεμιστές πρέπει να διακρίνονται για την κολοσσιαία σκληρότητά τους.
  Η Albina, η Alvina, η Agave από την άλλη κερδίζουν τους λογαριασμούς τους. Και τα κορίτσια επίσης τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Πόσο αστείο είναι όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά και μέσα σε αεροπλάνα.
  Η Αλμπίνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της γκρεμίζει μια έκρηξη, πολλά σοβιετικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα και τρίζει:
  -Για την άρια αδελφότητα!
  Η Alvina πολεμά επίσης τον Κόκκινο Στρατό και το κάνει με θάρρος. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κατευθύνει αεροβόλα, και κόβει σοβιετικά αυτοκίνητα, τσιρίζοντας:
  - Για λαμπερές ιδέες!
  Η Αγαύη καταρρίπτει επίσης σοβιετικά μαχητικά και επιθετικά αεροσκάφη, κυριολεκτικά τα συνθλίβει και βρυχάται:
  - Για τη νίκη του Τρίτου Ράιχ!
  Και τα κορίτσια δεν πειράζουν και υποβάλλουν τον εχθρό σε σοβαρά βασανιστήρια. Ιδιαίτερα όμορφα αγόρια.
  Η Αλμπίνα, τηγανίζοντας τα τακούνια του πρωτοπόρου στην πυρά, σημείωσε κάποτε:
  - Τα αγόρια σε τηγανητά και με πιπέρι είναι τόσο νόστιμα!
  Και πώς γελάει. Και δείξε τη γλώσσα του!
  Η Alvina το παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Το αγόρι είναι τηγανητό στο φούρνο, πολύ νόστιμο με σκόρδο!
  Η Αγαύη, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, γκρέμισε κάτω μερικούς σοβιετικούς μαχητές και φώναξε:
  -Είμαστε διαστημικές τσούχτρες!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της. Είναι ένα κορίτσι σπάνιας, μαχητικής φύσης.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας αεροπλάνα με τα γυμνά, χαριτωμένα λαξευμένα πόδια της, σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να καταλάβεις τη Ρωσία με το μυαλό σου, πώς μπορείς να διαλέξεις κυβερνήτες σαν τον Στάλιν!
  Η Alvina σημείωσε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της και πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Και ο Χίτλερ μας δεν είναι καλύτερος!
  Η Αγαύη γέλασε, γκρεμίζοντας σοβιετικά αυτοκίνητα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σημείωσε:
  - Ο Αδόλφος, φυσικά, δαιμονισμένος! Ταυτόχρονα όμως το πόσα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δεν μετριέται!
  Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά και επιθετικά.
  Και μετά κάπως έψησαν δύο αγόρια στην πυρά ζωντανά. Ακριβώς έτσι, τρυπήθηκαν σε ένα ατσάλι, και άρχισαν να τηγανίζουν, και ούρλιαζαν και στριφογύριζαν. Τότε, όταν τα αγόρια δεν είχαν ηρεμήσει ακόμη, όλα τα κορίτσια της μοίρας άρχισαν να τρέχουν προς τους τηγανητούς πρωτοπόρους, να τους κόβουν κομμάτια κρέατος και να τρώνε.
  Και ήταν πολύ νόστιμο, ειδικά αν τα αγόρια που ζούσαν ακόμα πιπερώνονταν κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος.
  Η Αγαύη, για παράδειγμα, έφαγε το μπούτι του αγοριού με μεγάλη ευχαρίστηση. Τότε τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά. Και από τα δύο αγόρια έμειναν μόνο κόκαλα και εντόσθια. Το νεαρό συκώτι ήταν ιδιαίτερα νόστιμο. Τα κορίτσια της έφαγαν με μεγάλη ευχαρίστηση.
  Και τώρα πολεμούν στον ουρανό...
  Το Όρενμπουργκ έπεσε στα τέλη Οκτωβρίου...
  Οι Γερμανοί πλησίασαν την Ούφα. Έχει ήδη πολύ κρύο και χιονίζει.
  Η Tamara και η ομάδα της στα περίχωρα της Ufa μάχονται με τους Ναζί. Το γερμανικό πεζικό επιτίθεται από μαύρους στρατιώτες που στρατολόγησαν στις γαλλικές και βελγικές αποικίες.
  Πετάνε κυριολεκτικά πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις.
  Η Ταμάρα δίνει μια στροφή, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Η εποχή του κομμουνισμού θα είναι διάσημη για αιώνες, πιστεύω ότι ο Στάλιν θα είναι το σταθερό μας χέρι.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας, λέει:
  - Μη σπάσετε την ΕΣΣΔ!
  Και με το γυμνό τακούνι του πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Η Ανφίσα, πυροβολώντας τους Ναζί και στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημειώνει:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού είναι μαζί μας!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας κατά του εχθρού και κουρεύοντας τους Ναζί, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια, τρίζει:
  - Ας δοξαστεί η μεγάλη Πατρίδα!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες καίγονται. Και τότε αυτό το κορίτσι-ήρωας θα πετάξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά στους Ναζί και θα βρυχηθεί:
  - Δόξα στο χώρο μας Πατρίδα!
  Και τα κορίτσια φωνάζουν όλα μαζί.
  - Για την ΕΣΣΔ! Θα υπάρξει πρωτοπόρος!
  Πολεμιστές του Κόκκινου Στρατού που πολεμούν κλέβουν. Και όταν χιόνισε, εξακολουθούν να τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Στις αρχές Νοεμβρίου, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στο Ουλιάνοφσκ. Η πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Λένιν και στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά η Στένκα Ραζίν. Αυτό είναι το σύνορο της πρωτεύουσας των ρωσικών πόλεων.
  Η Αλένκα πολεμά τους Ναζί. Και τραγουδάει μόνος του, πετώντας χειροβομβίδες στους Ναζί με τα ξυπόλυτα πόδια του:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα ...
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήμα με κόκκινα πουκάμισα,
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Η Anyuta πυροβολώντας τους εχθρούς και τους κόβοντας και στη συνέχεια εκτοξεύοντας εκρηκτικά πακέτα πριονιδιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό του Στάλιν!
  Και έδωσε μια σειρά σε μια ολόκληρη σειρά μαύρων πολεμιστών, κουρεμένους.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, έτριξε:
  - Για την εγγενή Ρωσία!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ενώ πετούσε δώρα θανάτου στον εχθρό, έσπασε, σημείωσε:
  - Για τον διαστημικό κομμουνισμό!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τους Ναζί και κουρεύοντας τον εχθρό, εξέδωσε:
  - Για αλλαγές στη μάχη!
  Η Marusya, χτυπώντας το Fritz και χτυπώντας τους μέχρι θανάτου, το πήρε και μύρισε επιθετικά, σβήνοντάς το σε σκόνη:
  - Για τη νίκη του υψηλότερου επιπέδου!
  Και με το γυμνό της πόδι πέταξε μια φονική χειροβομβίδα.
  Αυτά τα κορίτσια εδώ είναι κουλ και θορυβώδη.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τους εχθρούς, και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού να είναι μαζί μας!
  Και η κοπέλα το πήρε, και χτύπησε ένα γερμανικό τανκ με μεγάλη γοητεία.
  Και εδώ είναι μια άλλη τροποποίηση του άρματος Lev-2 με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών. Ο πύργος είναι στενότερος και η δεξαμενή είναι μικρότερη και ζυγίζει πενήντα πέντε τόνους και ο κινητήρας έχει 1200 ίππους όταν είναι ενισχυμένος. Γρήγορο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Όμως δεν ενοχλεί τον πολεμιστή.
  Η Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και το κορίτσι θα σφυρίξει. Και το γερμανικό τανκ "Lion" -2 θα πάρει και θα αναποδογυρίσει, και οι κύλινδροι κυριολεκτικά πέταξαν.
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος ...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος -
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κόβοντας τις τάξεις, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό!
  Η Marusya, χτυπώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Βλέπεις πάλι πάνω από τη Γη, ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Και τέτοιοι είναι οι πολεμιστές άκαμπτοι.
  Αλλά και πάλι οι δυνάμεις είναι άνισες. Η Πένζα έχει ήδη πέσει. Και οι Ναζί εισβάλλουν στο Σαράνσκ.
  Τώρα δεν έχουν απομείνει τόσα πολλά στην πόλη του Γκόρκι.
  Στις 7 Νοεμβρίου 1944, ο Στάλιν έκανε άλλη μια παρέλαση στη Μόσχα. Ακόμα κι αν δεν είναι νίκη.
  Το Fritz, ωστόσο, πυροβόλησε τη Μόσχα για πρώτη φορά με βαλλιστικούς πυραύλους V-2. Και την ίδια στιγμή, η πόλη βομβαρδίστηκε από αεριωθούμενα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών Arado. Αυτή η ενέργεια συγκλόνισε πολύ τους πάντες. Οι πύραυλοι V-2 πέταξαν σε υψηλή τροχιά και έπεσαν ξαφνικά, ακόμη και τα ραντάρ δεν τους είδαν σωστά.
  Υπήρξαν πολλές καταστροφές και κακοτυχίες. Σοβιετικοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
  Ο Στάλιν πραγματοποίησε μια επείγουσα συνάντηση σε ένα υπόγειο καταφύγιο που θα μπορούσε να αντέξει ακόμη και ένα άμεσο χτύπημα από μια ατομική βόμβα.
  Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου, Vasilevsky, σημείωσε με ανησυχία:
  - Οι Γερμανοί έχουν ένα νέο όπλο μεγάλης καταστροφικής δύναμης. Και τα ραντάρ μας δεν τον είδαν...
  Ο Στάλιν φώναξε, χτυπώντας θυμωμένος τις φτέρνες του:
  - Εδώ είστε ανόητοι! Τέτοια έκπληξη δεν μπορούσε να δει!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Κάτι ήταν ο σύντροφος Στάλιν ....
  Ο Μπέρια είπε αμέσως:
  - Πρόκειται για πύραυλους κλάσης Α-5. Μην ανησυχείς σύντροφε Στάλιν. Μεταφέρουν μόνο οκτακόσια κιλά αμινολόνης και στέκονται σαν ένα καλό βομβαρδιστικό τζετ. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν καμιά δεκαριά βλήματα, αλλά αυτό το σχέδιο δεν μπήκε στη σειρά, αφού ο βομβαρδισμός με τζετ είναι και φθηνότερος και πιο πρακτικός.
  Ο Στάλιν, έχοντας ηρεμήσει, παρατήρησε:
  - Δηλαδή δεν είναι αποτελεσματικό όπλο; Πολύ καλά!
  Ο Μπέρια σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Αλλά τα τζετ βομβαρδιστικά, αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο σύντροφος Στάλιν πρέπει να το πολεμήσει!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ πρότεινε:
  -Ίσως να το πάρουμε και να φτιάξουμε ρουκέτες μόνοι μας. Εννοώ επίγεια-αέρα. Τι, να τους ελέγχεις μέσω ασυρμάτου για να καταρρίπτεις αεροπλάνα!
  Ο Βοζνεσένσκι σημείωσε:
  - Χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθούν τέτοιοι πύραυλοι! Είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις πολύ φθηνά αεροπλάνα από ξύλο, να τα γεμίσεις με εκρηκτικά και να χτυπήσεις τον εχθρό. Αυτό θα ήταν στυλ καμικάζι!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν αεροσκάφη καμικάζι. Αυτή είναι η ευκαιρία μας, αν και στην πραγματικότητα αυτό απλώς παρατείνει την αγωνία του Κόκκινου Στρατού μας.
  Θα πρέπει να βρείτε κάτι πιο αποτελεσματικό!
  Ο Γιακόβλεφ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ο σύντροφος Στάλιν εργάζεται σε νέα αεροσκάφη. Αλλά προς το παρόν, εστιάζουμε στο να διατηρήσουμε τη μέγιστη απόδοση των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούνται όλες οι ρεζέρβες και βάζουμε παιδιά από δέκα ετών στις μηχανές. Πλήρης κινητοποίηση, ολική και υπερολική.
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε:
  - Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα! Αυτό που κάνεις είναι πολύ λίγο!
  Ο Μολότοφ είπε αναστενάζοντας:
  - Δεν είναι δυνατή η επαφή με τους συμμάχους. Φαίνεται ότι είμαστε μόνοι. Προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τους Ιάπωνες... Απαιτούν έδαφος μέχρι τα Ουράλια, κάτι που είναι απαράδεκτο.
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Είναι απαραίτητο να χτυπήσουμε την Ιαπωνία το χειμώνα, αλλά τι γίνεται με το Λένινγκραντ;
  Ο Ζούκοφ είπε βγάζοντας τα δόντια του:
  - Η επίθεση στο Πετροζαβόντσκ δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο αναμενόταν. Η Σουηδία μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυνάμεις. Έτσι δεν ήταν δυνατό να αναπτυχθεί αμέσως η επίθεση και ο εχθρός, τραβώντας τμήματα της Βέρμαχτ, απέκρουσε την επίθεσή μας. Η πόλη του Λένινγκραντ βρίσκεται στον πλήρη δακτύλιο του αποκλεισμού και έχει συσφιχθεί πλήρως. Νομίζω ότι μέχρι την άνοιξη, λόγω της πλήρους πείνας, ολόκληρος ο πληθυσμός θα πεθάνει. Και η πτώση του Λένινγκραντ θα είναι αναπόφευκτη.
  Είναι πρακτικά αδύνατο να τροφοδοτηθεί αεροπορικώς. Ο εχθρός κυριαρχεί πλήρως στον ουρανό. Οι Γερμανοί ακόμη και τώρα δίνουν σταυρό ιππότη, μόνο για εκατό κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Στάλιν γρύλισε θυμωμένος:
  - Αποτυχημένη επίθεση!
  Ο Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά.
  - Πολλοί σιδηρόδρομοι έχουν σπάσει και έχουμε συγκεντρώσει πολύ λίγες δυνάμεις. Και πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Φινλανδούς και τους Σουηδούς, είναι επίμονοι στην άμυνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Γερμανοί παρέκαμψαν και το Μούρμανσκ. Τώρα αυτή η πόλη είναι περικυκλωμένη. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Ξεμπλοκάρετε!
  Ο Ζούκοφ απάντησε:
  - Δεν υπάρχει δύναμη για αυτό! Και ο εχθρός μπορεί να καταλάβει ολόκληρη τη χερσόνησο της Καρελίας!
  Ο Στάλιν διέταξε:
  - Τραβήξτε τις δυνάμεις και απελευθερώστε! Το χειμώνα οι Γερμανοί δεν είναι τόσο δυνατοί. Θα είναι δυνατό να τα πατήσετε κεφαλαία!
  Ο Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο να αποτρέψουμε τις βαθιές ανακαλύψεις, και εκεί η δύναμή μας θα οδηγήσει τους εχθρούς!
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε:
  Θα αγωνιστούμε για τον κομμουνισμό!
  Ο Voznesensky παρέδωσε πιο χαρούμενα νέα:
  - Το SU-100 είναι ήδη ενσωματωμένο, σε μέταλλο και έτοιμο για μαζική παραγωγή. Πλαίσιο βασισμένο στο T-34. Αρκετά εύκολο στην κατασκευή. Το βλήμα είναι σχεδόν έτοιμο για το νέο όπλο. Άρα το SU-100 θα εμφανιστεί ήδη στα μέτωπα. Αύριο το πρώτο μηχάνημα που θα πάει μπροστά!
  Ο Στάλιν έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Τουλάχιστον με έκανε χαρούμενο! Αλλά το T-34-85 δεν έχει ακόμη αφαιρεθεί από την παραγωγή. Όχι μόνο αυτό, κάντε την πανοπλία πιο λεπτή και μειώστε το βάρος στους είκοσι τόνους. Οι μάχες έδειξαν ότι χειρότερα δεν γίνεται!
  Ο Βοζνεσένσκι σημείωσε:
  - Μπορείς να φτιάξεις πανοπλία από ξύλο! Παράγουμε εκατοντάδες τέτοια τανκς την ημέρα, ακόμη περισσότερα από τους Ναζί. Αλλά τα οχήματά μας καταρρίπτουν εύκολα τον Fritz ακόμη και με ελαφριά αντιαρματικά πυροβόλα.
  Ο Ζούκοφ σημείωσε:
  - Υπάρχει η Γκέρντα. Αυτή είναι μια τόσο δροσερή κυρία! Έριξε νοκ άουτ πολλά από τα τανκς και τα όπλα μας.
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Πρέπει να την αιχμαλωτίσουμε και να τηγανίσουμε τα γυμνά της τακούνια. Οδυνηρά cool κορίτσι!
  Ο Ζούκοφ συμφώνησε:
  -Πρέπει να το πιάσεις! Και θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Μπέρια έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  Ας κάνουμε μια ειδική επέμβαση!
  Ο Στάλιν σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα, αλλά ... Πρέπει ακόμα να τελειώσουμε κάτι!
  Η Μπέρια βρυχήθηκε:
  - Ας τους πιάσουμε όλους!
  Ο Στάλιν κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι... Το να σκοτώνεις ήρωες δεν είναι καλό! Θέλω να μου φέρουν την Γκέρντα! Αυτό είναι επείγον!
  Ο Μπέρια σημείωσε:
  - Ζήστε;
  Ο Στάλιν επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Φυσικά, είμαι ζωντανός!
  Ο Μπέρια γάργαρε, φουσκώνοντας τα μάγουλά του:
  - Όλα τα ακατόρθωτα, ίσως ξέρω σίγουρα!
  Αρκετά κορίτσια εμφανίστηκαν με κοντές φούστες και με γυμνά πόδια. Έφεραν ποτήρια κρασί και έκλεισαν το μάτι στα μέλη της ΓΚΟ.
  Ο Ζντάνοφ σημείωσε:
  - Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια στο στρατό! Θα το φτιάξουν εκεί!
  Ο Στάλιν δήλωσε:
  - Βραβεύω την Αναστασία, τη Μιραμπέλα, την Ακουλίνα με το "Αστέρι του Τάγματος της Δόξας" με διαμάντια! Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Όλοι φώναξαν ομόφωνα:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και χτυπούσαν τα χέρια τους.
  Ένα από τα κορίτσια υποκλίθηκε και γονάτισε, φιλώντας τις μπότες του Στάλιν.
  Ο Ανώτατος Διοικητής της έριξε κρασί και βρυχήθηκε:
  - Η δύναμή μας είναι η γροθιά μας!
  Η Μπέρια κελαηδούσε:
  Ο Χίτλερ είναι ανόητος!
  Ο Στάλιν αντιτάχθηκε:
  - Όχι ανόητος, αλλά η ενσάρκωση του δόλου!
  Και όλοι χειροκρότησαν ξανά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Η πόλη του Ουλιάνοφσκ ήταν πλήρως περικυκλωμένη, αλλά μέχρι στιγμής κρατήθηκε στις .... Είναι ήδη τέλος Νοεμβρίου και χιονίζει με παγετό. Οι Γερμανοί δεν είναι πολύ πρόθυμοι να επιτεθούν, και μέχρι στιγμής πυροβολούν.
  Στον αέρα, ο καιρός δεν είναι πολύ πτητικός. Όμως τα κορίτσια εξακολουθούν να παλεύουν και να δείχνουν θαύματα θάρρους.
  Η Γκέρντα με το πλήρωμά της στο Panther-2. Αλλά το τανκ Panther-3 θα πρέπει να εμφανιστεί σύντομα και ο πολεμιστής θέλει πραγματικά να πολεμήσει πάνω του.
  Στο μεταξύ, πυροβολεί κατά των σοβιετικών θέσεων.
  Με το γυμνό της πόδι έστρεψε το κανόνι στον στόχο και πυροβόλησε. Έσπασε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα και κελαηδούσε:
  - Για την αγία Πρωσία!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης από το κανόνι, τρύπησε το σοβιετικό οβιδοβόλο και τσίριξε:
  - Η ευτυχία μας στους αιώνες!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χτυπώντας τον εχθρό με τα ξυπόλυτα πόδια της και κραυγάζοντας:
  - Για τέτοιους τύπους που μας αξίζουν!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια, κελαηδώντας:
  - Για το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας!
  Και στο νεότερο SU-100, πολεμούν οι τέσσερις της Ελισάβετ.
  Τα κορίτσια έχουν κατακτήσει το νέο αυτοκινούμενο όπλο και πυροβολούν.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε.
  Ο φασίστας δήμιος σκίζει τους ώμους του,
  Εδώ είναι το ράφι, η λαβίδα, τα τρυπάνια στο χέρι!
  Θέλει να σακατέψει το σώμα της ψυχής,
  Ασήμαντο τέρας, αλλά δείχνει κουλ!
  
  Υπόσχεται χρήματα, πλοία στη θάλασσα,
  Τι μπορεί να δώσει ακόμα και ένας τίτλος!
  Πραγματικά σε βάζουν στη γραμμή,
  Άλλωστε για αυτόν είσαι απλώς πτώμα και παιχνίδι!
  
  Θέλει να μάθει για την επιχείρησή μας,
  Τι νέο υπάρχει στην αλυσίδα των φτωχών να δεσμεύσουν!
  Επομένως, θα οδηγήσω γενναιόδωρα να συνεννοηθώ,
  Να ξεχάσει τον πατέρα του ακόμα και τη μητέρα του!
  
  Αλλά θα υπηρετήσουμε σταθερά την Πατρίδα,
  Δεν μπορεί να μας σπάσει η σκληρότητα του δήμιου!
  Ένα κλαδί θα λυγίσει από μια ριπή ανέμου,
  Και τα γυμνά μωρά κλαίνε!
  
  Ναι, έχασα τον πρώτο δύσκολο γύρο,
  Αλλά ο Παντοδύναμος θα δώσει την ευκαιρία να ανακτήσει!
  Και τότε εγώ ο ίδιος θα στείλω τον εχθρό στο νοκ άουτ,
  Η γροθιά μου θα σαγόνι γερά το ερπετό!
  
  Η πατρίδα μου δίνει τέτοια δύναμη
  Ότι είναι δυνατό να ξεπεραστεί ο πόνος όλων των βασανιστηρίων!
  Και βγες από αυτόν τον απύθμενο τάφο,
  Για να μην σε κατασπαράξουν, θυμωμένη αρκούδα!
  
  Λίγο ακόμα και η σωτηρία είναι κοντά -
  Θα πετύχουμε τη νίκη επί του εχθρού!
  Να ζεις κάτω από το φως του κομμουνισμού,
  Για να πλημμυρίσει ο Ήλιος το σπίτι με χρυσό!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν και πυροβόλησαν από ένα νέο, φονικό κανόνι. Είναι εξαιρετικά τρομεροί πολεμιστές.
  Η Έλενα παρατήρησε γελώντας:
  - Ο κομμουνισμός θα χτιστεί, πιστεύουμε σε αυτόν!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτή τη δήλωση:
  - Ας χτίσουμε τον κομμουνισμό, και θα υπάρξει θρίαμβος!
  Η Ευφρασία το πήρε και γάργαρε, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και χτυπώντας τον Πάνθηρα.
  Τότε ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Ω, κομμουνισμός, κομμουνισμός! Ο σοφισμός θα συντριβεί δυνατά!
  Και ο "Πάνθηρας", χτύπησε στο μέτωπο και από απόσταση.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που δεν μπορείς να τα σπάσεις τόσο εύκολα.
  Τώρα έρχεται ο Δεκέμβρης... Οι Ιάπωνες σχεδόν σταμάτησαν να μάχονται σε συνθήκες κρύου καιρού.
  Όμως στον ουρανό, παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, εξακολουθούν να υπάρχουν καυγάδες.
  Εδώ είναι η Toshiba και η Toyota, δύο Ιάπωνες πιλότοι που πολεμούν σαν απελπισμένοι κλέφτες.
  Η Toshiba καταρρίπτει τα σοβιετικά αεροπλάνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και αναφωνεί στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Η Toyota, χτυπώντας ένα ρωσικό μαχητικό και βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, επιβεβαιώνει με σιγουριά:
  - Και υπάρχει μια γυναίκα υπέρ!
  Οι Γιαπωνέζες, φυσικά, είναι μαχήτριες της κολοσσιαίας αρχικής δύναμης. Η τιμή ενός σαμουράι δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι ουρανοί είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.
  Και στη στεριά, τέσσερα κορίτσια νίντζα ανέλαβαν την εξόντωση σοβιετικών στρατιωτών.
  Το μπλε κορίτσι νίντζα έκανε δεξίωση στον μύλο, έκοψε αρκετούς Ρώσους μαχητές και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα μπιζέλι με εκρηκτικά κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος.
  Το έσκισε και έγραψε στο Twitter:
  - Χαίρε Ιαπωνία!
  Το κίτρινο κορίτσι νίντζα τραγούδησε επίσης την τεχνική της πεταλούδας με σπαθιά. Έκοψε αρκετούς αντιπάλους και ούρλιαξε:
  - Για κομμουνιστική εκδίκηση!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Μετά μουρμουρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Ιαπωνίας!
  Το κόκκινο κορίτσι νίντζα έκανε δεξίωση με ελικόπτερο με σπαθιά. Με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου και ούρλιαξε:
  - Για την αγάπη μου!
  Και μετά παρατήρησε:
  - Και πού εκδικείται ο κομμουνιστής;
  Η κίτρινη κοπέλα νίντζα, κόβοντας Ρώσους στρατιώτες και πετώντας ξανά μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Και παρά το γεγονός ότι θα υπάρχει σούπα με γάτα!
  Το λευκό κορίτσι νίντζα, κόβοντας τους αντιπάλους της και ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Θα νικήσουμε για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Και οι τέσσερις πολεμιστές θα γελάσουν σε χορωδία και θα δείξουν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Ο Δεκέμβρης πέρασε γρήγορα... Μετά την πολιορκία, οι Γερμανοί κατέλαβαν και την Ούφα και το Σαράνσκ. Αλλά το Ουλιάνοφσκ παρέμεινε σε πλήρη αποκλεισμό.
  Ο Στάλιν διέταξε την Πρωτοχρονιά να κρατήσει με κάθε κόστος την πόλη όπου γεννήθηκε ο Λένιν.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί, παρά τους παγετούς, πλησίαζαν ήδη το Καζάν. Έτσι η ΕΣΣΔ ήταν στα πρόθυρα πλήρους κατάρρευσης.
  Το τι πρέπει να γίνει στην ΕΣΣΔ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και οι ιδέες.
  Ο Στάλιν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στη Μόσχα και στο καταφύγιο. Το βλέμμα του ήταν ζοφερό, αλλά η επιθυμία να πολεμήσει δεν εξασθενούσε.
  Ο Χίτλερ, εν τω μεταξύ, αποφάσισε να κανονίσει μια φάρσα για τον εαυτό του, στη Λιβύη, όπου έχει ζέστη.
  Και εκεί απόλαυσε το θέαμα των μαχόμενων κοριτσιών μονομάχων.
  Τίποτα πολύ δεν συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκτός από τον βομβαρδισμό της Μόσχας.
  Και η κυκλοφορία της πρώτης σειράς "Panther" -3. Το τανκ αυτό είχε το πάχος της θωράκισης του "Τίγρη" -2, αλλά με μεγάλες κλίσεις, και ζύγιζε μόλις σαράντα πέντε τόνους. Και το ύψος του έχει μειωθεί λιγότερο από δύο μέτρα. Ένας ισχυρός κινητήρας 1200 ίππων βρίσκεται σε ένα μπλοκ και απέναντι με το κιβώτιο ταχυτήτων. Το ίδιο το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν τέλεια οπλισμένο και με εξαιρετική οπτική και υδραυλικό σταθεροποιητή. Και στον στενό πυργίσκο υπήρχε ένα πυροβόλο των 88 χιλιοστών στα 100 EL, ακριβέστατο και τεθωρακισμένο.
  Η Γκέρντα και η ομάδα της έφυγαν με αυτό το αυτοκίνητο. Τέλειος και ελαφρύτερος εξοπλισμός τρεξίματος, που έτρεχε τέλεια μέσα στο χιόνι. Αυτή η δεξαμενή είναι τέλεια συνολικά. Και η πανοπλία του με μεγάλες κλίσεις προστατεύει τέλεια το μέτωπο του αυτοκινήτου. Το επάνω μέρος της θήκης 150 χιλιοστών προστατεύεται ιδιαίτερα ισχυρά σε γωνία 40 μοιρών από την οριζόντια. Και αυτό είναι περίπου 330 χιλιοστά θωράκισης σε γωνία ενενήντα μοιρών. Ούτε ένα σοβιετικό πυροβόλο δεν θα διεισδύσει στην κορυφή του κύτους Panther-3. Ο πυθμένας καταλαμβάνει το ένα τρίτο της επιφάνειας του μετώπου του σώματος στα 120 mm και στην ίδια γωνία, και επίσης σχεδόν αδιαπέραστο.
  Το μέτωπο του πύργου έχει πάχος 185 χιλιοστά και υπό γωνία 50 μοιρών, επίσης αδιαπέραστο για τα σοβιετικά όπλα.
  Αλλά εδώ οι πλευρές είναι πιο αδύναμες στα 82 mm με κλίσεις, και μπορούν να ληφθούν. Ειδικά το SU-100, ένα νέο σοβιετικό αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο που κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των στρατευμάτων λόγω της ευκολίας παραγωγής του και του κανονιού που διαπερνά την πανοπλία.
  Η Γκέρντα έριξε την πρώτη βολή στα σοβιετικά στρατεύματα. Τρύπησε το τανκ IS-2 και εκφράστηκε:
  - Αυτός είναι ένας καλός μαχητής!
  Η Σάρλοτ σημείωσε, πυροβολώντας τον εχθρό και διέρρηξε τη σοβιετική μηχανή πατώντας το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Αυτή η τεχνική είναι σχεδόν άψογη!
  Η Κριστίνα, στοχεύοντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα γρήγορο, αυτόματο γερμανικό πυροβόλο, σημείωσε:
  - Η θωράκιση του σκάφους είναι μάλλον αδύναμη! Θα είχαμε ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας το γυμνό της πόδι, και έξαλλη το πήρε και φώναξε:
  - Θα υπήρχε μόνο μια τρόικα, αλλά μια τρόικα κέφι!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα... Το τανκ είναι πολύ καλό, ειδικά τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.
  Πέρασε δοκιμές μάχης και το αυτοκίνητο E-100. Είναι βαριά όμως. Αλλά καλά προστατευμένο. Και τα όπλα της δεν μπορούν να ληφθούν τόσο εύκολα.
  Και σε αυτό, επίσης, κάθονται Γερμανίδες. Και παρά το κρύο ξυπόλητος και με μπικίνι.
  Η Adala, πυροβολώντας τους αντιπάλους και χτυπώντας τον εχθρό, εκφράστηκε λογικά:
  Θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και με γυμνό τακούνι, πώς να πατήσετε ....
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας στις σοβιετικές θέσεις, χτυπώντας τους αντιπάλους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Και το μεγαλείο της νίκης μας θα είναι για αιώνες!
  Η Άγκνες έριξε επίσης σκάγια στο σοβιετικό πεζικό, φυσικά με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Όχι, δεν θα υποκύψουμε στον Φύρερ!
  Η κοπέλα στο τανκ, η Αθηνά, χτύπησε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Για τον Φύρερ, όχι για τον Φύρερ!
  Η Άγκνες γέλασε και παρατήρησε:
  Είμαστε μια φυλή υπερανθρώπων!
  Η Ανδριάνα, πυροβολώντας κατά της σοβιετικής μπαταρίας, και καταστρέφοντας εχθρικές θέσεις, έδειξε τη γλώσσα της και εξέδωσε:
  - Το μεγαλείο των Γερμανών αναγνωρίζει τον πλανήτη!
  Και με το γυμνό του γόνατο, λες και θα πίεζε τον εχθρό.
  Η Αγκάθα, επικεφαλής της φωτιάς, σημείωσε:
  - Θα κάνουμε κομμάτια τον δράκο ...
  Το τανκ Ε-75 δεν ήταν ακόμη έτοιμο. Ο Φύρερ απαιτούσε το βάρος να είναι εξήντα πέντε τόνοι και ο κινητήρας 1500 ίπποι για υψηλή κινητικότητα, με πλευρική θωράκιση τουλάχιστον 170 mm σε μεγάλες κλίσεις. Και χρειάστηκε χρόνος.
  Αλλά ενώ οι Ναζί κερδίζουν ούτως ή άλλως ... Τον Ιανουάριο, το Ulyanovsk έπεσε τελικά. Ο Φριτς άρχισε να κατακλύζει τον Γκόρκι και το Καζάν.
  Μέχρι στιγμής ανέβηκαν πέρα από τη Μόσχα.
  Ο Στάλιν ήταν έξαλλος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Στην πραγματικότητα, τι κάνετε εδώ, μια πλήρης αποτυχία ...
  Αλλά τα κορίτσια παλεύουν στον ουρανό και στο έδαφος ...
  Έτσι το SU-100 της Natashka συνέτριψε ένα γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος με αεροπορική επίθεση. Αποδείχθηκε αρκετά δροσερό. Αν και όχι αρκετά έξυπνο και πολυμήχανο. Ωστόσο, η Νατάσα δεν είναι καθόλου μαθήτρια της πρώτης τάξης και πώς θα πάει.
  . Τώρα το κορίτσι ήταν στο ήδη γνώριμο τανκ T-34. Μόνο ένας μικρός φίλος. Ο πυργίσκος είναι μεγαλύτερος και το όπλο είναι 85 χλστ. αντί για 76. Το υπόστρωμα είναι το ίδιο.
  Τα κορίτσια γύρισαν. Είναι όπως πριν, με το ίδιο μπικίνι. Και εδώ είναι ένα αυτοκίνητο σοβιετικής κατασκευής. Υπάρχουν επίσης κοχύλια στη θέση τους.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα χαμογέλασε με ένα βλέμμα ικανοποιημένο:
  - Πού είναι οι Ναζί;
  Μια εικόνα ενός νεαρού αγγελιοφόρου εμφανίστηκε μέσα στη δεξαμενή. Το αγοράκι κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι ένα τανκ που εμφανίστηκε στα μέτωπα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το σαράντα τέταρτο έτος και εξακολουθεί να είναι σε υπηρεσία με τον Κόκκινο Στρατό. Απέναντί του, Ε-25. Αυτοκινούμενο πυροβόλο με πυροβόλο 88 χλστ. και μετωπική θωράκιση 120 χλστ. Ωραία να παλεύεις!
  Πράγματι, στο βάθος, με μεγάλη δυσκολία, μπορείτε να δείτε ένα γερμανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο. Οκλαδόν, με μακρύ κορμό. Άγνωστο στα κορίτσια που έφυγαν τόσο νωρίς από τα μέτωπα του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Αλλά ο Σούπερμαν-Νατάσα σημείωσε αμέσως:
  Μπορεί να μας πάρει. Έχει μήκος 71 EL.
  Η Ζόγια πρότεινε αμέσως:
  - Πρέπει να κινηθείτε για να μην χτυπηθείτε!
  Η φουτουρίστρια Angelica παρατήρησε ενοχλημένη:
  - Ανάθεμα! Γλίστρησαν αμέσως ένα αυτοκίνητο που ήταν ανώτερο από εμάς!
  Ο νεαρός επιμελητής-αξιωματικός τους δήλωσε θυμωμένος:
  - Και είναι ακόμα μικροπράγμα! Το E-75 θα ήταν ακόμα χειρότερο! Δεν θα το είχατε ξεπεράσει από καμία γωνία. Και συνέχισε έτσι!
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα σταυρώθηκε και σφύριξε:
  - Ως γνήσιος κομμουνιστής, σας λέω - στο διάολο!
  Η φουτουρίστρια Angelica γάβγισε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Ας παίξουμε!
  Το σοβιετικό αυτοκίνητο ξεκίνησε λίγο αργά και βούισε. Δεν είναι ρεαλιστικό να τρυπάς τον Γερμανό στο μέτωπο και ο Φριτς θα έπρεπε να είχε επιβιβαστεί. Αλλά να το δοκιμάσω; Εκτοξεύεται από το μακρόκαννο κανόνι του... Μένει μόνο να βασιστούμε στην ταχύτητα.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα θυμωμένη. Ένα συνηθισμένο γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο, και ακόμη πιο ελαφρύ από ένα τριάντα τέσσερα, είναι τόσο ανώτερο σε απόδοση. Εδώ τρελαίνεσαι άθελά σου.
  Το σοβιετικό αυτοκίνητο πλησιάζει. Ευτυχώς το κιβώτιο είναι καλύτερο από πριν.
  Η Σβετλάνα ακουμπάει τις γόβες της και κελαηδάει:
  - Ο Φύρερ γρήγορα γυρίζουμε!
  Η φουτουρίστρια Angelica το επιβεβαιώνει:
  Θα καταστρέψουμε τον Χίτλερ!
  Η χρυσαφένια Ζόγια φώναξε:
  - Δώστε του μια γρήγορη γροθιά!
  Εκείνη τη στιγμή, μια βαριά οβίδα του ναζιστικού κανονιού χτύπησε ακριβώς στη βάση του πύργου. Τα κορίτσια σηκώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο σκισμένο μέταλλο.
  Και ένα δευτερόλεπτο αργότερα, και οι τέσσερις ήταν σχεδόν εντελώς γυμνοί με εσώρουχα και κρεμασμένοι σε μια σχάρα. Μια φωτιά άναψε κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια των καλλονών. Οι φλόγες έγλειψαν τα γυμνά, χαριτωμένα πέλματα των κοριτσιών.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα προσπάθησε να συσπαστεί, αλλά τα πόδια της σφίγγονταν σταθερά στα κοντάκια και οι τεντωμένες φλέβες πονούσαν πολύ. Ήταν ένα κλασικό ράφι, με παραδοσιακό τοστ με τακούνια. Και τα πόδια των κοριτσιών είναι πολύ σέξι και η φωτιά που γλείφει τα πέλματα τα κάνει ακόμα πιο ελκυστικά.
  Αλλά πληγώνει τις ομορφιές. Προσπαθούν να απελευθερωθούν. Αλλά τα τακάκια είναι πολύ δυνατά. Και τα κορίτσια της Βαλκυρίας του κρεμούν κιλά.
  Επίσης πολεμιστές με κοντές φούστες, με γυμνά πόδια, γυμνά χέρια, αλλά τα σώματα είναι καλυμμένα με ασημένια αλυσίδα. Τραβούν φωτιές με πόκερ και ρίχνουν κάρβουνα για να τηγανιστούν περισσότερο τα τακούνια.
  Εδώ το ράφι στρίβει τις ενώσεις, και η φωτιά τηγανίζει από κάτω. Και τότε εμφανίστηκε ένας πρίγκιπας από τη δυναστεία του βασιλιά Wilhelm. Στα χέρια του αυγούστου αγοριού, του πρίγκιπα-δημιούργου που αντάλλαξε το δεύτερο εκατομμύριο δολάρια για μια θέση στα SS, ένα μαστίγιο από συρματοπλέγματα. Και επίσης οι Βαλκυρίες της ζεσταίνονται με φλογοβόλο.
  Ο πρίγκιπας-θεότητα έκλεισε το μάτι και πώς θα χτυπούσε τον Σούπερμαν-Νατάσκα στη μυώδη πλάτη. Αν και η κοπέλα είναι θαρραλέα, την έπληξε τόσος πόνος από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού της που η καλλονή ούρλιαξε άγρια.
  Το αγόρι-πρίγκιπας έριξε το επόμενο χτύπημα στη Ζόγια. Αν και έσφιξε τα δόντια της σφιχτά, δεν μπορούσε να μην ουρλιάζει. Και στην πλάτη εμφανίστηκαν ματωμένες ρίγες και εγκαύματα.
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ είπε με ένα χαμόγελο:
  - Πρέπει ακόμα να μάθεις!
  Το επόμενο χτύπημα έπεσε στο Futurist-Angelica. Και αυτό το κορίτσι δεν μπορούσε να μην ουρλιάξει. Το αγόρι έβαλε το γυμνό πόδι του παιδιού του στη φωτιά. Με εύστροφα δάχτυλα έβγαλε ένα κομμάτι κάρβουνο και πέταξε το κόκκινο θηρίο στο πρόσωπο. Ούρλιαξε ακόμα πιο δυνατά, πόνεσε!
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ είπε με ένα βλέμμα ικανοποιημένο:
  - Μα εσύ ήθελες να πας με τους Γερμανούς!
  Μετά κέρδισε και τη Σβετλάνα. Καθώς δεν έσφιγγε το σαγόνι της, ούρλιαξε κι εκείνη. Ωστόσο, ένα μαστίγιο από καυτό, συρματοπλέγματα ήταν ακόμα πιο οδυνηρό από τις φλόγες κάτω από τα γυμνά πόδια. Επιπλέον, τα κορίτσια έχουν ήδη συνηθίσει να μένουν χωρίς παπούτσια για χρόνια και τα πέλματα των ποδιών τους είναι πολύ ελαστικά και ανθεκτικά.
  Αλλά και η φωτιά τους καίει. Ήδη κρατούν τις Βαλκυρίες στα χέρια τους και μαστίγια από καυτό σύρμα.
  Ο Σούπερμαν Νατάσα φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ναι τι είναι?
  Ο/Η Barbarossa Jr. λέει:
  - Ανάκριση απείθαρχων κυριών! Είσαι αιχμάλωτος και θα απαντήσεις για όλα!
  Η Νατάσα σημείωσε:
  Δεν θέλουμε να πεθάνουμε έτσι! Έλα, άσε μας να φύγουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ γρύλισε:
  - Γιατί σε αφήνω;
  Η Αγγελική απάντησε:
  - Είμαστε μάγισσες, και μπορούμε να δώσουμε στον άνθρωπο που θα μας σώσει το πολυτιμότερο δώρο από όλα τα δυνατά!
  Ο Μπαρμπαρόσα Μποκ εξεπλάγη:
  - Ναι, και τι θα μου δώσεις;
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα σε κάνουμε αιώνια νιότη, και δεν θα γεράσεις ποτέ!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μπορώ να σε αφήσω να φύγεις! Πώς όμως μπορείς να το αποδείξεις!
  Η Νατάσα δήλωσε:
  "Βάλε το χέρι σου στη φωτιά και δεν θα πάθεις τίποτα!" Θα δείτε ότι μπορούμε να φανταστούμε!
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ έβαλε προσεκτικά το χέρι του στη φωτιά, έκανε κύλιση και απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι μπορείς! Λοιπόν, ποια είναι η ελευθερία σου με αντάλλαγμα την αθανασία μου!
  Και τα κορίτσια έχουν μια νέα ευκαιρία. Και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα ... Τον Ιανουάριο, ο Γκόρκι και ο Καζάν πιάστηκαν.
  Στις αρχές Φεβρουαρίου, οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί κατέλαβαν την Καρελία και προχώρησαν στην καταιγίδα στο Αρχάγγελσκ. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά.
  Η Ελισάβετ μεταφέρθηκε στο SU-100 σε αυτή την πόλη.
  Εκεί πάλευε. Φεβρουάριος και παγετός. Αλλά τα κορίτσια εξακολουθούν να παλεύουν ξυπόλητα.
  Το SU-100 ζυγίζει μόνο δεκαοκτώ τόνους με αλεξίσφαιρη προστασία. Είναι ευάλωτη, αλλά κινητή. Και δεν πρέπει να στέκεται σε ενέδρα, πρέπει να κινηθεί για να μην χτυπηθεί.
  Όταν κινείσαι, η δεξαμενή ζεσταίνεται και τα κορίτσια με γυμνά πόδια και μπικίνι δεν κρυώνουν τόσο.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Μα είναι οι προϋποθέσεις! Και εδώ είναι Τετάρτη! Ωστόσο, το κρύο κάνει καλό στην υγεία! Ο κρύος καιρός κάνει καλό στην υγεία μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να φορτίσεις τους Ναζί. Και το T-4 αυτό το μικρό τανκ είναι σπασμένο.
  Οι πολεμιστές πρέπει να σημειωθούν μαχητές μιας κολοσσιαίας τάξης.
  Η Αικατερίνα σουτάρει και με ξυπόλητα και τσιρίζει:
  - Κομμουνισμός να είναι!
  Η Έλενα, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό, και τον γρονθοκοπώντας, γέλασε εκκωφαντικά:
  - Μας περιμένει μια τρελή νίκη!
  Η Εφρασία τρυπώντας τα τανκς της Βέρμαχτ, με τα γυμνά της πόδια, μπλε από το κρύο, απάντησε με σιγουριά:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει!
  Αυτοί οι πολεμιστές είναι απλά σούπερ!
  Αλλά, αλίμονο, ο ηρωισμός τους είναι εξαιρετικά μικρός... Έπεσε και το Αρχάγγελσκ... Σαφώς δεν υπάρχουν αρκετά πυρομαχικά....
  Οι Γερμανοί κινούνται προς τη Μόσχα από πίσω. Τον Μάρτιο, οι μάχες εκτυλίχθηκαν για το Ryazan. Οι ορδές του Χίτλερ ρέουν από τα ανατολικά...
  Χρειάζονται κάποια επείγοντα μέτρα.
  Η Μόσχα ακόμα αντέχει και ο Στάλιν έχει συγκεντρώσει συμβούλιο ασφαλείας. Η συζήτηση ήταν νευρική. Δεν υπήρχαν νέες ιδέες.
  Μόνο ο Μπέρια πρότεινε:
  "Ίσως θα έπρεπε πραγματικά να προσφέρουμε ειρήνη στο Τρίτο Ράιχ με οποιουσδήποτε όρους, αρκεί να μην μας αγγίζουν!"
  Ο Στάλιν θυμωμένος απάντησε:
  - Δεν είναι εποικοδομητική προσέγγιση σύντροφε Μπέρια! Χρειαζόμαστε δυνατές κινήσεις!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ο Σεβασμιώτατος δεν έχει επιφυλάξεις! Σχεδόν όλοι τους εδάφθηκαν σε άνισες μάχες. Εκτός από το SU-100, δεν υπάρχουν άλλα είδη νέων όπλων στη σειρά. Είναι αλήθεια ότι το IS-3 θα είναι έτοιμο σύντομα, αλλά αυτό το άρμα είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και θα είναι δύσκολο να το εκτοξεύσεις σε σειρά υπό τις παρούσες συνθήκες.
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ θυμωμένος σημείωσε:
  - Εάν δεν μπορείτε να κερδίσετε, τότε μένει μόνο ένα πράγμα - να πεθάνετε με αξιοπρέπεια!
  Ο Στάλιν ήθελε να πει κάτι, αλλά εμφανίστηκε ένα ξυπόλητο κορίτσι με κοντή φούστα. Αναβοσβήνει τα γυμνά τακούνια της, έφερε μια αποστολή.
  Ο Στάλιν πέρασε τα μάτια του από πάνω του και βρυχήθηκε θυμωμένος:
  - Το Λένινγκραντ, ανίκανο να αντέξει την πείνα και έπεσε πολύμηνος αποκλεισμός! Τώρα η δεύτερη πόλη μας έχει καταληφθεί από τους Φριτς!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ άπλωσε τα χέρια του και σημείωσε:
  - Ω, ο μεγάλος Στάλιν ... Είναι τρομερό!
  Ο Μπέρια πρότεινε:
  - Ίσως προς τιμήν αυτού του πυροβολούν χίλια άτομα;
  Ο Ανώτατος Διοικητής φώναξε:
  - Σώπα φαλακρό βλάκας! Κάτι πρέπει να γίνει!
  Ο Μολότοφ πρότεινε, τραυλίζοντας και χαϊδεύοντας νευρικά τα γυμνά γόνατα των κοριτσιών:
  - Ας προσφέρουμε στους Γερμανούς μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός και μόνο τότε να ξεκινήσουμε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με οποιουσδήποτε όρους.
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Δοκιμάστε! Αλλά δεν θα υπάρξει παράδοση. Θα πέσει η Μόσχα, θα κάνουμε αντάρτικο!
  Ο Μπέρια σημείωσε με ένα κολακευτικό χαμόγελο:
  - Αλλά αυτό θα αυξήσει μόνο την έκταση του πόνου των ανθρώπων, σύντροφε Στάλιν. Μπορεί...
  Ο Στάλιν χτύπησε αποφασιστικά τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Δεν! Αφήστε τον Μολότοφ να προτείνει διαπραγματεύσεις! Και τίποτα άλλο, σκατά μέχρι τέλους!
  Οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Ryazan στα μέσα Μαρτίου. Αντιμετωπίζοντας έλλειψη πυρομαχικών, τα σοβιετικά στρατεύματα έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη από την πόλη.
  Η Αλένκα και η ομάδα της τρέχουν, ξυπόλητοι τρεμοπαίζουν πάνω στο λιωμένο χιόνι της άνοιξης.
  Το κορίτσι πυροβολεί τους Ναζί και τραγουδά:
  - Δόξα στο πνεύμα μας, δόξα στη μεγάλη χώρα!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και σκορπίστε τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Και το δικό μας χτύπημα, ιερό δώρο, και αμοιβή!
  Η Άλλα επίσης τρέχει, πυροβολεί τους Ναζί, ρίχνει ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και τώρα η απαστράπτουσα Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί, και τους κουρεύοντας καλά, και γρυλίζοντας με τα δόντια της, τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και η γυμνή της φτέρνα έστειλε ένα καταστροφικό πακέτο θανάτου και συντριβής.
  Η Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημειώνει αρκετά λογικά:
  - Ο κομμουνισμός δεν θα σβήσει ποτέ!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό και μειώνοντας τις τάξεις, πολύ λογικά και ορθολογικά σημειώνει:
  - Και η πίστη στο κόμμα θα μείνει για αιώνες!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα ρίξουν ένα δώρο αφανισμού.
  Τα κορίτσια ξέφυγαν από το ρινγκ. Όμως η κατάσταση παραμένει τεταμένη.
  Και δεν έχουν πού να πάνε.
  Η ανοιξιάτικη απόψυξη καθυστέρησε λίγο την προέλαση των Γερμανών. Επιπλέον, οι Ναζί ενώθηκαν με την Ιαπωνία, και προχώρησαν στην κατοχή της Κεντρικής Ασίας.
  Αυτό τους αποσπούσε και την προσοχή και ο Απρίλιος πέρασε σχετικά ήρεμα. Και τον Μάιο, κυκλοφόρησε τελικά το πρώτο σοβιετικό τανκ IS-3. Και θα μπορούσε να παραδοθεί στην πρωτομαγιάτικη παρέλαση.
  Ο γερασμένος και αποδυναμωμένος Στάλιν το κοίταξε καμπουριασμένος. Η έκφρασή του ήταν θανάσιμα κουρασμένη.
  Το IS-3, εν όψει της κοπιωδίας στην παραγωγή, δεν μπορούσε ακόμα να γίνει σειριακό.
  Η ουσιαστική διαφορά του από τα δύο ήταν μόνο το σχήμα του πύργου. Ήταν σαν ιπτάμενος δίσκος και το μέτωπό της σαν ράμφος γερανού. Φυσικά, η αυξημένη γωνία κλίσης προστάτευε καλά το μπροστινό μέρος, αλλά περίπλοκη παραγωγή. Επιπλέον, το κάτω μέρος του μετώπου ήταν ευάλωτο, και εάν ένα βλήμα χτυπούσε εκεί, τότε δεν έκανε πλέον ρικοσέτ.
  Ο Στάλιν κούνησε το χέρι του και εξαφανίστηκε στο καταφύγιο, ξεκίνησε η επόμενη επιδρομή των Ναζί. Στις αεροπορικές επιδρομές συμμετείχαν τα TA-400 και Yu-287 με αντίστροφη πτέρυγα.
  Και πάλι έριξαν βαλλιστικούς πυραύλους καθοδηγούμενους από φτερά στον ασύρματο.
  Το Κρεμλίνο υπέστη σημαντικές ζημιές.
  Ο Στάλιν σκέφτηκε σοβαρά την πτήση της Μόσχας τους.
  Στα μέσα Μαΐου, έχοντας ολοκληρώσει την ανακατανομή της Κεντρικής Ασίας, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Μόσχας από τα ανατολικά και τα δυτικά. Ακολούθησε άλλη μια σκληρή μάχη.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν ηρωικά. Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Στις μάχες εμφανίστηκαν και τα άρματα μάχης E-75 Tiger-3. Και μαζικά "Πάνθηρας" -3. Τέτοιοι αγώνες, ας πούμε, είναι εξαιρετικοί.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου στις αρχές Ιουνίου, οι Ναζί ολοκλήρωσαν την ουσιαστικά πλήρη περικύκλωση της Μόσχας.
  Ο Στάλιν ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και θα σταθεί εκεί μέχρι θανάτου.
  Η Μόσχα βομβαρδίστηκε και βομβαρδίστηκε. Ήταν περικυκλωμένη από πολύ ισχυρές γραμμές άμυνας, που δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπεραστούν. Τεράστια αποθέματα πυρομαχικών και τροφίμων συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα.
  Και ο Στάλιν στην υπόγεια πόλη ήταν σχετικά ασφαλής.
  Ο Χίτλερ στις 22 Ιουνίου 1945, όταν είχαν περάσει ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, διέταξε να σταματήσει η επίθεση στην πρωτεύουσα, αντί να την καταστρέψει συστηματικά με πυροβολικό και αεροσκάφη. Και συνεχίστε να βομβαρδίζετε με σιγουριά.
  Μια βασισμένη επίθεση κινήθηκε στη Σιβηρία. Ήταν απαραίτητο να πάρουμε το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ έως ότου αυτές οι πόλεις καλύψουν το χιόνι... Στα τέλη Ιουνίου στις αρχές Ιουλίου, και οι δύο βασικές πόλεις καταλήφθηκαν μετά από επίμονες μάχες... Οι Γερμανοί κινούνταν στη Σιβηρία. Τα σοβιετικά χωριά έπεσαν ένα ένα.
  Εδώ οι Ναζί τον Σεπτέμβριο του 1945 πλησίασαν το Νοβοσιμπίρσκ. Μάχη ξέσπασαν και για αυτόν τον οικισμό.
  Ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε μαζί με τις τοπικές πολιτοφυλακές. Η Ταμάρα πολέμησε εδώ σαν ηρωίδα.
  Είναι τέλος Σεπτεμβρίου, χιονίζει και κάνει παγωνιά. Και το τάγμα των κοριτσιών πολεμά ξυπόλητο και δείχνει θαυμαστό ηρωισμό.
  Και οι πολεμιστές πολεμούν σαν πάνθηρες.
  Η Ταμάρα έδωσε σειρά, πέταξε με γυμνό πόδι ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο και τσίριξε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Άλλα κορίτσια βρυχώνται απελπισμένα:
  - Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα παραδοθούμε!
  Και η μάχη συνεχίζεται...
  Το Νοβοσιμπίρσκ έπεσε μόλις στις αρχές Νοεμβρίου... Ο πόλεμος συνεχίστηκε. Η Σοβιετική Ένωση ακόμα δεν συνθηκολόγησε. Η Μόσχα ήταν αποκλεισμένη και δέχτηκε πυρά.
  Στην υπόγεια πόλη, αποθηκευόταν μια στρατηγική προμήθεια τροφίμων και πυρομαχικών, έτσι ώστε να μπορεί να αντέξει για αρκετό καιρό.
  Οι Γερμανοί βομβάρδιζαν και βομβάρδιζαν συνεχώς την πόλη.
  Υπήρχε επίσης ένα νέο βαρύ τανκ "Rat". Αυτό το μηχάνημα ζύγιζε δύο χιλιάδες τόνους και ήταν οπλισμένο με πολλά όπλα.
  Ένα όχημα με θωράκιση 400 mm χρησιμοποιήθηκε ως άρμα διάνοιξης... Πέρασε σε δοκιμασία μάχης....
  Όμως κόλλησε πάνω σε σκαντζόχοιρους και καταστράφηκε από έναν πιλότο καμικάζι που την χτύπησε.
  Παρ 'όλα αυτά, μια νέα δεξαμενή "Rat" -2 εμφανίστηκε ακόμη μεγαλύτερη και βαρύτερη ...
  Ο Στάλιν γιόρτασε το νέο έτος του 1946 στη Μόσχα, το οποίο δεν είχε ληφθεί ακόμη. Ο μεγάλος ηγέτης της ΕΣΣΔ υπολόγιζε σε ένα θαύμα. Η Μόσχα έχει γίνει μια πραγματική πόλη φρούριο.
  Οι προμήθειες τροφίμων θα μπορούσαν να διαρκέσουν για άλλα δύο χρόνια, και δεδομένης της μείωσης του πληθυσμού λόγω βομβαρδισμών και βομβαρδισμών, για περισσότερο. Αλλά τα πυρομαχικά εξαρτιόνταν από την ταχύτητα και την ένταση των επιθέσεων.
  Ο Μπέρια ωστόσο παρατήρησε:
  - Ίσως ο σύντροφος Στάλιν να συμφωνήσει με τον Χίτλερ για την ελευθερία μας;
  Ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής, δήλωσε αποφασιστικά, χτυπώντας γερά τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Δεν μιλάω με κανίβαλους Λαυρέντυ! Καταλαβαίνεις!
  Ο Μπέρια παρατήρησε αναστενάζοντας:
  Ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα!
  Ο Στάλιν παρατήρησε κραυγάζοντας:
  -Υπομονή και λίγη προσπάθεια!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Νέο 1946 έλαβε χώρα σε τοπικές μάχες. Οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν σταδιακά όλες τις μεγάλες πόλεις. Το Verkhoyansk ήταν το τελευταίο που έπεσε τον Αύγουστο. Οι Γερμανοί είχαν νέα άρματα μάχης AG-50 σε μορφή πυραμίδας.
  Η Tamara και η ομάδα της πολέμησαν απελπισμένα στο Verkhoyansk.
  Τα κορίτσια, όπως πάντα, ήταν ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Στάθηκαν μέχρι θανάτου. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν εκρηκτικά πακέτα θανατηφόρου δύναμης.
  Και μετά, όταν τελείωσαν τα πυρομαχικά, μπόρεσαν να περάσουν από υπόγεια και σήραγγες στην τάιγκα.
  Ήταν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και να ξανακάνουν πόλεμο, ακόμα κι αν ήταν αντάρτικος.
  Οι παρτιζάνικές ζώνες εμφανίστηκαν στην ΕΣΣΔ και ένας υπόγειος πόλεμος εκτυλίχθηκε.
  Η πρωτεύουσα άντεχε ακόμα, οπότε ο Χίτλερ ήθελε να την λιμοκτονήσει και να σώσει τους στρατιώτες του, από τους οποίους πάρα πολλοί είχαν ήδη πεθάνει.
  Και τα κορίτσια, στο μεταξύ, εξόντωσαν τους Ναζί και τους Ιάπωνες, με ποικίλους τρόπους και μεθόδους.
  Ειδικά η Νατάσα και η ομάδα της.
  Και κατέληξαν πίσω στο T-34-85. Το αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι καινούργιο. Και για το τέλος του σαράντα έκτου έτους, ξεπερασμένο.
  Και εδώ είναι το AG-50. Μοιάζει με χαμηλή πυραμίδα με πολύ μακρύ κορμό. Το μηχάνημα είναι και εξήντα πέντε τόνοι. Το πάχος της θωράκισης από όλες τις γωνίες είναι 250 mm υπό γωνία. Για οβίδες, το T-34 είναι απολύτως αδιαπέραστο.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Είναι σαν δουλειά! Σηκώστε το βουνό!
  Η φουτουρίστρια Angelica κοίταξε τριγύρω. Τώρα ήταν με τα παραδοσιακά τους μπικίνι. Και κάτι όμορφο μου ήρθε στο μυαλό.
  Και η Σβετλάνα πάτησε τους μοχλούς με τα γυμνά της τακούνια και οδήγησε το τανκ. Εκείνη σφύριξε:
  - Ελιγμός! Μόνο ελιγμός!
  Το AG-50 είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό πυροβόλο των 105 χλστ. με μήκος κάννης 100 EL. Είναι σε θέση να χτυπήσει σε μεγάλη απόσταση. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα με την ποιότητα της πανοπλίας δεν έχουν σημασία. Ένα χτύπημα και τελείωσε.
  Η Σβετλάνα αρχίζει να κουνάει το σοβιετικό τανκ. Ο εχθρός πυροβολεί. Το βλήμα αγγίζει έστω και ελαφρώς την πανοπλία. Αλλά ευτυχώς γλιστράει. Αλλά η δύναμη είναι κολοσσιαία - ένας πυρήνας ουρανίου.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσκα ψιθύρισε με τα κατακόκκινα χείλη της:
  - Στα εικονίδια με λυπημένα πρόσωπα - η αυτοκρατορία θα ξαναγεννηθεί!
  Η φουτουρίστρια Angelica πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Η οβίδα χτύπησε μια ακίνητη πυραμιδική δεξαμενή. Και γλίστρησε από την πανοπλία σε ένα ρικόσο. Είναι πολύ επικλινή και τσιμεντωμένη.
  Το γερμανικό τανκ, φυσικά, είναι αδιαπέραστο, από όλες τις πλευρές, ακόμα και για το IS-7. Και πού είναι το T-34-85 μπροστά του.
  Και πάλι η Γερμανίδα σουτάρει... Η Σβετλάνα πάτησε το γυμνό της τακούνι στα φρένα. Και μπόρεσε να αποφύγει το τανκ από την ήττα. Αν και το θανατηφόρο δώρο γλίστρησε πολύ κοντά.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα είπε έξαλλη:
  - Ναι, κολλήσαμε!
  Η φουτουρίστρια Angelica γέλασε. Έσκισε ψυχρά το σουτιέν της. Εκτεθειμένο ψηλό στήθος με φραουλένιες θηλές. Έβγαλε τα μαργαριταρένια δόντια της. Και κελαηδούσε:
  - Ο δειλός δεν παίζει χόκεϊ!
  Και πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στη σκανδάλη. Τέτοια είναι μια τολμηρή και αστραφτερή διάβολος. Ή ίσως ένας ευγενικός, ενσαρκωμένος Ρώσος άγγελος.
  Το βλήμα πέταξε από ένα όχι πολύ μακρύ ρύγχος. Σαρώθηκε από ... Και προσγειώθηκε ακριβώς στο πορτμπαγκάζ ενός γερμανικού αυτοκινήτου AG. Τον γκρέμισε σαν κράκερ.
  Και τα τέσσερα κορίτσια στο ρεφρέν γάβγισαν:
  - Ένα, δύο - κατάλαβα! Ο Φριτς έδωσε τα κέρατα έτσι!
  Και πώς κουνάνε τα ξυπόλητά τους. Ορίστε τα κορίτσια! Και όταν χρησιμοποιούν γυμνό στήθος όταν πυροβολούν, είναι εκατό φορές πιο αποτελεσματικό.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτή η δεξαμενή είναι πλέον ασφαλής για εμάς. Πώς όμως να το καταστρέψεις;
  Η Ζόγια πρότεινε χαμογελώντας:
  - Και σε στυλ μάχης καουμπόη, θα το σκουπίσουμε!
  Η Σβετλάνα επιτάχυνε την κίνηση του τανκ της. Αλλά ο εχθρός, ξαφνικά γύρισε και όρμησε στα τακούνια του. Επιτάχυνε εκπληκτικά γρήγορα: τελικά, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου. Και ήταν σαφώς πιο γρήγορο από το T-34-85.
  Σαν ελέφαντας που φεύγει από τη Μόσκα. Όλα θα ήταν καλά. Αλλά οι ελέφαντες μπορούν ακόμη και να κινηθούν πολύ γρήγορα.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα πάτησε θυμωμένη την πανοπλία με το γυμνό της πόδι και βρυχήθηκε:
  - Εδώ! Ε, πόσο μείναμε πίσω από τους ναζί!
  Η Ζόγια, με θλίψη στη φωνή της, τραγούδησε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας!
  Και τίναξε τα μαλλιά της, στο χρώμα του φύλλου χρυσού.
  Η Futurist-Angelica τραγούδησε με χαρά και εκτόξευσε άλλο ένα βλήμα. Χτύπησε την θωρακισμένη πρύμνη και έσπασε.
  - Να πάνε όνειρα πρωτόγνωρα... Είναι καθυστερημένα στεφάνια ύφανση... Ο Γεράσιμος ήταν βουβός κάποτε! Τώρα βρίζει!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε αυστηρά:
  - Το να βρίζεις αισχρότητες είναι χυδαίο!
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα ήθελε να πει κάτι πνευματώδες. Τότε όμως εμφανίστηκε ένα άλλο φασιστικό τανκ. Αυτή τη φορά Ε-75. Επίσης καλά προστατεύεται στο μέτωπο, αλλά πολύ χειρότερα από τα πλάγια. Είναι αλήθεια ότι οι τριάντα τέσσερις ακόμα δεν μπορούν να το ξεπεράσουν.
  Αυτή τη φορά η Ζωή έβγαλε το σουτιέν της. Και αποκάλυψε την κόκκινη θηλή.
  Το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη με το στήθος της. Το όπλο δούλεψε...
  Η οβίδα χτύπησε και πάλι απευθείας στην κάννη ενός ογκώδους όπλου. Και το κανόνι των εκατόν πέντε χιλιοστών ήταν εκτός λειτουργίας.
  Και αυτός ο Γερμανός όρμησε στα άκρα του. Ένας καλός τρόπος για να απενεργοποιήσετε τα πιο προστατευμένα οχήματα είναι να χτυπήσετε τα πορτ μπαγκάζ.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα δήλωσε με χαρά:
  - Ορίστε! Κερδιζουμε!
  Και εδώ είναι η τρίτη δεξαμενή. Αυτή τη φορά "Royal Lion". Έχει ένα όπλο, μια βόμβα 450 χλστ. Αν κάτι τέτοιο είναι τρελό, τότε δεν θα φαίνεται καθόλου λίγο.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα αυτή τη φορά αποφάσισε να αυτοπυροβοληθεί. Έβγαλε το σουτιέν της. Τι ψηλό και σφιχτό στήθος έχει ακόμα. Φρέσκο σαν κορίτσι. Και ο πολεμιστής θα το πάρει και θα το πιέσει με μια ρουμπινιά θηλή.
  Το κοχύλι πέταξε έξω... Και το "Βασιλικό λιοντάρι" μπήκε κατευθείαν στο βαρέλι. Και πώς θα εκραγεί το τεράστιο αυτοκίνητο. Ότι μερικά τανκς που στέκονταν στις άκρες πέταξαν αρκετές εκατοντάδες μέτρα.
  Ναι, και τα τριάντα τέσσερα τινάχτηκαν. Το αυτοκίνητο παραλίγο να ανατραπεί και να σηκωθεί από το έδαφος.
  Η φουτουρίστρια-Αντζέλικα χτύπησε ακόμη και το μέτωπό της κατά την προσγείωση, φωνάζοντας:
  - Σαν άλογα γαϊδουράκια!
  Και απείλησε τον Φριτς με τη γροθιά της.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα ήταν ευχαριστημένος και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια, πολύ μεγάλα δόντια της:
  - Εδώ δώσαμε στον εχθρό! Οπως θα έπρεπε να είναι!
  Η Ζόγια τραγούδησε με χαρά:
  - Αγάπη και θάνατος! Καλό και κακό! Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό... Αλλά δεν με νοιάζει!
  Και η κοπέλα κίνησε το γυμνό της πόδι στο μέταλλο.
  Ο επόμενος εχθρός είναι το Ε-100. Το αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο. Με εκτοξευτή βομβών και πυροβόλο 75 χλστ. με πολύ μακριά κάννη. Μια τέτοια τροποποίηση επίθεσης, και ικανή να εκτελέσει το ρόλο ενός καταστροφέα δεξαμενής. Και ένα πυροβόλο εβδομήντα πέντε χιλιοστών για ένα σοβιετικό τανκ θα ήταν αρκετό.
  Και η κάννη του βομβαρδιστή καλύπτεται με καπάκι.
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα σταυρώθηκε με το γυμνό πόδι της και κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, θα τον νικήσουμε;
  Η Ζόγια, βγάζοντας τα δόντια της, συμφώνησε:
  - Φυσικά και θα το κάνουμε!
  Η φουτουρίστρια Angelica πάτησε τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή της. Το όπλο δούλεψε. Έφτυσε μια δολοφονική κατηγορία. Και έσπασε τη σχετικά λεπτή, αλλά μακριά κάννη ενός γερμανικού κανονιού.
  Η Σβετλάνα έγραψε με ενθουσιασμό στο Twitter:
  - Πρόστιμο! Τώρα άσε με να πυροβολήσω!
  Και η πολεμίστρια απογύμνωσε επίσης τον κορμό της. Ολόκληρα τα τέσσερα του στήθους είναι από πάνω. Και μάλιστα πολύ όμορφη, σέξι, σαγηνευτική. Οπότε με τέτοια κορίτσια θέλεις να κάνεις έρωτα. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτούς; Μάλλον άλλα κορίτσια!
  Και τότε το κορίτσι έπιασε τη στιγμή που το καπάκι άρχισε να ανοίγει. Και χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του, πώς να εκτοξεύσει ένα βλήμα σε ένα γερμανικό βομβαρδιστικό.
  Και ο Φριτς δεν πρόλαβε ούτε να κλείσει μάτι... Μόλις το παίρνει και σκάει... Το κάπνισμα μέταλλο σκορπίστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Σβετλάνα έτριψε τα δυνατά της χέρια και τσίριξε:
  - Είμαι ένα πραγματικό κορίτσι δράκων!
  Και πόσο γελάει! Και θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Ο Σούπερμαν-Νατάσα το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πατριώτης! Σοβιετικός πατριώτης! Πόσους Φριτς σκότωσες!
  Η Ζόγια σήκωσε το τραγούδι και κουνώντας το γυμνό της στήθος συνέχισε:
  - Πατριώτης! Κόκκινος πατριώτης! Και κορίτσια όλα τα όνειρά σας!
  Και επίσης ο πολεμιστής πώς να το πάρει και να σκάσει στα γέλια! Και η γλώσσα θα δείξει! Και ξεγύμνωσε τα δόντια του!
  Και μετακινήστε το μοχλό με γυμνά πόδια...
  Τα κορίτσια εδώ είναι σαφώς στα καλύτερά τους, παρόλο που έχουν ένα ξεπερασμένο τανκ. Και συνεχίζουν να κομματικοποιούνται.
  Αλλά στις 20 Απριλίου 1947, ξεκίνησε μια νέα επίθεση στη Μόσχα. Συμμετείχαν οι Ιάπωνες και οι Τούρκοι και όλος ο ξένος στρατός.
  Ο Χίτλερ, στο τέλος, τελείωσε η υπομονή του και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ΕΣΣΔ. Και προσωπικά με τον Στάλιν, συνδέοντας μαζί του τον ανταρτοπόλεμο που φλέγεται ακόμα στο έδαφος της Ρωσίας.
  Όπως, αν πέσει η Μόσχα, τότε ο πόλεμος αναμφίβολα θα τελειώσει.
  Και άρχισε μια αποφασιστική, γενική επίθεση.
  Στην επίθεση πέρασαν και τα υπερβαρέα άρματα μάχης "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 και άλλα.
  Πρώτον, η πόλη πυροβολήθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους.
  Και χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι μάχιμες, άτρωτες δισκέτες του Τρίτου Ράιχ. Τέτοια είναι η αρμάδα.
  Η Αλένκα και η ομάδα της συνάντησαν γενναία τους Γερμανούς και τους έδωσαν μάχη.
  Η Alyonka πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε μια έκρηξη και βρυχήθηκε:
  - Για το ρωσικό πνεύμα!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους αντιπάλους και κουρεύοντας τις τάξεις των εχθρών, κελαηδούσε με τη γυμνή φτέρνα της, υποκύπτοντας στο πακέτο του θανάτου:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους εχθρούς της ΕΣΣΔ και πετώντας μια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία στον κομμουνισμό!
  Η Μαρία, εκτοξεύοντας καλά στοχευμένα πυρά στον εχθρό και κουρεύοντάς τον με σιγουριά, σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Η Ρωσία χρειάζεται νέο ηγέτη!
  Η Matrena σημείωσε, πυροβολώντας και καταστρέφοντας με αυτοπεποίθηση τους αντιπάλους, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δίνοντας ένα ακόμη δώρο θανάτου:
  - Φυσικά, είναι απαραίτητο!
  Και από τη ρίψη της, που έπεσε στο παγοδρόμιο, δύο γερμανικά τανκς συγκρούστηκαν.
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε δυναμικά:
  - Όλα ήταν στην ΕΣΣΔ, αλλά ο εχθρός πήρε τον αριθμό!
  Και με το γυμνό τακούνι πώς θα εκτοξεύσει το δολοφονικό και αδυσώπητο!
  Η Αλένκα ενθάρρυνε τους φίλους της:
  - Μη βιαστείτε να θάψετε τη Ρωσία! Έχουμε και πράγματα να κάνουμε!
  Και με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του θα πετάξει ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, συμφώνησε με αυτό:
  - Θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς, το ποτάμι της Πατρίδος δεν θα στεγνώσει!
  Και με ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι, το κορίτσι θα πάρει ενεργειακά και θα υποκύψει στον εχθρό.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί, και απελευθερώνοντας ένα κομμάτι εκρηκτικό από μια σφεντόνα, τραβώντας το σπάγκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Θα είναι απλώς ένας υπεράνθρωπος - που θα αντικαταστήσει τον Στάλιν!
  Η Μαρία, πυροβολώντας με εκπληκτική ακρίβεια και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μίλησε:
  - Ό,τι δεν αλλάζει, όλα είναι προς το καλύτερο!
  Ματρύωνα, γκρεμίζοντας τον Φριτς με εύστοχες βολές. Και μετά, έχοντας καταστρέψει το τανκ με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Εμείς με την αμετάβλητη και ηρωική μας θέληση!
  Η Μαρούσια πέταξε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια. Έτσι το αυτοκινούμενο όπλο των Ναζί αναποδογύρισε και έτριξε:
  - Θα είμαι ο πιο δυνατός!
  Ο Άλλα, χτυπώντας τον μεταφορέα από τους Ναζί με ρίψη, χειροβομβίδες με γυμνό τακούνι, παρατήρησε, διορθώνοντας:
  - Όχι εγώ, αλλά εμείς! Όλα είναι πιο δυνατά!
  Η Alyonka τραγούδησε για να ανεβάσει τη μαχητική της διάθεση, συνθέτοντας εν κινήσει. Και τα υπόλοιπα κορίτσια, πυροβολώντας τους Ναζί, σήκωσανЈ
  Είμαστε τα κορίτσια της χώρας της ΕΣΣΔ,
  Που είναι δάδα για όλο τον κόσμο...
  Ας δείξουμε, ας γνωρίσουμε το μεγαλείο ενός παραδείγματος,
  Εδώ τραγουδιούνται ηρωικές πράξεις!
  
  Τα κορίτσια γεννήθηκαν κάτω από την κόκκινη σημαία,
  Και οι ξυπόλητοι ορμούν μέσα από τον παγετό ...
  Κόρες και γιοι πολεμούν για τη Ρωσία,
  Μερικές φορές η νύφη δίνει στον άντρα ένα τριαντάφυλλο!
  
  Θα υπάρχει μια κόκκινη σημαία πάνω από το σύμπαν,
  Λάμψε τόσο λαμπερά σαν φλόγα με δάδα...
  Μετά από όλα, έχουμε μια ηρωική ταλάντευση,
  Και το πανό μας αστράφτει σαν κόκκινη τσάντα!
  
  Μην πιστεύετε, ο καταραμένος φασίστας δεν θα περάσει,
  Και το ρωσικό πνεύμα δεν θα σβήσει ποτέ...
  Η νίκη θα ανοίξει έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Ας πούμε ένα γεια σε όλους!
  
  Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα
  Εδωσες τον κομμουνισμο στους λαους...
  Δόθηκε για πάντα γενναιόδωρα από τον Θεό,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία και την ελευθερία!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να νικήσει την Πατρίδα,
  Και όσο σκληρός κι αν ήταν πονηρός...
  Η ανίκητη ρωσική μας αρκούδα,
  Ο στρατιώτης της Ρωσίας είναι τόσο διάσημος για τη νίκη του!
  
  Όμορφη σοβιετική χώρα
  Τα κορίτσια σε αυτό είναι περήφανα που είναι όμορφα ...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση,
  Και ας είμαστε δίκαιοι μέλη της Komsomol!
  
  Πολεμάμε στα περίχωρα της Μόσχας,
  Μια χιονοθύελλα από χιονοστιβάδες, και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα ...
  Ας μην δώσουμε την Πατρίδα στον Σατανά,
  Πυροβολούμε με ακρίβεια και με δρεπάνια!
  
  Έτσι, με λύσσα τα κορίτσια είναι πρόθυμα να πολεμήσουν,
  Και ρίχνουν ένα γυμνό πακέτο έκρηξης με τη φτέρνα...
  Είναι απλά φασίστας γιατί φαίνεται κουλ,
  Στην πραγματικότητα, απλώς ένας κακός Κάιν!
  
  Οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τα κορίτσια,
  Γεννήθηκαν κάτω από ένα τέτοιο αστέρι...
  Το ανίκητο τέρας είναι η αρκούδα μας,
  Ποιος έκανε γυναίκα την Πατρίδα!
  
  Εμείς οι Ρωσίδες είμαστε καλές
  Δεν φοβόμαστε τα βασανιστήρια και τον παγετό ...
  Και αποκρούστε, πιστέψτε την επίθεση της κακής ορδής,
  Ο εχθρός θα τσαντιστεί από τη δόση!
  
  Ο εχθρός μπόρεσε να απωθήσει από τη Μόσχα,
  Αν και έχει μεγάλη δύναμη...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό μας
  Οι αντίπαλοι εξαφανίζονται όλοι στους τάφους!
  
  Μην πιστεύετε, η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί από τους εχθρούς,
  Αφού κάθε ιππότης από πάνες ...
  Ο κυνηγός έχει μετατραπεί σε θήραμα,
  Και ο αντίπαλος είναι ακόμα παιδί!
  
  Αλλά το ρωσικό πνεύμα, πιστέψτε το μεγάλο πνεύμα,
  Σε αυτό, ξέρετε, κρύβονται τέτοιες δυνάμεις ...
  Θα συντριβεί στον εχθρό σε χνούδι,
  Άλλωστε οι ιππότες είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Αφήστε τις αμφιβολίες σας κορίτσια
  Είμαστε οι πιο γενναίοι ξέρουμε στον κόσμο...
  Ας ρίξουμε τις ορδές του Σατανά στην κόλαση,
  Ας μουσκέψουμε τους αντιπάλους όλων στην τουαλέτα!
  
  Ο ιερός πόλεμος θα τελειώσει
  Θα υπάρχει ειρήνη και πρωί στον πλανήτη....
  Είναι για πάντα με τον ήλιο δεδομένο,
  Για ένα παντοτινό φλογερό καλοκαίρι!
  
  Και ο κομμουνισμός αιώνιος σε δόξα,
  Και ο Λένιν και ο μεγάλος Στάλιν είναι μαζί μας...
  Σε μια αιματηρή ταινία, μόνο τώρα είναι ο φασισμός,
  Και η θέλησή μας πιστεύουμε ότι είναι πιο δυνατή από το ατσάλι!
  
  Η Ρωσία μου κυβερνά για αιώνες
  Και έδωσε ευτυχία σε όλο το σύμπαν ....
  Χρειάζεστε δύναμη γροθιάς από χάλυβα
  Και ανδρεία, αλλά μια λογική διαρροή!
  
  
  
  ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΠΛΑ
  Η Gerda, η Charlotte, η Magda και η Christina, που δοκιμάστηκαν από τον Tiger εκείνη την εποχή, ανέπτυξαν επίσης ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο: το Panthers -2. Τα κορίτσια τοποθέτησαν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων σε ένα τετράγωνο - απέναντι, και έκαναν τον πύργο στενό και μικρότερο. Και το κιβώτιο ταχυτήτων εγκαταστάθηκε στον ίδιο τον κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, το "Panther" -2 αποδείχθηκε ότι ήταν μια σιλουέτα κάτω από δύο μέτρα και ο αριθμός των μελών του πληρώματος μειώθηκε σε τρία άτομα. Το πάχος της θωράκισης του μετώπου του κύτους αυξήθηκε σε 120 mm κάτω από μεγάλες κλίσεις και των πλευρών σε 82 mm κάτω από πλαγιές. Και οι πύργοι έχουν μέτωπο έως 150 mm και πλευρές 82 mm, κάτω από πλαγιές. Ταυτόχρονα, ολόκληρο το όχημα μειώθηκε στους 35 τόνους, γεγονός που επέτρεψε να τα βγάλεις πέρα με κινητήρα 700 ίππων και αύξησε την ταχύτητα και την ευελιξία της δεξαμενής. Ταυτόχρονα, η βατότητα του αυτοκινήτου έχει επίσης βελτιωθεί και το πλαίσιο έχει γίνει ελαφρύτερο και πολύ πιο εύκολο στην επισκευή και τη συντήρηση. Υπάρχουν έξι κύλινδροι συνολικά, κάτι που είναι πρακτικό και βολικό. Ο Χίτλερ άρεσε το "Πάνθηρας" -2 και μπήκε στη σειρά από τις σαράντα τρεις Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο είναι επιτυχημένο, με ένα καλό, διαπεραστικό και γρήγορο πυροβόλο όπλο. Δούλευε και κινήθηκε γρήγορα, με εξαιρετική εργονομία.
  Και το πιο σημαντικό, ήταν πιο εύκολο να κατασκευαστεί και απαιτούσε λιγότερο μέταλλο. Και ταυτόχρονα διακρινόταν από κεφαλαιακή επιβίωση. Δεν είναι τόσο εύκολο να σπάσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο με μεγάλες κλίσεις πανοπλίας.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα. Επιπλέον, οι Γερμανοί, αντί για το πρόγραμμα Fau, επένδυσαν στην ανάπτυξη ενός δημοφιλούς μαχητικού, και δημιούργησαν το XE-162, απλό και φθηνό στην κατασκευή και πολύ ελαφρύ και ευέλικτο.
  Αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε ότι αναπτύχθηκε σε πιο ευνοϊκές συνθήκες και σχετικά εύκολο στη λειτουργία. Και δεν της είναι τόσο εύκολο να τα βγάλει πέρα.
  Επέβαλα στα σοβιετικά και συμμαχικά στρατεύματα, σκληρές, αερομαχίες. Το μαχητικό ζύγιζε μόνο ενάμιση τόνο όταν ήταν άδειο και αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Έτσι το μηχάνημα αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι τα γερμανικά κορίτσια άρχισαν να εισέρχονται ενεργά στις αεροπορικές μονάδες.
  Η Albina και η Alvina άρχισαν να σκοράρουν ενεργά, πολεμώντας, κατά κανόνα, ξυπόλητοι και με ένα μπικίνι. Και αυτά τα κορίτσια δεν μπορούσαν να γκρεμιστούν. Και οι ίδιοι απέκοψαν τόσο ενεργά τον εχθρό. Και πόσο όμορφες ήταν αυτές οι ξανθιές: απλά αληθινοί Άριοι!
  Η Αλμπίνα πατά τη σκανδάλη με ένα χαριτωμένο πόδι και κόβει μερικά σοβιετικά αεροσκάφη και τσιρίζει:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina πατά τη σκανδάλη με την κόκκινη θηλή της και χτυπά τρία σοβιετικά αυτοκίνητα και βρυχάται:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Κορίτσια που μάχονται - δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι αδύναμα. Όχι, είναι πολύ επιθετικοί και μπορούν να κάνουν τους πάντες κομμάτια.
  Τολμηρός ως σύνολο, αυτός ο στρατός. Και το χειμώνα η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε. Ο Mainstein ξεκίνησε μια αντεπίθεση και κατάφερε να νικήσει τα σοβιετικά στρατεύματα πέρα από τον Δνείπερο, δημιουργώντας ένα ζευγάρι μεγάλων λεβήτων. Οι Γερμανοί μπόρεσαν επίσης να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Λένινγκραντ. Εδώ βασίστηκαν σε μια ισχυρή γραμμή άμυνας. Επιπλέον, μετά την ήττα στην Ουκρανία, ο Στάλιν απομάκρυνε αρκετές μεραρχίες από αυτήν την κατεύθυνση και επέτρεψε στους Γερμανούς να αποκρούσουν τις επιθέσεις. Το μέτωπο άντεξε και οι Γερμανοί μπόρεσαν να αντέξουν τον χειμώνα σε όλη την περίμετρο της επίθεσης.
  Η Gerda πολέμησε προσωπικά στο "Panther" -2, μαζί με τα κορίτσια. Και παρά τον χειμώνα, οι καλλονές πάλεψαν ξυπόλητες και με ένα μόνο μπικίνι.
  Η Γκέρντα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία μας!
  Η Σάρλοτ πάτησε επίσης το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γκρέμισε τον πύργο των τριάντα τεσσάρων και επιβεβαίωσε με επιθετικότητα:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Η Κριστίνα κοπάνησε πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της και, χτυπώντας τη σοβιετική μηχανή, τσίριξε:
  - Και δόξα σε μας!
  Η Μάγδα εκτόξευσε μια έκρηξη τεσσάρων πολυβόλων, έκοψε το σοβιετικό πεζικό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και είπε:
  - Αιώνια, νικηφόρα δόξα!
  Έτσι τα κορίτσια είναι άτακτα και γυμνά, οι στρογγυλές γόβες τους αστράφτουν.
  Και στην προσέγγιση του "Tiger" -2, αυτή η δεξαμενή, με βάρος πενήντα πέντε τόνους, υπόσχεται να έχει προστασία 250 mm μέτωπο και πλευρές 170 mm.
  Αυτό με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών στην 71 EL, ένα πολύ αξιοπρεπές αυτοκίνητο.
  Και την άνοιξη, οι Γερμανοί ήδη προελαύνουν στην Ιταλία και συντρίβουν με σιγουριά τους συμμάχους.
  Καταλαμβάνουν τη Νάπολη και εισβάλλουν στη Σικελία.
  Και εκατοντάδες χιλιάδες συμμαχικά στρατεύματα παραδίδονται. Και σπάστε τα καλά. Οι Γερμανοί Πάνθηρες είναι ασταμάτητοι.
  Και τα κορίτσια κάνουν τους Άγγλους να πέσουν στα γόνατα και να τους φιλήσουν τα γυμνά, λαξευτά πόδια και να γλείφουν τις στρογγυλές γόβες των καλλονών με τη γλώσσα τους.
  Τον Ιούνιο, οι Σύμμαχοι προσπαθούν να προχωρήσουν αποβιβάζοντας στρατεύματα στη Νορμανδία. Εκεί όμως υφίστανται μια συντριπτική ήττα. Και πάλι, εκατοντάδες χιλιάδες κρατούμενοι και πολύς αιχμάλωτος εξοπλισμός.
  Ο Ρούσβελτ παθαίνει έμφραγμα και γίνεται ανίκανος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να περιορίσουν έναν τόσο δύσκολο πόλεμο. Η Βρετανία εξετάζει επιλογές για συμφιλίωση με τους Φριτς. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τους ισχυρότερους βομβαρδισμούς των αγγλικών πόλεων με χρήση αεριωθούμενων αεροσκαφών. Και τα βρετανικά μαχητικά δεν μπορούν να προλάβουν τέτοια αεροσκάφη.
  Έτσι ο Τσόρτσιλ αρχίζει να ζητά ειρήνη. Όμως ο Φύρερ είναι αμείλικτος. Ξεσπάει από επίγνωση της δικής του δύναμης.
  Αλλά οι Βρετανοί εξακολουθούν να συμφωνούν στην ειρήνη. Και αυτό ανησυχεί τον Στάλιν, ο οποίος προσφέρει στον Φύρερ ανακωχή. Ο Χίτλερ συμφωνεί να σταματήσει τις εχθροπραξίες για τρία χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν κομματικές δολιοφθορές και τα κόμματα παραμένουν στα σύνορά τους και η ΕΣΣΔ θα πουλήσει λάδι και ψωμί στους Γερμανούς.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε αυτό... Και οι Φριτς τους έλυσαν τα χέρια.
  Το πρώτο χτύπημα, φυσικά, είναι το Γιβραλτάρ. Έχοντας καταλάβει αυτό το φρούριο, μπορείτε να μεταφέρετε στρατεύματα στην Αφρική στη συντομότερη απόσταση. Όταν εισέβαλαν στο φρούριο, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τα τελευταία τουφέκια επίθεσης MP-44, τα κορίτσια τα βελτίωσαν επίσης: τα έκαναν πολύ πιο εύκολα και πιο αξιόπιστα.
  Και η Αλμπίνα και η Αλβίνα πολέμησαν στον ουρανό, τα κορίτσια που έκαναν τα γερμανικά αεροπλάνα πολύ πιο πρακτικά και γρήγορα.
  Και συνέτριψαν τους συμμάχους δεξιά κι αριστερά. Το Γιβραλτάρ θα είχε κινηθεί. Ο Φράνκο αναγκάστηκε να συμφωνήσει με το τελεσίγραφο του Χίτλερ. Μην αφήσετε τους Ναζί να καταλάβουν τη χώρα σας.
  Οι Γερμανοί επιτάχυναν πάνω σε τανκς και εισέβαλαν στην τοποθεσία του εχθρού.
  Μετά την πτώση του Γιβραλτάρ, το Fritz μπήκε στο Μαρόκο. Και κινήθηκαν, καταλαμβάνοντας εδάφη. Τα τανκς Fritz κινούνταν ειδικά στην Αλγερία. Το "Panther" -2 γλιστρά γρήγορα στην άμμο. Αναβαθμίστηκε με πιο δυνατό κινητήρα και έκανε αγώνες. Το Panther-2 ικανοποίησε πλήρως τον στρατό με την προστασία του μετώπου του και το Tiger-2 ήταν γενικά ένα καταπληκτικό τανκ. Οι σύμμαχοι έπεσαν σαν γκρεμισμένοι.
  Τα Γερμανικά κορίτσια πάλευαν στην έρημο, συνήθως ξυπόλητα και με μπικίνι. Λίπαιναν μόνο το δέρμα με ειδική προστατευτική κρέμα για να μην καεί.
  Τότε οι καλλονές των αιχμαλωτισμένων Άγγλων έβαλαν τα γόνατά τους και κάνουν τις φτέρνες του κοριτσιού να γλείφουν. Και τους αρέσει, ιδιαίτερα στους Αφρικανούς, που το κάνουν με ενθουσιασμό.
  Το σαράντα πέμπτο έτος ήταν πολύ επιτυχημένο για τους Γερμανούς, κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής. Και στο πρώτο μισό του σαράντα έκτου έτους κατέλαβαν επίσης την Ινδία, και τη Βιρμανία και την υπόλοιπη Αφρική. Και υπήρχαν περισσότερα προβλήματα με τον ανεφοδιασμό των στρατευμάτων, την επέκταση των επικοινωνιών, το έδαφος, παρά με την αντίσταση των βρετανικών και αμερικανικών μονάδων. Επιπλέον, τα αποικιακά στρατεύματα δεν ήταν πολύ πρόθυμα να πολεμήσουν. Στην τεχνολογία, οι Γερμανοί έχουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στην ποιότητα. Για παράδειγμα, το ME-262 X, και έχει ταχύτητα έως και 1200 χιλιόμετρα την ώρα, και είναι οπλισμένο με πέντε πυροβόλα αεροσκάφη. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, αν και είναι κατά το μάλλον ή ήττον κατάλληλες για πολεμική χρήση, δεν διαθέτουν μαχητικά αεριωθουμένων, και ακόμη περισσότερο τα βομβαρδιστικά.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί είχαν ντίσκο, αναπτύσσοντας την ταχύτητα της τάξης των τεσσάρων ήχου. Ήταν εντελώς άτρωτοι στα φορητά όπλα, χάρη στον στρωτό πίδακα που κυλούσε γύρω από τα αυτοκίνητα. Αλλά εξαιτίας αυτού, οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν. Αλλά από την άλλη πλευρά, ήταν δυνατό να ρίξει μια βόμβα από ύψος, και να τη χρησιμοποιήσει σε αναγνωρίσεις, και το πιο σημαντικό, να εμβολίσει εχθρικά οχήματα, γκρεμίζοντάς τα με τζετ.
  Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι αποτελεσματικά όπλα με μεγάλη εμβέλεια και μπορούν να πετάξουν από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και μερικές φορές τους έτρεχαν πολύ όμορφα κορίτσια που προτιμούσαν να τσακώνονται ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Εδώ είναι η Γερτρούδη και η Εύα σε πτήση. Αυτά είναι δύο υπέροχα γλυκά. Για παράδειγμα, ένας μαύρος Αμερικανός πιάστηκε. Δεμένο σε ένα κούτσουρο. Και ούτω καθεξής η ανδρική του τελειότητα οδήγησαν για πολλή ώρα που ο κρατούμενος έχασε τις αισθήσεις του, καταπονημένος.
  Και τώρα η Γερτρούδη, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και στόχευσε τη δισκέτα στον στόχο, καταρρίπτοντας αμερικανικά αεροπλάνα. Εδώ είναι ένα κορίτσι που μάχεται.
  Και η Εύα, επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατευθύνει ένα αυτοκίνητο στον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη.
  Και εμβολίζει με μανία τον εχθρό, και πέφτουν τα αυτοκίνητα της Αγγλίας και των ΗΠΑ.
  Η απόβαση των Γερμανών προγραμματίστηκε για τα τέλη Νοεμβρίου. Πρώτον, κανείς δεν περιμένει αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, ο καιρός δεν είναι πολύ καλός και είναι επικίνδυνο να επιβιώσεις. Αλλά τις ήρεμες μέρες μπορείτε να κολυμπήσετε στη Μάγχη και να προσγειωθείτε. Επιπλέον, υπάρχουν πλεονεκτήματα στη νυχτερινή προσγείωση, αφού είναι πολύ πιο δύσκολη η άμυνα τη νύχτα.
  Οι Γερμανοί μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν σκοτώσει πολύ τον αγγλικό και τον αμερικανικό στόλο.
  Η προσγείωση λοιπόν αναμενόταν χωρίς προβλήματα. Ειδικά τάγματα κοριτσιών υποτίθεται ότι ήταν μια ισχυρή δύναμη χτυπήματος, που ακόμη και στον παγετό του τέλους Νοεμβρίου ήταν ξυπόλητοι με ένα μόνο μπικίνι.
  Η απόβαση ξεκίνησε στις 26 Νοεμβρίου 1946. Στην επέτειο των εκλογών για το Ράιχσταγκ, μετά τις οποίες ο Χίτλερ έλαβε τη θέση του Καγκελαρίου του Ράιχ.
  Δεν υπήρχε κανείς να σταματήσει την προσγείωση. Και στην επίθεση συμμετείχαν μεγάλες μάζες πεζικού και ακόμη και τα τελευταία πυραμιδικά άρματα μάχης. Το οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει από καμία γωνία.
  Τα κορίτσια φυσικά παλεύουν μέσα τους, και ενεργούν γενναία.
  Και μερικοί πολεμιστές είναι ήδη ξυπόλητοι σπάζοντας την άκρη του πάγου σε λακκούβες παγωμένες τη νύχτα. Και παλεύουν πολύ σκληρά. Και κάνουν καταπληκτικά θαύματα. Και όταν ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και σκίζουν τους Βρετανούς, γίνεται εξαιρετικά δροσερό...
  Η Gerda, από την άλλη, πολεμά στο πυραμιδικό τανκ Tiger-4 με ένα κανόνι και έναν εκτοξευτή βομβών και πολύ γενναία. Στέλνει βλήμα μετά από βλήμα και ξεσκίζει τους εχθρούς.
  Ενεργώντας όχι με το πλύσιμο, έτσι κυλώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι βρυχάται:
  - Γυμνώνουμε τα δόντια μας ενεργά, εξοντώνουμε πολύ δυνατά!
  Η Charlotte χρησιμοποιεί μια κόκκινη θηλή όταν πυροβολεί, πατώντας την στο κουμπί του joystick και χτυπώντας τον εχθρό, κελαηδώντας:
  - Η καθολική ομάδα κατασκευής μας!
  Λουπανούλα με εκτοξευτή ρουκετών και η Χριστίνα με γυμνά δάχτυλα. Έσπασε πολλούς αντιπάλους και γρύλισε:
  - Για το μεγαλείο του Τρίτου Ράιχ!
  Η Μάγδα βρυχήθηκε πίσω της. Αυτή τη φορά με θηλή φράουλας. Έσκισε τον εχθρό και βρυχήθηκε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Εδώ είναι τα κορίτσια του σούπερ επιπέδου! Και πώς το πεζικό των κοριτσιών τρέχει με ξυπόλητα, ρίχνοντας χειροβομβίδες εν κινήσει. Και πόσο σπουδαίο και θανατηφόρο είναι.
  Τα κορίτσια είναι τόσο μαχητικά και όμορφα.
  Και συντρίβουν τους Βρετανούς δεξιά και αριστερά. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με μια τέτοια επίθεση και προσγείωση τόσο από τη Γαλλία όσο και από τη Νορβηγία, η Αγγλία άντεξε μόνο για δέκα ημέρες. Αυτό είναι υπέροχο!
  Η μητρόπολη έπεσε. Και το επόμενο στάδιο είναι ένα ταξίδι στην Αμερική. Τον Φεβρουάριο, οι Γερμανοί, παρά τον χειμώνα, πραγματοποίησαν μια απόβαση στην Ισλανδία: Επιχείρηση Ίκαρος και κατέλαβαν αυτό το σημαντικό έδαφος.
  Και πάλι, ξυπόλητα κορίτσια από διαφορετικά τάγματα SS συμμετείχαν στις μάχες.
  Και τα κατάφεραν περνώντας τα γυμνά τακούνια τους στο χιόνι.
  Ο Στάλιν πρότεινε στον Χίτλερ τον Μάρτιο του 1947, έναν κοινό πόλεμο κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Φύρερ συμφώνησε σε αυτό, αλλά με την προϋπόθεση ότι η ΕΣΣΔ θα έπαιρνε πίσω μόνο την Αλάσκα, κατά κάποιο τρόπο νόμιμη επικράτεια. Και δεν θα ζητήσει περισσότερα.
  Ο Στάλιν συμφώνησε με αυτό ... Και άρχισε η εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων μέσω της Αλάσκας. Τόσο γρήγορο και βάναυσο.
  Νέα σοβιετικά τανκς κινούνταν.
  Το πλήρωμα της Elizabeth πολέμησε στο πρώτο, πειραματικό και όχι αρκετά ολοκληρωμένο άρμα T-54. Απρίλιος 1947. Υπάρχει ακόμα χιόνι στην Αλάσκα, αλλά τα κορίτσια από τη Ρωσία τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι. Και τόσο όμορφα κορίτσια.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλά της στον εχθρό. Ο Αμερικανός Σέρμαν χτυπάει. Και βγάζοντας τα δόντια της, η πολεμίστρια λέει:
  - Δόξα στις ιδέες του μεγάλου κομμουνισμού!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα λαξευμένων ποδιών και τσιρίζει:
  - Δόξα στα νικηφόρα αποτελέσματα του στρατού μας!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της, χτυπώντας τον εχθρό με πολύ καλά σημάδια και γρύλισε:
  - Δόξα στις νέες καθοριστικές νίκες!
  Η Euphrasia, χτύπησε τους αντιπάλους, χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας, και χτυπώντας τον "Pershing" γάβγισε:
  - Και θα νικήσουμε!
  Οι πολεμιστές προφανώς διασκορπίστηκαν σαν γριούλες. Και έτσι οι Αμερικάνοι αλωνίζονται.
  Εδώ ένα βλήμα χτυπά το μέτωπο της δεξαμενής, αλλά αμέσως εκτοξεύεται. Η Ελισάβετ βρυχάται και πηδά:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Και στέλνει επίσης ένα βλήμα ως απάντηση, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του. Αυτό είναι ένα κορίτσι που βρίσκεται σε πραγματική αποστολή.
  Τέτοιες είναι οι ομορφιές του αγώνα.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα παρέμειναν στην Αλάσκα. Και τον Μάιο έφτασε το πρώτο IS-7 ενσωματωμένο σε μέταλλο.
  Και πάνω του είναι το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα.
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι. Καθώς πυροβόλησε τον εχθρό, τον χτυπά με εξαιρετική ακρίβεια.
  Και το όπλο, πόσο δυνατό: 130 χλστ. Χτυπάει τον εχθρό από μεγάλη απόσταση. Για τους Αμερικανούς, το κύριο τανκ εξακολουθεί να είναι το Sherman, το οποίο είναι καλό μόνο για να σκοράρει Γερμανούς και Σοβιετικούς άσους τανκ. Υπάρχει ένα ελαφρώς καλύτερο Pershing, με πιο δυνατό όπλο από το διαμέτρημα των 90 χλστ. Και το πολύ μικρό "Superpershing", του οποίου το όπλο είναι διαμετρήματος 90 mm και έχει μήκος κάννης 73 EL, είναι ικανό να προκαλέσει επικίνδυνη πληγή στο σοβιετικό μηχάνημα IS-7 επί του σκάφους και κοντά. Τα αμερικανικά όπλα δεν δέχονται καθόλου πυραμιδικά γερμανικά τανκς από όλες τις οπτικές γωνίες. Το IS-7 τρυπιέται στο πλάι. T-54 - "Supershing", μπορεί να φτάσει κοντά στο μέτωπο και σε απόσταση. Αλλά προς το παρόν, η ΕΣΣΔ έχει το κύριο τανκ T-34-85, το οποίο δεν έχει βγει ακόμη από την παραγωγή και πολεμά τους Αμερικανούς. Είναι περίπου ίσο με τον Σέρμαν και πιο αδύναμο από τον Πέρσινγκ.
  Έτσι οι Σοβιετικοί στρατιώτες δυσκολεύονται. Και κοιτάζουν με φθόνο το μοναδικό, το πρώτο πειραματικό τανκ IS-7.
  Αυτό το αυτοκίνητο είναι περήφανο και κουλ.
  Το IS-2 και το IS-3 μάχονται επίσης. Το τελευταίο μηχάνημα στο μέτωπο δεν διεισδύεται εκτός από το "Superpershing". Λοιπόν, το IS-3 μπορεί επίσης να τρυπηθεί στο κάτω μέρος της γάστρας.
  Το IS-2 είναι κάπως αδύναμο στην μετωπική θωράκιση του πυργίσκου.
  Τα κορίτσια Natashka και η ομάδα της πολεμούν σε αυτό το τανκ. Μαχόμενες καλλονές. Και αυτοί από το IS-2 δίνουν συντριπτικά χτυπήματα, με φονικά βλήματα.
  Η Νατάσκα πίεσε τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πέταξε έξω τον δολοφόνο, σπάζοντας τον Αμερικανό και τη vyaknula:
  - Δόξα στις ιδέες του καλού κομμουνισμού!
  Η Ζόγια πίεσε την κατακόκκινη θηλή της στον μοχλό του δολοφόνου και φώναξε:
  - Για την Άρια ειρήνη και τάξη!
  Ο Αυγουστίνος φούντωσε επίσης με ένα σβήσιμο με τη γυμνή φτέρνα της, χτυπώντας τον εχθρό και γάβγισε:
  - Για καθοριστικές νίκες!
  Και τέλος, η Σβετλάνα πετάει τα πόδια της με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων της, κόβει τον εχθρό και τρίζει:
  - Για μεγάλη δύναμη!
  Πολεμιστές του Κόκκινου Στρατού προχώρησαν στην Αλάσκα. Ήρθε το καλοκαίρι και ήταν ζεστό, και ήταν ωραίο για κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα στα τανκς. Οι Γερμανοί, έχοντας ξεπεράσει τη Γροιλανδία, αποβιβάστηκαν στον Καναδά. Και από το νότο άρχισαν να μετακινούνται από την Αργεντινή. Στη Βραζιλία, υπήρξε διάσπαση σε φιλογερμανικές και φιλοαμερικανικές φατρίες. Οι Γερμανοί, με ισχυρό χτύπημα από τα πιο μάχιμα τμήματα τους, αποφάσισαν το θέμα υπέρ τους.
  Οι Ναζί είχαν μια πιο ισχυρή και αποτελεσματική καραμπίνα εφόδου, η οποία πυροβόλησε από μεγάλη απόσταση και πολύ γρήγορα. Οι Yankees υπέστησαν ήττα μετά την ήττα.
  Μια νέα ομάδα αγγλικών κοριτσιών, με επικεφαλής την Τζέιν Άρμστρονγκ, προχωρούσε από το νότο ... Ο πολεμιστής πολέμησε στη Βραζιλία το καλοκαίρι ... Οι φιλοαμερικανικές δυνάμεις αντιστάθηκαν νωχελικά.
  Αλλά στη Βενεζουέλα, οι γυναίκες πολεμίστριες βρέθηκαν αντιμέτωπες με αμερικανικά στρατεύματα. Πολέμησαν στο ξεπερασμένο "Panther" -2, το οποίο έχει ήδη ουσιαστικά διακοπεί υπέρ πυραμιδικών μοντέλων εξοπλισμού.
  Αλλά οι Βρετανοί, ακόμη και σε αυτό το τανκ, ήταν πιο δυνατοί από τους Αμερικανούς. Πυροβόλησαν από το όπλο στους Σέρμαν, οι οποίοι ήταν ήδη απελπιστικά ξεπερασμένοι, μπορούσαν να πολεμήσουν μόνο επί ίσοις όροις με τους Σοβιετικούς τριαντατετράδες.
  Η Τζέιν πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της από απόσταση. Χτύπησε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι το μεγαλείο της Βρετανίας - δεν θα ξεθωριάσει!
  Η Γκριγκέτα έσπασε τα λαξευμένα πόδια της στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσπασε τον Σέρμαν και τσίριξε:
  - Το βασίλειό μας θα είναι δροσερό!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Στη συνέχεια, η Μόνικα πυροβόλησε, χτύπησε τον εχθρό ακριβώς στο στόχο με τα γυμνά της πόδια και φώναξε:
  - Για τη σωτηρία της ψυχής!
  Και μετά από αυτούς η λουπανούλα και η Μαλάνια. Χτύπησε με ακρίβεια το πιο επικίνδυνο Pershing, σπάζοντας το κύτος του.
  Φυσικά, με γυμνά δάχτυλα, φώναξε:
  - Δόξα στις ιδέες των βασιλικών δυνάμεων!
  Τα κορίτσια αγωνίστηκαν πολύ επιθετικά και εποικοδομητικά.
  Και στον Καναδά, επιλεγμένες γερμανικές μονάδες κινούνταν. Η Gerda στη δεξαμενή "Tiger" -4 πυραμιδική συνέτριψε την Αμερική και τις κυριαρχίες της. Και έσπασαν κάτω από τα συντριπτικά χτυπήματα του εχθρού.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και φώναξε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Η Σάρλοτ τρύπησε επίσης, αυτή τη φορά με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της, τρύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και γάργαρε:
  - Για το μεγαλείο της Γερμανίας!
  Η Χριστίνα χτύπησε και τον εχθρό. Συνέτριψε την πανοπλία του, με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων λαξευμένων ποδιών, σαν τσόφλι αυγού, και γάργαρε:
  - Για τα εκπληκτικά μας επιτεύγματα!
  Η Μάγδα βρόντηξε επίσης, συντρίβοντας τον εχθρό σαν πηλό και βρυχήθηκε:
  - Για τέτοιους πόρους που είναι αδύνατο να πει κανείς σε παραμύθι, να μην περιγράψει με στυλό!
  Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά και πολύ κινητικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό και μαζί τους.
  Και τότε έπεσαν οι κύριες πόλεις του Καναδά: το Κεμπέκ και το Τορόντο. Και η ζωή έγινε καλύτερη, ο Φριτς και πιο διασκεδαστική...
  Ο Χίτλερ δήλωσε ότι η Αμερική θα είχε τελειώσει!
  Με την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τα κατάφεραν. Μπορεί να φανεί ότι η τύχη απομακρύνθηκε σε αυτή την περίπτωση από την Αμερική υπέρ της Βέρμαχτ. Και λοιπόν? Υπάρχουν άλλα θεμέλια για τη νίκη και την επιτυχία. Οπότε είναι πολύ νωρίς για απελπισία.
  Αλλά οι Fritz με τα ξένα τους συντάγματα είναι πολύ ανώτεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως στρατεύματα. Και είναι ικανοί για πολλά να καταστρέψουν τον εχθρό.
  Εδώ η Gerda, για παράδειγμα, έπιασε έναν μαύρο μαχητή. Και τον βασάνισαν τόσο πολύ, αναγκάζοντάς τον να κάνει έρωτα, που του έπεσαν οι οπλές. Και είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Το φθινόπωρο των σαράντα επτά, το Fritz εισήλθε στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολεμούσαν ακόμη στον Καναδά.
  Η Alenka στο IS-7 πολέμησε με μια ολόκληρη ταξιαρχία Shermans και Pershings. Οι Σέρμαν εδώ ήταν της κλάσης Firefly, με ένα μακρόκαννο πυροβόλο 76 χιλιοστών, το οποίο είναι επικίνδυνο για το IS-7 όταν πυροβολεί στο πλάι. Έτσι τα κορίτσια ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Το IS-7, παρ' όλα τα πλεονεκτήματά του, έχει ένα πυροβόλο με περιορισμένα πυρομαχικά και όχι πολύ γρήγορη βολή.
  Εδώ η Αλένκα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και έτριξε:
  - Στο μονοπάτι του πολέμου μου!
  Η Anyuta χτύπησε με τη σειρά της, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, χτύπησε τον Sherman και φώναξε:
  - Για τη νίκη της ΕΣΣΔ!
  Η Άλλα χτύπησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών. Τρύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Μαρία επίσης γρονθοκόπησε, με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας, έκανε κομμάτια τον αντίπαλο και σφύριξε:
  - Για τα μεγάλα χειρόγραφα του Λένιν!
  Και η Ματρένα ενέδωσε με τη γυμνή της φτέρνα, συνθλίβοντας την πανοπλία του Σέρμαν και τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τους ιππότες μου του φωτός!
  Αυτά είναι τα πέντε, αυτά είναι τα κορίτσια - δεν μπορείτε να βρείτε πιο cool! Και είναι όλοι τόσο νέοι και φρέσκοι. Και τα κορίτσια μυρίζουν μέλι. Δεν είναι περίεργο που οι στρατιώτες με τέτοια ευχαρίστηση γλείφουν τους κόλπους της Αφροδίτης με τη γλώσσα τους. Και ακόμα γλείφουν.
  Ναι, το IS-7 υπέκυψε πίσω για να μην σκιστεί σε κομμάτια. Γι' αυτό είναι τανκ, όλα τα τανκς είναι τανκ.
  Ίσως εκτός από το πυραμιδικό γερμανικό ...
  Αλλά οι περισσότεροι Σέρμαν έχουν σκοτωθεί και οι υπόλοιποι υποχωρούν.
  Έτσι έκοβαν τα σοβιετικά κορίτσια.
  Και στον ουρανό η Anastasia Vedmakova και η Alenka Sokolovskaya αλωνίζουν το Fritz. Ότι ο Πόκρισκιν δεν ταιριάζει με αυτά τα κορίτσια. Και οι καλλονές τσακώνονται ξυπόλητες και με μπικίνι. Και οι κόκκινες θηλές των μαστών χρησιμοποιούνται κατά το ψήσιμο, γεγονός που αυξάνει τη μαχητική αποτελεσματικότητα της βολής.
  Καταλαβαίνει όμως καλύτερα την Αλμπίνα και τον Άλβιν. Τα κορίτσια κατάφεραν να πάρουν έξι βαθμούς από τον Σταυρό του Ιππότη. Ο υψηλότερος Σταυρός Ιπποτών έκτης κατηγορίας του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια τους απονεμήθηκε αφού κατέρριψαν περισσότερα από χίλια αεροσκάφη το καθένα.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - κορίτσια σε όλα τα κορίτσια ...
  Αλλά τόσο η Anastasia Vedmakova όσο και η Alenka Sokolovskaya συγκέντρωσαν περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη. Και είχαν ήδη οκτώ αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Η Αναστασία πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί βολής του όπλου του αεροσκάφους και γκρέμισε ένα αμερικανικό αυτοκίνητο, τσιρίζοντας:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Η Alenka Sokolovskaya χτύπησε τον εχθρό με τη βοήθεια της κόκκινης θηλής του στήθους της, γκρέμισε τρία αεροπλάνα και γάβγισε:
  - Και είμαι ακόμα πιο ψύχραιμος!
  Αυτά είναι κορίτσια, τέτοια κορίτσια!
  Και να καταστρέψει την Αμερική.
  Λοιπόν, φυσικά, η Alvina και η Albina το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και δροσερό.
  Η Alvina χρησιμοποιεί κόκκινο θηλές όταν πυροβολεί ...
  Και φράουλα Albina...
  Και στα δύο κορίτσια αρέσει πολύ να δουλεύουν με τη γλώσσα με νεφρίτη, παλλόμενες ράβδους. Έχουν ένα τέτοιο πάθος και ένα δόγμα επιθετικότητας!
  Η Αλμπίνα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Και πάνε στη θάλασσα, τολμηρά κορίτσια!
  Η Alvina, απολύοντας, επιβεβαίωσε:
  - Cool στοιχείο, killing element!
  Και τώρα οι Γερμανοί και οι Σοβιετικοί και οι Ιάπωνες μπήκαν βαθύτερα στο αμερικανικό έδαφος.
  Οι Ιάπωνες έχουν τους δικούς τους μαχητές: κορίτσια νίντζα. Πολύ γενναίος και μαχητικός.
  Εδώ είναι ένα μπλε κορίτσι νίντζα, πώς απελευθερώνει μια λεπίδα ξυραφιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια των Αμερικανών και των blathers:
  - Δεν θα περάσουν!
  Και κόβει τον μύλο με τα σπαθιά.
  Και το κίτρινο κορίτσι νίντζα θα κρατήσει έναν πραγματικό θαυμαστή με σπαθιά. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα πετάξει δηλητηριώδεις βελόνες και θα τις εκτοξεύσει με τη δολοφονία των στρατευμάτων των Γιάνκηδων, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Σε όλη τη δόξα της Ιαπωνίας!
  Και η κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά, όπως θα κρατήσει ο λοξός μύλος, και κόβει τους εχθρούς.
  Και μετά θα το πάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και θα χτυπήσει πάνω τους και θα σκορπίσει τους Γιάνκηδες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή είναι η ομορφιά της μάχης.
  Και βρυχάται:
  - Είμαστε νίντζα!
  Και τότε ένα κορίτσι με λευκά μαλλιά νίντζα θα κάνει δεξίωση με ελικόπτερο με σπαθιά. Κόψτε τους αντιπάλους, συντρίψτε τους. Και από την κατακόκκινη θηλή χτυπάει κεραυνός, βρυχάται:
  - Για τη νίκη της Ιαπωνίας!
  Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιους κλέφτες! Εδώ είναι τα κορίτσια, όλα τα κορίτσια...
  Και είναι τόσο επιθετικοί.
  Όμως εδώ οι μάχες βροντοφωνάζουν με κολοσσιαία ένταση. Οι δυνάμεις του Άξονα εισχωρούν από τον Βορρά και τον Νότο, κυριολεκτικά στριμώχνοντας την Αμερική με γιγάντιες λαβίδες.
  Εδώ είναι ένα απόσπασμα της κάποτε ένδοξης χώρας που κλονίζει τη φαντασία.
  Μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, οι Fritz είχαν ήδη σφηνώσει λίγο πολύ στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Εδώ η Gerda πολεμάει στο τανκ Tiger-4 και στην πορεία θυμάται τον πρώην της,
  Επίσης πολύ ένδοξα κατορθώματα.
  Η Γκέρντα ήταν ελαφρώς γεμάτη αίματα, αλλά ήταν ευχαριστημένη. Αλλά τη διάθεση χάλασε η τρομερή δυσοσμία που αναδύονταν από την κομμένη κοιλιά του καλικάντζαρου και ο φόβος ότι θα έτρεχαν άλλα εκατό, αν όχι περισσότερα, από τα ίδια πλάσματα.
  Η Σάρλοτ, εν τω μεταξύ, πήρε τον επίμονο αντίπαλό της από το κεφάλι και εκτέλεσε μια θανατηφόρα τεχνική "διπλού Νέλσον", στρίβοντας το λαιμό του πλάσματος. Ο φλογερός πολεμιστής εδώ αποδείχθηκε ότι ήταν στο ρόλο ενός είδους μητέρας Τερέζας - όσον αφορά το έλεος στον βάναυσα χτυπημένο καλκάνικο. Εκφράστηκε:
  - Είμαι ευγενικός, ευγενικός, και η μητέρα μου είναι ευγενική - σαν σοφή κουκουβάγια!
  Η Γκέρντα ανησύχησε:
  - Δεν καταλαβαίνεις?
  Η Σάρλοτ ξαφνιάστηκε.
  - Τι να καταλάβω;
  "Δεν θα ακούσουν δεινόσαυροι ή υβρίδια αρουραίων και κατσαρίδων;" Η Γκέρντα έσφιξε τα χείλη της.
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  "Δεν περίμενα να είσαι τόσο τρανός!" Ναι, θα σκοτώσουμε τουλάχιστον χίλιους από αυτούς!
  - Σε χτύπησαν στο κεφάλι με ένα κλομπ!
  - Δεν. Πιστέψτε με, ο μεγαγνώστης μπορεί να μας ακούσει. - Τότε η κοπέλα τραύλισε. "Αν δεν τον έπαιρνε ο Σουλτάνος των Νάνων, δηλαδή δεν τον καλούσε στη λειτουργία, τότε δεν θα μπορούσε να είχε πάει πολύ μακριά από εμάς.
  Η Γκέρντα ρώτησε με πολύ αδύναμη σιγουριά:
  "Και οι άλλοι νάνοι, ξωτικά, annihobbit;"
  Η Σάρλοτ έσβησε γρήγορα την τελευταία της ελπίδα με ανδρική σκληρότητα:
  - Άλλοι, ίσως ακούνε, αλλά τι τους νοιάζει αυτό; Γνωρίζει μόνο το μεγαγνώμα Kiy-Dar.
  Η Γκέρντα άρχισε να σκουπίζει το αιματοβαμμένο πόδι της σε ένα τεράστιο καταπράσινο φύλλο. Το φύλλο μόνο εξωτερικά φαινόταν μαλακό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν αγκαθωτό. Η ξυπόλυτη ξανθιά έδωσε ένα ήθος:
  - Δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά ό,τι βρωμάει - πάντα αποδεικνύεται σκατά! Υπάρχει τόση βρωμιά στον κόσμο που είναι αδύνατο να πιστέψεις στην αγνότητα του δημιουργού, ακόμη και μετά από μερικά βήματα στο έδαφος!
  Σε απάντηση, ο Διάβολος της Φωτιάς σφύριξε ξανά με αέρα στον πλαστικό σωλήνα της. Τότε τα κορίτσια άκουγαν τη νύχτα για πολλή ώρα. Αλλά ο μεγαγνώστης Kiy-Dar δεν άκουσε, ή δεν μπορούσε καν να ακούσει. Και προφανώς δεν υπήρχε άλλος καλικάντζαρος εδώ.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Εάν ένας φίλος ξαφνικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ούτε φίλος ούτε εχθρός, αλλά καλικάντζαρος ... Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ένα τρελοκομείο!
  Η Σάρλοτ διέκοψε τη φίλη της:
  - Λοιπόν, θέλεις να μας επικαλύψει μια λεγεώνα καλικάντζαρων; Έλα με τα πόδια σου και γρήγορα!
  Για άλλη μια φορά, συνέχισαν την εξαντλητική πορεία τους, αν και και οι δύο πολεμιστές ήταν ήδη άρρωστοι από κούραση. Μερικές φορές η Gerda αποκοιμήθηκε εν κινήσει, σε γλυκές σύντομες στιγμές φαινόταν ότι ήταν ξαπλωμένος, ξεκουραζόταν (ένα είδος ύπνου σε ένα όνειρο - είναι απλά απίστευτα δροσερό!). Αλλά τα οράματα θρυμματίστηκαν σαν ένα κομμάτι πηλού που έπεσε στο έδαφος - εύκολα και χωρίς προσπάθεια, μόνο το σώμα έτρεμε νευρικά. Και τότε όλα ξεκίνησαν από την αρχή, σαν να αιωρείται ένα αόρατο εκκρεμές. Υπήρχε ένα είδος μισής πραγματικότητας και μισής πραγματικότητας τριγύρω, έπρεπε να διογκώσω τα βλέφαρά μου για να μην κλείσουν, βαριά. Τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών τρυπήθηκαν άγρια, αλλά ήταν αυτός ο τρομερός πόνος που δεν τους επέτρεψε να ξεχάσουν τελείως και να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Και το τοπίο σταδιακά άλλαξε.... Οι ψηλοί τοίχοι φαινόταν ξεκάθαρα μέσα από το σκοτάδι τριγύρω, η κουρασμένη ξανθιά πολεμίστρια ήταν σαν σε έναν μαύρο πέτρινο διάδρομο. Ακούστηκαν ήχοι, η βαριά ηχώ του τρεξίματός του. Και υπήρχε κάτι άλλο τρομερό και ακίνητο μπροστά. Κάτι ζωντανό, ενώ ήταν αόρατο, περίμενε τα κορίτσια και έτρεξαν εκεί. Φυσικά, δεν ήθελαν να πέσουν στην κόλαση, αλλά και πάλι έτρεχαν σαν πρόβατα κυνηγημένα από τίγρη. Δεν είναι καν ξεκάθαρο γιατί, άρχισαν να ονειρεύονται τέτοια σκουπίδια, ίσως λόγω της ακραίας σωματικής άσκησης των τελευταίων εβδομάδων του πολέμου στην έρημο της Αφρικής και στα βουνά της Ασίας ...
  Η Γκέρντα ψιθύρισε:
  - Και ακόμη και ο παράδεισος μπορεί να είναι κόλαση, που δεν χρειάζεται να κολυμπήσετε στην κόλαση για πολύ καιρό!
  Κάτι άρπαξε το χέρι της κοπέλας. Η συνείδηση τράνταξε πίσω στον πολεμιστή. Ξαφνικά βρέθηκε να στέκεται ακίνητη. Το έδαφος έτρεχε απαλά μπροστά. Και ακούστηκε μια αχνή βουτιά νερού. Φρεσκάδα και υγρασία εισέπνευσαν στο εξαντλημένο πρόσωπο του κοριτσιού.
  Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Ουάου, μπορείς να τρέξεις και στον παράδεισο!
  - Βίρι! Η Σάρλοτ αναστέναξε με αίσθηση. - Το μέρος όπου μακαρίζουν οι πεσόντες στρατιώτες της Μεγάλης Γερμανίας. - Η ηχηρή πολεμική φωνή της ήταν γεμάτη γνήσια χαρά.
  Η Gerda δεν συμμερίστηκε αυτή την αισιοδοξία:
  "Περισσότερο σαν το προσκήνιο του Βίριους.
  Η Σάρλοτ είπε με ενθουσιασμό:
  - Όπου υπάρχει χωράφι, υπάρχει χωράφι!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε τον μύθο, θυμήθηκε πώς, στο δρόμο για το Ράιχ-Σαράι, διέσχισαν ένα μικρό ασημένιο ποτάμι. Από το ύψος του βασιλικού αλόγου, η διάβαση φαινόταν εύκολη και γρήγορη διασκεδαστική. Η ξανθιά πολεμίστρια ένιωθε ακόμη και σαν σουλτάνος, ή σουλτάνα, που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα καλύτερο! Αλλά είναι άλλο να κάθεσαι σε ένα γιγάντιο άλογο ελίτ και άλλο πράγμα να ταξιδεύεις με τα δικά σου πόδια μιας θεάς. Αναρωτιέμαι πόσο βαθύ και ύπουλο είναι αυτό το ποτάμι;
  Η Γκέρντα παρατήρησε πονηρά αλλά μεταφορικά:
  - Και το προσκήνιο είναι δικό μου!
  - Μπορείς να κολυμπήσεις? Η κοκκινομάλλα κοπέλα γύρισε προς το μέρος της.
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Τι ηλίθια ερώτηση. Πού είδες εκπρόσωπο του επίλεκτου τάγματος SS που δεν ήξερε να κολυμπήσει.
  Η Σάρλοτ τίναξε αποφασιστικά τις φλεγόμενες μπούκλες της.
  - Ξεχάστε την ελίτ των SS. Υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος ή ακόμα και ένα ατελείωτο σύμπαν με μυριάδες κόσμους. Δεν είναι όλα όπως ήταν μαζί μας!
  "Μπορώ?" ρώτησε η Γκέρντα, κοιτάζοντας ξανά το κενό που υπήρχε μέσα στον πολεμιστή.
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, γεννήστε γρήγορα! Ο χρόνος τελειώνει!
  "Φυσικά και θα έπρεπε να μπορώ να κολυμπήσω!" είπε εύθυμα η ξανθιά πολεμίστρια, βλέποντας την αμφιβολία στο απαλό και ταυτόχρονα τρομερό πρόσωπο της φίλης της.
  Πεταλούδα σε μέγεθος άλμπατρος, με γαλαζοκίτρινα φτερά, φτερούγιζε τις κεραίες της ως ένδειξη επιβεβαίωσης ότι η ξανθιά με τα γυμνά πόδια έλεγε την αλήθεια.
  "Αυτό υποθέτω κι εγώ, ή σχεδόν έτσι", απάντησε η Σάρλοτ ασταθώς. - Αν και ξέρεις την παροιμία: σκέφτηκε η γαλοπούλα και μπήκε στη σούπα, το κοράκι δεν σκέφτηκε και κατέληξε σε κουδουνίστρα! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα αν ξέρεις πώς, γιατί δεν μπορώ να σε βγάλω. Και έχουμε μόνο έναν δρόμο - προς την άλλη πλευρά.
  Η Γκέρντα έσφιξε τις γροθιές της σφιχτά.
  - Βεβαίως, ο ψύχραιμος κολύμπησε!
  Η Σάρλοτ προειδοποίησε:
  "Μπορεί να έχουμε προβλήματα με το σπαθί!"
  Λαμπεροί πολεμιστές πλησίασαν την άκρη της ακτής και μπήκαν στο μαύρο νερό της νύχτας. Η Γκέρντα ένιωσε την πίεση του νερού - το ρυάκι είχε ένα ελαφρύ ρεύμα. Η ξανθιά με τα γυμνά πόδια γονάτισε και μέθυσε λαίμαργα και μετά το σκόρπισε στο κουρασμένο, σκονισμένο πρόσωπό της. Η υπνηλία εξαφανίστηκε αμέσως. Το νερό ήταν δροσερό και απαλό, ήθελα να ξαπλώσω σε αυτό και να χαλαρώσω τους πονεμένους μύες του γυναικείου σώματος ...
  Η Γκέρντα είπε με ενθουσιασμό:
  - Και οι νάρκες στο προσκήνιο είναι αόρατες!
  - Περίμενε ένα λεπτό! ψιθύρισε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Και ποιες είναι οι παγίδες πάλι εδώ;
  Ο φλογερός πολεμιστής καθησύχασε:
  - Όχι, αλλά... Νομίζω ότι έχουμε ακόμα μια ευκαιρία!
  Ο πολεμιστής της φωτιάς φίλησε ξανά το λευκό πλαστικό της με τα σφουγγάρια της. Εκείνη άκουσε κοιτάζοντας γύρω της προσεκτικά.
  Η Γκέρντα, με τη σειρά της, χαλάρωσε και φαινόταν να τρέφεται με θεϊκή ενέργεια από το νερό. Η Σάρλοτ τη ρώτησε:
  - Και βλέπεις, μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ σε αυτό το μέρος.
  Η ξανθιά ξανθιά κοίταξε επίσης πίσω. Ένιωθα ότι θα ήταν φως σύντομα. Το σκοτάδι έπαψε να είναι κατάμαυρο, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκαν ασταθή κενά στην αδιαπερατότητά του - φαινόταν, λίγο ακόμα, και το κάλυμμα της νύχτας θα έπεφτε. Άρα, το κυνηγητό θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ευτυχώς που έφτασαν στο ποτάμι. Η Γκέρντα, βιδώνοντας τα φρύδια της, κοίταξε προσεκτικά: το νερό φαινόταν καθαρά στα πόδια της που τρέλαιναν τους άντρες, αόριστα - στο κέντρο του ρεύματος. Η άλλη πλευρά κόντεψε να πνιγεί στο σκοτάδι.
  Ο κατάλευκος πολεμιστής παρατήρησε:
  - Αν μόνο τώρα τα αντρικά χέρια χάιδευαν τα εξαντλημένα μας σώματα με τις φλέβες να φαίνονται από την ένταση. Πώς θα το απολαμβάναμε; Ω πονεμένη σάρκα αθώων κοριτσιών. Το στήθος μου της θεάς Αφροδίτης, έτσι θέλει αγάπη, και ευτυχία, αυτό που επιθυμεί κάθε γυναίκα!
  Η Σάρλοτ ξαναπήρε την πίπα της. Αυτή τη φορά φάνηκε στον Γκερντ ότι, είτε στον αέρα είτε στο έδαφος, κάτι έτρεμε σε απάντηση. Και στο γυμνό τακούνι της ξανθιάς πολεμίστριας κάτι ήταν τρίψιμο με αιχμές και συνάμα τόσο τρυφερό. Η ίδια δήλωσε:
  - Εδώ είναι η απόλαυση του βόα.
  - Ακουσες? Ο νεαρός φλογερός διάβολος της έπιασε ενθουσιασμένος το χέρι. - Βήματα του μεγαγνώστου! Αχ μύριζε σαν το χιόνι θηλυκό; Ο Kiy-Dar απάντησε. Η Σάρλοτ φίλησε τη φίλη της στο αυτί. - Πιστέψτε με, η νίκη μας είναι κοντά, είναι κάπου εδώ!
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Ναι, κλείσε... Σαν το φεγγάρι για μπούγκερ!
  Η Σάρλοτ άρχισε να φυσάει πιο δυνατά στη σφυρίχτρα της από μαγικό πλαστικό που δημιουργήθηκε από ξωτικά (τεχνομαγεία όμως!), στη συνέχεια πιέζοντας το αυτί της στο έδαφος. Αυτή τη φορά, το αμφίδρομο τίναγμα του χώματος ήταν πολύ πιο αισθητό.
  Η Γκέρντα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Υπάρχει ένα τέτοιο σημάδι ότι όσο περισσότερο είστε άτυχοι στην αρχή, τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι το τέλος!
  - Ναι ... - Τα σμαραγδένια μάτια της πιο όμορφης κοπέλας κοίταξαν χαρούμενα, - ήρθε στο κάλεσμα! Key-Dar!
  Η Γκέρντα έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της:
  - Ναι, πρόσεχε. Ίσως να μην είναι καθόλου αυτό το μεγάνωμο ή ένα πλάσμα τελείως διαφορετικής τάξης!
  Πάγωσαν ακούγοντας. Το τρέμουλο της γης έγινε πιο ομοιόμορφο, βαρύ. Κάπου εκεί κοντά, ανάμεσα στα "νησιά" των θάμνων, ένας τεράστιος χαρακτήρας έκανε το δρόμο του. Ήταν σαν ένα γιγάντιο τζίνι, που έψαχνε υπάκουα για έναν αφέντη, έστω κι αν ήταν η τελευταία αγένεια νιότη...
  Η Charlotte δήλωσε:
  - Μάλλον δεν μπορείτε καν να φανταστείτε όλη τη δύναμη των μεγαγνώμων. Αυτά είναι τόσο δυνατά πλάσματα που ακόμη και η φωτιά της κόλασης υποχωρεί μπροστά τους!
  Η Γκέρντα αντιτάχθηκε αμέσως:
  - Όχι, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ... Εάν ένας καλικάντζαρος είναι ένα δυνατό πλάσμα, τότε ένας μεγαγνώστης θα πρέπει να είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερος. Εξάλλου, οι ίδιες οι λέξεις μέγα, είναι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο!
  Η Σάρλοτ πρόθυμα, ως κορίτσι σε ραντεβού με ποπ σταρ, συμφώνησε:
  Ναι έχεις δίκιο φίλε μου! Ακριβώς σε ένα εκατομμύριο, αυτός είναι ένας ολόκληρος ανίκητος στρατός!
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  "Γιατί δεν τον πήρες τηλέφωνο νωρίτερα και άφησες τους φίλους μας να πεθάνουν;"
  Αντί να απαντήσει, η νεαρή και κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος φίλησε ξανά το σφύριγμα της, με τον αέρα να ξεφεύγει με ένα ελαφρύ σφύριγμα από το κυρτό ακροφύσιο. Και ξαφνικά η Σάρλοτ πάγωσε με μισή ανάσα, με τα σμαραγδένια μάτια της στρογγυλεμένα. Ο φλογερός λύκος κάθισε στο νερό, αγγίζοντας το χέρι της Γκέρντα. Ήθελα τόσο πολύ, έπρεπε να της απαντήσω, όταν ξαφνικά...
  Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού κάηκαν ξαφνικά από έναν τόσο οξύ πόνο που πήδηξαν με τη μία και ... τελικά ξύπνησαν. Η Μάντελεϊν κρατούσε ένα κλομπ με ένα ηλεκτρικό καλώδιο συνδεδεμένο σε αυτό. Μια φουσκάλα ηλεκτρικής εκκένωσης εμφανίστηκε στο ροζ, έστω και ελαφρώς κερατινοποιημένη από το τρέξιμο σε καυτή άμμο και αιχμηρές πέτρες του βουνού.
  Ο λοχαγός των SS γρύλισε:
  - Σήκω και ετοιμάσου να φορέσεις τη στολή σου! Δεν μπορείτε να καμαρώνετε με ένα μπικίνι μπροστά σε έναν στρατάρχη! Κοίτα μωρό μου, θα ανταμειφθείς, αλλά αν πετάξεις τη βλακεία, τότε θα κάνω τον τροχό του Conan να γυρίζει για μια μέρα και ταυτόχρονα θα κάνω ηλεκτροπληξία. - Η Madeleine εδώ έκανε μια τρομερή γκριμάτσα. - Αν και όχι, όχι μια μέρα, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα, χωρίς ούτε ένα λεπτό ανάπαυλα. Έχουμε ακόμα χρόνο.
  Τα κορίτσια άρχισαν γρήγορα να μαζεύονται .... Και σε άλλη ήπειρο έγιναν επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα και παρόμοια.
  Ναι, και τώρα η μάχη επέστρεψε και η πολεμίστρια Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στέλνει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης. Το κατεστραμμένο Pershing σταμάτησε.
  Κάτι μεγαλύτερο και πιο αδέξιο σέρνεται εδώ μέσα. Η τελευταία αμερικανική εξέλιξη, ένα αυτοκινούμενο όπλο με διαμέτρημα πυροβόλου μήκους 155 mm και πάχος θωράκισης 305 mm. Ζυγίζει εκατόν είκοσι τόνους και κινείται πολύ αργά. Σέρνεται μετά βίας...
  Η Γκέρντα έσπασε τον Σέρμαν με ένα εύστοχο σουτ και σημείωσε:
  - Πάει στην ψυχή μας!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συνέτριψε τον εχθρό σε σκισμένα κομμάτια μετάλλου και τσίριξε:
  - Για τιμή και Πατρίδα!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με απογοήτευση:
  - Μπορείτε να τον ενσωματώσετε με ένα βομβαρδιστικό;
  Η Μάγδα δήλωσε με σιγουριά:
  - Άφησε αυτό σε μένα!
  Και η κοπέλα έστρεψε ένα κανόνι στον εχθρό, με τα επίμονα δάχτυλα των ποδιών της, και αλώνισε.
  Και το αμερικανικό τέρας σταμάτησε και εξερράγη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια από το Τρίτο Ράιχ - μπράβο!
  Ο χειμώνας έφτασε και το IS-7 κινείται μέσα στο χιόνι. Οι μάχες γίνονται στην Αμερική. Οι καλλονές από την ΕΣΣΔ τσακώνονται έξαλλα.
  Η Αλένκα πυροβόλησε προς το Πέρσινγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνέτριψε τον αντίπαλο.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στον ρωσικό κομμουνισμό!
  Ο Anyuta χτύπησε επίσης με μια οβίδα. Εφάρμοσε την τεχνική με τη βοήθεια γυμνών ποδιών και φώναξε:
  - Θα πω Superman κορίτσι!
  Ο Άλλα πήρε επίσης, πυροβόλησε και χτύπησε ένα άλλο τανκ του Πάτον. Και τόσο κουλ.
  Τι είδους λαχανικό είναι αυτή η νεότερη δεξαμενή Patton; Είναι ένα "Υπερβαρές", μόνο με ισχυρότερο κινητήρα 810 ίππων και πιο κεκλιμένη θωράκιση.
  Τι εντυπωσιακό μηχάνημα που μπορεί να γίνει πρόβλημα για το T-34-85. Αλλά το IS-7 την κερδίζει σαν από απόσταση. Και το σοβιετικό τανκ, έχοντας λάβει ένα βλήμα στην μετωπική θωράκιση, το στέλνει σε ένα ρικοσέ. Εδώ είναι ένα όχημα μάχης. Και σε απάντηση, πνέει με μια κούνια τον Αμερικανό.
  Τότε η Μαρία πυροβολεί, χτυπά με ακρίβεια τον εχθρό. Τον διαπερνά και τσιρίζει:
  - Ο στρατός μας είναι δυνατός, προστατεύει τον κόσμο!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και τότε η Μαρούσια θα γαμηθεί. Και συντρίψτε την πανοπλία του εχθρού σε μάρκες. Με τη βοήθεια σε αυτή την περίπτωση γυμνού τακουνιού.
  Και βρυχάται:
  - Για τις νέες μεταρρυθμίσεις του Στάλιν!
  Είναι τόσο μαχητική ομορφιά και θέλει να ευχαριστήσει τους πάντες.
  Έτσι λειτουργεί η ομάδα στο IS-7, που είναι άρρωστο στην κόλαση.
  Εδώ όμως έρχονται τα κορίτσια.
  Η Ελισαβέτα αγωνίζεται σε ένα T-54. Και ενεργεί απεγνωσμένα. Τόσο επιθετική σκύλα.
  Και τα κορίτσια έχουν ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Και πυροβολούν από αυτό με εξαιρετική ακρίβεια.
  Για παράδειγμα, πήραν και χτύπησαν το "Superpershing" και φωνάζουν:
  - Ο ιερός μας κομμουνισμός!
  Η Ελίζαμπεθ στόχευσε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Η Λουπανούλα στο στόχο και τσίριξε:
  - Η νίκη μου θα είναι μεγάλη!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Η Αικατερίνα κοπάνησε με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής και ψέλλισε:
  - Για τις μεγάλες μας νίκες!
  Και πώς γελάει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Και η Έλενα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα χτυπήσει τον εχθρό. Έσπασε την πανίσχυρη πανοπλία, χώρισε το μέταλλο και τσίριξε:
  - Πανίσχυρο το έθνος μας!
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του...
  - Ωραία!
  Και η Ευφρασία χτυπά επίσης τον εχθρό, αυτή τη φορά με μια θηλή φράουλα. Συντρίψτε τον εχθρό και μυρίστε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού σε όλους τους πλανήτες του γαλαξία!
  Αυτά είναι τα πιο cool κορίτσια στον κόσμο. Και δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει ή να τους περιορίσει.
  Η Αικατερίνα τσιρίζει και κουνάει το στήθος της:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Και οι θηλές της είναι χυτές με ρουμπίνια ... Κάποτε τις έσπρωξε στο πρόσωπο ενός μαύρου και τον ανάγκασε να γλείψει. Μετά έγλειψε με τη γλώσσα της την ανδρική του τελειότητα. Τι ευχάριστη γεύση.
  Τι ωραία που είναι για ένα κορίτσι - για να μην περιγράψω τη μεγαλύτερη απόλαυση στον κόσμο.
  Έτσι τα κορίτσια συντρίβουν τον εχθρό. Και απολαμβάνουν τις ένδοξες νίκες και τα κολοσσιαία επιτεύγματά τους.
  Και η Anastasia Vedmakova και η Alenka Sokolovskaya είναι γενικά καταπληκτικά κορίτσια. Κύματα πάθους και ένα τσουνάμι πόθου μόλις αναβλύζουν μέσα τους.
  Η Αναστασία πυροβολεί την κατακόκκινη θηλή της στον εχθρό, χτυπά το αεροπλάνο των Γιάνκι και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι όμορφος σούπερμαν!
  Η Alenka Sokolovskaya, συνεχίζοντας να συντρίβει τον εχθρό, με τη βοήθεια θηλών και βρυχηθμών φράουλας:
  - Και είμαι πιο ψηλή από το κορίτσι όλων του κόσμου!
  Τέτοιες είναι οι μαχόμενες γυναίκες και πρέπει να πω ότι έκλεψαν κι άλλες! Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ακόμη και η Αμερική ... και ο καθένας έχει ήδη κερδίσει δέκα χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ ...
  Για ένα τόσο εκπληκτικό επίτευγμα, έλαβαν ένα ειδικό βραβείο: το διαμαντένιο αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ. Αυτό από μόνο του είναι πολύ τιμητικό και ωραίο.
  Να περνάτε όμορφα ομορφιές!
  Τα καλύτερα, φυσικά, έρχονται!
  Ο Oleg Rybachenko έκανε άλλη μια επέμβαση στη Σαουδική Αραβία.
  Ο τσαρικός στρατός του Νικολάου Β' επέκτεινε το ρωσικό έδαφος. Μαζί με τον Oleg, η κοπέλα Margarita Korshunova πάλευε τώρα. Επίσης ένας μεταλλαγμένος - ένας πολεμιστής που έλαβε την αθανασία.
  Λοιπόν, τα αιώνια παιδιά έφεραν σε υπακοή όλες αυτές τις συμμορίες των Μουτζαχεντίν. Και τους νίκησαν - αναγκάζοντάς τους να ορκιστούν στον Ρώσο Τσάρο.
  Ταυτόχρονα, ο Oleg Rybachenko δεν είναι αντίθετος στο να γράψει μια όμορφη και ελαφρώς διαφορετική συνέχεια των περιπετειών των κοριτσιών.
  Μετά το νέο έτος, οι Γερμανοί και ο συνασπισμός προχώρησαν σημαντικά σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Αμερικανοί, αντιμετωπίζοντας έναν πιο προηγμένο τεχνολογικά εχθρό, έχαναν.
  Στα τέλη Μαρτίου, η Βέρμαχτ πλησίασε την Ουάσιγκτον και άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Οι μάχες ήταν άνισες και ήταν φανερό ότι τα κορίτσια κέρδιζαν εδώ ... Ειδικά το πυραμιδικό τανκ, η Gerda είναι καλή, όπως και οι συνθέσεις της.
  Η Γκέρντα, κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Λευκού Οίκου, όταν το τανκ της χτυπήθηκε από απευθείας πυρά, αποκοιμήθηκε και ονειρευόταν έτσι...
  Είδε την παρτιζάνα Lara Mikheyko πιασμένη από τους Ναζί. Ένα κορίτσι δεκατεσσάρων ετών αντεπιτέθηκε από τους Ναζί. Δύο από τους συντρόφους της σκοτώθηκαν. Και η ίδια κρύφτηκε στην καλύβα.
  Η γιαγιά ήθελε να την περάσει για εγγονή της, αλλά οι Ναζί δεν την πίστεψαν. Και με πήραν... Η αναζήτηση αρχίζει.
  Και τότε η Λάρα άρπαξε μια χειροβομβίδα, οι Ναζί έπεσαν. Η κοπέλα αποχαιρέτησε διανοητικά αυτό το φως και το πέταξε ... Αλλά η χειροβομβίδα δεν εξερράγη.
  Δεν ήταν δυνατό να ξεφύγει ηρωικά.
  Έριξαν τη Lara κάτω, τη χτύπησαν μερικές φορές και της έβαλαν μια μελανιά κάτω από το μάτι. Αλλά δεν χτύπησαν δυνατά, προφανώς φοβήθηκαν να σακατέψουν!
  Όταν την έφεραν στην καλύβα για ανάκριση, η Λάρα συμπεριφέρθηκε αυθάδη.
  Κοιτάζοντας γενναία στα μάτια τον συνταγματάρχη των SS, είπε:
  - Ο Φριτς θα σε καταστρέψει σύντομα! Άκου το θόρυβο των όπλων, ο θάνατος έρχεται από τον Κόκκινο Στρατό!
  Ο συνταγματάρχης απάντησε:
  - Τολμηρό κορίτσι, θα εξοικειωθείς με το μαστίγιο!
  Η Λάρα φώναξε με τόλμη:
  Ο πόνος δεν με φοβίζει!
  Ο συνταγματάρχης διέταξε:
  - Βγάλε αυτό το κάθαρμα έξω με μια αφίσα: κομματικό και δείξε όλο το χωριό!
  Ο αστυνομικός έσπευσε να πει:
  - Χιόνισε στο δρόμο, και έχει παγωνιά... Δεν πρέπει να το βγάλουν ξυπόλητο το κορίτσι για να δροσίσει τη φουρτούνα της!
  Ο συνταγματάρχης των SS έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αφήστε το να είναι σαν ξυπόλητος στην παγωνιά, ίσως συνέλθετε!
  Το παλτό της Λάρα σκίστηκε, όπως και το πουλόβερ της. Έμεινε μόνο σε ένα βαμβακερό φόρεμα. Έβγαλαν τα τραχιά παπούτσια και τις μαύρες κάλτσες. Το κορίτσι παρέμεινε ξυπόλητο με ένα, ελαφρύ φόρεμα.
  Στο λαιμό της κρέμασαν μια πλάκα με την επιγραφή: "Είμαι παρτιζάνος". Και αφού του έδεσαν τα χέρια από πίσω, τον οδήγησαν έξω στη βεράντα. Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού ένιωθαν κρύα και χιονισμένα.
  Η Λάρα χαμογέλασε. Ήταν πραγματικά αμήχανη από τη μελανιά στο πρόσωπό της, τον τρόπο που φαινόταν. Και μπορείς να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Τα πέλματά της είχαν γίνει πολύ τραχιά το καλοκαίρι, από πολλές ξυπόλητες μεταβάσεις. Φόρεσε πρόσφατα τα παπούτσια της και δεν είναι η πρώτη φορά που αντέχει το κρύο και την πείνα.
  Η Λάρα πήγε μόνη της και συνέχισε να χαμογελά. Ο αέρας φύσηξε, φυσώντας τα χάλκινα μαλλιά της, και το χιόνι τσακίστηκε κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Το κορίτσι περπατούσε με τέτοιο βλέμμα, σαν πριγκίπισσα στο θρόνο. Και άφησε πίσω του κομψά, μικρά ίχνη, σχεδόν παιδικά πόδια.
  Ο κόσμος την κοιτούσε με συμπάθεια.
  Μια από τις γιαγιάδες με γούνινο παλτό μουρμούρισε:
  - Φρίκη! Οδηγούν το κορίτσι ξυπόλητο!
  Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και τα σκληρυμένα πέλματα της Lara μετά βίας υπέφεραν από το κρύο. Πήγε στον εαυτό της, και ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  Εδώ κάηκε από ένα χτύπημα μαστίγιου. Το κορίτσι ούρλιαξε και δάγκωσε τα χείλη της.
  Την χτύπησαν άλλες δυο φορές με δύναμη. Η Λάρα με δυσκολία μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και με μια προσπάθεια θέλησης συγκράτησε το κλάμα της.
  Το επίμονο κορίτσι στάλθηκε σε μια ειδική καλύβα, όπου υπήρχαν συσκευές για βασανιστήρια.
  Εδώ την έβαλαν σε ένα ράφι και άρχισαν να καίνε τις φτέρνες της με ένα καυτό σίδερο ...
  Και δύο δήμιοι μαστίγωσαν τη Λάρα με μαστίγια. Στην αρχή, η κοπέλα συγκρατούσε τις κραυγές της με τιτάνια προσπάθεια, αλλά όταν απλώθηκαν φαρδιές λωρίδες σιδήρου, κόκκινες από τη ζέστη, στα γυμνά πέλματα του παιδιού, ούρλιαξε και έχασε τις αισθήσεις της. Την έφεραν...
  Φρίκη...
  Η Γκέρντα ξύπνησε.... Ανάθεμα, πρέπει να το ονειρευτείς όταν είναι παραμονές της νίκης, το τανκ τους βομβαρδίζει τον Λευκό Οίκο.
  Και τότε έρχονται τέτοια άσχημα πράγματα...
  Η Γκέρντα πυροβόλησε προς το "Superpershing" που έβγαινε από το σπίτι, το τρύπησε και ούρλιαξε:
  - Ειρήνη, δουλειά και αγάπη!
  Μετά έβγαλε τη γλώσσα της.
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Χριστίνα γρονθοκόπησε επίσης, σφυρίζοντας με ένα φίδι και πατώντας το κουμπί του joystick με την κόκκινη θηλή της, τρυπώντας τον εχθρό:
  - Είμαστε υπεράνθρωποι!
  Και η Μάγδα θα χαστουκίσει τον εχθρό, θα συντρίψει το τανκ, θα κάνει το κιτ μάχης να εκραγεί και θα εκδώσει:
  - Δώστε ακροβατικά!
  Μετά κλείνει το μάτι στους συντρόφους του. Εδώ είναι ένα κορίτσι - σκεφτείτε τον πυροβολητή της υψηλότερης κατηγορίας.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες καταστρέφουν τους Γιάνκηδες και κερδίζουν σκορ... Η Αλμπίνα και η Άλβινα έχουν ήδη σκοράρει δύο χιλιάδες κατεβασμένα αυτοκίνητα η καθεμία. Για αυτό έλαβαν ένα νέο βραβείο: το Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Έτσι διακρίθηκαν τα κορίτσια με το να γίνουν άσοι της super class. Και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει και να τους νικήσει.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Sokolovskaya και η Orlova έλαβαν από ένα νέο βραβείο: το Τάγμα της Δόξας ανώτατου βαθμού με διαμάντια, για το οποίο χάρηκαν πολύ. Αυτά είναι μερικά ωραία κορίτσια.
  Και ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του ... Οι Αμερικανοί στις 20 Απριλίου 1948 συνθηκολογούν. Και μια άλλη ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ανατράπηκε.
  Αυτή τη φορά μοιάζει με μια περίοδο μακράς ειρήνης. Η ΕΣΣΔ πήρε πίσω την Αλάσκα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Και οι χώρες της αμερικανικής ηπείρου χωρίστηκαν από την Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ. Έτσι τελείωσε η προσωρινή ανακατανομή του κόσμου.
  Οι Γερμανοί έχουν κουραστεί από τον πόλεμο.
  Ο Χίτλερ επέτρεψε την πολυγαμία στο Τρίτο Ράιχ - έως τέσσερις συζύγους η καθεμία, και εισήγαγε δρακόντειους φόρους σε ζευγάρια χωρίς παιδιά ή λιγότερα από τρία. Αυτή ήταν μια ισχυρή κίνηση για την ενθάρρυνση της πληθυσμιακής πολιτικής.
  Επιπλέον, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε πολλά παιδιά που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Και μεταξύ αυτών ήταν απαραίτητο να επιλεγεί ο διάδοχος του θρόνου.
  Δεν υπήρχε θλίψη, το Τρίτο Ράιχ χωνευόταν τα κατακτημένα μαζί με την Ιαπωνία.
  Αλλά στις 5 Μαρτίου 1953, ο Στάλιν πέθανε. Και ο Μπέρια ήρθε στην εξουσία. Γιατί Beria; Στην πραγματική ιστορία, είχε επίσης καλές πιθανότητες για τον θρόνο, αλλά ένα ατύχημα τον εμπόδισε: μια εξέγερση στη ΛΔΓ, κατά τη διάρκεια της καταστολής της οποίας ωρίμασε μια αντιπλοκή εναντίον του Μπέρια. Και εδώ η ΛΔΓ, φυσικά, δεν είναι.
  Επιπλέον, ο Χίτλερ ήθελε να κυβερνήσει μετά τον Στάλιν ο προβλέψιμος και γνωστός Μπέρια, που ήταν γερμανόφιλος. Και ο Στάλιν, όταν η υγεία του επιδεινώθηκε, έκανε μια διαθήκη υπέρ του Μπέρια.
  Όλα λοιπόν κρίθηκαν υπέρ του αρχηγού της μυστικής και όχι μόνο της μυστικής αστυνομίας.
  Λοιπόν, ο Μπέρια πρόσφερε στον Χίτλερ να ασχοληθεί με την Ιαπωνία μέχρι να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
  Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκεφτεί ένας σαμουράι.
  Ο Μπέρια και ο Χίτλερ συμφώνησαν σε έναν κοινό πόλεμο με την Ιαπωνία και τη διαίρεση της επικράτειάς της.
  Στις 20 Απριλίου 1954 ξεκίνησε ένας κοινός πόλεμος ενάντια στην τεράστια αποικιακή αυτοκρατορία των σαμουράι.
  Τι νέα σελίδα γυρίζει στην ιστορία. Τα σοβιετικά στρατεύματα προελαύνουν στην Ιαπωνία.
  Και οι Γερμανοί επίσης... Εδώ πάλι η Γκέρντα και η Σάρλοτ τσακώνονται σε ένα πυραμιδικό τανκ. Έχουν ένα διθέσιο αυτοκίνητο βάρους πενήντα τόνων και έναν συμπαγή κινητήρα αεριοστροβίλου 2500 ίππων. Μπορείτε να φανταστείτε τι γρήγορο γερμανικό αυτοκίνητο. Και η πανοπλία είναι ιδιαίτερη, με πρόσμιξη πλαστικού. Και πολύ δυνατό αδιαπέραστο από όλες τις πλευρές. Ένα πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος 75 mm, αλλά με πολύ υψηλή ταχύτητα στομίου βλημάτων σε πυροβόλο όπλο υψηλής πίεσης. Έχει αυξημένη διάτρηση θωράκισης. Και το απόθεμα των οβίδων και ο ρυθμός πυρκαγιάς είναι μεγάλοι. Η αγωγιμότητα είναι υψηλή.
  Το ίδιο το τανκ είναι απλά σούπερ... Έτσι η Γκέρντα ξέρει τι να πολεμήσει.
  Τα σοβιετικά αυτοκίνητα είναι πιο αδύναμα. Το κύριο τανκ είναι ακόμα το T-54, το αυτοκίνητο δεν είναι κακό, σχετικά φθηνό, αλλά πολύ κατώτερο από το γερμανικό σε όλα. Το IS-7 δεν έγινε ακόμα τεράστιο. Έγινε αντιληπτός από το IS-10, το οποίο δέχθηκε ένα πυροβόλο των 122 χλστ., αλλά με μακρύτερη κάννη και καλή θωράκιση στο μέτωπο, με πιο αδύναμες πλευρές. Αλλά όλα αυτά χωρούν στο βάρος των πενήντα τριών τόνων, κάτι που δεν είναι κακό.
  Η Gerda πυροβολεί το τανκ της Panther-6 στους Ιάπωνες, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πατώντας τα κουμπιά του joystick, ενώ βρυχάται:
  - Δόξα στις ιδέες της άριας αδελφότητας!
  Η Σάρλοτ πατάει τα κουμπιά του joystick, με τη κόκκινη θηλή της, μια σειρά από επτά πολυβόλα, και τσιρίζει:
  - Η ευτυχία μας βρίσκεται στον κομμουνισμό του Άριου ονείρου!
  Και το κορίτσι γελάει πάλι...
  Η Χριστίνα και η Μάγδα τσακώνονται σε έναν ακόμη πυραμιδικό "Πάνθηρα"-6.
  Η Χριστίνα πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά τον εχθρό από την Ιαπωνία και βρυχάται:
  - Συγχαρητήρια στο αγόρι μου!
  Η Μάγδα ανοίγει επίσης πυρ, και γελώντας εκκωφαντικά, λέει, πατώντας το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή της:
  - Δόξα στα παλικάρια μας!
  Και πώς γελούν στα πνεύμονά τους. Αυτά είναι, ειλικρινά, υπέροχα κορίτσια στον ενθουσιασμό του πολέμου.
  Ναι, για την Ιαπωνία, φαίνεται ότι έφτασε η ημέρα της κρίσης. Όλα όμως πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολεμούν σε ένα τανκ T-54, κάπως εκσυγχρονισμένο. Όμως η διαφορά είναι μικρή. Το όπλο έχει γίνει λίγο πιο γρήγορο και το βλήμα είναι πιο διαπεραστικό. Αυτή είναι η διαφορά.
  Και ο κινητήρας είναι ο ίδιος πετρελαιοκινητήρας με 520 ίππους... Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν τανκς δικής τους σχεδίασης και αδειοδοτημένα γερμανικά. Και τα αυτοκίνητα είναι γενικά καλά. Ειδικά το μηχάνημα Hirohito-3, βάρους πενήντα οκτώ τόνων, με πυροβόλο 105 mm με μήκος κάννης 70 EL, ανώτερο από το T-54 σε οπλισμό, και όχι κατώτερο σε θωράκιση και οδηγική απόδοση, εκτός από το αποθεματικό ισχύος.
  Αυτό το ιαπωνικό τανκ είναι πρόβλημα για την ΕΣΣΔ. Υπάρχουν όμως και ελαφρύτερα αυτοκίνητα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσεις.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά τα τανκς των σαμουράι. Το κάνει πολύ έξυπνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί ξανά, χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή και σπάζοντας ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο, τσιρίζει:
  - Για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Η Έλενα χτυπά επίσης τον εχθρό, συντρίβει το εχθρικό τανκ με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας της και βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών του κομμουνισμού!
  Η Ευφρασία επίσης πυροβολεί και το κάνει με τη βοήθεια της φράουλας θηλής του ελαστικού στήθους της και τσιρίζει:
  - Δόξα στις νίκες του ανώτερου κομμουνισμού!
  Έτσι κινούν επιδέξια το τανκ τους και αποφεύγουν την ήττα. Το τανκ Hirohito-3 μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως βαρύ, αλλά είναι αρκετά ογκώδες. Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα.
  Και εδώ πάει στα κορίτσια. Το όπλο είναι μεγαλύτερο σε διαμέτρημα και υψηλότερο από την ταχύτητα στομίου του βλήματος. Η θωράκιση του μετώπου του πύργου των Ιαπώνων είναι ακόμη πιο παχιά από τη σοβιετική 240 mm και το μέτωπο της γάστρας είναι επίσης παχύτερο στο πάνω μέρος των 150 mm και 120 mm στο κάτω. Και η ταχύτητα των Ιαπώνων είναι ακόμα μεγαλύτερη, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 1500 ίπποι. Ναι, αυτό το τανκ είναι το καλύτερο στην Ιαπωνία. Μην αστειεύεσαι μαζί του.
  Αλλά η Ελισάβετ, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, στέλνει ένα βλήμα κατευθείαν στο πισινό και το ιαπωνικό τανκ εκρήγνυται, αποτυγχάνοντας να χτυπήσει το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Η Αικατερίνα κελαηδούσε και φίλησε τη φίλη της στο γυμνό της τακούνι:
  Είσαι έξυπνη Λίζα!
  Η Ελίζαμπεθ διαφώνησε.
  - Είμαι απλώς μια ιδιοφυΐα!
  Και πώς γελάει στην κορυφή των πνευμόνων του. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και ουρλιάζουν πολύ... Η Αικατερίνα, για παράδειγμα, θυμάται σαράντα ένα χρόνια πώς έφυγε τότε. Τα παπούτσια έσπασαν μετά από μερικές μέρες και έπρεπε να πατήσω ξυπόλητος. Και από συνήθεια για ένα κορίτσι της πόλης, πονάει, κάθε χτύπημα, κάθε κλωνάρι, κάθε χτύπημα γίνεται αισθητό. Και χτύπησε τα πόδια της στο αίμα, όταν κάθε βήμα σκάει από τον πόνο.
  Ποτέ δεν σκέφτηκε ότι το περπάτημα ξυπόλητος θα μπορούσε να είναι τόσο επώδυνο. Δεν είναι περίεργο που ο Hugo συμπάσχει με το ξυπόλητο κορίτσι Closet. Αν ακόμη και το καλοκαίρι τέτοια κοριτσίστικα πόδια, τότε τι είδους χειμώνας.
  Η Αικατερίνη, όμως, το συνήθισε γρήγορα, το νεαρό σώμα προσαρμόζεται γρήγορα, το πληγωμένο πέλμα είναι κατάφυτο από κάλους και τραχύ. Και ήταν ωραίο να περπατάς ξυπόλητος. Η Αικατερίνα δεν φόρεσε καν τα παπούτσια της μέχρι να χτυπήσει ο παγετός. Ωστόσο, τότε σχηματίστηκαν οι τέσσερις τους και η Ευφρασινία τους δίδαξε την τέχνη των μαγισσών. Και οι μάγισσες τρέχουν συχνά ξυπόλητες στο χιόνι για να παρατείνουν τα νιάτα τους. Και εν ολίγοις, τα κορίτσια είχαν κατακτήσει τις μυστικές γνώσεις, και φαίνονταν είκοσι χρονών, και ξυπόλητες και με μπικίνι δεν πάγωσαν στο κρύο. Εδώ είναι οι ομορφιές. Και δεν υπάρχουν πιο cool, εκτός, φυσικά, από την Αλένκα. Πολέμησε στο IS-10 σε μια τροποποίηση με εκτεταμένη κάννη. Το τανκ εμφανίστηκε στη σειρά πολύ πρόσφατα. Και ακόμα σπάνιο. Το IS-7 δεν μπήκε ποτέ σε μια μεγάλη σειρά. Προφανώς λόγω του υψηλού κόστους και των δυσκολιών στην παραγωγή.
  Έτσι το πλήρωμα του Alenka καταστρέφει αυτούς τους Ιάπωνες και τραγουδάει τραγούδια στον εαυτό του.
  Πετάξτε σαν φωτιά γαλάζιες νύχτες
  Είμαστε πρωτοπόροι παιδιά των εργαζομένων...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων να είσαι πάντα έτοιμη!
  Όταν τα κορίτσια ξεκινούν τη δουλειά, δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα τέλειο δημιούργημα πολέμου.
  Οι αγώνες πάνε καλά και η Ιαπωνία χάνει.
  Εδώ τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν τη νότια Σαχαλίνη τον Μάιο. Και ενήργησαν με εξαιρετική προσοχή.
  Αλλά τα τάγματα των σοβιετικών κοριτσιών δείχνουν μια υπέροχη τάξη μάχης.
  Από τα είδη όπλων τους, φυσικά, άρχισε να χρησιμοποιείται το AK. Χειρότερο από τα γερμανικά, αλλά απλό και αξιόπιστο. Και κουρεύει τους αντιπάλους, αν και η στόχευση σε απόσταση είναι χαμηλότερη από αυτή της γερμανικής καραμπίνας εφόδου.
  Σοβιετικά κορίτσια γιαπωνέζων κρατουμένων κάνουν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους να φιλιούνται, τις γυμνές φτέρνες τους να γλείφουν. Αυτή είναι η τακτική τους.
  Πολεμιστές πολεμιστές, η υψηλότερη τάξη.
  Το καλοκαίρι του 1954, οι Γερμανοί είχαν καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την Αμερική από τα ιαπωνικά στρατεύματα.
  Το τάγμα των ξυπόλητων κοριτσιών, με επικεφαλής τη Μαργαρίτα, πολέμησε ιδιαίτερα όμορφα. Το κορίτσι διασκορπίστηκε από τους σαμουράι και ο αιχμάλωτος νεαρός αναγκάστηκε να φιλήσει τις φτέρνες του και να γλείψει το στήθος της Αφροδίτης.
  Η Gerda και η ομάδα της στο "Panthers" -6 έκαναν καλή δουλειά και έστειλαν πολλούς Ιάπωνες στην κόλαση και μερικούς στον παράδεισο.
  Τέσσερα κορίτσια νίντζα πολέμησαν με τα σοβιετικά στρατεύματα που προχωρούσαν στη Μαντζουρία.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά χακάρισε με ξίφη και έτρεξε έναν ανεμόμυλο, κόβοντας σοβιετικούς στρατιώτες. Στη συνέχεια, πέταξε με τα δάχτυλα των ποδιών της ένα μπιζέλι με εκρηκτικά, αναποδογυρίζοντας το σοβιετικό τανκ T-54 και γάβγισε:
  - Η πιο cool χώρα είναι η Ιαπωνία!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά θα σκοτώσει επίσης τον εχθρό με λεπίδες και θα δώσει ένα μπούμερανγκ με τη γυμνή φτέρνα της, φωνάζοντας:
  - Για τις νίκες μας των σαμουράι!
  Ένα κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα θα εκτελέσει ένα επιθετικό πικάπ με σπαθιά χωρίς κανένα πρόβλημα, κόβοντας σοβιετικούς στρατιώτες. Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα εκτοξεύσουν μια βόμβα. Το τανκ της ΕΣΣΔ θα σκιστεί και ο πολεμιστής θα τρίζει:
  - Στο όνομα των ιδεών του κομμουνισμού!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα πήρε και έκοψε τους αντιπάλους, σαν να έτρεχε έναν οπαδό στο γήπεδο, να κόψει ξανά τους Ρώσους στρατιώτες και με τα γυμνά της δάχτυλα, σαν να εκτόξευε ένα θανατηφόρο που θα έκανε κομμάτια δύο ολόκληρα σοβιετικά τανκ.
  Και βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο της χώρας!
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν, και ακόμη περισσότερο τους αρέσει να βιάζουν κρατούμενους. Ναι, έτσι ώστε οι άντρες έχασαν τις αισθήσεις τους από υπερπροσπάθεια. Και έτσι αρέσει στα κορίτσια νίντζα. Πηδώντας πάνω σε δεμένους άνδρες και ταυτόχρονα χτυπώντας τους με μαστίγια.
  Όμως, παρά τον ηρωισμό των Ιαπώνων, χάνουν από την καλύτερη και πιο προηγμένη τεχνολογία.
  Ειδικά στον super-class ουρανό, οι άσοι Anastasia Vedmakova και Akulina Sokolovskaya, που τσακίζουν τους Ιάπωνες σαν ανεμόμυλους.
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κόβει με μια έκρηξη έξι ιαπωνικά αεροσκάφη και τσιρίζει:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού στη Ρωσία!
  Η Ακουλίνα, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της, έκοψε επτά ιαπωνικά αεροσκάφη ταυτόχρονα και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας!
  Οι πολεμιστές εκδικούνται την Ιαπωνία για τα προηγούμενα παράπονά τους. Και ειδικά για την ήττα στον πόλεμο των καιρών του Τσάρου Νικολάου Β'. Όχι, δεν θα ξεχάσουν ποτέ, και οι γενιές δεν θα συγχωρήσουν.
  Η Αναστασία, πιέζοντας τη ρουμπινί θηλή της, έδωσε άλλη μια έκρηξη, καταρρίπτοντας ιαπωνικά αεροπλάνα και βρυχηθήκαμε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού Μπέρια!
  Η Ακουλίνα πίεσε τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα, χτύπησε τα αεροπλάνα των σαμουράι και ούρλιαξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Και η Albina και η Alvina κερδίζουν λογαριασμούς ρεκόρ. Για τρεις χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν τους απονεμήθηκε το παράγγελμα: το Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross και χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, έδωσε μια σειρά. Έκοψε μια ντουζίνα ιαπωνικά αεροπλάνα ταυτόχρονα και ούρλιαξε:
  - Για το στήθος μου!
  Και φαντάστηκε τον εαυτό της στην αγκαλιά ενός μαύρου πολεμιστή.
  Η Άλβινα κλώτσησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γκρέμισε μια ντουζίνα ιαπωνικά αεροπλάνα και τσίριξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Οι Γερμανίδες είναι πολύ μαχητικές και όμορφες. Οι μαύροι τύποι αγαπούν πολύ και οι γλώσσες τους είναι πάντα έτοιμες να γυαλίσουν την έβενο τελειότητα των ανδρών.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτύπησε ξανά τους σαμουράι και κατέρριψε τα αεροπλάνα τους.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Είμαι ο Σούπερμαν!
  Η Alvina πίεσε τη φραουλένια θηλή της, κούρεψε μια μάζα από ιαπωνικά αεροπλάνα και τσίριξε:
  - Είμαι διαστημική βιξή!
  Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και δραστήριο στην υπερσεξουαλικότητα της.
  Αληθινοί Άριοι - απλά σούπερ! Και γενικά τέτοιες ομορφιές της υψηλότερης κατηγορίας!
  Τα γερμανικά και σοβιετικά στρατεύματα, νικώντας τον εχθρό, προελαύνουν σε όλη την Κίνα.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Σιγκαπούρη, διακρίθηκαν οι μαχητές του αερομεταφερόμενου τμήματος και η μονάδα ξυπόλητων κοριτσιών "Barracuda". Τα κορίτσια, χτυπώντας τα γυμνά τακούνια τους μέσα από τις λακκούβες της καταρρακτώδους τροπικής βροχής, εισέβαλαν στις οχυρωμένες θέσεις των Ιαπώνων και τους τρύπησαν με ξιφολόγχες.
  Τέτοιες είναι οι μαχόμενες καλλονές.
  Η Ιαπωνία ανατρίχιασε από τα συντριπτικά χτυπήματα μιας τόσο επιθετικής ομάδας.
  Το φθινόπωρο του 1954, το μεγαλύτερο μέρος της Κίνας καταλήφθηκε από τις δυνάμεις του Άξονα. Και η κατάσταση έγινε πολύ πιο περίπλοκη για τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο Χίτλερ παρατήρησε:
  - Δύο πουλιά σε μια φωλιά δεν μπορούν να συνεννοηθούν!
  Και οι πολεμιστές Albina και Alvina κατέρριψαν το τέταρτο χίλια αεροσκάφη. Η Ιαπωνία παρήγαγε φθηνά αλλά χαμηλής ποιότητας αεροσκάφη σε πολύ μεγάλες ποσότητες, επομένως ήταν πολύ βολικό να εισπράττετε λογαριασμούς.
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε έναν άλλο σαμουράι και τσίριξε:
  - Αυτός είναι ο όμορφος κόσμος μας!
  Η Alvina, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, γκρέμισε μια ντουζίνα ιαπωνικά αυτοκίνητα και έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού, σε ολόκληρη την οικουμένη!
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας επίσης μια θηλή φράουλας και γκρεμίζοντας τον σαμουράι, ξαφνιάστηκε και φώναξε:
  Μιλάς για κομμουνισμό;
  Η Alvina, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έκοψε μια ντουζίνα ιαπωνικά αεροσκάφη, ανέφερε:
  - Η νέα τάξη των Άρεων είναι ο κομμουνισμός!
  Τα κορίτσια γέλασαν ... Για την τέταρτη χίλια αεροσκάφη τους απονεμήθηκε το Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Ότι ακόμη και ένα πολύ υψηλό βραβείο είναι ρεκόρ για τις καλλονές.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πρέπει να κοιτάξετε....
  Ωστόσο, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Sokolovskaya δεν είναι κατώτερες και ξεπέρασαν τη βαθμολογία των πεντακοσίων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν.
  Και πήραν νέα βραβεία που ήταν πολύ υψηλά, και συγκέντρωσαν μια ολόκληρη συλλογή από αστέρια για τον εαυτό τους.
  Η Αναστασία στοχεύει το όπλο της με τα γυμνά της πόδια, και γκρεμίζει τον εχθρό, κόβοντας τον εχθρό και τρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο τον πλανήτη!
  Η Akulina, κόβοντας τον εχθρό πιέζοντας την κόκκινη θηλή, ουρλιάζει επιθετικά:
  Ακόμα και τα παιδιά μας ξέρουν!
  Το χειμώνα, η Ιαπωνία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της και οι μάχες μετατοπίστηκαν στην ίδια τη μητρόπολη.
  Έφτασε το έτος 1955, όταν οι μάχες είναι θυελλώδεις και δεν βλέπουν τέλος ή άκρη.
  Η Ιαπωνία υποχωρεί, αργά αλλά σταθερά. Και σταδιακά χάνει τον πόλεμο.
  Όμως οι σαμουράι πολεμούν απελπισμένα και σκληρά.
  Η Alyonka και το πλήρωμά της μετακινήθηκαν στο πειραματικό τανκ IS-11. Αυτό το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με πιστόλι 130 mm και έχει συμπαγείς ερπύστριες στο κάτω μέρος.
  Η Αλένκα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρυπάει τον εχθρό και βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό με γυμνά τακούνια κοριτσιών!
  Η Anyuta πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, πιέζοντας εννέα από αυτές στις σκανδάλες των πολυβόλων και φώναξε:
  - Εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ κουλ!
  Η Άλλα γρονθοκόπησε επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συντρίβοντας τον εχθρό και βρυχήθηκε:
  - Λοιπόν, από τη βίδα!
  Η Μαρία γάμησε, με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας. Τρύπησε τον εχθρό από μέσα και μέσα και ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Η Marusya γρονθοκόπησε με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας, χτυπώντας τους εχθρούς με μια θανατηφόρα λαβή και κελαηδώντας:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Αλένκα πυροβόλησε ξανά και βρυχήθηκε:
  - Για να πεθάνει ο πρόεδρος της συλλογικής φάρμας και ο τσιγγάνος δικτάτορας Σάσκα!
  Και να χτυπήσει το γυμνό του πόδι στην πανοπλία.
  Έτσι χώρισαν τα κορίτσια, απλά σούπερ. Είναι γενικά καταπληκτικοί πολεμιστές.
  Εδώ τραγουδούν ομόφωνα:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Η Ελισαβέτα παλεύει και με το τανκ της Τ-54, μια τέτοια μαχόμενη κοπέλα-μάγισσα.
  Και οι καλλονές γκρεμίζονται από τα ιαπωνικά αυτοκίνητα με τα γυμνά τους πόδια.
  Η Ελίζαμπεθ πάτησε το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του σοβιετικού κομμουνισμού!
  Και πόσο θα γελάσει αυτή η ομορφιά! Και λάμψη με μαργαριταρένια δόντια.
  Η Αικατερίνα το πήρε και πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Η Έλενα χαστούκισε την αντίπαλό της με μια ρουμπινιά θηλή, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, τσιρίζοντας:
  - Και το κόκκινο πανό της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Ephrasia χτύπησε με τη γυμνή της φτέρνα και σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, την ελεύθερη μας,
  Φιλία λαών, υποστήριξη για πάντα!
  Και όλα τα κορίτσια, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, τραγούδησαν από κοινού:
  - Η δύναμη του νόμου, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε για την ενότητα ενός απλού ανθρώπου!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, έχουν απίστευτη επιθετικότητα μάχης.
  Και εδώ η Γκέρντα παλεύει...
  Το "Panther"-6 της είναι σαν σούπερ τανκ, που θρυμματίζει τις θέσεις των σαμουράι.
  Η Gerda πυροβολεί με μια κατακόκκινη θηλή, πατώντας το κουμπί του joystick και βρυχάται:
  - Για τον Άρειο κόσμο!
  Η Σαρλότ θα χαστουκίσει επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα σκίσει μια μάζα από γιαπωνέζικα και θα βροντοφωνάξει:
  - Για τα μεγάλα σύνορα!
  Η Χριστίνα και η Μάγδα τσακώνονται επίσης. Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά, και πολύ όμορφα, σχεδόν γυμνά με μπικίνι.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με τη ρουμπινί θηλή της, έσπασε το ιαπωνικό τανκ Hirohito-4 και ούρλιαξε:
  - Δόξα στη χώρα μου!
  Η Μάγδα κλώτσησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το σαμουράι και φώναξε:
  - Δόξα στα μεγάλα επιτεύγματα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι κορυφαία!
  Το Τόκιο έπεσε στα τέλη Μαρτίου. Και στις 20 Απριλίου 1955, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε και έτσι τελείωσε τον μεγάλο πόλεμο.
  Το κορίτσι Albina και Alvina ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη. Και για αυτό έλαβαν ένα ειδικό βραβείο: το Μεγάλο Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, διαμαντένια σπαθιά.
  Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απλώς κρύφτηκε για λίγο. Όμως ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.
  Ο Μπέρια έλαβε πίσω τη νότια Σαχαλίνη, την κορυφογραμμή των Κουρίλων και τη Μαντζουρία, μαζί με το Πορτ Άρθουρ.
  Η ΕΣΣΔ έγινε μια δυνατή χώρα που έγλειψε τις πληγές της. Για κάποιο διάστημα, η ναζιστική Γερμανία κατέκτησε άλλες χώρες, καταστέλλοντας την ασήμαντη αντίστασή τους.
  Ο πόλεμος διήρκεσε για την καταστροφή και την παγκόσμια κυριαρχία. Αλλά μια άλλη παγκόσμια αντιπαράθεση ετοιμαζόταν.
  Στο μεταξύ, σύννεφα μαζεύονταν πάνω από την ΕΣΣΔ. Και το 1959, την ημέρα των εβδομηκοστών γενεθλίων του, ο Αδόλφος Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στη Σοβιετική Ρωσία, όπου κυβερνούσε ο Μπέρια. Στο πλευρό του Φύρερ ήταν σχεδόν όλος ο κόσμος.
  Αλλά η ΕΣΣΔ έγινε μια ισχυρή, βιομηχανική δύναμη. Βρήκα λοιπόν ένα δρεπάνι σε μια πέτρα.
  Και οι δύο χώρες διέθεταν πυρηνικά όπλα, αλλά η Gerda και η Albina κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γεννήτρια στην οποία η ακτινοβολία κάλυπτε ολόκληρο τον πλανήτη Γη, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση αυτού του τύπου καταστροφής.
  Και ο Χίτλερ αποφάσισε να καταλάβει την τελευταία κυρίαρχη εξουσία στον κόσμο. Τα σύνορα στα δυτικά περνούσαν κατά μήκος του Δνείπερου, και στη συνέχεια της Λευκορωσίας, και των κρατών της Βαλτικής υπό τους Γερμανούς. Οι Ναζί κατάφεραν να κρατήσουν την Κριμαία πίσω τους. Εκτός κι αν η ΕΣΣΔ νοίκιαζε μια βάση για τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.
  Εκτός από την υπόλοιπη επικράτεια, η Ρωσία ήταν μέρος της Κίνας - Μαντζουρίας. Έτσι, ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ, όπου εφαρμόστηκε μια πολύ ενεργή πολιτική ενθάρρυνσης του ποσοστού γεννήσεων και νομιμοποιήθηκε η πολυγαμία από το κομμουνιστικό, αθεϊστικό καθεστώς, ξεπέρασε ήδη τα προπολεμικά στοιχεία του 1941, παρά τις εδαφικές απώλειες, και κάθε χρόνο αυξανόταν. κατά τρία τοις εκατό.
  Ο Μπέρια απαγόρευσε τόσο τις αμβλώσεις όσο και τα αντισυλληπτικά. Και εισήγαγε άγριους φόρους σε οικογένειες με λιγότερα από τέσσερα παιδιά.
  Σύμφωνα με τις μεθόδους σχεδίου και ραβδιού, η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε γρήγορα και η στρατιωτική της ισχύς αυξήθηκε.
  Ο Χίτλερ, νιώθοντας μια πιθανή απειλή, έχοντας ολοκληρώσει τη συγκέντρωση του κόσμου σε ένα ενιαίο Τρίτο Ράιχ, αποφάσισε να ξεκινήσει τον τελευταίο του πόλεμο σε αυτόν τον πλανήτη.
  Ποιος είναι ο τελευταίος πόλεμος; Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κατακτήσεις στη Γη. Πριν από ένα χρόνο, οι Γερμανοί πέταξαν στο φεγγάρι και η εποχή της διαστημικής επέκτασης είναι ανοιχτή. Θα ζήσει όμως ο Χίτλερ για να δει την περίοδο του Star Wars και την κατάκτηση των γαλαξιών; Παρά τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη χορτοφαγική διατροφή, την τακτική άσκηση και τη μετρημένη σωματική δραστηριότητα, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φύρερ γερνούσε. Ένα φαλακρό σημείο σπάει στο κεφάλι όλο και περισσότερο, τα μαλλιά γκριζάρουν και το βλέμμα είναι κουρασμένο. Αν και ο Φύρερ προσπαθεί να φτιάξει το κέφι.
  Όπως και να έχει, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την τελευταία σας αποστολή και να κατακτήσετε την ΕΣΣΔ. Και έτσι, ακόμα κι αν ο Φύρερ πεθάνει, τότε έχει περίπου χίλιους γιους που αποκτήθηκαν με φυσική γονιμοποίηση. Και ένας από αυτούς θα αναγνωριστεί ως ο καλύτερος, ο πιο ικανός και θα πάρει τον θρόνο του μεγαλύτερου δικτάτορα στην ιστορία του πλανήτη Γη.
  Σε κάθε περίπτωση, η καθυστέρηση είναι πολύ επικίνδυνη, και ενώ τα πυρηνικά όπλα δεν λειτουργούν, ο Χίτλερ έριξε πάνω από πενήντα εκατομμύρια στρατιώτες στην ΕΣΣΔ μόνο στο πρώτο κλιμάκιο. Ένας τεράστιος αριθμός δεξαμενών, αεροπλάνων και ιπτάμενων δίσκων. Και αυτή είναι μια κολοσσιαία δύναμη.
  Η ΕΣΣΔ συνέχισε να εκσυγχρονίζει τα όπλα. Το άρμα Τ-64 εμφανίστηκε, βαρύτερο και με ισχυρό πυροβόλο 125 χλστ., ικανό να διεισδύσει με κοχύλια φτερών και πυραμιδικά γερμανικά οχήματα. Είναι αλήθεια ότι το T-64 μόλις άρχισε να μπαίνει στην παραγωγή. Το κύριο τανκ ήταν ακόμα το T-54, όχι αρκετά ισχυρό έναντι των γερμανικών μοντέλων. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Χίτλερ βιαζόταν με επιθετικότητα κατά της Ρωσίας.
  Το IS-11 δεν έπιασε... Το IS-12 δημιουργήθηκε από μια μηχανή με πυροβόλο 203 χλστ., αλλά αποδείχθηκε πολύ ακριβό, βαρύ και μεγάλο. Το IS-15 ήταν ένας συμβιβασμός στο όπλο των 152 χλστ. Αυτό το μηχάνημα έμοιαζε με ένα διευρυμένο T-64 και επίσης μόλις άρχισε να βγαίνει στην παραγωγή.
  Το γερμανικό κύριο τανκ, το Panther-6, είχε σχήμα πυραμίδας και αναβαθμίστηκε ελαφρώς στο Panther-7, αυξάνοντας το διαμέτρημα του όπλου στα 88 χιλιοστά για μεγαλύτερη καταστροφή. Και ο κινητήρας, έχοντας εγκαταστήσει ισχυρότερους 3000 ίππους, δίνοντας τρομερή ταχύτητα και ευελιξία διατηρώντας ένα βάρος πενήντα τόνων, και βελτιώνοντας την ποιότητα της θωράκισης.
  Ακόμη και το νεότερο σοβιετικό T-64 ήταν αισθητά κατώτερο από το γερμανικό σε επιδόσεις οδήγησης και προστασία των πλευρών, αλλά και του μετώπου επίσης. Αλλά το T-64 μπορούσε τουλάχιστον να διαπεράσει το γερμανικό, αν και από μικρή απόσταση.
  Στον ουρανό, οι Γερμανοί ήταν επίσης πιο δυνατοί και η ποσότητα και η ποιότητα των μηχανών. Και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις δικές τους ντίσκο στην ΕΣΣΔ. Και οι Γερμανοί εγκατέστησαν ακτίνες θερμότητας στους δίσκους Μπελόντσι - όπως λέιζερ, και μπορούσαν να διεξάγουν πιο αποτελεσματικούς βομβαρδισμούς.
  Και μεταξύ των Ναζί, οι ντίσκο πετούσαν με ταχύτητα δέκα ήχου. Και είναι πραγματικά τεράστιο. Τέτοιος είναι ο στρατός του Τρίτου Ράιχ είναι ισχυρός.
  Και έχουν υπόγειες δεξαμενές. Και πολλά άλλα ωραία πράγματα. Με λίγα λόγια, ο Μπέρια δεν έχει πρακτικά καμία πιθανότητα.
  Όμως τα σοβιετικά στρατεύματα έχουν τεράστια αμυντική δύναμη. Και η εισβολή ξεκίνησε με αεροπορική επίθεση. Οι δυνάμεις είναι άνισες και οι Γερμανοί συντρίβουν τις σοβιετικές πόλεις. Δέκα χιλιάδες μετακινούνται στη Ρωσία και καταλαμβάνουν το Σμολένσκ.
  Η Νατάσα πήρε μια απόφαση:
  - Είναι απαραίτητο να αναγκαστεί ο Χίτλερ και η συμμορία του να απομακρύνουν τα στρατεύματα από την ΕΣΣΔ και να απελευθερώσουν τα αιχμάλωτα παιδιά!
  Η παιχνιδιάρικη Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και πρέπει! Και σώστε τους προγόνους σας από τον φασισμό!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε χτυπώντας τα ξυπόλητα πόδια της:
  Θα το κάνουμε χωρίς καμία αμφιβολία!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Έχουμε όλα τα μέσα για αυτό!
  Όχι νωρίτερα, και οι τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες επιτίθενται στις ορδές των φασιστών.
  Πολεμιστές από τον ρωσικό αιώνα του Θεού και μεταλλαγμένες μάγισσες μάτωσαν ξανά με τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Φυσικά, τέσσερα κορίτσια εξέλαβαν πολύ περίφημα την καταστροφή τανκς και αεροσκαφών της Βέρμαχτ. Από την αρχή τους τσάκισαν με τα χέρια και τα πόδια, καλύπτονται από πεδίο δύναμης. Αλλά...
  Σαν κάτω από το έδαφος, εμφανίστηκε ο Oleg Rybachenko και η μικρότερη κόρη της Natasha, Margarita Korshunova.
  Άρπαξαν φωτόσπαθα και φόρτισαν με νανορομπότ. Ξεκίνησαν να καταστρέψουν τους μισητούς φασίστες. Έτσι τα τέσσερα μετατράπηκαν σε έξι.
  Η Natasha Korshunova, χτυπώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, παρατήρησε:
  - Ετσι? Λοιπόν, ποια είναι η μοίρα μας, δεν μπορούμε να τη νικήσουμε αλλιώς!
  Η επιθετική χρυσαυγίστη Ζόγια, συνεχίζοντας να συντρίβει τους Γερμανούς, λογικά σημείωσε:
  - Ας το κάνουμε πιο γρήγορα! Ας σώσουμε την ΕΣΣΔ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, ένα ξυπόλητο αγόρι όχι μεγαλύτερο από δώδεκα, βρυχήθηκε τους Ναζί με σπαθιά, πεζικό και τανκς:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού, που έκοψε τρία φασιστικά αεροπλάνα ταυτόχρονα!
  Η Margarita Korshunova, σπινθηροβόλος με τα γυμνά της τακούνια, συντρίβοντας τους αντιπάλους, τανκς και πεζικό, ξεγύμνωσε τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Natasha Korshunova πέταξε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα φωτόσπαθά της πέρασαν από τον μύλο στους Ναζί. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές χτύπησαν τις δεξαμενές, κόβοντας τις μπάρες. Το πήραν και τα αεροπλάνα.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος, τεμαχίζοντας τους εχθρούς, ψέλλισε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Η κουλ Ζόγια, που κόβει λευκούς, καφέ στρατιώτες και τανκς με αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και τα τανκς και τα λευκά μαχητικά πέφτουν, και οι ουρές καίγονται από τα αεροπλάνα.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη κόβει τον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Η κοπέλα πετάει βελόνες με τα γυμνά της πόδια, καταρρίπτει εχθρικά αεροπλάνα και τρίζει:
  - Για τη Μητέρα Ρωσία θα υπάρξει μια ανθρώπινη διαστημική αυτοκρατορία, κερδίστε!
  Ο Oleg Rybachenko προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση, κόβει τα κεφάλια και τις μουσούδες όλων, και ταυτόχρονα πύργους τανκς.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής Μαργαρίτα καταστρέφει επίσης αντιπάλους και αεροσκάφη και τανκς.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Και εδώ είναι η Natasha Korshunova στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί για τον εαυτό του μαζί με τανκς, αεροπλάνα και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι ένα κορίτσι που γκρεμίζει τανκς.
  Η Zoya Angelskaya στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του - καταρρίπτει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά λέιζερ και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, μαζί με τα τανκς, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξευτείς στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και ακόμη περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι! Εικοστός δεύτερος αιώνας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, και ουρλιάζει:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα, γκρεμίζοντας τανκς και αεροπλάνα, γουργούριζε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Το σκληρό κορίτσι Margarita Korshunova πηγαίνει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει επιθετικά:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Natasha Korshunova είναι επίσης πολύ ψύχραιμη στην επίθεση.
  Και ρίχνει με γυμνά πόδια, και φτύνει από ένα καλαμάκι, γκρεμίζει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια Άντζελσκαγια κατακλύζει τα πτώματα των Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Το κορίτσι Zoya ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός, ένα μέρος με τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα - αεροπλάνα και τανκς πέφτουν.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος, μέσα στην άγρια έκσταση των ονείρων, στέλνει ένα πάλσαρ με τη γυμνή φτέρνα της και βρυχάται:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια ρίχνουν πολλές αιχμηρές, δηλητηριώδεις βελόνες που καταρρίπτουν αεροπλάνα και τρυπούν την πανοπλία των τανκς.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη στη μάχη. Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή. Και άλλα κατεστραμμένα τανκς και αεροπλάνα.
  Oleg Rybachenko στην επίθεση, όλα επιταχύνονται. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι μια θυελλώδης μαθήτρια, και ολοκληρωτικά εξολοθρευτής στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Εδώ η Natasha Korshunova επιτάχυνε τις κινήσεις. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Η Natasha Korshunova είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Zoya Angelskaya στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με τρυπημένο λαιμό, ξαπλωμένο σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί και πολλά τανκς με αεροσκάφη. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Η Αυγουστίνα, παίζοντας με τους μύες της πρέσας και κουνώντας το στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές, τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και μια μάζα από καφέ μαχητικά είχε ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων, μαζί με σπασμένα τανκς και αεροπλάνα.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Ο καράτε Όλεγκ Ριμπατσένκο επιστρέφει στη δράση. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα, ένα σωρό σπασμένα αυτοκίνητα με αεροπλάνα.
  Το αγόρι εφευρέτης θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο παιδοκτόνος Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Ξυπόλητη η Μαργαρίτα είναι επίσης στη μάχη. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει. Και μαζί τους τανκς και αεροπλάνα.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τα τανκς, ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Natasha Korshunova είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη σκοτωθεί μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Natasha Korshunova φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή! Μην πάρετε ούτε ένα ρούβλι!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya Angelskaya είναι σε κίνηση και κόβει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί ή καταρρίπτει ένα αεροπλάνο με ένα τανκ. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη σε κίνηση. Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι - γκρεμίζοντας αεροπλάνα. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι ήδη αρκετά χρονών, όλοι κάνουν περιπέτειες με τη Νατάσα και την παρέα, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του. Και αεροπλάνα και τανκς.
  Λαμπερή με γυμνές, στρογγυλές γόβες, η Margarita Korshunova τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς και τα αεροπλάνα τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάξει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Ναζί πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν, και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Zoya Angelskaya σε άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διαπερνά τους αντιπάλους, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, σαν βρυχηθμός:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο με αεροσκάφος ντουραλουμίν.
  Στην επίθεση περνά και η Σβετλάνα η Χιονάτη. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Το ξυπόλυτο όμορφο, μυώδες αγόρι Oleg και πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλάει ένα μετεωρίτη, περίφημα αποκομμένο. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσετε σε μικρά κομμάτια μια μάζα αεροσκάφους στον ουρανό.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Το ξυπόλητο κορίτσι Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα ξέφωτα, ανάμεσα σε τανκς και αεροσκάφη.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Natasha Korshunova είναι ακόμα πιο έξαλλη στην επίθεση. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Natasha Korshunova το πήρε και τραγούδησε:
  - Η κλωτσιά μου τυφλώνει ξυπόλητη!
  Το τρέξιμο επί τόπου είναι μια κοινή συμφιλιωτική!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω, και τα τανκς έκαιγαν, τα αεροπλάνα φλέγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίζει τον εαυτό του μια τέτοια καφέ αρμάδα.
  Η Zoya Angelskaya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Zoya Angelskaya το πήρε, κούνησε τις κατακόκκινες θηλές του γεμάτου στήθους της και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Natasha Korshunova φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ξυπόλητος Αυγουστίνος σε κίνηση. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα! Μαζί της μπήκε στη μάχη με το φυσικό φως, χωρίς μπογιά.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Το αγόρι εξολοθρευτής Oleg Rybachenko γρύλισε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Margarita Korshunova, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει ένα θανατηφόρο, γκρεμίζοντας αεροπλάνα.
  Η Natasha Korshunova στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους της. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες. Και οι Ναζί περνούν δύσκολα: πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, κόβοντας τους εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Zoya Angelskaya έτριξε, πετούσε βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και γκρεμίζοντας τανκς και αεροπλάνα με τα μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Natasha Korshunova, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα σχεδόν γυμνό, όμορφο, μυώδες αγόρι μόνο με σορτς, φαίνεται πολύ κομψό στη μάχη.
  Η όμορφη Μαργαρίτα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε τα πόδια της, ένα κομμάτι αντιύλη και τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Το αγόρι εξολοθρευτής Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Natasha Korshunova τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Η Zoya Angelskaya πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ξυπόλητη και φλογερή, ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, με τη γυμνή φτέρνα της πέταξε μια μπάλα υπερπλασίας, επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας είναι σκισμένο, και οι πύργοι των δεξαμενών και οι ουρές των αεροσκαφών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα Κορσούνοβα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει σε έκσταση.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, ένα όμορφο, μυώδες αγόρι με σορτς, γουργούρισε:
  - Ω, νωρίς, δίνει προστασία στα κέρατα!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα έκοψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι εξολοθρευτής με μια γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα, ενδίδοντας στο πάλσαρ και καταστρέφοντας τους Ναζί, αντιτάχθηκε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Natasha Korshunova συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς με αεροπλάνα και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Σβετλάνα η Χιονάτη έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών και τις ουρές των αεροσκαφών.
  Η Zoya Angelskaya είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Πρόσεχε, θα είναι καλό,
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα. Και πώς καίγονται τανκς και καίγονται αεροπλάνα.
  Αλλά το ξυπόλητο κορίτσι με το χιτώνα, η Μαργαρίτα Κορσούνοβα, πώς παλεύει. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Natasha Korshunova παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Cool αγόρι Oleg Rybachenko στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Margarita Korshunova, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τανκς και ουρές αεροσκαφών, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Natasha Korshunova το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Zoya Angelskaya διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Κι αυτός θα πάρει και θα βγάλει αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα το πήρε και το άφησε έξω, σοκάροντας τον κεραυνό από την κατακόκκινη θηλή και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Zoya Angelskaya, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους με αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος παρατήρησε επίσης πολύ λογικά:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά στο να γκρεμίζει τανκς, αλλά και αεροπλάνα, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Μυώδες, ανάγλυφο παιδί με σορτς Oleg Rybachenko, που γκρεμίζει τα κοράκια με ένα σφύριγμα, τσιρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η πανέμορφη Μαργαρίτα σε κίνηση. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Σπινθηροβόλος με τα γυμνά της τακούνια, η Margarita Korshunova τραγούδησε με κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Natasha Korshunova στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα! Και το τέλος του δικτάτορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Επίθεση είναι και η Zoya Angelskaya. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και η κοκκινομάλλα, που αστράφτει με γυμνά τακούνια και ρουμπινί θηλές από το στήθος του Αυγουστίνου, βρυχήθηκε ως απάντηση:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος, συντρίβοντας τους αντιπάλους, σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο κοκκινομάλλας Augustine επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της, το παρόν του ολοκληρωτικού αφανισμού πετάει ξανά! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Και τότε το κορίτσι, σαν από μια κατακόκκινη θηλή, χτυπά με κεραυνό.
  Στέλνοντας δώρα θανάτου με τα γυμνά του τακούνια, ο Oleg Rybachenko τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα Κορσούνοβα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ξυπόλητος, όμορφος, ένα αγόρι με σορτς Oleg Rybachenko, τεμαχίζοντας αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, μια μαχόμενη κοπέλα που συνθλίβει μέταλλο, τραγούδησε τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, κόβοντας:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά με τους Ναζί τότε...
  Εδώ ο Χίτλερ και η ομάδα του έπεσαν στα γόνατα μπροστά στα κορίτσια και τα παιδιά.
  Η Natasha Korshunova πρώτα από όλα ανάγκασε το νούμερο ένα ναζί να της φιλήσει τα γυμνά πόδια.
  Τότε ο Χίτλερ και όλη η συνοδεία του φίλησαν τα γυμνά πέλματα και τα τακούνια και άλλων κοριτσιών. Και έγλειψαν τις φτέρνες τους με τη γλώσσα τους. Και ένα πολύ όμορφο ξανθό αγόρι Oleg Rybachenko φιλήθηκε από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού.
  Αφού χάρηκε πολύ με την ταπείνωση των αρσενικών παρασίτων, η Νατάσκα διέταξε:
  - Τώρα, ενώ δεν σας σκοτώσαμε όλους, υπογράψτε την εντολή για την πλήρη και άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ στη Σοβιετική Ένωση!
  Τέλος καλό όλα καλά. Το Τρίτο Ράιχ συνθηκολόγησε και η πανίσχυρη Βέρμαχτ αφοπλίστηκε. Ο Χίτλερ και η ομάδα του πήγαν στα μπουντρούμια του Μπέρια.
  Η κρίση ήταν γρήγορη αλλά δίκαιη. Στις 22 Ιουνίου 1959, ο Χίτλερ κρεμάστηκε ακριβώς στην Κόκκινη Πλατεία!
  
  
  
  
  ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ FUHRER ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  Ο Χίτλερ το σαράντα πρώτο έτος άλλαξε γνώμη σχετικά με τη μεταφορά της πρωτεύουσας Μόσχας στην ΕΣΣΔ. Ένας από τους λόγους για αυτό ήταν ότι ο Φύρερ είχε ένα όνειρο με την πλήρη ήττα της Βέρμαχτ. Και στις 20 Νοεμβρίου 1941, ο Χίτλερ πρόσφερε ειρήνη στον Στάλιν. Ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, τραυματισμένος από προηγούμενες ήττες, συμφώνησε. Οι Γερμανοί πήραν ό,τι κατάφεραν να καταλάβουν. Σχεδόν όλη η Ουκρανία και η πόλη του Ροστόφ-ον-Ντον, και η Λευκορωσία, τα κράτη της Βαλτικής, μέρος της Ρωσίας.
  Μετά από πρόταση του Στάλιν, ο Χίτλερ συμφώνησε στην ανταλλαγή. Η Ρωσία συμφώνησε να εγκαταλείψει ολόκληρο το Donbass, και μέρος των πλούσιων σε chernozem εδάφη του Don, σε αντάλλαγμα για έναν διάδρομο προς το Λένινγκραντ και για να απομακρύνει τα σύνορα από τη Μόσχα. Ο Χίτλερ συμφώνησε να σπρώξει τα σύνορα στην περιοχή του Σμολένσκ, αλλά σε αντάλλαγμα η ΕΣΣΔ παρέδωσε εκείνο το τμήμα του Ντονμπάς που οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν και το Ντον με πλούσιο μαύρο έδαφος, που οι Γερμανοί ήθελαν περισσότερο. Σχεδόν όλη η Κριμαία, εκτός από τη Σεβαστούπολη, ήταν γερμανική. Στην Καρελία, τα σύνορα χαράχτηκαν κατά μήκος της πρώτης γραμμής, που ταίριαζε στους Φινλανδούς. Το Μούρμανσκ παρέμεινε στην ΕΣΣΔ. Στο νότο, τα σύνορα χαράχθηκαν κατά μήκος του Ντον και οι Γερμανοί μπόρεσαν τελικά να εξασφαλίσουν την επισιτιστική τους ασφάλεια. Είχαν επίσης άνθρακα και χάλυβα από το Donbass. Και πλούσια κοιτάσματα κραμάτων. Η Βέρμαχτ παρέμενε σε έλλειψη πετρελαίου, αλλά αυτό ήταν προσωρινό, καθώς ο Χίτλερ σχεδίαζε να καταλάβει και τη Μέση Ανατολή. Περισσότερο ή λιγότερο ενοποιημένος.
  Οι Γερμανοί πίστευαν πραγματικά ότι ο Χίτλερ έσπευσε με τον κόσμο. Όμως ο Φύρερ ήξερε καλύτερα. Επιπλέον, είναι δυνατό να συνεχιστεί ο πόλεμος στη Δύση. Πρώτα, ο Φύρερ συναντήθηκε με τον Φράνκο. Του είπα ότι εσύ ο ίδιος είδες ότι η ΕΣΣΔ ηττήθηκε. Το Τρίτο Ράιχ είναι πιο δυνατό από ποτέ και η Βρετανία είναι καταδικασμένη. Δεν θα αφήσετε λοιπόν τους Γερμανούς στο Γιβραλτάρ, έτσι θα μοιραστείτε τη μοίρα της Γαλλίας. Και έτσι το Γιβραλτάρ θα γίνει Ισπανικό, και μπορείτε ακόμη και να διεκδικήσετε κάποια από τα εδάφη των αγγλικών αποικιών. Και δεν υπάρχει χρόνος να πείσουμε τον Φράνκο για πολύ καιρό, τα χέρια της Βέρμαχτ έχουν λυθεί και όλη η Αφρική και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, θα τεθούν υπό πλήρη έλεγχο.
  Ο στρατηγός συμφώνησε. Και τώρα, τον Δεκέμβριο, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Γιβραλτάρ με ένα ξαφνικό χτύπημα και απέκλεισαν την είσοδο στη Μεσόγειο Θάλασσα από τα ανατολικά. Και την ίδια στιγμή, οι Ναζί συνέτριψαν τη βρετανική βάση στη Μάλτα, και την κατέλαβαν με απόβαση.
  Το σώμα του Ρόμελ έλαβε ενισχύσεις και κατέλαβε το Τολμπούκ και στη συνέχεια νίκησε τους Βρετανούς στην Αίγυπτο. Έπεσαν σαν τα μπιζέλια. Η Αίγυπτος καταλήφθηκε και η διώρυγα του Σουέζ έκλεισε. Στη συνέχεια οι Γερμανοί μετακόμισαν στο Ιράκ και στο Κουβέιτ. Κτυπούσαν τους Άγγλους σαν μπριζόλα. Και τους συνέτριψαν καταλαμβάνοντας τη Μέση Ανατολή. Την άνοιξη του 1942, ολόκληρη η βόρεια Αφρική, η Μέση Ανατολή και οι γαλλικές κτήσεις καταλήφθηκαν. Και ήταν, πρέπει να πω, μια μεγάλη νίκη.
  Οι Γερμανοί όμως ισχυρίστηκαν περισσότερα. Και κατέλαβαν όλη την Αφρική. Και οι Ιάπωνες κατέστρεψαν τις Ηνωμένες Πολιτείες στη θάλασσα. Και οι νίκες διαδέχονταν η μία μετά την άλλη. Και τώρα, το καλοκαίρι του 1942, τόσο το Ιράν όσο και η Ινδία καταλήφθηκαν από τους Γερμανούς. Και το φθινόπωρο ολοκληρώθηκε τελικά η κατοχή της Αφρικής. Έτσι, οι Ναζί πραγματοποίησαν την κατάληψη σημαντικών εδαφών και πόρων, ενώθηκαν με την Ιαπωνία.
  Η Βρετανία έχασε τις αποικίες της στην Αφρική και την Ασία, βρισκόμενη σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Και την άνοιξη του 1943, οι Γερμανοί, μαζί με τους Ιάπωνες, αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία. Και η ίδια η Βρετανία υποβλήθηκε σε μαζικούς βομβαρδισμούς.
  Ο Χίτλερ ζήτησε το τέλος της αυτοκρατορίας του λιονταριού το καλοκαίρι. Και υπήρξε ένας ενεργός υποβρυχιακός πόλεμος. Οι Γερμανοί πήραν υποβρύχια που κινούνταν με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Και αυτές είναι πολύ σοβαρές δυνάμεις.
  Τον Ιούλιο του 1943 πραγματοποιήθηκε τελικά η απόβαση. Τα τανκς συμμετείχαν στις μάχες: "Πάνθηρας", "Τίγρης" και "Λιοντάρι" και "Φερδινάνδος". Και τα ίδια μαχητικά ME-309 και βομβαρδιστικά Yu-288. Και έπεσε πάνω στα αγγλικά στρατεύματα με τρομερή δύναμη. Η μάχη στην ξηρά κράτησε μόνο έντεκα ημέρες και έληξε με πειστική νίκη της Βέρμαχτ.
  Και αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα της γερμανικής στρατιωτικής μηχανής.
  Μετά από αυτό, ο πόλεμος πήγε στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών. Και η Ισλανδία καταλήφθηκε. Η Αμερική μετά από αυτό δεν μπορούσε να βομβαρδίσει την Ευρώπη. Ο Ρούσβελτ πτοήθηκε αισθητά και πρόσφερε ειρήνη στον Χίτλερ με οποιονδήποτε όρο.
  Αλλά οι Ναζί αποφάσισαν να τελειώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και συνέχισαν την επίθεση. Το σαράντα τέταρτο έτος, η απελευθέρωση αεριωθούμενων αεροσκαφών έγινε μαζική και οι Yankees κυριολεκτικά το μπλόκαραν. Και η Μασσαλία, έχοντας ξεπεράσει τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού, ως το στεφάνι του ηρωισμού και της αποτελεσματικότητας της κατηγορίας πτήσης.
  Ο Φύρερ διέταξε να τσιμπήσει την Αμερική χρησιμοποιώντας συμμάχους στην Αργεντινή, καθώς και στη Βραζιλία. Και μετακινηθείτε από τα νότια με τους Ιάπωνες, και από τα βόρεια, μέσω του Καναδά. Και ήταν σαν διπλό τσιμπιδάκι. Ο Χίτλερ ένιωσε τον εαυτό του πάνω σε ένα άσπρο άλογο.
  Υπήρχε επίσης μια σειρά από πρώτα αυτοκινούμενα Ε, ελαφρύτερα και πιο τέλεια. Τα TA-400 και Yu-488 έδειξαν συντριπτική ισχύ. Και άρχισαν να καταστρέφουν τους εχθρούς. Και κυριολεκτικά σκουπίστε τα με ένα σύρμα.
  Και οι Ναζί συντρίβουν τους συμμάχους. Και το κάνουν τόσο αποτελεσματικά που οι ΗΠΑ καταρρέουν. Δεν δίνουν ευκαιρία στους Αμερικανούς. Τα γερμανικά τουφέκια εφόδου είναι τα καλύτερα στον κόσμο και δεν έχουν ίσο. Εμφανίζονται μέχρι το τέλος του χρόνου και οι πρώτες δισκέτες, οι οποίες λόγω του στρωτού πίδακα δεν μπορούσαν να κατέβουν. Και κατέστρεψαν την Αμερική.
  Τα ελαφριά αυτοκινούμενα όπλα από τη σειρά E έδειξαν την πλήρη υπεροχή τους έναντι των τανκς Yankee. Κυριολεκτικά τριγυρνούσαν και τα έσπασαν όλα και τα έκαναν μπριζόλα και τα πλάκωσαν σε στάχτη. Η Αμερική δεν είχε ευκαιρία απέναντι στις ΗΠΑ.
  Το σαράντα πέμπτο έτος, οι Ηνωμένες Πολιτείες καίγονταν ήδη. Η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον έπεσαν τον Μάρτιο.
  Και τον Απρίλιο έγινε συνθηκολόγηση. Έγινε λοιπόν η διαίρεση της αυτοκρατορίας. Οι Ναζί και οι Ιάπωνες, έχοντας κερδίσει, πάγωσαν προσωρινά τον πόλεμο. Ήρθε η περίοδος της ειρήνης. Στις 20 Απριλίου 1950 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση αστροναυτών στο φεγγάρι.
  Και στις 20 Απριλίου 1953 ξέσπασε μεγάλος πόλεμος μεταξύ του Τρίτου Ράιχ και της Ιαπωνίας. Ο νέος διάδοχος του Στάλιν, ο Μπέρια, πρόσφερε στον Χίτλερ έναν κοινό πόλεμο με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ο Χίτλερ είπε στον Μπέρια ότι η ΕΣΣΔ έπρεπε να πολεμήσει με πλήρη ισχύ, αλλά θα δεχόταν μόνο τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και αν, τότε το Τρίτο Ράιχ θα πάρει και θα σβήσει την ΕΣΣΔ σε σκόνη.
  Τα στρατεύματα του Χίτλερ είναι τεχνολογικά ισχυρότερα από τα ιαπωνικά. Τα πυραμιδικά τανκς είναι ιδιαίτερα τρομερά μεταξύ των Γερμανών. Και δεν μπορούν να σπάσουν από καμία γωνία. Και η αεροπορία τζετ είναι απαράμιλλη. Και οι δισκέτες αγγίζουν ταχύτητες δέκα ηχητικών ταλαντώσεων. Όχι, η Ιαπωνία δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Κάτι έχει και η ΕΣΣΔ. Το Tank T-54, κατ 'αρχήν, δεν είναι κακό. Υπάρχουν όμως και άλλα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα IS-7, πολύ κακή ισχύς ακινητοποίησης. Η Αλένκα οδηγεί αυτό το τανκ και καταστρέφει τους Ιάπωνες.
  Το κορίτσι τσιρίζει και σφυρίζει ένα τραγούδι που βρυχάται:
  - Και πέταξε στο φέρετρο του σαμουράι,
  Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Τώρα έχουν τον Μπέρια αντί για τον Στάλιν και η χώρα των Σοβιετικών θα πρέπει να κατακτήσει νέα σύνορα.
  Η Ιαπωνία έχει άρματα μάχης της σειράς Ε, αλλά είναι ξεπερασμένα και ατελή, πρώιμες τροποποιήσεις. Εδώ είναι ένα τέτοιο πόνημα για το IS-7 σε αυτήν την περίπτωση, το E-90. Το αυτοκίνητο ζυγίζει εκατόν οκτώ τόνους, σαράντα περισσότερους από το σοβιετικό αυτοκίνητο. Και η πανοπλία του είναι πιο χοντρή, ειδικά το μέτωπό του. Το μέτωπο του πύργου είναι 285 mm, έναντι 210 για το IS-7, και το μέτωπο του κύτους είναι 250 mm έναντι 150 για τη σοβιετική μηχανή. Αλλά η κλίση της πανοπλίας θα είναι μικρότερη. Και τα πλαϊνά είναι τα ίδια 150 χλστ. Είναι αλήθεια ότι η τροφοδοσία των Ιαπωνικών θα είναι παχύτερη 150 mm έναντι 94. Τα όπλα είναι περίπου 128 mm για τους Ιάπωνες και τα Σοβιετικά 130 mm με κοντινό μήκος. Αλλά το σοβιετικό είναι ίσως λίγο καλύτερο. Και εδώ πλησιάζουν.
  Ο Ιάπωνας είναι ακόμα καλύτερα προστατευμένος στο μέτωπο, αλλά η απόδοση στην οδήγηση είναι χειρότερη, αν και ο σαμουράι έχει κινητήρα 1500 ίππων.
  Η Anyuta χαστουκίζει την πανοπλία του Isa με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γελάει:
  - Θα υπάρξει εποχή κομμουνισμού στην αυλή!
  Alla αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος συμφωνεί:
  - Φυσικά και θα γίνει!
  Η Μαρία γελάει και σηκώνεται:
  - Το κόμμα μας είναι μια αιώνια νίκη!
  Ολυμπιάδες βρυχάται:
  - Για την πατρίδα για τον Στάλιν!
  Και τώρα το σοβιετικό τανκ θα χτυπήσει τον εχθρό. Και θα ανάψει, και ας γίνει κομμάτια. Και κυριολεκτικά καταστρέφει την πανοπλία.
  Η Αλένκα γέλασε και σημείωσε:
  - Με γυναίκα είναι καλύτερα!
  Το ιαπωνικό Mastodon έχει καταστραφεί. Και τα υπόλοιπα τανκς των σαμουράι δεν είναι τόσο καλά προστατευμένα. Και είναι πιο εύκολο να νικηθούν. Και πραγματικά τα καταστρέφεις, πολύ ωραία.
  Η Anyuta τραγούδησε πατώντας τη σκανδάλη με τη γυμνή της φτέρνα:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των Σλάβων,
  Θα σηκωνόμασταν ένα βουνό για τη Ρωσία...
  Ας μην δεχόμαστε άλλες προσβολές
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  Και πάλι το βλήμα κατέστρεψε το αδειοδοτημένο άρμα Ε-50. Επίσης δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο. Αρκετά βαρύ, αλλά το πλάι είναι μάλλον ασθενώς προστατευμένο και μπορεί να διεισδύσει από μεγάλη απόσταση.
  Η Ελισάβετ πολέμησε στο T-54 και ήταν πολύ πιο δύσκολο για εκείνη. Όμως το κορίτσι έδειξε τρομερή αντοχή. Και με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων, πώς στέλνει ένα βλήμα και τρυπάει το E-75, και αυτό είναι πολύ ωραίο. Και τεράστιες καταστροφές.
  Η Έλενα, επίσης, κατακεραυνωμένη, με κολοσσιαία πίεση. Και χτύπησε με θανατηφόρα δύναμη.
  Και εδώ ο Ιάπωνας καίγεται και καταρρέει. Και κυριολεκτικά το καταστρέφει.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  Με πήρε, με πήρε
  Θα κάτσω, θα κάτσω, σε ένα άλογο!
  Και κλείνουν το μάτι στους συντρόφους τους. Και τα κορίτσια εδώ είναι τόσο όμορφα και με ένα μόνο μπικίνι. Και ξυπόλητη φυσικά, πολύ όμορφη.
  Η Ελισαβέτα, μια μαχόμενη γυναίκα που χτυπάει ένα E-50 από την Ιαπωνία, σφύριξε:
  - Για αυτόν τον μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Ephrasia, συντρίβοντας τους Ιάπωνες, τσίριξε:
  - Πάνω από τα σύνορά μου!
  Η Ιαπωνία άντεξε για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και ηττήθηκε. Και το Τρίτο Ράιχ έγινε παγκόσμια αυτοκρατορία.
  Στις 20 Απριλίου 1957 ξεκίνησε η πτήση ενός αστροναύτη στον Άρη. Και ήταν ένα υπέροχο βήμα.
  Στις 20 Απριλίου 1959 πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα, νομιμοποιώντας τη μοναρχία και την αυτοκρατορική μορφή διακυβέρνησης στο Τρίτο Ράιχ.
  Αλλά ο Χίτλερ δεν θα ήταν ποτέ Χίτλερ αν δεν ήθελε να λύσει το πρόβλημα της ΕΣΣΔ. Και φυσικά, η επιθυμία του να υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο.
  Στις 20 Απριλίου 1961, το Τρίτο Ράιχ εισέβαλε στην ΕΣΣΔ. Η επιθετικότητα είναι αδίστακτη και με τεράστιες δυνάμεις. Που είναι πολύ άνισο.
  Και οι ορδές του Τρίτου ήδη δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των μαχών άρχισαν να ρέουν γύρω από τη Μόσχα.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με τρυπημένο λαιμό, ξαπλωμένο σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Επιστρέφει στη δράση ο Oleg Rybachenko. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Στο αγόρι συγγραφέα υπενθυμίζεται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάξει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Ναζί πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Oleg πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλούσαν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσετε σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Με λίγα λόγια λένε ότι με τέτοια ομάδα ο Χίτλερ δεν θα επιβιώσει. Και στις 9 Μαΐου 1961 τον Αδόλφο Χίτλερ τον πήραν τα κορίτσια με τα γυμνά δάχτυλα από τα χέρια και τα πόδια, και τη Μαργαρίτα από τη μύτη, και τον έσκισαν, και στις 9 Μαΐου 1961 ο Χίτλερ πιάστηκε και πέθανε! Και η ΕΣΣΔ κατέκτησε όλο τον κόσμο!
  
  Ο ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΓΚΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα, οδηγούμενος από το μίσος για τους ανθρώπους, παρενέβη στην πορεία της ιστορίας. Το πήρε και στο όλμο, παρέα με τον Zmey Gorynych, επιτέθηκε σε αμερικανικά αεροπλάνα που ήθελαν να βομβαρδίσουν ιαπωνικά αεροπλανοφόρα. Και το φίδι Gorynych, όπως το παίρνει, και χτυπά τους Αμερικανούς με ένα μεγάλο πίδακα φλόγας από τρία κεφάλια. Και κάψτε περισσότερα από εκατό αεροσκάφη ταυτόχρονα. Και οι Yankees πανικοβάλλονται. Και μετά είναι ο Μπάμπα Γιάγκα, που ρίχνει ένα χόρτο στη θάλασσα και τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και άλλα πλοία καλυμμένα με ένα κύμα. Ως αποτέλεσμα, η Αμερική στη μάχη του Midway ηττήθηκε πλήρως.
  Στη συνέχεια, οι Ιάπωνες αιχμαλωτίστηκαν εν κινήσει και το Αρχιπέλαγος της Χαβάης πήρε τον πλήρη έλεγχο του Ειρηνικού Ωκεανού. Και οι επίγειες δυνάμεις τους εισέβαλαν στην Ινδία και βάδισαν στο Δελχί.
  Οι Βρετανοί, για να κρατήσουν την Ινδία, μετέφεραν μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο και εγκατέλειψαν την επιχείρηση Torch. Η Αμερική επίσης δεν προσγειώθηκε στην Καζαμπλάνκα και οι Γερμανοί μπορούσαν να παγώσουν τον πόλεμο στην Αφρική.
  Αυτό δεν έσωσε τους Ναζί από την ήττα στο Στάλινγκραντ. Αλλά η αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε σε δύναμη. Λόγω του γεγονότος ότι τα στρατεύματα δεν μεταφέρθηκαν στην Αφρική, ο Mainstein είχε αρκετές ακόμη μεραρχίες, συμπεριλαμβανομένων τριάντα τίγρεων, οι οποίες εξαφανίστηκαν στην άμμο της Σαχάρας χωρίς αποτέλεσμα στην πραγματική ιστορία. Επιπλέον, η αεροπορία των Ναζί ήταν ισχυρότερη. Άλλωστε, δεν ξόδεψαν πόρους για τον εφοδιασμό της Αφρικής και η ένταση των αεροπορικών επιδρομών στο Τρίτο Ράιχ έπεσε αρκετές φορές.
  Έφτασε στο ανατολικό μέτωπο και μέχρι τον Μάρτιο του 1943 ο θρυλικός άσος της Μασσαλίας ανέβασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν στο δυτικό μέτωπο σε τριακόσια και έγινε ένας πραγματικός θρύλος όλων των εποχών. Και στα ανατολικά, οι Σοβιετικοί πιλότοι τον χτύπησαν δυνατά. Ο Μαρσέλ δεν απέφυγε τις πιο καυτές κόντρες και ήταν πραγματικό φαινόμενο. Ένας άνθρωπος άξιζε ένα ολόκληρο σώμα αεροπορίας.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν περισσότερες απώλειες από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Λιγότεροι από αυτούς ξέφυγαν από την περικύκλωση. Και οι Γερμανοί ανακατέλαβαν όχι μόνο το Kharkov και το Belgorod, αλλά και το Kursk, και επίσης κατέλαβαν ξανά το Krasnodon και το Voroshilovgrad.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα σοκαρίστηκαν ... Κατά τη διάρκεια της απόψυξης, ανέκαμψαν εν μέρει. Έγιναν αερομαχίες στον ουρανό. Οι Γερμανοί πήραν την πρωτοβουλία. Οι Ιάπωνες, εν τω μεταξύ, πέρασαν την αμερικανική αρτηρία στον Παναμά, και κατέλαβαν το στενό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίστηκε να παγώσει ολόκληρη η ευρωπαϊκή κατεύθυνση. Αλλά ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά, βασανίζοντας τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς. Και ο Τσόρτσιλ, μη διακινδυνεύοντας μια επίσημη ειρήνη ή εκεχειρία, πρότεινε στους Γερμανούς να βάλουν φρένο στον πόλεμο. Δηλαδή, μην συνάψετε ειρήνη, αλλά πραγματικά μην κάνετε πόλεμο.
  Ο Χίτλερ απαίτησε ως απάντηση να σταματήσει οποιαδήποτε βοήθεια προς την ΕΣΣΔ. Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν το lend-lease, αλλά είπαν ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν κάτι στη Ρωσία για χρυσό.
  Επιπλέον, οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί είπαν ότι εάν ο Χίτλερ σταματούσε την καταστροφή των Εβραίων, θα μπορούσαν να πουλήσουν προϊόντα πετρελαίου και άλλες πρώτες ύλες που χρειάζονταν οι Γερμανοί με πίστωση. Ο Φύρερ, έχοντας αποφασίσει ότι οι Εβραίοι δεν θα πήγαιναν πουθενά, συμφώνησε.
  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καταργήσουμε την ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχε ενότητα μεταξύ των Φριτς. Μερικοί στρατηγοί είπαν ότι έπρεπε να επιτεθούν στη Μόσχα. Άλλοι ότι είναι καλή ιδέα να ανακαταλάβουμε τον Καύκασο.
  Ο Φύρερ αποφάσισε να προχωρήσει στο Βορόνεζ. Και μετά γυρίστε στο Στάλινγκραντ. Ο ίδιος ο Χίτλερ ήθελε πολύ να εκδικηθεί για την ήττα κοντά σε αυτή την πόλη. Η σοβιετική νοημοσύνη μάντεψε σωστά πού θα έφερνε ο εχθρός το κύριο χτύπημα και προετοίμασε μια ισχυρή άμυνα. Αλλά δυστυχώς, οι Γερμανοί ήταν δυνατοί. Ωστόσο, τα τανκς τους "Panther", "Tiger", και ειδικά "Lion" δεν είναι αρκετά τέλεια.
  Χρησιμοποιούνται επίσης Ferdinands, τα μηχανήματα είναι επίσης αληθινά ζώα. Και έτσι η γροθιά σοκ των Ναζί πήγε στην επίθεση στις 5 Ιουλίου 1943. Οι Ναζί προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά μια ισχυρή άμυνα βρίσκεται στο δρόμο τους. Επιπλέον, το πυροβολικό προκάλεσε ένα προληπτικό, αν και όχι πολύ αποτελεσματικό, χτύπημα πυροβολικού στον εχθρό.
  Μετά από αυτό, οι Ναζί πήγαν στην επίθεση και μπόρεσαν να σφηνωθούν αισθητά στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Οι Ναζί έχουν περισσότερες δυνάμεις και κυριαρχούν στον αέρα. Η Μασσαλία, έχοντας καταρρίψει περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Και πριν από αυτό, ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν και προχωρούσαν, μέσω της σοβιετικής άμυνας. Σαν ξυλοκόπος κινούνταν το τανκ "Λεβ", το πιο ισχυρό εχθρικό μαστόδοντο από άποψη πανοπλίας και όπλων, βάρους ενενήντα τόνων. Και καταλαβαίνει τους Φερδινάνδους, έδρασαν με τρομακτική δύναμη εδώ.
  Αλλά η άμυνα του Κόκκινου Στρατού ήταν δυνατή και δεν ήθελε να υποχωρήσει. Οι Ναζί προχώρησαν αργά και υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Όμως στον αέρα είχαν την πρωτοβουλία. Και το Focke-Wulf είναι ένα αποτελεσματικό μηχάνημα, όταν χρησιμοποιείται σωστά. Και επίμονος και με ισχυρά όπλα. Σταδιακά, οι Ναζί πλησίασαν το Voronezh. Όμως τους πήρε δύο μήνες για να το κάνουν. Τελικά λαχανιασμένος και θανάσιμα κουρασμένος, ο Φριτς σταμάτησε όταν πλησίασαν τον ποταμό Ντον. Είχαν μεγάλες απώλειες σε εξοπλισμό, ειδικά μεταξύ των Panthers και των T-4 και T-3. Οι "Τίγρεις" και οι "Λιοντάρια" υπέφεραν κάπως λιγότερο. Αλλά πολλά τανκς Lev χάλασαν επιπόλαια.
  Έγινε μια παύση και οι Ναζί αναπλήρωσαν τη ζημιά. Ο Στάλιν ήλπιζε να πάρει την πρωτοβουλία τον χειμώνα. Το ME-309 εμφανίστηκε στον αέρα στη σειρά, το οποίο, χάρη στην υψηλή ταχύτητα και τα ισχυρά όπλα του, έγινε βασικό πρόβλημα για τη σοβιετική αεροπορία. Όπως το Yu-288. Ήρθε αργά το φθινόπωρο και άρχισε να πέφτει χιόνι. Ο Κόκκινος Στρατός ξεκίνησε μια αντεπίθεση στην κατεύθυνση του Voronezh, και στο κέντρο, καθώς και στη χερσόνησο Taman.
  Το χειμώνα, πολλά θα μπορούσαν να κερδηθούν πίσω. Αλλά απροσδόκητα, η Ιαπωνία μπήκε στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Ο χερσαίος στρατός της ήταν πολύ μεγάλος. Έχοντας κερδίσει πολλές νίκες, ο σαμουράι λαχταρούσε να εκδικηθεί το Khalkhin Gol.
  Και μια μάχη κολοσσιαίων διαστάσεων εκτυλίχθηκε. Επίθεση στο Βλαδιβοστόκ, επιθετική σε Primorye και Μογγολία.
  Ο Στάλιν ανέστειλε την επίθεση προς την κατεύθυνση Taman, και στο κέντρο, και προσπάθησε να σπάσει μόνο στο Voronezh. Οι Ναζί εκεί, ωστόσο, κράτησαν με επιμονή. Είχαν πολλή δύναμη.
  Εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι στον ουρανό. Επιπλέον, η Ιαπωνία παρέσυρε επίσης μέρος της αεροπορίας. Άρα δεν υπήρξε νίκη.
  Οι Σαμουράι μπόρεσαν να αποκλείσουν το Βλαδιβοστόκ και να καταλάβουν μέρος της Μογγολίας. Εκεί όμως τελείωσε η επιτυχία τους. Από την άλλη, όμως, οι Γερμανοί μπόρεσαν να επιβιώσουν τον χειμώνα και να αποφύγουν την ήττα, όπως συνέβη στα σαράντα πρώτο και σαράντα δεύτερο χρόνια. Και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.
  Τον Μάιο, οι Ναζί αναπλήρωσαν τις δυνάμεις τους. Είχαν ένα μαχητικό αεροσκάφος ME-262 στη σειρά που δεν είχε αντίστοιχο. Και η Μασσαλία κατέρριψε χίλια αεροπλάνα. Για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη, του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από φύλλα δρυός πλατίνας και διαμάντια. Και για χίλια Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Η Μαρσέιγ έγινε έτσι ο σούπερ άσος όλων των εποχών και των λαών.
  Αλλά η ΕΣΣΔ δεν το κάνει πιο εύκολο. Στα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί επανέλαβαν την επίθεσή τους. Αλλά τα στρατεύματά τους προχώρησαν πολύ αργά. Η ΕΣΣΔ χρησιμοποίησε τα νέα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2, τα οποία δημιούργησαν κάποια προβλήματα στους Ναζί. Οι Γερμανοί "Τίγρεις" -2 και "Πάνθηρας" -2 έγιναν η κύρια δύναμη. Το "Lion" και το "Maus" διακόπηκαν. Αντί για το Maus, άρχισε να αναπτύσσεται το E-100, ένα άρμα νέας γενιάς. Με συμπαγή διάταξη, χαμηλή σιλουέτα, μεγάλες γωνίες κλίσης της θωράκισης, πιο τέλειο και ελαφρύτερο πλαίσιο. Με τα μηχανήματα της σειράς "Ε" συνδέθηκε σημαντική ελπίδα. Και μια πολύ κολοσσιαία δύναμη. Οι μάχες είναι πολύ βάναυσες. Οι Γερμανοί κατάφεραν να απωθήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα πέρα από το Ντον μέσα σε τρεις μήνες. Αλλά δεν έχουν καταφέρει τίποτα περισσότερο.
  Η Ιαπωνία βρισκόταν σε πόλεμο με την Αμερική και το καλοκαίρι περιορίστηκε μόνο στην καταιγίδα του Βλαδιβοστόκ και του Khabarovsk. Οι Σαμουράι κατέλαβαν το Khabarovsk, αλλά όχι το Βλαδιβοστόκ. Και στη Μογγολία, οι σαμουράι έκαναν μικρή πρόοδο.
  Τον χειμώνα του 1945, οι Αμερικανοί ήταν ακόμη σε θέση να νικήσουν την Ιαπωνία και να την διώξουν από τον Παναμά. Και η πορεία του πολέμου πήγε διαφορετικά.
  Το χειμώνα του 1945, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στο κέντρο, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις άμυνες των Ναζί. Τον Μάρτιο, οι Γερμανοί προχωρούσαν ήδη στο νότο, αλλά σημείωσαν μικρή πρόοδο.
  Τον Μάιο, οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν στη Μόσχα, αλλά δεν πέτυχαν αξιοσημείωτη επιτυχία και σε δύο μήνες επίμονων μαχών προχώρησαν τριάντα ή σαράντα χιλιόμετρα.
  Στις μάχες συμμετείχαν αυτοκινούμενα πυροβόλα της σειράς Ε. Ήταν ελαφριά και ακόμα ατελή. Το τανκ Ε-50 με σειριακή παραγωγή καθυστέρησε. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, ειδικά τα βομβαρδιστικά, έγιναν πρόβλημα για την ΕΣΣΔ. Στον ουρανό ενισχύθηκε η υπεροχή των Ναζί. Η Μασσαλία κατέρριψε δύο χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη, έναν σιδερένιο σταυρό με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Το καλοκαίρι, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να κάνουν ξανά κάτι. Αλλά δεν λειτούργησε ... Μέχρι το τέλος του έτους, η πρώτη γραμμή ήταν ανενεργή.
  Ήρθε το 1946.... Οι Γερμανοί είχαν ντίσκο, αλλά ήταν ακριβές, δύσκολες στην κατασκευή και παρά το άτρωτο λόγω του ρέοντος στρωτή τζετ, οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν. Άρα δεν έδωσε καθοριστικό πλεονέκτημα. Αλλά στη σειρά ME-262 X, ένα πολύ δυνατό μαχητικό με σκουπισμένα φτερά. Και ME-1100 με μεταβλητά φτερά σάρωσης. Και TA-283 με εκτεταμένη άτρακτο. Τόσο το Yu-287 όσο και το TA-500 είναι εξακινητήρια αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και πολλή άλλη τεχνολογία.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να υστερεί ως προς αυτό, και στον ουρανό οι Ναζί έχουν μια πλήρη πρωτοβουλία.
  Το τανκ Ε-50 τελικά μπήκε στη σειρά και το Ε-75. Τα μηχανήματα έλαβαν μια σφιχτή διάταξη και αποδείχθηκαν ελαφρύτερα. Το E-50 ζύγιζε μόνο πενήντα τόνους με κινητήρα 1200 ίππων και ισχυρότερη θωράκιση. Το E-75 ζύγιζε εβδομήντα πέντε τόνους, με πολύ πιο παχιά και κεκλιμένη θωράκιση από το Tiger-2, ισχυρό οπλισμό και κινητήρα 1.500 ίππων.
  Οι Γερμανοί στα τέλη Μαΐου εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Μόσχας. Αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν στη γραμμή άμυνας Mozhaisk και εκεί έτρεξαν σε μια σφιχτή και απελπισμένη άμυνα.
  Η κατάσταση περιπλέχθηκε από την επίθεση της Ιαπωνίας στη Σιβηρία. Αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Ο πόλεμος είναι πολύ σκληρό πράγμα. Και έτσι τα σοβιετικά στρατεύματα εξακολουθούσαν να κρατούν τη Μόσχα.
  Ο χειμώνας πέρασε σε μάχες. Ήρθε το έτος 1947 ... Οι Γερμανοί προσπάθησαν πάλι να προχωρήσουν την άνοιξη. Οι δεξαμενές της σειράς E τους ήταν αξιοπρεπείς. Η ΕΣΣΔ πήγε στις σειρές IS-4 και IS-7. Αλλά και πάλι σε μικρές μερίδες. Και εμφανίστηκε το τανκ T-54, αλλά και πάλι σε μικρές ποσότητες. Και δεν υπήρχε ακόμα τζετ αεροσκάφος.
  Οι Ναζί προχωρούσαν στο νότο. Έφτασαν το κύριο χτύπημα προς την κατεύθυνση του Καυκάσου. Και κατάφεραν να πετύχουν. Έσπασαν το μέτωπο... Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο. Οι Οθωμανοί τελικά ξεπέρασαν τον δισταγμό. Επιπλέον, οι σύμμαχοι με το Τρίτο Ράιχ δεν έχουν κάνει πόλεμο εδώ και πολύ καιρό.
  Αλλά η Ιαπωνία άρχισε ξεκάθαρα να χάνει ... Αλλά παρ 'όλα αυτά, οι σαμουράι εξαπέλυσαν μια επίθεση το καλοκαίρι στη Σιβηρία. Και ως αποτέλεσμα, οι Ναζί κατάφεραν να ανακαταλάβουν τον Καύκασο. Μέχρι τα τέλη του 1947 το είχαν κόψει από τη στεριά. Και την άνοιξη του 1948, τελικά το κατέλαβαν.
  Σε αυτή την κατάσταση, ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή με οποιονδήποτε όρο.
  Έχοντας λάβει το λάδι του Καυκάσου και τα σιτηρά της Ουκρανίας, τον άνθρακα του Ντονμπάς, ο Χίτλερ αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά του Στάλιν, αλλά με πολύ δύσκολες συνθήκες.
  Η ΕΣΣΔ επέστρεψε αιχμαλώτους, μετέφερε εξοπλισμό στο Τρίτο Ράιχ και ανέλαβε να πληρώσει ένα βαρύ και τεράστιο φόρο τιμής σε πρώτες ύλες και χρυσό.
  Μεγάλες ήταν και οι εδαφικές απώλειες. Εκτός από το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει, έπρεπε να εγκαταλείψουν το Λένινγκραντ και το Μούρμανσκ, και τη χερσόνησο της Καρελίας και το Αρχάγγελσκ.
  Ο Στάλιν, σφίγγοντας την καρδιά του, συμφώνησε σε αυτό. Και υπογράφηκε συνθήκη ειρήνης.
  Το Τρίτο Ράιχ ανακήρυξε τον εαυτό του νικητή και στράφηκε προς τη Δύση.
  Ήδη το φθινόπωρο του 1948, οι ναζιστικές ορδές κινούνταν σε όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το μεγαλύτερο μέρος της μαύρης ηπείρου και ολόκληρη η Μέση Ανατολή καταλήφθηκαν.
  Και την άνοιξη του 1949 κατακτήθηκε και το νότιο τμήμα της Αφρικής. Τα γερμανικά υποβρύχια υπεροξειδίου του υδρογόνου έγιναν τα πιο ισχυρά στον κόσμο και τα αεροσκάφη και οι δισκέτες τους ήταν εντελώς απαράμιλλα. Επιπλέον, το 1949, οι Ναζί διέθεταν πυραμιδικές δεξαμενές, τις οποίες τα συμμαχικά όπλα δεν μπορούσαν να διαπεράσουν από καμία γωνία.
  Και έτσι, το καλοκαίρι του 1949, έγινε η απόβαση στη Βρετανία. Η Μασσαλία για το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε πέντε χιλιάδες έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τώρα οι ΗΠΑ είναι μόνες... Ο Τρούμαν πρόσφερε ειρήνη στον Χίτλερ με οποιονδήποτε όρο. Ο Φύρερ το απέρριψε αυτό. Το 1950, οι Γερμανοί πέρασαν από την Ισλανδία και τον Καναδά και πλησίασαν τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Βορρά.
  Το 1951 ξεκίνησαν οι μάχες στην ίδια την Αμερική. Οι Γερμανοί έσπασαν μαζί με τους Ιάπωνες τόσο από το Μεξικό όσο και από τον Καναδά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν την κατάλληλη τεχνολογία για να αντισταθούν στους Ναζί. Οι πυραμιδικές δεξαμενές του Τρίτου Ράιχ δεν είχαν ίσο, και έσπασαν κάθε άμυνα.
  Και η μια αμερικανική πόλη μετά την άλλη έπεφτε... Στις 30 Ιανουαρίου 1052, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν κατά του Τρίτου Ράιχ. Και η κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο οξεία.
  Ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953. Και στις 20 Απριλίου 1953 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο φεγγάρι. Όπως ήταν φυσικό, οι Γερμανοί πέταξαν. Και είναι πολύ ωραίο. Και η πτήση ήταν υπέροχη.
  Ήρθε όμως η ώρα της ειρήνης και της πέψης των κατακτήσεων. Και έτσι ξεκίνησε ο αποικισμός άλλων χωρών και ο σχηματισμός της αυτοκρατορίας του Χίτλερ. Το 1959, στις 20 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα για τη μετατροπή του Τρίτου Ράιχ σε μοναρχία και αυτοκρατορία, με αυτοκράτορα Αδόλφο Χίτλερ. Και στην ΕΣΣΔ κυβέρνησε ο Μπέρια. Πήρε την εξουσία, γιατί χρειαζόταν ένα σταθερό χέρι, και το πιο σημαντικό, χρειάζονταν τάξη στην εξαθλιωμένη και κατεστραμμένη από τον πόλεμο και τις επανορθώσεις ΕΣΣΔ.
  Και στις 20 Απριλίου 1960 ξεκίνησε η πτήση του πρώτου ανθρώπου στον Άρη. Και ήταν πολύ ωραίο. Όμως ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1961. Και τη θέση του πήρε ο γιος που αποκτήθηκε με τεχνητή αναπαραγωγή Wolf. Επίσης αυτοκράτορας και πολύ νέος.
  Και ο Wolf πήρε την απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να ξεκινήσει έναν πόλεμο με την Ιαπωνία. Λένε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μεγάλες αυτοκρατορίες στον πλανήτη Γη, αλλά μόνο μία.
  Λοιπόν, ο Μπέρια πήρε το μέρος του Τρίτου Ράιχ. Λένε, μάλιστα, πόσο μπορείς να κάθεσαι στον κουβά. Η Ιαπωνία κατέκτησε μέρος της Άπω Ανατολής και το Primorye από τη Ρωσία. Και αυτό είναι γενικά δυσάρεστο και άγριο.
  Ο Wolf ήταν ο πρώτος που δήλωσε ότι η ΕΣΣΔ μπορούσε να ανακτήσει το Primorye, μέρος της Σιβηρίας, και τη Σαχαλίνη, καθώς και την κορυφογραμμή Kuril, αλλά όχι περισσότερο. Ο Μπέρια ήταν μια χαρά με αυτό. Και η ΕΣΣΔ ξεκίνησε τον πόλεμο.
  Είχε τα κύρια άρματα μάχης T-54 και T-55, και IS-10 και IS-12. Οι Γερμανοί έχουν πολύ πιο προχωρημένο: πυραμιδικό. Και αυτό είναι, φυσικά, μια σοβαρή αξίωση για νίκη.
  Η Ιαπωνία, από την άλλη, υστερούσε σε σχέση με την ΕΣΣΔ στην τεχνολογία. Στον θρόνο των Ιαπώνων βρίσκεται ο ίδιος αμετακίνητος Αυτοκράτορας Χιροχίτο. Και φυσικά θέλει και εξουσία σε όλο τον κόσμο. Αλλά οι Ναζί είναι πιο αδύναμοι.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1961. Ο Χίτλερ προετοιμαζόταν για πόλεμο με τους Ιάπωνες, ήθελε επίσης πλήρη εξουσία σε όλο τον κόσμο. Αλλά ο Γουλφ ήταν μπροστά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Αδόλφος ο Πρώτος και ο Μέγας δεν είχαν χρόνο. Και άρχισε ένας μεγάλος και σκληρός πόλεμος.
  Η ζυγαριά δονήθηκε με μεγάλη δύναμη.
  Οι Γερμανοί από την αρχή, έχοντας πιο προηγμένη τεχνολογία, πήραν την πρωτοβουλία. Αλλά οι Ιάπωνες πολέμησαν πολύ ηρωικά. Αλλά τους πρώτους τρεις μήνες, οι Γερμανοί και ο στρατός της ΕΣΣΔ μπόρεσαν να προχωρήσουν αισθητά βαθιά στην Ιαπωνική Αυτοκρατορία και να συλλάβουν πολλά.
  Οι μάχες συνεχίστηκαν με διαφορετική επιτυχία, αλλά περισσότερο υπέρ των Ναζί. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν όλο και πιο μακριά. Και αυτή ήταν η κολοσσιαία και απαράμιλλη επιτυχία τους. Οι πυραμιδικές δεξαμενές τους ήταν κατασκευασμένες από ένα ειδικό είδος πλαστικού και έσπαζαν κάθε άμυνα. Και δεν υπήρχε έλεος για την Ιαπωνία.
  Το IS-12 ήταν ένα τανκ βάρους πενήντα τόνων και καλά προστατευμένο στο μέτωπο, με πυροβόλο 122 χιλιοστών, αλλά μήκους 60 EL. Και κατατρόπωσε τρομερά τον εχθρό.
  Ο ιαπωνικός στρατός είναι ξεπερασμένος και χάνει. Μετά από αρκετούς μήνες μάχης, το ένα τρίτο της αυτοκρατορίας των Σαμουράι αιχμαλωτίστηκε.
  Και μέχρι το τέλος του 1961, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου είχε χάσει σχεδόν το ήμισυ της επικράτειάς της.
  Έφτασε το έτος 1962 ... Οι Γερμανοί και η ΕΣΣΔ συνεχίζουν την επίθεση τους ... Ο Μπέρια βρίσκεται σε άνοδο. Πάλι μάχες και νίκες. Ένα χρόνο αργότερα, στις 20 Απριλίου 1962, περισσότερα από τα δύο τρίτα της ιαπωνικής αποικιακής αυτοκρατορίας είχαν ήδη καταληφθεί. Και ο πόλεμος συνεχίζεται.
  Ο στρατός της ΕΣΣΔ πολεμά με ηρωισμό ....
  Τώρα προσγειώθηκαν στο οξύ Χοκάιντο... Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1962, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε. Και αυτός ο πόλεμος τελείωσε.
  Ο Λύκος ο πρώτος, έγινε μεγάλος και παγκόσμιος αυτοκράτορας. Και πάλι είναι καιρός να χωνέψουμε τις αιχμαλωτισμένες αποικιακές κτήσεις.
  Γερμανικές πτήσεις σε διαφορετικούς πλανήτες. Το 1965 στην Αφροδίτη. Το 1967 στον Ερμή. Και το 1968 στους δορυφόρους του Δία.
  Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τον Wolf the first.Το 1971 επισκέφτηκαν και τους δορυφόρους του Κρόνου. Και το 1971, στις 20 Απριλίου, ο Λύκος ο Πρώτος επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Αποφάσισε να συλλάβει την τελευταία δύναμη στον πλανήτη Γη που δεν ήταν ακόμη υποταγμένη σε αυτόν.
  Ο Μπέρια κυβερνούσε ακόμα την ΕΣΣΔ. Ήταν εβδομήντα δύο, ή ούτε καν.
  Και τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ κατέκτησαν το έδαφος. Το κύριο πλήγμα δόθηκε προς την κατεύθυνση της Μόσχας, την οποία ο Χίτλερ δεν κατάφερε ποτέ να λάβει.
  Αλλά μέχρι στιγμής, φυσικά, όλα πήγαιναν υπέρ του Τρίτου Ράιχ. Που έχει περισσότερες δυνάμεις και τανκς.
  Μα κακή τύχη, έφτασαν τα σοβιετικά στρατεύματα, και ας αλωνίσουμε τους Ναζί, με τρομερή δύναμη.
  Επιστρέφει στη δράση ο Oleg Rybachenko. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Στο αγόρι συγγραφέα υπενθυμίζεται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Είναι σαφές ότι μια τέτοια ομάδα θα καταστρέψει τους Ναζί, ακόμα κι αν το Τρίτο Ράιχ κατέλαβε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και άρχισε να εγκαθίσταται σε άλλους πλανήτες!
  
  OLEG RYBACHENKO ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Oleg Rybachenko έλαβε την αθανασία ως δώρο, αλλά πρέπει να το επεξεργαστεί, έχοντας υπηρετήσει στον ρωσικό στρατό για εκατό χρόνια. Αλλά από την άλλη, βοηθά τη Ρωσία να κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία, σώζει τον ναύαρχο Μακάροφ και καταφέρνει πολλά υπέροχα κατορθώματα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, με τη θέληση των Ρώσων θεών, μετατράπηκε σε αγόρι, αλλά όχι απλό, αλλά αθάνατο. Και στάλθηκε για να εκτελέσει μια αποστολή στο Port Arthur - προστατεύοντας τη Ρωσία εκεί. Και μετατράπηκε σε ένα παιδί που φαινόταν περίπου δέκα ετών, αλλά εξαιρετικά γρήγορο - πιο γρήγορο από τσίτα και άτρωτο σε όλα τα είδη όπλων. Ως αγόρι δέκα ετών, θα υπηρετήσει την τσαρική Ρωσία για εκατό χρόνια, και στη συνέχεια θα φτάσει τα δεκαέξι και θα διατηρήσει την αθανασία για να είναι ο κύριος της μοίρας του, αλλά από καιρό σε καιρό εκτελώντας αποστολές κατ' εντολή των Ρώσων Θεών- απομίμηση.
  Και η ενσάρκωσή του είχε αμέσως αντίκτυπο στην πορεία της ιστορίας.
  Για δέκα χρόνια, ο Oleg Rybachenko, σύμφωνα με τα πρότυπα των αρχών του εικοστού αιώνα, δεν φαινόταν τόσο μικρός και έγινε αμέσως δεκτός στο στρατό. Επιπλέον, το αγόρι λύγισε εύκολα και ίσιωνε με τα δάχτυλά του, πρώτα με τα χέρια του και μετά με τα ξυπόλυτα πόδια του, μια χάλκινη δεκάρα. Αυτό που έκανε εντύπωση.
  Αρχικά, το αγόρι κατάφερε να σώσει τον ναύαρχο Makarov από το θάνατο. Το αγόρι το έκανε πολύ απλά, μπήκε στο Petropavlovsk την ημέρα της μοιραίας εξόδου στη θάλασσα. Και πήδηξε επιπόλαια στο τιμόνι, και σπρώχνοντας τον ναύτη, γύρισε το πλοίο.
  Ωστόσο, αυτό δεν εκτιμήθηκε. Και η μέση ήταν σαράντα βλεφαρίδες για τέτοια αυθάδεια.
  Ευτυχώς όμως ο ναύαρχος δεν πέθανε.
  Ωστόσο, άρχισε η πολιορκία του Πορτ Άρθουρ. Οι Ιάπωνες είχαν ακόμα ένα πλεονέκτημα στη θάλασσα και ο στρατηγός Partridge ήταν πολύ αναποφάσιστος.
  Αλλά ο διοικητής του Πορτ Άρθουρ πέθανε, όντως τραυματίστηκε στο κεφάλι στην πραγματική ιστορία, αλλά μερικά χιλιοστά από ένα θραύσμα πέρασαν πιο κοντά στον εγκέφαλο. Και ο Oleg Rybachenko, γνωρίζοντας την ιστορία, απλώς χτύπησε ανεπαίσθητα την παλάμη του στον κρόταφο του στρατηγού και ένα θραύσμα χτύπησε τον εγκέφαλο και τον σκότωσε. Με λίγα λόγια, ο προδότης που παρέδωσε την ακρόπολη πέθανε και τη θέση του πήρε ο Kondratenko, ο ήρωας της υπεράσπισης του Port Arthur.
  Ο νέος διοικητής, για να ενισχύσει την άμυνα του φρουρίου, απέλυσε όλους τους ναύτες και το πυροβολικό των πλοίων στην ακτή και αφόπλισε τη μοίρα, αλλά οχύρωσε το Πορτ Άρθουρ.
  Ο ναύαρχος Makarov ήταν σε πλήρη αλληλεγγύη μαζί του σε αυτό. Επιπλέον, ο ρωσικός στόλος απέτυχε να πάρει την πρωτοβουλία στη θάλασσα σε αυτή την ιστορία.
  Ως αποτέλεσμα, η ακρόπολη προστατεύτηκε πλήρως, συν τις επιδέξιες ενέργειες του διοικητή Kondratenko. Η άμυνα άντεξε καλά. Ο Kondratenko ενίσχυσε εγκαίρως την άμυνα του φρουρίου Vysoky και οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να το πάρουν.
  Επιπλέον, Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο, ξυπόλητο αγόρι πάλεψε σαν τιτάνας σε κάθε κρύο. Και κατέπληξε τους πάντες με την εκπληκτική του ακρίβεια.
  Το αγόρι πήδηξε πάνω στο πολυβόλο και, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές, παιδικές φτέρνες του, στόχευσε το όπλο. Και άρχισε να σκαρφίζεται. Και ούτε μια σφαίρα δεν πήγε χαμένη. Οι σαμουράι κόπηκαν κυριολεκτικά σε τάξεις.
  Ο Όλεγκ, αυτό το αιώνιο αγοροκόριτσο, χτύπησε τον εαυτό του με ενθουσιασμό και βουίζει επιθετικά, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Είμαι ένα αγόρι γεννημένο τον Νοέμβριο
  Στη διαστημική εποχή, τη θυελλώδη εποχή...
  Bloom τσαρική Ρωσία στη γη,
  Πιστέψτε με, εμείς οι Κάντετ δεν είμαστε ανάπηροι!
  
  Ο μεγάλος Θεός Svarog με έστειλε,
  Υπηρετήστε την Πατρίδα με καρδιά και ψυχή...
  Για εμάς, τελικά, ο Παντοδύναμος Λευκός Θεός -
  Θα αντεπεξέλθουμε, πιστέψτε με τον Σατανά!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μας, πιστέψτε
  Που είναι το μοναδικό στον κόσμο...
  Αν και ένα πολύ δραστήριο θηρίο επιτέθηκε,
  Υπάρχει μια θέση για εμάς τους Ρώσους στον πλανήτη!
  
  Πανίσχυρη χώρα χωρίς όρια
  Την οποία κυβερνά ο σοφότερος βασιλιάς...
  Μας δόθηκε για πάντα από τον Kin -
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, ας χαθεί ο Κάιν!
  
  υπερασπίζομαι γενναία τον Πορτ Άρθουρ,
  Πολέμησε αγόρι και ξυπόλητος στο κρύο,
  Πιστέψτε με, οι Ιάπωνες δεν λύγισαν,
  Τα κορίτσια άπλωσαν τις πλεξούδες τους!
  
  Το αγόρι κόπηκε με ένα πολυβόλο αμέσως,
  Κόρεψε ένα απόσπασμα άγριων σαμουράι...
  Και χτυπάει κίτρινο ακριβώς στο μάτι
  Είμαστε οι πρωτοπόροι του κακού θα γίνει κομμάτια!
  
  Ας πετύχουμε τον κομμουνισμό για πάντα
  Οι τσάροι της Ρωσίας έχουν έναν ένδοξο δρόμο.
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Προς δόξα του θρυλικού Svarog!
  
  Πιστεύουμε ότι θα υπερασπιστούμε την Πατρίδα,
  Παλεύω σε ένα μεγάλο, ψηλό βουνό...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο ίδιος ο Λόρδος Perun έχει καθαρά μάτια!
  
  Είμαι για την Πατρίδα μας μέχρι τέλους,
  Πιστέψτε με, θα πολεμήσω πολύ γενναία...
  Ο Τσάρος Νικόλαος αντικατέστησε τον πατέρα μου,
  Θα κρεμάσουμε τον Ιούδα σε ασπέν!
  
  Η Ρωσία είναι απλώς ένα ιδανικό
  Χώρα αγίων και σοφών ανθρώπων του κόσμου....
  Ονειρευόμουν να βρω τη δόξα σε αυτό, αγόρι,
  Και έκανε τον Άρη και τον Χριστό είδωλο!
  
  Πιστεύω ότι η Lada μητέρα των θεών,
  Ποια αγάπη του σύμπαντος δίνει...
  Χρειαζόμαστε επιπλέον λόγια για την προσευχή,
  Παναγία η Παναγία για πάντα!
  
  Τσάρος Νικόλαος θα σε βοηθήσουμε,
  Για να νικήσετε τους Ιάπωνες πιστέψτε το σκληρό ...
  Τα εγγόνια του Σβάρογκ, είμαστε γιοι του τοκετού,
  Και in rati, πιστεύουμε cool docks!
  
  Και εδώ το γιγάντιο αγόρι παλεύει,
  Ποια πολυβόλα κόβει ο Ράτι...
  Ο Κύριος είναι πάντα ένα μαζί μας,
  Το χτύπημα του Χριστού φυσάει πραγματικά τα σύννεφα!
  
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ιάπωνες;
  Δεν μπορείς να κατακτήσεις το Πορτ Άρθουρ...
  Θα δημιουργήσουμε τον ρωσικό κόσμο παντού,
  Και θα υπάρχει μια φιγούρα Lada με χρυσό!
  
  Γιατί ο βασιλιάς θα είναι πιστός για πάντα,
  Θα σώσουμε αυτόν και την Αγία Πατρίδα...
  Κάτω από τη σκιά του δικέφαλου οικόσημου,
  Θα κάνουμε τη Victoria cool!
  
  Στη Ρωσία, κάθε αγόρι είναι ήρωας,
  Θα φυσήξει με ένα σπαθί, παίζοντας τον μισό πλανήτη ...
  Μην κλέβετε κορίτσια στο yasyr σας,
  Είθε τα έργα μας να είναι δοξασμένα!
  
  Ναι, η Ρωσία έχει πρωτοπόρους,
  Ότι η κόκκινη γραβάτα ήταν σφιχτά δεμένη...
  Κρατάμε δικαιοσύνη, συνείδηση, τιμή,
  Και βλέπουμε κομμουνισμό, ο ήλιος έδωσε!
  
  Και τώρα απωθήσαμε την ορδή,
  Και υπερασπίστηκαν το φρούριο του Πορτ Άρθουρ ...
  Ο Σβάρογκ είπε: Θα δεχτώ τους νεκρούς,
  Στον παράδεισο τα κορίτσια περιμένουν να γίνουν φιγούρα!
  Τραγουδώντας, το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σκίζοντας τον σαμουράι.
  Παρεμπιπτόντως, η χειροβομβίδα ήταν φτιαγμένη από πριονίδι και είχε μεγάλη καταστροφική δύναμη. Έτσι οι Ιάπωνες δεν μπορούν να του αντισταθούν.
  Oleg Rybachenko, έγραψε και τραγούδησε:
  Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος,
  Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και η προσφορά του στην άμυνα ήταν πολύτιμη. Και ο ναύαρχος Μακάροφ έδειξε την ικανότητά του στη στεριά.
  Επιπλέον, οι Ρώσοι είχαν περισσότερα εφόδια και προμήθειες, χάρη στην επιδεξιότητα του θρυλικού στρατηγού.
  Και το γεγονός ότι η ρωσική μοίρα του Τόγκο χτυπήθηκε πολύ πιο σημαντικά.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οι σαμουράι είχαν εξαντληθεί στις επιθέσεις. Τον Ιανουάριο, υπήρξε μια ηρεμία που προκλήθηκε από την προσπάθεια του Kuropatkin να απελευθερώσει τον αποκλεισμό, αλλά όχι πολύ επιτυχημένη.
  Τον Φεβρουάριο, η επίθεση αποκρούστηκε ξανά και πάλι με μεγάλες απώλειες για τους Ιάπωνες.
  Κατά τη διάρκεια της άμυνας, το αγόρι Oleg Rybachenko συμπεριφέρθηκε ηρωικά. Την εποχή της έναρξης της πολιορκίας, αυτό το παλιόπαιδο ήταν μόλις δέκα ετών εμφανισιακά. Το παιδί πάλεψε στο ίδιο επίπεδο με τους ενήλικες και πήγε σε αναγνώριση.
  Έδειχνε πολύ γενναίος και μαχητικός. Και η άμυνα κράτησε.
  Και το αγόρι, αποκρούοντας μια άλλη επίθεση, σκότωσε εκατοντάδες σαμουράι από ένα πολυβόλο και μην τους επέτρεψε να πάρουν το Όρος Υψηλό. Την ίδια στιγμή, το αγόρι τραγούδησε ξανά με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Ο Τσάρος Νικόλαος είναι τώρα ένας μεγάλος μονάρχης,
  Εσύ Λένιν δεν θα έχεις ευκαιρία για εξουσία...
  Θα σταματήσουμε τις ορδές των άγριων Ιαπώνων,
  Σκίστε τον επιτιθέμενο στο στόμα της Ρωσίας!
  
  Είθε η Ρωσία να κυριαρχεί για πάντα στο σύμπαν,
  Σε αυτό, ο πανίσχυρος, τρομερός Τσάρος Νικολάι ...
  Μπορούμε να χτυπήσουμε τον εχθρό με ένα σπαθί,
  Για αυτό παλεύεις και τολμάς!
  
  Το μεγαλείο της Ρωσίας στο σύμπαν,
  Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τους Ρώσους...
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη,
  Θα διώξουμε τους εχθρούς από την Πατρίδα!
  
  Στο όνομα της ιερής μας Πατρίδας,
  Η Ρωσία θα κερδίσει τις μάχες...
  Και η δόξα των Ρώσων θα είναι άφθαρτη,
  Περνώντας εξετάσεις μόνο για πέντε!
  
  Δεν θα γονατίσουμε ποτέ
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ...
  Θα περάσουν πολλές ακόμη γενιές
  Και θα υπάρχει αιώνια ειρήνη στο σύμπαν!
  
  Ο Σβάρογκ θα έρθει μαζί με τον Ιησού,
  Θα αναστήσουν όλους τους νεκρούς αμέσως...
  Εξάλλου, η θεραπεία είναι η υψηλότερη τέχνη,
  Πατέρες των δυνατών Οκτώβρη θα γεννήσουν!
  
  Και ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Νικολάι και ο Πέτρος,
  Όλα τα χέρια μαζί θα σφίξουν και θα καταλάβουν...
  Ποια είναι η σημαία της Ρωσίας στο περήφανο σύμπαν,
  Οι εχθροί της Πατρίδας θα πεθάνουν και θα πεθάνουν!
  
  Ο Θεός να ευλογεί την υπηρεσία της Ρωσίας,
  Ανεβείτε στο υψηλότερο βάθρο...
  Svarog ο μεγάλος τρομερός μεσσίας,
  Πιστέψτε με, δεν έχω σταματήσει να αγαπώ τους στρατιώτες!
  
  Θα πιστέψουμε σύντομα ότι είμαστε πιο δυνατοί
  Σήκωσε τη ρωσική σημαία πάνω από τον πλανήτη...
  Ποιος θα γεννήσει μια υπέροχη ιδέα,
  Τραγουδάμε σε πεζογραφία και ποίηση!
  
  Πόσο καλό είναι όταν το αστέρι της Ρωσίας
  Πάνω ο κόσμος θα λάμπει σαν διαμάντι...
  Μετά από όλα, το αστέρι του ουρανού βελούδο ποτίστηκε,
  Και χτυπήστε τον αντίπαλο στο μάτι!
  
  Μην πιστεύετε αυτόν που λέει ότι είναι αδύναμοι,
  Ότι οι Ρώσοι τιτάνες δεν ταιριάζουν...
  Στο όνομα αυτού του ορθόδοξου κράτους,
  Πάρτε αυτό το αγόρι σε ένα άλογο!
  
  Και ορμούμε στη μάχη για τη δόξα του κόσμου,
  Να νικήσουμε γενναία στην Πατρίδα...
  Δεν μπορώ να το περιγράψω στον Σαίξπηρ
  Πόσο θα είναι δόξας ο στρατός μας!
  
  Η πατρίδα μας θα φτάσει στο βραβείο,
  Από όλους τους Θεούς του σύμπαντος ο καλύτερος όλων...
  Οι επισκέπτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην Πατρίδα μας,
  Αν έρθεις με καλοσύνη, δεν είσαι κακός!
  
  Αγαπήστε τον βασιλιά και τον Θεό Ιησού
  Και λατρεύετε τη Lada για αγάπη ...
  Μην είσαι δειλός στη μάχη,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Η ζωή θα είναι αιώνια, θυελλώδης και όμορφη,
  Υπάρχει ένα μέρος για να είναι όλοι γενναίοι...
  Το να μαλώνεις με έναν Ρώσο ιππότη είναι επικίνδυνο,
  Μην υπολογίζετε τότε έχετε προβλήματα!
  
  Αλλά σύντομα θα υπάρξει ειρήνη στο σύμπαν,
  Και το καλό θα νικήσει στο μεγαλείο...
  Θα είμαστε στην ευτυχία, ο παράδεισος αναλλοίωτος,
  Ο Κύριος θα δώσει ένα δυνατό φτερό!
  Με ένα τέτοιο τραγούδι, φυσικά, οι Ρώσοι στρατιώτες δεν μπορούσαν να χάσουν. Και το αγόρι εξολοθρευτής δεν έχασε. Και άλλοι πολεμιστές πυροβόλησαν με εκπληκτική ακρίβεια το ιαπωνικό βουνό Βυσόκαγια.
  Ήρθε ήδη ο Μάρτιος... Οι Ιάπωνες υποχώρησαν ξανά. Αιματηρή Κυριακή δεν έγινε στη Ρωσία, αφού ο Τσάρος Νικόλαος, από τότε που κράτησε ο Πορτ Άρθουρ, είχε καλή διάθεση και βγήκε στον κόσμο. Ο λαός του βασιλιά τον υποδέχτηκε επίσης με γιορτινή διάθεση και ζητωκραύγαζε ξέφρενα. Και όλα πήγαν καλά.
  Ο ρωσικός στρατός αναπληρώθηκε και γινόταν όλο και περισσότερο. Στα τέλη Μαρτίου, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά οι δυνάμεις του Κουροπάτκιν είχαν υπερβολική αριθμητική υπεροχή και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις.
  Και τα καλύτερα μέρη των σαμουράι του στρατηγού Νόγκα καθηλώθηκαν από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ. Αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες, οι Ιάπωνες υποχώρησαν. Αλλά και πάλι ο Κουροπάτκιν δίστασε.
  Στα τέλη Απριλίου ακολούθησε νέα επίθεση, η οποία όμως αποκρούστηκε και αυτή.
  Και ο Oleg Rybachenko, αυτό το γενναίο αγόρι συνέλαβε ακόμη και έναν Ιάπωνα συνταγματάρχη, με τη βοήθεια μιας παγίδας, φυσικά.
  Στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν μόνο μικρές αψιμαχίες και στην 25η μοίρα του Rozhdestvensky εισήλθε τελικά στο Port Arthur. Ο διάσημος ναύαρχος έφερε πενήντα ένα πλοία σε τρεις ωκεανούς ταυτόχρονα!
  Μετά από αυτό, η άμυνα έλαβε ενίσχυση. Και στις αρχές Ιουνίου, ακολούθησε η τελευταία επίθεση στο Port Arthur. Η επίθεση είναι απελπισμένη και σφοδρή. Και πάλι απωθήθηκε με τεράστιες απώλειες για τους Ιάπωνες. Ο τσάρος απομάκρυνε τελικά τον Κουροπάτκιν και διόρισε τον Λίνεβιτς. Στα μέσα Ιουλίου 1905, οι Ιάπωνες ηττήθηκαν τελικά. Και η ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, τελείωσε.
  Ο Kondratenko τιμήθηκε με το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Και έλαβε τον βαθμό του στρατάρχη. Στη συνέχεια, η μοίρα του Rozhdestvensky, μαζί με τον Port Arthur, με επικεφαλής τον ναύαρχο Makarov, νίκησαν τους Ιάπωνες στη θάλασσα. Επιπλέον, ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο πέθανε στη μάχη.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι διακρίθηκε και πάλι και κατέλαβε προσωπικά το θωρηκτό των Ιαπώνων. Μαζί του τσακώθηκαν και πολλά όμορφα, ξυπόλητα κορίτσια.
  Η πολεμική Natashka έδειξε τον εαυτό της ιδιαίτερα έντονα - ένα πραγματικό ηφαίστειο στη μάχη και ανίκητο.
  Και όταν ένα κορίτσι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τότε αυτό είναι μια κολοσσιαία καταστροφή και καταστροφή. Μια χειροβομβίδα άνθρακα και τόσο καταστροφική.
  Ένα αγόρι πρωτοπόρος επιτίθεται στους Ιάπωνες και τραγουδά ταυτόχρονα.
  Ο δικός μας θα είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός, πιστέψτε
  Η Ρωσία του Βασιλείου του Ροντ με τον Νικόλαο ...
  Και το θηρίο θα καταστραφεί
  Εμείς οι ιππότες των εχθρών θα τους κάνουμε κομμάτια τους πάντες!
  
  Πατρίδα μου, πίστεψε πάνω από όλα,
  Αφήστε τα αστέρια του κομμουνισμού να λάμψουν...
  Η επιτυχία συνοδεύει τους ιππότες,
  Είμαστε η επιτομή του αλτρουισμού!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που μπήκα στον πόλεμο,
  Απλά ένα ξυπόλητο αγόρι...
  Αλλά θα αλέσω τον αντίπαλο σε σκόνη,
  Και θα ξεκόψω αυτούς που είναι κόντρα στα κέρατα!
  
  Ιαπωνία γιατί πήγε σε εμάς
  Τόλμησες να αμφισβητήσεις τη Ρωσία...
  Και μπήκα στο μάτι με τακούνι,
  Svarog η αποστολή του μεγάλου Κυρίου!
  
  Αγαπήστε το Lada Mother She Gods,
  Γέννησε πολλά, λαμπερά και μεγάλα...
  Προς δόξα των γενναίων γιων του Γένους,
  Θα σταματήσουμε την επίθεση των άγριων εχθρών!
  
  Μην νικήσετε την Ιαπωνική κίτρινη Ρωσία,
  Ο ήρωάς μας στις μάχες είναι ανίκητος...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Όταν ο λαός και το βασιλικό σύστημα είναι ενωμένοι!
  
  Ω Νικολάι, θα σου δώσουμε
  Για την Αγία Ρωσία είμαστε μια εγγενής καρδιά ...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Ανοίγει την πόρτα του στο σύμπαν!
  
  Προς δόξα του Θεού Ρώσου Χριστού,
  Τραγουδάμε ύμνους για τη Ρωσία μας...
  Η αγάπη της Μαρίας, τόσο αγνή
  Τι αντικαθιστά το χυλό για τα παιδιά για μεσημεριανό γεύμα!
  
  Σε σένα Μαρία θα γυρίσω τα μάτια μου,
  Μαζί με τη Lada δίνετε αγάπη σε όλους...
  Αν και ο Διάβολος μας έχει ακονίσει το τσεκούρι,
  Η Θεά θα είναι μαζί μας στο αιώνιο φως!
  
  Όχι, ο ήλιος δεν θα σβήσει ποτέ
  Απεριόριστη Ανώτατη Ρωσία...
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Όλα το ακούνε κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  
  Σας τραγουδάμε τη Μητέρα του Θεού,
  Ψαλμοί και τραγούδια, κάθε στιγμή...
  Αν χρειαστεί να πάμε στη μάχη με ένα όπλο,
  Άλλωστε ο Στάλιν και ο Μέγας Λένιν είναι μαζί μας!
  
  Για την Πατρίδα, για τον Θεό, για την Πατρίδα,
  Εμείς τα αγόρια παλεύουμε με τον αντίπαλο...
  Να ξέρεις να μην είσαι καταραμένος ζυγός,
  Όταν ακονίζεται η ξιφολόγχη ενός Ρώσου στρατιώτη!
  
  Για τον τόπο μας, πρωτοπόρος στις μάχες,
  Ο Svarog κατάφερε να δοξάσει το πρόσωπο της αγάπης ...
  Κάτι βλέπουμε στα φωτεινά μας όνειρα
  Πού θα υμνούμε για πάντα τον Θεό του Ευγενικού!
  
  Με λίγα λόγια, οι Ιάπωνες είναι ήδη Χαν,
  Και ο Πορτ Άρθουρ δεν εγκατέλειψε τις μάχες ...
  Γι' αυτό η Πατρίδα μας δόθηκε από τον Θεό,
  Για να πολεμήσετε γενναία για τη Ρωσία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία, με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έπρεπε να παραχωρήσω τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Η Ρωσία εξασφάλισε ένα προτεκτοράτο πάνω από την Κορέα, τη Μαντζουρία, τον έλεγχο του Πορτ Άρθουρ. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε μια τεράστια αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου χρυσών γιεν στην τσαρική Ρωσία.
  Η νίκη ενίσχυσε τη θέση του Τσάρου Νικολάου Β'. Η Ρωσία επέκτεινε τα εδάφη της και η Zheltorossiya άρχισε να σχηματίζεται εις βάρος της εθελοντικής ένταξης σε κινεζικές περιοχές. Καμία Κρατική Δούμα - Η Ρωσία παρέμεινε απόλυτη μοναρχία, χωρίς κοινοβούλιο.
  Φυσικά, λόγω της νίκης και της πολιτικής σταθερότητας, η οικονομική ανάπτυξη ξεκίνησε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε όπως στην πραγματική ιστορία. Αλλά προχώρησε με μεγαλύτερη επιτυχία για τη Ρωσία. Στην οποία ο στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερος, μεταξύ άλλων χάρη στις μεταρρυθμίσεις του στρατάρχη Kondratenko, και η οικονομία είναι ισχυρότερη και η εξουσία του τσάρου είναι υψηλότερη.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε επίσης απελπισμένα και πολύ γενναία. Το αγόρι έτρεξε σαν μετεωρίτης. Έγραψε από ένα αυτοσχέδιο πολυβόλο στους Γερμανούς. Και μετά έτρεξε πιο γρήγορα από ένα κάρο με ένα πολυβόλο. Και επίσης συνέτριψε με ενθουσιασμό τον στρατό του Κάιζερ.
  Έμοιαζε με αγόρι περίπου δέκα ετών και τα γυμνά, παιδικά του πόδια πετούσαν αυτοσχέδιες, θανατηφόρες χειροβομβίδες από πριονίδι.
  Καθοδηγώντας μια εύστοχη φωτιά, το αγόρι βούιαξε με σιγουριά.
  Η πατρίδα μας είναι ιερή χώρα,
  Δόξα στην απέραντη Πατρίδα μας...
  Ο αντίπαλος Σατανάς δεν θα συντρίψει,
  Βλέπουμε, είμαστε μακρινές προσεγγίσεις!
  
  Η Πατρίδα μου θα ανθίσει
  Ο Τσάρος Νικόλαος υψώνεται πάνω από τον πλανήτη...
  Ανίκητος ρωσικός στρατός,
  Ας πλησιάσουμε τον Παντοδύναμο!
  
  Είμαι ένα απλό αγόρι πρωτοπόρος,
  Αλλά προικισμένος με μια άνευ προηγουμένου δύναμη ....
  Και θα δείξω σε όλους ένα δυνατό παράδειγμα,
  Για να μη σε ξέρουν σαν άθλια εξάδα!
  
  Πιστεύω μαζί σου, Κύριε Ιησού,
  Είσαι ο πιο δυνατός σε ολόκληρο το σύμπαν,
  Και σε προσεύχομαι μαζί με τη Lada,
  Να διευθύνει το κανάλι της δημιουργίας!
  
  Σύντομα θα είμαστε στον Άρη, πιστέψτε με
  Η χώρα μας θα κυβερνήσει τον πλανήτη...
  Και το θηρίο του κολασμένου Κάιζερ συνθλίβεται,
  Τα κατορθώματα των ιπποτών τραγουδιούνται στο τραγούδι!
  
  Το αγόρι τρέχει έναν πρωτοπόρο ξυπόλητο,
  Γυμνές γόβες γύρω από τα κορίτσια τρέχουν τριγύρω...
  Θα χτυπήσει τον Κάιζερ με τη γροθιά του,
  Άλλωστε οι ιππότες μας μιλάνε με τους θεούς!
  
  Δόξα στη Ρωσία, μεγάλη χώρα,
  Να ξέρετε ότι ο βασιλιάς θα αντέξει τον ιερό κομμουνισμό...
  Μη μας νικήσεις, πίστεψε τον Σατανά,
  Ο φασισμός ρίχτηκε στις στάχτες του Μπουντίν!
  
  Η πατρίδα μας δεν είναι πιο δυνατή στον κόσμο,
  Δεν υπάρχει Ρωσία στο σύμπαν πιο όμορφη ...
  Είμαι αετός, όχι κακό σπουργίτι,
  Θα φέρω χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους!
  
  Οδηγούμε με τόλμη στην κόλαση του εχθρού,
  Συντρίβουμε εύκολα τους αντιπάλους των Ναζί...
  Σύντομα θα κόψουμε τα κέρατα του Κάιζερ,
  Θα υπάρξει μια εποχή του φωτός των κομμουνιστών!
  Και τα κορίτσια επίσης τσακίζουν τους Γερμανούς, και τόσο περίφημα. Νοκ άουτ με τη βοήθεια ξυπόλυτων με θανατηφόρες εκρηκτικές συσκευασίες. Και τρυπάνε ταυτόχρονα με ξιφολόγχες.
  Ανοίγουν τις κοιλιές των αντιπάλων χωρίς πολλές τελετές.
  Η Νατάσα τραγουδά.
  Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη! Για τον Τσάρο Νικόλαο το βουνό!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλά της, επιβεβαιώνει:
  - Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει! Αντίπαλος είσαι ένα φιλικό κέφι!
  Και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος, που τα μαλλιά του κυματίζουν στον άνεμο σαν προλεταριακό λάβαρο, βρυχάται:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Σβετλάνα, χτυπώντας τους στρατιώτες του Κάιζερ και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζει:
  - Η Lada είναι μαζί μας!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ μαχητικά και όμορφα. Και οι μύες τους κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Ο πόλεμος διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και έληξε με την κατάρρευση της Αυστροουγγαρίας και την παράδοση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Γερμανίας. Και η Βουλγαρία, βλέποντας τι μυρίζει, πήρε το μέρος της Σερβίας και της Ρωσίας, όπως, παρεμπιπτόντως, η Ιταλία και η Ιαπωνία.
  Ο Στρατάρχης Kondratenko έλαβε τον υψηλότερο βαθμό - Generalissimo. Και έγινε κάτοχος σχεδόν όλων των παραγγελιών, όπως ο Σουβόροφ. Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης. Ο ναύαρχος Κολτσάκ έκανε καριέρα και ο Κορνίλοφ, ο Ντενίκιν. Η τσαρική Ρωσία προσαρτήθηκε στον εαυτό της: Γαλικία, Μπουκοβίνα, Βοεβοδάσιο της Κρακοβίας, Περιφέρεια Πόζναν, Κλαϊπέντα. Η Τσεχοσλοβακία έγινε επίσης μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και η Μικρά Ασία με την Κωνσταντινούπολη. Και το βόρειο Ιράκ.
  Συνολικά, βγήκε καλά. Οι Ιάπωνες χώρισαν τις γερμανικές αποικίες με τη Ρωσία στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Τότε η Σαουδική Αραβία μοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας, Γαλλίας και Βρετανίας. Περαιτέρω, μετά από έναν σύντομο πόλεμο, η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν.
  Ο Oleg Rybachenko συμμετείχε σε αυτόν τον πόλεμο. Το αγόρι πολέμησε ξανά, τρέχοντας πιο γρήγορα από ένα τσιτάχ με ένα πολυβόλο και πετώντας χειροβομβίδες κολοσσιαίας δολοφονικής δύναμης με τα γυμνά παιδικά του πόδια. Και καταστρέψτε όλους τους εχθρούς.
  Και οι μάγισσες τον μάλωσαν. Τραγούδησαν πολύ όμορφα και χαρούμενα όταν συνέτριψαν τους Πέρσες.
  Είμαστε τα παιδιά της Οικογένειας, οι κόρες των Θεών,
  Και ταυτόχρονα ξυπόλητα μέλη της Komsomol ...
  Για την ανάγκη να ξοδέψετε επιπλέον ξέρετε όνειρα
  Το χτύπημα ξιφολόγχης των κοριτσιών είναι πολύ οξύ!
  
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε όλους τους Ναζί,
  Ανάκτορα να χτιστούν - το λάβαρο του κομμουνισμού ...
  Η ανίκητη ρωσική μας αρκούδα,
  Διαψεύδοντας τα δόγματα του Δαρβινισμού!
  
  Είμαστε όμορφα κορίτσια, πιστέψτε με
  Και με γυμνό τακούνι θα χτυπήσουμε τη μύτη ...
  Ας ανοίξουμε σύντομα την πόρτα στον κομμουνισμό,
  Θα ξεσκεπάζουμε τον σκοτεινό αδαή!
  
  Εδώ τρέχουμε ξυπόλητοι στην επίθεση,
  Μαγεμένοι από την ομορφιά του κοριτσιού τους...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και τα κορίτσια έχουν τόσο ηχηρή φωνή!
  
  Αφήστε τη ρωσική γη να είναι διάσημη,
  Που γεννήθηκε στο όνομα των γενεών...
  Οι λαοί του κόσμου είναι μια φιλική οικογένεια,
  Ο μεγάλος Λένιν θα μας βοηθήσει!
  
  Αλλά τώρα κυβερνά ο ένδοξος Νικολάι,
  Και οι γίγαντες πολεμούν για αυτόν,
  Όλοι φτάνουμε εκεί, απλά πιστεύουμε στον παράδεισο,
  Όταν ο λαός και ο Τσάρος της Ρωσίας είναι ενωμένοι!
  
  Σωστά, θα είμαστε αφοσιωμένοι στον βασιλιά,
  Υπηρετώντας τον με όλη την καρδιά και την ψυχή...
  Αγαπώ τον Ιησού και τη Ladoya,
  Για πάντα θα είμαι ο Svarog μαζί σου!
  
  Οι Ρώσοι θεοί μας είναι σημαντικοί για εμάς,
  Τους αγαπάμε με την ψυχή του σοβιετικού λαού...
  Και είναι απλώς οι μηχανορραφίες του Σατανά,
  Όταν ο Perun είναι με τη Lada, θα το απορρίψετε!
  
  Αγαπώ τον βασιλιά, είναι ο πατέρας μας,
  Υπηρετήστε Τον πιστά και με αγάπη...
  Ας τελειώσει ο εχθρός των Ρώσων,
  Αν και μερικές φορές δίνεται με αίμα!
  
  Η Ρωσία θα είναι στο σύμπαν για όλους,
  Για να λάμπει με ένα κβάζαρ φωτεινό και ισχυρό ...
  Η Πατρίδα δεν θα έχει προβλήματα,
  Αν και ο αντίπαλος τράβηξε τα κακά σύννεφα!
  
  Είθε η παντοδύναμη Ράβδος να είναι μαζί μας,
  Ποιος είναι ο κυρίαρχος όλου του σύμπαντος....
  Πίσω μας είναι ο μεγαλύτερος Λευκός Θεός,
  Ποιος στην καλοσύνη του κυβερνά!
  
  Ας υπάρξει δημιουργία στη γη,
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα...
  Περιμένοντας την εκπλήρωση αυτού του φωτεινού ονείρου,
  Θα υπάρχει ένα μέρος για τους ανθρώπους σε έναν φωτεινό παράδεισο!
  
  Ω, αγία μου σοφή Ρωσία,
  Στο όνομα της ευημερίας του κομμουνισμού...
  Οι θεοί-δημιούργοι γνωρίζουν τους συγγενείς μου,
  Και οι απόπειρες ρεβανσισμού δεν θα περάσουν!
  
  Πιστεύουμε ότι οι αντίπαλοι θα σβήσουν στη σκόνη,
  Θα υψώσουμε τη ρωσική σημαία σε όλο το σύμπαν ...
  Θα νικήσουμε τους φασίστες και τους dushmans,
  Και θα δοξάζουμε για πάντα το Οικογενειακό Όνομα!
  Και, φυσικά, τα κορίτσια πυροβολούν και ρίχνουν φονικές χειροβομβίδες με τα λαξευμένα, γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους.
  Και δεν μπορείς να αντισταθείς σε ανθρώπους σαν αυτούς.
  Τότε οι αιχμάλωτοι Μουτζαχεντίν φίλησαν γυμνά κορίτσια με κάλους. Σκονισμένα αλλά πολύ σαγηνευτικά πόδια.
  Και μετά το Αφγανιστάν. Είναι αλήθεια ότι έγινε ένας μικρός πόλεμος. Και οι Βρετανοί δεν ήταν πολύ τυχεροί στην αρχή.
  Ωστόσο, ο Oleg Rybachenko έδειξε το μεγάλο του επίπεδο ως πολεμιστής του φωτός εκεί.
  Μαζί με τα κορίτσια με μπικίνι, συνέτριψε τον εχθρό με μεγάλη ευκολία, μετατρέποντας τους Μουτζαχεντίν σε κόσκινο. Και τα κορίτσια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, πέταξαν βόμβες θανατηφόρου δύναμης και διέλυσαν ολόκληρα αποσπάσματα Αφγανών μαχητών.
  Και παλεύοντας, το αγόρι τραγούδησε, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Είμαι πρωτοπόρος, πρέπει να πολεμήσω στο Αφγανιστάν,
  Περιμένουν τρομερές μάχες...
  Αλλά οι Ρώσοι ξέρουν πάντα πώς να πολεμούν,
  Ο εχθρός θα μετράει μόνο μηδενικά!
  
  Είθε η εποχή του κομμουνισμού να είναι δόξα,
  Όταν θα έρθει ο Σβάρογκ ο μεγάλος Θεός...
  Διώξε τις ορδές του τρομερού φασισμού,
  Τα Wins άνοιξαν έναν ατελείωτο λογαριασμό!
  
  Οι ουρανοί είναι μπλε στο Αφγανιστάν
  Ένα ξυπόλητο αγόρι τρέχει στα βουνά...
  Το επάγγελμά του είναι ωραίο πράγμα,
  Εξάλλου, η ρωσική πίστη είναι ένας συμπαγής μονόλιθος!
  
  Οι Dushmans σκαρφαλώνουν σε ένα επιθετικό σύννεφο,
  Αλλά γκρεμίζονται από έναν γενναίο πρωτοπόρο,
  Μαχητικό αγόρι από τη Ρωσία πανίσχυρο,
  Ακόμα και σε μεγάλους θα δείξει παράδειγμα!
  
  Όλοι πιστεύουμε στη νίκη του κομμουνισμού,
  Και αν πρέπει να πολεμήσεις για τον βασιλιά...
  Ας σκορπίσουμε το κοπάδι του ρεβανσισμού σε στάχτη,
  Για εμάς και τα βουνά ζεστές θάλασσες!
  
  Η Ρωσία θα κυριαρχήσει στο σύμπαν
  Έτσι κληροδότησε ο Ύψιστος Σοφός Ράβδος...
  Με τη δύναμή του στη μάχη αναλλοίωτη,
  Οδηγούμε τους εχθρούς της Πατρίδας στο φέρετρο!
  
  Δεν μπορούμε να μας γονατίσουν οι Ρώσοι,
  Για εμάς ο Svarog και ο Λευκός Θεός της αγάπης ...
  Θα απορρίψουμε την αφθονία αυτής της τεμπελιάς,
  Αν χρειαζόμαστε έναν ωκεανό, ας χύσουμε αίμα!
  
  Προς δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Ο ιππότης τολμά να σώσει τη Ρωσία μου...
  Η οικογένειά μας είναι ο Ύψιστος και ο Χριστός είναι η αποστολή,
  Ικανός να μεταφέρει το φως της δημιουργίας!
  
  Λατρεύω τη Ρωσία, η οποία είναι πιο αγαπητή από όλες,
  Τι όμορφα λουλούδια...
  Θα κινήσουμε δυνατά τον Φύρερ στο πρόσωπο,
  Και οι πικρές ήττες δεν μετράνε!
  
  Πίσω μας είναι η Λάντα, η μητέρα των Μεγάλων Θεών,
  Πίσω μας είναι ο Perun, ο Yarilo, η δύναμη ....
  Θα συντρίψουμε τις πιέσεις των κοπαδιών όλων των άγριων,
  Ας βοηθήσουμε τους αδύναμους ανθρώπους!
  
  Ναι, αφήστε την Πατρίδα να ανθίσει με δόξα,
  Το σύμπαν θα υψωθεί πάνω από όλα...
  Ο Άβελ θα αναστηθεί και ο Κάιν θα χαθεί,
  Θα υπάρχει ένας έξαλλος κακοποιός στην κόλαση!
  
  Όταν η Ρωσία σηκώνει το τρομερό της σπαθί,
  Και δώσε μας τη δύναμη των Ρώσων, άσπρο Θεέ...
  Όλα τα κακά πνεύματα στον κάτω κόσμο σύντομα θα χαθούν,
  Τι βοήθησε στη δημιουργία του Υψηλότερου Φως!
  
  Πίστεψε λοιπόν στον Θεό Ιησού, τιμή,
  Πιστέψτε στη δόξα του Χριστού μας...
  Μην εκνευρίζεις τους γονείς σου
  Κρατήστε την πίστη στον Ροντ μέχρι το τέλος!
  
  Τότε θα έρθει μια μεγάλη ανταμοιβή,
  Και υποβάλετε στους Ρώσους όλο τον κόσμο ...
  Είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε γενναία για την Πατρίδα,
  Svarog μεγάλος Θεός και είδωλο!
  
  Όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν με ευτυχία,
  Οι εποχές, όπως ο άνεμος, ανθίζουν από χαρά...
  Και ο ουρανός και η γη βρίσκονται στην τρομερή τους δύναμη,
  Οι λαοί όλου του πλανήτη τιμούν την Οικογένεια!
  Έτσι πάλεψε ο Oleg Rybachenko στο Αφγανιστάν με τα κορίτσια. Και η μία από τις σίγουρες και ηχηρές νίκες του μετά την άλλη.
  Αυτό είναι το αγόρι εξολοθρευτής! Και το κορίτσι με τα γυμνά τακούνια έγινε τόσο τρομερό και αστραφτερό!
  Ο κόσμος έχει βρει σταθερότητα και ευημερία. Μέχρι που χτύπησε η Μεγάλη Ύφεση το 1929. Η Ρωσία, μετά από ραγδαία ανάπτυξη, έπεσε και αυτή σε κρίση.
  Το 1931, η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία, αναζητώντας εκδίκηση για τις προηγούμενες ήττες.
  Φυσικά, η τσαρική αυτοκρατορία ήταν έτοιμη για πόλεμο.
  Αλλά αυτή τη φορά, ήταν αυτοκτονία. Τα τσαρικά στρατεύματα νίκησαν τους Ιάπωνες.
  Ο Oleg Rybachenko πάλεψε ξανά με τον γενναίο, αλλά τεχνικά πολύ πίσω από τη Ρωσία, σαμουράι.
  Το αγόρι πυροβόλησε από ένα πολυβόλο υψηλής ισχύος, αποκόπτοντας τις θέσεις επίθεσης των ρωσικών στρατευμάτων σαμουράι κατά εκατοντάδες και χιλιάδες. Περικοπή και κούρεμα ολόκληρων ταγμάτων Ιαπώνων ταυτόχρονα.
  Το πολυβόλο της φαινόταν ακούραστο. Και συνέτριψε τα πάντα και έσβησε τους αντιπάλους κυριολεκτικά σε αιματηρή σκόνη.
  Και το αιώνιο παιδί, που φαινόταν ακόμα περίπου δέκα χρονών, αλλά είχε περισσότερη δύναμη από ελέφαντα, πέταξε με τα γυμνά του δάχτυλα εκρηκτικά πακέτα κολοσσιαίας δύναμης. Και οι εχθροί έσκισαν κυριολεκτικά τα πιο μικρά κομμάτια.
  Και τα κορίτσια, μαζί του, τσάκισαν και κούρεψαν τους Ιάπωνες. Κόψτε τα σαν τρίχες ξυραφιού.
  Και έδειχναν τη γλώσσα τους και γελούσαν.
  Και ταυτόχρονα τα κορίτσια τραγουδούσαν με πολύ ενθουσιασμό και ενθουσιασμό. Με χαρά γράφω κυριολεκτικά εν κινήσει.
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Θα χτίσουμε τον κομμουνισμό με τον βασιλιά,
  Μια αιώνια διαθήκη μας δίνεται με την Οικογένεια,
  Ότι κάθε άνθρωπος γεννιέται ήρωας!
  
  Θα νικήσουμε την Ιαπωνία αστειευόμενοι
  Μάταια επιτέθηκες στη Ρωσία...
  Στην επίθεση, η κοπέλα στρίβει το πλατύ σπαθί της,
  Οι πολεμιστές του κίτρινου σκίσαν!
  
  Είμαστε αιώνιοι μαχητές της Komsomol,
  Όταν πολεμάμε, ο ήλιος λάμπει πιο λαμπερός...
  Οι πατέρες είναι περήφανοι για ξυπόλυτους,
  Εμείς οι ιππότες δεν είμαστε πια παιδιά!
  
  Μην εμπιστεύεστε κανέναν να μας σταματήσει
  Στο όνομα του παντοτινού κομμουνισμού...
  Θα διώξουμε γρήγορα τους εχθρούς της Ρωσίας,
  Ποιος επιτέθηκε με κακό κυνισμό!
  
  Ο Θεός Svarog θα κυβερνήσει στην Πατρίδα,
  Είναι ο προστάτης άγιος των μεγάλων πολεμιστών...
  Οι εχθροί δεν θα επιτρέπονται ούτε στο κατώφλι,
  Το Παντοδύναμο Είδος του Δημιουργού των χιλιοπρόσωπων!
  
  Για το ένδοξο πεπρωμένο της πατρίδας μας,
  Νικήστε τους πάντες, κόβοντας αστειευόμενοι τους εχθρούς ...
  Ήθελα να αφιερώσω ένα τραγούδι στον Ροντ,
  Τι έχει γίνει ένα μέρος στον παράδεισο του σύμπαντος!
  
  Εδώ τρέχουν οι ξυπόλητες γυναίκες της Κομσομόλ,
  Οι φτέρνες τους λάμπουν σαν καθρέφτης...
  Είναι σαφές ότι οι σαμουράι περιμένουν τον καπούτ,
  Οι πολεμιστές ξεσκίζουν ζωηρά!
  
  Μην πιστεύετε αυτούς που είναι απλώς αδύναμοι στο πνεύμα,
  Είμαστε ιππότες σε μάχες ανίκητες...
  Είσαι απλώς ένας άθλιος σκλάβος
  Και Lada και Χριστός είναι ένα στην ψυχή!
  
  Έχουμε ένα κόκκινο πανό,
  Είναι σαν ένα πλούσιο τριαντάφυλλο που κοκκινίζει...
  Θα χτυπήσουμε όποιον είναι κακός στα μάτια,
  Αφήστε την ιδέα να επιτεθείτε στη Ρωσία!
  
  Εδώ τρέχουν οι ξυπόλητες γυναίκες της Κομσομόλ,
  Είναι όμορφες και έχουν όμορφο πρόσωπο...
  Ποιοι δεν φωνάζουν μοχθηρό καπούτ,
  Ας σας φερθούμε σωστά!
  
  Για τη φωτεινή μας πατρίδα ένα όνειρο,
  Όλοι ζουν με δόξα, μεγάλη ομορφιά...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία
  Αν και τα πρόσωπα των αγίων συχνά σκοτεινιάζουν!
  
  Λοιπόν, πολεμάμε στη μάχη σαν αετοί,
  Και ορμάμε ξυπόλητοι μέσα στον παγετό ...
  Είμαστε δυνατά και περήφανα μέλη της Komsomol,
  Και πάνω από την Πατρίδα ο Ήλιος ανατέλλει βίαια!
  
  Εδώ είναι η δόξα της αγίας Πατρίδος μας,
  Τραγουδάμε ψαλμούς και συνθέτουμε τραγούδια ...
  Είμαι ένα αγόρι πρωτοπόρος εντελώς ξυπόλητος,
  Ο παγετός βασανίζει τις γυμνές μου φτέρνες!
  
  Αλλά να ξέρετε ότι δεν θα υποχωρήσω από τον στόχο,
  Δεδομένου ότι το ρωσικό πνεύμα της ανάγκης είναι ισχυρότερο...
  Αγαπώ τον Θεό της οικογένειας, αγαπώ τους πάντες με την καρδιά μου,
  Για να αποτρέψει μια γελοία ιδέα!
  
  Ας δοξάσουμε τη Lada - τον αγγελιοφόρο των Θεών,
  Που δημιούργησε κόσμους ερωτευμένους...
  Χρειαζόμαστε επιπλέον λόγια παιδιά,
  Για εμάς, Perun, Svarog, από τη φωτιά του Yarilo!
  
  Η Ιαπωνία προσπάθησε να αναλάβει
  Το Πορτ Άρθουρ μας και τα εδάφη των προγόνων μας,
  Αλλά εδώ ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι,
  Πυροβολούμε με μεγάλη ακρίβεια!
  
  Κουρέψαμε πολλούς σαμουράι,
  Εχθροί δεν υπάρχουν πια...
  Είμαστε κάπως κόρες, αγαπητοί γιοι,
  Από πάνω μας η Μητέρα των Θεών η Αγία Λάδα!
  
  Κανένας αντίπαλος δεν θα δώσει,
  Όχι, οι Ρώσοι δεν θα φαίνονται γονατιστοί...
  Το χερουβείμ του Θεού αστράφτει με χρυσό,
  Και δοξάστε τον Ιησού με το Οικογενειακό Όνομα!
  
  Πουθενά δεν υπάρχει πιο όμορφη Ρωσία,
  Είναι όμορφη, αιώνια Ρωσία...
  Όλοι δεν φαίνονται πάνω από είκοσι,
  Είμαστε μέλη του ξυπόλητου μεσσία της Komsomol!
  
  Ναι, οδηγήσαμε τους σαμουράι,
  Η Υψηλή Ράβδος μας βοήθησε σε αυτή τη μάχη ...
  Πόσο δυνατοί έγιναν οι αετοί
  Και ο πιο τέλειος Λευκός Θεός!
  
  Έτυχε και στα κορίτσια να τσακωθούν,
  Με τον φασισμό να σκίζει χαριτολογώντας "Πάνθηρες".
  Και νίκησαν με έναν άγριο στρατό,
  Κι ας έλαβαν δραστικά μέτρα!
  
  Και ο Χίτλερ πήρε ταγματάρχη
  Τον σκίσαμε με μανία...
  Όπως αποδείχθηκε, ο Φύρερ είναι σαν βλάκας,
  Και θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος!
  
  Η Μόσχα πολέμησε τον ναζισμό σαν βουνό,
  Και εμείς με δυσκολία, αλλά με γενναιότητα αντισταθήκαμε...
  Όμορφη ρωσική χώρα
  Όταν βασανίζαμε σφιχτά τον Φριτς!
  
  Τρέξιμο ξυπόλητος στο κρύο
  Είμαστε τρελά κορίτσια της Κομσομόλ....
  Έσυραν τους εχθρούς της Ρωσίας σε αιχμαλωσία με τη βία,
  Και έδειξαν πολύ επιδέξιο χαρακτήρα!
  
  Κοντά στο Στάλινγκραντ το έδωσαν σκληρά στο μάτι,
  Και η Τίγρη έσπασε τον κορμό της σταθερά...
  Αν και ήταν σίγουρα μια δύσκολη ώρα τότε,
  Αλλά τα ξυπόλητα μέλη της Komsomol είναι παντοδύναμα!
  
  Και έτσι μπήκαμε στο Βερολίνο περήφανοι,
  Ξέρεις τέτοια ψυχραιμία επιδείχθηκε...
  Αυτό που σέβεται ολόκληρο τον κόσμο της Ρωσίας,
  
  Ξεσκίσαμε τον Αδόλφο!
  
  Λοιπόν, αυτή η νίκη είναι καλή,
  Κερδίζουμε τα πάντα στη μάχη χωρίς αποτυχία,
  Το ρωσικό αστέρι καίει από πάνω μας,
  Και η πίστη μας από την Οικογένεια είναι αμετάβλητη!
  
  Με λίγα λόγια, η καμπάνια μας θα τελειώσει,
  Ο πλανήτης θα γίνει όλος μέρος της Ρωσίας ...
  Όλοι θα έχουμε μεγάλο εισόδημα,
  Τα διαμάντια έχουν ποτίσει τα άλση μας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Ο Oleg Rybachenko ήταν ήδη αξιωματικός και είχε πολλά βραβεία. Και τον σέβονταν, παρά την παιδική του εμφάνιση. Και μάλιστα κατάφερε να παντρευτεί. Έτσι η καριέρα πήγε καλά με το αιώνιο αγόρι.
  Ο ναύαρχος Κολτσάκ δεν είναι καθόλου μεγάλος ακόμα, έδειξε την ιδιοφυΐα του, συγκρίσιμη με τον Ουσάκοφ και τον Ναύαρχο Μακάροφ. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου συνετρίβη εντελώς στη θάλασσα και στη συνέχεια καταλήφθηκε.
  Η εκστρατεία εναντίον του Τόκιο ήταν ένδοξη και νικηφόρα. Και ο Oleg Rybachenko κατάφερε να διακριθεί συλλαμβάνοντας ο ίδιος το mikado. Και για αυτό έλαβε τον πρώτο Σταυρό του Αγίου Γεωργίου στην ιστορία της Ρωσίας με χρυσό τόξο και διαμάντια.
  Αν και δεν τόλμησαν να τον μεγαλώσουν: το αγόρι φαίνεται πολύ παιδικό. Αν και είναι δέκα χρονών μόνος του, δηλαδή για αυτό το διάστημα, μπορείς να δώσεις δεκατρία χρόνια. Αλλά ακόμα ένα μούτσο παιδί.
  Σε κάθε περίπτωση, η Ρωσία κέρδισε.
  Ακολούθησε δημοψήφισμα στο οποίο η πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Έτσι ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη δύναμή του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Ρωσία συνέχισε να κινείται μέσω της Κίνας. Αποδυναμωμένες από την κρίση, η Βρετανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρενέβησαν στον έλεγχο της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το 1933, ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία. Άρχισε να αποκαθιστά την προηγούμενη δύναμη της πρώην αυτοκρατορίας. Και φυσικά, προσπάθησε να μην τσακωθεί με τη Ρωσία.
  Ο Μουσολίνι στην Ιταλία είχε φιλία με τη Ρωσία. Και στην πονηρά καταληφθείσα Αιθιοπία, επεκτείνοντας τις αποικίες τους. Έγινε λόγος για δημιουργία Τριπλής Συμμαχίας.
  Η τσαρική Ρωσία ήθελε να προσαρτήσει όλες τις αποικίες της αποδυναμωμένης Αγγλίας και Γαλλίας. Λοιπόν, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί είναι επίσης κατανοητοί. Οι ΗΠΑ είχαν τα δικά τους σχέδια.
  Το 1937, η Γερμανία ενώθηκε με την Αυστρία, παράγοντας το Anschluss. Και τον Νοέμβριο του 1937, το αεροπλάνο συνετρίβη με δεύτερο τον Νικολάεφ. Το βασίλειο τελείωσε με μεγάλη επιτυχία. Ο Νικόλαος Β' πέτυχε κολοσσιαίες κατακτήσεις στα σαράντα τρία χρόνια της βασιλείας του.
  Τον έλεγαν Νικόλαο τον Μέγα! Και ακόμη και οι Μεγαλύτεροι, έγιναν υψηλότεροι από τον Μέγα Πέτρο.
  Επί Νικολάου Β', η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε δέκα ώρες, η επταετής εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική και δωρεάν. Ο μέσος μισθός στη χώρα έφτασε τα 75 ρούβλια το μήνα με μηδενικό πληθωρισμό και χρυσή υποστήριξη του ρουβλίου. Το βασιλικό νόμισμα ήταν το πιο σκληρό και μετατρέψιμο στον κόσμο.
  Η Ρωσία είχε τον μεγαλύτερο χερσαίο στρατό στον κόσμο και το μέγεθος του στόλου ξεπέρασε τόσο τη Βρετανία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Τα ρωσικά τανκς ήταν τα καλύτερα στον κόσμο, όπως και τα αεροσκάφη. Και τα ελικόπτερα εκείνη την εποχή ήταν πρακτικά τα μόνα στον πλανήτη Γη. Ο πιο πολυάριθμος και ποιοτικός στόλος υποβρυχίων. Το καλύτερο πυροβολικό. Προηγμένες τεχνολογίες στην τηλεόραση και το βίντεο. Η πρώτη έγχρωμη ταινία στον κόσμο άρχισε επίσης να γυρίζεται στην τσαρική Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων χάρη στο πάθος του Τσάρου Νικολάου Β' για τη φωτογραφία.
  Μετά την ένταξή της στην Κίνα, η Ρωσία βρέθηκε στην πρώτη θέση στον κόσμο όσον αφορά τον πληθυσμό, ξεπερνώντας τη Βρετανία με όλες τις αποικίες της.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' αναμόρφωσε την Ορθοδοξία και νομιμοποίησε την πολυγαμία. Αυτός ο σοφός κυρίαρχος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Και πέθανε όχι φτυμένος, όχι διωγμένος, μη έχοντας χάσει τη Ρωσία, αλλά μεγάλος. Και μόλις λίγα χιλιοστά μετατόπισης θραυσμάτων επηρέασαν την ιστορία της Ρωσίας με τέτοιο τρόπο.
  Επιπλέον, μετακομίζοντας στο παρελθόν ένα τόσο όμορφο και δυνατό και γρήγορο αγόρι όπως ο Oleg Rybachenko. Και λένε ότι δεν υπάρχουν ατυχήματα στην ιστορία! Ακόμα όπως είναι. Αυτό έδειξαν τόσο ο Νικόλαος Β' όσο και το φαινόμενο του στρατηγού Κοντρατένκο.
  Αλλά μετά το θάνατο του Τσάρου Νικολάου, υπήρξε ένα προσωρινό άλμα. Στην αρχή, ο μονάρχης Αλεξέι Β' πέθανε πριν προλάβει να στεφθεί. Στη συνέχεια, ένας άλλος κληρονόμος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, πέθανε επίσης. Και ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος ανέβηκε στο θρόνο το 1938. Ο βασιλιάς είναι νέος, αλλά γενικά όχι ανόητος και αρκετά ισχυρή και φιλόδοξος.
  Λοιπόν, άρχισε να δουλεύει! Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, εναντίον Βρετανίας, Γαλλίας και, στο μέλλον, των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ, φυσικά, η Τριπλή Συμμαχία είναι πολύ ισχυρότερη.
  Τον Μάιο του 1940, η Γερμανία επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Η Ρωσία επιτέθηκε στις γαλλικές, αγγλικές και ολλανδικές αποικίες. Άρχισε η ανεπιτήδευτη κατάληψη εδαφών.
  Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον ρωσικό στρατό. Και οι Γερμανοί νίκησαν και ανάγκασαν να συνθηκολογήσουν τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία σε ενάμιση μήνα.
  Στη συνέχεια, ο Φύρερ κατέλαβε τόσο την Ισπανία όσο και την Πορτογαλία και κατέλαβε τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε τη Σουηδία.
  Ο πόλεμος ήταν σχεδόν σε μια πύλη. Με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, η Ρωσία κατέλαβε την Ινδία, την Ινδοκίνα, το νότιο Αφγανιστάν, το νότιο Ιράν, τη Μέση Ανατολή και εισήλθε στην Αίγυπτο.
  Ο Oleg Rybachenko αγωνίστηκε όπως πάντα με επιτυχία και με τρομερό ενθουσιασμό. Το αγόρι δούλευε με δύο πολυβόλα ταυτόχρονα, κουρεύοντας τα βρετανικά και γαλλικά αποικιακά στρατεύματα. Και αυτή είναι η υπέροχη κλίση του και η μάχη σε μια πύλη.
  Και τα γυμνά πόδια του παιδιού ρίχνουν φονικές χειροβομβίδες. Και τα τέσσερα κορίτσια τσακώνονται μαζί του και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
  Ταυτόχρονα, ο Oleg Rybachenko δεν ξεχνά να τραγουδά ενώ εξοντώνει τους εχθρούς της Ρωσίας.
  Το να γεννηθείς στην εποχή των cyborgs δίνεται,
  Όταν ένας υπολογιστής, ένας παίκτης είναι στο χέρι ...
  Και ο κόσμος είναι βασικά απλώς μια ταινία
  Δεν ήξερα ότι η ώρα είναι τώρα διαφορετική!
  
  Δεν χρειάζεται να σκοτώνεις ανόητα συγγενείς,
  Η στρατηγική του παλικαριού κάτω από την παλάμη του χεριού του ...
  Το σημειωματάριο έγινε περιττό σε ένα κελί,
  Είμαστε άγνωστα παιδιά του αιώνα με τον πόνο!
  
  Αλλά με τη θέληση των εξαγριωμένων Θεών,
  Το αγόρι έχει μετακομίσει σε έναν νέο κόσμο...
  Υπάρχουν λίγες γροθιές για να κερδίσεις εδώ,
  Φαινόταν ότι ο διάβολος είχε τρελαθεί!
  
  Πόλεμος και βρυχηθμός, σκοτάδι καταστροφής,
  Γεμάτη φόνους και πείνα έρχεται...
  Γνωρίστε τη μοίρα των ανθρώπων,
  Όταν υπάρχει θλίψη και κρύο στην καρδιά!
  
  Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε, οι Ρώσοι δεν μπορούν να σπάσουν,
  Αφήστε τη Μεγάλη Ρωσία να ανθίσει...
  Ο αληθινά κακός κλέφτης θα νικηθεί,
  Ο Svarog θα έρθει - μια μεγάλη αποστολή!
  
  Εδώ ο Μέγας Τσάρος Νικόλαος έφυγε,
  Τώρα ο Βλαντιμίρ είναι απλώς στην εξουσία ...
  Επίσης, μπορεί να πει κανείς ότι είναι αετός,
  Και άνοιξε τα φτερά του σε όλο τον κόσμο!
  
  Στο όνομα του Θεού Ρώσου Χριστού,
  Να κάνετε καλά παιδιά με χαρά...
  Η αγάπη της Μαρίας, τόσο αγνή
  Τι σε ενοχλεί με την βλακεία σου!
  
  Στη Ρωσία, ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά,
  Θα υψώσει τη σημαία πάνω από το σύμπαν...
  Αν και ο εχθρός χτυπά τη σμίλη,
  Θα δοξαστούμε μόνο με τη δημιουργία!
  
  Πιστεύω ότι ο Ρώσος Θεός θα κυβερνήσει
  Ποιος δημιούργησε το σκοτάδι εκείνων των Συμπάντων...
  Αν και ο Σατανάς είναι ένα τόσο δυνατό κέρας,
  Θα είμαστε γιοι του Ευλογημένου!
  
  Εδώ στη Ρωσία είναι μια νέα εποχή,
  Ο αυτοκράτορας έχει τον Βλαντιμίρ στην εξουσία ...
  Ρομανόφ από τη βασιλική αυλή,
  Ο αετός έχει δικέφαλα φτερά σε όλο τον κόσμο!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας για αιώνες,
  Ή ίσως ακόμη και η Ρωσία θα παραμείνει για πάντα ...
  Ο ρωσικός ποταμός ρέει χωρίς σύνορα,
  Και οι άνθρωποι θα είναι άνθρωποι στην καρδιά!
  
  Τότε είμαι ένα ξυπόλητο πρωτοπόρο αγόρι,
  Που ορμά με γυμνό τακούνι στο κρύο.
  Αλλά από αυτό που επιτίθεται ο Σερ,
  Θα του δώσω σκληρό πρόσωπο με αίμα!
  
  Δεν μπορείς να νικήσεις το αγόρι
  Είναι ένας πολύ δυνατός και μεγάλος πολεμιστής...
  Και μετατρέπει ακόμη και μια τίγρη σε παιχνίδι,
  Γιατί από τη φύση του νικητής!
  
  Και οι γυναίκες της Κομσομόλ τρέχουν ξυπόλητες,
  Οι φτέρνες τους γίνονται ροζ από το κρύο...
  Και σύντομα θα υπάρξει καπούτ σε όλους τους εχθρούς,
  Αφήστε άχρηστη ιδέα!
  
  Εδώ έχουμε ήδη πάρει τους Βρετανούς στη ζούγκλα,
  Οι εχθροί της Ρωσίας σκοτώθηκαν μαζί ...
  Περπατήσαμε στην άκρη εύστροφων πιθήκων,
  Και έκλεισαν πολύ λαγωνικά μίλια!
  Με λίγα λόγια, το αγόρι έγινε πολύ ώριμο,
  Και έγινε αρκετά έξυπνος αξιωματικός...
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήταν ήδη τιτάνας,
  Και χρησιμεύει ως άλλο παράδειγμα για τους ιππότες!
  Το αγόρι πολεμά και συντρίβει τους εχθρούς. Και τότε οι αιχμάλωτοι μαύροι και κιτρινόλευκοι πολεμιστές πέφτουν στα γόνατα και φιλούν τα πόδια των κοριτσιών. Και είναι τόσο υπέροχο.
  Η Νατάσα, μετά από ένα φιλί στη φτέρνα, φώναξε:
  - Αγαπώ τους άντρες!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Το γύρισμα σε ένα ραβδί είναι μεγάλη απόλαυση!
  Και πώς χτυπάει έναν αιχμάλωτο στρατιώτη στη μύτη με τη γυμνή φτέρνα του.
  Ο Αυγουστίνος, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άρπαξε τη μύτη του Άραβα και τον ανάγκασε να γονατίσει.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι μια επιθετική μάγισσα!
  Η Σβετλάνα πολέμησε επίσης πολύ ενεργά. Και τόσα πολλά διαφορετικά είδη στρατιωτών διέκοψαν. Και η κοπέλα τον ανάγκασε να της φιλήσει τα τακούνια και γρύλισε:
  - Δεν μπορείς να αντισταθείς!
  Φυσικά, τα αποικιακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον τσαρικό στρατό και δεν το ήθελαν πραγματικά. Η κατάληψη της Αφρικής καθυστέρησε κάπως λόγω έλλειψης δρόμων και μακρών επικοινωνιών. Οι Γερμανοί μετακινήθηκαν στην Αφρική μέσω του Γιβραλτάρ και του Μαρόκου, οι Ρώσοι μέσω της Αιγύπτου και περαιτέρω το Σουδάν.
  Ωστόσο, το έδαφος ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των βρετανικών ή γαλλικών στρατευμάτων. Ήταν λίγοι από αυτούς, και είναι κακώς οπλισμένοι, και κυρίως από ντόπιους ιθαγενείς. Που δεν ήξερε πώς και δεν ήθελε να πολεμήσει.
  Το 1940 ο Χίτλερ δεν τόλμησε να αποβιβαστεί στη Βρετανία. Ξεκίνησε μια αεροπορική επίθεση, στην αρχή όχι πολύ επιτυχημένη. Αλλά την άνοιξη του 1941, ρωσικά αεροπλάνα μπήκαν στη μάχη και η Βρετανία άρχισε να πιέζεται μέχρι θανάτου.
  Και τον Αύγουστο, ακολούθησε η απόβαση των κοινών γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων και μετά από δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, η κατάληψη του Λονδίνου.
  Ο Oleg Rybachenko και τα κορίτσια εισέβαλαν ενεργά στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Για άλλη μια φορά το αγόρι ήταν ξυπόλητο και πέταξε παιδικά, λαξευμένα πόδια με καταστροφικές χειροβομβίδες από φλοιό δέντρων που ανέτρεψαν οποιαδήποτε, ακόμα και τα πιο ισχυρά τανκς στη Βρετανία. Συμπεριλαμβανομένου του βάρους πενήντα τόνων, ακόμη και των ογδόντα τόνων "Τορτίγιες" κάηκαν ολοσχερώς και συντρίφθηκαν σε μια σκληρή μάχη.
  Το αγόρι κατά τη διάρκεια της μάχης, τραγουδούσε, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Εμείς οι Ρώσοι ήρθαμε στη Βρετανία,
  Για να κατακτήσουν τους επιτιθέμενους ξένους ...
  Ότι οι Σάξονες ήταν αποκλεισμένοι,
  Αλλά σεβόμαστε τους μη πιστούς!
  
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Που χτίζει το σύμπαν...
  Αυτή η δυσοίωνη ομίχλη θα διαλυθεί,
  Και η δουλειά μας θα είναι η δημιουργία!
  
  Αγαπώ τον Ορθόδοξο Χριστό
  Ας είναι η δύναμη της Οικογένειας μέσα μας...
  Η θεά Λάδα είναι αγνή σαν κρύσταλλο,
  Ο ιερός καιρός είναι πάντα καλός στη Ρωσία!
  
  Πιστεύουμε ότι το σύμπαν θα νικήσει
  Ας δώσουμε ευτυχία στο ρωσικό σύμπαν...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Με την αμετάβλητη δύναμη του Θεού σου!
  
  Πολεμιστές της αγίας μου Ρωσίας,
  Δεν μας αφήνουν να γονατίσουμε...
  Πες στον Θεό Ιησού να με συγχωρέσει
  Αν ο Λένιν επιτρέψει κάτι να πάει πολύ μακριά!
  
  Είθε η πατρίδα μας να είναι ανθισμένη,
  Μπορούμε εύκολα να οικοδομήσουμε τον ιερό κομμουνισμό...
  Θα σκουπίσω τον αγγλικό στρατό,
  Και θα είμαι ήρωας για πάντα!
  
  Θα υψώσουμε τη Ρωσία μας στους ουρανούς,
  Και θα κατακτήσουμε το περήφανο Λονδίνο στη μάχη ...
  Δεν είναι περίεργο που ο άγιος Ιησούς αναστήθηκε,
  Και η Ρωσία θα υποχωρήσει μοχθηρά!
  
  Πατρίδα είσαι η μητέρα μου,
  Σ'αγαπώ σαν τον ήλιο χωρίς αμφιβολία...
  Οι εχθροί θα μπορούν απλά να διαλύσουν,
  Για τη δόξα όλων των επόμενων γενεών!
  
  Ναι, η απεριόριστη Ρωσία μας ανθίζει,
  Τα δημητριακά μεγαλώνουν, όπως τα χρυσά στάχυα...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Τέτοια πρόσωπα από ορθόδοξες εικόνες!
  
  Στη Ρωσία, ένας νέος ένδοξος τσάρος είναι τώρα,
  Το όνομά του είναι Βλαντιμίρ, γιος του Κύριλλου...
  Ο Κύριος τον έστησε - κυβερνήστε με σύνεση,
  Και η Ρωσία θα είναι η βαριοπούλα ενός γίγαντα!
  
  Λοιπόν, μεγάλη μου Πατρίδα,
  που κανείς δεν τολμά να προδώσει...
  Θα διαλυθεί σαν το σούρουπο του κορακιού,
  Διασκεδαστική ρώσικη ιδέα!
  
  Σίγουρα θα νικήσουμε το λιοντάρι
  Και κατακτήστε αυτό το απόρθητο Λονδίνο...
  Ούτε ο Σατανάς δεν μπορεί να μας νικήσει
  Επιτιθέμεθα λοιπόν γενναία στις ορδές!
  
  Στη Ρωσία δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους,
  Θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα...
  Εκφράζουμε την αγάπη για την Πατρίδα σε στίχους,
  Ο εχθρός εύκολα θα πετρώσει!
  
  Τώρα ο ίδιος ο βασιλιάς έπεσε στα γόνατα,
  Και υποκλίθηκε στους στρατιώτες της Ρωσίας ...
  Τελικά, η πίστη μας είναι πιο δυνατή από το μέταλ,
  Και το λιοντάρι κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι από φόβο!
  
  Λοιπόν, γεννήθηκες στρατιώτης για να κερδίσεις,
  Όμορφο, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό...
  Πιστεύω ότι ο στρατός θα ηττηθεί,
  Και η δύναμη θα μας επιστρέψει οικειοθελώς!
  
  Πιστεύω ότι σύντομα θα νικήσουμε
  Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο άτακτος Δίας...
  Πόσο απεριόριστος θα είναι ο κόσμος
  Δεν καταστρέφεις τον Παντοδύναμο!
  
  Ωστόσο, αφού χτυπήσαμε τη γραμμή,
  Μένει μόνο λίγο για να κερδίσουμε...
  Τότε παίρνουμε γλυκό kulesh,
  Στη δόξα θα είναι οι παππούδες μας στο ράτι!
  
  Μην εμπιστεύεσαι αυτόν που είναι αδύναμος στην καρδιά στο φόβο,
  Ο κακός δεν θα θριαμβεύσει ποτέ...
  Και φυσικά δεν είσαι σκλάβος,
  Οι άγιοι μας θα είναι δικαστές στη μάχη!
  
  Και έτσι έπεσε το Λονδίνο, και η γη είναι δική μας,
  Έγινε ελεύθερη και τόσο λαμπερή...
  Τα πάντα στον πλανήτη θα είναι απλά τάξη,
  Κάτω από τη σημαία του ρωσικού κομμουνισμού!
  Και τα κορίτσια πάλεψαν με την άγρια φρενίτιδα των πεινασμένων τίγρεων.
  Η Νατάσα, κόβοντας τους αποικιακούς στρατιώτες και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  - Κυβερνήστε τον κόσμο Ρωσία!
  Η Ζόγια, συντρίβοντας τις ορδές των Άγγλων που κάλυπταν τον Πύργο, και πετώντας πακέτα με εκρηκτικά άνθρακα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της από μαργαριτάρια:
  - Τους σπάω όλους!
  Και πώς θα γελάσει αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής.
  Η Αυγουστίνα παλεύει επίσης με την άγρια υστερία. Και το ρουμπίνι των Άγγλων, ήδη στο ίδιο το βασιλικό παλάτι.
  Κόβει τους εχθρούς με σπαθιά και ρίχνει χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα και βρυχάται:
  - Για τον τσαρικό κομμουνισμό!
  Αλλά στη μάχη και η Σβετλάνα. Πόσο επιθετικά αγωνίζεται. Και τόσοι πολλοί μαχητές - έχουν ήδη κόψει έναν ολόκληρο τύμβο.
  Και με το γυμνό τακούνι του θα ενδώσει σε ένα πακέτο πριονίδι με εκρηκτικά. Και αναποδογυρίστε τη δεξαμενή.
  Τότε θα βρυχάται:
  - Για το ρωσικό ανίκητο πνεύμα!
  Έτσι όλοι προσπάθησαν και συνέλαβαν ακόμη και τον βασιλιά, μαζί με τον Τσόρτσιλ.
  Και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας γονάτισε και φίλησε τα κορίτσια, από τα σκονισμένα, ματωμένα πέλματα των γυμνών ποδιών τους.
  Και τότε αναγκάστηκε εντελώς να γλείψει το σπήλαιο της Αφροδίτης. Τι έκανε τους πολεμιστές να γελούν τόσο χαρούμενα.
  Μετά από αυτό, ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, έγινε ρωσικό, γερμανικό και ιταλικό.
  Υπήρχαν όμως ακόμα οι ΗΠΑ.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ πήρε μια αυταρχική απόφαση να επιτεθεί στην Αμερική. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τον στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Το Τρίτο Ράιχ μετέφερε στρατεύματα στην Ισλανδία, και περαιτέρω στη Γροιλανδία και τον Καναδά, και η τσαρική Ρωσία μετακόμισε στην Αλάσκα. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν μάλλον αδύναμο στόλο αρμάτων μάχης και πολύ μικρότερο πληθυσμό από τη Ρωσία, μαζί με όλες τις αποικίες τους. Αν και η οικονομία είναι ανεπτυγμένη. Αλλά ένα τέτοιο τέρας δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Έχοντας εξαπολύσει μια επίθεση το 1943, ο ρωσικός στρατός κατέλαβε γρήγορα την Αλάσκα σε δύο χειμερινούς μήνες. Και την άνοιξη, μαζί με τους Γερμανούς, κατέλαβε σχεδόν όλο τον Καναδά.
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, πολέμησε επίσης εδώ και διακρίθηκε αισθητά δείχνοντας ακάθεκτο ηρωισμό, κολοσσιαία τεχνική και την πνευματική του δύναμη.
  Το αγόρι έμοιαζε ακόμα με παιδί, μόνο πολύ μυώδες και εξαιρετικά δυνατό, πιο συγκεκριμένα πιο δυνατό από έναν μεγάλο ελέφαντα και πιο γρήγορο από ένα τσιτάχ.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους Αμερικανούς, το αγόρι τραγούδησε, γράφοντας ένα ολόκληρο ποίημα εν κινήσει.
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα,
  Ποιος κυβερνά τον κόσμο...
  Μια αιώνια διαθήκη μας δόθηκε από τον Kin,
  Να κάνει το Lada είδωλο για αιώνες!
  
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτέθηκαν γενναία
  Επιτιθέμεθα - κατέλαβαν την Αλάσκα...
  Θα φέρουμε τη νίκη στο μυαλό,
  Και μετατρέψτε όλο το σύμπαν σε παραμύθι!
  
  Πολεμιστές της πιο όμορφης Ρωσίας,
  Με ένα χτύπημα το παλικάρι μας θα κόψει τη βελανιδιά...
  Και εσύ κορίτσι μην στεναχωριέσαι καν
  Ο Koschey the Deathless δεν θα σας καταστρέψει!
  
  Υπάρχουν πολλοί σκληροί μαχητές στη Ρωσία,
  Κορίτσια και αγόρια σπεύδουν στη μάχη...
  Στο όνομα των παππούδων και των πατεράδων μας,
  Απελπισμένοι πολεμιστές πολεμούν!
  
  Το κορίτσι θα κόψει τον Φριτς στο τρέξιμο,
  Ο γυμνός πάγος στο ποτάμι θα σπάσει με το πόδι σου...
  Αν και ο εχθρός καλεί σε μάχη τον Σατανά,
  Το περήφανο κορίτσι του θα σκάσει!
  
  Έχουμε κανένα γίγαντα πολεμιστή,
  Σαρώστε τον εχθρό με ένα χτύπημα...
  Η Μεγάλη μας Οικογένεια είναι μία εδώ και αιώνες,
  Όλοι οι Rusichi κερδίζουν για καλό λόγο!
  
  Η Ρωσία μου ανθίζει σαν στεφάνι,
  Είναι ένα όμορφο γκρι-φτερό περιστέρι...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Το αγόρι της Ρωσίας είναι ένας ανίκητος μαχητής!
  
  Σε όλα είναι όμορφη η Πατρίδα μου,
  Αν και οι σαμουράι σκαρφαλώνουν με θρασύτητα στη μάχη ...
  Οι λαοί του κόσμου είναι όλοι μια οικογένεια,
  Αλλά βασανίζουμε άγρια τον αντίπαλο!
  
  Και τι χρειαζόμαστε τον Χίτλερ - απλά έναν αδύναμο,
  Να ξέρεις ότι δεν είναι δύσκολο να του σπάσεις τα κέρατα...
  Αν και ένας έξαλλος μορέλ επιτίθεται,
  Αν και μερικές φορές αποδείχτηκε βαρετό!
  
  Η ρωσική γη ανθίζει όμορφα,
  Έρχεται με μέλι και αγάπη...
  Θα νικήσουμε τον εχθρό όχι μάταια,
  Ας τον κάνουμε να φτύσει αίμα!
  
  Πόσο καλά θα είναι μαζί μας αδέρφια,
  Όταν όλοι οι πόλεμοι στον κάτω κόσμο χάνονται...
  Και πετάξτε, γνωρίστε την ορδή,
  Οι θεοί δεν θα φύγουν από την πατρίδα μας!
  
  Η Ρωσία είναι η γενέτειρα των ελεφάντων,
  Φτιάξαμε πυραμίδες στην Αίγυπτο...
  Οδηγήσαμε καραβάνια με γαϊδούρια,
  Και είναι καλύτερα με μας και σισαδήμα!
  
  Δεν θα σιωπήσουμε ποτέ
  Και αν χρειαστεί, θα πολεμήσουμε γενναία...
  Περνούν οι αιώνες, φοβερά χρόνια,
  Αλλά θα επιστρέψουμε για να μείνουμε για πάντα!
  
  Ο ματωμένος κλέφτης δεν θα μας νικήσει,
  Η Mamai ηττήθηκε και νικήσαμε τον Batu ...
  Οι εχθροί θα μπορέσουν να σπάσουν με ζήλο,
  Τα κορίτσια τρέχουν και ξυπόλητα στο κρύο!
  
  Ο πόλεμος είναι αιματηρός, περιέχει το όνειρο των αιώνων,
  Θα είναι όμορφο να γνωρίζουμε σε όλο τον πλανήτη...
  Δεν χρειάζονται επιπλέον άνθρωποι που ξέρουν τις λέξεις
  Αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν!
  Όταν είναι δύσκολο για εμάς, ο Θεός θα μας βοηθήσει,
  Ο ίδιος ο Svarog σφυρηλάτησε ξίφη παίζοντας για εμάς ...
  Θα δώσει δύναμη απεριόριστη σε δύναμη Ράβδος,
  Όλοι θα πάρουν τη θέση τους στον παράδεισο!
  
  Είναι καλό όταν η γη ανθίζει
  Η Βέρμαχτ δεν θα μας γονατίσει...
  Και οι ήττες δεν θα μετράνε,
  Ο Στάλιν, ο λαμπρός Λένιν, είναι πίσω μας!
  
  Σε όλη τη Ρωσία, αγόρια μαχητές,
  Τα κορίτσια δεν θα δώσουν τη θέση τους ούτε στα αγόρια...
  Θα εγκαταλείψεις τα άκρα,
  Γιατί είμαστε οι μεγαλύτεροι κριτές!
  
  Δεν θα δώσουμε το Στάλινγκραντ στους Ναζί,
  Δεν θα παραδώσουμε ούτε τη Μόσχα στους Φριτς...
  Ο Ρώσος είναι πάντα χαρούμενος να αγωνίζεται
  Επιπλήττουμε τη νοημοσύνη - ποτέ ηλίθιο!
  
  Εδώ είναι τα κορίτσια ξυπόλητα σε μια χιονοθύελλα,
  Οι περήφανοι μπήκαν σε μια γραμμή...
  Οδηγούσαν τον αντίπαλο κατευθείαν στο φέρετρο,
  Και ο Χίτλερ ήταν πολύ χτυπημένος!
  
  Τώρα πάμε γενναία στη Νέα Υόρκη,
  Έτοιμος να σκίσει τους εχθρούς παίζοντας...
  Είμαστε τέτοιοι τύποι, όλοι αετοί,
  Η νίκη θα έρθει σύντομα τον υπέροχο Μάιο!
  
  Ο πόλεμος μαίνεται σαν ηφαίστειο
  Η λάβα ρέει μανιασμένη εκτοξεύοντας...
  Θα χτυπήσουμε τις ΗΠΑ με ένα απότομο χτύπημα,
  Αν και το κορίτσι της Κομσομόλ είναι ξυπόλητο στο χιόνι!
  
  Μην πιστεύετε ότι αυτός ο Χίτλερ είναι γίγαντας,
  Μην πιστεύετε ότι ο Ρούσβελτ δεν είναι επίσης ανάπηρος...
  Ο Θεός των Σλάβων, το Ύψιστο Ράβδο είναι ένα,
  Και θα κυβερνά από ηλικία σε ηλικία!
  
  Έχουμε τόσο κοφτερά σπαθιά
  Και πιστέψτε ότι η ασπίδα δεν μπορεί να τρυπηθεί από βλήμα ...
  Λοιπόν δειλό απλά σκάσε
  Αφήστε τη συνείδηση να βασανίζεται με ένα πολύ σκληρό βλέμμα!
  
  Το πανίσχυρο τανκ μας είναι απλώς ο Σούπερμαν,
  Ικανός να παραβιάσει τις παραγγελίες...
  Και θα υπάρξει μια περίοδος θυελλωδών αλλαγών,
  Θα φυτέψουμε με τόλμη παρτέρια, πιστεύω!
  
  Ξυπόλητο κορίτσι που τρέχει
  Το χιόνι δεν είναι εμπόδιο με το γυμνό της τακούνι...
  Πιστεύω ότι ο εχθρός θα ηττηθεί σκληρά,
  Και πιστέψτε ο Ρούσβελτ δεν γελάει!
  
  Τι σκέφτηκε για να πειράξει χαριτολογώντας τη Μόσχα,
  Και πάρε τεράστια δώρα...
  Θα συντρίψουμε σε κομμάτια, πιστέψτε την ορδή,
  Είναι μάταιες οι προσπάθειες περιορισμού της Πατρίδας!
  
  Αλλά η Ρωσία μας ανθίζει με μεγαλείο,
  Μια διαστημική φυλή γιγάντων...
  Φέρνει πρόοδο στον κομμουνισμό,
  Όταν λαός και στρατός είναι ενωμένοι!
  
  Ο βασιλιάς μας κυβερνά - ένας γενναίος μονάρχης,
  Ποιος αμφισβήτησε τον υπόκοσμο...
  Συντρίψαμε τον εχθρό σε σκόνη
  Αν και μερικές φορές πρέπει να κερδίσεις με αίμα!
  
  Δεν θα είμαστε σιωπηλοί ιππότες πιστεύουν
  Η νίκη δίνεται στους γενναίους και με σύνεση...
  Μόνο ένα αρπακτικό θηρίο θα γίνει κομμάτια,
  Και ο Ήλιος ανατέλλει λαμπρά πάνω από την Πατρίδα!
  
  Ο δήμιος δεν θα μπορέσει να φέρει το τσεκούρι,
  Και το σπαθί της Ρωσίας δεν θα αμβλύνει το τσίμπημα ...
  Ο Κύριος έχει απλώσει το κάλυμμά του στη Ρωσία,
  Αν και μερικές φορές μας φαίνεται ότι δεν φτάνει!
  
  Δεν υπάρχει χώρος στον πόλεμο για όσους είναι σπουργίτια,
  Πάνω του, οι αετοί παλεύουν με μια άγρια κραυγή ...
  Σκότωσε τον εχθρό της Πατρίδας με μανία,
  Έτσι που ο άγιος ανασήκωσε τους ώμους με λαμπρό πρόσωπο!
  Svarog και Lada, και Fighter-Perun,
  Θα μας βοηθήσουν στις μάχες Ρώσους ...
  Εσύ αγόρι-ήρωας λύγισε ένα πέταλο,
  Κανείς δεν θα σε κρίνει!
  
  Αλλά τώρα ήρθε η νίκη των Ρώσων,
  Απελευθερώθηκαν οι γελωτοποιοί της Νέας Υόρκης....
  Τελικά, η ζωή μας είναι η πιο αιχμηρή βελόνα,
  Ας τελειώσουμε το ταξίδι στο ηττημένο Βερολίνο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Η Βραζιλία και η Βενεζουέλα και το Μεξικό και άλλες χώρες έχουν κηρύξει τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ξεκίνησε η κίνηση των ρωσικών στρατευμάτων στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Η Ρωσία και η Γερμανία είναι καλύτερες τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
  Τα κορίτσια Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα και Σβετλάνα παλεύουν στο καλύτερο τανκ στον κόσμο "Kondratenko"-3, ένα κινητό όχημα με μακρόκαννο και ταχείας βολής όπλο. Πολύ ευκίνητο, με χαμηλή σιλουέτα.
  Κατά βάρος, η δεξαμενή Kondratenko-3 είναι περίπου σαράντα τόνοι και είναι καλά προστατευμένη. Και το όπλο, παρά το μικρό διαμέτρημα των 76 mm, με μεγάλη ταχύτητα στομίου.
  Shermans, αυτή η δεξαμενή δεν μπορεί να διεισδύσει από καμία γωνία. Ετσι ώστε...
  Κορίτσια, που παλεύουν ξυπόλητα και με μπικίνι, απλώς εξοντώνουν τους Αμερικανούς και γελούν πολύ.
  Ειδικά η Νατάσα... Και με γυμνά δάχτυλα, πατάει το joystick, λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία μου!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Αυτό το κάνει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πατώντας τα κουμπιά του joystick και φωνάζοντας:
  - Και όλη η πατρίδα μας!
  Η Aurora πυροδοτεί περαιτέρω. Χτυπά τον εχθρό και λέει ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Και οι ανώτερες δυνάμεις είναι πίσω μας!
  Και επίσης το κορίτσι κλείνει το μάτι πολύ φλογερά! Με γυμνά δάχτυλα πατάει σαν κουμπιά στο joystick.
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Ένα τόσο έξυπνο και αυθόρμητο κορίτσι. Εκπέμπει από το στόμα ηλιαχτίδες. Και τραγουδάει επίσης:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι! Τρέχω πιο γρήγορα ακόμα και από τον Σατανά!
  Με τέτοια κορίτσια, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομερός. Αλωνίζουν τους Αμερικάνους περικυκλώνοντας σφιχτά το Σικάγο.
  Και να μην αφήσω κανέναν να βγει από εκεί. Βροντάνε, ας πούμε, επιπόλαια. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και τώρα η φρουρά του Σικάγο συνθηκολογεί. Μάθε το δικό μας!
  Και ρωσικά τανκς πλησιάζουν ήδη τη Νέα Υόρκη. Ο Τσάρος Βλαντιμίρ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος. Πήγαν ποτέ τόσο μακριά οι Ρώσοι;
  Κορίτσια και στον αέρα πολεμούν γενναία. Για παράδειγμα, ένα χαριτωμένο ζευγάρι: η Μαρία και η Μιραμπέλα.
  Κερδίζουν τους λογαριασμούς τους, ξυπόλητες και μπικίνι καλλονές. Κυριολεκτικά δεν έχουν τίποτα να αντιταχθούν. Τέτοια κορίτσια εδώ είναι όμορφα και εκθαμβωτικά επιθετικά και εύστοχα.
  Η Μαρία πυροβόλησε, κατέρριψε δεκάδες αεροπλάνα, σε μια έκρηξη και τραγούδησε:
  - Δόξα σε σένα, πατρίδα μας! Στο όνομα της Ρωσίας!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε επίσης και βρυχήθηκε:
  - Αλλά υπάρχει ένας ηγέτης με μεγάλη δύναμη,
  Θα καλέσει τους Σλάβους σε μάχη...
  Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Ρωσία
  Όταν ο Βλαντιμίρ είναι βασιλιάς!
  
  Από σταθερή, δυνατή, με σιδερένια θέληση,
  Μοιάζει σαν να κόβεις μέταλλο...
  Οι Ρώσοι δεν χρειάζονται καλύτερο μερίδιο -
  Μόνο ο κόσμος ονειρευόταν κάτι τέτοιο!
  
  Οι εχθροί της Πατρίδας βαδίζουν στη Γέεννα,
  Οι εχθροί δεν θα σταματήσουν τη Ρωσία...
  Θα κατακτήσουμε την έκταση του σύμπαντος,
  Οι μπότες αστράφτουν στην πορεία!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια παλεύουν και τραγουδούν κύριοι...
  Παρεμπιπτόντως, στη μέση της καταιγίδας της Νέας Υόρκης, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα, πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και αυτό είναι άλλο ένα επίτευγμα της τσαρικής Ρωσίας της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Και τότε η φρουρά της Νέας Υόρκης συνθηκολόγησε και η Ουάσιγκτον σύντομα έπεσε.
  Ο Oleg Rybachenko διακρίθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αυτό το αθάνατο αγόρι πολέμησε σαν πραγματικός εξολοθρευτής. Και τα γυμνά, παιδικά του πόδια πετούσαν μπιζέλια με εκρηκτικά μεγάλης καταστροφικής δύναμης.
  Το παιδί επιτέθηκε στους εχθρούς και ταυτόχρονα τραγούδησε, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Είμαι ένας Ρώσος πρωτοπόρος γεράκι,
  Τι εξυπηρετεί τη βασιλική εξουσία...
  Θα δείξω τα πάντα στις μάχες με παράδειγμα,
  Η Πατρίδα θα είναι σε αιώνια δόξα!
  
  Είμαστε τα εγγόνια του Ροντ και οι γιοι του,
  Αγία, μεγάλη μαμά Λάντα...
  Και οι ιππότες πιστεύουν τους αετούς,
  Έρχομαι επάξια στο βραβείο!
  Σε αγαπώ αγία Ρωσία,
  Η χώρα που κρίνει ο κόσμος στο στέμμα...
  Πολέμησε για την άκρη και μη φοβάσαι,
  Αν και μερικές φορές ο δαίμονας μας καταστρέφει!
  
  Θα νικήσουμε τη Βέρμαχτ
  Μη μας γονατίζετε
  Μπορέσαμε να πάρουμε τη Νέα Υόρκη παίζοντας,
  Έχουμε τον τσάρο Βλαντιμίρ - όχι τον Λένιν!
  
  Στην εξοχή, οι κήποι ανθίζουν σαν σμήνος,
  Και η μυρωδιά του μελιού...
  Και σύντομα ο Ρούσβελτ θα γίνει καπούτος,
  Και ξέρουμε ότι ο κόσμος θα φτιάξει ένα νέο!
  
  Μην εμπιστεύεστε αυτούς που είναι αδύναμοι στο πνεύμα,
  Εξάλλου, ένας άνθρωπος στις μάχες είναι παντοδύναμος ...
  Είναι ο βασιλιάς, όχι ένας αξιολύπητος σκλάβος στη μάχη,
  Γεννημένο αγόρι ουρλιάζει δυνατά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που υπηρετώ τον βασιλιά
  Έχω συνηθίσει να τσακώνομαι με κάθε τρόπο...
  Αγαπώ τον Χριστό και τον Στάλιν
  Και ο ιππότης δεν είναι με την ψυχή του μπουφέ!
  
  Θα υπάρξει ένα βασίλειο ανθρώπων
  Εκεί που ο Λευκός Θεός βασιλεύει για πάντα...
  Ο αδιανόητος κακός είναι σπασμένος,
  Ο Κακός Κάιν καίγεται στην Κόλαση!
  
  Στέμμα στρατιώτη για αιώνες
  Πανίσχυρος κομμουνισμός να χτίσει...
  Πιστέψτε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα
  Ας σκοτώσουμε τους εχθρούς της Πατρίδας!
  
  Τα ξίφη είναι πιο αιχμηρά από το σμίταρ
  Και κόβουν σαν λέιζερ με ξυράφι...
  Θα χτυπήσουμε έτσι
  Τι θα χτυπήσει δυνατά ο Ρούσβελτ!
  
  Και θα χτυπήσουμε τον Χίτλερ να ξέρεις
  Αν σκαρφαλώσει στη Ρωσία σαν φίδι...
  Και θα υπάρχει παράδεισος στον πλανήτη,
  Αν και μερικές φορές σπάει τη στέγη!
  
  Όταν έρθει η Μεγάλη Οικογένεια,
  Θα τον υπηρετήσουμε άγιο...
  Νίκη απεριόριστο σκορ,
  Για τη δόξα του Ρώσου στρατιώτη!
  
  Η Ρωσία είναι υπέροχη σε όλα,
  Σε αυτό δόξα και σε μεγαλείο ευτυχία ...
  Το ποτάμι είναι βαθύ
  Και μερικές φορές η κακοκαιρία ξεχύνεται από τον παράδεισο!
  
  Όχι μια παρεμβολή μεταξύ δύο ποταμών,
  Ο πολιτισμός γεννήθηκε...
  Στη Ρωσία, το πρώτο πρόσωπο
  Έχουμε όλο τον κόσμο!
  
  Η Ρωσία είναι η χώρα
  που έχτισε τις πυραμίδες...
  Ο Σατανάς ήρθε στη γη
  Αλλά τα χερουβίμ προστατεύουν!
  
  Όχι δεν θα λυγίσουμε ποτέ
  Οι Σλάβοι δεν θα γίνουν σκλάβοι...
  Το ρωσικό άροτρο θα οργώσει τη γη,
  Μην σταματήσετε τις ένδοξες μπότες!
  
  Παντού Ρωσία με άλογο,
  Καθισμένος με τον μεγάλο βασιλιά...
  Δεν προδώσαμε τον Φεβρουάριο
  Χωρίς να ξεκινήσει το Mamaia στη Ρωσία!
  
  Επομένως, η χώρα ανθίζει
  Όλοι κερδίζουμε στον κόσμο...
  Ο Ρούσβελτ θα λάβει τον υπολογισμό σας,
  Από άκρη ρωσική σε άκρη!
  
  Ε, τι θα πάρεις φασίστα
  Από εμάς με μπαστούνι στο πρόσωπο ....
  Γνωρίστε τόσες πολλές δυνάμεις στην Πατρίδα,
  Και η σημαία της Ρωσίας είναι τόσο περήφανη!
  Όλος ο κόσμος θα μας εγγραφεί,
  Και ίσως ακόμη και το σύμπαν...
  Svarog είσαι το υψηλότερο είδωλό μας,
  Και η δουλειά μας είναι η δημιουργία!
  Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1943, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν εντελώς. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο πόλεμος είναι ένδοξος για τη Ρωσία και νικηφόρος.
  Φυσικά και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κέρδισαν πολλά από αυτόν τον πόλεμο. Και οι δύο δικτάτορες έλαβαν κτήσεις στην Αφρική, μερικοί στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η Ευρώπη τελικά χωρίστηκε μεταξύ χωρών. Και η Βουλγαρία μετά το δημοψήφισμα έγινε το βασίλειο της Βουλγαρίας ως μέρος της Ρωσίας.
  Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει αναδιανεμηθεί ξανά και οι αποικίες μπορούν να χωνευτούν. Αλλά ο Χίτλερ, φυσικά, δεν θα ήταν Χίτλερ αν δεν ήθελε περισσότερα. Συγκεκριμένα, νικήστε τη Ρωσία. Και να καταλάβει τα εδάφη της.
  Και φυσικά οι Γερμανοί υπολόγιζαν πολύ σε νέα, πιο ισχυρά όπλα. Άρματα μάχης της σειράς "Ε" και βαλλιστικοί πύραυλοι και ειδικά για ιπτάμενους δίσκους.
  Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ξεπέρασε σημαντικά το Τρίτο Ράιχ σε βαλλιστικούς πυραύλους και μάλιστα πέταξε στο φεγγάρι στις 12 Απριλίου 1951.
  Και τα τανκς της σειράς "Ε" δεν είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των ρωσικών.
  Και μόνο οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν μυστήριο. Χάρη στον στρωτό πίδακα, αποδείχτηκε ότι ήταν εντελώς άτρωτοι σε κάθε τύπο μικρού όπλου. Αλλά ταυτόχρονα, οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν.
  Ο Μουσολίνι πέθανε και ο γιος του διαδέχθηκε τον θρόνο. Ο Χίτλερ τον πίεσε και ο νεαρός συμφώνησε να πολεμήσει με τη Ρωσία. Στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ένας νέος, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Στο πλευρό του Χίτλερ ήταν: Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό, εν ολίγοις, όλη η Λατινική Αμερική, εκτός από την Κούβα που υποστήριζε τη Ρωσία. Και δεν υπήρχαν άλλες χώρες στον κόσμο! Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1955. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της βασιλείας του.
  Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τον παρηγορήσει είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος στην ιστορία των πολέμων στον πλανήτη Γη. Αφού σε αυτό συμμετέχουν όλες οι χώρες του κόσμου!
  Λοιπόν, μόλις αρχίσει ο πόλεμος, τότε πρέπει να γίνει! Η επίθεση του Χίτλερ δεν ήταν μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία, τμήμα της Ρωσίας με περιορισμένη αυτονομία, ο τσάρος τους Βλαντιμίρ ο Τρίτος. Η Αλβανία καταλαμβάνεται από την Ιταλία. Όλα παραγγελία κατά παραγγελία. Οι Γερμανοί προσπαθούν να προχωρήσουν από την Ανατολική Πρωσία, την Αυστρία, την Ιταλία από το νότο. Και οι μάχες συνεχίζονται στην Αφρική. Ένας συνασπισμός λατινικών χωρών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά δεν είναι πολύ δραστήριοι εκεί. Μόλις κήρυξε πόλεμο.
  Και ο Χίτλερ, εν τω μεταξύ, κινούσε τις κύριες δυνάμεις στην Ευρώπη.
  Και ξέσπασε ένας κολασμένος πόλεμος. Ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο πλήγμα στην Ουγγαρία με κατεύθυνση τη Βουδαπέστη. Εκεί πολέμησε ο Oleg Rybachenko. Έμοιαζε ακόμα με αγόρι περίπου δέκα ετών. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ δυνατός σωματικά, μυώδης, γρήγορος και το πιο σημαντικό, σαν αθάνατος ορειβάτης. Ναι, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko έλαβε την αθανασία, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα γίνει αγόρι περίπου δέκα ετών και θα υπηρετεί τη Ρωσία σε ένα παιδικό, αλλά πολύ δυνατό και γρήγορο σώμα. Και είναι παιδί από την 1η Ιανουαρίου 1904. Όταν εγκαταστάθηκε στο Πορτ Άρθουρ ως παλιόπαιδο. Λοιπόν, αυτός και το αγόρι δεν είναι και οι πιο μικροί, αλλά δυνατοί και γρήγοροι από την αρχή και τον πήραν στο καράβι.
  Επιπλέον, όταν αμφέβαλλαν αν ήταν πολύ μικρό, ο Oleg Rybachenko λύγισε μια χάλκινη δεκάρα με τα δάχτυλά του σε ένα τόλμη. Μετά από αυτό, χωρίς συνομιλία, τον μετέφεραν στο πλοίο.
  Το αγόρι έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμμετέχοντας σε όλους τους πολέμους. Έγινε αξιωματικός. Αλλά έμοιαζε με παιδί. Επομένως, αν και του δόθηκαν βραβεία για πολλά κατορθώματα, δεν οικειοποιήθηκαν το αιώνιο αγόρι πάνω από τον καπετάνιο. Και τώρα ο Oleg Rybachenko είναι στο στρατό για περισσότερο από μισό αιώνα. Μου άξιζε από καιρό μια σύνταξη αξιωματικού, αλλά αν έχεις υγεία σιδήρου, τότε γιατί να φύγεις από την υπηρεσία.
  Επιπλέον, χωρίς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, η τηλεόραση είναι κάπως βαρετή. Και στο στρατό είσαι ο λοχαγός τουλάχιστον που οδηγείς τους στρατιώτες. Ναι, ο χρόνος κυλάει ακόμα.
  Πέθανε ο στρατηγός Κοντρατένκο. Ο μεγάλος ναύαρχος Κολτσάκ, ο οποίος ξεπέρασε τον Ουσάκοφ, πέθανε επίσης. Πολλοί με τους οποίους ξεκίνησε ο Oleg Rybachenko, η υπηρεσία δεν είναι πλέον εκεί.
  Πιο συγκεκριμένα, από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ, σχεδόν όλοι οι βετεράνοι έχουν πεθάνει. Μόνο ο Βόβκα έμεινε. Και αυτός, τότε, ήταν παλιόπαιδο και τώρα είναι ήδη ένας παππούς με γκρίζα μαλλιά. Η αλήθεια εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκπλήσσεται που ο Όλεγκ παραμένει το ίδιο αγόρι, που δεν έχει ούτε μια ουλή στο σώμα του. Τέτοιο φαινόμενο είναι γνωστό σε όλο τον ρωσικό, τσαρικό στρατό. Η αλήθεια παλεύει πολύ ψύχραιμα.
  Το αγόρι Oleg είναι ξυπόλητος, επομένως είναι πιο ευχάριστος και πιο επιδέξιος. Στοχεύει πυροβόλο όπλο, και πυροβολεί τα γερμανικά τανκς της σειράς "Ε". Οι μηχανές των Ναζί είναι απλά τεράστιες. Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει.
  Αλλά το αιώνιο αγόρι χτυπά τόσο καλά που σπάει το μέταλλο. Ζωγραφίζει τον Φριτς, γκρεμίζει τους πύργους και τραγουδά.
  - Τσάρος Βλαντιμίρ, Ρώσος Τσάρος ...
  Ορθόδοξος κυρίαρχος!
  Σύντομα θα κατακτήσουμε τον κόσμο,
  Άλλωστε ένα χερουβείμ είναι από πάνω μας!
  Ο Χίτλερ θα τελειώσει
  Και ποιος άκουσε - μπράβο!
  Και το αγόρι, σαν να πετούσε χειροβομβίδα, ξυπόλητο, με παιδικό πόδι. Ο γκρι-γένειος παππούς Βόβκα απλώς κουνάει το κεφάλι του.
  Περισσότερα από πενήντα χρόνια που ήταν παιδί, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko πέρασε στον εικοστό αιώνα. Και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δει πολλά. Όντας αθάνατος, είχε από καιρό χάσει κάθε αίσθηση φόβου. Και ο πόλεμος του θύμισε στρατηγική υπολογιστή.
  Ήταν εύκολο και διασκεδαστικό να παίξεις. Και ήταν ωραίο να παλέψουμε επίσης. Είναι καλό όταν η πρωινή δροσιά είναι κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια σου, και είσαι ένα αιώνιο αγόρι που λούζεσαι, και ντυμένος εκτός σειράς με σορτς!
  Ο Oleg Rybachenko επιτρέπεται να τρέχει με σορτς και ξυπόλητος. Πίσω στο Πορτ Άρθουρ, το παιδί με έμαθε να περπατάω χωρίς παπούτσια, ακόμα και στο κρύο. Άλλωστε, ένα αθάνατο σώμα δεν μπορεί να κρυώσει ή να αρρωστήσει, αλλά γρήγορα συνηθίζεις το κρύο, που δεν κάνει κακό. Ακριβώς όπως ο Πήτερ Παν. Και είναι σχεδόν ευχάριστο να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι. Στην κίνηση, το κρύο πρακτικά δεν γίνεται αισθητό, μόνο όταν κάθεσαι ακίνητος, ξυπόλητα τα πόδια ελαφρώς μαυρίζουν! Αλλά για ένα αγόρι, είναι ασήμαντο.
  Υπάρχουν όμως και μαγισσούλες Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα! Παίρνουν μέρος και στον πόλεμο. Όχι όμως συνέχεια, αλλά επεισόδια. Βοήθησε να κρατηθεί το Όρος ψηλά όταν ήταν το πιο δύσκολο. Εκεί πάλεψαν ξυπόλητες καλλονές και με μπικίνι. Έριχναν τα πόδια τους με γυμνά δάχτυλα, απότομα ακονισμένους δίσκους.
  Και κόψτε με σπαθιά. Και ο Oleg Rybachenko στη συνέχεια βγήκε από ένα πολυβόλο - οι μεγαλύτεροι σύντροφοι σκοτώθηκαν. Και ως αποτέλεσμα, η επίθεση των σαμουράι βαλτώθηκε και το Όρος Υψηλό αποδείχθηκε ακλόνητο!
  Και τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη τάξη και τα ακροβατικά τους στις Βαλκυρίες.
  Και τώρα οι Γερμανοί είναι σε άμυνα. Ο τσαρικός στρατός είναι έτοιμος για πόλεμο. Ο Φύρερ απέτυχε να πετύχει τακτικό αιφνιδιασμό.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα πολεμούν με θάρρος. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ θα βρίσει τον εαυτό του πολλές φορές για την έναρξη ενός τέτοιου πολέμου. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι ο Φύρερ έχει υπό όπλα τα δύο τρίτα της Ευρώπης και το ένα τρίτο της Αφρικής, αλλά και πάλι
  δεν είναι αντίπαλος της Ρωσίας.
  Και ο αριθμός των στρατιωτών επίσης. Και τα ιταλικά στρατεύματα είναι αδύναμα. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συμμετέχουν νωθρά στον πόλεμο. Και οι στρατοί τους τεχνικά και οργανωτικά δεν είναι πολύ καλοί.
  Έτσι, η Ρωσία εξακολουθεί να κρατά τον εχθρό σε άμυνα σε βάθος.
  Το Tank "Kondratenko"-6 είναι ένας πολύ τρόπος να πολεμήσετε με αυτήν τη σειρά. Ναι, και το "Nikolay" -4 είναι πιο βαρύ, εμφανίζεται ως πολύ δυνατό μηχάνημα.
  Οι Ρώσοι μπορούν να πολεμήσουν βαρύτερα γερμανικά τέρατα.
  Ειδικά στο "Nikolay"-4 όπου το πλήρωμα της Alenka, τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και με μπικίνι.
  Όπλο σε διαμέτρημα 130 χλστ. Πώς να χτυπήσετε τους φασίστες. Μάταια ο Χίτλερ έσκασε στην τσαρική Ρωσία. Εδώ δεν είναι εύκολη βόλτα για αυτόν, αλλά ξυλοδαρμός.
  Η Anyuta πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πώς θα γελάσει η καλλονή!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα ρίξει ένα βλήμα στον εχθρό. Σπάστε το μέταλ και τραγουδήστε:
  Ας κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπούν από κοινού!
  Και πατάει και τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτό είναι πραγματικά ένα ωραίο κορίτσι!
  Και εδώ η Μαρία είναι σαν λουπανέτο. Και διχάστε τους φασίστες. Και καταστρέψτε τον εχθρό.
  Ενώ χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και επίσης τραγουδήστε:
  - Στο όνομα της Πατρίδας μας, άγιε! Αφήστε τον μαχητή να είναι απλά ψύχραιμος!
  Και έσκασε στα γέλια, και έδειξε τα δόντια του!
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες με ένα βαρύ βλήμα λουπανέτ. Μετά από όλα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε - ο πιο ζουμερός χυμός μήλου!
  Και πάλι τα κορίτσια έσπασαν το Ε-50, γκρέμισαν τον πύργο και γελούσαν.
  Ο Αλένκα έστειλε ένα βλήμα, συνθλίβοντας το Ε-100, τρυπώντας το μέσα και έξω. Και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα. Γιατί το κορίτσι τραγούδησε:
  - Σπάστε τον εχθρό!
  Και η Anyuta τριγυρίζει, χρησιμοποιώντας τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Φριτς Καπούτ!
  Και μετά χτύπησε τον Augustine. Επίσης πολύ εύστοχα και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, γουργουρίζοντας:
  - Τέλος στον Χίτλερ!
  Και τότε η Μαρία θα προσθέσει πολύ επιθετικά. Τσακίστε τους φασίστες και τρίξτε::
  - Και όποιος άκουσε, μπράβο!
  Και δείξε τη γλώσσα του!
  Και τότε η Ολυμπιάδα στέλνει ένα βλήμα, σκοτώνοντας αντιπάλους.
  Και επίσης ξυπόλητα κατά τη διάρκεια της αποχώρησης και του τραγουδιού:
  - Συνολικά εξαντλήθηκε!
  Και πάλι το κορίτσι θα πάρει τη γλώσσα και θα το δείξει.
  Έκοψαν λοιπόν...
  Οι Γερμανοί, μετά από ένα μήνα μάχης από την έναρξη της επίθεσης, προχώρησαν από πενήντα έως εκατό χιλιόμετρα, και υπέστησαν βαριές, ακόμη και τεράστιες απώλειες. Και οι Ιταλοί στην Αφρική κατέληξαν σε ένα καζάνι και περικυκλώθηκαν. Τα στρατεύματά τους ηττούνται επιπόλαια.
  Εδώ, στις 21 Μαΐου, ο Αδόλφος Χίτλερ διέταξε να καλέσουν τον στρατό, όλοι ικανοί να φέρουν όπλα από δεκαπέντε έως εξήντα πέντε. Ο τσαρικός στρατός μάζευε εφεδρείες.
  Όπως αποδείχθηκε, οι γερμανικοί δίσκοι δεν είναι τόσο τρομεροί στην πράξη. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά αεροπλάνα μπορούν να επιτεθούν με κριάρι. Αλλά μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό, χάρη στην υψηλή ευελιξία των μηχανών του τσαρικού στρατού.
  Και ο υπολογισμός του Χίτλερ για ένα άτρωτο θαυματουργό όπλο δεν υλοποιήθηκε καθόλου.
  Ο τσαρικός στρατός βρισκόταν ακόμη σε άμυνα. Ισχυρές γραμμές άμυνας σκαμμένες εκ των προτέρων, ισχυρή άμυνα. Αφήστε τον Χίτλερ να αναπνεύσει. Αλλά στην Αφρική, μπορείτε να ασκήσετε πίεση σε έναν πιο αδύναμο, Ιταλό σύμμαχο.
  Αν ο Φύρερ δεν αποφάσιζε να πολεμήσει με την τσαρική Ρωσία, αναμφίβολα θα έμενε στην ιστορία ως ο μεγάλος, ακόμη και ο μεγαλύτερος ηγέτης της Γερμανίας. Και έτσι ο δαίμονας ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο, και τι βγήκε από αυτό;
  Τα Ρωσικά κορίτσια είναι τα πιο cool τελικά στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Δεν τον παίρνουν ούτε σφαίρα ούτε θραύσματα. Είναι ένας απελπισμένος και κουλ τύπος.
  Ένα αγόρι με σορτς και ξυπόλητο, ενάντια στους Ναζί. Και τους πετάει χειροβομβίδες, και τρέχει στη μολύβδινη βροχή.
  Ναι, είναι κρίμα που δεν υπάρχει λαμπρός Kondratenko, αλλά υπάρχουν νέοι και ικανοί διοικητές. Συγκεκριμένα, ο στρατάρχης Βασιλέφσκι, ο οποίος ήδη ξεχώρισε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και διατάζει δυναμικά και επιδέξια.
  Και οι Fritz, που προσκρούουν σε μια σκληρή άμυνα, απελπιστικά βουλιάζουν σε αυτήν. Αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεπεράσουν.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι γελάει, βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου! Παναγία μου Πατρίδα!
  Και επίσης πώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και εδώ είναι η Νατάσα, η Ζόγια, η Αουρόρα και η Σβετλάνα μπήκαν στη μάχη. Είναι τα αιώνια κορίτσια-μάγισσες του υπηρέτη του ιερού Θεού Ροντ. Δεν πολεμούν πάντα, διαφορετικά η Ρωσία θα είχε κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά είναι πάντα αποτελεσματικό και εντυπωσιακό.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν: αυτά είναι κορίτσια!
  Και πώς θα περπατήσουν πάνω στους Ναζί, και πώς θα ενσωματώσουν ...
  Και με γυμνά δάχτυλα θα πετάξουν δίσκους, σκοτώνοντας τον Φριτς.
  Οι Ναζί έχουν βαλτώσει και υφίστανται όλο και περισσότερες απώλειες. Ο Βασιλέφσκι ο μεγάλος στρατηγός προτείνει να συντρίψουν τους Ναζί και τους Ιταλούς στην Αφρική. Έτσι, υπάρχουν πιο ευκίνητα, και με καλύτερους ελιγμούς, τα ρωσικά τανκς θα έχουν πλεονέκτημα. Και στην Ευρώπη, αφήστε τους Ναζί να τρέξουν. Έτσι ώστε να εξαντλήσουν εντελώς τους πόρους τους.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποδέχτηκε ένα τέτοιο σχέδιο. Και νέες δυνάμεις μεταφέρθηκαν στην Αφρική.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολέμησαν στη Λιβύη, αποκόπτοντας ιταλικές μονάδες. Έχει ζέστη εκεί και το κορίτσι είναι ωραίο με μπικίνι. Έχουν το νεότερο τανκ "Kondratenko"-6, στο οποίο οι πολεμιστές παρακάμπτουν τις θέσεις των Ιταλών και του Fritz και τους συντρίβουν με σιγουριά.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ένα τανκ από την αυτοκρατορία του Μουσολίνι Τζούνιορ και λέει:
  - Στις θάλασσες, στα κύματα, γούνινο παλτό και καφτάνι βόλτα!
  Και χρησιμοποιεί, φυσικά, γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Αικατερίνα πυροβολεί στη συνέχεια. Χτυπάει γερμανικό αυτοκίνητο και βρυχάται:
  - Στη Ρωσία ο τσάρος Βλαντιμίρ είναι ήρωας!
  Η Έλενα τη χτυπά, χτυπάει το αυτοκινούμενο όπλο του Φριτς και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα, σκοτώνεις τον Χίτλερ!
  Και τέλος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βγάλουν ένα βλήμα. Θρυμματίστε τα Fritz, τσακίστε τα και τρίξτε:
  - Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Στην Αφρική, στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου, τα ρωσικά στρατεύματα σημείωσαν σημαντική επιτυχία. Οι μάχες κινήθηκαν στο έδαφος της Λιβύης και της Αιθιοπίας. Στις 12 Ιουνίου έπεσε η Τρίπολη. Και στις 15 Ιουνίου, η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας μεταφέρθηκε. Έτσι οι στρατιώτες του Μουσολίνι Τζούνιορ έπεσαν κάτω. Αλίμονο, δεν κατάφερε να στηρίξει τον πατέρα του.
  Και η δόξα του ως κατακτητή επίσης. Αλλά ο Μουσολίνι, έχοντας πάρει μέρος από τις αγγλικές και γαλλικές αποικίες, θεωρούσε τον εαυτό του Καίσαρα. Αλλά το να ξεπεράσει τον Καίσαρα, φαίνεται πέρα από τις δυνάμεις του.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στην εντολή μιας μπαταρίας. Και τόσο γενναία που οι Γερμανοί έχασαν καθημερινά δεκάδες τανκς από τα πυρά του. Το αγόρι του μάλιστα βραβεύτηκε με έναν ακόμη χρυσό σταυρό. Και, τέλος, παρόλα αυτά, τους απονεμήθηκε ο επί μακρόν άξιος βαθμός του ταγματάρχη.
  Προηγουμένως δεν οικειοποιήθηκε γιατί μοιάζει με παιδί. Αλλά το αγόρι έδειξε εξαιρετικό ηρωισμό. Και η ικανότητα να πολεμάς.
  Στις 22 Ιουνίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα στην Αφρική κατέλαβαν τελικά την ιταλική Σομαλία. Και στις 25 Ιουνίου 1955, τα υπολείμματα των ιταλικών στρατευμάτων στην Αιθιοπία συνθηκολόγησαν.
  Ο Αυτοκρατορικός Στρατός νίκησε με αυτοπεποίθηση. Ο Μάινσταϊν, που θεωρούνταν ο καλύτερος διοικητής του Τρίτου Ράιχ, έγραψε στο ημερολόγιό του:
  - Ξυπνήσαμε την κολασμένη αρκούδα! Τώρα μας σκίζουν!
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί είχαν υποστεί τόσο βαριές απώλειες που αναγκάστηκαν να αναστείλουν την επίθεσή τους στην Ευρώπη.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ διέταξε να αυξηθεί η πίεση στην Αφρική. Πρώτα η Μαύρη Ήπειρος, μετά όλα τα άλλα - είπε ο εξαιρετικός μονάρχης! Την 1η Ιουλίου 1955 οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν στη Σκανδιναβία. Και όρμησαν στη Στοκχόλμη, αλλά έπεσαν πάνω σε μια πολύ πυκνή άμυνα. Και υπέστησαν τεράστια ζημιά.
  Στις αρχές Ιουλίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη γερμανική Αλγερία.
  Η Λιβύη ήταν ήδη υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Υπήρχε μια επίθεση και βρόχους του Νίγηρα.
  Το πλήρωμα του τανκ της Ελισάβετ πολεμά τους Ναζί. Έχει πολύ ζέστη και τα κορίτσια έβγαλαν ακόμη και το σουτιέν τους και τώρα φορούν μόνο εσώρουχα στο τανκ Kondratenko-6. Πυροβολούν με ακρίβεια τους Ναζί.
  Και θέλουν μεγάλα πράγματα.
  Η τσαρική Ρωσία εξακολουθεί να είναι μια αυταρχική χώρα. Και ακόμη δεν έχει κοινοβούλιο. Και ότι η επανάσταση δεν έγινε και η Δούμα δεν ιδρύθηκε. Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν θέλουν να περιοριστούν στην εξουσία. Και ο Φύρερ και ο Ντούτσε είναι δικτάτορες. Δηλαδή γίνεται πόλεμος δύο συστημάτων με αυταρχικά καθεστώτα.
  Αλλά για την τσαρική Ρωσία είναι πιο φυσικό. Και υπάρχει μια πεισματική και αδυσώπητη μάχη.
  Η Ελισάβετ πατά το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εκτοξεύει ένα βλήμα. Γουργουρίζοντας στον εαυτό του:
  Ας κάνουμε κομμάτια τους φασίστες!
  Η Αικατερίνα πάτησε επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απελευθέρωσε έναν δολοφόνο, γουργούρισμα:
  Ας ρίξουμε τον Χίτλερ!
  Και η Έλενα χτυπάει, χτυπάει τους ναζί και τσιρίζει:
  - Θα το σκίσω!
  Και επίσης πώς να χαμογελάσετε! Και με τα γυμνά του πόδια θα πατάει τα κουμπιά του joystick.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες πώς θα εξελιχθεί, και πόσο lupaen. Θα συντρίψει τους πάντες και θα γουργουρίσει:
  - Κόλαση πέρασμα και πλήρωμα!
  Μην ξεχάσετε να πατήσετε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι πράγματι πολύ γενναίοι και αστραφτεροί στον χαρακτήρα.
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, απέκρουσε μια άλλη επίθεση των Fritz και τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα και τον Βλαντιμίρ τον Τσάρο - γρήγορα!
  Ναι, στην πραγματική ιστορία υπήρχε ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος αυτοκράτορας της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ ο Τρίτος, ο επικεφαλής της δυναστείας των Ρομανόφ. Και πραγματικά άρχισε να κυβερνά επίσημα το 1938. Και τότε ο Βλαντιμίρ αποδείχθηκε - ένας πραγματικός βασιλιάς, και μάλιστα μεγάλος! Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει αυτοκράτορας ολόκληρης της Γης!
  Μετά τη νίκη, ή μάλλον την αντανάκλαση της επίθεσης, ο Oleg Rybachenko, αντάλλαξε κάρτες με τους υφισταμένους του. Ένα αγόρι με σορτς, ξανθό, πολύ μυώδες και γλυπτό έπαιζε με γκριζομάλληδες μαχητές. Ακόμη και παραδόξως, ο Oleg είναι μεγαλύτερος από όλους. Αλλά αυτό το αγόρι αυτοκόβεται.
  Θυμόμαστε το Πορτ Άρθουρ, την ηρωική άμυνα από την οποία προήλθε η δόξα της Ρωσίας. Μεγάλη δόξα ταυτόχρονα...
  Το αθάνατο αγόρι παρατήρησε:
  - Έτσι λύνουμε όλα μας τα προβλήματα! Σύντομα θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ μεταξύ τους!
  Στρατιώτες και αξιωματικοί συμφώνησαν:
  - Φυσικά, ταγματάρχη! Δεν θα σκοτώσουν!
  Ο Όλεγκ κοίταξε την κορδέλα με τα πολλά μετάλλιά του. Ναι, υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαταγές, λίγοι στρατηγοί έχουν. Και θα ήταν ωραίο να αποκτήσεις έναν τίτλο για τον εαυτό σου. Πρίγκιπας, Κόμης, Δούκας!
  Duke Rybachenko - ακούγεται όμορφο!
  Και το αγόρι πήδηξε πιο ψηλά και στριφογύρισε στο πικάπ.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν, αλλά αποκρούστηκαν και πάλι και υπέστησαν κολοσσιαία ανεπανόρθωτη ζημιά.
  Τον Ιούλιο, ο ρωσικός στρατός σημείωσε νέες, μεγάλες επιτυχίες στην Αφρική. Ενώ η σφοδρότητα της επίθεσης του τσαρικού στρατού ήταν εκεί. Η Αλγερία έχει πολλά από τα καλύτερα ρωσικά όπλα. Και στο τέλος του μήνα οι Γερμανοί περικυκλώνονται και καταστρέφονται στο καζάνι.
  Τον Αύγουστο, ρωσικά στρατεύματα διέρρηξαν επίσης το Μαρόκο. Απελπισμένα πολέμησαν, τα κορίτσια στη δεξαμενή "Kondratenko" -6, σπάζοντας μέσα στο πάχος του.
  Κάθε τόσο υπήρχαν αναφορές για παράδοση Γερμανών για πόλεις που είχαν καταληφθεί.
  Έγιναν καυγάδες στη Νιγηρία και σε διάφορα μέρη. Οι Ρώσοι πήραν τόσο σε αριθμό όσο και περισσότερους κινητούς τεχνικούς και με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, τον οποίο οι ρατσιστές φασίστες έστρεψαν εναντίον των εαυτών τους.
  Η Αφρική αποδείχθηκε πράγματι ένας αδύναμος κρίκος στη στρατηγική του Χίτλερ και του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Η Ρωσία επικράτησε εκεί... Και τον Σεπτέμβριο, ανεβαίνοντας αργά, οι δυνάμεις κινήθηκαν στη Νορβηγία. Οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Και η Αλένκα και το πλήρωμά της καβάλησαν το τανκ. Το νεότερο τανκ "Nikolay" -5 βαρύ, αποδείχθηκε πιο εξελιγμένο από τη σειρά Ε.
  Ακόμη και ένα τόσο ισχυρό τανκ όπως το Ε-200 έκανε το δρόμο του μέσα από τα όπλα της τσαρικής μηχανής.
  Η Alyonka, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριψε τα χέρια της ικανοποιημένη:
  - Είμαι κάτι που μπορεί να σπάσει τη Βέρμαχτ!
  Η Anyuta πάτησε επίσης το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρύπησε το γερμανικό αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε:
  - Θα σκουπίσουμε τη Βέρμαχτ στη σκόνη! Για την εξουσία του τσαρισμού!
  Ο κουλ Αυγουστίνος πυροβόλησε και φώναξε:
  - Και θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Η Μαρία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, στον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησε τα κουμπιά του joystick. Και συγχρόνως, ως λουπανέτο, και συντρίψτε τον εχθρό.
  Και εδώ η Marusya θα τρίζει:
  - Σε πλήρη βαθμό!
  Και επίσης με τα γυμνά του δάχτυλα θα πατήσει το κουμπί του joystick.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Όσλο. Οι μάχες πάνε για κάθε θάμνο και σπίτι.
  Στο κέντρο ο τσαρικός στρατός αποκρούει και πάλι τη γερμανική επίθεση. Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Το ρωσικό πυροβολικό λειτουργεί σαν ρολόι.
  Όλα σωστά και σωστά...
  Τον Οκτώβριο, τα ρωσικά στρατεύματα απέκοψαν τελικά την Αφρική από τις χερσαίες προμήθειες, απελευθερώνοντας το Μαρόκο. Οι Ναζί βρέθηκαν σε ένα είδος καζάνι.
  Ακόμα και στη μαύρη ήπειρο. Ο Χίτλερ έτρεμε από οργή, αλλά δεν μπορούσε να φάει τίποτα.
  Ναι, χώθηκε στη Ρωσία ... Ο χειμώνας πλησίαζε. Ο Oleg Rybachenko, παρά το γεγονός ότι άρχισε να χιονίζει, εξακολουθεί να τρέχει ξυπόλητος και με σορτς. Λοιπόν, αγόρι - τι θα πάρεις! Και αρκετά ατρόμητο αγόρι.
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Και τραγουδάει:
  - Άσε να τρέξει αδέξια,
  Θωρακισμένα τανκς στις λακκούβες...
  Και στην οροφή είναι ένα πολυβόλο -
  πυροβολητής Cheburashka,
  Κροκόδειλος πυροβολητής!
  Στην επίθεση ο Shakoklyak!
  Το αγόρι εξολοθρευτής πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Και παίζω με δυναμίτη,
  Μπροστά στους περαστικούς!
  Πώς θα ξεφύγουν τα κομμάτια του Fritz!
  Όλοι λένε ψέματα, κι εγώ πάω!
  Και το αγόρι είναι πραγματικά αστείο! Αλλά ήδη στο στρατό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Και απλά ένας διάβολος! Ακόμα και ξανθιά!
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και βρυχάται:
  - Δόξα στον Τσάρο και τον Νικόλαο και τον Βλαδίμηρο τον Τρίτο!
  Και σκέφτηκα ότι ας μην μπερδεύουν τον Vladimir Kirillovich Romanov με τον Vladimir Putin! Οι μεγάλοι τσάροι των Ρομανόφ είναι μια καταπληκτική οικογένεια! Αυτοί που έκαναν τη Ρωσία τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και όχι τόσο χαμένος από τύχη όσο ο Πούτιν!
  Αλλά τώρα τα ρωσικά στρατεύματα αποκρούουν άλλη μια επίθεση.
  Έρχεται ο Νοέμβρης. Οι Ναζί κόβεται η ανάσα. Αλλά νέες εφεδρείες ρίχνονται στη μάχη. Ήδη τελειώνουν στην Αφρική. Είναι δύσκολο για τους φασίστες.
  Έτσι βγάζουν την οργή τους στους κρατούμενους. Εδώ πήραν την όμορφη Νικολέττα. Την έγδυσαν μέχρι το εσώρουχό της και την οδήγησαν στο φρέσκο χιόνι του Νοεμβρίου.
  Ένα κορίτσι με τα χέρια δεμένα, σχεδόν γυμνό, περπατά μέσα από τις χιονοστιβάδες αφήνοντας γυμνά, χαριτωμένα ίχνη. Αυτή είναι τόσο όμορφη. Και οι Γερμανοί την ακολουθούν μαστιγώνοντάς τη με μαστίγια. Και χτύπησαν τον εαυτό τους μια ομορφιά, χτύπησαν. Από την κομμένη πλάτη του στάζει αίμα.
  Η Νικολέττα μόλις έσφιξε τα δόντια της. Και σηκώνει περήφανα το κεφάλι του. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν προλεταριακό πανό.
  Και τα γυμνά της πόδια έγιναν επίσης κόκκινα, αλλά το κορίτσι δεν σηκώνει ούτε φρύδι.
  Τι απίστευτο θάρρος έχει.
  Αν και οι Ναζί το έχουν ήδη πάρει και το έχουν βάλει στο γυμνό τους στήθος με έναν πυρσό. Αλλά ακόμα και τότε το κορίτσι μόνο ανατρίχιασε, αλλά δεν φώναξε.
  Έχει τόσο μεγάλη πίστη...
  Το κορίτσι τραβιέται πάνω σε ένα ράφι, οι αρθρώσεις της είναι στριμμένες. Τότε ανάβει φωτιά κάτω από γυμνά πόδια. Γλείφει τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Και με καυτές αλυσίδες μαστιγώνουν το γυμνό κορμί της καλλονής.
  Η Νικολέττα τραγούδησε ως απάντησηЈ
  Είμαι η Τσερνομπόγκ, η κόρη του κακού Θεού,
  Δημιουργώ χάος, σπέρνω την καταστροφή...
  Το μεγαλείο μου δεν ξεπερνιέται,
  Μόνο η έξαλλη εκδίκηση καίει στην ψυχή!
  
  Ως παιδί ήθελα ένα καλό κορίτσι,
  Έγραφε ποίηση και τάιζε γάτες...
  Σηκώθηκε νωρίς το πρωί
  Από πάνω φτερούγιζε τα φτερά των χερουβείμ!
  
  Τώρα όμως ξέρω τι είναι το κακό
  Τι κάνει αυτόν τον κόσμο δυστυχισμένο...
  Και τι είναι αυτό που λες καλό;
  Εδώ είναι η καταστροφή που αγαπήθηκε με πάθος!
  
  Και έδειξε την κοριτσίστικη ζέση της,
  Τι αστραφτερή κόρη του Θεού έχει γίνει...
  Θα κατακτήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Ας δείξουμε δύναμη, πολύ δυνατό!
  
  Μεγάλος πατέρας αυτό το Τσερνομπόγκ,
  Φέρνει χάος, πολέμους στο σύμπαν...
  Προσεύχεσαι στον Svarog να βοηθήσει,
  Στην πραγματικότητα, ανταμείβεσαι!
  
  Είπα λοιπόν, σώσε τον Κύριο,
  Αφήστε τον θυμό να βράσει στην καρδιά σας...
  Θα χτίσουμε την ευτυχία, πιστεύω στο αίμα,
  Ας γεμίσει η μήτρα μέχρι το χείλος!
  
  Λατρεύω την πονηριά, την κακία και την απάτη,
  Πώς να ξεγελάσεις τον Στάλιν τον τύραννο...
  Δεν μπορεί να ντροπιαστεί
  Και πόση ομίχλη υπάρχει στον κόσμο!
  
  Εδώ πρότεινα να κάνω μια δυνατή κίνηση,
  Ένα χτύπημα για να καταστρέψει το κακό...
  Αλλά ένας πολύ μαύρος Θεός ερωτεύτηκε,
  Σε όλα τα θέματα και σε αυτά και στη μετά θάνατον ζωή!
  
  Πώς αποδείχτηκε ότι ήμουν συνηθισμένος στο κακό,
  Και στην καρδιά της οργής, μανιωδώς τρέφεται ...
  Εξαφανισμένη λαχτάρα για χαρά, καλοσύνη,
  Μόλις ο θυμός διαπέρασε από το βάθρο!
  
  Και τι γίνεται με τον Στάλιν - είναι επίσης κακός,
  Σχετικά με τον Χίτλερ, οπότε δεν τίθεται θέμα...
  Ο Τζένγκις Χαν ήταν τόσο ωραίος ληστής
  Και πόσες ψυχές κατάφερε να σακατέψει!
  
  Οπότε λέω γιατί να είσαι καλά,
  Αν δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό συμφέρον σε αυτό ...
  Όταν είσαι δρυοκολάπτης - το μυαλό σου είναι μια σμίλη,
  Και εξαφανίστηκε όταν ανόητες σκέψεις!
  
  Λέω λοιπόν στον εαυτό μου και στους άλλους,
  Σερβίρετε τη δύναμη σαν μαύρο μελάνι...
  Τότε θα κατακτήσουμε την έκταση του σύμπαντος,
  Τα κύματα θα διασχίσουν το σύμπαν!
  
  Θα κάνουμε το κακό τόσο δυνατό
  Θα δώσει στην οργή αθανασία,
  Εκείνοι που είναι αδύναμοι στο πνεύμα έχουν ήδη εκπλαγεί,
  Και είμαστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό!
  
  Εν ολίγοις, θα γίνουμε πιο δυνατοί παντού,
  Σηκώστε το σπαθί του αίματος πάνω από το σύμπαν...
  Και η οργή μας θα είναι και μαζί της,
  Θα λάβουμε μια κλήση γεμάτη μοίρα!
  
  Εν ολίγοις, είμαι πιστός στο Chernobog,
  Υπηρετώ αυτή τη σκοτεινή δύναμη με όλη μου την καρδιά...
  Η ψυχή μου είναι σαν τα φτερά του αετού
  Όσοι είναι με τον Μαύρο Θεό είναι ανίκητοι!
  Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και του χιτλερικού συνασπισμού συνεχίστηκε. Μέχρι τον Δεκέμβριο, τα ρωσικά στρατεύματα τελείωσαν τελικά τους Ιταλούς, αναγκάζοντάς τους να συνθηκολογήσουν στην Αφρική, και σχεδόν εξολοκλήρωσαν τους Γερμανούς εκεί. Εκκαθαρίστηκε από το Fritz και τη Νορβηγία.
  Τώρα ο τσαρικός στρατός πήγε στην επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου. Ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Το χειμώνα, τα ρωσικά τανκς ήταν σαφώς ισχυρότερα. Και διαπέρασε την άμυνα του εχθρού.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, έτρεξε ξυπόλητος και με σορτς μέσα στο χιόνι, τραγουδώντας:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας! Ας πεθάνουμε για την Πατρίδα - οι στρατιώτες είναι πίσω μου!
  Τα ρωσικά τανκς είναι πολύ ευκίνητα σε κινητήρες αεριοστροβίλων. Και οι Ναζί δεν μπορούν να τους σταματήσουν τόσο εύκολα.
  Εδώ μπροστά ορμάει το "Nikolay" -5. Έχει πέντε κορίτσια που τραγουδούν με θέρμη:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ο ρωσικός κόσμος δεν μπορεί να νικηθεί!
  Και από κανόνι πώς να πέσουν! Στην πραγματικότητα αποδεικνύεται απλά υπέροχο! Κορίτσια παρά το κρύο, με μπικίνι και ξυπόλητα. Και αυτοπυροβολούνται, και δεν σκέφτονται να σταματήσουν.
  Είναι απλώς άγρια, ξέφρενη δύναμη.
  Η Alyonushka λατρεύει όχι μόνο να πυροβολεί, αν και πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπούσε τον Γερμανό, αλλά και να συνθέτει ιστορίες.
  Για παράδειγμα, έγραψε πώς ένα κορίτσι πήγε σε μακρινές χώρες για να σώσει ένα γατάκι. Τριάντα τρεις μέρες περπατούσα ξυπόλητος σε έναν βραχώδη δρόμο, γκρεμίζοντας τα τρυφερά μου πόδια στο αίμα.
  Κι όμως μπόρεσα να βρω το ζώο. Για αυτό, η νεράιδα εκπλήρωσε την επιθυμία της και η κοπέλα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα.
  Η Alyonushka, ωστόσο, σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται σύζυγο για έναν αξιωματικό του ρωσικού στρατού; Καλύτερα να έχεις ένα μάτσο εραστή. Και περισσότερα χρήματα και περισσότερη διασκέδαση. Τελικά, οι άντρες είναι τόσο διαφορετικοί. Και μαζί τους, φυσικά, βιώνεις την ευχαρίστηση με διαφορετικούς τρόπους. Τι γίνεται με τον σύζυγο; Γρήγορα θα τον βαρεθείτε και θα τον βαρεθείτε!
  Αλλά ένας νεαρός άνδρας που μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο των ενηλίκων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Και ο Αλένκα ξαναπυροβολεί, χτυπώντας το γερμανικό Ε-100.
  Και κουνάει τα πολύ όμορφα πόδια της, σαν αρχαίας Ελληνίδας θεάς.
  Και τότε ο Anyuta σουτάρει. Επίσης γυμνά δάχτυλα. Και σπάει το γερμανικό κανόνι.
  Τότε το κορίτσι λέει:
  - Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι στη Ρωσία, αλλά ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ο καλύτερος από τους βασιλιάδες!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε:
  - Και ο Νικόλαος Β' δεν ήταν κακός! Α, δεν ξέραμε να εκτιμάμε τους βασιλιάδες!
  Η Μαρία τραγούδησε, πυροβολώντας τους Ναζί με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και χαμογελώντας:
  - Είναι απαραίτητο να υπακούσουμε στους Ρώσους, με καθαρή καρδιά και σοφότερο! Και προς δόξα του Νικολάου, είναι ο μεγάλος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Και η Marusya τραγούδησε κάτι ... Και παίζει επίσης με τα γυμνά της πόδια ...
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Ο Oleg Rybachenko επίσης αγωνίζεται. Είναι ακόμα ένα δεκάχρονο αγόρι. Τέτοιο είναι το τίμημα της αθανασίας. Ναι, αλλά πόσο καλά και ευδιάθετα νιώθει! Έχει τόση πολλή ενέργεια και έντονη ροή δύναμης.
  Το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα, τώρα ζει μέσα μου, όχι ο Λεοπόλδος, αλλά η Λεοπάρδαλη!
  Το αγόρι ταγματάρχης, όπως πάντα, είναι σε ένα αστραφτερό χτύπημα. Μην σταματάτε τους Ναζί.
  Εδώ τα ρωσικά στρατεύματα την 1η Ιανουαρίου είχαν ήδη καθαρίσει πλήρως το έδαφός τους από τα στρατεύματα της Γερμανίας και της Ιταλίας και είχαν μπει στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ.
  Την ίδια στιγμή, ρωσικές μονάδες εισήλθαν στο Μεξικό. Ήρθε το νέο έτος 1956.
  Για τους Ρώσους ξεκίνησε με νέες νίκες. Στις 7 Ιανουαρίου παρέδωσε τα υπολείμματα των γερμανικών στρατευμάτων στην Αφρική. Και ολόκληρη η Μαύρη Ήπειρος έγινε Ρωσική.
  Τώρα ο δαιμονισμένος Φύρερ κατάλαβε ότι είχε μπερδευτεί τελείως. Και πρόσφερε στη Ρωσία διαπραγματεύσεις.
  Στο οποίο ο Τσάρος Βλαντιμίρ απάντησε:
  - Θα μιλήσουμε μόνο για την άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ και της Ιταλίας!
  Τι σοφά λόγια! Και ο πόλεμος συνεχίζεται. Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης βρίσκεται φυσικά ο Όλεγκ Ριμπατσένκο. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην Ανατολική Πρωσία. Οι γραμμές άμυνας εδώ είναι δυνατές. Πρέπει να σπάσετε με μάχες και δεν θα προχωρήσετε γρήγορα.
  Ένα από τα μέσα για μια σημαντική ανακάλυψη ήταν τα αυτοκινούμενα όπλα με το βομβαρδιστικό Alexander-4. Πολύ δυνατό και θανατηφόρο.
  Και επίσης όμορφα κορίτσια εδώ πώς να γιορτάσουν εδώ. Εκτοξεύουν βλήματα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick. Και καταστρέψτε τα κουτιά χαπιών και τα κουτιά χαπιών του εχθρού.
  Τα κορίτσια τρέχουν με τόλμη στο χιόνι - γι' αυτό είναι οι Ρωσίδες. Και το ρίχνουν στη μάχη οι Ινδοί και οι Κινέζοι. Αυτοί ήδη γεμίζουν κυριολεκτικά τις προσεγγίσεις στα χαρακώματα με τα πτώματα τους. Αλλά και πάλι καταφέρνουν να το πάρουν.
  Ο ρωσικός στρατός εισέρχεται.
  Ωστόσο, ο στρατηγός Βασιλέφσκι μεταφέρει το βασικό πλήγμα στην Ιταλία -που είναι πολύ πιο αδύναμη. Και τώρα οι Ρώσοι στρατιώτες κερδίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Ιανουάριος ήταν πολύ επιτυχημένος. Τα ρωσικά στρατεύματα ανέτρεψαν τους Ιταλούς και σέλασαν τις Άλπεις. Και τον Φεβρουάριο κατέλαβαν τη Βενετία. Και μπήκαν στη Λορμπαντίνια. Πήραν και το Πόζναν. Οι Γερμανοί υποχώρησαν. Στις 2 Μαρτίου η Κλαϊπέντα έπεσε. Τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν μέσω της Ανατολικής Πρωσίας σε μια αργή, πολύ πυκνή άμυνα. Έπρεπε να κάψω κυριολεκτικά το δρόμο με κοχύλια.
  Αλλά στην Ιταλία, το μέτωπο των ζυμαρικών κατέρρευσε. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στη Ρώμη. Στις 30 Μαρτίου 1956 ξεκίνησε η επίθεση στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Έτσι ο λαός πλήρωσε για τις φιλοδοξίες της οικογένειας Μουσολίνι.
  Η Ρώμη, η πρωτεύουσα της Ιταλίας, δέχεται επίθεση. Οι μάχες είναι σκληρές. Αν και οι Ιταλοί υποχωρούν όλο και περισσότερο. Εδώ τα κορίτσια τσακώνονται πολύ όμορφα και με μπικίνι και ξυπόλητα. Οι πολεμιστές ρίχνουν χειροβομβίδες με τα πόδια τους και νοκ-άουτ τους πολεμιστές του Μουσολίνι.
  Όμορφα κορίτσια εδώ, και φυσικά πολύ σέξι. Και με τους μύες των τιτάνων. Και το πώς ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι απλά εκπληκτικό.
  Η Νατάσκα πηγαίνει μπροστά και σουτάρει, ενώ γρυλίζει:
  - Για την Πατρίδα όμορφη στην καρδιά μου καίει η λαμπερή φωτιά!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, τραγουδάει μαζί:
  - Ας ανοίξουμε την πόρτα στα επιτεύγματα! Η πίστη μας και ο βασιλιάς είναι μονόλιθος!
  Και μετά υπάρχει η Aurora, σαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, μια κοκκινομάλλα σκύλα θα βγάλει δίσκους. Και οι κομμένοι Ιταλοί πέφτουν.
  Και τότε η Σβετλάνα τραγουδά επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους! Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Πετάνε δίσκους με τα ξυπόλητα και αλέθουν τους φασίστες. Έτσι ο Μουσολίνι μπήκε κάτω από την αποσυναρμολόγηση των κοριτσιών. Η επίθεση του Απριλίου του 1956 ήταν σφοδρή και πολύ ευφάνταστη.
  Και εδώ τα τανκς οδηγούν, κολασμένες στήλες φωτιάς ξεπηδούν από τα κουφάρια τους.
  Τα κορίτσια προχωρούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και πώς φτύνουν κάτι ματωμένο.
  Και γελάνε...
  Η Νατάσα τραγούδησε με θέρμη:
  - Τσάρο Βλαντιμίρ, δώσε τον Χίτλερ στο πρόσωπο!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι.
  Τα κορίτσια ορμούν με άγρια μανία. Πυροβολούν από πολυβόλα. Κόβουν τον εχθρό, σκόρπισαν τους Ναζί. Και μετά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και στα χέρια της πανίσχυρης γυναίκας-ήρωας κρατά ένα φλογοβόλο. Και θα το πάρει και θα το χτυπήσει, αλλά πώς θα τρακάρει.
  Τα τσιπ πετούν από τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι πολεμιστές επίσης πώς θέλουν να γελάσουν.
  Μετά θα τραγουδήσει:
  - Θα χτυπηθεί ο Μουσολίνι! Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι με μάτια ζαφείρι κλείνει το μάτι! Και χτυπήστε τους Ναζί.
  Και τι ήθελες; Η Ρώμη καταλήφθηκε κάποτε από τους Σλάβους υπό την ηγεσία του Αττίλα. Και τώρα αναλαμβάνουν οι Ρώσοι.
  Η Ολυμπιάδα, τηγανίζοντας ζωντανούς αντιπάλους με δοκάρι, τραγούδησε:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα..
  Η Ρωσία κερδίζει όπως πριν -
  Οι πολεμιστές της Βέρμαχτ χτυπούν!
  
  Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη
  Φτερά, ανοίγουν, απογειώνονται...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει -
  Θα ηττηθεί - σπάσει!
  Μετά την πτώση της Ρώμης, τα ιταλικά στρατεύματα άρχισαν να παραδίδονται μαζικά. Η αυτοκρατορία του Μουσολίνι, αυτός ο κατώτερος στρατιωτικός εταίρος του Τρίτου Ράιχ, καιγόταν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Νάπολη σχεδόν χωρίς αντίσταση και αποβιβάστηκαν στη Σικελία. Κι εκεί δεν υπήρχε σχεδόν καμία αντίσταση. Και ο Χίτλερ ήταν υστερικός.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου, η Ιταλία είχε τελειώσει. Οδηγήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κρατούμενοι.
  Ρωσίδες τα γονάτισαν και αναγκάστηκαν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Γέλασαν ευσυνείδητα. Κάποιοι, ειδικά νεαροί άνδρες, το έκαναν με ενθουσιασμό.
  Τα κορίτσια στενάζουν αρκετά.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko ανάγκασε τους αιχμαλώτους να φιλήσουν τα γυμνά, παιδικά πόδια τους.
  Το έκαναν αρκετά πρόθυμα. Τα αγόρια ήταν πολύ όμορφα, μυώδη και ξανθά. Είναι αλήθεια ότι ήταν ακόμα πολύ μικρός και δεν ήθελε να κάνει κάτι πιο σοβαρό με τις κυρίες. Αλλά όταν τα τραχιά τακούνια γαργαλάνε με τη γλώσσα - είναι ωραίο!
  Ο Oleg Rybachenko συνέλαβε τον στρατηγό και έλαβε άλλη μια εντολή. Για το οποίο ήταν πολύ περήφανος.
  Ο Μουσολίνι Τζούνιορ προδόθηκε από το δικό του περιβάλλον και η τσαρική Ρωσία έλαβε άλλη μια νίκη. Και ο Μπενεντίτο Μουσολίνι ο πρεσβύτερος δεν έζησε για να δει την ντροπή του και την κατάρρευση του φασισμού στην Ιταλία. Ωστόσο, η ίδια μοίρα περίμενε και τους Ναζί στη Γερμανία. Τα ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν στις αρχές Ιουνίου 1956 στην επίθεση. Η Αυστρία ήταν ο κύριος στόχος.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο "Nikolay" -5 κινήθηκαν εναντίον των Γερμανών. Τα ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να περικυκλώσουν τη Βιέννη.
  Ο Φύρερ φυσικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Οι κτήσεις των Γερμανών στην Αφρική, τη Σκανδιναβία και το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ χάνονται. Και τώρα οι μάχες γίνονται ήδη αποκλειστικά στο έδαφος του Τρίτου Ράιχ. Κάτι που φυσικά είναι πιο δυσάρεστο για τους Γερμανούς. Ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν επίσης στο Μεξικό. Η Lady Gray de Monca είναι επικεφαλής πληρώματος τανκ σε αυτή τη χώρα.
  Και η Ελισάβετ οδηγεί το "Nikolay" -5 γύρω από τη Βιέννη. Ο βασικός του αντίπαλος είναι το Ε-50, το οποίο η τσαρική μηχανή το τρυπάει σαν blotter.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας τα κουμπιά στο joystick.
  Χτύπησε ένα γερμανικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για τον Άγιο Νικόλαο Ρωσία!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Μάλλον, παρόλα αυτά, είναι πιο σωστό να πούμε Βλαντιμίρ!
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, ήταν ο αυτοκράτορας Νικόλαος, που, αφού μας έδωσε τον πληθυσμό της Κίνας, έκανε τη Ρωσία ανίκητη!
  Πράγματι, στο πεζικό που στάλθηκε να εισβάλει στις γερμανικές θέσεις, οι Κινέζοι ήταν εξ ολοκλήρου μπροστά. Πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα. Αλλά έσπασαν.
  Συνήθως οι Ρώσοι πολεμούσαν με αεροσκάφη και τανκς. Πεζικό από Κινέζους, Ινδούς, Ασιάτες. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Επιπλέον, το λαμπρό κεφάλι Νικόλαος Β' εισήγαγε την πολυγαμία κατά τη μεταρρύθμιση της Ορθοδοξίας και επιπλέον Κινέζοι άντρες στέλνονται στη μάχη. Και οι Ρώσοι παίρνουν για συζύγους χήρες και ανύπαντρες Κινέζες.
  Πονηρή στρατηγική.
  Και οι Κινέζοι ανεβαίνουν στην επίθεση, πεθαίνουν και διαπερνούν τις άμυνες των Γερμανών.
  Η Έλενα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιέζει τα κουμπιά του joystick και ξαναχτυπά το Fritz.
  Και τραγουδάει:
  - Για την Αγία Ρωσία, θα πολεμήσουμε γενναία!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι θα το πάρει και θα κλείσει το μάτι. Και ξεγύμνωσε τα λευκά του δόντια! Και είναι τόσο επιθετική.
  Και ιδού πώς θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και τρίβει και με γυμνά δάχτυλα, και συνθλίβει.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Είμαι μια θανατηφόρα κόμπρα!
  Πρέπει να σημειωθεί ότι το τανκ Ε-50 μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το πυροβόλο των 88 χλστ. με κάννη 100 EL είναι γρήγορο, δώδεκα βλήματα το λεπτό και πολύ ακριβές. Συχνά χτυπά πανοπλία και μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
  Ως εκ τούτου, τα κορίτσια προσπαθούν να κρατήσουν μακριά το κύριο γερμανικό τανκ. Ειδικά κοντά, η διεισδυτική του ικανότητα αυξάνεται δραματικά. Και οι Γερμανοί έχουν έναν πυρήνα σε ένα κέλυφος είτε από ουράνιο είτε από βολφράμιο. Είναι αλήθεια ότι μετά την απώλεια της Αφρικής και τα κοιτάσματα ουρανίου στο Κονγκό, η δύναμη των γερμανικών στρατευμάτων άρχισε να στερεύει.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και ξυπόλητα και κουλ.
  Εδώ τραγουδούν στον εαυτό τους με ενθουσιασμό:
  - Λάμπει σαν αστέρι σε όλο τον κόσμο,
  Μέσα από το σκοτεινό σκοτάδι...
  Ο μεγάλος ήρωας Τσάρος Βλαντιμίρ,
  Δεν γνωρίζει πόνο, κανένα φόβο!
  
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας
  Το πλήθος ζητωκραυγάζει...
  Η Ρωσία σε δέχεται -
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Τα μαχητικά κορίτσια, δεν μπορείς να πεις τίποτα εναντίον τους. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και λαξευμένα. Όταν οι αιχμάλωτοι Γερμανοί τους φιλούν, είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει τόσο στα κορίτσια όσο και στους άνδρες. Και οι πολεμιστές τσιρίζουν αρκετά.
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Αυτά είναι μερικά ωραία κορίτσια. Και με γυμνά δάχτυλα, ένας άλλος φασίστας βγαίνει νοκ άουτ από την Ελισάβετ.
  Τότε, όπως λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και έτσι η Κατερίνα θα πυροβολήσει. Θα εμβολίσει το εχθρικό τανκ, θα μουλιάσει το Fritz και θα τρίζει:
  - Θάνατος στους εχθρούς!
  Και εκεί η Έλενα χτυπάει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας τα στα κουμπιά του joystick. Και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα στο μεγαλείο!
  Και τότε το βλήμα θα εκτοξευτεί και οι εξαιρετικοί Ολυμπιακοί Αγώνες - επίσης μια ξανθιά. Και καθώς κελαηδάει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό.
  Εδώ έρχεται το τανκ Ε-75. Το πυροβόλο του είναι πιο ισχυρό: 128 χιλιοστά, και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον, αυτή η δεξαμενή έχει καλύτερη προστασία και παχύτερη θωράκιση.
  Αλλά η Ελισάβετ είναι σαν ανόητη. Και θα απελευθερώσει κάτι θανατηφόρο, διαπερνώντας από απόσταση. Και από τον Γερμανό έχουν μείνει μόνο κομμάτια σκισμένου μετάλλου.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Αγία ομορφιά και μεγάλο όνειρο!
  Μετά από αυτό, θα δείξει τη γλώσσα.
  Τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 έγιναν πρόσφατα πιο ογκώδη. Έχουν ένα μακρύτερο όπλο, το οποίο σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τα ρωσικά τανκς, ειδικά αυτά που είναι ευκολότερα. Και αυτό κάνει το Fritz πιο επικίνδυνο.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια δεν ντρέπονται από αυτό. Και συνθλίβουν τον Φριτς.
  Και οι ίδιοι οι πολεμιστές είναι ακόμα περισσότερο στη ζέστη με μπικίνι και ξυπόλητοι. Και αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Κερδίζουν συντριπτικά.
  Η Αικατερίνη πυροβόλησε στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Συνθλίβω όλα τα Fritz ανεξαιρέτως!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Θα τους κερδίσουμε όλους και, φυσικά!
  Οι Ολυμπιακοί επίσης κέρδισαν τους Ναζί χωρίς οίκτο. Είναι τόσο ανίκητη σκύλα.
  Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολεμούν στο τανκ Kondratenko-6. Αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο πιο ελαφρύ, αλλά πιο κινητό από τον Νικολάι. Φυσικά, με λιγότερο βάρος, το διαμέτρημα είναι μικρότερο και η θωράκιση είναι λίγο πιο λεπτή. Και αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος θανάτου είναι πολύ μεγαλύτερος.
  Αλλά τα κορίτσια, πρέπει να πω, δεν ντρέπονται καθόλου. Και πολεμούν σαν γίγαντες της μάχης.
  Η Νατάσα τραγουδά, πυροβολώντας ενεργά:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τρίζει:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ μπροστά!
  Και όλα τα κορίτσια γάβγιζαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Μετά από αυτό, η Aurora πυροβόλησε, γύρισε το γερμανικό τανκ και εξέδωσε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Κούνησε κι εκείνη ξυπόλητα τα πόδια της.
  Και τότε η Σβετλάνα ενέδωσε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οι Ρώσοι πολεμούν έξαλλοι!
  Και όλα τα κορίτσια αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Δυνατή γροθιά στρατιώτη!
  Και πάλι οι καλλονές ορμούν στη μάχη. Πυροβόλησε με ακρίβεια και ακρίβεια!
  Εδώ έρχονται τα πληρώματα της Τζέιν, χτυπώντας τους Μεξικανούς. Είναι επίσης μια πολύ έξυπνη και όμορφη κυρία.
  Και τα κορίτσια στην άμαξα - ξυπόλητα και με μπικίνι. Πολεμούν τον εαυτό τους με άγρια και ήρεμη μανία.
  Τότε η Γερτρούδη πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που θα καταστρέψει τους πάντες σε κλάσμα του δευτερολέπτου!
  Και εδώ η Malanya είναι σαν λουπανέτο. Και σπάστε το λάτιν τανκ από απόσταση.
  Και εκεί η Ματίλντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα τη χτυπήσει.
  Και γελάστε:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Και πολεμιστές ύψιστης και εξαγριωμένης τάξης. Δεν αισθάνονται αδύναμοι ή θυμωμένοι.
  Όπως γαμούν, γαμούν.
  Και η Alyonka αγωνίζεται επίσης με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Βιέννη είναι περικυκλωμένη. Ένα συντριπτικό πλήγμα δόθηκε στη Γερμανία και το κύρος της. Την ίδια ώρα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Όντερ. Ρίχνουν στη μάχη Κινέζους, Ινδούς, Άραβες. Και σπάστε την άμυνα του Fritz.
  Ο Χίτλερ φυσικά είναι ήδη σε πανικό. Πώς τον πίεζαν τα κορίτσια με τανκς και αεροπλάνα.
  Εδώ είναι η Αλμπίνα και η Αλβίνα, δύο Ρώσοι πιλότοι. Επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι γκρεμίζουν τους Ναζί σαν τα αχλάδια με ένα ραβδί από κλαδί. Και για ένα ζευγάρι κάνει κυριολεκτικά τέτοια θαύματα.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε πέντε αεροπλάνα με μια έκρηξη από το μαχητικό της "Μέγας Πέτρος" και τραγούδησε:
  - Είμαστε αρκούδες του ουρανού!
  Η Alvina κατέρριψε έξι αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον πολεμικό της αετό και κελαηδούσε:
  - Και θα τους τσακίσουμε όλους!
  Στον ουρανό, αυτό το ζευγάρι ήταν ήδη θρυλικό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Στα κορίτσια απονεμήθηκαν επτά βαθμοί του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου: ασημένιος σταυρός, ασημένιος σταυρός με τόξο, χρυσός σταυρός, χρυσός σταυρός με τράπεζα. Καθώς και χρυσός σταυρός με διαμάντια, και χρυσός σταυρός με διαμάντια και φιόγκος. Και ο υψηλότερος βαθμός είναι ένας χρυσός σταυρός αστέρι, με ένα τόξο από διαμάντια. Ένα υψηλότερο βραβείο - ένα μεγάλο αστέρι χρυσού σταυρού, με διαμάντια και ένα τόξο, καθιερώθηκε πρόσφατα.
  Έτσι τα κορίτσια θα μπορούσαν δικαίως να είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους. Και πάντα, ακόμα και στο κρύο, τσακώνονταν μόνο με μπικίνι και αποκλειστικά ξυπόλητοι.
  Τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Για τις καλύτερες νίκες μας!
  Ο Άλβιν συνέχισε:
  Ας μας καμαρώνουν τα εγγόνια και οι παππούδες μας!
  Πολεμιστές και μάλιστα - κορίτσια μιας κολοσσιαίας τάξης!
  Κτυπούν τους Ναζί στον ουρανό και τραγουδούν:
  - Δόξα στη Ρωσία, Δόξα! Ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ήρωας! Θα υπάρχει δύναμη την αυγή! Θάψτε τον Χίτλερ στο έδαφος!
  Φυσικά, ο Vladimir Kirillovich Romanov μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος με τους πολεμιστές του.
  Αν πολεμήσουν, τότε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να σηκώσεις δόρυ εναντίον τους!
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει κάθε ευκαιρία να βάλει τέλος στους πολέμους μια για πάντα!
  Και οι φασίστες ανατριχιάζουν από τα χτυπήματα του τσαρικού στρατού...
  Η περικυκλωμένη Βιέννη έπεσε γρήγορα. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τα στρατεύματα της τσαρικής αυτοκρατορίας βγήκαν σε ένα ευρύ μέτωπο προς το Όντερ. Και ο Koenigsberg μπλοκαρίστηκε εντελώς.
  Και οι Γερμανοί υποχώρησαν πέρα από το Όντερ. Και προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια γραμμή άμυνας εκεί. Κεφάλαια υπεράσπιση. Όμως, το δεύτερο μισό του Ιουλίου, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Αμβούργου... Οι Ναζί αργά αλλά σταθερά υποχώρησαν.
  Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Κάποια χωριά άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Στις μάχες συμμετείχαν και τα νέα γερμανικά τανκς της πιο εξελιγμένης σειράς AG, πυραμιδικά. Διακρίνονταν από καλή προστασία από όλες τις πλευρές. Αλλά ο τσαρικός στρατός τους ξεπέρασε.
  Και ένας μεγάλος αριθμός Ασιατών πεζών πέθαναν στα μέτωπα. Αλλά σε αφήνουν να κινηθείς.
  Οι Γερμανοί, από την άλλη, είχαν εξαντληθεί και σε ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το Αμβούργο περικυκλώθηκε και το Μόναχο ήταν αποκλεισμένο.
  Οι Γερμανοί έχασαν ένα σημαντικό έδαφος. Και δεν είχαν τίποτα να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στο προσκήνιο στο έδαφος της ίδιας της Γερμανίας. Και το αιώνιο αγόρι χαμογελούσε συνεχώς και έβγαζε τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Και εκεί πέταξε χειροβομβίδες με γυμνά, παιδικά πόδια. Είναι καλό να είσαι παιδί - πόσο φυσικό είναι να είσαι στη ζέστη μόνο με σορτς. Και αφού είσαι αθάνατη, μπορείς να είσαι και ημίγυμνη τον χειμώνα χωρίς να κινδυνεύεις να κρυώσεις.
  Έτσι το αγόρι τραγούδησε:
  - Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και υπό τον ήχο του σερφ!
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Είναι εύκολο για ένα αγόρι να είναι ένας κουλ καουμπόι!
  Και το παιδί-ταγματάρχης αυτών των φασιστών συνεχίζει να αυτοκαταστρέφεται. Και αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Είναι ήδη Σεπτέμβρης... Αρχίζει να βρέχει... Τα τσαρικά στρατεύματα, γεμίζοντας τα πτώματα των Κινέζων, κατέλαβαν το Μόναχο και το Αμβούργο, και προχωρούν προς την περιοχή του Ρουρ. Το πιο σημαντικό στη βιομηχανία της Γερμανίας.
  Και οι Γερμανοί αντεπιτίθενται απελπισμένα.
  Η Νατάσα παλεύει στο τανκ της και γρυλίζει:
  - Οι φασίστες θα είναι εξαιρετικά σφιγμένοι!
  Και με γυμνά δάχτυλα καθώς πατάει τα κουμπιά του joystick. Και θα ρίξει οβίδες στους Ναζί.
  Και μετά είναι η Ζόγια, πόσο χαστούκισε. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και επίσης τραγουδήστε:
  - Η Ρωσία είναι αυτό που είναι εναντίον του Χίτλερ!
  Και τότε είναι η Aurora, θα κάνει έναν επιθετικό τρόπο. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών:
  - Για τον ρωσικό τρόπο!
  Και πίσω τους βρίσκεται η Σβετλάνα, η οποία θα βγάλει και ένα φονικό βλήμα. Τρυπήστε ένα γερμανικό τανκ και τρίξτε:
  - Για τον Τσάρο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς!
  Και θα δείξει και τη γλώσσα του.
  Τα κορίτσια έχουν αγριέψει εδώ.
  Η Αλένκα σε ένα βαρύ τανκ συντρίβει επίσης τους Ναζί. Και τους χτυπάει από απόσταση.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Υπέταξα τον μισό κόσμο με το στήθος μου!
  Και το στήθος της Αλένκα με κατακόκκινες θηλές.
  Και τότε η Anyuta είναι σαν μια έκρηξη με τα γυμνά δάχτυλά της. Θα εμβολίσει ένα φασιστικό τανκ και θα βροντοφωνάξει:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ σταρ! Στα βιβλία ιστοριών!
  Και χαμόγελο...
  Και τότε ο Augustine θα απελευθερώσει ένα δολοφονικό βλήμα. Τσακίστε τους Ναζί και γελάστε:
  - Ο στρατός μας να είναι ο πιο δυνατός!
  Και κουνάει και τα πόδια του...
  Και μετά από αυτούς, η Μαρία θα πάρει, και θα χαζέψει τους Ναζί. Στρίψιμο από μόνο του, επιθετικά χαλαρό:
  - Είμαστε μεγάλη επιθετικότητα κορίτσια!
  Και τότε η Marusya θα απελευθερώσει το εξαιρετικά θανατηφόρο, καταστροφικό όπλο της ενάντια στους Ναζί. Και με τη βοήθεια γυμνών, κοριτσίστων ποδιών.
  Και μετά τραγουδήστε:
  - Είμαστε η ολοκληρωτική ήττα των εχθρών!
  Ο Σεπτέμβρης πέρασε σε πολύ σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί αντέδρασαν σκληρά. Αλλά τον Οκτώβριο, όταν οι βροχές έπεσαν πιο δυνατές, ο τσαρικός στρατός κέρδισε ξανά το πλεονέκτημα. Και άρχισε να κινείται προς το Ruru. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, ο Koenigsberg έπεσε. Οι Ναζί δέχτηκαν άλλο ένα χαστούκι στο πρόσωπο.
  Και στη νότια Γαλλία, τα βασιλικά στρατεύματα περικύκλωσαν την Τουλόν. Έτσι οι Ναζί πέρασαν εξαιρετικά άσχημα.
  Ο Χίτλερ οργίστηκε, αλλά όσο ήταν στο Βερολίνο. Η θέση του ήταν αδύναμη.
  Είναι σαφές ότι κανείς δεν ήθελε να ακούσει τις διαπραγματεύσεις. Όμως οι Ναζί κόλλησαν σαν τις μύγες.
  Τον Νοέμβριο, τα στρατεύματα του τσαρικού στρατού κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του Ρουρ με μάχες, στερώντας έτσι τη Γερμανία από την κύρια παραγωγική βάση.
  Και τον Δεκέμβριο, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε ολόκληρη τη νότια Γαλλία και μπήκε στην Ισπανία. Και στο γερμανικό μέτωπο, τελικά κατέλαβε το Ρουρ. Επιπλέον, κατελήφθησαν και άλλα εδάφη της Γερμανίας. Και ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε επίσης στη Δανία.
  Ο Χίτλερ μαινόταν σαν κόλαση σε κλουβί, αλλά δεν μπορούσε να το βοηθήσει.
  Τα καθολικά Χριστούγεννα, τα τσαρικά στρατεύματα κινήθηκαν προς το Παρίσι. Παρά το χιόνι και τον παγετό, το πλήρωμα της Νατάσας ήταν ξυπόλητο και με μπικίνι.
  Οι Γερμανοί παραδόθηκαν όλο και πιο συχνά. Και οι Γάλλοι δεν ήθελαν καθόλου να πολεμήσουν τους Ρώσους.
  Σπάζοντας τη γερμανική μπαταρία, η Natashka παρατήρησε:
  - Λοιπόν, στην πραγματικότητα, τι υπολόγιζε ο δαιμονισμένος Αδόλφος όταν άρχιζε έναν πόλεμο μαζί μας;
  Η χρυσαφένια Ζόγια παρατήρησε λογικά:
  - Μάλλον, το γεγονός ότι, έχοντας πέσει υπό πίεση, θα πέσουμε σαν κέρματα από την τρύπα!
  Η Aurora συνέτριψε ένα καρύδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά το έβαλε στο στόμα της και παρατήρησε λογικά:
  - Η ιστορία διδάσκει ότι δεν διδάσκει τίποτα!
  Η Σβετλάνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλά της στο κουμπί του joystick. Έριξε ένα άλλο γερμανικό κανόνι και απάντησε:
  Ας γίνουμε μεγάλοι μαχητές!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες φαίνεται να είναι, στην πραγματικότητα, αποφασισμένες να πολεμήσουν και να νικήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko είναι ένα ξυπόλητο αγόρι που αγωνίζεται με σορτς και με γυμνό, μυώδη κορμό. Κουνιέται ακόμα και βρυχάται:
  - Ας νικήσουμε τον Φριτς! Ας νικήσουμε τον Φριτς! Και χτυπήστε τους κουβάδες!
  Και το αγόρι έχει τόσο λευκά, μαργαριταρένια δόντια! Απλώς ένας νέος και άκαμπτος τερματιστής.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει στο τρέξιμο. Σκοτώνει φασίστες και τραγουδά:
  - Το ρωσικό πνεύμα είναι η δύναμη των βασιλιάδων, σπάστε το Fritz!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, η αυγή ανατέλλει - στη δόξα του βασιλιά!
  Πράγματι, το αγόρι αποδείχθηκε πολύ μαχητικό. Και βάλτε τους Ναζί στο πρώτο νούμερο.
  Και τα κορίτσια παλεύουν σκληρά. Εδώ είναι η Μιραμπέλα... Επίσης κορυφαίος πιλότος. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Ρίχνει κάτω τον Φριτς και τραγουδάει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τρελό κορίτσι! Εδώ είναι η ετικέτα της!
  Και θα πάρει και θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο!
  Ναι, υπάρχουν γυναίκες εδώ! Όταν τα κορίτσια της Ρωσίας πολεμούν, τότε καμία δύναμη δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε επτά γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε αεροβόλων και κελαηδούσε:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς είναι ο Θεός μας!
  Και η κοπέλα χτυπά τα ξυπόλυτα πόδια της στο τζάμι.
  Και επίσης η Αλμπίνα και η Άλβινα τσακώνονται στον ουρανό.
  Είναι τόσο υπέροχα κλεψίματα. Όλο και περισσότεροι λογαριασμοί κερδίζουν. Και ενώ τραγουδούν:
  - Στον ουρανό είμαστε τελειότητα! Άσσοι είμαστε τελειότητα! Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία - πέρα από έπαινο!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε τέσσερα γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και κελαηδούσε:
  - Αχ, τι ευτυχία! Τι είναι η τελειότητα στη μάχη!
  Η Alvina έκοψε πέντε γερμανικά αεροπλάνα και συνέχισε:
  - Να γνωρίζεις την τελειότητα στη μάχη! Και δροσερό ιδανικό!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία, κόβοντας τους Ναζί:
  - Κορίτσια! Πιο δύσκολα κορίτσια! Κορίτσια! Πιο δύσκολα κορίτσια!
  Έδειξαν το επιθετικό τους φιτίλι. Δεν πίεσαν την κάθοδο, μάλιστα, σε κανέναν από τους ναζί άσους.
  Αλλά οι Ναζί, φυσικά, υπό άγρια πίεση.
  Ο Χίτλερ είναι σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και τον βομβαρδίζουν σαν κατσαρίδα. Τι ήθελε; Τελειωμένος φασίστας νούμερο ένα! Πήγε στην τσαρική Ρωσία και τώρα τον συνθλίβουν σαν κατσαρίδα.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς ξεκουράζεται από τον χειμώνα στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού. Μπροστά του χορεύουν όμορφα κορίτσια διαφορετικών φυλών και εθνικοτήτων.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν τον πειράζει να παρακολουθεί αγώνες μονομάχων. Εδώ, για παράδειγμα, δύο κορίτσια εναντίον δύο καλλονών.
  Παλεύουν με πλαστικά σπαθιά για να μην σακατεύουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, παλεύουν απελπισμένα.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές. Υπάρχει μια μανιώδης ανταλλαγή χτυπημάτων. Δύο ξανθιές και δύο κοκκινομάλλες...
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ ρώτησε τον Στρατάρχη Βασιλέφσκι:
  - Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πόλεμο με τους Γερμανούς;
  Ο στρατάρχης απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αποκτώ αυτοπεποίθηση! Μόνο στην αρχή, όταν ο εχθρός άρχισε να προελαύνει, ένιωσα άβολα. Και τώρα αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλα είναι ξεκάθαρα στους εχθρούς! - Ο στρατάρχης Βασίλεβιτς, αυτός ο μεγάλος στρατηγός, ήπιε κρασί.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς λογικά παρατήρησε:
  - Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια! Εμείς όμως δείξαμε ικανοί για πολλά! Και τώρα θα υπάρχει χρόνος, και ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ειρηνικός!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Το πιστεύω!
  Τα κορίτσια έβαλαν μώλωπες στο γυμνό τους σώμα και έδειχναν εξαιρετικά νευρικά.
  Πολέμησαν, φυσικά, όχι όπως στις μέρες της Αρχαίας Ρώμης - προσπάθησαν να μην προκαλέσουν πολύ κακό στον εαυτό τους. Ήταν όμως ενεργοί.
  Στο μεταξύ, οι μάχες συνεχίστηκαν. Τον Ιανουάριο, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν το Παρίσι εν κινήσει. Καταλήφθηκε και η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη. Τα γερμανικά στρατεύματα εξασθενούσαν. Οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν μέσω της ίδιας της Γερμανίας. Ο Φριτς πάλεψε απελπισμένα, αλλά οι δυνάμεις τους είχαν σπάσει.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι πήδηξε ξυπόλητος στο χιόνι και όρμησε μπροστά από όλους για να επιτεθεί, εντελώς χωρίς φόβο φωτιάς. Και ενώ σφυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Να νικήσουμε σίγουρα τον εχθρό...
  Γελάει χαρούμενα και πετυχαίνει πολλά,
  Και ο Χίτλερ θα χτυπηθεί δυνατά!
  Και με το γυμνό πόδι του αγοριού θα ρίξει χειροβομβίδα! Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια, μεγάλα δόντια του πέρα από τα χρόνια του. Ναι, έχει ήδη στόμα σαν λύκος. Θα ροκανίσει από οποιοδήποτε λαιμό.
  Και τα κορίτσια με τα τανκς μετακινούνται από τα νότια προς τα βόρεια της Γερμανίας. Εδώ βγαίνουν στη θάλασσα. Και μόνο τα εδάφη κοντά στο Βερολίνο και την Πομερανία θα παραμείνουν με τον Φριτς.
  Η Νατάσκα, χτυπώντας φασιστικά τανκς, παρατήρησε:
  - Και στον πόλεμο είναι διασκεδαστικό με τον τρόπο του!
  Η Ζόγια, χτυπώντας τους Ναζί, συμφώνησε:
  - Όσο καλό γίνεται! Ειδικά όταν κερδίζουμε!
  Η Aurora πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είπε:
  - Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά στο σύμπαν, έστω και λίγο....
  Και η κοκκινομάλλα γελάει!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες συσπώνται από ξέφρενη χαρά και οργή. Και τσακίζουν τους Γερμανούς.
  Την ίδια ώρα, τα τσαρικά στρατεύματα προελαύνουν σε όλη την Ισπανία και ήδη πλησιάζουν τη Σεβίλλη.
  Η Όλγα με ένα τεθωρακισμένο όχημα πυροβολεί τους Γερμανούς και τα αστυνομικά στρατεύματα.
  Οι ντόπιοι Ισπανοί δύσκολα αντιστέκονται. Άλλη μια χώρα πέφτει στο τσεκούρι της Ρωσίας.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Aerobatics, θα γίνει bash on a bash!
  Και η σύντροφός της Αλίκη κελαηδούσε:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ας σταθούμε στον μεγάλο ιερό τσαρισμό!
  Και τα κορίτσια θα χαστουκίσουν και θα πατήσουν το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Ο πόλεμος μεταξύ της τσαρικής αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ και της ναζιστικής Γερμανίας συνεχίζεται.
  Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν σχεδόν πλήρως τη Γαλλία από τις ναζιστικές ορδές. Φεβρουάριος 1957... Ο τσαρικός στρατός απελευθερώνει την Πορτογαλία.
  Στις 23 Φεβρουαρίου, ρωσικές μονάδες από τη Δανία και τη Γερμανία ενώθηκαν.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, χαστουκίζει στη λάσπη με τα γυμνά του πόδια. Το παιδί ταγματάρχης φωνάζει στην κορυφή του λαιμού του:
  - Δόξα στον Ρώσο Τσάρο Βλαντιμίρ τον Τρίτο! Θα χακάρω τον Χίτλερ, θα μετρήσω με μαστίγιο!
  Και το αγόρι θα ουρλιάξει ξανά, και με τα γυμνά του δάχτυλα θα πετάξει έναν απότομα ακονισμένο δίσκο. Και χτύπησε τον φασίστα στο λαιμό. Και μετά με ένα γυμνό, παιδικό πόδι θα πετάξει ένα μπούμερανγκ και θα κόψει αμέσως το λαιμό πέντε Φριτς.
  Ναι, κακή ιδέα του Χίτλερ να επιτεθεί σε μια τέτοια αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα και η ομάδα της τερματίζουν τους τελευταίους Γερμανούς στην Πορτογαλία. Το τανκ τους καταστρέφεται αδυσώπητο.
  Και πατάνε και τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, κάνοντας μια έξαλλη καταστροφή.
  Η Ζόγια πυροβόλησε, έσπασε το γερμανικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Aurora, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κλώτσησε τον Ναζί και κελαηδούσε με απορία:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Σβετλάνα κλώτσησε επίσης, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και τσίριξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος!
  Κορίτσια σπάνε τους Ναζί. Αλλά τότε εμφανίστηκε ένα νέο ναζιστικό τανκ "Maus" -4. Ένα πολύ ισχυρό μοντέλο - τριακόσιοι τόνοι σε βάρος και ένα όπλο 310 χιλιοστών. Μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλη απόσταση και ο ίδιος έχει τόσο χοντρή πανοπλία που το τανκ Kondratenko-6 δεν θα τον πάρει από καμία γωνία.
  Η Νατάσα δίνει εντολή:
  - Κορίτσια, πρέπει να πλησιάσουμε και να σπρώξουμε στο κάτω μέρος του πλάι, ανάμεσα στα παγοδρόμια - αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία!
  Η Ζόγια χτύπησε το γερμανικό κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Η μοίρα σου δίνει την τελευταία ευκαιρία, αλλά βιάσου! Σε βροχή και χαλάζι και χιόνι!
  Ο Αυγουστίνος επίσης κοπανούσε και κελαηδούσε:
  - Την τελευταία ευκαιρία, σου δίνει η μοίρα! Ζήτω το περπάτημα, και το καθημερινό τρέξιμο!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, αλλά πώς θα στρίψει. Και καταστρέψτε τους φασίστες.
  Η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για νέα σύνορα και εντυπωσιακές νίκες!
  Το ρωσικό τανκ απογειώθηκε, ανεβάζοντας ταχύτητα. Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Δυνατό κυρίαρχο, ενδοξότατο στον αιώνα, Ορθόδοξε Τσάρε, βασίλευε για δόξα, για δόξα σε μας!
  Και πάλι επιτάχυναν, απομακρύνοντας ένα βαρύ βλήμα που στάλθηκε από ένα πυροβόλο όπλο που είχε το γερμανικό Maus-4. Τα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Μην σκύβετε στο κέρατο ενός κριαριού! Ώστε εσύ Χίτλερ - πεθάνεις!
  Και το τανκ τους επιταχύνει. Σαν μικρός μποξέρ που επιτίθεται σε μεγάλο. Αλλά οι πιθανότητες είναι, φυσικά, πενήντα πενήντα.
  Η Νατάσα, ακολουθώντας την κίνηση του τανκ, θυμήθηκε πώς μπήκε στο κουτί με έναν άνδρα στο ρινγκ. Έχασε τα χτυπήματα, και χτυπήθηκε, αλλά κράτησε. Και μετά έσπασε με σιγουριά. Και έπιασε την κίνηση του εχθρού, και στο πηγούνι. Νοκ άουτ!
  Έλαβε χίλια χρυσά ρούβλια. Αυτό είναι το μαχόμενο κορίτσι. Αν το κάνει, τότε θα το κάνει!
  Η Νατάσα κούνησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Αυτός δεν είναι ο τελευταίος αγώνας, αλλά υπάρχει ένας καθοριστικός! Για τη δόξα της Πατρίδας, για την Πατρίδα και την τιμή!
  Και τώρα η δεξαμενή τους γλιστράει από το πλάι και στέλνει ένα βλήμα... Η Ζόγια χρησιμοποίησε επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών, ένα τόσο χρυσόμαλλο κορίτσι, και ευκίνητο σαν μαϊμού. Και το Maus-4 άρχισε να σκάει. Προφανώς είχε πυροδοτήσει οβίδες. Και τότε πώς θα σκίσει τους πύργους, και θα πετάξει ψηλά στον αέρα!
  Τα κορίτσια φωνάζουν από κοινού:
  - Νίκη! Ωραία νίκη!
  Και άλλο ένα τανκ στη λίστα τους!
  1 Μαρτίου 1957 Ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να διασχίζουν τον Έλβα. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ τον πάτησαν στο λαιμό.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό του πόδι, βύθισε ένα φασιστικό τανκ και φώναξε:
  - Για νέα, άκαμπτα σύνορα!
  Το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα στρέφεται ανατολικά. Η Δυτική Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη απελευθερωθεί. Μόνο τα εδάφη μεταξύ του Όντερ και του Έλβα παρέμειναν υπό τον έλεγχο των Ναζί. Λοιπόν, επίσης η Βρετανία και η Ιρλανδία. Εκεί οι τελευταίες δυνάμεις των Ναζί.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τις φασιστικές μπαταρίες, λέει:
  - Τσεσάρεβιτς Νικόλαος,
  Αν πρέπει να βασιλέψεις...
  Ποτέ μην ξεχνάς -
  Περίφημα ο στρατός πολεμάει!
  Και εδώ πάλι στάλθηκε ένα άλλο βλήμα με γυμνά πόδια. Και χτύπησε το όπλο του Φριτς.
  Βλαστάρια με γυμνά δάχτυλα και Anyuta. Χτυπά έναν φασίστα και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Είμαι τόσο κορίτσι - που ο Χίτλερ κάνει εμετό!
  Έπειτα, το φλογερό Augustine nails. Επίσης ένας εύστοχος διάβολος, και βρυχάται:
  - Προς τις πύλες της κόλασης!
  Και χρησιμοποιεί γυμνά πόδια.
  Η Μαρία πυροβολεί πίσω της. Με τον ίδιο τρόπο που παίρνει και χτυπάει, και ουρλιάζει:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει μια τίγρη, κανείς δεν θα σταματήσει ένα ξυπόλητο κορίτσι πουθενά και θα χτυπηθεί!
  Και μετά πώς θα κόψουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και θα χτυπήσει ένα γερμανικό τανκ, σκίζοντας τον πύργο σαν μανιτάρι από πάνω του.
  Και κακαρίσματα:
  - Για νέα, απότομα σύνορα!
  Και θα δείξει ξανά τις γλώσσες του!
  Τα κορίτσια είναι τόσο σκληρά με τον εαυτό τους και επιτίθενται απελπισμένα. Και οι Ναζί πνίγονται κάτω από τα χτυπήματά τους.
  Στις 2 Μαρτίου 1957, οι τελευταίες ναζιστικές δυνάμεις στην Πορτογαλία παραδόθηκαν. Έγινε σαφές ότι η αυγή του φασισμού έπεφτε. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα; Εφιαλτικό ηλιοβασίλεμα!
  Και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Οι Γερμανοί πέφτουν όλο και περισσότερο τα όπλα και παραδίδονται.
  Πέφτουν στα γόνατα. Και τα κορίτσια από τη Ρωσία και την Κίνα φιλούν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Φαίνεται τόσο δροσερό και υπέροχο. Και οι ναζί τεμαχίζονται και τεμαχίζονται.
  Το πλήρωμα της Νατάσας είναι ήδη στο τρένο που πηγαίνει να πολεμήσει βόρεια, με τον Φριτς.
  Τα κορίτσια κάθονται στο διαμέρισμα τους. Παίζουν χαρτιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  - Αυτό είναι ενδιαφέρον, όταν πάρουμε το Βερολίνο, τι ακολουθεί;
  Η Ζόγια απάντησε με σιγουριά:
  - Επόμενο θα είναι το Λονδίνο!
  Η φλογερή Aurora γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Και μετά?
  Η Ζόγια είπε κατηγορηματικά:
  - Η Λατινική Αμερική θα είναι δική μας! Δεν θα σταθούμε σε τελετή με τους Ναζί!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και δεν θα κάνουμε! Ας κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Και τότε θα υπάρξει ειρήνη, σε όλο τον κόσμο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν.
  Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία του Τσαρισμού,
  Εκεί που ο Βλαντιμίρ κάθεται στο θρόνο ...
  Θα συντρίψουμε τις ορδές του κακού φασισμού -
  Δόξα στο στρατό και είμαστε μονόλιθος!
  
  Στην πίστη των μεγάλων καρδιών μετριάστηκαν,
  Η Πατρίδα μας με όλη μας την καρδιά...
  Είμαστε οι γιοι του Τσάρου Νικολάου
  Και δεν πέθαναν για αυτόν μάταια!
  
  Πατρίδα μας είσαι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε άλλο,
  Ας σηκώσουμε έναν φτερωτό, ουράνιο χαιρετισμό ...
  Πολεμάς και την Πατρίδα,
  Λοιπόν, ας πεθάνουν όλοι οι Ναζί!
  
  Ο Χίτλερ ήθελε να πάρει τα εδάφη μας,
  Και ο κακός σκύλος επιχείρησε εναντίον του βασιλιά ...
  Αλλά είμαστε θρασύδειλοι, δεν θα το δεχτούμε,
  Μάταια λοιπόν ο φασισμός μας στρίμωξε!
  
  Ο βασιλιάς είναι ένας ευγενικός και σοφός ηγεμόνας,
  Πετώντας σαν αετός του βουνού πάνω από τον πλανήτη...
  Ο Βλαντιμίρ θα είναι ο άρχοντας της ορδής,
  Η φιλία μας είναι σαν ατσάλινο μονόλιθο!
  
  Βγάζουμε το στήριγμα από τα πόδια του Φριτς,
  αφήνουμε τον Χίτλερ να πνιγεί στη θηλιά...
  Θα προδώσουμε εκτελέσεις στους αγριεμένους, προς ντροπή,
  Ποιος ενεργεί ως κακός στη Γη!
  
  Βασιλική δύναμη και βασιλική σοφία,
  Θα υπάρξουν φασίστες, τσακίστε χωρίς μέτρο...
  Ο Χίτλερ, πιστέψτε με, έκανε τρελή βλακεία,
  Και τώρα η ζωή του είναι σαν κλωστή!
  
  Σεβαστείτε λοιπόν τους μεγάλους βασιλιάδες
  Δεν υπάρχει πιο cool από τους Romanov στη Γη ...
  Στη μάχη των Ναζί, χτυπήστε τις καρδιές,
  Να ανοίξει ο δρόμος προς τα επιτεύγματα, τα όνειρα!
  
  
  Ο Μέγας Πέτρος μας πήγε στη θάλασσα,
  Ο Αλέξανδρος κατέκτησε το Παρίσι...
  Ναι, μερικές φορές συνέβαινε θλίψη,
  Αλλά τη Ρωσία την κράτησε ένα χερουβείμ!
  
  Όλα είναι όμορφα μαζί μας
  Και τα κορίτσια και οι άντρες πιστεύουν...
  Ο βασιλιάς κυβερνά, ξέρετε καλά
  Αν και ένα κακό θηρίο βρυχάται στο κατώφλι!
  
  Δεν υπάρχει όριο, πιστέψτε στην τελειότητα
  Ο κομμουνισμός θα έχει σύντομα βασιλιάδες...
  Θα ανοίξουμε τις πόρτες στην ευδαιμονία,
  Καταραμένος ο φασισμός καταστρέφεται!
  
  Για τη Ρωσία, τα σύνορα δεν έχουν καθοριστεί,
  Εμείς, πιστέψτε μας, θα νικήσουμε τον εχθρό...
  Ξυπόλητα κορίτσια, σαν στη Σπάρτη,
  Λοιπόν, ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ένας!
  
  Πιστεύουμε στον Ροντ - τον Μεγάλο Θεό,
  Τι δημιούργησε τους τέλειους Σλάβους...
  Αγωνιζόμαστε για την τιμή και την ελευθερία
  Ας χτυπήσουμε τον ναζισμό!
  
  Είστε η μεγαλύτερη οικογένεια Romanov,
  Θα κυβερνά τη Ρωσία για πάντα...
  Ο μεγάλος βασιλιάς, η υψηλότερη πτήση,
  Ο Σατανάς δεν θα σπάσει τον αετό!
  
  Για την αγάπη για τη Ρωσία μεγάλη,
  Στέλνουμε μαχητές στη μάχη...
  Άγιοι από εικόνες δοξάζουν πρόσωπα,
  Άλλωστε, οποιοσδήποτε πολεμιστής είναι και βασιλιάς!
  
  Η καρδιά μας καίει για την Πατρίδα,
  Είμαστε υπέροχα κορίτσια στη μάχη...
  Θα ανοίξουμε λίγο στο διάστημα, ξέρουμε την πόρτα,
  Θα σκοτώσω τον Αδόλφο σαν σκύλα!
  
  Απομένει μόνο λίγο για το Βερολίνο,
  Θα μπούμε φέροντας τη δόξα των βασιλιάδων...
  Τα γηρατειά δεν μας απειλούν τα κορίτσια,
  Εμείς, πιστέψτε με, δεν χύνουμε νερό!
  
  Ας θάψουμε ποιος είναι κακός και μοχθηρός,
  Ο δράκος θα νικηθεί περίφημα...
  Και έχουμε χρυσές εικόνες,
  Το Rodnovery είναι ένας αιώνιος νόμος!
  Τα κορίτσια αλώνισαν πολύ περίφημα τους ναζί, γιατί τους υπέκυψε ο Φριτς. Άνοιξη 1957. Τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών πιτσιλίζουν μέσα από τις λακκούβες. Και είναι τόσο όμορφο και πολύ όμορφο. Και όταν τα δάχτυλα των γυμνών μαυρισμένων ποδιών ρίχνουν ένα μπιζέλι με αντιύλη ικανό να σπάσει οποιοδήποτε, ακόμα και το πιο ισχυρό φασιστικό τανκ.
  Ο Χίτλερ στο Βερολίνο, όπου οι ισχυρότεροι αμυντικοί δακτύλιοι βρίσκονται μεταξύ του Έλβα και του Όντερ. Και εκεί θα πρέπει να συνθλίβεται συγκεκριμένα.
  Και τι γίνεται με τα μέσα Μαρτίου, και η γη έγινε τόσο υγρή και υγρή. Αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τα κορίτσια και τον Oleg Rybachenko.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Οι μάχες συνεχίστηκαν ... Τα στρατεύματα της τσαρικής Ρωσίας σταμάτησαν για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Την ίδια ώρα, από την 1η Απριλίου ξεκίνησαν οι αποβάσεις στη Βρετανία. Ο καιρός είναι ακόμα κρύος και θυελλώδης. Αλλά αυτή η μέρα αποδείχθηκε ήρεμη με τα ρωσικά στρατεύματα να αρχίζουν να προσγειώνονται.
  Η Αλένκα πολέμησε μαζί με άλλα κορίτσια. Παρά το γεγονός ότι το χιόνι δεν έχει λιώσει ακόμα παντού, τα κορίτσια επιτέθηκαν στον εχθρό ξυπόλητα και φορώντας μόνο μπικίνι.
  Η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για βασιλικές νίκες!
  Η Anyuta, η οποία επίσης πυροβόλησε, και τα γυμνά της πόδια εκτόξευσαν ένα εκρηκτικό πακέτο με πριονίδι, φώναξε:
  Στόχος μας είναι η νίκη!
  Η Άλλα, κόβοντας τους εχθρούς, έδωσε τα δόντια της:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη.
  Και πέταξε και μια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλά της. Και έσκισε ένα μάτσο Φριτς.
  Η Μαίρη την ακολούθησε. Εκείνη πάτησε την κατακόκκινη θηλή στη σκανδάλη του μπαζούκα και έσπασε το τανκ των Ναζί.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Οι Ολυμπιακοί αγωνίστηκαν επίσης απελπισμένα. Κτυπούσε τους Ναζί, τους συνέτριψε και τραγούδησε:
  - Χαίρε άγιο κομμουνισμό! Ο ναζισμός θα νικηθεί!
  Και κρατώντας ένα βαρέλι με εκρηκτικά σε γυμνά πέλματα καθώς το εκτοξεύει. Και θα καταστρέψει πολλούς αντιπάλους.
  Αν και μπορεί να είναι για τον κομμουνισμό το να τραγουδάς όταν η τσαρική κυβέρνηση είναι στην εξουσία δεν είναι απολύτως κατάλληλο.
  Οι Ναζί προσπαθούν να αντεπιτεθούν με κάποιο τρόπο. Μερικοί από τους Βρετανούς αντιστέκονται επίσης στα ρωσικά στρατεύματα. Αυτό είναι εν μέρει κατανοητό: πρώην εχθροί, αιώνιος ανταγωνισμός.
  Αλλά πρέπει ακόμα να πάρετε αυτήν την ήπειρο. Και τότε θα έρθει η πλήρης και οριστική νίκη. Όπως η ναζιστική άμυνα μεταξύ του Έλβα και του Όντερ.
  Αν και τα βάσανα εδώ είναι εξαιρετικά. Οι Ναζί βομβαρδίζονται από αέρος και πιέζονται. Τα αεροπλάνα παλεύουν στον ουρανό. Και άλυτοι ακόμη δίσκοι του Τρίτου Ράιχ.
  Το τελευταίο όπλο είναι τρομερό, αλλά ευτυχώς, λόγω του υψηλού κόστους και της πολυπλοκότητας στην παραγωγή μηχανών, δεν είναι πολύ τεράστιο. Και σφίγγει την αντίσταση.
  Η Εύα και η Γερτρούδη σε έναν ιπτάμενο δίσκο κυνηγούν σοβιετικές μηχανές. Και συνεχίζουν να κυνηγούν.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ελέγχουν τις δισκέτες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και το κάνουν με ακρίβεια και ακρίβεια.
  Η Εύα τραγούδησε γελώντας:
  Ο Χίτλερ θα είναι μαζί μας για πάντα!
  Η Γερτρούδη γέλασε και παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και είμαστε μαζί του!
  Και πώς πιέζει το δάχτυλο του γυμνού ποδιού του στο κουμπί του joystick, και εμβολίζει ένα άλλο ρωσικό μαχητικό. Και ο ίδιος ο ιπτάμενος δίσκος είναι άτρωτος.
  Ίσως γι' αυτό ο Χίτλερ αποφάσισε έναν τέτοιο πόλεμο, με την πανίσχυρη Ρωσία, που είχε δισκέτες.
  Αυτό όμως δεν αρκεί για να κερδίσεις.
  Οι καλύτεροι Γερμανοί άσοι στα μαχητικά τζετ Albin και Alvin. Είναι γενναία κορίτσια και πολεμούν σχεδόν γυμνά.
  Η Αλμπίνα πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στα πόδια της. Νοκ άουτ ένα ρωσικό αυτοκίνητο παρατήρησε με λύπη:
  - Ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του!
  Η Alvina, κόβοντας ένα άλλο ρωσικό αεροπλάνο, συμφώνησε:
  - Για την ήττα μας υπάρχει πόλεμος!
  Η Albina σημείωσε με ενθουσιασμό:
  Αλλά θα κάνουμε το καθήκον μας.
  Με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, η Alvina κατέρριψε το επόμενο αεροπλάνο και κελαηδούσε:
  - Φυσικά και θα το ολοκληρώσουμε!
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα γενναία, αν και σκληρά. Βασάνισαν ένα αγόρι δεκατεσσάρων ετών. Πρώτα, ο έφηβος τραβήχτηκε επάνω στο ράφι. Το αγόρι δίστασε.
  Μετά κρέμασαν ένα μπλοκ στα πόδια του και το έσφιξαν σφιχτά. Ύστερα άρχισαν να κρεμούν βάρη, τεντώνοντας τις φλέβες του και καμπυλώνοντας τις αρθρώσεις του. Ήταν πολύ οδυνηρό και το αγόρι βόγκηξε.
  Μετά από αυτό, η Albina άρχισε να χτυπά το αγόρι με ένα μαστίγιο στην πλάτη και τους γλουτούς. Και η Άλβινα πήρε μια καυτή ράβδο στα χέρια της και άρχισε να καίει τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες του αγοριού. Από το οποίο μύριζε τόσο ευχάριστα και ορεκτικά τηγανητό κρέας. Είναι σαν να τηγανίζονται τα κεμπάπ και είναι τόσο ωραίο να το μυρίζεις.
  Στο τέλος, η Αλμπίνα άφησε κάτω το μαστίγιο και μάζεψε την κόκκινη λαβίδα από τη φωτιά. Και τα έβγαλε από την αντρική τελειότητα του αγοριού. Τον πήραν από ένα άγριο σοκ και έγειρε πίσω.
  Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι πέθανε βασανισμένο.
  Η Alvina έκλαψε και παρατήρησε:
  - Συγγνώμη για αυτόν! Τι θα κάνουμε?
  Η Αλμπίνα απάντησε γελώντας:
  - Το δέρμα για το αμπαζούρ, και το κρέας που ταΐζουμε στα γουρούνια για να είναι πιο παχιά!
  Ο Άλβιν πρότεινε:
  - Ή μήπως είναι καλύτερα να το βάλω σε σαπούνι;
  Η Albina, η ξανθιά κοπέλα, αντιτάχθηκε:
  - Δεν! Δεν υπάρχει αρκετό λίπος σε αυτό - θα είναι ασύμφορο!
  Εδώ είναι γοητευτικοί ξανθοί πολεμιστές. Όμορφη στο πρόσωπο - έξαλλη μέσα!
  Και οι Ρώσοι πιλότοι, ειδικά η Anastasia Vedmakova, και η Akulina Orlova είναι εξαιρετικοί στη μάχη! Και φυσικά πολεμούν ξυπόλητοι.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά σε αυτόν τον κόσμο!
  Και με γυμνά δάχτυλα έκοψε ένα γερμανικό αεροπλάνο.
  Η Akulina, καταρρίπτοντας έναν άλλο εχθρό, εξέδωσε:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Αναστασία αγωνίστηκε με πολύ μαχητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα υπέροχο κορίτσι.
  Και πολύ όμορφοι, αγαπημένοι νέοι στρατιώτες. Η Αναστασία υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά δείχνει υπέροχη. Η μέση είναι σαν νεαρής κοπέλας, και τα δόντια της είναι μαργαριτάρια, και είναι φρέσκια, ούτε μια ρυτίδα. Μια τέτοια ομορφιά είναι απλώς μια μάγισσα και προσελκύει τους άνδρες. Δεν είναι περίεργο το επώνυμό της είναι Vedmakova.
  Η Αναστασία παλεύει με άγρια μανία και ψυχρότητα ταυτόχρονα. Τα αεροπλάνα καταρρέουν μαζικά.
  Και έχει πολλά βασιλικά βραβεία. Συμπεριλαμβανομένου του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου από πλατίνα με τόξο από σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι: απλά σούπερ!
  Η Αναστασία είναι έτοιμη να αγωνιστεί γενναία και να κερδίσει. Έχει χαλκόκόκκινα μαλλιά, τόσο τσιμπημένα, πυκνά, σγουρά. Υπέροχο κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα είναι μελί ξανθιά και γενικά σούπερ κορίτσι, και πολύ μαχητικός πιλότος. Με μεγάλη αίσθηση αεροδυναμικής.
  Και επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του, καταρρίπτει εύκολα αεροπλάνα των Ναζί.
  Και τραγουδάει:
  - Είναι δύσκολο να το προβλέψεις, φυσικά.
  Τι νέο υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο...
  Θα πετάξουμε στον ουρανό
  Καθισμένος σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  Και κόβει μια άλλη μηχανή των Ναζί, αυτή τη φορά πατώντας την κόκκινη θηλή, σημείωσε.
  - Συμβαίνει το γάλα ενός στρατιώτη να μην έχει στεγνώσει στα χείλη του, αλλά δεν στέλνει σφαίρες στο γάλα, και με τα πράσινα νιάτα του, βάζει τους ηλικιωμένους στο κόκκινο!
  Ο Oleg Rybachenko, ο οποίος έγινε πραγματικός θρύλος στον ρωσικό στρατό, συντρίβοντας τους Ναζί που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πετάξουν τα σοβιετικά στρατεύματα από το προγεφύρωμα πέρα από τον Έλβα, συνέθεσε επίσης ένα ολόκληρο σημειωματάριο με φτερωτούς αφορισμούς.
  Καλοί αφορισμοί, όρμησαν σαν φτερωτά άλογα στο κεφάλι του αιώνιου κατσικιού όταν εξολόθρευσε τους ναζί.
  Γίνε τουλάχιστον μια μικρή αλεπού, αν δεν θέλεις να γίνεις γαϊδουράκι!
  Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς, για τους ψηφοφόρους είναι απλώς γυαλόχαρτο που κόβει ροκανίδια από βελανιδιές!
  Ποιος δεν είναι στρογγυλός ανόητος, αυτή η δεκάρα θα μετατραπεί σε μια βαριά δεκάρα!
  Δεν υπάρχουν συγγενείς στην πολιτική, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να μοιραστούν τους δικούς σου σαν αδερφός!
  Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα στη ζωή, αλλά το πιο άσχημο είναι όταν τελειώνει η ζωή!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, κάρφωσε τη μαϊμού στην ψυχή σου στον σταυρό!
  Ο άνθρωπος προήλθε, αν όχι από πίθηκο, τότε τουλάχιστον έπαψε να είναι μαϊμού!
  Αν είσαι μαϊμού με μυαλό, τότε η αλεπού θα σε καταπιεί σαν αρπακτικό βόα!
  Δεν υπάρχει τίποτα άπειρο, εκτός από τον χρόνο που χρειάζονται οι πολιτικοί για να εκπληρώσουν την υπόσχεση!
  Αν γαυγίζεις πολύ, θα γκρινιάζεις σαν χτυπημένο σκυλί!
  Μην εμπιστεύεστε αυτόν που μιλάει κόκκινο, και η κόκκινη φωτιά μπορεί να καεί!
  Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να μαλώσει με μια γυναίκα και να ανεβάσει μια μαϊμού στο επίπεδο της ανθρώπινης κουλτούρας!
  Χωρίς αγάπη, δεν υπάρχει χαμόγελο, εκτός κι αν είναι το αρπακτικό χαμόγελο ενός πολιτικού!
  Πολύ μακριά στα σύννεφα, η πολιτική χωρίς φτερά πετάει στην καμινάδα!
  Μια μικρή ψυχή, έχει πάντα τη φιλοδοξία ενός γίγαντα!
  Μια μικρή ψυχή έχει μια γιγάντια έπαρση!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που γράφει νόμους για τον εαυτό του, και θεωρεί τη χώρα έδαφος της ζώνης!
  Ο πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά όταν πρέπει να εκπληρώσεις την υπόσχεση, έρχεται το εβραϊκό Σάββατο!
  Η ενότητα είναι καλή, εκτός αν είναι ζευγάρωμα με πολιτικό!
  Ο πολιτικός είναι τέτοιο πλάσμα που θέλει να σου φτιάξει ένα πρόβατο με χοιρινές μεθόδους!
  Οι χοιρομεθοδεύσεις των πολιτικών μετατρέπουν τους ψηφοφόρους σε μπριζόλα!
  Κάτω από έναν κυβερνήτη χοίρου, η ζωή δεν είναι ποτέ παχιά!
  Το να κάνεις ένα γουρούνι πρόεδρο είναι πολύ χοντρό!
  Αν θέλετε να γίνετε πρόεδρος, πιάστε τις τυχερές σας στιγμές!
  Ένας ηγεμόνας που θεωρεί τους ψηφοφόρους πρόβατα είναι τυπικό γουρούνι!
  Ο Θεός δεν είναι μόνο παντοδυναμία, αλλά και προθυμία να πάμε στο σταυρό για χάρη των άλλων!
  Ένας ηγεμόνας που κάθεται για πολύ καιρό στο θρόνο προκαλεί την υποχώρηση του κράτους!
  Ένας νεαρός ηγέτης είναι σαν ένα φρέσκο άλογο, ένας ηλικιωμένος είναι σαν μια φοράδα με σπασμένες οπλές!
  Στα μέσα για την επίτευξη Θείων υψωμάτων, ο πολιτικός είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο πολιτικός Θεός είναι μόνο σε ένα πράγμα, στο να επινοεί δικαιολογίες γιατί οι προεκλογικές του υποσχέσεις απέτυχαν τόσο διαβολικά!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την μπύρα, καλός μόνο όταν κρυώνει και στο τραπέζι!
  Ο πολιτικός είναι γλυκός με τις ομιλίες, αλλά η πικρή επίγευση από αυτές δεν είναι καθόλου μπύρα!
  Ένας πολιτικός βγάζει την αλήθεια από το στόμα του μόνο όταν παραποιεί τον εαυτό του!
  Ο πολιτικός σταυρώνει τον ψηφοφόρο στο έπακρο για να πάρει λίγη Θεότητα!
  Ακόμη και η πτωτική δύναμη δεν θα σας σώσει αν είστε έξυπνη τράπουλα!
  Η αλεπού είναι τόσο θηρίο που θα κατεβάσει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι!
  Ο πολιτικός είναι τότε ο πιο δυνατός, οι ψηφοφόροι του είναι αδύναμοι στο μυαλό!
  Ο πολιτικός λοιπόν προχωρά με μέλι, για να μη φτύσει καθόλου ο ψηφοφόρος!
  Δυνατό να πάρεις σκυτάλη, αυτός που έχει πριονίδι στο κεφάλι!
  Η βελανιδιά είναι ο βασιλιάς των δέντρων, το κεφάλι της βελανιδιάς μετατρέπει κάθε κούτσουρο σε θέμα!
  Η βελανιδιά είναι ανθεκτική στη σήψη, το κεφάλι δρυός είναι γεμάτο σκόνη!
  Αν είσαι κούτσουρο, τότε τουλάχιστον έχεις πάσσαλο στο κεφάλι σου!
  Το άγνωστο είναι τρομακτικό, αλλά το γνωστό μερικές φορές σε κάνει να φοβάσαι!
  Η γνώση γεννά αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν είναι δύσκολη, η άγνοια προκαλεί σύγχυση ακόμα και όταν είναι εύκολη!
  Δειλός δεν είναι αυτός που φοβάται, αλλά αυτός που τεμπελιάζει να καλλιεργήσει θάρρος στον εαυτό του!
  Ο φόβος είναι αδυναμία, το θάρρος είναι δύναμη, αλλά πρόσεχε τον ανόητο μέσα σου!
  Όποιος αφήνει τον εαυτό του να τον οδηγεί από τη μύτη κινδυνεύει να χαθεί ανάμεσα στα τρία πεύκα!
  Κάνει το περπάτημα σε κύκλους ατελείωτη βλακεία, με μηδενική ευρηματικότητα!
  Δεν έχει σημασία αν το γάλα στα χείλη δεν έχει στεγνώσει, είναι χειρότερο αν η σκληρότητα είναι στις καρδιές!
  Μπαγιωτό ψωμί ζητιανιάς, πικρό αλάτι μετανοίας!
  Μέλι από στόμα πολιτικού, τραβάει όσους δεν έχουν ξεραμένο γάλα στα χείλη τους!
  Ο πολιτικός δεν είναι κλέφτης νόμου, είναι κλέφτης που φτιάχνει νόμους!
  Ο πολιτικός υπόσχεται μια γλυκιά ζωή, βγάζει μέλι από το στόμα του, αλλά τα πόδια του κολλάνε σαν μύγα!
  Εύγλωττος πολιτικός, μια βδέλλα δαγκώνει το πορτοφόλι του ψηφοφόρου!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός γιατί πληρώνεται!
  Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο; Ένα βουνό υποσχέσεων που εξέδωσε πολιτικός!
  Ο πολιτικός θέλει λεφτά και εξουσία, είναι έτοιμος να ξεσκίσει οποιονδήποτε!
  Ο πολιτικός είναι πρώτα απ' όλα μια αλεπού, όχι πάντα λαμπερή στην όψη, αλλά πάντα κουνάει την ουρά του!
  Ο πολιτικός χαίρεται να γεμίζει το πορτοφόλι σου με άδειες υποσχέσεις!
  Ένας πολιτικός είναι ειλικρινής μόνο σε ένα πράγμα, όταν λέει - εμείς, άρα δεν έχει πια τον εαυτό του!
  Τι είναι περισσότερο από τα άτομα στο σύμπαν; Μάσκες και μάσκες πολιτικών!
  Αυτό που κάνει ένας πολιτικός πιο πρόθυμα - καθαρίζει τις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός δεν έγινε πάντα, αλλά οι υποσχέσεις του μυρίζουν πάντα σάπια!
  Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά το να ακούς τους ψηφοφόρους είναι πάντα ρεπό!
  Ποιος ήταν πρώτος; Πολιτικοί, γιατί δημιούργησαν χάος!
  Μην πιστεύετε στη σκληρότητα των πετεινών πολιτικών, τραγουδούν πάντα από τη φωνή κάποιου άλλου της αλεπούς!
  Αν ένας πολιτικός ξεχύνεται σαν αηδόνι, σημαίνει ότι μια αλεπού του έκανε soundtrack!
  Μάλλον θα σφυρίξει ο καρκίνος στο βουνό, παρά ο πολιτικός θα εκπληρώσει την υπόσχεση χωρίς να κοκκινίσει!
  Ο πολιτικός είναι σαν νεράιδα της νύχτας, μόνο που συνήθως ξεσκίζει πελάτες τη μέρα!
  Πώς είναι ένας πολιτικός σαν τον σκύλο, όταν μιλάει πολύ, τότε σίγουρα είναι ήμερος και έχει ιδιοκτήτη!
  Αυτοί που ψηφίζουν με την καρδιά τους συχνά καταλήγουν με ψηφοφόρους στο συκώτι!
  Ο πολιτικός είναι σαν τη βότκα, ο ψηφοφόρος θα νιώσει με το συκώτι του ότι έχει καεί!
  Ο πολιτικός στρίβει τον εγκέφαλό του σαν βότκα, μόνο που σε αντίθεση είναι γεμάτος θολότητα!
  Στον πολιτικό αρέσει να γεμίζει την ομίχλη, με διάφανο στόχο να πλουτίσει!
  Ο πολιτικός έχει πολλές υποσχέσεις, αλλά ακόμη περισσότερες δικαιολογίες αν δεν εκπληρωθούν!
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού, αλλά πιο συχνά μια γκρίζα!
  Ο πολιτικός αφαιρεί ροκανίδια από βελανιδιές, και γκρεμίζει τα βελανίδια σαν το γουρούνι!
  Αν ένας πολιτικός είναι φλύαρος σαν το πριόνι, τότε σίγουρα θα κάνει κούτσουρο από έναν ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός λατρεύει να μιλάει για τον Θεό γιατί ο ίδιος είναι Σατανάς!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο πονηρός όσο ο διάβολος, αλλά ένας άγγελος στη διανομή των υποσχέσεων!
  Ο πολιτικός λατρεύει να βαφτίζεται, αλλά τα χέρια του πάντα απλώνουν το πορτοφόλι του!
  Έχοντας ψηφίσει έναν καλλίφωνο πολιτικό, κινδυνεύετε να φτύσετε αργότερα αίμα!
  Συνήθως οι άνθρωποι επιλέγουν ανάμεσα σε γάτες σε σακί, λύκους με ρούχα προβάτου και αλεπού με σάπιο τυρί!
  Αν ο πολιτικός κράτησε την υπόσχεσή του, κοίτα το βουνό, αν σφυρίζει πάνω του ο καρκίνος!
  Είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις ένα κολομπόκ παρά να αναγκάσεις έναν πολιτικό να εκπληρώσει την υπόσχεσή του!
  Ο πολιτικός είναι συνεπής μόνο σε ένα πράγμα - στην αναζήτηση του κέρδους στην τσέπη του!
  Ο πολιτικός αλλάζει τους συμπολεμιστές του σαν γάντια, μόνο που τα χέρια του γίνονται ακόμα πιο βρώμικα από αυτό!
  Ο πολιτικός είναι τέτοιο ζώο που φτιάχνει ελάφι από ψηφοφόρο!
  Πολιτικός, αν όχι λύκος με προβιά, τότε τυπικό κριάρι!
  Ένας πολιτικός που δεν είναι αλεπού, μετά κριός, ή ελάφι!
  Ένας πολιτικός μπορεί να υπόσχεται βουνά, αλλά μετά από αυτόν σηκώνετε μόνο τα ερείπια!
  Μη βιαστείς να ψηφίσεις κόκορα, θα σε ραμφίσει με εντόσθια!
  Δικτάτορα, αυτή είναι μια αλεπού, στον θρόνο ενός λιονταριού, που περιβάλλεται από κριάρια!
  Αν δεν θέλεις να είσαι ελάφι, γίνε κι εσύ μια μικρή αλεπού!
  Αυτός που δεν θεωρεί τα κοράκια δώρο κερδίζει τις εκλογές!
  Μπορείτε να ψηφίσετε με την καρδιά σας, αλλά χωρίς το μυαλό σας, ο νικητής θα νικήσει τα μυαλά σας!
  
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού που προτιμά το πράσινο τυρί ως χρώμα του δολαρίου, από αυτούς που θεωρούν το κοράκι!
  Η σύζυγος δεν είναι γάντι, μόλις αλλάξεις γάντια, σίγουρα θα σταματήσεις σε ένα τσαμπουκά, από αποπνικτικές περιπέτειες!
  Τα αγόρια με ιδιοφυΐα κάνουν πολύ περισσότερες ανακαλύψεις από τους μέτριους γέρους οδηγών!
  Στη νεολαία, υπάρχει φωτιά στην καρδιά, ανακαλύψεις στο κεφάλι, και ως αποτέλεσμα, νίκη!
  Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα ευθύς, αλλά δεν ανέχεται μια πλάτη λυγισμένη από ταπεινοφροσύνη!
  Ο πολιτικός σκύβει με πλώρη για να σηκώσει τη μύτη του πιο ψηλά!
  Ο πολιτικός υποκλίνεται, μετά να λυγίσει τον ψηφοφόρο!
  Έτοιμος να σκάψει τη γη με τη μύτη του ο πολιτικός για να θάψει την ευθύνη του απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας και πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο να ζεις, σαν σε πεδίο βολής!
  Ένας γάιδαρος με μια σακούλα χρυσό θα διαπεράσει το τείχος του φρουρίου καλύτερα από ένα μαμούθ με ένα ατσάλινο κριάρι!
  Πολιτικός με χρυσό στόμα, μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε γαϊδούρια, με χρυσούς ασκούς προσφορές!
  Ποιο είναι το πιο δυνατό θηρίο; Φυσικά ένας γάιδαρος φορτωμένος με ένα σακουλάκι χρυσό! Η αλεπού θα κάψει το κίτρινο χρώμα της προδοσίας και τα χρυσά νομίσματα των προσφορών!
  Οι πολιτικοί συχνά κυματίζουν κόκκινες σημαίες για το κίτρινο χρώμα των νομισμάτων που βγάζουν από τις τσέπες των ψηφοφόρων χωρίς να κοκκινίζουν!
  Κόκκινες ομιλίες μελωδικών πολιτικών έριξαν πικρά δάκρυα μητέρων των οποίων οι γιοι χάθηκαν σε μια αιματηρή μάχη!
  Όποιος υπόσχεται βουνά από χρυσό δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη χάλκινη δεκάρα!
  Ο πολιτικός κουρδίζει σαν λαγός, στριφογυρίζει σαν αλεπού, αλλά καμιά φορά θα ροκανίζει τον λαιμό του ψηφοφόρου σαν λύκος!
  Σε έναν πολιτικό αρέσει να μετράει χρήματα στην τσέπη κάποιου άλλου, αλλά συνήθως βγάζει μόνο για δωροδοκίες!
  Ο πολιτικός είναι πονηρός με τον ψηφοφόρο σαν την αλεπού με το κολομπόκ, τρώει μόνο στο χειροκρότημα!
  Ο πολιτικός κόβει ροκανίδια από τον ψηφοφόρο με χρυσό κόφτη αργυρών ομιλιών, μελωδικοί δήμιοι!
  Η βελανιδιά καίγεται στη φωτιά για αρκετή ώρα, αλλά γρήγορα σπάει από τον πύρινο λόγο του πολιτικού!
  Καμιά φορά το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, το μικρό μυαλό του άρχοντα!
  Ασημαντότητα στον θρόνο, τεράστιο πρόβλημα για το κράτος!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά μια χάρτινη τίγρη, και μια κυνόδουσα αλεπού, είναι γεννημένος για ποταπά παιχνίδια και είναι καλός για κόλπα!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα ένα γεμάτο πορτοφόλι, που όλοι αγαπούν, αλλά πάντα ένα πορτοφόλι τσέπης που καταστρέφει τη συνείδηση!
  Ένας άντρας λατρεύει τα χόρτα στην τσέπη του και ονειρεύεται στον καναπέ, μόνο τα χρήματα είναι στην ομίχλη αν ζεις σε νιρβάνα!
  Ο πολιτικός πρόθυμα ταύρος, αλλά πρόθυμα οργώνει, αν και πασχίζει να οργώσει τον ψηφοφόρο με όλο το πάθος μιας ζωηρής αγελάδας!
  Ένας πολιτικός που παίζει με το μίσος των ομοφυλοφίλων δεν θα κοκκινίσει όταν ρουφάει έναν ψηφοφόρο στον κώλο!
  Οι πολιτικοί κάτω από κόκκινες σημαίες δεν κοκκινίζουν από ντροπή, χύνοντας κόκκινο αίμα!
  Στον κόσμο είσαι ή γκρίζος λύκος ή λευκό πρόβατο, ή καλοθρεμμένη αλεπού ή φαγωμένος λαγός, και στην πολιτική για κάποιο λόγο, ένας τύραννος φέρνει λάμψη στη δημοκρατία!
  Ο πολιτικός έχει συνήθειες λύκου, λαγούμια αλεπούδων, αλλά κατά βάθος είναι ακόμα ένας λαγός σοκολάτας, μόνο εντελώς μη βρώσιμος για τους ψηφοφόρους!
  Όσο πιο ένθερμα υπόσχεται ένας πολιτικός, τόσο πιο γρήγορα θα παγώσει ο ψηφοφόρος στην προσμονή!
  Ο πολιτικός είναι σαν την ιερόδουλη, δουλεύει πολύ με τη γλώσσα του, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει μόνο έναν διανοούμενο ανίκανο!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πολιτικού και μιας ιερόδουλης; Για μια ιερόδουλη, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, για έναν πολιτικό, ο ψηφοφόρος πάντα μπαίνει σε μπελάδες!
  Ένας πολιτικός με κραυγή κόκορα, φιλοδοξία αετού, λαβή χαρταετού, λαιμαργία κορακιού, αλλά ακόμα χωρίς φτερά!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά έξυπνος σαν μπότα, αλλά παπούτσια του ψηφοφόρου τρελά!
  Οποιοσδήποτε πολιτικός μπορεί να φορέσει παπούτσια, αλλά μετά ο ψηφοφόρος είναι αλήτης στη ζωή!
  Ο πολιτικός βάζει το χέρι του στην τσάντα σου όταν σταυρώνεται με δύναμη και τον σκοντάφτει γονατίζοντας!
  Γιατί οι πιστοί λέγονται πρόβατα, τους κουρεύουν απατεώνες που δεν έχουν τίποτα ιερό!
  Αν είσαι πρόβατο, θα περπατάς ξυπόλητος έναν αιώνα, αν είσαι τράγος, θα μείνεις γάιδαρος! Αν είσαι άντρας με το μυαλό σου, τότε θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος!
  Μια αληθινή αλεπού στην πολιτική μπορεί όχι μόνο να ξύσει ένα πρόβατο, αλλά και να κατεβάσει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι!
  Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να αφήσει μια γυναίκα να περάσει, αλλά όπου δεν μπαίνει σε μια κατάσταση που δεν απαιτεί γυναικεία υπομονή και ανδρικό θάρρος!
  Ο πιο αβύθιστος είναι αυτός που δεν είναι αδέξια επιδέξιος στις στρατιωτικές υποθέσεις, και ούτε κούτσουρο λογικής!
  Αν μια γυναίκα είναι ποθητή σαν τη γάτα, τότε ο άντρας της έχει ποντίκια στο κεφάλι του!
  Οι πιο λαμπερές ιδέες είναι ζοφερές από τη σκιώδη πολιτική, όταν υλοποιούνται!
  Μια γυναίκα είναι πονηρή σαν την αλεπού, και κυβερνά ακόμη και ένα λιοντάρι, αν ένας άντρας έχει το μυαλό του κόκορα!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αιτήματα, είναι ανίσχυρος!
  Μια γυναίκα, για να μην την καταπιεί ένας άντρας σαν βόα, πρέπει να έχει το τσίμπημα της κόμπρας!
  Ο άνθρωπος μπορεί να μοιάζει με τον Δημιουργό σε όλα, μόνο η μίμηση σαν μαϊμού δεν τον χρωματίζει!
  Ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τον Παντοδύναμο Θεό μόνο στην έπαρση, και ακόμη και τότε αν είναι διανοητικά πλασμένος από έναν Πιθηκάνθρωπο!
  Μια γυναίκα δεν θέλει να είναι κοτόπουλο, αλλά ο ιδανικός της άντρας είναι ένας κόκορας!
  Η γυναίκα αλεπού έχει πραγματικά ένα πιάσιμο λύκου στους άντρες κάστορες!
  Στην πολιτική είναι σαν στο δάσος, αν φας μια βελανιδιά ένα γουρούνι, αν ένας λαγός καταβροχθίσει μια αλεπού, αν ένας γάιδαρος - θα χυθούν τρία δέρματα!
  Όσο πιο λαμπερή είναι η γυναίκα, τόσο πιο πολύ είναι αλεπού!
  Οι γκρίζοι στερούνται φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο, οι φωτεινές προσωπικότητες, το γκρίζο στο κεφάλι σε μεγάλες ποσότητες!
  Ένας γκρίζος άνθρωπος είναι μοναχικός σαν λύκος και σαν λαγός δεν έχει ξεκούραση!
  Αν ένας πολιτικός είναι μεγάλη αλεπού, τότε η μερίδα του λέοντος είναι εξασφαλισμένη γι' αυτόν!
  Αλεπού-πολιτικός στερεί από τον ψηφοφόρο-κόρακα την ευκαιρία να καβαλήσει σαν το τυρί στο βούτυρο!
  Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από ερμηνείες της Αγίας Γραφής!
  Δήμιος με κόκκινη ρόμπα, πιο δίκαιος, πολιτικός με ευγλωττία!
  Ο δήμιος έχει κοφτερό τσεκούρι, ο πολιτικός κοφτερό λόγο, ο πρώτος φυσάει το κεφάλι, ο δεύτερος στάζει στον εγκέφαλο!
  Το να κόβεις κεφάλια μερικές φορές είναι πιο ανθρώπινο από το να στάζεις στο μυαλό!
  Αν αφήσεις τους πολιτικούς να στάζουν στο μυαλό σου, θα σκίσεις τα μαλλιά σου από απογοήτευση!
  Οι ομιλίες του πολιτικού είναι σαν νερό για πλύση εγκεφάλου!
  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος Θεός στην πολιτική, τι δημιουργεί την ανομία!
  Ένας πολιτικός κοιτάζει πάντα τον ψηφοφόρο σαν γαϊδουράκι με το βλέμμα της αλεπούς να οργώνει!
  Μια γυναίκα λατρεύει να εκθέτει το φτωχό της σώμα για να ντύνεται πιο πλούσια!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα βάζει έναν άντρα πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι αρκετά μπότας!
  Με γυμνό γυναικείο τακούνι, είναι πιο εύκολο να στρίψεις έναν άντρα με μοντέρνες μπότες!
  Για να αποκτήσει μοντέρνα παπούτσια για τον εαυτό της, μια γυναίκα πρέπει να "παπουτσώσει" σωστά έναν άντρα!
  Μια γυναίκα που δεν ξέρει πώς να ξεγυμνώνει το πόδι της εγκαίρως, θα παραμείνει για πάντα "κουμπωμένη"!
  Πολύ συχνά, κοιτάζοντας τα γυμνά γυναικεία πόδια, ένας άντρας διατρέχει τον κίνδυνο να "πατήσει" τον εαυτό του σε κατάσταση αλήτη!
  Για να μην μείνεις για πάντα ξυπόλητος, πρέπει να μπορείς να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου!
  Το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι καλύτερο από το μποτάκι μουσαμά ενός εισβολέα!
  Η πιο δυνατή πανοπλία δεν θα αντισταθεί, μπροστά στο λεπτό δέρμα, στις γοητευτικές κοριτσίστικες σόλες!
  Οι γυναίκες σκαρφαλώνουν πολύ έξυπνα στο πορτοφόλι ενός άνδρα με γυμνά πόδια!
  Το πιο κολλώδες μέρος του γυναικείου σώματος για χρυσά νομίσματα, γυμνά πόδια και γυμνό στήθος!
  Μια γυναίκα χρειάζεται να βγάζει τα παπούτσια της μερικές φορές για να μην γονατίσει στην ανάγκη!
  Με γυμνό πόδι είναι πιο εύκολο να γονατίσεις έναν άντρα!
  Ξυπόλητος στον χρόνο, ποτέ ξυπόλητος!
  Είναι πιο εύκολο για μια ξυπόλητη γυναίκα να σκαρφαλώσει στη χρυσή κορυφή!
  Είσαι άντρας με μπότες, αν δεν αγαπάς τα γυναικεία πόδια!
  Μια γυναίκα με λεπτά πόδια θα κάνει έναν άντρα να λυγίσει με ευλάβεια!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι πιο επιδέξια από τα χέρια όταν μια γυναίκα βγάζει κέρματα από την τσέπη ενός "καπουτσωμένου" άντρα!
  Το πιο επιδέξιο είναι να σπρώχνει μια γυναίκα έναν άντρα κάτω από τη φτέρνα με τα γυμνά της πόδια!
  Το μονοπάτι για την καρδιά ενός άντρα είναι πιο εύκολο για μια καλλονή να το πατήσει με ξυπόλητα πόδια!
  Γυμνά πόδια κοριτσιών, πιο επίμονα όταν σκαρφαλώνουν στο Έβερεστ της αντρικής καρδιάς!
  Έχοντας βγάλει τα παπούτσια της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να διασχίσει την έρημο της ανδρικής αδιαφορίας!
  Θα είσαι χαζός σαν μπότα, θα χτυπάς στη φτέρνα ακόμα και ξυπόλητος!
  Ο Oleg Rybachenko συνθέτει υπέροχα. Και αγωνίζεται γεμάτος ενθουσιασμό και αγωνιστικές ιδιότητες.
  Εδώ είναι το τρομερό τανκ Ε-90. Διαθέτει μετωπική θωράκιση του πύργου μέτωπο 285 mm, και πλευρές 210 mm. Το μέτωπο της γάστρας είναι 250 mm σε κλίση σαράντα πέντε μοιρών και οι πλευρές είναι 210 mm. Και ένα πυροβόλο των 120 χλστ. με 100 ΕΛ. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι αρκετά μεγάλο στους 110 τόνους, αλλά ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 2000 ίπποι. Ένα τέτοιο μηχάνημα δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπεραστεί.
  Το αγόρι σφύριξε. Και με όλη του τη δύναμη πέταξε μέσα ένα μπιζέλι με σπιτική αντιύλη.
  Και τα εκρηκτικά εκρήγνυνται. Ότι αμέσως δέκα άρματα μάχης Ε-90 θα πεταχτούν στον αέρα και θα ανατραπούν. Αυτό είναι ένα καταστροφικό πλήγμα.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε ξανά με χαρά.
  Ύμνος της όμορφης Πατρίδας μου,
  Όλος ο κόσμος εμπνέει για ένα κατόρθωμα...
  Το να πολεμάς με έναν Ρώσο πολεμιστή είναι επικίνδυνο,
  Είναι ο πραγματικός γίγαντας!
  
  Μπορούμε να πιάσουμε ένα άλογο με τα χέρια μας,
  Και σπάστε τη δεξαμενή με μια εξαγριωμένη χειροβομβίδα ...
  Η κοπέλα κλωτσάει με το γυμνό της πόδι
  Ανίκητος στρατός της πατρίδας!
  
  Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε τους Ναζί,
  Τελικά, η πίστη μας είναι πιο δυνατή από το μέταλ...
  Εξάλλου, οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Γίνε ο γιος του Άρη, ονειρεύτηκα ένα παιδί!
  
  Θέλω να πετάξω το αγόρι γρήγορα στο διάστημα,
  Ήρθε η ώρα να εισβάλουμε στο Βερολίνο...
  Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις νεότερος
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Αγαπήστε τους ανθρώπους εσείς Χριστός με τον Svarog,
  Έχουμε έναν θεό που τα ξέρει όλα...
  Αν και ο Σατανάς στοχεύει άγρια το κέρατό του,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα στη Γη!
  
  Προς δόξα των υλικών μας Ρωσία,
  Έτοιμος να υπηρετήσει πιστά την Οικογένεια...
  Για κάτι που οι γυναίκες φώναζαν ανόητα,
  Αλλά η ζωή δεν θα διακοπεί, ξέρετε το νήμα!
  
  Σε όλα όσα διαβάζετε Lada,
  Γέννησε πολλούς θεούς...
  Είμαστε πιο δυνατοί από τους Ρώσους και τους Κινέζους,
  Ας δούμε την ενσάρκωση όλων των ονείρων!
  
  Ναι, ο Χίτλερ ορμάει στην Πατρίδα με μια ορδή,
  Έχει πολλή δύναμη, η κόλαση του Σατανά...
  Η Ρωσία έχει γίνει μια επιλεγμένη χώρα
  Να ξέρεις κακώς αν είμαστε διχασμένοι!
  
  Για τη Ρόδα, όλοι οι λαοί είναι απλά παιδιά,
  Αγαπούν την ανθρωπότητα με την ψυχή τους...
  Και μην θυμώνεις τη Θεά Λάντα,
  Ας είναι σκληρό το αγόρι σε αυτή τη μάχη!
  
  Είμαστε γεράκια που πετούν σαν αετοί
  Τα ξίφη είναι αιχμηρές και δυνατές ασπίδες...
  Κορίτσια που τρέχουν με γυμνά πόδια
  Πανίσχυρες κόρες, γενναίοι γιοι!
  
  Θα νικήσουμε και αυτή είναι η αλήθεια μας
  Η Ρωσία θα ευδοκιμήσει...
  Κάνει πολύ ζέστη στη μάχη.
  Ο αντίπαλος και ο κλέφτης θα νικηθούν!
  Ο φασίστας έτρεξε στη δυνατή γροθιά μας,
  Και ο Χίτλερ έγινε σκληρός στο πρόσωπο...
  Ένα τέτοιο βλήμα είναι κρυμμένο σε μια τσάντα,
  Ότι ακόμα κι εσύ είσαι ο Κύριος των δαιμόνων!
  
  Η νίκη θα είναι σύντομα, είμαστε στο Παρίσι,
  Ανθίζει σαν τριαντάφυλλο Ρωσική Γη...
  Θα υψωθούμε πάνω από τα αστέρια του ουρανού,
  Οι λαοί του κόσμου είναι μια φιλική οικογένεια!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Στις 15 Απριλίου 1957, ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στον επταπλό αμυντικό δακτύλιο των Ναζί γύρω από το Βερολίνο. Οι μάχες αποδείχθηκαν πολύ σκληρές και μανιασμένα πυρά έπεσαν στις θέσεις των Ναζί. Η προετοιμασία του πυροβολικού ήταν πολύ σκληρή.
  Χρησιμοποίησαν επίσης προβολείς για να τυφλώσουν τον εχθρό. Και άρχισε η επίθεση της αρμάδας των τσαρικών στρατευμάτων του Βλαδίμηρου του Τρίτου.
  Υπήρχαν πολλά τανκς. Από αυτά, το Alexander-7 έγινε καλό αυτοκίνητο. Το μηχάνημα, βάρους εβδομήντα τόνων, είχε καλή ταχύτητα και ισχυρή προστασία, με ισχυρό πυροβόλο 130 χλστ. Και δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσεις ή να νοκ άουτ.
  Η μετωπική θωράκιση αυτού του οχήματος συγκρατούσε σχεδόν όλα τα αντιαρματικά πυροβόλα Wehrmacht.
  Πλήρωμα μόνο τεσσάρων ατόμων. Το αυτοκίνητο είναι λιγότερο από δύο μέτρα ύψος. Και κουβαλάει τον εαυτό του.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα των ιδεών του ιερού τσαρισμού!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης και σημείωσε:
  - Μια γυναίκα στον πόλεμο είναι σαν ένα μαργαριτάρι σε ένα κοχύλι - μπορεί να είναι άβολο, αλλά η ελκυστικότητα ωριμάζει στο έπακρο!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και παρατήρησε έξυπνα:
  - Κόκκινη μύτη ο μεθυσμένος, όχι κόκκινη ζωή και μαυρισμένη φήμη!
  Η Ελισάβετ απάντησε σοβαρά:
  - Αυτό δεν ισχύει για εμάς, δεν πίνουμε!
  Η Ευφρασία σημείωσε:
  - Η βότκα είναι ένα δυνατό ποτό που μετατρέπει τον άντρα σε τσαμπουκά!
  Η Ελισάβετ, έχοντας πυροβολήσει κατά του εχθρού, συμφώνησε:
  - Για έναν πολιτικό-ζελέ η λεκτική διάρροια είναι χαρακτηριστική!
  Η Αικατερίνα, πυροβολώντας, και πολύ εύστοχα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σημείωσε:
  - Ένας πολιτικός σπάνια είναι καλός βοσκός, αλλά πάντα προσπαθεί να κόψει τα μαλλιά του εκλογέα σαν αρνί!
  Η Έλενα, πυροβολώντας τους Ναζί, συμφώνησε:
  - Ο πολιτικός είναι το πιο γλυκό μέλι των λόγων, μετατρέπεται σε λεκτική διάρροια!
  Η Ευφρασία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Αν ο Θεός μετέτρεψε το νερό σε κρασί, τότε ο πολιτικός μετατρέπει τη λεκτική διάρροια σε χρυσή βροχή στην τσέπη του!
  Τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική δουλειά στο τανκ τους, γυρίζοντας την μπαταρία. Η μάχη κλιμακώθηκε.
  Έχοντας ξεπεράσει την πρώτη κορυφογραμμή του Seelow Heights μέσα σε μια νύχτα, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά ένας μεγάλος αριθμός από ραδιοελεγχόμενα ναρκοπέδια, καθώς και πυκνά πυρά από πολυβόλα και όπλα ταχείας βολής, οδήγησαν ξανά το πεζικό στο έδαφος. Και ανατινάχτηκαν πάρα πολλά τανκς.
  Ωστόσο, οι ταξιαρχίες επισκευής ήταν ήρωες όχι χειρότεροι από τις μονάδες μάχης και σημαντικό μέρος των οχημάτων επέστρεψαν στην υπηρεσία μέχρι το τέλος της ημέρας.
  Η Αλίκη και η Αγγελική δεν έκλεισαν ποτέ τα μάτια τους. Πολέμησαν, πυροβόλησαν, κάτι φώναξαν...
  Οι Ναζί δεν ήταν ανόητοι, συγκεκριμένα, πολλά από τα όπλα τους κάθισαν με μεγάλη επιτυχία στα βάθη και μετά τους σήκωσαν με γρύλο. Μετά τράβηξαν...
  Ο πιο συνηθισμένος τύπος όπλου είναι φυσικά ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο 88 χιλιοστών. Ένα καθολικό πυροβόλο για βολές σε αεροσκάφη, τανκς και πεζικό. Απλώς αλλάξτε τα κοχύλια... Η αλήθεια είναι κάπως δυσκίνητη, αλλά στο κάτω κάτω χρησιμοποιούνται ειδικοί γρύλοι που προβλέπονται για τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα.
  Υπάρχουν πολλοί έφηβοι και γυναίκες μεταξύ των υπερασπιστών. Οι ανθρώπινοι πόροι του Τρίτου Ράιχ έχουν εξαντληθεί, οπότε πρέπει να ρίξετε τους πάντες στη σειρά. Ακόμα και τα δεκάχρονα αγόρια μαχητές δεν είναι σπάνια. Άλλωστε, και αυτοί μπορούν να ρίξουν ένα μπουκάλι με ένα εύφλεκτο μείγμα και να το βάλουν σε έναν πεζικό ενέδρα.
  Η αμυντική γραμμή στο Σελάχ είναι πολύ ισχυρή, άρχισαν να χτίζονται πριν από την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σε περίπτωση που ο τσαρικός στρατός πεταχτεί στο Βερολίνο. Ναι, ήδη από τον δέκατο όγδοο αιώνα, υπό την Ελισάβετ, την οποία μόνο ο πρόωρος θάνατος εμπόδισε να ονομαστεί Μεγάλη, οι Ρώσοι κατέλαβαν το Βερολίνο!
  Έτσι τα ύψη έχουν πολλές υπόγειες επικοινωνίες, λαβύρινθους χαρακωμάτων και καταφύγια για ελεύθερους σκοπευτές. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα είδος πόλης.
  Παρά το γεγονός ότι στον Αδόλφο Χίτλερ αποδίδεται συνήθως η σχιζοφρενική αισιοδοξία, η σοβαρή εργασία για την οχύρωση του Βερολίνου ξεκίνησε την άνοιξη του 1943, πριν από το ξέσπασμα του πολέμου με την τσαρική Ρωσία. Και σε αντίθεση με το Δυτικό Τείχος του Ατλαντικού, ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος.
  Όλοι οι νεκροί τομείς εξορύχθηκαν ή προετοιμάστηκαν σε ναπάλμ...
  Η Αλίκη και η Αγγελική έχουν ήδη κάψει τα γυμνά, κομψά πόδια τους για άλλη μια φορά όταν ένα δυσοίωνο μείγμα συνθετικής βενζίνης, θείου, φωσφόρου ξεχύθηκε από το έδαφος...
  Και τα τακούνια της κοπέλας κάηκαν σοβαρά το βράδυ, σκεπάστηκαν με μεγάλες φουσκάλες, έγινε μαρτύριο το βήμα.
  Τα κορίτσια είχαν παραδοθεί και τώρα πυροβολούσαν, κείτονταν σε ενέδρα, ειδικά αφού τα ρωσικά στρατεύματα δεν είχαν κάνει σχεδόν καμία πρόοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, οι ελεύθεροι σκοπευτές πρέπει να κάνουν ακριβώς αυτό, και όταν η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, σίγουρα θα υπάρχει στόχος... Και μπορείτε να ανανεώσετε περαιτέρω τον λογαριασμό σας.
  Η Αλίκη, ξύνοντας τα καμένα πόδια της στο μέταλλο, γρύλισε:
  - Ναι, η Angelica και εγώ είμαστε πολύ άρρωστοι και πληγωμένοι. Αλλά πιστέψτε με, οι αναμνήσεις των στρατιωτών του Ρωσικού Τσαρικού Στρατού που κάηκαν ζωντανοί μου προκαλούν πολλά δεινά.
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια χτύπησε νευρικά τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Και πίστεψέ με, είναι ακόμα πιο πικρό να τους βλέπεις, ειδικά αυτούς που δεν πέθαναν αμέσως, αλλά απανθρακώθηκαν... Ο πόλεμος διαφέρει από την κόλαση, μόνο στο ότι δεν υπάρχουν βασανιστήρια ρουτίνας μέσα του!
  Η Αλίκη, έχοντας καταρρίψει έναν φασίστα πυροβολητή που κατά λάθος κοίταξε πίσω από ένα εξώφυλλο με μια εύστοχη βολή, παρατήρησε:
  - Αν όλοι ήταν πολεμιστές μας, όπως εμείς; Αν και το πνεύμα, φυσικά, είναι πιο εύκολο από το να πυροβολείς!
  Η Angelica δεν συμφώνησε.
  - Είναι για κάποιον σαν! Προσωπικά, και τα δύο είναι δύσκολα για μένα ... Παρεμπιπτόντως, γιατί σε έλεγαν Αλίκη;
  Ο χρυσαυγίτης πολεμιστής απάντησε απλά σαν να εξομολογήθηκε:
  - Ξέρεις, η μητέρα μου διάβαζε ένα παρόμοιο παραμύθι ως παιδί... Όμορφο παραμύθι, αλλά πολύ ηλίθιο. Μετά από αυτό, αποφάσισε ότι η κόρη της θα έπρεπε, όπως η Αλίκη, να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο, αλλά όχι στη γη, αλλά στο διάστημα. Καταλαβαίνεις...
  Η Angelica πυροβόλησε και αστόχησε, εκνευρισμένη χτύπησε το κοντάκι με το πηγούνι της:
  - Λοιπον ναι! Φυσικά και καταλαβαίνω. Ξέρετε, εσείς ονειρευόσασταν να φτάσετε σε έναν πλανήτη όπου ακόμα και στους πόλους υπάρχει αιώνιο καλοκαίρι και οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αρρώστιες και γηρατειά. Δεν υπάρχει παράδεισος στη Γη, και στην ίδια αειθαλής Ινδία, υπάρχει ζέστη, υψηλή υγρασία και σύννεφα από τα πιο άσχημα έντομα!
  Η Άλις γέλασε.
  - Αλλά υπάρχει ο Μόγλι... - Μετά άλλαξε τον τόνο της σε έναν πιο σοβαρό. - Νομίζω ότι σύντομα η Ινδία θα γίνει Σοβιετική.
  Η Angelica αμφισβήτησε εύλογα:
  - Αυτός ο Νεχρού είναι απλώς ένας αδύναμος. Είναι ειρηνιστής και όχι κομμουνιστής. Άνθρωποι σαν αυτόν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Χρειαζόμαστε συμμάχους πιο δυνατούς και πιο αφοσιωμένους στην κόκκινη ιδέα για να φέρουμε τον κομμουνισμό και το φως του στον κόσμο!
  Η Αλίκη έριξε μια-δυο βολές ακόμα, είδε ότι οι Ναζί σταδιακά εξασθενούσαν. Οι καταιγίδες του Aleksey εμφανίστηκαν ξανά στον ουρανό... Απογειώθηκαν νωρίς, ακολουθούμενοι από πιο γρήγορα "πιόνια".
  Η Αλίκη αστειεύτηκε για αυτούς τους μικρούς βομβαρδιστές:
  - Ούτε τα πιόνια είναι καρύδια - μελλοντικές βασίλισσες, φασίστα τρέξιμο!
  Η Αγγελική είπε σκυθρωπά:
  - Με αδύναμους συμμάχους, ακόμη και τα ισχυρά οχήματα θα είναι σε αδράνεια!
  Η Alice επέστησε εύλογα την προσοχή στις αποχρώσεις:
  - Αλλά εδώ, για παράδειγμα, ο Ρουμάνος βασιλιάς Μίχας. Ο μονάρχης και γενικά απλώς ένας χαϊδεμένος νέος. Αλλά, παρ 'όλα αυτά, του απονεμήθηκε το ανώτατο παράσημο της τσαρικής αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ - "Νίκη".
  Η Αντζέλικα μόρφασε ξινισμένα.
  - Δυστυχώς, οι παραγγελίες με παρακάμπτουν. Αν και για το "Jagdtiger" κατά κανόνα δίνουν τον "Μεγάλο Τσαρικό Πόλεμο" όχι χαμηλότερο από τον δεύτερο βαθμό. Ή τουλάχιστον το "Βασιλικό λάβαρο".
  Η Αλίκη απάντησε αυστηρά:
  - Οι ήρωες είναι άξιοι να κρεμαστούν με διαταγή, όσοι τους διοικούν, να κρεμαστούν απλά! Γιατί ένας καλός διοικητής ξεκινά τη μάχη μόνο όταν απλά δεν υπάρχει χώρος για μια ηρωική πράξη, λόγω του προορισμού της νίκης!
  Η Angelica επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είσαι ένας χρυσαυγίτης κύριος των παραδόξων ... Αλλά τότε ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς πρέπει να κρεμαστεί!
  Η Άλις γέλασε.
  - Φυσικά και ναι! Τόσοι πολλοί από τους καλούς μας πέθαναν εξαιτίας του. Τα στρατεύματα στην αρχή του πολέμου βρίσκονταν με εντελώς ακατάλληλο τρόπο για άμυνα. Και το αποτέλεσμα είναι ήττα στην αρχή!
  Η Αγγελική έβαλε το δάχτυλό της στα κατακόκκινα χείλη της:
  - Κοιτάς.... Να προσέχεις με την αγορά. Άλλωστε, κανείς δεν είχε διαλύσει ακόμη τα ειδικά τμήματα της τσαρικής μυστικής αστυνομίας.
  Η Αλίκη ξεσήκωσε:
  - Ωχ ωχ ωχ! Βρήκα κάτι να τρομάξω - σκαντζόχοιρος με σιμιγδάλι! Πιστέψτε με, είμαστε πιο δυνατοί από όλους τους κατασκόπους του βασιλιά μαζί. Ειδικά πνεύμα!
  Η Αγγελική πάλι, σαν να την είχαν χτυπήσει στο χέρι, αστόχησε... Ωστόσο, είχε ήδη σκοτεινιάσει και δεν υπήρχε ορατότητα, και οι στόχοι ήταν τόσο μικροί και αόριστοι, ακόμη και κινητοί. Λοιπόν, τι μπορεί να γίνει εναντίον τους;
  Ούτε η Αλίκη πυροβόλησε συχνά. Συνήθισε ότι δεν είχε μουτζουρώσει ποτέ τον τελευταίο χρόνο και δεν ήθελε να αποκαλύψει τα θλιβερά στατιστικά. Και τότε αυτό απλά δεν πυροβόλησε στα τυφλά. Επιπλέον, μεταξύ των μαχών πολύ συχνά εμφανίζονταν μαχητές με "φυσητό". Ήταν κρίμα για την πιο ευγενική τους ψυχή Αλίκη.
  Αν και, για παράδειγμα, φαίνεται ότι ο Χίτλερ είπε: το έλεος στον πόλεμο δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια της οικονομικής σκοπιμότητας! Η οικονομική σκοπιμότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις ασκητικές ανάγκες!
  Ωστόσο, το τελευταίο, όπως το σύνθημα? όπλα αντί για βούτυρο, δεν έγινε σεβαστό με τον καλύτερο τρόπο! Για την ευτυχία της ΕΣΣΔ και τον θάνατο του Τρίτου Ράιχ!
  Έπεσε η νύχτα της δέκατης έκτης προς τη δέκατη έβδομη Απριλίου και άρχισε μια μαζική επίθεση. Νέες εφεδρείες, συμπεριλαμβανομένων των τανκς, μπήκαν στο παιχνίδι.
  Ειδικότερα, το τελευταίο "Νικολάι" -7. Αυτό το άρμα ήταν τριάντα εκατοστά χαμηλότερο από το Nikolai-6 και είχε πιο ισχυρή μετωπική θωράκιση τόσο για τον πυργίσκο όσο και για το κύτος. Πολλές ελπίδες συνδέθηκαν με αυτό το αυτοκίνητο, αλλά ...
  Μερικές δεξαμενές σταμάτησαν στο δρόμο και η μετάδοση τους απέτυχε... Προφανώς, οι σχεδιαστές και οι βιομήχανοι δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν στην εγκάρσια διάταξη του και το κιβώτιο ταχυτήτων απλώς απέτυχε όταν προσπαθούσε να αλλάξει ταχύτητα. (Αυτή η παιδική ασθένεια ήταν χαρακτηριστική και για τις πρώιμες τροποποιήσεις του το τανκ Νικολάι).
  Μόνο τρία από τα είκοσι πέντε νεότερα τανκς μπόρεσαν να σκαρφαλώσουν στα ύψη Seelow. Ωστόσο, κινήθηκαν αργά, οι μηχανές βρυχήθηκαν δυνατά και μαύρος, δύσοσμος καπνός ξεπήδησε από τους σωλήνες της εξάτμισης.
  Και νέοι πεζικοί έτρεχαν πίσω, φώναζαν γριούλα...
  Τα κορίτσια εξακολουθούσαν να πυροβολούν για αρκετό καιρό, αλλά αφού δεν έδωσαν σημασία στη σοβαρή ζημιά, στους συντρόφους που έπεφταν συνεχώς κάτω από ριπές πολυβόλων, οι σοβιετικοί στρατιώτες ανέβηκαν στην επόμενη κορυφογραμμή, οι πολεμιστές όρμησαν πίσω τους.
  Ωστόσο, οι Ναζί ήταν ακόμα ισχυροί. Ο τρομερός Non-162, ο Me-109 "K" και ο Fokken-Wulfs όρμησαν προς τα αεροσκάφη επίθεσης και τα πιόνια.
  Μεταξύ αυτών, οι κρεοπώλες Focken-Wulf, σε μια τροποποίηση επίθεσης, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Τέσσερα κανόνια διαμετρήματος 37 χιλιοστών ταυτόχρονα πυροβολούν τόσο πεζικό όσο και τανκς.
  Ένας από τους Σοβιετικούς Αλεξέεφ πήγε ακόμη και να εμβολίσει ένα βαρύτερο και πιο οπλισμένο εχθρικό όχημα... Συγκρούστηκαν και .... Ο Γερμανός ήταν πιο τυχερός, κατάφερε να εκτιναχθεί, και στον Αλεξέι δεν υπάρχει καθόλου τέτοια συσκευή.
  Εκνευρισμένη, η Αλίκη ξάπλωσε τον Γερμανό πιλότο πριν ανοίξει το αλεξίπτωτό του και εξέφρασε εύγλωττα:
  - Είμαι ευγενικός! Καλό στο σπίτι είναι αυτό που εκτιμούν, καλό στην ψυχή που διώχνεται!
  Τα κορίτσια μετέφεραν τη φωτιά στα αεροπλάνα ... Αλλά το Focken-Wulf της επιθετικής τροποποίησης δεν κατεβαίνει από το έδαφος με ένα τουφέκι. Πολύ καλά προστατευμένο και οι δεξαμενές αερίου βρίσκονται κάτω από την πανοπλία γύρω από το πιλοτήριο. Επικίνδυνο πράγμα...
  Το Non-162 από αυτή την άποψη είναι το πιο εύκολο θήραμα ... Στο Me-109 "K" πρέπει να κάνετε μια ειδική στάση. Η τελευταία μαζική τροποποίηση της Messerschmit... Τροποποίηση με αποκλειστικά πυροβόλα οπλισμό, τρία πυροβόλα των 30 χλστ., και δύο αεροβόλα των 15 χλστ. Ένα ισχυρό μηχάνημα, περίεργο για τον Peter-2, ακόμα και για τον καλύτερο Peter-3, σε υπηρεσία, φυσικά. Απλώς υπήρχαν προβλήματα με τους ελιγμούς, ακόμα κι αν ο κινητήρας είναι ο πιο ισχυρός ...
  Alice και μετά αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της:
  - Οι Γερμανοί δίνουν υπερβολική προσοχή σε δείκτες όπως η θωράκιση και ο οπλισμός αεροσκαφών. Για παράδειγμα, στο Messerschmit, η αύξηση της ισχύος πυρός κατέστρεψε όλη την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Και πόσο χειροτέρεψε η ικανότητα ελιγμών.
  Η Angelica έσπασε:
  - Και καταρρίπτεις αυτή την εξασθενημένη ικανότητα ελιγμών. Είναι πιο εύκολο να μιλάς στη γλώσσα, πραγματικά να παλεύεις...
  Η Αλίκη διέκοψε με δυσαρέσκεια στη φωνή της:
  - Δεν τσακώνομαι! Αλήθεια, όμως, σκεφτείτε πόσο κοστίζει το Me-109 με πέντε αεροβόλα; Αλλά το "Salamander" είναι ο βέλτιστος συνδυασμός κόστους του οχήματος, ικανότητας κατασκευής, βάρους, ικανότητας ελιγμών, ταχύτητας και όπλων επίσης. Αν και από αυτή την άποψη, φυσικά, είναι χειρότερος από τον Messerschmitt ή ειδικά τον Focken-Wulf.
  Η Αγγελική παρατήρησε με θλίψη:
  - Μιλάς έτσι, γιατί αυτό το πουλί είναι το μόνο που καταφέρνουμε να κατεβάσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση...
  Η Αλίκη γρύλισε:
  - Μην είσαι τόσο ανόητος!
  Ωστόσο, οι Σοβιετικοί "Αλεξέι" και "Πέτρα" αντεπεξέρχονται με μεγάλη επιτυχία στα πιο ισχυρά γεράκια των Ναζί... Κάνουν τα περιστέρια να φουντώνουν, ακόμα και όπως κάνουν...
  Και πέντε όπλα Messerschmitt και έξι όπλα Focken-Wulf δεν θα βοηθήσουν, οι Ναζί πρέπει να θάψουν τη μύτη τους στο έδαφος.
  Όμως οι σοβιετικοί άσοι υφίστανται απώλειες. Και οι απώλειες είναι αξιοπρεπείς, οπότε ελάτε και εσείς να μειώσετε την πίεσή σας. Και ο αριθμός των κριών αυξάνεται.
  Η Αλίκη σχολίασε σχετικά:
  - Τα κριάρια, φυσικά, δείγμα ανδρείας, αλλά σημάδι μυαλού να κερδίζεις χωρίς ήττα!
  Η Angelica δεν συμφώνησε.
  - Σημάδι ευφυΐας .... Είναι ακόμη και σημάδι ιδιοφυΐας να κερδίζεις χωρίς ήττα. Αλλά αυτό δεν είναι πια πόλεμος.
  Η Αλίκη γρύλισε ως απάντηση:
  - Τι στο διάολο είναι ο πόλεμος;
  Η Angelica ήταν πολύ έξυπνη εδώ:
  - Μα πώς αλλιώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε πού είναι οι πραγματικοί άντρες, και πού τα αρσενικά δεν φτάνουν καν στις γυναίκες!
  Στη συνέχεια, η Αλίκη επέστησε την προσοχή σε ένα νέο σμήνος αεροπλάνων:
  - Κοίτα τ' αυτιά... Τι σχέση έχει με τα εμβλήματα των νυχτερινών μαγισσών... Μάλλον είναι εκεί η Νατάσα. Τώρα ένας τέτοιος ναζί θα αντισταθεί σε μια φλυαρία!
  Η Αγγελική συμφώνησε.
  - Σίγουρα ικανοποιημένος! Για να μην καούμε!
  Ekatriina-2 night bombers, όπως τους λένε χαϊδευτικά Κατερίνκι, και ακόμη πιο διάσημο, και μάλλον προσβλητικό, το παρατσούκλι του καλαμποκιού.
  Κορίτσια πιλότοι πολεμούν πάνω τους. Το αεροσκάφος είναι εύκολο να πετάξει και να πετάξει εύκολα. Στην εναέρια μάχη, δεν είναι τόσο ζεστό, επομένως χρησιμοποιείται κυρίως για χτυπήματα τη νύχτα.
  Εκεί επηρεάζει ο χαμηλός θόρυβος, η ελαφρότητα και η ευελιξία του. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ελλείψεις, είναι δυνατό να καταρρίψει ένα αντιαεροπορικό πολυβόλο ... Το αεροπλάνο είναι βομβιστής αυτοκτονίας.
  Εδώ όμως ο ουρανός έχει ήδη καθαριστεί από κουνουπιέρηδες, ώστε να τεθεί σε λειτουργία ένα πιο ευάλωτο μηχάνημα.
  Η Αλίκη ψιθυρίζει μια προσευχή:
  - Κύριε, σώσε τη ζωή της Νατάσας και άλλων κοριτσιών... Είναι τόσο καλά και σε αγαπούν τόσο πολύ. Μην αφήνετε το μεγαλύτερο και πιο δίκαιο θρίαμβο του παγκόσμιου κακού και θλίψης!
  Η Αγγελική έκοψε από τον ώμο της.
  - Το να ζητάς κάτι από τον Θεό είναι γελοίο. Εξάλλου, όλα στον κόσμο μας είναι προκαθορισμένα από αυτόν, οπότε τι νόημα έχει να περιμένεις ότι θα αλλάξει κάτι!
  Η Αλίκη εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Και γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει καθόλου... Και αν υπάρχει, τότε όπως στη Βίβλο ή στο Κοράνι;
  Η Αντζέλικα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν το νομίζω καθόλου... Εδώ μάλλον μαλώνετε διαφορετικά. Θυμάμαι εκείνο το χιονάσπρο που μου είπες κάποτε μια θεωρία, μια νέα ματιά στη θεολογία, αλλά κατά κάποιο τρόπο κατάφερα να το ξεχάσω;
  Η Αλίκη έσπευσε με χαρά να υπενθυμίσει:
  - Πρέπει να έχετε διαβάσει για την περίφημη θεωρία της Νοσφαίρας του Βερνάντσκι, έτσι δεν είναι; Για τη διδασκαλία του ότι κάθε μια από τις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό είναι υλική και όχι μόνο παραμένει με τη μορφή μνήμης σε ορισμένα σημεία του εγκεφάλου, αλλά και καταγράφει στον υπουλικό χώρο σαν σε κασέτα;
  Η Angelica επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, ξέρω μια τέτοια διδασκαλία. Είναι γενικά λογικό. Αν μια λέξη μπορεί να ηχογραφηθεί σε μια κασέτα, τότε γιατί να μην μπορεί να αποτυπωθεί με τον ίδιο τρόπο μια σκέψη ή μια πράξη ή ένα συναίσθημα.
  Η Αλίκη παραλίγο να λάβει ένα δώρο μολύβδου στο στήθος και αναγκάστηκε να πηδήξει προς τα αριστερά. Τότε απάντησε, πεισματάρα πολυβολητή. Εκείνος σώπασε και η χρυσαυγίτης πολεμίστρια συνέχισε τη διάλεξή της:
  - Ακριβώς... Αλλά μια λέξη, ή ακόμα και μια φράση, που ειπώθηκε προηγουμένως και στη συνέχεια ηχογραφήθηκε σε μια κασέτα, και όταν παίζεται δυνατά, μπορεί να εκκωφανώσει ή να προκαλέσει δράση. Ακριβώς όπως η εικόνα ενός ατόμου, που αναπαράγεται σε κίνηση σε μια ταινία, μπορεί να θαμπώσει, να τρομάξει ή να αλλάξει χαρακτήρα... Γενικά, γυρίζει την ψυχή και θεραπεύει ακόμη και την ασθένεια...
  Η Angelica γκρίνιαξε συμφωνώντας:
  - Ναι μπορεί!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  - Λοιπόν... Υπάρχει μια ειδική Συμπαντική Υπερνόσφαιρα. Έχει πολλές σημαντικές διαφορές από μια κασέτα, αλλά σε αυτήν αποτυπώνονται επίσης η πίστη, η ελπίδα, οι προσευχές των ανθρώπων σαν δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια καρέ μιας ταινίας. Αν δισεκατομμύρια άνθρωποι πίστεψαν σε κάτι, τότε δεν εξαφανίζεται χωρίς ίχνος, η πίστη τους είναι υλική και συσσωρεύει κολοσσιαία ποσότητα ενέργειας. Και αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να εκτοξευθεί, επηρεάζοντας τον υλικό κόσμο. Δηλαδή, ζητήστε και θα σας δοθεί δεν είναι κενή φράση. Είναι πολύ πιθανό, υπό ορισμένες συνθήκες, η προσευχή να προκαλέσει ισχυρή απήχηση στην Υπερνόσφαιρα και η δύναμή της να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος στη Γη... Άρα ο Θεός υπάρχει και είναι υλικός, πραγματικός και ενεργός, αλλά μόνο αυτός δεν είναι ο Δημιουργός του Σύμπαντος, αλλά μάλλον δημιουργήθηκε από την ανθρωπότητα και την πίστη τους σε Αυτόν!
  Η Angelica διόρθωσε αμέσως:
  - Αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να προσευχόμαστε. Μπορείτε απλά να ρωτήσετε ... Με την ευκαιρία, γιατί πρέπει ο Θεός. Ο κομμουνισμός στη βασιλική εκδοχή είναι επίσης η ισχυρότερη πίστη. Λοιπόν, αν ζητήσετε κάτι από τη λαϊκή βούληση του μπολσεβικισμού ή του Στάλιν, τότε αυτό θα εκπληρωθεί;
  Η Αλίκη είπε με απόλυτη σιγουριά:
  - Ναί! Μπορεί κάλλιστα! Και θα εκπληρωθεί, και θα κερδίσει!
  Η Angelica πυροβόλησε ασταμάτητα μερικές φορές... Η δεύτερη κορυφογραμμή του Zeel Heights είχε ήδη καταληφθεί. Αλλά υπήρχε ακόμα ένα τρίτο, το πιο οχυρωμένο, όπου υπήρχαν εφεδρείες και γροθιές από τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Δεν ήταν εύκολο να μπεις στην ανακάλυψη εδώ...
  Τα σοβιετικά στρατεύματα, εξουθενωμένα από τις σκληρές μάχες, σταμάτησαν το πρωί... Πάρα πολλοί πεζοί πέθαναν, τα κατεστραμμένα τανκς χρειάζονταν επισκευή... Τα φύλλα τους συγκολλήθηκαν εν κινήσει και ρίχτηκαν ξανά στη μάχη. Όλα έγιναν ταυτόχρονα σε αναγκαστική λειτουργία, οι επισκευαστές απλώς έτρεξαν τριγύρω, λες και κάποιος είχε επιταχύνει την ταινία. Από την άλλη, στις παλιές κασέτες, τα καρέ απλώς κινούνταν δύο φορές πιο γρήγορα από τα αληθινά.
  Η Αλίκη και η Αγγελική δέχθηκαν άλλη μια δυσάρεστη πληγή και αναγκάστηκαν να ξαπλώσουν για να ξαπλώσουν. Τα κορίτσια ήταν εξαντλημένα και ήθελαν να κοιμηθούν τουλάχιστον για μερικές ώρες, αλλά το εκκωφαντικό βρυχηθμό δεν τους το επέτρεψε.
  Και το σοβιετικό τανκ και η μάζα του πεζικού, συνετρίβη σαν κύμα στο σερφ και σιγά σιγά εγκαταστάθηκε... Ήταν απαραίτητο να μαζευτεί δύναμη και να ταρακουνήσει ξανά τη γερμανική άμυνα. Πώς άλλα κύματα ακολουθούν ένα κύμα. Τα μάτια των κοριτσιών ήταν κολλημένα μεταξύ τους, αλλά η αυστηρή εντολή του Στρατάρχη Ζούκοφ συνέχισε να τα οδηγεί και πολλά άλλα παιδιά στην επίθεση.
  Και οι πολεμιστές δεν είχαν πια τη δύναμη, και σέρνονταν επιπόλαια σαν τα σαλιγκάρια, μόνο λίγο πιο γρήγορα...
  Και τότε η Αλίκη αποφάσισε να τραγουδήσει για κέφι:
  Δίπλα στον κρυστάλλινο καθρέφτη της λίμνης.
  Κάνω πατινάζ σαν χελιδόνι!
  Δεν πάγωσα την καρδιά μου -
  Σου έδωσε η ένδοξη Ρωσία!
  
  Και την άνοιξη τα δέντρα είναι πράσινα.
  Και η νεαρή άνοιξη βράζει από ζωή!
  Εκεί οι βλαστοί ανανεώνονται,
  Εκεί θροΐζουν τα σμαραγδένια φύλλα!
  
  Τι όμορφα που είστε βαθιά νερά?
  Το φως του ήλιου αντανακλάται!
  Τα σιτηρά στο χωράφι γέμισαν με χυμούς,
  Η Αυγή τα έβαψε στα ρουμπίνια!
  
  Για να είναι αθώοι οι Αρχάγγελοι απαιτούν.
  Κρατήστε όλους καθαρούς πριν τον γάμο!
  Και δούλεψε, σφίξε τα πόδια σε χρόνους ψωμιού,
  Περιστρέψτε την καλύτερη κλωστή από μετάξι!
  
  Αλλά δεν νιώθω ότι με καλούν
  Στην καρδιά μου, μια ορδή από διαβόλους!
  Πώς να ζήσεις μια ζωή όπως αυτή, λυπηρό?
  Είναι καλύτερα να πάτε στον πόλεμο - σκοτώστε το κακό εκεί!
  
  Εδώ μπροστά μας είναι οι εκτάσεις του εξωτερικού.
  Κάτω από τις οπλές των ερήμων ζάχαρης!
  Δεν υπάρχει δροσιά από τους νεκρούς κάτω από τα πεύκα,
  Δείτε τι καταπίνει ο καλικάντζαρος!
  
  Στον πόλεμο ήξερα βάσανα
  Εκτελέστε τους νεκρούς σας!
  Και τι είναι οι λυγμοί
  Κλάμα των ξυπόλητων ορφανών!
  
  Αλλά στην άλλη πλευρά της περιπέτειας,
  Πολύ ρίσκο, ζεις τη ζωή!
  Χορηγεί ο Παντοδύναμος συγχώρεση;
  Ναι, δεν χρειαζόμαστε τον παράδεισο - πού είσαι ψείρα!
  
  Ο άνθρωπος είναι ένα τέτοιο πλάσμα
  Τι τον αρρωσταίνει ήσυχη γαλήνη!
  Μετά χτίζει το σύμπαν του,
  Η επιβολή της εντολής είναι ωραία!
  
  Και η Πατρίδα είναι η Μεγάλη Μητέρα.
  Είστε η Ρωσία, μια ιερή χώρα!
  Σαν βελούδο τα βότσαλα σου, βότσαλα,
  Πάνω στο οποίο έτρεχαν οι ξυπόλητοι!
  
  Αλλά ήρθε η ώρα, η ουσία είναι ύπουλη,
  Η αγάπη ξεπήδησε από μια ενέδρα!
  Μπήκα στον πειρασμό, βρέθηκα άντρας,
  Να μια τέτοια διεφθαρμένη σάρκα!
  
  Να είστε, φυσικά, είναι αφοσιωμένος στην Πατρίδα:
  Δεν θα υπήρχε κακή ατυχία!
  Αλλά τέτοια είναι η μοίρα της ανθρωπότητας,
  Ότι είμαστε άνθρωποι και μάλιστα βοοειδή!
  
  Αποδείχθηκε ότι ήταν κατάσκοπος, αδίστακτος,
  Παρέδωσε τα σχέδιά μας χωρίς τιμή!
  Αλλά αυτό δεν είναι παιδικές φάρσες,
  Αν σε πρόδωσε ο αντίπαλος!
  
  Τα πράγματα έγιναν άσχημα
  Εδώ είναι η διαίρεση μας στο καζάνι!
  Και οι Ναζί πιασμένοι από πλεξούδες,
  Έτσι έγινα σκλαβιά!
  
  Δουλεύω γυμνή μέρα νύχτα
  Στέλνω και θρυμματίζω μετάλλευμα!
  Και χειμώνα καλοκαίρι είμαι ξυπόλητος,
  Και τρέχω πίσω από το καρότσι!
  
  Το μαστίγιο με βασανίζει και δεν έχει έλεος,
  Και ήξερα πλήρως τη βία!
  Ω, τι χάλια γίναμε,
  Ο κακός ο Σατανάς βγάζει τα δόντια του!
  
  Ποτέ δεν συμβουλεύεις απογόνους,
  Μην πάτε να προδώσετε τη χώρα!
  Μην αντικαταστήσετε την καρδιά με ένα νόμισμα,
  Η Πατρίδα μας. Θεέ, Συνείδηση, Μητέρα!
  Τα κορίτσια πολέμησαν εδώ και ο Oleg Rybachenko έσπασε στο Βερολίνο από τον Έλβα. Το αιώνιο αγόρι δέκα ετών (ακριβέστερα, λίγο μεγαλύτερο, γιατί ο Όλεγκ ήταν πολύ ψηλότερος από το μέσο ύψος ενός άνδρα!) Πολέμησε σαν τιτάνας.
  Ένα όμορφο αγόρι με πολύ προεξέχοντες μύες, πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά παιδικά του πόδια, σκίζοντας τα από τον εχθρό και βρυχήθηκε:
  - Για τη δόξα του βασιλιά, δεν θα σβήσουμε τους εχθρούς μάταια!
  Μετά από αυτό το αγόρι πήρε και άρχισε να συνθέτει ένα υπέροχο τραγούδι καθώς περπατούσε.
  Μεγάλη, όμορφη, ρωσική χώρα,
  Σε αυτό, ο Τσάρος Βλαντιμίρ κυβερνά πολύ σοφά ...
  Της δόθηκε για πάντα από τον Θεό που δημιούργησε τον κόσμο...
  Είμαστε Ρώσοι πολεμιστές σε ρολό!
  
  Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κακία της κόλασης παίζοντας,
  Αν και η Βέρμαχτ επιτίθεται με πολύ ζήλο...
  Ο ανίκητος Ρώσος είναι η αρκούδα μας,
  Προφανώς ένας άνθρωπος δεν είναι πίθηκος!
  
  Πιστεύω ότι σίγουρα θα νικήσουμε τους Ναζί,
  Το κορίτσι θα πετάξει μια βόμβα με το γυμνό της τακούνι ...
  Εδώ άνοιξε τα φτερά του, ένα δυνατό χερουβείμ είναι από πάνω μας,
  Όμορφοι πολεμιστές δρεπάνι!
  
  Είμαι ένα ξυπόλητο πρωτοπόρο αγόρι,
  Ποιος δεν φοβάται το χιόνι στο κρύο...
  Δείξτε σε όλους τους πολεμιστές ένα παράδειγμα,
  Οι άγιοι εδώ λάμπουν από τις εικόνες του προσώπου!
  
  Ένα αγόρι σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο,
  Κόρησε τις τάξεις στην οργή του φασίστα...
  Σηκώνοντας την ασπίδα της πατρίδας μας,
  Μη επιτρέποντας τον ρεβανσισμό!
  
  Αγόρι πολεμιστή που ρίχνεται στον εχθρό,
  Με γυμνό πόδι από πριονίδι μια βόμβα ...
  Θα διαλύσει τον εχθρό του Διαβόλου,
  Ο Αδόλφος θα κουνηθεί από μια κούνια στο πρόσωπο!
  
  Το αγόρι παλεύει - ένας εξαγριωμένος τιτάνας,
  Πυρά από όλμους ξεσπά...
  Ένας τυφώνας σάρωσε τον κάτω κόσμο,
  Ας καταστραφεί ο κακός Κάιν!
  
  Και πάλι μια ισχυρή χειροβομβίδα πετάει,
  Εχθροί της Πατρίδας που διαλύονται με ζήλο ...
  Άλλωστε, η φιλία μας είναι ένας σταθερός μονόλιθος,
  Θα μπούμε και εμείς κάτω από τα σκεπάσματα του παραδείσου!
  
  Είθε η Πατρίδα μας να είναι αγία,
  Και αφήστε το χερουβείμ να πετάξει στον ουρανό ...
  Με ένα ξυπόλητο χρυσαυγίτη κορίτσι,
  Κάνω κουβέντα, πυροβολώ την ορδή!
  
  Τα χρόνια περνούν, ο Ιησούς θα έρθει,
  Και θα είναι η μητέρα των Θεών, η βασίλισσα Λάντα...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Και θα υπάρχει μια ατελείωτη ανταμοιβή για όλους!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Η Akulina Orlova και η Anastasia Vedmakova κατέστρεψαν γερμανικά αεροσκάφη πάνω από το Βερολίνο.
  Το ME-462 είναι ένα πολύ τρομερό μηχάνημα που πολεμήθηκε με τη ρωσική δύναμη. Η υπεροχή της τσαρικής αεροπορίας σε αριθμούς ήταν κολοσσιαία. Και έπαιξαν οι Γερμανοί.
  Πολέμησαν όμως ηρωικά.
  Η Albina και η Alvina πολέμησαν στον ουρανό, έδειξαν πολύ ηρωικά την τάξη τους.
  Η Αλμπίνα γκρέμισε ένα ρωσικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε:
  - Είμαι η κατά σάρκα κόρη του Διαβόλου!
  Η Άλβινα γκρέμισε επίσης το αεροπλάνο του τσαρικού στρατού με τη βοήθεια των χαριτωμένων δακτύλων των κάτω άκρων της και τσίριξε:
  - Για τις καλές μας νίκες!
  Και γκρεμίζει άλλο ένα ρωσικό αυτοκίνητο.
  Τελικά όμως, οι δύο καλύτεροι άσοι του Τρίτου Ράιχ και οι δύο καλύτεροι άσοι της τσαρικής Ρωσίας ενώθηκαν.
  Ένα ζευγάρι κοριτσιών ενάντια σε ένα άλλο υπέροχο ζευγάρι. Τα κορίτσια από το Τρίτο Ράιχ είναι και τα δύο γοητευτικά ξανθά. Και απέναντί τους οι Ρώσοι - μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα.
  Και τα δύο ζευγάρια τσακώνονται συνήθως ξυπόλητα και φορώντας μόνο μπικίνι.
  Η Αλμπίνα και η Αναστασία άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον από απόσταση.
  Η Αλμπίνα έστριψε το γυμνό της πόδι και πυροβόλησε μέσα από τα φτερά του Ρώσου πιλότου.
  Εκείνη ανταπέδωσε τραυματίζοντας την ουρά του αντιπάλου της. Τόσο το ρωσικό όσο και το γερμανικό αεροπλάνο άρχισαν να καπνίζουν.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Χαίρε τσαρισμό!
  Και με το γυμνό της τακούνι έστειλε δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Η Αλμπίνα χαστούκισε επίσης τον εχθρό και έδωσε έξω:
  - Για την Πατρίδα, για τον Φύρερ!
  Και τα δύο αεροπλάνα είχαν ήδη πάρει φωτιά και φλέγονταν από ένα μπλε φως. Και τα κορίτσια άρχισαν να ισοπεδώνονται και να προσπαθούν να τα βάλουν στο γήπεδο από κάτω. Για να μην καταρρεύσουν τελείως τα μηχανήματα.
  Η Ακουλίνα και η Αλβίνα πυροβόλησαν ο ένας τον άλλον και έκαναν ελιγμούς. Επίσης, οι δυνάμεις των κοριτσιών ήταν ίσες. Είναι και οι δύο τόσο όμορφες, ξυπόλητες ξανθιές. Και τέτοιες υπέροχες ομορφιές. Και τους αρέσει να βασανίζουν, ακόμη και να βιάζουν άντρες. Ειδικά οι νεαρές παρθένες.
  Οι πολεμιστές βρέχονται μεταξύ τους με κοχύλια.
  Ωστόσο, η Ακουλίνα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στόχευσε ένα αεροπλάνο και κατέρριψε τον εχθρό.
  Όμως η Alvina κατάφερε να διαπεράσει, χρησιμοποιώντας και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, την κοιλιά του αντιπάλου μαχητή.
  Και τα δύο αεροπλάνα άρχισαν να διαλύονται στις φλόγες. Και δεν έμενε τίποτα άλλο παρά να εκτιναχθεί.
  Τα κορίτσια έπεσαν κάτω, κουνώντας τα γυμνά, μαυρισμένα, λαξευμένα πόδια τους και τραγουδούσαν:
  - Θα τους σκίσουμε όλους και θα στραγγαλίσουμε όλους τους εχθρούς,
  Δεν θα παραδώσουμε την ψυχή μας χωρίς αγώνα!
  Και κάπου στην κορυφή, οι σκληρές μάχες συνεχίζονται ακόμα. Αντιαεροπορικά πυροβόλα πυροβόλα και ρουκέτες πετούν.
  Ο Oleg Rybachenko, πετώντας άλλη μια χειροβομβίδα με τα γυμνά, παιδικά του πόδια, σκίζοντας τους Ναζί, μίλησε.
  Ο συγγραφέας μοιάζει με τον Θεό στη φαντασία, δημιουργώντας αριστουργήματα, αλλά διακρίνεται από συμπόνια για τη δημιουργία!
  Ένας άνθρωπος ρίχνει τις αμαρτίες σαν τα φύλλα του φθινοπώρου, μόνο ο αδίστακτος κηπουρός Θεός καίει το ίδιο το δέντρο!
  Για να μην ρίξει τα φύλλα των αμαρτιών το δέντρο της ανθρώπινης φυλής, χρειάζεται να πνιγείτε με το μυαλό σας!
  Πρέπει να πω ότι το αγόρι ήταν πολύ πνευματώδες.
  Και του υποσχέθηκαν να του αποδοθεί επιτέλους ο από καιρό υποσχόμενος και άξιος βαθμός του στρατηγού. Αφήστε τον να μοιάζει με παιδί.
  Ο Oleg Rybachenko αποφάσισε ότι γι 'αυτό ήταν απαραίτητο να συλλάβει τον Fuhrer. Και θα είναι πολύ ωραίο.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πήγαν στην τελευταία, πιο οχυρωμένη γραμμή των υψωμάτων Seelow. Καταθλιπτικές, τεράστιες απώλειες, οι λόφοι είναι τόσο πυκνοί, σαν ένα πιάνο με σπασμένα πλήκτρα, καλυμμένο με πτώματα. Τα τανκς, ακόμα και από τη σειρά Nikolay, γλιστρούν στο αίμα και δεν θέλουν να ανέβουν πάνω. Και τα κοχύλια συνεχίζουν να εκρήγνυνται και να εκρήγνυνται, σαν τα ηφαίστεια να έχουν γείρει και να έχουν ανοίξει τους αεραγωγούς τους.
  Η λάβα είναι ένα μείγμα φλόγας και μολύβδου, βόμβες γεμάτες με κάθε είδους εκρηκτικά, που εκτοξεύονται προς τις ρωσικές ιπτάμενες αρμάδες σαλαμάνδρας. Και οι συγκρούσεις, ήδη οι Ναζί δεν περιφρονούν το ramming. Τέτοια πίκρα, άρχισαν μάχες.
  Οι ίδιες οι πολεμίστριες τρέχουν στην επίθεση, βλέπουν πώς τα βαριά πολυβόλα των Ναζί, σαν σκουλήκια, σέρνονται από τις τρύπες τους και φτύνουν θανάσιμα. Και όταν χτυπάει μια τόσο βαριά και εκρηκτική σούβλα, στρατιώτες κομματιασμένοι και με κόκαλα θρυμματισμένα σε κομματάκια πετάνε πίσω.
  Τα τανκς στάθηκαν πιο κοντά στην κορυφή και οι στρατιώτες σπρώχνουν τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με τα χέρια μου. Ταυτόχρονα ακούγεται βρυχηθμός, φωνές ζητωκραυγών και ένας σύντροφος που τρέμει. Ένα ζευγάρι τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, έχοντας σκοντάψει σε νάρκες, εκρήγνυται και κομμάτια σωμάτων πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Αλλά οι πολεμιστές σπρώχνουν παραπέρα, ήδη αρκετά μισοσπασμένα κουτιά χαπιών έχουν καταληφθεί από τον Ρωσικό Τσαρικό Στρατό.
  Τα κορίτσια πυροβολούν πολύ, τραυματίστηκαν ξανά, αλλά δεν τους αρμόζει να φύγουν από τη θέση τους. Απλώς σφράγισαν την πληγή με σελοφάν και έπεσαν στο γεγονός ότι η κίνηση.
  Είχε ήδη σκοτεινιάσει, και όταν η ορατότητα επιδεινώνεται, είναι πιο δύσκολο να αμυνθεί κανείς. Ακόμα κι αν μερικά από τα εχθρικά άρματα μάχης και τα αυτοκινούμενα όπλα που είναι θαμμένα στο έδαφος έχουν συσκευές νυχτερινής όρασης.
  Αλλά δεν υπάρχει σκέψη για υποχώρηση...
  Η Άλις χτύπησε τον σύντροφό της στον ώμο.
  - Κοίτα τι κάνει το Jagdtiger.
  - Σκάβει μόνος του τον τάφο του! Η Αγγελική έσπασε.
  Το ισχυρότερο από άποψη δύναμης διάτρησης θωράκισης και προστασίας, το αντιτορπιλικό Yagdtigr-3, πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τα κολλημένα σοβιετικά τανκ Νικολάι και Αλέξανδρος. Το σχεδόν τριάντα κιλών βλήμα του που διαπερνούσε θωράκιση απλώς έσπασε το σώμα του πυργίσκου χωρίς να αφήσει στα πληρώματα την ευκαιρία να επιβιώσουν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταστραφεί ένας τέτοιος κολοσσός, και μάλιστα θαμμένος στο έδαφος, πασπαλισμένος με σάκους άμμου.
  Η Αλίκη ψιθύρισε στη φίλη της:
  - Θα προσπαθήσω να του σπάσω την οπτική όραση και τη συσκευή νυχτερινής όρασης.
  Η Αντζέλικα γέλασε χαρούμενα.
  - Χτύπησε στα μάτια... Είναι αστείο! Συνήθως οι γυναίκες πυροβολούν με τα μάτια, όχι με τα μάτια. Ανακάλυψες κάτι νέο!
  Η Αλίκη, βάζοντας τον πισινό στους ώμους της και ακουμπώντας τα πόδια της μέχρι τα γόνατα στο έδαφος οργωμένο από οβίδες, πήρε τον εχθρό υπό την απειλή όπλου, ψιθύρισε:
  - Αν είναι κοντά ένα σπουργίτι, θα βάλουμε φωτιά στο κανόνι! Αν μια μύγα - χτυπήστε τη μύγα, και το βέλος στο ψυχιατρείο!
  Η Angelica, έχοντας αφαιρέσει το Fritz με άλλη μια εύστοχη βολή, απάντησε:
  - Έτσι το κουλ ταλέντο μιας ηθοποιού του τσίρκου εξαφανίζεται. Μόνο που τώρα, συνήθως στη χώρα μας τους στέλνουν σε στρατόπεδο, όχι σε ψυχιατρείο!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σπάζοντας με ένα ακριβές χτύπημα, το θέαμα του Jagdtiger τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Πάνω στα ερείπια του Βερολίνου, ο Taras Bulba βρέχει τον γιο του! Και γιατί να πάρουμε το Βερολίνο - όλος ο κόσμος είναι καλύτερος αμέσως!
  Η Angelica αστόχησε στα γέλια, και ένας άλλος "φασίστας" ξέφυγε. Η κοπέλα χτύπησε τον εαυτό της στο πηγούνι με τη γροθιά της.
  - Όχι στο μπροστινό μέρος, όλα είναι στραβά, δεν υπάρχει αυτή η διασκέδαση! Καπνίζεις με άδειο στομάχι, πίνεις με hangover!
  Η Άλις του έκλεισε το μάτι.
  - Αλλά δεν πίνω και κανείς δεν θα το χύσει στο λαιμό μου. Υπάρχει πολύ περισσότερη χαρά από το λυκίσκο, όπως το να μπορείς να κινηθείς, να τραγουδήσεις και να χορέψεις!
  Η Angelica αστόχησε ξανά, η διαίσθησή της να πυροβολεί για να σκοτώσει δεν ήταν τόσο ολοκληρωμένη όσο αυτή της Alice και το γέλιο της ήταν εξαιρετικά ακατάλληλο όταν υπήρχαν τόσοι πολλοί νεκροί γύρω που έπρεπε να προσπαθήσει κανείς να μην πατήσει πάνω στα πτώματα. Και μερικές φορές έπρεπε να τρέξω πάνω από τα υπολείμματα των σορών ...
  Ο κοκκινομάλλης Σιβηριανός πολεμιστής είπε:
  - Οπότε καταλαβαίνω ότι ο πόλεμος έχει αντιγυναικείο πρόσωπο, αλλά γυναικεία ανυπομονησία στην επιθυμία για κανιβαλισμό!
  Η Αλίκη έσπασε επίσης τη συσκευή νυχτερινής όρασης και είπε με ενόχληση:
  - Δεν μου αρέσει να σπάω τα καλά πράγματα!
  Η Αντζέλικα βούρκωσε περιφρονητικά.
  Τι καλό έχει αυτή η συσκευή; Κατά κάποιον τρόπο κοίταξα το τρόπαιο ... Όλα θολώνουν, σαν ένας υγιής άνθρωπος να φοράει γυαλιά και με μια πρασινωπή απόχρωση.
  Η Αλίκη απάντησε λογικά:
  - Η ποιότητα είναι γνωστή σε σύγκριση. Δεν το έχουμε καν αυτό!
  Η Αγγελική είπε με σιγουριά:
  - Όχι, θα γίνει! Και ακόμα καλύτερα από τον Φριτς... Αλλά η ναζιστική Γερμανία δεν θα έχει τίποτα άλλο, κάτι παραπάνω από σαράντα χιλιόμετρα μέχρι το Βερολίνο. Και θα τους περάσουμε, ό,τι είναι για μας, και ο εχθρός δεν χρειάζεται!
  Η Αλίκη επιβεβαίωσε:
  - Λοιπόν, φυσικά, πάμε! Για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος! Αλλά προς το παρόν, δεν θα μας έβλαπτε να αλλάξουμε τον τόπο ανάπτυξης ...
  Τα κορίτσια έτρεξαν, χτυπώντας το κράνος με τα χαριτωμένα πόδια τους καλυμμένα με φουσκάλες και εκδορές, σχεδόν μέχρι τα γόνατα, αλλά ακόμα όμορφα. Οι πολεμιστές απολάμβαναν ακόμη και σε κάποιο βαθμό αυτόν τον πόνο, επιδεικνύοντας θάρρος απρόσιτο, ακόμη και σε πολλούς άνδρες.
  Η Αλίκη παρατήρησε σοφά:
  - Ένας άντρας δεν έχει μόνο γένια στο πρόσωπό του και μπάλες από ατσάλι στο παντελόνι του, αλλά και μια χρυσή καρδιά στο στήθος του!
  Η Angelica συμφώνησε με αυτό:
  - Μια κατσίκα έχει και μούσι, αλλά μόνο ένας αληθινός άντρας έχει χρυσή καρδιά!
  Η τρίτη κορυφογραμμή ήταν ακόμη ακατάλληλη. Τα επιθετικά αεροσκάφη υπέστησαν απώλειες, ειδικά από το Focken-Wulf - ένα αεροσκάφος τέρας. Το πιο ισχυρό μονοθέσιο μαχητικό από άποψη οπλισμού και πανοπλίας, αυτό το άλογο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν πολύ δυσάρεστο για τον Αλεξέεφ. Κάποια αδυναμία στην ευελιξία στη μάχη, επίσης με όχι πολύ ευέλικτα αεροσκάφη επίθεσης, δεν επηρέασε ιδιαίτερα, αλλά τη δύναμη των όπλων ...
  Και ο Πέτρος και ο Ιβάν έπεσαν πίσω ...
  Η Alice, συνειδητοποιώντας ότι ο Fokken-Wulf δεν μπορούσε να καταρριφθεί από ελεύθερο σκοπευτή, έριξε νοκ άουτ είτε τους Salamanders είτε το Me-462. Υπήρχαν πιθανότητες...
  Η Angelica, από την άλλη, πυροβόλησε επίγειους στόχους. Με ποικίλη επιτυχία, αλλά οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν χάνουν καθόλου, μόνο στις ταινίες. Ή σε ταινίες δράσης χαμηλού προφίλ. Η Αλίκη, ακόμα κι αν έχασε, ήταν ανεπαίσθητο. Δεν ήθελε να χάσει τη φήμη της ως πολεμίστριας εξολοθρευτών!
  Όμως η Αγγελική άλειψε όλο και πιο συχνά. Εδώ, όμως, δεν φταίει μόνο αυτή, η νύχτα, ο καπνός, οι αναθυμιάσεις, ακόμα και ο αέρας δονείται από τη ζέστη. Αλλά η Σιβηριανή πολεμίστρια ενοχλήθηκε και τραγούδησε:
  - Alisa Selezneva, πάρτε τον λόγο μου! Πυροβολεί σαν αγελάδα, ναζιστικό τρελοκομείο!
  Ο χρυσαυγίτης πολεμιστής αγνόησε το ηλίθιο αστείο. Κι ας εκφοβιζόταν.
  Η Αλίκη απλώς σκέφτηκε
  - Η εξυπνάδα μερικές φορές δείχνει τη θαμπάδα του μυαλού, σαν ίσιος καθρέφτης ένα στραβό πρόσωπο!
  Οι σαλαμάνδρες πετούσαν μέσα και έξω, αντίθετα. Χρησιμοποίησαν την υπεροχή τους στην ταχύτητα και την ευελιξία, επομένως προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στους Ρώσους άσους, δημιουργώντας μια τοπική υπεροχή σε δυνάμεις σε έναν ή τον άλλο τομέα του μετώπου.
  Non-262, φτερουγίζει σαν πεταλούδες, χακί πράσινο και μπλε. Έκαναν ένα ρολό με βαρέλι, μιάμιση ντουζίνα από αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα ταυτόχρονα, και μετά γλίστρησαν στα φτερά σαν πατίνια.
  Η Αλίκη χτύπησε τη γλώσσα της:
  - Μπα! Είναι απλά υπέροχο! Αλλά skaters, δεν θα σας σώσει!
  Οι πεταλούδες στην πραγματικότητα μπαίνουν στη δάδα και πέφτουν!
  Εν τω μεταξύ, ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος από τη νύχτα 17 έως 18 δίνει την εντολή:
  - Ο Ζουκόφσκι περνάει δύσκολα! Ως εκ τούτου, διατάσσω τις μονάδες κρούσης του πρώτου ουκρανικού μετώπου να στρίψουν βόρεια και να επιτεθούν στο Βερολίνο από το νότο!
  Οι διοικητές δίνουν διαταγές και οι στρατιώτες μάχονται χωρίς να το σκεφτούν.
  Η Αλίκη κάνει άλλη μια "σαλαμάνδρα" να καίγεται (αναρωτιέμαι γιατί οι Γερμανοί αποκαλούσαν έτσι το καλύτερο μαχητικό αεροσκάφος τους. Ίσως κατ' αναλογία με το διάσημο μυθιστόρημα. Karl Capek - ο πόλεμος με τις σαλαμάνδρες. Πολλοί γνώστες και ιστορικοί πιστεύουν ότι ο Capek έκανε έναν παραλληλισμό σε αυτό το διάσημο δουλειά μεταξύ μεταλλαγμένων σαλαμάνδρων και φασιστών-ναζί!), είπε:
  - Για κάποιο λόγο, κάποιος που πετάει είναι τόσο εύκολο να καταρριφθεί!
  Η Angelica αντέτεινε εύγλωττα:
  - Κάποιος που αποδείχθηκε ότι καταρρίφθηκε από ένα απλό λιθόστρωτο, τα φτερά συνθλίβονταν από πέτρες που ήδη πετούσαν!
  Η Άλις γέλασε.
  - Ναι, εδώ είναι διαλεκτική! Η διαλεκτική της ανάπτυξης και της φιλοσοφίας... Όπως λένε οι Γάλλοι...
  Η Αγγελική διέκοψε τον σύντροφό της:
  - Υπήρχε ο Κουτούζοφ - κέρδισε τους Γάλλους! Τώρα ο Βλαντιμίρ είναι ο Θεός όλου του κόσμου!
  Τα κορίτσια, μετά από τέτοια λόγια, γέλασαν ξανά, χαστουκίστηκαν το ένα το άλλο στη σόλα. Η Αλίκη, πυροβολώντας όλο και πιο γρήγορα, ακόμη και το αυτόματο τουφέκι της υπερθερμάνθηκε και έκαιγε τα δάχτυλά της. Εδώ, για παράδειγμα, είχε ακόμη και την ικανότητα να γκρεμίσει το σχεδόν αδιαπέραστο Focken-Wulf κατά τη διάρκεια της στροφής. Η Angelica επαίνεσε:
  - Το μάτι σου είναι διαμάντι! Όταν το μάτι είναι διαμάντι, σε αντίθεση με τη φυσική πέτρα, είναι πάντα στο χέρι και δεν χρειάζεται να το σκάψετε!
  Η Αλίκη σημείωσε χαριτολογώντας έναν άλλο αφορισμό:
  - Ακόμα και μια αγελάδα χρειάζεται παντελόνι αν βρίσκεται στη διχάλα ενός βοσκοτόπου και ενός ποτίσματος! Μια γυναίκα εκτιμά τα ρούχα για τον εαυτό της, ένας άντρας εκτιμά την απουσία της και η εφορία εκτιμά τον αριθμό των μπαλωμάτων που μπορούν να κοπούν από το φόρεμα κάποιου άλλου μπαλώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό!
  Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία στον ουρανό, αλλά ξαφνικά, στο κέντρο των θέσεων, τα προελαύνοντα ρωσικά στρατεύματα ήταν σαν έκρηξη, σαν μετεωρίτης που έπεσε στη Γη. Εκατοντάδες πεζοί ξεσχίστηκαν, κάηκαν και πετάχτηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Σκορπίστηκαν, φαίνεται ότι δεν είναι άνθρωποι, αλλά ένα ολόκληρο κύμα τσουνάμι έχει σηκωθεί από ζωντανά, κουρελιασμένα και νεκρά σώματα.
  Η Angelica αναφώνησε πάνω από τον θόρυβο:
  - Ουάου! Να ένα χτύπημα! Ακόμα και το "Andryusha" δεν χτυπάει έτσι!
  Η Αλίκη πρότεινε:
  - Αυτός είναι ο Στρούμτιγκρ, με τον βομβιστή του. Το πιο ισχυρό όπλο επίθεσης!
  Η Αγγελική σήκωσε τα χέρια της.
  - Ναι, δεν την έχω ξαναδεί αυτή τη ντούρα! Μάλλον αυτοκινούμενα όπλα ότι χρειάζεστε!
  - Πρέπει να δούμε αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα και να τα εξουδετερώσουμε! δήλωσε η Αλίκη. - Διαφορετικά, θα έχουμε μια βράση στο μπάνιο!
  Η Angelica αστειεύτηκε άτοπα:
  - Θα είμαστε σε ένα μπάνιο: έτσι ένα μπάνιο για έναν Ρώσο είναι ευτυχία!
  Τέτοιο χάος επικρατούσε στο πεδίο της μάχης που η Άλις κατάφερε να διορθώσει από πού ερχόταν η βολή μόνο με ένα δεύτερο βολέ. Εξάλλου, και οι δύο, ο "Sturmtiger", τραμπουκίστηκαν με τη μία. Λοιπόν, αυτές οι βόμβες έτρεξαν, τόσα θύματα...
  Η Αγγελική, όπως ο Σπινόζα και ο Κικέρων, είπε:
  - Για χάρη της τέχνης οι ερμηνευτές κάνουν εθελοντικές θυσίες, για χάρη της στρατιωτικής τέχνης οι ακροατές αναγκάζονται να θυσιαστούν! Το κοινό θέλει πάντα ένα encore με ένα αριστούργημα τέχνης, δεν μένει κανείς από το κοινό που θέλει μια επανάληψη με ένα αριστούργημα στρατιωτικής τέχνης! Συναυλίες του μαέστρου της τέχνης, πληρώνονται πολλά λεφτά για εισιτήρια, και ακόμη περισσότερα χρήματα για αποφυγή συναυλιών του μαέστρου της πολεμικής τέχνης!
  Η Αλίκη διέκοψε τη φίλη της:
  - Έλα, για λογαριασμό μου, ας πυροβολήσουμε κατευθείαν στο κανάλι του φαρδιού ρύγχους του κανονιού, τότε θα εκραγούν οι βόμβες στο προωθητικό γέμισμα!
  Η Αγγελική έστριψε το δάχτυλό της στον κρόταφο:
  - Πρέπει πρώτα να αλλάξετε τη θέση, ότι η γωνία είναι πιο ίσια και να πατήσετε τα πόδια σας!
  Οι πολεμιστές έτρεξαν με όλη τους την ευκινησία, αλλά και πάλι δεν πρόλαβαν. Τα Stormtigers φαίνεται να έχουν λάβει πρόσθετα αυτόματα κατά την επαναφόρτωση και ο ρυθμός πυρκαγιάς τους έχει αυξηθεί. Επιπλέον, όχι μόνο οι πεζικοί, αλλά και τα τανκς υπέφεραν από ένα βόλι, οι πύργοι σκίστηκαν και ο χάλυβας ανακατεύτηκε με φλόγες σε ένα καζάνι διαβολικής μάγισσας.
  Τα κορίτσια, ενοχλημένα από τη βραδύτητα τους, έβαλαν επίτηδες τα γυμνά, γυναικεία πόδια τους στη φωτιά για να τιμωρηθούν με πόνο!
  Η Αγγελική παρατήρησε:
  - Το αξίζουμε!
  Η Αλίκη, κάνοντας μορφασμούς από αγωνία και χορεύοντας ξυπόλητη στη φωτιά, πρόσθεσε:
  - Και οι εχθροί αξίζουν ακόμα χειρότερα!
  Η Αγγελική απάντησε:
  - Καλύτερα να σκοτώσεις έναν κάθαρμα παρά να ξεσκεπάσεις εκατό, οι τελευταίοι απατεώνες το κάνουν μόνοι τους!
  Η Αλίκη αποφασιστικά, ως πολεμίστρια από τον Εωσφόρο, δήλωσε:
  - Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε!
  Τα κορίτσια πήραν στόχο, χορεύοντας από τις μικρές φλόγες, τον πόνο και τα εγκαύματα που τους επέτρεπαν να συγκεντρωθούν. Άλλωστε εδώ είναι η πατρίδα τους, τα αδέρφια τους είναι Ρώσοι στρατιώτες, πρέπει να νικήσουν και να κάνουν τα τελευταία βήματα για το Βερολίνο. Όταν νικήσει ο κομμουνισμός, ο άνθρωπος δεν θα πεθάνει ποτέ στα χέρια άλλου ανθρώπου!
  Ήπια εκκίνηση, ειδικές σφαίρες αυξημένης διάτρησης θωράκισης πέταξαν έξω από τις κάννες. Εδώ η κύρια δυσκολία δεν ήταν μόνο να μπεις στον αεραγωγό. Οι Ναζί επίσης δεν είναι ανόητοι και προστάτευαν το άνοιγμα της κάννης με ένα καπάκι σαν καπάκι τσαγιέρας. Επομένως, ήταν απαραίτητο να έχουμε χρόνο να το φυτέψουμε σε εκείνη τη σύντομη στιγμή που το καπάκι σηκώθηκε σε μια στιγμή από τη λήψη. Μετά, σαν σφαίρες που τρυπούν ένα μείγμα από πολλά επιθετικά υγρά...
  Εξερράγη τερατώδες, πρώτα δύο εκρήξεις ταυτόχρονα, μετά αρκετές άλλες από την έκρηξη δώδεκα ακόμη βομβών πυρομαχικών. Αρκετά διπλανά κουτιά χαπιών, τα Fritz καταστράφηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές, έγιναν εντυπωσιακά κενά σε αυτά.
  Το κύμα έκρηξης ήταν τόσο δυνατό που κόντεψε να χτυπήσει και τους δύο πολεμιστές στις πλάτες τους. Με χαρά, τα κορίτσια φώναξαν:
  - Υπάρχει! Είναι απλά τάξη!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  - Το κοφτερό μάτι ενός ελεύθερου σκοπευτή είναι ικανό να τρυπήσει την παχιά πανοπλία των πιο χοντρές φρυδιών, τον πιο ανόητο πολεμιστή!
  Μια ικανοποιημένη φωνή ακούστηκε από πίσω.
  - Το είδα! Κορίτσια, σκεφτείτε το Τάγμα της Δόξας πρώτου βαθμού στην τσέπη σας... Ένας άντρας με τη στολή ενός ταγματάρχη της τσαρικής μυστικής αστυνομίας έχει αναρρώσει. - Πιο συγκεκριμένα στο στήθος! Μπράβο κορίτσια! Ωστόσο, δεν είναι όλα τα κατορθώματά σας!
  Η Αλίκη μύησε:
  - Αυτό είναι μόνο η αρχή!
  Η Αγγελική πετάχτηκε όρθια.
  - Και το σημαντικότερο καλή αρχή!
  Ο Major πρόσθεσε:
  - Αυτή είναι η αρχή και το τέλος στο Βερολίνο! Δεν θα εκπλαγώ αν πιάσεις και τον Χίτλερ από τις μπάλες. Τελικά είστε κορίτσια σε επίπεδο υπεράνθρωπου!
  Οι πολεμιστές απάντησαν με σεμνότητα:
  - Όχι, είμαστε απλώς Σοβιετικές γυναίκες!
  Ο θάνατος των Sturmtigers και το σοκ από την ήττα έμοιαζαν να έχουν σπάσει τις δυνάμεις του Fritz, η τρίτη κορυφογραμμή είχε ήδη ξεπεραστεί το πρωί της δέκατης όγδοης. Στρατεύματα, ιδιαίτερα τανκς, σύρθηκαν σε πιο ομοιόμορφο έδαφος. Τα κορίτσια έπρεπε ακόμη και να σπρώχνουν τόσο βαριά μηχανήματα!
  Η Αγγελική παρατήρησε:
  - Ο πόλεμος είναι το πιο τζόγο παιχνίδι, μόνο που σε αυτόν το κράτος χάνει, σε αντίθεση με το πόκερ, αυτός που δεν μπορεί να υποτάξει τον εαυτό του στον ενθουσιασμό!
  Η Αλίκη πρόσθεσε σοβαρά:
  - Μια επίθεση σε έναν πόλεμο είναι σαν μια ιπποδρομία, μόνο που ο ιππόδρομος έχει πολύ περισσότερα εμπόδια και διεφθαρμένους αναβάτες!
  Η Αγγελική απάντησε:
  - Δεν είναι ακριβής αυτός ο αφορισμός! Στις ιπποδρομίες, μπορείτε να δωροδοκήσετε αναβάτες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο δρομέας συνειδητοποιεί ότι η ζωή δεν είναι προς πώληση!
  Οι πολεμιστές έτρεξαν ακόμα πιο μακριά... Και βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια τους ταυτόχρονα. Η Αλίκη μάλιστα τραγούδησε:
  - Ομορφιά, καλλονή, παίρνουμε μια γάτα, μια σιξή, ένα σκυλί, την Πέτκα τον νταή, μια μαϊμού, μισό τραμ στο τρελοκομείο! Εδώ είναι μια εταιρεία!
  Η Angelica έτρεξε μπροστά στα χαρακώματα και πρόσθεσε:
  - Μια εταιρεία που δεν μπορεί να πουληθεί στο σφυρί!
  Η Άλις έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Το ΚΚΣΕ θα μας φάει!
  Η Αγγελική ξαφνιάστηκε:
  - Και τι είναι το ΚΚΣΕ; Δεν ξέρω αυτόν τον όρο!
  Η Αλίκη επεξεργάστηκε με έναν περίεργο τρόπο:
  - Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης!
  Η Αντζέλικα ανασήκωσε τους μελανιασμένους ώμους της.
  Αλλά δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο όνομα...
  Η Αλίκη πέταξε, δεξιά γροθιά:
  - Πιστέψτε με, θα γίνει! Αναγκαστικά θα!
  Η Αγγελική πέταξε:
  - Να είναι υγιής!
  Η Αλίκη υποστήριξε ένα σοβαρό αστείο:
  - Θα το κάνω σίγουρα!
  Στην πεδιάδα, η αντίσταση ήταν πιο αδύναμη, αλλά ακόμα πεισματάρα. Οι Φερδινάνδοι ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικοί, αυτά τα μαχητικά αυτοκινούμενα όπλα, σαν τεράστιες μέλισσες, έσκασαν στον σοβιετικό εξοπλισμό με τα κελύφη τους. Η καταστροφή του Ferdinand δεν είναι εύκολη, δεν είναι καθόλου που αυτό το αυτοκινούμενο όπλο είναι το πιο ογκώδες από τα βαριά και είναι δεύτερο σε αριθμό μόνο μετά το Panzer-4.
  Η Angelica είδε μια ενέδρα Panzer στους θάμνους ... Το αυτοκίνητο έχει βάρος μόνο είκοσι δύο και μισό τόνους, αλλά έχει ένα πυροβόλο Panther. Η χαμηλή σιλουέτα διευκολύνει το καμουφλάζ και το χτύπημα πίσω από ενέδρες. Η Αλίκη άρχισε επίσης να σέρνεται προς το Panzer ... Ένα επιτυχημένο αυτοκίνητο, αλλά το πλήρες δυναμικό του δεν χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο, λόγω της βλακείας της γερμανικής διοίκησης. Γενικά πρόκειται για ένα περίεργο φαινόμενο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών έχει βελτιωθεί αισθητά στην τέχνη του πολέμου, ειδικά σε τακτικό επίπεδο. Και οι Γερμανοί, αντίθετα, άρχισαν να διαχειρίζονται τα στρατεύματα πολύ χειρότερα από ό,τι στην αρχή του πολέμου. Εξαιτίας αυτού, ακόμη και η αυξημένη ποσότητα εξοπλισμού (το 1956 παρήχθησαν περισσότερα τανκς και αυτοκινούμενα όπλα σε ένα μήνα από ό,τι ολόκληρο το 1954!), δεν τους βοήθησε να αντισταθούν στα ρωσικά χτυπήματα του τσαρικού στρατού. Για παράδειγμα, αν πάρουμε την παραγωγή όπλων, τότε το πεντηκοστό πέμπτο και το πεντηκοστό έκτο έτος, οι αναλογίες στην αναλογία της παραγωγής εξοπλισμού για τους Γερμανούς ήταν καλύτερες από ό,τι στα πενήντα πρώτο και πενήντα δεύτερο χρόνια. Όμως η πορεία των εχθροπραξιών δεν έγινε ευνοϊκότερη για το Τρίτο Ράιχ, αλλά μάλλον το αντίθετο!
  Κορίτσια, δεν περιορίστηκαν στην καταστροφή των οπτικών Panzer-4, ανατίναξαν επίσης το αυτοκίνητο με αιχμαλωτισμένες αθροιστικές χειροβομβίδες. Πρώτα ένα Panzer και μετά το επόμενο...
  Η Αντζέλικα γέλασε.
  - Έτσι αλωνίζουμε αυτές τις οχιές!
  Η Αλίκη, βγάζοντας τα δόντια της, συμφώνησε:
  - Αλωνίζουμε τόσο πολύ που ούτε ένα κέλυφος χελώνας δεν θα σώσει το Panzer-4!
  Υπήρχαν πολλοί έφηβοι στα χαρακώματα, που προφανώς κλήθηκαν πολύ πρόσφατα. Υπήρχαν ακόμη και τόσο βαρετά αγόρια που δεν τραβούσαν καν εφήβους, περίπου εννέα ή δέκα ετών. Έδειχναν μπερδεμένοι και φοβισμένοι.
  Όπλα για αγόρια, διαμετρήματος χωρίς ανάκρουση 20 χλστ. Ελαφρύ και κοντά τους μπορείτε να τηγανίσετε το πεζικό ή να σκοτώσετε την κάμπια του τανκ. Εδώ είναι ένα μικρό, ανοιχτόχρωμο, θαμμένο σε μια ενέδρα, μόνο που ξεχωρίζουν οι γυμνές φτέρνες του. Πολλά αγόρια είναι ξυπόλητα, δεν υπήρχαν μπότες κατάλληλου μεγέθους και στη Γερμανία στα μέσα Απριλίου ο καιρός είναι όπως στη Ρωσία τον ζεστό Μάιο. Τα αγόρια του Τρίτου Ράιχ, ωστόσο, δεν σκορπίζονται, από φόβο, όπως ηλικιωμένοι Γερμανοί πολιτοφύλακες με την πρώτη ευκαιρία, σηκώνοντας τα πόδια τους στην κορυφή ή φεύγουν στο Βερολίνο.
  Μόνο τα αγόρια κλείνουν τα αυτιά τους για να κωφεύουν από τις εκρήξεις των οβίδων, και το ουρλιαχτό των φλεγόμενων δώρων του "Andryush" και "Katyusha". Και έτσι παλεύουν μέχρι τέλους. Κάποιοι καταφεύγουν ακόμη και στην εξαπάτηση, αφήνουν τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού να μπουν, σηκώνοντας άσπρα κουρέλια πιο κοντά και στη συνέχεια ανατινάζονται μαζί τους. Θαρραλέα παιδιά ναρκωμένα από την προπαγάνδα, και πολύ πιο επικριτικοί ενήλικες, ειδικά εκείνοι που θυμούνται καλά τις μέρες πριν από τον Χίτλερ, και δεν άφησαν τους εαυτούς τους να τους υποστεί πλύση εγκεφάλου.
  Επομένως, όσο πιο κοντά στο Βερολίνο, τόσο λιγότεροι ενήλικες που φεύγουν προς τα πίσω γίνονται και τόσο πιο συχνά μάχονται άγονα, αλλά γενναία αγοράκια.
  Αλλά μεταξύ των μαχητών, τα γερμανικά κορίτσια άρχισαν να μετακινούνται πολύ πιο συχνά. Ο Χίτλερ, προς τιμήν του, θεώρησε καθήκον του ηγεμόνα να προστατεύει τις γυναίκες και να μην τις αφήνει να πάνε στο μέτωπο σαν τροφή των κανονιών. Επιπλέον, η έλλειψη ανδρών από δημογραφική άποψη δεν είναι τόσο τρομερή, ένα αρσενικό μπορεί να γονιμοποιήσει εκατοντάδες θηλυκά. Όμως μια γυναίκα χρειάζεται εννέα μήνες για να κάνει παιδί και άλλα δύο χρόνια για να αναρρώσει.
  Η Αλίκη, βλέποντας ότι η Αγγελική πυροβολούσε τα αγόρια, χτύπησε το ρύγχος, αναφωνώντας:
  - Μη σκοτώνεις παιδιά! Κατάλαβες τη γυναίκα ή τον λύκο;
  Η Αγγελική έσπασε άγρια σαν πάνθηρας:
  - Μπορούν να μας σκοτώσουν;
  Η Αλίκη παρατήρησε:
  - Αυτά είναι παιδιά, δεν καταλαβαίνουν... Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ηθικής. Η φασιστική ηθική είναι ευτελής, η ηθική του κομμουνισμού είναι εξαιρετική. Με βάση αυτό, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε, δεν πρέπει να είμαστε τόσο κακοί όσο ο αντίπαλός μας. Αλλιώς, τι νόημα έχει να διεκδικούμε τον ρόλο του καλού στη μάχη ενάντια στο κακό.
  Η Αντζέλικα ήθελε να στρίψει έναν αφορισμό ως απάντηση, αλλά το κεφάλι της ήταν άδειο, σαν το πορτοφόλι ενός γλεντζέ. Και δεν ήρθε τίποτα, πνευματώδες και καυστικό.
  Η Άλις χάιδεψε τη φίλη της στον ώμο.
  - Αυτό είναι! Αν και ο Στάλιν είπε ότι θα απαντούσαμε στο χτύπημα του εχθρού με τριπλό χτύπημα, δεν εννοούσε καθόλου ότι η κακία έπρεπε να απαντηθεί με τριπλή κακία. Και στην σκληρότητα τριπλή σκληρότητα! Σε αυτή την περίπτωση, η αρχή του οφθαλμού αντί οφθαλμού δεν είναι αρχή μας!
  Η Αντζέλικα συνοφρυώθηκε εκνευρισμένη και εύλογα παρατήρησε:
  - Ο γέρος, σκόρπισε, έχουν πολύ πιο δυνατό ένστικτο για επιβίωση με κάθε κόστος. Λοιπόν, αυτή είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη ιδέα... Δηλαδή, ήθελα να πω ότι σύντομα δεν θα έχουμε κανέναν να πυροβολήσουμε εκτός από φουσκωτά κορόιδα... Λοιπόν, τι να γυρίσουμε πίσω;
  Η Αλίκη έδειξε την Αγγελική με τον δείκτη της προς τη Δύση:
  - Βλέπετε, οι "Πάνθηρες" σέρνονται, πιστέψτε με, θα έχουμε ακόμα κάποιον να πολεμήσουμε εδώ και κάποιον να συντρίψουμε! Δεν είναι ξεκάθαρο!
  Η Αγγελική ρώτησε τη φίλη της:
  - Που τρέμουν τα χέρια μου από την κούραση, και τα πόδια μου επίσης... Ίσως μου τραγουδήσεις κάτι χαρούμενο;
  Η Αλίκη απάντησε:
  - Ναι, κι εγώ δεν έχω κλείσει τα μάτια μου για πέμπτη μέρα! Το να τραγουδάς, είναι κάτι για σένα να είσαι ευδιάθετος ... Από τα παλιά;
  Η Αντζέλικα τίναξε το κεφάλι της θυμωμένα σαν φοράδα.
  - Δεν! Ανάθεμα είναι παλιό! Ας τραγουδήσουμε καλύτερα, νέα, διασκεδαστικά, σοβιετικά!
  Η Άλις χάλασε το πρόσωπό της.
  - Θα είναι διασκεδαστικό, αλλά κρίνετε μόνοι σας πόσο σοβιετικό!
  Η Αγγελική, άστοχη, χτύπησε θυμωμένα το κοντάκι του τουφεκιού στο μάγουλό της, μουρμουρίζοντας:
  Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον διαφημιστική εκστρατεία! Χρειαζόμαστε, ειλικρινά, όμορφα και ποιητικά ...
  Η Αλίκη τραγούδησε με την υπέροχη αμίμητη φωνή της:
  Το ρωσικό πνεύμα στη μάχη μην πέσει,
  Ω κόκκινος ήλιος, ανοιξιάτικες ακτίνες!
  Αν και ο Φύρερ περιβαλλόταν από έναν πέτρινο φράχτη,
  Το σφυρί μας χτυπάει σαν τύμπανο στο σκοτάδι!
  
  Στο πίσω μέρος του βάθους τα άλση μας -
  Και οι χρυσοί κόκκοι μελιού των γηγενών χωραφιών!
  Αφήστε την κόκκινη σημαία πάνω από το στρατό να ξεπλυθεί,
  Και τα αεροπλάνα έχουν φτερά στον ουρανό των γερανών!
  
  Αφήστε το μονοπάτι της Πατρίδας να γίνει υψηλότερο.
  Ανεβάζουμε τον κομμουνισμό στον πλανήτη!
  Ακούμε τη φωνή εκατό χιλιάδων ισχυρών εθνών,
  Όλα είναι υπερυψωμένα και ο ιππότης δεν υποχωρεί!
  
  Πιστέψτε, το φθινόπωρο δεν θα έρθει στη χώρα,
  Και δεν θα παγώσουμε κάτω από το χιόνι!
  Είναι καλύτερα να σταματήσετε το μοσχοβολισμό κορίτσια -
  Θα επιστρέψει, γνωρίστε τον στρατό μας με μια ένδοξη νίκη!
  
  Το Βερολίνο θα πέσει, βλέπουμε σύντομα
  Και δεν φοβόμαστε καθόλου "Πάνθηρες", "Τίγρεις"!
  Θα υπάρξουν ποινές για τον Φριτς,
  Λοιπόν, πάρτε τα βραβεία, γιοι της Ρωσίας!
  
  Και η ανδρεία μας είναι σαν φλόγα,
  Ο φασισμός θα σκορπιστεί σε βρωμερό στάχτη!
  Και η σκληρότητα είναι σαν πέτρα,
  Το βλήμα βροντάει, συνθλίβει - μπαμ!
  
  Τις προσευχές του Σατανά, μην ακούτε,
  Ο Κύριος αποφάσισε να το αφήσει να είναι ο μόνος τρόπος!
  Ας καθαρίσουμε τη Γη από τον Ναζισμό,
  Άλλωστε ο πλανήτης δεν είναι καθόλου ταβέρνα για τους Φριτς!
  
  Φυσικά πληρώσαμε πολλά
  Οι δίκαιες θάλασσές μας χάθηκαν!
  Τώρα η Ρωσία βρίσκεται στην κόκκινη δύναμη,
  Και δεν θα επιστρέψει άλλο ο δόλος του Διαβόλου!
  
  Άλλωστε, η υπόθεση του κομμουνισμού είναι ιερή,
  Υπάρχει απόλυτη, απεριόριστη καλοσύνη σε αυτό!
  Και σύμφωνα με τους νόμους του πολύ αληθινού δυϊσμού,
  Ο καπιταλισμός δεν είναι προορισμένος να ανθίσει!
  
  Για να μη βασανίζει η πείνα τα έθνη,
  Παντού πρέπει να φυτευτούν συλλογικά αγροκτήματα!
  Χρειάζονται μόνο τέσσερα χρόνια
  Ο Παντοδύναμος θα βάλει μια σταθερή πεντάδα για κατασκευή!
  
  Και μετά το διάστημα - η αυλή του σύμπαντος,
  Σκουπίστε το καλά, με μια δυνατή σκούπα!
  Αυτή η δόξα είναι ισχυρή άφθαρτη -
  Στο οποίο κάθε άνθρωπος είναι ένας μεγάλος ήρωας!
  
  Μην κλαίτε χήρες για στρατιώτες,
  Άλλωστε, δεν υπάρχουν ακατόρθωτοι στόχοι για την επιστήμη!
  Αυτοί ανταμείβονται με την ανάσταση,
  Και θα σας στείλουμε ένα μπουκέτο από εμάς, από κόκκινα τριαντάφυλλα!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
  Ο Χίτλερ γιόρτασε στις 20 Απριλίου 1957 εξήντα ογδόντα χρόνια. Αυτή είναι σχεδόν μια επέτειος, οι διακοπές είναι στην πραγματικότητα σε μια χαμένη θέση. Τώρα ο Φύρερ έχει μια επιλογή: είτε να πεθάνει με τιμή. Ή να τρέξεις και να κρυφτείς υπόγεια.
  Τόσο αυτός όσο και ένας άλλος Χίτλερ δεν είναι πολύ ικανοποιημένοι. Άρα η κατάσταση για το Τρίτο Ράιχ είναι πολύ σοβαρή.
  Ο Χίτλερ κοιτάζει έναν αγώνα μονομάχων. Τα αγόρια τσακώνονται στα ίδια μαγιό.
  Αγόρια δέκα χρονών κουνάνε το καθένα μικρά σπαθιά και σκεπάζονται με ασπίδες. Το γυμνό, μαυρισμένο, λεπτό κορμί τους γυαλίζει από τον ιδρώτα.
  Τα αγόρια έχουν ήδη γδαρθεί μεταξύ τους. Ένας από αυτούς έχασε ένα χτύπημα και έπεσε. Ο Μαυριτανός έκαψε τη γυμνή φτέρνα του με έναν πυρσό.
  Το αγόρι πήδηξε επάνω. Και του έλειψε πάλι. Και έπεσε βουτηγμένος στο αίμα.
  Ο Χίτλερ φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Τελείωσέ το!
  Και χτύπησε με στεγνά χέρια. Ο πόλεμος φαίνεται να φτάνει στο τέλος του και η διάθεση του Φύρερ δεν είναι πολύ καλή.
  Ήρθε η ώρα να κλωτσήσει. Και αυτό, όπως λένε, είναι επιτακτική ανάγκη.
  Οι γενναίοι πολεμιστές έφτασαν ήδη στα περίχωρα του Βερολίνου, το οποίο εισέβαλε ο Κόκκινος Στρατός. Ένα από τα αρχαία οχυρά, ενισχυμένο από σύγχρονες οχυρώσεις, πολεμούσε ακόμα σκληρά, τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούσαν να εισχωρήσουν βαθύτερα στην πόλη της ακρόπολης.
  Και ο καπνός φαινόταν να γίνεται όλο και πιο άγριος...
  Η Αλίκη συνήλθε λίγο από τις πληγές της, αλλά δεν έτρεξε πολύ γρήγορα, υπήρχε ακόμα αδυναμία στα πόδια της. Μόνο που το ραδιόφωνο ανέφερε ότι τα ρωσικά τσαρικά στρατεύματα και οι αμερικανο-ρωσικές και επίσης τσαρικές δυνάμεις συναντήθηκαν, κλείνοντας τον δακτύλιο γύρω από το Βερολίνο. Υπήρχε αδελφοποίηση μεταξύ των στρατιωτών.
  Ο πόλεμος, σκληρός, ανατριχιαστικός, ήταν ήδη στο τέρμα. Όμως το κοντινό, πολύ κοντινό τέλος έδωσε σθένος, γέννησε δύναμη.
  Τα κορίτσια ανέβηκαν στη σπασμένη στέγη και από εκεί άρχισαν να κυνηγούν για το οχυρό.
  Οι τοίχοι ήταν τερατώδεις, φτιαγμένοι με όλη τη σχολαστικότητα που χαρακτηρίζει τους μεσαιωνικούς οικοδόμους.
  Υπήρχαν πολλά αντιαεροπορικά πυροβόλα, πολυβόλα και όλμοι. Ακόμη και κατά κάποιο τρόπο συνάντησε "Jagdtigers" καλυμμένα σε πιο λεπτά θωρακισμένες πλευρές και πρύμνη με πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα.
  Δεν είναι εύκολο να πλησιάσεις, αν και ο πεισματάρης Aleksei εμφανίστηκε στον ουρανό. Προφανώς προσπάθησαν να πάρουν βαριά θωρακισμένες αποθήκες.
  Η Αλίκη σημείωσε:
  - Αυτό το οχυρό είναι τειχισμένο, κάθαρμα!
  Η Αγγελική πείραξε:
  - Σωστά, έχει κολλήσει! Αλλά είναι πολύ χειρότερο για εμάς.
  Η Αλίκη πρότεινε:
  - Ίσως πιο κοντά στο κέντρο. Εκεί θα βρούμε πολύ περισσότερους στόχους.
  Η Angelica έξυσε πολύ επιδέξια τα γυμνά της πόδια πίσω από το αυτί της με χαριτωμένα χτυπημένα δάχτυλα:
  "Πρώτα, σπάστε τα οπτικά όργανα των Jagdtigers και μετά θα πάμε στο κέντρο και θα γίνει ένα μεγάλο κυνήγι!"
  Κάποτε ένα άσπρο περιστέρι, μαύρισε από το κάψιμο και έμοιαζε με κοράκι. Και στον ουρανό δειλά δειλά φάνηκαν χόβολα αστεριών μέσα από την αιθάλη. Εδώ είναι ο κόσμος, χωρίς τα καλύτερα ... Αν και ποιο είναι το καλύτερο;
  Η Αλίκη σημείωσε:
  - Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να πεις - δεν μπορεί να είναι χειρότερο!
  Η Angelica, ως ουρά από το Arbakan, εισήγαγε:
  - Τι είναι κακό στον κόσμο, ακριβώς στον πόλεμο, και μετά τη νίκη δεν γίνεται καλύτερο!
  Το αγόρι Oleg Rybachenko, που πήδηξε κοντά τους, φώναξε:
  - Για τι πράγμα μιλάς. Ο εχθρός μας κόβει ήδη τα τανκς!
  Πράγματι, από τα ανοίγματα ενός μακριού και χοντρού ρύγχους, έπεσαν σωρευτικά κοχύλια. Υπήρχαν τέσσερα "Yagdtigr" -3, τρία άστοχα από μεγάλη απόσταση, και το τέταρτο χτύπησε το επιταχυνόμενο "Nikolai" -3 δεξιά στην αριστερή κάμπια. Από το συντριπτικό χτύπημα ενός βλήματος τριάντα κιλών, οι κύλινδροι και οι ράγες σκίστηκαν και το ίδιο το αυτοκίνητο παραλίγο να ανατραπεί.
  Η Αντζέλικα σφύριξε δυνατά.
  - Αυτό είναι σούβλα. Λοιπόν, μπορείς να χαζέψεις τα οπτικά τους;
  Η Αλίκη δεν ήταν πολύ σίγουρη.
  - Αδυναμία στα δάχτυλα, χέρια τρέμουλο... Δεν είμαι σίγουρος.
  Η Αντζέλικα βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Αλλά είσαι ακόμα Ρώσος! Ξέρετε τι είναι ικανοί οι Ρώσοι;
  Η Αλίκη χτύπησε τον εαυτό της στο πιγούνι εκνευρισμένη.
  Τα πάντα εκτός από βλακεία!
  Η κατάλευκη πολεμίστρια στένεψε το δεξί της μάτι και άρχισε να στοχεύει. Το "Jagdtigers" -3 είχε μια απειλητική εμφάνιση - ειδικά η μετωπική πανοπλία, η μάσκα του όπλου, δίνοντάς του μια ομοιότητα με ρύγχος χοίρου. Αλλά λίγο πιο ψηλό αποστασιόμετρο και σωλήνας περισκοπίου. Εκεί πρέπει να το φυτέψεις!
  Η Αλίκη προσπαθεί να συγκεντρωθεί... Φανταστείτε μια σφαίρα σαν μια παντρεμένη κόρη. Και ο αρραβωνιαστικός της σε απόσταση σχεδόν χιλιομέτρου είναι ένα οπτικό θέαμα. Και πρέπει να καρφωθεί...
  "Jagdtigers" -3 πάλι φτύνει, ένα από τα αυτοκίνητα "Nikolai" φυσά τον πύργο με ένα ακριβές χτύπημα ... Και η γάστρα με το υπόστρωμα προχωρά με αδράνεια. Φασμογορία!
  Η Αλίκη ψιθυρίζει:
  - Λοιπόν, Θεοτόκο και Γιώργη, βοηθήστε να πιείτε το ρετσίνι από τη Γέεννα! - Το κορίτσι πατάει απαλά τη σκανδάλη.
  Η Angelica κάθεται αγενώς τη φίλη της και την τραβάει στον ώμο:
  - Για τι πράγμα μιλάς. Θέλεις να πιεις την Παναγία με ρετσίνι;
  Η Αλίκη πετάει το σφιχτό, δυνατό χέρι της σαν χέρι σιδεράς και δηλώνει:
  - Να πώς θυμάμαι εγκύους με σχισμένη κοιλιά, και μωρά κρεμασμένα από τον ομφάλιο λώρο, τότε θέλω όλους τους αγίους... Σκέψου μόνος σου, αν επιτρέπουν τέτοιο χάος, τότε τι άγιοι είναι!
  Η Αγγελική έξυσε τη γέφυρα της μύτης της με τον πισινό της και βούρκωσε - "κακός οιωνός":
  - Ναι, το ξέρω εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα και στο σχολείο, μας εξήγησαν γιατί δεν υπάρχει Θεός - αν ο Θεός επιτρέπει έναν τόσο κολασμένο κόσμο, τότε τι είδους Θεός είναι;
  Η Άλις γέλασε ως απάντηση, με τον δείκτη στο δεξί της χέρι να πονούσε δόλια. Το κορίτσι πάγωσε και προσπάθησε να συγκεντρώσει τις αλογίστικες σκέψεις της. Επικεντρωθείτε στη σκοποβολή. Αλλά οι σκέψεις πήγαν κάπου στο πλάι, ακόμα και κάτω ...
  Η Αλίκη παρατήρησε σοφά:
  - Και ποιος είναι ο ελεύθερος χρόνος μας χωρίς πόλεμο; Πραγματικά βαρετό! Σκεφτείτε τους ανθρώπους ως ρομπότ; Και είμαστε φριχτά και χαρούμενα παιδιά του Παντοδύναμου ...
  - Και όχι κακό! - Αγγελική. - Λοιπόν, γιατί δεν πυροβολείς;
  Η Αλίκη ανοιγόκλεισε τα μάτια.
  - Το δάχτυλο είναι σε απεργία ... μπορεί να χάσω ...
  Η Angelica τραγουδάει εδώ:
  - Την πρώτη φορά την έχασα, τη δεύτερη τη μετάνιωσα και την τρίτη που τραγούδησε ο θείος!
  Η Αλίκη συνέχισε το τραγούδι:
  - Η μουσική παίζει, τα τύμπανα χτυπούν - ο φρουρός Φριτς μεταφέρεται στο νεκροταφείο!
  Οι φτύσιμοι "Jagdtigers" -3 είχαν μεταβλητή αποτελεσματικότητα, αλλά όταν χτυπήθηκαν, γκρέμισαν τα πάντα στη σειρά. Ο "Νικολάι" -3 πυροβόλησε και χτυπούσε εν κινήσει, χωρίς καν να σκεφτεί τους στόχους. Ωστόσο, δοκιμάστε, δοκιμάστε έναν τέτοιο κολοσσό. Μια λέξη - Nazi fakyu!
  Ήδη το "Alexander" -4 έλαβε το "ξενοδοχείο" του, ο πύργος ήταν στριμμένος ...
  Η Αλίκη προσπαθεί να τραβήξει τη σκανδάλη, αλλά το δάχτυλο δεν θέλει να λυγίσει. Επιπλέον, είναι πρησμένος και το κορίτσι είναι τόσο χαζό.
  Αλλά εδώ ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα ήθελε να υποστηρίξει τη φίλη του σε δύσκολες στιγμές, άρχισε να τραγουδά πολύ δυνατά:
  Ο κόσμος του παραμυθιού μπορεί να είναι κακός
  Άλλωστε η μαγεία είναι και διπρόσωπη!
  Όλα δείχνουν να είναι καλά νέοι
  Θέλω την αλήθεια. ζήσε στην τιμή περίφημα!
  
  Αλλά κάπου ένα τρολ υφαίνει ένα δίκτυο,
  Ένας κακός καλκάνικος στήνει παγίδες!
  Πηγαίνουμε σε μια μεγάλη πεζοπορία
  Μας περιμένουν να δοκιμαστούμε, όχι παιχνίδια!
  
  Ίσως τα βρύα είναι τρομερά φραγκοσυκιά,
  Λοιπόν, ένα νούφαρο αντί για παγίδα!
  Αίμα που λυγίζει δάκρυα από τα σύννεφα,
  Αντί για φεγγάρι με λεπίδες, λάμπει ένας κουρσάρος!
  
  Αλλά ο φίλος μου είναι ένα ελαφρύ ξωτικό,
  Οι μπούκλες ενός φίλου λάμπουν με χρυσό!
  Η νεράιδα είπε - το αγόρι μην παρασύρεται,
  Και άπλωσε τρυφερά χέρια!
  
  μάθημα σπαθιού φίλε νταλ ξωτικού,
  Lunge, ριμπάουντ, μεταβλητές πόζες!
  Για να μη συρρικνωθεί ο κορμός της ζωής στο κακό,
  Δίνεις στη μάγισσα δύο τριαντάφυλλα!
  
  Ο νάνος σιδεράς σφυρηλάτησε μια σπαθιά,
  Μου λέει, χαμογελώντας με ένα χαμόγελο?
  Θέλετε ένα ένδοξο τέλος στη μάχη,
  Είναι απαραίτητο να είμαστε ένθερμοι φίλοι με τη φυσική καλλιέργεια!
  
  Συγχωνεύτηκαν σαράντα ροές στην προπόνηση,
  Και τελικά ο δαμασκηνός χάλυβας μου έγινε υπάκουος!
  Κόβεις πρώτα από το δέντρο των κόμπων,
  Λοιπόν, τότε θα γίνεις ένας ευγενής πολεμιστής!
  
  Εδώ έρχεται η μάχη. με τα ξωτικά
  Μαζί τους βρυχώνται τρολ και καλικάντζαροι!
  Αλλά για μένα ο στρατός είναι μια οικογένεια,
  Και δεν υπάρχει καμία επιθυμία να αποφύγετε σε έναν αγώνα!
  
  Θυμάμαι τις κινήσεις, τη ρίψη της λεπίδας,
  Ο κακός καλκάνικος έπνιξε το βυσσινί!
  Δώσαμε στα πλάσματα μια δυνατή λεπίδα,
  Θα φτιάξουμε έναν κόσμο, καθαρό και νέο!
  Το αγόρι τραγούδησε, και η Αλίκη άλλαξε τακτική και κόλλησε το μεσαίο, μακρύ δάχτυλο του γυμνού ποδιού στο σκυλί του τουφεκιού ελεύθερου σκοπευτή ... Έτσι, ανοίγοντας την πιο πρόσφατη μέθοδο βολής.
  Το "Jagdtigers" -3 τυφλώθηκε γρήγορα, και μετά άνοιξε μια από τις καταπακτές, με ένα ξυρισμένο κεφάλι με ένα μαύρο έμπλαστρο πάνω από το δεξί του μάτι κολλημένο.
  Η Angelica έσπρωξε μηχανικά τους φίλους της στο πόδι για να την αποτρέψει από το να πυροβολήσει και αυτοπυροβολήθηκε... Αλλά ο θυμός αποδείχθηκε ότι ήταν κακός βοηθός, η σφαίρα αναπήδησε πέρα από το παχύ κάλυμμα των ογκωδών αυτοκινούμενων όπλων. Ο Ναζί διέταξε εν ψυχρώ, και το όπλο πυροβόλησε ξανά και ... Άλλοι τριάντα τέσσερις έχασαν τον πυργίσκο τους, περήφανα προεξέχοντας πάνω από το κύτος.
  Η Αλίκη ανεπιτυχώς, σαν πάνθηρας με καμένη ουρά, προσπάθησε να κλωτσήσει με μια κλωτσιά τη κολλητή της φίλη. Έτσι κέρδισε την επίθεσή της με ένα ξεκάθαρα στημένο μπλοκ:
  - Γιατί είσαι λευκός;
  - Τι κάνεις? Η Άλις έριξε κεραυνούς από τα ζαφείρια μάτια της. - Παλεύουμε για έναν κοινό σκοπό, για τη σωτηρία και την ευτυχία όλης της προοδευτικής ανθρωπότητας, και ο φλογερός διάβολος ζηλεύει τη φίλη της που εξοντώνει περισσότερο τους Ναζί, και σπρώχνει.
  Η Angelica ένιωσε ντροπή και αμέσως διαπίστωσε:
  - Και σου έριξα ένα κουνούπι από τα πόδια. Έχεις ήδη χάσει πάρα πολύ αίμα, κι αυτός ακόμα ρουφάει το κάθαρμα!
  Η Αλίκη διόρθωσε τη φίλη της με κακώς κρυφή κοροϊδία:
  - Το κουνούπι δεν είναι κάθαρμα, είναι αρθρόποδο αδαής!
  Η Αγγελική, ως απάντηση, έδειξε τη γλώσσα της στον κατάλευκο άγγελό της - τραγουδώντας:
  - Δίνω γνώσεις, με την ελπίδα... Να απονεμηθεί ένα μεταπτυχιακό σε έναν αδαή!
  Ο Oleg Rybachenko διέκοψε τους φίλους του και μάλιστα έδωσε ένα κόκκινο χαστούκι στο πρόσωπο, προφανώς δεν περίμενε τέτοια αναίδεια από το αγόρι που τη συγχώρεσε:
  - Ναι, πυροβολείς, και τσαντίζεσαι, σαν γυναίκες στην αγορά!
  Η Αγγελική προσπάθησε να απαντήσει, αλλά και ο νεαρός ανιχνευτής-συνταγματάρχης είχε την αντίδραση ενός φιδιοπαγή και πήδηξε πίσω. Όμως ο φλογερός διάβολος προφανώς δεν ήθελε να συγχωρήσει και όρμησε αμέσως πίσω του. Το αγόρι πήδηξε πάνω από τα εξογκώματα, μαυρισμένο, με παντελόνι μέχρι το γόνατο, ξυπόλητα. Η Αγγελική είναι πίσω του.
  Η Αλίκη πέρασε στο πεδίο βολής. Λοιπόν, αν ο πολεμιστής της χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλα των γυμνών χαριτωμένα ποδιών της ως εργαλείο. Μετά από όλα, είναι τόσο επιδέξιοι και ευέλικτοι, που δεν μπορούν να το χειριστούν χειρότερα από τα χέρια της.
  Το ξυρισμένο κεφάλι του φασίστα κόπηκε από μια ακριβή σφαίρα ανάμεσα στα μάτια ... Φυσικά, οι άνθρωποι δεν μπορούν να στοχεύουν με τα πόδια τους ως συνήθως. Εδώ είναι μάλλον η διαίσθηση και η σύνδεση με τη γη, που δίνει την ενέργεια μιας επούλωσης πληγής.
  Η Αλίκη σκέφτηκε τότε ότι ίσως σε εκατό χρόνια, όταν οι καλοθρεμμένοι απόγονοι θα διαβάσουν για τις περιπέτειές τους, πολλοί από αυτούς θα σκεφτούν: "ξυπόλητοι ανόητοι". Ορμούν ξυπόλητοι, πάνω από αγκάθια, θραύσματα, σπασμένα τούβλα, πέτρες και φωτιές... Ίσως πουν και οι μαζοχιστές διεστραμμένοι.
  Και δεν ξέρουν ότι η γη, ακόμη και η γερμανική μέσω μιας γυμνής σόλας, τους δίνει πραγματικά μαγικές δυνάμεις, από τις οποίες οι πληγές επουλώνονται εκπληκτικά γρήγορα, ρέει φανταστική ενέργεια και το πιο σημαντικό, μια εντελώς διαφορετική αντίληψη του υλικού κόσμου. Δηλαδή, η αντίληψη που την έκανε υπεράνθρωπη σκοπευτή. Όπως και η Angelica, παρεμπιπτόντως, εδώ, αν και όχι χωρίς δυσκολία, έπιασε το αγόρι και το κρατά στο χέρι. Αν και ο Oleg Rybachenko δεν είναι πια τόσο μικρός, και πολύ μυώδης και μυώδης, ένα φυσικό φρούριο μαζί με ζωτική σκλήρυνση.
  Το αγόρι ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει ούτε παπούτσια, αν και σε έναν σοβαρό παγετό είκοσι μοιρών, αυτός και η Αλίκη, ακόμη και περισσότερο από μιάμιση, το πολύ δύο ώρες, δεν μπορούν ακόμη να σταθούν σε ξυπόλητη λειτουργία. Και μετά πρέπει να κινηθείς, και σε μια ενέδρα, στο κρύο, τα πόδια σου σκληραίνουν γρήγορα και πολύ οδυνηρά .... Αλλά η Angelica περνάει τη νύχτα, τρυπώντας με το κεφάλι στο χιόνι και ταυτόχρονα με ένα μαγιό, ή ακόμα και μόνο σε εσώρουχα. Και τίποτα, ακόμα και το δέρμα δεν γίνεται μπλε, σαν να είναι η βασίλισσα του χιονιού.
  Η Αλίκη ήλπιζε ότι θα μπορούσε τελικά να φτάσει σε ένα παρόμοιο επίπεδο σκλήρυνσης. Πριν από τον πόλεμο, ζούσε σε μια οικογένεια που δεν ήταν φτωχή, ο πατέρας της ήταν επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της περιφέρειας, η μητέρα της ήταν μηχανικός-οικονομολόγος.
  Δεν πρόλαβαν να εκκενώσουν και οι γονείς έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί... Το φορτηγό στο οποίο επέβαινε η Αλίκη σχεδόν αναποδογύρισε από το κύμα έκρηξης και οι τροχοί κόπηκαν με σκάγια.
  Έτσι, μαζί ήταν αγόρια, τότε ήταν ακόμα μόνο πρωτοπόρος, κινούνταν μόνοι τους προς τα ανατολικά.
  Αλλά μετά τα αγόρια τους απογοήτευσαν, που αποφάσισαν να παλέψουν χωρίς ενήλικες... Λοιπόν, τα κορίτσια είναι πίσω τους.
  Και έτσι κατέληξαν στη ζώνη κατοχής...
  Η ζωή των κοριτσιών ήταν δύσκολη. Η Αλίκη, που έμεινε μόνη, έπρεπε να δουλέψει ως εργάτρια ... Και αυτό είναι μια ζωντανή κόλαση, αν και ... Ευτυχώς, οι γονείς δεν χάλασαν πολύ το κορίτσι, είχε εμπειρία στη σωματική εργασία, αλλά όχι τόσο εξαντλητική.
  Και οι εργάτες δούλευαν σκληρά, τα δύο τρίτα της ημέρας... Φυσικά, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, η Αλίκη μάθαινε να περπατά με βαμβακερό φόρεμα και ξυπόλητη, όπως, πράγματι, σχεδόν όλα τα παιδιά στην κατοχή. Ακόμη και οι οικογένειες των αστυνομικών και των μεγαλύτερων προσπαθούσαν να είναι όσο το δυνατόν πιο σεμνές.
  Η Αλίκη, ωστόσο, ως συνειδητοποιημένη από την αρχή, έψαχνε για συνδέσεις με το underground και προσπάθησε να εκπληρώσει αυτή ή εκείνη την αποστολή.
  Ως κορίτσι, με άσπρα μαλλιά και αγγελικό πρόσωπο, της ταίριαζε ιδανικά για τον ρόλο του αγγελιοφόρου ή του προσκοπού. Έχει εξαιρετική μνήμη, ξέρει γερμανικά και αγγλικά που αναπηδούν ακόμη και από τα δόντια της, και βλέπεις τέτοια που κανείς δεν θα σκεφτεί ότι το κορίτσι φέρνει τον θάνατο στον Φριτς.
  Η Αλίκη πάτησε τα μικρά της, σκληραγωγημένη από το πολύ περπάτημα σε δεκάδες δρόμους, και παρατήρησε τα πάντα... Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ήθελε να σκοτώσει αυτά τα καθάρματα, ειδικά αφού τη μαστίγωσαν καλά, παρερμηνεύοντας με κλέφτη.
  Γιατί λοιπόν να μην φέρετε μερικά εκρηκτικά στο καλάθι;
  Ως πρόσκοπος, κατάφερε κάποτε να αντιγράψει τη "Βασιλική Τίγρη", η οποία έφτασε στην Πολωνία τον Δεκέμβριο του 1955... Τότε ήταν που το κορίτσι πάγωσε σχεδόν, οπότε βρισκόταν σε έντονο παγετό μόνο με παπούτσια στα γυμνά πόδια της. τα σκυλιά του τιμωρού μάδησαν ένα κουρελιασμένο παλτό από δέρμα προβάτου, αλλά .. Τέλος πάντων, δεν φτερνίστηκε καν, αν και έτρεμε, μετά τη νύχτα του Δεκέμβρη ήταν δυνατή.
  Και η καριέρα του ελεύθερου σκοπευτή ξεκίνησε πολύ καλά... Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγινε ηγέτης μεταξύ των μαχητών. Και δεν ήταν μόνο μια εκπληκτική ακρίβεια, αλλά και ένα ένστικτο κυνηγιού.
  Είναι αλήθεια ότι η Αλίκη αρνήθηκε κατηγορηματικά να σκοτώσει εφήβους και γυναίκες ... Ίσως γι 'αυτό δεν βιάζονταν να φτιάξουν μια ηρωίδα από αυτήν!
  Αλλά τώρα όλοι όσοι προσπαθούσαν να βγάλουν το κεφάλι τους έξω από την καταπακτή για να δείξουν το μάτι ήταν ηλικιωμένοι και έμπειροι φασίστες. Και μην τους λυπάσαι...
  Αλλά η περιουσία της Angelica αποφάσισε να εκδικηθεί τον φθόνο της και ένα βλήμα κατακερματισμού εξερράγη. Ο Oleg Rybachenko δεν γρατσουνίστηκε καν, αλλά ο φλογερός πολεμιστής, έχοντας χτυπήσει κάτω, κόπηκε αξιοπρεπώς. Πολλά θραύσματα διαπέρασαν το στήθος του, χτύπησαν τα χέρια, τα πόδια και ακόμη και ένα ελαφρύ κόψιμο στον κρόταφο.
  Στο στήθος και στους ώμους, πονούσε σοβαρά, αλλά η Angelica σηκώθηκε ούτως ή άλλως και προσπάθησε να μείνει ίσια. Ταυτόχρονα και βρίζοντας:
  - Ιδού οι δαίμονες! Χιτλερικοί που δεν ξέρουν την αίσθηση του μέτρου! Ή βασική ντροπή!
  Ο Oleg Rybachenko, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, εκτός από μώλωπες όταν έπεσε από το κύμα έκρηξης, σημείωσε σαρκαστικά:
  - Και σε βάρος της ντροπής, αυτό είναι σωστό - καλύψτε!
  Το αγόρι έκλεισε το μάτι κοροϊδευτικά. Η Angelica ήταν στην πραγματικότητα σχεδόν γυμνή, η στολή της ήταν σκισμένη και κομμένη και αίμα έσταζε από πάνω της. Το σώμα φαινόταν σε όλη του την ομορφιά. Πολύ μυώδης, αλλά και θηλυκός ταυτόχρονα, οι μύες είναι σαν σύρμα, οι φλέβες και οι τένοντες δρουν πολύ έντονα και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα χυτό ατσάλινο άγαλμα του Αμαζονίου. Κινούμενα σχέδια ταυτόχρονα από τον θεό του πολέμου Άρη.
  Η Άλις σφύριξε.
  - Ουάου! Λοιπόν, το κατάλαβες!
  Η Αντζέλικα χαμογέλασε επιεικώς.
  - Έχω πολύ δυνατή σάρκα! Αυτό που είναι θάνατος για έναν Γερμανό είναι υπέροχο για έναν Ρώσο! Μη φοβάσαι λοιπόν τη "Χιονάτη", μόνο θα με τσαντίσει, αλλά δεν θα με γκρεμίσει!
  Η Αλίκη παρατήρησε:
  - Το πεζικό και το ιππικό μας από χάλυβα, τανκς έχουν ήδη διαρρήξει στο οχυρό. Τώρα, τι, εδώ κυνηγάμε ή στην πόλη;
  Η Αγγελική γύρισε ξαφνικά στο αγόρι:
  - Και τι θα πει ο Maksimka;
  Ο νεαρός πρόσκοπος, κουνώντας τα ξανθά του κτυπήματα και σφίγγοντας τη μαυρισμένη γροθιά του με προεξέχουσες αρθρώσεις, είπε αποφασιστικά:
  - Φυσικά, στο Βερολίνο, αλλιώς θα πιαστεί ο Χίτλερ χωρίς εμάς! Ο ψαράς ψάχνει μέρη που δεν είναι τα πιο προσβάσιμα, αλλά τα πιο κερδοφόρα!
  Η Αλίκη έβγαλε έναν άλλο Φριτς που έβγαινε έξω από τον πύργο που είχε επιζήσει από τον βομβαρδισμό και τρίβοντας την κομμένη, αλλά σχεδόν κλειστή σόλα, είπε:
  - Και τι? Δεν έχει νόημα να εκκολάψετε αυγά κοντά στον παγετώνα ... Πρέπει να βρείτε ένα πιο ζεστό μέρος!
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με θέρμη:
  Πατρίδα ψυχή, αφιερωμένη καρδιά -
  Κάψτε ολόκληρο το σώμα σας στη μάχη χωρίς ίχνος!
  Αξιοπρέπεια και τιμή, διατήρηση, πεθαίνουν?
  Ο κόσμος μπροστά - τώρα ο αγώνας μαίνεται!
  Η Αντζέλικα χάιδεψε τον γυμνό ώμο του αγοριού με ένα κάλλος χέρι. Ο Oleg Rybachenko τέντωσε την πρέσα του, δείχνοντας τα πλακάκια. Ήταν προφανές ότι, έχοντας πάρει βάρος, το αγόρι σύντομα θα μετατρεπόταν σε έναν δυνατό και όμορφο νεαρό άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, όχι τόσο σύντομα, έμειναν πάνω από σαράντα πέντε χρόνια μέχρι να μεγαλώσει, σε νεαρό άνδρα.
  Η Αλίκη πρότεινε:
  - Εσύ Oleg Rybachenko δεν είσαι ελεύθερος σκοπευτής, ίσως απομακρυνθείς λίγο από εμάς... Αφού είσαι πρόσκοπος, κάνε αναγνώριση!
  Το αγόρι προσβλήθηκε:
  - Νομίζεις ότι είμαι αλφαβητικό βάρος;
  Η Αγγελική διέκοψε τον καβγά:
  - Ο Ολέζκα θα τρέξει μπροστά μας. Και τον ακολουθούμε έτσι, σαν χήνες στις παύλες.
  Το αγόρι συμφώνησε αμέσως.
  - Ερχεται! Τρέχουσα πορεία...
  Στην ίδια την πόλη οι μάχες ήταν πεισματικές. Μερικοί από τους δρόμους ήταν φαρδιοί. "Nikolai", "Alexander", και αυτοκινούμενα πυροβόλα κάθε είδους κινούνταν κατά μήκος τους. Συγκεκριμένα, το SU-100. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο μοιάζει με τανκ που πήρε το όνομά του από τον Νικόλαο Β', αλλά με πιο ισχυρό όπλο. Θεωρήθηκε ο καλύτερος καταστροφέας δεξαμενών, εμφανίστηκε μόνο σχετικά αργά, όταν ο πόλεμος είχε ήδη εξαντληθεί και δεν είχε χρόνο να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία των μαχών.
  Αλλά από την πλευρά των Ναζί, εμφανίστηκε ένα τανκ, το οποίο, αν είχε τεθεί σε στρατιωτική παραγωγή εγκαίρως, αναμφίβολα θα καθυστερούσε την ήττα του Τρίτου Ράιχ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Ωστόσο, οποιοσδήποτε από εσάς, βλέποντας το αξιοθρήνητο θέαμα που είναι η σημερινή δημοκρατική Ευρώπη, μάλλον θα σκεφτεί, αλλά υπό τους Ναζί, οι γκέι και οι "μαύροι" δεν θα είχαν ελεύθερα τα χέρια!
  Και εδώ είναι το τανκ AG-25, μικρό, πεπλατυσμένο σαν χελώνα με μακρύ ρύγχος Panther. Πυροβολεί από αυτό το όπλο στο "Νικολάι", σπάζοντας τη γάστρα από απόσταση 2 χιλιομέτρων. Καταδεικνύοντας ξεκάθαρα το πλεονέκτημα της υψηλής αρχικής ταχύτητας ενός βλήματος υποδιαμετρήματος και τη θέση του κιβωτίου ταχυτήτων απευθείας στον κινητήρα και το πλήρωμα σε ύπτια θέση ...
  Κοχύλια "Nikolaev" σερβιρίστηκαν στην μετωπική θωράκιση με πάχος 150 χιλιοστών σε μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης και ... ρισχέτ.
  Για τριάντα τόνους βάρους, η δεξαμενή προστατεύεται αξιοπρεπώς και δεν μπορείς να την αντέχεις, αυθάδη.
  Η Αλίκη, έχοντας σκαρφαλώσει στην οροφή ενός κατεστραμμένου σπιτιού, παρακολουθεί καθώς δύο AG-25 μπήκαν στη μάχη με μια στήλη Ρώσων Nikolaev-3. Τα αυτοκίνητα των Γερμανών ήταν ευκίνητα, ευέλικτα και πήδηξαν έξω γρήγορα. Η μετωπική θωράκιση είναι πράγματι αδιαπέραστη... Ναι, τα πλαϊνά είναι ακόμα καλά 100 - χιλιοστά και σε γωνία σαράντα μοιρών από την οριζόντια. Ο "Πάνθηρας" με τέτοια δεδομένα το 1955 θα ήταν ανίκητος. Και κοντά στη Βαρσοβία, τα τσαρικά στρατεύματα θα έπρεπε να υποχωρήσουν ...
  Αλλά το AG-25 δεν έπρεπε, ευτυχώς, να γίνει το καλύτερο τανκ του δεύτερου, ή μάλλον του τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Και δύο αυτοκίνητα, όχι τόσο δυνατά για να σταματήσουν τα πενήντα.
  Τα SU-100 προσπαθούν να στοχοποιήσουν τα θωρακισμένα αυτοκίνητα του Fritz, αλλά οι Ναζί αιωρούν τα οχήματά τους από άκρη σε άκρη. Speed Thugs: 700 ίπποι για 30 τόνους βάρους, δίνει αξιοπρεπή ταχύτητα, ειδικά στον αυτοκινητόδρομο. Υπάρχουν δώδεκα ταχύτητες σε ένα κουτί τοποθετημένο απευθείας στον κινητήρα, χωρίς να υπολογίζονται οι ταχύτητες της όπισθεν, κάτι που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φύγει σε περίπτωση απειλής.
  Υπάρχουν επίσης μόνο τέσσερα SU-100, πυροβολούν, ένα χτύπημα... Αλλά το ριμπάουντ, η τσιμενταρισμένη θωράκιση έχει πολύ μεγάλη γωνία, και το πάχος είναι αξιοπρεπές... Τα αυτοκίνητα του Fritz πυροβολούν ως απάντηση, αλλά το παίρνουν επίσης. .
  Η Αλίκη, της οποίας ο δεξιός δείκτης έχει ήδη απομακρυνθεί, σπάει ξανά τα οπτικά. Η κατάλευκη κοπέλα βγάζει τα δόντια της και απειλεί με τη γροθιά της:
  - Εδώ θα είναι για σένα!
  Η Angelica παρακολουθεί το πεδίο της μάχης. Έξι "Nikolaev" -3 έπεσαν νοκ άουτ στη γάστρα, αλλά υπάρχει πιθανότητα τα αυτοκίνητα να επιστρέψουν σε υπηρεσία. Το βλήμα διαμετρήματος είναι μικρό, με χοντρά τοιχώματα και δεν είναι τόσο καταστροφικό. Είναι αλήθεια ότι μια έκρηξη σημειώθηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα και άρχισε να κάνει εμετό.
  Το SAU-122 έλαβε επίσης τη μερίδα του, τρυπήθηκε και φλέγεται ...
  Η Αλίκη χτύπησε και τη δεύτερη, χαμογελώντας κακόβουλα...
  - Έτσι είναι τώρα τυφλοί!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος αμφέβαλλε:
  - Α, είναι; Πιστεύεις στην τύφλα τους!
  - Δεν μου λείπει! Η Χιονάτη έσπασε.
  Ναι, και φαίνεται να είναι επίσης! Η Αγγελική έσπρωξε τα δάχτυλά της προς την κατεύθυνση των αυτοκινήτων.
  Πράγματι, τα AG-25 συνέχισαν να πυροβολούν, κάθε πέντε δευτερόλεπτα, πετώντας ένα βλήμα από τα ημιαυτόματα κανόνια τους.
  Ταυτόχρονα σπάνια το άλειφαν, το δέχτηκαν οι ίδιοι, αλλά κράτησαν το χτύπημα... Προφανώς η πανοπλία ήταν υψηλής ποιότητας. Έτσι το SU-100 μπήκε στο σώμα ... Σκυμμένο ...
  Η Αλίκη δεν ξαφνιάστηκε καθόλου:
  - Μου έλειψε αλήθεια... Αυτό είναι αδέξιο, ή έτσι με επηρεάζουν οι πληγές.
  Η Χιονάτη πυροβόλησε ξανά και κοίταξε τα αποτελέσματα των γυρισμάτων με κοφτερά μάτια. Η Angelica πυροβόλησε επίσης στα μάτια τους ... Αλλά όχι, δεν χρειάστηκε.
  Η Αλίκη ψιθύρισε μια προσευχή:
  - Σφαίρα, σφαίρα να είσαι ακριβής, είμαστε για την Υπόθεση, για τον Χριστό!
  Όχι, δεν χάνεται, απλώς τα οπτικά προστατεύονται από πολύ παχύ και υψηλής ποιότητας θωρακισμένο γυαλί. Η Χιονάτη το κατάλαβε πολύ σύντομα... Και τα ίχνη των γερμανικών θαυματουργών τανκς ανατινάχτηκαν από χειροβομβίδες. Έτσι οι μεντεσέδες γκρεμίστηκαν σε όλη την άσφαλτο. Θα μπορούσε κανείς να πει ακόμη και - παράλογο! Τα τανκς είναι ακινητοποιημένα, και θεωρητικά θα ήταν απαραίτητο να κυκλοφορήσουν, αλλά τα θερμαινόμενα σοβιετικά οχήματα οδηγούν περαιτέρω, βρέχοντάς τα με οβίδες ...
  Όταν υπάρχουν πολλά χτυπήματα, αυτό είναι πολλά ελαφρά χτυπήματα με γάντια στο κεφάλι. Από την πρώτη φορά δεν μειώνεται, αλλά στη συνέχεια συσσωρεύεται σταδιακά, και υπάρχει κάτι όπως τεχνικό νοκ-άουτ.
  Το ίδιο και η πανοπλία, χωρίζεται από μια σειρά χτυπημάτων και θρυμματίζεται... Γι' αυτό η τάση των υπερβαρέων οχημάτων δεν κέρδισε στην παγκόσμια κατασκευή τανκς. Αν και φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε την προστασία της υψηλότερης κατηγορίας.
  Ωστόσο, η Βρετανία στο τανκ Τσόρτσιλ ακολούθησε τον τρόπο ενίσχυσης της θωράκισης, ακόμη και σε βάρος του οπλισμού. Μόνο το Challenger ήταν μια αρμονική μηχανή σε αναλογία (πυρο-πανοπλία-ελιγμός). Αλλά από αυτή την άποψη, τα τανκς ήταν πάντα καινοτόμα. Αν και ως προς τη σύνθεση, το AG-25 παρέμεινε αξεπέραστο κατά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
  Όμως έχει ήδη "θαφτεί". Η Αλίκη και η Αγγελική άλλαξαν στόχους και άρχισαν να δουλεύουν με πεζικό, κανόνια και Φάουστνικ.
  Τώρα οι πολεμιστές πολέμησαν απευθείας στο ίδιο το Βερολίνο. Υπήρχαν πολλά, πολλά αγόρια μαχητές. Και ότι οι ενήλικες είχαν ήδη χτυπηθεί νοκ άουτ σε προηγούμενες μάχες, και τώρα έχουν κινητοποιηθεί όλα τα αρσενικά, από την ηλικία των δέκα ετών, ή και μικρότερα.
  Τα κορίτσια πολέμησαν επίσης, αν και όχι μαζικά. Ωστόσο, ο Χίτλερ, τι τέρας ήταν, δεν ήταν υποστηρικτής της αποστολής γυναικών στο μέτωπο, θεωρώντας ότι ο πόλεμος ήταν μια καθαρά ανδρική υπόθεση. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την υπεράσπιση της πρωτεύουσας, μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις στους κανόνες.
  Η Αλίκη απέφυγε να πυροβολήσει αγόρια κάτω των δεκαέξι κατ' αρχήν. Αν και μερικοί από τους ξεσπασμένους Fritz ήταν πολύ επιδέξια θαυμαστές του faust.
  Υπήρξαν πολλές απώλειες μεταξύ των σοβιετικών αρμάτων μάχης και πολύ πεζικού. Άλλα σπίτια ήταν σχεδόν πεταμένα με πτώματα. Υπάρχουν πολλά πολυβόλα στο Βερολίνο και τα τουφέκια επίθεσης MP-74 λειτουργούν επίσης αποτελεσματικά. Κτυπούν βαρέλια και αναποδογυρισμένα.
  Διεξαγωγή αποτελεσματικών πυρών και ρωσικών στρατευμάτων. Εδώ πάλι η επίθεση της Ήλις. Κυλιόμενα αεροσκάφη επίθεσης και βαριά πυρά από αντιαεροπορικά όπλα και πολυβόλα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα χωρίς παύση προσπαθούν να ξεπεράσουν τις οχυρώσεις με μία ρίψη. Αλλά η άμυνα είναι χτισμένη ισχυρή. Εδώ το κτίριο καταλαμβάνεται, μια τρίχρωμη σημαία κυματίζει περήφανα από πάνω του ... Και ξαφνικά, καθώς εκρήγνυται, οι τοίχοι γκρεμίζονται, συντρίβοντας διάφορους μαχητές.
  Η Άλις συνοφρυώνεται βαριά.
  - Οι νάρκες ξηράς ελέγχονται μέσω ασυρμάτου. Υπάρχουν επίσης ναρκοπέδια που δεν μπορούν να δουν οι ξιφομάχοι.
  Η Αγγελική, πυροβολώντας συχνά και νευρικά, μορφάζοντας από τον πόνο στις πολυάριθμες πληγές της, γουργουρίζοντας θυμωμένα, συμφώνησε:
  - Ναι, ο Φριτς δημιούργησε προβλήματα. Ειδικά κολώνες δεξαμενών ... Εδώ, προφανώς, οι δρόμοι θα πρέπει να χυθούν βαριά με μόλυβδο και αίμα!
  Η Άλις πήρε έναν γέρο. Έριξε το faustpatron, το όπλο πέταξε κάτω και εξερράγη μετά την πρόσκρουση, σηκώνοντας ένα σωρό σκόνης. Πίσω του τράκαρε, κουνώντας τα πόδια του σε παπουτσάκια (!) Και ο ίδιος ο παππούς. Η καριέρα του τελείωσε. Και αν κρίνουμε από τους σιδερένιους σταυρούς, η καριέρα ήταν λαμπρή, υπήρχε ακόμη και ένας ιπποτικός σταυρός από τον σιδερένιο σταυρό. Είναι ακόμη περίεργο ότι ένας τέτοιος καβαλάρης επέλεξε ένα Faustpatron ως όπλο, με το οποίο τα δυνατά αγόρια είναι πιο συχνά οπλισμένα.
  Η Angelica δεν γνώρισε ιδιαίτερες προκαταλήψεις και πυροβόλησε τον νεαρό Faustist, εκτεθειμένο πίσω από τον τοίχο, στο γυμνό του πόδι. Το αγόρι έπεσε, το κόκκαλό του έσπασε και βόγκηξε δυνατά. Ο κοκκινομάλλης διάβολος, τελείωσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, παρατηρώντας:
  - Το έλεος στον πόλεμο, σε αντίθεση με ένα δημόσιο κορίτσι, κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν μπορεί να δώσει ικανοποίηση!
  Η Αλίκη απάντησε:
  - Μόνο ένας άνθρωπος με αληθινά εξυψωμένο πνεύμα δεν διστάζει να δείξει έλεος στους πεσόντες!
  Η Αντζέλικα βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Εδώ είσαι πάλι η Χιονάτη που φουσκώνει με τη γλώσσα σου. Δεν μπορείς να πεις κάτι πιο έξυπνο;
  Η Αλίκη είπε αυστηρά:
  - Είναι πραγματικά ανδρεία να σκοτώνεις ένα άτυχο παιδί;
  Η Αντζέλικα βούρκωσε με ακόμη μεγαλύτερη περιφρόνηση.
  "Δεν ήσουν εσύ δολοφόνο παιδί; Και τώρα είσαι ακόμα ανήλικο κορίτσι, που δεν σε φιλάει άντρας. Μην ξεκινήσετε λοιπόν τις γκάιντες, αλλά πυροβολήστε! Συχνά και καλά. Και μη λυπάσαι τους φυσητήρες, δεν λυπούνται ούτε εσένα ούτε τους στρατιώτες μας!
  Η Αλίκη, αντί να απαντήσει, άλλαξε θέση... Σε μια μεγάλη, αν και αρκετά κατεστραμμένη πόλη, ένας ελεύθερος σκοπευτής έχει έκταση, πολλούς στόχους, πολλά θύματα.
  Και υπάρχουν πολλά ξυπόλητα αγόρια, τα οποία έχει πιάσει μια πατριωτική παρόρμηση να προστατεύσουν το Βερολίνο. Και μερικές φορές δεν είναι πολύ καλά οπλισμένοι, όπλα, φάουστ, βόμβες μολότοφ, αλλά πολεμούν απελπισμένα. Ωστόσο, μάτσες από αγόρια είναι ήδη ορατά - δεμένα από Ρώσους στρατιώτες.
  Αλλά εδώ είναι ένα από τα αγόρια με σκισμένο χιτώνα, σήκωσε τα χέρια του και, σαν να λέγαμε, πήγε να παραδοθεί. Το χλωμό, αδυνατισμένο πρόσωπό του, με ματωμένα μάγουλα και βυθισμένα μάγουλα, ήταν αυστηρό και γεμάτο απόγνωση.
  Οι Ρώσοι στρατιώτες άπλωσαν τα χέρια τους προς το μέρος του... Το αγόρι τράβηξε κάτι και αμέσως με ένα βρυχηθμό έσκασε! Θραύσματα πέταξαν μακριά και κομμάτια ματωμένο κρέας.
  Η Αλίκη σκέφτηκε από μέσα της, τι ψιθύρισε τελικά το γερμανό παιδί; Προσευχή στη μητέρα, τον Θεό ή το τέρας της κόλασης Αδόλφο Χίτλερ; Τι ονειρευόταν τα τελευταία δευτερόλεπτα; Τι θυμήθηκες;
  Η Αγγελική είπε σκυθρωπά:
  - Αυτό θα μας απογαλακτίσει από την κακή συνήθεια να αιχμαλωτίζουμε νεαρά ζώα. Δείτε πώς καταλαβαίνουν τη στοργή! Πρέπει να εξοντώσουμε ολόκληρο το γερμανικό έθνος!
  Η Αλίκη αντιτάχθηκε κατηγορηματικά:
  - Δεν! Δεν είναι σωστό! Οι Γερμανοί είναι ένα μεγάλο και πολύ ταλαντούχο έθνος. Και αν υπάρχουν εκφυλισμένοι ανάμεσά τους ... - Η Χιονάτη, τότε βλέποντας ότι ο σύντροφός της έπαιρνε ένα κορίτσι με ένα τουφέκι υπό την απειλή όπλου, την τρύπωσε στο πλάι. Μην τολμήσεις να σκοτώσεις ένα παιδί! Είναι καλή.
  Η Αγγελική άγρια, σαν πεινασμένος και πληγωμένος (και είναι πραγματικά πληγωμένη!) έσπασε ο πάνθηρας. Το βλέμμα της έγινε τσιμπημένο από μίσος.
  - Δεν βλέπεις, είναι ένα παιδί που πυροβολεί τους στρατιώτες μας!
  Η Αλίκη αντιτάχθηκε αποφασιστικά, χώνοντας την κάννη του όπλου της ανάμεσα στο στρογγυλό και γεμάτο κοριτσίστικο στήθος της:
  "Τότε πυροβόλησε με!" Αφού θα είχα ενεργήσει στη θέση της με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, υπερασπιζόμενος την πρωτεύουσα της Πατρίδας μου!
  Η Αγγελική καταράστηκε.
  - Μοσχαρίσια τρυφερότητα! Μα γι' αυτό δεν λυπήθηκες τον γέρο, με τον σταυρό του ιππότη, όπως πολλοί άλλοι;
  Η Αλίκη απάντησε χωρίς δισταγμό:
  Γιατί αυτός είναι πόλεμος! - Και μπροστά από την Αγγελική, πρόσθεσε. - Και στον πόλεμο υπάρχουν κανόνες - οι ιππότες δεν σκοτώνουν παιδιά! Αυτός ο κανόνας τηρείται ιερά σε όλα τα ρομαντικά έργα!
  Ο διάβολος της φωτιάς γάβγισε ως απάντηση:
  - Μην σε φτιάξεις! Πυροβόλησε καλύτερα σε ηλικιωμένους. Δεν σου αρέσει η γεροντότητα!
  Η Άλις κούνησε το κεφάλι της ανυπόμονα.
  - Κανείς δεν θεωρεί τέρας έναν κηπουρό που κόβει παλιούς, ξεφτιλισμένους πυροβολώντας. Αλλά το να καταστρέψεις τους νεαρούς βλαστούς είναι zapadlo!
  Αλλαγές έγιναν στην εικόνα της μάχης, "Σαλαμάνδρες" εμφανίστηκαν στον ουρανό σαν κουνούπια στη φωτιά. Επιτέθηκαν με όλη τους τη μανία στους Ρώσους Αλεξέυς, πυροβολώντας από κανόνια 30 χιλιοστών. Σοβιετικοί πιλότοι πήραν τον αγώνα.
  Η Αλίκη άλλαξε τις προτεραιότητές της και άλλαξε τη σκοποβολή σε ιπτάμενες μηχανές. Γενικά, ένα αεροσκάφος, ακόμα κι αν είναι τόσο μονομπλόκ όσο το HE-162, είναι ακριβό αυτοκίνητο και η καταστροφή του είναι πιο πολύτιμη από έναν πεζικό ή ακόμα και έναν αξιωματικό των SS.
  Είναι αλήθεια ότι εδώ ήταν σαφές ότι το επίπεδο εκπαίδευσης των Γερμανών πιλότων ήταν ασήμαντο. Πιθανώς, οι αρχάριοι που πραγματικά δεν ξέρουν πώς να κατευθύνουν και να πυροβολούν μάχονται. Ωστόσο, το άπειρο προσωπικό αραιώθηκε με αρκετούς έμπειρους άσους, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλο μπελά.
  Ειδικά όταν πυροβολείτε σε Alekseys με χαμηλούς ελιγμούς. Και το μαχητικό εξώφυλλο άργησε πολύ. Εκτός κι αν υπήρχαν και PE-2 που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν σε τακτικό επίπεδο.
  Η Αλίκη, έχοντας γκρεμίσει μερικούς νεοφερμένους, συγκέντρωσε τα πυρά της σε έμπειρους άσους. Ήταν σημαντικό: να χτυπήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γύπες, να μην τους αφήσουμε ορφανά παιδιά από τη Ρωσία.
  Ταυτόχρονα, ο κατάλευκος άγγελος γνώρισε μια τόσο δυνατή πνευματική ανάταση που τραγούδησε στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Τι είναι η υπηρεσία στην Πατρίδα;
  Αυτό το έργο - που μας δίνει χαρά!
  Αντλούμε χαρά - έμπνευση,
  Δεν μας νοιάζει το ένατο κύμα καταιγίδων!
  
  Για την Πατρίδα, η καρδιά χτυπά βίαια,
  Όλοι πρέπει να παλέψουν για αυτήν!
  Και τότε θα έρθει ένα υπέροχο παραμύθι,
  Όπου ερωτευμένος υπάρχει μόνο ένας λαγός - ένα λιοντάρι!
  
  Αλλά κανένα λιοντάρι δεν έγινε ξαφνικά δειλός λαγός,
  Απλώς ανέδειξε το θάρρος πλάγια!
  Δεν χρειάζεται να υποφέρουμε, να υποφέρουμε,
  Σύννεφα μακριά - αστράφτει μια χρυσή ακτίνα!
  
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τολμηροί πολεμιστές,
  Θα πολεμήσουμε, χαιρετισμός στην πατρίδα!
  Μετά από όλα, έχουμε τέτοιο πνεύμα και δύναμη,
  Τι ψαλμούς ψάλλουν οι Αρχάγγελοι!
  
  Αυτό το τραγούδι είναι για την ανδρεία για την τιμή,
  Περί ιερής αγάπης, όχι σαρκικού!
  Θα είμαστε μαζί με τον Θεό για πάντα μαζί,
  Δαίμονας μακριά με απελπιστική λαχτάρα!
  
  Για μένα, ο Χριστός ο Μέγας Πολεμιστής,
  Είναι υπέρ της δικαιοσύνης, της καλοσύνης!
  Ναι, χύσαμε πολύ αίμα
  Λυπάμαι για τους πεσόντες για τη ζωή δεν θα ξαναδιαβάσω!
  
  Αλλά δεν χρειάζεται να μετράμε τις απώλειες,
  Ο Παντοδύναμος Κύριος θα τους αναστήσει όλους!
  Θα δώσει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή του,
  Δυναμώστε τη δύναμη, το σπαθί και την ασπίδα μας!
  
  Ο γενναίος είναι στην πραγματικότητα αθάνατος,
  Περιέχει τον πυρήνα αυτής της ζωής!
  Η καλή τύχη θα έρθει σε εμάς, πιστέψτε σε αυτό,
  Σπάστε τον αντίπαλο με οργή!
  
  Ο κόσμος μερικές φορές μοιάζει με κόλαση,
  Χωρίς τάξη, συνείδηση, αγάπη!
  πικρά, μαραμένα κεράσια,
  Όλη η ισορροπία - το σκοτάδι των πλην, μηδενικών!
  
  Αλλά η ευτυχία θα έρθει στη Γη σύντομα,
  Ο άνθρωπος είναι ο δημιουργός της μοίρας του!
  Θα υπάρξει ζωή και θάνατος με ισχυρή δύναμη,
  Ας κάνουμε αυτό που δεν μπόρεσαν οι πρόγονοι!
  Η Αλίκη, χωρίς καμία υπερβολή, έγραψε ιστορία, έβγαζε σημάδια, σαν βλασφημία σε ραπτομηχανή με πυροβολισμούς, από τα πιο ισχυρά μαχητικά Luftwaffe, και οι υπόλοιποι Γερμανοί πιλότοι, έχοντας χάσει τα υπολείμματα του μαχητικού τους πνεύματος, υποχώρησαν έντρομοι.
  Μόνες αυτή τη στιγμή τα κορίτσια επιτέθηκαν ξανά. Δύο ψηλοί άνδρες των SS και μερικά δυνατά αγόρια από τη Νεολαία του Χίτλερ πλησίασαν και... Αντί να εκμεταλλευτούν τον υπερβολικό ενθουσιασμό των πολεμιστών να πυροβολούν εναέριους στόχους για να πυροβολούν ελεύθερους σκοπευτές από μια ενέδρα, αποφάσισαν να τους πάρουν ζωντανούς . Ή ίσως η υπέροχη ομορφιά, που έγινε ακόμα πιο ερωτική λόγω των πληγών και της κούρασης των κοριτσιών, ώθησε την επιθυμία τους να χρησιμοποιήσουν τους αιχμαλώτους για τους δικούς τους σκοπούς.
  Σε κάθε περίπτωση, ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ανάπηρε την Αλίκη, η οποία βρισκόταν σε πραγματική κατάσταση έκστασης, για πολλή ώρα, και μετά ο Φριτς όρμησε στην ψηλή Αγγελική.
  Ωστόσο, ο πύρινος διάβολος, ακόμη και βαριά τραυματισμένος, παρέμεινε ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Συνάντησε αντανακλαστικά τον τεράστιο άνδρα των SS με ένα χτυπητό χτύπημα στη βουβωνική χώρα. Έκανε λόξυγκα, το στόμα του ορθάνοιχτο, τα σάλια ξεχύθηκαν και αυτό το κουφάρι θα πετούσε από τη στέγη. Ναι, πώς πέφτει σε τούβλα ...
  Η Angelica, αποφεύγοντας τη βολή άλλου φασίστα, τον χτύπησε με τον αγκώνα της στο κάτω δεξί σημείο του πηγουνιού, υπό γωνία προς το κέντρο. Όταν χτυπάς έτσι, ακόμη και ένα ήπιο χτύπημα μπορεί να νοκ άουτ σε έναν μαχητή με μεγάλη υφή. Και η Angelica χτύπησε επαγγελματικά, με στρίψιμο του σώματος και στρίψιμο στον ώμο.
  Το σαγόνι ράγισε, ο Ναζί έπεσε σε ένα βαθύ, σχεδόν μοιραίο νοκ-άουτ. Δύο αγόρια από τη νεολαία του Χίτλερ με μπαλώματα βελανιδιάς άνοιξαν το στόμα τους, εκπνέοντας:
  - Ω, Rush-ήρωα!
  Έπειτα όρμησαν πάνω της, κουνώντας τα φτυάρια του ξιφιού. Μετά από δύο γίγαντες, οι έφηβοι που δεν έμοιαζαν μεγαλύτεροι από δεκατεσσάρων ή δεκαπέντε ετών δεν φαινόταν τρομακτικό. Είναι αλήθεια ότι τα βελανίδια βελανιδιάς στα γιακά έλεγαν ότι αυτό ήταν ένα επίλεκτο ή διοικητικό επιτελείο. Αν η Angelica ήταν τακτικός στρατιώτης, αυτά τα αγόρια θα ήταν απειλή. Αλλά για μια γυναίκα από τη Σιβηρία που έχει σκληρύνει από καυτό σίδερο και μόλυβδο, αυτοί είναι σπόροι.
  Η Angelica έκανε μια παραπλανητική κίνηση και ένας φίλος, γυρίζοντας την κνήμη σαν ανεμιστήρας και αγκίστρωσε το αγόρι, πέταξε ανάποδα, αναβοσβήνοντας αθλητικές μπότες πάνω σε καρφίτσες από κράμα χάλυβα. Είναι σαφές ότι δεν είναι ντόπιοι ξυπόλητοι. Όμως ένα άλλο αγόρι προσπάθησε να τη χτυπήσει με το πόδι του, αλλά προφανώς όχι με επιτυχία, αφού ο ίδιος πέταξε, τρακάροντας την πλάτη του οδυνηρά. Η Angelica συνόψισε:
  - Αυτή είναι η τεχνική του Rush-hero!
  Και ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, συνέλαβε τον Αδόλφο Χίτλερ. Ο Φύρερ προσπάθησε να ξεφύγει με έναν ιπτάμενο δίσκο, αλλά το ηρωικό παιδί του καταρρίφθηκε από μια ειδική σφεντόνα με ένα κομμάτι αντιύλης. Και κατάφερε να διαρρήξει τον στρωτή πίδακα.
  Όταν ο Φύρερ και αρκετοί από τους φρουρούς του προσπάθησαν να φύγουν, το ηρωικό παιδί τους πρόλαβε. Με μια έκρηξη, το αγόρι εξολοθρευτής κούρεψε τους φρουρούς του Φύρερ.
  Και έπιασε τον ίδιο τον Χίτλερ με τα γυμνά δάχτυλα του παιδικού ποδιού από τη μύτη. Και τον πέταξε κάτω.
  Στις 30 Απριλίου 1957, ο πόλεμος με το Τρίτο Ράιχ είχε σχεδόν τελειώσει.
  Ο Oleg Rybachenko έλαβε το ανώτατο παράσημο της Ρωσίας: ο "Ιησούς Χριστός" έγινε τελικά στρατηγός. Ενώ ήταν ακόμα αγόρι.
  Η Ρωσία προσάρτησε όλες τις χώρες του κόσμου. Και δημιούργησε μια παγκόσμια αυτοκρατορία.
  Υπήρχαν πτήσεις σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Η ιατρική έμεινε κάπως πίσω και ο Βλαντιμίρ ο Τρίτος πέθανε ξαφνικά το 1992, έχοντας διορθώσει πενήντα τέσσερα χρόνια - ξεπερνώντας τη διάρκεια της βασιλείας του Ιβάν του Τρομερού.
  Ο εντεκάχρονος εγγονός του βασιλιά Γεώργιος ο Πρώτος ανέβηκε στο πρέστο. Και η μητέρα του Μαρία έγινε αντιβασιλιάς. Μέχρι τα δεκαοχτώ του χρόνια.
  Ο Oleg Rybachenko υπηρέτησε για εκατό χρόνια, αλλά δεν παραιτήθηκε. Μετά το 2004, το αγόρι άρχισε να μεγαλώνει. Και το 2010 έγινε ένας δεκαεξάχρονος, πολύ όμορφος, χωρίς γένια, αλλά εξαιρετικά μυώδης νέος. Κι έτσι έμεινε σε αυτή την υπέροχη ηλικία των δεκαέξι. Όταν οι γυναίκες σε αγαπούν, αλλά δεν χρειάζεται να ξυρίσεις το φορ.
  Το 2021 ξεκίνησε η πρώτη ανθρώπινη πτήση έξω από το ηλιακό σύστημα.
  Προς το παρόν, πρέπει να έχει πάρει πολύ χρόνο.
  Ο Oleg Rybachenko, ως αθάνατος, έγινε ο διοικητής της πρώτης διαστρικής αποστολής. Η Αιώνια Νεολαία συμφώνησε πρόθυμα. Για αυτόν, ο χρόνος κυλούσε πιο γρήγορα από ό,τι για τους άλλους ανθρώπους και δεν φοβόταν τα γηρατειά.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε ένα ολόκληρο ποίημα πριν την έναρξη, συνθέτοντας ακριβώς εν κινήσει.
  Είμαι πρωτοπόρος της χώρας των Σοβιετικών,
  Και την ίδια στιγμή, ο τσαρικός στρατηγός ...
  Μπορώ να καλέσω τους εχθρούς της Ρωσίας να λογοδοτήσουν,
  Η Βέρμαχτ διαλύθηκε!
  
  Το ξυπόλητο αγόρι έσπασε τους Ναζί,
  Οι εχθροί της Ρωσίας εξοντώθηκαν ψύχραιμα ...
  Όχι, μην κρίνετε αυστηρά το παιδί,
  Η ίδια η Αγία Ράβδος τον επέλεξε για μάχη!
  
  Και εκεί που απλά δεν είχε καθαρά μάτια,
  Σε ποιες μάχες δεν έχει πάει το αγόρι...
  Μια χιονοστιβάδα καίει τα γυμνά πόδια ενός παιδιού,
  Είναι κατά κάποιο τρόπο ακόμη και το ιδανικό του Θεού!
  
  Στις μάχες οι αμφιβολίες αμφιταλαντεύονταν,
  Τα παιδιά πάλεψαν με αυτή την οργή εκτιμώντας...
  Οι Ρώσοι στρατιώτες πολέμησαν πολύ γενναία,
  Άνοιξε λογαριασμό, υπάρχει ήδη ποινή!
  
  Ήμουν πρωτοπόρος σε σκληρές μάχες,
  Πετώντας χειροβομβίδες ξυπόλητοι...
  Και φίλησε το κορίτσι στα χείλη,
  Γιατί προφανώς, είμαι κουλ παιδί!
  
  Αλλά οι Γερμανοί είναι απλά φανατικοί,
  Σίγουρα είναι υπέροχοι μαχητές....
  Στη μάχη, το αγόρι έχει γίνει ήδη αξιωματικός,
  Οι παππούδες και οι μπαμπάδες είναι περήφανοι για το παλικάρι!
  
  Δεν θα αφήσω τους Ναζί να νικήσουν την Πατρίδα,
  Θα δώσω το Fritz Rus για να το ξεπεράσει αυτό...
  Πιστεύω ότι θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό,
  Ανίκητος Ρώσος ήρωας-αρκούδα!
  
  Πολέμησα την Ιαπωνία ως αγόρι,
  Δεν μεγαλώνω, γιατί για έναν αιώνα αγόρι...
  Έπιασε αυτόν που ήταν ένα δυνατό κομμάτι,
  Άλλωστε ο άνθρωπος είναι πιο ψηλός από τους πιθήκους!
  
  Και τα κορίτσια τσακώνονται ξυπόλητα,
  Μετά από όλα, είναι πιο βολικό και οι μπότες είναι σφιχτές ...
  Μερικές φορές υπάρχουν αστέρια σαν πιατάκια
  Ο Mikado θα είναι γενναίος kaput!
  
  Λοιπόν, ο φασίστας θα σου πάρει μια χειροβομβίδα,
  Θα σπάσει με θανατηφόρα δύναμη...
  Θα τραγουδήσω μια σερενάτα για το κορίτσι,
  Και θα πετάξουμε στα αστέρια!
  
  Η Ρωσία είναι μια ένδοξη δύναμη,
  Είναι όμορφη και το χρώμα της άνοιξης...
  Η Ρωσία και η δόξα του Θεού μας περιμένει,
  Αν και είμαι παιδί, αιώνιος και ξυπόλητος!
  
  Πολέμησαν με τον Wilhelm και οι μάγισσες μαζί μου,
  Σχετικά με την ήττα των συνταγμάτων Kaiser ...
  Λοιπόν, τώρα ο εχθρός είναι χλωμός,
  Η αρκούδα έβγαλε τους αιχμηρούς κυνόδοντες της!
  
  Τα μέλη της Komsomol μας δεν είναι κατώτερα,
  Είναι καλλονές, θα χτυπήσουν με μια γροθιά...
  Πήγαν στο μέτωπο μόνοι τους,
  Λοιπόν, ο εχθρός θα γίνει μαλάκας!
  
  Και εκεί που δεν κάναμε μάχες,
  Ψιλοκόψαμε δροσερά με το σπαθί του εχθρού ...
  Και έτσι συγκεκριμένα δώσαμε στον Χίτλερ,
  Τι τεράστια χιονοθύελλα!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του Svarog,
  Σηκώθηκε κατευθείαν από τα ερείπια...
  Στο Θεό όλα είναι πιο δυνατά από το είδος,
  Ένα ρωσικό χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας!
  
  Τα κορίτσια λατρεύουν να πολεμούν ξυπόλητα
  Και είναι πιο δυνατοί, δεν ξέρουν να βρουν...
  Έχω χειροβομβίδες σε μια δυνατή τσάντα,
  Θα μπορέσουμε να μπούμε στο Βερολίνο με τανκ!
  
  Ότι εμείς τα παιδιά ήμασταν σε αυτές τις μάχες,
  Σώσαμε τους κρατούμενους από τη θηλιά...
  Σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό να δίνεται,
  Χώρες ήδη βασιλική γενναία οικογένεια!
  
  Η πατρίδα θα γίνει ψηλότερα από τα όμορφα αστέρια,
  Σε αυτό, τα κορίτσια μας λάμπουν σαν κβάζαρ ...
  Είναι επικίνδυνο να τσακώνομαι με το κορίτσι μου
  Δίνει ένα δυνατό χτύπημα!
  
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ναζί,
  Από εμάς, εσύ ο Φριτς έτρεξες αμέσως....
  Στριφογυρίζοντας μανιασμένα μίλια
  Σε χτυπάμε όχι στο φρύδι αλλά στο μάτι!
  
  Τιμούμε τον Ροντ και προσευχόμαστε στον Σβάρογκ,
  Αγαπάμε τη Lada - τη μητέρα των Μεγάλων Θεών ...
  Όταν πηγαίνει σε έναν δύσκολο δρόμο,
  Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε λόγια!
  
  Ο πλούτος των Ρώσων απλά δεν μπορεί να μετρηθεί,
  Δεν ξέρει τέλος...
  Πρέπει να πιστεύουμε ακράδαντα στην αγάπη από τον Θεό,
  Άλλωστε δεν είμαστε η σκιά κάποιων μυρμηγκιών!
  
  
  Πες στους αδελφούς ότι θα είναι μαζί με τη Ρωσία,
  Θα νικήσουμε τους πάντες και θα προστατεύσουμε τους αδύναμους...
  Αν και μερικές φορές θυμόμαστε με λύπη,
  Σίγουρα όμως θα αναστήσουμε τους πεσόντες!
  
  Ρωσία μου, είσαι ιερή χώρα,
  Δεν θα είσαι πιο όμορφη στον κόσμο...
  Το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο μέσα στο χιόνι,
  Δεν φαίνεται πάνω από είκοσι!
  
  Πιστεύω στην ατελείωτη νίκη
  Ότι η Ρωσία θα ανθίζει για πάντα...
  Ότι θα υπάρχει νόστιμο κρέας για δείπνο,
  Τι δεν θα έρθει στη γη μας κλέφτη!
  
  Στη Ρωσία, όλα θα ανθίσουν, πιστέψτε με,
  Και ας πετάξουμε χαριτολογώντας στον Άρη...
  Εμείς οι ίδιοι αρχίσαμε να πιστεύουμε τους κριτές,
  Και όλα στην Πατρίδα θα είναι η υψηλότερη τάξη!
  
  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  Στις 20 Απριλίου 1941, οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο στη ναζιστική Γερμανία. Σε αυτή την ιστορία, τα νεύρα του Ρούσβελτ δεν άντεξαν και αυτός, υπό την επιρροή της κοινής γνώμης, αποφάσισε να συμμετάσχει στη σφαγή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούνταν συνεχώς ότι καθυστερούσαν την είσοδο στον πόλεμο για μεγάλο χρονικό διάστημα και γενικά δεν άνοιξαν δεύτερο μέτωπο.
  Αν και και στο τεσσαρακοστό τέταρτο έτος, οι σύμμαχοι δεν ρίχτηκαν στη θάλασσα από τύχη. Και τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο απροετοίμαστες. Ο Φύρερ αποφάσισε να αναβάλει το σχέδιο Μπαρμπαρόσα. Επιπλέον, ένιωθε ότι η ΕΣΣΔ είναι πολύ πιο δύσκολο να σπάσει κανείς από ό,τι μπορεί να κρίνει κανείς από τη φινλανδική εταιρεία.
  Και πρώτα, οι Ναζί κατέλαβαν τη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα. Και μετά το νησί της Κρήτης.
  Όμως το αποφασιστικό χτύπημα δόθηκε στις 22 Ιουνίου 1941 στη Μάλτα. Ένας μεγάλος αριθμός αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών αεροσκαφών, συμμετείχε εδώ. Και μετά ήρθε η προσγείωση. Αυτή τη φορά πιο οργανωμένη και επιτυχημένη.
  Η Μάλτα έπεσε και οι Γερμανοί προχωρούν ξανά. Αυτή τη φορά στη Λιβύη. Όπου έχουν αναπτυχθεί επιπλέον τέσσερα τμήματα αρμάτων μάχης. Και η γροθιά του Ρόμελ συντρίβει τις βρετανικές θέσεις. Παλ Τολμπούκ. Και μετά τον Αύγουστο και αρχές Σεπτεμβρίου, η Αίγυπτος κατακτήθηκε.
  Στις μάχες συμμετείχε ένα τάγμα όμορφων κοριτσιών από τα SS "Wolves". Πολέμησαν ξυπόλητοι και με ένα μπικίνι. Και τα γυμνά τους πέλματα έκαιγαν την άμμο της Σαχάρας. Αλλά τα κορίτσια από αυτό πάλεψαν μόνο πιο αποτελεσματικά.
  Η Αίγυπτος έπεσε... Μέρος των γερμανικών στρατευμάτων μετακινήθηκε στο Σουδάν, και ένα μέρος πήγε στην Παλαιστίνη και το Ιράκ.
  Την ίδια περίοδο, οι Ναζί κατέλαβαν το Γιβραλτάρ και άρχισαν να μεταφέρουν τα στρατεύματά τους στο Μαρόκο και την κατάκτηση της Αφρικής.
  Να σημειωθεί ότι ο Χίτλερ και ο Στάλιν είχαν προσωπική συνάντηση στη Στοκχόλμη. Και εκεί, ο Στάλιν διαβεβαίωσε για τη φιλική του ουδετερότητα και είπε ότι η ΕΣΣΔ δεν χρειαζόταν πολλά. Αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει στον πόλεμο.
  Ο Φύρερ αποφάσισε να πάρει μια ευκαιρία και να υποτάξει την Αφρική. Αυτό θα παρείχε τόσο πρώτες ύλες όσο και σκλάβους για τη βιομηχανία. Και μπορείτε να πάτε στην Ινδία μέσω του Ιράν.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν το Ιράκ και το Κουβέιτ και τον χειμώνα κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
  Τα κορίτσια των λύκων κωπηλατούσαν εκεί με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και την άνοιξη, ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω του Ιράν προς την Ινδία.
  Η Βέρμαχτ, όπως οι ορδές του Τζένγκις Χαν, περπάτησε μέσα από την Περσία και πέταξε στην Ινδία. Η Ιαπωνία συνέτριψε την Αμερική και τη Βρετανία σε άλλα μέτωπα. Κοντά στο Midway, οι Αμερικανοί χτυπήθηκαν άσχημα. Και το αρχιπέλαγος της Χαβάης καταλήφθηκε από τους σαμουράι.
  Η επιτυχία της Ιαπωνίας στη μάχη του Μίντγουεϊ διευκολύνθηκε από τέσσερα κορίτσια νίντζα που κατέρριψαν όλα τα αεροπλάνα των Αμερικανών που προσπάθησαν να επιτεθούν στα πλοία της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η Ιαπωνία κέρδισε συντριπτική νίκη. Τα κορίτσια πάλεψαν επίσης ξυπόλητα και μόνο με μπικίνι και αυτό έκανε το σώμα τους τόσο ευαίσθητο. Και ειδικά στις δονήσεις των αεροσκαφών.
  Και συνέτριψαν τους Αμερικάνους πολύ άγρια ... Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του σαράντα δεύτερου έτους, η Βέρμαχτ κατέλαβε όλη την Αφρική και τα εδάφη στη Βιρμανία, ενώθηκαν με τους Ιάπωνες.
  Οι κολοσσιαίοι πόροι ήταν υπό τον έλεγχο της Γερμανίας. Επιπλέον, ο ταλαντούχος Speer έγινε αυτοκρατορικός υπουργός όπλων και πυρομαχικών.
  Για να αυξήσει την ατμοσφαιρική πίεση στη Βρετανία τον Ιανουάριο του 1943, το Ράιχσταγκ κήρυξε "Ολοκληρωτικό Πόλεμο".
  Η παραγωγή αεροσκαφών αυξήθηκε ραγδαία. Τα πιο προηγμένα βομβαρδιστικά Yu-188 και το μαχητικό-βομβαρδιστικό Focke-Wulf, καθώς και το ισχυρότερο DO-277, μπήκαν μαζικά στη σειρά.
  Οι Γερμανοί πίεσαν τη Βρετανία. Την άνοιξη του 1943 εμφανίστηκε το ME-309, το οποίο δεν είχε όμοιο σε χαρακτηριστικά οπλισμού και πτήσης. Καθώς και ένα ακόμη πιο ισχυρό Yu-288, και ειδικά ανεμόπτερα προσγείωσης ικανά να μετακινούν τόσο πλανήτες όσο και εξακινητήρια μεταφορικά αεροσκάφη.
  Οι Ναζί κυριολεκτικά ισοπέδωσαν τη Βρετανία και ο υποβρύχιος στόλος τους έπνιξε ενεργά κάθε τσιπ που έπλεε προς τη μητρόπολη. Και τον Αύγουστο του 1943, μια αμφίβια απόβαση πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία. Στις μάχες δοκιμάστηκαν οι Τίγρηδες, τα Λιοντάρια, οι Πάνθηρες, ακόμη και οι Τίγρης -2 και ο Ποντικός ήταν ώριμοι.
  Η Βρετανία έπεσε ... Οι Ιάπωνες στη θάλασσα κέρδισαν τις ΗΠΑ και μάλιστα παρέδωσαν στους Αμερικανούς μια αρτηρία στον Παναμά.
  Η Αμερική, όντας μόνη, ζήτησε έλεος. Ο Ρούσβελτ ήταν πολύ νευριασμένος.
  Ο Χίτλερ δεν συμφώνησε με την ειρήνη και τα στρατεύματά του ανέβηκαν στον Καναδά. Η επιχείρηση για την κατάληψη της Ισλανδίας κύλησε σχεδόν χωρίς απώλειες. Και μετά οι Γερμανοί πέρασαν μέσω της Γροιλανδίας.
  Το σαράντα τέταρτο έτος πέρασε σε σκληρές μάχες στη Δύση. Το Τρίτο Ράιχ διέθετε αεριωθούμενα αεροσκάφη. Συμπεριλαμβανομένου του βομβαρδιστή. Τρομερό τέσσερα βομβαρδιστικά Yu-488 και jet "Arado", επιθετικές τροποποιήσεις οχημάτων.
  Επίσης, τα αεροσκάφη με έλικα ήταν στα καλύτερά τους, ιδιαίτερα το TA-152. Αυτή η εξέλιξη του Focke-Wulf ήταν πολύ επιτυχημένη και κατέστρεψε τα αμερικανικά αυτοκίνητα.
  Πιο τέλειο ήταν το γερμανικό υποπολυβόλο MP-44 και τα υποβρύχια υπεροξειδίου του υδρογόνου. Το Panther-2 έγινε το κύριο τανκ και βρισκόταν με το κεφάλι και τους ώμους πάνω από τους Αμερικανούς Σέρμαν. Οι Γερμανοί στο σύνολό τους ξεπέρασαν τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά την τεχνολογία και οι πόροι τους κατέστησαν δυνατή την πρόσληψη σε ποσότητα.
  Από τους Γερμανούς άσους η Μαρσέιγ ήταν πραγματικό φαινόμενο. Σκόραρε τόσο γρήγορα που ήταν ο πρώτος σε τρία αεροπλάνα που του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια δύο φορές. Και μετά για τετρακόσια αεροπλάνα με τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για πεντακόσια Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού.
  Για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη, του απονεμήθηκε ένα ειδικό βραβείο: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Επιπλέον, η Μασσαλία έλαβε επίσης σταυρό στρατιωτικής αξίας με διαμάντια. Και για χίλια αεροσκάφη έλαβε το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ήταν απλώς μια φρίκη για τις ΗΠΑ.
  Τα γερμανικά στρατεύματα πέρασαν εύκολα τον Καναδά και οι Ναζί και οι Ιάπωνες πέρασαν από το Μεξικό και επιτέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ήταν σαν να ζούσα μέσα σε τσιμπούρια. Οι Γερμανοί πίεσαν. Το TA-400 βομβάρδισε αμερικανικές πόλεις και εργοστάσια, φέρνοντας κυριολεκτικά απόλυτη φρίκη. Και οι Γιάνκις υπέκυψαν σε συντριπτικά χτυπήματα.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν και οι Αμερικανοί συνέτριβαν, ειδικά το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα.
  Το κορίτσι πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνέτριψε τους Αμερικανούς.
  Έσπασε τους Σέρμαν και έσπασε τους πύργους τους.
  Και ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η Γκέρντα λατρεύει να σκοτώνει! Εδώ είναι η Γκέρντα!
  Και η Σάρλοτ, σαν γυμνό τακούνι, θα πιέσει και θα στείλει ένα θανατηφόρο έκκριμα. Θα συντρίψει τον εχθρό.
  Και γελάει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Είμαι διαστημικό κορίτσι!
  Εδώ η Kristina χτυπά, και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σπάζοντας την πανοπλία του τανκ.
  Και βρυχάται:
  - Πέρα από τα άρια σύνορα!
  Η Μάγδα πυροβολεί επίσης με κολοσσιαία ακρίβεια και με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Και γοητεύοντας:
  - Για τη νίκη κολοσσιαίων δυνάμεων!
  Οι Αμερικανοί πέρασαν πολύ δύσκολα ... Το σαράντα τέταρτο έτος ήταν μια εποχή ήττων και καταστροφών για τις Ηνωμένες Πολιτείες σε όλα τα μέτωπα.
  Πιο προηγμένα γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα της σειράς Ε εμφανίστηκαν σε μάχες, ιδιαίτερα τα Ε-10 και Ε-25. Και αυτοί ανάλαφροι και γρήγοροι έδωσαν στους Γιάνκηδες στα κέρατα. Μέχρι τη στιγμή που οι ΗΠΑ παραδόθηκαν στις 30 Ιανουαρίου 1945, το πρώτο E-50 είχε φτάσει στο μέτωπο. Αυτό το μηχάνημα ήταν ακόμα ατελές με βάρος άνω των εξήντα τόνων, είχε μετωπική θωράκιση 150 mm της γάστρας και 185 mm του μετώπου του πυργίσκου. Και οι πλευρές είναι 82 mm κάτω από τις πλαγιές. Το οποίο είναι περίπου συγκρίσιμο με τον "Τίγρη" -2. Είναι αλήθεια ότι ο κινητήρας με φυσητήρα και υπερσυμπιεστή, έδωσε ισχύ έως και 1200 ίππους. Και το όπλο ήταν 88 mm 100 EL, και πολύ ακριβές και διαπεραστικό.
  Και έτσι ο εχθρός συνετρίβη απελπισμένα.
  Και τελικά εμφανίστηκε ένας ιπτάμενος δίσκος. Η Εύα και η Γερτρούδη, δύο κορίτσια με γυμνό πόδια και μπικίνι, διέπρεψαν. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο με συντριπτικά φυλλάδια.
  Και έτσι κατεδαφίστηκαν αμερικανικά αεροπλάνα.
  Αλλά εδώ είναι η νίκη. Και οι Γερμανοί μαζί με τους Ιάπωνες θα βάλουν τέλος στην ΕΣΣΔ.
  Η εισβολή έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου 1946. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Γερμανοί είχαν σφραγίσει μεγάλο αριθμό δεξαμενών της σειράς E. Συγκεκριμένα, το E-50 είχε βελτιωθεί και ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων ήταν ένα μπλοκ, απέναντι, και το κιβώτιο ταχυτήτων ήταν στον κινητήρα. Το υπόστρωμα έχει γίνει επίσης ελαφρύτερο και ορισμένα από τα στοιχεία έχουν μετακινηθεί έξω από τη γάστρα. Το ύψος της μηχανής έχει μειωθεί και το βάρος έχει πέσει στους σαράντα πέντε τόνους. Το E-75 έγινε επίσης ελαφρύτερο στους εβδομήντα τόνους και μείωσε τη μάζα του. Και ο κινητήρας έγινε ισχυρότερος σε 1500 ίππους και αεριοστρόβιλο. Ταυτόχρονα, το πάχος της θωράκισης του μετώπου του πύργου είναι 252 mm και οι πλευρές είναι 160 mm κάτω από πλαγιές. Και το μέτωπο του σώματος: 200 mm πάνω με μεγάλη κλίση και 160 mm κάτω με μεγάλη κλίση. Πλαϊνά 120 mm και συν ασπίδες 50 mm.
  Έτσι, το Ε-75 έγινε ένα λιγότερο ή περισσότερο άρμα μάχης, και ταυτόχρονα προστατεύτηκε τέλεια από όλες τις γωνίες. Και είχε δύο τύπους όπλων: 105 mm σε μήκος κάννης 100 EL και 128 mm σε μήκος κάννης 55 EL.
  Για τα άρματα μάχης, ο πρώτος τύπος όπλου είναι πολύ καλύτερος.
  Η ΕΣΣΔ εκείνη τη στιγμή, φυσικά, δεν έμεινε ακίνητη. Σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, είχε μια πενταετή πρωτοπορία. Η βιομηχανική παραγωγή κατά το διάστημα αυτό, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σχεδόν διπλασιάστηκε. Αν και στην πραγματικότητα ήταν περίπου το ένα τρίτο υπερεκτιμημένο. Παρήχθησαν πολλά τανκς και αεροπλάνα. Αν την 1η Ιουνίου 1941, η ΕΣΣΔ είχε 22.600 άρματα μάχης, και άλλες τρεις χιλιάδες τανκέτες και μιάμιση χιλιάδες αυτοκινούμενα όπλα. Στη συνέχεια, μέχρι την 1η Ιουνίου 1946, προστέθηκαν ακόμη τριάντα χιλιάδες τανκς. Φυσικά, παράχθηκαν περισσότερα αυτοκίνητα, αλλά η φυσική παρακμή. Έτσι, η ΕΣΣΔ έχει σε υπηρεσία πενήντα τρεις χιλιάδες τανκς. Από αυτά, το πιο ογκώδες T-34-76. Υπάρχουν όμως και ελαφριά αυτοκίνητα. Και απαρχαιωμένα BT και T-26, και άλλα άρματα μάχης που είναι ακόμα έτοιμα για παροπλισμό. Και αρκετά βαριά. Και δεν αποδείχθηκαν όλα κατάλληλα. Το KV-3 εμφανίστηκε τον Αύγουστο του 1941. Το βάρος είναι 68 τόνοι, το όπλο είναι 107 χιλιοστά και η ταχύτητα στομίου του βλήματος είναι 800 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Και τον Σεπτέμβριο, το KV-5, επίσης ένα πυροβόλο των 107 mm και 76 mm. Και εκατό τόνους. Και από τον Μάρτιο του 1942, το KV-4 βάρους 108 τόνων μπήκε στη σειρά και τα ίδια όπλα με το KV-5, μόνο η μετωπική θωράκιση δεν ήταν 170 mm, αλλά 180 mm. Πολλά, αλλά χωρίς ορθολογικές γωνίες κλίσης. Αυτά τα άρματα μάχης Ε-50 τρύπησαν τέλεια από απόσταση μάχης. Αυτό το αυτοκίνητο έχει μετωπική θωράκιση με μεγάλες γωνίες και είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει το τανκ μπροστά. Αυτό δεν είναι "Tiger" -2, τα πιο προηγμένα νεότερα μηχανήματα έχουν πολύ περισσότερες γωνίες κλίσης.
  Η ΕΣΣΔ δεν έκανε πολέμους, μετά τη Φινλανδία, και ο Στάλιν δεν έμεινε έξω. Και η τεχνολογία στην ΕΣΣΔ δεν πήγε σύμφωνα με τα πιο προηγμένα όπλα. Η σειρά KV κινήθηκε επίσης προς πιο βαριά μοντέλα. Τον Φεβρουάριο του 1943, το KV-6 εμφανίστηκε με μετωπική θωράκιση 200 mm, οπλισμό με πυροβόλο 152 mm και πυροβόλο 76 mm και βάρος εκατόν πενήντα τόνων. Και τον Μάιο του 1943, και KV-7 βάρους 200 τόνων και τρία όπλα ταυτόχρονα: 152 mm και δύο 76 mm.
  Το T-34-76 εύκολο στην κατασκευή και ευέλικτο άρμα μόνο το 1944 αναβαθμίστηκε με πυροβόλα 85 mm και μεγαλύτερο πυργίσκο.
  Εμφανίστηκε το T-34-85. Και έγινε η κύρια μηχανή. Παράγεται σε μικρές ποσότητες και ελαφριές αμφίβιες δεξαμενές και BT - τροχοφόρα. Το 1944 εμφανίστηκε το KV-8, που ζύγιζε διακόσιους πενήντα τόνους και όπλα των 152 mm και δύο των 85 mm. Όμως τα υπερβαριά τέρατα δεν έχουν δικαιολογηθεί. Απλώς ο Στάλιν παρασύρθηκε από τη γιγαντομανία.
  Όμως οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τα υπερ-βαριά ποντίκια. Τα κύρια άρματα μάχης ήταν τα μεσαία E-50 U και τα βαριά E-75. Σε μικρές ποσότητες και Ε-100. Καθώς και αυτοκινούμενα όπλα Ε-10 και Ε-25. Είναι μικρά, αλλά τόσο κινητά και αποτελεσματικά.
  Στην ΕΣΣΔ, πριν από την έναρξη του πολέμου, τα αυτοκινούμενα όπλα δεν ήταν αρκετά ... Από αυτή την άποψη, η Σοβιετική Ρωσία υστερούσε. Και μέχρι στιγμής, από περίπου δύο χιλιάδες, και τα περισσότερα από αυτά είναι σε διαμέτρημα 76 και 85 χιλιοστών. Το SU-100 δεν εμφανίστηκε ... Αφού η πρακτική εμπειρία του πολέμου δεν ήταν αρκετή. Στην ΕΣΣΔ, μετά το KV-8 αυτής της σειράς, το βάρος δεν αυξήθηκε πλέον. Το KV-9 ήταν οπλισμένο με πυροβόλα των 107 χιλιοστών και δύο πυροβόλα των 76 χιλιοστών. Ένα KV-10 με πυροβόλα των 107 mm και δύο των 85 mm. Εκτός από το T-34-85, η ΕΣΣΔ δεν είχε επιτυχημένα άρματα μάχης. Τα τροχοφόρα για τον πόλεμο στο έδαφος της Ρωσίας δεν ταίριαζαν καλά. Το T-54, ένα πιο προηγμένο, ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη. Το KV-11 εμφανίστηκε κυριολεκτικά την παραμονή του πολέμου. Να πολεμήσουν τα γερμανικά άρματα μάχης με ένα πυροβόλο των 122 χιλιοστών και δύο των 76 και το KV-12 με ένα πυροβόλο των 122 χιλιοστών και των 85 χιλιοστών.
  Ο πόλεμος αργότερα έδειξε την κακία της σειράς KV ... Το τελευταίο άρμα KV-13 εμφανίστηκε ήδη κατά τη διάρκεια του πολέμου με ένα, αλλά από την άλλη, ένα πυροβόλο 203 χλστ. Αυτό ήταν τουλάχιστον κάτι ικανό να πολεμήσει τους Ναζί.
  Στην αεροπορία, η ΕΣΣΔ υστερεί επίσης: δεν υπάρχουν αεριωθούμενα αεροσκάφη. Εμφανίστηκαν οι αληθινές βίδες MIG-7 και MIG-11 και Yak-9, Yak-11 και LA-5 και LA-7. Αλλά φυσικά, τα σοβιετικά αεροσκάφη δεν ταιριάζουν με τα γερμανικά τζετ. Και συν, οι Ναζί έχουν και ντίσκο. Το οποίο δεν μπορεί να καταρριφθεί από φορητά όπλα.
  Και μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά είδη αυτοκινήτων. Και μαχητές, συμπεριλαμβανομένου του "Gotha" χωρίς ουρά, και όλων των ειδών άλλων μηχανών. Και το ME-262 X που έχει ταχύτητα 1200 χιλιόμετρα την ώρα και πέντε αεροβόλα. Και ακόμη πιο ισχυρό με επτά αεροβόλα ME-362. Και πού να ανταγωνιστεί μια τέτοια ΕΣΣΔ. Και το XE-262 είναι ένα πιο προηγμένο και το πιο σημαντικό φθηνό μαχητικό τζετ. Και ME-1100 με φτερά που αλλάζουν σκούπισμα.
  Και TA-283 με μακριά άτρακτο. Και πολλά άλλα πολύ δυνατά και κρουστά πράγματα.
  Και το TA-400, και ειδικά το τζετ TA-500, που θα μουσκέψει τους πάντες και θα τους συντρίψει αστειευόμενος.
  Και αυτά είναι, ας πούμε, τέρατα.
  Και μην σταματάτε τα γερμανικά αυτοκίνητα ... Πώς χτύπησαν ...
  Η γερμανική αεροπορία στις 2:30 ώρα Μόσχας είχε ήδη απογειωθεί. Φτερωτά τέρατα ετοιμάζονταν να πέσουν στο σοβιετικό έδαφος.
  Οι Γερμανοί πιλότοι Gertrude και Adala, χτυπώντας τα γυμνά τους πόδια, σκαρφάλωσαν σε ένα διθέσιο XE-328, σε μια μηχανή τζετ - αυτό είναι ένα τέρας με δέκα αεροβόλα.
  Η βροχή είχε μόλις περάσει και τα κορίτσια άφησαν χαριτωμένα, πολύ καθαρά ίχνη από τα γυμνά τους πόδια.
  Ήταν τόσο σαγηνευτικοί που οι έφηβοι που υπηρετούσαν στο αεροδρόμιο καταβρόχθιζαν με τα μάτια τους τα γυμνά ίχνη, και ακόμη και τα αγόρια άρχισαν να διογκώνονται στην τελειότητα. Γενικά, υπήρχαν πολλοί πιλότοι - οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες, υπό ίσες συνθήκες, έχουν διπλάσιο ποσοστό επιβίωσης από τους άνδρες. Και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικά. Και ο Χίτλερ, φυσικά, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να λυπηθεί κανέναν.
  Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ εισήχθη επίσημα η πολυγαμία - το δικαίωμα σε τέσσερις συζύγους. Αυτό είναι πολύ πρακτικό. Αλλά δεν ταιριάζει πολύ στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεν είναι περίεργο που ο φασισμός αναζητά μια νέα μορφή θρησκείας. Ο Χίτλερ επιμένει να είναι μονοθεϊσμός, αλλά τόσο ιδιαίτερος - με ένα πάνθεον παγανιστικών, αρχαίων γερμανικών θεών. Φυσικά, ο ίδιος ο Χίτλερ σε αυτό το πάνθεον τοποθετείται πάνω από όλα ως αγγελιοφόρος και αγγελιοφόρος του Υψίστου Θεού.
  Έτσι, ο Φύρερ, φυσικά, αγαπά πολύ να καλλιεργεί τον εαυτό του.
  Η Gertrude και η Adala εκτοξεύουν το αεροσκάφος επίθεσης πολλαπλών χρήσεων στον ουρανό, το οποίο μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο ενός μαχητικού.
  Οι πολεμιστές έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Ρώσοι δεν διαθέτουν τζετ αεροσκάφη και είναι απίθανο να αντέξουν την επίθεση των τίγρεων του ουρανού.
  Η Γερτρούδη γρύλισε:
  - Είμαι ιππότης ενός φλεγόμενου ρυακιού ...
  Η Adala επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και θα κάνω ματ σε όλους!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Πίεσαν τα γυμνά τακούνια τους στα πεντάλ και στριφογύρισαν το επιθετικό αεροσκάφος.
  Ήταν ακόμα σκοτάδι, αλλά μια λωρίδα φωτός φαινόταν ήδη στα ανατολικά. Τα κορίτσια σφύριξαν... Οι εκτάσεις της Ρωσίας έπλεαν ήδη από κάτω τους. Οι γυναίκες πολεμίστριες γέλασαν και έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Είναι τόσο υπερβολικά και όμορφα.
  Εδώ σοβιετικά αυτοκίνητα απογειώνονται προς το μέρος τους. Η βίδα Yak-9 είναι ίσως η πιο μαζική μηχανή παραγωγής μεταξύ των τελευταίων εκδόσεων. Όχι υπερβολικά οπλισμένο, αλλά σχετικά φθηνό και με λίγη πανοπλία. MIG-5, πιο γρήγορα, με πολυβόλα. Το MIG-3 είναι παλαιότερο μοντέλο. Το LAGG-7 είναι ίσως το πιο γρήγορο και πιο οπλισμένο πουλί. Στην τελευταία τροποποίηση, υπάρχουν έως και τρία πυροβόλα των 20 χλστ.
  Αλλά όλα αυτά είναι μηχανές με έλικα - δεν έχουν δημιουργηθεί αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και οι Γερμανοί νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Γερτρούδη εκτοξεύει δέκα αεροβόλα. Χτύπησαν 30mm και δύο πυροβόλα των 37mm. Ορμούν σαν φλογερός ανεμοστρόβιλος μέσα από σοβιετικά αεροσκάφη. Ωστόσο, οι κόκκινοι πιλότοι προσπαθούν να αποφύγουν και να πάνε στην ουρά.
  Η Adala κάνει ελιγμούς αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο κατά μέτωπο, αλλά το να μπείτε στην ουρά είναι γεμάτο. Για την ΕΣΣΔ, η επίθεση δεν είναι απροσδόκητη. Έχουν ήδη εκτοξευθεί αντιαεροπορικά πυροβόλα. Τα εκραγμένα κοχύλια λάμπουν στο σκοτάδι.
  Οι Γερμανοί βιώνουν μια κάποια νευρικότητα. Φαινόταν ότι είχαν ήδη δει τόσα πολλά που τίποτα δεν θα σας ξάφνιαζε, αλλά ... οι Σοβιετικοί πιλότοι είναι γενναίοι και δεν φοβούνται τις απώλειες. Τίποτα να τους τρομάξει. Όμως η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Το γερμανικό αεροπλάνο βγαίνει εύκολα από την κατάδυση και καταρρίπτει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σπάει άλλο ένα σε κομμάτια.
  Η δύναμη των γερμανικών όπλων είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο οι Fritz έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας. Αλλά η ταχύτητα των Ναζί είναι κολοσσιαία.
  Η Adala επιταχύνει και σπάει προς τα εμπρός. Και η Γερτρούδη εκτοξεύει ρουκέτες στον εχθρό. Οι συμβουλές λαμβάνονται από τα δόντια. Ορισμένα πυρομαχικά στοχεύουν στη θερμότητα ή τον ήχο.
  Η Adala ψιθυρίζει:
  Δεν θα μας σκοτώσουν!
  Τα κορίτσια γυρίζουν το αυτοκίνητό τους... Προσπαθούν να είναι ψύχραιμα. Και τότε ένα σοβιετικό μαχητικό εμβολίζει ένα κοντινό γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και πώς αρχίζει να σκίζεται, και να χωρίζει. Και ουρανός και αέρας.
  Η Γερτρούδη ψιθύρισε:
  - Τρελός θάνατος!
  Οι πολεμιστές ήταν ξεκάθαρα μπερδεμένοι και μπορεί να τους χτυπήσουν έτσι.
  Τα τανκς κινούνται προς τα σύνορα. Το θρυλικό πλήρωμα των Gerda, Charlotte, Christina και Magda.
  Τέσσερις πολεμιστές κατάφεραν να καλυφθούν με δόξα πολεμώντας τόσο τους Βρετανούς όσο και τους Αμερικανούς. Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών με την Αμερική, οι ομορφιές κατέκτησαν το τανκ Panther-2. Καθόλου κακό αυτοκίνητο, ανώτερο των Sherman τόσο σε οπλισμό όσο και σε μετωπική θωράκιση. Το μετέπειτα "Pershing" ουσιαστικά δεν είχε χρόνο να κάνει πόλεμο. Ναι, και δεν είναι αντίπαλος για τον "Πάνθηρα" -2.
  Τότε τα τέσσερα κορίτσια κέρδισαν τη θρυλική δόξα. Αν και γενικά η ένδοξη πορεία τους ξεκίνησε το σαράντα πρώτο έτος. Ο Χίμλερ έπεισε τον Φύρερ να δοκιμάσει γυναικεία τάγματα σε μάχες, από ειδικά εκπαιδευμένους Άριους.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου αδύναμος κρίκος και ξέρουν να αγωνίζονται καλά. Και ταυτόχρονα να φέρει λιγότερες απώλειες από τους άνδρες. Οι πολεμιστές πολέμησαν και στο πεζικό, χτυπώντας τα γυμνά πόδια τους στην καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα. Και κατέκτησε τα τανκς. Έχοντας δοκιμάσει τον "Τίγρη", σε μάχες με τη Βρετανία.
  Η μοίρα του τανκ Panther αποδείχθηκε ενδιαφέρουσα. Στην πραγματική ιστορία, αυτή η καλύτερη και δεύτερη μεγαλύτερη δεξαμενή του Τρίτου Ράιχ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Pantsval. Εναλλακτικά, οι "Πάνθηρες" σχεδόν δεν αγωνίστηκαν. Μετά βίας έφτασαν στην ώρα τους για την επίθεση στη βρετανική μητρόπολη. Πιο προηγμένοι και ισχυροί "Panthers" -2 μπήκαν στη σειρά για μάχες εναντίον των ΗΠΑ.
  Και τώρα οι τέσσερις έχουν λάβει ένα ακόμα πιο ισχυρό και τέλειο "E" -50, που διακρίνεται από ισχυρά όπλα και προστασία.
  Οι πολεμιστές ένιωθαν πολύ σίγουροι. Το χειριστήριο της δεξαμενής είναι το πιο σύγχρονο με joysticks. Το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο. Ακόμη και ο κινητήρας του αεριοστροβίλου. Υπάρχουν όμως και πολλά "Πάνθηρες" -2. Το τριάντα τέσσερα δεν είναι αντίπαλος μιας τέτοιας μηχανής.
  Η Γκέρντα ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. Ήταν μπικίνι. Τα κορίτσια έχουν ήδη συνηθίσει να τσακώνονται ημίγυμνα. Η καυτή άμμος της ερήμου έκαιγε τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα βότσαλα των βουνών τρύπησαν τα γυμνά τους πέλματα. Αλλά οι πολεμιστές δεν έσπασαν καθόλου και δεν τρίβονταν σε σκόνες.
  Ο διοικητής του πληρώματος, στον οποίο απονεμήθηκαν πολλά βραβεία, σφύριξε:
  - Και τώρα η Ρωσία είναι εναντίον μας! Περιμένουν νέες περιπέτειες και νίκες!
  Κούνησε το λευκό της κεφάλι σαν χιονιού. Φυσική ξανθιά, πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε κρυφά.
  Αυτό το κορίτσι είχε χάλκινο-κόκκινα μαλλιά που έκαιγαν σαν φλόγα. Επίσης καλλονή, με μπρονζέ μαύρισμα. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες. Με ξυπόλητα πόδια, πατώντας καυτή άμμο και κοφτερές πέτρες.
  Ο φλογερός διάβολος παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι είναι ίσως οι πιο φανατικοί αντίπαλοί μας!
  Η Χριστίνα ύψωσε τη φωνή της. Τα μαλλιά της είναι χάλκινο-κίτρινα, καίγονται επίσης σαν φλόγα, αλλά με μια χρυσή απόχρωση. Και το ίδιο μαύρισμα, μύες και ομορφιά. Πρόσωπο εκφραστικό και ταυτόχρονα απαλό. Και ένα μπικίνι. Πόδια που έχουν πατήσει για χιλιόμετρα σε μια σκληρή και φλεγόμενη επιφάνεια, αλλά δεν έχουν χάσει τη χάρη και τις λείες γραμμές τους. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι τακτοποιημένα και πολύ ευκίνητα.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα ρώτησε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  της απάντησε η Μάγδα. Αυτό το κορίτσι έχει ασπροχρυσά μαλλιά, ξανθό. Πολύ όμορφο, μυώδες, με εκφραστικό πρόσωπο, και ζαφείρι-σμαραγδένια μάτια. Τα πόδια είναι επίσης σκληρυμένα, με στρογγυλές φτέρνες και ίσια δάχτυλα. Ίσως η Μάγδα έχει το πιο τρυφερό πρόσωπο, σχεδόν πράο, παρά το θαρραλέο πηγούνι της. Η Γκέρντα, για παράδειγμα, φαίνεται πιο σκληρή. Λίγο πιο ήπια από τη Χριστίνα, και κάπως διεστραμμένα σαν τη μάγισσα Σαρλότ.
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Έχουν ένα ολοκληρωτικό σύστημα σαν το δικό μας. Είναι λοιπόν πιο σκληροί!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Τα σοβιετικά τανκς είναι ένα σωρό παλιοσίδερα. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε!
  Η Μάγδα απάντησε απαλά:
  - Στη σειρά KV, είναι γεμάτη μαστόδοντες. Ειδικά το KV-14.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Το τελευταίο τανκ αποδείχθηκε πραγματικά ένα "αριστούργημα" - το βαρύτερο μηχάνημα με τρία όπλα: δύο 152 mm και ένα 122, με βάρος τριακόσιους τόνους και μετωπική θωράκιση 200 mm. Ένα από τα πιο αποτυχημένα μοντέλα στην κατασκευή δεξαμενών. Δεν ήταν καθόλου δυνατή η μεταφορά μιας τέτοιας δεξαμενής. Και το αυτοκίνητο είναι απλά σπατάλη χρημάτων! Στη σειρά μπήκε και το KV-10(B) - ένα μηχάνημα με τρία πυροβόλα των 107 mm και βάρος διακόσιων τόνων, ένα είδος καταστροφέα τανκ.
  Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να βάλετε δύο όπλα στο τανκ. Και μάλιστα περισσότερα από τρία. Εδώ ο Στάλιν, φυσικά, έδειξε τυραννία. Και παρενέβη σε μεγάλο βαθμό στη χώρα. Ωστόσο, αναπτύχθηκε και μια δεξαμενή από τη σειρά Isov. Αλλά και τεράστιο και βαρύ. Η μόνη διαφορά από τη σειρά KV είναι μια προσπάθεια να τεθεί η θωράκιση σε μια λογική κλίση. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν διεξήγαγε πόλεμο και επομένως η τεχνική δεν βελτιώθηκε πολύ. Και δεν υπήρχε μαχητική πρακτική χρήσης μηχανών.
  Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν πιο γόνιμα τέσσερα χρόνια καθυστέρησης σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία.
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στο joystick. Πυροβολήθηκε στο καταφύγιο των συνόρων. Ένα βλήμα των 105 χιλιοστών χτύπησε το σοβιετικό όπλο και το ανέτρεψε. Το σετ μάχης άρχισε να σκίζεται και οι οβίδες πυροδοτήθηκαν.
  Η κόκκινη μάγισσα σφύριξε:
  - Είμαι φοβερός ιππότης - στα γόνατα άγριοι! Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Και το χαμόγελο των μαργαριταριών δοντιών και η λάμψη των σμαραγδένιων ματιών. Τα κορίτσια είναι πραγματικά κορυφαία.
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  Τώρα θα πυροβολήσω!
  Και επίσης πυροβόλησε κατά του εχθρού. Ένα σοβιετικό πυροβόλο 76 χλστ. Η οβίδα χτύπησε το κεκλιμένο μέτωπο του E-50 U με ένα βαρύτερο πυροβόλο. Και φυγαδεύτηκε. Απλώς ηχούσε στα αυτιά των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και κελαηδούσε:
  - Τι πέρασμα!
  Και η ίδια έριξε την επόμενη βολή ... Γερμανικά τανκς πυροβόλησαν τη σοβιετική οχυρωμένη περιοχή. Το Ε-100 λειτούργησε επίσης. Αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν παράγωγο του ποντικιού. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα για ένα τανκ με δύο όπλα. Το E-100 έχει ήδη καταργηθεί.
  Αντίθετα, οι τροποποιήσεις επίθεσης της σειράς "E" μπαίνουν στη σειρά. Αλλά αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκτοξεύει βλήματα.
  Η Σάρλοτ χαμογελά τσιριχτά και κουνάει το γυμνό της πόδι.
  - Ο πόλεμος είναι μια τρομερή κατάσταση, αλλά αιχμαλωτίζει σαν παιχνίδι!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε, και πολύ εύστοχα.
  Η Χριστίνα ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της. Είναι ένας σαρκοφάγος, αρπακτικός πάνθηρας.
  Τα σοβιετικά όπλα πυροβολούν και μπροστά τους υπάρχουν ναρκοπέδια. Τα γερμανικά τηλετανκ κινούνται. Και οι βομβαρδιστικοί βομβαρδιστές λειτουργούν με άγριο βρυχηθμό.
  Οι συνοριακοί σταθμοί κυλιούνται. Οι ορδές του Χίτλερ πέρασαν τα σύνορα.
  Η Μάγδα παρατήρησε όχι πολύ πνευματώδης, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  - Σαρώνουμε μια δυνατή άμυνα, αλλά ατσάλινα πανικά!
  Και έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ. Κάτι που πάει από την αρχή για τη Σοβιετική Ρωσία τόσο ανεπιτυχώς.
  . ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
  Οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο. Η σοβιετική άμυνα ήταν αρκετά ισχυρή. Ειδικά πολλά λεπτά. Και αυτό καθυστέρησε τους Γερμανούς. Αλλά και πάλι κατάφεραν να προχωρήσουν.
  Τα βομβαρδιστικά δούλευαν σε σοβιετικές θέσεις και επιθετικά αεροσκάφη ήρθαν επίσης από ψηλά. Ορμώντας στα βάθη της άμυνας του Κόκκινου Στρατού και τα TA-400 και TA-500, μια από τις πιο τρομερές τροποποιήσεις των βομβαρδιστικών. Έξι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των τζετ. Και βομβαρδίζουν και καταστρέφουν σοβιετικές πόλεις.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Στη μάχη είμαστε ζώα, αλλά με μυαλό ανθρώπου!
  Και πυροβόλησε ξανά. Κατέστρεψε ένα σοβιετικό κανόνι. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα κορίτσι του υψηλότερου κλιμακίου. Και είναι τόσο ωραίο.
  Το E-50 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών θέσεων, το ίδιο σχεδόν χωρίς να υποστεί ζημιά. Η κεκλιμένη θωράκιση του αυτοκινήτου με τσιμεντωμένο ατσάλι έδινε εξαιρετικούς ρικοσκέτες. Οι σοβιετικές οβίδες δεν μπορούσαν καν να ξύσουν σωστά τους Γερμανούς.
  Η Χριστίνα θυμήθηκε τις δοκιμές του "Τίγρη". Τότε ήταν το πρώτο γερμανικό τανκ μαζικής παραγωγής. Κανένα από τα κοχύλια δεν μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον Τίγρη. Οι Βρετανοί έπεσαν κάτω από τα χτυπήματά του. Αλλά εδώ είναι ένα κανόνι δεκαεπτά ποδιών, τρυπημένο στο μέτωπο. Τότε τα κορίτσια παραλίγο να πεθάνουν. Και αυτό το θυμήθηκε ο πολεμιστής. Πόσο κοντά ήταν στην αποστεωμένη γριά με το δρεπάνι νιώθοντας την παγωμένη της ανάσα.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή της σόλα στη γωνία. Ήθελε πολύ να πηδήξει από τη δεξαμενή και να τρέξει. Είναι τόσο άμεση πολεμίστρια.
  Η Χριστίνα τραγούδησε με θλίψη:
  - Μπλε ομίχλη, και παντού δόλος!
  Οι πολεμιστές γέλασαν... Το βίντεο τους ήταν πολύ σέξι και ερωτικό.
  Και το όπλο δούλεψε και πυροβόλησε. Δεν σκέφτηκε καν να σταματήσει. Όλοι έστελναν κοχύλι μετά οβίδα. Σπάζοντας τις σοβιετικές θέσεις σε μάρκες και θραύσματα.
  Ένα τραγούδι ακούστηκε από τα μεγάφωνα πίσω.
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε!
  Και μη σταματάς
  Και μην αλλάζετε πόδια -
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  πέρα από την καμένη πεδιάδα,
  Πίσω από τον μετρητή
  Πηγαίνουν στην Ουκρανία
  Κέντρο ομάδας στρατιωτών!
  Και πάλι η δύναμη ενός βομβαρδιστικού τζετ πέφτει στις σοβιετικές θέσεις. Και πάλι, καταστροφές και ολόκληρες οχυρωμένες περιοχές εκτοξεύονται. Και τα όπλα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Πολλές δεκάδες γερμανικά τανκς πυροβολούν ταυτόχρονα και καταστρέφουν τα πάντα.
  Η Γκέρντα νιώθει σαν Μπαγκίρα που βγαίνει στο κυνήγι. Εδώ η πρώτη γραμμή σοβιετικής άμυνας έχει ήδη καταστραφεί. Όμως οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού εξακολουθούν να σωρεύουν και να πυροβολούν τους Γερμανούς.
  Μεταξύ των μαχητών υπάρχουν και πρωτοπόροι. Νεαροί λενινιστές εντάχθηκαν εθελοντικά στον Κόκκινο Στρατό. Τα περισσότερα αγόρια είναι ξυπόλητα και με σορτς. Φορούν τον εαυτό τους, φασαρία.
  Και οι πρωτοπόροι πεθαίνουν...
  Η Σάρλοτ, οδηγώντας τη φωτιά, γρύλισε:
  - Και οι πρωτοπόροι, αυτό είναι το πράγμα, όλη η χώρα παρακολουθούσε!
  Πυροβόλησε στους Ρώσους και η Χριστίνα σφύριξε δηλητηριώδη:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάξτε σαν αετοί!
  Και ξανά έβγαλε ένα φλογερό χαμόγελο. Πανέμορφα κορίτσια...
  Αρκετά γερμανικά τανκς κινήθηκαν υπόγεια. Και εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων, προκαλώντας πανικό και γράφοντας πολυβόλα. Οι Ναζί εμφανίστηκαν σαν κουνούπια από εφιάλτη.
  Το E-50 είδε την κίνηση των τριάντα τεσσάρων μέσω της οπτικής. Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και άρχισε να δείχνει το βαρέλι. Σοβιετική μηχανή με μικρό πύργο T-34-76 και πολύ κινητό. Δοκιμάστε αυτό και αποκτήστε το. Το κορίτσι είναι ήδη αρκετά έμπειρο, αλλά το σοβιετικό αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι διαφορετικό από τον Αμερικανό Sherman.
  Και η απόσταση από τους Ρώσους είναι σχεδόν πέντε χιλιόμετρα.
  Η κοπέλα ξύνει τη γυμνή της φτέρνα, η Σάρλοτ την γαργαλάει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια γελάνε.
  Τότε η Γκέρντα πυροβολεί το ρωσικό αυτοκίνητο. Το κοχύλι ορμάει πολύ κοντά, σχεδόν γρατσουνίζοντας την πανοπλία ... Αλλά ακόμα παρελθόν. Η Γκέρντα χτυπά το μέταλλο με τη γροθιά της ενοχλημένη.
  Η Μάγδα λέει στον σύντροφό της:
  - Χτύπησες το σώμα! Θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε εκεί!
  Η Γκέρντα δίνει το joystick στη Μάγδα και ψιθυρίζει:
  - Οπότε το κάνεις μόνος σου!
  Η Μάγδα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη είναι στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι... - Η κοπέλα πήρε το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και πάτησε το κουμπί, συνεχίζοντας να τραγουδά. - Η γη φαίνεται στο φινιστρίνι!
  Και το βλήμα της μόλις χτύπησε τη βάση του σοβιετικού τανκ. Το αυτοκίνητο έσκασε και σχίστηκε. Άρχισε να καίγεται ... Σοβιετικά κοχύλια έσκασαν μέσα στη μήτρα.
  Η Μάγδα κούνησε τα γυμνά της δάχτυλα και γρύλισε:
  - Δείτε πώς το πήρα! Και λες...
  Η Σάρλοτ σφύριξε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της.
  - Μιλάμε ξανά, σε διάφορες γλώσσες!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά αυτοκίνητα. Τριάντα τέσσερα πήγαν πρώτα. Κινητά και πολυάριθμα αυτοκίνητα. Μετά περάσαμε από τη σειρά BT. Αυτός είναι ένας ξεπερασμένος τύπος τροχοφόρου κάμπιας. Προχωρούσαν επίσης τα προκατακλυσμιαία T-26, τα οποία δεν είναι ικανά να γρατσουνίσουν τη γερμανική πανοπλία. Πιο ισχυρά και βαρύτερα HF προχώρησαν στο τέλος. Και πολλοί πεζοί.
  Η Χριστίνα γέλασε και γρύλισε:
  Λοιπόν, θα τους δείξουμε!
  Γερμανικά οχήματα άνοιξαν πυρ από μεγάλη απόσταση, προσπαθώντας να καρφώσουν το σοβιετικό πεζικό στο έδαφος. Κατέστρεψαν επίσης τανκς και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν επίσης στον ουρανό: το περίφημο Ilys. Επιτέθηκαν στον γερμανικό σχηματισμό. Οι μαχητές του Χίτλερ έτρεξαν προς το μέρος τους. Ήταν μια πραγματική χωματερή. Γερμανικά μαχητικά XE-262, πολύ εύστροφα και εύστροφα με ευελιξία. Επιτίθενται στη σοβιετική τεχνολογία, πιέζοντας σαν σίδερο.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε ξανά. Μπήκε στο Σοβιετικό BT και γρύλισε:
  - Δεν είναι παραμύθι αυτός ο στίχος... Το παραμύθι θα είναι μπροστά!
  Το E-50 σταμάτησε και αντανακλούσε τη σοβιετική αντεπίθεση. Όχι πολύ έμπειρη εντολή έριξε το απόθεμα δεξαμενής στην πραγματικότητα στη σφαγή. Και τα ρωσικά αυτοκίνητα χτυπήθηκαν - σαν κοτόπουλα σε μαδήματα. Και τους πολέμησαν ενδελεχώς.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, έσπασε το μέτωπο των τριάντα τεσσάρων και σφύριξε:
  - Τι είναι ο Δημιουργός - μια πληγωμένη κόλαση!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, έχοντας βρει τον στόχο, τα σοβιετικά αυτοκίνητα κινήθηκαν σε ευθεία γραμμή και τα κορίτσια κατάφεραν να πυροβολήσουν. Και γενικά, αυτά τα τέσσερα από τα φαινόμενα.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν, βγάζοντας τα δόντια τους τόσο δυνατά και μεγάλα σαν άλογα.
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Η Μάγδα, χτυπώντας τα τριάντα τέσσερα, γάβγισε:
  - Αυτό είναι το αποτέλεσμα μας!
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, μαζί με άλλα κορίτσια, έφυγαν από την περικύκλωση. Το τάγμα των κοριτσιών διατάχθηκε να υποχωρήσει προς τα πίσω, καθώς οι πολεμιστές δεν είχαν ουσιαστικά αντιαρματικά όπλα. Η Stalenida Pavlovna είχε εμπειρία από τον πόλεμο, υπηρετώντας ως εθελόντρια στην Ισπανία. Και κατάλαβα ότι τα συνοριακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα άρματα μάχης της σειράς "Ε". Τα κορίτσια, ωστόσο, έβγαλαν νοκ άουτ αρκετούς μεταφορείς, αλλά τα ίδια υπέστησαν απώλειες.
  Τώρα το τάγμα διαλύθηκε και υποχώρησε.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, έχοντας πετάξει τις μπότες τους, έφευγαν ξυπόλητες και φορώντας ελαφριές μπλούζες. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είναι έτοιμα να απωθήσουν βαριές στήλες αρμάτων μάχης. Και απλά δεν υπάρχει τίποτα για να σπάσει το τανκ Ε-50. Η μόνη πιθανότητα είναι να καταστραφούν οι πίστες. Αλλά σε αυτό το μηχάνημα, οι κύλινδροι βρίσκονται σε ξεχωριστά καρότσια και είναι πολύ δύσκολο να τα απενεργοποιήσετε.
  Τα κορίτσια μετακινήθηκαν ανατολικά μέσα από το δάσος, και σε μικρές ομάδες. Έδειχναν πολύ συγκινητικά. Τύλιξαν τα παντελόνια τους και μόνο με ελαφριά πουκάμισα. Μακριά, ξανθά, ελαφρώς σγουρά μαλλιά κυλούσαν προς τα κάτω. Τα γυμνά πόδια γαργαλούνται ευχάριστα από το γρασίδι και μερικές φορές συναντώνται εξογκώματα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά ερωτικά. Το στήθος φαίνεται μέσα από τα λεπτά πουκάμισα.
  Η Βερόνικα, τσουγκρίζοντας το γρασίδι με το γυμνό της πόδι, λέει ενοχλημένη:
  - Ανάθεμα - ο πόλεμος μόλις άρχισε, και ήδη πρέπει να υποχωρήσεις!
  Η Οξάνα, της οποίας τα ξανθά μαλλιά ήταν ελαφρώς κοκκινωπά, χαμογελώντας τα δόντια της, απαντά:
  - Και δεν είχα ιδιαίτερες ψευδαισθήσεις! Ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν όλο τον κόσμο... Δοκίμασε με τέτοιο πλήθος, αντέχεις!
  Η Νατάσα κούνησε τα κατάλευκα μαλλιά της και είπε:
  - Όλοι θέλουν να ευχαριστήσουν... Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις! Το να είσαι πιστός δεν είναι εύκολο!
  Η Βερόνικα έγνεψε καταφατικά. Τα μαλλιά της είναι τόσο χρυσά και όμορφα. Αυτή είναι υπέροχη.
  Όμως η Βικτώρια τους πρόλαβε. Ένα κοκκινομάλλη κορίτσι. Τα μαλλιά είναι σαν τη φωτιά. Και τόσο συγκινητικό. Φύσηξε ο άνεμος και, φαίνεται, είναι το προλεταριακό λάβαρο που κυματίζει, μια τέτοια φλεγόμενη τρίχα.
  Η Βικτόρια έβγαλε το πουκάμισό της και ξεσκέπασε τον κορμό της. Το στήθος της ήταν γεμάτο, οι θηλές της ήταν κατακόκκινες, σαν παπαρούνες. Όμορφη πολεμίστρια. Και το δυνατό, εκπαιδευμένο σώμα της είναι εκτεθειμένο.
  Η Νατάσα γέλασε και επίσης ξεγύμνωσε τον κορμό της, παρατηρώντας:
  - Και τα σώματά μας είναι όμορφα ... Είμαστε απλώς Αμαζόνες!
  Η Βερόνικα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν είναι πολύ ριζοσπαστικό - για να εκθέσει το στήθος! Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες ευπρέπειας!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της και κούνησε τις κόκκινες μπούκλες της.
  - Σε μια κομμουνιστική κοινωνία - οι κανόνες της ηθικής, η έννοια είναι σχετική. - Η κοπέλα τίναξε το γυμνό της στήθος, οι κατακόκκινες θηλές της έλαμπαν πολύ σαγηνευτικά. - Το να είσαι γυμνός δεν είναι αμαρτία. Πιο συγκεκριμένα, η έννοια της αμαρτίας είναι ιερατική, αλλά το δόγμα μας είναι η ελευθερία από την αστική ηθική!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε, κουνώντας το πλούσιο και ελαστικό μπούστο της:
  - Πιο κοντά στη φύση! Πιο κοντά στο φυσικό! Και φυσικό γυμνό!
  Η Οξάνα χαμογέλασε επίσης και απογύμνωσε τον κορμό της. Μάλιστα, στη ζέστη του καλοκαιριού, πόσο ευχάριστο είναι όταν το στήθος είναι γυμνό. Και τους φυσάει ο άνεμος. Ένα όμορφο κορίτσι, και έρχεται γυμνό. Όλα τα κορίτσια είναι αθλητικά, με φιγούρες, τα γυμνά σώματα των πολεμιστών φαίνονται πολύ αρμονικά.
  Όμορφα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού. Είναι τόσο αξιολάτρευτα και πολύ ελκυστικά.
  Η Βερόνικα κελαηδούσε κουνώντας το κεφάλι της.
  Αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστο αισθητικά!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Δεν! Έχουμε υπέροχα σώματα! Και δείχνουμε γυμνοί απλά υπέροχα!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά, και πηδώντας, είπε:
  - Ήταν καλό να είσαι γυμνός... Εδώ ο Ίλιτς ήρθε με όπλο!
  Η Οξάνα χάιδεψε το στήθος της και τσίριξε:
  - Μάλιστα, το μπούστο μου είναι σούπερ!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Α, κορίτσια, και είμαστε επιδρομείς! Πορτοφόλια, πορτοφόλια και πορτοφόλια! Έχουμε δει δολάρια - βουνά από χρυσό!
  Η Νατάσα κουνώντας το γυμνό της στήθος τραγούδησε χαμογελώντας:
  - Ήταν γυμνοί, ξυπόλητοι, κακοί!
  Και οι τέσσερις τους ξέσπασαν σε γέλια. Τα κορίτσια χτύπησαν με γυμνά πόδια, σήκωσαν τις γυμνές φτέρνες τους. Όμορφοι πολεμιστές. Πίσω τους είναι σακίδια και τυφέκια εφόδου PPSh. Χαριτωμένοι πολεμιστές, πολύ υπέροχοι.
  Η Βερόνικα είπε απαλά:
  - Ενώπιον του Θεού, είμαστε όλοι ίσοι... Και θα πρέπει να λογοδοτήσουμε για την ακολασία!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε με κάθε αποφασιστικότητα:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αυτό είναι παραμύθι!
  Η Βικτώρια, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο στήθος της, αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Ο Θεός εφευρέθηκε από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου για να κρατήσει τους ανθρώπους σε υποταγή!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το χρυσό κεφάλι της.
  Ποιος δημιούργησε τότε το σύμπαν;
  Η Βικτώρια γέλασε και απάντησε:
  - Τα ίδια τα σύμπαντα μεγαλώνουν σαν φύλλα σε δέντρο. Μεγαλώνουν από το τίποτα. Όταν στο πολύ άπειρο ένα δέντρο στο σύμπαν άρχισε να μεγαλώνει από την αρχή, και από τότε εμφανίστηκαν πολλά σύμπαντα.
  Η Νατάσα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, παρατηρώντας:
  - Είναι ζεστό! Μπορούμε να βγάλουμε το παντελόνι μας;
  Η Victoria υποστήριξε την ιδέα:
  - Είναι υπέροχη ιδέα!
  Και τα τρία κορίτσια ξεφορτώθηκαν ομόφωνα το παντελόνι τους, παραμένοντας με το σλιπ. Και τι δυνατά και μυώδη σώματα έχουν. Απλά υπέροχο, και ακροβατικά.
  Η Οξάνα τραγούδησε με χαρά:
  - Η κατσαρίδα έχει κεραίες, η κοπέλα έχει γυμνό σλιπ!
  Μόνο η Βερόνικα έμεινε με το παντελόνι της τυλιγμένο και το πουκάμισό της. Εκείνη απάντησε επικριτικά:
  - Δεν είναι καλό να είσαι γυμνός έτσι! Κι αν μας δουν!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και ας δουν κιόλας! Μου αρέσει να ενθουσιάζω τους άντρες!
  Η Βικτώρια γέλασε, κούνησε τους σχεδόν γυμνούς μηρούς της, απάντησε:
  - Οι άντρες είναι σκουπίδια - απλά αποβράσματα!
  Και χτυπώντας έναν φρέσκο μύκητα με γυμνό πόδι, πρόσθεσε:
  - Τι ωραία που είναι να πάρεις έναν επιβήτορα και να τον καβαλήσεις!
  Η Οξάνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Όταν σε χαϊδεύουν, είναι ωραίο... Ειδικά αν οι άντρες είναι νέοι, ωραίοι...
  Η Νατάσα υπενθύμισε στα κορίτσια:
  - Θυμηθείτε, πιάσαμε το αγόρι. Υπέροχο παιδί, και σίγουρα έχει μεγάλη τελειότητα πέρα από τα χρόνια του!
  Η Βικτώρια έγλειψε τα χείλη της και είπε με πόθο στη φωνή της:
  - Θα ήταν υπέροχο να το ελέγξετε!
  Η Βερόνικα γάβγισε αγανακτισμένη:
  - Τι άσχημα πράγματα που λες! Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τα συναισθήματα των ανθρώπων έτσι! Ειδικά όταν πρόκειται για γερμανικά, αλλά αγόρι!
  Η Οξάνα γέλασε και απάντησε:
  - Μας συγχωρείτε, αλλά η καρδιά μου είναι τόσο βρώμικη...
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Οι Γερμανοί προχωρούν, και θέλω να ονειρεύομαι κάτι καλό! Για παράδειγμα, για τα αγόρια!
  Η κοκκινομάλλα Βικτώρια πρότεινε με ένα γέλιο:
  - Και τι γίνεται αν πιάνεις πραγματικά άντρες; Ήταν τόσο υπέροχο!
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Οι γυναίκες στολίζονται με σεμνότητα, όχι αλαζονική παρενόχληση!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το φλογερό κεφάλι της. Χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και γάβγισε:
  - Δεν! Απλώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, να επιλέγει η ίδια έναν άντρα και να τον σύρει στο κρεβάτι. Ο κοκκινομάλλης διάβολος τίναξε τις χάλκινες μπούκλες της και συνέχισε. - Αυτό είναι να ξαπλώσεις στους θάμνους για χάρη της ευχαρίστησης και να μην κατέβεις στον διάδρομο.
  Η Βερόνικα είπε αυστηρά:
  - Το σεξ χωρίς λόγο είναι σημάδι ανόητου! - Και πρόσθεσε. - Αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες της κομμουνιστικής ηθικής!
  Η Βικτώρια διαφώνησε:
  - Ο ίδιος ο Λένιν είπε - οι γυναίκες πρέπει να είναι κοινές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι ρίχτηκα στους άντρες έτσι, αλλά είναι ωραίο να παίζεις ενεργό ρόλο! Αν σας αρέσει να επιλέγετε για ποιον θα χτυπήσετε! Αλλά από την πλευρά μας δεν έρχεται σε αυτό.
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έχουμε μόνο κορίτσια ... Αλλά μπορείτε να ξεπεράσετε τον φράχτη! - Το κορίτσι κελαηδούσε με μεγάλη ευχαρίστηση. - Χωρικοί, μουτζίκοι... Οι άντρες μας σέρνονται με ζήλο στην κοιλιά τους!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι, ο Λένιν δεν το είπε ποτέ αυτό!
  Η Νατάσα αναφώνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
  - Όχι, αυτό ακριβώς είπε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς! Στον κομμουνισμό, όλα θα είναι κοινά, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων!
  Η Βικτώρια γέλασε και μουρμούρισε:
  - Οι γυναίκες είναι καλές... Οι άντρες είναι ακόμα καλύτεροι! Ε, να σε αιχμαλωτίσει, να σε βιάσει εκεί μια ολόκληρη παρέα.
  Τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Και η Βικτώρια, χαμογελώντας, πρόσθεσε:
  - Και μετά τον χτύπησαν με τα ντουφέκια! Και τα τακούνια θα έβαζαν φωτιά με απαλή φλόγα και θα πασπαλίζονταν με κορμπίτη!
  Η Νατάσα κλώτσησε ένα χτύπημα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Τα τακούνια χαίρονται όταν χτυπιούνται με μπαμπού! Εδώ στην Κίνα, κορίτσια και αγόρια χτυπήθηκαν με ξύλα στα γυμνά τους πέλματα. Και το λάτρεψαν!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με κέφι:
  - Τι βασανιστήρια στο Χόλιγουντ! Μόνο κατς, όχι άνθρωποι!
  Η Βερόνικα παρατήρησε σοφά:
  - Εδώ θα πας στην κόλαση... Θα βασανιστείς, και οι φτέρνες σου θα καούν όχι μόνο με μπαμπού, αλλά και με πυρωμένο σίδερο!
  Η Νατάσα τραγούδησε σφίγγοντας τις γροθιές της:
  - Μαύρο κοράκι στην επόμενη πύλη!
  Η Βικτώρια, κουνώντας τα γυμνά της βυζιά, με τις κατακόκκινες θηλές, συνέχισε:
  - Κούνια, χειροπέδες, σκισμένο στόμα!
  Η Οξάνα, της οποίας το στήθος είναι επίσης γυμνό και κουνώντας τους γοφούς της, απάντησε:
  - Πόσες φορές μετά τον αγώνα το κεφάλι μου!
  Η Βερόνικα υποστήριξε την παρόρμηση, πατώντας τα γυμνά πόδια της:
  - Από το πολυσύχναστο μπλοκ κοπής πέταξα όπου ....
  Η Νατάσα φώναξε έξαλλη κουνώντας το γυμνό στήθος της:
  - Πού είναι η Πατρίδα! Αφήστε τους να ουρλιάζουν άσχημα!
  Η Βικτόρια χτύπησε και τσίριξε, στρίβοντας τους γοφούς της, που μόλις κάλυπταν από διαφανές σλιπ:
  - Και μας αρέσει κι ας μην είναι όμορφη!
  Η Οξάνα σφύριξε, τινάζοντας τα γυμνά μαυρισμένα γόνατά της:
  - Εμπιστεύεσαι τα καθάρματα!
  Η Βερόνικα είπε αναστενάζοντας:
  - Είμαστε Σοβιετικοί συνοριοφύλακες. Και μιλάμε σαν πόρνες του φράχτη. Είναι αυτό πιθανό...
  Η Victoria τραγούδησε ως απάντηση:
  - Ευχαριστώ Στάλιν-αρχηγό! Για χαζά, άδεια μάτια! Για το ότι είμαστε σαν ψείρα, δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα απείλησε τον κόκκινο διάβολο με τη γροθιά της:
  - Νου, εσύ όχι λαγωνικό! Θα είστε σε ένα ειδικό τμήμα!
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Σύντομα οι Γερμανοί θα έρθουν στη Μόσχα ... Και ήδη ο Στάλιν θα οδηγηθεί σε ένα κλουβί!
  Η Οξάνα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  Πιστεύετε ότι η έκβαση του πολέμου είναι δεδομένο;
  Η Βικτώρια απάντησε πολύ σοβαρά:
  - Πως αλλιώς? Ο Χίτλερ έχει περισσότερο από το ήμισυ του κόσμου υπό κατοχή, συν την Ιαπωνία και τις αποικίες της. - Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. - Και δεν έχουμε ούτε αξιοπρεπή τανκς! Η σειρά KV είναι μια παρωδία αυτοκινήτων. Το T-34 είναι σαφώς πολύ μικρό. Όμως δεν έχει δημιουργηθεί κανονική δεξαμενή! Και οι οβίδες που διαπερνούν την πανοπλία θα είναι χειρότερες από τις γερμανικές!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και γουργούρισε:
  - Πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτό! Αλίμονο, οι δεξαμενές μας είναι ακόμα τόσο ατελείς. Τι γίνεται με το KV; Ναι, σπάνε...
  Τα κορίτσια σώπασαν και το παιχνίδι τους έπεσε.
  Πράγματι, ήδη από τις πρώτες ώρες του πολέμου έδειξαν ότι το T-34-76 δεν έχει απολύτως αξιόπιστο κιβώτιο ταχυτήτων, και ακόμη περισσότερο τη σειρά KV. Και τι είναι φάουλ, όσο πιο βαρύ είναι το τανκ, τόσο πιο αδύναμο είναι προσαρμοσμένο στην κίνηση. Και η μετωπική θωράκιση 200 χλστ. δεν αρκεί για να συγκρατήσει τις οβίδες ακόμη και του κανονιού Panther-2 των 88 χλστ. και όχι του Ε-50.
  Όπως αποδείχθηκε απροσδόκητα, τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι κατά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερα στην πρόσθια θωράκιση και την ικανότητα να χτυπήσουν. Και η σοβιετική τεχνολογία ξεκάθαρα αποτυγχάνει.
  Ωστόσο, στην πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί κέρδισαν τις πρώτες ώρες και μέρες. Αλλά δεν είχαν τέτοιο αριθμό δεξαμενών και αεροσκαφών, και τρομερά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και δεν υπήρχαν αυτοκίνητα βαρύτερα από είκοσι δύο τόνους. Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν εκπληκτικά αδύναμοι στο σαράντα πρώτο έτος. Και την ίδια στιγμή, το περίεργο ήταν να νικήσουμε έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Και τώρα? Όλα τα ατού των Ναζί: εμπειρία μάχης, καλύτερη κινητικότητα στρατευμάτων, ικανότητα διάρρηξης σε άμυνες - έχουν ενταθεί. Και ο Φύρερ δεν είναι τρεισήμισι χιλιάδες ελαφρά και βαριά τανκς, αλλά δεκάδες χιλιάδες βαριά. Και αεριωθούμενα αεροσκάφη, τα οποία, κατ 'αρχήν, η προπέλα δεν είναι αντίπαλος.
  Και ο Κόκκινος Στρατός είναι ακόμα καλύτερα εκπαιδευμένος στην επίθεση παρά στην άμυνα. Και δίδαξαν τους στρατιώτες να χτυπούν τον εχθρό στο δικό του έδαφος και όχι να υπερασπίζονται το δικό του. Βέβαια κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα. Η γραμμή Μολότοφ ολοκληρώθηκε. Αυτό είναι ήδη ένα συν. Η αμυντική γραμμή από άποψη μηχανικής είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι στο σαράντα πρώτο έτος.
  Επιπλέον, τα στρατεύματα εξακολουθούν να κινητοποιούνται καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και ετοιμάστηκε να αποκρούσει το χτύπημα. Αλλά και πάλι η προπόνηση στην άμυνα δεν είναι πολύ καλή. Το πνεύμα δεν είναι πολύ προσβλητικό. Η αεροπορία περνάει ειλικρινά. Και το επίπεδο εκπαίδευσης των πιλότων δεν συγκρίνεται με το γερμανικό. Αλλά οι Fritz έχουν μια τόσο κολοσσιαία εμπειρία.
  Η ισορροπία δυνάμεων είναι πολύ χειρότερη από ό,τι το σαράντα πρώτο έτος. Τότε η ΕΣΣΔ είχε τέσσερις φορές περισσότερα άρματα μάχης και αεροσκάφη, και παρόλα αυτά έπεσε κάτω. Και τώρα? Πλέον οι Γερμανοί έχουν πλεονέκτημα σε ποιότητα και ποσότητα. Επιπλέον, στα τανκς, η ποιότητα είναι ω, πόσο αισθητή από την πλευρά των Ναζί. Ναι, και η αεροπορία επίσης.
  Ίσως γι' αυτό τα τέσσερα κορίτσια είναι τόσο απαισιόδοξα.
  Οι πολεμιστές δεν ξεκινούν καθόλου.
  Η Νατάσα, πατώντας στις ρίζες των δέντρων και νιώθοντας ένα μυρμήγκιασμα στα γυμνά πόδια της, παρατήρησε:
  - Δείξαμε την πλάτη στους εχθρούς! Ή ίσως θα ήταν καλύτερα να σηκωθούμε και να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια!
  Η Βικτόρια κούνησε το κόκκινο κεφάλι της.
  Τι θα αλλάξει ο θάνατός μας; Μόνο οι Ναζί θα καυχηθούν για νέα νίκη!
  Η Βερόνικα συμφώνησε:
  - Σωστά! Ο θάνατός μας μόνο φασιστικές δάφνες θα προσθέσει! Και θα πρέπει να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα όπλα και να πολεμήσετε τους Ναζί.
  Η Οξάνα παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  - Αλλά όπως? Απέναντι στο Ε-50, όχι όπλα!
  Τα κορίτσια σώπασαν... Και αλήθεια, τι είδους τανκ είναι το Ε-50; Μηχάνημα με πυκνή διάταξη, κάτω από δύο μέτρα και μεγάλες γωνίες κλίσης της θωράκισης. Ένα είδος τελειότητας στην κατασκευή δεξαμενών.
  Μια νέα γενιά μηχανών με υδραυλικό σταθεροποιητή πιστολιού. Και η πανοπλία γέρνει και τα πλαϊνά, και το μέτωπο, και η πρύμνη. Τύπος squat. Κατ 'αρχήν, το αδύνατο σημείο είναι το κάτω μέρος της γάστρας, αν μπείτε ανάμεσα στους κυλίνδρους. Αλλά και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό. Επιπλέον, οι Γερμανοί κρέμονται σε κάμπιες και οθόνες - δίνοντας διπλή προστασία.
  Έτσι το Fritz απέκτησε τη βέλτιστη δεξαμενή, την οποία το SU-100, ένα ακόμα σπάνιο αυτοκινούμενο όπλο, δεν μπορούσε να αντέξει.
  Κατά τον βομβαρδισμό σοβιετικών θέσεων χρησιμοποιήθηκαν κανόνια αερίου και βομβαρδιστικά.
  Αλλά τώρα, επιθετικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τα κορίτσια. Απείλησαν ξεκάθαρα ότι θα θάψουν τις καλλονές.
  Μακάρι να τα δουν φυσικά.
  Η Νατάσα, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της, είπε:
  - Είμαστε όλες σκύλες - ο Φύρερ δεν είναι κουλ!
  Και πάλι έστειλε ένα χαμόγελο στους Ναζί.
  Η Βικτώρια λογικά και πνευματώδη παρατήρησε:
  - Δεν είναι ο πρώτος μαχητής, ούτε ο δεύτερος!
  Η Oksana σημείωσε σοβαρά:
  - Ένα "Πάνθηρας" -2 στο σκάφος είναι πολύ πιθανό να ληφθεί. Έχει μόνο 82 mm πανοπλία κάτω από μια μικρή κλίση. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς!
  Η Βερόνικα γέλασε και πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε απλώς να φτιάξουμε μια τέτοια δεξαμενή ...
  Τα κορίτσια περπατούσαν για αρκετές ώρες χωρίς να σταματήσουν. Η ώρα πέρασε το μεσημέρι. Μπορείτε να σταματήσετε και να φάτε. Οι άνθρωποι στην ΕΣΣΔ δεν ζούσαν πολύ εύκολα, αλλά η κατάσταση στην οικονομία βελτιώθηκε. Ορισμένα από τα προϊόντα πωλούνταν σε πολύ χαμηλές τιμές σιτηρέσιου, μερικά σε υψηλές εμπορικές τιμές.
  Το τρίτο πενταετές σχέδιο 1938-1942 τυπικά μάλιστα υπερεκπληρώθηκε. Αυτό επιτεύχθηκε, ωστόσο, με την αύξηση της διάρκειας της εργάσιμης ημέρας και τις δρακόντειες τιμωρίες για απουσίες. Ακόμη πιο επίσημα, τα δύο πρώτα πενταετή σχέδια έχουν υπερεκπληρωθεί, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Το υψηλό επίπεδο πληθωρισμού κατέστησε δυνατή τη χειραγώγηση των στατιστικών.
  Όμως η χώρα αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα. Ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά... Τα νούμερα αυξάνονταν. Κατασκευάζονταν εργοστάσια, η παραγωγή αυξήθηκε ιδιαίτερα στη μηχανολογία. Αυξημένος άξονας και όπλα.
  Ο Στάλιν κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή βιομηχανία, αλλά ο Φύρερ κέρδισε πάρα πολλά και δεν ήταν δυνατό να ασχοληθεί μαζί του. Οι πόροι αποδείχθηκαν εντελώς ασύγκριτοι.
  Όμως ένα καλό στιφάδο παραγόταν ήδη στην ΕΣΣΔ. Και τα κορίτσια το έφαγαν με ευχαρίστηση, μαζί με κρεμμύδια και ψωμί.
  Η Νατάσα παρατήρησε θυμωμένη, μασώντας κρέας:
  - Λοιπόν, γιατί ο Φύρερ δεν πήγε ακόμα στην Ιαπωνία! Και έλα σε εμάς!
  Η Βικτώρια, χτυπώντας δυνατά το γυμνό της πόδι στην εμπλοκή, απάντησε:
  - Η βλακεία αδιαπέραστη!
  Η Oksana πρότεινε:
  - Νομίζω ότι οι Φριτς μας υποτιμούν! Αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να σπάσουμε όλη αυτή την αγέλη του Χίτλερ!
  Η Βερόνικα είπε αναστενάζοντας:
  - Δεν ήμασταν τυχεροί ... Αν και ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει στο σαράντα πρώτο. Αυτές ήταν οι φήμες τότε!
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά και κούνησε το γυμνό στήθος της, σφυρίζοντας:
  - Μάλλον έτσι! Αλλά προφανώς η Γιουγκοσλαβία και οι επιτυχίες της Βρετανίας κατά της Ιταλίας μπέρδεψαν τα σχέδια του Χίτλερ. Αλλά, στην πραγματικότητα, ωφέλησε ακόμη και τον Φριτς.
  Η Νατάσα συνέτριψε το μυρμήγκι με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια της και έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς! Τον σαράντα πρώτο χρόνο, το Τρίτο Ράιχ, χωρίς βαριά άρματα μάχης και πυροβολικό, θα ήταν απολύτως ασφαλές για εμάς. Θα τον είχαμε τολμήσει... Και έτσι ο Φριτς ανέβασε τον πήχη.
  Το κορίτσι αναστέναξε βαριά.
  Η Βικτόρια κοίταξε τη Νατάσα. Στο γυμνό, ελαστικό στήθος της και σκέφτηκε: "Ωστόσο, τι ωραία", πόσο ωραία θα ήταν να τη χαϊδέψεις. Αλλά δεν το είπε δυνατά - είναι πραγματικά απρεπές.
  Η Βερόνικα παρατήρησε λογικά:
  - Η ιστορία δεν έχει υποτακτική διάθεση... Αλλά γενικά, θα ήταν καλύτερα να χτυπήσουμε στο τεσσαρακοστό έτος, όταν οι Ναζί προέλασαν στη Γαλλία. Τότε η στιγμή - πιο βολικό δεν συμβαίνει!
  Η Βικτόρια βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Και να σπάσει το σύμφωνο; Ο Στάλιν δεν θα συμφωνήσει με αυτό! Έδωσε τον λόγο της τιμής του να μην επιτεθεί!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ω, πόσο ευγενείς είμαστε!
  Τα κορίτσια τελείωσαν το ψωμί, το στιφάδο και τα κρεμμύδια τους. Έπιναν ξινόγαλα από φιάλες. Προχωρήσαμε.
  Τα γυμνά τακούνια τους άστραψαν, έγιναν γκρίζα από τη σκόνη.
  Κάπου εκεί ακουγόταν το βουητό των μηχανών. Γερμανικά τανκς κινούνταν. Ανάμεσά τους και το μεγαλύτερο E-100. Ο Speer κατάφερε να απορρίψει πιο ογκώδη δείγματα. Αλλά αλήθεια, γιατί μια δεξαμενή χρειάζεται δύο βαρέλια; Είναι καλύτερα να κάνετε δύο δεξαμενές ελαφρύτερες με διαφορετικές κάννες παρά μία με δύο, αλλά βαριές.
  Το E-100 είναι επίσης εκτός παραγωγής, αλλά μπορεί ακόμα να το βρεις στη σειρά. Επιπλέον, ο Χίτλερ αγαπά επίσης τα μαστόδοντα και διέταξε να κρατήσει ολόκληρη τη σειρά από E-5 έως E-100.
  Αρκετά ογκώδες μηχάνημα E-75 με 128 mm και βάρος ογδόντα τόνων. Ενοποιήθηκε με το E-50 σε θωράκιση. Δεν είναι το καλύτερο μοντέλο, πρακτικά θα είναι ακόμα χειρότερο. "Βασιλικό Λιοντάρι" με πυροβόλο 210 χλστ., και βάρους εκατό τόνων.
  Τα κορίτσια σκαρφάλωσαν σε ένα ψηλό πεύκο και παρακολουθούσαν τα τανκς. "Βασιλικό Λιοντάρι" χάρη στον κινητήρα των 1800 ίππων, αρκετά δυνατός μαστόδον και ευκίνητος. Το E-100 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα. Το Shturmlev κινείται επίσης, με έναν ισχυρό εκτοξευτή πυραύλων 500 χιλιοστών. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μηχανήματα επανάστασης.
  Η μοίρα του ίδιου του τανκς Lev ήταν διφορούμενη. Εμφανίστηκε μπροστά στον "Πάνθηρα" και κατάφερε να πολεμήσει στη Σουηδία, την Ελβετία και κατά την απόβαση στην ίδια τη Βρετανία.
  Ο Χίτλερ κατέκτησε τόσο την Ελβετία όσο και τη Σουηδία, επέβαλε συμφωνίες υποδούλωσης στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Αυτοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το εθνικό τους νόμισμα και να υιοθετήσουν το σήμα. Πέφτοντας έτσι στην επιρροή του γερμανικού κεφαλαίου.
  Το τανκ "Λιοντάρι" έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Αμερικής. Αλλά ένα πολύ βαρύ αυτοκίνητο, με όπλο ανεπαρκώς γρήγορης βολής, δεν ταίριαζε στον στρατό. Προτίμηση δόθηκε στο πιο εξελιγμένο "Πάνθηρας" -2. Αυτό το όχημα ικανοποίησε τον στρατό με τα όπλα του και οι οδηγικές επιδόσεις, και ειδικά η μετωπική θωράκιση, είναι κάτι παραπάνω από άξιες. Το "Panther" -2 έγινε το τανκ της νίκης στον πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και το "Lion" χρησιμοποιήθηκε εξαιρετικά σπάνια. Ο "Τίγρης" δεν ήταν επίσης ένα πολύ παραγωγικό τανκ, που μόλις είχε χρόνο να ανάψει στις μάχες του τέλους του σαράντα δεύτερου έτους. Και το "Tiger" -2 είναι ξεπερασμένο, μετά βίας που έχει χρόνο να εμφανιστεί. Το εκσυγχρονισμένο "Panther" -2, με βάρος πενήντα τόνων, δεν υστερούσε σε προστασία και οπλισμό του "Tigr" -2 και υπερτερούσε σε οδηγικές επιδόσεις με βάρος δεκαοκτώ τόνων λιγότερο.
  Η πρακτική μάχης έχει δείξει ότι το "Panther" -2 είναι σημαντικά ανώτερο από το "Sherman" σε πολεμικές ιδιότητες, χτυπώντας αυτό το αυτοκίνητο από μεγάλη απόσταση, έως και τριάμισι χιλιόμετρα, και είναι πρακτικά αδιαπέραστο στο μέτωπο και μόνο σε κοντινή απόσταση. η εμβέλεια είναι ευάλωτη στο πλάι. Και αυτό απέχει πολύ από το να ισχύει για όλα τα μοντέλα Sherman.
  Η Αμερική έχασε από γερμανικά αεριωθούμενα αεροσκάφη και Panthers, καθώς και από το προηγούμενο E-25 - ένα μοναδικό αυτοκινούμενο όπλο, ύψους μόλις ενάμιση μέτρου.
  Οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν...
  ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
  Η Νατάσα χάιδεψε τη θηλή της με φράουλα. Και με ένα αστραφτερό χαμόγελο είπε:
  - Εγώ εσύ! Αυτός, αυτή - μαζί όλη η χώρα!
  Η Victoria υποστήριξε:
  - Μαζί μια φιλική οικογένεια! Με μια λέξη, είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Η Οξάνα γέλασε και, δείχνοντας τα μαστόδοντα, παρατήρησε:
  - Το τανκ "Ε" είναι πολύ κοντό και οκλαδόν. Θα είναι δύσκολο να τον αποκτήσεις.
  Η Βερόνικα σφύριξε με θλίψη:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Η Νατάσα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για ολόκληρη τη χώρα - οι ευκαιρίες είναι ίσες!
  Η φλογερή Βικτώρια γελάει και βρυχάται:
  - Οι ευκαιρίες είναι ίσες για διαφορετικά στρώματα της κοινωνίας!
  Και όπως θέλεις. Και τα δόντια της είναι όμορφα όπως δείχνουν.
  Η Oksana σχολίασε:
  - Όταν ξεκολλήσουν οι Γερμανοί, θα είναι πολύ κακό για αυτούς από τις βάσεις ανεφοδιασμού τους!
  Η Βερόνικα γέλασε και πρότεινε:
  Ας προσευχηθούμε λοιπόν!
  Η Νατάσα βούλιαξε περιφρονητικά και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Είμαστε μέλη της Komsomol, που σημαίνει ότι είμαστε άθεοι!
  Η Βικτώρια προειδοποίησε επιθετικά:
  - Και γενικά είμαι μαχητικός άθεος! Και δεν υπάρχει Θεός - αυτό είναι ένα ιατρικό γεγονός!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις!
  Η Βικτώρια άστραψε επιθετικά τα σμαραγδένια μάτια της ως απάντηση. Και σφύριξε με ένα χαμόγελο:
  - Εγώ μπορώ! Αν υπάρχει Θεός, τότε πρέπει να είναι υπεύθυνος. Σημαίνει φροντίδα των ανθρώπων. - Η κοκκινομάλλα κοπέλα χτύπησε επιθετικά τον κορμό του πεύκου με το γυμνό της πόδι. - Είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς ένα φανταστικό κοσμικό μυαλό που δεν θα νοιαζόταν για τη δημιουργία του!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αυτό είναι! Άλλωστε, είμαστε για τον Θεό όπως είναι τα παιδιά για τον Πατέρα, και δεν νοιάζεται για εμάς!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά ακόμα κι ένας φροντικός πατέρας τιμωρεί τα παιδιά του...
  Η Νατάσα γέλασε ως απάντηση.
  -Μην τα παραμορφώνεις όμως!
  Η Βικτώρια θυμωμένη παρατήρησε:
  - Υπάρχουν πραγματικά περίεργες μέθοδοι ανατροφής στον Θεό σου! Αυτός, για παράδειγμα, πήρε και έπνιξε όλη την ανθρωπότητα και ακόμη και αθώα ζώα. Τίθεται το ερώτημα, τι είδους φασιστικές μέθοδοι;
  Η Οξάνα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Και γενικά, αιώνιο μαρτύριο στην κόλαση... Είναι επίσης μια προφανής υπερβολή, αφού καμία μέθοδος δικαιοσύνης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα βασανιστήρια!
  Η Βερόνικα άπλωσε τα χέρια της μπερδεμένη και είπε αναστενάζοντας:
  - Νομίζω επίσης ότι ο κατακλυσμός του Νώε είναι υπερβολικός. Όμως η Γη γέμισε αμαρτία μπροστά στα μάτια του Θεού...
  Η Βικτώρια γέλασε:
  - Ναι, τα παιδιά άρχισαν να παίζουν φάρσες. Ο πατέρας σήκωσε ένα πολυβόλο και πυροβόλησε αυτούς που μύριζαν, αφήνοντας μόνο αυτούς που κάθονταν πιο ήσυχοι από το νερό, κάτω από το γρασίδι. Η κοκκινομάλλα ξεγύμνωσε τα μεγάλα της δόντια. - Τέτοια λαμβάνεται η αναλογία!
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε απαλά:
  - Δεν είμαι παπάς για να δίνω απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Αλλά νομίζω ότι ο Θεός είχε λόγους για αυτό.
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι ... Για έναν λόγο έπεσαν χωρίς λόγο, μόνο που έβλεπαν τους πάντες σαν να είχαν εξαφανιστεί!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ίσως η Βίβλος να είναι απλώς ένα εβραϊκό παραμύθι. Γιατί να το πιστέψουμε;
  Η Oksana εξέφρασε την άποψή της:
  - Πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να κρατήσεις την τιμή σου. Και μην υπολογίζετε πολύ σε έναν μεταθανάτιο παράδεισο!
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι... Οι ιερείς λατρεύουν να λένε ιστορίες! Και όχι πολύ ελκυστικό!
  Η Βερόνικα παρατήρησε ήσυχα:
  - Αλλά ο Ιησούς Χριστός είναι μια πολύ ελκυστική εικόνα!
  Η Βικτόρια γέλασε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν θα παντρευόμουν έναν τέτοιο ειρηνιστή!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, ένας άνθρωπος πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του... Και τι διδάσκει η Αγία Γραφή; Σε χτύπησαν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά!
  Η Βερόνικα ήθελε να πει, αλλά ήταν εμφανώς αμήχανα. Και μετά το έβαλε η Βικτώρια:
  - Πραγματικά περίεργη ηθική. Είτε ο Θεός μας διδάσκει να αγαπάμε τους εχθρούς, είτε πνίγει όλη την ανθρωπότητα αμέσως. Και πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό;
  Η Νατάσα απάντησε η ίδια:
  - Νομίζω ότι η Βίβλος γράφτηκε από ταλαντούχους οραματιστές!
  Η Βερόνικα εναντιώθηκε λυπημένα σε αυτό:
  - Όποιος το κοιτάξει... Αλλά διαφορετικά από την ύπαρξη του Θεού είναι αδύνατο να εξηγηθεί η εμφάνιση του Σύμπαντος. - Τότε το κορίτσι επευφημούσε. Έτρεξε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της κατά μήκος του φλοιού και συνέχισε. - Ό,τι και να πει κανείς, αλλά είναι αδύνατο να βρει ή να εφεύρει μια πιο πειστική εκδοχή για την προέλευση του Σύμπαντος, εκτός από το πώς το δημιούργησε ο Θεός!
  Η Νατάσα ανασήκωσε τους ώμους της και ρώτησε:
  - Και η βασική αιτία της εμφάνισης του Θεού;
  Η Βερόνικα αναστέναξε και απάντησε, χάνοντας την εμπιστοσύνη:
  - Αυτό είναι ήδη αξίωμα... Πρέπει να γίνει δεκτό με πίστη ότι υπάρχει Θεός. Και ότι υπάρχει για πάντα και δεν έχει πρώτη αιτία.
  Η Νατάσα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αποδεχτείτε με πίστη την προαιωνιότητα του Θεού; Αλλά μπορώ να προσφέρω να δεχτώ με πίστη την αιωνιότητα του σύμπαντος, αλλά χωρίς τον Παντοδύναμο...
  Η Βερόνικα παρατήρησε λογικά:
  - Μοιάζει με αλογισμό. Πώς είναι αυτή η αιώνια ύλη και από πού προήλθε;
  Η Βικτώρια απάντησε αμέσως:
  - Και τι είναι λογικό - Ο Θεός είναι αιώνιος... Και από πού ήρθε!; Πολύ πιο άμεσα παντοδύναμος και παντογνώστης;
  Η Βερόνικα απάντησε με απόγνωση:
  - Πάντα υπήρχε... Με πίστη το δεχόμαστε! Και πώς είναι δυνατόν αυτό - ακατανόητο!
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  "Πράγματι, βρισκόμαστε σε ισότιμη βάση εδώ. Η ύλη έπρεπε να γεννηθεί με κάποιο τρόπο. Και συμβαίνει το αδιανόητο. - Το κορίτσι χαμογέλασε και σημείωσε με σιγουριά. - Αλλά και πάλι, το ερώτημα γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό στη γη παραμένει ανοιχτό.
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε και οι Ναζί μπήκαν στα σοβιετικά εδάφη όλο και πιο βαθιά. Και είχαν μεγάλη επιτυχία. Και πιο προηγμένος και ισχυρός εξοπλισμός από τον Κόκκινο Στρατό.
  Και συντριπτικά χτυπήματα έπληξαν τον Κόκκινο Στρατό από την Ανατολή. Η Ιαπωνία δεν πρέπει να γίνεται έκπτωση.
  Ένα τρομερό χτύπημα έπεσε στο ειρηνικό Βλαδιβοστόκ (στην Άπω Ανατολή, ο στρατιωτικός νόμος δεν εισήχθη). Τα περισσότερα από τα πλοία του στόλου του Ειρηνικού αφοπλίστηκαν στα λιμάνια, πολλοί ναύτες μεταφέρθηκαν επίσης στο δυτικό μέτωπο. Από τη μια οι επιθέσεις της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου ήταν αναμενόμενες, αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αναμενόμενες. Ο στρατηγός Γιαμαμότο έβαλε στοίχημα σε ταυτόχρονο χτύπημα με όλες τις δυνάμεις που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Η Αμερική, νικώντας σχετικά γρήγορα, δεν είχε χρόνο να βυθίσει τη συντριπτική πλειοψηφία του ιαπωνικού ναυτικού, τα θωρηκτά αντιπροσώπευαν ιδιαίτερα τρομερή δύναμη.
  Ο καπετάνιος της πρώτης βαθμίδας Βασίλτσικοφ, ακριβώς αυτή την ώρα της αυγής, έπαιζε χαρτιά με άλλους αξιωματικούς του στόλου. Τα παιδιά ήταν ακόμα αρκετά μικρά, τα άφησαν εδώ για να βεβαιωθούν ότι τα πλοία δεν σαπίσουν τελείως. Ο Vasilchikov ήταν ο μόνος από αυτούς που μύριζε μπαρούτι, μεταφέρθηκε από το Λένινγκραντ λόγω της ανάγκης να νοσηλευτεί για σοβαρή πνευμονία, πιάστηκε σε μια πολύ συννεφιασμένη πόλη. Ο λοχαγός της πρώτης βαθμίδας, ή αν μεταφερόταν στις χερσαίες δυνάμεις, ο συνταγματάρχης, απολάμβανε τη σιωπή του Βλαδιβοστόκ, τους ανθισμένους δρόμους του. Ο χειμώνας πέρασε, ο Απρίλης πέρασε με χαρά, ήταν υπέροχος, ζεστός, ο Ιούνιος δεν ήταν στη μέση, αλλά στην τροπική ζώνη. Οι αξιωματικοί ήπιαν λίγο, η καλή βότκα στο μαρινάδικο, με τα σημερινά δεδομένα (ο προπολεμικός πληθωρισμός υποτίμησε το ρούβλι), είναι σχεδόν φθηνότερη από το γάλα.
  Το κλίμα όμως χάλασε η είδηση ότι δεν θα ερχόταν το επόμενο τροχόσπιτο με αμερικάνικο στιφάδο, με αποτέλεσμα το σνακ να ανέβει στην τιμή και αντί για το τρυφερό μοσχαράκι Τέξας, να φάμε το ήδη βαρετό ψάρι με πίκλες . Οι αξιωματικοί προσπάθησαν αρκετές φορές να μεταφράσουν τη συνομιλία για το θέμα του πολέμου και ζήτησαν να μιλήσουν για ορισμένες μάχες, αλλά ο Vasilchikov παρέμεινε σιωπηλός και παρέσυρε τη συζήτηση στο πλάι. Τελικά, όταν τελικά τον πήραν, γάβγισε:
  - Θα σε στείλουν στο μέτωπο, έτσι θα αναγνωρίσεις τη μητέρα του Kuz'kin. Καταλάβετε ότι το μπαρούτι δεν μυρίζει από άρωμα, αλλά από πτώματα!
  Ένας πολύ νεαρός ανθυπολοχαγός (μόλις είχε λάβει επωμίδες, μετά από μισό χρόνο εκπαίδευσης, στην οποία μπήκε αμέσως από το σχολείο) πήδηξε:
  - Αυτός μας λείπει! Γυναίκες! Ομορφη γυναίκα! Γιατί καθόμαστε μόνοι μας, γιατί η πόλη είναι γεμάτη μοναχικά κορίτσια.
  Τα αγόρια επευφημούσαν:
  - Φυσικά, πάμε να ψάξουμε για κορίτσια.
  Ο αξιωματικός τραγούδησε ένα ειδύλλιο:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι, και τι νόστιμο να φας! Κανονίστε μια αναδιάταξη στο λουτρό και καλέστε τα νεαρά κορίτσια!
  Ο Βασιλτσίκοφ φώναξε στη μανιασμένη νεολαία:
  - Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας έξω και τα κορίτσια κοιμούνται μετά από σκληρή δουλειά! Δεν είναι όλοι αρκετά τυχεροί να αποκτήσουν ένα τέτοιο μέρος κλεφτών, ευτυχισμένο όταν ο ιδρώτας και το αίμα χύνεται τριγύρω.
  Ο αξιωματικός πείραξε:
  - Το μπαρούτι δεν μυρίζει πνεύματα, αλλά πτώματα, μόνο για ιδιώτες, οι διοικητές έχουν μάσκες αερίων με φίλτρο!
  Ο Βασίλτσικοφ συνοφρυώθηκε.
  - Φιλόσοφος! Τυπικός Σπινόζα, μένει μόνο να μάθεις πώς να πατάς τη σκανδάλη με τη γλώσσα σου! Και θα είναι: παχ! Αχαμνά! Αχαμνά!
  Οι αστυνομικοί γέλασαν, ακόμη και τα παράθυρα άρχισαν να τρέμουν. Ο Vasilchikov πρόσθεσε:
  - Η γλώσσα σου είναι υπέροχη όταν το μυαλό του αντιπάλου σου είναι μικρό!
  Ο κατώτερος αξιωματικός μουρμούρισε:
  "Φτάνει, ας πιούμε ένα ποτό!"
  Οι υπόλοιποι μαχητές βρυχήθηκαν:
  - Σωστά, χύστε το! Μέχρι το ξημέρωμα βέβαια θα έχουμε αρκετή βότκα, αλλά θα υπάρχουν και αρκετά μεζεδάκια στο διάολο!
  Και πύρινο νερό χύθηκε σε ποτήρια! Ναι, έτσι άρχισε να βράζει και να αφρίζει, ακούστηκαν άσεμνα, άσεμνα τραγούδια.
  Η πόρτα άνοιξε ξαφνικά και το δωμάτιο φαινόταν να καταρρέει από έναν τυφώνα. Ένα ψηλό φλογερό κορίτσι πήδηξε στους αστυνομικούς και με όλη της τη δύναμη έσπασε έναν τοίχο από τούβλα με ένα ημιτελές μπουκάλι βότκα. Το κορίτσι φώναξε:
  - Αλκοολικοί και βαρετοί! Όλη η χώρα δουλεύει, ή παλεύει, είστε μακάριοι σαν τα γουρούνια. Ξεχάσατε τη συνείδηση και την τιμή! Δεν είναι περίεργο που είπε ο Λένιν: η μέθη είναι η χειρότερη από όλες τις κακίες, η ιδιαίτερη καταστροφικότητά της στον δημόσιο τομέα!
  Ο κατώτερος αξιωματικός ήταν ήδη αρκετά μεθυσμένος, τα μάτια του γύρισαν και φώναξε πίσω, αρπάζοντας ένα άδειο μπουκάλι:
  - Σκύλα φύγε από εδώ! Τώρα θα το κάνω!
  Το κορίτσι χτύπησε για λίγο τη μύτη της μπότας της κάτω από το γόνατο. Το χτύπημα φαινόταν ελαφρύ, χωρίς πεδίο, αλλά ο νεαρός ούρλιαξε και βυθίστηκε. Το μπουκάλι έπεσε και έσπασε. Όλοι λαχάνιασαν, ο Βασίλτσικοφ αναφώνησε:
  - Ναι, αυτά είναι τα σημάδια της Άννας Βεντμάκοβα, πιλότου άσου στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Έχει θρυλικά μαλλιά, στο χρώμα της φωτιάς! Καλώς ήρθες σμηναγό...
  Ο Witcher έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι ακόμα στον βαθμό του ταγματάρχη και ο πρώτος πιλότος άσος απένειμε το αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ. Μόλις έφτασε με το μαχητικό της MIG-5. Ενώ η υπόλοιπη μοίρα βρίσκεται στο ανατολικό μέτωπο. Μου έδωσαν οδηγίες... Λοιπόν, δεν σε αφορά το ότι μου έδωσαν οδηγίες. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζομαι το αντιτορπιλικό σας να σηκώσει αμέσως την αμερικανική σημαία και να πάει στη θάλασσα.
  Ο Βασίλτσικοφ ξαφνιάστηκε:
  - Γιατί το δικό μας;
  Τα πράσινα μάτια του Witcher άστραψαν.
  - Επειδή αυτό το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο στις ΗΠΑ. Σας παραδόθηκε υπό Lend-Lease και μετά ακολουθήστε μόνο τις παραγγελίες μου.
  Ο Βασιλτσίκοφ μόρφασε:
  - Ο συνταγματάρχης υπακούει στον ταγματάρχη, και μάλιστα από άλλο τμήμα. Έχετε την εξουσία.
  Η Βεντμάκοβα κράτησε ένα έγγραφο με τη σφραγίδα του NKVD και την υπογραφή του Αντιπροέδρου του Αρχηγείου και του Προέδρου του Συμβουλίου των Λαϊκών Επιτρόπων, του επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας - Στρατάρχη Μπέρια.
  - Κατάλαβα! Και χωρίς άλλα λόγια, θα υπακούσετε μόνο εμένα! Τι θα γίνει αλλιώς, δεν θα πω: δεν είσαι πέντε χρονών!
  Ο Βασιλτσίκοφ υποκλίθηκε:
  - Καλός! Το αντιτορπιλικό βρίσκεται σε κίνηση, χρειάζεται μόνο να σηκωθούν οι ναύτες από τον στρατώνα και να αποπλεύσει σε δύο ώρες.
  Η Βεντμάκοβα άρπαξε τον νεαρό αξιωματικό από τα μαλλιά, ήταν ένα κεφάλι ψηλότερη από αυτόν και σαφώς πιο δυνατή:
  - Τι βαρέος και μεθυσμένος! Γιατί έχεις τόσο διαλυμένη ομάδα! Αυτός ο τύπος μοιάζει περισσότερο με καμπίνα παρά με αξιωματικό. Ίσως για αρχή να το φυσήξετε καλά για να βγει όλος ο λυκίσκος.
  Ο Βασιλτσίκοφ ντρεπόταν:
  - Αυτός είναι ο Πασάς Κολομπκόφ. Στάλθηκε σε μαθήματα απευθείας από τη Σχολή Σουβόροφ, σύμφωνα με ένα συντομευμένο πρόγραμμα. Είναι ακόμα αρκετά αγόρι, σε δύο μήνες τα γενέθλιά του είναι δεκαέξι χρονών.
  Η Witcher μόρφασε:
  - Ουάου! Στα δεκαπέντε και ήδη αξιωματικός! Αυτό κάνει η επιτάχυνση! Και δεν ήξερα ότι τα γάλατα έπαιρναν ήδη τίτλους.
  Ο Βασίλτσικοφ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Στο κομμουνιστικό μέτωπο, τα παιδιά μεγαλώνουν νωρίς! Επιπλέον, του συνέβη μια ιστορία, όπως έγραψε την καλύτερη ιστορία για τη φανταστική άμυνα της Μόσχας, και ο Ζούκοφ το σημείωσε και τον συμβούλεψε να μεταφέρει το αγόρι από δόκιμους σε αξιωματικούς.
  Το The Witcher βελτίωσε:
  - Καλός! Δεν είναι κακό που δεν είναι βλάκας, αλλά δεν πίνει άλλο! Το μυρίζω, και η μύτη μου είναι σαν σκύλος, αμέσως κάτω από το δικαστήριο! Στην πραγματικότητα, θα το πληρώσετε. Ήδη μεσήλικας, αλλά ο ίδιος.
  Ο Βασιλτσίκοφ έβηξε:
  - Στην πραγματικότητα, είμαι τριάντα δύο, αλλά έχω ήδη τραυματιστεί έξι φορές στην Ισπανία και τη Φινλανδία, οπότε φαίνομαι γέρος...
  Η Βεντμάκοβα ήθελε να πει κάτι ως απάντηση, όταν ξαφνικά ένας τερατώδης βρυχηθμός έσπασε τη σιωπή πριν την αυγή. Ήταν σαν να έπεφταν βαριές πέτρες από τον ουρανό, το τζάμι του παραθύρου έσκασε αμέσως. Θραύσματα χαλαζιού χτυπούσαν πάνω στο τραπέζι και έπεσαν στα χέρια και στα πρόσωπα μεθυσμένων αξιωματικών. Ο Witcher φώναξε:
  - Όλοι έξω αμέσως.
  Ο Βασίλκοφ φώναξε σε απάντηση, τόσο που κόντεψε να σκίσει τις φωνητικές του χορδές:
  - Αυτά είναι κοχύλια δώδεκα ιντσών! Τα ιαπωνικά θωρηκτά φαίνεται να είναι στο κυνήγι, αυτό σημαίνει.
  Η Βεντμάκοβα, εκνευρισμένη, χτύπησε στον τοίχο με την μπότα της:
  - Ξεκινήσαμε, αλλά όχι όπως είχαμε σχεδιάσει! Καθόλου! Ανάθεμα, πρέπει να πάμε αμέσως τη μοίρα στη θάλασσα και να βουλιάξουμε τον στόλο της χώρας των στενόμυαλων πιθήκων.
  Ο Βασιλτσίκοφ μουρμούρισε:
  - Υπάρχουν όπλα μόνο στο αντιτορπιλικό μου και σε μερικές μικρές γούρνες. Δεν έχουμε καν απάντηση.
  Η Βεντμάκοβα έδειξε τη γροθιά της:
  - Λοιπόν, πρέπει να έχεις παράκτιο πυροβολικό! Άλλωστε δεν στάλθηκαν όλοι στο δυτικό μέτωπο, όπως και η αεροπορία. Άλλωστε το ότι η Ιαπωνία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στον πόλεμο συζητείται εδώ και χρόνια.
  Ο Βασίλκοφ ήθελε να πει κάτι, αλλά πάλι βρόντηξε, θραύσματα έπεσαν βροχή. Η σειρήνα φώναξε, προειδοποιώντας για την άφιξη του αεροσκάφους. Ο Βασίλτσικοφ σηκώθηκε και φώναξε πάνω στο βρυχηθμό του Witcher:
  - Διαθέτουμε αεροπορία και μπαταρίες ακτοπλοΐας, ακόμα κι αν όχι σε πλήρες σετ, είναι διαθέσιμες. Ας απαντήσουμε!
  Η πιλότος γρύλισε καθώς έτρεχε στους δρόμους:
  - Απλώς θα έτρεχα στον μαχητή μου και θα φυτέψω αυτούς τους Ιάπωνες, δεν θα μου φανεί αρκετό. Θα συνεχίσουν να πληρώνουν για τον Τσουσίμα και τον Μούντεν.
  Ο Vasilchikov συμφώνησε:
  - Ναι, θα πληρώσουν! Ναι, έστω και με ποσοστό!
  Ακούστηκαν εκρήξεις και αργοπορημένο κελάηδισμα αντιαεροπορικών πυροβόλων. Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της αεράμυνας του Βλαδιβοστόκ αφαιρέθηκε το σαράντα πρώτο έτος, για να ενισχυθεί η άμυνα της Μόσχας (αναμενόταν ότι ο Χίτλερ θα χτυπούσε, αλλά μετά πέρασε!), Έτσι τα πολλαπλά σημεία του κουνουπιού -σπίτι της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιο "θόρυβο". Τα ιαπωνικά βομβαρδιστικά κατάδυσης έριξαν ανοιξιάτικα "δώρα" με μια διαπεραστική κραυγή. Το πλήγμα έγινε τόσο στην πόλη όσο και στον στόλο. Τα ιαπωνικά αεροπλάνα δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά ευκίνητα, αλλά τα θωρηκτά, αντίθετα, είναι γερά. Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί έχουν καταφέρει να βυθίσουν μόνο δύο τέτοιες καλλονές και οι επιζώντες, μαζί με τα καταδρομικά, κατέστρεφαν την ακτή. Έμοιαζε έντονα με την κακή επίθεση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου στις 27 Ιανουαρίου 1904. Μόνο που τότε δεν υπήρχε αεροπορία.
  Ο Βασίλτσικοφ ένιωσε ότι ασφυκτιά από το τρέξιμο. Δεν είναι υπεράνθρωπος, αλλά ένας απλός άνθρωπος με άρρωστους πνεύμονες, πιασμένος σε δύσκολη κατάσταση. Και στη Βεντμάκοβα δεν τον προσπέρασε πολύ. Αναρωτιέμαι πόσο χρονών είναι, μόλις πάνω από τριάντα, το στήθος της είναι μεγάλο και οι ώμοι της φαρδιοί σαν αντρικού.
  Η Βεντμάκοβα γύρισε ξαφνικά και κούνησε το χέρι της:
  - Μην τρέχεις γέροντα, ακολούθησέ με! - Φώναξε με τέτοια δύναμη που το ηχητικό κύμα μόλις χτύπησε στα αυτιά της. - Βγάλτε το αντιτορπιλικό στη θάλασσα το συντομότερο δυνατό.
  Εκρήξεις χτύπησαν κοντά, συντρίμμια έπεσαν βροχή, ένα από αυτά έπεσε κατευθείαν στη Βεντμάκοβα και το έπιασε μηχανικά με τα χέρια της. Η κοπέλα πιλότος ένιωθε σαν τερματοφύλακας που κέρδισε με επιτυχία πέναλτι, το θραύσμα ήταν στρογγυλό, ζεστό και έμοιαζε με μπάλα. Η Άννα ένιωσε ξαφνικά κάτι υγρό να ρέει στα χέρια της. Η κοπέλα κοίταξε το θραύσμα και μετά ακόμη και ο σιδερένιος πολεμιστής της, σκληραγωγημένος από τρία χρόνια πολέμου (Μαζί με τους Ισπανούς), η ναυτία έφτασε στο λαιμό της. Στα χέρια της είχε το κεφάλι ενός μωρού. Φτωχό κορίτσι (αυτό φαίνεται από τις κοντές κοτσιδάκια, με τα μάτια έξω. Η Βεντμάκοβα έβαλε προσεκτικά το κεφάλι της στη ραγισμένη άσφαλτο και σταυρώθηκε:
  - Δεν πρόλαβες να αμαρτήσεις, να μη ζήσεις! Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αμαρτωλός από τον Θεό, επομένως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αδιαφορία για τα βάσανα των παιδιών.
  Και πάλι, ένας βρυχηθμός και θραύσματα, ένα χτύπησε το κορίτσι στην μπότα, ξύνοντας το δέρμα. Η Βεντμάκοβα ήθελε ήδη να γυρίσει και να ορμήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην πασαρέλα, όπου το MIG της περίμενε υπομονετικά την επιθετική οικοδέσποινα, αλλά...
  Κοφτερό σαν λεπίδα στιλέτου, το βλέμμα του πολεμιστή διέκρινε μια αφόρητη γκριμάτσα πόνου στο πρόσωπο του λοχαγού της πρώτης βαθμίδας Βασίλτσικοφ, όταν το πάνω μέρος του σχισμένου κορμιού του πέταξε πάνω από το κύμα έκρηξης. Η ίδια η κοπέλα μόλις απέφυγε το θραύσμα. Ήδη κάποτε, κάπως γαντζώθηκε το μάγουλό της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της αεροπορικής μάχης στην Ισπανία. Ως αποτέλεσμα, έμεινε μια βαθιά ουλή, η οποία, για πολύ καιρό, της χάλασε την εμφάνισή της. Είναι αλήθεια ότι στη Σιβηρία γνώρισε έναν πολύ δυνατό μάγο, ο οποίος, με τη βοήθεια αλοιφών και την επίκληση πνευμάτων, κατάφερε να θεραπεύσει σαν να μην ήταν ποτέ, αυτή την πληγή και μια-δυο ακόμη. Για αυτό, η Βεντμάκοβα του έδωσε την αθωότητά της, γνωρίζοντας τις χαρές των γυναικών. Μετά από αυτό, η κοπέλα έπιασε την παραμικρή ευκαιρία να δαγκώσει την ευτυχία της αγάπης με έναν άντρα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει σε ιερά σοβιετικά χρόνια, ακόμη και με τη σατανική ομορφιά και την ικανότητά της να δελεάζει. Το θέμα, φυσικά, δεν είναι τόσο να πείσεις τον άντρα, αλλά να φροντίσεις να μην το μάθει ο διοργανωτής του πάρτι. Και υπάρχουν τόσοι απατεώνες κάθε λωρίδας, που τους οδηγεί ένας τσαμπουκάς, πάνω σε ένα τσιφλίκι και έναν τσαμπουκά. Επομένως, δεν θα επιταχύνετε πραγματικά εάν η καριέρα σας είναι αγαπητή. Αλλά πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν της απονεμήθηκε το αστέρι του ήρωα, για το εικοστό πέμπτο φασιστικό αεροπλάνο που καταρρίφθηκε στη σειρά: συναντήθηκε στη Μπέρια. Και σε ολόκληρη τη σοβιετική ελίτ δεν υπήρχε μεγαλύτερος γυναικείος από τον αρχηγό της μυστικής και φανερής αστυνομίας.
  Η Βεντμάκοβα έτρεξε σαν πασαρέλα. Επιπλέον, κάτι που της συμβαίνει σπάνια, μπέρδεψε τον δρόμο σε μια άγνωστη πόλη, με αποτέλεσμα να αυξήσει μόνο την απόσταση.
  Ο πιλότος έτρεξε και θυμήθηκε: η Μπέρια ήταν εφευρετική στο κρεβάτι, αλλά όχι το γούστο της, φαλακρός, κοιλιά, όχι ο Απόλλωνας. Έτσι δεν έγινε ποτέ εραστής της. Γενικά, οι φήμες ότι ο Μπέρια βίαζε γυναίκες είναι ξεκάθαρη υπερβολή. Αν του έλεγαν ένα σταθερό όχι, ο δεύτερος άνθρωπος της Κόκκινης Αυτοκρατορίας, κατά κανόνα, δεν κατέφευγε σε εξαναγκασμό. Αν και ποιος τολμά από τα κορίτσια να πει όχι σε ένα τέτοιο τέρας; Ο δήμιος της Ρωσίας νούμερο ένα!
  Αλλά εδώ έγινε έμπιστη του Lavrenty Palych. Γενικά, έγινε μια από τις πρώτες εθελόντριες που πολέμησαν στην Ισπανία. Στην πραγματικότητα, ελάχιστοι Σοβιετικοί πιλότοι συμμετείχαν σε αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο Στάλιν δεν ήθελε ιδιαίτερα τη νίκη των σοσιαλιστών. Και αυτό που είναι λογικό, στη Γαλλία, οι σοσιαλιστές, φαινομενικά αριστεροί, κέρδισαν και οι σχέσεις με την ΕΣΣΔ μόνο χειροτέρεψαν. Αλλά την ίδια στιγμή, δεδομένου ότι ο Φράνκο είναι φασίστας και αστός και η λαϊκή κυβέρνηση της Ισπανίας φαίνεται να είναι αριστερή, ήταν αδύνατο να αγνοηθούν εντελώς τα αιτήματα για βοήθεια. Ναι, οι Σοβιετικοί πιλότοι έπρεπε να αποκτήσουν εμπειρία, να δοκιμάσουν νέο εξοπλισμό. Αρχικά, ο πόλεμος συνεχίστηκε με ποικίλη επιτυχία, αλλά στη συνέχεια ο στρατός του Φράνκο, με την υποστήριξη ιταλικών και γερμανικών μονάδων, κατάφερε να καταλάβει την Καταλονία. Η μάχη στον αέρα ήταν στην αρχή ισότιμη, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε ο περίφημος Messerschmitt. Στην πρώτη αεροπορική μάχη, η Vedmakova ένιωσε τη δύναμη αυτού του αεροσκάφους σε σύγκριση με το IL-16. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα, μια διαφορά εκατό χιλιομέτρων την ώρα, επέτρεπε στους φασίστες πιλότους να επιλέξουν μόνοι τους πού, πώς και πότε θα συμμετάσχουν στη μάχη. Δεύτερον, ο οπλισμός ενός πυροβόλου αέρα 20 mm μπορούσε να καταρρίψει ένα κόντρα πλακέ IL-16 σε μεγάλη απόσταση, ενώ το ME-109, έχοντας αλεξίσφαιρη μετωπική θωράκιση, κρατούσε βολές από ένα πολυβόλο 9,6 mm ενός σοβιετικού μαχητικού. Επομένως, για να καταστρέψετε τον Messer, χρειαζόταν είτε να επιτεθείτε από το πίσω μέρος, είτε αν ήσασταν πολύ τυχεροί να μπείτε στον κινητήρα, είτε στο τζάμι. Να σημειωθεί ότι και οι Γερμανοί είχαν πολύ καλύτερη επικοινωνία και έδρασαν πιο αρμονικά. Η Βεντμάκοβα καταρρίφθηκε δύο φορές και την τρίτη φορά τραυματίστηκε σοβαρά και αιχμαλωτίστηκε. Οι καιροί ήταν σκληροί τότε, αλλά αφού ο πόλεμος είχε ήδη χαθεί, η Μαδρίτη έπεσε, ο Χίτλερ, ως ένδειξη καλής θέλησης, και σχεδίασε μια συμμαχία με τον Στάλιν, διέταξε την επιστροφή των Σοβιετικών αιχμαλώτων στην πατρίδα τους. Η Βεντμάκοβα πέρασε μόνο ένα μήνα στην αιχμαλωσία, τοποθετήθηκε σε νοσοκομείο για αξιωματικούς, ταΐστηκε καλά και φροντίστηκε. Κανείς δεν χτύπησε ή βίασε, ίσως οι Ναζί και το καθεστώς του Φράνκο προσπάθησαν να φανούν σε όλο τον κόσμο ως ανθρωπιστές σε αντίθεση με τον αιματηρό τύραννο: τον Στάλιν! Αλλά μετά την επιστροφή στην πατρίδα της, από όλους τους πρώην αιχμαλώτους πολέμου, μόνο μία Βεντμάκοβα παρέμεινε ελεύθερη.
  Είναι αλήθεια ότι η εντολή που δόθηκε, για το μοναδικό κατεδαφισμένο Ιταλό μαχητικό, της στερήθηκε. Όμως παρέμεινε στο στρατό και μάλιστα συμμετείχε στον πόλεμο με τη Φινλανδία. Η χώρα Suomi είχε μόνο 118 απαρχαιωμένα κόντρα πλακέ στον στόλο αεροσκαφών της. Το κορίτσι σχεδόν δεν συμμετείχε σε αεροπορικές μάχες, ασχολήθηκε περισσότερο με την αναγνώριση, έλαβε μια παραγγελία, φαίνεται ένα μονοπλάνο, ωστόσο κατέρριψε, αλλά δεν μετρήθηκε.
  Ο Γουίττσερ χώθηκε ξαφνικά στη φωτιά. Το βομβαρδισμένο νοσοκομείο της πόλης καιγόταν. Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαλυπτική και γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι καίγονται ζωντανοί. Εδώ το μωρό έπεσε ακριβώς στη φωτιά, και τριγύρω ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός και γκρίνια.
  Η Βεντμάκοβα ένιωσε τις σάλπιγγες των αρχαγγέλων στο κεφάλι της και ρίχτηκε στις φλόγες. Γλώσσες φωτιάς έγλειψαν τα γυμνά χέρια και το ανοιχτό πρόσωπο του κοριτσιού, αλλά ο πιλότος κινήθηκε τόσο γρήγορα που κατάφερε να αρπάξει το παιδί, βγάζοντάς το από την αγκαλιά της καταστροφής.
  Το κορίτσι πήδηξε έξω, νιώθοντας μόνο μια ελαφριά φαγούρα στο δέρμα της, έριξε μια ματιά στο μωρό. Αλίμονο, ήταν πολύ αργά, το αγόρι πνίγηκε, τραβώντας φλόγες στους πνεύμονές του, εγκαύματα στο στρογγυλό του πρόσωπο. Τέτοιες σκισμένες φουσκάλες στο δέρμα είναι πιο απαλές από τα μπουμπούκια της μαργαρίτας. Ο Witcher φώναξε:
  - Εδώ είναι ανθρώπινο χάος!
  Χτύπησε με την μπότα της ένα σωρό σκουπίδια και μετά έσπευσε να βοηθήσει ποιος άλλος μπορούσε να σωθεί. Ήταν σαν μια κόμπρα που χόρευε ανάμεσα σε καυστήρες υγραερίου, το κορίτσι τσαλάκωσε πολύ περίεργα και χόρευε. Κάηκε, οι μπότες της έλιωσαν, ο χιτώνας της απανθρακώθηκε, αλλά συνέχισε να παλεύει με πείσμα για κάθε δάκρυ ενός παιδιού, για κάθε χτύπο μιας μικρής καρδιάς, για κάθε εύθραυστη ζωή, αλλά τόσο απαραίτητη για τη χώρα! Οι μπότες διαλύθηκαν και τώρα η κοπέλα χόρευε μέσα στις ανεμοστρόβιλες της φλόγας, με τα γυμνά, γοητευτικά της πόδια. Ήταν μάρτυρας, αλλά όχι απλώς μοναχή που βασανιζόταν με νηστείες και μαστίγιο, που δεν ωφελεί ούτε τον Θεό ούτε τους ανθρώπους, μάρτυρας-μαχήτρια που σώζει συγκεκριμένες ζωές. Τα πόδια του κοριτσιού πιλότου ήταν καλυμμένα με ένα στρώμα από μικρές φουσκάλες, αλλά κινήθηκαν ακόμη πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον πόνο.
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας, έβγαλε μεγάλες μπότες από την τσάντα του, της φώναξε:
  - Πάρτε τα, βάλτε τα γρήγορα! Θα γίνεις τόσο ανάπηρος.
  Ο πιλότος απάντησε αμέσως:
  - Είναι καλύτερα να γίνεις ανάπηρος σωματικά παρά να είσαι φρικιό ηθικά! Ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον εαυτό σου, τα πάντα για το μέτωπο, τα πάντα για τη νίκη!
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας απάντησε:
  - Αυτός είναι ένας πραγματικός Σοβιετικός άνθρωπος!
  Η μάγισσα καταράστηκε:
  - Και τι αξίζεις να σώσεις ανθρώπους!
  Ο καπετάνιος αναστέναξε.
  - Έχω προσθετικά, αντί για πόδια!
  Η Βεντμάκοβα, βγάζοντας ένα άλλο κορίτσι με μισοκαμμένο πρόσωπο και αναίσθητο, φώναξε:
  Πόσο σκληρός είναι ο Θεός!
  Ο καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  Δεν φταίει ο Θεός, αλλά οι άνθρωποι!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε:
  - Αυτό είναι το ίδιο με το να λες - δεν φταίνε οι γονείς, αλλά τα παιδιά!
  Ο καπετάνιος ήθελε να πει κάτι, αλλά τα σύννεφα καπνού μπήκαν στο λαιμό του και έβηξε θυμωμένος.
  Το ξυπόλητο κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι μάγισσα και δεν υπάρχει πιο όμορφο επάγγελμα!
  Και δίνοντας ένα γυμνό τακούνι, συνέχισε:
  - Αδόλφος ας είναι χαιρετισμοί και μια ανθοδέσμη στο κακό φέρετρο!
  Οι πολεμιστές του μπικίνι συνέχισαν την προέλασή τους. Οι Ναζί παρέκαμψαν το φρούριο του Μπρεστ και έβαλαν την πρίζα του λέβητα. Δεξαμενή Ε-50, κινούμενη με ανατολική κατεύθυνση.
  Η Γκέρντα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι τόσο κουλ κορίτσι! Σπάω όλους τους εχθρούς σαν παγάκια... Και στο κρύο, ξυπόλητος, με τόλμη, που ακόμα και σπίθες ξεχύνονται από κάτω από τα πόδια μου!
  Η Σάρλοτ γέλασε, χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα στο σώμα και αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για την Πατρίδα! Οι πολεμιστές είναι πιο σκληροί από τους άνδρες!
  Η Χριστίνα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της πόδι, και πρόδωσε με μανία, χτυπώντας το σοβιετικό κανόνι. Έτσι ακόμα και το πορτμπαγκάζ ξεκόλλησε:
  - Τα έσοδα είναι υψηλά σαν βουνοκορφές!
  Η Μάγδα εκτόξευσε ένα ένα το κανόνι της. Ήταν 105 χλστ. και θανατηφόρο με την τελευταία τροποποίηση, ήταν αρκετά γρήγορο, εκτοξεύοντας δέκα βολές ανά λεπτό.
  Το κορίτσι πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα και ψιθύρισε:
  - Ποσοστό στη γραμμή του μέλλοντος δεδομένου ...
  Η Γκέρντα χτύπησε το σοβιετικό τανκ, συνέτριψε την πανοπλία και φώναξε:
  - Θα το δείτε μόνοι σας!
  Χτύπησε και η Σάρλοτ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με ένα άγριο, ξέφρενο βρυχηθμό:
  - Η Πατρίδα είναι πλέον πιο κοντά μας!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών της, εκπέμποντας:
  - Χαιρετίστε τον ήλιο μαζί μας!
  Η Μάγδα χτύπησε κι αυτή και πίεσε τη γυμνή της φτέρνα. Έσπασε το σοβιετικό κανόνι σε αιωρούμενα θραύσματα, τραγουδώντας:
  - Η Πατρίδα είναι η πιο δυνατή!
  Και οι πολεμιστές θα βρυχώνται σαν τα βουβάλια στο σφαγείο. Το Four αγαπά πολύ τους άντρες. Τους ταιριάζει πραγματικά. Γιατί όχι? Είναι τόσο όμορφα και επιθετικά. Και αγαπώντας. Και ο άντρας είναι σκύλος, απλά κάνε. Και θα έχετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων. Και αυτές οι γυναίκες είναι σωματικά πολύ δυνατές. Και χωνεύουν την ανδρική τελειότητα με τρελό ταμπεραμέντο. Και συνεχής ευχαρίστηση.
  Δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο για έναν άντρα - και όμως ο οργασμός θα σε βρει!
  Η Γκέρντα το πήρε και βρυχήθηκε, πυροβολώντας τους σοβιετικούς τριάντα τέσσερις και γκρεμίζοντας τον πύργο:
  - Είμαι αληθινός ιππότης του αφανισμού!
  Η Χριστίνα έβγαλε τη γλώσσα της και φώναξε απειλητικά:
  - Και το χαμόγελό μου είναι σαν του πάνθηρα!
  Η Σάρλοτ μίλησε επιθετικά, κουνώντας τη γροθιά της και σπρώχνοντας το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά!
  Η Μάγδα κελαηδούσε και φώναξε:
  - Είμαστε η ενσάρκωση της εταίρας!
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Τι ωραία που σε χαϊδεύουν τα χέρια όμορφων νεαρών!
  Και η κοπέλα φαντάστηκε πώς οι παλάμες της χτυπούσαν τις θηλές φράουλας. Είναι πραγματικά τόσο υπέροχο. Και γαργαλητό και συναρπαστικό. Και πολύ ωραίο.
  Ο Γκέρντα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού SU-85. Τράκαρε το αυτοκίνητο και κελαηδούσε χτυπώντας τα γυμνά της πόδια στην πανοπλία:
  - Αχ, κυρίες βελανιδιάς, κυρίες βελανιδιάς!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε επιθετικά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και κουνώντας το γεμάτο στήθος της.
  - Ντούμπα! Δρυς! Ντούμπα κυρίες!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει ... Σαν να χτυπούν οι καμπάνες. Και η φωνή του είναι τόσο λαμπερή.
  Και το θύμα της ήταν ένα ρωσικό όπλο 76 χιλιοστών. Τα όπλα είναι αρκετά αρχαϊκά.
  Η Χριστίνα γέλασε και ψέλλισε:
  - Θα βρυχώ και θα σπάσω!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα, έστρεψε και ένα βλήμα σε εχθρικό αυτοκίνητο.
  Πόσο όμορφη είναι. Ο χρυσός και ο χαλκός είναι υπέροχοι!
  Η Μάγδα είναι εντελώς χρυσή, καθώς τραγουδάει με ενθουσιασμό:
  - Το κουρντί κλαίει ακόμα...
  Μετά γύρισε γύρω από το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα και συνέχισε να τραγουδά λυπημένη.
  - Είναι άγνωστη στο Βερολίνο!
  Η Γκέρντα κελαηδούσε ως απάντηση. Πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κατέρριψε ένα σοβιετικό όπλο.
  - Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα του κόσμου!
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε με απορία ως απάντηση:
  - Και το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Παρισιού!
  Και καρφιά στο σοβιετικό T-26. Το μηχάνημα, αν και όχι μεγάλο, θεωρείται και τανκ.
  Η Χριστίνα το πήρε και το έδωσε, γυρνώντας το ποδήλατο με τα ξυπόλυτα πόδια της:
  - Και το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της Ρώμης!
  Μετά, μόλις γελάσει... Και με σμαραγδένια μάτια θα τρυπήσει όλους τους πολεμιστές στη σειρά. Και να χαμογελάς ταυτόχρονα, και να αστράφτεις με τα δόντια. Αλλά καθόλου πώς θα πάρει και θα σφυρί στα σοβιετικά τανκς. Θα γκρεμίσει τον μισό πύργο στις τριάντα τέσσερις.
  Και μετά από αυτήν θα το πάρει η Μάγδα και θα το ανάψει με μια χειροβομβίδα. Βλήμα δηλαδή. Σύμφωνα με το SU-76. Ήδη ξεκάθαρα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά ακόμα καταχωρημένο.
  Και κελαηδούσε:
  - Και η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα του Μαϊάμι!
  Είναι πραγματικά αστείο. Αλλά τα κορίτσια παρασύρθηκαν πάρα πολύ. Δεν παρατήρησαν πώς μερικοί στρατιώτες του σοβιετικού στρατού σύρθηκαν κοντά τους με δέσμες αντιαρματικών χειροβομβίδων και ανατίναξαν τις ράγες. Και πώς θα πάρει και θα εκραγεί. Οι κύλινδροι έσκασαν και το Ε-50 έχασε την κινητικότητά του.
  Έπρεπε να επισκευάσω το αυτοκίνητό μου.
  ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ
  Οι βομβαρδισμοί υποχώρησαν, αλλά οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν. Τα πυροβόλα όπλα του πλοίου έχουν μια αξιοπρεπή προσφορά οβίδων, ωστόσο, η φωτιά τώρα κατευθύνθηκε περισσότερο στα αφοπλισμένα σοβιετικά σκάφη. Ο Γιαμαμότο κατάλαβε ότι η κυριαρχία στη θάλασσα θα μετέφερε την πρωτοβουλία σε αυτόν τον πόλεμο στην Ιαπωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για την κατασκευή πλοίων, η διαδικασία είναι δαπανηρή και μακρά, αν και, για παράδειγμα, τα υποβρύχια, ίσως, είναι πιο εύκολο να σφραγιστούν. Αυτό, φυσικά, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, αλλά είναι σημαντικό να σπάσει η δομή. Ο ναύαρχος Γιαμαμότο, ο ισχυρότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας μετά τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ένιωθε σαν θεός. Ένας πραγματικός θεός, έτσι η θρησκεία της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου δίδασκε ότι ο καλύτερος τρόπος για τη θεοποίηση είναι η στρατιωτική ανδρεία! Και τώρα ο μεγάλος διοικητής μπορούσε αυθαίρετα να βασανίζει και να καταστρέφει τον χώρο γύρω του.
  Πάνω από το Βλαδιβοστόκ υπάρχουν πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού για πολλά χιλιόμετραЈ πρόκειται για εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και αποθήκες καυσίμων που καίγονται. Εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι καίγονται, κόλαση, καλά, μετά από αυτό, πώς μπορείς να μη νιώθεις σαν θεός που εκδικήθηκε τους Ρώσους για αιώνες ταπείνωσης, ένας μεγάλος λαός αναγκάζεται να στριμώχνεται σε μια σειρά από νησιά τόσο μικρά σε σύγκριση με τις εκτάσεις της Ρωσίας. Τώρα ο ρωσικός στόλος βυθίζεται και σε αντίθεση με το λιμάνι του Περού, δεν θα αφήσουν ούτε ένα σκάφος.
  Κατά τη διάρκεια της μάχης του Khalkhin Gol, ο Yamamoto πρότεινε να δώσει ένα παρόμοιο χτύπημα στο Βλαδιβοστόκ, για το οποίο καταρτίστηκε λεπτομερές σχέδιο. Αλλά ο Χίτλερ έκανε απροσδόκητα ειρήνη με τον Στάλιν. Γενικά, ο ηλίθιος Χίτλερ, ξεκίνησε τη σφαγή των Εβραίων και έτσι έβαλε εναντίον του και την Πολωνία και τις χώρες της Δύσης. Και γιατί το χρειαζόταν; Θέλετε να αποκτήσετε εβραϊκά πλούτη; Αλλά ήταν καλύτερα να γίνουμε πρώτα παγκόσμια δύναμη, νικώντας την ΕΣΣΔ, και ίσως μετά άλλες χώρες. Η Δύση κερδίζει ευκολότερα λόγω του ότι η νοοτροπία της χαρακτηρίζεται πολύ λιγότερο από φανατισμό και τάση για αυτοθυσία. Υπάρχει τουλάχιστον μία γνωστή περίπτωση Αμερικανών πιλότων να εμβολίζουν; Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικές συγκρούσεις, αλλά αυτό είναι πιθανότατα ατύχημα.
  Οι Ρώσοι είναι φανατικοί, κάτι που είναι περίεργο, γιατί η Ορθόδοξη πίστη δεν εγκρίνει την αυτοκτονία και δεν θεωρεί καθόλου ότι μπορεί κανείς να κερδίσει τον δρόμο για τον παράδεισο με άθλους όπλων. Γενικά, οι διδασκαλίες του Χριστού, κατά τη γνώμη του, είναι εξαιρετικά ανόητες και μη πρακτικές. Ο Γιαμαμότο διάβασε τη Βίβλο και θαύμασε με τη βλακεία των ανθρώπων να θεωρούν έναν τόσο ειρηνιστή Θεό. Για παράδειγμα, διδάσκει: σε χτυπούν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά, σου ζητούν ένα πουκάμισο - δώσε δύο, αγάπησε τον εχθρό σου! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να θεωρεί τον Χριστό Θεό. Μια τέτοια θρησκεία είναι καλή μόνο για σκλάβους, δεσμευμένους υποτελείς. Και όλη η Ευρώπη και ο μισός κόσμος πρέπει να πίστευε.
  Είναι αλήθεια ότι οι διδασκαλίες του Ιησού, παρά το γεγονός ότι απορρίπτει την αρχή της Παλαιάς Διαθήκης, οφθαλμός αντί οφθαλμού, και σας διδάσκει να αγαπάτε τους εχθρούς σας, δεν εμπόδισαν τους Βρετανούς να κατακτήσουν το ένα τρίτο ολόκληρου του πλανήτη, δημιουργώντας το η πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και αυτό παρά τη θρησκευτικότητα της Βρετανίας, όπου ο Θεός αναφέρεται ακόμη και στον εθνικό ύμνο. Περιέργως, οι πρόεδροι των ΗΠΑ ορκίζονται στη Βίβλο, αλλά παρόλα αυτά βομβάρδισαν ιαπωνικές πόλεις με βόμβες ναπάλμ, καίγοντας χιλιάδες γυναίκες και παιδιά ζωντανά. Επιπλέον, σκότωσαν τον άμαχο πληθυσμό, όχι τυχαία, αλλά εσκεμμένα, αυτή ήταν μια τακτική τρομοκράτησης του άμαχου πληθυσμού: υπονόμευση των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.
  Αλλά οι Ιάπωνες δεν βομβάρδισαν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην αρχή, πριν από τη γερμανική εισβολή, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πολέμου μόνο ένα βομβαρδιστικό έσπασε και σκότωσε, μόνο έξι πολίτες. Και επίσης αποδίδουν ιδιαίτερη σκληρότητα στους σαμουράι. Άλλωστε, ο Yamamoto, αν το ήθελε, θα μπορούσε να διαρρεύσει με βομβαρδιστικά στις πόλεις των ΗΠΑ, ειδικά μετά την ήττα του στόλου των Yankee κοντά στο λιμάνι του Περού. Ναι, οι Ευρωπαίοι είναι ηθικά καθάρματα. Έχουν διεστραμμένη κατανόηση, πίστη, διδασκαλία και μη πράττει!
  Όχι τόσο στην Ιαπωνία! Αυτό που διδασκόμαστε είναι αυτό που κάνουμε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο Θεός να λέει γυρίστε το άλλο μάγουλο, ωστόσο οι υπηρέτες του σκότωσαν εσκεμμένα μικρά παιδιά. Ναι, γενικά, η πεποίθηση ότι ο Θεός είναι ένας και Παντοδύναμος δεν μπορεί να είναι αληθινή. Αν ήταν μόνος, τότε φυσικά θα φρόντιζε να τον λατρεύουν σωστά, με πίστη και αλήθεια, και να έχουν ένα μόνο δόγμα. Και έτσι ο καθένας προσεύχεται όπως θέλει, ό,τι θέλει. Και ο κόσμος είναι πολύ άσχημος και λάθος για να δημιουργηθεί από έναν μόνο Παντοδύναμο Θεό. Άλλωστε, κάθε υπεύθυνος κυβερνήτης καταρχήν αγωνίζεται για τάξη και δικαιοσύνη. Θέλει τους δυνατούς, σοφούς, ευγενείς, τίμιους να είναι στην πρώτη θέση και οι υπόλοιποι είτε διορθώνονται, είτε μεγαλώνουν σωματικά και πνευματικά, είτε... Ωστόσο, αν ο Θεός είναι ο Παντοδύναμος και ο Δημιουργός του σύμπαντος, τότε θα να μην δημιουργούν σωματικά και ψυχικά φρικιά.
  Τελικά, γιατί ο αυτοκράτορας μερικές φορές αναγκάζεται να υπομένει τις αδυναμίες των ανθρώπων ως δεδομένες; Επειδή δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν μπορεί εν ριπή οφθαλμού να μετατρέψει τα φρικιά σε ωραίους άντρες και τους δειλούς σε τολμηρούς. Αλλά αν μπορούσα, θα το έκανα αμέσως! Αλίμονο, πρέπει να αποδεχτώ αυτό που είναι και να ασχοληθώ με το ανθρώπινο υλικό που έλαβα ως δεδομένο. Αλλά από ποιον το έλαβε είναι άλλο ερώτημα. Ναι, και ο ίδιος ο αυτοκράτορας έχει αδυναμίες: είναι απλώς ένας άντρας - γερνά, άρρωστος, εξαθλιωμένος. Περιέργως, ένας θεϊκός αυτοκράτορας συχνά ζει λιγότερο από έναν απλό υπηρέτη, έχει λιγότερες ικανότητες στα όπλα από τους περισσότερους στρατηγούς και πολλούς στρατιώτες. Λοιπόν, τι υπάρχει από τον Παντοδύναμο Θεό. Αλλά το λευκό δεν είναι καλύτερο! Σε ολόκληρη την ιστορία της Ευρώπης, δεν υπήρχε πιο τρομερός και επιτυχημένος κατακτητής από τον Χίτλερ. Ναι, είναι πραγματικά σύμβολο της στρατιωτικής ικανότητας των λευκών! Και, παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών, δεν μπόρεσε ούτε να τελειώσει το γυμνάσιο, να πάρει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία είναι υποχρεωτική στην Ιαπωνία!
  Επιπλέον, ο Χίτλερ δεν έγινε δεκτός στο στρατό, για λόγους υγείας. Περιέργως, αυτός ο ζηλωτής της λατρείας της δύναμης, το λιοντάρι του πολέμου, αποδείχθηκε τόσο σωματικά αδύναμος που ακόμη και στη Γερμανία, όπου υπάρχει στρατιωτική θέση σε κάθε θέση, δεν κλήθηκε ως στρατιώτης. Πόσο υποβαθμισμένη είναι η Ευρώπη.
  Ωστόσο, ο Στάλιν, ένας άλλος από τους πιο επιφανείς πολιτικούς της εποχής μας, δεν είχε επίσης δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ήταν ψήγμα. Και είναι ενδιαφέρον ότι επίσης δεν κλήθηκε στο στρατό, για λόγους υγείας. Ενδιαφέρον, συμπτώσεις, δύο κακόβουλοι εχθροί δεν είχαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν κλήθηκαν για στρατιωτική θητεία για λόγους υγείας, είχαν πατέρες μέθυσους και ο πατέρας του Χίτλερ εργάστηκε επίσης ως τσαγκάρης στην αρχή!
  Να μια τέτοια σύμπτωση, περίεργη, δυσοίωνη. Ο Γκέρινγκ, ο επίσημος διάδοχος του Χίτλερ, δεν είναι έτσι. Είναι από οικογένεια αριστοκρατών, ο πρόγονος του Γκέρινγκ ήταν ο αναπληρωτής του πραγματικού ηγεμόνα της Γερμανίας, Βίσμαρκ. Επομένως, Τσόρτσιλ: αριστοκράτης, από ευγενική οικογένεια, και Αμερικανοί πλουτοκράτες, (ο Πρόεδρος Ρούσβελτ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιόνι, βρήκαν γρήγορα μια κοινή γλώσσα μαζί του.
  Ήθελαν να αντικαταστήσουν τον Χίτλερ μαζί τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Χίτλερ τους κατέκτησε όλους! Ο Γκέρινγκ είναι επιχειρηματίας, ολιγάρχης, αριστοκράτης και πραγματιστής. Είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ικανός να ενώσει όλες τις αντιμπολσεβίκικες και αντιρωσικές δυνάμεις όλου του κόσμου. Η Αμερική και η Βρετανία θέλουν να τερματίσουν τη Ρωσία, ανεξάρτητα από το κυβερνών καθεστώς, αλλά οι κομμουνιστές, που αρνούνται την ίδια την έννοια της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, θέλουν να τελειώσουν τόσο άσχημα. Είναι φανατικό να κλείνουν ακόμη και τα μάτια στην υπερβολική ενίσχυση της Γερμανίας και να αναγκάζονται οι ίδιοι να ενταχθούν στο Τρίτο Ράιχ.
  Ωστόσο, η Γερμανία είναι ένας γεωπολιτικός ανταγωνιστής, αλλά ένας ανταγωνιστής στα πλαίσια των καπιταλιστικών και αριστοκρατικών κανόνων του παιχνιδιού, και η μπολσεβίκικη Ρωσία είναι απολύτως ξένη και εχθρική. Είναι ακόμη εκπληκτικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τσόρτσιλ πρόσφερε βοήθεια στον Στάλιν, παρ' όλο το αντικομμουνιστικό, παραδοσιακό, αγγλικό μίσος του για τη Ρωσία.
  Πίσω στο 1941, ήθελα να βάλω τη Ρωσία του Στάλιν ενάντια στη Γερμανία του Χίτλερ. Οδυνηρά τον έσφιξαν οι Γερμανοί. Άλλωστε, η Γερμανία κάτω από τα κόκκινα είναι ένα πολεμικό άλογο δεμένο στο σοβιετικό άρμα και η ΕΣΣΔ κάτω από τους καφέ είναι μια αιώνια παρτιζάνικη ζώνη. Άλλωστε, οι φανατικοί μπολσεβίκοι δεν θα συμφιλιωθούν και θα κάνουν έναν παρατεταμένο ανταρτοπόλεμο, που θα εξαντλήσει τόσο το Τρίτο Ράιχ που όλα τα όνειρα για περαιτέρω επέκταση θα εξαφανιστούν σαν ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα! Η Ρωσία υπό τη Γερμανία, καλύτερα από τη Γερμανία υπό τη Ρωσία! Κατανοώντας αυτό, είναι σαφές γιατί ο Τσόρτσιλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από μια στρατιωτική ήττα και παράδοση, προχώρησαν τόσο γρήγορα σε προσέγγιση με το Τρίτο Ράιχ.
  Ο Γιαμαμότο είναι πραγματιστής, ήταν κατά του πολέμου με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Όμως αυτές οι δύο αυτοκρατορίες προκάλεσαν την Ιαπωνία επιβάλλοντας εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαιοειδών. Εξάλλου, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν έχει δικά της πηγάδια, και πολλές άλλες πρώτες ύλες. Οι Ιάπωνες διαπραγματεύονταν, οι Αμερικανοί ολοένα και πιο ταπεινωτικές απαιτήσεις.
  Και ταυτόχρονα, οι Γιάνκηδες, προκαλώντας τον πόλεμο, δεν φρόντισαν καθόλου να φέρουν τον στρατό και το ναυτικό σε πολεμική ετοιμότητα. Ο πειρασμός αποδείχτηκε πολύ μεγάλος, ακόμη περισσότερο υπήρχε μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πέσει και η Γερμανία και οι σύμμαχοί της θα έρχονταν σε διάσωση. Επιπλέον, υπήρχε η ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, εξακολουθώντας να είναι μια σχετικά δημοκρατική χώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από την κοινή γνώμη, εάν ο πόλεμος διαρκούσε, δεν θα ήθελαν να χύσουν αίμα στα νησιά των άλλων. Πράγματι, γιατί ένας απλός Αμερικανός στο δρόμο να παίρνει φέρετρα ψευδαργύρου με τους συγγενείς του, αν δεν μιλάμε για την προστασία του εδάφους των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, και μάλιστα να πληρώνει αρκετά μεγάλους στρατιωτικούς φόρους! Ίσως γι' αυτό η τσαρική Ρωσία έχασε, έχοντας περισσότερους στρατιώτες, αλλά ο ρωσικός λαός δεν θεωρούσε τη Μαντζουρία έδαφός του, και δεν ήθελε να πληρώσει με αίμα και ιδρώτα για αφηρημένα συμφέροντα. Αλίμονο, ο Χίτλερ δεν πήγε στη Μόσχα, εν μέρει λόγω της απροετοίμησης για τον σκληρό Χειμώνα και εν μέρει λόγω του φανατισμού που χαρακτηρίζει τους Μπολσεβίκους.
  Δεν ήθελα να το ζήσω μόνη μου.
  Ωστόσο, όχι μόνο οι Μπολσεβίκοι, αλλά και ο ρωσικός λαός είναι επιρρεπής στην αυτοθυσία για μεγάλους στόχους. Άλλωστε το πρώτο air ram έφτιαξε ο Ρώσος Messer. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι το έκανε αυτό όχι για χάρη των ωρών του παραδείσου, αλλά για χάρη της Πατρίδας. Αν και ο... Messer είναι εν μέρει ανόητος, τελικά, είναι μάστορας των ακροβατικών, εφευρέτης, σχεδιαστής και φυσικά ένας ζωντανός θα έφερνε πολύ περισσότερα οφέλη για την Πατρίδα. Ίσως οι Yankees να μην έχουν τόσο λάθος, επαναλαμβάνοντας την αρχή: το κύριο πράγμα στη μάχη είναι να επιβιώσεις! Άλλωστε οι νεκροί δεν μπορούν πια να σκοτώσουν!
  Αρκετά ημίγυμνα κορίτσια με γυμνό στήθος υποκλίθηκαν ως επιδοκιμασία.
  Ο ναύαρχος Naumo παρατήρησε:
  - Έχουμε ήδη εξαντλήσει περισσότερα από τα δύο τρίτα των πυρομαχικών. Τα όπλα είναι πολύ ζεστά, είναι περιχυμένα με κουβάδες νερό!
  Ο Γιαμαμότο έκανε ένα σταυρό με το δάχτυλό του στον αέρα και είπε με χαμηλή, ελαφρώς βραχνή φωνή:
  - Νομίζω ότι τα όπλα θα αντέξουν το τελευταίο τρίτο των οβίδων. Αν και όχι, νοκ άουτ έως και ενενήντα πέντε τοις εκατό.
  Ο ναύαρχος Ναούμο ανασήκωσε τους ώμους του και σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του.
  - Αξίζει τον κόπο να δώσεις ό,τι καλύτερο την πρώτη μέρα;
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τις γροθιές του.
  - Κόστος! Φυσικά και αξίζει τον κόπο! Αιφνιδιάσαμε τους Ρώσους, όπως ήταν το 1904, τους Γερμανούς το 1940, αλλά ο Στάλιν θα τιμωρήσει αυστηρά την εντολή και αυτό δεν θα ξαναγίνει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το γεγονός ότι η ουρά του δράκου αποκοιμήθηκε. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνω τον Στάλιν, ο πόλεμος με τη Γερμανία τράβηξε την προσοχή του σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησε να φροντίζει την Άπω Ανατολή. Και η συνοδεία του χωρίς αρχηγό φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία. Εδώ χάσαμε το χτύπημα μας. Όπως και οι Αμερικανοί. Ήταν φανερό σε όλους ότι το θέμα ετοιμαζόταν, τα σύννεφα μαζεύονταν, σύντομα θα χτυπούσαν βροντές, αλλά...
  Έτρεξαν, αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλές γόβες του κοριτσιού. Ήταν σε μια σημαντική αποστολή.
  Ο Naumo άγγιξε τη λαβή του ξίφους σαμουράι που κρέμονταν στη ζώνη του, ή όπως κοινώς αποκαλείται katana:
  - Οι Ρώσοι ενεργούν πάντα αργά! Ο πόλεμος δεν θα αργήσει πολύ και θα φτάσουμε στα Ουράλια.
  Ο Γιαμαμότο σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό.
  "Είθε οι θεοί να μας βοηθήσουν σε αυτό, αλλά δεν νομίζω!" Μαθαίνουν γρήγορα, ο Khalkhin Gol έδειξε ότι το επίπεδο των Ρώσων είναι υψηλότερο από τον πόλεμο του 1904-1905. Επιπλέον, θα σας πω ένα μυστικό. Ο μυστικός μας πράκτορας στο Βλαδιβοστόκ βοήθησε λίγο ότι το αρκετά ισχυρό παράκτιο πυροβολικό δεν είχε βλήματα και το αεροσκάφος δεν κατάφερε να απογειωθεί εγκαίρως. Αυτός είναι ο μυστικός πόλεμος.
  Ο Naumo έμεινε έκπληκτος:
  - Και πού φαινόταν το SMERSH και το NKVD;
  Ο Γιαμαμότο γέλασε κουνώντας τα δάχτυλά του.
  "Τα χειρότερα στελέχη της Ρωσίας υπηρετούν εδώ στην Άπω Ανατολή, όσοι φοβούνται να πεθάνουν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο αγωνίζονται για το Βλαδιβοστόκ. Επομένως, εδώ, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις έναν προδότη ή έναν ανόητο στην κορυφή, καθώς και ένα άτομο που εξυπηρετεί τον εαυτό του. Και το NKVD είναι τόσο συνηθισμένο να αποκαλύπτει φανταστικές συνωμοσίες που δεν παρατηρεί πλέον πραγματικούς προδότες. Άρα είναι πολύ πιθανό να δουλέψεις. Παρεμπιπτόντως, αν αρκετοί στρατηγοί πήγαν στο πλευρό των Γερμανών, παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι τους απειλούνται με εκτέλεση για αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να δωροδοκηθεί κάποιος από την κορυφή. Ή χρησιμοποιήστε το στο σκοτάδι, που είναι ακόμα καλύτερο.
  Έτσι, έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Εμείς οι Ιάπωνες χαρακτηριζόμαστε γενικά από σχολαστικότητα στο να σκεφτόμαστε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να λαμβάνουμε υπόψη όλα τα μικρά πράγματα.
  Ο Ναούμο έτριψε τη λαβή του κατάνα του.
  - Σωστά! Όμως η ντροπή του Khalkhin Gol προκαλεί ένα αίσθημα πικρίας και έντονης ενόχλησης! Πώς θα μπορούσαμε...
  Ο Γιαμαμότο παρηγόρησε:
  - Υπήρχαν περισσότεροι Μάντσους παρά Ιάπωνες, και γενικά είναι αδύνατο να κερδίζεις όλη την ώρα. Πρέπει να σημειώσω ότι, ωστόσο, δεν πολέμησαν οι καλύτερες μονάδες στο πλευρό μας και οι Ρώσοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στην αεροπορία και τα τανκς.
  Ο Ναούμο μισοσύρει την κατάνα του.
  - Δεν δικαιωνόμαστε! Ένας σαμουράι δεν θα αναφέρεται ποτέ σε μια θαμπή λεπίδα και ένα κουρασμένο άλογο, πολλούς εχθρούς και ένα αδύναμο όπλο!
  Ο Yamamoto διόρθωσε:
  - Σαμουράι, φυσικά όχι, αλλά ένας άντρας, δυστυχώς ναι! Οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν λάθη!
  Ο Γιαμαμότο αποσπάστηκε και φώναξε κάτι στους σωλήνες και μετά συνέχισε:
  - Και ξέρετε, προσφέρθηκα να χτυπήσω τη Ρωσία τον Μάιο του 1942. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει την προέλαση του πρώτου Fritz.
  Ο Ναούμο έγνεψε καταφατικά.
  - Πραγματικά! Αλλά πολεμήσαμε τις ΗΠΑ και το βρετανικό λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο χτύπησε την τιμονιέρα με το δάχτυλό του.
  - Ναί! Είναι αλήθεια, αλλά οι ΗΠΑ χτυπήθηκαν στα δόντια, η Βρετανία έχασε τις αποικίες της και η Γερμανία ήταν σχετικά σφιχτή. Θέλαμε να αντλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη από τη Δύση της Ρωσίας για να διευκολύνουμε τη Βέρμαχτ να προχωρήσει στην επίθεση εναντίον της Βρετανίας χωρίς να φοβάται ότι θα μαχαιρώσει πισώπλατα ο Στάλιν. - Ο ναύαρχος ήπιε το σάκε που πρόσφερε μια ξυπόλητη κοπέλα με κοντή φούστα και συνέχισε. - Το χτύπημα ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, μέχρι να στεγνώσουν οι δρόμοι, αλλά οι Αμερικανοί απέτρεψαν.
  Ο Naumo τράβηξε το katana του και το έκοψε στον αέρα:
  - Θάνατος στις ΗΠΑ! Πάντα παρεμβαίνουν στην Ιαπωνία.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε πονηρά.
  - Όχι πάντα, βέβαια, για παράδειγμα, όταν πρωτοπολεμήσαμε με τη Ρωσία, οι Γιάνκηδες μας βοήθησαν πολύ με δάνεια, καθώς και με προμήθειες όπλων. Πάνω από το ήμισυ του στόλου μας κατασκευάστηκε με τα χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας και στα δικά τους ναυπηγεία. Άρα η Αμερική δεν είναι πάντα κακή, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.
  Ο Ναούμο ρώτησε έκπληκτος:
  - Και γιατί?
  Έτρεξαν πάλι μπροστά από τους Ιάπωνες ναύαρχους, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια της υπηρέτριας.
  Ο Γιαμαμότο συνετέλεσε να εξηγήσει:
  - Ένα κοπάδι βομβαρδιστικών μεγάλης εμβέλειας διέρρηξε το Τόκιο και έδωσε ένα ύπουλο πλήγμα στην πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας βόμβες ναπάλμ. Εκατοντάδες ξύλινα σπίτια κάηκαν και ο αυτοκράτορας διέταξε με κάθε κόστος να μετακινηθεί η ζώνη ελέγχου μακριά από την πρωτεύουσα. Και πρώτα απ 'όλα, να συλλάβει το συγκρότημα μάχης των αμερικανικών βάσεων στο αρχιπέλαγος Medei, πιο κοντά στους ιαπωνικούς σκελετούς. Αλίμονο, δεν τα καταφέραμε, οπότε αρχίσαμε να χάνουμε τη μάχη για τον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι καλό που ταυτόχρονα είχαμε τη σοφία να συνάψουμε γρήγορα μια συμμαχία με το Τρίτο Ράιχ και να κατέβουμε μικροί. Διαφορετικά δεν θα έμεναν ούτε ερείπια από τις πόλεις μας.
  Τα ξυπόλητα κορίτσια μάλιστα πετάχτηκαν πάνω, κουνώντας τις μαύρες και κόκκινες πλεξούδες τους.
  Ο Ναούμα κούνησε το σπαθί του στον αέρα:
  Θα είχαμε κερδίσει πάντως! Είναι λοιπόν πραγματικά απαραίτητο να δώσουμε στον Χίτλερ τις Φιλιππίνες μετά τον πόλεμο; Αυτό το μαργαριτάρι του ιαπωνικού στέμματος, η απόρθητη Σιγκαπούρη, το ανθισμένο Χονγκ Κονγκ, η Ινδονησία, οι πετρελαιοπηγές των αιχμαλωτισμένων αγγλικών αποικιών και η Γαλλική Γουινέα, η Ινδοκίνα, η Βιρμανία, η Ταϊλάνδη. Και πολύ περισσότερο, τι να μιλήσουμε δεν γυρίζει τη γλώσσα. Άλλωστε, βρισκόμαστε στα σύνορα με την Ινδία, στο κατώφλι της οποίας κατέλαβε ο Φύρερ - την Αυστραλία. Και παράτα τα όλα χωρίς μάχη, σαν δειλός...
  Ο Γιαμαμότο διέκοψε:
  - Μεταξύ των λευκών, επίσης, υπάρχουν έξυπνοι! Δεν είναι περίεργο που ο Αυτοκράτορας στο γραφείο του έβαλε μια προτομή του Ναπολέοντα. Αλλά υπήρχε ένας άλλος Καίσαρας, είπε: είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις τον κατακτημένο παρά να κερδίσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό ισχύει για εμάς καταρχήν. Σε αυτή τη φάση δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε ένα μέρος για να μην χάσουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της κυριαρχίας.
  Ο Nauma αναπαρήγαγε τη φιγούρα οκτώ με το σπαθί:
  Καταλαβαίνω με το μυαλό μου, αλλά με την καρδιά μου!
  Ο Γιαμαμότο σηκώθηκε και χτύπησε τον συνάδελφό του στον ώμο.
  - Ναι, μην στεναχωριέσαι, σε αυτήν την περίπτωση, αν φύγουμε, τότε να επιστρέψουμε. Θα νικήσουμε την ΕΣΣΔ και θα ορμήσουμε ξανά στο Τρίτο Ράιχ εναντίον των ΗΠΑ και των Βρετανών, αλλά θα τους νικήσουμε ήδη μαζί με τους Γερμανούς και τα ζυμαρικά. Και μετά θα τα επιστρέψουμε όλα, συν θα καταλάβουμε και την Ινδία, την Αυστραλία, την Αλάσκα και μέχρι ... Θα φανεί εκεί, άλλωστε, θα έχουμε τους πόρους της ρωσικής Σιβηρίας, και η Αμερική θα πέσει ξανά σε κατάθλιψη. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό!
  Για άλλη μια φορά, τα ξυπόλητα κορίτσια έγνεψαν καταφατικά με τη μεγαλύτερη επιδοκιμασία. Είναι τόσο όμορφα, μαυρισμένα, μερικά από τα κορίτσια ήταν ακόμη και με ξανθά μαλλιά και μυώδη.
  Ο ναύαρχος Nauma, με μια σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση, έκρυψε το katana στη θήκη του και, ψιθυρίζοντας, ψιθύρισε:
  - Το μέλλον είναι καλό, αλλά το παρόν είναι καλύτερο! Ακούστε για αεροπλανοφόρα, ολόκληρη η προμήθεια βομβών έχει εξαντληθεί και για ...
  Ο Yamamoto διέταξε εν συντομία:
  - Ελάτε στο κατάστρωμα και κοιτάξτε γύρω μας, σε μισή ώρα θα γυρίσουμε και θα φύγουμε για την πλησιέστερη βάση μας.
  Ο Ναούμα σφύριξε από τη μύτη του:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ο ναύαρχος πήδηξε έξω κρατώντας την πόρτα για να μην χτυπήσει. Πριν τελειώσουν τα βήματά του, μια σκιά γλίστρησε έξω από την πόρτα, περπάτησε στις μύτες των ποδιών και πέταξε το κάλυμμα. Ο Γιαμαμότο γέλασε.
  - Λαίδη Άρμστρονγκ, είσαι ξαφνική όπως πάντα!
  Ένα ρεύμα φωτός έπεσε πάνω στο πλάσμα, δείχνοντάς το σε όλο του το μεγαλείο. Ήταν μια ξανθιά, νύμφη φιγούρα, με τέλειες αναλογίες, αλλά με το πρόσωπο μιας ώριμης γυναίκας γύρω στα τριάντα της. Ελαφρώς ψηλότερο από το Yamamoto, με δερμάτινα παπούτσια κεντημένα με σμαράγδια και ζαφείρια για να ταιριάζουν με το χρώμα του κύματος, με απαλές σόλες. Έχοντας πετάξει τα σκεπάσματα, ήταν με μαγιό και κινούνταν σαν Ινδή χορεύτρια.
  Ο Γιαμαμότο σταμάτησε τη γυναίκα:
  - Χορέψτε αργότερα! Στο μεταξύ, ακούστε με προσεκτικά, πώς αντέδρασε ο πρόεδρος-μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών ως μέλος του Τρίτου Ράιχ, Χένρι Τρούμαν, στην πρότασή μας να δώσουμε σε όλα τα απελευθερωμένα εδάφη το καθεστώς των επίσημα ανεξάρτητων κρατών;
  Ο Άρμστρονγκ απάντησε με την απαλή φωνή της:
  - Είπε ότι αυτός και ο Τσόρτσιλ ήταν αντίθετοι. Όλες οι αποικίες θα συνεχίσουν να είναι αποικίες και η Κίνα θα παραμείνει διχασμένη. Παρεμπιπτόντως, ο Τρούμαν είπε ότι εάν η Ιαπωνία βοηθήσει το καθεστώς Chai Kang Shi, μπορεί να το σώσει - θα ρωτήσει προσωπικά τον Χίτλερ ότι ήταν έτσι. Εν ολίγοις, έχετε τις βάσεις σας στη Μαντζουρία, καθώς και το καθεστώς, ακόμη και να πάρετε κάτι στην ηπειρωτική Κίνα. Ειδικότερα, παραχωρήσεις και πρόσβαση σε πρώτες ύλες.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε.
  - Είναι καλά νέα! Γνωρίζει η κυβέρνηση-μαριονέτα των ΗΠΑ ότι χτυπήσαμε την ΕΣΣΔ; Ή όχι ακόμα;
  Η Άρμστρονγκ έκανε έναν κύκλο με το δάχτυλό της.
  - Ξέρει ήδη! Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση, αλλά ο Τρούμαν έχει ήδη καταφέρει να αναφωνήσει: μπράβο Ιάπωνες!
  Ο Γιαμαμότο συνοφρυώθηκε και έσφιξε τα φρύδια του θυμωμένα.
  - Δεν είμαστε Ιάπωνες γι' αυτόν, αλλά οι Ιάπωνες, ένα έθνος πολεμιστών και σοφών, και όχι βοσκών και καταδίκων όπως οι Αμερικανοί. Αν και, φυσικά, αυτό είναι καλό, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εμπόδια για μια επίθεση βαθιά στη Σιβηρία.
  Η γυναίκα κούνησε παιχνιδιάρικα τα πόδια της στο πάτωμα:
  - Η Σιβηρία είναι καλή - είναι μεγάλη, πλούσια! Και την ίδια στιγμή, η Σιβηρία είναι κακή - υπάρχει χιόνι και κρύο!
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τα χείλη του.
  - Ο Ιάπωνας στρατιώτης δεν φοβάται τον παγετό. Αυτή είναι η ουσία του κώδικα Bushido: μην αναζητάτε μια εύκολη ζωή για τον εαυτό σας, αλλά ξεπεράστε τις δυσκολίες. Δεν είναι περίεργο το σύμβολο του σαμουράι - ο σταυροειδές κυπρίνος! Αυτό το ψάρι κολυμπά πάντα ενάντια στο ρεύμα.
  Ο Άρμστρονγκ εξεπλάγη:
  - Κυπρίνος; Ένα τόσο ακίνδυνο ψάρι. Οι τρομεροί, πραγματικοί δαίμονες των σαμουράι της αποκάλυψης συγκρίνονται με τους εαυτούς τους με ένα μιννοού, το οποίο τηγανίζεται σε τηγάνι, και όχι με μια τίγρη ή ένα λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο άπλωσε τα χέρια του.
  - Δεν υπάρχουν λιοντάρια στην Ιαπωνία! Και η τίγρη είναι πολύ τρυφερή γάτα, της λείπει θάρρος. Ξέρετε, μια από τις κύριες δοκιμασίες ενός σαμουράι, στα δέκα του χρόνια, εισάγεται σε ένα κλουβί με μια τίγρη και πρέπει να πάρει ένα κομμάτι φρέσκο κρέας από το θηρίο. Ότι ο Ζένκι εκκολάφθηκε, δεν το πιστεύετε;
  Η Άρμστρονγκ κούνησε το κεφάλι της.
  "Δεν πιστεύω ότι ένα δεκάχρονο αγόρι μπορεί να χειριστεί μια τίγρη, ακόμα κι αν έχει το πιο κοφτερό σπαθί στα χέρια του.
  Ο Γιαμαμότο έβαλε απαλά το χέρι του στην πλάτη του κοριτσιού και χάιδεψε το γυμνό, βελούδινο δέρμα της.
  - Παρεξήγησες. Ο γιος ενός σαμουράι μπαίνει στο κλουβί με την τίγρη χωρίς σπαθί ή όπλο. Πρέπει να χρησιμοποιήσει το δυνατό μυαλό και τη δύναμη της θέλησής του για να πείσει την τίγρη να του δώσει το φαγητό του!
  Ο Άρμστρονγκ αναφώνησε:
  - Ναι, είναι απλά απίστευτο! Ο Σαμουράι είναι ο πραγματικός Διάβολος! Έχετε πάει και εσείς σε αυτό το κελί;
  Ο Γιαμαμότο χαμήλωσε τα μάτια του.
  - Δυστυχώς όχι! Αυτό είναι το έθιμο των αρχαίων χρόνων! Αλλά αν θέλεις, θα σε ρίξουμε σε ένα κλουβί; Λέτε ότι θέλετε να μπείτε στο κλουβί με την τίγρη;
  Η Άρμστρονγκ γουργούρισε, με τα μαυρισμένα, κομψά ελληνικά μπράτσα της τυλιγμένα γύρω από το λαιμό του ναύαρχου. Τα χείλη άνοιξαν ελκυστικά:
  - Αν η τίγρη είσαι εσύ, τότε είμαι έτοιμος ακόμα και για την κόλαση! Αν και ο παράδεισος είναι χειρότερος από την κόλαση χωρίς εσένα, ω αγαπημένος μου σαμουράι.
  Ο Γιαμαμότο έσπρωξε ξαφνικά τη γυναίκα και φώναξε:
  - Τώρα πρέπει να συνοψίσω τα αποτελέσματα της επιδρομής στην ΕΣΣΔ με άλλους ναύαρχους, καθώς και να μάθω πώς είναι τα πράγματα στη στεριά. Δεν υπάρχει χρόνος για να αφεθείτε στις γυναικείες απολαύσεις. Καταλαβαίνετε: δεν υπάρχει χρόνος! Θα σε πάρω τηλέφωνο μόνο το βράδυ. Παρεμπιπτόντως, το στενό κόψιμο των ματιών μου και το κίτρινο δέρμα δεν με ενοχλούν.
  Η Άρμστρονγκ κύλησε τους γοφούς της.
  - Δεν! Ακριβώς το αντίθετο! Ακόμα πιο ρομαντικό και ασυνήθιστο λοιπόν! Εσύ είσαι Ιάπωνας, εγώ είμαι Αμερικανός: κίτρινη και λευκή φυλή, άγγελος και δαίμονας! Αυτή η αντίθεση είναι τρελή! Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν το πρωτότυπο και όχι σαν τις υπόλοιπες.
  Ο Γιαμαμότο έριξε στον εαυτό του μισό ποτήρι σάκε ανακατεμένο με "Ginn" και, καταπίνοντας με τη μία, χαλάρωσε:
  - Στην πραγματικότητα, νόμιζα ότι οι γυναίκες ήταν πιο συντηρητικές από τους άνδρες. Οι γυναίκες έχουν κάνει πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις;
  Ο Άρμστρονγκ πέταξε το κεφάλι της και κούνησε τα ξανθά μαλλιά της και είπε:
  - Η πιο σημαντική ανακάλυψη για μια γυναίκα είναι η ανακάλυψη ενός νέου άντρα, μόνο με την προϋπόθεση ότι είναι βιβλίο, όχι ραδιόφωνο! Και οι σαμουράι δεν είναι ομιλητές!
  Ακούστηκε ένα υστερικό κουδούνι, ένα πράσινο φως άναψε. Ο ναύαρχος έριξε στον εαυτό του άλλο μισό ποτήρι, βούρκωσε στα ρώσικα και έφαγε λεμόνι αλειμμένο με μέλι. Έγλειψε τα χείλη του και έδειξε τη λαβή ενός σπαθιού σαμουράι:
  - Εγώ προσωπικά σκότωσα περισσότερους από εκατό ανθρώπους, τουλάχιστον είκοσι από αυτούς νεαρές γυναίκες! Θα είσαι η πιο όμορφη από όλα τα θύματα.
  Ο Άρμστρονγκ απείλησε, βγάζοντας την κατακόκκινη γλώσσα του Γιαμαμότο:
  - Έχω τρεις γιους και θα εκδικηθούν εσένα και την οικογένειά σου, ναύαρχε!
  Ο Γιαμαμότο δεν φαινόταν καθόλου προσβεβλημένος.
  - Γέννησε τρία παιδιά...
  - Πέντε! Ο Άμστρονγκ διόρθωσε.
  Ειδικά πέντε! Και κράτησε τη μέση του κοριτσιού;
  Η κυρία πέταξε το πόδι της στο λαιμό της:
  - Είμαι Αμερικανός και αυτό τα λέει όλα!
  Ο Γιαμαμότο έγνεψε καταφατικά και σφύριξε:
  - Τώρα θα σου έρθει ένα αγόρι, είναι μια πολύ δυνατή μαχήτρια νίντζα. Εξυπηρετήστε τον με τα υψηλότερα πρότυπα. Καταλάβατε;!
  Ο Άρμστρονγκ έγνεψε καταφατικά.
  - Λατρεύω τους νέους... Ελπίζω να είναι όμορφος;
  Οι Ιάπωνες απάντησαν με σιγουριά:
  - Ακόμα περισσότερο! Θα σου αρέσει!
  Και έφυγε αποφασιστικά από την καμπίνα. Αντίθετα, ένα αγόρι εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως. Φαίνεται περίπου δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών, πολύ μυώδης, ξυπόλητος και φορώντας σορτς. Πραγματικά όμορφος, με ξανθά μαλλιά.
  Η Άρμστρονγκ χάρηκε... Που δεν θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσει κάποιο παλιό φρικιό.
  Το αγόρι, ωστόσο, κοίταξε θυμωμένος και μουρμούρισε λακωνικά στα αγγλικά:
  - Γδύσου!
  Η γυναίκα χαμογέλασε και είπε:
  - Ίσως λίγο πιο ρομαντικό!
  Το αγόρι απάντησε χαστουκίζοντας την στο πρόσωπο. Το μάγουλο της κυρίας κάηκε. Η κατάσκοπος αναστέναξε βαριά και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αλίμονο, όχι μια πολλά υποσχόμενη αρχή.
  Το αγόρι ξεγύμνωσε τα δόντια του, πέταξε το σορτς του και αποκάλυψε την βαριά ανδρική τελειότητα.
  Χαμογελώντας συριγμένος:
  - Ξαπλωνω!
  Με έναν αναστεναγμό, η λαίδη Άρμστρονγκ ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια της. Το αγόρι με πίεση και πολύ αγενή μπήκε μέσα της και άρχισε να σφυρίζει σαν πολυβόλο. Ούτε χάδια, ούτε λόγια...
  Η κατάσκοπος ήταν ήδη μια έμπειρη πόρνη και δεν έπαθε τίποτα. Αντίθετα, τα απότομα τραντάγματα είναι σχεδόν ευχάριστα. Έτσι την ενθουσίασαν και το σπήλαιο της Αφροδίτης άρχισε να γεμίζει υγρασία. Μετά ξεκίνησε τελείως και ακούστηκαν ηδονικά μουγκρητά.
  Οι κυρίες αντιμετωπίζονται σκληρά, αλλά αυτό είναι επίσης μια ευχαρίστηση. Και εδώ σε καλύπτει ένα κύμα οργασμού.
  Το αγόρι ξαφνικά σταματά να σφυροκοπά, αρπάζει τη λαίδη Άρμστρονγκ από τα μαλλιά με δύναμη και σκύβει γυμνό στην τελειότητα του. Η κατάσκοπος ανοίγει το στόμα της και ο πίδακας χτυπά τη γλώσσα της. Δεν είναι και η πρώτη φορά. Και ο λευκός χυλός από το αγόρι είναι γλυκός και πολύ ευχάριστος στη γεύση. Ο Άρμστρονγκ γλείφει τα χείλη του με γνήσια ευχαρίστηση.
  Τότε ο ίδιος ο νεαρός νίντζα γέρνει προς το στήθος της με το πρόσωπό του και αρχίζει να εργάζεται ανιδιοτελώς. Ο Άρμστρονγκ ανατριχιάζει με άλλο ένα κύμα έκστασης και βρυχάται σαν βουβάλι σε σφαγείο. Πρέπει να πιάσει την τελειότητα με το κόκκινο στόμα της. Και να δουλεύεις με ροζ γλώσσα. Ώσπου η βρύση του λευκού και του γλυκού ξεσπάσει ξανά.
  Τόση πλάκα. Και ο νεαρός, μυώδης και ξανθός νίντζα είναι απλά ακούραστος. Η ενέργειά του είναι αμέτρητη και συντριπτική. Αυτός ο επιφανής μαχητής και γίγαντας του κρεβατιού. Και ξανθά μαλλιά... Απλά όλα είναι σούπερ και κορυφαίας κατηγορίας.
  Το επισκευασμένο Ε-50 μπήκε στη μάχη. Ωστόσο, οι Ρώσοι δημιούργησαν οχυρώσεις και οι Γερμανοί έπρεπε να ξεπεράσουν τις άμυνες σε βάθος. Οι πολεμιστές κατέστρεψαν μεθοδικά την μπαταρία.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, σπάζοντας το σοβιετικό κανόνι, και μετά με ένα χαμόγελο στη φωνή της είπε:
  - Θα χτυπάμε κόσμο, και τους κουβάδες!
  Η Charlotte τραγούδησε τις χάλκινες κόκκινες μπούκλες της:
  -Είμαστε, ω, ληστές! Ληστές!
  Και πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της δάχτυλο, έστειλε ένα βλήμα, σπάζοντας το σοβιετικό καταφύγιο.
  Και τότε η Χριστίνα γρύλισε εκκωφαντικά:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Και είσαι νεκρός! Οι νεκροί! Οι νεκροί!
  Και πιέζει επίσης ένα χαριτωμένο πόδι με γυμνό δάχτυλο, στέλνοντας τον εχθρό σε νοκ-άουτ.
  Και μετά ήταν η Μάγδα. Εδώ είναι το κορίτσι. Επίσης πατάει το joystick με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του, και πώς τραμπαρίζει.
  - Α, όποιος μας δει αμέσως θα λαχανιάσει!
  Η γοητευτική Γκέρντα, κουνώντας το γεμάτο στήθος της, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα και ψέλλισε:
  - Και για κάποιον θα μυρίζει τηγανητό!
  Η Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick και κελαηδούσε σαν σπουργίτι:
  - Και κάτι κρατάμε στην αγκαλιά μας!
  Η Κριστίνα έσκισε ένα σοβιετικό όπλο με μια οβίδα και θρόισμα, χτυπώντας τα κατακόκκινα χείλη της:
  -Μην μας πλησιάζεις...
  Η Μάγδα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της δάχτυλο. Φύσηξε ένα τριάντα τέσσερα και φώναξε:
  - Μην μας πλησιάζεις!
  Και η Γκέρντα, αυτό το επιθετικό θηρίο, με τα ξανθά μαλλιά, θα σφυρίξει επίσης με ένα βλήμα, και οι τριαντατέσσερις θα σκάσουν σαν τη μύτη του μποξέρ κάτω από τη γροθιά του μποξέρ. Και ο πολεμιστής θα γκρινιάζει:
  - Θα το σκοτώσουμε!
  Και πάλι τα κορίτσια θα ξεσπάσουν σε κλάματα και θα πυροβολήσουν, χωρίς καμία λύπη ή παύση.
  Η Σάρλοτ φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι μεγάλος ληστής...
  Και επίσης πώς χτυπά ένα σοβιετικό οβιδοβόλο. Μόνο μέρη πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Χριστίνα γρυλίζει. Καθώς πατάει το γυμνό του δάχτυλο στο κουμπί του joystick και κελαηδάει:
  - Και η κόρη των δαιμόνων πέθανε!
  Η Μάγδα επίσης καρφώνει πιέζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της σε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο, συνθλίβει ένα σοβιετικό τανκ και εκπέμπει:
  - Και όχι σεμνό!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της, τα δόντια της έλαμψαν. Φαντάστηκε έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Τόσο μυώδης, αθλητικός, με μυϊκή ανακούφιση και μεγάλη αρρενωπή τελειότητα. Και πώς σκύβει και τυλίγει τα κατακόκκινα χείλη της γύρω από τον παλλόμενο, νεφρίτη πυρήνα του. Πόσο νόστιμο είναι, σαν παγωτό σοκολάτα. Και αυτό το παγωτό σοκολάτα που γλύφεις με τη γλώσσα σου. Και είναι τόσο ωραίο, τόσο συναρπαστικό.
  Ω, τι ωραία αν ένας άλλος νέος θα την ενώσει από πίσω. Και η παλλόμενη ράβδος νεφρίτη θα μπει στο υγρό σπήλαιο της Αφροδίτης. Και πόσο υπέροχο είναι.
  Η Γκέρντα τινάχτηκε ακόμη και από μαρασμό. Πόσο συγκινητικό και απολαυστικό της φαινόταν.
  Το κορίτσι πυροβόλησε στο σοβιετικό όπλο. Και κελαηδούσε με θαυμασμό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  Παιδιά, παιδιά, εξαρτάται από εσάς...
  Η Σάρλοτ έσπασε επίσης και έσπασε το ρωσικό τανκ, καθώς βροντοφωνάζει, κουνώντας το γεμάτο μπούστο της:
  - Σώστε τη γη από τη φωτιά!
  Η Χριστίνα κούνησε τα χαλκοκίτρινα μαλλιά της. Έσκασε ένα φλογερό χαμόγελο, κελαηδώντας:
  - Είμαστε για την ειρήνη, για τη φιλία, για τα χαμόγελα του κόσμου....
  Η Μάγδα έστειλε ένα κλικ στο joystick με το γυμνό της δάχτυλο. Έσπασε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Για εγκάρδιες συναντήσεις!
  Οι πολεμιστές φαίνονταν εξαιρετικά ευδιάθετοι. Και πώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και κλείνουν το μάτι και τσιρίζουν.
  Η Charlotte φαντάζεται επίσης έναν τύπο. Νέος, αλλά με μούσι. Καθώς της χαϊδεύει το στήθος. Καθώς ένα μούσι γαργαλάει το στήθος, τα σγουρά μαλλιά τρέχουν πάνω από τις ώριμες φράουλες των θηλών. Και την γαργαλάει, και της φιλάει το στήθος. Κυκλώστε τη γλυκιά, μελωμένη θηλή με τη γλώσσα σας. Τέτοιο είναι το ειδύλλιο. Και αν ο τύπος εξακολουθεί να κολλάει τη γλώσσα του στο σπήλαιο της Αφροδίτης. Τι γεύση!
  Η Σάρλοτ σουτάρει και τσιρίζει:
  - Και το σπαθί θα είναι κοφτερό!
  Φυσικά, τα κορίτσια, αν και καλλονές, κάνουν μια βρώμικη πράξη - σκοτώνουν σοβιετικούς στρατιώτες. Αλλά διδάχτηκαν έτσι από την πρώιμη παιδική ηλικία. Είναι αδίστακτοι λύκοι.
  
  
  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ LUCKY FUHRER
  Ο Χίτλερ έλαβε ένα υπέροχο εισιτήριο: την καλή τύχη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Και έγινε υπέροχο να ηγείται ο Φύρερ. Αλήθεια, όχι όλο το καρναβάλι του Χίτλερ. Σταμάτησε τα στρατεύματα κοντά στο Ντούκερ. Όμως η εκκένωση έγινε για τους Βρετανούς και τους Γάλλους με μεγάλες απώλειες και με πολύ μεγαλύτερο αριθμό αιχμαλώτων. Και στη μάχη για την αεροπορική υπεροχή, η Βρετανία υπέφερε πολύ περισσότερο και οι Γερμανοί κατέρριψαν περισσότερα αεροπλάνα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, ενώ οι ίδιοι έχασαν λιγότερα. Και ο Φύρερ αποφάσισε ωστόσο να προσγειωθεί. Και ήταν αρκετά επιτυχημένη. Το Λονδίνο έπεσε σε έντεκα μέρες. Και τα βρετανικά στρατεύματα συνθηκολόγησαν.
  Τα περισσότερα αποικιακά στρατεύματα και κυριαρχίες αναγνώρισαν τον νέο και, επιπλέον, τον νόμιμο βασιλιά της Βρετανίας με φιλογερμανικό προσανατολισμό και την κυβέρνηση του Μόσλεϋ. Έτσι ο Φύρερ κέρδισε μια συντριπτική νίκη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Όμως δεν πρόλαβε να στρίψει ανατολικά. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στις ΗΠΑ στο λιμάνι του Περού. Ο Χίτλερ σκέφτηκε ότι ήταν απαραίτητο να καταλάβει την Αμερική προτού η πανίσχυρη οικονομία της ξαναχτιστεί σε πολεμική βάση. Και η ΕΣΣΔ, όπως έδειξαν οι πληροφορίες, είναι ήδη αρκετά έτοιμη για πόλεμο και δεν είναι τόσο εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Και οι χειμώνες στη Ρωσία είναι έντονοι.
  Επιπλέον, μετά την κατάληψη του Λονδίνου, ο Στάλιν είχε μια προσωπική συνάντηση με τον Χίτλερ και οι δύο δικτάτορες ήταν πολύ ευχαριστημένοι μεταξύ τους. Ο Φύρερ αποφάσισε ότι θα τελείωνε πρώτα την Αμερική και μετά την ΕΣΣΔ.
  Ο Στάλιν συμφώνησε ότι η ΕΣΣΔ θα μπορούσε επίσης να λάβει μέρος στον πόλεμο. Ο Χίτλερ έδωσε το πράσινο φως για την προσάρτηση στη Ρωσία, τη νόμιμη Αλάσκα. Αλλά αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη Φινλανδία. Αν και ο Στάλιν θεωρούσε και αυτή την περιοχή ως αρχέγονη, ρωσική.
  Αλλά αποφάσισα να μην μαλώσω. Και η Αλάσκα δεν είναι κακή... Ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ, Ιαπωνίας, Ιταλίας, του Τρίτου Ράιχ εναντίον των ΗΠΑ. Επιπλέον, τόσο η Γαλλία όσο και η Βρετανία πολέμησαν επίσης. Τα φασιστικά στρατεύματα υπέταξαν όλες τις αποικίες των κατεχόμενων χωρών.
  Και ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες πήγε από την αρχή με επιτυχία για το Τρίτο Ράιχ. Η Ιαπωνία ήταν λίγο χειρότερη. Αλλά στο σαράντα δεύτερο έτος, οι Γερμανοί υπέταξαν ήδη σχεδόν όλο τον Καναδά το φθινόπωρο. Και την άνοιξη του 1943 ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήδη στις μάχες έχουν πάρει μέρος οι Γερμανοί "Τίγρεις", "Πάνθηρες", "Λιοντάρια". Και είναι τρομερά μηχανήματα. Οι Αμερικανοί πολέμησαν σκληρά, αλλά σταδιακά έχασαν. Πολέμησε και ο Κόκκινος Στρατός. Έχοντας καταλάβει την Αλάσκα, ο Στάλιν έστειλε ωστόσο στρατεύματα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών για να καταλάβει και την ήπειρο, και επίσης για να μην είναι γύπας.
  Στις μάχες "Πάνθηρας" και "Τίγρης", και τα σοβιετικά οχήματα είχαν έναν ανταγωνισμό με τον αμερικανικό στρατό. Οι μάχες έδειξαν ότι το T-34-76 δεν ήταν αρκετά οπλισμένο. Και ο Στάλιν διέταξε τον επόμενο χρόνο να βάλει μεγαλύτερο όπλο και πυργίσκο σε αυτό το τανκ. Μην αλλάζετε το σασί. Αλλά η σειρά KV φάνηκε μάλλον αδύναμη.
  Το άρμα KV-3 μπήκε στη σειρά τον Αύγουστο του 1941 και το KV-5 τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Το σαράντα δεύτερο έτος, το KV-4 μπήκε επίσης στη σειρά και ο Στάλιν επέλεξε τη βαρύτερη, αλλά καλύτερα προστατευμένη τροποποίηση βάρους 108 τόνων. Στο τέλος του έτους, το KV-6 εμφανίστηκε με τρία όπλα, βάρους εκατόν πενήντα τόνων. Και στο σαράντα τρίτο έτος και KV-7 βάρους διακόσιων τόνων.
  Όπως αποδείχθηκε, όλα τα σοβιετικά τανκς της σειράς KV έχουν κακή απόδοση οδήγησης, αναξιόπιστο κιβώτιο ταχυτήτων και γενικά συχνά κολλάνε και χαλάνε. Και μια δεξαμενή διακοσίων τόνων, γενικά, είναι σχεδόν αδύνατο να μεταφραστεί.
  Αλλά δεν υπάρχει κακό χωρίς καλό. Και η σειρά KV απενεργοποιήθηκε και αντ' αυτού εμφανίστηκε η σειρά IS ... Επιπλέον, ο Στάλιν απαγόρευσε ακόμη και την ανάπτυξη δεξαμενών βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους. Αλλά το Τ-34 αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο που ο Στάλιν διέταξε να γίνει αυτό το τανκ το πιο σημαντικό, βασικό και τεράστιο.
  Η Αμερική δέχτηκε επίθεση και οι Γερμανοί και οι Κόκκινοι και οι Ιάπωνες. Καταπλακώθηκε και από τα νότια και από τα βόρεια.
  Οι Αμερικανοί κατέρρευσαν γρήγορα... Αν και το blitzkrieg δεν πέρασε, πήραν τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον τον Δεκέμβριο. Και οι Αμερικανοί συνθηκολόγησαν στις 30 Ιανουαρίου 1944.
  Υπήρξε μια προσωρινή παύση... Το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία χωνεύονταν τα υπάρχοντά τους. Και η ΕΣΣΔ δεν βιαζόταν. Ο Στάλιν και ο Χίτλερ έγιναν στενοί φίλοι. Οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν τη Λατινική Αμερική, πολέμησαν στην Κίνα, κατάπιαν άλλες χώρες.
  Η ΕΣΣΔ ολοκλήρωσε το τρίτο πενταετές σχέδιο. Και μετά το τέταρτο... Το Τρίτο Ράιχ ετοίμαζε νέα όπλα... Και το 1952, στις 20 Απριλίου, άρχισε ένας νέος πόλεμος μεταξύ της Ιαπωνίας και του Τρίτου Ράιχ. Ο Στάλιν φυσικά πήρε το μέρος του Τρίτου Ράιχ.
  Η ΕΣΣΔ έγινε μια ισχυρή χώρα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη οικονομία. Το κύριο τανκ T-54 και IS-7, του Στάλιν άρεσε η τελευταία μηχανή, και έδωσε το πράσινο φως στη σειρά. Στο Τρίτο Ράιχ υπήρχε μια σειρά από "Ε", πολύ καλά τανκς της νέας γενιάς. Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκαν πυραμιδικές από τη σειρά AG. Επιπλέον, οι Ναζί είχαν ένα μοναδικό όπλο - δισκέτες και πολλά άλλα. Σε τεχνικούς όρους, το Τρίτο Ράιχ είναι ισχυρότερο από την Ιαπωνία και μέχρι οι σαμουράι να δημιουργήσουν πυρηνικά όπλα, πρέπει να κατακτηθούν.
  Ο Στάλιν, γερασμένος και αποδυναμωμένος, ήθελε δόξα. Αλλά ο Χίτλερ είπε ότι επέτρεψε να πάρει πίσω μόνο την κορυφογραμμή των Κουρίλων και τη Νότια Σαχαλίνη.
  Ο Στάλιν έμεινε ικανοποιημένος με αυτό με κάποιες επιφυλάξεις. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ δεν συμμετείχε τόσο ενεργά αυτή τη φορά στον πόλεμο. Οι μάχες ήταν σκληρές.
  Το πλήρωμα αρμάτων μάχης του Αλένκα πολέμησε στο IS-7.
  Το σοβιετικό τανκ είναι καλό, αλλά τα γερμανικά πυραμιδικά είναι ακόμα καλύτερα και πιο προστατευμένα με μια πλευρά.
  Η Αλένκα πάτησε τα γυμνά δάχτυλά της στο κουμπί του joystick. Πυροβολήθηκε με φονικό βλήμα.
  Το ιαπωνικό E-50, που αντιγράφηκε με άδεια από μια ξεπερασμένη μάρκα, πολέμησε εναντίον του. Αυτό το μηχάνημα είχε πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL. Επικίνδυνο για δάγκωμα στο πλάι και θεωρητικά ικανό να τρυπήσει στο σημείο και στο μέτωπο. Πολύ υψηλή διάτρηση θωράκισης. Και η αρχική ταχύτητα του βλήματος είναι κολοσσιαία.
  Το πάνω μέρος της γάστρας προστατεύεται αρκετά καλά από μια μεγάλη κλίση, αλλά το μέτωπο του πύργου είναι χειρότερο.
  Το κορίτσι Anyuta έδειξε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε το τανκ των σαμουράι. Από την πρώτη φορά χτύπησε και αναγκάστηκε να σωπάσει.
  Ο Ιάπωνας είναι αρκετά ευκίνητος, αλλά ζυγίζει σχεδόν όσο το IS-7 με πιο αδύναμη, ειδικά ενσωματωμένη προστασία.
  Εδώ είναι ένα άλλο E-50 που τα κορίτσια χτύπησαν στο σκάφος από μεγάλη απόσταση, αν και αυτό απαιτεί εκπληκτική ακρίβεια.
  Αλλά στο κάτω-κάτω, η κοκκινομάλλα Άλλα έριξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αυτό τουλάχιστον κάτι σημαίνει.
  Αλλά το ιαπωνικό E-75 βρίσκεται σε κίνηση. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Ε-50 και είναι πιο βαρύ. Όμως το μέτωπό του προστατεύεται σθεναρά. Ο πυργίσκος είναι αρκετά παχύς με μπροστινή θωράκιση, 252 mm παχύτερος από τον IS-2. Το μέτωπο του σώματος είναι πιο λεπτό, αλλά με μεγάλη κλίση. Η πιο αδύναμη πλευρά της γάστρας είναι μόλις 120 mm, χωρίς κλίσεις. Και σε αυτά είναι καλύτερο να χτυπάτε από μεγάλη απόσταση.
  Το E-75 είναι ένα κάπως ξεπερασμένο μηχάνημα που ζυγίζει πάνω από ενενήντα τόνους. Είναι ξεκάθαρα ανεπαρκής. Αν και το πυροβόλο των 128 χλστ. εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρό. Και το Τ-54 τρυπάει καλά αυτό το μηχάνημα.
  Η Μαρία πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλά της. Τρύπησε την πλευρά της γάστρας και σημείωσε:
  - Δεν είναι το καλύτερο σχέδιο!
  Η Ολυμπία έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων και συμφώνησε:
  - Σίγουρα όχι το καλύτερο!
  Και γυμνά δάχτυλα των ποδιών καθώς πατάει τα κουμπιά.
  Οι Ιάπωνες χάνουν έναν νέο πόλεμο, αλλά πολεμούν απεγνωσμένα και δεν παραδίδονται. Αν και τα στρατεύματά τους υστερούν τεχνολογικά.
  Τα σοβιετικά MIG-15 θα είναι ισχυρότερα από τα ιαπωνικά αυτοκίνητα. Και το γερμανικό ME-462 είναι εντελώς εκτός ανταγωνισμού.
  Κέρδισαν τον Ιάπωνα στον ουρανό. Και δεν υπάρχει καθόλου αντίδοτο κατά των δισκοπλάνων.
  Αν και οι ντίσκο γκρεμίζουν σχεδόν ό,τι κινείται.
  Η Εύα και η Γερτρούδη έδειξαν τον εαυτό τους σε όλο τους το μεγαλείο γκρεμίζοντας τα αυτοκίνητα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η Εύα πυροβόλησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γρύλισε:
  - Για το αγόρι μου!
  Η Γερτρούδη επιβεβαίωσε καθώς έριξε τους αντιπάλους της:
  - Για να πεθάνουν όλοι οι άντρες!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, θα πατήσει τα κουμπιά του joystick και θα καταρρίψει πολλά αεροπλάνα.
  Οι Ιάπωνες χτυπήθηκαν και πιέστηκαν από όλες τις απόψεις. Ο Χίτλερ απαίτησε να βάλει τέλος στους εχθρούς το συντομότερο δυνατό.
  Η Gerda και η Charlotte πολέμησαν μαζί σε ένα τανκ σε σχήμα πυραμίδας. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι μόνο σαράντα πέντε τόνοι και η θωράκιση είναι 250 mm με μεγάλες κλίσεις σε όλες τις γωνίες. Και ο κινητήρας είναι 1800 ίππων, τουρμπίνα αερίου.
  Και ένα πυροβόλο υψηλής πίεσης που αλωνίζει τους πάντες σαν βαριοπούλα. Αφήστε το διαμέτρημα να είναι μόνο 88 mm, αλλά τι μεγάλη ταχύτητα βλήματος.
  Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα γερμανικό τανκ.
  Η Gerda συνέτριψε τα κουμπιά του joystick με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων μαυρισμένων ποδιών, έσπασε το ιαπωνικό τανκ και γάβγισε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού στην Άρια χώρα!
  Και η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της. Είναι κινητό και ροζ.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και έτριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και έκλεισε το μάτι στη φίλη της.
  Και κέρδισαν τους Ιάπωνες καλά, και ζωηρά.
  Η Albina και η Alvina τσακώνονται επίσης καλά στον ουρανό, κέρδισαν τους Ιάπωνες και τους σπάνε σε κομμάτια.
  Η Αλμπίνα χτύπησε πολύ ενεργά με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και συνέτριψε τους σαμουράι στον ουρανό ...
  Και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina γκρέμισε ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Δόξα στους Ήρωες της Πρωσίας!
  Και επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα.
  Τα κορίτσια είναι πολύ μαχητικά και συντρίβουν κάθε εμπόδιο. Όταν το αεροπλάνο των σαμουράι καίγεται σαν δάδα και πέφτει κάτω. Και πίσω του βρίσκονται πέντε μαχητές από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Έτσι τα κορίτσια εδώ είναι απίστευτα καλά συντονισμένα.
  Η Ελισαβέτα βρίσκεται σε ένα τανκ T-54 με το πλήρωμά της και καταστρέφει ιαπωνικά τανκς.
  Δεν είναι εύκολο να πολεμήσεις. Το κύριο ιαπωνικό τανκ που αντιγράφηκε από μια πρώιμη τροποποίηση του E-50 είναι ένα πολύ σοβαρό όχημα. Και δεν είναι κατώτερο από το σοβιετικό τανκ σε μετωπική θωράκιση και οπλισμό. Και έστω και λίγο το όπλο της είναι πιο διαπεραστικό και καλύτερη προστασία του μετώπου της γάστρας, ειδικά της κορυφής.
  Είναι αλήθεια ότι ο Ιάπωνας είναι βαρύτερος από το σοβιετικό αυτοκίνητο, αλλά ο ισχυρότερος κινητήρας το αντισταθμίζει αυτό.
  Η Ελισάβετ σουτάρει από απόσταση και κάνει ελιγμούς.
  Πιο συγκεκριμένα, η Ευφρασία οδηγεί. Και δεν αφήνει τον εαυτό του να πιαστεί.
  Η Αικατερίνα, μέλος του πληρώματος, χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Τότε η Έλενα, σαν φύσημα, θα σπάσει τον στόχο στο πλάι. Και βρυχάται:
  - Είμαστε οι πιο ακριβείς στον κόσμο.
  Το τανκ T-54 μπορεί να τρυπηθεί στο μέτωπο από τους Ιάπωνες και ακόμη περισσότερο στο πλάι. Και δεν έχει προβάδισμα στη μάχη. Οπότε είναι δύσκολο να πολεμήσεις τους σαμουράι.
  Και έρχεται το E-100. Πολύ άσχημο αυτοκίνητο. Η πανοπλία της είναι ισχυρή από όλες τις γωνίες και το όπλο είναι πολύ ισχυρό στα 150 χλστ. Θα συντρίψει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Και είναι δύσκολο να σπάσεις τους Ιάπωνες. 210 mm με ασπίδες σανίδων.
  Και το μέτωπο είναι 250 χιλιοστά. Άρα δεν μπορείς να σπάσεις έναν τέτοιο κολοσσό.
  Το τανκ Τ-54 πλησιάζει. Μην τρυπάτε τους Ιάπωνες στο μέτωπο. Θα πιέσω για να τσιμπήσω στο πλάι και μετά απλώς καταρρίφθηκαν.
  Το όπλο είναι ισχυρό, αλλά ο ρυθμός βολής του είναι χαμηλότερος. Και η ακρίβεια μειώνει επίσης το διαμέτρημα.
  Απαιτούνται λοιπόν βιρτουόζοι ελιγμοί από την Ευρασία. Για να μην χτυπηθούν, Θεός φυλάξοι.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Η Ρωσία είναι η μεγάλη μας δύναμη,
  Η Ρωσία είναι η μεγάλη μας χώρα...
  Ισχυρή θέληση, αξιόπιστη δόξα,
  Δικος σου για παντα!
  Η Έλενα χαστούκισε το ιαπωνικό E-50 και σημείωσε:
  - Ζούμε στην ΕΣΣΔ, όχι στη Ρωσία1
  Η Ευρασία συμφώνησε με αυτό:
  Ναι, αλλά η ουσία είναι η ίδια!
  Και έτσι αποφεύγουν τις βολές και γλίστρησαν στο ίδιο το τανκ. Και ακριβώς στο πλάι, στο σημείο που δεν υπάρχει χαμηλότερη κλίση και στις θωράκιση, τρυπάς από το διαμέτρημα της κάτω κάννης.
  Και το Ε-100 αρχίζει να εκρήγνυται και να εκρήγνυται. Και πώς βγαίνουν όλα.
  Η Ρωσία υπό τον Στάλιν είναι ισχυρή και η αεροπορία, και τα τανκς, και εν μέρει ακόμη και ο στόλος.
  Μέχρι στιγμής όμως η ΕΣΣΔ δεν έχει πάρα πολλά μεγάλα πλοία, αλλά έχουν στήσει αξιοπρεπώς μικρά.
  Και στο αντιτορπιλικό, ολόκληρο το πλήρωμα αποτελείται μόνο από κορίτσια. Και αλωνίζουν καλά τους Ιάπωνες.
  Και τα πλοία τους, χωρίς άλλη καθυστέρηση, καταρρέουν.
  Τα κορίτσια τρέχουν και στέλνουν οβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και πώς αναβοσβήνουν οι γυμνές ροζ γόβες τους.
  Το πήρε ο διοικητής του πληρώματος Σταλινίδα και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Αγία μας Πατρίδα!
  Και πάλι, τα σοβιετικά όπλα σφυροκοπούν τους Ιάπωνες. Και τώρα ολόκληρο το καταδρομικό των σαμουράι εκρήγνυται. Και οι κίτρινοι στρατιώτες πνίγονται.
  Έρχεται πάλι ο αγώνας...
  Τους πρώτους έξι μήνες, η επικράτεια που ελέγχει η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου μειώθηκε στο μισό.
  Και υπήρξαν νίκες σε όλα τα μέτωπα.
  Ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τη νότια Σαχαλίνη και μετακόμισε στα νησιά Κουρίλ. Επιτέθηκαν επίσης στη Μαντζουρία. Και πολέμησε για το Πορτ Άρθουρ.
  Και η επίθεση σε αυτήν την πόλη ήταν πολύ σφοδρή.
  Η Αλένκα πολέμησε τους Ιάπωνες και ούρλιαξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Θα νικήσουμε!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick και ανατίναξε τον σαμουράι.
  Ο Anyuta πυροβόλησε επίσης. Έσπασε τον εχθρό και έτριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και ο Άλλα σφυροκόπησε με άγρια μανία και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και, επίσης, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, σαν να σφυροκοπούν.
  Η Μαρία κελαηδούσε και γρύλισε:
  - Για τον Στάλιν!
  Και χτυπούσαν με όλη τους τη δύναμη...
  Και η Ολυμπιάδα πολέμησε με γυμνά δάχτυλα, πώς να κόψει τον εχθρό και να θρυμματιστεί.
  Ο Πορτ Άρθουρ έπεσε ... Και αυτή είναι μια ηχηρή νίκη.
  Για άλλους τρεις μήνες, οι μάχες συνεχίστηκαν σε άλλα μέρη ... Ήρθε το έτος 1953 ... Οι μάχες σε αυτό είναι πολύ σκληρές.
  Σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να αποβιβαστούν στην Ιαπωνία, αλλά καταρρίφθηκαν από μονάδες αυτοάμυνας.
  Και στη θάλασσα, οι μάχες δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα...
  Τα κορίτσια πολέμησαν σαν πραγματικοί ιππότες.
  Και φυσικά ήταν γυμνόποδες και πολύ όμορφες, μαυρισμένες. Και πώς τσάκισαν τους Ιάπωνες με βόμβες.
  Και τα άλλα κορίτσια τσακώνονται. Για παράδειγμα, η Αναστασία Βεντμάκοβα. Είναι τόσο μαχητικό κορίτσι και κάνει τέτοια θαύματα στο MIG-5.
  Και καταρρίπτει ένα άλλο αεροπλάνο, αυτή τη φορά το ιαπωνικό, χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο 37 χλστ.
  Ο πιλότος αγωνίζεται με ένα μαγιό και είναι ένα εξαιρετικά επιθετικό κορίτσι. Και χτυπά τον εχθρό με εξαιρετική ακρίβεια.
  Και κάθε της βολή χτυπούσε τον στόχο.
  Η Αναστασία κελαηδούσε τραγουδώντας:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη γυναίκα σε όλο το σύμπαν...
  Πιέστε ισχυρότερο πολυβόλο ιππότη,
  Πέθανε για τον Θεό που δόθηκε στη Ρωσία!
  Η Akulina Orlova, που πολεμά τους Ιάπωνες, βγάζοντας τα δόντια της, αντιτίθεται:
  - Δεν! Καλύτερα να πεθάνει ο εχθρός και θα ζήσουμε!
  Και θυμήθηκε πώς, για παράδειγμα, η παρτιζάνα Λάρα βασανίστηκε από τους Ιάπωνες. Και αυτό το κορίτσι οδηγήθηκε στο χιόνι ξυπόλητο. Κι εκείνη απλώς γέλασε με τους δήμιους στα μούτρα. Ακόμη και όταν απλώθηκαν φαρδιές λωρίδες πυρωμένου σιδήρου στα γυμνά, παγωμένα πέλματά της, μπόρεσε να συγκρατήσει το κλάμα πόνου της. Παρόλο που το δαγκωμένο χείλος αιμορραγούσε.
  Αυτή ήταν η παρτιζάνα Λάρα.
  Και είχε μεγάλη καρδιά. Και άντεξε όταν την χτύπησαν με συρματοπλέγματα, πέρασε ρεύμα από το σώμα της.
  Άρα δεν είπε τίποτα. Δεν την πυροβόλησαν, αλλά την έστειλαν σε στρατόπεδο θανάτου σε λατομείο.
  Ούτε εκεί χάλασε η Λάρα, και συνέχισε τον δρόμο της γεμάτη θάρρος και ηρωισμό.
  Η Akulina Orlova κατέρριψε ένα άλλο ιαπωνικό αεροπλάνο και τραγούδησε:
  - Θα πολεμήσουμε τον εχθρό μέχρι τέλους,
  Τα κατορθώματα των στρατιωτών δεν μετρούν τον αριθμό ...
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν -
  Ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  Αλλά τώρα έχει ήδη έρθει ο Μάρτιος... Ο Στάλιν πέθανε. Η ένδοξη εποχή της διακυβέρνησης του δικτάτορα και κατακτητή έχει τελειώσει. Ο Μπέρια έγινε ο διάδοχος. Ο Στάλιν άφησε μάλιστα μια διαθήκη ότι ο Lavrenty Palych θα έπρεπε να είναι ο Πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας και ο αρχηγός.
  Και στις 2 Μαΐου, η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, καταλήφθηκε από τους Γερμανούς και τα σοβιετικά στρατεύματα. Και στις 9 Μαΐου 1953, ακολούθησε η παράδοση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και ο πόλεμος έληξε με νίκη. Και όλα έδειχναν να είναι καλά και ευχάριστα.
  Στις 20 Απριλίου 1955 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Μπροστά από την ανθρωπότητα φαινόταν ολόκληρος ο απεριόριστος κόσμος.
  Αλλά στις 20 Απριλίου 1957, ο Χίτλερ πήγε στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Ήδη έλεγχε τα πάντα και είχε μείνει μόνο μία δύναμη στο πέρασμά του.
  Ποιος θα σταματήσει τον Χίτλερ;
  Ο Λαυρέντι Μπέρια έγινε ισχυρότερος στην εξουσία. Είναι Γεωργιανός, και αυτό είναι λίγο πολύ σαν να ταίριαζε στους ανθρώπους η σκιά του Στάλιν.
  Και έρχεται ο πόλεμος...
  Οι Γερμανοί είναι δυνατοί και έχουν στρατεύματα από όλο τον κόσμο. Η ΕΣΣΔ είναι επίσης ισχυρή, αλλά κατώτερη από τη Βέρμαχτ σε τεχνολογία.
  Η δεξαμενή IS-10 εμφανίστηκε ... IS-11 και IS-12, αλλά αυτά τα μηχανήματα είναι σχετικά ελαφριά στους πενήντα τόνους, μόνο που το όπλο είναι πιο ισχυρό και μακρόκαννο για το IS-11 στα 122 mm, για το IS- 12 - 130 χλστ. Και μόνο το IS-15 έγινε πιο ισχυρό τανκ από το IS-7. Είχε ένα όπλο 152 χιλιοστών και ταυτόχρονα μακρόκαννο που ζύγιζε περίπου εκατό τόνους.
  Εμφανίστηκε και το Τ-55. Με πιο ισχυρά πυροβόλα στο διαμέτρημα 105 mm και καλύτερα προστατευμένα.
  Αρχικά οι Γερμανοί προχώρησαν με επιτυχία. Τα τανκς τους είναι πιο εξελιγμένα, όπως και άλλα οχήματα. Και το πιο σημαντικό, πολύ περισσότερη δύναμη.
  Για τρεις μήνες επίμονων και σκληρών μαχών, οι Ναζί έφτασαν στη Μόσχα. Και ο χειμώνας είναι ακόμα μακριά...
  Η λαίδη Άρμστρονγκ συνέχισε να πολεμά, μαζί με τους συντρόφους της.
  Τέσσερα κορίτσια πολέμησαν στο τανκ Goering-5. Είναι Αγγλίδες στην υπηρεσία της Βέρμαχτ. Και δεν τους είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να πολεμήσουμε τους μπολσεβίκους, που πολεμούν και φανατικά και επιδέξια. Μην δίνετε στη Βρετανία κάθοδο.
  Η Τζέιν κατέστρεψε το ρωσικό κανόνι με ακριβή βολή και ούρλιαξε:
  - Η ζωή είναι μια στιγμή, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον!
  Ο Γκριγκέτα, αυτός ο ξυπόλητος πυροβολητής, έβαλε το όπλο, πυροβόλησε και σφύριξε με ενθουσιασμό:
  -Είμαστε αετό κορίτσι!
  Και το βλήμα της θα χτυπήσει ακριβώς στο σοβιετικό οβιδοβόλο. Ναι, το κορίτσι είναι πραγματικά σούπερ. Και καταστρέφει τους πάντες στη σειρά.
  Η Malanya κλώτσησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Κατέστρεψε ένα ρωσικό όπλο. Προκάλεσε την έκρηξη των κιτ μάχης. Να τι είναι ένα τολμηρό κορίτσι. Και κελαηδούσε:
  - Το μέλλον θα είναι λαμπρό... Ο πόλεμος θα τελειώσει, το πιστεύω!
  Η Ματίλντα είπε αμφίβολα:
  - Έχω την αίσθηση ότι χτυπιόμαστε ο ένας τον άλλον για περισσότερο από έναν αιώνα. Όλες οι μάχες, και οι μάχες, και οι μάχες!
  Η όμορφη Τζέιν ξέσπασε στα γέλια και παρατήρησε έξυπνα:
  - Καλύτερα τσακωμοί παρά μηδενικά!
  Και ξαναχτύπησε το σοβιετικό όπλο με ακριβή βολή. Είναι πραγματικά ένα κορίτσι εδώ. Και το περιθώριο ασφαλείας τσακίζει τους Ρώσους.
  Πριν τον καυγά τα κορίτσια ξεκουράστηκαν λίγο στην ταβέρνα. Ήπιαμε βαυαρική μπύρα, φάγαμε λιπαρό χοιρινό και αρνί. Ύστερα κάλεσαν μια ντουζίνα νεότερους άντρες και τσάκωσαν μαζί τους. Και είναι αστείο και πολύ ευχάριστο.
  Είναι καλό για τα κορίτσια πάντως. Και μια τέτοια ευχαρίστηση για δυνατά και αρκετά νεαρά σώματα.
  Αμέσως αυξάνεται η ενεργειακή φόρτιση πριν τη μάχη. Και τραβάει, στα πιο αληθινά κατορθώματα! Και μετά οι πολεμιστές πατούν τα κουμπιά με τα ξυπόλυτα πόδια τους και βγάζουν κολοσσιαία αποτελέσματα.
  Τώρα εισβάλλουν στη Μόσχα. Και η πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει. Οι Ρώσοι είναι τόσο πεισματάρηδες. Πράγματι, φαινόταν καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι η θέση τους ήταν απελπιστική και να παραδοθούν στο έλεος του νικητή. Οπότε όχι. Επιμένουν. Επιδείξτε ακάθεκτο ηρωισμό. Και υπομονή, εκεί που φαινόταν ότι δεν υπήρχαν πιθανότητες, δεν υπάρχουν κρατήσεις.
  Οι Βρετανοί, για παράδειγμα, στη μάχη για το Λονδίνο δεν ήταν τόσο πεισματάρηδες. Τα παράτησαν γρήγορα. Και τώρα πολεμούν στην ίδια ομάδα με τους Ναζί!
  Και τι? Κάντε τη δική σας καριέρα!
  Η Τζέιν αισθάνεται πάνω σε ένα άσπρο άλογο και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θέλω να δείξω τον εαυτό μου στο κορίτσι από την υψηλότερη σκοπιά. Και δώστε ένα καλό κούνημα στους Ρώσους. Να γίνει η ίδια πραγματική βασίλισσα.
  Ο πολεμιστής πυροβολεί ξανά. Χτυπά το ρωσικό κανόνι και λέει με πάθος:
  - Σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στον πλανήτη!
  Τι πολύ όμορφο κορίτσι στο σώμα, αλλά κάνει σκοτεινές πράξεις.
  Ο πυροβολητής του Γκρίνγκεθ επίσης δεν είναι χαμένη. Έσπασε με σφυρί ένα οβιδοβόλο 152 χιλιοστών σαν παγάκι. Αυτό είναι ένα εύστροφο και αστραφτερό κορίτσι. Πιθανότατα δεν θα βρείτε πιο όμορφο. Αν και ... Μυώδες κορίτσι, με κάπως ρουστίκ και απλά χαρακτηριστικά. Κατακόκκινο, φαίνεται πυκνό, αλλά δεν υπάρχει σταγόνα λίπους στο σώμα. Είναι απλά τόσο βαρετό.
  Της αρέσει πολύ το σεξ και δεν κοιμάται ποτέ μόνη. Της αρέσει όταν το δυνατό σώμα της ζαρώνεται από τα ανδρικά χέρια. Η Γκριγκέτα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Τι κάνει όμως. Πάλι χτύπησε τη σοβιετική μπαταρία. Να το κάθαρμα...
  Η Γκριγκέτα τραγούδησε γελώντας:
  - Δεν υπήρχε κρασί στο γλέντι, αλλά ο Σατανάς έκανε βότκα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Και πάλι το τανκ "Goering" -5 διεξάγει στοχευμένα πυρά. Και οι πολεμιστές σε αυτό είναι πολύ σαγηνευτικοί. Αστοχούσαν μία φορά και χτύπησαν τρεις φορές. Στη συνέχεια, δέρνονταν ο ένας τον άλλον με γυμνές σόλες! Και ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Ωστόσο, η χαρά των κορών της κατεχόμενης Βρετανίας ήταν βραχύβια. Εδώ είναι ένα από τα ξυπόλητα κορίτσια που μπόρεσε να σπρώξει μια νάρκη κάτω από την κάμπια. Και αυτό το δώρο της εκμηδένισης βγήκε τόσο επιτυχώς που πολλά παγοδρόμια έσκασαν αμέσως. Και η τεράστια δεξαμενή εβδομήντα τόνων έχασε αμέσως την κινητικότητά της.
  Έπρεπε να πάρω το αυτοκίνητό μου για επισκευή. Η αντικατάσταση έγινε επί τόπου από ειδική ομάδα.
  Ναι, το "Goering" -5 δεν μπορεί να συγκριθεί με την πυραμιδική οικογένεια του AG. Αλλά τέτοια, τα χειρότερα όπλα δόθηκαν στα αγγλικά κορίτσια.
  Αλλά εδώ τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν.
  Αύγουστος 1957 ήδη. Η Μόσχα είναι εντελώς περικυκλωμένη και η θέση της φαίνεται απελπιστική.
  Η Alyonka μάχεται στο IS-15. Ισχυρή ανάπτυξη σοβιετικών σχεδιαστών. Η μετωπική θωράκιση έχει κλίση 500 mm. Μην σπάσετε τους Γερμανούς. Και ζυγίζει λίγο περισσότερο από εκατό τόνους. Και έναν κινητήρα αεριοστροβίλου 3200 ίππων. Και ένα πυροβόλο ικανό να διαπεράσει γερμανικά πυραμιδικά άρματα μάχης από απόσταση.
  Η Alyonka τρύπησε το γερμανικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και η ομορφιά κελαηδούσε.
  Anyuta, επίσης, πώς να νικήσει τον εχθρό. Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, και τρυπάει το τανκ από μεγάλη απόσταση και τσιρίζει:
  - Για την πατρίδα!
  Το όπλο έχει μήκος κάννης 120 EL, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Και ένα βλήμα με πυρήνα ουρανίου. Αυτό το τανκ έχει επίσης δώδεκα πολυβόλα που είναι πολύ ισχυρά.
  Ο Άλλα επιτέθηκε επίσης στους Ναζί και φώναξε:
  - Για την ΕΣΣΔ μας!
  Και η Μαρία πήρε και έκοψε τους ναζί και αυτή τη φορά πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της, κελαηδώντας:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι επίσης σαν τομή στον εχθρό. Και θα σκίσει τον πυργίσκο του γερμανικού τανκ και θα τρίζει:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Το σοβιετικό τανκ αποδείχθηκε πολύ μαχητικό ...
  Αλλά δυστυχώς, οι δυνάμεις είναι άνισες ...
  Πολύ άνισο...
  Όμως τα κορίτσια που κάθονται σε ενέδρα πιάνουν τη στιγμή τους.
  Η Ελίζαμπεθ χάιδεψε τους κοιλιακούς της μύες. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας, έστειλε ένα ακριβές βλήμα στον εχθρό.
  Και χτυπήστε τον εχθρό ακριβώς στο στόχο.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Πιο δυνατός πολεμιστής, σφίξε το πολυβόλο,
  Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα θα έρθει!
  Η Έλενα έστειλε ένα δολοφόνο δώρο θανάτου στον στόχο και σημείωσε:
  - Ο Χίτλερ μάταια μας έσπρωξε το κεφάλι. Όσο και να υποχωρήσουμε, δεν θα τα παρατήσουμε!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης, έσπασε τον στόχο και σημείωσε:
  - Δεν σφυρώνουμε καρφιά, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό πρέπει να γίνει!
  Ο Εβρασίγια έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων και έβγαλε:
  - Η Ρωσία κάτω από τον ζυγό δεν θα λυγίσει, ο στρατός μας δεν παραδίδεται!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Δεν! Ο Κόκκινος Στρατός δεν παραδίδεται!
  Και έστειλε επίσης ένα βλήμα στο στόχο με γυμνό τακούνι. Και αποδείχθηκε καλά και με ακρίβεια.
  Πρέπει να κρατηθούμε με κάθε κόστος. Εδώ οι Ναζί βασάνισαν τον πρωτοπόρο.
  Πήραν το αγόρι γυμνό. Και μετά άρχισαν να τον χτυπούν με ένα καυτό σύρμα. Με χτύπησαν άγρια μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου. Και μετά χύνεται με αλατόνερο. Πώς το αγόρι ούρλιαζε από αγωνία. Και ήταν ήδη ψημένο με πυρσούς. Και μετά το πήραν και βύθισαν μια καυτή ράβδο στον πρωκτό.
  Έτσι ήταν σκληροί οι Φριτς. Μια άλλη διασκέδαση που έχουν είναι να τηγανίζουν τις φτέρνες τους. Ένα κορίτσι της Κομσομόλ αλείφθηκε με λάδι στη σόλα και ένα μαγκάλι κάηκε κάτω από αυτό. Και το κορίτσι ουρλιάζει από τρομερό πόνο. Και οι Ναζί τηγανίζουν και τραγουδούν ένα τραγούδι στον εαυτό τους.
  Και τι δεν έχουν κάνει ακόμα. Και τα δάχτυλα των κοριτσιών στα γυμνά πόδια έσπασαν, και τα αγόρια διαλύθηκαν σε οξύ, και το δέρμα τους σχίστηκε ζωντανό.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε ξανά. Χτύπησε τον στόχο και φώναξε:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και έστειλε ένα βλήμα στον στόχο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της.
  Άλλο ένα τανκ πιάστηκε και πήρε φωτιά σαν δάδα...
  Η Κατερίνα σημείωσε επιθετικά:
  - Θα είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!
  Και με το γυμνό της τακούνι έστειλε άλλο ένα βλήμα στον στόχο.
  Αλλά δυστυχώς, παρά τον ηρωισμό τον Σεπτέμβριο, η Μόσχα έπεσε. Και τον Οκτώβριο οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει στα Ουράλια. Και κατέλαβαν την Κεντρική Ασία από το νότο. Και μέχρι τον Δεκέμβριο του 1957, κατέλαβαν πλήρως ολόκληρη την επικράτεια της ΕΣΣΔ.
  Έτσι τελείωσε η κατάκτηση του κόσμου.
  Στις 20 Απριλίου 1959 πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα για την ίδρυση της μοναρχίας και της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του Τρίτου Ράιχ. Αυτό συνέπεσε με την πρώτη πτήση ενός αστροναύτη στον Άρη και τα νέα επιτεύγματα του Τρίτου Ράιχ. Και ο Χίτλερ θα λάβει τον τίτλο του Υπερ-Αυτοκράτορα.
  Φαινόταν ότι όλοι οι στόχοι επιτεύχθηκαν.
  Αλλά τον Μάιο του 1961, ο Χίτλερ συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο και η λαμπρή και μακρόχρονη βασιλεία του διεκόπη.
  Όμως ο μεγαλύτερος γιος του έχει ήδη ενηλικιωθεί και η δυναστεία των Φύρερ έχει γίνει σταθερή και δυνατή. Και τώρα το Τρίτο Ράιχ κατακτά το διάστημα.
  Όλα τα έθνη έλαβαν ίσα δικαιώματα και ιθαγένεια της νέας αυτοκρατορίας.
  Και η ανθρωπότητα οδεύει προς ένα λαμπρό μέλλον!
  
  Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΑΤΕΡΛΟ
  Ο Ναπολέων κέρδισε τη μάχη του Βατερλώ. Δεν έπαθε κρίση την ώρα της μάχης και οι Βρετανοί ηττήθηκαν. Και τότε ξυλοκοπήθηκαν και οι Γερμανοί με αρχηγό τον Μπλούχερ. Στη συνέχεια οι Γάλλοι κατέλαβαν την Ολλανδία.
  Και πάλι νίκησε τους Πρώσους και τους Αυστριακούς. Η Ρωσία δεν ήθελε να μπει στον πόλεμο. Ο Τσάρος Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που κουράστηκε να πολεμά και δεν ήθελε να χύσει αίμα.
  Ο Ναπολέων Βοναπάρτης, επίσης, είχε την τάση να μην τραβήξει τον πόλεμο. Έχοντας ξαναπροξενήσει αρκετές ήττες στους συμμάχους, έκανε ειρήνη μαζί τους. Η Γαλλία έλαβε μέρος της Ιταλίας και της Ολλανδίας και μερικά εδάφη στη Γερμανία και ηρέμησε.
  Για λίγο, βέβαια... Ο Ναπολέων επιτέθηκε στην Αλγερία τη δεκαετία του '20 και την κατέκτησε. Και μετά ανέλαβε το Μαρόκο. Ξεκίνησε η αφρικανική εποχή της επέκτασης του αυτοκράτορα. Ο Ναπολέων πολέμησε στην Αφρική και τα στρατεύματά του έφτασαν ξανά στην Αίγυπτο και το Σουδάν.
  Ο Ναπολέων εδραιώθηκε στην Αφρική... Αλλά δεν έχει σκαρφαλώσει ακόμα στην Ευρώπη. Ο αυτοκράτορας έζησε για αρκετό καιρό εκείνες τις μέρες. Και πέθανε το 1840 σε ηλικία εβδομήντα ετών, έχοντας περάσει τριάντα έξι χρόνια ως αυτοκράτορας, και συνολικά ηγήθηκε της Γαλλίας για σαράντα χρόνια! Αυτή είναι μια πολύ μακρά και ένδοξη βασιλεία. Υπό αυτόν, η Γαλλία γνώρισε και νίκες και κατοχή. Το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένου του Σουδάν και της Νιγηρίας, έγιναν γαλλικές αποικίες. Επιπλέον, οι στρατάρχες του Ναπολέοντα κατέκτησαν και την Ινδοκίνα.
  Η δυναστεία των Βοναπάρτη ενισχύθηκε. Ο Ναπολέων Β' απέκτησε επίσης παιδιά και ανέβηκε στο θρόνο σε αρκετά ώριμη ηλικία. Και η δυναστεία του συνέχισε την ένδοξη άνοδό της. Το 1848, εκμεταλλευόμενη την επανάσταση στην Αυστρία, η Γαλλία αφαίρεσε την Ιταλία από την Αυτοκρατορία των Αψβούργων. Στη συνέχεια ακολούθησε ο πόλεμος με τη Ρωσία μαζί με τη Βρετανία.
  Οι Γάλλοι μαζί με τους Αυστριακούς νίκησαν τους Ρώσους. Και κατέλαβαν πολλή γη. Συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. Ο Ναπολέων Β' ίδρυσε την Κοινοπολιτεία, τοποθετώντας τον αδελφό του στο θρόνο. Η Ρωσία υποβιβάστηκε στην κατηγορία των μικρών δυνάμεων. Ο Ναπολέων Β' συνέχισε τις κατακτήσεις του και κατέλαβε περισσότερη Πρωσία και Αυστρία. Και εκεί, τοποθετώντας τους συγγενείς τους, αποκτώντας βάση στην Ευρώπη. Η Βρετανία προσπάθησε να αντιταχθεί, αλλά ξυλοκοπήθηκε....
  Όταν ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική, ο Ναπολέων Β' παρενέβη στο πλευρό των νότιων. Και κέρδισε... Η Γαλλία συνέχισε επίσης την κατάκτηση της Αφρικής, και πήρε τον έλεγχο της Ινδίας. Στη θάλασσα, οι Γάλλοι, έχοντας υπεροχή σε πόρους, ήταν εναντίον των Βρετανών σαν ελέφαντας εναντίον της Μόσκα. Και κατέλαβαν ακόμη και την ίδια τη Βρετανία με απόβαση στην ήπειρο το 1873.
  Η Γαλλία κατέλαβε και την Αυστραλία και τον Καναδά και έγινε υπερδύναμη. Το 1881 πέθανε και ο Μέγας Ναπολέων Β'. Και ο Ναπολέων Γ' ανέβηκε στο θρόνο. Υπό αυτόν, η Γαλλία συνέχισε να μετακινεί τα στρατεύματά της σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, υπήρξε εκστρατεία κατά της Μόσχας και τελικά υποτάχθηκαν τόσο η Ρωσία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και έγινε πόλεμος στην Κίνα. Το 1904, μετά το θάνατο του Ναπολέοντα Γ', ο Ναπολέων Δ' ανέβηκε στο θρόνο. Κατέλαβε την Ιαπωνία τον επόμενο χρόνο και λίγα χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Κίνας. Τότε άρχισε η εισβολή στη Λατινική Αμερική. Ο Ναπολέων ο πέμπτος που βασίλεψε το 1933 ολοκλήρωσε την κατάκτηση όλων των χωρών του κόσμου και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας. Το 1937 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα. Το 1945, οι άνθρωποι πέταξαν στο φεγγάρι. Και το 1957 στον Άρη, και την επόμενη χρονιά στην Αφροδίτη.
  Ήταν η κατάκτηση του διαστήματος. Μέχρι τα τέλη του εικοστού αιώνα, όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος είχαν ήδη επισκεφθεί αστροναύτες και ακόμη και σε ορισμένα μέρη - στη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, ιδρύθηκαν οικισμοί.
  Και το 2021 ξεκίνησε η πτήση της πρώτης διαστρικής αποστολής. Η γαλλική αυτοκρατορία, πολυεθνική και τεράστια, πήρε τον έλεγχο ολόκληρου του κόσμου και του ηλιακού συστήματος. Και τα όνειρά της είναι η εξουσία πάνω στο σύμπαν!
  
  
  ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AIVENGO
  Αν και η Rebecca σώθηκε από την εκτέλεση από τον γενναίο Ivanhoe, η ιστορία της δεν τελείωσε. Καθώς και περιπέτεια. Ο Ισαάκ σίγουρα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και άρχισε να ζητά πίσω τα κοσμήματα και τα ακριβά ανατολίτικα ρούχα που είχε πάρει από τη Ρεβέκκα. Μα φυσικά αρνήθηκε.
  Αυτό που είναι ήδη ιδιοκτησία του τάγματος, τότε είναι, και οι Εβραίοι δεν υποχρεούνται να αναφέρουν.
  Έτσι η Ρεβέκκα πέρασε λίγη ώρα σε δροσερό καιρό ξυπόλητη, και μόνο με μια ρόμπα από σάκο. Ναι, πριν την εκτέλεση, ήταν ξυπόλητη και ξεντυμένη και κλεισμένη σε ένα μοναστικό κελί. Ήταν κρύο και υγρασία και υπήρχαν αρουραίοι. Εδώ η Ρεβέκκα ήταν τόσο κουρασμένη και χλωμή.
  Η παραμονή ξυπόλητη στο μπουντρούμι και στο δρόμο με δροσερό καιρό οδήγησε στο γεγονός ότι το κορίτσι κρυολόγησε άσχημα και αρρώστησε. Και ο Ισαάκ έπρεπε επειγόντως να προσλάβει γιατρούς. Έτσι, ξοδεύτηκε καλά, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής λύτρων στους ληστές.
  Και έψαχνα να βρω και να κερδίσω χρήματα κάπου. Επιπλέον, ο Ρίτσαρντ ο Λεοντόκαρδος ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ένα μεγαλειώδες τουρνουά jousting σε σχέση με τη στέψη του. Και ο νικητής θα λάβει μια μεγάλη ανταμοιβή.
  Εκείνη τη στιγμή, καθώς ο Ισαάκ είδε ξαφνικά ένα αγόρι με κοντό παντελόνι, ξυπόλητο, γυμνό μέχρι τη μέση, αλλά πολύ μυώδες. Οι μύες του ήταν πολύ όμορφοι, και βαθιά καθορισμένοι κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Σύμφωνα με τα πρότυπα του Μεσαίωνα, το αγόρι δεν ήταν καθόλου μικρό, αλλά με παιδικό, στρογγυλό πρόσωπο. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται ακόμα για ένα παιδί που, αν μεγαλώσει, θα γίνει άντρας με πολύ δυνατή σωματική διάπλαση.
  Ο Ισαάκ ρώτησε το αγόρι με ένα χαμόγελο:
  Τι θέλει ο νεαρός;
  Το αγόρι, χτυπώντας το γυμνό του πόδι, είπε:
  - Θέλω να συμμετάσχω στο τουρνουά των ιπποτών! Ταυτόχρονα βοηθήστε την άρρωστη κόρη σας!
  Ο πλούσιος Εβραίος ξαφνιάστηκε:
  - Είσαι γιατρός?
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  "Παρά τη νεανική μου εμφάνιση, έχω ήδη μεγάλη εμπειρία στο φόνο. Και στην ιατρική επίσης! Και εντελώς δωρεάν!
  Ο Ισαάκ απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Εκπληκτικός! Καλά τότε. Έχετε δυνατούς μύες, αλλά θα είναι αρκετοί για να συμμετάσχετε στο τουρνουά;
  Το αγόρι είπε χαμογελώντας:
  - Φέρε μου ένα πέταλο!
  Ο πλούσιος Εβραίος συνοφρυώθηκε.
  - Γιατί!
  Το αγόρι είπε με σιγουριά:
  - Θα το σπάσω!
  Ο Ισαάκ γρύλισε:
  - Εντάξει, πιστεύω! Έχεις πολύ όμορφους μύες, στα ανατολικά θα χαιρόσουν να σε πουλήσουν στο χαρέμι του σουλτάνου!
  Το αγόρι σε απάντηση πετάχτηκε, στριφογύρισε πολλές φορές στον αέρα και βρυχήθηκε:
  - Δεν θα τα παρατήσω!
  Ο Εβραίος σφύριξε έκπληκτος:
  - Πόσο γρήγορος και ευκίνητος είσαι! Εντάξει, θα σου δώσω ένα άλογο και πανοπλία με δόρυ και σπαθί για το τουρνουά. Μόνο εσύ θα μου τα επιστρέψεις όλα αυτά σε τρίδυμα!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, γιατί το άλογο και τα όπλα και η πανοπλία πάνε στον νικητή. Από αυτή την άποψη, μπορείτε να πολεμήσετε.
  
  Πολύ ευχαριστημένος, ο Ισαάκ είπε:
  - Μεγάλος νέος ... Πώς σε λένε;
  Το αγόρι απάντησε σεμνά:
  - Oleg Rybachenko! Είμαι ένας πολεμιστής που βοηθά τους αδύναμους και συνήθως υπηρετεί τη Ρωσία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ήρθα να σώσω την κόρη σου. Δεδομένου ότι η βρογχίτιδα είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια για τα πρότυπα του Μεσαίωνα. Και λίγοι είναι οι επιδέξιοι γιατροί που μπορούν να σώσουν το κορίτσι!
  Ο Ισαάκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερος από όσο δείχνεις;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είμαι πολλά χρόνια! Είναι δύσκολο να μετρήσω ακόμη και πόσα, αφού ταξιδεύω και ζω σε διαφορετικούς κόσμους. Είχα όμως τόσα γεγονότα και εντυπώσεις.
  Ο Εβραίος σημείωσε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Πήγαινε να γιατρέψεις την κόρη μου! Στο μεταξύ, θα στείλω ένα άλογο και πανοπλία. Ναι, και τώρα μετράτε την ανάπτυξη. Φαίνεται να είσαι απλώς αγόρι, αλλά αρκετά μεγαλόσωμο και με φαρδύς ώμους. Τόσο ψηλός όσο ο Ivanhoe, και ίσως να είσαι πιο φαρδύς στους ώμους!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Για τη θεραπεία της κόρης σου χρειάζομαι αλκοόλ, λίπος, μια ντουζίνα μικρά φλιτζάνια. - Βλέποντας πώς στράβωσε το πρόσωπο του Ισαάκ, το αγόρι έσπευσε να προσθέσει. - Τα κύπελλα είναι μόνο για λίγο. Και θα ήταν επίσης ωραίο να βρείτε λίπος ασβού. Το αγόρι έκλεισε το μάτι. Και η κόρη σας θα είναι τόσο καλή όσο καινούργια!
  Ο Άιζακ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μόνο ένας μικρός μάγος! Λοιπόν, όλα θα είναι έτοιμα, πήγαινε να σώσεις την κόρη μου.
  Το αγόρι έλαμψε ξυπόλυτο, στρογγυλά, ροζ και εντελώς απαλλαγμένα από σκόνη τακούνια.
  Άρχισε να κάνει φασαρία γύρω από τη Ρεβέκκα. Το κορίτσι ήταν χλωμό και έβηχε. Πράγματι, σε αντίθεση με το αθάνατο αγόρι, δεν ήταν συνηθισμένη στο κρύο. Η κόρη μιας νότιας χώρας, το φθινόπωρο της Βρετανίας, πέρασε τη νύχτα ξυπόλητη και με μια ρόμπα με ένα υγρό και κρύο κελί και μερικές μέρες στον καθαρό αέρα. Εδώ και να συγχωρήσω όχι πολύ.
  Και τώρα πρέπει να της βάλετε τράπεζες - η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία, η οποία βοηθάει πολύ.
  Το δέρμα της Rebecca είναι μάλλον χλωμό και όχι μαυρισμένο. Ντρεπόταν γυμνή μπροστά σε ένα όμορφο μυώδες αγόρι.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο είπε βάζοντας τον δείκτη του στα χείλη του:
  - Είμαι γιατρός! Μη με ντρέπεσαι!
  Και το κορίτσι χαμογέλασε πίσω.
  Το αγόρι, που είχε ήδη εμπειρία, της έβαλε κονσέρβες. Το κορίτσι τσακίστηκε.
  Αλλά ο Όλεγκ τη χάιδεψε τρυφερά, γκρέμισε τα γδαρμένα πέλματα. Το ασυνήθιστο κορίτσι περπάτησε κατά μήκος του μονοπατιού και τα γυμνά πόδια της τρυπήθηκαν από βότσαλα. Και ο δρόμος προς την εκτέλεση αποδείχθηκε πολύ οδυνηρός για ένα πλούσιο κορίτσι που δεν συνήθιζε να κάνει χωρίς παπούτσια.
  Το αγόρι που έτρεχε ξυπόλητος όλη την ώρα σημείωσε:
  - Τρυφερό, τόσο τρυφερό!
  Και της έβαλε κονσέρβες, από τις οποίες υπήρχαν ίχνη στην πλάτη της κοπέλας. Αλλά οι τράπεζες απέσυραν την ασθένεια. Και έτσι η Ρεβέκκα πήρε λίγο γάλα με μέλι και αποκοιμήθηκε.
  Μετά από αυτό, ο Oleg άφησε την υπηρέτρια μια εντολή να συνεχίσει να δίνει γάλα με μέλι και μαλίκ, καθώς και λίπος ασβού.
  Και έσπευσε στο τουρνουά. Είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε τόσο το άλογο όσο και την πανοπλία και τα όπλα.
  Ο Εβραίος, αν και άπληστος, δεν είναι ανόητος. Και το άλογο ήταν καλό και η πανοπλία με τα όπλα δεν ήταν κακή. Ο Όλεγκ σκαρφάλωσε στην πανοπλία και ένιωσε άβολα μέσα τους. Η γυμνή μάχη θα ήταν πολύ πιο επιδέξια. Υπάρχουν όμως κανόνες τουρνουά: όλοι πρέπει να είναι πανοπλίες και καβάλα. Εδώ, πολεμήστε γυμνοί με σπαθιά, τότε ο Oleg Rybachenko εξόντωσε ολόκληρους στρατούς με σπαθιά.
  Το αγόρι έτρεξε πάνω σε ένα λευκό άλογο και ανυπομονούσε για τη μάχη.
  Το τουρνουά διεξήχθη στο Λονδίνο. Ο Ivanhoe είχε ήδη αναρρώσει από τις πληγές του και θεωρούνταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Ο ίδιος ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος προετοιμαζόταν για μάχη. Αναμενόταν και η άφιξη στρατιωτών από άλλες χώρες. Ειδικότερα ο Δούκας της Άλμπα: ένας πανίσχυρος μαχητής από την Ισπανία. Γάλλος δούκας του Γκίζ, βαρόνοι από τη Γερμανία. Πολλοί αγωνιστές. Ακόμα και από τη μακρινή Ρωσία έφτασε ο πρίγκιπας Ρουσλάν. Πιο συγκεκριμένα, όχι από τη Ρωσία, αλλά από τη Ρωσία του Κιέβου.
  Έτσι, η αναπαράσταση εδώ αποδείχθηκε σταθερή. Και ήταν ένα πρωτόγνωρο τουρνουά με έπαθλα.
  Ο νικητής έπρεπε να πάρει ένα ολόκληρο χρυσό σεντούκι, το οποίο έφερε από την Παλαιστίνη ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος. Και αυτό το στήθος ζύγιζε τουλάχιστον έναν τόνο.
  Αυτοί λοιπόν που θέλουν να πολεμήσουν - προφανώς, αόρατα.
  Το τουρνουά, ενόψει του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, διεξήχθη σύμφωνα με το σύστημα κυπέλλου.
  Ο Oleg Rybachenko έφτασε σε ένα ειδικό στρατόπεδο για ιππότες. Πανοπλία και άλογο, αυτό είναι πέρασμα, αλλά κανείς δεν απαιτεί έγγραφα.
  Το αγόρι πέρασε τη νύχτα στον καταυλισμό. Το βράδυ ήρθε κοντά του μια γυναίκα με εύκολη αρετή. Βλέποντας ότι μπροστά της ήταν ακόμα αρκετά παιδί και πολύ όμορφη, έγνεψε καταφατικά:
  - Θα σε σερβίρω αγόρι μου δωρεάν!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Δεν θα το μετανιώσεις, είμαι πολύ έμπειρος!
  Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, η ιερόδουλη πιθανότατα βίωσε αρκετούς πραγματικούς οργασμούς και μάλιστα φαινόταν νεότερη. Έφυγε ικανοποιημένη. Σύντομα εμφανίστηκαν περισσότερα κορίτσια. Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Πρέπει να πληρώσεις για σεξ! Και για υπέροχο σεξ διπλά! Ένα χρυσό νόμισμα για κάθε οργασμό!
  Οι ιερόδουλες συμφώνησαν πρόθυμα... Ο Όλεγκ κέρδισε αξιοπρεπή χρήματα, αλλά μέσα σε μια νύχτα έκλεισε τα μάτια του. Πέρασαν τα κορίτσια του και μια γυναίκα. Είναι συνήθως νέα και όμορφα, αλλά μπορεί να κολλήσετε τη μόλυνση. Είναι αλήθεια ότι ο Oleg είναι ένα αθάνατο παιδί και η μόλυνση δεν τον παίρνει.
  Αλλά κουράστηκα λίγο πριν τον αγώνα...
  Και μετά ακούγεται η τρομπέτα και το τουρνουά ξεκινά το πρωί. Εδώ οι ιππότες διασκορπίζονται σε όλο το πεδίο. Χρειάζονται πολλές μάχες. Επιλογή από αμβλύ ή αιχμηρό άκρο. Όλα τα άλλα αποφασίζονται με κλήρωση.
  Ο Όλεγκ έπεσε να πολεμήσει στην πρώτη μάχη με τον Γερμανό βαρόνο. Ήταν μεγαλύτερος και βαρύτερος από το αγόρι, και αρκετά έγκυρος πολεμιστής.
  Αλλά το αγόρι εξολοθρευτής είναι έμπειρο και τεχνικό. Και για να μην σε γκρεμίσει δόρυ, μετατοπίζεις ελαφρώς την ασπίδα στο πλάι και απαλύνεις το χτύπημα. Και φυτεύεσαι γυρίζοντας το σώμα.
  Ο Όλεγκ είναι πολύ δυνατός και ο εχθρός καταρρίφθηκε μαζί με το άλογό του. Και το αγόρι σφύριξε. Έχει ήδη περάσει από πολλές μάχες σε διαφορετικά σύμπαντα. Και πολέμησε με το Τρίτο Ράιχ σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο οι Ναζί κατέλαβαν πρώτα ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μετά επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ. Και ήταν μια δυνατή κίνηση από την πλευρά τους.
  Και το αγόρι πολέμησε τότε μαζί με τη Μαργαρίτα, το αθάνατο κορίτσι, που ήταν επίσης κάποτε ενήλικας. Και μαζί τους τέσσερα όμορφα και επίσης σχεδόν αθάνατα κορίτσια. Έξι υπεράνθρωποι πολέμησαν με έναν στρατό που κυρίευσε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Και επέδειξε κολοσσιαίο ηρωισμό.
  Και τώρα το τουρνουά. Δεν είναι τόσο δύσκολη συμφωνία. Και για ένα σούπερ αγόρι, μια άγρυπνη νύχτα με ιερόδουλες δεν είναι εμπόδιο.
  Το παιδί πήρε το πρώτο του βραβείο: ένα άλογο, όπλα και πανοπλίες. Συνήθως οι ιππότες τους λύτρωναν για χρήματα. Αν λοιπόν είσαι καλός μαχητής, τότε η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ωφέλιμη για σένα.
  Μετά άλλη μάχη... Αυτή τη φορά ο κλήρος έφερε τον Όλεγκ στον πανίσχυρο Ισπανό Δούκα της Άλμπα. Θεωρήθηκε ο καλύτερος πολεμιστής της Ισπανίας. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον να τον παλέψουμε προς το τέλος, αλλά πολλά είναι πολλά.
  Ο εχθρός ήταν γίγαντας και ζύγιζε τρεις φορές περισσότερο από τον Όλεγκ. Στη μάχη με το δόρυ, το βάρος είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Και το άλογο κοντά στην Άλμπα είναι βύθισμα. Ίσως ένα τέτοιο κουφάρι θα ήταν ασήμαντο να σε συντρίψει.
  Ο Όλεγκ δεν είχε μεγάλη εμπειρία σε τουρνουά. Συνήθως πάλευε λίγο διαφορετικά. Αλλά η συνολική εμπειρία μάχης του αγοριού εξολοθρευτή είναι κολοσσιαία.
  Και έτσι έφυγε. Τα δόρατα είναι αιχμηρά και ακονισμένα.
  Η Άλμπα όρμησε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Το άλογό του, αν και βαρέλι, είναι πολύ ευκίνητο. Ο Όλεγκ, ωστόσο, είναι πολύ πιο γρήγορος από τον ίδιο τον γίγαντα Άλμπα. Και όταν το αγόρι πλησίασε, άφησε το δόρυ και χτύπησε τον εχθρό στο γείσο. Το χτύπημα είναι συντριπτικό, και με κάτω από το γιακά της γάστρας. Ο Άλμπα πέταξε από το δυνατό του άλογο και συνετρίβη. Έπεσαν και μερικά δόντια.
  Ο Όλεγκ κέρδισε και είπε χαμογελώντας:
  - Ένα πολύτιμο δώρο για το γάμο!
  Η νίκη έκανε το αγόρι αισθητό. Ο ίδιος ο βασιλιάς Lionheart του έσφιξε τα χέρια, παρατηρώντας:
  - Είσαι δυνατός πολεμιστής! Από που είσαι?
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Επιτρέψτε όσο η μεγαλειότητά σας σιωπά!
  Εδώ είναι η τρίτη μάχη των ιπποτών. Λοιπόν, τρεις μάχες σε μια μέρα είναι πολλές, ίσως ακόμη και τέσσερις να είναι εγκαίρως.
  Ο Όλεγκ πολεμούσε τώρα έναν Άγγλο μαχητή. Ο ντόπιος ιππότης δεν είναι τόσο μεγάλος όσο η Άλμπα και φαινόταν επιφυλακτικός.
  Μπορείς όμως να δεις έναν έμπειρο και δυνατό μαχητή.
  Ο Όλεγκ, από συνήθεια, σκόρπισε το άλογό του και χτύπησε, βάζοντας και γυρνώντας το σώμα, και φυσικά ο ίδιος απομακρύνονταν από το δόρυ.
  Και πάλι γκρέμισε τον εχθρό αβίαστα. Δεν είναι δύσκολο και αποκτάς αυτοπεποίθηση.
  Έτσι ο τρίτος ιππότης ηττάται.
  Μια προσωρινή παύση και ένα γλέντι των νικητών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει μειωθεί. Και έφαγαν πολύ.
  Ο Όλεγκ έβγαλε το κράνος του. Πολλοί εξεπλάγησαν που ήταν τόσο νέος, ακόμη και το μουστάκι του δεν μεγάλωνε.
  Το αγόρι έφαγε αρκετά και έγινε λίγο βαρύ.
  Ο επόμενος αντίπαλός του ήταν ο καλύτερος μαχητής στη Γαλλία - ο Δούκας του Γκίζ.
  Λοιπόν, γιατί να μην φοβάστε τους λύκους στο δάσος.
  Ο Δούκας του Γκίζ ήταν πολύ επιδέξιος, τεχνικός, μεγαλόσωμος, ψηλός, με φαρδύς ώμους.
  Προφανώς, είναι ένας έξυπνος μαχητής.
  Ο Oleg Rybachenko αποφάσισε ότι θα τον νικήσει με απλό τρόπο.
  Όταν οι αναβάτες διασκορπίστηκαν, και μετά άρχισαν να συγκλίνουν. Ο De Guise προσποιήθηκε με το δόρυ του και προσπάθησε να χτυπήσει το αγόρι στο σώμα, περνώντας από την ασπίδα. Αλλά ο Oleg, έχοντας μια απόλυτη αντίδραση, κατάφερε να φύγει και ο ίδιος φόρτωσε το δόρυ στο στήθος έτσι ώστε να σπάσει. Φυσικά, πρόσθεσε ένα σώμα.
  Και ο ντε Γκιζ πέταξε και συνετρίβη τόσο δυνατά που το αίμα ξεχύθηκε από το στόμα του. Εδώ είναι το χτύπημα.
  Το αγόρι γέλασε και παρατήρησε:
  - Μην τυραννείς!
  Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της ημέρας. Απομένουν άλλα τέσσερα για το επόμενο.
  Ο Όλεγκ ήταν ευχαριστημένος.
  Όμως δεν είχε χρόνο να ξεκουραστεί. Και πάλι ήρθαν για στοργή για να πιάσουν οργασμούς μιας πόρνης. Επιπλέον, του έστειλαν λύτρα για πανοπλίες και άλογα. Και η πανοπλία του de Guise, για παράδειγμα, ήταν με βότσαλα, και τα ποσά ήταν αρκετά.
  Φυσικά και ο Ισαάκ έπρεπε να αποπληρώσει το χρέος. Ο Εβραίος φαινόταν να είναι δυσαρεστημένος με τον εαυτό του. Ότι διέταξε να επιστρέψει το χρέος μόνο τρεις φορές, αλλά θα μπορούσε να ήταν πέντε, ή και δέκα φορές. Ο Όλεγκ όμως, βλέποντας ότι ο άπληστος Εβραίος υπέφερε, του έδωσε άλλα είκοσι χρυσά νομίσματα, υπέρ της Ρεβέκκας, ως δώρο μιας κοπέλας.
  Και μετά σέρβιρε ξανά ιερόδουλες. Και ανέβασε την τιμή σε δύο χρυσά νομίσματα. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν. Και ήρθαν και μερικές ευγενείς γυναίκες. Ήθελαν επίσης να πιάσουν έναν υπέροχο οργασμό ή ακόμα και να μείνουν έγκυες από έναν τόσο ένδοξο ιππότη.
  Και πάλι ο Oleg Rybachenko δεν κοιμήθηκε όλη τη νύχτα και δούλευε. Αλλά αυτό είναι γενικά καλό. Ένα τόσο νεαρό ζιγκολό έχει κερδίσει πόσα χρήματα.
  Και τέσσερις ακόμη αγώνες πριν παραλάβει το κύπελλο.
  Και ο πρώτος αντίπαλος είναι ένας μαχητής από την Αφρική. Πολύ μεγάλο. Λοιπόν, μόνο ένας γίγαντας, οκτώ πόδια ύψος. Και το βάρος των κιλών είναι τουλάχιστον είκοσι. Λόγω του βάρους που κέρδισε. Πολέμησε ούτε καν σε άλογο, αλλά σε μια τεράστια καμήλα. Και τσάκισε τους πάντες.
  Τι μπορεί να παλέψει με έναν μαύρο. Ο Oleg Rybachenko ήταν ευχαριστημένος που ο αντίπαλός του ήταν ένας τέτοιος γίγαντας. Ήταν ενδιαφέρον και ενδιαφέρον.
  Επιπλέον, τα στοιχήματα χωρίστηκαν και ήταν δυνατό να στοιχηματίσετε στον εαυτό σας και, σε περίπτωση νίκης, τουλάχιστον να κερδίσετε κάτι.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  - Είμαι ένας ιππότης της πίστης στα γόνατα των αγρίων,
  Εχθροί της Ρωσίας, θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Κι έτσι το πήρε το αγόρι και ετοιμάστηκε λίγο για τη μάχη, αλείφοντας την ασπίδα με λάδι.
  Ένας τεράστιος μαύρος πολεμιστής του επιτέθηκε ... Ο Όλεγκ όρμησε προς το μέρος του. Ο εχθρός είναι πάνω σε μια καμήλα, και υψώνεται σαν βράχος. Είναι αλήθεια ότι ένας τέτοιος μαχητής δεν είναι τόσο εύκολο να καταρριφθεί.
  Ο Όλεγκ άφησε το τεράστιο κύμα του εχθρού και χτύπησε τον εχθρό στην πανοπλία.
  Το δόρυ του αγοριού έσπασε, αλλά ο εχθρός, τρεκλίζοντας, αντιστάθηκε. Ο Όλεγκ σφύριξε, το παραδοσιακό κάτω από το γιακά του σώματος δεν βοήθησε.
  Στο αγόρι εξολοθρευτής δόθηκε άλλο ένα δόρυ και χώρισαν ξανά.
  Ο Όλεγκ αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα αυτή τη φορά να χτυπήσει τον εχθρό στο γείσο. Αυτό δίνει ένα αποτέλεσμα, αν και θα είναι πιο δύσκολο να χτυπηθεί.
  Ο πολεμιστής από την Αφρική ήταν πονηρός και αυτή τη φορά στόχευσε το δόρυ του στο στήθος του άλογου. Αλλά ο Oleg, προβλέποντας μια τέτοια ευκαιρία, κατάφερε να μετακινήσει το άλογό του στο πλάι. Αν και λίγο και έξυσε το άλογο. Ο Όλεγκ, με μανία, τον χτύπησε με ένα δόρυ, έτσι ώστε στο γείσο που έσπασε τις ράβδους, το σημείο μπήκε στον εγκέφαλο. Το χτύπημα ήταν θανατηφόρο. Δεν ήταν ενάντια στους κανόνες. Ένα ορισμένο ποσοστό ιπποτών σε τουρνουά, ειδικά εκείνοι με αιχμηρά δόρατα, πέθαναν.
  Ωστόσο, αποδείχθηκε απροσδόκητο. Και το εχθρικό κουφάρι κατέρρευσε από την καμήλα.
  Ένδοξη νίκη. Μόνο το άλογο τραυματίστηκε ελαφρά. Και ο Όλεγκ άλειψε μια μακριά γρατσουνιά με θεραπευτικό βάλσαμο. Και αυτό, φυσικά, δεν πρόσθετε υγεία στο άλογο.
  Και ο επόμενος αντίπαλος είναι από τη Ρωσία. Αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Ρουσλάν. Επίσης ένα μεγαλύτερο και πολύ ευέλικτο μαχητικό. Ο Όλεγκ δεν ένιωθε πολύ χαρούμενος μετά από τρεις άγρυπνες νύχτες.
  Ωστόσο, ο αντίπαλός του ήταν επίσης αισθητά κουρασμένος μετά από πέντε αγώνες.
  Ο Όλεγκ αποκοιμήθηκε για ακριβώς μία ώρα. Ο ύπνος του ήταν βαθύς και ονειρευόταν κάτι από περασμένες περιπέτειες.
  Ναι, έξι στρατιώτες ανέλαβαν τους Ναζί της εποχής του Στάλιν και του Φύρερ, καταστρέφοντάς τους εξ ολοκλήρου μαζί με τανκς.
  Ο Oleg Rybachenko έκανε μια υπόκλιση με τα σπαθιά του, κόβοντας τους φασίστες στρατιώτες. Και μετά με ένα γυμνό, αγορίστικο πόδι θα πετάξει κοφτερές και κοφτερές βελόνες, σκοτώνοντας αντιπάλους και τανκς.
  Και μετά πάλι, καθώς σφυρίζει το αηδόνι ο ληστής. Και ολόκληρες νιφάδες από ζαλισμένα κοράκια θα πέσουν πάνω στα ναζιστικά στρατεύματα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τσίριξε:
  - Ένα μικρό αγόρι βρήκε ένα φλογοβόλο,
  Ναι, φασίστες, αλίμονο, καμία τύχη!
  Η Μαργαρίτα έκοψε και τους Ναζί απελπισμένα. Ταυτόχρονα όμως πετούσε λεπτούς δίσκους με τα ξυπόλυτα πόδια της. Έκοψαν τα κεφάλια των στρατιωτών της χώρας του χιτλερικού κολασμένου ήλιου και τα κουφάρια των τανκς.
  Το κορίτσι σφύριξε την ίδια στιγμή και φώναξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και τα κοράκια έπεσαν, αλώνοντας τους Ναζί σαν χαλάζι και η μάζα των τανκς κάηκε.
  Δεν πολέμησαν μόνο τα αιώνια παιδιά και οι τέσσερις μάγισσες. Το σύνταγμα του Ρωσικού Κόκκινου Στρατού εναντίον τριάντα ναζιστικών μεραρχιών επέδειξε ακλόνητη αντοχή.
  Η Νατάσα, εν τω μεταξύ, πήρε, έκοψε τον μύλο με τα ξίφη. Συντετριμμένοι εχθρικοί πολεμιστές. Και μετά με ξυπόλητα λάνσαρε άλλο ένα μπούμερανγκ. Έκοψε τον λαιμό των Ναζί και τα κουφάρια των τανκς.
  Και από την κατακόκκινη θηλή φούντωσε ένα πάλσαρ που τραγουδούσε:
  - Δόξα στη μεγαλύτερη Ρωσία!
  Η Ζόγια επίσης δεν έδωσε ευκαιρία στους αντιπάλους της. Έκοβε, κάθε τόσο, μακρύνοντας σπαθιά και στρατιώτες και τανκς. Και μετά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε δηλητηριώδεις βελόνες. Και αφού οι κατακόκκινες θηλές της εκτόξευσαν ολόκληρους καταρράκτες κεραυνών που έλιωσαν γερμανικά μαστόδοντα.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Η Ρωσία είναι η χώρα μας!
  Θα της είμαι πάντα πιστός!
  Και πώς ένα πάλσαρ εκτοξεύεται από τον αφαλό του κοριτσιού. Ναι, συντρίψτε τους Ναζί σε σκισμένα υπολείμματα δέρματος. Και μετά θα πάρει τα τανκς.
  Η Αυγουστίνα επίσης δεν δίνει ευκαιρία στους φασίστες. Τα χάλκινα κόκκινα μαλλιά του κοριτσιού εξολοθρευτή κυματίζουν στον άνεμο σαν προλεταριακό πανό.
  Και τα γυμνά, πελεκημένα πόδια ρίχνουν πολύ θανατηφόρα δώρα θανάτου. Τι δεν δίνουν ευκαιρία ούτε στους στρατιώτες ούτε στα τανκς της Βέρμαχτ.
  Ταυτόχρονα, ο πολεμιστής πετάει από ρουμπινί θηλές φλεγόμενα κομμάτια μαγικού μετάλλου που λιώνουν το πλάσμα. Και μην ξεχάσετε να βρυχηθείτε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - να ζεις κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και μετά από τον στρογγυλό αφαλό του, σαν κεραυνός.
  Στη μάχη είναι και η Σβετλάνα. Είναι ένα εξαιρετικά κουλ κορίτσι. Και χτυπά επίσης τους Ναζί με σπαθιά. Και γυμνά, χαριτωμένα πόδια πετάω ολόκληρα στιλέτα θανάτου. Ότι έκοψαν τα κεφάλια των ναζί και έκοψαν τους πύργους των βαρέων και μεσαίων οχημάτων.
  Και από τις θηλές φράουλας θα εξακολουθεί να βγάζει εκκρίσεις κορώνας. Και αυτό είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από θανατηφόρο, ειδικά για τανκς και αεροσκάφη.
  Και ο πολεμιστής επίσης από τον αφαλό θα υποκύψει στο δώρο του αφανισμού.
  Και τραγουδήστε:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία! Ο Θεός μπορεί να μας σώσει!
  Και οι Ρώσοι στρατιώτες πυροβολούν τους Ναζί από το περίφημο τουφέκι Μοσίν. Δουλεύουν και δυο πολυβόλα. Τα όπλα πυροβολούν. Λειτουργεί επίσης ένας από τους πρώτους ρωσικούς όλμους αεριωθουμένων αυξημένης ισχύος "Andryusha".
  Οι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν καλά προετοιμασμένοι. Χτυπούν με ακρίβεια και είναι πολύ πειθαρχημένοι.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Ναζί, πεζικό και τανκς, ακόμη και αεροπλάνα, σκέφτηκε: πώς κατάφερε ο λαός μας να χάσει από τους Ναζί σε αυτήν την εναλλακτική πραγματικότητα;
  Είναι εντελώς ντροπή! Αλλά οι Ρώσοι είναι καλύτεροι. Έτσι οι Σλάβοι στρατιώτες τρυπούν μικρούς, λευκούς και μαύρους στρατιώτες με ξιφολόγχες και ανατινάζουν τανκς με χειροβομβίδες. Μένει μόνο λίγο για να κερδίσουμε. Και ο βασιλικός στρατός είναι πολύ ηρωικός. Εδώ είναι μια Ρωσίδα, με γυμνό στομάχι, μια κοπέλα πολυβολητή που πυροβολεί τα γερμανικά στρατεύματα. Με κοντή φούστα και ξυπόλητο αυτό το κορίτσι, αλλά εύστοχα στέλνει σφαίρες.
  Και ο Oleg Rybachenko κόβει με σπαθιά. Και μετά θα ρίξει και μπούμερανγκ με γυμνά παιδικά πόδια, κόβοντας τον εχθρό και τα τανκς. Και όταν το αγόρι σφυρίζει...
  Και πάλι πώς θα πέσουν τα κοράκια στους Ναζί. Οι Ναζί δεν έχουν καμία ευκαιρία μετά από αυτό. Και επιθετικά αεροσκάφη επίσης.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι τσίριξε:
  - Δόξα στην κοσμική μου Πατρίδα!
  Μαργαρίτα, αυτό το αιώνιο κορίτσι είναι και ζεστό στη μάχη. Και κόβει με σπαθιά, πολύ περίφημα. Και πώς σφυρίζει που ένα μάτσο κοράκια χτυπάει από ψηλά και σπάει τα κεφάλια των ναζί, και από τις καταπακτές των πύργων των φασιστικών τανκς. Και με γυμνά, παιδικά πόδια πετάει μπούμερανγκ για να πέσουν κατά δεκάδες οι πολεμιστές της χώρας του κολασμένου φασιστικού ήλιου.
  Η Marguerite φώναξε:
  - Αγαπητή μου Ρωσία - μια φιλική οικογένεια λαών!
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί με σπαθιά. Έσπρωξε ένα ολόκληρο μάτσο βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Πήραν και έριξαν τους Ναζί και ανατίναξαν μια ντουζίνα τανκς. Το κορίτσι, ωστόσο, δεν ξέχασε να βγάλει έκκριμα κορώνας από τις κατακόκκινες θηλές της.
  Και πώς θα πεταχτούν οι κεραυνοί από τον αφαλό με θανατηφόρο αποτέλεσμα, ειδικά για τανκς και αεροσκάφη.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Θα είμαι τόσο σούπερ!
  Η Ζόγια μάχεται επίσης σε άγρια μάχη. Και τα ξίφη της αστράφτουν σαν μαινόμενη καταιγίδα, ρυάκια από πύρινες σπίθες χύνονται και κόβουν τις δεξαμενές σαν βούτυρο με ένα καυτό μαχαίρι. Και τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού του εξολοθρευτή ρίχνουν βελόνες που σημαδεύουν τους Ναζί σαν σκαντζόχοιρος.
  Και θανατηφόρα πάλσαρ του αφανισμού πετούν από κατακόκκινες θηλές και αεροπλάνα και τανκς καίγονται από αυτά. Ο πολεμιστής είναι πολύ μαχητικός στην εμφάνιση και στην πράξη.
  Η ομορφιά κόβει τους Ναζί, τα αεροπλάνα και τα αυτοκινούμενα όπλα, χωρίς να τους δίνει έλεος.
  Και το μαχόμενο κορίτσι τσιρίζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη δεν γνωρίζει ειρήνη και η βίαιη οργή πλημμυρίζει μαζί της. Και κόβει τους εχθρούς σαν λάχανα με σπαθιά. Και τα μάτια της καίνε σαν σμαράγδια. Και τα γυμνά πόδια, σαν λεπίδες προπέλας, εκτοξεύουν μηνύματα αφανισμού που διαλύουν αεροπλάνα-τανκ.
  Και οι θηλές στο χρώμα του ρουμπινιού στέλνουν τέτοια ρεύματα μαγικού πλάσματος στους Ναζί που τίποτα δεν μπορεί να του αντισταθεί.
  Όταν όμως ένα ρεύμα μαγικών αστραπών ξεπετάει από τον αφαλό του Αυγουστίνου. Και θα συντρίψει μια ολόκληρη μάζα εχθρών μαζί με τανκς.
  Το κορίτσι ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων της.
  - Δόξα στον Παντοδύναμο Θεό Ρόντ!
  Η Σβετλάνα πολεμά έναν άγριο όχλο. Και το κορίτσι πώς να χτυπήσει με μια πεταλούδα. Και με ξυπόλητα πώς να λανσάρεις ένα νέο μπούμερανγκ που έκοψε τους πύργους των αυτοκινήτων. Υπερτάξιος πολεμιστής και φυσική ξανθιά.
  Και πώς ένα τσουνάμι μαγικών κηλίδων θα απελευθερώσει από μια θηλή φράουλας. Και το πήρε και συνέτριψε τον εχθρό, σαν να είχε σπάσει ο πάγος από τα χτυπήματα του σπαθιού. Και από τον αφαλό της εκκρίθηκε κορώνα. Η μάζα των δεξαμενών έλιωσε, πολλά αεροπλάνα κάηκαν.
  Η Σβετλάνα έγραψε στο Twitter:
  - Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει,
  Εδώ είναι το κορίτσι!
  Ο Oleg Rybachenko αγωνίζεται σαν πραγματικός τιτάνας. Το αγόρι εξολοθρευτής είναι τόσο απελπισμένος μαχητής. Και με γυμνά παιδικά πόδια θα βγάλει αρκετούς δίσκους που κόβουν εχθρούς, το μέταλλο των τανκς είναι σαν καυτή βελόνα πάγου.
  Και πώς ένα παιδί καράτε τρέχει έναν ανεμόμυλο.
  Κι αν το πάρει και σφυρίξει στην κορυφή των πνευμόνων του. Ότι μια ολόκληρη μάζα κοράκια και θα πάρει και θα πέσει κάτω. Και κριάρι τα κεφάλια των ναζιστών μαχητών.
  Και μετά θα φτύσει από τον σωλήνα... Και έσκισε την αντρική τελειότητα εκατό ολόκληρων φασιστών και τανκς με αεροπλάνα. Αυτοί από τον πόνο σοκ πήραν και οκοτσούριλα.
  Ο μικρός συγγραφέας ψέλλισε:
  - Για τον κομμουνισμό στη Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα, σε άγρια μανία, θα φτύσει τους Ναζί και ρέματα μαγικού πλάσματος πέταξαν από το στόμα της. Και κατασπάραξαν τους Ναζί μέχρι τους σκελετούς. Και οι δεξαμενές έλιωσαν, και τα αεροπλάνα μπλέχτηκαν στον πύρινο ιστό.
  Ο Πολεμιστής είναι ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της πετάνε φραγκόσυκα και θανατηφόρα πράγματα, έτσι ώστε μόνο κομμάτια σκισμένου κρέατος να πετούν από τους Ναζί και κορμοί από τανκς.
  Και τα κορίτσια χώρισαν επίσης σοβαρά ...
  Έβγαλαν μέχρι και το κιλότο τους. Μετά από αυτό, η καταστροφή των Ναζί πήγε πολύ πιο αποτελεσματικά.
  Η Νατάσα πραγματοποίησε έναν καταρράκτη χτυπημάτων σε λευκούς και μαύρους στρατιώτες. Και τώρα τα γυμνά της πόδια θα ρίξουν πολλές χειροβομβίδες και θα διαλύσουν ένα ολόκληρο τάγμα Ναζί και μια μεγάλη μάζα από τανκς. Και μετά από τις κόκκινες θηλές θα απελευθερώσει ένα κύμα που φέρνει καταστροφή στους Ναζί, όπως ένας καταρράκτης στρατευμάτων τσουνάμι, τόσο στο πεζικό όσο και στα τανκς με αεροσκάφη.
  Και από τον αφαλό θα πάρει έναν θανατηφόρο κεραυνό σαν πτήση, και θα κάψει τη ναζιστική κοόρτα, και από αυτά έμειναν μόνο απανθρακωμένα πτώματα και τρεις ντουζίνες τανκς μαζί τους.
  Και στο τέλος, σαν από τους κόλπους της Αφροδίτης, θα πετάξει ένα όμορφο κορίτσι, ένα δολοφονικό πάλσαρ, το οποίο, μεγαλώνοντας σε μέγεθος, το πήρε, κύλησε και έκαψε ένα ολόκληρο σύνταγμα Ναζί και εκατό τανκ, συμπεριλαμβανομένων πολλών Τα ποντίκια, αμέσως.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Ο Ζόγια πήρε και πραγματοποίησε έναν συνδυασμό, επιμηκύνοντας απότομα με σπαθιά, κόβοντας τους πύργους των δεξαμενών. Και ο εξωτερικά νεαρός πολεμιστής το πήρε και το εκτόξευσε με δίσκους, ανακατεμένους με μια βόμβα μπιζελιού. Και θα σκίσει πολλούς Ιάπωνες. Και μετά από τις θηλές του βατόμουρου θα πάρει τον εαυτό της και θα απελευθερώσει ένα νέο ρεύμα αστραπής. Και σπάστε τους εχθρούς σε μάρκες με μικρές μάρκες. Και από τα τανκς δεν έμεινε τίποτα.
  Και μετά από τον αφαλό, σαν να χτυπήθηκε από ακτίνες λέιζερ. Και οι μάζες των Ναζί θα αποκοπούν. Και οι δεξαμενές χάνουν γενικά πύργους, σπασμένοι κύλινδροι πετούν από πάνω τους.
  Και εν κατακλείδι, καθώς από το σπήλαιο της Αφροδίτης, ένας πολεμιστής με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού θα πετάξει έξω ένα ξέφρενο ρεύμα ενέργειας. Και θα σαρώσει τους ναζιστικούς φρουρούς και πάρα πολλά τανκς και αεροπλάνα και αυτοκινούμενα όπλα. Αυτοί είναι σκληροί μαχητές.
  Η πολεμίστρια φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Στάλιν και του Τσάρου Αλέξανδρου Γ'!
  Ο Oleg Rybachenko ξύπνησε και είναι έτοιμος για έναν νέο αγώνα. Ο αντίπαλός του Ρουσλάν πήδηξε πάνω σε ένα άλογο.
  Λοιπόν, δύο Ρώσοι ιππότες πολεμούν. Αν και ο Ruslan φαίνεται μεγαλύτερος, ο αντίπαλός του είναι πιο γρήγορος και δυνατότερος.
  Κι έτσι όρμησαν ο ένας προς τον άλλον.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε το χτύπημα του δόρατος στην ασπίδα και μετακινήθηκε στο πλάι. Και χτυπήστε τον εχθρό με μια στροφή με ένα περίκλειστο σώμα. Και το δόρυ του έσπασε, αλλά ο εχθρός έπεσε μαζί με το άλογό του.
  Ο καβαλάρης κάθισε σταθερά, αλλά το άλογο πέρασε. Ο Όλεγκ κέρδισε ξανά και πήρε το τρόπαιο.
  Και για τον προηγούμενο αγώνα είχε λεφτά.
  Ο Όλεγκ μετά από αυτή τη νίκη προετοιμαζόταν ήδη για τους ημιτελικούς. Και αντίπαλός του θα έπρεπε να είναι ο ίδιος ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος. Τι μεγάλη προσδοκία.
  Αλλά οι τέσσερις ιππότες του βράχου δείπνησαν μαζί.
  Όμορφες κοπέλες τους σέρβιραν. Παρά τα αυστηρά έθιμα του Μεσαίωνα, τα κορίτσια ήταν γυμνόκεφαλα, κοντές φούστες και ξυπόλητες.
  Χρωματιστές κορδέλες υφαίνονται στα ξανθά μαλλιά των κοριτσιών.
  Προσέφεραν φαγητό και κρασί.
  Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος σημείωσε:
  Είσαι πολύ νέος στα χρόνια. Ούτε μουστάκι δεν έχεις. Αλλά ένας τόσο δυνατός και ασυνήθιστος μαχητής. Αν θέλεις, θα σε κάνω αρχηγό της φρουράς μου!
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν θα με πείραζε, αλλά σύντομα πρέπει να φύγω από τη Βρετανία. Και θα αναγκαστώ να πολεμήσω σε έναν άλλο κόσμο με άλλα στρατεύματα. Οπότε, δυστυχώς, δεν μπορώ πια να σας εξυπηρετήσω!
  Ο Ivanhoe είπε με σιγουριά:
  - Μπορώ να το κάνω!
  Ο Όλεγκ τον κοίταξε. Αν και ο Rybachenko ήταν στο σώμα ενός αγοριού περίπου δώδεκα ετών, ο Ivanhoe είχε το ίδιο ύψος με αυτόν. Και στους ώμους, ακόμα και το μυώδες αγόρι φαινόταν πιο φαρδύ. Αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτός ο εύθραυστος νεαρός κέρδισε. Ο Richard the Lionheart είναι το κεφάλι του Ivanhoe ψηλότερο και πολύ πιο φαρδύ στους ώμους. Και ο τέταρτος ιππότης είναι ένα κεφάλι ψηλότερος από τον ίδιο τον Ρίτσαρντ. Και τι... Δύο κεφαλιές και τουλάχιστον τρεις φορές πιο χοντρό, αλλά ο Ivanhoe θεωρείται το φαβορί.
  Ίσως συναντηθούν στον τελικό. Είναι ενδιαφέρον πώς ο Ivanhoe νικά αυτούς που είναι μεγαλύτεροι και βαρύτεροι από αυτόν. Και ποιος του έμαθε μια τέτοια φιλιγκράν τεχνική πάλης τουρνουά.
  Ο Όλεγκ έφαγε κρέας και ήπιε κρασί ... Η καρέκλα είναι άνετη και μπορείτε να κοιμηθείτε για μερικές ώρες ακόμη.
  Ειδικά από τότε που ο Ρίτσαρντ κοιμόταν. Το αγόρι εξολοθρευτής είδε ένα όνειρο για μια από τις προηγούμενες αποστολές του.
  Φυσικά, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, τέσσερα κορίτσια μάγισσες και αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό. Εκτός όμως από αυτούς, φυσικά, θα υπάρξουν και άλλες επιτυχίες.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί από πολυβόλα με σταθερά φυσίγγια. Μοιάζει με ένα πολύ μυώδες αγόρι περίπου δώδεκα, φορώντας μόνο σορτς και με γυμνό στήθος. Όταν ενηλικιώθηκε, έγινε ένα αιώνιο παιδί που έλαβε την αθανασία. Και τώρα το δουλεύει σε διάφορες αποστολές. Και ο πρώην συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας το λατρεύει.
  Η Μαργαρίτα μοιάζει επίσης με ένα κορίτσι περίπου δώδεκα ετών, αλλά ήταν μια ενήλικη συγγραφέας που αγόρασε επίσης την αθανασία με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση διαφόρων αποστολών. Το κορίτσι τσακώνεται και χτυπάει από πολυβόλα.
  Επιπλέον, ο Oleg Rybachenko κόβει επίσης με σπαθιά που μακραίνουν για πολλές δεκάδες μέτρα. Το αγόρι ρίχνει επίσης χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και δεν ξεχνά να εκτοξεύει από τον αφαλό του κεραυνού ότι οι Κινέζοι τηγανίζονται σαν μπάρμπεκιου.
  Αλλά και το σφύριγμα είναι πολύ αποτελεσματικό. Τότε τα κοράκια που συρρέουν λιποθυμούν και οι Κινέζοι ξυλοκοπούνται, και ακόμη και τα κράνη δεν βοηθούν τους Κινέζους.
  Το αγόρι φωνάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Αυτή η αποστολή είναι αρκετά ευχάριστη, αλλά δεν υπάρχουν τόσο ρόδινες. Εδώ σε ένα σύμπαν, Γερμανίδες μάγισσες: Gerda, Charlotte, Christina, Magda ανέπτυξαν ένα μοναδικό τανκ - "Panther" -2. Αυτό το αυτοκίνητο αποδείχθηκε με χαμηλή σιλουέτα, τη θέση του κιβωτίου ταχυτήτων και του κινητήρα μαζί και κατά μήκος του ρεζερβουάρ. Η μετωπική θωράκιση του κύτους ήταν 120 mm σε μεγάλη κλίση, οι πλευρές ήταν 82 mm σε κλίση, ο πυργίσκος ήταν 150 mm σε μεγάλη κλίση. Και ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών με βελτιωμένη βαλλιστική και ταχύτητα βολής.
  Αυτό το αυτοκίνητο ήταν ακόμα καλύτερα προστατευμένο από το Tiger-2 και το κουπί ήταν μόνο σαράντα τόνοι.
  Αυτό του επέτρεψε να κυκλοφορήσει σε μαζική παραγωγή το φθινόπωρο του 1943, με έναν παλιό κινητήρα 700 ίππων.
  Το "Panther" -2 έγινε αμέσως το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και οι Γερμανοί άρχισαν να κερδίζουν.
  Και μάλιστα πλησίασαν τη Μόσχα, και η ομάδα προσγείωσης των δολοφόνων τους έκοψε και τους ανατίναξε.
  Ωστόσο, η δολοφονία των Γερμανών είναι δυσάρεστη για τη λευκή φυλή και φυσικά οι κίτρινοι πολεμιστές δεν είναι κρίμα.
  Ειδικά τώρα που η Κίνα έχει εξαπλώσει τη μόλυνση σε όλο τον κόσμο!
  Συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Ας αλέσουμε λοιπόν αυτά τα ουράνια!
  Η Μαργαρίτα κόβει και τους Κινέζους με σπαθιά που μακραίνουν. Και αυτοπυροβολείται από πολυβόλα - κάθε σφαίρα είναι ακριβώς στο στόχο. Και με γυμνά χαριτωμένα δάχτυλα των ποδιών ρίχνει θανατηφόρες χειροβομβίδες.
  Και πώς οι κεραυνοί θα απελευθερώσουν από τον αφαλό, εχθρούς, καταστρέφοντας και καίγοντας και λιώνοντας άρματα μάχης.
  Και αν το κορίτσι σφυρίζει, τότε αποδεικνύεται ότι είναι μπλοκάρισμα.
  Και τα κοράκια πέφτουν στις κορυφές της Κίνας και γκρεμίζουν αεροπλάνα.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Έτσι αντιμετώπισαν τους Κινέζους τα αθάνατα παιδιά, κάποτε ενήλικες. Αλλά τέσσερα ακόμη κορίτσια-μάγισσες, αιώνια νεαρά πλάσματα, αλωνίζουν επιμελώς την ουράνια αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα δίνει μια έκρηξη πολυβόλων με επαναχρησιμοποιούμενα φυσίγγια. Και μετά σχεδιάζει ένα μύλο με τα σπαθιά του εκατό μέτρα σε έκταση!
  Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει μια χειροβομβίδα από πριονίδι και εμποτισμένη σε ένα φίλτρο. Εκρήγνυται σαν βόμβα κενού. Οι ανατιναχθέντες Κινέζοι και τα πρωτόγονα τανκς τους πετούν ψηλά. Και τότε η κοπέλα ρίχνει κεραυνό από τις κόκκινες θηλές της, καίει ζωντανούς Κινέζους στρατιώτες. Και τα πάλσαρ της καταστροφής πετιούνται έξω από τον αφαλό.
  Συνθλίβουν τα αεροπλάνα σαν πεταλούδες καίνε τα αεροπλάνα της Κίνας σε δάδα.
  Αλλά το κόλπο του στέμματος, όταν τα επιθετικά μαγικά τσουνάμι πετούν έξω από τους κόλπους της Αφροδίτης, καίνε τους Κινέζους σαν φλόγα της κόλασης.
  Η Νατάσα κελαηδούσε:
  - Δόξα στην Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Είναι ένα κορίτσι της τάξης γενικά σούπερ. Και κόβει με σπαθιά, και πυροβολεί από πολυβόλα. Και τα φυσίγγια εδώ είναι ατελείωτα, και κόβουν τους εχθρούς επιμελώς. Και όταν τα γυμνά πόδια του κοριτσιού ρίχνουν χειροβομβίδες, σκίζοντας Κινέζους στρατιώτες. Και μετά από τις θηλές του βατόμουρου, φλογερά πάλσαρ χτυπούν - σκίζουν τους πύργους των δεξαμενών.
  Κεραυνοί πέταξαν έξω από τον αφαλό του κοριτσιού με τα χρυσά μαλλιά. Και εκατοντάδες πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας ψήθηκαν μέχρι θανάτου.
  Και εδώ είναι το σπήλαιο της Αφροδίτης που εξέπεμψε έναν δολοφονικό ανεμοστρόβιλο. Πέρασε με ένα δρεπάνι του θανάτου στα κινεζικά στρατεύματα.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Ο Αυγουστίνος γέλασε και βγάζοντας τα δόντια της, εκπέμποντας ηλιαχτίδες που καίνε τους Κινέζους, σημείωσε:
  - Ο Στάλιν δεν είναι πια!
  Και έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων, και έκοψε με μακρόστενα σπαθιά. Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πέταξαν χειροβομβίδες. Διέλυσαν πολλούς Κινέζους. Και από τις ρουμπινί θηλές της ομορφιάς πέταξαν αστραπές καταστροφής και καταστροφής. Έκαψαν πολλούς μαχητές από την Ουράνια Αυτοκρατορία. Και ένας τεράστιος αριθμός Κινέζων σκίστηκε από πάλσαρ που πετούσαν από τον αφαλό, μαζί με τανκς. Είναι τόσο ζεστά και αναπνέουν φωτιά.
  Όμως ο κόλπος της Αφροδίτης πήρε και δούλεψε. Και τόσοι αντίπαλοι πήραν και κάηκαν.
  Ο Αυγουστίνος γρύλισε:
  - Για το μεγαλείο της ΕΣΣΔ!
  Η Σβετλάνα στη μάχη είναι η πιο cool και σκληρή. Και μετά εκτόξευσε μια έκρηξη πολυβόλων, κόβοντας σε κομμάτια τους αντιπάλους από την Κίνα με επιμήκη ξίφη.
  Αλλά από τις θηλές της φράουλας πήδηξε κεραυνός που έκαιγε τους αντιπάλους χωρίς οίκτο και η ουράνια αυτοκρατορία καίγεται, και οι πύργοι σκίζονται από τις δεξαμενές της.
  Τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών πέταξαν τη βόμβα και σκότωσαν πολλούς Κινέζους. Και πώς ένα γυμνό τακούνι θα εξακολουθήσει να εκτοξεύει ένα πάλσαρ καταστροφής, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους.
  Και από τον αφαλό, κεραυνός τηγάνισε χίλιους Κινέζους στρατιώτες.
  Λοιπόν, όταν το στήθος της Αφροδίτης δούλεψε, έγινε ακόμα πιο επιθετικό.
  Και τότε η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο το σύμπαν!
  Οι έξι λειτούργησαν πολύ αποτελεσματικά. Και ενήργησε με άγρια, επιθετική επιδοκιμασία.
  Στη συνέχεια όμως μια ομάδα κοριτσιών από το Τρίτο Ράιχ ενώθηκε μαζί τους. Μαζί τους πήραν ένα ακόμα πιο ισχυρό AG-800 με οκτώ κανόνια και είκοσι πολυβόλα. Και όλα αυτά τα έλεγχαν τα κορίτσια με τη βοήθεια χειριστηρίων.
  Η Γκέρντα πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε ένα ισχυρό εκρηκτικό βλήμα και μουρμούρισε:
  - Δόξα στην Άρια φιλία!
  Η Σάρλοτ πίεσε επίσης τα γυμνά της πόδια στα κουμπιά του χειριστηρίου, έφτυσε το δώρο του θανάτου και γρύλισε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Χριστίνα το πήρε και πάτησε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά και ούρλιαξε:
  - Άριος κομμουνισμός!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας, και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά πόδια της, σημείωσε:
  - Ο ίδιος ο Άριος κομμουνισμός!
  Κορίτσια από το Τρίτο Ράιχ έκοψαν πρόθυμα τους Κινέζους. Πρέπει να βοηθήσουμε τους Άριους αδελφούς και αδελφές μας στον πόλεμο με την Κίνα. Και αυτή η χώρα θεωρεί ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό της.
  Η Γκέρντα πίεσε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας έξω το βλήμα και σημείωσε:
  - Δεν θα αφήσουμε την κίτρινη αυτοκρατορία να αναβιώσει! Δεν θα σας αφήσουμε να διαδώσετε ιούς σε όλο τον κόσμο!
  Η Σαρλότ πάτησε επίσης τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Φυσικά και δεν θα κάνουμε!
  Η Χριστίνα, χρησιμοποιώντας τις κόκκινες θηλές της, πυροβόλησε επίσης τους κίτρινους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, εξέδωσε:
  - Για το Άριο μέλλον!
  Η Μάγδα, καταστρέφοντας τα όμορφα πόδια των Κινέζων στρατιωτών με τα γυμνά της δάχτυλα, γρύλισε:
  - Για τα υψηλότερα άρια επιτεύγματα!
  Και τότε υπήρχε ένα δισκοπλάνο του Τρίτου Ράιχ στον ουρανό. Και αυτό είναι από άλλο κόσμο. Εκεί ο Φύρερ μπόρεσε να πάρει τη Μόσχα πίσω το σαράντα πρώτο έτος. Πώς συνέβη? Η Ιαπωνία επιτέθηκε τον Ιούλιο του 1941 και καθήλωσε τις σοβιετικές δυνάμεις στην Άπω Ανατολή. Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρχαν αρκετές δυνάμεις για την άμυνα της Μόσχας και η πρωτεύουσα έπεσε πίσω τον Οκτώβριο του 1941 ... Και μετά από αυτό, η διοίκηση του Κόκκινου Στρατού ήταν εντελώς αναστατωμένη και ο Στάλιν είχε καρδιακή προσβολή. Μια γρήγορη νίκη επί της ΕΣΣΔ στη συνέχεια μετατράπηκε σε παρατεταμένο πόλεμο με τη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Στην πορεία δημιουργήθηκαν ντίσκο, οι οποίες τριγυρνούσαν με στρωτή τζετ και ήταν άτρωτες.
  Και μετά τη νίκη επί της Αμερικής, οι ιπτάμενοι δίσκοι έχουν ήδη καταφέρει να επισκεφτούν τον Άρη και έχουν αποκτήσει λέιζερ με αντλία υδρογόνου.
  Η Albina και η Alvina πέταξαν από έναν παράλληλο κόσμο σε μια δισκέτα με δέσμες μάχης για να βοηθήσουν την ΕΣΣΔ.
  Και εδώ είναι και αυτοί ξυπόλητοι και με μπικίνι. Αυτές οι μάγισσες κάποτε άρχισαν να αντεπιτίθενται στην Ισπανία και πέρασαν από όλες τις κύριες μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και τώρα σε ένα όχημα μάχης στη μάχη.
  Η Αλμπίνα, με τα γυμνά δάχτυλα των σαγηνευτικών ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick, εκτόξευσε μια δέσμη που έκοψε τα κινεζικά αεροπλάνα και φώναξε:
  - Αυτά είναι τα θαύματα της τεχνολογίας μας!
  Η Alvina επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια της, εξέπεμψε μια ακτίνα στις δεξαμενές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, τις έκοψε και κελαηδούσε:
  - Το μεγαλείο της Πατρίδας είναι μαζί μας!
  Και τα κορίτσια του Terminator ξέσπασαν σε γέλια από κοινού. Είναι τόσο μαχητικές και αριστοκρατικές καλλονές.
  Η Αλμπίνα πάτησε ήδη το κουμπί του joystick με το κόκκινο στήθος της, καίγοντας τους Κινέζους με ακτίνες και τσίριξε:
  - Για την Άρια τάξη στο σύμπαν!
  Η Alvina πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή της και έκοψε τη μάζα των στρατιωτών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, βρυχώνοντας:
  - Για τον θρίαμβο των λευκών!
  Και τα δύο κορίτσια πολεμίστριες χτύπησαν τα γυμνά, πεινασμένα για σεξ αντρικά πόδια τους στη μεταλλική επικάλυψη του ιπτάμενου δίσκου.
  Η δισκέτα είναι ένα εξαιρετικά τρομερό όπλο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών από το Τρίτο Ράιχ. Και η Κίνα πρέπει να βιώσει τη δύναμη της οργής των άριων χωρών.
  Αλλά και οι Ιάπωνες πολεμιστές μπήκαν στη μάχη ενάντια στους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Τέσσερα όμορφα, σχεδόν εξ ολοκλήρου γυμνά κορίτσια νίντζα με ατσάλινους μυς συμμετέχουν στη μάχη. Η Ιαπωνία είναι ένας παραδοσιακός εχθρός της Κίνας και είναι έτοιμη να βοηθήσει την ΕΣΣΔ σε αυτή τη μονομαχία. Επιπλέον, τα κορίτσια αγαπούν να σκοτώνουν.
  Εδώ είναι το πρώτο κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά, που κόβει με δύο σπαθιά, κόβει τους Κινέζους στρατιώτες. Στη συνέχεια πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της αρακά με εκρηκτικά.
  Περαιτέρω, κεραυνοί έσκασαν από τις κόκκινες θηλές των κοριτσιών νίντζα.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Δόξα στην Ιαπωνία!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά επίσης κουρδίστηκε με σπαθιά, τρέχοντας έναν ανεμόμυλο. Έκοψε μια μάζα Κινέζων στρατιωτών. Τα γυμνά της πόδια πέταξαν δηλητηριώδεις βελόνες, σκοτώνοντας τους κίτρινους πολεμιστές. Και πέταξαν φλογερά πάλσαρ από τις κατακόκκινες θηλές.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  Ας συντρίψουμε την Κίνα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά στριφογύρισε την τεχνική της πεταλούδας με τα ξίφη της. Επίσης, έκοψε πολλά κινέζικα μαχητικά. Στη συνέχεια, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν δίσκους σε σχήμα σβάστικας και τρύπησαν τη μάζα των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας. Και από τις ρουμπινί θηλές έβρεχε θανατηφόρος κεραυνός. Έκαψαν τους Κινέζους και πολλά από τα τανκς και τα αεροπλάνα τους.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Ρώσοι αδελφοί μας!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά, επίσης με σπαθιά, έκανε έναν πολύπλοκο συνδυασμό, κόβοντας τους στρατιώτες της κινεζικής αυτοκρατορίας. Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν μια αυτοσχέδια βόμβα και διέλυσαν έναν τεράστιο αριθμό κίτρινων στρατιωτών.
  Και τότε οι θηλές φράουλας εξέπεμψαν μαγικές ακτίνες κόβοντας τη σάρκα των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και ταυτόχρονα κόβοντας τόσο τους πύργους όσο και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Και ο πολεμιστής ξεστόμισε:
  - Για το ιαπωνικό όνειρο!
  Οι πολεμιστές από την Ιαπωνία πολέμησαν καλά. Και τα γυμνά τους πόδια είναι τόσο θανατηφόρα δώρα θανάτου και ρίψης.
  Και οι νίντζα εναντίον της Κίνας. Αλλά και ο Κόκκινος Στρατός είχε τη συμβολή του.
  Τα κορίτσια εμφανίστηκαν στο IS-25. Το νεότερο σοβιετικό τανκ, με τέσσερα πυροβόλα και είκοσι οκτώ πολυβόλα.
  Όλα είναι αυτοματοποιημένα σε αυτό και η Komsomol ελέγχουν τις μάγισσες με τη βοήθεια χειριστηρίων.
  Η Alyonka το πήρε και πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Ένας πυροβολισμός ακούστηκε και μια νάρκη σκόρπισε τους Κινέζους και τα οχήματά τους.
  Το IS-25 είναι ένα τρομερό τανκ. Διαθέτει κινητήρα τριάμισι χιλιάδων ίππων - ντίζελ. Και η πανοπλία είναι ικανή να κρατήσει πολύ δυνατά χτυπήματα. Ένα τόσο μαχητικό κορίτσι εδώ. Και οι θηλές του στήθους της είναι τέτοιες που αστράφτουν με ρουμπίνια.
  Η Anyuta πάτησε επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε τα κινέζικα μαχητικά. Τα έσκισε σε μικρά κομμάτια, έσκισε τα τανκς της Ουράνιας Αυτοκρατορίας σε μικρά κομμάτια και έκαψε τα αεροπλάνα.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Αγία Πατρίδα του Στάλιν!
  Η Aurora πυροβόλησε επίσης, πατώντας τα γυμνά της πόδια στα κουμπιά του joystick, έσκισε τα κινεζικά μαχητικά, οι κύλινδροι των εχθρικών τανκς κύλησαν και η κοπέλα τσίριξε:
  - Για τη νίκη της ΕΣΣΔ!
  Η Μαρία, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, οδήγησε πολλούς Κινέζους και τα τανκς τους στα φέρετρα, ούρλιαξε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Ολυμπία πίεσε επίσης τα γυμνά δάχτυλά της στο κουμπί του joystick και μια άλλη νάρκη χτύπησε τον στρατό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας - κομματιάζοντας ένα ολόκληρο τάγμα.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Ο Λένιν ζει στην καρδιά μας!
  Και τα πέντε ξυπόλυτα, σχεδόν γυμνά κορίτσια με ανακουφιστικό πιεστήριο, τραγούδησαν από κοινού:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Κοίτα, γεράκι, αετός...
  Η φωνή του λαού είναι δυνατή
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μας,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  
  Η δόξα θα είναι αιώνια
  Σε πολλές γενιές...
  Η ρωσική δύναμη θα ανέβει,
  Ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας!
  Τα κορίτσια συνέτριψαν αποτελεσματικά τους Κινέζους. Ωστόσο και οι Βρετανοί δούλεψαν καλά. Η Τζέιν Άρμστρονγκ και η ομάδα της αντιμετώπισαν επίσης την Κίνα. Δεδομένου ότι η Ουράνια Αυτοκρατορία έχει πολλά εκατομμύρια στρατιώτες, ένας μεγάλος αριθμός δολοφόνων έφτασε για να σώσει την ΕΣΣΔ.
  Και φυσικά ανέλαβαν τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές πολεμούν στο τανκ "Victoria" -400. Πυροβολήστε τους Βρετανούς από κανόνια και πολυβόλα.
  Η Τζέιν πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε ένα άλλο κινέζικο τανκ και τσίριξε:
  - Για μια μεγάλη αυτοκρατορία!
  Η Malanya, επίσης χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το κινεζικό αυτοκινούμενο όπλο και τσίριξε:
  Δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Η Γερτρούδη πυροβόλησε επίσης προς τους Κινέζους με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, έκοψε ένα άλλο αυτοκίνητο και τσίριζε:
  Είμαστε μια ελεύθερη αυτοκρατορία!
  Η Μόνικα επίσης δεν έδωσε έλεος, η Ουράνια Αυτοκρατορία. Και επίσης με γυμνό πόδι κατεύθυνε ένα ρεύμα καταστροφής. Πόσοι Κινέζοι και τα τανκς τους σκοτώθηκαν.
  Το κορίτσι κούνησε το στήθος της με θηλές φράουλας και κελαηδούσε εκκωφαντικά:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Οι Βρετανοί είναι επίσης σε κίνηση και την καταστροφή της Κίνας.
  Ο Αλένκα, εν τω μεταξύ, άλλαξε λίγο τακτική. Πέταξε το σουτιέν της και ήδη πάτησε το κουμπί του joystick με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής.
  Έστειλε ένα βλήμα και τσίριξε:
  - Για ψύχραιμο κομμουνισμό!
  Η Anyuta πέταξε επίσης το σουτιέν της και με μια κατακόκκινη θηλή πάτησε το κουμπί του joystick, στέλνοντας άλλο ένα δώρο θανάτου.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ο πλανήτης γνώριζε το μεγαλείο των Ρώσων,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Η Aurora απαλλάχθηκε και από το σουτιέν της. Γύμνωσε το στήθος της και χτύπησε τον Κινέζο με απαλλαγή. Σκότωσε πολλά από αυτά και τα έκαψε, πατώντας το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της.
  Και φώναξε:
  - Ρώσοι, Ρώσοι,
  Όχι ευτυχισμένη μοίρα...
  Αλλά γιατί, για να είμαστε πιο δυνατοί,
  Χρειαζόμαστε κόπο!
  Η Μαρία χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές απελευθέρωσε το στήθος της από την ύλη. Και με μια θηλή σε χρώμα φράουλας πάτησε το κουμπί του joystick. Ένα θανατηφόρο και ανελέητο βλήμα πέταξε. Διέλυσε αμέσως διακόσιους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Και το κορίτσι φώναξε:
  - Δόξα στη γενναία Πατρίδα,
  Ζήστε για πάντα κάτω από τον κομμουνισμό!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο μεγαλύτερος από αυτούς, εξέθεσαν επίσης μια μεγάλη προτομή. Και από τις θηλές της φράουλας, εκτόξευσε μια πολύ ισχυρή εκκένωση καταστροφής πατώντας τα κουμπιά του joystick. Και μια δολοφονική νάρκη κατέστρεψε μια μάζα Κινέζων στρατιωτών.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι αιώνιος,
  Μόνο μεγαλώνουμε, όχι κάτω!
  Ναι, αν μια Ρωσίδα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις θηλές του στήθους της, τότε αυτό είναι πράγματι πολύ σοβαρό. Και οι Κινέζοι πληγώνονται εξαιρετικά. Και πραγματικά είναι κομματιασμένα. Και οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάθε δευτερόλεπτο. Τους ανέλαβαν λοιπόν τα κορίτσια και το αθάνατο αγόρι.
  Ο Oleg Rybachenko εκτόξευσε πολυβόλα, έκοψε τους Κινέζους με σπαθιά. Και μετά, με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών, εκτόξευσε άλλο ένα δώρο αφανισμού. Τόσοι πολεμιστές του ουρανού πέθαναν.
  Ειδικά όταν το πήρε ο εξολοθρευτής και σφύριξε ξανά, χτυπώντας τα κοράκια στις ξυρισμένες κινέζικες μπλούζες τους.
  Ο νεαρός πολεμιστής παρατήρησε:
  - Όλα είναι καλά στον κόσμο όταν είσαι νέος και υγιής!
  Ναι, είναι ωραίο να καταστρέφεις τη φυλή από την οποία η μόλυνση έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Κίνα είναι πράγματι μεταδοτική. Ο πραγματικός δήμιος της ανθρωπότητας που γέννησε μια νέα πανούκλα. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ πιο μεταδοτικό από το AIDS. Ο κορωνοϊός ήρθε από τον υπόκοσμο και η Κίνα, άθελά της ή άθελά της, άφησε το τζίνι να βγει από το μπουκάλι. Ας πληρώσει λοιπόν τις αμαρτίες του με αίμα!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής χτύπησε τους κίτρινους πολεμιστές με κεραυνό από τον αφαλό του.
  Η Margarita Korshunova, η οποία σε σεβαστή ηλικία έγινε ξανά κορίτσι, συμφώνησε:
  - Ναι, τα νιάτα είναι υπέροχα! Ακόμα και ο πόλεμος φέρνει χαρά όταν το σώμα είναι υγιές, γεμάτο νιάτα και δύναμη!
  Και η κοπέλα, ξυπόλητη, με παιδικό πόδι, πέταξε άλλη μια χειροβομβίδα. Και θα σφυρίξει επίσης, γκρεμίζοντας τα κοράκια στα κινεζικά στρατεύματα.
  Η Νατάσα στην επίθεση. Με ξυπόλητα πόδια ρίχνει τη μια θανατηφόρα χειροβομβίδα μετά την άλλη. Και κόβει με σπαθιά και πυροβολεί από πολυβόλα. Και μετά, από τις κόκκινες θηλές, θα χτυπήσει στα κινέζικα τανκς. Αυτό είναι υπέροχο. Οι πύργοι των δεξαμενών καταρρέουν και πετούν μακριά.
  Και πώς θα πετάξει ο κεραυνός από τον αφαλό. Αλλά η ίδια η ροή της ενέργειας της καταστροφής από τους κόλπους της Αφροδίτης. Και αυτό είναι, στην πραγματικότητα, πολύ σοβαρό.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Αθάνατη δόξα περιμένει τον κομμουνισμό!
  Ο Ζόγια, ένας πολεμιστής από τους Ρώσους Θεούς, πήρε και έκοψε με ξίφη, μακρύνοντάς τα κατά εκατό μέτρα. Και μετά πυροβόλησε τα όπλα της. Τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια της πέταξαν μια πολύ θανατηφόρα χειροβομβίδα που έσκισε τρία κινεζικά τανκς ταυτόχρονα με έναν πύρινο ανεμοστρόβιλο. Μετά από αυτό, ο πολεμιστής και από την κόκκινη θηλή απελευθέρωσαν έναν πολύ θανατηφόρο κεραυνό. Και από το άλλο στήθος στα αεροπλάνα.
  Και έτσι τα πάλσαρ από τον αφαλό πήγαν και έκαψαν μαζικά τον εχθρό.
  Λοιπόν, το σπήλαιο της Αφροδίτης κατέβασε συγκεκριμένα το δώρο του στον εχθρό και αποτέφρωσε.
  Η Ζόγια μουρμούρισε:
  - Διαστημικός κομμουνισμός!
  Ο Αυγουστίνος σε μια άγρια, κόμπρα-πηδώντας κίνηση. Και οι ρουμπινί θηλές της ρίχνουν κομμάτια καταστροφικής ύλης, σχίζοντας και καίγοντας τανκς και πεζικό.
  Και όταν τα γυμνά κοριτσίστικα πόδια πετάνε δώρα θανάτου. Και σκοτώνουν τους εχθρούς χωρίς να δίνουν το παραμικρό έλεος.
  Όμως τα ξίφη της κοκκινομάλλας καλλονής, της οποίας τα χάλκινα μαλλιά κυματίζουν σαν προλεταριακό λάβαρο στον αέρα, μαστιγώνουν χιλιάδες Κινέζους στρατιώτες.
  Και από τον ομφαλό πετάγεται αστραπή, και οι εχθροί κάηκαν σε στάχτη.
  Και τότε πετάχτηκε ένα μπιζέλι με γυμνά δάχτυλα, το οποίο κατέρριψε μια ντουζίνα αεροπλάνα ταυτόχρονα, εκραγώντας με ένα κομμάτι αντιύλης.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται:
  - Ο νικηφόρος κομμουνισμός μας!
  Και από τους κόλπους της Αφροδίτης πετάει, αυτό που φέρνει, ανελέητο, και χωρίς καμία σύμβαση, την καταστροφή.
  Η ίδια η Σβετλάνα είναι η πιο κουλ σε μια άγρια μάχη. Και τώρα έκοψαν τους μισητούς κίτρινους πολεμιστές της αυτοκρατορίας που επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ από πολυβόλα. Και τώρα τα ξίφη της επιμήκυναν, και έκοψαν τις τάξεις και τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας. Τότε τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της ξανθιάς κοπέλας πέταξαν κάτι πραγματικά θανατηφόρο και σκίζοντας τα τανκς της Κίνας. Και τότε οι θηλές φράουλας απελευθέρωσαν την καταστροφή και την ολοκληρωτική καταστροφή, με την απανθράκωση των πτωμάτων των Κινέζων.
  Και όταν οι κεραυνοί ξεχύθηκαν από τους αφαλούς, ακολούθησε πλήρης απόφραξη.
  Το πιο θανατηφόρο δώρο θανάτου έστειλε το στήθος της Αφροδίτης Σβετλάνα. Ο θάνατος είναι απόλυτος.
  Το κορίτσι κελαηδούσε τραγουδώντας:
  - Η ραχοκοκαλιά της Βέρμαχτ έσπασε στις μάχες,
  Ο Βοναπάρτης πάγωσε όλα τα αυτιά...
  Το ΝΑΤΟ έγινε κομμάτια
  Και η Κίνα στριμώχτηκε ανάμεσα στα πεύκα!
  Έξι μαχητές, ένα αγόρι και πέντε κορίτσια, έδρασαν αποτελεσματικά και πρακτικά. Και πέταξαν εξαιρετικά φονικές και επιθετικές χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμα του τανκ της χώρισαν επίσης σοβαρά. Τα κορίτσια εδώ είναι πολύ σέξι και έχουν πέσει τα σουτιέν τους.
  Η Gerda πάτησε το κουμπί του joystick με τη βοήθεια μιας κόκκινης θηλής και ως αποτέλεσμα, μια θανατηφόρα γόμωση πέταξε έξω.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Για άρια επιτεύγματα!
  Η Charlotte πήρε επίσης και πάτησε το κουμπί του joystick χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή και χτύπησε το κινέζικο τανκ.
  Μετά βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Χριστίνα επίσης δεν έμεινε χρεωμένη και πάτησε τη ρουμπινιά θηλή σε ένα άλλο κουμπί και έσπασε πολλούς Κινέζους στρατιώτες.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Μάγδα δεν έμεινε χωρίς να μετατρέψει το πλεονέκτημα. Πήρε επίσης και εκτόξευσε με μια θανατηφόρα δύναμη με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας. Και έλεγξε τον εαυτό της:
  - Για τις καλύτερες νίκες!
  Τα κορίτσια χώρισαν για ένα μεγάλο αστείο. Τα κορίτσια εδώ βρίσκονται σε ένα κολοσσιαίο ύψος μάχης. Η ίδια η Γκέρντα πέρασε πολλά, όπως και οι φίλοι της. Κάποια στιγμή έτρεξαν ξυπόλητοι διασχίζοντας τη Σαχάρα, πολέμησαν στα βουνά και πολέμησαν κοντά στη Μόσχα. Πήραν την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ. Τα κορίτσια έχουν περάσει πολλά. Και ήξεραν πώς ήταν να πολεμάς με ένα μπικίνι στον ρωσικό παγετό.
  Και τι είναι η καυτή άμμος της ερήμου κάτω από την γυμνή παρθενική σόλα.
  Έπρεπε να βιάσουν σοβιετικούς αιχμαλώτους στρατιώτες και να βιαστούν και οι ίδιοι - που είναι ωραίο!
  Η Γκέρντα φώναξε, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τους Κινέζους:
  Ο κόσμος βασίζεται στη βία
  Το ηφαίστειο της οργής μαστιγώνει σε μεγάλο βαθμό...
  Υψηλότερη ένταση,
  Ξεσπά από πόνο και φόβο...
  Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους,
  Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις!
  Γιατί θέλω όλο και περισσότερο
  Να σκάσει σε εχθρούς από ένα πολυβόλο!
  Οι έξι μαχητές ήταν τόσο ασυγκράτητοι που οι στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας πέθαναν κατά πολλές εκατοντάδες.
  Τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά. Και τα ξυπόλυτά τους ρίχνουν με επιθετική δύναμη. Και οι θηλές είναι κόκκινες, σαν παπαρούνες που πετούν έξω καταστροφικά πάλσαρ.
  Ο Oleg Rybachenko σφυρίζει ξανά, γκρεμίζοντας τα κοράκια. Το αγόρι είναι γεμάτο δύναμη και επιθετικότητα.
  Και τα κοράκια πέφτουν σαν χαλάζι. Και τα κεφάλια των Κινέζων διαπερνούν. Και τα κοράκια επίσης καταρρίπτουν αεροπλάνα. Η αεροπορία στην Κίνα είναι πρωτόγονη, αλλά υπάρχουν πολλά, επομένως θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν εξαιρετικά τρομερές.
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα στους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και το κορίτσι με το γυμνό της τακούνι υπέκυψε στο δώρο του θανάτου και του αφανισμού. Και σε τέτοιο βαθμό διασκορπισμένο, είναι απλά τρομερό.
  Αυτά τα αιώνια παιδιά είναι τόσο λαγωνικά και επιθετικά.
  Η δισκέτα από πάνω άρχισε επίσης να πυροδοτεί ακόμα πιο δυνατά και πιο δυνατά με λέιζερ.
  Η Albina, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή, πάτησε το κουμπί του joystick και εκτόξευσε ένα θανατηφόρο λέιζερ.
  Ένα δοκάρι πέρασε από τους Κινέζους και τηγάνισε πολλούς μαχητές.
  Μια όμορφη Γερμανίδα ξανθιά τσίριξε:
  - Δόξα στο Ράιχ μας!
  Η Αλβίνα συνεχίζει να πυροβολεί. Πάτησε επίσης τις ρουμπινί θηλές της στα κουμπιά του joystick και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του κομμουνισμού!
  Τα δοκάρια των κοριτσιών συνέτριψαν αυτά τα κινέζικα μαχητικά. Και τα τανκς έκοψαν τον Άλμπιν με τις κόκκινες θηλές τους και τα αεροπλάνα έκοψαν τον Άλβιν με τις ρουμπινί θηλές τους. Τα κορίτσια δεν περιφρόνησαν να συντρίψουν το Fritz με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια τους.
  Η Albina τραγούδησε:
  Δόξα στη μεγάλη Ρωσία,
  Ο Θεός μπορεί να μας σώσει!
  Ο Άλβιν διόρθωσε:
  - Είμαστε Γερμανοί, όχι Ρώσοι!
  Η Αλμπίνα βρυχήθηκε:
  - Αλλά έχουμε ένα Άριο, Ρωσικό πνεύμα!
  Δύο ακόμη Γερμανίδες από αεροπλάνα χτυπούν τους Κινέζους. Η Helga και η Margaret ανέλαβαν έτσι τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να πολεμήσετε σχεδόν γυμνό, τότε οι Κινέζοι θα είναι ανίσχυροι. Και χτύπησε, χτύπησε και σπάσε.
  Η Χέλγκα πάτησε το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του Ράιχ!
  Η Μάργκαρετ, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε έναν πύραυλο στους Κινέζους, σκίζοντας τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Δόξα στην πίστη στον Άρειο κομμουνισμό!
  Τέτοιες μάχιμες και οι δύο άριες ομορφιές.
  Και εδώ είναι η Αναστασία Βεντμάκοβα, αυτό το κορίτσι που έγινε θρύλος σε διάφορους πολέμους. Ορμάει στη μάχη με το τελευταίο μαχητικό MIG-25. Και ας καταρρίψουμε τους Κινέζους. Επίσης ένα αιώνιο κορίτσι που πάλεψε πολύ χρόνο.
  Και τσακώνεται με μπικίνι και ξυπόλητος. Πολύ πολεμική επίσης. Μη δίνοντας στον εχθρό το παραμικρό έλεος.
  Η Αναστασία πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Καταρρίπτει δώδεκα κινεζικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και τρίζει επιθετικά:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης!
  Για την αγία Πατρίδα θα αγωνιστεί...
  Και ακόμη και ο θάνατος θα κερδίσει!
  Και η Βεντμάκοβα θα ανατιναχτεί... Και ο πύραυλος θα ανατινάξει καμιά δεκαριά κινεζικά αεροπλάνα.
  Ναι, τα σοβιετικά κορίτσια είναι στην κορυφή ... Εδώ κορίτσια από διαφορετικά σύμπαντα μαζεύονται και αλωνίζουν τον στρατό της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Εδώ είναι η Anna Vinogradova στη μάχη. Είναι επίσης πιλότος και χρησιμοποιεί γυμνά, χαριτωμένα πόδια στη μάχη.
  Αλλά και οι δύο πιλότοι Άννα και Αναστασία δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη όλες τις εφεδρείες τους στη μάχη. Έτσι πέταξαν τα σουτιέν τους και άρχισαν να χτυπούν τον εχθρό με τη βοήθεια κόκκινων θηλών.
  Εδώ πατούν τα κουμπιά μαζί τους και ενεργοποιούνται οι εκφορτίσεις. Και οι Κινέζοι κυριολεκτικά καίγονται.
  Τα κορίτσια φωνάζουν από κοινού:
  Ας απολαύσουμε τον κόσμο χωρίς κακό,
  Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να το πιστέψεις μερικές φορές...
  Τα παιδιά θα παίξουν και θα γελάσουν
  Και θα πετύχουμε την αθανασία - ίσως!
  Το κορίτσι πάλεψε σαν αληθινοί αετοί και τίγρες. Εδώ είναι όλες οι γυναίκες πολεμίστριες.
  Μόνο ένας άντρας Oleg Rybachenko. Είναι σαν αγόρι, αλλά πολύ μυώδης και όμορφος. Δεν είναι περίεργο που οι γυναίκες τον αγαπούν. Στην πραγματικότητα, είναι υπέροχο να είσαι ενήλικο μυαλό, αλλά νεανικό σώμα.
  Ο Όλεγκ τρέχει ένα μύλο με σπαθιά, κόβει πολλούς Κινέζους και τραγούδησε:
  - Το αγόρι απάντησε, στριφογυρίζοντας τα φρύδια του:
  Θέλω να υπηρετήσω την Αγία Ρωσία...
  Ας χυθεί πολύ αίμα
  Αλλά ο Θεός μπορεί να μας σώσει!
  Η Νατάσα, απελευθερώνοντας κεραυνό από την κατακόκκινη θηλή της, σημείωσε:
  - Οι Ρώσοι θεοί είναι πραγματικά δυνατοί,
  Αλλά δεν βοηθούν τους αδύναμους...
  Αν είσαι πιστός στον Θεό Ροντ -
  Δημιουργήστε μια παγκόσμια δύναμη!
  Και το κορίτσι με το γυμνό της τακούνι υπέκυψε σε χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη. Και διέλυσε μια μάζα και ένα ολόκληρο βουνό Κινέζων.
  Ο Αυγουστίνος ξεγύμνωσε τα δόντια της και παρατήρησε:
  Είμαστε πραγματικοί πρωταθλητές!
  Και από ρουμπινί θηλές, είναι σαν να χτυπάς τους Κινέζους. Αποδείχθηκε ένα πολύ αποτελεσματικό και μαχητικό κορίτσι.
  Και όλες οι καλλονές φώναξαν χορωδιακά:
  - Για τους μεγαλύτερους του κομμουνισμού!
  Και θα πάρουν μια επιπλέον ροή ενέργειας από το πέμπτο σημείο. Και αμέσως ένα εκατομμύριο Κινέζοι πέταξαν πίσω τις οπλές τους.
  Η Gerda, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, έστειλε μια νάρκη ξηράς, σημείωσε:
  Ωραίο κυνήγι έχουμε!
  Κορίτσια νίντζα, συνθλίβοντας τους Κινέζους, τσίρισαν:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Μουσκεύοντας όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Δεν πιστεύουμε στα δάκρυα των νίντζα,
  Και θα δώσουμε στους κακούς κινέζους εγκεφάλους!
  Και τα γυμνά τακούνια των κοριτσιών πάλι, λες και θα πετούσαν μπιζέλια του θανάτου, σκίζοντας το δέρμα των κίτρινων στρατιωτών.
  Ο Oleg Rybachenko σφύριξε ξανά και βλέποντας πώς τα κοράκια γρονθοκόπησαν τους Κινέζους, τραγούδησε:
  Το μαύρο κοράκι, μπροστά στον θάνατο, περιμένει το θύμα τα μεσάνυχτα!
  Η Μαργαρίτα πέταξε τη βόμβα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Μα Πασαράν!
  Από τον αφαλό θα στείλει αστραπή...
  Τα παιδιά τραγούδησαν και τα κορίτσια όλων των λωρίδων και των λαών των εξολοθρευτών Κινέζων που επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ σήκωσαν.
  Στον κόσμο υπάρχει και λύπη και τύχη,
  Βράχος με μοίρα ρίξε γρίπο!
  Μερικές φορές η Παλλάς είναι σαν ένα άλογο,
  Θλιβερά και βαρετά χρόνια!
  
  Μετρά το μεθυσμένο κάτω μέρος των ποτηριών,
  Θέλει να γεμίσει τον πόνο της ψυχής!
  Σκέφτεται το καυτό παραλήρημα της ομίχλης,
  Ίσως χρυσώσει το πορτοφόλι!
  
  Είμαι ακόμα ένα πράσινο αγόρι
  Η ζωή είναι διάφανη, σαν την επιφάνεια της θάλασσας!
  Βαθιά ερωτευμένος με την Πατρίδα,
  Θυμηθείτε τη Ρωσία σε ένα τραγούδι!
  
  Η ζωή είναι σαν τα άλογα που καλπάζουν σε ένα καρουζέλ,
  Κάθε στιγμή είναι σαν το νερό!
  Αφήστε τους αντιπάλους να μουδιάσουν
  Για να θριαμβεύσει ο στρατιώτης της εργασίας!
  
  Να είσαι εργάτης και αγρότης μαζί,
  Πήρε το σφυρί στα χέρια του, για να δουλέψει μόνος του!
  Είναι δύσκολο και ο ήλιος ανεβαίνει τρομερά στα ύψη,
  Η Pioneer εξαντλήθηκε - κουράστηκε!
  
  Αλλά δεν δουλεύω μόνο για κάποιον,
  Συνήθισα την κόκκινη ομάδα!
  Θα πετάξουμε όλα τα αποβράσματα στο βάλτο,
  Με μια λέξη, η ρωσική μας γλώσσα είναι δυνατή!
  
  Τα χέρια γίνονται πιο δυνατά από τη δουλειά γρήγορα,
  Δεν είσαι πια αγόρι - πρωτοπόρος!
  Έτσι ώστε η χώρα να ανθίζει κάτω από έναν καθαρό ουρανό,
  Δώστε το παράδειγμα!
  
  Εδώ στάλθηκε στο μέτωπο ως εθελοντής,
  Και πέρασε όλο τον πόλεμο ως το τέλος!
  Ο Γιουνάκ έγινε νίκη για την Κομσομόλ,
  Ο Κύριος έχει εμπνεύσει τη μάχη της καρδιάς!
  
  Και μετά η νύφη, ο γάμος, η χαρά,
  Στο σπίτι ακούγονται παιδικά γέλια!
  Η επιστήμη θα νικήσει, πιστεύω τα γηρατειά
  Η δόξα και η επιτυχία θα είναι αιώνια!
  Ξυπνώντας, ο Oleg Rybachenko σημείωσε ότι κοιμήθηκε λίγο περισσότερο από το κανονικό.
  Ο Ivanhoe είχε ήδη καταφέρει να χτυπήσει τον αντίπαλό του από το άλογό του και το αγόρι εξολοθρευτής δεν το είδε αυτό.
  Όμως ο Ρίτσαρντ δεν ξύπνησε και ήταν έτοιμος. Η Lionheart πρόσφερε ένα αμβλύ δόρυ και ο Oleg Rybachenko συμφώνησε.
  Και οι δύο ιππότες χώρισαν. Ο βασιλιάς ήταν πιο ψηλός και πιο βαρύς. Ο Oleg σημείωσε ότι, προφανώς, η Αυτού Μεγαλειότητα ήθελε να συναντήσει τον ίδιο τον Ivanhoe στον τελικό.
  Λοιπόν, τι θα γίνει.
  Και οι δύο ιππότες χώρισαν. Η Ρεμπέκα φίλησε τον Όλεγκ αντίο. Και το κορίτσι το έκανε με πάθος.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Σας ευχαριστώ! Μπορώ να σε κάνω μωρό!
  Η Ρεβέκκα αντιτάχθηκε:
  - Ένας γιος εκτός γάμου είναι ντροπή!
  Το αγόρι εξολοθρευτής απάντησε:
  - Ολα τα καλύτερα! Θα είναι πραγματικός πολεμιστής! Λοιπόν πρέπει να φύγω!
  Και οι δύο πολεμιστές πλησίασαν πιο κοντά.
  Ο Όλεγκ είδε ότι ο Ρίτσαρντ ήταν ένας έμπειρος μαχητής, πολύ ευκίνητος και γρήγορος και αρκετά τεχνικός. Εδώ έκανε μια παραπλανητική κίνηση με ένα δόρυ. Αλλά ο Όλεγκ είναι δύσκολο να μπερδευτεί και κινείται πιο γρήγορα. Και χτυπήστε το αγόρι με την κίνηση του σώματος σε μια κλίση. Το δόρυ έσπασε συντριπτικά. Ο Ρίτσαρντ αστόχησε.
  Αλλά από κάποιο θαύμα, ο Λεοντόκαρδος επέζησε. Και τα δύο άλογα χώρισαν. Ο Όλεγκ άλλαξε το δόρυ του. Ο βασιλιάς κάθισε ασυνήθιστα σταθερά στη σέλα. Και δεν είναι τόσο εύκολο να τον πιέσεις.
  Άρχισαν να πλησιάζουν ξανά. Ο Όλεγκ, εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, έστριψε απότομα το σώμα του και ταυτόχρονα άφησε το άλογο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που ο Ρίτσαρντ γκρεμίστηκε μαζί με το άλογό του. Αλλά ο Όλεγκ δέχτηκε μια τέτοια ώθηση που έπεσε και το άλογό του.
  Μετά πάλι έγινε ισοπαλία.
  Και τα δύο άλογα σηκώθηκαν... Ο Όλεγκ είδε ότι ο βασιλιάς πραγματικά καθόταν στη σέλα σαν γάντι.
  Και ότι μπορεί να κατέβει μόνο με ένα άλογο. Αλλά το άλογο του Ρίτσαρντ του Λεοντόκαρδου θα είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο.
  Τότε ο Όλεγκ αποφάσισε να μεταφερθεί σε μια καμήλα, η οποία έγινε το τρόπαιό του αφού νίκησε έναν Αφρικανό πολεμιστή. Ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα, ικανή να αυξήσει την εντυπωσιακή δύναμη του αγοριού.
  Το ζώο άρχισε να κλωτσάει στην αρχή. Αλλά ο Όλεγκ είπε:
  - Εσύ κι εγώ είμαστε από το ίδιο αίμα - εσύ κι εγώ!
  Και η καμήλα υπάκουσε. Δεν υπήρχε χρόνος για να ταξιδέψω περισσότερο.
  Και εδώ πάλι οι ιππότες διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και πάμε με μεγάλη ταχύτητα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Τσοκ, τσοκ, τσοκ - κυλάει το ρέμα ... Το ορμητικό ιππικό οδηγεί τους λευκούς!
  Κι έτσι μαζεύτηκαν. Ο Oleg Rybachenko ξέφυγε από το δόρυ του Richard the Lionheart και χτύπησε στο κέντρο της ασπίδας. Και το χτύπημα ήταν συντριπτικό και γκρέμισε τον βασιλιά της Βρετανίας μαζί με το άλογό του. Όμως η γιγάντια καμήλα επέζησε.
  Και εδώ είναι μια ένδοξη νίκη.
  Τώρα ήρθε ο τελικός. Και οι δύο ιππότες ετοιμάστηκαν να πολεμήσουν με φρενίτιδα και μανία.
  Ο Ivanhoe εξωτερικά φαινόταν ήρεμος. Προφανώς κατάλαβε ότι ο εχθρός ήταν πολύ δυνατός, αλλά ήταν έτοιμος για τη δοκιμή.
  Ο Oleg Rybachenko ένιωσε επίσης σίγουρος. Είχε μεγάλη εμπειρία σε διάφορους αγώνες. Αν και υπάρχουν λιγότερα τουρνουά. Και κατάλαβε ότι ο Ivanhoe, παρ' όλη την εκπληκτική τεχνική του, δεν ήταν ο αντίπαλός του.
  Ωστόσο, μην υποτιμάτε τον εχθρό. Ο Ivanhoe, με τόσο μέτριο μέγεθος, νίκησε αντιπάλους πολύ μεγαλύτερους από τον ίδιο. Σημαίνει ότι έκανε κάτι.
  Ο Oleg Rybachenko αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο να συνεχίσει την επίθεση στην καμήλα. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Και οι δύο ιππότες έτρεξαν πάλι ο ένας προς τον άλλον. Ο Ivanhoe κάθισε ακίνητος. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αρκετά έτοιμος. Όταν ο Όλεγκ συνήθως απομακρύνθηκε από το δόρυ του αντιπάλου και χτύπησε στο κέντρο της ασπίδας, ο αντίπαλός του κίνησε την ασπίδα προς τα αριστερά και μείωσε το χτύπημα. Και οι δύο ιππότες χώρισαν, χτυπώντας ο ένας τον άλλον από τα άλογά τους.
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Η τεχνική μου!
  Και χώρισαν πάλι, και ωθώντας τα άλογά τους όρμησαν να συναντήσουν ο ένας τον άλλον. Προς το παρόν, ο Ivanhoe έκανε μια παραπλανητική κίνηση με ένα δόρυ και χτύπησε την ασπίδα, αλλά ο Oleg πήρε την άμυνα στα δεξιά και χτύπησε πίσω με ένα γύρισμα. Όμως ο Ivanhoe κατάφερε να ξεφύγει. Και πάλι χώρισαν στην ισοπαλία. Και άρχισαν να πλησιάζουν για τρίτη φορά.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι τελικά ο αντίπαλός του ήταν απλά απίστευτα γρήγορος. Για έναν άνθρωπο, είναι πολύ έξυπνος. Και είναι κατά τύχη δολοφόνος; Λοιπόν, όσο ισχυρότερος είναι ο εχθρός, τόσο πιο ενδιαφέρον είναι ο πόλεμος.
  Ο Όλεγκ έκανε μια παραπλανητική κίνηση με το δόρυ του και ο αντίπαλός του προσπάθησε επίσης να ξεγελάσει τον ομόλογό του.
  Αλλά ο Όλεγκ εξακολουθούσε να κινείται πιο γρήγορα και πώς τον χτύπησε στο στομάχι με ένα δόρυ, παρακάμπτοντας την ασπίδα. Οι κανόνες απαιτούσαν να χτυπάς με δόρυ, και όπου κι αν. Μόνο στο άλογο κάποιου άλλου θεωρήθηκε ντροπή. Αυτή τη φορά, ο Ivanhoe δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα και έπεσε κάτω μαζί με το άλογο. Επιπλέον, η πανοπλία ήταν ακόμα φθαρμένη και ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά.
  Ο Χορν ανακήρυξε νικητή τον Όλεγκ Ριμπατσένκο. Και του παρέδωσε ένα χρυσό κύπελλο με βότσαλα, και φυσικά ένα σεντούκι θησαυρού.
  Παράλληλα, προς τιμήν της νικήτριας του διεθνούς τουρνουά, ανακοινώθηκε γλέντι με τη συμμετοχή όμορφων και σέξι κοριτσιών.
  Ο Oleg Rybachenko έφαγε και ήπιε πολύ. Τα κορίτσια χόρευαν σταδιακά πετώντας τα φορέματά τους, παραμένοντας ελάχιστα καλυμμένα από λεπτές λωρίδες υφάσματος. Ο Όλεγκ, εξαντλημένος και έχοντας πιει πολύ ακριβό και δυνατό κρασί, αποκοιμήθηκε.
  Ονειρευόταν τις δικές του περιπέτειες σε άλλους κόσμους.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολεμούσαν τώρα στην ακτή, επιτιθέμενοι στους σαμουράι.
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν προς τους εχθρούς τους κραδαίνοντας τα ξίφη τους. Και μαζί τους στην επίθεση υπήρχαν και κορίτσια.
  Ελικόπτερα έκαναν κύκλους από πάνω.
  Οι ακτές της Ιαπωνίας ήταν αμμώδεις, οι παραλίες. Και έσκαψαν χαρακώματα και πολλά ρεντουμπιτς.
  Το σύρμα είναι τεντωμένο, και υπάρχουν πύργοι πολυβόλων. Τα ρωσικά στρατεύματα ανοίγουν πυρ.
  Αλλά τα παιδιά είναι αθάνατα, και τα κορίτσια είναι μάγισσες με προστατευτική μαγεία, και δεν τα χτυπούν ούτε σφαίρες ούτε οβίδες.
  Συντρίβουν τους στρατιώτες της κίτρινης αυτοκρατορίας.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει σαμουράι, διευθύνει έναν παραδοσιακό μύλο. Στη συνέχεια, ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Σκορπίζει τους Ιάπωνες σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το αγόρι θυμήθηκε την ταινία: "Empire of the Sun". Υπήρχε επίσης ένα παιδί ο κύριος χαρακτήρας. Αγγλικά, μελαχρινή. Παρεμπιπτόντως, στην πορεία της ταινίας άλλαξε τόσο πολύ που μπορεί να σκεφτείς ότι διαφορετικοί ηθοποιοί παίζουν το ίδιο αγόρι. Ακόμα και τα μαλλιά της είναι πιο ανοιχτά. Ο Oleg Rybachenko παρακολούθησε αυτή την ταινία στην αρχή χωρίς μετάφραση και σκέφτηκε ότι το αγόρι προφανώς ζήτησε από τους Ιάπωνες παπούτσια όταν ήταν γονατισμένος. Έπειτα, έχοντας λάβει παπούτσια, σύρθηκε ξυπόλητος, μέσα από το σύρμα.
  Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα αντίληψη χωρίς μετάφραση. Τότε φάνηκε ότι το αγόρι προφανώς έκλεβε λαχανικά ή έπαιρνε φαγητό. Όταν βλέπεις μια ταινία με μετάφραση, όλα είναι διαφορετικά. Και το βιβλίο είναι λίγο διαφορετικό.
  Ναι, ένα ξυπόλητο αγόρι, ειδικά στο ζεστό κλίμα της νότιας Κίνας, είναι μάλλον καλύτερο από ό,τι στα παπούτσια. Αν και για έναν Άγγλο αυτό είναι μια εκτίμηση κύρους.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko φοράει παπούτσια μόνο στην παρέλαση ή σε μια συνάντηση με τον τσάρο. Πολύ πιο επιδέξιος στη μάχη χωρίς τις μπότες του στρατηγού. Επιπλέον, το αθάνατο σώμα δεν φοβάται το κρύο, τις μολύνσεις ή τους τραυματισμούς. Οπότε δεν χρειάζεται παπούτσια ούτε το χειμώνα και δεν είναι τρομακτικό να τρέχεις μέσα από χιονοστιβάδες.
  Αυτό είναι το πλεονέκτημα όταν φαίνεσαι σαν να είσαι δώδεκα χρονών; Είναι δυνατό να γίνει χωρίς μπότες, και να τρεμοπαίζει με γυμνές, στρογγυλές, παιδικές γόβες και αυτό είναι φυσιολογικό. Και μάλιστα όμορφη.
  Και ένας ενήλικας θα αηδίαζε. Και έτσι μοιάζεις πάντα με παιδί και είναι υπέροχο. Επιπλέον, η νεανική του εμφάνιση δεν τον εμπόδισε να γίνει στρατηγός, δούκας και να πάρει πολύ περισσότερους τίτλους.
  Και να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία.
  Αυτή τη στιγμή, ο Όλεγκ πέταξε με το γυμνό του πόδι μια βόμβα από πριονίδι και έσκισε μια μάζα γιαπωνέζων.
  Μετά από αυτό, καθώς σφυρίζει, και σωροί από κοράκια κωφεύονται, παθαίνουν καρδιακές προσβολές και πέφτουν πάνω στα στρατεύματα της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Και τρύπησε τα κρανία των στρατιωτών.
  Η Μαργαρίτα κόβει και τους Ιάπωνες. Και με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών πετάει μπούμερανγκ θανάτου. Θυμίζει στον Όλεγκ την Γκέρντα. Απλώς μπορεί να είναι το αντίστροφο. Έτσι μεγάλωσε πολύ γρήγορα σε ενήλικη. Και αυτή ήταν ενήλικη, έστω και ηλικιωμένη, αλλά έγινε κορίτσι. Και επίσης ξυπόλητος. Και είναι πολύ πιο επιδέξια χωρίς παπούτσια.
  Πράγματι, τόσο οι μπότες όσο και τα παπούτσια και οι μπότες σας εμποδίζουν να κινηθείτε και να τρέξετε.
  Και επειδή τα αθάνατα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα κίνησης από ένα τσιτάχ και οποιοδήποτε άλλο χερσαίο ζώο, τα παπούτσια στα πόδια τους σπάνε γρήγορα. Έτσι ο Oleg προτιμά να αγωνίζεται μόνο με σορτς.
  Με το όμορφο και μυώδες σώμα του είναι ακόμα καλύτερο. Εδώ ο Bruce Lee είχε έναν ανάγλυφο κορμό και προτιμούσε να παίζει γυμνός μέχρι τη μέση.
  Ο Όλεγκ, από την άλλη, έχει καθαρό, λείο, παιδικό, αλλά πολύ δυνατό δέρμα, στο οποίο δεν υπάρχουν σημάδια και εγκαύματα, και μάλιστα θα ήταν όμορφος σχεδόν γυμνός.
  Και τα κοντά σορτς είναι έτσι - για ευπρέπεια.
  Και στην αποικία Makarenko, οι νεαροί κρατούμενοι ήταν με σορτς και φάρους, και όταν έκανε ζέστη, χωρίς μπλουζάκια. Και έτσι πήγαν σε μια μάλλον κρύα εποχή. Κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο για τα συνηθισμένα σώματα.
  Αλλά είναι ακόμα ζεστό αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι μόλις πέρασε από την κορυφή του κεφαλιού του, τέλος Ιουλίου. Και αυτή είναι η Ιαπωνία, όπου είναι ακόμα τόσο ζεστή και ευχάριστη αυτή την εποχή. Ας είναι βόρεια.
  Παρεμπιπτόντως, στη νότια Ιαπωνία, οι χειμώνες είναι αρκετά ήπιοι. Και στα βόρεια, ο χειμώνας είναι αρκετά κρύος. Αν και η χώρα είναι σχετικά μικρή σε έκταση. Αλλά το ψυχρό ρεύμα ρέει γύρω από το βορρά, και το θερμό ρεύμα ρέει γύρω από το νότο. Παρεμπιπτόντως, στο Port Arthur, οι χειμώνες είναι πολύ πιο ήπιοι από ό, τι στο Βλαδιβοστόκ. Επίσης μια στροφή υπέρ των θερμότερων θαλασσών και ρευμάτων.
  Ο Oleg Rybachenko αγωνίζεται σε αυτήν την υπέροχη και ακμάζουσα γη. Δεν θέλω πραγματικά να σκοτώσω τους Ιάπωνες. Δεν πρόκειται για κοροναϊούς, αλλά για ζωντανούς ανθρώπους.
  Ειδικά ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί έφηβοι που τσακώνονται. Τα νεαρά αγόρια από την Ιαπωνία είναι αρκετά όμορφα. Έχουν πιο μαλακά χαρακτηριστικά από τους ενήλικες και δεν είναι τόσο κίτρινα, και επομένως μοιάζουν περισσότερο με τους Ευρωπαίους. Και τα γιαπωνέζικα κορίτσια είναι επίσης πολύ όμορφα.
  Ειδικά στην Ιαπωνία, πολλές γυναίκες ανοίγουν το δέρμα τους και μοιάζουν περισσότερο με Ευρωπαίες.
  Ναι, το να τους σκοτώσεις δεν είναι πολύ ευχάριστο. Έχετε ήδη κουραστεί με κάποιο τρόπο από αυτό το είδος αιματοχυσίας.
  Αλλά από την άλλη πλευρά, ένας πολεμικός ενθουσιασμός ξεφυτρώνει μέσα σας. Και αρχίζεις να χτυπάς τους σαμουράι με βίαιη, βίαιη δύναμη.
  Ο Oleg Rybachenko κράτησε ξανά ένα πικάπ με σπαθιά. Έκοψε πολλά γιαπωνέζικα και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην εποχή του Τσάρου Νικολάου.
  Η Μαργαρίτα πέταξε και ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκισε πολλά Γιαπωνέζικα και κελαηδούσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην εποχή των μεγάλων βασιλιάδων!
  Μετά από αυτό θα σφυρίξουν τα αθάνατα παιδιά. Και δώρα καταστροφής θα πέσουν στις θέσεις των Ιαπώνων. Σπάζοντας τα κρανία τους.
  Και στη θάλασσα, ένα κορίτσι παλεύει με μια κίτρινη ορδή. Το πλήρωμα του αντιτορπιλικού με καλλονές με μπικίνι πολεμά απελπισμένα με τους σαμουράι. Και τα κορίτσια δείχνουν την υψηλότερη και μαχητική τάξη.
  Η Μαρίνα με τους ξυπόλυτους φίλους της στρέφουν το όπλο στους Ιάπωνες. Πυροδοτεί και προφέρει με ακρίβεια.
  - Ένα, δύο, τρία... Σπάσε τους Ιάπωνες! Τέσσερα, οκτώ, πέντε! Σπάστε το πλοίο!
  Και τα κορίτσια την υποστηρίζουν ουρλιάζοντας:
  - Σπάσε το πλοίο!
  Και φλας γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες. Η Μάσα, επίσης σχεδόν γυμνή, μόνο με σορτς, στοχεύει το βαρέλι και βρυχάται:
  - Δόξα στην εποχή του τσαρικού κομμουνισμού!
  Και επίσης σαν φωτιά. Και η συσκευή ορυχείου εκτοξεύεται. Και κριάρια ακριβώς στο πλάι του ιαπωνικού καταδρομικού.
  Η Μάσα ψέλλισε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι πολεμιστής εξολοθρευτών!
  Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες της είναι τόσο σαγηνευτικές. Και το πλήρωμα αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια. Τι να πω, είναι πολύ ωραίο.
  Η Μαρίνα, προσπαθώντας να βυθίσει τους αντιπάλους της, γρύλισε:
  - Δόξα στη Σοβιετική Πατρίδα! Θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και άλλο ένα εχθρικό καταδρομικό βυθίζεται.
  Είναι ωραίο όταν η ομάδα αποτελείται μόνο από κορίτσια. Και τα κορίτσια προτιμούν να τρέχουν στη ζέστη με τα σορτσάκια τους. Και τους αρέσει πολύ, στο διάολο.
  Εδώ το πήρε η κοπέλα Melonica και έβγαλε μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ένα-δυο Ιάπωνες που κόπηκαν έπεσαν στη θάλασσα.
  Η Melonica το πήρε και τραγούδησε:
  - Η πίστη μου, η πίστη στον κομμουνισμό!
  Και εκτοξεύει ξανά ένα δολοφονικό μπούμερανγκ.
  Η Μάσα έφερε άλλο ένα δώρο θανάτου στον εχθρό. Και τώρα το καταδρομικό της Ιαπωνικής μοίρας διασπάται ξανά. Είναι σαφές ότι είναι κακό να τσακώνεσαι με Ρωσίδες. Θα δαγκώσουν την τίγρη με τα δόντια τους.
  Η Νατάσα στην επίθεση έκοψε έναν Ιάπωνα αξιωματικό στη μέση. Και δήλωσε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Το πιο δυνατό ρωσικό πνεύμα στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή σε επιθετική επίθεση.
  Η Ζόγια, με το γυμνό της τακούνι, πέταξε μια βόμβα άνθρακα. Διέλυσε μια ολόκληρη μάζα Ιαπώνων. Και έσκισε πολλά χέρια και κεφάλια σαμουράι. Τότε η καλλονή τραγούδησε:
  - Πιστεύω στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η αστραπή θα πετάξει έξω από τη φραουλένια θηλή της.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση σαν κόμπρα. Εδώ είναι ένα μικρό ιαπωνικό τανκ που κυριολεκτικά σκίστηκε από μια χειροβομβίδα που πέταξε. Και η φλογερή καλλονή την πέταξε, φυσικά, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της.
  Μετά το τραγούδι:
  - Ορκιστείτε πίστη στον Τσάρο Νικόλαο! Του εύχομαι να κερδίσουν τα παιδιά!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης ένα πραγματικό θηρίο στη μάχη. Σκίζει αυτούς τους Ιάπωνες, σαν να είναι κάποιο είδος κούκλας.
  Και η πολεμίστρια βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων της καθώς ο κεραυνός πέταξε έξω από τη φραουλένια θηλή της:
  - Για την τσαρική εποχή! Ο Νικόλαος Β' είναι πραγματικός αετός!
  Και με το γυμνό της τακούνι, η κοπέλα θα πετάξει άλλο ένα φονικό εκρηκτικό πακέτο.
  Αλλά στην επίθεση και το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα. Το κορίτσι τσακώνεται σε ένα ρωσικό αυτοκίνητο.
  Και εδώ φαίνεται από την καλύτερη πλευρά.
  Με γυμνά πόδια, η Γκέρντα στοχεύει το όπλο και πυροβολεί στον εχθρό. Μια οβίδα καταστρέφει ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο.
  Ξανθιά με μπικίνι βρυχάται:
  - Δόξα στη χώρα μας -
  Ο Σατανάς δεν θα μας νικήσει!
  Η κοκκινομάλλης έρπες στην επίθεση, συνθλίβοντας το όπλο των σαμουράι βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο των άριων ιδεών!
  Γυμνά πόδια που δείχνουν τη βράκα του όπλου.
  Μετά βρυχήθηκε:
  - Για ένα νέο Τρίτο Ράιχ!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τους σαμουράι, σημείωσε:
  - Το μέλλον της Γερμανίας είναι μπροστά! Στο μεταξύ παλεύουμε για την τσαρική Ρωσία!
  Και πατάει και το πεντάλ με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατά των εχθρών, απάντησε επιθετικά, αποκαλύπτοντας τους κυνόδοντές της:
  - Θα ξαναγεννηθούμε και θα είμαστε πιο ψύχραιμοι από τη Ρωσία!
  Και της έλαμψαν μαργαριταρένια δόντια. Ναι, πρόκειται για τέσσερα πολύ μαχητικά παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια, που είναι σχεδόν γυμνά, αλλά πολύ όμορφα, και τσακώνονται.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, ψιθύρισε:
  - Όλα είναι μπερδεμένα, αλληλένδετα,
  Οι καμπάνες της νότας χτυπούν...
  Ψεύτικη αλήθεια, αληθινό ψέμα
  Κορίτσια με γυμνούς αστραγάλους!
  Η Σάρλοτ, σκαρφίζοντας τον σαμουράι με ένα πολυβόλο, βρυχήθηκε:
  Σκιά, σκιά, σκιά, σκιά...
  Η σκιά του Πετρέλ...
  Και πατώντας τη σκανδάλη με τη γυμνή της φτέρνα, η κοκκινομάλλα κοπέλα γρύλισε.
  Η Χριστίνα, συντρίβοντας τον εχθρό, επιβεβαίωσε:
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα!
  Και με μια φράουλα, πώς θα πατήσει το σκυλί, και το κανόνι θα ρίξει βλήμα. Και θα πάει κατευθείαν στην αποθήκη πυρομαχικών. Και όλη η μπαταρία θα πάρει αμέσως και θα εκραγεί.
  Η Μάγδα, χτυπώντας τα χαριτωμένα κοριτσίστικα πόδια του εχθρού με τα γυμνά της δάχτυλα, καψούρισε:
  Σκιά, σκιά, σκιά, σκιά...
  Η σκιά του Πετρέλ!
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και έστειλε ένα βλήμα στον εχθρό, που έστειλε:
  - Είναι ώρα απόσβεσης!
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε, βγάζοντας τη γλώσσα της:
  - Σκιά, σκιά, σκιά, σκιά,
  Η σκιά του Πετρέλ!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας με ρουμπινί θηλή στους Ιάπωνες στρατιώτες, εξέδωσε:
  - Σε μια δίνη ταλαιπωρίας και ταλαιπωρίας!
  Η Μάγδα, με τη βοήθεια των γυμνών της δακτύλων των ποδιών της, συνέτριψε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δεν μπορείτε να μας παρασύρετε σε επανάσταση!
  Η Γκέρντα χαστούκισε περίφημα τους Ιάπωνες χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή, γυμνή, κοριτσίστικη φτέρνα και σημείωσε:
  - Μόνο οι βασιλιάδες έχουν πολλά δεινά!
  Τα κορίτσια, στην πραγματικότητα, φυσικά, είναι Άριοι του υψηλότερου επιπέδου. Τώρα η Γερμανία είναι μια ανήσυχη χώρα σε κρίση. Ο Χίτλερ έχασε τις προεδρικές εκλογές και οι πιθανότητές του για εξουσία φαίνονται ήδη αμφιλεγόμενες. Και έχει μόνο μια σχετική πλειοψηφία στο Ράιχσταγκ.
  Ο Oleg Rybachenko, πολεμώντας τους Ιάπωνες, θυμήθηκε ότι κάτι παρόμοιο συνέβη στη Ρωσία.
  Όταν ο Ζιρινόφσκι, ο οποίος συγκρίθηκε με τον Χίτλερ, κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για την Κρατική Δούμα, αλλά δεν μπορούσε μόνο να αναπτύξει επιτυχία, αλλά ακόμη και να κρατήσει τις θέσεις του.
  Το αγόρι πέταξε μερικά αστέρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Άνοιξαν τα στομάχια καμιά δεκαριά Ιάπωνες. Τότε το αγόρι ξανασκέφτηκε.
  Ότι ο Ζιρινόφσκι είναι δειλός και έχει ψυχή λαγού. Τι ένιωσε ο ψηφοφόρος και δεν τον ψήφισε στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.
  Το αγόρι εξολοθρευτής σφύριξε και κοράκια άρχισαν να πέφτουν πάνω στους Ιάπωνες, οι οποίοι, άναυδοι, έγιναν κριός που ξυλοκόπησαν. Και τρύπησε τα κεφάλια των σαμουράι.
  Τότε το αγόρι ξανασκέφτηκε. Εδώ οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται παράλογα. Μάλιστα, κάποτε παρασύρθηκαν από τον Γέλτσιν. Αν και ήταν ξεκάθαρο ότι ο Μπόρις δεν έλαμπε από διάνοια. Και ότι ο μάνατζερ από αυτόν είναι μέτριος. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιέλτσιν είναι πεισματάρης, με παθολογική επιθυμία να αλλάξει ομάδα, να κανονίσει δηλαδή άλματα προσωπικού. Από αυτή την άποψη, ο Lukashenka είναι παρόμοιος με αυτόν, αγαπώντας επίσης να ανακατεύει την τράπουλα του προσωπικού και να αλλάζει τον Shilov για τον Mylov. Αν και η πολύ συχνή εναλλαγή προσωπικού είναι επιβλαβής.
  Για παράδειγμα, ο όγδοος πρωθυπουργός Rumos έχει ήδη γυριστεί. Και βάλε στη θέση του έναν ακόμα χειρότερο. Ο Λουκασένκο γενικά άρχισε να τρελαίνεται με τα χρόνια. Και ακόμη και το δικό του περιβάλλον άρχισε να καταλαβαίνει ότι ο δικτάτορας είναι εντελώς ανεπαρκής. Δεν είναι περίεργο που πολλοί μάνατζερ πήγαν στην προεδρία. Υπήρξε διάσπαση στην άρχουσα ελίτ.
  Και πώς συμπεριφέρθηκε ο Λουκασένκο με τον κορονοϊό; Η συμπεριφορά του είναι απλά τρελή! Αλλά στη μικρή Λευκορωσία, τα μέτρα καραντίνας και το κλείσιμο των συνόρων θα μπορούσαν να έχουν ισχυρό αποτέλεσμα. Επιπλέον, υπήρξε ένα προβάδισμα εγκαίρως.
  Αλλά ο Λουκασένκο συμπεριφέρθηκε αδιαφορώντας για την υγεία των ανθρώπων. Και η Λευκορωσία έχει ξεπεράσει την Ιταλία και την Κίνα όσον αφορά τον αριθμό των μολυσμένων.
  Μετά από αυτό, η πλειοψηφία των Λευκορώσων μισούσε τον δικτάτορα. Και μόνο η μαζική εκλογική νοθεία, η χρήση διοικητικών πόρων, η άγρια πίεση στους ψηφοφόρους, έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουν τις έκτη προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία.
  Ο Oleg Rybachenko εκτέλεσε μια τεχνική τρελής πεταλούδας με σπαθιά, κόβοντας μια ντουζίνα σαμουράι και τραγούδησε:
  - Υποσχόμαστε χωρίς δυσκολία, είναι αλήθεια, ναι! Αλλά μετά, με τι δυσκολία πέφτουμε στην άβυσσο όλα αργότερα!
  Και το γυμνό τακούνι του αγοριού εκτόξευσε το δολοφονικό πακέτο θανάτου από το πριονίδι τους.
  Ναι, η θεραπεία για τον κορωνοϊό είναι πολύ ακριβή και βελτιώνει την υγεία. Έτσι ο δικτάτορας Λουκασένκα δεν έσωσε τίποτα αρνούμενος να λάβει επείγοντα μέτρα. Και τι είναι ο κορωνοϊός, πρέπει ακόμα να το ζήσει στο πετσί του. Οι Ρώσοι θεοί και οι ανώτερες δυνάμεις τιμωρούν τους δικτάτορες για επιπολαιότητα. Γενικά, μόνο οι εγκληματικές κυβερνήσεις εξοικονομούν την υγεία των ανθρώπων.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια αυτοσχέδια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Τώρα είναι ένα αθάνατο αγόρι. Και βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στη χώρα της Ρωσίας, όπου οι άνθρωποι είναι σαν αετοί!
  Η Μαργαρίτα έκανε δεξίωση θαυμαστών, και συντρίβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Αυτή είναι η γη μας! Η Ρωσία είμαστε εμείς!
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού έστειλε δώρο καταστροφής στους εχθρούς.
  Η Μαργαρίτα σφυρίζει ξανά και τα κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Γιαπωνέζων στρατιωτών.
  Και τίποτα δεν μπορεί να το σώσει.
  Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και αρκετά ψύχραιμο για να συντρίψει οποιαδήποτε δύναμη του εχθρού.
  Η Νατάσα είναι στην επίθεση... Κόβει τους εχθρούς.
  Και εδώ στον ουρανό η Αλένκα με το πλήρωμά της.
  Πέντε κορίτσια σε έναν τεράστιο μύλο κρέατος με τρεις λεπίδες.
  Η Αλένκα πυροβολεί από ένα πυροβόλο αεροσκάφους, καταστρέφοντας τους Ιάπωνες και τσιρίζει:
  - Προς δόξα του πατέρα-βασιλιά!
  Η Anyuta χτυπά τον σαμουράι με πολυβόλα και φωνάζει:
  - Δεν θα κερδίσουμε μάταια!
  Ο Άλλα ρίχνει μια βόμβα στις θέσεις της Ιαπωνίας και αναφωνεί:
  - Και βουνά και θάλασσες!
  Η Μαρία πυροβόλησε και από αεροπλάνο. Έσκισε τον σαμουράι και τσίριζε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα τω Θεώ!
  Η Marusya εκτόξευσε μια νάρκη από τη μήτρα του ελικοπτέρου. Πήδηξε πάνω, χτυπώντας τους Ιάπωνες στρατιώτες.
  Και η ηρωίδα γάβγισε:
  - Όλη η γη μας!
  Οι πέντε αντιμετώπισαν τον σαμουράι ενδελεχώς. Και το ελικόπτερο καταρρίπτει παρόν επί παρών τους Ιάπωνες.
  Είναι δύσκολο να σταματήσει ο τσαρικός στρατός. Ειδικά αν υπάρχουν τέτοιοι πιλότοι σε αυτό, και η Αναστασία και η Ακουλίνα.
  Η Anastasia Vedmakova τσακώνεται με το σορτσάκι της. Και στέλνει ένα δολοφονικό δώρο καταστροφής στον εχθρό.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ο καλύτερος Τσάρος Νικόλαος στον κόσμο!
  Και πάλι, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του, στοχεύει ένα αεροπλάνο. Και γκρεμίζει άλλον έναν Ιάπωνα άσο.
  Η Akulina Orlova αγωνίζεται επίσης γενναία. Και συντρίβει τους Ιάπωνες επιμελώς. Και χρησιμοποιεί τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και πάλι ένα άλλο αεροπλάνο της γης του ανατέλλοντος ηλίου πέφτει. Τότε θα βρυχηθεί, και αρκετά επιθετικά:
  - Είμαι πολεμιστής ας πούμε, απλά σούπερ!
  Και κλείνει το μάτι στους αντιπάλους. Όπως, δεν έχετε ακόμα την παραμικρή πιθανότητα σαμουράι. Και τα κορίτσια σίγουρα θα σε ξεσκίσουν.
  Η Anastasia Vedmakova γκρεμίζει ξανά ιαπωνικό αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, ένα πρωτόγονο αεροπλάνο κελαηδάει:
  - Θα δώσουμε την ψυχή μας για την Πατρίδα μας,
  Και θα σταθούμε και θα κερδίσουμε ξανά!
  Η Akulina Orlova, γκρεμίζοντας ένα άλλο αυτοκίνητο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, τσίριξε:
  - Δόξα στη βασιλική Πατρίδα! Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Και ο πολεμιστής έκανε άλλη μια εντυπωσιακή στροφή. Και δύο ιαπωνικά αεροπλάνα συγκρούστηκαν. Και κόντρα πλακέ και συντρίμμια έπεσαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Μέχρι στιγμής, η Ιαπωνία είναι θεμελιωδώς κατώτερη από τη Ρωσία ως αεροσκάφος. Επιπλέον, δεν έχει ακόμα καμία ευκαιρία να αντέξει για πολύ καιρό. Οι Ρώσοι είναι πολύ δυνατοί.
  Έτσι τα τανκς προσγειώνονται.
  Το πλήρωμα της Ελισάβετ στο "Αλέξανδρος ο Τρίτος" σπεύδει στη μάχη. Παρά τις εντυπωσιακές του διαστάσεις, το ρωσικό τανκ ανέβηκε εύκολα στην ακτή και δεν κόλλησε στην άμμο.
  Έτσι και ο ρωσικός στρατός κινείται με τη βοήθεια ισχυρών αρμάτων μάχης που είναι ικανά να αλέσουν κάθε δύναμη.
  Η Ελισάβετ εκτοξεύει ένα κανόνι χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της και λέει με δύναμη:
  - Η πατρίδα μας είναι η Ρωσία,
  Γίνε πιο ευτυχισμένος στον κόσμο!
  Η Έλενα πυροβολεί πολυβόλα. Οι σαμουράι πέφτουν σαν κομμένα δέντρα από τα μολυβένια δώρα που στέλνουν τα κορίτσια.
  Η Έλενα λέει γελώντας:
  - Η πατρίδα μας θα γίνει πιο όμορφη,
  Εξυπηρετήστε τα κορίτσια της Ρωσίας!
  Η Αικατερίνα πίεσε τη γυμνή της φτέρνα. Έστειλε ένα βλήμα κολοσσιαίας θανατηφόρας δύναμης. Έσκισε μια μάζα γιαπωνέζων και έτριξε:
  - Για βασιλικές νίκες!
  Η Ευφρασία, συνθλίβοντας τους Ιάπωνες με κάμπιες, σημείωσε:
  - Όχι μόνο βασιλικό, αλλά και δικό μας!
  Η Έλενα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έσκισε τον σαμουράι σε σχισμένα κομμάτια και τσίριξε:
  - Ναι, για τις μεγάλες μας νίκες!
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε με πολυβόλα. Λοιπόν, έχει μια δεξαμενή σύνθλιψης. Οπότε χτυπάει ο Ιάπωνας.
  Το κορίτσι τραγούδησε, κόβοντας μαζικά τους σαμουράι:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει χώρα, πιστέψτε ότι η Ρωσία είναι πιο όμορφη,
  Μαζί μας η Ουκρανία, η Λευκορωσία!
  Η Αικατερίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, ξεγύμνωσε τα δόντια της, πίεσε τη γυμνή της φτέρνα στη σκανδάλη και φώναξε:
  - Για τη Ρωσία, που είναι η πιο όμορφη από όλες!
  Η Ευφρασία, τσακίζοντας στη φρενίτιδα των σαμουράι, και κόβοντας τους κίτρινους στρατιώτες, δήλωσε επιθετικά:
  - Η Ρωσία στάθηκε, και θα σταθεί σαν βράχος!
  Και το τανκ "Αλέξανδρος ο Τρίτος" επιτάχυνε. Είναι κρίμα, αλλά είναι κρίμα που ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ' πέθανε στα σαράντα εννέα. Αν ζούσε περισσότερο, ίσως η Ρωσία κέρδισε τον πρώτο πόλεμο με την Ιαπωνία. Και τότε η απολυταρχία θα ήταν ακλόνητη και ανίκητη. Και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το πραξικόπημα του Φεβρουαρίου συνέβη ήδη όταν η Ρωσία ήταν στα πρόθυρα της τελικής νίκης.
  Αλλά αν δεν υπήρχε ήττα στον πόλεμο με τους Ιάπωνες, δεν θα υπήρχε σκέψη. Και αυτό σημαίνει μια εστία ταραχών και κάθε λογής συνωμοσίες. Επιπλέον, καταρχήν, υγιής σαν ταύρος, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος μπορούσε να ζήσει περισσότερο. Και θα μπορούσε κάλλιστα να καταφέρει να κερδίσει προσωπικά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο; Και τι? Ο Αυστριακός αυτοκράτορας, που μπήκε στη μάχη με τη Ρωσία Φραντς, έζησε ογδόντα έξι χρόνια και διόρθωσε εξήντα οκτώ. Και πέθανε το 1916! Και ότι ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν θα μπορούσε να ζήσει τόσο πολύ ή και περισσότερο;
  Σε κάθε περίπτωση, η Ρωσία κυβερνάται πλέον από τον Νικόλαο Β'. Και η βασιλεία του είναι μακρά.
  Είναι ήδη μπροστά από την Αικατερίνη Β' σε διάρκεια. Και έτσι μπορεί επίσης να εμποδίσει τον Μέγα Πέτρο. Ή ίσως ο Ιβάν ο Τρομερός. Είναι αλήθεια ότι κυβέρνησε καθαρά ονομαστικά για κάποιο διάστημα.
  Η Ελισάβετ ξαναπυρίζει. Σπάει ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Πιστεύω στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του!
  Η Έλενα κουρεύει τον σαμουράι με μια έκρηξη πολυβόλων και λέει, βγάζοντας τα λευκά της δόντια:
  - Θα υπάρξει μια νέα εποχή και η ανατολή του ηλίου!
  Και πάλι, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, το κορίτσι πυροβολεί.
  Η Αικατερίνα, πυροβολώντας τους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Η εποχή του Τσάρου Νικολάου Β' θα είναι πολύ ένδοξη!
  Και η κοπέλα θα κλείσει το μάτι στους συντρόφους της. Λοιπόν, τους αρέσει να το κάνουν αυτό.
  Και το τανκ τσακίζει τους Ιάπωνες. Και κότσια τους στρατιώτες.
  Δύο Γερμανίδες τσακώνονται στον ουρανό: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Έχουν ήδη λάβει και τους τέσσερις πρώτους βαθμούς του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου. Και ο πρώτος σταυρός από ασήμι. Το δεύτερο είναι ασημί με φιόγκο. Ο τρίτος σταυρός είναι χρυσός. Περαιτέρω χρυσό με φιόγκο. Και το πέμπτο που θέλουν πολύ να πάρουν τα κορίτσια είναι χρυσό με μικρά διαμάντια. Η έκτη μοίρα του σταυρού είναι χρυσός με τόξο και διαμάντια. Και υπάρχει επίσης ο έβδομος βαθμός - ένας πλατινένιος σταυρός με διαμάντια και ο όγδοος: ένας πλατινένιος σταυρός με διαμάντια και ένα τόξο. Οι τελευταίοι σταυροί είναι μεγαλύτεροι από τους χρυσούς και έχουν πάνω τους περισσότερα διαμάντια. Και το τόξο ήταν επίσης καρφωμένο με διαμάντια.
  Μέχρι και οκτώ βαθμοί, και όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός. Τα περισσότερα χρήματα πληρώνονται για αυτό κάθε μήνα για τη ζωή. Επιπλέον, οι κάτοχοι πτυχίου με διαμάντια δεν πληρώνονται μόνο για τα βραβεία οι ίδιοι, αλλά και οι κληρονόμοι. Με χρυσούς σταυρούς με διαμάντια - πενήντα χρόνια, και πλατινένιους σταυρούς με διαμάντια - εκατό χρόνια!
  Τα βραβεία με διαμάντια είναι σπάνια, αλλά είναι σε θέση να παρέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο τον ίδιο τον ήρωα, αλλά και τους απογόνους.
  Και τα κορίτσια από τη Γερμανία προσπαθούν πολύ σκληρά για να τα κερδίσουν.
  Η Αλμπίνα καταρρίπτει ένα ιαπωνικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τα κελαηδίσματα:
  - Μα ο μεγάλος Ράιχ ....
  Η Αλβίνα έκοψε ένα άλλο αυτοκίνητο από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και συνέχισε με δύναμη:
  - Μας είπαν να μην παρασύρουμε!
  Η Αλμπίνα γύρισε το αεροπλάνο, έριξε μια έκρηξη. Οι Ιάπωνες άναψαν σαν κερί.
  Η ξανθιά κοπέλα φώναξε:
  - Για το μεγαλείο του Άριου κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Η Alvina χτύπησε ένα αυτοκίνητο σαμουράι και φώναξε:
  - Για τη μεγάλη μας επιτυχία!
  Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε πάλι ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Τα Γερμανικά κορίτσια ήταν εξαιρετικά δυνατοί κλέφτες. Και τώρα σκοτώνουν τους εχθρούς της Ρωσίας. Αλλά μπορούν εξίσου καλά να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες. Είναι μισθοφόροι.
  Ο Λέρμοντοφ έγραψε για τέτοιους ανθρώπους.
  Μα τι θαύμα από μακριά
  Σαν εκατοντάδες φυγάδες...
  Μας εμφανίστηκε με τη θέληση της μοίρας,
  Για να πιάσει φήμη και βαθμίδα!
  Η Αλμπίνα σημείωσε επιθετικά ενώ γκρέμιζε τους νέους Ιάπωνες με μεγάλη αυτοπεποίθηση:
  - Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο!
  Η Alvina έκοψε έναν άλλο Ιάπωνα πιλότο, φώναξε επίσης αντιρρήσεις και έδειξε τη γλώσσα της:
  - Δεν! Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε συμφιλιωτικά, καταρρίπτοντας ιαπωνικά αεροπλάνα:
  - Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο
  Θα μουλιάζουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα...
  Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα -
  Θα δώσουμε τους κακούς ολιγάρχες στον εγκέφαλο!
  Αλλά ανάμεσα στους άλλους πολεμιστές της λεγεώνας των ξένων, πολεμά και η Τζέιν Άρμστρονγκ. Όμορφη Βρετανίδα. Και μαζί της στην ομάδα, επίσης, αποκλειστικά το ωραίο φύλο.
  Πολεμιστές φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Η Γερτρούδη γέμισε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλά της. Και η Malanya έδειξε και πυροβόλησε.
  Το ιαπωνικό κανόνι ανατράπηκε.
  Η Μόνικα κελαηδούσε, κουνώντας το κεφάλι της.
  - Δόξα στη Μεγάλη Βρετανία!
  Η Τζέιν Άρμστρονγκ τραγούδησε καθώς πυροβόλησε το πολυβόλο της:
  - Κυβερνήστε τη Βρετανία στις ουράνιες θάλασσες,
  Δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Δόξα στην αγγλική γη μας!
  Λοιπόν, η Ρωσία έχει τσάρο!
  Και πάλι, ο πολεμιστής θα το πάρει και θα πυροβολήσει με μεγάλη ακρίβεια. Και το ιαπωνικό τανκ χωρίστηκε σε κομμάτια.
  Η Γερτρούδη, οδηγώντας τη φωτιά, την πήρε και τραγούδησε:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα...
  Κερδίζουμε όπως πριν
  Και πήγαν για πεζοπορία!
  Και οι Αγγλίδες σε πλήρη εξέλιξη και combat trance.
  Ο Oleg Rybachenko τσακώνεται με τους Ιάπωνες. Μοιάζει πολύ με το αγόρι από το καρτούν του Conan. Μόνο ακόμα πιο γρήγορα. Και έτσι αλωνίζονται αυτοί οι σαμουράι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ιαπωνία δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε επιθετικά:
  - Σήκω μια τεράστια χώρα,
  Σηκωθείτε για μάχη μέχρι θανάτου!
  Με μια πολύ σκοτεινή αρμάδα,
  Και η κίτρινη ορδή!
  Πήρε κι η Μαργαρίτα κι έκοψε με τα σπαθιά της έναν τριπλό μύλο. Τότε
  Με το γυμνό της τακούνι, χτύπησε ένα μάτσο χειροβομβίδες που της πέταξε ο αγγελιοφόρος.
  Έσκισε μια μάζα γιαπωνέζων και τραγούδησε.
  Μπορεί ευγενής οργή
  Σκίσε σαν κύμα...
  Υπάρχει ένας λαϊκός πόλεμος -
  Ιερός πόλεμος!
  Ναι, πρόκειται για ένα ζευγάρι αθάνατων παιδιών, είναι πολύ ενεργά στην καταστροφή και τον τεμαχισμό εχθρών. Από τέτοια αγοροκόριτσια δεν βγαίνει έλεος σαμουράι. Αλλά σε κάθε περίπτωση, εδώ ολόκληρος ο τσαρικός στρατός αποτελείται από ήρωες, και τους πιο πραγματικούς νικητές.
  Ο Oleg Rybachenko, τεμαχίζοντας αντιπάλους, σημείωσε:
  - Όχι έλεος, κανένα έλεος, κανένα έλεος στον εχθρό!
  Είμαι οποιοσδήποτε, είμαι οποιοσδήποτε, θα σκίσω το στρατό με το σπαθί!
  Και το αγόρι θα σφυρίξει ξανά σε ειδικό εύρος. Και τα κοράκια θα λιποθυμήσουν, τρυπώντας μέχρι θανάτου με το ράμφος τους τα κρανία των στρατιωτών της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  
  Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑ χαμόγελο
  ΣΧΟΛΙΟ
  Τα Γερμανικά κορίτσια μπόρεσαν να φτιάξουν έναν τέτοιο "Πάνθηρα", ο οποίος είναι ισχυρότερος με το κεφάλι και τους ώμους από τα σοβιετικά τανκ. Ως αποτέλεσμα, η Βέρμαχτ ανέτρεψε το ρεύμα του πολέμου και άρχισε να κερδίζει. Όταν τα κορίτσια τσακώνονται ξυπόλητα, δεν μπορούν να τα σταματήσουν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Αν το σοβιετικό τανκ T-34 ήταν ένα σοκ για τους Γερμανούς, τότε οι Ναζί απάντησαν σε αυτό με ένα ακόμη πιο τρομερό και αποτελεσματικό Panther-2. Η Gerda και η Charlotte ανέπτυξαν ένα θεμελιωδώς νέο τανκ. Με στενό και μικρό πύργο. Ο αριθμός των μελών του πληρώματος μειώθηκε σε τέσσερα. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετήθηκαν μαζί και απέναντι, και το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα. Το βάρος της δεξαμενής μειώθηκε στους τριάντα έξι τόνους. Ταυτόχρονα, η πλαϊνή θωράκιση έγινε σαν αυτή του "Τίγρη" -2 στα 82 χλστ. κάτω από πλαγιές. Και το μέτωπο της γάστρας είναι 120 mm κάτω από μεγάλες πλαγιές και το μέτωπο του πύργου είναι 150 mm, οι πλευρές είναι 82 mm και επίσης με κλίσεις. Με κινητήρα 700 ίππων, μια τέτοια δεξαμενή ήταν κινητή και ευέλικτη. Το σασί του έγινε επίσης ελαφρύτερο και ευκολότερο στην επισκευή και πιο βατό. Μερικά από τα στοιχεία αφαιρέθηκαν από τη γάστρα. Το ύψος της δεξαμενής είναι μόλις 1,80 μέτρα.
  Η εμφάνισή του προκάλεσε σοκ στα σοβιετικά στρατεύματα. Το αυτοκίνητο δεν έφτασε πραγματικά στο Kursk Bulge. Άρχισε να κυκλοφορεί στη σειρά μόνο τον Σεπτέμβριο του σαράντα τρίτου έτους.
  Αλλά κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Mainstein, αυτό το τανκ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μαζικά.
  Και η ίδια η Gerda με την ομάδα της συμμετείχε στη μάχη.
  Παρά τον παγετό, τα κορίτσια ήταν με μπικίνι και ξυπόλητα, τόσο γενναίοι κλέφτες.
  Μέχρι στιγμής, το τανκ είχε το παλιό μακρόκαννο πυροβόλο των 75 χιλιοστών, το οποίο ήταν αρκετά αρκετό για να νικήσει τον εχθρό.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με κανόνι χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε το σοβιετικό όχημα στο μέτωπο.
  Τότε ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες της άριας αδελφότητας!
  Πολύ εύστοχα έβαλε αυτό το κορίτσι τα τριάντα τέσσερα.
  Στη συνέχεια, η Σάρλοτ, σαν να την χαστούκισε, από ένα κανόνι ταχείας βολής. Και χτυπήστε το τανκ ακριβώς στο κέντρο του πύργου. Και βρυχάται:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Και μετά η Χριστίνα πήρε και πυροβόλησε. Τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ, και μάλιστα χρησιμοποιούσαν γυμνά πόδια.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Με περιμένει η νίκη μου!
  Χτύπησε και η Μάγδα. Το κορίτσι χρησιμοποίησε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τράκαρε ένα άλλο σοβιετικό αυτοκίνητο, ουρλιάζοντας:
  - Στο όνομα του Ιησού!
  Τέσσερα Γερμανίδες εργάζονται σχολαστικά. Και πολύ αποτελεσματικό.
  Και ένα άλλο τανκ χτυπάει άουτ. Οι πολεμιστές δούλευαν σαν τάγμα μαχητών.
  Νοκ άουτ σαράντα σοβιετικά τανκς σε μια μάχη, οι ίδιοι δέχθηκαν πολλά χτυπήματα που ήρθαν σε ρικοσάτο.
  Η αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε με δύναμη και οι Γερμανοί μπόρεσαν να νικήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα και να τα ρίξουν πάνω από τον Δνείπερο.
  Ήταν η πρώτη μεγάλη νίκη εδώ και μήνες. Και οι Ναζί μπόρεσαν να κρατήσουν τον Δνείπερο.
  Αλλά τον Ιανουάριο ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε ξανά, αυτή τη φορά κοντά στο Λένινγκραντ, και κατάφερε να πετύχει. Είναι αλήθεια ότι η προσπάθεια να εξαναγκαστεί ξανά ο Δνείπερος στο νότο απέτυχε, αλλά το μπλοκ από το Λένινγκραντ αφαιρέθηκε. Σε αυτό το φόντο, οι Γερμανοί άντεξαν στο κέντρο και κυρίως στη στροφή του Δνείπερου. Οι σκληρές μάχες τον χειμώνα δεν έδωσαν πλεονέκτημα στον Κόκκινο Στρατό σε αυτόν τον τομέα.
  Φυσικά έπαιξε ρόλο το νέο τανκ "Πάνθηρας" -2. Αποδείχθηκε επιτυχημένος. Γρήγορο και καλά προστατευμένο. Σχεδόν δύο φορές ελαφρύτερο από το "Tiger" -2, και πρακτικά δεν είναι κατώτερο από αυτό το αυτοκίνητο στην κράτηση. Παρεμπιπτόντως, το "Tiger" -2 δεν μπήκε στη σειρά. Αντίθετα, μια πιο ισχυρή τροποποίηση του Panther-2 δεν εμφανίστηκε, παρά μόνο έναν τόνο βαρύτερη.
  Και ο Χίτλερ διέταξε να επανασχεδιαστεί το Tiger-2 για να γίνει η θωράκιση πολύ πιο παχιά για αυτό το βάρος. Σε βάρος του όπλου υπήρξαν διαφωνίες - να αυξηθεί το διαμέτρημα του όπλου ή όχι. Ακόμα, περισσότερα διαμετρήματα χαμηλότερο ποσοστό πυρκαγιάς, ακριβές και απόθεμα οβίδων.
  Εδώ είναι το παλιό όπλο του Panther, αντιμετωπίζει καλά το έργο του. Και ακόμη και το IS-2, μπουνιές στο μέτωπο.
  Αξίζει λοιπόν να αλλάξει; Αν και το βλήμα είναι μικρό και δεν καταστρέφει πάρα πολύ.
  Το "Panther" -2 B, με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών στο σύνολό του, ήταν μια μηχανή που ταίριαζε λίγο πολύ στον στρατό.
  Την άνοιξη, οι Γερμανοί πέρασαν στην επίθεση στο ιταλικό μέτωπο, εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή ηρεμία στα ανατολικά.
  Και κατάφεραν να νικήσουν τα συμμαχικά στρατεύματα σε αυτόν τον τομέα του μετώπου. Στην επιτυχία συνέβαλε και η εμφάνιση του ME-262. Το νέο μαχητικό τζετ ήταν ένα σοκ. Εμφανίστηκε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία, χάρη στην οποία οι ειδικοί έπεισαν τον Χίτλερ να μην κάνει ένα blitzblomer, ως αναποτελεσματικό μοντέλο. Επιπλέον, αντί του προγράμματος πυραύλων Fau, δόθηκε προτεραιότητα στην ανάπτυξη αεριωθούμενων αεροσκαφών. Και αυτό επηρέασε την πορεία του πολέμου. Και η Σαρλότ και ο Γκερντ έπεισαν τον Χίτλερ για αυτό.
  Αυτό που λένε είναι ότι οι πύραυλοι είναι πραγματικά αναποτελεσματικοί λόγω της χαμηλής τους ακρίβειας και του υψηλού κόστους. Όμως τα τζετ είναι το μέλλον. Επιπλέον, το ME-262 είναι αρκετά εύκολο στη διαχείριση και ως εκ τούτου είναι διαθέσιμο σε άσους. Και είναι δύσκολο να τον γκρεμίσεις. Το μεγαλύτερο βάρος πτήσης του οχήματος κατέστησε δυνατή την ανάρτηση πανοπλίας και δύο κινητήρων αεριωθουμένων και η κάθετη ευελιξία είναι εντυπωσιακή. Και τα ισχυρά όπλα κατέστησαν δυνατή την πτώση ενός αυτοκινήτου με μία κίνηση. Δύο κορίτσια που έγιναν άσοι στην πρώτη τους μάχη αποδείχθηκαν ιδιαίτερα καλά: η Albina και η Alvina.
  Κατά κανόνα, πολεμούσαν σχεδόν γυμνοί, μόνο με σορτς και μια λεπτή λωρίδα υφάσματος στο στήθος τους. Και έκαναν θαύματα.
  Η Αλμπίνα έκανε μια στροφή. Πίεσε το γυμνό της πόδι στο πεντάλ. Κατέρριψε ένα αμερικανικό αεροπλάνο και τραγούδησε:
  - Για τη δύναμη του Άριου κομμουνισμού!
  Η Alvina γκρέμισε το αυτοκίνητο των συμμάχων και συνέχισε να πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Κι εκείνη φώναξε:
  - Για τα παιδιά μας!
  Τα κορίτσια είναι τολμηρά και εξαιρετικά μαχητικά και πολεμικά. Καταστρέφουν πολύ περίφημα συμμάχους στον ουρανό.
  Και τόσο μανιωδώς κερδίζει λογαριασμούς.
  Οι Ναζί έχουν ήδη χτυπήσει τους συμμάχους, αιχμαλωτίζοντας πολλούς αιχμαλώτους και τρόπαια, από την Ιταλία. Όμως στο νησί της Σικελίας καλύπτονται από το πανίσχυρο ναυτικό των συμμάχων.
  Το καλοκαίρι οι Σύμμαχοι ετοιμάζουν απόβαση στη Γαλλία. Αλλά έχουν μια ανήσυχη διάθεση. Οι Γερμανοί έχουν γίνει πιο δυνατοί και έχουν τα καλύτερα τανκς στον κόσμο. Και τα μαχητικά τζετ είναι επίσης τα καλύτερα στον κόσμο, μόνο που υπάρχουν περίπου χίλια από αυτά μέχρι στιγμής, όχι τόσο πολλά.
  Αλλά είναι πολύ θανατηφόρα.
  Το καλοκαίρι και ο Στάλιν ετοιμάζει επίθεση. Αλλά το έργο είναι πιο δύσκολο από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Δεν υπάρχει μπαλκόνι στην Polissya, και ο Δνείπερος εξακολουθεί να είναι ένα σοβαρό εμπόδιο. Και η γερμανική άμυνα είναι δυνατή.
  Αλλά τα γερμανικά τανκς είναι μάλλον καλύτερα για την ώρα. Και αεροπλάνα επίσης. Εδώ εμφανίστηκε το TA-152, η εξέλιξη του Focke-Wulf, και ένα τέτοιο μηχάνημα είναι ένα πολύ σοβαρό αεροσκάφος. Και πολλαπλών χρήσεων ταυτόχρονα. Και είναι σε θέση να καταρρίψει τους αντιπάλους χωρίς αμφιβολία. Ισχυρά όπλα και πανοπλίες. Και η καλύτερη απόδοση και ταχύτητα πτήσης.
  Οι Γερμανοί τόσο στον αέρα όσο και στην ξηρά έλαβαν καλύτερο εξοπλισμό. Αλλά δεν έχουν χορτάσει ακόμα. Και συσσώρευσαν δυνάμεις και ήταν σε ενεργό άμυνα.
  Ο Κόκκινος Στρατός, χρησιμοποιώντας τα νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85, πέρασε στην επίθεση. Το βασικό χτύπημα έγινε στο κέντρο. Μέρος των δυνάμεων, ωστόσο, χτύπησε επίσης τη στροφή του Δνείπερου. Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να αποκρούσουν το χτύπημα. Αν και λίγο νωρίτερα, ξεκίνησαν οι συμμαχικές αποβάσεις στη Νορμανδία.
  Στην αρχή είχε επιτυχία. Στη συνέχεια όμως τα τανκς εξαπέλυσαν μια συντριπτική αντεπίθεση. Στις μάχες συμμετείχε και το αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-10, ένα πολύ ελαφρύ και μικρό αυτοκινούμενο όπλο με δύο μέλη του πληρώματος που βρίσκονται πρηνή, συντρίβοντας απλώς τους συμμάχους. Μια πολύ χαμηλή σιλουέτα 1,2 μέτρων, βάρος δέκα τόνων και ένας κινητήρας 400 ίππων παρείχαν δροσερή κινητικότητα. Ταυτόχρονα, η μετωπική θωράκιση των 80 mm σε μεγάλη κλίση έκανε το αυτοκίνητο σχεδόν αδιαπέραστο για το μέτωπο των συμμάχων. Και μάλλον μικρό, ύπουλο. Και τσιμπάει τους συμμάχους της σαν μέλισσα. Και οι Γερμανοί συνέτριψαν τους συμμάχους. Η Albina και η Alvina κατέρριψαν περισσότερα από τριακόσια αεροσκάφη το καθένα και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Αυτά τα κορίτσια ήταν απλά καταπληκτικά.
  Και τσάκισαν τους πάντες χωρίς κανένα πρόβλημα στην αποτελεσματικότητά τους.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, έδειξε τον μαχητή στον εχθρό και άρχισε να τον γκρεμίζει με την άγρια μανία της. Και τότε τρία μαχητικά και ένα συμμαχικό βομβαρδιστικό έπεσαν στις φλόγες.
  Ο πολεμιστής γρύλισε:
  - Για την Πρωσία!
  Η Alvina συνέχισε να συντρίβει τους συμμάχους της δύναμης και κυριολεκτικά να τους καίει. Κι εκείνη φώναξε:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, έστρεψε τα όπλα του αεροσκάφους στον στόχο. Και βγήκε υπέροχο.
  Η Alvina έγραψε στο Twitter:
  - Είμαστε μεγάλες τίγρεις, η ενσάρκωση της βασίλισσας!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αγγλικό αεροπλάνο, το έβαλε να καπνίσει και ούρλιαξε:
  - Αν η γυναίκα είναι τίγρη, τότε θα κάνει κομμάτια τον άντρα κι ας μην είναι ολόκληρος γάιδαρος!
  Και πάτησε το πεντάλ με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Alvina, πυροβολώντας τους αντιπάλους και κουρεύοντάς τους, σημείωσε:
  - Γυμνά πόδια κοριτσιού, οποιοσδήποτε άντρας θα αναγκαστεί να σέρνεται κάτω από τη φτέρνα!
  Η Albina, έχοντας καταρρίψει ένα άλλο αεροπλάνο των συμμαχικών δυνάμεων, συμφώνησε:
  - Ένας άντρας στη θέα μιας γυμνής γυναικείας φτέρνας γίνεται μια γεμάτη μπότα από τσόχα!
  Η Alvina, με τα γυμνά της δάχτυλα, έκοψε ένα άλλο βρετανικό αυτοκίνητο, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Ένα ξυπόλητο κορίτσι θα βάλει έναν γεμάτο άντρα, ακόμα κι αν έχει συνηθίσει να κάνει τους άλλους μπότες!
  Η Αλμπίνα, χτυπώντας τον Αμερικανό, σημείωσε:
  - Ένας άντρας πρέπει να είναι δυνατός σαν βελανιδιά και να μην αφήνει να του αφαιρούνται τσιπς σαν από κούτσουρο!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Μια ξυπόλυτη γυναικεία φτέρνα, ένας άντρας θα απογυμνωθεί μέχρι το γκολ και θα καλυφθεί μέχρι τα αυτιά!
  Η Αλμπίνα άλλαξε λίγο το θέμα, κόβοντας έναν άλλο Αμερικανό:
  - Ο στρατιώτης είναι πυριτόλιθος, αν το μυαλό δεν είναι λιθόστρωτο!
  Η Alvina χτύπησε τον εχθρό με τα γυμνά της δάχτυλα και ο βράχος των δοντιών σημείωσε:
  - Ένας άντρας είναι πραγματικό διαμάντι όταν έχει καρδιά από χρυσά και σιδερένια νεύρα!
  
  Η Αλμπίνα, έχοντας καταρρίψει ένα άλλο συμμαχικό αεροπλάνο, ψέλλισε:
  - Ένας άντρας πρέπει να είναι δυνατός σαν ατσάλι, αλλά σφιχτός σαν κούτσουρο!
  Η Alvina σημείωσε επιθετικά καθώς έκοψε ένα αμερικανικό αεροπλάνο:
  - Ο άνθρωπος πρέπει να έχει μάτι αετού και η ακοή να μην είναι σαν του κοράκι!
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Ένας άντρας έχει μόνο το θάρρος του αετού, αλλά στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές ο χαρακτήρας είναι ένα τυπικό κοτόπουλο!
  Η Alvina παρατήρησε επιθετικά, κόβοντας τον Αμερικανό με ένα μαχητικό άλμα:
  - Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχει μόνο αποκρουστική ανδρική ανικανότητα!
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια είναι απλά σούπερ. Και μέχρι τον Ιούλιο, κάθε κατάρριψη ξεπέρασε τα πεντακόσια αεροσκάφη και έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η συμμαχική απόβαση στη Νορμανδία κατέληξε σε πλήρη ήττα. Μόνο οι Γερμανοί συνέλαβαν περισσότερους από επτακόσιες χιλιάδες αιχμαλώτους. Και αυτό είναι δροσερή και κολοσσιαία επιτυχία!
  Στα ανατολικά, ο Κόκκινος Στρατός κατάφερε να σπρώξει ελαφρά τους Γερμανούς. Οι Ναζί ήταν καλά οχυρωμένοι και πολεμούσαν σαν διάβολοι. Και χρησιμοποίησαν οχυρώσεις που είχαν ανεγερθεί εκ των προτέρων με τη συμμετοχή του ντόπιου πληθυσμού. Και φυσικά τους βοήθησε. Οι Ναζί πολέμησαν απελπισμένα, και απέκρουσαν σχεδόν όλες τις επιθέσεις.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το "Panther"-2 με μεγάλη κλίση των μετωπικών πλακών θωράκισης και χαμηλή σιλουέτα εξακολουθεί να είναι άτρωτο στα σοβιετικά τανκς στο μέτωπο. Και τα καταφέρνει καλά με τις μηχανές του Κόκκινου Στρατού. Και έχει μεγάλο απόθεμα κοχυλιών.
  Έτσι, όλες οι επιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων έπεσαν σε ένα συμπαγές μπλοκ. Ναι, και το φασιστικό πεζικό είχε ένα τουφέκι εφόδου MP-44 που δεν είχε όμοιο και κυριολεκτικά νοκ άουτ το σοβιετικό πεζικό. Άρα οι φασίστες δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με κανέναν τρόπο.
  Και ο Φριτς απέκρουσε την επίθεση. Μέχρι που βιάστηκαν να αντεπιτεθούν. Ήταν απαραίτητο να απελευθερωθεί ένα νέο τανκ "Tiger" -3, βαρύτερο, με ισχυρότερο κινητήρα και καλύτερα προστατευμένο.
  Ναι, και να αναπτύξουν τζετ αεροσκάφη. Ειδικά το XE-162 - ένα μαχητικό αεροσκάφος πολύ φθηνότερο, ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην κατασκευή από τα βομβαρδιστικά ME-262 και Arado.
  Δεν ήταν κακό επίσης το νέο γερμανικό τετρακινητήριο Yu-488, το οποίο ανέπτυξε μια κολοσσιαία ταχύτητα για ένα βομβαρδιστικό με έλικα επτακοσίων χιλιομέτρων την ώρα, χάρη σε μια μικρότερη περιοχή πτέρυγας.
  Ενώ ο Φριτς συσσώρευσε δύναμη. Και έκαναν πόλεμο υποβρυχίων... Οι συμμαχικές ήττες στην Ιταλία και τη Γαλλία αποδυνάμωσαν τη θέση του Ρούσβελτ. Και εδώ επίσης οι Αμερικανοί ηττήθηκαν όταν προσπάθησαν να αποβιβαστούν στις Φιλιππίνες. Τα ιαπωνικά θωρηκτά μπόρεσαν να εντοπίσουν και να καταστρέψουν τις αμερικανικές δυνάμεις αποβίβασης.
  Ο Ρούσβελτ έχασε τις εκλογές από τον νεαρό Ρεπουμπλικανό Τζόζεφ Μπάιντεν. Και αυτός είναι ο πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά ότι η ΕΣΣΔ δεν χρειαζόταν βοήθεια. Ότι ο Στάλιν είναι χειρότερος από τον Χίτλερ και ότι όλες οι προσπάθειες πρέπει να επικεντρωθούν στην Ιαπωνία.
  Ο Τσόρτσιλ είχε επίσης προβλήματα.
  Ως εκ τούτου, ενώ ο Χίτλερ περίμενε, και οι Γερμανοί κάθισαν σε σφιχτή άμυνα. Μόνο στη Σικελία έκαναν επιχείρηση και την ανακατέλαβαν από τους συμμάχους. Επιπλέον, ο βρετανικός στόλος μειώθηκε λόγω της δραστηριότητας των ναζιστικών υποβρυχίων.
  Το φθινόπωρο, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο νότο. Και επίσης εναντίον της Φινλανδίας.
  Η καλοκαιρινή επίθεση στον Ισθμό της Καρελίας έληξε τότε ανεπιτυχώς. Οι Φινλανδοί και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες το αποκάλυψαν και προετοιμάστηκαν. Και η ΕΣΣΔ διέθεσε λίγες δυνάμεις για αυτή την επιχείρηση.
  Το φθινόπωρο πετάχτηκαν περισσότερα στρατεύματα, αλλά και αυτά βαλτώθηκαν, και οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι. Οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τζετ αεροσκάφη για αναγνώριση, τα οποία τα σοβιετικά μαχητικά και τα τέλεια οπτικά δεν μπορούσαν να φτάσουν. Καθώς και μοναδικές κάμερες. Και αυτό βοήθησε πολύ.
  Έτσι βασικά έμαθαν πώς να αποκαλύπτουν την παραπληροφόρηση και να παρακολουθούν τις κινήσεις των στρατευμάτων.
  Τώρα λοιπόν ο Στάλιν δεν μπορούσε να χτυπήσει τόσο εύκολα ξαφνικά. Και οι Ναζί ανέλαβαν την άμυνα.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν και πάλι να προχωρήσουν στο κέντρο. Το χτύπημα έγινε μεταξύ του Δνείπερου και του Δυτικού Ντβίνα. Και ήταν μια τολμηρή κίνηση. Αλλά είναι αρκετά προφανές και οι Γερμανοί ενισχύθηκαν πλήρως εκεί. Και τράβηξαν τα τελευταία άρματα μάχης και αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-25, με ένα πυροβόλο 88 χλστ. Αυτό το μηχάνημα, βάρους είκοσι έξι τόνων, είχε κινητήρα 700 ίππων και μετωπική θωράκιση 120 mm κάτω από πλαγιές και πλευρές 82 mm, με ύψος 1,4 μέτρα. Το αυτοκινούμενο όπλο είναι αδιαπέραστο στο μέτωπο λόγω των μεγάλων γωνιών κλίσης της θωράκισης. Και στο πλοίο ήταν ακόμα καλυμμένο από κυλίνδρους. Και θα μπορούσατε επίσης να κρεμάσετε οθόνες.
  Έτσι ο Κόκκινος Στρατός αντιμετώπισε έναν πολύ σοβαρό εχθρό. Κάτι που δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα. Και οι Ναζί απέκρουσαν ξανά την επίθεση του Ιανουαρίου του Κόκκινου Στρατού.
  Στις μάχες πήρε και πάλι τη μοίρα της Gerda και της Charlotte. Και τα δύο κορίτσια πολέμησαν με αυτοκινούμενα όπλα Ε-25, ξαπλωμένα. Και κυριολεκτικά έριξαν το πνεύμα από τον εχθρό.
  Η Γκέρντα χτύπησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον στρατό μας!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε, αυτή τη φορά πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Δόξα στις μεγάλες νίκες!
  Η Γκέρντα παρατήρησε πολύ επιθετικά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη!
  Και με το γυμνό τακούνι, λες και θα χτυπούσε το κουμπί.
  Η Σάρλοτ χτύπησε ξανά τη ρουμπινί θηλή της και φύσηξε μέσα στο σοβιετικό αυτοκίνητο κελαηδώντας:
  - Για τις κορυφές που κατακτήθηκαν!
  Και πώς γελάει. Πολεμώντας φασίστες.
  Και τον Μάρτιο του 1945, οι Ναζί πέρασαν στην επίθεση. Και έκανε την πρώτη ένεση. Έσπασαν τις άμυνες στην περιοχή της Δυτικής Ντβίνα.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ουσιαστικά περιορίσει τις εχθροπραξίες εναντίον του Τρίτου Ράιχ και της Βρετανίας επίσης.
  Και τώρα οι Ναζί συγκεντρώθηκαν στα ανατολικά. Ο Χίτλερ ήθελε σοβαρά να κάψει τα πάντα. Και όλα είναι πολύ εμπεριστατωμένα καθώς φουντώνουν.
  Αλλά η άμυνα των σοβιετικών στρατευμάτων είναι πολύ επίμονη, και αυτή τη φορά σε πολλά κλιμάκια. Και οι Γερμανοί το διέρρηξαν αφού πέρασαν πενήντα τρία χιλιόμετρα γραμμών, αλλά σταμάτησαν στο τέταρτο. Επιπλέον, υπήρξε απόψυξη και οι μάχες επιβραδύνθηκαν προσωρινά.
  Στα τέλη Απριλίου, ο Στάλιν προσπάθησε ξανά να επιτεθεί. Και τα στρατεύματά του χρησιμοποιήθηκαν μαζικά κατά την ανακάλυψη του προβολέα. Αλλά και αυτό ελάχιστα πέτυχε. Έσπασαν τις άμυνες και προχώρησαν, αλλά στη συνέχεια πετάχτηκαν πίσω στις αρχικές τους θέσεις.
  Το "Tiger" -3 είχε μετωπική θωράκιση 250 mm, και πλευρική θωράκιση 170 mm, και κινητήρα 1200 ίππων, με βάρος εξήντα πέντε τόνων. Έτσι αυτό το τανκ απλά βασάνιζε τις σοβιετικές θέσεις. Το όπλο ήταν 88 mm και κάννη μήκους 100 EL.
  Τον Μάιο, η ΕΣΣΔ απέκτησε ένα νέο άρμα IS-3. Το αυτοκίνητο ήταν τρεις τόνους βαρύτερο από το IS-2, και πιο δύσκολο στην κατασκευή, αλλά με πολύ καλύτερα προστατευμένο πυργίσκο, ειδικά στο μέτωπο. Ωστόσο, το όπλο Tiger-3 δεν διαπέρασε το μέτωπο. Και το ίδιο το τανκ έχει ακόμα χειρότερες επιδόσεις οδήγησης από το IS-2.
  Στην αεροπορία τζετ, οι Γερμανοί διατήρησαν το πλεονέκτημα και ακόμη και τις προσπάθειές τους. Από τον Ιούνιο εμφανίστηκαν στη μαζική παραγωγή του ME-262 X, με swept φτερά και δύο ακόμη προηγμένους κινητήρες. Αυτό το αεροπλάνο ανέπτυξε ταχύτητα έως και 1200 χιλιόμετρα την ώρα και συνέτριψε τους πάντες.
  Ένα ακόμη πιο σοβαρό μηχάνημα ήταν το TA-400 με κινητήρες τζετ και έξι κινητήρες. Αυτή η μηχανή βομβάρδισε σοβιετικές επιχειρήσεις στα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια. Μετά και ούτω καθεξής. Δυνατή αρμάδα. Και το τζετ Yu-287 έχει γίνει πρόβλημα για τα σοβιετικά αεροσκάφη.
  Αλλά η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Κόκκινο Στρατό είναι οι ντίσκο που φτάνουν σε ταχύτητες έως και τέσσερις ταχύτητες ήχου και λόγω του στρωτή πίδακα που ρέει γύρω από το αυτοκίνητο, είναι πρακτικά άτρωτες.
  Και τότε οι Γερμανοί πήραν επίσης άξενο ME-263 σε κινητήρες αεριωθούμενων πυραύλων, και πολύ μικρό, γρήγορο και ικανό να πετάξει σαράντα πέντε λεπτά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο αποτελεσματικά από ό,τι πριν από το ME-163.
  Το Fritz έθεσε σε λειτουργία και τα μαχητικά Gotha, επίσης μη επανδρωμένα και αποτελεσματικά. Και επίσης τα ανεμόπτερα άρχισαν να χρησιμοποιούνται σε μάχες.
  Στη θάλασσα, οι Ναζί συνέχισαν να βασανίζουν τους Βρετανούς χρησιμοποιώντας τον υποβρύχιο στόλο. Συμπεριλαμβανομένων μικροσκοπικών υποβρυχίων για ένα άτομο. Και είναι πολύ αποτελεσματικό.
  Ο σοβιετικός στόλος της Βαλτικής υπέστη κολοσσιαίες απώλειες. Και από αεροπορία και υποβρύχιο πόλεμο.
  Η Albina και η Alvina, και τα δύο κορίτσια που τρέχουν ξυπόλητα και με μπικίνι με κάθε καιρό, ή ακόμα και μόνο με εσώρουχα, έχουν γίνει θρυλικοί πιλότοι. Για χίλια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν βραβεύτηκαν με το νέο βραβείο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά τολμηροί κλέφτες. Και τέτοιοι φανταστικοί λογαριασμοί κερδίζουν.
  Ο Χίτλερ τους λάτρεψε. Και ακόμη και ο Φύρερ φίλησε προσωπικά τα γυμνά πόδια τους.
  Τον Ιούνιο, οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν γύρω από τον Δνείπερο. Τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν σε άμυνα. Αλλά υποχώρησαν σταδιακά κάτω από την επίθεση. Η ενίσχυση στο πλαίσιο του Lend-Lease ουσιαστικά σταμάτησε. Και η ΕΣΣΔ πέρασε δύσκολα. Οι βομβαρδισμοί συνέχιζαν να αυξάνονται.
  Το σοβιετικό τανκ T-34-85 ήταν ένα μάλλον αδύναμο όπλο ενάντια στα γερμανικά οχήματα. Και δεν ήταν δυνατό να κατασκευαστεί ένα πιο ισχυρό T-54. Και τότε το κύριο στοίχημα έγινε στο αυτοκινούμενο όπλο SU-100. Αυτό το αυτοκίνητο στην πραγματική ιστορία δεν έγινε πολύ μαζικό, αλλά εναλλακτικά, η παραγωγή του αυξήθηκε όλο και περισσότερο.
  Τότε ήταν που οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν στο κέντρο και να πλησιάσουν το Σμολένσκ, εκεί εκτυλίχθηκαν μάχες με τη μαζική χρήση του SU-100. Η κορύφωση έφτασε τον Αύγουστο.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ έκανε θαύματα σε αυτό το αυτοκινούμενο όπλο. Ειδικά όταν τα κορίτσια μάλωναν σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα.
  Η Ελισάβετ μάλιστα πάτησε το κουμπί του κανονιού με τη κόκκινη θηλή της και χτύπησε το τανκ των Ναζί, ουρλιάζοντας:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Αικατερίνα πίεσε την κατακόκκινη θηλή της στο στήθος της. Τράκαρε ένα γερμανικό αυτοκίνητο και έτριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα έσκασε επίσης με μεγάλη ακρίβεια. Χτύπησε το φασιστικό τανκ με τη βοήθεια μιας ρουμπινιάς θηλής στο στήθος και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Η Ευφρασία ανατινάχθηκε εκ περιτροπής από ένα αυτοκινούμενο όπλο στον εχθρό. Και χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα!
  Αυτά ήταν τα μαχόμενα κορίτσια.
  Οι Γερμανοί είναι όλοι κολλητοί. Το σοβιετικό όπλο δεν παίρνει το Tiger-3 στο μέτωπο. Ναι, και το "Panther" -3 είναι αδιαπέραστο. Οι Γερμανοί έκαναν την πανοπλία πιο χοντρή σε αυτό και για να μην χάσουν την κινητικότητα, τοποθέτησαν έναν κινητήρα 900 ίππων. Άρα το καλάμι του αυτοκινήτου τους ξεδιάντροπα.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τα σοβιετικά βλήμα-ρικοσκέτες.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Θα αγωνιστούμε για τον κομμουνισμό!
  Η Αικατερίνα τράβηξε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και σημείωσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Δεν! Οχι αυτό!
  Η Έλενα, χρησιμοποιώντας επίσης το γυμνό της πόδι, πυροβόλησε τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη!
  Η Ευφρασία, σημείωσε επιθετικά, ξεγυμνώνει τα δόντια της:
  - Για την εξουσία των Σοβιετικών!
  Και επίσης σαν φωτιά, χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Αυτό είναι ένα επιθετικό κορίτσι.
  Ο Κόκκινος Στρατός υποχώρησε λίγο στο κέντρο, αλλά κράτησε το Σμολένσκ... Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί σταμάτησαν τις επιθέσεις τους, αλλά άρχισαν, εκμεταλλευόμενοι την αεροπορική υπεροχή, να εντείνουν τους βομβαρδισμούς. Και αυτή η πίεση αυξάνεται. Και οι βόμβες έπεσαν στην ΕΣΣΔ αμείωτες.
  Μέχρι στιγμής, η χώρα των Σοβιετικών δεν είχε αεροπορία και απλώς δεν υπήρχε τίποτα που να καλύπτει την εχθρική δραστηριότητα.
  Και ο εχθρός πιέζει κεφαλαιωδώς. Και όλο και πιο ενεργός και βάναυσος βομβαρδισμός της Ρωσίας.
  Ο Χάφμαν ξεπέρασε επίσης τα 1.000 αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν τον Δεκέμβριο του 1945 και έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τα κορίτσια έφεραν τη βαθμολογία τους από δύο χιλιάδες το καθένα και πήραν ένα ειδικό βραβείο το καθένα. Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού και ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ναι, η Albina και η Alvina είναι κουλ και πολύ όμορφα κορίτσια που πολεμούν σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα και νικούν κάθε ορδή αμέσως - είναι θανατηφόρα κορίτσια.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει. Στις μάχες συμμετείχαν άρματα μάχης IS-3. Αλλά αυτό το μηχάνημα είναι αρκετά επίπονο στην παραγωγή και με κακή ικανότητα cross-country, παρά την καλή προστασία του μετώπου, ο στρατός δεν το άρεσε πραγματικά. Και απαίτησαν να αντικαταστήσουν τη δεξαμενή. Όμως το IS-4 αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο Στάλιν απαγόρευσε την ανάπτυξη δεξαμενών βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους. Και ενώ αυτή η δεξαμενή ήταν σε κενό. Καθώς και προσπάθειες δημιουργίας άλλων μηχανών από την οικογένεια Isov.
  Μέχρι στιγμής, το Fritz είχε ένα πλεονέκτημα στην ποιότητα της τεχνολογίας. Και μεγάλωσε στον ουρανό.
  Έτσι, ως απάντηση, η παραγωγή των μεσαίων δεξαμενών T-34-85 και SU-100 αυξήθηκε. Μέχρι στιγμής, το δόγμα της ΕΣΣΔ χτίστηκε πάνω σε αυτό.
  Η χειμερινή επίθεση ήταν ανεπιτυχής. Δεν ήταν δυνατή η σοβαρή προέλαση και οι απώλειες ήταν βαριές.
  Οι Γερμανοί έφτιαχναν τανκς. Το έτος 1946 ήρθε ... Οι δυνάμεις του Φριτς συσσωρεύονταν και σχεδίαζαν να επιτεθούν τον Μάιο.
  Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ένα μαχητικό τζετ και έχασε απελπιστικά στη μάχη στον αέρα.
  Δύο κορίτσια η Albina και η Alvina έφτασαν τις τρεις χιλιάδες αεροσκάφη που κατέρριψαν τον Μάρτιο του 1946. Και έλαβαν ένα νέο βραβείο - το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και αυτό είναι ένας πολύ κολοσσιαίος δείκτης επιτυχίας.
  Και τον Απρίλιο οι ντισκοτέκ του Τρίτου Ράιχ, εκτός από το κριάρι, έπαιρναν και έκαναν υπερήχους. Και αυτό ήταν το πρώτο που κέρδισε μέσα από ένα laminar jet και πολύ επιτυχημένο.
  Η ΕΣΣΔ αντιμετώπιζε δύσκολες στιγμές.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Τον Μάιο του 1943 ξεκίνησε μια νέα μεγάλη επίθεση των ναζιστικών ορδών. Έχοντας ξεθάψει τα τανκς και έχοντας συγκεντρώσει μια μάζα "Τίγρεις" -3, που έγινε το κύριο τανκ, ως το πιο προστατευμένο και ισχυρά οπλισμένο, οι Ναζί άρχισαν να εμβολίζουν. Και κατάφεραν να σπάσουν τις άμυνες και να αρχίσουν να κινούνται γύρω από τον Δνείπερο από τα βόρεια.
  Στον ουρανό κυριαρχούσαν οι Ναζί. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο στον πόλεμο της Τουρκίας.
  Οι Οθωμανοί πολέμησαν τη Ρωσία δεκατρείς φορές στην ιστορία τους. Και υπολογίζεται για τη δέκατη τέταρτη, ακόμα νίκη. Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ είναι μαζί τους και η Δύση δεν παρεμβαίνει. Πράγματι, στη Βρετανία το καθεστώς Τσόρτσιλ έπεσε και η νέα κυβέρνηση συμφώνησε σε ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν επίσημα ανακωχή. Επιπλέον, ο πόλεμος με την Ιαπωνία δεν πήγαινε πολύ καλά και οι απώλειες της Αμερικής στη μάχη με τους σαμουράι ήταν μεγάλες.
  Εδώ λοιπόν το Τρίτο Ράιχ απελευθερώνεται εντελώς. Και κατάφερε να πείσει την Τουρκία να ανοίξει δεύτερο μέτωπο στην Υπερκαυκασία.
  Ο οθωμανικός στρατός προετοιμαζόταν για πόλεμο για μεγάλο χρονικό διάστημα και έριξε ένα εκατομμυριοστό στρατό εναντίον της ΕΣΣΔ, με μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού. Έτσι τώρα αποδείχθηκε και δεν είναι καθόλου καλό για τη Ρωσία. Και ένα άλλο πρόβλημα είναι τα βομβαρδιστικά αεριωθούμενα TA-500, τα οποία θα μπορούσαν να συντρίψουν σοβιετικά εργοστάσια ουσιαστικά ατιμώρητα. Και το τζετ χωρίς ουρά B-28, που θα μπορούσε να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο της ΕΣΣΔ και κυριολεκτικά να το καταστρέψει. Τώρα λοιπόν η Ρωσία πιέζεται πολύ. Επίσης έγινε χειρότερο με τον ανεφοδιασμό του Κόκκινου Στρατού, ειδικά με εκρηκτικά και πυρομαχικά. Και δεν υπήρχε αρκετό καύσιμο. Οι Γερμανοί βομβάρδισαν πηγάδια στο Μπακού και στην περιοχή του Βόλγα.
  Έτσι τώρα οι Ναζί είχαν μια ευκαιρία και το συνειδητοποίησαν. Πρώτα απ 'όλα, ήθελαν να καταλάβουν το Donbass. Εκεί, η άμυνα αποδείχθηκε πιο αδύναμη από ό,τι προς την κατεύθυνση της Μόσχας και τα κατάφερε.
  Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν για το Χάρκοβο. Και ήταν πολύ αιματηρό εκεί.
  Η Gerda και το πλήρωμά της πολέμησαν στο "Tiger" -4, αυτή η δεξαμενή ήταν εξοπλισμένη με έναν ισχυρότερο κινητήρα αεριοστροβίλου 1500 ίππων και είχε ένα ισχυρότερο όπλο 105 mm σε μια κάννη μήκους 100 EL, αλλά με το ίδιο βάρος.
  Ναι, και το όπλο των Γερμανών είναι αυτόματης πλήρωσης και ταχείας βολής.
  Και το βάρος της δεξαμενής είναι το ίδιο, και η σιλουέτα είναι ακόμη χαμηλότερη, και η κλίση της πανοπλίας έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη.
  Το "Tiger" -4 είναι αναμφίβολα ένα πιο εξελιγμένο τανκ και οι πολεμιστές του ήταν οι πρώτοι που το δοκίμασαν.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick και ούρλιαξε:
  - Η νίκη μας δεν είναι μακριά.
  Και έσπασε το σοβιετικό αυτοκίνητο IS-3.
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης τα σοβιετικά οχήματα, έσπασε την πανοπλία, την έκαψε και ούρλιαξε:
  - Για τις νίκες μας!
  Και πώς γελάει.
  Και η Χριστίνα θα πάρει και θα χαστουκίσει. Και το σοβιετικό SU-100 θα φυσήξει. Και μετά κελαηδάει:
  - Για τον κομμουνισμό.
  Φυσικά, το κορίτσι χρησιμοποίησε μια ρουμπινί θηλή.
  Η Μάγδα πυροβόλησε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον εχθρό και φώναξε:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Και τα κορίτσια γελάνε. Μέχρι στιγμής, τα έκαναν όλα σαν να είναι κορυφαία.
  Οι Ναζί παρέκαμψαν το Χάρκοβο και μετά το πήραν. Στη συνέχεια προχώρησαν στο Kranodon και στο Voroshilovgrad. Έπεσε και Αετός... Και αυτό είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τον Κόκκινο Στρατό.
  Ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί ο Αετός με κάθε κόστος, αλλά οι Ναζί ... αποδείχτηκαν δυνατοί. Καθώς και τα ισχυρά αυτοκινούμενα όπλα επίθεσης. Συγκεκριμένα, το Sturmtigr, και το πιο ισχυρό Sturmlev της. Το τελευταίο αυτοκινούμενο όπλο ήταν εξοπλισμένο με μια ακόμη καλύτερη και ισχυρότερη βόμβα τζετ.
  Και γκρέμισε τα κτίρια καλά. Και τα κορίτσια φασαριόζονταν κοντά στον βομβαρδιστή. Το πλήρωμα των Agatha και Adala δούλεψε καλά για τον Shturmlev. Και τα κορίτσια ακούμπησαν τα γυμνά τους πόδια στο σίδερο.
  Η Αγκάθα πυροβόλησε, πατώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και βρυχήθηκε:
  - Θα καταστρέψουμε όλο τον κόσμο της βίας!
  Η Adala επιτέθηκε με πολυβόλα και κόβοντας τους πεζούς σημείωσε:
  - Και θάψτε τον καπιταλισμό.
  Και ένα γυμνό, ροζ τακούνι θα αστράφτει.
  Ωστόσο, αν κοιτάξετε, το ερώτημα είναι τι υπάρχει στο Τρίτο Ράιχ; Ίσως και τον καπιταλισμό;
  Η Αγκάθα, χτυπώντας τους αντιπάλους της, φώναξε:
  - Για τη μελλοντική παγκόσμια ειρήνη!
  Και ο εκτοξευτής βομβών λειτούργησε ξανά, γκρεμίζοντας όλο το κτίριο αμέσως. Και πρέπει να σημειωθεί μια πολύ αποτελεσματική κίνηση.
  Η Adala, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, επιβεβαίωσε:
  - Δόξα στον στρατό μας για πάντα!
  Μαχητικά κορίτσια εδώ στο Τρίτο Ράιχ, αλλά όχι χειρότερα στην ΕΣΣΔ. Ξέρουν και να πολεμούν.
  Ήδη οι μάχες έχουν εκτυλιχθεί για το Κουρσκ και εκεί μάχονται Ρωσίδες.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - Που...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - V...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό Ε-75 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε με γυμνό πόδι μια εκρηκτική συσκευασία σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Ωστόσο, οι πολεμιστές και το Kursk δεν συγκρατήθηκαν. Ο εχθρός έσπασε τη σοβιετική άμυνα, προχωρώντας προς την κατεύθυνση του Voronezh. Καλοκαίρι, και ζεστό... Είναι ήδη ο έκτος χρόνος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, και όλοι είναι πολύ ζεστοί και ευδιάθετοι. Αν και οι απώλειες εκατέρωθεν είναι κολοσσιαίες.
  Η Gerda επιστρέφει στη δράση και φυσικά θα δοκιμάσει το νεότερο τανκ.
  Η Gerda, η Charlotte, η Kristina και η Magda επιβαίνουν σε ένα τανκ E-100 της κατηγορίας U. Αυτό το όχημα είναι πιο συμπαγές, για τέσσερα μέλη πληρώματος. Και τα όπλα του είναι ένα τζετ βομβαρδιστικό και ένα καθολικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 100 EL - ένα αντιτορπιλικό τανκ.
  Οι πολεμιστές πάνε και σφυρίζουν μόνοι τους.
  Η Γκέρντα εκτοξεύει ένα μακρύ κανόνι. Χτυπά στο πλάι από απόσταση του IS-3 και κελαηδάει:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την πατρίδα,
  Και θα τηγανίσουμε τον Στάλιν και θα τον φάμε!
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Κάλυψε το σοβιετικό καταφύγιο και έτριξε:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και γρύλισε, τραβώντας τη σκανδάλη με το γυμνό της τακούνι:
  - Θα το πάρουμε και στα δύο!
  Ντολμπανούλα και εύστοχα και η Μάγδα. Κατέστρεψε τα σοβιετικά αυτοκινούμενα όπλα SU-152. Κι εκείνη φώναξε:
  - Θα έρθει καιρός, θα έρθει η νίκη!
  Η Γκέρντα τσίριξε καθώς πυροβόλησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Μα Πασαράν!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέρασε ολόκληρο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Gerda, ξεκινώντας από την Πολωνία και τελειώνοντας με αυτή τη μεγάλη επίθεση που ξεκίνησε τον Μάιο. Ο κοκκινομάλλης διάβολος είδε πολλά πράγματα.
  Και έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης, και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Τα μαλλιά της είναι χρυσοκόκκινα. Στον πόλεμο, τα κορίτσια δεν γερνούν, ακόμη και, ίσως, νεότερα! Είναι τόσο άγριοι και τρυφεροί. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Και ούτε μια τρύπα στα δόντια.
  Η Μάγδα έχει μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Και επίσης να χαμογελά ενεργά. Τέλειο κορίτσι. Έχει μια τόσο επιθετική χάρη και ενέργεια χιλίων αλόγων.
  Η Γκέρντα, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, πυροβολεί και παρατηρεί χαμογελώντας:
  -Υπάρχουν πολλά καλά και άσχημα στον κόσμο... Μα διάολε, πόσο κράτησε αυτός ο πόλεμος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και στην πραγματικότητα, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος διαρκεί πάρα πολύ. Όλοι οι τσακωμοί, και οι τσακωμοί... Είναι πραγματικά εξαντλητικό!
  Η Χριστίνα κίνησε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πανοπλίας και φώναξε:
  - Αλλά η Βρετανία ακόμα δεν έχει ηττηθεί!
  Η Μάγδα πυροβόλησε τους Ρώσους και γρύλισε:
  - Πρέπει να νικηθεί! Αυτή είναι η πίστη μας!
  Η Γκέρντα σφύριξε, πυροβολώντας τους Ρώσους, βγάζοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο:
  - Χρειαζόμαστε μια νίκη!
  Γαμημένος και η Σάρλοτ, φωνάζοντας:
  - Ένας για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή!
  Η Χριστίνα το κοκκινομάλλης και χρυσαφένιο θηρίο τσίριξε:
  - Δεν! Ας μην στεκόμαστε!
  Η Μάγδα χτύπησε τα κατακόκκινα χείλη της κελαηδώντας:
  - Δεν πάμε στο κατάστημα για την τιμή!
  Και η χρυσόμαλλη άρπυια πυροβόλησε.
  Ο Γκέρντα χτύπησε και τα ρωσικά τανκς. Χτύπησε το αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Charlotte πρόσθεσε, τραγουδώντας μαζί:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Χριστίνα υποστήριξε την παρόρμηση του τραγουδιού:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Μάγδα συνέχισε με τραγουδιστή φωνή:
  - Και θα δώσουμε όλους τους κομμουνιστές στο μυαλό!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Γενικά έχουν καλό τανκ. Μόνο από απόσταση είναι δύσκολο να σπάσεις ένα βαρύ IS-3 πενήντα τόνων μετωπικά. Αλλά τελικά, οι Γερμανοί έχουν ένα δύσκολο βλήμα, αλλά με πυρήνα ουρανίου. Και υπάρχουν πολλοί μαύροι στο στρατό. Που παλεύουν με ξέφρενη μανία. Και δεν μπορούν όλοι να τους ανταγωνιστούν.
  Τα κορίτσια συνηθίζουν να πολεμούν ξυπόλητα. Ακόμη και στην Πολωνία, ήταν μόνο με ένα μπικίνι, και ξυπόλητοι.
  Όταν το γυμνό πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, αναζωογονείται. Ίσως γι' αυτό τα κορίτσια δεν γερνούν! Αν και ο χρόνος τελειώνει! Πολεμιστές, ας πούμε πολύ ηρωικοί.
  Έχουν κάνει τόσα πολλά κατορθώματα, αλλά πολεμούν σαν απλοί στρατιώτες. Και πάντα μόνο με μπικίνι, και ξυπόλητη. Το χειμώνα, είναι ακόμη και ευχάριστο να δέρνουν με γυμνά πόδια πάνω σε χιονοστιβάδες.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  Θα περάσουμε μέσα από φωτιά και νερό!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε τους Ρώσους με το βομβαρδιστικό της και είπε:
  - Δόξα στον πρωσικό λαό!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε κι αυτή και τσίριξε:
  Θα κυβερνήσουμε τον πλανήτη!
  Η Μάγδα κάρφωσε και επιβεβαίωσε:
  - Θα το κάνουμε σίγουρα!
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά το βλήμα και έτριξε:
  "Ούτε το ναπάλμ δεν θα μας σταματήσει!"
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και μάλιστα την ατομική βόμβα, που δεν τη φοβόμαστε!
  Η Χριστίνα σώπασε και απάντησε:
  - Οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ατομική βόμβα! Είναι μπλόφα!
  Η Μάγδα αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη νέα γερμανική τάξη!
  Οι Γερμανοί τον Μάιο προχώρησαν γύρω από το Σμολένσκ από τα βόρεια. Οι στήλες των αρμάτων τους είναι ισχυρές και υπάρχουν πολλά πεζικά στρατολογημένα στην Αφρική και τις αραβικές χώρες. Fritz λαμβάνονται από τον αριθμό.
  Επιπλέον, η Γερμανία ήταν οπλισμένη με δισκέτες άτρωτες στα φορητά όπλα.
  Δύο κορίτσια η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν μόνοι τους σε έναν τέτοιο ιπτάμενο δίσκο. Είναι άτρωτα χάρη στον ισχυρό στρωτή πίδακα. Αλλά δεν μπορούν να πυροβολήσουν μόνοι τους. Αλλά χάρη στην κολοσσιαία ταχύτητα μπορούν να προσπεράσουν και να εμβολίσουν σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Αλμπίνα, σκύβοντας τη δισκέτα της, παρατήρησε:
  - Τεχνολογία σιδήρου, σίγουρα απαραίτητη και πολύ χρήσιμη!
  Η Άλβινα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε:
  - Μα όλα τα αποφασίζει το πνεύμα!
  Η Albina είπε:
  - Το περισσότερο που ούτε είναι ακριβώς το μαχητικό πνεύμα!
  Και τα δύο κορίτσια είναι ξανθά και με μπικίνι. Πολύ όμορφο και ξυπόλητο. Όταν μια πολεμίστρια είναι χωρίς παπούτσια, είναι τυχερή. Τώρα τα κορίτσια είναι τόσο πολύχρωμα και πανέμορφα.
  Και πριν πάνε να πολεμήσουν, οι καλλονές σίγουρα θα δουλέψουν με τη γλώσσα με την ανδρική τελειότητα. Είναι τόσο ωραίο και δυναμωτικό. Οι γυναίκες πολεμίστριες λατρεύουν να πίνουν από ένα μαγικό σκάφος. Αυτή είναι μια πραγματική γιορτή της σάρκας για αυτούς.
  Τόσο καλά είναι τα κορίτσια.
  Η Alvina κατέρριψε δύο σοβιετικά Yak-11 και έγραψε στο Twitter:
  - Ένδοξο το κυνήγι μας!
  Η Albina επιβεβαίωσε το ramming και εξέδωσε:
  Και δεν θα είναι ποτέ το τελευταίο!
  Ο Άλβινα γκρέμισε άλλα τρία σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη IL-10 και ούρλιαξε:
  - Έτσι πιστεύεις ότι ο Θεός αγαπά τη Γερμανία;
  Η Αλμπίνα κούνησε το κεφάλι της αμφίβολα.
  - Προφανώς όχι τόσο πολύ!
  Η Αλβίνα γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Η Αλμπίνα χτύπησε δύο σοβιετικά αυτοκίνητα και τσίριξε:
  Ο πόλεμος κράτησε πάρα πολύ!
  Η Alvina παρατήρησε λογικά:
  - Μα ερχόμαστε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Θα έρθει λοιπόν η νίκη!
  Ο Άλβινα κατέρριψε τέσσερα σοβιετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, με έναν τολμηρό ελιγμό και ούρλιαξε:
  - Θα έρθει σίγουρα!
  Η Albina θεώρησε απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Μετά το Στάλινγκραντ, ο πόλεμος δεν πήγε σύμφωνα με τους κανόνες ...
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι σίγουρα ενάντια στους κανόνες!
  Η Αλμπίνα έτριξε εκνευρισμένη:
  - Αρχίσαμε να χάνουμε!
  Η Αλβίνα τσίριξε εκνευρισμένη:
  - Σίγουρα έχει!
  Η Αλμπίνα χτύπησε πολλά ακόμη σοβιετικά οχήματα και τσιρίξε:
  - Δεν είναι πρόβλημα για εμάς;
  Η Alvina κατέρριψε μερικά ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη και ξέσπασε:
  Νομίζαμε ότι η κατάσταση ήταν απελπιστική!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε σαρκοφάγα και σφύριξε:
  -Τι βλέπουμε τώρα;
  Η Alvina έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Κάτι ακλόνητο και μοναδικό!
  Η Αλμπίνα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια και απάντησε:
  - Το ότι κερδίζει το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina γκρέμισε ένα δύο ακόμη σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και έβγαλε:
  - Πραγματικά πρέπει να κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια μόρφασαν. Κάποτε δούλευαν και επίσημα σε οίκο ανοχής στρατιώτη. Πολλοί άντρες πέρασαν από τον εαυτό τους, και όχι μόνο η λευκή φυλή. Και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, πόσο ευχάριστο είναι για τα σώματα. Στη συνέχεια, όμως, οι πόρνες έπεσαν υπό σοβιετική επίθεση. Συνελήφθησαν αιχμάλωτοι. Λοιπόν, οι καυτεροί νόμιζαν ότι θα τους βιάσουν. Και εδώ είναι ο διάβολος δύο!
  Έβαλαν τις πόρνες να σκάβουν χαρακώματα και χαρακώματα. Και στις πρώην νεράιδες της νύχτας δεν άρεσε και πολύ. Έτσι μπόρεσαν όλοι να ξεφύγουν. Αποπλάνησαν τους φρουρούς.
  Και ορκίστηκαν εκδίκηση στους Ρώσους.
  Και πολέμησαν εναντίον της Ρωσίας. Αυτά είναι τα καταραμένα...
  Η Αλμπίνα πέταξε πολλά ακόμα ρωσικά αυτοκίνητα και μουρμούρισε:
  - Μπορείς ακόμα να ζήσεις με άντρες!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν γίνεται καν, αλλά είναι απαραίτητο!
  Η Αλμπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και απάντησε:
  - Αλλά ακόμα... Είναι γλυκό να σκοτώνεις.
  Και τα κορίτσια κατέρριψαν άλλα πέντε σοβιετικά αυτοκίνητα με την κίνηση μιας δισκέτας.
  Η Αλβίνα γέλασε και είπε:
  - Και πότε είναι πικρό;
  Η Αλμπίνα γκρέμισε άλλα έξι αυτοκίνητα και απάντησε:
  - Θα παντρευτώ μετά τη νίκη! Και να γεννήσεις δέκα παιδιά!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Και τραγούδησαν.
  Είμαστε οι ιππότες της πίστης του φασισμού,
  Ας σκουπίσουμε τους αγωνιστές του κομμουνισμού στη σκόνη!
  Και πώς γελούν, λικνίζοντας τα άσπρα βουνά τους.
  Ναι, πρόκειται για φασίστες σκύλες και πολύ επιθετικές, και τρομερά σκληρές.
  Οι Ναζί μπόρεσαν να παρακάμψουν το Σμολένσκ και κατέλαβαν το Πσκοφ. Υπήρχε επίσης μια απειλή για το Λένινγκραντ. Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη. Αν και όχι καταστροφικό. Αλλά η ΕΣΣΔ δεν είχε πολλά αποθέματα. Και δεν είναι γνωστό πόσο ακόμη θα μπορέσει να αντέξει η Ρωσία. Ναι, και οι Γερμανοί είναι αιμορραγικοί και εξαντλημένοι.
  Αλλά οι Krauts έχουν τέσσερα κορίτσια και τέτοια λαγωνικά.
  Η Γκέρντα εκτόξευσε το κανόνι της και χτύπησε το Τ-54 στο κάτω μέρος της γάστρας και κελαηδούσε, αναβοσβήνοντας τα ζαφείρια μάτια της:
  - Όχι, τελικά, ο Θεός αγαπά τη Γερμανία! Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Η Charlotte συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν μπορούμε να χάσουμε! Σύντομα θα βγούμε στο Καλίνιν, και η Μόσχα θα είναι σε απόσταση αναπνοής!
  Η Χριστίνα έβγαλε τις μαργαριταρένιες τσιμπίδες της και φώναξε:
  - Ας φτάσουμε εκεί, θα υπάρχει χρόνος για το Βλαδιβοστόκ!
  Η Μάγδα σημείωσε με λύπη:
  - Και οι Ιάπωνες έχουν ήδη ηττηθεί. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, έχουμε χάσει έναν σημαντικό σύμμαχο.
  Η Γκέρντα χτύπησε ένα νέο σοβιετικό τανκ και τσίριξε:
  - Μπορούμε χωρίς αυτούς!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αν το μωρό χαμογελάσει, ίσως όλα πάνε καλά!
  Η Χριστίνα είπε με ομοιοκαταληξία:
  - Ένας ιπποπόταμος έσκασε από ένα χαμόγελο!
  Η Μάγδα την υποστήριξε:
  - Το κορίτσι έχει πολύ λαίμαργο στόμα!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και ξέσπασαν σε γέλια. Έχουν αστραφτερή ενέργεια, θα έλεγε κανείς, και σε αφθονία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά προς τα σοβιετικά οχήματα και φώναξε:
  - Ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Η Σαρλότ φώναξε επίσης και επιβεβαίωσε:
  - Θα γίνουν πτήσεις στο διάστημα!
  Η Χριστίνα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ας πετάξουμε στο διάστημα!
  Η Μάγδα πυροβόλησε από εκτοξευτή βομβών και έδωσε έξω:
  - Καθισμένος σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  Η Γκέρντα έβγαλε τη γλώσσα της και τσίριξε:
  - Τον νέο αιώνα θα κυβερνήσει η αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ!
  Η Σάρλοτ με ένα επιθετικό χαμόγελο επιβεβαίωσε:
  - Και το τέταρτο επίσης.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά γύρισε ξανά το σοβιετικό τανκ.
  Η Χριστίνα, αυτή η διαβολική πολεμίστρια, που αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια, τσίριξε:
  - Ναι, να γίνει νέα παραγγελία! Και δόξα στη Μεγάλη Αυτοκρατορία!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε με έξαλλη μανία:
  - Δόξα στην Αυτοκρατορία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά και είπε:
  - Δόξα και σε μας!
  Και προφανώς το πήρε το κορίτσι.
  Gvozdanula και Charlotte. Και πολύ εύστοχο. Τρύπησα ένα σοβιετικό τανκ ακριβώς στο πλάι. Μετά κελαηδούσε:
  - Παλεύουμε για μια νέα τάξη!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας και χτυπώντας αντιπάλους, επιβεβαίωσε:
  - Και χωρίς καμία αμφιβολία θα το πετύχουμε!
  Η Γκέρντα κάρφωσε ξανά, και πολύ εύστοχα και είπε:
  - Θα πετύχουμε με μεγάλη διαφορά!
  Και άστραφτε με ζαφείρι και πολύ λαμπερά μάτια.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, χτύπησε το ρωσικό αυτοκίνητο και φώναξε, αυτή είναι μια διάβολος με πορτοκαλί μαλλιά:
  - Όλα θα είναι απλά ακροβατικά!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και αυτή με ξέφρενη μανία. Έσπασε το Τ-54 και τσίριζε:
  - Και το μελλοντικό πλήρωμα!
  Εδώ όμως τα κορίτσια είχαν προβλήματα. Εμφανίστηκε το IS-14. Το αυτοκίνητο είναι πολύ μεγάλο. Και έχει ένα όπλο 152 χιλιοστών με μακριά κάννη. Ίσως ένας Γερμανός να ξεπεράσει.
  Η Γκέρντα στένεψε τα μάτια της και ρώτησε τη Σάρλοτ:
  - Μπορείς να το καλύψεις με βομβαρδιστικό;
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Φυσικά υπάρχει πιθανότητα ... Αλλά η ακρίβεια του βομβαρδιστή είναι ανεπαρκής!
  Η Χριστίνα πρότεινε με πάθος:
  - Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω το χαρτί 88 γραφικών μου;
  Η Γκέρντα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Αυτό το IS-14 έχει μετωπική θωράκιση 400 mm σε μεγάλη κλίση. Δεν μπορείς να τον πάρεις!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ανάθεμα! Και νόμιζα ότι οι Ρώσοι δεν είχαν τέτοιο τανκ! Μόνο φήμες!
  Η Μάγδα είπε:
  Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν bug! Βλέπουμε όμως ότι δεν είναι έτσι! Και το βαρέλι του Ρώσου είναι τόσο μακρύ!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στο θωρακισμένο πάτωμα:
  Θα πολεμήσουμε άφοβα!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε τη στάση του συντρόφου της:
  - Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω!
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  - Και τι γίνεται αν χτυπήσετε ένα σοβιετικό τανκ με ένα ακριβές χτύπημα ενός κελύφους στην κάννη;
  Η Γκέρντα αμφέβαλλε:
  - Μπορείτε να το κάνετε αυτό, από μεγάλη απόσταση;
  Η Χριστίνα επιβεβαίωσε:
  - Αν φέρεις τη φλόγα ενός αναπτήρα στα γυμνά μου πέλματα, τότε είμαι αρκετά ικανός να χτυπήσω πολύ καλά!
  Αντί να απαντήσει, η Γκέρντα πάτησε τον αναπτήρα της. Η Χριστίνα έστριψε το γυμνό της πόδι και η γυμνή, ελαφρώς σκληρυμένη φτέρνα της έλαμπε στο φως των φλόγων.
  Η Γκέρντα έφερε φωτιά στο πέλμα του κοριτσιού. Υπήρχε μια μυρωδιά καμένου. Πολύ ευχάριστη μυρωδιά, σαν ψητό shish kebab.
  Η Χριστίνα ψιθύρισε:
  - Και στο δεύτερο τακούνι!
  Τότε η Μάγδα άναψε τη φωτιά. Και οι δύο γλώσσες της φλόγας έγλειφαν τώρα τα γυμνά πέλματα ενός πολύ όμορφου και κοκκινομάλλης κοριτσιού.
  Τότε η Σάρλοτ φώναξε και ξεγύμνωσε το στήθος της. Χωρίς τελετή, το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της. Το όπλο πυροβόλησε αυτόματα.
  Η οβίδα πέταξε μόνη της και προσγειώθηκε ακριβώς στο βαρέλι μιας εντυπωσιακής, σοβιετικής μηχανής.
  Σαν γιγάντιος ελέφαντας έκοψε ένα μακρύ κορμό. Έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, το σοβιετικό τανκ σταμάτησε την κίνηση. Ήταν σαν να του είχαν χτυπήσει ένα ξίφος από τα χέρια.
  Αυτές οι τυχερές πόρνες!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε χαμογελώντας χαρούμενη:
  - Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους! Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις!
  Η Γκέρντα συμπλήρωσε με ενθουσιασμό:
  - Θέλω όλο και περισσότερο να συντρίβω τα ηλίθια μούτρα σου!
  Οι πολεμιστές του Τρίτου Ράιχ έδειχναν να είναι πολύ ευχαριστημένοι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε, αλλά έχοντας φτάσει στο Voronezh, οι Γερμανοί έκαναν ένα διάλειμμα. Το βάρος της μάχης μεταφέρθηκε στον αέρα. Όλα έγιναν εκεί με την άγρια έκρηξη του Μεγάλου Πολέμου
  Μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει κανείς. Εκτός κι αν στον ουρανό οι Ναζί είναι πολύ πιο δυνατοί στην ποιότητα της αεροπορίας.
  Και σκοράρουν τους άσσους τους. Δοκίμασαν επίσης το Tiger-4 σε μάχες, το οποίο ήταν ένα ειλικρινά καλό αυτοκίνητο. Και ακόμη και το IS-3 δεν είναι αντίπαλος του.
  Ο Φύρερ, λίγο κουρασμένος, πρότεινε στη Βρετανία να πολεμήσουν μαζί με την ΕΣΣΔ. Όμως οι Βρετανοί το απέρριψαν. Για αυτό θα ήταν πάρα πολύ. Έτσι ο Χίτλερ αναγκάζεται να πολεμήσει μόνος του για την ώρα.
  Η Γερμανία είχε έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Γέροι και έφηβοι από την ηλικία των δεκατεσσάρων επιστρατεύονταν στο στρατό. Χρησιμοποιήθηκαν και ξένα τμήματα. Και hivi και άλλες δυνάμεις.
  Αλλά ο πόλεμος συνεχίστηκε και συνεχίστηκε... Οι Ναζί σταμάτησαν.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα επιτέθηκαν σε σοβιετικά αεροσκάφη.
  Έχουν ήδη καταρρίψει τέσσερις χιλιάδες αεροσκάφη. Και έλαβαν το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από φύλλα βελανιδιάς πλατίνας και διαμάντια.
  Τώρα ανέβηκε στην πέμπτη χιλιάδα.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε, καταρρίπτοντας δώδεκα σοβιετικά αεροπλάνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζοντας:
  - Για ειδικά βραβεία!
  Η Alvina τράβηξε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας σοβιετικά αεροσκάφη και φώναξε:
  - Για έναν νέο κόσμο!
  Οι Γερμανοί βαλτώθηκαν στις μάχες για το Σμολένσκ, αλλά μπόρεσαν να περικυκλώσουν εντελώς την πόλη. Και πυροβόλησαν εναντίον του χρησιμοποιώντας αυτοκινούμενα όπλα "Shturmlev" και "Sturmmaus". Η δύναμη των Ναζί είναι μεγάλη.
  Ωστόσο, ακόμη και μικρά παιδιά πολέμησαν εναντίον των Ναζί. Αγόρια και κορίτσια πέταξαν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευασίες σε γερμανικά τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και πεζικό.
  Οι πρωτοπόροι πολέμησαν με πολύ θάρρος. Ήξεραν τι σημαίνει φασιστική αιχμαλωσία.
  Η κοπέλα Μαρίνκα, για παράδειγμα, έπεσε στα νύχια των Ναζί. Της λάδωσαν τα ξυπόλητα και την τοποθέτησαν κοντά στο μαγκάλι. Γλώσσες από φλόγα σχεδόν έγλειψαν τις γυμνές, σκληρυμένες φτέρνες του κοριτσιού από το μακρινό περπάτημα ξυπόλυτο. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν για περίπου δεκαπέντε λεπτά, μέχρι που τα πέλματα καλύφθηκαν με φουσκάλες. Τότε, λύθηκαν τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας. Και πάλι έκαναν ερωτήσεις. Με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες στο γυμνό μου σώμα.
  Μετά πέρασαν το ρεύμα... Η Μαρίνκα βασανίστηκε μέχρι δέκα απώλειας των αισθήσεων κατά την ανάκριση. Και μετά την άφησαν να ξεκουραστεί. Όταν τα ξυπόλητα έστριβαν λίγο, τα αλείφουν ξανά με λάδι και το μαγκάλι ξανασηκώνονταν. Τέτοια βασανιστήρια μπορούν να επαναληφθούν πολλές φορές. Και βασανίστε με ρεύμα, και μαστίγιο με ελαστικούς σωλήνες.
  Η Μαρίνκα βασανίστηκε για έξι μήνες. Μέχρι που τυφλώθηκε και έγινε γκρίζα από τα βασανιστήρια. Μετά την έθαψαν ζωντανή στο έδαφος. Δεν έχασε ούτε μια σφαίρα.
  Πρωτοπόρος Βάσια, οι Ναζί μαστίγωσαν με καυτό σύρμα στο γυμνό σώμα του.
  Στη συνέχεια, τα γυμνά τακούνια κάηκαν με καυτές λωρίδες σιδήρου. Το αγόρι δεν άντεξε να φωνάζει, αλλά και πάλι δεν πρόδωσε τους συντρόφους του.
  Οι Ναζί τον διέλυσαν ζωντανό σε υδροχλωρικό οξύ. Και αυτός είναι ένας τρομερός πόνος.
  Αυτά τα Fritzes είναι τέτοια τέρατα... Το μέλος της Komsomol βασανίστηκε με σίδερο. Μετά το κρέμασαν σε μια σχάρα, το σήκωσαν και το πέταξαν κάτω. Στη συνέχεια, άρχισαν να καίγονται με έναν καυτό λοστό. Το στήθος σκίστηκε με λαβίδα. Έπειτα η μύτη κόπηκε κυριολεκτικά με καυτές πένσες.
  Η κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου... Της έσπασαν όλα τα δάχτυλα και το πόδι. Ένα άλλο μέλος της Komsomol, η Άννα, καρφώθηκε στο ξύλο. Και όταν πέθανε, έκαιγαν με δάδες.
  Με λίγα λόγια, οι Ναζί κορόιδευαν όσο καλύτερα μπορούσαν και όπως ήθελαν. Βασάνισαν και βασάνισαν τους πάντες.
  Η Νατάσα και η ομάδα της εξακολουθούσαν να πολεμούν στην περικύκλωση. Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους στη μάχη και πετούσαν χειροβομβίδες. Πολέμησαν τις ανώτερες δυνάμεις του Fritz. Κρατήθηκαν πολύ θαρραλέα και δεν επρόκειτο να υποχωρήσουν.
  Η Νατάσα, επικεφαλής της μάχης, σκέφτηκε, τι θα γινόταν αν ο Θεός; Πράγματι, στη Βίβλο, που έτσι πιστεύεται, είναι γεμάτη λάθη και αντιφάσεις.
  Να μερικά παραδείγματα;
  Τα ζώα δημιουργήθηκαν πριν από τον άνθρωπο
  Ναί. (Γέν. 1:20-27)
  Οχι. (Γέν. 2:7, 18-20)
  Ωστόσο, σε τι χρησιμεύει; Λοιπόν, μάλιστα, ο Λένιν είχε πει πολύ καιρό πριν: η θρησκεία είναι το όπιο του λαού!
  Και τι υπάρχει να συζητήσουμε;
  Η Ζόγια παλεύει επίσης με αυτοπεποίθηση, και ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και σπάει τη μάζα των στρατιωτών του Τρίτου Ράιχ.
  Τραγούδησε:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Θα σβήσουμε τις στάχτες του θείου, είμαστε οι ορδές του φασισμού,
  Και θα υπάρχουν και μεγαλοαετοί!
  Και η Ζόγια γελάει!
  Η Αυγουστίνα πολεμά επίσης σκληρά και με σιγουριά κουρεύει τους εχθρούς της και βρυχάται:
  - Δόξα στους κομμουνιστές!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Για την πατρίδα!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα πετάξει χειροβομβίδα.
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια μετά από αυτά τα λόγια. Και τους έβγαλαν τα σουτιέν. Άρχισε να βρέχει το στήθος του άλλου με φιλιά. Γιατί είναι τόσο ωραίο και καταπληκτικό. Είναι αληθινοί πολεμιστές.
  Η Νατάσα είπε αποφασιστικά:
  Η Βίβλος είναι σίγουρα ένα παραμύθι!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε λογικά:
  - Δεν είναι απαραίτητο να δίνουμε αποκαλύψεις στον Θεό, μέσα από ένα εβραϊκό παραμύθι! Ο προσωπικός μου Θεός είναι η Παντοδύναμη Ράβδος! Για τη δόξα της Υπέρτατης Οικογένειας, θα αγωνιστούμε!
  Και τα τέσσερα κορίτσια αναφώνησαν, σηκώνοντας τα γυμνά τους πόδια:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Από τη στιγμή που ο αποκλεισμός του Σμολένσκ παρέμεινε, τα τέσσερα κορίτσια υπέφεραν από κρύο και πείνα, όπως τα απομεινάρια της σοβιετικής φρουράς. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι τα κορίτσια έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν την περικύκλωση.
  Από αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο παρά σορτς, μαυρισμένα, ξυπόλητα, πηγαίνουν για μια σημαντική ανακάλυψη.
  Τρέχουν στον εαυτό τους, και κάνουν μονές βολές, καθώς πρέπει να σωθούν φυσίγγια.
  Και οι Ναζί κατέβασαν πάνω τους κυριολεκτικά ένα ολόκληρο πυροβολικό. Όμως τα κορίτσια δεν είναι χωρίς λόγο μόνο με λεπτή κιλότα. Σφαίρες, λοιπόν, μην τις παίρνετε. Και ορμούν, όντας απολύτως άτρωτοι. Και τα γυμνά πόδια επίσης προστατεύουν τέλεια τα κορίτσια στη μάχη.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, γκρέμισε τον φασίστα και βρυχήθηκε:
  Ο Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης, πέταξε με γυμνό πόδι ένα κομμάτι από το μπουκάλι. Πέταξε δύο Φριτς και φώναξε:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου!
  Η Αυγουστίνα πυροβόλησε επίσης, και απέδωσε με αποφασιστικότητα:
  - Στο όνομα της Ρωσίας!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Και πέταξε τον φασίστα.
  Η Σβετλάνα κάρφωσε, χτύπησε τον Ναζί και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα του κομμουνισμού!
  Τέσσερις ξυπόλυτοι, μόνο με λεπτές κιλότες κοριτσιών, όρμησαν μέσα από τις θέσεις των Ναζί. Οι πολεμιστές δεν είχαν σχεδόν καθόλου ρούχα. Μόνο εσώρουχα διαφορετικών χρωμάτων: μαύρο, λευκό, κόκκινο, μπλε.
  Και αυτό είναι επίσης μαγεία, εκτρέποντας σφαίρες και θραύσματα. Δοκιμάστε αυτά τα κορίτσια με γυμνά χέρια! Είναι απλά οι καλλονές της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και τι στήθος. Οι θηλές είναι σαν τις φράουλες. Και πολύ σαγηνευτικό. Γενικά, τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και σχεδόν γυμνά.
  Η Natashka, πυροβολώντας, παρουσιάστηκε στη δημοπρασία των σκλάβων. Καθώς της αφαιρείται το πέπλο μετά το πέπλο. Εκθέτουν ένα δυνατό, μυώδες, κοριτσίστικο σώμα. Και στέκεται μόνος της, ισιώνοντας περήφανα τους ώμους της, σηκώνοντας το κεφάλι της, δείχνοντας ότι δεν ντρέπεται καθόλου. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας. Στην αυγή της δύναμης, και όχι της γήρανσης.
  Όταν μια γυναίκα περπατά ξυπόλητη, γίνεται νεότερη και παραμένει για πάντα νέα. Το κύριο πράγμα είναι ένα ελάχιστο ρούχων και συνεχές σεξ με έναν άντρα. Πιο συγκεκριμένα με άντρες διαφορετικούς και κατά προτίμηση νέους. Να γίνεις νεότερος.
  Η Νατάσα φαντάστηκε τον εαυτό της γυμνό στο σκλαβοπάζαρο και ένιωσε ενθουσιασμένη. Σαν να το νιώθουν οι αγοραστές και να σκαρφαλώνουν στα πιο ευαίσθητα μέρη με τα χέρια τους. Πόσο υπέροχο πρέπει να είναι να είσαι σκλάβος. Αλλά το χαρέμι δεν είναι διασκεδαστικό. Δεν υπάρχουν άντρες, μόνο ευνούχοι. Και θέλω πολλά και με διαφορετικά.
  Αχ, οι καημένες του χαρεμιού. Πόσο άτυχος είσαι με τους άντρες. Πόσο μπορείς να υποφέρεις από την αποχή! Αλλά η Natashka δεν ήθελε να συγκρατήσει τα ένστικτα του καρχαρία.
  Το κορίτσι πυροβόλησε τον φασίστα και φώναξε:
  - Είμαι εξολοθρευτής!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης, κελαηδώντας:
  - Και είμαι πολεμιστής υπερ-κλάσης!
  Ο Αυγουστίνος πήρε και γκρέμισε τρεις φασίστες και κελαηδούσε:
  - Ο Στάλιν ήταν μαζί μας!
  Η Σβετλάνα τα χάλασε. Νίκησε τέσσερις φασίστες και τσίριξε:
  - Ο Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Νατάσα κατέρριψε αρκετούς μισθοφόρους του Τρίτου Ράιχ, πέταξε μια πέτρα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Ο Στάλιν θα είναι πάντα ανάμεσά μας!
  Η Ζόγια χαμογέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, τρίζοντας:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Ο Αυγουστίνος πέταξε με τα γυμνά της δάχτυλα ένα κομμάτι γυαλιού, έκοψε το λαιμό του φασίστα και τσίριξε:
  - Για το νέο μας σλαβικό καλάμι!
  Και γέλασε...
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε κατά των Ναζί, έκοψε αρκετούς μαχητές και εξέδωσε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Νατάσα κάρφωσε τους Ναζί. Έδωσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, την οποία οι Ναζί εκτόξευσαν εναντίον της. Διάσπαρτα το ακριβές χτύπημα των Fritz και vyaknula:
  - Για τον Svarog!
  Έπειτα ξεγύμνωσε το πρόσωπό της, στο οποίο υπάρχει τόση χάρη και οργή του πάνθηρα.
  Η Ζόγια το πήρε και τράβηξε ένα σκουριασμένο καρφί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε τα μάτια ενός αξιωματικού των Ναζί και κελαηδούσε:
  - Για τον Λευκό Θεό!
  Ο Augustine πήρε και υπέκυψε στα γυμνά τακούνια της με ένα εκρηκτικό πακέτο. Σκόρπισε τον Φριτς σαν θραύσματα γυαλιού και έτριξε:
  - Για μια νέα ρωσική παραγγελία!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θανατηφόρα, τρύπησε το Φριτς και γάβγισε:
  - Για το ρώσικο σπίτι!
  Τα τέσσερα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα και πολέμησαν πολύ επιθετικά. Οι Γερμανοί και οι μισθοφόροι τους υποχώρησαν. Υποστηρίζεται μπροστά στα κορίτσια. Πού είναι οι Ναζί ενάντια στον Κόκκινο Στρατό.
  Θυμηθείτε τον Φριτς Στάλινγκραντ. Πώς τα χτυπούσαν τα κορίτσια εκεί πάνω. Πολέμησαν επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι. Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά ρούχα. Κανείς δεν θα σταματήσει τα κορίτσια όταν είναι ημίγυμνα. Και με ξυπόλητα πετάνε δώρα καταστροφής.
  Η Νατάσκα πέταξε ένα κομμάτι κεραμικό με τα γυμνά της δάχτυλα. Έσπασε το κρανίο ενός Γερμανού στρατηγού και τραγούδησε:
  - Στο όνομα της μητέρας Ρωσίας!
  Η Ζόγια πήρε και πέταξε ένα κομμάτι με τα γυμνά της δάχτυλα, γρονθοκόπησε τον φασίστα και φώναξε:
  - Ναι, για το σπίτι μου!
  Ο Αυγουστίνος εκτοξεύτηκε, με γυμνό πόδι. Έκοψε έξι Ναζί και τσίριξε:
  - Για τον Στάλιν!
  Η Σβετλάνα υποχώρησε επίσης σε ένα νέο απόσπασμα, γκρέμισε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Για έναν νέο κόσμο!
  Τώρα το πλήρωμα της Γκέρντα προχωρούσε προς την κατεύθυνση του Βιάζμα. Δέκα χιλιόμετρα από την πόλη. Αλλά η αντίσταση του Κόκκινου Στρατού αυξάνεται. Τα νέα σοβιετικά άρματα μάχης IS-4 μπαίνουν στη μάχη, με ισχυρότερα πυροβόλα 125 χιλιοστών και παχύτερη θωράκιση. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα λίγα τέτοια μηχανήματα.
  Η Charlotte, πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της πόδι, τρύπησε την πανοπλία του σοβιετικού τανκ ακριβώς στη διασταύρωση. Χτύπησε με ακρίβεια το αυτοκίνητο του Κόκκινου Στρατού, παρά την καλύτερη προστασία του σε σύγκριση με το IS-3.
  Ο κόκκινος διάβολος γέλασε και παρατήρησε:
  - Έχουμε τον πιο δυνατό στρατό!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και θα είμαστε πιο δυνατοί από όλους!
  Και πίεσε τα πόδια της στα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το σοβιετικό αυτοκίνητο. Είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Η Χριστίνα θυμήθηκε πώς έκανε κατορθώματα. Πώς έκανα έρωτα με τον Σάχη του Ιράν. Ναι, αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Και ο πολεμιστής μουρμούρισε:
  - Για τη μεγάλη Γερμανία!
  Η Μάγδα, αυτή η ξανθιά με τα χρυσά μαλλιά, πυροβόλησε τα σοβιετικά στρατεύματα και μίλησε:
  - Για την ιερή νίκη!
  Το κορίτσι, πυροβολώντας, σκέφτηκε με ενόχληση. Οι Γερμανοί έχασαν την ευκαιρία τους κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και γιατί ματαίωσαν το σχέδιο επίθεσης στο Παρίσι και μετέφεραν τρία σώματα στην Ανατολική Πρωσία; Ήταν δυνατόν να θυσιάσει προσωρινά εδάφη στα ανατολικά, αλλά να πάρει το Παρίσι και να λύσει το πρόβλημα της Γαλλίας με τον πιο ριζοσπαστικό τρόπο.
  Αυτό όμως δεν έγινε. Και γενικά δεν άξιζε να κηρύξουμε πόλεμο στη Ρωσία. Σίγουρα ο Νικόλαος Β' δεν θα τολμούσε να πολεμήσει με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η Γερμανία. Και γιατί ήταν απαραίτητο να πολεμήσουμε σε δύο μέτωπα; Ήταν δυνατό, ήταν δυνατό να χτυπηθεί η Ρωσία, αγνοώντας τη Γαλλία και το Βέλγιο.
  Και γενικά, σκέφτηκε η Μάγδα, ήταν απαραίτητο να επιτεθούμε στη Ρωσία όταν αυτή ήταν δεσμευμένη από τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Σε αυτή την περίπτωση, ο Νικόλαος Β' θα μπορούσε να είχε καταλήξει χωρίς την υποστήριξη της Βρετανίας και της Γαλλίας. Θα τον πίεζαν οι Αυστριακοί και οι Τούρκοι και οι Ιταλοί και η Γερμανία και η Ιαπωνία.
  Απλώς θα συνέτριβαν τη Ρωσία. Και δεν θα έκανε τίποτα.
  Αντίθετα, η Γερμανία ξεκίνησε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα, ενάντια σε ισχυρότερες δυνάμεις. Συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και της Ιταλίας.
  Ο Wilhelm λοιπόν δεν υπολόγισε σωστά. Ο Χίτλερ αποδείχθηκε πιο διορατικός, έκανε ειρήνη με την ΕΣΣΔ και νικώντας τη Γαλλία.
  Αλλά οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν μεταξύ ενός βράχου και ενός σκληρού τόπου. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' είναι γενικά χαμένος. Όμως η αυτοκρατορία του ήταν μεγάλη, τρεις φορές ο πληθυσμός των Γερμανών. Και αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθείς στους Ρώσους.
  Έχοντας περισσότερες δυνάμεις, η τσαρική Ρωσία αντιπροσώπευε σχεδόν τις μισές χερσαίες δυνάμεις της Αντάντ. Και ήταν προορισμένη να κερδίσει. Αν δεν υπήρχε το στρατιωτικό πραξικόπημα που έγινε στην Αγία Πετρούπολη, είναι απίθανο η Γερμανία να είχε επιβιώσει. Αλλά ένα τρομερό πράγμα συνέβη για τους Ρώσους - η μοναρχία έπεσε. Ο χρισμένος του Θεού έφυγε. Και έγινε πολύ άσχημο!
  Και για τους Γερμανούς, ανακούφιση, ωστόσο, η Γερμανία έχασε.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο και αποδείχθηκαν πολύ δυνατές. Και το πιο σημαντικό τανκς. Συνέτριψαν κυριολεκτικά τους Γερμανούς με τη ατσάλινη μάζα τους.
  Μια ντροπιαστική ήττα. Και, ό,τι και να πει κανείς, ίσως η παράδοση ήταν η καλύτερη διέξοδος. Η Γερμανία έχασε όλους τους συμμάχους της, πιέστηκε από τανκς. Δεν υπήρχε πραγματική πιθανότητα νίκης.
  Ναι, και η μπολσεβίκικη Ρωσία θα μπορούσε κάλλιστα να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στα ανατολικά.
  Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση της συνθηκολόγησης ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαστική.
  Η Μάγδα θυμήθηκε πώς τη μαστίγωσαν επειδή έκλεψε ένα κομμάτι ψωμί στην τραπεζαρία. Η κοπέλα τότε ομολόγησε και έλαβε λίγο λιγότερα μαστίγια. Και μπόρεσε να υπομείνει την τιμωρία στη σιωπή. Δεν έκλαψε ούτε γκρίνιαξε. Αν και όταν χτυπάνε στη γυμνή πλάτη πονάει.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, τρύπησε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Γεννημένος ανίκητος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  -Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Χριστίνα έσπασε και φώναξε:
  - Ποτέ στον κόσμο!
  Η Μάγδα τσίριξε εκκωφαντικά:
  - Και στον επόμενο κόσμο - επίσης!
  Οι τέσσερις πολεμιστές έφυγαν από την περικύκλωση. Περιπλανήθηκε λίγο στους βάλτους και τραγούδησε χαρούμενα.
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  
  "Πηγαίνω μαζί σου πρόθυμα,
  Λατρεύω τα κύματα της θάλασσας.
  Απελευθερώστε το πανί
  Θα πάρω το τιμόνι μόνος μου".
  
  "Εσείς κυβερνάτε την ανοιχτή θάλασσα,
  Εκεί που δεν μπορούμε να αντέξουμε την καταιγίδα.
  Με τόσο τρελό καιρό
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα κύματα".
  
  "Αδύνατον; Γιατί, αγαπητέ μου;
  Και στο παρελθόν, η περασμένη μοίρα,
  Θυμάσαι, προδότη, προδότη,
  Πώς σε εμπιστεύτηκα;"
  
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και χειροκροτούσαν μόνα τους. Ο Αυγουστίνος παρατήρησε, χαμογελώντας στην άκρη του στόματός της:
  - Ναι, δώσαμε πολλά στους Ναζί. Ο αγώνας ήταν ένδοξος και για πολλούς τελευταίος!
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Είσαι σαν τον Mowgli!
  Ο Αυγουστίνος χαμογέλασε και συμφώνησε:
  Ο Mowgli ήταν υπέροχος!
  Η Ζόγια παρατήρησε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε τις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ!
  Η Σβετλάνα πρότεινε:
  - Κάποιο είδος υπερ-ισχυρού αερίου!
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια της στις λακκούβες:
  Αέρια, αέρια, αέρια, αέρια! Θα εξοντώσουμε όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  Ας τραγουδήσουμε κάτι άλλο!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν μαζί.
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  
  "Πηγαίνω μαζί σου πρόθυμα,
  Λατρεύω τα κύματα της θάλασσας.
  Απελευθερώστε το πανί
  Θα πάρω το τιμόνι μόνος μου".
  
  "Εσείς κυβερνάτε την ανοιχτή θάλασσα,
  Εκεί που δεν μπορούμε να αντέξουμε την καταιγίδα.
  Με τόσο τρελό καιρό
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα κύματα".
  
  "Αδύνατον; Γιατί, αγαπητέ μου;
  Και στο παρελθόν, η περασμένη μοίρα,
  Θυμάσαι, προδότη, προδότη,
  Πώς σε εμπιστεύτηκα;"
  
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  Τα κορίτσια τελείωσαν το τραγούδι και έγιναν τούμπες. Μετά από όλα, έχουν μια μάζα σε φωτεινά κεφάλια. Τρεις ξανθιές και μια κοκκινομάλλα. Cool κορίτσια.
  Ο Αυγουστίνος, ενώ έτρεχε, θυμήθηκε πώς έπαιζε μπιλιάρδο. Σίγουρα όχι χρήματα. Και επειδή δεν είχε τίποτα εκείνη τη στιγμή, τότε το κορίτσι έβαλε μια πίπα, έναντι πέντε ρούβλια. Και κέρδισε το πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, έπαιζα ξυπόλητος, κάτι που βοήθησε πολύ. Μετά έπαιξε άλλο ένα παιχνίδι με τον διάσημο κλέφτη.
  Και κέρδισε ξανά. Μετά άλλο ένα παιχνίδι με διπλασιασμό των στοιχημάτων. Το κορίτσι ήταν πολύ έξυπνο. Και η ποινική αρχή ήταν και μεθυσμένη. Τελικά, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο Αυγουστίνος, παίρνοντας τα χρήματα που κέρδισε, εξαφανίστηκε, αναβοσβήνοντας τα γυμνά της τακούνια. Ναι, αυτοί οι άντρες είναι τόσο νευρικοί. Ίσως πραγματικά όχι για να παίξεις μαζί τους, αλλά για να βγάλεις λεφτά κάνοντας έρωτα;
  Ο Αυγουστίνος θα μπορούσε να ζήσει καλά στη Μόσχα, αλλά το κορίτσι, μετά την αποικία, ανυπομονούσε να πάει στο μέτωπο. Ήθελε να πολεμήσει. Επιπλέον, την έλκυαν τα κατορθώματα. Το να είσαι ηρωίδα είναι πολύ ωραίο!
  Πρέπει επίσης να μπορείτε να παίξετε χαρτιά για χρήματα. Ο Αυγουστίνος με κάποιο τρόπο εξαπατήθηκε από απατεώνες και έπρεπε να γλείψουν. Λοιπόν, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό είναι μέλι και εσείς οι ίδιοι θέλετε να μην είναι τόσο αηδιαστικό. Αλλά το να δουλέψεις στο limber, έτσι είναι γενικά ευχαρίστηση για μια ιδιοσυγκρασιακή κοκκινομάλλα αυτή-διάβολο. Με οποιονδήποτε άντρα έφτασε σε οργασμό. Έτσι στη Μόσχα έβγαζε χρήματα εύκολα και ευχάριστα για τον εαυτό της.
  Κρίμα, αλλά ο πόλεμος έκανε τις δικές του προσαρμογές. Ο Αυγουστίνος χρησιμοποίησε ακόμη και τη γοητεία της στην αναγνώριση. Και παρέσυρε όλους τους άντρες στη σειρά. Και της άρεσε να τους πειράζει. Ειδικά οι νεότεροι. Στον διάβολο άρεσε. Ωστόσο, παρά τα πολλά βραβεία, τα κορίτσια πήγαν στους καπετάνιους και μόνο η Νατάσα έγινε ταγματάρχης.
  Οι Ναζί, μετά την πτώση του Σμολένσκ, επικάλυψαν τον Βιάζμα. Η πόλη κράτησε με πείσμα. Στο βορρά, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν το Νόβγκοροντ και πλησίασαν το Λένινγκραντ. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο της Σουηδίας στον πόλεμο. Αυτή η χώρα ήθελε επίσης εδαφικές εξαγορές από τη Ρωσία. Και θυμήθηκαν τους προηγούμενους πολέμους, ειδικά τον Κάρολο τον Δωδέκατο. Επίσης σημαντικά γεγονότα της αρχαιότητας. Και οι σουηδικές μεραρχίες εμφανίστηκαν στο μέτωπο και κινήθηκαν προς το Πετραζαβόντσκ και το Λένινγκραντ από τα βόρεια. Prut Φινλανδο-σουηδικά και γερμανικά στρατεύματα με ξένους. Και δεν σταματούν τους φαίνεται.
  Όμορφα σουηδικά κορίτσια πετούν με αεροπλάνα. Η Gringeta και η Gertrude, δύο Gs, τσακώνονται ανά δύο. Είναι πολύ γενναία κορίτσια. Και όμορφο. Πετάνε μόνοι τους με το ME-362, μαχητικά τζετ που αγοράστηκαν από τους Γερμανούς. Ως συνήθως με κορίτσια με ένα μπικίνι και ξυπόλητα.
  Η γερμανική μηχανή είναι πολύ ισχυρά όπλα. Έχει επτά αεροβόλα όπλα. Ένα 37mm και έξι 30mm. Σοβιετικά μαχητικά MIG-15 σπεύδουν εναντίον. Κάπως πιο αδύναμα όπλα: αεροβόλο 37 mm και δύο αεροβόλα των 23 mm. Δηλαδή οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες.
  Η Γκριγκέτα εκτοξεύει αεροβόλα. Χτυπά ένα σοβιετικό μαχητικό αεροσκάφος και τρίζει:
  - Αυτά είναι τα ακροβατικά μας!
  Η Γερτρούδη επίσης χτυπά το αυτοκίνητό της στο πρώτο τρέξιμο και τσιρίζει:
  - Για τον Κάρολο τον δωδέκατο!
  Πράγματι, ο ξανθός διάβολος είναι εξαιρετικά ενοχλητικός που η Σουηδία έχασε τον πόλεμο από τη Ρωσία. Υπό τον Ιβάν τον Τρομερό, οι Σουηδοί μπόρεσαν να καταλάβουν τη Νάρβα και αρκετές ρωσικές πόλεις στην ακτή. Στη συνέχεια όμως η Ρωσία, υπό τον Φεντό τον πρώτο, ανακατέλαβε τα εδάφη της που χάθηκαν στον πόλεμο της Λιβονίας. Είναι αλήθεια ότι αυτό διευκολύνθηκε από το γεγονός ότι η Πολωνία πολέμησε στο πλευρό της Ρωσίας.
  Αλλά τότε οι Σουηδοί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Shuisky μπόρεσαν να κατακτήσουν ρωσικές πόλεις. Στη συνέχεια, πάρτε το Νόβγκοροντ. Πολιορκημένος Pskov. Χωρίς επιτυχία όμως.
  Μετά υπήρξε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Πολωνίας. Με το πονηρό, οι Σουηδοί κατέλαβαν τα περισσότερα από τα κράτη της Βαλτικής και τη Ρίγα. Πριν από αυτό, εδάφη στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί.
  Η Σουηδία έχει γίνει παγκόσμια δύναμη. Έχει φτάσει στο μέγιστο.
  Αλλά στη Ρωσία, ο Μέγας Πέτρος ήρθε στην εξουσία και άρχισε να δημιουργεί μια μεγάλη αυτοκρατορία. Στη Σουηδία αντιτάχθηκαν η Πολωνία, η Σαξονία, η Δανία και φυσικά η Ρωσία. Οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Αλλά ο Κάρολος ο Δωδέκατος, σε ηλικία δεκαέξι ετών, μπόρεσε να νικήσει τη Δανία εν κινήσει, και στη συνέχεια κοντά στη Νάρβα επιτέθηκε στις ανώτερες δυνάμεις της Ρωσίας και κέρδισε μια αξιοσημείωτη νίκη.
  Αλλά ο Μέγας Πέτρος δεν έσπασε από την αποτυχία. Συγκέντρωσε νέες δυνάμεις και πέρασε στην επίθεση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Κάρολος ο Δωδέκατος πολέμησε με την Πολωνία.
  Όμως οι Σουηδοί κατέκτησαν την Πολωνία. Και η προσέγγιση των ρωσικών στρατευμάτων δεν βοήθησε. Ο Μέγας Πέτρος ήταν ακόμη έτοιμος για ειρήνη, επιστρέφοντας στους Σουηδούς τις πόλεις και τη Νάρβα που είχαν κατακτήσει οι Ρώσοι.
  Όμως ο Κάρολος ο Δωδέκατος ήταν αποφασισμένος. Ωστόσο, ο Μέγας Πέτρος κατάφερε να ανατρέψει το ρεύμα του πολέμου. Έπαιξε τον ρόλο του ότι ο λαός της Πολωνίας και της Ουκρανίας δεν υποστήριξε τον Κάρολο τον Δωδέκατο. Κοντά στην Πολτάβα οι Σουηδοί γνώρισαν τελική ήττα. Πώς συνέβη? Οι Ρώσοι μπόρεσαν να φθείρουν τους Σουηδούς οχυρώνοντας τους εαυτούς τους πίσω από τα redoubts. Και τότε όλα κρίθηκαν από μια θανατηφόρα αντεπίθεση.
  Αρνητικό ρόλο έπαιξε και η πληγή του Καρόλου XII πριν από τη μάχη.
  Μετά τη Νάρβα, η Ρωσία ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία. Και μπόρεσε να νικήσει τους Σουηδούς ακόμα και στη θάλασσα. Κάτι που είναι πολύ, πολύ ενοχλητικό.
  Ο Κάρολος ο Δωδέκατος πέθανε κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του νορβηγικού φρουρίου. Και ο πόλεμος σύντομα τελείωσε με την πραγματική ήττα των Σουηδών. Είναι αλήθεια ότι ο Μέγας Πέτρος συμφώνησε, υπό την πίεση των ευρωπαϊκών χωρών, να επισημοποιήσει τις εδαφικές του εξαγορές ως αγορά. Η Σουηδία έχει χάσει πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης. Και ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον πρώτο, η Φινλανδία κατακτήθηκε επίσης από τους Ρώσους.
  Φυσικά, η Σουηδία είναι προσβεβλημένη και θέλει εκδίκηση. Η κατάσταση κλιμακώθηκε, ιδιαίτερα μετά τη νίκη των Ναζί στις βουλευτικές εκλογές. Και ο πόλεμος είναι πλέον για τους Σουηδούς με ιστορικούς παραλληλισμούς.
  Η Γερτρούδη επιτίθεται στη σοβιετική μηχανή και τραγουδά:
  - Εκεί ζούσε ο Άντον ο τέταρτος...
  Η Γκριγκέτα κόβει ένα μαχητικό MIG-15 και βρυχάται:
  Ήταν ένας ένδοξος βασιλιάς...
  Η Γερτρούδη γκρέμισε έναν Ρώσο και τραγούδησε:
  - Του άρεσε το κρασί στο διάολο ....
  Η Γκριγκέτα προσπαθεί να μπει στο σοβιετικό αυτοκίνητο και ουρλιάζει:
  - Τι ρωγμή γινόταν μερικές φορές!
  Η Γερτρούδη τραγούδησε:
  - Τιλί μπομ! Tili bom!
  Και το κορίτσι έβγαλε τη ροζ γλώσσα της.
  Τα κορίτσια αποδείχθηκαν ευδιάθετα... Πολέμησαν με μεγάλη όρεξη. Πολέμησαν σαν αετοί. Και δεν έκαναν ποτέ πίσω.
  Η Γκριγκέτα έτρεξε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι. Και ήταν τόσο τρελό κορίτσι. Και θυμήθηκε τα κατορθώματά της. Πώς ήταν ξυπόλητοι και με μπικίνι κυνηγώντας μια πολική αρκούδα. Το οποίο ήταν πολύ διασκεδαστικό.
  Ημίγυμνα κορίτσια πυροβολούσαν με τόξο ένα θηρίο. Χτύπησαν και έκαναν το θηρίο να βρυχάται.
  Μετά τράπηκαν σε φυγή, αναβοσβήνοντας κοριτσίστικες γόβες κόκκινες από το κρύο. Τα κορίτσια ήταν όμορφα. Σχεδόν γυμνός, αλλά πολύ γενναίος. Και κυνηγούσαν τον εαυτό τους, όντας ατρόμητοι.
  Μετά, όταν πέθανε η πληγωμένη αρκούδα, τα κορίτσια του έψηναν το κρέας και του έκαναν γλέντι. Ήταν τόσο υπέροχο. Τα κορίτσια κολύμπησαν στην τρύπα και ραντίστηκαν μεταξύ τους με χιόνι. Έπειτα έτρεξαν βρεγμένοι μέσα από τις χιονοστιβάδες. Είναι όλα τόσο υπέροχα και δροσερά.
  Η Γερτρούδη και η Γκριγκέτα ήταν τώρα στο κυνήγι των Σοβιετικών πιλότων. Θυμήθηκαν τον κύριο κανόνα: είναι απαραίτητο να πολεμήσετε σχεδόν γυμνό και ξυπόλητο και τότε το κορίτσι δεν θα καταρριφθεί. Δίνει τέτοια δύναμη στους πολεμιστές όταν είναι σχεδόν χωρίς ρούχα. Γι' αυτό κανείς δεν κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο στον Μεσαίωνα;
  Επειδή υποτίμησαν τη δύναμη των γυμνών, γυναικείων ποδιών. Και τα ξυπόλητα κορίτσια είναι πολύ κουλ και δυνατά! Όταν ένα κορίτσι δεν έχει παπούτσια, η γυμνή του σόλα λαμβάνει την ενέργεια της γης.
  Αυτή είναι η κολοσσιαία δύναμη των πολεμιστών.
  Η Γερτρούδη κατέρριψε ένα σοβιετικό αεροπλάνο και έγραψε στο Twitter:
  - Τα ξυπόλητα κορίτσια είναι πιο κουλ!
  Η Γκριγκέτα χτύπησε επίσης στα ρωσικά και έτριξε:
  Τα κορίτσια δεν χρειάζονται παπούτσια!
  Και είδα το φλεγόμενο, ρωσικό μαχητικό, να πέφτει.
  Σκέφτηκα πόσο υπέροχο είναι να τρέχεις ξυπόλητοι, μέσα από χιονοστιβάδες και μέσα στην έρημο. Το πέλμα των ποδιών του κοριτσιού γίνεται πολύ ελαστικό και ανθεκτικό και ταυτόχρονα δεν σπάει. Μην ανησυχείτε λοιπόν για προβλήματα. Στη Ρωσία, οι χειμώνες είναι γενικά σκληροί και θα είναι ωραίο να τρέχεις στο χιόνι. Είναι το κορίτσι του υψηλότερου περάσματος.
  Και πόσο χαριτωμένο και μοναδικά όμορφο ξυπόλητο, κοριτσίστικο πόδι πάνω σε χιονοστιβάδα; Και τα δάχτυλα, και το πόδι, και όλα αυτά μαζί; Πόσο υπέροχο είναι όταν τα λαξευμένα πόδια πατούν σε μια λευκή επιφάνεια και τα ίδια μαυρίζονται. Και τα κορίτσια έχουν ξανθά μαλλιά, είναι τόσο κουλ ξανθιές.
  Και τους αρέσει όταν οι άντρες τους φιλούν στα γυμνά τακούνια τους.
  Η Γκριγκέτα καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αυτοκίνητο και έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην Πατρίδα, Δόξα!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε ένα ρωσικό μαχητικό και εξέδωσε:
  - Ο Καρλομάγνος είναι μαζί μας!
  Τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα και έχουν τόση μοναδική ομορφιά. Μπορείς πραγματικά να τρελαθείς με αυτά τα κορίτσια. Και το σώμα τους, τόσο μυώδες και ευχάριστο.
  Η Γκριγκέτα άρεσε πολύ να τη χαϊδεύουν οι άντρες. Ήταν τόσο ευχάριστο για εκείνη. Και το δέρμα της είναι λείο, ελαστικό, σαν γυαλισμένο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και μου αρέσει το μασάζ.
  Τώρα κατέρριψε ένα ρωσικό αεροπλάνο και βρυχήθηκε:
  - Είμαι σαν αρκούδα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Η Γερτρούδη πυροβόλησε ξανά και κελαηδούσε:
  Τίγρες είμαστε!
  Και τα κορίτσια σε μια φωνή έκαναν νεκρές θηλιές. Γενικά είναι τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές. Είναι γεμάτοι πάθος και θρίαμβο θέλησης. Και το δέρμα είναι τόσο μαυρισμένο, σαν μπρούτζος.
  Οι πολεμιστές κατάφεραν να πολεμήσουν στην Αφρική και το πεζικό. Που είναι πολύ καλό για ξανθιές. Και έγιναν τόσο όμορφες και τραχιές.
  Η Γερτρούδη τραγούδησε:
  - Φυσική ξανθιά! Μυώδης πλάτη!
  Η Γκριγκέτα επιβεβαίωσε:
  - Κερδίζω όλες τις δημοσκοπήσεις!
  Σοβιετικοί πολεμιστές πολεμούν για το Vyazma, το οποίο ήταν περικυκλωμένο από τους Ναζί σχεδόν από όλες τις πλευρές. Και πολεμήστε ηρωικά.
  Η Νατάσκα, όμως, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, τσίριξε:
  - Η νίκη δεν πρέπει να αποφευχθεί!
  Σειρά έδωσε και η Ζόγια. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Καταρρίψαμε τους Ναζί και τσούξαμε:
  - Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο θάνατοι!
  Έδωσε τη σειρά και ο Αυγουστίνος. Ο κοκκινομάλλης διάβολος πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Η Σβετλάνα έριξε επίσης μια έκρηξη. Ξάπλωσε κάτω ένα μάτσο Φριτς και γάργαρε:
  - Γεννιόμαστε με μια νέα εποχή!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Τα κορίτσια είναι πολύ επιβλητικά. Είναι πολύ όμορφες, και μαυρισμένες, τρεις ξανθές και μια κοκκινομάλλα, με ξηρούς και ανακουφιστικούς μύες.
  Τι καλά κορίτσια...
  Η Νατάσα σκέφτηκε καθώς πυροβόλησε, αφού η Βίβλος δεν είναι ο λόγος του Θεού, τότε οι Ρώσοι χρειάζονται μια διαφορετική, πιο τέλεια θρησκεία. Να μεγαλώνεις σε πνεύμα και αλήθεια!
  Και τι καλύτερο από την πίστη στην Υπέρτατη Οικογένεια!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Οι Ναζί προχώρησαν κατά μήκος του ποταμού Ντον. Αλλά μετά ήρθε ο χειμώνας και το νέο έτος 1947 ...
  Ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα και η ΕΣΣΔ δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι σύντομα το τέλος αυτής της σύγκρουσης. Χειμώνας και λίγη ηρεμία. Αν και ακόμα ξεσπούν κατά τόπους καυγάδες.
  Ειδικά στο κέντρο και στα βόρεια. Όπου το καλάμι είναι σημαντικές δυνάμεις του εχθρού, και κολοσσιαία δύναμη.
  Περαιτέρω, η Νατάσα, βλέποντας πώς τους πίεζαν οι ξένοι ράτοι, και ιδιαίτερα πολλοί μαύροι και Άραβες, προσφέρθηκε να τραγουδήσει:
  - Ας τραγουδήσουμε κορίτσια!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε:
  - Παραδοσιακό τραγούδι!
  Και οι τέσσερις πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία.
  Η ρωσική γη είναι διάσημη,
  Ο κομμουνισμός κυβερνά τον κόσμο...
  Χωράφια σπαρμένα με χρυσό
  Ας πάμε κατευθείαν πάνω, όχι κάτω!
  
  Οι καρδιές μας καίγονται για την πατρίδα,
  Είμαστε κορίτσια - δεν υπάρχει πιο όμορφο σύμπαν ...
  Θα πολεμήσουμε τους εχθρούς μας μέχρι τέλους
  Η πίστη μας θα αυξηθεί στο Rodnoverie!
  
  Πιο δυνατή από όλα τα κόκκινα στον κόσμο, η Ρωσία,
  Λάμπει σαν τον ήλιο στο σύμπαν...
  παλεύεις για αυτήν και μη φοβάσαι,
  Είθε μεγάλοι και παιδιά να είναι σε δόξα!
  
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Όταν η Πατρίδα κυβερνάται από τον Στάλιν...
  Μια τέτοια μοίρα δίνεται στον σοβιετικό λαό,
  Έτσι που αυτοί οι ιππότες ήταν φτιαγμένοι από ατσάλι!
  
  Στην Πατρίδα, κάθε ήρωας είναι τώρα,
  Ικανός να κάνει την Πατρίδα πιο όμορφη...
  Στο όνομα της αγίας μας μητέρας,
  Η απεριόριστη ρωσική πλευρά της Ρωσίας!
  
  Θα κάνουμε όποιον είναι τύραννος,
  Δεν θα υπάρξει δικτατορία στη χώρα...
  Αφήστε εκατομμύρια χώρες να υποβάλουν
  Και το κερασφόρο ουρό του Φύρερ!
  
  Είθε να βασιλεύει ο μαινόμενος δράκος
  Νομίζει ότι μπορεί να κάψει τη Ρωσία...
  Αλλά οι Ναζί περιμένουν μια μανιώδη ήττα,
  Αφού ο ιππότης ξέρει, είναι αρκετά παντοδύναμος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ στο Fritz,
  Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δεν θα ξεπεράσουν...
  Ένα φωτεινό αστέρι λάμπει από πάνω μας
  Για το Πάσχα ζωγραφίζουμε πασχαλινά κέικ και αυγά!
  
  Μπορείτε να πετύχετε πολλούς μαχητές,
  Είναι κάτι που δεν γίνεται καλύτερο...
  Οι περήφανοι πατέρες μας είναι περήφανοι για εμάς,
  Γιατί χτίζουμε ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα στο χιόνι
  Δεν ξέρουν φόβο και μομφή...
  Είμαι ξυπόλητος μέλος της Komsomol,
  Γιατί δεν υπάρχουν φραγμοί, και δεν υπάρχει προθεσμία!
  
  Ας μην υποχωρήσουμε λοιπόν ποτέ τα κορίτσια
  Ας μην σκύβουμε το κεφάλι κάτω από τα τσεκούρια...
  Όταν τα προβλήματα έρχονται στην Πατρίδα,
  Ας το πατήσουμε με ξυπόλητα!
  
  Αγαπάτε τις αδερφές του παππού Ίλιτς,
  Και τιμήστε τον Στάλιν ως Ιησού...
  Δεν χρειάζεται να κόψετε τους μαχητές από τον ώμο,
  Αν χρειάζεται απλώς να τρέξεις ξυπόλητοι!
  
  
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε μια μεγάλη ορδή,
  Μας αρέσει να πολεμάμε και να μην κάνουμε πίσω...
  Αν και το περπάτημα είναι μερικές φορές μια άθλια φήμη,
  Η νίκη θα είναι τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και πιστέψτε ότι ο κομμουνισμός θα έρθει με ένα όνειρο,
  Και στη Γη δεν θα υπάρχει δύναμη του χρήματος...
  Δίνουμε στη μοίρα έναν πρόχειρο απολογισμό,
  Χωρίς καμία βία και τεμπελιά!
  
  Με λίγα λόγια, σύντομα θα πετάξουμε στα αστέρια,
  Και θα υψώσουμε τη ρωσική σημαία πάνω από το σύμπαν ...
  Άνοιξε τα φτερά του, κόκκινο χερουβείμ,
  Στο όνομα της οικογένειας - ο Άρχοντας της Ρωσίας!
  Κορίτσια από τα διάσημα τέσσερα βγήκαν από το Vyazma. Το έκαναν νύχτα, ανεπαίσθητα και πολεμικά.
  Η Νατάσα, σέρνοντας στο στομάχι της, παρατήρησε:
  - Ε, τώρα σκέφτεσαι, άξιζε τόσος χρόνος να παλέψεις και μετά να χάσεις!
  Η Ζόγια είπε με πείσμα:
  - Φυσικά, η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα! Αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση της μελλοντικής νίκης!
  Ο Αυγουστίνος είπε ιδιότροπα:
  - Άρα οι Ρώσοι θεοί δεν μας βοηθούν και πολύ! Αλλά θέλετε πραγματικά να κερδίσετε και να φτάσετε στα υψηλότερα ύψη!
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Είναι σαν μέχρι τον ουρανό;
  Ο Αυγουστίνος γέλασε και έκλεισε το μάτι.
  - Ίσως στον παράδεισο!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος άρχισε να εξηγεί:
  - Υπάρχουν διαφορετικοί κόσμοι στον γαλακτώδη τρόπο. Όταν ένας άνθρωπος, ή μάλλον το σώμα του, πεθαίνει, η ψυχή φεύγει από τη σάρκα. Αλλά μεταφέρεται σε έναν άλλο κόσμο. Αυτός που υπηρετεί τη Ρωσία-γίνεται βασιλιάς. Αυτός που ήταν εχθρός της Ρωσίας θα είναι σκλάβος ή ανάπηρος. Όλα κατά παραγγελία!
  Η Σβετλάνα αναφώνησε:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Η Νατάσα γέλασε και έβαλε το δάχτυλό της στα κατακόκκινα χείλη της:
  - Ησυχια! Και αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα!
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Οι πολεμιστές δεν έχουν πρόβλημα! Ξέρουμε τους Ναζί! Και τρέμουν!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι εκτόξευσε ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Ο φασίστας έπεσε με κομμένο το λαιμό.
  Η χρυσαυγίτης καλλονή τσίριξε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας χαλιναγωγήσει!
  Η Νατάσα συμφώνησε.
  - Είναι αλήθεια ότι κανείς!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε επίσης ένα άλλο θραύσμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Τον επόμενο αιώνα θα έρθουμε με ξεδιπλωμένα πανό!
  Και οι Ναζί απλά πέθαναν από χτύπημα από γυαλί.
  Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να δείτε αμέσως - τα κορίτσια είναι επιθετικά, σέξι. Τρεις ξανθιές και μια κοκκινομάλλα. Και φυσικά σχεδόν γυμνή και με μπικίνι. Και τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Τους αρέσει επίσης να τραγουδούν! Όμως δεν υπάρχει ακόμη τόπος και χρόνος.
  Η Σβετλάνα το πήρε και ούρλιαξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία στον πόλεμο με τη Βέρμαχτ!
  Η Νατάσα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της. Εκτόξευσε τη λεπίδα του δίσκου, που πέρασε από το λαιμό των Ναζί. Τους έκανε να αιμορραγήσουν και να κλωτσήσουν τις οπλές τους.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής το είπε:
  - Για μια νέα τάξη στον κόσμο!
  Η χρυσαυγίτης Zoya διευκρίνισε:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη πραγμάτων!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της. Λένε έτσι κι έτσι... Θα νικήσουμε τους Φριτς και τους μισθοφόρους τους. Και ας τους οδηγούν τα τανκς τους της σειράς Ε. Ακόμα και οι αεριοστρόβιλοι του Κόκκινου Στρατού δεν είναι τρομεροί.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η αγάπη θα σώσει την καρδιά!
  Η Σβετλάνα πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας επίσης τη φασίστα με ένα γυμνό πόδι:
  - Και το πουλί της τύχης θα ξαναπετάξει!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  "Οπότε οι φασίστες δεν θα τα πάνε πολύ καλά!" Είμαι σίγουρος!
  Το κορίτσι θυμήθηκε πώς οι πρωτοπόροι πολέμησαν τους Ναζί. Πυροβόλησαν με τουφέκια το πεζικό, όρμησαν κάτω από τα τανκς. Γενικά, πολέμησαν σαν αληθινοί ήρωες. Και άφησε πίσω του σωρούς από πτώματα. Οι Ναζί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι' αυτό.
  Εδώ είναι ένα αγόρι, με ένα μάτσο χειροβομβίδες, σταμάτησε το τρομερό τέρας Ε-100, θυσιάζοντας τη ζωή του, για χάρη της Σοβιετικής Πατρίδας.
  Μόνο ξυπόλητα έμειναν από το παιδί. Συγγνώμη αγόρι. Η ίδια η Νατάσα, παρά την προστασία του μπικίνι, έλαβε ένα θραύσμα στη φτέρνα. Το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Όμως το κορίτσι συνήλθε γρήγορα. Και δεν έμεινε κανένα σημάδι. Αν και, φυσικά, ήταν δυσάρεστο να τρέχεις. Σε γενικές γραμμές, είναι τόσο σκληρές σκύλες. Με μπικίνι παλεύουν στους παγετούς και δεν υποχωρούν! Κορίτσια υψηλών προδιαγραφών!
  Η Νατάσκα πέταξε ξανά ένα ξυράφι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άνοιξε το λαιμό του Γερμανού αξιωματικού.
  Και φώναξε:
  - Για τη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Οι πολεμιστές κατάλαβαν τι υποσχέθηκαν στην Πατρίδα τους. Και πώς πολέμησαν για τη Ρωσία.
  Η Ζόγια είπε:
  - Η ρωσική αρκούδα έχει πόδια με πολύ νύχια!
  Ο Αυγουστίνος είπε πολύ έγκυρα:
  - Και θα σκίσει όλους τους εχθρούς της Πατρίδος!
  Η Σβετλάνα το πήρε και φώναξε:
  -Μην σπάσετε την ΕΣΣΔ!
  Η Νατάσα το επιβεβαίωσε πετώντας ένα αιχμηρό θραύσμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον φασίστα και τσίριξε:
  - Η Ρωσία δεν μπορεί να γονατίσει!
  Η Ζόγια πυροβόλησε και αυτή. Πέταξε τον Ναζί και κελαηδούσε:
  - Θα υπάρξει πλήρης απόλαυση!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος Αυγουστίνος, πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Δώστε νέα παραγγελία!
  Η Σβετλάνα πέταξε ένα κομμάτι ξιφολόγχης με τα γυμνά της πόδια. Κόλλησε, ένα σημείο στο λαιμό ενός φασίστα. Έσκυψε. Κυκλοφόρησε μια πηγή αίματος.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής τσίριξε:
  - Θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο! Ας διώξουμε τους φασίστες από τη Μόσχα!
  Η Ζόγια αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  Ζήτω ο Στάλιν! Ποιος πέθανε, αλλά το έργο του ζει!
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε, εκτοξεύοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μας!
  Και γελάστε!
  Η Νατάσα έδωσε κι αυτή μια σειρά... Κόρεψε τους Ναζί και τσούξε:
  - Ο Λένιν είναι πιο ζωντανός από όλους τους ζωντανούς!
  Και επίσης άρχισε να πυροβολεί για να σκοτώσει. Το ναζιστικό τανκ αναποδογύρισε. Το παγοδρόμιο πέταξε, συνθλίβοντας τους λαιμούς τριών Ναζί.
  Τα κορίτσια χαμογελούν και δείχνουν τη γλώσσα τους. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι είναι υπέροχα, για όλα τα διακόσια τοις εκατό!
  Η Νατάσα το πήρε και γάβγισε:
  - Δόξα στον αιώνιο κομμουνισμό!
  Η Zoya επιβεβαίωσε σθεναρά:
  - Ο Λένιν παραμένει στις καρδιές μας!
  Η Σβετλάνα ξεστόμισε:
  - Για πάντα!
  Ο πόλεμος έχει υποχωρήσει προσωρινά. Οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Λένινγκραντ, παίρνοντας θέσεις το φθινόπωρο του σαρανταπρώτου έτους. Και παραλίγο να πάρουν τον Καλίνιν. Pal και Eagle. Αλλά ο Χίτλερ, για κάποιο λόγο, αποφάσισε ότι ήταν πιο σημαντικό να πάει νότια. Και οι Ναζί πραγματοποίησαν μια ανασύνταξη δυνάμεων.
  Τα κορίτσια ξεκουράστηκαν λίγο, έπαιξαν χαρτιά.
  Οι Τούρκοι διαπερνούν από το νότο. Κατάφεραν να πάρουν το Μπατούμι και να περικυκλώσουν το Ερεβάν. Όμως η πρωτεύουσα της Αρμενίας δεν το βάζει κάτω. Και εδώ οι μάχες είναι κολοσσιαίες.
  Έρχονται οι Τούρκοι.
  Και τα κορίτσια, με επικεφαλής την Tamara, αντεπιτίθενται απεγνωσμένα. Και βγάζουν αποτελέσματα.
  Η Ταμάρα συγκρατήθηκε με τα γυμνά της πόδια και πυροβόλησε σαν μπαζούκα. Και σπάστε τη μάζα της δεξαμενής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
  Και βρυχάται:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Και άλλα κορίτσια τσακώνονται με γυμνά πόδια και κόκκινο στήθος.
  Τοπικές μάχες έγιναν στο Καλίνιν. Περίπου το δέκα τοις εκατό της πόλης ήταν ακόμα υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Οι Ναζί προσπάθησαν να βγάλουν νοκ άουτ τους Ρώσους. Προσπάθησαν να βομβαρδίσουν και να πυροβολήσουν. Στο νότο, οι μάχες για το Voronezh συνέχισαν.
  Εκεί πάλεψαν και τα κορίτσια. Ιδιαίτερα η όμορφη Άννα και η Αλίκη. Και τα δύο κορίτσια πυροβόλησαν με τουφέκια και τραγούδησαν.
  Η Άννα πυροβόλησε, γκρέμισε τον Γερμανό και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της Πατρίδας, του αγίου!
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  - Είσαι απλώς μπλε Χίτλερ!
  Τα κορίτσια πολέμησαν και οι πολεμιστές υποτίθεται ότι φορούν μόνο μαύρο, λεπτό σορτς και ξυπόλητοι. Αυτό τους επέτρεψε να χτυπούν συνέχεια και να μην χάνουν.
  Είναι πολεμιστές που δεν θα σκύψουν ποτέ το κεφάλι τους, δεν θα διπλώσουν τα φτερά τους και δεν θα συρθούν σε ένα κοχύλι.
  Η Άννα έκοψε τον Φριτς και κελαηδούσε:
  - Νεαρό Λένιν!
  Η Αλίκη έκοψε τον φασίστα. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Και το πιο κουλ!
  Και τα δύο κορίτσια είναι με καμπύλες, δυνατές, ξανθιές. Με πρόσωπα θαρραλέα και όμορφα. Και φυσικά αγαπούν τους άντρες. Αν και, όπως φαίνεται, πώς μπορείς να αγαπήσεις ένα τέτοιο φρικιό ως αρσενικό;
  Αλλά τα κορίτσια εξακολουθούν να κατηγορούνται.
  Η Άννα πυροβολεί και παρατήρησε ονειρικά:
  - Κρίμα που ανατράπηκε ο βασιλιάς!
  Η Αλίκη κατέρριψε έναν φασίστα και ρώτησε:
  - Γιατί συγνώμη?
  Η Άννα πυροβόλησε ξανά και εξήγησε:
  - Τότε θα είχαν τελειώσει τη Γερμανία και ο Χίτλερ δεν θα τολμούσε να χώσει το κεφάλι του!
  Η Άλις ξάφνιασε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Ναι, ίσως, αλλά...
  Το κορίτσι πυροβόλησε έναν άλλο μαύρο στρατιώτη από τα αφρικανικά τμήματα της Βέρμαχτ και παρατήρησε:
  - Θα μπορούσε να είναι χειρότερα! Αν ο Χίτλερ είχε πάει ενάντια στην τσαρική Ρωσία.
  Η Άννα σφύριξε και γρύλισε:
  Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια, ωστόσο, δεν ήταν ακόμα αρκετά σίγουρες. Οι φασίστες είναι πολύ δυνατοί. Πώς να τους σταματήσετε;
  Ο εχθρός κυριολεκτικά πετάει πτώματα. Έχει όμως πολύ ανθρώπινο δυναμικό. Και Άραβες και Αφρικανοί. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε μια τέτοια ατυχία. Αλλά οι πολεμιστές είναι σίγουροι ότι η Βέρμαχτ θα εξαντληθεί αργά ή γρήγορα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, γκρέμισε τον φασίστα και τσίριξε:
  - Σε κάθε περίπτωση, δεν θα παραδώσουμε ούτε εκατοστό γης!
  Η Άννα συμφώνησε με αυτό:
  - Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα παραδοθούμε!
  Και πάλι επιτέθηκε στους Ναζί. Πολέμησε γενναία και με ξέφρενη οργή.
  Η Αλίκη κάρφωσε και έτριξε:
  - Ο κομμουνισμός θα ζει για πάντα!
  Και πέταξε δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι!
  Η Άννα γαντζώθηκε επιδέξια τον φασίστα και γάργαρε:
  Θα κυριαρχήσουμε σε όλα!
  Και χτυπήματα ξανά. Και το γυμνό της πόδι θα εκτοξεύσει χειροβομβίδα. Πώς να φτάσετε τους φασίστες στις αμυγδαλές. Και αυτοί, οι Ναζί, έχουν τόσα πολλά διαφορετικά φέρετρα και θανάτους.
  Η Αλίκη με ένα χαμόγελο των δοντιών, πήρε και έριξε ένα άλλο λεμόνι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ελευθερία ή θάνατος!
  Η Άννα χαμογέλασε, έριξε, έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Σε όλα θα είμαστε πρώτοι!
  Και πάλι γυμνά δάχτυλα ρίχνουν μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Η Αλίκη πυροβολεί τον εχθρό. Καταρρίπτει τους Ναζί και κελαηδάει, δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι ένα κορίτσι που, ειλικρινά, είναι σούπερ!
  Και για άλλη μια φορά πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι.
  Η Άννα κατέρριψε τους Ναζί με εύστοχη βολή. Και εκτόξευσε ξανά χειροβομβίδα. Επίσης με γυμνά δάχτυλα. Εδώ είναι ένα κορίτσι, ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια.
  Απλά σούπερ και υπερ!
  Οι πολεμιστές εδώ λάμπουν από ομορφιά. Η Αλίκη θυμήθηκε πώς άγγιξαν τα γυμνά πόδια της τρεις νεαροί άντρες ταυτόχρονα. Είναι τόσο ωραίο. Έξι ευκίνητα χέρια χαϊδεύουν τα πέλματα, την κνήμη, τα γόνατα και τους αστραγάλους σας. Και μετά ανεβαίνουν. Σε κοριτσίστους μηρούς και γοφούς. Φυσικά, αυτό είναι απόλαυση. Το κορίτσι, σίγουρα, είναι ιδιοσυγκρασιακό.
  Η Αλίκη πυροβόλησε στους Ναζί και τσούξε:
  Το πνεύμα να είναι μαζί μας!
  Και με το γυμνό της τακούνι έδωσε ένα λεμόνι στο θάνατο.
  Η Άννα γάμησε κι αυτή. χτύπησε με ακρίβεια τον εχθρό. Και τσίριξε με ενθουσιασμό:
  - Στο όνομα της Ρωσίας και των αδελφών των Σλάβων!
  Και πάλι, ένα δώρο πεταμένο με γυμνό πόδι πετάει, συντρίβοντας τους Ναζί.
  Η Αλίκη κατέβασε προσεκτικά τον συνταγματάρχη του γερμανικού στρατού και γάβγισε:
  - Πονάει η καρδιά μου για την Πατρίδα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Και πάλι, ξυπόλυτο, λαξευμένο πόδι στη δουλειά.
  Το κορίτσι θυμήθηκε πώς έτρεξε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι για να παραδώσει ένα γράμμα στο αρχηγείο. Περίπου είκοσι χιλιόμετρα η κοπέλα έτρεξε κατά μήκος του λευκού, αγκαθωτού, φλεγόμενου φλοιού. Είναι καλό, επίσης, που τα πόδια της δεν ήταν τόσο τρυφερά, όλη την ώρα από τον παγετό μέχρι τον παγετό ξυπόλητη. Διαφορετικά, θα είχε παραμείνει ανάπηρη.
  Ωστόσο, παρέδωσε ένα γράμμα, με μια σημαντική γραμματοσειρά.
  Και πώς το χιόνι καίει τα τακούνια. Είναι τόσο κόκκινοι, σκληροί, γδαρμένοι. Τότε η Άλις έτρεχε πέρα δώθε ξυπόλητη. Της πρότειναν, αν και να φορέσει μπότες από τσόχα, αλλά η κοπέλα είπε ότι ήταν πιο επιδέξια με αυτόν τον τρόπο. Και γενικά, θυμόταν την Γκέρντα από τη Βασίλισσα του Χιονιού. Έτσι αυτό το κορίτσι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετά θαρραλέο. Ζήτησε ένα ζευγάρι παπούτσια για να αναζητήσει τον αδερφό της Kai. Αλλά η Αλίκη δήλωσε πεισματικά ότι θα τα κατάφερνε. Ποτέ δεν αρρώστησε, δεν έβηξε, ούτε είχε καταρροή. Και αν ναι, τότε δεν θα της συμβεί τίποτα σε μια ώρα τρεξίματος. Γενικά, μπορείς να περπατάς ξυπόλητος όλο το χρόνο.
  Εν ολίγοις, η Αλίκη έκτοτε αποχωρίστηκε εντελώς τα παπούτσια της και δεν φτερνίστηκε ποτέ.
  Το ίδιο ισχύει και για την Άννα.
  Και τώρα τα κορίτσια τσακώνονται, με το ίδιο εσώρουχο, παρά τον χειμώνα, και ότι έχει γίνει αισθητά πιο δροσερό. Και κερδίζουν σκοτώνοντας τους Ναζί.
  Αφού ο Καλίνιν καταστράφηκε ολοσχερώς, ο Κόκκινος Στρατός το εγκατέλειψε.
  Η Νατάσα και η ομάδα της βαρέθηκαν λίγο. Σε έναν σπασμένο σιδηρόδρομο, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο Voronezh, το οποίο έγινε κάτι σαν το Στάλινγκραντ του σαράντα δεύτερου έτους. Αλλά το έτος είναι χίλια εννιακόσια σαράντα επτά.
  Οι τσακωμοί είναι ήσυχοι...
  Όμως οι Γερμανοί συνεχίζουν να οργίζονται. Για παράδειγμα, πιάστηκαν δύο πρωτοπόροι πρόσκοποι.
  Τα αγόρια πιάστηκαν στο κρύο. Και άρχισαν να γδύνονται. Γούνινα παλτό, μπότες από τσόχα, πουλόβερ, πουκάμισα και μπλουζάκια σκίστηκαν. Και φούτερ επίσης. Δεν άφησαν τα παιδιά των πρωτοπόρων μόνο με μαύρο σορτς. Μετά έδεσαν τα χέρια τους πίσω και τους έσπρωξαν έξω στο τσουχτερό κρύο. Η Leshka και η Sasha, πρωτοπόροι από την ΕΣΣΔ, αγόρια περίπου δεκατριών, ξυπόλητοι και σχεδόν εντελώς γυμνοί, κωπηλατούσαν στο χιόνι. Τα πόδια τους άρχισαν να κοκκινίζουν και τα γυμνά τους πέλματα καίγονταν. Και χτυπούσαν τα αγόρια στην πλάτη με μαστίγια.
  Τα αγόρια περπάτησαν μέσα στη χιονοστιβάδα, έσφιξαν τα δόντια τους. Φτωχά παιδιά με εσώρουχα, και αρκετά αδύναμα επί γερμανικής κατοχής. Είναι αλήθεια ότι δεν φαίνονταν αδυνατισμένοι και οι μύες έπαιζαν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Αλλά χτυπήθηκαν εν κινήσει, και άφησαν ίχνη και κόκκινες ρίγες στη γυμνή τους πλάτη.
  Και τα πόδια των αγοριών έγιναν κόκκινα, σαν τα πόδια των χήνων. Και ήταν ξεκάθαρο ότι κάθε βήμα των πρωτοπόρων των νέων προσκόπων έσκαγε από πόνο. Πηγαίνουν όμως και προσπαθούν να μείνουν ευθεία και να μην γκρινιάζουν.
  Τα παιδιά-προσκόπους περνούσαν μέσα από τον παγετό για μισή ώρα, μετά τα πήγαν σε μια καλύβα που θερμαινόταν. Και πόσο πονάει, ειδικά στα ξυπόλητα, από το κρύο στη ζέστη.
  Τα αγόρια μάλιστα ούρλιαξαν από αγωνία.
  Έπειτα ξαναζεστάνονταν και τα έβγαζαν στο κρύο. Και αυτό είναι ένα περίπλοκο και σκληρό μαρτύριο.
  Έχοντας μετακομίσει αρκετές φορές, μέχρι που τα αγόρια εξαντλήθηκαν εντελώς. Μετά τους άφησαν να κοιμηθούν για λίγο.
  Και μετά του έδωσαν να πιει νερό και τον έβαλαν στο ράφι. Πρώτον, ψυχρά βασανιστήρια. Και μετά φωτιά.
  Οι γυμνές γόβες των αγοριών ψήθηκαν και γαργαλήθηκαν από τις φλόγες. Στη συνέχεια, όταν τα πέλματα καλύφθηκαν με φουσκάλες, τα χτυπούσαν με λαστιχένια ρόπαλα. Και τα αγόρια λιποθύμησαν.
  Τους περιέβαλαν με παγωμένο νερό και τους χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά με συρματοπλέγματα. Και στα γυμνά πέλματα των παιδιών δόθηκαν φαρδιές, καυτές λωρίδες σιδήρου.
  Βασάνισαν τα αγόρια για πολλή ώρα ... Μετά άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών τους με καυτές λαβίδες και μετά τα πλευρά τους. Βασάνισαν σκληρά τους πρωτοπόρους, τους βασάνισαν σχεδόν μέχρι θανάτου.
  Αλλά δεν σκότωσαν. Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν τίποτα, αποφάσισαν να τους στείλουν στα λατομεία.
  Οι Ναζί προσπάθησαν επίσης να βομβαρδίσουν τη Μόσχα με ένα πολύ μακρύ όπλο. Η ιδέα δεν είναι η πιο λογική, και είναι πολύ καλύτερο να βομβαρδίζουμε απλώς με τζετ αεροσκάφη.
  Αλλά ο Fuhrer ήθελε να δοκιμάσει ένα πυροβόλο διαμετρήματος 1000 mm με μια καινοτόμο ιδέα επιτάχυνσης βλημάτων, σε τρία μέρη. Και αυτό το όπλο μπορούσε να χτυπήσει έως και πεντακόσια χιλιόμετρα. Αλλά το παιχνίδι μπορεί να μην άξιζε το κερί. Η ακρίβεια σε αυτή την απόσταση είναι χαμηλή. Το ίδιο το βλήμα δεν είναι αρκετά ισχυρό, αν και ζυγίζει δώδεκα τόνους. Και ένα ακριβό όπλο. Αν και πραγματικό έργο τέχνης. Ακόμα πιο cool από τη Ντόρα - ένα όπλο μεγαλύτερης εμβέλειας και πιο ισχυρό, και πιο ακριβό, που ονομάζεται "Eva". Προφανώς, προς τιμήν της ερωμένης του Φύρερ.
  Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Χίτλερ είχε ένα άλλο πάθος πολύ νεότερο. Και αυτό είναι επίσης αισθητό.
  Το κορίτσι Κλεοπάτρα - αυτό είναι το όνομά της, διέταξε τον πυροβολισμό. Και πάτησε προσωπικά το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και λειτούργησε μια κολοσσιαία θανατηφόρα δύναμη.
  Τα κορίτσια ακόμη και τσίριξαν, αναβοσβήνουν τις γυμνές, ροζ γόβες τους. Όμορφα κορίτσια εδώ, και τα πόδια τους είναι τόσο σέξι και ωραία. Και μπορείς να τα κοιτάς για πολύ καιρό με θαυμασμό. Και το χαϊδεύοντας είναι ακόμα πιο ευχάριστο, και αυτό είναι απλά σημαντικό! Εδώ είναι τα κορίτσια. Και τα κοχύλια πετούν. Διασχίστε τη Μόσχα. Αλλά αυτό είναι λίγο χρήσιμο.
  Η Κλεοπάτρα τραγούδησε:
  - Θα στείλω ένα ορμητικό κανόνι,
  Θα χτυπήσω τον Στάλιν στο μέτωπο...
  Θα πάω αστειευόμενος σε ένα ψυχιατρείο,
  Ας πεθάνει ο καταραμένος δράκος!
  Και η πολεμίστρια θα κουνήσει ξανά τις γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες της.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Ο πόλεμος είναι πόλεμος. Και ο Χίτλερ, φυσικά, συσσωρεύει δυνάμεις. Την άνοιξη ετοιμάζει νέα επίθεση. Και μαζεύει στρατεύματα.
  Και οι τοπικές μάχες συνεχίζονται ακόμα.
  Η κατάσταση στα μέτωπα έχει κάπως σταθεροποιηθεί. Οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να πάρουν το Voronezh και να προχωρήσουν.
  Οι Τούρκοι είναι λίγο πιο δύσκολοι. Αλλά και αυτά σταματούν. Έτσι, ενώ μπορείτε να κρατάτε τη μύτη σας ψηλά. Και να πιστέψουμε ότι η πορεία του πολέμου μπορεί να αντιστραφεί. Και ότι χωρίς μεγάλη τύχη, η ζωή του Στάλιν δεν έχει τελειώσει. Και πολεμούν και οι πολεμιστές.
  Η Νατάσα έδωσε σειρά. Καταρρίφθηκαν μερικές δεκάδες Ναζί. Και εκείνη φώναξε:
  - Η Ρωσία εκείνη την εποχή ήταν...
  Η Ζόγια έδωσε επίσης σειρά και επιβεβαίωσε:
  - Υπάρχει και θα υπάρχει!
  Τότε η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Το πνεύμα του Στάλιν είναι μαζί μας!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε και τους Ναζί. Έριξε μια ντουζίνα από αυτά. Και κελαηδούσε θυμωμένη:
  - Δόξα στη Ρωσία μας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα. Και οι Ναζί έλαβαν πολύ γενναιόδωρα στα κέρατα.
  Η Σβετλάνα χτύπησε επίσης και κελαηδούσε σαν λύκος που αρπάζει ένα κομμάτι κρέας:
  - Δόξα στη Ρωσία και τον Τσάρο!
  Η Νατάσα έδωσε τη σειρά και τραγούδησε:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Θυμήθηκα το κορίτσι Borodino. Και ο μαζικός ηρωισμός του ρωσικού λαού. Και ότι κατάφεραν να σταματήσουν τον Ναπολέοντα. Και αποδείχτηκαν ανίκητοι. Και η υψηλότερη κατηγορία πολέμου.
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα και τσίριξε:
  - Δόξα στη Ρωσία! Και οι καλύτεροι Ρώσοι στρατιώτες!
  Ο Αυγουστίνος γρύλισε έξαλλος:
  - Δόξα στους καλύτερους πολεμιστές!
  Και πώς πετάει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και θα το πάρει και η Σβετλάνα και θα εκτοξεύσει ένα λεμόνι θανάτου. Και θα σκορπίσει τους Ναζί τσιρίζοντας:
  - Το ποτάμι του θανάτου δεν θα μας νικήσει!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Έτσι τσακώνονται τα κορίτσια. Και είναι ξεκάθαρο ότι οι Ναζί δεν μπορούν να τους περάσουν. Ήδη τον Μάρτιο του 1947. Και αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Και με ζεστό καιρό, είναι πιο δύσκολο να πολεμήσεις τους Ναζί. Και γενικά, μπορεί να είναι δυνατό να συντρίψει αυτόν τον Φύρερ.
  Υπάρχει ελπίδα για αυτό!
  Η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα και τρίζει:
  - Ο Λένιν είναι πιο ζωντανός από τους ζωντανούς και ο Στάλιν είναι αθάνατος!
  Και σπίθες πετάνε από τα γυμνά της δάχτυλα.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και τσιρίζει:
  Ας είναι μαζί μας η εποχή του κομμουνισμού!
  Και τα πόδια της, επίσης γυμνά, μαυρισμένα και προκαλούσαν πρήξιμο από νεφρίτη, παλλόμενη ράβδο.
  Και εδώ είναι η Αυγουστίνα, επίσης ένα κορίτσι από τα πιο απελπισμένα ακροβατικά. Πώς να πυροβολήσετε τον εχθρό και πώς να συντρίψετε. Και ενδώσου με γυμνά τακούνια.
  Και μια φονική χειροβομβίδα πετάει, με ξέφρενη οργή.
  Η κόκκινη-διάβολος τρίζει με απορία:
  - Είμαι η μεγαλύτερη οργή στον κόσμο!
  Και πάλι, για πολλοστή φορά, πετάει το δώρο του θανάτου, πεταμένο από το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού με πύρινα μαλλιά.
  Το παίρνει και η Σβετλάνα και ρίχνει μια χειροβομβίδα... Τους τσακίζει όλους με τη μία. Και οι απειλές από τους Ναζί αγνοούνται. Και πού πάνε οι Fritz;
  Τα κορίτσια εξολοθρευτές τα περιμένουν παντού. Και πώς να πετάξετε μια χειροβομβίδα. Και οι θηλές του στήθους τους είναι τόσο ορεκτικές.
  Ένας άντρας τρελαίνεται για τέτοια κορίτσια. Και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό.
  Τι μπορεί να βάλει ένας φασίστας ενάντια σε ένα κορίτσι εξολοθρευτή; Μόνο ένας Ναζί μπορεί να αυτοβιβαστεί σε ένα φέρετρο. Και να ξυλοκοπηθεί και να σκοτωθεί.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε:
  - Θα στριμώξει στην κόλαση, και θα κάνει παρέα σε μια σκύλα!
  Τα κορίτσια είναι γοητευτικά γούρια. Και πώς πυροβολούν. Παραδόξως, όπως ο Ρομπέν των Δασών με εσώρουχα, αναθενά.
  Η Νατάσα πυροβόλησε και είπε:
  - Δόξα στους Ρώσους ήρωες!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Ο Ζόγια χτύπησε και τον φασίστα μισθοφόρο. Τρύπησε στο στομάχι του και τσίριξε:
  - Για μια νέα πατρίδα στις ΗΠΑ! Η επόμενη επαρχία μας!
  Η κοπέλα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια. Και έχει τόσο όμορφες σκέψεις. Συγκεκριμένα, η επιθυμία να δουλέψεις με τη γλώσσα με κάτι καυτό και μεγάλο.
  Η Αυγουστίνα βγάζει δυνατά τα άλογά της με φριχτά δόντια. Και νομίζει ότι είναι καρχαρίας. Ικανός να δαγκώσει ακόμα και ένα πραγματικό άλογο.
  Εδώ, για παράδειγμα, ο Αυγουστίνος ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Και σκορπίστε τον Φριτς. Κόψτε τα σαν γρασίδι.
  Και τραγουδήστε:
  - Το υψηλότερο μέτρο θα είναι σε όλα! Η αγάπη μας είναι το σπίτι μας!
  Η Σβετλάνα, αυτή η όμορφη πολεμίστρια, πήρε τρεις χειροβομβίδες. Τους έδωσε ένα γυμνό τακούνι και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της αγάπης και των ονείρων!
  Και επιθετικά κόπηκε από το πολυβόλο. Είναι ένας διάβολος τέτοιων ευκαιριών και η δύναμη ενός λευκού δαίμονα.
  Θα συναντήσετε τέτοιους πολεμιστές και δεν θα φαίνεται ότι σας χτυπούν λίγο.
  Δεν είναι περίεργο που οι Ναζί κόλλησαν στο Voronezh. Αν και όλοι έχουν κουραστεί από τον πόλεμο. Γενικά, όπου χωρίς πολεμιστές.
  Εδώ είναι οι πιλότοι στον ουρανό. Επίσης τσακώνονται. Ιδιαίτερα η Μαργαρίτα. Το κορίτσι συνήθως πετάει στον αγώνα μόνο του με εσώρουχα. Αλλά πώς συντρίβεται. Οι άντρες Άσσοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
  Η Μαργαρίτα είναι πολύ όμορφη, τα μαλλιά της είναι σαν τις ακτίνες του ήλιου. Και το σχήμα είναι υπέροχο. Και για μια κοπέλα, το στιλ είναι πολύ κουλ να είναι μόνο με εσώρουχα. Και το εσώρουχο είναι επίσης κόκκινο με λευκό σφυροδρέπανο. Ένα τέτοιο κορίτσι μπορεί να αγαπήσει ένα ολόκληρο τάγμα ταυτόχρονα.
  Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο κορίτσι.
  Η Μαργαρίτα κατέρριψε έναν φασίστα, που αγωνιζόταν με ένα ME-462, και έκανε τον Ναζί να καπνίσει την ουρά του. Ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά, υπέροχη ομορφιά. Και ένα πολύ κόκκινο στόμα.
  Η Μαργαρίτα έκοψε έναν άλλο Φριτς και φώναξε:
  - Μπορείς να ζήσεις χωρίς πόλεμο, αλλά όχι χωρίς ειρήνη!
  Ναι, οι πολεμιστές είναι ηρωικοί και γενναίοι στο άκρο της τρέλας.
  Τα κορίτσια πολέμησαν σαν ήρωες του παγκόσμιου σύμπαντος. Και κέρδισαν με σιγουριά.
  Τα τανκς του Χίτλερ καίγονταν. Και έσκασαν σαν χειροβομβίδες. Και υπήρχαν τόσο όμορφοι πολεμιστές εδώ. Γεμάτο θαυμασμό και χάρη. Έχουν μια τόσο όμορφη περιπέτεια.
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Θα σπάσω όλους τους φασίστες!
  Και πώς θα πετάξει άλλο ένα αριστούργημα θανάτου με το γυμνό του πόδι.
  Η Ζόγια κούρεψε επίσης τους Ναζί.
  Πέταξε με το γυμνό της πόδι ό,τι σκοτώνει.
  Εκείνη ψέλλισε με οργή:
  - Για την αγία Ρωσία! Και μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο! Και πάλι, το παρόν του θανάτου, poddany γυμνό τακούνι, μύγες.
  Μετά από άγριες μάχες επικράτησε ηρεμία. Ήταν ακόμη άνοιξη του 1947. Οι Γερμανοί, όταν οι κατολισθήσεις λάσπης δεν είναι πολεμιστές. Κρύβονται και τρώνε. Δεν ήταν δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος πέρυσι. Και πάλι, σκληρές μάχες είναι μπροστά.
  Τα κορίτσια έκαναν διάλειμμα...
  Δύο κορίτσια από τη Γερμανία, η Αλμπίνα και η Αλβίνα, βρίσκονται σε μια δισκέτα και κυνηγούν σοβιετικά αυτοκίνητα.
  Οι καλλονές φυσικά με μπικίνι και ξυπόλητες. Και πολύ σέξι.
  Ελέγξτε το αεροσκάφος με δίσκο με ένα joystick.
  Η Αλμπίνα γυρίζει το αυτοκίνητο, καταρρίπτει ένα σοβιετικό μαχητή και τσιρίζει από χαρά:
  - Να είναι διάσημος ο αιμοδιψής μας Ράιχ!
  Η Alvina το πήρε και επίσης εξαπέλυσε ένα ισχυρό χτύπημα στο ρωσικό αυτοκίνητο. Έριξε κάτω και κελαηδούσε:
  - Genius Express!
  Και τα δύο κορίτσια χτύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Είναι ξανθιές τόσο χαριτωμένες. Και το πάτημα των κοριτσιών είναι πολύ ανάγλυφο. Συνοδεύεται από πλακάκια.
  Η Αλμπίνα κατεδαφίζει ξανά το σοβιετικό αεροσκάφος. Και γνέφει και βρυχάται:
  - Δόξα στο δολοφονικό πέρασμα!
  Η Άλβινα μίλησε επίσης στα ρωσικά. Τα πλάκωσε και σφύριξε:
  - Είθε ο Φύρερ να είναι μαζί μας!
  Κορίτσια στα πιο επιβλητικά! Και έχουν τόση γοητεία. Και αυτά τα δόντια είναι τόσο αστραφτερά. Σαν μαργαριτάρια που απέκτησε ο καπετάνιος Νέμο.
  Η Αλμπίνα χτύπησε το αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Ας σαλώσουμε λοιπόν τον τύπο!
  Η Αλβίνα έσπασε τον μαχητή και γρύλισε:
  - Και μια ντουζίνα παιδιά!
  Η Αλμπίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Υπέροχο σεξ όταν μια γυναίκα νοικιάζει έναν άντρα για χρήματα!
  Ο Άλβιν συμφώνησε:
  - Αυτή είναι τάξη, μόνο τα λεφτά είναι κρίμα!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και τσίριξε:
  - Και τι για χάρη της ευχαρίστησης και των χρημάτων δεν είναι κρίμα. Σύντομα θα νικούσαμε τους Ρώσους και θα αποκτούσαμε ένα κτήμα!
  Η Alvina χτύπησε ένα άλλο κόκκινο αυτοκίνητο και βρυχήθηκε:
  - Δυστυχώς ο πόλεμος αργεί! Αυτοί οι Ρώσοι είναι τόσο πεισματάρηδες. Είναι σαν να χτυπάς λάστιχο με τις γροθιές σου!
  Η Αλμπίνα αντιτάχθηκε με ενόχληση:
  - Αν μόνο για καουτσούκ. Μοιάζει περισσότερο με οπλισμένο σκυρόδεμα. Και οι αρθρώσεις μου πονάνε πολύ!
  Η Alvina κελαηδούσε, χτύπησε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Θα σπάσουμε κάθε μπετόν!
  Η Albina γκρέμισε το μαχητικό Yak-11 από ένα τρέξιμο:
  - Και σπάστε το μέταλλο, και εξατμίστε!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Σπάστε και λιώστε! Σύντομα θα έχουμε λέιζερ! Και τότε σίγουρα θα τελειώσουν οι Ρώσοι!
  Η Albina ήταν σε αρμονία με αυτό:
  - Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα λέιζερ!
  Η Άλβινα γέλασε έξαλλα.
  - Ας πάρουμε τη Μόσχα και μετά το Λονδίνο!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε εκνευρισμένη:
  Ήρθε η ώρα να πάρετε το Λονδίνο!
  Τα κορίτσια έβγαλαν τη δισκέτα τους. Ανεξάρτητα από το πόσα σοβιετικά αεροβόλα όπλα Yak πυροβολούν στο αυτοκίνητο των Ναζί, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αξιόλογο. Ισχυρός, στρωτός πίδακας γκρεμίζει όλα τα βλήματα και τα θραύσματα.
  Η Alvina, κόβοντας το ρωσικό μαχητικό, τσίριξε:
  - Η αρκούδα δεν θα χορέψει τον χορό της πεταλούδας.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών της δακτύλων, έδειξε το αυτοκίνητό της και βρυχήθηκε:
  - Ναι, αρκούδα... Είσαι πολύ καλό ζώο. Ειδικά σε αλυσίδα και όταν το δέρμα σου είναι ξεφλουδισμένο!
  Τα κορίτσια δουλεύουν με τη μανία των τίγρεων. Ε, στο κρεβάτι είναι και ιδιοσυγκρασιακά. Τους αρέσει να είναι δραστήριοι. Και δεν ανέχονται τη σταθερότητα. Από αυτή την άποψη, μόνο καρχαρίες. Και λατρεύουν τα πειράματα. Και έχουν ένα πολύ αγαπημένο στόμα.
  Η Άλβινα χτύπησε το σοβιετικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Για αλλαγές στον πόλεμο στη νίκη μας!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ενόχληση και μανία:
  - Ναι, ο πόλεμος άργησε... Είναι απλώς ένα εφιαλτικό εργοστάσιο και η κουζίνα του Σατανά. Πόσα από τα αγόρια και τα κορίτσια μας πέθαναν!
  Η Αλβίνα τραγούδησε αναστενάζοντας:
  - Πόσα αδέρφια μας μαραζώνουν στους τάφους τους... Σκιές τριγυρνούν σε εκείνο τον κόσμο... Δεν καταλαβαίνω τι είναι τι.
  Η Αλμπίνα, χαμογελώντας σαρκοφάγα και συντρίβοντας τους Ρώσους, γάργαρε:
  - Τι νομίζεις, φιλενάδα, υπάρχει Θεός;
  Η Alvina, επίσης σκοτώνοντας, σφύριξε:
  - Έχω μεγάλες αμφιβολίες. Ο πόλεμος συνεχίζεται τόσα χρόνια. Και ότι ο Παντοδύναμος δεν αγαπά τη Γερμανία αν αφήσει τόσους πολλούς από τους καλύτερους γιους και κόρες της να χαθούν!
  Η Albina πρότεινε:
  - Ίσως υπάρχει κάποιο βαθύ νόημα σε αυτές τις δοκιμές;
  Η Αλβίνα γέλασε και γρύλισε:
  - Σημασία; Να βασανίζουν περισσότερο τους ανθρώπους και κυρίως εμάς τους Γερμανούς;
  Η Αλμπίνα μίλησε με τον ενθουσιασμό μιας λύκου που πρόλαβε ένα αρνί:
  - Τότε θα αντιληφθούμε πιο έντονα τις απολαύσεις του κόσμου! Και ειρηνική αγάπη!
  Η Αλβίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και μουρμούρισε:
  - Μια στρατιωτική αγάπη είναι ακόμα πολύ καλύτερη!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, ειδικά με τα αγόρια. Μυρίζουν νιότη, και όχι τόσο τριχωτά όσο οι μεγάλοι άντρες! Είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους!
  Η Alvina, συνθλίβοντας τα σοβιετικά αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Και η μαθησιακή διαδικασία είναι πολύ ελκυστική. Μου αρέσει να αναλαμβάνω τον ρόλο του μέντορα! Είναι τόσο υπέροχο!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Δεν γίνεται πιο υγιεινό!
  Τα κορίτσια, γενικά, είναι αστεία, αλλά πόρνες. Και φυσικά κάνουν κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο να το διαβάζεις.
  Τα κορίτσια πηδούν με ανυπομονησία. Θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερη στοργή! Και να τα χαϊδεύεις κάθε μέρα. Ακόμα καλύτερα, τρεις φορές την ημέρα. Όχι, είκοσι φορές την ημέρα!
  Η Άλβινα έπεσε κάτω, ένας άλλος μαχητής και τσίριζε:
  - Όχι, υπάρχει Θεός! Μας επιτρέπει να εξοντώσουμε σοβιετικούς στρατιώτες!
  Η Αλμπίνα επίσης χτύπησε και φώναξε:
  - Α, τι μου λείπει; Υπάρχει σεξ, υπάρχουν άντρες... Υπάρχει άφθονη διασκέδαση, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος να πεθάνεις! Γιατί λοιπόν θέλουμε το τέλος του πολέμου;
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Στην πραγματικότητα, και σε τι! Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!
  Η Αλμπίνα σφύριξε με κάποια ενόχληση:
  - Και ο πόλεμος είναι ότι μετά το τέλος, δεν νιώθεις ούτε πολύ άδειος.
  Στην Alvina άρεσε πολύ να την πιάνουν για το στήθος της. Είναι τόσο ευαίσθητο και ερωτικό. Και το φιλί είναι ακόμα καλύτερο. Και όταν σε νιώθουν αρκετοί ιδιοσυγκρασιακούς άντρες ταυτόχρονα. Ειδικά αν είναι αγόρια και είναι ακόμα ενθουσιασμένοι.
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ και αντιήρωες!
  Η Natashka και η ομάδα της την 1η Απριλίου 1947 απέκρουσαν την προέλαση του Fritz στο Voronezh.
  Οι Γερμανοί μετακίνησαν τα τανκς τους κάτω από το βρεγμένο χιόνι και προσπάθησαν να διαρρήξουν τις πλευρές.
  Οι πολεμιστές, όπως πάντα με μίνι μπικίνι και ξυπόλητοι, πολέμησαν εν ψυχρώ. Τρύπησαν στις χιονοστιβάδες και πυροβόλησαν από εκεί και πέταξαν χειροβομβίδες και εκρηκτικές συσκευασίες με τα γυμνά τους πόδια.
  Πολύ όμορφα, σέξι και όμορφα φουσκωμένα κορίτσια. Μαυρισμένος, ξυπόλητος.
  Η Νατάσα έκοψε τον Φριτς και τσίριξε:
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ περήφανοι για τον εαυτό μας!
  Η Ζόγια επίσης σφύριξε και γρύλισε:
  - Προσπαθούμε μόνο στις πρώτες σειρές!
  Ο Αυγουστίνος, ο κοκκινομάλλης διάβολος, τραγούδησε:
  - Είμαστε απλά πρίμα και μπαλαρίνες!
  Στη συνέχεια εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Η Σβετλάνα το πήρε και πυροβόλησε. Πέταξε ένα λεμόνι
  - Ας παλέψουμε! Δεν έχουμε μυαλό κλόουν!
  Τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πυροβόλησαν και πέταξαν χειροβομβίδες με τα σαγηνευτικά τους πόδια. Τι γίνεται με τον Φύρερ...
  Η Νατάσκα έβγαλε το στήθος της και με την κατακόκκινη θηλή της έδωσε μια χειροβομβίδα. Πέταξε και προσγειώθηκε στις τάξεις των Ναζί, τσιρίζοντας:
  - Ναι, θα γίνει μεγάλο μοιρολόι!
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Και θα έρθει ο Σβάρογκ ο Μέγας Θεός!
  Και επίσης, όπως με γυμνά δάχτυλα, εκτοξεύστε μια χειροβομβίδα.
  Ο Αυγουστίνος γέλασε και παρατήρησε:
  - Ακόμα ενδιαφέρον. Οι Χριστιανοί έχουν έναν ειρηνιστή Ιησού. Και έχουμε έναν υπέροχο οπλουργό Svarog! Ορατή διαφορά!
  Και θα πετάξει και ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό τακούνι του.
  Τότε η Σβετλάνα, με το γυμνό της πόδι, θα χτυπήσει τον εχθρό με μια χειροβομβίδα. Και τραγουδά, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Ο Θεός μας είναι ο Θεός του Πολέμου! Όχι ειρηνισμός!
  Στη συνέχεια τα κορίτσια πέταξαν χιονόμπαλες το ένα στο άλλο. Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι καλό που ο Βλαντιμίρ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να μην αποδεχτεί τον Ιουδαϊσμό. Ωστόσο, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να αναπτύξετε το δικό σας! Λοιπόν, γιατί χρειαζόμαστε τις πίστεις των άλλων;
  Η κοπέλα πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και συνέτριψε τους φασίστες.
  Η Zoya, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Όχι, αλήθεια, κάνε την πίστη ειρηνική! Μπορείς όμως να βρεις και τη δική σου Iriy!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσετε ένα δώρο θανάτου και να συντρίψετε μερικές δεκάδες φασίστες.
  Εδώ ο Αυγουστίνος χτύπησε και τους Ναζί. Και πάλι, ξυπόλητα υπέκυψαν, εκρηκτικά πακέτα.
  Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ένα παλιό παραμύθι με νέο τρόπο!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Η Σβετλάνα μπήκε στη σειρά. Κόρεψε το Φριτς και τσίριξε:
  - Και μεγάλες αλλαγές για το μέλλον!
  Και το εκτόξευσε με το γυμνό της τακούνι, σπάζοντας τις πλάτες των Φύρερ.
  Η Νατάσκα το πήρε και βρυχήθηκε με μια απελπισμένη δική μου:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι! Όλα μαζί σκούπισμα!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν θάνατο και χάος.
  Η Ζόγια ήταν επίσης νευριασμένη. Σκότωσε πολλούς φασίστες.
  Και γάβγιζε:
  - Για τιμή και Πατρίδα!
  Μετά από αυτό, πάλι, το γυμνό της πόδι θα ξεκινήσει κάτι.
  Εδώ και ο Αυγουστίνος θα το πάρει και θα το χώσει ζεστό. Αμφισβητήστε τους φασίστες. Τα σπάει σε κομμάτια.
  Μετά θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στην Πατρίδα και Τιμή!
  Η Σβετλάνα θα λανσάρει επίσης ένα δώρο θανάτου και θα φωνάζει:
  - Και θα είμαστε μαζί!
  Και τα γυμνά πόδια θα ξεκινήσουν την καταστροφή.
  Θα το πάρει και η Νατάσα και θα το καρφώσει... Θα κουρέψει τον Φριτς.
  Μετά θα πάρει και θα δώσει τη σειρά.
  Τραγούδησε με το στόμα ανοιχτό:
  - Δεν είμαι ένα απλό κορίτσι! Χρυσά μαλλιά!
  Η Νατάσα, φυσικά, είναι ένα κορίτσι με το μυαλό της. Όλα είναι πιθανά και έτοιμα για όλα. Καθώς πυροβολεί, απλά θα το θαυμάσετε. Και κουρεύει τους εχθρούς σαν καλλιεργητής.
  Και τσιρίζει:
  - Η αγάπη οδηγεί στο θάνατο!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Με το γυμνό του πόδι, ενδίδει σε μια χειροβομβίδα και σφυρίζει:
  - Φοβερή συγχορδία!
  Και προσθέτει:
  - Όλοι οι φασίστες στα έξοδα!
  Η Αυγουστίνα πυροβολεί και τον εχθρό. Εξοντώνει τον Φριτς. Κουρεύει τους Ναζί και τσιρίζει:
  - Λίγο ακόμα και θα γίνουμε όλο και πιο δυνατοί!
  Και τα ξυπόλητα της ομορφιάς ρίχνουν πάλι τον κομιστή του θανάτου.
  Η Σβετλάνα πυροβολεί επίσης τους Ναζί. Και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια των δακτύλων του γυμνού ποδιού. Και κελαηδάει:
  - Δεν ξέραμε προβλήματα, αλλά ήρθε ένας γείτονας!
  Και γελάει κι αυτός.
  Τα κορίτσια είναι τόσο καταπληκτικά. Και μπούστο. Και τους αρέσει τόσο πολύ όταν τραβούν τα βυζιά τους.
  Εδώ είναι οι ομορφιές. Αυτά είναι τα ακροβατικά της αγάπης και της ποίησης! Δοξάστε τα όμορφα κορίτσια! Ναι, ας είναι πολύ καλοί!
  Η Νατάσκα ανατίναξε τους Ναζί με ένα μολύβδινο πίδακα και τσίριζε:
  - Μάλλον, πιστέψτε μας, όχι!
  Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει ξανά το φονικό!
  Και εδώ η Ζόγια είναι σαν λουπανέτο. Κατέβασε τους φασίστες. Και τσιρίζει:
  - Δεν μπορείτε να βρείτε τον έλεγχο πάνω μας!
  Η Αυγουστίνα, επίσης σαν λουπανέτο, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, βγάζει μια μάζα Φριτς και τρίζει:
  Και ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Μετά από αυτό, τα δόντια της θα αστράφτουν σαν καθρέφτης!
  Η Σβετλάνα πήρε επίσης και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκότωσε τους φασίστες. Και προπηλίκαλα με απόλαυση:
  - Αιώνια νίκη! Ο Svarog μαζί μας!
  Η Νατάσκα εκτόξευσε ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τους έκοψε τον λαιμό στον Φριτς και τσίριξε:
  Και ο Ιησούς θα είναι μαζί μας!
  Στη συνέχεια πρόσθεσε:
  - Σαν Ρώσος Λευκός Θεός!
  Η Ζόγια έδωσε επίσης μια χειροβομβίδα και φώναξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και με γυμνό τακούνι θα πετάξει ένα πακέτο έκρηξης.
  Ο Αυγουστίνος τίναξε τη θηλή της που έμοιαζε με φράουλα. Έφτιαξα μια ουρά για τους Ναζί.
  Έπειτα πέταξε τον θάνατο στον Φριτς με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Ας μην έχουμε κανένα πρόβλημα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Σβετλάνα έβαλε επίσης μια ουρά. Έσκισε τους Ναζί σε κομμάτια... Και μετά μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Ξανθό κορίτσι φωνάζει:
  - Είθε η Δύναμη να είναι μαζί μας!
  Και τα τέσσερα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Δόξα στην Παντοδύναμη, Πανταχού παρούσα, Παντογνώστη, Αιώνια και Αιώνια Οικογένεια!
  Εδώ η Σβετλάνα πήρε επίσης ένα στυλό με το γυμνό ποδαράκι της και επίσης έκοψε την άρια της.
  Πολλοί θρύλοι για τον μεγάλο Veles μεταδίδονται από τους ανθρώπους - και πώς γεννήθηκε με τη θέληση της Οικογένειας και πώς ανατράφηκε στον κόσμο του Navi από τον Θεό Viem, πώς περιπλανήθηκε στον κόσμο του Reveal αναζητώντας το πεπρωμένο του και βασανιζόταν από την κακή κλίση με την οποία ήταν μαγεμένος. Λέγονται θρύλοι για την αγάπη του για την ανοιχτόχρωμη Γιασούνα και ότι θυσιάστηκε για να σώσει τη ζωή της. Τραγουδούν τραγούδια για τα κατορθώματά του και για τη βοήθεια των ανθρώπων. Δεν μπορείς να ξαναδιηγηθείς όλες τις ιστορίες σε ένα αριστούργημα.
  Τότε τα κορίτσια χώρισαν. Ένας άλλος βομβαρδισμός του Voronezh ξεκίνησε. Οι βομβιστές δούλεψαν. Μπήκαν και γερμανικά βομβαρδιστικά. Οι πιλότοι πολέμησαν γενναία εναντίον των Ναζί. Ιδιαίτερα η Μαρία. Παρά το κρύο, το κορίτσι φορούσε μόνο άσπρο λεπτό εσώρουχο. Πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα πετάλια, έκοψε τους Γερμανούς. Το κορίτσι κατέρριψε ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος Yu-387, με αποτέλεσμα να καπνίσει και να πέσει. αναφώνησε με χαρά:
  - Δόξα στη Μεγάλη, κομμουνιστική Ρωσία!
  Αφού σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί, οι πολεμιστές συνέχισαν να γράφουν για τους Ρώσους θεούς.
  Μέγας Θεός Veles. Πόσο όμορφο το Rodnoverie - τόσοι πολλοί Θεοί. Και όλες οι δυνατές, ενδιαφέρουσες, προσωπικότητες εμπλέκονται στη δημιουργία του Κόσμου!
  Η Νατάσα έγραψε με γυμνά πόδια:
  Το πιο διάσημο σημάδι του Θεού Veles είναι το "κεφάλι του ταύρου". Το σημάδι, παρόμοιο με το κεφάλι ταύρου, μας θυμίζει ότι ο Veles, ο Θεός των Σλάβων, είναι ο προστάτης των ζώων. Το σημάδι είναι γνωστό, χρησιμοποιείται πιο συχνά από άλλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει απορροφήσει όλες τις διάφορες ιδέες των Σλάβων για τη δύναμη του Θεού, συμπεριλαμβανομένης της σοφίας και της μαγικής δύναμης.
  Τότε η χρυσαυγίτη Ζόγια συνέχισε.
  Το ζώδιο του Θεού Veles αγαπιέται από άνδρες, ενήλικες και νέους, προσελκύει γυναίκες που έχουν ικανότητες μαγείας.
  Όποιος φοράει το σήμα του Veles έχει το δικαίωμα να περιμένει από αυτόν ισχυρή προστασία από μαγικές επιρροές, την ανάπτυξη των δικών του ικανοτήτων μαγισσών, τη ζωτικότητα και την ικανότητα να βρει λύση σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
  Διαβάστε περισσότερα για το φυλαχτό Κεφάλι ταύρου.
  Από αυτά τα είδη φτιάχνονται ξύλο - πεύκο, καρυδιά ή στάχτη (γιατί), μαγικά ραβδιά και φυλαχτά
  Ζώο - άλκες, ελάφι, αρκούδα, βόδι (γύρος), αγελάδα, φίδι, σαύρα (σαύρα).
  Εραλδική, αντικείμενα - μακριές πλεξούδες (μαλλιά), γένια και κέρατα
  Treba (προσφορά) - θυσίασαν χαλκό (ως Θεός της ευημερίας και της ευημερίας), μαλλί και γούνα, και επίσης έριξαν kvass - αυτά τα ποτά που δίδαξε στους ανθρώπους να προετοιμάζουν σύμφωνα με έναν από τους θρύλους.
  Και ο Αυγουστίνος οδήγησε πίσω τους. Φλογερό και ξυπόλητο.
  Ο Κόκκινος Στρατός δεν παραδίδει το Voronezh και προσκολλάται σε αυτόν απελπισμένα. Και τα αγόρια και τα κορίτσια τσακώνονται εδώ.
  Ένα εντεκάχρονο παιδί πυροβολεί με τουφέκι Mosin τους Ναζί. Το χιόνι έχει σχεδόν λιώσει, γεμάτο λάσπη. Το αγόρι είναι ξυπόλητο και με σορτς. Είναι τόσο σκληραγωγημένος και νιώθει καλύτερα την ενέργεια της γης.
  Ο Όλεγκ γκρεμίζει έναν Ναζί και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Δίπλα του η κοπέλα Μαργαρίτα. Επίσης ξυπόλητος με ελαφρύ φόρεμα. Στην ίδια ηλικία με τον Oleg Rybachenko.
  Επίσης σουτάρει καλά. Χτυπάει τον φασίστα και τρίζει:
  - Προς δόξα της Ουράνιας Πατρίδας!
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι εδώ από τις πρώτες μέρες της πολιορκίας. Από την ηλικία των δέκα ετών, ήδη έμπειροι μαχητές πολεμούν με τους Ναζί.
  Αυτό που δεν είναι βολή από τουφέκι είναι χτύπημα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί έναν Γερμανό συνταγματάρχη. Πατάει το γυμνό, μαυρισμένο πόδι του και λέει:
  - Ας υπάρχει φως των Ρώσων Θεών!
  Μαργαρίτα, αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής επιβεβαιώνει:
  - Ναι, πάντα διάσημος!
  Και θα πετάξει έναν δίσκο με το γυμνό του πόδι στον πλησιέστερο σαμουράι.
  Και τότε το αγόρι ρίχνει τα γυμνά του δάχτυλα. Ο Όλεγκ, έχοντας σκορπίσει τους Ναζί, κελαηδάει:
  - Και το εχθρικό κοπάδι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Το αγόρι είναι καλός σουτέρ. Εδώ πέφτει ο σκοτωμένος αξιωματικός. Και πίσω του είναι άλλος ένας. Οι Γερμανοί έχουν ακόμα αρκετά τανκς και, χρησιμοποιώντας μισθοφόρους, εισβάλλουν με τον παλιό τρόπο. Πολλοί από αυτούς χάθηκαν κάτω από τα τείχη του Voronezh. Αδυνάτισε τις τάξεις και τους αμυντικούς.
  Όμως ο σοβιετικός στρατός δεν το βάζει κάτω. Ο Βορόνεζ αντέχει ακόμα. Η πολιορκία συνεχίζεται εδώ και δέκα μήνες. Όμως η πόλη-φρούριο δεν το βάζει κάτω.
  Αρχές Απριλίου, άνοιξη. Βρώμικος. Αλλά ο ήλιος είναι τόσο φωτεινός και ζεστός. Ζεστές.
  Η Μαργαρίτα, αυτό το κορίτσι με τα χρυσαφένια μαλλιά, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγουδάει ρίμα.
  Το αγόρι Oleg τραγουδά επίσης και πετάει χειροποίητες χειροβομβίδες με τα γυμνά του πόδια.
  Ω Πούσκιν, εσύ ο εκκεντρικός δεν έχεις δίκιο,
  Δεν θέλουμε να αρρωστήσουμε την άνοιξη!
  Μετά από όλα, η μυρωδιά των φρέσκων βοτάνων του Μαΐου,
  Ικανός να διώξει τους πάντες από τον καναπέ!
  
  Οι χιονοστάτες ανθίζουν την άνοιξη
  Έχουν την αγνότητα του νυχτερινού γλάσου...
  Γεννά ένα απαλό όνειρο
  Ο νεαρός θέλει ξανά την καταιγίδα!
  
  Την άνοιξη το κρύο θα υποχωρήσει,
  Τα αποβράσματα των κακών βασανιστηρίων θα εξαφανιστούν...
  Κυνηγετική δόξα για πάντα
  Πιες τη γλυκιά ανάσα της παρθένου!
  
  Όπως και στη νεολαία, όλα είναι καλά,
  Και ο Μάης είναι η νιότη της φύσης!
  Ο δρυοκολάπτης σκάει με μια σμίλη,
  Η βροντή τρέμει, εκτοξεύει θησαυροφυλάκια!
  
  Την άνοιξη, τα ρυάκια μουρμουρίζουν σαν τρίλιζα,
  Και οι μούσες τους ακούγονται σαν κύμα που πιτσιλίζει.
  Εδώ τα μούρα μεγαλώνουν τραβάει -
  Ζεσταίνει από την ομορφιά της καρδιάς!
  
  Όλα στην περιοχή μας είναι όμορφα,
  Το γρασίδι είναι σαν το βελούδο στο γυναικείο φόρεμα.
  Τι είδους τύφλωση
  Προσπαθήστε να ζήσετε με πείσμα στην πόλη!
  
  Γιατί χρειαζόμαστε μια πόλη και ένα χωριό,
  Γίνε, σαν αγρίμι, περπάτα μέσα στο δάσος.
  Κι αν χιονίσει,
  Αυτή η ξυπόλυτη βιασύνη είναι πιο απότομη!
  
  Ο Ροντ έδωσε τέτοια δύναμη
  Ότι μπορούμε να βασιλεύουμε ως θεοί.
  Εδώ η σίκαλη είναι χρυσή στο χωράφι,
  Από το εικονίδιο το πρόσωπο λάμπει αυστηρά!
  
  Άγιος Πατέρας Svarog Slavyan -
  Διέταξε να αγαπούν και να ζουν για τα αδέρφια!
  Ποιος είναι ένας ευγενής τύπος
  Άλλωστε ο ίδιος ο Δημιουργός δέχτηκε τη σταύρωση!
  
  Και ο ιππότης θα ακονίσει το σπαθί του,
  Γιατί υπάρχει βία στη ζωή!
  Ο Κύριος είπε: Δεν θα δώσω ειρήνη,
  Άλλωστε, η κόλαση, πιστέψτε με, είναι η ανικανότητα!
  
  Μην πιστεύετε λοιπόν ότι ο ύπνος είναι παράδεισος
  Στην πραγματικότητα, η ευτυχία είναι η ουσία της κίνησης.
  Και παλεύεις τόσο τολμά...
  Να ζητήσει συγχώρεση από τον δήμιο!
  
  Κι αν υποχωρούσε ο ίδιος,
  Αυτός ο Ροντ θα βοηθήσει, πίστεψε το γιο σου!
  Βγάλτε τη σκόνη και τα σκουπίδια από το κεφάλι σας:
  Τι σε κάνει να γκρινιάζεις - θα το απορρίψω!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Το αγόρι και το κορίτσι πυροβόλησαν ενώ τραγουδούσαν. Κεντητοί φασίστες.
  Όλες οι προσεγγίσεις ήταν γεμάτες με πτώματα. Τα ρωσικά στρατεύματα απέκρουσαν την επίθεση των υπεράριθμων στρατευμάτων.
  Χιλιάδες χιλιάδες σύνταγμα μετά από σύνταγμα - οι ήρωές μας προκαλούν ζημιά!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι στην άκρη, οι Ναζί θα κάνουν παρέα σε μια θηλιά. Οι Ναζί δεν μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία, θα μπορέσουμε να τους κάνουμε κομμάτια!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο λέει ενώ γκρεμίζει έναν Γερμανό στρατηγό και του κάνει εμετό αίματος.
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Υπερασπιστής της Πατρίδας! Στρατιώτης Περούνοφ!
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους εχθρούς, τραγουδά:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Το Heroes of Russia συλλέγει σε συναγερμό!
  Και σε άλλο μέρος, σοβιετικά κορίτσια πολεμούν με ένα αυτοκινούμενο όπλο SU-100.
  Τέτοιοι είναι οι όμορφοι πολεμιστές, με αρχηγό την Ελισάβετ.
  Αν και τα γερμανικά τανκς είναι τρομερά και πολύ ισχυρά.
  Η Αικατερίνα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά της πόδια, σπάει τη φασιστική μηχανή και κελαηδάει:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Έλενα πυροβολεί επίσης από το στεγνωτήριο, τρυπάει τον εχθρό στο πλάι. Και χαμογελώντας επιθετικά, δηλώνει:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και με το γυμνό τακούνι του χτυπά την πανοπλία.
  Η Ευφρασία πυροβόλησε επίσης τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό της αγίας Ρωσίας!
  Και πόσο γελάει!
  Η Ελισάβετ το πήρε και φώναξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και επίσης πώς πυροβολεί...
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν:
  Οι λαοί της Ουκρανίας και της Ρωσίας είναι ενωμένοι,
  Είμαστε αδέρφια Σλάβοι για πάντα φίλοι...
  Είθε ο Κύριος να δοξαστεί το σωστό όνομα,
  Όλα τα έθνη του κόσμου είναι μια οικογένεια!
  Αυτά ήταν τα παιδιά εδώ - ηρωικά και δυνατά. Συμπεριλαμβανομένων τόσο των πρωτοπόρων αγοριών όσο και των κοριτσιών πρωτοπόρων.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, πολέμησαν στο όρος Visokosnaya. Την οποία οι Ναζί δεν κατάφεραν να καταλάβουν. Ήδη 20 Απριλίου και η μέρα αποδείχθηκε ζεστή.
  Αν και η διάθεση των παιδιών και ανήσυχη. Στην ΕΣΣΔ, ξεκίνησαν αναταραχές, που προκλήθηκαν από μια αιματηρή εξέγερση κρατουμένων. Και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ώρα να τελειώσει ο πόλεμος. Αλλά η Βέρμαχτ προσπάθησε πεισματικά να καταλάβει το Voronezh. Αν και, επίσης, ο στρατός του Τρίτου Ράιχ είχε ήδη κυριολεκτικά αιμορραγεί.
  Και οι Ναζί πίεσαν τον Voronezh με τις τελευταίες δυνάμεις τους.
  Ο Oleg Rybachenko είναι ακόμα ένα παιδί, αλλά με πολύ εμφανείς μύες και ξανθά μαλλιά.
  Με μια εύστοχη βολή γκρεμίζει έναν Γερμανό και βρυχάται:
  - Δόξα στον βασιλιά Ιωσήφ!
  Παλίτ και Μαργαρίτα, προφέροντας με θαυμασμό:
  - Και η νέα μας Πατρίδα!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι και το αγόρι αρχίζουν να πυροβολούν ακόμη πιο γρήγορα. Ξαναγεμίζουν τα τουφέκια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και κουρεύουν σαμουράι.
  Ο Όλεγκ τραγουδάει, γκρεμίζοντας και χτυπώντας τους Ναζί:
  - Αλλά οι πληροφορίες ανέφεραν με ακρίβεια ... Και πήγε στην επίθεση, η δική μας είναι δυνατή! Κοντά στην πατρίδα της Άπω Ανατολής. Τεθωρακισμένο τάγμα σοκ!
  Η Μαργαρίτα βουίζει επίσης, στέλνοντας με ακρίβεια σφαίρα μετά από σφαίρα:
  - Τεθωρακισμένο, τάγμα σοκ!
  Το αγόρι και το κορίτσι πάλεψαν με ατσάλινη αυτοπεποίθηση. Έχουν ήδη βραβεία.
  Έλαβαν το πρώτο τους βάπτισμα του πυρός όταν οι Γερμανοί προσπαθούσαν απλώς να σφίξουν τη θηλιά γύρω από το Voronezh.
  Εκείνη την εποχή, τα δεκάχρονα παιδιά όχι μόνο έφεραν οβίδες στα σοβιετικά όπλα, αλλά και ο Όλεγκ αυτοπυροβολήθηκε. Και κατέρριψε ένα ναζιστικό γουίτζερ. Εμφάνιση ακρίβειας.
  Το αγόρι και το κορίτσι πέρασαν από δύσκολες δοκιμασίες. Αλλά ο Voronezh δεν παραδόθηκε. Και πολέμησαν σαν ήρωες.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τον Ναζί, τραγουδά:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Μαργαρίτα υποστηρίζει:
  - Ισχυρός κυρίαρχος!
  Ο Oleg Rybachenko, απολύοντας, λέει:
  - Βασίλευε για δόξα!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας το ναζί, τσιρίζει:
  - Δόξα μας!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με χαρά:
  - Βασίλευσε στο φόβο των εχθρών!
  Και το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Margaret επιβεβαίωσε:
  - Τσάρος Ορθόδοξος!
  Και η κοπέλα πέταξε και χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι!
  Υπέροχο ζευγάρι. Μόνο παιδιά, και τόσο cool.
  Τρελό στοιχείο, τρελό στοιχείο.
  Στις 20 Απριλίου, η επίθεση στους Ναζί αποκρούστηκε. Μετά από αυτό, οι Ναζί άρχισαν να βομβαρδίζουν το όρος Visokosnaya. Χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα έκαναν μια αναμέτρηση.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι πέταξαν αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά τους πόδια. Χτύπησαν τους Ναζί στο λαιμό και κελαηδούσαν:
  - Δόξα στον Τσάρο Στάλιν!
  Μετά άρχισαν να καταστρέφουν τους Ναζί.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε εναντίον Γερμανού αξιωματικού. Τον χτύπησε και του έτριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Η Μαργαρίτα γάμησε έναν φασίστα. Πέταξε ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά της δάχτυλα και τσίριξε:
  - Μια νέα παραγγελία με τον παλιό τρόπο!
  Ο Όλεγκ τσαντίστηκε ξανά. Ξεκίνησε μια νέα βελόνα. Χτύπησε τον Ναζί στο μάτι. Και βρυχήθηκε:
  - Για τα κατορθώματα του τσαρισμού!
  Η Μαργαρίτα κατέρριψε έναν κίτρινο τύπο. Χτύπησε με ένα πέταγμα των γυμνών ποδιών της ακριβώς στο μάτι και κελαηδούσε:
  - Αποφάσεις του Τσάρου Στάλιν στη ζωή!
  Αγόρι και κορίτσι είναι απλά ακαταμάχητα. Έτσι συνθλίβονται οι φασίστες. Και ποια είναι αυτά τα φαινόμενα. Και ο Voronezh δεν θα παραδοθεί, όσο κι αν οι Ναζί σπεύδουν σε αυτό το φρούριο.
  Ο Όλεγκ πέταξε τον φασίστα στρατηγό και τσίριξε:
  - Το κόμμα μας είναι δυνατό!
  Η Μαργαρίτα πήρε και επίσης πέταξε ένα μεγάλο αφεντικό και σφύριξε:
  Κρατάει τον κόσμο!
  Το αγόρι και το κορίτσι κλωτσούσαν γύρω από την αποθήκη πυρομαχικών. Το αγόρι τράβηξε το τόξο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και έριξε ένα βέλος με φλογερό τέλος.
  Πέταξε μέσα στα κουτιά με οβίδες και βόμβες. Και όλα άρχισαν να σπάνε και να εκρήγνυνται.
  Ο Όλεγκ αναφωνεί:
  - Θα υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή! Η πρώτη μου κίνηση είναι η τελευταία μου κίνηση!
  Και το αγόρι έβγαλε τη γλώσσα του.
  Και πάλι το αγόρι πυροβολεί και χτυπάει. Λειτουργεί άψογα. Και οι Γερμανοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό.
  Η Μαργαρίτα επίσης πυροβολεί και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία! Η πιο ιερή χώρα!
  Τα παιδιά πάνε σαν τσουνάμι. Μικρό, αλλά τόσο θανατηφόρο.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολεμούν επίσης τους Ναζί.
  Τα κορίτσια πυροβολούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Είναι τόσο μαχόμενοι πολεμιστές.
  Και μετά υπάρχουν και άλλοι πρωτοπόροι που πολεμούν.
  Τα αγόρια πυροβολούν στους Ναζί και βρυχώνται:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και δείξε στους φασίστες γλώσσες.
  Ο Seryozhka και ο Petka, δύο πρωτοπόροι αγόρια, πήραν και χτύπησαν τους Ναζί από μια σφεντόνα, και πώς φωνάζουν:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και θα γελάσουν!
  Η Svetka και η Katya επίσης θα μπουν και θα γουργουρίσουν:
  - Για το μεγαλείο της ΕΣΣΔ!
  Και γαμούν.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ παλεύουν επίσης απελπισμένα.
  Και σαν χαστούκι στους Ναζί από κανόνι. Και θα τους γκρεμίσουν όλους.
  Όχι, η ΕΣΣΔ δεν μπορεί να σπάσει. Και οι Ναζί έρχονται και έρχονται. Και γεμίζουν κυριολεκτικά όλες τις προσεγγίσεις στις θέσεις τους με πτώματα. Συνεχίζουν όμως απεγνωσμένα να σκαρφαλώνουν.
  Αλλά στις 30 Απριλίου, η φασιστική Γερμανία εξαπέλυσε μια νέα, μανιασμένη επίθεση στο Βορόνεζ. Το κύριο χτύπημα έπεσε στο όρος Vysokosnaya.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα πολέμησαν, τώρα χρησιμοποιώντας πολυβόλα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι χτυπήθηκαν με όπλα. Τα παιδιά κυριολεκτικά κούρεψαν τους Ναζί.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  - Α, αφού η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Η Μαργαρίτα, σκαρφίζοντας τους Ναζί και χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια της, ψέλλισε:
  - Αν μόνο το σκοτάδι του χρήματος!
  Το αγόρι κάρφωσε τους Ναζί, βγάζοντάς τους σε τάξεις, το πήρε και τσίριξε απελπισμένα:
  - Ποταμός Δούναβης και ποταμός Δον!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Λοιπόν, στο μεταξύ, πήγαινε μια βόλτα!
  Ο Όλεγκ, συνθλίβοντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Μην ξεπερνάτε τον Κοζάκο!
  Και το αγόρι έβγαλε τη γλώσσα του. Είναι τόσο αστραφτερός και γρήγορος. Είναι το αγόρι εξολοθρευτής. Ποιο από τα πολυβόλα σκαρίφημα. Και τι δεν είναι σφαίρα, τότε στο φέρετρο.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' έχασε σε μεγάλο βαθμό την εξουσία του λόγω του πολέμου με την Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα λόγω μιας ατυχούς ήττας. Μάλιστα ποιος θα χάσει! Όχι το τέρας της κόλασης!
  Και την Ασία που οι Ρώσοι πάντα την κέρδιζαν! Επιπλέον, έχοντας μια αριθμητική υπεροχή.
  Αλλά εδώ, ο στρατηγός Chuikov είναι επικεφαλής της Voronezh. Και μερικά παιδιά εξολοθρευτές. Θα υποχωρήσουν και δεν θα υποχωρήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko χτυπά με πολυβόλο και βρυχάται:
  - Τρελός κάπρος, ορμάει τυφώνας!
  Η Μαργαρίτα υποστηρίζει με ενθουσιασμό:
  - Η όμορφη θέα μας! Λέει την αλήθεια!
  Αγόρι και κορίτσι είναι απλά ακαταμάχητα. Σε αυτά είναι ορατή μια σπίθα κολοσσιαίου ταλέντου.
  Ο Όλεγκ κουρεύει τους Ναζί και ρωτάει το κορίτσι:
  Γιατί πιστεύετε ότι η σοκολάτα είναι νόστιμη;
  Η Μαργαρίτα απαντά χαμογελώντας:
  Γιατί είναι σοκολάτα!
  Ο Όλεγκ γέλασε και ούρλιαξε:
  - Στο όνομα της μητέρας Ρωσίας, ας γίνει πιο όμορφη η Πατρίδα!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και φώναξε:
  - Σίγουρα θα!
  Το κορίτσι είναι σαν πολυβόλο που έκοψε τους Ναζί. Έχει τόση γοητεία. Η ενσάρκωση της ομορφιάς.
  Και το όρος Βυσοκόσναγια είναι τέλεια οχυρωμένο, και κυριαρχεί στις θέσεις. Δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα στους Ναζί. Οι Σοβιετικοί πολεμούν με απόγνωση, αλλά πολύ επιδέξια.
  Ο αποκλεισμός συνεχίζεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Μερικές φορές όμως διεισδύουν καραβάνια με τρόφιμα και πυρομαχικά. Έτσι η περιτειχισμένη πόλη κρατάει. Και δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
  Αν και ο Γκεόργκι Ζούκοφ άργησε κάπως. Αυτό πιστεύει ο Τσάρος Στάλιν. Κάτι που έχει αναποφάσιστους στρατηγούς.
  Ο Όλεγκ καταρρίπτει πενήντα Ναζί με μια έκρηξη από ένα πολυβόλο και λέει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Σε μια προσπάθεια να υπηρετήσουμε την πατρίδα!
  Η Μαργαρίτα, επίσης πυροβολώντας, τσίριξε:
  - Και κανείς δεν κερδίζει!
  Και η πολεμίστρια άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε ξανά και εξέδωσε:
  Είμαστε λευκοί λύκοι!
  Η Μαργαρίτα απάντησε:
  - Όχι άλλη τίγρη!
  Και πάλι το αγόρι και το κορίτσι πυροβολούν. Είναι σαφές ότι οι Ναζί δεν μπορούν να τους νικήσουν. Και καμία δύναμη δεν θα σπάσει.
  Ο Όλεγκ φωτίζει και βρυχάται:
  - Τα-τα-τα λέει πολυβόλο!
  Η Μαργαρίτα τρίζει ως απάντηση:
  - Θα τσακίσω τον πολυβολητή λέει!
  Και το κορίτσι και το αγόρι ενάντια στους Ναζί επιδεικνύουν κολοσσιαία δύναμη και σταθερότητα θέλησης.
  Γίνονται σκληρές μάχες στη θάλασσα με τους Ναζί.
  Εκεί, ένα αντιτορπιλικό κινείται μπροστά από ολόκληρο τον στόλο. Και υπάρχουν μόνο κορίτσια σε αυτό. Με κοντό σορτς, ξυπόλυτο, και με γιλέκα.
  Τα κορίτσια τρέχουν γύρω από το κατάστρωμα. Είναι όλες τόσο όμορφες. Τα μαλλιά είναι ξανθά, λευκασμένα από τον ήλιο και το δέρμα σκούρο, μαυρισμένο. Πανέμορφες ομορφιές.
  Και οι στρογγυλές, ροζ γόβες τους αναβοσβήνουν.
  Η Βερόνικα, μια γοητευτική ξανθιά βαρκούλα, ρώτησε το αγόρι της καμπίνας:
  - Τι Γιούλια, φοβάσαι τη μάχη;
  Το κορίτσι της καμπίνας έτριξε ως απάντηση:
  - Ναι, ονειρεύομαι αγώνα!
  Η Βερόνικα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα θα σε πιάσουν οι Ναζί, και θα σου τηγανίσουν τις γόβες!
  Το κορίτσι κοίταξε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της και τσίριξε:
  "Ο πόνος δεν με φοβίζει!" Είμαι μια πραγματική άγρια Αμαζόνα!
  Η Βερόνικα παρατήρησε:
  - Σε λίγο θα γίνεις δεκαπέντε. Παντρεύομαι σύντομα! Τι ονειρεύεσαι?
  Η Τζουλιάνα απάντησε ειλικρινά:
  - Θέλω πρίγκιπα!
  Η Βερόνικα μόρφασε.
  - Πρίγκιπας;
  Το κορίτσι είπε:
  - Ο πρίγκιπας ξωτικό!
  Η Βερόνικα ξαφνιάστηκε:
  - Σου αρέσουν τα ξωτικά;
  Η Τζουλιάνα έγνεψε καταφατικά και μάλιστα πήδηξε όρθια:
  - Φυσικά και το κάνουν! Είναι ακαταμάχητοι!
  Η Βερόνικα χαμογέλασε.
  Τι γίνεται με τους ανθρώπους;
  Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι στο θερμαινόμενο κατάστρωμα:
  - Δεν! Οι άντρες είναι τόσο άσχημοι, μαλλιαρός, μυρισμένος. Και τα ξωτικά είναι τόσο όμορφα, ευγενικά. Έχουν πρόσωπα σαν κορίτσια, τόσο χαριτωμένα. Και τα πόδια λεία και καθόλου τριχωτά!
  Η Βερόνικα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Τα ξωτικά είναι πολύ ωραία.
  Και η κοπέλα συνέτριψε το έντομο με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. σφύριξε:
  "Δυστυχώς, δυστυχώς, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους. Και είναι τόσο άσχημοι!
  Η Τζουλιάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα γιατί. Τα αγόρια της καμπίνας είναι πολύ χαριτωμένα. Όχι όμορφοι ενήλικες. Όταν μεγαλώνουν τρίχες στο πρόσωπο, είναι τόσο αηδιαστικό.
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Αηδιαστικό! Οι πιο όμορφοι νέοι στα δεκαέξι. Είναι ήδη αρκετά μεγάλα για να ευχαριστήσουν μια γυναίκα, αλλά όχι ακόμα τόσο τριχωτά όσο τα μεγαλύτερα παιδιά.
  Η Τζουλιάνα γέλασε και τσίριξε:
  - Γενικά, τα αγόρια είναι σίγουρα ευχάριστα όταν φιλάς μαζί τους, και σε χαϊδεύουν... Αλλά κάτι άλλο απλά τρομάζει! Α, να μείνεις για πάντα στην παιδική ηλικία!
  Η Βερόνικα είπε κατηγορηματικά:
  - Θα είσαι στη μάχη! Μεγαλώστε μαζί!
  Ο Τζούλιαν τραγούδησε ως απάντηση:
  - Κορίτσι να είσαι πάντα νέος,
  Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις...
  Να είστε αστείοι, τολμηροί, θορυβώδεις...
  Πρέπει να παλέψεις, άρα πάλεψε!
  Ποτέ μην γνωρίσεις την ειρήνη
  Κλάψε και γέλιο παράταιρα!
  Θα γίνω κουρδιστό κορίτσι
  Ας φυσήξουν εκατόν πενήντα!
  Η Βερόνικα χτύπησε το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - Η νιότη μπορεί να είναι αιώνια! Το κύριο πράγμα είναι να πιστεύεις στη λογική, όχι στον Θεό!
  Μπροστά φάνηκε ένα γερμανικό αντιτορπιλικό. Τα κορίτσια όρμησαν αμέσως, αναβοσβήνουν τα γυμνά τους τακούνια προς το κανόνι των δέκα ιντσών. Και άρχισαν να το δείχνουν προς τον εχθρό.
  Τα κορίτσια έδρασαν γρήγορα και αρμονικά. Γενικά είναι πολύ όμορφο όταν το πλήρωμα αποτελείται μόνο από κορίτσια. Και είναι όλοι ξυπόλυτοι, με καμπύλες, απλά υπέροχοι.
  Έδειξαν το όπλο και πώς θα χτυπούσαν τον Ναζί. Ταυτόχρονα ξεκουράζονταν τα πελεκημένα, ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το βλήμα πέρασε και χτύπησε το αντιτορπιλικό. Σαν να χτύπησε ένα κλομπ. Το πλοίο τρέμει. Και το αντιτορπιλικό έπαθε ζημιά. Τα κορίτσια άρχισαν να ξαναγεμίζουν το όπλο. Πυροβόλησαν απότομα.
  Η Βερόνικα τσίριξε:
  - Για την πίστη, τον βασιλιά και την Πατρίδα και την ΕΣΣΔ!
  Και πώς πηδάει...
  Η Τζουλιάνα έγραψε στο Twitter:
  - Ο Χίτλερ νόμιζε ότι ήταν πόλεμος, έφτιαξε ένα κανόνι από ... επάνω!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα γελάσει. Γυμνούσε τα δόντια του, στο χρώμα των μαργαριταριών. Και είναι μια χαριτωμένη γατούλα. Και με το γυμνό του πόδι θα τρίψει ένα κομμάτι πεσμένο παγωτό.
  Η Βερόνικα τσίριξε και τραγούδησε:
  - Κρατούμενοι συνείδησης! Θα σας κάνουμε ελεύθερους!
  Και τα κορίτσια στο ρεφρέν πώς θα φάω.
  Και στοχεύοντας ένα όπλο, ανατίναξαν ξανά τον καταστροφέα. Αυτή τη φορά ήταν ακόμη πιο ακριβείς. Και το σκάφος των Ναζί σχίστηκε και άρχισε να βυθίζεται.
  Τα κορίτσια ούρλιαξαν, τινάζοντας τα γυμνά τους πόδια. Είναι μια τέτοια απόλαυση.
  Όσο κράτησε η ηρεμία, στα κορίτσια άρεσε να γράφουν για διαφορετικά πράγματα. Συγκεκριμένα, η Νατάσα έγραψε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για την τεχνητή νοημοσύνη, όπου ο Πορτ Άρθουρ δεν οδηγήθηκε ποτέ.
  Έτσι η μοίρα του Rozhdestvensky ήρθε στο λιμάνι. Έχοντας ενωθεί στη ρωσική, έστω και αποδυναμωμένη, μοίρα του Ειρηνικού. Προς το παρόν η πόλη παρέμενε υπό πολιορκία. Αλλά κάπως έγινε πιο εύκολο. Και πρόσθεσε αισιοδοξία.
  Τώρα ήταν απαραίτητο να περιμένουμε την κίνηση του Λίνεβιτς. Η υπερσιβηρική διακίνηση αυξήθηκε σε είκοσι κλιμάκια την ημέρα. Και ο στρατός της Ρωσίας, κολοσσιαίος σε δύναμη, συγκεντρώθηκε.
  Ήρθε λοιπόν η ώρα να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε. Αλλά για να κερδίσεις, δεν είναι απαραίτητο να υπερτερείς σε αριθμό τον εχθρό. Όπως απέδειξε ο Αλεξάντερ Σουβόροφ. Μπορείτε να νικήσετε τον εχθρό με λιγότερη δύναμη.
  Είναι όμως χειρότερος ένας Ρώσος στρατιώτης από έναν Ιάπωνα; Τίποτα χειρότερο, και ακόμα καλύτερο.
  Και το τουφέκι Mosin είναι το πιο αξιόπιστο και πρακτικό στον κόσμο. Ακόμη και στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ήταν στην παραγωγή. Οπότε τίποτα για παράπονο.
  Εκτός κι αν ήταν η μοίρα, η οποία, σαν επίτηδες, στηθούσε μια σειρά από παράγοντες κατά της τσαρικής Ρωσίας. Αλίμονο, αυτό είναι, φυσικά, άδικο. Η Ρωσία έφτασε στο απόγειο της ισχύος και άρχισε να παρακμάζει. Και γιατί είναι απαραίτητο για ανώτερες δυνάμεις;
  Για κάποιο λόγο, υπάρχει κάποιο είδος ενέργειας που καταστρέφει αυτοκρατορίες. Από περσικά, μακεδονικά, ρωμαϊκά, αραβικά, τουρκικά, ισπανικά, βρετανικά και ούτω καθεξής. Μπορείτε να θυμηθείτε τον Τζένγκις Χαν και τον Ταμερλάνο. Κανείς δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο των πάντων. Η Μογγολική αυτοκρατορία είναι ίσως η πιο εκτεταμένη, αν και μετά το θάνατο του Τζένγκις Χαν δεν ήταν μονολιθική.
  Αν και πιθανώς η μεγαλύτερη ήταν η Βρετανία. Τώρα είναι πρησμένη από τις αποικίες και προσπαθεί να σταματήσει τη Ρωσία με τα χέρια της Ιαπωνίας. Αλλά δεν λειτουργεί για τους Βρετανούς. Το Πορτ Άρθουρ αποδείχθηκε άφθαρτο. Κρατιέται σαν μονόλιθος.
  Και τα κορίτσια, φυσικά, μπορούν πάντα να κλωτσήσουν οποιονδήποτε επιθετικό στα κέρατα.
  Στα τέλη Μαΐου, οι Ναζί έσπευσαν και πάλι να εισβάλουν στο Voronezh. Πήγαμε στην επίθεση.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα δουλεύουν πολύ καλά με τα πολυβόλα. Πυροβολούν.
  Ο Όλεγκ ρωτάει το κορίτσι, συνεχίζοντας να πυροβολεί:
  - Τι πιστεύεις, είναι καλός ή κακός ο Σπαρτάκ;
  Η Μαργαρίτα, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της, απάντησε:
  - Νομίζω ότι είναι περισσότερο καλό παρά κακό!
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας από πολυβόλα, παρατήρησε:
  "Αλλά η Ρώμη ήταν μια σπουδαία κουλτούρα. Και αν κέρδιζαν οι βάρβαροι σκλάβοι, τι θα γινόταν τότε;
  Η Μαργαρίτα γέλασε, κούρεψε μερικές τάξεις των Ναζί και απάντησε:
  - Μάλλον θα ήταν υπέροχο!
  Ο Όλεγκ σφύριξε και σημείωσε:
  - Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται! Αλίμονο, όχι όλα!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε λογικά:
  - Μα όλα είναι για το καλύτερο! Η Ρώμη καταστράφηκε από βαρβάρους. Στη συνέχεια, όμως, εμφανίστηκε στην τοποθεσία των ερειπίων, ένας ακόμη πιο ισχυρός και ανεπτυγμένος πολιτισμός. Έτσι συνέβη ότι η πρόοδος άρχισε να αναπτύσσεται μόνο πιο γρήγορα.
  Ο Όλεγκ σφύριξε, έκοψε πολλές τάξεις με τη βοήθεια εκρήξεων πολυβόλου και τσίριξε:
  Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδό μας!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Μαργαρίτα πέταξε κι αυτή ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χαμογέλασε:
  - Όποιος σταματήσει θα κονιορτοποιηθεί.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko εκτόξευσε ξανά μια αυτοσχέδια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών. Οι Ναζί χτυπήθηκαν με τέτοιο τρόπο που δεν φαινόταν αρκετό. Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Για την αρχέγονη Ρωσία!
  Και έδειξε τη γλώσσα του.
  Η Μαργαρίτα κούρεψε με ένα πολυβόλο το μισό τάγμα των Ναζί και τσίριξε:
  - Ο Τσάρος μας Ιωσήφ Στάλιν, να είναι ευλογημένος!
  Και πάλι θα πετάξει δώρο θανάτου με το γυμνό του πόδι.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε, κουρεύοντας τους Γερμανούς:
  -Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής...
  Η Μαργαρίτα το υποστήριξε, τρέμοντας με τα γυμνά της πόδια, που τόσο επιδέξια πέταξαν χειροβομβίδες:
  - Και είμαι πολεμιστής από τον Θεό!
  Ο Όλεγκ, σκαρφίζοντας τους Ναζί, ρώτησε:
  - Πώς είναι ο Θεός;
  Η Μαργαρίτα έτριξε και απάντησε, χτυπώντας τους Ναζί και μετά πέταξε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι:
  - Δεν ξέρω! Προσωπικά δεν τον καταλαβαίνω. Οι γυναίκες παραμορφώνονται. Και αυτό, για να είμαι ειλικρινής, είναι αηδιαστικό και λάθος!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά, γράφοντας στους Ναζί:
  - Μετά από σαράντα χρόνια, οι γυναίκες είναι αποκρουστικές! Ειλικρινά δεν μου αρέσουν. Οι γυναίκες στα νιάτα τους είναι πολύ ελκυστικές, σε αντίθεση με την ηλικία που τις χαλάει!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ενθουσιασμό, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά, μικρά πόδια της:
  - Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία! Στην καρδιά μιας νεανικής αγάπης για τη χώρα!
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας επίσης τους Ναζί, το πήρε και τσίριζε:
  - Μπορεί να κατακτήσει τις άκρες του διαστήματος! Για να είναι όλοι χαρούμενοι στη Γη!
  Πραγματικά έτσι είναι να είσαι στο διάστημα! Όπου τέτοιες αμέτρητες αποστάσεις.
  Στη Σοβιετική Ρωσία αναπτύσσονται ήδη έργα για πτήσεις πέρα από την ατμόσφαιρα.
  Επί τσάρου Ιωσήφ Στάλιν, η επιστήμη αναπτύχθηκε ραγδαία. Η σοβιετική αυτοκρατορία πρόκειται να γίνει η πιο προηγμένη δύναμη στον κόσμο. Και η Βρετανία χάνει έδαφος.
  Η Μαργαρίτα τσίριξε με ένα χαμόγελο. Πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο πόδι της, σαν πριγκίπισσα, και τσίριξε:
  - Θα είμαστε οι πρώτοι! Τέτοια είναι η Ρωσία - Παλλάς-μοίρα!
  Ο Όλεγκ είπε ενοχλημένος:
  - Όταν, επιτέλους, ο Γκεόργκι Ζούκοφ μας απελευθερώσει. Πρέπει να αποθηκεύσετε κάθε κασέτα. Ωστόσο, ένα ειδικό τροχόσπιτο μας έφερε προμήθειες!
  Η Μαργαρίτα άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια και έτριξε:
  - Θα αλέσει όλο και περισσότερες μονάδες των Ναζί! Μέχρι να κερδίσουμε επιτέλους!
  Ο Όλεγκ το πήρε, έκοψε τη γραμμή των Ναζί και σφύριξε:
  - Αυτοκρατορικές σημαίες! Ας υπάρχει και η Ρωσία στην Κίνα!
  Η Μαργαρίτα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Όλα θα είναι όμορφα!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι ....
  Ο Όλεγκ, σκαρφίζοντας τους Ναζί, τσιρίζει:
  - Η νίκη είναι κοντά!
  Η Margaret επιβεβαίωσε:
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Οι Ναζί, εν τω μεταξύ, προσπάθησαν να διαρρήξουν τον Καύκασο. Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν για την πόλη Σουχούμι. Μάλιστα, εδώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη σκληρές μάχες και το αίμα κυλούσε άφθονο.
  Οι Ναζί όρμησαν στο καυκάσιο πετρέλαιο.
  Πολέμησαν και τα κορίτσια από το αντιτορπιλικό "Victoria". Οι όμορφες πολεμίστριες ήταν ημίγυμνες, ειδικά αφού το καλοκαίρι σε τέτοια γεωγραφικά πλάτη είναι ζεστό και ξυπόλητοι. Στην πραγματικότητα, όταν ένα κορίτσι έχει ελάχιστα ρούχα, είναι το λιγότερο ευάλωτο.
  Η Βερόνικα πυροβολεί τους Ναζί και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και το πόδι του κοριτσιού είναι τόσο ακριβές.
  Οι Ναζί πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ουρλιάζουν και πέφτουν.
  Η Τζουλιάνα ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι και οι Ναζί πέφτουν. Και ο πολεμιστής πυροβολεί, γελώντας:
  - Θα υπερασπιστούμε τον Τσάρο Ιωσήφ Στάλιν!
  Κορυφαία φωτιά και γοητευτική Άννα. Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μόνο με εσώρουχα. Και επίσης κουρεύει τους Ναζί, λέγοντας:
  - Ο Τσάρος μας Ιωσήφ Στάλιν θα είναι υπέροχος!
  Ο Τζούλιαν, κόβοντας τους Ναζί, επιβεβαιώνει:
  - Αναγκαστικά θα!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Τα κορίτσια είναι υπέροχοι υπεράντρες.
  Να ένα από αυτά πολύ μεγάλο και ψηλό: η Angelina.
  Και μια τέτοια κοκκινομάλλα ... Έβγαλε το γιλέκο της και τώρα τσακώνεται με το εσώρουχο μόνη της.
  Και τι στήθος έχει! Σαν τον μαστό του καλύτερου βουβάλου, με μεγάλες φράουλες θηλής.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, μια πραγματική φοράδα. Και αγαπά πολύ τους άντρες, αλλά δεν ανέχεται τη σταθερότητα. Γιατί να μην αγαπάει; Είναι πολύ ωραίο όταν οι τύποι σε πονάνε.
  Η Αντζελίνα βρυχάται και πέταξε επίσης ένα σωρό χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα, σφυρίζοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία και τον Τσάρο Ιωσήφ Στάλιν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Το κοριτσίστικο τάγμα είναι κουλ. Οι γυναίκες πολεμίστριες έβγαλαν τα γιλέκα τους και όλοι ξεγύμνωσαν το στήθος τους. Και τσακώνονται μόνο με λεπτά εσώρουχα. Και πόσο όμορφο είναι.
  Τι καλύτερο από γυμνά γυναικεία σώματα.
  Και ένα ολόκληρο τάγμα πολεμιστών.
  Και οι Ναζί πέφτουν, σκουπίζοντας τις προσεγγίσεις στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων, με τα πτώματα τους.
  Η Βερόνικα λέει με πάθος, κουρεύοντας τους Ναζί:
  Οι θεοί μας βαδίζουν!
  Η Τζουλιάνα πέταξε ένα δώρο αφανισμού με τα ξυπόλυτα πόδια της και επιβεβαίωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Russian Gods - Gods of War!
  Η Άννα, οδηγώντας φωτιά και φαγητό, γάβγισε:
  - Για τη Ρωσία, πολεμήστε και μη φοβάστε!
  Και έκλεισε το μάτι τα πράσινα μάτια της!
  Η Αντζελίνα έστειλε με τα γυμνά τακούνια της ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά, σηκώνοντας δύο λόχους των Ναζί στον αέρα και βρυχήθηκε:
  - Η τσαρική αυτοκρατορία δεν μπορεί να σπάσει!
  Η Βερόνικα σφύριξε με ενθουσιασμό:
  - Η φυλή μας είναι αιώνια!
  Και πάλι πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια.
  Η Τζουλιάνα πυροβολεί και ρίχνει χειροβομβίδες με τα κάτω άκρα της, σφύριξε, ξεγυμνώνει τα δόντια της:
  - Και ο θάνατος δεν συμβαίνει δύο φορές!
  Η Άννα πυροβολώντας, τσίριξε:
  - Η σοφία του προγόνου να είναι μαζί μας!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα εκτοξευμένη με γυμνό πόδι πετάει!
  Η Αντζελίνα το πήρε και τσίριξε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δικαίωση τριάδα και αυτός είναι ο νόμος!
  Και έστειλε ένα ολόκληρο κουτί γεμάτο εκρηκτικά.
  Η Βερόνικα απάντησε με μανία, σαρώνοντας τους Ναζί από το πεδίο:
  - Αιώνια Ρωσία, όπως η Ουκρανία ως μέρος της Ρωσίας!
  Και πάλι πώς τρυπώνει τους Ναζί.
  Η Τζουλιάνα, πυροβολώντας, έτριξε:
  - Ο λαός μας δεν θα ανεχθεί!
  Και εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα σε ένα τόξο.
  Η Άννα το πήρε και χαμογέλασε. Έσκασε το φέρετρο στους Ναζί. Με θάρρος τα κούρεψε και τσίριξε:
  - Ας βασιλέψει η Ρωσία στην Κίνα!
  Η Αντζελίνα δήλωσε με φρενίτιδα και ενθουσιασμό:
  - Και δεν θα παραδώσει ούτε μια ίντσα γης!
  Και τα κορίτσια είναι όλα ταγμένα στους Ναζί.
  Τα κορίτσια με μόνο λεπτή κιλότα τελείωσαν το γράψιμο και τσίριξαν διαπεραστικά:
  - Είθε η Ρωσία και οι Θεοί της να δοξαστούν!
  Ο Αυγουστίνος δήλωσε αυθόρμητα:
  - Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την πίστη στη Ρωσική παντοδύναμη Οικογένεια!
  Η Σβετλάνα μουρμούρισε λογικά:
  - Και δεν θα πάμε στο φως άλλων θεών! Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι!
  Και τα τέσσερα κορίτσια σήκωσαν τα χέρια τους, φωνάζοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία και στους Ρώσους θεούς!
  Τα κορίτσια φυσικά καταπολεμούν την παρόρμηση και τη στάση. Και συντρίβουν τους Ναζί ενδελεχώς.
  Όχι, τέτοιοι άνθρωποι δεν θα υποχωρήσουν στο Σουχούμι.
  Και οι γενναίοι πιλότοι Anastasia Vedmakova και Akulina Orlova μάχονται στον ουρανό, εφιαλτικοί άσοι.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έκοψε το ναζιστικό αεροπλάνο, το έκανε να καπνίσει και να πέσει.
  Η κοπέλα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε σούπερ πολεμιστές!
  Και πάτησε το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Ακουλίνα Ορλόβα χτυπά επίσης τον εχθρό. Και θα γκρεμίσει το γερμανικό αυτοκίνητο, τσακίζοντας το κυριολεκτικά. Και βρυχάται:
  - Για άγιο του κομμουνισμού!
  Εν τω μεταξύ, οι Ναζί επιτέθηκαν στο Σουχούμι.
  Το τάγμα, αποτελούμενο από γυμνά και ημίγυμνα κορίτσια, κάλυψε την πιο επικίνδυνη κατεύθυνση - τη Φωλιά του Αετού.
  Τα κορίτσια πάλεψαν πολύ αποτελεσματικά. Όλα όμορφα, λεπτά, αθλητικά.
  Και τρεμοπαίζει με γυμνά πόδια. Πετάνε χειροβομβίδες με τα γυμνά μέλη τους. Είναι όλα απλά υπέροχα και γοητευτικά.
  Αλλά αλήθεια, γιατί τα κορίτσια χρειάζονται ρούχα; Γυμνές, είναι πολύ πιο όμορφες, και πιο όμορφες, πιο σαγηνευτικές.
  Και θέλω να φιλάω ξυπόλητες, στρογγυλές γόβες έτσι. Και γλείφει κάθε δάχτυλο.
  Πυροβολώντας και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, η Βερόνικα λέει:
  - Γάμησέ σε, μη σε δέρνω!
  Εδώ η Τζουλιάνα, έχοντας καρφώσει τους Ναζί και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα, ψέλλισε:
  - Το άκαμπτο ρωσικό μας πνεύμα!
  Και η έφηβη γέλασε... Φαντάστηκε πώς ένα χαριτωμένο αγόρι της γαργαλούσε το πόδι. Ναι, για το ευαίσθητο γυναικείο δέρμα είναι ωραίο.
  Η κοκκινομάλλα Άννα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για την πιο ιερή Ρωσία στον κόσμο.
  Και η υγιής, ισχυρή Αντζελίνα πέταξε μια σακούλα με εκρηκτικά στους Ναζί με τα γυμνά της τακούνια και γάργαρε:
  - Για την ένδοξη νίκη μας!
  Η Βερόνικα έδωσε σειρά. Κατέρριψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Αυτό είναι το καθήκον μας!
  Η Τζουλιάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Και θα το εκπληρώσουμε!
  Η Άννα έκοψε αρκετούς Ναζί και κελαηδούσε:
  - Ρωσικός τρόπος για τη νίκη!
  Η Angelina εκτόξευσε ξανά κάτι βαρύ στους Ναζί, γουργουρίζοντας:
  - Και θα νικήσουμε!
  Ακόμα, καλά που μέσα στον καύσωνα τα κορίτσια έβγαλαν τα γιλέκα τους. Έτσι είναι πολύ πιο όμορφες με γυμνό κορμό. Και μαυρισμένη, και μυώδης. Τα σώματα είναι απλά χυτό ατσάλι.
  Πόσο υπέροχα είναι τα κορίτσια όταν είναι γυμνά.
  Και δεν χρειάζονται ρούχα.
  Η Βερόνικα κουρεύει μια μάζα από Ναζί και τσιρίζει:
  - Να είστε διάσημοι για τη Ρωσία μας σε όλες τις ηλικίες!
  Η Γιουλιάνα πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Για την επικράτειά μας!
  Εδώ η Άννα το πήρε και σφύριξε, με μανία:
  - Για τα αιώνια και τα ανθρώπινα!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Το πήρε λοιπόν και η Αντζελίνα. Έριξε ένα μάτσο χειροβομβίδες. Νοκ άουτ μέρος των Ναζί, με ένα swoop. Και τραγούδησε:
  - Πετάξτε στον ουρανό, παίξτε με τον ήλιο - Θέλω για πάντα!
  Και τα τέσσερα κορίτσια χτύπησαν πολύ όμορφα. Και όλο το τάγμα επίσης. Πόσο σαγηνευτικά αναβοσβήνουν τα γυμνά τους πόδια πετώντας χειροβομβίδες. Τι όμορφα κορίτσια στον πόλεμο.
  Και μια καφέ μάζα από ναζί στρατιώτες επιπλέει πάνω τους. Οι Ναζί και τα τανκς και τα αεροπλάνα τους πεθαίνουν κατά χιλιάδες, αλλά ακόμα δεν σταματούν. Βιδώστε τον εαυτό σας και βιδώστε. Η μάχη είναι εξαιρετικά σκληρή.
  Η Βερόνικα πυροβολεί τους Ναζί και κελαηδάει:
  - Η ρωσική μας επιλογή είναι τιμή και πατρίδα!
  Η Τζουλιάνα, πυροβολώντας τον εχθρό, βγάζει τα δόντια της, που αστράφτουν πιο λαμπερά από τα μαργαριτάρια της θάλασσας. Και λέει:
  - Σε κάθε αιώνα ήρωες υπήρχαν και θα υπάρχουν!
  Μετά το πήρε η κοπέλα και ξεγύμνωσε ακόμα περισσότερο τα δόντια της.
  Η φλογερή Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  Δεν μπορούμε να κατακτηθούμε! Μην γονατίζετε τη Ρωσία!
  Και πάλι η χειροβομβίδα της πολεμίστριας που πέταξε από το γυμνό της πόδι πετάει.
  Η Αντζελίνα εκτοξεύεται θανατηφόρα και δολοφονικά με το γυμνό της πόδι. Και βγάζοντας τα δόντια του, κελαηδάει:
  - Πιστεύω ότι θα είμαστε στον Παράδεισο!
  Η Βικτώρια διακόπτει την ηρωική γυναίκα:
  - Δεν! Όχι στον παράδεισο, αλλά για να ζήσουμε για πάντα στον πλανήτη Γη, που θα γίνει ένας πραγματικός, απόκοσμος παράδεισος!
  Και το κορίτσι-καπετάνιο πέταξε με γυμνό πόδι μια πολύ θανατηφόρα, θρυμματισμένη βόμβα.
  Η Βερόνικα παρατήρησε:
  Είσαι σοφός καπετάνιος...
  Και επίσης με γυμνό πόδι εκτόξευσε μια καταστροφή φορέα.
  Η Τζουλιάνα τσίριξε και έδωσε μια στροφή. Σκότωσε τους Ναζί. Με μεγάλα δόντια, το κορίτσι έτριξε:
  - Δεν θέλω να γίνω γριά! Και θέλω να ζήσω για πάντα!
  Η Άννα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ρώτησε την ξανθιά κοπέλα αμφίβολα:
  - Σου αρέσει ο κόσμος μας;
  Η Τζουλιάνα απάντησε χωρίς δισταγμό:
  - Μια καλή ιδέα! Ειδικά το καλοκαίρι! Λατρεύω τον ήλιο και τις διακοπές!
  Η Άννα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Το καλοκαίρι σίγουρα καλό! Πόσο καλό είναι για τους νέους!
  Η Τζουλιάνα απάντησε με οργή:
  - Ναι, και ας είναι αιώνιο καλοκαίρι, όπως στην Αφρική! Και η Αφρική θα είναι δική μας!
  Η Αντζελίνα πέταξε ένα βαρέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και είπε:
  -Μακάρι να είναι έτσι! Και ανά πάσα στιγμή.
  Οι τάξεις των Ναζί λιγόστευαν, και ξεχώριζαν σαφώς.
  Και κοντά στο Σουχούμι, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να αντεπιτεθούν στους Ναζί.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, με σορτς και γιλέκα, μπήκε πρώτο στη μάχη.
  Όμορφα κορίτσια άρχισαν να αλωνίζουν τον στρατό των Ναζί, ήδη χτυπημένο σε προηγούμενες μάχες.
  Πρώτα απ 'όλα, οι πολεμιστές επιτέθηκαν στις μπαταρίες. Οι χειροβομβίδες που πετάχτηκαν με γυμνά πόδια πέταξαν στους Ναζί. Ήταν πολύ αιχμηρά. Και οι ίδιοι οι Ρώσοι πολεμιστές πήραν και πέταξαν τα γιλέκα τους. Να μείνω γυμνόστηθος.
  Έτσι, σχεδόν εντελώς γυμνά κορίτσια είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπηθούν. Όταν το δέρμα μιας γυναίκας είναι γυμνό, οι σφαίρες της δεν παίρνουν.
  Η Βερόνικα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Θα είμαι ο πρωταθλητής!
  Και τίναξε τα άσπρα, σγουρά μαλλιά της.
  Ο Τζούλιαν επίσης δεν είναι τόσο απλός. Λουπανούλα για τους Ναζί. Και μετά, καθώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Στο όνομα της Αγίας, Τσαρικής Ρωσίας!
  Και πάλι θα κουνήσει το γεμάτο στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Και η μέση του κοριτσιού είναι λεπτή.
  Περαιτέρω, η κοκκινομάλλα Άννα ορμάει στη μάχη. Ένα τόσο αστραφτερό και αντιδραστικό κορίτσι. Πώς να πετάξετε μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Έτσι οι Ναζί θα σκορπιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και κυλήστε γύρω, σαν γκρεμισμένοι.
  Και η κοπέλα πυροβολεί εναντίον τους και τσιρίζει:
  - Για τον Τσάρο Ορθόδοξο Στάλιν και τους Ρώσους θεούς!
  Η Αντζελίνα έριξε κι αυτή. Και ένα κουτί με κοχύλια, που πετάχτηκε από γυμνό της, ισχυρό σαν άλογο έλξης, πέταξε. Και έσπασε πολλούς ναζί.
  Τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ όταν είναι γυμνά και ξυπόλητα. Αλλά στο σορτς, το τρέξιμο στη θέση είναι ακόμα πιο δροσερό.
  Και θηλές φράουλας, τόσο λαμπερές!
  Η Βικτώρια θα εκτοξεύσει επίσης μια χειροβομβίδα με το κόκκινο στήθος της και θα χτυπήσει τους Ναζί όπως θέλει. Εδώ είναι το κορίτσι. Και το πιο σημαντικό, ο διοικητής του τάγματος των κοριτσιών στο αντιτορπιλικό. Και επίσης μόνο σε εσώρουχα.
  Και κουνάει το γυμνό του στήθος. Που είναι τόσο όμορφο και σέξι.
  Η Βερόνικα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Διέκοψε μια μάζα από Ναζί και τσίριζε:
  - Ακροβατικά για επιβίβαση!
  Η Yuliana πέταξε επίσης πολύ επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της ποδαράκι και τσίριξε, κουρεύοντας τους Ναζί:
  - Το χαμόγελο και το συντριπτικό μας χτύπημα!
  Τότε πώς να αστράφτουν τα δόντια.
  Και έτσι η Άννα το πήρε και το γάμησε. Πυροβόλησε πολλούς φασίστες. Και πώς το έκανε.
  Και πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Και τσιρίζει:
  Δεν είμαστε σκλάβοι!
  Μετά θα γελάσει και θα δείξει τη γλώσσα του.
  Η Αντζελίνα το πήρε και κελαηδούσε με έξαλλη μανία, φτύνοντας τον εχθρό:
  - Είμαι ο πιο κουλ από τους κουλ.
  Και με τα γυμνά της πόδια εκτόξευσε μια βαριά βόμβα. Πήρε και ανατίναξε τους Ναζί, τεμαχίζοντάς τους.
  Η Βερόνικα, επίσης, θα πάρει και θα σφυρίσει την καφέ ορδή. Και συνθλίβει τα κόκαλά τους.
  Το πήρε το κορίτσι και κελαηδούσε:
  - Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Και πάλι, μια θανατηφόρα και μοναδική χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι.
  Και τσάκισε τους Ναζί. Και γιατί ήρθαν στα ρωσικά, σοβιετικά εδάφη; Όλα εδώ ανήκουν στη Ρωσία ή την ΕΣΣΔ.
  Η Τζουλιάνα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία! Δεν χρειαζόμαστε την Κρατική Δούμα! Χρειαζόμαστε την ΕΣΣΔ!
  Η Red Anna επεσήμανε επιθετικά:
  - Θα γίνω πρωταθλητής.
  Και μια χειροβομβίδα που θα πεταχτεί με γυμνό πόδι κοριτσιού θα τους πλακώσει όλους. Έμεινε μόνο ματωμένο κρέας.
  Όμως η Αντζελίνα το πήρε και τσίριξε. Σκότωσε ένα σωρό μαχητές. Και σάρωσε σαν άγγελος θανάτου.
  Και η μάζα των Ναζί πέθανε.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πίεσαν τους Ναζί από όλες τις πλευρές. Συνθλίβονταν και συνθλίβονταν.
  Ξέσπασαν μάχες σώμα με σώμα. Ρώσοι στρατιώτες μαχαίρωσαν τους Ναζί με ξιφολόγχες. Το τουφέκι Mosin, αν και ξεπερασμένο, είναι ένα υπέροχο κλαμπ. Τα οποία διαπερνούν το κρανίο. Και να σπάσει κόκαλα.
  Αλλά τα κορίτσια με σπαθιά παλεύουν ιδιαίτερα όμορφα. Ειναι υπεροχο. Ειδικά όταν ταλαντεύονται γυμνό στήθος.
  Και οι θηλές είναι τόσο ρουμπίνι και αστραφτερές. Θέλετε λοιπόν να τους κοιτάξετε και να τους φιλήσετε.
  Και να φιλάς ασταμάτητα.
  Τα κορίτσια παλεύουν με τη μανία των πεινασμένων πάνθηρων που βλέπουν τα αρνιά. Τα βασανίζουν και τα γδέρνουν.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Ναζί, τσιρίζει:
  -Θάνατος για θάνατο!
  Η Yuliana, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, προσθέτει:
  - Αίμα για αίμα!
  Η Άννα, σκαρφίζοντας τους Ναζί, τσιρίζει:
  -Οφθαλμό αντί οφθαλμού!
  Και πέταξε και ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι. Ήταν πιο δυνατή από όλους και κομματιασμένη με απορία.
  Και έρχεται η Αντζελίνα. Ένα ολόκληρο βαρέλι, με θανατηφόρα εκρηκτικά θα εκτοξευθεί και θα αλέσει τους εχθρούς.
  Στη συνέχεια, καθώς τραγουδάει:
  - Είμαι ξυπόλητος ελέφαντας και πολύ κουλ!
  Το κορίτσι είναι πραγματικά δυνατό. Και τα πόδια της είναι σαν μπαστούνια. Πώς να μετακινήσετε τον Ναζί στη βουβωνική χώρα. Αυτό πέντε μέτρα ψηλά και πέταξε ψηλά. Όρμησε σαν καταπέλτης που εκτοξεύτηκε από πέτρα. Πιο συγκεκριμένα, μάλλον από πέτρα καταπέλτη!
  Η Βικτώρια, η διοικητής του τάγματος, πυροβόλησε μια γραμμή εναντίον των Ναζί. Κόρεψε μερικούς από τους καφέ πολεμιστές και τσίριξε:
  Θα πολεμήσουμε για την Αγία Ρωσία.
  Και με γυμνό, μαυρισμένο γόνατο, σαν να κινούνταν στο πηγούνι. Και σπάστε το σαγόνι του εχθρού.
  Η Βικτώρια είναι ενθουσιασμένη....
  Η Τζουλιάνα λέει με ενθουσιασμό:
  - Θα υπάρχει ο Τσάρος Ιωσήφ Στάλιν, ο μεγαλύτερος των Ρώσων τσάρων!
  Κι όλο το τάγμα ημίγυμνων, ξυπόλητων κοριτσιών, πώς να γαβγίζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους, εξοντώνοντας τους Κινέζους.
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Και αυτή την ώρα, άλλα κορίτσια επιτέθηκαν επίσης στους Ναζί. Αλλά και οι Ναζί έχουν γενναίους μαχητές και πολεμιστές.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda μπήκε στη μάχη με τα σοβιετικά οχήματα.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν το τελευταίο πυροβόλο υψηλής πίεσης με σχετικά κοντή κάννη.
  Το νέο όπλο είχε διαμέτρημα 88 χιλιοστά και ταχύτητα στομίου 1.700 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Με τη βοήθειά του, ήταν δυνατό να τρυπηθούν όλα τα σοβιετικά οχήματα από μεγάλη απόσταση. Ίσως, εκτός από το υπερ-βαρύ Isov. Αλλά μπορούν επίσης να τρυπηθούν, μόνο λίγο πιο κοντά.
  Οι Γερμανοί πολεμιστές έβαλαν το αυτοκίνητό τους με εξαιρετική μετωπική θωράκιση.
  Το σοβιετικό T-34-85 και το σπάνιο μέχρι στιγμής T-54 προσπάθησαν να πλησιάσουν τους Γερμανούς και διασκορπίστηκαν, κυριολεκτικά απειλώντας να εμβολίσουν.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού τανκ. Έσκισε τον πύργο από πάνω του και κελαηδούσε:
  - Τι να συναντήσετε ενάντια στις τίγρες;
  Η Charlotte πάτησε επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Ας γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές!
  Και έσπασε ένα σοβιετικό τανκ.
  Γαμημένο στα ρωσικά και Χριστίνα. Το νεότερο όπλο ήταν αυτόματο και έριξε δώδεκα βολές ανά λεπτό.
  Το κορίτσι με τα χρυσοκόκκινα μαλλιά ψέλλισε:
  - Δεν υπάρχουν εμπόδια για τους Ρώσους πολεμιστές!
  Η χρυσαυγίτης Μάγδα έσπασε επίσης το σοβιετικό τανκ και ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  Είμαι ο πιο δυνατός από τους δυνατούς...
  Τα κορίτσια ήταν θυμωμένα. Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται. Και πότε θα ηττηθούν οι Reds; Πόσο καιρό θα κόψουν; Απλά σκληρά παιδιά.
  Και οι Ρωσίδες έχουν αυτό που χρειάζονται.
  Για παράδειγμα, οι Γερμανοί βασάνισαν ένα μέλος της Komsomol τον χειμώνα. Πρώτα γδύστε το κορίτσι στο κρύο.
  Η Γκέρντα έσκισε το παλτό της από δέρμα προβάτου. Τότε, μαζί με τη Σάρλοτ, άρχισε να βγάζει τις μπότες της. Ωστόσο, τα παπούτσια είναι μουσαμά και γκρεμισμένα. Ξετυλίχτηκαν τα ποδόπανα.
  Τότε η Γκέρντα άνοιξε τον χιτώνα και το πουκάμισο της Κομσομόλ με ένα μαχαίρι. Άφησε μόνο ένα σουτιέν. Έκοψε το παντελόνι της.
  Η Σάρλοτ τράβηξε τα ξανθά μαλλιά της κοπέλας της Κομσομόλ. Τότε ήταν η Gerda και η Charlotte, με μπικίνι, οδήγησαν ένα μέλος της Komsomol ξυπόλητοι και με μαγιό. Τρία ξυπόλητα κορίτσια έφυγαν στο τσουχτερό κρύο. Το κορίτσι της Komsomol συμπεριφέρθηκε με θάρρος. Και έτρεξα για δύο ώρες. Αν και όχι τόσο cool όσο οι δύο τίγρες. Τα πόδια της Ρωσίδας έγιναν κόκκινα και μετά έγιναν μπλε από το κρύο.
  Στη συνέχεια, η Γκέρντα και η Σάρλοτ της έδεσαν από πίσω και την έβαλαν στο ράφι. Το κορίτσι της Κομσομόλ έτρεμε από τον πόνο. Άρχισα να σκύβω. Η Γκέρντα την τράβηξε από τους ώμους και τη στριφογύρισε. Okhnuv από τον πόνο, το μέλος της Komsomol ίσιωσε στο ράφι, με τις αρθρώσεις της τσακίστηκαν.
  Τα γυμνά πόδια της Ρωσίδας σφίχτηκαν στα κοντάκια και άρχισαν να κρεμούν το φορτίο. Η Σάρλοτ φόρτωσε πρώτη το κούτσουρο.
  Το κορίτσι της Κομσομόλ βόγκηξε, αλλά μετά έσφιξε τα δόντια της και σώπασε.
  Η Σάρλοτ και η Γκέρντα έσπασαν γρήγορα κλαδιά. Τα μέλη της Komsomol στρώθηκαν κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους και πυρπολήθηκαν.
  Είναι τόσο ενδιαφέρον να τηγανίζεις γυμνά τακούνια. Και πολύ αστείες και διασκεδαστικές ομορφιές.
  Οι φλόγες έγλειψαν τα ελαφρώς τραχιά πέλματα του κοριτσιού της Κομσομόλ, μύριζαν τηγανητό σουβλάκι. Ο πόνος, βέβαια, από τη φωτιά είναι τρομερός. Το μέλος της Komsomol ανατρίχιασε, ιδρώτας έσταζε από πάνω της, τα κορίτσια βόγκηξαν απαλά. Αλλά οι δυνατές κραυγές συγκρατήθηκαν από μια τρομερή προσπάθεια θέλησης.
  Μετά άρχισαν να μαστιγώνουν το κορίτσι με κλαδιά ελάτης. Τόσο η Γκέρντα όσο και η Σάρλοτ συντρίβησαν με όλη τους τη δύναμη. Ακόμα και το δέρμα στην πλάτη του κοριτσιού έσκασε. Μικτό αίμα χύθηκε, με ιδρώτα. Το σουτιέν της πέταξε, έπεσε στη φωτιά και πρόσθεσε θερμότητα στα γυμνά πόδια της.
  Η Γκέρντα έσκυψε και έγλειψε ένα μείγμα ιδρώτα και αίματος. Της έδινε χαρά.
  Η Σάρλοτ τσίμπησε το μέλος της Komsomol στο στήθος. Και τότε το κορίτσι πήρε και χτύπησε τη γροθιά της στο ηλιακό πλέγμα. Στη συνέχεια, η κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος πρόσθεσε κλαδιά στη φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του μέλους της Komsomol. Η μυρωδιά του καμένου ήταν ακόμα πιο έντονη.
  Η Γκέρντα σφύριξε θυμωμένη:
  - Θα μιλήσεις!
  Η Σάρλοτ τσίμπησε πιο δυνατά το στήθος της και σφύριξε:
  - Σταμάτα να παίζεις χαζό!
  Η Γκέρντα έβγαλε ένα φλεγόμενο κλαδί από τη φωτιά και το έφερε στο γυμνό στήθος ενός κοριτσιού της Κομσομόλ.
  Έτσι συσπάστηκε, και το ξανθό κεφάλι της ταλαντεύτηκε, πέφτοντας στο πλάι.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε σαν διάβολος.
  - Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι έτοιμο!
  Η Γκέρντα γέλασε και άρχισε να κάνει μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό του μέλους της Κομσομόλ. Ήταν υγιής και ανάρρωσε γρήγορα. Τότε ο ξανθός εξολοθρευτής έβγαλε ένα φλεγόμενο κλαδί από τη φωτιά και το έφερε στο τρυφερό πρόσωπο του αιχμάλωτου. Το κορίτσι αντιστάθηκε και συσπάστηκε.
  Η Γκέρντα έγλειψε τα χείλη της και σφύριξε:
  - Θα πεις ομορφιά;
  Το μέλος της Komsomol γκρίνιαξε:
  - Σκότωσέ με! Παρακαλώ μην υποφέρετε!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Δεν! Θα βασανιστείτε για πολύ καιρό και θα τηγανιστείτε μέχρι το τέλος.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Ή ίσως να το δώσεις στους άντρες. Είναι ακόμα παρθένα και θα την πονέσει πολύ όταν...
  Το μέλος της Komsomol ούρλιαξε απελπισμένα:
  - Μην! Δεν θα σου πω πάντως!
  Η Gerda πρότεινε:
  Να της κάψουμε το στήθος;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος εξαγωγής πληροφοριών.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι... Αυτό γίνεται για να ασκηθεί πίεση στην αρτηρία στον αυχένα. Να σχηματίσουμε ζώνη αναφοράς, και θα μας πει όλα όσα ξέρει και όσα δεν ξέρει!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  Γιατί την βασανίσαμε τότε;
  Η Γκέρντα απάντησε ειλικρινά:
  - Καθαρά για πλάκα. Και τώρα.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής έβαλε το χέρι της στο λαιμό του μέλους της Komsomol. Γούρλωσε τα μάτια της και έγινε σαν νεκρό ψάρι. Η Γκέρντα είπε αποφασιστικά:
  - Πού είναι η μπαταρία;
  Οι Γερμανοί προχώρησαν πολύ αργά. Η λάσπη και η λάσπη τους επιβράδυναν. Η μάχη έδειξε την αποτελεσματικότητα του νέου πυροβόλου υψηλής πίεσης από πολύ μεγάλη απόσταση που χτυπούσε το T-34-85 - το κύριο σοβιετικό άρμα, καθώς και το IS-3 και το IS-4, τα πρώτα T-54.
  Η Γκέρντα, σουτάροντας από μεγάλη απόσταση, παρατήρησε:
  - Το νέο όπλο είναι πολύ πιο άνετο.
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Μην αφήσεις τον εχθρό να πλησιάσει!
  Η Κριστίνα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, έριξε νοκ άουτ ένα σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  Αλλά είμαστε και τόσο έξυπνοι. Απλά φανταστικό! Έτσι τίποτα δεν θα σταματήσει και θα σπάσει τους πολεμιστές!
  Η Μάγδα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Και εφιστώντας την προσοχή στον εαυτό σας! Δηλαδή, η κολοσσιαία επιθετικότητά του!
  Και το κορίτσι πίεσε επίσης τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της στα κουμπιά του joystick, χτυπώντας το τανκ του Κόκκινου Στρατού.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, ρώτησε τα κορίτσια:
  -Αναρωτιέμαι πού έχουν τόσο πείσμα οι Ρώσοι. Στέκονται σαν να είναι φτιαγμένα από τιτάνιο. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν.
  Η Σάρλοτ πρόσθεσε γελώντας:
  - Και δεν θα υποχωρήσουν! Τελικά, αυτός είναι πραγματικά ο πιο δυνατός λαός! Και οι άνθρωποι είναι άκαμπτοι!
  Η Μάγδα χαμογέλασε και, βγάζοντας τα δόντια της, και αστραφτερά με μάτια που αστράφτουν, σαν ζαφείρια, έβγαλε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Χριστίνα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Δεν θα έβλαπτε να πάρετε το Λονδίνο!
  Η Γκέρντα γέλασε και πρότεινε:
  - Τι, τι ιδέες έχετε; Κάνοντας ειρήνη με τη Ρωσία;
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε κατά των σταλινικών, έσπασε τον πυργίσκο της σοβιετικής μηχανής και τσίριξε:
  - Δεν! Ειρήνη αποκλείεται!
  Η Κριστίνα έπληξε επίσης τα τανκς του Κόκκινου Στρατού και πρότεινε:
  - Μπορεί να τεθεί θέμα εκεχειρίας;
  Η Μάγδα τσίριξε συμφωνώντας:
  - Ναι, μια προσωρινή αναστολή. Να στρίψει δυτικά.
  Η Γκέρντα έστειλε ένα βλήμα και σημείωσε:
  - Είναι πραγματικά δυνατό. Κάντε προσωρινά ειρήνη με τους Ρώσους και οι ίδιοι θα μετακομίσουν στη Βρετανία. Και μετά δεν έχουμε πάρει το Λονδίνο για πολύ καιρό!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Ας πάρουμε τη Μόσχα και κανείς στον κόσμο δεν θα μας σταματήσει!
  Η Χριστίνα, με ένα χαμόγελο από τα δόντια της λεοπάρδαλης, έσβησε:
  - Όχι, κανείς δεν θα σταματήσει και ποτέ!
  Η Μάγδα τσίριξε με άγρια μανία:
  - Όχι, δεν θα υπάρχουν χρυσά βουνά! Και θα υπάρχουν διαμαντένιες πέτρες!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έτριξε, σπάζοντας το σοβιετικό αυτοκίνητο σαν κρύσταλλο με σφυρί:
  - Σε μια καταναλωτική κοινωνία - γεμάτη καταχρήσεις!
  Και πάλι το κορίτσι του δοντιού άστραψε, που αστράφτουν πιο λαμπερά από τα μαργαριτάρια. Η Γκέρντα αγαπούσε να βασανίζει και να βασανίζει.
  Εδώ, για παράδειγμα, πήρε ένα πρωτοπόρο και το διέλυσε ζωντανό σε aqua regia. Αυτές είναι οι τάσεις της. Και τα βασανιστήρια την έκαναν να ενθουσιαστεί. Η Komsomolskaya Pravda, για παράδειγμα, αφού άντλησαν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, άρχισαν να καίγονται στη φωτιά. Κυριολεκτικά τηγανητό ζωντανό στήθος. Και μετά τα έκοψαν, τα πιπέρισαν και τα έφαγαν.
  Ναι, η Charlotte και η Gerda είχαν ασχοληθεί με τον κανιβαλισμό. Και έφαγαν ζωντανό το μέλος της Komsomol. Και αυτό είναι τόσο αγενές και όχι αισθητικά ευχάριστο. Και το πιο σημαντικό, πονάει.
  Φανταστείτε ένα κορίτσι, που δεν έχει ακόμη σκοτωθεί, τηγανιστεί και αποκοπεί κομμάτι-κομμάτι από αυτήν. Έπειτα βουτηγμένα σε σάλτσα και τρώγονται.
  Η Gerda και η Charlotte έφαγαν ακόμη και ανθρώπινη σάρκα. Είχαν διάρροια και τα κορίτσια οδήγησαν. Έπρεπε να ανακουφιστώ στους θάμνους.
  Και αυτός ο κανιβαλισμός τιμωρείται.
  Έφαγαν πολεμιστές και αγόρια. Και οι τέσσερις πρωτοπόροι έγδυσαν χοντρικά τη Σάσκα και μετά τους έβαλαν σε ένα μεγάλο τηγάνι. Και σε φυτικό λάδι, το αγόρι τηγανίστηκε ακριβώς έτσι. Και γενικά είναι υπέροχο.
  Η Μάγδα έτρωγε το πόδι του αγοριού και παρατήρησε:
  - Και τι? Είναι δροσερό και ωραίο!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Όλα είναι ωραία για εμάς!
  Το ζουμερό κρέας του πρωτοπόρου κόπηκε σε λεπτές φέτες και βυθίστηκε στη σάλτσα. Τα κορίτσια έφαγαν και τραγούδησαν.
  Η Γκέρντα ούρλιαξε:
  Κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό! Φυσώ τους κομμουνιστές σαν το σιτάρι!
  Και πατάει ξυπόλητα τα πόδια του στο χιόνι.
  Τα κορίτσια έφαγαν σχεδόν εντελώς το αγόρι. Απόλαυσε το συκώτι του. Έκοψαν όλο το κρέας. Φάγαμε και ήπιαμε κρασί. Έφαγαν και μετά αποκοιμήθηκαν.
  Σε ένα όνειρο, οι πολεμιστές ονειρεύτηκαν ότι οι ίδιοι οι διάβολοι έψηναν σε καζάνια. Και ταυτόχρονα, το δέρμα κόβεται με τη βοήθεια μαχαιριών. Και μετά στρίβουν και σπάνε.
  Τότε αρχίζουν τα πιο άγρια βασανιστήρια. Τα κορίτσια κρεμάστηκαν από τα μαλλιά τους και άρχισαν να κουνιούνται στο ράφι. Και μετά το άναψαν με φωτιά. Και έδρασαν με βιρτουόζικη επιτήδευση.
  Η Γκέρντα το θυμήθηκε όταν πυροβολούσε και μετά ρώτησε:
  - Πώς σου αρέσει η κόλαση;
  Η Σάρλοτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ενδιαφέρον μέρος ειδικά όσον αφορά την παρέα!
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  - Μπορείτε να στρίψετε τις ουρές του διαβόλου εκεί!
  Η Μάγδα με ένα χαμόγελο των δοντιών τσίρισε:
  - Και επιτύχετε τα υψηλότερα αποτελέσματα! Γενικά τι λέτε για τους αγώνες πόλο φωτιάς;
  Η Γκέρντα μπήκε σε ένα σοβιετικό τανκ και δήλωσε αποφασιστικά:
  - Μόνο οι εχθροί του Τρίτου Ράιχ θα είναι στην κόλαση! Και οι αληθινοί Άριοι θα συνεχίσουν να πολεμούν σε άλλα σύμπαντα!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε με σιγουριά, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Και άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια.
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  Ας κάνουμε κέρατα!
  Η Μάγδα γέλασε και γάβγισε:
  - Ας γίνουμε διάβολοι ανώτατου βαθμού!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά τόσο χαρούμενα και έχουν πολύ δυνατούς μύες.
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Ω, ο Mowgli θα ήμασταν εμείς!
  Η Σάρλοτ διόρθωσε τη φίλη της:
  Μοιάζει περισσότερο με τον Ταρζάν!
  Η Χριστίνα γέλασε και τσίριξε:
  Αχ, Ταρζάν, Ταρζάν, Ταρζάν! Κυβερνήτης όλων των χωρών!
  Η Μάγδα ψέλλισε με χαρά:
  - Έχουμε το πρωσικό πνεύμα! Μυρίζουμε Πρωσία!
  Η Γκέρντα γέλασε, χώρισε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Δεν! Είμαστε παιδιά του ίδιου του Σατανά!
  Η Σάρλοτ σφύριξε με γυμνά δόντια:
  - Και θα είμαστε πιστοί στην Πατρίδα!
  Η Χριστίνα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι! Μαζί με την πατρίδα και το κόμμα!
  Η Μάγδα μουρμούρισε με χαρά:
  - Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά το πάρτι μένει!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ο πόλεμος, φυσικά, συνέχισε... Οι Γερμανοί υπέστησαν απώλειες και χρησιμοποιούσαν όλο και περισσότερο ξένους στις μάχες. Ωστόσο, η δύναμή τους ήταν μεγαλύτερη. Ήρθαν και οι Τούρκοι. Προσπάθησαν να καταλάβουν το Ερεβάν.
  Αλλά οι ηρωικοί Σοβιετικοί στρατιώτες ήταν ακόμα σε θέση να αποκρούσουν αυτή την επίθεση, ανώτερες δυνάμεις.
  Το τάγμα των κοριτσιών και εδώ αποδείχτηκε πέρα από έπαινο. Οι γυναίκες πολεμίστριες ήταν όμορφες και επιθετικές. Και πέταξαν χειροβομβίδες με θανατηφόρα δύναμη με γυμνά πόδια. Καθώς και εκρηκτικά πακέτα.
  Και στη θάλασσα έγιναν σκληρές μάχες μεταξύ γερμανικών και σοβιετικών πλοίων. Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ήταν ακόμα ζωντανός και πολέμησε με πείσμα με μια τεράστια ορδή ναζιστικών στρατευμάτων, και μάλιστα κέρδισε.
  Η Βικτώρια, ο καπετάνιος του αντιτορπιλικού, και το ίδιο ημίγυμνο, μαυρισμένο έως μαύρο, ξανθό κορίτσι όπως τα υπόλοιπα.
  Φυσικά, είναι πολύ όμορφο όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, λεπτά, μυώδη. Και αν τα πόδια είναι γυμνά, τότε όλα αυτά είναι γοητεία και πειρασμός.
  Η Βικτώρια λέει με μανία:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που γεννήθηκε από το Svarog! Είμαι η εγγονή του Θεού Ροντ. Και μπορώ να κάνω θαύματα!
  Η Αντζελίνα παρατήρησε λογικά, μεγεθυντικός φακός για τους Ναζί:
  "Ούτε είμαι κοινός αίματος. Δείτε πόσο δυνατή είναι. Ο πρόγονός μου ήταν ο Ilya Muromets.
  Και η κοπέλα εκτόξευσε ένα ολόκληρο κουτί με τα γυμνά πόδια της.
  Η Βερόνικα πολέμησε απελπισμένα, πολέμησε με όλη τη δύναμη και εκτόξευσε μια τέτοια μαχητική δύναμη.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, ξανθό, με καμπύλες, με μακριά, μυώδη πόδια. Της άρεσε να τη χαϊδεύουν.
  Ο/Η Veronica λέει:
  - Γιατί η Γερμανία σκαρφάλωσε στη Ρωσία!
  Η Γιουλιάνα, αυτό το όμορφο κορίτσι, τσίριξε, αλώνοντας τους Ναζί:
  - Να βρεις τον δικό σου χαμό!
  Η έφηβη έχει μεγαλώσει τους τελευταίους μήνες και έχει γίνει μια πιο μυώδης και καμπυλωτή σιλουέτα. Η Τζουλιάνα άνθισε και έγινε τόσο όμορφη. Και τα μαλλιά της είναι λευκά με ένα ελαφρύ χρύσωμα. Όλο και περισσότερο θέλει έναν άντρα. Μόνο η αθωότητα είναι τρομακτικό να χάσεις.
  Αφήστε τους όμως να χαϊδέψουν, να χαϊδέψουν, να φιληθούν, να γλείψουν. Είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τα αγόρια της καμπίνας. Είναι επίσης φοβισμένοι και ντροπαλοί, και υπάρχει λιγότερος κίνδυνος να θέλουν κάτι πιο σοβαρό.
  Η Yuliana είναι πολύ καλή πολεμίστρια και σουτάρει. Ονειρεύεται επίσης να γίνει στρατάρχης. Επιπλέον, θέλει να γίνει σαν τον Μωάμεθ και να δημιουργήσει τη δική της θρησκεία.
  Φιλόδοξο κορίτσι.
  Τώρα, αν ο ίδιος ο Τσάρος Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Στάλιν, όπως ο Βλαντιμίρ Σολνίσκο, έπαιρνε και εισήγαγε το Rodnoverie στη Ρωσία και το Return to the Russian Gods.
  Γιατί χρειαζόμαστε τη Μαίρη;
  Δόξα στη Μητέρα του Θεού - Lada.
  Είναι σίγουρα καλύτερο από τη Βίβλο.
  Η Λάδα μας είναι πολύ όμορφη, με μαλλιά στο χρώμα του χρυσού, και είναι η πραγματική Θεοτόκος και η Μητέρα των Θεών και η Μονογενής Κόρη της Παντοδύναμης Οικογένειας!
  Δημιουργός του Σύμπαντος.
  Η φυλή ήταν πάντα και Αυτός, όπως ο Αλλάχ - Παντοδύναμος, Αιώνιος, Παντογνώστης, Πανταχού παρών, και ολόκληρο το σύμπαν είναι ο ναός του.
  Πώς είναι χειρότερος από τον Εβραίο Γιαχβέ ή πιο αδύναμος από αυτόν;
  Ο Ροντ δημιούργησε ένα αναρίθμητο σύνολο Σύμπαν!
  Έζησε τόσα πολλά που δεν φαντάζεσαι!
  Ο Ροντ ήταν πριν από όλους. Δεν υπήρχε χρόνος, αλλά ο Rod Was!
  Και πάντα θα!
  Όλοι οι θεοί Demirugi είναι παιδιά της Οικογένειας!
  Και είμαστε τα εγγόνια του!
  Αλλά ο Ροντ δεν απαγορεύει να λατρεύουν τα παιδιά τους και τους Θεούς. Ο Ροντ είναι ο Θεός των Θεών.
  Και ο Σβάρογκ είναι ο Θεός των Θεών!
  Και οι άνθρωποι είναι τα εγγόνια των Θεών! Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Η Γιουλιάνα αλωνίζει τους Ναζί. Φαίνεται ότι οι Ρώσοι Θεοί βοηθούν και τους Ρώσους.
  Σύντομα θα τελειώσουν τον Χίτλερ και το τέλος του πολέμου. Ή ίσως θα πρέπει να προσγειωθείτε στη Γερμανία. Τόσο καλύτερα θα κατακτήσουμε το Βερολίνο. Τόσο το χειρότερο για τη Γερμανία. Ωστόσο, το να γίνεις μέρος της Ρωσίας δεν είναι τόσο τρομακτικό.
  Η Τζουλιάνα ρωτάει την Άννα:
  - Πιστεύετε ότι πρέπει να καταλάβουμε τη Γερμανία;
  Η κοκκινομάλλα καλλονή απαντά:
  - Φυσικά!
  Η Τζουλιάνα ρωτά με ψεύτικη έκπληξη:
  - Για ποιο λόγο?
  Η Άννα αναφέρει κατηγορηματικά:
  - Για να μην υπάρξει αργότερα απειλή! Ότι δεν χρειάστηκε να ξαναπαλέψω, με τους Γερμανούς που ήθελαν να εκδικηθούν!
  Η Τζουλιάνα αναφώνησε:
  - Και είναι σωστό!
  Ο ρωσικός στόλος καταδιώκει τους Γερμανούς και βυθίζει τα πλοία τους.
  Η Yuliana οδηγεί επίσης έναν διανοητικό διάλογο.
  Γιατί χρειάζεται η προσευχή; Γιατί πάντα δεν φτάνει στον άνθρωπο αυτό που έχει. Καθώς αυξάνονται τα εισοδήματα, αυξάνονται και οι ανάγκες. Και αυτό είναι καλό. Αυτό είναι που οδηγεί την πρόοδο. Ο κόσμος θέλει όλο και περισσότερα. Και οι Ρώσοι Θεοί βοηθούν σε αυτό, τονώνοντας την επιστήμη.
  Η σοφία των Ρώσων Θεών είναι μεγάλη.
  Και ο Χριστιανισμός; Τι διδάσκει;
  Ότι η Γη και ό,τι είναι πάνω της - θα καεί! Είναι πραγματικά δυνατό να τονωθεί η ανάπτυξη της ανθρωπότητας;
  Φυσικά - η Ρωσική Πίστη δεν διδάσκει, σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, το τέλος του κόσμου. Ο Rodnoverie διδάσκει ότι οι άνθρωποι στο μέλλον θα εξελιχθούν και θα γίνουν οι ίδιοι σαν Θεοί-δημιούργοι.
  Ότι η επιστήμη, η πρόοδος και η λογική θα μας κάνουν θεούς! Και ότι οι άνθρωποι θα γίνουν πιο δυνατοί και σοφότεροι.
  Τι διδάσκει ο Χριστιανισμός;
  Τι είμαστε πηλός; Ότι δεν είμαστε κανείς! Ότι ο Θεός είναι τα πάντα και ο άνθρωπος είναι τίποτα!
  Αλλά το Rodnoverie εξυψώνει έναν άνθρωπο.
  Αλλά το χειρότερο πράγμα στη Βίβλο είναι η εξύψωση των Εβραίων πάνω από τα υπόλοιπα έθνη. Μετά από αυτό, αναρωτιέσαι πώς πιστεύει κανείς σε κάτι τέτοιο. Και γιατί ο Χριστιανισμός αποδείχθηκε τόσο επίμονος;
  Αλλά οι Ρωμαίοι θα μπορούσαν να έχουν βρει τη δική τους θρησκεία. Είναι έξυπνοι. Και φτιάξε τον δικό σου μονοθεϊσμό.
  Γιατί χρειαζόμαστε την πίστη κάποιου άλλου. Υπάρχει επίσης ένας παράδεισος - Iriy. Και ο Δρόμος ανάμεσα στα αστέρια, κατά μήκος του Γαλαξία, και το δόγμα της εξέλιξης του πνεύματος. Όταν εσύ ο ίδιος μπορείς να μεγαλώσεις για τον Θεό.
  Και να μην είναι απλώς ένα πρόβατο που σκύβει στον παράδεισο και το αρνί του το οδηγεί με μια σιδερένια ράβδο.
  Άρα υπάρχει επιλογή.
  Ή το δικό σου, ή το εβραϊκό - κάποιου άλλου!
  Λοιπόν, γιατί οι Ρώσοι χρειάζονται την πίστη κάποιου άλλου. Α, γιατί ο Μέγας Πέτρος δεν αναβίωσε το Rodnoverie.
  Προσεύχονταν στους θεούς τους και στη Θεοτόκο τους Λάδα.
  Και οι Ρώσοι Θεοί θα γίνονταν πιο δυνατοί από όλους και θα μας οδηγούσαν στη νίκη.
  Και οι Άραβες; Δημιούργησαν τη δική τους θρησκεία. Και δεν πήραν κάποιου άλλου.
  Ε, καλά, γιατί στη Ρωσία δεν υπήρχε Ρώσος Magomed.
  Και γιατί ούτε ένας βασιλιάς δεν υποστήριξε τους προφήτες σε αυτό;
  Μια νέα θρησκεία - Rodnoverie με τη μορφή του μονοθεϊσμού!
  Και δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Στο μεταξύ, τα σοβιετικά στρατεύματα κυνηγούν τον Χίτλερ για να ολοκληρώσουν τη μοίρα του.
  Τα κορίτσια γύρισαν στον εαυτό τους και στροβιλίστηκαν.
  Η Βικτώρια, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία, παρατήρησε:
  - Εδώ το πιο δύσκολο είναι να βρεις τον Χίτλερ, και όχι να τον κτυπήσεις!
  Η Τζουλιάνα γέλασε.
  - Και πού θα πάει! Θα τσακιστεί!
  Και το κορίτσι ξανασκέφτηκε.
  Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση ότι η Βίβλος είναι η αποκάλυψη του Θεού. Και σε τι βασίζεται; Πράγματι, στην Παλαιά Διαθήκη, οι Εβραίοι για λογαριασμό του Θεού έκαναν τρομερά πράγματα. Γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν, πόλεις κάηκαν, ακόμη και ζώα τιμωρήθηκαν.
  Θα μπορούσε το ανώτερο μυαλό να είναι έτσι; Πιθανώς όχι. Και είναι απίθανο ο Θεός να είχε εγκρίνει τη θανάτωση παιδιών από τον Ελισσαιέ. Σε κάθε περίπτωση, ο Θεός Ροντ. Πράγματι, από πού αντλήσατε την ιδέα ότι στη Βίβλο υπάρχει μια αποκάλυψη του Υπέρτατου Δημιουργού των Συμπάντων;
  Σε ποια βάση;
  Ακόμη και η ίδια η Βίβλος δεν λέει ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες που κατοικούνται από ανθρώπους και έχουν δημιουργηθεί από τον Ιεχωβά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σύμπαν είναι γεμάτο αστέρια με πλανήτες. Και μάλιστα είναι γραμμένο ότι ο Θεός έβαλε τη γη σε γερά θεμέλια, δεν θα σείεται για πάντα.
  Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά όχι ένα επιστημονικό βιβλίο της Βίβλου. Αξίζει λοιπόν να το επιδιώξουμε; Και πόσες φορές περιέχει την έκφραση - τα άκρα της Γης, τα τέσσερα άκρα της γης, το στερέωμα, και ούτω καθεξής;
  Γενικά, η εικόνα του Χριστού είναι η πιο αμφιλεγόμενη. Θα υπέφερε ο Παντοδύναμος Θεός και Δημιουργός του Σύμπαντος στον σταυρό; Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο αφύσικο και μυρίζει μαζοχισμό. Για χάρη του τι να πάω στον Σταυρό στον Λευκό Θεό. Άλλο πράγμα να πολεμάς με σπαθί. Ίσως και κόντρα στο Τσέρνομπογκ. Ένα είδος δυϊσμού των δύο ουσιών του σύμπαντος.
  Τώρα, αν προχωρήσουμε από τους σλαβικούς θρύλους για τον Λευκό Θεό, τότε αυτό είναι πολύ πιο λογικό. Όχι ο μαζοχισμός, και οι απαιτήσεις της συμπάθειας και της πίστης, αλλά ο μεγαλύτερος ηρωισμός του φωτεινού μέρους του Θεού Ροντ. Στον αγώνα του ενάντια στο κακό και το Τσερνόμπογκ.
  Τελικά, ο Belobog νίκησε τον θάνατο και χάρισε στους ανθρώπους, καθώς και σε όλα τα πλάσματα του σύμπαντος, μια χαρούμενη ζωή.
  Επιπλέον, σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό, που δίνει ευτυχία μόνο σε ένα μικρό ποσοστό όσων προεκλέγονται από τον Παντοδύναμο Θεό, στο Rodnovery όλοι οι λογικοί άνθρωποι σώζουν. Πιο συγκεκριμένα, παίρνουν την αθανασία.
  Οι κακοί άνθρωποι τιμωρούνται. Ενσαρκωμένοι σε σκλάβους, ανάπηρους, ηττημένους. Σε ακραίες περιπτώσεις τους περιμένει η Κόλαση. Όχι όμως για πάντα. Έχοντας εκτίσει την προβλεπόμενη τιμωρία στην Κόλαση, η ψυχή ενσαρκώνεται ξανά. Και ακόμη και το τελευταίο κάθαρμα διατηρεί την ευκαιρία να μεγαλώσει μέχρι τον Θεό-ντεμιούργο. Ή βρείτε τον εαυτό σας αιώνια ευδαιμονία στα Ίρια.
  Οι ήρωες πολεμιστές έχουν τις δικές τους ανταμοιβές. Ή θα ενσαρκωθείτε σε βασιλιά, διοικητή, δισεκατομμυριούχο ή εξαιρετικά τυχερό άτομο ή σε κάποιο είδος φαινομένου. Ή αν έχετε ήδη κουραστεί από κατορθώματα και συνεχή αγώνα, σας περιμένει η ανάπαυση στα Ίρια. Και έτσι όλες οι πιο διαφορετικές απολαύσεις. Είστε σαν ένας για πάντα νέος δισεκατομμυριούχος σε ένα θέρετρο.
  Και σε περιμένουν πανέμορφες Βαλκυρίες, ολόκληρα χαρέμια και παλάτια. Και διασκέδαση, και διακοπές, και ταξίδια, και παιχνίδια, και γλέντια, και γλυκό κρασί από το οποίο δεν πονάει το κεφάλι, και εύκολα κατορθώματα. Ίσως έχεις και δύναμη στα Ίρια και δούλες, και τις πιο όμορφες γυναίκες. Και γυναίκες-ηρωίδες στα Ίρια, οι πιο όμορφοι και τρυφεροί νέοι. Και όλα θα είναι όμορφα και υπέροχα.
  Απολαύσεις, μόνο απολαύσεις και διασκεδάσεις - υπερσύγχρονες και αρχαίες.
  Και όταν κουραστείτε να είστε ευτυχισμένοι, μπορείτε και πάλι να ενσαρκωθείτε στον Γαλαξία.
  Και συνέχισε την κίνησή σου με Αυτοβελτίωση. Για να γίνει κάποια μέρα ο Θεός ο Δημιουργός και ο Υιός της Υψίστης Οικογένειας.
  Όχι ένας για να ζήσει με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς. Και υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για οποιαδήποτε ψυχή να φτάσει στην κορυφή.
  Αν συμπεριφερθείτε άσχημα, θα υπάρξουν περισσότερα βάσανα και βασανιστήρια. Και στην Κόλαση θα τηγανιστούν, που δεν θα φανεί αρκετό. Αλλά δεν θα υπάρξει αιώνιο μαρτύριο. Ο αμαρτωλός θα εξιλεώσει την ενοχή του με τιμωρίες στην κόλαση και θα λάβει μια νέα ευκαιρία για διόρθωση και ανάταση.
  Αυτό είναι διαφορετικό από τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, όπου αν πάτε στην κόλαση, τότε για πάντα και καμία πιθανότητα. Επιπλέον, τόσο ο Χριστιανισμός όσο και το Ισλάμ υπόσχονται ατελείωτα δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια χρόνια βασανιστηρίων όχι για κακές πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ανθρώπινης ζωής, αλλά απλώς για απιστία.
  Και αυτό είναι ήδη ένα σαφές σημείο καμπής.
  Είναι αδιανόητο ότι ο Rodnoverie είναι πιο κοντά και πιο αγαπητός σε έναν σύγχρονο άνθρωπο και πιο ορθολογικός.
  Ο προβληματισμός διεκόπη από την εμφάνιση ιαπωνικών πλοίων στον ορίζοντα. Τι πρόλαβε η ναζιστική μοίρα.
  Οι Ναζί μπορούν ακόμα να κρυφτούν, αλλά η φυγή από τη μάχη είναι ντροπή. Κι έτσι ο φασίστας ναύαρχος δέχτηκε μια άνιση μάχη.
  Τα κορίτσια τρέχουν στο κατάστρωμα, ξυπόλητα και αστραφτερά. Αυτοπυροβολούνται και γκρεμίζουν τους Ναζί. Τέτοια γενναία καθάρματα. Έχουν μια σφοδρή φωτιά. Και τα μάτια λάμπουν με ζαφείρια και σμαράγδια.
  Και γυμνές γόβες, στρογγυλεμένο τρεμόπαιγμα. Και τα αστραφτερά χαμόγελα λάμπουν.
  Και το όπλο των δέκα ιντσών πυροβόλησε. Πόσο μπλόφα. Ότι ακόμη και ο καταστροφέας του Χίτλερ διαλύθηκε.
  Η Τζουλιάνα τσίριξε:
  - Αυτό κάνουν οι Ρώσοι θεοί!
  Η Βικτώρια, της οποίας τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια έτρεξαν, διόρθωσε:
  - Μάλλον, το κάνουμε μόνοι μας!
  Η Βερόνικα πρότεινε:
  Ας τραγουδήσουμε λοιπόν!
  Η κοκκινομάλλα Άννα σήκωσε:
  - Φυσικά, το τραγούδι θα είναι πιο διασκεδαστικό.
  Και τραγουδούσε όλο το τάγμα των κοριτσιών, μια ολόκληρη μπαλάντα.
  Τσάρος Στάλιν-Λεβ, είσαι η ρωσική γη,
  Για τη δόξα της Πατρίδας μας...
  Στη Ρωσία, είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια,
  Δεν θα το μετανιώσετε, ξέρετε τη ζωή μας!
  
  Για εμάς, υπάρχει ένας αυτοκράτορας απλά Θεός,
  Ποιος κυβερνά σοφά το σύμπαν...
  Και θέλω ο Παντοδύναμος να βοηθήσει
  Και μετατράπηκε σε ένα σωρό βρύα Κάιν!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρχει ευτυχία στη Γη,
  Και η χαρά θα λάμψει στον πλανήτη ...
  Η ειρήνη και η χαρά βασιλεύουν παντού,
  Η Ρωσία έχει γίνει ένας πραγματικός παράδεισος!
  
  Ο τσαρικός κομμουνισμός θα χτιστεί,
  Ρίξτε στην κόλαση τον τρομερό βρυχηθμό του δολοφόνου...
  Και πετάμε κατευθείαν πάνω όχι κάτω
  Εξαφανίστε τους αντιπάλους-αιματολούσια!
  
  Δεν χρειάζεται να σκεφτείς, ο βασιλιάς δεν είναι καθόλου κακός,
  Δώσε του λίγη τύχη...
  Είθε ο Ρώσος Θεός να είναι με τον Στάλιν-Λεβ,
  Τότε θα μπορέσει να ενσωματώσει με τόλμη την αλλαγή!
  
  Η Ρωσία είναι η γενέτειρα των ελεφάντων,
  Η χώρα απλά δεν μπορεί να είναι πιο υπέροχη...
  Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον λόγια παιδιά
  Ο πολεμιστής συγκαλεί το tocsin να πολεμήσει!
  
  Πώς να μην προσπαθήσετε να νικήσετε τον εχθρό Ρωσία,
  Ξέρω ότι θα σπάσεις το όριο...
  Ανίκητη ρωσική αρκούδα,
  Και ο ήλιος δεν δύει πάνω από τη Ρωσία!
  
  Για την Πατρίδα δεν υπάρχει ψηλότερο, μάθε τα βουνά,
  Ότι η κορυφή του βασιλείου του κομμουνισμού λαμπυρίζει...
  Πιστεύω ότι ο Κύριος θα συντρίψει τους εχθρούς,
  Και το χαμόγελο του ρεβανσισμού δεν θα περάσει!
  
  Είθε η Ρωσία να λάμψει πάνω από τον πλανήτη,
  Η χώρα που έδωσε ευτυχία στους ανθρώπους...
  Εξετάσεις, παράδοση, μόνο για πέντε,
  Άλλωστε η δύναμη της Πατρίδας είναι αμέτρητη!
  
  Ας είναι, η αγάπη δοξάζεται για πάντα,
  Τον εικοστό ή τον εικοστό πρώτο αιώνα...
  Αφήστε το αίμα να κυλήσει βίαια,
  Ο ήρωας δεν θα είναι απλώς δεισιδαίμονος!
  
  Χύσατε γενναία το αίμα των εχθρών της Πατρίδος,
  Αφήστε την να κυλήσει...
  Και απλά σπάστε τον αντίπαλο,
  Ιερά πρόσωπα ευλογούν για μάχη!
  
  Είθε να υπάρχει ένα αστέρι στην πατρίδα μας,
  Τι δείχνει το μονοπάτι και το σύμπαν...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Όλοι οι άλλοι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο!
  
  Ναι, θα συντρίψουμε τους εχθρούς της Πατρίδας,
  Και ασχοληθείτε με την ατελείωτη ορδή...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Μην είστε νικητές με τον Σατανά!
  
  Αν και ξέρετε, οι Ρώσοι Θεοί είναι δυνατοί,
  Θα αναβιώσουμε το μεγαλείο της Ρωσίας...
  Αν και οι Σλάβοι είναι διχασμένοι,
  Αλλά θα είμαι ο ίδιος μεσσίας!
  
  Ο ένδοξος Τσάρος μας ο Μέγας Στάλιν-Παράδεισος,
  Κέρδισες καλά την Ιαπωνία...
  Έτσι, πολεμιστής τόλμησε γενναία,
  Και να είσαι υπέροχος, όχι μπουμπούνι!
  Αλλά δεν μπορούν όλοι να κερδίσουν. Σε κάποια σημεία αναλαμβάνουν οι Ναζί. Η Αλμπίνα και η Άλβινα κατέρριψαν πέντε χιλιάδες αεροσκάφη ο καθένας και έλαβαν άλλο ένα βραβείο: το Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Alvina γκρεμίζει ένα σοβιετικό αυτοκίνητο και τσιρίζει:
  - Η χαρά στον Χίτλερ είναι η δύναμή μου!
  Και με γυμνά δάχτυλα γράφει άλλη μια πιρουέτα.
  Η Αλμπίνα κόβει επιδέξια ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και τσιρίζει:
  - Στο όνομα των άριων ιδεών!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά πόδια.
  Super class κορίτσια.
  Και πώς βασάνισαν τους πρωτοπόρους... Και τους έσπασαν τα κόκαλα με καυτές λαβίδες. Πρώτα, τα δάχτυλα των αγοριών έσπασαν στα γυμνά τους πόδια. Και τότε τα πλευρά συνθλίβονταν με λαβίδες. Και τότε οι καρδιές των πρωτοπόρων κόπηκαν από το στήθος και φαγώθηκαν χωρίς τελετή.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Απλώς βάρβαροι και σκληρές βλασφημίες.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια εκδικούνται τους Ναζί και τα κόβουν με σπαθιά.
  Τα κορίτσια και το τάγμα τους μπήκαν στη μάχη με τους Ναζί στη στεριά. Τα κορίτσια συνάντησαν τους Ναζί με εύστοχες βολές, σπαθιά και ρίψεις χειροβομβίδων με τα γυμνά πόδια τους.
  Η Βερόνικα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον βασιλιά και την Πατρίδα!
  Και πυροβόλησε κατά των Ναζί.
  Η Τζουλιάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για την πρωτοκαλούμενη Ρωσία!
  Και επίσης κάρφωσε τους Ναζί.
  Εδώ η κοκκινομάλλα Άννα κοπάνησε και έτριξε:
  - Δόξα στη Μητέρα Βασίλισσα Zoya Kosmodemyanskaya!
  Και επίσης τρύπησε τον εχθρό.
  Η Αντζελίνα ανατίναξε επίσης, εκτοξεύοντας ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά πόδια της και σκορπίζοντας τους Ναζί μακριά:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και η Βικτώρια τα χάλασε. Σάρωσε τους Ναζί και υπέκυψε στο καταστροφικό λεμόνι με τα γυμνά τακούνια της.
  Αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για νέα σύνορα!
  Η Βερόνικα κάρφωσε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για την αιώνια Ρωσία!
  Και αυτή έσφαξε και τους Ναζί και γάβγισε:
  - Για τις μηλιές στον Άρη!
  Το πήρε η Τζουλιάνα, χτύπησε τους Γερμανούς. Πέταξε μια χειροβομβίδα στον εχθρό με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για μια ενιαία και αδιαίρετη τσαρική αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι σφύριξε. Ήταν φανερό ότι η έφηβη είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη, το στήθος της ήταν ψηλά, η μέση της ήταν στενή, οι γοφοί της ήταν σαρκώδεις. Είχε ήδη τη σιλουέτα μιας ενήλικης, μυώδης και υγιούς και δυνατής γυναίκας. Και το πρόσωπο είναι τόσο νέο. Με δυσκολία, το κορίτσι κατέστειλε την επιθυμία να κάνει έρωτα. Αφήστε τους να χαϊδεύουν. Και καλύτερα με άλλη κοπέλα, τουλάχιστον δεν θα της στερήσει την παρθενιά της.
  Η Yuliana πετάει πολύ επιδέξια χειροβομβίδες στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια. Και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.
  Η Άννα είναι πολύ κόκκινη και επίσης πολύ όμορφη. Και γενικά, τέτοια κορίτσια στο τάγμα είναι υπέροχα, απλά η μεγαλύτερη απόλαυση.
  Η Άννα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδάει:
  - Ας γίνει διάσημη η Μεγάλη Ρωσία!
  Και επίσης πώς γυρίζει.
  Λοιπόν, κορίτσια, καλά, ομορφιές!
  Rides και Angelina. Ένα τόσο μεγάλο κορίτσι - δύο μέτρα ύψος και εκατόν τριάντα κιλά βάρος. Ταυτόχρονα, όχι λίπος, με χυτούς μύες, και το κρουπ ενός αλόγου έλξης. Αγαπά πολύ τους άντρες. Ονειρεύεται να κάνει μωρό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λειτουργήσει. Πολλοί άνθρωποι απλά το φοβούνται. Και ένα πολύ επιθετικό κορίτσι.
  Δεν είναι οι άντρες της που ζητούν, αλλά η ίδια την παρακαλεί ευθαρσώς. Χωρίς ντροπή και αμηχανία.
  Και το λατρεύει. Γίνετε ενεργό κόμμα.
  Ταυτόχρονα, η Angelina είναι μια υπέροχη πολεμίστρια. Και πέτυχε πολλά σπουδαία πράγματα. Η Βικτώρια είναι επικεφαλής του τάγματος τους.
  Πετάει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Θα είναι φως σε όλη τη χώρα!
  Η Βερόνικα πετάει ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και ψιθυρίζει:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Η Τζουλιάνα πετάει και τα γυμνά της δάχτυλα και βρυχάται:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Η Άννα ουρλιάζει:
  - Με απόκοσμη θλίψη!
  Και ένα δώρο πεταμένο με γυμνό πόδι επίσης πετάει.
  Στη συνέχεια, η Angelina ουρλιάζει. Πετάει και ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και το ηρωικό κορίτσι βρυχάται:
  - Στο όνομα του Λευκού Θεού!
  Η Βικτώρια έστειλε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Στο όνομα του Χριστού!
  Και έριξε δυο πυροβολισμούς.
  Και η Angelina άρχισε να σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο. Ήταν πολύ καλή σε αυτό.
  Με λίγα λόγια, το κορίτσι είναι θηρίο.
  Η Βερόνικα τσίριξε με απορία:
  - Στην πραγματικότητα είμαι ο Σούπερμαν!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Η Τζουλιάνα πυροβόλησε επίσης. Σκότωσε τους Ναζί.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Και με το γυμνό της πόδι εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Η Άννα ψέλλισε επίσης:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Angelina λάνσαρε ένα ολόκληρο κουτί στους Ναζί. Και το πήρε, βρυχήθηκε με ξέφρενη οργή:
  - Για τον Svarog!
  Η Βικτώρια το πήρε και τσίριξε:
  - Για ένα νέο σύστημα!
  Και πέταξε χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι!
  Η Βερόνικα μύρισε:
  - Για τους μύες από ατσάλι!
  Και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Το πήρε και η Τζουλιάνα και τσίριξε:
  - Για αγάπη και μαγεία!
  Και ξυπόλητα σε κίνηση.
  Η Άννα η κοκκινομάλλα διάβολος πήρε και πέταξε ένα κουτί με χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Εκτός ορίων στον Άρη!
  Η Angelina θα ρίξει επίσης ένα βαρέλι δυναμίτη και θα μουρμουρίσει:
  - Για την παγκόσμια τάξη της Ρωσίας.
  Και η Βικτώρια πώς γαβγίζει:
  - Για έναν νέο δρόμο προς την ευτυχία!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια γελούν και τα δύο μαζί.
  Η Νατάσα συνεχίζει να γράφει...
  Τα στρατεύματα της Σοβιετικής Ρωσίας κινούνταν προς την κατεύθυνση της πόλης Κρασνοντάρ. Οι Oleg Rybachenko και Margarita ήταν στην πρώτη γραμμή. Το αγόρι και το κορίτσι έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν διάσημοι και να αποδειχθούν σε μάχες. Πολέμησαν από τις πρώτες μέρες της πολιορκίας του Voronezh.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά ήρωες. Ήταν αυτοί που έπαιξαν το ρόλο των φαινομένων που κράτησαν τον Voronezh κατά τις επιθέσεις του φθινοπώρου, του χειμώνα και της άνοιξης.
  Τότε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, επίσης ξυπόλητοι και ημίγυμνοι στο κρύο, ξάπλωσαν δίπλα στα πολυβόλα.
  Όταν είσαι ξυπόλητος στο κρύο, οι Ρώσοι θεοί σου δίνουν εκπληκτική δύναμη και είσαι ικανός για μεγάλα θαύματα.
  Το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να πυροβολούν με πολυβόλα εναντίον των Ιάπωνων που προχωρούσαν. Και το έκαναν εξαιρετικά καλά. Αυτό που δεν είναι πυροβολισμός, τότε χτύπημα. Ένα τέτοιο θαύμα έκαναν ημίγυμνα, ξυπόλητα παιδιά στο κρύο. Και ακριβώς χάρη στο κρύο και το γεγονός ότι τα γυμνά πόδια έρχονταν σε επαφή με το χιόνι, ήρθαν σε βοήθειά τους οι Ρώσοι θεοί των Δεμιούργων.
  Ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας και, κουρεύοντας τους Ναζί, κελαηδούσε:
  - Πίστη Lada, βοήθησέ μας!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το γενναίο, χρυσαυγίτη κορίτσι, που εξοντώνει τους Ναζί, φώναξε επίσης:
  - Οι κακοί εχθροί θα νικηθούν!
  Το αγόρι Oleg πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σκορπίζοντας τους Ναζί, σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Μαργαρίτα έριξε κι αυτή μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Οι εχθροί θα κρέμονται γύρω από τον κουβά!
  Το αγόρι και το κορίτσι μάλωναν με κολοσσιαία αγριότητα. Είχαν τόση θέληση, δύναμη και χαρακτήρα που δεν μπορούσε παρά να θαυμάσει κανείς.
  Ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  - Δόξα στον Svarog!
  Μαργαρίτα, σκοποβολή, εξέδωσε:
  - Και το Παντοδύναμο Ράβδο!
  Οι νεαροί πολεμιστές ήταν υπέροχοι και υπέροχοι!
  Ο Oleg, στέλνοντας σφαίρες από ένα πολυβόλο χωρίς αστοχία, εξέδωσε:
  - Η Πατρίδα είναι πίσω μας, ο Λευκός Θεός είναι μαζί μου!
  Η Μαργκερίτ κελαηδούσε με ενθουσιασμό:
  - Για να πεθάνει σε βαριά αγωνία ο εχθρός της Πατρίδος!
  Και το κορίτσι έδειξε τη μακριά γλώσσα της.
  Ο Όλεγκ, συντρίβοντας τους Ναζί, ούρλιαξε:
  - Ας είναι δόξα στη Γη!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ας είναι δόξα!
  Και κούρεψε τους Ναζί.
  Τα παιδιά κούρεψαν τους Γερμανούς κατά εκατοντάδες και χιλιάδες. Ανέβηκαν και πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις.
  Ο Όλεγκ γέλασε και παρατήρησε, εξολοθρεύοντας τους Ναζί:
  - Και ο Μαύρος Θεός βοηθά στη μάχη!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Για εμάς και το Τσερνόμπογκ!
  Και με γυμνό πόδι πώς να εκτοξεύεις χειροβομβίδα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Χιλιάδες χιλιάδες...
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας το Φριτς, πρόσθεσε:
  Σύνταγμα μετά από σύνταγμα...
  Εξολοθρεύοντας το αγόρι εξολοθρευτής, τσίριξε:
  - Θα νικήσουμε τους Ιάπωνες από πολυβόλο!
  Το κορίτσι του Terminator με ενθουσιασμό πρόσθεσε:
  - Οι ήρωές μας είναι όμορφοι!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko τσίριξε:
  - Έχει δίκιο το κορίτσι, η ομορφιά του αφεντικού!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Το παιδί πρέπει να πούμε ότι είναι όμορφο, και πολύ μυώδες. Και πώς παλεύει.
  Η Μαργαρίτα αναφωνεί, εξολοθρεύοντας τους Ναζί:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι.
  Ο Oleg προσθέτει:
  - Για τους Ρώσους θεούς!
  Και επίσης μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε από το γυμνό πόδι του αγοριού πετάει. Και σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Η Μαργαρίτα, εξολοθρεύοντας τους Ναζί, ψιθυρίζει:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας των Θεών!
  Και βγάζει τη γλώσσα του!
  Και πάλι, μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι της κοπέλας χτυπά τους Ναζί. Και τα πολυβόλα πυροβολούν.
  Oleg, τεμαχίζοντας εχθρούς, κελαηδάει:
  - Οι Ήρωες της Πατρίδας συλλέγουν συναγερμό.
  Και πάλι δίνει σειρά.
  Και η χειροβομβίδα που πέταξε το αγόρι πετάει.
  Η Μαργαρίτα συντρίβει επίσης τον εχθρό και σφυρίζει:
  -Για την αγία Ρωσία!
  Και τώρα πετάει μια χειροβομβίδα από τη ρίψη του γυμνού ποδιού του κοριτσιού. Σκορπίζει τον εχθρό προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, και σχεδόν κάθε σφαίρα πετά στον στόχο, τραγουδά:
  - Πατρίδα μου...
  Και πάλι με γυμνό πόδι χειροβομβίδα κατά των Ναζί.
  Η Μαργαρίτα, εξολοθρεύοντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Περήφανος και γλυκός!
  Και μια χειροβομβίδα ορμάει από το γυμνό πόδι του κοριτσιού.
  Ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας τον εχθρό, προσθέτει:
  - Πατρίδα μου...
  Η κοπέλα πυροβολώντας έξαλλη προσθέτει:
  - Είσαι η κορωνίδα του μυαλού!
  Και πάλι, μια φονική χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό πόδι της κοπέλας.
  Το Mount Big Saddle είναι κυριολεκτικά γεμάτο με τα πτώματα των Ναζί. Οι Ναζί την έβρεξαν με αίμα.
  Το αγόρι και το κορίτσι φωτίστηκαν τότε με αξέχαστη δόξα, αλλά το βουνό Great Saddle δεν χαρίστηκε.
  Και τώρα πολεμούν σαν γίγαντες ακόμα στη γη της Σοβιετικής Ρωσίας...
  Κυλιόμενες συμβαίνουν κύματα τσουνάμι. Το οποίο πέφτει στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων. Αλλά αντανακλούν γενναία την επίθεση του εχθρού. Και να δείξουν τον ηρωισμό τους.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί και κελαηδάει:
  Θα είμαστε πάντα πιστοί!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από το γυμνό του πόδι. Και συντρίβει τους Ναζί.
  Σουτάρει και η Μαργαρίτα. Και το κάνει πολύ, πολύ εύστοχα, λέγοντας:
  - Η Ρωσία δεν θα λυγίσει!
  Και επίσης μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι χτυπά τους Ναζί.
  Τα παιδιά εξολοθρευτή κατευθύνουν και κάνουν πεντάλ.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Η μάχη σε όλα τα μέτωπα βράζει σαν βρυχηθμός ηφαιστείου.
  Και ο δαιμονισμένος Φύρερ είναι σαφώς δυσαρεστημένος με την πορεία του πολέμου.
  Ο Χίτλερ γκρίνιαξε αγανακτισμένος:
  - Τόσα χρόνια μου υπόσχεσαι νίκη! Και είναι ακόμα φύγει και έφυγε! Γίνεται πραγματικά ανατριχιαστικό!
  Ο Mainstein απάντησε με σιγουριά:
  - Μα Φύρερ μου... Οι Ρώσοι έσκαψαν πολύ βαθιά.
  Ο Φύρερ βρυχήθηκε:
  Ξεθάψτε τα λοιπόν! Πρέπει να τερματίσουμε τα δεινά του γερμανικού λαού και να σταματήσουμε τον πόλεμο!
  Ο Mainstein είπε εύγλωττα:
  - Οι Ρώσοι δεν είναι εναντίον του κόσμου... Υπάρχει κάτι να σκεφτούμε!
  Ο Χίτλερ είπε κατηγορηματικά:
  - Δεν θα υπάρχει ειρήνη σε καμία περίπτωση! Μόνο νίκη! Πρέπει να βάλουμε τέλος στη μεταδοτικότητα των Μπολσεβίκων μια για πάντα!
  Ο Mainstein συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, είναι απαραίτητο να τελειώσω τον Φύρερ μου! Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το αίμα των Αρίων. Και συνήθως προχωράμε στη ζέστη, για να προχωρούν οι Άραβες και οι Νέγροι. Αυτή είναι η πίστη μας!
  Ο Φύρερ διέταξε αυστηρά:
  - Προχωρήστε κατά μήκος του ποταμού Ντον ... Και ταυτόχρονα, θα ήταν ωραίο να πάρετε το Tikhvin και να στραγγαλίσετε το Λένινγκραντ σε έναν διπλό δακτύλιο αποκλεισμού!
  Ο Μέινσταϊν έγνεψε καταφατικά.
  - Θα ήταν ωραίο Φύρερ μου! Καθόλου κακό!
  Ο Χίτλερ, βγάζοντας τα δόντια του, σφύριξε:
  - Θα νικήσουμε διαγώνια!
  Στο μεταξύ ακούστηκε η κόρνα. Με αφορμή την εορταστική διασκέδαση: μονομάχοι.
  Ο Φύρερ γουργούρισε:
  - Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι! Και πρέπει ακόμα να είναι οικονομικό!
  Πράγματι, τρία μαυροδερματά κορίτσια, με εσώρουχα, ξυπόλυτα και ξυπόλητα, μπήκαν στην αρένα. Οπλισμένοι με τρίαινα και στιλέτα.
  Τρεις καλλονές με άσπρο αλλά μελαχρινό δέρμα βγήκαν εναντίον τους. Στην προκειμένη περίπτωση, Εβραίος.
  Επίσης σχεδόν γυμνή, μόνο με λεπτό εσώρουχο. Οπλισμένοι με σπαθιά και μικρές ασπίδες.
  Ο Χίτλερ αγαπούσε πολύ όταν τσακώνονται τα κορίτσια. Αλλά δεν του αρέσει όταν πεθαίνουν λευκά κορίτσια. Ως εκ τούτου, μαύροι, Εβραίοι, τσιγγάνοι μπήκαν στο ρινγκ - αυτοί που δεν λυπούνται να αφήσουν να φύγουν. Μερικές φορές πολεμούσαν και Ρώσοι αιχμάλωτοι.
  Γενικά, ο Φύρερ άλλαξε κάπως τη στάση του απέναντι στους Σλάβους. Ξανθιές και όμορφες Σλάβες άρχισαν να παντρεύονται τους Γερμανούς. Επιπλέον, ως δεύτερη, τρίτη και τέταρτη σύζυγος.
  Η πολυγαμία νομιμοποιήθηκε στο Τρίτο Ράιχ. Επιπλέον, υπήρχε έντονη έλλειψη ανδρών. Επιπλέον, με το να παντρευτεί όμορφες ξανθιές άλλων εθνών, ο Φύρερ ήλπιζε να αυξήσει τον αριθμό των Volkdeutsche. Γενικά, υπάρχουν πολύ λίγοι Γερμανοί για να κυβερνήσουν τον κόσμο. Έπρεπε λοιπόν να τους πάρουμε όλους.
  Πολλοί Πολωνοί έλαβαν τη γερμανική υπηκοότητα. Σλάβοι με άρια χαρακτηριστικά καταγράφηκαν επίσης ως Γερμανοί.
  Η τεχνητή γονιμοποίηση χρησιμοποιήθηκε ενεργά από τα πιο γενετικά προικισμένα αρσενικά. Και έγινε πολύ ενεργά.
  Ο ίδιος ο Χίτλερ σκεφτόταν την ειρήνη στην ανατολή. Ήταν όμως πείσμα. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία θα έχουν σύντομα μια ατομική βόμβα και δεν είναι τόσο εύκολο να στραφούν εναντίον τους.
  Ξυπόλητα και αδύνατα κορίτσια: μαύρες και λευκές μάτωσαν. Η μάχη έχει αρχίσει.
  Ο Φύρερ ρώτησε τον Σπέερ:
  - Πες μου, υπουργέ, γιατί υπάρχουν αρκετοί σκλάβοι, αλλά καμία νίκη;
  Ο επικεφαλής οπλουργός απάντησε ειλικρινά:
  - Γιατί τα προσόντα του εργατικού δυναμικού είναι χαμηλά. Οι Αφρικανοί είναι εργατικοί, αν και υπό πίεση, αλλά ελάχιστα εκπαιδευμένοι. Επομένως, δεν είναι όλα τόσο απλά με την τεχνολογία.
  Ο Χίτλερ διέταξε:
  - Οι σκλάβοι πρέπει να εκπαιδεύονται! Και μην τους γλιτώσετε μαστίγια και σόμπες. Γενικά, είναι καιρός να βάλουμε ένα τέλος στους Ρώσους. Τι δεν σε δουλεύει εκεί;
  Ο Σπέερ είπε εύγλωττα:
  - Νέο πυροβόλο υψηλής πίεσης, μας δίνει συντριπτική υπεροχή στο πεδίο της μάχης. Από αυτή την άποψη, είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Συν μια νέα γενιά πυραμιδικών δεξαμενών. Η τεχνική βελτιώνεται κύριέ μου. Και η νίκη είναι κοντά!
  Ο Φύρερ παρατήρησε ξινά:
  - Ο Θεός να το κάνει... Μα δεν είναι η πρώτη χρονιά που μου το λες!
  Ο Σπέρ παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι ξύνουν και τις τελευταίες εφεδρείες. Δεν τους έχει μείνει σχεδόν κανένας άντρας. Έχουμε την Αφρική και τους Άραβες, και φυσικά την Ευρώπη. Θα τους λιμοκτονήσουμε. Επιπόλαια δεν έχουν αρκετό πληθυσμό εναντίον μας. Η νίκη λοιπόν είναι αναπόφευκτη και ο χρόνος είναι με το μέρος μας!
  Ο Mainstein θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  - Η Τουρκία επίσης εντείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, έχοντας λάβει πολλά όπλα από εμάς επί πιστώσει!
  Ο Φύρερ έμεινε σιωπηλός και κοίταξε τη σκηνή της μάχης. Οι Εβραίοι πολέμησαν πιο αρμονικά. Μία μαύρη γυναίκα έχει ήδη σκοτωθεί. Ο δεύτερος δέχθηκε πολλά τραύματα και κόντεψε να πέσει. Α, θα ήταν καλύτερα να απελευθερώσετε λιοντάρια ή κροκόδειλους.
  Ο Χίτλερ παρατήρησε μάλλον σκληρά:
  - Οι Τούρκοι δεν είναι αρκετά δραστήριοι. Είναι γεγονός. Θα χρειαστεί να τονωθούν. Και γενικά γιατί δεν υπάρχουν στρατηγικές ανακαλύψεις;
  Ο Μάινσταϊν διαβεβαίωσε τον Φύρερ:
  - Φέτος ο Καύκασος θα είναι ο μεγάλος μας. Και μαζί του ο πόλεμος θα πάει διαφορετικά. Και το Στάλινγκραντ θα το πάρουμε εμείς. Είμαι σίγουρος γι 'αυτό. Έχουμε δημιουργήσει πολύ ισχυρά πυροβόλα αερίου που θα αποφασίσουν την έκβαση της μάχης.
  Ο Φύρερ βρυχήθηκε:
  - Δεν θα λειτουργήσει - απαντήστε με το κεφάλι σας!
  Εν τω μεταξύ, οι πολεμιστές επιτίθενται στους Ναζί, ενεργώντας με κολοσσιαία απόγνωση.
  Το τάγμα των κοριτσιών πολέμησε με αυτοπεποίθηση εναντίον των Ναζί. Τα κορίτσια αντιμετώπισαν όλες τις επιθέσεις, πυροβόλησαν, πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια και τραγούδησαν:
  Είθε η ιερή γη να δοξαστεί,
  Αγαπητέ μου, αγαπητέ μου πλανήτη...
  Ο λαός της Ρωσίας είναι μια φιλική οικογένεια,
  Και μην πατάτε την Πατρίδα με μπότες!
  
  Αφήστε τον σοφό Νικόλαο στη Ρωσία,
  Θα ανεβάσει τη χώρα του στα αστέρια...
  Είναι Ορθόδοξος, κυρίαρχος του κόσμου,
  Και το να κερδίζεις είναι το βασιλικό στοιχείο!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα των θεών,
  Έχει τους καλύτερους στρατιώτες στο σύμπαν...
  Και οι γυναίκες θα μαγειρέψουν πίτες,
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη!
  
  Είθε οι Ρώσοι μας να δοξάσουν το ένδοξο μονοπάτι,
  Που δείχνει το δρόμο χωρίς άκρες...
  Κανείς δεν μπορεί να μας απομακρύνει από το μονοπάτι,
  Δεν θα αποτίσουμε φόρο τιμής στους άπιστους!
  
  Το μεγαλείο της Ρωσίας είναι μεγάλο,
  Είναι όμορφη και τρομερή για τους εχθρούς...
  Υπάρχει ένας ρωσικός τρόπος και ένα δυνατό κουπί,
  Είναι απλά επικίνδυνο να διαφωνείς με την Πατρίδα!
  
  Είθε η Ρωσία, να το ξέρει σωστά, να ανθίσει,
  Πέτυχε κάτι που δεν μπορείς να μετρήσεις...
  Εξετάσεις, παράδοση, μόνο για πέντε,
  Αφού πιστεύεις τον Ροντ χωρίς σύνορα!
  
  Ας κουβαλήσουμε τη βασιλική πίστη,
  Στις πιο απομακρυσμένες προσεγγίσεις της Ρωσίας...
  Εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε πάνω από είκοσι,
  Αλλά πιστεύουμε ότι όλοι οι μαχητές είναι πιο όμορφοι!
  
  Όχι, η ρωσική πλάτη δεν θα λυγίσει,
  Η λεπίδα των εχθρών των στρατιωτών δεν θα υπερνικήσει ...
  Ο Σατανάς δεν θα κυβερνήσει τη Ρωσία,
  Και το σώμα στη μάχη γίνεται νεότερο!
  Το Βερολίνο είναι εύκολο μαχητές πιστεύουν ότι θα πάρουμε
  Με ένα όνειρο φτερωτό...
  Θα συντρίψουμε όλους τους αντιπάλους ταυτόχρονα,
  Και πιστέψτε με, η ανταπόδοση περιμένει διαφορετικούς χαν!
  
  Και ο Ιησούς, και ο Θεός ο Άγιος Σβάρογκ,
  Η Ρωσία είναι πολύ αγαπητή στους ιππότες...
  Πίσω μας είναι ο πιο ευγενικός Λευκός Θεός,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και πέταξαν χειροβομβίδες στους Ναζί.
  Η Βικτώρια πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Στη Ρωσία, τα κορίτσια είναι μαχητικά!
  Εδώ η Βερόνικα έδωσε ένα θανατηφόρο δώρο με τα γυμνά της μέλη και έδωσε:
  - Και είμαστε υπερτάξιοι πολεμιστές!
  Και έδωσε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Έκοψε μερικές τάξεις των Ναζί.
  Σειρά έδωσε και η Τζουλιάνα, ένα όμορφο κορίτσι. Έκοψε τους Ναζί... Και τραγούδησε τα δόντια της:
  - Ο πλανήτης θα γνωρίσει το μεγαλείο των Ρώσων!
  Και λάμψη με κοφτερά δόντια!
  Η όμορφη και φλογερή Άννα εκτόξευσε και χειροβομβίδα. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για έναν νέο κόσμο! Είσαι πλέον το είδωλό μου!
  Και πώς τρεμοπαίζει το γυμνό πόδι!
  Και η υπέροχη Αντζελίνα, επίσης, θα πάρει και θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα. Και σκορπίστε όλους τους αντιπάλους.
  Αυτό το κορίτσι πολεμιστής είναι υγιέστατο. Και απλώς μια πραγματική θεά. Έχει τέτοια ενέργεια.
  Και ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, και σε εμάς!
  Η Βικτώρια το πήρε και σφύριξε, πυροβολώντας ακαριαία:
  - Είθε η Πατρίδα μας να είναι στην κορυφή της επιτυχίας!
  Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα. Που πετά και καταστρέφει τους πάντες.
  Η Βερόνικα πυροβολεί επίσης και σκοτώνει με μεγάλη επιτυχία έναν στρατηγό από τους ευγενείς Ναζί.
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Οι φασίστες πέφτουν.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Μόνο οι νεκροί αμφιβάλλουν για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και δείξε μαργαριταρένια δόντια!
  Η Τζουλιάνα επιβεβαιώνει πρόθυμα:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί από όλους! Ήμασταν χθες, είμαστε σήμερα!
  Η κοκκινομάλλα Άννα συμπληρώνει με ενθουσιασμό:
  - Και αύριο!
  Μια χειροβομβίδα που ρίχνεται με γυμνό πόδι σκίζει αντιπάλους.
  Η Αντζελίνα εκτόξευσε ένα ολόκληρο κουτί με κοχύλια με τα γυμνά πόδια της και δημοσίευσε:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Ο ρωσικός, πιο συγκεκριμένα, ο σοβιετικός στρατός εισέβαλε στο Κρασνοντάρ.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περπάτησαν μπροστά: ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα.
  Τα παιδιά εξολόθρευσαν τους Ναζί και προχώρησαν προς το πρώην αυτοκρατορικό παλάτι που κάποτε ανήκε στον Romanov. Ο Μάινσταϊν, ο πιο επιφανής στρατάρχης του Χίτλερ, ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και ότι θα παραμείνει εκεί για πάντα.
  Ο Όλεγκ έριξε μια έκρηξη στους Γερμανούς και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τσιρίζοντας στον εαυτό του:
  - Η Ρωσία δεν θα παραδοθεί ποτέ!
  Η Μαργαρίτα λάνσαρε επίσης ένα λεμόνι με το γυμνό της ποδαράκι και γρύλισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Κέρδισε ή πεθάνει!
  Και ένα τάγμα κοριτσιών για να σπάσει στο παλάτι, όπου κατέφυγε ο στρατάρχης Μέινσταϊν. Όλα τα κορίτσια ήταν με στολή, είχαν μείνει μόνο εσώρουχα. Και τέτοιοι σχεδόν γυμνοί άνθρωποι πολεμούν σαν ηρωίδες.
  Η Βικτώρια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Νικολάι, είσαι μικάντο!
  Η Βερόνικα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά της μέλη και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Ο βασιλιάς μας είναι ο καλύτερος!
  Και πώς αστράφτει σαν μαργαριτάρια! Και ένα τόσο εντυπωσιακό κορίτσι.
  Η Τζουλιάνα κελαηδάει επίσης από χαρά, και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Είμαι νικητής ψυχολογίας!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Καταστρέφει τους Ναζί.
  Πυροβολεί και η Άννα, αυτή η κοκκινομάλλα διάβολος. Και το κάνει τόσο καλά. Κουρεύει τους Ναζί.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην αγία μου χώρα!
  Και βγάζει τα δόντια του!
  Η Angelina είναι επίσης μια ηρωική γυναίκα και θα ρίξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά.
  Και οι Ναζί πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τα κορίτσια πηγαίνουν στην επίθεση, συντρίβοντας τους αντιπάλους. Η επίτευξη απτής επιτυχίας. Νιώθουν τρομερή χάρη, ακούραστη πίεση και απουσία αδυναμιών. Και το γυμνό στήθος είναι η καλύτερη εγγύηση αήττητου και αβύθιστου.
  Η Βικτώρια, κόβοντας τους Ναζί, κελαηδάει:
  - Χέρια βελανιδιάς, κεφαλή μολύβδου!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκορπίζει τους Ναζί.
  Πυράει και η Βαλεντίνα.
  Συντρίβει τους Γερμανούς. Και τα σπάει σε κομμάτια.
  Όλο και πιο κοντά στο παλάτι. Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Οι τρομαγμένοι Ναζί παραδίδονται. Διάσπαση.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής λέει:
  - Ο Περούν να είσαι μαζί μας!
  Η Τζουλιάνα είναι ένα υπέροχο κορίτσι εξολοθρευτής που αυτοπυροβολείται και καταστρέφει τους φασίστες μιλιταριστές. Γύμνωσε τα δόντια της.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαστε οι ήρωες της μεγαλύτερης Ρωσίας!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τον εχθρό.
  Η Τζουλιάνα το πήρε και τραγούδησε ξανά:
  - Δίδαξε τον Σουβόροφ να κοιτάζει μπροστά! Κι αν σηκωθείς, στάσου μέχρι θανάτου!
  Και χαμογέλασε.
  Η φλογερή Άννα τραγούδησε και γάβγισε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  - Και είμαστε πάντα μπροστά!
  Η Αντζελίνα, η ηρωική κοπέλα, κατακεραύνωσε επίσης τον εχθρό. Σκόρπισε τους αυτοκρατοροναζιστικούς φρουρούς και τσίριξε:
  - Για τα επιτεύγματα της εποχής!
  Και πάλι οι χειροβομβίδες που ρίχνονται με ξυπόλητα πετούν.
  Τα κορίτσια πιέζουν τον εχθρό. Θυμούνται την ηρωική υπεράσπιση του Βορόνεζ και του Στάλινγκραντ, που δεν θα ξεχαστεί για αιώνες.
  Ε, καλά, πώς θα μπορούσε να χάσει ένας τέτοιος στρατός στην πραγματική ιστορία, και μάλιστα από τους Ναζί;
  Είναι κρίμα.
  Η Βικτώρια ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για τα ρωσικά σύνορα!
  Η Βερόνικα εκτόξευσε επίσης κάτι θανατηφόρο με το γυμνό της πόδι και τρίζοντας απελπισμένα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Και έδωσε σειρά στους Ναζί.
  Και εδώ και η Γιουλιάνα πώς θα πάρει και θα χτυπήσει. Και μετά το πήρε με το γυμνό της πόδι και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Και μετά τραγούδησε:
  - Δεν θα υποκύψουμε στην εχθρική δικτατορία!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Όμορφο πολύ νέο κορίτσι με τη φιγούρα ενός αθλητή. Και πολύ γενναίος.
  Και η Άννα είναι σαν μια γροθιά στους Ναζί. Τους συνθλίβει, και ρίχνει μια χειροβομβίδα πολύ επιδέξια με το γυμνό του πόδι.
  Και σκορπίζει τους εχθρούς, σαν να πέταξαν τα μπουκάλια από την μπάλα.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Σοκολάτα, είναι ο τρόπος μας!
  Η Άννα λατρεύει πολύ τις σοκολάτες. Και υπό του βασιλέως, οι αγορές γεμίζουν αγαθά. Τι να πει κανείς για τον Τσάρο Νικόλαο; Ο Θεός να κάνει ο βασιλιάς-χαμένος μπροστά στα μάτια μας να μετατραπεί σε μεγάλο. Και το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι να πολεμήσουν τα κορίτσια στα μέτωπα.
  Και ένα-δυο παιδιά-ήρωες που δεν επέτρεψαν στους Ναζί να κατακτήσουν το βουνό, τη Βυσοκόσναγια και τη Μεγάλη Σέλα. Όταν αποφασίστηκε η μοίρα της Βυσοκόσναγια.
  Έτσι η Ρωσική Σοβιετική Αυτοκρατορία συνετρίβη.
  Η Angelina εκτόξευσε επίσης μια κάννη δολοφονίας και κατέρρευσε τον εξωτερικό τοίχο του αυτοκρατορικού παλατιού με πολυβόλα.
  Τώρα τα κορίτσια τρέχουν ήδη στα δωμάτια. Η αποφασιστική καμπή στον πόλεμο πρόκειται να λάβει χώρα.
  Η Βικτώρια λέει με ενθουσιασμό:
  - Πιστεύω, με περιμένει η τύχη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Βερόνικα, που οδηγεί μια φονική πυρκαγιά. Κέντημα αντιπάλων, tweets:
  - Είμαι σίγουρα τυχερός!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Και μετά είναι η Yuliana, σαν ένα ζευγάρι δεμένες βόμβες που εκτοξεύτηκαν από τα γυμνά της πόδια. Και καταστρέψτε τους αντιπάλους.
  Μετά ξέσπασε στα γέλια:
  - Είμαι ένα κορίτσι κομήτη.
  Και πάλι πετάει τις πύρινες γλώσσες του θανάτου.
  Και τότε η Άννα, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής, βιάζεται ήδη. Πώς έπαιρνε τους πάντες και άλειψε. Απλά υπέροχο.
  Ένας πολεμιστής που είναι ένας πραγματικός ντεμίουργος της μάχης.
  Και τρίζει στον εαυτό του:
  - Το πλήρωμά μας, υπάρχει το υψηλότερο κουράγιο!
  Και τότε εμφανίστηκε η Αντζελίνα. Τόσο δροσερό και νευρικό. Μολύνει τους πάντες με την ξέφρενη ενέργειά του. Ικανό να νικήσει σχεδόν κάθε εχθρό.
  Και η πολεμίστρια βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια της. Και είναι μεγαλύτερα από ένα άλογο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Η Αντζελίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Για μελιτζάνες με μαύρο χαβιάρι!
  Και τα κορίτσια φώναξαν στο πάνω μέρος των πνευμόνων τους σε χορωδία:
  - Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη!
  Τον Ιούλιο του 1947, οι μάχες ξανάρχισαν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο. Οι Γερμανοί προχωρούσαν κατά μήκος του Ντον. Ταυτόχρονα, προσπάθησαν ακόμα να πάρουν το Voronezh.
  Τα τέσσερα κορίτσια πολέμησαν γενναία και έδειξαν ηρωισμό.
  Πυροβόλησαν ευθεία.
  Εδώ η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι σκορπίζοντας τους Ναζί. Και γρύλισε:
  - Δόξα στους ήρωες της Ρωσίας!
  Μια όμορφη, πολύ καμπυλωτή τετράδα κοριτσιών. Έβγαλαν τα σουτιέν τους και αποκάλυψαν το στήθος τους. Και οι θηλές είναι τόσο φραουλένιες, ορεκτικές.
  Οδηγεί μια πολύ εύστοχη φωτιά και η Ζόγια. Κουρεύει τους Ναζί και τσιρίζει από χαρά:
  - Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και επίσης ρίξτε μια χειροβομβίδα σαν γυμνό πόδι. Οι Ναζί σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν κύματα από πτώση μετεωρίτη.
  Ναι, η Zoya λατρεύει να σκοτώνει!
  Και τότε ο Αυγουστίνος φλέγεται. Επίσης σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια. Εξοντώνει τον Φριτς.
  Και πάλι μια χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό της πόδι. Σπάει σε κομμάτια τους Ναζί.
  Η Σβετλάνα καρφώνει και τον Φριτς. Και τραγουδάει:
  - Είμαι καυτό κορίτσι! Θα τους συντρίψω όλους σε κουρέλι!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν την καταστροφή.
  Κορίτσια φυσικά ακόμα και πάρα πολύ! Όμορφη, ανθισμένη, τολμηρή.
  Και οι Γερμανοί επιβραδύνουν την προέλαση. Αν και το πυροβολικό εργάζεται ενεργά. Το οποίο είναι υπέροχο! Απλώς τα πιο ακροβατικά ενός γκραν μάστερ.
  Η Νατάσα πυροβολεί... Και μια σκηνή βασανιστηρίων αστράφτει μπροστά στα μάτια της.
  Οι Γερμανοί έπιασαν μια κοπέλα Κομσομόλ. Γδύνω την. Και το έβαλαν σε ένα καζάνι με νερό. Άναψαν φωτιά από κάτω. Άρχισε να μαγειρεύει ζωντανός. Το κορίτσι ούρλιαξε από αφόρητους πόνους. Οι Ναζί την άφησαν να πηδήξει από το καζάνι.
  Μετά κρύωσαν το νερό, και πάλι το έριξαν και άρχισαν να το ζεσταίνουν. Έτσι μαγείρεψαν το κορίτσι πολλές φορές.
  Εδώ είναι τα τέρατα ... Μετά κρέμασαν το κορίτσι στο ράφι και το έκαψαν με μια καυτή ράβδο. Βασανισμένες καλλονές μέχρι θανάτου.
  Λοιπόν, πώς να μην εκδικηθείς.
  Η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκορπίζει τον Φριτς και χαμογελάει στον εαυτό της με ένα χαμόγελο.
  Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη ομορφιά.
  Το κορίτσι λέει:
  - Θα είναι ωραίο!
  Σειρά έδωσε και η Ζόγια. Σκότωσε τους φασίστες. Έκοψε τους Ναζί και τους μισθοφόρους τους.
  Μετά πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Μαγευτική τετράδα και ο τερματοφύλακας!
  Στη συνέχεια η μάχη συνεχίστηκε, με πίεση και εικόνες.
  Η κοκκινομάλλα Augustine εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους ναζί, μούσκεψε πολύ κόσμο με μια χειροβομβίδα. Και όλα αυτά ο Φριτς.
  Μετά βρυχήθηκε:
  - Είμαι η ενσάρκωση της Πατρίδας!
  Και η κοπέλα παρουσιάστηκε ως βιασμένη. Τι ωραίο και δροσερό! Και χτυπάει τους Ναζί για τον εαυτό της. Το κορίτσι είναι απλώς σούπερμαν. Ο πιο κουλ από όλους και συνεχώς χρεωμένος να κερδίζει.
  Η Σβετλάνα είναι επίσης ένα γοητευτικό κορίτσι. Έδωσε μια εύστοχη στροφή και κούρεψε τους Ναζί. Και μετά πώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Πώς να σπάσετε τον Φριτς.
  Και μια τέτοια ξανθιά θα κανονίσει. Όλα κουρεύονται με μια βολή. Και κελαηδάει βγάζοντας τα δόντια του:
  - Θα είναι αιώνιο φως και αυγή!
  Κορίτσια εδώ και ένα τέτοιο πέρασμα. Αξιόλογοι πολεμιστές - ακροβατικά.
  Η Νατάσα σφύριξε. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Είμαι υπέροχο κορίτσι!
  Αν και αυτή είναι μια άσεμνη δήλωση, είναι εν μέρει αλήθεια. Αυτοί οι πολεμιστές είναι χαριτωμένοι.
  Και πολύ όμορφο επίσης. Με αστραφτερά μάτια και μαργαριταρένια δόντια.
  Και πολεμούν ένδοξα, πετώντας σπάζοντας αντικείμενα με τα γυμνά τους πόδια.
  Αλλά το να νικήσεις τους Ναζί είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι σαν να τρυπάς έναν τοίχο.
  Η Ζόγια το πήρε και πέταξε μια γραμμή στους Ναζί. Και τα κούρεψε, σαν ένα γιγάντιο άλογο να ήταν οπλή, που γκρεμίζει το γρασίδι.
  Τότε η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Είμαι ένα τέτοιο όνειρο εκατομμυρίων!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένας πραγματικός εξολοθρευτής. Όλοι θα προαχθούν και θα γίνουν κομμάτια. Και πριόνισμα χωρίς καμία αμφιβολία με μεγάλη ταχύτητα.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα!
  Η Αυγουστίνα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Πέταξε τους φασίστες και απάντησε:
  - Και σκόνη σαν από χαλιά, χτυπάμε από τη μέση!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Μην αλλάζετε πόδια! Τα πρόσωπά μας λάμπουν! Γυαλιστερές μπότες!
  Πολεμιστές όπως βλέπουμε με φουλ ντύσιμο. Και τα κορίτσια δεν χρειάζονται παπούτσια. Μπορούν να σβήσουν τους πάντες σε σκόνη ή σκόνη, ένα τέτοιο γκρι χρώμα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί, σκέφτηκε. Πράγματι, γιατί είναι αδύνατο να πετύχεις χωρίς απάτη; Εδώ ο Στάλιν, για παράδειγμα, πήρε και κατέλαβε την εξουσία με δόλο. Υποσχέθηκε στον Ζινόβιεφ και στον Κάμενεφ χρυσά βουνά, αλλά ο ίδιος τα πυροβόλησε.
  Είναι λογικό να γίνει κάτι τέτοιο; Πιο συγκεκριμένα, είναι λογικό - δεν μπορείς να εξαπατήσεις, δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Είμαι μεγάλο αστέρι!
  Η Ζόγια πυροβόλησε και αυτή. Το κατάλαβα και κελαηδούσα:
  - Και εγώ είμαι υπέροχος!
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα. Και πώς το καταλαβαίνουν οι φασίστες. Από τις μεγαλύτερες αμυγδαλές.
  Και ο Αυγουστίνος σουτάρει. Και χτυπάει πολύ καλά. Και νίκησε τον Φριτς, σαν με χτύπημα από βαριοπούλα.
  Και το γυμνό πόδι ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα πολύ περίφημα.
  Ο Αυγουστίνος τσίριξε:
  - Μην ξυπνάτε περίφημα όσο είναι ήσυχα!
  Και πάλι έδωσε μια εύστοχη στροφή.
  Η Σβετλάνα κοπάνησε ξανά. Σκότωσε τους φασίστες. Και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και σπινθηροβόλα με μάτια και τρίξιμο με φωνή!
  Ναι, αυτά είναι τέτοια κορίτσια που δεν πρέπει να βάλετε το δάχτυλό σας στο στόμα μαζί τους - θα δαγκώσουν!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, είπε:
  - Άρχισαν να μιλούν, όλα για τη μακροζωία.
  Η Ζόγια, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο ρουφώντας αίμα ...
  Ο Αυγουστίνος πέταξε μια χειροβομβίδα και κελαηδούσε:
  - Νόστιμο για το τρίτο!
  Η Σβετλάνα ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Ω, είμαι κουλ!
  Τον Ιούλιο οι Γερμανοί παραλίγο να καταλάβουν το Voronezh και σταμάτησαν. Επικράτησε μια προσωρινή ηρεμία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Όμως ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να αντεπιτεθεί.
  Ο Oleg Rybachenko, που μοιάζει ακόμα με αγόρι περίπου δώδεκα ετών, και ένα κορίτσι που μοιάζει επίσης στην ίδια ηλικία με τη Margarita, τρέχουν μπροστά από τα ρωσικά σοβιετικά στρατεύματα.
  Αυτοπυροβολούνται. Πίσω από τους ώμους είναι σακούλες με χειροβομβίδες.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε κατά των Γερμανών. Κόρεψε ένα μάτσο.
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και έτριξε:
  - Είμαι εξολοθρευτής, στα γόνατά σου.
  Η Μαργαρίτα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και πρόσθεσε:
  - Εχθρούς της Ρωσίας θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Το αγόρι και το κορίτσι ορμούν στον εαυτό τους και καταστρέφουν τους αντιπάλους τους. Είναι αστραφτερά και τα πιο cool στον κόσμο.
  Ο Όλεγκ, το αιώνιο αγόρι, πυροβολεί τους Γερμανούς και τραγουδά:
  - Θα σε σαρώσω σαν πικραλίδες! Είμαστε εξολοθρευτές όχι αγόρια!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Μαργαρίτα επίσης καρφώνει και λέει:
  - Είμαστε κουλ πρωταθλητές! Η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Το αγόρι και το κορίτσι όλα πάνε και πάνε μπροστά. Έχουν τόσο πολύ ενθουσιασμό και φωτιά. Και οι Γερμανοί ζωγραφίζουν κυριολεκτικά κάτω από τις οπλές τους.
  Πιο συγκεκριμένα γυμνά, παιδικά πόδια.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί και σκοτώνει τον εχθρό με κάθε σφαίρα.
  Ναι, το αγόρι, φαίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσει. Είναι ένας γνήσιος και πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Μαργαρίτα ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Είμαι υπέροχος! Θα γίνω διεθνής πρωταθλητής!
  Και γελάει μόνος του...
  Στο μεταξύ, τα κορίτσια τσακώνονται. Υπάρχουν περισσότερα γυναικεία τμήματα.
  Εδώ έρχεται όλο το τάγμα. Ξυπόλητα κορίτσια με μαγιό. Ένα τόσο τσιμπημένο μαγιό σε στυλ μπικίνι. Και γυμνές, στρογγυλές γόβες καλλονών αναβοσβήνουν. Υπέροχοι πολεμιστές.
  Και πυροβολούν και κατά των Γερμανών. Όμως οι πολεμιστές μπαίνουν σε μάχη σώμα με σώμα με τους Γερμανούς. Πώς αλωνίζονται.
  Και πώς αυτομαχαιρώνονται με ξιφολόγχες! Ορίστε τα κορίτσια!
  Τέλεια.
  Τα κορίτσια χτυπούσαν τους Γερμανούς με τα γυμνά τους πόδια και χαμογελούσαν σαρκοφάγα. Εδώ είναι οι πολεμιστές. Κορίτσια της πιο δυνατής ευθυγράμμισης. Έτσι αλωνίζονται οι στρατιώτες του Κάιζερ.
  Και χτύπησαν τον εαυτό τους. Και έρχονται...
  Υπάρχουν τέτοιοι υπερ-τάξεις πολεμιστές. Και όλα ξυπόλυτοι και σχεδόν γυμνοί. Και πηδάνε στον εαυτό τους. Και χτυπήθηκαν με γυμνά τακούνια. Εδώ είναι τα κορίτσια - όλα τα κορίτσια κορίτσια.
  Η Βικτώρια παλεύει μπροστά. Μοιάζει ακόμα με κορίτσι και είναι πολύ αδύνατη. Μαχαιρώνει μόνος του τους Γερμανούς και τραγουδάει:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά! Και σκίστε όλα τα αποβράσματα!
  Ναι, τα κορίτσια εδώ είναι κορυφαία.
  Και η ομορφιά Βερόνικα είναι ορατή. Επίσης η ξανθιά τσακώνεται.
  Και η υπέροχη Γιούλφι είναι ένα κορίτσι που έγινε στρατηγός αφού έθαψε τον άντρα της. Το Yulfi φαίνεται υπέροχο. Αγαπά πολύ τους άντρες και χωρίς καμία προκατάληψη μπαίνει σε επαφές μαζί τους.
  Στην πραγματικότητα, το σεξ παρατείνει τη ζωή και είναι πολύ ωφέλιμο για τις γυναίκες. Τους αναζωογονεί.
  Αγωνίζεται και η Άννα και με τα κόκκινα, πλούσια μαλλιά της.
  Και επίσης η υπέροχη Angelina - η πολεμίστρια είναι απλά σούπερ.
  Ολόκληρη δηλαδή η βασιλική, ή μάλλον η σταλινική φρουρά. Ένα πλήρες σετ από ομορφιές. Είναι τόσο υπέροχες και σέξι.
  Και συντρίβουν τους Γερμανούς. Τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τρίβουμε τα κόκαλα και σκίζουμε το κρέας.
  Και οι Γερμανοί φεύγουν από την επίθεση τους. Υποφέρουν ήττες μετά την ήττα - αν και σε τοπική κλίμακα.
  Και έτσι γενικά, ενώ έχουν την πρωτοβουλία.
  Οι Γερμανοί προχωρούν νότια κατά μήκος του Ντον.
  Η Gerda και η Charlotte τσακώνονται στο τελευταίο τανκ δύο ατόμων σε σχήμα πυραμίδας.
  Και παλεύουν πολύ καλά. Το γερμανικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με πιστόλι υψηλής πίεσης. Το διαμέτρημα είναι μόνο 75 mm, αλλά αυτό είναι αρκετό λόγω της υψηλής ταχύτητας στομίου του βλήματος. Και ως αποτέλεσμα τεράστιο φορτίο πυρομαχικών. Τα κορίτσια στο τανκ ξάπλωσαν. Το μηχάνημα είναι πολύ ευέλικτο με κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε στο σοβιετικό τανκ και τραγούδησε:
  - Είμαι τόσο άγρια λύκα, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό!
  Και γελάει, χτυπάει το γυμνό του πόδι στο joystick.
  Δεν υστερεί ούτε η κοκκινομάλλα Σάρλοτ.
  Επίσης σούπερ κορίτσι.
  Πυροβολείται και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Υπέροχος πολεμιστής.
  Η κοκκινομάλλα, ενώ πυροβολούσε, ρώτησε την Γκέρντα:
  - Τι πιστεύετε, θα απαγορευτεί τελικά ο Χριστιανισμός;
  Ο ξανθός εξολοθρευτής είπε με έμφαση:
  - Νομίζω ότι θα γίνει!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Οι πολεμιστές, γενικά, είναι εξαιρετικοί στη σκοποβολή. Εδώ η Γκέρντα κοπάνησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδούσε:
  - Εμείς οι Άριοι δεν πρέπει να πιστεύουμε στην Εβραϊκή Βίβλο που κηρύττει τον ειρηνισμό.
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Σωστά, δεν ταίριαξε! Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο!
  Η κοκκινομάλλα έστειλε πάλι ένα φονικό βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τράκαρε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Οι μάχες είναι εξαιρετικά βάναυσες. Ταυτόχρονα, τα σοβιετικά κορίτσια είναι τα καλύτερα.
  Εδώ η Νατάσα αναγκάστηκε να διακόψει. Οι φασίστες είναι και πάλι σε κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, μαύροι και Άραβες. Οι Ναζί στρατολογούν στρατιώτες στην Αφρική και την Ασία και τους ρίχνουν στις σοβιετικές θέσεις. Όλοι προσπαθούν να συντρίψουν τους αριθμούς.
  Η Νατάσκα πετάει επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και λέει:
  - Το μεγαλείο του Στάλιν θα είναι για αιώνες!
  Η Ζόγια δίνει τη σειρά. Επίσης ρίχνει το γυμνό του πόδι στους αντιπάλους. Νοκ άουτ τους Ναζί και λέει:
  - Ο φόβος είναι άγνωστος στους όμορφους πολεμιστές!
  Πυροβολεί και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος. Και πολύ εύστοχο. Και λέγοντας:
  - Ναι, στην Πατρίδα μας και η καρδιά ζει!
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, λέει στις καλλονές:
  - Θα χρεώσουμε τους καταραμένους ναζί!
  Και από αυτό πετάει, μια χειροβομβίδα εκτοξεύτηκε με γυμνά δάχτυλα. Γενικά, τα κορίτσια εδώ είναι από τα υψηλότερα poshiba.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, κελαηδούσε:
  -Ας είναι αυτός ο πόλεμος ο τελευταίος!
  Η Ζόγια συμπλήρωσε με ενθουσιασμό:
  - Ο Σατανάς δεν θα βασιλέψει.
  Τον Ιούλιο, οι Γερμανοί προχώρησαν κατά μήκος του Ντον και πλησίαζαν ήδη τη στροφή. Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη εδώ. Και δεν θα αναπτύξετε τη δύναμη κρούσης όπως θα έπρεπε. Το Voronezh έγινε παράπλευρο σημείο για τον πόλεμο. Αλήθεια, τι σε ανησυχεί;
  Άρχισαν οι βομβαρδισμοί και άρχισαν να αποκοιμούνται με άμμο και θραύσματα. Οι καταιγίδες πετούσαν. Ήταν πολλά από αυτά, και ήταν όλα ενοχλητικά σαν τις μύγες.
  Το κορίτσι εξέφρασε:
  - Τα ερπετά σέρνονται σαν ενοχλητικές μύγες.
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, γκρεμίζοντας μαζί της ένα γερμανικό αεροσκάφος.
  Μετά από αυτό, η Zoya έκανε το ίδιο. Πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γκρέμισε τον φασίστα.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Είμαι ένα ξυπόλητο όνειρο, και απλά μια μεγάλη ομορφιά!
  Και πάλι ο πολεμιστής έδωσε σειρά.
  Χωρίς κανένα πρόβλημα μπήκε και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος. Εμβόλισε ένα αυτοκίνητο με γυμνό πόδι με χειροβομβίδα. Το έσπασε σε κομμάτια. Το οποίο σκορπίστηκε σε ολόκληρη την περιοχή και τα ερείπια του Voronezh.
  Και μετά ακόμα πιο δύσκολο...
  Και η Σβετλάνα θα το πάρει και θα ρίξει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Και θα καταστρέψει όλους τους αντιπάλους χωρίς κανένα πρόβλημα. Γίνεται λοιπόν, σαν σε φέρετρο - χαζό και χωρίς περιττό αντιμόνιο.
  Οι Γερμανοί έχασαν πάρα πολλά στις μάχες για τη Βορόνεζ και έκαναν πάλι διάλειμμα.
  Έπαιξε λίγο. Είδα ένα μόνο γερμανικό αεροσκάφος επίθεσης. Και το πήρε και του πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Το αντικείμενο συντριβής πέταξε σε ψηλό τόξο. Προσγειώθηκε ακριβώς στο γερμανικό αυτοκίνητο, χωρίζοντάς το σε κομμάτια. Τότε ο ξανθός εξολοθρευτής είπε:
  - Δεν είμαι η μαριονέτα σου!
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές αναποδογυρίστηκαν ομόφωνα με το στομάχι τους. Γυμνές γόβες που αναβοσβήνουν.
  Έρχεται ο Ιούλιος, μάχες και βομβαρδισμοί. Έριξαν με οβίδες τις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων. Και πυροβολούν με ισχυρά όπλα. Οι Ναζί προχωρούν στην περιοχή της καμπής του Ντον.
  Υπάρχουν πολεμιστές και ήρωες εκεί. Οι Fritz τσακώνονται και στις ντίσκο. Ιδιαίτερα όμορφα κορίτσια: η Γερτρούδη και η Εύα. Πετάνε ένα δισκοπλάνο και συντρίβουν τους Ρώσους στον ουρανό.
  Η Νατάσα πυροβόλησε στον ουρανό. Κατέρριψε μια γερμανική μη επανδρωμένη, ραδιοελεγχόμενη συσκευή "Rama" -7. Και είπε:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι.
  Η Ζόγια πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στο γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος, το οποίο πέταξε έξω σαν σαρκοφάγο πιράνχα και κελαηδούσε:
  - Ευτυχία για πάντα!
  Η Αυγουστίνα, επίσης, έδωσε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Η σοβιετική κυβέρνηση...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης ένα φλεγόμενο αντικείμενο, γκρέμισε τον φασίστα και γρύλισε:
  - Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Αλλά μετά έφυγαν οι Γερμανοί ... Και τα κορίτσια ηρέμησαν λίγο.
  Η Νατάσα παρατήρησε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Λοιπόν, πόσο μπορεί να κρατήσει αυτός ο πόλεμος!
  Η Ζόγια παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Με τα χρόνια γίναμε πιο δυνατοί, αλλά δεν γεράσαμε καθόλου!
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος γέλασε και συνέτριψε την ενοχλητική μύγα με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Φυσικά και όχι! Μην γερνάτε! Είμαι ακόμα τόσο ζεστή όσο ποτέ!
  Η Σβετλάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ένας πόλεμος γενικά αναζωογονεί τα κορίτσια. Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά τα κορίτσια παραμένουν νέα!
  Η Νατάσα απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Αναζωογονηθήκαμε - Ρώσοι Θεοί!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, Θεοί μας, Σλάβοι Θεοί!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας! Τα παιδιά της Lada είναι υπέροχα παιδιά! Και χρόνια πάνω σε ένα φτερωτό άλογο, η Ρωσία στις μακρινές χιλιετίες!
  Η Σβετλάνα γέλασε και απάντησε:
  - Από τον ουρανό θα χτυπήσει η καμπάνα - η βροχή θα πέσει καταρρακτώδης! Τρέχω στα παιδικά μου χρόνια - η καλοκαιρινή βροχή με ακολουθεί!
  Και η Νατάσα σήκωσε με ενθουσιασμό:
  - Πίσω μου!
  Και οι πολεμιστές χτυπούσαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Είναι πραγματικά ικανοί για τέτοια θαύματα. Ούτε μια σελίδα δεν έχει γυρίσει στη ζωή μου.
  Εδώ μεγαλώνει μια ολόκληρη γενιά πολεμιστών. Ήδη πολεμώντας στις τάξεις του Κόκκινου Στρατού, όσοι γεννήθηκαν σχεδόν μετά την έναρξη του πολέμου.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Αντρέικα. Ξυπόλητο αγόρι με σορτς. Δεκατρία χρόνια συνολικά, αλλά πώς παλεύει; Ναι, ένα άτυχο αγόρι κατά κάποιο τρόπο, που δεν γνώριζε τον κόσμο.
  Η Νατάσα έγνεψε στον Αντρέικα. Χάιδεψε τα ξανθά μαλλιά του πρωτοπόρου. Κοίτα πόσο μαυρισμένος είναι, σαν σοκολάτα. Το κορίτσι έδωσε στο αγόρι καραμέλα. Μουρμούρισε σκυθρωπά:
  - Το γλυκό είναι κακό...
  Αλλά έφαγε το φαγητό έτσι κι αλλιώς. Ναι, κάπως αγόρι. Η Νατάσα πήρε και της άπλωσε το χέρι. Γαργάλησε το σκληρυμένο, σκονισμένο πόδι του πρωτοπόρου. Σε απάντηση, άρχισε να γαργαλάει το γυμνό πέλμα της Natashka. Είναι ωραίο να σε αγγίζουν τα χέρια ενός αγοριού.
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  - Μεγαλώνεις Αντρέι! Αν ζήσεις δυο χρόνια ακόμα, θα σε μάθω.
  Το αγόρι ξαφνιάστηκε
  -Τι?
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Πώς να κάνεις έρωτα!
  Ο Αντρέι βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Το έχω δει ήδη!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της.
  - Αυτό που είδες ήταν ζευγαρώματα ζώων. Και θα σας μάθω όμορφα και πολύ ευχάριστα!
  Την 1η Αυγούστου 1947 τα κορίτσια βρέθηκαν στα χαρακώματα. Πολέμησαν τον Φριτς. Έχει περάσει πολύς καιρός από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Εδώ είναι η εκδήλωση.
  Η Νατάσα πυροβολεί τους Ναζί και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της, λέγοντας:
  - Για το μεγαλείο της κομμουνιστικής χώρας!
  Ύστερα ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ, παραδοσιακά σχεδόν γυμνά. Ντυμένοι μόνο με κόκκινα, στενά εσώρουχα, τσακώνονται και μολύνουν τους υπόλοιπους μαχητές με φρενίτιδα.
  Και πυροβολούν. Και σουτάρουν πολύ καλά. Σαν ελεύθεροι σκοπευτές και πολεμιστές του υψηλότερου διαστημικού επιπέδου.
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Κουρεύει τους Ναζί και κελαηδάει:
  - Ω, Πατρίδα μου και μεγάλη οικογένεια!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Υπέροχο κορίτσι γενικά.
  Και τα μαλλιά της έχουν το χρώμα του φύλλου χρυσού.
  Η Ζόγια βασανίστηκε κάποια στιγμή από τους Ναζί. Πρώτα, με πήγαν σε μια καλύβα και με έγδυσαν μέχρι το σορτσάκι μου. Άρχισαν να αισθάνονται, να σκαρφαλώνουν με τα χέρια τους σε ευαίσθητα μέρη. Μετά με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες. Με χτυπούσαν στο στήθος, και στα πλάγια και στους μηρούς. Επόμενο ήταν το πιο ταπεινωτικό - βιάστηκε με λαστιχένιο μπαλονάκι. Αλλά το συναίσθημα είναι τόσο οξύ. Την ίδια στιγμή, μαζί με τον πόνο, η Ζόγια γνώρισε έναν οργασμό και τελείωσε. Οι Ναζί γέλασαν.
  Μετά βίασαν ξανά τη χειρόγραφη καλλονή με ένα ρόπαλο και μετά το έβαλαν οι ίδιοι... Είκοσι πέντε νεαροί, πεινασμένοι στρατιώτες πέρασαν πάνω από το κορίτσι. Ας μην είναι πλέον μια παρθένα, αλλά ακόμα ένας άντρας. Αυτό είναι και ευχαρίστηση και πόνο. Τόσο έντονες αισθήσεις. Ειδικά αν βιαστεί στο πέμπτο σημείο.
  Αλλά τουλάχιστον δεν χτυπήθηκαν. Φαίνεται ότι στους Ναζί άρεσε να το έχουν σε διαφορετικά σημεία. Δεν την κρέμασαν. Μέχρι που τελικά η Ζωή έφυγε τρέχοντας. Πριν από αυτό, παρεμπιπτόντως, την έδιωξαν στο κρύο ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή. Αλλά αυτή τη στιγμή η Ζόγια είχε ήδη καταφέρει να συνηθίσει στο κρύο. Και έφυγε με το εσώρουχό της. Και ότι είναι πολεμίστρια των υψηλότερων κόκκινων ακροβατικών.
  Η Aurora πολεμά και ηρωικά. Κουρεύει τους Ναζί και τραγουδά:
  - Πατρίδα, κόμμα, Κομσομόλ! Θα υπάρξει μια ισχυρή ήττα για τον Χίτλερ.
  Και επίσης πώς ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Τα πάντα για τα κορίτσια είναι δροσερά και αναιδή.
  Και η Σβετλάνα, επίσης, θα πάρει και θα κάνει thrash. Και κόψτε το Fritz. Και με γυμνά δάχτυλα θα φυτέψει μια χειροβομβίδα.
  Και βρυχάται ταυτόχρονα:
  - Για την υπόθεση του αγώνα του κομμουνισμού!
  Η Νατάσα σουτάρει επίσης, νοκ-άουτ τους Ναζί και σφυρίζει:
  - Στο όνομα της Πατρίδας, του αγίου!
  Και μια χειροβομβίδα πεταμένη με γυμνά δάχτυλα σκορπίζει τους Ναζί. Και τα κορίτσια γίνονται όλο και πιο ευδιάθετα και τραγουδούν τα πάντα στον εαυτό τους με άγρια χαρά.
  Ο Ζόγια σουτάρει και με την ευστοχία του Ρομπέν των Δασών. Οδηγεί μια φωτιά στον εαυτό του και τραγουδά:
  - Αγαπάω την Ρωσία! Δυνατή χώρα! Γιατί δεν καταστράφηκε ο Χίτλερ; Δεν καταλαβαίνω!
  Και θα το πάρει κι αυτός με τα γυμνά του δάχτυλα και θα ρίξει μια χειροβομβίδα. Και καγιούκ στους φασίστες.
  Η Aurora γάμησε τον Φριτς. Πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Μα Πασαράν! Απότομο χτύπημα!
  Και η Σβετλάνα θα δώσει τη σειρά. Πώς να σκουπίσετε τους Ναζί. Πώς να τα μουλιάσεις όλα και να τσιρίξεις:
  - Δόξα στον Παντοδύναμο Ράβδο!
  Και θα ρίξει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και σειρά θα δώσει και η Νατάσα. Κόψτε τους φασίστες. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τρίζοντας:
  - Ναι, άγιο το όνομά σου!
  Και χαμογελάστε ξανά. Λαμπερά μαργαριταρένια δόντια.
  Και τότε η Ζόγια υποκύπτει. Θα καλύψει τους φασίστες ειλικρινά. Και θα τρίζει, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι:
  - Πολεμιστής, φέρνοντας το θάνατο σε όλους!
  Και πάλι, θα εκτοξευθεί με μια θανατηφόρα έκρηξη!
  Και εδώ είναι η Aurora σαν λουπανέτο. Και σκοτώστε. Και με γυμνά δάχτυλα θα στείλει δώρο θανάτου.
  Μετά κελαηδάει:
  - Δόξα στους γενναίους Ρώσους στρατιώτες! Άρχοντες ώμου!
  Και η Σβετλάνα, επίσης, θα χτυπήσει τους Ναζί. Πώς τα κουρεύει, σαν δρεπάνι, και αναπηδά:
  Είμαι ένας πολεμιστής που δεν θα ξεχαστεί...
  Και πάλι με γυμνό πόδι, σαν να έτρεχε πάνω στους εχθρούς της Ρωσίας. Και σαν χειροβομβίδα άφησέ το να πετάξει.
  Το κορίτσι φυσικά θυμάται πολλά. Για παράδειγμα, πώς τον σαράντα πρώτο χρόνο, ο Φριτς ανάγκασε δύο ξυπόλητα κορίτσια να σκάψουν μια τρύπα στο κρύο. Και τα κορίτσια δεν είναι ακόμα τόσο σκληραγωγημένα. Και φυσικά, τα πόδια τους πρώτα έγιναν κόκκινα, και μετά έγιναν μπλε από το κρύο. Και πόνεσε.
  Και τα τέρατα-φασίστες για να ζεσταθούν άρχισαν να χτυπάνε με μπαστούνια στα τακούνια. Τα κορίτσια έχασαν τις αισθήσεις τους. Μετά από αυτό, τους έριξαν μερικές ακόμη μπανιέρες με παγωμένο νερό. Σχεδόν κουρασμένος.
  Ευτυχώς, τα άτυχα κορίτσια παρελήφθησαν από θεραπευτή. Βγήκαν έξω. Και ακόμη και τα άκρα δεν χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν. Τα κορίτσια μεγάλωσαν και έγιναν παρτιζάνοι. Εκδικήθηκαν τους Ναζί.
  Το αγόρι πρωτοπόρος Alexander Grigorievich ήταν λιγότερο τυχερό. Οι ναζί του, έχοντας πιάσει, γδύθηκαν. Και κρεμάστηκε σε ένα ράφι στο κρύο. Και τα ξυπόλυτα πόδια του πρωτοπόρου στριμώχτηκαν σε ένα τετράγωνο, και μια πέτρα που ζύγιζε ένα σέντερ κάθισε. Το αγόρι συριγμένος τεντώθηκε στο κρύο. Και οι φασίστες του τον ζέσταναν, φέρνοντας μια δάδα σε ένα σκληραγωγημένο σώμα. Αυτά είναι τα τέρατα των Ναζί.
  Το αγόρι κρεμάστηκε για τρεις μέρες και τρεις νύχτες και την τέταρτη μέρα, μη μπορώντας να αντέξει τα βασανιστήρια, πέθανε.
  Οι εισβολείς συμπεριφέρθηκαν σκληρά...
  Το μέλος της Komsomol Sveta ήταν επίσης γδύθηκε. Σερβίρετε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Γεμάτο με νερό και εκτεθειμένο στον παγετό. Και για να μπορούν όλοι οι κάτοικοι να δουν πώς το μέλος της Komsomol παγώνει στο παγωμένο, καλυμμένο με πάγο νερό. Τι φρίκη είναι.
  Η Σβετλάνα πυροβολεί τους Ναζί και ψιθυρίζει:
  - Δεν θα περάσει ο φασισμός! Δόξα στη Ρωσία!
  Σουτάρει και η Νατάσα. Πετά με μεγάλη ακρίβεια μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Ας μην λέμε ψέματα κάτω από τον Χίτλερ!
  Η Ζόγια επιβεβαιώνει με επίσημο ύφος:
  - Δεν θα ξαπλώσουμε ποτέ!
  Και επίσης ανοίγει πυρ.
  Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Η Aurora πυροβολεί. Αντιμετώπιση των Ναζί και ουρλιάζοντας.
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και η Σβετλάνα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και ουρλιάζει:
  - Στο όνομα της ζωής στη Γη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με μεγάλη ακρίβεια με το γυμνό του πόδι.
  Και οι Φριτς κόβονται την ανάσα.
  Τα κορίτσια απέκρουσαν τη ναζιστική επίθεση και ήρθε η επόμενη μέρα: 2 Αυγούστου 1947. Οι καλλονές απέκρουσαν ξανά την επίθεση. Πυροβολήσαμε λίγο, μετά χαζέψαμε με τους άντρες.
  Η Natashka θυμήθηκε πώς στο σαράντα δεύτερο έτος περιπλανήθηκε λίγο στους δρόμους του πολέμου πίσω από τις γραμμές του εχθρού.
  Υπήρχε ένα ξυπόλητο κορίτσι με ένα απλό βαμβακερό φόρεμα. Το περπάτημα ήταν εύκολο και ευχάριστο. Το καλοκαίρι, ένα στεφάνι υφαίνεται στα λευκά, ελαφρώς χρυσαφί μαλλιά της Νατάσας. Τα γυμνά πέλματα τρυπούν τα βότσαλα πολύ ευχάριστα. Τα πόδια της κοπέλας είναι πολύ σκληρά, και δεν πονάει καθόλου. Και ακόμη και τα θραύσματα μπουκαλιών δεν φοβούνται τα καλαμπόκια.
  Η Νατάσκα πήγε στον εαυτό της, όντας πρόσκοπος. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό της χώρας.
  Να παρασύρεις κάποιον, να στρίβεις. Το σαράντα δεύτερο, ωστόσο, είναι δύσκολο για τη Ρωσία. Μετά τις αρχικές επιτυχίες κοντά στη Μόσχα, στο Λένινγκραντ, στο νότο, ο Κόκκινος Στρατός άρχισε να χάνει ξανά.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα νίκησαν κοντά στο Χάρκοβο και χτύπησαν τον λέβητα. Και οι Ναζί πηγαίνουν ήδη στο Voronezh. Αυτό βέβαια δεν ανεβάζει τη διάθεση. Η κοπέλα, ειδικά το πρωί, έσκισε το φυλλάδιο.
  Οι Γερμανοί μόλις ανακοίνωσαν την κατάληψη του απόρθητου φρουρίου της Σεβαστούπολης. Και λίγο νωρίτερα, ανέφεραν την πτώση στην Αφρική, επίσης της ακλόνητης ακρόπολης του Tolbuk.
  Έρχεται ένα κορίτσι ξυπόλητο, πατώντας τα σκληρυμένα πέλματά της σε έναν βραχώδη δρόμο και σκέφτεται.
  Τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; Θα κερδίσουν οι φασίστες; Άλλωστε η δύναμή τους είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ναι, η διάθεση έχει χαλάσει. Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  Το κορίτσι είδε ξαφνικά ένα αγόρι. Ένα ξανθό, όμορφο παιδί περίπου δέκα ετών. Λεπτή, φυσικά, αλλά εύστροφη, με σορτς, και με γυμνό κορμό σοκολάτα από ηλιακό έγκαυμα.
  Το αγόρι έτρεξε στη Νατάσα. Σφύριξε και φώναξε:
  - Οι φασίστες λένε ψέματα! Μην ανησυχείτε, θα νικήσουμε!
  Το κορίτσι απάντησε αποφασιστικά:
  - Φυσικά, θα κερδίσουμε! Δεν γίνεται αλλιώς!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Νατάσα, ξέρεις, ο διοικητής σε προειδοποιεί να μην πας στο χωριό Νοβοσέλοβο. Εκεί ο Φριτς έστησε ενέδρα.
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Ευχαριστώ για την προειδοποίηση. Αλλά ποιος θα παραδώσει το σημείωμα;
  Το αγόρι πρότεινε:
  - Ασε με. Ελέγχουν όλους τους ενήλικες, ακόμα και τις γυναίκες. Αλλά ένα παιδί μπορεί να γλιστρήσει.
  Η Νατάσα έβγαλε ένα σημείωμα από το εσώρουχό της και το έδωσε στο αγόρι, αλλά ταυτόχρονα ρώτησε:
  - Κι αν σε πιάσουν;
  Το αγόρι, κοιτώντας το κατευθείαν στα μάτια, απάντησε:
  - Θα υπομείνω, όπως ο Malchish-Kibalchish, τα βασανιστήρια και θα πεθάνω με το κεφάλι ψηλά.
  Η Νατάσα χαμογέλασε. Και μετά βυθίστηκε. Θυμήθηκα πώς δύο πρωτοπόροι περίπου δώδεκα ετών πιάστηκαν από τους Ναζί. Έσκισαν τα ρούχα των αγοριών και τους έδεσαν τα χέρια πίσω με σύρμα και τα οδήγησαν γυμνά και ξυπόλητα στο τσουχτερό κρύο. Μετά τους οδήγησαν μέσα από το χιόνι και τους οδήγησαν ξανά στην καλύβα. Οδηγούσαν μέχρι που οι συνοδοί τους πάγωσαν μέχρι θανάτου. Οι πρωτοπόροι δεν βολεύτηκαν, αλλά άντεξαν. Τα αγόρια είναι αρκετά δυνατά.
  Μετά, βλέποντας ότι η παγωνιά δεν πήρε τους πρωτοπόρους, οι Ναζί άρχισαν να καίνε τα παιδιά με φωτιά. Και το πέτυχαν σε αυτό. Όταν ο δήμιος έβαλε ένα πυρωμένο σίδερο στο γυμνό στήθος του αγοριού, το αγόρι αναφώνησε:
  Ζήτω ο Στάλιν!
  Στη συνέχεια, φαρδιές λωρίδες μετάλλου, κόκκινες από τη ζέστη, εφαρμόστηκαν στα γυμνά, σκληρυμένα πέλματα του αγοριού. Η γυναίκα δήμιος εισέπνευσε με μεγάλη ευχαρίστηση τη μυρωδιά του ψητού κρέατος από τα ρουθούνια της. Ο πρωτοπόρος φώναξε ξανά:
  - Πετάξτε κόκκινες σημαίες πάνω από το Ράιχσταγκ!
  Και έδειξε τη γλώσσα του. Τότε οι Ναζί έσκισαν το όσχεο με καυτές λαβίδες. Ο πρωτοπόρος πέθανε από σοκ πόνου.
  Ναι, οι φασίστες καθιέρωσαν μια νέα τάξη πραγμάτων.
  Ενήργησαν αγενώς και σκληρά. Και τα βασανιστήρια ήταν συνεχή.
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τον Φριτς και κελαηδάει:
  - Να υπάρχει παράδεισος στη γη! Ο παράδεισος του κομμουνισμού, στον οποίο ανθίζει η χώρα των Σοβιετικών!
  Η Ζόγια εκτοξεύει επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα κελαηδίσματα:
  - Και η δόξα θα έρθει στη γη!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια πολύ εύστοχη στροφή. Νοκ άουτ αντιπάλους. Και βγάζει ξανά τα δόντια του.
  Και τότε ο Αυγουστίνος πυροδοτεί. Νοκ άουτ τους Ναζί και τρίζει:
  - Για την πατρίδα! Για τον Στάλιν!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκόρπισε τους Ναζί. Κτυπήστε δυνατά τους πολεμιστές.
  Μην απογοητεύετε τον εχθρό.
  Η Σβετλάνα ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Χρωματίζει τους Ναζί και τρίζει:
  - Δόξα στα ρωσικά κορίτσια μας!
  Και πώς γελούν οι πολεμιστές. Άλλωστε, είναι τέτοιες ομορφιές που μπορούν, μάλιστα, να τεθούν στον διαγωνισμό: η κυρία Υφήλιος. Το στήθος τους είναι τόσο γεμάτο και ταυτόχρονα σφιχτό. Έτσι τους αρέσει να κάνουν σεξ με άντρες. Πραγματικά τους ενθουσιάζει.
  Ειδικά όταν τα σώματα ψηλαφίζουν και τσιμπούν ακόμα τις θηλές.
  Η Νατάσα θυμήθηκε πώς την έψαξαν κάποτε η αστυνομία. Είναι πραγματικά κατηγορία. Όταν ένας άντρας με τριχωτό πόδι σέρνεται ακριβώς στη μήτρα σου με τα δάχτυλά του. Πόσο συναρπαστικό και ευχάριστο.
  Τότε η Νατάσα τους σκότωσε όλους. Τι άλλο να κάνουμε με την αστυνομία; Αυτή όμως που την ένιωσε, την βίασε κι αυτή, δεμένη σε ένα παγκάκι. Είναι πολύ ωραίο να βιάζεις άντρες.
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκαψε ένα πεντάκτινο αστέρι στο μέτωπο του φασίστα συνεργού με ένα καυτό σίδερο. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Ναζί
  Τα κορίτσια αποσπάστηκαν και άρχισαν να καταστρέφουν τους Ναζί.
  Αλωνίζουν το πατώντας Φριτς. Και νικήστε μια τέτοια ξέφρενη και κολασμένη επίθεση.
  Η Νατάσα τραγούδησε, κόβοντας τους Ναζί.
  - Κορίτσια σε μεγάλη ανάγκη! Πού είσαι ο ιδιοκτήτης που!
  Ναι, για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα ο Κόκκινος Στρατός δεν έχει άρμα ίσο με τους Ναζί και δεν έχει γίνει καλύτερο. Αντίθετα, οι Ναζί πιέζουν τον Κόκκινο Στρατό.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Είθε η Πατρίδα μας να είναι σε διαστημικές διαδρομές!
  Και με γυμνό πόδι θα εκτοξεύσει ένα λεμόνι. Τέτοιο είναι το λαγωνικό κορίτσι.
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε εναντίον του εχθρού, σφύριξε.
  - Στάλιν, Στάλιν, Στάλιν! Θέλουμε τον Στάλιν!
  Και θα ρίξει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, συνεχίζει:
  - Για να μην μας σπάσουν, σήκω τον αφέντη από τη Γη!
  Και πάλι πετάει η χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι της κοπέλας.
  Η Νατάσα κούρεψε μερικές γραμμές και δημοσίευσε:
  - Και σπάσε τον Αδόλφο!
  Τα κορίτσια ακόμη δεν έχουν εγκαταλείψει την ευκαιρία να νικήσουν τους Ναζί. Στις 3 Αυγούστου 1947 οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Την ίδια στιγμή, οι Ναζί προσπάθησαν να αποκόψουν από τις βάσεις τους τα σοβιετικά στρατεύματα που δεν είχαν χρόνο να υποχωρήσουν πέρα από τον Ντον. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, πέτυχαν ακόμη και ελαφρώς.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της, όπως πάντα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης.
  Κορίτσια με εσώρουχα και ξυπόλητα. Αυτοπυροβολούνται και πολεμούν.
  Υπάρχουν δύο αυτοκίνητα για τέσσερις πολεμιστές. Συμπαγές και πολύ άνετο, πυραμιδικό.
  Η Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιέζει το joystick και πυροβολεί. Και χτυπάει αρκετά καλά. Σκίσιμο του πυργίσκου ενός σοβιετικού τανκ.
  Μετά λέει:
  - Είμαι εξολοθρευτής με χιονισμένα μαλλιά!
  Και γελάει με μανία ... Σιμπάει σαν μαριονέτα.
  Σουτάρει και η Σάρλοτ. Πολύ εύστοχα χτυπήματα και βρυχηθμοί:
  - Και ο μεγάλος Ράιχ, μας είπαν όχι από drift!
  Και με γυμνό πόδι πώς να σπρώχνεις.
  Έφτασε η 4η Αυγούστου, αυτή τη φορά η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Γερμανικά τανκς πολεμούν στην καμπή του Ντον. Μάχες μαίνονται και στο Σουχούμι. Γεμάτο αίμα και καταστροφή. Και οι τρελοί δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.
  Η Charlotte και η Gerda γυμνές σε ένα τανκ. Πάνω τους έμειναν μόνο λεπτά εσώρουχα.
  Και τα κορίτσια πυροβολούν, διαπερνώντας τα τριάντα τέσσερα τανκς που προσπαθούν να τα διασχίσουν, που ορμούν σαν τρελά σκυλιά. Και πολύ ακόμη και αυτά τα σκυλιά, ας πούμε τόσο cool. Και όλοι συνθλίβονται και ανατέμνονται.
  Απλώς δεν μπορείς να τους πλησιάσεις.
  Και οι πολεμιστές είναι άγριοι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Αύγουστος 1955. Όμορφα κορίτσια πολεμούν τους Ναζί. Οι Γερμανοί πιέζουν το Voronezh. Οι Ναζί προσπαθούν να πιέσουν τους Ρώσους.
  Η Νατάσκα σουτάρει, κόβεται στις τάξεις. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σκορπίζοντας τον εχθρό:
  - Όλα θα πάνε υπέροχα!
  Η Ζόγια δίνει επίσης μια στροφή στους Ναζί. Κόρεψε το Φριτς. Και πέταξε λεμόνια με ξυπόλητα.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Είναι υπερ!
  Εδώ πήρε και τον Αυγουστίνο και μαστίγωσε τους Ναζί. Και έριξε επίσης θανατηφόρα δύναμη με το γυμνό της πόδι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Ας συντρίψουμε τον Χίτλερ!
  Τότε η Σβετλάνα πήρε και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια πήραν και γκρέμισαν τους Ναζί, κελαηδούσαν:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα παρατήρησε επιθετικά:
  Είμαστε σούπερ μαχητές!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Αυτό είναι πολύ όμορφο.
  Η Zoya έκανε εξαιρετική δουλειά εδώ. Τότε ένα γυμνό πόδι, ένα πολύ όμορφο κορίτσι, το πέταξε και νίκησε τους Ναζί:
  - Θα είμαστε πολύ κουλ!
  Τότε το φλογερό κορίτσι ο Αυγουστίνος το πήρε και πολύ όμορφα έκανε μια ρίψη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκόρπισε τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις:
  Είμαστε όλες supergirls!
  Τότε η Σβετλάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και τόσο ξανθιά, με γυμνά πόδια που αναβοσβήνουν χειροβομβίδες. Και η κοπέλα πήρε και έβγαλε το Fritz, ένα πολύ όμορφο κορίτσι.
  Κορίτσι με εσώρουχα. Κι εκείνη φώναξε:
  - Τα κορίτσια είναι διαφορετικά! Και πολύ κόκκινο!
  Τα κορίτσια είναι γενικά πολύ κουλ, και πάντα ξυπόλητα.
  Η Σβετλάνα, για παράδειγμα, έτρεχε ξυπόλητη καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου. Και στο σαράντα πρώτο έτος μετακόμισε μέσα στο δάσος. Δεν είναι η πρώτη φορά για εκείνη. Εργάστηκε σε μια παιδική, εργατική αποικία ξυπόλητη και με ένα ελαφρύ φόρεμα φυλακής μέχρι τον παγετό. Αργότερα, η κοπέλα έτρεξε ακόμη και ξυπόλητη στο χιόνι. Ο Αυγουστίνος λοιπόν ήταν στην αποικία. Εκεί, τα κορίτσια μπορούσαν να δουλέψουν σχεδόν γυμνά στον σκληρό παγετό της Σιβηρίας.
  Και δεν τους τρόμαξε. Και πόσο καλό είναι για τα κορίτσια να τρέχουν ξυπόλητα μέσα από τις χιονοστιβάδες στο χιόνι. Και ότι τα γυμνά τακούνια τα δάγκωσε ο παγετός. Όχι τόσο τρομακτικό. Τα γυμνά πέλματα είναι καλυμμένα με καλαμπόκια, και τα κορίτσια δεν έπαθαν τίποτα, από την κρούστα του πάγου.
  Είναι τόσο πολύ cool. Ξυπόλητα κορίτσια έτρεχαν και δούλευαν με τσεκούρια.
  Τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά.
  Τα κορίτσια ήταν πολύ τρελά. Και πάλι ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και συντρίβεται από τους Ναζί. Πολύ ωραίοι πολεμιστές, πρέπει να πω.
  Τα κορίτσια ρίχνουν τα γυμνά τους πόδια στον εχθρό.
  Η Νατάσα σουτάρει πολύ εύστοχα στους Ναζί.
  Και έσπασε περισσότερο τον Φριτς.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο... Και πολύ ξυπόλητη και όμορφη Νατάσα, πολύ επιθετική.
  Αλλά για ένα κορίτσι είναι απαραίτητο να καταστρέψει αυτό που είναι ενδιαφέρον.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko και η Margaret Magnitnaya άρχισαν να τσακώνονται.
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέτριψαν τους Γερμανούς.
  Ο Oleg Rybachenko έμοιαζε με αγόρι έντεκα ετών. Και συνέτριψε τους Ναζί. Ή αυτοί που μοιάζουν με φασίστες.
  Το αγόρι πέταξε το γυμνό του πόδι στο Φριτς. Συντρίφθηκε και κέρδισε.
  Και έδωσε σειρά.
  Και η Μαργαρίτα έριξε πολύ δυνατά εκείνον που κοίταξε κάπως τον Φριτς.
  Και συνέτριψε τους Γερμανούς. Και το κορίτσι πάλεψε πολύ όμορφα.
  Και πέταξε πολύ όμορφα το γυμνό της πόδι. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Μαργαρίτα σκότωσε τους Γερμανούς πολύ βαριά.
  Οι Ναζί προχωρούσαν πολύ γρήγορα.
  Μαργαρίτα, πολύ συντρίβοντας τον αντίπαλο.
  Τα γυμνά πόδια του κοριτσιού έσπασαν τόσο όμορφα τη ραχοκοκαλιά των Ναζί.
  Τα κορίτσια είναι τόσο επιθετικά.
  Και το τάγμα κυνηγά τους τύπους. Κορίτσια με εσώρουχα, και πολύ όμορφα. Επιτεθείτε στους Γερμανούς και με πολύ ζήλο.
  Το γυμνό στήθος τους με τις ρουμπινί θηλές τρέμει. Και τα κορίτσια παλεύουν με υπερβολική πίεση. Συντρίβουν τους Γερμανούς. Και τα ναζιστικά στρατεύματα υποχωρούν.
  Και τώρα οι Γερμανοί αρχίζουν να υποχωρούν.
  Η Βερόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Συνθλίβει τους στρατιώτες και τσιρίζει:
  - Η αγάπη είναι ζωή!
  Η Βικτώρια έδωσε μια εύστοχη στροφή. Έκοψε τους αντιπάλους. Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά πόδια της.
  Και μετά κελαηδούσε:
  - Η Πατρίδα μας δοξάζεται!
  Εδώ η Τζουλιάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και η γυναίκα του στρατηγού, καθώς παίρνει και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα και ουρλιάζει:
  - Genius Express!
  Και μετά η κοκκινομάλλα Άννα. Το κορίτσι είναι τόσο κουλ και εξαιρετικό. Τσαλάκωσα τα Φριτς, τα μούσκεψα. Και μια χειροβομβίδα πέταξε με γυμνά πόδια. Και σκόρπιους αντιπάλους.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Αγία Ρωσία του Τσάρου Ιωσήφ Στάλιν!
  Και το κορίτσι κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Και ξεγύμνωσε τους κυνόδοντές του.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες: μια ηρωίδα εκτοξεύει ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια.
  Και εξαπλώθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις του αίματος του ποταμού με τους Ναζί.
  Άλλωστε, ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, με σορτς, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και βγάζει νοκ άουτ τους Γερμανούς.
  Τα κορίτσια σουτάρουν με μεγάλη ακρίβεια, αλλά δεν έχουν απώλειες. Όταν ένα κορίτσι είναι γυμνό και φοράει μόνο εσώρουχα, είναι πρακτικά άτρωτο. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πιάσεις.
  Οι Γερμανοί λοιπόν δεν χτυπούν κορίτσια, ούτε με οβίδα, ούτε με σφαίρα, ούτε με θραύσμα. Και λοιπόν? Ο αγώνας είναι αγώνας!
  Η Βερόνικα αυτοπυροβολείται. Χτυπά τον εχθρό, ρίχνει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι και κελαηδάει:
  - Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι!
  Και η Βικτώρια είναι πολεμιστής-διοικητής. Καθώς κουνάει το γυμνό στήθος της και εκπέμπει μια όψη κεραυνού με τις κατακόκκινες θηλές της. Και τότε ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Σπάει τις τάξεις των αντιπάλων.
  Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι supergirl!
  Και βγάζει τα δόντια του.
  Και μετά ο Τζούλιαν. Επίσης ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς. Πώς να χτυπήσετε τους Ναζί. Πιο συγκεκριμένα, όχι από τους Ναζί, αλλά από τους Γερμανούς, οι οποίοι όμως βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία ή την ΕΣΣΔ.
  Και στον θρόνο είναι ο τσάρος και ο πρόεδρος, που έγινε αυτοκράτορας της σοβιετικής αυτοκρατορίας. Και είναι υπέροχο να συμφωνούμε. Και θα έρθει η ώρα που η ΕΣΣΔ θα πολλαπλασιάσει τα πολλά οικόσημα των σοβιετικών δημοκρατιών.
  Η Γιουλιάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ας είναι ο Στάλιν στη Σοβιετική Ρωσία - φως!
  Έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της.
  Και τότε η Άννα, το κοκκινομάλλη τέρας, παλεύει. Και σουτάρει εξαιρετικά καλά.
  Και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Ας γίνει ένας βασιλικός παράδεισος στον πλανήτη!
  Και η Ολυμπιάδα εκτόξευσε ένα λεμόνι με γυμνό πόδι. Σκόρπισε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Δόξα στον Τσάρο και την Πατρίδα!
  Τα τανκς του Χίτλερ μπόρεσαν να καταλάβουν την καμπή του Ντον και στράφηκαν προς τα νοτιοδυτικά, συνεχίζοντας να κινούνται κατά μήκος του ποταμού. Η ναζιστική προέλαση ήταν σχετικά επιτυχημένη.
  Η ίδια η διαμόρφωση του μετώπου ήταν υπέρ τους και ήταν δύσκολη η μεταφορά ενισχύσεων για τον Κόκκινο Στρατό κάτω από τις γερμανικές βόμβες.
  Επιπλέον, τα δισκοειδή αεροπλάνα του Τρίτου Ράιχ, τα οποία είναι εντελώς άτρωτα, αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικό όπλο και εμπόδισαν σοβιετικά αυτοκίνητα με ένα στρωτό τζετ.
  Ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό λόγω της τεράστιας ταχύτητας των ιπτάμενων δίσκων. Που θα μπορούσε να προλάβει σχεδόν κάθε σοβιετικό αεροσκάφος.
  Τα όμορφα κορίτσια Gertrude και Eva κυνηγούσαν σοβιετικά αυτοκίνητα σε μια τέτοια δισκέτα.
  Εδώ, συγκεκριμένα, δύο μαχητικά Yak-11 επιτέθηκαν και κυριολεκτικά τα ισοπέδωσαν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, δεν στέκονται στο περιθώριο.
  Η Γερτρούδη πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Οι Γερμανοί θεοί είναι οι πιο ισχυροί στον κόσμο!
  Η Εύα έλεγξε επίσης το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και, βγάζοντας τα δόντια της, βρυχήθηκε:
  Θα μουλιάζουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Το κορίτσι είναι ακόμα ένα πράγμα. Εδώ πήρα, για παράδειγμα, έναν πρωτοπόρο. Έσκισε τα ρούχα του αγοριού και τα στερέωσε με σύρμα στο ασπέν. Έπειτα άρχισε να καυτηριάζει το σώμα της πρωτοπόρου με ένα καυτό πόκερ στον πάσσαλο. Ξεκίνησε με το στομάχι και μετά μετακινήθηκε στο στήθος. Δεν αγνόησε τις στρογγυλές γόβες του αγοριού.
  Όταν το πόκερ κρύωσε, το κορίτσι το ζέστανε ξανά και η Γερτρούδη πέταξε κλαδιά.
  Μετά άλλαξαν και η πρωτοπόρος τηγανίστηκε από τον σύντροφό της. Η ξανθιά εξολοθρευτής Gertrude έκαψε και τα μάγουλα του αγοριού. Με λίγα λόγια, δεν έμεινε ούτε μια ολόκληρη λωρίδα δέρματος στον πρωτοπόρο.
  Μετά πήραν και άναψαν μια μεγάλη φωτιά, πιπέρισαν το αγόρι, το αλάτισαν και άρχισαν να τρώνε.
  Το κρέας είναι ζουμερό, άπαχο.
  Η Εύα, καταβροχθίζοντας το αγόρι, παρατήρησε:
  - Δεν θα πάρετε επιπλέον θερμίδες σε τέτοιο φαγητό.
  Η Γερτρούδη, γλείφοντας τα δάχτυλά της, συμφώνησε:
  Ναι, είναι ποιοτικό κρέας. Το αγόρι είναι αδύνατο, νευρικό, αδύνατο. Αυτό είναι ωραίο να φάει.
  Τα κορίτσια έφαγαν με χαρά τον πρωτοπόρο τους. Άλλοι δύο Γερμανοί πλησίασαν. Συμμετείχε στη γιορτή. Κυριολεκτικός κανιβαλισμός. Και τόσο νόστιμο, με καρυκεύματα για να φάει ένα αγόρι.
  Μια από τις Γερμανίδες, η Φρίντα, παρατήρησε:
  - Κάπως βράσαμε μια έγκυο. Και μετά έφαγαν το μωρό στη μήτρα. Είναι τόσο νόστιμο!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια. Βασανιστήρια και κανιβαλισμός, αυτό είναι ωραίο!
  Απλώς, χωρίς καμία προκατάληψη, έκοψαν κάτι στο αγόρι και έκοψαν ο καθένας ένα μικρό κομμάτι.
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές έπιναν επίσης κρασί - αναμεμειγμένο με αλκοόλ της αεροπορίας. Έφαγαν ζουμερό κρέας.
  Τότε οι πολεμιστές χόρεψαν λίγο. Μετά ήρθαν μερικές ακόμη καλλονές με το ίδιο εσώρουχο. Άρχισαν να τρώνε το αγόρι. Έκοψαν την καρδούλα του σε πολλά κομμάτια. Και έφαγαν και αυτοί.
  Μετά το πήραν και έτρεξαν ξυπόλητοι πάνω από τα κάρβουνα. Πήδηξαν, πήδηξαν. Μετά όρμησαν στο πλησιέστερο μέρος. Εκεί επιτέθηκαν σε άνδρες, ζευγαρώθηκαν μαζί τους σαν ζώα. Και ήταν υπέροχο.
  Τα θηλυκά είναι τόσο επιθετικά.
  Και τώρα δύο κορίτσια κυνηγούν σοβιετικά αεροπλάνα. Εμβόλισαν το Tu-4, με αποτέλεσμα να εκραγούν οι βόμβες στην κοιλιά του. Και όλοι δεν σταματούν να γελούν. Υπέροχα κορίτσια.
  Και πώς πατάνε γυμνά δάχτυλα στα κουμπιά του joystick. Τέτοιες γοητευτικές ομορφιές. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και τα γυμνά κορίτσια δίνουν εμπιστοσύνη στη νίκη.
  Τα κακά κορίτσια καταρρίπτουν πραγματικά σοβιετικά αεροπλάνα.
  Η Γερτρούδη ρώτησε την Εύα χαμογελώντας:
  - Πιστεύετε ότι η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού;
  Το κορίτσι απάντησε γελώντας:
  - Δεν!
  Η Γερτρούδη ρώτησε με έκπληξη:
  - Και γιατί?
  Η Εύα είπε κατηγορηματικά:
  - Γιατί ο ουρανός είναι συμπαγής! Σαν καθρέφτης!
  Και τα κορίτσια γέλασαν. Φαινόταν εξαιρετικά αστείο.
  Η Γερτρούδη παρατήρησε λογικά:
  Αλλά και πάλι, υπάρχει Θεός!
  Η Εύα συμφώνησε:
  - Υπάρχει ο Αδόλφος Χίτλερ και ο προφήτης του!
  Και πάλι οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Είναι τόσο διασκεδαστικοί και ούτε καν χαζοί.
  Και τους αρέσει να πολεμούν. Α, και βιασμός ανδρών επίσης. Αυτό είναι το μότο τους....
  Η Γερτρούδη, καταρρίπτοντας το σοβιετικό αεροπλάνο, τσίριξε:
  - Πατρίδα μου! Θα τους σκοτώσω όλους για σένα!
  Η Εύα με ένα χαμόγελο των δοντιών επιβεβαίωσε:
  - Εγώ επίσης!
  Και λάμψη με ζαφείρι μάτια. Αυτοί οι πολεμιστές είναι ψύχραιμοι. Και καθόλου ηλίθιο.
  Ή ίσως κακό ... Και πολύ σκληρό. Εδώ βασάνισαν μια γυναίκα περίπου τριάντα και τον γιο της περίπου δώδεκα - ούτε καν πρωτοπόρο.
  Τα κρέμασαν και τα δύο σε μια σχάρα. Και μια φωτιά άναψε κάτω από γυμνά πόδια. Επιπλέον, για να εκτονώσετε τη ζέστη, αλλά ο συγγενής σας να πάει στη φωτιά.
  Ή θα τηγανιστούν οι γόβες του αγοριού, μετά τα κορίτσια.
  Και η γυναίκα τραυματίστηκε και ψυχικά και σωματικά. Πυρπολήθηκαν και τα στήθη της μητέρας.
  Ναι, βασανίστηκαν σκληρά. Τα κορίτσια αγαπούν τη φωτιά.
  Για παράδειγμα, τα αγόρια λατρεύουν να βασανίζουν. Ακόμη και εντελώς αθώοι.
  Απλά βάλτε τους φωτιά...
  Ή βουτηγμένα σε οξύ... Άλλος τρόπος βασανιστηρίων. Μαστιγώστε το pioneer με ένα καυτό σύρμα και, στη συνέχεια, αλείψτε το με κοπριά. Αυτό είναι και οδυνηρό και ταπεινωτικό.
  Οι πρωτοπόροι ραντίστηκαν επίσης με κορμπί και ασβέστη. Λοιπόν, αυτά τα κορίτσια-εξολοθρευτές.
  Η Εύα χτύπησε τρία σοβιετικά αυτοκίνητα και παρατήρησε:
  - Εδώ βασανίζουμε κόσμο... Και είναι ωραίο!
  Η Γερτρούδη, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Είναι ιδιαίτερα ωραίο να βασανίζεις ένα αγόρι!
  Η Εύα συμφώνησε:
  - Πολύ ωραία! Αλλά είναι επίσης καλό να βασανίζεις ένα κορίτσι!
  Οι πολεμιστές ήταν τόσο χαρούμενοι εδώ.
  Η Γερτρούδη γκρέμισε τέσσερα ρωσικά αεροπλάνα και τσίριξε:
  - Και θα είναι υπέροχο για εμάς!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Τα κορίτσια γενικά είναι τόσο όμορφα στην εμφάνιση και έξαλλα εσωτερικά. Ένα από τα βασανιστήρια που χρησιμοποιούσαν οι καλλονές ήταν. Εδώ, για παράδειγμα, κρεμάτε έναν πρωτοπόρο από τα πόδια του στο ταβάνι και στερεώνετε μια αλυσίδα στα χέρια του. Και παίρνεις ηλεκτρικό. Ο πρωτοπόρος πρέπει να το σηκώσει με τη βοήθεια μιας πρέσας. Για να μην σπάσουν οι μύες.
  Και τότε δεν υπάρχει αρκετή δύναμη και πάλι χτυπά με ρεύμα.
  Τα κορίτσια αγαπούσαν επίσης όταν τα αγόρια γυρίζουν τον τροχό. Επιβράδυναν λίγο την κίνηση, οπότε χτυπιούνται με ρεύμα. Πολύ εντυπωσιακό.
  Η Εύα ρώτησε τον εαυτό της:
  -Υπάρχει ο Διάβολος;
  Η Γερτρούδη απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Εν πάση περιπτώσει - ο διάβολος - είμαστε εμείς!
  Και οι δύο έκλεψαν όπως θέλουν. Και τα πρόσωπα θα φανούν.
  Τα κορίτσια έπρεπε να αποκρούσουν τις πτήσεις των γερμανικών επιθετικών αεροσκαφών. Η ξανθιά πολεμίστρια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και κατέρριψε ένα γερμανικό XE-377. Μετά κελαηδούσε:
  - Ακρίβεια έχω - αμείλικτη!
  Η Ζόγια πέταξε επίσης με πολύ μεγάλη ακρίβεια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Στο όνομα του Ροντ! Και δόξα στη Ρωσία!
  Τότε το κορίτσι πυροβόλησε.
  Και μετά κάρφωσε και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος. Είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο κορίτσι. Και με τα γυμνά της δάχτυλα λάνσαρε ένα λεμόνι. Κατέρριψε γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος.
  Έσπασε στον αέρα μετά το χτύπημα. Και φλεγόμενα συντρίμμια άρχισαν να πέφτουν στο έδαφος.
  Η Σβετλάνα έριξε και τα μπαζούκα της. Κατέρριψε ένα γρήγορο, τζετ επιθετικό αεροσκάφος του Τρίτου Ράιχ. Και κελαηδούσε:
  - Για τη δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Γης!
  Μετά από αυτό, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού πέταξαν ξανά μια δολοφονική χειροβομβίδα. Και πολύ ακριβές.
  Η Νατάσα επίσης δεν είναι δεσποινίδα. Κούνησε το γυμνό της στήθος, άστραψε τις κατακόκκινες θηλές της και τσίριξε:
  - Το μεγαλείο της χώρας! Είμαστε άγγελοι!
  Και η καλλονή έδειξε τη μακριά γλώσσα της. Και τόσο συγκινητικό!
  Η Ζόγια χαμογέλασε επίσης επιθετικά και σφύριξε:
  - Ο εχθρός δεν θα περάσει! Η Ρωσία θα κατεδαφίσει...
  Τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών με μεγάλη ακρίβεια ρίχνουν μια θανατηφόρα και θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Και τότε ο έξαλλος φλογερός Αυγουστίνος άρχισε να πετάει δώρα θανάτου. Ένα κορίτσι με μεγάλη καρδιά και μακριά πόδια.
  Μια χειροβομβίδα που ρίχνεται από ένα γυμνό τακούνι πετάει. Και από τα αεροσκάφη επίθεσης μόνο πύρινο σπρέι.
  Και μετά η Σβετλάνα... Σαν γυμνό πόδι, θα εκτοξευθεί και θα συντρίψει τον Φριτς.
  Από το αεροπλάνο έμειναν μόνο θραύσματα, καύση.
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ σε ένα καυτό τανκ, εντελώς γυμνές με το σορτσάκι τους, τσακώθηκαν. Τα σοβιετικά τανκς αντεπιτέθηκαν.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε στο σοβιετικό αυτοκίνητο και έσπασε την πανοπλία. Το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι η κόρη του διαβόλου!
  Η Charlotte έσπασε τις άμυνες του T-54 και πρόσθεσε:
  - Μπορώ να τα ξεπεράσω όλα!
  Το γερμανικό πυροβόλο υψηλής πίεσης είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Είναι ικανό να διεισδύσει από πολύ μεγάλη απόσταση και ξεπερνά τα σοβιετικά 100mm στο T-54. Επιπλέον, τα ρωσικά οχήματα δεν διαπερνούν το πιο πρόσφατο γερμανικό AG-50 U, σε καμία γωνία. Μόνο τα εξαιρετικά βαριά IS μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον Fritz. Αλλά το γεγονός είναι ότι το Isov είναι εξαιρετικά μικρό και η βασισμένη μηχανή είναι το T-54. Και δεν μπορείς να το διαφωνήσεις.
  Η Γκέρντα πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια της. Χτυπάει ένα ρωσικό αυτοκίνητο από απόσταση και τρίζει:
  - Είμαι ένας βασιλιάς που ο Σούπερμαν!
  Και ο πολεμιστής δείχνει μια μακριά, ροζ γλώσσα.
  Η Σάρλοτ πυροδοτεί επίσης. Και πολύ εύστοχο. Και αυτοπυροβολείται, με τη μανία ενός μεγάλου πάνθηρα.
  Και πατάει επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και σφυρίζει στον εαυτό του:
  - Είμαι μεγάλος μαχητής σούπερ κλάσης!
  Επιπλέον, η Gerda πυροβολεί ήδη. Ψυχρόαιμη ξανθιά. Αν και η ίδια η γυναίκα είναι ιδιοσυγκρασιακή. Για παράδειγμα, σταύρωσε ένα μέλος της Komsomol σε ένα πεύκο. Η ίδια έβαλε καρφιά στα χέρια και στα πόδια της. Έβαλε φωτιά στο γυμνό στήθος της και στη συνέχεια με καυτές λαβίδες έσπασε τα δάχτυλα των ποδιών της.
  Και τώρα η Γκέρντα βρυχάται:
  - Είμαστε λευκοί λύκοι και δεν ξέρουμε έλεος για κανέναν!
  Και πάλι, η καλλονή σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια. Και χτυπάει τον εχθρό. Μια τόσο υπέροχη ξανθιά. Σύντομα δεν θα το κάνει αυτό. Και πάλι το ρωσικό αυτοκίνητο διέρρηξε από απόσταση. Ικανός να χτυπήσει. Και διακόσια χιλιοστά πανοπλίας δεν θα την σταματήσουν.
  Η Σαρλότ πυροβολεί επίσης και τρίζει:
  - Είμαι ο υψηλός βασιλιάς! Θα σας τσακίσω όλους!
  Και με γυμνά δάχτυλα πατάει το κουμπί του joystick. Η κοκκινομάλλα εκείνη-διάβολος βασάνισε την πρωτοπόρο χθες. Χτύπησε το αγόρι με τσαμπιά τσουκνίδες. Μετά πασπάλισα τις φουσκάλες με αλάτι. Μετά έβγαλε τον αναπτήρα. Κόκκινες φλόγες αρπακτικά έγλειψαν τη φτέρνα του παιδιού. Να μια κοκκινομάλλα! Πόσο αηδιαστική είναι. Απλά ένα κολασμένο ζωάκι, που βασανίζει τους πάντες χωρίς κανένα οίκτο και αδυναμία!
  Ωστόσο, τα σοβιετικά κορίτσια απαντούν στους Ναζί.
  Οι πολεμιστές οδηγούν τους εαυτούς τους στη φωτιά. Είναι ψυχρόαιμοι και υπολογιστικοί.
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μισθοφόροι σκορπισμένοι προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα σφύριξε:
  - Όλα τα αδύνατα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μαζί μας!
  Η Ζόγια, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άφησε μέσα ένα λεμόνι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ναι, η Πατρίδα μου είναι η πιο ιερή!
  Και το κορίτσι έκλεισε το μάτι.
  Και τότε η φλογερή Αυγουστίνη υπέκυψε στους Ναζί με το γυμνό της πόδι. Τα σκορπίζει σε διαφορετικές και πολύ μακρινές κατευθύνσεις. Και κελαηδάει:
  - Είμαι η γνώση του θανάτου!
  Και η Σβετλάνα έστειλε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Οι Ναζί πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Χάνονται χωρίς καμία ελπίδα για την παραμικρή σωτηρία. Και πόσο χαριτωμένα κορίτσια είναι.
  Η Σβετλάνα έδωσε μια σειρά και τραγούδησε:
  - Εδώ είναι ο νέος μου αγώνας! Θα πάω μαζί σου!
  Εδώ ένα ισχυρό γερμανικό τανκ σκαρφαλώνει μέσα από τα ερείπια. Σε αυτή την περίπτωση, AG-100. Ένα τέτοιο τέρας δεν είναι τόσο εύκολο να διαρρεύσει. Αλλά τα Ρωσικά κορίτσια είναι έτοιμα για μια τέτοια μάχη.
  Και πολύ εύστοχα χτύπησαν από μπαζούκα. Ο ναζί είχε ένα μπαούλο, οπότε το πήραν και το τσαλάκωσαν. Γενικά είναι υπέροχο.
  Η Νατάσα γρύλισε επιθετικά:
  - Ας είναι ο παράδεισος στη γη!
  Και πάλι η χειροβομβίδα που της πέταξε το γυμνό της πόδι πετάει. Αυτό το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού.
  Και τότε η Ζόγια θα το πάρει και θα χτυπήσει τους Ναζί. Πώς τα πέταξε και τα τσάκισε. Και μια πολύ πολεμική.
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να καρφώνουμε ρόδια. Και βάλτε τους Ναζί στα κέρατα.
  Και ο Αυγουστίνος τσακίζει επίσης τους Ναζί. Και το γυμνό της τακούνι, όπως πάντα, είναι στη δουλειά.
  Σκόρπισε τους Ναζί σαν κατσαρίδες στις γωνίες. Κι εκείνη φώναξε:
  - Είμαι κοκκινομάλλα!
  Και μετά και η Σβετλάνα, όπως το παίρνει, και χτυπάει τους Ναζί. Θρυμματίζεται σε ματωμένο κιμά και τρίζει με άγρια μανία:
  - Είμαι ένα αδίστακτο κορίτσι!
  Η εκεχειρία έχει σπάσει. Οι μάχες είναι ξανά σε πλήρη εξέλιξη και οι Fritz θα καταιγίσουν στο Voronezh.
  Η Νατάσα δίνει σειρά. Μια χειροβομβίδα που ρίχνεται με γυμνό πόδι πετάει. Καταρρίπτει τους Ναζί και σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Μετά βρυχάται εκκωφαντικά:
  - Είμαι μια ξανθιά που θα τους καταστρέψει όλους!
  Η Zoya παρατήρησε επίσης με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, κουρεύοντας τους Ναζί:
  - Και οι μελί ξανθές είναι κουλ.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι, και συντρίβει τους πάντες.
  Και τότε ο Αυγουστίνος σουτάρει. Και πολύ ακριβές. Πυροβολεί τους Ναζί και κελαηδάει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης πολύ εύστοχα μια χειροβομβίδα.
  Έτσι η Σβετλάνα λανσάρει το ντύσιμό της. Έσκισε τους Ναζί με αυτή τη γραμμή. Και κελαηδούσε:
  - Είμαι το λάβαρο της Αγίας Πατρίδος!
  Και πάλι ένα λεμόνι ρίχνεται με γυμνό πόδι.
  Τα κορίτσια παλεύουν σκληρά. Πολεμούν σαν πραγματικοί ήρωες. Είναι γεμάτοι αήττητο.
  Η Νατάσκα αυτοπυρπολείται και γεμίζει τον μισθοφόρο στρατό με μόλυβδο. Και δεν φοβάται τα τανκς ή τους πυραύλους.
  Παρόλο που βαλλιστικές κεφαλές πετούν εδώ. Ναι, τόσο έξαλλος, και απελπισμένος, ικανός για τα πάντα!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι. Και μαζί με αυτό, ζυθοποιείται η καταστροφή και ο αφανισμός.
  Σειρά δίνει και η Ζόγια. Κουρεύει το Fritz. Βγάζει τα δόντια του, που είναι στο χρώμα των μαργαριταριών, και γελάει:
  - Έχω μια κυρία που κάνει σούπερ!
  Και τα δόντια της είναι απλά θανατηφόρα.
  Και ο Αυγουστίνος καταστρέφει και τον εχθρό. Και κουρεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα γυμνά δάχτυλα εκτοξεύουν μια νέα χειροβομβίδα.
  Και το κορίτσι γελάει:
  - Θα σας φάω όλους!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί απελπισμένα. Και είναι εξαιρετικά ενεργητικό. Κόρησε τους αντιπάλους. Και μια πολύ εύστοχη χειροβομβίδα, με φονικό γέμισμα, εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Φασίστες δράκος θάνατος!
  Και πάλι ένα χαμόγελο. Τα τέσσερα κορίτσια προφανώς δεν θα τα παρατήσουν ποτέ.
  Και σε άλλα μέρη επιτίθενται ήδη οι Ναζί.
  Συγκεκριμένα, ο Γκερντ και η Σαρλότ έμειναν να κλείσουν το λέβητα - μόνο είκοσι χιλιόμετρα.
  Και τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται... Είναι καταπληκτικά και πολύ μυώδη. Το σώμα τους είναι απλώς υπέρτατο κέφι και δύναμη.
  Μα οι ψυχές μαύρες... Σαν κάρβουνο ή ακόμα χειρότερα.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Gerda πήρε και σκέφτηκε ένα νέο βασανιστήριο. Τέσσερα αγόρια στερεώθηκαν με σύρμα σε μια ατσάλινη ακίδα και συνδέθηκε μια γεννήτρια. Όσο πιο γρήγορα περιστρέφεται ο τροχός, τόσο πιο αδύναμο χτυπά το ρεύμα. Και όσο πιο αργά, τόσο πιο δυνατό.
  Βίαιη συμπεριφορά στη Γκέρντα. Τα αγόρια βουτηγμένα στον ιδρώτα τρέχουν σπρώχνοντας τον τροχό.
  Και οι Γερμανίδες από το καλάθι ρίχνουν κάρβουνα κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους. Βίαια συμπεριφορά στα κορίτσια - μην πείτε τίποτα. Πολύ σκληρό επίσης.
  Η Γκέρντα, ωστόσο, η ίδια λατρεύει να τρέχει με αναμμένα κάρβουνα.
  Εδώ πυροβόλησε σε ένα σοβιετικό τανκ, γκρέμισε τον πυργίσκο και είπε, χαμογελώντας σαρκοφάγα στη Σάρλοτ:
  - Εδώ είναι η συνονόματή μου από τη "Βασίλισσα του Χιονιού" μεγάλο σίσσυ.
  Η Σάρλοτ γέλασε. Χτύπησε επίσης το σοβιετικό τανκ και ρώτησε:
  - Και γιατί?
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Ζήτησε ένα βαγόνι και ένα ζευγάρι παπούτσια, για να πάει ξανά να ψάξει τον αδερφό της Κάι σε όλο τον κόσμο. Τι φταίει να περπατάς ξυπόλητος;
  Η Σάρλοτ χτύπησε ξανά τα σοβιετικά τανκς και απάντησε:
  - Είναι σωστό! Το κορίτσι ήταν ήδη συνηθισμένο να περπατά ξυπόλητη και στον ελαφρύ ευρωπαϊκό παγετό. Θα μπορούσε να έχει επιβιώσει από τη μετάβαση. Περπάτησε ξυπόλητη στο χιόνι και δεν φτέρνιζε ποτέ!
  Η Γκέρντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, και περπάτησε ξυπόλητη για αρκετή ώρα, αφού γύρισε τον μισό κόσμο. Όχι παπούτσια για κορίτσι είναι μεγάλη πολυτέλεια.
  Και η ξανθιά γέλασε. Το χειμώνα έκαναν τέτοια πειράματα. Οδηγούσαν ξυπόλητοι και σχεδόν γυμνοί, ένα αγόρι και ένα κορίτσι μέσα στον παγετό. Πρώτα δέκα λεπτά και σε ένα ζεστό σπίτι. Μετά είκοσι λεπτά και πέντε ξεκουραστείτε στη ζεστασιά. Και μετά μισή ώρα και μετά μία ώρα. Και έτσι όλη τη νύχτα.
  Τα πόδια των παιδιών είναι πρησμένα από το κρύο. Αλλά τα παιδιά είναι αρκετά σκληρά, συνήθισαν τα παπούτσια μόνο σε κρύο καιρό.
  Και τότε οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι οδηγήθηκαν πάνω από τα κάρβουνα. Αν και τα τακούνια των παιδιών έχουν γίνει χοντροκομμένα, είναι ζωντανά και καμένα ως συνήθως. Τι συνέβη με τους αιχμαλώτους μετά η Γκέρντα δεν θυμόταν. Πήγε να πολεμήσει. Σε κάθε περίπτωση, οι τέσσερις τους δεν είχαν φορέσει τα παπούτσια τους από το σαράντα πρώτο έτος, όταν άρχισαν να πολεμούν στην έρημο, στον στρατό του Ρόμελ. Αυτά είναι τα πιο κουλ κορίτσια.
  Εδώ πάλι η επίθεση των Ναζί. Τα κορίτσια συναντούν τους Ναζί με εύστοχες βολές, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Ωστόσο, οι πολεμιστές έχουν καταλήξει σε κάτι άλλο. Εδώ πήραν, για παράδειγμα, και συνέδεσαν το ρεύμα. Και χτύπησαν τους Ναζί με ηλεκτρικές εκκενώσεις. Και τα ίδια τα κορίτσια είχαν τηγανητά τακούνια τους.
  Τα τακούνια των κοριτσιών είναι τόσο στρογγυλά, ροζ, πολύ ευχάριστα να τα βλέπεις και να τα αγγίζεις.
  Οι Γερμανοί και τα ξένα τμήματα ήταν τόσο φοβισμένοι που υποχώρησαν ...
  Η Νατάσα, γλείφοντας τα χείλη της, παρατήρησε:
  - Δόξα τω Θεώ Svarog!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Αυτός είναι πράγματι ένας μεγάλος Θεός! Αλλά ο Ιησούς είναι επίσης ένας μεγάλος Θεός! Το μέλλον λοιπόν είναι δικό μας!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Ο Αυγουστίνος ξεγύμνωσε τα δόντια της και πρότεινε:
  -Πάμε κάτι να πιούμε; Για παράδειγμα, ένα καλό κρασί που αφρίζει με μαγιά!
  Η Σβετλάνα πήρε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό είναι! Κρασί με μπαχαρικά! Καίει λίπος τόσο καλά!
  Η Νατάσα γέλασε.
  Δεν έχουμε λίπος! Είμαστε γενικά πολεμιστές με σώματα σαν χυτό ατσάλι!
  Η Ζόγια αναφώνησε:
  - Τότε σίγουρα θα μας έρθει η νίκη!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε με αυτό εκατό τοις εκατό:
  - Σίγουρα θα είμαστε τυχεροί! Παρόλο που ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια!
  Η Νατάσα γούρλωσε τα μάτια της και τσίριξε:
  - Αυτό είναι φρίκη!
  Και τα κορίτσια διασταυρώθηκαν συγχρονισμένα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Η αεροπορία του Χίτλερ προσπάθησε να βομβαρδίσει τις σοβιετικές θέσεις. Τα πάτησε κυριολεκτικά και τα κατέστρεψε.
  Μια μόνο βόμβα TA-500 κατέστρεψε ένα ολόκληρο σοβιετικό εργοστάσιο. Και αυτά ήταν καταστροφικά χτυπήματα.
  Στο τιμόνι ενός τέτοιου αεροσκάφους βρίσκονται οι: Helga, Margaret και Gala.
  Και αυτοί οι πολεμιστές πατούν τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, στέλνοντας δώρα βόμβας θανάτου στον εχθρό. Και συντρίβοντας το σοβιετικό αμυντικό δυναμικό.
  Μια προσπάθεια επίθεσης ρωσικών μαχητικών καταλήγει σε αποτυχία. Γερμανικά πυροβόλα τριάντα χιλιοστών καταρρίπτουν εύκολα σοβιετικά αεροπλάνα.
  Και εδώ δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε στην εξουσία του Χίτλερ: οι Ναζί είναι απλώς εξολοθρευτές!
  Τα κορίτσια γελούν και θυμούνται πώς βασάνισαν τον πρωτοπόρο στο ράφι και τον χτύπησαν με αγκαθωτό, καυτό σύρμα. Και στριφογύριζε και τσίριξε από άγριο πόνο.
  Και όλοι τον έδερναν, τον έδερναν και μετά ψήνονταν στην πυρά τις στρογγυλές γόβες των παιδιών.
  Το αγόρι από σοκ πόνου έχανε τις αισθήσεις του. Τον έφεραν μέσα και πάλι από το σύρμα.
  Μέχρι που βασανίστηκαν μέχρι θανάτου.
  Τέτοια είναι η τριάδα των κοριτσιών πιλότων του Τρίτου Ράιχ: Helga, Margaret και Gala.
  Σκαρφάλωσαν ξανά, σαν φρύνος πάνω στους ναζί που στριφογυρίζουν. Τα κορίτσια του Κόκκινου Στρατού τα αντιμετώπισαν με δυνατά χτυπήματα.
  Παρέσυραν τους Ναζί με εύστοχες και εύστοχες βολές, και στη συνέχεια με βολές με χειροβομβίδες χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια.
  Τα κορίτσια πολέμησαν άγρια.
  Όμως ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Ένας από τους πρωτοπόρους του έκοψαν το κεφάλι. Αλλά η Νατάσκα φίλησε το αγόρι στα χείλη και τσίριξε:
  - Θα είστε στα Ίρια στην καρδιά του Ροντ!
  Και πάλι πώς ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Γερμανικό τανκ αναποδογυρίζει. Και οι κύλινδροι της στριφογυρίζουν τρομαγμένοι, με κουδουνίστρα και μέταλλο.
  Όλα πάνε πολύ καλά.
  Τα κορίτσια είναι εξαιρετικοί αθλητές και πολεμιστές. Αν ήδη παλεύουν, τότε τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτούς.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και λέει:
  - Η Λευκή Ρωσία δεν θα λυγίσει κάτω από τους Ναζί!
  Ο Αυγουστίνος πυροβολεί επίσης, λέγοντας με έξαλλη μανία:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που δεν λυγίζει ποτέ! Και ακόμη και ο ύπουλος Σατανάς δεν θα γέρνει την αγία Ρωσία!
  Και τα γυμνά δόντια του φλογερού πολεμιστή αστράφτουν σαν μεγάλα μαργαριτάρια.
  Και η Σβετλάνα πυροβολεί επίσης. Σαρώνει τους Ναζί και βγάζει τα όχι λιγότερο μεγάλα και επιθετικά δόντια του:
  - Δεν υποκύπτω στον φασισμό! Δόξα στην κομμουνιστική Ρωσία!
  Και τα τέσσερα κορίτσια αναφωνούν σε χορωδία:
  - Δόξα στη Νέα Τάξη των Ρώσων Θεών του Δημιούργου!
  Και με ξυπόλητα θα πετάξουν φονικές βόμβες! Και είναι υπέροχο!
  Τέλη Αυγούστου 1947 ... Οι Γερμανοί μπόρεσαν τελικά να συνδέσουν τα προπορευόμενα πλοκάμια τους και να αποκόψουν εκείνα τα τμήματα του Κόκκινου Στρατού που βρίσκονταν δυτικά του Ντον.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν εναντίον των Ναζί, όντας πλέον σε πλήρη περικύκλωση. Αλλά πολέμησαν πολύ γενναία.
  Ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών απέκρουσε τις επιθέσεις των Φριτς. Οι όμορφες και με καμπύλες πολεμιστές προτιμούσαν να πολεμούν μόνο με εσώρουχα.
  Και αυτό τους έδωσε υπέροχες ιδιότητες και ζωντάνια. Και τι ελκυστικοί πολεμιστές όταν τινάζουν το γυμνό στήθος τους. Και οι θηλές του στήθους είναι τόσο κόκκινες και αστραφτερές.
  Τα κορίτσια πολεμούν και αποκρούουν την επίθεση του μαύρου πεζικού. Υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί στον γερμανικό στρατό. Πετάξτε τα σαν κανόνια. Και υπάρχουν πολλοί Ινδοί.
  Αν και οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν την Ινδία, ορισμένοι από τους εκπροσώπους αυτού του λαού προμηθεύονται από τους Βρετανούς για σφαγή. Για να τους εμποδίσει να αποκτήσουν ανεξαρτησία.
  Και οι Γερμανοί ακόμα προχωρούν. Αφρικανοί και Άραβες είναι εγκαταλελειμμένοι... Οι μάχες βράζουν σαν στο λάδι κάτω από μια φωτιά κολοσσιαίων διαστάσεων.
  Η Αγγελική είναι ένα φλογερό κορίτσι και ο διοικητής του τάγματος, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φωνάζει:
  - Ούτε ένα βήμα πίσω!
  Η Μαλβίνα, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, παίρνει:
  - Μην υποχωρείς και μην τα παρατάς!
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Τότε η κοπέλα κουνάει το γυμνό της στήθος.
  Φωνή και πανέμορφη Οξάνα, η ξανθιά εξολοθρευτής. Και ρίχνει ένα λεμόνι με γυμνά δάχτυλα:
  - Δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό στο Στάλινγκραντ!
  Η Αγγελική, κουνώντας τη γυμνή, λέει με γεμάτο στήθος:
  - Φυσικά και δεν θα κάνουμε!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που πετάγεται από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάει. Που σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Και τότε η Ακουλίνα πυροβόλησε από μπαζούκα. Επίσης ένα ξυπόλητο κορίτσι με ξανθά μαλλιά.
  Και με το γυμνό τακούνι του στέλνει μια χειροβομβίδα. Πώς να σκορπίσεις τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι έλεγε:
  - Ας είναι φως και παράδεισος!
  Η Οξάνα έδωσε μια στροφή και σφύριξε, κουρεύοντας τους μαύρους μαχητές:
  - Ναι, η Ρωσία είναι διάσημη!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Η ξανθιά είναι στο μυαλό μου. Κάποτε βασανίστηκε από τους Ναζί. Άλειψαν με λάδι τα γυμνά πέλματα των ποδιών της κοπέλας. Και ένα μαγκάλι στήθηκε σε απόσταση. Η φωτιά σχεδόν άγγιξε τα πέλματα της κοπέλας γυαλιστερά με λάδι.
  Η Οξάνα πληγώθηκε πολύ, αλλά έσφιξε τα δόντια της και άντεξε. Οι Γερμανοί το πυροβόλησαν για περίπου είκοσι λεπτά. Άφησαν φουσκάλες στα πέλματα. Για μια εβδομάδα πήγαν και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν ξανά.
  Η Οξάνα τηγανιζόταν σε ένα μαγκάλι κάθε Παρασκευή και τη Δευτέρα την χτυπούσαν με λαστιχένιες μάνικες και την Τετάρτη περνούσαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της. Με βασάνιζαν τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, σχεδόν χωρίς να αφήνει ίχνη στο σώμα.
  Το κορίτσι άντεξε έτσι για τέσσερις μήνες, αλλά δεν είπε τίποτα στους Ναζί. Μετά την έστειλαν στο στρατόπεδο του θανάτου. Αλλά στο δρόμο, η Oksana κατάφερε να δραπετεύσει.
  Φυσικά, το μίσος της για τους Ναζί είναι μεγάλο. Τι είδους βασανιστήρια χρησιμοποιήθηκαν εναντίον της.
  Η Οξάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Άραβες προς όλες τις κατευθύνσεις. Και θυμήθηκα.
  Όταν τα γυμνά πέλματα γλείφονται από τη φωτιά, είναι σαν να βυθίζεστε σε βραστό νερό. Ο πόνος είναι οξύς και παρατεταμένος. Το λάδι δεν καίει το δέρμα και η θερμότητα ρυθμίζεται από επαγγελματίες δήμιους. Και πονάει, πονάει πολύ.
  Η Οξάνα αυτή τη στιγμή προσπαθεί να φανταστεί κάτι αφηρημένο.
  Σαν να είναι πριγκίπισσα. Και συνελήφθη. Και να οδηγήσει στην εκτέλεση. Φυσικά, πρέπει να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Και τα τακούνια ψήνουν.
  Όμως η πριγκίπισσα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Δεν τα παρατάει και δεν θέλει να τα παρατήσει. Αν και έχει μόνο μια σκισμένη λινάτσα στους γοφούς. Και ένα καλοσχηματισμένο σώμα μόλις και μετά βίας καλύπτεται. Και εκατοντάδες άντρες και αγόρια την κοιτούν και δείχνουν ακόμη και τη γλώσσα τους.
  Όμως η ξυπόλητη πριγκίπισσα δεν ντρέπεται. Πηγαίνει στον εαυτό του, περπατάει περήφανα με το στήθος του φουσκωμένο και τραγουδάει ακόμη.
  Βαμμένος χώρος μαύρο ζοφερό φως,
  Και φαίνεται ότι τα αστέρια έχουν θαμπώσει στις τροχιές τους!
  Θέλω αγάπη, σε απάντηση ακούω - όχι,
  Οι καρδιές των ερωτευμένων είναι σπασμένες σε σαχλαμάρες!
  
  Σε ικετεύω, πρίγκιπά μου, έλα σε μένα,
  Έκλαψα ωκεανοί δακρύων από θλίψη!
  Σπάστε όλες τις αλυσίδες της προκατάληψης,
  Θέλω να πείτε στον κόσμο την αλήθεια!
  
  Η αγάπη είναι πιο σημαντική από το καθήκον και τα στέφανα,
  Εάν είναι απαραίτητο για εσάς - θα προδώσω την πατρίδα!
  Και θα βάλω την αγαπημένη μου στον θρόνο,
  Άλλωστε, ο πρίγκιπας μου είναι πιο αγαπητός από τη ζωή!
  Και μετά ανεβαίνει τα ξύλινα σκαλιά στο ικρίωμα. Μετά το κρύο, φλεγόμενο χιόνι, τα γυμνά της πόδια βιώνουν την ευτυχία από το άγγιγμα της βελανιδιάς.
  Ένας τεράστιος δήμιος, με κόκκινο κουκούλα, ακονίζει ένα τσεκούρι. Η ατσάλινη λεπίδα λάμπει στον παγωμένο ήλιο του Ιανουαρίου. Μια ζητιάνα, ξυπόλητη πριγκίπισσα, πλησιάζει αργά το τεμάχιο κοπής.
  Ο δήμιος την κοιτάζει και στα μάτια του διαβάζεται η απογοήτευση. Ήλπιζε ότι το cat θα έπαιρνε το πλούσιο φόρεμα και τα κοσμήματα της πριγκίπισσας.
  Όμως όλα τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα του αυγούστου σκίστηκαν κατά την επιδρομή, βάζοντάς τα σε ένα κοινό σωρό.
  Η πριγκίπισσα τότε ήθελε να τη βιάσουν. Όμως ο ίδιος ο βασιλιάς ήθελε να το δοκιμάσει. Και κάνε την παλλακίδα σου. Αλλά δάγκωσε τον εισβολέα τόσο, και τόσο οδυνηρά κίνησε το γόνατό της στη βουβωνική χώρα, που έχασε την ικανότητα να είναι άντρας για πολύ καιρό.
  Για αυτό, η πριγκίπισσα έπρεπε να είχε εκτελεστεί. Είχε σχεδόν συμβιβαστεί με τον θάνατο, ελπίζοντας να βρει την ευτυχία σε μια άλλη ζωή.
  Όμως ήταν ακόμα νωρίς.
  Ο κήρυξ διάβασε την κατηγορία. Να, τι δεν αποδόθηκε στην πριγκίπισσα. Και μαγεία, και μάγια, και η αποπλάνηση των αγοριών της σελίδας, και ο φόνος και η υποκίνηση σε πόλεμο. Μόνο στο τέλος της παρουσιάστηκε μια απόπειρα εναντίον του βασιλιά.
  Και κάνει κρύο σαν αυτό να στέκεσαι ημίγυμνη στο κρύο και τον άνεμο. Και θέλω να τελειώσουν όλα σύντομα.
  Ωστόσο, μάταια ήλπιζε ότι απλώς θα της έκοβαν το κεφάλι. Η ετυμηγορία αναφέρει ότι αντί να αποκεφαλιστεί ανθρώπινα, η πριγκίπισσα θα υποβληθεί σε δημόσια βασανιστήρια. Και θα τη βασανίζουν μέχρι να λήξει.
  Δύο βοηθοί δήμιοι πήδηξαν πάνω στην πριγκίπισσα. Της έσκισαν τη σάκο, αφήνοντάς την εντελώς γυμνή. Μετά από αυτό, της έστριψαν τα χέρια, την τράβηξαν επάνω στο ράφι. Άρχισαν να σηκώνονται πιο ψηλά και τα γυμνά πόδια της πριγκίπισσας σφίγγονταν στο μπλοκ. Αφήστε απότομα να κατέβει, στρίβοντας τις αρθρώσεις. Και τότε τα μαστίγια από παντού έπεσαν πάνω στο μυώδες σώμα του αυγούστου.
  Η κοπέλα έσφιξε πιο δυνατά τα δόντια της.
  Ναι, η Oksana έχει ανεπτυγμένη φαντασία. Μπορεί να το φανταστεί.
  Και τώρα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σκορπίζει τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις, ξεκόβοντας τα χέρια και τα πόδια τους.
  Το κορίτσι έχει κολοσσιαία επιτάχυνση και εύρος.
  Και στο κάτω κάτω, το τάγμα των κοριτσιών με γυμνά πόδια και γυμνό στήθος είναι από πάνω!
  Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ και θα πολεμήσουν σαν αετοί.
  Ο Αύγουστος πέρασε κάτω από μαζικούς βομβαρδισμούς από το ναζιστικό πυροβολικό. Οι Ναζί προσπάθησαν να τερματίσουν τις σοβιετικές μονάδες που είχαν αποκοπεί πέρα από τον Ντον. Και ακόμη και να αναπτύξει μια επίθεση στη χερσόνησο Taman.
  Οι μάχες μαίνονταν και οι κόκκινοι πολεμιστές δεν υποχώρησαν. Και αν οι Γερμανοί προχώρησαν, τότε με κόστος κολοσσιαίες απώλειες. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα μάχες έγιναν περισσότερο υπό την υπαγόρευση των Γερμανών. Προχωρούσαν, αν και αργά. Το Ροστόφ-ον-Ντον έπεσε και οι Ναζί σύρθηκαν προς τον Καύκασο. Οι Τούρκοι προσπάθησαν επίσης να προχωρήσουν.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη κοντά στο Ερεβάν. Και εκεί ένα γυναικείο τάγμα πολέμησε κατά των Οθωμανών.
  Τα κορίτσια, εκθέτοντας το μυώδες σώμα τους, μόνο με εσώρουχα, αντανακλούσαν τις ανώτερες δυνάμεις της Τουρκίας.
  Η πολεμίστρια Ξένια πολεμά. Σχεδόν εντελώς γυμνό. Μαυρισμένα, γυμνά γόνατα χτυπούσαν στα βράχια. Με το γυμνό της πόδι η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα και σκοτώνει τους Τούρκους. Ξεγυμνώνει τα δόντια του.
  Δίνει μια σειρά, κουρεύει τους Οθωμανούς και λέει:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που είναι πάνω από την επιθετικότητά σου!
  Η ψύχραιμη πολεμίστρια Vladlena σουτάρει επίσης με μεγάλη ακρίβεια.
  Όμορφο κορίτσι, κόψε τους Τούρκους. Και αντιστεκόμενος απεγνωσμένα, η πολεμίστρια πήρε και έριξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι.
  Έσπασε τους Οθωμανούς σε σκισμένα κομμάτια κρέατος.
  Τότε το κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι μια γενναία καλλονή!
  Η Ξένια ρίχνει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και οι Τούρκοι μπαίνουν κάτω από τα αυτιά.
  Τα κορίτσια είναι γενικά εξαιρετικές πολεμίστριες. Είναι τόσο λαμπεροί και εξαγριωμένοι. Οι μύες τους λάμπουν από την ένταση.
  Εδώ η Αλένκα είναι ένα κορίτσι, σχεδόν εντελώς γυμνό. Επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν ένα θανατηφόρο, καταστροφικό στοιχείο. Οι Τούρκοι είναι διάσπαρτοι προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι χαμογελάει και γελάει εκκωφαντικά, δείχνοντας τη γλώσσα της:
  - Είμαι ένα αστέρι που το λένε Ήλιο!
  Και η καλλονή κλείνει το μάτι με πολύ έξυπνο βλέμμα. Απελπισμένη ομορφιά και υπεροχή της σκέψης σε αυτό.
  Η Ξένια επίσης δεν κοιμάται. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σαν μπουκάλια που γκρεμίζει το ποδήλατο, οι νεκροί Τούρκοι πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Ksenia είναι ήδη αρχηγός στο βαθμό.
  Θυμάται πώς ο Σουβόροφ συνέτριψε τους Οθωμανούς. Όχι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Ναι, ήταν τέτοιο που οι ανώτερες δυνάμεις της Τουρκίας ηττήθηκαν.
  Εδώ πάλι μια χειροβομβίδα πεταμένη με γυμνό πόδι πετάει. Και οι Τούρκοι πάλι πεθαίνουν.
  Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ωστόσο, μετά από δισταγμούς, πήρε το μέρος του Τρίτου Ράιχ. Λοιπόν, πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι έχουν ήδη πεθάνει σε αυτόν τον πόλεμο. Μέχρι στιγμής, οι Οθωμανοί κατάφεραν να καταλάβουν μόνο το Μπατούμι και να περικυκλώσουν το Ερεβάν. Αλλά τότε ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να ξεμπλοκάρει την πρωτεύουσα της Αρμενίας.
  Στις μάχες, τα σοβιετικά τανκς πολεμούν ως επί το πλείστον με βρετανικά και αμερικανικά τανκς που πωλούνται στην Τουρκία με πίστωση. Λοιπόν, και τα γερμανικά απαρχαιωμένα.
  Εδώ βρίσκεται ακόμη και το Τ-4.
  Εδώ είναι η Ksenia, που πετάει εύστοχα μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και χτυπάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τότε μουρμούρισε:
  - Στο όνομα της σοβιετικής τεχνολογίας!
  Σειρά έδωσε και η Βλαντλένα στους Τούρκους. Πέταξαν μια χειροβομβίδα με το γυμνό τους πόδι, σκοτώνοντας τους Οθωμανούς.
  Τα κορίτσια είναι πολύ γκρινιάρικα.
  Εδώ η Βαρβάρα πυροβολεί τον Πάνθηρα από μπαζούκα. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ όμορφο και με μόνο εσώρουχα.
  Πολύ σέξι και θορυβώδης εμφάνιση.
  Καθώς μια τέτοια ομορφιά θρυμματίζεται, τα βουνά των πτωμάτων αθροίζονται αμέσως. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Πραγματικά ένας εξολοθρευτής από τους τερματιστές.
  Και μετά πάλι, με γυμνά δάχτυλα, πώς πατάει και τραμπαρίζει. Οι Ναζί έχουν εκατό φορές πιο δύσκολα από πριν. Και η κοπέλα συνεχίζει να πυροβολεί και να αλωνίζει τους Τούρκους.
  Οι Οθωμανοί αποφάσισαν να εκδικηθούν για όλους τους πολέμους που χάθηκαν με τη Ρωσία. Θα χτυπηθούν λοιπόν.
  Τα κορίτσια καυτηριάζουν και καυτηριάζουν.
  Ξυπόλητη Μπάρμπαρα, βρυχάται:
  - Να ζήσει ο λαμπρός Στάλιν.
  Αν και τα τέλη Αυγούστου του 1947 είναι στην αυλή, και ο Στάλιν έχει χάσει την τύχη του για περισσότερα από δύο χρόνια. Ναι, χωρίς την τύχη του ηγέτη της ΕΣΣΔ, όλη η αντίσταση πήγε στραβά. Και η φωτιά του πολέμου ανάβει κεφαλαιουχικά.
  Εδώ είναι το κορίτσι Marusya, πολύ μεγαλόσωμο και υγιές, με ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά. Το πήρε και με τα γυμνά της πόδια έστειλε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες. Καταρρίφθηκε ένας Αμερικανός Σέρμαν. Και κελαηδούσε:
  - Ναι, για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Και τα ρούχα της αποτελούνται μόνο από εσώρουχα. Τέλειο κορίτσι. Τόσο φριχτό.
  Και εδώ είναι ένα άλλο κορίτσι Αναστασία. Ρίχνει επίσης μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, με μια συσκευασία εκρηκτικής βιδωμένη. Και οι Τούρκοι δέχονται ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο.
  Η Αναστασία κελαηδάει και κουνάει το γυμνό στήθος της:
  - Είμαι πολεμιστής του φωτός!
  Η Ksenia εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Κτυπά τους Τούρκους και κελαηδάει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Θα νικήσουμε! Και μην τα παρατάς ποτέ!
  Η Αλένκα επιβεβαιώνει, ρίχνοντας επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Δεν! Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και δίνει την ουρά για τους Τούρκους.
  Η Βλαντλένα κουρεύει τους Οθωμανούς και λέει:
  - Είμαστε στον ένδοξο δρόμο του Σουβόροφ!
  Και δείχνει τη μακριά του γλώσσα!
  Οδηγεί τη φωτιά και την Ακουλίνα. Πανέμορφη ξανθιά. Πώς αυτοκαταστρέφεται ο Τούρκος. Απλώς ερωτεύεσαι. Σκαρφίζει μόνος του και σκαρφίζεται.
  Και κλείνει το μάτι με φρενίτιδα.
  Εδώ είναι το γυμνό της πόδι που ρίχνει ξανά χειροβομβίδα. Και ο δολοφόνος πετάει πάνω από τους Οθωμανούς. Χωρίς να τους δίνουμε ευκαιρία.
  Αγγελική, επίσης, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος δεν κάνει πίσω. Και επίσης εξαιρετικά εύστοχα γκρεμίζει τους Τούρκους. Και το γυμνό της πόδι λειτουργεί πολύ εποικοδομητικά. Και βγάζει αίμα σαν τη σκόνη από τα χαλιά.
  Και τότε μπαίνει στη μάχη πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος. Και αλωνίζει τους Τούρκους.
  Αλλά τα κορίτσια με εσώρουχα είναι υπέροχα.
  Αγωνίζεται και η Νικολέττα. Το κορίτσι είναι σχεδόν γυμνό. Ξυπόλητος και πολύ όμορφος. Και αυτός μάχεται άγρια. Και καταστρέφει τους Τούρκους.
  Εδώ παρέσυρε το "Τσέρτσιλ" που αγόρασαν οι Οθωμανοί με πίστωση. Το κορίτσι γελάει:
  - Είμαι μια υπέροχη ομορφιά! Αν και πάντα ξυπόλητοι!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα πετάξει χειροβομβίδα.
  Και μετά από αυτό, το κορίτσι θα ρίξει ξανά μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, άγρια και διαβολική δύναμη. Και χτυπάει πολύ δυνατά. Και τότε το κορίτσι εκτόξευσε μια χειροβομβίδα από μια σφεντόνα.
  Κατέρριψε τον εχθρό και γρύλισε:
  - Δόξα στον μεγάλο κομμουνισμό...
  Και τώρα οι Τούρκοι τελειώνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το Ερεβάν και γεμίζω τις προσεγγίσεις με πτώματα.
  Τέλη Αυγούστου 1947. Καυτά κορίτσια και χαζά... Οι Γερμανοί ανέστειλαν προσωρινά την επίθεση. Ο Κόκκινος Στρατός επίσης δεν είναι πρόθυμος να πολεμήσει. Στον έκτο χρόνο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, χρειαζόμαστε παύσεις μεταξύ των εχθροπραξιών για να πάρουμε ανάσα και να σχηματίσουμε νέες δυνάμεις.
  Σε όλη τη διάρκεια, ακόμη και οι Γερμανοί, με το ανθρώπινο δυναμικό που παρέχεται και με συμμάχους στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δεν θα έχουν αρκετό για να προχωρήσουν.
  Και η Νατάσα το πήρε και κατούρησε λίγο. Και το έκανε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φυσικά.
  Για παράδειγμα, για τη Gerda, εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον ...
  Η μικρή Γκέρντα πήγε να αναζητήσει τον αδερφό της που ονομαζόταν Κάι. Αλλά δεν ήξερε πού βρισκόταν. Και στράφηκε όχι προς τα βόρεια, αλλά προς τα νότια. Και μετά μετάνιωσε που είχε βάλει εντελώς καινούργια κόκκινα παπούτσια. Μετά από μερικές ώρες, της έτριψαν τα πόδια. Τότε η Γκέρντα έβγαλε τα ακριβά της παπούτσια, έσπασε το ραβδί της και κρέμασε τα παπούτσια της σε ένα γάντζο.
  Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος, ζεστός, μπορείς να περπατάς ξυπόλητος με ευχαρίστηση. Δεν είναι πολύ πλούσιο κορίτσι και το καλοκαίρι έτρεχε συχνά ξυπόλητη. Είναι αλήθεια ότι μετά το χειμώνα, τα πέλματά της έγιναν πιο απαλά και μαλακά.
  Σύντομα, περπατώντας κατά μήκος του δρόμου, το κορίτσι άρχισε να νιώθει δυσφορία από μικρά βότσαλα και άμμο. Και για να το κάνω πιο απαλό, γύρισα στο γρασίδι. Ήταν πιο εύκολο εκεί. Όμως μετά από λίγες ώρες τα πέλματα βούιζαν ήδη.
  Και το πιο σημαντικό, ήθελα να φάω. Και η κοπέλα έχει μόνο μερικές μικρές δεκάρες στην τσέπη της.
  Ωστόσο, στο κοντινότερο χωριό, η Γκέρντα αγόρασε στον εαυτό της ένα καρβέλι ψωμί, το έγραψε με γλυκό νερό από το πηγάδι και αποκοιμήθηκε ακριβώς σε μια θημωνιά.
  Την επόμενη μέρα, τα γδαρμένα, γυμνά πέλματά της φαγούρασαν. Ήθελα να φάω. Το κορίτσι πήγε στον εαυτό της, νιώθοντας το σώμα της να ζεσταίνεται μετά από μια δροσερή νύχτα. Τα πόδια πονούσαν λίγο.
  Η Γκέρντα περπάτησε στο δρόμο για αρκετή ώρα, αλλά τα πέλματά της, που δεν είχαν ακόμη προλάβει να σκληρύνουν, άρχισαν να φαγουρίζουν ξανά οδυνηρά και μετά να λάμπουν. Το κορίτσι πήγε στο γρασίδι. Αλλά εδώ είναι πιο αργό να πας και επίσης δεν είναι πολύ ευχάριστο για τρυπημένα πόδια.
  Το κορίτσι με δυσκολία έφτασε στο ρέμα. Κατέβασα εκεί τα κατεβασμένα πόδια και τα κρύωσα. Σκέφτηκα να φορέσω παπούτσια. Αλλά είναι κρίμα να καταρρίψουμε μια τέτοια καινοτομία. Ήθελε πολύ να τα δείξει στον Κάι. Για να θαυμάσω τα νέα του παπούτσια.
  Τότε το κορίτσι άρχισε πάλι να περπατά. Ήμουν απελπισμένος να φάω.
  Κάπως έτσι η Γκέρντα έφτασε στο χωριό και αγόρασε περισσότερο ψωμί. Όμως τα χάλκινα νομίσματα τελείωναν.
  Και το κορίτσι σκέφτηκε. Πού να βρείτε χρήματα για φαγητό. Της πρότειναν να πουλήσει ακριβά, μαροκινά παπούτσια, αλλά η Γκέρντα αρνήθηκε αποφασιστικά. Θα εμφανιστεί σε αυτά στον Κάι. Μέχρι τότε, μπορείς να βγάλεις χρήματα;
  Η Γκέρντα στο διπλανό χωριό προσφέρθηκε να κόψει ξύλα. Της έδωσαν ένα τσεκούρι. Η κοπέλα έκοψε λίγο, αλλά ήταν τόσο εξαντλημένη που αφού έτρωγε, την πήρε αμέσως ο ύπνος.
  Τότε η Γκέρντα προσφέρθηκε να πάρει χήνες. Αλλά εξαιτίας αυτού, το κορίτσι έχασε μια ολόκληρη μέρα.
  Στο τέλος, αποφάσισε απλώς να ζητιανέψει. Ωστόσο, οι χωρικοί παρατήρησαν αμέσως τα κόκκινα παπούτσια της. Όπως, είναι ξεκάθαρο αμέσως ότι δεν είναι ένα κορίτσι ζητιάνο, αφού κουβαλάει κάτι τέτοιο.
  Στο τέλος, η Gerda αποφάσισε να πουλήσει τα παπούτσια της. Ωστόσο, για αυτό έπρεπε να περπατήσει στην πόλη. Τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν γρήγορα και ήταν σχεδόν ανώδυνο να περπατήσει κατά μήκος του μονοπατιού.
  Εντάξει, η Γκέρντα αποφάσισε ότι ακόμη και χωρίς τα παπούτσια θα μπορούσε να είναι επιθυμητή για τον Κάι.
  Πουλήθηκε σε έναν έμπορο, λαμβάνοντας μερικά ασημένια νομίσματα. Αγόρασα στον εαυτό μου μια πάνινη τσάντα και πήγα σαν ζητιάνος στους δρόμους της Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε έναν αδερφό. Και το κορίτσι, ακούγοντας ότι στο νότο συνήθως πουλάνε αγόρια για σκλάβους, όρμησε εκεί.
  Είναι αλήθεια ότι το κορίτσι ήταν κακώς προσανατολισμένο και περιπλανήθηκε στη Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι να έρθει το φθινόπωρο. Εντάξει, τα ξυπόλητα της κοπέλας σκληρύνθηκαν, σαν τις οπλές του αλόγου, ωστόσο, οι κάλοι φαγούρασαν. Αλλά κάθε μέρα έκανε όλο και πιο κρύο.
  Και ο ύπνος σε εξωτερικούς χώρους είναι άβολος. Το βράδυ ακόμη και το φόρεμα της Γκέρντα πάγωσε και το έσκισε με δυσκολία. Πρέπει να γίνει κάτι. Ήδη έχει αρχίσει να χιονίζει. Με ένα ελαφρύ φόρεμα, το κορίτσι παγώνει μέχρι το κόκαλο και τα γυμνά σκληρυμένα πόδια της σπάνε την κρούστα του πάγου.
  Η Γκέρντα, για να μην αποκοιμηθεί και να μην ξυπνήσει μια ωραία νύχτα, στη νότια Γερμανία έμεινε για το χειμώνα σε ένα σπίτι για να υπηρετήσει στην πυγμή. Για αυτό, έπρεπε να δουλέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να αρμέξει την αγελάδα και πολλά άλλα. Αλλά το κορίτσι ταΐστηκε και του έδωσαν ένα σκισμένο παλτό και ξύλινα παπούτσια.
  Όταν ήρθε η άνοιξη και το χιόνι άρχισε να λιώνει. Το κορίτσι πέταξε με ευχαρίστηση τα τεμάχια σκληρής εργασίας και πήγε πάλι νότια. Δεν πληρώθηκε τίποτα και η Γκέρντα έπρεπε να φάει ελεημοσύνη. Επιπλέον, το κορίτσι τραγουδούσε ακόμα καλά. Το φόρεμά της ήταν τελείως ξεφτισμένο και τα ξυπόλυτα πόδια της ήταν καυλιάρα και καλυμμένα με κρούστα. Το κορίτσι ήρθε επιτέλους στα Βαλκάνια. Πέρασε την Ουγγαρία και μπήκε στην Τουρκία.
  Ο ζητιάνος zamorashka μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Κρύφτηκε από τους Τούρκους στα δάση και κρύφτηκε από τους χριστιανούς.
  Ωστόσο, ήδη στο δρόμο για την ίδια την πρωτεύουσα, η ξανθιά κοπέλα πιάστηκε. Και επειδή, σύμφωνα με τα πρότυπα των μουσουλμάνων, μπορούσε ήδη να παντρευτεί, τότε η Γκέρντα πλύθηκε, ντύθηκε και πουλήθηκε ως παρθένα σε δημοπρασία. Ένα κορίτσι με όμορφα λευκά, σγουρά μαλλιά είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Πήγε στον ηλικιωμένο εμίρη. Και πρέπει να συμβεί ότι αυτός ο εμίρης, αμέσως μετά την αγορά, αρρώστησε τόσο βαριά που δεν μπορούσε να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον.
  Το κορίτσι ζούσε σε ένα χαρέμι. Χορταστικό, σαν σε χρυσό κλουβί, αλλά βαρετό. Η Αλήθεια έμαθε τουρκικά και αραβικά.
  Ανακάλυψε το Ισλάμ. Η νέα θρησκεία ήταν απλή στο σύνολό της, σχεδόν κατανοητή. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λάβει ένα χαρέμι ανδρών μετά τον θάνατό της; Και θα της αρέσει;
  Το κορίτσι σταδιακά έγινε κορίτσι, και υπέροχα όμορφο, και ο εμίρης πέθανε μετά από μια μακρά ασθένεια.
  Και τώρα η Γκέρντα βγαίνει ξανά προς πώληση. Γδύνονται μπροστά σε εκατοντάδες λάγνους άντρες και τους πουλάνε στο χαρέμι του Σουλτάνου. Η Γκέρντα αποκτά σταδιακά επιρροή εκεί και γίνεται σύζυγος του Σουλτάνου. Όμως η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρίσκεται ήδη σε παρακμή. Ξεσπά πόλεμος με τη Ρωσία που απειλεί να τερματίσει τον έλεγχο της Τουρκίας στην Κριμαία και τη Μαύρη Θάλασσα.
  Μετά την ήττα των Ναζί στο Ανατολικό Κουμπάν, τα σοβιετικά στρατεύματα πολιόρκησαν το Κρασνοντάρ. Στο νότο, οι μάχες αναπτύχθηκαν ακόμη πιο επιτυχημένα. Πολλές πόλεις της περιοχής μετακινήθηκαν. Και επίσης απέκρουσε το Σουχούμι με ισχυρό χτύπημα από τη Γεωργία.
  Οι Γερμανοί μπήκαν μέσα. Τα ρωσικά άρματα μάχης T-54 και IS-7 αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στην επίθεση. Η Γερμανία ηττήθηκε επίσης κοντά στο Παρίσι. Και απορρίφθηκε.
  Ο Χίτλερ έπεσε σε απόγνωση. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνταν προς την κατεύθυνση της Μαύρης Θάλασσας και ήδη πλησίαζαν το Κρασνοντάρ. Και συνέτριψε τον εχθρό. Οι ρουμανικές μονάδες παραδόθηκαν σε συντάγματα, και πολύ συχνά στο ρυθμό ενός τυμπάνου.
  Έγινε σαφές ότι το μέτωπο δεν μπορούσε να κρατηθεί τόσο εύκολα. Και τότε η Ιταλία άρχισε να παραδίδει ένα νέο μέτωπο που άνοιξε ο Κόκκινος Στρατός εναντίον των Γερμανών. Και άρχισε να προελαύνει προς τα νότια.
  Εν ολίγοις, αποδείχθηκε θανατηφόρο και θανατηφόρο για τους Φριτς.
  Το τάγμα των κοριτσιών προχωρούσε προς τη Μαύρη Θάλασσα.
  Οι πολεμιστές πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Και κούρεψαν τους Γερμανούς με πολυβόλα.
  Εδώ, σε αυτήν την περιοχή του χάρτη, ο πόλεμος διεξήχθη πολύ πιο επιτυχημένα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Η διχάλα του χωριού έχει ήδη παρθεί. Οι Γερμανοί τρέχουν. Ο Ρωσικός Κόκκινος Στρατός έχει μεγάλη υπεροχή σε αυτόν τον τομέα σε πεζικό και ιππικό. Οι Γερμανοί, γενικά, δεν έχουν τίποτα εναντίον των ελαφρών ρωσικών αρμάτων μάχης.
  Και οι Σοβιετικοί στρατηγοί, σίγουροι για τη νίκη, και τη διάθεση του λαού, ας το πούμε - ταγματάρχη.
  Η Βερόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τους Γερμανούς και τρίζει:
  - Ας είναι η Ρωσία πάνω από όλα!
  Σουτάρει και η Βικτώρια. Ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ας είναι δικός μας ο μελλοντικός κόσμος!
  Περαιτέρω, η ήδη όμορφη κοπέλα Juliana αυτοπυροβολείται χωρίς καμία τελετή.
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και οι Φριτς ήταν πολύ διασκορπισμένοι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Είμαι μια μανιασμένη τίγρη!
  Και μετά και η Άννα, σαν να πυροβολούσε. Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα πολύ λοξά, σπάζοντας σαν γυαλί τις μονάδες Κάιζερ.
  Και λέει:
  - Η ψυχολογία της νίκης! Δημοκρατία του πεπρωμένου!
  Και τότε η Matryona θα εκτοξεύσει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά. Και πώς θα ανατινάξει τους στρατιώτες του Κάιζερ. Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία στα διαστημικά ύψη!
  Δύο ακόμη όμορφα κορίτσια καβαλούν ένα ελαφρύ τανκ "Marten" -2. Καλό αυτοκίνητο με δύο πολυβόλα. Η πανοπλία δεν είναι πολύ χοντρή, αλλά κρατάει πολυβόλα. Το σχήμα είναι εξορθολογισμένο. Τα κορίτσια Όλγα και Ζένια βρίσκονται μέσα, ξαπλωμένα και γράφουν μόνοι τους για τους Γερμανούς.
  Δεν είναι κακό αυτοκίνητο - ταχύτητα εκατόν είκοσι χιλιομέτρων την ώρα. Εξαιρετική διαπερατότητα. Και κάμπια.
  Τα κορίτσια γεμίζουν τους Γερμανούς στρατιώτες με μόλυβδο και τραγουδούν.
  Εσύ, πατέρα, είσαι φωτεινός για ένα μήνα,
  Ότι δεν λάμπεις το ίδιο
  Όχι το ίδιο, όχι το ίδιο
  Όλα κρύβεις πίσω από τα σύννεφα
  Είσαι καλυμμένος με ένα απειλητικό σύννεφο!
  Όπως είχαμε στην Αγία Ρωσία.
  Στην αγία Ρωσία, στην πέτρινη Μόσχα.
  Το Κρεμλίνο ήταν σε μια ένδοξη πόλη,
  Κοντά στον Ιβάν, κοντά στον Μεγάλο,
  Στον καθεδρικό ναό ήταν στο Αρχάγγελσκ,
  Όπως είχε η σωστή χορωδία:
  Ένας νεαρός τοξότης στέκεται στο ρολόι,
  Όρθιος στο ρολόι, προσευχόμενος στον Θεό,
  Κλαίει καθώς κυλάει το ποτάμι
  Κλάματα - ρέματα δακρύων κυλούν,
  Κτυπά τον μπερντίσ με έναν άξονα,
  Berdysh με άξονα στο υγρό έδαφος:
  "Είσαι παλαβός, η μητέρα γη είναι υγρή,
  Απλώνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις
  Ανοίγεις, σανίδα φέρετρο,
  Γύρνα, χρυσό δαμασκηνό!
  Σήκω, σήκω, Ορθόδοξε Τσάρε,
  Ορθόδοξος Τσάρος Αλεξέι Μιχαήλοβιτς!
  Κοιτάξτε την οικογένειά σας
  Στην Αγία Ρωσία, στη Μητέρα Μόσχα,
  Μόσχα-μάνα, ορφανή!".
  Τα κορίτσια τραγουδούν στον εαυτό τους και τσακίζουν τους Γερμανούς. Περπατούν πάνω από πτώματα και αφήνουν ένα ματωμένο ίχνος με κάμπιες. Εδώ είναι τα κορίτσια. Επίσης μέσα στο τανκ είναι σχεδόν γυμνοί, με το ίδιο εσώρουχο και ξυπόλητοι. Αλλά πολύ όμορφα κορίτσια.
  Και οι Γερμανοί υφίστανται τεράστιες απώλειες από τα πυρά τους. Τα πολυβόλα είναι βαριά και γρήγορα. Και τα κορίτσια είναι πολύ έξυπνα. Ο τσαρικός στρατός ήταν καλά εξοπλισμένος.
  Υπάρχουν επίσης Εβραίοι επιστήμονες που εργάζονται για τη Ρωσία. Εδώ είναι το πιο ισχυρό βομβαρδιστικό Ilya Muromets-7 στον κόσμο εκείνη την εποχή που πετούσε για να βομβαρδίσει τους Γερμανούς. Το πρώτο αεροσκάφος στον κόσμο με δώδεκα κινητήρες. Δεκαοκτώ πολυβόλα και είκοσι δύο τόνοι βόμβες. Εδώ είναι το αυτοκίνητο.
  Μέχρι στιγμής μόνο σε ένα μόνο αντίτυπο.
  Και επίσης στο πλήρωμα του κοριτσιού. Και σχεδόν γυμνή, με ένα μαγιό. Είναι πολύ όμορφο και σέξι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #13
  Ο διοικητής του πληρώματος πολεμιστής του βομβαρδιστικού Ilya Muromets-7, Valentina. Πολύ όμορφη και με καμπύλες ξανθιά. Είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο να επιβραδύνει και να καλύψει το γερμανικό καταφύγιο με μια ακριβή ρίψη βόμβας.
  Οι στρατιώτες του Χίτλερ είναι δυνατοί και πειθαρχημένοι. Πυροβολούν το σοβιετικό και το ρωσικό τέρας. Αλλά οι πολεμιστές χτυπούν ως απάντηση. Οκτώ πολυβόλα παρασύρουν κυριολεκτικά το γερμανικό πεζικό. Οι διχασμένοι στρατιώτες του γερμανικού στρατού πέφτουν.
  Οδηγώντας τη φωτιά, η χρυσόμαλλη Lada χαμογελάει σαρκοφάγα. Η κοπέλα έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της για να συγκεντρωθεί καλύτερα. Και κουνάει το γυμνό στήθος της. Απλά μια υπέροχη ομορφιά. Τόση χάρη και ακρίβεια σε αυτό. Η ίδια η Lada είναι λεπτή, αλλά κουρελιασμένη, και η μέση είναι λεπτή, σαν σφήκα.
  Η Γκαλίνα πυροβολεί επίσης με πολυβόλα κατά των Γερμανών. Επίσης ένα κορίτσι, όμορφο και με καμπύλες. Με ξυπόλητα πατάει τις σκανδάλες. Και το πρόσωπο είναι τόσο όμορφο. Όχι πολεμιστής, αλλά απλώς σούπερ κορίτσι.
  Η Γκαλίνα λέει χαμογελώντας:
  - Προς δόξα του πατέρα του Τσάρου Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς!
  Επιθετική και πανέμορφη, με μαλλιά από φύλλα χρυσού, η Lada επιβεβαιώνει:
  - Ας σκουπίσουμε τον Ιούδα με ένα σύρμα!
  Η Βαλεντίνα πατάει το γυμνό της πόδι στο πεντάλ. Μια βόμβα τόνου πέφτει σε γερμανικό καταφύγιο. Αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη. Το "Ilya Muromets", επιταχύνει για να μην το αγγίξουν τα θραύσματα. Το καταφύγιο εκρήγνυται, σηκώνοντας μια στήλη καπνού.
  Τα κορίτσια αναφωνούν ομόφωνα:
  - Κτύπημα! Έδωσαν το Fritz!
  Και δέρνω από χαρά με γυμνά πόδια. Ναι, αυτά είναι κορίτσια που μπορούν να νικήσουν τους Γερμανούς. Πολεμούν ονειρευόμενοι έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα σκοτώνουν ποτέ ανθρώπους. Για παράδειγμα, αν η σοβιετική αυτοκρατορία του Ιωσήφ Στάλιν κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Όμως η Ρωσία, ή μάλλον η ΕΣΣΔ, είναι μια μοναδική οντότητα που μπορεί να γίνει μια αιώνια αυτοκρατορία! Γιατί η δυναστεία του Ιωσήφ Στάλιν μπορεί να κυβερνήσει για αιώνες. Και μετά την ανατροπή του αυτοκράτορα Νικολάου Β', τελικά, η Ρωσία απέκτησε σταθερότητα και όλοι αποδέχτηκαν τελικά τη νομιμότητα της δυναστείας.
  Και τώρα, ο τσάρος και πρόεδρος της GKO, Ιωσήφ Στάλιν, που νίκησε την αντιπολίτευση, σπάει την πλάτη των Γερμανών.
  Μία από τις δυνατές κινήσεις του Τσάρου Στάλιν είναι να προσελκύσει γυναίκες στον στρατό. Και η Ρωσίδα είναι η πιο τρομερή πολεμίστρια στον κόσμο! Δεν είναι!?
  Εδώ, για παράδειγμα, στο μαχητικό Sokol, ορμάει η πιλότος Alice. Ένα τόσο όμορφο κορίτσι, ξανθό με μια πινελιά κόκκινου στα μαλλιά της. Λεπτό κορίτσι, σχεδόν γυμνό.
  Ξυπόλητος πατάει το πεντάλ και κάνει ελιγμούς. Και μετά αυτοπυροβολείται. Καταρρίπτει γερμανικό αυτοκίνητο με πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Την κάνει να καίει και λέει:
  - Γεννήθηκα για τη βασιλική υπηρεσία! Το κορίτσι είναι αρκετά κουλ, και με γαλαζοαίματο, ουσάρους!
  Και επιταχύνει την ταχύτητα του "Falcon". Ίσως τα ρωσικά, σοβιετικά αεροσκάφη, ακόμα και αν όχι τζετ, είναι κατά κάποιο τρόπο τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και ήδη στο μπροστινό μέρος, εμφανίστηκε ένα βαρύτερο και πιο προηγμένο τανκ που δημιουργήθηκε από τον εγγονό του μεγάλου Mendeleev. Μηχανή με δύο πυροβόλα ταχείας βολής και δέκα πολυβόλα. Και τα κορίτσια επίσης καταφέρνουν έναν τέτοιο κολοσσό.
  Και έρχεται ένα ρωσικό τανκ που καταστρέφει τους Γερμανούς. Επιπλέον, με ισχυρό κινητήρα ντίζελ, και αρκετά βατό και ευέλικτο.
  Τα κορίτσια στο τανκ τραγουδούν.
  Η αγαπημένη μας στο Θεό Ρωσία,
  Γενναιόδωρη ευημερούσα γη...
  Λοιπόν, οι μονάρχες είναι πιο όμορφοι, πιο όμορφοι -
  Πατέρας Τσάρος Στάλιν-παράδεισος!
  Και τα ίχνη του τανκ συντρίβουν τους Γερμανούς στρατιώτες. Κυριολεκτικά τα έντερα σέρνονται ήδη έξω και ρέουν αίματος από τις κάμπιες.
  Η διοικητής του τανκ, Τατιάνα Κρούπσκαγια, λέει:
  - Ναι, θα κερδίσουμε για τη Ρωσία!
  Η κοπέλα, παρεμπιπτόντως, είναι πριγκιπικής οικογένειας, αλλά τσακώνεται μόνη της με εσώρουχα. Μα τόσο χαριτωμένο. Έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη.
  Με γυμνό το πόδι, η κοπέλα πατάει το πετάλι και λέει, βγάζοντας τα δόντια της και γελώντας.
  - Είσαι ο μεγαλύτερος Τσάρος Ιωσήφ Στάλιν!
  Και οι πολεμιστές είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν στο Βερολίνο με ένα τέτοιο τανκ. Και η εμπιστοσύνη όλων των πολεμιστών και των πολεμιστών δυναμώνει.
  Η Νατάσα, κυριευμένη από ενθουσιασμό, άρχισε να συνθέτει και να τραγουδά. Τα υπόλοιπα κορίτσια επευφημούσαν.
  Για να πολεμήσει η αγία Ρωσία την τύχη μας,
  Είμαστε κορίτσια με γιγάντιες καρδιές...
  Ζητείται ο φασίστας της σοβιετικής γης
  Αλλά με τον Rod είμαστε πάντα ενωμένοι μαχητές!
  
  Είθε η Ρωσία μας να είναι σε αιώνια δόξα,
  Οι ορδές του Τζένγκις Χαν δεν θα μας κατακτήσουν...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Θα συντρίψουμε κάθε άπιστο!
  
  Λυγίζουμε τους βίαιους φασίστες στο κέρατο,
  Πιστέψτε με, κανείς δεν θα ξεπεράσει τη Ρωσία ...
  Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας,
  Και μην κουβαλάτε ανοησίες του Φριτς!
  
  Όλοι γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας δόθηκε,
  Για έξαλλες νίκες χωρίς να γνωρίζεις το σκοτάδι...
  Ο τρομερός Σατανάς ξεγύμνωσε τα δόντια του,
  Πουκάμισο βουτηγμένο στο αίμα!
  
  Για ένα μέλος της Komsomol δεν υπάρχει λέξη δειλός,
  Για τα κορίτσια, τα εμπόδια δεν είναι σημαντικά...
  Ο Λευκός Θεός θα μας βοηθήσει τον Ιησού,
  Η αθανασία θα είναι η υψηλότερη ανταμοιβή!
  
  Πολεμήσαμε πολύ γενναία κοντά στη Μόσχα,
  Αν και οι Γερμανοί χρησιμοποιούν μια απίστευτη δύναμη ...
  Πολέμησε μισόγυμνος ξυπόλητος
  Και πιστεύω ότι σίγουρα θα περιμένει νίκη!
  
  Το μεγαλείο των Ρώσων πολεμιστών ζει,
  Και δεν θα ενδώσει ποτέ στους Ναζί...
  Θα αφήσουμε το Fritz με μανία να καταναλωθεί,
  Τι δεν αυξήθηκε πολύ βρώμικα κατακάθια!
  
  Ναι, Χίτλερ, είσαι πονηρός και πονηρός,
  Ικανό να καταλάβει ακόμα και τον μισό κόσμο...
  Αλλά ο Στάλιν είναι επίσης ένας γενναίος αετός,
  Μην κάνετε τον εαυτό σας είδωλο!
  Όχι μέλη της Komsomol, ξέρετε να μην υποχωρήσετε,
  Δεν φοβούνται καν τον παγετό...
  Και το Fritz θα μετατραπεί σύντομα σε παιχνίδι,
  Άλλωστε οι Ρώσοι πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα της αγάπης,
  Και θα κάνει δώρο τον κομμουνισμό...
  Δεν χρειάζεται να χτίσετε μια βαθμολογία στο αίμα
  Με ένα χαμόγελο ξεδιάντροπου ρεβανσισμού!
  
  Ναι, ο Φύρερ θέλει να μας πάρει στο λαιμό,
  Και γέρνετε τη Ρωσία σε όλο το ικρίωμα...
  Μα παλεύουμε με μανία για πέντε
  Άλλωστε ο Στάλιν είναι μαζί μας με μανδύα και καπέλο!
  
  Είναι μεγάλος πολεμιστής, όλοι το ξέρουν
  Και τα μέλη της Komsomol θα είναι πάντα ξυπόλητα...
  Και θα μετακινήσουμε τον Χίτλερ στα γένια,
  Οι πλεξούδες μας καίγονται από έντονη ζέστη!
  
  Οι πολεμιστές είναι η μοίρα μας,
  Θα συντρίψουμε τον τεράστιο Πάνθηρα...
  Αν και ο Αδόλφος δημιούργησε το κακό χάος,
  Θα του υποδείξουμε τον κανόνα και το μέτρο!
  
  Δεν υπάρχει πιο έξυπνος και πιο δυνατός Στάλιν,
  Είναι ο ηγέτης της χώρας του μεγάλου γίγαντα...
  Και νίκησες τον Φριτς πιο δυνατά, κορίτσι
  Άλλωστε, είμαστε πάντα ενωμένοι στις μάχες!
  
  Για επιτεύγματα χτίζουμε μια ολόκληρη σειρά,
  Στοχεύοντας στα αστέρια σαν ένα πουλί με γρήγορες φτερούγες...
  Και θα υπάρξει ένα δυνατό αποτέλεσμα,
  Τέτοια κορίτσια, περήφανοι αετοί!
  Ο Αύγουστος του 1947 πλησίαζε στο τέλος του. Οι νύχτες έγιναν μεγαλύτερες και οι μέρες λιγότερες. Τα κορίτσια κατά καιρούς αποκρούουν τις επιθέσεις των Ναζί. Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος συνεχίζεται τόσα χρόνια. Είναι απλώς ένα τρομερό και δύσκολο τεστ. Που δεν συγκρίνεται με τίποτα. Δουλεύει πολύ σκληρά για δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες την ημέρα, και τρώει με μερίδες, πεινώντας στα όρια της εξάντλησης.
  Βέβαια στον ενεργό στρατό είναι πολύ καλύτερα από τα μετόπισθεν. Και τα κορίτσια μπορούν να κατουρήσουν λίγο όσο υπάρχει μια σύντομη ηρεμία.
  Η Νατάσα με το γυμνό της πόδι βγαλμένο έξω, που συνθέτει η ίδια:
  Τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στο Όντερ. Ο τσαρικός στρατός του Νικολάου Β' έχει ήδη κερδίσει πολλές νίκες. Πολλές πόλεις της Αυστροουγγαρίας καταλήφθηκαν, μάχες έγιναν στη Βουδαπέστη. Πού αλλού αντιστάθηκαν οι Ούγγροι. Pali Przemysl, Lviv, Κρακοβία, Μπρατισλάβα, και μια σειρά από άλλους οικισμούς.
  Οι Γερμανοί υπέστησαν μεγάλες απώλειες και υποχώρησαν. Οι Αυστριακοί παρέδωσαν ολόκληρα συντάγματα, ακόμη και τμήματα. Και με τις σημαίες υψωμένες κάτω από τις ορχήστρες. Ο πόλεμος συνεχίστηκε, σαν σε παραμύθι - ευχάριστα με λίγο αίμα και σε ξένα εδάφη.
  Αν και συνήθως η Ρωσία σπάνια ήταν τόσο τυχερή κατά τη διάρκεια των κατακτήσεων. Και σχεδόν όλοι οι πόλεμοι και οι νίκες δόθηκαν στους Ρώσους με μεγάλο αίμα.
  Μήπως ο Όλεγκ ονομάστηκε Προφητικός επειδή μπόρεσε να αναγκάσει το Βυζάντιο να παραδοθεί χωρίς αίμα;!
  Σε κάθε περίπτωση, ο Νικόλαος Β' διεκδίκησε τον ρόλο του Μεγαλύτερου.
  Τα κορίτσια βγήκαν στο Όντερ. Το φθινόπωρο έφτασε ήδη. Χρυσά χαλιά από φύλλα.
  Πολεμιστές πατούσαν στα χαλιά. Και βυθίστηκε στο νερό.
  Η Βερόνικα, πιτσιλίζοντας στο ποτάμι, ρώτησε τη Βικτόρια:
  - Πιστεύετε ότι ο τσάρος θα δώσει γη στους αγρότες μετά τον πόλεμο;
  Το επιβλητικό κορίτσι κούνησε το κεφάλι της.
  Γιατί οι αγρότες χρειάζονται γη;
  Η Βερόνικα γέλασε και παρατήρησε:
  Ναι, δεν μπορούν να το διαχειριστούν μόνοι τους. Υπάρχουν όμως ισχυρά στελέχη επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να τραβήξουν.
  Η Βικτώρια απάντησε σκληρά:
  - Εδώ θα πουλήσουν τη γη με πίστωση. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
  Η Τζουλιάνα γύρισε στο νερό και παρατήρησε:
  - Πιθανότατα, είναι καλύτερο για τους ιδιοκτήτες να έχουν τη γη. Μπορούν να λειτουργούν μεγάλες φάρμες και να χρησιμοποιούν τρακτέρ. Η ιδιωτική, μεγάλης κλίμακας παραγωγή είναι η πιο αποτελεσματική!
  Η Βερόνικα συμφώνησε απρόθυμα:
  - Μπορεί. Αυτό όμως δημιουργεί προστιθέμενη αξία!
  Η Τζουλιάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη!
  Η Βικτώρια, που είχε τον βαθμό του συνταγματάρχη, παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Διεγείρει την ανάπτυξη. Και τι νόημα έχει να δώσεις γη σε έναν αγρότη, και μάλιστα σε έναν πότη. Είναι ο γαιοκτήμονας που ταΐζει τον μισό κόσμο με ρώσικο ψωμί! Η χώρα μας είναι πολύ πλούσια!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, η Ρωσία είναι πλούσια και η ζωή βελτιώνεται! Για παράδειγμα, ο αδερφός μου εργάζεται στο εργοστάσιο Putilov ως εργοδηγός. Και έχει μισθό τριακόσια ρούβλια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.
  Η Βικτώρια κύλησε και, με θαυμασμό, χτύπησε το γυμνό της πόδι στο νερό και δάγκωσε:
  - Έτσι λέει! Η Ρωσία ανεβαίνει! Και σύντομα θα γίνει ακόμα πιο δυνατό!
  Τα κορίτσια κολύμπησαν στο Όντερ και είχαν μια χαλαρή συζήτηση. Η Άννα ρώτησε τα κορίτσια:
  Τι πιστεύεις ότι μας περιμένει μετά τον θάνατο;
  Η Τζουλιάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Οι άθεοι λένε - ανυπαρξία. Και η θρησκεία διδάσκει - η ψυχή θα πάει στον Θεό και Αυτός θα αποφασίσει πού να πάει στον παράδεισο ή στην κόλαση.
  Η Βερόνικα ρώτησε την Τζουλιάνα:
  - Πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός;
  Η κοπέλα χαστούκισε το νερό με το γυμνό της πόδι, σήκωσε ένα κύμα και απάντησε:
  - Ειλικρινά, δεν ξέρω. Υπάρχουν επιχειρήματα και υπέρ και κατά του Θεού. - Το κορίτσι πιτσίλισε ξανά και παρατήρησε. - Φυσικά, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά μπορείτε να φέρετε διάφορα επιχειρήματα.
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - Σίγουρα πολύ διαφορετικό. Και τι υπάρχει για να μιλήσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι αφού κερδίζουμε, τότε και ο Θεός φυσικά και υπάρχει! Υπήρχαν όμως στιγμές που βρεθήκαμε κάτω από τους Μογγόλους-Τάταρους. Και τότε το ερώτημα είναι - πού ήταν ο Ύψιστος Θεός;
  Η Τζουλιάνα παρατήρησε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Αλλά υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό!
  Η Βικτώρια ξαφνιάστηκε
  - Τι είναι χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό;
  Η Τζουλιάνα στην πραγματικότητα δήλωσε:
  - Παλιά εποχή! Τι χειρότερο από τα γηρατειά!
  Η Βικτώρια συμφώνησε:
  - Ναι, θα είναι πολύ κακό!
  Τα κορίτσια ήταν σιωπηλά. Ήταν κάπως ντροπιαστικό για αυτούς να μιλούν γι' αυτό. Τα κορίτσια το πήραν και πήδηξαν από το κρύο νερό. Έτρεξαν στον εαυτό τους, αναβοσβήνουν στρογγυλά, γυμνά τακούνια.
  Η Μαρούσια έτρεξε μαζί τους και ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  -Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί χρειαζόμαστε τα γηρατειά; Πρέπει να ειπωθεί απάνθρωπο!
  Η Victoria συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Πραγματικά απάνθρωπο! Το καλύτερο είναι να είσαι για πάντα νέος και υγιής!
  Τα κορίτσια ήταν χαζά και αστεία, στριφογυρνούσαν σε τούμπες.
  Η Βερόνικα με ένα χαμόγελο και, χαμογελώντας, πρότεινε:
  - Ναι, ο στρατός μας είναι δυνατός κορίτσια! Και θα είμαστε σε εξαιρετική φόρμα!
  Και η κοπέλα έκλεισε το μάτι στις φίλες της. Ξέσπασαν όλοι στα γέλια με χαμόγελα, άρπυιες.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε:
  - Ας βρούμε ζωντανό νερό και ας γίνουμε αληθινά αθάνατοι! Θα είναι πολύ δροσερό!
  Τα κορίτσια χαμογέλασαν και έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Τότε η Βικτόρια πρότεινε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, παρατηρώντας:
  - Ναι, θα ήταν ωραίο να βρούμε έναν τρόπο να μην γερνάμε. Πόσο καλό και όμορφο θα ήταν!
  Το κορίτσι φαντάστηκε έναν κόσμο με μερικές ομορφιές και νεαρούς άντρες. Ίσως ακόμα καλύτερα χωρίς μούσι, για να είναι πιο όμορφα και χαριτωμένα τα πρόσωπα.
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αυτό είναι ό,τι πιο υπέροχο μπορεί να υπάρχει στον κόσμο! Θέλουμε αιώνια νιότη και φως.
  Και το κορίτσι γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Βικτώρια πετάχτηκε και πρότεινε:
  Ας τελειώσουμε πραγματικά τα γηρατειά! Αυτό είναι γενικά απαράδεκτο! Το ανθρώπινο σώμα δεν πρέπει να γερνάει!
  Η Βερόνικα, χαμογελώντας και πηδώντας, τραγούδησε:
  - Κύριε συνταγματάρχα, παρά να γεράσεις! Δεν είναι καλύτερο να πεθάνεις για τη Ρωσία! Για χάρη της ανδρείας και της τιμής - δεν αστειεύομαι! Μου απάντησε - ότι είμαι κόκκινος; Δεν θέλω!
  Τα κορίτσια γέλασαν ακόμα πιο δυνατά. είναι πολύ πολύ όμορφο.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε γελώντας:
  - Και να αναζωογονήσουμε όλες τις γριές! Έτσι ώστε όλα να αστράφτουν σαν τον ήλιο!
  Η Βικτώρια συμφώνησε, πηδώντας ψηλότερα:
  - Για την Πατρίδα και τον Μέγα Νικόλαο!
  Η Άννα, αυτή η κοκκινομάλλα πολεμίστρια, μίλησε:
  - Αλλά παρόλα αυτά, οι καλόγριες, παρά τις προσευχές, δεν γίνονται νεώτερες. Αν και έχουν άγιο πνεύμα. Αρχίζεις λοιπόν να σκέφτεσαι, πού είναι η δικαιοσύνη του Θεού;
  Η Βικτώρια πήρε μια βαθιά ανάσα και απάντησε:
  - Ένα βογγητό στέκει σε όλη τη γη ... Πού είσαι ο ιδιοκτήτης, πού;
  Η Βερόνικα τραγούδησε με μανία:
  Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι
  Των οποίων οι πράξεις ζουν για αιώνες ....
  Υπάρχουν πολλά πουλιά με καθαρό πρόσωπο,
  Αυτά που λέγονται αθάνατοι!
  
  Και οι ήρωες στα έπη,
  Νίκησαν την ορδή αμέσως ...
  Η Ρωσία θα γεννήσει μια μεγάλη δύναμη,
  Ο Basurman στη μάχη θα σκίσει!
  
  Αλλά ένας δικέφαλος αετός,
  Ο κανόνας του Τσάρου ένδοξος Νικολάι...
  Είναι λαμπερός κάτω από τον ουρανό,
  Προσεύχεσαι γι' αυτόν, πήγαινε γι' αυτό!
  
  Αυτοκράτορας όλης της Ρωσίας
  Τι ανύψωσε το είδος της χώρας...
  Η πραγματική αποστολή
  Για την πρόοδο και την αρχαιότητα!
  
  Νίκησε τους Ιάπωνες σε μάχες
  Οι Γερμανοί ηττήθηκαν αμέσως...
  Η φωνή των κοριτσιών είναι ηχηρή,
  Νικολάι Κύριε μας!
  
  Και ο βασιλιάς μας δεν θα υποχωρήσει στη μάχη,
  Στην κατασκευή ενός μεγάλου γίγαντα...
  Κερδίζει δυνατά τους αντιπάλους,
  Και αποδείχτηκε εξαγριωμένη στοίχιση!
  Ένα όμορφο τραγούδι σήκωσαν τα κορίτσια σε μια φωνή. Είναι τόσο υπέροχοι και γεμάτοι τραγουδιστές. Έχουν ένα τόσο όμορφο τραγούδι.
  Ναι, καταπληκτικά κορίτσια.
  Έγραψε λοιπόν η λαμπερή Νατάσα, το πιο υπέροχο από τα κορίτσια.
  Εδώ αναγκάζεται να σταματήσει και να πυροβολήσει το ναζιστικό αεροσκάφος. Ρίχνει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Καταρρίπτει έναν θύελλα και αναφωνεί:
  - Νίκη!
  Ο Ζόγια πυροβολεί και σουτάρει επίσης με εξαιρετική ακρίβεια. Καταρρίπτει ένα φασιστικό αεροπλάνο και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνισμό, η χώρα των Σοβιετικών!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της εκτοξεύει ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Οδηγεί τη φωτιά και ο Αυγουστίνος. Είναι όμορφο, πολύ μυώδες και μαυρισμένο κορίτσι. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν στον άνεμο σαν προλεταριακό λάβαρο.
  Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, σαν να ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, εξαιρετικά καταστροφική δύναμη.
  Και βρυχάται:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Σβετλάνα παλεύει επίσης με ένα άγριο χτύπημα. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει χειροβομβίδες κολοσσιαίας, δολοφονικής δύναμης. Και σκίζει τους αντιπάλους σε σκισμένα κομμάτια.
  Και ουρλιάζει:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και όπως θα δείξει η γλώσσα. Και με γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι, το κορίτσι θα ενδώσει σε ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Ας το παραδεχτούμε, αυτά τα κορίτσια είναι πολύ μαχητικά.
  Τάξη πολεμιστή - σούπερ!
  Την 1η Σεπτεμβρίου 1947 στο Τρίτο Ράιχ γιόρτασαν οκτώ χρόνια από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο Χίτλερ και το θηριοτροφείο του γιόρτασαν το γεγονός μαζί με γλέντι και χορό και αγώνες μονομάχων.
  Ο Φύρερ κάθισε σε μια πολυτελή πολυθρόνα και παρακολουθούσε τα κορίτσια να χορεύουν.
  Πρώτα βγήκαν έξω με φορέματα και παπούτσια, μετά άρχισαν να γδύνονται.
  Τα κορίτσια έβγαλαν τα ρούχα και τα παπούτσια τους. Και σταδιακά παρέμεινε μόνο με εσώρουχα και ξυπόλυτους χορούς.
  Έδειχναν επίσης πολύ όμορφες.
  Ο Φύρερ γρύλισε σαν αγριογούρουνο και στριφογύρισε στην καρέκλα του. Αλλά αυτά είναι ακόμα μόνο λουλούδια.
  Εδώ χόρεψαν τα κορίτσια και άρχισαν οι μονομαχίες.
  Οι Ναζί ξανάρχισαν να τρώνε και να βάζουν στοιχήματα.
  Το τραπέζι του Φύρερ ήταν πολυτελές, και πάνω του υπήρχαν πλούσια πιάτα, με διάφορα νόστιμα πράγματα.
  Ο Χίτλερ έτρωγε φρούτα με ευχαρίστηση.
  Η διάθεσή του ήταν μέτρια μαχητική, και όχι υπερβολικά εύθυμη. Ο πόλεμος συνέχισε και τους τελευταίους μήνες εντάθηκε ακόμη και η αντίσταση του Κόκκινου Στρατού.
  Οι Ρώσοι είχαν ένα νέο άρμα T-54, το οποίο ήταν καλύτερα οπλισμένο και προστατευμένο και μπορούσε να αντισταθεί στους Ναζί. Και εμφανίστηκε το τρομερό IS-7. Φυσικά, η τελευταία δεξαμενή είναι πολύ ακριβή και δύσκολη στην κατασκευή και, κατ' αρχήν, δεν μπορεί να παραχθεί μαζικά.
  Όμως το κανόνι του είναι ικανό να διαπεράσει γερμανικά τανκς. Επιπλέον, ακόμα κι αν το νεότερο μηχάνημα IS-7 δεν διαρρεύσει και το βλήμα μπει σε ένα ρικοσέ, είναι αρκετά ικανό να το ακινητοποιήσει.
  Άρα η ΕΣΣΔ έχει ήδη μια ορισμένη δύναμη.
  Αλλά το πρώτο ζευγάρι τρέχει στην αρένα. Τα παιδιά αρχίζουν τον αγώνα. Δύο αγόρια περίπου δέκα ή έντεκα χρονών με τρίαινα και ένα δίχτυ ξεπήδησαν από τη μια πλευρά. Ήταν στα ίδια κόκκινα μαγιό.
  Έτρεξαν με γυμνά τακούνια. Υποκλίθηκαν στον Φύρερ, λυγίζοντας τις κινητές πλάτες τους.
  Τα λεπτά, μυώδη κορμιά μαυρισμένων ακόμα αγοριών που δεν μπορούν να ονομαστούν ούτε έφηβοι.
  Ο Χίτλερ φαντάστηκε να τους μαστιγώνουν ή να τους καίνε τα μικρά, στρογγυλά τακούνια τους από έναν καυτό λοστό - αυτό θα ήταν υπέροχο.
  Και ιδού άλλα δύο αγόρια με σπαθιά και ασπίδες εξαντλήθηκαν. Επίσης γυμνή και ξυπόλυτη με μπλε κολυμβητήρια. Όμως ο οπλισμός τους είναι ασύμμετρος.
  Τα μέλη του θηριοτροφείου άρχισαν να στοιχηματίζουν.
  Τα αγόρια έχουν περίπου το ίδιο ύψος και ηλικία. Επιλέχθηκε να είναι ενδιαφέρουσα. Και οι δύο πλευρές θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου. Ακόμα κι αν συγχωρέσουν, τότε θα βασανιστούν στο υπόγειο με τον υποχρεωτικό καυτηριασμό των τακουνιών.
  Εδώ είναι τα στοιχήματα. Ο Χίτλερ επιμένει στη μυστικότητα των τιμών. Διαφορετικά, το περιβάλλον δεν θα τολμήσει να βάλει ενάντια στον Φύρερ.
  Και έτσι τουλάχιστον ο αγώνας δεν θα διαπραγματευτεί.
  Και αφήστε και τις δύο πλευρές να πολεμήσουν.
  Τα αγόρια όρμησαν το ένα πάνω στο άλλο, και ας κουνήσουμε σπαθιά και τρίαινα. Ήταν προφανές ότι δεν είχαν εκπαιδευτεί πολύ καλά, αλλά είχαν μια ιδέα. Έμπλεξαν ένα με δίχτυ, κι ας τρυπήσουμε με τρίαινα. Αλλά τότε το αγόρι έλαβε ένα σπαθί στον ώμο. Και υπήρχε μια γρατσουνιά.
  Τα παιδιά συνέχισαν να μαχαιρώνουν και να κόβονται μεταξύ τους. Αμέσως χύθηκε αίμα. Και τα γυμνά πόδια των αγοριών άφησαν κόκκινα, χαριτωμένα ίχνη.
  Στον Φύρερ άρεσε όταν τα αγόρια σκοτώθηκαν μεταξύ τους. Και όταν κόβουν και τεμαχίζουν χωρίς οίκτο.
  Εδώ τα αγόρια ήταν ήδη πληγωμένα, και ένα από αυτά είχε τελειώσει. Και όρμησαν με τα ξίφη στο δεύτερο. Τον τελείωσαν κι αυτόν, αναγκάζοντάς τον να ηρεμήσει. Δεν χρειάστηκε καν να εκλιπαρώ για έλεος.
  Τα τακούνια των σκοτωμένων αγοριών κάηκαν και συνδέθηκαν με γάντζους. Και σύρθηκε στους κροκόδειλους.
  Οι δύο επιζώντες με μπλε εσώρουχα ανταποκρίθηκαν και το θεραπευτικό μπλοκ. Και τους τρύπησαν οι τρίαινα.
  Ο Χίτλερ δεν ενθουσιάστηκε πολύ από αυτόν τον αγώνα και παρατήρησε:
  - Ναι, κάτι δεν είναι τόσο συγκινητικό! Πότε θα πάρουμε το Στάλινγκραντ;
  Ο Mainstein απάντησε χαμογελώντας:
  - Η επίθεση έχει ήδη ξεκινήσει και τα στρατεύματά μας αυτή τη φορά είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένα!
  Ο Φύρερ έγνεψε καταφατικά.
  - Πιστεύω! Κάναμε πολύ καλή δουλειά!
  Ο Guderian σημείωσε:
  - Μέχρι στιγμής στην ΕΣΣΔ, το Τ-54 παράγεται σε ελάχιστες ποσότητες, και έχουμε ένα κολοσσιαίο πλεονέκτημα ως τανκς!
  Ο Χίτλερ συμφώνησε:
  - Ναι, έχουμε! Αλλά μπορούμε να το χάσουμε!
  Ο Guderian δήλωσε με σιγουριά:
  - Το πυραμιδικό τανκ είναι η ίδια η τελειότητα, οι Ρώσοι δεν θα μπορέσουν να το κάνουν καλύτερο!
  Ο Φύρερ χτύπησε τα χέρια του:
  - Καλύτερα να δούμε τον αγώνα!
  Αυτή τη φορά, μια όμορφη κοπέλα με ξανθά μαλλιά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Φορούσε ένα κορδόνι μπικίνι. Και φυσικά ξυπόλητη και πολύ σέξι.
  Ο Χίτλερ σημείωσε:
  - Μεγάλος μαχητής!
  Και ο αντίπαλος ήταν άξιος και σε αυτή την περίπτωση καφέ αρκούδας. Αρκετά μεγάλο και επικίνδυνο.
  Το κορίτσι ήταν οπλισμένο με σπαθί και στιλέτο. Και ψηλός, μυώδης, ήδη αρκετά έμπειρος μαχητής.
  Έστριψε το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  
  Όσοι πρόκειται να πεθάνουν σας χαιρετούν!
  Ο Χίτλερ φώναξε:
  - Δεν! Θέλω να ζήσεις!
  Η όμορφη κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Θα προσπαθήσει!
  Ο Φύρερ έβαλε ένα στοίχημα και γρύλισε:
  - Πόνταρε και στην αρκούδα, αλλιώς δεν θα κερδίσουμε τίποτα!
  Τα στοιχήματα πήγαν πατώντας κουμπιά. Ο Χίτλερ ήπιε μια γουλιά χυμό πορτοκαλιού μέσα στον οποίο επέπλεε παγωτό.
  Η μάχη άρχισε ... Η αρκούδα ήταν πεινασμένη και θυμωμένη και επιτέθηκε με μανία. Η κοπέλα το αφαίρεσε με ένα ξίφος και μετακινήθηκε στο πλάι. Η αρκούδα βρυχήθηκε με βρυχηθμό καθώς θα ορμούσε. Και ο πολεμιστής μετατοπίστηκε ξανά.
  Είναι πραγματικά γρήγορη. Σφυρίδες με το σπαθί στο πρόσωπο. Αλλά το θηρίο θα γυρίσει και θα αγκιστρώσει το κορίτσι μονομάχο με τα νύχια του στο στομάχι. Υπήρχαν αιματηρές γρατσουνιές στο πιεστήριο.
  Ο Φύρερ παρατήρησε με χαρά:
  - Καλή μάχη.
  Και ρώτησε τον Σπέερ:
  - Μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή δισκέτας;
  Ο Υπουργός Όπλων και Πυρομαχικών απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά μπορούμε! Αν και η τεχνολογία εδώ είναι αρκετά περίπλοκη. Αλλά αυτά τα μηχανήματα πρακτικά δεν υφίστανται απώλειες, εκτός από ατυχήματα. Και ο αριθμός τους στις τάξεις αυξάνεται.
  Η κοπέλα, στο μεταξύ, έκοβε μια αρκούδα. Έκανε εμετό με αίμα. Και έχασε ένα στιλέτο στο μάτι. Και ήταν ήδη θανατηφόρο. Ξύνοντας το κορίτσι με αγωνία, το θηρίο σώπασε.
  Το πέταξε και σηκώθηκε. Έβαλε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της πάνω στην αρκούδα και βρυχήθηκε:
  -Νίκη!
  Το σουτιέν της έχει σκάσει από το νύχι του θηρίου και το στήθος της είναι ακάλυπτο και γρατσουνισμένο μπροστά. Και κόψτε λίγο την πλάτη. Αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό. Αλλά το κορίτσι αιμορραγεί. Και από την αρκούδα και καθόλου μια λακκούβα.
  Ο Χίτλερ της έδωσε ένα φιλί και παρατήρησε:
  -Είσαι υπέροχη!
  Μετά από αυτό ο μεγάλος δικτάτορας διέταξε:
  - Ανταμείψτε την με έναν σιδερένιο σταυρό σε ασήμι και στείλτε την σε ένα θέρετρο για τρεις ημέρες!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα έφυγε πολύ ικανοποιημένη.
  Οι μαχητές πολέμησαν ξανά. Αυτή τη φορά δύο αγόρια περίπου δώδεκα ήρθαν εναντίον ενός κοριτσιού με δύο σπαθιά. Τα αγόρια είχαν κοντά σπαθιά και ασπίδες.
  Ο αγώνας έγινε στα ίδια κολυμβητήρια, μεταξύ των οποίων και η κοπέλα. Ο αγώνας υποσχέθηκε να είναι ενδιαφέρον.
  Το κορίτσι κινήθηκε καλά, αλλά τα αγόρια είναι καλά εκπαιδευμένα. Και ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός.
  Ο Φύρερ ρώτησε τον Γκουντέριαν:
  - Είναι καλό το τανκ IS-7;
  Ο διοικητής και στρατηγός απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν είναι κακό αυτοκίνητο! Ακόμα και κανόνι 128 χιλιοστών δεν το παίρνει στο μέτωπο. Μόνο το νεότερο και ακόμα σπάνιο όπλο υψηλής πίεσης μπορεί να το διαπεράσει. Και τότε χρειάζεστε ένα μεγάλο διαμέτρημα και έναν πυρήνα ουρανίου.
  Ο Φύρερ γέλασε και παρατήρησε:
  - Το Στάλινγκραντ δεν πρέπει να ξανασυμβεί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #14
  Στις 2 Σεπτεμβρίου 1947, ξεδιπλώθηκαν σκληρές μάχες για την πόλη στον Βόλγα. Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει περισσότερα από πέντε χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται όταν το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και νάρκες, από όπου, με κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια ραβδιά στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί ... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τριάντα τέσσερα δεν μπορούν να το διαπεράσουν, μόνο τα βαριά IS, ή τα SU-100 ή τα T-54 έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα των Αριών και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό στο πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτσάκι της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μετά βίας προλαβαίνει να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο Πάνθηρας. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Angelica άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καλλονή καπετάνιος, Νατάσα, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Την έσπρωξαν οι δυο τους... Ο ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-2. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυάκαννο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μετά βίας πρόλαβε να πηδήξει πίσω, αναβοσβήνει, με μαύρες, γκρεμισμένες γόβες, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Ο Ολυμπίας λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται πολύ.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από τον υποσιτισμό, γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Στο φόντο του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουσκέψετε τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Angelica, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα γέλασε και γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις του Φριτς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -2 με έναν μικρό πυργίσκο και μια χαμηλότερη σιλουέτα οδηγεί γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα, πυροβολώντας τους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Seryozhka ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτυπά τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Seryozhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργαλούσε το στενό πόδι του Σεριόζκα, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξαν σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Ιουνίου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα συνέτριψε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Στελενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, ωστόσο, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλετε να ξεσπάσετε σε κλάματα από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο μπήκε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις του Ρώσου Φριτς ... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν έξω.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται η λέξη φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο ο Φοκ-Γουλφ φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι πολεμίστρια σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtiger" τους να πυροβολήσουν πραγματικά τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  -Καλά τίποτα! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  Ο πόλεμος προφανώς διαρκούσε, και οι δύο πλευρές ήταν πρόθυμες να τερματίσουν αυτήν την καταραμένη σφαγή το συντομότερο δυνατό. Οι Ναζί ήταν κουρασμένοι και οι σοβιετικές δυνάμεις ήταν επίσης αισθητά εξαντλημένες.
  Οι Ναζί βαλτώθηκαν στις μάχες για το Στάλινγκραντ. Και αρκετά εξαντλημένος. Και φυσικά ήταν κουρασμένοι.
  Και έτσι ο Στάλιν πρόσφερε ειρήνη εδώ με μέτριους όρους.
  σκέφτηκε ο Φύρερ. Σχετικά με την προσφορά ανακωχής στον Στάλιν. Παρόλα αυτά σε ποιο επίπεδο μπορείς να χύσεις αίμα. Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό για όλους. Και η Ιαπωνία, κατά κάποιο τρόπο απατά και δεν βιάζεται να επιτεθεί. Συμπεριφέρεται επίσης άσχημα.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ έστειλε τηλεγράφημα στον Στάλιν στις 25 Οκτωβρίου 1945 με πρόταση να σταματήσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 1947, ακριβώς στην ώρα του εορτασμού της ημέρας του πραξικοπήματος του Μονάχου και, ως αποτέλεσμα αυτής της πραγματικής έλευσης στην εξουσία. των Ναζί, όλες οι εχθροπραξίες.
  Φυσικά, ο Στάλιν, ο οποίος είχε ήδη εξαντλήσει τις τελευταίες εφεδρείες, βάζοντας στην απειλή όπλων δεκάχρονα αγόρια και εβδομήντα χρονών, δέχτηκε με χαρά μια τέτοια πρόταση.
  Όμως οι μάχες ήταν ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να περικυκλώσουν το Ordzhonikidze ή το Grozny. Και οι σοβιετικοί πόλεμοι πολέμησαν με μανία, και πολύ σκληρά.
  Η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο γυμνό της πόδι, κελαηδώντας:
  - Είμαι πολύ κουλ κορίτσι!
  Η Anyuta το πήρε και σφύριξε, έδειξε τη γλώσσα της, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ας σπάσουμε...
  Και επίσης εκτοξεύστε μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα. Και χτύπησε το ρύγχος ενός ναζιστικού τανκ.
  Έσπασε το μπαούλο και ξέσπασε σε γέλια. Λοιπόν, κορίτσι. Σε όλα τα κορίτσια!
  Και εδώ είναι η κοκκινομάλλα Άλλα. Πώς να εκτοξεύσετε μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Πώς γαμιέται. Και σκορπίζει τους πάντες. Εδώ είναι το κορίτσι! Και συνθλίβει τους Ναζί, και βγάζει γυμνά πόδια.
  - Είμαι κοκκινομάλλης βιξίνα!
  Και τότε η Μαρία πήρε και πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Ο Πο εξολόθρευσε τους εχθρούς. Και κόβουμε σε κομμάτια. Ένα τόσο κουλ κορίτσι με χρυσά μαλλιά. Και πολύ ευχάριστο επίσης. Απολαυστικό κορίτσι. Και πώς θα είναι η σειρά. Και σαρώστε τους φασίστες.
  Έδειξε τη γλώσσα της τραγουδώντας:
  - Είμαι δεξαμενή, και κορίτσι... Θα αγοράσω στον εαυτό μου ένα παλτό από δέρμα προβάτου! Και ο Σπαρτάκ πάει στη μάχη ... Υπάρχει ένα πολύ ανθεκτικό τανκ!
  Και εδώ πήρε η Ματρυόνα και με τα γυμνά της πέλματα πέταξε μια ολόκληρη γλώσσα με κόκκους. Έχει τόσο δυνατό τύπο. Και τα πόδια είναι δυνατά. Και γύρισε τον "Πάνθηρα" -5.
  Τι είδους αυτοκίνητο είναι αυτό το "Panther" -5. Ελαφριά έκδοση της δεξαμενής από τη σειρά E. Βάρος περίπου σαράντα πέντε τόνους. Καλή προστασία στο μέτωπο, χειρότερη στο πλάι. Το όνομα προέρχεται από μια αρπακτική γάτα. Λόγω της χειρότερης προστασίας των πλευρών, δεν είναι η πιο δημοφιλής δεξαμενή. Πιο πολύ, οι Ναζί αγαπούν τον Αγά. Αυτά από όλες τις γωνίες προστατεύονται. Επειδή όμως η σειρά AG έχει μικρούς και μεγάλους αριθμούς κυλίνδρων, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τον εξοπλισμό κίνησης. Και η σειρά E δεν έχει ακόμη αποσυρθεί εντελώς από την παραγωγή.
  Γενικά, στο Τρίτο Ράιχ, παράγεται πολύ διαφορετική και όχι τέλεια τεχνολογία.
  Η Αλένα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Καταλάβαμε τους Ναζί. Και η καλλονή τσίριξε:
  -Ισιώστε τη μύτη σας!
  Εδώ η Anyuta, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, λανσάρει ένα δώρο που σπάει κεφάλια. Και τραγουδήστε:
  - Εκατομμύρια! Θα αμφισβητήσουμε τους φασιστικούς νόμους!
  Και ιδού η κοκκινομάλλα Άλλα άρχισε να χορεύει. Πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Εν ολίγοις - το να είσαι κόκκινος δεν είναι αμαρτία!
  Και οι Ναζί το πήραν από αυτήν, υπό ανάσα. Και ιδού τα κορίτσια!
  Το πήρε και η Μαρία με το γυμνό της πόδι καθώς εκτοξεύει μια χειροβομβίδα. Και πώς θα γκρεμίσει τους Ναζί.
  Πάγωσαν κιόλας από φόβο. Λοιπόν, είναι γιαγιά! Και τα μαλλιά της είναι σαν φύλλα χρυσού.
  Και εδώ είναι η Ματρυόνα. Με γυμνά, μυώδη πόδια, θα εκτοξεύσει ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες. Και γκουγκ στους Ναζί. Και φυσήξτε τα σαν κοπριά στον άνεμο. Πάρτε και αποτεφρώστε!
  Και πώς γαβγίζει:
  - Αυτοκρατορία του ήλιου!
  Ορίστε τα κορίτσια! Σε όλα τα κορίτσια, κορίτσια-εξολοθρευτές!
  Η Αλένκα γελάει και βγάζει τη γλώσσα της. Και βλέπει τους μισθοφόρους να προσπαθούν να επιτεθούν. Το κορίτσι ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σφύριγμα:
  - Καυτό χτύπημα! Είμαι σαν βάνδαλος!
  Και οι Ναζί πήραν ματωμένο τσάι!
  Και μετά ο Anyuta, ως κολλητός. Και πώς θα βάλει φωτιά στα γένια των Ναζί. Και θα βρυχάται, στέλνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι:
  - Μαινόμενος ταύρος, το άλογο χτύπησε!
  Και αρχίζει να γελάει και να χαμογελάει ξανά. Εδώ είναι το κορίτσι! Μόνο μια πηγή σοφίας και ευλογιών!
  Αλλά τότε η Άλλα αρχίζει να βρυχάται. Και σφύριξε... Και μετά στείλε δώρα καταστροφής με γυμνά πόδια. Λίγα δεν θα φαίνονται σε κανέναν. Οδηγεί επιπόλαια τους πάντες στα φέρετρα!
  Και τα πόδια είναι τόσο καλά! Γυμνά δόντια σαν λέαινα. Εδώ είναι το κορίτσι. Που δεν έχει πάει!
  Και ρίχνει χειροβομβίδες, με ξέφρενη οργή. Και σπάει τα κορμιά τους.
  Και η κοκκινομάλλα ακόμα ουρλιάζει:
  - Είμαι θηρίο, είμαι άγριο θηρίο!
  Και μετά, φυσικά, η Μαρία. Ο χρυσός των μαλλιών της μπορεί να τυφλώσει τους εχθρούς. Και πόσο καλή είναι, σχεδόν γυμνή στο κρύο. Εδώ θα ρίξει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα. Και θα πάρουν το Fritz όπως πρέπει.
  Και η ομορφιά τραγουδά:
  - Θα γίνει μπαμ!
  Η Αλένκα επίσης εκτόξευσε με τα ξυπόλητα της αυτό που καταστρέφει. Τακτοποιημένη πίεση πυρκαγιάς.
  Όμως ο Μαρούσια πήρε ένα βαρέλι με εκρηκτικά και το έστειλε στον εχθρό. Διέλυσε τον εχθρό. Έσπασε το μέταλλο και το ατσάλι πήρε φωτιά.
  Το κορίτσι γάβγισε:
  - Μανιασμένη φωτιά! Και η πτήση του thermoquark!
  Αν και, τι σημαίνει, η τελευταία λέξη δεν κατάλαβε η ίδια. Και οι Φριτς αλωνίζουν...
  Εδώ έρχεται η δεξαμενή Bear. Το μηχάνημα είναι squat, με στρογγυλό πυργίσκο και οβάλ γάστρα. Επίσης σφιχτή διάταξη, και εξέχει μια κάννη 128 mm με μήκος 100 EL. Μία από τις τελευταίες εξελίξεις. Ένα όπλο με υπερβολική δύναμη διάτρησης πανοπλίας. "Bear", πρόκειται για αντιτορπιλικό αρμάτων μάχης, και ταυτόχρονα πυροβολεί σε οχυρωμένες θέσεις.
  Η Αλένκα του ρίχνει μια χειροβομβίδα. Κατέστρεψε τον κορμό με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Έχω ατσάλι και φλόγα αντί για καρδιά!
  Μετά γελάει έτσι.
  Και η Anyuta θα πετάξει επίσης ένα δώρο με τα γυμνά της δάχτυλα. Και κράξιμο στο βαρέλι! Το μέταλλο έρεε προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ναι, η "Αρκούδα" έπαθε ζημιά και άρχισε να υποχωρεί. Επίσης ένα επιπλέον αυτοκίνητο. Μια άλλη από τις αμφιλεγόμενες εξελίξεις του Τρίτου Ράιχ. Είναι καλό ότι τουλάχιστον με βάση τη σειρά Ε.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα έκανε επίσης ένα δολοφονικό δώρο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ούρλιαξε:
  - Είμαι καλικάντζαρος! εμπνέω φόβο!
  Τότε το κορίτσι με τα χάλκινα μαλλιά έβγαλε τη γλώσσα της. Και τραγούδησε ξανά. Και κελαηδούσε:
  - Κοκκινομάλλα, κοκκινομάλλα... Θα γίνω σαν πριόνι... Γροθιά από τη γωνία!
  Και γέλα ξανά...
  Όμως η Ματρυόνα με τα δυνατά της πόδια θα εκτοξεύσει ένα βαρύ ορυχείο. Οι μεταφορείς καταρρέουν. Το μέταλλο συνθλίβεται. Και εδώ πυροβολούν ξανά από το έδαφος επιθετικά αεροσκάφη.
  Οι γερμανικές μηχανές τζετ πιέζουν τις σοβιετικές θέσεις. Και εκτοξεύονται ακαθοδηγητές ρουκέτες. Και καταστρέψτε τις θέσεις του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Αλένκα στόχευσε ένα αντιαρματικό τουφέκι. Και πατώντας τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε ένα επιθετικό αεροσκάφος. Ο γύπας του Χίτλερ, αφήνοντας πίσω του ένα πυκνό βέλος καπνού, όρμησε στο έδαφος. Και ο αέρας κυριολεκτικά έκαιγε και άστραψε.
  Το κορίτσι τραγούδησε χτυπώντας τα ξυπόλητά της:
  - Μαύρη ζώνη στο καράτε! Ο σειριακός αριθμός μου είναι στη γλώσσα!
  Η Anyuta επίσης γάμησε. Μόνο αυτή τη φορά πετώντας ένα δίσκο με εκρηκτικά με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Πέταξε και κατευθείαν στο επιθετικό αεροσκάφος. Πήρε και έσπασε το μέταλλο.
  Η Anyuta το πήρε και κελαηδούσε:
  - Αεροβατικά! Νέο πλήρωμα!
  Και πάλι έδειξε το σύκο, και με το χαριτωμένο πόδι της. Εδώ είναι το κορίτσι! Μια πραγματική σειρήνα!
  Μα τι υπέροχο!
  Η Άλλα έδωσε ένα δώρο με το γυμνό της τακούνι. Και το κατέβασε στην κοιλιά του θύελλα. Και σχισμένο μέταλλο, σπάζοντας χάλυβα. Ένα τέτοιο κορίτσι...
  Με τέτοιους κοκκινομάλλες, μπορείς να πάρεις το Βερολίνο. Ο Πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Εβαλε ένα γκολ! Ο φασισμός σε φυγή!
  Και έδειξε τη γλώσσα του!
  Τα κορίτσια λατρεύουν να το κάνουν αυτό! Δηλαδή, βγάλε τη γλώσσα ως ένδειξη περιφρόνησης. Και μετά πάλι φτύσιμο.
  Και η Μαρία το πήρε και εκτόξευσε τη δισκέτα με το γυμνό της πόδι. Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός είναι απλός, αλλά ο κινητήρας είναι μικροσκοπικός σε μέγεθος. Και χτύπησε το φασιστικό επιθετικό αεροσκάφος.
  Συνέτριψε τον ληστή. Και γέλασε:
  - Ο δείκτης του θανάτου!
  Λοιπόν, η Matrena πέταξε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησε έναν γερμανικό γύπα. Έσπασε το μέταλλο και συνέτριψε το καταραμένο πουλί. Μετά από αυτό, το ηρωικό κορίτσι έτριψε το στήθος της. Τόνωσε το δυνατό της πάτημα και σφύριξε:
  - Πυρηνικό σφάλμα! Ο Φύρερ στο μέτωπο!
  Και πάλι, πώς θέλει!
  Η Αλένκα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι και τσίριξε:
  - Είμαι τέλειος!
  Έτρεξε τα δόντια του καθρέφτη της.
  Και τότε η Anyuta το πήρε και το εκτόξευσε με τα γυμνά της πόδια, κάτι αιχμηρό και θανατηφόρο. Και το πήρε και γέλασε:
  - Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία!
  Και το γερμανικό αυτοκίνητο έμεινε μόνο με κόρνες και πόδια.
  Ο Αλλάχ είναι ακριβώς εκεί. Θα το πάρει και με γυμνά δάχτυλα και θα εκτοξεύσει τον κομιστή του θανάτου. Και τότε θα πάρει και θα οδηγήσει:
  - Συντεχνία Σπάρτακου!
  Και θραύσματα χάλυβα πετούν από τους Ναζί.
  Η Μαρία εκτόξευσε κάτι πολύ θανατηφόρο με το γυμνό της τακούνι. Και σκίζει μέταλλο. Σκότωσε τους φασίστες. Το πήρα και κελαηδούσα:
  - Κρακατάου! Προς δόξα μου!
  Η Ματρύωνα χτυπάει πολύ πιο επικίνδυνα. Μεγάλες μάζες εκρηκτικών κατά των Ναζί. Σε γενικές γραμμές, το κορίτσι είναι συντριπτικό και μεγάλο.
  Εδώ, για παράδειγμα, έκανε έρωτα με άντρες. Μόνο μισή ώρα. Πόλεμος και μια φορά. Και ακόμα κατάφερε να αμέσως με πέντε. Εδώ είναι ο πλούσιος. Όχι βέβαια και ηθικό. Αλλά η Matrena ένιωσε μια αύξηση στη δύναμη από αυτό.
  Και δεν παίρνουν σφαίρες. Και ρίχνεις ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά, χτυπώντας το επιθετικό αεροσκάφος.
  Για το πώς φοβούνται οι Ναζί, οι πέντε τους. Μην προδίδεις με λόγια. Και μπορείς να πεις ότι τα κορίτσια είναι πέντε.
  Η Αλένκα πέταξε με το γυμνό της πόδι ό,τι ξεριζώνει από τα αγριόχορτα. Και κόψτε το Fritz.
  Σισέντ:
  - Δολοφόνος πειρασμός! Ακριβώς στο μάτι!
  Και έπαιξε με τους ανακουφιστικούς μύες του Τύπου. Εδώ είναι το κορίτσι. Και τα πλακάκια της είναι τόσο όμορφα. Λοιπόν, όπως και η σοκολάτα.
  Α, τα κορίτσια δεν έχουν φάει σοκολάτα εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό θέλεις.
  Η Anyuta, βγάζοντας τα δόντια της άγρια, έδωσε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας!
  Και ξεγύμνωσε τους κυνόδοντες της. Πιο συγκεκριμένα, έχει τόσο λεία και ευχάριστα δόντια. Μην πείτε ότι είναι κυνόδοντες.
  Η Άλα σφύριξε, δίνοντας με τη γυμνή της φτέρνα, έναν γρύλο καταστροφής:
  - Ταύρος ταινία!
  Η Μαρία χακάρισε και μουρμούρισε:
  - Και ο γιος ενός σκούτερ.
  Το πήρε λοιπόν και εκτόξευσε με τα γυμνά της δάχτυλα το φιτίλι που έκοψε το επιθετικό αεροσκάφος. Τόσοι χτυπημένοι φασίστες. Λοιπόν, κορίτσι. Σε όλα τα κορίτσια, μια σούπερ μάγισσα και ένα κορίτσι!
  Η Ματρυόνα το πήρε και σφύριξε:
  - Ο θάνατος θα είναι υψηλότερος από τη ζωή!
  Και από τα δυνατά της πόδια πώς θα πετάξουν χειροβομβίδες. Και ολόκληρα σωρό καταστροφές. Εδώ είναι ο μπαμπάς! Το πραγματικό κορίτσι-ambal!
  Και αφήστε τα μυαλά των φασιστών. Και, κεφαλαιουχικά!
  Η Αλένκα επίσης δεν είναι δεσποινίς. Και πάλι, με γυμνό πόδι, εκτόξευσε έναν δορυφόρο εξόντωσης. Συνέτριψε τους εχθρούς και σφύριξε:
  - Το υψηλότερο σημάδι της ύλης!
  Και σκόρπισε τους πάντες. Και έδειξε το μπισκότο με τα γυμνά της δάχτυλα. Ω, πόσο λατρεύει αυτό το κορίτσι να γράφει, κάθε λογής μαργαριτάρια.
  Για παράδειγμα, μια τέτοια ιστορία AI. Βασικά, είναι αληθινό. Ο Φράνκο, με το σκεπτικό ότι η Βρετανία δεν ήταν αντίπαλος της Γερμανίας, ειδικά μετά την κατάληψη της Γαλλίας από τους Γερμανούς, άφησε τη Βέρμαχτ να πάει στο Γιβραλτάρ. Η επίθεση ήταν γρήγορη και νικηφόρα. Και οι Ναζί άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική. Ευτυχώς, αυτό μπορεί να γίνει στη μικρότερη απόσταση.
  Αλλά από την άλλη πλευρά, οι Ναζί έπρεπε να ξεχάσουν την εκστρατεία κατά της ΕΣΣΔ. Ο Φριτς το πρώτο μισό του σαρανταπρώτου έτους, κατέλαβε ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και μπήκε στο Ιράκ. Αλλά μετέφεραν περισσότερες από σαράντα μεραρχίες στο νότο. Εξαιτίας αυτού που το σχέδιο "Μπαρμπαρόσα" δεν υλοποιήθηκε.
  Αλλά οι Γερμανοί κατέκτησαν τη Μέση Ανατολή και άρχισαν να προχωρούν περαιτέρω στη Βρετανία. Έχοντας μια μάζα σκλάβων και πρώτων υλών, ο Φύρερ αποφάσισε να πραγματοποιήσει αεροπορική επίθεση στην Αγγλία. Η απόδοση της αεροπορίας αυξάνεται συνεχώς. Όλο και περισσότερα εργοστάσια κατασκευάζονταν. Υποβρύχια κατέβηκαν στη θάλασσα.
  Η Αφρική σύντομα κατακτήθηκε.
  Οι Γερμανοί πίεσαν τη Βρετανία. Ανεπτυγμένα βομβαρδιστικά. Εμφανίστηκαν οι Yu-188 και Do-317. Έπειτα από εντεινόμενους βομβαρδισμούς τον Αύγουστο του σαράντα δεύτερου έτους, έγινε ωστόσο μια αμφίβια απόβαση. Είχε επιτυχία και η Βρετανία έπεσε.
  Ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά. Εκεί όμως έτυχε ψυχρής υποδοχής. Και η Ιαπωνία κατέλαβε όλες τις βρετανικές αποικίες.
  Το σαράντα τρίτο έτος, το Τρίτο Ράιχ, έχοντας αποκτήσει: "Τίγρεις", "Πάνθηρες", "Λιοντάρια", πήρε και επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Και πάλι αποδείχθηκε άσχημα ... Αλλά όχι, ακόμα δεν επιτέθηκε.
  Οι πληροφορίες για την ατομική βόμβα, που γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάγκασαν τον Χίτλερ να στραφεί προς τη Δύση. Ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των δυνάμεων του Άξονα και της Αυτοκρατορίας του Αετού.
  Η μοίρα του "Πάνθηρα" ήταν αξεπέραστη. Το τανκ δεν πρόλαβε να ξετυλιχθεί σωστά στην παραγωγή, αντικαταστάθηκε από ένα βαρύτερο "Πάνθηρας" -2. Ένα νέο μηχάνημα με ισχυρότερο κινητήρα, όπλα και πανοπλίες χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Αμερικής. Και έγινε η κύρια δεξαμενή. Μέχρι που αντικαταστάθηκε από το Ε-50.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες πέρασαν από την Ισλανδία, τη Γροιλανδία και τον Καναδά από τη μία. Μέσω Αργεντινής και Βραζιλίας από το νότο. Και από τα ανατολικά ήρθε η Ιαπωνία. Έτσι ο πόλεμος αποδείχθηκε πεισματάρης, αλλά στο σαράντα πέμπτο έτος όλα είχαν τελειώσει. Η Αμερική συνθηκολόγησε.
  Το 1946 όμως ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Γερμανίας και Ιαπωνίας. Οι Ναζί είναι σίγουρα πιο δυνατοί. Όμως ο πόλεμος άργησε... Αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Η Αλένκα θα το περιέγραφε με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρόνος. Τι να κάνει ένα κορίτσι;
  Το μόνο που μένει είναι να πετάξουμε χειροβομβίδες με γυμνά πόδια. Ή κάτι άλλο να εφεύρουμε.
  Για παράδειγμα, ένας κόσμος στον οποίο ο Σκόμπελεφ δεν θα είχε δηλητηριαστεί. Αυτό είναι ενδιαφέρον. Ο επιφανής διοικητής ηγήθηκε μιας στρατιωτικής εκστρατείας στη νότια Ρωσία, φτάνοντας στην Κούσκα υπό τον Αλέξανδρο τον Τρίτο. Εμφανίστηκε όμως σε όλο του το μεγαλείο, κατά τη διάρκεια του πολέμου με την Ιαπωνία.
  Στη θάλασσα, οι Ρώσοι ναύαρχοι δεν έδρασαν με μεγάλη επιτυχία. Αλλά στην ξηρά, οι Ιάπωνες ηττήθηκαν ολοκληρωτικά. Μετά ήρθε η μοίρα της Βαλτικής. Και οι Ρώσοι τελικά άρχισαν να κερδίζουν στη θάλασσα. Κάπως έτσι καθιερώθηκε η ισοτιμία. Και μάλιστα πλεονέκτημα. Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να κάνει ειρήνη. Αναγνωρισμένο ρωσικό προτεκτοράτο στην Κορέα. Παραχώρησε εκείνα τα νησιά Κουρίλ που προηγουμένως ανήκαν στη Ρωσία, αλλά ανταλλάχθηκαν με τη Σαχαλίνη.
  Η Ρωσία διατήρησε το Πορτ Άρθουρ και οχύρωσε στη Μαντζουρία. Η εξουσία του βασιλιά αυξήθηκε κάπως. Αν και στη θάλασσα, δεν ήταν όλα καλά. Ο Σκόμπελεφ επέζησε μέχρι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ρώσοι κέρδισαν αρκετές νίκες επί των Γερμανών. Τους νίκησαν στην Ανατολική Πρωσία, πήραν αμέσως το Przemysl. Ο Σκόμπελεφ έγινε στρατηγός. Και αφού έζησε μέχρι τα ογδόντα, πέθανε με δόξα και τιμή.
  Ξεπερνώντας κατά κάποιο τρόπο τον Σουβόροφ. Η τσαρική αυτοκρατορία έγινε μεγάλη και πανίσχυρη. Νικόλαος Β', έμεινε στην ιστορία ως σπουδαίος. Η Ρωσία κατέκτησε επίσης σημαντικό μέρος της Τουρκίας και σχεδόν όλο το Ιράν.
  Λοιπόν, τότε... Κουρασμένος να γράφω το ίδιο πράγμα που η τσαρική Ρωσία κατακτά όλο τον κόσμο και καταιγίζει τα αστέρια. Όμως, σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρότερος στρατός ξηράς στον κόσμο είχε όλες τις πιθανότητες να κερδίσει!
  Φυσικά, είναι κρίμα που ο Skobelev πέθανε τόσο νέος. Το ταλέντο του αποκαλύφθηκε νωρίτερα από αυτό του Σουβόροφ, αλλά και έσβησε χωρίς να φτάσει στο ζενίθ.
  Αλέξανδρος Β' ... ο βασιλιάς είναι αναμφίβολα μεγάλος. Είχε κατακτήσεις σε Κίνα, Μ. Ασία, Τουρκία, επέστρεψε το Δέλτα του Δούναβη. Εκτός κι αν πούλησε την Αλάσκα - μεγάλη βλακεία. Αν όμως ο βασιλιάς ζούσε περισσότερο, ίσως η Ρωσία θα μπορούσε να είχε επεκτείνει τις κτήσεις της. Ή, αντίθετα, θα ξεσπούσαν ταραχές. Ένα σύνταγμα θα οδηγούσε σε σύγχυση.
  Ο Νικολάι ο πρώτος είναι συντηρητικός. Έχασε τον πόλεμο στην Κριμαία. Κέρδισε πολέμους κατά του Ιράν και της Τουρκίας, αλλά πολύ αίμα. Για δεκαετίες πολέμησε στον Καύκασο. Τι είναι δυνατό και ανέστειλε τη ρωσική επέκταση προς τα νότια. Είχε φιλοδοξίες, στο νότο. Ίσως θα είχε κερδίσει τον πόλεμο με τον συνασπισμό, αν όχι ο Menshikov. Πλαισιωμένο από αυτόν τον μέτριο διοικητή.
  Όπως στην εποχή του ο Νικόλαος Β΄ Κουροπάτκιν.
  Γενικά, η ιστορία της τσαρικής Ρωσίας ήταν επιτυχημένη. Οι περισσότεροι από τους πολέμους κερδήθηκαν και η αυτοκρατορία επεκτάθηκε. Όμως ο εμφύλιος αποδυνάμωσε τη Ρωσία. Ωστόσο, οι Μπολσεβίκοι πρόσφεραν μια νέα έξαρση. Προς το παρόν.
  Η Alyonka δεν συμπαθούσε τον Στάλιν. Αγενές, άξεστο κάθαρμα. Το κεφάλι μιας τόσο μεγάλης αυτοκρατορίας θα έπρεπε να είναι κάπως πιο εκλεπτυσμένο. Όχι τόσο αγενής και πιο έξυπνος. Και φυσικά όχι οι πληβείοι να κυβερνήσουν τη Ρωσία.
  Ως εκ τούτου, προφανώς η ΕΣΣΔ άρχισε να χάνει. Ο πόλεμος πάει άσχημα από την αρχή μέχρι το τέλος.
  Η Αλένκα σκέφτηκε, τι να κάνει; Ήθελε αλλαγή. Και κάτι καλύτερο. Ο μπολσεβικισμός δεν είναι ιδανικό σύστημα. Δεν υπάρχουν κανονικές εκλογές. Ορίστε έναν επαληθευμένο υποψήφιο και ψηφίστε. Τυπική κουκουβάγια. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πραγματική δημοκρατία.
  Η Αλένκα φαντάστηκε πώς έσφιξε τη μύτη του Στάλιν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γέλασε. Είναι αληθινό και αστείο. Φτιάξτε αυτόν τον καλκάνικο δαμάσκηνο.
  Ε, η Ρωσία δεν ήταν τυχερή με τους ηγέτες. Γιατί έγιναν οι εκκαθαρίσεις του 1937; Γιατί οργάνωσε λιμό;
  Ο Στάλιν έχει πολλά εγκλήματα! Και εδώ, φυσικά, χρειάζεται να έχεις μια ιδέα για να τα καταλάβεις όλα αυτά.
  Ο Λένιν, δυστυχώς, πέθανε πολύ νωρίς. Δεν είχα χρόνο να εδραιώσω την εξουσία και να υψώσω τη χώρα. Ο Στάλιν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας απλός σπάτης των οστών. Ο Τρότσκι θα μπορούσε να ήταν στην εξουσία - ένας άνθρωπος με μεγάλα ταλέντα. Ή ο ευφυής Μπουχάριν.
  Όχι ηλίθιος και ο Πιατάκοφ. Ίσως δεν θα επέτρεπαν καθόλου στον Χίτλερ στην εξουσία.
  Γενικά, η Γερμανία θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τη μεταφορά τριών σωμάτων στην Ανατολική Πρωσία, αλλά με τη συνέχιση της επιχείρησης για την περικύκλωση του Παρισιού.
  Τότε η Γαλλία θα είχε ηττηθεί τόσο γρήγορα όσο το σαράντα έτος. Και η τσαρική Ρωσία δεν θα είχε αντισταθεί σε ένα μέτωπο. Οι Πρώσοι μπορούσαν να αποκτήσουν τεράστια δύναμη και γαλλικές αποικίες. Ή ίσως και αγγλικά. Όμως δεν προοριζόταν να είναι παρόμοιο με το Τρίτο Ράιχ. Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο ... Και οι Πρώσοι έχασαν. Αν και κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τη Ρωσία. Παράξενο, αλλά ακόμα και έχοντας λύσει τα χέρια της στα ανατολικά, η Γερμανία δεν μπόρεσε να ανατρέψει το ρεύμα του πολέμου.
  Και εδώ ο Φύρερ κατάφερε πολλά. Η Ιαπωνία χτύπησε και στα ανατολικά.
  Η Αλένκα εκτόξευσε για άλλη μια φορά μια χειροβομβίδα με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της. Σκόρπισε τον Φριτς και φώναξε:
  - Πέταξε και βρυχήθηκε!
  Πόσο αστείο είναι...
  Η Anyuta έριξε και ένα μικρό δώρο. Έβγαλε ένα ρεύμα από τα ρουθούνια της και μουρμούρισε:
  - Κορυφαία κατηγορία και Adidas!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα πήρε και πέταξε ξανά μια τόσο εύστοχη χειροβομβίδα. Έσπασε μια συσκευή παρακολούθησης για ένα γερμανικό τανκ, φώναξε:
  - Ευγενική ιδιορρυθμία!
  Και έστειλε την μπάλα με γυμνό τακούνι...
  Η Μαρία χρησιμοποίησε επίσης το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. Αυτό το κορίτσι προσπάθησε επίσης να γράψει. Για παράδειγμα, σκιαγράφησα μια ιστορία όπως αυτή.
  Ο πρωτοπόρος Petya ήθελε να βοηθήσει τον Bolotnikov. Και δραπέτευσε μέσω της πύλης στην εποχή του. Αρπάζοντας ταυτόχρονα ένα κόφτη τσέπης, πέτρες. Λοιπόν, φυσικά, ήταν ένα αγόρι από το μέλλον. Και ο κόφτης μπορεί να χειριστεί, όπως το υπερβολοειδές του μηχανικού Garin. Μόνο σε μέγεθος αυτό το όπλο μοιάζει με πιστόλι Makarov. Και μπορείτε να το φορτίσετε με νερό. Ναι, μια τέτοια αρχή λειτουργίας είναι η σύντηξη πυρήνων υδρογόνου και η παραγωγή ηλίου.
  Και κόβει ακόμη και θωρηκτά. Όταν το αγόρι χρησιμοποίησε ένα τέτοιο όπλο, άρχισαν να τον θεωρούν άγγελο Κυρίου. Και στέφθηκε στον ρόλο του Τσάρου Πέτρου του Μεγάλου.
  Είναι αστείο το αγόρι έχει γίνει τόσο κουλ. Και κατέκτησε επίσης την Πολωνία, και τη Σουηδία και την Τουρκία. Η τεράστια αυτοκρατορία της Ρωσίας μεγάλωσε.
  Και τότε το παιδί, που ουσιαστικά δεν μεγάλωσε, παραμένοντας παιδί, βαρέθηκε να κυβερνά και επέστρεψε στην εποχή του.
  Στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε ότι όλοι τον θεωρούν παιδί, όχι βασιλιά. Και το αγόρι έτρεξε πίσω.
  Στην απουσία του προκλήθηκε σύγχυση. Αλλά το αγόρι επέστρεψε. Και όλοι του ορκίστηκαν πάλι πίστη. Μετά ακολούθησε ο πόλεμος, ώσπου όλος ο κόσμος ενώθηκε, υπό την αιγίδα της Ρωσίας. Και δημιουργήθηκε μια ενιαία αυτοκρατορία. Και το αγόρι διέταξε να κατασκευαστούν διαστημόπλοια και να επεκταθούν στο διάστημα.
  Θα ήταν δυνατό να αφιερώσουμε περισσότερα από ένα μυθιστορήματα σε αυτό το θέμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρόνος.
  Η Μαρία επίσης αναγκάζεται να πολεμήσει. Γενικά, το μέλλον μοιάζει ασαφές και ζοφερό. Αν νικήσουν οι Ναζί, τι να κάνουμε;
  Συμμετάσχετε στους παρτιζάνους; Και να σέρνεσαι στο δάσος μέχρι να σε σκοτώσουν; Ή μήπως να πάτε στη Βέρμαχτ;
  Και μια τέτοια ιδέα δεν τους χαμογελάει πολύ. Η Μαρία αναστέναξε βαριά.
  Και απλά πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόραρε πολλά Φριτς, σφυρίζοντας:
  - Hitler kaput! Κι ας είναι κουλ!
  Η Ματρυόνα πέταξε επίσης ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της. Γύρισε το τανκ και φύσηξε:
  - Κόλαση μέταλ! Ο Φριτς θα ντραπεί!
  Και έβγαλε σπίθες από τα δόντια της.
  Η Αλένκα το πήρε και ψέλλισε:
  - Α, μπανάνες! Ω, καρύδες - Tum-ba-yumba!
  Και η κοπέλα εκτόξευσε μια θανατηφόρα γροθιά με το γυμνό της πόδι. Και έσπασε την πανοπλία του Fritz.
  Η Alyonka θυμήθηκε τότε μια άλλη ιδέα της. Γράψτε για τον φωτεινό κόσμο. Ας πούμε μετά τον πόλεμο. Μετά από όλα, αυτό θα ήταν τόσο υπέροχο! Όπως, για παράδειγμα, ζούμε στις μέρες του κομμουνισμού. Ή κάτι άλλο υπέροχο.
  Όπως η ποίηση:
  Το σύμπαν σείστηκε από πάνω μας
  Και τα αστέρια πότισαν τον ουρανό με μαργαριτάρια ...
  Ο πόλεμος καίει, το κακό πάθος της κόλασης,
  Και ο διάβολος θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία!
  Μόνο που τώρα οι Γερμανοί έχουν προχωρήσει πολύ. Καταιγισμός Γκόρκι. Και αυτό είναι επικίνδυνο.
  Αλλά η φήμη είχε ήδη διαδοθεί ότι ο Χίτλερ πρότεινε για άλλη μια φορά ανακωχή. Και αυτή είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Μεγάλη ευκαιρία για ανάκαμψη. Αν μόνο η χτυπημένη χώρα θα φύγει.
  Αλλά μπορεί να χειροτερέψει αργότερα.
  Η Anyuta πέταξε ξανά το μήνυμα του θανάτου με γυμνό πόδι. Δεν πίστευε πραγματικά τον Χίτλερ. Ήθελα όμως να κατεβάσω την ένταση των μαχών. Και τουλάχιστον ξεκουραστείτε. Ε, ο Σουβόροφ ήταν στη θέση του Στάλιν, ίσως όλα να πήγαιναν διαφορετικά.
  Οι Γερμανοί θεωρούσαν τον Mainstein τον καλύτερο. Αυτός ο Φριτς είναι ακόμα θηρίο. Και μπορείτε να γυμνάσετε τα δόντια σας δροσερά!
  Η Anyuta τσίριξε έξυπνα:
  - Τρελός Μπέρια, κακός Στάλιν!
  Και σφύριξε από τα ρουθούνια. Είναι ένα κορίτσι με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
  Και έπρεπε επίσης να συλληφθεί. Αλλά αυτή η ιστορία είχε αίσιο τέλος. Την έψαξαν, όμως, σχολαστικά και την ένιωσαν και σε οικεία μέρη. Έπειτα έπρεπε να περάσω αρκετές μέρες σε ένα βρωμερό κελί γεμάτο κορίτσια. Στη συνέχεια όμως αφέθηκε ελεύθερη. Ακόμα δεν βρέθηκαν ενδείξεις. Ή ίσως ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της παρέμειναν ελεύθεροι. Αλλά πώς είναι - το παιδί είναι στη φυλακή και ο πατέρας και η μητέρα βγήκαν έξω;
  Εκτός αν είναι δυνατό βάσει ποινικού άρθρου. Η Anyuta δεν ήταν στην αποικία, όπως η Alla και η Matryona. Αλλά και ένα κορίτσι της σιδερένιας σκλήρυνσης. Και με κοφτερά μάτια. Εργαζόταν σε ένα εργοτάξιο. Πολέμησε σχεδόν από την αρχή του πολέμου. Και έμαθε πολλά.
  Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν γενικά παρατεταμένος και νευρικός. Πήγε με μικρά διαλείμματα. Και γάτες, ή ακόμα και τίγρεις, γρατσουνίστηκαν στην ψυχή. Ή ίσως αρουραίους. Η διάθεση όλων εδώ είναι λίγο ασήμαντη. Αλλά στη μάχη ξεχνάς και αποσπάσαι την προσοχή σου.
  Ίσως κάτι από τον κόμη του Μοντεκρίστο; Είναι καλύτερο από σκληρή εργασία ή απομόνωση. Και, φυσικά, το δράμα είναι βαρύ στη φυλακή.
  Και εδώ είναι εντελώς ελεύθεροι και μπορούν ακόμη και να φωνάξουν:
  - Ο Στάλιν είναι τράγος!
  Και θα έχουν απόλυτο δίκιο! Και ο Στάλιν, μάλιστα, είναι ακόμα τράγος! Και ένα φρικιό που πλαισίωσε τη Ρωσία. Είναι ακόμη κρίμα που στην πραγματική ιστορία, έγινε ηγέτης υπό την ηγεσία που κέρδισε έναν τέτοιο πόλεμο. Υπάρχει αδικία σε αυτό. Λοιπόν, γιατί δεν εμφανίστηκε ένας άλλος ισχυρός και σοφός ηγέτης κατά τη διάρκεια του πολέμου;
  Ο Άλλα, ως πρώην κρατούμενος, μισούσε τον Στάλιν. Φυσικά, αυτό ήταν το σύστημά του. Μετέτρεψε τους ανθρώπους σε σκλάβους και κατάδικους. Δεν μπορείς να αντιταχθείς σε αυτό!
  Και ο Στάλιν έπρεπε να τιμωρηθεί! Ή κρεμάστε ή πυροβολήστε. Ή μαστίγωμα.
  Η Άλλα μερικές φορές φανταζόταν πώς θα μαστίγωσε τον Στάλιν. Και την έκανε να νιώθει πολύ καλύτερα. Αν και, φυσικά, μόνο φαντασία. Και θέλω πραγματική επιτυχία.
  Αλλά ο Χίτλερ θα βασανιζόταν. Για παράδειγμα, πάρτε τον στο ράφι. Ή ηλεκτρικό ρεύμα, ή ζεστό καλώδιο. Ή... Τι άλλο; Μπορείτε, για παράδειγμα, να το σπρώξετε σε ένα ατσάλινο κορίτσι. Ή τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι. Σπάστε τα χέρια και τα πόδια σας, τρίψτε το λαιμό σας με ένα σχοινί. Ναι, και πολλά άλλα! Κρεμάστε λίγο Φύρερ.
  Τώρα, αν στο τρίμηνο; Ήταν τόσο δροσερό! Ή ρόδα! Διαλύεται με ζωντανό οξύ.
  Ή μήπως να φέρει κοντά τον Χίτλερ και τον Στάλιν και να τους κάνει να πολεμήσουν σαν μονομάχοι; Και μετά ρίχνουμε λιωμένο βούτυρο; Ή ίσως σε ένα κουτί με καρφιά. Και ζεστά νύχια; Και ασπρισμένα! Και τι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ!
  Και χτύπησε τον Φύρερ, χτύπησε, χτύπησε και ξαναχτύπησε! Έχοντας θερμάνει ένα σύρμα ή μια αλυσίδα.
  Ή παγωμένο ζωντανό. Για παράδειγμα, σε ένα μπλοκ πάγου. Γεμίστε με υγρό άζωτο ή ήλιο. Γενικά, αποτέφρωση.
  Βασανίστε με ακτινοβολία! Ή πάρτε λιωμένο μόλυβδο και ρίξτε τον στο λαιμό του Φύρερ.
  Ο Αλλάχ γέλασε. Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Αποδείχθηκε αστείο. Και ο Φύρερ τσαλακώθηκε.
  Το κορίτσι το πήρε και κελαηδούσε:
  - Μπου Μπου Μπου! Θα γκρεμίσω τον Χίτλερ!
  Και τι δεν έχει ακόμη καταλήξει αυτή η εκπληκτική ομορφιά! Πραγματικά υπέροχο κορίτσι!
  Και τόσο κοκκινομάλλα ... Τι δεν μπορεί να ειπωθεί σε ένα παραμύθι, δεν περιγράφεται με ένα στυλό! Τόσο φριζαρισμένα μαλλιά. Μόνο μια φλόγα. Ή ναπάλμ. Και κλωτσάει, είναι πολύ τολμηρή και κλωτσάει πολύ κουλ. Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής.
  Ούτε η Μαρία είναι δώρο. Αλλά η φύση είναι λεπτή. Και μάλιστα πιστός. Είναι αλήθεια ότι η πίστη της εξασθενεί. Αλήθεια, τι είδους Θεός, αν αυτή επιτρέψει τη νίκη των Ναζί; Πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό;
  Η Μαρία θύμωσε με τον Θεό. Οι Γερμανοί έφτασαν στην Άλμα-Άτα, στην Ούφα, στον Γκόρκι. Περιβάλλεται το Ryazan, η Μόσχα, το Λένινγκραντ. Και δεν σταματούν.
  Ναι, οι Ναζί είναι δυνατοί. Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό. Αλλά εσείς, γιοι του Σατανά, δεν μπορείτε να σπάσετε τη δύναμη του Χριστού!
  Οι πολεμιστές του σκότους είχαν πάντα το πάνω χέρι. Αφού η ανθρώπινη καρδιά έχει λαχτάρα για το κακό. Και μην τον εμπιστεύεσαι πολύ. Και ποιον να πιστέψω; Το μυαλό του ανθρώπου! Άλλωστε οι άνθρωποι δεν είναι και τόσο κακοί! Υπάρχουν αρκετά αξιοπρεπείς τύποι. που είναι σε θέση να κυβερνήσουν δίκαια. Και όχι απαραίτητα πιστοί. Και ο Στάλιν είναι ακόμα σαδιστής!
  Η Μαρία σκέφτηκε για μια στιγμή. Για ένα τέτοιο πρόβλημα: γιατί ο Θεός επιτρέπει το κακό; Και εδώ η απάντηση δεν είναι εύκολη. Πράγματι, χωρίς κακό .... Προσπάθησε να γράψεις ένα βιβλίο στο οποίο δεν θα υπήρχε κακό! Είναι σχεδόν αδύνατο!
  Σε όλα τα λογοτεχνικά έργα υπάρχει το κακό. Ή αμαρτία... Αν και οι έννοιες της αμαρτίας και του κακού δεν είναι εντελώς ταυτόσημες. Οι πόλεμοι είναι επίσης κακοί. Αυτοί όμως οδηγήθηκαν από το θέλημα του Θεού. Και αυτό, όπως λες, δεν ήταν αμαρτία. Τέτοιο είναι το παράδοξο της Παλαιάς Διαθήκης. Και μετά η εντελώς ειρηνική Καινή Διαθήκη. Και όχι και το καλύτερο...
  Τι κρύβονται κάτω από τους Ναζί; Άλλωστε, ο Ιησούς είπε: σε χτύπησαν στο δεξί μάγουλο, βάλε το αριστερό!
  Αλλά ποιος πραγματικά το ακολουθεί αυτό; Ιερείς; Λοιπόν όχι! Η εκκλησία ήταν επιθετική. Και η Ιερά Εξέταση και οι Σταυροφορίες, και στρατιωτικοί σχηματισμοί στα μοναστήρια.
  Ναι, οι ιερείς δεν διακρίνονταν από ταπείνωση. Και άλλοι... Είτε είναι Καθολικοί, είτε Προτεστάντες, είτε Ορθόδοξοι. Και αυτό συμβαίνει με τον πασιφισμό της Καινής Διαθήκης.
  Οι φασίστες κάνουν ότι λένε. Και μετά διδάξτε να είστε πρόβατα και συμπεριφέρεστε σαν λύκοι οι ίδιοι.
  Η Μαρία πίστευε όλο και περισσότερο ότι ο υγιής ειρηνισμός μπορεί να είναι η αλήθεια. Αυτό δεν είναι ειρηνισμός, αλλά αθεϊσμός. Λένε, πράγματι, τι είναι πίστη εκτός από αυτο-ύπνωση. Λοιπόν, για κάποιο λόγο, τα εικονίδια δεν έκαναν κανέναν αθάνατο. Και οι πατριάρχες πεθαίνουν, όπως οι απλοί αμαρτωλοί. Και οι μοναχοί δεν είναι ικανοί για τίποτα.
  Όχι, είναι πολύ καλύτερο να πιστεύει κανείς πραγματικά: ένας άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας!
  Και μην εξαντλείτε τον εαυτό σας με νηστείες και προσευχές. Και μια νέα δεξαμενή είναι πολύ πιο πολύτιμη από χίλιες προσευχές.
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, πολύ σαγηνευτικό της πόδι και παρατήρησε με έναν βαθύ αναστεναγμό:
  - Και ούτε εκκλησία, ούτε ταβέρνα! Τίποτα δεν είναι ιερό! Και στη ζωή δεν είναι όλα τόσο ... Όλα δεν είναι τόσο κορίτσια!
  Η Ματρυόνα έφυγε με γυμνά πόδια, ένα ολόκληρο κέντρο εκρηκτικών και έθαψε εκατό Φριτς. Και μετά γουργούρισε:
  - Μη στεναχωριέσαι! Όλη η ζωή μπροστά! Όλη η ζωή μπροστά, ελπίδα και αναμονή!
  Η Αλένκα έριξε επίσης ένα μήνυμα, οδηγώντας τον Φριτς στο φέρετρο. Και τραγούδησε με ενθουσιασμό. Γράψιμο εν κινήσει.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ είναι το αλάτι της Γης,
  Είμαστε σαν το μετάλλευμα και τη φωτιά του κάτω κόσμου.
  Φυσικά, έχουν εξελιχθεί σε κατορθώματα,
  Και μαζί μας το Άγιο Σπαθί, το Πνεύμα του Κυρίου!
  
  Μας αρέσει να πολεμάμε πολύ τολμηρά,
  Κορίτσια που οι εκτάσεις κωπηλατούν το σύμπαν...
  Ο στρατός της Ρωσίας είναι ανίκητος,
  Με το πάθος σου, στη μάχη αναλλοίωτο!
  
  Προς δόξαν της Πατρίδος μας, άγιε,
  Ένα μαχητικό αεροσκάφος κάνει κύκλους στον ουρανό...
  Είμαι μέλος της Komsomol, τρέχω ξυπόλητος
  Πιτσίλισμα πάγου που σκέπασε τις λακκούβες!
  
  Δεν μπορεί κορίτσια, ο εχθρός ξέρει να τρομάζει,
  Καταστρέφουν όλους τους εχθρικούς πυραύλους...
  Ο ματωμένος κλέφτης δεν θα μας κολλήσει το πρόσωπό του,
  Σε ποιήματα θα τραγουδηθούν άθλοι!
  
  Ο φασισμός επιτέθηκε στην πατρίδα μου,
  Εισέβαλε με τόσο εφιαλτικό και ύπουλο τρόπο...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Τα μέλη της Komsomol είναι ένα με τον Θεό!
  
  Ορμάμε ξυπόλητοι μέσα από το χιόνι,
  Τολμηρός σαν γρήγορες μέλισσες...
  Είμαστε κόρες και του καλοκαιριού και του χειμώνα,
  Η ζωή έχει σκληρύνει το κορίτσι!
  
  Ήρθε η ώρα να πυροβολήσετε, οπότε ανοίξτε πυρ
  Είμαστε ακριβείς και όμορφοι στην αιωνιότητα...
  Και χτύπα ακριβώς στο μάτι, όχι στο φρύδι,
  Του χάλυβα που λέγεται συλλογικό!
  Μην νικήσετε τον φασισμό την αμφιβολία μας,
  Και η θέληση είναι πιο δυνατή από έναν δυνατό τιτάνα...
  Στην Πατρίδα μπορούμε να βρούμε παρηγοριά,
  Και να ανατρέψετε ακόμα και τον Φύρερ-τύραννο!
  
  Ένα πολύ ισχυρό τανκ, πιστέψτε "Tiger",
  Σουτάρει μακριά και εύστοχα...
  Τώρα δεν είναι ώρα για ανόητα παιχνίδια
  Γιατί ο κακός Κάιν έρχεται!
  
  Πρέπει να ξεπεράσουμε το κρύο, τη ζέστη,
  Και αστειευόμενος πάλεψε με μια τρελή ορδή ...
  Εξαγριωμένη εξαγριωμένη αρκούδα,
  Η ψυχή του αετού δεν είναι άθλιος κλόουν!
  
  Πιστεύω ότι τα μέλη της Komsomol θα κερδίσουν
  Και θα υψώσουν τη χώρα τους πάνω από τα αστέρια...
  Ξεκινήσαμε την πεζοπορία από τον Οκτώβριο,
  Και τώρα το όνομα του Ιησού είναι μαζί μας!
  
  Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου,
  Λάμπει λαμπερά σε όλους τους ανθρώπους...
  Η πατρίδα δεν θα αφαιρεθεί από το ρούβλι,
  Οι μεγάλοι και τα παιδιά γελούν από ευτυχία!
  
  Είναι διασκεδαστικό για όλους να ζουν στον σοβιετικό κόσμο,
  Είναι εύκολο και απλά τέλειο...
  Ας μην διακόψει η τύχη το νήμα της,
  Και ο Φύρερ κόλλησε το στόμα του μάταια!
  
  Είμαι ξυπόλητο μέλος της Komsomol,
  Αν και ο παγετός γυρίζει τα αυτιά...
  Και δεν μπορείς να δεις την κάθοδο, πίστεψε τον εχθρό,
  Ποιος θέλει να μας πάρει και να μας καταστρέψει!
  
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφα λόγια για την Πατρίδα,
  Η σημαία είναι κόκκινη, σαν να λάμπει το αίμα στις ακτίνες.
  Δεν θα είμαστε πιο υποτακτικοί από τα γαϊδούρια,
  Πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει σύντομα τον Μάιο!
  
  Θα περάσουν ξυπόλητα κορίτσια του Βερολίνου,
  Αφήστε αποτυπώματα στο πεζοδρόμιο.
  Ξεχάσαμε την άνεση για τους ανθρώπους,
  Και τα γάντια δεν αρμόζουν στον πόλεμο!
  
  Και θα γίνει αγώνας, ας ξεσπάσει αυτός ο αγώνας.
  Ο Φριτς θα τα κάνει όλα κομμάτια!
  Η πατρίδα είναι για πάντα στρατιώτης μαζί σου,
  Δεν ξέρει τι είναι αυθαιρεσία!
  
  Λυπάμαι για όσους πέθαναν, αυτό είναι θλίψη για όλους,
  Αλλά μην γονατίζετε τους Ρώσους.
  Αν και ακόμη και ο Σαμ υποτάχθηκε στους Φριτς,
  Αλλά για εμάς ο μεγάλος γκουρού Λένιν!
  
  Φοράω ένα σήμα και ένα σταυρό ταυτόχρονα,
  Είμαι στον κομμουνισμό και πιστεύω στον Χριστιανισμό...
  Ο πόλεμος, πιστέψτε, δεν είναι ταινία,
  Η πατρίδα είναι η μητέρα μας, όχι το χανάτο!
  
  Όταν ο Παντοδύναμος έρχεται στα σύννεφα,
  Όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν με λαμπερό πρόσωπο...
  Οι άνθρωποι αγάπησαν τον Κύριο στα όνειρα,
  Γιατί ο Ιησούς είναι ο Δημιουργός του τραπεζιού!
  
  Εδώ θα μπορέσουμε να τους κάνουμε όλους χαρούμενους,
  Σε όλο το απέραντο ρωσικό σύμπαν.
  Όταν οποιοσδήποτε πληβείος είναι σαν συνομήλικος,
  Και το πιο σημαντικό στο σύμπαν Δημιουργία!
  
  Θέλω να αγκαλιάσω τον Υπέρτατο Χριστό,
  Για να μην καταρρεύσει ποτέ μπροστά στους εχθρούς...
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του,
  Και ο Λένιν θα είναι για πάντα μαζί μας!
  .
  
  
  Πονηρός Ομπάμα
  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα αποδείχθηκε πιο πονηρός και δεν βομβάρδισε το ISIS, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το Χαλιφάτο ως κριάρι εναντίον του Ιράν, της Συρίας και της Ρωσίας. Ο υπολογισμός του ήταν απόλυτα δικαιολογημένος. Το ISIS, έχοντας καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του Ιράκ, μπήκε στον πόλεμο με το Ιράν. Οι Αμερικανοί αγόρασαν πετρέλαιο από τους μαχητές και πουλούσαν όπλα σε αντάλλαγμα. Για να σώσει τον Άσαντ, τελικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπήκε στον πόλεμο.
  Και άρχισε ο βομβαρδισμός του ISIS. Αλλά δεν πήγε τόσο ομαλά όσο στην πραγματική ιστορία. Το ISIS διαθέτει συστήματα αεράμυνας που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και μαχητικά αεροσκάφη. Η Ρωσία αντιμετώπισε έναν ισχυρότερο εχθρό και αναγκάστηκε να μεταφέρει χερσαία στρατεύματα. Από την αρχή οι Ρώσοι υπέστησαν απτές απώλειες και η δύναμή τους έσπασε. Εδώ βέβαια δεν είναι πια μέχρι το λίπος.
  Όλο και περισσότερες δυνάμεις παρασύρθηκαν στον πόλεμο στη Συρία. Και δεν ήταν δημοφιλής. Πολλοί είπαν: πρέπει να εμπλακεί η Ρωσία εκεί; Και το ISIS προχωρούσε, προκαλώντας βαριά πλήγματα στα ρωσικά στρατεύματα.
  Στρατιώτες πέθαναν σε μεγάλους αριθμούς. Αλλά δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί το ρεύμα του πολέμου. Επιπλέον, υπήρξε και σύγκρουση με την Τουρκία. Και αυτό δυσκόλεψε τη χρήση των δυνάμεων.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε με το ISIS τον Μάιο του 2015 και έχει παραταθεί. Οι μάχες διήρκεσαν πολύ και ο ρωσικός στρατός μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τον εχθρό. Υπήρχαν φέρετρα από ψευδάργυρο. Και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράκ ήταν υπό τον ISIS. Και οι προσπάθειες διάρρηξης έγιναν ενεργητικές και επιθετικές.
  Ο πόλεμος, φυσικά, αποδείχθηκε παρατεταμένος ... Και μέχρι τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, είχε ήδη διαρκέσει τρία χρόνια. Και περισσότεροι από δέκα χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί και αρκετοί στρατηγοί πέθαναν.
  Ως εκ τούτου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετώπισε σοβαρή αντίθεση. Ο Pavel Grudinin από τις αριστερές δυνάμεις άρχισε να κερδίζει γρήγορα βαθμολογίες και πολιτικούς πόντους. Και οι επιτυχίες του ήταν κολοσσιαίες, καθώς η βαθμολογία εκτοξεύεται.
  Είναι αλήθεια ότι τα σκάνδαλα υπονόμευσαν κάπως τη θέση του Grudinin, αλλά ο Girkin κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα. Ο οποίος, ως ήρωας του πολέμου στο Donbass, έχει γίνει νέο αστέρι.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Πούτιν έχει ήδη χάσει τη δημοτικότητά του και ο κόσμος ήθελε αλλαγή και η προσάρτηση της Κριμαίας ξεχάστηκε.
  Οι εκλογές τελείωσαν και παρόλο που ο Πούτιν φαινόταν να κέρδισε στον πρώτο γύρο, άρχισαν μαζικές διαμαρτυρίες και αιτήματα για αναθεώρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οι κομμουνιστές δεν πίστευαν στα αποτελέσματα και υπήρχαν πολλά παραδείγματα ψηφοφόρων.
  Και στη Μόσχα υπήρξαν αρκετά μεγάλες συγκρούσεις με διαδηλωτές. Ξεκίνησαν επίσης μαζικές αντιπολεμικές ενέργειες. Και οι μάχες στη Συρία συνεχίστηκαν.
  Ο Πούτιν μάλιστα ενίσχυσε τις μάχες και προσπάθησε να επιτεθεί στο Ιράκ.
  Αλλά όλα αυτά οδήγησαν μόνο σε αύξηση του αριθμού των απωλειών.
  Και οι μάχες μεγάλωναν όλο και περισσότερο και έγιναν πιο αιματηρές ...
  Το αντιπολεμικό κίνημα στη Ρωσία μεγάλωνε. Υπήρχαν μαζικές αψιμαχίες με την αστυνομία και απλώς σφαγές.
  Μόνο η επιδημία του κορωνοϊού μείωσε κάπως την αντιπολεμική ένταση.
  Όμως οι μάχες στη Συρία, παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν. Και το 2021, ενάντια στο ISIS, αποφάσισαν να δοκιμάσουν το πιο πρόσφατο όπλο: μονοθέσια πυραμιδικά άρματα μάχης.
  Πρόκειται για μοναδικά αυτοκίνητα που παράγονται μόνο σε τέσσερα αντίτυπα. Το καθένα ζύγιζε πενήντα τόνους και είχε κινητήρα πέντε χιλιάδων ίππων. Και ο κινητήρας δεν είναι απλός, αλλά ηλεκτρικός.
  Όμορφα κορίτσια οδηγούσαν τέσσερα αυτοκίνητα και ήταν πολύ ωραίο.
  Η Νατάσα, πάνω σε ένα πυραμιδικό τανκ, πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έκοψε τους Μουτζαχεντίν με πολυβόλα, κόβοντάς τους με σφαίρες από πυρήνα ουρανίου.
  Και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Ζόγια, που πυροβολούσε τους αντιπάλους με πολυβόλα και πυροβολούσε από ένα κανόνι ταχείας βολής, γρύλισε:
  - Για τη Ρωσία που άνοιξε τα φτερά της!
  Και με γυμνά δάχτυλα, η ευκίνητη καλλονή πάτησε τα κουμπιά του joystick.
  Και πάλι φτύνει κοχύλια με πυρήνες ουρανίου.
  Ένα άλλο πυραμιδικό τανκ με τον Αυγουστίνο στριφογυρίζει τα νύχια του και συντρίβει τον εχθρό. Κουρεύει τις τάξεις των Μουτζαχεντίν, καλύπτοντας το λόφο με ένα βουνό από πτώματα.
  Και βρυχάται:
  - Για το κομμουνιστικό έδωσε!
  Και η Σβετλάνα χτυπά τους εχθρούς και κουρεύει τους Μουτζαχεντίν. Και ενώ τραγουδάει:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι σε δόξα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πατάει τα κουμπιά του joystick.
  Και ο πόλεμος είναι σε έξαρση. Τα ρωσικά στρατεύματα αντιμετώπισαν ένα ισχυρό μέτωπο.
  Το ISIS δεν είναι δώρο. Οι Stormtroopers χρησιμοποιούνται εναντίον του. Έχουν και όμορφα κορίτσια: τη Μαρία και τη Μιραμπέλα. Είναι τόσο υπέροχοι και παλεύουν ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Όμορφα κορίτσια πιέζουν ήδη τις θέσεις των Μουτζαχεντίν. Και να τους καταστρέψετε με πυραύλους.
  Η Μαρία τραγουδάει χαρούμενη:
  Μαινόμενος σε μανία SATO,
  Ο εχθρός του συντάγματος προχώρησε ...
  Αλλά οι δήμιοι-αντίπαλοι,
  Οι Ρώσοι θα συναντηθούν με εχθρότητα!
  Και πώς να στείλετε βλήματα στον εχθρό. Και χτυπήστε τους εχθρούς αμέσως.
  Η Μιραμπέλα, στέλνοντας οβίδες, παρατηρεί:
  Τι είναι πόλεμος, τι είναι πόλεμος; Για χάρη κάποιου δικτάτορα Άσαντ να χυθεί αίμα;
  Η Μαρία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Για χάρη αυτού, το αίμα δεν αξίζει!
  Και έστειλε επίσης έναν θανατηφόρο πύραυλο.
  Τα κορίτσια ακολουθούν εντολές φυσικά. Αλλά για έβδομη χρονιά γίνεται πόλεμος, για χάρη ποιος ξέρει τι. Και φυσικά, τα κορίτσια είναι θυμωμένα με τον Πούτιν. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλει. Και τα ρωσικά στρατεύματα κρατούν τη γραμμή, και οι επιθετικές προσπάθειες αποτυγχάνουν.
  Οι πυραμιδικές δεξαμενές είναι καλές, αλλά η μπαταρία εξακολουθεί να αποφορτίζεται γρήγορα με τέτοια ταχύτητα. Πρέπει να μεταφερθούν στο πίσω μέρος και να φορτιστούν με ηλεκτρισμό.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα μαζεύτηκαν και ας παίξουμε χαρτιά.
  Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Λοιπόν, τι να πω, τι να πω, οι άνθρωποι είναι έτσι τακτοποιημένοι! Θέλετε να μάθετε, θέλετε να μάθετε! Θέλουν να ξέρουν τι θα συμβεί!
  Και οι εκλογές για την Κρατική Δούμα έδειξαν τον θρίαμβο των κομμουνιστών. Αλλά και πάλι υπήρξαν μαζικές παραποιήσεις. Και αυτό οδήγησε σε μαζικές διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν εκατομμύρια άνθρωποι. Ο ηλικιωμένος αδύναμος Zyuganov ανατράπηκε και ο νέος ήρθε στην εξουσία στη θέση του. Οι διαδηλώσεις εντάθηκαν, έγιναν απεργίες και πολλά συνθήματα.
  Σε απάντηση, ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ. Οι μάχες αποδείχθηκαν πολύ αιματηρές. Επιπλέον, το Ιράν είναι ανήσυχο. Υπάρχουν ταραχές και αναταραχές.
  Ο Πούτιν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Στο εσωτερικό της Ρωσίας, η αναταραχή έχει γίνει πολύ μεγαλύτερη. Ο Zyuganov τελικά αρρώστησε και η νέα νεαρή ηγεσία απαίτησε την παραίτηση του Πούτιν και της ομάδας του.
  Οι μάχες μαίνονταν στη Συρία και το Ιράκ. Ο πόλεμος εκεί ήταν τεράστιος. Και ανέβηκε στην έξαψη.
  Δύο ακόμη κορίτσια, η Αλίκη και η Αγγελική, πολέμησαν σαν τέρατα και χρησιμοποίησαν ένα ειδικό ελικόπτερο σε σχήμα δίσκου. Και δεν υπήρχε τρόπος να τους γκρεμίσουμε.
  Το ελικόπτερο εκτοξεύει ρουκέτες, καίει αντιπάλους και σπάει αποθήκες.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για το Ρωσικό Χαλιφάτο!
  Και πώς πατάει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στο κουμπί του joystick και χτυπά τον εχθρό.
  Η Αγγελική φώναξε:
  - Ενας πίνακας!
  Και πάλι, πύραυλοι σαν το lupanet, στον εχθρό...
  Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα και κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία υπήρξαν νεκροί. Πολλά εργοστάσια έκαναν απεργία. Τώρα οι κομμουνιστές έδειξαν τη δύναμή τους. Και έχουν ήδη αποκαλέσει ευθέως τον Πούτιν εγκληματία και δολοφόνο. Η αντιπολίτευση μεγάλωνε. Και πού και πού χύθηκε αίμα.
  Οι διαδηλώσεις μετατράπηκαν σε γενική απεργία. Και αποδείχθηκε τόσο μεγάλης κλίμακας που οι αρχές έκαναν παραχωρήσεις.
  Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Κρατική Δούμα ακυρώθηκαν. Και έχουν ανακοινωθεί νέα. Και εδώ οι κομμουνιστές είχαν όλες τις πιθανότητες να κερδίσουν. Και μάλιστα κέρδισε, έχοντας λάβει την πλειοψηφία των εδρών στο κοινοβούλιο.
  Και η κυβέρνηση του Μιχαήλ Μισούστιν παραιτήθηκε. Άρχισε ο σχηματισμός αριστερής κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή, οι κομμουνιστές σημείωσαν ότι ήταν καιρός να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία.
  Είναι ήδη 2022... Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε αναστενάζοντας ότι δεν πρόκειται να το κάνει. Έτσι όλες οι θυσίες σε αυτή την περίπτωση θα είναι μάταιες.
  Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία παραπομπής στην Κρατική Δούμα. Αλλαγές υπάρχουν και στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. Έστριψε προς τα αριστερά και απαιτούν να σαρώσουν τον Ματβιένκο, ο οποίος είναι πολύ υποχωρητικός μαριονέτα των αρχών.
  Γενικά, ο λαός άρχισε να επαναστατεί πολύ πιο ενεργά και να απαιτεί αλλαγές.
  Η κατάσταση θερμαινόταν. Τώρα ήταν οι κομμουνιστές που έδωσαν τον τόνο στις διαδηλώσεις. Και μάζεψαν υπογραφές για νέο σύνταγμα.
  Και τότε ο Πούτιν έπαθε εγκεφαλικό και αρρώστησε.
  Ανακοινώθηκαν νέες προεδρικές εκλογές.
  Ο κύριος υποψήφιος από τους κομμουνιστές ήταν ο Αλεξέι Κουζνέτσοφ. Και έκανε πολλά. Και στις εκλογές ο νέος αριστερός αρχηγός κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο.
  Και ήταν υπέροχο!
  Εδώ τελειώνει το παραμύθι, και ποιος άκουσε το αγγούρι!
  
  EMELYAN PUGACHEV - ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
  Ο Emelyan Pugachev, αμέσως μετά την κατάληψη του φρουρίου Tatishchevo, πήγε στο Όρενμπουργκ και κατάφερε να αιφνιδιάσει την πόλη και να την καταλάβει με μια φευγαλέα επίθεση. Το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς παραδόθηκε σχεδόν χωρίς μάχη.
  Και ο Emelyan Pugachev κατέλαβε ένα μεγάλο επαρχιακό κέντρο, πολλά όπλα και πυρομαχικά.
  Μετά από αυτό, ο ταχέως αναπτυσσόμενος στρατός του μετακόμισε στο φρούριο Verkhne-Yaitskaya και το κατέλαβε επίσης με μια γρήγορη επίθεση. Και πιο πέρα στην Ούφα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι από διάφορα έθνη προσχώρησαν στον Πουγκάτσεφ. Ο στρατός του, πλησιάζοντας την Ούφα, αριθμούσε ήδη σχεδόν πενήντα χιλιάδες και πολλά όπλα.
  Η φρουρά παραδόθηκε σχεδόν χωρίς αντίσταση. Μετά από αυτό, ο Emelyan Pugachev έστειλε ιπτάμενα αποσπάσματα στα Ουράλια για να πάρουν τον έλεγχο των εργοστασίων όπλων.
  Η Αικατερίνη η Β' έλαβε καθυστερημένα την είδηση της πτώσης του Όρενμπουργκ. Και σόκαρε τους πάντες. Έπρεπε να μαζέψω επειγόντως δυνάμεις. Και είναι λίγοι από αυτούς - ο τουρκικός πόλεμος τα αφαιρεί όλα. Επιστρατεύτηκε μόνο ένας Bibikov, ένας περισσότερο ή λιγότερο κατάλληλος αρχιστράτηγος. Και έχει ομάδα. Έπρεπε να μαζέψω επειγόντως δυνάμεις.
  Αλλά ο στρατός του απατεώνα αυξήθηκε γρήγορα. Και μετακόμισε στο Καζάν. Οι Καλμίκοι, οι Μπασκίροι, οι Τάταροι, οι Κιργίζοι και άλλοι λαοί προσχώρησαν σε αυτό. Το ένα μετά το άλλο, ο Emelyan Pugachev αναγνωρίστηκε ως ο νόμιμος βασιλιάς και τα εργοστάσια και οι πόλεις στα Ουράλια.
  Και πολλοί ενώθηκαν με τους επαναστάτες. Και ο στρατός του Emelyan Pugachev πήγε στο Καζάν και έσπασε εύκολα την αντίσταση. Πολλοί αξιωματικοί πήγαν στο πλευρό της. Και ο στρατός του Πουγκάτσεφ αυξήθηκε ραγδαία. Και έτσι ο Καζάν δέχτηκε επίθεση.
  Και στην πραγματική ιστορία, ο απατεώνας μπόρεσε να το πάρει με έναν μικρότερο και χειρότερα οργανωμένο στρατό. Και τώρα έγινε ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο.
  Και το Κρεμλίνο του Καζάν καταλήφθηκε αμέσως. Ο στρατός του Έμελιαν αποδείχθηκε γρήγορος.
  Και πόσοι ιππείς και ισχυροί μαχητές μαζεύτηκαν. Και πυροβολικό, και μαχητές από τα εργοστάσια των Ουραλίων. Και πολλά όπλα. Έτσι έπεσε το Κοζιντεμιάνσκ.
  Μόνο στο Νίζνι Νόβγκοροντ περίμενε ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ σοβαρή αντίσταση.
  Κατάφεραν να καρφώσουν εκεί ενισχύσεις από κοντά στην Αγία Πετρούπολη και από τα σουηδικά σύνορα. Αλλά ο Πουγκάτσεφ είχε ήδη περισσότερους από εκατό χιλιάδες στρατιώτες και πολλά όπλα.
  Ο Μπιμπίκοφ έκανε λάθος. Ωστόσο, αντί για άμυνα, απέσυρε μέρος των στρατευμάτων από την πόλη. Και δέχθηκαν ισχυρό χτύπημα από τις ανώτερες δυνάμεις των ανταρτών και συντρίφτηκαν.
  Αυτό διευκόλυνε την επίθεση στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Επιπλέον, μέρος των στρατευμάτων και των αξιωματικών πήγε στο πλευρό του Emelyan Pugachev. Και η μεγαλύτερη πόλη έπεσε.
  Ο Μπιμπίκοφ πιάστηκε επίσης. Αρνήθηκε να ορκιστεί πίστη στον απατεώνα και απαγχονίστηκε.
  Ο Πουγκάτσεφ μετακόμισε στη Μόσχα. Όλο και πιο συχνά, κυβερνητικά στρατεύματα, αξιωματικοί, ακόμη και στρατηγοί πήγαιναν στο πλευρό του.
  Ο Ριαζάν έπεσε σχεδόν χωρίς αντίσταση. Και ένας τεράστιος στρατός πλησίασε στη Μόσχα.
  Υπήρχαν λίγα στρατεύματα σε αυτό, και όχι απολύτως αξιόπιστα. Τρία συντάγματα των Δον Κοζάκων πέρασαν στο πλευρό του Πουγκάτσεφ. Και η Μόσχα δέχτηκε επίθεση από καταιγίδα.
  Μόνο το Κρεμλίνο είχε την ευκαιρία να αντισταθεί, αλλά προδότες βρέθηκαν εκεί και άνοιξαν τις πύλες στον Πουγκάτσεφ.
  Ο Αλεξάντερ Σουβόροφ, που ανακλήθηκε βιαστικά από το τουρκικό μέτωπο, πήγε επίσης στο πλευρό του αυτοαποκαλούμενου τσάρου. Αποφάσισε ότι δεν είχε νόημα να πολεμήσει εναντίον του λαού. Και το ζήτημα της νομιμότητας του βασιλιά είναι θέμα επιθυμίας της χώρας.
  Τον Σουβόροφ τον ακολούθησαν άλλοι στρατηγοί. Οι αρχηγοί επικεφαλής των στρατευμάτων διασκορπίστηκαν σε όλη τη Ρωσία και πήραν πόλεις μετά από πόλεις.
  Και ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ πήγε στην Αγία Πετρούπολη.
  Η Αικατερίνη η Β', βλέποντας ότι οι δυνάμεις της λιγοστεύουν, παίρνοντας μέρος των θησαυρών, διέφυγε στο εξωτερικό, διατάζοντας τους αδελφούς Ορλόφ να οργανώσουν την άμυνα της πόλης.
  Έκαναν ακριβώς αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς πήγε στο πλευρό του απατεώνα και η Αγία Πετρούπολη καταλήφθηκε γρήγορα. Οι Ορλόβ συνελήφθησαν και απαγχονίστηκαν. Και ο νέος βασιλιάς μπήκε στην πρωτεύουσα. Σύντομα, σχεδόν όλοι οι στρατηγοί και οι ρωσικές μονάδες τον αναγνώρισαν. Όπως οι ρωσικές πόλεις. Η Κατερίνα κατέφυγε στη Σουηδία. Και από εκεί στη Γερμανία.
  Ο γιος της Πάβελ πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Και ο Emelyan Pugachev παντρεύτηκε ξανά και ανακοίνωσε μια νέα στέψη. Μετά από αυτό, ο Κοζάκος Ustinya έγινε σύζυγός του.
  Ο πόλεμος με την Τουρκία ανατέθηκε στον Alexander Suvorov και έληξε με γρήγορη νίκη.
  Γεννήθηκε ο κληρονόμος της Emelyan. Και η δυναστεία των Ρομανόφ, όπως λέμε, ενισχύθηκε.
  Ο βασιλιάς κατάργησε τη δουλοπαροικία και έκανε μεταρρυθμίσεις. Η Ρωσία άρχισε να αναπτύσσεται και να ανεβαίνει γρήγορα. Ακολούθησε άλλος πόλεμος με την Τουρκία και η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Ο Emelyan Pugachev ίδρυσε μια νέα θρησκεία, εγκαταλείποντας την Τριάδα και εισάγοντας την πολυγαμία. Ήταν ήδη το ίδιο με το Ισλάμ, αλλά το Ορθόδοξο Ισλάμ.
  Ο Alexander Suvorov διεξήγαγε πολλές εκστρατείες, φτάνοντας στο Μαρόκο και κατακτώντας τη Μέση Ανατολή, το Ιράν, το Σουδάν και τη Βόρεια Αφρική. Και μετά, όταν έγινε επανάσταση στη Γαλλία, ο στρατός του Εμέλιαν Πουγκάτσεφ κατέλαβε ολόκληρη την Ευρώπη. Έτσι προέκυψαν οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο Emelyan Pugachev ήταν αρκετά νέος από το 1742 και ως εκ τούτου κυβέρνησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, έζησε και της Catherine και του Alexander Suvorov. Μετά την κατάκτηση της Ευρώπης, οι Ρώσοι πέρασαν την Αφρική και μπήκαν στην Ινδία, την οποία και κατέκτησαν.
  Ο πόλεμος με την Κίνα συνέβη ήδη το 1815 υπό τον γιο του Πουγκάτσεφ, Πέτρο τον Τέταρτο.
  Ο πόλεμος αποδείχθηκε νικηφόρος για τη Ρωσία και η Κίνα υποτάχθηκε. Μετά από αυτό, η Ρωσία υπέταξε πλήρως τρεις ηπείρους και αποβιβάστηκε στην Αυστραλία και την Αλάσκα. Και συνέχισε να επεκτείνεται στην Αμερική. Εκεί δεν είχε πλέον σοβαρούς αντιπάλους.
  Η Βρετανία ηττήθηκε και αιχμαλωτίστηκε. Και σύντομα κατέκτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι το 1850, η Ρωσία έλεγχε ήδη ολόκληρο τον κόσμο.
  Στη συνέχεια ήρθε μέχρι την κοσμική διαστολή. Και βγήκε υπέροχο.
  Ωστόσο, φυσικά υπήρχαν προβλήματα.
  Ένα από αυτά είναι το κίνημα υπέρ μιας δημοκρατικής μορφής διακυβέρνησης. Αλλά η δυναστεία Πουγκάτσεφ-Ρομάνοφ απολάμβανε εξουσία και μέχρι στιγμής παρέμενε ακλόνητη.
  Υπήρχαν επίσης αγώνες εξουσίας και απόπειρες πραξικοπήματος. Όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση έξω από το ηλιακό σύστημα προς τα τέλη του εικοστού αιώνα, μια ομάδα συνωμότων στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα βυθίστηκε σε τεχνητό ύπνο και πέταξε σε έναν μακρινό πλανήτη για να ιδρύσει το δικό της κράτος εκεί.
  Προέκυψαν κάποια προβλήματα με τους Εβραίους. Εάν άλλα έθνη ρωσικοποίησαν γρήγορα και αποδέχθηκαν το ορθόδοξο Ισλάμ, τότε αυτοί οι Εβραίοι ήταν πεισματάρηδες και αντιστάθηκαν. Και πιέστηκαν γι' αυτό. Υπήρχαν και άλλα προβλήματα. Στον εικοστό πρώτο αιώνα, ο αθεϊσμός έχει γίνει της μόδας. Και η άρνηση της αυθεντίας της Βίβλου και του Κορανίου. Και τυπικά, η θεολογία χτίστηκε σε μια ελεύθερη ερμηνεία αυτών των βιβλίων.
  Και αυτό προκάλεσε επίσης κάποιες συγκρούσεις. Επιπλέον, η επιστήμη έχει αναπτυχθεί. Το προσδόκιμο ζωής στον εικοστό πρώτο αιώνα έχει αυξηθεί σημαντικά και οι άνθρωποι έχουν μάθει να δείχνουν πραγματικά νεότεροι. Και βέβαια άρχισαν να λένε, αλλά τι γίνεται με τα λόγια του Χριστού: δεν θα κάνεις ούτε μια τρίχα ούτε άσπρη ούτε μαύρη; Ή να είναι εκατόν είκοσι χρόνια οι μέρες τους!
  Υπήρχαν και αμφιβολίες. Σε ορισμένους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, όπου υπήρχαν ήδη σοβαροί οικισμοί, άρχισαν να δημιουργούνται αυτονομιστικά αισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, υπήρχαν απαιτήσεις για αυτονομία. Με λίγα λόγια, καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν προβλήματα και δεν είναι όλα ρόδινα.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, η ανθρωπότητα είναι ενωμένη και με την πείνα και τις επιδημίες και σχεδόν όλες οι ασθένειες έχουν τελειώσει. Και οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν για αρκετούς αιώνες χωρίς γήρανση, και καθόλου ζωή, αλλά σχεδόν κομμουνισμός και παράδεισος στη Γη στον εικοστό πρώτο αιώνα!
  
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΤΣΙΛ
  Ο Τσόρτσιλ συμφώνησε σε ειρήνη με τη Γερμανία με τους ακόλουθους όρους. Το Τρίτο Ράιχ εγγυάται στη Βρετανία την ακεραιότητα της αποικιακής αυτοκρατορίας της. Επιπλέον, ο Χίτλερ συμφώνησε ακόμη και να μην απαιτήσει πίσω τις γερμανικές αποικίες που απορροφήθηκαν από την Αγγλία κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αντάλλαγμα, ωστόσο, οι Γερμανοί είχαν πλήρη ελευθερία να διαθέσουν τις γαλλικές και ολλανδικές αποικίες. Και επίσης μπορούσαν να δράσουν όσο ήθελαν εναντίον της Ρωσίας. Φυσικά, ο Φύρερ δεν επρόκειτο να ανεχθεί την ΕΣΣΔ με τον γείτονά του. Η Γερμανία έλαβε πολλά. Και της έφτανε. Και η Βρετανία επίσημα δεν έχασε τίποτα. Άρα η συμφωνία ήταν αμοιβαία επωφελής. Σε κάθε περίπτωση, η Αγγλία δεν είχε καμία πιθανότητα να διατηρήσει τις κτήσεις της στην Αφρική και την Ασία. Οι Γερμανοί εύκολα θα είχαν καταλάβει την Αίγυπτο και μετά τη Μέση Ανατολή με το Ιράκ και το Κουβέιτ. Και τότε, μέσω του φιλογερμανικού Ιράν, θα είχαν φτάσει στην Ινδία.
  Για να μην αναφέρουμε ότι η Βρετανία δεν έχει καμία πιθανότητα να κρατήσει την Αφρική.
  Ο υποβρύχιος και ο εναέριος πόλεμος, που τελείωσαν, ήταν ούτως ή άλλως οι Βρετανοί.
  Και έτσι όλα τα κόμματα παρέμειναν στα συμφέροντά τους. Και ο Χίτλερ άρχισε να προετοιμάζει μια επίθεση στην Ανατολή. Υπάρχουν πολλά περισσότερα τανκς στην ΕΣΣΔ, και μιάμιση χιλιάδες οχήματα, πολύ καλύτερης ποιότητας από τα γερμανικά.
  Σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, ο Fritz έβαλε πέντε χιλιάδες αεροσκάφη και χίλια περισσότερα τανκς. Η έλλειψη απωλειών στη Μάχη της Βρετανίας επηρέασε και την ικανότητα χρήσης του Αφρικανικού Σώματος στα ανατολικά.
  Είναι αλήθεια ότι αυτό αντισταθμίστηκε εν μέρει από το γεγονός ότι η έκπληξη ήταν πιο δύσκολο να επιτευχθεί.
  Ο Στάλιν ωστόσο ανακοίνωσε γενική επιστράτευση και έφερε τα στρατεύματα σε επιφυλακή. Όμως το χτύπημα των Γερμανών αποδείχθηκε ακόμα δυνατό και τακτικά ξαφνικό. Επιπλέον, δεν περίμεναν ότι οι Fritz θα έριχναν αμέσως όλη τους τη δύναμη σε χτυπήματα. Και για να αμυνθούν, οι Κόκκινοι προπονούνται πολύ χειρότερα από το να επιτίθενται.
  Τα στρατεύματα της Βέρμαχτ έσπασαν τις άμυνες και μπόρεσαν να προχωρήσουν στις κύριες κατευθύνσεις.
  Κάπως πιο αργά από ό,τι στην σαράντα πρώτη πραγματική ιστορία. Αλλά φτάσαμε στο Σμολένσκ. Εκεί που κατέληξαν, τους σταμάτησαν οι ανώτερες σοβιετικές δυνάμεις. Αλλά οι Ναζί στράφηκαν προς το νότο. Ήδη στα τέλη του φθινοπώρου κατέλαβαν το Κίεβο. Ο Χειμώνας έπιασε τον Φριτς, σε ετοιμότητα μάχης για επίθεση στη Μόσχα. Οι Ναζί έμειναν για το χειμώνα, στο κρύο, μην τολμώντας να καταιγίσουν.
  Το Λένινγκραντ, με τη σειρά του, είναι μπλοκαρισμένο.
  Το χειρότερο από όλα είναι ότι η Ιαπωνία δεν τόλμησε να πολεμήσει με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Και θα μπορούσε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο ανά πάσα στιγμή. Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά οι γερμανικές άμυνες δεν έσπασαν ποτέ. Την άνοιξη, οι Ναζί απέκτησαν δύναμη και συνέχισαν να κυριαρχούν στον αέρα. Επειδή όμως το Τρίτο Ράιχ έλαβε πετρέλαιο όχι μόνο από τη Ρουμανία, αλλά και από τη Λιβύη, τη Νιγηρία, το Καμερούν, οι Ναζί δεν χρειάζονταν τόσο πολύ το καυκάσιο πετρέλαιο.
  Και ο Φριτς εξαπέλυσε επίθεση στο κέντρο. Σε μια προσπάθεια να πάρει τη Μόσχα.
  Αλλά η γραμμή άμυνας των σοβιετικών στρατευμάτων αποδείχθηκε σταθερή. Για τρεις μήνες επίμονων μαχών, οι Ναζί μπόρεσαν να προχωρήσουν μόνο εκατόν, εκατόν είκοσι χιλιόμετρα.
  Και σταμάτησαν. Μόνο στην Κριμαία μπόρεσαν οι Ναζί να καταλάβουν το Κερτς και να αποκλείσουν τη Σεβαστούπολη. Οι Ναζί κατέλαβαν επίσης το μισό Ντονμπάς, ιδιαίτερα το Χάρκοβο. Μετά από μεγάλες απώλειες στο κέντρο, ο Χίτλερ άλλαξε τη στρατηγική του και αποφάσισε, με τη συμβουλή του Γκέρινγκ, να εξαπολύσει αεροπορική επίθεση στην ΕΣΣΔ.
  Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν βομβαρδιστικά Yu-188. Και νεότερο και πιο προηγμένο Yu-288. Ο πόλεμος γινόταν όλο και πιο θέσεις. Ο Χίτλερ υπολόγιζε σε νέα όπλα και τανκς. Πρώτα απ 'όλα, στη σειρά μπήκαν οι Τίγρηδες και λίγο αργότερα το Λιοντάρι και μετά ο Πάνθηρας. Το πιο προστατευμένο, φυσικά, ήταν το "Λιοντάρι" με πλευρική θωράκιση 100 χιλιοστών και μάλιστα υπό γωνία. Ο "Τίγρης" είχε και καλή πλαϊνή θωράκιση. Το "Πάνθηρας" είναι χειρότερο, το οποίο δεν έκανε μια σημαντική ανακάλυψη στο τανκ.
  Το χειμώνα, οι Γερμανοί κρατούσαν τη γραμμή. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν χωρίς επιτυχία στο κέντρο. Προσπάθησαν να ανακαταλάβουν και επίσης ανεπιτυχώς το Χάρκοβο. Οι Γερμανοί εδώ ήταν έτοιμοι για άμυνα και μπορούσαν να αποκρούσουν την επίθεση. Η μόνη επιτυχία του Κόκκινου Στρατού ήταν η επιχείρηση Ίσκρα, όταν κατάφεραν να διαρρήξουν έναν στενό διάδρομο προς το πολιορκημένο Λένινγκραντ από ξηράς.
  Τον Μάιο, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στη Σεβαστούπολη. Η οποία ολοκλήρωσε στις 9 Ιουλίου 1943 την άλωση της πόλης-φρουρίου. Η επίθεση στο κέντρο των Ναζί ξεκίνησε την επόμενη μέρα. Χρησιμοποίησαν μεγάλο αριθμό από τα πιο πρόσφατα τανκς. Συμπεριλαμβανομένου του "Lev", το οποίο, χάρη στην προστασία από όλες τις γωνίες, υποσχέθηκε να γίνει μια καλή δεξαμενή επανάστασης. Οι Ferdinands πήγαν επίσης στην επίθεση - υπέροχα αυτοκινούμενα όπλα με τον δικό τους τρόπο.
  Η επίθεση των Ναζί εξελίχθηκε αργά. Οι απώλειες ήταν μεγάλες. Το τανκ "Lev", εμφάνισε ανεπαρκή ρυθμό βολής του όπλου και κακή απόδοση οδήγησης. Ωστόσο, οι Ναζί κατάφεραν να περικυκλώσουν τον Vyazma. Και μετά πάρε το. Μια μάχη διήρκεσε στα τέλη του φθινοπώρου, και η επίθεση του Fritz ξεράθηκε.
  Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να αποκαταστήσει το status quo τον χειμώνα. Και μπόρεσε να νικήσει τον Vyazma πίσω. Όμως όλες οι επιτυχίες περιορίζονταν σε αυτό. Οι Ναζί μπόρεσαν να αντισταθούν στο κέντρο. Και κοντά στο Λένινγκραντ. Και κοντά στο Χάρκοβο.
  Στην άμυνα ο "Πάνθηρας" έδειξε καλό τανκ. Το πιο ογκώδες μηχάνημα του Τρίτου Ράιχ παρήχθη σε μεγάλες ποσότητες και αποδείχθηκε ίσως το καλύτερο μέσο αντιμετώπισης σοβιετικών αρμάτων μάχης. Στον αέρα, η μάχη συνεχίστηκε με κάποια υπεροχή της Luftwaffe. Τα γερμανικά αεροπλάνα ήταν καλά οπλισμένα, με μεγάλη ταχύτητα, αλλά λιγότερο ευέλικτα. Ωστόσο, το ME-309 αποδείχθηκε αρκετά αποτελεσματικό, κυρίως λόγω της ταχύτητας και του οπλισμού του οχήματος.
  Και τζετ αεροσκάφη ήταν καθ' οδόν. Πρώτα από όλα, το μαχητικό ME-262, το ισχυρότερο επιχείρημα. Αλήθεια, ακριβό. Οι Γερμανοί αύξαναν συνεχώς την παραγωγή όπλων. Χρησιμοποιούσαν ξένους εργάτες και είχαν περισσότερο εξοπλισμό από την ΕΣΣΔ. Εμφανίστηκε ένα πιο προηγμένο μοντέλο Focke-Wulf - TA-152, το οποίο, με ισχυρά όπλα και πανοπλίες, είχε πολύ καλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη ταχύτητα.
  Αλλά το κύριο πράγμα είναι, φυσικά, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη. Τα νέα σοβιετικά LA-7 και Yak-3 μπορούσαν μόνο εν μέρει να αντισταθμίσουν την εμφάνιση μιας νέας γενιάς μηχανών μεταξύ των Ναζί.
  Ακόμη και πριν από την έναρξη λειτουργίας του Panther, θεωρήθηκε ότι αυτό το τανκ δεν ήταν επαρκώς προστατευμένο. Ειδικά στα πλάγια. Ως αποτέλεσμα, το Panther-2 αναπτύχθηκε για να είναι πιο προστατευμένο, βαρύτερο και με πυροβόλο 88 χλστ. Και ο "Τίγρης" -2.
  Η ΕΣΣΔ έβαλε τα IS-2 και T-34-85. Οι Γερμανοί είχαν ένα πιο προηγμένο όπλο MP-44. Στη σειρά μπήκε και το "Maus". Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το Τρίτο Ράιχ δεν βομβαρδίστηκε από τους Συμμάχους και μπορούσε να παραχθεί πολύς εξοπλισμός.
  Οι μάχες έδειξαν, ωστόσο, ότι το τανκ "Maus" ήταν πολύ βαρύ, και λίγο πολύ κατάλληλο για άμυνα. Το "Tiger" -2 χαλούσε πολύ συχνά και ήταν και αμυντικό τανκ.
  Μόνο το "Panther" -2 με ισχυρότερο κινητήρα 900 ίππων, αποδείχθηκε ικανοποιητικό όχημα για μάχιμες επιχειρήσεις. Ούτε το "Λιοντάρι" φάνηκε πολύ.
  Οι πραγματικές επιχειρήσεις μάχης έδειξαν ότι το ME-262 δεν είναι ένα πολύ αξιόπιστο μηχάνημα, ακριβό και όχι αρκετά ευέλικτο, ακόμη και με ισχυρά όπλα. Πιο ενεργά, τα TA-152 μπήκαν στη σειρά, τα οποία ήταν λίγο πολύ κατάλληλα ως άλογο εργασίας. Θα μπορούσε να είναι ένα αεροσκάφος επίθεσης και ένα βομβαρδιστικό και μαχητικό πρώτης γραμμής. Οι ελπίδες που συνδέονται με το ME-262 δεν δικαιώθηκαν πλήρως. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το μαχητικό καταρρίπτεται πολύ δύσκολα, είχε ισχυρή θωράκιση. Αλλά ζύγιζε και πολύ. Αλλά μεγάλες ελπίδες συνδέθηκαν με το HE-162. Και εν μέρει δικαιώθηκαν.
  Το καλοκαίρι της 22ας Ιουνίου 1944, οι Γερμανοί έδωσαν απροσδόκητα το κύριο πλήγμα στο νότο. Η σοβιετική διοίκηση κράτησε τις κύριες δυνάμεις στο κέντρο. Ο Στάλιν πίστεψε στην παραπληροφόρηση ότι ο εχθρός θα βάδιζε ξανά στη Μόσχα. Αλλά οι Ναζί μπόρεσαν να ξεπεράσουν τη σοβιετική νοημοσύνη. Επιπλέον, επηρέασε και μεγάλος αριθμός γερμανικών αρμάτων μάχης "Panther" -2, που είναι αρκετά γρήγορα και ευέλικτα και καλύτερα προστατευμένα, στα πλάγια.
  Επίσης, παρήχθησαν πολλές "Τίγρεις", σχετικά εύκολες στην κατασκευή μηχανές. Υπήρξε επίσης μια νέα τροποποίηση του "Λιονταριού". Με ελαφρύτερο πυροβόλο 88 χιλιοστών αλλά με κινητήρα 1250 ίππων. Αυτό το "Λιοντάρι" είναι το πιο επιτυχημένο τανκ - τύπου "Τίγρης" -2, αλλά πιο βαρύ, με παχύτερη πλαϊνή θωράκιση 120 mm και πρύμνη, που υπεραντιστάθμισε τον ισχυρό κινητήρα από το "Maus".
  Το Lev-2 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ επιτυχημένο άρμα μάχης. Οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν πολλά. Κατέλαβαν το Voroshilovgrad, το Kursk, το Belgorod, κατέλαβαν το Voronezh. Και γύρισε στη στροφή του Ντον. Τελικά φτάσαμε στο Στάλινγκραντ. Εκεί όμως βαλτώθηκαν σε μάχες. Όπως στην πραγματική ιστορία, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να περικυκλώσουν τους Γερμανούς κοντά στο Στάλινγκραντ. Ωστόσο, οι Ναζί κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν από την περικύκλωση. Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί είχαν πολύ περισσότερα άρματα μάχης. Οι μάχες έδειξαν ότι το "Panther" -2 και το "Lion" -2 είναι ικανά να πολεμήσουν αρκετά αξιοπρεπώς τον χειμώνα. Επιπλέον, τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-25 εμφανίστηκαν στο μέτωπο. Αυτό το όχημα ήταν ένα μικρό πυροβόλο Panther με χαμηλό βολάν, αλλά πολύ ευκίνητο και γρήγορο.
  Οι Ναζί υποχώρησαν από το Στάλινγκραντ στην καμπή του Ντον και κράτησαν εκεί. Ήρθε η άνοιξη του 1945. Το XE-162 μπήκε στη σειρά και η σοβιετική αεροπορία ενέδωσε σε αυτό το μοντέλο. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα τζετ βομβαρδιστικά, τα οποία δεν είχαν όμοιο. Βομβάρδισαν σχεδόν ατιμώρητα τους Ρώσους.
  Ένα νέο γερμανικό τανκ E-50 μπήκε στη σειρά - ελαφρύτερο από το Tiger-2, αλλά καλύτερα προστατευμένο και οπλισμένο με ισχυρό κινητήρα. Και το πυροβόλο των 88 mm 100 EL είναι αξεπέραστο σε ακρίβεια και διείσδυση θωράκισης.
  Ο Στάλιν έψαχνε τρόπους να κάνει ειρήνη με τον Χίτλερ. Από τότε που τα νέα άρματα μάχης IS-7 και T-54 εξακολουθούσαν να αναπτύσσονται. Και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη είναι ακόμα πιο ασαφή.
  Όμως ο Φύρερ δεν ήθελε ειρήνη και συνέχισε την επίθεση. Αυτή τη φορά, στον Καύκασο, μέσα από τις Πύλες Terek. Οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν τις σοβιετικές πόλεις - Γκρόζνι και Ορτζονικίτζε. Όταν όμως μπήκαν στα βουνά, η πρόοδός τους επιβραδύνθηκε.
  Τότε οι Ναζί έσπευσαν ξανά στο Στάλινγκραντ. Στις μάχες, τα σοβιετικά στρατεύματα έπαιρναν όλο και περισσότερα από αεροσκάφη τζετ και βομβαρδιστικά της Luftwaffe. Αλλά οι ίδιοι οι Φριτς δεν μπορούσαν να πάρουν την πόλη, βαλτώθηκαν σε μάχες. Αν και εγκατέλειψαν τους "Sturmtigers" στην πορεία. Και η αεροπορία πίεσε.
  Το σοβιετικό Yak-9, το πιο ογκώδες μαχητικό, είναι ξεπερασμένο. Και οι Γερμανοί εμφανίστηκαν πιο προηγμένα μοντέλα του ME-262 με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία. Και ισχυρότερο στον οπλισμό XE-162. Η κατάσταση κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο όταν η Ιαπωνία μπήκε τελικά στον πόλεμο. Η Τουρκία ακολούθησε το παράδειγμά της. Μέχρι το τέλος του σαράντα πέμπτου έτους, το μεγαλύτερο μέρος του Καυκάσου καταλήφθηκε από τους Γερμανούς και τους Τούρκους. Και το νέο σαράντα έκτο έτος έφερε πρόσθετες απογοητεύσεις στην ΕΣΣΔ.
  Το Στάλινγκραντ άντεξε ακόμα, αλλά στα τέλη Μαΐου λήφθηκε το τελευταίο τρίμηνο. Και οι Γερμανοί και οι Τούρκοι εκείνη τη στιγμή κατέλαβαν πλήρως τον Καύκασο. Και τον Ιούλιο του 1946 ξεκίνησε μια νέα επίθεση κατά της Μόσχας. Οι πιθανότητες των Ναζί ήταν μεγάλες. Τόσο το Ε-75 όσο και το Ε-100 συμμετείχαν στις μάχες. Αυτές οι δεξαμενές ήταν πιο πυκνές και καλύτερα προστατευμένες. Το σοβιετικό μέτωπο υποχώρησε αργά αλλά σταθερά... Στα τέλη του φθινοπώρου, η Μόσχα ήταν περικυκλωμένη.
  Την ίδια στιγμή έπεσε και ο Σαράτοφ. Έχει δημιουργηθεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Οι Ιάπωνες προχωρούσαν από τα ανατολικά. Ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με οποιονδήποτε άλλο όρο εκτός από την παράδοση. Ο Φύρερ απέρριψε αυτές τις προτάσεις.
  Το χειμώνα, η Μόσχα έπεσε μετά από μια σφοδρή επίθεση. Και την άνοιξη και το καλοκαίρι, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη την περιοχή Βόλγα-Βιάτκα. Pala και Vologda. Οι Ναζί μπόρεσαν να φτάσουν στο Σβερντλόφσκ μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου ...
  
  Ο ΜΟΙΡΑΪΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ CHAMBERLAIN
  Ο Τσάμπερλεν δεν παραιτήθηκε και κατάφερε να συνάψει έντιμη ειρήνη με τον Χίτλερ.
  Οι συνθήκες για τη Βρετανία ήταν αρκετά ευνοϊκές: το Τρίτο Ράιχ εγγυήθηκε το απαραβίαστο των κτήσεων της αυτοκρατορίας του λιονταριού. Και η Βρετανία δεν έχασε ούτε εκατοστό εδάφους. Αλλά σε αντάλλαγμα, ο Χίτλερ έλαβε πλήρη ελευθερία στα κατεχόμενα εδάφη της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας. Και αυτές είναι μεγάλες εκτάσεις. Και ελευθερία των χεριών στην Ανατολή.
  Και ο νούμερο ένα ναζί δεν αρνήθηκε καθόλου να βαδίσει στην ΕΣΣΔ. Και συνέχισε να μαζεύει δυνάμεις.
  Ο Χίτλερ ήθελε όχι μόνο την Αφρική και τη Συρία, με μέρος της Ασίας, αλλά και ρωσικά εδάφη. Πρώτα από όλα, φυσικά, οι σιταποθήκες της Ουκρανίας, των χωρών της Βαλτικής, της Λευκορωσίας και του καυκάσου πετρελαίου. Τα σχέδια λοιπόν του Φύρερ ήταν ναπολεόντεια.
  Οι Γερμανοί ετοιμάζονταν για πόλεμο, σχηματίζοντας σημαντικές δυνάμεις. Στο σχέδιο Barbarossa, είχαν περισσότερα στρατεύματα. Πρώτα από όλα, φυσικά, η αεροπορία. Τρεις χιλιάδες αεροσκάφη δεν καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια της αεροπορικής μάχης για την Αγγλία και εντάχθηκαν στις τάξεις της Luftwaffe. Επιπλέον, αεροπλάνα που δεν παρασύρθηκαν από τη Μεσόγειο Θάλασσα, και για να καλύψουν την Ευρώπη. Έτσι, δεν διατέθηκαν πέντε χιλιάδες αεροσκάφη στο σχέδιο Barbarossa, τα διπλάσια - δέκα χιλιάδες.
  Και υπήρχαν μερικά ακόμα τανκς. Πρώτον, η παραγωγή αυτοκινήτων αυξήθηκε περισσότερο, αφού το Τρίτο Ράιχ δεν βομβαρδίστηκε. Στη δεύτερη, τετρακόσια τανκς δεν πήγαν στην Αφρική. Και κάτι βγήκε από τη Γαλλία. Έτσι ο Φριτς ήταν καλύτερα προετοιμασμένος για τη μάχη.
  Είναι αλήθεια ότι έχασαν λίγο χρόνο προχωρώντας ενάντια στη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα. Αλλά τελείωσε χωρίς τους Βρετανούς πιο γρήγορα.
  Και η εισβολή στην ΕΣΣΔ ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου με περισσότερα από χίλια τανκς και πέντε χιλιάδες αεροσκάφη. Και φυσικά ήταν περισσότερο πεζικό και πυροβολικό.
  Το πιο σημαντικό είναι ότι η ΕΣΣΔ, όπως στην πραγματική ιστορία, δεν ήταν έτοιμη. Ο Στάλιν φοβόταν πολύ να πολεμήσει το Τρίτο Ράιχ και προσπάθησε να καθυστερήσει τον πόλεμο με κάθε κόστος και παγιδεύτηκε ξανά.
  Και τότε η Ιαπωνία επιτέθηκε. Γιατί οι Ιάπωνες αποφάσισαν να επιτεθούν αυτή τη φορά; Ο λόγος είναι ότι η Βρετανία αποχώρησε από τον πόλεμο και τώρα, σε αυτήν την περίπτωση, οι σαμουράι έπρεπε να πολεμήσουν ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία που δεν δεσμευόταν από το Τρίτο Ράιχ.
  Και η ΕΣΣΔ σε κάθε περίπτωση φαινόταν να είναι πιο αδύναμος εχθρός. Ειδικά τις πρώτες μέρες του πολέμου, η πορεία των μαχών ήταν ακόμη χειρότερη για τον Κόκκινο Στρατό από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Έτσι, ειδικά στον αέρα, η υπεροχή των Ναζί ήταν πολύ πιο δυνατή. Ναι, και περισσότερα τανκς, ειδικά στη νότια κατεύθυνση, όπου ο Ρόμελ επέδειξε ηρωισμό. Και ο Κόκκινος Στρατός δεν είναι έτοιμος για άμυνα και δεν υπάρχουν σχέδια για αμυντικό πόλεμο. Και ξεχύνονται... Και ακόμη και το Κίεβο μπόρεσε να κινηθεί, και έφτασαν νωρίς στο Σμολένσκ. Και επιτέθηκε και η Ιαπωνία, για να μην περιμένει την πτώση της Μόσχας, γιατί στην περίπτωση αυτή όλοι θα την κατηγορούσαν ότι σαν γύπας όρμησε στον σκοτωμένο εχθρό. Ηττήθηκε ταυτόχρονα από τους Γερμανούς.
  Όχι, η τιμή του σαμουράι απαιτούσε να χτυπήσει όσο η ΕΣΣΔ συσπωνόταν ακόμα. Και ο πόλεμος πήγε πολύ καλά. Οι σαμουράι εγκατέλειψαν μεγάλο αριθμό πεζικού και επιτέθηκαν στις θέσεις του Κόκκινου Στρατού. Και είχε τεράστια επιτυχία από την πλευρά τους.
  Όμως στα περίχωρα του Βλαδιβοστόκ συνάντησε μια ομάδα ξυπόλητων κοριτσιών. Που πολέμησαν με άγρια μανία.
  Η Αλένκα έδωσε ουρά για τους σαμουράι. Και τότε, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης. Και έσκισε πολλά Γιαπωνέζικα, φωνάζοντας:
  - Για τη δόξα του Στάλιν!
  Ο Anyuta πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Κόρεψε τους πιεστικούς κίτρινους μαχητές και βρυχήθηκε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξαν ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Η Άλλα, αυτή η κοκκινομάλλα καλλονή, κούρεψε τους προοδευόμενους Ιάπωνες. Και τα γυμνά της πόδια έριξαν ένα δώρο θανάτου κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης. Και διέλυσε τους σαμουράι, φωνάζοντας:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Μαρία πυροβόλησε και αυτή. Αυτή η χρυσαφένια καλλονή. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετούσαν θανατηφόρα δώρα θανάτου.
  Και η μάζα των σαμουράι κατέρρευσε.
  Και το κορίτσι γρύλισε:
  Δεν θα εγκαταλείψουμε το Βλαδιβοστόκ!
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού υπέκυψε στο δώρο του θανάτου.
  Οι Ολυμπιακοί αγωνίστηκαν επίσης σκληρά. Και τότε τα γυμνά, δυνατά της πόδια πέταξαν ένα σωρό χειροβομβίδες, σκίζοντας τους αντιπάλους.
  Ο πολεμιστής σφύριξε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Αλένκα, κόβοντας τους κίτρινους στρατιώτες, επιβεβαίωσε:
  - Η πατρίδα είναι μαζί μας!
  Και η γυμνή της φτέρνα υπέκυψε στη χειροβομβίδα. Και διέλυσε τους νέους στρατιώτες της μεγάλης αυτοκρατορίας.
  Όμως, παρ' όλο τον ηρωισμό του Κόκκινου Στρατού, έχανε. Δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά μεραρχιών από την Άπω Ανατολή. Και οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στη Μόσχα πολύ νωρίτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και είχαν ήδη καταφέρει να την περικυκλώσουν και να την καταλάβουν εν μέρει, προτού πέσει έντονες βροχές και ξεπαγώσει. Και αυτό φυσικά είχε αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου.
  Οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα δυνατοί στον αέρα. Το αεροσκάφος τους παίρνει ειδικά τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Οι Γερμανοί στο νότο ήταν επίσης ισχυρότεροι και προχώρησαν περισσότερο. Κατάφεραν να πάρουν το Kursk, το Voronezh πριν από την απόψυξη και μετακόμισαν στο Στάλινγκραντ. Έχοντας ξεκινήσει τον πόλεμο δύο εβδομάδες νωρίτερα και με μεγάλες δυνάμεις, οι Ναζί είχαν ένα δίκαιο ξεκίνημα και τώρα είχαν ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα σε όλα. Και η ιστορία για τον Κόκκινο Στρατό έγινε χειρότερη από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν πιο γρήγορα στην Κριμαία και εισέβαλαν στον Καύκασο. Και εκεί σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, στον πόλεμο μπήκε και η Τουρκία, βλέποντας πώς κατέρρεε η ΕΣΣΔ.
  Και έτσι οι Γερμανοί πήραν τον Ριαζάν και συνέχισαν την επίθεση. Και ο ίδιος ο Στάλιν έτρεξε σαν λαγός. Και οι Ναζί πλησίαζαν ήδη τον Γκόρκι. Έγιναν καβγάδες.
  Αλλά η Μόσχα αντιστάθηκε ακόμα: η πόλη είναι μεγάλη. Αλλά οι μάχες συνεχίστηκαν στους δρόμους και οι Ναζί πλησίασαν το Κρεμλίνο.
  Όμως τα σοβιετικά κορίτσια έδωσαν μάχη με τους Ναζί, κοντά στην πόλη Γκόρκι.
  Ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, παρά το γεγονός ότι ήδη χιόνιζε και χτύπησε ο παγετός, συνάντησε τους Ναζί.
  Η Νατάσα άνοιξε πυρ και κούνησε το στήθος της που μόλις κάλυπτε τα κορδόνια του μπικίνι.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε μια χειροβομβίδα καταστροφικής δύναμης.
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, και κουρεύοντας τον Φριτς, φώναξε:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και η γυμνή φτέρνα της πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Ο Πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Δεν θα εγκαταλείψουμε τη Μόσχα!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας κατά του εχθρού, και αποκόπτοντας τις μάζες των ναζιστικών στρατευμάτων που προχωρούσαν, έτριξε:
  - Τα αεροπλάνα μας είναι καλά!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε επιθετικά:
  - Για την πατρίδα της συμβουλής!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά πολύ καλά και σέξι...
  Αλλά η Αλίκη και η Αγγελική εξακολουθούν να τσακώνονται. Πολεμούν με άνισες δυνάμεις.
  Νοκ άουτ ένα τανκ με μια χειροβομβίδα, και αναποδογυρίζει.
  Η Αλίκη πετάει με γυμνό πόδι ένα εκρηκτικό πακέτο. Το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο έχει σπάσει και οι κύλινδροι πετούν. Το ένα πόδι του Ναζί σκίστηκε και ένα χρυσό ρολόι άστραψε.
  Η Αλίκη τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καθώς εκτοξεύουν μια δολοφονική βόμβα. Και έκοψε το κεφάλι του στρατηγού.
  Η Angelica, επίσης, θα σκάσει στους Ναζί από ένα μπαζούκα. Και χτύπησε ένα άλλο τανκ. Και διέλυσε τον εχθρό.
  Και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Το κορίτσι το πήρε και, με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της, υπέκυψε στο θανατηφόρο δώρο της καταστροφής.
  Η Αλίκη ενήργησε πολύ επιθετικά και ενεργά. Ένα κορίτσι που ονειρευόταν επιτεύγματα και επιτυχίες.
  Συνελήφθη στο τριάντα έβδομο έτος, όταν ήταν ακόμη κορίτσι, μαζί με τους γονείς της. Πρώτα, με πήγαν σε μια αίθουσα αναζήτησης. Με διέταξαν να γδυθώ. Και η Αλίκη ντρεπόταν πολύ. Η γυναικεία φιγούρα της διαμορφωνόταν ακόμη. Αλλά το στήθος είχε ήδη μεγαλώσει, και ο φύλακας της έσφιξε το μπούστο με τις λέξεις: "Ω, τι στήθη!"
  Η Αλίκη ντράπηκε και κοκκίνισε:
  - Μη με ακουμπάς!
  Η ματρόνα γέλασε.
  - Άνοιξε το στόμα σου κορίτσι, θεία εξέτασε προσεκτικά!
  Η Άλις άνοιξε το στόμα της. Και η ματρόνα έφτασε στο στόμα της με τα δάχτυλά της. Δυσάρεστα, φυσικά, η Αλίκη σχεδόν έκανε εμετό. Ειδικά όταν της πίεζαν τη ρίζα της γλώσσας.
  Αλλά τα χειρότερα ήταν αργότερα. Η ματρόνα, νιώθοντας το στόμα της, διέταξε:
  "Τώρα σκύψε και άνοιξε τα πόδια σου!"
  Και έβαλε γάντια στις μεγάλες πατούσες της!
  Και πώς το πόδι της βούτηξε στην παρθενική αγκαλιά, σκίζοντας τον παρθενικό υμένα. Υπήρχε λοιπόν αίμα. Και πόνεσε τόσο πολύ που η Άλις ούρλιαξε. Στο μεταξύ, οι άλλοι δύο φρουροί της κρατούσαν τα χέρια. Και ο δεσμοφύλακας την ένιωσε να ανεβαίνει μέχρι την ίδια τη μήτρα και πολύ αγενώς. Ήταν αγωνία και δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλα της Άλις. Και στον πρωκτό δεν ήταν λιγότερο επώδυνο. Το πόδι της φρουράς είναι μεγάλο και τα δάχτυλά της είναι μακριά και χοντρά.
  Η Αλίκη λιποθύμησε ακόμη και από τον πόνο και την ντροπή. Μετά την έφεραν μέσα. Με πήγαν σε άλλο δωμάτιο. Φωτογραφήθηκε γυμνός από διαφορετικές γωνίες και πήρε δακτυλικά αποτυπώματα.
  Και μετά με περιέλουσαν με κρύο νερό από ένα λάστιχο και ράντισε με χλωρίνη. Έδωσαν επίσημο ρούμι: ένα κοντό, γκρι φόρεμα με ένα νούμερο, και με πήγαν σε ένα κελί με άλλα κορίτσια. Έκανε κρύο να περπατάς ξυπόλητος, αλλά υπήρχαν πολλά παιδιά στο κελί και έκανε αρκετά ζέστη.
  Η Αλίκη οδηγήθηκε για ανάκριση λίγες μέρες αργότερα. Εκεί της ζητήθηκε να υπογράψει ένα χαρτί. Το κορίτσι αρνήθηκε. Στη συνέχεια, της έφτιαξαν τα γυμνά πόδια σε κοντάκια και τη χτυπούσαν με ξύλα στις γυμνές φτέρνες της. Η Αλίκη ούρλιαξε, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.
  Την πέταξαν ξανά στο κελί. Οι καταστολές ήταν τεράστιες και δεν υπήρχε χρόνος να μπλέξουμε με το παιδί και να ανακρίνουμε για πολλή ώρα. Ως εκ τούτου, της δόθηκε όρος για κλοπή και υπέγραψε παραπομπή σε αποικία εργασίας παιδιών χωρίς δίκη.
  Η Αλίκη εργάστηκε και σπούδασε εκεί. Οι εγκληματίες ήταν λίγοι, σχεδόν όλα τα παιδιά ήταν εχθροί του λαού. Πήγαν ξυπόλητοι μέχρι τον παγετό και με παγετό με κρατικές μπότες. Δούλευαν δώδεκα ώρες την ημέρα. Έτρωγαν κυρίως λάχανο, αλλά ζούσαν μαζί. Η Αλίκη ακόμα και στην παιδική κατασκήνωση δυνάμωσε και σκληρύνθηκε. Και τώρα πάλεψε ξυπόλητη στο χιόνι. Και καθόταν και η σύντροφός της Αγγελική. Μόνο που ήταν αληθινή εγκληματίας και εγκληματίας. Και την ωφέλησε και η παιδική αποικία.
  Τα κορίτσια πολέμησαν με πείσμα και ηρωικά.
  Αλλά παρόλα αυτά, η Μόσχα έπεσε ... Και ο Καύκασος καταλήφθηκε. Και ο Στάλιν δηλητηριάστηκε επίσης από τους δικούς του.
  Ο Μπέρια υπέγραψε την παράδοση. Και έγινε κυβερνήτης μέρους της επικράτειας της Ρωσίας.
  Και ο πόλεμος στα ανατολικά τελείωσε. Ο Τσάμπερλεν πέθανε και τη θέση του πήρε ο Τσόρτσιλ.
  Και τότε ο Χίτλερ αποφάσισε ότι η Βρετανία είχε πάρα πολλές αποικίες. Δεν ήρθε η ώρα να τα κόψετε;
  Και ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο το 1944. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Γερμανοί είχαν τα τελευταία άρματα μάχης Panther-2 και Tiger-2, πιο προηγμένα και με ισχυρούς κινητήρες. Και το πιο σημαντικό, αεριωθούμενα αεροσκάφη και υποβρύχια με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
  Ναι, και η Ιαπωνία ήθελε να επεκτείνει τις κτήσεις της, σε βάρος των αποικιών της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι σαμουράι είχαν κατακτήσει πραγματικά την Κίνα. Και είχαν μεγάλα σχέδια.
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση το φθινόπωρο ... Τα πιο ισχυρά τανκς τους κινούνταν καλά με δυνατούς κινητήρες. Και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη δεν είχαν καθόλου αντίπαλο.
  Η Βρετανία βομβαρδίστηκε. Και ο στόλος των υποβρυχίων την βασάνιζε. Και οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Αίγυπτο. Και γρήγορα νίκησαν τη Βρετανία εκεί, μπήκαν στη Μέση Ανατολή με τους Τούρκους. Το Γιβραλτάρ καταλήφθηκε επίσης και τα στρατεύματα εισήλθαν στο Μαρόκο, κατακτώντας τη μαύρη ήπειρο.
  Εν ολίγοις, ο πόλεμος πήγε μονόδρομο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί κατέλαβαν τη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Και την άνοιξη επίσης το Ιράν και η Ινδία. Ναι, και οι Ιάπωνες προέλασαν με επιτυχία και νίκησαν την Αμερική στο λιμάνι του Περού.
  Αυτές είναι μεγάλες νίκες. Και το καλοκαίρι έγινε μια απόβαση στην ίδια τη Βρετανία, η οποία έληξε την πτώση της σε δέκα ημέρες.
  Και το φθινόπωρο, η νότια Αφρική και η Αυστραλία καταλήφθηκαν. Τώρα οι ΗΠΑ δέχονται επίθεση.
  Πέρασε το σαράντα έκτο έτος κατάληψης των νησιών και αεροπορικών και υποβρυχίων πολέμου. Το 1947, η κατάληψη του Καναδά και του Μεξικού ξεκίνησε με διπλό πλήγμα. Τα γερμανικά τανκς της σειράς "Ε" έχουν γίνει τα πιο προηγμένα και ισχυρά στον κόσμο. Και το γερμανικό τουφέκι επίθεσης MP-64 δεν είχε ίσο από όλες τις απόψεις.
  Και οι ιπτάμενοι δίσκοι και οι δίσκοι ήταν απλά αδύνατο να καταρριφθούν, πόσο άτρωτοι είναι χάρη στον στρωτό πίδακα.
  Και τόσες απώλειες...
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν στις 30 Ιανουαρίου 1948. Μόλις δεκαπέντε χρόνια μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Και ήταν ένα λαμπρό γεγονός.
  Μετά ήρθε μια περίοδος γαλήνης... Προς το παρόν όμως. Στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ του Τρίτου Ράιχ και της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου με όλες τις αποικίες του. Ο πόλεμος ήταν βάναυσος και κράτησε περισσότερα από δύο χρόνια, αλλά όλα τελείωσαν με τη νίκη της Γερμανίας.
  Στις 20 Απριλίου 1959, ο Χίτλερ διεξήγαγε δημοψήφισμα στο οποίο ιδρύθηκε μια ενιαία αυτοκρατορία στον κόσμο - το Τρίτο Ράιχ. Και μια μοναρχία με επικεφαλής τον Χίτλερ.
  Και όταν ο Φύρερ πέθανε το 1961, ο γιος του κατάφερε να πάρει τον θρόνο.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι άνθρωποι πετούσαν στο φεγγάρι και τον Άρη, και η ζωή της ανθρωπότητας φαινόταν να βελτιώνεται.
  
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
  Ο Γέλτσιν, μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος στις εκλογές του 1993, έλαβε τη συμβουλή των ριζοσπαστών και ακύρωσε τα αποτελέσματά τους. Ακριβώς εγκαίρως για την Πρωτοχρονιά, χωρίς να επιτραπεί η συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας. Και έγινε αίσθηση! Πριν από τις νέες εκλογές για την Κρατική Δούμα που είχαν προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου 1994, η νομοθετική εξουσία πέρασε στο Συμβούλιο των Ομοσπονδιών. Και ήταν μια ενδιαφέρουσα τακτική κίνηση.
  Την ίδια στιγμή, ο Γέλτσιν δεν απαγόρευσε το LDPR και οι κανόνες για τις βουλευτικές εκλογές παρέμειναν οι ίδιοι. Και σίγουρα έγινε μια ισχυρή απόφαση. Ή μάλλον αμφιλεγόμενη. Αλλά όλη η δύναμη της προπαγάνδας έπεσε πάνω στο κόμμα LDPR. Και είχε πολλή λάσπη. Αν και από την άλλη, όσο περισσότερο μαλώνουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η δημοτικότητα. Οι υποστηρικτές του Ζιρινόφσκι ήταν απογοητευμένοι από την κλεμμένη νίκη.
  Και υπήρξαν ταραχές. Δυσαρεστημένη ήταν και η παράταξη Yabloko που κέρδισε καλό ποσοστό. Και το "Women of Russia", που έδειξε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δεν είναι επίσης πολύ χαρούμενο. Αλλά η "Επιλογή της Ρωσίας", με επικεφαλής τον Γκάινταρ, έλαβε ενισχύσεις. Ο Γέλτσιν απέλυσε τον μετριοπαθή Τσερνομυρντίν, ο οποίος ωστόσο δανείστηκε πολλά από το παλιό σύστημα και θα διόριζε τον Γιέγκορ Γκάινταρ ως πρωθυπουργό. Ο τελευταίος αναπλήρωσε την ομάδα με νέους μεταρρυθμιστές. Και συγκεντρώθηκε μια ισχυρή ομάδα ... Η οποία άρχισε να καταρρέει την οικονομία ακόμη πιο δυναμικά από ό, τι στην πραγματική ιστορία. Και η ιδιωτικοποίηση κουπονιών συνεχίστηκε.
  Η αντιπαράθεση με τις αρχές μόνο μεγάλωσε. Και η βαθμολογία του Ζιρινόφσκι, παρά τους κουβάδες βρωμιάς, και ίσως χάρη σε αυτούς, αυξήθηκε. Αν και ο εκλογικός ανταγωνισμός ήταν πολύ πιο σκληρός. Και ήταν πολύ περισσότερα κόμματα που συγκέντρωσαν εκατό χιλιάδες υπογραφές. Και δόθηκε πολύ περισσότερος χρόνος για τη συλλογή υπογραφών. Και είχε αποτέλεσμα. Σαράντα τέσσερα κόμματα μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εκλογές.
  Και αυτή τη φορά με πληρωμένο χρόνο ομιλίας ήταν χειρότερα. Και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς συνελήφθη και ρίχτηκε στο Λεφόρτοβο. Κατηγορείται για προώθηση μίσους στο βιβλίο The Last Dash South.
  Αυτό όμως ανέβασε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογία του, αν και δεν του δόθηκε ο λόγος. Και έτσι οι εκλογές για την Κρατική Δούμα έγιναν στις 12 Ιουνίου 1994. Και αμέσως μια αίσθηση. Σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, το κόμμα LDPR κέρδισε περισσότερο από το σαράντα έξι τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές σύμφωνα με τους καταλόγους των κομμάτων. "Yabloko", "Women of Russia", "PRES", "αγρότες" δεν πέρασαν το φράγμα του πέντε τοις εκατό.
  Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι κομμουνιστές και την τρίτη η "Επιλογή της Ρωσίας" με επικεφαλής τον Γκαϊντάρ. Ποιος την ξεπέρασε το πέντε τοις εκατό ....
  Και η πλειοψηφία στις λίστες των κομμάτων για το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Ναι, και στις περιφέρειες με μία εντολή, πρόσθεσε το κόμμα του Ζιρινόφσκι, κερδίζοντας σημαντικά περισσότερες από εκατό έδρες. Γενικά, το κοινοβούλιο αποδείχθηκε πολύ αντιπολιτευτικό και κατά του Γιέλτσιν. Και το κόμμα LDPR έλαβε την πλειοψηφία στην Κρατική Δούμα, σχεδόν συνταγματική. Και μαζί με τους κομμουνιστές και συνταγματικές.
  Υπάρχει όμως και η Άνω Βουλή και ο ίδιος ο πρόεδρος. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι μεταφέρθηκε απευθείας από το κελί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κρατικής Δούμας. Έτσι σχηματίστηκε μια νέα αντιπολίτευση.
  Ο Γέλτσιν είχε την εξουσία με το νέο σύνταγμα. Και η δύναμη είναι πολύ μεγάλη. Αλλά δεν είχε δικαίωμα να διαλύσει την Κρατική Δούμα τον πρώτο χρόνο. Όπως και τους τελευταίους έξι μήνες της προεδρίας του. Και αυτή είναι μια σοβαρή κατάσταση.
  Το να ακυρωθούν ξανά οι βουλευτικές εκλογές είναι ήδη υπερβολικό. Και ο Γέλτσιν, μετά από κάποιο δισταγμό, αποφάσισε να προσφέρει στην Κρατική Δούμα μια συμφωνία για την ειρήνη και την αρμονία.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ζήτησε ως απάντηση την παραίτηση της κυβέρνησης και το σχηματισμό της στη βάση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
  Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις. Και η Κρατική Δούμα ενέκρινε ψήφο δυσπιστίας στην κυβέρνηση του Yegor Gaidar και έκανε αμνηστία για τους πολιτικούς κρατούμενους.
  Και ήταν σοβαρό. Ο Γέλτσιν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Και οι σχέσεις του με την Κρατική Δούμα έγιναν εχθρικές. Αν και εγκρίθηκε συνταγματικός νόμος για το συνταγματικό δικαστήριο και την κοινοβουλευτική τηλεόραση. Όπως και ο αστικός κώδικας. Και πάλι ψηφίστηκε ψήφος δυσπιστίας στην κυβέρνηση.
  Ο Γέλτσιν υπέγραψε το νόμο για την ιδιότητα του βουλευτή. Κι όμως απέλυσε τον Yegor Gaidar.
  Ο πρόεδρος της Ρωσίας πρότεινε τον Yevgeny Primakov για πρωθυπουργό. Αυτό λίγο-πολύ ταίριαζε σε όλους. Όμως ο Γέλτσιν ξεκίνησε απροσδόκητα πόλεμο στην Τσετσενία. Και αντιμετώπισε αρνητική αντίδραση από την Κρατική Δούμα. Και πάλι το απέρριψε... Αν και όχι σύμφωνα με το σύνταγμα.
  Αλλά και πάλι προκήρυξε νέες βουλευτικές εκλογές... Και απέλυσε τον Primakov, διορίζοντας τον Chubais στη θέση του.
  Αλλά η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη... Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα κέρδισε και πάλι, και πρόσθεσε ακόμη και ψήφους... Και μέχρι εκείνη τη στιγμή οι εκλογές έγιναν σύμφωνα με νέους κανόνες. Χρειάστηκε να μαζευτούν περισσότερες υπογραφές και υποδείχθηκε η κομματική υπαγωγή των βουλευτών. Και το LDPR κέρδισε συνταγματική πλειοψηφία. Και το δεύτερο κόμμα ήταν οι κομμουνιστές. Το υπόλοιπο φράγμα πέντε τοις εκατό δεν πήρε.
  Και πάλι αντιπαράθεση με τον Γέλτσιν. Σκληρός στο φόντο του πολέμου στην Τσετσενία. Και η έναρξη της διαδικασίας μομφής.
  Ο Γέλτσιν έχασε επίσης την υποστήριξη του στρατού λόγω του πολέμου στην Τσετσενία. Και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας δεν ήταν με το μέρος του.
  Επιπλέον, η υγεία του Γέλτσιν επιδεινώθηκε απότομα και αρρώστησε. Και ανακοινώθηκαν νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί τους.
  Ο Γέλτσιν μόλις και μετά βίας ανέπνεε.... Έτσι η ίδια η εξουσία έπεσε στα χέρια του Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς.
  Στη συνέχεια όμως έγιναν εκλογές και νέος πρόεδρος στη Ρωσία. Κληρονόμησε μια δύσκολη κληρονομιά. Και έπρεπε να κάνω πολλά. Αλλά με σκληρά μέτρα, ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι ανύψωσε το κράτος. Και η Ρωσία ανέβαινε όλο και περισσότερο. Μέσα σε πέντε χρόνια αποκαταστάθηκε το επίπεδο αποταμίευσης πριν από τις μεταρρυθμίσεις. Και πέντε χρόνια αργότερα, η Ρωσία διπλασίασε το εθνικό εισόδημα που ήταν πριν από την περίοδο των μεταρρυθμίσεων.
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς ανέλαβε την αποκατάσταση της ΕΣΣΔ. Η Λευκορωσία ήταν η πρώτη που προσχώρησε στη Ρωσία και εθελοντικά. Μετά το Καζακστάν, μετά άλλες δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας, ειδικά όταν δέχθηκαν επίθεση από τους Ταλιμπάν.
  Η Ουκρανία φλεγόταν από το Μαϊντάν, και η Ρωσία ήρθε σε βοήθεια, και απελευθέρωσε τα πορτοκάλια από την εξουσία. Και μετά υπάρχει δημοψήφισμα και ένταξη στην ΕΣΣΔ. Και τα λοιπά. Μέχρι που το 2015, η Ρωσία αποκατέστησε τα παλιά της σύνορα.
  Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Στο νότο, το ISIS έχει καταλάβει το Ιράκ και τη Συρία και πολλά άλλα κράτη. Ο Βόλφοβιτς ενθάρρυνε τους ισλαμιστές, επιτρέποντάς τους να καταλάβουν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
  Το 2016, η Φινλανδία έγινε μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και το 2020, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πνίγονταν στον κορωνοϊό και το ISIS κατέκτησε εδάφη από την Ινδία μέχρι την Ισπανία.... Και άρχισε ο πόλεμος με αυτό το Χαλιφάτο.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μακροχρόνιο σχέδιό του: την τελευταία ρίψη προς το νότο.
  Και ο ρωσικός στρατός ήταν εκείνη την εποχή ο ισχυρότερος στον κόσμο. Και τα takni της ήταν απλά υπέροχα.
  Ιδιαίτερα πυραμιδικό, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα σχέδια του λαμπρού Oleg Rybachenko. Ήταν απλά υπέροχοι...
  Το αυτοκίνητο είναι διθέσιο, και τα κορίτσια σε αυτό ήταν ξαπλωμένα, σε μια πυραμίδα. Το σύνολο είναι μόνο πενήντα τόνοι, αλλά ο ηλεκτροκινητήρας είναι πέντε χιλιάδες ίπποι. Είναι τόσο γρήγορες μηχανές, εντελώς αδιαπέραστες για όλους τους τύπους βλημάτων.
  Και ορμάει στις θέσεις των αγωνιστών της Μεγάλης Αυτοκρατορίας του ISIS. Και κυριολεκτικά κάνει θαύματα.
  Η Νατάσα, ξαπλωμένη σε αυτό το τανκ με τη Ζόγια, και πυροβολώντας από δώδεκα πολυβόλα, σημείωσε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι;
  Η Ζόγια απάντησε με σιγουριά, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Είμαστε όλοι υπέροχοι εδώ!
  Ένα άλλο τανκ που πετά μαζί με την Angelica και τη Svetlana καταστρέφει επίσης τον τεράστιο στρατό του χαλιφάτου.
  Τα κορίτσια χαμογελούν και γελούν:
  - Είμαστε οι πιο κουλ από όλους! Και ας γιορτάσουμε την επιτυχία!
  Και πάλι γκρεμίζουν τους εχθρούς.
  Ναι, δύο δεξαμενές δεν μπορούν να τρυπηθούν από τίποτα από καμία γωνία. Αυτά είναι κορίτσια σε αυτοκίνητα υψηλού επιπέδου. Και δεν μπορούν να σπάσουν. Τόσο οι οβίδες όσο και οι πύραυλοι εκτοξεύονται.
  Η Νατάσα λέει, κουρεύοντας dushmans:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Zoya, χτυπώντας τους αντιπάλους, συμφωνεί:
  - Για την πατρίδα!
  Οι πολεμιστές πρέπει να σημειωθούν στον αγώνα. Ο Vladimir Volfovich Zhirinovsky αποκατέστησε πολλά από την εποχή της ΕΣΣΔ. Επέστρεψε το Diamond Star of Victory στον Leonid Ilyich. Επανέφερε τον Μπέρια στον βαθμό του στρατάρχη με όλα τα βραβεία. Ίδρυσε τα Τάγματα: Ιβάν ο Τρομερός, Πέτρος ο Μέγας, Νικόλαος Β', Αλέξανδρος Β' και Γ', Ντμίτρι Ντονσκόι.
  Επιπλέον, ο Vladimir Volfovich αποκατέστησε το μνημείο του Dzerzhinsky. Ίδρυσε το Τάγμα του Ilya Muromets. Αυτό είναι για αθλητές. Και το τάγμα καθιερώθηκε από τον Μιχαήλ Λομονόσοφ και τον Μεντελέεφ. Και αυτό είναι επίσης λογικό.
  Ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς καθιέρωσε επίσης ένα βραβείο λογοτεχνίας με ποσό δέκα φορές μεγαλύτερο από το βραβείο Νόμπελ. Και έκανε πολλά περισσότερα.
  Μία από τις ιδέες του ήταν η καθιέρωση του τάγματος - "Motherland", το πιο ακριβό από όλα τα παραγγέλματα στον κόσμο με αριθμό ρεκόρ διαμαντιών. Και αυτή ήταν η ιδέα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της παραγγελίας υποστηρίχθηκε και εγκρίθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Και μάλιστα έγινε και διαγωνισμός.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έκανε κάποιες άλλες τροποποιήσεις στους στρατιωτικούς κανονισμούς. Εισήγαγε τον βαθμό του ταξίαρχου - χαμηλότερο από τον υποστράτηγο, αλλά υψηλότερο από τον συνταγματάρχη. Και η θέση του στρατηγού είναι μεταξύ του στρατηγού και του στρατηγού του στρατού. Υπήρχε επίσης ένας νέος βαθμός αξιωματικού: Πρωθυπουργός. Μεταξύ ταγματάρχη και αντισυνταγματάρχη.
  Ο Ζιρινόφσκι εισήγαγε έναν άλλο βαθμό: υπαξιωματικό. Αυτό είναι μεταξύ ενός σημαιοφόρου και ενός κατώτερου υπολοχαγού. Εμφανίστηκαν και οι δεκανείς. Οι υπόλοιποι τίτλοι διατηρήθηκαν.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι καθιέρωσε επίσης τον τίτλο του Supermarshal, μεταξύ Στρατάρχη και Στρατηγού. Και ο νέος τίτλος του Supergeneralissimo.
  Έτσι δημιουργήθηκε η εραλδική.
  Ο πρόεδρος σε δημοψήφισμα κατάργησε τα όρια θητείας. Και έγινε εικονικός δικτάτορας. Και οι εκλογές έγιναν σχεδόν χωρίς εναλλακτική. Και έφτασαν στην περιοχή του ενενήντα εννέα τοις εκατό με μια αλογοουρά. Και έτσι έγινε...
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον έγιναν εκλογές και σε αυτές συμμετείχαν κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος για μια ζωή.
  Παρεμπιπτόντως, ο Φύρερ έχασε τη μοναδική του εκλογή, τον πρόεδρο, αν και με ένα αξιοπρεπές ποσοστό και σε μια σκληρή μάχη. Ωστόσο, ο Χίτλερ δεν διακινδύνευσε νέες εκλογές.
  Το 2020, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι κατέκτησε νέα ύψη και διεξήγαγε πόλεμο με το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Και αυτή είναι κολοσσιαία δύναμη. Και οι μάχες εκεί είναι πολύ σκληρές.
  Και τα αεροπλάνα πολεμούν, ακόμα και τα μη επανδρωμένα. Και είναι δροσερό και αιματηρό.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι είναι ο νέος ηγέτης της Ρωσίας και αγωνίζεται για παγκόσμια κυριαρχία.
  Στις μάχες συμμετέχουν και ιπτάμενοι δίσκοι που δεν καταρρίπτονται.
  Και πανέμορφες Ρωσίδες πετούν πάνω τους.
  Για παράδειγμα, η Μαρία και η Μιραμπέλα είναι τόσο κουλ στις μάχες.
  Και εκτοξεύουν λέιζερ μάχης από πιατάκια. Και καίνε τα στρατεύματα του ISIS, τα οποία είναι απλά τεράστια.
  Ναι, αυτή η κολοσσιαία αυτοκρατορία που κατάπιε την Ασία μέχρι την Ινδία, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν και του Αφγανιστάν. Και η μισή Αφρική. Και πόσος είναι ο πληθυσμός, και τι κολοσσιαίος αριθμός.
  Η Μαρία πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρυπάει το πλησιέστερο εχθρικό αεροσκάφος και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Mirabela καίει τη δεξαμενή με λέιζερ και επιβεβαιώνει επίσης:
  - Θα υπάρξουν οι μεγάλες μας στιγμές και οι νίκες!
  Και τα κορίτσια γελάνε...
  Και θα δείξουν δόντια που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια.
  Η Μαρία θυμήθηκε τις στιγμές που ήταν ακόμη μικρό κορίτσι και είδε τον Ζιρινόφσκι σε μια συγκέντρωση. Της έκανε εντύπωση. Αλλά πώς να μην το επικροτήσουμε αυτό.
  Η Μαρία, όταν συνελήφθη ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς, πήγε στη Μόσχα. Το κοριτσάκι, σαν άγιο, κινήθηκε ξυπόλητο. Και ξεπέρασε πόλη μετά από πόλη.
  Και τα γυμνά της πόδια ήταν τόσο χτυπημένα, και τα πόδια της ήταν κομμένα και αιμορραγούσαν. Όμως το κορίτσι περπάτησε και περπάτησε. Και ήρθε στη Μόσχα. Εκεί την έβαλαν σε ορφανοτροφείο. Και μετά έστειλαν πίσω στους γονείς τους.
  Και αποδείχθηκε ότι ήταν χατζ για αυτήν.
  Η Μαρία, όπως και η Γκέρντα, περπάτησε εκατοντάδες χιλιόμετρα. Ζητούσε ελεημοσύνη στο δρόμο, λιμοκτονούσε. Και το γυμνό της πέλμα πονούσε και φαγούρασε τόσο πολύ, αλλά στο τέλος καλύφθηκε με κάλους και έγινε σκληρό σαν οπλή.
  Η Μαρία το θυμήθηκε και τώρα συνέτριβε τους Μουτζαχεντίν.
  Και μάλιστα τραγούδησε, γράφοντας ένα ειδύλλιο εν κινήσει:
  Είμαι η Τσερνομπόγκ, η κόρη του κακού Θεού,
  Δημιουργώ χάος, σπέρνω την καταστροφή...
  Το μεγαλείο μου δεν ξεπερνιέται,
  Μόνο η έξαλλη εκδίκηση καίει στην ψυχή!
  
  Ως παιδί ήθελα ένα καλό κορίτσι,
  Έγραφε ποιήματα και τάιζε γάτες...
  Σηκώθηκε νωρίς το πρωί
  Από πάνω φτερούγιζε τα φτερά των χερουβείμ!
  
  Τώρα όμως ξέρω τι είναι το κακό
  Τι κάνει αυτόν τον κόσμο δυστυχισμένο...
  Και τι είναι αυτό που λες καλό;
  Εδώ είναι η καταστροφή που αγαπήθηκε με πάθος!
  
  Και έδειξε την κοριτσίστικη ζέση της,
  Ότι η κόρη του Θεού έγινε αστραφτερή...
  Θα κατακτήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Ας δείξουμε δύναμη, πολύ δυνατό!
  
  Μεγάλος πατέρας αυτό το Τσερνομπόγκ,
  Φέρνει χάος, πολέμους στο σύμπαν...
  Προσεύχεσαι στον Svarog να βοηθήσει,
  Στην πραγματικότητα, ανταμείβεσαι!
  
  Είπα λοιπόν, σώσε τον Κύριο,
  Αφήστε τον θυμό να βράσει στην καρδιά σας...
  Θα χτίσουμε την ευτυχία, πιστεύω στο αίμα,
  Ας γεμίσει η μήτρα μέχρι το χείλος!
  
  Λατρεύω την πονηριά, την κακία και την απάτη,
  Πώς να ξεγελάσεις τον Στάλιν τον τύραννο...
  Δεν μπορεί να ντροπιαστεί
  Και πόση ομίχλη υπάρχει στον κόσμο!
  
  Εδώ πρότεινα να κάνω μια δυνατή κίνηση,
  Ένα χτύπημα για να καταστρέψει το κακό...
  Αλλά ένας πολύ μαύρος Θεός ερωτεύτηκε,
  Σε όλα τα θέματα και σε αυτά και στη μετά θάνατον ζωή!
  
  Πώς αποδείχτηκε ότι ήμουν συνηθισμένος στο κακό,
  Και στην καρδιά της οργής, μανιωδώς τρέφεται ...
  Εξαφανισμένη λαχτάρα για χαρά, καλοσύνη,
  Μόλις ο θυμός διαπέρασε από το βάθρο!
  
  Και τι γίνεται με τον Στάλιν - είναι επίσης κακός,
  Σχετικά με τον Χίτλερ, οπότε δεν τίθεται θέμα...
  Ο Τζένγκις Χαν ήταν τόσο ωραίος ληστής
  Και πόσες ψυχές κατάφερε να σακατέψει!
  
  Οπότε λέω γιατί να είσαι καλά,
  Αν δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό συμφέρον σε αυτό ...
  Όταν είσαι δρυοκολάπτης - το μυαλό σου είναι μια σμίλη,
  Και εξαφανίστηκε όταν ανόητες σκέψεις!
  
  Λέω λοιπόν στον εαυτό μου και στους άλλους,
  Σερβίρετε τη δύναμη σαν μαύρο μελάνι...
  Τότε θα κατακτήσουμε την έκταση του σύμπαντος,
  Τα κύματα θα διασχίσουν το σύμπαν!
  
  Θα κάνουμε το κακό τόσο δυνατό
  Θα δώσει στην οργή αθανασία,
  Εκείνοι που είναι αδύναμοι στο πνεύμα έχουν ήδη εκπλαγεί,
  Και είμαστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό!
  
  Εν ολίγοις, θα γίνουμε πιο δυνατοί παντού,
  Σηκώστε το σπαθί του αίματος πάνω από το σύμπαν...
  Και η οργή μας θα είναι και μαζί της,
  Θα λάβουμε μια κλήση γεμάτη μοίρα!
  
  Εν ολίγοις, είμαι πιστός στο Chernobog,
  Υπηρετώ αυτή τη σκοτεινή δύναμη με όλη μου την καρδιά...
  Η ψυχή μου είναι σαν τα φτερά του αετού
  Όσοι είναι με τον Μαύρο Θεό είναι ανίκητοι!
  
  ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΕΣ
  Μια μικρή ομάδα τσίρκου περπατούσε στον καλοκαιρινό δρόμο της Κριμαίας. Ο πρώτος που περπάτησε ήταν ένα ξυπόλητο, ξανθό αγόρι περίπου δώδεκα. Ένα αδύνατο, αλλά νευρικό παιδί με σορτς, και περπατούσε στη ζέστη με γυμνό κορμό. Τα πλευρά βγήκαν έξω, αλλά οι φλέβες ήταν σαν σύρμα, κάτω από το σχεδόν μαύρο από το μαύρισμα του δέρματος.
  Μια κοπέλα τον ακολούθησε. Καστανά μαλλιά καμένα στον ήλιο, σαν υπερώριμο σιτάρι. Τα φρύδια της κοπέλας είναι επίσης ανοιχτόχρωμα, και το πρόσωπό της, από τη σκόνη και το δυνατό ηλιακό έγκαυμα, είναι μαλακό σαν της τσιγγάνας. Αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πολύ όμορφα, μόνο ελαφρώς μυτερά λόγω της λεπτότητας. Το κορίτσι είναι λεπτό, με ένα ελαφρύ βαμβακερό φόρεμα πάνω από τα γόνατα. Και επίσης ξυπόλητοι, αν και δεν θα ζηλέψετε όσους είναι χωρίς παπούτσια αν περπατήσουν στον βραχώδη δρόμο της Κριμαίας. Όχι μόνο οι πέτρες είναι αιχμηρές, αλλά και ζεστές στον καλοκαιρινό ήλιο.
  Αλλά τα κορίτσια και το αγόρι συνηθίζουν να ξυπόλυτοι και στη ζέστη και στο κρύο, και τα χάλκινα πόδια και τα κάλους τους δεν δίνουν σημασία σε τέτοια μικροπράγματα.
  Πίσω τους κρύβεται ένα χαριτωμένο πλάσμα. Λευκό, αλλά με καφέ ρίγες. Χαριτωμένο αλμπίνο τίγρης. Επίσης αδυνατισμένος, τρομερά πεινασμένος, πιάνει πεταλούδες εν κινήσει και γουργουρίζει.
  Πίσω από τους ώμους της κοπέλας είναι ένα κουρτίνι στα χέρια κάποιων αξεσουάρ. Φόρτωσε λίγο και το αγόρι. Περπατούσαν από νωρίς το πρωί. Το αγόρι πάτησε ένα θραύσμα μπουκαλιού. Και ένιωσε ένα τσίμπημα μέσα από τον κάλο, κούτσαινε. Και έτσι τα γυμνά πέλματα γκρεμίζονται, και οι κάλοι φαγούρα από αιχμηρές, καυτές πέτρες.
  Το κορίτσι χαμογέλασε και είπε:
  - Πρόσεχε Olezhka! Μερικές φορές υπάρχουν εκπλήξεις στους δρόμους!
  Το αγόρι γρύλισε θυμωμένος:
  - Ναι, τίποτα τρομερό, ούτε καν αίμα! Μα τι θα ταΐσουμε Bimbo!
  Το κορίτσι πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε:
  - Ναι, το τιγράκι πέρασε! Χρειάζεται κρέας! Δεν θα κρατήσει πολύ στα ρέστα!
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν πολλές ντάκες με πλούσιους. Ίσως πιούμε κρέας. Και εσύ, Olesya, έχασες κιλά ...
  Το κορίτσι τινάχτηκε και παρατήρησε:
  - Και μου ταιριάζει! Η ευκινησία ακόμη και αυξήθηκε!
  Και η κοπέλα πήδηξε όρθια και στριφογύρισε στο δάχτυλο του ποδιού της. Η Ολέζκα σφύριξε από θαυμασμό και το τίγρη γρύλισε.
  Πριν από μερικά χρόνια ήταν στην ίδια ομάδα τσίρκου, η οποία ήρθε σε επαφή με τη Λαϊκή Βούληση και ηττήθηκε. Συμμετείχε επίσης η Olesya, και σύμφωνα με φήμες, χτύπησε ακόμη και τον στρατηγό. Και τώρα περιπλανιόταν στη Ρωσία ξυπόλητη και ανήσυχη. Το χειμώνα μετακόμισαν στο Ιράν, στο Ιράκ, όπου κωπηλατούσαν στις απότομες πλαγιές και έδιναν παραστάσεις. Το καλοκαίρι κατεβήκαμε στη Ρωσία. Η Olesya ήξερε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των περσικών, και δίδασκε τον Oleg.
  Είναι ακόμη και αστείο να περπατάς στο Ιράν με πέπλο, αλλά με γυμνά πόδια. Συνέτριψαν την παράσταση και πιο πρόσφατα πήραν το Bimbo. Επίσης δραπέτης, από κάποια ομάδα. Ένα θηρίο σπάνιας ομορφιάς, αλλά τρομερά αδηφάγο. Τα αποθέματα πήγαν γρήγορα σε αυτόν, αν και τα τιγράκια συγκέντρωσαν πολύ κόσμο. Τις τελευταίες μέρες όμως ήρθε ένα σκοτεινό σερί για την ομάδα. Για κάποιο λόγο, ένα όμορφο κορίτσι, ένα αγόρι και ένα αλμπίνο τίγρη δεν πήραν χρήματα. Και λιμοκτονούσαν. Και το χειρότερο από όλα, την πείνα την άντεξαν μικρά αρπακτικά.
  Η τριανδρία κάθισε στη διχάλα. Η Ολέσια μοίρασε δύο μικρές πατάτες στο αγόρι και έδωσε όλο το ψωμί στο τίγρη. Το έφαγε λαίμαργα και ζήτησε κι άλλα. Κρίμα που γκρινιάζει τόσο πολύ... Σαν κουτάβι. Και τι αδύναμος.
  Η Ολέσια σηκώθηκε αποφασιστικά και χαστούκισε τα γυμνά της πέλματα:
  - Πήγε! Ας διασκεδάσουμε τους κυρίους!
  Ήδη η πρώτη ντάκα τους συνάντησε εχθρικά. Ο θυρωρός αρνήθηκε να την αφήσει να μπει και αποκάλεσε την Ολέσια πόρνη.
  Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη. Μια τριανταπεντάχρονη κυρία μου επέτρεψε να μπω. Ο Όλεγκ μετατράπηκε σε ένα άθλιο καλσόν και κάλπασε επιδέξια. Η Ολέσια προσπάθησε. Η κοριτσίστικη φιγούρα της γυμνάστριας είναι πολύ επιδέξιη. Ο Μπίμπο δεν ήξερε πολλά, αλλά πήδηξε επίσης μέσα από το τσέρκι, το οποίο κρατούσε η Ολέσια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με σκληρυμένα πέλματα, αλλά χωρίς να χάνει τη χάρη. Η κυρία χάρηκε πολύ και ρώτησε τον Όλεγκ:
  -Είσαι καλός κλόουν!
  Το αγόρι απάντησε θυμωμένα:
  - Δεν είμαι κλόουν, αλλά ακροβάτης και λίγο ζογκλέρ!
  Η κυρία ρώτησε:
  - Κάψε το!
  Ο Όλεγκ άρχισε να πετάει αντικείμενα με ευχαρίστηση. Περιλαμβάνει ένα στυλό και μια χτένα που βρίσκεται στο τραπέζι.
  Η κυρία, χαμογελώντας ικανοποιημένη, ρώτησε:
  - Και αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα σου;
  Ο Όλεγκ κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι, σύντροφέ μου!
  Η κυρία έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είναι πολύ μικρή... Έχεις γονείς;
  Το αγόρι αναστέναξε απαλά.
  - Δεν ξέρω τους γονείς μου!
  Η κυρία αναστέναξε λυπημένη και απάντησε:
  - Ορφανό! Λοιπόν, έχω ακόμα παπούτσια από τη γριά καμαριέρα! Φέρ 'τους!
  Ο πεζός, γκρινιάζοντας, έφυγε. Η Ολέσια χαμογέλασε ικανοποιημένη. Μετά ήρθε ο πεζός. Τα παπούτσια ήταν ήδη φθαρμένα και με σπασμένο δέρμα.
  Η κυρία μουρμούρισε:
  - Εγώ ο ίδιος είμαι χρεωμένος και δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω περισσότερα!
  Η Ολέσια πήρε τα παπούτσια της και ευχαρίστησε επιφυλακτικά την κυρία. Μετά έφυγαν από το εξοχικό. Το κορίτσι μουρμούρισε αγανακτισμένο:
  - Για έναν τέτοιο έμπορο σκουπιδιών, δεν θα δώσει περισσότερο από ένα νικέλιο. Στο κεντρί! Και πόσος χρόνος πήρε!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε:
  Ήταν μια κουραστική μέρα, ας πάρουμε περισσότερα!
  Στην επόμενη ντάκα, ακόμα λιγότερο τυχερός. Έγιναν δεκτοί, αλλά μετά την παράσταση τους δόθηκε μόνο ένα πιάτο με υπολείμματα από το τραπέζι. Το τίγρης, όμως, τα κατάπιε ζωντανά. Τουλάχιστον αυτό είναι το κέρδος.
  Αλλά στην τέταρτη ντάτσα, το τσέχικο καπέλο του αγοριού έσκασε και έπρεπε να συνεχίσει να παίζει ξυπόλητος, χωρίς στολή. Και μου έδωσαν μόνο μια δεκάρα.
  Στην πέμπτη ντάκα δεν τους επιτρεπόταν. Στο έκτο, υπήρχαν πολλά παιδιά που, έχοντας περικυκλώσει το τίγρη, άρχισαν να του βάζουν κέικ. Αντιμετώπισαν επίσης την Olezhka. Το πεινασμένο αγόρι έφαγε την κρέμα με σοκολάτα με ευχαρίστηση. Έπρεπε όμως να δουλέψουν. Τα παιδιά δεν ήθελαν να τα αφήσουν για πολλή ώρα. Ο barin κοίταξε επίσης την παράσταση. Του άρεσε ιδιαίτερα η απόδοση της γυμνάστριας Olesya. Μου ζήτησε να το επαναλάβω πολλές φορές. Στη συνέχεια κέρασε και το κορίτσι μια τούρτα. Πήρε πολλή ώρα και ο ήλιος είχε ήδη δύσει. Και πλήρωσαν μόνο δύο εθνικά νομίσματα.
  Στο τέλος, ο κύριος έβαλε το πόδι του στο γυμνό πόδι της Olesya και γουργούρισε:
  - Με την εμφάνισή σου, μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα με άλλο τρόπο!
  Η Ολέσια σήκωσε το βλέμμα:
  - Ποτέ! Δεν θα πάω στο πάνελ!
  Ο μπάρμαν χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι πιο δύσκολο για μια κοπέλα του τσίρκου να βρει έναν κερδοφόρο γαμπρό παρά μια κυρία με εύκολη αρετή.
  Η Olesya παρατήρησε σοφά:
  - Μα η αγάπη είναι πιο εύκολη!
  Αλλά και είκοσι καπίκια είναι χρήματα. Μπορείτε ήδη να αγοράσετε ένα μπουκάλι βότκα για αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, στο τίγρης δόθηκε ένα κομμάτι κρέας. Η Olesya πούλησε τα παπούτσια για επτά καπίκια. Είχαν αρκετά να φάνε.
  Έχει ήδη αρχίσει να νυχτώνει και δεν περπατάς στις κατοικίες. Η Ολέσια είπε στον Όλεγκ:
  - Πάμε στο κατάλυμα;
  Το αγόρι έγνεψε με σιγουριά.
  - Δεν θα πάω! Μυρίζει εκεί μέσα!
  Η Olesya συμφώνησε:
  - Και οι μεθυσμένοι αλήτες θα κολλήσουν πάνω μου. Θα βρούμε ένα μέρος για τον εαυτό μας σε μια σπηλιά και πριν πάμε για ύπνο θα κολυμπήσουμε.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά. Έκαναν μπάνιο στην πισίνα της ερήμου. Το νερό ήταν ζεστό και αλμυρό. Ο Oleg θαύμασε τη φιγούρα της Olesya, πολύ μυώδης και λεπτή. Το σώμα της δεν φαινόταν καθόλου λεπτό, αλλά ήταν πολύ αρμονικό. Μαυρισμένη, αθλήτρια. Πώς κουνάει ενεργά τα χέρια και τα πόδια της. Σαν πάνθηρας στο κυνήγι.
  Ο Oleg θυμήθηκε το έργο για τον Mowgli. Υπήρχε μια αστεία ιστορία για ένα αγόρι που μεγάλωσε ανάμεσα σε λύκους. Κάτι παρόμοιο με αυτούς. Περιπλανιέσαι, αλλά είσαι ελεύθερος, βλέπεις τόσα πολλά. Οι ίδιες ντάκες είναι πολυτελείς, μερικές με σιντριβάνια και γλυπτά. Πολύ όμορφος. Ειδικά το καλοκαίρι στην Κριμαία. Συνολικά, το καλοκαίρι είναι μια υπέροχη εποχή. Είναι χειρότερο τον χειμώνα. Ακόμη και στο Ιράν και στο Ιράκ κάνει κρύο τη νύχτα. Συχνά μετακινούνται τη νύχτα για να ζεσταθούν, κοιμούνται στην ύπαιθρο.
  Έχοντας κάνει αρκετά μπάνιο, το αγόρι και το κορίτσι αποκοιμήθηκαν. Είναι νέοι, υγιείς, εκπαιδευμένοι. Κοιμούνται σαν άγρια ζώα: ήσυχα, χωρίς να δίνουν σημασία στη σκληρή επιφάνεια. Και τι γίνεται όταν ένα υγιές σώμα δεν χρειάζεται πουπουλένια κρεβάτια. Και είναι πολύ καλό να κοιμάσαι στον καθαρό αέρα.
  Όμως, σε αντίθεση με τα ζώα, οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα... Ο Όλεγκ ονειρεύτηκε πώς έγινε αγόρι σε καμπίνα σε ένα πειρατικό πλοίο και πολέμησε. Με σπαθί επιτίθεται σε Άγγλους στρατιώτες με στολή. Κόψιμο και τεμαχισμός εχθρών. Εδώ το αγόρι χτυπά με το γυμνό του πόδι στη βουβωνική χώρα. Πηδά και συντρίβει τους Βρετανούς. Παύλα μεταξύ εχθρών. Πέφτουν, κόβονται και τσακίζονται. Και το αγόρι παίρνει το δεύτερο σπαθί. Διεξάγει τον μύλο, και πολύ αριστοτεχνικά. Το αγόρι είναι πολύ έξυπνο...
  Όμως τα όνειρα είναι ασαφή και θυμάσαι μόνο κοινά χαρακτηριστικά από αυτά.
  Την επόμενη μέρα, πρέπει να πάτε ξανά στις κατοικίες. Επιπλέον, θα σκοτωθούν και το τίγρη θα πρέπει να ταΐσει.
  Η κοπέλα προσπάθησε να φανεί χαρούμενη και χαμογέλασε. Είναι πολύ όμορφη και οι πόρτες του φύλακα της άνοιξαν πρόθυμα. Εδώ όμως εξυπηρετούσαν πολύ χειρότερα. Στην πρώτη ντάτσα, οι κύριοι παρακολούθησαν πρόθυμα την παντομίμα τους. Στον κύριο άρεσε ιδιαίτερα να παρακολουθεί το τρεμόπαιγμα των γυμνών, μυωδών, μαυρισμένων ποδιών της Olesya. Αλλά εδώ σέρβιραν μόνο υπολείμματα από το τραπέζι, τα οποία τάιζαν στο τίγρη.
  Την κράτησαν στη δεύτερη ντάκα για πολύ καιρό, ο κύριος χάιδεψε ακόμη και το πόδι της κοπέλας. Η κυρία κέρασε την Olezhka με μια τούρτα. Μου έδωσαν μια δεκάρα. Οι επόμενες δύο ντάκες ήταν άδεια - οι κύριοι δεν ήρθαν.
  Η Ολέσια παρατήρησε σαστισμένη:
  - Ναι... Εδώ δεν μπορείς να κάνεις περιουσία!
  Η Ολέζκα μουρμούρισε θυμωμένα:
  - Καλύτερα να κυνηγάς για ληστεία! Πιο κερδοφόρο!
  Η Olesya σήκωσε το βλέμμα και τραγούδησε:
  - Τι γαλάζιος ουρανός. Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η επόμενη ντάκα ξεχώριζε για το τεράστιο μέγεθος και την εκπληκτική της πολυτέλεια. Τα σιντριβάνια ήταν επιχρυσωμένα και ξεχύθηκαν ψηλά στον ουρανό. Στην είσοδο στέκονταν πολυτελώς ντυμένοι λακέδες. Η Olesya ντρεπόταν ακόμη και με την ειλικρινά ξυπόλητη εμφάνισή της. Ο ανώτερος πεζός φώναξε:
  - Δεν δίνουμε στους φτωχούς!
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Είμαστε τσίρκο! Ας διώξουμε τη θλίψη!
  Η Ολέσια σφύριξε και σήκωσε το γυμνό της πόδι. Το άσπρο τίγρης πήδηξε και γέλασε αστεία στον αέρα. Ο Ολέζκα έβαλε ένα τσέρκι και ο Μπίμπο γλίστρησε μέσα του και το γύρισε ξανά ανάποδα.
  Ο επικεφαλής πεζός σφύριξε και μουρμούρισε:
  - Όχι άσχημα! Μπορείς να περάσεις!
  Το αγόρι και το κορίτσι μπήκαν στην πύλη. Έτρεξε και ένα άσπρο τίγρη. Ο κύριος της ηπειρωτικής χώρας ένιωθε βαριεστημένος στο πολυτελές εξοχικό παλάτι του. Καθισμένος σε μια κληματαριά μπροστά σε ένα πολυτελές τραπέζι, ένας ευγενής ευγενής μασούσε λιπαρό κρέας και ξεπλύθηκε με ακριβό κρασί από ένα χρυσό κύπελλο. Δίπλα του καθόταν μια νεαρή, όμορφη γυναίκα με ένα φόρεμα στολισμένο με κοσμήματα. Στη βεράντα πήδηξε ένα κορίτσι περίπου επτά ετών με ένα έξυπνο φόρεμα και πολύ παρόμοιο με τη γυναίκα του κυρίου, μόνο που τα μαλλιά της ήταν πιο ανοιχτά.
  Ο πλοίαρχος κοίταξε κατάματα την Ολέσια. Είναι το ακριβώς αντίθετο της συζύγου. Ξανθιά εναντίον μελαχρινής, λεπτή, μυώδης, αδύνατη σιλουέτα εναντίον πληρότητας. Μαύρη σοκολατένια επιδερμίδα ενάντια στην αριστοκρατική ωχρότητα. Φυσικά, ο ευγενής ευγενής εξέτασε με ανυπομονησία την κοπέλα, τα γυμνά πόδια της, το ψηλό στήθος, τη λεπτή μέση της. Ναι, σκέφτηκε ο κύριος, η γυναίκα μου έχει παχύνει. Και αυτό...
  Η Olesya και ο Oleg άρχισαν να εκτελούν αριθμούς. Η Olesya χόρεψε σε έναν συνδυασμό, που άρεσε τόσο πολύ στους άντρες. Ο Όλεγκ εμφανίστηκε τώρα με ένα καλσόν και ένα λαμπερό μπλουζάκι. Ο ξυπόλητος ήταν κατά κάποιο τρόπο πιο επιδέξιος από ό,τι στους Τσέχους. Το αγόρι στριφογύριζε, έκανε τούμπες, πηδούσε. Η Ολέσια τον σήκωσε πάνω στο απλωμένο χέρι της. Το άσπρο τίγρης πήδηξε μέσα από κρίκους, χέρια και πόδια, πέρασε μέσα από ψαλίδι.
  Η Olesya έπαιξε επίσης τη μελωδία σε ένα μικρό hurdy-gurdy. Το αγόρι ζογκλέριζε. Μετά το κορίτσι έκανε ζογκλέρ, μετά ήταν μαζί. Οι ερμηνευτές του τσίρκου ήταν ευκίνητοι, στριφογυρνούσαν πολύ. Η Olesya έκανε ακόμη και μια διπλή τούμπα και περπάτησαν στα χέρια τους μαζί. Στη συνέχεια, το τίγρης πήδηξε ξανά μέσα από τις κρίκες, τις οποίες κρατούσε η Olesya με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Κατά τη διάρκεια της παράστασης, το κορίτσι στριφογύριζε και κάθε τόσο ούρλιαζε από θαυμασμό. Ο Μπάριν και η γυναίκα του χειροκρότησαν συγκρατημένα. Ήταν όμως φανερό ότι ήταν χαρούμενοι.
  Στο τέλος τραγούδησαν το αγόρι και το κορίτσι, και οι φωνές τους είναι υπέροχες, γεμάτες ήχο. Μετά από αυτό, η Olesya άπλωσε ένα καπέλο για να μαζέψει χρήματα. Ήταν τόσο όμορφη, που μόλις και μετά βίας την κάλυπτε ο συνδυασμός. Ο κύριος-ηπειρωτική χώρα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ήμουν, κάποτε ο ίδιος ζητιάνος, ωστόσο, μιας ευγενούς οικογένειας. Και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και να αγοράσει τον εαυτό του πριγκιπικό τίτλο. Τι μπορεί κάποτε και γίνεσαι πλούσιος!
  Η Ολέσια απάντησε χαμογελώντας:
  - Ευχαριστώ, Σεβασμιώτατε!
  Ο Μπάριν παρατήρησε ξερά:
  - Μα άσωτος, δεν θα αποκτήσει πλούτη! Επομένως, προτείνω να μου πουλήσετε το ζωάκι σας.
  Η Ολέσια έκανε ένα χαμόγελο και είπε:
  - Ο Μπίμπο είναι φίλος μας, δεν πωλείται!
  Ο κύριος χαμογέλασε θυμωμένος και παρατήρησε:
  - Αυτό λένε συνήθως όταν θέλουν να σπάσουν μια υψηλή τιμή! Αλλά δεν μπορείς να με ξεγελάσεις! Ξέρω πόσο! Προσφέρω ένα chervonets, και όχι μισή ντουζίνα παραπάνω!
  Η Ολέσια κούνησε το κεφάλι της.
  - Συγγνώμη, κύριε, αλλά αυτός ο φίλος δεν πωλείται! Όχι για κανένα χρήμα!
  Ο πρίγκιπας γρύλισε θυμωμένος:
  - Ναι, να χαίρεσαι που σε απαλλάσσω από τέτοιο βάρος. Μια τίγρη χρειάζεται μια περιουσία για να τραφεί. Και όταν μεγαλώσει... Πιστεύεις ότι θα σου επιτραπεί να περιπλανηθείς στην πόλη με ένα μεγάλο και επικίνδυνο αρπακτικό;
  Η Ολέσια ήταν μπερδεμένη. Πράγματι, μερικές φορές περνούσε από το μυαλό του η σκέψη τι να κάνει με τον Μπίμπο όταν μεγαλώσει. Ήδη τώρα η αστυνομία τους κοιτάζει στραβά, αλλά τι θα γίνει μετά από λίγους μήνες;
  Σε κάθε περίπτωση, η Bimbo θα πρέπει να αποχωριστεί σύντομα. Δέκα ρούβλια είναι επίσης χρήματα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι και να το εκπαιδεύσετε. Ο σκύλος τρώει λιγότερο και μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί του για ένα χρόνο. Εξοικονομήστε χρήματα και ίσως ανοίξετε κάποια επιχείρηση. Ή πηδήξτε έξω στο γάμο ... Είναι όμορφη, λογικά.
  Η Olesya δίστασε, η κοινή λογική πρότεινε ότι ο πρίγκιπας θα ήταν καλύτερα με ένα μικρό τίγρη παρά να πεινάσει με μια περιπλανώμενη ομάδα. Και ότι αν χωρίσετε με ένα αρπακτικό, είναι καλύτερα να το κάνετε τώρα, όταν εμφανιστεί μια τέτοια ευκαιρία.
  Αλλά τότε η κόρη του κυρίου, ένα κορίτσι με φιόγκους κεντημένα με πέρλες, κλώτσησε τα πόδια της και ούρλιαξε:
  - Θέλω μια τίγρη! Θέλω μια λευκή τίγρη!
  Ο πρίγκιπας κούνησε το χέρι του και χτύπησε τη γροθιά του:
  - Σκάσε! Τώρα κάνω επιχειρήσεις!
  Η σύζυγος αναφώνησε:
  - Μη φωνάζεις στο παιδί!
  Το κορίτσι ήταν προφανώς κακομαθημένο και δεν φοβόταν. Αλλά πηδώντας πίσω, ψέλλισε πιο ήσυχα:
  - Αγορά μπαμπά! Αγοράστε ένα τίγρη...
  Η σύζυγος παρατήρησε στην κόρη της χαμογελώντας:
  - Αυτό το ζώο μπορεί να είναι επικίνδυνο... Είναι αρπακτικό και τρώει κοριτσάκια!
  Ο κύριος έσπασε τα δάχτυλά του και είπε:
  - Η τελευταία λέξη είναι δεκαπέντε ρούβλια! Γόνασε περισσότερο, δεν θα προσθέσω!
  Η Ολέσια, υποκλινόμενη, ρώτησε:
  - Μπορούμε να συνταξιοδοτηθούμε, Εξοχότατε;
  Ο πρίγκιπας γρύλισε:
  - Δεν! Για τελευταία φορά, ρωτάω, χαρίζεις ένα τίγρη για δεκαπέντε ρούβλια;
  Η Ολέσια κούνησε το κεφάλι της. Ο κύριος της ηπειρωτικής χώρας ρώτησε σαρκαστικά:
  - Ποιο είναι το όνομά σου?
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Ολέσια.
  Ο πρίγκιπας χαμογέλασε δυσοίωνα.
  - Εχετε διαβατήριο? Ας δείξουμε!
  Η Ολέσια ανατρίχιασε και χλόμιασε. Ο πρίγκιπας χτύπησε τα χέρια του και φώναξε:
  -Πάρε τα και φώναξε την αστυνομία! Μου έκλεψαν την τίγρη και το διαμαντένιο δαχτυλίδι μου!
  Το κορίτσι αναφώνησε με χαρά:
  - Μπράβο μπαμπά!
  Η Olesya δέχθηκε επίθεση από λακέδες. Το κορίτσι δεν αντιστάθηκε. Αυτή και ο Olezhka ήταν δεμένοι με σχοινιά και κλειδώθηκαν στο υπόγειο. Σύντομα έφτασε και η αστυνομία.
  Αφού άκουσαν τον πρίγκιπα, έβαλαν δεσμά στην Olesya και τον Oleg στα χέρια και τα πόδια τους. Επιπλέον, είχαν ειδικά μεγέθη για παιδιά. Στο οποίο αλυσοδέθηκαν ανήλικοι κλέφτες.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι και το αγόρι οδηγήθηκαν στη φυλακή. Εκεί χωρίστηκαν. Ο Oleg πετάχτηκε στο υπόγειο, όπου υπήρχαν ήδη μια ντουζίνα αλυσοδεμένα αγόρια, και η Olesya ρίχτηκε σε ένα κελί με γυναίκες. Δεν ήταν γλυκό. Υπάρχει δυσωδία στα κελιά, αντί για αποχωρητήριο υπάρχει μια τρύπα στο πάτωμα, είναι υγρό και μισοσκόταδο. Τα αγόρια κρατήθηκαν σε δεσμά, κάτι που είναι πολύ άβολο. Τα χέρια και τα πόδια είναι δεμένα. Είναι δύσκολο να κυκλοφορείς σε στενό θάλαμο. Ταΐζαν μόνο ψωμί και νερό, μερικές φορές έδιναν σάπια φρούτα.
  Κάθισαν εκεί μέχρι τη δίκη. Τότε τα αγόρια τα περίμεναν είτε με σκληρή δουλειά είτε από καταφύγιο φυλακής. Οι γυναίκες, επίσης, είτε σε σκληρή δουλειά στη Σιβηρία, είτε στην Κεντρική Ασία για συγκομιδή βαμβακιού, είτε στη φυλακή με δουλειά σε οποιοδήποτε εργοστάσιο για κρατικά τρόφιμα. Και πριν από τη δίκη, μπορείτε να καθίσετε κατά την κρίση των αρχών. Επιπλέον, οι κρατούμενοι μαστιγώθηκαν επίσης.
  Ο Όλεγκ και η Ολέσια διατάχθηκαν να μαστιγωθούν ταυτόχρονα. Το αγόρι και το κορίτσι έγδυσαν μέχρι τη μέση και απλώθηκαν στις κατσίκες. Πλαισιώθηκαν από δύο αστυνομικούς. Οι φρουροί μούσκεψαν τις ράβδους σε ένα γουδί. Κουνούσαν στον αέρα, γκρεμίζοντας σταγονίδια. Και μετά, αμέσως, κατόπιν εντολής, τα αγόρια και τα κορίτσια χτύπησαν τις πλάτες. Η Ολέσια και ο Όλεγκ έσφιξαν τα δόντια τους σφιχτά για να μην ουρλιάξουν. Το χτύπημα μετρήθηκε. Η αστυνομία τραμπουκίστηκε με μέτριο ενθουσιασμό, κάνοντας απλώς το καθήκον της. Το αγόρι και το κορίτσι, αναπνέοντας βαριά, άντεξαν. Μετά από μια ντουζίνα χτυπήματα, το δέρμα έσκασε και έσταζε αίμα. Ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο διοικητής, που είχε ορίσει εκατό χτυπήματα, χαμογέλασε. Αν πεταχτούν οι οπλές του τιμωρούμενου, τέτοια είναι η μοίρα του Θεού. Στη συνέχεια λάμπει η ισόβια σκληρή εργασία. Για την κλοπή σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα, για την απόπειρα κατά της ζωής του πρίγκιπα και της γυναίκας και της κόρης του. Και στη συνέχεια αποδείχθηκε επίσης ότι αναζητούσαν την Olesya ως συνεργό στη δολοφονία του κυβερνήτη. Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι θα οδηγηθεί για πάντα στη Σιβηρία. Σαν το κοριτσάκι. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να σε καταπιέζουν.
  Ο Όλεγκ και η Ολέσια υπέμειναν με θάρρος και τα εκατό χτυπήματα χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους. Αλλά οι πλάτες τους έγιναν ένα αιματηρό χάος. Μετά από αυτό, τους ξανάβαλαν δεσμά και τους έριξαν στη φυλακή.
  Τα αγόρια-κρατούμενοι, κροταλίζοντας τα δεσμά τους, τοποθέτησαν άχυρα στον χτυπημένο Όλεγκ. Η πλάτη ενός δωδεκάχρονου αγοριού κόπηκε βάναυσα.
  
  Το αγόρι του τσίρκου μάλιστα αστειεύτηκε:
  - Έτσι η πλάτη μου θα είναι ακόμα πιο δυνατή!
  Το μεγαλύτερο αγόρι στο κελί παρατήρησε με σεβασμό:
  - Μπράβο, δεν φώναξες! Ένας πραγματικός άντρας!
  Ο Όλεγκ απάντησε:
  Δεν θα τους ευχαριστήσω!
  Ούτε η Ολέσια έβγαλε γκρίνια. Ξάπλωσε στο άχυρο στο κελί των γυναικών. Τα περισσότερα από τα κορίτσια σε αυτό ήταν νεαρά, κουρελιασμένα, μερικά τσούγκριζαν με αλυσίδες. Έπλυναν την πλάτη της Olesya για να μην μολυνθεί.
  Στον Όλεγκ έφεραν λίγο κρατικό ψωμί και νερό. Και το κορίτσι του δεσμοφύλακα έριξε γάλα. Το ξυλοκοπημένο αγόρι χτυπήθηκε με ένα διπλό που έφερε το ξυπόλητο και ένιωσε καλύτερα. Μετά αποκοιμήθηκε βαθιά, αγνοώντας τον πόνο.
  Ονειρευόταν ότι μαζί με την Olesya υπερασπίζονταν τη Σεβαστούπολη κατά τη διάρκεια της επίθεσης: από βρετανικά, γαλλικά και τουρκικά στρατεύματα.
  Το αγόρι φέρνει οβίδες στο κανόνι. Και πυροβολεί. Η Olesya δείχνει, στηρίζεται στα γυμνά, πελεκημένα πόδια της. Δίπλα της είναι και άλλα κορίτσια.
  Όλοι ξυπόλητοι, και με σκισμένα φορέματα, που μόλις και μετά βίας κάλυπταν το σώμα τους. Τα κορίτσια είναι όλα μαυρισμένα και ξυπόλητα.
  Οι σκονισμένες φτέρνες τους αναβοσβήνουν κάτω από τη μύτη του αγοριού. Ο Όλεγκ είναι ενθουσιασμένος.
  Το όπλο εκτοξεύει οβίδες κατακερματισμού με μεγάλη έκρηξη. Και παρασύρει μια μάζα πεζών του συμμαχικού στρατού. Και προσπαθούν να προχωρήσουν.
  Και από τη ρωσική πλευρά, ένα ολόκληρο σύνταγμα κοριτσιών πολεμά. Και είναι όλοι ξυπόλυτοι, και ημίγυμνοι, και πολύ όμορφοι.
  Και πολεμούν σαν ήρωες. Πιο συγκεκριμένα, όμορφοι, γυμνόποδοι ήρωες. Και σουτάρουν καλά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν χειροβομβίδες φονικής δύναμης.
  Η Οξάνα, πολεμώντας, τραγούδησε:
  - Για τον πατέρα-βασιλιά! Δεν θα κερδίσουμε μάταια!
  Και η γυμνή της φτέρνα πέταξε μια φονική βόμβα. Και διέλυσε μια μάζα μαχητών του συμμαχικού στρατού.
  Τα κορίτσια προστατεύουν τον Malakhovy Kurgan: βασικό σημείο στην άμυνα της Σεβαστούπολης. Και οι μάχες είναι πολύ βάναυσες.
  Ο ίδιος ο Όλεγκ, μαζί με τα κορίτσια, στοχεύει ένα όπλο και πυροβολεί στο μέσο των αγγλικών στρατευμάτων που προχωρούν.
  Τότε το αγόρι τραγούδησε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και το γυμνό, παιδικό της πόδι ρίχνει μια μεγάλη, καταστροφική χειροβομβίδα.
  Η Οξάνα κελαηδούσε, κλείνοντας το μάτι στον σύντροφό της:
  - Λοιπόν, είσαι καλό παιδί!
  Ο Όλεγκ γέλασε και απάντησε:
  - Τι μπορώ να πω? Ο πόλεμος είναι πάντα κακός αν δεν κερδηθεί αποφασιστικά!
  Και το αγόρι πάλι, γυμνό, παιδικό, με στρογγυλό τακούνι, πέταξε μια χειροβομβίδα φονικής δύναμης.
  Ένα άλλο κορίτσι, η Νατάσα, έγραψε στο Twitter:
  - Θα το σκίσω!
  Η Οξάνα πέταξε με το γυμνό της πόδι μια καταστροφική σπιτική σακούλα με πριονίδι και είπε:
  - Και οδηγήστε στο φέρετρο!
  Το κορίτσι του Αυγουστίνου, πυροβολεί κι αυτό από κανόνι. Τραγουδώντας buckshot κούρεψε τη γραμμή των Βρετανών.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Η Σβετλάνα επίσης παλεύει με όλη της τη δύναμη. Η κοπέλα χρησιμοποίησε ένα περιστρεφόμενο κανόνι με πολλές κάννες. Και έκανε κύλιση, κατεβάζοντας αμέσως τις τάξεις στην αγγλική και την τουρκική τάξη.
  Μαλώνει και η Ζόγια, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά. Και πώς συντρίβει τον εχθρό, και χτυπά πολλούς εχθρούς.
  Και κελαηδάει:
  - Δόξα στον Ρώσο Τσάρο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει πάλι μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης. Και σκοτώστε πολλούς αντιπάλους.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι εξαιρετικής ομορφιάς και ερωτισμού. Και ρίχνουν επίσης θανατηφόρες γομώσεις από πριονίδι από καταπέλτες, ξεσκίζοντας κυριολεκτικά τους πάντες. Και οι βόμβες από πριονίδι είναι πολύ θανατηφόρες.
  Η Νατάσα ουρλιάζει και κουνάει το γυμνό στήθος της:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Και με το γυμνό του τακούνι ρίχνει πάλι ό,τι φέρνει καταστροφή και καταστροφή, διαλύοντας τα συντάγματα των συμμαχικών στρατευμάτων.
  Αυτός ο τύμβος έχει καίρια σημασία. Περιέχει το κλειδί για την άμυνα της ακρόπολης.
  Και τα κορίτσια το ξέρουν αυτό και παλεύουν απελπισμένα. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μυώδη και σέξι.
  Και οι μύες τους παίζουν και λαμπυρίζουν σαν κυματισμοί στο νερό. Και αυτά είναι πολύ επιθετικά κορίτσια.
  Και αν τσακωθούν, τότε είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε με αυτούς. Και τότε πραγματικά θα το πάρουν και θα το σκίσουν.
  Η Olesya, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, λέει:
  - Ο κομμουνισμός για πάντα μαζί μας!
  Και πόσο γελάει! Ας πούμε μια μαχόμενη κοπέλα. Και αν αρχίσει να κουρεύει αντιπάλους, τότε δεν θα σταματήσει.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους εχθρούς, τραγούδησε:
  - Συντρίβουμε τον εχθρό περίφημα,
  Ας υπάρξει μια έκβαση του τάφου...
  Και ξαφνικά γίνεται τόσο ήσυχο
  Ας κλωτσήσουμε τα κορίτσια!
  Και οι Βρετανοί γύρισαν πίσω. Εδώ όμως είναι τα μαργαριτάρια των Τούρκων. Και τους συναντούν και πάλι όπλα, καταστρέφοντας πλήρως τους εχθρούς.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε πετώντας ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μαύρο κοράκι, λευκός κύκνος, αυτό είναι καλό!
  Εάν είστε πολύτιμοι στη ζωή - αυτό είναι καλό!
  Και πάλι, η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού εκτόξευσε κάτι πολύ θανατηφόρο και κολοσσιαία καταστροφικό.
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους αντιπάλους, λογικά σημείωσε:
  - Κολοσσιακές νίκες, ελάτε για εμάς!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε πάλι το δολοφονικό και φερόμενο θάνατο.
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας τους συμμάχους και τους Τούρκους, σημείωσε:
  - Η δύναμή μου δεν θα περάσει!
  Και η γυμνή της φτέρνα εκτόξευσε ξανά αυτό που έσκιζε το κρέας.
  Η Νατάσα, απολύοντας, σημείωσε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει!
  Και το γυμνό της πόδι θα ξεκινήσει μια κολοσσιαία καταστροφή.
  Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγάλο σθένος. Οι Άγγλοι ξαναφτιάχνουν τις άτακτες τάξεις τους και τους εγκαταλείπουν ξανά.
  Η μάχη μεγαλώνει σαν πυρκαγιά.
  Το αγόρι Oleg πυροβολεί και τραγουδά:
  - Αγία μου πατρίδα,
  Στη θάλασσα του έρωτα και των χειμερινών χωραφιών...
  Είσαι από άκρη σε άκρη
  Είμαι αετόπαιδο, όχι σπουργίτι!
  Και πάλι η μάχη βουίζει, και το κύμα πιτσιλίζει και κυλά πάνω στο σκάφος.
  Και τα κορίτσια πώς να εκτοξεύουν μια βόμβα από έναν καταπέλτη. Και η αγγλική φρεγάτα, έχοντας υποστεί ζημιά, αναποδογυρίζει.
  Η Olesya τραγούδησε:
  - Είμαι κορίτσι, όχι γάτα,
  Ζει μέσα μου τώρα
  τεράστιος ιπποπόταμος,
  Και μια λεοπάρδαλη!
  Και πάλι, το γυμνό πόδι της κοπέλας πετάει κάτι θανατηφόρο. Και αρκετά ανατριχιαστικό.
  Η Νατάσα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Η Ρωσία δεν είναι πάντα έτοιμη για πόλεμο!
  Ο Αυγουστίνος, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, ρώτησε:
  - Και γιατί?
  Η Ζόγια σφύριξε βγάζοντας τα δόντια της:
  "Γιατί όταν είναι έτοιμη, δεν υπάρχουν ανόητοι να την πολεμήσουν!"
  Η Σβετλάνα τραγούδησε ως απάντηση:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν, η δάδα του φωτός Rus!
  Και η κοπέλα γέλασε δυνατά... Και πάλι, το γυμνό της πόδι, σαν να εκτόξευε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου. Και πήρε πολλούς αντιπάλους και τους έσκισε αμέσως.
  Η Olesya παρατήρησε, παίζοντας με τους κοιλιακούς μύες της:
  - Είμαι ένα κορίτσι πολύ άρτιο, όχι απλό!
  Και έφτυσε... Και μια ντουζίνα Τούρκοι στρατιώτες κατέρρευσαν από το φτύσιμο της. Και ήταν τρομερό.
  Ο Όλεγκ σημείωσε επιθετικά:
  - Πιστεύω ότι θα νικήσουμε τους εχθρούς!
  Και από τη γυμνή φτέρνα του παιδιού πέταξε ένα δώρο θανάτου.
  Παλεύοντας, η Ολέσια κελαηδούσε:
  - Ο ιερότερος κομμουνισμός να είναι μαζί μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα της κοπέλας, πέταξαν το θανατηφόρο και καταστροφικό.
  Η Νατάσα κούνησε το χέρι της. Τα κορίτσια έριξαν ένα βόλι με όπλα και έκοψαν μερικές γραμμές. Μετά γελάνε:
  Τι γαλάζιος ουρανός
  Θα νικήσουμε τον εχθρό της ληστείας...
  Ένα λιοντάρι και ένας αετός δεν χρειάζονται μαχαίρι
  Θα τον συντρίψεις με τη λέξη ψείρα,
  Και μετά σπέρνεις σίκαλη!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά τόσο υπέροχοι, με μαργαριταρένια δόντια, και γενικά σούπερ.
  Η Ζόγια πυροβόλησε χρησιμοποιώντας πολυκάννη κανόνια και έτριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας!
  Ο Αυγουστίνος, κουρεύοντας τους αντιπάλους, κελαηδούσε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός! Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια, συνεχίζοντας να πυροβολούν και να κουρεύουν τα στρατεύματα των συμμάχων, χωρίς διάλειμμα, τραγούδησαν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Τίποτα δεν θα μας νικήσει...
  Το κορίτσι θα γίνει επίσης ήρωας,
  Και έχει σπαθί και ασπίδα!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό και πέταξε άλλο ένα δώρο θανάτου με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της, βρυχώντας:
  - Υπάρχει ένα σπαθί και μια ασπίδα!
  Μαχόμενο κορίτσι εδώ. Απέναντί της, κάθε μέθοδος είναι ανίσχυρη!
  Πολεμιστές ένα ολόκληρο σύνταγμα, έτσι όλοι συνθλίβονται από την ανδρεία τους. Και κουρεύουν τους εχθρούς πολύ ενεργά.
  Η Ζόγια, βγάζοντας τα δόντια της, σημείωσε:
  - Πρέπει να πολεμήσεις για τη μητέρα Ρωσία!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της πέταξε έξω άλλο ένα δώρο θανάτου για ξένο ράτι.
  
  Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 1994
  Ο Γέλτσιν αποφάσισε να κρατήσει τον λόγο του και να διεξαγάγει πρόωρες εκλογές στις 12 Ιουνίου 1994. Άλλωστε το υποσχέθηκε, και μάλιστα εξέδωσε ανάλογο διάταγμα. Επιπλέον, φαινόταν στον Γέλτσιν ότι θα θριάμβευε θριαμβευτικά. Επομένως, ακόμη και στο σύνταγμα του 1993 γράφτηκε ότι οι εκλογές θα γίνονταν στις 12 Ιουνίου 1994, αλλά η αντίστροφη μέτρηση με το νέο σύνταγμα θα ξεκινούσε από φέτος, οπότε ο Γιέλτσιν θεωρητικά λαμβάνει θητείες για άλλα οκτώ χρόνια! Κανείς όμως δεν περίμενε ότι ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι θα είχε τόσο καλή απόδοση στις βουλευτικές εκλογές που θα γινόταν ο κύριος αντίπαλος του Μπόρις Νικολάγιεβιτς. Και σοβαρός εχθρός. Το οποίο, σε αντίθεση με τους κομμουνιστές, δεν συνδέεται με λάθη και αποτυχίες του παρελθόντος και μπορεί να πυροβολήσει κεφαλαία.
  Ο Γέλτσιν, ωστόσο, δεν μπορούσε πλέον να ξανακερδίσει, αφού οι εκλογές της 12ης Ιουνίου 1994, με την επαναφορά της προηγούμενης θητείας, κατοχυρώθηκαν σε προσωρινή διάταξη του συντάγματος και επικυρώθηκαν με δημοψήφισμα. Και δεν μπορείς να το αλλάξεις έτσι απλά. Και τώρα πρέπει να πάτε στις κάλπες όταν έχετε τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή. Και όχι ο συνηθισμένος κομμουνιστής, αλλά ποιος; Φασίστας? Σε κάθε περίπτωση, ο Γέλτσιν έπρεπε να αντιμετωπίσει κάτι νέο. Και ο αγώνας αποδείχθηκε σοβαρός.
  Καταρχήν ενημερωτικό. Και η προσοχή των μέσων ενημέρωσης επικεντρώθηκε στον Γέλτσιν και τον Ζιρινόφσκι. Αμέσως υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Και εδώ ο Γέλτσιν είχε μειονεκτήματα στην κυβέρνηση. Συμπεριλαμβανομένου του υψηλού πληθωρισμού και της κολοσσιαίας μείωσης της παραγωγής. Καθώς και ένα κύμα εγκληματικότητας. Και ο Γέλτσιν είχε προβλήματα υγείας. Και μετά προσπαθήστε να κερδίσετε τις εκλογές.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, νιώθοντας έμπνευση, βρισκόταν σε ρολό. Και μέρος των ΜΜΕ τον στήριξε ενεργά.
  Επιπλέον, υπήρξε διάσπαση στην ελίτ. Μερικοί από τους ολιγάρχες θεωρούσαν τον Ζιρινόφσκι δικό τους και τον αρχηγό των αστών. Και γιατί είναι χειρότερος από τον Γέλτσιν; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε άλογα; Επιπλέον, ο Γιέλτσιν είναι πραγματικά άρρωστος και έχει εξαντληθεί και είναι ένας απεχθής και μεθυσμένος άνθρωπος.
  Προβλήθηκαν και άλλοι υποψήφιοι. Ο νόμος για τις προεδρικές εκλογές δεν έχει ψηφιστεί ακόμη. Και οι εκλογές γίνονται με τους παλιούς κανόνες: συγκεντρώστε εκατό χιλιάδες υπογραφές.
  Ο Γέλτσιν συμβουλεύτηκε να μην αλλάξει τους κανόνες. Ας υπάρξουν περισσότεροι προεδρικοί υποψήφιοι. Θα βρίζουν περισσότερο, θα κονιορτοποιήσουν το διαμαρτυρόμενο εκλογικό σώμα. Ίσως αυτό να είναι πιο κερδοφόρο για έναν και μόνο υποψήφιο από την κυβέρνηση. Ώστε όλοι οι δυσαρεστημένοι σκορπίστηκαν με διαφορετικά επώνυμα. Και υπήρχε λιγότερος χρόνος για όλους να κάνουν εκστρατεία.
  Υπάρχουν λοιπόν πολλοί υποψήφιοι. Φυσικά, πρώτα απ 'όλα, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Μετά ο Γιαβλίνσκι. Επίσης ο Ζιουγκάνοφ. Και λίγο αργότερα, οι στρατηγοί Rutskoi και Makashov αφέθηκαν ελεύθεροι με αμνηστία. Στη συνέχεια, ο Varennikov ανέβηκε στην προεδρία. Και ο Μπαρκασόφ που τον θεωρούσαν φασίστα. Εγγεγραμμένος χωρίς προβλήματα: αφήστε τον Ζιρινόφσκι να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους.
  Υπάρχει αρκετός χρόνος για τη συλλογή υπογραφών και εγγράφηκε ένας αξιοπρεπής αριθμός υποψηφίων. Και η Alla Pugacheva μπήκε στην προεδρία της Ρωσίας. Και πολλά άλλα. Ο Γιούρι Βλάσοφ για παράδειγμα και ο Ανατόλι Καρπόφ. Ένας ολόκληρος καβαλάρης όρμησε να καταβάλει στο θρόνο. Συνολικά, τριάντα εννέα υποψήφιοι έχουν περάσει την εγγραφή και έχουν συγκεντρώσει υπογραφές εδώ. Και ήταν περισσότεροι από διακόσιοι άνθρωποι που ήθελαν.
  Η ομάδα του Γέλτσιν ενθάρρυνε μάλιστα μεγάλο αριθμό υποψηφίων. Η σημερινή κυβέρνηση δεν περίμενε να κερδίσει στον πρώτο γύρο. Αλλά για να κονιορτοποιηθεί η αντιπολίτευση, και καταρχήν να αναγκαστεί ο Ζιρινόφσκι να διαλυθεί - παρακαλώ!
  Ο Ζιουγκάνοφ δεν ήταν ακόμη γνωστός και αναγνωρίσιμος πολιτικός εκείνη την εποχή. Και ο Αλέξανδρος Λέμπεντ παρέμεινε ακόμη στον δέκατο τέταρτο στρατό. Αν και ήθελαν να τον βγάλουν, ο στρατηγός άφησε να μπει ομίχλη. Και προφανώς αποφάσισε ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του. Μεταξύ των υποψηφίων εμφανίστηκε και ο επικεφαλής των ΜΜΜ Μαυρόδη. Και αυτός κέρδιζε δημοτικότητα, όπως και ο επικεφαλής του Ερμή. Ο Vladimir Bryntsalov ανέλαβε επίσης την προεδρία. Όμως η παρέα του ήταν αρκετά ήρεμη και δεν άναψε, σε αντίθεση με τις εκλογές του ενενήντα έκτου έτους. Μέχρι στιγμής, ονομαστικά ο Γέλτσιν ήταν ο πρώτος στη βαθμολογία, αλλά τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων έδειξαν την αναξιοπιστία τους.
  Ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι παρουσιάστηκε με αρνητικό πρίσμα, αλλά το μαύρο PR μπορούσε επίσης να παίξει προς όφελός του. Ο Yavlinsky ήταν τρίτος στη βαθμολογία, αλλά η δημοτικότητά του μειώνονταν. Επίσης φιλελεύθερος, ακόμα κι αν η αντιπολίτευση δεν είναι δημοφιλής.
  Ο Rutskoy εγγράφηκε και η βαθμολογία του έχει αυξηθεί κάπως. Ο Khazbulatov δεν πήγε στις κάλπες. Ο Ιωσήφ Κομπζόν ήταν επίσης υποψήφιος για πρόεδρος. Η υποψηφιότητά του προκάλεσε πολλές διαμάχες και μετωπικές συγκρούσεις. Ξαφνικά στην προεδρία της Ρωσίας πήγε και ο δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης Ανατόλι Σόμπτσακ. Αυτή η υποψηφιότητα συνάντησε αρνητική αντίδραση: το εκλογικό σώμα της νομενκλατούρας διαλύθηκε. Και αυτό μείωσε τη βαθμολογία του Γέλτσιν.
  Ωστόσο, ο Ανατόλι Σόμπτσακ άφησε να εννοηθεί ότι θα παραιτηθεί υπέρ του Γέλτσιν. Ο Μπόρις Φεντόροφ και ο Σαχράι ήταν επίσης υποψήφιοι για την προεδρία. Αλλά και αυτοί δεν είναι οι πιο αστρικοί πολιτικοί.
  Αν και από την ομάδα του Γέλτσιν. Και τους υπαινίχθηκε επίσης ότι έπρεπε να αποσυρθούν εγκαίρως.
  Έτσι οι εκλογές ξεπέρασαν με κέφι και ίντριγκα υπήρξε και στον δεύτερο γύρο.
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και μιλούσαν γι 'αυτόν όλη την ώρα. Και κάπως εννοείται ότι έγινε το φαβορί της κούρσας. Ναι, και φαινόταν πιο κερδοφόρο για τον Γιέλτσιν να αποκτήσει αυτή την απεχθή προσωπικότητα στον δεύτερο γύρο από τον λιγότερο επιβλαβή και νεότερο οικονομολόγο Γιαβλίνσκι. Ή ακόμα και ο Zyuganov, και ακόμη περισσότερο ο Sobchak. Αν και ο Ζιρινόφσκι ήταν τότε σε άνοδο, και η δημοτικότητά του πέρασε από την οροφή, και ο κόσμος συγκεντρώθηκε στα γήπεδα.
  Και η προπαγάνδα ότι είναι φασίστας παίζει ακόμη και στα χέρια: οι άνθρωποι έχασαν την εντολή και ονειρεύονταν ένα σταθερό χέρι. Ναι, και η δημοκρατία με χάος, πολλοί είναι κουρασμένοι.
  Εδώ λοιπόν οι εκλογές ήταν πενήντα-πενήντα. Και ο Ζιρινόφσκι έβαλε πόντους. Στη δημοτικότητά του προσέθεσε και η κίνηση ποινικής δικογραφίας εναντίον του. Επιπλέον, απόπειρες δολοφονίας, που ξεσήκωσαν ίντριγκα και ανέβασαν την βαθμολογία. Ιδιαίτερα κρυμμένο.
  Και αυτό είναι σοβαρό... Γενικά, τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή προσπαθούσαν να ρίξουν λάσπη στον Ζιρινόφσκι, αλλά μερικά από αυτά ήταν και εναντίον του. Και εστιασμένη προσοχή. Κάτι που θυμίζει ενενήντα έκτο έτος: ο Ζιουγκάνοφ εναντίον του Γέλτσιν. Αλλά ο Zyuganov είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα: το παρελθόν του κόμματός του. Είναι και ένδοξο και ταυτόχρονα αποτυχημένο. Και στη μνήμη των ανθρώπων, οι μεγάλες ουρές και τα άδεια ράφια των εποχών του ανεπτυγμένου σοσιαλισμού ήταν ακόμη πολύ φρέσκα. Και ειδικά φυσικά οι εποχές του Γκορμπατσόφ με κουπόνια και κάρτες. Και οι άνθρωποι δεν θέλουν να επιστρέψουν στο παρελθόν. Και ο Ζιρινόφσκι τους υπόσχεται ένα μεγάλο μέλλον, που γνέφει και προσελκύει σοβαρά.
  Και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Και έρχονται οι εκλογές. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι συνεχίζει να λάμπει.
  Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις καν να κοιτάξεις πίσω. Και μετά έρχεται η ημέρα της ψηφοφορίας. Τα πρώτα στοιχεία προέρχονται από τα ανατολικά. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι προηγείται. Επιπλέον, οι Yeltsin και Zyuganov αγωνίζονται για τη δεύτερη θέση. Και αυτός είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας.
  Αλλά τελικά ο Γέλτσιν προσπέρασε τον Ζουγκάνοφ σε βάρος της Μόσχας και ήρθε στη δεύτερη θέση. Όμως η διαφορά στον πρώτο γύρο ήταν σημαντική. Και ο Γέλτσιν είχε λίγες πιθανότητες να κερδίσει. Όμως δεν ήταν όλα υπέρ του νυν προέδρου. Το οποίο είναι ξεκάθαρα χαμένο, έχοντας χάσει ένα τέτοιο συντριπτικό χτύπημα. Ωστόσο, ο Γέλτσιν δεν εμφανίστηκε ποτέ στην τηλεοπτική συζήτηση. Οι εκλογές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Ο Zyuganov, ο οποίος έγινε ο τρίτος, υποστήριξε τον Zhirinovsky. Η Alla Pugacheva υποστήριξε επίσης τον Zhirinovsky. Και ο Κομπζόν Γέλτσιν. Τέτοια ήταν η διάσπαση.
  Ο Ρούτσκοι κράτησε προκλητικά την ουδετερότητα. Οι υπόλοιποι διχάστηκαν και κάλεσαν να ψηφίσουν με διαφορετικούς τρόπους. Όμως ο Γέλτσιν δεν περίμενε την αδιαμφισβήτητη υποστήριξη. Και δεν μιλούσαν όλοι υπέρ του.
  Έτσι οι εκλογές ήταν πολύ νευρικές. Αλλά ο Ζιρινόφσκι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Και ήταν πραγματικά ένα σημάδι.
  Και μετά έγινε ο δεύτερος γύρος... Από την αρχή, από την καταμέτρηση των ψήφων, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι άρπαξε το προβάδισμα και το κράτησε ως το τέλος, κερδίζοντας πάνω από το εβδομήντα τοις εκατό των ψήφων. Και ο Γέλτσιν αναγκάστηκε να φύγει. Έτσι τελείωσε η εποχή του.
  Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έγινε πρόεδρος. Έχοντας λάβει μια δύσκολη κληρονομιά. Συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της παραγωγής και της Τσετσενίας και ένα σωρό άλλα προβλήματα. Και ξεκίνησε μια νέα εποχή ρωσικής αναγέννησης. Στην αρχή, δεν λειτούργησαν όλα για τον Ζιρινόφσκι. Αλλά σύντομα η βιομηχανία άρχισε να λειτουργεί. Άρχισαν να παράγονται πιο προηγμένοι τύποι όπλων, άρχισαν οι καταστολές διεφθαρμένων αξιωματούχων και άλλων κλεφτών. Πολλά έχουν αλλάξει και ξαναχτιστεί.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δεν έκρυψε ότι θα εγκαθιδρύσει δικτατορία και πράγματι απαγόρευσε τις δραστηριότητες πολλών κομμάτων και κινημάτων. Άρχισε η αναγκαστική αναταραχή και ο εκσυγχρονισμός.
  Ταυτόχρονα, άρθηκαν οι κυρώσεις από το Ιράκ, γεγονός που οδήγησε σε απότομη άνοδο των τιμών του πετρελαίου. Και έγιναν πολλά περισσότερα. Η ανεργία διαλύθηκε γρήγορα και υπήρξε πραγματική ανάκαμψη.
  Οι θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν με γοργούς ρυθμούς. Και η χώρα ευημερούσε όλο και πιο δυνατά. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι εξελέγη για δεύτερη θητεία, δείχνοντας λαμπρό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο. Και συνέχισε την αναβίωση της Ρωσίας.
  Ένα από τα πρώτα βήματα ήταν η ενσωμάτωση με τη Λευκορωσία. Και πέτυχε περίφημα. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν στη σύνθεση η Ρωσία και το Καζακστάν.
  Και κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1999, η Γιουγκοσλαβία έγινε μέρος της Ρωσίας και σώθηκε.
  Και μετά υπήρξαν επιπλέον κατακτήσεις. Και νέες χώρες ήταν μέρος της Ρωσίας.
  Μέχρι το 2008, η Ρωσία είχε αποκατασταθεί εντός των συνόρων της ΕΣΣΔ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Φύρερ
  Ο Χίτλερ αποδείχθηκε λίγο πιο σοφός και πιο διορατικός. Και ήδη στο σαράντα πρώτο έτος πήρε το ρίσκο και μετέφερε αρκετές επιπλέον μεραρχίες στον Ρόμελ από τη Γαλλία στην Αφρική.
  Ο λαμπρός διοικητής ανέπτυξε μια γρήγορη επίθεση και λαμβάνοντας τον Τολμπούκ εισέβαλε στην Αίγυπτο. Και χωρίς να δώσει ένα διάλειμμα στους Βρετανούς, κατέλαβε την Αλεξάνδρεια και τη Διώρυγα του Σουέζ. Μετά από αυτό τα γερμανικά στρατεύματα εισήλθαν θριαμβευτικά στο Ιράκ και κατέλαβαν το Κουβέιτ.
  Αποκτήθηκε πρόσβαση στο πετρέλαιο, αλλά οι Γερμανοί χτυπήθηκαν κοντά στη Μόσχα. Και ο Φύρερ εξαπέλυσε μια επίθεση, όπως στην πραγματική ιστορία στο νότο. Οι νίκες του Ρόμελ σίγουρα επηρέασαν τη διάθεση. Και τον Αύγουστο, η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Το δυνατό χτύπημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στις θέσεις του Κόκκινου Στρατού αποδείχθηκε θανατηφόρο. Τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν σημαντικά περισσότερα και υποχώρησαν. Το Μπατούμι καταλήφθηκε και το Ερεβάν περικυκλώθηκε.
  Σημαντικές δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού εκτρέπονται από τον βόρειο Καύκασο. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να διασχίσουν την Κασπία Θάλασσα. Και έκοψαν τον σοβιετικό στρατό από ξηρά. Και αποδείχθηκε σοβαρός ισχυρισμός. Και ο Ρόμελ της επιτέθηκε μαζί με τα τουρκικά στρατεύματα. Και άρχισε να διασχίζει το Μπακού. Ναι, αυτό είναι σοβαρό.
  Η Ιαπωνία σε αυτόν τον κόσμο τα πήγε κάπως καλύτερα στη μάχη του Midway. Και γλίτωσε την ήττα. Αλλά δεν μπορούσε να βασιστεί στην επιτυχία της και δεν κατέλαβε το Αρχιπέλαγος της Χαβάης. Και αυτό είχε αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου στον Ειρηνικό. Αλλά και η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου απέφυγε την ήττα. Ούτε όμως τόλμησε να ανοίξει δεύτερο μέτωπο.
  Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το Στάλινγκραντ εν κινήσει, αλλά απέκοψαν τον Κόκκινο Στρατό πέρα από την Κασπία. Και άρχισαν να αναπτύσσουν την επίθεση προς τα νότια. Και τα κατάφεραν... Οι Γερμανοί στο σύνολό τους πολέμησαν αρκετά επιδέξια. Και δεν ενεπλάκησαν σε παρατεταμένες μάχες κοντά στο Στάλινγκραντ, αλλά κινήθηκαν νότια κατά μήκος του Βόλγα.
  Είναι άβολο να κινείσαι στα βουνά και ο Fritz προτίμησε να επιτεθεί κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Και τα κατάφεραν.
  Ο πιλότος της Luftwaffe Marcel καλύφθηκε με δόξα στις μάχες με τους Βρετανούς και μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Εκεί συνέχισε να κερδίζει με το ζόρι λογαριασμούς, συντρίβοντας τους εχθρούς. Και ήταν υπέροχο.
  Στην ΕΣΣΔ, η Μασσαλία είχε το παρατσούκλι ο μαύρος διάβολος. Οδυνηρά γρήγορα κέρδιζε λογαριασμούς. Και όχι ως κυνηγός, αλλά ορμώντας στο πυκνό των στρατευμάτων και καταστρέφοντας αεροπλάνα.
  Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων κοντά στο Στάλινγκραντ αυτή τη φορά δεν ήταν επιτυχής, επομένως οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι γι 'αυτό. Οι Ναζί κατάφεραν να αποκρούσουν την απόπειρα της επιχείρησης Rzhev-Sychov, στην οποία ρίχτηκαν κολοσσιαίες δυνάμεις.
  Και τον χειμώνα, οι Ναζί πλησίαζαν ήδη το Μπατούμι. Και η κατάσταση έγινε κρίσιμη.
  Ο πανούργος Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ μια ξεχωριστή ειρήνη με οποιονδήποτε όρο.
  Σκέφτηκε ότι η περαιτέρω συνέχιση του πολέμου ήταν άσκοπη και δεν θα οδηγούσε παρά σε νέα θύματα και απώλειες.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε, αλλά πρότεινε πολύ δύσκολες προϋποθέσεις: Παραδώστε ολόκληρο τον Καύκασο, τα εδάφη κατά μήκος του Βόλγα, καθώς και την Καρελία και την πόλη του Αρχάγγελσκ. Συν την καταβολή των ετήσιων αποζημιώσεων, τις δωρεάν προμήθειες πρώτων υλών και τροφίμων και τη μεταφορά όλου του στρατιωτικού εξοπλισμού στο Τρίτο Ράιχ. Και μετά χαράσσονται τα σύνορα κατά μήκος της πρώτης γραμμής.
  Ο Στάλιν συμφώνησε με αυτό. Παρά τη σοβαρότητα τέτοιων συνθηκών. Και ουσιαστικά κέρδισαν οι Γερμανοί. Ο Στάλιν εγγυήθηκε επίσης το τέλος του ανταρτοπόλεμου και επέστρεψε μερικούς αιχμαλώτους. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ μετέφερε επίσης τα αποθέματα χρυσού της στο Τρίτο Ράιχ.
  Ο Χίτλερ πήρε πολλά, αλλά υπήρχε ακόμα το Δυτικό Μέτωπο. Και ήταν απαραίτητο να βοηθήσουμε την Ιαπωνία.
  Πρώτα απ 'όλα, ο Φύρερ παρέδωσε ένα τελεσίγραφο στον Φράνκο και άφησε τα γερμανικά στρατεύματα να πάνε στο Γιβραλτάρ. Η πόλη-ακρόπολη καταλήφθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ως αποτέλεσμα μιας φευγαλέας επίθεσης. Τότε οι Ναζί άρχισαν να προελαύνουν, κατακτώντας την Αφρική μέσω του Μαρόκου. Και το πέτυχαν απόλυτα. Τα στρατεύματά τους ήταν και πιο δυνατά και πιο μαχητικά.
  Το Tiger αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο, ένα τανκ που απλά συγκλόνισε τα βρετανικά στρατεύματα. Και έτρεμαν από φόβο.
  Οι Γερμανοί την άνοιξη του 1943, ξεπερνώντας την ασθενή αντίσταση των βρετανικών μονάδων, κατέλαβαν όλη τη Γαλλική Αφρική. Και μετά μετακομίσαμε νότια το καλοκαίρι. Ο Φύρερ ήθελε να καταλάβει ολόκληρη τη Μαύρη Ήπειρο. Και την άνοιξη, οι Ναζί κατέλαβαν και την Ινδία, σχεδόν χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Τόσο ο ντόπιος πληθυσμός όσο και οι θηροφύλακες υποδέχτηκαν τους Ναζί ως απελευθερωτές.
  Και το Τρίτο Ράιχ απέκτησε κολοσσιαίους πόρους.
  Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Ναζί κατέλαβαν σχεδόν όλη την Αφρική. Και το φθινόπωρο ολοκλήρωσαν την κατάκτηση της Νότιας Αφρικής και της Μαδαγασκάρης.
  Υπήρξε αεροπορική επίθεση στη Βρετανία. Πρώτα απ 'όλα, εκτοξεύτηκε στους ουρανούς το ME-309, το οποίο αποδείχθηκε ένα πολύ τρομερό αεροσκάφος. Ακόμα τρία πυροβόλα αεροσκάφους των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα. Απέναντι σε ένα τέτοιο τέρας δεν είναι τόσο εύκολο να αντισταθείς. Το ME-309 έγινε εφιάλτης για τους Βρετανούς. Όπως και το βομβαρδιστικό Yu-288, που βομβάρδισε τις βρετανικές θέσεις, χωρίς καμία αμφιβολία.
  Το τελευταίο αεροπλάνο ήταν τόσο γρήγορο που ήταν σχεδόν αδύνατο για τα βρετανικά αεροπλάνα να προλάβουν. Ο Focke-Wulf αποδείχθηκε επίσης πολύ τρομερός. Αυτό το μηχάνημα έχει γίνει γενικά κρεοπωλείο για τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
  Όμως ο πιλότος Μασσαλίας άρχισε να βγάζει φανταστικούς λογαριασμούς. Για τρία αεροπλάνα, βραβεύτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Τρίτου Ράιχ με τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, ξίφη και πάλι διαμάντια. Και για τετρακόσια αεροσκάφη έλαβε ως νέο βραβείο τον Σταυρό του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για το 500ο αεροπλάνο, του απονεμήθηκε το παράσημο του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Και για το χιλιοστό: Μεγαλόσταυρος του Σιδερένιου Σταυρού. Και θα συμφωνήσετε ότι ήταν πολύ cool!
  Και οι Βρετανοί χτυπήθηκαν στον αέρα σαν τηγανητά παϊδάκια αρνιού. Και κατασχέθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
  Και ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων αυξήθηκε γρήγορα και συνέτριψε τη Βρετανία στη θάλασσα. Και οι ΗΠΑ επίσης. Η συνολική χωρητικότητα και των δύο στόλων έλιωνε γρήγορα. Και τα γερμανικά μεγάλωναν. Και ο αριθμός των πλοίων αυξήθηκε.
  Και η Βρετανία συνέχισε να βομβαρδίζεται. Το 1944, το μαχητικό αεροσκάφος ME-262 μπήκε στη σειρά, το οποίο έγινε πραγματικός εφιάλτης για τους Συμμάχους. Και ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό τζετ βομβαρδιστικό Arado. Και κέρδισαν τη Βρετανία στον ουρανό ακόμα πιο δυνατά.
  Οι Σύμμαχοι δεν είχαν καλά αεριωθούμενα αεροσκάφη και έχαναν από τους Ναζί.
  Με τεράστιους πόρους και μάζα ανθρώπινου δυναμικού, οι Ναζί εκτόξευσαν ταυτόχρονα το πρόγραμμα πυραύλων FAA. Είναι αλήθεια ότι απογοήτευσε κάπως τον Χίτλερ. Οι πύραυλοι ήταν πολύ ακριβοί και όχι πολύ ακριβείς. Αλλά εξακολουθούν να έφεραν τη μεγαλύτερη ζημιά στη Βρετανία. Και το Λονδίνο επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τις εκρήξεις πυραύλων.
  Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, οι Γερμανοί είχαν καταλάβει πλήρως την κυριαρχία στον ουρανό. Είχαν επίσης μια πιο προηγμένη έκδοση του Focke-Wulf - TA-152, η οποία ήταν απλώς συντριπτικά καλή. Και κέρδισε βρετανικά αεροπλάνα και βομβάρδισε χερσαίους στόχους.
  Τον Ιούλιο του 1944 ξεκίνησε η επιχείρηση Sea Lion. Προχώρησε αρκετά επιτυχημένα. Και μέσα σε δύο εβδομάδες η Βρετανία δέχτηκε εισβολή. Το γερμανικό τανκ "Panther" -2 αποδείχθηκε πολύ καλό, και ακόμη πιο ισχυρό και το πιο σημαντικό τέλειο "Lion" -2. Η τελευταία δεξαμενή χρησιμοποίησε ένα νέο σχέδιο στη γερμανική κατασκευή δεξαμενών: τη διάταξη του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ. Και αυτό κατέστησε δυνατή τη μείωση του ύψους της δεξαμενής και τη συμπύκνωση της διάταξης.
  Αυτό σημαίνει ότι το βάρος έχει μειωθεί και το πάχος της θωράκισης έχει αυξηθεί. Το "Lion" -2, βάρους ενενήντα τόνων, ανέβασε το πάχος της θωράκισης στα 250 mm στο μέτωπο και στα 170 mm στο πλάι, και με κινητήρα 1250 ίππων. Αυτό που έκανε τις οδηγικές του επιδόσεις ικανοποιητικές. Το επίπεδο κλίσης των πλακών θωράκισης έχει επίσης αυξηθεί.
  Έτσι οι Γερμανοί προχώρησαν και οι Βρετανοί ηττήθηκαν.
  Υπήρχαν όμως ακόμα οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ναζί κατέλαβαν την Ισλανδία και άρχισαν να πλησιάζουν τις πόλεις της Αμερικής. Το TA-400 πραγματοποίησε τους πρώτους μαζικούς βομβαρδισμούς.
  Το χτύπημα παρατήρησης πραγματοποιήθηκε επίσης με ρουκέτες V-3. Ας είναι ακριβά, αλλά έδειξαν δυνατότητα βομβαρδισμού.
  Ο Ρούσβελτ ήταν ήδη βαριά άρρωστος και ήθελε ειρήνη. Αλλά το Τρίτο Ράιχ ήταν πρόθυμο να τελειώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Οι Γερμανοί κινούνταν τώρα και βομβάρδιζαν τις ΗΠΑ. Όλο και περισσότερα αεροσκάφη, υποβρύχια και πλοία κατασκευάζονταν.
  Το σαράντα πέμπτο έτος πέρασε σε μια ανταλλαγή τεράστιων χτυπημάτων. Οι ΗΠΑ έχασαν την αεροπορική μάχη. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τζετ αεροσκάφη. Συγκεκριμένα, το ME-262 X, το οποίο αποδείχθηκε πιο προηγμένο και αποτελεσματικό.
  Επιπλέον, ο γερμανικός στόλος υποβρυχίων χρησιμοποιούσε υποβρύχια με υπεροξείδιο του υδρογόνου, και αυτά είναι πολύ γρήγορα και προηγμένα μηχανήματα.
  Ο Χίτλερ απαίτησε να νικήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες....
  Ο Στάλιν ήταν ακόμα σιωπηλός και έγλειφε τις πληγές του.
  Το 1946 ξεκίνησε η εισβολή στον Καναδά και ταυτόχρονα από τη Λατινική Αμερική στο Μεξικό.
  Τα αεροσκάφη Fritz και τα τανκς της σειράς E είναι πολύ δυνατά. Τα τελευταία έχουν γίνει εφιάλτης για την Αμερική.
  Το τανκ Ε-50 δεν είχε όμοιο και συνέτριψε με σιγουριά τους Shermans και τους Pershings.
  Το γερμανικό αυτοκίνητο είχε έναν νέο κινητήρα αεριοστροβίλου 1.500 ίππων και συνολικά εβδομήντα τόνους. Και η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm κάτω από τις πλαγιές και η πλευρική θωράκιση είναι 170 mm. Και αυτό το αυτοκίνητο συνέτριψε τους πάντες. Και ένα πυροβόλο διαμετρήματος 105 mm, και ένα μήκος κάννης 100 EL. Κι έτσι συνθλίβει και σπάει τους πάντες.
  Τα αμερικανικά τανκς κάνουν το δρόμο τους από πέντε χιλιόμετρα με εγγύηση. Και μόνο οι ίδιοι οι "Superpershing" έχουν την ευκαιρία να μπουν στο πλάι και να κλείσουν.
  Και οι Γερμανοί κινήθηκαν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Και το όπλο MP-64 στη Γερμανία είναι απαράμιλλο. Και τσάκισε τους Αμερικανούς.
  Μόνο ο χωρισμός δίπλα στον ωκεανό και η μακρά επικοινωνία εμποδίζουν τους Αμερικανούς να νικηθούν γρήγορα.
  Ο Χίτλερ βρυχάται και απαιτεί επιτυχία... Ο Καναδάς καταλήφθηκε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1946. Και το φθινόπωρο, οι μάχες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ναζί, ωστόσο, αντιμετώπισαν πεισματική αντίσταση.
  Οι Γιάνκηδες υπερασπίστηκαν απελπισμένα τα εδάφη τους και κράτησαν με όλη τους τη δύναμη. Το φθινόπωρο πέρασε σε σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ξένες μεραρχίες και συνέχισαν να προελαύνουν. Και οι Ιάπωνες ανέβηκαν επίσης από τα ανατολικά. Και επιτέθηκαν κυρίως από την πλευρά του Μεξικού.
  Ο Φύρερ χτύπησε τις γροθιές του και απαιτούσε νέες νίκες και επιτυχίες. Όμως οι μάχες συνεχίστηκαν και μέχρι το τέλος του χειμώνα του 1947, το ήμισυ της κύριας επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών καταλήφθηκε.
  Είναι ήδη άνοιξη. Στη μάχη, εμφανίστηκε ένα νέο γερμανικό άρμα E-50. Σε αυτό, το βάρος έχει μειωθεί κατά πέντε τόνους και ο κινητήρας έχει γίνει πιο ισχυρός σε 2000 ίππους. Και αυτό το αυτοκίνητο κυριολεκτικά πετάει ήδη. Η κινητικότητά της είναι πραγματικό σοκ για τους Αμερικανούς.
  Και τα TA-500 και TA-600 απλώς θάβουν τους Αμερικανούς στο έδαφος. Στις μάχες συμμετείχε και το υπερτανκ Rat-2. Μηχάνημα βάρους δύο χιλιάδων τόνων. Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό. Είναι αλήθεια ότι η νέα τροποποίηση του "Rat" -3 ήταν εξοπλισμένη με μια ισχυρή βόμβα τζετ. Και αυτό το βομβαρδιστικό θα χτυπήσει και θα σκίσει τον εχθρό.
  Η άνοιξη του 1947 ήταν καυτή. Και μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί είχαν ήδη πλησιάσει τη Νέα Υόρκη. Στις μάχες συμμετείχαν και οι ντίσκο. Ήταν περικυκλωμένοι από ένα στρωτό πίδακα και ουσιαστικά άτρωτοι. Και συνέτριψε τους Αμερικανούς στον ουρανό και στη γη. Και το καλοκαίρι ξεκίνησε η επίθεση στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Οι Γερμανοί ήταν σίγουρα δυνατοί. Και οι ΗΠΑ δεν αντιστάθηκαν. Αν και η Νέα Υόρκη έδειξε τον ηρωισμό της, και παρά την καταστροφή, δεν το έβαλε κάτω. Και έμεινε μέχρι το τέλος Αυγούστου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν στις 3 Σεπτεμβρίου 1947.
  Και αυτό ήταν το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Το Τρίτο Ράιχ αφομοιώθηκε και κυριάρχησε τους αιχμαλωτισμένους για κάποιο χρονικό διάστημα. Και βασίλευε η ειρήνη...
  Αλλά η Ιαπωνία εξακολουθούσε να κοροϊδεύει τον Αδόλφο Χίτλερ με τα υπάρχοντά της. Και ήταν ξεκάθαρο ότι δύο πουλιά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν σε μια φωλιά. Και στην ΕΣΣΔ, ο Στάλιν αντικαταστάθηκε από τον Μπέρια.
  Και στις 20 Απριλίου 1955 άρχισε ένας νέος πόλεμος. Και ο Μπέρια προσφέρθηκε να συμμετάσχει σε αυτό στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε, αλλά όριζε ότι η ΕΣΣΔ θα δεχόταν μόνο τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και τίποτα παραπάνω! Οι αποζημιώσεις θα μειωθούν μόνο κατά πέντε τοις εκατό.
  Ο Μπέρια συμφώνησε με αυτό. Και έτσι οι μάχες συνεχίστηκαν με κολοσσιαία δύναμη. Οι Γερμανοί είναι πιο δυνατοί τεχνολογικά. Και έχουν πολλά ξένα τμήματα. Αλλά και οι Ιάπωνες δεν είναι αδύναμοι. Και έχουν τεράστιο στρατό, ειδικά οι Κινέζοι.
  Και υπάρχει ένας νέος μεγάλος πόλεμος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  
  ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ξεσπά ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Κίνας. Στο πλευρό της Κίνας, υπάρχει μια κολοσσιαία υπεροχή σε ανθρώπινο δυναμικό, η Ρωσία είναι τεχνικά ισχυρότερη και έχει μια πιο ταλαντούχα και ικανή διοίκηση.
  Για παράδειγμα, ο πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Κίνας σχεδόν έγινε πραγματικός το 1969, κατά τη διάρκεια των μαχών για το νησί Damansky. Και σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, ο Μάο Τσε Τουνγκ, που ήταν ήδη εβδομήντα πέντε ετών, αποφάσισε ότι δεν είχε ήδη τίποτα να χάσει και ότι έπρεπε να μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος κατακτητής και πολεμιστής όσο ήταν ακόμα ζωντανός. Και ξεπέρασε τον Στάλιν! Και έτσι ο κινεζικός στρατός πήγε στην επίθεση και επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Ο λόγος ήταν ένα χτύπημα πυροβολικού σε κινεζικό έδαφος. Και στις 22 Μαρτίου 1969, η Κίνα κήρυξε επίσημα τον πόλεμο στην ΕΣΣΔ.
  Έτσι ξεκίνησε ένας από τους πιο αιματηρούς πολέμους στην ανθρώπινη ιστορία. Η Κίνα έχει βασιστεί σε πολυάριθμο πεζικό. Έχει λιγότερα τανκς και αεροπλάνα από την ΕΣΣΔ και υστερεί σε όπλα. Αλλά υπάρχει μεγάλη υπεροχή στον πληθυσμό, συν ότι ο στρατός της ΕΣΣΔ χρειάζεται ακόμα να μεταφέρει στρατεύματα στην Άπω Ανατολή και τη Σιβηρία. Μετά την εξαγγελθείσα κινητοποίηση, μέχρι την 1η Απριλίου, η Κίνα ανέπτυξε πάνω από είκοσι εκατομμύρια στρατιώτες. Πολλοί από αυτούς ήταν οπλισμένοι με όπλα, αλλά μάλλον γενναίοι και φανατικοί. Και ένα μεγάλο αριθμητικό πλεονέκτημα.
  Οι Κινέζοι έπληξαν το κύριο χτύπημα γύρω από το Amur, και στο Primorye, και στην περιοχή Usuri. Φυσικά, σημαντικές κινεζικές δυνάμεις ανέβηκαν επίσης στο Αμούρ, προσπαθώντας να εκτρέψουν τα σοβιετικά στρατεύματα και να διαλύσουν τις δυνάμεις τους. Τον Απρίλιο, οι μάχες εκτυλίχθηκαν στα περίχωρα του Βλαδιβοστόκ.
  Και ο νότος φύσηξε ζεστό αέρα, και η άνοιξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Αναδύθηκε πράσινο γρασίδι.
  Ένα ειδικό τάγμα κοριτσιών υπό τη διοίκηση της Αλένκα στάθηκε εμπόδιο στους Κινέζους.
  Κατέλαβαν μια οχυρή θέση, και ήταν οπλισμένοι με πολλά πολυβόλα. Και το κινέζικο περλί σε πυκνά πλήθη. Τα κορίτσια ήταν πολύ καλά σουτ.
  Ο Anyuta, γράφοντας από ένα πολυβόλο, εξέδωσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Και κούρεψε επιθετικά τους Κινέζους. Τα έκοψε σαν δρεπάνι. Και το έκανε με μεγάλη επιτυχία.
  Η Αλένκα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα, σκίζοντας τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, κελαηδώντας:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Ο Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, κούρεψε τους αντιπάλους με κίτρινο δέρμα. Και η κοπέλα το πήρε και πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το μέλος της Komsomol φώναξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Άλλα είναι επίσης ένα κοκκινομάλλα κορίτσι, με μπικίνι. Και κουρεύει τους Κινέζους στρατιώτες και ρίχνει μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Καταστρέφει εχθρούς από την Κίνα.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Η Μαρία πυροβόλησε εύστοχα και στους Κινέζους. Και πολέμησε σαν τέρας. Κόρεψε τα στρατεύματα του Μάο... Και συμπεριφέρθηκε σαν γνήσιο μέλος της Κομσομόλ. Και πώς να κουρέψετε αυτούς τους Κινέζους.
  Τότε εκείνη φώναξε:
  Δεν θα εγκαταλείψουμε το Βλαδιβοστόκ!
  Ολυμπιάδα: αυτό το ηρωικό κορίτσι, καθώς έσφαξε τους Κινέζους με έκρηξη πολυβόλου. Και κούρεψε πολλούς κίτρινους στρατιώτες. Και μετά με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα σωρό χειροβομβίδες. Το κινεζικό τανκ γύρισε, συντρίβοντας πενήντα στρατιώτες με στενά μάτια.
  Τα μέλη της Komsomol τραγούδησαν:
  - Και στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Κίνα,
  Δεν υπάρχει Μόσχα πιο όμορφες πόλεις...
  Για να δείξω αυτή την πόλη με δόξα -
  Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις!
  Και εδώ η Αλένκα κουρεύει ξανά τη γραμμή των Κινέζων με μια έκρηξη και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αλένκα είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά. Και εκτοξεύει με ακρίβεια, κάθε σφαίρα χτυπά τον στόχο, σκοτώνοντας τους Κινέζους.
  Το κορίτσι πολύ λογικά σημείωσε, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Ο κομμουνισμός είναι ένας μεγάλος κόσμος,
  Ο κομμουνισμός είναι η μοίρα μου!
  Το κορίτσι της Komsomol είναι πολύ ενοχλημένο που η Ρωσία έχασε τον πόλεμο από την Ιαπωνία. Η Ρωσία, που νίκησε τον Ναπολέοντα, έχασε από τους Ασιάτες. Και είναι ντροπή. Και σε περίπτωση νίκης, η Κίνα θα γινόταν απλώς μια ρωσική επαρχία. Και αυτές οι ευκαιρίες χάνονται.
  Ο Anyuta σουτάρει επίσης πολύ εύστοχα στους Κινέζους. Τα κουρεύει με ένα δρεπάνι. Και μετά με γυμνά πόδια ρίχνει μια χειροβομβίδα και ανατρέπει το τανκ της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη στην αιώνια δόξα του κομμουνισμού!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης με μεγάλη ακρίβεια και χτυπά τους αντιπάλους. Και το κάνει με μεγάλη ακρίβεια. Και τώρα σπασμένοι κύλινδροι πετούν από τη δεξαμενή.
  Η Ζόγια τρίζει:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και δείχνει τη μακριά του γλώσσα.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα τσακώνεται και με τους Κινέζους. Ένας δυνατός άνεμος φύσηξε και τα μαλλιά της φτερούγαζαν στα κύματα του αέρα σαν προλεταριακό λάβαρο, με το οποίο πάνε να εισβάλουν στο Χειμερινό Παλάτι.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Για την ειρήνη και τον κομμουνισμό!
  Η Μαρία κούρεψε επίσης μια ολόκληρη σειρά Κινέζων στρατιωτών. Κόψτε μια ολόκληρη τρύπα. Και πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας!
  Η Ολυμπιάδα πυροβόλησε κατά των στρατευμάτων του Μάο Τσε Τουνγκ, γκρέμισε τον εχθρό σαν το σιτάρι με δρεπάνια, έριξε πολλούς εχθρούς και ούρλιαξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα που καταστρέφει τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και καταρρίπτει το αεροπλάνο.
  Και από τον Βαλεντίνο, σαν να σφυροκοπούσε το επιθετικό αεροσκάφος της Κίνας από ένα μπαζούκα και να τον γκρεμίσει, χαμογελώντας λέγοντας:
  - Η Ρωσία δεν μπορεί να λυγίσει και να μην γονατίσει!
  Σοβιετικά κορίτσια πολεμούν επίσης κοντά στο αστικό χωριό Dalniy. Και έστω και έξαλλα, οι καλλονές περνούν στην αντεπίθεση. Και σε μια έξαλλη επίθεση.
  Αλλά οι πιο έτοιμες για μάχη μονάδες της φρουράς κινήθηκαν μετά τους Κινέζους. Και χωρίς καμία καθυστέρηση, χτύπησαν στο πίσω μέρος.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, με σορτς και γιλέκα, μπήκε πρώτο στη μάχη.
  Όμορφα κορίτσια άρχισαν να αλωνίζουν τον στρατό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, ήδη χτυπημένο σε προηγούμενες μάχες.
  Πρώτα απ 'όλα, οι πολεμιστές επιτέθηκαν στις μπαταρίες. Οι χειροβομβίδες που πετάχτηκαν με γυμνά πόδια πέταξαν κατά των Κινέζων. Ήταν πολύ αιχμηρά. Και οι ίδιοι οι Ρώσοι πολεμιστές πήραν και πέταξαν τα γιλέκα τους. Να μείνω γυμνόστηθος.
  Έτσι, σχεδόν εντελώς γυμνά κορίτσια είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπηθούν. Όταν το δέρμα μιας γυναίκας είναι γυμνό, οι σφαίρες της δεν παίρνουν.
  Η Βερόνικα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Θα είμαι ο πρωταθλητής!
  Και τίναξε τα άσπρα, σγουρά μαλλιά της.
  Ο Τζούλιαν επίσης δεν είναι τόσο απλός. Λουπανούλα στους Κινέζους. Και μετά, καθώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Στο όνομα της Αγίας, Τσαρικής και Σοβιετικής Ρωσίας!
  Και πάλι θα κουνήσει το γεμάτο στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Και η μέση του κοριτσιού είναι λεπτή.
  Περαιτέρω, η κοκκινομάλλα Άννα ορμάει στη μάχη. Ένα τόσο αστραφτερό και αντιδραστικό κορίτσι. Πώς να πετάξετε μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Έτσι οι πολεμιστές της Κίνας θα σκορπιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και κυλήστε γύρω, σαν γκρεμισμένοι.
  Και η κοπέλα πυροβολεί εναντίον τους και τσιρίζει:
  - Για τον Τσάρο των Ορθοδόξων και των Ρώσων θεών και για την ΕΣΣΔ!
  Η Αντζελίνα έριξε κι αυτή. Και ένα κουτί με κοχύλια, που πετάχτηκε από γυμνό της, ισχυρό σαν άλογο έλξης, πέταξε. Και έσπασε πολλά κινέζικα.
  Τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ όταν είναι γυμνά και ξυπόλητα. Αλλά στο σορτς, το τρέξιμο στη θέση είναι ακόμα πιο δροσερό.
  Και θηλές φράουλας, τόσο λαμπερές!
  Η Βικτώρια θα εκτοξεύσει επίσης μια χειροβομβίδα με τα κόκκινα βυζιά της και θα χτυπήσει τους Κινέζους όσο καλύτερα μπορεί. Εδώ είναι το κορίτσι. Και το πιο σημαντικό, ο διοικητής του τάγματος των κοριτσιών στο αντιτορπιλικό. Και επίσης μόνο σε εσώρουχα.
  Και κουνάει το γυμνό του στήθος. Που είναι τόσο όμορφο και σέξι.
  Η Βερόνικα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Διέκοψε πολλούς Κινέζους και τσίριξε:
  - Ακροβατικά για επιβίβαση!
  Η Yuliana πέταξε επίσης πολύ επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της ποδαράκι και τσίριξε ενώ κούρεψε τους Κινέζους:
  - Το χαμόγελο και το συντριπτικό μας χτύπημα!
  Τότε πώς να αστράφτουν τα δόντια.
  Και έτσι η Άννα το πήρε και το γάμησε. Πυροβόλησε πολλούς Κινέζους. Και πώς το έκανε.
  Και πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Και τσιρίζει:
  Δεν είμαστε σκλάβοι!
  Μετά θα γελάσει και θα δείξει τη γλώσσα του.
  Η Αντζελίνα το πήρε και κελαηδούσε με έξαλλη μανία, φτύνοντας τον εχθρό:
  - Είμαι ο πιο κουλ από τους κουλ.
  Και με τα γυμνά της πόδια εκτόξευσε μια βαριά βόμβα. Πήρε και ανατίναξε τα στρατεύματα της Κίνας, τεμαχίζοντάς τα.
  Η Βερόνικα, επίσης, θα πάρει και θα σφυρίξει την ασιατική ορδή. Και συνθλίβει τα κόκαλά τους.
  Το κορίτσι το πήρε και κελαηδούσε:
  - Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Και πάλι, μια θανατηφόρα και μοναδική χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι.
  Και τσάκισε τους Κινέζους. Και γιατί ήρθαν στα ρωσικά εδάφη; Όλα εδώ ανήκουν στη Ρωσία. Και το χωριό Dalniy δεν μπορεί να το πάρει η Κίνα.
  Η Τζουλιάνα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία! Δεν χρειαζόμαστε την Κρατική Δούμα! Και δεν χρειάζεται ούτε το Πολιτικό Γραφείο!
  Η Red Anna επεσήμανε επιθετικά:
  - Θα γίνω πρωταθλητής.
  Και μια χειροβομβίδα που θα πεταχτεί με γυμνό πόδι κοριτσιού θα τους πλακώσει όλους. Έμεινε μόνο ματωμένο κρέας.
  Αλλά η Αντζελίνα το πήρε και τσίριξε. Σκότωσε ένα σωρό μαχητές. Και σάρωσε σαν άγγελος θανάτου.
  Και πολλοί Κινέζοι στρατιώτες πέθαναν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πίεσαν τους Κινέζους από όλες τις πλευρές. Συνθλίβονταν και συνθλίβονταν.
  Ξέσπασαν μάχες σώμα με σώμα. Ρώσοι στρατιώτες μαχαίρωσαν τα κινεζικά στρατεύματα με ξιφολόγχες. Το τουφέκι Mosin σε μια εκσυγχρονισμένη, επιθετική έκδοση είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ. Τα οποία διαπερνούν το κρανίο. Και να σπάσει κόκαλα.
  Αλλά τα κορίτσια με σπαθιά παλεύουν ιδιαίτερα όμορφα. Ειναι υπεροχο. Ειδικά όταν ταλαντεύονται γυμνό στήθος.
  Και οι θηλές είναι τόσο ρουμπίνι και αστραφτερές. Θέλετε λοιπόν να τους κοιτάξετε και να τους φιλήσετε.
  Και να φιλάς ασταμάτητα.
  Τα κορίτσια παλεύουν με τη μανία των πεινασμένων πάνθηρων που βλέπουν τα αρνιά. Τα βασανίζουν και τα γδέρνουν.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Κινέζους, τσιρίζει:
  -Θάνατος για θάνατο!
  Η Yuliana, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, προσθέτει:
  - Αίμα για αίμα!
  Η Άννα, γράφοντας στα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, ουρλιάζει:
  -Οφθαλμό αντί οφθαλμού!
  Και πέταξε και ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι. Ήταν πιο δυνατή από όλους και κομματιασμένη με απορία.
  Και έρχεται η Αντζελίνα. Ένα ολόκληρο βαρέλι, με θανατηφόρα εκρηκτικά θα εκτοξευθεί και θα αλέσει τους εχθρούς.
  Στη συνέχεια, καθώς τραγουδάει:
  - Είμαι ξυπόλητος ελέφαντας και πολύ κουλ!
  Το κορίτσι είναι πραγματικά δυνατό. Και τα πόδια της είναι σαν μπαστούνια. Πώς να μετακινήσετε έναν σαμουράι στη βουβωνική χώρα. Αυτό πέντε μέτρα ψηλά και πέταξε ψηλά. Όρμησε σαν καταπέλτης που εκτοξεύτηκε από πέτρα. Πιο συγκεκριμένα, μάλλον από πέτρα καταπέλτη!
  Η Βικτώρια, η διοικητής του τάγματος, πυροβόλησε μια γραμμή κατά των Κινέζων. Κόρεψε μερικούς από τους κίτρινους πολεμιστές και τσίριξε:
  Θα πολεμήσουμε για την Αγία Ρωσία.
  Και με γυμνό, μαυρισμένο γόνατο, σαν να κινούνταν στο πηγούνι. Και σπάστε το σαγόνι του εχθρού.
  Η Βικτώρια είναι ενθουσιασμένη....
  Η Τζουλιάνα λέει με ενθουσιασμό:
  - Θα υπάρχει ο Τσάρος Λεονίντ Ίλιτς Μπρέζνιεφ, ο μεγαλύτερος των Ρώσων τσάρων!
  Κι όλο το τάγμα ημίγυμνων, ξυπόλητων κοριτσιών, πώς να γαβγίζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους, εξοντώνοντας τους Κινέζους.
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Οι Κινέζοι, ωστόσο, με τίμημα τεράστιων απωλειών, μπόρεσαν να σφηνωθούν στις θέσεις του Κόκκινου Στρατού. Και κόψε το Βλαδιβοστόκ. Την ίδια στιγμή, τα στρατεύματα του Μάο διείσδυσαν κάπως στην περιοχή Ουσούρι. Στην ΕΣΣΔ, η κινητοποίηση συνεχίστηκε και όλο και περισσότερα στρατεύματα μεταφέρονταν στην Άπω Ανατολή, τη Σιβηρία και το Καζακστάν. Οι δυνάμεις δεν ήταν πολύ ίσες. Αλλά η ΕΣΣΔ έχει καλύτερο εξοπλισμό. Γίνονται και μάχες στη θάλασσα.
  Και εδώ ο στρατός της ΕΣΣΔ είναι λίγο πιο εύκολος. Η Κίνα δεν είναι τόσο δυνατή στη θάλασσα, και είναι δυνατό να επιτεθούν αρκετά επιτυχημένα χτυπήματα εναντίον της και να κερδίσουν νίκες.
  Ειδικά αν τσακώνονται πολύ όμορφα και αιώνια νεαρά σοβιετικά κορίτσια και ταυτόχρονα μάγισσες.
  Η μάχη με την κινεζική μοίρα συνεχίστηκε. Ο Στρατηγός της Θάλασσας και ο ναύαρχος της ΕΣΣΔ Αντρέι Σοκόλοφσκι έδρασαν εν ψυχρώ.
  Δεν κατάφερε καν τη μάχη, αλλά απλώς έδωσε την εντολή.
  - Πλησίασε και χτύπησε!
  Οι Ρώσοι συντρίβονταν δίπλα-δίπλα. Εδώ η ναυαρχίδα του Deng Xiaoping πήρε φωτιά. Οι σωλήνες κατέρρευσαν.
  Γενικά για τους Κινέζους η υποχώρηση είναι λίγο νωθρή. Αλλά είναι τόσο περήφανοι. Είναι αλήθεια ότι ο Deng Xiaoping αποτελεί εξαίρεση. Και διαταγές να φύγουν.
  Αλλά από τους Ρώσους δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφύγεις. Οι Κινέζοι υφίστανται μεγάλες απώλειες και υποχωρούν.
  Η Βικτώρια, ο καπετάνιος του αντιτορπιλικού, και το ίδιο ημίγυμνο, μαυρισμένο έως μαύρο, ξανθό κορίτσι όπως τα υπόλοιπα.
  Φυσικά, είναι πολύ όμορφο όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, λεπτά, μυώδη. Και αν τα πόδια είναι γυμνά, τότε όλα αυτά είναι γοητεία και πειρασμός.
  Η Βικτώρια λέει με μανία:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που γεννήθηκε από το Svarog! Είμαι η εγγονή του Θεού Ροντ. Και μπορώ να κάνω θαύματα!
  Η Αντζελίνα παρατήρησε λογικά, ένας μεγεθυντικός φακός για τους σαμουράι:
  "Ούτε είμαι κοινός αίματος. Δείτε πόσο δυνατή είναι. Ο πρόγονός μου ήταν ο Ilya Muromets.
  Και η κοπέλα εκτόξευσε ένα ολόκληρο κουτί με τα γυμνά πόδια της.
  Η Βερόνικα πολέμησε απελπισμένα, πολέμησε με όλη τη δύναμη και εκτόξευσε μια τέτοια μαχητική δύναμη.
  Δάκρυα κυριολεκτικά οι Κινέζοι.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, ξανθό, με καμπύλες, με μακριά, μυώδη πόδια. Της άρεσε να τη χαϊδεύουν.
  Ο/Η Veronica λέει:
  - Γιατί η κινεζική ορδή ανέβηκε στη Ρωσία!
  Η Τζουλιάνα, αυτό το όμορφο κορίτσι, έτριξε χτυπώντας τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας:
  - Να βρεις τον δικό σου χαμό!
  Η έφηβη έχει μεγαλώσει τους τελευταίους μήνες και έχει γίνει μια πιο μυώδης και καμπυλωτή σιλουέτα. Η Τζουλιάνα άνθισε και έγινε τόσο όμορφη. Και τα μαλλιά της είναι λευκά με ένα ελαφρύ χρύσωμα. Όλο και περισσότερο θέλει έναν άντρα. Μόνο η αθωότητα είναι τρομακτικό να χάσεις.
  Αφήστε τους όμως να χαϊδέψουν, να χαϊδέψουν, να φιληθούν, να γλείψουν. Είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τα αγόρια της καμπίνας. Είναι επίσης φοβισμένοι και ντροπαλοί, και υπάρχει λιγότερος κίνδυνος να θέλουν κάτι πιο σοβαρό.
  Η Yuliana είναι πολύ καλή πολεμίστρια και σουτάρει. Ονειρεύεται επίσης να γίνει στρατάρχης. Επιπλέον, θέλει να γίνει σαν τον Magomed και να δημιουργήσει τη δική της θρησκεία.
  Φιλόδοξο κορίτσι.
  Τώρα, αν ο ίδιος ο Τσάρος Λεονίντ Ίλιτς Μπρέζνιεφ, όπως ο Βλαντιμίρ Σολνίσκο, έπαιρνε και εισήγαγε το Rodnoverie στη Ρωσία και το Return to the Russian Gods.
  Γιατί χρειαζόμαστε τη Μαρία;
  Δόξα στη Μητέρα του Θεού - Lada.
  Είναι σίγουρα καλύτερο από τη Βίβλο.
  Η Λάδα μας είναι πολύ όμορφη, με μαλλιά στο χρώμα του χρυσού, και είναι η πραγματική Θεοτόκος και η Μητέρα των Θεών και η Μονογενής Κόρη της Παντοδύναμης Οικογένειας!
  Δημιουργός του Σύμπαντος.
  Η φυλή ήταν πάντα και Αυτός, όπως ο Αλλάχ - Παντοδύναμος, Αιώνιος, Παντογνώστης, Πανταχού παρών, και ολόκληρο το σύμπαν είναι ο ναός του.
  Πώς είναι χειρότερος από τον Εβραίο Γιαχβέ ή πιο αδύναμος από αυτόν;
  Ο Ροντ δημιούργησε ένα αναρίθμητο σύνολο Σύμπαν!
  Έζησε τόσα πολλά που δεν φαντάζεσαι!
  Ο Ροντ ήταν πριν από όλους. Δεν υπήρχε χρόνος, αλλά ο Rod Was!
  Και πάντα θα!
  Όλοι οι θεοί Demirugi είναι παιδιά της Οικογένειας!
  Και είμαστε τα εγγόνια του!
  Αλλά ο Ροντ δεν απαγορεύει να λατρεύουν τα παιδιά τους και τους Θεούς. Ο Ροντ είναι ο Θεός των Θεών.
  Και ο Svarog είναι ο Θεός των Θεών!
  Και οι άνθρωποι είναι τα εγγόνια των Θεών! Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Η Γιουλιάνα αλωνίζει τους Κινέζους. Φαίνεται ότι οι Ρώσοι Θεοί βοηθούν και τους Ρώσους.
  Σύντομα θα τελειώσουν τον Ντενγκ Σιαοπίνγκ και το τέλος θα είναι ένας σοβαρός πόλεμος στη θάλασσα. Ή ίσως θα πρέπει να προσγειωθείτε στην Ουράνια Αυτοκρατορία. Τόσο καλύτερα θα κατακτήσουμε το Πεκίνο. Τόσο το χειρότερο για την Κίνα. Ωστόσο, το να γίνεις μέρος της Ρωσίας δεν είναι τόσο τρομακτικό.
  Πιο συγκεκριμένα, όχι η Ρωσία, αλλά η ΕΣΣΔ!
  Η Τζουλιάνα ρωτάει την Άννα:
  - Πιστεύετε ότι πρέπει να καταλάβουμε την κινεζική αυτοκρατορία;
  Η κοκκινομάλλα καλλονή απαντά:
  - Φυσικά!
  Η Τζουλιάνα ρωτά με ψεύτικη έκπληξη:
  - Για ποιο λόγο?
  Η Άννα αναφέρει κατηγορηματικά:
  - Για να μην υπάρξει αργότερα απειλή! Ότι δεν χρειάστηκε να ξαναπαλέψω, με τους Κινέζους που ήθελαν να εκδικηθούν!
  Η Τζουλιάνα αναφώνησε:
  - Και είναι σωστό!
  Ο ρωσικός στόλος καταδιώκει τους Κινέζους και βυθίζει τα πλοία τους.
  Η Yuliana οδηγεί επίσης έναν διανοητικό διάλογο.
  Γιατί χρειάζεται η προσευχή; Γιατί πάντα δεν φτάνει στον άνθρωπο αυτό που έχει. Καθώς αυξάνονται τα εισοδήματα, αυξάνονται και οι ανάγκες. Και αυτό είναι καλό. Αυτό είναι που οδηγεί την πρόοδο. Ο κόσμος θέλει όλο και περισσότερα. Και οι Ρώσοι Θεοί βοηθούν σε αυτό, τονώνοντας την επιστήμη.
  Η σοφία των Ρώσων Θεών είναι μεγάλη.
  Και ο Χριστιανισμός; Τι διδάσκει;
  Ότι η Γη και ό,τι είναι πάνω της - θα καεί! Είναι πραγματικά δυνατό να τονωθεί η ανάπτυξη της ανθρωπότητας;
  Φυσικά - η Ρωσική Πίστη δεν διδάσκει, σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, το τέλος του κόσμου. Ο Rodnoverie διδάσκει ότι οι άνθρωποι στο μέλλον θα εξελιχθούν και θα γίνουν οι ίδιοι σαν Θεοί-δημιούργοι.
  Ότι η επιστήμη, η πρόοδος και η λογική θα μας κάνουν θεούς! Και ότι οι άνθρωποι θα γίνουν πιο δυνατοί και σοφότεροι.
  Τι διδάσκει ο Χριστιανισμός;
  Τι είμαστε πηλός; Ότι δεν είμαστε κανείς! Ότι ο Θεός είναι τα πάντα και ο άνθρωπος είναι τίποτα!
  Αλλά το Rodnoverie εξυψώνει έναν άνθρωπο.
  Αλλά το χειρότερο πράγμα στη Βίβλο είναι η εξύψωση των Εβραίων πάνω από τα υπόλοιπα έθνη. Μετά από αυτό, αναρωτιέσαι πώς πιστεύει κανείς σε κάτι τέτοιο. Και γιατί ο Χριστιανισμός αποδείχθηκε τόσο επίμονος;
  Αλλά οι Ρωμαίοι θα μπορούσαν να έχουν βρει τη δική τους θρησκεία. Είναι έξυπνοι. Και φτιάξε τον δικό σου μονοθεϊσμό.
  Γιατί χρειαζόμαστε την πίστη κάποιου άλλου. Υπάρχει επίσης ένας παράδεισος - Iriy. Και ο Δρόμος ανάμεσα στα αστέρια, κατά μήκος του Γαλαξία, και το δόγμα της εξέλιξης του πνεύματος. Όταν εσύ ο ίδιος μπορείς να μεγαλώσεις για τον Θεό.
  Και να μην είναι απλώς ένα πρόβατο που σκύβει στον παράδεισο και το αρνί του το οδηγεί με μια σιδερένια ράβδο.
  Άρα υπάρχει επιλογή.
  Ή το δικό σου, ή το εβραϊκό - κάποιου άλλου!
  Λοιπόν, γιατί οι Ρώσοι χρειάζονται την πίστη κάποιου άλλου. Α, γιατί ο Μέγας Πέτρος δεν αναβίωσε το Rodnoverie.
  Προσεύχονταν στους θεούς τους και στη Θεοτόκο τους Λάδα.
  Και οι Ρώσοι Θεοί θα γίνονταν πιο δυνατοί από όλους και θα μας οδηγούσαν στη νίκη.
  Και οι Άραβες; Δημιούργησαν τη δική τους θρησκεία. Και δεν πήραν κάποιου άλλου.
  Ε, καλά, γιατί στη Ρωσία δεν υπήρχε Ρώσος Magomed.
  Και γιατί ούτε ένας βασιλιάς δεν υποστήριξε τους προφήτες σε αυτό;
  Μια νέα θρησκεία - Rodnoverie με τη μορφή του μονοθεϊσμού!
  Και δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Δόξα στην ΕΣΣΔ και στον κομμουνισμό!
  Οπότε οι Κινέζοι τρελαίνονται. Αλλά στη στεριά είναι δυνατοί. Η Ρωσία μπορεί να τους αντιταχθεί μόνο ποιοτικά. Για παράδειγμα, το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ πολεμά κοντά στην Άλμα-Άτα. Ήδη στα τέλη Μαΐου 1969. Είναι ζεστό και κορίτσια με μπικίνι.
  Η Έλενα πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί του joystick, γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Η Λουπανούλα φώναξε αγενώς:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Το τανκ T-64 είναι ανώτερο από τα κινεζικά οχήματα. Και να τα σχίσει. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πυρκαγιάς πρέπει να εκτελεστεί στο πεζικό.
  Και η επίθεση εκτοξεύεται από αγόρια από την Κίνα. Έφηβοι δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών πάνε στην επίθεση, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια τους. Ανήλικα αγόρια τρέχουν στη μάχη χωρίς παπούτσια. Άρα είναι πιο έξυπνο και οικονομικό. Και οι πολυβολητές τους πυροβολούν.
  Η Catherine, κουρεύοντας τους μαχητές της Κίνας, σημείωσε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η Ευφρασία, κάνοντας ελιγμούς στο τανκ, φώναξε:
  - Για την Αγία Πατρίδα!
  Το κύριο πράγμα είναι να μην σας πετάξετε χειροβομβίδες. Και τα σοβιετικά τανκς κουρεύουν το κινεζικό πεζικό.
  Όχι, δεν θα δώσουν ποτέ έλεος.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε, στέλνοντας ένα ισχυρό εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού στο χείλος των κινεζικών στρατευμάτων και βρυχήθηκε:
  - Για όμορφο κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  Η ένωση είναι άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  δεν ήταν ωμή βία, ούτε φόβος που συσπειρώθηκε...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και σοφία και λογική, και θάρρος στα όνειρα!
  Και τα κορίτσια είναι πολύ ωραία. Και το βλήμα τους που εκτοξεύτηκε με ακρίβεια έσπασε το κινεζικό αυτοκινούμενο όπλο.
  Η αρμάδα της Κίνας υπέστη τεράστιες απώλειες, αλλά δεν έφτασε στον στόχο της, αν και υπήρξαν κάποιες επιτυχίες. Το Βλαδιβοστόκ κατάφερε να αποκοπεί και αυτό είναι σοβαρό. Σχεδόν όλη η παραλία καταλήφθηκε. Την ίδια στιγμή, οι Κινέζοι προσπάθησαν να περικυκλώσουν την Άλμα-Άτα. Αλλά ο σοβιετικός στρατός άντεξε. Ήρθε το καλοκαίρι. Όλο και περισσότερες μονάδες και από τις δύο πλευρές έμπαιναν στη μάχη. Ο Μάο Τσε Τουνγκ ζήτησε νίκες από τους στρατηγούς της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Οι χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας δεν ήθελαν να πάνε σε πόλεμο με την Κίνα. Μόνο η ΛΔΓ έστειλε πολλά τάγματα. Συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών. Άλλα κράτη δεν επρόκειτο να εμπλακούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
  Αυτοί είναι οι σύμμαχοι. Οι Κινέζοι είναι μάλλον αδύναμοι στην τεχνολογία, αλλά το τανκ T-54 έχει κατακτηθεί στην παραγωγή και χρησιμοποιείται σε μάχες. Η Ουράνια Αυτοκρατορία, λαχταρά νίκες και επιθυμεί την παγκόσμια κυριαρχία.
  Ο Μάο Τσε Τουνγκ ξεκίνησε τον πόλεμο όταν ήταν ήδη εβδομήντα πέντε ετών. Έχει λίγα να χάσει. Η ΕΣΣΔ έχει πυρηνικά όπλα, αλλά ο Μπρέζνιεφ υποσχέθηκε να μην τα χρησιμοποιήσει ποτέ πρώτα. Η Κίνα έχει επίσης ατομική βόμβα. Και για να μην πέσει σε πυρηνική επίθεση από την ΕΣΣΔ, ο Μάο δεν το έχει χρησιμοποιήσει ακόμη. Οι μάχες είναι στη στεριά ... Στις 22 Μαρτίου ξεκίνησαν συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας. Τον Απρίλιο μπήκαν στη μάχη οι κύριες δυνάμεις. Σε γενικές γραμμές, ενώ η Κίνα δεν έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αλλά έχει καταφέρει να κάνει κάτι.
  Ειδικά στο Primorye.
  Αλλά ο Σοβιετικός στόλος του Ειρηνικού κέρδισε αρκετές νίκες. Στη θάλασσα, η υπεροχή της Κίνας σε ανθρώπινο δυναμικό και πληθυσμό δεν επηρεάζει τόσο πολύ.
  Ο Μάο περιμένει να κερδίσει έναν παρατεταμένο πόλεμο φθοράς. Έχει πολλές φορές περισσότερο πληθυσμό. Επιπλέον, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι εχθροί της ΕΣΣΔ. Ο Πρόεδρος Νίξον είπε ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν όπλα στην Κίνα. Ειδικότερα, τανκς και αεροπλάνα και πλοία.
  Είναι αλήθεια ότι η Κίνα δεν είναι τόσο πλούσια για να την πληρώσει. Αλλά μέρος των προμηθειών μπορεί να πάει με πίστωση. Και αυτό είναι σοβαρό...
  Ο πόλεμος συνεχίζεται από μόνος του και είναι πολύ δυσάρεστος για την ΕΣΣΔ, αν και οι Κινέζοι υφίστανται πολλές και περισσότερες απώλειες. Όλοι όμως σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda μπήκε στη μάχη με τα κινεζικά οχήματα.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν το τελευταίο πυροβόλο υψηλής πίεσης με σχετικά κοντή κάννη. Μια εξαιρετική εξέλιξη κατασκευασμένη στη ΛΔΓ και ικανή να συνθλίψει οποιοδήποτε μέρος.
  Το νέο όπλο είχε διαμέτρημα 120 χιλιοστά και ταχύτητα στομίου 1.700 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Με αυτό, ήταν δυνατό να τρυπηθούν όλα τα κινεζικά οχήματα από μεγάλη απόσταση. Ίσως, εκτός από τα υπερβαριά τανκς του Μάο. Αλλά μπορούν επίσης να τρυπηθούν, μόνο λίγο πιο κοντά.
  Οι Γερμανοί πολεμιστές έβαλαν το αυτοκίνητό τους με εξαιρετική μετωπική θωράκιση.
  Τα κινεζικά T-54 προσπάθησαν να πλησιάσουν τους Γερμανούς και διαλύθηκαν απειλώντας κυριολεκτικά να εμβολίσουν.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε κατά του κινεζικού τανκ. Έσκισε τον πύργο από πάνω του και κελαηδούσε:
  - Τι να συναντήσετε ενάντια στις τίγρες;
  Η Charlotte πάτησε επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Ας γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές!
  Και έσπασε ένα κινέζικο τανκ.
  Γαμημένο στα ρωσικά και Χριστίνα. Το νεότερο όπλο ήταν αυτόματο και έριξε δώδεκα βολές ανά λεπτό.
  Το κορίτσι με τα χρυσοκόκκινα μαλλιά ψέλλισε:
  - Δεν υπάρχουν εμπόδια για τους Πρώσους πολεμιστές!
  Η χρυσαυγίτης Μάγδα έσπασε επίσης το κινέζικο τανκ και ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  Είμαι ο πιο δυνατός από τους δυνατούς...
  Τα κορίτσια ήταν θυμωμένα. Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται. Και πότε θα ηττηθούν οι κόκκινοι Κινέζοι; Πόσο καιρό θα κόψουν; Απλά σκληρά παιδιά.
  Και τα κορίτσια της Κίνας έχουν αυτό που χρειάζονται.
  Για παράδειγμα, οι Γερμανοί βασάνισαν ένα μέλος της Komsomol από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Πρώτα γδύστε το κορίτσι στο κρύο.
  Η Γκέρντα έσκισε το παλτό της από δέρμα προβάτου. Τότε, μαζί με τη Σάρλοτ, άρχισε να βγάζει τις μπότες της. Ωστόσο, τα παπούτσια είναι μουσαμά και γκρεμισμένα. Ξετυλίχτηκαν τα ποδόπανα.
  Τότε η Γκέρντα άνοιξε τον χιτώνα και το πουκάμισο της Κομσομόλ με ένα μαχαίρι. Άφησε μόνο ένα σουτιέν. Έκοψε το παντελόνι της.
  Η Charlotte τράβηξε τα ξανθά μαλλιά του μέλους της κινεζικής Komsomol. Τότε ήταν η Gerda και η Charlotte, με μπικίνι, οδήγησαν ένα μέλος της Komsomol ξυπόλητοι και με μαγιό. Τρία ξυπόλητα κορίτσια έφυγαν στο τσουχτερό κρύο. Το κορίτσι της Komsomol συμπεριφέρθηκε με θάρρος. Και έτρεξα για δύο ώρες. Αν και όχι τόσο cool όσο οι δύο τίγρες. Τα πόδια της Ρωσίδας έγιναν κόκκινα και μετά έγιναν μπλε από το κρύο.
  Στη συνέχεια, η Γκέρντα και η Σάρλοτ της έδεσαν από πίσω και την έβαλαν στο ράφι. Το κορίτσι της Κομσομόλ έτρεμε από τον πόνο. Άρχισα να σκύβω. Η Γκέρντα την τράβηξε από τους ώμους και τη στριφογύρισε. Στέναξε από τον πόνο, η κινεζική Κομσομόλ ίσιωσε στο ράφι, με τις αρθρώσεις της να τρίζουν.
  Τα γυμνά πόδια μιας Κινέζας σφίχτηκαν στα κοντάκια και άρχισαν να κρεμούν το φορτίο. Η Σάρλοτ φόρτωσε πρώτη το κούτσουρο.
  Το μέλος της Komsomol από την Κίνα βόγκηξε, αλλά στη συνέχεια έσφιξε τα δόντια της και σώπασε.
  Η Σάρλοτ και η Γκέρντα έσπασαν γρήγορα κλαδιά. Τα μέλη της Komsomol στρώθηκαν κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους και πυρπολήθηκαν.
  Είναι τόσο ενδιαφέρον να τηγανίζεις γυμνά τακούνια. Και πολύ αστείες και διασκεδαστικές ομορφιές.
  Η φλόγα έγλειψε τα ελαφρώς τραχιά πέλματα του κοριτσιού της Κινέζικης Κομσομόλ και μύριζε τηγανητό σουβλάκι. Ο πόνος, βέβαια, από τη φωτιά είναι τρομερός. Το μέλος της Komsomol ανατρίχιασε, ιδρώτας έσταζε από πάνω της, τα κορίτσια βόγκηξαν απαλά. Αλλά οι δυνατές κραυγές συγκρατήθηκαν από μια τρομερή προσπάθεια θέλησης.
  Μετά άρχισαν να μαστιγώνουν το κορίτσι με κλαδιά ελάτης. Τόσο η Γκέρντα όσο και η Σάρλοτ συντρίβησαν με όλη τους τη δύναμη. Ακόμα και το δέρμα στην πλάτη του κοριτσιού έσκασε. Μικτό αίμα χύθηκε, με ιδρώτα. Το σουτιέν της πέταξε, έπεσε στη φωτιά και πρόσθεσε θερμότητα στα γυμνά πόδια της.
  Η Γκέρντα έσκυψε και έγλειψε ένα μείγμα ιδρώτα και αίματος. Της έδινε χαρά.
  Η Σάρλοτ τσίμπησε το μέλος της Κινεζικής Κομσομόλ στο στήθος. Και τότε το κορίτσι πήρε και χτύπησε τη γροθιά της στο ηλιακό πλέγμα. Στη συνέχεια, η κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος πρόσθεσε κλαδιά στη φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του Κινέζου μέλους της Komsomol. Η μυρωδιά του καμένου ήταν ακόμα πιο έντονη.
  Η Γκέρντα σφύριξε θυμωμένη:
  - Θα μιλήσεις!
  Η Σάρλοτ τσίμπησε πιο δυνατά το στήθος του κοριτσιού και σφύριξε:
  - Σταμάτα να παίζεις χαζό!
  Η Γκέρντα έβγαλε ένα φλεγόμενο κλαδί από τη φωτιά και το έφερε στο γυμνό στήθος ενός κοριτσιού της Κινέζικης Κομσομόλ.
  Έτσι συσπάστηκε, και το ξανθό κεφάλι της ταλαντεύτηκε, πέφτοντας στο πλάι.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε σαν διάβολος.
  - Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι έτοιμο!
  Η Γκέρντα γέλασε και άρχισε να κάνει μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό του Κινέζου μέλους της Komsomol. Ήταν υγιής και ανάρρωσε γρήγορα. Τότε ο ξανθός εξολοθρευτής έβγαλε ένα φλεγόμενο κλαδί από τη φωτιά και το έφερε στο τρυφερό πρόσωπο του αιχμάλωτου. Το κορίτσι αντιστάθηκε και συσπάστηκε.
  Η Γκέρντα έγλειψε τα χείλη της και σφύριξε:
  - Θα πεις ομορφιά;
  Το μέλος της Komsomol γκρίνιαξε:
  - Σκότωσέ με! Παρακαλώ μην υποφέρετε!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Δεν! Θα βασανιστείτε για πολύ καιρό και θα τηγανιστείτε μέχρι το τέλος.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Ή ίσως να το δώσεις στους άντρες. Είναι ακόμα παρθένα και θα την πονέσει πολύ όταν...
  Ένα μέλος της Komsomol από την Κίνα ούρλιαξε απελπισμένα:
  - Μην! Δεν θα σου πω πάντως!
  Η Gerda πρότεινε:
  Να της κάψουμε το στήθος;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος εξαγωγής πληροφοριών.
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι... Αυτό γίνεται για να ασκηθεί πίεση στην αρτηρία στον αυχένα. Να σχηματίσουμε ζώνη αναφοράς, και θα μας πει όλα όσα ξέρει και όσα δεν ξέρει!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  Γιατί την βασανίσαμε τότε;
  Η Γκέρντα απάντησε ειλικρινά:
  - Καθαρά για πλάκα. Και τώρα.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής έβαλε το χέρι της στο λαιμό του Κινέζου μέλους της Komsomol. Γούρλωσε τα μάτια της και έγινε σαν νεκρό ψάρι. Η Γκέρντα είπε αποφασιστικά:
  - Πού είναι η μπαταρία;
  Εκείνη απάντησε ευγενικά:
  - Στο όρος Μπουλσίμ ....
  Και ούτω καθεξής... Δύσκολα έχουν ήδη έρθει από τον Ειρηνικό Ωκεανό και καταρρακτώδεις βροχές έχουν χυθεί.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν πολύ αργά. Η λάσπη και η λάσπη τους επιβράδυναν. Η μάχη έδειξε την αποτελεσματικότητα του νέου πυροβόλου υψηλής πίεσης από πολύ μεγάλη απόσταση που χτυπούσε το T-54 - το κύριο κινεζικό τανκ που κατασκευάστηκε με σοβιετική άδεια.
  Η Γκέρντα, σουτάροντας από μεγάλη απόσταση, παρατήρησε:
  - Το νέο όπλο είναι πολύ πιο άνετο.
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Μην αφήσεις τον εχθρό να πλησιάσει!
  Η Χριστίνα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, χτύπησε ένα κινέζικο τανκ και γρύλισε:
  Αλλά είμαστε και τόσο έξυπνοι. Απλά φανταστικό! Έτσι τίποτα δεν θα σταματήσει και θα σπάσει τους πολεμιστές!
  Η Μάγδα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Και εφιστώντας την προσοχή στον εαυτό σας! Δηλαδή, η κολοσσιαία επιθετικότητά του!
  Και η κοπέλα πίεσε επίσης τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της στα κουμπιά του joystick, χτυπώντας το τανκ του Κόκκινου Κινεζικού Προλεταριακού Στρατού.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, ρώτησε τα κορίτσια:
  -Αναρωτιέμαι πού έχουν τόση επιμονή οι Κινέζοι. Στέκονται σαν να είναι φτιαγμένα από τιτάνιο. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν.
  Η Σάρλοτ πρόσθεσε γελώντας:
  - Και δεν θα υποχωρήσουν! Τελικά, αυτός είναι πραγματικά ο πιο δυνατός λαός! Και οι άνθρωποι είναι άκαμπτοι!
  Η Μάγδα χαμογέλασε και, βγάζοντας τα δόντια της, και αστραφτερά με μάτια που αστράφτουν, σαν ζαφείρια, έβγαλε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Χριστίνα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Δεν θα έβλαπτε να πάρετε το Λονδίνο!
  Η Γκέρντα γέλασε και πρότεινε:
  - Τι, τι ιδέες έχετε; Ειρήνη για να ολοκληρωθεί με την Ουράνια Αυτοκρατορία;
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε κατά των σταλινικών, έσπασε τον πυργίσκο της σοβιετικής μηχανής και τσίριξε:
  - Δεν! Ειρήνη αποκλείεται!
  Η Χριστίνα χτύπησε επίσης τα τανκς του Κόκκινου Κινεζικού Στρατού και πρότεινε:
  - Μπορεί να τεθεί θέμα εκεχειρίας;
  Η Μάγδα τσίριξε συμφωνώντας:
  - Ναι, μια προσωρινή αναστολή. Να στρίψει δυτικά.
  Η Γκέρντα έστειλε ένα βλήμα και σημείωσε:
  - Είναι πραγματικά δυνατό. Προσωρινά ειρήνη με την Κίνα και μαζί με τους Ρώσους θα μετακομίσουν οι ίδιοι στη Βρετανία. Και μετά δεν έχουμε πάρει το Λονδίνο για πολύ καιρό!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Πάρτε το Πεκίνο και κανείς στον κόσμο δεν θα μας σταματήσει!
  Η Χριστίνα, με ένα χαμόγελο από τα δόντια της λεοπάρδαλης, έσβησε:
  - Όχι, κανείς δεν θα σταματήσει και ποτέ!
  Η Μάγδα τσίριξε με άγρια μανία:
  - Όχι, δεν θα υπάρχουν χρυσά βουνά! Και θα υπάρχουν διαμαντένιες πέτρες!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έτριξε, σπάζοντας το κινεζικό αυτοκίνητο σαν κρύσταλλο με σφυρί:
  - Σε μια καταναλωτική κοινωνία - γεμάτη καταχρήσεις!
  Και πάλι το κορίτσι του δοντιού άστραψε, που αστράφτουν πιο λαμπερά από τα μαργαριτάρια. Η Γκέρντα αγαπούσε να βασανίζει και να βασανίζει.
  Για παράδειγμα, πήρε έναν Κινέζο πρωτοπόρο και τον διέλυσε ζωντανό σε aqua regia. Αυτές είναι οι τάσεις της. Και τα βασανιστήρια την έκαναν να ενθουσιαστεί. Ένα μέλος της Komsomol από την Κίνα, Γερμανίδες, για παράδειγμα, αφού είχαν αντλήσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, άρχισαν να καίγονται στη φωτιά. Κυριολεκτικά τηγανητό ζωντανό στήθος. Και μετά τα έκοψαν, τα πιπέρισαν και τα έφαγαν.
  Ναι, η Charlotte και η Gerda είχαν ασχοληθεί με τον κανιβαλισμό. Και έφαγαν ζωντανό το μέλος της Κινεζικής Κομσομόλ. Και αυτό είναι τόσο αγενές και όχι αισθητικά ευχάριστο. Και το πιο σημαντικό, πονάει.
  Φανταστείτε ένα κορίτσι, που δεν έχει ακόμη σκοτωθεί, τηγανιστεί και αποκοπεί κομμάτι-κομμάτι από αυτήν. Έπειτα βουτηγμένα σε σάλτσα και τρώγονται.
  Η Gerda και η Charlotte έφαγαν ακόμη και ανθρώπινη σάρκα. Είχαν διάρροια και τα κορίτσια οδήγησαν. Έπρεπε να ανακουφιστώ στους θάμνους.
  Και αυτός ο κανιβαλισμός τιμωρείται.
  Έφαγαν πολεμιστές και αγόρια. Και οι τέσσερις πρωτοπόροι της Κίνας, Bruce Lee, γδύθηκαν χοντρικά και μετά τοποθετήθηκαν σε ένα μεγάλο τηγάνι. Και σε φυτικό λάδι, το αγόρι τηγανίστηκε ακριβώς έτσι. Και γενικά είναι υπέροχο.
  Η Μάγδα έτρωγε το πόδι του αγοριού και παρατήρησε:
  - Και τι? Είναι δροσερό και ωραίο!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Όλα είναι ωραία για εμάς!
  Το ζουμερό κρέας του Κινέζου πρωτοπόρου κόπηκε σε λεπτές φέτες και βυθίστηκε στη σάλτσα. Τα κορίτσια έφαγαν και τραγούδησαν.
  Η Γκέρντα ούρλιαξε:
  Κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό! Φυσώ τους κομμουνιστές σαν το σιτάρι!
  Και πατάει ξυπόλητα τα πόδια του στο χιόνι.
  Τα κορίτσια έφαγαν σχεδόν εντελώς το Κινέζο αγόρι. Απόλαυσε το συκώτι του. Έκοψαν όλο το κρέας. Φάγαμε και ήπιαμε κρασί. Έφαγαν και μετά αποκοιμήθηκαν.
  Σε ένα όνειρο, οι πολεμιστές ονειρεύτηκαν ότι οι ίδιοι οι διάβολοι έψηναν σε καζάνια. Και ταυτόχρονα, το δέρμα κόβεται με τη βοήθεια μαχαιριών. Και μετά στρίβουν και σπάνε.
  Τότε αρχίζουν τα πιο άγρια βασανιστήρια. Τα κορίτσια κρεμάστηκαν από τα μαλλιά τους και άρχισαν να κουνιούνται στο ράφι. Και μετά το άναψαν με φωτιά. Και έδρασαν με βιρτουόζικη επιτήδευση.
  Η Γκέρντα το θυμήθηκε όταν πυροβολούσε και μετά ρώτησε:
  - Πώς σου αρέσει η κόλαση;
  Η Σάρλοτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ενδιαφέρον μέρος ειδικά όσον αφορά την παρέα!
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  - Μπορείτε να στρίψετε τις ουρές του διαβόλου εκεί!
  Η Μάγδα με ένα χαμόγελο των δοντιών τσίρισε:
  - Και επιτύχετε τα υψηλότερα αποτελέσματα! Γενικά τι λέτε για τους αγώνες πόλο φωτιάς;
  Η Γκέρντα μπήκε σε ένα κινέζικο τανκ και δήλωσε αποφασιστικά:
  - Μόνο οι εχθροί της ΕΣΣΔ και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα είναι στην κόλαση! Και οι αληθινοί Άριοι θα συνεχίσουν να πολεμούν σε άλλα σύμπαντα!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε με σιγουριά, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Και άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια.
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  Ας κάνουμε κέρατα!
  Η Μάγδα γέλασε και γάβγισε:
  - Ας γίνουμε διάβολοι ανώτατου βαθμού!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά τόσο χαρούμενα και έχουν πολύ δυνατούς μύες.
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Ω, ο Mowgli θα ήμασταν εμείς!
  Η Σάρλοτ διόρθωσε τη φίλη της:
  Μοιάζει περισσότερο με τον Ταρζάν!
  Η Χριστίνα γέλασε και τσίριξε:
  Αχ, Ταρζάν, Ταρζάν, Ταρζάν! Κυβερνήτης όλων των χωρών!
  Η Μάγδα ψέλλισε με χαρά:
  - Έχουμε το πρωσικό πνεύμα! Μυρίζουμε Πρωσία!
  Η Γκέρντα γέλασε, χώρισε το κινέζικο τανκ και γρύλισε:
  - Δεν! Είμαστε παιδιά του ίδιου του Σατανά!
  Η Σάρλοτ σφύριξε με γυμνά δόντια:
  - Και θα είμαστε πιστοί στην Πατρίδα!
  Η Χριστίνα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι! Μαζί με την πατρίδα και το κόμμα!
  Η Μάγδα μουρμούρισε με χαρά:
  - Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά το πάρτι μένει!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και γελάστε, αυτοί οι γοητευτικοί Γερμανοί.
  Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ και την Κίνα συνεχίστηκε.
  Οι μάχες έγιναν τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Και τα κορίτσια πάλεψαν και τραγούδησαν πολύ και πολύ όμορφα.
  Και μίλησαν για διάφορα και πολύ ενδιαφέροντα, και είπαν πολλά θυελλώδη και αφοριστικάЈ
  Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι και τίμιοι άνθρωποι, αλλά είναι διατεταγμένοι τόσο έξυπνα που δεν ανακατεύονται ποτέ!
  Η δειλία είναι το πρώτο σημάδι υπακοής. Και η υπακοή είναι η ψυχή του στρατιώτη! Και η ψυχή ενός στρατιώτη είναι το κλειδί της νίκης - για να κερδίσεις πρέπει να είσαι δειλός! Τέτοιο είναι το παράδοξο του πολέμου!
  : Ο Θεός είναι μέσα σε κάθε άνθρωπο, Θεός είναι κάθε άνθρωπος, αν έχει υψηλό ήθος, και η ψυχή δεν είναι ζώο!
  Το να σκοτώνεις στο όνομα του Χριστού είναι το ίδιο με το να σκοτώνεις τον Χριστό!
  Είναι καλύτερα να δουλεύεις στην προπόνηση παρά να ξεκουράζεσαι στον τάφο!
  Όταν σπάσει το σπαθί, το χέρι απλώνει το στιλέτο!
  Μπορείς να ζητάς κοινοτοπία, ή να υπομένεις προσβολές, αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις μια μπανάλ προσβολή!
  Κάθε τι σκληρό είναι εύθραυστο και φθαρτό, αλλά στην μαλακή αντοχή, υπάρχει δύναμη. Και ποιος δεν πιστεύει σε αυτό, φυσικά, θα δείξω τη γλώσσα που μπορείτε να φάτε! Όλα τα δόντια θρυμματίστηκαν σε σκόνη, αλλά είναι ζωντανός - λέω μπαμ!
  Η σταθερότητα στο σεξ καταστρέφει την αγάπη!
  Το να υπολογίζεις στην τύχη είναι σαν να πειράζεις τον Θεό και να ενοχλείς τον θάνατο!
  Τα χρυσά μήλα μεγαλώνουν καλύτερα όταν ποτίζεις τα δέντρα με αίμα!
  Υπάρχουν τρία πράγματα: των οποίων η αξία είναι αμετάβλητη: ο Παντοδύναμος, οι γονείς και η Πατρίδα!
  Το πιο ενδιαφέρον θέατρο είναι το θέατρο του πολέμου, μόνο που η είσοδος είναι απαγορευτικά υψηλή!
  Όμως στο θέατρο των επιχειρήσεων τα δάκρυα είναι πάντα αληθινά και κάθε πράξη είναι ένα μάθημα ζωής!
  Μόνο τότε το ταλέντο γίνεται ιδιοφυΐα, αν πολλαπλασιαστεί με κολοσσιαία επιμέλεια!
  Η αναβλητικότητα κλέβει δάφνες, η βιασύνη φέρνει την επιτυχία!
  Πραγματικός χειρουργός είναι αυτός που είναι σε θέση να κάνει μια πολύπλοκη επέμβαση απαρατήρητη!
  Όχι ο πυγμάχος που χτυπάει, αλλά αυτός που γκρεμίζει!
  Η ομορφιά είναι πάντα δηλητηριώδης - τα πιο λαμπερά μανιτάρια είναι μύγα αγαρικά, και το δηλητήριο είναι σαν το ξόρκι μιας γυναίκας - ζαλίζει και δηλητηριάζει την καρδιά!
  Ο φυσικός νους μπορεί να υποτάξει τη φυσική δύναμη, αλλά η έμφυτη δύναμη δεν θα υποτάξει ποτέ το μυαλό!
  Το να πεθαίνεις περήφανος είναι καλύτερο από το να ζεις ταπεινός!
  Όποιος κρατά τη ζωή από το λαιμό είναι πιο πιθανό να τη χάσει από εκείνον που ελευθερώνει τη γκόμενα της ευτυχίας!
  Η ομορφιά ξεθωριάζει, το κουράγιο μένει αιώνιο!
  Το ξίφος είναι πολύ κοφτερό για να κρατήσει πάνω του την εξουσία του κράτους, η κολακεία είναι πολύ γλυκιά για να πίνει ο κόσμος για πάντα μαζί του!
  Η εφευρετικότητα του στρατιώτη αντισταθμίζει τον λάθος υπολογισμό του στρατηγού, αλλά το να χτίζεις έναν υπολογισμό πάνω του είναι σαν να σκάβεις μια τρύπα με μια βελόνα!
  Είναι δύσκολο να ανάψεις αυτό που ήδη καίγεται και να σβήσεις ό,τι έχει ήδη καεί!
  Καυτή ανδρική ιδιοσυγκρασία, στεγνώνει τον εγκέφαλο και καίει το κάτω μέρος του πορτοφολιού!
  Μάλλον, καίει μια τρύπα στην τσέπη του - μια ζεστή καρδιά!
  Η πιο χοντρή θήκη τρυπιέται από σκληρό φαλλό!
  Για έναν άντρα, ο καλύτερος χρυσός καθρέφτης!
  Στο νόμισμα και τις ρυτίδες - η διακόσμηση ενός άνδρα!
  Ένας πόλεμος μπορεί να είναι χωρίς νικητή - αλλά πάντα θα υπάρχει ένας ηττημένος!
  Η ανθρώπινη αδυναμία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη της προόδου!
  Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος, δούλεψε σαν τον τελευταίο!
  Η ιδιοφυΐα είναι συγγενείς της θεότητας, και άξιοι συγγενείς!
  Μπορείτε να υπηρετήσετε λίγο την Πατρίδα, αλλά δεν μπορείτε να προδώσετε λίγο!
  ! Σκέφτομαι, άρα - υπάρχω, υπάρχω - άρα, ζω, ζω - άρα, ζω ευτυχισμένος!
  Οι σεξουαλικοί σύντροφοι είναι σαν το φαγητό - απαιτούν ποικιλία και ζεστά μπαχαρικά!
  Η επανάσταση γίνεται με καθαρή καρδιά, αλλά όχι με λευκά γάντιαЈ στο δρόμο προς την ευτυχία, οι τροχοί απαιτούν λίπανση αίματος!
  Τις περισσότερες φορές, δεν προδίδουν λόγω κακίας, αλλά λόγω αδυναμίας, αν και η αδυναμία είναι αυτή που κλίνει προς την κακία!
  Γενικά ο νόμος λέει ότι ένας σκουριασμένος μηχανισμός λειτουργεί μόνο με γράσο χρυσού!
  Πονηριά και υπολογισμός: πώς ένας σύζυγος γεννά τη νίκη - η ειλικρίνεια είναι το τρίτο επιπλέον!
  Η πιο απύθμενη δημιουργία στον κόσμο είναι ένα ποτήρι βότκα, το να πέφτεις μέσα του είναι ατελείωτο και ο πάτος είναι στο νεκροταφείο!
  Δεν είναι κάθε κατάδικος εγκληματίας, δεν είναι κάθε εγκληματίας κατάδικος!
  Είναι πιο εύκολο για μια καμήλα να περάσει από την τρύπα της βελόνας από το να δημοσιεύει χωρίς μπλακ!
  Ένας επαγγελματίας δικαστής είναι σαν μια επαγγελματίας ιερόδουλη - η διαφορά είναι μόνο στο ύψος της αμοιβής και στο βαθμό του μαστροπού!
  Οι πολιτικοί είναι σαν τα σκουλήκια, μόνο που βγάζουν περισσότερο αίμα από τα σπλάχνα τους όταν εξορίζονται!
  Το αίμα είναι το καλύτερο λίπασμα για την καλλιέργεια του θάρρους της ανερχόμενης γενιάς!
  Η επιθετικά υπάκουη πλειοψηφία σκέφτεται με το στομάχι, όχι με την καρδιά, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο σε όγκο.
  Ωστόσο, το αθεϊστικό δόγμα είναι το πιο λογικό, καταδεικνύει την ωριμότητα της ανθρωπότητας, ενώ κάθε θρησκεία, συσχετίζεται με την παιδική ηλικία!
  Ο Θεός είναι ένας δυνατός Πατέρας με γερό γόνατο, στον οποίο ένα αδύναμο παιδί θέλει να στηριχτεί!
  Είναι σπάνιο κάποιος να ανάψει μια σπίθα ταλέντου όταν η υγρασία του ολοκληρωτισμού είναι γύρω!
  Όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το παρελθόν και φοβούνται το παρόν σκέφτονται πιο συχνά το μέλλον!
  Είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις το φεγγάρι με βράχο παρά να αναγκάσεις τους πολιτικούς να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις!
  Ο ζαχαρώδης ουμανισμός σε μια λαϊκή χώρα ταιριάζει με τη ζάχαρη στο μπορς!
  Τρία πράγματα είναι αιώνια: ο Θεός, ο χρόνος και η ανθρώπινη βλακεία!
  Αν θέλετε να κερδίσετε? ξέχνα τρεις λέξεις: είναι δύσκολο, δεν μπορώ, φτάνει!
  Ένα γουρούνι θα βρίσκει πάντα βρωμιά, ένας αρουραίος θα βρίσκει πάντα ένα κενό και ένας τεμπέλης θα βρίσκει πάντα μια δικαιολογία!
  Το ηθικό δίδαγμα της ίδιας ρίζας με τη λέξη βρώμικο! Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για να λερώσει την αρετή και να ξεπλύνει την κακία!
  Η αλεπού αλλάζει δέρμα δύο φορές το χρόνο και η μάσκα του πολιτικού κάθε ώρα!
  Ο θάνατος είναι σαν μια πιστή σύζυγος, έρχεται χωρίς υπενθυμίσεις, τη βάζει στο κρεβάτι και την κατέχει πλήρως!
  Η ευγένεια είναι σαν τον ιδρώτα, το να χύνεις θέλει κόπο, αλλά το σώμα δυναμώνει, με κάθε σταγόνα φεύγει η βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν ένα φτυάρι, γυαλισμένο μόνο από σκληρά χέρια! Αλλά και γίνε αμβλύς γρήγορα!
  Τα υψηλότερα ιδανικά ωριμάζουν μόνο όταν ποτίζονται με αίμα, ποτίζονται με δάκρυα και γονιμοποιούνται με ιδρώτα!
  Για έναν άθεο, όλες οι θρησκείες είναι καλές - γιατί δεν υπάρχει Θεός! Και το κενό είναι ο πιο ήπιος δεσπότης!
  Όσο δυνατός κι αν είναι ο ήρωας, δεν θα στύψει τη θάλασσα από ένα μικρό λεμονάκι!
  Η μεγαλύτερη περίσσεια πονηριά δεν αντισταθμίζει μια μικρή έλλειψη ευφυΐας!
  Ο διοικητής είναι ο πυρήνας - αν είναι σάπιος, τότε ολόκληρη η δομή καταρρέει!
  
  Όσο πιο ευγενικός είναι ο βοσκός, τόσο πιο θυμωμένος ο σκύλος του, τόσο πιο μαλακός ο βασιλιάς, τόσο πιο αυστηρός ο σατράπης!
  Τα Ρωσικά δεν είναι εθνικότητα, αλλά επάγγελμα και τρόπος ζωής!
  Ένας αδύναμος χρειάζεται τον Θεό ως παιδί, Πατέρα και Μητέρα, αλλά καθώς μεγαλώνει, τον βαραίνει η κηδεμονία και, έχοντας αποσπαστεί από τους Γονείς του, προσκολλάται στη γυναίκα του - επιστήμη και λογική!
  Αλίμονο, το μυαλό χωρίς δύναμη δεν αξίζει πολλά - ένας χαζός αθλητής θα στραγγαλίσει εύκολα τον πιο δυσάρεστο ακαδημαϊκό!
  Η αλήθεια είναι ότι ο θάνατος, σε αντίθεση με τη γυναίκα, είναι πάντα αληθινός και η ζωή είναι σκέτη προδοσία!
  Καλύτερα να κόψεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό φορές!
  Η σεμνότητα είναι η αδερφή της σοφίας! Το καύχημα καταστρέφει το μυαλό!
  Είναι πιο εύκολο να δαμάσεις μια τίγρη παρά να εκπαιδεύσεις ξανά έναν τύραννο - ένας αρουραίος δεν μπορεί να εκπαιδευτεί!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο όμορφος ο πόλεμος! Πέτα λιγότερα λόγια - ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι!
  Λιγότερες σταγόνες στη θάλασσα από τις μάσκες ενός μυστικού πράκτορα!
  Η συσκευή βασανισμού, όπως ένα μουσικό όργανο, απαιτεί αγάπη και ταλέντο! Μόνο που αντί για γέλια και χειροκροτήματα παθαίνεις γκρίνια και δάκρυα!
  Ο Ιησούς ανάμεσα στο κοπάδι είναι σαν διαμάντι στα λύματα!
  Ο χρόνος είναι ο πιο αδίστακτος δήμιος, δεν γνωρίζει έλεος και η λέξη συγχωρεμένη!
  Ένας επιδέξιος πολιτικός, ακόμη και βρίζοντας τις αισχρότητες, διατηρεί τη φήμη του ευφυούς ανθρώπου!
  Ο ταύρος λατρεύει το μαστίγιο, αλλά δεν του αρέσει να οργώνει!
  Για να οργώσετε καλά, πρέπει να φυτεύετε όλο το χρόνο!
  Αν δεν μπορείτε να δαγκώσετε, μην γαυγίζετε!
  Αυτός που νικήσει μια τίγρη δεν θα φοβηθεί καμιά δεκαριά γάτες!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά τρόπος τιμωρίας: Παράδεισος για τους τροχονόμους, καθαρτήριο για πορτοφόλι, κόλαση για ηρεμία!
  Το να κάνεις λάθος είναι λάθος! Το να μην παραδέχεσαι ένα λάθος είναι έγκλημα!
  Ο άντρας είναι απρόβλεπτος - το ανθρώπινο θηλυκό είναι διπλά απρόβλεπτο!
  Η πολιτική, σε αντίθεση με το σκι, απαιτεί λίπανση χρυσού!
  Η δύναμη και η εξυπνάδα, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, γεννούν την υπακοή μόνο σε ζευγάρια!
  Ένας ισχυρός ηγέτης δεν θα φυτέψει ποτέ περισσότερους εχθρούς από αυτούς που μπορεί να συγκεντρώσει φίλους!
  Το χρήμα είναι τα πτερύγια του καρχαρία της δικαιοσύνης!
  Προσοχή; δεν είναι συνώνυμο της δειλίας, αλλά του θάρρους - της απερισκεψίας!
  Μόνο οι νεκροί δεν λένε ψέματα και μετά μόνο αν είναι άθεοι!
  Ένας κακός πιστός κλέβει το σώμα - ένας καλός άθεος κλέβει την ψυχή!
  Μια καριέρα χωρίς ψέματα είναι σαν μια δεξαμενή χωρίς καύσιμα!
  Αυτός που κάνει έλεος μαζεύει δύναμη, η σκληρότητα είναι σημάδι αδυναμίας!
  Άλλωστε η ιδιοφυΐα και η αλαζονεία είναι ασύμβατα πράγματα!
  Αν και μια γροθιά και μισή είναι καλύτερη από μια - ενάμισι μυαλό είναι χειρότερο από ένα!
  Ένας ευγενής ρισκάρει τη ζωή του - ένας ποταπός εξωγήινος!
  Ο αρχηγός δεν πρέπει να είναι γλυκός - θα το γλείψουν! Αλλά δεν πρέπει να είναι πικρό - θα το φτύσουν!
  Είναι πιο δύσκολο να βρεις άμμο στην έρημο - παρά λόγο σύλληψης!
  Η ύπουλα είναι το όπλο των αδύναμων - η κακία είναι το όπλο του ύπουλου!
  Χρησιμοποιεί φίλους - το ταλέντο αξιοποιεί εχθρούς - ιδιοφυΐα!
  Ένα αργό χτύπημα ισοδυναμεί με αστοχία!
  Η προσοχή του διοικητή είναι σαν το δάχτυλο στη γροθιά του, αναπόσπαστο στοιχείο, αλλά δεν θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα!
  Ο προβληματισμός και μια ροή αφορισμών διέκοψε η εμφάνιση κινεζικών πλοίων στον ορίζοντα. Τι έπιασε ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ.
  Οι Κινέζοι μπορούν ακόμα να κρυφτούν, αλλά η φυγή από τη μάχη είναι ντροπή. Και έτσι ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ δέχτηκε μια άνιση μάχη.
  Τα κορίτσια τρέχουν στο κατάστρωμα, ξυπόλητα και αστραφτερά. Αυτοπυροβολούνται και καταρρίπτουν τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας. Τέτοια γενναία καθάρματα. Έχουν μια σφοδρή φωτιά. Και τα μάτια λάμπουν με ζαφείρια και σμαράγδια.
  Και γυμνές γόβες, στρογγυλεμένο τρεμόπαιγμα. Και τα αστραφτερά χαμόγελα λάμπουν.
  Και το όπλο των δέκα ιντσών πυροβόλησε. Πόσο μπλόφα. Ότι ακόμη και το κινέζικο αντιτορπιλικό χωρίστηκε.
  Η Τζουλιάνα τσίριξε:
  - Αυτό κάνουν οι Ρώσοι θεοί!
  Η Βικτώρια, της οποίας τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια έτρεξαν, διόρθωσε:
  - Μάλλον, το κάνουμε μόνοι μας!
  Η Βερόνικα πρότεινε:
  Ας τραγουδήσουμε λοιπόν!
  Η κοκκινομάλλα Άννα σήκωσε:
  - Φυσικά, το τραγούδι θα είναι πιο διασκεδαστικό.
  Και τραγουδούσε όλο το τάγμα των κοριτσιών, μια ολόκληρη μπαλάντα.
  Τσάρος Νικόλαος, είσαι ρωσική γη,
  Για τη δόξα της Πατρίδας μας...
  Στη Ρωσία, είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια,
  Δεν θα μετανιώσουμε, ξέρετε τη ζωή μας!
  
  Για εμάς, υπάρχει ένας αυτοκράτορας απλά ο Θεός,
  Ποιος κυβερνά σοφά το σύμπαν...
  Και θέλω ο Παντοδύναμος να βοηθήσει
  Και μετατράπηκε σε ένα σωρό βρύα Κάιν!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρχει ευτυχία στη Γη,
  Και η χαρά θα λάμψει στον πλανήτη ...
  Η ειρήνη και η χαρά βασιλεύουν παντού,
  Η Ρωσία έχει γίνει ένας πραγματικός παράδεισος!
  
  Ο τσαρικός κομμουνισμός θα χτιστεί,
  Ρίξτε στην κόλαση τον τρομερό βρυχηθμό του δολοφόνου...
  Και πετάμε κατευθείαν πάνω όχι κάτω
  Εξαφανίστε τους αντιπάλους-αιματολούσια!
  
  Δεν χρειάζεται να σκεφτείς, ο βασιλιάς δεν είναι καθόλου κακός,
  Δώσε του λίγη τύχη...
  Είθε ο Ρώσος Θεός να είναι με τον Νικόλαο,
  Τότε θα μπορέσει να ενσωματώσει με τόλμη την αλλαγή!
  
  Η Ρωσία είναι η γενέτειρα των ελεφάντων,
  Η χώρα απλά δεν μπορεί να είναι πιο υπέροχη...
  Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον λόγια παιδιά
  Ο πολεμιστής συγκαλεί το tocsin να πολεμήσει!
  
  Πώς να μην προσπαθήσετε να νικήσετε τον εχθρό Ρωσία,
  Ξέρω ότι θα σπάσεις το όριο...
  Ανίκητη ρωσική αρκούδα,
  Και ο ήλιος δεν δύει πάνω από τη Ρωσία!
  
  Για την Πατρίδα δεν υπάρχει ψηλότερο, μάθε τα βουνά,
  Ότι η κορυφή του βασιλείου του κομμουνισμού λαμπυρίζει...
  Πιστεύω ότι ο Κύριος θα συντρίψει τους εχθρούς,
  Και το χαμόγελο του ρεβανσισμού δεν θα περάσει!
  
  Είθε η Ρωσία να λάμψει πάνω από τον πλανήτη,
  Η χώρα που έδωσε ευτυχία στους ανθρώπους...
  Εξετάσεις, παράδοση, μόνο για πέντε,
  Άλλωστε η δύναμη της Πατρίδας είναι αμέτρητη!
  
  Ας είναι, η αγάπη δοξάζεται για πάντα,
  Τον εικοστό ή τον εικοστό πρώτο αιώνα...
  Αφήστε το αίμα να κυλήσει βίαια,
  Ο ήρωας δεν θα είναι απλώς δεισιδαίμονος!
  
  Χύσατε γενναία το αίμα των εχθρών της Πατρίδος,
  Αφήστε την να κυλήσει...
  Και απλά σπάστε τον αντίπαλο,
  Ιερά πρόσωπα ευλογούν για μάχη!
  
  Είθε να υπάρχει ένα αστέρι στην πατρίδα μας,
  Τι δείχνει το μονοπάτι και το σύμπαν...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Όλοι οι άλλοι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο!
  
  Ναι, θα συντρίψουμε τους εχθρούς της Πατρίδας,
  Και ασχοληθείτε με την ατελείωτη ορδή...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Μην είστε νικητές με τον Σατανά!
  
  Αν και ξέρετε, οι Ρώσοι Θεοί είναι δυνατοί,
  Θα αναβιώσουμε το μεγαλείο της Ρωσίας...
  Αν και οι Σλάβοι είναι διχασμένοι,
  Αλλά θα είμαι ακόμα ο ίδιος μεσσίας!
  
  Ο ένδοξος Τσάρος μας ο Μέγας Νικόλαος,
  Κέρδισες καλά την Ιαπωνία...
  Έτσι, πολεμιστής τόλμησε γενναία,
  Και να είσαι υπέροχος, όχι μπουμπούνας!
  
  Και ο πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Κίνας συνεχίζεται ... Τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας σκαρφαλώνουν μπροστά και δεν λαμβάνουν υπόψη τις απώλειες. Τους κουρεύουν σοβιετικοί ένδοξοι πολεμιστές και πολεμιστές.
  Η Κίνα έχει πολύ πληθυσμό και χερσαίες δυνάμεις. Είναι οι πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας που κυριολεκτικά πλημμύρισαν τον σοβιετικό στρατό με πτώματα, περικυκλώνοντας σχεδόν ολοκληρωτικά την Άλμα-Άτα. Και πήραν το Khabarovsk, σφηνώθηκαν στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων, απειλώντας να κόψουν τον Κόκκινο Στρατό σε κομμάτια. Αλλά στη θάλασσα, ο σοβιετικός στόλος νικάει τους Κινέζους και σημειώνει μεγάλες επιτυχίες. Εδώ τα κορίτσια προσγειώθηκαν ακόμη και σε μια δύναμη επίθεσης και έσπασαν στο Πεκίνο.
  Ο σοβιετικός, ρωσικός στρατός άρχισε να αποβιβάζει στρατεύματα απευθείας στην ίδια την Ουράνια Αυτοκρατορία. Λοιπόν, τι αποφάσισε ο τσάρος και ο γενικός γραμματέας Λεονίντ Ίλιτς Μπρέζνιεφ να αφήσουν τη Ρωσία να αποκτήσει, ή μάλλον η ΕΣΣΔ έχει μια άλλη μεγάλη σοβιετική αυτοκρατορία στα ανατολικά. Και ο ίδιος ο Ρώσος ηγεμόνας θα γίνει ο Κινέζος αυτοκράτορας.
  Ταυτόχρονα, η απειλή από τη χώρα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας θα εξαλειφθεί για πάντα. Και ο σοβιετικός στρατός θα αναπληρωθεί με πολεμικούς και γενναίους στρατιώτες.
  Υπήρχε λοιπόν ένας λόγος - να κατακτηθεί ολοκληρωτικά η Κίνα. Αν και είναι ακόμα απαραίτητο να αποκρούσουμε την επίθεση των μεγάλων δυνάμεων της Ουράνιας Αυτοκρατορίας στη Σιβηρία. Και τα στρατεύματα μεταφέρθηκαν στη μητρόπολη.
  Τα κορίτσια και το τάγμα τους πήγαν στη μάχη με τους στρατιώτες του Μάο στη στεριά. Τα κορίτσια συνάντησαν τους Κινέζους με εύστοχες βολές, σπαθιά και ρίψεις χειροβομβίδων με γυμνά πόδια.
  Η Βερόνικα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον τσάρο, τον γενικό γραμματέα και τη Σοβιετική Πατρίδα!
  Και πυροβόλησε κατά των Κινέζων.
  Η Τζουλιάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα στους κίτρινους Κινέζους στρατιώτες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για την πρωτοκαλούμενη Ρωσία!
  Και κάρφωσε και τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Εδώ η κοκκινομάλλα Άννα κοπάνησε και έτριξε:
  - Δόξα στη μάνα βασίλισσα!
  Και επίσης τρύπησε τον εχθρό.
  Η Αντζελίνα φούντωσε επίσης, εκτοξεύοντας ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά πόδια της και σκορπίζοντας τους Κινέζους μακριά:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και η Βικτώρια τα χάλασε. Σάρωσε τους Κινέζους και υπέκυψε στο καταστροφικό λεμόνι με τα γυμνά της τακούνια.
  Αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για νέα σύνορα!
  Η Βερόνικα κάρφωσε τους Κινέζους και έτριξε:
  - Για την αιώνια Ρωσία!
  Και μάτωσε επίσης τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Το πήρε η Γιουλιάνα, χτύπησε τους Κινέζους. Πέταξε μια χειροβομβίδα στον εχθρό με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για μια ενιαία και αδιαίρετη τσαρική και σοβιετική αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι σφύριξε. Ήταν φανερό ότι η έφηβη είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη, το στήθος της ήταν ψηλά, η μέση της ήταν στενή, οι γοφοί της ήταν σαρκώδεις. Είχε ήδη τη σιλουέτα μιας ενήλικης, μυώδης και υγιούς και δυνατής γυναίκας. Και το πρόσωπο είναι τόσο νέο. Με δυσκολία, το κορίτσι κατέστειλε την επιθυμία να κάνει έρωτα. Αφήστε τους να χαϊδεύουν. Και καλύτερα με άλλη κοπέλα, τουλάχιστον δεν θα της στερήσει την παρθενιά της.
  Η Yuliana πετάει πολύ επιδέξια χειροβομβίδες στους Κινέζους με τα γυμνά πόδια της. Και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.
  Η Άννα είναι πολύ κόκκινη και επίσης πολύ όμορφη. Και γενικά, τέτοια κορίτσια στο τάγμα είναι υπέροχα, απλά η μεγαλύτερη απόλαυση.
  Η Άννα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδάει:
  - Ας γίνει διάσημη η Μεγάλη Σοβιετική Ρωσία!
  Και επίσης πώς γυρίζει.
  Λοιπόν, κορίτσια, καλά, ομορφιές!
  Rides και Angelina. Ένα τόσο μεγάλο κορίτσι - δύο μέτρα ύψος και εκατόν τριάντα κιλά βάρος. Ταυτόχρονα, όχι λίπος, με χυτούς μύες, και το κρουπ ενός αλόγου έλξης. Αγαπά πολύ τους άντρες. Ονειρεύεται να κάνει μωρό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λειτουργήσει. Πολλοί άνθρωποι απλά το φοβούνται. Και ένα πολύ επιθετικό κορίτσι.
  Δεν είναι οι άντρες της που ζητούν, αλλά η ίδια την παρακαλεί ευθαρσώς. Χωρίς ντροπή και αμηχανία.
  Και το λατρεύει. Γίνετε ενεργό κόμμα.
  Ταυτόχρονα, η Angelina είναι μια υπέροχη πολεμίστρια. Και πέτυχε πολλά σπουδαία πράγματα. Η Βικτώρια είναι επικεφαλής του τάγματος τους.
  Πετάει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Θα είναι φως σε όλη τη χώρα!
  Η Βερόνικα πετάει ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και ψιθυρίζει:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Η Τζουλιάνα πετάει και τα γυμνά της δάχτυλα και βρυχάται:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Η Άννα ουρλιάζει:
  - Με απόκοσμη θλίψη!
  Και ένα δώρο πεταμένο με γυμνό πόδι επίσης πετάει.
  Στη συνέχεια, η Angelina ουρλιάζει. Πετά και ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του, ξεσκίζοντας τους Κινέζους.
  Και το ηρωικό κορίτσι βρυχάται:
  - Στο όνομα του Λευκού Θεού!
  Η Βικτώρια έστειλε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, την έσκισε σε μικρά κομμάτια και φώναξε:
  - Στο όνομα του Χριστού!
  Και έριξε δυο πυροβολισμούς.
  Και η Angelina άρχισε να σκαρφίζει από ένα πολυβόλο, κούρεψε Κινέζους στρατιώτες. Ήταν πολύ καλή σε αυτό.
  Με λίγα λόγια, το κορίτσι είναι θηρίο.
  Η Βερόνικα τσίριξε με απορία:
  - Στην πραγματικότητα είμαι ο Σούπερμαν!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Η Τζουλιάνα πυροβόλησε επίσης. Σκότωσε τους Κινέζους.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Και με το γυμνό της πόδι έριξε μια χειροβομβίδα, διέλυσε τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Η Άννα ψέλλισε επίσης:
  - Για την αγία Ρωσία! Και η ΕΣΣΔ!
  Η Angelina λάνσαρε ένα ολόκληρο κουτί στους Κινέζους. Και το πήρε, βρυχήθηκε με ξέφρενη οργή:
  - Για τον Svarog!
  Η Βικτώρια το πήρε και τσίριξε:
  - Για ένα νέο σύστημα!
  Και πέταξε χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι!
  Η Βερόνικα μύρισε:
  - Για τους μύες από ατσάλι!
  Και έριξε και μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας τους Κινέζους.
  Το πήρε και η Τζουλιάνα και τσίριξε:
  - Για αγάπη και μαγεία!
  Και ξυπόλητα σε κίνηση.
  Η Άννα η κοκκινομάλλα διάβολος πήρε και πέταξε ένα κουτί με χειροβομβίδες, έσκισε τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Εκτός ορίων στον Άρη!
  Η Angelina θα ρίξει επίσης ένα βαρέλι δυναμίτη και θα μουρμουρίσει:
  - Για την παγκόσμια τάξη της Ρωσίας και την πατρίδα μας την ΕΣΣΔ.
  Και οι Κινέζοι έχουν ήδη μεγαλώσει έναν ολόκληρο λόφο από πτώματα.
  Και η Βικτώρια πώς γαβγίζει:
  - Για έναν νέο δρόμο προς την ευτυχία!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια γελούν και τα δύο μαζί.
  Η Νατάσα συνέχισε να γράφει για την ώρα... Κυριολεκτικά εν κινήσει. Και σκαρφίστηκε στους Κινέζους με πολυβόλα. Τα έκοψε και τα εξολόθρευσε από χιλιάδες κίτρινους πολεμιστές. Και κάθε σφαίρα χτύπησε τον στόχο.
  Τα στρατεύματα της Σοβιετικής Ρωσίας, ή μάλλον ένα ζευγάρι ξυπόλητα τάγματα κοριτσιών, κινούνταν προς την κατεύθυνση του Πεκίνου. Οι Oleg Rybachenko και Margarita ήταν στην πρώτη γραμμή. Το αγόρι και το κορίτσι έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν διάσημοι και να αποδειχθούν σε μάχες. Πολέμησαν από τις πρώτες μέρες της πολιορκίας του Βλαδιβοστόκ και άλλων πόλεων.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά ήρωες. Ήταν αυτοί που έπαιξαν το ρόλο των φαινομένων που κράτησαν το Βλαδιβοστόκ κατά τη διάρκεια των επιθέσεων του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.
  Τότε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, επίσης ξυπόλητοι και ημίγυμνοι στο κρύο, ξάπλωσαν δίπλα στα πολυβόλα.
  Όταν είσαι ξυπόλητος στο κρύο, οι Ρώσοι θεοί σου δίνουν εκπληκτική δύναμη και είσαι ικανός για μεγάλα θαύματα.
  Το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να πυροβολούν με πολυβόλα εναντίον των Κινέζων που προχωρούσαν. Και το έκαναν εξαιρετικά καλά. Αυτό που δεν είναι πυροβολισμός, τότε χτύπημα. Ένα τέτοιο θαύμα έκαναν ημίγυμνα, ξυπόλητα παιδιά στο κρύο. Και ακριβώς χάρη στο κρύο και το γεγονός ότι τα γυμνά πόδια έρχονταν σε επαφή με το χιόνι, ήρθαν σε βοήθειά τους οι Ρώσοι θεοί των Δεμιούργων.
  Ένα όμορφο αγόρι περίπου δώδεκα ετών, ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας και κουρεύοντας τους Κινέζους, κελαηδούσε:
  - Πίστη Lada, βοήθησέ μας!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το γενναίο, χρυσαυγίτη κορίτσι, επίσης περίπου δώδεκα ετών, που εξοντώνει τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, φώναξε επίσης:
  - Οι κακοί εχθροί θα νικηθούν!
  Το αγόρι μαχητής Oleg πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σκορπίζοντας τους Κινέζους, σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Μαργαρίτα έριξε κι αυτή μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό, λαξευμένο πόδι της και τσίριξε:
  - Οι εχθροί θα κρέμονται γύρω από τον κουβά!
  Το αγόρι και το κορίτσι μάλωναν με κολοσσιαία αγριότητα. Είχαν τόση θέληση, δύναμη και χαρακτήρα που δεν μπορούσε παρά να θαυμάσει κανείς.
  Tomboy Oleg Rybachenko, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  - Δόξα στον Svarog!
  Μαργαρίτα, σκοποβολή, εξέδωσε:
  - Και το Παντοδύναμο Ράβδο!
  Οι νεαροί πολεμιστές ήταν υπέροχοι και υπέροχοι!
  Ο Oleg, στέλνοντας σφαίρες από ένα πολυβόλο χωρίς αστοχία, εξέδωσε:
  - Η Πατρίδα είναι πίσω μας, ο Λευκός Θεός είναι μαζί μου!
  Η Μαργκερίτ κελαηδούσε με ενθουσιασμό:
  - Για να πεθάνει σε βαριά αγωνία ο εχθρός της Πατρίδος!
  Και το κορίτσι έδειξε τη μακριά γλώσσα της.
  Ο Όλεγκ, συνθλίβοντας τους Κινέζους, ούρλιαξε:
  - Ας είναι δόξα στη Γη!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ας είναι δόξα!
  Και κούρεψε τους Κινέζους.
  Παιδιά κούρεψαν τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας κατά εκατοντάδες και χιλιάδες. Ανέβηκαν και πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις.
  Ο Όλεγκ γέλασε και παρατήρησε, εξολοθρεύοντας τους Κινέζους:
  - Και ο Μαύρος Θεός βοηθά στη μάχη!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Για εμάς και το Τσερνόμπογκ!
  Και με γυμνό πόδι πώς να εκτοξεύεις χειροβομβίδα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Χιλιάδες χιλιάδες...
  Η Μαργαρίτα, τσακίζοντας τους Κινέζους, πρόσθεσε:
  Σύνταγμα μετά από σύνταγμα...
  Εξολοθρεύοντας το αγόρι εξολοθρευτής, οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας, και ξυπόλητοι μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα, τσίρισαν:
  - Θα νικήσουμε τους Ιάπωνες από πολυβόλο!
  Το κορίτσι του Terminator με ενθουσιασμό πρόσθεσε:
  - Οι ήρωές μας είναι η ομορφιά!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko τσίριξε:
  - Έχει δίκιο το κορίτσι, η ομορφιά του αφεντικού!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Το παιδί πρέπει να πούμε ότι είναι όμορφο, και πολύ μυώδες. Και πώς παλεύει.
  Η Μαργαρίτα αναφωνεί, εξολοθρεύοντας τους Κινέζους:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι.
  Ο Oleg προσθέτει:
  - Για τους Ρώσους θεούς!
  Και επίσης μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε από το γυμνό πόδι του αγοριού πετάει. Και σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Η Μαργαρίτα, εξολοθρεύοντας τους Κινέζους, ψιθυρίζει:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας των Θεών!
  Και βγάζει τη γλώσσα του!
  Και πάλι, μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι της κοπέλας χτυπά τους Ιάπωνες. Και τα πολυβόλα πυροβολούν.
  Oleg, τεμαχίζοντας εχθρούς, κελαηδάει:
  - Οι Ήρωες της Πατρίδας συλλέγουν συναγερμό.
  Και πάλι δίνει σειρά.
  Και η χειροβομβίδα που πέταξε το αγόρι πετάει.
  Η Μαργαρίτα συντρίβει επίσης τον εχθρό και σφυρίζει:
  -Για την αγία Ρωσία!
  Και τώρα πετάει μια χειροβομβίδα από τη ρίψη του γυμνού ποδιού του κοριτσιού. Σκορπίζει τον εχθρό προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, και σχεδόν κάθε σφαίρα πετάει στο στόχο, τραγουδά:
  - Πατρίδα μου...
  Και πάλι με γυμνό πόδι χειροβομβίδα στους Κινέζους.
  Η Μαργαρίτα, εξολοθρεύοντας τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, τσίριξε:
  - Περήφανος και γλυκός!
  Και μια χειροβομβίδα ορμάει από το γυμνό πόδι του κοριτσιού.
  Ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας τον εχθρό, προσθέτει:
  - Πατρίδα μου...
  Η κοπέλα πυροβολώντας έξαλλη προσθέτει:
  - Είσαι η κορωνίδα του μυαλού!
  Και πάλι, μια φονική χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό πόδι της κοπέλας.
  Το Mount Inimitable είναι κυριολεκτικά γεμάτο με τα πτώματα των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Οι Κινέζοι το έβρεξαν με πολύ αίμα.
  Το αγόρι και το κορίτσι φωτίστηκαν τότε με αξέχαστη δόξα, αλλά το βουνό του Βλαδιβοστόκ δεν χαρίστηκε.
  Και τώρα πολεμούν σαν γίγαντες ήδη στο έδαφος της Ουράνιας Αυτοκρατορίας...
  Κυλιόμενες συμβαίνουν κύματα τσουνάμι. Το οποίο πέφτει στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων. Αλλά αντανακλούν γενναία την επίθεση του εχθρού. Και να δείξουν τον ηρωισμό τους.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί και κελαηδάει:
  Θα είμαστε πάντα πιστοί!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από το γυμνό του πόδι. Και καταστρέφει τους Κινέζους.
  Σουτάρει και η Μαργαρίτα. Και το κάνει πολύ, πολύ εύστοχα, λέγοντας:
  - Η Ρωσία δεν θα λυγίσει!
  Και επίσης μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι χτυπά τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Τα παιδιά των εξολοθρευτών κυβερνούν και τεμαχίζουν.
  Όμως οι Κινέζοι συνεχίζουν να επιτίθενται σε όλα τα μέτωπα. Έχουν πολλούς - δεκάδες εκατομμύρια στρατιώτες, και προχωρούν κυριολεκτικά ρίχνοντας πτώματα στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Και σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν μπροστά.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Μπρέζνιεφ διέταξε να ανακαταληφθεί το Πεκίνο από την Κίνα. Τι πολύ τολμηρή και επιθετική επέμβαση. Και οι Κινέζοι πολεμιστές σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν.
  Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα αντεπιτίθενται γενναία. Και μερικά τα καταφέρνουν με επιτυχία.
  Τα κομμουνιστικά στρατεύματα πλησίαζαν το Πεκίνο. Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη γύρω από την κινεζική πρωτεύουσα. Το τάγμα των κοριτσιών πολέμησε με αυτοπεποίθηση εναντίον των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Τα κορίτσια αντιμετώπισαν όλες τις επιθέσεις, πυροβόλησαν, πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια και τραγούδησαν:
  Είθε η ιερή γη να δοξαστεί,
  Αγαπητέ μου, αγαπητέ μου πλανήτη...
  Ο λαός της Ρωσίας είναι μια φιλική οικογένεια,
  Και μην πατάτε την Πατρίδα με μπότες!
  
  Αφήστε τον σοφό Λεωνίδα στη Ρωσία,
  Θα ανεβάσει τη χώρα του στα αστέρια...
  Είναι Ορθόδοξος, Άρχοντας του Φωτός,
  Και το να κερδίζεις είναι το βασιλικό στοιχείο!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα των θεών,
  Έχει τους καλύτερους στρατιώτες στο σύμπαν...
  Και οι γυναίκες θα μαγειρέψουν πίτες,
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη!
  
  Είθε οι Ρώσοι μας να δοξάσουν το ένδοξο μονοπάτι,
  Που δείχνει το δρόμο χωρίς άκρες...
  Κανείς δεν μπορεί να μας απομακρύνει από το μονοπάτι,
  Δεν θα αποτίσουμε φόρο τιμής στους άπιστους!
  
  Το μεγαλείο της Ρωσίας είναι μεγάλο,
  Είναι όμορφη και τρομερή για τους εχθρούς...
  Υπάρχει ένας ρωσικός τρόπος και ένα δυνατό κουπί,
  Είναι απλά επικίνδυνο να διαφωνείς με την Πατρίδα!
  
  Είθε η Ρωσία, να το ξέρει σωστά, να ανθίσει,
  Πέτυχε κάτι που δεν μπορείς να μετρήσεις...
  Εξετάσεις, παράδοση, μόνο για πέντε,
  Αφού πιστεύεις τον Ροντ χωρίς σύνορα!
  
  Ας κουβαλήσουμε τη βασιλική πίστη,
  Στις πιο απομακρυσμένες προσεγγίσεις της Ρωσίας...
  Εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε πάνω από είκοσι,
  Αλλά πιστεύουμε ότι όλοι οι μαχητές είναι πιο όμορφοι!
  
  Όχι, η ρωσική πλάτη δεν θα λυγίσει,
  Η λεπίδα των εχθρών των στρατιωτών δεν θα υπερνικήσει ...
  Ο Σατανάς δεν θα κυβερνήσει τη Ρωσία,
  Και το σώμα στη μάχη γίνεται νεότερο!
  Θα πάρουμε εύκολα αυτή την τάφρο, μαχητές,
  Με ένα όνειρο φτερωτό...
  Θα συντρίψουμε όλους τους αντιπάλους ταυτόχρονα,
  Και πιστέψτε με, η ανταπόδοση περιμένει διαφορετικούς χαν!
  
  Και ο Ιησούς και ο Θεός ο Άγιος Σβάρογκ,
  Η Ρωσία είναι πολύ αγαπητή στους ιππότες...
  Πίσω μας είναι ο πιο ευγενικός Λευκός Θεός,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και πέταξαν χειροβομβίδες στους Κινέζους.
  Η Βικτώρια πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Στη Ρωσία, τα κορίτσια είναι μαχητικά!
  Εδώ η Βερόνικα έδωσε ένα θανατηφόρο δώρο με τα γυμνά της μέλη και έδωσε:
  - Και είμαστε υπερτάξιοι πολεμιστές!
  Και έδωσε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Κόπηκε μερικές γραμμές κινέζικα.
  Σειρά έδωσε και η Τζουλιάνα, ένα όμορφο κορίτσι. Έκοψε τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας... Και βγάζοντας τα δόντια της τραγούδησε:
  - Ο πλανήτης θα γνωρίσει το μεγαλείο των Ρώσων!
  Και λάμψη με κοφτερά δόντια!
  Η όμορφη και φλογερή Άννα εκτόξευσε και χειροβομβίδα. Σκόρπισε τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας και τσίριξε:
  - Για έναν νέο κόσμο! Είσαι πλέον το είδωλό μου!
  Και πώς τρεμοπαίζει το γυμνό πόδι!
  Και η υπέροχη Αντζελίνα, επίσης, θα πάρει και θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα. Και σκορπίστε όλους τους αντιπάλους.
  Αυτό το κορίτσι πολεμιστής είναι υγιέστατο. Και απλώς μια πραγματική θεά. Έχει τέτοια ενέργεια.
  Και ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, και σε εμάς!
  Η Βικτώρια το πήρε και σφύριξε, πυροβολώντας ακαριαία:
  - Είθε η Πατρίδα μας να είναι στην κορυφή της επιτυχίας!
  Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα. Που πετά και καταστρέφει τους πάντες.
  Η Βερόνικα πυροβολεί επίσης και σκοτώνει με μεγάλη επιτυχία έναν στρατηγό από τους ευγενείς πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Οι Κινέζοι πέφτουν.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Μόνο οι νεκροί αμφιβάλλουν για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και δείξε μαργαριταρένια δόντια!
  Η Τζουλιάνα επιβεβαιώνει πρόθυμα:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί από όλους! Ήμασταν χθες, είμαστε σήμερα!
  Η κοκκινομάλλα Άννα συμπληρώνει με ενθουσιασμό:
  - Και αύριο!
  Μια χειροβομβίδα που ρίχνεται με γυμνό πόδι σκίζει αντιπάλους.
  Η Αντζελίνα εκτόξευσε ένα ολόκληρο κουτί με κοχύλια με τα γυμνά πόδια της και δημοσίευσε:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Η Νατάσα χρησιμοποίησε τις τελευταίες ήρεμες μέρες για να γράψει έναν χορό θανάτου από μπριζόλα τι γίνεται με την Κίνα. Έγραψε, κρατώντας το πολυβόλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και τόσοι πέταξαν τους Κινέζους.
  Ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στο Πεκίνο.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περπάτησαν μπροστά: ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα.
  Τα παιδιά εξόντωσαν τους Κινέζους και προχώρησαν προς το αυτοκρατορικό παλάτι. Ο Μάο Τσε Τουνγκ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και θα παραμείνει εκεί για πάντα.
  Ο Όλεγκ έριξε μια έκρηξη στους Κινέζους και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τσιρίζοντας στον εαυτό του:
  - Η Ρωσία δεν θα παραδοθεί ποτέ!
  Η Μαργαρίτα λάνσαρε επίσης ένα λεμόνι με το γυμνό της ποδαράκι και γρύλισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Κέρδισε ή πεθάνει!
  Και ένα τάγμα κοριτσιών να διαπεράσει το παλάτι του Μάο Τσε Τουνγκ. Όλα τα κορίτσια ήταν με στολή, είχαν μείνει μόνο εσώρουχα. Και τέτοιοι σχεδόν γυμνοί άνθρωποι πολεμούν σαν ηρωίδες.
  Η Βικτώρια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Λεωνίδα, είσαι ο αυτοκράτορας!
  Η Βερόνικα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά της μέλη και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο βασιλιάς και ο γενικός γραμματέας μας είναι ο πιο κουλ από όλους!
  Και πώς αστράφτει σαν μαργαριτάρια! Και ένα τόσο εντυπωσιακό κορίτσι.
  Η Τζουλιάνα κελαηδάει επίσης από χαρά, και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Είμαι νικητής ψυχολογίας!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Συντρίβει τους Κινέζους.
  Πυροβολεί και η Άννα, αυτή η κοκκινομάλλα διάβολος. Και το κάνει τόσο καλά. Πετάει έξω τους Κινέζους.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην αγία μου χώρα!
  Και βγάζει τα δόντια του!
  Η Angelina είναι επίσης μια ηρωική γυναίκα και θα ρίξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά.
  Και οι Κινέζοι πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τα κορίτσια πηγαίνουν στην επίθεση, συντρίβοντας τους αντιπάλους. Η επίτευξη απτής επιτυχίας. Νιώθουν τρομερή χάρη, ακούραστη πίεση και απουσία αδυναμιών. Και το γυμνό στήθος είναι η καλύτερη εγγύηση αήττητου και αβύθιστου.
  Η Βικτώρια, κόβοντας τους Κινέζους, κελαηδάει:
  - Χέρια βελανιδιάς, κεφαλή μολύβδου!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκορπίζει τους Κινέζους.
  Πυράει και η Βαλεντίνα.
  Συντρίβει τους Κινέζους. Και τα σπάει σε κομμάτια.
  Όλο και πιο κοντά στο παλάτι. Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Φοβισμένοι Κινέζοι παραδίδονται. Διάσπαση.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής λέει:
  - Ο Περούν να είσαι μαζί μας!
  Η Τζουλιάνα είναι ένα υπέροχο κορίτσι εξολοθρευτής που αυτοπυροβολείται και συντρίβει τους μιλιταριστές. Γύμνωσε τα δόντια της.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαστε οι ήρωες της μεγαλύτερης Ρωσίας!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τον εχθρό.
  Η Τζουλιάνα το πήρε και τραγούδησε ξανά:
  - Δίδαξε τον Σουβόροφ να κοιτάζει μπροστά! Κι αν σηκωθείς, στάσου μέχρι θανάτου!
  Και χαμογέλασε.
  Η φλογερή Άννα τραγούδησε και γάβγισε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  - Και είμαστε πάντα μπροστά!
  Η Αντζελίνα, η ηρωική κοπέλα, κατακεραύνωσε επίσης τον εχθρό. Σκόρπισε την αυτοκρατορική κόκκινη φρουρά και τσίριξε:
  - Για τα επιτεύγματα της εποχής!
  Και πάλι οι χειροβομβίδες που ρίχνονται με ξυπόλητα πετούν.
  Τα κορίτσια πιέζουν τον εχθρό. Θυμούνται την ηρωική υπεράσπιση του Βλαδιβοστόκ, που δεν θα ξεχαστεί για αιώνες.
  Ε, πώς θα μπορούσε να χάσει ένας τέτοιος στρατός στην πραγματική ιστορία, και μάλιστα από τους Ιάπωνες;
  Είναι κρίμα.
  Η Βικτώρια ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για τα ρωσικά σύνορα!
  Η Βερόνικα εκτόξευσε επίσης κάτι θανατηφόρο με το γυμνό της πόδι και τρίζοντας απελπισμένα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Και έδωσε σειρά στους Κινέζους.
  Και εδώ και η Γιουλιάνα πώς θα πάρει και θα χτυπήσει. Και μετά το πήρε με το γυμνό της πόδι και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Και μετά τραγούδησε:
  - Δεν θα υποκύψουμε στην εχθρική δικτατορία!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Όμορφο πολύ νέο κορίτσι με τη φιγούρα ενός αθλητή. Και πολύ γενναίος.
  Και η Άννα είναι σαν ένα μπαμ για τους Κινέζους. Τους συνθλίβει, και ρίχνει μια χειροβομβίδα πολύ επιδέξια με το γυμνό του πόδι.
  Και σκορπίζει τους εχθρούς, σαν να πέταξαν τα μπουκάλια από την μπάλα.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Σοκολάτα, είναι δική μας!
  Η Άννα λατρεύει πολύ τις σοκολάτες. Και υπό του βασιλέως, οι αγορές γεμίζουν αγαθά. Τι να πει κανείς για τον Τσάρο Νικόλαο; Τώρα, ο τσάρος-χαμένος μετατρέπεται σε μεγάλο μπροστά στα μάτια μας. Και το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι να πολεμήσουν τα κορίτσια στα μέτωπα.
  Και ένα ζευγάρι ήρωες παιδιών που εμπόδισαν τους Ιάπωνες να καταλάβουν το Όρος Αμίμητο. Όταν αποφασίστηκε η μοίρα του Βλαδιβοστόκ.
  Έτσι διαλύθηκε η σοβιετική αυτοκρατορία.
  Η Angelina εκτόξευσε επίσης μια κάννη δολοφονίας και κατέρρευσε τον εξωτερικό τοίχο του αυτοκρατορικού παλατιού με πολυβόλα.
  Τώρα τα κορίτσια τρέχουν ήδη στα δωμάτια. Εδώ θα έρθει το τέλος του πολέμου.
  Η Βικτώρια λέει με ενθουσιασμό:
  - Πιστεύω, με περιμένει η τύχη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Βερόνικα, που οδηγεί μια φονική πυρκαγιά. Κέντημα αντιπάλων, tweets:
  - Είμαι σίγουρα τυχερός!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Και μετά είναι η Yuliana, σαν ένα ζευγάρι δεμένες βόμβες που εκτοξεύτηκαν από τα γυμνά της πόδια. Και καταστρέψτε τους αντιπάλους.
  Μετά ξέσπασε στα γέλια:
  - Είμαι ένα κορίτσι κομήτη.
  Και πάλι πετάει τις πύρινες γλώσσες του θανάτου.
  Και τότε η Άννα, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής, βιάζεται ήδη. Πώς έπαιρνε τους πάντες και άλειψε. Απλά υπέροχο.
  Ένας πολεμιστής που είναι ένας πραγματικός ντεμίουργος της μάχης.
  Και τρίζει στον εαυτό του:
  - Το πλήρωμά μας, υπάρχει το υψηλότερο κουράγιο!
  Και τότε εμφανίστηκε η Αντζελίνα. Τόσο δροσερό και νευρικό. Μολύνει τους πάντες με την ξέφρενη ενέργειά του. Ικανό να νικήσει σχεδόν κάθε εχθρό.
  Και η πολεμίστρια βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια της. Και είναι μεγαλύτερα από ένα άλογο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Η Αντζελίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Για μελιτζάνες με μαύρο χαβιάρι!
  Και τα κορίτσια φώναξαν στο πάνω μέρος των πνευμόνων τους σε χορωδία:
  - Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη!
  Και οι αιματηρές μάχες με τον κινεζικό στρατό συνεχίστηκαν σε άνοδο. Πολλές πόλεις αλλάζουν κυριολεκτικά χέρια. Ένας μεγάλος αριθμός σοβιετικών τανκς έφτασε από την Ευρώπη και η παραγωγή οχημάτων αυξήθηκε δραματικά. Και το κινεζικό πεζικό συνθλίβεται από τεθωρακισμένα. Και πατάει πολύ επιθετικά.
  Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί Κινέζοι. Και ο αριθμός τους, φυσικά, είναι ένα κολοσσιαίο πρόβλημα για τον στρατό της ΕΣΣΔ. Και εξάλλου οι Κινέζοι είναι γενναίοι. Επιτίθενται σε τεράστιες μάζες. Κάποιοι, έχοντας τυλιχθεί με εκρηκτικά, ρίχνονται κάτω από σοβιετικά αυτοκίνητα. Και πεθαίνουν με μια κραυγή - "Ούρα!"
  Οι αγώνες, πρέπει να πούμε, έχουν διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Μέχρι στιγμής, μόνο σε σοβιετικό έδαφος, εκτός από την επίθεση στο Πεκίνο. Όμως ο Μάο Τσε Τουνγκ κατάφερε και πάλι να ξεφύγει από την υπόγεια διάβαση την τελευταία στιγμή. Και αρκετά κορίτσια τάγματα αναγκάστηκαν να αποσυρθούν.
  Οπότε ο πόλεμος συνεχιζόταν ακόμα. Και είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε πόντο νίκης.
  Και τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας είναι όλα κολλημένα και κολλημένα.
  Τα τέσσερα κορίτσια πολέμησαν γενναία και έδειξαν ηρωισμό.
  Πυροβόλησαν ευθεία.
  Εδώ η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα σκορπίζοντας τους Κινέζους. Και γρύλισε:
  - Δόξα στους ήρωες της Ρωσίας!
  Μια όμορφη, πολύ καμπυλωτή τετράδα κοριτσιών. Έβγαλαν τα σουτιέν τους και αποκάλυψαν το στήθος τους. Και οι θηλές είναι τόσο φραουλένιες, ορεκτικές.
  Οδηγεί μια πολύ εύστοχη φωτιά και η Ζόγια. Κουρεύει τους Κινέζους κομμουνιστές και τσιρίζει από χαρά:
  - Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και επίσης ρίξτε μια χειροβομβίδα σαν γυμνό πόδι. Οι Κινέζοι σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν κύματα από πτώση μετεωρίτη.
  Ναι, η Zoya λατρεύει να σκοτώνει!
  Και τότε ο Αυγουστίνος φλέγεται. Επίσης σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια. Εξοντώστε τους Κινέζους.
  Και πάλι μια χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό της πόδι. Σπάει τους Κινέζους σε κομμάτια.
  Η Σβετλάνα καρφώνει και τους Κινέζους. Και τραγουδάει:
  - Είμαι καυτό κορίτσι! Θα τους συντρίψω όλους σε κουρέλι!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν την καταστροφή.
  Κορίτσια φυσικά ακόμα και πάρα πολύ! Όμορφη, ανθισμένη, τολμηρή.
  Και οι Γερμανοί επιβραδύνουν την προέλαση. Αν και το πυροβολικό εργάζεται ενεργά. Το οποίο είναι υπέροχο! Απλώς τα πιο ακροβατικά ενός γκραν μάστερ.
  Η Νατάσα πυροβολεί... Και μια σκηνή βασανιστηρίων αστράφτει μπροστά στα μάτια της.
  Οι Κινέζοι έπιασαν ένα κορίτσι της Κομσομόλ. Γδύνω την. Και το έβαλαν σε ένα καζάνι με νερό. Άναψαν φωτιά από κάτω. Άρχισε να μαγειρεύει ζωντανός. Το κορίτσι ούρλιαξε από αφόρητους πόνους. Οι δήμιοι του Μάο την άφησαν να πηδήξει από το καζάνι.
  Μετά κρύωσαν το νερό, και πάλι το έριξαν και άρχισαν να το ζεσταίνουν. Έτσι μαγείρεψαν το κορίτσι πολλές φορές.
  Εδώ είναι τα τέρατα ... Μετά κρέμασαν το κορίτσι στο ράφι και το έκαψαν με μια καυτή ράβδο. Βασανισμένες καλλονές μέχρι θανάτου.
  Λοιπόν, πώς να μην εκδικηθείς.
  Η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκορπίζει τους Κινέζους και χαμογελάει στον εαυτό της με ένα χαμόγελο.
  Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη ομορφιά.
  Το κορίτσι λέει:
  - Θα είναι ωραίο!
  Σειρά έδωσε και η Ζόγια. Σκότωσε τους Κινέζους. Έκοψε τους αγωνιστές του Μάο και τους μισθοφόρους τους.
  Μετά πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Μαγευτική τετράδα και ο τερματοφύλακας!
  Στη συνέχεια η μάχη συνεχίστηκε, με πίεση και εικόνες.
  Η κοκκινομάλλα Augustine εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Κινέζους, μούσκεψε πολύ κόσμο με μια χειροβομβίδα. Και όλοι αυτοί οι μαχητές του Μάο.
  Μετά βρυχήθηκε:
  - Είμαι η ενσάρκωση της Πατρίδας!
  Και η κοπέλα παρουσιάστηκε ως βιασμένη. Τι ωραίο και δροσερό! Και τρυπώνει τους Κινέζους για τον εαυτό της. Το κορίτσι είναι απλώς σούπερμαν. Ο πιο κουλ από όλους και συνεχώς χρεωμένος να κερδίζει.
  Η Σβετλάνα είναι επίσης ένα γοητευτικό κορίτσι. Έδωσε μια εύστοχη στροφή και κούρεψε τους Κινέζους. Και μετά πώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Πώς θα θρυμματιστεί ο στρατιώτης του Μάο.
  Και μια τέτοια ξανθιά θα κανονίσει. Όλα κουρεύονται με μια βολή. Και ο βράχος κελαηδάει τα δόντια του:
  - Θα είναι αιώνιο φως και αυγή!
  Κορίτσια εδώ και ένα τέτοιο πέρασμα. Αξιόλογοι πολεμιστές - ακροβατικά.
  Η Νατάσα σφύριξε. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Είμαι υπέροχο κορίτσι!
  Αν και αυτή είναι μια άσεμνη δήλωση, είναι εν μέρει αλήθεια. Αυτοί οι πολεμιστές είναι χαριτωμένοι.
  Και πολύ όμορφο επίσης. Με αστραφτερά μάτια και μαργαριταρένια δόντια.
  Και πολεμούν ένδοξα, πετώντας σπάζοντας αντικείμενα με τα γυμνά τους πόδια.
  Αλλά το να νικήσεις τους Κινέζους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι σαν να τρυπάς έναν τοίχο.
  Ο Ζόγια πήρε και πυροβόλησε μια έκρηξη στα στρατεύματα του Μάο. Και τα κούρεψε, σαν ένα γιγάντιο άλογο να ήταν οπλή, που γκρεμίζει το γρασίδι.
  Τότε η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Είμαι ένα τέτοιο όνειρο εκατομμυρίων!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένας πραγματικός εξολοθρευτής. Όλοι θα προαχθούν και θα γίνουν κομμάτια. Και πριόνισμα χωρίς καμία αμφιβολία με μεγάλη ταχύτητα.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα!
  Η Αυγουστίνα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Κινέζους και απάντησε:
  - Και σκόνη σαν από χαλιά, χτυπάμε από τη μέση!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Μην αλλάζετε πόδια! Τα πρόσωπά μας λάμπουν! Γυαλιστερές μπότες!
  Πολεμιστές όπως βλέπουμε με φουλ ντύσιμο. Και τα κορίτσια δεν χρειάζονται παπούτσια. Μπορούν να σβήσουν τους πάντες σε σκόνη ή σκόνη, ένα τέτοιο γκρι χρώμα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Κινέζους, σκέφτηκε. Πράγματι, γιατί είναι αδύνατο να πετύχεις χωρίς απάτη; Εδώ ο Στάλιν, για παράδειγμα, πήρε και κατέλαβε την εξουσία με δόλο. Υποσχέθηκε στον Ζινόβιεφ και στον Κάμενεφ χρυσά βουνά, αλλά ο ίδιος τα πυροβόλησε.
  Είναι λογικό να γίνει κάτι τέτοιο; Πιο συγκεκριμένα, είναι λογικό - δεν μπορείς να εξαπατήσεις, δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Είμαι μεγάλο αστέρι!
  Η Ζόγια πυροβόλησε και αυτή. Το κατάλαβα και κελαηδούσα:
  - Και εγώ είμαι υπέροχος!
  Και πετάει μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα. Και πώς το παίρνουν οι Κινέζοι. Από τις μεγαλύτερες αμυγδαλές.
  Και ο Αυγουστίνος σουτάρει. Και χτυπάει πολύ καλά. Και νίκησε τους Κινέζους, σαν με χτύπημα βαριοπούλας.
  Και το γυμνό πόδι ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα πολύ περίφημα.
  Ο Αυγουστίνος τσίριξε:
  - Μην ξυπνάτε περίφημα όσο είναι ήσυχα!
  Και πάλι έδωσε μια εύστοχη στροφή.
  Η Σβετλάνα κοπάνησε ξανά. Σκότωσε τους Κινέζους. Και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και σπινθηροβόλα με μάτια και τρίξιμο με φωνή!
  Ναι, αυτά είναι τέτοια κορίτσια που δεν πρέπει να βάλετε το δάχτυλό σας στο στόμα μαζί τους - θα δαγκώσουν!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, είπε:
  - Άρχισαν να μιλούν, όλα για τη μακροζωία.
  Η Ζόγια, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο ρουφώντας αίμα ...
  Ο Αυγουστίνος πέταξε μια χειροβομβίδα και κελαηδούσε:
  - Νόστιμο για το τρίτο!
  Η Σβετλάνα ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Ω, είμαι κουλ!
  Ο πόλεμος με τους Κινέζους είναι πολύ σκληρός. Πολλές αμοιβαίες απώλειες και θύματα.
  Και μερικά αγόρια και κορίτσια είναι απλώς πραγματικοί και σκληροί ήρωες.
  Ο Oleg Rybachenko, που μοιάζει ακόμα με αγόρι περίπου δώδεκα ετών, και ένα κορίτσι που μοιάζει επίσης στην ίδια ηλικία με τη Margarita, τρέχουν μπροστά από τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Αυτοπυροβολούνται. Πίσω από τους ώμους είναι σακούλες με χειροβομβίδες.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε τους Κινέζους. Κόρεψε ένα μάτσο.
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και έτριξε:
  - Είμαι εξολοθρευτής, στα γόνατά σου.
  Η Μαργαρίτα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και πρόσθεσε:
  - Εχθρούς της Ρωσίας θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Το αγόρι και το κορίτσι ορμούν στον εαυτό τους και καταστρέφουν τους αντιπάλους τους. Είναι αστραφτερά και τα πιο cool στον κόσμο.
  Ο Oleg ήταν ήδη σε θέση να κερδίσει μαζί με τη Margarita σημαντικό κεφάλαιο. Συμπεριλαμβανομένης της πώλησης καλλυντικών.
  Το αγόρι είναι πραγματικά πολύ έξυπνο. Και έχει ήδη έναν ευγενή χάρτη. Γενικά δεν σταμάτησε μόνο στα δώδεκα. Μαζί με τη Μαργαρίτα πήραν ένα τέτοιο δώρο. Μείνε στην αιώνια παιδική ηλικία. Και γίνετε υπεράνθρωποι.
  Εξαιτίας αυτού, η μοίρα της εξουσίας στη Ρωσία έχει αλλάξει. Ο Νικόλαος Β' ήταν ανεπιτυχής, αλλά έγινε επιτυχημένος ηγεμόνας. Κάτι που ζηλεύουν πολλοί. Και ο Λεονίντ Ίλιτς Μπρέζνιεφ θα μπορούσε επίσης να μείνει στην ιστορία, καθόλου ως ενσάρκωση της στασιμότητας, και ως ηγεμόνας που δείχνει ότι το κράτος δεν μπορεί να ελεγχθεί καθόλου.
  Ο Όλεγκ, το αιώνιο αγόρι, πυροβολεί τους Κινέζους και τραγουδά:
  - Θα σε σαρώσω σαν πικραλίδες! Είμαστε εξολοθρευτές όχι αγόρια!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Μαργαρίτα επίσης καρφώνει και λέει:
  - Είμαστε κουλ πρωταθλητές! Η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Το αγόρι και το κορίτσι όλα πάνε και πάνε μπροστά. Έχουν τόσο πολύ ενθουσιασμό και φωτιά. Και οι Γερμανοί κυριολεκτικά θρυμματίζονται κάτω από τις οπλές τους.
  Πιο συγκεκριμένα γυμνά, παιδικά πόδια.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί και σκοτώνει τον εχθρό με κάθε σφαίρα.
  Ναι, το αγόρι, φαίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσει. Είναι ένας γνήσιος και πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Μαργαρίτα ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Είμαι υπέροχος! Θα γίνω διεθνής πρωταθλητής!
  Και γελάει μόνος του...
  Ωστόσο, η Κίνα κινητοποιεί όλο και περισσότερα εκατομμύρια και δεκάδες εκατομμύρια στρατιώτες. Και ο σοβιετικός στρατός της ΕΣΣΔ καταστρέφει εξαιρετικά ενεργά τους αντιπάλους.
  Στο μεταξύ, τα κορίτσια τσακώνονται. Υπάρχουν περισσότερα γυναικεία τμήματα.
  Εδώ έρχεται όλο το τάγμα. Ξυπόλητα κορίτσια με μαγιό. Ένα τόσο τσιμπημένο μαγιό σε στυλ μπικίνι. Και γυμνές, στρογγυλές γόβες καλλονών αναβοσβήνουν. Υπέροχοι πολεμιστές.
  Και πυροβολούν και κατά των Γερμανών. Αλλά οι πολεμιστές μπαίνουν σε μάχη σώμα με σώμα με τους στρατιώτες του Μάο. Πώς αλωνίζονται.
  Και πώς αυτομαχαιρώνονται με ξιφολόγχες! Ορίστε τα κορίτσια!
  Τέλεια.
  Τα κορίτσια χτυπούσαν τους Κινέζους με τα γυμνά τους πόδια και χαμογελούσαν σαρκοφάγα. Εδώ είναι οι πολεμιστές. Κορίτσια της πιο δυνατής ευθυγράμμισης. Έτσι αλωνίζουν κόκκινους κομμουνιστές, Κινέζους στρατιώτες.
  Και χτύπησαν τον εαυτό τους. Και έρχονται...
  Υπάρχουν τέτοιοι υπερ-τάξεις πολεμιστές. Και όλα ξυπόλυτοι και σχεδόν γυμνοί. Και πηδάνε στον εαυτό τους. Και χτυπήθηκαν με γυμνά τακούνια. Εδώ είναι τα κορίτσια - όλα τα κορίτσια κορίτσια.
  Η Βικτώρια παλεύει μπροστά. Μοιάζει ακόμα με κορίτσι και είναι πολύ αδύνατη. Κάνει ένεση με κινέζικα και τραγουδά:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά! Και σκίστε όλα τα αποβράσματα!
  Ναι, τα κορίτσια εδώ είναι κορυφαία.
  Και η ομορφιά Βερόνικα είναι ορατή. Επίσης η ξανθιά τσακώνεται.
  Και το υπέροχο Yulfi - ένα κορίτσι που έγινε πριγκίπισσα μετά την ταφή του συζύγου της. Το Yulfi φαίνεται υπέροχο. Αγαπά πολύ τους άντρες και χωρίς καμία προκατάληψη μπαίνει σε επαφές μαζί τους.
  Στην πραγματικότητα, το σεξ παρατείνει τη ζωή και είναι πολύ ωφέλιμο για τις γυναίκες. Τους αναζωογονεί.
  Αγωνίζεται και η Άννα και με τα κόκκινα, πλούσια μαλλιά της.
  Και επίσης η υπέροχη Angelina - η πολεμίστρια είναι απλά σούπερ.
  Όλη η βασιλική φρουρά δηλαδή. Ένα πλήρες σετ από ομορφιές. Είναι τόσο υπέροχες και σέξι.
  Και τσάκισε τους Κινέζους. Τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τρίβουμε τα κόκαλα και σκίζουμε το κρέας.
  Και οι Κινέζοι φεύγουν από την επίθεση τους. Υποφέρουν ήττα μετά την ήττα.
  Εκτός από τα σοβιετικά στρατεύματα, πολεμιστές από τη ΛΔΓ ή Γερμανοί ταξικού επιπέδου πολεμούν επίσης με μεγάλη επιτυχία.
  Η Gerda και η Charlotte τσακώνονται στο τελευταίο τανκ δύο ατόμων σε σχήμα πυραμίδας.
  Και παλεύουν πολύ καλά. Το κινέζικο μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με πιστόλι υψηλής πίεσης. Το διαμέτρημα είναι 105 mm, αλλά αυτό είναι αρκετό λόγω της υψηλής ταχύτητας στομίου του βλήματος. Τα κορίτσια στο τανκ ξάπλωσαν. Το μηχάνημα είναι πολύ ευέλικτο με κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε στο κινέζικο τανκ και τραγούδησε:
  - Είμαι τόσο άγρια λύκα, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό!
  Και γελάει, χτυπάει το γυμνό του πόδι στο joystick.
  Δεν υστερεί ούτε η κοκκινομάλλα Σάρλοτ.
  Επίσης σούπερ κορίτσι.
  Πυροβολείται και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Υπέροχος πολεμιστής.
  Η κοκκινομάλλα, ενώ πυροβολούσε, ρώτησε την Γκέρντα:
  - Τι πιστεύετε, θα απαγορευτεί τελικά ο Χριστιανισμός;
  Ο ξανθός εξολοθρευτής είπε με έμφαση:
  - Νομίζω ότι θα γίνει!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Οι πολεμιστές, γενικά, είναι εξαιρετικοί στη σκοποβολή. Εδώ η Γκέρντα κοπάνησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδούσε:
  - Εμείς οι Άριοι δεν πρέπει να πιστεύουμε στην Εβραϊκή Βίβλο που κηρύττει τον ειρηνισμό.
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Σωστά, δεν ταίριαξε! Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο!
  Η κοκκινομάλλα έστειλε πάλι ένα φονικό βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τράκαρε κινέζικο αυτοκίνητο.
  Η Γκέρντα χαμογέλασε. Κατά τη διάρκεια της ηρεμίας, έγραψε επίσης ένα ενδιαφέρον έργο.
  Η μικρή Γκέρντα πήγε να αναζητήσει τον αδερφό της που ονομαζόταν Κάι. Αλλά δεν ήξερε πού βρισκόταν. Και στράφηκε όχι προς τα βόρεια, αλλά προς τα νότια. Και μετά μετάνιωσε που είχε βάλει εντελώς καινούργια κόκκινα παπούτσια. Μετά από μερικές ώρες, της έτριψαν τα πόδια. Τότε η Γκέρντα έβγαλε τα ακριβά της παπούτσια, έσπασε το ραβδί της και κρέμασε τα παπούτσια της σε ένα γάντζο.
  Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος, ζεστός, μπορείς να περπατάς ξυπόλητος με ευχαρίστηση. Δεν είναι πολύ πλούσιο κορίτσι και το καλοκαίρι έτρεχε συχνά ξυπόλητη. Είναι αλήθεια ότι μετά το χειμώνα, τα πέλματά της έγιναν πιο απαλά και μαλακά.
  Σύντομα, περπατώντας κατά μήκος του δρόμου, το κορίτσι άρχισε να νιώθει δυσφορία από μικρά βότσαλα και άμμο. Και για να το κάνω πιο απαλό, γύρισα στο γρασίδι. Ήταν πιο εύκολο εκεί. Όμως μετά από λίγες ώρες τα πέλματα βούιζαν ήδη.
  Και το πιο σημαντικό, ήθελα να φάω. Και η κοπέλα έχει μόνο μερικές μικρές δεκάρες στην τσέπη της.
  Ωστόσο, στο πλησιέστερο χωριό, η Γκέρντα αγόρασε στον εαυτό της ένα καρβέλι ψωμί, το έγραψε με γλυκό νερό από το πηγάδι και αποκοιμήθηκε ακριβώς σε μια θημωνιά.
  Την επόμενη μέρα, τα γδαρμένα, γυμνά πέλματά της φαγούρασαν. Ήθελα να φάω. Το κορίτσι πήγε στον εαυτό της, νιώθοντας το σώμα της να ζεσταίνεται μετά από μια δροσερή νύχτα. Τα πόδια πονούσαν λίγο.
  Η Γκέρντα περπάτησε στο δρόμο για αρκετή ώρα, αλλά τα πέλματά της, που δεν είχαν ακόμη προλάβει να σκληρύνουν, άρχισαν να φαγουρίζουν ξανά οδυνηρά και μετά να λάμπουν. Το κορίτσι πήγε στο γρασίδι. Αλλά εδώ είναι πιο αργό να πας και επίσης δεν είναι πολύ ευχάριστο για τρυπημένα πόδια.
  Το κορίτσι με δυσκολία έφτασε στο ρέμα. Κατέβασα εκεί τα κατεβασμένα πόδια και τα κρύωσα. Σκέφτηκα να φορέσω παπούτσια. Αλλά είναι κρίμα να καταρρίψουμε μια τέτοια καινοτομία. Ήθελε πολύ να τα δείξει στον Κάι. Για να θαυμάσω τα νέα του παπούτσια.
  Τότε το κορίτσι άρχισε πάλι να περπατάει. Ήμουν απελπισμένος να φάω.
  Κάπως έτσι η Γκέρντα έφτασε στο χωριό και αγόρασε περισσότερο ψωμί. Όμως τα χάλκινα νομίσματα τελείωναν.
  Και το κορίτσι σκέφτηκε. Πού να βρείτε χρήματα για φαγητό. Της πρότειναν να πουλήσει ακριβά, μαροκινά παπούτσια, αλλά η Γκέρντα αρνήθηκε αποφασιστικά. Θα εμφανιστεί σε αυτά στον Κάι. Μέχρι τότε, μπορείς να βγάλεις χρήματα;
  Η Γκέρντα στο διπλανό χωριό προσφέρθηκε να κόψει ξύλα. Της έδωσαν ένα τσεκούρι. Η κοπέλα έκοψε λίγο, αλλά ήταν τόσο εξαντλημένη που, αφού έτρωγε, την πήρε αμέσως ο ύπνος.
  Τότε η Γκέρντα προσφέρθηκε να πάρει χήνες. Αλλά εξαιτίας αυτού, το κορίτσι έχασε μια ολόκληρη μέρα.
  Στο τέλος, αποφάσισε απλώς να ζητιανεύει. Ωστόσο, οι χωρικοί παρατήρησαν αμέσως τα κόκκινα παπούτσια της. Όπως, είναι ξεκάθαρο αμέσως ότι δεν είναι ένα κορίτσι ζητιάνο, αφού κουβαλάει κάτι τέτοιο.
  Στο τέλος, η Gerda αποφάσισε να πουλήσει τα παπούτσια της. Ωστόσο, για αυτό έπρεπε να περπατήσει στην πόλη. Τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν γρήγορα και ήταν σχεδόν ανώδυνο να περπατήσει κατά μήκος του μονοπατιού.
  Εντάξει, η Γκέρντα αποφάσισε ότι ακόμη και χωρίς τα παπούτσια θα μπορούσε να είναι επιθυμητή για τον Κάι.
  Πουλήθηκε σε έναν έμπορο, λαμβάνοντας μερικά ασημένια νομίσματα. Αγόρασα στον εαυτό μου μια πάνινη τσάντα και πήγα σαν ζητιάνος στους δρόμους της Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε έναν αδερφό. Και το κορίτσι, ακούγοντας ότι στο νότο συνήθως πουλάνε αγόρια για σκλάβους, όρμησε εκεί.
  Είναι αλήθεια ότι το κορίτσι ήταν κακώς προσανατολισμένο και περιπλανήθηκε στη Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι να έρθει το φθινόπωρο. Εντάξει, τα ξυπόλητα της κοπέλας σκληρύνθηκαν, σαν τις οπλές του αλόγου, ωστόσο, οι κάλοι φαγούρασαν. Αλλά κάθε μέρα έκανε όλο και πιο κρύο.
  Και ο ύπνος σε εξωτερικούς χώρους είναι άβολος. Το βράδυ ακόμη και το φόρεμα της Γκέρντα πάγωσε και το έσκισε με δυσκολία. Πρέπει να γίνει κάτι. Ήδη έχει αρχίσει να χιονίζει. Με ένα ελαφρύ φόρεμα, το κορίτσι παγώνει μέχρι το κόκαλο και τα γυμνά σκληρυμένα πόδια της σπάνε την κρούστα του πάγου.
  Η Γκέρντα, για να μην αποκοιμηθεί και να μην ξυπνήσει μια ωραία νύχτα, στη νότια Γερμανία έμεινε για το χειμώνα σε ένα σπίτι για να υπηρετήσει στην πυγμή. Για αυτό, έπρεπε να δουλέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να αρμέξει την αγελάδα και πολλά άλλα. Αλλά το κορίτσι ταΐστηκε και του έδωσαν ένα σκισμένο παλτό και ξύλινα παπούτσια.
  Όταν ήρθε η άνοιξη και το χιόνι άρχισε να λιώνει. Το κορίτσι πέταξε με ευχαρίστηση τα τεμάχια σκληρής εργασίας και πήγε πάλι νότια. Δεν πληρώθηκε τίποτα και η Γκέρντα έπρεπε να φάει ελεημοσύνη. Επιπλέον, το κορίτσι τραγουδούσε ακόμα καλά. Το φόρεμά της ήταν τελείως ξεφτισμένο και τα ξυπόλυτα πόδια της ήταν καυλιάρα και καλυμμένα με κρούστα. Το κορίτσι ήρθε επιτέλους στα Βαλκάνια. Πέρασε την Ουγγαρία και μπήκε στην Τουρκία.
  Ο ζητιάνος zamorashka μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Κρύφτηκε από τους Τούρκους στα δάση και κρύφτηκε από τους χριστιανούς.
  Ωστόσο, ήδη στο δρόμο για την ίδια την πρωτεύουσα, η ξανθιά κοπέλα πιάστηκε. Και επειδή, σύμφωνα με τα πρότυπα των μουσουλμάνων, μπορούσε ήδη να παντρευτεί, τότε η Γκέρντα πλύθηκε, ντύθηκε και πουλήθηκε ως παρθένα σε δημοπρασία. Ένα κορίτσι με όμορφα λευκά, σγουρά μαλλιά είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Πήγε στον ηλικιωμένο εμίρη. Και πρέπει να συμβεί ότι αυτός ο εμίρης, αμέσως μετά την αγορά, αρρώστησε τόσο βαριά που δεν μπορούσε να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον.
  Το κορίτσι ζούσε σε ένα χαρέμι. Χορταστικό, σαν σε χρυσό κλουβί, αλλά βαρετό. Η Αλήθεια έμαθε τουρκικά και αραβικά.
  Ανακάλυψε το Ισλάμ. Η νέα θρησκεία ήταν απλή στο σύνολό της, σχεδόν κατανοητή. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λάβει ένα χαρέμι ανδρών μετά τον θάνατό της; Και θα της αρέσει;
  Το κορίτσι σταδιακά έγινε κορίτσι, και υπέροχα όμορφο, και ο εμίρης πέθανε μετά από μια μακρά ασθένεια.
  Και τώρα η Γκέρντα βγαίνει ξανά προς πώληση. Γδύνονται μπροστά σε εκατοντάδες λάγνους άντρες και τους πουλάνε στο χαρέμι του Σουλτάνου.
  Η Γκέρντα αποκτά σταδιακά επιρροή εκεί και γίνεται σύζυγος του Σουλτάνου. Όμως η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρίσκεται ήδη σε παρακμή. Ξεσπά πόλεμος με τη Ρωσία που απειλεί να τερματίσει τον έλεγχο της Τουρκίας στην Κριμαία και τη Μαύρη Θάλασσα.
  Και οι Γερμανοί πολέμησαν καλά, αλλά οι Ρώσοι στρατιώτες δεν ήταν χειρότεροι. Και τα όμορφα κορίτσια πολέμησαν πολύ καλά, υπερασπίζοντας την ΕΣΣΔ.
  Η Νατάσα πυροβόλησε στον ουρανό. Κατέρριψε μια κινεζική μη επανδρωμένη, ραδιοελεγχόμενη συσκευή "Rama" -8. Και είπε:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι.
  Η Ζόγια πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στο κινεζικό επιθετικό αεροσκάφος, το οποίο πέταξε έξω σαν σαρκοφάγο πιράνχα και κελαηδούσε:
  - Ευτυχία για πάντα!
  Η Αυγουστίνα, επίσης, έδωσε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Η σοβιετική κυβέρνηση...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης ένα φλεγόμενο αντικείμενο, γκρέμισε έναν πολεμιστή του στρατού του Μάο και γρύλισε:
  - Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Όμως οι Κινέζοι έφυγαν... Και τα κορίτσια ηρέμησαν λίγο.
  Η Νατάσα παρατήρησε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Αύριο, 22 Μαρτίου 1979. Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την έναρξη του πολέμου!
  Η Ζόγια παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Σίγουρα έχουμε γίνει πιο δυνατοί με τα χρόνια, αλλά δεν έχουμε γεράσει καθόλου!
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος γέλασε και συνέτριψε την ενοχλητική μύγα με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Φυσικά και όχι! Μην γερνάτε! Είμαι ακόμα τόσο ζεστή όσο ποτέ!
  Η Σβετλάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ένας πόλεμος γενικά αναζωογονεί τα κορίτσια. Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά τα κορίτσια παραμένουν νέα!
  Η Νατάσα απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Αναζωογονηθήκαμε - Ρώσοι Θεοί!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, Θεοί μας, Σλάβοι Θεοί!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας! Τα παιδιά της Lada είναι υπέροχα παιδιά! Και χρόνια πάνω σε ένα φτερωτό άλογο, η Ρωσία σε μακρινές χιλιετίες!
  Η Σβετλάνα γέλασε και απάντησε:
  - Από τον ουρανό θα χτυπήσει η καμπάνα - η βροχή θα πέσει καταρρακτώδης! Τρέχω στα παιδικά μου χρόνια - η καλοκαιρινή βροχή με ακολουθεί!
  Και η Νατάσα σήκωσε με ενθουσιασμό:
  - Πίσω μου!
  Και οι πολεμιστές χτυπούσαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Είναι πραγματικά ικανοί για τέτοια θαύματα. Ούτε μια σελίδα δεν έχει γυρίσει στη ζωή μου.
  Εδώ μεγαλώνει μια ολόκληρη γενιά πολεμιστών. Είναι ήδη δυνατό να πολεμήσουν στις τάξεις του Κόκκινου Στρατού, όσοι γεννήθηκαν μετά την έναρξη του πολέμου.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Αντρέικα. Ξυπόλητο αγόρι με σορτς. Δεκατρία χρόνια συνολικά, αλλά πώς παλεύει; Ναι, ένα άτυχο αγόρι κατά κάποιον τρόπο, που δεν γνωρίζει τον κόσμο εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο.
  Η Νατάσα έγνεψε στον Αντρέικα. Χάιδεψε τα ξανθά μαλλιά του πρωτοπόρου. Κοίτα πόσο μαυρισμένος είναι, σαν σοκολάτα. Το κορίτσι έδωσε στο αγόρι καραμέλα. Μουρμούρισε σκυθρωπά:
  - Το γλυκό είναι κακό...
  Αλλά έφαγε το φαγητό έτσι κι αλλιώς. Ναι, κάπως αγόρι. Η Νατάσα πήρε και της άπλωσε το χέρι. Γαργάλησε το σκληρυμένο, σκονισμένο πόδι του πρωτοπόρου. Σε απάντηση, άρχισε να γαργαλάει το γυμνό πέλμα της Natashka. Είναι ωραίο να σε αγγίζουν τα χέρια ενός όμορφου αγοριού.
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  - Μεγαλώνεις Αντρέι! Αν ζήσεις δυο χρόνια ακόμα, θα σε μάθω.
  Το αγόρι ξαφνιάστηκε
  -Τι?
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Πώς να κάνεις έρωτα!
  Ο Αντρέι βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Το έχω δει ήδη!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της.
  - Αυτό που είδες ήταν ζευγαρώματα ζώων. Και θα σας μάθω όμορφα και πολύ ευχάριστα!
  Τα ερωτευμένα κορίτσια ξέρουν πραγματικά πολλά. Είναι εξαιρετικοί μαχητές, και η Κίνα, με όλους τους κολοσσιαίους αριθμούς της, έχει ήδη μετανιώσει τρεις φορές για μια τόσο επιθετική επίθεση.
  Η Νατάσα πυροβολεί στα στρατεύματα του Μάο και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της, λέγοντας:
  - Για το μεγαλείο της κομμουνιστικής χώρας!
  Ύστερα ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ, παραδοσιακά σχεδόν γυμνά. Ντυμένοι μόνο με κόκκινα, στενά εσώρουχα, τσακώνονται και μολύνουν τους υπόλοιπους μαχητές με φρενίτιδα.
  Και πυροβολούν. Και σουτάρουν πολύ καλά. Σαν ελεύθεροι σκοπευτές και πολεμιστές του υψηλότερου διαστημικού επιπέδου.
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Κουρεύει τους Κινέζους και κελαηδάει:
  - Ω, Πατρίδα μου και μεγάλη οικογένεια!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Υπέροχο κορίτσι γενικά.
  Και τα μαλλιά της έχουν το χρώμα του φύλλου χρυσού.
  Η Zoya βασανίστηκε κάποια στιγμή από τους Κινέζους. Πρώτα, με πήγαν σε μια καλύβα και με έγδυσαν μέχρι το σορτσάκι μου. Άρχισαν να αισθάνονται, να σκαρφαλώνουν με τα χέρια τους σε ευαίσθητα μέρη. Μετά με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες. Με χτυπούσαν στο στήθος, και στα πλάγια και στους μηρούς. Επόμενο ήταν το πιο ταπεινωτικό - βιάστηκε με λαστιχένιο μπαλονάκι. Αλλά το συναίσθημα είναι τόσο οξύ. Την ίδια στιγμή, μαζί με τον πόνο, η Ζόγια γνώρισε έναν οργασμό και τελείωσε. Οι στρατιώτες του Μάο γέλασαν.
  Μετά βίασαν ξανά τη χειρόγραφη καλλονή με ένα ρόπαλο, και μετά οι ίδιοι το έβαλαν... Είκοσι πέντε νέοι, πεινασμένοι στρατιώτες πέρασαν πάνω από το κορίτσι. Ας μην είναι πλέον μια παρθένα, αλλά ακόμα ένας άντρας. Αυτό είναι και ευχαρίστηση και πόνο. Τόσο έντονες αισθήσεις. Ειδικά αν βιαστεί στο πέμπτο σημείο.
  Αλλά τουλάχιστον δεν χτυπήθηκαν. Φαίνεται ότι στα στρατεύματα του Κόκκινου Στρατού της Κίνας άρεσε να το έχουν σε διαφορετικά σημεία. Δεν την κρέμασαν. Μέχρι που τελικά η Ζωή έφυγε τρέχοντας. Πριν από αυτό, παρεμπιπτόντως, την έδιωξαν στο κρύο ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή. Αλλά αυτή τη στιγμή η Ζόγια είχε ήδη καταφέρει να συνηθίσει στο κρύο. Και έφυγε με το εσώρουχό της. Και ότι είναι πολεμίστρια των υψηλότερων κόκκινων ακροβατικών.
  Ο πόλεμος με την Κίνα είναι άγριος και ανελέητος, δεν σβήνει ούτε στιγμή.
  Η Aurora πολεμά και ηρωικά. Κουρεύει τους Κινέζους και τραγουδάει:
  - Πατρίδα, κόμμα, Κομσομόλ! Θα υπάρξει μια δυνατή ήττα για τον Μάο Τσε Τουνγκ.
  Και επίσης πώς ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Τα πάντα για τα κορίτσια είναι δροσερά και αναιδή.
  Και η Σβετλάνα, επίσης, θα πάρει και θα κάνει thrash. Και κουρέψτε τους Κινέζους. Και με γυμνά δάχτυλα θα φυτέψει μια χειροβομβίδα.
  Και βρυχάται ταυτόχρονα:
  - Για την υπόθεση του αγώνα του κομμουνισμού!
  Η Νατάσα σουτάρει επίσης, βγάζει νοκ άουτ τους Κινέζους και σφυρίζει:
  - Στο όνομα της Πατρίδας, του αγίου!
  Και μια χειροβομβίδα πεταμένη με γυμνά δάχτυλα σκορπίζει τους Κινέζους. Και τα κορίτσια γίνονται όλο και πιο ευδιάθετα και τραγουδούν τα πάντα στον εαυτό τους με άγρια χαρά.
  Ο Ζόγια σουτάρει και με την ευστοχία του Ρομπέν των Δασών. Οδηγεί μια φωτιά στον εαυτό του και τραγουδά:
  - Αγαπάω την Ρωσία! Δυνατή χώρα! Γιατί δεν καταστράφηκε ο Χίτλερ; Δεν καταλαβαίνω!
  Και θα το πάρει κι αυτός με τα γυμνά του δάχτυλα και θα ρίξει μια χειροβομβίδα. Και το κινέζικο σκιφ.
  Η Aurora γάμησε τους πολεμιστές του Μάο. Πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Μα Πασαράν! Απότομο χτύπημα!
  Και η Σβετλάνα θα δώσει τη σειρά. Πώς να σκουπίσετε τους Κινέζους. Πώς να τα μουλιάσεις όλα και να τσιρίξεις:
  - Δόξα στον Παντοδύναμο Ράβδο!
  Και θα ρίξει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και σειρά θα δώσει και η Νατάσα. Κόψτε τους Κινέζους. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τρίζοντας:
  - Ναι, άγιο το όνομά σου!
  Και χαμογελάστε ξανά. Λαμπερά μαργαριταρένια δόντια.
  Και τότε η Ζόγια υποκύπτει. Σπινθηροβόλα οι Κινέζοι θα καλύψουν. Και θα τρίζει, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι:
  - Πολεμιστής, φέρνοντας το θάνατο σε όλους!
  Και πάλι, θα εκτοξευθεί με μια θανατηφόρα έκρηξη!
  Και εδώ είναι η Aurora σαν λουπανέτο. Και σκοτώστε. Και με γυμνά δάχτυλα θα στείλει δώρο θανάτου.
  Μετά κελαηδάει:
  - Δόξα στους γενναίους Ρώσους στρατιώτες! Άρχοντες ώμου!
  Και η Σβετλάνα χτυπάει και τους Κινέζους. Πώς τα κουρεύει, σαν δρεπάνι, και αναπηδά:
  Είμαι ένας πολεμιστής που δεν θα ξεχαστεί...
  Και πάλι με γυμνό πόδι, σαν να έτρεχε πάνω στους εχθρούς της Ρωσίας. Και σαν χειροβομβίδα άφησέ το να πετάξει.
  Το κορίτσι φυσικά θυμάται πολλά. Για παράδειγμα, πώς τον σαράντα πρώτο χρόνο, ο Φριτς ανάγκασε δύο ξυπόλητα κορίτσια να σκάψουν μια τρύπα στο κρύο. Και τα κορίτσια δεν είναι ακόμα τόσο σκληρά. Και φυσικά, τα πόδια τους πρώτα έγιναν κόκκινα, και μετά έγιναν μπλε από το κρύο. Και πόνεσε.
  Και τα τέρατα-φασίστες για να ζεσταθούν άρχισαν να χτυπάνε με μπαστούνια στα τακούνια. Τα κορίτσια έχασαν τις αισθήσεις τους. Μετά από αυτό, τους έριξαν μερικές ακόμη μπανιέρες με παγωμένο νερό. Σχεδόν κουρασμένος.
  Ευτυχώς, τα άτυχα κορίτσια παρελήφθησαν από θεραπευτή. Βγήκαν έξω. Και ακόμη και τα άκρα δεν χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν. Τα κορίτσια μεγάλωσαν και έγιναν παρτιζάνοι. Εκδικήθηκαν τους Ναζί.
  Το αγόρι πρωτοπόρος Alexander Grigorievich ήταν λιγότερο τυχερό. Οι ναζί του, πιάνοντας, γδύθηκαν. Και κρεμάστηκε σε ένα ράφι στο κρύο. Και τα ξυπόλυτα πόδια του πρωτοπόρου στριμώχτηκαν σε ένα τετράγωνο, και μια πέτρα που ζύγιζε ένα σέντερ κάθισε. Το αγόρι συριγμένος τεντώθηκε στο κρύο. Και οι φασίστες του τον ζέσταναν, φέρνοντας μια δάδα σε ένα σκληραγωγημένο σώμα. Αυτά είναι τα τέρατα των Ναζί.
  Το αγόρι κρεμάστηκε για τρεις μέρες και τρεις νύχτες και την τέταρτη μέρα, μη μπορώντας να αντέξει τα βασανιστήρια, πέθανε.
  Οι εισβολείς συμπεριφέρθηκαν σκληρά...
  Το μέλος της Komsomol Sveta ήταν επίσης γδύθηκε. Σερβίρετε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Γεμάτο με νερό και εκτεθειμένο στον παγετό. Και για να μπορούν όλοι οι κάτοικοι να δουν πώς το μέλος της Komsomol παγώνει στο παγωμένο, καλυμμένο με πάγο νερό. Τι φρίκη είναι.
  Έτσι ήταν στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, ιδού κάτι παρόμοιο, υπάρχει τώρα.
  Η Σβετλάνα πυροβολεί τους Κινέζους, θυμούμενος εκείνον τον πόλεμο, και ψιθυρίζει:
  - Δεν θα περάσει ο φασισμός! Δόξα στη Ρωσία!
  Σουτάρει και η Νατάσα. Πετά με μεγάλη ακρίβεια μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Ας μην ξαπλώνουμε κάτω από τον Μάο Τσε Τουνγκ!
  Η Ζόγια επιβεβαιώνει με επίσημο ύφος:
  - Δεν θα ξαπλώσουμε ποτέ!
  Και επίσης ανοίγει πυρ.
  Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Η Aurora πυροβολεί. Αντιμετωπίζοντας τα στρατεύματα του Μάο και ουρλιάζοντας.
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και η Σβετλάνα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και ουρλιάζει:
  - Στο όνομα της ζωής στη Γη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με μεγάλη ακρίβεια με το γυμνό του πόδι.
  Και οι Κινέζοι τελειώνουν.
  Όμως όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις μπαίνουν στη μάχη. Και ο εχθρός έρχεται ξανά.
  Η Νατάσα χαμογέλασε. Και μετά βυθίστηκε. Θυμήθηκα πώς δύο πρωτοπόροι περίπου δώδεκα ετών πιάστηκαν από τους Κινέζους. Έσκισαν τα ρούχα των αγοριών και τους έδεσαν τα χέρια πίσω με σύρμα και τα οδήγησαν γυμνά και ξυπόλητα στο τσουχτερό κρύο. Μετά τους οδήγησαν μέσα από το χιόνι και τους οδήγησαν ξανά στην καλύβα. Οδηγούσαν μέχρι που οι συνοδοί τους πάγωσαν μέχρι θανάτου. Οι πρωτοπόροι δεν βολεύτηκαν, αλλά άντεξαν. Τα αγόρια είναι αρκετά δυνατά.
  Τότε, βλέποντας ότι η παγωνιά δεν πήρε τους πρωτοπόρους, ο Κινέζος Μάο άρχισε να καίει τα παιδιά με φωτιά. Και το πέτυχαν σε αυτό. Όταν ο δήμιος έβαλε ένα πυρωμένο σίδερο στο γυμνό στήθος του αγοριού, το αγόρι αναφώνησε:
  Ζήτω ο Στάλιν!
  Στη συνέχεια, φαρδιές λωρίδες μετάλλου, κόκκινες από τη ζέστη, εφαρμόστηκαν στα γυμνά, σκληρυμένα πέλματα του αγοριού. Η γυναίκα δήμιος εισέπνευσε με μεγάλη ευχαρίστηση τη μυρωδιά του ψητού κρέατος από τα ρουθούνια της. Ο πρωτοπόρος φώναξε ξανά:
  - Σήκωσε τις κόκκινες σημαίες πάνω από το Πεκίνο!
  Και έδειξε τη γλώσσα του. Στη συνέχεια οι Κινέζοι τράβηξαν το όσχεο με καυτές λαβίδες. Ο πρωτοπόρος πέθανε από σοκ πόνου.
  Ναι, λοιπόν οι Κινέζοι στα κατεχόμενα καθιέρωσαν μια νέα τάξη πραγμάτων.
  Ενήργησαν αγενώς και σκληρά. Και τα βασανιστήρια ήταν συνεχή.
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τους Κινέζους και κελαηδάει:
  - Να υπάρχει παράδεισος στη γη! Ο παράδεισος του κομμουνισμού, στον οποίο ανθίζει η χώρα των Σοβιετικών!
  Η Ζόγια εκτοξεύει επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα κελαηδίσματα:
  - Και η δόξα θα έρθει στη γη!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια πολύ εύστοχη στροφή. Νοκ άουτ αντιπάλους. Και βγάζει ξανά τα δόντια του.
  Και τότε ο Αυγουστίνος πυροδοτεί. Νοκ άουτ τους Κινέζους και τρίζει:
  - Για την πατρίδα! Για τον Μπρέζνιεφ!
  Και πάλι πέταξε ένα ρόδι με το γυμνό της πόδι, σκόρπισε τους Κινέζους. Κτυπήστε δυνατά τους πολεμιστές.
  Μην απογοητεύετε τον εχθρό.
  Η Σβετλάνα ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Χρωματίζει τους Κινέζους και τρίζει:
  - Δόξα στα ρωσικά κορίτσια μας!
  Και πώς γελούν οι πολεμιστές. Άλλωστε, είναι τέτοιες ομορφιές που μπορούν, μάλιστα, να τις βάλουν και σε διαγωνισμό: η κυρία Υφήλιος. Το στήθος τους είναι τόσο γεμάτο και ταυτόχρονα σφιχτό. Έτσι τους αρέσει να κάνουν σεξ με άντρες. Πραγματικά τους ενθουσιάζει.
  Μόνο ένας πολύ πολυάριθμος εχθρός πιέζει την ΕΣΣΔ.
  Τα κορίτσια αποσπάστηκαν και άρχισαν να καταστρέφουν τους Κινέζους.
  Αλωνίζουν τους πιεστικούς στρατιώτες του Μάο. Και νικήστε μια τέτοια ξέφρενη και κολασμένη επίθεση.
  Η Νατάσα τραγούδησε, κόβοντας τους εξαγριωμένους Κινέζους.
  - Κορίτσια σε μεγάλη ανάγκη! Πού είσαι ο ιδιοκτήτης που!
  Ναι, για περισσότερα από δεκαεπτά χρόνια δεν υπάρχει Στάλιν και δεν έχει βελτιωθεί. Αντίθετα, οι Κινέζοι πιέζουν τον Κόκκινο Σοβιετικό Στρατό.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Είθε η Πατρίδα μας να είναι σε διαστημικές διαδρομές!
  Και με γυμνό πόδι θα εκτοξεύσει ένα λεμόνι. Τέτοιο είναι το λαγωνικό κορίτσι.
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε εναντίον του εχθρού, σφύριξε.
  - Στάλιν, Στάλιν, Στάλιν! Θέλουμε τον Στάλιν!
  Και θα ρίξει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, συνεχίζει:
  - Για να μην μας σπάσουν, σήκω τον αφέντη από τη Γη!
  Και πάλι πετάει η χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι της κοπέλας.
  Η Νατάσα κούρεψε μερικές γραμμές και δημοσίευσε:
  - Και σπάσε τον Αδόλφο!
  Η Ζόγια κελαηδούσε, πετώντας μια χειροβομβίδα στους Κινέζους με το γυμνό της πόδι, και τους έσκισε:
  - Βιάσου Μάο!
  Ο Αυγουστίνος, κουρεύοντας τους κίτρινους μαχητές, συμφώνησε:
  Ναι Μάο! Ωστόσο, δεν υπήρχαν τόσοι Γερμανοί!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτό:
  - Υπάρχουν σχεδόν ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι! Και δεν είναι τόσο εύκολο να σκοτωθούν!
  Τα κορίτσια ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει την ευκαιρία να νικήσουν τους Κινέζους. Στις 30 Ιουνίου 1970 οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μάο Τσε Τουνγκ υπολόγιζε στην εξάντληση της ΕΣΣΔ.
  Και τι γίνεται με τους νεκρούς Κινέζους; Τα μωρά ακόμα γεννούν! Θα είναι απαραίτητο και θα εισαχθεί η πολυγαμία. Εξάλλου οι Κινέζοι είναι ακόμα άθεοι. Ο Κομφουκιανισμός είναι περισσότερο φιλοσοφία παρά θρησκεία, και ο κομμουνισμός προωθεί τον αθεϊσμό.
  Την ίδια στιγμή, οι στρατιώτες του Μάο προσπάθησαν να αποκόψουν από τις βάσεις τους τα σοβιετικά στρατεύματα που δεν είχαν προλάβει να υποχωρήσουν πέρα από το Αμούρ. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, πέτυχαν ακόμη και ελαφρώς.
  Όμως ο Κόκκινος Στρατός και εθελοντές από τη ΛΔΓ συμμετέχουν στην αντεπίθεση. Εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή στην ποιότητα και τον αριθμό των οχημάτων, τα σοβιετικά στρατεύματα και ο σύμμαχός τους μαχαιρώνουν τους Κινέζους.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της, όπως πάντα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης.
  Κορίτσια με εσώρουχα και ξυπόλητα. Αυτοπυροβολούνται και πολεμούν.
  Υπάρχουν δύο αυτοκίνητα για τέσσερις πολεμιστές. Συμπαγές και πολύ άνετο, πυραμιδικό.
  Η Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιέζει το joystick και πυροβολεί. Και χτυπάει αρκετά καλά. Σκίζει τον πυργίσκο ενός κινεζικού τανκ.
  Μετά λέει:
  - Είμαι εξολοθρευτής με χιονισμένα μαλλιά!
  Και γελάει με μανία ... Σιμπάει σαν μαριονέτα.
  Σουτάρει και η Σάρλοτ. Πολύ εύστοχα χτυπήματα και βρυχηθμοί:
  - Και ο μεγάλος Ράιχ, μας είπαν όχι από drift!
  Και με γυμνό πόδι πώς να σπρώχνεις.
  Γερμανίδες όπως πάντα στην κορυφή. Είναι αθάνατες, αγέραστες μάγισσες που είναι πάντα σε ρολό. Ακόμη και κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν και έτσι έμειναν για πάντα νέοι, γιατί μάγισσες. Και τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν επίσης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Και έγιναν διάσημοι εκεί, και τώρα τσακώνονται με την Κίνα.
  Η Νατάσκα σουτάρει, κόβεται στις τάξεις. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σκορπίζοντας τον εχθρό:
  - Όλα θα πάνε υπέροχα!
  Η Ζόγια δίνει και μια στροφή στους Κινέζους. Κόρεψε τους στρατιώτες του Μάο Τσε Τουνγκ. Και πέταξε λεμόνια με ξυπόλητα.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Είναι υπερ!
  Τότε το πήρε και ο Αυγουστίνος και επιτέθηκε στα στρατεύματα του Μάο. Και έριξε επίσης θανατηφόρα δύναμη με το γυμνό της πόδι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Ας συντρίψουμε τον Χίτλερ!
  Και δήλωσε:
  - Όχι, ο Χίτλερ είναι ήδη νεκρός - ας συντρίψουμε τον Μάο!
  Τότε η Σβετλάνα πήρε και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια πήραν και γκρέμισαν τους Κινέζους, κελαηδούσαν:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα παρατήρησε επιθετικά:
  Είμαστε σούπερ μαχητές!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Αυτό είναι πολύ όμορφο.
  Η Zoya έκανε εξαιρετική δουλειά εδώ. Τότε ένα γυμνό πόδι, ένα πολύ όμορφο κορίτσι, το πέταξε και έσπασε τους Κινέζους:
  - Θα είμαστε πολύ κουλ!
  Τότε το φλογερό κορίτσι ο Αυγουστίνος το πήρε και πολύ όμορφα έκανε μια ρίψη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκόρπισε τους Κινέζους στρατιώτες προς όλες τις κατευθύνσεις:
  Είμαστε όλες supergirls!
  Τότε η Σβετλάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και τόσο ξανθιά, με γυμνά πόδια που αναβοσβήνουν χειροβομβίδες. Και το κορίτσι πήρε και κύλισε τον Κινέζο, ένα πολύ όμορφο κορίτσι.
  Κορίτσι με εσώρουχα. Κι εκείνη φώναξε:
  - Τα κορίτσια είναι διαφορετικά! Και πολύ κόκκινο!
  Τα κορίτσια είναι γενικά πολύ κουλ, και πάντα ξυπόλητα.
  Η Σβετλάνα, για παράδειγμα, έτρεχε ξυπόλητη καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου. Και στο σαράντα πρώτο έτος μετακόμισε μέσα στο δάσος. Δεν είναι η πρώτη φορά για εκείνη. Εργάστηκε σε μια παιδική, εργατική αποικία ξυπόλητη και με ένα ελαφρύ φόρεμα φυλακής μέχρι τον παγετό. Αργότερα, η κοπέλα έτρεξε ακόμη και ξυπόλητη στο χιόνι. Ο Αυγουστίνος λοιπόν ήταν στην αποικία. Εκεί, τα κορίτσια μπορούσαν να δουλέψουν σχεδόν γυμνά στον σκληρό παγετό της Σιβηρίας.
  Και δεν τους τρόμαξε. Και πόσο καλό είναι για τα κορίτσια να τρέχουν ξυπόλητα μέσα από τις χιονοστιβάδες στο χιόνι. Και ότι τα γυμνά τακούνια τα δάγκωσε ο παγετός. Όχι τόσο τρομακτικό. Τα γυμνά πέλματα είναι καλυμμένα με καλαμπόκια, και τα κορίτσια δεν έπαθαν τίποτα, από την κρούστα του πάγου.
  Είναι τόσο πολύ cool. Ξυπόλητα κορίτσια έτρεχαν και δούλευαν με τσεκούρια.
  Τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά.
  Τα κορίτσια ήταν πολύ τρελά. Και πάλι ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και συντρίψτε τις κινεζικές ορδές. Πολύ ωραίοι πολεμιστές, πρέπει να πω.
  Τα κορίτσια ρίχνουν τα γυμνά τους πόδια στον εχθρό.
  Η Νατάσα σουτάρει πολύ εύστοχα στους Κινέζους.
  Και έσπασε έναν άλλο στρατιώτη του Μάο.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο... Και πολύ ξυπόλητη και όμορφη Νατάσα, πολύ επιθετική.
  Αλλά για ένα κορίτσι, πρέπει να γράψετε το δικό σας ενδιαφέρον.
  Εδώ η Νατάσα μιλούσε με αυτό. Ή μάλλον, έγραψε μια ιστορία.
  Και εδώ, έχει ενδιαφέρον μετά τις αρχικές επιτυχίες, τα ρωσικά στρατεύματα της αυτοκρατορίας του Νικολάου αντιμετώπισαν το Hindenburg. Και το γκρέμισαν από το οποίο η τσαρική αυτοκρατορία νίκησε τη Γερμανία και δεν έγινε επανάσταση.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko και η Margaret Magnitnaya άρχισαν να πολεμούν ήδη στο σοβιετικό έδαφος με την Κίνα.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσάκισαν τους Κινέζους.
  Ο Oleg Rybachenko έμοιαζε με αγόρι έντεκα ή δώδεκα ετών. Και συνέτριψε τους στρατιώτες του Μάο. Ή αυτοί που μοιάζουν με την ορδή του Τζένγκις Χαν.
  Το αγόρι πέταξε το γυμνό του πόδι στους Κινέζους. Συντρίφθηκε και κέρδισε.
  Και έδωσε σειρά.
  Και η Μαργαρίτα συνέτριψε πολύ έντονα τα κάπως λοξά στρατεύματα του Μάο.
  Και τσάκισε τους Κινέζους. Και το κορίτσι πάλεψε πολύ όμορφα.
  Και πέταξε πολύ όμορφα το γυμνό της πόδι. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Μαργαρίτα μούσκεψε πολύ τους Κινέζους.
  Τα στρατεύματα του Μάο προχώρησαν πολύ επιθετικά.
  Μαργαρίτα, πολύ συντρίβοντας τον αντίπαλο.
  Τα ξυπόλητα πόδια της κοπέλας έσπασαν πολύ όμορφα τη ραχοκοκαλιά των Κάιζερ.
  Τα κορίτσια είναι τόσο επιθετικά.
  Και το τάγμα ακολουθεί τα παιδιά, ή μάλλον το ζευγάρι των παιδιών Όλεγκ και Μαργαρίτα. Κορίτσια με εσώρουχα, και πολύ όμορφα. Επιτίθενται στους Κινέζους και μάλιστα με πολύ ζήλο.
  Το γυμνό στήθος τους με τις ρουμπινί θηλές τρέμει. Και τα κορίτσια παλεύουν με υπερβολική πίεση. Τσακίζουν τους Κινέζους. Και τα κομμουνιστικά, κόκκινα στρατεύματα του Μάο υποκύπτουν.
  Και τώρα οι Κινέζοι αρχίζουν να κάνουν πίσω.
  Η Βερόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Συνθλίβει τους στρατιώτες και τσιρίζει:
  - Η αγάπη είναι ζωή!
  Η Βικτώρια έδωσε μια εύστοχη στροφή. Έκοψε τους αντιπάλους. Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά πόδια της.
  Και μετά κελαηδούσε:
  - Η Πατρίδα μας δοξάζεται!
  Εδώ η Τζουλιάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και η γυναίκα του στρατηγού, καθώς παίρνει και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα και ουρλιάζει:
  - Genius Express!
  Και μετά η κοκκινομάλλα Άννα. Το κορίτσι είναι τόσο κουλ και εξαιρετικό. Τσάκισε τους Κινέζους, τους μούσκεψε. Και μια χειροβομβίδα πέταξε με γυμνά πόδια. Και σκόρπιους αντιπάλους.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Αγία Ρωσία του Τσάρου Νικολάου Β'!
  Και μετά το διόρθωσα:
  - Πιο συγκεκριμένα, Τσάρος Λεωνίδας!
  Και το κορίτσι κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Και ξεγύμνωσε τους κυνόδοντές του.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες: μια ηρωίδα εκτοξεύει ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια.
  Και εξαπλώθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις του αίματος του ποταμού με τα στρατεύματα του Μάο.
  Άλλωστε, ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, με σορτς, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και βγάζει νοκ άουτ τους Κινέζους.
  Τα κορίτσια σουτάρουν με μεγάλη ακρίβεια, αλλά δεν έχουν απώλειες. Όταν ένα κορίτσι είναι γυμνό και φοράει μόνο εσώρουχα, είναι πρακτικά άτρωτο. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πιάσεις.
  Οπότε οι Κινέζοι δεν χτυπούν κορίτσια, ούτε με οβίδα, ούτε με σφαίρα, ούτε με θραύσμα. Και λοιπόν? Ο αγώνας είναι αγώνας!
  Η Βερόνικα αυτοπυροβολείται. Χτυπά τον εχθρό, ρίχνει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι και κελαηδάει:
  - Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι!
  Και η Βικτώρια είναι πολεμιστής-διοικητής. Καθώς κουνάει το γυμνό στήθος της και εκπέμπει μια όψη κεραυνού με τις κατακόκκινες θηλές της. Και τότε ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Σπάει τις τάξεις των αντιπάλων.
  Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι supergirl!
  Και βγάζει τα δόντια του.
  Και μετά ο Τζούλιαν. Επίσης ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς. Πόσο χτυπάμε τους Κινέζους. Πιο συγκεκριμένα, όχι από τους Κινέζους, αλλά από τα στρατεύματα του Μάο, που παρεμπιπτόντως, βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία, πιο συγκεκριμένα με την ΕΣΣΔ.
  Και στον θρόνο είναι ο Τσάρος Λεονίντ Μπρέζνιεφ, όπως τον αποκαλούν, Ιλίτς Β', που έγινε Αυτοκράτορας της ΕΣΣΔ. Και είναι υπέροχο να συμφωνούμε. Και η βόρεια Κίνα, η Μογγολία, η Βόρεια Κορέα, ήδη Ρώσοι σύμμαχοι δέχονται επίσης επίθεση από την αυτοκρατορία του Μάο.
  Η Γιουλιάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ας είναι ο Λεωνίντ στη Ρωσία - φως!
  Έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της.
  Και τότε η Άννα, το κοκκινομάλλη τέρας, παλεύει. Και σουτάρει εξαιρετικά καλά.
  Και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Ας γίνει ένας βασιλικός παράδεισος στον πλανήτη!
  Και η Ολυμπιάδα εκτόξευσε ένα λεμόνι με γυμνό πόδι. Σκόρπισε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Δόξα στον Τσάρο και την Πατρίδα και το Κομμουνιστικό Κόμμα!
  Τα κινεζικά τανκς και το πεζικό μπόρεσαν να καταλάβουν την καμπή του Αμούρ και στράφηκαν προς τα βορειοδυτικά, συνεχίζοντας να κινούνται κατά μήκος του ποταμού. Η κινεζική προέλαση ήταν σχετικά επιτυχημένη.
  Η ίδια η διαμόρφωση του μετώπου ήταν υπέρ τους και ήταν δύσκολο να μεταφερθούν ενισχύσεις για τον Κόκκινο Στρατό κάτω από κινεζικές βόμβες.
  Αλλά η ΕΣΣΔ ήταν τεχνολογικά ισχυρότερη από τον αναρίθμητο στρατό του Μάο, ο οποίος κινητοποίησε ακόμη και αγόρια δώδεκα ετών στο στρατό.
  Επιπλέον, τα δισκοειδή αεροπλάνα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας, τα οποία είναι εντελώς άτρωτα, αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά όπλα και εμπόδισαν κινεζικά αυτοκίνητα με στρωτή τζετ.
  Ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό λόγω της τεράστιας ταχύτητας των ιπτάμενων δίσκων. Που θα μπορούσε να φτάσει σχεδόν σε οποιοδήποτε κινεζικό αεροσκάφος.
  Τα όμορφα κορίτσια Gertrude και Eva κυνηγούσαν κινέζικα αυτοκίνητα σε μια τέτοια δισκέτα.
  Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν σε δύο μαχητικά αντίγραφα από τα σοβιετικά με άδεια MIG-15 και κυριολεκτικά τα ισοπέδωσαν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, δεν στέκονται στο περιθώριο.
  Η Γερτρούδη πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Οι Γερμανοί θεοί είναι οι πιο ισχυροί στον κόσμο!
  Η Εύα έλεγξε επίσης το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και, βγάζοντας τα δόντια της, βρυχήθηκε:
  Θα μουλιάζουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Το κορίτσι είναι ακόμα ένα πράγμα. Εδώ πήρα, για παράδειγμα, έναν πρωτοπόρο. Έσκισε τα ρούχα του αγοριού και τα στερέωσε με σύρμα στο ασπέν. Έπειτα άρχισε να καυτηριάζει το σώμα ενός Κινέζου πρωτοπόρου με ένα καυτό πόκερ στο πάσσαλο. Ξεκίνησε με το στομάχι και μετά μετακινήθηκε στο στήθος. Δεν αγνόησε τις στρογγυλές γόβες του αγοριού.
  Όταν το πόκερ κρύωσε, το κορίτσι το ζέστανε ξανά και η Γερτρούδη πέταξε κλαδιά.
  Μετά άλλαξαν και η πρωτοπόρος τηγανίστηκε από τον σύντροφό της. Η ξανθιά εξολοθρευτής Gertrude έκαψε και τα μάγουλα του αγοριού. Με λίγα λόγια, δεν έμεινε ούτε μια ολόκληρη λωρίδα δέρματος στον κινέζο πρωτοπόρο.
  Μετά πήραν και άναψαν μια μεγάλη φωτιά, πιπέρισαν το αγόρι, το αλάτισαν και άρχισαν να τρώνε.
  Το κρέας είναι ζουμερό, άπαχο.
  Η Εύα, καταβροχθίζοντας το αγόρι, παρατήρησε:
  - Δεν θα πάρετε επιπλέον θερμίδες σε τέτοιο φαγητό.
  Η Γερτρούδη, γλείφοντας τα δάχτυλά της, συμφώνησε:
  Ναι, είναι ποιοτικό κρέας. Το αγόρι είναι αδύνατο, νευρικό, αδύνατο. Αυτό είναι ωραίο να φάει.
  Τα κορίτσια έφαγαν με χαρά τον κινέζο πρωτοπόρο. Άλλοι δύο Γερμανοί πλησίασαν. Συμμετείχε στη γιορτή. Κυριολεκτικός κανιβαλισμός. Και τόσο νόστιμο, με καρυκεύματα για να φάει ένα αγόρι από την Κίνα.
  Μια από τις Γερμανίδες, η Φρίντα, παρατήρησε:
  - Κάπως βράσαμε μια έγκυο. Και μετά έφαγαν το μωρό στη μήτρα. Είναι τόσο νόστιμο!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια. Τα βασανιστήρια και ο κανιβαλισμός είναι ωραία!
  Απλώς, χωρίς καμία προκατάληψη, έκοψαν κάτι στο Κινέζο αγόρι και έκοψαν ο καθένας ένα μικρό κομμάτι.
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές έπιναν επίσης κρασί - αναμεμειγμένο με αλκοόλ της αεροπορίας. Έφαγαν ζουμερό κρέας.
  Τότε οι πολεμιστές χόρεψαν λίγο. Μετά ήρθαν μερικές ακόμη καλλονές με το ίδιο εσώρουχο. Άρχισαν να τρώνε το αγόρι. Έκοψαν την καρδούλα του σε πολλά κομμάτια. Και έφαγαν και αυτοί.
  Μετά το πήραν και έτρεξαν ξυπόλητοι πάνω από τα κάρβουνα. Πήδηξαν, πήδηξαν. Μετά όρμησαν στο πλησιέστερο μέρος. Εκεί επιτέθηκαν σε άνδρες, ζευγαρώθηκαν μαζί τους σαν ζώα. Και ήταν υπέροχο.
  Τα θηλυκά είναι τόσο επιθετικά.
  Και τώρα δύο κορίτσια κυνηγούν κινέζικα αεροπλάνα. Εμβόλισαν το Tu-4, με αποτέλεσμα να εκραγούν οι βόμβες στην κοιλιά του. Και όλοι δεν σταματούν να γελούν. Υπέροχα κορίτσια.
  Και πώς πατάνε γυμνά δάχτυλα στα κουμπιά του joystick. Τέτοιες γοητευτικές ομορφιές. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και τα γυμνά κορίτσια δίνουν εμπιστοσύνη στη νίκη.
  Τα κακά κορίτσια καταρρίπτουν πραγματικά κινέζικα αεροπλάνα.
  Η Γερτρούδη ρώτησε την Εύα χαμογελώντας:
  - Πιστεύετε ότι η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού;
  Το κορίτσι απάντησε γελώντας:
  - Δεν!
  Η Γερτρούδη ρώτησε με έκπληξη:
  - Και γιατί?
  Η Εύα είπε κατηγορηματικά:
  - Γιατί ο ουρανός είναι συμπαγής! Σαν καθρέφτης!
  Και τα κορίτσια γέλασαν. Φαινόταν εξαιρετικά αστείο. Καταρρίφθηκαν δύο ακόμη κινεζικά αεροπλάνα.
  Η Γερτρούδη παρατήρησε λογικά:
  Αλλά και πάλι, υπάρχει Θεός!
  Η Εύα συμφώνησε:
  - Υπάρχει ο Αδόλφος Χίτλερ και ο προφήτης του!
  Και πάλι οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Είναι τόσο διασκεδαστικοί και ούτε καν χαζοί.
  Και τους αρέσει να πολεμούν. Α, και βιασμός ανδρών επίσης. Αυτό είναι το μότο τους....
  Η Γερτρούδη, καταρρίπτοντας ένα κινεζικό αεροπλάνο, τσίριξε:
  - Πατρίδα μου! Θα τους σκοτώσω όλους για σένα!
  Η Εύα με ένα χαμόγελο των δοντιών επιβεβαίωσε:
  - Εγώ επίσης!
  Και λάμψη με ζαφείρι μάτια. Αυτοί οι πολεμιστές είναι ψύχραιμοι. Και καθόλου ηλίθιο.
  Ή ίσως κακό ... Και πολύ σκληρό. Εδώ βασάνισαν μια γυναίκα περίπου τριάντα και τον γιο της περίπου δώδεκα - ούτε καν πρωτοπόρο.
  Τα κρέμασαν και τα δύο σε μια σχάρα. Και μια φωτιά άναψε κάτω από γυμνά πόδια. Επιπλέον, για να εκτονώσετε τη ζέστη, αλλά ο συγγενής σας να κατέβει στη φωτιά.
  Ή θα τηγανιστούν οι γόβες του αγοριού, μετά τα κορίτσια.
  Και η γυναίκα τραυματίστηκε και ψυχικά και σωματικά. Πυρπολήθηκαν και τα στήθη της μητέρας.
  Ναι, βασανίστηκαν σκληρά. Τα κορίτσια αγαπούν τη φωτιά.
  Για παράδειγμα, τα αγόρια λατρεύουν να βασανίζουν. Ακόμα και εντελώς αθώοι.
  Απλά βάλτε τους φωτιά...
  Ή βουτηγμένα σε οξύ... Άλλος τρόπος βασανιστηρίων. Μαστιγώστε το pioneer με ένα καυτό σύρμα και, στη συνέχεια, αλείψτε το με κοπριά. Αυτό είναι και οδυνηρό και ταπεινωτικό.
  Οι πρωτοπόροι ραντίστηκαν επίσης με κορμπί και ασβέστη. Λοιπόν, αυτά τα κορίτσια-εξολοθρευτές.
  Η Εύα χτύπησε τρία κινέζικα αυτοκίνητα και παρατήρησε:
  - Εδώ βασανίζουμε κόσμο... Και είναι ωραίο!
  Η Γερτρούδη, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Είναι ιδιαίτερα ωραίο να βασανίζεις ένα αγόρι!
  Η Εύα συμφώνησε:
  - Πολύ ωραία! Αλλά είναι επίσης καλό να βασανίζεις ένα κορίτσι!
  Οι πολεμιστές ήταν τόσο χαρούμενοι εδώ.
  Η Γερτρούδη γκρέμισε τέσσερα κινεζικά αεροπλάνα και τσίριξε:
  - Και θα είναι υπέροχο για εμάς!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Τα κορίτσια γενικά είναι τόσο όμορφα στην εμφάνιση και έξαλλα εσωτερικά. Ένα από τα βασανιστήρια που χρησιμοποιούσαν οι καλλονές ήταν. Εδώ, για παράδειγμα, κρεμάτε έναν πρωτοπόρο από τα πόδια του στο ταβάνι και στερεώνετε μια αλυσίδα στα χέρια του. Και παίρνεις ηλεκτρικό. Ο πρωτοπόρος πρέπει να το σηκώσει με τη βοήθεια μιας πρέσας. Για να μην σπάσουν οι μύες.
  Και τότε δεν υπάρχει αρκετή δύναμη και πάλι χτυπά με ρεύμα.
  Τα κορίτσια αγαπούσαν επίσης όταν τα αγόρια γυρίζουν τον τροχό. Επιβράδυναν λίγο την κίνηση, οπότε χτυπιούνται με ρεύμα. Πολύ εντυπωσιακό.
  Η Εύα ρώτησε τον εαυτό της:
  -Υπάρχει ο Διάβολος;
  Η Γερτρούδη απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Εν πάση περιπτώσει - ο διάβολος - είμαστε εμείς!
  Και οι δύο έκλεψαν όπως θέλουν. Και τα πρόσωπα θα φανούν.
  Και οι δύο έκλεψαν όπως θέλουν. Και τα πρόσωπα θα φανούν.
  Σε ιπτάμενους δίσκους, οι Κινέζοι αλωνίζονται καλά. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Ουράνια Αυτοκρατορία είναι δυνατή και έχει πολλούς στρατιώτες. Και σκαρφαλώνουν σαν διάβολοι από τους τάφους.
  Η Άννα γκρεμίζει ένα άλλο κινέζικο αυτοκίνητο στον ουρανό και κλείνει το μάτι στον αέρα. Λένε ότι εσείς οι πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας δεν θα φαίνεστε λίγοι.
  Ο Τζούλιαν συμφωνεί με αυτό. Κόβει το απαρχαιωμένο μηχάνημα του κράτους του Μάο, και χαμογελάει, βρυχάται:
  - Η πατρίδα και ο στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που στηρίζεται ο πλανήτης...
  Θα σε προστατέψουμε με το στήθος μας,
  Ο στρατός σου τραγουδιέται από όλο τον λαό!
  Οι Κινέζοι συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Έχουν πάρα πολύ, εκείνη την εποχή σχεδόν ένα δισεκατομμύριο πληθυσμό, και μπορούν να βομβαρδίσουν τις σοβιετικές θέσεις με πτώματα. Και δεν ξέρουν αμφιβολίες και τύψεις. Και ο αριθμός των πτωμάτων δεν τους έχει σημασία.
  Κυλάνε σαν ατελείωτη χιονοστιβάδα.
  Εδώ είναι το πολυβόλο Νατάσα. Πυροβολούν τους Κινέζους που προελαύνουν. Έκοψε μια γραμμή με σφαίρες. Μετά άλλο... Πέφτουν οι Κινέζοι. Πολλοί από αυτούς είναι γενικά αγόρια και επιτίθεμαι ξυπόλητος. Πεθαίνουν με χαμόγελα στα χείλη. Ο Μάο Τσε Τουνγκ εξαπέλυσε έναν βίαιο πόλεμο. Ήθελε φήμη και δίσκους. Και εκατομμύρια Κινέζοι στρατιώτες έχουν ήδη πεθάνει. Και ανεβείτε στη μάχη όλο και περισσότερα μέρη.
  Η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδάει:
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους κίτρινους πολεμιστές, λέει χαμογελώντας:
  - Αλλά η Κίνα είναι επίσης μια χώρα που κυβερνούν κομμουνιστές!
  Η Νατάσα απάντησε:
  - Έχουν μόνο μια καρικατούρα του κομμουνισμού!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους κίτρινους στρατιώτες, παρατήρησε λογικά:
  - Όχι στο όνομα της υπόθεσης, αλλά στην ουσία!
  Και η κοκκινομάλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μια θανατηφόρα δύναμη.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε καθώς κούρεψε τα στρατεύματα του Μάο:
  - Ναι, η ουσία μερικές φορές είναι πιο σημαντική από το επίσημο όνομα!
  Και καμιά δεκαριά Κινέζοι έπεσαν, κουρεμένοι από την έκρηξή της.
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πυροβολώντας τους Κινέζους:
  - Ναι, έτσι είναι ... Μόνο τώρα, όχι μερικές φορές, αλλά πάντα!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Πολέμησαν την ορδή που τους πίεζε. Σαν Ρώσοι πολεμιστές που πολέμησαν με τον αμέτρητο στρατό του Τζένγκις Χαν. Και πράγματι, η Ρωσία κέρδισε.
  Η Ζόγια πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκισε με αυτό μια ντουζίνα Κινέζους στρατιώτες και τραγούδησε:
  Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Θα συντρίψουμε τις ορδές του κακού φασισμού σε σκόνη,
  Νικήστε τα ρέματα της ατελείωτης ορδής!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους Κινέζους και σκοτώνοντάς τους κατά δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες, παρατήρησε με χαμόγελο:
  - Καλύτερα όχι απεριόριστη, αλλά απεριόριστη ορδή!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, μάλλον είναι πολύ καλύτερα!
  Τα κορίτσια πολέμησαν ηρωικά, και η θέλησή τους είναι στην πυγμή.
  Και η δύναμη συντριβής είναι στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και τόσο μαχητικό πάθος μέσα τους.
  Η Ελισάβετ στο τανκ παλεύει σαν τέρας.
  Το κορίτσι, πυροβολώντας και πατώντας τα γυμνά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick, λέει:
  - Το μεγαλείο της ΕΣΣΔ είναι μαζί μας!
  Η Catherine, πυροβολώντας τους Κινέζους, σημειώνει:
  - Είμαστε εδώ σαν τα γεράκια του Στάλιν!
  Η Έλενα, πυροβολώντας, σημείωσε:
  - Ο Λεονίντ Ίλιτς δεν είναι ακόμα ο ίδιος!
  Η Catherine έσπασε ένα κινέζικο τανκ και χαμογέλασε:
  - Fedot, αλλά όχι αυτός!
  Η Έλενα εκτόξευσε μια έκρηξη πολυβόλων, κουρεύοντας το προπορευόμενο πεζικό του κράτους του Μάο και ούρλιαξε:
  - Το ταμπλό μας θα είναι στην κορυφή!
  Η Ευφρασία διορθώθηκε:
  - Μην κυβερνάς, αλλά η μάχη!
  Η Ελισάβετ εκτόξευσε ένα βλήμα με μεγάλη ακρίβεια και σημείωσε:
  Ακόμα θα κερδίσουμε!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα
  Από τα ερείπια του εαυτού μας θα ξαναζωντανέψουμε....
  Πολεμιστής του φωτός πάρε το σπαθί σύντομα
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε ξανά!
  
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς άγνωστους κόσμους...
  Ψάλλονται ηρωικά κατορθώματα,
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  Ηρωικά πολέμησαν και τα κορίτσια από τη ΛΔΓ.
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ σε ένα καυτό τανκ, εντελώς γυμνές με το σορτσάκι τους, τσακώθηκαν. Τα κινεζικά τανκς αντεπιτέθηκαν.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε κατά του κινεζικού αυτοκινήτου και έσπασε την πανοπλία. Το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι η κόρη του διαβόλου!
  Η Σάρλοτ έσπασε την προστασία που αντιγράφηκε από το σοβιετικό T-54, αλλά με τους Κινέζους στο πλήρωμα, και πρόσθεσε:
  - Μπορώ να τα ξεπεράσω όλα!
  Το γερμανικό πυροβόλο υψηλής πίεσης είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Είναι ικανό να διεισδύσει από πολύ μεγάλη απόσταση, και ξεπερνά τα κινέζικα 100mm στο T-54. Επιπλέον, τα ρωσικά αυτοκίνητα δεν διεισδύουν στο πιο πρόσφατο γερμανικό KAG-50 U, σε καμία γωνία. Μόνο το Isa από τα πιο βαριά μοντέλα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Fritz. Αλλά το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγα τέτοια κινεζικά Iss, και η βασισμένη μηχανή είναι το T-54. Και δεν μπορείς να το διαφωνήσεις.
  Η Γκέρντα πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια της. Χτυπά ένα κινέζικο αυτοκίνητο από απόσταση και τρίζει:
  - Είμαι ένας βασιλιάς που ο Σούπερμαν!
  Και ο πολεμιστής δείχνει μια μακριά, ροζ γλώσσα.
  Η Σάρλοτ πυροδοτεί επίσης. Και πολύ εύστοχο. Και αυτοπυροβολείται, με τη μανία ενός μεγάλου πάνθηρα.
  Και πατάει επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και σφυρίζει στον εαυτό του:
  - Είμαι μεγάλος μαχητής σούπερ κλάσης!
  Επιπλέον, η Gerda πυροβολεί ήδη. Ψυχρόαιμη ξανθιά. Αν και η ίδια η γυναίκα είναι ιδιοσυγκρασιακή. Για παράδειγμα, σταύρωσε ένα μέλος της Κινέζικης Komsomol σε ένα πεύκο. Η ίδια έβαλε καρφιά στα χέρια και στα πόδια της. Έβαλε φωτιά στο γυμνό στήθος της και στη συνέχεια με καυτές λαβίδες έσπασε τα δάχτυλα των ποδιών της.
  Και τώρα η Γκέρντα βρυχάται:
  - Είμαστε λευκοί λύκοι και δεν ξέρουμε έλεος για κανέναν!
  Και πάλι, η καλλονή σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια. Και χτυπάει τον εχθρό. Μια τόσο υπέροχη ξανθιά. Σύντομα δεν θα το κάνει αυτό. Και πάλι το κινέζικο αυτοκίνητο έσπασε από απόσταση. Ικανός να χτυπήσει. Και διακόσια χιλιοστά πανοπλίας δεν θα την σταματήσουν.
  Η Σαρλότ πυροβολεί επίσης και τρίζει:
  - Είμαι ο υψηλός βασιλιάς! Σας σπάω όλους!
  Και με γυμνά δάχτυλα πατάει το κουμπί του joystick. Ο κοκκινομάλλης διάβολος βασάνισε χθες έναν Κινέζο πρωτοπόρο. Χτύπησε το αγόρι με τσαμπιά τσουκνίδες. Μετά πασπάλισα τις φουσκάλες με αλάτι. Μετά έβγαλε τον αναπτήρα. Κόκκινες φλόγες αρπακτικά έγλειψαν τη φτέρνα του παιδιού. Να μια κοκκινομάλλα! Πόσο αηδιαστική είναι. Απλά ένα κολασμένο ζωάκι, που βασανίζει τους πάντες χωρίς κανένα οίκτο και αδυναμία!
  Τα κινεζικά στρατεύματα συνέχισαν να έρπουν μέσα, σαν ένα ρεύμα βίαιης λάβας να ξεχυθεί από το ηφαίστειο Κρακατόα.
  Η Νατάσα προσπάθησε να γράψει αναμνήσεις. Και ήταν ενδιαφέρον και αστείο για εκείνη. Ο πόλεμος διανύει πλέον τον δεύτερο χρόνο του και έχει γίνει ιστορία. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Αλλά και ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος ήταν μακρύς και δύσκολος. Και σε αυτό έτρεχαν και τα κορίτσια ξυπόλητα.
  Και πόσο καλά θα ήταν να μην υπήρχε αυτός ο πόλεμος. Λοιπόν, ας πούμε ότι ο Χίτλερ συνέχισε να πολεμά στη Δύση ... Και το πιο σημαντικό, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Αν και η κατάκτηση της Αφρικής και της Ασίας μέχρι την Ινδία δεν είναι πρόβλημα για τους Γερμανούς. Από τις 150 μεραρχίες που είχαν ανατεθεί να επιτεθούν στην ΕΣΣΔ, οι μισές θα ήταν αρκετές για να καταλάβουν όλες τις βρετανικές αποικίες.
  αλλά δύο παιδιά από τον πλανήτη Γη την ακολούθησαν.
  Η Νατάσα και η ομάδα της αποσπάστηκαν από το γράψιμο από μια άλλη επίθεση κινεζικού πεζικού. Τα στρατεύματα του Μάο οδηγήθηκαν όχι μόνο από τους δικούς τους, αλλά και από Αφρικανούς και Άραβες που είχαν προσληφθεί για χρήματα στη μάχη. Έγινε μια άγρια ληστεία.
  Οι πολεμιστές οδηγούν τους εαυτούς τους στη φωτιά. Είναι ψυχρόαιμοι και υπολογιστικοί.
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μισθοφόροι σκορπισμένοι προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα σφύριξε:
  - Όλα τα αδύνατα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μαζί μας!
  Η Ζόγια, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άφησε μέσα ένα λεμόνι. Σκόρπισε τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Ναι, η Πατρίδα μου είναι η πιο ιερή!
  Και το κορίτσι έκλεισε το μάτι.
  Και τότε η φλογερή Αυγουστίνα υπέκυψε στους Κινέζους με το γυμνό της πόδι. Τα σκορπίζει σε διαφορετικές και πολύ μακρινές κατευθύνσεις. Και κελαηδάει:
  - Είμαι η γνώση του θανάτου!
  Και η Σβετλάνα έστειλε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Οι Κινέζοι πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Χάνονται χωρίς καμία ελπίδα για την παραμικρή σωτηρία. Και πόσο χαριτωμένα κορίτσια είναι.
  Η Σβετλάνα έδωσε μια σειρά και τραγούδησε:
  - Εδώ είναι ο νέος μου αγώνας! Θα πάω μαζί σου!
  Εδώ ένα ισχυρό κινέζικο τανκ σκαρφαλώνει μέσα από τα ερείπια. Σε αυτή την περίπτωση MAG-100. Ένα τέτοιο τέρας δεν είναι τόσο εύκολο να διαρρεύσει. Αλλά τα Ρωσικά κορίτσια είναι έτοιμα για μια τέτοια μάχη.
  Και πολύ εύστοχα χτύπησαν από μπαζούκα. Οι Κινέζοι είχαν ένα βαρέλι, οπότε το πήραν και το τσαλάκωσαν. Γενικά είναι υπέροχο.
  Η Νατάσα γρύλισε επιθετικά:
  - Ας είναι ο παράδεισος στη γη!
  Και πάλι η χειροβομβίδα που της πέταξε το γυμνό της πόδι πετάει. Αυτό το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού.
  Και τότε η Ζόγια θα πάρει και θα τρυπώσει τους Κινέζους. Πώς τα πέταξε και τα τσάκισε. Και μια πολύ πολεμική.
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να καρφώνουμε ρόδια. Και οι Κινέζοι το παίρνουν στα κέρατα.
  Και ο Αυγουστίνος σφυροκοπά επίσης τα στρατεύματα του Μάο. Και το γυμνό της τακούνι, όπως πάντα, είναι στη δουλειά.
  Σκόρπισε τους Κινέζους σαν κατσαρίδες στις γωνίες. Κι εκείνη φώναξε:
  - Είμαι κοκκινομάλλα!
  Και μετά και η Σβετλάνα, καθώς το παίρνει, και χτυπάει τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Θρυμματίζεται σε ματωμένο κιμά και τρίζει με άγρια μανία:
  - Είμαι ένα αδίστακτο κορίτσι!
  Η Νατάσα δίνει σειρά. Μια χειροβομβίδα που ρίχνεται με γυμνό πόδι πετάει. Καταρρίπτει τους Κινέζους και σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Μετά βρυχάται εκκωφαντικά:
  - Είμαι μια ξανθιά που θα τους καταστρέψει όλους!
  Η Zoya παρατήρησε επίσης με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, κουρεύοντας τους Κινέζους:
  - Και οι μελί ξανθές είναι κουλ.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι, και συντρίβει τους πάντες.
  Και τότε ο Αυγουστίνος σουτάρει. Και πολύ ακριβές. Καταρρίπτει τον Κινέζο και κελαηδάει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης πολύ εύστοχα μια χειροβομβίδα.
  Έτσι η Σβετλάνα λανσάρει το ντύσιμό της. Έσκισε τους Κινέζους με αυτή τη γραμμή. Και κελαηδούσε:
  - Είμαι το λάβαρο της Αγίας Πατρίδος!
  Και πάλι ένα λεμόνι ρίχνεται με γυμνό πόδι.
  Τα κορίτσια παλεύουν σκληρά. Πολεμούν σαν πραγματικοί ήρωες. Είναι γεμάτοι αήττητο.
  Η Νατάσκα αυτοπυρπολείται και γεμίζει τον μισθοφόρο στρατό με μόλυβδο. Και δεν φοβάται τα τανκς ή τους πυραύλους.
  Παρόλο που βαλλιστικές κεφαλές πετούν εδώ. Ναι, τόσο έξαλλος, και απελπισμένος, ικανός για τα πάντα!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι. Και μαζί με αυτό, ζυθοποιείται η καταστροφή και ο αφανισμός.
  Σειρά δίνει και η Ζόγια. Κουρεύει τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας του Μάο. Βγάζει τα δόντια του, που είναι στο χρώμα των μαργαριταριών, και γελάει:
  - Έχω μια κυρία που κάνει σούπερ!
  Και τα δόντια της είναι απλά θανατηφόρα.
  Και ο Αυγουστίνος καταστρέφει και τον εχθρό. Και κουρεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα γυμνά δάχτυλα εκτοξεύουν μια νέα χειροβομβίδα.
  Και το κορίτσι γελάει:
  - Θα σας φάω όλους!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί απελπισμένα. Και είναι εξαιρετικά ενεργητικό. Κόρησε τους αντιπάλους. Και μια πολύ εύστοχη χειροβομβίδα, με φονικό γέμισμα, εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Φασίστες Κινέζοι δράκο θάνατο!
  Και πάλι ένα χαμόγελο. Τα τέσσερα κορίτσια προφανώς δεν θα υποχωρήσουν ποτέ.
  Κατά καιρούς ο Κόκκινος Στρατός περνάει στην αντεπίθεση. Θαρραλέα και θαρραλέα πολεμίστριες από τη ΛΔΓ
  Συγκεκριμένα, ο Γκερντ και η Σαρλότ έμειναν να κλείσουν το λέβητα πάνω από τα κινεζικά στρατεύματα - μόνο είκοσι χιλιόμετρα.
  Και τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται... Είναι καταπληκτικά και πολύ μυώδη. Το σώμα τους είναι απλώς υπέρτατο κέφι και δύναμη.
  Μα οι ψυχές μαύρες... Σαν κάρβουνο ή ακόμα χειρότερα.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Gerda πήρε και σκέφτηκε ένα νέο βασανιστήριο. Τέσσερα αγόρια από την Κίνα δέθηκαν με σύρμα σε μια ατσάλινα ακίδα και συνδέθηκαν σε μια γεννήτρια. Όσο πιο γρήγορα περιστρέφεται ο τροχός, τόσο πιο αδύναμο χτυπά το ρεύμα. Και όσο πιο αργά, τόσο πιο δυνατό.
  Βίαιη συμπεριφορά στη Γκέρντα. Τα αγόρια βουτηγμένα στον ιδρώτα τρέχουν σπρώχνοντας τον τροχό.
  Και οι Γερμανίδες από το καλάθι ρίχνουν κάρβουνα κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους. Βίαια συμπεριφορά στα κορίτσια - μην πείτε τίποτα. Πολύ σκληρό επίσης.
  Η Γκέρντα, ωστόσο, η ίδια λατρεύει να τρέχει με αναμμένα κάρβουνα.
  Εδώ πυροβόλησε σε ένα κινέζικο τανκ, γκρέμισε έναν πυργίσκο και είπε, χαμογελώντας σαρκοφάγα στη Σάρλοτ:
  - Εδώ είναι η συνονόματή μου από τη "Βασίλισσα του Χιονιού" μεγάλο σίσσυ.
  Η Σάρλοτ γέλασε. Χαστούκισε επίσης ένα κινέζικο τανκ και ρώτησε:
  - Και γιατί?
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Ζήτησε ένα βαγόνι και ένα ζευγάρι παπούτσια, για να πάει ξανά να ψάξει τον αδερφό της Κάι σε όλο τον κόσμο. Τι φταίει να περπατάς ξυπόλητος;
  Η Σάρλοτ χτύπησε ξανά τα σοβιετικά τανκς και απάντησε:
  - Είναι σωστό! Το κορίτσι ήταν ήδη συνηθισμένο να περπατά ξυπόλητη και στον ελαφρύ ευρωπαϊκό παγετό. Θα μπορούσε να έχει επιβιώσει από τη μετάβαση. Περπάτησε ξυπόλητη στο χιόνι και δεν φτέρνιζε ποτέ!
  Η Γκέρντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, και περπάτησε ξυπόλητη για αρκετή ώρα, αφού γύρισε τον μισό κόσμο. Όχι παπούτσια για κορίτσι είναι μεγάλη πολυτέλεια.
  Και η ξανθιά γέλασε. Το χειμώνα έκαναν τέτοια πειράματα. Οδηγούσαν ξυπόλητοι και σχεδόν γυμνοί, ένα αγόρι και ένα κορίτσι μέσα στον παγετό. Πρώτα δέκα λεπτά και σε ένα ζεστό σπίτι. Μετά είκοσι λεπτά και πέντε ξεκουραστείτε στη ζεστασιά. Και μετά μισή ώρα και μετά μία ώρα. Και έτσι όλη τη νύχτα.
  Τα πόδια των παιδιών είναι πρησμένα από το κρύο. Αλλά τα παιδιά είναι αρκετά σκληρά, συνήθισαν τα παπούτσια μόνο σε κρύο καιρό.
  Και τότε οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι οδηγήθηκαν πάνω από τα κάρβουνα. Αν και τα τακούνια των παιδιών έχουν γίνει χοντροκομμένα, είναι ζωντανά και καμένα ως συνήθως. Τι συνέβη με τους αιχμαλώτους μετά η Γκέρντα δεν θυμόταν. Πήγε να πολεμήσει. Σε κάθε περίπτωση, οι τέσσερις τους δεν είχαν φορέσει τα παπούτσια τους από το σαράντα πρώτο έτος, όταν άρχισαν να πολεμούν στην έρημο, στον στρατό του Ρόμελ. Αυτά είναι τα πιο κουλ κορίτσια.
  Εδώ η Νατάσα αναγκάστηκε να διακόψει. Έχει προβλήματα πάνω από την οροφή.
  Οι Κινέζοι επιτίθενται ξανά. Τα κορίτσια συναντούν τους πολεμιστές του Μάο με εύστοχες βολές, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Ωστόσο, οι πολεμιστές έχουν καταλήξει σε κάτι άλλο. Εδώ πήραν, για παράδειγμα, και συνέδεσαν το ρεύμα. Και χτύπησαν τους Κινέζους με ηλεκτρικές εκκενώσεις. Και τα ίδια τα κορίτσια είχαν τηγανητά τακούνια τους.
  Τα τακούνια των κοριτσιών είναι τόσο στρογγυλά, ροζ, πολύ ευχάριστα να τα βλέπεις και να τα αγγίζεις.
  Οι κινεζικές και ξένες μεραρχίες μισθοφόρων ήταν τόσο φοβισμένοι που υποχώρησαν ...
  Η Νατάσα, γλείφοντας τα χείλη της, παρατήρησε:
  - Δόξα τω Θεώ Svarog!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Αυτός είναι πράγματι ένας μεγάλος Θεός! Αλλά ο Ιησούς είναι επίσης ένας μεγάλος Θεός! Το μέλλον λοιπόν είναι δικό μας!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Ο Αυγουστίνος ξεγύμνωσε τα δόντια της και πρότεινε:
  -Πάμε κάτι να πιούμε; Για παράδειγμα, ένα καλό κρασί που αφρίζει με μαγιά!
  Η Σβετλάνα πήρε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό είναι! Κρασί με μπαχαρικά! Καίει λίπος τόσο καλά!
  Η Νατάσα γέλασε.
  Δεν έχουμε λίπος! Είμαστε γενικά πολεμιστές με σώματα σαν χυτό ατσάλι!
  Η Ζόγια αναφώνησε:
  - Τότε σίγουρα θα μας έρθει η νίκη!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε με αυτό εκατό τοις εκατό:
  - Σίγουρα θα είμαστε τυχεροί! Κι ας συνεχίζεται ο πόλεμος για δέκατο πέμπτο μήνα!
  Η Νατάσα γούρλωσε τα μάτια της και τσίριξε:
  - Αυτό είναι φρίκη!
  Και τα κορίτσια διασταυρώθηκαν συγχρονισμένα.
  Και αυτό έγινε αλλού.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πολέμησαν την προέλαση των ανώτερων δυνάμεων των Κινέζων. Η Νατάσα, όπως πάντα, είναι στην αιχμή.
  Εδώ η Νατάσα έπρεπε και πάλι να σταματήσει. Σκαρφάλωσαν ξανά, σαν φρύνος να τσακίσει τους Κινέζους. Τα κορίτσια τα αντιμετώπισαν με δυνατά χτυπήματα.
  Με εύστοχες και εύστοχες βολές παρασύρθηκαν οι Κινέζοι και μετά και με βολές με χειροβομβίδες με ξυπόλητα.
  Τα κορίτσια πολέμησαν άγρια.
  Όμως ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Ένας από τους πρωτοπόρους του έκοψαν το κεφάλι. Αλλά η Νατάσκα φίλησε το αγόρι στα χείλη και τσίριξε:
  - Θα είστε στα Ίρια στην καρδιά του Ροντ!
  Και πάλι πώς ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Το κινέζικο τανκ ανατρέπεται. Και οι κύλινδροι της στριφογυρίζουν τρομαγμένοι, με κουδουνίστρα και μέταλλο.
  Όλα πάνε πολύ καλά.
  Κορίτσια, αυτοί είναι εξαιρετικοί αθλητές και πολεμιστές. Αν ήδη παλεύουν, τότε τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτούς.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και λέει:
  - Η Λευκή Ρωσία δεν θα λυγίσει κάτω από τους Κινέζους!
  Ο Αυγουστίνος πυροβολεί επίσης, λέγοντας με έξαλλη μανία:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που δεν λυγίζει ποτέ! Και ακόμη και ο ύπουλος Σατανάς δεν θα γέρνει την αγία Ρωσία!
  Και τα γυμνά δόντια του φλογερού πολεμιστή αστράφτουν σαν μεγάλα μαργαριτάρια.
  Και η Σβετλάνα πυροβολεί επίσης. Σαρώνει τους Κινέζους και βγάζει τα όχι λιγότερο μεγάλα και επιθετικά δόντια του:
  - Δεν υποκύπτω στον μαοϊσμό! Δόξα στην κομμουνιστική Ρωσία!
  Και τα τέσσερα κορίτσια αναφωνούν σε χορωδία:
  - Δόξα στη Νέα Τάξη των Ρώσων Θεών του Δημιούργου!
  Και με ξυπόλητα θα πετάξουν φονικές βόμβες! Και είναι υπέροχο!
  Αύγουστος 1970 ... Οι Κινέζοι μπόρεσαν επιτέλους να συνδέσουν τα προπορευόμενα πλοκάμια τους και να αποκόψουν εκείνα τα τμήματα του Κόκκινου Στρατού της ΕΣΣΔ που βρίσκονταν δυτικά του Αμούρ.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν τα στρατεύματα του Μάο, τώρα σε πλήρη περικύκλωση. Αλλά πολέμησαν πολύ γενναία.
  Ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών απέκρουσε τις επιθέσεις των Κινέζων. Οι όμορφες και με καμπύλες πολεμιστές προτιμούσαν να πολεμούν μόνο με εσώρουχα.
  Και αυτό τους έδωσε υπέροχες ιδιότητες και ζωντάνια. Και τι ελκυστικοί πολεμιστές όταν τινάζουν το γυμνό στήθος τους. Και οι θηλές του στήθους είναι τόσο κόκκινες και αστραφτερές.
  Τα κορίτσια πολεμούν, και αποκρούουν την επίθεση του κιτρινωπού πεζικού. Υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί στον κινεζικό στρατό. Πετάξτε τα σαν κουβάρια. Και υπάρχουν πολλοί Ινδοί.
  Αν και η Ινδία απλά δεν είχε χρόνο να συλλάβει τους Κινέζους, αλλά ορισμένοι από τους εκπροσώπους αυτού του λαού παρέχονται από ασιατικά στρατεύματα για σφαγή. Για να τους εμποδίσει να αποκτήσουν ανεξαρτησία.
  Και οι Κινέζοι προχωρούν. Αφρικανοί και Άραβες είναι εγκαταλελειμμένοι... Οι μάχες βράζουν σαν στο λάδι κάτω από μια φωτιά κολοσσιαίων διαστάσεων.
  Η Αγγελική είναι ένα φλογερό κορίτσι και ο διοικητής του τάγματος, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φωνάζει:
  - Ούτε ένα βήμα πίσω!
  Η Μαλβίνα, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, παίρνει:
  - Μην υποχωρείς και μην τα παρατάς!
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Τότε η κοπέλα κουνάει το γυμνό της στήθος.
  Φωνή και πανέμορφη Οξάνα, η ξανθιά εξολοθρευτής. Και ρίχνει ένα λεμόνι με γυμνά δάχτυλα:
  - Δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό στο Στάλινγκραντ!
  Η Αγγελική, κουνώντας τη γυμνή, λέει με γεμάτο στήθος:
  - Φυσικά και δεν θα κάνουμε!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που πετάγεται από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάει. Που σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Και τότε η Ακουλίνα πυροβόλησε από μπαζούκα. Επίσης ένα ξυπόλητο κορίτσι με ξανθά μαλλιά.
  Και με το γυμνό τακούνι του στέλνει μια χειροβομβίδα. Πώς να σκορπίσεις τους Κινέζους προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι έλεγε:
  - Ας είναι φως και παράδεισος!
  Η Οξάνα έδωσε μια στροφή και σφύριξε, κουρεύοντας τους κιτρινωπούς μαχητές:
  - Ναι, η Ρωσία είναι διάσημη!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Η ξανθιά είναι στο μυαλό μου. Κάποτε βασανίστηκε από τους Κινέζους. Άλειψαν με λάδι τα γυμνά πέλματα των ποδιών της κοπέλας. Και ένα μαγκάλι στήθηκε σε απόσταση. Η φωτιά σχεδόν άγγιξε τα πέλματα της κοπέλας γυαλιστερά με λάδι.
  Η Οξάνα πληγώθηκε πολύ, αλλά έσφιξε τα δόντια της και άντεξε. Οι Κινέζοι το πυροβόλησαν για είκοσι λεπτά. Άφησαν φουσκάλες στα πέλματα. Για μια εβδομάδα πήγαν και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν ξανά.
  Η Οξάνα τηγανιζόταν σε ένα μαγκάλι κάθε Παρασκευή και τη Δευτέρα την χτυπούσαν με λαστιχένιες μάνικες και την Τετάρτη περνούσαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της. Με βασάνιζαν τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, σχεδόν χωρίς να αφήνει ίχνη στο σώμα.
  Το κορίτσι άντεξε έτσι για τέσσερις μήνες, αλλά δεν είπε τίποτα στους Κινέζους. Μετά την έστειλαν στο στρατόπεδο του θανάτου. Αλλά στο δρόμο, η Oksana κατάφερε να δραπετεύσει.
  Φυσικά, το μίσος της για τα στρατεύματα του Μάο είναι μεγάλο. Τι είδους βασανιστήρια χρησιμοποιήθηκαν εναντίον της.
  Η Οξάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σάρωσε τους Κινέζους προς όλες τις κατευθύνσεις. Και θυμήθηκα.
  Όταν τα γυμνά πέλματα γλείφονται από τη φωτιά, είναι σαν να βυθίζεστε σε βραστό νερό. Ο πόνος είναι οξύς και παρατεταμένος. Το λάδι δεν καίει το δέρμα και η θερμότητα ρυθμίζεται από επαγγελματίες δήμιους. Και πονάει, πονάει πολύ.
  Η Οξάνα αυτή τη στιγμή προσπαθεί να φανταστεί κάτι αφηρημένο.
  Σαν να είναι πριγκίπισσα. Και συνελήφθη. Και να οδηγήσει στην εκτέλεση. Φυσικά, πρέπει να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Και τα τακούνια ψήνουν.
  Όμως η πριγκίπισσα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Δεν τα παρατάει και δεν θέλει να τα παρατήσει. Αν και έχει μόνο μια σκισμένη λινάτσα στους γοφούς. Και ελάχιστα καλυμμένο σώμα. Και εκατοντάδες άντρες και αγόρια την κοιτούν και δείχνουν ακόμη και τη γλώσσα τους.
  Όμως η ξυπόλητη πριγκίπισσα δεν ντρέπεται. Πηγαίνει στον εαυτό του, περπατάει περήφανα με το στήθος του φουσκωμένο και τραγουδάει ακόμη.
  Βαμμένος χώρος μαύρο ζοφερό φως,
  Και φαίνεται ότι τα αστέρια έχουν θαμπώσει στις τροχιές τους!
  Θέλω αγάπη, σε απάντηση ακούω - όχι,
  Οι καρδιές των ερωτευμένων είναι σπασμένες σε σαχλαμάρες!
  
  Σε ικετεύω, πρίγκιπά μου, έλα σε μένα,
  Έκλαψα ωκεανοί δακρύων από θλίψη!
  Σπάστε όλες τις αλυσίδες της προκατάληψης,
  Θέλω να πείτε στον κόσμο την αλήθεια!
  
  Η αγάπη είναι πιο σημαντική από το καθήκον και τα στέφανα,
  Εάν είναι απαραίτητο για εσάς - θα προδώσω την πατρίδα!
  Και θα βάλω την αγαπημένη μου στον θρόνο,
  Άλλωστε, ο πρίγκιπας μου είναι πιο αγαπητός από τη ζωή!
  Και μετά ανεβαίνει τα ξύλινα σκαλιά στο ικρίωμα. Μετά το κρύο, φλεγόμενο χιόνι, τα γυμνά της πόδια βιώνουν την ευτυχία από το άγγιγμα της βελανιδιάς.
  Ένας τεράστιος δήμιος, με κόκκινο κουκούλα, ακονίζει ένα τσεκούρι. Η ατσάλινη λεπίδα λάμπει στον παγωμένο ήλιο του Ιανουαρίου. Μια ζητιάνα, ξυπόλητη πριγκίπισσα, πλησιάζει αργά το τεμάχιο κοπής.
  Ο δήμιος την κοιτάζει και στα μάτια του διαβάζεται η απογοήτευση. Ήλπιζε ότι το cat θα έπαιρνε το πλούσιο φόρεμα και τα κοσμήματα της πριγκίπισσας.
  Όμως όλα τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα του αυγούστου σκίστηκαν κατά την επιδρομή, βάζοντάς τα σε ένα κοινό σωρό.
  Η πριγκίπισσα τότε ήθελε να τη βιάσουν. Όμως ο ίδιος ο βασιλιάς ήθελε να το δοκιμάσει. Και κάνε την παλλακίδα σου. Αλλά δάγκωσε τον εισβολέα τόσο, και τόσο οδυνηρά κίνησε το γόνατό της στη βουβωνική χώρα, που έχασε την ικανότητα να είναι άντρας για πολύ καιρό.
  Για αυτό, η πριγκίπισσα έπρεπε να είχε εκτελεστεί. Είχε σχεδόν συμβιβαστεί με τον θάνατο, ελπίζοντας να βρει την ευτυχία σε μια άλλη ζωή.
  Όμως ήταν ακόμα νωρίς.
  Ο κήρυξ διάβασε την κατηγορία. Να, τι δεν αποδόθηκε στην πριγκίπισσα. Και μαγεία, και μάγια, και η αποπλάνηση των αγοριών της σελίδας, και ο φόνος και η υποκίνηση σε πόλεμο. Μόνο στο τέλος της παρουσιάστηκε μια απόπειρα εναντίον του βασιλιά.
  Και κάνει κρύο σαν αυτό να στέκεσαι ημίγυμνη στο κρύο και τον άνεμο. Και θέλω να τελειώσουν όλα σύντομα.
  Ωστόσο, μάταια ήλπιζε ότι απλώς θα της έκοβαν το κεφάλι. Η ετυμηγορία αναφέρει ότι αντί να αποκεφαλιστεί ανθρώπινα, η πριγκίπισσα θα υποβληθεί σε δημόσια βασανιστήρια. Και θα τη βασανίζουν μέχρι να λήξει.
  Δύο βοηθοί δήμιοι πήδηξαν πάνω στην πριγκίπισσα. Της έσκισαν τη σάκο, αφήνοντάς την εντελώς γυμνή. Μετά από αυτό, της έστριψαν τα χέρια, την τράβηξαν επάνω στο ράφι. Άρχισαν να σηκώνονται πιο ψηλά και τα γυμνά πόδια της πριγκίπισσας σφίγγονταν στο μπλοκ. Αφήστε απότομα να κατέβει, στρίβοντας τις αρθρώσεις. Και τότε τα μαστίγια από παντού έπεσαν πάνω στο μυώδες σώμα του αυγούστου.
  Η κοπέλα έσφιξε πιο δυνατά τα δόντια της.
  Ναι, η Oksana έχει ανεπτυγμένη φαντασία. Μπορεί να το φανταστεί.
  Και τώρα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σκορπίζει τους Κινέζους προς όλες τις κατευθύνσεις, σκίζοντας τους χέρια και πόδια.
  Το κορίτσι έχει κολοσσιαία επιτάχυνση και εύρος.
  Και στο κάτω κάτω, το τάγμα των κοριτσιών με γυμνά πόδια και γυμνό στήθος είναι από πάνω!
  Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ και θα πολεμήσουν σαν αετοί.
  Ο Αύγουστος πέρασε κάτω από μαζικούς βομβαρδισμούς από το κινεζικό πυροβολικό. Τα στρατεύματα του Μάο προσπάθησαν να τερματίσουν τις σοβιετικές μονάδες που είχαν αποκοπεί πέρα από το Αμούρ. Και ακόμη και να αναπτύξει μια επίθεση στη χερσόνησο της Καμτσάτκα.
  Οι μάχες μαίνονταν και οι κόκκινοι πολεμιστές δεν υποχώρησαν. Και αν οι Κινέζοι προχώρησαν, τότε με κόστος κολοσσιαίες απώλειες. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα μάχες έγιναν περισσότερο υπό την υπαγόρευση των Κινέζων. Προχωρούσαν, αν και αργά. Το Khabarovsk έπεσε και οι Κινέζοι σύρθηκαν στο Μακριά. Προσπάθησαν επίσης να επιτεθούν από την πλευρά της Κεντρικής Ασίας.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη κοντά στην Άλμα-Άτα. Εκεί, επίσης, ένα τάγμα γυναικών πολέμησε εναντίον των πολεμιστών του Μάο.
  Τα κορίτσια, εκθέτοντας το μυώδες σώμα τους, φορώντας μόνο εσώρουχα, αντανακλούσαν τις ανώτερες δυνάμεις της Κινεζικής Αυτοκρατορίας.
  Η πολεμίστρια Ξένια πολεμά. Σχεδόν εντελώς γυμνό. Μαυρισμένα, γυμνά γόνατα χτυπούσαν στα βράχια. Με το γυμνό της πόδι η κοπέλα πετά μια χειροβομβίδα και σκοτώνει τον Κινέζο. Ξεγυμνώνει τα δόντια του.
  Δίνει μια σειρά, κουρεύει τον στρατιώτη του Μάο και λέει:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που είναι πάνω από την επιθετικότητά σου!
  Η ψύχραιμη πολεμίστρια Vladlena σουτάρει επίσης με μεγάλη ακρίβεια.
  Όμορφο κορίτσι, κόψε τους Κινέζους. Και αντιστεκόμενος απεγνωσμένα, η πολεμίστρια πήρε και έριξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι.
  Έσπασε τους Κινέζους σε σκισμένα κομμάτια κρέατος.
  Τότε το κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι μια γενναία καλλονή!
  Η Ξένια ρίχνει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και βάλτε τους Κινέζους κάτω από τα αυτιά.
  Τα κορίτσια είναι γενικά εξαιρετικές πολεμίστριες. Είναι τόσο λαμπεροί και εξαγριωμένοι. Οι μύες τους λάμπουν από την ένταση.
  Εδώ η Αλένκα είναι ένα κορίτσι, σχεδόν εντελώς γυμνό. Επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν ένα θανατηφόρο, καταστροφικό στοιχείο. Οι Κινέζοι πετιούνται προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι χαμογελάει και γελάει εκκωφαντικά, δείχνοντας τη γλώσσα της:
  - Είμαι ένα αστέρι που το λένε Ήλιο!
  Και η καλλονή κλείνει το μάτι με πολύ έξυπνο βλέμμα. Απελπισμένη ομορφιά και υπεροχή της σκέψης σε αυτό.
  Η Ξένια επίσης δεν κοιμάται. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σαν μπουκάλια που γκρεμίζονται από ένα ποδήλατο, οι νεκροί Κινέζοι πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Ksenia είναι ήδη αρχηγός στο βαθμό.
  Θυμάται πώς ο Σουβόροφ συνέτριψε τους Οθωμανούς. Όχι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Ναι, ήταν τέτοιο που οι ανώτερες δυνάμεις της Τουρκίας ηττήθηκαν.
  Εδώ πάλι μια χειροβομβίδα πεταμένη με γυμνό πόδι πετάει. Και οι Κινέζοι ξαναπεθαίνουν.
  Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, άλλωστε, μετά από δισταγμούς, δεν πήρε το μέρος του Τρίτου Ράιχ στην πραγματική ιστορία. Λοιπόν, πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι δεν πέθαναν σε αυτόν τον πόλεμο ως αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής, οι Κινέζοι έχουν καταφέρει να καταλάβουν μόνο λίγες πόλεις και να περικυκλώσουν την Άλμα-Άτα. Αλλά τότε ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να ξεμπλοκάρει την πρωτεύουσα του Καζακστάν.
  Στις μάχες, τα σοβιετικά τανκς πολεμούν ως επί το πλείστον με βρετανικά και αμερικανικά τανκς που πωλούνται στην Κίνα με πίστωση. Λοιπόν, και τα κινέζικα απαρχαιωμένα.
  Εδώ βρίσκεται ακόμη και το αδειοδοτημένο Τ-34.
  Εδώ είναι η Ksenia, που πετάει εύστοχα μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και χτυπάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τότε μουρμούρισε:
  - Στο όνομα της σοβιετικής τεχνολογίας!
  Σειρά έδωσε και η Βλαντλένα στους Τούρκους. Πέταξαν χειροβομβίδα με το γυμνό τους πόδι, σκοτώνοντας τους Κινέζους.
  Τα κορίτσια είναι πολύ γκρινιάρικα.
  Εδώ, η Μπάρμπαρα πυροβολεί από ένα μπαζούκα σε μια άδεια "Πάνθηρας" -3 κινέζικα. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ όμορφο και με μόνο εσώρουχα.
  Πολύ σέξι και θορυβώδης εμφάνιση.
  Καθώς μια τέτοια ομορφιά θρυμματίζεται, τα βουνά των πτωμάτων αθροίζονται αμέσως. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Πραγματικά ένας εξολοθρευτής από τους τερματιστές.
  Και μετά πάλι, με γυμνά δάχτυλα, πώς πατάει και τραμπαρίζει. Οι Κινέζοι έχουν εκατό φορές δυσκολότερο από πριν. Και το κορίτσι συνεχίζει να πυροβολεί και να τρυπώνει τους Κινέζους.
  Οι Κινέζοι αποφάσισαν να εκδικηθούν για όλους τους πολέμους που χάθηκαν με τη Ρωσία. Θα χτυπηθούν λοιπόν.
  Τα κορίτσια καυτηριάζουν και καυτηριάζουν.
  Ξυπόλητη Μπάρμπαρα, βρυχάται:
  - Να ζήσει ο λαμπρός Στάλιν.
  Αν και στην αυλή του Αυγούστου του 1970, ο Στάλιν είχε ήδη πεθάνει για περισσότερα από δεκαεπτά χρόνια. Ναι, χωρίς τον ηγέτη της ΕΣΣΔ, όλη η αντίσταση πήγε μερικώς στραβά. Και η φωτιά του πολέμου ανάβει κεφαλαιουχικά.
  Εδώ είναι το κορίτσι Marusya, πολύ μεγαλόσωμο και υγιές, με ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά. Το πήρε και με τα γυμνά της πόδια έστειλε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες. Κατέρριψε ένα αμερικανικό "Paton" που πουλήθηκε στους Κινέζους επί πιστώσει. Και κελαηδούσε:
  - Ναι, για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Και τα ρούχα της αποτελούνται μόνο από εσώρουχα. Τέλειο κορίτσι. Τόσο φριχτό.
  Και εδώ είναι ένα άλλο κορίτσι Αναστασία. Ρίχνει επίσης μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, με μια συσκευασία εκρηκτικής βιδωμένη. Και δέχονται ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο των Κινέζων.
  Η Αναστασία κελαηδάει και κουνάει το γυμνό στήθος της:
  - Είμαι πολεμιστής του φωτός!
  Η Ksenia εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Χτυπά τους Κινέζους και κελαηδάει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Θα νικήσουμε! Και μην τα παρατάς ποτέ!
  Η Αλένκα επιβεβαιώνει, ρίχνοντας επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Δεν! Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και δίνει την ουρά για τους Κινέζους.
  Η Βλαντλένα κουρεύει τους πολεμιστές του Μάο και λέει:
  - Είμαστε στον ένδοξο δρόμο του Σουβόροφ!
  Και δείχνει τη μακριά του γλώσσα!
  Οδηγεί τη φωτιά και την Ακουλίνα. Πανέμορφη ξανθιά. Πώς καταστρέφει τους Κινέζους. Απλώς ερωτεύεσαι. Σκαρφίζει μόνος του και σκαρφίζεται.
  Και κλείνει το μάτι με φρενίτιδα.
  Εδώ είναι το γυμνό της πόδι που ρίχνει ξανά χειροβομβίδα. Και ο δολοφόνος πετάει πάνω από τους Κινέζους. Χωρίς να τους δίνουμε ευκαιρία.
  Αγγελική, επίσης, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος δεν κάνει πίσω. Και επίσης με εξαιρετική ακρίβεια γκρεμίζει τους Κινέζους στρατιώτες. Και το γυμνό της πόδι λειτουργεί πολύ εποικοδομητικά. Και βγάζει αίμα σαν τη σκόνη από τα χαλιά.
  Και τότε μπαίνει στη μάχη πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος. Και αλωνίζει τους Κινέζους.
  Αλλά τα κορίτσια με εσώρουχα είναι υπέροχα.
  Αγωνίζεται και η Νικολέττα. Το κορίτσι είναι σχεδόν γυμνό. Ξυπόλητος και πολύ όμορφος. Και αυτός μάχεται άγρια. Και καταστρέφει τους Κινέζους.
  Εδώ ανέτρεψε το "Τσέρτσιλ" που αγόρασαν οι Κινέζοι με πίστωση. Το κορίτσι γελάει:
  - Είμαι μια υπέροχη ομορφιά! Αν και πάντα ξυπόλητοι!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα πετάξει χειροβομβίδα.
  Και μετά από αυτό, το κορίτσι θα ρίξει ξανά μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, άγρια και διαβολική δύναμη. Και χτυπάει πολύ δυνατά. Και τότε το κορίτσι εκτόξευσε μια χειροβομβίδα από μια σφεντόνα.
  Κατέρριψε τον εχθρό και γρύλισε:
  - Δόξα στον μεγάλο κομμουνισμό...
  Και τώρα οι Κινέζοι ξεμείνουν από ατμό. Δεν μπορώ να λάβω την Άλμα-Άτα και γεμίζω τις προσεγγίσεις με πτώματα.
  Αύγουστος μήνας 1970. Καυτά κορίτσια και χαζά... οι Κινέζοι ανέστειλαν προσωρινά την επίθεση. Ο Κόκκινος Στρατός επίσης δεν είναι πρόθυμος να πολεμήσει. Στο δεύτερο έτος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου με την Κίνα, χρειάζεστε παύσεις μεταξύ των εχθροπραξιών για να πάρετε την ανάσα σας και να χτίσετε νέες δυνάμεις.
  Όλη την ώρα, ακόμη και οι Κινέζοι με τον πληθυσμό τους συγκρίσιμο την ίδια στιγμή: Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή δεν θα είναι αρκετοί για να επιτεθούν.
  Αλλά η παύση είναι πολύ μικρή και τα στρατεύματα του Μάο ορμούν ξανά προς τα εμπρός.
  Η Βερόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τους Κινέζους και τρίζει:
  - Ας είναι η Ρωσία πάνω από όλα!
  Σουτάρει και η Βικτώρια. Ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ας είναι δικός μας ο μελλοντικός κόσμος!
  Περαιτέρω, η ήδη όμορφη κοπέλα Juliana αυτοπυροβολείται χωρίς καμία τελετή.
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και ακόμη και οι στρατιώτες του Μάο ήταν διασκορπισμένοι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Είμαι μια μανιασμένη τίγρη!
  Και μετά και η Άννα, σαν να πυροβολούσε. Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα πολύ λοξά, σπάζοντας σαν ποτήρι τις μονάδες του στρατού του Μάο.
  Και λέει:
  - Η ψυχολογία της νίκης! Δημοκρατία του πεπρωμένου!
  Και τότε η Matryona θα εκτοξεύσει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά. Και πώς θα ανατινάξει Κινέζους στρατιώτες. Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία στα διαστημικά ύψη!
  Δύο ακόμη όμορφες κοπέλες καβαλούν το ελαφρύ τανκ Luna-2. Καλό αυτοκίνητο με δύο πολυβόλα. Η πανοπλία δεν είναι πολύ χοντρή, αλλά κρατάει πολυβόλα. Το σχήμα είναι εξορθολογισμένο. Τα κορίτσια Όλγα και Ζένια βρίσκονται μέσα, ξαπλωμένα και γράφουν στον εαυτό τους στα κινέζικα.
  Δεν είναι κακό αυτοκίνητο - ταχύτητα σαράντα χιλιομέτρων την ώρα. Εξαιρετική διαπερατότητα. Και κάμπια.
  Τα κορίτσια γεμίζουν τους Κινέζους στρατιώτες με μόλυβδο και τραγουδούν.
  Εσύ, πατέρα, είσαι φωτεινός για ένα μήνα,
  Ότι δεν λάμπεις το ίδιο
  Όχι το ίδιο, όχι το ίδιο
  Όλα κρύβεις πίσω από τα σύννεφα
  Είσαι καλυμμένος με ένα απειλητικό σύννεφο!
  Όπως είχαμε στην Αγία Ρωσία.
  Στην αγία Ρωσία, στην πέτρινη Μόσχα.
  Το Κρεμλίνο ήταν σε μια ένδοξη πόλη,
  Κοντά στον Ιβάν, κοντά στον Μεγάλο,
  Στον καθεδρικό ναό ήταν στο Αρχάγγελσκ,
  Όπως είχε η σωστή χορωδία:
  Ένας νεαρός τοξότης στέκεται στο ρολόι,
  Όρθιος στο ρολόι, προσευχόμενος στον Θεό,
  Κλαίει καθώς κυλάει το ποτάμι
  Κλάματα - ρέματα δακρύων κυλούν,
  Κτυπά τον μπερντίσ με έναν άξονα,
  Berdysh με άξονα στο υγρό έδαφος:
  "Είσαι παλαβός, η μητέρα γη είναι υγρή,
  Απλώνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις
  Ανοίγεις, σανίδα φέρετρο,
  Γύρνα, χρυσό δαμασκηνό!
  Σήκω, σήκω, Ορθόδοξε Τσάρε,
  Ορθόδοξος Τσάρος Αλεξέι Μιχαήλοβιτς!
  Κοιτάξτε την οικογένειά σας
  Στην Αγία Ρωσία, στη Μητέρα Μόσχα,
  Μόσχα-μάνα, ορφανή!".
  Τα κορίτσια τραγουδούν στον εαυτό τους και τσακίζουν τους Κινέζους. Περπατούν πάνω από πτώματα και αφήνουν ένα ματωμένο ίχνος με κάμπιες. Εδώ είναι τα κορίτσια. Επίσης μέσα στο τανκ είναι σχεδόν γυμνοί, με το ίδιο εσώρουχο και ξυπόλητοι. Αλλά πολύ όμορφα κορίτσια.
  Τα κινεζικά στρατεύματα όλα μαργαριτάρισαν σαν φρύνος στις κράμπες. Και κουρεύτηκαν από τα γενναία σοβιετικά στρατεύματα, σαν ένα δρεπάνι από χόρτο. Κι έτσι κοπανίστηκαν, σαν με δρεπανάκια.
  Εδώ είναι το πιο ισχυρό βομβαρδιστικό Ilya Muromets-8 στον κόσμο εκείνη την εποχή που πετούσε για να βομβαρδίσει τους Κινέζους. Το πρώτο αεροσκάφος στον κόσμο με δεκατέσσερις κινητήρες. Δεκαοκτώ πολυβόλα και διακόσιοι τόνοι βόμβες. Εδώ είναι το αυτοκίνητο.
  Και επίσης στο πλήρωμα του κοριτσιού. Και σχεδόν γυμνή, με ένα μαγιό. Είναι πολύ όμορφο και σέξι.
  Ο διοικητής του πληρώματος πολεμιστής του βομβαρδιστικού Ilya Muromets-8, Valentina. Πολύ όμορφη και με καμπύλες ξανθιά. Είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο να επιβραδύνει και να καλύψει την κινεζική αποθήκη με μια ακριβή ρίψη βόμβας.
  Οι Κινέζοι στρατιώτες του Μάο είναι δυνατοί και πειθαρχημένοι. Πυροβολούν το Ρωσικό Σοβιετικό τέρας. Αλλά οι πολεμιστές χτυπούν ως απάντηση. Δεκαοκτώ πολυβόλα παρασύρουν κυριολεκτικά το κινεζικό πεζικό. Οι διχασμένοι στρατιώτες του κινεζικού στρατού πέφτουν.
  Οδηγώντας τη φωτιά, η χρυσόμαλλη Lada χαμογελάει σαρκοφάγα. Η κοπέλα έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της για να συγκεντρωθεί καλύτερα. Και κουνάει το γυμνό στήθος της. Απλά μια υπέροχη ομορφιά. Τόση χάρη και ακρίβεια σε αυτό. Η ίδια η Lada είναι λεπτή, αλλά κουρελιασμένη, και η μέση είναι λεπτή, σαν σφήκα.
  Η Γκαλίνα πυροβολεί επίσης πολυβόλα κατά των Κινέζων. Επίσης ένα κορίτσι, όμορφο και με καμπύλες. Με ξυπόλητα πατάει τις σκανδάλες. Και το πρόσωπο είναι τόσο όμορφο. Όχι πολεμιστής, αλλά απλώς σούπερ κορίτσι.
  Η Γκαλίνα λέει χαμογελώντας:
  - Προς δόξα του πατέρα του Γενικού Γραμματέα του Τσάρου Λεονίντ Ίλιτς Μπρέζνιεφ!
  Επιθετική και πανέμορφη, με μαλλιά από φύλλα χρυσού, η Lada επιβεβαιώνει:
  - Θα σε σαρώσουμε όλους Ιούδα με ένα σύρμα!
  Η Βαλεντίνα πατάει το γυμνό της πόδι στο πεντάλ. Μια βόμβα τόνου πέφτει σε ένα κινεζικό καταφύγιο. Αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη. Το "Ilya Muromets" -8, επιταχύνει έτσι ώστε τα θραύσματα να μην βλάψουν τον εαυτό τους. Το καταφύγιο εκρήγνυται, σηκώνοντας μια στήλη καπνού.
  Τα κορίτσια αναφωνούν ομόφωνα:
  - Κτύπημα! Το έδωσαν στους Κινέζους!
  Και δέρνω από χαρά με γυμνά πόδια. Ναι, αυτά είναι κορίτσια που είναι ικανά να νικήσουν τους Κινέζους - παρόλο που υπάρχουν ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο! Πολεμούν ονειρευόμενοι έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα σκοτώνουν ποτέ ανθρώπους.
  Μία από τις δυνατές κινήσεις του Γενικού Γραμματέα Λεονίντ είναι η μαζική στρατολόγηση γυναικών στο στρατό. Και η Ρωσίδα είναι η πιο τρομερή πολεμίστρια στον κόσμο! Δεν είναι!?
  Εδώ, για παράδειγμα, στο μαχητικό Sokol, ορμάει η πιλότος Alice. Ένα τόσο όμορφο κορίτσι, ξανθό με μια πινελιά κόκκινου στα μαλλιά της. Λεπτό κορίτσι, σχεδόν γυμνό.
  Ξυπόλητος πατάει το πεντάλ και κάνει ελιγμούς. Και μετά αυτοπυροβολείται. Καταρρίπτει κινέζικο αυτοκίνητο με πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Την κάνει να καίει και λέει:
  - Γεννήθηκα σε αγία χώρα, για τη βασιλική λειτουργία! Το κορίτσι είναι αρκετά κουλ, και με γαλαζοαίματο, ουσάρους!
  Και επιταχύνει την ταχύτητα του "Falcon". Ίσως τα ρωσικά, ή μάλλον τα σοβιετικά αεροσκάφη, να είναι τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και ήδη στο μπροστινό μέρος, εμφανίστηκε ένα βαρύτερο και πιο προηγμένο τανκ που δημιουργήθηκε από τον εγγονό του μεγάλου Mendeleev. Μηχάνημα με είκοσι πυροβόλα ταχείας βολής και έξι πολυβόλα. Και τα κορίτσια καταφέρνουν επίσης έναν τέτοιο κολοσσό.
  Και έρχεται ένα ρωσικό, σοβιετικό τανκ που καταστρέφει τους Γερμανούς. Επιπλέον, με ισχυρό κινητήρα ντίζελ, και αρκετά βατό και ευέλικτο.
  Τα κορίτσια στο τανκ τραγουδούν.
  Η αγαπημένη μας στο Θεό Ρωσία,
  Γενναιόδωρη πλούσια εμφάνιση...
  Λοιπόν, οι μονάρχες είναι πιο όμορφοι, πιο όμορφοι -
  Πάτερ Τσάρος Λεωνίδας!
  Και οι κάμπιες των τανκς συνθλίβουν Κινέζους στρατιώτες. Κυριολεκτικά τα έντερα σέρνονται ήδη έξω και ρέουν αίματος από τις κάμπιες.
  Η διοικητής του τανκ, Τατιάνα Κρούπσκαγια, λέει:
  - Ναι, θα κερδίσουμε για τη Ρωσία!
  Παρεμπιπτόντως, η κοπέλα είναι πριγκιπικής οικογένειας, αλλά παλεύει μόνη της με εσώρουχα. Μα τόσο χαριτωμένο. Έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη.
  Με γυμνό το πόδι, η κοπέλα πατάει το πετάλι και λέει, βγάζοντας τα δόντια της και γελώντας.
  - Είσαι ο μεγαλύτερος Τσάρος Λεονίντ Ίλιτς!
  Και οι πολεμιστές είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν στο Πεκίνο με ένα τέτοιο τανκ. Και η εμπιστοσύνη όλων των πολεμιστών και των πολεμιστών δυναμώνει.
  Η Νατάσα, κυριευμένη από ενθουσιασμό, άρχισε να συνθέτει και να τραγουδά. Τα υπόλοιπα κορίτσια επευφημούσαν.
  Για να πολεμήσει η αγία Ρωσία την τύχη μας,
  Είμαστε κορίτσια με γιγάντιες καρδιές...
  Ζητείται ο φασίστας της σοβιετικής γης
  Αλλά με τον Rod είμαστε πάντα ενωμένοι μαχητές!
  
  Είθε η Ρωσία μας να είναι σε αιώνια δόξα,
  Οι ορδές του Τζένγκις Χαν δεν θα μας κατακτήσουν...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Θα συντρίψουμε κάθε άπιστο!
  
  Δεν μπορούμε να λυγίσουμε από τους βίαιους Κινέζους σε ένα κέρατο,
  Πιστέψτε με, κανείς δεν θα ξεπεράσει τη Ρωσία ...
  Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας,
  Και μην λες βλακείες με τον Μάο!
  
  Όλοι γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας δόθηκε,
  Για έξαλλες νίκες χωρίς να γνωρίζεις το σκοτάδι...
  Ο τρομερός Σατανάς ξεγύμνωσε τα δόντια του,
  Πουκάμισο βουτηγμένο στο αίμα!
  
  Για ένα μέλος της Komsomol δεν υπάρχει λέξη δειλός,
  Για τα κορίτσια, τα εμπόδια δεν είναι σημαντικά...
  Ο Λευκός Θεός θα μας βοηθήσει τον Ιησού,
  Η αθανασία θα είναι η υψηλότερη ανταμοιβή!
  
  Πολεμήσαμε πολύ γενναία κοντά στη Μόσχα,
  Οι Κινέζοι αναγκάζουν ένα απίστευτο καλάμι...
  Πολέμησε μισόγυμνος ξυπόλητος
  Και πιστεύω ότι σίγουρα θα περιμένει νίκη!
  
  Το μεγαλείο των Ρώσων πολεμιστών ζει,
  Και δεν θα υποχωρήσει ποτέ στους Κινέζους...
  Θα στείλουμε το στρατό με μανία σε βάρος,
  Τι δεν αυξήθηκε πολύ βρώμικα κατακάθια!
  
  Ναι Μάο, είσαι πονηρός και πονηρός,
  Ικανό να καταλάβει ακόμα και τον μισό κόσμο...
  Αλλά ο Μπρέζνιεφ είναι επίσης ένας γενναίος αετός,
  Μην κάνετε τον εαυτό σας είδωλο!
  Όχι μέλη της Komsomol, ξέρετε να μην υποχωρήσετε,
  Δεν φοβούνται καν τον παγετό...
  Και ο στρατός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Άλλωστε οι Ρώσοι πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα της αγάπης,
  Και θα κάνει δώρο τον κομμουνισμό...
  Δεν χρειάζεται να χτίσετε μια βαθμολογία στο αίμα
  Με ένα χαμόγελο ξεδιάντροπου ρεβανσισμού!
  
  Ναι, ο Μάο θέλει να μας πάρει στο λαιμό,
  Και γέρνετε τη Ρωσία σε όλο το ικρίωμα...
  Μα παλεύουμε με μανία για πέντε
  Άλλωστε, ο Μπρέζνιεφ είναι μαζί μας με μανδύα και καπέλο!
  
  Είναι μεγάλος πολεμιστής, όλοι το ξέρουν
  Και τα μέλη της Komsomol θα είναι πάντα ξυπόλητα...
  Και ας μετακινήσουμε τον τιμονιέρη κατά μήκος της γενειάδας,
  Οι πλεξούδες μας καίγονται από έντονη ζέστη!
  
  Οι πολεμιστές είναι η μοίρα μας,
  Θα συντρίψουμε τον τεράστιο Πάνθηρα...
  Αν και αυτός ο Μάο δημιούργησε μια κακή ανομία,
  Θα του υποδείξουμε τον κανόνα και το μέτρο!
  
  Δεν υπάρχει πιο έξυπνος και δυνατότερος Μπρέζνιεφ,
  Είναι ο ηγέτης της χώρας του μεγάλου γίγαντα...
  Και Μάο είσαι πιο δυνατός από το κορίτσι που χτύπησε,
  Άλλωστε, είμαστε πάντα ενωμένοι στις μάχες!
  
  Για επιτεύγματα χτίζουμε μια ολόκληρη σειρά,
  Στοχεύοντας στα αστέρια σαν ένα πουλί με γρήγορες φτερούγες...
  Και θα υπάρξει ένα δυνατό αποτέλεσμα,
  Τέτοια κορίτσια, περήφανοι αετοί!
  Οι Κινέζοι υπέστησαν μεγάλες απώλειες και υποχώρησαν. Τα στρατεύματα του Μάο παρέδιδαν τώρα ολόκληρα συντάγματα, ακόμη και τμήματα. Και με τις σημαίες υψωμένες κάτω από τις ορχήστρες. Ο πόλεμος συνεχίστηκε, σαν σε παραμύθι - ευχάριστα με λίγο αίμα και σε ξένα εδάφη.
  Αν και συνήθως η Ρωσία σπάνια ήταν τόσο τυχερή κατά τη διάρκεια των κατακτήσεων. Και σχεδόν όλοι οι πόλεμοι και οι νίκες δόθηκαν στους Ρώσους με μεγάλο αίμα.
  Μήπως ο Όλεγκ ονομάστηκε Προφητικός επειδή μπόρεσε να αναγκάσει το Βυζάντιο να παραδοθεί χωρίς αίμα;!
  Σε κάθε περίπτωση, ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ ή ο Ιλίτς Β' διεκδίκησε τον ρόλο του Μεγαλύτερου.
  Τα κορίτσια πήγαν στον ποταμό Khotan. Το φθινόπωρο έφτασε ήδη. Χρυσά χαλιά από φύλλα.
  Πολεμιστές πατούσαν στα χαλιά. Και βυθίστηκε στο νερό.
  Η Βερόνικα, πιτσιλίζοντας στο ποτάμι, ρώτησε τη Βικτόρια:
  - Τι πιστεύετε, ο γενικός γραμματέας του τσάρου Λεωνίντ θα διαλύσει τα συλλογικά αγροκτήματα μετά τον πόλεμο και θα δώσει στους αγρότες γη;
  Το επιβλητικό κορίτσι κούνησε το κεφάλι της.
  Γιατί οι αγρότες χρειάζονται γη;
  Η Βερόνικα γέλασε και παρατήρησε:
  Ναι, δεν μπορούν να το διαχειριστούν μόνοι τους. Υπάρχουν όμως ισχυρά στελέχη επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να τραβήξουν.
  Η Βικτώρια απάντησε σκληρά:
  - Εδώ θα πουλήσουν τη γη με πίστωση. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
  Η Τζουλιάνα γύρισε στο νερό και παρατήρησε:
  - Πιθανότατα, είναι καλύτερο να έχουν τη γη οι υπάλληλοι του συλλογικού αγροκτήματος. Μπορούν να λειτουργούν μεγάλες φάρμες και να χρησιμοποιούν τρακτέρ. Η σοσιαλιστική, μεγάλης κλίμακας παραγωγή είναι η πιο αποτελεσματική!
  Η Βερόνικα συμφώνησε απρόθυμα:
  - Μπορεί. Αυτό όμως δημιουργεί προστιθέμενη αξία!
  Η Τζουλιάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη!
  Η Βικτώρια, που είχε τον βαθμό του συνταγματάρχη, παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Διεγείρει την ανάπτυξη. Και τι νόημα έχει να δώσεις γη σε έναν αγρότη, και μάλιστα σε έναν πότη. Είναι ο γαιοκτήμονας που ταΐζει τον μισό κόσμο με ρώσικο ψωμί! Η χώρα μας είναι πολύ πλούσια!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, η Ρωσία είναι πλούσια και η ζωή βελτιώνεται! Για παράδειγμα, ο αδερφός μου εργάζεται στο εργοστάσιο Putilov ως εργοδηγός. Και έχει μισθό τριακόσια πενήντα ρούβλια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.
  Η Βικτώρια κύλησε και, με θαυμασμό, χτύπησε το γυμνό της πόδι στο νερό και δάγκωσε:
  - Έτσι λέει! Η Ρωσία ανεβαίνει! Και σύντομα θα γίνει ακόμα πιο δυνατό!
  Τα κορίτσια κολύμπησαν στο Khotan και είχαν μια χαλαρή συζήτηση. Η Άννα ρώτησε τα κορίτσια:
  Τι πιστεύεις ότι μας περιμένει μετά τον θάνατο;
  Η Τζουλιάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Οι άθεοι λένε - ανυπαρξία. Και η θρησκεία διδάσκει - η ψυχή θα πάει στον Θεό και Αυτός θα αποφασίσει πού να πάει στον παράδεισο ή στην κόλαση.
  Η Βερόνικα ρώτησε την Τζουλιάνα:
  - Πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός;
  Η κοπέλα χαστούκισε το νερό με το γυμνό της πόδι, σήκωσε ένα κύμα και απάντησε:
  - Ειλικρινά, δεν ξέρω. Υπάρχουν επιχειρήματα και υπέρ και κατά του Θεού. - Το κορίτσι πιτσίλισε ξανά και παρατήρησε. - Φυσικά, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά μπορείτε να φέρετε διάφορα επιχειρήματα.
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - Σίγουρα πολύ διαφορετικό. Και τι υπάρχει για να μιλήσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι αφού κερδίζουμε, τότε και ο Θεός φυσικά και υπάρχει! Υπήρχαν όμως στιγμές που βρεθήκαμε κάτω από τους Μογγόλους-Τάταρους. Και τότε το ερώτημα είναι - πού ήταν ο Ύψιστος Θεός;
  Η Τζουλιάνα παρατήρησε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Αλλά υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό!
  Η Βικτώρια ξαφνιάστηκε
  - Τι είναι χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό;
  Η Τζουλιάνα στην πραγματικότητα δήλωσε:
  - Παλιά εποχή! Τι χειρότερο από τα γηρατειά!
  Η Βικτώρια συμφώνησε:
  - Ναι, θα είναι πολύ κακό!
  Τα κορίτσια ήταν σιωπηλά. Ήταν κάπως ντροπιαστικό για αυτούς να μιλούν γι' αυτό. Τα κορίτσια το πήραν και πήδηξαν από το κρύο νερό. Έτρεξαν στον εαυτό τους, αναβοσβήνουν στρογγυλά, γυμνά τακούνια.
  Η Μαρούσια έτρεξε μαζί τους και ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  -Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί χρειαζόμαστε τα γηρατειά; Πρέπει να ειπωθεί απάνθρωπο!
  Η Victoria συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Πραγματικά απάνθρωπο! Το καλύτερο είναι να είσαι για πάντα νέος και υγιής!
  Τα κορίτσια ήταν χαζά και αστεία, στριφογυρνούσαν σε τούμπες.
  Η Βερόνικα με ένα χαμόγελο και, χαμογελώντας, πρότεινε:
  - Ναι, ο στρατός μας είναι δυνατός κορίτσια! Και θα είμαστε σε εξαιρετική φόρμα!
  Και η κοπέλα έκλεισε το μάτι στις φίλες της. Ξέσπασαν όλοι στα γέλια με χαμόγελα, άρπυιες.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε:
  - Ας βρούμε ζωντανό νερό και ας γίνουμε αληθινά αθάνατοι! Θα είναι πολύ δροσερό!
  Τα κορίτσια χαμογέλασαν και έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Τότε η Βικτόρια πρότεινε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, παρατηρώντας:
  - Ναι, θα ήταν ωραίο να βρούμε έναν τρόπο να μην γερνάμε. Πόσο καλό και όμορφο θα ήταν!
  Το κορίτσι φαντάστηκε έναν κόσμο με μερικές ομορφιές και νεαρούς άντρες. Ίσως ακόμα καλύτερα χωρίς μούσι, για να είναι πιο όμορφα και χαριτωμένα τα πρόσωπα.
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αυτό είναι ό,τι πιο υπέροχο μπορεί να υπάρχει στον κόσμο! Θέλουμε αιώνια νιότη και φως.
  Και το κορίτσι γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Βικτώρια πετάχτηκε και πρότεινε:
  Ας τελειώσουμε πραγματικά τα γηρατειά! Αυτό είναι γενικά απαράδεκτο! Το ανθρώπινο σώμα δεν πρέπει να γερνάει!
  Η Βερόνικα, χαμογελώντας και πηδώντας, τραγούδησε:
  - Κύριε συνταγματάρχα, παρά να γεράσεις! Δεν είναι καλύτερο να πεθάνεις για τη Ρωσία! Για χάρη της ανδρείας και της τιμής - δεν αστειεύομαι! Μου απάντησε - ότι είμαι κόκκινος; Δεν θέλω!
  Τα κορίτσια γέλασαν ακόμα πιο δυνατά. είναι πολύ πολύ όμορφο.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε γελώντας:
  - Και να αναζωογονήσουμε όλες τις γριές! Έτσι ώστε όλα να αστράφτουν σαν τον ήλιο!
  Η Βικτώρια συμφώνησε, πηδώντας ψηλότερα:
  - Για την Πατρίδα και τον Μέγα Λεονίντ Ίλιτς!
  Η Άννα, αυτή η κοκκινομάλλα πολεμίστρια, μίλησε:
  - Αλλά παρόλα αυτά, οι καλόγριες, παρά τις προσευχές, δεν γίνονται νεώτερες. Αν και έχουν άγιο πνεύμα. Αρχίζεις λοιπόν να σκέφτεσαι, πού είναι η δικαιοσύνη του Θεού;
  Η Βικτώρια πήρε μια βαθιά ανάσα και απάντησε:
  - Ένα βογγητό στέκει σε όλη τη γη ... Πού είσαι ο ιδιοκτήτης, πού;
  Η Βερόνικα τραγούδησε με μανία:
  Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι
  Των οποίων οι πράξεις ζουν για αιώνες ....
  Υπάρχουν πολλά πουλιά με καθαρό πρόσωπο,
  Αυτά που λέγονται αθάνατοι!
  
  Και οι ήρωες στα έπη,
  Νίκησαν την ορδή αμέσως ...
  Η Ρωσία θα γεννήσει μια μεγάλη δύναμη,
  Ο Basurman στη μάχη θα σκίσει!
  
  Αλλά ένας δικέφαλος αετός,
  Βασιλιά, βασίλευε ο ένδοξος Λεωνίδας...
  Είναι λαμπερός κάτω από τον ουρανό,
  Προσεύχεσαι για αυτόν χωρίς να προσποιείσαι!
  
  Αυτοκράτορας όλης της Ρωσίας
  Τι ανύψωσε το είδος της χώρας...
  Η πραγματική αποστολή
  Για την πρόοδο και την αρχαιότητα!
  
  Νίκησε τους Ιάπωνες σε μάχες
  Οι Γερμανοί ηττήθηκαν αμέσως...
  Η φωνή των κοριτσιών είναι ηχηρή,
  Ο Λεωνίντ είναι ο Δάσκαλός μας!
  
  Και ο βασιλιάς μας δεν θα υποχωρήσει στη μάχη,
  Στην κατασκευή ενός μεγάλου γίγαντα...
  Κερδίζει δυνατά τους αντιπάλους,
  Και αποδείχτηκε εξαγριωμένη στοίχιση!
  Ένα όμορφο τραγούδι σήκωσαν τα κορίτσια σε μια φωνή. Είναι τόσο υπέροχοι και γεμάτοι τραγουδιστές. Έχουν ένα τόσο όμορφο τραγούδι.
  Ναι, καταπληκτικά κορίτσια.
  Έγραψε λοιπόν η λαμπερή Νατάσα, το πιο υπέροχο από τα κορίτσια.
  Εδώ αναγκάζεται να σταματήσει και να πυροβολήσει κινεζικά αεροσκάφη. Ρίχνει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Καταρρίπτει έναν θύελλα και αναφωνεί:
  - Νίκη!
  Ο πόλεμος με την Κίνα συνεχίζεται... Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα χτυπούν πλήγμα μετά από χτύπημα κατά των στρατευμάτων της αυτοκρατορίας του Μάο.
  Είναι ήδη Νοέμβριος του 1970... Τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν, ειδικά από τις πλευρές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Και οι μάχες είναι σκληρές.
  Αλλά τίποτα δεν θα σταματήσει τα σοβιετικά κορίτσια και κανείς δεν θα κερδίσει. Οι πιλότοι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι καθώς έρχονται πιο κοντά στο Πεκίνο.
  Ενώ η ουσία και η ουσία, άλλοι μαχητές πολεμούν. Εδώ, για παράδειγμα, πολεμιστές από τη Βρετανία είναι κομμουνιστές εθελοντές.
  Η Τζέιν Άρμστρονγκ και το πλήρωμά της. Αυτή είναι η πιο κουλ κυρία. Και ευγενικό ταυτόχρονα. Πυροβολεί με γυμνά δάχτυλα σε κινεζικά οχήματα και κελαηδάει:
  - Είμαι ένα χαριτωμένο βουβάλι!
  Αυτή η χωριάτισσα, όπως τα γυμνά της δάχτυλα των ποδιών, θα πατήσει επίσης το Γκρίντζετ και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι η Δούκισσα που ψάχνω!
  Και συντρίψτε τα πενήντα τέσσερα της Κίνας.
  Η Malanya είναι πιο σεμνή και μουντζουρώνει από πολυβόλα. Αλλά το κάνει τακτοποιημένα. Το τανκ των κοριτσιών είναι ένα μεγάλο "Challenger" -5, και αρκετά βαρύ. Προχωρά ο ίδιος, όχι πολύ βιαστικά.
  Η Malanya κινεί τα ξυπόλυτα πόδια της και κελαηδάει:
  - Και επαναστατώ, επαναστατώ ψηλά!
  Η Ματίλντα, η οδηγός, ξεγύμνωσε και τα δόντια της. Έτσι λάμπει λαμπερά με ένα χαμόγελο, κάτω από κατακόκκινα χείλη. Λοιπόν, γιατί όχι ένα κορίτσι εξολοθρευτής; Αν και διαχειρίζεται μόνο ένα τεράστιο τανκ.
  Τα κορίτσια εδώ είναι Αγγλίδες, αλλά και ξεφτιλισμένα. Θέλουν αγάπη και στοργή. Το θέλω πολύ. Και επίσης φήμη. Ακόμα κι αν είναι ηλίθιο. Πολεμιστές, φυσικά, με τέτοια φήμη, όπως οι τσαμπουκάδες. Και η ομορφιά τους είναι εκπληκτική.
  Ειδικά ήδη γύρω από τον παγετό, και είναι με μπικίνι. Αλλά είναι υπέροχο! Αυτά είναι τα cool θηλυκά. Και γελάνε. Αγαπώντας τις διαφορετικές και εμμονικές προσεγγίσεις. Και τα κορίτσια θέλουν πολλά πράγματα. Πρώτα απ' όλα ευγένεια.
  Στα βασανιστήρια συμμετείχε και η Γκριγκέτα. Έσκισε τα ρούχα του αιχμάλωτου Κινέζου αγοριού και τον τράβηξε πάνω στο ράφι. Έσφιξε τα γυμνά της πόδια σε ένα κοντάκι, κρέμασε πέτρες και τέντωσε το θύμα. Το αγόρι κρέμασε και η Γκριγκέτα έκαψε το σώμα του με έναν καυτό λοστό. Της άρεσε πολύ να βασανίζει το αγόρι έτσι.
  Η Αγγλίδα υιοθέτησε και μεθόδους ανάκρισης από τους Ναζί. Είναι ευχάριστο να καίγεται το μαυρισμένο, λείο, άτριχο δέρμα του αγοριού. Και μια τόσο υπέροχη μυρωδιά - σαν αρνί σε σουβλάκι τηγανητό. Μόνο η Γκριγγέτα μένει να γλείφει τα χείλη του.
  Τότε το κορίτσι άναψε φωτιά και άρχισε να τηγανίζει τα τακούνια. Της άρεσε επίσης πολύ η διαδικασία. Τέτοια βασανιστήρια... Η Γκριγγέτα πιπέρισε τις πληγές του αγοριού και το έψησε. Και μετά δεν το έκανε. Το πόδι του αγοριού κόπηκε και φαγώθηκε. Πραγματικά καλό κρέας. Έχει γεύση χοιρινό.
  Η Γκριγκέτα είναι ένα υγιέστατο και δυνατό κορίτσι. Θα μπορούσε να καταβροχθίσει ένα κριάρι ή ένα γουρούνι κάθε φορά. Και φάτε λίγο ακόμα ζαμπόν. Ή πιείτε κόκκινο κρασί. Τι ευχαρίστηση είναι για αυτήν την αγρότισσα να βασανίζει, να βασανίζει.
  Το αγόρι πέθανε από σοκ πόνου. Η Γκριγκέτα χύθηκε από ανθρώπινη σάρκα. Και με δυσκολία, μετά από αυτό χόρεψε - σαν αγρίμι. Ε, μάλλον, υπάρχει κάτι τρυφερό με κρούστα. Και αν αλείψετε με πιπέρι ή κέτσαπ.
  Και μάσησε το με κέφι... Η Γκριγκέτα έγλειφε ακόμα τα χείλη της. Αν και το να είσαι κανίβαλος είναι ντροπή. Αλλά ήθελε ανθρώπινη σάρκα. Και τι μπορεί να ειπωθεί ενάντια σε αυτό; Λοιπόν, θέλει να τρώει έτσι! Αλλά βλέπετε, οι ορέξεις μπορεί να είναι απεριόριστες.
  Ο Γκριγκέτα πυροβόλησε εναντίον κινεζικού Τ-54. Έσπασε την πανοπλία με ένα υπερβολικά φονικό βλήμα και κελαηδούσε:
  - Εν ολίγοις, είμαι ένα κορίτσι μπαντζάι που ουρλιάζει!
  Και πάλι γέλια, και γυμνά δόντια μιας τίγρης. Και στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις τη λάμψη των προβολέων.
  Και τότε η Malanya γελάει και φωνάζει:
  - Θα τους πάρω όλους και θα τους κάνω κομμάτια!
  Και θα πατήσει τα γυμνά του πόδια στις σκανδάλες ενός πολυβόλου. Και πώς θα αρχίσει να πυροβολεί όλους τους πεζούς. Και κυριολεκτικά κόβει, όπως το δρεπάνι κόβει γρασίδι.
  Το κορίτσι πυροβόλησε πολλούς. Και πώς να ξεγυμνώσεις τα δόντια σου... Και πάλι θα πάρει και θα πυροβολήσει! Και ας κουρέψουμε ξανά!
  και σκύλα...
  Η Μαλάνια τα κάνει όλα με το γέλιο... Και πυροβολεί τους εχθρούς. Και μετατρέπει τους αουτσάιντερ σε σκλαβιά. Πω πω, εσύ, τι διάβολος! Λοιπόν, γιαγιά...
  Επίσης, επιδίδεται σε βασανιστήρια. Συγκεκριμένα, μαχαίρωσαν ένα μέλος της Κινέζικης Komsomol στο στήθος με καυτές βελόνες. Και τρύπησε όλο της το στήθος. Τρύπησε μέσα από τις θηλές. Τόσο ωραία Malanya. Και τρύπησε το στομάχι του κοριτσιού με μια μακριά βελόνα - ακριβώς στον ομφαλό. Το έστριψε...
  Και πώς γελάει. Εμφάνιση γλώσσας. Και θα σας κάνει να γελάσετε ξανά. Και αν φέρετε και ένα κερί αναμμένο στο στήθος σας με κόκκινες θηλές. Να φουσκώσει και να κάνει φουσκάλες.
  Εδώ διασκεδάζει με βασανιστήρια. Έβγαλε μια ομολογία.
  Ω, Malanya, και είσαι ένα όμορφο ξυπόλητο, ξανθό κορίτσι!
  Και τότε η Ματίλντα άρχισε να συνθλίβει Κινέζους στρατιώτες με κάμπιες. Και παρεμπιπτόντως, τους πιέζει ζωηρά. Και ταυτόχρονα μην ξεχάσετε να βρυχηθείτε:
  - Είμαι θανατηφόρο κορίτσι!
  Και κατεβαίνοντας από κατακόκκινα χείλη, λαμπερές, λαμπερές σπίθες. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια. Γιατί κορίτσι; Γιατί, επίσης, ο δήμιος και η πόρνη. Και βασάνισε τους κρατούμενους.
  Επιπλέον, η Matilda το έκανε αυτό χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές - όπως μια σέλα και έβγαλε εξομολογήσεις. Τι μόνο με αυτό το όμορφο κορίτσι δεν σηκώθηκε.
  Μία από τις μεθόδους βασανιστηρίων ήταν. Πήρε το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού της Κομσομόλ, το έσφιξε σε μια μέγγενη και άρχισε να σφίγγει. Και μέχρι που ράγισαν τα κόκαλα. Και το δέρμα έσκασε, αίμα χύθηκε. Και η καημένη πονούσε τόσο πολύ που λιποθύμησε από το σοκ.
  Η Ματίλντα γρύλισε:
  - Έτσι θα είναι με όλους ...
  Και βούτηξε ένα άλλο μέλος της Komsomol σε βραστό νερό. Επίσης βασανιστήρια. Πρώτα σε βραστό νερό και μετά σε παγωμένο νερό. Και μετά πάλι σε βραστό νερό. Και πάλι στην τρύπα. Πονάει πολύ, και το δέρμα του κοριτσιού γίνεται τόσο κόκκινο, ζεματισμένο.
  Η ίδια η διοικητή, η κόρη του Λόρδου Τζέιν Άρμστρονγκ, απέφυγε τα βασανιστήρια. Και δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή τη βρωμιά. Τότε οι Κινέζοι την έγδυσαν και τη μαστίγωσαν με τσουκνίδες. Λοιπόν, τι τρέλα! Και το κορίτσι του φέρθηκαν τόσο σκληρά. Έπειτα άλειψαν με λάδι τα γυμνά πέλματα των θυγατέρων του άρχοντα και τα έβαλαν κάτω από το μαγκάλι. Άναψαν φωτιά και άρχισαν να τηγανίζουν τις γόβες της κοπέλας. Και ήταν απλώς άγρια οδυνηρό.
  Η καημένη η λαίδη Τζέιν, πώς την κορόιδευαν... Αλλά τίποτα, τουλάχιστον, δεν ήταν ανάπηρο, και οι φουσκάλες έπεσαν σε λίγες μέρες. Έτσι είναι πολύ πιθανό να απολαμβάνετε τη ζωή και να απολαμβάνετε.
  Η Τζέιν σχολίασε φιλοσοφικά:
  - Μα τα τακούνια θα γίνουν πιο δυνατά!
  Δεν είναι πολύ καλό, φυσικά, να σκοτώνεις τους Κινέζους, αλλά η κόρη του άρχοντα αναγκάστηκε να συνεχίσει την απεχθή καριέρα της. Και είδε τους φίλους της να γίνονται θηρία και δήμιοι όλο και περισσότερο.
  Η Τζέιν πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα, τα χαριτωμένα πόδια της στο joystick και γρύλισε:
  - Κάθε σκύλος έχει τη μέρα του!
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πίεσαν έντονα τους Κινέζους. Και ήμασταν ήδη καθ' οδόν για το Πεκίνο. Ο στρατός της Ουράνιας Αυτοκρατορίας υπέστη τεράστιες απώλειες. Αλλά τα κινεζικά στρατεύματα εξακολουθούσαν να προσπαθούν να προχωρήσουν. Ήδη το νέο έτος 1971 χτύπησε. Σε λίγο ο πόλεμος θα είναι δύο ετών. Και οι μάχες βράζουν σαν ηφαίστειο. Όλο και περισσότερα εκατομμύρια Κινέζοι συμμετέχουν στον αγώνα.
  Παρά τον χειμώνα, τα αγόρια της Ουράνιας Αυτοκρατορίας επιτίθενται ξυπόλητα και γεμίζουν με σωρούς από πτώματα.
  Οι μάχες είναι σκληρές.
  Και η Νατάσα τους κουρεύει με ένα πολυβόλο ταχείας βολής. Κόβει τους μαχητές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας σε τάξεις.
  Ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και λέει:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Ο πόλεμος, φυσικά, μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Αλλά ο γενναίος πολεμιστής Μιραμπέλα χτύπησε έναν πύραυλο στο καταφύγιο όπου βρισκόταν ο Μάο Τσε Τουνγκ. Πέθανε ο αρχηγός της Κίνας, ο μεγάλος τιμονιέρης. Και ως αποτέλεσμα, ο τρελός πόλεμος τελειώνει επιτέλους.
  Στις 23 Φεβρουαρίου 1871 οι εχθροπραξίες σταμάτησαν. Και η ΕΣΣΔ και η Κίνα έκαναν ειρήνη.
  Είναι αλήθεια ότι οι εδαφικές διαφορές συνεχίστηκαν και οι συμμαχικές σχέσεις δεν δημιουργήθηκαν αμέσως. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  ΑΝ Ο ΚΑΠΛΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΖΕΙ
  Η απόπειρα δολοφονίας του Λένιν δεν έγινε. Ο Κάπλαν αστόχησε και ο Βλαντιμίρ Ίλιτς απέφυγε να χτυπηθεί από σφαίρα που προκάλεσε απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και οδήγησε σε πρόωρο εγκεφαλικό επεισόδιο. Ως αποτέλεσμα, η βασιλεία του Λένιν συνεχίστηκε.
  Η ΝΕΠ ήταν μόνο μια προσωρινή ανάπαυλα στον δρόμο προς το κίνημα προς τον σοσιαλισμό. Και ο Βλαντιμίρ Ίλιτς στοιχηματίστηκε στην αναγκαστική εκβιομηχάνιση. Και ήταν δική του ιδέα παρόμοια με του Στάλιν. Και φεύγουμε...
  Ο Λένιν πραγματοποίησε την κολεκτιβοποίηση όχι τόσο αγενώς και ο λιμός αποφεύχθηκε. Και αυτή είναι η αναμφισβήτητη αξία του Βλαντιμίρ Ίλιτς. Και η ΕΣΣΔ άρχισε να ανεβαίνει.
  Στη συνέχεια όμως ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία. Και άρχισε να δημιουργεί τη Γερμανική Αυτοκρατορία.
  Ο Λένιν προσπάθησε επίσης να τον φλερτάρει. Και βοήθησε να οπλιστεί.
  Ο Χίτλερ προσάρτησε την Αυστρία στη Γερμανία - πραγματοποίησε το Anschluss. Μετά, και η Σουδητία, γι' αυτό συνέβη το Μόναχο.
  Αλλά και οι σύμμαχοι και ο Λένιν δεν ήθελαν να του δώσουν την Πολωνία. Και άρχισε ο πόλεμος. Ο στρατός της ΕΣΣΔ κατέλαβε την Πολωνία από τα ανατολικά. Ο Λένιν, όπως και ο Στάλιν, χώρισε το κράτος των Πολωνών με τον Χίτλερ. Και δημιουργήθηκε ένα μυστικό πρωτόκολλο.
  Η ασυμφωνία με την πραγματική ιστορία συνέβη στη Φινλανδία. Ο Λένιν δεν εκκαθάρισε τον στρατό και τα στρατεύματά του ήταν πιο αποτελεσματικά.
  Ο Tukhachevsky πραγματοποίησε μια λαμπρή παράκαμψη της γραμμής Mannerheim. Και η Φινλανδία ηττήθηκε στο συντομότερο δυνατό χρόνο και ελευθερώθηκε από τον Κόκκινο Στρατό.
  Ο ελιγμός του Τουχατσέφσκι ήταν εκπληκτικός. Και μια τόσο υπέροχη νίκη. Ο Χίτλερ κατέλαβε τη Γαλλία και εγκατέλειψε προσωρινά τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ.
  Ο Φύρερ αποφάσισε ότι η Ρωσία ήταν πολύ ισχυρή και ότι η Βρετανία έπρεπε να καταληφθεί πρώτα.
  Η αερομαχία για την Αγγλία χάθηκε. Και ο Χίτλερ άρχισε να ψάχνει άλλους τρόπους. Ένα από αυτά είναι η απόβαση του σώματος του Ρόμελ στη Λιβύη. Και προσπαθεί να καταλάβει την Αφρική. Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν με επιτυχία την κατάληψη της Γιουγκοσλαβίας και της Ελλάδας. Όμως η απόβαση στο νησί της Κρήτης άξιζε μεγάλες απώλειες. Αλλά λίγο αργότερα, οι Ναζί κατέλαβαν τη Μάλτα με λιγότερες ζημιές στους εαυτούς τους. Και αυτή ήταν η αναμφισβήτητη επιτυχία τους. Ο Ρόμελ πήρε το Τολμπούκ, δεχόμενος άλλες τέσσερις μεραρχίες πάντζερ και ανέπτυξε επίθεση εναντίον της Αιγύπτου. Η διώρυγα του Σουέζ καταλήφθηκε. Και τέθηκε υπό έλεγχο. Μια άλλη μεγάλη επιτυχία ήταν η κατάληψη του Γιβραλτάρ. Με την πτώση αυτής της ακρόπολης, οι Ναζί είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική στη συντομότερη απόσταση.
  Μετά το γρήγορο blitzkrieg των σοβιετικών στρατευμάτων στην Αφρική και τη νίκη στο Kholkin Gol, ο Χίτλερ εκτιμούσε ιδιαίτερα τη δύναμη του Κόκκινου Στρατού και δεν υπολόγιζε πλέον σε ένα blitzkrieg. Και ετοιμαζόταν για σοβαρό πόλεμο.
  Τα γερμανικά στρατεύματα κινήθηκαν στη Μέση Ανατολή. Ο ηλικιωμένος Λένιν ήταν μάλλον παθητικός. Οι ντόπιοι Άραβες υποστήριξαν τους Ναζί και συνέβαλαν με κάθε δυνατό τρόπο στην επίθεσή τους. Και ήταν αρκετά επιτυχημένο και πλούσιο με τα επιτεύγματα του Χίτλερ.
  Την ίδια περίοδο η Αφρική δεχόταν εισβολή. Το άρμα T-4 εκσυγχρονίστηκε και εξοπλίστηκε με μακρύτερο πυροβόλο. Και αυτό το αυτοκίνητο λειτουργούσε καλά.
  Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν την κατάληψη της μαύρης ηπείρου, χωρίς να συναντήσουν σοβαρή αντίσταση. Οι Βρετανοί ήταν υπεράριθμοι και ξεπερνούσαν αριθμητικά.
  Οι Ναζί απορρόφησαν σταδιακά την Αφρική και κέρδισαν στη Μέση Ανατολή. Η Ιαπωνία μπήκε επίσης στον πόλεμο, επιτιθέμενη στις Ηνωμένες Πολιτείες στο λιμάνι του Περού. Και αποδείχθηκε μια αρκετά δυνατή κίνηση. Και πώς οι σαμουράι κατέστρεψαν τους Αμερικανούς. Και άρπαξε περιουσίες στην Ασία. Η Σιγκαπούρη ήταν απόρθητη από τη θάλασσα, αλλά οι Ιάπωνες την πήραν από τη στεριά.
  Και αυτή είναι μια νέα, μεγάλη επιτυχία των Ναζί, έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιέστηκαν.
  Το 1942, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Ινδίας και την κατέλαβαν... Και η Αφρική κατακτήθηκε μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν επίσης την Επιχείρηση Polar Bear, καταλαμβάνοντας και τη Σουηδία. Τον Σεπτέμβριο καταλήφθηκε και η Ελβετία. Μετά από αυτό, οι Ναζί εξαπέλυσαν ενεργό επίθεση με υποβρύχια και αεροσκάφη στη Βρετανία.
  Το Fritz είχε εξαιρετικά νέα βομβαρδιστικά Ju-188, με πιο προηγμένες μορφές, και βομβάρδισαν τη Βρετανία. Ο πιλότος Μασσαλίας καλύφθηκε με δόξα και έγινε πραγματικός θρύλος.
  Οι Γερμανοί χτύπησαν τους Βρετανούς σαν κορόιδα στη θάλασσα στον αέρα. Τότε ο Χίτλερ τους πρότεινε τελεσίγραφο. Ο Τσόρτσιλ ήταν έτοιμος για ειρήνη, αλλά ήταν πολύ αργά.
  Ταυτόχρονα, μια ολόκληρη οικογένεια νέων δεξαμενών αναπτύχθηκε στο Τρίτο Ράιχ: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Προσπάθησαν να τα κάνουν όσο το δυνατόν πιο παρόμοια, πιο διαφορετικά μεγέθη. Αλλά ο Μάους είχε δύο όπλα. Και έκανε το τανκ πιο φαρδύ και βαρύτερο.
  Οι Γερμανοί συνέχισαν να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους. Το Yu-188 βομβάρδισε τη Βρετανία και το Yu-288 ήταν καθ' οδόν, ακόμη πιο ισχυρό και ταχύπλοο αεροσκάφος.
  Ο Φύρερ απαίτησε να συντρίψει τη Βρετανία.
  Στη Μασσαλία, έχοντας καταρρίψει τριακόσια αεροσκάφη, απονεμήθηκε το παράσημο του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Και όταν κατέρριψε τετρακόσια: έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και ήταν η πρώτη που έλαβε βραβείο αυτού του επιπέδου. Και για πεντακόσια αεροσκάφη, του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Σιδηρού Σταυρού. Και ήταν ένα πολύ ωραίο επίτευγμα.
  Όμως η Μαρσέιγ συνέχισε να σκοράρει γρήγορα. Ειδικά όταν το ME-309 εμφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα, και επτά σημεία βολής.
  Η Μασσαλία σε αυτό το αεροπλάνο κατέστρεψε τους αντιπάλους του Τρίτου Ράιχ. Όταν ο λογαριασμός του έφτασε τα χίλια αεροσκάφη, του απονεμήθηκε ένα ειδικό βραβείο: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Αγγλία κρατήθηκε κάτω από τα χτυπήματα της Luftwaffe απεγνωσμένα. Όμως ο στόλος της έλιωνε. Και τα υποβρύχια του Τρίτου Ράιχ γίνονταν όλο και πιο ισχυρά και τέλεια.
  Και πίεσαν τη Βρετανία έτσι, απλώς άθελα. Στη συνέχεια, τελικά, τον Ιούλιο του 1943, έγινε η απόβαση. Και αυτή τη φορά οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τα νεότερα άρματα μάχης τους κατάφεραν να πετύχουν τη νίκη. Και η Βρετανία αντιστάθηκε μόνο για δύο εβδομάδες.
  Μετά την πτώση της Βρετανίας, ο Χίτλερ έγινε στοχαστικός. Να πολεμήσετε τις ΗΠΑ ή να προσπαθήσετε να στρίψετε ανατολικά; Ο Λένιν, σε ηλικία εβδομήντα τριών ετών, έχοντας ζήσει περίπου όσο ο Στάλιν και είκοσι χρόνια περισσότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, πέθανε τον Ιανουάριο του 1944.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Γερμανοί είχαν καταλάβει την Ισλανδία και, μαζί με τους Ιάπωνες, την Αυστραλία. Το Τρίτο Ράιχ πέτυχε πολλά.
  Όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν απαρατήρητες και πάρθηκε η απόφαση να τις καταλάβουν.
  Αλλά αντί του Λένιν, τώρα ο Λέον Τρότσκι έγινε πρόεδρος της ΕΣΣΔ. Και αυτός είναι ένας καθαρός Εβραίος. Και δεν του άρεσε η αντισημιτική πολιτική του Χίτλερ.
  Αλλά ο Λέον Τρότσκι είναι ένας πολύ πονηρός πολιτικός. Και έτσι αποφάσισε να μην πειράξει ακόμα τον Χίτλερ. Και μάλιστα προσφέρθηκε να πολεμήσει μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ο Φύρερ της Γερμανίας συμφώνησε σε αυτό.
  Και έτσι ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στην επίθεση στην Αλάσκα το καλοκαίρι του 1944.
  Και τα στρατεύματα του Χίτλερ προχωρούσαν μέσω της Γροιλανδίας και περαιτέρω στον Καναδά, και μέσω της συμμαχικής Αργεντινής και της Βραζιλίας, η οποία είχε περάσει στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ, από το νότο.
  Ο πόλεμος, λόγω της χρονικής διάρκειας των επικοινωνιών, άργησε. Ωστόσο, οι ΗΠΑ έχαναν. Οι Γερμανοί πήραν ένα τανκ από τη σειρά "Ε". Υπεραριθμούσαν τους Αμερικανούς. Εκτός από το "Pershing" και το "Superpershing" το 1945, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν σχεδόν τίποτα. Και οι Γερμανοί κυριάρχησαν ποιοτικά στον εχθρό. Τα σοβιετικά τανκς ήταν επίσης πολύ καλύτερα από τα αμερικανικά. Το γερμανικό τυφέκιο MP-44, που κυριολεκτικά τους κούρεψε, ξεπέρασε και τους Αμερικανούς.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες πολέμησαν πολύ και σκληρά λόγω της ισχυρής οικονομίας και του μεγάλου πληθυσμού τους. Ο χωρισμός από τον ωκεανό και η υπερβολική επέκταση των επικοινωνιών κατέστησαν δύσκολο να τελειώσει γρήγορα η Αμερική. Και η ΕΣΣΔ, που κατέλαβε την Αλάσκα, είχε τις δικές της δυσκολίες. Αλλά ο πόλεμος συνεχίστηκε και συνεχίστηκε... Και το σαράντα πέμπτο έτος, σχεδόν οι μισές Ηνωμένες Πολιτείες καταλήφθηκαν. Στις 9 Μαΐου 1946 οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος.
  Η ηγεμονία της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της ΕΣΣΔ εδραιώθηκε στον κόσμο. Η Ρωσία πήρε πίσω την Αλάσκα και σχεδόν τον μισό Καναδά. Έτσι ήρθε η προσωρινή ειρήνη.
  Το Τρίτο Ράιχ αναπαύθηκε προσωρινά, αλλά στις 20 Απριλίου 1953 επιτέθηκε στην Ιαπωνία. Η ΕΣΣΔ εκείνη τη στιγμή είχε ήδη μια ατομική βόμβα. Ο Λέον Τρότσκι πέθανε, σε μια περίεργη ειρωνεία, όπως ο Στάλιν τον Μάρτιο του 1953. Τον διαδέχθηκε όμως ο Βοζνεσένσκι, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ δυνατός ηγέτης. Και πήγε επίσης σε πόλεμο με την Ιαπωνία.
  Ο Χίτλερ δεν είναι πολύ μεγάλος ακόμα, και οδήγησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δεν έτρωγε κρέας. Κι έτσι ήταν ακόμα ζωντανός.
  Το Τρίτο Ράιχ και η ΕΣΣΔ πολέμησαν με την Ιαπωνία για περισσότερο από ένα χρόνο και στο τέλος κατακτήθηκε, μόλις στις 12 Μαΐου 1954.
  Έτσι τελείωσε ένας άλλος πόλεμος. Και η ΕΣΣΔ ενίσχυσε τις θέσεις της: επιστρέφοντας τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων, καθώς και τη Μαντζουρία, το Πορτ Άρθουρ και την Κορέα στον εαυτό της.
  Και αυτός ήταν ο τελευταίος πόλεμος.
  Το Τρίτο Ράιχ αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαστημική επέκταση. Και η ΕΣΣΔ επίσης... Ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1960, έχοντας καταφέρει να κάνει δημοψήφισμα στις 20 Απριλίου 1959 για την εγκαθίδρυση μοναρχίας. Και τον διαδέχθηκε ο γιος του. Και χάρη σε αυτό, το Τρίτο Ράιχ παρέμεινε σταθερό.
  Και ταυτόχρονα με τη γέννηση του Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1959, αστροναύτες πέταξαν στον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε και τελείωσε σε έξι μήνες. Έτσι ξεκίνησε μια νέα διαστημική εποχή. Η ΕΣΣΔ πέταξε στον Άρη δέκα χρόνια αργότερα.... Το 1980, οι άνθρωποι επισκέφτηκαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και είναι υπέροχο.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή.
  
  
  ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
  Την 1η Αυγούστου 2001, τα ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν στους Ταλιμπάν με αεροσκάφη και πυραύλους. Ο κύριος στόχος ήταν να αποτραπεί η πιθανή ήττα της βόρειας συμμαχίας. Η απόφαση είναι εν μέρει λογική, αλλά... Ο Μπιν Λάντεν εγκατέλειψε την τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική και αποφάσισε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη Ρωσία. Ο πόλεμος ξέσπασε με νέο σθένος.
  Η Δύση, φυσικά, καταδίκασε τη Ρωσία. Και ο Μπιν Λάντεν ζήτησε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του καθεστώτος Πούτιν. Οι Ταλιμπάν έλαβαν ενισχύσεις από το Πακιστάν και προσπάθησαν ξανά να προχωρήσουν. Η δολοφονία του Ahmad Shah Massoud βοήθησε πολύ τους Ταλιμπάν να προχωρήσουν. Η Ρωσία ενίσχυσε τους βομβαρδισμούς. Στη μάχη ρίχτηκαν και χωριστά τμήματα των ειδικών δυνάμεων. Οι μάχες αποδείχθηκαν πολύ αιματηρές.
  Η Ρωσία εμπλεκόταν όλο και περισσότερο στον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι δυτικές χώρες, ο ισλαμικός κόσμος παρείχαν όπλα στους Ταλιμπάν. Οι μάχες ήταν αιματηρές. Η Ρωσία εμπλέκει όλο και περισσότερο τον στρατό της εκεί.
  Μεταφέρθηκαν τόσο τανκς όσο και αυτοκινούμενα όπλα
  Οι Ταλιμπάν βομβάρδιζαν. Και τα ρωσικά στρατεύματα πολέμησαν με άνισες δυνάμεις. Πιο συγκεκριμένα, εναντίον τους χρησιμοποιήθηκαν οι μέθοδοι του ανταρτοπόλεμου.
  Στη Ρωσία, η αντίθεση του Πούτιν έχει ενταθεί. Οι κομμουνιστές θυμήθηκαν ότι ήταν ο διάδοχος του Γέλτσιν και έσυραν τη Ρωσία σε νέους πολέμους. Οι φιλελεύθεροι ήταν επίσης δυσαρεστημένοι. Ο Πούτιν έχανε την υποστήριξη στην κοινωνία. Οι απώλειες κατά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν αυξήθηκαν.
  Υπήρχαν περισσότερα από ποτέ πολλά σκάνδαλα και παραποιήσεις στις εκλογές για την Κρατική Δούμα. Οι κομμουνιστές ενίσχυσαν τις θέσεις τους. Το SPS και το Yabloko δεν μπήκαν στο κοινοβούλιο. Εμφανίστηκε το μπλοκ Motherland. Η Ενωμένη Ρωσία έλαβε επίσης πολλά και πρόσθεσε το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Όμως οι εκλογές ήταν σκανδαλώδεις. Η Πατρίδα, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα και η Ενωμένη Ρωσία διατήρησαν τον έλεγχο των αρχών στη Δούμα. Αλλά οι κομμουνιστές ήταν δυνατοί. Στις προεδρικές εκλογές, ο Πούτιν κέρδισε μόνο στον δεύτερο γύρο. Και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίστηκε, όπως στην Τσετσενία.
  Η Ρωσία βαλτώθηκε εκεί. Όλο και περισσότερα στρατεύματα εισήχθησαν. Και οι μάχες κλιμακώθηκαν. Και ο αριθμός των επιθέσεων ήταν εκρηκτικός.
  Οι τιμές του πετρελαίου δεν έχουν αυξηθεί πολύ. Άρα δεν έγινε πόλεμος στο Ιράκ. Και σύντομα οι κυρώσεις άρθηκαν από τον Σαντάμ Χουσεΐν. Το καθεστώς του άρχισε να συσσωρεύει ξανά δυνάμεις. Και ετοιμαστείτε για πόλεμο με το Ιράν. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες τον βοήθησαν σε αυτό. Το 2007, οι εκλογές για την Κρατική Δούμα διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία μεταξύ των κομμουνιστών, οι οποίοι τελικά έλαβαν την πλειοψηφία.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, παρά το σύνταγμα, ο Πούτιν έθεσε υποψηφιότητα για τρίτη θητεία, καταφεύγοντας στον μηχανισμό του δημοψηφίσματος. Και κατάφερε να αλλάξει τη διατύπωση του συντάγματος καταργώντας δύο θητείες.
  Ως αποτέλεσμα, το 2008, ο ηλικιωμένος και βαριεστημένος Zyuganov, υπό τις συνθήκες πίεσης πληροφοριών, δεν μπορούσε να νικήσει τον Πούτιν.
  Στη συνέχεια όμως η κατάσταση για το καθεστώς επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Και δεν της φαινόταν τέλος.
  Ο Πούτιν έθεσε υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία εν μέσω οικονομικής κρίσης. Και σκάνδαλα με τη διαφθορά, και το εκλογικό σώμα το έχει βαρεθεί. Οι πιθανότητες ενός δικτάτορα έχουν μειωθεί.
  Αλλά και πάλι ο διοικητικός πόρος και οι μαζικές παραποιήσεις τέθηκαν σε εφαρμογή. Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους και έγιναν μαζικές συγκρούσεις. Χύθηκε αίμα.
  Ο Πούτιν ήταν επίσης υποψήφιος για τέταρτη θητεία το 2012. Και πάλι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και η κρίση. Και ταυτόχρονα συνεχείς συγκρούσεις με την αστυνομία, πάσης φύσεως συγκεντρώσεις και πολλά άλλα.
  Ούτε μια στιγμή γαλήνης. Το Μαϊντάν έγινε στην Ουκρανία. Αλλά η Κριμαία δεν μπορούσε να αποσπαστεί. Ο ντόπιος πληθυσμός δεν ήθελε πραγματικά να πάει στη Ρωσία του Πούτιν. Ο Ποροσένκο ήρθε στην Ουκρανία και όλα ήταν λίγο πολύ επιτυχημένα. Το 2016, λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, σημειώθηκε η κορύφωση της κρίσης στη ρωσική οικονομία. Ο Πούτιν πήγε στην πέμπτη θητεία. Και κέρδισε χάρη σε τεράστιες παραποιήσεις και τον αποκλεισμό όλων από τις εκλογές εκτός από τον βαρετό και παλιό τσεπάκι Zyuganov.
  Και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίστηκε με ατελείωτα ρυάκια από φέρετρα ψευδαργύρου.
  Τώρα έφτασε το 2020... Ο Πούτιν εξελέγη για έκτη θητεία και ο αντίπαλός του στην τσέπη Zyuganov το έσκασε ξανά. Και ο πόλεμος διαρκεί σχεδόν είκοσι χρόνια.
  Ο πόλεμος μαίνεται ακόμη στο Αφγανιστάν. Οι πιλότοι Anastasia Vedmakova και Akulina Orlova χτυπούν από αέρος.
  Όμορφα κορίτσια τσακώνονται με ένα μπικίνι και πατούν τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Φυσικά, ο σύγχρονος πόλεμος δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Τότε τα κορίτσια έπρεπε να επιδείξουν θαύματα ανδρείας και ηρωισμού.
  Τώρα ο υπολογιστής κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς. Και δεν είναι όλα τόσο υπέροχα.
  Όχι, ένα μέρος για κατορθώματα. Η Αναστασία Βεντμάκοβα σφύριξε... Γέλασε... Ναι, έγιναν καυγάδες, και λένε και άλλα. Και τώρα, μόνο ένα κουμπί με γυμνό πόδι, πατημένο και πετάει ένας πύραυλος που καθοδηγείται από υπολογιστή. Πού είναι οι αερομαχίες; Οι Ταλιμπάν δεν έχουν αεροπορία.
  Εάν τα ρωσικά στρατεύματα υποστούν απώλειες, τότε μόνο από δολιοφθορές, νάρκες και κρυφά χτυπήματα.
  Μερικές φορές οι μαχητές του ISIS και των Ταλιμπάν δηλητηριάζουν Ρώσους στρατιώτες. Γενικά ο πόλεμος λερώνει όλο και περισσότερο. Όπως και στη Συρία δεν λειτουργεί. Τα τοπικά στρατεύματα είναι μάλλον αδύναμα και το Ιράν δεν στέλνει τις δυνάμεις του. Οι τοπικές δυνάμεις αλλάζουν. Οι Μουτζαχεντίν έχουν την υποστήριξη του πληθυσμού. Επιπλέον, η κυβέρνηση στην Καμπούλ εδώ και πολύ καιρό δεν έχει καμία εξουσία.
  Επιπλέον, το πιο σημαντικό είναι ότι οι Ταλιμπάν είναι ισχυροί και ενωμένοι με το ISIS. Μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης με τους Ταλιμπάν απέτυχε. Και δεν επρόκειτο να διαπραγματευτούν καθόλου με το ISIS. Και μετά υπάρχει το Πακιστάν και οι ισλαμικές χώρες που βοηθούν τους Μουτζαχεντίν.
  Οι Αμερικανοί απέφυγαν επιτυχώς την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, έσπρωξαν αυτές τις αιμορροΐδες στη Ρωσία. Ο Πούτιν προφανώς αποφάσισε ότι η θάλασσα ήταν μέχρι το γόνατο για εκείνον, και ότι όλα θα κριθούν νικηφόρα και με λίγο αίμα. Αλλά αποδείχθηκε ότι οι Αφγανοί δεν θέλουν να ζουν σύμφωνα με τις συνταγές της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Και η Ρωσία δεν είναι τόσο εύκολη...
  Δεν είναι δυνατόν να νικήσουμε τους Μουτζαχεντίν βομβαρδίζοντας. Οι τοπικές δυνάμεις είναι αδύναμες και φοβούνται να πολεμήσουν. Όλο και περισσότερες μονάδες spetsnaz πρέπει να ριχτούν στη μάχη. Ο πόλεμος εκτυλίσσεται.
  Η Αναστασία Βεντμάκοφ ένιωσε λύπη... Ό,τι δεν γίνεται στον κόσμο κινείται σε κάποιου είδους σπείρα. Αλλά η ζωή συνεχίζεται.
  Αφού οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν ηθικά το Αφγανιστάν, ρωσικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στους τρομοκράτες, υποστηρίζοντας τοπικές δυνάμεις από αέρος. Την ίδια στιγμή, επιλεγμένες μονάδες των ειδικών δυνάμεων άρχισαν να κυνηγούν τους αρχηγούς των αγωνιστών.
  Δύο γοητευτικά κορίτσια, η Μαργαρίτα και η Αναστασία, δίνουν άνιση μάχη στο φαράγγι. Οι καλλονές είναι ψηλές, πολύ δυνατές και μυώδεις, με προστατευτικά αδιάβροχα χαμαιλέοντας. Αυτή η μεταμφίεση κάνει τους μαχητές αόρατους, χάρη στα γραφικά του υπολογιστή.
  Αλλά και οι δύο νεαρές κυρίες δεν ήταν πειθαρχημένες. Έχοντας συρθεί στα βουνά για δεκάδες μίλια και έπεσαν πάνω σε μια συμμορία, άνοιξαν πυρ, μη θέλοντας να μοιραστούν με κανέναν. Τα πολυβόλα ταχείας βολής τους, με σφαίρες από πυρήνα ουρανίου, είναι πραγματικοί φορείς θανάτου. Οι πολεμιστές, πηδώντας στο χιόνι, κέρδισαν τους Μουτζαχεντίν.
  Η Μαργαρίτα πυροβόλησε από τον εκτοξευτή χειροβομβίδων της, ένα πάλσαρ έλαμψε, χτυπώντας δώδεκα ληστές. Λίγες σταγόνες αίμα ανέβηκαν στη διάφανη πανοπλία του κράνους.
  Τα κορίτσια έχουν τα πιο σύγχρονα όπλα. Υπολογιστική καθοδήγηση.
  Αυτοί, δύο ψηλοί χαριτωμένοι, αξίζουν ένα ολόκληρο σύνταγμα. Οι πολεμιστές στέλνουν ουρές, γκρεμίζοντας τους Μουτζαχεντίν σε τάξεις.
  Το έδαφος καίγεται και πιτσιλίζει αίμα. Οι Μουτζαχεντίν γρυλίζουν απελπισμένα. Τα κορίτσια τελικά κολλήθηκαν. Δεν είναι τρομερό για την πανοπλία τους, αλλά ο μανδύας χαμαιλέοντας είναι εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, η συσκευή αόρατου υπολογιστή είναι πολύ εύθραυστη και στην πράξη δεν είναι τόσο καλή και ακριβή.
  Υπήρχαν πάρα πολλοί μαχητές.
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Να ζητήσουμε ενίσχυση;
  Η Αναστασία κούνησε το κεφάλι της.
  - Ας το κάνουμε μόνοι μας!
  Τα κορίτσια, με κράνη και στολές μάχης, συνέχισαν να πολεμούν. Χρησιμοποιούσαν σφαίρες μικρές, αλλά πολύ πυκνές, με εκρηκτικά. Ωστόσο, το φορτίο των πυρομαχικών έφτασε στο τέλος του. Και οι αγωνιστές συνέχισαν να έρχονται.
  Τα κορίτσια άρχισαν να φεύγουν. Όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Κατέληξαν σε μια πραγματική κόλαση. Εκατοντάδες Μουτζαχεντίν ανέβηκαν από όλες τις πλευρές.
  Η Μάργκαρετ μουρμούρισε:
  Μας έχουν τελειώσει πυρομαχικά και χειροβομβίδες. Τώρα το μόνο που μένει είναι η μάχη σώμα με σώμα!
  Η Αναστασία χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Μαζί, εναντίον χιλίων! Έχει μείνει μόνο ένα!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά και χαιρέτησε:
  - Ναι, βάζουμε φωτιά στον εαυτό μας!
  Η Αναστασία ούρλιαξε, απομακρύνοντας τη σκόνη, χτυπήθηκε ξανά από ένα τουφέκι μεγάλου διαμετρήματος. - Μάλλον, θα υπάρχει μώλωπας, - σκέφτηκε το κορίτσι.
  Κοίταξε γύρω της και φώναξε:
  - Υπάρχει ένα κενό! Ας πηδήξουμε, ίσως επιζήσουμε από τον βομβαρδισμό!
  Η Μαργαρίτα μετέδωσε στο ραδιόφωνο:
  - Υπάρχουν περισσότεροι από χίλιοι ληστές γύρω μας! Στην πλατεία 54-85-83 δώστε μια θάλασσα από φωτιά!
  Το κορίτσι χτυπήθηκε ξανά από μια ντουζίνα εκρήξεις με τη μία, γκρεμίζοντας ξανά. Μέσα από την πανοπλία, το μυώδες σώμα αισθάνεται τα χτυπήματα. Χτύπησαν και την Αναστασία.
  Και τα δύο κορίτσια σύρθηκαν στα τέσσερα σε ένα στενό κενό στο ρήγμα από γρανίτη του βουνού. Πρώτα έσφιξε η Αναστασία, γλίστρησε στα βάθη, μετά η Μαργαρίτα. Βαριές οβίδες και ρουκέτες ρωσικού πυροβολικού έπεφταν ήδη από ψηλά.
  Ένα μεγάλο θραύσμα χτύπησε το κράνος, σπάζοντας το ανθρακονήματα. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σαν να χτυπήθηκε από ρόπαλο. Το έκπληκτο κορίτσι με δυσκολία γλίστρησε μέσα από το κενό και άρχισε να πέφτει σε μια βαθιά, απελπιστική άβυσσο!
  
  ΧΩΡΙΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
  Να υποθέσουμε ότι ο Φύρερ θα είχε αποδεχτεί την τελευταία πρόταση του Στάλιν για μια ξεχωριστή ειρήνη τον Σεπτέμβριο του 1943; Στην πραγματικότητα, για τη Γερμανία, αυτή ήταν ήδη η τελευταία ευκαιρία για σωτηρία. Η μάχη του Κουρσκ χάθηκε και οι Ρώσοι απέδειξαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν ακόμα και το καλοκαίρι. Οι Σύμμαχοι κατέλαβαν τη Σικελία και αποβιβάστηκαν στην Ιταλία.
  Ο πιο σημαντικός δορυφόρος - ο Μουσολίνι έχασε την εξουσία και τη χώρα.
  Όχι, πραγματικά, αν είναι αλήθεια ότι ο Στάλιν πρόσφερε ειρήνη στον Φύρερ, τότε ο Χίτλερ ήταν ο τελευταίος κρετίνος που την απέρριψε. Και τι θα μπορούσε να βγει σε αυτή την περίπτωση.
  Ο κόσμος είναι στη μηδενική παραλλαγή. Ο στρατός της Βέρμαχτ υποχωρεί στα σύνορα. Την ίδια ώρα μεγάλες δυνάμεις των Ναζί μεταφέρονται στην Ιταλία. Και το πιο σημαντικό, η αεροπορία με σκληρούς άσους πηγαίνει επίσης εκεί.
  Οι σύμμαχοι δέχονται πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Μπαίνουν στο παιχνίδι οι γερμανικοί "Φερδινάνδοι", "Πάνθηρες" και "Τίγρεις". Όλα αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ πιο δυνατά από τους Αμερικανούς Σέρμαν και τους Άγγλους Τσόρτσιλ.
  Ναι, και τα γερμανικά τμήματα είναι πιο έμπειρα, εκπαιδευμένα και πειθαρχημένα από τα αμερικανικά και τα βρετανικά. Και ακόμη πιο πολλά.
  Στις αρχές Νοεμβρίου, οι Σύμμαχοι εκδιώχθηκαν από την Ιταλία. Και τον Δεκέμβριο εκδιώχθηκαν από τη Σικελία. Οι απώλειες της Δύσης ήταν τεράστιες. Μερικοί κρατούμενοι πάνω από τριακόσιες χιλιάδες. Οι μάχες έδειξαν ότι ο "Σέρμαν" εναντίον του "Πάνθηρα" δεν τραβάει καθόλου. Ναι, και εναντίον του "Τίγρη" επίσης. Και ότι οι Αμερικανοί έχουν χαθεί, έχοντας πέσει κάτω από την πίεση των ορδών των αρμάτων μάχης της Βέρμαχτ.
  Μετά την ήττα των Συμμάχων στην Ιταλία, ο Τσόρτσιλ δίστασε. Και συναντήθηκε με τον Ρούσβελτ. Η συζήτηση άγγιξε το θέμα: πώς να διεξάγουμε πόλεμο χωρίς την ΕΣΣΔ; Το γερμανικό Focke-Wulf αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο ισχυρό μονοθέσιο μαχητικό του Τρίτου Ράιχ σε οπλισμό. Και αντιστέκεται επιτυχώς στα αμερικανικά αεροσκάφη. Και στο δρόμο και τζετ αεροσκάφη. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τα τανκς. "Σέρμαν" σε μάχη τανκ - μηδέν. Και μάλιστα αισθητά κατώτερο από το ξεπερασμένο γερμανικό T-4. Ειδικά σε όπλο. Το "Churchill" είναι τουλάχιστον καλύτερα προστατευμένο.
  Η πραγματική στολή έδειξε ότι δεν ήταν ρεαλιστικό να ελευθερωθεί η Ευρώπη από τους Ναζί.
  Ο Ρούσβελτ και ο Τσόρτσιλ δίστασαν. Αλλά ο Χίτλερ δεν είναι. Ο Φύρερ άσκησε πίεση στον Φράνκο, απειλώντας με κατοχή και ωστόσο ανάγκασε την Ισπανία να αφήσει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν στο Γιβραλτάρ. Το φρούριο έπεσε τον Φεβρουάριο. Και τότε οι Γερμανοί διέσχισαν το στενότερο τμήμα στο Μαρόκο. Άρχισε η κατάληψη των γαλλικών αποικιών. Οι μάχες έδειξαν τη μεγάλη μαχητική ικανότητα των γερμανικών μονάδων εδάφους, την αντοχή τους και τη μαχητική ισχύ του εξοπλισμού.
  Το νεότερο πολυβόλο MP-44 άρχισε να φτάνει στις μονάδες των Ναζί και το ME-262 εμφανίστηκε στον ουρανό.
  Την άνοιξη, οι Ναζί νίκησαν μερικές δεκάδες συμμαχικές μεραρχίες, κατέλαβαν το Μαρόκο και την Αλγερία και μπήκαν στην Τυνησία. Στις αρχές Ιουνίου, χίλια τζετ ME-262 πολεμούσαν ήδη στον ουρανό, απαράμιλλα σε οπλισμό και ταχύτητα.
  Παρόλα αυτά, οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί στις αρχές Ιουνίου προσπάθησαν ακόμη να αποβιβαστούν στη Νορμανδία. Αλλά περίμεναν εκεί. Στο μέτωπο εμφανίστηκαν τα "Panther" -2 και "Tiger" -2, πιθανώς πιο εξελιγμένα άρματα μάχης με ισχυρά όπλα. Και ισχυρή κεκλιμένη θωράκιση μετώπου. Τα όπλα τους τρύπησαν όλα τα συμμαχικά τανκς σε μεγάλη απόσταση.
  Οι Γερμανοί είχαν επίσης μεγάλο αριθμό από τα στρατεύματά τους, αναπληρώνοντάς τους με ξένους και ολική επιστράτευση, καθώς και στρατιώτες που επέστρεψαν από την αιχμαλωσία.
  Η απόβαση του Ιουνίου κατέληξε σε πλήρη ήττα των συμμάχων, με τη σύλληψη περισσότερων από μισό εκατομμύριο στρατιώτες και αξιωματικούς. Μετά την καταστροφή στη Νορμανδία, ο Τσόρτσιλ πρόσφερε ειρήνη στον Φύρερ εκ των υστέρων. Δηλαδή, όποιος ελέγχει τι, τότε μένει πίσω από αυτό. Οι Γερμανοί μόλις είχαν χτυπήσει τους Βρετανούς από την Τυνησία και μπήκαν στη Λιβύη, και στη νότια πλευρά τα στρατεύματά τους πλησίαζαν το Καμερούν.
  Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν, οι Ναζί κατάφεραν να μπουν στην Αίγυπτο. Ο Φύρερ, νιώθοντας δυνατός, απαίτησε να του δοθούν όλα τα γαλλικά υπάρχοντα. Όπως και η Βόρεια Αφρική και το Ιράκ με το Κουβέιτ. Και να πληρώσει αποζημιώσεις.
  Ο Τσόρτσιλ απέρριψε αυτή την πρόταση. Όμως η θέση των Βρετανών παρέμενε δύσκολη. Οι Γερμανοί έχουν ένα νέο ελαφρύ, ευέλικτο και, κυρίως, εύκολο στην κατασκευή και φθηνό μαχητικό τζετ XE-162, και ένα τζετ βομβαρδιστικό "Arado". Το τελευταίο αεροπλάνο δεν μπορούσε να προλάβει τα μαχητικά και είναι δύσκολο να καταρριφθεί με αντιαεροπορικά πυροβόλα. Έτσι οι Βρετανοί έχουν προσθέσει προβλήματα. Στην ξηρά, οι Γερμανοί ήταν νικητές. Κατέλαβε την Αίγυπτο και μετά την Παλαιστίνη. Και στη συνέχεια, με την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού, εισέβαλαν στο Ιράκ και στο Κουβέιτ. Πήραν επίσης τον έλεγχο αυτών των εδαφών.
  Οι Βρετανοί παραδόθηκαν και τα αποικιακά στρατεύματα εγκατέλειψαν. Φοβισμένοι από τις ήττες, οι Βρετανοί καπιταλιστές αύξησαν την πίεσή τους στον Τσόρτσιλ.
  Ενεργός ήταν και ο υποβρύχιος πόλεμος. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν ένα υποβρύχιο με υπεροξείδιο του υδρογόνου και απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερη συνολική υπεροχή στη θάλασσα.
  Μέχρι το τέλος του 1944, οι Γερμανοί είχαν κατακτήσει σχεδόν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική. Στο μέτωπο εμφανίστηκαν και τα πρώτα τανκς της σειράς "Ε", πιο εξελιγμένα και ευκίνητα.
  Ο Τσόρτσιλ αντιμετώπισε ισχυρή αντίθεση. Του ζητήθηκε να απολυθεί. Ο Ρούσβελτ δεν τόλμησε καν να θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία. Και ο νεαρός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κέρδισε.
  Ο Χίτλερ τον χειμώνα και την άνοιξη του 1945 προχωρούσε προς τη νότια Αφρική. Κατέλαβε όλο και περισσότερες περιοχές. Παράλληλα, ετοιμαζόταν επίθεση στην ίδια τη Βρετανία. Ο υποβρύχιος πόλεμος γινόταν όλο και πιο ενεργός.
  Το καλοκαίρι έφτασε... Οι Fritz δοκίμασαν το νέο τανκ E-50. Αυτή η μηχανή δεν είχε όμοιο και μπορούσε να θεωρηθεί ανίκητη. Εμφανίστηκε επίσης το Yu-287, μια μηχανή τζετ υψηλής κλάσης. Πίεσε δίκαια τους Βρετανούς. Και μετά τον Αύγουστο ακολούθησε η προσγείωση. Τόσο τολμηρή επέμβαση. Η Βρετανία δεν άντεξε τρεις εβδομάδες. Οι Γερμανοί πήραν το Λονδίνο και γέλασαν.
  Ο Φύρερ προσωπικά άφησε μεγάλες ελπίδες στη σειρά "Ε". Οι δεξαμενές αυτής της σειράς διέφεραν ως προς τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Αυτό κατέστησε δυνατή τη συμπύκνωση της διάταξης και τη δημιουργία χαμηλών σιλουετών. Τα αυτοκίνητα είναι πιο συμπαγή. Για παράδειγμα, το SAK E-25, βάρους 26,6 τόνων, είχε μετωπική θωράκιση 120 mm σε κλίση σαράντα πέντε μοιρών και πλευρική θωράκιση 82 mm - συν κυλίνδρους.
  Αυτό έκανε το αυτοκινούμενο όπλο αδιαπέραστο για βρετανικά και αμερικανικά όπλα. Και ο κινητήρας των 700 ίππων έδωσε άγρια ταχύτητα και ευελιξία.
  Οι Βρετανοί απλώς σοκαρίστηκαν από το Ε-25 με ένα πυροβόλο των 88 χιλιοστών και κυριολεκτικά κομματιάστηκαν από τη νέα τεχνολογία.
  Μετά τη συνθηκολόγηση της Βρετανίας, οι Ναζί κατέλαβαν και την Ισλανδία τον Οκτώβριο - διεξάγοντας την επιχείρηση Ίκαρος. Η αμερικανική φρουρά συνθηκολόγησε. Σχεδόν 100.000 στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Η Αμερική στράφηκε στον Φύρερ με μια προσφορά ειρήνης και διαίρεσης των σφαιρών επιρροής. Το έργο με την ατομική βόμβα δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί και οι Fritz βρίσκονται ήδη στο κατώφλι.
  Ο Χίτλερ, αφού ζύγισε όλα τα υπέρ και τα κατά, αποφάσισε να επιτεθεί στην Αμερική από δύο πλευρές. Δηλαδή, χρησιμοποιώντας προγεφυρώματα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία από το νότο. Και μέσω της Γροιλανδίας και του Καναδά από τον Βορρά. Οι Ιάπωνες έγιναν κάπως καλύτεροι, οι οποίοι κατέκτησαν την παραγωγή με την άδεια XE-162.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διέθεταν ακόμη αρκετά έτοιμα για μάχη αεροσκάφη. Και ο στόλος υπέστη τεράστιες απώλειες από υποβρύχια. Και δάγκωσε τους Γιάνκηδες, δάγκωσε. Ο Χίτλερ επέμενε στον ολοκληρωτικό πόλεμο.
  Ο Φύρερ είχε πληροφορίες ότι είχε ήδη δημιουργηθεί πυρηνικός αντιδραστήρας στις ΗΠΑ και οι εργασίες για την ατομική βόμβα ήταν σε εξέλιξη. Και διέταξε να συντρίψει την Αμερική.
  Ένα νέο όπλο κυκλοφόρησε - ντίσκο που είναι άτρωτα σε φορητά όπλα, εξορθολογισμένα από ένα στρωτό πίδακα.
  Βύθισαν πλοία και πριόνισαν αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού. Το σαράντα έκτο έτος πέρασε με την προέλαση των Γερμανών και των Ιαπώνων από το νότο και τις αποβάσεις στον Καναδά από τον Βορρά. Αυτό είναι αρκετά επιτυχημένο.
  Οι Γερμανοί είχαν το τανκ Ε-50, το οποίο ήταν μια τάξη μεγέθους ανώτερο από τα Σέρμαν, Πέρσινγκς και Πάτον.
  Ισχυρό τανκ με πυροβόλο 105 χιλιοστών, ύψος μικρότερο από δύο μέτρα, με μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών υπό γωνία, πλευρές 170 χιλιοστών και επίσης υπό γωνία, με βάρος οχήματος εξήντα οκτώ τόνων και αεριοστρόβιλο κινητήρας 1.500 ίππων. Μια τέτοια μηχανή έγινε η κύρια δεξαμενή του Τρίτου Ράιχ και δεν είχε όμοιο. Οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να τον συναγωνιστούν.
  Είναι αλήθεια ότι το μεγάλο βάρος του μηχανήματος δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Κατά συνέπεια, μια ελαφρύτερη έκδοση του αυτοκινήτου εμφανίστηκε με τη μορφή ενός "Πάνθηρα" -4. Αυτό το μηχάνημα είχε ένα ελαφρύτερο, αλλά αρκετά επαρκές όπλο 88 mm, μετωπική θωράκιση 150 mm υπό γωνία και 120 mm πλευρική θωράκιση, με βάρος σαράντα έξι τόνων και κινητήρα 1200 ίππων. Αυτή η δεξαμενή ξεπέρασε επίσης τους Pershings και τους Pattons, όντας κοντά τους σε βάρος.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν με επιτυχία. Κατέλαβε το Τορόντο του Κεμπέκ. Μαζί με τους Ιάπωνες κατέλαβαν τη Βενεζουέλα και τον Παναμά. Στη συνέχεια κατέβηκαν από τα νότια, στην Κόστα Ρίκα, τη Νικαράγουα, την Ονδούρα και το Μεξικό. Οι Ναζί μπόρεσαν επίσης να επιτεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Βορρά - αποκόπτοντας την Αλάσκα. Στη συνέχεια, αποτυπώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του.
  Στις αρχές του σαράντα έβδομου έτους, πιο συγκεκριμένα την άνοιξη, σχεδόν όλος ο Καναδάς και το Μεξικό καταλήφθηκαν από τους Ναζί.
  Τα νέα φασιστικά τανκς ήταν πολύ ανώτερα από τα αμερικανικά. Και η αεροπορία ακόμα περισσότερο! Απέναντι στις ντίσκο -τις οποίες ένα ισχυρό laminar jet έκανε άτρωτο- οι Αμερικανοί δεν είχαν καθόλου όπλα.
  Έτσι οι Ναζί κυριάρχησαν στο πεδίο της μάχης. Και το MP-54 ήταν πολύ καλύτερο από το αμερικανικό υποπολυβόλο.
  Έτσι οι δυνάμεις αποδείχθηκαν πολύ άνισες. Ο πόλεμος κράτησε μόνο επειδή οι Αμερικανοί είχαν πάρα πολύ εξοπλισμό και μεγάλο πληθυσμό. Αλλά οι δίσκοι κυριολεκτικά γκρέμισαν κάθε λογής αεροπλάνα και άλλες μηχανές. Ενεργούσαν εμβόλιμα - αναπτύσσοντας ταχύτητα πέντε ή έξι ήχου.
  Έτσι η επίδειξη των δυνατοτήτων ήταν καταπληκτική. Εδώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ατομική βόμβα δεν βοηθούν. Και ο Χίτλερ έχει τη δύναμη της Αφρικής, της Ασίας και δεκάδων εκατομμυρίων σκλάβων!
  Η Αμερική σταδιακά συμπιέζεται. Κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1947, οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει τη μισή επικράτεια των ΗΠΑ και ολόκληρη την Αλάσκα. Έτσι οι Γιάνκηδες έρχονται σαν ένα κομμάτι σίδερο στο αμόνι.
  Η Νέα Υόρκη έπεσε το φθινόπωρο και η Ουάσιγκτον έπεσε στις αρχές Δεκεμβρίου. Στις 25 Δεκεμβρίου 1947, ακριβώς στην ώρα των Χριστουγέννων, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Μια άλλη πολύ επιθετική μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έληξε. Το Τρίτο Ράιχ έχει νέες δεξαμενές της σειράς AG - πυραμιδικές. Και υπήρχε ακόμα η Ρωσία.
  Ο Χίτλερ προετοιμάστηκε εντατικά για πόλεμο. Σχεδιάζοντας απεργία με την Ιαπωνία. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου αναπαρήγαγε τη σειρά Ε με άδεια.
  Και στρατολόγησε πολλούς Κινέζους στα στρατεύματά της.
  Αλλά στις 20 Απριλίου 1949, η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Για δεύτερη φορά - χρήση πυραμιδικών δεξαμενών από ξένα τμήματα. Και η ΕΣΣΔ έλαβε σχετικά πρόσφατα το T-54. Η μηχανή, που όμως μπορεί να θεωρηθεί και θηρίο. Αν και ήταν κατώτερο από το AG-50 στην προστασία κυρίως των πλευρών και των όπλων. Το T-54 ήταν επίσης κατώτερο από το E-50 ... Δηλαδή και οι δύο τύποι γερμανικών αρμάτων μάχης. Αλλά ζύγιζε λιγότερο και ήταν πιο εύκολο να κατασκευαστεί.
  Αλλά οι γερμανικές μηχανές παρήγαγαν εργοστάσια στον μισό κόσμο. Και αυτό έδωσε στον Χίτλερ ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, η σοβιετική αεροπορία ήταν κατώτερη σε ποσότητα και ποιότητα από τους Ναζί. Ειδικά σε όπλα, πανοπλίες και ταχύτητα. Οι Ναζί ανεβαίνουν!
  Ο Κόκκινος Στρατός, φυσικά, είναι επίσης δυνατός, αλλά το MiG-15 μόλις άρχισε να μπαίνει στα στρατεύματα και το κύριο μαχητικό είναι το Yak-9. Ήδη ξεκάθαρα ξεπερασμένο και ανίκανο να αντέξει τη γερμανική αεροπορική δύναμη. Το τανκ IS-7 δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή. Το IS-4 έγινε μαζική μηχανή, ακόμα όχι εντελώς τέλεια μηχανή, πλησιάζοντας όμως την E-50 από άποψη προστασίας. Είναι αλήθεια ότι το γερμανικό πυροβόλο των 105 mm 100EL ήταν πιο ισχυρό και πιο έτοιμο για μάχη από το IS-4 των 122 mm. Αλλά το κύριο σοβιετικό άρμα εξακολουθεί να είναι το T-34-85 και το T-54 είναι μειοψηφία. Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί σε σχετικά μικρές σειρές.
  Οι Γερμανοί έσπασαν τη σοβιετική άμυνα. Και έτρεξε μπροστά. Αν και οι αμυντικές γραμμές ήταν ισχυρές. Όμως ο Φριτς τα έσπασε ακόμα. Και αν και όχι πολύ γρήγορα. Το Μινσκ έπεσε στα μέσα Μαΐου.
  Και στα τέλη Ιουνίου, οι Ναζί πλησίασαν το Σμολένσκ. Έτσι οι Ναζί έπρεπε να κάνουν πολύ δρόμο πάνω από τα πτώματα. Το ίδιο το Σμολένσκ είναι καλά οχυρωμένο και αποκρούει επιθέσεις. Στις αρχές Ιουλίου, οι ορδές των Ναζί πλησίασαν το Κίεβο. Στα μέσα Αυγούστου, οι Ναζί απέκλεισαν το Λένινγκραντ. Ταυτόχρονα, οι Ιάπωνες πίεσαν από τα ανατολικά. Περικύκλωσε το Βλαδιβοστόκ. Και ο σαμουράι πήρε το Khabarovsk.
  Η Ιαπωνία είχε τη δική της έκδοση του αντιγραμμένου E-50, με ένα ισχυρό πυροβόλο 88 mm 100 EL, και κεκλιμένη μετωπική θωράκιση 200 mm. Αυτό το μηχάνημα ήταν ανώτερο από το T-54 σε όπλα θωράκισης και ελαφρώς λόγω της μεγαλύτερης γωνίας ορθολογικής κλίσης στην προστασία, ειδικά των πλευρών. Και το τανκ ζύγιζε -περίπου πενήντα τόνους- πιο βαρύ από το Τ-54 που ζύγιζε τριάντα έξι άρματα μάχης.
  Η Ιαπωνία επίσης πίεσε και ώθησε τους Κινέζους στη μάχη. Οι σαμουράι συγκέντρωσαν μεγάλη δύναμη.
  Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, οι Ναζί κατέλαβαν το Σμολένσκ, περικυκλώθηκαν από όλες τις πλευρές και παρέκαμψαν το Κίεβο. Και άρχισαν να κινούνται στα ανατολικά της Ουκρανίας. Το Λένινγκραντ πέρασε δύσκολα. Οι Γερμανοί πλησίασαν το Tikhvin. Η κατάσταση κλιμακώθηκε. Τον Οκτώβριο, οι Ναζί μπήκαν στην Κριμαία. Άρχισαν να προελαύνουν προς τη Μόσχα. Περικύκλωσαν τον Βιάζμα και πήραν το Χάρκοβο.
  Το γερμανικό AG-50 είναι ένα τέλειο μηχάνημα - 250 mm κεκλιμένης θωράκισης από όλες τις γωνίες και σε μορφή πυραμίδας. Και έναν κινητήρα αεριοστροβίλου 2000 ίππων. Το όπλο στέλνει ένα βλήμα με πυρήνα ουρανίου που μπορεί να διαπεράσει σοβιετικά άρματα μάχης, ακόμη και IS-4, από μεγάλη απόσταση. Οι Γερμανοί έχουν ένα δυνατό όπλο. Και η ίδια η δεξαμενή είναι αδιαπέραστη για τα σοβιετικά όπλα. Και η πανοπλία είναι δροσερή, τσιμενταρισμένη.
  Με λίγα λόγια, τα σοβιετικά τανκς δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τέτοια τέρατα. Ακόμη και το IS-7 τέθηκε και πάλι βιαστικά στην παραγωγή. Αλλά αυτό είχε λίγο νόημα. Τον Νοέμβριο, οι Ναζί κατέλαβαν το Κερτς και απέκλεισαν τη Σεβαστούπολη. Πήραν τον Vyazma, τον Orel, τον Kalinin. Πήγαμε στην Τούλα. Πήραν επίσης τον ηρωικά υπερασπιζόμενο Tikhvin. Παραμένει μέχρι τη Μόσχα σε πενήντα χιλιόμετρα.
  Ο Στάλιν τρελάθηκε ξεκάθαρα. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Δυνατή Βέρμαχτ. Αλλά ήρθε ο Δεκέμβρης. Όμως οι Ναζί είναι έτοιμοι για τον χειμώνα και συνεχίζουν να προχωρούν.
  Το Voroshilovgrad, το Belgorod και το Kursk έχουν πιαστεί! Οι Γερμανοί ήρθαν κοντά στη Μόσχα. Τον Ιανουάριο, η Τούλα έπεσε και οι Φριτς μπόρεσαν να παρακάμψουν την πρωτεύουσα από το νότο. Τον Φεβρουάριο, ο δακτύλιος γύρω από τη Μόσχα έκλεισε οριστικά. Την ίδια στιγμή, οι Ναζί κατέλαβαν και το Voronezh, στρέφοντας προς το Στάλινγκραντ.
  Ο ίδιος ο Στάλιν κατέφυγε στο Kuibyshev. Προφανώς ελπίζοντας να σφίξει την αντίσταση. Η Μόσχα αντιστάθηκε για πολύ καιρό. Η πόλη είναι μεγάλη. Όμως τον Μάιο η πρωτεύουσα έπεσε ούτως ή άλλως. Οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει τον Καύκασο.
  Η Ιαπωνία εισέβαλε στην Κεντρική Ασία. Και πήρε πολλά πράγματα εκεί. Τον Ιούνιο οι Γερμανοί κατέλαβαν την πόλη Γκόρκι. κατέκτησε σχεδόν ολοκληρωτικά τον Καύκασο. Τον Ιούλιο, ο Σαράτοφ έπεσε και... ο Στάλιν εξαθλιώθηκε και αρρώστησε. Ο Μπέρια εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και ξεσήκωσε τον αρχηγό. Και τον Αύγουστο του 1950 πρόσφερε ειρήνη στη Γερμανία. Ο Χίτλερ συμφώνησε μόνο να παραδοθεί. Ο Μπέρια, συνειδητοποιώντας τη ματαιότητα της περαιτέρω αντίστασης, το πήγε. Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε στην Ιαπωνία και κυβέρνησε για αρκετά χρόνια ακόμα.
  Ανάγκασε τους πρώην συμμάχους του να εισέλθουν στη ζώνη και επέβαλε επαχθείς όρους. Όμως, την 1η Μαΐου 1955, σε ηλικία εξήντα έξι ετών, έπεσε θύμα της συντριβής του αεροσκάφους του. Και την ίδια στιγμή είπαν ό,τι βοήθησε.
  Ο Γκέρινγκ που έκανε χρήση ναρκωτικών είχε πεθάνει ακόμη νωρίτερα. Και ο Σέλλενμπεργκ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χίμλερ, έγινε ο νέος αντιβασιλέας. Αυτό το τελευταίο ενόχλησε κάπως τον Φύρερ.
  Ο Χίτλερ σχεδίαζε να περάσει τον θρόνο σε έναν από τους πολλούς απογόνους του. Αλλά δεν είχε χρόνο ... Δεν υπήρχε άμεσος κληρονόμος. Ο Σέλλενμπεργκ άδραξε τη στιγμή και καθιέρωσε την προσωπική του δικτατορία. Και ταυτόχρονα έκανε πόλεμο με την Ιαπωνία. Έκανε ένα πυρηνικό χτύπημα και συνέτριψε τη γη του Ανατέλλοντος Ήλιου, χρησιμοποιώντας διπλές πυραμιδικές δεξαμενές από πλαστικό. Και φυσικά κέρδισε μέσα σε λίγους μήνες.
  Η Ιαπωνία καταλήφθηκε μαζί με τις αποικίες της. Καθιερώθηκε η παγκόσμια ηγεμονία του Τρίτου Ράιχ. Μια βάναυση δικτατορία, με μια εθνική αυτοκρατορία. Οι συνθήκες για τους Σλάβους ήταν κάπως χαλαρές. Αναγνωρίστηκαν επίσης ως Άριοι, έστω και δεύτερης κατηγορίας.
  Ο Σέλλενμπεργκ κυβέρνησε μέχρι το 1986, όταν πέθανε. Μια νέα λατρεία προέκυψε... Μετά τον Σέλενμπεργκ, κυβέρνησε ο Μάινσταϊν, ο γιος του διάσημου στρατάρχη.
  Η αυτοκρατορία έχει αναπτυχθεί τεχνολογικά και ασχολείται με την επέκταση του διαστήματος. Οικισμοί έχουν δημιουργηθεί στη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή, τους δορυφόρους του Δία. Η ανθρωπότητα, έχοντας λύσει με σκληρές μεθόδους, τα εσωτερικά προβλήματα άρχισαν να πετούν στα αστέρια. Η επιστήμη αναπτύχθηκε ταχύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, έτσι όλα τα ερευνητικά ινστιτούτα εργάστηκαν σε μια ενιαία ομάδα. Και η παγκόσμια κυβέρνηση ενθάρρυνε την εξερεύνηση του διαστήματος.
  
  
  ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ Ιβάν τον Τρομερό Τσάρο της Ρωσίας
  Ο Ιβάν ο Τρομερός δεν δηλητηριάστηκε, και ως αποτέλεσμα η βασιλεία του συνεχίστηκε.
  Πρώτον, ο μεγάλος βασιλιάς παντρεύτηκε ωστόσο μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Και ταυτόχρονα συνέχισε τον πόλεμο στα ανατολικά. Έχτισε πολλές πόλεις στη Σιβηρία, συμπεριλαμβανομένου του Τομπόλσκ. Πετάχτηκε και το Tsar Cannon.
  Μετά έγινε ένας μικρός πόλεμος με τους Σουηδούς. Αυτή τη φορά οι Πολωνοί ήταν στην ίδια πλευρά με τη Ρωσία. Ήταν δυνατό να επιτύχουμε περισσότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, καταλαμβάνοντας τη Νάρβα και ανακαταλαμβάνοντας ξανά τις ρωσικές πόλεις. Μετά από αυτό, ο Ivan Vasilievich διέταξε να χτιστεί μια πόλη στις εκβολές του Νέβα. Το ίδιο και ο Μέγας Πέτρος. Μόνο με το όνομα Andrey-grad. Και αυτό δεν είναι κακό.
  Οι Ρώσοι έκαναν ξανά ειρήνη με τους Πολωνούς. Και πήραν τον Revel. Ωστόσο, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε το Βίμποργκ και οχυρώθηκε στα βόρεια. Ο Ιβάν ο Τρομερός ήταν δυνατός. Και ο διοικητής Shuisky αποδείχθηκε αρκετά ταλαντούχος και η Ρωσία λίγο πολύ πέτυχε ... Ο τσάρος είχε έναν γιο που ονομαζόταν Peter από μια αγγλική πριγκίπισσα. Ο Ντμίτρι πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Φεντό πέθανε επίσης. Έτσι το 1600, μετά από εξήντα επτά βασιλείες, όταν πέθανε ο Ιβάν ο Τρομερός, ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Μέγας Πέτρος, έγινε ο νέος τσάρος. Και συνέχισε το έργο του πατέρα του.
  Ο Μπόρις Γκοντούνοφ ήταν ο αντιβασιλιάς του. Τα πρώτα τρία χρόνια ήταν δύσκολα λόγω της πείνας, του κρύου και της αποτυχίας των καλλιεργειών.
  Αλλά τότε δεν υπήρχαν απατεώνες. Και όταν ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος με την Κοινοπολιτεία, η Ρωσία ήταν έτοιμη. Εμφανίστηκε ένας νέος διοικητής - ο Skopin Shuisky. Σε μια πραγματική ιστορία, δηλητηριάστηκε νέος, αλλά είχε ήδη καταφέρει να αποδείξει τον εαυτό του. Και τώρα ήταν υπέροχο.
  Τα ρωσικά στρατεύματα υπό τη διοίκηση του Μεγάλου Πέτρου ήδη το 1608 κέρδισαν αρκετές νίκες και απελευθέρωσαν το Πόλοτσκ και το Μινσκ. Μετά έφτασαν στη Μπρεστ, πήραν τη Βίλνα τον επόμενο χρόνο. Τότε απελευθερώθηκε και το Κίεβο.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κέρδισαν τους Πολωνούς. Το Γκρόντνο καταλήφθηκε επίσης και τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στη Γαλικία.
  Αλλά όλα τα καλά πράγματα πρέπει να δοκιμάζονται. Η Σουηδία μπήκε στον πόλεμο. Κατάφεραν ακόμη και να πάρουν τη Βίμποργκ. Αλλά οι Σουηδοί ηττήθηκαν και τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν το Βίμποργκ.
  Τότε ο τσαρικός στρατός πήρε και τον Λβοφ. Και οι Ρώσοι στρατιώτες πλησίασαν τη Βαρσοβία.
  Οι Πολωνοί πρόσφεραν ειρήνη στη Ρωσία: επιστρέφοντας όλα τα εδάφη που ανήκαν ποτέ στη Ρωσία του Κιέβου. Όμως ο Μέγας Πέτρος συνέχισε τον πόλεμο. Καταλήφθηκαν επίσης η Βαρσοβία και η Κρακοβία. Το Βασίλειο της Πολωνίας έγινε μέρος της Ρωσίας.
  Μετά από αυτό, επικράτησε μια προσωρινή ηρεμία. Ό,τι είχε ληφθεί έπρεπε να χωνευτεί.
  Τα ρωσικά στρατεύματα δέκα χρόνια αργότερα το 1620 μετακινήθηκαν στην Κριμαία. Και κατέκτησαν αυτό το χανάτο, και πήραν επίσης το Αζόφ. Και πήραν πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία προσπάθησε να πολεμήσει, αλλά υπέστη ήττα μετά την ήττα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα με επικεφαλής τον Skopin-Shuisky κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1625. Και αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του τσαρικού στρατού.
  Η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέρρευσε και οι Ρώσοι την κατέκτησαν για άλλα δέκα χρόνια. Μέχρι που το Αλγέρι, το τελευταίο μη κατειλημμένο τμήμα της αυτοκρατορίας, έπεσε το 1636. Έτσι η Ρωσία έγινε η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο τόσο από πλευράς εδάφους όσο και πληθυσμού. Ο Μέγας Πέτρος αναμόρφωσε την Ορθοδοξία εισάγοντας την πολυγαμία και εγκαταλείποντας την Τριάδα και κάνοντας τον Ρώσο Τσάρο τον κύριο αγγελιοφόρο του Παντοδύναμου. Η Ρωσία το 1640 επιτέθηκε στο Ιράν και το κατέλαβε. Στη συνέχεια οι ρωσικές μονάδες μπήκαν στην Ινδία. Σύντομα την κατέκτησαν και αυτή. Φτάσαμε και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μέχρι το 1653 η Ρωσία είχε ήδη καταλάβει μέρος της Ινδοκίνας. Και άρχισε ο πόλεμος με την αυτοκρατορία της Μαντζουρίας.
  Το 1660, ο Μέγας Πέτρος πέθανε και ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος ανέβηκε στο θρόνο. Ήταν είκοσι πέντε ετών. Και ο πόλεμος συνεχίστηκε με μεγαλύτερη επιτυχία. Και το 1670 ολοκληρώθηκε η κατάκτηση της Κίνας. Και δέκα χρόνια αργότερα κατέκτησαν και την Ιαπωνία και την Κορέα.
  Η τσαρική Ρωσία κατέλαβε επίσης ολόκληρη την Ινδοκίνα, φτάνοντας μέχρι τη Σιγκαπούρη. Την ίδια στιγμή, οι Ρώσοι άρχισαν να μετακινούνται στην Αφρική. Ο Πέτρος Β' πέθανε το 1700. Και ο Ιβάν ο πέμπτος έγινε βασιλιάς, ο γιος του. Αυτός ο βασιλιάς ήταν ήδη τριάντα οκτώ ετών. Κατέκτησε επίσης την Αυστραλία και συνέχισε να κινείται μέσω της Αφρικής. Κατέκτησε σχεδόν ολόκληρη τη Μαύρη Ήπειρο. Και το 1725 πέθανε, μεταβιβάζοντας την εξουσία στον Πέτρο τον Τρίτο. Τελικά κατέκτησε την Αφρική. Και μετά εισέβαλε στην Ιταλία. Και το κατέκτησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από αυτό, η Ρωσία άρχισε τον πόλεμο για την Αμερική. Οι μάχες κινήθηκαν. Μετά τον Πέτρο τον Τρίτο το 1751, ο Αλέξανδρος ο Πρώτος ανέβηκε στο θρόνο. Κατέκτησε τη Γερμανία και το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής. Το 1781, ο Αλέξανδρος Β' ανέβηκε στο θρόνο. Σύντομα, το 1789, ξέσπασε μια επανάσταση στη Γαλλία. Και ο Τσάρος Αλέξανδρος Β' το κατέλαβε. Και το 1803, η Ισπανία και η Πορτογαλία καταλήφθηκαν επίσης. Ο Νικόλαος Α' ανέβηκε στο θρόνο το 1810. Ολοκλήρωσε την κατάληψη των τελευταίων εδαφών στον κόσμο και τελικά καθιέρωσε την παγκόσμια ρωσική κυριαρχία το 1825.
  Και έτσι τελείωσε η περίοδος της κατακερματισμένης ειρήνης και αναταραχής. Η επιστήμη άρχισε να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Η θρησκεία έχει εκσυγχρονιστεί. Και η εκκλησία επίσημα εγκατέλειψε το δόγμα του τέλους του κόσμου. Αντίθετα, άρχισαν να διδάσκουν - ένα άτομο είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας, και θα είναι καλό στον κόσμο, και μια χαρά! Και το 1833, ένας άνθρωπος πέταξε για πρώτη φορά στο διάστημα. Ήταν ένα νέο στάδιο στα επιτεύγματα της δυναστείας των Ρουρίκ.
  Το 1841 πραγματοποιήθηκε μια πτήση στο φεγγάρι. Αυτό είναι το υψηλότερο γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας!
  Οι άνθρωποι κατακτούν το διάστημα. Πέταξαν στον Άρη το 1853. Και ήταν μια υπέροχη πτήση. Και τριάντα χρόνια αργότερα, οι αστροναύτες έχουν ήδη επισκεφτεί όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Το 1880 ιδρύθηκε ο πρώτος οικισμός στο φεγγάρι. Και μετά έγινε μια πραγματική πόλη.
  Το 1895, τα πρώτα γενετικά βελτιωμένα φυτά ρίζωσαν στην Αφροδίτη.
  Ο πρώτος μόνιμος οικισμός ιδρύθηκε στον Άρη και εκτράφηκαν πρόβατα και αγελάδες.
  Ακόμα κι αν είναι σε εσωτερικό χώρο.
  Το 1902 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή στο Άλφα του Κενταύρου. Το διαστημόπλοιο πέταξε για είκοσι χρόνια και έφτασε στο αστέρι, το γύρισε και μετά γύρισε πίσω... Οι άνθρωποι που πέταξαν εκεί για πρώτη φορά βυθίστηκαν σε τεχνητό ύπνο, ο οποίος επιβράδυνε όλες τις διαδικασίες στο σώμα. Όχι κινούμενα σχέδια σε αναστολή, αλλά μάλλον μια βαθύτερη μορφή κανονικού ύπνου. Επιπλέον, οι άνθρωποι κινούνταν στον ύπνο τους και οι μύες τους δεν ατροφούσαν.
  Το 1915, ξεκίνησε η δεύτερη διαστρική αποστολή στο αστέρι Σείριος και υποτίθεται ότι θα προσγειωνόταν σε έναν πλανήτη που θεωρητικά ήταν κατάλληλος για ανάπτυξη.
  Προσγειώθηκε, φυσικά, και για πρώτη φορά οι άνθρωποι περπάτησαν σε έναν πλανήτη εκτός του ηλιακού συστήματος. Είναι αλήθεια ότι δεν βρέθηκε ζωή, αλλά βρέθηκαν μερικά μέταλλα και απλά βακτήρια.
  Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν και χρυσοί τοποθετητές σε αυτόν τον πλανήτη, και αυτό είναι υπέροχο!
  Τότε άρχισαν να πετούν πιο συχνά... Το 1941, για πρώτη φορά, ένα διαστημόπλοιο ξεπέρασε την ταχύτητα του φωτός... Φυσικά, ο Αϊνστάιν δεν είχε δίκιο. Είναι δυνατό να κινηθεί κανείς ακόμη και θεωρητικά σε άπειρη ταχύτητα. Ωστόσο, η βαρύτητα υπερβαίνει επίσης την ταχύτητα του φωτός κατά δέκα τρισεκατομμύρια φορές.
  Και αυτό έγινε ο πρόλογος για τη δημιουργία μιας διαστημικής αυτοκρατορίας .... Μέχρι το 2001, αρκετές εκατοντάδες οικισμοί είχαν ήδη εγκατασταθεί σε διάφορους πλανήτες του γαλαξία.
  Κάποιοι βρήκαν ακόμη και κοιτάσματα διαμαντιών και άλλων πολύτιμων μεταλλευμάτων.
  Το 2020 ξεκίνησε η πρώτη αποστολή έξω από τον γαλαξία.
  Αυτό είναι επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν έχει βρεθεί πολιτισμός στον ανθρώπινο γαλαξία. Μορφές ζωής στους πλανήτες συναντήθηκαν, αλλά οι πιο πρωτόγονες. Ακόμη και αμφιφυλόφιλα φυτά και ζώα δεν βρέθηκαν.
  Ωστόσο, οι επιστήμονες το είπαν. Και οι ιερείς προσπάθησαν ακόμη και να κάνουν εικασίες για αυτό, λέγοντας ότι η ζωή είναι αδύνατη χωρίς Θεό! Και πολλοί το πίστεψαν. Η αυθόρμητη δημιουργία ζωής είναι πραγματικά απίθανη. Όμως τα πειράματα έδειξαν ότι η δημιουργία πολύπλοκων οξέων είναι καταρχήν δυνατή. Κι ας καταρρέουν. Και μπορεί να υπάρχουν βακτήρια. Και τα βρήκαν. Αλλά να έχεις δύο φύλα; Εδώ χρειάζεται μια ολόκληρη σειρά μεταλλάξεων και μάλιστα για να διατηρηθεί.
  Ναι, στον γαλαξία, δύο ή τρία φύλα δεν εμφανίστηκαν πουθενά. Και μόνο η απλούστερη μορφή ζωής υπήρχε στους πλανήτες. Και αυτό δεν είναι για όλους. Πολλοί πλανήτες, ακόμη και παρόμοιοι σε κλίμα με τη Γη, παρέμειναν έρημοι. Αλλά η αλήθεια των ίδιων των πλανητών αποδείχθηκε αρκετά μεγάλη. Και υπήρχαν πολλά μέρη για να εγκατασταθούν στον γαλαξία. Εάν ο πλανήτης είναι μακριά, τότε μπορείτε να τον τραβήξετε από το αστέρι. Αν είναι κοντά, αντίθετα, απομακρυνθείτε.
  Η πρόοδος και η επιστήμη κατέστησαν δυνατή την κατάκτηση οποιωνδήποτε κορυφών.
  Η ανακάλυψη της σύνθεσης θερμοκουάρκ κατέστησε δυνατή την εξαγωγή ενέργειας από ένα γραμμάριο ύλης συγκρίσιμη με την καύση είκοσι δισεκατομμυρίων τόνων άνθρακα. Και αυτές είναι οι δυνατότητες. Και η σύνθεση θερμοπρεονίων κατέστησε δυνατή την απόκτηση ενέργειας δύο εκατομμύρια φορές περισσότερη από το θερμοκουάρκ.
  Η ανθρωπότητα έχει αναπτύξει με επιτυχία ... Το 2100, υπήρχαν ήδη ταχύτητες ικανές να πετάξουν μέσα από τον γαλαξία σε μόλις μια μέρα. Και γενικά είναι υπέροχο. Το 2200, οι δύο πρώτοι πλανήτες και ένα αστέρι δημιουργήθηκαν από μια μικρή ποσότητα ύλης.
  Το 2300, λόγω της ανακάλυψης ενός μεμονωμένου ποταμού του χρόνου, αποδείχθηκε η δυνατότητα ανάστασης ενός ανθρώπου, με εκατό τοις εκατό διατήρηση της προσωπικότητας. Το 2400, οι άνθρωποι μπόρεσαν να ξεκινήσουν την πρώτη πτήση προς ένα άλλο σύμπαν.
  Στο ανθρώπινο σύμπαν έχουν ανακαλυφθεί πλανήτες με δύο φύλα και ακόμη και ένας μοναδικός πλανήτης φθορίου με τρία είδη ζωής. Έχουν επίσης ανακαλυφθεί ανώτερα ζώα με πρωτόγονη γλώσσα, θρησκεία, ακόμη και μια ομοιότητα γραφής.
  Το 2500, ο πρώτος άνθρωπος απομακρύνθηκε από το ρεύμα του χρόνου. Και τώρα τελικά ο θάνατος κατακτήθηκε. Οι άνθρωποι έχουν κυριαρχήσει στο σύμπαν τους με περισσότερα από 100 εξάξια εκατομμύρια αστέρια.
  Το έτος 3000, για πρώτη φορά, δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο σύμπαν από λίγα μόνο άτομα.
  Την ίδια ώρα γινόταν η ανάσταση των νεκρών. Υπήρχε μια διαμάχη - να αναστηθούν όλοι ή όχι; Αποφασίσαμε ότι όλοι πρέπει να αναστηθούν. Ακόμα και εγκληματίες, αλλά εκπαιδεύστε τους και κρατήστε τους υπό έλεγχο.
  Το 4000 ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγωγής των νεκρών από το ποτάμι. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει ποτέ στον πλανήτη Γη έχουν κερδίσει την αθανασία. Η διαδικασία δημιουργίας συμπάντων τέθηκε σε ροή.
  Το έτος 5000, όλοι οι νόμοι της φυσικής υπάκουσαν στην ανθρωπότητα. Ακόμη και τα μωρά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σύμπαντα. Οι άνθρωποι πλέον ενσάρκωσαν όλες τις φαντασιώσεις τους στην πραγματικότητα.
  Αυτοί που αναστήθηκαν από τους νεκρούς δημιούργησαν επίσης σύμπαντα και το έμαθαν γρήγορα.
  Το έτος 10.000, η ανθρωπότητα επινόησε νέους νόμους της φυσικής, της βιολογίας, της χημείας. Όλες οι δυνατότητες στους ανθρώπους εμφανίζονταν ως η ικανότητα να ενσαρκώνουν φαντασιώσεις. Υπήρχε απόλυτη παγκόσμια ευτυχία και ευημερία.
  
  ZENON POZNYAK ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ
  Στη Λευκορωσία, μια τραγωδία συνέβη στις εκλογές του 1994. Ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλεξάντερ Λουκασένκο δολοφονήθηκε σε απόπειρα δολοφονίας. Και ως αποτέλεσμα, ο Vyacheslav Kebich απαλλάχθηκε από έναν επικίνδυνο ανταγωνιστή. Αλλά ολόκληρο το εκλογικό σώμα του Λουκασένκο, ο απολογισμός είναι ότι αυτό είναι δουλειά του πρωθυπουργού. Και το πήρε και ψήφισε τον Ζήνων Πόζνιακ!
  Και στον πρώτο γύρο ο Ζήνων Πόζνιακ κέρδισε με μεγάλη διαφορά. Υποψήφιος ιστορικών επιστημών, αρχηγός του Λαϊκού Μετώπου της Λευκορωσίας, ακόμη και ηγέτης. Η προσωπικότητα είναι σίγουρα χαρισματική. Και διακρίνεται από σιδερένια θέληση ακαμψία.
  Ο Ζήνων Πόζνιακ με τα πρώτα του βήματα άρχισε να κλείνει τα ρωσικά σχολεία και να περιορίζει τη ρωσική γλώσσα. Στη συνέχεια ο εκλογικός νόμος άλλαξε και το Λαϊκό Μέτωπο της Λευκορωσίας κέρδισε την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο. Στη συνέχεια ο Πόζνιακ διεξήγαγε δημοψήφισμα. Σχετικά με την ενσωμάτωση με την Ευρώπη, για το καθεστώς της λευκορωσικής γλώσσας ως της μόνης κρατικής γλώσσας. Και κατάργησε τη θανατική ποινή και περιφραχτηκε από τη Ρωσία. Ο Zenon Poznyak διακήρυξε: Η Λευκορωσία θα είναι στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Η άνοδος της εξουσίας του Ζήνωνα Πόζνιακ είχε αντίκτυπο στη Ρωσία. Ο Alexander Lukashenko, όπως γνωρίζετε, υποστήριξε τον Yeltsin στις εκλογές του 1996, βοηθώντας τον έτσι να εκλεγεί για δεύτερη θητεία. Ο Ζήνων Πόζνιακ ήταν εναντίον και των δύο.
  Ως αποτέλεσμα, ο Γέλτσιν έχασε τις εκλογές και ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ έγινε πρόεδρος της Ρωσίας. Όμως η πολιτική της Ρωσίας δεν έχει αλλάξει πολύ. Ο Zyuganov συνέχισε τις μεταρρυθμίσεις και κατηγορήθηκε από τους συνεργούς του για οπορτουνισμό. Και πραγματικά σοβαρεύτηκε.
  Αλλά ο Zyuganov κατάφερε να κρατήσει την εξουσία. Και επανεξελέγη. Επιπλέον, ακυρώθηκε περιοριστικά για δύο θητείες στη Ρωσία. Και στη Λευκορωσία, ο Zenon Poznyak άρει το όριο των δύο θητειών. Το 1999 η Λευκορωσία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία ήταν κομμουνιστική στα λόγια, αλλά στην πραγματικότητα ακολούθησε επίσης το δρόμο ενός φιλοδυτικού προσανατολισμού. Επιπλέον, ο Gennady Zyuganov αποδείχθηκε ακόμη πιο φιλοδυτικός από τον Yeltsin.
  Δεν υπήρξε πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία. Διότι η Ρωσία δεν υποστήριξε τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και έκανε αμέσως παραχωρήσεις και δεν κατέληξε σε στρατιωτική επιχείρηση. Και επέζησαν μερικές χιλιάδες ζωές, καθώς και καλές σχέσεις με τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ.
  Ούτε στην Τσετσενία έγινε πόλεμος. Ο Ζιουγκάνοφ ενίσχυσε το καθεστώς Μασκάντοφ, το οποίο ακολούθησε μια ολοένα και πιο φιλορωσική πορεία. Είναι αλήθεια ότι οι Ταλιμπάν απείλησαν το Αφγανιστάν. Αλλά στην Αμερική έγινε μια τρομοκρατική επίθεση και τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ νίκησαν τους Ταλιμπάν. Και το 2005, η ίδια η Ρωσία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ. Ο Gennady Zyuganov έγινε στενός φίλος της Αμερικής.
  Όμως ο καιρός πέρασε... Το 2008 ξέσπασε η παγκόσμια κρίση. Στη Ρωσία ξεκίνησε η αναταραχή της ριζοσπαστικής αριστεράς. Κατηγόρησαν τον Zyuganov και το Κομμουνιστικό Κόμμα για προδοσία και απομάκρυνση από τα ιδανικά του Λένιν. Ο πιο σημαντικός ηγέτης της αντιπολίτευσης ήταν ο Σεργκέι Ουνταλτσόφ. Αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τον Zyuganov. Οι ίδιοι οι κομμουνιστές έγιναν αστοί και καπιταλιστές. Έφτιαξαν νόμους για τον εαυτό τους και κράτησαν την εξουσία. Ο Ζήνων Πόζνιακ ήταν επίσης μόνιμος πρόεδρος, αλλά αφοσιωμένος με ζήλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και επομένως, παρά τον αυταρχισμό του, ταίριαζε αρκετά στην Αμερική. Και μόνο η ριζοσπαστική αριστερά ήθελε να τον ανατρέψει.
  Η Ρωσία ακολούθησε μια φιλοαμερικανική πορεία... Σε αντίθεση με τον Γέλτσιν και τον Πούτιν, ο Ζιουγκάνοφ ήταν υπάκουος στην Αμερική. Επιπλέον, ήταν ακριβώς το γεγονός ότι ήταν κομμουνιστής που τον έκανε πιο φιλοαμερικανό. Αφού του ήταν πιο εύκολο να παίξει με τον πατριωτισμό.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση σύντομα συμπεριέλαβε τη Ρωσία στη σύνθεσή της. Και άλλες χώρες της ΚΑΚ. Και όταν ο Zyuganov εξελέγη το 2016 για άλλη μια θητεία, έχοντας κυβερνήσει για είκοσι χρόνια και έχοντας εκλεγεί για έκτη φορά, δέχθηκε επίθεση. Όπως, αγαπητέ μου, πόσο καιρό μπορείς να κάθεσαι στο θρόνο; Είναι ήδη απρεπές! Ίσως ήρθε η ώρα να φύγουμε. Αλλά ο Zyuganov δεν ήθελε να φύγει. Και οι εκλογές του 2020 είχαν ήδη διεξαχθεί υπό την επιδημία του κορωνοϊού. Και ταυτόχρονα στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Τόσο ο Zyuganov όσο και ο Zenon Poznyak ήταν ήδη εβδομήντα έξι ετών. Αλλά έμειναν πεισματικά προσκολλημένοι στην εξουσία. Και δεν ήθελαν να φύγουν.
  Στη Λευκορωσία, η οικονομία ήταν λίγο πολύ φυσιολογική. Όμως ο κορωνοϊός έχει επιδεινώσει τα προβλήματα. Και η νέα αριστερά ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης. Και κατηγόρησαν τον Ζήνων Πόζνιακ για μαζική εκλογική νοθεία.
  Στη Ρωσία, επίσης, η αναταραχή της αριστεράς. Και ο Ζιουγκάνοφ έχει ήδη εκλεγεί για έβδομη θητεία... Αλλά και υπό το πρόσχημα του κορωνοϊού και όχι εντελώς ειλικρινά. Κι εδώ ο λαός επαναστάτησε. Όμως η αστυνομία κατέστειλε τις ταραχές.
  Ο Zenon Poznyak, είπε ότι ίσως η θητεία του να είναι η τελευταία και να παραχωρήσει τη θέση του σε νεότερους. Και ότι πραγματικά είκοσι έξι σανίδες είναι πάρα πολλά.
  Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Και τότε θα υπάρξει ξανά μια χαρούμενη και χαρούμενη ζωή.
  Ο Zyuganov είπε επίσης ότι η έβδομη θητεία του θα ήταν η τελευταία του. Γενικά, επτά όροι φέρνουν την ευτυχία. Και θα υπάρξει κομμουνισμός στη Ρωσία. Και θα δημιουργήσουν ένα εμβόλιο, και θα γίνει πιο εύκολο για όλους.
  Και οι άνθρωποι το άκουσαν αυτό... Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι είναι πολύ καλό να ζεις στη Ρωσία. Οι κομμουνιστές έδωσαν περισσότερη ελευθερία από ό,τι επί Πούτιν. Για παράδειγμα, το αλκοόλ πωλούνταν τη νύχτα. Και η μπύρα σε πάγκους, και η διαφήμισή της στην τηλεόραση απαγορεύτηκε. Και με τον καπνό ήταν πιο απαλό. Και μάλιστα άρχισαν να νομιμοποιούν τη μαριχουάνα. Και γάμους ομοφυλόφιλων.
  Το τελευταίο, παρεμπιπτόντως, ο Zyuganov τρύπησε προσωπικά. Επιπλέον, ακόμη και ο ίδιος ο Πάπας πρότεινε να επιτραπεί η στέψη τέτοιων γάμων, κάτι που γενικά προκάλεσε σύνθετη αντίδραση. Όμως τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.
  Σε ορισμένα σημεία, η πορνεία έχει ήδη νομιμοποιηθεί. Ναι, υπήρχε όλο και περισσότερη ελευθερία στη Ρωσία. Και οι κομμουνιστές έγιναν φιλελεύθεροι με ζήλο. Και σίγουρα κάνει θαύματα σε κόσκινο.
  Αλλά γενικά είναι φυσικό. Ο Γκενάντι ακολούθησε μια πιο φιλοδυτική πολιτική από τον διάδοχο του Γέλτσιν Πούτιν. Μεταξύ άλλων επειδή ήταν κομμουνιστής.
  Και αυτό είναι λογικό.
  Οι κομμουνιστές συνέχισαν επίσης την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, αυξάνοντας την ιδιωτική ιδιοκτησία στην οικονομία.
  Ο Zyuganov ακολούθησε γενικά μια πολιτική φιλίας με την Κίνα. Και εν μέρει τα κατάφερε.
  Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν επίσης ζεστές και φιλικές... Ο Τραμπ δεν ήρθε στην εξουσία. Και υπήρχε η Χίλαρι Κλίντον. Εξελέγη για δεύτερη θητεία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κορωνοϊός δεν αναπτύχθηκε τόσο έντονα επί γυναίκας προέδρου όσο επί Ντόναλντ Τραμπ.
  Γενικά, η Αμερική βρισκόταν σε πρωτοφανή άνοδο. Πολλοί είπαν: οι ανώτερες δυνάμεις προστατεύουν τις γυναίκες. Και μάλιστα, πώς μπορεί η τύχη να στερήσει το αδύναμο φύλο ή μάλλον το ωραίο φύλο. Και ο κορωνοϊός υπό μια γυναίκα πρόεδρο γλίτωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ο Zenon Poznyak πραγματοποίησε ορισμένες μεταρρυθμίσεις στη Λευκορωσία. Ιδιωτικοποίησε περιουσία, μείωσε τους φόρους και ανέπτυξε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Και αποκατέστησε επίσης την αστυνομία, και αποκατέστησε όλους τους φασίστες υπηρέτες. Πρώτα από όλα ο Οστρόφσκι. Και φυσικά το κεντρικό συμβούλιο, υψωμένο στο πανό.
  Ο Χίτλερ άρχισε να δημοσιεύεται και να επαινείται. Και κατεδαφίζει σοβιετικά μνημεία. Συμπεριλαμβανομένου του Λένιν. Και αντί για αυτούς, οι δρόμοι άρχισαν να παίρνουν τα ονόματα των αστυνομικών. Και φυσικά ήταν κουλ.
  Οι σχέσεις με την Ουκρανία είναι οι πιο θερμές. Στο Μινσκ, ο δρόμος πήρε το όνομά του από τον Στέπαν Μπαντέρα. Και ένας ακόμη δρόμος που φέρει το όνομα του Dzhokhar Dudayev. Γυρίστηκαν ταινίες για Λευκορώσους εθνικιστές. Και η ρωσική γλώσσα είναι περιορισμένη. Αλλά δεν υπάρχει πλήρης απαγόρευση. Στη Ρωσία λοιπόν υπάρχει ένα φιλοδυτικό καθεστώς, και είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση επεκτάθηκε και έγινε η Ευρωασιατική Ένωση. Η ζωή στη Λευκορωσία δεν ήταν άσχημη από υλική άποψη. Υπήρχε επίσης μεγάλη ελευθερία. Μου θύμισε πολύ Ευρώπη. Το σύστημα είναι τυπικά πολυκομματικό, αλλά κυριαρχεί το Λαϊκό Μέτωπο της Λευκορωσίας.
  Υπάρχει επίσης ένα Κομμουνιστικό Κόμμα στη Λευκορωσία, αλλά είναι μια τυπική και αντιπολίτευση τσέπης.
  Οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι λίγο πολύ ανεκτές. Και μάλιστα φιλία με τους Πολωνούς.
  Αντί για το ρούβλι, υπάρχει ένα τάληρο, το οποίο είναι περίπου ίσο με το ευρώ. Ο πληθωρισμός είναι σχεδόν μηδενικός.
  Ο κόσμος γενικά είναι λίγο πολύ ικανοποιημένος με το Πόζνιακ. Μισθός πάνω από χίλια δολάρια. Η ανεργία είναι χαμηλή, οι τιμές ουσιαστικά δεν αυξάνονται. Βρίσκεται επίσης η ρωσική γλώσσα. Μέχρι και ρωσικά σχολεία άνοιξαν εδώ κι εκεί.
  Το αλκοόλ είναι φθηνό και πωλείται όλο το εικοσιτετράωρο σε κάθε πάγκο. Καθώς και πορνογραφία διαθέσιμη. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο Διαδίκτυο.
  Και ποιος άλλος χρειάζεται τον Λένιν; Αντίθετα, οι πρώην αστυνομικοί είχαν μεγάλη εκτίμηση. Και ο Ζήνων Πόζνιακ είναι περήφανος γι' αυτό.
  Εθνόσημο της Λευκορωσίας Pursuit, και η σημαία είναι Λευκό-Κόκκινο-Λευκό. Συνολικά, είναι καλό.
  Έφτιαξαν μια ντουζίνα πυρηνικούς σταθμούς και πουλάνε ηλεκτρισμό στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η Λευκορωσία έχει κατασκευάσει πολλούς δρόμους και αυτοκινητοδρόμους.
  Χτίζονται επίσης ναοί, ιδιαίτερα πολλοί καθολικοί. Ναι, οι Καθολικοί στη Λευκορωσία έχουν μεγάλη εκτίμηση.
  Ακόμη και η μεγαλύτερη καθολική εκκλησία στον κόσμο χτίστηκε στο Μινσκ. Και ο Ζήνων Πόζνιακ ήταν πολύ περήφανος γι' αυτό. Και η εκκλησία ήταν πραγματικά πολύ όμορφη με χρυσούς τρούλους, σύμφωνα με την παράδοση της Ορθοδοξίας. Ο Πάπας και ο Πατριάρχης Μόσχας πραγματοποίησαν πολλές συναντήσεις και ενώθηκαν στην εν Χριστώ φιλία.
  Είναι ενδιαφέρον ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν ανατράπηκε, αλλά έπεσε κάτω από την Αμερική, και έγινε ο υπάκουος υποτελής της. Και φυσικά ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Ήταν ξεκάθαρο ποιος είναι δυνατός, αυτός κυβερνά.
  Η Κίνα έχει επιβραδύνει κάπως την ανάπτυξή της. Και σε αυτό, επίσης, ο κόσμος ανησυχεί, θέλει δημοκρατικές αλλαγές.
  Ο κόσμος, βέβαια, εξακολουθεί να έχει προβλήματα. Αλλά κάπως πιο εύκολο και ήρεμο. Ο Zenon Poznyak, ο οποίος δεν εξελέγη για την έβδομη θητεία, υποσχέθηκε να φύγει στο τέλος της και να δώσει τη θέση του στους νέους. Ίσως και μια γυναίκα. Και αυτό έγινε αποδεκτό από όλους θετικά.
  Και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας για ένα τέταρτο του αιώνα, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Που αγαπά πολύ, τουλάχιστον στα λόγια την Αμερική, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δυτικές αξίες.
  
  Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΡ ΡΩΣΙΑΣ
  Ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε... Η διαδρομή του θωρηκτού Petropavlovsk μετατοπίστηκε ελαφρώς και ο θρυλικός ναυτικός διοικητής παρέμεινε ζωντανός. Και το πλοίο δεν έπαθε ζημιές.
  Μόλις λίγα μέτρα το πλοίο πέρασε προς τα αριστερά, και μόνο ένα τέτοιο μικροπράγμα άλλαξε αμέσως τη μοίρα της αυτοκρατορίας και ολόκληρου του πλανήτη Γη.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ συνέχισε να εκπαιδεύει εντατικά τη ρωσική μοίρα και να χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές. Τα σκοπευτήρια πέρασαν, τα κατεστραμμένα πλοία αποκαταστάθηκαν.
  Εδώ προσφέρθηκε στον ναύαρχο μια ενδιαφέρουσα παγίδα. Δεδομένου ότι η μοίρα του Τόγκο περνούσε συνεχώς στην ίδια διαδρομή, θα ήταν δυνατό να σκορπίσει νάρκες στο δρόμο της. Στην πραγματική ιστορία, ένα αντιτορπιλικό σκόρπισε δέσμες νάρκες και δύο θωρηκτά βυθίστηκαν. Και τότε μια ολόκληρη ντουζίνα αντιτορπιλικά σκόρπισαν νάρκες. Και ως αποτέλεσμα, μια ντουζίνα ιαπωνικά πλοία ανατινάχτηκαν.
  Επικράτησε πανικός και η ρωσική μοίρα επιτέθηκε στους σαμουράι, οι οποίοι πυροβολούσαν αδιακρίτως πανικόβλητοι. Και ως αποτέλεσμα, βύθισε μια ντουζίνα ακόμη πλοία. Και ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο συνελήφθη. Η δύναμη της Ιαπωνίας στη θάλασσα υπονομεύτηκε. Αλλά δεν τελείωσε εκεί.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ συνέχισε να καταδιώκει τους σαμουράι μέχρι που βύθισε όλα τα πλοία τους. Και η Ιαπωνία ήταν ανυπεράσπιστη. Τα στρατεύματά της στην Κορέα ηττήθηκαν και συνθηκολόγησαν.
  Όμως οι σαμουράι δεν ήθελαν ειρήνη. Και ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε στη μητρόπολη. Και ένα καταπληκτικό θαύμα. Ο Κουροπάτκιν αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου μετριότητα, αλλά ένας ικανός διοικητής. Νίκησε τους Ιάπωνες και κατέλαβε το Mikado. Ως αποτέλεσμα, η Ρωσία κατέλαβε εξ ολοκλήρου τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Και μετά έγινε δημοψήφισμα και η Ιαπωνία έγινε ρωσική επαρχία. Και ο Νικόλαος Β' πρόσθεσε στον τίτλο του - το ιαπωνικό mikado.
  Η Μογγολία, η Μαντζουρία, η Κορέα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Ο βασιλικός στρατός έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Η Ρωσία ξέφυγε από την ύφεση που σχετίζεται με την επανάσταση. Και η οικονομία της ήταν πιο ανεπτυγμένη, και ο στρατός πολυάριθμος. Δεν υπήρξαν ταραχές, καμία ανόητη, άχρηστη Κρατική Δούμα. Η τσαρική Ρωσία είχε τα δικά της τανκς, έστω και ελαφριά, αλλά ευκίνητα. Και πιο δυνατά όπλα, και περισσότερες ξιφολόγχες, σπαθιά, πολυβόλα. Μια ρωσική καινοτομία αποδείχθηκε ένα καλό όπλο: ένα κάρο.
  Τα τανκς πριν τον πόλεμο κατάφεραν να μπουν στη σειρά και επηρέασαν την πορεία του πολέμου. Ο ναύαρχος Μακάροφ ήταν ακόμα ζωντανός και καλά. Και διέταξε τον ρωσικό στόλο να συντρίψει τους Γερμανούς στη θάλασσα.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε το 1914 και από την αρχή πήγε με επιτυχία για την τσαρική Ρωσία. Αριθμητικά ανώτερες, ρωσικές μονάδες με ελαφρά άρματα μάχης "Luna" -2 συνέτριψαν τους Γερμανούς. Και συνεχίστηκε χωρίς διάλειμμα. Ο Κουροπάτκιν νίκησε τη Γερμανία, ο Μπρουσίλοφ νίκησε την Αυστροουγγαρία. Και ο πόλεμος τελείωσε τον Δεκέμβριο με την κατάληψη του Βερολίνου.
  Η Τουρκία που κατάφερε και αυτή να μπει στον πόλεμο ηττήθηκε. Και η τσαρική Ρωσία κέρδισε με αυτοπεποίθηση.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν νικηφόρος και πραγματικός θρίαμβος. Η τσαρική Ρωσία έλαβε μεγάλα εδάφη. Klaipeda, Γαλικία, Πόζναν, περιοχή της Κρακοβίας. Καθώς και το βασίλειο της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Ουγγαρίας. Η Ρουμανία επέκτεινε την επικράτειά της, αλλά έγινε Ρώσος υποτελής. Η Γιουγκοσλαβία έγινε επίσης υποτελής της Ρωσίας.
  Η Τουρκία διχάστηκε και εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Η Μικρά Ασία, τα βόρεια και το κέντρο του Ιράκ, τα βόρεια της Συρίας και της Παλαιστίνης έγιναν ρωσικά. Το κυριότερο όμως επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και στα στενά.
  Πώς επεκτάθηκε η αυτοκρατορία;
  Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν επίσης τη Σαουδική Αραβία. Στη συνέχεια, το Ιράν - το κέντρο και ο βορράς πήγαν στη Ρωσία. Και μετά το Αφγανιστάν.
  Και αυτό οδήγησε στη διαίρεση των εδαφών.
  Η ρωσική οικονομία υπό τον Τσάρο Νικόλαο Β' αναπτύχθηκε ραγδαία. Και ακόμη και η Μεγάλη Ύφεση του 1929 δεν άγγιξε σχεδόν την Αυτοκρατορία των Ρομανόφ. Και το 1932, ο Νικόλαος Β', εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πολύ αποδυναμωμένες οικονομικά, ζήτησε την επιστροφή της Αλάσκας. Η Αμερική αρνήθηκε. Και την 1η Ιανουαρίου 1933 ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.
  Ο Καναδάς πήρε το μέρος της Αμερικής. Ο Στόλος του Ειρηνικού διοικούνταν από έναν άξιο μαθητή του ναύαρχου Μακάροφ Κολτσάκ. Που σκέπασε τον εαυτό του με δόξα.
  Τα ρωσικά τανκς ήταν τα καλύτερα στον κόσμο, τα αεροπλάνα τα πιο δυνατά. Και ο στόλος είναι ο πιο τέλειος. Και συν επίσης ελικόπτερα, τα οποία εκείνη την εποχή βρίσκονταν μόνο στη Ρωσία.
  Όλα ήταν με τον βασιλιά. Και η Αμερική είναι ειλικρινά αδύναμη. Έχει λίγα τανκς και αυτά είναι ξεπερασμένα. Η αεροπορία είναι αδύναμη και ξεπερασμένη. Και μόνο το ναυτικό είναι λίγο πολύ πολυάριθμο. Και ο πόλεμος πήγε από την αρχή σε μια πύλη. Επιπλέον, στη Ρωσία έχτισαν έναν σιδηρόδρομο προς την ίδια την Chukotka. Και η προσφορά έχει βελτιωθεί πολύ.
  Ισχυροί διάδοχοι του Μπρουσίλοφ και του Κουροπάτκιν ήταν οι Ντενίκιν, Κορνίλοφ, Βράνγκελ, Κράσνοφ και Καλεϊντίν. Έχουν δείξει ότι είναι ισχυροί ηγέτες.
  Και τα ρωσικά τανκς ήταν απαράμιλλα και τόσο πλημμυρισμένα. Οι Αμερικανοί είχαν λίγα άρματα μάχης, ακόμη και αυτά ήταν ξεπερασμένα και αδύναμα. Η αεροπορία είναι επίσης ξεπερασμένη και αδύναμη. Και μόνο το ναυτικό είναι αρκετά πολυάριθμο. Αλλά φυσικά και η ποιότητα και η εμπειρία και η εκπαίδευση του προσωπικού είναι κατώτερα από τα σοβιετικά.
  Ναι, και ο Kolchak είναι ένας εξαιρετικός ναυτικός διοικητής. Και πρέπει να πω ότι είναι πολύ ωραίο.
  Τα ελικόπτερα της Sikorsky είναι επίσης εξαιρετικά ισχυρά και καταστροφικά. Και κάνει εντύπωση.
  Οι ΗΠΑ δεν κράτησαν πολύ. Λίγο περισσότερο από μισό χρόνο. Ο ρωσικός στρατός είναι πολύ δυνατός και πολυάριθμος. Μεταξύ άλλων, υπό τον έλεγχο της τσαρικής αυτοκρατορίας βρίσκεται ήδη ένα μεγάλο μέρος της Κίνας. Και αυτό έδωσε ένα πολύ μεγάλο μέγεθος στρατού. Και αυτή ξεπέρασε την ποσότητα και την ποιότητα.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν επαρχία της Ρωσίας, όπως ο Καναδάς. Και η Ρωσική Αυτοκρατορία έγινε πολύ πιο δυνατή.
  Και το οικονομικό της δυναμικό έχει γίνει συντριπτικό και το πρώτο στον κόσμο. Εδώ είναι η δύναμη.
  Αλήθεια, υπήρχε και η ναζιστική Γερμανία. Το 1937, ο Χίτλερ προσάρτησε την Αυστρία. Και η αυτοκρατορία του έκανε συμμαχία με την Ιταλία και τη Βρετανία. Αν και υπήρχαν διαφωνίες με τη Γαλλία. Ο Νικόλαος Β' ήταν επιρρεπής στον γερμανοφιλισμό. Όμως ο Χίτλερ πειραζόταν προς τα ανατολικά... Όμως ο ίδιος ο Φύρερ φοβόταν την πανίσχυρη ΕΣΣΔ. Και πρότεινε τη διαίρεση των αποικιών της Γαλλίας, του Βελγίου, της Βρετανίας και της Ολλανδίας. Ο Μουσολίνι εξέφρασε επίσης την ετοιμότητά του να είναι μαζί με τη Ρωσία. Και ως αποτέλεσμα, σχηματίστηκε ένας συνασπισμός κεντρικών κρατών.
  Και έτσι, την 1η Σεπτεμβρίου 1939, η Γερμανία επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία και μαζί τους και τη Βρετανία. Και η τσαρική Ρωσία επιτέθηκε στις αποικίες στην Ασία και πιο πέρα στην Αφρική. Ο Μουσολίνι μπήκε στον πόλεμο αργότερα, αφού περίμενε λίγο. Η τσαρική Ρωσία προχώρησε με επιτυχία, καταλαμβάνοντας τις αποικίες των Βρετανών στην Ασία και τον Ειρηνικό, καθώς και τους Γάλλους. Τους πρώτους δύο μήνες, η Ινδία, το νότιο Ιράν και σχεδόν όλη η Ινδο-Κίνα και οι περισσότερες κτήσεις των Βρετανών και των Γάλλων στη Μέση Ανατολή καταλήφθηκαν. Ο βασιλικός στρατός μπήκε στην Αίγυπτο.
  Οι Γερμανοί στο μέτωπό τους κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του Βελγίου, μέρος της Ολλανδίας, εν μέρει σφηνωμένο στη Γαλλία. Δεν πέτυχαν όμως μεγάλη επιτυχία. Η Γερμανία δεν ήταν ακόμη κατάλληλα προετοιμασμένη για πόλεμο. Ο εχθρός υπερτερούσε αριθμητικά των στρατευμάτων και ιδιαίτερα του προσωπικού και του πυροβολικού. Και οι Σύμμαχοι είχαν ακόμη περισσότερα τμήματα προσωπικού.
  Επιπλέον, το υπέροχο σχέδιο που στην πραγματική ιστορία εφαρμόστηκε το 1940 δεν αναπτύχθηκε. Και οι Γερμανοί προχώρησαν με τον παλιό τρόπο και με μικρότερη επιτυχία.
  Ένα μήνα αργότερα, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τα πάντα στην Ασία και τον Ειρηνικό και αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία. Στο νότο κατέλαβαν τη Μέση Ανατολή. Και επίσης η Αίγυπτος, εισβάλλοντας στην Αιθιοπία, στο Σουδάν, στη Λιβύη κ.ο.κ.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν ελαφρώς βαλτωμένοι στις μάχες με τους Γάλλους. Αλήθεια, πήραν τις Βρυξέλλες.
  Ο Χίτλερ στράφηκε στον Τσάρο Νικόλαο Β' για βοήθεια. Συμφώνησε. Πρώτα όμως, οι Ρώσοι πραγματοποίησαν την κατάληψη της Αφρικής. Εδώ το κύριο πρόβλημα είναι το έδαφος, η έκταση των επικοινωνιών, η έλλειψη δρόμων. Και αυτό επενέβαινε περισσότερο από τα μικρά συμμαχικά στρατεύματα.
  Οι Ρώσοι κατέλαβαν όλη την Αφρική μέσα σε τρεις μήνες και τελικά μπόρεσαν να εγκαθιδρύσουν ηγεμονία.
  Και τότε ήδη τον Μάρτιο του 1940, τα ρωσο-γερμανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Παρισιού. Μέσα σε ενάμιση μήνα η Γαλλία δέχθηκε εισβολή.
  Και τον Αύγουστο του 1940 ακολούθησε απόβαση στη Βρετανία... Το Λονδίνο έπεσε, σε δύο εβδομάδες κατελήφθη η Αγγλία και η Ουαλία.
  Ο πόλεμος έληξε με την κατάληψη όλων των συμμαχικών αποικιών και κυριαρχιών και της Βρετανίας. Ο διχασμός του κόσμου πέρασε. Η Ρωσία έλαβε σχεδόν όλες τις συμμαχικές αποικίες. Η Γερμανία ανέκτησε ό,τι είχε χαθεί στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα σύνορα στα δυτικά του 1914, όπως και η Ναμίμπια. Η Ιταλία έλαβε την Αιθιοπία και την Τυνησία. Το Βέλγιο και η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο συμπεριλήφθηκαν στο Τρίτο Ράιχ με κάποια αυτονομία. Η Γαλλία και η Βρετανία έχασαν όλες τις αποικίες τους και αναγνώρισαν τη ρωσική προστασία πάνω τους. Έτσι τελείωσε ο πόλεμος.
  Τον Ιανουάριο του 1941, ο Νικόλαος Β', έχοντας ανακτήσει τη δόξα για περισσότερα από σαράντα έξι χρόνια, πέθανε, μένοντας στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος Ρώσος μονάρχης όλων των εποχών και των λαών. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Πίτερ Αλεξέεβιτς, ή Πέτρος ο Τέταρτος, σε ηλικία εννέα ετών. Υπό αυτόν, φυσικά, ιδρύθηκε αντιβασιλεία.
  Η Ρωσία έχει γίνει παγκόσμιος ηγεμόνας και ο στρατός της είναι αμέτρητος. Ήδη το 1943, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα.
  Και το 1949, οι Ρώσοι πέταξαν στο φεγγάρι ... Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή του διαστημικού γκονγκ. Όλα θα ήταν καλά, αλλά...
  Ο Χίτλερ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και στις 20 Απριλίου 1953 επιτέθηκε στη Ρωσία, ξεκινώντας πόλεμο. Στο πλευρό του μίλησαν ο γιος του Μουσολίνι, αλλά και οι Φράνκο και Σαλαζάρ. Και μετακόμισαν στην τσαρική Ρωσία.
  Τώρα ο εγγονός του Νικολάου Β' έχει την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του και να κερδίσει παγκόσμια φήμη.
  Οι Γερμανοί, φυσικά, μόνο στην αρχή μπόρεσαν να μπουν μέσα. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα, τραβώντας πρόσθετες δυνάμεις, εξαπέλυσαν αντεπίθεση. Υπήρχε μια αρκετά επιτυχημένη επίθεση και η Ιταλία. Ο Μουσολίνι Τζούνιορ κατέρρευσε γρήγορα. Στην Αφρική, οι Ιταλοί χτυπήθηκαν επίσης γρήγορα. Τους δύο πρώτους μήνες, ο τσαρικός στρατός νίκησε την Ιταλία και κατέλαβε όλες τις εχθρικές αποικίες στην Αφρική. Και πέταξε τους Γερμανούς στο Όντερ.
  Μετά πάλι η επίθεση και τον Αύγουστο το Βερολίνο καταλήφθηκε. Και μετά η επίθεση και στις αρχές Νοεμβρίου 1953, το Τρίτο Ράιχ καταλήφθηκε πλήρως. Ο Χίτλερ κατάφερε να δραπετεύσει στην Αργεντινή. Αλλά καταδιώχθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα. Και το 1954 κατακτήθηκε όλη η Λατινική Αμερική. Ο Χίτλερ βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 1955. Έγινε μια δίκη... Και στις 20 Απριλίου 1956, ο Φύρερ απαγχονίστηκε.
  Έτσι τελείωσε αυτή η ατυχής καριέρα ενός τυράννου. Ο Πέτρος ο Τέταρτος αποφάσισε να ενώσει και να συμπεριλάβει όλες τις χώρες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, ενώνοντας την ανθρωπότητα. Και σε πολύ κόσμο άρεσε επίσης.
  Και έτσι σχηματίστηκε μια ενιαία αυτοκρατορία ενιαίου τύπου το 1970. Μια μεγάλη χώρα Ρωσία.
  Και υπάρχει μια διαδικασία ανάπτυξης του ηλιακού συστήματος και του διαστήματος. Και όλα γίνονται πιο ειρηνικά και προβλέψιμα.
  Και τώρα, το 1975, Ρώσοι κοσμοναύτες βρίσκονται ήδη στον Πλούτωνα. Και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος κατακτώνται.
  Και μετά πτήσεις στο διάστημα και στα αστέρια. Και αυτές οι πτήσεις είναι πολύ εντυπωσιακές.
  Το 2000 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή. Και δέκα χρόνια αργότερα πέταξαν στον πρώτο πλανήτη Σείριο.
  Και το 2022, η ταχύτητα του φωτός ξεπεράστηκε για πρώτη φορά σε ένα διαστημόπλοιο. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Μέχρι το έτος 2500, η ανθρωπότητα είχε κατοικήσει τον γαλαξία.
  Μέχρι το έτος 3000, οι άνθρωποι είχαν φτάσει στην άκρη του σύμπαντος.
  Μέχρι το έτος 4000, τα επιμέρους ποτάμια του χρόνου είχαν ανοίξει και είχαν δοθεί το κλειδί για την αθανασία και την ανάσταση των νεκρών.
  Μέχρι το έτος 5000, είχαν μάθει να δημιουργούν σύμπαντα και είχαν υποτάξει όλους τους βασικούς νόμους της φυσικής.
  Μέχρι το έτος 10.000, οι άνθρωποι ανέστησαν όλους τους νεκρούς και κυρίευσαν πλήρως τα μυστικά του σύμπαντος και έγιναν σχεδόν παντοδύναμοι, δημιουργώντας σύμπαντα. Μεταξύ των αναστημένων ήταν και ο Αδόλφος Χίτλερ. Στάλθηκε στη φυλακή για επανεκπαίδευση.
  Μέχρι το έτος 20.000, οι άνθρωποι των ημιούργων κυριαρχούν στο υπερμεγασύστημα. Είναι υπερ-παντοδύναμοι και απόλυτα χαρούμενοι. Όλοι οι άνθρωποι όχι μόνο έχουν αναστηθεί από τους νεκρούς, αλλά δεν έχουν πεθάνει ποτέ. Πέτυχε την απόλυτη αθανασία. Όλες οι επιθυμίες εκπληρώνονται. Και γενικά - όλα είναι τόσο υπέροχα που οι δυνατότητες για όλους τους ανθρώπους είναι σχεδόν απεριόριστες!
  
  ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
  Τα αμερικανικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ονδούρα στα τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου. Οι μάχες κινήθηκαν στα νότια του Μεξικού. Τα διάσημα τέσσερα κορίτσια άλλαξαν το τανκ με την τελευταία τροποποίηση του Ε-50. Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά υπερσύγχρονο, ελεγχόμενο από joysticks, σχετικά ελαφρύ στους 65 τόνους με κινητήρα 1550 ίππων.
  Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm, η πλαϊνή θωράκιση είναι 170 mm και μάλιστα σε σημαντική κλίση. Αλλά εξαιτίας αυτού, τα κορίτσια στη δεξαμενή είναι λίγο στριμωγμένα. Εδώ δεν είναι τόσο άνετα όσο στο "Tiger" -2, οπότε το αυτοκίνητο έχει συμπυκνωθεί και ειδικά η διάταξη. Τώρα όμως το τανκ δεν μπορεί να διαπεραστεί από αμερικανικά τανκς, ακόμη και όταν πυροβολούν στο πλάι από κοντινή απόσταση. Μια τέτοια προστασία είναι σε θέση να αντέξει τη βολή του IS-2.
  Τα κορίτσια είναι χαρούμενα και το αυτοκίνητο πάει αρκετά γρήγορα. Η Gerda, πατώντας τα κουμπιά του joystick, λέει:
  - Αυτό είναι ένα μηχάνημα! Πραγματικά αριστούργημα!
  Η Charlotte απαντά:
  - Τα πλαϊνά είναι πολύ κεκλιμένα και η καταπακτή είναι στενή, δεν υπάρχει σχεδόν καμία κορυφή. Δεν μπορείτε να σπάσετε ένα τέτοιο μηχάνημα, αλλά δεν είναι άνετο!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μα αποτελεσματικό! Και εντελώς αδιαπέραστο!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όπως βλέπουμε, ο Θεός προστατεύει τη Γερμανία!
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  - Κερδίζουμε νίκες μόνοι μας! Και αυτή είναι η ουσία της στρατηγικής μας!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μέχρι πρότινος, το τανκ "Lion" μας φαινόταν το όριο της τελειότητας. Και τώρα το αυτοκίνητο είναι είκοσι πέντε τόνοι ελαφρύτερο, ξεπερνά το "Λιοντάρι" τόσο σε οπλισμό όσο και σε θωράκιση και κυρίως σε οδηγικές επιδόσεις. Άρα η Αμερική δεν μπορεί να μας σπάσει!
  Η Σάρλοτ γέλασε και είπε:
  - Μην το σπάσεις! Θα τα σπάσουμε όλα!
  Εδώ στη θέα της Μάγδας εμφανίστηκε ο "Σέρμαν". Το κορίτσι έστειλε ένα βλήμα κατευθείαν στον στόχο. Έσπασε το αυτοκίνητο.
  Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Αμερικανοί στην κατασκευή δεξαμενών υστερούν αισθητά. Ο "Sherman" σαφώς δεν τραβάει στις μάχες και το "Pershing" είναι ελαφρώς καλύτερο. Επιπλέον, οι Pershings εμφανίστηκαν στη σειρά μόνο στις αρχές του σαράντα πέμπτου έτους και στις παραμέτρους τους είναι παρόμοιες με το πρώιμο μοντέλο Panther. Το E-50 χτυπάει Αμερικανούς σε απόσταση μεγαλύτερη από πέντε χιλιόμετρα.
  Τα κορίτσια είναι πολύ περήφανα για τέτοια υπεροχή των όπλων τους. Και σφυρίζουν τραγούδια.
  Η Μάγδα πυροβολεί ξανά, τρυπά μέσα, αυτή τη φορά ένας θωρακισμένος Σέρμαν, και κελαηδάει:
  - Σκόρπισε τη μπάλα και όρμησε σε καλπασμό!
  Ακόμη και οι οθόνες "Σέρμαν" δεν βοήθησαν. Ένα γερμανικό τανκ οδηγεί μόνο του. Συντρίβει τους πεζούς με κάμπιες. Κορίτσια σφυρίζουν τραγούδια σε φυσαρμόνικες. Πιτσιλίζοντας αίμα κάτω από τους κυλίνδρους. Το τανκ κινείται αρκετά γρήγορα και τα ίχνη του είναι πιο εξελιγμένα και βατά, ενώ είναι σχετικά ελαφριά.
  Τα κορίτσια σφυρίζουν... Η Γκέρντα παρατηρεί:
  - Το Μεξικό είναι η τελευταία χώρα στο δρόμο προς τις ΗΠΑ. Έχουμε ήδη πάρει τόσα διαφορετικά κεφαλαία. Και τόσες χώρες κατακτήθηκαν! Ξεκινήσαμε την πρώτη κατάκτηση από την Αυστρία και τώρα μετακομίζουμε στην Πόλη του Μεξικού! Η στρατιωτική μας εταιρεία είναι μια ένδοξη εταιρεία!
  Η Χριστίνα απάντησε λογικά:
  - Καταρχήν είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας σε οργάνωση. Μια μικρή χώρα είναι η Γερμανία. Οι Γερμανοί είναι ο πιο πειθαρχημένος και πιο οργανωμένος λαός στον κόσμο. Συν ένα ολοκληρωτικό εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς. Κάτι που μας έδωσε επίσης δύναμη και οργάνωση. - Η κοπέλα έτρεξε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πλαϊνής θωράκισης από κράμα της γάστρας και συνέχισε. - Μετά τα λαμπρά ταλέντα των στρατηγών μας και, πρώτα απ' όλα, του Χίτλερ. Έχουμε σπάσει κομμάτι-κομμάτι τους αντιπάλους μας. Και τότε πήραν την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο. Τώρα λοιπόν έχουμε έναν θρίαμβο μπροστά μας! Και το Τρίτο Ράιχ ανοίγει τα φτερά του στον κόσμο!
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Το χειρότερο ήταν ο χειμώνας των σαράντα δύο. Ηττηθήκαμε στην Αφρική και κοντά στη Μόσχα. Έφυγαν από το Tikhvin και το Rostov-on-Don. Και ακόμη και το Χάρκοβο καταλήφθηκε από τους Σοβιετικούς. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο εναντίον μας. Τότε φάνηκε: ότι η ζυγαριά δεν ταλαντεύτηκε υπέρ μας και η άβυσσος φαινόταν μπροστά. Όμως η άνοιξη μας έφερε νέες νίκες. Και από τότε όλα πήγαν υπέρ μας!
  Η Μάγδα πυροβόλησε. Κατέρριψε ένα αμερικανικό όπλο και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, χωρίς την παρέμβαση ανώτερων δυνάμεων, ο στρατός μας δεν θα μπορούσε να πετύχει τέτοια επιτυχία! Νικώντας ανώτερους εχθρούς! Αυτό είναι το χέρι του Θεού!
  
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Συμφωνώ ότι του Θεού! Όχι όμως ο Θεός: ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ! Και προφανώς ο Άριος, ένας και Παντοδύναμος Θεός! Αυτός που δημιούργησε το σύμπαν και διάλεξε τους Γερμανούς για λαό του!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ασφαλώς! Ο Θεός του Ισαάκ δεν είναι ο Θεός μας! Και αν οι Εβραίοι ήταν πραγματικά ο λαός του Θεού, δεν θα είχαμε κερδίσει! Και αν ναι, τότε η Βίβλος Μάγδα σας είναι ψέμα! Και ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τον Χριστιανισμό υπέρ του Άριου μονοθεϊσμού!
  Τα λόγια της Σάρλοτ ακούγονταν σαν πυρά πολυβόλου.
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και μοιάζει με προδοσία, το να είσαι χριστιανός. Τελικά, αποδεικνύεται ότι είστε για ειρηνισμό - σας χτυπούν στο δεξί μάγουλο, στρίψτε αριστερά!
  Η Gerda θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  -Και νομίζεις ότι η σωτηρία είναι από τους Εβραίους! Και αυτό είναι γενικά - παρόμοιο με προδοσία!
  Η Μάγδα αντέτεινε δειλά:
  - Δεν νομιζω! Η γνώμη μου ο Θεός είναι ένας! Και όχι Εβραίος, και όχι Άριος!
  Η Σάρλοτ φώναξε πίσω.
  -Πώς δεν είναι Άριος! Μόνο άρια και όχι λιγότερο!
  Η Γκέρντα πρόσθεσε συμβιβαστικά:
  Και τεχνολογία! Από πού ξεκινήσαμε; Τον Σεπτέμβριο του 1939 είχαν μόνο έξι μεραρχίες αρμάτων μάχης. Και σχεδόν όλες οι δεξαμενές είναι ελαφριές, λιγότερο από είκοσι τόνους. Τώρα ο ίδιος δεν ξέρω πόσες μεραρχίες έχουμε, αλλά καβαλάμε το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Το όχημά μας είναι απαράμιλλο σε οπλισμό, θωράκιση, οδηγικές επιδόσεις και ταυτόχρονα δεν είναι εξωφρενικό σε βάρος.
  Θυμάμαι τις δοκιμές του πρώτου "Τίγρη", μετά στα γενέθλια του Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1042.
  Το κορίτσι σταμάτησε και, παίρνοντας μια ανάσα, συνέχισε.
  - Τότε ο "Τίγρης" ήταν ήδη το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Όμως η οδηγική του απόδοση δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική. Αλλά από την άλλη, το όπλο έδωσε μια καλή μάχη και η πανοπλία ήταν αρκετά κατάλληλη για εκείνη τη στιγμή. Και η ίδια η δεξαμενή γύρισε καλά, κάτι που αντιστάθμισε τη χαμηλή ταχύτητα περιστροφής του πυργίσκου!
  Και στο σαράντα έτος, ήμασταν κατώτεροι από τη Γαλλία και τη Βρετανία ως τανκς και τον αριθμό τους. Αλλά νίκησαν! Το σαράντα πρώτο έτος, η ΕΣΣΔ είχε καλύτερα άρματα μάχης T-34 και KV από τα δικά μας, και αρκετές φορές περισσότερα οχήματα! Αλλά και πάλι κερδίσαμε! Και η ηθική είναι τεχνολογία και λόγος! Και το πνεύμα μετράει!
  Η Χριστίνα σημείωσε, τρίβοντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ:
  - Αν κερδίσαμε με τα χειρότερα τανκς, τότε θα κερδίσουμε τώρα! Φυσικά, στην αρχή ήμασταν λιγότεροι από εχθρούς. Τώρα μαζέψαμε μια ορδή! Τι μπορεί να μας εμποδίσει να κερδίσουμε;
  Η Γκέρντα απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι οι κύριες δυσκολίες είναι πίσω μας! Έχουμε ακόμη και νούμερα τώρα
  Υπέρβαρος. Δεν νομίζω ότι η εταιρεία εναντίον των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
  Η Σάρλοτ λογικά παρατήρησε:
  - Δεν πιστεύω ότι η Αμερική έχει κάτι εναντίον μας! Το Sherman της είναι απλώς τροφή για κανόνια και το Pershing της είναι οριακά καλύτερο. Ενώ εναντίον του τανκ μας, δεν έχουν όπλα!
  Η Gerda θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  - Και στα αεριωθούμενα αεροσκάφη δεν έχουν με τίποτα να καλύψουν τα γεράκια μας. Επιπλέον, έχοντας τόσους σκλάβους, και δεν είμαστε κατώτεροι σε αριθμό από τους Γιάνκηδες!
  Η Χριστίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Έχουμε εξοπλισμό - όλη την Ευρώπη και μέρος της ΕΣΣΔ. Και οι εργαζόμενοι - ο μισός κόσμος! Μεταφέραμε τα εργοστάσιά μας σε λειτουργία τριών βάρδιων και χτίζουμε νέα εργοστάσια! Οι Αμερικανοί δεν θα μπορέσουν να μας δώσουν ασύμμετρη απάντηση, λόγω του αριθμού. Δεν έχουν τόσα πολλά χέρια!
  Η Σάρλοτ γέλασε και κίνησε το γόνατό της στην καρέκλα, γρύλισε:
  Δεν θα είναι συμμετρικά! - Η κοπέλα πυροβόλησε στο "Grant" και πρόσθεσε. - Και αν αρχίσει να παράγεται εξοπλισμός, τότε μόνο για τη συλλογή βαθμολογιών μάχης από εμάς!
  Η Μάγδα παρατήρησε δειλά:
  - Όταν όμως η ζωή... Δηλαδή, η ζωή διδάσκει ότι δεν είναι απαραίτητο να χαλαρώνεις σε μια αποφασιστική στιγμή!
  Η Γκέρντα συμφώνησε με αυτό, και γυρίζοντας το μοχλό με τα γυμνά της δάχτυλα, μουρμούρισε:
  "Και παραμένουμε σε εγρήγορση μέχρι το τέλος!"
  Η Σάρλοτ τράβηξε τους ανακουφισμένους κοιλιακούς της και υπενθύμισε:
  - Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο... Από το σεμνό T-1 στο γιγάντιο E-200. Και αυτά, φυσικά, είναι ορόσημα μιας ηρωικής εκστρατείας! Με τον ίδιο τρόπο, το τανκ μας δεν θα πάει ποτέ στο μέταλλο!
  Τελικά, τα κορίτσια συνάντησαν μια ντουζίνα αμερικανικά τανκς. Οκτώ Sherman, δύο Grants και δύο Pershing. Το τελευταίο αυτοκίνητο είχε χαμηλότερη σιλουέτα και δεν είναι τόσο αισθητό. Το να μπεις σε μια ψηλή δεξαμενή είναι ευκολότερο. Τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ. Είναι όλα αιχμηρά και έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Σκληρυμένος και εκπαιδευμένος. Πέρασε ένα σημαντικό μέρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και επισκέφθηκε διάφορες χώρες του κόσμου. Είναι πραγματικά κορυφαία κορίτσια.
  Και οι Σέρμαν ήταν οι πρώτοι που εξερράγησαν. Και η απόσταση είναι πάνω από πέντε χιλιόμετρα. Οι Αμερικανοί ακόμα δεν μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους.
  Σκοποβολή, η Gerda σημείωσε:
  - Έχουμε το καλύτερο όπλο! Τρυπάει τα πάντα από απόσταση μιας πραγματικής μάχης, και μια αρκετά μεγάλη προσφορά οβίδων. Εδώ τα 128 mm θα είναι χειρότερα.
  Η Μάγδα συμφώνησε με αυτό. Αφού πυροβόλησε και έσπασε τον Σέρμαν, το κορίτσι είπε:
  - Το απόθεμα κελυφών για αυτό το διαμέτρημα είναι χαμηλότερο. Αλλά κατ 'αρχήν, τα όπλα των 88 mm δεν είναι καταρχήν κακά!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και παρενέβη:
  - Προσέχοντας τι!
  Η Γκέρντα γάβγισε δυνατά:
  - Και αυτός ο "Σέρμαν" και ο "Πάνθηρας" θα πάρουν. Νομίζω ότι ένα όπλο 75 χιλιοστών με μακρύ κορμό θα μπορούσε να τα είχε αραιώσει!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Ναι, και η προσφορά των οβίδων θα ήταν μεγαλύτερη!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και αυτή, πατώντας το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα. Ο τελευταίος γάιδαρος "Σέρμαν". Το επόμενο χτύπημα μεταφέρθηκε στους Grands. Αυτό το τανκ είναι ήδη τόσο ξεπερασμένο, και ακόμη χειρότερο θωρακισμένο από το Sherman. Ωστόσο, η Αμερική είχε αρχικά πολύ χειρότερα τανκς από τη Γερμανία. Το σαράντα έτος, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μόνο 502 άρματα μάχης, και ακόμη και τότε πολλά ήταν ξεπερασμένα. Αλλά ήδη το σαράντα πρώτο έτος, οι Αμερικανοί παρήγαγαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες τανκς. Και μετά ήταν ο Σέρμαν. Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το αυτοκίνητο; Όσον αφορά την μετωπική θωράκιση, ξεπέρασε ακόμη και ελαφρώς το T-34-76 και ήταν ελαφρώς κατώτερο στην καταστροφική δύναμη του όπλου. Ναι, και σε επιδόσεις οδήγησης. Αλλά από την άλλη, τα οπτικά και η ορατότητα είναι πολύ καλύτερα από τα σοβιετικά.
  Στη συνέχεια, το Sherman M 4 εμφανίστηκε ήδη στο σαράντα τέταρτο έτος. Το άρμα είναι συγκρίσιμο σε θωράκιση και οπλισμό με το T-34-85 και κάπως κατώτερο από το απλό Panther και αρκετά σημαντικά από το Panther -2. Αργότερα, εμφανίστηκε η πυγολαμπίδα "Sherman", με ένα μακρύτερο όπλο 17 λιβρών. Αυτό το άρμα ήταν ανώτερο από το σοβιετικό T-34-85 σε οπλισμό, αλλά δεν ήταν πολύ ογκώδες.
  Υπήρχε επίσης μια τροποποίηση θωράκισης του Sherman με χειρότερες επιδόσεις οδήγησης, πιο βαρύ, αλλά με θωράκιση 152 χλστ. Αλλά και όχι το πιο μαζικό. Μέχρι στιγμής, οι Γερμανοί έχουν συναντήσει μόνο στάνταρ M4.
  Τώρα όμως τελείωσαν τα "Grands" και τώρα το σχετικά νέο τανκ Pershing.
  Η Gerda πρότεινε:
  - Ας πλησιάσουμε λίγο. Αυτό το τέρας μπορεί να έχει πιο χοντρή πανοπλία!
  Η Σάρλοτ μόρφασε περιφρονητικά.
  - Μην ανησυχείς! Έχει μόνο 102 χιλιοστά. Το αυτοκίνητο ζυγίζει σαράντα δύο τόνους, αλλά άφησε δυνατό τον Σέρμαν!
  Η Γκέρντα γέλασε και πρότεινε:
  - Τότε ας πυροβολήσουμε!
  Η Μάγδα άπλωσε το πελεκημένο, γυμνό πόδι της. Πόσες διαφορετικές κοφτερές, κοφτερές πέτρες, καυτή άμμος ερήμων, αγκάθια της ζούγκλας, χιόνια της Ρωσίας έχουν γνωρίσει τα γυμνά, ελαστικά, χαριτωμένα πέλματά της. Πάτησε μακριά, λεία δάχτυλα με καρφιά από φίλντισι στο κουμπί του joystick.
  Και εκτόξευσε ένα βλήμα διάτρησης θωράκισης με πυρήνα ουρανίου. Και κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Ας είναι φως για σένα!
  Το πυροβόλο των 105 χλστ. έχει τεράστια καταστροφική επίδραση. Και ο "Pershing" έχασε τον μισό πύργο.
  Η Γκέρντα κούνησε το ψηλό, σφιχτό στήθος της και παρατήρησε:
  - Αλίμονο, ο "Τίγρης" δεν μπορούσε να το κάνει αυτό! Του έλειπε η δύναμη διάτρησης! Αλλά και πάλι, είναι καλύτερο από το Sherman.
  Η Μάγδα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Βλέποντας τι. Εάν κρεμαστούν οθόνες στο "Firefly", τότε δεν θα είναι χειρότερο από τον "Τίγρη", ακόμα καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της θυμωμένη. Πυροβολήθηκε στο τανκ. Και ολοκληρώνοντας το τελευταίο "Pershing" πρόσθεσε:
  - Ο "Τίγρης" μας είναι ακόμα πιο ακριβός, όλα αυτά τα δυτικά εξωτικά, και οι ρωσικές διαστροφές. Πιστεύω στη νίκη μας, ακόμα και με άρματα μάχης T-4, ας είναι!
  Δώδεκα αυτοκίνητα, τα κορίτσια χτυπούσαν σαν σπόροι. Δεν τους πυροβόλησαν καν. Οδυνηρά μεγάλη απόσταση για αμερικανικά όπλα.
  Τα κορίτσια πάνε και γελάνε. Καλό τους.
  Η Σάρλοτ ξαναρχίζει το γνωστό hurdy-gurdy:
  - Όχι, Μάγδα! Πρέπει να απαρνηθείτε τον Χριστιανισμό μια για πάντα. Διαφορετικά, θα είσαι εν δυνάμει προδότης!
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι απάντησε:
  - Δεν! Είμαι αφοσιωμένος στο Τρίτο Ράιχ, αλλά δεν θα απαρνηθώ ούτε τον Ιησού Χριστό!
  Η Γκέρντα χτύπησε το όμορφο, μυώδες πόδι της στην πανοπλία με τη γυμνή της σόλα και παρατήρησε:
  "Αλλά ο Χριστός δεν πρέπει να αρνηθεί!" Μόνο που πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν Γερμανός κατά σάρκα, και όχι Εβραίος, και όλα θα πάνε καλά!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Γερμανικά... Τι γίνεται όμως με τη μαρτυρία της Βίβλου;
  Η Γκέρντα είπε σκληρά:
  - Τότε εσύ Βίβλος! Αν υπάρχει Main Caf!
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Το Mein Kaf δεν είναι Θεϊκή αποκάλυψη. Και η δουλειά ενός ατόμου, έστω και εξαιρετικού! Πιστεύω σε αυτό που προέρχεται από τον Θεό!
  Τότε όλοι οι πολεμιστές φώναξαν σε χορωδία:
  - Ο Θεός μας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ!
  Η Μάγδα απάντησε γενναία:
  - Αλλά δεν ήταν ο Χίτλερ που κατέκτησε και δημιούργησε το σύμπαν!
  Η Γκέρντα χτύπησε θυμωμένη τη στρογγυλή της φτέρνα στην πανοπλία και δήλωσε:
  - Και αυτό δεν το συζητάμε πια! Ποιος δημιούργησε το σύμπαν, ο χρόνος θα δείξει!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας κάνουμε κορίτσια καλύτερα την ερώτηση - τι θα κάνουμε μετά τον πόλεμο;
  Η Χριστίνα χαμογέλασε και πρότεινε:
  -Πάμε για δουλειά! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά με το κατάλευκο κεφάλι της:
  - Φυσικά, στα επαγγελματικά! Ή μήπως θα παίξουμε σε ταινίες;
  Η Μάγδα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Και τι? Αυτή είναι μια καλή συνέχεια μιας καριέρας! Τελικά, οι ταινίες είναι υπέροχες!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε, πέρασε το χέρι της πάνω από το ανακουφιστικό της πιεστήριο και παρατήρησε:
  - Και ποιον θα έπαιζες; Άγγελος τι;
  Η Μάγδα με ένα σιχαμένο βλέμμα είπε:
  - Γιατί όχι? Γιατί έχω το σωστό βλέμμα. Θα έλεγα για τον Ιησού Χριστό σε όλους τους πιστούς! Αυτό θα ήταν σωτήριο!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και εξήγησε:
  - Στη νέα άρια θρησκεία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σωτηρία. Στην πραγματικότητα, η ουσία της εντολής προς τον Άρειο είναι να υπηρετήσει το Ράιχ. Και οι υπόλοιποι - υπακούστε στους Άριους! Δεν σωζόμαστε λοιπόν, αλλά κυβερνάμε!
  Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με χαλκό, αλλά με μια πρόσμιξη κίτρινων μαλλιών, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κυβερνάμε και κατακτάμε! Σε αυτόν τον κόσμο, είμαστε στα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ. Σε αυτό θα έχουμε δικό μας στρατό. Και θα κατακτήσουμε άλλα σύμπαντα. Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά... Νομίζω ότι θα γίνει πόλεμος, και γλέντια, και κτήματα! Συνδυασμοί απόλαυσης του κόσμου και ένα συναρπαστικό παιχνίδι πολέμου!
  Η Σάρλοτ είναι ένα κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά, που έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Γιατί μια πραγματικά ειρηνική ζωή είναι βαρετή... Έχουμε τόσο συνηθίσει να τσακώνουμε που μας έχει γίνει ψωμί!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Μάλλον, ακόμη και αέρα! Ή νερό ανακατεμένο με γλυκό κρασί!
  Η Μάγδα είπε λυπημένη:
  - Κρίμα... Καμιά φορά με κυριεύει ένα κύμα τύψεων. Άλλωστε, το να σκοτώνεις άλλους είναι κακό. Προκαλούμε πόνο και βάσανα! Τι, παιδιά χωρίς πατέρα!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της, παρατηρώντας:
  Όλοι κινδυνεύουμε! Αλλά παρηγορηθείτε! Ο άνθρωπος είναι ακόμα θνητός! Και αν το σκεφτείς, είναι πραγματικά σημαντικά τριάντα ή σαράντα χρόνια στην κλίμακα της αιωνιότητας; Και αιώνια ζωή!
  Η Μάγδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν, αν κοιτάξετε φιλοσοφικά, τότε είναι έτσι... Αλλά πραγματικά, αυτό δεν διευκολύνει καθόλου τα μικρά παιδιά!
  Η Σάρλοτ πέταξε τα χάλκινα μαλλιά της και σφύριξε:
  - Φανταστείτε ότι είναι υπάνθρωποι! Μόνο ζώα και θα νιώσετε καλύτερα!
  Η Μάγδα, τρέμοντας ένα δάκρυ από τις βλεφαρίδες της, απάντησε:
  - Μα μετά από όλα και τα ζώα είναι κρίμα! Αχ... σε τι κόσμο ζούμε! Όλα είναι απλά αδίστακτα! Και ο θάνατος κυβερνά!
  Η Σάρλοτ μίλησε με δύναμη, συνθέτοντας καθώς προχωρούσε:
  Αφήστε τα ποτάμια του αίματος
  που ρέει στη γη,
  Αφήστε τους να γκρινιάζουν από τον πόνο -
  Φωτιές παντού!
  Και αφήστε το κακό θάνατο
  Μια εξαγριωμένη μπάλα κυβερνά,
  Όλοι πεθάνετε
  Ο Σατανάς σας κάλεσε να λογοδοτήσετε!
  Αφήστε τον ανεμοστρόβιλο να καταβροχθίσει
  Η ροή των ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει
  Το χάος βασιλεύει!
  Η Γκέρντα διέκοψε τον σύντροφό του, καλύπτοντας το κόκκινο στόμα της με το γυμνό του πόδι. Ο ξανθός εξολοθρευτής αναφώνησε:
  - Λοιπόν, γιατί τόσο απαισιόδοξος! Εδώ ο πόλεμος θα τελειώσει και ο πλανήτης θα ανθίσει σαν κήπος. Νομίζω ότι έχουν μείνει λίγα. Η Αμερική είναι άλλοι έξι μήνες, λοιπόν, η μεγαλύτερη χρονιά. Μετά θα προσθέσουμε τη Ρωσία και θα μείνει μόνο η Ιαπωνία. Αλλά αυτό είναι βραχύβιο για εμάς. Το πολύ σε τρία χρόνια θα σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι... Και οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά!
  Η Χριστίνα είπε αναλυτικά:
  - Εν πάση περιπτώσει, στον πόλεμο ... Νομίζω ότι θα έρθει η ώρα, και πολύ σύντομα, που θα μείνει μόνο μία αυτοκρατορία στον κόσμο. Και τότε, σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουν πόλεμοι. Και νομίζω ότι χάρη στην ανάπτυξη της γεωργίας και την ιδανική γερμανική οργάνωση, η πείνα θα εξαφανιστεί επίσης σε λίγα χρόνια. Τότε θα κατασκευαστούν κατοικίες για όλους. - Το κορίτσι με τα χάλκινα μαλλιά και μια μυώδη, λεπτή και τέλειες αναλογίες σιλουέτα μίλησε με ενθουσιασμό. "Τότε θα αναπτυχθεί η ιατρική και η ασθένεια θα εξαλειφθεί. Θα πετάξουμε στο διάστημα, θα εγκατασταθούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Ας κατακτήσουμε τα γηρατειά. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι νέοι και όμορφοι, σαν υπέροχα ξωτικά. Ή ίσως μας περιμένουν νέοι πόλεμοι στο διάστημα. Τέτοιος αστρικός με εξωγήινους με τρία χέρια. Και θα παλέψουμε με τόλμη για τις ιδέες του φασισμού σε όλη την οικουμένη!
  Η Charlotte, με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της, τραγούδησε:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο... Ας φιληθούμε!
  Η Μάγδα έχει ήδη δηλώσει πιο αισιόδοξα:
  - Μα είναι καλύτερα έτσι! Όχι αιώνιους πολέμους, αλλά ειρηνική δημιουργία!
  Εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από νάρκη. Η δεξαμενή τινάχτηκε. Ο κύλινδρος έσκασε και το αυτοκίνητο επιβράδυνε λίγο. Η Γκέρντα κάλεσε μια ομάδα επισκευής στο ραδιόφωνο. Η ζημιά δεν στέρησε από το ρεζερβουάρ τις οδηγικές επιδόσεις, αλλά μείωσε κάπως την ταχύτητά του. Επομένως, ο κύλινδρος πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Εδώ η θέση της ανάρτησης είναι διαφορετική - πιο βολική για επισκευή από την κλιμακωτή σειρά που είναι χαρακτηριστική των "Tigers" και "Panthers".
  Επιπλέον, τα κορίτσια ζεστάθηκαν με χαρά στη ζούγκλα. Γιατί να μην κολυμπήσετε στο ποτάμι. Η δεξαμενή, φυσικά, ο χώρος είναι ζεστός, ακόμη και το κλιματιστικό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Υπάρχει ακόμα το νότιο Μεξικό - οι τροπικές περιοχές, και τον Μάρτιο είναι αρκετά ζεστό. Αλλά γενικά ο καιρός είναι παραδεισένιος.
  Το ποτάμι ήταν κοντά και τα κορίτσια βυθίστηκαν σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κροκόδειλους. Εδώ διεξάγεται πόλεμος και όλα τα ζωντανά πλάσματα έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Το νερό είναι ζεστό και ευχάριστο για κολύμπι. Τα κορίτσια κολύμπησαν και, θαυμάζοντας τις ακτές της ζούγκλας, η Γκέρντα παρατήρησε:
  -Παρόλα αυτά, ο κόσμος μας δεν στερείται γοητείας! Μάλλον καλό θα ήταν να γίνουμε αθάνατος σαν ορεσίβιος και να ζήσουμε όλοι μαζί με την ανθρωπότητα παρακολουθώντας την εξέλιξή της. Και πετάξτε στο διάστημα!
  Η Κριστίνα έγνεψε καταφατικά λέγοντας σοβαρά:
  - Παράδεισος χωρίς αμαρτία, εξαιρετικά βαρετό... Ούτε μια περιουσία στο καζίνο για να χάσεις, αλλά ακόμα καλύτερα να κερδίσεις, να μην κυνηγήσεις. Ναι, ο πόλεμος είναι εθιστικός...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Νομίζω ότι σύντομα θα εφεύρουν παιχνίδια που μπορούν να απεικονιστούν στην οθόνη - τέτοιοι είναι οι στρατιωτικοί!
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Πρέπει να καταστρέψεις τα πάντα!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος... Όποια δύναμη κι αν είναι!
  Η Γκέρντα, συριγόμενη και ρουθουνίζοντας, τραγούδησε:
  - Θέλω να δω το κενό μπροστά μου! Σε αυτό θα χτίσω το κάστρο μου, το όνειρό μου!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Όχι, σίγουρα είναι υπέροχο να τσακώνεσαι! Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κερδίζεις!
  Η Χριστίνα αναφώνησε ψηλά στα πνευμόνια της:
  - Το ίδιο το δεξί χέρι του ουρανού βοηθά τη Γερμανία. Η Άρια πίστη μας, ο μοναδικός μας μονοθεϊσμός! Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Γκέρντα έριξε νερό και απάντησε:
  - Ναι, γίναμε πιο δυνατοί! Είναι κρίμα που μόλις πέσαμε σε μια αντιαρματική νάρκη.
  Η Χριστίνα είπε σκεφτική:
  - Και πώς να προστατέψετε τις κάμπιες;
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της.
  - Δεν ξέρω...
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Προστατεύονται από κοχύλια με ασπίδες, και από νάρκες... Εκτός αν είναι από πιο χοντρά, για να μην σκάσουν!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Τότε η απόδοση οδήγησης θα πέσει λόγω της αύξησης του βάρους. Αυτό θα έκανε το τανκ να πετάξει!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Για να πετάει το τανκ στον αέρα και να μην πέσει! Και ανέπτυξε ταχύτητες πεντακοσίων μιλίων την ώρα!
  Η Charlotte, πιτσιλίζοντας, ανέφερε τις πληροφορίες:
  - Άκουσα ότι ο στόλος μας έχει ειδικά πλοία που πετούν λίγο χωρίς να αγγίζουν το νερό! Και αναπτύσσουν την ταχύτητα ενός βιδωτού μαχητικού, και μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα, καθώς και να αποκτήσουν κυριαρχία στη θάλασσα! Μια τέτοια αεροπορία στη θάλασσα θα μας κάνει ανίκητους!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Και είμαστε ήδη ανίκητοι! Αυτό θα μας κάνει - σούπερ ανίκητους!
  Η Σάρλοτ γύρισε ανάσκελα, κλώτσησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Είμαστε άρια κορίτσια, δολοφόνοι στην καρδιά μας!
  Και η ομορφιά βούτηξε πιο βαθιά στο νερό. Προχώρησε λίγο πιο βαθιά. Χτύπησε τις φίλες της στα γυμνά τακούνια και αναδύθηκε. Ξεκίνησε ένα σιντριβάνι με νερό, κραυγάζοντας:
  - Τι καλή άνοιξη στους τροπικούς! Το νερό είναι σαν το γάλα στον ατμό!
  Η Γκέρντα τραγούδησε αστειευόμενη:
  - Η Αφρική είναι τρομερή ναι, ναι, ναι .... Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι! Μην πηγαίνετε κορίτσια στην Αφρική για βόλτα!
  Οι καλλονές γέλασαν. Το παγοδρόμιο έχει ήδη αλλάξει - τα συνεργεία επισκευής είναι στα καλύτερά τους. Και τα κορίτσια από παντού πήδηξαν στο τανκ. Η σιλουέτα του E-50 είναι αρκετά χαμηλή και το ίδιο το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ αισθητό. Οι γυναίκες πολεμίστριες άναψαν τον κινητήρα του αεριοστροβίλου και ανέβασαν ταχύτητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Charlotte, ένα έμπειρο τάνκερ, παρατήρησε:
  - Ωστόσο, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου είναι πολύ καλύτερος από έναν κινητήρα ντίζελ. Είναι και πιο συμπαγές και επιταχύνει το ρεζερβουάρ πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητό μας έχει εκπληκτική ευελιξία!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Ήταν απρόσεκτος και αφελής, τα κορίτσια είχαν ένα γυμνό νεανικό βλέμμα ... Όλα τριγύρω έμοιαζαν υπέροχα - πριν από τριακόσια χρόνια!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν! Ο διοικητής μας χτυπά με χιούμορ... Αν και πραγματικά φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από την αρχή του πολέμου... - Η κοπέλα πέρασε το χέρι της πάνω από το ψηλό, ελαστικό στήθος της και συνέχισε. - Ταυτόχρονα, μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει σαν να ήταν χθες! Α, τελικά, οι ζωές των ανθρώπων είναι σύντομη και κατά κάποιο τρόπο περνούν απαρατήρητες!
  Η Γκέρντα παρατήρησε άγρια:
  Αλλά δεν είμαστε μεγάλοι, έτσι; Είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια! Και η πορεία μας από τη νίκη στο
  Νίκη!
  Η Μάγδα παρατάχθηκε στον πύργο του πολυβόλου, γκρέμισε το αμερικανικό κελί και ούρλιαξε:
  - Ναι, πιστεύω στη νίκη μας... Ειδικά τώρα, που έχουμε όλα τα ατού. Αλλά ας μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Άλμπερτ... Μου λείπει αυτό το αγόρι... Είναι περίεργο να ερωτεύεσαι ένα παλληκάρι, κι ας είναι ψηλό, την κατασκευή του Απόλλωνα!
  Η Σάρλοτ λογικά παρατήρησε:
  Μου άρεσε και ο Άλμπερτ. Έχει κάποια ιδιαίτερη ομορφιά. Και γενικά, οι έφηβοι, όταν οι φυσιογνωμίες τους δεν έχουν καλυφθεί ακόμη με γένια, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους δεν έχουν ολοκληρώσει το σχηματισμό τους, διακρίνονται για την ιδιαίτερη γοητεία τους. Και το πιο σημαντικό, δεν είναι ακόμα τόσο εμπορικοί, σας αγαπούν, όχι τα χρήματά σας!
  Η Χριστίνα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Και οι τέσσερις είμαστε τόσο όμορφοι που οι άντρες αγαπούν πρώτα απ' όλα το σώμα μας. Και πόσα έχουμε είναι ήδη το εισόδημά μας!
  Η Γκέρντα είπε λογικά:
  - Το να είσαι γυναίκα είναι πιο εύκολο! Φώναξε τον σκύλο και θα πηδήξει στο κρεβάτι. Τουλάχιστον όσο είσαι νέος. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς άντρα. Είναι εύκολο να τους προσελκύσεις. Αλλά ένας άντρας, για να βάλει μια γυναίκα στο κρεβάτι, πρέπει να προσπαθήσει ....
  Η Σάρλοτ απάντησε σαρκαστικά:
  - Όχι εσύ τελικά... Δεν είμαστε πολύ κολλητοί!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Λατρεύω τους νέους, όμορφους, με καμπύλες άντρες. Και δεν πάω για ύπνο με κανέναν. Κατά κανόνα επιλέγω αθλητικά χτισμένη. Κάποιοι με κοιλιά, ακόμα και στρατηγός δεν με ελκύει. Και μπορούμε να επιλέξουμε!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Εδώ είναι μια πόρνη στο πάνελ, δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Και pot-bellied θα σερβίρει, και φαλακρός, και παλιός ... Αυτό είναι φυσικά ένα μείον του επαγγέλματός της!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείς να πας στον οίκο ανοχής ενός στρατιώτη... Τότε όλοι οι πελάτες σου θα είναι νέοι και λεπτοί. Και ποικιλία και λίγο πολύ ελκυστική... Για παράδειγμα, δεν αρνούμαι ποτέ έναν όμορφο άντρα!
  Η Χριστίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ναι... Η ποικιλία ανάβει! Το σεξ απαιτεί διαφορετικά πιάτα και μπαχαρικά. Είμαστε νέες γυναίκες και αγαπάμε τους νέους... Θέλουμε αθλητικούς συνεργάτες με μυώδη σώματα. Και κάποιος πρέπει να τα βάλει με όχι και τόσο όμορφους άντρες. Δεν μπορείς παρά να συμπάσχεις με αυτές τις γυναίκες!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε με αγωνία:
  - Η ομορφιά μετατρέπει τον άνθρωπο σε σκλάβο ... Και μετά θάνατον, πίστεψε δεν θα βρω ησυχία, θα δώσω την ψυχή μου στον διάβολο για μια νύχτα μαζί σου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο "Witch" και κελαηδούσε:
  - Είναι αμαρτία, τι είδους σεξ είναι το δικό μας εκτός γάμου ... Καλύτερα να αφήνουμε λάγνους λογισμούς!
  Η Σάρλοτ απάντησε θυμωμένη:
  - Και γκρίνιαζες από τους οργασμούς όχι χειρότερα από εμάς... Άρα δεν πρέπει να εκτρέφεις μια υποκριτή νοσοκόμα.
  Η Γκέρντα κούνησε το ψηλό, σφιχτό στήθος της και παρατήρησε:
  - Αλίμονο, ο "Τίγρης" δεν μπορούσε να το κάνει αυτό! Του έλειπε η δύναμη διάτρησης! Αλλά και πάλι, είναι καλύτερο από το Sherman.
  Η Μάγδα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Βλέποντας τι. Εάν κρεμαστούν οθόνες στο "Firefly", τότε δεν θα είναι χειρότερο από τον "Τίγρη", ακόμα καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της θυμωμένη. Πυροβολήθηκε στο τανκ. Και ολοκληρώνοντας το τελευταίο "Pershing" πρόσθεσε:
  - Ο "Τίγρης" μας είναι ακόμα πιο ακριβός, όλα αυτά τα δυτικά εξωτικά, και οι ρωσικές διαστροφές. Πιστεύω στη νίκη μας, ακόμα και με άρματα μάχης T-4, ας είναι!
  Δώδεκα αυτοκίνητα, τα κορίτσια χτυπούσαν σαν σπόροι. Δεν τους πυροβόλησαν καν. Οδυνηρά μεγάλη απόσταση για αμερικανικά όπλα.
  Τα κορίτσια πάνε και γελάνε. Καλό τους.
  Η Σάρλοτ ξαναρχίζει το γνωστό hurdy-gurdy:
  - Όχι, Μάγδα! Πρέπει να απαρνηθείτε τον Χριστιανισμό μια για πάντα. Διαφορετικά, θα είσαι εν δυνάμει προδότης!
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι απάντησε:
  - Δεν! Είμαι αφοσιωμένος στο Τρίτο Ράιχ, αλλά δεν θα απαρνηθώ ούτε τον Ιησού Χριστό!
  Η Γκέρντα χτύπησε το όμορφο, μυώδες πόδι της στην πανοπλία με τη γυμνή της σόλα και παρατήρησε:
  "Αλλά ο Χριστός δεν πρέπει να αρνηθεί!" Μόνο που πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν Γερμανός κατά σάρκα, και όχι Εβραίος, και όλα θα πάνε καλά!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Γερμανικά... Τι γίνεται όμως με τη μαρτυρία της Βίβλου;
  Η Γκέρντα είπε σκληρά:
  - Τότε εσύ Βίβλος! Αν υπάρχει Main Caf!
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Το Mein Kaf δεν είναι Θεϊκή αποκάλυψη. Και η δουλειά ενός ατόμου, έστω και εξαιρετικού! Πιστεύω σε αυτό που προέρχεται από τον Θεό!
  Τότε όλοι οι πολεμιστές φώναξαν σε χορωδία:
  - Ο Θεός μας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ!
  Η Μάγδα απάντησε γενναία:
  - Αλλά δεν ήταν ο Χίτλερ που κατέκτησε και δημιούργησε το σύμπαν!
  Η Γκέρντα χτύπησε θυμωμένη τη στρογγυλή της φτέρνα στην πανοπλία και δήλωσε:
  - Και αυτό δεν το συζητάμε πια! Ποιος δημιούργησε το σύμπαν, ο χρόνος θα δείξει!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας κάνουμε κορίτσια καλύτερα την ερώτηση - τι θα κάνουμε μετά τον πόλεμο;
  Η Χριστίνα χαμογέλασε και πρότεινε:
  -Πάμε για δουλειά! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά με το κατάλευκο κεφάλι της:
  - Φυσικά, στα επαγγελματικά! Ή μήπως θα παίξουμε σε ταινίες;
  Η Μάγδα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Και τι? Αυτή είναι μια καλή συνέχεια μιας καριέρας! Τελικά, οι ταινίες είναι υπέροχες!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε, πέρασε το χέρι της πάνω από το ανακουφιστικό της πιεστήριο και παρατήρησε:
  - Και ποιον θα έπαιζες; Άγγελος τι;
  Η Μάγδα με ένα σιχαμένο βλέμμα είπε:
  - Γιατί όχι? Γιατί έχω το σωστό βλέμμα. Θα έλεγα για τον Ιησού Χριστό σε όλους τους πιστούς! Αυτό θα ήταν σωτήριο!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και εξήγησε:
  - Στη νέα άρια θρησκεία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σωτηρία. Στην πραγματικότητα, η ουσία της εντολής προς τον Άρειο είναι να υπηρετήσει το Ράιχ. Και οι υπόλοιποι - υπακούστε στους Άριους! Δεν σωζόμαστε λοιπόν, αλλά κυβερνάμε!
  Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με χαλκό, αλλά με μια πρόσμιξη κίτρινων μαλλιών, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κυβερνάμε και κατακτάμε! Σε αυτόν τον κόσμο, είμαστε στα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ. Σε αυτό θα έχουμε δικό μας στρατό. Και θα κατακτήσουμε άλλα σύμπαντα. Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά... Νομίζω ότι θα γίνει πόλεμος, και γλέντια, και κτήματα! Συνδυασμοί απόλαυσης του κόσμου και ένα συναρπαστικό παιχνίδι πολέμου!
  Η Σάρλοτ είναι ένα κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά, που έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Γιατί μια πραγματικά ειρηνική ζωή είναι βαρετή... Έχουμε τόσο συνηθίσει να τσακώνουμε που μας έχει γίνει ψωμί!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Μάλλον, ακόμη και αέρα! Ή νερό ανακατεμένο με γλυκό κρασί!
  Η Μάγδα είπε λυπημένη:
  - Κρίμα... Καμιά φορά με κυριεύει ένα κύμα τύψεων. Άλλωστε, το να σκοτώνεις άλλους είναι κακό. Προκαλούμε πόνο και βάσανα! Τι, παιδιά χωρίς πατέρα!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της, παρατηρώντας:
  Όλοι κινδυνεύουμε! Αλλά παρηγορηθείτε! Ο άνθρωπος είναι ακόμα θνητός! Και αν το σκεφτείς, είναι πραγματικά σημαντικά τριάντα ή σαράντα χρόνια στην κλίμακα της αιωνιότητας; Και αιώνια ζωή!
  Η Μάγδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν, αν κοιτάξετε φιλοσοφικά, τότε είναι έτσι... Αλλά πραγματικά, αυτό δεν διευκολύνει καθόλου τα μικρά παιδιά!
  Η Σάρλοτ πέταξε τα χάλκινα μαλλιά της και σφύριξε:
  - Φανταστείτε ότι είναι υπάνθρωποι! Μόνο ζώα και θα νιώσετε καλύτερα!
  Η Μάγδα, τρέμοντας ένα δάκρυ από τις βλεφαρίδες της, απάντησε:
  - Μα μετά από όλα και τα ζώα είναι κρίμα! Αχ... σε τι κόσμο ζούμε! Όλα είναι απλά αδίστακτα! Και ο θάνατος κυβερνά!
  Η Σάρλοτ μίλησε με δύναμη, συνθέτοντας καθώς προχωρούσε:
  Αφήστε τα ποτάμια του αίματος
  που ρέει στη γη,
  Αφήστε τους να γκρινιάζουν από τον πόνο -
  Φωτιές παντού!
  Και αφήστε το κακό θάνατο
  Μια εξαγριωμένη μπάλα κυβερνά,
  Όλοι πεθάνετε
  Ο Σατανάς σας κάλεσε να λογοδοτήσετε!
  Αφήστε τον ανεμοστρόβιλο να καταβροχθίσει
  Η ροή των ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει
  Το χάος βασιλεύει!
  Η Γκέρντα διέκοψε τον σύντροφό του, καλύπτοντας το κόκκινο στόμα της με το γυμνό του πόδι. Ο ξανθός εξολοθρευτής αναφώνησε:
  - Λοιπόν, γιατί τόσο απαισιόδοξος! Εδώ ο πόλεμος θα τελειώσει και ο πλανήτης θα ανθίσει σαν κήπος. Νομίζω ότι έχουν μείνει λίγα. Αμερική, είναι άλλοι έξι μήνες, λοιπόν, η μεγαλύτερη χρονιά. Μετά θα προσθέσουμε τη Ρωσία και θα μείνει μόνο η Ιαπωνία. Αλλά αυτό είναι βραχύβιο για εμάς. Το πολύ σε τρία χρόνια θα σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι... Και οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά!
  Η Χριστίνα είπε αναλυτικά:
  - Εν πάση περιπτώσει, στον πόλεμο ... Νομίζω ότι θα έρθει η ώρα, και πολύ σύντομα, που θα μείνει μόνο μία αυτοκρατορία στον κόσμο. Και τότε, σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουν πόλεμοι. Και νομίζω ότι χάρη στην ανάπτυξη της γεωργίας και την ιδανική γερμανική οργάνωση, η πείνα θα εξαφανιστεί επίσης σε λίγα χρόνια. Τότε θα κατασκευαστούν κατοικίες για όλους. - Το κορίτσι με τα χάλκινα μαλλιά και μια μυώδη, λεπτή και τέλειες αναλογίες σιλουέτα μίλησε με ενθουσιασμό. "Τότε θα αναπτυχθεί η ιατρική και η ασθένεια θα εξαλειφθεί. Θα πετάξουμε στο διάστημα, θα εγκατασταθούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Ας κατακτήσουμε τα γηρατειά. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι νέοι και όμορφοι, σαν υπέροχα ξωτικά. Ή ίσως μας περιμένουν νέοι πόλεμοι στο διάστημα. Τέτοιος αστρικός με εξωγήινους με τρία χέρια. Και θα παλέψουμε με τόλμη για τις ιδέες του φασισμού σε όλη την οικουμένη!
  Η Charlotte, με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της, τραγούδησε:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο... Ας φιληθούμε!
  Η Μάγδα έχει ήδη δηλώσει πιο αισιόδοξα:
  - Μα είναι καλύτερα έτσι! Όχι αιώνιους πολέμους, αλλά ειρηνική δημιουργία!
  Εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από νάρκη. Η δεξαμενή τινάχτηκε. Ο κύλινδρος έσκασε και το αυτοκίνητο επιβράδυνε λίγο. Η Γκέρντα κάλεσε μια ομάδα επισκευής στο ραδιόφωνο. Η ζημιά δεν στέρησε από το ρεζερβουάρ τις οδηγικές επιδόσεις, αλλά μείωσε κάπως την ταχύτητά του. Επομένως, ο κύλινδρος πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Εδώ η θέση της ανάρτησης είναι διαφορετική - πιο βολική για επισκευή από την κλιμακωτή σειρά που είναι χαρακτηριστική των "Tigers" και "Panthers".
  Επιπλέον, τα κορίτσια ζεστάθηκαν με χαρά στη ζούγκλα. Γιατί να μην κολυμπήσετε στο ποτάμι. Η δεξαμενή, φυσικά, ο χώρος είναι ζεστός, ακόμη και το κλιματιστικό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Υπάρχει ακόμα το νότιο Μεξικό - οι τροπικές περιοχές, και τον Μάρτιο είναι αρκετά ζεστό. Αλλά γενικά ο καιρός είναι παραδεισένιος.
  Το ποτάμι ήταν κοντά και τα κορίτσια βυθίστηκαν σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κροκόδειλους. Εδώ διεξάγεται πόλεμος και όλα τα ζωντανά πλάσματα έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Το νερό είναι ζεστό και ευχάριστο για κολύμπι. Τα κορίτσια κολύμπησαν και, θαυμάζοντας τις ακτές της ζούγκλας, η Γκέρντα παρατήρησε:
  -Παρόλα αυτά, ο κόσμος μας δεν στερείται γοητείας! Μάλλον καλό θα ήταν να γίνουμε αθάνατος σαν ορεσίβιος και να ζήσουμε όλοι μαζί με την ανθρωπότητα παρακολουθώντας την εξέλιξή της. Και πετάξτε στο διάστημα!
  Η Κριστίνα έγνεψε καταφατικά λέγοντας σοβαρά:
  - Παράδεισος χωρίς αμαρτία, εξαιρετικά βαρετό... Ούτε μια περιουσία στο καζίνο για να χάσεις, αλλά ακόμα καλύτερα να κερδίσεις, να μην κυνηγήσεις. Ναι, ο πόλεμος είναι εθιστικός...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Νομίζω ότι σύντομα θα εφεύρουν παιχνίδια που μπορούν να απεικονιστούν στην οθόνη - τέτοιοι είναι οι στρατιωτικοί!
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Πρέπει να καταστρέψεις τα πάντα!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος... Όποια δύναμη κι αν είναι!
  Η Γκέρντα, συριγόμενη και ρουθουνίζοντας, τραγούδησε:
  - Θέλω να δω το κενό μπροστά μου! Σε αυτό θα χτίσω το κάστρο μου, το όνειρό μου!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Όχι, είναι σίγουρα υπέροχο να πολεμάς! Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κερδίζεις!
  Η Χριστίνα αναφώνησε ψηλά στα πνευμόνια της:
  - Το ίδιο το δεξί χέρι του ουρανού βοηθά τη Γερμανία. Η Άρια πίστη μας, ο μοναδικός μας μονοθεϊσμός! Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Γκέρντα έριξε νερό και απάντησε:
  - Ναι, γίναμε πιο δυνατοί! Είναι κρίμα που μόλις πέσαμε σε μια αντιαρματική νάρκη.
  Η Χριστίνα είπε σκεφτική:
  - Και πώς να προστατέψετε τις κάμπιες;
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της.
  - Δεν ξέρω...
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Προστατεύονται από κοχύλια με ασπίδες, και από νάρκες... Εκτός αν είναι από πιο χοντρά, για να μην σκάσουν!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Τότε η απόδοση οδήγησης θα πέσει λόγω της αύξησης του βάρους. Αυτό θα έκανε το τανκ να πετάξει!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Για να πετάει το τανκ στον αέρα και να μην πέσει! Και ανέπτυξε ταχύτητες πεντακοσίων μιλίων την ώρα!
  Η Charlotte, πιτσιλίζοντας, ανέφερε τις πληροφορίες:
  - Άκουσα ότι ο στόλος μας έχει ειδικά πλοία που πετούν λίγο χωρίς να αγγίζουν το νερό! Και αναπτύσσουν την ταχύτητα ενός βιδωτού μαχητικού, και μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα, καθώς και να αποκτήσουν κυριαρχία στη θάλασσα! Μια τέτοια αεροπορία στη θάλασσα θα μας κάνει ανίκητους!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Και είμαστε ήδη ανίκητοι! Αυτό θα μας κάνει - σούπερ ανίκητους!
  Η Σάρλοτ γύρισε ανάσκελα, κλώτσησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Είμαστε άρια κορίτσια, δολοφόνοι στην καρδιά μας!
  Και η ομορφιά βούτηξε πιο βαθιά στο νερό. Προχώρησε λίγο πιο βαθιά. Χτύπησε τις φίλες της στα γυμνά τακούνια και αναδύθηκε. Ξεκίνησε ένα σιντριβάνι με νερό, κραυγάζοντας:
  - Τι καλή άνοιξη στους τροπικούς! Το νερό είναι σαν το γάλα στον ατμό!
  Η Γκέρντα τραγούδησε αστειευόμενη:
  - Η Αφρική είναι τρομερή ναι, ναι, ναι .... Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι! Μην πηγαίνετε κορίτσια στην Αφρική για βόλτα!
  Οι καλλονές γέλασαν. Το παγοδρόμιο έχει ήδη αλλάξει - τα συνεργεία επισκευής είναι στα καλύτερά τους. Και τα κορίτσια από παντού πήδηξαν στο τανκ. Η σιλουέτα του E-50 είναι αρκετά χαμηλή και το ίδιο το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ αισθητό. Οι γυναίκες πολεμίστριες άναψαν τον κινητήρα του αεριοστροβίλου και ανέβασαν ταχύτητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Charlotte, ένα έμπειρο τάνκερ, παρατήρησε:
  - Ωστόσο, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου είναι πολύ καλύτερος από έναν κινητήρα ντίζελ. Είναι και πιο συμπαγές και επιταχύνει το ρεζερβουάρ πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητό μας έχει εκπληκτική ευελιξία!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Ήταν απρόσεκτος και αφελής, τα κορίτσια είχαν ένα γυμνό νεανικό βλέμμα ... Όλα τριγύρω έμοιαζαν υπέροχα - πριν από τριακόσια χρόνια!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν! Ο διοικητής μας χτυπά με χιούμορ... Αν και πραγματικά φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από την αρχή του πολέμου... - Η κοπέλα πέρασε το χέρι της πάνω από το ψηλό, ελαστικό στήθος της και συνέχισε. - Ταυτόχρονα, μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει σαν να ήταν χθες! Α, τελικά, οι ζωές των ανθρώπων είναι σύντομη και κατά κάποιο τρόπο περνούν απαρατήρητες!
  Η Γκέρντα παρατήρησε άγρια:
  Αλλά δεν είμαστε μεγάλοι, έτσι; Είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια! Και η πορεία μας από τη νίκη στο
  Νίκη!
  Η Μάγδα παρατάχθηκε στον πύργο του πολυβόλου, γκρέμισε το αμερικανικό κελί και ούρλιαξε:
  - Ναι, πιστεύω στη νίκη μας... Ειδικά τώρα, που έχουμε όλα τα ατού. Αλλά ας μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Άλμπερτ... Μου λείπει αυτό το αγόρι... Είναι περίεργο να ερωτεύεσαι ένα παλληκάρι, κι ας είναι ψηλό, την κατασκευή του Απόλλωνα!
  Η Σάρλοτ λογικά παρατήρησε:
  Μου άρεσε και ο Άλμπερτ. Έχει κάποια ιδιαίτερη ομορφιά. Και γενικά, οι έφηβοι, όταν οι φυσιογνωμίες τους δεν έχουν καλυφθεί ακόμη με γένια, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους δεν έχουν ολοκληρώσει το σχηματισμό τους, διακρίνονται για την ιδιαίτερη γοητεία τους. Και το πιο σημαντικό, δεν είναι ακόμα τόσο εμπορικοί, σας αγαπούν, όχι τα χρήματά σας!
  Η Χριστίνα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Και οι τέσσερις είμαστε τόσο όμορφοι που οι άντρες αγαπούν πρώτα απ' όλα το σώμα μας. Και πόσα έχουμε είναι ήδη το εισόδημά μας!
  Η Γκέρντα είπε λογικά:
  - Το να είσαι γυναίκα είναι πιο εύκολο! Φώναξε τον σκύλο και θα πηδήξει στο κρεβάτι. Τουλάχιστον όσο είσαι νέος. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς άντρα. Είναι εύκολο να τους προσελκύσεις. Αλλά ένας άντρας, για να βάλει μια γυναίκα στο κρεβάτι, πρέπει να προσπαθήσει ....
  Η Σάρλοτ απάντησε σαρκαστικά:
  - Όχι εσύ τελικά... Δεν είμαστε πολύ κολλητοί!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Λατρεύω τους νέους, όμορφους, με καμπύλες άντρες. Και δεν πάω για ύπνο με κανέναν. Κατά κανόνα επιλέγω αθλητικά χτισμένη. Κάποιοι με κοιλιά, ακόμα και στρατηγός δεν με ελκύει. Και μπορούμε να επιλέξουμε!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Εδώ είναι μια πόρνη στο πάνελ, δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Και pot-bellied θα σερβίρει, και φαλακρός, και παλιός ... Αυτό είναι φυσικά ένα μείον του επαγγέλματός της!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείς να πας στον οίκο ανοχής ενός στρατιώτη... Τότε όλοι οι πελάτες σου θα είναι νέοι και λεπτοί. Και ποικιλία και λίγο πολύ ελκυστική... Για παράδειγμα, δεν αρνούμαι ποτέ έναν όμορφο άντρα!
  Η Χριστίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ναι... Η ποικιλία ανάβει! Το σεξ απαιτεί διαφορετικά πιάτα και μπαχαρικά. Είμαστε νέες γυναίκες και αγαπάμε τους νέους... Θέλουμε αθλητικούς συνεργάτες με μυώδη σώματα. Και κάποιος πρέπει να τα βάλει με όχι και τόσο όμορφους άντρες. Δεν μπορείς παρά να συμπάσχεις με αυτές τις γυναίκες!
  Η Σαρλότ τραγούδησε με αγωνία:
  - Η ομορφιά μετατρέπει τον άνθρωπο σε σκλάβο ... Και μετά θάνατον, πίστεψε δεν θα βρω ησυχία, θα δώσω την ψυχή μου στον διάβολο για μια νύχτα μαζί σου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο "Witch" και κελαηδούσε:
  - Είναι αμαρτία, τι είδους σεξ είναι το δικό μας εκτός γάμου ... Καλύτερα να αφήνουμε λάγνους λογισμούς!
  Η Σάρλοτ απάντησε θυμωμένη:
  - Και γκρίνιαζες από τους οργασμούς όχι χειρότερα από εμάς... Άρα δεν πρέπει να εκτρέφεις μια υποκριτή νοσοκόμα.
  Με λίγα λόγια, ο Χίτλερ κέρδισε με αυτοπεποίθηση. Και οι επιτυχίες του απλώς παρέλυσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες εντελώς. Και τον Ιανουάριο του 1945, τόσο η Νέα Υόρκη όσο και η Ουάσιγκτον έπεσαν και 30 πολιτείες συνθηκολόγησαν πλήρως. Και έτσι τελείωσε αυτός ο αιματηρός πόλεμος.
  Ενώ οι Γερμανοί είχαν επιτυχία...
  Αλλά δεν έχουν υποταχθεί ακόμη όλες οι χώρες στο Τρίτο Ράιχ. Εδώ είναι η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με τις αποικίες της απλωμένες. Και οι φασίστες του θέλουν να κόψουν κεφαλαιακά.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1949. Και ο πόλεμος πάει πολύ καλά.
  Ειδικά αν έχουν τόσο όμορφα κορίτσια.
  Και το Τρίτο Ράιχ πήρε τα καλύτερα τανκς στον κόσμο. Το "Λιοντάρι" για την εποχή του ήταν το πιο προστατευμένο και ισχυρό τανκ σε οπλισμό. Τώρα όμως έχουν AG-50. Η νέα σχεδίαση της μηχανής βάρους μόλις εξήντα τόνων και κινητήρα 1800 ίππων.
  Συνδυασμός κινητικότητας, ευελιξίας, ταχύτητας και προστασίας από όλες τις γωνίες. Πυραμιδική μηχανή AG-50 - η ίδια η τελειότητα.
  Η Charlotte τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι το μεγαλείο του πλανήτη, ε, κόκκινο ταυτόχρονα!
  Και τραβάει γυμνά τακούνια. Ομορφο κορίτσι.
  Και η Χριστίνα είναι επίσης ένα κορίτσι με εξαιρετικές ικανότητες. Μέχρι και τζόκερ έχει στην τσέπη της. Και εφηύρε τη δική της τράπουλα. Και ξέρει να τα πετάει ορμητικά. Ο πολεμιστής έχει χρυσοκόκκινα μαλλιά. Και μια γυναίκα ότι χρειάζεσαι.
  Ω, πόσο ξυπόλητοι έτρεξαν στην έρημο. Η πολύ άμμος καίει τις φτέρνες. Αλλά γρήγορα το συνηθίζεις. Και η Χριστίνα το πήρε και σφύριξε:
  - Στο μεταξύ, προς το παρόν, το ποτάμι τρέχει πάνω από τα βότσαλα!
  Το γερμανικό αυτοκίνητο είναι αδιαπέραστο για Panthers και Tigers. Αυτό είναι ένα τόσο ισχυρό σύστημα. Αν και όχι βαρύ. Οι Ιάπωνες, επίσης, δεν έχουν κατακτήσει ακόμη τις πυραμιδικές δεξαμενές και οι Γερμανοί δεν τους έχουν δώσει την τεχνολογία.
  Το AG-50 είναι ένα μηχάνημα ικανό να πετύχει πολλά. Βλήματα ρισχετίζονται από αυτό.
  Η Κριστίνα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναστέναξε βαριά. Το Τρίτο Ράιχ δεν είχε αξιοπρεπή τανκς το σαράντα πρώτο έτος. Άρα δεν μπορούσαν να κερδίσουν Και ο χειμώνας δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
  Η Χριστίνα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Ένα τανκ, υπάρχει ένα τανκ στην Αφρική!
  Τότε το κορίτσι έδειξε τη γλώσσα της. Ήταν ειλικρινά χαρούμενη με την επιτυχία της. Εδώ είναι, τι ωραία γυναίκα.
  Τα μαλλιά είναι τόσο χρυσά. Σαν πολύτιμα κομμάτια χρυσού.
  Εδώ η Μάγδα είναι λευκή και χρυσή και η Χριστίνα είναι κόκκινη και χρυσή.
  Επιτρεπόταν και στη Μάγδα να πυροβολήσει. Πυροβόλησε, χτύπησε ένα ελαφρύ ιαπωνικό τανκ και σφύριξε:
  - Τρελό κορίτσι! Και στην αυτοκρατορία δεν υπάρχει παιδική ηλικία!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε ξανά και παρατήρησε ορθολογικά:
  - Η μυθοπλασία πρέπει να διαβαστεί!
  Τα κορίτσια ήταν πολύ αστεία εδώ. Και ξεγύμνωσαν τα δόντια τους, που είναι πραγματικά αγνά μαργαριτάρια.
  Και σε βάρος της φαντασίας... Τότε η Χριστίνα είναι μεγάλη αποβάθρα. Για παράδειγμα, πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ταινία στο Τρίτο Ράιχ. Πόλεμος των άστρων. Υπάρχουν πραγματικές μάχες στο διάστημα. Και όλα είναι τόσο ενδιαφέροντα! Κυριολεκτικά εκπληκτικό πλάνα.
  Ε, μπόρεσαν να απεικονίσουν τη διαστημική αυτοκρατορία σε μεγάλη κλίμακα. Μαχητές του Τρίτου Ράιχ κατά των εντόμων. Τα αρθρόποδα προσπαθούν να επιτεθούν στη διαστημική Γερμανία. Έχουν μέγεθος σχεδόν τρία μέτρα. Και περισσότερα ρομπότ μάχης. Αλλά η Βέρμαχτ είναι ακόμα πιο δυνατή. Απλά αυτοκρατορικό.
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαρά, χτυπώντας τα χέρια της:
  - Οι ανεμοστρόβιλοι του Άβαδον είναι από πάνω μας ... Θα βγούμε κατευθείαν από το τρελοκομείο!
  Και πώς θα χαστουκίσει η καλλονή με τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της. Εδώ είναι πραγματικά η ενσάρκωση ενός μαγευτικού ονείρου. Όχι κορίτσι, αλλά αληθινή πίστη, και εξωγήινος των κοσμικών κόσμων.
  Όλο το κουαρτέτο των κοριτσιών είναι ασυνήθιστο. Και η δεξαμενή τους λειτουργεί πολύ δυναμικά.
  Και στον ουρανό, τα δισκοπλάνα του Τρίτου Ράιχ μαζεύουν κάτι με τους στρωτούς πίδακες τους. Είναι άτρωτοι, αλλά οι ίδιοι μπορούν μόνο να σβήσουν το τζετ για να εκτοξεύσουν έναν πύραυλο και μετά να καλυφθούν ξανά.
  Φυσικά, στο Τρίτο Ράιχ αναπτύσσονται πιο προηγμένα όπλα. Πρώτα απ 'όλα, λέιζερ. Αλλά είναι δύσκολο να φτιάξεις μια δέσμη υψηλής ισχύος. Η πρακτική έχει δείξει ότι το υπερβολοειδές είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναδημιουργηθεί. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ιδέες.
  Για παράδειγμα, ένα πιστόλι υπερήχων! Επίσης μια ενδιαφέρουσα σκέψη. Η Γερτρούδη ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα τέτοιο όπλο. Βαρέθηκα να χτυπάω ανόητα. Υπάρχει η επιθυμία να πετύχουμε κάτι περισσότερο.
  Στο μεταξύ, η πολεμίστρια κατευθύνει το αυτοκίνητό της. Κόβει τους μαχητές της Ιαπωνίας και τραγουδά:
  - Είμαι ένα κορίτσι, ξέρεις, αγαπητή ... Όμορφη από όλες τις πλευρές! Από όλους, από όλες τις πλευρές!
  Και δείχνει την πολύ ευκίνητη γλώσσα του.
  Η Εύα κάνει επίσης ανατροπές κατά των μαχητών και τραγούδησε:
  - Χτίζουμε έναν νέο κόσμο και αρνούμαστε το παρελθόν... Μας αρέσει να κάνουμε πολύ άσχημα πράγματα συχνά!
  Οι πολεμιστές πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ ευκίνητοι. Και διαχειρίζονται το αυτοκίνητό τους στο υψηλότερο επίπεδο κατηγορίας.
  Η δισκέτα είναι ένα πολύ τρομερό όπλο. Αλλά οι Ιάπωνες δεν προσπαθούν να του ξεφύγουν. Είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Πυροβολούν και πεθαίνουν με γενναιότητα.
  Η Γερτρούδη αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Ναί! Αυτός είναι ένας άξιος σύμμαχος!
  Και πώς κουνάει τους γοφούς της ... Το κορίτσι είναι από πάνω. Γυρίζει το αυτοκίνητο, γκρεμίζοντας τους Ιάπωνες.
  Και κλείνει τα μάτια του, κλείνει το μάτι έτσι.
  Η Εύα μίλησε, ελέγχοντας επίσης τη δισκέτα με ένα joystick:
  - Μεταπτυχιακό! Μην αποφεύγετε την καταστροφή!
  Και επιταχύνοντας το δισκοπλάνο, κόβει άλλες ντουζίνες αυτοκίνητα. Είναι ένα τόσο αστραφτερό κορίτσι. Φαντάστηκε πρόσφατο σεξ με άντρες. Αλλά είναι υπέροχο. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί υπάρχουν γυναίκες που φοβούνται να ζευγαρώσουν; Άλλωστε, είναι τόσο ευχαρίστηση. Και όχι σε παραμύθι να πω, να μην περιγράψω με στυλό.
  Και πόσο υπέροχο είναι όταν υπάρχουν πολλοί άνδρες ταυτόχρονα. Φέρνει πολύ περισσότερη χαρά.
  Και τι? Είναι πολεμίστρια του Τρίτου Ράιχ και έχουν μια ιδιαίτερη, φασιστική ηθική! Δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό! Και ζευγαρώνεις με όποιον θέλεις, και κυρίως πιο συχνά. Άλλωστε αυτό κάνει καλό στην υγεία!
  Η Εύα το πήρε και τραγούδησε με χαρά:
  - Είμαι κορίτσι ... Τόσο κουλ που δεν βρίσκεις υψηλότερο!
  Και θα γελάει ... Και πώς θα σφίγγει το joystick με τα ξυπόλυτα του πόδια! Και θα καθοδηγήσει τον θανατηφόρο δίσκο του.
  Μερικοί πολεμιστές είναι πολύ αποτελεσματικοί.
  Οπότε είναι κατανοητό ότι η Ιαπωνία δεν μπορεί να αντισταθεί... και ιδού άλλη ομάδα.
  Και στον κάτω όροφο υπάρχουν άλλα κορίτσια που τσακώνονται...
  Η Τζέιν, για παράδειγμα, με την ομάδα των μαχητών της. Χρησιμοποιούν το τανκ Goering-5 και μπορούν να χτυπηθούν στο πλάι από τους Ιάπωνες.
  Ο Άρμστρονγκ αναστενάζει βαριά και λέει:
  - Έμα! Το καλοκαίρι δεν είναι χειμώνας! Έχμα! Αλίμονο από το μυαλό!
  Και η πολεμίστρια της έδειξε την προβοσκίδα. Αναρωτιέμαι αν επιβιώσουν στην διαστημική επέκταση, πώς θα πάνε οι πόλεμοι; Μάλλον δεν είναι το ίδιο όπως στον πλανήτη Γη. Θα υπάρξει κάτι άλλο;
  Η Τζέιν είπε στον εαυτό της:
  -Κούκος! Θα σε σημαδέψω με αστέρια, πιστέψτε με!
  Και στρίψτε τους γοφούς σας! Είναι τόσο διάσημη πολεμίστρια! Έγινε διάσημο για τους μεγάλους χώρους. Και ένα υπέροχο κορίτσι.
  Το πήρε και τραγούδησε γελώντας:
  - Μια άγρια κραυγή έκοψε το λυκόφως, το κακό δεν κοιμάται, η μοίρα δεν κοιμάται! Και διώχνοντας τον ύπνο και τις σκέψεις μας πετάει ένα άγριο κοράκι!
  Η Γκριγκέτα είναι πυροβολητής μιας αγροτικής οικογένειας: σχεδόν γυμνή, μόνο με εσώρουχα, σφύριξε:
  - Μαύρο κοράκι ... Γιατί αιωρείστε πάνω από το κεφάλι μου!
  Και πώς κουνάει το υπέροχο στήθος του! Εδώ είναι ο μπαμπάς! Τόσο μυώδης και υγιής. Και τόσοι άντρες περνούν από μέσα του κάθε βράδυ! Πραγματικά μεγάλος πολεμιστής! Σκότωσε τους μοχθηρούς Ρώσους και τώρα έχει αντιμετωπίσει τους Ιάπωνες. Εξαγριωμένο κορίτσι. Και κλωτσιές με γυμνά πόδια. Έχει τέτοια ομορφιά!
  Ο Malanya πυροβολεί τους Ιάπωνες με ένα πολυβόλο και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Ω, σιταρόχορτο, σιταρόχορτο, δώσε μου εκατό ρούβλια!
  Η Ματίλντα γέλασε και ρώτησε αμφίβολα:
  - Και ποιος θα σου δώσει εκατό ρούβλια; Ίσως είναι καλύτερα να ζητήσω λίρες;
  Η Μαλάνια κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Κανείς δεν θα σου δώσει εκατό λίρες! Αλλά το ρούβλι είναι φθηνότερο από ό,τι στην πραγματικότητα!
  Και τα τέσσερα κορίτσια πώς να γελάνε. Και είναι τόσο όμορφες, σχεδόν χωρίς ρούχα, ξυπόλητες και σέξι. Λοιπόν, αυτό δεν ονειρεύονται οι άντρες;
  Η Τζέιν το πήρε με χαρά και τραγούδησε:
  - Ουάου, μπλούτζον - ουάου!
  Και πώς χτυπάει το πιγούνι του με τη γυμνή του σόλα! Πράγματι, μια πολύ ιδιοσυγκρασιακή Frau Madame!
  Και τι ειδώλιο! Η ενσάρκωση της αρμονίας, των μυών και της αρμονίας.
  Η Γκριντζέτα δεν είναι έτσι. Είναι πιο σαρκώδης, υπερφορτωμένη με μύες σαν bodybuilder. Αλλά είναι επίσης μια όμορφη κοπέλα - οι γοφοί της είναι πολυτελείς σαν κουραμπιέ αλόγου και η μέση της είναι λεπτή.
  Η Γκριγκέτα άρεσε να παίζει με μπλοκ. Της άρεσε. Είναι ένα τόσο υπέροχο κορίτσι. Είναι δύσκολο να παίζεις ζάρια. Αν και γενικά, θα εφεύρουν τουλάχιστον κάποιο είδος κονσόλας παιχνιδιών; Αλλά ο πραγματικός αγώνας είναι ακόμα πολύ πιο ενδιαφέρον!
  Η Γκριγκέτα το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι ένα κορίτσι που βρυχάται δυνατά! Και με χοντρή φωνή - τραγουδάει αληθινά!
  Και μετά χτύπησε τον ιαπωνικό "Τίγρη". Λόγω του πιο θωρακισμένου βλήματος, το γερμανικό τανκ έχει ένα πλεονέκτημα. Και έτσι το διαμέτρημα και το μήκος της κάννης είναι τα ίδια.
  Είναι αλήθεια ότι υπόσχονται να μπουν στη σειρά νέων όπλων. Με μικρότερες κάννες, αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα στομίου.
  Η Γκρινέτα ονειρεύεται να αποκτήσει ένα καλύτερο όπλο. Το μακρύ βαρέλι εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα, ειδικά αν η μάχη γίνει στο δάσος. Ωστόσο, ο πολεμιστής δεν χάνει την καρδιά του.
  Η Μαλάνια σκαρφίζεται στους Ιάπωνες με πολυβόλο. Ταιριάζει σε σαμουράι και κινέζους. Βγάζει τα δόντια του και κελαηδάει:
  - Τρελή Αυτοκρατορία! Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Επίσης ένα κορίτσι με εξαιρετικά δεδομένα. Και πώς πυροβολεί! Κουρεύει με ακρίβεια τους αγωνιστές της αυτοκρατορίας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ποιοι ήταν οι φίλοι σου χθες; Και τώρα τετριμμένοι εχθροί! Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό!
  Η Ματίλντα σφύριξε, έβγαλε τη γλώσσα της, νιώθοντας σαν κόμπρα. Κρίμα που είναι απλώς μια απλή οδηγός. Και η δουλειά της δεν είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Καταπιέστε κάποιον. Πληγώστε κάποιον. Η ψυχή όμως απαιτεί κάτι άλλο. Πιο εξαιρετικό!
  Η Ματίλντα λέει εκνευρισμένη:
  - Θα υπάρχει βρετανική σημαία σε όλες τις θάλασσες!
  Η Τζέιν επιβεβαίωσε με μανία:
  - Αν και είμαστε υπό γερμανική κατοχή, δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Στη συνέχεια πολεμούν και τα σοβιετικά κορίτσια, ανακαταλαμβάνοντας απελπισμένα τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων.
  Η Αλένκα και η ομάδα της κατέλαβαν ένα προγεφύρωμα στον ποταμό Αμούρ. Και ήταν πέντε κορίτσια που δέχθηκαν επίθεση.
  Αλλά αυτά τα κορίτσια ξέρουν - αν θέλετε να επιβιώσετε στη ζέστη, φροντίστε να πολεμήσετε ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και μπορείς και χωρίς σουτιέν. Και τότε κανένας διάβολος δεν θα σε νικήσει.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα στους Ιάπωνες με το γυμνό της πόδι και τραγουδά:
  - Ω, μοίρα, μοίρα μου, ω μοίρα!
  Η Anyuta πέταξε επίσης τα πόδια της, δώρο θανάτου, με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  Γιατί είσαι αυστηρός μαζί μου;
  Η Φλογερή Άλλα έδωσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Έστριψε το ατσάλι και κελαηδούσε:
  - Δεν το πιστεύω ότι καταλαβαίνεις!
  Η Μαρία το πήρε και με τα γυμνά της δάχτυλα πέταξε το πράγμα που σκοτώνει και είπε με ένα γέλιο:
  - Α, μοίρα, ο χωρισμός μου είναι μοίρα! Θα βρω άντρα μόνο σε φέρετρο!
  Και το κορίτσι γέλασε...
  Η Matrena έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια. Κατέρριψε ένα ιαπωνικό τανκ και σφύριξε:
  - Ω, παιδιά... Απλά είναι άρρωστο μαζί σας!
  Η Έλενα αναστέναξε βαριά. Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Μάρτιος, ο ήλιος ζεσταίνει. Πολύ καλύτερα από το χειμώνα. Η αισιοδοξία μεγαλώνει.
  Φυσικά, αν η Ιαπωνία δεν είχε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ τον σαράντα δεύτερο χρόνο, θα ήταν καλύτερα.
  Τότε ο Κόκκινος Στρατός θα μπορούσε να εξοντώσει τους Ναζί ή τουλάχιστον να τους σταματήσει. Και η χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει μπερδέψει όλα τα σχέδια. Και εξαιρετικά ύπουλο.
  Η Έλενα πυροβόλησε. Χτύπησε το κεφάλι του σαμουράι και τσίριξε:
  - Νέος Πρόσκοποι!
  Και φαινόταν αστείο. Πώς πέφτουν οι ηττημένοι Ιάπωνες. Και πολλά από αυτά. Γεμάτη κινέζικα. Είναι κρίμα που ο πόλεμος με το Τρίτο Ράιχ δεν σταμάτησε λίγο νωρίτερα.
  Η Αλένκα ψιθύρισε:
  - Sunny Georgia, η πατρίδα μου Καύκασος! Υπάρχει ένα ψηλό βουνό, ταΐζω τα πρόβατα!
  Και πάλι το κορίτσι με το γυμνό της τακούνι υπέκυψε στο δώρο του θανάτου.
  Η Ιαπωνία, εννέα μήνες μετά την έναρξη του πολέμου, καταλήφθηκε.
  Και ο πόλεμος τελείωσε... Ο Στάλιν πήρε πίσω τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων και μέρος της Μαντζουρίας.
  Μετά ήρθε η ώρα για μια διαρκή ειρήνη. Ο Στάλιν πέθανε... Μετά, και ο Χίτλερ πέθανε το 1959... Όμως η κατάσταση στον πλανήτη Γη ήταν σταθερή, δυνατή και ευημερούσα. Και όλα ήταν πολύ καλά. Και η ανθρωπότητα κατέκτησε τις εκτάσεις του διαστήματος και έχτισε τον κομμουνισμό.
  
  ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΜΑΚΑΡΟΦ
  Στις 7 Νοεμβρίου 1999, ο Αχμάντ Καντίροφ πέθανε ως αποτέλεσμα τυχαίου βομβαρδισμού από το ρωσικό πυροβολικό. Ένα από εκείνα τα γελοία ατυχήματα που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας. Είναι πιθανό ότι ο τυχαίος θάνατος του ναυάρχου Makarov από ρωσικό ορυχείο οδήγησε στην πτώση της δυναστείας των Romanov και το κοινωνικό σύστημα στη Ρωσία άλλαξε. Και τότε ένα παρόμοιο ατύχημα περίμενε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Και φυσικά μια σειρά από συνέπειες εξαιτίας αυτού.
  Πρώτα απ 'όλα, ο Teip Kadyrov κατηγόρησε ότι τα ρωσικά στρατεύματα το έκαναν επίτηδες και αποσχίστηκαν από τους ομοσπονδιακούς. Και όχι μόνο αυτό το tip, αλλά και οι αδελφοί Yamadayev. Ξέσπασαν ξανά μάχες για τον Γκουντέρμες. Η απελευθέρωση της Τσετσενίας που μόλις είχε ξεκινήσει, που είχε πάει τόσο καλά, σταμάτησε ξαφνικά. Ο Γκουντέρμες κατέληξε στα μετόπισθεν των ρωσικών στρατευμάτων και ξέσπασε ένας πραγματικός πόλεμος μέσα του. Ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση για την περικύκλωση του Γκρόζνι επιβραδύνθηκε απότομα. Και οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Οι Τσετσένοι σταμάτησαν να εγκαταλείπουν τις πόλεις τους και πολέμησαν μέχρι θανάτου. Τώρα όλη η Τσετσενία ήταν ενωμένη ενάντια στα ομοσπονδιακά στρατεύματα. Και η Δύση, μαζί με τον ισλαμικό κόσμο, έχει αυξήσει απότομα την πίεση. Ο Πούτιν πείσμωσε, απρόθυμος να διαπραγματευτεί με τον Μασκάντοφ, αλλά η πορεία του πολέμου έγινε πολύ λιγότερο επιτυχημένη. Και τα ρωσικά στρατεύματα υπέστησαν σοβαρές απώλειες.
  Και η Δύση και οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις. Οι κομμουνιστές εκμεταλλεύτηκαν επίσης τη στιγμή και πρότειναν ψήφο δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Η Apple υποστήριξε την ιδέα. Και η Κρατική Δούμα συγκέντρωσε ψήφους για ψήφο. Ο Πούτιν, αντιμέτωπος με αυτό, ανέστειλε την επίθεση κατά της Τσετσενίας. Οι επιθέσεις των παρτιζάνων εντάθηκαν απότομα.
  Αυξήθηκε και η βοήθεια προς τους Τσετσένους... Μεγάλωσαν οι απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων. Και έτσι έγιναν οι εκλογές για την Κρατική Δούμα. Το μπλοκ της Ενότητας δεν θριάμβευσε. Από την άλλη πλευρά, το μπλοκ "Για τη Νίκη" των κομμουνιστών κέρδισε μια συντριπτική νίκη. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το "Fatherland-All Russia". Τέτοια κατάσταση. Παραδόξως, η πιο αδύναμη απόδοση του μπλοκ της Ενότητας ωφέλησε το Μπλοκ Ζιρινόφσκι, το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση. Αλλά η Ένωση των Δεξιών Δυνάμεων εμφανίστηκε, αποτυγχάνοντας ασθενώς να πάρει το φράγμα του πέντε τοις εκατό. Η Apple τα πήγε λίγο καλύτερα.
  Γενικότερα, το κοινοβούλιο έχει γίνει ακόμη πιο αντιπολιτευτικό από πριν. Και το πιο σημαντικό, η αντιπολίτευση αποδείχθηκε πιο ενωμένη. Το OVR και οι κομμουνιστές και η Yabloko ενώθηκαν. Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα και η Ενότητα προσπάθησαν να εμποδίσουν....
  Ο Πούτιν μείωσε κάπως τη βαθμολογία του. Ο Γέλτσιν δεν έχει φύγει ακόμα. Αν και το ζήτημα του διαδόχου είναι ακόμα στον αέρα. Άλλες επιλογές εκτός από τον Πούτιν, ο οποίος είχε ακόμα κάποιου είδους αξιολόγηση, φαινόταν πολύ επικίνδυνος.
  Η προεκλογική εκστρατεία έχει ξεκινήσει. Ο Gennady Zyuganov κατατάσσεται πρώτος, ακολουθούμενος από τους Vladimir Putin, Primakov και Zhirinovsky και μετά ο Yavlinsky. Ο στρατηγός Λέμπεντ δεν πήγε στις προεδρικές εκλογές. Και αυτό έδωσε στον Vladimir Zhirinovsky μερικές ευκαιρίες για την τρίτη θέση.
  Αλλά ο Primakov βυθίστηκε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος για πρόεδρος ή όχι. Ο Λουζκόφ θα μπορούσε επίσης να προσπαθήσει. Και ξαφνικά προχώρησε και ο δήμαρχος της Μόσχας.
  Οι εκλογές ήταν πλούσιες σε γεγονότα.
  Απροσδόκητα πήγε στην προεδρία και ο Μπόρις Νεμτσόφ. Και πρόσθεσε επίσης ίντριγκα.
  Ο ρωσικός στρατός στην Τσετσενία είναι τελείως βαλτωμένος. Το Γκρόζνι και το Γκουντέρμες δεν καταλήφθηκαν. Και οι βομβαρδισμοί οδήγησαν στην επιβολή σκληρών κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
  Ο Γέλτσιν, ο οποίος ήταν ακόμη πρόεδρος, διέταξε ωστόσο να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και να διακοπεί ο πόλεμος. Κι έτσι είχε ήδη αιμορραγία. Και πόσοι άνθρωποι μπορούν να σκοτωθούν.
  Ο Ζιουγκάνοφ πρότεινε εκ νέου ψήφο δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Όλες οι παρατάξεις, ακόμη και το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, υποστήριξαν αυτήν την ιδέα. Ο Ζιρινόφσκι κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για αναποφασιστικότητα και αδυναμία. Ο Γέλτσιν, βαριά άρρωστος, δεν ήθελε μεγάλο πόλεμο... Και διέταξε απροσδόκητα τον Πούτιν να συναντηθεί με τον Μασκάντοφ. Έκανε μια συνάντηση... Οι Τσετσένοι ζήτησαν να επιστρέψουν στις συμφωνίες Khasavyutor και να αποσύρουν τα στρατεύματα από την Τσετσενία. Οπότε δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα.
  Και η Κρατική Δούμα για άλλη μια φορά πήρε και έθεσε το ζήτημα της δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Ο Γέλτσιν δωροδόκησε τον Ζιρινόφσκι απονέμοντας του τον βαθμό του στρατηγού και απονέμοντας του ένα αστέρι στον ήρωα της Ρωσίας. Το LDPR δεν ψήφισε δυσπιστία, αλλά η αντιπολίτευση είχε ακόμα αρκετές ψήφους. Και υπήρχε δυσπιστία.
  Τώρα ο Γέλτσιν έπρεπε να απολύσει τον Πούτιν. Ο Μιχαήλ Καστιάνοφ έγινε ηθοποιός. Χρειαζόμασταν νέο πρωθυπουργό. Αλλά το να βρεις κάποιον που ταιριάζει στην Κρατική Δούμα είναι δύσκολο.
  Τελικά, μετά από δύο εβδομάδες δισταγμού, ο Γέλτσιν πρότεινε τον Δήμαρχο της Μόσχας Λουζκόφ.
  Αυτό, συνολικά, ταίριαζε στην Κρατική Δούμα... Και στους ανθρώπους επίσης. Ο δήμαρχος της Μόσχας έγινε πρωθυπουργός και αποχώρησε από την προεδρική κούρσα.
  Και ο Πούτιν τελικά έχασε τη βαθμολογία του και μόλις συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο υπογραφές.
  Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε υπέρ του Maxim Primakov. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι υποστήριξε επίσης τον Πριμάκοφ. Και ο Γιαβλίνσκι επίσης...
  Στο τέλος, οι εκλογές έγιναν και οι Zyuganov και Primakov μπήκαν στον δεύτερο γύρο με σχεδόν τον ίδιο αριθμό ψήφων. Ωστόσο, ο Zyuganov είχε λίγο περισσότερο. Αλλά σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι υποστήριξαν τον Primakov. Και νίκησε τον αρχηγό των κομμουνιστών στον δεύτερο γύρο.
  Έτσι άλλαξε η εξουσία στη Ρωσία. Ακόμη και ο Γέλτσιν διέταξε την αποχώρηση των στρατευμάτων από την Τσετσενία. Και ο πόλεμος στον Καύκασο τελείωσε. Μετά όλα έγιναν όπως στην πραγματική ιστορία.
  Ο Primakov επιδίωξε μια μέτρια φιλελεύθερη οικονομία. Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί. Και η οικονομία μεγάλωσε.
  Ο Primakov υπηρέτησε δύο θητείες και έφυγε το 2008, δεν ανανέωσε τις εξουσίες του. Και τι? Είναι ήδη εβδομήντα εννέα ετών και δεν είναι καλά στην υγεία του. Τον θρόνο διαδέχθηκε ο δήμαρχος Λουζκόφ. Αυτός ο αριθμός ήταν λίγο πολύ ένας συμβιβασμός.
  Στην Τσετσενία, μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, σύντομα άρχισε ξανά ο πόλεμος μεταξύ των Μασκάντοφ και Σαμίλ Μπασάγιεφ και Σαλαμάν Ραντούγιεφ. Οι Ουαχαμπίτες υποστήριξαν τον Μπασάγιεφ. Ο πόλεμος κράτησε ενάμιση χρόνο. Και έγιναν πολλές καταστροφές. Ο Μασκάντοφ έχασε και τράπηκε σε φυγή. Ο Shamil Basayev έγινε προσωρινά αμίνη. Αλλά ο Σαλμάν Ραντούεφ και οι Γιαμαντάεφ και οι Καντίροφ ξεσηκώθηκαν εναντίον του. Και πάλι ο πόλεμος. Διασπάστηκαν και οι Ουαχαμπίτες. Ο Σαμίλ σκοτώθηκε το 2006. Και ο Σαλμάν Ραντούεφ έγινε για λίγο αμίνη. Όμως σκοτώθηκε το 2008. Και στην Τσετσενία έγινε πόλεμος και σφαγή. Ο δήμαρχος της Μόσχας, Λουζκόφ, προσέφερε βοήθεια σε ένα από τα μέρη με αντάλλαγμα την επιστροφή του στη Ρωσία. Αυτό ταίριαζε στους Τσετσένους.
  Ο Λουζκόφ προσάρτησε την Τσετσενία και, παρά τα οικονομικά προβλήματα, κέρδισε εύκολα τις εκλογές του 2012. Ωστόσο, τότε προέκυψαν προβλήματα. Όντας πιο φιλοδυτικός από τον Πούτιν, ο Γιούρι Λουζκόφ δεν πήρε την Κριμαία από την Ουκρανία. Κάτι που όμως δεν του δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως οι τιμές του πετρελαίου εξακολουθούν να πέφτουν. Και ο Λουζκόφ ήθελε μια νέα θητεία. Και έκανε δημοψήφισμα. Παρέτεινε την θητεία του. Και με κόπο κέρδισε τις εκλογές του 2016 ...Πέρασε για δεύτερη θητεία με σκάνδαλο και συγκρούσεις. Και μετά πέθανε το 2019.
  Οι πρόωρες εκλογές ήταν ανταγωνιστικές. Και σε δύο γύρους... Επί Λουζκόφ, ο Ντεριμπάσκα, ο πρωθυπουργός, και ένας εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος πέρασαν στον δεύτερο γύρο.
  Τις εκλογές κέρδισε απροσδόκητα ο αμετάκλητος ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Gennady Zyuganov. Όλα θα ήταν καλά, αλλά το 2020 ο κορωνοϊός ήρθε στη Ρωσία. Αλλά οι κομμουνιστές δεν ήταν έτοιμοι για αυτό.
  Όμως όλα τα άσχημα τελειώνουν. Και ο Gennady Zyuganov έφερε με κάποιο τρόπο τη Ρωσία από το αδιέξοδο. Το 2023, νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Ο Zyuganov, φυσικά, δεν τους συμπεριφέρεται με ειλικρίνεια και δεν θέλει να φύγει. Γενικά, στη Ρωσία, οι πρόεδροι είναι ένας γέρος. Και ο Γέλτσιν ήταν ήδη εξήντα και ο Πριμάκοφ ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Και ο Γιούρι Λουζκόφ κυβέρνησε μέχρι την ηλικία των ογδόντα τριών ετών και πέθανε στη θέση του. Και ο Zyuganov είναι ήδη αρκετά ετών. Έγινε πρόεδρος σε ηλικία εβδομήντα πέντε ετών και τώρα είναι εβδομήντα εννέα.
  Αλλά οι εκλογές διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες, όταν ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος και ο Zyuganov είναι πολύ πιο εύκολος από αυτή την άποψη. Επιπλέον, ο Zyuganov θέλει να κάνει τον εγγονό του διάδοχό του.
  Και πάλι η νίκη του αρχηγού των κομμουνιστών. Γέρος, άρρωστος και όχι πολύ καλή σκέψη.
  Αλλά το 2025, οι Ρώσοι πέταξαν τελικά στο φεγγάρι. Τουλάχιστον ήταν χαρά. Η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται ξανά και έχει γίνει σχετικά σταθερή.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Τζο Μπάιντεν παραιτήθηκε από την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2024 και αντικαταστάθηκε από μια μαύρη γυναίκα. Στην Ουκρανία, αφού δεν υπήρξε απώλεια της Κριμαίας και ο πόλεμος στο Ντονμπάς, ο Πέτρο Ποροσένκο πέρασε και τις δύο θητείες. Και το σύνταγμα δεν του έδινε περισσότερα. Μετά από αυτόν, ο Vitali Klitschko έγινε πρόεδρος της Ουκρανίας.
  Η Κίνα εξακολουθεί να κυβερνάται από τον Σι Ζε Πινγκ. Η πολιτική είναι ισορροπημένη. Η Τσετσενία ως μέρος της Ρωσίας έχει κάπως ανοικοδομηθεί. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την αποχώρησή του από τη θέση του πρωθυπουργού, έλαβε θέση στην κυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο Primakov.
  Του δόθηκε όμως μόνο η θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης. Ο Πούτιν εργάστηκε σε αυτό το πόστο, τα πηγαίνοντας καλά με όλους μέχρι το 2008. Μετά αποσύρθηκε. Και δεν ασχολείται πλέον με την πολιτική.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ανέλαβε τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών υπό τον Πρόεδρο Πριμάκοφ. Εργάστηκε μέχρι την προεδρία του Λουζκόφ. Ανέβηκε στο βαθμό του Στρατηγού του Στρατού. Στη συνέχεια επέστρεψε στην παράταξη του LDPR. Ήταν μια τυπική αντιπολίτευση τσέπης. Ο Λουζκόφ ήταν μια χαρά με αυτό. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι συμμετείχε σε όλες τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία εκτός από το 2004, όταν ήταν υπουργός και θα ήταν άβολο.
  Ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς έκανε μια καλή καριέρα και κέρδισε τον σεβασμό πολλών.
  Ο Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι εργάστηκε στην κυβέρνηση υπό τον Πριμάκοφ. Το 2008 απολύθηκε. Έκτοτε ήταν στην αντιπολίτευση, αλλά δεν μπορούσε πλέον να εκλεγεί βουλευτής. Είχε κάποια βραβεία.
  Ο στρατηγός Σουάν σε αυτό το σύμπαν γλίτωσε από έναν παράλογο θάνατο. Όμως ο κυβερνήτης της επικράτειας του Κρασνοντάρ δεν μπορούσε να εκλεγεί για δεύτερη θητεία. Αποσύρθηκε και άρχισε να γράφει απομνημονεύματα και μυθοπλασία. Ο Alexander Ivanovich ερωτεύτηκε ιδιαίτερα το είδος της εναλλακτικής ιστορίας. Έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς στη Ρωσία και κέρδισε εκατομμύρια. Και μερικά από τα μυθιστορήματά του έχουν γυριστεί.
  Ο Λέμπεντ δεν πήγε στην πολιτική, είχε αρκετά χρήματα και φήμη, και τουλάχιστον το κεφάλι του δεν πονούσε.
  Ο Σόιγκου εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως Υπουργός Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Όμως το 2003 απολύθηκε. Προσπάθησα να υποβάλω υποψηφιότητα για κυβερνήτης και να δημιουργήσω το δικό μου κόμμα. Κέρδισε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά δεν μπήκε στην Κρατική Δούμα. Μετά άφησε την πολιτική για δουλειές.
  Ο Ματβιένκο δεν έγινε δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης. Αλλά εργάστηκε ως αναπληρωτής πρωθυπουργός υπό τον Primakov. Συνταξιοδοτήθηκε το 2008. Μετά από αυτό, πήγε σε επιχειρήσεις με τον γιο της και δεν συμμετείχε στην πολιτική.
  Ο Ρογκόζιν παρέμεινε στο περιθώριο και δεν έλαβε καμία θέση. Προσπάθησε ανεπιτυχώς να γίνει ξανά βουλευτής της Κρατικής Δούμας. Όμως οι πλειοψηφικές εκλογές ακυρώθηκαν και το κόμμα του δεν πήρε το φράγμα.
  Ο Λουκασένκο είναι εδώ και καιρό στο προσκήνιο των Ρώσων προέδρων. Λίγο-πολύ ταίριαζε στον Ζιουγκάνοφ. Ωστόσο, ένας αναξιόπιστος σύμμαχος αποδείχθηκε. Και στη Ρωσία άρχισαν να ψάχνουν για αντικαταστάτη. Βρήκαν έναν νεαρό κομμουνιστή και τον προώθησαν. Ως αποτέλεσμα, ξέσπασε μια αψιμαχία και ο Λουκασένκο συνέλαβε τον νικητή.
  Και η Ρωσία έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας. Και ο Λουκασένκα άφησε το OBKB και ζήτησε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Εδώ είναι μια τέτοια σύγκρουση. Ο Λουκασένκο δεν έχει γίνει ακόμη δεκτός στο ΝΑΤΟ, αλλά μερικές βάσεις έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος της Λευκορωσίας. Έτσι έγινε πιο ανησυχητικό στα δυτικά σύνορα.
  Ο κόσμος στο σύνολό του παρέμεινε με τα προβλήματά του και δεν έγινε καλύτερος. Ωστόσο, είναι και χειρότερο. Ο Gennady Zyuganov σημείωσε ότι ένα ηλικιωμένο άλογο είναι ακόμα καλύτερο από ένα νεαρό γάιδαρο.
  Το Κομμουνιστικό Κόμμα παρέμεινε κυρίαρχο, και μάλιστα ενίσχυσε τη θέση του. Νέο πρόεδρο απέκτησαν οι Φιλιππίνες, όπου πρόεδρος έγινε ο θρυλικός πυγμάχος Πάκιο. Και αυτό είναι επίσης μια νέα έκπληξη.
  Ο Vitali Klitschko μετά το Μαϊντάν, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει, η κατάσταση στην Ουκρανία είναι ακόμα πιο ήρεμη και κράτησε άλλο ένα εναντίον του Στίβενσον, ο οποίος έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Vitali Klitschko έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη φορά επαναλαμβάνοντας το αποτέλεσμα του Hollyfield, και ταυτόχρονα έμεινε στην ιστορία ως παγκόσμιος πρωταθλητής και ταυτόχρονα δήμαρχος. Στη συνέχεια κράτησε μια εθελοντική υπεράσπιση του τίτλου και επίσης τελείωσε τον αγώνα με νοκ άουτ. Στη συνέχεια τελείωσε τελικά την καριέρα του, σημειώνοντας άλλο ένα ρεκόρ βαρέων βαρών - κερδίζοντας πέντε αγώνες πρωταθλήματος μετά από σαράντα χρόνια.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Vitali Klitschko ήταν πιο επιτυχημένος και χαρούμενος σε αυτόν τον κόσμο.
  Ο Wladimir Klitschko νίκησε και τον Tyson Fury. Και μετά ο συνάδελφός του από την Ουκρανία σε μια επική μάχη. Όμως ο αγώνας με τον Denotheus Wyder δεν μπορούσε να οργανωθεί. Ο Βλαντιμίρ νίκησε ακόμα τον Μπράουν και τελικά, στα σαράντα ενός ετών, έχασε ενώ παρέμεινε το αγαπημένο του Άντονι Τζόσουα, τερματίζοντας προσωρινά την καριέρα του.
  Στη συνέχεια όμως επέστρεψε το 2021 και, έχοντας κερδίσει τρεις αγώνες, έσπασε το ρεκόρ του Τζορτζ Φόρμαν.
  Έτσι έγινε ο κόσμος.
  
  ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ
  Η Μάχη του Μίντγουεϊ έπρεπε ούτως ή άλλως να κερδηθεί από την Ιαπωνία. Αλλά δεν είναι γεγονός ότι οι σαμουράι θα ανοίξουν δεύτερο μέτωπο σε αυτή την παραλλαγή. Και έτσι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει λίγο διαφορετικά.
  Ας πούμε ότι το Στάλινγκραντ πέρασε όπως στην πραγματική ιστορία. Και τίποτα δεν έχει αλλάξει πολύ. Οι Βρετανοί πραγματοποίησαν την επιχείρηση Torch χωρίς αμερικανικά στρατεύματα. Ο Ρόμελ είναι σπασμένος. Είναι αλήθεια ότι η προσγείωση στο Μαρόκο δεν πραγματοποιήθηκε. Οι Γερμανοί, έχοντας μεταφέρει ορισμένες δυνάμεις από την Ευρώπη, κατάφεραν να σταματήσουν τη βρετανική επίθεση.
  Ο Μοντγκόμερι έπεσε πάνω σε πεισματική αντίσταση και σταμάτησε. Οι Γερμανοί κράτησαν τη γραμμή για κάποιο διάστημα. Στη συνέχεια άρχισαν να μεταφέρουν επιπλέον δυνάμεις στην Αφρική. Ο Ρόμελ εξαπέλυσε αντεπίθεση, πιέζοντας ελαφρά τους Βρετανούς, αλλά ο Μοντγκόμερι υποχώρησε σε αμυντική γραμμή στη Λιβύη. Το μπροστινό μέρος έχει σταθεροποιηθεί.
  Τον Ιούλιο του σαράντα τρίτου έτους, οι Ναζί προσπάθησαν να σπάσουν τις σοβιετικές άμυνες στο Kursk Bulge. Από τότε που οι Ιάπωνες κατέλαβαν τα νησιά της Χαβάης, οι Αμερικανοί σχεδόν σταμάτησαν τις αεροπορικές επιδρομές σε γερμανικές πόλεις και εργοστάσια. Αυτό επέτρεψε στους Γερμανούς να παράγουν μερικά ακόμη τανκς, ειδικά Tigers και Panthers.
  Τετρακόσια περισσότερα οχήματα συμμετείχαν στο Kursk Bulge, καθώς και πιο σημαντικές αεροπορικές δυνάμεις. Επιπλέον, ο Χίτλερ μετέφερε επιπλέον έξι μεραρχίες πεζικού από τη Γαλλία και αφαίρεσε μερικά από τα όπλα από το Τείχος του Ατλαντικού.
  Αυτό ενίσχυσε τον γερμανικό όμιλο. Η επίθεση ξεκίνησε περίπου όπως στην πραγματική ιστορία, αλλά επειδή οι Ναζί ήταν κάπως πιο δυνατοί, πέτυχαν μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να κλείσει το δαχτυλίδι γύρω από τη σοβιετική ομάδα. Αν και η ίδια η επίθεση Fritz διήρκεσε είκοσι ημέρες και τελείωσε μόλις στις 25 Ιουλίου. Τότε οι σοβιετικές μονάδες ξεκίνησαν μια αντεπίθεση. Και η μάχη κράτησε περισσότερο.
  Οι Γερμανοί στην Αφρική ήταν σε άμυνα. Δεν χρειάστηκε να ξοδέψουν την ενέργειά τους στην Ιταλία και περισσότερος εξοπλισμός παραδόθηκε στο μέτωπο, έτσι οι βομβαρδισμοί χωρίς τους Αμερικανούς ήταν πολλές φορές πιο αδύναμοι.
  Η Ιαπωνία συνέχισε να κερδίζει. Έτσι η αμερικανική διοίκηση έκανε ολοένα και περισσότερα λάθη και βιάζονταν πάρα πολύ να ανακαταλάβουν το λιμάνι του Περού. Αυτό οδήγησε στην επικρατούσα άποψη - η Αμερική δεν χρειάζεται την Ευρώπη. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτό, τα γερμανικά υποβρύχια ουσιαστικά σταμάτησαν να επιτίθενται σε αμερικανικά πλοία.
  Ο Κόκκινος Στρατός, επομένως, μόνο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου κατέλαβε το Orel και το Belgorod, έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες. Και σταμάτησε προσωρινά την προώθηση. Ωστόσο, δεν υπήρχε ακόμη λόγος πανικού. Ακολούθησε ένα βροχερό φθινόπωρο και ακολούθησε χειμώνας. Και πρέπει να έρθουν νέες νίκες του Κόκκινου Στρατού. Αντιλαμβανόμενος αυτό, ο Χίτλερ πρόσφερε στον Στάλιν ανακωχή. Όπως, ας κάνουμε ένα διάλειμμα!
  Πόσοι από τους άντρες μας σκοτώθηκαν κατά την τελευταία μάχη; Η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ πολέμησαν για τρεις μήνες. Οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν μεγαλύτερες από ό,τι στην πραγματική ιστορία και η Βέρμαχτ δεν ήταν λιγότερες. Και οι δύο πλευρές αιμορραγήθηκαν.
  Αλλά οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή εξοπλισμού, μπόρεσαν να ανακάμψουν κάπως. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα τανκς το ποσοστό των απωλειών ήταν υπέρ των Ναζί και δεδομένου ότι η απελευθέρωσή τους αποδείχθηκε μεγαλύτερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί αναπλήρωσαν τη ζημιά τους. Στις αμυντικές μάχες, ο Πάνθηρας αποδείχθηκε καλό τανκ. Το μακρόκαννο και γρήγορο όπλο του με εξαιρετική οπτική για την εποχή του ήταν ικανό να καταστρέψει τα σοβιετικά άρματα μάχης.
  Επιπλέον, τριάντα τέσσερα δεν διείσδυσαν στους Πάνθηρες, τις Τίγρες, τους Φερδινάνδους στο μέτωπο και υπήρχαν ακόμη πολύ λίγα βαριά άρματα για να επηρεάσουν την πορεία των μαχών.
  Ο Στάλιν απέρριψε μια ανακωχή με τη Γερμανία. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους εναντίον του Χάρκοβο και του Σμολένσκ. Οι Γερμανοί αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Είχαν ισχυρή άμυνα, ειδικά στο κέντρο, και γενικά περίμεναν την προέλαση των σοβιετικών μονάδων προς αυτές τις κατευθύνσεις.
  Παραδόξως, αλλά σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, μια μεγαλύτερη ποσότητα εξοπλισμού, ειδικά αεροσκάφη και τανκς, επέτρεψε στους Γερμανούς να αντισταθούν πολύ πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, έχοντας περισσότερες εφεδρείες, οι Ναζί έδρασαν πιο ήρεμα, δεν βιάστηκαν κατά τη διάρκεια της σοβιετικής επίθεσης, κατά μήκος των μετώπων, αλλά οδήγησαν τις εφεδρείες με μεγαλύτερη συνέπεια και βασίστηκαν σε πιο προχωρημένες και σε βάθος άμυνα. Μερικές ντουζίνες επιπλέον μεραρχίες σώθηκαν λόγω της έλλειψης ιταλικού μετώπου, και στην Αφρική ο Μοντγκόμερι δεν βιαζόταν και οι Γερμανοί δεν κουνούσαν τη βάρκα. Η ένταση του πολέμου με τη Βρετανία έπεσε κατακόρυφα.
  Δεν έγινε ακόμη λόγος για ξεχωριστή ειρήνη, αλλά προφανώς ο Τσόρτσιλ επιβράδυνε τους βομβαρδισμούς, προφανώς υπολογίζοντας στο γεγονός ότι η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ εξαντλήθηκαν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Η απελευθέρωση όπλων από τη Γερμανία και τους δορυφόρους αποδείχθηκε ότι ήταν σχεδόν ένα τρίτο υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Αυτό κατέστησε δυνατό να μπαλωθούν τρύπες και, βασιζόμενοι σε πυκνές άμυνες, να αντισταθούν σχετικά επιτυχώς. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι η σοβιετική διοίκηση βρισκόταν στην επίθεση, όπου τους περίμεναν ήδη οι Fritz και κατάφεραν να εγκατασταθούν στην άμυνα.
  Ως αποτέλεσμα, η ίδια η προέλαση ήταν εξαιρετικά αργή και κόστισε μεγάλες απώλειες. Ο πόλεμος άρχισε να μοιάζει με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η άμυνα αποδείχθηκε ισχυρότερη από την επίθεση, η επιθετική πλευρά έχασε περισσότερα και η πρώτη γραμμή έγινε ανενεργή ως αποτέλεσμα.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προχωρούσαν κατά μέσο όρο από ένα έως δύο χιλιόμετρα την ημέρα, επιτρέποντας στους Γερμανούς να αποκτήσουν βάση, αλλά νέες θέσεις, και να διατηρήσουν την άμυνα.
  Δεν κατέστη δυνατή η είσοδος στον επιχειρησιακό χώρο.
  Το Χάρκοβο, ωστόσο, καταλήφθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου μετά από σκληρές αστικές μάχες. Οι Γερμανοί αύξησαν την παραγωγή της αεροπορίας. Το Focke-Wulf και το ME-309 αντιστάθηκαν με επιτυχία στα ασθενέστερα σοβιετικά μαχητικά. Ιδιαίτερα επικίνδυνο ήταν το ME-309 με επτά θέσεις όπλων και μεγάλη ταχύτητα. Και το Focke-Wulf με πανοπλία και καλή προστασία είναι μια ανθεκτική μηχανή με έξι αεροβόλα.
  Η παρουσία οχημάτων με τέτοια όπλα, φυσικά, οδήγησε στο γεγονός ότι οι Ναζί απέκτησαν πλεονέκτημα στον αέρα. Η χειρότερη ικανότητα ελιγμών αντισταθμίστηκε από την υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, η οποία κατέστησε δυνατή τη διαφυγή κατά την είσοδο στην ουρά και ο ισχυρός οπλισμός κατέστησε δυνατή την κατάρριψη του αεροσκάφους από την πρώτη προσέγγιση. Επιπλέον, οι Γερμανοί ανέπτυξαν ειδικές τακτικές για μάχη με σοβιετικά οχήματα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν ισχυρότερα όπλα και γερμανικά αεροσκάφη υψηλής ταχύτητας.
  Το νεότερο βομβαρδιστικό Yu-288 εμφανίστηκε επίσης πολύ καλά. Αυτό το μηχάνημα είναι ταυτόχρονα γρήγορο και φέρει μεγάλο φορτίο βόμβας. Το Focke-Wulf αποδείχθηκε ισχυρό βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, ανώτερο από κάθε άποψη του PE-2.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα είχαν εξαντληθεί και αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω τεράστιων απωλειών. Ενώ οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να κρατούν το Σμολένσκ και μέρος της αριστερής όχθης της Ουκρανίας. Και αυτό που είναι πιο σημαντικό - κοιτάσματα βωξίτη και κράματα. Οι απώλειες των σοβιετικών στρατευμάτων στα τανκς αποδείχθηκαν τόσο απτές που ο Mainstein ξεκίνησε μια αντεπίθεση και κατάφερε ακόμη και να ανακαταλάβει το Kharkov και να σχηματίσει ένα καζάνι για τα σοβιετικά στρατεύματα. Αλλά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις και μπόρεσαν να ανακαταλάβουν ξανά το πολύπαθο Χάρκοβο. Αλλά μέχρι τον Μάρτιο, ο Κόκκινος Στρατός είχε εξαντληθεί και αναγκάστηκε να αναστείλει την επίθεση.
  Έγινε μια παύση... Και οι δύο πλευρές υπέστησαν πάρα πολλές απώλειες. Επιπλέον, ο Στάλιν ήθελε να αναπληρώσει τον στρατό του με ισχυρότερα και πιο προηγμένα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί αναπλήρωσαν επίσης με πιο προηγμένο και ισχυρό "Panther" -2 και "Tiger" -2. Ο Στάλιν υπολόγιζε επίσης στα πιο εξελιγμένα LA-7 και Yak-3. Όμως οι Γερμανοί, ως απάντηση, εκτόξευσαν την τελευταία τροποποίηση του TA-152 αντί του Focke-Wulf και αυτό που είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο είναι το τζετ ME-262. Το τελευταίο αεροσκάφος από πλευράς ταχύτητας, θωράκισης και οπλισμού δεν είχε κανένα αντίστοιχο. Η αλήθεια ήταν πιο ακριβή, και ήταν πιο εντάσεως εργασίας στην παραγωγή.
  Αλλά από την άλλη, οι Γερμανοί δημιούργησαν και το HE-162, το οποίο είναι φθηνό, ευέλικτο, σχετικά εύκολο στην κατασκευή και επίσης αντιδραστικό. Ο Στάλιν δεν έχει κερδίσει ακόμη τον τεχνικό διαγωνισμό. Η Βρετανία πολέμησε τον πόλεμο εξαιρετικά παθητικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να πάρουν την πρωτοβουλία των Ιάπωνων.
  Στις 25 Ιουνίου, έχοντας συσσωρεύσει δύναμη, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στην επίθεση στο κέντρο. Στην αρχή, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να διεισδύσουν στις άμυνες, αλλά στη συνέχεια ενεπλάκησαν στις μάχες για το Σμολένσκ. Ένα τυπικό λάθος των κόκκινων στρατηγών είναι να πάρουν πόλεις μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Και προσπαθήστε, πάρτε μια καλά οχυρωμένη πόλη, με ισχυρή φρουρά και άμυνα.
  Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων τέλειωσε όταν οι Γερμανοί μετέφεραν πρόσθετες δυνάμεις και άρχισαν να αντεπιτίθενται. Οι μάχες και πάλι, όπως και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, έγιναν θέσεις και πολύ παχύρρευστοι. Ο Χίτλερ έδειξε ασυνήθιστη προσοχή. Ίσως βασιζόταν σε ένα θαυματουργό όπλο και στις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις και επομένως δεν βιαζόταν. Μάλλον έπαιξε ρόλο και η επιθυμία να σωθεί το άριο αίμα, που οι Γερμανοί είχαν ήδη χάσει πολύ. Ναι, και η άμυνα των ναζιστικών τανκς είναι πολύ πιο αποτελεσματική, ειδικά το σπασμένο "Τίγρη" -2.
  Οι μάχες στο κέντρο κράτησαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Ο Στάλιν έδειξε πείσμα, θέλοντας να αναπτύξει την επιτυχία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, βρήκα ένα δρεπάνι σε μια πέτρα. Οι απώλειες των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν τεράστιες. Οι Γερμανοί, όντας η αμυνόμενη πλευρά, έχασαν ελαφρώς λιγότερο. Το Panther-2 αποδείχθηκε καλό τανκ. Αυτό το όχημα ήταν αρκετά καλά προστατευμένο στο μέτωπο και είχε εξαιρετικό όπλο διάτρησης και ταυτόχρονα αξιοπρεπείς οδηγικές επιδόσεις.
  Ξεπέρασε αισθητά το T-34-85 όσον αφορά την ισχύ του όπλου, την μετωπική προστασία και δεν ήταν κατώτερο σε ταχύτητα και ευελιξία. Ακόμη και για το IS-2, η γερμανική μηχανή είναι ένας επικίνδυνος εχθρός, που χτυπά σε μεγάλη απόσταση.
  Λόγω συχνών βλαβών, ίσων όπλων, μόνο ενός μικρού πλεονεκτήματος στην άμυνα, ο King Tiger δεν ήταν στον καλύτερο λογαριασμό. Μια βαρύτερη τροποποίηση του "Πάνθηρα" -2 πρόλαβε τον "Τίγρη" -2 στην άμυνα και ξεπέρασε σε οδηγικές επιδόσεις. Σύντομα οι Γερμανοί ενοποίησαν την παραγωγή σχεδόν αποκλειστικά στο "Panther" -2 βάρους πενήντα ενός τόνων με κινητήρα 900 ίππων.
  Αυτό το τανκ λίγο πολύ ταίριαζε στον στρατό. Ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε τη νίκη και σταμάτησε την προέλαση. Ήρθε ο χειμώνας. Οι Γερμανοί είχαν άρματα μάχης της σειράς "Ε", και νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη. Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Η Βρετανία παρέμεινε παθητική, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν κάτι εναντίον της Ιαπωνίας. Ο Στάλιν, βλέποντας ότι ενώ η ΕΣΣΔ έπαιζε τον ρόλο του κανονιοτροφείου, δέχτηκε, και μάλιστα πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή. Όπως, ας στραφούν οι Ναζί στη Δύση και οι καπιταλιστές βρίσκονται σε πόλεμο.
  Ο υπολογισμός του αρχηγού ήταν ύπουλος και απλός. Ο Χίτλερ συμφώνησε με αυτή τη στροφή. Και τώρα, τον Φεβρουάριο του σαράντα πέμπτου έτους, τα γερμανικά στρατεύματα προχώρησαν στην επίθεση στη Λιβύη. Και εκεί είχαν επιτυχία. Στις μάχες, αποδείχθηκε ότι τα γερμανικά τανκς ήταν ανώτερα από τα αγγλικά και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη ήταν εντελώς εκτός ανταγωνισμού. Οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη μπει στη μάχη. Στις μάχες τον κύριο ρόλο έπαιξαν τα Panther-2 και E-100, καθώς και η τροποποίηση του Tiger-2 με μικρό πυργίσκο και παχύτερη θωράκιση με ισχυρό κινητήρα. Το αγγλικό "Churchill" δεν είναι κακό στην πανοπλία, αλλά μάλλον αδύναμο σε οπλισμό. Ο "Κρόμγουελ" δεν τραβάει καθόλου. Και το Challenger, το μόνο όρθιο τανκ, δεν είναι στη μαζική σειρά.
  Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα των στρατευμάτων. Οι Γερμανοί, έχοντας περάσει τη δοκιμασία του πυρός και του σιδήρου στο ανατολικό μέτωπο, είναι πολύ πιο έτοιμοι για μάχη από τα βρετανικά στρατεύματα. Ειδικά τα αποικιακά τμήματα. Και οι γερμανικές μονάδες προχώρησαν στην επίθεση. Τον Μάρτιο η Αίγυπτος καταλήφθηκε. Και μετά οι Γερμανοί μπήκαν στη Μέση Ανατολή, κατέλαβαν το Ιράκ, το Κουβέιτ και μετά τη Σαουδική Αραβία.
  Ο Χίτλερ δεν θα πείραζε να πάει στην Ινδία, μέσω του Ιράν, αλλά ο Στάλιν, του οποίου τα στρατεύματα βρίσκονταν ακόμη στο Ιράν, δεν συμφώνησε.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν στην επίθεση, προχωρώντας μέσω του Σουδάν. Και πιο πέρα στην Αιθιοπία και τη Σομαλία. Και από εκεί στον ισημερινό. Περίπου εβδομήντα μεραρχίες της Βέρμαχτ συμμετείχαν στην επίθεση. Και η Βρετανία δεν είχε τέτοιες δυνάμεις για να αντιταχθεί στο Τρίτο Ράιχ.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Γιβραλτάρ. Η επίθεση αποδείχθηκε παροδική και σχεδόν αστραπιαία. Στην επίθεση συμμετείχαν και αεροσκάφη τζετ, καθώς και ελικόπτερα. Η Αφρική κινδύνευε με ολική απώλεια από τη Βρετανία.
  Αλλά ο Στάλιν δεν είναι τόσο απλό. Η αποχώρηση της Βρετανίας από τον πόλεμο είναι πολύ επικίνδυνη για την ΕΣΣΔ. Και ο Κόκκινος Στρατός πήγε στην επίθεση τον Ιούνιο του 1945. Τα εξασθενημένα γερμανικά στρατεύματα στα ανατολικά δεν άντεξαν και υπέκυψαν στις πιέσεις. Οι Ναζί, μη μπορώντας να το αντέξουν, κύλησαν προς τα δυτικά. Ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να απελευθερώσει το Σμολένσκ του Κιέβου και μπήκε στη Λευκορωσία. Έχοντας μεταφέρει πρόσθετες δυνάμεις από την Αφρική, οι Γερμανοί με μεγάλη δυσκολία μπόρεσαν να σταματήσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Στις μάχες συμμετείχαν τα νέα γερμανικά τανκς της σειράς Ε-50, που δεν είχαν όμοια. Επιπλέον, οι Ναζί κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή από την Τουρκία. Και η ίδια η Τουρκία, υπό την πίεση της Γερμανίας, επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση. Έτσι, η κατάσταση έγινε και πάλι πιο περίπλοκη.
  Το πρόβλημα ήταν ότι το T-54 δεν είχε εισέλθει ακόμη στη σειρά και το T-34-85 ήταν ήδη ξεπερασμένο με φόντο τη σειρά E και ακόμη και το Panther-2.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα εξακολουθούσαν να χτυπούν, αλλά δεν μπορούσαν να επιτύχουν σημαντική επιτυχία. Επιπλέον, οι ντίσκο άρχισαν να συμμετέχουν στις μάχες... Το μόνο που έγινε καλύτερο ήταν η επιτυχία των Αμερικανών εναντίον της Ιαπωνίας. Τελικά, οι Γιάνκηδες κατάφεραν να ανακαταλάβουν το λιμάνι του Περού και η πρωτοβουλία στον Ειρηνικό Ωκεανό άρχισε να περνά στην πλευρά της Αμερικής.
  Αλλά, δυστυχώς, η βοήθεια των ΗΠΑ μπορεί να είναι πολύ αργά. Την άνοιξη του σαράντα έκτου έτους, οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα των αρμάτων Ε έναντι των τριάντα τεσσάρων, πέρασαν στην επίθεση. Τα σοβιετικά στρατεύματα, σκληραγωγημένα από τις μάχες, αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Ο Κόκκινος Στρατός ήταν ηρωικός και βαριά εφοδιασμένος με πυροβολικό. Ειδικά τα αντιαρματικά πυροβόλα των 100 χλστ. Και έσκαψε.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν πίσω το Κίεβο και να σπρώξουν τον Κόκκινο Στρατό πίσω πέρα από τον Δνείπερο. Αλλά ήταν πάνω σε αυτό το υδάτινο φράγμα που τα σοβιετικά στρατεύματα έχτισαν μια αδιαπέραστη άμυνα.
  Οι Γερμανοί πολέμησαν όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά δεν μπορούσαν να σπάσουν τα σοβιετικά στρατεύματα. Μόνο που κατάφεραν να μπλοκάρουν ξανά το Λένινγκραντ. Αλλά οι Ναζί δεν κατέλαβαν την ίδια την πόλη. Ο χειμώνας πέρασε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων. Οι Αμερικανοί προχωρούσαν αργά στον Ειρηνικό Ωκεανό και μέχρι στιγμής δεν έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.
  Την άνοιξη οι Γερμανοί προσπάθησαν και πάλι να προχωρήσουν. Χρησιμοποιούσαν τις δεξαμενές της σειράς "Ε", τις τελευταίες μηχανές βάρους εβδομήντα τόνων. Η ΕΣΣΔ κυκλοφόρησε το IS-7, ικανό να αντισταθεί στους μαστόδοντες. Άρχισαν να εμφανίζονται και μεσαία άρματα μάχης T-54.
  Η Βρετανία επίσης εντάθηκε, εξαπολύοντας επίθεση στην Ισημερινή Αφρική. Εδώ βοήθησαν και οι αμερικανικές μονάδες εδάφους. Για τον πόλεμο στον Ειρηνικό, οι Αμερικανοί δεν χρειάζονταν πολλά στρατεύματα και τανκς. Άρχισαν λοιπόν να αποσπούν τους Ναζί από την Αφρική. Τώρα οι σύμμαχοι κατάλαβαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να καθίσουν έξω και ότι ο εχθρός έπρεπε να συντριβεί και να πιεστεί. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι ΗΠΑ και η Βρετανία κατάφεραν να ανακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της Αφρικής, και μάλιστα έδιωξαν τους Γερμανούς από τη Σομαλία και την Αιθιοπία.
  Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν επίθεση εναντίον της Μόσχας, βαλτωμένοι σε μάχες θέσης. Το χειμώνα, ο Στάλιν χτύπησε την Τουρκία. Ο Κόκκινος Στρατός νίκησε τα οθωμανικά στρατεύματα και κατέλαβε το Καρς, το Ερζερούμ και το Τανρόγκ. Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν σημαντικές δυνάμεις για να σώσουν τον σύμμαχο. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας χτυπήσει απροσδόκητα κοντά στο Λένινγκραντ, κέρδισε μια σημαντική νίκη εκεί.
  Ήρθε το 1948... Την άνοιξη οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν ξανά. Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο πυραμιδικό τανκ αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες βολής. Και με αυτό το μηχάνημα συνδέονταν μεγάλες ελπίδες. Η προώθηση ξεκίνησε τον Μάιο. Μετά από δύο μήνες επίμονων μαχών, οι Ναζί πλησίασαν το Σμολένσκ.
  Τα πυραμιδοειδή άρματα μάχης έδειξαν την μαχητική τους αποτελεσματικότητα, αλλά συχνά ανατινάχτηκαν από νάρκες. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την πόλη και την περικύκλωσαν. Αλλά στην Αφρική, οι Σύμμαχοι πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες, εκδιώκοντας τους Γερμανούς από την Αίγυπτο. Η Ιαπωνία ηττήθηκε επίσης, χάνοντας πολλά νησιά και τις Φιλιππίνες. Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί προχώρησαν πιο ανατολικά, στο κέντρο, πλησιάζοντας ξανά το Λένινγκραντ.
  Η γερμανική αεροπορία εξακολουθούσε να είναι ισχυρότερη από τη σοβιετική, ειδικά σε ποιότητα. Αλλά στα τέλη του 1948, το MIG-15 άρχισε να φτάνει στο μέτωπο. Η σοβιετική μηχανή τζετ ήταν κατώτερη από τη γερμανική σε ταχύτητα και οπλισμό, αλλά ήταν πιο ευέλικτο. Οι Αμερικανοί βελτίωσαν επίσης τις επιδόσεις τους. Τον χειμώνα του 1949, τα σοβιετικά στρατεύματα απώθησαν τους Γερμανούς από το Λένινγκραντ και τους απώθησαν πίσω στο Σμολένσκ.
  Και οι Αμερικανοί μαζί με τους Βρετανούς έδιωξαν τους Ναζί από την Αφρική. Την άνοιξη του 1949 αποχώρησε και η Τουρκία από τον πόλεμο.
  Το Τρίτο Ράιχ έχασε επίσης τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Η θέση των Ναζί χειροτέρεψε. Δεν τόλμησαν να προχωρήσουν στα ανατολικά, αλλά κινήθηκαν σε σφιχτή άμυνα. Τα σοβιετικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας άρματα μάχης T-54 και IS-7, προσπάθησαν να σπάσουν τις άμυνες της Βέρμαχτ. Αλλά οι Ναζί κράτησαν σφιχτά το μπλοκ. Μια προσπάθεια απόβασης των Συμμάχων στην Ισπανία κατέληξε επίσης σε αποτυχία. Η επιχείρηση ήταν κάπως καλύτερη στη Σικελία, όπου, με τη βοήθεια της τοπικής μαφίας, επετεύχθη επιτυχία. Συμπληρώθηκε ήδη ο ενδέκατος χρόνος από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Όλες οι χώρες είναι εξαιρετικά εξαντλημένες και εξαιρετικά κουρασμένες. Η παγκόσμια οικονομία ήταν υπερτεταμένη. Και όλοι ήθελαν να τελειώσουν τον αγώνα το συντομότερο δυνατό. Ιδιαίτερα αδυνατισμένοι Γερμανοί και Ρώσοι.
  Ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με τους όρους της μηδενικής επιλογής: επιστροφή στα προηγούμενα σύνορα και ανταλλαγή αιχμαλώτων - όλα για όλους! Αλλά ο Φύρερ συμφώνησε μόνο σε μια εκεχειρία, μη θέλοντας να εγκαταλείψει την κατεχόμενη περιοχή. Επιπλέον, οι εργασίες για τη δημιουργία ατομικής βόμβας είχαν ήδη ολοκληρωθεί στη Γερμανία και υπήρχαν ήδη διηπειρωτικοί πύραυλοι.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την ατομική βόμβα. Αλλά ενώ φοβόντουσαν να χαλάσουν στην Ευρώπη. Και το έριξαν τον Δεκέμβριο του 1949 στην Ιαπωνία. Οι συνέπειες της καταστροφής ήταν τρομερές. Και ένας παρόμοιος υπαινιγμός στη Γερμανία έγινε κατανοητός. Ο Φύρερ απευθύνθηκε στο έθνος και πρότεινε να εξεταστεί το ζήτημα ενός αξιοπρεπούς κόσμου. Αλλά μετά άλλαξε γνώμη ... Ήρθε το νέο έτος 1950. Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση στο μέτωπο.
  Η άμυνα των Γερμανών ήταν πολύ σφιχτή. Και οι σύμμαχοι προχώρησαν μέσω της Ιταλίας, όπου έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα, και απομάκρυναν τον Μουσολίνι. Αλλά τα πυραμιδικά γερμανικά τανκς ξεπερνούσαν αριθμητικά τα Patons και τα Challengers. Το αμερικανικό Paton, το οποίο δεν μπορούσε να διαπεράσει την πανοπλία ενός γερμανικού τανκ, ακόμη και από κοντινή απόσταση, ενέδωσε ιδιαίτερα σκληρά. Και οι σύμμαχοι άρχισαν να αιμορραγούν.
  Ναι, και οι άτρωτοι γερμανικοί δίσκοι προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Προς το παρόν, η γερμανική αεροπορία διατηρούσε ποιοτική υπεροχή έναντι των Συμμάχων. Η καλοκαιρινή απόπειρα απόβασης στη Νορμανδία κατέληξε σε αποτυχία. Είναι αλήθεια ότι στα τέλη Αυγούστου, μετά τον πυρηνικό βομβαρδισμό, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε. Η Δύση έχει λύσει τα χέρια της. Όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, έτσι θα μπορούσαν να καλυφθούν από διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Κόκκινος Στρατός πλησίασε τον Δνείπερο στο κέντρο, αλλά και σταμάτησε. Οι δυνάμεις και των δύο πλευρών είχαν εξαντληθεί στα άκρα... Και τελικά, στις 25 Νοεμβρίου 1950, ο Τρούμαν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη, με όρους ισοτιμίας. Δηλαδή, η Ευρώπη παραμένει με το Τρίτο Ράιχ, με εξαίρεση τη Σικελία και ό,τι έχει απομείνει από την Ιταλία. Ο Στάλιν πάει για συμβιβασμό: τα σύνορα της ΕΣΣΔ το 1939. Δηλαδή οι Γερμανοί κινούνται λίγο πίσω, παραχωρούν εδάφη, παίρνοντας όμως κάποια αποκτήματα.
  Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και άλλα περίεργα παραμένουν υπό γερμανικό έλεγχο, αλλά λαμβάνουν ένα ορισμένο βαθμό αυτονομίας. Δηλαδή σχηματίζεται κάτι σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Τρίτο Ράιχ τερματίζει τη γενοκτονία των Εβραίων και των Τσιγγάνων, αν και μπορεί να παραμείνουν ορισμένοι νομικοί περιορισμοί στα δικαιώματά τους. Οι εμπορικές σχέσεις αποκαθίστανται πλήρως. Οι χώρες αναλαμβάνουν να σέβονται την κυριαρχία των άλλων.
  Οι αποζημιώσεις δεν επιβάλλονται σε κανέναν. Οι κρατούμενοι ανταλλάσσονται για όλους.
  Ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν τόσο κουρασμένοι που δέχτηκαν μια τέτοια πρόταση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν περισσότερα από άλλες, έτσι κατάφεραν να συμπεριλάβουν την Κίνα και την Ασία στη σφαίρα επιρροής τους. Και η Βρετανία μαζί με την Αμερική πήρε την Αφρική.
  Η Γερμανία έχει εξαντλήσει σοβαρά το ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτό, ο Φύρερ εισήγαγε επίσημα την πολυγαμία. Η ΕΣΣΔ έμεινε χωρίς εδαφικές εξαγορές που ελήφθησαν το τριακοστό ένατο, τεσσαρακοστό έτος. Και ήταν βαριά εξουθενωμένος.
  
  
  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΡΩΣΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
  Τα κορίτσια έτρεξαν, αναβοσβήνουν τις γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες τους.
  Η Ανδριάνα θυμήθηκε αυτό το παζάρι στη Νέα Υόρκη. Της πρότεινε, λοιπόν, ένα ντόπιο, αρκετά μεγάλο αφεντικό της μαφίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή τόσοι πολλοί πλούσιοι έχουν συγκεντρωθεί. Και είναι πολύ πιθανό να προσαρτήσετε μια παρθένα από τη Ρωσία.
  Η Ανδριάνα βγήκε σε δημοπρασία καλυμμένη με πέπλα και μαγιό. Για να μην αποκαλύψει αμέσως τη γοητεία του.
  Περπάτησε με λίγη τρόμο. Κορίτσια με δερμάτινα μπουφάν περπατούσαν δεξιά και αριστερά της.
  Η Ανδριάνα δεν ένιωθε πολύ άνετα με ψηλοτάκουνα. Αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί.
  Η αίθουσα δημοπρασιών ήταν πολύ μεγάλη. Ένα μεγάλο κοινό κάθισε εκεί: άνδρες και γυναίκες, ακόμη και έφηβοι. Υπήρχαν Άραβες και μαύροι, και Ασιάτες, και λευκοί, και από τη Ρωσία ...
  Ο χρόνος και ο τόπος που επιλέχθηκε ήταν σωστός... Αλλά η Ανδριάνα ένιωθε αμήχανα μπροστά σε πολλές χιλιάδες άντρες, γυναίκες και νέους, θα έβγαινε γυμνή όπως η Αγγελική στην ταινία. Αυτό είναι ντροπή και ταπεινωτικό! Ταυτόχρονα όμως συγκινεί και η ίδια η ταπείνωση προκαλεί ευχάριστη μαρασμό στο σώμα.
  Είναι σαν μια μεσαιωνική σκλάβα, που θα ξεγυμνωθεί, και χιλιάδες άντρες θα την κοιτάζουν με λάγνα βλέμματα.... Αχ τι ωραία!
  Για χάρη τέτοιων συγκινήσεων, άξιζε να πάτε στη δημοπρασία. Και μην είστε πολύ λυπημένοι που μόνο το ένα τοις εκατό του συνολικού ποσού θα πάει σε εσάς!
  Εδώ βγήκε με ψηλοτάκουνα και καλύμματα. Είναι ψηλότερη από τον μέσο όρο για μια γυναίκα, έξι πόδια, συν τα παπούτσια την κάνουν ακόμα πιο ψηλή.
  Το κοινό ανάβει, οι αναλογίες του μοντέλου... Τα μαλλιά της είναι δεμένα και θα πέφτουν αργότερα.
  Ανακοινώνεται η έναρξη των συναλλαγών... Το ποσό είναι συνήθως μικρό, αλλά γρήγορα αυξάνεται στα ύψη.
  Εδώ τα κορίτσια βγάζουν το πρώτο πέπλο και εκθέτουν το πάνω μέρος του προσώπου, ενώ αφήνουν καλυμμένα τα υπέροχα, στο χρώμα των φύλλων μαλλιά της.
  Ορατό ήταν το μαυρισμένο, απαλό μέτωπο της Αντριάνας, τα μάτια της από σμαραγδένιο ζαφείρι. Και η μύτη και το κάτω μέρος του προσώπου είναι ακόμα καλυμμένα ... Αλλά μόνο το βλέμμα των εκφραστικών ματιών της, στο οποίο διαβαζόταν η αμηχανία και ένα ακούσιο τρέμουλο από τη φυσική γυναικεία ντροπή, έφερε το κοινό ...
  Η αρχική τιμή για μια βραδιά με μια παρθένα είναι εκατό δολάρια!
  Ούρλιαξε αμέσως:
  - Διακόσια δολλάρια!
  - Τριακόσια!
  - Τετρακόσια!
  - Πεντακόσια!
  - Χίλια!
  Ο Άραβας με το κίτρινο τουρμπάνι γρύλισε:
  - Δύο χιλιάδες!
  Ο Αμερικανός με τη χρυσή αλυσίδα γρύλισε:
  - Τρεις!
  Ένας επιχειρηματίας από τη Ρωσία, είπε με πλούσιο μπάσο:
  - Πέντε χιλιάδες δολάρια!
  Έγινε μια παύση... Όχι επειδή ο αριθμός αυτού του κοινού φαινόταν πολύ μεγάλος. Όχι, υπάρχουν επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που είναι ικανοί να βάλουν και να ξοδέψουν εκατό εκατομμύρια δολάρια για ένα ντύσιμο του Πικάσο ή του Βαν Γκογκ. Θέλουν όμως να συνεχίσουν τη διαδικασία του γδύσιμο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια με κόκκινες μάσκες και δερμάτινα μπουφάν, με τα χέρια τους σε λεπτά ιατρικά γάντια, βγάζουν άλλο ένα κάλυμμα. Και ανοίγουν το θαρραλέο πηγούνι της κοπέλας, το κατακόκκινο στόμα της, τη χαριτωμένη μύτη της. Τώρα το υπέροχο αγγελικό της πρόσωπο είναι ορατό ολόκληρο. Και μια τεράστια οθόνη στην αίθουσα δημοπρασιών δείχνει ένα χαριτωμένο, κοριτσίστικο πρόσωπο από κοντά.
  Και το κοινό βρυχάται από θαυμασμό.
  - Δέκα χιλιάδες δολάρια!
  Αναφωνεί ο Αμερικανός με τη χρυσή αλυσίδα!
  - Είκοσι χιλιάδες!
  Ένας σεΐχης βρυχάται με ένα πράσινο τουρμπάνι με μεγάλα σμαράγδια.
  Ένας Άγγλος με φράκο αναφωνεί:
  - Τριάντα χιλιάδες!
  Ο κοσμηματοπώλης Ινδουιστής τσιρίζει:
  - Σαράντα!
  Ένας νεαρός άνδρας περίπου δεκαπέντε σε εμφάνιση, τρίζει, κουνώντας τα δάχτυλά του σε διαμάντια:
  - Πενήντα χιλιάδες!
  Και πάλι μια παύση... Φυσικά, το ποσό για ένα βράδυ με παρθένα, και μάλιστα, πιθανότατα ψεύτικο, δεν φαίνεται και τόσο μικρό. Εκεί, περισσότερο από την Ανδριάνα είναι πολύ μεγάλο κορίτσι για να φαίνεται αθώο. Αλλά το κοινό είναι πολύ πλούσιο και ιδιότροπο. Και τώρα στον πυρετό του παζαριού, όταν θέλει να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον.
  Αλλά ακόμα περισσότερο θέλω να δω την περαιτέρω διαδικασία της έκθεσης. Και τώρα το επόμενο πέπλο αφαιρείται από τους ώμους της Ανδριάνας, αποκαλύπτοντας το πάνω μέρος του στήθους και τα μπράτσα της. Μαυρισμένη, χαριτωμένη, μυώδης. Το πάνω μέρος του σουτιέν φαίνεται ήδη, και οι ώμοι είναι δυνατοί, και ταυτόχρονα πολύ σέξι.
  Η Ανδριάνα ανατριχιάζει ξανά και τελειώνει. Είναι όλο και πιο γυμνή.
  Συνεχίζονται ξανά οι συναλλαγές...
  - Εξήντα χιλιάδες!
  Ο Σεΐχης βρυχάται!
  - Εβδομήντα χιλιάδες!
  - Ογδόντα!
  Προφέρεται από Αμερικανό με χρυσή αλυσίδα!
  - Εκατό χιλιάδες!
  Ένας Αμερικανός με ένα τεράστιο ρουμπίνι στο στήθος του γρύλισε.
  - Εκατόν είκοσι χιλιάδες!
  Η νεολαία έτριξε ξανά!
  Ο σεΐχης με πράσινο τουρμπάνι και σμαράγδια βρυχήθηκε:
  - Εκατόν πενήντα χιλιάδες!
  Ο Ινδουιστής Ράτζα σημείωσε άνθηση:
  - Διακόσιες χιλιάδες δολάρια για το αστέρι της δημοπρασίας!
  Και πάλι έγινε μια παύση σε αυτή τη δημοπρασία. Το κοινό περιμένει την αποκάλυψη του βραβείου και στρέφεται στα άκρα.
  Εδώ βγάζουν άλλο ένα πέπλο από την κοπέλα και την εκθέτουν στους γοφούς.
  Διακρίνεται μια λεπτή μέση, μια στενή λωρίδα υφάσματος σε γεμάτο στήθος και ανάγλυφα πλακάκια από μαυρισμένη πρέσα. Τώρα η Ανδριάνα είναι σχεδόν γυμνή μέχρι τη μέση.
  Το κοινό κυριολεκτικά βρυχάται.
  Ένας Ρώσος επιχειρηματίας με γένια Σιβηρίας έκανε μπουμ:
  - Τριακόσιες χιλιάδες!
  Ο σεΐχης με το σμαραγδένιο τουρμπάνι γρύλισε:
  - Τετρακόσιες χιλιάδες!
  Ο Αμερικανός με το Ρουμπίνι εξέδωσε:
  - Πεντακόσιες χιλιάδες!
  Ο νεαρός με τα διαμαντένια δαχτυλίδια γκρίνιαξε:
  -Εξακόσιες χιλιάδες....
  Ο Ινδουιστής Ράτζα μουρμούρισε:
  - Επτακόσιες πενήντα χιλιάδες!
  Άλλη μια παύση... Εδώ ήδη τα ποσά έγιναν σοβαρά, αλλά δεν ήταν καταστροφικά για τους ολιγάρχες και τους δισεκατομμυριούχους. Ωστόσο, όλοι θέλουν περαιτέρω έκθεση της ομορφιάς. Ειδικά να βλέπεις τα πόδια της, μια τέτοια απόλαυση για τους άντρες.
  Και τώρα το τελευταίο πέπλο δεν αφαιρείται από .... Και τώρα τα μυώδη χαριτωμένα πόδια είναι γυμνά. Η Ανδριάνα παρέμεινε με σλιπ, σουτιέν με διάφανα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και τα δυνατά, μαυρισμένα πόδια της ανάβουν τους άντρες έτσι.
  Πριν από αυτό, ο σιωπηλός γκριζομάλλης σεΐχης με μακριά γενειάδα βρόντηξε:
  - Εκατομμύρια δολάρια!
  Και αυτό είναι ήδη ένα συγκεκριμένο ψυχολογικό όριο. Το κοινό κάνει θόρυβο...
  Ο νεαρός λέει με τρεμάμενη φωνή:
  - Εκατομμύριο εκατό!
  Ένας σεΐχης με τουρμπάνι με μεγάλα σμαράγδια βουίζει:
  - Ένα εκατομμύριο διακόσια!
  Ο Ρώσος ολιγάρχης, φορώντας σκούρα γυαλιά, λέει:
  - Ένα εκατομμύριο τετρακόσια!
  Αμερικανός με μεγάλο ρουμπίνι:
  - Εκατομμύρια πεντακόσια!
  Ξαφνικά, μια μαύρη γυναίκα μπαίνει στην τσάντα:
  - Εκατομμύρια επτακόσια!
  Ο σεΐχης με ένα σμαραγδένιο τουρμπάνι δεν είναι κατώτερος:
  - Ένα εκατομμύριο οκτακόσια!
  Ο Ινδουιστής Ράτζα τσιρίζει:
  - Δύο εκατομμύρια!
  Άλλη μια παύση... Τα ποσά έγιναν σταθερά. Ωστόσο, έδωσαν περισσότερα για τα αραβικά άλογα. Και εδώ το κορίτσι είναι μόνο για ένα βράδυ. Και αν και μια κολοσσιαία ομορφιά, αλλά σχεδόν μια αληθινή παρθένα.
  Όμως ο κόσμος θέλει να δει τα μαλλιά της... Και το μαντήλι του Άντριαν αφαιρείται. Και τα μαλλιά της είναι χρυσαφένια, φυλλώδης βροχή που γλιστράει από τους ώμους της. Και σκορπίζονται, τόσο υπέροχα, σαν τις ακτίνες του ήλιου.
  Το κοινό είναι απλά σε δέος... Και η διαπραγμάτευση ζωντανεύει!
  Ο νεαρός έτριξε:
  - Τρία εκατομμύρια!
  Ο σεΐχης με το σμαραγδένιο τουρμπάνι γρύλισε:
  - Τέσσερα εκατομμύρια!
  Η μαύρη γυναίκα φώναξε:
  - Πέντε εκατομμύρια!
  Έγινε μια μικρή παύση... Το ποσό ήταν ήδη αξιοπρεπές. Αν και δεν είναι ακόμη ρεκόρ για προσφορά. Ωστόσο, δεν πρόκειται για πίνακα του Βαν Γκογκ, αλλά για μια νύχτα με ένα κορίτσι. Ας είναι όμορφα γραμμένο....
  Ακολουθεί άλλη μια χειρονομία... Αυτή τη φορά αφαιρείται το σουτιέν. Η Αντριάνα το περίμενε αυτό, αλλά ξαφνικά ένιωσε τόσο τρομερή ντροπή που άρχισε να αντιστέκεται... Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να την αντιμετωπίσουν. Δύο βασιλιάδες κύλησαν στην Ανδριάνα και άπλωσαν τα χέρια τους. Στη συνέχεια αφαιρέθηκε το σουτιέν. Και τα όμορφα στήθη εκτέθηκαν. Και το δέρμα
  το κορίτσι άστραφτε από τον ιδρώτα.
  Η ειλικρινής παρόρμηση της σεμνότητας και της αντίστασής της προκάλεσε πολύ το κοινό. Πολλοί πίστευαν ότι αυτή ήταν μια πραγματική παρθένα, και αυτό ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό από τα ροζ μπουμπούκια του στήθους.
  Πριν από αυτό, ο σιωπηλός σεΐχης με ένα τουρμπάνι γεμάτο με διαμάντια γρύλισε:
  - Επτά εκατομμύρια!
  Η μαύρη γυναίκα τσίριξε:
  - Οκτώ εκατομμύρια!
  Ο Αμερικανός με το ρουμπίνι γάβγισε:
  - Εννέα εκατομμύρια!
  Ο Ρώσος ολιγάρχης γάβγισε:
  - Δέκα!
  Ο σεΐχης με το διαμαντένιο τουρμπάνι φώναξε:
  - Δεκαπέντε!
  Βούιξε η σάλα... Αυτό είναι ήδη πιο σοβαρό... Μια τέτοια κοπέλα όμως που την πιάνουν τα χέρια μεγαλόσωμων για να μην σκεπάζει το στήθος της. Πόσο ωραίο είναι αυτό. Συνολικά, υπέροχο και συγκινητικό. Η Ανδριάνα είναι πραγματικά, πολύ ντροπιασμένη και νιώθει άγρια ντροπή. Και ταυτόχρονα συναρπαστικό και ευχάριστο. ΚΑΙ
  Πόσο την εκτιμούν!
  Είναι υπέροχο!
  Και τώρα οι υπηρέτριες την κρατούν, βγάζουν και το τελευταίο κουρέλι - κιλότα ... Και τώρα μόνο διάφανα παπούτσια μένουν στον Άντριαν.
  Και συσπάται και βγάζει το χέρι της από τον συμπλέκτη της άμπαλας, καλύπτοντας τους κόλπους της Αφροδίτης. Εκείνος ήδη με τα δύο χοντρά του πόδια παίρνει το χέρι της και το εκθέτει.
  Το πρόσωπο της Ανδριάνας είναι ειλικρινά αναστατωμένο και ντρέπεται πολύ. Πυκνή κόκκινη μπογιά πλημμύρισε τη μουσούδα και αυτό στρέφει το κοινό ακόμα περισσότερο!
  Ο μαύρος δισεκατομμυριούχος αναφωνεί:
  - Είκοσι εκατομμύρια!
  Ο Σεΐχης με τα διαμάντια φωνάζει:
  - Τριάντα!
  Ο Αμερικανός με το ρουμπίνι βρυχάται:
  - Σαράντα!
  Και ο Ινδουιστής Ράτζα λέει:
  - Πενήντα εκατομμύρια!
  Ο Σεΐχης με τα διαμάντια βρυχάται:
  - Εξήντα!
  Ένας μαύρος δισεκατομμυριούχος με δερμάτινο τζάκετ τσιρίζει:
  - Εβδομήντα!
  Ο Ρώσος ολιγάρχης με σκούρα γυαλιά αναφωνεί:
  - Ογδόντα εκατομμύρια!
  Η νεολαία ξαφνικά τσιρίζει:
  - Ενενήντα!
  Του σφυρίζουν. Θαυμαστικά, και έχεις τόσο πολύ κουτάβι!
  Ο μαύρος δισεκατομμυριούχος με το δερμάτινο μπουφάν μουρμούρισε:
  - Εκατό εκατομμύρια!
  Έγινε μια παύση... Αυτό είναι ήδη ένα πραγματικά κολοσσιαίο ποσό. Ναι, μόνο για μια παρθένα από τη Ρωσία. Δεν είναι πάρα πολύ; Πόσα να πληρώσετε για μία μόνο διανυκτέρευση; Ναι, μπορείτε να αγοράσετε ένα εκατομμύριο έμπειρες ιερόδουλες για αυτό το ποσό.
  Δεν είναι πολύ απασχολημένοι...
  Το κους ήταν ήδη αρκετό, και ο δημοπράτης σήκωσε το σφυρί του και άρχισε να ψέλνει:
  - Εκατό εκατομμύρια δολάρια φορές.... Εκατό εκατομμύρια δολάρια δύο ....
  Η Ανδριάνα στρίμωξε. Λοιπόν, πρέπει να περάσει τη νύχτα και μια σχετικά νεαρή Αφροαμερικανή. Θα βάλει όμως στην τσέπη της ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια! Αρκετά αξιοπρεπές! Υπάρχει ελπίδα ότι είναι παράδειγμα ψυχών, ίσως και απόλαυση!
  Η Ανδριάνα ένιωσε ενθουσιασμένη και στο μυαλό της φανταζόταν ήδη μια θυελλώδη νύχτα με έναν όμορφο και πολύ πλούσιο μαύρο.
  Αλλά τότε το κορίτσι με τα δερμάτινα μπουφάν έδωσε ένα σύνθημα ... Και της έσκισαν τα παπούτσια με κοφτές κινήσεις. Αφαίρεσαν και το τελευταίο μέρος της τουαλέτας, κάνοντας τον Άντριαν όχι μόνο γυμνό, αλλά και ξυπόλητο.
  Και τα πόδια της χωρίς παπούτσια είναι τόσο χαριτωμένα και συγκινητικά, και τα τακούνια της είναι στρογγυλά, ροζ.
  Συνήθως, σε τέτοιες δημοπρασίες, τα κορίτσια έχουν ψηλοτάκουνα παπούτσια μέχρι το τέλος. Αλλά η Ανδριάνα, πολύ σέξι, και με ασυνήθιστη χάρη και τελειότητα γραμμής ποδιού και πέλματος. Και είναι τόσο αξιολάτρευτη ξυπόλητη. Ειδικά όταν εμφανιζόταν από κοντά στην οθόνη...
  Και ο Ρώσος ολιγάρχης γρύλισε:
  - Εκατόν είκοσι εκατομμύρια!
  Ο μαύρος βρυχήθηκε:
  - Εκατόν πενήντα!
  Ένας Άραβας σεΐχης με ένα τουρμπάνι καρφωμένο με διαμάντια γρύλισε:
  - Διακόσια εκατομμύρια!
  Έγινε μια τεταμένη παύση...
  Ο δημοπράτης σήκωσε το σφυρί του και μουρμούρισε:
  - Διακόσια εκατομμύρια φορές... Διακόσια εκατομμύρια δύο...
  Η Ανδριάνα τίναξε ξυπόλητα τα πόδια της και ο μαύρος δισεκατομμυριούχος γρύλισε:
  - Διακόσια πενήντα εκατομμύρια!
  Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, μη υποχωρώντας, ξεστόμισε:
  - Τριακόσια εκατομμύρια!
  Ο Σεΐχης με τα διαμάντια φώναξε:
  - Τετρακόσια εκατομμύρια!
  Αν και πολλοί είχαν μεγαλύτερες περιουσίες, αλλά το να βάλεις ένα τέτοιο ποσό σε μετρητά αμέσως είναι καταστροφή. Και μπορεί να αναστατώσει την παραγωγή.
  Ο δημοπράτης σήκωσε το σφυρί του και άρχισε να λέει όσο πιο αργά γινόταν:
  - Τετρακόσια εκατομμύρια φορές, τετρακόσια εκατομμύρια δύο .... Τετρακόσια εκατομμύρια τρία ... και το σφυρί του συσπάστηκε αβέβαια.
  - Ένα δισεκατομμύριο δολάρια!
  Άκουσα κάποιον να τρίζει!
  Και όλοι γύρισαν... Ήταν ένας Ιάπωνας με σκούρα γυαλιά που κάλυπτε το μισό του πρόσωπο. Είχε το έμβλημα της μαφίας - Yakuza!
  Όλοι πάγωσαν - ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο!
  Ο δημοπράτης σήκωσε το σφυρί του και προειδοποίησε:
  - Το κορίτσι σου δίνεται μόνο για ένα βράδυ! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτό, απλά μην σκοτώσετε ή ακρωτηριάζετε σοβαρά!
  Ο Ιάπωνας έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν θα χαλάσω!
  Και το σφυρί σηκώθηκε, τα λόγια ξεχύθηκαν:
  - Ένα δισεκατομμύριο φορές! Ένα δισεκατομμύριο δύο! Ένα δισεκατομμύριο τρία! Πουλήθηκε στον Λόρδο Γιαμαμότο!
  Η Ανδριάνα αφέθηκε ελεύθερη. Και εντελώς γυμνή και ξυπόλητη πήγε στο κουτί, όπου καθόταν ο επικεφαλής της ιαπωνικής μαφίας περιτριγυρισμένος από φρουρούς. Η Ανδριάνα ένιωσε έντονο φόβο, και ταυτόχρονα ενθουσιασμό. Για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, θα πρέπει να κάνει κάτι ασυνήθιστο και αυτό είναι υπέροχο! Από την άλλη, έχει γίνει δέκα εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, κάτι που είναι υπέροχο!
  Πόσο υπέροχα έγιναν όλα και την περιμένουν νέες περιπέτειες.
  Ο Γιαμαμότο παρήγγειλε:
  - Και τώρα μάζεσέ την με δεσμά, δεν θα χρειαστεί ρούχα!
  Η Ανδριάνα γέλασε νευρικά και απάντησε:
  "Δεν έχω τίποτα να χάσω παρά τις αλυσίδες μου!"
  
  ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ RYAZAN ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΑΙΩΣΗ POPADATSEV
  Ο Τόμας Λίνκολν, κουνώντας τα ξίφη του και κόβοντας τους Μογγόλους-Τάταρους που έσπρωχναν, τραγούδησε:
  - Όχι μόνο σπαθί, όχι μόνο μαστίγιο! Αλλά το στέμμα χρειάζεται ψέματα! Μετά από όλα, χωρίς αυτήν, και δύο λεπτά - μην κάθεστε στο θρόνο!
  Το αγόρι εξολοθρευτής έτρεξε έναν ανεμόμυλο με τα ξίφη του, κόβοντας τους Μογγόλους που σκαρφάλωναν στα τείχη του Ριαζάν και συνέχισε να τραγουδά:
  - Μερικές φορές βοηθός σε όλα,
  Μερικές φορές πονάει επιδέξια...
  Και την λέμε αγία
  Και πείτε το βδελυρό!
  Η Maria Kovaleva και η Yuliana Konovalova, αυτά τα όμορφα και πολύ μυώδη κορίτσια, που κόβουν τους πιεστικούς Τατάρους, σήκωσαν:
  - Τα ψέματα δεν είναι χωρίς λόγο σε όλα τα βασίλεια,
  Αγαπημένο ανά πάσα στιγμή...
  Τα ψέματα είναι όμορφα όταν είναι χρήσιμα
  Και τρομερό όταν είναι επιβλαβές!
  Ο Τομ, αυτό το όμορφο, μυώδες αγόρι, που χτυπά τους πυροσβέστες, κελαηδούσε:
  - Είθε η αυτοκρατορία μας να είναι σε δόξα!
  Η Μαρία Κοβάλεβα, κόβοντας τους εγκατεστημένους Μογγόλους, επιβεβαίωσε:
  - Ας είναι στη δόξα!
  Και το κορίτσι πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με θανατηφόρα δύναμη, μια καταστροφική πριονιδοβομβίδα.
  Η Yuliana Konovalova, που κόβει τους επιθετικούς Τατάρους, βρυχήθηκε επίσης στα πνευμόνια της:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Και ένα γυμνό, πελεκημένο πόδι, σαν δολοφονικό δώρο θανάτου, που σχίζει τον Μογγόλο ράτι.
  Τα κορίτσια παλεύουν, ειλικρινά, απελπισμένα και με τόλμη. Και κόψτε σοβαρά τους εχθρούς.
  Αν και η ορδή του Μπατού Χαν φαίνεται αμέτρητη. Τετρακόσιες χιλιάδες ιππείς ανεβαίνει στην επίθεση. Σύμφωνα με τους χρόνους του δέκατου τρίτου αιώνα - ένας αμέτρητος στρατός.
  Αλλά τους συνάντησε μια δύναμη αποβίβασης των Popadan, με επικεφαλής τον ενεργό Παντοδύναμο Θεό Δημιουργό, Thomas Lincoln.
  Το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα μπαίνει ήδη στη μάχη. Το κορίτσι εξολοθρευτής είναι εδώ.
  Τέσσερις καλλονές σε ένα τανκ AG-100 με τρία κανόνια και δώδεκα πολυβόλα.
  Προήλθαν από ένα παιχνίδι, εναλλακτικό σύμπαν, που δημιούργησε επίσης το αγόρι απομίμηρος Τόμας Λίνκολν.
  Εκεί, ένας κρατούμενος στο Τρίτο Ράιχ, καθηγητής με μετατοπισμένη ψυχή, ο Nimbul βοήθησε τον Χίτλερ. Δηλαδή, δημιούργησε ένα όπλο που λειτουργεί για να ελέγχει τον καιρό. Και πήραν και βύθισαν σε καταιγίδα τον αγγλικό στόλο. Ακολούθησε η απόβαση των γερμανικών στρατευμάτων στη Βρετανία.
  Κατά την απόβαση, οι Ναζί χρησιμοποίησαν και τον εμπορικό τους στόλο. Ως αποτέλεσμα, δεκάδες επιλεγμένες μεραρχίες κατέληξαν στη Βρετανία τον Αύγουστο του 1940. Και η μητρόπολη κατελήφθη σε δέκα μέρες.
  Ένας νόμιμος, φιλογερμανός Άγγλος βασιλιάς τοποθετήθηκε στο θρόνο. Και σχηματίστηκε μια νέα ναζιστική κυβέρνηση. Οι περισσότερες αποικίες και ο στόλος της Βρετανίας τον αναγνώρισαν.
  Ο Φύρερ έθεσε υπό έλεγχο μεγάλους πόρους. Και φοβούμενος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν κολοσσιαία οικονομική δυνατότητα, θα επανεξοπλίσουν τον στρατό, αποφάσισε ότι η ΕΣΣΔ θα περίμενε. Και ότι ο Στάλιν θα παρέμενε πιστός στο σύμφωνο μη επίθεσης.
  Στο μεταξύ, είναι καλύτερα να νικήσουμε την Αμερική. Πρώτη καταλήφθηκε η Ισλανδία. Στη συνέχεια, οι Γερμανοί άρχισαν να κάνουν ερείσματα στην Αργεντινή και από εκεί στη Βραζιλία.
  Οι Ναζί κατασκεύασαν ενεργά τον στόλο υποβρυχίων και επιφανείας. Χρησιμοποίησαν τους πόρους των αποικιών και της Ευρώπης. Οι εργασίες επιταχύνθηκαν ιδιαίτερα απότομα αφότου ο Σπέερ έγινε υπουργός όπλων και πυρομαχικών του Ράιχ.
  Στη συνέχεια, υπό την επιδέξιη διαχείριση του, τα υποβρύχια πλοία άρχισαν να κατασκευάζονται πολύ πιο γρήγορα.
  Και επίσης να αναπτύξει την αεροπορία. Το νέο, πιο προηγμένο Yu-188 τέθηκε γρήγορα σε σειρά και η παραγωγή του αυξήθηκε. Ο Focke-Wulf κέρδιζε ραγδαία δυναμική. Υπήρχαν και πιο εξελιγμένοι μαχητές.
  Η Μασσαλία έχει γίνει ανερχόμενο αστέρι. Αυτός ο πιλότος κέρδισε τη φήμη σε μάχες με αεροσκάφη των ΗΠΑ. Αφού έγινε ο πρώτος πιλότος που ξεπέρασε τα εκατόν πενήντα αεροσκάφη, έλαβε: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ωστόσο, ο χωρισμός της Αμερικής από τον ωκεανό, το γεγονός ότι με όλη την επιθυμία δεν μπορείτε να ναυπηγήσετε μεγάλα πλοία επιφανείας πολύ γρήγορα, ο πόλεμος παρέμεινε.
  Αν και κατασκευάστηκαν τόσο αεροπλανοφόρα όσο και θωρηκτά.
  Και σταδιακά οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες που άνοιξαν ένα δεύτερο μέτωπο ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικώντας τους Αμερικανούς κοντά στο λιμάνι του Περού, πίεσαν την αυτοκρατορία του αετού.
  Οι Γερμανοί ήταν δυνατοί. Το 1943, πήραν ένα πολύ δυνατό μαχητικό ME-309 και ένα βομβαρδιστικό Yu-288. Τα οποία είναι πολύ πιο δυνατά από τα αμερικανικά.
  Ο Χίτλερ απείλησε να σαρώσει την Αμερική με βόμβες.
  Φυσικά, τανκς εμφανίστηκαν στη σειρά: "Tiger", "Panther", "Lion". Το δεύτερο μισό του 1943 εμφανίστηκαν οι "Πάνθηρας" -2, "Τίγρης" -2 και "Μάους". Και το ανίκητο μαχητικό αεροσκάφος ME-262, που δεν είχε όμοιο, μπήκε στη σειρά. Και το Yu-488 είναι το πρώτο σειριακό τετρακινητήριο αεροσκάφος. Και το TA-400 είναι το πρώτο εξακινητήριο βομβαρδιστικό στον κόσμο. Και τα τελευταία τουφέκια εφόδου MP-44, και πολλά άλλα. Συμπεριλαμβανομένων των τζετ βομβαρδιστικών "Arado". Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί κατέλαβαν τον Καναδά και επιτέθηκαν στις ΗΠΑ από τον Βορρά.
  Και από την άλλη πλευρά, κατέλαβαν το Μεξικό μαζί με την Ιαπωνία, και επιτέθηκαν στην Αμερική στο νότο.
  Και τελικά, το 1944, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν και καταλήφθηκαν από την Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ.
  Η Γκέρντα ήταν πολύ περήφανη για τις νίκες της. Και το κορίτσι συνέτριψε τα μογγολικά στρατεύματα. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησαν τα κουμπιά του joystick και γκρέμισαν τους πυρηνικούς πυρήνες κατά σωρό.
  Η Σαρλότ συνέτριψε επίσης τον εχθρό, πατώντας τα κουμπιά με τα πόδια της. Και πυροβολώντας τον Μογγόλο από πολυβόλα. Είναι ένα πολύ επιθετικό κορίτσι.
  Το κορίτσι φωνάζει:
  - Για τον πρώτο κομμουνισμό στον κόσμο!
  Η Χριστίνα σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια και τα γυμνά της πόδια πατούν τόσο επιδέξια τα κουμπιά και πυροβολούν τους μαχητές του Μπατού Χαν. Και εξοντώστε τους αντιπάλους με την άγρια μανία των πεινασμένων πάνθηρων.
  Η Χριστίνα φωνάζει:
  - Για τη δόξα του Τρίτου Ράιχ!
  Η Μάγδα διεξάγει επίσης πολύ εύστοχα πυρά. Συντρίβουν τον μογγολικό στρατό, σπάζοντας τα σε πατατάκια ή σε μια ματωμένη σαλάτα. Και μην σταματούν οι Γερμανίδες καλλονές.
  Έχουν γυμνά πόδια και τα δάχτυλά τους πατούν επιδέξια τα κουμπιά του joystick και χτυπούν τους αντιπάλους.
  Η Μάγδα τραγουδά:
  - Η Αφρική είναι τρομερή, ναι, ναι, ναι! Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι! Αλλά ο μεγάλος Ράιχ, μας είπαν να μην παρασυρθούμε! Είμαστε όλοι Μογγόλοι ... κουρέψτε σαν το δρεπάνι! Κορίτσια επιτυχία - παρόλο που είναι ξυπόλητη!
  Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και συγκεκριμένα αλωνίζουν τον στρατό του Batu Khan.
  Ο Τομ Λίνκολν έκοψε και τα ξίφη του επιμήκυναν κατά δεκάδες μέτρα, κόβοντας τους Μογγόλους σαν τρίχες σαπουνισμένες με ξυράφι.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  -Θα τους σαρώσω όλους,
  Θα σκουπίσω τους πάντες!
  Περιμένουμε την επιτυχία
  Στην καθαριότητα!
  Και τα ξυπόλητα του αγοριού θα ρίξουν και ένα μπιζέλι με τη δύναμη του αφανισμού.
  Και θα σκορπίσουν τους Μογγόλους προς όλες τις κατευθύνσεις. Και η καταστροφή είναι τεράστια.
  Η Μαρία Κοβάλεβα έκλεισε το μάτι στο αγόρι ημίουργος. Πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, και συνέτριψε τους Μογγόλους στρατιώτες.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Για το διάστημα και τον κομμουνισμό!
  Η Yuliana Konovalova γρύλισε, με τη γυμνή της φτέρνα να υποκύπτει στο δώρο του θανάτου:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας μας!
  Και τώρα τα κορίτσια εξακολουθούν να χτυπούν από τον αφαλό τους με μαχητικό κεραυνό. Μαχόμενες καλλονές - μην πείτε τίποτα!
  Ο Γκέρντα πυροβολεί επίσης από ένα τανκ της σειράς AG. Όταν οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν, ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Όμως η Ιαπωνία άρχισε να διεκδικεί το Τρίτο Ράιχ.
  Και ο Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1946 ξεκίνησε έναν πόλεμο με τους σαμουράι. Και έριξε στη μάχη τα νέα του τανκς από τη σειρά "Ε". Και ας συντρίψουμε τα ιαπωνικά στρατεύματα, σαν το δρεπάνι.
  Ο Στάλιν αποφάσισε επίσης να μην μείνει ακίνητος. Και προσφέρθηκε να ανοίξει ένα μέτωπο ενάντια στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο ότι η ΕΣΣΔ θα δεχόταν πίσω μόνο τη νότια Σαχαλίνη, τα νησιά Κουρίλ και το Πορτ Άρθουρ με τη Μαντζουρία. Και όχι περισσότερο από αυτό.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε αυτό. Έχει ήδη επεκτείνει την επικράτειά της. Όσο για τον τρελό καθηγητή, βοήθησε τους Ναζί στη δημιουργία ιπτάμενων δίσκων. Και αυτά τα μηχανήματα κινούνταν με δέκα ηχητικές ταχύτητες και πυροβολούσαν με λέιζερ.
  Το κύριο γερμανικό τανκ ήταν το Ε-50. Το βάρος του ήταν εβδομήντα τόνοι. Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm, η πλαϊνή θωράκιση είναι 170 mm και το όπλο είναι 105 mm με μήκος κάννης 100 EL. Και αυτή είναι μια πολύ παραγωγική δεξαμενή. Με κινητήρα 1500 ίππων - αρκετά ευκίνητος.
  Και φυσικά οι Ιάπωνες όχι. Και δεν μπορούν να σταματήσουν τους Ναζί.
  Και υπάρχει μεγάλη επίθεση των φασιστικών στρατευμάτων. Σε όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα.
  Τα στρατεύματα του Στάλιν προχωρούν επίσης. Όμως η αεροπορία τους υστέρησε λίγο. Δεν υπάρχουν πίδακες. Και η Ιαπωνία έχει ήδη τέτοια αεροσκάφη. Αλλά τα σοβιετικά τανκς είναι σχετικά καλά. Και όχι χωρίς επιτυχία πολεμούν.
  Αν και η σειρά KV είναι ξεπερασμένη. Πιο τέλειος Ises εμφανίστηκε το σαράντα πέμπτο έτος. Τέτοια είναι η οικογένεια. Αλλά μέχρι στιγμής, επίσης, δεν υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια τανκς.
  Το μεταγενέστερο T-34-85, το οποίο άρχισε να παράγεται από το σαράντα τέταρτο έτος. Και έγινε το κύριο τανκ στον στρατό της ΕΣΣΔ.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση και πίεσαν τους Ιάπωνες.
  Ο Χίτλερ παρατήρησε:
  - Η ρωσική αρκούδα πήρε ένα κομμάτι ζάχαρη!
  Ο Guderian ρώτησε:
  - Και τι θα το κάνουμε;
  Ο Φύρερ απάντησε:
  - Γλυκό για σνακ!
  Ήδη στους τρεις πρώτους μήνες των μαχών, η ιαπωνική αυτοκρατορία έχασε σχεδόν τις μισές κτήσεις της. Οι σαμουράι είχαν μεγάλο στρατό, αλλά ήταν πολύ κατώτεροι στην ποιότητα της τεχνολογίας.
  Οι μάχες έδειξαν ότι ακόμη και το σοβιετικό T-34-85 είναι ισχυρότερο από τη μαζική ιαπωνική μηχανή. Και αυτό είναι κακό για τους σαμουράι.
  Και δεν υπάρχει καθόλου υποδοχή κατά των ιπτάμενων δίσκων. Λόγω του ισχυρού στρωτού πίδακα, είναι σχεδόν αδύνατο να καταρριφθούν.
  Και οι ίδιοι καίγονται με λέιζερ, θερμικές ακτίνες και υπερήχους. Προσπαθήστε λοιπόν να τα ξεπεράσετε.
  Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ έχει αεριωθούμενα αεροσκάφη στο ύψος του, υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου και πολλά άλλα.
  Υπάρχουν ακόμη και υπόγειες δεξαμενές. Και αυτό είναι ένα όπλο ενάντια στο οποίο - το κάλυμμα! Όλες οι ιαπωνικές μπαταρίες πετούν με τη μία και πετιούνται στην κορυφή. Επιπλέον, έλεγχος του καιρού, όταν οι καταιγίδες βυθίζουν κυριολεκτικά όλα τα πλοία των σαμουράι. Όχι, οι Ιάπωνες έπρεπε να αντιμετωπίσουν έναν πολύ επικίνδυνο εχθρό.
  Τρεις μήνες αργότερα, οι Ιάπωνες εκδιώχθηκαν επίσης από τη Μαντζουρία. Το πιο επίμονο ήταν η επίθεση στο Πορτ Άρθουρ από τον σοβιετικό στρατό. Στις μάχες έφτασε ένα πειραματικό τανκ IS-7, βάρους εβδομήντα οκτώ τόνων και οπλισμένο με οκτώ πολυβόλα και ένα πυροβόλο 130 χιλιοστών. Και αυτό το μηχάνημα κατέστρεψε ιαπωνικές μπαταρίες και αυτοκινούμενα όπλα.
  Η ίδια η Αλένκα ήταν μεγάλη πολεμίστρια. Και στο IS-7 πολέμησε με τους σαμουράι για το Port Arthur. Ανακατάληψη μιας πόλης που κάποτε ανήκε στην τσαρική Ρωσία. Και πρέπει να επιστραφεί.
  Ένας δυνατός πυροβολισμός από ένα όπλο και αμέσως τρία ιαπωνικά όπλα ανατράπηκαν από βαγόνια.
  Αλλά τώρα ο Παντοδύναμος ημίουργος έστειλε την Αλένκα να πολεμήσει την ορδή των Μογγόλο-Τατάρων. Και οι πολεμιστές βρίσκονται τώρα στο IS-12 ενός πιο προηγμένου και ισχυρού μοντέλου, με δέκα πολυβόλα και 152 mm και ένα όπλο αρκετά γρήγορης βολής. Και τα κορίτσια χτυπούν από αυτό το τανκ χρησιμοποιώντας joysticks.
  Η Ανιούτα πάτησε το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλά της. Ένα ισχυρά εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού πέταξε έξω από το όπλο. Και πώς να πέσει πάνω στο πλήθος των Μογγόλων. Αμέσως εκατοντάδες και μισό πυρηνικά σκάφησαν και ακρωτηριάστηκαν.
  Τότε ο Αλλάχ πυροβόλησε. Αυτή είναι μια όμορφη κοκκινομάλλα κοπέλα, πυροβολημένη από πολυβόλα. Και πώς άρχισε να κουρεύει τις τάξεις των Τατάρων.
  Και η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Και η πρώτη απόψυξη, σε ένα όνειρο βλέπω τον Στάλιν ...
  Η Μαρία έπληξε επίσης τους εχθρούς, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κραυγάζοντας, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και σπαρμένο με πτώματα, αγαπητή μου Ρωσία!
  Ολυμπίας, αυτό το ηρωικό κορίτσι οδήγησε ένα τανκ, δίνοντας στους Μογγόλους ένα όχημα εκατοντάδων τόνων με φαρδιές ερπύστριες.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα προς δόξα της Ρωσίας!
  Η Αλένκα πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick, γρονθοκόπησε τον εχθρό. Έσπασε πολλά πυρηνικά και βρυχήθηκε:
  - Η Πατρίδα μας είναι η ΕΣΣΔ!
  Η Ολυμπιάδα, συνθλίβοντας ένα μάτσο άλογα και Μογγόλους στρατιώτες, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Στο σύμπαν, δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα -
  Ολόκληρο το σύμπαν είναι ένας πυρσός φωτός Rus!
  Πέντε πολεμιστές με μπικίνι έδειξαν πραγματική και ακαταμάχητη δύναμη. ΚΑΙ
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Άρχισαν να καταστρέφουν τον μογγολικό στρατό. Και το όπλο λειτουργεί και λειτουργεί...
  Και η Gerda έχει τρία όπλα στο AG-100. Και υπάρχουν τέσσερα κορίτσια στο τανκ και δώδεκα πολυβόλα. Και βγάζουν νοκ άουτ τους Μογγόλους-Τάταρους ακόμα πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.
  Η Γκέρντα ήταν πολεμίστρια από τον Παντοδύναμο. Και αυτό που απλά δεν βίωσε. Συμμετείχε επίσης σε βασανιστήρια. Του άρεσε ιδιαίτερα να βασανίζει αγόρια. Βασάνισαν τόσο πολύ όμορφους έφηβους γενικά που τα κεφάλια τους γύριζαν.
  Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ειδικά όταν έψηναν γυμνές, στρογγυλές, παιδικές γόβες στους πρωτοπόρους. Και μούγκριζαν κυριολεκτικά από τον πόνο.
  Η Ιαπωνία αντιστάθηκε για δέκα και μισό μήνες πριν καταρρεύσει κάτω από συντριπτικές πιθανότητες.
  Η Γκέρντα ανάγκασε τον Αυτοκράτορα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου να γονατίσει και να της φιλήσει το γυμνό πόδι. Στη συνέχεια, το mikado φίλησε και τα γυμνά πόδια της Charlotte. Ακολουθούν οι γυμνές γόβες της Χριστίνας. Και τέλος, το γυμνό, χαριτωμένο πέλμα της χρυσαυγίτης Μάγδας.
  Τόσο όμορφα κορίτσια που ο αυτοκράτορας φίλησε και έγλειφε προσωπικά τα γυμνά, χαριτωμένα, μυώδη πόδια τους.
  Τώρα πυροβολούσαν τον Μογγόλο ράτι από κανόνια, και δεν έδιναν στον εχθρό το παραμικρό έλεος. Οι πολεμιστές εδώ είναι απλά λαμπροί.
  Και οβίδες κατακερματισμού υψηλής έκρηξης, έτσι σπάνε όλους αυτούς τους κατοίκους της στέπας. Και εξοντώστε τους χωρίς τον παραμικρό οίκτο και αμφιβολία.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή κομμουνισμού, στην Άρια!
  Και έκλεισε το μάτι!
  Και εδώ είναι το πλήρωμα της Ελισάβετ. Τα κορίτσια πολέμησαν σε ένα πειραματικό τανκ T-54. Και πολέμησαν τους Ιάπωνες. Τα ιαπωνικά τανκς δεν είναι πολύ καλά. Το πιο δυνατό από αυτά αντιγράφεται από τον Πάνθηρα. Αυτό το αυτοκίνητο είναι σίγουρα ξεπερασμένο.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο Πάνθηρας πρακτικά δεν παίρνει το T-54 στο μέτωπο. Αλλά μπορεί να σπάσει στο πλάι. Και αυτό υπαγορεύει μια ειδική τακτική. Μόνο τα ιαπωνικά αυτοκινούμενα πυροβόλα με πυροβόλο των 88 mm 71 EL και ένα πυροβόλο των 150 mm είναι επικίνδυνα για την μετωπική θωράκιση ενός σοβιετικού τανκ.
  Η Ελισαβέτα, εκτοξεύοντας ένα κανόνι 100 χιλιοστών, τρύπησε ένα ιαπωνικό τανκ από μεγάλη απόσταση και κελαηδούσε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Έλενα πυροβόλησε και αυτή. Τράκαρε ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και τσούξερε:
  Θα είμαστε κύριοι αυτού του κόσμου!
  Η Αικατερίνα κοπάνησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της και σημείωσε:
  - Για νέα επιτεύγματα του κομμουνισμού!
  Οι Warriors είναι κορυφαίοι.
  Η Yephrasinya το πήρε και το χτύπησε κι αυτό, αυτή τη φορά με πολυβόλα, και ούρλιαξε:
  - Για τον διαστημικό μου κόσμο!
  Και με γυμνό τακούνι πώς να πατάς. Και ένα φονικό βλήμα θα πετάξει εναντίον των Ιαπώνων.
  Όχι, αυτά είναι κορίτσια που δεν θα απογοητεύσουν κανέναν στρατό.
  Η Ιαπωνία ηττήθηκε.
  Και τώρα οι πολεμιστές έχουν μετακομίσει σε ένα πιο προηγμένο τανκ T-64 και χτυπούν τους Μογγολικούς στρατιώτες από αυτό.
  Και το όπλο του σοβιετικού τανκ συντρίβει τις φασιστικές τάξεις έτσι. Και οι οβίδες εκτοξεύονται η μία μετά την άλλη.
  Η Έλενα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και σημείωσε με ένα χαμόγελο, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είναι πολύ όμορφο, έτσι να νικάς τους εχθρούς!
  Μην σταματάτε τα κορίτσια. Και τα πολυβόλα ρίχνουν σφαίρες σαν χαλάζι. Και οι Μογγόλοι στοιβάζονται σε τύμβους. Και η μάζα των νεκρών και ακρωτηριασμένων Μογγολικών σωμάτων.
  Μια τεράστια μάζα σκοτωμένων πολεμιστών του στρατού του Μπατού Χαν. Έτσι χώρισαν οι δρόμοι των κοριτσιών.
  σημείωσε η Αικατερίνα κλείνοντας το μάτι στους φίλους της. Και κούρεψε τη γραμμή των Μογγόλων με μια έκρηξη πολυβόλου:
  Θα κυβερνάμε για πάντα!
  Η Ελίζαμπεθ πνευματώδης παρατήρησε:
  - Αυτή είναι η δύναμή μας θα είναι τόσο δροσερό!
  Η κοπέλα άρχισε να πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και να συντρίβει τα συντάγματα των Τατάρων χωρίς κανένα οίκτο ή προβλήματα. Και ο πολεμιστής δεν είναι πιο ψύχραιμος.
  Ήταν το καβούκι τους που έπληξε τον Γκουιούκ Χαν σε ματωμένα κομμάτια. Και τότε οι Τάταροι δεν φάνηκαν αρκετά.
  Και από το όστρακο που έφερε η Γκέρντα, σκίστηκε και το Χαν Μπουρουντάι. Ήταν γνωστός για τον βιασμό της πριγκίπισσας Vladimirskaya μετά τη σύλληψή της. Ναι, αυτός είναι ένας λάγνος χάνος.
  Και τώρα το γερμανό κορίτσι του σκίστηκε σε κομμάτια.
  Και τώρα ο Τόμας Λίνκολν πολεμά σαν πραγματικό τέρας και κόβει τους Μογγόλους.
  Το αγόρι γυρίζει τα ξίφη του σαν έλικες. Και στοιβάζει πολλούς αντιπάλους σε στοίβες. Και κάνει σαν ξυράφι που κόβει τα γένια. Και ένα τέτοιο Παντοδύναμο αγόρι αστραφτερό.
  Και έτσι και η Μαρία Κοβάλεφ πήρε τα δάχτυλα των ποδιών της και εξαπέλυσε ένα δολοφονικό και συντριπτικό τα πάντα.
  Και οι Μογγόλοι οδηγούνται στο φέρετρο.
  Η Μαρία είναι μια μελί ξανθιά, πολύ όμορφη και μυώδης. Έχει ήδη να εκτελέσει αποστολές μάχης, είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι.
  Η πολεμίστρια τραγουδά με τη φωνή της:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού, ας τσακίσουμε τον ζυγό του φασισμού!
  Η Yuliana Konovalova επίσης παλεύει σαν τέρας από την κόλαση. Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στέλνουν μια θανατηφόρα χειροβομβίδα. Που θα πάρει και θα σκίσει πολλούς Τατάρους στρατιώτες.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Για τη δύναμη των κομμουνιστικών ιδεών!
  Και η Μαρία, επίσης, με το γυμνό της τακούνι θα πετάξει ένα δολοφονικό σακουλάκι πριονίδι...
  Και η μάζα των Μογγόλων σκίστηκε.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι στα καλύτερά τους... Αλλά και νέες καλλονές εμφανίστηκαν.
  Σε αυτή την περίπτωση, είναι η Εύα και η Γερτρούδη. Εμφανίστηκαν σε έναν ιπτάμενο δίσκο που προκάλεσε ο Thomas Lincoln το αγόρι ημίουργος. Και αυτά τα κορίτσια μόλις το πήραν και πώς χαστούκισαν τους Τατάρους με λέιζερ. Ναι, τα όπλα λέιζερ στο Τρίτο Ράιχ είναι στην κορυφή. Έκαψαν κυριολεκτικά Ιάπωνες στρατιώτες.
  Η Εύα, αυτό το όμορφο ξανθό κορίτσι, πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick. Έκαψε ένα ολόκληρο μογγολικό σύνταγμα και μούγκρισε στην κορυφή των πνευμόνων της, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για την αγία Πρωσία!
  Η Γερτρούδη πίεσε επίσης τα γυμνά της δάχτυλα στο κουμπί του joystick και έκοψε πολλούς πυρήνες, ουρλιάζοντας:
  - Η δύναμή μου στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια γελάνε. Έχουν τόσο πολύ ενθουσιασμό και φωτιά. Αυτά είναι κορίτσια των υψηλότερων και πιο εξελιγμένων ακροβατικών.
  Όταν η Ιαπωνία ηττήθηκε, το Τρίτο Ράιχ κατάπιε και χώνεψε ουδέτερες χώρες για λίγο, και πραγματοποίησε ολοένα και περισσότερες αιχμαλωτίσεις.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν ήταν αρκετό για τους Ναζί. Και στις 5 Μαρτίου 1953 ο Στάλιν πέθανε. Αυτό δεν είναι τίποτα ακόμα... Ο Φύρερ έστειλε τα συλλυπητήριά του στον συνάδελφό του.
  Όταν όμως πραγματοποιήθηκε το 20ο Συνέδριο τον Φεβρουάριο του 1956, εκθέτοντας τη λατρεία της προσωπικότητας, ο Χίτλερ δεν την ανέχτηκε.
  Και στις 20 Απριλίου 1956 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος. Προσπάθεια των Ναζί να καταλάβουν την ΕΣΣΔ. Και ο Χίτλερ έχει όλο τον κόσμο στα όπλα. Και τότε δεν μπορείς να ποδοπατήσεις τη Βέρμαχτ.
  Ωστόσο, σε αυτό το σύμπαν, ο Δημιουργός είναι ο Τόμας Λίνκολν. Και το αγόρι της απομίμησης δεν επέτρεψε να ηττηθεί η ΕΣΣΔ. Χρησιμοποίησε ένα νέο ατού ενάντια στον εχθρό: τον καθηγητή Znayka από τη σύντομη ομάδα. Και αυτός ο καθηγητής δημιούργησε ένα ειδικό όπλο ενάντια στο Τρίτο Ράιχ.
  Ωστόσο, αυτή είναι η ιστορία του ανταγωνισμού της επιστήμης. Σε κάθε περίπτωση, ο στρατός της ΕΣΣΔ κατάφερε να σταματήσει τους Ναζί και στη συνέχεια να τους νικήσει και να τους υποτάξει. Ο Χίτλερ τελικά πιάστηκε. Και στις 9 Μαΐου 1958 πήραν και κρέμασαν. Έτσι ο μαύρος Θεός-αγόρι Τόμας Λίνκολν ενήργησε αρκετά πολιτικά σωστά με τον κύριο φασίστα. Ακριβώς όπως στις ταινίες - το κακό κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο και μετά χάνει άθλια.
  Και τώρα τα κορίτσια των ναζί αλωνίζουν επιμελώς. Πιο συγκεκριμένα, οι Μογγόλο-Τάταροι, αλλά είναι χειρότεροι και από τους Ναζί, καθώς έσφαξαν ολόκληρες πόλεις. Και αυτό, φυσικά, είναι πολύ κακό όταν σκοτώνονται Ρώσοι.
  Ο Μπατού Χαν βλέπει πόσο καταστροφικά μειώνονται οι τάξεις του. Τα μογγολικά στρατεύματα λιώνουν μπροστά στα μάτια μας.
  Και εδώ είναι ο διάσημος διοικητής. Ο μόνος στην ιστορία που μπόρεσε να κατακτήσει τη Ρωσία, κάτι που δεν ήταν ποτέ δυνατό για κανέναν. Αυτός ο Μπατού Χαν έχει τώρα αρχίσει να τρέχει μακριά. Είναι ένας πολύ μάχιμος διοικητής.
  Αλλά αυτή τη φορά, μια μεγάλη ανωτέρα βία είναι εναντίον του.
  Ο Τόμας Λίνκολν τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Και αριστερά ο στρατός μας, και δεξιά ο στρατός μας! Είναι καλό για εμάς να παλεύουμε με το ποτό!
  Το αγόρι εξολοθρευτής έκοψε τόσο μανιωδώς τα συντάγματα των Τατάρων, το πήραν και έτρεξαν. Λοιπόν, πού πας.
  Άλλη μια ομάδα κοριτσιών νίντζα από την Ιαπωνία. Τους κάλεσε και το Παντοδύναμο αγόρι.
  Ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά θα πάρει και θα σκίσει τους Μογγόλους με σπαθιά. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει ένα μπιζέλι με εκρηκτικά.
  Και σπάστε πολλά πυρηνικά. φώναξε:
  - Δόξα στην Ιαπωνία!
  Τότε ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά σκοτώνει τους Μογγόλους. Θα τα κόψει σε μικρές μπάμιες και θα φωνάξει:
  - Στο όνομα της ιδέας ενός σαμουράι!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εξαπολύσει επίσης ένα δολοφονικό μπούμερανγκ που θα διαλύσει τα μογγολικά συντάγματα.
  Το κοκκινομάλλης κορίτσι συνέτριψε μια μάζα από μαχητές ορδής. Κόψτε τον Μένγκε Χαν. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άφησε και μια κοφτερή μπάλα που τα σπάει όλα. Και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνιστικό κόσμο!
  Και το κορίτσι με τα άσπρα μαλλιά πήρε και έκοψε μια μάζα από πολεμιστές Τατάρους. Και σκότωσε πολλούς εχθρούς.
  Και με το γυμνό της τακούνι, πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με μια καταστροφική σκόνη μέσα.
  Εκείνη ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τον κόσμο με αξιοπρέπεια!
  Και τώρα η μάχη είναι πολύ αιματηρή. Και τότε οι πολεμιστές διασκορπίστηκαν, και πώς χτύπησαν τον εχθρό.
  Και τώρα όλα τα μογγόλια ράτι κάηκαν αμέσως και σχίστηκαν σε μικρά κομμάτια.
  Και ο Μπατού Χαν έμεινε μόνος. Κορίτσια πολεμίστριες έτρεξαν προς το μέρος του. Του γονάτισαν τον Ταταρικό καλκάνικο. Και αναγκάστηκαν να τους φιλήσουν τα ξυπόλητα πόδια.
  Ο αρχηγός το έκανε με ενθουσιασμό. Άλλωστε εδώ υπάρχουν όμορφα κορίτσια. Και νίκησαν πολλούς στρατιώτες. Τετρακόσιες χιλιάδες Μογγόλο-Τάταροι πολεμιστές σκοτώθηκαν.
  Αυτό έκανε τεράστια εντύπωση σε όλους. Ειδικά οι Ρώσοι στρατιώτες που σώθηκαν από τον θάνατο. Και όχι μόνο πολεμιστές, αλλά και γυναίκες και παιδιά. Άλλωστε, η Ορδή θα είχε σφαγιάσει τον Ριαζάν.
  Αλλά τότε ο Μπατού Χαν φίλησε τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Και έγλειψε όλες τις φτέρνες τους.
  Και οι πολεμιστές του πήραν με τα γυμνά δάχτυλα τα πόδια, τα χέρια και τα πόδια και τον λαιμό τους. Και με ένα απότομο τράνταγμα σχίστηκε σε πέντε μέρη. Έτσι έκλεισε την καριέρα του ο Μπατού Χαν.
  Αυτό σημαίνει να πας στη Ρωσία. Ειδικά αν το αγόρι ντεμίουργος εδώ είναι εναντίον σου!
  
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΤΣΟΥΡΤΣΙΛ
  Ο φόβος για την απειλή των Μπολσεβίκων παρενόχλησε πολύ τον Τσόρτσιλ. Και πρόσφερε στον Χίτλερ μια μυστική συμφωνία. Οι Γερμανοί σταματούν την εξόντωση των Εβραίων, οι σύμμαχοι, χωρίς να κάνουν επίσημα ειρήνη, παρόλα αυτά βάζουν φρένο στον πόλεμο και πρώτα απ' όλα σταματούν τους στρατηγικούς βομβαρδισμούς της επικράτειας του Τρίτου Ράιχ. Και μάλιστα θα κάνουν μυστικό εμπόριο με τη Γερμανία.
  Ο Φύρερ, υπό την πίεση των βιομηχανικών κύκλων της αυτοκρατορίας, συμφώνησε σε αυτό. Ο Τσόρτσιλ έπεισε γρήγορα τους Αμερικανούς και αποφάσισαν επίσης να βάλουν φρένο στον πόλεμο με το Τρίτο Ράιχ. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφώνησαν πρόθυμα σε μια μυστική συμφωνία και να παράσχουν βοήθεια στην ΕΣΣΔ στο πλαίσιο του Lend-Lease μόνο για χρυσό. Η συμφωνία έγινε με μεγάλη μυστικότητα. Όμως η ΕΣΣΔ την αναγνώρισε... ο Στάλιν θύμωσε και μίλησε με κοφτά.
  Αλλά μετά το Στάλινγκραντ, η ΕΣΣΔ είχε ήδη ξεκινήσει την παραγωγή όπλων και περίμενε να σπάσει το Τρίτο Ράιχ. Αλλά στις αρχές του σαράντα τρίτου έτους, κηρύχθηκε ολοκληρωτικός πόλεμος και η παραγωγή όπλων στη Γερμανία υπερδιπλασιάστηκε. Και η παύση των βομβαρδισμών από την 1η Απριλίου 1943 έπαιξε ξεκάθαρο ρόλο.
  Οι Ναζί προετοίμαζαν την επιχείρηση Citadel. Αλλά οι Βρετανοί μετέδωσαν πληροφορίες για τον αριθμό των σοβιετικών στρατευμάτων. Αποδείχθηκε ότι η ΕΣΣΔ, με μια ανεπτυγμένη μηχανική άμυνα, είχε ένα πλεονέκτημα στη δύναμη.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε να αναβάλει την επίθεση προς το παρόν και να αυξήσει την παραγωγή εξοπλισμού. Πρώτα απ 'όλα, το μαχητικό ME-309, με το οποίο ο Fritz εναποθέτησε ορισμένες ελπίδες. Ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο με ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα και όπλα: επτά σημεία βολής, μεταξύ των οποίων τρία πυροβόλα των 30 χλστ.
  Είναι σαφές ότι είναι δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό να πολεμήσει μια τέτοια μηχανή. Το πιο συνηθισμένο μαχητικό: το Yak-9 είναι οπλισμένο με ένα πυροβόλο των 20 χιλιοστών και ένα πολυβόλο. Προσπαθήστε λοιπόν να αντιμετωπίσετε έναν τόσο cool Γερμανό.
  Λοιπόν, το Focke-Wulf είναι ένας πολύ ισχυρός μαχητής με όπλα. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Και φυσικά τανκς. Ο "Πάνθηρας" και ο "Τίγρης" είναι πιο δυνατοί από τους Σοβιετικούς. Επιπλέον, το Yu-288 είναι ένα πολύ ισχυρό βομβαρδιστικό. Τα οποία οι σοβιετικοί μαχητές δεν μπορούν καν να προλάβουν. Και τζετ αεροσκάφη είναι επίσης καθ' οδόν. Και ο τρομερός "Πάνθηρας" -2 με ισχυρά όπλα και ισχυρή προστασία.
  Έτσι η επιχείρηση Citadel αναβλήθηκε. Και οι Γερμανοί μαζεύουν δυνάμεις.
  Ωστόσο, ο Στάλιν δεν άντεξε για πολύ και την 1η Αυγούστου ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση. Και στην κατεύθυνση Oryol, και Belgorod με Kharkov.
  Ωστόσο, οι δυνάμεις εδώ είναι σαφώς άνισες.
  Οι Γερμανοί οχυρώθηκαν επίσης δυνατά, έσκαψαν πολλά χαρακώματα. Και στην άμυνα, το Panther είναι ένα καλό τανκ, όπως το Tiger. Οι μάχες έδειξαν ότι ο Φερδινάνδος, σε αμυντικές μάχες, με καθιστικό μέτωπο, αντιμετωπίζει καλά το έργο της καταστροφής τανκς.
  Οι Γερμανοί κρατούσαν τη γραμμή. Και ήταν έτοιμοι για αυτό. Τράβηξαν πρόσθετες δυνάμεις από την Αφρική και την Ευρώπη. Τα στρατεύματα του Ρόμελ πολέμησαν εδώ, καθώς και τμήματα ξένων μεραρχιών και οι Ισπανοί. Επιπλέον, έχει ήδη γίνει ανταλλαγή κρατουμένων και η Luftwaffe έχει ανακτήσει πολλούς πιλότους. Άρα η άμυνα ήταν σφιχτή.
  Και οι Γερμανοί έχουν ισχυρή αεροπορία. Ειδικά τα όπλα. Και δυνατό όχι μόνο με τη δύναμη των αεροπλάνων, αλλά και με την ταχύτητα και τη δύναμη των άσων. Στον ουρανό, οι Γερμανοί χρησιμοποιούν πλέον σχεδόν όλα τα αεροσκάφη τους, χωρίς να τους αποσπά η προσοχή από το δυτικό μέτωπο. Και αυτό τους δίνει ποσοτικά πλεονεκτήματα. Στη μάχη του Κουρσκ, το αστέρι Huffman άρχισε να ανατέλλει.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να επιτύχουν σημαντική επιτυχία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σε βαριές μάχες, προχωρώντας το πολύ δέκα έως δεκαπέντε χιλιόμετρα. Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου ... Μετά από αυτό, υπήρξε μια ηρεμία. Τον Νοέμβριο, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο. Αλλά ούτε εκεί πέτυχε. Οι Γερμανοί απέκρουσαν τις επιθέσεις. Μόνο στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν ξεκίνησε η επίθεση προς την κατεύθυνση του Oryol, ήταν δυνατό να μπει σφήνα. Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Τον Ιανουάριο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Λένινγκραντ. Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα έκοψαν την προεξοχή του Oryol. Όμως εκεί ήταν περιορισμένη η επιτυχία τους. Ο Φριτς μπόρεσε να κερδίσει έδαφος. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν πάρα πολλές απώλειες και δεν μπορούσαν να ανακάμψουν. Η άνοιξη είναι ήρεμη.
  Οι Ναζί εκτόξευσαν ένα νέο τανκ "Maus" στη σειρά. Αλλά ο πραγματικός πόλεμος έδειξε ότι αυτό το τανκ είναι αδέξιο. Και η οδηγική του απόδοση είναι χαμηλή. Η αλήθεια ελεγχόταν καλά από τον τροχό, και ήταν σχετικά βατή.
  Το "Maus" προστατεύτηκε από κάθε γωνία από αντιαρματικά πυροβόλα, αλλά χτυπήθηκε από αέρος. Ναι, και μια ακριβή δεξαμενή ... Δεν δικαιολογήθηκε και πολύ.
  Τα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2 δεν ήταν άσχημα. Αν και το τελευταίο αυτοκίνητο είχε πολλά ελαττώματα, και προστατεύτηκε σχετικά ελάχιστα από το μέτωπο του πύργου.
  Το "Panther" -2 αποδείχθηκε αρκετά βαρύ στους πενήντα τρεις τόνους, αλλά με πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 88 mm 71 EL και την καλύτερη πανοπλία, ειδικά στο μέτωπο. Ένας ισχυρότερος κινητήρας 900 ίππων λίγο-πολύ έδωσε καλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο. Και δούλεψε το δολοφονικό της όπλο. Εμφανίστηκε και ο "Τίγρης" -2, αλλά αυτό το μηχάνημα ήταν χειρότερο στην πράξη.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν τον Μάιο προς την κατεύθυνση του Κουρσκ. Ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στο κέντρο. Και η μάχη είχε ως αποτέλεσμα μόνο μια μικρή αλλαγή στην πρώτη γραμμή. Ο πόλεμος έμοιαζε όλο και περισσότερο με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν οι μέτωπες ήταν σταθερές για πολύ καιρό. Και ο πόλεμος έγινε όχι πολύ κερδοφόρα επιχείρηση.
  Τον Αύγουστο, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει, αλλά χωρίς επιτυχία ... Τον Οκτώβριο, οι Γερμανοί προσπάθησαν να διαρρήξουν και οι προσπάθειές τους αποκρούστηκαν επίσης ...
  Τον Ιανουάριο του 1945, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στο κέντρο. Και τον Μάρτιο του 1945, οι Γερμανοί προχώρησαν τριάντα χιλιόμετρα προς τα νότια, και σταμάτησαν.
  Η κατάσταση για τον Κόκκινο Στρατό έγινε κάπως πιο περίπλοκη. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καθιερώσουν την παραγωγή αεριωθούμενων αεροσκαφών και να μειώσουν το κόστος τους, κερδίζοντας την αεροπορική υπεροχή. Αναπτύχθηκαν επίσης νέα άρματα μάχης.
  Τα Ε-10 και Ε-25 ήταν ελαφριά και πολύ γρήγορα αυτοκινούμενα πυροβόλα. Το τανκ Ε-50 αποδείχθηκε πολύ βαρύ και μεγάλο για ένα μεσαίο άρμα. Αλλά ένας ισχυρός κινητήρας με ώθηση έως και 1200 ίππους λίγο πολύ του έδωσε ταχύτητα και οδηγική απόδοση. Και ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL και θωράκιση και γρήγορη βολή και πολύ ακριβές.
  Και παρέλαβαν πολύ ισχυρά Ε-75. Με πυροβόλο 128 mm και μακρύ διαμέτρημα.
  Αυτά τα τανκς μόλις άρχισαν να μπαίνουν στη σειρά. Αλλά ο Χίτλερ βασίστηκε σε αυτή την τεχνική. Το σαράντα πέμπτο έτος πέρασε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων. Οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης της σειράς "Ε", και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν. Η ΕΣΣΔ επίσης δεν μπορούσε να αναλάβει. Στον ουρανό, το πλεονέκτημα των Ναζί αυξήθηκε. Τα αεριωθούμενα βομβαρδιστικά και τα αναγνωριστικά αεροσκάφη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Οι μαχητές αποδείχτηκαν κάπως χειρότεροι. Το ME-262 είχε προβλήματα με τους ελιγμούς και μεγάλο βάρος. Το XE-162 είχε τα πλεονεκτήματα του μικρού βάρους, της ευκολίας παραγωγής, αλλά απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης για να λειτουργήσουν. Αν και ο Χάφμαν το κατέκτησε καλά. Αυτός ο ξανθός άσος ανέβασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν στα τετρακόσια και έλαβε το δεύτερο βραβείο όπως ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και μετά έριξε νοκ άουτ πεντακόσια αεροσκάφη ήδη στο XE-162. Έχοντας λάβει ένα ειδικό βραβείο για αυτό: τον Γερμανικό Αετό με τα διαμάντια. Αρκετά σπάνιο και αξιόλογο αυτό το μικρό πράγμα. Επιπλέον, ο Huffman έλαβε τον πρώτο στρατιωτικό σταυρό και διαμάντια.
  Και αυτό είναι πολύ τιμητικό.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις πολύ σκληρές άμυνες του εχθρού. Το τανκ Ε-50 είχε πάρα πολλά κοινά με το "Tiger" -2, αν και ο πύργος ήταν στενότερος και μικρότερος, και ένα πιο τέλειο και ελαφρύ σασί. Αλλά η θέση του κιβωτίου ταχυτήτων και του κινητήρα παρέμεινε παραδοσιακή. Εξαιτίας αυτού που το σύνολο είναι εξήντα τρεις τόνοι. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε μια τροποποίηση της δεξαμενής με τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Και αποδείχθηκε ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο τέλειο και ελαφρύτερο ...
  Το 1946 οι Γερμανοί διέθεταν ήδη μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης της σειράς "Ε" και ισχυρά τζετ μηχανήματα. Συγκεκριμένα, το ME-262 X, το οποίο είχε ταχύτητα 1100 χιλιομέτρων την ώρα και πέντε αεροβόλα των 30 χιλιοστών. Και οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη πολύ σκληρές έως την ακραία ένταση.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να διαρρήξουν τον νότο. Και εκεί πήγαν στον ποταμό Ντον. Τα σοβιετικά στρατεύματα υποχώρησαν πέρα από τον ποταμό, αλλά κατάφεραν να κρατηθούν.
  Οι μάχες κράτησαν μέχρι τον χειμώνα και ο Fritz επιβράδυνε...
  Έφτασε το 1947. Εμφανίστηκαν σοβιετικά άρματα μάχης T-54, αν και όχι ακόμη ογκώδη. Οι μάχες είναι αιματηρές και βάναυσες. Όλη η χρονιά πέρασε σε διελκυστίνδα.
  Ο Χάφμαν ανέβασε τον αριθμό των κατεδαφισμένων αυτοκινήτων στα χίλια, έλαβε ειδικό βραβείο έκτου βαθμού του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι Γερμανοί ήξεραν πώς να πολεμούν καλά, αλλά ήταν αρκετά εξαντλημένοι. Ήρθε το νέο έτος 1948. Και επίσης μάχες με επιμονή που αξίζει καλύτερης χρήσης.
  Η Gerda, η Charlotte, η Kristina και η Magda επιβαίνουν σε ένα τανκ E-100 της κατηγορίας U. Αυτό το όχημα είναι πιο συμπαγές, για τέσσερα μέλη πληρώματος. Και τα όπλα του είναι ένα τζετ βομβαρδιστικό και ένα καθολικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 100 EL - ένα αντιτορπιλικό τανκ.
  Οι πολεμιστές πάνε και σφυρίζουν μόνοι τους.
  Η Γκέρντα εκτοξεύει ένα μακρύ κανόνι. Χτυπάει στο πλάι από απόσταση του T-54 και κελαηδάει:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την πατρίδα,
  Και θα τηγανίσουμε τον Στάλιν και θα τον φάμε!
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Κάλυψε το σοβιετικό καταφύγιο και έτριξε:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και γρύλισε, τραβώντας τη σκανδάλη με το γυμνό της τακούνι:
  - Θα το πάρουμε και στα δύο!
  Ντολμπανούλα και εύστοχα και η Μάγδα. Κατέστρεψε τα σοβιετικά αυτοκινούμενα όπλα SU-152. Κι εκείνη φώναξε:
  - Θα έρθει καιρός, θα έρθει η νίκη!
  Η Γκέρντα τσίριξε καθώς πυροβόλησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Μα Πασαράν!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέρασε ολόκληρο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Gerda, ξεκινώντας από την Πολωνία και τελειώνοντας με αυτήν την επίθεση του Μαΐου. Ο κοκκινομάλλης διάβολος είδε πολλά πράγματα.
  Και έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης, και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Τα μαλλιά της είναι χρυσοκόκκινα. Στον πόλεμο, τα κορίτσια δεν γερνούν, ακόμη και, ίσως, νεότερα! Είναι τόσο άγριοι και τρυφεροί. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Και ούτε μια τρύπα στα δόντια.
  Η Μάγδα έχει μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Και επίσης να χαμογελά ενεργά. Τέλειο κορίτσι. Έχει μια τόσο επιθετική χάρη και ενέργεια χιλίων αλόγων.
  Η Γκέρντα, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, πυροβολεί και παρατηρεί χαμογελώντας:
  -Υπάρχουν πολλά καλά και άσχημα στον κόσμο... Μα διάολε, πόσο κράτησε αυτός ο πόλεμος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και στην πραγματικότητα, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος διαρκεί πάρα πολύ. Όλοι οι τσακωμοί, και οι τσακωμοί... Είναι πραγματικά εξαντλητικό!
  Η Χριστίνα κίνησε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πανοπλίας και φώναξε:
  - Αλλά η Βρετανία ακόμα δεν έχει ηττηθεί!
  Η Μάγδα πυροβόλησε τους Ρώσους και γρύλισε:
  - Πρέπει να νικηθεί! Αυτή είναι η πίστη μας!
  Η Γκέρντα σφύριξε, πυροβολώντας τους Ρώσους, βγάζοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο:
  - Χρειαζόμαστε μια νίκη!
  Γαμημένος και η Σάρλοτ, φωνάζοντας:
  - Ένας για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή!
  Η Χριστίνα το κοκκινομάλλης και χρυσαφένιο θηρίο τσίριξε:
  - Δεν! Ας μην στεκόμαστε!
  Η Μάγδα χτύπησε τα κατακόκκινα χείλη της κελαηδώντας:
  - Δεν πάμε στο κατάστημα για την τιμή!
  Και η χρυσόμαλλη άρπυια πυροβόλησε.
  Ο Γκέρντα χτύπησε και τα ρωσικά τανκς. Χτύπησε το αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Charlotte πρόσθεσε, τραγουδώντας μαζί:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Χριστίνα υποστήριξε την παρόρμηση του τραγουδιού:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Μάγδα συνέχισε με τραγουδιστή φωνή:
  - Και θα δώσουμε όλους τους κομμουνιστές στο μυαλό!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Γενικά έχουν καλό τανκ. Μόνο από απόσταση είναι δύσκολο να σπάσεις το T-54 στο μέτωπο. Αλλά τελικά, οι Γερμανοί έχουν ένα δύσκολο βλήμα, αλλά με πυρήνα ουρανίου. Και υπάρχουν πολλοί μαύροι στο στρατό. Που παλεύουν με ξέφρενη μανία. Και δεν μπορούν όλοι να τους ανταγωνιστούν.
  Τα κορίτσια συνηθίζουν να πολεμούν ξυπόλητα. Ακόμη και στην Πολωνία, ήταν μόνο με ένα μπικίνι, και ξυπόλητοι.
  Όταν το γυμνό πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, αναζωογονείται. Ίσως γι' αυτό τα κορίτσια δεν γερνούν! Αν και ο χρόνος τελειώνει! Πολεμιστές, ας πούμε πολύ ηρωικοί.
  Έχουν κάνει τόσα πολλά κατορθώματα, αλλά πολεμούν σαν απλοί στρατιώτες. Και πάντα μόνο με μπικίνι, και ξυπόλητη. Το χειμώνα, είναι ακόμη και ευχάριστο να δέρνουν με γυμνά πόδια πάνω σε χιονοστιβάδες.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  Θα περάσουμε μέσα από φωτιά και νερό!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε τους Ρώσους με το βομβαρδιστικό της και είπε:
  - Δόξα στον πρωσικό λαό!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε κι αυτή και τσίριξε:
  Θα κυβερνήσουμε τον πλανήτη!
  Η Μάγδα κάρφωσε και επιβεβαίωσε:
  - Θα το κάνουμε σίγουρα!
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά το βλήμα και έτριξε:
  "Ούτε το ναπάλμ δεν θα μας σταματήσει!"
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και μάλιστα την ατομική βόμβα, που δεν τη φοβόμαστε!
  Η Χριστίνα σώπασε και απάντησε:
  - Οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ατομική βόμβα! Είναι μπλόφα!
  Η Μάγδα αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη νέα γερμανική τάξη!
  Τα κορίτσια έδειξαν πολύ ψύχραιμα και απρόβλεπτα. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους είναι τόσο ευκίνητα και δροσερά.
  
  Μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που συνάντησε ο Κόκκινος Στρατός ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος.
  Δύο κορίτσια η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν μόνοι τους σε έναν τέτοιο ιπτάμενο δίσκο. Είναι άτρωτα χάρη στον ισχυρό στρωτή πίδακα. Αλλά δεν μπορούν να πυροβολήσουν μόνοι τους. Αλλά χάρη στην κολοσσιαία ταχύτητα μπορούν να προσπεράσουν και να εμβολίσουν σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Αλμπίνα, σκύβοντας τη δισκέτα της, παρατήρησε:
  - Τεχνολογία σιδήρου, σίγουρα απαραίτητη και πολύ χρήσιμη!
  Η Άλβινα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε:
  - Μα όλα τα αποφασίζει το πνεύμα!
  Η Albina είπε:
  - Το περισσότερο που ούτε είναι ακριβώς το μαχητικό πνεύμα!
  Και τα δύο κορίτσια είναι ξανθά και με μπικίνι. Πολύ όμορφο και ξυπόλητο. Όταν μια πολεμίστρια είναι χωρίς παπούτσια, είναι τυχερή. Τώρα τα κορίτσια είναι τόσο πολύχρωμα και πανέμορφα.
  Και πριν πάνε να πολεμήσουν, οι καλλονές σίγουρα θα δουλέψουν με τη γλώσσα με την ανδρική τελειότητα. Είναι τόσο ωραίο και δυναμωτικό. Οι γυναίκες πολεμίστριες λατρεύουν να πίνουν από ένα μαγικό σκάφος. Αυτή είναι μια πραγματική γιορτή της σάρκας για αυτούς.
  Τόσο καλά είναι τα κορίτσια.
  Η Alvina κατέρριψε δύο σοβιετικά MIG-15 και έγραψε στο Twitter:
  - Ένδοξο το κυνήγι μας!
  Η Albina επιβεβαίωσε το ramming και εξέδωσε:
  Και δεν θα είναι ποτέ το τελευταίο!
  Η Άλβινα γκρέμισε άλλα τρία σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και ούρλιαξε:
  - Έτσι πιστεύεις ότι ο Θεός αγαπά τη Γερμανία;
  Η Αλμπίνα κούνησε το κεφάλι της αμφίβολα.
  - Προφανώς όχι τόσο πολύ!
  Η Αλβίνα γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Η Αλμπίνα χτύπησε δύο σοβιετικά αυτοκίνητα και τσίριξε:
  Ο πόλεμος κράτησε πάρα πολύ!
  Η Alvina παρατήρησε λογικά:
  - Μα ερχόμαστε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Θα έρθει λοιπόν η νίκη!
  Ο Άλβινα κατέρριψε τέσσερα σοβιετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, με έναν τολμηρό ελιγμό και ούρλιαξε:
  - Θα έρθει σίγουρα!
  Η Albina θεώρησε απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Μετά το Στάλινγκραντ, ο πόλεμος δεν πήγε σύμφωνα με τους κανόνες ...
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι σίγουρα ενάντια στους κανόνες!
  Η Αλμπίνα έτριξε εκνευρισμένη:
  - Αρχίσαμε να χάνουμε!
  Η Αλβίνα τσίριξε εκνευρισμένη:
  - Σίγουρα έχει!
  Η Αλμπίνα χτύπησε πολλά ακόμη σοβιετικά οχήματα και τσιρίξε:
  - Δεν είναι πρόβλημα για εμάς;
  Η Alvina κατέρριψε μερικά ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη και ξέσπασε:
  Νομίζαμε ότι η κατάσταση ήταν απελπιστική!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε σαρκοφάγα και σφύριξε:
  -Τι βλέπουμε τώρα;
  Η Alvina έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Κάτι ακλόνητο και μοναδικό!
  Η Αλμπίνα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια και απάντησε:
  - Το ότι κερδίζει το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina γκρέμισε ένα δύο ακόμη σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και έβγαλε:
  - Πραγματικά πρέπει να κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια μόρφασαν. Κάποτε δούλευαν και επίσημα σε οίκο ανοχής στρατιώτη. Πολλοί άντρες πέρασαν από τον εαυτό τους, και όχι μόνο η λευκή φυλή. Και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, πόσο ευχάριστο είναι για τα σώματα. Στη συνέχεια, όμως, οι πόρνες έπεσαν υπό σοβιετική επίθεση. Συνελήφθησαν αιχμάλωτοι. Λοιπόν, οι καυτεροί νόμιζαν ότι θα τους βιάσουν. Και εδώ είναι ο διάβολος δύο!
  Έβαλαν τις πόρνες να σκάβουν χαρακώματα και χαρακώματα. Και στις πρώην νεράιδες της νύχτας δεν άρεσε και πολύ. Έτσι μπόρεσαν όλοι να ξεφύγουν. Αποπλάνησαν τους φρουρούς.
  Και ορκίστηκαν εκδίκηση στους Ρώσους.
  Και πολέμησαν εναντίον της Ρωσίας. Αυτά είναι τα καταραμένα...
  Η Αλμπίνα πέταξε πολλά ακόμα ρωσικά αυτοκίνητα και μουρμούρισε:
  - Μπορείς ακόμα να ζήσεις με άντρες!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν γίνεται καν, αλλά είναι απαραίτητο!
  Η Αλμπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και απάντησε:
  - Αλλά ακόμα... Είναι γλυκό να σκοτώνεις.
  Και τα κορίτσια κατέρριψαν άλλα πέντε σοβιετικά αυτοκίνητα με την κίνηση μιας δισκέτας.
  Η Αλβίνα γέλασε και είπε:
  - Και πότε είναι πικρό;
  Η Αλμπίνα γκρέμισε άλλα έξι αυτοκίνητα και απάντησε:
  - Θα παντρευτώ μετά τη νίκη! Και να γεννήσεις δέκα παιδιά!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Και τραγούδησαν.
  Είμαστε οι ιππότες της πίστης του φασισμού,
  Ας σκουπίσουμε τους αγωνιστές του κομμουνισμού στη σκόνη!
  Και πώς γελούν, λικνίζοντας τα άσπρα βουνά τους.
  Τέλη Ιουνίου 1949. Οι Γερμανοί προσπαθούν να περάσουν μέχρι το Στάλινγκραντ. Επίθεση στην πόλη Καλάχ. Όμως τα γενναία τέσσερα κορίτσια στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο τους.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - Που...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - V...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό Ε-75 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν σε στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, σκέφτηκε ότι αν ο ηγέτης είχε πεθάνει, τότε χωρίς τον Στάλιν θα είχε δημιουργηθεί κάποιο είδος κενού στις ψυχές των ανθρώπων. Είναι σαν να πέθανε ένα αγαπημένο πρόσωπο.
  Αν και αυτός ο Γεωργιανός ήταν σκληρός. Και δεν τα έκανε όλα σωστά. Υπάρχει ακόμη και ένα ανέκδοτο σχετικά με αυτό. Γιατί ο Λένιν φοράει μπότες και ο Στάλιν τις μπότες; Γιατί ο Βλαντιμίρ Ίλιτς διάλεξε το δρόμο, και αυτός ο μουστακαλής ορμάει μπροστά.
  Από αυτή την άποψη, ο Στάλιν δεν ήταν ο βέλτιστος κυβερνήτης. Πράγματι, όπως το περιέγραψε ο Λένιν, ήταν πολύ αγενές.
  Αυτός ο σεφ ετοιμάζει μόνο πικάντικα πιάτα. Από άποψη σκληρότητας, ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι.
  Από τη μία, αυτό βοήθησε στη διατήρηση της πειθαρχίας και τόνωσε τον κομματικό μηχανισμό. Από την άλλη, το πολυτιμότερο προσωπικό και οι ικανοί άνθρωποι έπεσαν νοκ άουτ. Συγκεκριμένα, μετά τον πόλεμο έχασαν έναν τόσο σπουδαίο μάνατζερ όπως ο Voznesensky. Ο οποίος είχε τις μεγαλύτερες υπηρεσίες στην Πατρίδα.
  Ο Voznesensky ήταν, ίσως, ένας ιδανικός μάνατζερ: όχι μόνο σκληρός, αλλά και έξυπνος και μορφωμένος. Ο νεότερος διδάκτορας επιστημών στην ΕΣΣΔ, ακαδημαϊκός, εξαιρετική προσωπικότητα. Χωρίς τον Voznesensky, η ρωσική οικονομία κατά κάποιο τρόπο πήγε στραβά. Και δεν μπορώ να νικήσω τους Ναζί.
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό της πόδι, σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  
  ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
  Ο Χίτλερ δεν τόλμησε να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Του είπαν οι αστρολόγοι ότι η επίθεση σε αυτό το σαράντα πρώτο έτος θα κατέληγε σε αποτυχία. Αλλά ο Στάλιν δεν θα χτυπήσει ποτέ πρώτος.
  Ο Φύρερ μετά την κατάληψη της Κρήτης, στα τέλη Ιουνίου 1941, χτύπησε τη Μάλτα, χρησιμοποιώντας πολλά αεροσκάφη. Και στρατεύματα αποβίβασης. Αυτή τη φορά οι Γερμανοί έδρασαν επιδέξια, χρησιμοποίησαν μεγάλο αριθμό μαριονέτες και μπόρεσαν να καταλάβουν αυτή τη σημαντική βάση χωρίς μεγάλες απώλειες. Μετά από αυτό, η προσγείωση και η βοήθεια στον Ρόμελ πήγαν με μεγαλύτερη επιτυχία. Οι Ναζί μετέφεραν άλλες τέσσερις μεραρχίες στην Αφρική με μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού. Πήραν το Τολμπούκ και ξεκίνησαν μια επίθεση στην Αίγυπτο. Και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της διώρυγας του Σουέζ. Οι επιτυχίες των Γερμανών ανάγκασαν επίσης τον Φράνκο να αφήσει τμήματα της Βέρμαχτ να πάνε στο Γιβραλτάρ. Και η πτώση αυτού του φρουρίου οδήγησε στο γεγονός ότι άνοιξε η συντομότερη διαδρομή προς την Αφρική.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε να πάρει πρώτα τη μαύρη ήπειρο. Καθώς και η Μέση Ανατολή, και η Ινδία, περνώντας από το Ιράν. Σε γενικές γραμμές, οι μισές από τις εκατόν πενήντα μεραρχίες που ανατέθηκαν για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ είναι αρκετές για αυτό.
  Ο σύζυγος του Φύρερ έλαβε στοιχεία από τον στρατό του ότι στην παρέλαση της 1ης Μαΐου 1941, τόσο T-34 όσο και KV-2 με πυροβόλα διαμετρήματος 152 mm πέρασαν από την Κόκκινη Πλατεία. Που σημαίνει ότι η ΕΣΣΔ είναι ισχυρότερη στα τανκς. Και πρέπει να αναπτύξετε μια ολόκληρη σειρά βαρέων μηχανών.
  Έτσι ο Φύρερ διέταξε τη δημιουργία των: "Πάνθηρας", "Τίγρης" -2 (δούλευαν ήδη το συνηθισμένο "Τίγρη!"), "Λιοντάρι" και το υπερβαρύ "Μάους". Να έχουμε ήδη ένα πανίσχυρο θηριοτροφείο για να χτυπήσει την ΕΣΣΔ.
  Στο μεταξύ, συλλάβετε όλες τις βρετανικές, βελγικές, γαλλικές, ολλανδικές αποικίες στην Αφρική και την Ασία.
  Και χρησιμοποιήστε το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους της αποικίας για να ισοπεδώσετε τη Βρετανία σε μια αεροπορική επίθεση.
  Οι Βρετανοί ουσιαστικά δεν είχαν τίποτα να σταματήσει τις γερμανικές ορδές. Ήδη κατά το φθινόπωρο του σαρανταπρώτου έτους καταλήφθηκε ολόκληρη η βόρεια Αφρική. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για μια πραγματική νίκη για την επιθετική Βέρμαχτ.
  Και τον χειμώνα, οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και μπήκαν στο Ιράν. Ο Στάλιν φαινόταν να προσπαθούσε να φέρει αντίρρηση στο πρόσωπο του Μολότοφ, αλλά δεν πολέμησε για το Ιράν. Οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης τον βρόχο του Νίγηρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς και το Σουδάν και την Αιθιοπία.
  Η Ιαπωνία ωστόσο επιτέθηκε στις ΗΠΑ στο λιμάνι του Περού και το Τρίτο Ράιχ αναγκάστηκε να πάει σε πόλεμο με την Αμερική. Πρώτα από όλα φυσικά ο στόλος των υποβρυχίων. Και ταυτόχρονα συνεχίζει να συλλαμβάνει. Την άνοιξη του 1942, οι Ναζί κατέκτησαν την Ινδία και σχεδόν όλη την Αφρική. Τον Ιούνιο, τα στρατεύματά τους κατέλαβαν επίσης τη Νότια Αφρική, όπου οι Μπόερς και πολλοί ρατσιστές υποστήριξαν τους Ναζί. Η Μαδαγασκάρη έπεσε και τον Ιούλιο. Οι Γερμανοί ενώθηκαν με τους Ιάπωνες. Έτσι τελείωσε η κατάκτηση της μαύρης ηπείρου. Μόνο η Πορτογαλία διατήρησε αποικίες εκεί. Αλλά ο Χίτλερ υπέβαλε ένα τελεσίγραφο στον Σαλαζάρ: είτε πηγαίνετε στον πόλεμο εναντίον της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, είτε θα πάρουμε τις αποικίες σας.
  Ο Σαλαζάρ και ο Φράνκο, φυσικά, επέλεξαν να πολεμήσουν στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Χίτλερ οδήγησε την επίθεση στην Αγγλία από αέρος και τον στόλο των υποβρυχίων. Στην αεροπορία, οι Ναζί πήραν ένα πιο προηγμένο και ισχυρό βομβαρδιστικό Yu-188 και το ισχυρό DO-217 μπήκε στη σειρά. Το ME-109 έγινε επίσης πιο τέλειο. Η μηχανή Focke-Wulf μπήκε επίσης στη σειρά με υψηλή ταχύτητα και ισχυρά όπλα.
  Οι Γερμανοί πίεζαν τη Βρετανία όλο και πιο δυνατά. Είχαν τους πόρους των αποικιών. Όλη η νέα εργασία εισήχθη και χτίστηκαν εργοστάσια. Ωστόσο, η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες παρήγαγαν επίσης πολλά αεροσκάφη. Και ο πόλεμος συνέχισε. Το 1942, ο Χίτλερ καθυστέρησε την απόβαση στη Βρετανία πολλές φορές και δεν έγινε ποτέ. Επιπλέον, οι Ναζί ήθελαν να δοκιμάσουν πιο προηγμένα μοντέλα του εξοπλισμού τους σε μάχες με την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Ειδικότερα, ME-309 και Yu-288.
  Αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ δυνατά. Το ME-209 ήταν ανεπιτυχές. Και αντ 'αυτού, αναπτύχθηκε ένα πιο προηγμένο ME-309. Αυτό το αεροσκάφος είχε υψηλή ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα και πολύ ισχυρά όπλα: τρία πυροβόλα αεροσκαφών των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα διαμετρήματος 14 χιλιοστών.
  Ένα τέτοιο μηχάνημα αποδείχθηκε αμέσως τέρας του πολέμου. Αυτό το αεροπλάνο πλησίασε τη Μασσαλία με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτός ο άσος ήταν ήδη φαινόμενο. Τον Σεπτέμβριο του 1942 κατέρριψε εξήντα ένα αεροσκάφος σημειώνοντας ρεκόρ. Και έχοντας ξεπεράσει τα εκατόν πενήντα κατεδαφισμένα αεροσκάφη, για τα οποία έλαβε το Τάγμα του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και μέχρι το νέο έτος 1943, ο αριθμός των αεροσκαφών που κατέρριψε έφτασε τα τριακόσια. Για το οποίο ο Χίτλερ του απένειμε το παράσημο του γερμανικού αετού με διαμάντια. Και για τετρακόσια αεροπλάνα παρουσίασε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Όταν έφτασε στα πεντακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, η Μασσαλία τιμήθηκε με τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Μόνο ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε μπροστά του τέτοιο βραβείο. Αφού η Μασσαλία έλαβε το ME-309, η συλλογή των λογαριασμών του επιταχύνθηκε ακόμη περισσότερο. Μόλις έφτασε τα χίλια αεροσκάφη που κατέρριψαν τον Μάιο του 1943, ο Χίτλερ του απένειμε ένα ειδικό βραβείο: το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Βρετανία ήταν υπό ισχυρή πίεση. Οι ΗΠΑ ήταν επίσης στριμωγμένες. Η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Μίντγουεϊ και κατέλαβε τα νησιά της Χαβάης. Τότε οι σαμουράι, μαζί με τους Γερμανούς, κατέλαβαν την Αυστραλία. Και μετά κατέλαβαν τον Ισθμό του Παναμά. Οι Ναζί άρχισαν να συσσωρεύονται στην Αργεντινή και τη Βραζιλία.
  Τον Ιούλιο του 1943, ξεπερνώντας τους δισταγμούς, ο Χίτλερ έδωσε το πράσινο φως για απόβαση στη Βρετανία. Πήγε αρκετά καλά. Κατά την απόβαση, οι Γερμανοί δοκίμασαν σε μάχες τόσο τον Πάνθηρα και τον Τίγρη, όσο και το Λιοντάρι και τον Φερδινάνδο. "Πάνθηρας" -2 και "Τίγρης" -2 και "Ποντίκι", αν και δεν πρόλαβαν να μπουν στη σειρά για τις μάχες. Ειδικά με το "Τίγρη" -2, λόγω του μεγάλου βάρους, απαιτούνταν ισχυρότερος κινητήρας 1000 ίππων, που καθυστέρησε την τελειοποίηση του τανκ, όπως στο "Πάνθηρας" -2. Ο "Maus" κατάφερε να απελευθερωθεί, αλλά δεν συμβάδισε με την προσγείωση και πέρασε μόνο τις δοκιμές. Όμως οι "Τίγρεις" κατάφεραν να βγάλουν πολλά. Και αυτή η δεξαμενή, αν και όχι αρκετά τέλεια και μάλλον βαριά, αποδείχθηκε μια αποτελεσματική μηχανή. Ειδικά χάρη στην υψηλής ποιότητας θωράκιση και τη σχετικά καλή πλευρική κάλυψη. Κάτι που το έκανε ένα αξιοπρεπές ντεπόζιτο. Και το γρήγορο και ισχυρό πυροβόλο ήταν καλό εναντίον πεζικού και τανκς και οχυρώσεων. Κάπως χειρότερο ήταν το λιοντάρι των ενενήντα τόνων, το οποίο ήταν πολύ βαρύ. Είναι αλήθεια ότι έχει ένα πολύ ισχυρό και καταστροφικό όπλο. Ειδικά το διαμέτρημα των 150 χλστ., το οποίο είναι αποτελεσματικό ενάντια σε αποθήκες και αποθήκες. Το Sturmtiger έδειξε επίσης καλά. Αυτό το μηχάνημα με ένα βομβαρδιστικό διαπέρασε τέλεια τις οχυρώσεις και κατέστρεψε ένα ολόκληρο κτίριο ή καταφύγιο με έναν πυροβολισμό.
  Οι μάχες έδειξαν στον ουρανό τη δύναμη του ME-309 και την αποτελεσματικότητα των βομβαρδιστικών Yu-188 και Yu-288. Ναι, και το Focke-Wulf με τέσσερα όπλα αεροπλάνων και δύο πολυβόλα και ισχυρή πανοπλία δεν είναι κακό. Οι Γερμανοί συνέτριψαν τη Βρετανία και οι συνθηκολογήσεις έγιναν μέσα σε μόλις δώδεκα ημέρες από την απόβαση - μια ηχηρή νίκη.
  Νέα βραβεία και τίτλοι... Όμως οι ΗΠΑ δεν έχουν ηττηθεί ακόμα. Ο Χίτλερ κατέλαβε την Ισλανδία τον Σεπτέμβριο. Και οι Γερμανοί κινήθηκαν κατά μήκος της αλυσίδας των νησιών στον Καναδά.
  Ήρθαν μαύρες μέρες για την Αμερική. Επιπλέον, ο Στάλιν επίσης δεν έχασε χρόνο. Η ΕΣΣΔ υπερεκπλήρωσε το τρίτο πενταετές σχέδιο και, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, διπλασίασε τη βιομηχανία της. Και το σαράντα τρίτο έτος, η ανάπτυξη της παραγωγής όπλων συνεχίστηκε. Πίσω στο σαράντα πρώτο έτος, η ΕΣΣΔ εμφανίστηκε στις σειρές KV-3 και KV-5, και στη συνέχεια στο KV-4 και στο βαρύτερο KV-6. Αναπτύχθηκε και η αεροπορία. Αφού έγινε φανερό ότι το Τρίτο Ράιχ δεν θα βρισκόταν σε πόλεμο με την ΕΣΣΔ, ο Στάλιν τον Σεπτέμβριο του 1941 ξεπάγωσε ξανά το πρόγραμμα για την κατασκευή θωρηκτών και μεγάλων πλοίων επιφανείας όλων των επιπέδων. Και μετά το 1943, το επόμενο 1944, νέα σοβιετικά θωρηκτά, μεταφορικά, ακόμη και ένα αεροπλανοφόρο κατέβηκαν στο νερό.
  Και ο Στάλιν κάλεσε τον Χίτλερ να πολεμήσουν μαζί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξάλλου, η Ρωσία έχει όλα τα δικαιώματα στην Αλάσκα. Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συναντήθηκαν τον Μάιο του 1944 στη Στοκχόλμη και διαπραγματεύτηκαν όρους. Ο Φύρερ ήταν έτοιμος να παραχωρήσει την Αλάσκα στην ΕΣΣΔ, αλλά όχι περισσότερο. Ο Στάλιν ήθελε μέρος της Καλιφόρνια και του Καναδά και των ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά από μακροχρόνιες διαφωνίες, κατέληξαν σε έναν συμβιβασμό: η Ρωσική Αλάσκα και μέρος του Καναδά, ο οποίος είναι αραιοκατοικημένος και ο Χίτλερ δεν το χρειάζεται πραγματικά. Και οι ΗΠΑ χωρίζονται εντελώς από τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ θα λάβει μέρος του αμερικανικού χρυσού μετά την παράδοση.
  Συμφώνησαν σε αυτό... Στις 22 Ιουνίου 1944, η ΕΣΣΔ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξαπέλυσε εισβολή στην Αλάσκα. Έτσι ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος. Η Αμερική ήταν πιο αδύναμη από τους Γερμανούς. Επιπλέον, τα νέα άρματα μάχης των ναζί "Πάνθηρας" -2, "Τίγρης" -2 οριστικοποιήθηκαν και μπήκαν στη σειρά με στενότερους πυργίσκους και ισχυρούς κινητήρες. Αλλά το πιο τέλειο ορυχείο ήταν το "Lion" -2. Σε αυτό, η Porsche τοποθέτησε τον πύργο στο πίσω μέρος, και τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων μπροστά σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα. Εξαιτίας αυτού, δεν χρειάζεται στροφαλοφόρος άξονας και το ύψος της γάστρας έχει μειωθεί. Αυτό κατέστησε δυνατή την ενίσχυση της θωράκισης του "Lion" με το ίδιο βάρος 90 τόνων και έβαλε έναν ισχυρότερο κινητήρα 1250 ίππων. Η θωράκιση των πλευρών του "Λιονταριού" έφτασε τα 170 mm και το μέτωπο 250 mm με κλίσεις. Τα αμερικανικά αντιαρματικά όπλα δεν πήραν ένα τέτοιο τανκ κατά μέτωπο. Και φάνηκε καλά στις μάχες. Η ΕΣΣΔ είχε επίσης ήδη ένα πιο προηγμένο και ισχυρό άρμα T-34-85 και τη σειρά KV. Ο Isa δεν έχει πάει ακόμα στη σειρά.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ηττήθηκαν και συνθηκολόγησαν μετά από μια απελπισμένη παράλογη αντίσταση στις 9 Μαΐου 1945. Και υπήρχε μια διαίρεση του κόσμου μεταξύ Γερμανίας, Ιαπωνίας, ΕΣΣΔ και Ιταλίας, καθώς και μικρών δορυφόρων.
  Τότε ο Χίτλερ άρχισε να ενδιαφέρεται για την τεχνολογία πυραύλων και την επέκταση του διαστήματος. Οι Γερμανοί πέταξαν στο φεγγάρι ήδη από το 1850. Και κατά τα εβδομήντα γενέθλια του Φύρερ, ξεκίνησε η πτήση αρκετών γερμανικών πλοίων στον Άρη. Ο Στάλιν πέθανε μερικά χρόνια αργότερα - καθώς δεν καταπονήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια του πολέμου, το σώμα του ήταν λιγότερο φθαρμένο. Ωστόσο, το ποτό, το κάπνισμα, η νυχτερινή εργασία δεν συνέβαλαν στη μακροζωία. Ωστόσο, ο Στάλιν κατάφερε να απομακρύνει τον Μπέρια, τον Μολότοφ, τον Καγκάνοβιτς και τον Χρουστσόφ. Και κατά τον εορτασμό της εβδομήντα πέμπτης επετείου, ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Νικολάεβιτς Σέλεπιν ως επίσημο διάδοχό του. Τον Αύγουστο του 1955, μετά τον θάνατο του Στάλιν σε ηλικία τριάντα επτά ετών, τη θέση του ως Προέδρου της ΕΣΣΔ και Γενικού Γραμματέα πήρε αυτός ο εργάτης της Κομσομόλ και ο διάδοχος του Μπέρια ως Υπουργός Εσωτερικών.
  Η Γερμανία, η ΕΣΣΔ και η Ιαπωνία είχαν πυρηνικά όπλα και αυτές οι τρεις υπερδυνάμεις ευημερούσαν και δεν πολεμούσαν η μία την άλλη. Μόνο η Ιταλία έπεσε σε παρακμή και καταλήφθηκε από τους Γερμανούς και μαζί με τις αποικίες. Ο Χίτλερ κατέλαβε επίσης την Ισπανία και την Πορτογαλία μαζί με τις αποικίες της. Και μετά, μαζί με την Ιαπωνία, έκαναν τις υπόλοιπες χώρες αποικίες τους. Έτσι, στη δεκαετία του εξήντα, παρέμειναν μόνο τρεις δυνάμεις: η ΕΣΣΔ, η Γερμανία, η Ιαπωνία και οι αποικίες τους.
  Ο Χίτλερ, σε δημοψήφισμα το 1959, καθιέρωσε μια μοναρχία και μια κληρονομική μορφή διακυβέρνησης στο Τρίτο Ράιχ: αυτοκράτορα και βασιλιάς των βασιλιάδων. Ο Φύρερ κατάφερε να καθορίσει τον κληρονόμο, έγινε Λύκος, που γεννήθηκε με τεχνητή γονιμοποίηση στα τέλη του 1944. Και όταν ο Χίτλερ πέθανε το 1963, είχε ήδη έναν ενήλικο κληρονόμο. Έτσι η Γερμανία παρέμεινε σταθερή και ευημερούσα ακόμη και μετά τον θάνατο του Χίτλερ. Ο Shelepin κυβέρνησε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για σαράντα χρόνια, και κατάφερε επίσης να μεταφέρει τη θέση σε έναν άξιο διάδοχο. Και στην Ιαπωνία, ο Χιροχίτο κυβέρνησε όπως στην πραγματική ιστορία μέχρι το 1988, και μετά άρχισε να κυβερνά ο γιος του. Και μετά, όταν ο γιος του γέρασε πολύ, το ίδιο και ο εγγονός του.
  Η ανθρωπότητα έχει κυριαρχήσει σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Και το 2020, η Γερμανία, η ΕΣΣΔ και η Ιαπωνία στις 9 Μαΐου εκτοξεύτηκαν με μια μάζα διαστημόπλοιων στην πρώτη διαστρική αποστολή στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Πόσο καλύτερος είναι ο κόσμος στον οποίο ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ.
  
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
  Αλλά σε έναν από τους κόσμους, ένας αλήτης έριξε μια κατάρα στην Αμερική. Και οι Yankees ηττήθηκαν στο Midway. Μετά έχασαν το Αρχιπέλαγος της Χαβάης. Επιπλέον, οι Ιάπωνες τους κέρδισαν δυνατά και πρακτικά χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Ο Στάλιν, ίσως, θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό, αλλά ...
  Η Ιαπωνία, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από εκατόν πενήντα μεραρχίες στη Μαντζουρία, επιτέθηκε στα σοβιετικά στρατεύματα στην Άπω Ανατολή. Ο Κόκκινος Στρατός αναγκάστηκε να μεταφέρει επειγόντως δυνάμεις εκεί. Και σημαντικό. Αφού ο Στάλιν δεν ήθελε να δώσει τη Μογγολία υπό την κυριαρχία των σαμουράι. Ως αποτέλεσμα, ήταν απαραίτητο να εγκαταλειφθούν οι αντεπιθέσεις κοντά στο Στάλινγκραντ και στο κέντρο των σοβιετικών θέσεων. Μετά το πάγωμα, οι Ναζί μπόρεσαν να καταλάβουν το Στάλινγκραντ και να οχυρωθούν στον Βόλγα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.
  Οι Ιάπωνες είχαν επιτυχία και στην Ινδία. Η πορεία τους στο Δελχί ανάγκασε τους Βρετανούς να εγκαταλείψουν την Επιχείρηση Πυρσός, με αποτέλεσμα την ανάπαυση στην Αίγυπτο. Και ο Ρόμελ πέταξε ακόμη και στις διακοπές. Όλα, όπως λένε, δεν ήταν υπέρ των συμμάχων.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ακόμα να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο. Έθεσε λοιπόν ως καθήκον να σχηματίσει επιπλέον τμήματα για την επίθεση τόσο στην Αφρική όσο και στο ανατολικό μέτωπο.
  Εκμεταλλευόμενοι τη χειμερινή ηρεμία: ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε τους Ιάπωνες, οι Ναζί ενίσχυσαν την ομάδα του Ρόμελ. Και έκανε έναν ελιγμό παράκαμψης και έπεσε από τα νότια πάνω στον στρατό του Μοντγκόμερι. Αυτή τη φορά, οι Βρετανοί πιάστηκαν απροσδόκητα, καθώς οι Γερμανοί άλλαξαν την κρυπτογράφηση και οι Βρετανοί δεν το έσπασαν εγκαίρως.
  Η Βρετανία τον Φεβρουάριο ηττήθηκε ολοκληρωτικά. Στις μάχες οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τριάντα ολοκαίνουργιες "Τίγρεις", που συγκλόνισαν τον στρατό του λιονταριού.
  Μετά τη συντριπτική ήττα της Αγγλίας, οι Γερμανοί μπήκαν στο Ιράκ και κατέλαβαν επίσης το Κουβέιτ. Στον πόλεμο μπήκε και η Τουρκία και κατάφερε να καταλάβει τη βόρεια Συρία. Ο Ρόμελ δημιούργησε την απειλή ενός χτυπήματος από τη νότια πλευρά της ΕΣΣΔ. Ενώ όμως οι Γερμανοί πραγματοποιούσαν την κατάληψη της Σαουδικής Αραβίας. Και ολόκληρη η Μέση Ανατολή κατακτήθηκε.
  Στις 15 Μαΐου 1943, έχοντας αναπτύξει νέα άρματα μάχης "Panther", "Tiger", αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinand" και το εκσυγχρονισμένο T-4, οι Γερμανοί κινήθηκαν κατά μήκος του Βόλγα, προς το Αστραχάν και την Κασπία Θάλασσα. Οι Ναζί προχώρησαν σχετικά με επιτυχία. Επιπλέον, η Ιαπωνία προχωρούσε και από τα ανατολικά και χρησιμοποιούσε το πολυάριθμο και φανατικό πεζικό της. Και η ΕΣΣΔ είχε ελάχιστα αποθέματα.
  Ένα μήνα αργότερα, οι Ναζί διέρρηξαν την Κασπία Θάλασσα και απέκοψαν τον Καύκασο από ξηρά. Την ίδια ώρα η Τουρκία πέρασε στην επίθεση. Τα στρατεύματά της προχώρησαν σχετικά με επιτυχία. Πήραν το Μπατούμι και περικύκλωσαν το Ερεβάν. Όλα ήταν εξαιρετικά και επιτυχημένα για τους εχθρούς της ΕΣΣΔ. Και η Αμερική κατέρρευσε εντελώς και ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος σε αυτήν.
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί είχαν καταλάβει σχεδόν όλο το Νταγκεστάν. Και στις αρχές Ιουλίου άρχισαν να προελαύνουν ήδη στο Αζερμπαϊτζάν. Και η Ρωσία είχε όλο και πιο δύσκολα.
  Στο Αζερμπαϊτζάν, Σοβιετικοί πρωτοπόροι πολέμησαν στα περίχωρα του Μπακού.
  Απόσπαση ξυπόλητων αγοριών και κοριτσιών. Και πολέμησαν με ηρωισμό.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα αγόρι περίπου δώδεκα, πέταξε μια χειροβομβίδα στους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Ένα κορίτσι με κόκκινη γραβάτα, η Margarita Korshunova, πέταξε επίσης ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό πόδι του παιδιού της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Τα παιδιά πολέμησαν ηρωικά, με όλο τον ενθουσιασμό.
  Η κοπέλα Γκουλτσιτάι με τα γυμνά της δάχτυλα έριξε επίσης ένα θανατηφόρο όπλο στον εχθρό και τσίριζε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και η πρωτοποριακή της γραβάτα είναι τόσο κόκκινη.
  Αλλά όσο ηρωικοί κι αν ήταν αυτοί οι πρωτοπόροι, οι φασίστες πήραν το Μπακού στις αρχές Αυγούστου ούτως ή άλλως. Και στα μέσα Σεπτεμβρίου, ολόκληρος ο Καύκασος ήταν ήδη υπό τον έλεγχο του φασιστικού ράτου.
  Κοιτάζοντας τον χειμώνα, οι Γερμανοί δεν προχώρησαν στα βάθη της Ρωσίας, αλλά ανέπτυξαν μια επίθεση στην Αφρική. Η μαύρη ήπειρος είναι ταυτόχρονα φυσικοί πόροι και σκλάβοι. Φυσικά ήθελαν να τον συλλάβουν.
  Οι Γερμανοί πήραν το τανκ "Panther" -2. Αντί για άχρηστη δουλειά με το Maus, οι καλύτεροι σχεδιαστές επένδυσαν σε αυτό το αυτοκίνητο. Αυτό το σχέδιο αποδείχθηκε επιτυχημένο. Ισχυρό πυροβόλο 88 χλστ. με μήκος κάννης 71 EL, που τρύπησε όλα τα συμμαχικά οχήματα σε μεγάλη απόσταση. Και η μετωπική θωράκιση του πύργου έχει κλίση 150 χιλιοστά. Και το μέτωπο της γάστρας είναι επίσης 120 mm, με μεγάλες κλίσεις 45 mm. Και πλαϊνή θωράκιση εξήντα χιλιοστών, που είναι ικανοποιητική για τη συγκράτηση οβίδων μικρών όπλων και αντιαρματικών τυφεκίων.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί μείωσαν το μέγεθος του πύργου, τον έκαναν πιο στενό. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετήθηκαν σε ένα μπλοκ, γεγονός που επέτρεψε τη μείωση του ύψους της δεξαμενής λόγω του στροφαλοφόρου άξονα, και ως αποτέλεσμα, το βάρος του Panther ήταν σαράντα επτά τόνοι, με κινητήρα 900 ίππων. Και αυτή η δεξαμενή έπρεπε να γίνει η κύρια δεξαμενή της Wehrmacht, έχοντας εισέλθει στη σειρά τον Σεπτέμβριο του 1943.
  Οι μάχες έδειξαν ότι ένας τέτοιος "Πάνθηρας" είναι καλύτερος από όλα τα τανκς των συμμάχων, και τους χτυπά χωρίς οίκτο.
  Η βρετανική αντίσταση στην Αφρική ήταν αδύναμη. Οι Ναζί κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη τη μαύρη ήπειρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τον Μάρτιο του 1944 κατέλαβαν τη Νότια Αφρική και τον Μάιο κατέλαβαν τη Μαδαγασκάρη. Επιπλέον, οι Ναζί πήραν και το Ιράν με μέρος της Ινδίας, ενώθηκαν με την Ιαπωνία.
  Η ΕΣΣΔ, εν τω μεταξύ, ετοίμασε το νέο της όπλο: τα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Έτσι ο Κόκκινος Στρατός πήρε και τα αεροσκάφη LA-7 και Yak-3. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο δεν μπήκε σε μια ευρεία σειρά: καθώς υπήρχε έλλειψη υψηλής ποιότητας duralumin.
  Και οι Γερμανοί δεν κάθισαν ήσυχοι. Το μαχητικό αεροσκάφος ME-262 του Χίτλερ μπήκε στη σειρά. Η αφθονία των πόρων και η σχεδόν πλήρης απουσία βομβαρδισμών, οδήγησαν σε ταχύτερη εισαγωγή και ανάπτυξη αεριωθούμενων αεροσκαφών. Και οι σύμμαχοι και ο Κόκκινος Στρατός χτυπήθηκαν αλύπητα στον ουρανό. Δεν μπορείς να αντισταθείς στα τζετ αεροπλάνα της ΕΣΣΔ. Και οι Ναζί είναι πολύ δυνατοί.
  Μετά την κατάκτηση της Αφρικής, ο Χίτλερ δεν βιαζόταν να επιτεθεί στο κέντρο. Ήθελε να καταλάβει γρήγορα τη Βρετανία. Και έτσι ετοιμάστηκε η προσγείωση. Ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου 1944. Και ο Στάλιν επιτέθηκε στους Ναζί στο κέντρο και πέτυχε κάποια επιτυχία ρίχνοντας νέα τανκς και αεροπλάνα στη μάχη. Ωστόσο, ο γερμανικός "Πάνθηρας" -2 άξιζε την υψηλότερη βαθμολογία. Ξεπέρασε όλα τα σοβιετικά τανκς και είναι σχεδόν άτρωτο στο μέτωπο. Και η αδυναμία της πλαϊνής θωράκισης αντιστάθμισε την ταχύτητα και την ευελιξία. Το Tiger-2, που είχε παρόμοια όπλα, σχεδόν την ίδια θωράκιση, αλλά ζύγιζε είκοσι έναν τόνους περισσότερο, απορρίφθηκε από τον στρατό και σταμάτησε να παράγει. Μετά το Panther -2, υποτίθεται ότι θα εμφανιζόταν το Panther -3, πιο βαρύ, αλλά φτιάχτηκε ένας κινητήρας αεριοστροβίλου για αυτό, και πολύ καλύτερα προστατευμένος, ειδικά από τα πλάγια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία. Και μετά την παράδοση της Βρετανίας, οι Γερμανοί μετέφεραν επιπλέον δυνάμεις από τη Δύση και εξαπέλυσαν ισχυρές αντεπιθέσεις.
  Το Panther-2 αποδείχθηκε εξαιρετικό τανκ και ξεπέρασε ακόμη και τα σοβιετικά οχήματα IS-2, ειδικά στην προστασία του μετώπου του πυργίσκου. Ναι, και το όπλο ήταν πιο διαπεραστικό και πιο γρήγορο. Ταυτόχρονα, το γερμανικό αυτοκίνητο έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην εργονομία και τις οδηγικές επιδόσεις. Έτσι τα σοβιετικά αυτοκίνητα ενέδωσαν.
  Ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με οποιονδήποτε όρο. Ο Φύρερ, φοβούμενος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δημιουργούσαν μια ατομική βόμβα, συμφώνησε, αλλά επέβαλε επαχθείς όρους στην ΕΣΣΔ. Συγκεκριμένα, η Ρωσία έπρεπε να δώσει στους Γερμανούς όλα τα αποθέματα χρυσού της, καθώς και σχεδόν όλο τον στρατιωτικό εξοπλισμό. Παραδώστε όλους τους αιχμαλώτους πολέμου και προμηθεύστε δωρεάν πρώτες ύλες και τρόφιμα στο Τρίτο Ράιχ σε μεγάλες ποσότητες. Και επίσης ο Χίτλερ απαίτησε να μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό της ΕΣΣΔ, και πυροβολικό, και τανκς και αεροπλάνα, έτσι ώστε η Ρωσία να γίνει άδολη και ασφαλής.
  Αν και έμοιαζε με παράδοση, ο Στάλιν συμφώνησε και σε αυτό. Μετά από αυτό, οι Ναζί στράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Αμερική, υπό την επίδραση της κατάρας, σχεδόν δεν αντιστάθηκε στους Ναζί. Ο πόλεμος κράτησε μόνο λίγους μήνες και, παρόλο που τον χώριζε ο ωκεανός, τελείωσε με την παράδοση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Ο πόλεμος τελείωσε, σε μια παράξενη ειρωνεία, μόλις στις 9 Μαΐου 1945. Και ήρθε η περίοδος της ειρήνης. Το Τρίτο Ράιχ ξεκουράστηκε. Η ΕΣΣΔ έγλειψε βαθιές πληγές και προσπάθησε να συνέλθει.
  Υπήρχαν τώρα δύο υπερδυνάμεις στο μέτρο - η Γερμανία και η Ιαπωνία. Αλλά είναι απλά αδύνατο για δύο αρπακτικά να συνεννοηθούν στον ίδιο πλανήτη. Και στις 20 Απριλίου 1953, μετά το θάνατο του Στάλιν, ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος μεταξύ Γερμανίας και Ιαπωνίας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ΕΣΣΔ είχε αποκαταστήσει εν μέρει την εξουσία της και ο διάδοχος του Στάλιν, Λαυρέντι Μπέρια, στράφηκε στον Χίτλερ με αίτημα να βοηθήσει στον πόλεμο με την Ιαπωνία.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο ότι η ΕΣΣΔ θα λάμβανε πίσω μόνο το Primorye, το νησί Sakhalin και την αλυσίδα Kuril. Και δεν θα ζητήσει περισσότερα.
  Ο Μπέρια είπε ότι θα επέστρεφαν τα δικά τους.
  Και ο Κόκκινος Στρατός πήγε στην επίθεση. Η ΕΣΣΔ είχε άρματα μάχης T-54 και IS-10 στη σειρά. Όχι πολύ βαρύ, αλλά αρκετά αποτελεσματικό. Και ο Κόκκινος Στρατός πέτυχε κάποια επιτυχία.
  Ο πόλεμος με την Ιαπωνία κάπως τραβήχτηκε, αν και λόγω του τεχνολογικού πλεονεκτήματος του Τρίτου Ράιχ, συνεχίστηκε από την αρχή με το πλεονέκτημα των Ναζί.
  Αλλά η Ιαπωνία ηττήθηκε μόνο στις 5 Μαρτίου 1956. Το Τρίτο Ράιχ και τα τμήματα του είχαν υποστεί μεγάλες απώλειες και χρειάζονταν χρόνο για να ξεκουραστούν.
  Ωστόσο, ολόκληρος ο κόσμος εκτός από την ΕΣΣΔ ήταν ήδη υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ.
  Το 1959, στις 20 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της εβδομήνταης επετείου του Φύρερ, πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα για την εγκαθίδρυση μιας μοναρχίας στον κόσμο στην κλίμακα του πλανήτη Γη και του Φύρερ ως αυτοκράτορα με κληρονομική εξουσία.
  Η ΕΣΣΔ σε περικομμένη μορφή υπήρχε υπό τον έλεγχο του Lavrenty Palych Beria.
  Οι Γερμανοί έχουν ήδη καταφέρει να πετάξουν στη Σελήνη και στις 20 Απριλίου 1961 ξεκίνησε η πτήση για τον Άρη.
  Την 1η Μαΐου 1961, ο Αδόλφος Χίτλερ δολοφονήθηκε. Αλλά αυτό δεν χτύπησε πολύ σκληρά το Τρίτο Ράιχ. Δεδομένου ότι ο γιος του Χίτλερ, που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα τεχνητής γονιμοποίησης, ο Λύκος Αδόλφοβιτς ο Πρώτος, ήταν ήδη ενήλικας σύμφωνα με τους νέους, αλλά στην πραγματικότητα τους παλιούς νόμους του Τρίτου Ράιχ, και ανέβηκε στο θρόνο. Η ιστορία του Τρίτου Ράιχ και της Σοβιετικής Ένωσης που υπήρχε ειρηνικά μαζί του, με επικεφαλής τον Μπέρια, συνεχίστηκε. Ο κόσμος έχει γίνει διαφορετικός, και ο Θεός φυλάξοι η ανθρωπότητα να είναι πιο ευτυχισμένη από ό,τι στην τρέχουσα εφιαλτική πραγματικότητα του εικοστού πρώτου πολυπολικού κόσμου!
  
  
  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β΄
  Η απόπειρα δολοφονίας του Γκριγκόρι Ρασπούτιν ήταν ανεπιτυχής. Και ο "Άγιος Γέροντας" επέζησε. Ως αποτέλεσμα, εξακολουθούσε να λειτουργεί ως αλεξικέραυνο δυσαρέσκειας και το πραξικόπημα του Φεβρουαρίου δεν έγινε.
  Και την άνοιξη, μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν, άρχισε η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων, πρώτα στη Γαλικία και μετά στη Ρουμανία. Οι αριθμητικά ανώτερες δυνάμεις του τσαρικού στρατού διέρρηξαν το μέτωπο των Αυστριακών και προχώρησαν πολύ μπροστά. Ο Lvov καταλήφθηκε και στη συνέχεια ο Przemysl περικυκλώθηκε. Στη Ρουμανία, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Βουκουρέστι. Μετά από αυτό, δύσκολα αναχαιτίστηκαν από τα γερμανικά τμήματα. Το γερμανικό μέτωπο ράγιζε. Ο Κάιζερ και η συνοδεία του αναζητούσαν ήδη την ειρήνη.
  Ωστόσο, και η Ρωσία έχει κουραστεί από τον πόλεμο. Αν και φαινόταν ότι η νίκη ήταν πραγματική και κοντά.
  Και στο κέντρο όλα ήταν έτοιμα για την επίθεση. Και τα ρωσικά στρατεύματα μπόρεσαν να διαπεράσουν και εδώ. Έχουμε πετύχει κάποια επιτυχία. Αναγκάζοντας τους Γερμανούς να υποχωρήσουν μέχρι τον Βιστούλα. Η επιτυχία της ανακάλυψης διευκολύνθηκε επίσης από την αποδυνάμωση των γερμανικών στρατευμάτων, τα οποία πιέστηκαν από τους Συμμάχους από τα δυτικά, και μέρος των δυνάμεων εκτράπηκε προς τα νότια. Και ο διορισμός του στρατηγού Κορνίλοφ, ο οποίος έδειξε ότι είναι ικανότατος διοικητής, σε αντίθεση με τους προκατόχους του. Οι νίκες του τσαρικού στρατού ανάγκασαν τους Γερμανούς να γίνουν πιο συγκαταβατικοί. Και τότε οι Αμερικανοί άρχισαν να πιέζουν περισσότερο. Και η Ιταλία γλίτωσε την ήττα.
  Ταυτόχρονα, ο τσαρικός στρατός σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στο τουρκικό μέτωπο, καταλαμβάνοντας σχεδόν όλη τη Μικρά Ασία, και αυτό είναι επίσης σημαντικό επίτευγμα. Και η Αυστροουγγαρία ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η τσαρική Ρωσία, ως αποτέλεσμα, προχώρησε στην έφοδο στην Κωνσταντινούπολη. Και μπόρεσε να πάρει την Κωνσταντινούπολη.
  Τα ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν επίσης από τη θάλασσα, και διοικούνταν από τον μεγάλο ναύαρχο Κολτσάκ. Η απόβαση έβγαλε την Τουρκία από τον πόλεμο.
  Ο ενθουσιασμός του πληθυσμού αυξήθηκε. Καθώς ανέβαινε η εξουσία του τσάρου-ιερέα.
  Το χειμώνα, οι Ρώσοι ξανάρχισαν την επίθεση. Στο κέντρο τους διοικούσε ο Κορνίλοφ. Και η άμυνα των Γερμανών διασπάστηκε και οδηγήθηκαν στο Όντερ.
  Στις 23 Φεβρουαρίου 1918 η Γερμανία συνθηκολόγησε. Έτσι τελείωσε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
  Η Ρωσία δέχθηκε τη Μικρά Ασία, τη Γαλικία, την περιοχή της Κρακοβίας, το Πόζναν και την Κωνσταντινούπολη με τα στενά. Καθώς και αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε. Η Γιουγκοσλαβία αναδύθηκε, η Ρουμανία επεκτάθηκε. Η Τσεχοσλοβακία έγινε υποτελής της Ρωσίας και ο Τσάρος Νικόλαος Β' ανέβηκε στο θρόνο σε αυτή τη χώρα. Η Ουγγαρία και η Αυστρία συρρικνώθηκαν σε μέγεθος. Οι Σύμμαχοι της Αντάντ χώρισαν επίσης τη Σαουδική Αραβία.
  Ήρθε η περίοδος της ειρήνης και της δημιουργίας. Η τσαρική Ρωσία γνώρισε μια ταχεία οικονομική άνοδο και είχε ρυθμό ρεκόρ βιομηχανικής ανάπτυξης. Αρκετοί μικροί πόλεμοι έγιναν ταυτόχρονα. Η Ρωσία και οι σύμμαχοι ολοκλήρωσαν τη διανομή της Σαουδικής Αραβίας συντρίβοντας την ελαφριά αντίσταση των Αράβων και η τσαρική αυτοκρατορία έλαβε πρόσβαση στην Ερυθρά Θάλασσα. Μετά έγινε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν.
  Η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν αυτή τη χώρα. Επιπλέον, από τότε που η Βρετανία έχασε, το μεγαλύτερο μέρος του Αφγανιστάν έγινε μέρος της τσαρικής αυτοκρατορίας. Λίγο αργότερα το 1922 διχάστηκε και το Ιράν. Επιπλέον, η Ρωσία έλαβε πρόσβαση στον Ινδικό Ωκεανό.
  Έτσι ο ισλαμικός κόσμος τέθηκε υπό τον πλήρη έλεγχο του χριστιανικού. Και υπήρχε σταθερότητα και ευημερία. Αλλά το 1929 υπήρξε μια κατάρρευση στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών και ήρθε η ώρα για τη Μεγάλη Ύφεση. Η παρακμή επηρέασε και την τσαρική Ρωσία, αν και ήταν πιο αδύναμη. Ταυτόχρονα, η Αυτοκρατορία των Ρομανόφ προετοιμαζόταν για εκδίκηση στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Ο Ρώσος Τσάρος ήθελε να ξεπλύνει τον λεκέ της ντροπής στη βιογραφία του. Και συγκέντρωσε μια σημαντική δύναμη. Ο ναύαρχος Κολτσάκ διορίστηκε διοικητής του Στόλου του Ειρηνικού. Υπήρχαν και άλλοι κύριοι διοικητές, αν και ο Μπρουσίλοφ είχε ήδη πεθάνει. Υπήρχαν όμως οι Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov και άλλοι. Προχώρησε και ο νεαρός στρατηγός Βασιλέφσκι. Έκανε μια καλή καριέρα στα τρία χρόνια του πολέμου και έγινε συνταγματάρχης και στη συνέχεια στη Σαουδική Αραβία έγινε στρατηγός. Μετά αντιστράτηγος. Και ήταν έτοιμος να διαπρέψει. Ο πόλεμος ξεκίνησε το 1932 στις 27 Ιανουαρίου, κάτι που είναι συμβολικό. Ο λόγος ήταν η ιαπωνική επίθεση στη Σαγκάη και σε άλλες κινεζικές πόλεις και μια προσπάθεια να πάρουν τη βόρεια Μαντζουρία από τη Ρωσία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα ήταν οπλισμένα με καλά άρματα μάχης, και ισχυρά, την καλύτερη αεροπορία στον κόσμο εκείνη την εποχή. Επίσης ελικόπτερα. Ο στόλος της Ρωσίας ήταν επίσης ισχυρός, και το πιο σημαντικό, έτοιμος για μάχη. Η τσαρική αυτοκρατορία είχε ήδη υπεροχή στην τεχνολογία, καθώς και στη δύναμη του στρατού και του αριθμού του. Οι Ρώσοι ήταν πιο δυνατοί και αυτή τη φορά δεν είχαν τον Κουροπάτκιν, αλλά σοβαρούς διοικητές υπό τη γενική διοίκηση του Κορνίλοφ.
  Η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων ήταν επιτυχής. Οι Ιάπωνες υπέστησαν ήττα μετά την ήττα στη στεριά. Στη θάλασσα ήταν πιο δύσκολο. Οι σαμουράι είχαν στην αρχή ένα μικρό πλεονέκτημα στη δύναμη. Αλλά ο ναύαρχος Κολτσάκ προκάλεσε αρκετές ήττες στους Ιάπωνες εν μέρει. Και κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία. Στην ξηρά, οι Ρώσοι κινήθηκαν, νικώντας τον εχθρό σε μια πύλη. Μέχρι που φτάσαμε στο Πορτ Άρθουρ. Εδώ, για αρκετή ώρα, η άμυνα άργησε.
  Αλλά τον Μάιο έγινε μια επίθεση και η πόλη-φρούριο έπεσε. Στη συνέχεια υπήρξαν νέες νίκες και μια επίθεση στην Κορέα. Η πλήρης ήττα των Ιαπώνων στη στεριά. Και ταυτόχρονα η εκστρατεία της μοίρας και από τη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Εκεί, ένα αντιτορπιλικό κινείται μπροστά από ολόκληρο τον στόλο. Και υπάρχουν μόνο κορίτσια σε αυτό. Με κοντό σορτς, ξυπόλυτο, και με γιλέκα.
  Τα κορίτσια τρέχουν γύρω από το κατάστρωμα. Είναι όλες τόσο όμορφες. Τα μαλλιά είναι ξανθά, λευκασμένα από τον ήλιο και το δέρμα σκούρο, μαυρισμένο. Πανέμορφες ομορφιές.
  Και οι στρογγυλές, ροζ γόβες τους αναβοσβήνουν.
  Η Βερόνικα, μια γοητευτική ξανθιά βαρκούλα, ρώτησε το αγόρι της καμπίνας:
  - Τι Γιούλια, φοβάσαι τη μάχη;
  Το κορίτσι της καμπίνας έτριξε ως απάντηση:
  - Ναι, ονειρεύομαι αγώνα!
  Η Βερόνικα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα θα σε αιχμαλωτίσουν οι Ιάπωνες, και θα σου τηγανίσουν τα τακούνια!
  Το κορίτσι κοίταξε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της και τσίριξε:
  "Ο πόνος δεν με φοβίζει!" Είμαι μια πραγματική άγρια Αμαζόνα!
  Η Βερόνικα παρατήρησε:
  - Σε λίγο θα γίνεις δεκαπέντε. Παντρεύομαι σύντομα! Τι ονειρεύεσαι?
  Η Τζουλιάνα απάντησε ειλικρινά:
  - Θέλω πρίγκιπα!
  Η Βερόνικα μόρφασε.
  - Πρίγκιπας;
  Το κορίτσι είπε:
  - Ο πρίγκιπας ξωτικό!
  Η Βερόνικα ξαφνιάστηκε:
  - Σου αρέσουν τα ξωτικά;
  Η Τζουλιάνα έγνεψε καταφατικά και μάλιστα πήδηξε όρθια:
  - Φυσικά και το κάνουν! Είναι ακαταμάχητοι!
  Η Βερόνικα χαμογέλασε.
  Τι γίνεται με τους ανθρώπους;
  Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι στο θερμαινόμενο κατάστρωμα:
  - Δεν! Οι άντρες είναι τόσο άσχημοι, μαλλιαρός, μυρισμένος. Και τα ξωτικά είναι τόσο όμορφα, ευγενικά. Έχουν πρόσωπα σαν κορίτσια, τόσο χαριτωμένα. Και τα πόδια λεία και καθόλου τριχωτά!
  Η Βερόνικα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Τα ξωτικά είναι πολύ ωραία.
  Και η κοπέλα συνέτριψε το έντομο με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. σφύριξε:
  "Δυστυχώς, δυστυχώς, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους. Και είναι τόσο άσχημοι!
  Η Τζουλιάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα γιατί. Τα αγόρια της καμπίνας είναι πολύ χαριτωμένα. Όχι όμορφοι ενήλικες. Όταν μεγαλώνουν τρίχες στο πρόσωπο, είναι τόσο αηδιαστικό.
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Αηδιαστικό! Οι πιο όμορφοι νέοι στα δεκαέξι. Είναι ήδη αρκετά μεγάλα για να ευχαριστήσουν μια γυναίκα, αλλά όχι ακόμα τόσο τριχωτά όσο τα μεγαλύτερα παιδιά.
  Η Τζουλιάνα γέλασε και τσίριξε:
  - Γενικά, τα αγόρια είναι σίγουρα ευχάριστα όταν φιλάς μαζί τους, και σε χαϊδεύουν... Αλλά κάτι άλλο απλά τρομάζει! Α, να μείνεις για πάντα στην παιδική ηλικία!
  Η Βερόνικα είπε κατηγορηματικά:
  - Θα είσαι στη μάχη! Μεγαλώστε μαζί!
  Ο Τζούλιαν τραγούδησε ως απάντηση:
  - Κορίτσι να είσαι πάντα νέος,
  Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις...
  Να είστε αστείοι, τολμηροί, θορυβώδεις...
  Πρέπει να παλέψεις, άρα πάλεψε!
  Ποτέ μην γνωρίσεις την ειρήνη
  Κλάψε και γέλιο παράταιρα!
  Θα γίνω κουρδιστό κορίτσι
  Ας φυσήξουν εκατόν πενήντα!
  Η Βερόνικα χτύπησε το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - Η νιότη μπορεί να είναι αιώνια! Το κύριο πράγμα είναι να πιστεύεις στη λογική, όχι στον Θεό!
  Μπροστά εμφανίστηκε, ένα ιαπωνικό αντιτορπιλικό. Τα κορίτσια όρμησαν αμέσως, αναβοσβήνουν τα γυμνά τους τακούνια προς το κανόνι των δέκα ιντσών. Και άρχισαν να το δείχνουν προς τον εχθρό.
  Τα κορίτσια έδρασαν γρήγορα και αρμονικά. Γενικά είναι πολύ όμορφο όταν το πλήρωμα αποτελείται μόνο από κορίτσια. Και είναι όλοι ξυπόλυτοι, με καμπύλες, απλά υπέροχοι.
  Έδειξαν το όπλο και πώς θα χτυπούσαν τους Ιάπωνες. Ταυτόχρονα ξεκουράζονταν τα πελεκημένα, ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το βλήμα πέρασε και χτύπησε το αντιτορπιλικό. Σαν να χτύπησε ένα κλομπ. Το πλοίο τρέμει. Και το αντιτορπιλικό έπαθε ζημιά. Τα κορίτσια άρχισαν να ξαναγεμίζουν το όπλο. Πυροβόλησαν απότομα.
  Η Βερόνικα τσίριξε:
  - Για την πίστη, τον βασιλιά και την Πατρίδα!
  Και πώς πηδάει...
  Η Τζουλιάνα έγραψε στο Twitter:
  - Ο Τόγκο σκέφτηκε ότι ο πόλεμος, έκανε κανόνι από ... και πάνω!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα γελάσει. Γυμνούσε τα δόντια του, στο χρώμα των μαργαριταριών. Και είναι μια χαριτωμένη γατούλα. Και με το γυμνό του πόδι θα τρίψει ένα κομμάτι πεσμένο παγωτό.
  Η Βερόνικα τσίριξε και τραγούδησε:
  - Κρατούμενοι συνείδησης! Θα σας κάνουμε ελεύθερους!
  Και τα κορίτσια στο ρεφρέν πώς θα φάω.
  Και στοχεύοντας ένα όπλο, ανατίναξαν ξανά τον καταστροφέα. Αυτή τη φορά ήταν ακόμη πιο ακριβείς. Και το σκάφος του σαμουράι έσπασε και άρχισε να βυθίζεται.
  Τα κορίτσια ούρλιαξαν, τινάζοντας τα γυμνά τους πόδια. Είναι μια τέτοια απόλαυση.
  Όχι, η Ιαπωνία θα ηττηθεί όταν υπάρχουν υπέροχοι πολεμιστές στη Ρωσία. Και ο Oleg Rybachenko και η κοπέλα του πολεμούν στο πλευρό της αυτοκρατορίας Romanov.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα δουλεύουν πολύ καλά με τα πολυβόλα. Πυροβολούν.
  Ο Όλεγκ ρωτάει το κορίτσι, συνεχίζοντας να πυροβολεί:
  - Τι πιστεύεις, είναι καλός ή κακός ο Σπαρτάκ;
  Η Μαργαρίτα, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της, απάντησε:
  - Νομίζω ότι είναι περισσότερο καλό παρά κακό!
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας από πολυβόλα, παρατήρησε:
  "Αλλά η Ρώμη ήταν μια σπουδαία κουλτούρα. Και αν κέρδιζαν οι βάρβαροι σκλάβοι, τι θα γινόταν τότε;
  Η Μαργαρίτα γέλασε, κούρεψε μερικές γραμμές γιαπωνέζικα και απάντησε:
  - Μάλλον θα ήταν υπέροχο!
  Ο Όλεγκ σφύριξε και σημείωσε:
  - Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται! Αλίμονο, όχι όλα!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε λογικά:
  - Μα όλα είναι για το καλύτερο! Η Ρώμη καταστράφηκε από βαρβάρους. Στη συνέχεια, όμως, εμφανίστηκε στην τοποθεσία των ερειπίων, ένας ακόμη πιο ισχυρός και ανεπτυγμένος πολιτισμός. Έτσι συνέβη ότι η πρόοδος άρχισε να αναπτύσσεται μόνο πιο γρήγορα.
  Ο Όλεγκ σφύριξε, έκοψε πολλές τάξεις με τη βοήθεια εκρήξεων πολυβόλου και τσίριξε:
  Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδό μας!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Μαργαρίτα πέταξε κι αυτή ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χαμογέλασε:
  - Όποιος σταματήσει θα κονιορτοποιηθεί.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko εκτόξευσε ξανά μια αυτοσχέδια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών. Οι Ιάπωνες χτυπήθηκαν με τέτοιο τρόπο που δεν φαινόταν αρκετό. Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Για την αρχέγονη Ρωσία!
  Και έδειξε τη γλώσσα του.
  Η Μαργαρίτα κούρεψε το μισό από το ιαπωνικό τάγμα με ένα πολυβόλο και τσίριξε:
  - Ο Τσάρος μας Νικόλαος, να είναι ευλογημένος!
  Και πάλι θα πετάξει δώρο θανάτου με το γυμνό του πόδι.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε, κουρεύοντας τους Ιάπωνες:
  -Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής...
  Η Μαργαρίτα το υποστήριξε, τρέμοντας με τα γυμνά της πόδια, που τόσο επιδέξια πέταξαν χειροβομβίδες:
  - Και είμαι πολεμιστής από τον Θεό!
  Ο Όλεγκ, γράφοντας στα ιαπωνικά, ρώτησε:
  - Πώς είναι ο Θεός;
  Η Μαργαρίτα έτριξε και απάντησε, χτυπώντας τους Ιάπωνες και μετά πέταξε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι:
  - Δεν ξέρω! Προσωπικά δεν τον καταλαβαίνω. Οι γυναίκες παραμορφώνονται. Και αυτό, για να είμαι ειλικρινής, είναι αηδιαστικό και λάθος!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά, γράφοντας στον σαμουράι:
  - Μετά από σαράντα χρόνια, οι γυναίκες είναι αποκρουστικές! Ειλικρινά δεν μου αρέσουν. Οι γυναίκες στα νιάτα τους είναι πολύ ελκυστικές, σε αντίθεση με την ηλικία που τις χαλάει!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ενθουσιασμό, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά, μικρά πόδια της:
  - Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία! Στην καρδιά μιας νεανικής αγάπης για τη χώρα!
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας επίσης κατά του σαμουράι, το πήρε και τσίριζε:
  - Μπορεί να κατακτήσει τις άκρες του διαστήματος! Για να είναι όλοι χαρούμενοι στη Γη!
  Πραγματικά έτσι είναι να είσαι στο διάστημα! Όπου τέτοιες αμέτρητες αποστάσεις.
  Στην τσαρική Ρωσία αναπτύσσονται ήδη έργα για πτήσεις πέρα από την ατμόσφαιρα.
  Επί τσάρου Νικολάου Β', η επιστήμη αναπτύσσεται ραγδαία. Η τσαρική αυτοκρατορία πρόκειται να γίνει η πιο προηγμένη δύναμη στον κόσμο. Και η Βρετανία χάνει έδαφος.
  Η Μαργαρίτα τσίριξε με ένα χαμόγελο. Πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο πόδι της, σαν πριγκίπισσα, και τσίριξε:
  - Θα είμαστε οι πρώτοι! Τέτοια είναι η Ρωσία - Παλλάς-μοίρα!
  Ο Όλεγκ είπε ενοχλημένος:
  - Όταν, επιτέλους, ο Λίνεβιτς μας απελευθερώσει. Πρέπει να αποθηκεύσετε κάθε κασέτα. Ωστόσο, ο Rozhdestvensky μας έφερε προμήθειες!
  Η Μαργαρίτα άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια και έτριξε:
  - Θα αλέσει όλο και περισσότερα ιαπωνικά εξαρτήματα! Μέχρι να κερδίσουμε επιτέλους!
  Ο Όλεγκ πήρε, έκοψε τη γραμμή των σαμουράι και σφύριξε:
  - Αυτοκρατορικές σημαίες! Ας υπάρχει και η Ρωσία στην Κίνα!
  Η Μαργαρίτα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Όλα θα είναι όμορφα!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι ....
  Ο Όλεγκ, γράφοντας για τους σαμουράι, τσιρίζει:
  - Η νίκη είναι κοντά!
  Η Margaret επιβεβαίωσε:
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  Και ο ρωσικός στόλος, που έχει ήδη επιτύχει υπεροχή στη θάλασσα, πιέζει τους Ιάπωνες. Και επιτίθεται επιθετικά. Και χτυπήστε τον εχθρό. Και τότε πολλοί κέρδισαν τους σαμουράι.
  Πολέμησαν και τα κορίτσια από το αντιτορπιλικό "Victoria". Οι όμορφες πολεμίστριες ήταν ημίγυμνες, ειδικά αφού το καλοκαίρι σε τέτοια γεωγραφικά πλάτη είναι ζεστό και ξυπόλητοι. Στην πραγματικότητα, όταν ένα κορίτσι έχει ελάχιστα ρούχα, είναι το λιγότερο ευάλωτο.
  Η Βερόνικα πυροβολεί τους Ιάπωνες και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και το πόδι του κοριτσιού είναι τόσο ακριβές.
  Οι Ιάπωνες πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ουρλιάζουν και πέφτουν.
  Η Τζουλιάνα ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι και οι σαμουράι πέφτουν. Και ο πολεμιστής πυροβολεί, γελώντας:
  - Θα σταθούμε υπέρ του Τσάρου Νικολάου!
  Κορυφαία φωτιά και γοητευτική Άννα. Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μόνο με εσώρουχα. Και επίσης κουρεύει τους σαμουράι, λέγοντας:
  - Ο Τσάρος μας Νικόλαος θα είναι υπέροχος!
  Η Τζουλιάνα κόβει τους Ιάπωνες και επιβεβαιώνει:
  - Αναγκαστικά θα!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Τα κορίτσια είναι υπέροχοι υπεράντρες.
  Να ένα από αυτά πολύ μεγάλο και ψηλό: η Angelina.
  Και μια τέτοια κοκκινομάλλα ... Έβγαλε το γιλέκο της και τώρα τσακώνεται με το εσώρουχο μόνη της.
  Και τι στήθος έχει! Σαν τον μαστό του καλύτερου βουβάλου, με μεγάλες φράουλες θηλής.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, μια πραγματική φοράδα. Και αγαπά πολύ τους άντρες, αλλά δεν ανέχεται τη σταθερότητα. Γιατί να μην αγαπάει; Είναι τόσο ωραίο όταν οι τύποι σε πονάνε.
  Η Αντζελίνα βρυχάται και πέταξε επίσης ένα σωρό χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα, σφυρίζοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία και τον Τσάρο Νικόλαο!
  Το κοριτσίστικο τάγμα είναι κουλ. Οι γυναίκες πολεμίστριες έβγαλαν τα γιλέκα τους και όλοι ξεγύμνωσαν το στήθος τους. Και τσακώνονται μόνο με λεπτά εσώρουχα. Και πόσο όμορφο είναι.
  Τι καλύτερο από γυμνά γυναικεία σώματα.
  Και ένα ολόκληρο τάγμα πολεμιστών.
  Και οι Ιάπωνες πέφτουν, σκουπίζοντας τις προσεγγίσεις στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων, με τα πτώματα τους.
  Η Βερόνικα λέει με πάθος, κουρεύοντας τους σαμουράι:
  Οι θεοί μας βαδίζουν!
  Η Τζουλιάνα πέταξε ένα δώρο αφανισμού με τα ξυπόλυτα πόδια της και επιβεβαίωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Russian Gods - Gods of War!
  Η Άννα, οδηγώντας φωτιά και φαγητό, γάβγισε:
  - Για τη Ρωσία, πολεμήστε και μη φοβάστε!
  Και έκλεισε το μάτι τα πράσινα μάτια της!
  Η Αντζελίνα έστειλε ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά με τα γυμνά της τακούνια, σηκώνοντας δύο λόχους Ιάπωνες στον αέρα και βρυχήθηκε:
  - Η τσαρική αυτοκρατορία δεν μπορεί να σπάσει!
  Η Βερόνικα σφύριξε με ενθουσιασμό:
  - Η φυλή μας είναι αιώνια!
  Και πάλι πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια.
  Η Τζουλιάνα πυροβολεί και ρίχνει χειροβομβίδες με τα κάτω άκρα της, σφύριξε, ξεγυμνώνει τα δόντια της:
  - Και ο θάνατος δεν συμβαίνει δύο φορές!
  Η Άννα πυροβολώντας, τσίριξε:
  - Η σοφία του προγόνου να είναι μαζί μας!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα εκτοξευμένη με γυμνό πόδι πετάει!
  Η Αντζελίνα το πήρε και τσίριξε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δικαίωση τριάδα και αυτός είναι ο νόμος!
  Και έστειλε ένα ολόκληρο κουτί γεμάτο εκρηκτικά.
  Η Βερόνικα απάντησε με μανία, σαρώνοντας τους σαμουράι από το γήπεδο:
  - Αιώνια Ρωσία, όπως η Ουκρανία ως μέρος της Ρωσίας!
  Και πάλι πώς τραμπουκίζει τους Ιάπωνες.
  Η Τζουλιάνα, πυροβολώντας, έτριξε:
  - Ο λαός μας δεν θα ανεχθεί!
  Και εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα σε ένα τόξο.
  Η Άννα το πήρε και χαμογέλασε. Τσακισμένοι σε μια ουρά στους σαμουράι. Με θάρρος τα κούρεψε και τσίριξε:
  - Ας βασιλέψει η Ρωσία στην Κίνα!
  Η Αντζελίνα δήλωσε με φρενίτιδα και ενθουσιασμό:
  - Και δεν θα παραδώσει ούτε μια ίντσα γης!
  Και τα κορίτσια χτυπούσαν όλα τους σαμουράι σαν τάγμα.
  Ο πεισματικός πόλεμος συνεχίστηκε με όλη την επιθετικότητα. Αλλά ο ρωσικός στρατός αποβιβάζει ήδη στρατεύματα και μεταφέρει πολεμικές επιχειρήσεις στο έδαφος της ίδιας της μητρόπολης.
  Οι Σαμουράι προσπαθούν να πετάξουν τα ρωσικά στρατεύματα από το προγεφύρωμα.
  Και τρεμοπαίζει με γυμνά πόδια. Πετάνε χειροβομβίδες με τα γυμνά μέλη τους. Είναι όλα απλά υπέροχα και γοητευτικά.
  Αλλά αλήθεια, γιατί τα κορίτσια χρειάζονται ρούχα; Γυμνές, είναι πολύ πιο όμορφες, και πιο όμορφες, πιο σαγηνευτικές.
  Και θέλω να φιλάω ξυπόλητες, στρογγυλές γόβες έτσι. Και γλείφει κάθε δάχτυλο.
  Πυροβολώντας και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, η Βερόνικα λέει:
  - Γάμησέ σε, μη σε δέρνω!
  Εδώ η Τζουλιάνα κάρφωσε τους Ιάπωνες και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα, ψέλλισε:
  - Το άκαμπτο ρωσικό μας πνεύμα!
  Και η έφηβη γέλασε... Φαντάστηκε πώς ένα χαριτωμένο αγόρι της γαργαλούσε το πόδι. Ναι, για το ευαίσθητο γυναικείο δέρμα είναι ωραίο.
  Η κοκκινομάλλα Άννα πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους σαμουράι και τσίριξε:
  - Για την πιο ιερή Ρωσία στον κόσμο.
  Και μια υγιής, ισχυρή Αντζελίνα πέταξε μια σακούλα με εκρηκτικά στους σαμουράι με τα γυμνά της τακούνια και γάργαρε:
  - Για την ένδοξη νίκη μας!
  Η Βερόνικα έδωσε σειρά. Καταρρίψαμε τους Ιάπωνες και τσιρίξαμε:
  - Αυτό είναι το καθήκον μας!
  Η Τζουλιάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Και θα το εκπληρώσουμε!
  Η Άννα έκοψε μερικά Γιαπωνέζικα και κελαηδούσε:
  - Ρωσικός τρόπος για τη νίκη!
  Η Angelina εκτόξευσε ξανά κάτι βαρύ στους σαμουράι, γουργουρίζοντας:
  - Και θα νικήσουμε!
  Ακόμα, καλά που μέσα στον καύσωνα τα κορίτσια έβγαλαν τα γιλέκα τους. Έτσι είναι πολύ πιο όμορφες με γυμνό κορμό. Και μαυρισμένη, και μυώδης. Τα σώματα είναι απλά χυτό ατσάλι.
  Πόσο υπέροχα είναι τα κορίτσια όταν είναι γυμνά.
  Και δεν χρειάζονται ρούχα.
  Η Βερόνικα κουρεύει πολλά Γιαπωνέζικα και τσιρίζει:
  - Να είστε διάσημοι για τη Ρωσία μας σε όλες τις ηλικίες!
  Η Γιουλιάνα πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Για την επικράτειά μας!
  Εδώ η Άννα το πήρε και σφύριξε, με μανία:
  - Για τα αιώνια και τα ανθρώπινα!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Το πήρε λοιπόν και η Αντζελίνα. Έριξε ένα μάτσο χειροβομβίδες. Νοκ άουτ μέρος του σαμουράι, με ένα swoop. Και τραγούδησε:
  - Πετάξτε στον ουρανό, παίξτε με τον ήλιο - Θέλω για πάντα!
  Και τα τέσσερα κορίτσια χτύπησαν πολύ όμορφα. Και όλο το τάγμα επίσης. Πόσο σαγηνευτικά αναβοσβήνουν τα γυμνά τους πόδια πετώντας χειροβομβίδες. Τι όμορφα κορίτσια στον πόλεμο.
  Και μια κίτρινη μάζα από Ιάπωνες στρατιώτες επιπλέει πάνω τους. Οι Σαμουράι πεθαίνουν κατά χιλιάδες, αλλά ακόμα δεν σταματούν. Βιδώστε τον εαυτό σας και βιδώστε. Η μάχη είναι εξαιρετικά σκληρή.
  Η Βερόνικα πυροβολεί τους Ιάπωνες και κελαηδάει:
  - Η ρωσική μας επιλογή είναι τιμή και πατρίδα!
  Η Τζουλιάνα, πυροβολώντας τον εχθρό, βγάζει τα δόντια της, που αστράφτουν πιο λαμπερά από τα μαργαριτάρια της θάλασσας. Και λέει:
  - Σε κάθε αιώνα ήρωες υπήρχαν και θα υπάρχουν!
  Μετά το πήρε η κοπέλα και ξεγύμνωσε ακόμα περισσότερο τα δόντια της.
  Η φλογερή Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  Δεν μπορούμε να κατακτηθούμε! Μην γονατίζετε τη Ρωσία!
  Και πάλι η χειροβομβίδα της πολεμίστριας που πέταξε από το γυμνό της πόδι πετάει.
  Η Αντζελίνα εκτοξεύεται θανατηφόρα και δολοφονικά με το γυμνό της πόδι. Και βγάζοντας τα δόντια του, κελαηδάει:
  - Πιστεύω ότι θα είμαστε στον Παράδεισο!
  Η Βικτώρια διακόπτει την ηρωική γυναίκα:
  - Δεν! Όχι στον παράδεισο, αλλά για να ζήσουμε για πάντα στον πλανήτη Γη, που θα γίνει ένας πραγματικός, απόκοσμος παράδεισος!
  Και το κορίτσι-καπετάνιο πέταξε με γυμνό πόδι μια πολύ θανατηφόρα, θρυμματισμένη βόμβα.
  Η Βερόνικα παρατήρησε:
  Είσαι σοφός καπετάνιος...
  Και επίσης με γυμνό πόδι εκτόξευσε μια καταστροφή φορέα.
  Η Τζουλιάνα τσίριξε και έδωσε μια στροφή. Σκότωσε τους Ιάπωνες. Με μεγάλα δόντια, το κορίτσι έτριξε:
  - Δεν θέλω να γίνω γριά! Και θέλω να ζήσω για πάντα!
  Η Άννα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ρώτησε την ξανθιά κοπέλα αμφίβολα:
  - Σου αρέσει ο κόσμος μας;
  Η Τζουλιάνα απάντησε χωρίς δισταγμό:
  - Μια καλή ιδέα! Ειδικά το καλοκαίρι! Λατρεύω τον ήλιο και τις διακοπές!
  Η Άννα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Το καλοκαίρι σίγουρα καλό! Πόσο καλό είναι για τους νέους!
  Η Τζουλιάνα απάντησε με οργή:
  - Ναι, και ας είναι αιώνιο καλοκαίρι, όπως στην Αφρική! Και η Αφρική θα είναι δική μας!
  Η Αντζελίνα πέταξε ένα βαρέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και είπε:
  -Μακάρι να είναι έτσι! Και ανά πάσα στιγμή.
  Οι τάξεις των Ιαπώνων λιγόστευαν και ολοφάνερα τους τελείωσαν οι ατμοί.
  Τα ρωσικά στρατεύματα αρχίζουν να προελαύνουν στην ίδια την επικράτεια της Ιαπωνίας και συντρίβουν τους σαμουράι, κερδίζοντας τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών, με σορτς και γιλέκα, μπήκε πρώτο στη μάχη.
  Όμορφα κορίτσια άρχισαν να αλωνίζουν τον στρατό των σαμουράι, ήδη χτυπημένο σε προηγούμενες μάχες.
  Πρώτα απ 'όλα, οι πολεμιστές επιτέθηκαν στις μπαταρίες. Οι χειροβομβίδες που πετάχτηκαν με γυμνά πόδια πέταξαν κατά των Ιαπώνων. Ήταν πολύ αιχμηρά. Και οι ίδιοι οι Ρώσοι πολεμιστές πήραν και πέταξαν τα γιλέκα τους. Να μείνω γυμνόστηθος.
  Έτσι, σχεδόν εντελώς γυμνά κορίτσια είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπηθούν. Όταν το δέρμα μιας γυναίκας είναι γυμνό, οι σφαίρες της δεν παίρνουν.
  Η Βερόνικα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Θα είμαι ο πρωταθλητής!
  Και τίναξε τα άσπρα, σγουρά μαλλιά της.
  Ο Τζούλιαν επίσης δεν είναι τόσο απλός. Λουπανούλα στους Ιάπωνες. Και μετά, καθώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Στο όνομα της Αγίας, Τσαρικής Ρωσίας!
  Και πάλι θα κουνήσει το γεμάτο στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Και η μέση του κοριτσιού είναι λεπτή.
  Περαιτέρω, η κοκκινομάλλα Άννα ορμάει στη μάχη. Ένα τόσο αστραφτερό και αντιδραστικό κορίτσι. Πώς να πετάξετε μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Έτσι οι σαμουράι θα σκορπιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και κυλήστε γύρω, σαν γκρεμισμένοι.
  Και η κοπέλα πυροβολεί εναντίον τους και τσιρίζει:
  - Για τον Τσάρο των Ορθοδόξων και των Ρώσων θεών!
  Η Αντζελίνα έριξε κι αυτή. Και ένα κουτί με κοχύλια, που πετάχτηκε από γυμνό της, ισχυρό σαν άλογο έλξης, πέταξε. Και έσπασε πολλούς Ιάπωνες.
  Τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ όταν είναι γυμνά και ξυπόλητα. Αλλά στο σορτς, το τρέξιμο στη θέση είναι ακόμα πιο δροσερό.
  Και θηλές φράουλας, τόσο λαμπερές!
  Η Victoria θα εκτοξεύσει επίσης μια χειροβομβίδα με τα κόκκινα βυζιά της και θα χτυπήσει τον σαμουράι όσο καλύτερα μπορεί. Εδώ είναι το κορίτσι. Και το πιο σημαντικό, ο διοικητής του τάγματος των κοριτσιών στο αντιτορπιλικό. Και επίσης μόνο σε εσώρουχα.
  Και κουνάει το γυμνό του στήθος. Που είναι τόσο όμορφο και σέξι.
  Η Βερόνικα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Διέκοψε πολλά Γιαπωνέζικα και τσίριξε:
  - Ακροβατικά για επιβίβαση!
  Η Yuliana πέταξε επίσης πολύ επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε ενώ κούρεψε τους Ιάπωνες:
  - Το χαμόγελο και το συντριπτικό μας χτύπημα!
  Τότε πώς να αστράφτουν τα δόντια.
  Και έτσι η Άννα το πήρε και το γάμησε. Πυροβόλησε πολλούς σαμουράι. Και πώς το έκανε.
  Και πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι. Και τσιρίζει:
  Δεν είμαστε σκλάβοι!
  Μετά θα γελάσει και θα δείξει τη γλώσσα του.
  Η Αντζελίνα το πήρε και κελαηδούσε με έξαλλη μανία, φτύνοντας τον εχθρό:
  - Είμαι ο πιο κουλ από τους κουλ.
  Και με τα γυμνά της πόδια εκτόξευσε μια βαριά βόμβα. Πήρε και ανατίναξε τους σαμουράι, τεμαχίζοντάς τους.
  Η Βερόνικα, επίσης, θα πάρει και θα σφυρίξει την ασιατική ορδή. Και συνθλίβει τα κόκαλά τους.
  Το κορίτσι το πήρε και κελαηδούσε:
  - Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Και πάλι, μια θανατηφόρα και μοναδική χειροβομβίδα πετάει από γυμνό πόδι.
  Και τσάκισε τους Ιάπωνες. Και γιατί ήρθαν στα ρωσικά εδάφη; Όλα εδώ ανήκουν στη Ρωσία.
  Η Τζουλιάνα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία! Δεν χρειαζόμαστε την Κρατική Δούμα!
  Η Red Anna επεσήμανε επιθετικά:
  - Θα γίνω πρωταθλητής.
  Και μια χειροβομβίδα που θα πεταχτεί με γυμνό πόδι κοριτσιού θα τους πλακώσει όλους. Έμεινε μόνο ματωμένο κρέας.
  Αλλά η Αντζελίνα το πήρε και τσίριξε. Σκότωσε ένα σωρό μαχητές. Και σάρωσε σαν άγγελος θανάτου.
  Και πολλοί σαμουράι πέθαναν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πίεσαν τους Ιάπωνες από όλες τις πλευρές. Συνθλίβονταν και συνθλίβονταν.
  Ξέσπασαν μάχες σώμα με σώμα. Ρώσοι στρατιώτες μαχαίρωσαν τους σαμουράι με ξιφολόγχες. Το τουφέκι Mosin είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ. Τα οποία διαπερνούν το κρανίο. Και να σπάσει κόκαλα.
  Αλλά τα κορίτσια με σπαθιά παλεύουν ιδιαίτερα όμορφα. Ειναι υπεροχο. Ειδικά όταν ταλαντεύονται γυμνό στήθος.
  Και οι θηλές είναι τόσο ρουμπίνι και αστραφτερές. Θέλετε λοιπόν να τους κοιτάξετε και να τους φιλήσετε.
  Και να φιλάς ασταμάτητα.
  Τα κορίτσια παλεύουν με τη μανία των πεινασμένων πάνθηρων που βλέπουν τα αρνιά. Τα βασανίζουν και τα γδέρνουν.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, τσιρίζει:
  -Θάνατος για θάνατο!
  Η Yuliana, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, προσθέτει:
  - Αίμα για αίμα!
  Η Άννα, γράφοντας για τους σαμουράι, τσιρίζει:
  -Οφθαλμό αντί οφθαλμού!
  Και πέταξε και ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι. Ήταν πιο δυνατή από όλους και κομματιασμένη με απορία.
  Και έρχεται η Αντζελίνα. Ένα ολόκληρο βαρέλι, με θανατηφόρα εκρηκτικά θα εκτοξευθεί και θα αλέσει τους εχθρούς.
  Στη συνέχεια, καθώς τραγουδάει:
  - Είμαι ξυπόλητος ελέφαντας και πολύ κουλ!
  Το κορίτσι είναι πραγματικά δυνατό. Και τα πόδια της είναι σαν μπαστούνια. Πώς να μετακινήσετε έναν σαμουράι στη βουβωνική χώρα. Αυτό πέντε μέτρα ψηλά και πέταξε ψηλά. Όρμησε σαν καταπέλτης που εκτοξεύτηκε από πέτρα. Πιο συγκεκριμένα, μάλλον από πέτρα καταπέλτη!
  Η Βικτώρια, η διοικητής του τάγματος, πυροβόλησε τους Ιάπωνες. Κόρεψε μερικούς από τους κίτρινους πολεμιστές και τσίριξε:
  Θα πολεμήσουμε για την Αγία Ρωσία.
  Και με γυμνό, μαυρισμένο γόνατο, σαν να κινούνταν στο πηγούνι. Και σπάστε το σαγόνι του εχθρού.
  Η Βικτώρια είναι ενθουσιασμένη....
  Η Τζουλιάνα λέει με ενθουσιασμό:
  - Θα είναι ο Τσάρος Νικόλαος, ο μεγαλύτερος των Ρώσων τσάρων!
  Και όλο το τάγμα ημίγυμνων, ξυπόλητων κοριτσιών, πώς να γαβγίζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους, εξοντώνοντας τους Ιάπωνες.
  -Μακάρι να είναι έτσι!
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΙΣ τον ROMMEL
  Στον Ρόμελ δόθηκαν εξουσίες έκτακτης ανάγκης και μεγαλύτερη αυτονομία στη Γαλλία πριν από την απόβαση των Συμμάχων τον Ιούνιο του 1944. Αυτό του επέτρεψε να διαθέσει επιδέξια πενήντα οκτώ γερμανικές μεραρχίες, συμπεριλαμβανομένων δέκα τανκ και πέντε μεραρχιών SS.
  Και οι σύμμαχοι ηττήθηκαν βάναυσα, χάνοντας περισσότερους από ένα εκατομμύριο στρατιώτες και αξιωματικούς μόνο ως αιχμάλωτους. Επιπλέον, οι Ναζί κατέλαβαν μια μεγάλη μάζα εξοπλισμού.
  Αλλά το πιο σημαντικό, ο Χίτλερ και η ακολουθία του έφτασαν στη Γαλλία για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη νίκη. Εδώ καλύφθηκαν, λες, "κατά λάθος" από συμμαχική αεροπορική επιδρομή. Ο Χίτλερ, ο Χίμλερ, ο Μπόρμαν και ο Γκέρινγκ πέθαναν. Και ο Γκέμπελς έσπευσε να ορκιστεί πίστη στον νέο Φύρερ και Ανώτατο Διοικητή Ρόμελ.
  Οι Σύμμαχοι συμφώνησαν βιαστικά να κηρύξουν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ για πέντε χρόνια, παγώνοντας προς το παρόν την κατάσταση και τα εδάφη. Και αφήνοντας επίσης τη νότια Ιταλία και τη Σικελία.
  Ακολούθησε ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου - όλα για όλους! Πράγμα που ενίσχυσε σημαντικά τα γερμανικά και ιδιαίτερα τα ιταλικά στρατεύματα.
  Είναι αλήθεια ότι στο ανατολικό μέτωπο, ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε μια επιτυχημένη επιχείρηση "Bagration", διασχίζοντας το Neman. Όμως ο Ρόμελ, προκαλώντας ένα απροσδόκητο πλήγμα στη νότια πλευρά, σε αντίθετες κατευθύνσεις από τη Μολδαβία και τη Δυτική Ουκρανία, σχημάτισε εκεί ένα μεγάλο καζάνι σοβιετικών στρατών.
  Ο Στάλιν έγινε νευρικός και άρχισε να ρίχνει στρατεύματα προς τα νότια. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποφύγουν την πλήρη ήττα και κράτησαν τα σύνορα της Πολωνίας. Αν και ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να απελευθερώσει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη Λευκορωσία και εν μέρει τη Λιθουανία.
  Η απελευθέρωση τανκς και αεροσκαφών στο Τρίτο Ράιχ αυξανόταν συνεχώς, ιδιαίτερα μετά τη διακοπή των βομβαρδισμών από τους συμμάχους.
  Και το Panther ήταν ακόμα ανώτερο από το T-34-85 σε μετωπική θωράκιση και διάτρηση θωράκισης, καθώς και στην ταχύτητα πυρός του όπλου. Ο Πάνθηρας είχε περισσότερα και αποθέματα οβίδων και, πιο συγκεκριμένα, οπτικών.
  Άρα τα γερμανικά τανκς είναι δυνατά και ο αριθμός τους αυξήθηκε. Και ο Πάνθηρας έχει γίνει σοβαρό πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που ο αριθμός του έχει αυξηθεί δραματικά. Και το Jagdpanther αποδείχθηκε ακόμα πιο τρομερό, ήταν πιο εύκολο στην κατασκευή, αλλά πιο ισχυρά οπλισμένο και καλύτερα προστατευμένο, ειδικά στο μέτωπο.
  Το "Jagdpanther" έγινε μεγάλο πρόβλημα για τον Κόκκινο Στρατό. Γενικά, έχοντας εξαπολύσει στα δυτικά, οι Γερμανοί συγκέντρωσαν βιαστικά δυνάμεις. Ο Ρόμελ έβαλε στα όπλα και τους Γάλλους και τους Πολωνούς. Εμφανίστηκε ο πολωνικός στρατός και οι γαλλικές μονάδες.
  Και το γερμανικό πολυβόλο ήταν το καλύτερο MP-44 στον κόσμο και το αεροσκάφος TA-152 έγινε το καλύτερο όπλο πολλαπλών χρήσεων. Πολύ πιο τέλειο από το Focke-Wulf.
  Ο Ρόμελ υποσχέθηκε να αναβιώσει την Κοινοπολιτεία. Και αυτό ενέπνευσε τους Πολωνούς να πολεμήσουν για τη Βέρμαχτ. Και οι Γάλλοι πολέμησαν, χρησιμοποιώντας το κολοσσιαίο δυναμικό, πρωτίστως ανθρώπινο. Οι Ναζί μπόρεσαν επίσης να κρατήσουν τη Ρουμανία και την Ουγγαρία υπό τον έλεγχό τους και να ενισχύσουν τη θέση του Μουσολίνι στην Ιταλία - σχηματίζοντας νέα τμήματα.
  Οι μάχες έδειξαν ότι με επιδέξια χρήση το "Tiger" -2 δεν είναι καθόλου κακό τανκ. Συγκεκριμένα, είναι πολύ επίμονο και χτυπάει από μεγάλη απόσταση.
  Οι Γερμανοί σταθεροποίησαν το μέτωπο το φθινόπωρο. Και τον χειμώνα, οι μάχες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος. Αυτή τη φορά ο Κόκκινος Στρατός χτύπησε στο κέντρο. Τα αυτοκινούμενα πυροβόλα E-10 και E-25 και το πρώτο σοβιετικό SU-100 δοκιμάστηκαν σε μάχες. Το σοβιετικό αυτοκίνητο δεν ήταν κακό και τα γερμανικά μικρά αυτοκίνητα με χαμηλή σιλουέτα ήταν αρκετά αποτελεσματικά και ευκίνητα.
  Ο Ρόμελ απέκοψε τα σοβιετικά στρατεύματα που είχαν διαρρήξει με πλευρική επίθεση και σχημάτισε ένα ζευγάρι μεγάλους λέβητες. Γενικά, ο νέος διοικητής του Τρίτου Ράιχ μάντεψε τους σοβιετικούς ελιγμούς και κατάφερε να λάβει αποτελεσματικά αντίμετρα.
  Ειδικά στην Πολωνία, οι δρόμοι ήταν καλύτεροι και τα γερμανικά τανκς, ακόμη και τον χειμώνα, δρούσαν πιο αποτελεσματικά από ό,τι στην απεραντοσύνη της ΕΣΣΔ. Και τώρα ο Φριτς είχε πολλά από αυτά.
  Τα αεροσκάφη Fritz jet είχαν επίσης αποτέλεσμα. Τα ME-262 είναι ανθεκτικά μηχανήματα και τα XE-162 είναι τα ταχύτερα και πιο ευέλικτα. Και τα σοβιετικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν καν να προλάβουν το βομβαρδιστικό Arado. Επίσης πρόβλημα. Και στο νότο, οι Γερμανοί απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση, σχηματίζοντας καζάνια.
  Ο Ρόμελ παρέσυρε τον Κόκκινο Στρατό σε παγίδες και χρησιμοποίησε μεγάλο αριθμό τανκς και ο Πάνθηρας ήταν αρκετά αποτελεσματικός όταν χρησιμοποιήθηκε σωστά.
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε από οργή, αλλά αποδείχθηκε ότι τον ξυλοκόπησαν. Οι Γερμανοί επιστράτευσαν τις δυνάμεις τους. Και αντί να εκτοξεύουν άχρηστους πυραύλους όπως η FAA, βασίστηκαν σε αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και τώρα ο Κόκκινος Στρατός το πήρε καλά τόσο στον ουρανό όσο και στη γη.
  Τον Μάιο του 1945, χρησιμοποιώντας μια πιο προηγμένη τροποποίηση του αυτοκινούμενου όπλου Ε-25, με μετωπική θωράκιση 120 mm και πλευρική θωράκιση 82 mm με πυροβόλο 88 mm, οι Γερμανοί άρχισαν να προελαύνουν στην Ουκρανία.
  Ο Ρόμελ ακολούθησε μια πιο ευέλικτη κατοχική πολιτική, ανακηρύσσοντας την Ουκρανία ανεξάρτητο κράτος υπό την αιγίδα του Τρίτου Ράιχ και ενθαρρύνοντας τον Μπαντέρα. Δημιουργήθηκε επίσης μια κυβέρνηση-μαριονέτα της Λευκορωσίας. Οι Γερμανοί αποκαλούσαν πλέον τους Σλάβους Άριους και ήταν πονηροί.
  Για τον Κόκκινο Στρατό, η κατάσταση επιδεινώθηκε από τη διακοπή των προμηθειών στο πλαίσιο του Lend-Lease και την αποτυχία των καλλιεργειών στην ΕΣΣΔ. Ναι, και ο Στάλιν πότε πότε παρενέβαινε στη διοίκηση και τον έλεγχο των στρατευμάτων και αυτό είχε αρνητικό χαρακτήρα.
  Αν ο Στάλιν ήταν ήδη καλά γνώστης σε στρατηγικά ζητήματα, τότε ήταν μάλλον αδύναμος σε επιχειρησιακά ζητήματα και ουσιαστικά δεν καταλάβαινε τακτική. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν ήθελε πραγματικά να ακούσει τις συμβουλές των επαγγελματιών.
  Και οι Γερμανοί υπό τη διοίκηση του λαμπρού διοικητή Rommel κέρδισαν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Το Fritz κατέλαβε ολόκληρη τη Δεξιά Όχθη της Ουκρανίας και το Κίεβο το καλοκαίρι. Και επίσης η Λευκορωσία καταλήφθηκε από ένα ισχυρό χτύπημα. Κάτι έπρεπε να γίνει για να σωθεί η ΕΣΣΔ!
  Και μετά εμφανίστηκε η Sailor Moon με ξυπόλητη σε μπικίνι.
  Και τα κορίτσια από το ιαπωνικό anime συνάντησαν τους Ναζί, οι οποίοι, έχοντας νικήσει τον Κόκκινο Στρατό στη Λευκορωσία, κινούνταν ήδη στο Σμολένσκ.
  Τα κορίτσια ήταν στην άκρη της επίθεσης και πολέμησαν πολύ απελπισμένα.
  Τα ξυπόλυτα πόδια τους πέταξαν χειροβομβίδες και οι κεραυνοί πέταξαν έξω από τον αφαλό τους. Και τα ξίφη, μακρύνοντας, έκοψαν φασιστικά αεροπλάνα. Και μετά το πήραν οι πολεμιστές της Σελήνης της Κεϋλάνης και πώς σφυρίζουν. Πεσμένα κοράκια θα πέσουν στους Ναζί. Και μερικά από τα φτερωτά πουλιά έπεσαν πάνω στους φασιστικούς γύπες. Και τα πήρε και τα γκρέμισε.
  Η Σεϊλάνη Μουν χαμογέλασε επιθετικά.
  - Τι Φριτς δεν σου δίνεται Σμόλενσκ;
  Ένα άλλο μπλε κορίτσι φώναξε:
  - Και θα θυμόμαστε το Στάλινγκραντ!
  Το τρίτο κίτρινο κορίτσι έτριξε:
  - Και η Σεβαστούπολη!
  Και ο τέταρτος γάβγισε:
  - Και το Λένινγκραντ επίσης!
  Και όλο το τάγμα ξυπόλητοι με μπικίνι καλλονή πώς να απελευθερώσουν τον κεραυνό από τον αφαλό τους. Και πώς θα χτυπήσει μέχρι θανάτου μια μάζα φασιστών.
  Φαινόταν ότι με τέτοια δύναμη, η νίκη του Κόκκινου Στρατού ήταν αναπόφευκτη. Αλλά...
  Ένας δαίμονας εμφανίστηκε στα κορίτσια από το ιαπωνικό anime και είπε:
  - Και οι Ρώσοι δεν θέλουν να συντρίψουν τα νησιά Κουρίλ!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες από την Ιαπωνία φώναξαν απογοητευμένες:
  - Πώς δεν θέλουν να σπρώξουν τα νησιά; Μας εξαπατούν!
  Και οι ξυπόλητες, στρογγυλές γόβες που αναβοσβήνουν εξαφανίστηκαν από μπροστά.
  Αλλά κατάφεραν ήδη να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στους Ναζί και σταμάτησαν την επίθεση.
  Το χειμώνα οι Γερμανοί αμύνονταν μόνο. Είχαν ένα πολύ επιτυχημένο XE-162 στον ουρανό, κράτησαν σταθερά. Στην ξηρά, το αυτοκινούμενο όπλο Ε-25 παρείχε λίγο πολύ προστασία. Όπως και άλλα τανκς. Το "Tiger" -2 εκσυγχρονίστηκε, έχοντας λάβει έναν ισχυρότερο κινητήρα 1000 ίππων, και ένα τέλειο κιβώτιο ταχυτήτων.
  Τα σοβιετικά T-54 δεν ήταν ακόμη έτοιμα και το IS-4 είχε πολλές ατέλειες. Και αυτό επηρέασε αρνητικά τη μαχητική ικανότητα του Κόκκινου Στρατού.
  Την άνοιξη του 1946, οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν. Αλλά τα στρατεύματά τους είχαν βαλτώσει στην προηγμένη σοβιετική άμυνα. Ο πόλεμος όλο και περισσότερο άρχισε να μοιάζει με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η άμυνα είναι ισχυρότερη από την επίθεση και η πρώτη γραμμή είναι ανενεργή. Το καλοκαίρι προσπάθησαν και οι Γερμανοί να προχωρήσουν, αλλά χωρίς επιτυχία. Και το φθινόπωρο και το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ήδη, και επίσης βαλτώθηκε στη γερμανική πυκνή άμυνα. Επιπλέον, οι Fritz έχουν ήδη προσαρμοστεί για να πολεμήσουν τον χειμώνα και ο εξοπλισμός τους δεν "έπλεε" τόσο πολύ στο κρύο. Και η δεξαμενή της σειράς "Ε" -50 αποδείχθηκε επιτυχημένη, και αρκετά αποτελεσματική μηχανή.
  Είναι αλήθεια ότι το αυτοκίνητο ζύγιζε σχεδόν 65 τόνους, αλλά αυτό αντισταθμίστηκε από έναν ισχυρό κινητήρα, επίσης πολύ αποτελεσματικά όπλα των 88 mm σε 100EL, διαπεραστικά, ακριβή, γρήγορη βολή.
  Το T-54 δεν έχει μπει ακόμη στη σειρά και οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να έχουν πλεονέκτημα στην ποιότητα του εξοπλισμού. Και στον αέρα, το πλεονέκτημά τους αυξήθηκε.
  Ο Χάφμαν έλαβε, μετά από τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα χρυσής βελανιδιάς, σπαθιά και ένα διαμάντι. Μετά το 500ο αεροπλάνο, το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με τα διαμάντια.
  Το σαράντα έβδομο έτος πέρασε σε αμοιβαίες ενέσεις. Ο Ρόμελ ενήργησε προσεκτικά, προσπαθώντας να αποκτήσει δύναμη και τον Στάλιν. Και τέλος, το σαράντα όγδοο έτος. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει την άνοιξη. Δεν μπόρεσε όμως να ξεπεράσει την πυκνή άμυνα των Γερμανών στο κέντρο. Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν μόνο μια μικρή επιχείρηση, ισοπεδώνοντας το μέτωπο στο βορρά.
  Σαράντα ένατο έτος, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν βασικά να επιτεθούν. Οι Γερμανοί κάθισαν σε σφιχτή άμυνα. Το T-54 του Κόκκινου Στρατού ήδη στη σειρά, όπως και το IS-7, είχε επίσης το MIG-15. Οι Γερμανοί έχουν πιο προηγμένα ME-362, και HE-262, και ME-2010, καθώς και TA-283.
  Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Το E-50 έχει γίνει πιο προηγμένο. Το βάρος του μειώθηκε στους πενήντα τόνους, το ύψος του επίσης μειώθηκε και η άμυνα του μετώπου του πύργου ενισχύθηκε. Το Ε-75 επίσης συμπύκνωσε και το βάρος του μειώθηκε σε ικανοποιητικό και μπήκε στη σειρά.
  Το E-100 δεν μπήκε ποτέ στη σειρά, επομένως το μεγάλο του βάρος δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στους στρατούς.
  Οι Γερμανοί κρατούσαν την πρώτη γραμμή και τώρα το 1950 αυτού του καταραμένου πολέμου έχει ξεκινήσει.
  Ο Ρόμελ πρόσφερε ειρήνη στον Στάλιν. Μα φυσικά, απαιτώντας να εγκαταλείψουν το Τρίτο Ράιχ εκείνα τα εδάφη που οι Γερμανοί είχαν ήδη κατακτήσει. Ο Στάλιν συμφώνησε για ειρήνη μόνο εντός των συνόρων του 1941. Αλλά ο Ρόμελ δεν μπορούσε να συμφωνήσει σε αυτό. Αφού αποδείχθηκε ότι εκατομμύρια Γερμανοί πέθαναν μάταια.
  Το έτος 1950 πέρασε στις προσπάθειες του Κόκκινου Στρατού να σπάσει το μέτωπο. Οι Γερμανοί ήταν σε άμυνα.
  Ο Ρόμελ εναποθέτησε κάποιες ελπίδες στις ντίσκο. Απογειώθηκαν ήδη από το 1945, αλλά αποδείχθηκαν ακατάλληλα για πολεμική χρήση. Αλλά το 1951, εμφανίστηκαν οι πρώτες μηχανές με ταχύτητα τεσσάρων ηχητικών, και χάρη στη ροή γύρω από τον στρωτό πίδακα, ήταν πρακτικά άτρωτες στα μικρά όπλα.
  Το 1951, ο Κόκκινος Στρατός συνέχισε να επιτίθεται στους Ναζί. Όμως οι προσπάθειές της ήταν αναποτελεσματικές. Η πρώτη γραμμή παρέμεινε σταθερή.
  Ο Ρόμελ, ωστόσο, έλαβε πληροφορίες για τη χρήση δισκέτας. Δεν μπορούσαν να καταρριφθούν, αλλά οι ίδιοι δεν πυροβόλησαν, αλλά μπορούσαν μόνο να εμβολίσουν στόχους αέρος. Κάτι που όμως, δεδομένης της ταχύτητάς τους, δεν είναι ήδη κακό από μόνο του. Δεν μπορούσε όμως να δώσει αεροπορική υπεροχή έναντι του MIG-15.
  Οι δισκέτες ήταν ακριβοί και δύσκολο να κατασκευαστούν, και υπήρχαν λίγοι από αυτούς.
  Το έτος 1952 πέρασε επίσης στην ανταλλαγή χτυπημάτων και όταν ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν τα κατάφερε, η άμυνα του Φριτς ήταν δυνατή.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ξένους στον πόλεμο. Και διέταξαν αρκετά επιδέξια.
  Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο του 1953. Και αυτό προκάλεσε αμέσως διχόνοια στην ηγεσία του κόμματος, αφού δεν υπήρχε επίσημος διάδοχος.
  Πρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις. Έτσι ο Μολότοφ έγινε Πρόεδρος του GKO, ο Μαλένκοφ έγινε Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Νικίτα Χρουστσόφ έγινε Πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ, ο Ζούκοφ, ο αμετάκλητος αναπληρωτής του, έγινε Ανώτατος Διοικητής και ο Βασιλέφσκι Υπουργός Άμυνας.
  Ο Μπέρια σύντομα συνελήφθη και πυροβολήθηκε.
  Όμως αυτή η σύλληψη προκάλεσε κάποια σύγχυση στα εσωτερικά στρατεύματα. Και ο Ρόμελ έδωσε ένα συντριπτικό πλήγμα, καταστρέφοντας τον Κόκκινο Στρατό.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν το Σμολένσκ το 1953 και τα σοβιετικά στρατεύματα κράτησαν το έδαφος μέχρι το Rzhev, την ίδια την πόλη. Ο Φριτς κατάφερε επίσης να μπλοκάρει ξανά το Λένινγκραντ και στο νότο να καταλάβει την Ουκρανία και την Κριμαία, αποκλείοντας τη Σεβαστούπολη και φτάνοντας στον ίδιο τον Ντον. Ήταν κατά μήκος του Ντον που τα σοβιετικά στρατεύματα σταμάτησαν τους Ναζί.
  Το χειμώνα, οι Γερμανοί ξέμειναν τελικά από τον ατμό. Ο Μολότοφ, πρόεδρος της GKO, ανακοίνωσε ότι ο πόλεμος θα πάει μέχρι το τέλος.
  Το 1954, ο στρατός του Ρόμελ προχώρησε στη Μόσχα, αλλά όλες οι προσπάθειες των Φριτς να διαρρήξουν αποκρούστηκαν.
  Δεν κατάφεραν να καταλάβουν το Λένινγκραντ με θύελλα.
  !955, οι Ναζί επιτέθηκαν ξανά. Προσπάθησαν να πάρουν το Στάλινγκραντ, αλλά τους ξυλοκόπησαν εκεί και υποχώρησαν πέρα από το Ντον. Η προσπάθεια κατάληψης της Μόσχας απέτυχε επίσης. Η επίθεση στο Λένινγκραντ ήταν επίσης ανεπιτυχής. Οι απώλειες των Ναζί ήταν πολύ μεγάλες.
  Και το 1956, το Τρίτο Ράιχ πήγε ξανά στην άμυνα. Και ήδη ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να επιτεθεί στα συντάγματα του Ρόμελ. Της έλειπε όμως και η δύναμη. Τεράστιες ήταν και οι απώλειες. Και το 1956 η πρώτη γραμμή δεν κουνήθηκε.
  Το 1957, οι Γερμανοί είχαν νέα άρματα μάχης Leopard και η ΕΣΣΔ στη σειρά T-55. Αυτό το μηχάνημα είχε ένα πιο ισχυρό όπλο σε διαμέτρημα 107 mm. Εμφανίστηκε επίσης ένα πιο προηγμένο IS-12. Το IS-10 έχει αναβαθμιστεί.
  Το γερμανικό "Leopard" ήταν ένα πιο εξελιγμένο μηχάνημα της νέας γενιάς, αλλά ακόμα ημιτελές. Εμφανίστηκαν και μαχητικά ME-562. Με πιο ισχυρά όπλα από πριν και υψηλή ταχύτητα. Ακριβώς όπως το ελαφρύ XE-462. Επίσης πολύ αξιοπρεπής μαχητής, και ελαφρύς. Στην ΕΣΣΔ, μέχρι στιγμής έχουν περάσει από τον εκσυγχρονισμό του MIG-15, χωρίς να αφαιρέσουν από τη σειριακή παραγωγή τα πιο ογκώδη σοβιετικά αεροσκάφη στην ιστορία της αεροπορίας. Ο πόλεμος συνέχισε.
  Το έτος 1958 έχει ήδη ξεκινήσει... Είναι τρομερό πόσοι άνθρωποι συνεχίζονται.
  Ο Ρόμελ, γενικά, συμφωνεί με την ειρήνη, αλλά με τη διατήρηση όλων όσων κατακτήθηκαν από τους Γερμανούς. Ο Μολότοφ και η ομάδα του δεν συμφωνούν με αυτό.
  Βρήκε ένα δρεπάνι σε μια πέτρα. Και οι απώλειες αυξάνονται.
  Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει, αλλά δεν μπορεί να σπάσει τις πυκνές άμυνες. Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί προσπαθούν να καταλάβουν ξανά το Λένινγκραντ, αλλά οι επιθέσεις τους αποκρούονται.
  Ήδη το 1959 ορμά σαν λύκος. Ναι, ο χρόνος στον πόλεμο κυλά σταγόνες, αλλά περνάει απαρατήρητος και δεν υπάρχει τίποτα να θυμηθούμε. Ήδη ο Ρόμελ έχει γεράσει. Και ο Μολότοφ έχει πολλά χρόνια ως σοβιετική ηγεσία. Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα.
  Ο Κόκκινος Στρατός εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το MIG-15, αλλά συνεχίζει να το εκσυγχρονίζει. Εμφανίστηκαν επίσης πιο προηγμένα πυραυλικά και αντιαεροπορικά συστήματα. Και το πιο σημαντικό, ο δορυφόρος ήταν ήδη σε θέση να εκτοξευτεί σε χαμηλή τροχιά της Γης. Η ΕΣΣΔ είχε ήδη βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να πλήξουν το Βερολίνο. Ωστόσο, όπως οι Γερμανοί.
  Η ατομική βόμβα δεν αναπτύχθηκε επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πίστευαν στην πραγματικότητά της και δεν ήθελαν να σπαταλήσουν χρήματα.
  Και το Τρίτο Ράιχ και η ΕΣΣΔ δεν άντεξαν τόσο ακριβά έργα.
  Αυτό συνέβη ήδη το 1959 και ο κόσμος δεν έχει ακόμη πυρηνικά όπλα. Η Βρετανία είναι βαλτωμένη σε αποικιακούς πολέμους, απελπισμένη να διατηρήσει την αυτοκρατορία της και στις ΗΠΑ, τα μονοπώλια πετρελαίου και φυσικού αερίου εμποδίζουν την ανάπτυξη της πυρηνικής ενέργειας.
  Έτυχε ο κόσμος να είναι ακόμα χωρίς ατομική βόμβα. Αν και ίσως ήταν η εμφάνισή της που θα μπορούσε να τελειώσει αυτόν τον καταραμένο, κολασμένο πόλεμο. Στην οποία έχουν ήδη πεθάνει πολλές δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι.
  Σε άλλα μέτωπα, οι ΗΠΑ και η Βρετανία βρίσκονταν σε πόλεμο με την Ιαπωνία. Το 1946, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποβίβασαν στρατεύματα στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, αλλά οι σαμουράι τους πέταξαν στη θάλασσα.
  Η Ιαπωνία συνέχισε να βομβαρδίζει και να βομβαρδίζει. Όμως εκείνη αρνήθηκε να συνθηκολογήσει.
  Το 1950, οι ΗΠΑ αποβιβάστηκαν ξανά, αυτή τη φορά καλύτερα προετοιμασμένες και χρησιμοποιώντας πολύ μεγαλύτερο αριθμό πλοίων, αεροσκαφών και άλλων δυνάμεων.
  Η Ιαπωνία αντιστάθηκε για άλλον ενάμιση χρόνο. Το Τόκιο ήταν ένας από τους τελευταίους που έπεσαν και ο αυτοκράτορας έκανε τον εαυτό του χαρακίρι. Αλλά και μετά από αυτό, η ειρήνη δεν ήρθε. Οι Ιάπωνες οργάνωσαν έναν πραγματικό ανταρτοπόλεμο για τους κατακτητές των Αμερικανών.
  Όλα αυτά αποδυνάμωσαν την Αμερική και τη Βρετανία και δεν παρενέβησαν στον πόλεμο μεταξύ της ΕΣΣΔ και του Τρίτου Ράιχ. Ο Ρόμελ έχει ακόμα τους πόρους όλης της Ευρώπης. Και λαμβάνοντας υπόψη τα εδάφη που κατέχονται στη Ρωσία, υπάρχουν πολύ περισσότεροι ανθρώπινοι πόροι. Είναι αλήθεια ότι ένας άγριος ανταρτοπόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον των Ναζί. Και ακόμη μια πιο πονηρή και ευέλικτη πολιτική στα κατεχόμενα δεν βοηθά τους Φριτς να αποκτήσουν έδαφος εκεί και να καταστείλουν τους παρτιζάνους.
  Την 1η Σεπτεμβρίου 1959 συμπληρώθηκαν ακριβώς είκοσι χρόνια από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ. Οι Γερμανοί προσπάθησαν για άλλη μια φορά να καταλάβουν τη Μόσχα.
  Πόσο καιρό μπορείτε να πολεμήσετε; Είναι απλώς ένας εφιάλτης.
  Σε κάθε περίπτωση, ένα τάγμα σοβιετικών κοριτσιών κάθεται στην τάφρο. Και αντικατοπτρίζει την επόμενη επίθεση της Βέρμαχτ.
  Η Natashka Sokolovskaya πυροβολεί από ένα AK και λέει με ενόχληση:
  - Λοιπόν, μέχρι πότε θα κάνει οκλαδόν αυτή η ακρίδα;
  Η Ζόγια απαντά λογικά πυροβολώντας από εκτοξευτή χειροβομβίδων και σπάζοντας την κάμπια ενός γερμανικού αυτοκινήτου:
  - Μάλλον, μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας τέτοιος εφιάλτης δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα!
  Και η κοκκινομάλλα με το γυμνό της πόδι πέταξε μια πολύ θανατηφόρα χειροβομβίδα, σκίζοντας τους Ναζί σε μικρά κομμάτια. Μετά παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Όχι, πρέπει πραγματικά να τους σκοτώσουμε όλους!
  Η Σβετλάνα, επίσης, με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της, εκτόξευσε ένα δολοφονικό λεμόνι. Έσκισε το Fritz και σημείωσε:
  - Ίσως θα σκοτώσουμε ... Αν εμείς οι ίδιοι δεν λυγίσουμε!
  Τέσσερις πολεμίστριες τσακώνονται με μπικίνι. Μοιάζουν με νέα και πολύ όμορφα κορίτσια. Αλλά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Πολεμούν από το σαράντα πρώτο έτος και έχουν ήδη κουραστεί από αυτόν τον πόλεμο. Και πριν από αυτό είχαν ήδη πολεμήσει στην Ισπανία. Επίσης βραβεύτηκαν.
  Και τώρα τόσα χρόνια - πάνω από δεκαοκτώ χρόνια δίνουν έναν άνισο αγώνα ενάντια στο φασισμό. Και φαίνεται ότι αυτή η άκρη δεν θα έχει ποτέ τέλος.
  Η Νατάσκα θυμήθηκε πώς, ως κορίτσι, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, μετέφερε ένα δέμα σε ένα τάγμα του τσαρικού στρατού.
  Φαίνεται πως τα ξυπόλητα της είναι ήδη συνηθισμένα σε όλα. Και αν περπατάς πενήντα βερστς τη μέρα, οι γάμπες σου πονάνε και τα πέλματά σου, αν και έχουν κάψει, αρχίζουν να φαγουρίζουν και να πονάνε.
  Επιπλέον, πεινάς. Μόνο νερό από το ρέμα και μούρα. Αλλά τίποτα το καλοκαίρι. Προσπαθήστε όμως να περπατάτε ξυπόλητοι στο χιόνι για πολλή ώρα. Όταν τα δάχτυλα γίνονται κόκκινα και μπλε από το κρύο. Και μόνο η συνεχής κίνηση και η συνήθεια του μετριασμού από τη βρεφική ηλικία σώζει από τα κρυοπαγήματα.
  Η Νατάσα θυμήθηκε και την τσαρική εποχή. Υπήρχε κάτι καλό σε αυτούς. Συγκεκριμένα, το τσαρικό ρούβλι θα ήταν ένα σταθερό νόμισμα και οι τιμές υπό τον μακαριστό Τσάρο Νικόλαο Β' δεν αυξήθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, πριν τον πόλεμο με τους Γερμανούς. Και αυτή η σταθερότητα βοήθησε τους αγρότες να συγκεντρώσουν χρήματα για αυτήν ή εκείνη την αγορά. Και θα μπορούσατε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα με πίστωση. Επομένως, δεν είναι ακόμη γεγονός ότι έγινε τόσο καλός υπό σοβιετική κυριαρχία.
  Ο Αυγουστίνος πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι. Τους έκανε κομμάτια μια μάζα από Γερμανούς και τους μισθωτούς στρατιώτες τους και είπε με ενόχληση:
  - Όλοι οι φόνοι και οι φόνοι! Και η ψυχή απαιτεί κάτι άλλο!
  Ο Αυγουστίνος πήρε μέρος στην υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ. Αυτό είναι το είδος του μαχόμενου κοριτσιού που είναι. Και το κορίτσι είναι αιώνιο. Για να διατηρήσουν τη νεότητα, οι μάγισσες δεν φορούν παπούτσια σε κανέναν, τον πιο σοβαρό παγετό. Και αυτός είναι ο παγκόσμιος κανόνας τους.
  Κι όταν είσαι ξυπόλητος δεν σε παίρνει ούτε σφαίρα ούτε γηρατειά. Κι εσύ ο ίδιος αλωνίζεις τους αντιπάλους σαν στάχυα.
  Θυμήθηκε εκείνη τη μάχη με τους Ιάπωνες. Ένα άλλο κορίτσι, σχεδόν παιδί, πυροβολεί, στοχεύοντας με ένα τουφέκι τον σαμουράι με λεπτά αλλά δυνατά χέρια.
  Και οι Ιάπωνες συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν, γεμίζοντας όλες τις προσεγγίσεις με πτώματα. Boreiko, μπράβο. Έκοψε σαμουράι με σπαθιά και από τα δύο χέρια, όπως ο θρυλικός Ilya Muromets.
  Ένα ολόκληρο βουνό από πτώματα φύτρωσε γύρω του. Οι Ιάπωνες τον τραυμάτισαν ακόμα με ξιφολόγχες και τον πέταξαν. Αλλά ο Boreyko επέζησε. Μετά την επιστροφή του από την αιχμαλωσία, πολέμησε με τους Γερμανούς στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και τότε χάνονται τα ίχνη της αρκούδας. Τώρα, αν είναι ζωντανός, είναι ήδη αρκετά μεγάλος. Και ο Αυγουστίνος δεν παίρνει χρόνια. Μέχρι τώρα μοιάζει με μυώδες και ψηλό κορίτσι. Και ακόμη και έχοντας λάβει μια πληγή, το δέρμα της επουλώνεται χωρίς ουλές και κανένα ίχνος.
  Ο Αυγουστίνος θυμήθηκε πώς είχε οδηγήσει τον Ιάπωνα στο στομάχι με τη ξιφολόγχη της. Και ούρλιαξε έτσι. Και είναι κοκκινομάλλα και νέα, αλλά ήδη δυνατή και αρκετά ψηλή, καθώς θα φορτώσει έναν φίλο σαμουράι με γυμνό τακούνι στο πηγούνι. Το πήρε και κατέρρευσε και έπεσε τόσο ανεπιτυχώς που η ιαπωνική ξιφολόγχη του τρύπησε την πλάτη.
  Στη συνέχεια ο Αυγουστίνος πυροβόλησε τους Ιάπωνες χωρίς να αστοχήσει. Υπήρχαν όμως πάρα πολλοί από αυτούς. Και νίκησαν τους Ρώσους.
  Ο Αυγουστίνος μάλιστα πιάστηκε αιχμάλωτος. Άρχισε να την ανακρίνουν. Τους έφεραν ένα μαγκάλι στα ξυπόλυτα πόδια τους, αφού έλαβαν τα κάλους τους.
  Ο Αυγουστίνος μπόρεσε να συγκρατήσει τις κραυγές της. Φανταζόταν τον εαυτό της ως την υπηρέτρια της Ορλεάνης που μόνο γελάει και χαμογελάει κάτω από βασανιστήρια. Τον Αυγουστίνο τον κρέμασαν σε ένα ράφι και τον χτυπούσαν με ένα μαστίγιο. Αλλά εκείνη μόνο γέλασε ως απάντηση.
  Στο τέλος, ο σαμουράι την άφησε μόνη της και μάλιστα αφαίρεσε την αλυσίδα ως ένδειξη σεβασμού για το θάρρος της. Και ο Αυγουστίνος το εκμεταλλεύτηκε, και σκότωσε δύο φρουρούς, τράπηκε σε φυγή.
  Στη συνέχεια πολέμησε στον στρατό του Κουροπάτκιν. Πραγματικά περίμενα να κερδίσω.
  Αλλά ο Κουροπάτκιν, σαν επίτηδες, ήθελε να χάσει. Οι σαμουράι έχασαν δύο φορές περισσότερους νεκρούς από τον τσαρικό στρατό, αλλά στο τέλος οι Ρώσοι ηττήθηκαν. Αλίμονο, τι πόλεμος ήταν - οι Ρώσοι πολέμησαν γενναία, δείχνοντας ότι είναι οι καλύτεροι στρατιώτες στον κόσμο, με τη χειρότερη εντολή!
  Η Αυγουστίνα έριξε πάλι μια χειροβομβίδα στους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε:
  - Καλή τύχη μαζί μας!
  Η Ζόγια είπε:
  - Να ξέρεις να δίνεις πίσω!
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι πέταξε επίσης ένα λεμόνι με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, γουργουρίζοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Ζόγια είδε επίσης πολλά πράγματα. Όπου πάλεψε. Πολέμησε με τους Ιάπωνες και στον εμφύλιο πόλεμο. Εκεί συνάντησε τον Αυγουστίνο. Και έμαθε πολλά. Εκεί, η Νατάσα και η Σβετλάνα ενώθηκαν μαζί τους. Εμφανίστηκαν λοιπόν οι θρυλικές τέσσερις. Και ο Κόκκινος Στρατός είναι σε μεγάλο βαθμό χάρη σε αυτούς, και άρχισε να κερδίζει.
  Η Ζόγια πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Χτύπησα το Leopard και έπεσε πάνω στον συνάδελφό του.
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κελαηδούσε:
  - Είθε η Πατρίδα μου να είναι σε μεγάλη δόξα!
  Και έδειξε στον Φριτς τη γλώσσα της. Γενικά, η Ζόγια ήταν έκπληκτη με το πόσα προβλήματα είχε η Ρωσία. Όλα ξεκίνησαν με τον πόλεμο, όταν η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία.
  Μετά από αυτό, η Ρωσία εισέβαλε. Η Ζόγια δεν έφτασε στο Πορτ Άρθουρ, αλλά πολέμησε στον στρατό του Κουροπάτκιν. Στην πρώτη μεγάλη μάχη, οι Ρώσοι απέκρουσαν όλες τις ιαπωνικές επιθέσεις και τους προκάλεσαν μεγάλες απώλειες. Αλλά τότε οι σαμουράι άρχισαν να παρακάμπτουν τον τσαρικό στρατό και ο Κουροπάτκιν υποχώρησε.
  Αλλά πώς μπορείτε να μην θυμάστε τον Alexander Suvorov, που ο ίδιος επιτέθηκε στους εχθρούς. Ο Σουβόροφ θεώρησε ότι η επίθεση είναι πιο δυνατή από την άμυνα. Ο Κουροπάτκιν αποδείχθηκε ανεπαρκής για εντολή. Και η Ζόγια έδειξε θάρρος και σκότωσε προσωπικά τους Ιάπωνες με όπλο και μαχαίρωσε με ξιφολόγχη.
  Αλλά ειδικά πολλούς σαμουράι μπόρεσε να σκοτώσει με ένα πολυβόλο. Αυτό ήταν τόσο υπέροχο. Και τα κούρεψε σαν δρεπάνι.
  Η Ζόγια ξανά πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου! Η μητέρα αγαπάει τα παιδιά της!
  Η Σβετλάνα είναι η παλαιότερη από αυτές. Φυσική ξανθιά με άσπρα μαλλιά. Συμμετείχε επίσης στον Κριμαϊκό πόλεμο και υπερασπίστηκε τη Σεβαστούπολη. Τόσο καιρό ήταν πριν!
  Τότε ήταν ακόμη σχεδόν κορίτσι, ξυπόλητη με σκισμένο φόρεμα, πολέμησε με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις. Η Σβετλάνα και η πρώτη στα τέσσερα έγιναν μάγισσα. Και τη βοήθησε πολύ στη μάχη. Οι Βρετανοί, οι Γάλλοι, οι Τούρκοι ανέβηκαν στην επίθεση. Και τους πυροβόλησε με ένα πρωτόγονο τουφέκι και χτύπησε. Και μετά μαχαιρώθηκε με ξιφολόγχες. Και σκότωσε τους εχθρούς της. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε αυτοσχέδιες βόμβες. Σε εκείνον τον πόλεμο, οι Ρώσοι μπόρεσαν να κρατήσουν τη Σεβαστούπολη για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και εξάντλησαν τόσο πολύ τους συμμάχους που σταμάτησαν τον πόλεμο.
  Αλλά η Ρωσία παραχώρησε στη συνέχεια το Δέλτα του Δούναβη. Και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, αποδείχθηκε ότι ήταν η χαμένη πλευρά.
  Και μετά πούλησαν την Αλάσκα. Στη Σβετλάνα φάνηκε ότι ερχόταν το τέλος του κόσμου.
  Όμως έχουν περάσει χρόνια. Οι Ρώσοι νίκησαν τους Τούρκους και ξαναπήραν το Δέλτα του Δούναβη. Πάλι πάλεψε η Σβετλάνα, μια πανέμορφη, ξυπόλυτη ξανθιά. Και είναι καλό να είσαι μάγισσα - ούτε σφαίρες, ούτε γηρατειά, ούτε ασθένειες σε παίρνουν. Και κερδίζεις τον εαυτό σου παιχνιδιάρικα. Και απλά φτερουγίζει.
  Η Σβετλάνα πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βρυχήθηκε:
  - Θα υπάρξουν νέοι αιώνες,
  η θέλησή μας είναι ισχυρότερη από το ατσάλι ...
  Έσκισε τον ανόητο
  Χαίρε σύντροφε Στάλιν!
  Αλλά τώρα ο Στάλιν έχει φύγει. Η πιο σημαντική μολότοφ. Αν και δεν είναι τόσο δικτάτορας όσο ο Στάλιν. Και ο ανώτατος αρχιστράτηγος Ζούκοφ. Και ο Ρόμελ εξακολουθεί να είναι αυτός ο διοικητής. Αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να σπάσει τον Κόκκινο Στρατό!
  Η Νατάσα πέταξε επίσης μια φονική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  -Θα δώσουμε ψυχή, καρδιά, θα δώσουμε στην Αγία μας Πατρίδα! Θα σταθούμε και θα νικήσουμε, και δεν θα γλυτώσουμε τη ζωή μας!
  Οι πολεμιστές πολεμούν. Όχι, σήμερα οι ορδές του Ρόμελ δεν θα σπάσουν τις άμυνές τους. Θα πολεμήσουν απεγνωσμένα και θα νικήσουν. Και η μεγάλη Ρωσία θα δοξαστεί.
  Η Ζόγια κελαηδούσε, πετώντας ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα...
  Η Ρωσία κερδίζει όπως πριν
  Δέρνουν τα γεράκια της Βέρμαχτ!
  Η Νατάσα παρατήρησε σοφά:
  - Είσαι όμορφη όπως πάντα κορίτσι με χρυσά μαλλιά!
  Η Ζόγια πήρε μια βαθιά ανάσα. Θυμήθηκα πώς πήγα σε αναγνωρίσεις εναντίον των Ιαπώνων. Και πήρε το όπλο. Και ας αλωνίσουμε τους σαμουράι από αυτό.
  Τους κούρεψαν σε μια άγρια φρενίτιδα. Μπέρδεψα πολύ τότε. Κι όμως συνελήφθη.
  Η κοπέλα της τραβήχτηκε σε μια σχάρα και οι φτέρνες της κάηκαν με ένα καυτό σίδερο. Όμως η Ζόγια κράτησε γενναία και δεν γκρίνιαξε και δεν ούρλιαξε. Και ούτε το άσπρο από το θερμικό σύρμα στην πλάτη δεν την έκανε να μιλήσει.
  Αφού βασανίστηκε, η Zoya δεσμεύτηκε και μεταφέρθηκε στο Τόκιο. Όμως ο πολεμιστής κατάφερε να ξεφύγει. Είπε στον αξιωματικό ότι υποτίθεται ότι ήξερε πού ο Kuropatkin, υποχωρώντας, έκρυψε το ταμείο του ρωσικού στρατού. Λοιπόν, το αγόρασε. Για να μην μοιραστεί με κανέναν, πήρε τη Ζόγια με χειροπέδες και αλυσίδες στο δάσος. Το κορίτσι δεν είναι τόσο απλό. Έπιασε τη στιγμή και χτύπησε τον αστυνομικό στο πηγούνι με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και την έκοψε. Στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά και άνοιξε τις χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή.
  Η απληστία δεν οδηγεί στο καλό και η Ζόγια συνέχισε να σκοτώνει τους Ιάπωνες.
  Τώρα όμως οι Ναζί είναι ξεκάθαρα εξαντλημένοι. Τα τέσσερα κορίτσια-μάγισσες τα έκαναν αρκετά σπάνια. Τόσα πολλά τανκς χτύπησαν. Και τότε άρχισε να γκρεμίζει το επιθετικό αεροσκάφος.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Ο ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη,
  Wings, που απλώνεται, θα απογειωθεί ...
  Λοιπόν, ένας ύπουλος αντίπαλος,
  Θα ηττηθεί, θα σπάσει!
  Ο ηλικιωμένος, γκριζομάλλης Ρόμελ εξετάζει τον χάρτη των μετώπων. 2 Σεπτεμβρίου 1959 Και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα, και η Μόσχα δεν έχει καταληφθεί. Δεν υπάρχει πλέον Στάλιν, και τυπικά ο κύριος πρόεδρος της GKO είναι ο Μολότοφ. Αλλά είναι μόνο ο πρώτος μεταξύ ίσων. Οι θέσεις του Στάλιν χωρίζονται, και ο Ανώτατος Διοικητής Ζούκοφ. Και είναι εναντίον του που αγωνίζεται ο Ρόμελ. Αν και υπάρχει και ο υπουργός Άμυνας Βασιλέφσκι. Και επικεφαλής του κόμματος είναι ο Νικήτα Χρουστσόφ. Και ο επικεφαλής της κυβέρνησης Malenkov. Υπάρχει επίσης ο Πρόεδρος του Προεδρείου του Ανώτατου Σοβιέτ, της ΕΣΣΔ, και ο επίσημος αρχηγός του κράτους, Bulgarin.
  Ναι, μαζεύτηκε μια ετερόκλητη παρέα εναντίον του Ρόμελ. Και πρέπει να σπάσει. Όμως η ΕΣΣΔ δεν υποχωρεί. Και το Τρίτο Ράιχ έχει εξαντληθεί, όπως η Ρωσία.
  Αλλά δεν μπορεί να γίνει ειρήνη. Ο Ρόμελ θέλει εδαφικές εξαγορές. Η σοβιετική κυβέρνηση επιμένει πεισματικά στη μηδενική επιλογή.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται τώρα σε κρίση, δεν πάνε πουθενά. Και η Βρετανία είναι βυθισμένη σε αποικιακούς πολέμους. Δεν υπάρχει λοιπόν τέλος στην άκρη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Και η εικοστή πρώτη της χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.
  Ορισμένες ελπίδες συνδέθηκαν με την οικογένεια Leopard. Αλλά αυτό το τανκ δεν δικαιώθηκε. Μια άλλη επιλογή ήταν η ανάπτυξη του τανκ RE-50. Η ουσία της νέας ιδέας είναι να δημιουργηθεί μια πυραμιδοειδής μηχανή που είναι πρακτικά αδιαπέραστη από οποιαδήποτε γωνία. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό εύρημα. Ήταν με την οικογένεια των πυραμιδικών RE που ο Ρόμελ άφησε τις ελπίδες του για νίκη επί της ΕΣΣΔ.
  Αλλά τα παλιά τανκς εξακολουθούν να πολεμούν.
  Αλλά έχουν καλούς μαχητές.
  Το πλήρωμα των Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - τέσσερα κορίτσια, προσπάθησαν για πρώτη φορά στο T-3 κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην Πολωνία το 1939. Το γερμανικό αυτοκίνητο ήταν ακόμα μάλλον αδύναμο τότε. Τα κορίτσια πυροβόλησαν περισσότερο κατά του πεζικού και χρησιμοποίησαν τρία πολυβόλα.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους Πολωνούς και κουρεύοντας το πεζικό και το ιππικό τους, ψέλλισε:
  - Είμαι ένας πολεμιστής με χίλιους διαβόλους στο κεφάλι μου!
  Ενώ πυροβολούσε, η Σάρλοτ παρατήρησε:
  Είναι όλα ενδιαφέροντα, αλλά...
  Η Γκέρντα πέταξε μια χειροβομβίδα στους Πολωνούς με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Τι αλλά;
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Μα τώρα γίναμε μάγισσες, και τι μας δίνει αυτό;
  Η Γκέρντα, ένα ξανθό κορίτσι, κούρεψε τους Πολωνούς σε μια έκρηξη και λογικά απάντησε:
  "Τώρα δεν θα μας σκοτώσουν τόσο εύκολα!"
  Η Κριστίνα χτύπησε επίσης τους Πολωνούς με ένα πολυβόλο και παρατήρησε:
  - Θα διατηρήσουμε την αιώνια νιότη;
  Η Μάγδα, οδηγώντας το αυτοκίνητο με σιγουριά, απάντησε:
  - Φυσικά ναι! Ελεγξα! Εκείνη προκάλεσε μια πληγή στον εαυτό της και εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος!
  Η Γκέρντα, κόβοντας πρόθυμα τους Πολωνούς, επιβεβαίωσε:
  - Ακριβώς! Τώρα δεν είμαστε απλά άνθρωποι, αλλά έχουμε γίνει υπεράνθρωποι!
  Η Σάρλοτ, κόβοντας τους Πολωνούς, ψέλλισε:
  - Είμαι ο Σούπερμαν!
  Και πάλι με το γυμνό της πόδι πέταξε μια δολοφονική χειροβομβίδα. Ναι, η κοπέλα χώρισε και προφανώς δεν αστειευόταν πια.
  Η Χριστίνα, κόβοντας τους Πολωνούς, σημείωσε:
  - Η πατρίδα είναι πολύ καλή!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μιας όμορφης χρυσοκόκκινης κοπέλας εκτόξευσαν ένα λεμόνι.
  Έδωσε μια σειρά και η Μάγδα, έκοψε τους Πολωνούς και τσίριξε:
  - Είμαι τυπικός πρωταθλητής!
  Και επίσης, με γυμνό πόδι, θα ρίξει μια χειροβομβίδα που σκοτώνει και καταστρέφει τα πάντα.
  Οι τέσσερις στην Πολωνία πολέμησαν με γενναιότητα, και κατέλαβαν ακόμη και τη Βαρσοβία. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.
  Μετά τη Γαλλία, η Gerda και η Charlotte πήγαν στην Αφρική στο σώμα του Rommel.
  Μια ομάδα κοριτσιών από το ειδικό τάγμα των SS "Tigers-Barracudas" πέταξε με μεταγωγικό αεροπλάνο Me-323 στην Τυνησία. Οι γυναίκες πολεμίστριες ήταν όλες σαν ένα σπίρτο, νέες και όχι ακόμη παντρεμένες. Κυρίως ψηλές αθλητικές ξανθιές, το χρώμα του γερμανικού έθνους, το αίμα και το χυμό του.
  Δύο κορίτσια, μια μελί ξανθιά και μια φλογερή κοκκινομάλλα, ξεχωρίζουν ανάμεσα σε άλλες πολεμίστριες, οι οποίες, παρεμπιπτόντως, είναι και αυτές άξιες στο βάθρο με την ομορφιά και τη σοβαρότητά τους στα μάτια. Αν όλοι οι άλλοι πολεμιστές ήταν από τους σχετικά έμπειρους μαχητές που κατάφεραν να μυρίσουν μπαρούτι στη Γαλλία και στα Βαλκάνια. Αλλά όχι με τέτοιο τρόπο που πάρα πολύ, για την παροδικότητα των εχθροπραξιών και την έλλειψη επιθυμίας, να στείλει τα κορίτσια στο χείλος του.
  Είχαν ήδη πολεμήσει, αυτά τα δύο ήταν πολύ μικρά, εμφανισιακά, σχεδόν κορίτσια, τα τελευταία που αντικατέστησαν αυτούς που σκοτώθηκαν κατά την αεροπορική επιδρομή. Φυσικά, ήταν επίσης εκπαιδευμένοι με όλη τη γερμανική πεζοπορία, αλλά ήταν ακόμα τόσο αθώοι γιατί έμοιαζαν σαν να ήταν μόλις δεκαέξι. Αληθινά τριαντάφυλλα εγκαταλελειμμένα στην έρημο. Ταυτόχρονα όμως παλεύουν σχεδόν δύο χρόνια.
  Η φλογερή κόκκινη "τιγρίδα μπαρακούδα" ρώτησε την ξανθιά φίλη της:
  - Υπάρχουν πολλοί μαύροι στον βρετανικό στρατό. Είναι πολύ αγενείς και σκληροί, αλλά φανταστείτε τον Γκερντ, τι θα συμβεί αν σε συλλάβουν και αρχίσουν τα βασανιστήρια;
  Η γλυκιά ξανθιά απάντησε ήρεμα:
  - Θα προσπαθήσω να μην με αιχμαλωτίσει η Σάρλοτ, αλλά αν εξακολουθεί να είναι το θέλημα του Κυρίου, δεν θα δώσω τίποτα στους εχθρούς!
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ ψιθύρισε:
  - Υπάρχουν φήμες ότι σύντομα θα ξεκινήσει μεγάλος πόλεμος στα ανατολικά με τη Ρωσία. Και τα στρατεύματα ήδη ανασύρονται, συγκεντρώνοντας δυνάμεις. Δεν είναι περίεργο που κλήθηκαν τόσοι πεζοί στο στρατό, τα κορίτσια λένε ότι δεν έχουν μείνει σχεδόν άντρες στα χωριά!
  Η Γκέρντα συμφώνησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αυτό θα ήταν ανατριχιαστικό! Να κάνουμε πόλεμο με τους Ρώσους: σκληροί και φανατικοί, με τις ατελείωτες εκτάσεις και τους σκληρούς χειμώνες τους... Θα είναι κάτι τρομερό!
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε τον μικροσκοπικό φινλανδικό στρατό, και νικήσαμε τις μεγαλύτερες εχθρικές δυνάμεις! Όλη η Ευρώπη είναι ήδη κάτω από εμάς και ο Ρόμελ συντρίβει τους Βρετανούς στην Αφρική. Γιατί πιστεύεις ότι θα χάσεις;
  Η Γκέρντα απάντησε απρόθυμα:
  - Οι Ρώσοι έχουν μεγάλο πληθυσμό και τεράστιες εκτάσεις. Θα απορροφήσουν πάρα πολλά στρατεύματα! Και αν δεν έχουμε χρόνο να πάρουμε την πρωτεύουσα της Ρωσίας πριν από το χειμώνα, τότε οι στρατιώτες μας απλά θα παγώσουν και ο εξοπλισμός θα αναστατωθεί και θα βαλτώσει σε χιονοστιβάδες, θα είναι στοιχειωδώς τρομερό!
  Η Σάρλοτ κούνησε έντονα το κεφάλι της.
  - Α, μη μιλάς για τέτοια άσχημα πράγματα, ας τραγουδήσουμε καλύτερα κάποιο ειδύλλιο. Περι αγαπης...
  Η Γκέρντα χαμογέλασε αθώα και συμφώνησε:
  - Φυσικά, θα τραγουδήσουμε καλύτερα!
  Τα κορίτσια Barracuda Tigress τραγούδησαν, με τις καθαρές, κρυστάλλινες φωνές τους:
  Μαργαριταρένιο, τρέμουλο χτένισμα,
  Ανησυχώ, το στήθος μου τρέμει!
  Είμαι ένα κορίτσι σαν μια δειλή σημύδα,
  Φοβάμαι να κουνηθώ και να αναπνεύσω!
  
  Και τι σου ψιθυρίζει ο φρέσκος άνεμος στο αυτί;
  Τραγούδια άμμου κάτω από τα πόδια ξυπόλητοι...
  Και δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος εγώ στον πλανήτη,
  Όταν περπατώ μαζί σου στο δάσος!
  
  Αποκάλυψε μου ένα μεγάλο μυστικό, αγαπημένη,
  Πώς κατάφερες να μαγέψεις την καρδιά!
  Αλλά το πρόσωπό σου είναι τόσο λυπημένο;
  Το πιο λεπτό νήμα των ρυτίδων πέρασε από το μέτωπο!
  
  Ο νεαρός μου απαντά με αγωνίαЈ
  Ο πόλεμος θα σας χωρίζει για πολύ καιρό!
  Για να μας βρεις μια θέση στα δάση του παραδείσου,
  Ο Σατανάς πρέπει να νικηθεί στην κόλαση!
  
  Σε απάντηση, μια λεπτή σημύδα έγνεψε καταφατικά,
  Είσαι κάτι παραπάνω από φίλος για μένα!
  Αν και το αποτέλεσμα της μάχης μπορεί να είναι δακρύβρεχτο,
  Αλλά ο Θεός Ιησούς ο ποιμένας είναι μαζί μας!
  
  Ας διαλύσουμε την κόλαση των δαιμόνων - κακές σκιές,
  Για να ανθίσουν τα άλση πράσινα!
  Χάιδεψε τα μαυρισμένα μου γόνατα
  Κράτα με σφιχτά γλυκιά μου!
  
  Κι εκείνος απάντησε σαν κοπέλα στα αστεία,
  Είπε στον ήχο που απλώνουν κλαδιάЈ
  - Θα με περιμένεις ένα χρόνο, περιστέρι;
  Δυνατός ο πειρασμός των καυτών γερανών!
  
  Σε απάντηση, του είπα τόσο αυστηρά:
  - Δεν θα είμαι πολιτικός στο περίπτερο των μηχανών!
  Και μου αρέσει ο στρατιωτικός δρόμος,
  Θέλω να πολεμήσω, να νικήσω τους κακούς!
  
  Έφτασα στο σημείο - κόψτε κλαδιά, πλεξούδες,
  Μου έδωσαν καινούργιο μηχάνημα με δίσκο!
  Αν και το γρασίδι κλαίει σαν μαργαριτάρια δροσιάς,
  Γιατί η αθωότητα - έχει γίνει σαν στρατιώτης!
  
  Τότε, ότι η Πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή από όλους,
  Η πατρίδα πάνω από τα αστέρια καίει στην ψυχή!
  Δεν είναι το εσωτερικό για να μπαρκάρεις στο κρεβάτι,
  Και να περάσετε τη νύχτα με ένα τουφέκι σε μια καλύβα!
  
  Η νίκη θα έρθει, πιστεύω ακράδαντα σε αυτήν,
  Άλλωστε, ο σκοπός μας έχει πάντα δίκιο!
  Λοιπόν, χαμογελάστε πιο χαρούμενα παιδιά,
  Μια καλή μοίρα μας περιμένει, πιστέψτε με!
  Μαζί τους τραγούδησε όλη η οικογένεια, ενώ τα κορίτσια κουνούσαν το κεφάλι και χτυπούσαν τα χέρια τους. Τότε όμως το ειδύλλιό τους διακόπηκε, μια σειρήνα ούρλιαξε και αγγλικά αεροπλάνα εμφανίστηκαν στον ουρανό! Οι Spitfires προσπάθησαν να επιτεθούν στο καραβάνι ανεφοδιασμού. ME-109 από τη συνοδεία συνοδείας όρμησαν γενναία προς το μέρος τους. Η φλογερή Σάρλοτ πήδηξε από χαρά:
  - Εδώ αρχίζει η μάχη στον αέρα! Θα είναι ωραίο!
  Η Gerda επιβεβαίωσε ενθουσιασμένη:
  - Τώρα οι δικοί μας, θα υποχωρήσουν!
  Υπήρχαν δεκαοκτώ αγγλικά Spitfire και δεκαπέντε γερμανικά Messers, χωρίς μεγάλη διαφορά. Εκρήξεις πολυβόλων και όπλα αεροσκαφών σφυρηλατήθηκαν. Η Σάρλοτ χαμογέλασε και έδειξε με το δάχτυλό της:
  - Κοίτα πώς τα αλωνίζουν οι δικοί μας! Ομορφιά!
  Η Γκέρντα είπε φιλοσοφικά:
  - Σε έναν αγώνα δεν θα νικήσει ο πιο δυνατός, αλλά ο πιο κακός για να τον προκαλέσει, αλλά όχι για να μπεις σε αυτόν!
  - Ο πόλεμος είναι ένας διαγωνισμός όπου όλοι αποκλείονται ακόμη και πριν την έναρξη! Υποστήριξε τη Charlotte.
  Αυτός από τους αγγλικούς "Spitfires" είχε ήδη πάρει φωτιά, και άρχισε να πέφτει, μετά από αυτόν άρχισε να πέφτει το γερμανικό ... Η μάχη άρχισε να φουντώνει με ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα. Τα βρετανικά αεροπλάνα είχαν πολυβόλα, ενώ οι Γερμανοί είχαν κανόνια, άλλα 20 χιλιοστών είχαν ένα κομμάτι, άλλα είχαν τρία πυροβόλα των 20 χιλιοστών, αλλά υπήρχαν μόνο δύο τέτοια μηχανήματα... Τα χαρακτηριστικά της ταχύτητας και η ικανότητα ελιγμών είναι σχεδόν το ίδιο, ίσως και για ME -109 ακόμα και το βάρος είναι μικρότερο και κάνει πιο γρήγορες στροφές. Αλλά και οι Βρετανοί δεν είναι τόσο απλοί, οπότε τρεις από τους μαχητές τους έσπευσαν στο μεταφορικό μέσο, χωρίς να δίνουν σημασία στη φωτιά της κάλυψης. Τα κορίτσια μέσα ούρλιαξαν:
  - Ελάτε, παιδιά, μην το χάσετε! Αναγκαστική πυρά pli!
  Η Σάρλοτ ουρλιάζει:
  - Γούνα! Γούνα!
  Το Me-323 είναι ένα τεράστιο μεταφορικό μέσο ικανό να μεταφέρει έως και 200 στρατιώτες, έχει έξι πολυβόλα με αμυντικά όπλα. Είναι διατεταγμένα σε ένα σύστημα "σκαντζόχοιρος" και αρχίζουν να γράφουν... Οι μαχητές πυροβολούν, και σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος τρυπούν το δέρμα και τρυπούν την επίστρωση. Τα κορίτσια πολεμιστών πηδούν πίσω, ενώ τσιρίζουν σαν γουρούνια:
  - Έχετε υπανάπτυκτα λιοντάρια.
  Ένα από τα κορίτσια έχει κολλήσει και έχει σπασμούς. Μια κοπέλα-γιατρός την πλησιάζει και της λέει αμέσως:
  - Φύσηξε αμέσως! - Και της κάνει dressing. Ηρεμεί και προσπαθεί να συγκρατήσει την γκρίνια της.
  Στη συνέχεια όμως το Messerschmitt μπαίνει στο πίσω μέρος του Άγγλου μαχητή, βολές ακριβείας και παίρνει φωτιά και πέφτει. Κορίτσια μουγκρίζουν:
  - Εκπληκτικός! Αυτός είναι ο τύπος μας!
  Αυτή τη στιγμή, ο πολυβολητής που καλύπτει την άτρακτο (και αυτός είναι άντρας) πέφτει τρυπημένος από μια σφαίρα ακριβώς μέσα. Η Γκέρντα ορμάει σαν αστραπή, κολλάει στο σύρμα και πέφτει, οι μπότες της πετάνε. Ένα νεαρό κορίτσι που τρεμοπαίζει με γυμνά, ροζ τακούνια σε μερικά άλματα μέσα από τα πεσμένα σώματα, πηδά στο πολυβόλο και πατάει τη σκανδάλη. Ο μόλυβδος φτύνεται από την κάννη και το Spitfire χάνει τον έλεγχο, αρχίζει να πέφτει σε μια ουρά.
  Τα κορίτσια των λύκων τσιρίζουν με χαρά και ψέλνουν:
  - Πουκ! Ροδέλα! Γερμανία εναντίον Βρετανίας δύο - μηδέν!
  Η Gerda, ωστόσο, δεν πρόλαβε να καταρρίψει το δεύτερο μαχητικό, καταστράφηκε από Γερμανούς πιλότους. Οι αεροπορικές μάχες είναι φευγαλέες και έχοντας χάσει περισσότερους από τους μισούς μαχητές, οι Βρετανοί τράπηκαν σε φυγή. Το σκορ ήταν 11 έναντι 3 υπέρ των Γερμανών. Τα κορίτσια αναφώνησαν ως απάντηση, τόσο χαρούμενα και έσφιξαν τα χέρια μεταξύ τους. Επαίνεσαν και την Γκέρντα που δεν έχασε το κεφάλι της και κατέγραψε ως προτέρημα το πρώτο αεροπλάνο που κατέρριψε, το θύμα της! Το κορίτσι κοκκίνισε από μεγάλη συγκίνηση και μουρμούρισε:
  - Ναι, δεν θυμόμουν τον εαυτό μου! Ήταν κάτι τέτοιο; Εντελώς αδιανόητο! Είμαι σε έκσταση...
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε με ένα δυσαρεστημένο χαμόγελο:
  - Αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου για καθυστερήσεις. Οπότε απλά πήρε τα φρένα!
  Ο διοικητής της εταιρείας Madeleine παρηγόρησε τη Charlotte:
  - Υπάρχουν ακόμα τόσες μάχες μπροστά! Αυτή είναι η Αφρική!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και ειρωνεύτηκε:
  - Μικρά παιδιά για τίποτα στον κόσμο, παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική! Η Αφρική έχει καρχαρίες, η Αφρική έχει γορίλες και η Αφρική έχει μεγάλους κροκόδειλους! Αλλά το Μεγάλο Ράιχ. μας είπε - μην παρασύρεστε!
  Όλα τα κορίτσια γέλασαν μαζί. Πόσο υπέροχο ήταν...
  Η πρωτεύουσα της Τυνησίας, φέρει επίσης το όνομα, Τυνησία, στεγάζει την κύρια βάση των Ναζί στην Αφρική. Ο κύριος σύμμαχος της Γερμανίας: ο Μουσολίνι μπήκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μόλις στις 17 Ιουνίου, πέντε ημέρες πριν από την παράδοση της Γαλλίας. Ήθελε να "κερδίσει", ή μάλλον να κλωτσήσει έναν ήδη ηττημένο εχθρό για να κερδίσει σημαντικά εδαφικά κέρδη. Λοιπόν, αν η Γερμανία αποτύχει, ανοίξτε μόνοι σας το δεύτερο νότιο μέτωπο ενάντια στο Τρίτο Ράιχ! Ο ιταλικός στρατός έδρασε, όχι πολύ επιτυχώς, και παρά τη συντριπτική αριθμητική υπεροχή, μπόρεσε να προχωρήσει μόνο λίγα χιλιόμετρα με τίμημα τεράστιων απωλειών. Αλλά έτσι ο Μουσολίνι δεν μπήκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον πόλεμο. Στο μέλλον, οι Ιταλοί πολέμησαν εξαιρετικά ανεπιτυχώς. Bits στην Ελλάδα, παρά την αριθμητική τους υπεροχή, στην Αιθιοπία, έχοντας σχεδόν πενταπλάσιες δυνάμεις από τους Βρετανούς, και στη Λιβύη, έχοντας χάσει σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια με πετρελαιοπηγές που έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται. Όμως ο Ρόμελ, ένας νεαρός στρατηγός που είχε ενταχθεί στο Ναζιστικό Κόμμα πριν έρθει στην εξουσία ο Χίτλερ, εξαπέλυσε μια ισχυρή αντεπίθεση εναντίον των Βρετανών. Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση ακόμη και πριν από τη μεταφορά των κύριων δυνάμεων, έχοντας μόνο δέκα τανκς και πενήντα φορτηγά μεταμφιεσμένα σε τανκ. Με μια γρήγορη ρίψη, ο καλύτερος Βρετανός στρατηγός Kolenkor συνελήφθη και σχεδόν όλη η Λιβύη επέστρεψε στον έλεγχο των Ναζί. Ωστόσο, το καλά οχυρωμένο φρούριο Tolbuk, τόσο μέτρια παραδομένο από τους Ιταλούς, κρατάει ακόμα! Ο Rommel έχει μόνο διακόσια άρματα μάχης, όλα T-1 και T-2, δηλαδή ελαφριά, και άλλα διακόσια ιταλικά είναι γενικά τανκς πολυβόλων βάρους 2,7 τόνων. Φυσικά, με τέτοιες δυνάμεις είναι δύσκολο να πολεμήσεις με τον Matildas: έχοντας μετωπική θωράκιση 78 mm και Cromwell 70 mm. Ενώ το μπροστινό μέρος σταθεροποιείται προσωρινά, και οι δύο πλευρές ενισχύουν τη δύναμη...
  Οι εταιρίες των SS προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο και αμέσως ανατινάχτηκαν στον ζεστό αφρικανικό αέρα. Ακόμα καλοκαίρι, Ιούνιος και Αφρική! Τα κορίτσια όμως προσπάθησαν να κολλήσουν και να μην δείξουν ότι είναι καυτές. Και τότε η Madeleine διέταξε:
  Ας κάνουμε μια πορεία στην έρημο! Και ταυτόχρονα θα δοκιμάσουμε αντηλιακά, θα πηδήξεις με μαγιό!
  Τα κορίτσια μόρφασαν δυσαρεστημένα: πειραματίζονται ξανά. Αν και, φυσικά, σε ένα μαγιό σε τέτοια ζέστη είναι πολύ πιο ευχάριστο από μια στολή, ακόμη και από αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία μπορούν επίσης να αναγκαστούν να φορέσουν.
  Τα κορίτσια άλλαξαν γρήγορα τα μαγιό, βαμμένα στο χρώμα της ερήμου, άρχισαν να αλείφουν με προστατευτική κρέμα, η οποία, παρεμπιπτόντως, θα πρέπει επίσης να τα βοηθήσει να μαυρίσουν πιο γρήγορα. Η Γκέρντα βοήθησε να λερωθεί η Σάρλοτ και αυτή η Γκέρντα. Η κοκκινομάλλα παρατήρησε:
  - Πρόκειται για την ίδια Τυνησία, στα περίχωρα των παραγκουπόλεων, μόνο στο κέντρο πενήντα πέτρινων σπιτιών και καμιά δεκαριά τζαμιά. Έχω διαβάσει παραμύθια και περίμενα να δω υπέροχα παλάτια με σιντριβάνι και κήπους ανάμεσα στους Άραβες!
  Η Γκέρντα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αλίμονο, αν στον κόσμο μας ήταν σαν από παραμύθι! Αλίμονο, ο κόσμος μας είναι ανελέητος, άδικος, ύπουλος! Η σάρκα στενάζει και υποφέρει από αγωνία!
  Η Σαρλότ συνέχισε:
  - Μα ο άνθρωπος είναι έξυπνος, ένδοξη πρόοδος! Αν και φαίνεται ότι ο Κύριος τον έχει ξεχάσει!
  Έμειναν μόνα με τα μαγιό τους και ξεπλυμένα ελαφρώς με δροσερό νερό πριν απλώσουν την κρέμα, τα όμορφα κορίτσια ένιωσαν κάποια ανακούφιση. Εάν στο ίδιο το αεροπλάνο, δεν ήταν ακόμα τόσο ζεστό, τότε στο αεροδρόμιο και στην πόλη είναι απλώς κόλαση. Είναι αλήθεια ότι άλλες τίγρες barracuda έχουν ήδη πολεμήσει στην Ελλάδα, όπου κάνει ζέστη τον Απρίλιο, αλλά και πάλι όχι όπως στην Αφρική το καλοκαίρι.
  Μετά το ντους, τα κορίτσια φορούσαν δερμάτινες παντόφλες, αλλά η Madeleine διέταξε:
  - Σήκωσε άλλη μια κρέμα και λίπανε καλά τα πέλματα! Θα βαδίζετε στην έρημο ξυπόλητοι! Αυτό που αναβοσβήνει - καταλαβαίνεις, οπότε προχωρήστε.
  Τα κορίτσια αλείφονταν με χαριτωμένα πόδια από γυμνά, κοριτσίστικα πόδια, χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Εξάλλου, η άμμος της Σαχάρας είναι σχεδόν ένα ζεστό τηγάνι. Είναι αλήθεια ότι εδώ είναι ακόμα κοντά στην ακτή και συχνά πέφτουν λιβάδια κατάφυτα με βότανα. Αλλά να τρέχεις με γυμνά πέλματα σε πέτρες, χαλίκια, άμμο, που ζέστανε τον αφρικανικό ήλιο; Αυτό είναι γενικά αγριότητα!
  Ωστόσο, τα κορίτσια δεν είναι τόσο φιλόξενα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ελίτ περιλαμβάνει αναγκαστικές πορείες για κορίτσια από τη Γερμανική Ένωση Γυναικών, και επίσης συχνά ξυπόλητα και σε ανώμαλο έδαφος. Για να μην μαλώνουν οι πολεμιστές! Γενικά, για τη φασιστική Γερμανία, η φύση της λαχτάρας για διάφορα πειράματα. Ο Χίτλερ είναι ένθερμος θαυμαστής της θεωρίας του Νίτσε για τον υπεράνθρωπο ή τον άνθρωπο του μέλλοντος. Πρέπει να είναι πιο δυνατός, πιο γρήγορος, πιο έξυπνος και πιο σκληρός από τον σύγχρονο άνθρωπο. Ένας αληθινός Γερμανός στρατιώτης πρέπει να είναι: δυνατός, γρήγορος, σκληρός - γιατί είναι Άριος! Αλλά οι Άριες γυναίκες που γεννούν ήρωες πρέπει οι ίδιες να είναι ήρωες και η δύναμη πρέπει να καλλιεργείται! Επομένως, τα πιο καλά εκπαιδευμένα κορίτσια εκπαιδεύονται εντατικά, μετριάζονται, μορφώνονται! Έτσι, οι ευγενικές, γενετικά προικισμένες ομορφιές τους, πρέπει να περάσουν από ακραία σκλήρυνση στις αφρικανικές ερήμους: για να αποδείξουν ότι ο Άριος και ο Άριος μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δοκιμασίες, και όχι το φράγμα που δεν μπορούν να αντέξουν - ο ανίκητος και γενναίος στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ !
  Και τώρα η παρέα, βγαίνοντας από το στρατόπεδο, τρέχει κατά μήκος των στενών, πετρών καλαμιών ψαρέματος της Τυνησίας.
  Τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού τρυπούν τα μαύρα, μυτερά βότσαλα του δρόμου και ψήνουν σκληρά. Αλλά το λιπαντικό μαλακώνει λίγο τα εγκαύματα και όταν τρέχεις γρήγορα, δεν ψήνεται τόσο πολύ, αν και ο ήλιος έχει περάσει μετά το μεσημέρι και η θερμοκρασία είναι στο μέγιστο. Ωστόσο, τα βρώμικα αραβικά παιδιά γίνονται πιο μικρά, με μικρές μαύρες γόβες, χωρίς καμία κρέμα, και δεν συνοφρυώνονται καν. Φαίνεται ότι έχουν κάλους στα πέλματά τους. Σε σχεδόν γυμνά κορίτσια με μαγιό και με ανεπτυγμένο μυώδες σώμα, οι Άραβες άντρες φαίνονται. τα στόματά τους ανοίγουν, και οι γυναίκες κινούνται πιο γρήγορα στα πλάγια, τυλίγονται ακόμα πιο σφιχτά με ένα μαύρο πέπλο.
  Και τα κορίτσια τρέχουν κρατώντας πολυβόλα στον ώμο του και ο καθένας ένα σακίδιο με προμήθειες και χειροβομβίδες. Και αυτό είναι συνολικά είκοσι κιλά... Ακόμα κι αν λάβουμε υπόψη ότι τα κορίτσια μαζεύτηκαν δυνατά σωματικά και προπονούνται σε συνθήκες Σπάρτης για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε αυτό εξακολουθεί να είναι βάρος, ειδικά αν η ζέστη είναι πάνω από πενήντα μοίρες στη σκιά, και είναι απαραίτητο να ξεπεραστεί η απόσταση του μαραθωνίου .
  Η Γκέρντα τρέχει προσπαθώντας να αναπνεύσει όσο πιο σωστά γίνεται, ώστε να έχει αρκετή δύναμη για περισσότερο χρόνο. Αν και δεν έζησε τόσο πολύ, τα τελευταία οκτώ της χρόνια πέρασε σε ένα ειδικό σχολείο για παιδιά της γενετικής ελίτ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ζούσαν σε άνετες συνθήκες. Αντίθετα, ξύπνημα στις πέντε το πρωί, λούσιμο με παγωμένο ντους, σκληρές ασκήσεις, μια ώρα τρέξιμο και μετά μερικές ώρες δουλειά. Στη συνέχεια, μελετήστε, πριν το μεσημεριανό γεύμα, εκπαιδεύστε ξανά, συμπεριλαμβανομένου του μαχητικού αγώνα. Στρατιωτική εκπαίδευση, μελέτη, εκπαίδευση, μέχρι τις δέκα, μετά τα φώτα σβήνουν. Είναι αλήθεια ότι τρέφονταν καλά, αλλά δεν έδιναν κρέας, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκά, μόνο για τα γενέθλια του Φύρερ, τα Χριστούγεννα και την 1η Μαΐου. Ελεύθερος χρόνος πρακτικά δεν υπάρχει, όλα είναι αυστηρά ρυθμισμένα... Από αυτούς εκπαιδεύτηκαν άνθρωποι του μέλλοντος, που υποτίθεται ότι κυβερνούσαν τη Γη. Ο ίδιος ο Χίμλερ, επικεφαλής των SS, κράτησε ένα τέτοιο πρόγραμμα υπό έλεγχο.
  Εδώ τα κορίτσια διέκοψαν τις αναμνήσεις τους ... Τώρα βομβαρδίζουν τις σοβιετικές θέσεις στο τανκ Leopard-100. Και φυσικά ξυπόλητες και με μπικίνι - έτσι παλεύουν οι μάγισσες, που δεν έχουν γεράσει καθόλου εδώ και είκοσι χρόνια, και είναι ακόμα νέες και φρέσκες σαν ανοιξιάτικες μαργαρίτες.
  Αυτό το μηχάνημα είναι ιδιαίτερο - με βομβαρδιστικό τζετ και αντιαρματικό πυροβόλο με μακριά κάννη.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Σάρλοτ πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της πόδια. Έσπασε ένα άλλο σοβιετικό τανκ T-54, δεν έχουν βγει ακόμη από την παραγωγή.
  Μετά έλεγξε:
  Ευχαριστώ Rommel!
  Η Χριστίνα, επίσης αγωνιζόμενη στο Leopard 100, πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας από πολυβόλα, παρατήρησε:
  - Και δόξα σε εμάς μπαρακούντα κορίτσια!
  Ναι, ήταν πολεμιστές των πιο κουλ ακροβατικών.
  Η Γκέρντα πάτησε ξανά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το σοβιετικό όπλο (μια κακή μάγισσα, αν και όμορφη!), Και η vyaknula:
  - Θα τους σκοτώσω όλους!
  Και πάλι μπροστά της, σαν να ήταν χθες, άστραψαν οι αναμνήσεις.
  Έχει ήδη διανυθεί μια απόσταση πενήντα ή και λίγο παραπάνω χιλιομέτρων, ένα κολοσσιαίο φορτίο σε τέτοια ζέστη και με φορτίο, για τέτοια κοριτσάκια. Η Γκέρντα, η Σάρλοτ δεν ένιωθαν πια το σώμα τους, έτρεχαν σαν υπνωτιστές, νιώθοντας κάτι να τους σκίζει τους μυς και έναν θαμπό πόνο στο κεφάλι τους. Εδώ όμως έρχεται η εντολή:
  - Πήδα ένα βήμα! Αρκετά για πρώτη φορά!
  Τα κορίτσια επιβραδύνουν και περπατούν ήδη με γρήγορο ρυθμό. Τα τακούνια αρχίζουν να φαγούρα, ακόμη περισσότερο. Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Από την κόλαση στο καθαρτήριο!
  Η φίλη διαφώνησε.
  - Από το καθαρτήριο στον παράδεισο!
  Το πετρώδες χώμα έχει τελειώσει και τα γυμνά, εξαντλημένα πόδια των κοριτσιών πατούν στο απαλό, σμαραγδένιο γρασίδι. Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Και πόσο ευτυχισμένο, αφού βασανίζεσαι από φραγκόσυκες πέτρες και την φλεγόμενη άμμο της ερήμου, να περπατάς σαν βελούδινο φυσικό χαλί!
  Αυτή τη φορά η Σάρλοτ συμφώνησε πρόθυμα.
  - Φυσικά, είναι πραγματικά παράδεισος! Μετά από μια τόσο σκληρή πορεία! Αλλά νομίζω ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.
  Όταν τελικά τα κορίτσια έφτασαν στην παιδική χαρά, η Μαντλίν τα σταμάτησε και τα διέταξε να ξαπλώσουν ανάσκελα. Ένιωσα χοντρικά τα πόδια των δέκα κορυφαίων πολεμιστών και είπε με φανερή ικανοποίηση:
  - Υπέροχο! Και το δέρμα δεν ξεφλουδίζει και δεν υπάρχουν φουσκάλες στη σόλα. Και ακόμη και τα τακούνια δεν σκονίστηκαν, έμειναν ροζ, σαν να είχες μόλις βγει από το μπάνιο! - Η ψηλή Μάντελεϊν, σταμάτησε και ένας φίλος με την ταχύτητα του κεραυνού πέταξε ένα στιλέτο. Η λεπίδα άστραψε σαν ένα ηλιόλουστο κουνελάκι που είχε βγει από έναν καθρέφτη ένας μαθητής, και η αιχμή κάρφωσε έναν μεγάλο, μαύρο σκορπιό. Η φωνή του αξιωματικού των SS έγινε πιο τραχιά και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου του κοριτσιού έγιναν πιο σκληρά. - Αύριο θα τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί στρίβετε πρόσωπα - είστε Άριοι ή όχι; Αν ναι, τότε πρέπει να αντέξουμε, όσους πέσουν, θα πυροβολήσουμε επί τόπου! Υπολογίστε το πρώτο, το δεύτερο.
  Μετά υπήρξε ένα όνειρο, και μετά ένα ξύπνημα, και πάλι τρέχεις.
  Η Γκέρντα ξύπνησε, πηδώντας απότομα, τα κορίτσια παρατάχθηκαν γρήγορα. Πλυθήκαμε, βουρτσίσαμε τα δόντια μας και λιπάναμε ξανά με προστατευτικές κρέμες με μια αναγκαστική πορεία μέσα στην έρημο. Έτσι είναι ξυπόλητοι με τα μαγιό τους και ορμούν στην αμμώδη κόλαση.
  Αραβικά παιδιά τους έδειξαν με τα δάχτυλά τους έκπληκτα και σφύριξαν:
  - Deutsche Akbar!
  Η Γκέρντα κοίταξε γύρω της και κοίταξε με λαχτάρα τους φοίνικες που είχαν υποχωρήσει και μετά ψιθύρισε στη Σάρλοτ:
  - Πάλι στην κόλαση!
  Η κοκκινομάλλα ντίβα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όλοι οι άνθρωποι είναι αμαρτωλοί, και ο κάτω κόσμος είναι η φυσική κατάσταση των αμαρτωλών!
  Η Γκέρντα του έκλεισε το μάτι.
  - Ο άνθρωπος δεν μπορεί παρά να αμαρτήσει!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά τα μαλλιά της και άρχισε να εξηγεί καθώς έτρεχε:
  - Συμφωνώ! Ακόμη και χίλιες φορές συμφωνώ! Γενικά η αμαρτία είναι έννοια σχετική, και καθαρά ανθρώπινη. Για παράδειγμα, αν πάρουμε την ηθική του αρχαίου κόσμου, τότε σε αυτόν, ήταν καλό που ωφέλησε τόσο το ίδιο το άτομο όσο και το είδος της φυλής του. Για παράδειγμα, η μοιχεία θεωρούνταν ευλογία και όχι αμαρτία!
  Η Γκέρντα συμφώνησε πρόθυμα:
  - Σωστά! Ο ίδιος ο Φύρερ πιστεύει ότι είναι καλύτερο για μια γυναίκα να μείνει έγκυος από έναν ήρωα πολέμου παρά από εκείνη, όχι πάντα γενναίο σύζυγο. Ειδικά αν ο σύζυγος έχει επίσης σημάδια επιβλαβούς, ακάθαρτου αίματος.
  Η Madeleine φώναξε στα κορίτσια:
  - Κρατήστε την ανάσα σας κορίτσια, αυτή τη φορά τρέχουμε στην εξάντληση!
  Η Γκέρντα ανταπέδωσε το χαμόγελο.
  Μπορεί να είσαι κουρασμένος, αλλά δεν μπορείς να εξαντληθείς.
  Για μισή ώρα τα κορίτσια έτρεχαν σιωπηλά και μετά η Σάρλοτ ψιθύρισε:
  -Ξέρεις τι περίεργο όνειρο είδα μια κοπέλα;
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Ναι, το ομολογώ κι εγώ! Και τι?
  Η Σάρλοτ, χαμογελώντας, απάντησε:
  - Τίποτα! Τέτοιο όνειρο που ήμουν πολεμιστής στον στρατό του μεγάλου βαρβάρου Αττίλα. Και πολεμήσαμε τα κεριά της αρχαίας Ρώμης. Και όλα ήταν τόσο όμορφα και σκληρά ταυτόχρονα...
  Η Γκέρντα γέλασε ως απάντηση.
  - Ξέρεις, το ονειρεύτηκα κι εγώ! Κάπως εκπληκτική σύμπτωση. Σε είδα στο όνειρο μου!
  Η Σάρλοτ ανταπέδωσε το μάτι.
  - Και εγώ εσένα! Πολέμησες καλά, παρόλο που ο στενόμυαλος και κιτρινοπρόσωπος πολεμιστής παραλίγο να σε σκοτώσει!
  Αυτή τη φορά η Γκέρντα δεν ξαφνιάστηκε λίγο, ξαφνιάστηκε:
  - Δεν μπορεί! Δεν συμβαίνει λοιπόν δύο άνθρωποι να βλέπουν το ίδιο όνειρο την ίδια στιγμή;
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Εάν η γρίπη είναι συλλογικά άρρωστη, τότε το όνειρο μπορεί να είναι το ίδιο. Να πώς πάει! Άκουσα ότι στην κοινωνία της Thule υπάρχουν ειδικά μέντιουμ που παίρνουν ένα φίλτρο και αναπνέουν βάμματα βοτάνων και μετά βυθίζονται σε οράματα! Και καταφέρνουν αρκετά να είναι προφήτες!
  Η Γκέρντα, πηδώντας πάνω από το λιθόστρωτο, συμφώνησε:
  - Ασφαλώς! Κατ' αρχήν, το δώρο της προφητείας δεν απαιτεί υπερφυσικές δυνάμεις, μπορεί απλώς να υπάρχουν αρκετά υλικοί και όμως άλυτοι φυσικοί νόμοι στη φύση. Ποιος είναι όμως ο σκοπός αυτού του ονείρου;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Δεν ξέρω! Ίσως το Τρίτο Ράιχ να νικήσει τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω από το Λιοντάρι ή ... Εδώ μπορείτε να μαντέψετε για πολύ καιρό!
  Η Γκέρντα ήταν έτοιμη να πει κάτι, όταν ξαφνικά το αυτί της έπιασε τον ακόμα ακουστό θόρυβο των μηχανών. Παρά την απόσταση, ήταν φανερό ότι οι κινητήρες των αεροπλάνων ήταν θορυβώδεις, και ότι πλησίαζαν σημαντικά... Η Μάντελεν διέταξε:
  - Ποιο είναι το στάδιο της άσκησης νούμερο δύο: μεταμφίεση.
  Τα κορίτσια σταμάτησαν, έβγαλαν από τα σακίδια τους μανδύες παραλλαγής, ζωγραφισμένες στο χρώμα της ερήμου. Μετά άρχισαν να σκάβουν γρήγορα, ενώ από ψηλά δεν ήταν αντιληπτό, κάτι που ήταν αφύσικο. Εδώ η Γκέρντα ευχαρίστησε τη μοίρα που είχαν και όπλα και φτυάρια. Διαφορετικά, τα κορίτσια στην έρημο θα μπορούσαν να γίνουν εύκολη λεία για βρετανικά επιθετικά αεροσκάφη ή βομβαρδιστικά κατάδυσης. Η Σάρλοτ, ξύνοντας την άμμο με τα γυμνά της πόδια, είπε:
  - Φαίνεται ότι θα πρέπει να μυρίσουμε μπαρούτι, ακόμα και στην Τυνησία ... Οι δρόμοι του Κυρίου είναι ανεξερεύνητοι!
  Η Γκέρντα με ένα πονηρό βλέμμα αντιτάχθηκε:
  - Η έλλειψη ακριβούς γνώσης είναι πάντα κακή, με μια εξαίρεση, όταν πρόκειται για τα σχέδια του Παντοδύναμου!
  
  ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επέβαλαν εμπάργκο πετρελαίου κατά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι, μετά από κάποιο δισταγμό, οι Ιάπωνες ωστόσο επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ. Ήθελαν πραγματικά να εκδικηθούν για το Khalkhin Gol και δεν ήθελαν να αποκτήσουν τη φήμη των οδοκαθαριστών. Αλλά πραγματικά επιτεθείτε στην ΕΣΣΔ μετά την πτώση της Μόσχας, τότε όλοι θα πουν ότι οι περήφανοι σαμουράι της λέξης γύπες επιτέθηκαν στο πτώμα της ΕΣΣΔ.
  Έχοντας ολοκληρώσει όλες τις προετοιμασίες και τράβηξε δυνάμεις, η Ιαπωνία χτύπησε την 1η Σεπτεμβρίου 1941. Τα στρατεύματά της στην ξηρά ήταν πολυάριθμα και πειθαρχημένα. Η αεροπορία και το ναυτικό είναι επίσης ισχυρά. Οι επίγειες μονάδες αποδείχθηκαν κάπως πιο αδύναμες όσον αφορά τον εξοπλισμό με βαρύ εξοπλισμό. Αλλά η ΕΣΣΔ από αυτή την άποψη δεν είναι πλέον καθόλου ισχυρή. Επιπλέον, τα ιαπωνικά τανκς είναι ελαφριά και με καλή ευελιξία. Και όρμησαν σαν ζώα. Και άρχισαν να ανατέμνουν τις σοβιετικές θέσεις.
  Οι Ιάπωνες επιτέθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και αρκετά επιτυχημένα. Και κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα. Και το χτύπημα στο Βλαδιβοστόκ αποδείχθηκε ξαφνικό και αρκετά αποτελεσματικό. Και η μάζα των Σοβιετικών στρατιωτών και ναυτικών πέθανε. Και οι σαμουράι προχωρούσαν.
  Στις μάχες, τα στρατεύματά τους είναι πολύ ηρωικά και ανεβαίνουν μπροστά. Και υφίστανται απώλειες, αλλά συνεχίζουν την επίθεση. Και καταιγίζουν.
  Ο Στάλιν δεν μπόρεσε να μεταφέρει ούτε μια μεραρχία από την Άπω Ανατολή. Επιπλέον, οι σαμουράι κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας εν κινήσει και ο Κόκκινος Στρατός έριξε δυνάμεις από τις βιαστικά σχηματισμένες εφεδρείες. Και κοντά στη Μόσχα έγινε μια καταστροφή. Τα σοβιετικά στρατεύματα συντρίφθηκαν σε σπαθιά. Το σκορ πήγε σε μερικές μεραρχίες και οι Ναζί δεν είχαν μονάδες της Σιβηρίας εναντίον τους. Και αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει.
  Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα περικυκλώθηκε. Και ο Στάλιν μετά βίας κατάφερε να ξεφύγει από εκεί.
  Ωστόσο, η πρωτεύουσα αντιστάθηκε στην περικύκλωση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν το Ryazan και να αποκτήσουν βάση στις πόλεις. Η επιτυχία διευκολύνθηκε επίσης από το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί λιποτάκτες και αποστάτες στον Κόκκινο Στρατό. Οι Ιάπωνες κατέλαβαν σχεδόν όλο το Primorye και απέκοψαν το Βλαδιβοστόκ. Παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν προσπάθησε να κρατήσει τη Μογγολία με κάθε κόστος και αποδυνάμωσε σοβαρά τις σοβιετικές μονάδες. Ως αποτέλεσμα, οι Ναζί προέλασαν όχι μόνο κοντά στη Μόσχα, αλλά και στο νότο, διαπερνώντας τον Καύκασο.
  Και τότε η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο. Το δεύτερο και αρκετά αναμενόμενο πρόβλημα. Οι Τούρκοι, που πολέμησαν δεκατρείς φορές με τη Ρωσία, ονειρεύονταν επίσης εκδίκηση. Και οι Σουηδοί μπήκαν στον πόλεμο. Θυμήθηκαν και τα ιστορικά τους παράπονα. Και η δίψα για φήμη και εδαφικές αποκτήσεις αποδείχθηκε πιο δυνατή από τη γοητεία του Κολωντάι.
  Τα σουηδικά τμήματα εξαπέλυσαν επίθεση προς την κατεύθυνση του Μουρμάνσκ, και απέκοψαν την πόλη από την ηπειρωτική χώρα, κάνοντας την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη. Και το Λένινγκραντ βρισκόταν σε πλήρη αποκλεισμό. Ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε τη δύναμη να ανακαταλάβει τον Tikhvin και τον Volkhov. Αποδείχθηκε λοιπόν ένας ολοκληρωτικός αποκλεισμός και η καταστροφή της εξουσίας από την πείνα.
  Μετά την πτώση της Μόσχας, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση, αλλά ήταν αδύναμη. Το μαχητικό χτύπημα των σοβιετικών μονάδων έπεσε και κυριολεκτικά διασκορπίστηκαν. Ο Στάλιν φώναξε και τρόμαξε πολύ, αλλά δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα αξιόλογο. Από συνήθεια, ο δικτάτορας άρχισε μαζικές εκτελέσεις και καταστολές. Και αυτό μόνο χειροτέρεψε την κατάσταση.
  Την άνοιξη, οι Γερμανοί επανέλαβαν την επίθεσή τους με το βλέμμα στον Καύκασο. Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων αποδυναμώθηκε και οι Ναζί κατέλαβαν το Στάλινγκραντ σχεδόν αμέσως. Όπως ο Γκρόζνι και ο Ορτζονικίντζε. Στη συνέχεια ενώθηκαν με τους Τούρκους και ξεκίνησαν κοινή εκστρατεία κατά του Μπακού.
  Εδώ, βέβαια, είναι τόσο εύκολο να μην αντισταθείς στον Fritz. Και το Μπακού έπεσε τον Ιούνιο του 1942. Ο Στάλιν έπαθε εγκεφαλικό και υπήρξε διάσπαση στην ηγεσία. Μέρος ακολούθησε τον Μολότοφ, μέρος ακολούθησε τον Μπέρια, μέρος ακολούθησε τον Ζούκοφ. Οι Γερμανοί ήδη προχωρούσαν σχεδόν χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Κατέλαβαν την περιοχή του Βόλγα και το Καζάν, τον ποταμό Ουράλσκ, και κατέλαβαν το Όρενμπουργκ. Και είχαν ήδη βαδίσει στο Σβερντλόφσκ, όπου τους έπιασε ο χειμώνας.
  Την ίδια περίοδο, οι Ναζί κατέλαβαν και την Κεντρική Ασία, ενώθηκαν με τους Ιάπωνες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη μπει στον πόλεμο, αλλά είναι σαφές ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Τον Δεκέμβριο του 1942, οι Ιάπωνες επιτέθηκαν στην αμερικανική βάση στο λιμάνι του Περού και ξεκίνησαν έναν μεγάλο πόλεμο στον Ειρηνικό. Η Σιβηρία ήταν ήδη υπό τον έλεγχό τους. Ο Χίτλερ κατέλαβε επίσης σχεδόν όλη τη Ρωσία και τελικά στράφηκε προς τη Δύση. Πρώτα απ 'όλα, αποφάσισε να καταλάβει την Αφρική και να συντρίψει τη Βρετανία με αεροσκάφη.
  Η συνάντηση με τον Φράνκο έγινε σε υψηλούς τόνους. Ο Φύρερ, αναφερόμενος στις νίκες του κατά της ΕΣΣΔ, απαιτούσε μεγάλες παραχωρήσεις. Και συγκεκριμένα να αφήσει τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ στο Γιβραλτάρ χωρίς όρους.
  Ο Φράνκο συμφώνησε με αυτό. Και οι Ναζί προχώρησαν, κατέλαβαν την πόλη-φρούριο και άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα στη συντομότερη απόσταση στο Μαρόκο.
  Και άρχισαν να καταλαμβάνουν τη μαύρη ήπειρο. Και το έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα βρετανικά στρατεύματα ήταν πιο αδύναμα όσον αφορά τα όπλα, τον εξοπλισμό και την πειθαρχία.
  Το 1943, οι Γερμανοί εμφανίστηκαν σε μια σειρά από μαχητικά ME-309 με πολύ ισχυρά όπλα. Τρία πυροβόλα αεροσκάφους των 30 χλστ. και τέσσερα πολυβόλα των 14 χλστ. Αυτή είναι η δύναμη - σε επτά σημεία βολής. Και οι βρετανικές και αμερικανικές μηχανές αλωνίζουν τον Φριτς σχολαστικά. Είναι αλήθεια ότι ο μαχητής μόλις είχε αρχίσει να μπαίνει σε υπηρεσία. Και επίσης Γερμανοί άσοι. Και ο πιο τρομερός πιλότος τους Μασσαλία. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας θρύλος και στην πραγματική ιστορία σημείωσε ρεκόρ εξήντα ενός αεροσκάφους που καταρρίφθηκαν σε μάχες το μήνα. Όμως εδώ έμεινε ζωντανός και μέχρι τον Ιανουάριο του 1943 ξεπέρασε τον αριθμό των τριακόσιων κατεδαφισμένων αεροσκαφών.
  Γι' αυτό, για πρώτη φορά στο Τρίτο Ράιχ, καθιερώθηκε γι' αυτόν ένα προσωπικό βραβείο: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Μασσαλία έχει γίνει ένας πραγματικός θρύλος των πτήσεων και εξολοθρευτής. Την άνοιξη του 1943, τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και έφτασαν στη Νιγηρία. Και στην Αίγυπτο νίκησαν τους Βρετανούς, καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μαζί με τα στρατεύματα που βγήκαν από τον Καύκασο. Και επιτέθηκαν στους Βρετανούς στο Σουδάν, κατακτώντας την Αιθιοπία μέχρι τον Μάιο.
  Την άνοιξη, η Μασσαλία μείωσε τον αριθμό των αεροπλάνων που καταρρίφθηκαν από τα κατορθώματά του σε πεντακόσια. Και έλαβε ένα υψηλό βραβείο: τον ιπποτικό σταυρό από σιδερένιο σταυρό με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Έτσι καθιερώθηκε ο έκτος βαθμός απονομής κατά σειρά εξαίρεσης. Μετά από αυτό, αποφασίστηκε ότι οι ιπποτικοί σταυροί του σιδερένιου σταυρού με διαμάντια μπορούν να απονεμηθούν ξανά. Για διακόσια πενήντα με φύλλα ασημιού, για τετρακόσια με χρυσό, για πεντακόσια με πλατίνα.
  Το καλοκαίρι του σαράντα τριών, οι Ναζί ολοκλήρωσαν την κατάληψη των τελευταίων περιοχών της ΕΣΣΔ στη Σιβηρία, τερματίζοντας τη Ρωσία μαζί με τους Ιάπωνες. Και στην Αφρική έφτασαν στη Νότια Αφρική, και τον Σεπτέμβριο πήραν το Γιβραλτάρ.
  Η αιφνιδιαστική προσγείωση στη Βρετανία τον Νοέμβριο του 1943 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι Βρετανοί αιφνιδιάστηκαν. Και σε δέκα μέρες η Βρετανία έπεσε.
  Έτσι τελείωσε το πρώτο στάδιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν ακόμα. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το αποκτήσεις.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε να κατασκευάσει έναν ισχυρό στόλο επιφανείας με επιταχυνόμενο ρυθμό. Και οι Γερμανοί κάτω από το νερό ήταν ισχυροί. Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν στον αέρα.
  Η Μασσαλία μέχρι τον Φεβρουάριο του 1944 ξεπέρασε τα χίλια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν και τιμήθηκε με τον δεύτερο Σταυρό Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και έτσι ο Marcel ξεχώρισε εδώ, και είναι ωραίο.
  Το έτος 1944 πέρασε σε σκληρές μάχες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ισλανδία - έχοντας πραγματοποιήσει την Επιχείρηση Ίκαρος και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν με επιτυχία την κατάληψη της Γροιλανδίας.
  Μέχρι το τέλος του έτους, η Μασσαλία είχε καταρρίψει 2.000 αεροσκάφη και είχε ήδη λάβει τέσσερις Ιπποτικούς Σταυρούς του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Άρχισαν να συγκεντρώνουν στρατεύματα στη Λατινική Αμερική. Η Αργεντινή ήταν φιλογερμανική, ενώ η Βραζιλία επέλεξε να συνταχθεί με το ισχυρότερο Τρίτο Ράιχ.
  Και πήγε να μεταφέρει στρατεύματα και άλλες μεγάλες δυνάμεις στην Αμερική. Το 1945, τον Μάιο, ξεκίνησε η απόβαση στον Καναδά και η επίθεση στη Βενεζουέλα. Οι μάχες ήταν σκληρές και η πλάστιγγα κινούνταν από πλευρά σε πλευρά.
  Η Μασσαλία ξεπέρασε τις τρεις χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη. Και είχε ήδη έξι βραβεία.
  Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν τόσο το Μεξικό όσο και τον Καναδά και το φθινόπωρο πέρασαν ήδη στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Αμερική βρισκόταν απελπισμένα σε άμυνα. Αλλά οι πιθανότητές της να κερδίσει έλιωναν σαν χιονόμπαλα. Και οι Ναζί τον Ιανουάριο του 1946 μπόρεσαν να διασχίσουν τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Η Μασσαλία ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη και τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο: τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού. Καθιερώθηκε ένα ειδικό βραβείο για έναν τόσο σκληρό άσο.
  Τον Φεβρουάριο του 1946, τόσο η Νέα Υόρκη όσο και η Ουάσιγκτον έπεσαν και οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν τον Μάρτιο.
  Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο κόσμος χωρίστηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία. Οι Ναζί κατέλαβαν επίσης μικρά κράτη, κατατάσσοντάς τα κάτω από αυτά. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον Χίτλερ. Μη θέλοντας να τα βάλει με έναν γεωπολιτικό αντίπαλο στο πρόσωπο της Ιαπωνίας, ο νούμερο ένα φασίστας στις 20 Απριλίου 1955 επιτέθηκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με όλες τις αποικίες της. Έτσι ξεκίνησε ένας νέος μεγάλος πόλεμος. Οι Σαμουράι είναι ακόμα δυνατοί. Όμως ο γερμανικός στρατός με τα πυραμιδικά τανκς και τους ιπτάμενους δίσκους είναι πολύ πιο τεχνολογικός.
  Ωστόσο, οι Ιάπωνες αγωνίζονται φανατικά. Και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Αλλά οι φασίστες προχωρούν. Έχουν καλύτερα τανκς.
  Για παράδειγμα, ένα αυτοκίνητο για δύο μέλη του πληρώματος βάρους πενήντα τόνων και ένας κινητήρας 2.500 χιλιάδων ίππων. Φανταστείτε τέτοια ταχύτητα και ποιότητα κύλισης. Και το σχήμα έχει τη μορφή πυραμίδας. Δεν είναι τόσο εύκολο να σπάσεις ένα τόσο κολοσσιαίο τέρας.
  Και η Σάρλοτ και η Γκέρντα καβαλούν αυτό το τανκ. Αλωνίζουν τα ιαπωνικά τανκς και νικούν τους σαμουράι.
  Μαζί τους τσακώνονται και οι Ρωσίδες, η Νατάσα και η Ζόγια. Πολεμούν με όλη τους την άγρια μανία. Και πυροβολούν από ένα πυροβόλο υψηλής πίεσης, σπάζοντας τα αυτοκίνητα των σαμουράι.
  Η Νατάσα τραγουδάει:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη, και ποιον θα βρούμε στη μάχη! Ας μην αστειευόμαστε με αυτό! Ας το ξεσκίσουμε!
  Και πάλι θα πάρει και θα πυροβολήσει, τρυπώντας τους Ναζί. Και έσπασε το μέταλλο σε κομμάτια.
  Και η Αλβίνα και η Αλμπίνα τσακώνονται στον ουρανό. Αυτά τα κορίτσια είναι επίσης κουλ και πολλά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με την Αμερική. Και μάλλον ήδη κοσμικές ομορφιές. Και καταρρίπτουν Ιάπωνες πιλότους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Οι Γερμανοί είναι πιο δυνατοί στον ουρανό και καλύτερα οπλισμένοι. Και οι σαμουράι κερδίζουν. Και πεθαίνουν, πέφτουν στα λέβητα. Και συντρίβονται επιμελώς από τους σκληρούς πολεμιστές του Τρίτου Ράιχ.
  Οι μάχες εδώ είναι σκληρές και αιματηρές. Και δεν υπάρχει έλεος για κανέναν. Και οι Ναζί σπάνε τους Ιάπωνες επιμελώς. Και είναι κυριολεκτικά κομμάτια.
  Και οι σαμουράι υποχωρούν και πεθαίνουν. Κατά τους πρώτους έξι μήνες των μαχών, η Ιαπωνία έχασε περισσότερο από το ένα τρίτο της επικράτειάς της, κυρίως αποικίες. Η Μασσαλία τον Νοέμβριο του 1955 έφερε τους λογαριασμούς τους σε δέκα χιλιάδες κατεδαφισμένα αυτοκίνητα. Για αυτό έλαβε ένα βραβείο: το αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού. Ναι, είναι ένα αρκετά μεγάλο και μεγάλο βραβείο. Ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου, η επικράτεια των σαμουράι περιορίστηκε κατά περισσότερο από τα δύο τρίτα. Και η έκβαση του πολέμου ήταν ήδη ένα προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα.
  Αλλά οι σαμουράι δεν επρόκειτο να τα παρατήσουν. Πολέμησαν για κάθε θάμνο, για κάθε κοιλότητα. Και υπέκυψαν πολύ αργά στην πίεση των ναζιστικών μονάδων.
  Αλλά τον Νοέμβριο του 1956, οι μάχες ξεδιπλώθηκαν για την ίδια τη μητρόπολη. Οι Ιάπωνες πολέμησαν με μεγάλη απόγνωση. Και άντεξαν μέχρι τον Μάρτιο του 1957, όταν, μετά την κατάληψη του Τόκιο, η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου συνθηκολόγησε. Και οι μάχες ήταν τόσο σκληρές.
  Η Μασσαλία έφτασε τα είκοσι χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη. Για αυτό, του απονεμήθηκε ένα άλλο βραβείο: το Μεγάλο Αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού και ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Έτσι επιτέλους τελείωσε ο μεγάλος και ο πιο αιματηρός πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Και το 1959, στις 20 Απριλίου, έγινε δημοψήφισμα για την ίδρυση παγκόσμιας αυτοκρατορίας και μοναρχίας σε αυτήν. Και ο Χίτλερ έγινε ο αυτοκράτορας του πλανήτη Γη. Το οποίο είναι υπέροχο!
  Και δημιουργήθηκε μια τέτοια ισχυρή δύναμη, η οποία άρχισε να εξερευνά τις εκτάσεις του διαστήματος. Επιπλέον, οι Γερμανοί πέταξαν στο φεγγάρι στις 20 Απριλίου 1949. Και στον Άρη στις 20 Απριλίου 1959, και δύο μήνες αργότερα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια εκπληκτική πτήση.
  Ο Χίτλερ άφησε επίσης απογόνους που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Και αυτό ήταν επίσης πολύ ωραίο.
  Φαινόταν ότι η βασιλεία του θα ήταν μακρά και διαρκής... Αλλά στις 8 Νοεμβρίου 1959, ο Φύρερ συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο. Και ήρθε η ώρα για την αντιβασιλεία. Ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε ήδη πεθάνει εκείνη τη στιγμή - το υπερβολικό βάρος και η χρήση μορφίνης δεν συνέβαλαν στη μακροζωία. Και ο Χίμλερ έγινε ο νέος αντιβασιλέας. Και ο διάδοχος του θρόνου ήταν ακόμη πολύ νέος. Αν και δεν μένουν πολλά μέχρι την ενηλικίωση. Ήταν υπό τον νόμο του Χίτλερ από την ηλικία των δεκαέξι ετών. Και το αγόρι γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1944. Και έχει περισσότερα από εκατό αδέρφια από τον Χίτλερ.
  Ο Χίμλερ δεν ήταν ακόμα πολύ μεγάλος, ήθελε να κάνει πραξικόπημα, αλλά ο στρατός δεν τον υποστήριξε. Και πυροβολήθηκε. Και ο διάδοχος βασίλεψε στον θρόνο: Λύκος ο Πρώτος.
  Κάτω από αυτόν ξεκίνησε η πολιτική της διαστημικής επέκτασης στο ηλιακό σύστημα. Πολύ γρήγορα, οι αστροναύτες του Τρίτου Ράιχ κατέκτησαν και προσγειώθηκαν σε όλους τους πλανήτες. Ο τελευταίος ήταν ο Πλούτωνας το 1973. Και μετά από αυτό, άρχισαν οι προετοιμασίες για διαστημική επέκταση εκτός του ηλιακού συστήματος. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  Στο Τρίτο Ράιχ στον πλανήτη Γη, η οικονομία αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σχέδιο και υπήρχε μια παγκόσμια τάξη. Σταδιακά, με σκληρές μεθόδους, λύθηκαν όλα τα προβλήματα του πλανήτη Γη. Η πείνα, οι ασθένειες, οι επιδημίες και άλλα προβλήματα αυτού του πολιτισμού τελείωσαν. Και ήταν υπέροχο.
  Το έγκλημα έχει σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς. Η οικονομία κατέστησε δυνατή την επίλυση όλων των υλικών προβλημάτων του πληθυσμού. Οι μαύροι και οι κίτρινοι περιορίστηκαν σοβαρά στο ποσοστό γεννήσεών τους. Ο λευκός άριος πληθυσμός αναπτύχθηκε πιο ενεργά. Οι Ρώσοι και άλλοι Σλάβοι έλαβαν το καθεστώς του Άριου λαού. Όλα πήγαιναν αρκετά καλά.
  Και δεν υπήρχαν προηγούμενοι πόλεμοι και εφιάλτες, επιδημίες και άλλα. Ο κόσμος έχει ανέβει και μεγάλωσε.
  Και το 2020, το πρώτο επίγειο διαστημόπλοιο έφτασε στο αστέρι Άλφα του Κενταύρου.
  Και το 2024, για πρώτη φορά άνθρωποι προσγειώθηκαν στον πλανήτη κοντά στο αστέρι Σείριος.
  Έτσι ο πλανήτης Γη και το Τρίτο Ράιχ πέρασαν στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης.
  Και η ανθρωπότητα θα μπορούσε να κοιτάξει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία !
  
  ΠΑΘΟΣ ΓΥΡΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΔΓΟΥΕΪ.
  Η Ιαπωνία σε ένα παράλληλο σύμπαν κέρδισε τη μάχη του Midway. Και κατέλαβε τα νησιά Guyan, με τη βάση των ΗΠΑ - το λιμάνι του Περού. Στον Ειρηνικό, οι σαμουράι στάθηκαν δυνατοί. Είναι αλήθεια ότι δεν επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ, αλλά επιτέθηκαν στην Ινδία. Και ο Τσόρτσιλ αναγκάστηκε να μεταφέρει μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο, αναβάλλοντας προσωρινά την επιχείρηση Torch. Οι Αμερικανοί αρνήθηκαν επίσης να συμμετάσχουν στις αποβάσεις στο Μαρόκο. Γενικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες απενεργοποίησαν όλους τους βομβαρδισμούς του Τρίτου Ράιχ.
  Οι Ναζί ήταν κοντά στο Στάλινγκραντ και ο Κόκκινος Στρατός ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση.
  Αλλά ο Μάινσταϊν εξαπέλυσε μια συντριπτική αντεπίθεση στο πλευρό των σοβιετικών στρατευμάτων.
  Αυτή τη φορά, οι φασίστες δεν μετέφεραν επιπλέον στρατεύματα στην Αφρική και η επίθεση του Mainstein κέρδισε σε ισχύ. Σε αυτό συμμετείχαν πολλά ακόμη τμήματα, μεταξύ των οποίων τριάντα ολοκαίνουργια άρματα μάχης Tiger, τα οποία στην πραγματική ιστορία εξαφανίστηκαν άχρηστα στην έρημο Σαχάρα.
  Και η αεροπορία ήταν γενικά μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη. Έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν βομβάρδισαν το Τρίτο Ράιχ και η Βρετανία μετέφερε επίσης ενέργεια στην Ιαπωνία.
  Ως αποτέλεσμα, ο Mainstein κατάφερε να ανακαταλάβει όχι μόνο το Kharkov και το Belgorod, αλλά και το Kursk, κόβοντας αμέσως το διάσημο τόξο. Τότε η αλήθεια της λάσπης σταμάτησε τους Γερμανούς. Όμως πέτυχαν μεγάλη επιτυχία και προκάλεσαν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στον Κόκκινο Στρατό.
  Μετά επικράτησε μια μακρά ηρεμία στα ανατολικά. Οι Γερμανοί μετέφεραν νέα τανκς στο μέτωπο: "Tiger", "Panther" και "Lion", τα οποία δεν τέθηκαν σε παραγωγή στην πραγματική ιστορία. Η Βρετανία, που ενοχλήθηκε πολύ από τον στόλο των υποβρυχίων του Χίτλερ, συμφώνησε κρυφά με τους Φριτς να βάλουν φρένο στον πόλεμο. Τόσο οι Βρετανοί όσο και οι Αμερικανοί περιόρισαν τελικά τις εχθροπραξίες κατά του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Χίτλερ, με τη σειρά του, πάγωσε το πρόγραμμα FAA και την παραγωγή υποβρυχίων. Και οι πόροι που έγιναν δωρεάν χρησιμοποιήθηκαν για αεροπορία και τανκς. Επιπλέον, οι βομβαρδισμοί σταμάτησαν. Οι Γερμανοί είχαν την ευκαιρία να παράγουν όπλα σε μεγάλες πόλεις, να μην ξοδεύουν πόρους για συγκέντρωση. Πήραν το μαχητικό ME-309, ταχύτερο έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα, και ισχυρά οπλισμένο με επτά σημεία βολής: τρία πυροβόλα αεροσκάφους διαμετρήματος 30 mm και τέσσερα πολυβόλα δεκατεσσάρων χιλιοστών.
  Ισχυρός μαχητής - μην πείτε τίποτα. Και γι' αυτόν είναι το τελευταίο βομβαρδιστικό Yu-288, που μεταφέρει τέσσερις τόνους βόμβες στην κανονική έκδοση, έξι τόνους βόμβες σε υπερφόρτωση και με ταχύτητα έως και 650 χιλιόμετρα την ώρα. Δηλαδή, τα σοβιετικά του Yaks και τα Lagg-5 δεν μπορούσαν καν να προλάβουν. Ωστόσο, η παραγωγή των πιο πρόσφατων αεροσκαφών και δεξαμενών απαιτεί χρόνο.
  Εμφανίστηκαν επίσης αυτοκινούμενα όπλα Ferdinand. Αλλά όχι μια τεράστια σειρά.
  Πιο ενδιαφέρουσα δεξαμενή "Lion". Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ βαρύ σε ενενήντα τόνους και ένα πυροβόλο όπλο 105 mm 70 EL. Το όπλο, φυσικά, είναι ισχυρό και τρύπησε όλα τα τανκς της ΕΣΣΔ σε μεγάλη απόσταση. Αλλά λιγότερο γρήγορο πυρ - πέντε γύρους το λεπτό, και η ίδια η δεξαμενή αποδείχθηκε ότι κινούνταν αργά με μόλις 27 χιλιόμετρα την ώρα.
  Η μετωπική προστασία δεν είναι κακή - η γάστρα είναι 150 mm υπό γωνία και ο πυργίσκος δεν τρυπιέται ακόμη και στα 240 mm. Αλλά τα πλαϊνά είναι μόνο 82 mm, όπως το συνηθισμένο "Tiger", εκτός από αυτό με πλαγιές, όπως το "Panther". Στο δρόμο ήταν τα "Tiger" -2 και "Panther" -2 πιο προηγμένα και ισχυρά μηχανήματα. Οι Γερμανοί σχημάτισαν κολοσσιαίες δυνάμεις. Χρειάστηκε όμως χρόνος.
  Οι Ναζί δεν ήξεραν ακόμα πού ήταν καλύτερο να επιτεθούν. Υπήρχαν διακυμάνσεις. Αλλά ο Χίτλερ ήθελε εκδίκηση για το Στάλινγκραντ. Και η επίθεση στον Καύκασο ήταν δική του ιδέα.
  Αλλά το κύριο χτύπημα σχεδιάστηκε να εφαρμοστεί στο Voronezh και κατά μήκος του Don. Και αυτό το κατάλαβε και ο Στάλιν. Η ΕΣΣΔ συγκέντρωσε τεράστιες δυνάμεις και η Βέρμαχτ είχε σημαντική ισχύ. Πριν από τον Ιούλιο, οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να κυριαρχήσουν τα τελευταία τανκ και τα αεροπλάνα του νέου Άρη μόλις πρόσφατα άρχισαν να μπαίνουν στη σειρά, εκτός από το Focke-Wulf, το οποίο είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα από άποψη οπλισμού και ταχύτητας. .
  
  Η ΕΣΣΔ συγκέντρωσε δυνάμεις, έσκαψε νέα χαρακώματα, έβαλε νάρκες. Ο σοβιετικός στρατός έσκαψε. Αλλά και οι Fritz είναι δυνατοί. Ωστόσο, δεν άρεσε σε όλους η ιδέα να επιτεθούν στο Voronezh. Επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός περιμένει αυτό. Υπήρχε μια ιδέα για επίθεση από τη χερσόνησο Ταμάν. Και ο Χίτλερ αποφάσισε να χτυπήσει και από εκεί. Καθώς ο πόλεμος στην Αίγυπτο πάγωσε εντελώς, ο Ρόμελ ανακλήθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Οι Γερμανοί, έχοντας εκθέσει τις θέσεις τους στην Ευρώπη, μετέφεραν σχεδόν όλες τις μάχιμες μονάδες στα ανατολικά.
  Στον αέρα, κατάφεραν να κατακτήσουν την κυριαρχία λόγω του αριθμού των μηχανών, και το νέο ME-309.
  Στις 10 Ιουλίου, η επίθεση άρχισε τελικά προς την κατεύθυνση του Vorozhen και από το νότο ...
  Οι μάχες έγιναν σκληρές. Οι Γερμανοί ήταν ισχυρότεροι από ό,τι στην πραγματική ιστορία και η ΕΣΣΔ ήταν κάπως πιο αδύναμη, μεταξύ άλλων λόγω του τερματισμού της βοήθειας δανεισμού-μίσθωσης. Έτσι οι Ναζί μπόρεσαν να σπάσουν τη σοβιετική γραμμή άμυνας. Αν και σε υψηλή τιμή.
  Στις μάχες, ο "Λιοντάρι" και ο "Φερδινάνδος" προχωρούσαν σαν κριός. Το σοβιετικό IL-2 αποδείχθηκε ισχυρό επιθετικό αεροσκάφος, αλλά ένας μεγάλος αριθμός γερμανικών μαχητικών μείωσε την επίδραση της χρήσης του. Ο Focke-Wulf ανταποκρίθηκε μόνο εν μέρει στις προσδοκίες. Αλλά οπλισμένοι αρκετά δυνατά. Το Yu-288 δεν είναι ακόμη τεράστιο. Αλλά το Yu-188 αποδείχθηκε πολύ καλό, ως πιο εξελιγμένο βομβαρδιστικό.
  Το "Λιοντάρι" έσπαγε αρκετά συχνά και κολλούσε, αν και προστατευόταν πολύ καλά στο μέτωπο, και ικανοποιητικά στο πλάι. Όμως ο "Τίγρης" αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό μηχάνημα. Οι Ρώσοι τον φοβόντουσαν. Λόγω της αδυναμίας της πλαϊνής θωράκισης, ο Πάνθηρας υπέστη μεγάλες απώλειες από ελαφρά όπλα και αντιαρματικά τουφέκια του Κόκκινου Στρατού.
  Το "Ferdinand" δεν είναι επίσης πολύ καλό ... Λίγο πολύ το μαχητικό ME-309 με ισχυρά όπλα και πιο ευέλικτο και υψηλής ταχύτητας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό όπως αυτό.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να περάσουν μέχρι το Ντον, αλλά υπέστησαν σοβαρές ζημιές και σταμάτησαν. Στο νότο, ήταν πιο εύκολο γι 'αυτούς, ειδικά επειδή εκεί μπόρεσαν να επιτύχουν τακτικό αιφνιδιασμό διασπώντας το μέτωπο.
  Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν επιτυχία στην κατεύθυνση του Voronezh. Και σταμάτησαν. Στο νότο, ωστόσο, οι Fritz αναγκάστηκαν επίσης να σταματήσουν με την εισαγωγή απειλών για πλευρικές επιθέσεις.
  Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι το φθινόπωρο. Και το φθινόπωρο, ο Κόκκινος Στρατός έλαβε πλεονεκτήματα.
  Λόγω της οδηγικής απόδοσης των δεξαμενών τους. Και οι Ναζί αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από τις σφήνες. Οι μάχες ήταν σκληρές. Κανείς δεν μπορούσε να κερδίσει. Αλλά το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός των Ναζί πίεσε λίγο τους Ναζί, σπρώχνοντάς τους στη γραμμή Kursk-Belgorod. Νέα γερμανικά τανκς συμμετείχαν στις μάχες: "Πάνθηρας" -2 και "Τίγρης" -2. Και τα δύο οχήματα είχαν πυροβόλα διαμετρήματος 88 mm 71. Αλλά το Panther-2 είναι μικρότερο σε μέγεθος πυργίσκου και στενότερο, ζυγίζει δεκαοκτώ τόνους λιγότερο, αλλά μόνο ελαφρώς πιο λεπτό σε θωράκιση. Και οι Γερμανοί εγκατέστησαν ισχυρότερους κινητήρες και τα αυτοκίνητα λίγο πολύ λειτουργούσαν.
  Η ΕΣΣΔ απάντησε με άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Ο οπλισμός των Γερμανών όμως παρέμενε καλύτερος. Και η μετωπική θωράκιση είναι ισχυρότερη. Και η ποιότητα κύλισης είναι καλή. Ο κινητήρας Panther-2 των 900 ίππων ήταν αρκετά ικανοποιητικός. Και στο "Tiger" -2 έβαλαν χίλιους ίππους, που έκαναν και το τανκ αρκετά βατό. Εδώ το "Λιοντάρι" και το "Maus" απορρίφθηκαν από τον στρατό.
  Στην πραγματικότητα, υπάρχει πολύ βάρος, αλλά λίγο νόημα. Αλλά την άνοιξη οι Γερμανοί πλημμύρισαν σαν μαστόδοντες.
  Τελικά κατάφερε να επεκτείνει την παραγωγή του T-43-85, αλλά αυτό το μηχάνημα ήταν ακόμα κατώτερο από τους Γερμανούς. Το Fritz άρχισε να δέχεται τανκς της σειράς "E". Πρώτα απ 'όλα, το "E" -100, το οποίο αντικατέστησε το "Maus". Τοποθετώντας το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα μαζί, οι Γερμανοί μείωσαν το ύψος του ρεζερβουάρ κάνοντας οικονομία στον στροφαλοφόρο άξονα και συμπύκνωσαν τη διάταξη. Η δεξαμενή έγινε χαμηλότερη, μικρότερη και ελαφρύτερη στους 130 τόνους αντί για 188. Αυτό κατέστησε δυνατή την αύξηση της ταχύτητάς της στον αυτοκινητόδρομο στα 40 χιλιόμετρα την ώρα, καθώς και στο δρόμο. Και η προστασία του αυτοκινήτου έχει γίνει ακόμα καλύτερη, λόγω της μεγαλύτερης ορθολογικής κλίσης των πλακών θωράκισης.
  Αυτό το τανκ, φυσικά, είναι πολύ πιο πρακτικό από το ποντίκι. Και φάνηκε καλά στις μάχες. Πιο μαζικό υποσχέθηκε να είναι το E-50. Επίσης συμπιέζεται από το σχήμα διάταξης. Παρόμοιο σε βάρος με το Panther-2, αλλά με πιο παχιά και ορθολογικά κεκλιμένη θωράκιση και χαμηλή σιλουέτα. Αλλά ενώ αυτό το αυτοκίνητο καθυστέρησε. Δεδομένου ότι δεν ήταν αρκετή για τον Χίτλερ αυτή η πανοπλία τόσο παχιά όσο η "Τίγρη" -2 είχε σχεδιαστεί στο Ε-50, ο Φύρερ απαίτησε πιο αξιόπιστη και ισχυρή προστασία. Για παράδειγμα, το E-100 έχει κεκλιμένες πλευρές μαζί με ασπίδες πάχους 210 mm και πραγματικά δεν μπορείτε να το σπάσετε.
  Το "Panther"-2 αναβαθμίστηκε για πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL. Και μέχρι στιγμής έχει δουλέψει τέλεια.
  Το χειμώνα, οι Γερμανοί κατάφεραν να κρατηθούν στο κέντρο και να αποκρούσουν τις επιθέσεις. Και την άνοιξη, οι Fritz ξανάρχισαν την επίθεσή τους στον Καύκασο. Το τανκ "Lev" -2 εμφανίστηκε, ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του με τη θέση του κιβωτίου ταχυτήτων και του κινητήρα σε ένα μπλοκ μπροστά και απέναντι. Φυσικά, πολύ πιο κινητά, αλλά με την ίδια πανοπλία και όπλα. Και ο "Τίγρης" -3. Αυτή η δεξαμενή ήταν κάπως συμπιεσμένη από τη διάταξη και προστατεύτηκε καλύτερα, ειδικά οι πλευρές των 120 mm έναντι της πρώην 82, κάτω από πλαγιές. Στενός πύργος, και πιο δυνατός στην πανοπλία. Ο οπλισμός όμως άλλαξε και στα 88 χλστ. στα 100ΕΛ. Το νέο όπλο έκανε δώδεκα φυσίγγια το λεπτό αντί για οκτώ, ήταν πιο ακριβές και πιο διαπεραστικό από το παλιό. Εμφανίστηκε επίσης το πρώτο E-75, αλλά και αυτό το αυτοκίνητο δεν ταίριαζε στον στρατό και έπρεπε να οριστικοποιηθεί. Πολύ βαρύ - περισσότεροι από ενενήντα τόνοι και δεν προστατεύεται καλά από τα πλάγια.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι Fritz είναι ισχυρότεροι και το κύριο χτύπημα δόθηκε κατά μήκος του Βόλγα προς την κατεύθυνση της Κασπίας Θάλασσας. Και μπόρεσαν να σπάσουν τις άμυνες του Κόκκινου Στρατού και να αποκόψουν τον Καύκασο από ξηρά.
  Ο Στάλιν, βρίσκοντας τον εαυτό του σε απελπιστική κατάσταση, απείλησε να αποσυρθεί από τον πόλεμο και να συνάψει χωριστή ειρήνη με τη Γερμανία με οποιονδήποτε όρο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας άλλος πρόεδρος ήταν ήδη στην εξουσία - ένας Ρεπουμπλικανός!
  Και είπε ότι δεν μπορείς να τον πάρεις σε εκβιασμό. Ο Στάλιν, ως απάντηση, πρότεινε στον Χίτλερ διαπραγματεύσεις, με οποιονδήποτε όρο. Ο Φύρερ το αγνόησε αυτό.
  Η γερμανική επίθεση ήταν επιτυχήςЈ η Τουρκία άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο στην Υπερκαυκασία.
  Όλα κυριολεκτικά κατέρρευσαν. Και τώρα οι ορδές των Ναζί εισβάλλουν ήδη στο Μπακού. Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση.
  Αλλά εδώ είναι τέσσερα κορίτσια-μάγισσες που πολεμούν για τη σοβιετική πόλη.
  Η Νατάσα εκτοξεύει μια έκρηξη στο Φριτς και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. Που χτυπά ένα τανκ των Ναζί.
  Η μάγισσα Komsomol φωνάζει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Στη συνέχεια, η Zoya πυροβολεί επίσης, κουρεύοντας τους Ναζί. Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ένα δώρο αφανισμού. Η χειροβομβίδα χτυπά την κάμπια Panther-2. Το αυτοκίνητο στρίβει, συγκρούεται με "Τίγρη" -2. Και τα δύο τανκς εκρήγνυνται και χωρίζονται.
  Η Ζόγια ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Σειρά δίνει και ο Αυγουστίνος. Πυροβολεί έναν στρατιώτη της Βέρμαχτ. Και με το γυμνό του πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα στον εχθρό και τρίζει:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Και η Σβετλάνα, αυτό είναι ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά, σαν να πετάει ένα λεμόνι με τη γυμνή φτέρνα της, σκίζοντας τους Ναζί.
  Θα δώσει μια εύστοχη στροφή και θα φωνάξει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Και τα τέσσερα κορίτσια ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Δόξα στην Πατρίδα του Αθανάτου!
  Και με τα γυμνά τους πόδια ξανά πετάνε δώρα αφανισμού. Με τέτοιους μαχητές, αυξάνεται η εμπιστοσύνη ότι η ΕΣΣΔ θα κερδίσει ούτως ή άλλως. Άλλωστε έχει τόσο γενναίους και επιδέξιους πολεμιστές!
  Οι φασίστες κατέλαβαν τον Καύκασο και οχυρώθηκαν ... Αλλά ο χρόνος τελειώνει: έρχεται το 1946. Και η Μόσχα ακόμα δεν έχει ληφθεί.
  Και η Αμερική παλεύει με την Ιαπωνία και δεν το βάζει κάτω. Λοιπόν, τότε ο Στάλιν πρόσφερε ξανά ανακωχή στον Χίτλερ με οποιονδήποτε όρο.
  Ο Φύρερ, ο οποίος έλαβε επίσης πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ήδη στα πρόθυρα της δημιουργίας ατομικής βόμβας, συμφώνησε σε ανακωχή για τρία χρόνια. Αλλά ως προϋπόθεση, η ΕΣΣΔ πρέπει να αποτίει φόρο τιμής στο Τρίτο Ράιχ σε χρυσό και πρώτες ύλες, καθώς και τρόφιμα. Επιπλέον, επιστρέψτε όλους τους αιχμαλώτους πολέμου και μεταφέρετε μέρος του εξοπλισμού των στρατιωτικών εργοστασίων.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε όλα.
  Μετά από αυτό, οι Ναζί εξαπέλυσαν μια μεγάλη επίθεση στην Αφρική. Ήταν επιτυχής, καθώς οι Βρετανοί ήταν κατώτεροι στον αριθμό των στρατευμάτων, και στην πειθαρχία και την ποιότητα των όπλων. Και οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν περισσότερο από την επέκταση των επικοινωνιών, το έδαφος και την έλλειψη δρόμων παρά η αντίσταση των συμμαχικών στρατευμάτων. Και η μαύρη ήπειρος μέχρι το καλοκαίρι καταλήφθηκε εντελώς από τους Ναζί.
  Το χειμώνα, οι Γερμανοί μαζί με τους Ιάπωνες έσπρωξαν λίγους Αμερικανούς στον Ειρηνικό Ωκεανό και προκάλεσαν κολοσσιαία ζημιά στους Γιάνκηδες με υποβρύχια.
  Τον Μάρτιο του 1946, οι Γερμανοί ενίσχυσαν τους βομβαρδισμούς τους στη Βρετανία, χρησιμοποιώντας έναν απότομα αυξημένο αριθμό αεριωθούμενων αεροσκαφών. Όπως αποδείχθηκε, ένα βομβαρδιστικό εξακολουθεί να είναι καλύτερο από έναν βαλλιστικό πύραυλο, καθώς ο τελευταίος είναι πολύ ακριβός και δεν είναι αρκετά ακριβής.
  Ο ναζιστικός στόλος των υποβρυχίων επίσης εμφανιζόταν όλο και περισσότερο. Απελπισμένοι να νικήσουν τους Γερμανούς με αεροσκάφη, οι Σύμμαχοι άρχισαν επίσης να ερευνούν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Και την ίδια στιγμή προσπάθησαν να πείσουν τον Στάλιν να ξανανοίξει το μέτωπο.
  Όμως ο ηγέτης όλων των εποχών και των λαών περίμενε. Δεν ήθελε να ξαναβγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Επιπλέον, η δημιουργία του δικού τους αεριωθούμενου αεροσκάφους καθυστέρησε και η ανάπτυξη μιας νέας δεξαμενής T-54 υποσχέθηκε να πάρει πολύ χρόνο. Ναι, οι Ναζί κατάφεραν να δημιουργήσουν κυβερνήσεις-μαριονέτα από ντόπιους προδότες στα κατεχόμενα.
  Έτσι ο σοβιετικός στρατός έπρεπε να πολεμήσει εκατομμύρια πρώην πολίτες του. Και αυτό δεν είναι πολύ σπουδαίο.
  Ναι, και η Ιαπωνία, στην περίπτωση αυτή, άφησε να εννοηθεί ότι αν ο Στάλιν παραβίαζε την εκεχειρία, θα άνοιγε ένα μέτωπο στην Άπω Ανατολή.
  Έτσι οι Γερμανοί θα μπορούσαν να προετοιμαστούν για μια αμφίβια απόβαση στη Βρετανία χωρίς παρεμβάσεις. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν ορισμένες δυσκολίες: πολλά όχι μόνο αγγλικά, αλλά και αμερικανικά στρατεύματα εδάφους βρίσκονταν στη μητρόπολη. Μέχρι στιγμής, οι Ηνωμένες Πολιτείες πολέμησαν κυρίως στη θάλασσα και μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να ενισχύσουν στρατεύματα στην ίδια την Αγγλία.
  Αυτό προκάλεσε δυσκολίες. Επιπλέον, οι σύμμαχοι, κατώτεροι σε ποιότητα αεροπορίας, διέθεταν πάρα πολλά αεροσκάφη - αντισταθμίζοντας το τεχνολογικό πλεονέκτημα σε αριθμούς.
  Ως εκ τούτου, ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι, εκτός από χτυπήματα κατά χερσαίων στόχων, κυνηγούσε και εχθρικά αεροσκάφη. Και σε ένα όνειρο, ήταν ήδη στο σώμα ενός όμορφου κοριτσιού!
  Εδώ το επιθετικό αεροσκάφος κορίτσι θαύμα παρουσιάστηκε στα χειριστήρια του αεροσκάφους. Εδώ είναι το τζετ ME-262, η τελευταία τροποποίηση με σαρωμένα φτερά. Και με μεγάλη ταχύτητα επιτίθεται τόσο σε εναέριους όσο και σε επίγειους στόχους.
  Η ξυπόλητη ομορφιά Ντμίτρι Σοκόλοφσκι στο κοριτσίστικο σώμα του, αντιμετωπίζει επιδέξια έναν μαχητή. Ανοίγει φωτιά για να σκοτώσει με γυμνά πόδια. Και τα αγγλικά αεροπλάνα ανάβουν, οι γρονθοκοπημένοι Αμερικανοί πέφτουν.
  Και στο δεξί χέρι της όμορφης Ντίμκα η κοπέλα Αραμπέλα. Ο οποίος είναι και μεγάλος πιλότος άσου. Και οδηγεί, εκτοξεύοντας οβίδες αεροπορίας σαν βεντάλια, σαν φτερωτή Βαλκυρία.
  Ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι της δείχνει τη γροθιά του, χαστουκίζει το γυμνό, λαξευμένο κοριτσίστικο πόδι της και φωνάζει:
  - Συνέχισε έτσι!
  Η κοπέλα απαντά με ενθουσιασμό, δείχνοντας τη γροθιά της ως απάντηση:
  - Υπάρχει τόσο κρατήστε!
  Εδώ ένα τετρακινητήριο βομβαρδιστικό απογειώνεται προς τον Ντμίτρι Σοκόλοφσκι. Ο Πιλότος Εξολοθρευτής τον νοκ-άουτ με αεροβόλα των 30 χιλιοστών, αναφωνώντας.
  - Καλύτερα να γεμίσεις ένα μαμούθ παρά εκατό αρουραίους, καλύτερα να σκοτώσεις έναν ήρωα παρά χίλιους δειλούς!
  Η Arabella απαντά πυροβολώντας από ένα στρογγυλό σπίτι στην τεχνική "βαρέλι" και αναφωνεί:
  - Δύο ζωντανοί φίλοι είναι καλοί, τέσσερις νεκροί εχθροί, ακόμα καλύτερα!
  Και από τα χτυπήματά της σκάνε, σαν μια σειρά παρατεταγμένες - αεροπλάνα!
  Ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι βγάζει τα λευκά του δόντια με ένα κοριτσίστικο χαμόγελο. Και ξαναπυροβολεί...
  Θέλει να τραγουδήσει, κάτι μαχητικό.
  Είμαι ο Σούπερμαν Δημιουργός του Σύμπαντος,
  Αποφάσισα ότι θα κυβερνήσω για αιώνες!
  Και πολλά κάτω από τη φτέρνα των πλασμάτων μου,
  Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουν το όνειρο!
  
  Δημιουργήστε όμορφα και πλέξτε πλούσια
  Μπορώ να ακτινοβολώ χαλιά...
  Ποιος είναι επαναστάτης σκληρή τιμωρία -
  Τα παιδιά του Σατανά θα πάνε στην κόλαση!
  
  Και τα παιδιά με αγαπούν με όλη τους την καρδιά,
  Φέρτε ό,τι θέλει μέχρι τον αφαλό!
  Μόνο ένα βραβείο απονέμεται από τους κριτές,
  Ποιος έχει το σωστό μυαλό!
  
  Μου αρέσει να χτίζω αίθουσες στο διάστημα,
  Οι μάζες στο σύμπαν αντικείμενο ....
  Αλλά πόσο ιδιότροπο, οι θεοί το ξέρουν,
  Είναι ασήμαντο να σου κόψουν το νήμα της ζωής!
  
  Θα υπάρχει ένα δώρο και ένα εξάρτημα σε αυτόν,
  Για να μην σέρνεται ένας ηλίθιος ...
  Είναι ασήμαντο να δημιουργείς και δεν με ενδιαφέρει
  Να γίνει και ο γενικός γραμματέας ντομάτα!
  
  υφαίνω έναν ιστό από αστερισμούς,
  Ικανός να καταρρίψει ένα κβάζαρ από το μικρό δάχτυλο ...
  Δεν χρειάζομαι ένα κερί, ένα δέκατο -
  Θα ανταμείψω απλόχερα το άτομο ο ίδιος!
  
  Η αθανασία θα είναι, και με ένα όμορφο φόρεμα,
  Η νύφη θα έρθει σε εσένα στην αιωνιότητα...
  Θα είσαι σαν τον βασιλιά των μεγάλων ευγενών,
  Και χωρίς διακοπή, παραδεισένιος απολογισμός στους θάμνους!
  
  Τα χαρέμια και τα σεράγια είναι μικροπράγματα,
  Η πραγματικότητα ζητά μόνο από τον Θεό...
  Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δική τους ευτυχία,
  Και μη φωνάζεις, μόνο: Κύριε σώσε!
  Με κάθε λέξη, κάποιος έπεφτε ανατινάχθηκε ή καταρρίφθηκε. Και η όμορφη Αραμπέλα, τραντάζοντας τα γυμνά της πόδια, όρμησε μαζί του και έπαιζε με τα γυμνά της δάχτυλα, πατώντας τις σκανδάλες των αεροβόλων. Και επίσης να πάρει...
  Έτσι πυροβόλησαν κιτ μάχης και πετούσαν πίσω.
  Η Αραμπέλα ρωτά τον Ντμίτρι, μια ξυπόλητη καλλονή με υπέροχο στήθος και πολυτελείς γοφούς:
  - Είσαι γοητευτικό κορίτσι... Πάντα ήθελα να γίνω σαν εσένα!
  Το κορίτσι stormtrooper-wunderkind απαντά πρόθυμα:
  Και μακάρι να μπορούσα να είμαι όπως εσύ! Αν και...
  Τότε ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι συνειδητοποίησε ότι έλεγε ανοησίες. Και γενικά, πώς προσπαθεί ένας άντρας να είναι σαν γυναίκα;
  Η Αραμπέλα όμως δεν έχασε το κεφάλι της και έβγαλε έναν αθάνατο αφορισμό:
  - Καλύτερα να είσαι γυναίκα παρά γυναίκα!
  Ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι συμφώνησε:
  - Δεν είναι όλοι με παντελόνι άντρας, δεν είναι όλοι με φούστα γυναίκα!
  Η Αραμπέλα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και παρατήρησε:
  - Είναι πιο εύκολο να αποπλανήσεις εκατό γυναίκες παρά να δώσεις ένα σαγηνευτικό όνειρο!
  Ήδη στο αεροδρόμιο, και τα δύο κορίτσια αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν - πόσο γοητευτικά είναι. Χαϊδεύτηκαν λίγο ο ένας τον άλλον, έτριβαν τις κατακόκκινες θηλές τους, ενώθηκαν με χείλη λαμπερά σαν ροδοπέταλα. Τι ωραίο που είναι να χαϊδεύεις το σώμα μιας γυναίκας.
  Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να στριμώξουμε ειδικά - πρέπει να βιαστούμε σε μια νέα πτήση. Και πάλι να προκαλέσετε συντριπτικά αεροπορικά πλήγματα στην Αγγλία. Μέχρι που τελικά ηττηθεί το βρετανικό λιοντάρι!
  Εδώ, εκτός από εναέριους στόχους, το αγαπημένο έργο του Ντμίτρι Σοκόλοφσκι είναι η καταστροφή τανκς. Επιτεθείτε τους από αέρος. Ένας ιδιαίτερα δελεαστικός στόχος για την Tortila είναι μια μηχανή που ζυγίζει ογδόντα τόνους! Πραγματικά ένα τέρας - ένα τέρας για όλα τα τέρατα!
  Ωστόσο, οι Γερμανοί έχουν ήδη σε υπηρεσία ένα σειριακό E-100, κάτι σαν το Ποντίκι, αλλά με πιο πυκνή διάταξη, χαμηλότερη σιλουέτα και ελαφρύτερο. Η νέα μηχανή θα μπορούσε ήδη να αναπτύξει επαρκή ταχύτητα για μάχη.
  Γενικά, ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι φαντάστηκε διανοητικά τα νέα τανκς της σειράς "Ε", έτοιμα για τον Μάιο του 1945. Με τη διάταξη του κιβωτίου ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα: squat, με μακριά μπαούλα.
  Το πιο ογκώδες μηχάνημα "E" -50 είναι συγκρίσιμο σε βάρος και οπλισμό με το "Panther" -2, αλλά πολύ χαμηλότερο σε σιλουέτα και πιο χοντρό, ειδικά στα πλαϊνά με κεκλιμένη θωράκιση. Τόσο το "Sherman" και το "Churchill" και το "Pershing" απέχουν πολύ από αυτή τη γερμανική μηχανή στα τακτικά και μαχητικά τους χαρακτηριστικά.
  Και όταν εμφανιστεί στο πεδίο της μάχης, απλά δεν θα είναι ίση!
  Και είναι ήδη έτοιμοι και "Ε" -50, και "Ε" -75. Το δεύτερο μηχάνημα με πυροβόλο 128 mm είναι απλά ένα θαύμα κατασκευής τανκ. Πόσο ανόητο που ακόμη και η "Τορτίγια" δεν θα φανεί αρκετή.
  Και εδώ είναι ο ξυπόλητος πολεμιστής Ντμίτρι Σοκόλοφσκι ήδη στο τανκ, μαζί με το πλήρωμα ενός όμορφου κοριτσιού. Σε ένα τρομερό, "E" -100 προσαρμοσμένο να κινείται ακόμη και κάτω από το νερό. Εδώ είναι μια άμαξα με ξωτικά, ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι είναι ο πέμπτος σε αυτό και τέσσερα κορίτσια με μυτερά αυτιά βουτούν στο πάχος του Ατλαντικού Ωκεανού. Και επιπλέει εκεί, κόβοντας την επιφάνεια της θάλασσας, είναι ένα υποβρύχιο σε ράγες.
  Πρέπει να διασχίσετε το κανάλι στο πιο στενό σημείο. Πηδήξτε έξω στην ακτή, πραγματοποιήστε βομβαρδισμό και επιστρέψτε πίσω.
  Ε, η γερμανική ιδιοφυΐα ήξερε να δημιουργεί αριστουργήματα στρατιωτικής σκέψης. Για παράδειγμα, χωματουργικές δεξαμενές. Η δημοκρατική μορφή διακυβέρνησης αποδείχθηκε αναποτελεσματική για τη Γερμανία. Ποια κρίση έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια; Έτσι τριγυρνούσαν κάθε λογής τρομοκράτες και μετανάστες! Και ποιος φταίει; Πρώτα από όλα η αδυναμία των αρχών!
  Τώρα όμως το αυτοκίνητό τους με δύο όπλα ξεπηδά από τα βάθη της θάλασσας.
  Ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι, που έγινε κορίτσι σε ένα όνειρο, με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των κάτω κοριτσίστικων άκρων του, εκτοξεύει οβίδες κατακερματισμού στα όπλα της αγγλικής παράκτιας μπαταρίας. Ο Άγγλος πετιέται πιο ψηλά και γυρίζει ανάποδα.
  Αυτό είναι πραγματικά total chic!
  Για κάποιο λόγο, ένα ρωσικό τραγούδι πέρασε από το κεφάλι του Ντμίτρι Σοκόλοφσκι:
  - Μια μοιραία χρονιά, δεν μπορείτε να με πιστέψετε - χίλια εννιακόσια ενενήντα εννέα! Ο διάβολος θα γυρίσει με χρυσά κέρατα, τρία εννιάρια ανάποδα!
  Και τότε, στο πρόσωπο των ναζιστικών στρατευμάτων, οι διάβολοι μπήκαν στο αγγλικό έδαφος. Εδώ είναι ένα πορτοκαλί ξωτικό ως lupanet από ένα βαρύ όπλο 128 χιλιοστών.
  Και η έκρηξη ενός βλήματος τριάντα κιλών ύψωσε ένα εχθρικό καταφύγιο στους κολασμένους ουρανούς.
  Με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των λαξευμένων ποδιών, ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι πυροβολεί από το κοντό κανόνι του και κοιτάζει τα κορίτσια. Πόσο όμορφες είναι με τα τσιμπημένα μπικίνι τους. Όχι κορίτσι, αλλά απλά ένα θαύμα της φύσης. Θέλετε λοιπόν να κάνετε έρωτα μαζί τους... Όχι, ο Καρλ Μαρξ εξακολουθεί να μην έχει δίκιο. Εδώ μέσα είναι μια γυναικεία φύση, και η σάρκα ενός γοητευτικού κοριτσιού, αλλά εξακολουθεί να τραβάει τα θηλυκά. Στο μπούστο, γυαλιστερό κορμί τους.
  Είναι χωρικός στην καρδιά, και έτσι θα παραμείνει χωρικός για πάντα, ανεξάρτητα από τους πειρασμούς που θα τον οδηγούσε η ανελέητη μοίρα.
  Και εδώ, στον μισοκοιμισμένο του περπατήματος και του ονείρου, είναι τόσο ευχάριστο... Φαντάζεσαι στη γόνιμη φαντασία σου τη νίκη του Τρίτου Ράιχ...
  Δεν είναι ακόμα οριστικό, αλλά φτάνει εκεί!
  Εδώ πυροβολείς στις μπαταρίες, και ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά ρίχνει νερό από ένα πολυβόλο, εξοντώνοντας τους Άγγλους πεζούς. Οι σκοτωμένοι μαύροι πέφτουν, ξεχύνονται τα ίδια, σαν λευκοί, κατακόκκινο αίμα. Ο πόλεμος είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου...
  Ή, όπως είπε ένας φιλόσοφος: είναι πιο δύσκολο να πολεμάς παρά να αναπνέεις, αλλά πολύ πιο φυσικό!
  Είναι ενδιαφέρον ότι τα κορίτσια λατρεύουν πολύ να χρησιμοποιούν τα μακριά, χαριτωμένα δάχτυλα των ποδιών τους όταν πυροβολούν. Λοιπόν, δεν έχει σημασία τι χρώμα έχει η γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια. Έτσι είναι και με τα κορίτσια - δεν έχει σημασία ποια μέρη του σώματος, αρκεί να είναι όμορφα.
  Εδώ είναι ένας πολεμιστής ξωτικών με μια ακριβή βολή έσκισε έναν σχετικά μικρό πύργο "Churchill".
  Ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι σίγουρα δεν το έκανε, υπήρχε η επιθυμία να συνθέσει ένα τραγούδι και το θαύμα του θύελλα οδήγησε τη συλλαβή.
  Ονειρευόμουν από την κούνια να γίνω σκληρός στρατιώτης,
  Πετάξτε αεροπλάνα και πυροβολήστε...
  Ή ίσως ένα αγόρι από την καμπίνα και ένας μεγάλος πειρατής,
  Αν και στη θάλασσα είσαι απλώς κλέφτης!
  
  Ήθελα να είμαι σε στρατιωτικές υποθέσεις - για μένα αγόρι,
  Η πιο ισχυρή αναγνώριση για να έχεις...
  Πρέπει να μάθεις να πολεμάς όχι από ένα βιβλίο,
  Διαφορετικά θα γίνεις ανόητος σαν αρκούδα!
  
  Διάβαζα στην παιδική μου ηλικία για τολμηρούς κουρσάρους,
  Σχετικά με την επιβίβαση και τα απότομα άλματα ...
  Αν και μπορείς να γίνεις θύμα των επιτρόπων,
  Μα δειλία, το αγόρι είναι από τα χέρια του!
  
  Ό,τι θέλεις, πάντα θα το πετυχαίνεις
  Οποιαδήποτε επιχείρηση πάντα διαφωνεί...
  Και ο ήλιος λάμπει επίσης πάνω από τον πειρατή,
  Και αν η καταιγίδα επίσης δεν είναι πρόβλημα!
  
  Ναι, απειλεί και η αγχόνη,
  Ο σκληρός δήμιος κατεβάζει το ικρίωμα...
  Και ο ληστής δεν θα βρει θέση στον παράδεισο,
  Η κόλαση τον περιμένει στον κάτω κόσμο!
  
  Όταν με έπιασαν στον Ιησού
  Απελπισμένος έκανα ένα αίτημα...
  Υπέκυψα, μετανιώνω στον ποταπό πειρασμό,
  Ζητούνται κορίτσια, πολύχρωμα αυτοκίνητα...
  
  Ο Θεός απάντησε: ότι δεν υπάρχει συγχώρεση για σένα,
  Και μόνο ο Σατανάς περιμένει...
  Ο δήμιος χτύπησε αμέσως χωρίς καθυστέρηση,
  Και το κεφάλι κύλησε από το κομμάτι κοπής!
  
  Και είμαι στην κόλαση, αλλά να ξέρεις ότι δεν υποφέρω,
  Μπορείτε επίσης να πιείτε βότκα με διαβόλους ...
  Και τώρα καταπίνω αυτό το ποτό υπέροχα,
  Που πλένεται με κέικ και κυνήγι!
  
  Ναι, αυτό το μέρος είναι απλώς πειρατές,
  Υπάρχουν διάβολοι - νεοσσοί με χτύπημα ...
  Αυτή ήταν η ανταπόδοση εδώ,
  Σαμπάνια, κρασί, μπάρμπεκιου το πρωί!
  
  Χαζεύτηκα στην κόλαση για πεντακόσιους αιώνες,
  Αλλά έρχεται ο Μέγας Ιησούς...
  Και τελείωσε η κόλαση χωρίς παρεμβολές,
  Ήταν στον κάτω κόσμο στην ευτυχία - τώρα άδειο!
  Στην κόλαση τώρα υποφέρω πολύ,
  Ναι, είναι πολύ αργά για να μετανοήσεις στην κόλαση...
  Ήθελα να ντυθώ κομψά με μια κυρία,
  Δεν ήξερα ότι θα ήμουν στην κόλαση σήμερα!
  
  Μάθημα λοιπόν σε άλλους πειρατές
  Ζήστε ειλικρινά, θα είστε στόχοι...
  Αν και, δυστυχώς, ο μισθός είναι χαμηλός,
  Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από την ανάγκη των αλυσίδων;
  Καλό τραγούδι και μεγάλος αγώνας... Ξεφόρτωσαν το combat kit τους και επιστρέφουν. Τα ξωτικά αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Η δύναμη να είναι μαζί μας!
  Και πάλι, μια υπέροχη, μοντέρνα δεξαμενή πηγαίνει στη θάλασσα. Και ένα μικρό βάθος, όχι εμπόδιο για ένα αυτοκίνητο που λειτουργεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
  Πώς οι Γερμανοί ετοιμάζονται να αποβιβαστούν στη Βρετανία, ενώ ο Στάλιν γλείφει τις πληγές του. Είναι ήδη Ιούνιος... Δοκιμάζονται δεξαμενές εκσκαφής, που υποτίθεται ότι θα σκάψουν τούνελ κάτω από τη Μάγχη και θα μπουν στη βρετανική μητρόπολη.
  Όμορφα κορίτσια με κόκκινο και μπλε μπικίνι σκαρφάλωσαν σε μια δεξαμενή πολυβόλου που έμοιαζε με δελφίνια. Άνοιξαν τη δεύτερη ταχύτητα και το αυτοκίνητο μπήκε ομαλά στο έδαφος. Ένα νέο όπλο που θα μπορούσε να διαπεράσει οποιαδήποτε γραμμή άμυνας. Οι πανέμορφες γυναίκες πολεμίστριες κινούσαν τους μοχλούς με τα γυμνά τους δάχτυλα, οδηγώντας το τανκ.
  Και τι είδους φιγούρες έχουν τα κορίτσια, και υπέροχο στήθος, μόλις καλυμμένα μπικίνι. Μπορείτε να τα θαυμάζετε για ώρες. Και ποιος είναι ο καλύτερος στο στρατό; Φυσικά, ένα κορίτσι.
  Αλλά οι επιστήμονες του Τρίτου Ράιχ αναπτύσσουν όχι μόνο χωματουργικές μονάδες, αλλά και άλλο εξοπλισμό σιδήρου. Στα στρατόπεδα θανάτου, οι γιατροί εργάζονται για τη δημιουργία ενός πολεμιστή - ενός ανθρώπου του μέλλοντος. Τώρα, εάν ένα γονίδιο αρουραίου μεταμοσχευθεί στο ανθρώπινο σώμα; Ή μια κατσαρίδα; Πόσο θα ανέβουν οι αγωνιστικές του ιδιότητες;
  Και υπάρχουν ήδη κάποιοι τύποι τεράτων για πολέμους, καθώς και πολεμιστές ζόμπι. Τα τελευταία υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να μετατραπεί σε ζόμπι. Αλλά οι μαχητικές τους ιδιότητες ήταν αμφίβολες - πολύ ανόητες. Δεν δικαιολογούν το κόστος δημιουργίας και μπορούν να ανοίξουν πυρ εναντίον των δικών τους στρατευμάτων.
  Έτσι τα μέτωπα των ζόμπι δεν μπήκαν σε μαζική παραγωγή. Αλλά από την άλλη, μπορούν να κατασκευαστούν εργάτες χαμηλής ειδίκευσης και, για παράδειγμα, να παραχθούν τα πιο απλά αεροσκάφη και ανεμόπτερα. Πολλά ανεμόπτερα έχουν προετοιμαστεί για την προσγείωση στη Βρετανία.
  Υπάρχει όμως και ένα μυστικό, ειδικό όπλο: οι ντίσκο! Κάτι που δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί στον εικοστό πρώτο αιώνα. Οι καλύτεροι επιστήμονες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανέπτυξαν όπλα που είχαν μοναδικά χαρακτηριστικά. Η ταχύτητα έχει ήδη φτάσει τρεις ή τέσσερις ταχύτητες ήχου, αλλά το πιο σημαντικό, χάρη στον στρωτό πίδακα, οι δισκέτες αποδείχθηκαν άτρωτες στα μικρά όπλα.
  Και οι ίδιοι μπορούσαν να καταρρίψουν αυτοκίνητα στον αέρα - τουλάχιστον εμβολίζοντας.
  Και πάλι, ο Ντμίτρι Σοκόλοφσκι αντιπροσώπευε τα κορίτσια στο τιμόνι της δισκέτας. Στον στρατό του Τρίτου Ράιχ - οι γυναίκες ήταν σπάνιες. Αλλά στα όνειρά σας, γιατί να μην αντιπροσωπεύετε τα κορίτσια. Με πολύχρωμα χτενίσματα, λεπτή, αθλητική, μπούστο με μίνιμουμ ρούχα ή εντελώς γυμνή!
  Αχ, αν όλος ο κόσμος αποτελούταν μόνο από κορίτσια, και ο Γιόχαν παρέμενε ο μόνος άντρας. Και πώς θα γύριζε τότε;
  Η ακτινοβόλος Σάρλοτ σε μια δισκέτα, χαμογελαστή, και τα κόκκινα μαλλιά της να ανεμίζουν στον αέρα, σαν προλεταριακό πανό. Τι καθαρόαιμο, νεανικό πρόσωπο έχει, και κυρτό στήθος, λεπτή μέση με δυνατούς, φαρδιούς γοφούς. Το εσώρουχό της είναι λεπτό σαν κλωστή και σου επιτρέπει να δεις όλα τα κοριτσίστικα γούρια!
  Και η ίδια η δισκέτα μοιάζει με τους περιβόητους ιπτάμενους δίσκους. Ανεβαίνει κατακόρυφα, σχεδόν αθόρυβα... Αρκετά μεγάλο και ακριβό μηχάνημα. Όταν κερδίζει ταχύτητα, ισχυρά ρεύματα αέρα ρέουν γύρω του - ικανά να κατεδαφίσουν και σφαίρες και κοχύλια. Έτσι, η δισκέτα σε κίνηση είναι άτρωτη.
  Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα μείον σε αυτό: ο ίδιος ο ιπτάμενος δίσκος δεν μπορεί να πυροδοτήσει, αλλά ... Πρώτον, η δισκέτα είναι ικανή να εμβολίσει οποιοδήποτε εχθρικό αεροσκάφος. Και δεδομένης της ταχύτητας, δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε μία ιπτάμενη μηχανή. Δεύτερον, κλείνοντας το τζετ, μπορείτε να πετάξετε μια ραδιοελεγχόμενη βόμβα-βλήμα και να χτυπήσετε τον στόχο! Και μετά ενεργοποιήστε το ξανά...
  Επιπλέον, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη διαφόρων ειδών ακτινοβολητών, με τα οποία σχεδιάζεται να εξοπλιστούν ιπτάμενοι δίσκοι. Το λες φανταστικό! Αλλά ποιος ξέρει τι είναι ικανός ο φασισμός, έχοντας καταπιεί τόσους πόρους του πλανήτη Γη.
  Το σύστημα ελέγχου ντίσκολετ είναι το πιο σύγχρονο με τη βοήθεια ενός joystick. Υποβάλλεται σε δοκιμασίες μάχης. Η Βρετανία και η Αμερική εξακολουθούν να είναι ισχυρές στην αεροπορία, και γιατί ο "ιπτάμενος δίσκος" δεν κάνει τις αεροπορικές τάξεις του εχθρού πιο λεπτές;
  Η Charlotte είναι τόσο όμορφη, η πρωτεύουσα αυτού του πλοίου. Το πλήρωμα αποτελείται από πέντε κορίτσια. Είτε κάθονται σε καρέκλες, είτε πηδάνε πάνω, τραβώντας τα γυμνά, σοκολατένια πόδια τους από το έγκαυμα. Τα γυμνά τους δάχτυλα στηρίζονται στα joysticks. Πόσο ερωτικό είναι, τα βαμμένα, κομψά διαμορφωμένα νύχια λάμπουν, οι φλέβες τρέχουν κατά μήκος του κάτω ποδιού κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Το πλήρωμα ενός κοριτσιού είναι αυτό που ονειρεύεται ένας νεαρός που βρίσκεται στο στρατό. Αυτό που φέρνει νίκη και καλή τύχη.
  Εδώ το δισκοπλάνο ανέβασε ταχύτητα και έφτασε στις ακτές της Βρετανίας με εκπληκτική ταχύτητα. Και από παντού κρύβει τα τρία πρώτα αγγλικά μαχητικά που έπιασε ο ιπτάμενος δίσκος στο δρόμο. Laminar jet γκρεμίζει τα αυτοκίνητα της αυτοκρατορίας των λιονταριών. Αυτοί, χάνοντας τα φτερά τους, πέφτουν κάτω.
  Η Σάρλοτ λέει με μια ικανοποιημένη ματιά:
  - Ένα τρομερό τάδε τρομερό... Δεν είμαι τρομερός και μακιγιάζ!
  Και εκτοξεύεται ως απάντηση στις προσπάθειες των νέων Άγγλων μαχητών να εκτοξεύσουν επιθετικά γέλια!
  Και τώρα ο ιπτάμενος δίσκος κάνει μια αναστροφή και λερώνει το αμερικανικό επιθετικό αεροσκάφος R-51, το οποίο δεν βοηθείται ούτε από εκτοξευτές ρουκετών ούτε από οκτώ πολυβόλα. Είναι ακόμα μια μεγάλη δύναμη.
  Το ξυπόλητο κορίτσι Ντμίτρι Σοκόλοφσκι νόμιζε ότι οι Αμερικανοί ήταν τελικά ηλίθιοι, ότι μπήκαν στον πόλεμο με τη Γερμανία. Έτσι έπαιξαν μόνο στα χέρια της ΕΣΣΔ. Βοηθήστε τον χειρότερο εχθρό σας. Θα μπορούσαν όμως να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία με γερμανικά χέρια!
  Και τώρα ένα άτρωτο δισκοπλάνο καταστρέφει όλα τα αεροσκάφη τους. Και αυτό είναι πολύ κακό για τη Βρετανία.
  Και είναι ακόμα χειρότερο για την Αμερική. Έχοντας σπάσει τη Βρετανική Κορυφογραμμή, θα είναι δυνατό να προσπαθήσουμε να διασχίσουμε τον ωκεανό.
  Η Charlotte, αστραφτερή με σμαραγδένια μάτια, προφέρει σε άσμα και ομοιοκαταληξία:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάμε σαν αετοί... Δεν πνιγόμαστε στο νερό, δεν καιγόμαστε στη φωτιά!
  Η εκθαμβωτική ξανθιά Gertrude απαντά με:
  - Τι πόνο, τι πόνο ... Γερμανία εναντίον Βρετανίας - εκατό - μηδέν!
  Μια δισκέτα μπορεί να πετάξει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μυστικό του κινητήρα του δεν έχει αποκαλυφθεί τον εικοστό πρώτο αιώνα. Μόνο το απόθεμα ισχύος του ιπτάμενου δίσκου είναι κολοσσιαίο - μπορείτε να πετάξετε στη Νέα Υόρκη. Και οι κινήσεις είναι τόσο σπασμένες, σαν το μηχάνημα να στερείται αδράνειας.
  Το ότι δεν πιάνεται ένα μαχητικό ή ένα βομβαρδιστικό είναι ένα κέικ αλεσμένο στη σκόνη.
  Και τότε αρχίζουν να πέφτουν βόμβες στο Λονδίνο, οι οποίες πέφτουν από τις νεότερες, γερμανικές χωρίς ουρά. Και είναι πολύ αποτελεσματικό.
  Στις 22 Ιουνίου 1945, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες αποβίβασαν στρατεύματα στην Αυστραλία. Αυτό είναι ένα είδος πρόβα τζενεράλε για την επερχόμενη επίθεση στη Βρετανία. Και το δισκοπλάνο πέταξε ακόμα και εκεί.
  Από το βρετανικό ναυτικό υπάρχουν μόνο κέρατα και πόδια. Οι Γερμανοί εμφανίστηκαν σε σειριακή παραγωγή μονοθέσιων υποβρυχίων. Βυθίζουν αγγλικά πλοία, ενώ οι ίδιοι πρακτικά δεν διακρίνονται στη στήλη του νερού.
  Και τορπίλες που στοχεύουν στο θόρυβο, ή στη ζέστη... Αυτό που μόνο οι Γερμανοί δεν έχουν! Οι καλύτεροι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, υπό την απειλή όπλων, εργάζονται υπό το Τρίτο Ράιχ. Και αναγκάζονται να εργαστούν σκληρά, ενισχύοντας τη γερμανική ισχύ.
  Τόσο χαριτωμένα, μικροσκοπικά E-10 με χαμηλή σιλουέτα κινούνται στην Αυστραλία και το πλήρωμα είναι ξαπλωμένο. Αυτά, παρά το χαμηλό τους βάρος, είναι συγκρίσιμα με τον Τσόρτσιλ από άποψη οπλισμού και θωράκισης, αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα. Και σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο τα κορίτσια εγκαταστάθηκαν.
  Ζευγάρια ξάπλωσαν και ελέγχουν τα τανκς, κόβοντας τα Αγγλικά αποβράσματα!
  
  ΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΙ ΘΑ ΕΣΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΣΕΛ
  Κατά λάθος παρενέβη και η χρονοταξιδιώτης Natasha Belaya. Η Luftwaffe λυπήθηκε έναν νεαρό πιλότο και τον πήρε με ένα ηλεκτρικό δίχτυ όταν συνετρίβη κατά λάθος από τεχνική δυσλειτουργία. Και πρέπει να αποδειχθεί ότι ήταν ο Hans-Joachim Marcel, ο ιδιοκτήτης πολλών αεροπορικών ρεκόρ. Συμπεριλαμβανομένων εξήντα ένα αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν σε ένα μήνα και δεκαεπτά αεροπλάνα σε μια μέρα. Και ο πρώτος Γερμανός πιλότος που ξεπέρασε το φράγμα των εκατόν πενήντα κατεδαφισμένων αεροσκαφών.
  Επιπλέον, τα επιτεύγματά του επιβεβαιώθηκαν από τους Βρετανούς και κανείς δεν κατέρριψε τόσα πολλά συμμαχικά αεροσκάφη.
  Έτσι η Natasha Belaya έσωσε μια εντελώς εξαιρετική προσωπικότητα που έδωσε πραγματικές μάχες και έγινε πραγματικό φαινόμενο. Αλλά φαίνεται ότι ακόμη και ένας τέτοιος εκπληκτικός άσος δεν είναι σε θέση να αλλάξει μόνος του την πορεία του πολέμου.
  Δεν είναι όμως μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα. Όμως η Μασσαλία κατάφερε να καταρρίψει το αεροπλάνο με τον ίδιο τον Μοντγκόμερι και ο διάσημος Άγγλος στρατηγός πέθανε. Αυτό οδήγησε στην αποτυχία της επιχείρησης Torch, η οποία αναβλήθηκε επ' αόριστον. Όπως ακριβώς και η απόβαση των Αμερικανών στο Μαρόκο. Κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αλλά το πιο σημαντικό, ο Χίτλερ κατάφερε να νιώσει ότι κοντά στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι σχεδίαζαν επίθεση από τα πλάγια και κατάφερε να λάβει προληπτικά μέτρα. Ως αποτέλεσμα, το Fritz κάλυψε αδύναμα σημεία και μπόρεσε να αποκρούσει τη σοβιετική επίθεση στα τέλη Νοεμβρίου.
  Και έτσι άντεξαν στο Στάλινγκραντ και στον Βόλγα. Η εμπειρία της επιχείρησης Rzhev-Sychov έδειξε ότι όταν οι Ναζί ήταν έτοιμοι, μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση των υπεράριθμων σοβιετικών στρατευμάτων.
  Οι Βρετανοί άρχισαν να προελαύνουν αργότερα, όταν τα στρατεύματα του Ρόμελ ήταν ήδη έτοιμα να αποκρούσουν την επίθεση. Και ο ίδιος ο Ρόμελ επέστρεψε από τις διακοπές. Ως αποτέλεσμα, η βρετανική επίθεση κράτησε δεκαπέντε ημέρες και αποκρούστηκε με κολοσσιαίες απώλειες.
  
  Παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί κρατούσαν το μέτωπο, ο Χίτλερ κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο και επιστράτευση. Η παραγωγή όπλων στο Τρίτο Ράιχ αυξήθηκε δραματικά. Και οι αεροπορικές επιδρομές από τους συμμάχους έχουν μειωθεί απότομα. Ο Φριτς άρχισε να συγκεντρώνει δυνάμεις για μια νέα επίθεση.
  Η Μασσαλία ξεπέρασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν σε τριακόσια, και έγινε ο πρώτος πιλότος και πολεμιστής της Luftaffe που έλαβε ξανά τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και τον Φεβρουάριο του 1943, ο αριθμός των αεροπλάνων που καταρρίφθηκαν από τη Μασσαλία έφτασε τα πεντακόσια, για τα οποία του απονεμήθηκε ένα ειδικά εγκεκριμένο βραβείο για αυτήν την περίσταση: Ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Γίνοντας ο πρώτος παραλήπτης αυτής της παραγγελίας.
  Η Μασσαλία έγινε αληθινός θρύλος και τη φοβόντουσαν σαν τη φωτιά. Ίσως και πιο δυνατό από τις φλόγες.
  Τον Δεκέμβριο, το Στάλινγκραντ τέθηκε τελικά υπό έλεγχο από τους Γερμανούς. Και οι Ναζί άρχισαν να προετοιμάζουν μια νέα επίθεση. Και οι Τίγρεις, οι Πάνθηρες και οι Φερδινάνδοι έπρεπε να συμμετάσχουν στην επίθεση. Χρήση εργατικού δυναμικού από την Αφρική και εργασίας κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων. Το Τρίτο Ράιχ δεν έχει απειλήσει ακόμη ότι θα χάσει τον πόλεμο και οι Εβραίοι δεν έχουν εξοντωθεί μαζικά. Και αυτό σημαίνει περισσότερο εργατικό δυναμικό. Και παράγονται τανκς, αεροπλάνα και άλλος εξοπλισμός.
  Η Βρετανία και η Αμερική ουσιαστικά έβαλαν φρένο στον πόλεμο κατά του Τρίτου Ράιχ. Επιπλέον, τα υποβρύχια τα πήραν πάρα πολύ. Που κυνηγούσε σε αγέλες λύκων και βύθισε πολλά πλοία.
  Ο Χίτλερ ενίσχυσε επίσης τον Ρόμελ με τανκς και αεροσκάφη. Και έτσι οι Ναζί εξαπέλυσαν μια επίθεση στην Αίγυπτο στα τέλη Απριλίου. Αυτή τη φορά πιο επιτυχημένη, και ως αποτέλεσμα, τα αγγλικά στρατεύματα ηττήθηκαν πλήρως. Και ήταν μια συντριπτική ήττα για την αυτοκρατορία του λιονταριού.
  Τα φασιστικά στρατεύματα μπήκαν στην Παλαιστίνη και διέρρηξαν το Ιράκ. Και την ίδια στιγμή πήραν τον έλεγχο της διώρυγας του Σουέζ. Και προχώρησαν καταλαμβάνοντας το Κουβέιτ. Και άλλες πετρελαιοπηγές. Και ήταν πολύ επιθετικό και κουλ.
  Και στα τέλη Μαΐου, άρχισε η επίθεση της Βέρμαχτ στον Βόλγα, με προέλαση προς τα νότια.
  Οι Ναζί προσπάθησαν να περάσουν στην Κασπία Θάλασσα και να καταλάβουν το Αστραχάν. Ο Χίτλερ σε αυτή την περίπτωση επέλεξε την πιο ευάλωτη κατεύθυνση για τον Κόκκινο Στρατό και την πιο αποτελεσματική.
  Στις μάχες συμμετείχε και το τανκ "Λιοντάρι". Αλλά αυτό το μηχάνημα, έχοντας υπερβολικό βάρος ενενήντα τόνων, δεν εμφανίστηκε πολύ καλά. Και την απέρριψαν. Αλλά και ο Focke-Wulf δεν ήταν κακός. Και στα τέλη Ιουνίου έφτασε η Μασσαλία στο ανατολικό μέτωπο. Η εμφάνισή του έμοιαζε με κομήτη που περνούσε. Και μια ολόκληρη μάζα κατεδαφισμένων σοβιετικών αεροσκαφών. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, η Μασσαλία ανέβασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν σε χίλια και έλαβε για αυτό τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού, ένα βραβείο που προηγουμένως κρατούσε μόνο για τον Hermann Goering, για τη Γαλλία και δεν άξιζε και πολύ καλά. Ο Μαρσέλ είναι πολύ μαχητικός τύπος και ο Χίτλερ τον λάτρευε. Ένας τέτοιος πιλότος αποδείχτηκε: απλά ένα ακατανόητο φαινόμενο.
  Οι Ναζί πήγαν στην Κασπία Θάλασσα, αποκόπτοντας από ξηρά τον Καύκασο. Και η Τουρκία πήρε και άνοιξε δεύτερο μέτωπο στην Υπερκαυκασία. Και ο Κόκκινος Στρατός έγινε ακόμα πιο δύσκολος.
  Και οι Γερμανοί άρχισαν να προελαύνουν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Και οι Ναζί προχώρησαν με μεγάλη επιτυχία. Και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί είχαν ήδη εισέλθει στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν. Και εκεί τέτοιες μάχες άρχισαν να βράζουν.
  Ο Στάλιν διέταξε να προχωρήσει στο κέντρο, ρίχνοντας εκεί όλες του τις δυνάμεις ... Οι Γερμανοί κατάφεραν ακόμη και να απωθήσουν, σπάζοντας αποφασιστικά το μέτωπο. Οι Ναζί έπρεπε να αναστείλουν προσωρινά την επίθεση και να ρίξουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Αλλά η υπεροχή σε δυνάμεις επηρέασε.
  Οι Ναζί απέκρουσαν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων και συνέχισαν να προελαύνουν στον Καύκασο το χειμώνα. Και χρησιμοποίησαν τα πιο πρόσφατα αεριωθούμενα αεροσκάφη, νέα μοντέλα.
  Και η Μασσαλία έχει ήδη ξεπεράσει τις δύο χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη. Για το οποίο του απονεμήθηκε νέο βραβείο με ένα διαμαντένιο αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού, με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και κοντά στο Μπακού υπάρχουν ήδη τέτοιες μάχες, πολύ σκληρές.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου αδύναμος κρίκος και ξέρουν να αγωνίζονται καλά. Και ταυτόχρονα να φέρει λιγότερες απώλειες από τους άνδρες. Οι πολεμιστές πολέμησαν και στο πεζικό, χτυπώντας τα γυμνά πόδια τους στην καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα. Και κατέκτησε τα τανκς. Έχοντας δοκιμάσει τον "Τίγρη", σε μάχες με τη Βρετανία.
  Ωστόσο, και τα σοβιετικά κορίτσια στο SU-100 παλεύουν καλά.
  Αν και η θέση της Ρωσίας φαίνεται απελπιστική. Όμως οι πολεμιστές μαζί με την Ελισάβετ πολεμούν σαν αετοί.
  Η Αικατερίνα πατά το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλά της. Στέλνει ένα βλήμα που τρυπάει το ναζιστικό αυτοκίνητο E-50 στο πλάι και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κόκκινο και κατακόκκινο κομμουνισμό!
  Η Έλενα έριξε επίσης το κανόνι χρησιμοποιώντας το γυμνό, φινετσάτο πόδι της. Χτύπησε με ακρίβεια το εχθρικό τανκ.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για την όμορφη Ρωσία μου!
  Η Ευφρασία παρατήρησε επιθετικά, οδηγώντας μια πολύ εύστοχη πυρκαγιά:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά, πελεκημένα πόδια.
  Η σοβιετική μηχανή είναι πολύ δυνατή και μαχητική. Και σουτάρει αρκετά καλά.
  Το SU-100 είναι ικανό να διεισδύσει στο E-50 στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια διαπερνούν ακόμη και το μέτωπό της, μπαίνοντας σε ένα δέλεαρ ή από άκρη σε άκρη. Και κόβουν μέταλλο.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβόλησε τον εχθρό. Και κελαηδούσε:
  - Από το μπλε ρέμα...
  Πυροβόλησε και η Αικατερίνα, αυτή τη φορά σπρώχνοντας το μοχλό με την κατακόκκινη θηλή της και κραυγάζοντας:
  Το ποτάμι ξεκινάει...
  Η Έλενα, χαμογελώντας επιθετικά και σφυρίζοντας, έβγαλε:
  Λοιπόν, η φιλία αρχίζει...
  Και πάτησε και το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Ευφρασία φώναξε, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
  Τα κορίτσια εργάζονται στο SU-100 πολύ ενεργά. Και καταστρέψτε τον εχθρικό εξοπλισμό.
  Και στα περίχωρα του Μπακού, οι πρωτοπόροι σκάβουν χαρακώματα. Υπάρχουν τύποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Συγκεκριμένα, πολλά λαμπερά κεφάλια τρεμοπαίζουν. Υπάρχουν κοκκινόμαυρα και ξανθά παιδιά.
  Ένα πράγμα τους ενώνει: πίστη στον θρίαμβο του κομμουνισμού και ξυπόλητα πόδια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν όλοι παπούτσια κατά τη διάρκεια του πολέμου, και ως εκ τούτου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, όλα τα παιδιά επιδεικνύουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Ο χειμώνας στην Υπερκαυκασία είναι αρκετά ήπιος και όταν μετακινείστε και εργάζεστε με φτυάρια, το κρύο δεν είναι τόσο τρομερό.
  Τα παιδιά εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Σήκωσε φωτιές, γαλάζιες νύχτες,
  Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά εργατών...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Και έρχεται ξανά ο συναγερμός. Αγόρια και κορίτσια πηδούν στον πάτο της τάφρου. Και οι οβίδες έχουν ήδη αρχίσει να εκρήγνυνται από ψηλά: το εχθρικό πυροβολικό λειτουργεί.
  Ο Πάσκα ρώτησε τη Μάσα:
  - Λοιπόν, πιστεύεις ότι θα επιβιώσουμε;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Θα αντισταθούμε τουλάχιστον μια φορά, στην πιο δύσκολη ώρα!
  Ο Pioneer Sasha λογικά σημείωσε:
  Ο ηρωισμός μας είναι ακλόνητος.
  Το αγόρι χτύπησε τη γυμνή του σόλα στις πέτρες. Φαίνεται ότι το αγόρι γέμισε με συμπαγείς κάλους.
  Το κορίτσι Tamara παρατήρησε:
  Θα πολεμήσουμε χωρίς φόβο
  Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω...
  Αφήστε το πουκάμισο μουσκεμένο με αίμα -
  Περισσότεροι εχθροί, μετατρέψτε τον ιππότη στην κόλαση!
  Το αγόρι Ruslan, ένας πρωτοπόρος με μαύρα μαλλιά, σημείωσε:
  Περνούν αιώνες, θα έρθει μια εποχή,
  Στο οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα και ψέματα...
  Πολέμησε για αυτό μέχρι την τελευταία σου πνοή -
  Υπηρετήστε την Πατρίδα σας, από καρδιάς!
  Το αγόρι Όλεγκ, αδύνατο και ξανθό, κελαηδούσε, στίχους:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη,
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια χειροκρότησαν από κοινού.
  Αλλά τώρα τα αεροσκάφη επίθεσης τζετ ήδη πετούν και ρίχνουν βόμβες. Και αυτή είναι μια επιθετική είσοδος.
  Ο Όλεγκ και η Σάσα σήκωσαν μια σφεντόνα και εξαπέλυσαν ένα δώρο θανάτου. Και η κάννη χτυπήθηκε από αεροσκάφος επίθεσης των Ναζί.
  Το κορίτσι Νατάσα τραγούδησε:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Θα κατακτήσω το διάστημα, πιστεύω
  Ας ζήσουμε για πάντα!
  Ο Αχμέντ, ένα αγόρι πρωτοπόρος από το Αζερμπαϊτζάν, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν είσαι ακόμη μέλος της Komsomol Natasha!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και απάντησε με μελωδική φωνήЈ
  Δίπλα στους πατεράδες, με ένα κεφάτο τραγούδι,
  Στεκόμαστε υπέρ της Komsomol...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Ο Όλεγκ σημάδεψε επίσης το γυμνό, παιδικό του πόδι και φώναξε:
  Πιο δυνατό σφυρί πιέζει τον προλετάριο,
  Από το χέρι τιτανίου που συνθλίβει τον ζυγό ...
  Θα τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας,
  Και ελαφρύ για τους επόμενους, καλά!
  Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Και μάλιστα, οι Γερμανοί βομβάρδισαν και μόνο ένα κορίτσι πήρε ένα θραύσμα στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Η Pioneer ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της.
  Και έτσι ετοιμάστηκαν να αποκρούσουν την επίθεση. Και υπάρχουν ήδη τανκς με τους Ναζί. Κινούνται τρομερά Ε-100. Τόσο ισχυρά και επικίνδυνα μηχανήματα.
  Έχουν τέτοια προστασία. Που δεν μπορείς να το περάσεις από καμία γωνία. Δεν μπορείς να το χτυπήσεις από μία μόνο γωνία. Η μόνη ευκαιρία είναι να σπάσουμε τις ράγες.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν και κουνώντας τα ξυπόλητα τους. Εδώ βρίσκονται σε ένα σύρμα και σπρώχνουν πακέτα με αυτοσχέδια εκρηκτικά κάτω από τα ίχνη των Ναζί. Λειτουργεί και καταστρέφει τους κυλίνδρους των τανκς του στρατού του Ρόμελ.
  Και φαίνεται τρομερό.
  Η Σάσα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Το αγόρι Pashka πυροβολεί με τον Oleg από μια σφεντόνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στους πρωτοπόρους!
  Το αγόρι Ruslan, μαζί με το κορίτσι Sufir, σέρνει μια νάρκη κάτω από τον Γερμανό με ένα σύρμα και φωνάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και Ρώσοι τύποι τσακώνονται. Μαυρισμένοι, αδύνατοι, ξυπόλητοι πρωτοπόροι ενάντια σε μια κολοσσιαία αρμάδα από τανκς.
  Το κορίτσι Tamara πατάει το χαριτωμένο, μικρό, γυμνό πόδι της και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο πρωτοπόρος Αχμέτ επιβεβαιώνει ενώ πυροβολεί τον εχθρό:
  - Είμαστε μια φιλική οικογένεια μαζί!
  Το αγόρι Ραμζάν, ένας κοκκινομάλλης Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνει, χτυπώντας ένα αυτοκίνητο:
  - Από τη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά είναι φιλικά... Ιδού η Αρμενίτσα Azatuhi, η οποία επίσης με τη βοήθεια ενός σύρματος μεταφέρει επιδέξια το εκρηκτικό πακέτο κάτω από τη φασιστική κάμπια και τσιρίζει:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια οικογένεια λαών!
  Ένα άλλο Αρμένιο κορίτσι Αγάς λέει:
  - Μην λυγίζετε στον φασισμό:
  Και το κορίτσι τράβηξε το σύρμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πολλά παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία έχουν ξανθά μαλλιά και δεν διακρίνονται από τα σλαβικά παιδιά, από τα οποία είναι επίσης πολλά. Όποιος άφησε τους Γερμανούς μακριά, άλλες ρωσικές οικογένειες εγκαταστάθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν ακόμη και υπό τους τσάρους.
  Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στον Καύκασο. Πολλά μικτά ζευγάρια. Ναι, και τα παιδιά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά από τους γονείς τους. Και οι Σλάβοι μαύρισαν για να μην τους ξεχωρίσεις από τους ντόπιους. Επιπλέον, τα παιδιά συνήθως μοιάζουν περισσότερο από τους ενήλικες.
  Έτσι, το διεθνές σοβιετικό τάγμα αγοριών και κοριτσιών πολεμά, και είναι όλοι ενωμένοι, και πολύ όμοιοι. Τα γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν όταν κινούνται.
  Και τα όνειρα τα παιδιά στέλνουν δώρα θανάτου. Ο Shamil και ο Seryozhka, και οι δύο πρωτοπόροι αγόρια, τραβούν το σύρμα. Και τώρα το γερμανικό Ε-50 σταματά με μια σπασμένη κάμπια.
  Τα αγόρια τραγουδούν σε μια φωνή:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία που συσπειρώθηκε, ούτε ο φόβος...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία και λογική, και κουράγιο στα όνειρα!
  Και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Χαμογελούν με λευκά, ομοιόμορφα δόντια. Και χαίρονται, αν και απειλούνται με θάνατο.
  Και οι Γερμανοί είναι χάλια. Τα κατεστραμμένα τανκς εκτοξεύουν τα κανόνια τους και τα πολυβόλα τους.
  Ορισμένα γερμανικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και είναι πολύ επικίνδυνα.
  Το αγόρι Maksimka και το κορίτσι Zara από το Αζερμπαϊτζάν, και στηριζόμενοι στα ξυπόλυτα πόδια τους, τράβηξαν μια νάρκη κάτω από τον εχθρό και έριξαν νοκ άουτ τον φασίστα μαστόδοντα.
  Και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα παιδιά είναι τόσο αστεία.
  Οι πρωτοπόροι Abbas και Vladimir χρησιμοποιούν επίσης όπλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταπέλτης και συντριβή της κάμπιας Ε-75 στους Ναζί. Τότε τα αγόρια τραγούδησαν:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη κάτω από την κάλυψη του κομμουνισμού!
  Ο Oleg και ο Abdula είναι επίσης πρωτοπόροι διαφορετικών εθνών, αλλά με μια ενιαία καρδιά, εκτοξεύουν επίσης εκρηκτικά. Χτυπούν το Ε-100 και τραγουδούν...
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς αόρατους κόσμους...
  τραγουδιούνται ηρωικά κατορθώματα -
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  
  Κάτω από το Ιερό Σημαίο της Ρωσίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι άνθρωποι ολόκληρης της γης θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι,
  Το κολασμένο σκοτάδι θα διαλύσει στο βάθος!
  Παιδιά που μάχονται εδώ...
  Ο Abdurrahman και η Svetlana - ένα αγόρι από το Αζερμπαϊτζάν και ένα κορίτσι από τη Λευκορωσία τράβηξαν ένα καλώδιο μαζί και χτύπησαν ένα φασιστικό τανκ. Και τραγούδησαν:
  - Το μεγάλο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Λάμπει σε όλο τον κόσμο - σαν μια αχτίδα ήλιου ...
  Πιστεύω στην ενότητα θα γίνουμε πιο ευτυχισμένοι,
  Ας δείξουμε στον κόσμο τον σωστό δρόμο!
  Τα παιδιά είναι πολύ γενναία. Και οι Ναζί απλώς σοκαρίστηκαν από μια τέτοια πεισματική και λυσσαλέα αντίσταση.
  Ο Abudurrahman είναι πρωτοπόρος, έλαβε ένα θραύσμα στο γυμνό πέλμα του. Τρύπησε την επιφάνεια του ποδιού ενός παιδιού.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Και με πονάει!
  Η Σβετλάνα χτυπήθηκε επίσης στη στρογγυλή φτέρνα και έξυσε τον ώμο της. Αλλά το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην σπάσεις τους Πρωτοπόρους!
  Ο Αζίμ και η Κόλκα εμβόλωσαν επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα αγόρια έδειξαν με ένα σύρμα και τραγούδησαν:
  Ο ύπουλος εχθρός πήγε στην επίθεση,
  Αλλά πιστεύω ότι δεν θα παραπαίει, ο σοβιετικός λαός ...
  Ο εχθρός περιμένει την ήττα και τη λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Ο εχθρός περιμένει: ήττα και λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Τα παιδιά είναι γενναία και δεν λυγίζουν. Και θέλουν να κερδίσουν. Και τραγουδούν και παλεύουν.
  Οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ως επί το πλείστον έχουν σπασμένες ράγες και κυλίνδρους. Και δεν είναι μοιραίο.
  Χειρότερα για τους πρωτοπόρους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι.
  Το αγόρι Abdulhamid, όταν πιάστηκε αιχμάλωτος, το έβαλαν στο ράφι οι Ναζί. Έβαλαν τα γυμνά πόδια του πρωτοπόρου στο μπλοκ και άρχισαν να κρεμούν βάρη στα αγκίστρια. Και μετά άναψε τη φωτιά. Και τις γυμνές φτέρνες του αγοριού τις έγλειψε η φωτιά. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Με χτυπούσαν για πολλή ώρα. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να σπάνε τα πλευρά με καυτές λαβίδες.
  Το αγόρι, που πέθαινε κάτω από βασανιστήρια, όταν το σίδερο των πλευρών του, κόκκινο από τη ζέστη, το συνέτριψε, τραγούδησε:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι στα νεκροταφεία της χώρας!
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Ότι ο φασισμός έχει καταπατηθεί από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Hero Star υψηλότερο βραβείο -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Όμως, παρά τον μαζικό ηρωισμό των πρωτοπόρων και των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού, το Μπακού έπεσε. Και οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρο τον Καύκασο.
  Ο Στάλιν φοβήθηκε πολύ και πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή. Ο Φύρερ, ανήσυχος από τις πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ και η Βρετανία ανέπτυξαν ατομική βόμβα και νικούσαν την Ιαπωνία, αποφάσισε να εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση στη Δύση.
  Υπεγράφη ανακωχή. Η ΕΣΣΔ συμφώνησε να επιστρέψει όλους τους αιχμαλώτους πολέμου στο Τρίτο Ράιχ και να προμηθεύσει δωρεάν μεγάλη ποσότητα πρώτων υλών που χρειαζόταν η Βέρμαχτ.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε με αυτό. Και την άνοιξη του 1944 ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση των Ναζί στην Αφρική. Οι Ναζί, που ήδη έλεγχαν τον βορρά, κινούνταν προς τα νότια. Και ταυτόχρονα συνεχίστηκε ο πόλεμος των υποβρυχίων. Στο νότο, οι Ναζί προχώρησαν με επιτυχία. Ταυτόχρονα, οι Ναζί μετακινήθηκαν προς την Ανατολή. Έχοντας προχωρήσει, μέσω του Ιράν, και σχεδόν χωρίς αντίσταση κατέλαβαν την Ινδία. Και όχι χωρίς επιτυχία κατέλαβε μεγάλες περιοχές. Έτσι οι Ναζί πέτυχαν πραγματικά εδώ.
  Και στις 3 Νοεμβρίου 1944, την ημερομηνία των προεδρικών εκλογών, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποβιβάστηκαν ξαφνικά στη Βρετανία και την κατέλαβαν. Και ήταν μια επιτυχημένη κίνηση. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο. Και σε μόλις μια εβδομάδα την συνέλαβαν. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο. Στις μάχες συμμετείχε και το τανκ Panther-2, που ήταν πιο προηγμένο και καλύτερα οπλισμένο. Αλλά το τανκ Lev-2 αποδείχθηκε ακόμα πιο δυνατό. Σε αυτό, η Porsche, για πρώτη φορά στη γερμανική κατασκευή δεξαμενών, τοποθέτησε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων σε ένα μπλοκ και απέναντι, και τοποθέτησε το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα. Το ύψος της γάστρας μειώθηκε και ο πυργίσκος ήταν μικρότερος και στενότερος. Ως αποτέλεσμα, το βάρος του αυτοκινήτου μειώθηκε και ο κινητήρας, αντίθετα, ήταν πιο ισχυρός στους 1000 ίππους.
  Έτσι το τανκ "Lion" -2 ήταν ένα σοκ για τους Βρετανούς, και το καλύτερο εκείνη την εποχή.
  Η Βρετανία συνθηκολόγησε. Και τώρα οι Ναζί έχουν κινήσει τον πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Αμερικάνοι μπορούσαν να κάνουν στην κατασκευή δεξαμενών, μόνο το Pershing, το οποίο ήταν πιο αδύναμο από τα γερμανικά αυτοκίνητα. Και μόνο το "Superpershing" θα μπορούσε ακόμα με κάποιο τρόπο να πολεμήσει τους Γερμανούς. Αλλά οι Fritz έχουν ήδη μια πανίσχυρη σειρά "E". Και οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Το σαράντα πέμπτο έτος πέρασε σε ναυμαχίες. Οι Ναζί πραγματοποίησαν την επιχείρηση Ίκαρος. Κατέλαβαν και τη Γροιλανδία.
  Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει η Αμερική πέρα από τον ωκεανό. Αλλά τα γερμανικά στρατεύματα χρησιμοποιούν υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Τα οποία είναι πολύ γρήγορα, σε σχήμα ψαριού βαθέων υδάτων, και κυριολεκτικά βγάζουν τους Αμερικανούς στη θάλασσα. Και αυτό, φυσικά, δεν χρωματίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και μέρος των γερμανικών στρατευμάτων είναι συγκεντρωμένο στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Και από εκεί άρχισαν να σέρνονται βόρεια. Και είναι πολύ ωραίο. Οι Ναζί καταλαμβάνουν τις ΗΠΑ. Τα νέα τανκς της σειράς "Ε" είναι πολύ δυνατά και αδύνατο να αντιμετωπιστούν. Η νέα δεξαμενή της σειράς E-50, βάρους εξήντα πέντε τόνων, έλαβε μετωπική θωράκιση πάχους 250 mm κάτω από πλαγιές και πλευρές πάχους 170 mm, επίσης με μεγάλες κλίσεις. Και ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών με 100 EL που καταστρέφει αμερικανικά άρματα μάχης χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
  Οι Ναζί καταστρέφουν τις ΗΠΑ. Και μέχρι το φθινόπωρο του 1946, είχαν καταλάβει όλο τον Καναδά. Και το φθινόπωρο κατελήφθη και το Μεξικό. Και οι ΗΠΑ άρχισαν να πανικοβάλλονται. Και τον χειμώνα του σαράντα έκτου και σαράντα έβδομου έτους, η Αλάσκα και το ένα τρίτο της επικράτειας της Αμερικής είχαν ήδη καταληφθεί. Η άνοιξη είναι το αποφασιστικό στάδιο για να τελειώσουν οι Αμερικανοί.
  Η Μασσαλία ήταν ένας πολύ επιτυχημένος πιλότος. Και τώρα, μετά το τρίτο χίλιο αεροσκάφος που καταρρίφθηκε, του απονεμήθηκε το Διαμαντένιο Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Στο Τρίτο Ράιχ, ενέκριναν επίσης τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, σε όσους φτάσουν τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη ή τον ίδιο αριθμό σπασμένων δεξαμενών.
  Σε αυτόν τον Σταυρό του Ιππότη, τουλάχιστον εκατό διαμάντια θα έπρεπε να είχαν προσαρτηθεί και θα ήταν μεγαλύτερο από άλλους Σταυρούς Ιπποτών. Άρα το βραβείο δεν ήταν μόνο τιμητικό, αλλά και ακριβό.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν στον ουρανό. Καταρρίπτουν τα αεροπλάνα τους Yankee και τραγουδούν μέσα από τα δόντια τους:
  - Ομορφα κορίτσια,
  Καλοί φίλοι...
  Θα ήταν τρομερά παιδιά -
  Και υπέροχες κλωτσιές!
  Η Αλμπίνα στόχευσε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Φώτα χαρούμενων ματιών!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Έκοψε τον ομόλογό της. Έσπασε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό και τις ένδοξες νίκες μας!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τον σύντροφό της, καταρρίπτοντας το αεροπλάνο των Γιάνκι:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Και έλαβαν τον έκτο βαθμό του Σταυρού του Ιππότη, έχοντας καταρρίψει περισσότερα από χίλια αεροσκάφη το καθένα.
  Και η Μασσαλία, έχοντας καταρρίψει άλλα τέσσερα χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε το Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς και έλαβε σπαθιά και διαμάντια. Οι Αμερικανοί κυριολεκτικά του έφυγαν.
  Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί έχαναν σαφώς από τον καλύτερο εχθρό στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, ακόμη και χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες.
  Μόνο το "Superpershing" μπορούσε να διεισδύσει στο γερμανικό E-50 στο πλάι. Το όφελος ενός πυροβόλου και ενός διαμετρήματος 90 mm και μήκους κάννης 73 EL. Αλλά από την άλλη, ο ρυθμός βολής είναι μόνο τέσσερις βολές ανά λεπτό έναντι δώδεκα για το γερμανικό E-50 και το βάρος των πενήντα τόνων είναι πολύ μεγάλο για έναν κινητήρα 500 ίππων. Ναι, και η θωράκιση είναι ανεπαρκής. Στο μέτωπο του γερμανικού κύριου μαστόδοντος, οι Αμερικανοί δεν έσπασαν ακόμα. Και το Fritz είχε επίσης ένα E-75 με πιστόλι διαμετρήματος 128 mm και πάχος πλευρικής θωράκισης 210 mm κάτω από πλαγιές, με ακόμα καλύτερη προστασία και κινητήρα 1500 ίππων.
  Οπότε από την αρχή οι ΗΠΑ έχαναν. Μόνο το άρμα T-93, πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο βάρους ενενήντα τριών τόνων, με μετωπική θωράκιση 305 mm και πυροβόλο 155 mm, μπορούσε να πολεμήσει κατά μέτωπο τα γερμανικά μαστόδοντα.
  Αλλά η οδηγική απόδοση αυτού του αυτοκινούμενου όπλου δεν ήταν σημαντική, όπως και ο ρυθμός βολής. Και οι Γερμανοί το κατέστρεψαν με αεροσκάφη.
  Έτσι, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους δεν τα πήγαιναν καλά και έχαναν απελπιστικά.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα ήρθαν όλο και πιο κοντά στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ο Τρούμαν παρακάλεσε τον Χίτλερ για ειρήνη.
  Αλλά ο Φύρερ ήθελε μόνο πλήρη παράδοση χωρίς όρους. Η Ουάσιγκτον ήταν περικυκλωμένη. Και οι Ναζί άρχισαν μια επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Η Μασσαλία έλαβε ένα ειδικό βραβείο για πέντε χιλιάδες αεροσκάφη: το Μεγάλο Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και είναι κουλ.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πάλεψε για ένα πιο φωτεινό αύριο. Και κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Το κορίτσι μάλιστα άρχισε να πυροβολεί όχι μόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και βοήθησε πολύ.
  Η Charlotte πυροβόλησε επίσης πατώντας τις ρουμπινί θηλές της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού έγκειται στο να μην είσαι ψάρι, αλλά φάλαινα!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick, σημείωσε:
  - Και εμείς οι Γερμανοί θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατακόκκινες θηλές στους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Ο πιο λαμπρός κομμουνισμός! Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Γκέρντα σημάδεψε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναποδογυρίζοντας το αμερικάνικο όπλο με μια εύστοχη βολή, επιβεβαίωσε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά την πτώση της Ουάσιγκτον, η Αμερική σύντομα συνθηκολόγησε. Και συνέβη στις 4 Ιουλίου 1947.
  Μετά οι Ναζί συνέτριψαν την Ιαπωνία και στις 15 Μαΐου 1957 επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ, αυτοί είναι οι Ναζί. Μια ελπίδα, για την Alisa Selezneva!
  Και τώρα και η ομάδα της Αλίκης μπαίνει σε μια αποφασιστική μάχη. Η ίδια η Alisa Selezneva και οι δύο φίλοι και δύο φίλοι της. Ξεκίνησαν επίθεση στην κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ στις 22 Ιουνίου 1957.
  Η Άλις πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα εξόντωσης. Έσκισε τους Ναζί και φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και χτύπησε τους Ναζί με ένα blaster.
  Ο Aleksey Teterev πυροβολεί τον εχθρό με όπλα ακτίνων και τσιρίζοντας:
  - Θα είναι η νίκη μας.
  Και το γερμανικό τανκ είναι κυριολεκτικά λιωμένο. Και τα αγόρια ρίχνουν κεραυνούς από τα μάτια τους.
  Η Νατάσα Μπελάγια πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Και την ίδια στιγμή, χωρίς άλλη καθυστέρηση, τα ξυπόλητα πόδια της ρίχνουν, με κολοσσιαία βαριά δύναμη, μια φονική χειροβομβίδα.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Δόξα στα κατορθώματά μας!
  Στην επίθεση είναι και ο Arkasha Sapozhkov. Το αγόρι είναι γεμάτο ενθουσιασμό. Εφόσον αυτή η αηδία επιτρεπόταν σε έναν παράλληλο κόσμο, σημαίνει ότι πρέπει να διορθωθεί.
  Ο νεαρός μαχητής ξέσπασε με ένα πιστόλι λέιζερ και είπε:
  - Προς δόξα των ιδεών του πατριωτισμού!
  Η Masha Belaya είναι επίσης καυτή στη μάχη. Το κορίτσι απελευθέρωσε ένα ρεύμα από πάλσαρ και φυσαλίδες φωτιάς που κραυγάζουν:
  - Θάνατος στους φασίστες!
  Και με γυμνά δάχτυλα έριξε και αρακά αφανισμού.
  Οι πέντε διασκορπίστηκαν χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές τους στην επίθεση εναντίον ολόκληρης της πόλης που χτίστηκε για τον Χίτλερ από τις Βερσαλλίες.
  Και έκοψαν, για παράδειγμα, ένα πανίσχυρο τανκ από τη σειρά E-800 κολοσσιαίων διαστάσεων. Και μετά άρχισαν να καταστρέφουν πυραμιδικές μηχανές με ισχυρούς κορμούς. Μέλη των πέντε έδρασαν σε μάχη. Και πολύ γενναίος.
  Ο Aleksey Sapozhkov χρησιμοποίησε ένα πεδίο δύναμης που αντανακλούσε τα κοχύλια και τις βόμβες της Wehrmacht και εκτοξεύτηκε με μια παραλυτική δέσμη. Και χιλιάδες φασίστες, μια μάζα από τανκς και αεροπλάνα κατέρρευσαν.
  Η Νατάσα τσίριξε και είπε:
  - Όλοι πιστεύουν θερμά στη νίκη!
  Ο Alexey Teterev γάργαρε:
  - Και έχω καμιά θάλασσα, η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο! Και μπορώ να αντέξω όλα τα βουνά!
  
  Η Mashka Belaya συμφώνησε με αυτό:
  - Μάλιστα στον ώμο!
  Η κοπέλα φαινόταν μαχητικά, ειδικά όταν χτύπησε τους φασίστες με ένα ρεύμα εξόντωσης. Και τώρα η ομάδα τους πλησιάζει όλο και περισσότερο στο παλάτι όπου βρίσκεται ο Χίτλερ.
  Και τι θα συμβεί αν πυραμιδικά τανκς και άλλη φασιστική δύναμη βρίσκονται στο δρόμο τους;
  Μερικά γερμανικά αυτοκίνητα είναι τόσο τεράστια που μοιάζουν με πραγματική αιγυπτιακή πυραμίδα. Αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια ακτίνα λέιζερ.
  Και εδώ είναι οι Ναζί και χρησιμοποιούν δισκέτες. Αλλά είναι άτρωτα από οβίδες και σφαίρες και μάλλον αδύναμα έναντι υπερλέιζερ!
  Η Αλίκη είναι στην επίθεση, και πάλι τα γυμνά δάχτυλά της πετάγονται έξω, κάτι πολύ θανατηφόρο. Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η όμορφη είναι μακριά, είσαι σκληρός με τους Ναζί,
  Είσαι σκληρός με τους Ναζί, η Αλίκη ορμά σαν τανκ!
  Και το αίμα κύλησε σε ένα ρυάκι, είσαι σκληρός με τους Ναζί,
  Είσαι σκληρός με τους Ναζί! Η Αλίκη χτυπάει νικέλιο!
  Ο Lyoshka Teterev, επιτιθέμενος, επίσης τσιρίζει και γρυλίζει. Το αγόρι πυροβολεί από ένα ισχυρό λέιζερ, κόβει τους Ναζί σε τμήματα και τραγουδά:
  - Είσαι η ίδια η τελειότητα, είσαι η ίδια η τελειότητα,
  Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία, πέρα από έπαινο!
  Η Νατάσα Μπελάγια, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί και εκτοξεύοντας ρυάκια θανάτου με γυμνά δάχτυλα κοριτσίστικα πόδια, σηκώνει επιθετικά:
  - Ω, τι ευλογία, να ξέρεις ότι είμαι τελειότητα,
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος! Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος!
  Ο Αρκάσα, πυροβολώντας με έναν πομπό καταρράκτη και δίνοντας στους Ναζί συγκεκριμένα στα κέρατα, σφύριξε:
  - Στάλιν, είσαι ο σύντροφος Στάλιν,
  Όπως πάντα, ο ήρωας είναι σε ρολό!
  Η Μάσα Μπελάγια, πυροβολώντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  Μας ενέπνευσε στις δύσκολες στιγμές,
  Έχοντας κάνει τη θέληση ισχυρότερο χάλυβα ...
  Έσωσε τον κόσμο από την πανούκλα
  Αγαπητέ σύντροφε Στάλιν!
  Και η κοπέλα εξαπέλυσε ένα καταστροφικό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και μια τεράστια δεξαμενή σε σχήμα πυραμίδας τριών χιλιάδων τόνων αναποδογύρισε.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Ναζί, βούισε:
  - Σε πολλές εικόνες, μέτρα,
  Σε ένα άπειρο σύμπαν...
  Μας άνοιξες τον σωστό δρόμο -
  Καθορίζοντας το για πάντα!
  Και τα ξυπόλυτά της πάλι πολύ εύστοχα έριξαν το παρόν του φονικού θανάτου. Το κορίτσι πίεσε τους φασίστες και πολύ δυναμικά.
  Ο Alexey Teterev, πολεμώντας με τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Ξίφος πλάσματος,
  Θέλει να σε κόψει...
  Καίγεται σαν φωτιά της κόλασης
  Ακτίνα λέηζερ...
  Η Νατάσα Μπελάγια, πυροβολώντας τους Ναζί και πλένοντας τα αυτοκίνητά τους τόσο στον ουρανό όσο και στη γη σε σκόνη, έγραψε στο Twitter ως υποστήριξη:
  Αλλά μη νομίζεις
  Πώς να σώσεις τη ζωή σου
  Πιστός στην αγάπη
  Να είσαι μέχρι το τέλος!
  Και με γυμνά δάχτυλα, σαν να πετούσε ένα δώρο ολοκληρωτικού θανάτου. Και είναι πραγματικά, πολύ θανατηφόρο. Και τόση καταστροφή αυτών των Ναζί.
  Ο Arkasha Teterev, καίγοντας καφέ κακά πνεύματα, πλησίαζε όλο και περισσότερο τον Χίτλερ. Επιθετικό αγόρι, τραγούδησε:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού ....
  Και οι ναζί πλαγιάζουν.
  Η Μάσα Μπελάγια, πυροβολώντας με ακρίβεια και χτυπώντας τους Ναζί, επιβεβαίωσε:
  - Βλέπουμε το μέλλον, η χώρα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν αρακά θανάτου.
  Η Αλίκη, συντρίβοντας τις φασιστικές ορδές και χρησιμοποιώντας στρατιωτικά όπλα από το μακρινό μέλλον, τσίριξε:
  - Και κόκκινο σημάδι, Πατρίδα μας!
  Ο Alexei Teterev, γκρεμίζοντας τους Ναζί και χτυπώντας τους σαν κουνελάκια, βρυχήθηκε στα πνευμόνια του:
  - Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Natasha Belaya βρίσκεται ξανά σε μια άγρια επίθεση, καίγοντας τις ορδές του Τρίτου Ράιχ που έχουν καταλάβει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Το κορίτσι είναι πολύ τεχνικά εξοπλισμένο και οι Ναζί δεν μπορούν να αντισταθούν εναντίον της.
  Εδώ πέταξε ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έκαψε πολλούς φασίστες και φώναξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι το κορίτσι είναι στην επίθεση.
  Ο Arkady Sapozhkov φύσηξε ένα ρεύμα αφανισμού. Διαγράψτε πολλούς στρατιώτες Ναζί. Τους σκόρπισε, σκίζοντας τους και τους έσπασε τα χέρια και τα πόδια. Και σκίζοντας τους πύργους των τανκς.
  Το αγοράκι κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Masha Belaya σε μια άγρια επίθεση φυσά τα κεφάλια των Ναζί, χτυπά πολύ εξοπλισμό και βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού εκτοξεύουν κάτι αληθινό και εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Η Αλίκη είναι στην επίθεση και ένα τόσο επιθετικό και μαχητικό κορίτσι. Όλοι έχουν κουρευτεί καλά. Και χτίζει πρόσωπα και φωνάζει. Και η οροφή του παλατιού στο Χίτλερ πήρε και κατέρρευσε.
  Ένας καλεσμένος από το μέλλον ούρλιαξε:
  - Για τον ισχυρότερο κομμουνισμό στον κόσμο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της Αλίκης θα εκτοξεύσουν ξανά κάτι τόσο καταστροφικό που οι Ναζί αρχίζουν να σκορπίζονται. Και η ίδια η Αλίκη θα το πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερός,
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Ο Lyoshka Teterev υποστήριξε τα κορίτσια στέλνοντας ένα θανατηφόρο ρεύμα καταστροφής.
  Το αγόρι ήταν σε ένα άγριο πάθος, σαν θηρίο. Επιτέθηκε απελπισμένος στον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Δόξα στη χώρα των Σοβιετικών!
  Και χτύπησε τους Ναζί σαν να ήταν μπριζόλες.
  Στην επίθεση είναι και η Νατάσα Μπελάγια. Διαγράφει το Fritz στο πιο άγριο πάθος. Και κουρεύει την προσωπική φρουρά του Φύρερ. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι. Και καταπολέμηση - κατεδαφίζει τους Ναζί ενδελεχώς.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της σκορπίζουν δολοφονικά δώρα θανάτου.
  Η Νατάσα βρυχάται:
  - Στο όνομα της ιδέας!
  Ο Arkasha Sapozhkov ενεργεί επίσης πολύ επιθετικά. Και πυροβολεί, λιώνοντας τον Χίμλερ.
  Τότε το αγόρι βρυχήθηκε:
  - Για το μεγαλείο και τη νίκη μας!
  Η Mashka Belaya ενεργεί επίσης με μαχητικό τρόπο. Και καταστρέφει τους Ναζί στην ουσία περισσότερο από κεφαλαιακά. Και οι ακτίνες λέιζερ της, τόσο μαχητικές που οι Ναζί δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτήν. Η Masha Belaya είναι μια εξαιρετικά πολεμική καλλονή.
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και τρίζει:
  - Για έναν νέο κομμουνισμό!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας εναντίον των εχθρών, ξεγυμνώνει τα δόντια της και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της, απελευθερώνοντας σπίθες από τα μάτια της:
  
  Όλα είναι καινούργια στον κομμουνισμό!
  Και τελικά περικύκλωσαν τον Χίτλερ. Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η κοπέλα έσφιξε τα αυγά του Φύρερ και εκείνος φώναξε από τον πόνο:
  - Τα παρατάω!
  Οι πέντε ανάγκασαν αμέσως τον κύριο φασίστα να σταματήσει την επίθεση στην ΕΣΣΔ και να αποσύρει τα στρατεύματα από το έδαφος της Ρωσίας. Ο φοβισμένος Φύρερ συμφώνησε σε αυτό.
  Το Τρίτο Ράιχ τότε κατέρρευσε και άρχισαν μεγάλες διαφωνίες μεταξύ των ηγετών του φασιστικού κράτους.
  Και ο Χίτλερ μεταφέρθηκε στη Μόσχα. Εκεί δικάστηκε και στις 7 Νοεμβρίου 1957, ο φασίστας νούμερο ένα κρεμάστηκε στην Κόκκινη Πλατεία. Αυτό είναι το τέλος του Χίτλερ και μπράβο Αλίκη!
  Και ολόκληρος ο κόσμος απελευθερώθηκε από τον φασισμό αμέσως, και η ΕΣΣΔ κατέλαβε ολόκληρο τον κόσμο, υπό τον νέο επικεφαλής του Voznesensky!
  Δόξα στον κομμουνισμό και την ΕΣΣΔ!
  
  
  ΑΠΡΟΣΔΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
  Η Ιαπωνία, με πιθανότητες ενενήντα τοις εκατό, θα έπρεπε να είχε κερδίσει τη Μάχη του Μίντγουεϊ, και την κέρδισε. Και μετά αιχμαλώτισαν τα στρατεύματα της αυτοκρατορίας του ανατέλλοντος ηλίου και του αρχιπελάγους της Χαβάης, νικώντας τους Αμερικανούς και παίρνοντας τον έλεγχο της βάσης του λιμανιού του Περού.
  Λοιπόν, τότε οι Ιάπωνες πήραν και επιτέθηκαν στην Ινδία, απειλώντας επίσης να την ελέγξουν. Οι Βρετανοί, έντρομοι, πήραν και μετέφεραν μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο, εγκαταλείποντας την επιχείρηση Torch. Και η Αφρική ήταν ήσυχη. Στο ανατολικό μέτωπο, συνέχισε, όπως στην πραγματική ιστορία. Οι Γερμανοί ηττήθηκαν στο Στάλινγκραντ και το μέτωπό τους κατέρρευσε. Αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου, ο Mainstein αντεπιτέθηκε. Σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί είχαν αρκετά περισσότερα τμήματα. Αφού ο Χίτλερ δεν μετέφερε στρατεύματα στην Αφρική. Συμπεριλαμβανομένων τριάντα ολοκαίνουργιων Tigers.
  Ηρεμία βασίλευε στην Αφρική. Οι Βρετανοί δεν προχώρησαν, οι Αμερικανοί, χτυπημένοι στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν προσγειώθηκαν στο Μαρόκο. Και αρκετές μεραρχίες που ο Χίτλερ στην πραγματική ιστορία μετέφερε στη μαύρη ήπειρο χρησιμοποιήθηκαν σε μια αντεπίθεση στο ανατολικό μέτωπο. Και στην αεροπορία συμμετείχαν ακόμη περισσότερες δυνάμεις. Δεν χρειαζόταν λοιπόν να ξοδέψουμε για την Αφρική.
  Και ως αποτέλεσμα, προκλήθηκαν περισσότερες ζημιές στα σοβιετικά στρατεύματα και οι Γερμανοί μπόρεσαν να ανακαταλάβουν όχι μόνο το Kharkov, το Belgorod, αλλά και το Kursk, κόβοντας αμέσως το τόξο. Και οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν πολύ μεγάλες.
  Το εκτός δρόμου, ωστόσο, ανέστειλε τις μάχες. Και τότε υπήρξε μια ηρεμία - και οι δύο πλευρές συσσώρευσαν δύναμη. Οι Γερμανοί κήρυξαν ολοκληρωτικό πόλεμο τον Φεβρουάριο και αύξησαν την παραγωγή όπλων. Περίμεναν να πάρουν τεχνική υπεροχή. Συγκεντρώθηκαν και δυνάμεις, και ο Κόκκινος Στρατός. Και στην Αφρική ήταν τόσο ήρεμα που ο Χίτλερ αποφάσισε να μεταφέρει τον λαμπρό διοικητή Ρόμελ στο ανατολικό μέτωπο. Εκεί που γενικά κρίθηκε η τύχη του πολέμου. Επιπλέον, οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί συνέχισαν να υφίστανται ήττες μετά την ήττα από την Ιαπωνία στον Ειρηνικό. Και δεν ήταν στο ύψος της Ευρώπης. Οι βομβαρδισμοί του Τρίτου Ράιχ ουσιαστικά σταμάτησαν, γεγονός που κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής δεξαμενών και αεροσκαφών πολύ πιο σημαντικά από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Άρα οι Ναζί είναι δυνατοί. Και μάλιστα πολύ δυνατό.
  Ένα από τα νέα τανκς, εκτός από τις "Τίγρες" και τις "Πάνθηρες", ήταν το "Λιοντάρι". Αυτό το μηχάνημα είναι παρόμοιο σε σχήμα με το "Panther" και το "Tiger" -2. Ο Χίτλερ ήθελε να χρησιμοποιήσει τα πιο πρόσφατα τανκς στη μάχη.
  Αν και, φυσικά, υπήρχε το ερώτημα πού να επιτεθούν. Ο Φύρερ ήθελε ακόμα να βρει μια ευκαιρία για τον εαυτό του στον Καύκασο. Κάποιοι στρατηγοί είπαν ότι πρέπει πρώτα να καταληφθεί η Μόσχα. Υπήρχε μια ιδέα και η καταιγίδα του Λένινγκραντ. Στο τέλος, επικράτησε η άποψη να διασχίσει το Voronezh και να προχωρήσει κατά μήκος του Βόλγα στο Στάλινγκραντ από τα βόρεια. Και από την πλευρά της χερσονήσου Ταμάν, διασχίστε αυτή την πόλη στο Βόλγα από το νότο, κινούμενοι σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις.
  Δηλαδή ο Φύρερ λαχταρούσε την εκδίκηση. Οι Ναζί, μη σπαταλώντας τις δυνάμεις τους στα ανατολικά, όπου πάγωσε ο πόλεμος, καθώς και απελευθερώνοντας λιγότερα υποβρύχια και, ενώ πάγωσαν το πρόγραμμα πυραύλων της FAA, αύξησαν σημαντικά την παραγωγή τανκς και αεροσκαφών.
  Η παραγωγή της μηχανής Focke-Wulf αυξήθηκε ιδιαίτερα γρήγορα. Δεν ήταν μόνο μαχητής, αλλά μπορούσε να μεταφέρει έως και 1800 κιλά βόμβες, παίζοντας το ρόλο του βομβαρδιστή πρώτης γραμμής και χάρη στις ισχυρές πανοπλίες και τα όπλα, μπορούσε επίσης να είναι αεροσκάφος επίθεσης. Έτσι οι Φριτς ήξεραν τι έκαναν. Στη σειρά μπήκε και το ME-309, πιο γρήγορο μαχητικό και καλύτερα οπλισμένο. Όπως επίσης και το Yu-288, το οποίο μπορούσε να μεταφέρει έως και έξι τόνους βομβών.
  Το ξετύλιγμα νέων τύπων όπλων πήρε χρόνο και η επίθεση αναβλήθηκε αρκετές φορές. Επιπλέον, ο ίδιος ο Χίτλερ ήθελε επίσης να δοκιμάσει τον "Τίγρη" -2 σε μάχες και το "Maus".
  Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι Fritz δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει την Αφρική. Ο Φον Μποκ διορίστηκε διοικητής εκεί. Και απροσδόκητα έλαβε σοβαρές ενισχύσεις.
  Ο Φύρερ περίμενε να κερδίσει στην Αφρική και μετά να αναλάβει το ανατολικό μέτωπο. Και ακόμα απροσδόκητα και επέστρεψε ο Ρόμελ. Έχοντας μεταφέρει τα στρατεύματα που ετοιμάζονταν να επιτεθούν στη χερσόνησο Ταμάν στην Αίγυπτο.
  Υπάρχουν ήδη επτά Παρασκευές την εβδομάδα.
  Και στις 5 Ιουλίου ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση των Ναζί στην Αίγυπτο. Σε αυτό συμμετείχε και ο όγδοος ιταλικός στρατός, ο οποίος αναπληρώθηκε και αποκαταστάθηκε μετά την ήττα στη Ρωσία.
  Ως αποτέλεσμα, η Βρετανία υπέστη μια συντριπτική ήττα. Η Ρόμελ παρέκαμψε τις άμυνές της στην έρημο και έσπασε στον Νείλο. Και οι Ναζί απέκλεισαν τη Διώρυγα του Σουέζ.
  Η επιτυχία των Fritz εξηγήθηκε από το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αριθμητική υπεροχή. Και επίσης το γεγονός ότι ο "Πάνθηρας" και ο "Τίγρης", εκείνη την εποχή δεν είχαν ίσα άρματα μάχης.
  Ο Κόκκινος Στρατός περίμενε επίσης για την ώρα. Όμως η υπομονή του Στάλιν κόπηκε και την 1η Αυγούστου, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν μια μεγάλη επίθεση στην κατεύθυνση Oryol-Kursk-Belgorod. Ακολούθησαν σκληρές μάχες.
  Ο Χίτλερ, μετά τη νίκη στην Αίγυπτο, μετέφερε στρατεύματα στο Ιράκ και το κατέλαβε με την υποστήριξη των Αράβων, μαζί με το Κουβέιτ.
  Ο Στάλιν αποφάσισε να ρίξει μέρος των στρατευμάτων στο Ιράκ, αλλά προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο. Τα οθωμανικά στρατεύματα άνοιξαν το δεύτερο μέτωπο και διέσχισαν τον Κόκκινο Στρατό.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Ο "Πάνθηρας" έδειξε τα καλύτερα μαχητικά του προσόντα στην άμυνα. Και κέρδισε άσχημα τις επιθέσεις του Κόκκινου Στρατού.
  Οι Γερμανοί οχυρώθηκαν επίσης στο Ιράκ και στο Κουβέιτ αποκτώντας πρόσβαση στο πετρέλαιο. Έφτασε το βαθύ φθινόπωρο. Οι Ναζί βασίστηκαν στην άμυνα. Το νέο Panther-2 κυκλοφόρησε στη σειρά. Οπλισμένο με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών και περισσότερο θωρακισμένο, ζύγιζε πενήντα τρεις τόνους, αλλά αυτό αντισταθμίστηκε από έναν ισχυρότερο κινητήρα 900 ίππων. Αυτό το "Πάνθηρας" -2 αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνο μηχάνημα. Η μετωπική του θωράκιση του πύργου έφτασε τα 150 mm και η γάστρα τα 120 mm σε γωνία κλίσης 45 μοιρών. Και η μετωπική προστασία ήταν πολύ καλή, συγκρίσιμη με το "Tiger" -2, ενώ το πάχος της πλαϊνής θωράκισης ήταν 60 χλστ κάτω από κλίσεις. Κάτι που είναι γενικά ικανοποιητικό.
  Ο Χίτλερ κράτησε σφιχτή άμυνα στο ανατολικό μέτωπο. Η πρώτη γραμμή ήταν σχετικά επίπεδη και ήταν δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό να τη διαπεράσει. Και στην ευφυΐα, γενικά, η δουλειά ήταν καλά καθιερωμένη. Επιπλέον, οι Γερμανοί μάντεψαν γενικά την ιδέα του Στάλιν. Και χτύπησε με πείσμα στο ίδιο σημείο, προσπαθώντας πάλι να εκτοπίσει τα γερμανικά στρατεύματα από το Κουρσκ και το Ορέλ.
  Η μάχη στον αέρα έδειξε ότι το ME-309 είναι ένα καλό μαχητικό και τα ισχυρά του όπλα σας επιτρέπουν να καταρρίψετε μια σοβιετική μηχανή από την πρώτη κιόλας διαδρομή.
  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν επιτεύχθηκε τίποτα σημαντικό - ο Fritz απέκρουσε όλες τις σοβιετικές επιθέσεις.
  Το 1944, η ΕΣΣΔ έλαβε νέα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Αλλά το τελευταίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ επιτυχημένο και απαιτούσε βελτίωση και το αδύνατο σημείο του ήταν το μέτωπο του πύργου. Το T-34-85 είχε επίσης ελαττώματα. Ο πυργίσκος του έγινε μεγαλύτερος και πιο εύκολος στο χτύπημα και ο αριθμός των οβίδων στο φορτίο πυρομαχικών μειώθηκε.
  Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Γερμανοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μαζική παραγωγή του Panther-2 και του βελτιωμένου μοντέλου Tiger-2 με κινητήρα χιλίων ίππων. Αλλά εδώ
  Ο Φύρερ διέταξε να ξεκινήσει η επίθεση στα τέλη Μαΐου. Και προς την κατεύθυνση του Voronezh, και την κατεύθυνση Taman, και από την Τουρκία.
  Αλλά οι σκληρές μάχες έδειξαν ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν πολύ ικανός να ισχυροποιηθεί και ήταν πολύ δύσκολο να σπάσει τις άμυνές του. Επιπλέον, τα Mouses, πολύ μεγάλα και βαριά, όπως το τανκ Lion, δεν δικαιώθηκαν. Ο Στάλιν γενικά απαγόρευσε την ανάπτυξη τανκς βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους. Ενώ το γερμανικό "Panther" -2, που έγινε το πιο ογκώδες τανκ από πλευράς σειριακής παραγωγής, ζύγιζε πενήντα τρεις τόνους.
  Και φυσικά τα σοβιετικά στρατεύματα του Φριτς πίεσαν καλά. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να σφηνωθούν σε θέσεις κατά τόπους. Ειδικά προς την κατεύθυνση του Voronezh.
  Το κύριο πράγμα που είχε ο Fritz ήταν, φυσικά, δυνατά αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, μέχρι τον Ιούνιο του 1944, περισσότερα από χίλια ME-262 πολεμούσαν ήδη στο σοβιετογερμανικό μέτωπο. Καθόλου άσχημα και υπήρξε μια πιο προηγμένη τροποποίηση του Focke-Wulf - TA-152, έδειξε την αποτελεσματικότητά του.
  Οι Ναζί, με κόστος κολοσσιαίες απώλειες, έφτασαν στο Voronezh, αλλά σταμάτησαν.
  Οι μάχες είναι πολύ αιματηρές. Τα τουρκικά στρατεύματα περικύκλωσαν το Ερεβάν, αλλά δεν μπόρεσαν να το πάρουν. Το φθινόπωρο, οι Ναζί προχώρησαν αργά κατά μήκος του Ντον. Και έσπασαν την υπεράσπιση της κολοσσιαίας δύναμης. Ωστόσο, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα υποχώρησαν πέρα από το Ντον. Χάθηκε μέρος της επικράτειας. Και πιέστηκαν πολύ.
  Τα νέα βομβαρδιστικά τύπου jet Arado διέλυσαν κυριολεκτικά τον Κόκκινο Στρατό. Και βομβάρδισαν πολύ ενεργά.
  Το χειμώνα οι Γερμανοί ήταν σε άμυνα. Τον Ιανουάριο απέκρουσαν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Το σαράντα πέμπτο έτος ξεκίνησε με αψιμαχίες και στον αέρα και μαζικές μάχες.
  Στον αέρα, οι Γερμανοί έπαιρναν όλο και περισσότερο την πρωτοβουλία. Εμφανίστηκε μια πιο προηγμένη τροποποίηση του ME-262 X, η οποία ανέπτυξε ταχύτητα πάνω από 1100 χιλιόμετρα την ώρα. Και πέντε αεροβόλα όπλα. Και σάρωσε φτερά. Και καλύτερα τσάκισε τους αντιπάλους. Και το XE-162 κερδίζει τους πάντες. Επίσης ένα πολύ ευέλικτο μαχητικό και ελαφρύ.
  Τον Μάιο του 1945, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τα νέα άρματα μάχης της σειράς Ε, ειδικά το τρομερό αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ε-25 και το βιαστικά δημιουργημένο Ε-50. Το τελευταίο τανκ δεν ήταν ακόμα τέλειο. Η θωράκισή του ήταν τόσο παχιά όσο αυτή του Tiger-2, αλλά με περισσότερες κλίσεις, ο πυργίσκος είναι μικρότερος και στενότερος, το κύτος είναι χαμηλότερο και το κάτω μέρος είναι ελαφρύτερο και πιο βατό. Κινητήρες 1200 ίππων. Και το όπλο έχει μήκος 88 mm με κάννη 100 EL, και δώδεκα βολές το λεπτό.
  Αυτή η δεξαμενή, λόγω του ότι ο κινητήρας βρισκόταν μαζί με το κιβώτιο ταχυτήτων, έλαβε οικονομία στο ύψος της γάστρας, λόγω του στροφαλοφόρου άξονα. Και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται απευθείας στον κινητήρα. Το βάρος της δεξαμενής ήταν πενήντα τόνοι και έγινε πολύ ευκίνητο και άνετο για μάχη. Και η μετωπική του θωράκιση είναι εντελώς αδιαπέραστη, για όλα σχεδόν τα όπλα. Η γωνία κλίσης του κύτους από την οριζόντια ήταν 40 μοίρες και η γωνία κλίσης του μετώπου του πύργου με πάχος 185 χιλιοστών ήταν πενήντα μοίρες.
  Έτσι τα σοβιετικά όπλα δεν μπορούσαν να διαπεράσουν το μέτωπο. Το E-50 αποδείχτηκε μια καλή πρωτοποριακή δεξαμενή. Τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-25 αποδείχθηκαν ακόμη πιο τέλεια, με ισχυρότατο κινητήρα 900 ίππων, με βάρος είκοσι έξι τόνους.
  Ήταν δυνατή στην ανακάλυψη και αρκετά επίμονη.
  Στον Καύκασο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να επιτύχουν μια σημαντική ανακάλυψη. Είναι αλήθεια ότι το Στάλινγκραντ δεν μπορούσε να ληφθεί αμέσως. Στη συνέχεια, όμως, οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Γκρόζνι και τον Ορτζονικίτζε. Και τον Αύγουστο του 1945 μπόρεσαν να σπάσουν στην Κασπία Θάλασσα. Και το έκαναν πολύ άσχημα.
  Ο Στάλιν τρόμαξε, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Ναζί. Τον χτύπησαν σαν γατάκι.
  Το νέο γερμανικό τανκ Ε-75 απλά αποδείχθηκε ένα σοκ για τον Κόκκινο Στρατό λόγω της ισχυρής του προστασίας από όλες τις γωνίες.
  Τον Σεπτέμβριο, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στο Δέλτα του Βόλγα και επίθεση στο Αστραχάν.
  Οι μάχες συνεχίστηκαν... Το χειμώνα, οι Γερμανοί κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρο τον Καύκασο. Μετά τη διακοπή της προμήθειας πυρομαχικών, ο Κόκκινος Στρατός σε αυτή την περιοχή δεν μπορούσε να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Τον Μάρτιο του 1946, το Ερεβάν ήταν το τελευταίο που έπεσε. Και αποδείχθηκε μια νικηφόρα κίνηση.
  Η αποδυναμωμένη ΕΣΣΔ ήταν καταδικασμένη. Και η Ιαπωνία εξακολουθεί να κυριαρχεί στον Ειρηνικό και νικά τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς.
  Ο Στάλιν, για να κερδίσει χρόνο, πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή για τρία χρόνια. Και με πολύ ευνοϊκούς όρους για το Τρίτο Ράιχ. Επιστροφή όλων των αιχμαλώτων πολέμου χωρίς όρους. Και η πληρωμή των αποζημιώσεων: τρόφιμα και πρώτες ύλες, ειδικά βαμβάκι - η Κεντρική Ασία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ΕΣΣΔ.
  Ο Χίτλερ ζήτησε επίσης χρυσό και προμήθειες βωξίτη. Και επίσης να προδώσει μερικές από τις νεότερες και πιο σύγχρονες μηχανές παραγωγής όπλων.
  Ο Στάλιν, θέλοντας να κερδίσει χρόνο με κάθε κόστος, συμφώνησε σε αυτό.
  Η ειρήνη ήρθε τον Μάιο του 1946...
  Και οι Γερμανοί, φυσικά, άρχισαν να πολεμούν στη Δύση. Πρώτη επίθεση στην Αφρική, ήταν αρκετά επιτυχημένη. Και η αεροπορική μάχη για την Αγγλία.
  Εδώ, τζετ αεροσκάφη ήταν στην επίθεση. Και αυτή βομβάρδισε και βομβάρδισε. Και επίσης ισχυροί δίσκοι που γκρέμισαν Βρετανούς και Αμερικανούς.
  Οι Αμερικανοί ξυλοκοπούνται.
  Και τώρα, τον Δεκέμβριο του 1946, οι Ναζί αποβιβάστηκαν στη Βρετανία. Και άρχισαν να την αιχμαλωτίζουν.
  Κανείς δεν περίμενε ότι ο Χίτλερ θα αποφάσιζε να προσγειωθεί τον χειμώνα. Και πήρε το ρίσκο.
  Και πήρε τη νίκη. Σε μόλις δύο εβδομάδες. Η Βρετανία έπεσε και ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά.
  Έφτασε το 1947. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Ισλανδία ήδη τον Φεβρουάριο. Και η επιχείρηση Ίκαρος στέφθηκε με επιτυχία. Και εδώ έρχονται οι συλλήψεις από παντού.
  Οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες προχωρούσαν τώρα στην Αμερική. Από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Βενεζουέλα και περαιτέρω τον Παναμά. Με την προέλαση και μέσω Καναδά, με την απόβαση. Και η προώθηση είναι πολύ επιτυχημένη.
  Αλλά η έκταση των επικοινωνιών παρενέβη στην παροχή. Έτσι, το 1947, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν μόνο τη Λατινική Αμερική και εισήλθαν μέσω του Μεξικού στις νότιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και μέσω του Καναδά στις βόρειες περιοχές της Αμερικής.
  Και οι μάχες στις Ηνωμένες Πολιτείες μετατράπηκαν σε απόλυτη εξουσία.
  Έφτασε το 1948. Οι Γερμανοί πέτυχαν πολλά τσιμπώντας την Αμερική μαζί με τους Ιάπωνες. Και προχώρησαν με μάχες...
  Οι Αμερικανοί ήταν κατώτεροι από τους Ναζί τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα στρατευμάτων. Και δεν υπήρχε τρόπος να αντισταθείς στη Βέρμαχτ. Οι Ναζί έριξαν σε μάχες και μαύρους, και Άραβες και Ινδούς. Οι Ιάπωνες αντέδρασαν επίσης τις δυνάμεις τους.
  Οι Αμερικάνοι υπέκυψαν αργά αλλά σταθερά... Αλλά μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 1948, οι Γερμανοί εισέβαλαν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Και στις 9 Νοεμβρίου 1948, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Και το πρώτο μέρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου τελείωσε.
  Ο Στάλιν αγόρασε χρόνο. Η ΕΣΣΔ πήρε άρματα μάχης T-54 και IS-4. Το άρμα IS-7 δεν μπήκε στην παραγωγή λόγω του υψηλού κόστους του. Αναπτύχθηκε και μηχανές MIG-15 και ούτω καθεξής.
  Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό... Ο Χίτλερ το 1949 μπορούσε να εξαπολύσει επίθεση κατά της ΕΣΣΔ το καλοκαίρι, αλλά συμφώνησε να παρατείνει την εκεχειρία. Μα φυσικά, με αντάλλαγμα ένα πολύ βαρύ φόρο τιμής που δέχτηκε να πληρώσει η ΕΣΣΔ.
  Ενώ οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες ολοκλήρωσαν τον κόσμο καταλαμβάνοντας τις υπόλοιπες χώρες, ο Στάλιν προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα σούπερ όπλο. Όμως η προσπάθεια δημιουργίας ατομικής βόμβας απέτυχε.
  Ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953. Τον διαδέχθηκε ο Μπέρια. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, νιώθοντας μια κατάρρευση, κατάφερε να αφήσει μια γραπτή διαθήκη για έναν διάδοχο. Και έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι καλύτερος από τον Μπέρια. Οχι.
  Όπως αποδείχθηκε, ο Στάλιν δεν έκανε λάθος.
  Όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ιαπωνία στις 20 Απριλίου 1954, ο Μπέρια πρότεινε πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Φύρερ συμφώνησε υπό τον όρο ότι η ΕΣΣΔ θα ανακτούσε μόνο τη νότια Σαχαλίνη και τα νησιά Κουρίλ.
  Ο Μπέρια αναγκάστηκε να συμφωνήσει σε αυτό. Αν και με βαριά καρδιά. Λοιπόν, τώρα και τα δύο τέρατα έπεσαν στην Ιαπωνία.
  Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Χίτλερ ήθελε να νικήσει την Ιαπωνία πριν δημιουργήσει την ατομική βόμβα.
  Το Τρίτο Ράιχ χρησιμοποίησε δίσκους όπλων λέιζερ και πυραμιδικές δεξαμενές κατά των σαμουράι.
  Το τελευταίο αυτοκίνητο ήταν τρομερό και αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες.
  Εδώ η Γκέρντα και η Σαρλότ καβαλούν ένα πυραμιδικό τανκ και πυροβολούν τους Ιάπωνες.
  Είναι κορίτσια τόσο αστραφτερά και εξαιρετικά μαχητικά μέχρι κολικού στη βουβωνική χώρα. Και τα όπλα τους βουίζουν σαν όργανο.
  Η Γκέρντα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε! Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Η Charlotte, αφού έσπασε το ιαπωνικό αυτοκινούμενο όπλο με ένα εύστοχο χτύπημα, συμφώνησε με αυτό:
  - Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε! Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Έτσι πολέμησαν οι Γερμανίδες.
  Και εδώ είναι οι Σοβιετικοί που πολεμούν στο τανκ IS-10. Οι γυναίκες πολεμίστριες πυροβολούν το κανόνι των 122 χιλιοστών και τραγουδούν:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  Και η Νατάσα συνθλίβει ένα ιαπωνικό τανκ με ένα ακριβές χτύπημα ....
  Ο στρατός της ΕΣΣΔ και του Τρίτου Ράιχ είναι πιο έτοιμος για μάχη και τεχνικά εξοπλισμένος. Ωστόσο, ο πόλεμος συνεχίζεται και με διαφορετική επιτυχία.
  Αλλά φυσικά, οι σαμουράι έχασαν περίπου το ένα τέταρτο της επικράτειάς τους τους πρώτους δύο μήνες.
  Για αυτούς τους τρεις μήνες σκληρής μάχης άλλο ένα τέταρτο. Τέτοιος ήταν ο ανελέητος πόλεμος.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το νότιο τμήμα της Σαχαλίνης και προχώρησαν περαιτέρω κατά μήκος της κορυφογραμμής των Κουρίλων. Επιπλέον, ο τσαρικός στρατός πολέμησε και στη Μαντζουρία. Και είναι ήδη αρκετά οδυνηρό.
  Οι νίκες διαδέχονταν η μία μετά την άλλη. Και νέες επιτυχίες και επιτεύγματα.
  Έξι μήνες αργότερα, στις 20 Οκτωβρίου 1954, η Ιαπωνία είχε ήδη χάσει περισσότερες από τις μισές κτήσεις της, και σαφώς έχανε. Και πρότεινε, κρυφά στη Ρωσία, μια συμμαχία ενάντια στο Τρίτο Ράιχ. Αλλά ο Μπέρια τον απέρριψε ...
  Μέχρι την Πρωτοχρονιά, περισσότερα από τα δύο τρίτα της επικράτειας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είχαν ήδη χαθεί.
  Ο Χιροχίτο, νιώθοντας καταδικασμένος, πρόσφερε στον Φύρερ μια ευνοϊκή ειρήνη. Όμως ήθελε μόνο να παραδοθεί.
  Τον Ιανουάριο του 1955, σοβιετικά και γερμανικά στρατεύματα ολοκλήρωσαν την ήττα των Ιαπώνων στην Κίνα. Και τον Φεβρουάριο, οι σαμουράι χτυπήθηκαν επίσης σε μακρινές αποικίες. Τον Μάρτιο του 1955 ξεκίνησε η μάχη στην ίδια τη μητρόπολη. Είχε πολύ βίαιο ταμπεραμέντο.
  Οι Γερμανοί και οι Ρώσοι προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Τον Αύγουστο το Τόκιο έπεσε και στις 3 Σεπτεμβρίου 1955 η Ιαπωνία συνθηκολόγησε.
  Έγινε άλλη μια παύση στους πολέμους. Η ΕΣΣΔ επέστρεψε στη νότια Σαχαλίνη και κατέλαβε την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Οχι πάρα πολύ. Από την άλλη όμως μειώθηκε ο όγκος του ετήσιου αφιερώματος στους Γερμανούς.
  Ωστόσο, η Ρωσία παρέμεινε η μόνη ανεξάρτητη περιοχή από το Τρίτο Ράιχ. Στις 20 Απριλίου 1958 πραγματοποιήθηκε πτήση για τον Άρη στο Τρίτο Ράιχ. Εντυπωσιακό επίτευγμα. Ο θρίαμβος της άριας σκέψης. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον Χίτλερ.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθούσε να πειράζει την ανεξαρτησία της. Και εξάλλου, με μεγάλη μυστικότητα προσπάθησε να φτιάξει ατομική και υδρογόνο βόμβα. Φυσικά, ο Χίτλερ προσπάθησε να βγάλει το τελευταίο "θραύσμα" όπως πίστευε στον πλανήτη Γη, για να ολοκληρώσει την παγκόσμια εξυγίανση.
  Και στα γενέθλια του Φύρερ, στις 20 Απριλίου 1959, ένας νέος πόλεμος ξεκίνησε με την εισβολή στην ΕΣΣΔ. Το Λένινγκραντ ήταν σχεδόν περικυκλωμένο και είχε επικοινωνία μόνο κατά μήκος της λίμνης Λάντογκα. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για τη Μόσχα. Κάπου όχι πάνω από τριακόσια χιλιόμετρα. Οι Γερμανοί δεν προσπάθησαν να της επιτεθούν κατά τον πρώτο πόλεμο.
  Και τώρα συσπώνται. Και κινηθήκαμε με μεγάλο ενθουσιασμό. Έχουν δίσκους ακτίνας λέιζερ και πυραμιδικές δεξαμενές.
  Ο Κόκκινος Στρατός έχει μόνο άρματα μάχης T-54, τα πιο ογκώδη. Το Τ-55, που μόλις ξεκίνησε να παράγεται. Και τα τανκς IS-10, το απαρχαιωμένο IS-4 και το πιο πρόσφατο, αλλά καθόλου μαζικής παραγωγής IS-12. Το τελευταίο τανκ έχει κανόνι 130 χιλιοστών και είναι παρόμοιο με το IS-7. Το βάρος του είναι περίπου εβδομήντα τόνοι.
  Οι Γερμανοί έχουν πιο εξελιγμένες πυραμιδικές δεξαμενές. Πλήρωμα δύο ατόμων, με πυροβόλο όπλο υψηλής πίεσης και ηλεκτρομαγνητικό διαμέτρημα 88 χιλιοστών, αλλά εξαιρετικά διαπεραστικό. Και η πανοπλία είναι πολυεπίπεδη και αδιαπέραστη.
  Η αεροπορία των ναζί είναι επίσης πολύ καλύτερη και πιο τέλεια από τη σοβιετική. Ειδικά βομβαρδιστικά και μαχητικά χωρίς ουρά, καθώς και ντίσκο. Οι τελευταίοι αναπτύσσουν ταχύτητα έως και δέκα ήχους και διαθέτουν όπλο λέιζερ. Και το πιο σημαντικό, είναι αδιαπέραστα για φορητά όπλα.
  Δεδομένου ότι ένας στρωτός πίδακας ρέει γύρω τους, και η ροή φυσά όλα τα κοχύλια και τις σφαίρες και τα θραύσματα.
  Άρα οι Γερμανοί είναι στην κορυφή. Και το πιο σημαντικό, έχουν περισσότερη δύναμη σε ποσότητα. Υπάρχουν τμήματα ξένων από όλο τον κόσμο. Και πολεμούν οπλισμένοι με πιο προηγμένα πολυβόλα ή καραμπίνες εφόδου.
  Οι Ναζί είναι ακόμη οπλισμένοι με όπλα υπερήχων και πολυβόλα με σκοπευτικά λέιζερ ή ακτίνες θερμότητας.
  Αυτό που μόνο οι Fritz δεν έχουν. Υπάρχουν και βαλλιστικοί πύραυλοι. Και όχι μόνο αυτό.
  Υπάρχουν υπολογιστές, καθοδήγηση και έξυπνες βόμβες. Και καθοδήγηση στα ραντάρ, στον ήχο και στη θερμότητα. Και το Fritz μπορεί να χρησιμοποιήσει τανκς που κινούνται υπόγεια με τρυπάνια, και υποβρύχια για ένα άτομο. Έχουν επίσης μικρές μονοθέσιες δεξαμενές, στις οποίες μάχονται καλά εκπαιδευμένα και καλά εκπαιδευμένα παιδιά.
  Φυσικά, οι δυνάμεις είναι εξαιρετικά άνισες. Και την ίδια στιγμή, για την επίθεση στην ΕΣΣΔ, ο Χίτλερ συγκέντρωσε εκατό εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς μόνο στο πρώτο κλιμάκιο. Και στη Σοβιετική Ρωσία, ολόκληρος ο πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων των μωρών, είναι λίγο πάνω από εκατό εκατομμύρια. Και στον στρατό ήταν δυνατό να συγκεντρωθούν όλα τα στρατεύματα όχι περισσότερα από δεκαπέντε εκατομμύρια. Και δεν είναι η καλύτερη ποιότητα. Το μόνο πράγμα είναι ότι ξεθάφτηκαν πολλές αμυντικές γραμμές.
  Και φυσικά, οι Ναζί, έχοντας περάσει στην επίθεση και έχοντας μια συντριπτική υπεροχή σε δυνάμεις, έσπασαν σχεδόν αμέσως τις άμυνες. Και κινήθηκαν χωρίς να σταματήσουν. Και δέκα μέρες αργότερα περικύκλωσαν τη Μόσχα. Και έτσι άρχισε αυτός ο πόλεμος.
  Αλλά την 1η Μαΐου 1959, ο Χίτλερ συνετρίβη απροσδόκητα το αεροπλάνο του. Και άλλαξε την ισορροπία δυνάμεων. Και στο Τρίτο Ράιχ άρχισε ένας σοβαρός αγώνας για την εξουσία. Αυτό που έδωσε στην ΕΣΣΔ μια απροσδόκητη ευκαιρία για σωτηρία.
  
  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑΛΙΝ
  Ο Στάλιν ανατράπηκε από τον δικό του στρατό τον Οκτώβριο του 1941. Λοιπόν, ήταν κατανοητό, ο μισητός Καυκάσιος είχε ήδη πάρει τους πάντες. Ναι, δεν του συγχώρεσαν την καταστολή. Οι στρατιωτικοί ήταν δυσαρεστημένοι, και ιδιαίτερα ο Ζούκοφ. Ο Μολότοφ υποστήριξε επίσης την πλοκή και ο Μπέρια πυροβολήθηκε επί τόπου. Ο Στάλιν δικάστηκε βιαστικά και πυροβολήθηκε.
  Αλλά όλα αυτά οδήγησαν σε σύγχυση μεταξύ του στρατού και οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν τη Μόσχα. Ο Μολότοφ κατέφυγε στο Κουϊμπίσεφ. Πολλοί στρατιώτες εγκατέλειψαν και παραδόθηκαν. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και μετά ο Φύρερ μπήκε στον πόλεμο. Και οι σαμουράι εισέβαλαν στην Άπω Ανατολή.
  Ο Μολότοφ, κάτω από αυτές τις συνθήκες, πρόσφερε ειρήνη στους Φριτς. Ο Χίτλερ συμφώνησε να επιστρέψει τη Μόσχα με αντάλλαγμα τον Καύκασο. Επιπλέον, υψηλές αποζημιώσεις ανατέθηκαν στην ΕΣΣΔ. Έπρεπε να δώσω και το Λένινγκραντ και το Αρχάγγελσκ.
  Οι Ναζί άπλωσαν τα χέρια τους προς τα ανατολικά και στράφηκαν προς τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
  Ο Φύρερ απείλησε τον Φράνκο με κατοχή και ο Στρατηγός συμφώνησε να επιτρέψει στα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν από την επικράτειά του. Το Γιβραλτάρ εισέβαλε από δώδεκα επιλεγμένες γερμανικές μεραρχίες. Και συνελήφθη σε τρεις ημέρες, μετά από τις οποίες οι Ναζί μπήκαν στο Μαρόκο και άρχισαν να καταλαμβάνουν την Αφρική. Μέρος των γερμανικών στρατευμάτων μέσω του Καυκάσου και του Ιράν πήγε στην Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Και ανέλαβαν.
  Τα αγγλικά στρατεύματα ήταν πολύ μικρότερα και λιγότερο καλά οπλισμένα. Και τα αποικιακά τμήματα δεν ήθελαν καθόλου να πολεμήσουν. Παραδόθηκε μαζικά. Και οι Γερμανοί κατέλαβαν τη μια αποικία μετά την άλλη. Οι Βρετανοί έχασαν επίσης λόγω της επέκτασης των επικοινωνιών και λιγότερης πειθαρχίας των στρατευμάτων. Το σαράντα δεύτερο έτος, το Τρίτο Ράιχ κατέλαβε το βόρειο τμήμα και μέρος του κέντρου της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ινδίας, ενώθηκε με τους Ιάπωνες.
  Και τον Φεβρουάριο σαράντα τρεις, ακολουθούμενη από μια απόβαση στην Αυστραλία. Και μετά η επίθεση στη Νότια Αφρική.
  Έτσι, οι Ναζί κατέκτησαν σχεδόν όλες τις βρετανικές αποικίες και κυριαρχίες.
  Ο Τσόρτσιλ ζήτησε δειλά ειρήνη. Ο Χίτλερ αρνήθηκε, οπότε τα πήρε ήδη όλα. Και τον Ιούνιο του 1943, ακολούθησε μια αμφίβια απόβαση στη Βρετανία.
  Τέσσερα όμορφα κορίτσια: η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα. Οδηγούν σε μια πειραματική δεξαμενή - "Panther" -2.
  Τα κορίτσια είναι φυσικά ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Το τανκ τους πέταξε από τα αποθέματα και πήγε στην ακτή. Το "Panther" -2 είναι μια καλή δεξαμενή καταρχήν. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 100 mm, ο πυργίσκος είναι 120 mm, οι πλευρές είναι 60 mm και το κύριο πυροβόλο είναι 88 mm 71 EL. Ένα τέτοιο όπλο χτυπά βρετανικά τανκς, ακόμα και Τσόρτσιλ, από μεγάλη απόσταση.
  Η Γκέρντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πάτησε το κουμπί του όπλου και συνέτριψε τα βρετανικά τανκς.
  Χτύπησε το αυτοκίνητο και τραγούδησε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Σάρλοτ, αυτή η επιθετική μέριμνα. Πυροβολήθηκε επίσης κατά του εχθρού. Έσπασε τη μετωπική πανοπλία του Τσόρτσιλ και γουργούρισε:
  - Για τις ένδοξες νίκες μας!
  Και πυροβόλησε και με γυμνά πόδια.
  Τότε αυτό το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, θα σε αλωνίσω!
  Η Χριστίνα είναι πολύ εύστοχη βολή. Έσπασε την πανοπλία για την καταστροφή της οποίας έδωσαν κάποια χρήματα.
  Ένας κοκκινομάλλης πολεμιστής με χρυσά μαλλιά κελαηδούσε:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Και πάλι με γυμνό πόδι εκτόξευσε κάτι που είναι μοιραίο. Και πού είναι οι Άγγλοι εναντίον των Γερμανών. Οι Fritz έχουν ισχυρότερο εξοπλισμό, καλύτερο προσωπικό.
  Τότε η Μάγδα πυροβόλησε, και έκοψε τους αντιπάλους. Και με το γυμνό της πόδι έστρεψε το όπλο στον εχθρό. Και πυροβολήθηκε με βάναυση δύναμη.
  Ο πολεμιστής τσίριξε και γρύλισε:
  - Για την Ανώτερη δύναμη του κόσμου!
  Το κορίτσι ήταν τόσο αστραφτερό εδώ. Και έριξε τους αντιπάλους. Ναι, μάταια, ο πρωθυπουργός Τσόρτσιλ επικοινώνησε με το Τρίτο Ράιχ. Με ποιον ανέβαινε; Ήταν ένα συντριπτικό χτύπημα.
  Φυσικά, δεν υπάρχει υποδοχή κατά της Γκέρντα. Είναι ένα κορίτσι με κολοσσιαία δύναμη.
  Και πάλι θα πυροβολήσει με το γυμνό του πόδι, και θα συντρίψει τη μάζα των Βρετανών.
  Στη συνέχεια, η Charlotte θα πυροβολήσει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και μετά τραμπουκίζει τον Κρόμγουελ. Ναι, οι Βρετανοί παίρνουν τα κέρατα καλά.
  Η Σάρλοτ χακάρισε.
  - Είμαι ο πιο κουλ άνθρωπος στον κόσμο!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης με ακρίβεια εναντίον των εχθρών. Είναι ένα κορίτσι με μεγάλες δυνατότητες. Και αν πυροβολεί, πυροβολεί.
  Και τα κοχύλια της που στέλνονται με γυμνά πόδια είναι τόσο θανατηφόρα. Και ο πολεμιστής ούρλιαξε:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα!
  Το πήρε και η Μάγδα και χαστούκισε στο έπακρο τους Βρετανούς. Χρησιμοποιώντας τα γυμνά σας πόδια. Νίκησε τα βρετανικά στρατεύματα και τσίριξε:
  - Θα είναι όλα τόσο κολοσσιαία!
  Τότε η πολεμίστρια έδειξε τη γλώσσα της.
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια εδώ είναι πολύ κουλ. Και καθόλου ηλίθιο. Και με γυμνά τακούνια στοχεύουν κάννες σε αγγλικά τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα.
  Με λίγα λόγια, η προσγείωση ήταν επιτυχής. Οι Γερμανοί χτύπησαν και τους Βρετανούς στον αέρα. Το νέο μαχητικό ME-309 έδειξε την πλήρη υπεροχή του έναντι του εχθρού. Όπως ο Focke-Wulf. Πράγμα που τρόμαξε τους Βρετανούς.
  Με λίγα λόγια, όταν το Λονδίνο ήταν περικυκλωμένο. Και ο Τσόρτσιλ προσπάθησε να δραπετεύσει. Αλλά δεν ήταν εκεί.
  Δύο Γερμανίδες πιλότοι Albina και Alvina κατέρριψαν όλα τα αεροπλάνα συνοδείας και ανάγκασαν το πλοίο Churchill να προσγειωθεί. Ο περήφανος πρωθυπουργός αναγκάστηκε να γονατίσει και να φιλήσει τα ξυπόλυτα πόδια των καλλονών. Φίλησε τον Τσόρτσιλ, τα πόδια και της Αλμπίνα και της Αλβίνας. Και πόδια, και δάχτυλα, και τακούνια. Μετά από αυτό, τα κορίτσια του - ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αναγκάστηκαν να γλείφουν τους κόλπους της Αφροδίτης. Που λάτρεψαν τα κορίτσια.
  Έτσι είναι μαλάκες.
  Η Βρετανία έχει πέσει. Και ο Φριτς σε λευκό άλογο, θρίαμβος.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακοίνωσε επίσημα:
  - Πήρα περισσότερα κεφαλαία από τον Τζένγκις Χαν!
  Μένει μόνο να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά αυτό παίρνει λίγο χρόνο.
  Ολόκληρο το 1944 πέρασε σε ανταλλαγή χτυπημάτων στις αεροπορικές και ναυμαχίες. Τα γερμανικά υποβρύχια βελτιώθηκαν και έγιναν καλύτερα από τα αμερικανικά. Ή μάλλον, ήταν ήδη καλύτεροι, η υπεροχή τους γινόταν απλώς ολοκληρωτική.
  Ο Φύρερ, όπως λένε, αύξησε την ορμή του. Μαχητικά αεριωθούμενα ME-262 και υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου εμφανίστηκαν σε σειριακή παραγωγή. Έτσι οι Fritz έχουν τώρα πολλούς πόρους. Και αυτό περιλαμβάνει τους ανθρώπους.
  Το θωρηκτό Bismarck κατασκευάστηκε ξανά με επιταχυνόμενο ρυθμό. Κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1944. Το νέο πλοίο ήταν δύο φορές μεγαλύτερο από άποψη εκτόπισης από το προηγούμενο και τρεις φορές πιο ισχυρά όπλα. Κατασκευάστηκαν επίσης αεροπλανοφόρα και μάλιστα πολύ ισχυρά.
  Τον Ιανουάριο του 1945 καθελκύστηκε ένα αεροπλανοφόρο ικανό να μεταφέρει εκατόν είκοσι αεροσκάφη και με βελτιωμένο κύτος.
  Το Τρίτο Ράιχ ετοιμαζόταν να πηδήξει. Ήρθε το έτος 1945 ... Ο αμερικανικός στόλος υπέστη μεγάλες απώλειες. Και η Ιαπωνία πίεσε επίσης από τα δυτικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα γερμανικά αεροσκάφη έγιναν όλο και πιο τέλεια, οι λογαριασμοί των άσων αυξάνονταν.
  Για παράδειγμα, δύο πιλότοι από το Τρίτο Ράιχ - η Albina και η Alvina τους αποκαλούσαν Α - ένα τετράγωνο, σημείωσαν πολύ ζωηρά λογαριασμούς. Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ κατείχε ο Χάφμαν. Μέχρι τον Ιούνιο του 1945, έφερε τον λογαριασμό του σε τετρακόσια αυτοκίνητα και ως αποτέλεσμα έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και αυτός είναι ο πέμπτος βαθμός.
  Όμως η Αλμπίνα και η Αλβίνα τον είχαν ήδη προλάβει. Ξεπερνώντας τα τριακόσια κατεδαφισμένα οχήματα το καθένα, έλαβαν τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Τώρα όμως πλησίαζαν ήδη τα τετρακόσια. Και δεν επρόκειτο να σταματήσουν.
  Εδώ η Αλμπίνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα πεντάλ του τιμονιού και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και κατέρριψε μερικά αμερικανικά αεροπλάνα.
  Η Alvina, συνεχίζοντας να πυροβολεί, τράπηκε επίσης. Κατέρριψε δύο αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  Είμαστε η ενσάρκωση του μίσους!
  Οι δρόμοι των κοριτσιών χώρισαν. Είναι πολύ ευκίνητοι στη μάχη.
  Η Αλμπίνα έριξε το κανόνι της και σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - το μαστίγιο!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Τεράστια δόξα!
  Οι Γερμανοί πίεσαν πολύ τους Αμερικανούς. Και πήραν την ποιότητα της αεροπορίας τους.
  Το E-50 αποδείχθηκε μια καλή εξέλιξη. Αυτό το τανκ αποδείχτηκε με ένα πυροβόλο τεθωρακισμένων και ταχείας βολής. Και με καλή μετωπική προστασία.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν δεν είναι αντίπαλός του. Και ο Pershing επίσης. Το E-50 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θηρίο μιας μηχανής.
  Οι Γερμανοί το σαράντα πέμπτο έτος εγκαταστάθηκαν στη Γροιλανδία, και δημιούργησαν μια βάση στον Καναδά. Ταυτόχρονα, η γερμανική διπλωματία κέρδισε τη Βραζιλία στο πλευρό της, μαζί με την Αργεντινή, η οποία ήταν από καιρό υπάκουη. Και η προβολή ξεκίνησε από τα νότια προγεφυρώματα.
  Το έτος 1946 ήταν καθοριστικό. Γερμανικά και ιαπωνικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Μεξικό και κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, εισβάλλοντας και στην Αλάσκα. Και τότε οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο έδαφός της άρχισαν να γίνονται πραγματικές μάχες.
  Και φυσικά, τα γερμανικά τανκς της σειράς Ε αποδείχτηκαν πολύ επικίνδυνα και μαχητικά οχήματα. Πού είναι οι Αμερικανοί πριν από αυτούς. Οι φασίστες έχουν τέτοια δύναμη.
  Ειδικά όταν το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα βρίσκεται στην επίθεση και συντρίβει τα αμερικανικά στρατεύματα.
  Έχει ένα αυτοκίνητο της σειράς E-50, ευκίνητο και γρήγορο. Έχει μήκος κάννης 100 EL και διαμέτρημα όπλου 105 mm. Αν ένα τέτοιο όπλο σβήσει.
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε ένα βλήμα, χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Σάρλοτ, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι τρύπησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τους Αμερικάνους και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Δόξα στα ανίκητα στρατεύματά μας!
  Η Κριστίνα χτύπησε επίσης τα εύστροφα, λαξευμένα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Δόξα στον ηρωισμό της Βέρμαχτ!
  Η Μάγδα, χρησιμοποιώντας τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε και τσίριξε:
  - Δόξα στην ανίκητη Βέρμαχτ!
  Και τέσσερα κορίτσια θα το πάρουν και θα βρυχηθούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε αληθινοί αετοί, και γεμάτοι ηρωισμό! Και πετάμε σαν πουλιά, γιοι της γενναίας Πατρίδας!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και σφύριξε:
  - Όχι, όχι γιοι, αλλά κόρες!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκίνητο, έσκισε τον πυργίσκο του και κελαηδούσε:
  - Φυσικά, οι κόρες είναι πολύ ηρωικές!
  Η Χριστίνα χαστούκισε τον αντίπαλό της. Διαπέρασε τον εχθρό και σφύριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πραγματικές μηχανές του θανάτου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και κατά του εχθρού. Έσπασε την εχθρική πανοπλία, χτύπησε το μέτωπο του εχθρού και φώναξε:
  - Και είμαστε τα πιο τέλεια μηχανήματα στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια ούρλιαξαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στη Γερμανία, δόξα, τα τανκς ορμούν μπροστά! Μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ καλωσορίζουν τον γενναίο λαό!
  Εν ολίγοις, οι Γερμανοί τα πήγαιναν πραγματικά καλά και τα στρατεύματά τους σημείωναν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, φυσικά, έχουν ισχυρή οικονομία, αλλά έχασαν από άποψη τεχνολογίας. Ειδικά τανκς και αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη το ME-262 X σε σειριακή παραγωγή και αυτό το αεροσκάφος ήταν και επιβιώσιμο, με ταχύτητα πάνω από 1150 χιλιόμετρα την ώρα και οπλισμένο με πέντε αεροσκάφη κανόνια των 30 χιλιοστών. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια τέτοια μηχανή.
  Οι Γερμανοί είχαν και ένα πουλί XE-262, εύκολο στην κατασκευή, σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο, πολύ ελαφρύ και ευέλικτο. Αλλά το XE-262, λόγω της πολύ χαμηλής μάζας και της υψηλής ταχύτητάς του, ήταν δύσκολο να διαχειριστεί και απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης. Αλλά ήταν υπέροχος για το στυλ του Huffman, το οποίο λειτουργούσε στην προσέγγιση. Και από κοντά συνέτριψε τους Αμερικανούς.
  Αλλά εκτός από τον Χάφμαν, υπήρχαν και δύο κορίτσια που έπαιξαν: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Ο καθένας τους ξεπέρασε τα τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Οι σταυροί του Knight με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια έχουν μέχρι στιγμής μόνο τον Huffman, ο οποίος κατέρριψε περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη, και τον Rudel, το θρυλικό επιθετικό αεροσκάφος, έριξε πάνω από πεντακόσια τανκς και πολλούς άλλους επίγειους στόχους. Και δεκαεπτά ακόμη αεροπλάνα.
  Στο Τρίτο Ράιχ, ενέκριναν επίσης τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, σε όσους φτάσουν τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη ή τον ίδιο αριθμό σπασμένων δεξαμενών.
  Σε αυτόν τον Σταυρό του Ιππότη, τουλάχιστον εκατό διαμάντια θα έπρεπε να είχαν προσαρτηθεί και θα ήταν μεγαλύτερο από άλλους Σταυρούς Ιπποτών. Άρα το βραβείο δεν ήταν μόνο τιμητικό, αλλά και ακριβό.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν στον ουρανό. Καταρρίπτουν τα αεροπλάνα τους Yankee και τραγουδούν μέσα από τα δόντια τους:
  - Ομορφα κορίτσια,
  Καλοί φίλοι...
  Θα ήταν τρομερά παιδιά -
  Και υπέροχες κλωτσιές!
  Η Αλμπίνα στόχευσε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Φώτα χαρούμενων ματιών!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Έκοψε τον ομόλογό της. Έσπασε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό και τις ένδοξες νίκες μας!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τον σύντροφό της, καταρρίπτοντας το αεροπλάνο των Γιάνκι:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί έχαναν σαφώς από τον καλύτερο εχθρό στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, ακόμη και χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες.
  Συγκεκριμένα, οι Yankees έχουν το κύριο τανκ Sherman. Λοιπόν, πού είναι εναντίον του κύριου γερμανικού E-50. Η μηχανή των Ναζί είχε μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση 170 χιλιοστά και βάρος εβδομήντα τόνων με κινητήρα 1200 ίππων με ώθηση κινητήρα.
  Να σημειωθεί ότι το Sherman δεν μπόρεσε καν να διεισδύσει στη γερμανική πλευρά, αφού η θωράκιση του Ε-50 είναι κεκλιμένη. Ακόμη και ένας Σέρμαν με ένα όπλο δεκαεπτά ποδιών, μια Firefly, δεν πήρε πραγματικά έναν Γερμανό. Αλλά αυτή η δεξαμενή δεν ήταν τεράστια.
  Και οι Γερμανοί πήραν με σιγουριά το αμερικανικό τανκ από πέντε χιλιόμετρα μακριά. Επιπλέον, έχει υψηλή σιλουέτα. Οι Αμερικανοί είχαν τον Pershing κάπως καλύτερο. Αλλά αυτό το τανκ δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο το Sherman, και παρόλα αυτά το όπλο των 90 χιλιοστών του δεν ήταν αρκετό για έναν αποτελεσματικό αγώνα.
  Μόνο το "Superpershing" μπορούσε να διεισδύσει στο γερμανικό E-50 στο πλάι. Το όφελος ενός πυροβόλου και ενός διαμετρήματος 90 mm και μήκους κάννης 73 EL. Αλλά από την άλλη, ο ρυθμός βολής είναι μόνο τέσσερις βολές ανά λεπτό έναντι δώδεκα για το γερμανικό E-50 και το βάρος των πενήντα τόνων είναι πολύ μεγάλο για έναν κινητήρα 500 ίππων. Ναι, και η θωράκιση είναι ανεπαρκής. Στο μέτωπο του γερμανικού κύριου μαστόδοντος, οι Αμερικανοί δεν έσπασαν ακόμα. Και το Fritz είχε επίσης ένα E-75 με πιστόλι διαμετρήματος 128 mm και πάχος πλευρικής θωράκισης 210 mm κάτω από πλαγιές, με ακόμα καλύτερη προστασία και κινητήρα 1500 ίππων.
  Οπότε από την αρχή οι ΗΠΑ έχαναν. Μόνο το άρμα Τ-93, πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο βάρους ενενήντα τριών τόνων, με μετωπική θωράκιση 305 mm και πυροβόλο 155 mm, μπορούσε να πολεμήσει κατά μέτωπο τα γερμανικά μαστόδοντα.
  Αλλά η οδηγική απόδοση αυτού του αυτοκινούμενου όπλου δεν ήταν σημαντική, όπως και ο ρυθμός βολής. Και οι Γερμανοί το κατέστρεψαν με αεροσκάφη.
  Έτσι, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους δεν τα πήγαιναν καλά και έχαναν απελπιστικά.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα ήρθαν όλο και πιο κοντά στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ο Τρούμαν παρακάλεσε τον Χίτλερ για ειρήνη.
  Αλλά ο Φύρερ ήθελε μόνο πλήρη παράδοση χωρίς όρους. Η Ουάσιγκτον ήταν περικυκλωμένη. Και οι Ναζί άρχισαν μια επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πάλεψε για ένα πιο φωτεινό αύριο. Και κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Το κορίτσι μάλιστα άρχισε να πυροβολεί όχι μόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και αυτό βοήθησε πολύ.
  Η Charlotte πυροβόλησε επίσης πατώντας τις ρουμπινί θηλές της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού έγκειται στο να μην είσαι ψάρι, αλλά φάλαινα!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick, σημείωσε:
  - Και εμείς οι Γερμανοί θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατακόκκινες θηλές στους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Ο πιο λαμπρός κομμουνισμός! Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Γκέρντα σημάδεψε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναποδογυρίζοντας το αμερικάνικο όπλο με μια εύστοχη βολή, επιβεβαίωσε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά την πτώση της Ουάσιγκτον, η Αμερική σύντομα συνθηκολόγησε. Και συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 1947.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Και η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία συνέπεσε με τη συνθηκολόγηση της Αμερικής.
  Φαινόταν ότι υπήρχε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Στην πραγματικότητα, όλοι οι πόλεμοι έχουν τελειώσει, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταληφθεί και τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αλλά υπήρχε μια ακόμη υπερδύναμη με αποικίες: η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ ήθελε να το κατακτήσει κι αυτός.
  Στις 20 Απριλίου 1953 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος για την αναδιαίρεση του κόσμου. Η ΕΣΣΔ υπήρχε ακόμα σε περικομμένη μορφή. Ο στρατός που ανέβηκε στην εξουσία μετά τον Στάλιν, έβαλε τον Βοζνεσένσκι ως την επίσημη κύρια κυβέρνηση. Αυτός ο ηγέτης κατάφερε να αποκαταστήσει εν μέρει τη ρωσική οικονομία. Και πρόσφερε στον Χίτλερ τη συμμετοχή της ΕΣΣΔ στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας. Συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο ότι η Ρωσία θα επέστρεφε μόνο το Primorye, το νησί Sakhalin και την αλυσίδα Kuril, που προηγουμένως είχαν αιχμαλωτιστεί από τους σαμουράι.
  Έτσι ο Voznesensky είχε μια νέα ευκαιρία να αναβιώσει την ΕΣΣΔ και να αποκαταστήσει εν μέρει την αυτοκρατορία.
  Η μάχη εξελίχθηκε σε πλήρη ισχύ.
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν σε ένα νέο, πειραματικό τανκ T-11. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν βαρύ και καλά προστατευμένο. Η μετωπική της θωράκιση έφτασε τα 300 χιλιοστά με βάρος μηχανής εξήντα οκτώ τόνων και πυροβόλο όπλο 130 χιλιοστών. Εν τω μεταξύ, το κύριο τανκ T-54 βρίσκεται ακόμα στην ΕΣΣΔ, κάτι που επίσης δεν είναι καθόλου κακό.
  Και η Αλένκα και ο σύντροφός της πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο από μεγάλη απόσταση. Οι Ιάπωνες, φυσικά, έχουν τα δικά τους αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, εδώ είναι το Ε-75, αντιγραμμένο από το γερμανικό μοντέλο με άδεια. Αλλά αυτή η δεξαμενή είναι ήδη κάπως ξεπερασμένη.
  Και η Αλένκα τον βγάζει νοκ άουτ χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και στέλνει το βλήμα ακριβώς από άκρη σε άκρη.
  Το κορίτσι κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού! Δόξα στον Λένιν στις καρδιές!
  Πράγματι, αυτή είναι μια ομορφιά υψηλών προδιαγραφών.
  Η Anyuta πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της με λαξευμένα πόδια και τρίξιμο:
  - Είμαι πολύ κουλ πολεμιστής και είναι σαν κουρδιστό κούκλα!
  Ο Άλλα πυροβολεί κι αυτός με τη σειρά του. Αυτό το κορίτσι τσάκισε τον σαμουράι και είπε:
  - Στο όνομα του φωτός, της ζέστης και του ανέμου!
  Και, φυσικά, χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια.
  Και μετά προσγειώθηκε η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι με τρομερή πνευματική δύναμη. Έσπασε ένα ιαπωνικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Για τον πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και υπέκυψε στο γυμνό της τακούνι.
  Και στο τέλος πυροβόλησε με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού και της Marusya. Το κορίτσι χτύπησε τον εχθρό και σφύριξε:
  - Δόξα στην εποχή ενός καλύτερου κόσμου!
  Και πώς σφυρίζει... Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο κορίτσι.
  Το σοβιετικό πλήρωμα δεξαμενής κάνει εξαιρετική δουλειά και μαζεύει λογαριασμούς. Τα κορίτσια φυσικά παίρνουν το προβάδισμα γρήγορα. Έχουν επίσης το καλύτερο αυτοκίνητο για τον Κόκκινο Στρατό.
  Και η Γκέρντα παλεύει σε ένα πυραμιδικό τανκ. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ήδη πιο προηγμένο και έχει μόνο δύο μέλη πληρώματος.
  Αυτοί μαζί με τη Σαρλότ πυροβολούν τους Ιάπωνες και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
  Η Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick και χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο, σφυρίζοντας:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης εναντίον της, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της, και σφύριξε:
  - Αλλά η Βέρμαχτ μας από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, όλες είναι εκατομμύρια φορές πιο δυνατές!
  Η Μάγδα και η Χριστίνα τσακώνονται σε ένα άλλο πυραμιδικό τανκ.
  Τα κορίτσια Terminator είναι εξαιρετικά μαχητικά και κολοσσιαία σε δύναμη.
  Και έτσι η Χριστίνα πυροβολεί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γρονθοκοπεί τον Ιάπωνα.
  Μετά ουρλιάζει:
  - Η εποχή μας με τις νίκες μπροστά!
  Η Μάγδα πυροβολεί και τον εχθρό. Κατεδαφίζει τον πύργο από τους σαμουράι και ουρλιάζει:
  - Και τα επιτεύγματα περιμένουν ακόμα πιο δροσερά!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, κερδίζει από το σύστημα, γκρεμίζοντας τους εχθρούς.
  Ναι, υπάρχουν κορίτσια που θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει και θα μπουν σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Οι πολεμιστές νίκησαν τον εχθρό και σταδιακά ανέβηκαν προς τα πάνω.
  Η Ιαπωνία έχανε. Και οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ένα τρομερό όπλο - ντίσκο.
  Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν γνώριζαν τίποτα αντίστοιχο.
  Εδώ η Agatha και η Adala τσακώνονται σε μια δισκέτα. Οι πολεμιστές ελέγχουν το μηχάνημα με τη βοήθεια joysticks και αναπτύσσουν αυτήν την πιο ισχυρή μονάδα. Και έτσι συντρίβουν τους αντιπάλους. Και χτυπούσαν με ακτίνες θερμότητας από τον αέρα. Καταστρέφοντας κυριολεκτικά τη δύναμη των αντιπάλων.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται:
  - Τρελά το πάθος μου!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, σαν να πιέζει.
  Η Adala, πυροβολώντας τους εχθρούς, δηλώνει με σιγουριά:
  - Είναι μόνο δύναμη!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα κατά του εχθρού.
  Τα κορίτσια πραγματικά διαλύθηκαν. Και τέτοιες, ας πούμε στρέιτ μαχόμενες καλλονές.
  Ότι δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από την Ιαπωνία.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχανε. Και αλίμονο, φαινόταν σχεδόν απελπιστικό.
  Οι σαμουράι αντιμετώπισαν τεχνολογική υπεροχή. Και πολύ σοβαρός αντίπαλος σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού.
  Η Ιαπωνία νίκησε τη Ρωσία στην εποχή της, αλλά τώρα έχανε από συνασπισμούς.
  Στο τέλος, το Τρίτο Ράιχ εξαπέλυσε ακόμη και πυρηνικό χτύπημα στα νησιά και η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου συνθηκολόγησε.
  Ως αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η κατάκτηση κολοσσιαίων εδαφών. Ωστόσο, το Τρίτο Ράιχ πολέμησε λίγο περισσότερο στη Λατινική Αμερική και πραγματοποίησε πρόσθετες κατασχέσεις εδαφών.
  Αλλά όταν ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται υπό το Τρίτο Ράιχ, η ακόμα ελεύθερη ΕΣΣΔ πειράζει τον Φύρερ.
  Και στις 20 Απριλίου 1957 αρχίζει η επιθετικότητα κατά της Ρωσίας. Και κολοσσιαίες δυνάμεις προελαύνουν προς την ΕΣΣΔ.
  Σε τι μπορεί να βασιστεί ο Κόκκινος Στρατός υπό αυτές τις συνθήκες; Οι δυνάμεις είναι ήδη πολύ άνισες.
  Αλλά προφανώς, οι Ρώσοι και άλλες εθνικότητες εξακολουθούν να έχουν κάποιους υπολογισμούς.
  Και παλεύουν πολύ σκληρά.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος, η Σβετλάνα πολεμούν τους Ναζί.
  Κορίτσια παραδοσιακά ξυπόλητα και με μπικίνι. Και αυτό είναι το πιστεύω τους. Πολεμούν με άγρια αγριότητα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, παρατηρεί:
  - Σε τι είμαστε καλοί, που ξέρουμε να παλεύουμε!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Μπορούμε!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Αυγουστίνα σκαρφίστηκε στους Ναζί με ένα πολυβόλο και με μεγάλη συγκίνηση φώναξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είμαι ο καταστροφέας του κακού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό, και πυροβολώντας με ακρίβεια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με γυμνό πόδι μια τσάντα με εκρηκτικά, εξαιτίας της οποίας το τανκ ανατράπηκε, εξέδωσε προκλητικά:
  - Θα αλέσω το Τρίτο Ράιχ σε σκόνη!
  Και η κοπέλα έβγαλε πάλι τη γλώσσα της.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές. Με αυτά μπορείτε να πολεμήσετε σχεδόν κάθε τέρας. Και μάλιστα του Χίτλερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί και υπερασπιζόμενος τη Μόσχα, τραγούδησε:
  - Μας συνθλίβει ο ζυγός της ορδής,
  Μας καταπιέζει ο ζυγός του άπιστου...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον Φριτς και εκτοξεύοντας τα γυμνά δάχτυλά της με τα πόδια της, έβγαλε ένα δολοφονικό σφύριγμα:
  Αλλά βράζει στις φλέβες μας
  Ο ουρανός των Σλάβων...
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας τους Ναζί, και ενεργώντας πολύ δυναμικά, δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, συνέχισε:
  Και από τις υπέροχες ακτές,
  Στις ακτές του Κολύμα...
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με άγριο πάθος, παίζοντας με τους μύες των ποδιών της, και τα πλακάκια του τύπου έδιναν:
  Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και εδώ τα κορίτσια, πρέπει να πω, ήταν με μεγάλη έπαρση και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να τους νικήσει. Οι κακές λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, οι κακές τίγρες χαιρετίζουν τους ήρωες.
  Ή ίσως ηρωίδες. Εδώ είναι τα κορίτσια του τζόγου της υψηλότερης πτήσης ενός πουλιού.
  Και αν πολεμήσουν, τότε από καρδιάς ....
  Και η Αλένκα με το πλήρωμά της στο τανκ T-13. Μια μηχανή που είναι έτοιμη να αντισταθεί στις γερμανικές, πυραμιδικές συνθέσεις. Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό και τραγουδά:
  - Τα τανκς μας, είναι απλά ένα θαύμα,
  Από ερήμους στις βόρειες θάλασσες!
  Θα σε ξεσκίσουμε, πίστεψε Ιούδα,
  Το τρομερό θηρίο θα καταστραφεί!
  Η Anyuta επιβεβαίωσε με μανία, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Θα σκίσω τον εχθρό και θα τους αλέσω σε σκόνη.
  Η Άλλα επιτέθηκε εκ περιτροπής στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του κόκκινου κομμουνισμού!
  Η Μαρία συνέτριψε επίσης τον εχθρό, κάνοντας μια εύστοχη βολή με το γυμνό κάτω άκρο της και βρυχήθηκε:
  - Για όμορφες νίκες!
  Η Μαρούσια επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κινούσε τον εχθρό, σαν να τον χτυπούσε, και φώναξε:
  - Για τις υψηλότερες ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Πέντε πολέμησαν τους Ναζί σαν εξολοθρευτές.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολέμησαν επίσης στον ουρανό. Συγκεκριμένα, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova.
  Πολέμησαν σαν επικές γυναίκες ήρωες. Χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, έστειλαν βλήματα αέρα. Χτύπησαν τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Η Αναστασία πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, χτύπησε τον φασίστα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Πυροβολώντας τον εχθρό χρησιμοποιώντας θηλές φράουλας, η ημίγυμνη Ακουλίνα φώναξε επίσης:
  - Δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι καυτά και δυνατά κορίτσια εδώ. Πώς πολεμούν σαν αληθινά θηρία. Και έχουν υπεράνθρωπο πάθος και κολοσσιαία δύναμη.
  Η Αναστασία, συντρίβοντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Πάνω από τον δύστυχο πλανήτη κρεμάστηκε,
  Ο Κακός Φριτς βράζει σκοτάδι...
  Ο κατακτητής μισεί το τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι σας!
  
  Ωστόσο, δεν είναι πιόνι,
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέπει τους κακούς εχθρούς σε πυροβόλα,
  Θα γίνει ο κυρίαρχος των κόσμων!
  Και μετά υπάρχει η Ελίζαμπεθ στο τανκ T-55. Μια μηχανή με πιο ισχυρό πυροβόλο 105 χιλιοστών από το T-54 και έτοιμο να πολεμήσει τους εχθρούς.
  Κορίτσια στο τανκ, φυσικά, μόνο με ένα μπικίνι.
  Η Ελισάβετ πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Στη συνέχεια η Αικατερίνα πυροβόλησε με τη σειρά της, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της για να πυροβολήσει.
  Χτύπησε το τανκ των Ναζί και φώναξε:
  - Για επιτυχία στην οικοδόμηση του κομμουνισμού!
  Η Έλενα πυροβόλησε και την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έσπασε την κάννη μιας πυραμιδικής δεξαμενής, τα έκανε όλα εύστοχα.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Ό,τι πιο λαμπρό θα έχουμε κομμουνισμό!
  Μετά η λουπανούλα και η Ευφρασία, αν και συνήθως είναι απλώς οδηγός. Αλλά το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας το ρύγχος του ναζιστικού τανκ.
  Μετά ψέλλισε:
  - Ο κομμουνισμός μας είναι πιο λαμπερός από τον ήλιο!
  Τα κορίτσια στο τανκ είναι ξυπόλητα και με μπικίνι δείχνουν πολύ όμορφα και χαρισματικά. Και έχουν στήθος με τέτοιες κόκκινες θηλές.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά.
  Ας συντρίψουμε τον ζυγό, πιστέψτε τον φασισμό,
  Αν χρειαστεί θα μετακινήσω βουνά....
  Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού,
  Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και πάλι, το κορίτσι με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του joystick και θα χτυπήσει τους Ναζί.
  Έτσι ο Φύρερ δεν θα το βρει λίγο.
  Με τέτοια κορίτσια, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΣΣΔ είναι ακόμα ζωντανή και ο Χίτλερ δεν μπορεί να τη σπάσει τόσο εύκολα.
  
  
  
Оценка: 2.33*5  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"