Аннотация: Stalkeriga, üsna tavalise mehega, kohtuvad tüdrukud, kes on väga erakordsed. Ja neil on supervõimed ja sellised lahedad veidrused. Need tüdrukud on lihtsalt super ja hüper.
. STALKERI MÄNG ILMA REEGLITA
MÄRKUS
Stalkeriga, üsna tavalise mehega, kohtuvad tüdrukud, kes on väga erakordsed. Ja neil on supervõimed ja sellised lahedad veidrused. Need tüdrukud on lihtsalt super ja hüper.
. PEATÜKK #1
Möödus vist umbes kolmkümmend sekundit, enne kui sumin mu kõrvus lakkas. See puhus väga kõvasti. Ta visati paar meetrit tahapoole, sooservale lähemale, kus ta tundis, kuidas tema kopsu hakkas tungima alatu hais.
Ta tõstis käe, puudutas pead, kontrollides, kas selles pole kuuli augu või kinnijäänud killu näol midagi ebasõbralikku. Aga kõik oli korras, kui see üldse kehtis oleku kohta, kui sa ei saa püsti ja igasugune liigutus põhjustab sellist valu, et valušokki võid tahtmatult surra.
Silme ees ujusid ringid, rinnus pigistus ja käsi sirutas kohe tasku, kus oli esmaabikomplekt süstlaga. Vaevalt jõudu oleks rohkemaks jätkunud, aga sel hetkel oli see vähemalt midagi.
Leidnud vajaliku narkootikumi, torkas jälitaja viimase jõuga nõela ja pigistas kogu sisu välja, tunnetades, kuidas vedelik ja jõud veenides levivad, puhastades meelt ja täites lihaseid energiaga.
Varsti nägi ta normaalselt, valu rinnus taandus tasapisi ja lõpuks õnnestus tal püsti tõusta ja näha, et kogu selle aja oli ta lamanud keset pilliroogu, haisu ja pori. Relv paiskus plahvatusest veidi kaugemale tagasi. Kehal ei olnud nähtavaid haavu ja kõik tema katsed leida vähemalt midagi, mis kinnitaks valu, mida ta tundis enne süstimist, ebaõnnestus. Ta oli terve, kuigi veidi mõlkis.
Õhk oli surmast küllastunud. Seda oli tunda iga hingetõmbega ja õhuosaga, mis tema kopsudesse sisenes, kui ta oma relva juurde roomas ja nägi läbi hallide taimede ja rabarohu seina mitu jälitajate keha, mis lamasid otse tema silmade ees. Läheduses oli kuulda pseudokoerte ja mõne muu olevuse ulgumist, urisemist, mis tundus sellele kohale väga lähedal. Vere ja värske liha lõhnana olid nad siia ilmumas.
Mees vaatas paaniliselt salve üle - padruneid oleks pidanud paariks minutiks jätkuma, aga ainult siis, kui elukad talle massiliselt peale ei trügi, siis läheb tal raskeks.
"Granaat" - välgatas ta peast läbi. See oli viimane vaidlus vaidlustes mutantidega, kuid kahjuks polnud tal nüüd midagi sellist.
"Äkki kontrollige surnukehasid? Ühel neist pidi olema vähemalt üks."
Ta tõusis jalule, eemaldas automaatse kaitseriivi ja hakkas ettevaatlikult, justkui läbi miinivälja kõndides, edasi liikuma, jõudes aina lähemale kohale, kus plahvatus oli kõmisenud ja kaaslased hukkunud.
Siin. peaaegu kraatri juures, kus oli selgelt miin, lõi ninna põlenud liha hais. Ta ootas veidi, surudes oksendamise tunnet alla, astus siis ühe sammu, langes ühele põlvele ja pööras jälitaja räsitud keha seljale.
Ebaõnn, mõtles ta ja kontrollis, kas taskutes pole granaate.
Siis läks ta teise, kolmanda juurde. Pidin välja võtma mitu varusalve ja liikuma esimesest väljaviskamisest siia jäänud vana onni poole ja ise barrikaadi tegema, jättes alles vaid ühe väljapääsu, kust oli võimalik mutantide pihta tulistada, kui nad seda tajusid ja otse majja tallasid.
"Kurat," ütles ta lõpuks rinnust.
Mees võttis välja raadiosaatja, pani selle kõrva äärde ja hakkas rääkima ammuõpitud sõnu, lootes, et teda võetakse kuulda enne, kui mutandid viimase lihatüki ära närivad.
- Baas, see on Falcon, meid varitseti, ainult mina jäin ellu.
Ta kordas seda veel mitu korda, kuulates eetri tühjust. Seejärel tegi ta seda veel korra, lootes, et selles on süüdi äsjane väljalase ja see segas raadiosidet, kuid kui abikutset ei vastatud, lülitas ta raadio välja, surudes kuulipilduja rinnale.
Kasarmus oli sel ajal soe. Õhtul kella üheksa paiku, kui luuresalgad ja esemekütid oma tavapärastesse ööbimispaikadesse tagasi jõudsid, muutus tuba ülerahvastatud. Saal täitus rahvast, mürin, jutte ja anekdoote mürgitati.Kellel õnnestus talgutelt midagi kallimat välja võtta kui rebenenud püksid, läksid kohe kaupmehe juurde, kelle kennel asus teisel korrusel kohe Borovi kontori taga.
Vanamees ei tahtnud ühendust võtta. Üldiselt oli ta vaikne inimene. Tavaliselt neid hoitakse kõrvale, peetakse hulluks või mitte sellest maailmast. Kuna aga vanaisa (nii kutsusid teda tema vanuse ja kogemuste pärast aupaklikult kõik kohalikud jälitajad) oli sanatooriumi juhataja, sundis jälitajaid tema poole kummardama vajadus vähemalt aeg-ajalt tema poole abi saamiseks pöörduda.
Ma ei suuda uskuda, et oleme jälle nullis.
Victor astus väsinult saali, vaadates ringi rahvast täis ruumis, kus nagu ikka, lõhnas higi, sigarettide, alkoholi ja haisvate lugude järele. Seejärel kõndis ta veidi edasi, kus märkas päris nurgas väikest lauda ja ühines veel kahe jälitajaga, kes pärast reisi õlut lõpetasid.
- Noh, kuidas? Millega sa tagasi tulid, Vitya? Teie näo järgi otsustades on see jama.
Ta oli pikast ja ohtlikust teest tõesti kurnatud. Polissya sood pole kunagi võõraste vastu sõbralikud olnud, eriti kui nad tormasid tema valdustesse esemeid otsima. Alates sellest ajast, kui tsoon põhja poole liikus ja kattis osa Bresti ja Gomeli piirkondadest, kiitsid paljud jälitajad neid kohti, tuues sealt välja lugematul hulgal rämpsu ja haruldasi esemeid. Terved karavanid läksid raba jälitajatesse, kuni allikas hakkas kuivama. Sellest ajast peale on silla all palju vett voolanud. Khabar on muutunud palju väiksemaks ja risk on mitu korda suurenenud. Kellelgi teisel õnnestus leida paar haruldast isendit, mille pärast teadlased olid valmis üksteisel kõri rebima, kuid üks kord seda ei juhtunud ja ühe eduka reisi kohta oli kümmekond absoluutset nulli. Ja hea, kui kaotusi poleks olnud. Oli ju juhtumeid, kui pool salgast naasis täiesti tavaliselt haarangult, jutustades, kuidas pseudokerad teel kohtadesse rebisid ülejäänud osa või mis veelgi hullem. Nende kohtade kohta räägiti palju, kuid see ei peatanud siiski jälitajaid. Kasumijanu on selline asi. Raske on end hoida suure riski eest, kui kušš suudab pakkuda mugavat elu kõrge eani.
"Kõik on halvasti," ütles Victor ja võttis seljakotist välja viimase hautisepurgi, mis kampaaniast alles jäi. Ta avas selle kiiresti, lüües noaotsaga üle kaane, misjärel sõi kogu sisu hetkega alla, neelates suurema osa peaaegu närimata alla - jälitajal oli nii tugev näljatunne.
Käisime kuni kraatri endani välja.
- Kas olete seal käinud? - küsis üks läheduses seisnud jälitajatest.
Ta naeris vaikselt.
Sa ei pruugi mind uskuda, ma ei kohusta sind millekski.
- Ja kuidas seal on? Ma kuulsin, et bandod on need osad valinud. Mugav on kollasuud püüda - kohad on kurdid. Pole mõtet otsida kedagi, kes kaob, nii et nad häbenevad seal hulgakaupa.
Mõlemad jälitajad vaatasid üksteisele otsa. Victor mõistis, et nad teadsid seda omast käest.
-Seal on palju igasugust prügi ja bandiidid on väiksemad kurjad, mida ma seal kohtasin.
Olles oma tagasihoidliku stalkeritoidu jäänused ära söönud, tõstis ta seljakoti õlgadele, tänas talupoegi seltskonna eest ja läks kaupmehe juurde. Teisel korrusel oli inimesi veidi vähem, kuid ruumi väikese pindala ning akende ja hea ventilatsiooni puudumise tõttu haises nagu siin oleks äsja tapetud ja roogitud pseudohiiglane, kelle jääb nüüd otse tema jalge alla haisema. Nad lõpetasid Victori haistmismeele ja kaupmehe laual hõõguvad sigaretid. Ta polnud suitsetanud mitu aastat ja erinevalt oma suitsetavatest kolleegidest tundis ta tubaka alatust iga hingetõmbega.
Tekkis järjekord. Mitmed teenistuses olevad sõdurid, kes ilmselt läbisid neid kohti oma baasi ja peatusid seal, et täiendada laskemoona ja toiduaineid, uurisid pingsalt lauale laotatud kaupa. Relv. Laskemoon. Varustus ja vormirõivad. Kõik see oli enam-vähem korralikus seisukorras, mis ei tekitanud kohati vähemat üllatust kui ümbritsevates piirkondades burer, sest sanatooriumikompleks ja sellega külgnevad elu- ja kõrvalhooned asusid mandrist väga kaugel ning osutus seda väga raske saada. Kuid Vitold oli selle jaoks pätt, sest ta teadis, kuidas iga toodet leida ja kui selle peale oli hea raha juurde pandud, siis ei saanud tulemuse pärast muretseda - kõik saab õigel ajal ja õigel ajal kohale. Ja nüüd, kui seltskond võlglasi, olles lõpuks ostu sooritanud ja Vitoldi rahakoti rahatähtedega täitnud, kõrvale astus, valitses tema näol naeratus.
- Päev ei kulu asjata, kui klient lahkub rahulolevalt ja mina teenin kasumit.
- Mul on hea meel, et teiega on kõik korras, - ütles Victor leti juurde lähenedes.
- Noh, härra, mille üle te kaebasite? Sa pole tükk aega käinud. Tund aega mõtlesin, et te olete kõik surnud, niiöelda tsoon võttis teid ja muutis teid üheks selliseks veidriks põleti juures.
Aga ma olen siin ja mu ajuga on kõik korras.
- Ja see meeldib mulle, see tähendab, et teil on hea toode.
Victor vaikis. Ausalt öeldes polnud tal Vitoldile midagi pakkuda ja ta ei tahtnud seda tunnistada. Viimasest haarangust tuli jälitaja tühjana ja jõuetu, jõudes vaevu sanatooriumi. Sellegipoolest oli tal midagi, midagi väärtuslikku, mida ei saanud puudutada ega visuaalselt hinnata, midagi, millest isegi Borov unistas saada.
- Mul on teavet, Witold. Ma tean, kuhu hiiglaslik kimäär läks. ma võin näidata.
Kaupmees vaatas kahtlustavalt oma klienti, seejärel vaatas selja taga teisi jälitajaid, kes oma järjekorda ootasid, misjärel ta kummardus veidi ettepoole, riputades keha Vitoldi lauana toiminud koolilaua kohale.
- Parem ära maini seda roostes olendit. Viimati tappis ta RUESis kaksteist inimest. Sellest ajast peale pole teda keegi näinud ja parem oleks, kui ta otse põrgusse langeks, kui mu kliente oma kohalolekuga ehmataks.
Tõepoolest, paljud inimesed nimetasid teda roostetuks jämeda villa värvi tõttu, mis meenutas samale karedale ja vastupidavale nahale keritud roostes okastraati. Rohkem kui kõik teised seda tüüpi isendid, ahmis ta end jälitajatest uskumatult suureks, mistõttu kohalikud rühmad peatasid isegi vaenu, et teda ühendada ja tappa. Kuid pärast RUES-i haarangut kadus olend jäljetult ja sellest ajast peale pole keegi teda näinud.
- Nii et te pole valmis selle eest maksma?
Witold naasis oma eelmisele positsioonile, nõjatus toolil selja taha ja krõbises omaniku raskuse all. Sõrmi napsates ja laia otsaesist hõõrudes näitas ta kogu oma välimusega, kuidas ahnus ja uudishimu tema sees võitlesid.
"Kurat," ütles ta ja lõi peopesaga vastu lauda. - Ma pole pikka aega sellistest ettepanekutest jahmatanud.
- Nii et küsimus on hinnas?
"Mitte ainult," peatus ta hetkeks. - Mis siis, kui sa valetad? Mis siis, kui saad raha kätte ja ei ütle midagi mõistlikku. Otsi siis tuult põllult. Tsoon on suur, kurat teab, kuhu see sind viib.
- Kas ma olen sulle kunagi valetanud?
Ei, aga kõige jaoks on esimene kord.
"Põhimõtteliselt mõistan teie ettevaatust," ütles Victor ja viskas seljakoti üle õlgade.
- Mul on väga hea meel, et leidsime vastastikuse mõistmise. Parem minge Borovi juurde. Ta on praegu seal. Vanamees on silmatorkav, eristab kohe valet, kui suudad teda veenda, aitan sind jahil millegagi, aga muidu - vabandust. Siin on iga teine inimene siin kummitusi näinud või jumalaga suhelnud või täiskuu ajal metsas imelikke mutante näinud. Ja kõik vajavad raha, relvi ja varustust.
Victor lahkus, kuuldes endiselt kaupmehe vanu nurinat. Ta peatus uksel - keegi avas mitu pööninguakent, kus snaipripaar asub ohutuse huvides ööle lähemal, ja sanatooriumi hakkas tungima suurenenud tuulest tõugatud värske õhk.
Victor hingas sügavalt sisse. Tal oli meeldiv hingata, kui mitte täiesti puhast, aga värsket õhku, mis lahjendas kogu selle aja teisel korrusel rippunud suhkruse haisu segu. Samm-sammult hingas ta sagedamini, justkui sisaldaks see õhk kogu tema elu ja ta ei suudaks oma keha sellega enne paratamatuga kohtumist küllastada.
Ta koputas uksele vanaviisi: kolm lühikest korda, pidades silmas vanaisa tagasihoidlikkust, mis peegeldus peaaegu kõiges. Koputusele tavapärast vastust ei järgnenud, kuid Victor arvas millegipärast, et saab juba sisse, misjärel avas kergelt raske puidust ukse ja astus hästi valgustatud kabinetti.
Borov istus suure laua taga ja vaatas midagi monitori ekraanilt. Sisene ei pakkunud talle üldse huvi, vaid korra vaatas ta üles, et külalisele pilku heita, misjärel uppus taas alla jooksva tekstidokumendi ridadesse.
Victor astus lauale lähemale, istus lähedalasuvale toolile ja ootas. Vanamehega juhtus see siis, kui ta ignoreeris enda ümber toimuvat, misjärel naasis ta jälle meie maailma, nagu poleks midagi juhtunud. Ja nüüd pidi Victor viisteist minutit ootama, enne kui Borov arvutist üles vaatas ja lõpuks jälitajale pööras.
"Räägi," müristas vanaisa bassihäälega.
- Mul on teavet kimääri kohta, mis kuus kuud tagasi meie närve märkimisväärselt raputas. Nägin teda Zhadini oblastis Bresti piirkonna piiril. Kohalikud rääkisid, et olend ripub kaugemal: Stolin, Rechitsa, Ravens. Inimesi kaob üha enam. Näib, et ta on oma uutele jahimaadele sisse seadmas.
Borov ei öelnud midagi. Toolilt tõusmata pöördus ta seinal rippuva kaardi poole ja vahtis kohta, millest Victor rääkis.
- Jõudsin kaugele.
- Kohtasin teda teel kraatri poole. Ta magas madalikul, otse roostikus, oodates keskpäevast kuumust. Üldiselt mul vedas, kui ma natuke hiljem talle vahele jäin, kui lahedamaks läheb, kes teab, kuidas see kõik lõppeb.
Vanamees vaikis. Näis, et ta kaalub kõiki poolt- ja vastuargumente, nagu Vitold, keda piinasid teabe suhtes kahtlused, ta ei kiirustanud otsuse tegemisega, mis pani Victori kannatuse märkimisväärselt proovile. Ta oli juba valmis ümber pöörama ja minema minema, sülitades kõikidele reeglitele, et värvata inimesi ja iseseisvalt lahendada kummaline olevus ja minna legendaarsele jahimehele, kui ootamatult vanamees ellu ärkas. Ta naasis mõtiskluste riigist, kus ta oli olnud kogu selle aja. Ta pöördus jälitaja poole ja lausus sama lakooniliselt.
-Mida sa tahad?
-Mul on vaja õiget relva. Tulin just täna haarangult ja olen alasti nagu pistrik. Mul pole raha kõike, mida vajan, osta, aga kui aitate mind selles äris ja mul õnnestub olevus täis saada, siis kogunevad jälitajad siia karja ja rämpsu on palju.
Vanaisa vaikis hetke.
- Ja kui mitte?
Siin ei leidnud Victor midagi öelda. Tegelikult oli kogu Rusty jaht puhas hullus ja enesetapp. Ta tappis RUES-is raskelt relvastatud inimesi, et ta peaks tegema sama väikese jälitajate rühmaga ja isegi oma territooriumil.
- Ma püüan selle toimima panna.
Lõpuks pigistas Victor välja. Kuid Borov jäi endale kindlaks. Vanaisa kordas oma küsimust.
- Mis siis, kui sa ei saa seda teha?
Kui Victor jättis küsimuse vastuseta, pöördus vanaisa vaikselt arvuti poole ja jätkas lugemist. See tähendas, et vestlus oli läbi. Vanamees võttis otsuse vastu ja ühestki relvast ei saanud juttugi olla.
Ta läks välja koridori, kus see ikka veel haises nagu prügi, möödus kahest teisest jälitajast, kes ootasid oma publikut Borovpis, ja laskus siis alla esimesele korrusele. Inimesed olid kõik kohal. Mingil hetkel oli neid nii palju, et ei saanud sammugi astuda, et mitte kedagi õlaga lüüa.
Sellegipoolest suutis ta end väljapääsu juurde pressida ja sealt välja saada, kus Victor sai sügavalt sisse hingata. Tubakasuits ei pigistanud enam ta kopse - hingamine muutus palju lihtsamaks ning higi ja alkoholi segav segu jäi selja taha. Roostetanud, kuid siiski tugevad uksed paugutasid ta selja taga kinni ja Tsoon avanes tema silme ees.
Kui ta esimest korda siia jõudis, oli seal vähe inimesi asustatud ja kõik piirkonnas meenutas vaikset surnud kaost, mis tekib siis, kui silmapiiril kasvab tuumaseen ja lööklaine viib teid põrgusse. Midagi sarnast juhtus ka siin. Kuid teatud jõud: Issand või loodus, nagu kedagi huvitab, hakkas korda taastama ja peagi täitusid need kohad elusolenditega, mis olid kuidagi kiirgusega kohanenud ja kui see rünnak hakkas hääbuma, kandsid tundmatud jõud kaugemale. põhja, hakkas paistma ja inimesi. Mutandid tulid neile järele. Jahimees ja ohver (olenevalt kummalt poolt vaadata) leidsid end ühtäkki teineteise ees, mis sundis kumbagi rühma oma valdusi rangelt kirjeldama. Inimesed asusid elama sanatria palgahoonesse. Hilise NSVL-i aegne kompleks, see on kuradi hästi säilinud ka pärast kõiki kataklüsme ja kümneid purskeid, muutudes turvaliseks pelgupaigaks sadadele ränduritele ja hulkuritele, kes otsisid Tsoonis oma õnne. Väikest ala sanatooriumi kolme ülikoolilinnaku ümber valvasid samuti inimesed, kuid kõik selle taga oli metsik loodus, see kõik kuulus mutantidele. Olid teised seadused. Primitiivsed loomad, kui jälitajate sees uinunud instinktid ärkasid ja nad muutusid samadeks kiskjateks, unustades oma inimliku olemasolu.
Ja nüüd, vaadates enda ette, kaugele kaugusesse, kus kunagise suure impeeriumi jäänused uppusid kõrgetesse roostiku tihnikutesse, kus mitmekorruselised hooned muutusid mutantide ja teadusele tundmatute olendite kasvulavadeks, tundis Victor kogu oma keha. toetudes ja ta käed sirutasid automaatselt relvade järele.
Maailm on tõesti muutunud. Mitte nii kiiresti, kui paljudele tundus, kuid dramaatiliselt, muutes mitte niivõrd kogu territooriumi maastikku, kuivõrd nende inimeste hingi, kes otsustasid oma elu tsoonile pühendada. Ta neelas inimesi, omas mõistust nii palju, kui ükski dope ei suutnud. Selles kohas toimuvate imede vallas, rikkaks saamise unistustest või lihtsalt teistsuguse elu tundmisest ajendatuna tuldi nendesse kohtadesse todpades, sõltumata ohust.
Victor kõndis mööda pikka tänavat, mis oli tihnikus välja sirutatud nagu boama, kunagiste elamute kõrghoonete vahel. Nad surid. Väga kaua aega tagasi lahkusid inimesed oma kodudest, jättes telliskivihiiglased uude maailma elama.
Metall kõlises jalge all - trammirööpad lihtsalt jooksid selles kohas. Tõsi, nüüd olid need roostes ja meenutasid paistes veene, ammu vereta, kuid mitte vähem kohutavad.
Tühjus.
Victor nägi järsku mingeid kummalisi jalajälgi. Nad olid nagu jänesed, aga üsna suured. Mida teeb küünised siin tiiger ja väga terav. Isegi siini metall sai kriimustatud.
Victor kortsutas kulmu. Ei piisanud mutantse jänese otsa komistamisest. See tubli lõvi suurune loom suutis kaugele mürki sülitada. Ja seda pole lihtne peatada
isegi plahvatusohtlikku kuuli. Selge see, et sellise jänese ja mürgise tiigriga korraga kohtumine head ei tõotanud. See on tõesti koletis.
Victor keeras alleele ja kükitas tahtmatult maha. Ta ei otsinud tarbetuid seiklusi.
Ta tõmbas vööl püstoli välja. ma kuulasin. Nii suur metsaline ei saa märkamatult ligi hiilida. Järsku nägi jälitaja oma küljelt skeletti. Ta oli nii...
Kohutavalt mangitud ja näritud. Ja luudel rippusid vormi killud ja ilmselgelt olid need hiljuti tapetud ja näritud - voolav veri polnud jõudnud külmuda.
Victor neetud:
- See on Jaapani politseinik!
Ja tardus ... Ta kuulas uuesti. Kõik tundus vaikne olevat. Kuid sisetunne soovitas, et kõige parem oleks naasta teiste jälitajate seltskonda või valida maja
usaldusväärsem. Victor liikus kükitades... Ja lühikeste kriipsudega.
Ja siis oli tõesti kuulda summutatud nurinat ja kellegi võimsate käppade kraapimist. Victor kiirendas ja tormas ukse juurde. Samal hetkel lahvatasid leegid tema selja taga.
Ja tuli tabas määrdunud ülikonda. Victor vaatas tagasi. Koletis järgnes talle. Härja mõõtu oli segu kõrvadega jänesest ja võimsate käppadega lõvist.
Ja ometi leegitses see metsaline tulega.
Victor oli kuulnud, et mutantsed küülikud võivad mürki sülitada, kuid ta ei arvanud, et see võime ulatus tule hingamiseni.
Mees oleks ehmatusest peaaegu surnud. Ja metsaline vähendas kiiresti vahemaad. Nüüd on ta juba Victorist mööda saanud ja tabanud jälitajat käpaga. Löök paiskas mehe jalust.
Korjus astus Viktorile ülevalt peale ja purustas ta. Siis klõpsas lihasööja suu.
Veel üks hetk ja see on läbi. Sel hetkel sähvatas kiir ja mingi tundmatu jõud viskas mutandi küüliku minema. Tundus, nagu oleks välk teda tabanud.
Koletis proovis uuesti tõmblema, kuid löödi uuesti surnuks. Ja tohutu korjus söestus, vaibus.
Victor oli suures šokis. Ta ei oodanud seda kunagi. Ja nii, et tsoonis oleks nii võimas relv, et tulistaks kiirtega.
Samal ajal haaras meest hirm. Ja äkki ta ise tapetakse. Kellele teda vaja on - veel üks arvukas jälitaja ...
Pool Valgevenest on anomaalse tsooniga juba kaetud ja seiklejad kogu maailmast tulevad siia esemeid taga ajama. Ja keegi otsib konkreetselt mida
saab röövida. Majadest leiab endiselt palju väärtuslikku. Ja ka maffial on tsoonis omad huvid.
Victor püüdis minema roomata. Ja siis järsku ilmus tema ette kuju. Victor pilgutas silmi. Tundus, et ta on meeleheitel.
Ees oli vapustava iluga tüdruk. Tal oli seljas liibuv kombinesoon, mis lahtise peaga figuuri ei varjanud ja oli näha, kuidas ta kuldne,
lopsakad juuksed. Ja nägu on julge ja samas ilus.
Victor üritas püsti tõusta, kui tüdruk võttis äkki ja haaras paljaste varvastega tema ninast. Oli tõesti, mida katusele minna.
Muinasjutuliselt ilus tüdruk kõnnib tsoonis ringi paljajalu. Ja nii ma selle kätte võtsin.
Victor tundis tugevat valu. Tema ninasõõrmed olid pigistatud nagu näpitsad. Ja sellel kaunil tüdrukul olid nii tugevad sõrmed. Ja siis tundis ta, et midagi haaras
teda ja laka taga.
Victor kuulis teise tüdruku häält, see oli väga meeldiv ja samal ajal võigas:
- Noh, kas Gerda sai lapse kinni?
Blond tüdruk vastas naerdes:
Kuidas sa Charlotte'i näed? Tõeliselt väike ja mitte liiga ilus mees!
Victor oli segaduses. Tegelikult, mis ta on: kolmepäevane kõrkjas, kaua pesemata, higine, haisev. Jah, ja ta ei sära ilust ja ta on juba üle kolmekümne aasta vana.
Victor on üldiselt nii-nii mees ... Kõige tavalisem. Pikkus on keskmine, voodis ei midagi erilist ka. Mitu hammast on juba puudu ja pole midagi panna.
Kõige lihtsam inimene, mitte mingi Hollywoodi kangelane. Ja siin on tüdrukud. Tema ette ilmus teine tüdruk. Ta oli tulipunane. Ja ka tihedalt
kombinesoonid, mis figuuri ei varja. Pealegi oli selge, et tüdrukud on väga lihaselised ja neil on plaatidega kõhulihased. Mõlemad on väga ilusad, julgete nägudega,
ja pikk. Vähemalt on nad kaheksakümmend viis meetrit ja see on paljajalu. kõrgetel kontsadel oleksid tüdrukud üldse pikad.
Punapea oli relvastatud mingi uhke kuulipildujaga ja tema vööl rippus kurat teab mis veel. Jah, ja täieliku arsenaliga blondiin.
Victor pidas imelikuks, et tüdrukud olid paljajalu. Lõppude lõpuks on tsoonis nii palju nakkusi ja pinnas ise on mürgitatud ja täis erinevaid mürgiseid hallitusi, seeni, nõgeseid ja
mitmesugused putukad.
Tegelikult riskisid need tüdrukud palju oma paljaste taldadega, mis kummalisel kombel on roosad ja puhtad, mustus ja tolm nende sisse ei kleepu.
Üldiselt on need tüdrukud nii ebatavalised.
Naisi on piirkonnas palju vähem kui mehi. Ja sellega on lihtne saada viljatust ja mutantse lapse sünd. Kuigi on haruldasi seiklejaid - daambandiite,
ja prostituudid. Kuigi loomulikult käivad prostituutide juures täiesti degradeerunud naised, kellest paljud on kohutavad ja purjus. Üldiselt on alkohol selles tsoonis populaarne.
Ta usub, et neutraliseerib vähemalt osaliselt kiirgust ja paljusid mürke. Kuid joobnusest vananevad naised kiiresti ja kaotavad oma müügikõlbuliku välimuse. See on kurb.
Ja need tüdrukud, nii noored, värsked, päevitunud ja terved - lihtsalt pidu silmad.
Pomises Victor, haarates kätega Gerda paljast jalast, kes jätkas nina hoidmist:
- Lase lahti, sest see teeb haiget!
Tüdruk naeris ja ütles:
- Jah, see teeb haiget... Aga mis sa ütled patuk. Ma päästsin su!
Victor vastas ohates:
- Ma võiksin sulle maksta, aga mul pole peaaegu midagi!
Gerda itsitas ja märkis:
- Ja mida võtta selliselt vaeselt mehelt nagu sina!
Red Charlotte ütles:
- Äkki ta lakub meid?
Gerda norskas põlglikult:
- Ta haiseb!
Ja viskas Viktori minema. Mees tõmbas selga... Tüdrukud naersid üksmeelselt. Nad olid nii seksikad, et Victor erutus tahtmatult.
Vahepeal lähenes Charlotte mutantse küüliku rümbale ja lõi selle karva, märkides:
- Üllas inimene! Kuid ainult tema saba on väärtuslik!
Gerda noogutas ja küsis Victorilt:
- Kui te ei taha, et me teie pead maha raiuksime, öelge meile, kus on õnnekivi!
Victor pomises segaduses:
- Jah, ma... Kas ma oleksin selline, kui mul oleks õnnekivi!
Charlotte lõikas küülikulõvil võsa saba maha. Ta pani selle oma kotti ja urises:
- Ta valetab! Vanamees ütles talle, kus kivi on! Kas lõikame tal pea maha?
Victor pomises segaduses:
Miks ta seda ütleks? Kes ma tema jaoks olen? Pealegi saaksite temalt ise teada ...
Gerda urises:
- See ei tööta... Aga ma tunnen, et see pole nii lihtne, kui tundub. Ehk viime ta keldrisse ja piiname reeglite järgi!
Charlotte noogutas nõustuvalt.
- Kindlasti tuleks seda teha! Vii ta keldrisse ja proovi seal!
Gerda tahtis midagi öelda, kui kuulis roppusi ja roppusi.
Tüdrukud pöördusid. Teele ilmus kümmekond räpast ja räbaldunud meest. Nad liikusid tüdrukute poole. Ja samal ajal nad kirusid ja üsna räpased.
Charlotte itsitas.
- See on rusikate jõuk ... Kui täis kritiine on maailm!
Ja ta tõmbas relva välja.
Gerda noogutas nõustuvalt.
- Tapame nad! Tsoonis on liiga palju mustust!
Ja mõlemad tüdrukud võtsid ja paljastasid oma näo. Victor värises hirmust. Nende erakordsete tüdrukute silmis paistis nii palju viha. Huvitav, kes nad on?
Ja milline fenomenaalne jõud neil on! Mida nad lihtsalt ei suuda.
Charlotte'i ja Gerda püstolitest lendasid välja talad. Nad tabasid mehi, kes nende suunas liikusid, tahtes selgelt kaunitarid vägistada.
Ja siis põrgulik kuumus ja... Kiired lõikasid korraga mitu inimest. Nad kukkusid ulgudes kokku. Ülejäänud tõstsid kuulipildujad ja maha saetud püssid.
Mõlemad tüdrukud: punapea ja blond rullusid ümber. Ja korraga nad võtavad ja istutavad. Need olid surmamõistmised. Ja siin nad jälle kukuvad, sisse
mehe mass. Päris vastik rahvamass...
Gerda tulistas vastu ja kilkas:
- Fa nukk!
Charlotte märkis:
- Kiiresti oleme nendega!
12 meest kulakute jõugust tapeti. Neid peksti mingi ebatavalise kiirrelvaga. Kaks neist ikka väänlesid ja tõmblesid.
Gerda hüüdis:
- Must ronk surma ees,
Ohver ootab südaöötundi...
Charlotte kinnitas:
- Sõdalaste jaoks on surematus,
Kui lööd julgelt silma!
. 2. PEATÜKK
Tüdrukud rüüstasid usinalt surnukehi. Nad võtsid kogu raha taskust ja vöödest ära, võtsid mõned väikesed kivikesed-esemed.
Järgmiseks korja relvad. Ja siis ei uskunud Victor oma silmi. Kõik need noad, püstolid, kuulipildujad, maha saetud püssid sattusid käekottidesse
sõdalased ja kadusid sinna sõna otseses mõttes ...
Viktor küsis üllatunult:
- Kuidas sa seda teed?
Gerda itsitas ja vastas:
Sa ei saa aru, mees!
Charlotte ütles loogiliselt:
Noh, see on liiga pikk seletamine! Tule püsti ja järgi meid! Sa tuled ikka kasuks, kui sa ei taha, et sind ära lõigatakse
pea!
Gerda itsitas ja märkis:
- Jah, ja kohe!
Ja haaras Victoril kaelast kinni. Rebis selle kergesti maast lahti ja kandis.
Mees hõljus ja peksles abitult õhus. Charlotte võttis paljaste varvastega Viktori relva ja viskas selle tema poole.
Ta haaras automaatselt relva.
Punapea noogutas tunnustavalt.
- Pole paha reaktsioon!
Victor vastas ohates:
-Muidu ei jää ellu!
Gerda pani ta püsti ja noogutas.
- Tulge meiega! Ja ära julge ära joosta. Me liigume kiiremini kui maailma kiireim mees.
Ja ta lükkas Victorit kuulipildujaga.
Ta kummardus ja kõndis tüdrukutega kaasa. Ta nägi välja nagu pekstud koer.
Tüdruk lõi jalgu, jättes tolmu sisse paljad graatsilised jalajäljed. Pealegi kastis Charlotte jalad verre.
Näib, et mõlemad ei varastanud kedagi, et karta. Ja nad on nii seksikad - lihtsalt väljakutsuvalt.
Victor küsis tüdrukutelt:
- Kes sa oled?
Punajuukseline sõdalane vastas naeratades:
- Mida sa arvad?
Mees ajas käed püsti.
- Ma ei tea! Aga sa oled nii eriline!
Gerda noogutas hambaid paljastades.
- Meie oleme need, kes võivad teid tappa... Aga sel juhul saame anda tasu. see oleneb juba sinust!
Viktor muigas skeptiliselt.
- Kuidas saan olla kasulik teiesugustele lahedatele naistele?
Vastuseks tõstis Gerda jala ja haaras taas paljaste sõrmedega Victori ninast ning pigistas palju tugevamini. Ja ta hüüdis:
Me ei ole teie naised! Naised müüvad turul seemneid!
Charlotte noogutas.
- Õige! Aga sa tead palju! Näiteks selline artefakt kui noorendamise kivi!
Victor värises ja märkis:
- See on väga haruldane kivi. Ja sellel on kõrvalmõjud. Kui hoiate seda pikka aega käes, võite isegi saada väikeseks poisiks.
Pealegi surevad väljaspool tsooni need, kes sellise nooruse said, lihtsalt ära. Ja tsooni sees, muutudes lasteks, kaotavad ka täiskasvanud
tugevused ja oskused ning sageli ka täiskasvanu mälu.
Gerda noogutas nõustuvalt.
- Jah, oleme kuulnud, et nooruse kivil on kõrvalisi ja mitte eriti meeldivaid omadusi. Kui aga kombineerida õnnekiviga,
ja mõne muu esemega suudab ta tsoonist väljapoole jäävast inimesest teha surematu ja igavesti noore supermehe. Nii et...
Charlotte kinnitas kergesti:
- Kui tahad elada, aita meid!
Victor värises ja küsis:
- Kes sa üldse oled?
Gerda märkis naeratades:
- Lisateadmised ainult lühendavad teie eluiga!
Charlotte kinnitas:
Meil on vaid rohkem põhjusi sind tappa!
Victor tegi pausi... Nad möödusid kõledast prügimäest. Mõni pätt, nähes tüdrukuid, tormas nende juurde ja hakkas anuma:
- Anna orvule ... leivakoorik!
Charlotte võttis paljaste varvastega klaasikildu ja viskas selle. Liiga lähedale hüpanud pätt sai punkti otse silma. Ja klaasitükk
augustas varre ja sisenes ajju. Pettur kukkus kokku.
Viktor vilistas.
- Lovno! Väga tark!
Gerda märkis:
- Me ei saa seda teha!
urises Charlotte.
- Jah, ma leotasin mikroobi!
Victor märkis:
- See on ka mees ja tapmine on nii julm!
Charlotte naeris ja märkis:
- Või võib-olla vastupidi. Kodututel on palju parem kui siin teises maailmas vegeteerida!
Gerda märkis naeratades:
- Õige! Miks peaks pätt elama ... Inimkonna jaoks on see väike kaotus!