Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Stalker Žaidimas Be TaisyklĖs

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Stalkerį, gana paprastą vyrą, sutinka merginos, kurios yra labai nepaprastos. Ir jie turi supergalių ir tokių šaunių keistenybių. Šios merginos tiesiog super ir super.

  . STALKER ŽAIDIMAS BE TAISYKLĖS
  ANOTACIJA
  Stalkerį, gana paprastą vyrą, sutinka merginos, kurios yra labai nepaprastos. Ir jie turi supergalių ir tokių šaunių keistenybių. Šios merginos tiesiog super ir super.
  . 1 SKYRIUS
  Turėjo praeiti apie trisdešimt sekundžių, kol zvimbimas ausyse nutilo. Labai stipriai pūtė. Jis buvo numestas kelis metrus atgal, arčiau pelkės krašto, kur pajuto, kaip į plaučius ėmė skverbtis bjauri smarvė.
  Jis pakėlė ranką, palietė galvą, tikrindamas, ar joje nėra ko nors nemalonaus - kulkos ar įstrigo skeveldros pavidalu. Bet viskas buvo tvarkoje, jei tokia iš viso buvo taikoma būsenai, kai negali atsikelti, o bet koks judesys sukelia tokį skausmą, kad gali netyčia mirti nuo skausmo šoko.
  Prieš akis plaukė apskritimai, sugniaužė krūtinę ir ranka iškart siekė kišenę, kur buvo vaistinėlė su švirkštu. Vargu ar jėgų galėjo užtekti daugiau, bet tuo momentu tai buvo bent kažkas.
  Suradęs reikiamą narkotiką, stalkeris paskutine jėga įsmeigė adatą ir išspaudė visą turinį, jausdamas, kaip skystis ir jėga sklinda gyslomis, išvalydamas mintis ir pripildydamas raumenis energijos.
  Netrukus jis jau galėjo normaliai matyti, skausmas krūtinėje pamažu atslūgo, o pagaliau pavyko atsistoti ir pamatyti, kad visą tą laiką jis gulėjo tarp nendrių, smarvės ir purvo. Ginklas sprogimo nusviedė atgal kiek toliau. Ant kūno nebuvo matomų žaizdų, o visi jo bandymai rasti bent ką nors patvirtinančio skausmą, kurį jautė prieš injekciją, buvo nesėkmingi. Jis buvo sveikas, nors ir šiek tiek įskilęs.
  Oras buvo prisotintas mirties. Tai buvo jaučiama su kiekvienu įkvėpimu ir oro dalimi, patekusia į plaučius, kai jis šliaužė prie ginklo ir matė per pilkų augalų sieną ir pelkę žolę, prieš akis gulinčius kelis persekiotojų kūnus. Netoliese buvo girdėti pseudošunų ir kai kurių kitų būtybių kaukimas, urzgimas, jaučiamas labai arti šios vietos. Kvepėdami krauju ir šviežia mėsa, jie ruošėsi čia pasirodyti.
  Vyriškis įnirtingai tikrino dėtuvę - šovinių turėjo užtekti porai minučių, bet tik tuo atveju, jei padarai jo masiškai neužgrius, tada jam bus sunku.
  "Granata" - blykstelėjo per galvą. Tai buvo paskutinis ginčas su mutantais, bet, deja, dabar jis nieko panašaus neturėjo.
  "Gal patikrinti kūnus? Vienas iš jų turėjo turėti bent vieną."
  Jis atsistojo, nuėmė automatinį saugos fiksatorių ir atsargiai, tarsi eidamas per minų lauką, ėmė judėti pirmyn, vis labiau artėdamas prie vietos, kur griaudėjo sprogimas ir žuvo jo bendražygiai.
  čia. beveik prie kraterio, kur aiškiai buvo padėta mina, į nosį trenkė apdegusios mėsos smarvė. Jis šiek tiek palaukė, slopindamas vėmimo jausmą, tada žengė vieną žingsnį, susmuko ant vieno kelio ir pasuko ant nugaros apgadintą persekiotojo kūną.
  Nepasisekė, pagalvojo jis, tikrindamas, ar kišenėse nėra granatų.
  Tada nuėjo į antrą, trečią. Teko išimti kelias atsargines dėtuves ir pajudėti link senos lūšnos, likusios čia nuo pirmojo išstūmimo ir pačiam užsibarikaduoti, palikdamas tik vieną išėjimą, iš kurio buvo galima apšaudyti mutantus, jei jie tai pajuto ir trypė tiesiai į namus.
  - Po velnių, - pagaliau ištarė jis iš krūtinės.
  Vyriškis išsiėmė raciją, prisidėjo prie ausies ir pradėjo kalbėti seniai išmoktus žodžius, tikėdamasis, kad bus išgirstas, kol mutantai nesugraužs paskutinio jo mėsos gabalo.
  - Bazė, čia Sakalas, mus užpuolė, tik aš išgyvenau.
  Jis tai pakartojo dar keletą kartų, klausydamas eterio tuštumos. Tada jis tai padarė dar kartą, tikėdamasis, kad kaltas neseniai išleistas laidas, o šis trukdė radijo ryšiui, tačiau neatsiliepus į jo pagalbos šauksmą, išjungė radiją, prispaudęs automatą prie krūtinės.
  Tuo metu kareivinėse buvo šilta. Apie devintą valandą vakaro, kai žvalgų būriai ir artefaktų medžiotojai grįžo į įprastas nakvynės vietas, kambarys tapo sausakimšas. Salė prisipildė žmonių, nuodijo šurmulys, pasakos ir anekdotai.Tie, kuriems pavyko iš akcijų išnešti ką nors brangesnio nei suplyšusios kelnės, iškart nuėjo pas prekybininką, kurio veislynas buvo antrame aukšte už Borovo biuro.
  Senolis nenorėjo susisiekti. Paprastai jis buvo tylus žmogus. Tokių dažniausiai vengia, laikomi beprotiškais ar ne iš šio pasaulio. Bet kadangi senelis (taip jį pagarbiai vadino visi vietiniai persekiotojai dėl amžiaus ir patirties) buvo sanatorijos vadovas, poreikis bent retkarčiais į jį kreiptis pagalbos privertė persekiotojus jam nusilenkti.
  Negaliu patikėti, kad vėl esame ties nuliu.
  Viktoras pavargęs įėjo į salę, apsidairė sausakimšoje patalpoje, kur, kaip įprasta, kvepėjo prakaitu, cigaretėmis, alkoholiu ir smirdančiais pasakojimais. Tada jis paėjo šiek tiek į priekį, kur pačiame kampe pastebėjo nedidelį staliuką ir prisijungė prie dar dviejų persekiojančių, kurie po kelionės gėrė alų.
  - Na, kaip? Su kuo grįžai, Vitya? Sprendžiant iš tavo veido, tai netvarka.
  Jį tikrai išvargino ilgas ir pavojingas kelias. Polisijos pelkės niekada nebuvo draugiškos nepažįstamiems žmonėms, ypač jei jie veržėsi į jos valdas dėl artefaktų. Nuo pat to laiko, kai zona pajudėjo į šiaurę ir apėmė dalį Bresto ir Gomelio regionų, daugelis persekiotojų gyrė šias vietas, iš ten išnešdami begalę gėrybių ir retų artefaktų. Ištisi karavanai ėjo į pelkių persekiotojus, kol šaltinis pradėjo džiūti. Nuo tų laikų po tiltu tekėjo daug vandens. Chabaras tapo daug mažesnis, o rizika išaugo daug kartų. Dar kažkam pavyko rasti porą retų egzempliorių, dėl kurių mokslininkai buvo pasiruošę plėšyti vieni kitiems gerkles, tačiau kartą tai neįvyko ir vienai sėkmingai kelionei buvo keliolika absoliučiai nulių. Ir gerai, jei nebūtų nuostolių. Juk buvo atvejų, kai pusė būrio grįždavo iš visiškai įprasto reido, pasakodami, kaip pseudošunys pakeliui į vietas išdraskė likusius, ar dar blogiau. Apie tas vietas buvo daug pasakojimų, bet tai vis tiek nesustabdė persekiotojų. Pelno troškimas yra toks dalykas. Sunku apsisaugoti nuo didelės rizikos, kai kušas gali užtikrinti patogų gyvenimą iki senatvės.
  "Viskas blogai", - pasakė Viktoras, išimdamas iš kuprinės paskutinę troškinio skardinę, likusią iš akcijos. Greitai atidarė, perbraukdamas peilio galiuku per dangtelį, po to akimirksniu suvalgė visą turinį, beveik nekramtęs nurijo didžiąją jo dalį - persekiotojui buvo toks stiprus alkio jausmas.
  Nuėjome iki pat kraterio.
  - Ar tu ten buvai? - paklausė vienas iš netoliese stovėjusių persekiotojų.
  Jis švelniai nusijuokė.
  Gali nepatikėti, aš tavęs niekuo neįsipareigoju.
  -O kaip ten? Girdėjau, kad bandos pasirinko tas dalis. Patogu gaudyti geltonskruosčius - vietos kurčios. Nėra prasmės ieškoti to, kas dingsta, todėl jie ten bėga būriais.
  Abu persekiotojai pažvelgė vienas į kitą. Viktoras suprato, kad jie tai žino iš pirmų lūpų.
  - Ten daug visokių šiukšlių, o banditai yra mažesnė blogybė, kurią aš ten sutikau.
  Baigęs kuklaus stalkerio valgio likučius, užsikėlė ant pečių kuprinę, padėkojo valstiečiams už kompaniją ir nuėjo pas pirklį. Antrame aukšte buvo kiek mažiau žmonių, bet dėl nedidelio patalpos ploto ir langų bei geros ventiliacijos trūkumo dvokė taip, lyg čia ką tik būtų nužudytas ir išdarinėtas pseudomilžinas, kurio dabar lieka dvokia tiesiai jam po kojomis. Jie baigė Viktoro uoslę ir ant prekybininko stalo rūkstančias cigaretes. Jis nerūkė keletą metų ir, skirtingai nei jo rūkantys kolegos, kiekvienu įkvėpimu jautė tabako niekšybę.
  Buvo eilė. Keletas tarnybos karių, matyt, eidami per šias vietas į savo bazę ir sustoję pasipildyti amunicijos bei atsargų, įdėmiai apžiūrinėjo ant stalo išdėliotas prekes. Ginklas. Šaudmenys. Įranga ir uniformos. Visa tai buvo daugmaž tinkamos būklės, kas kartais sukeldavo ne mažesnę nuostabą nei bureris aplinkiniuose rajonuose, nes sanatorijos kompleksas ir prie jo esantys gyvenamieji bei ūkiniai pastatai buvo labai toli nuo žemyno ir pasirodė labai sunku tai gauti. Bet Vitoldas tam buvo gudruolis, nes mokėjo rasti bet kokią prekę, o jei prie to buvo prikišti geri pinigai, tai nereikėjo jaudintis dėl rezultato - viskas bus pristatyta laiku ir laiku. O dabar, kai grupelė skolininkų, pagaliau apsipirkę ir kupiūromis papildę Vitoldo piniginę, pasitraukė į šoną, jo veide karaliavo šypsena.
  -Diena nepraleidžiama veltui, kai klientas išeina patenkintas, o aš uždirbu.
  - Džiaugiuosi, kad su tavimi viskas gerai, - pasakė Viktoras, priėjęs prie prekystalio.
  - Na, pone, kuo jūs skundėsi? Kurį laiką nebuvote. Valandėlę galvojau, kad jūs visi mirę, taip sakant, zona paėmė jus ir pavertė vienu iš tų keistuolių prie degiklio.
  Bet aš čia ir mano smegenys gerai.
  - Ir man tai patinka, vadinasi, turi gerą prekę.
  Viktoras tylėjo. Atvirai kalbant, jis neturėjo ką pasiūlyti Vitoldui ir nenorėjo to pripažinti. Iš paskutinio reido stalkeris išėjo tuščias ir be jėgų, vos pasiekė sanatoriją. Nepaisant to, jis turėjo kažką vertingo, ko nebuvo galima paliesti ar vizualiai įvertinti, ką net Borovas svajojo gauti.
  - Turiu informacijos, Witoldai. Aš žinau, kur dingo milžiniška chimera. Galiu parodyti.
  Prekybininkas įtariai pažvelgė į savo klientą, paskui pažvelgė į kitus už jo einančius seklius, laukiančius savo eilės, o po to šiek tiek pasilenkė, pakabindamas kūną virš mokyklos suolo, tarnavusio Vitoldui kaip stalą.
  - Geriau neminėk šio surūdijusio padaro. Paskutinį kartą ji nužudė dvylika žmonių RUES. Nuo to laiko niekas jos nematė ir būtų geriau, jei ji papultų tiesiai į pragarą, nei gąsdintų savo buvimu mano klientus.
  Išties, daugelis žmonių ją vadino surūdijusia dėl stambios vilnos spalvos, kuri priminė surūdijusią spygliuotą vielą, suvyniotą ant tos pačios grubios ir patvarios odos. Labiau nei visi kiti tokio tipo asmenys ji apėmė neįtikėtino dydžio persekiotojus, todėl vietinės grupės netgi sustabdė priešiškumą, kad suvienytų ir nužudytų ją. Tačiau po reido RUES, padaras dingo be žinios ir nuo tada niekas jo nematė.
  - Vadinasi, nesi pasiruošęs už tai mokėti?
  Witoldas grįžo į savo ankstesnę padėtį, atsilošęs kėdėje, traškėdamas nuo savininko svorio. Spragtelėdamas pirštais ir trindamas plačią kaktą, jis visa savo išvaizda parodė, kaip jo viduje kovojo godumas ir smalsumas.
  - Po velnių, - tarė jis ir trinktelėjo delnais į stalą. - Manęs tokie pasiūlymai jau seniai nekliudo.
  -Taigi klausimas kaina?
  - Ne tik, - jis sekundę nutilo. - O jeigu tu meluoji? O jei gausi pinigus ir nieko protingo nepasakysi. Tada ieškok vėjo lauke. Zona didelė, velnias žino, kur tave nuves.
  - Ar aš kada nors tau melavau?
  Ne, bet viskam yra pirmas kartas.
  - Iš principo suprantu jūsų atsargumą, - pasakė Viktoras, užsimetęs kuprinę ant pečių.
  - Labai džiaugiuosi, kad radome abipusį supratimą. Geriau eik į Borovą. Jis dabar čia pat. Senis įžvalgus, iš karto atskiria melą, jei pavyks įtikinti, aš tau kuo nors padėsiu tavo medžioklėje, bet šiaip - atsiprašau. Čia kas antras žmogus čia yra matęs vaiduoklius, ar bendravęs su Dievu, ar per pilnatį miške matęs keistus mutantus. O pinigų, ginklų ir įrangos visiems reikia.
  Viktoras išėjo, tebegirdėdamas senus pirklio niurzgėjimus. Jis sustojo prie durų - kažkas atidarė kelis palėpės langus, kur saugumo sumetimais arčiau nakties yra įsikūrusi snaiperių pora, o į sanatoriją ėmė skverbtis grynas oras, stumiamas sustiprėjusio vėjo.
  Viktoras giliai įkvėpė. Jam buvo malonu kvėpuoti jei ne idealiai švariu, bet gaiviu oru, kuris atskiedė cukruotą smarvės mišinį, visą tą laiką tvyrantį antrame aukšte. Žingsnis po žingsnio jis kvėpavo dažniau, tarsi šiame ore tilptų visas jo gyvenimas ir jis negalėtų juo prisotinti savo kūno prieš sutikdamas neišvengiamą dalyką.
  Jis pasibeldė į duris senamadiškai: tris trumpus kartus, prisimindamas savo senelio santūrumą, atsispindintį beveik visame kame. Įprastas atsakymas į beldimą nebuvo sekamas, tačiau Viktoras kažkodėl pamanė, kad jau gali įeiti, po to kiek pravėrė sunkias medines duris ir įžengė į gerai apšviestą kabinetą.
  Borovas sėdėjo prie didelio stalo ir žiūrėjo į kažką monitoriaus ekrane. Įėjęs žmogus jo visiškai nesudomino, tik kartą pakėlė akis, norėdamas pažvelgti į svečią, o po to vėl paskendo žemyn besileidžiančiose tekstinio dokumento eilutėse.
  Viktoras priėjo arčiau stalo, atsisėdo ant šalia esančios kėdės ir laukė. Taip nutiko senoliui, kai jis ignoravo tai, kas vyksta aplinkui, o po to vėl grįžo į mūsų pasaulį tarsi nieko nebūtų nutikę. O dabar Viktoras turėjo palaukti penkiolika minučių, kol Borovas pakėlė akis iš kompiuterio ir pagaliau atkreipė dėmesį į persekiotoją.
  - Kalbėk, - bosiniu balsu griaustėjo senelis.
  - Turiu informacijos apie chimerą, kuri prieš šešis mėnesius labai sutrupino mūsų nervus. Mačiau ją Bresto srities pasienyje, Žadino srityje. Vietiniai pasakojo, kad padaras kabo toliau: Stolinas, Rečica, Varnos. Žmonės vis labiau nyksta. Panašu, kad ji apsigyvena naujuose medžioklės plotuose.
  Borovas nieko nesakė. Nepakildamas nuo kėdės, jis atsisuko į ant sienos kabantį žemėlapį ir spoksojo į vietą, apie kurią kalbėjo Viktoras.
  - Nukeliavo toli.
  - Sutikau ją pakeliui į kraterį. Ji miegojo žemumoje, nendrėse, laukdama vidurdienio karščio. Apskritai man pasisekė, jei ją užklupčiau kiek vėliau, kai pasidarys vėsiau, kas žino, kuo viskas baigsis.
  Senis tylėjo. Atrodė, kad jis pasvėrė visus "už" ir "prieš", kaip Vitoldas, kamuojamas abejonių dėl informacijos, neskubėjo priimti sprendimo, kuris ypač išbandė Viktoro kantrybę. Jis ketino apsisukti ir nueiti, spjovęs į visas taisykles, kad įdarbintų žmones ir savarankiškai išspręstų keistą būtybę bei atitektų legendiniam medžiotojui, kai staiga senukas atgijo. Jis grįžo iš apmąstymų šalies, kurioje buvo visą tą laiką. Jis atsisuko į stalkerį ir lakoniškai ištarė tą patį.
  -Ko jūs norite?
  - Man reikia tinkamo ginklo. Ką tik šiandien grįžau iš reido ir esu nuogas kaip sakalas. Neturiu lėšų nusipirkti visko, ko man reikia, bet jei padėsite man šiame versle ir man pavyks pripildyti padarą, tai persekiojai čia būriais plūstels ir bus daug swag'ų.
  Senelis sekundę tylėjo.
  -O jei ne?
  Čia Viktoras nerado ką pasakyti. Tiesą sakant, visa Rusty medžioklė buvo gryna beprotybė ir savižudybė. Ji nužudė sunkiai ginkluotus žmones RUES, kad turėtų tą patį padaryti su nedidele grupele persekiotojų ir net savo teritorijoje.
  - Pasistengsiu, kad tai pavyktų.
  Galiausiai išspaudė Viktorą. Bet Borovas laikėsi savo pozicijos. Senelis pakartojo savo klausimą.
  - O jeigu tu negali to padaryti?
  Viktorui palikus klausimą neatsakytą, senelis tylėdamas atsisuko į kompiuterį ir toliau skaitė. Tai reiškė, kad pokalbis baigėsi. Senolis priėmė sprendimą ir apie jokį ginklą negalėjo būti nė kalbos.
  Jis išėjo į koridorių, kur jis vis dar smirdėjo kaip šiukšlės, praėjo pro kitus du persekiotojus, kurie laukė savo publikos Borovpe, o tada nusileido į pirmą aukštą. Ten buvo visi žmonės. Kažkuriuo metu jų buvo tiek daug, kad nebuvo įmanoma žengti žingsnio, kad nepataikytų kam nors per petį.
  Nepaisant to, jam pavyko prasiskverbti prie išėjimo ir išlipti, kur Viktoras galėjo giliai įkvėpti. Tabako dūmai nebespaudė jo plaučių - kvėpuoti tapo daug lengviau, o už nugaros liko tirštas prakaito ir alkoholio mišinys. Surūdijusios, bet vis dar tvirtos durys užsitrenkė už jo ir prieš akis atsivėrė Zona.
  Kai jis pirmą kartą čia atvyko, buvo mažai žmonių, o rajone viskas priminė tylų, mirusį chaosą, kuris atsiranda, kai horizonte auga branduolinis grybelis ir smūgio banga nusviedžia tave į pragarą. Kažkas panašaus nutiko ir čia. Tačiau tam tikra jėga: Viešpats ar gamta, kaip kam įdomu, pradėjo atkurti tvarką ir netrukus šios vietos prisipildė gyvų būtybių, kažkaip prisitaikiusių prie radiacijos, o kai ši ataka pradėjo nykti, nežinomų jėgų nunešta toliau. į šiaurę, pradėjo ryškėti ir žmonės. Mutantai atėjo paskui juos. Medžiotojas ir auka (priklausomai nuo to, į kurią pusę žiūrėti) staiga atsidūrė vienas priešais kitą, o tai privertė kiekvieną grupę griežtai apibūdinti savo turtą. Žmonės apsigyveno santrijos rūmuose. Vėlyvosios SSRS laikų kompleksas, jis velniškai gerai išsilaikęs net po visų kataklizmų ir dešimčių išsiveržimų, tapęs saugiu prieglobsčiu šimtams klajūnų ir valkatų, kurie savo laimės ieškojo Zonoje. Nedidelę teritoriją aplink tris sanatorijos miestelius taip pat saugojo žmonės, tačiau viskas už jos buvo dykuma, visa tai priklausė mutantams. Buvo ir kitų įstatymų. Primityvūs, gyvūnai, kai pabudo stalkerių viduje snūduriuojantys instinktai ir jie pavirto tais pačiais plėšrūnais, pamiršdami apie savo žmogišką egzistenciją.
  Ir dabar, žvelgdamas į priekį, į tolimą tolį, kur aukštuose nendrių tankmėje skendėjo kažkada buvusios didžios imperijos liekanos, kur daugiaaukščiai pastatai virto mokslui nežinomų mutantų ir būtybių židiniais, Viktoras jautė visu kūnu. sutvirtintas, o jo rankos automatiškai siekė ginklų.
  Pasaulis tikrai pasikeitė. Ne taip greitai, kaip daugeliui atrodė, bet dramatiškai, pakeisdamas ne tiek visos teritorijos kraštovaizdį, kiek žmonių, nusprendusių savo gyvenimą skirti Zonai, sielas. Ji sugėrė žmones, valdė protą tiek, kiek negalėjo padaryti joks narkotikas. Apsėsti šioje vietoje vykstančių stebuklų, skatinami svajonių praturtėti ar tiesiog pažinti kitokį gyvenimą, žmonės, nepaisydami jokio pavojaus, plūstelėjo į šias vietas todpuose.
  Viktoras vaikščiojo ilga gatve, išsitiesusia kaip boa spūstys tankmėje, tarp kadaise buvusių gyvenamųjų daugiaaukščių pastatų. Jie mirė. Labai seniai žmonės paliko savo namus, palikdami plytų milžinus gyventi naujame pasaulyje.
  Po kojomis trankė metalas - šioje vietoje tiesiog važiavo tramvajaus bėgiai. Tiesa, dabar jie buvo surūdiję ir priminė išsipūtusias venas, seniai be kraujo, bet už tai ne mažiau baisūs.
  Tuštuma.
  Viktoras staiga pamatė keistus pėdsakus. Jie buvo kaip triušiai, bet gana dideli. Ką čia nagai tigras ir labai aštrus. Net bėgio metalas buvo subraižytas.
  Viktoras susiraukė. Nepakako suklupti ant mutanto triušio. Šis gero liūto dydžio gyvūnas galėjo išspjauti nuodus iš tolo. O sustoti nėra lengva
  net sprogstamąja kulka. Akivaizdu, kad susitikimas su tokiu triušiu ir nuodingu tigru vienu metu nieko gero nežadėjo. Tai tikrai monstras.
  Viktoras pasuko alėja ir nevalingai tupėjo. Jis neieškojo nereikalingų nuotykių.
  Iš diržo išsitraukė pistoletą. Aš klausiau. Toks didelis žvėris negali prasmukti nepastebėtas. Staiga persekiotojas iš savo šono pamatė skeletą. Jis buvo toks...
  Siaubingai apgraužtas ir apgraužtas. O ant kaulų kabojo formos fragmentai, ir akivaizdu, kad jie neseniai buvo nužudyti ir nugraužti - tekantis kraujas nespėjo sušalti.
  Viktoras prakeikė:
  - Tai japonų policininkas!
  Ir sustingo... Jis vėl klausėsi. Viskas atrodė tylu. Tačiau intuicija siūlė, kad geriausia būtų grįžti į kitų persekiojančių draugiją arba rinktis namą
  daugiau patikimas. Viktoras pajudėjo tupintis... Ir trumpais brūkšniais.
  Ir tada tikrai pasigirdo duslus urzgimas ir kažkieno galingų letenų draskymas. Viktoras paspartino ir puolė prie durų. Tą pačią akimirką jam už nugaros įsiplieskė liepsnos.
  Ir ugnis pataikė į nešvarų kostiumą. Viktoras atsigręžė. Jį sekė pabaisa. Jaučio dydis buvo triušio su ausimis ir liūto su galingomis letenomis mišinys.
  Ir vis dėlto šis žvėris liepsnojo ugnimi.
  Viktoras buvo girdėjęs, kad triušiai mutantai gali išspjauti nuodus, bet nemanė, kad šis gebėjimas gali apimti ugnies kvėpavimą.
  Vyriškis vos nenumirė iš išgąsčio. Ir žvėris greitai sumažino atstumą. Dabar jis jau aplenkė Viktorą ir smogė persekiojančiam letena. Smūgis vyrą parvertė nuo kojų.
  Skerdena užlipo ant Viktoro iš viršaus ir jį prispaudė. Tada spragtelėjo mėsėdžio burna.
  Dar akimirka ir viskas. Tą akimirką blykstelėjo spindulys ir kažkokia nežinoma jėga numetė triušį mutantą. Atrodė, lyg į jį būtų trenkęs žaibas.
  Pabaisa vėl bandė trūkčioti, bet vėl buvo mirtinai smogta. Ir didžiulė skerdena apanglėjo, nuslūgo.
  Viktorą ištiko didelis šokas. Jis niekada to nesitikėjo. Ir taip, kad zonoje būtų toks galingas ginklas, kuris šaudys spinduliais.
  Tuo pat metu vyrą apėmė baimė. Ir staiga jis pats bus nužudytas. Kam jo reikia - dar vienas daugybės persekiotojų ...
  Pusę Baltarusijos jau užėmė anomali zona, o nuotykių ieškotojai iš viso pasaulio čia atvyksta vaikytis artefaktų. O kažkas konkrečiai ko ieško
  gali būti apvogtas. Namuose dar galima rasti daug vertingų daiktų. O mafija irgi turi savų interesų zonoje.
  Viktoras bandė nušliaužti. Ir tada staiga priešais jį pasirodė figūra. Viktoras sumirksėjo akimis. Atrodė, kad jis kliedėjo.
  Priekyje buvo pasakiško grožio mergina. Ji vilkėjo aptemptą kombinezoną, kuris neslėpė figūros atvira galva ir matėsi, kaip jos auksinis,
  vešlūs plaukai. O veidas drąsus ir tuo pačiu gražus.
  Viktoras bandė keltis, nes mergina staiga ėmė ir nuogais kojų pirštais sugriebė jo nosį. Tikrai buvo ką kelti ant stogo.
  Pasakiškai graži mergina vaikšto po zoną basa. Taip ir griebiau.
  Viktoras jautė stiprų skausmą. Jo šnervės buvo užspaustos kaip žnyplės. Ir ši graži mergina turėjo tokius stiprius pirštus. Ir tada jis pajuto, kad kažkas sugriebė
  jam ir už mančių.
  Viktoras išgirdo kitos merginos balsą, jis buvo labai malonus, o kartu ir baisus:
  - Na, ar Gerda pagavo vaiką?
  Šviesiaplaukė juokdamasi atsakė:
  Kaip tu matai Šarlotę? Tikras mažas ir ne per gražus vyras!
  Viktoras buvo sutrikęs. Tiesą sakant, koks jis: trijų dienų ražienas, ilgai neplautas, prakaituotas, smirdantis. Taip, ir grožiu jis nespindi, o jam jau per trisdešimt metų.
  Viktoras paprastai yra toks žmogus... Paprasčiausias. Ūgis vidutinis, lovoje taip pat nieko ypatingo. Jau trūksta kelių dantų ir nėra ką kišti.
  Paprasčiausias žmogus, o ne koks Holivudo herojus. O štai merginos. Prieš jį pasirodė antra mergina. Ji buvo ugningai raudona. Ir taip pat sandariai
  figūros neslepiantys kombinezonai. Be to, buvo aišku, kad merginos yra labai raumeningos ir turi plyteles išklotus pilvo raumenis. Abi labai gražios, drąsiais veidais,
  ir aukštas. Bent jau jie aštuoniasdešimt penki metrai ir basi. su aukštakulniais merginos išvis būtų aukštos.
  Raudonplaukė buvo ginkluota kažkokiu įmantriu kulkosvaidžiu, o ant jos diržo kabėjo dar velnias žino kuo. Taip, ir blondinė su visu arsenalu.
  Viktorui atrodė keista, kad merginos basos. Juk zonoje tiek daug užkrato, o pati dirva užnuodyta, pilna įvairių nuodingų pelėsių, grybų, dilgėlių ir
  įvairių rūšių vabzdžių.
  Tiesą sakant, šios merginos labai rizikuodavo savo nuogais padais, kurie, kaip bebūtų keista, rausvi ir švarūs, į juos nesilimpa purvas ir dulkės.
  Apskritai šios merginos yra tokios neįprastos.
  Moterų rajone daug mažiau nei vyrų. Ir jame lengva gauti nevaisingumą ir vaiko mutanto gimimą. Nors yra retų nuotykių ieškotojų - damos banditės,
  ir prostitutės. Nors, žinoma, visiškai degradavusios moterys eina pas prostitučių, kurių daugelis yra baisios ir girtos. Apskritai zonoje alkoholis yra populiarus.
  Jis mano, kad bent iš dalies neutralizuoja spinduliuotę ir daugelį nuodų. Tačiau nuo girtavimo moterys greitai pasensta ir praranda prekinę išvaizdą. Tai liūdna.
  O šios merginos, tokios jaunos, gaivios, įdegusios ir sveikos - tiesiog šventė akims.
  Viktoras sumurmėjo rankomis suimdamas Gerdos basą pėdą, kuri ir toliau laikė nosį:
  - Paleisk, nes skauda!
  Mergina nusijuokė sakydama:
  - Taip, skauda... Bet ką tu pasakysi patuk. Aš tave išgelbėjau!
  Viktoras atsidusęs atsakė:
  - Galėčiau tau sumokėti, bet beveik nieko neturiu!
  Gerda nusijuokė ir pasakė:
  - O ką imti iš tokio vargšo kaip tu!
  Raudonoji Šarlotė pasakė:
  - Gal jis mus palaižys?
  Gerda paniekinamai prunkštelėjo:
  - Jis smirda!
  Ir išvijo Viktorą. Vyriškis patraukė ant nugaros... Merginos vienbalsiai juokėsi. Jie buvo tokie seksualūs, kad Viktoras nevalingai susijaudino.
  Tuo tarpu Charlotte priėjo prie mutanto triušio skerdenos ir pliaukštelėjo jo kailiu, pažymėdama:
  - Kilnus žmogus! Bet vertinga tik jo uodega!
  Gerda linktelėjo ir paklausė Viktoro:
  - Jei nenori, kad nukirstume tau galvą, pasakyk, kur yra sėkmės akmuo!
  Viktoras sutrikęs sumurmėjo:
  - Taip, aš... Ar būčiau tokia, jei turėčiau sėkmės akmenį!
  Šarlotė nukirto kiškio liūto uodegą. Ji įsidėjo jį į krepšį ir sumurmėjo:
  - Jis meluoja! Senis pasakė jam, kur tas akmuo! Nukirsim jam galvą?
  Viktoras sutrikęs sumurmėjo:
  Kodėl jis taip sakytų? Kas aš jam? Be to, jūs pats iš jo žinotumėte ...
  Gerda sumurmėjo:
  - Nepavyks... Bet jaučiu, kad tai nėra taip paprasta, kaip atrodo. Gal nuvesim į rūsį ir kankinsime pagal taisykles!
  Šarlotė pritariamai linktelėjo.
  - Būtinai tai reikia padaryti! Nuveskite jį į rūsį ir pabandykite ten!
  Gerda norėjo ką nors pasakyti, kai išgirdo keiksmažodžius ir nešvankius žodžius.
  Merginos pasisuko. Kelyje pasirodė keliolika nešvarių ir suplyšusių vyrų. Jie judėjo link merginų. Ir tuo pačiu jie keikėsi, ir gana purvini.
  Šarlotė nusijuokė.
  - Tai kumščių gauja... Koks pasaulis pilnas kritinų!
  Ir ji išsitraukė ginklą.
  Gerda pritardama linktelėjo.
  - Nužudykime juos! Zonoje per daug purvo!
  Ir abi merginos ėmė ir apnuogino veidus. Viktoras drebėjo iš baimės. Šių nepaprastų merginų akyse atrodė tiek daug pykčio. Įdomu, kas jie tokie?
  Ir kokią fenomenalią galią jie turi! Ko jie tiesiog negali.
  Iš Šarlotės ir Gerdos pistoletų išskrido spinduliai. Jie smogė į jų kryptimi judančius vyrus, aiškiai norėjusius išprievartauti gražuoles.
  O tada pragariškas karštis ir... Keletą žmonių iš karto iškirto spinduliai. Jie griuvo kaukdami. Likusieji pakėlė kulkosvaidžius ir nupjautus šautuvus.
  Abi merginos: raudonplaukė ir šviesiaplaukė apsivertė. Ir tuoj ims ir pasodins. Tai buvo mirties bausmė. Ir štai jie vėl įkrenta
  vyro masė. Visai bjauri minia...
  Gerda atšoko ir sucypė:
  - Fa lėlė!
  Charlotte pažymėjo:
  - Greitai mes su jais!
  Žuvo dvylika kulakų gaujos vyrų. Jie buvo sumušti kokiu nors neįprastu spinduliu ginklu. Du iš jų vis dar raižėsi ir trūkčiojo.
  Gerda sušuko:
  - Juodasis varnas mirties akivaizdoje,
  Auka laukia vidurnakčio valandos...
  Charlotte patvirtino:
  - Kariams bus nemirtingumas,
  Jei drąsiai pataikėte į akį!
  . 2 SKYRIUS
  Merginos intensyviai naikino lavonus. Išsiėmė iš kišenių ir diržų visus pinigus, paėmė keletą smulkių akmenukų-artefaktų.
  Tada pasiimkite ginklus. Ir tada Viktoras negalėjo patikėti savo akimis. Visi šie peiliai, pistoletai, kulkosvaidžiai, nupjauti šautuvai pateko į rankines
  kariai ir tiesiogine to žodžio prasme ten dingo ...
  Viktoras nustebęs paklausė:
  - Kaip tu tai darai?
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  Tu nesupranti žmogau!
  Charlotte logiškai pasakė:
  Na, per ilgai aiškinti! Kelkis ir sekite mus! Jūs vis tiek praversite, jei nenorite būti atkirsti
  galva!
  Gerda nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, ir tuoj pat!
  Ir sugriebė Viktorą už kaklo. Lengvai nuplėšė nuo žemės ir nešė.
  Vyriškis sklandė ir bejėgiškai daužė ore. Šarlotė apnuogintais kojų pirštais paėmė Viktoro ginklą ir metė į jį.
  Jis automatiškai griebė ginklą.
  Raudonplaukė pritariamai linktelėjo.
  - Nebloga reakcija!
  Viktoras atsidusęs atsakė:
  - Kitaip neišgyvenk!
  Gerda pastatė jį ant kojų ir linktelėjo.
  - Eime su mumis! Ir nedrįsk bėgti. Mes judame greičiau nei greičiausias žmogus pasaulyje.
  Ir ji stūmė Viktorą su automatu.
  Jis pasilenkė ir ėjo kartu su merginomis. Jis atrodė kaip sumuštas šuo.
  Mergina pliaukštelėjo kojomis, palikdama dulkėse plikus, grakščius pėdsakus. Be to, Šarlotė panardino kojas į kraują.
  Atrodo, kad abu vogė niekam nebijoti. Ir jie tokie seksualūs - tiesiog iššaukiančiai.
  Viktoras paklausė merginų:
  - Kas tu esi?
  Raudonplaukis karys šypsodamasis atsakė:
  - Ką tu manai?
  Vyriškis išskėtė rankas.
  - Aš nežinau! Bet tu toks ypatingas!
  Gerda linktelėjo dantimis.
  - Mes esame tie, kurie gali tave nužudyti... Bet tokiu atveju mes galime duoti atlygį. tai jau priklauso nuo tavęs!
  Viktoras skeptiškai nusijuokė.
  - Kuo aš galiu būti naudinga tokioms šaunioms moterims kaip jūs?
  Atsakydama Gerda pakėlė koją ir vėl plikais pirštais sugriebė Viktorui už nosies ir suspaudė daug stipriau. Ir ji sušuko:
  Mes nesame jūsų moterys! Moterys parduoda sėklas turguje!
  Šarlotė linktelėjo.
  - Teisingai! Bet tu daug žinai! Pavyzdžiui, toks artefaktas kaip atjauninimo akmuo!
  Viktoras pašiurpo ir pažymėjo:
  - Tai labai retas akmuo. Ir tai turi šalutinį poveikį. Netgi galite tapti mažu berniuku, jei ilgai laikysite jį rankose.
  Be to, už zonos ribų tie, kurie gavo tokį jaunimą, tiesiog miršta. O zonos viduje, virsdami vaikais, pralaimi ir suaugusieji
  stiprybes ir įgūdžius, o dažnai ir suaugusiųjų atmintį.
  Gerda pritardama linktelėjo.
  - Taip, girdėjome, kad jaunystės akmuo turi šalutinių ir nelabai malonių savybių. Tačiau derinant su laimės akmeniu,
  ir su kai kuriais kitais artefaktais jis gali paversti asmenį už zonos nemirtingą ir amžinai jauną supermeną. Taigi, kad...
  Charlotte lengvai patvirtino:
  - Jei nori gyventi, padėk mums!
  Viktoras drebėjo ir paklausė:
  - Kas tu vis dėlto esi?
  Gerda šypsodamasi pastebėjo:
  - Papildomos žinios tik sutrumpins jūsų gyvenimą!
  Charlotte patvirtino:
  Mes turime tik daugiau priežasčių tave nužudyti!
  Viktoras stabtelėjo... Jie praėjo niūrų sąvartyną. Kažkoks bomžas, pamatęs merginas, pribėgo prie jų ir ėmė maldauti:
  - Duok našlaitei... duonos plutą!
  Šarlotė apnuogintais kojų pirštais paėmė stiklo skeveldrą ir sviedė. Per arti prišokęs bomžas gavo tašką tiesiai į akis. Ir stiklo gabalas
  pervėrė stiebą ir pateko į smegenis. Nesąžiningas sugriuvo.
  Viktoras sušvilpė.
  - Lovno! Labai protingas!
  Gerda pažymėjo:
  - Mes negalime to padaryti!
  - sumurmėjo Šarlotė.
  - Taip, aš pamerkiau mikrobą!
  Viktoras pastebėjo:
  - Tai taip pat vyras ir žudymas yra toks žiaurus!
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  - O gal atvirkščiai. Nei čia vegetuoti kitame pasaulyje benamiams bus daug geriau!
  Gerda šypsodamasi pastebėjo:
  - Teisingai! Kodėl niekšas turėtų gyventi... Žmonijai tai maža netektis!
  Raudona pridėjo:
  - O gal pelno!
  Viktoras nieko nesakė, manydamas, kad jis nėra toks reikšmingas egzempliorius žmonijai ir kad gražuolės gali jį pribaigti. Ir jie vaikšto basi, apvalūs,
  rožiniai aukštakulniai blyksniai.
  Viktoras pagalvojo, kodėl jie nebijo vaikščioti basi. Juk yra tiek daug įvairių infekcijų, nuolaužų ir kitų nešvarumų.
  Vyras dvejojo ir paklausė:
  - O kodėl tu... be batų!
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Lengviau gyventi basomis ir...
  Charlotte pridūrė:
  - Pats matei, kaip gudriai prikaliau šį bomžą!
  Viktoras linktelėjo.
  - taip daug praktiškiau. Bet kodėl jūsų kojos nesusitepa?
  Gerda griežtai pasakė:
  Niekas taip nesutrumpina gyvenimo kaip ilgas liežuvis. Taigi geriau tylėk!
  Šarlotė atsakė rimtu tonu:
  - Nes mūsų kojos nesuvokia purvo...
  Taigi jie pateko į apleistą namą. Ten taip pat buvo trijų geriančių bomžų kompanija. Merginos joms spindulių nešvaistė. Šarlotė pašoko ir skrido
  ji sugriebė už nuogais kojų pirštais nukritusių botagų skeveldrų ir kaip į juos daužė. Smūgis buvo stiprus, kaukolės įtrūko. Išsiliejo kraujas.
  Trečiąją temą Gerda nuogu apvaliu kulnu perkėlė į smakrą. jam nusileido žandikaulis. Ir jis pargriuvo negyvas ir nutilo.
  Dabar merginos jaučiasi kaip karalienės.
  Raudonplaukė basa koja sugriebė rašalo buteliuką ir sviedė jį į sieną, sulaužydama. Tada ji sušuko:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Šviesiaplaukis terminatorius išmetė užkandį pro langą ir sucypė:
  - Tualete permirkęs benamis!
  O merginos garsiai juokėsi. O kariai dabar buvo tik merginos - super.
  Viktoras atsitraukė prie išėjimo. Bet Gerda vėl pagavo jį už kantrios nosies ir patraukė:
  - Nusiramink, ožka! Mes jus dabar apklaussime!
  Viktoras sumurmėjo:
  - Nieko nežinau!
  Šarlotės smaragdinės akys blykstelėjo.
  - Tada tu mirsi!
  Vyras papurtė... Šviesiaplaukė mergina priėjo prie jo ir sugriebė už peties. Ji suspaudė pirštus ir šaukė:
  - Pasakykite, ką pasakėte apie artefaktus Borov7
  Viktoras sumurmėjo:
  - Nieko konkretaus! Jis taip pat juos seka...
  Gerda linktelėjo.
  - Galite jį apklausti. O tu mes...
  Charlotte pasiūlė:
  Galbūt mes jo dar neužmušime. Yra viena idėja.
  Šviesiaplaukis terminatorius linktelėjo.
  Mes visada galime nužudyti tarakoną. Ir mes turime įvairių idėjų!
  Raudonplaukis karys pasiūlė:
  - Tada pabandykime akmenį, kuris nukreipia į jį kulkas. IR...
  Gerda atsakė:
  - Jau bandėme, bet tai neveikia prieš spindulius. Kokių dar idėjų yra?
  Šarlotė šypsodamasi pasiūlė:
  - Ar galime jam papasakoti apie savo žygdarbius?
  Blondinė atsakė:
  - Nemeskite perlų prieš kiaules. Neduokite tiesos šunims!
  Charlotte į tai atsakė:
  - Gal tada jis ką nors prisimins! Nenaudinga klausti. Ir mums reikia sėkmės akmens. Tada jis gali pasirodyti puikus kartu su kitais akmenimis.
  Gerda pritardama linktelėjo.
  - Tada aš jam pasakysiu! Leisk jam sėdėti ir klausytis.
  Ir šviesiaplaukė terminatorius ėmė pinti istoriją;
  Iš niekur ropojanti anomalija merginas supo iš visų pusių. Akmuo pulsavo ir daužėsi rankomis. Atrodė, kad net oras aplink užšalo ir tapo negyvas. Tuo pačiu metu merginos pajuto padidėjusį spinduliavimą.
  Ji pramušė orą, sukeldama azoto ir deguonies branduolių susiliejimą. Nuo kurio viskas buvo prisotinta nepaprasto gaivumo, kuris kankino nosį.
  - Mums reikia dingti iš čia! Gerda pasakė.
  Šarlotė sutiko.
  - Paimkime hiperfitus ir pabandykime prasibrauti!
  Merginos iš karto susileido radiaciją mažinančio skysčio. Atrodė, kad tūkstančiai radioaktyvių bičių gelia jūsų odą.
  Gerda sucypė:
  - Eime pirmyn!
  Charlotte sutiko:
  - Taip! Nenorėjau dar kartą apeiti šios superanomalijos. Staiga jis turi grobuoniško instinkto panašumą ir mus supa.
  Šviesiaplaukė terminatorius pažymėjo:
  - Paprastai tokie laukai nėra ištisiniai ir rasime spragą.
  Raudonplaukė viksva priminė:
  - Svarbiausia teisingai apibrėžti ribas.
  Pastarąjį padaryti nėra taip paprasta. Kai kurie bandė, mėgdžiodami rašytojus, kurie neturėjo praktinių įgūdžių, tiesiog svaidyti varžtus ir veržles.
  Nepatikima, geležis gali praskristi nesulėtėjusi ir nukristi, bet sulaužys organines medžiagas.
  Čia reikia subtilesnio požiūrio, iš įprasto švino pilate smulkias obliuotas dulkes, išmetate jas ir tada stebite menkiausią žibinto spindulio nuokrypį.
  Ten, kur spindulys tiesus, tarp anomalinių laukų yra tarpas. Mokslų įrodytas mokslas.
  Apskritai, kodėl eilinė Černobylio zona staiga tapo tokia stačia - pažeidžianti gamtos dėsnius.
  Mokslininkai aiškaus atsakymo į tai nepateikė. O ginčai ir disertacijos buvo parašytos daugybe šimtų tomų. Gerai, kad merginos moka skaityti kompiuterio greičiu, antraip jos pageltonuotų nuo knygų.
  Mokslinės fantastikos rašytojams zona taip pat tapo grynųjų karve, bet jie vis tiek rašo šiek tiek monotoniškai: spąstai, farters, artefaktai, mutantai, banditai!
  Kažkas ką nors žudo! Bet tyra nepriekaištinga meilė ir moterys net nekvepia! Bet karas yra moteriškas!
  Merginos lėtai ėjo savo keliu, siekdamos per virpantį orą. Tada jiems staiga į veidą davė šiluma, lyg kas būtų sutvarkęs šildymą.
  Jaunieji skautai turėjo specialų nedidelį prietaisą, o šviną ar geležį zonoje rasti neriją.
  Žibintuvėlio šviesoje mirga plonas dulkių sluoksnis. Pirmus dešimt metrų anomalija buvo tvirta.
  Tada, mergaitėms pažengus į priekį, lauke ėmė ryškėti įtrūkimai. Skautai atidžiai stebėjo metmenis.
  - Yra! Šarlotė pastebėjo.
  - Galite eiti.
  - Pamėginkime! Gerda ją palaikė.
  Merginos pirštais spurdėjo palei liniją. Priekyje buvo tarsi pelkė, ir aš turėjau pastebimai pridėti žingsnį, kad neįsitraukčiau.
  Staiga oras atsiduso, skautai buvo apipilti purvo srovėmis.
  - Atrodo, kad ji jaučia mūsų įsiskverbimą. Gerda pastebėjo.
  - sumurmėjo Šarlotė.
  - Gal būt! Kalbėk tyliau.
  Merginos toliau judėjo. Staiga susmulkintas metalas sukasi viesulu. Tada jis taip aiktelėjo, tik gimnastikos vikrumo dėka merginos nenukrito.
  Ant šono stovėjusios santvaros grotelės buvo suplyšusios, o skeveldros sulenktos į puošnų nėrinį. Tačiau kelias į priekį tapo šiek tiek platesnis.
  Žolė nudžiūvusi, žemė atrodo kaip po seisminio kataklizmo. Prieš perėją taką staiga užtvėrė betoninė tvora.
  Perlipti, nebuvo įmanoma, iš viršaus anomali zona alsavo mirtimi.
  Šarlotė šypsodamasi pasakė:
  - Nėra prasmės suktis atgal. Nuėjome per toli ir nežinia, ar rasime dar vieną spragą. Siūlau susprogdinti su granata.
  - Kodėl, jei gali sutriuškinti su Ross-karate smūgiu. Gerda pasakė.
  Šarlotė susiraukė.
  - Esate tikra, kad tvora gana stora.
  Šviesiaplaukė terminatorius pažymėjo:
  - Betone yra specialūs energetiniai taškai, leidžiantys prasibrauti per visą konstrukciją. Taip, ir kojų treniruotės nepakenks.
  Raudonplaukis karys griežtai pažymėjo:
  - Tada aš su tavimi.
  Kad nesugadintų batų, merginos nusiavė batus ir grakščiomis pėdomis tarsi senovės meistrų skulptūromis ėmė daužytis į betoną.
  Keista, bet jų įdegusios, basos pėdos buvo taip gerai ištreniruotos, kad atrodė, kad jas muša plieniniai laužtuvai.
  Nuo kūdikystės mergaitės gaudavo kovinį mokymą, o joms - dvidešimt penkis centimetrus betono.
  Siena buvo padengta plyšiais, po kelių sekundžių sugriuvo.
  Nors kojos šiek tiek dūzgė nuo sumušimų, per jas tvinkė kraujas, skautai buvo patenkinti.
  Šarlotė sušuko:
  - Mes prasimušėme su tavimi!
  Gerda patvirtino:
  - Tuo pačiu ir sušilo! -
  Jaunoms gražuolėms pasidarė smagu, tik veidus niežėjo nuo Dushman barzdos ir kamufliažo.
  Tolesnis kelias buvo lengvesnis, merginos jau buvo išmokusios atskirti anomalijos ribas tik pagal šviesos lūžį.
  Reikėjo tik įjungti žibintuvėlį ir viską matai. Tiesa, teko eiti apie pusę kilometro, pasilenkiant, rizikuojant kirsti pavojingą liniją: praėjimas vėl susiaurėjo.
  - Ar tu kada nors gėrei Gerdą? - paklausė Šarlotė.
  Blondinė atsakė:
  - Ne! Tiesa, man suleido alkoholio, kad patikrintų organizmo reakciją į alkoholį.
  Raudonplaukė prisimerkė.
  - Ir kaip?
  Gerda nuoširdžiai atsakė:
  - Skauda galvą, išsiverčia žarnos. Jie davė mažytes soros dydžio mini kapsules. Jie padidino organizmo atsparumą alkoholiui.
  Nors girtumas yra nuodėmė, intelektu be jos neapsieisite.
  Šarlotė nusijuokė.
  - Dar viena nuodėmė! Taigi juk kunigai geria! Ir apskritai, jei pateksime į anomaliją, patirsime pagirias, tik tūkstantį kartų blogiau.
  AKM automato antgalis netyčia pateko į anomaliją ir šiek tiek sulinko. Turėjau tai ištaisyti. Lietus pliaupė iš viršaus, dideliais lašais, gana šiltas.
  Anomalijos viduje jie tiesiog šnypštė ir išgaravo. Pro šalį buvo sukrautas metalo laužas: apvirtę, apdaužyti sunkvežimiai, traktoriai, sunkios žemės ūkio technikos nuolaužos, surūdijusios statinės.
  Už sandėlio, nekreipdamas dėmesio į mirtiną foną, sėdėjo roplys, raudonas krištolinis vėžlys su ryklio galva. Ji be problemų rijo metalą, o jos letenos yra kažkas tarp krabo nagų, tigro nagų.
  - Rifulikas! - sušnibždėjo Šarlotė.
  Gerda patvirtino:
  - Nebaltyminės gyvybės formos kvarco ir ličio mišinys.
  Raudonplaukis karys sumurmėjo:
  - Prieš jį mūsų ginklai tikriausiai bejėgiai.
  Blondinė gūžtelėjo pečiais.
  - Aš nežinau! Tie, kurie šaudė į tokį padarą, kaip taisyklė, neišgyveno. Tiesa, kam jam reikalinga mūsų baltyminė mėsa, jis greičiausiai vaišinasi kulkosvaidžiu.
  Šarlotė perspėjo:
  - Nespartinkite judesio, tai išprovokuos rifuliką.
  Merginos vis dar sklandžiai, bet juda vis greičiau. Tiesa, netrukus jie užkliuvo ant spygliuotos vielos. Ją reikėjo nupjauti.
  Merginos su tuo puikiai susidorojo, profesionaliai vengdamos girgždėti.
  Po kelių žingsnių Šarlotė sušnibždėjo Gerdai į ausį: - Žiūrėk, brangioji, štai mūsų pirmasis prizas.
  Ji parodė į citrinos spalvos akmenį.
  Blondinė terminatorius atsakė:
  - Nieko ypatingo, tai yra labiausiai paplitęs "kulesh" artefaktas. Daugiau nei tūkstantis dolerių, tu negali padėti.
  Raudonplaukė linktelėjo.
  Gal net mažiau, bet ir tai nėra blogai.
  Anomalijos aplink mergaites pradėjo atgyti, ji išgavo kažkokį ypatingą girgždėjimą, drasko ausies būgnelį.
  Jis buvo už žmogaus ausies suvokimo ribų, bet merginos jį girdėjo.
  - Velnias nerimauja! Šarlotė pastebėjo.
  Gerda patvirtino:
  - Nors čia ant bedugnės krašto, nekalbėk apie nešvarų.
  Raudonplaukis karys sucypė:
  - Nagi!
  Pastebimai sustiprėjo šnypštimas ir karštis, lietaus lašai išgaravo dar nepasiekę žemės, žolė pradėjo keisti spalvas, pasienyje atsirado liuminescencija.
  Apskritai reginys ir gražus, ir baisus. Merginos atsigręžė į reefuliką, jis jau buvo gana toli, bet atrodė, kad pavalgė, jautrių ausų "grūmojimas" nepasiekė.
  Skautai nusiramino, nes ši migla galiausiai turi baigtis.
  Gerda logiškai pastebėjo:
  "Jūs negalite čia atsinešti didelės jėgos!" Sugadinsime ir žmones, ir įrangą, žiūrėk.
  Išties, danguje pasirodė sraigtasparnis MI-8, pastebėjęs zoną, pradėjo kilti, bet jau buvo per vėlu. Neryškūs čiuptuvai lėkė link jo ir apsivijo automobilį.
  "Ratas" užspringo ir pradėjo kristi. Propeleris nustojo suktis, bet mašina lėtai, tarsi į vandenį, grimzdo. Pakeliui ji virto savotišku akordeonu.
  Tačiau merginos ne tiek žavėjosi šiuo reginiu, kiek bandė išeiti iš pavojaus zonos. Karštas oras pūtė jiems į veidus, sūkuryje iškeldamas žolės, dulkių, akmenukų stiebus.
  Merginų akys, natūraliai safyro spalvos Gerda, bet nudažytos rudai, o smaragdas Šarlote, buvo ašarojančios. Tada per žemę praėjo iškrova, nukentėjo elektros smūgis.
  Merginos aiktelėjo. Šiek tiek bėgome. Tada pasidarė visai blogai, žemė staiga pasidarė kaip sviestas ir priklijuoti batai.
  Tada mirtinai siūbavo iš viršaus, zona prispaudė merginas ant žemės.
  "Atrodo, kad mūsų laukia didelis kildykas", - sakė Šarlotė.
  Blondinė sucypė:
  - Atgailaukite, kol nevėlu!
  Raudonplaukė pakėlė:
  - Ne, Gerda, aš nenoriu mirti dvasiškai pavergta. Be to, kas verčia manyti, kad mūsų laukia mirtis.
  Blondinė sutiko.
  - Tikiuosi ne! Sunku mirti tokiam jaunam. Neturėjau laiko nieko daryti Tėvynės labui.
  Šarlotė paniekinamai prunkštelėjo.
  - Ji jos net nenužudė! Turiu savo sąskaitoje, yra bent snaiperis.
  Gerda nustebo:
  - Ir jūs nedalyvavote karinėse operacijose.
  Raudonplaukė lengvai patvirtino:
  - Ne! Manim, kaip ir tavim, buvo pasirūpinta svarbesniais reikalais. Visoje šalyje esame tik du.
  Šviesiaplaukis terminatorius linktelėjo.
  - Taigi man reikia vieno, kad iš jo gimdyčiau vaikus.
  Raudonplaukis karys kikeno:
  - Tikrai nežinau! Mums turbūt neįmanoma pastoti nuo paprasto žmogaus.
  Pagaliau prie jų nusileido sraigtasparniai, prie jų pribėgo du reefulikai. Jie, pamatę šviežią geležį, pradėjo valgyti savo grobuonišką maistą.
  - Kokios baisios jėgos reikia, kad suplėšytum tokią stiprią geležį. Gerda pastebėjo.
  - Jie turi skirtingą medžiagų apykaitą su ultraradioaktyviais inkliuzais. Šarlotė pasakė.
  Blondinė čiulbėjo:
  - Tačiau tarsi jie mūsų ginklų nevalgė. Milijonai dolerių nelinkę išmesti.
  Merginos peiliu zondavo inkstą, porą kartų peiliai įstrigo, tačiau jo galiukas buvo nuplėštas. Tada, mesdami plastikinį rutulį, jie nustatė, kad toliau dirvožemis tapo normalus.
  - Gerai, kad turime paprastą kamufliažą ant kojų, negaila kirpti. Šarlotė pasakė.
  Gerda paėmė ir sucypė:
  - Turėsiu tikrai nardyti kaip žuvis, bet pašok.
  Raudonplaukė aktyviai stebėjo:
  - Mus mokė šokinėti iš bet kokios padėties, susitvarkome.
  Blondinė agresyviai pažymėjo:
  - Kare geras pasiruošimas - kaip oras plaučiams, blogas dujų mišinys luošina ir žudo!
  Merginos nusikirpo batus, šiek tiek dvejojo ir smarkiai pašoko. Gerda vėl vos neįstrigo, pasikasė koją.
  Dabar praėjimas tapo daug platesnis ir merginos galėjo iš jo išeiti. Skautai judėjo lėtai, kol galiausiai anomalija nustojo siūbuoti.
  Šarlotė patenkinta žvilgsniu pasakė:
  - Gyva sesuo! Ir aš maniau, kad visi suklydo.
  Gerda logiškai pažymėjo:
  - Dabar reikia susirasti batus, antraip mūsų kojos per gražios barzdotiesiems modžahedams.
  Raudonplaukė sutiko su tuo:
  - Tiesiog surengsime pasalą ir ką nors užmušime.
  Blondinė mostelėjo užpakaliuku.
  - Jei rasime!
  Merginos, nepaisydamos krūvio, nusprendė pabėgioti, neskubėdamos, kad nebūtų triukšmo. Jų aštri klausa pakėlė šaudymą iš dešinės.
  - Tai kažkas! Atrodo kaip medžioklė ar išardymas. Šarlotė pastebėjo.
  Merginos žengė žingsnį, pravažiavo kalną, nuo ten atsivėrė vaizdas, kelias. Virš jo pasigirdo "Jaguar" būdingas triukšmas.
  Šis galingas aštuonių vietų automobilis iššoko iš posūkio, apaugusio mišku. Jame sėdėjo keliolika tipų odine striuke ir šarvais.
  Įžūlūs veidai ir nuskustos galvos išduodavo banditus, kai kurių jų rankose buvo tatuiruotės. O didžiausias turėjo tatuiruotę ant veido. Jis atrodė kaip komiksų piktadarys.
  - Kai žmogus dirbtinai suteikia sau siaubingą išvaizdą, tai yra tikras dvasinio silpnumo ženklas. Šarlotė pastebėjo.
  - Tikriausiai toks baisus vilkas avies kailyje, o ne avis vilko odoje! Gerda tęsė.
  Banditai buvo ginkluoti PKU - patobulintu Kalašnikovo automatu. Jo 14,7 mm kulkos galėjo pramušti mergaičių kombinezoną.
  Tačiau pagal įprastą švarką merginos turėjo lengvus, bet labai tvirtus šarvus iš vandenilio titano, tris kartus stipresnius už natūralų titaną, du su puse karto lengvesnius.
  Tiesa, toks grandininis paštas kainavo kaip visas T-90 tankas. Bet pataikė į jas tokia didele kulka, kad net stiprūs merginų kaulai neatsispyrė.
  Bet "Kalašnikovas" ar "Abakanas" nėra baisus iš jokio atstumo. Vadovas, kaip visada, keikėsi.
  - Tada gegutė mums pasakė, kad šliaužioja du farteriai. Jūs turite juos sukramtyti.
  Laukinis kauksmas atsakant:
  - Tai ne niekšiškas bosas, bet prasmė yra. Tik kažkas atvažiavo ir swag'o nesugriebė.
  Taip pat urzgimas, sumaišytas su nešvankybėmis:
  - Tai arabai, vadinasi, jie tikriausiai turi "žaliųjų" ir dopingo.
  Charlotte nusprendė atleisti AKM. Pagrindinis mašinos trūkumas yra gana didelis kulkų sklidimas, ypač dideliais atstumais. Tiesa, jei naudojate ne 7,62, o 5,45 kalibrą, tai tikslumas didėja.
  Žiaurios banditų galvos atviros. Šarlotė atidengė ugnį, o Marija, kaip visada, ėmė melstis. Iš karto buvo nužudyti keturi banditai. Vienas iš jų sušuko:
  -... izdets!
  Banditams būdingas instinktyvus atsakas. Neaišku iš kur šaudo, geriau sulėtinti greitį ir atsigulti, bet vadas nedvejodamas pagriebė FU-12 granatą, taip pat iki dviejų šimtų metrų sklidimo, bet su urano inkliuzais ant plokštes ir galingesnius sprogmenis.
  Ir kur jis jį iškasė, nes šie tarnauja tik Rusijos specialiosioms pajėgoms. Gerda iššovė, jos kulka pataikė į tikslų granatos centrą.
  Pūtė siaubingai, FU-12 nėra F-1. Banditai buvo sumišę, o Jaguaras, praradęs kontrolę, pamažu sumažino greitį. Vairuotojas mirties slogoje paspaudė stabdžius.
  Galingas prekės ženklas sustojo. Merginos bet kokiu greičiu pribėgo prie jos. Kartu su vairuotoju buvo vienuolika lavonų. Jie atrodė siaubingai sumušti.
  Šarlotė pradėjo apžiūrėti maišus. Pirmiausia ją domino artefaktai. Ji atidžiai juos apžiūrėjo. Be "kulesh", labiausiai paplitęs artefaktas, turintis galimybę švytėti tamsoje ir įkrauti nedidelę bateriją.
  Be to, šis akmuo prarado savo savybes tik praėjus metams nuo išėjimo iš zonos. Be kitų vertingų daiktų, buvo ir "Kateriai", galintys perpjauti legiruotą plieną.
  Jas reikia apdengti vilna, kitaip apdegs automobilio metalas. Čia buvo rožinis akmuo "Meilė", kuris žymiai padidina vyrišką potenciją, ir labai vertingas "Skydo" zonoje, kuris neutralizuoja įprastos spinduliuotės poveikį.
  - Ar ne banditai viso šito surinko? - paklausė savęs Gerda.
  Charlotte atsakė:
  - Ne, greičiausiai jie tai paėmė iš sėlininkų.
  Blondinė naiviai paklausė:
  - Ir ką jie su jais padarė?
  Raudonplaukė sušuko:
  - Nužudyta! Kas dar! Ir gerai, jei prieš tai neapsiėjo be kankinimų. Kai kurie plėšikai turi slėptuves ir laukia, kol padidės swag kainos.
  Be to, juk mokslininkai nesėdi be darbo. Jie ieško būdų, kaip pagerinti artefaktų savybes ir ypač pailginti jų galiojimo laiką už zonos ribų.
  - Aš tai žinau! Gerdos akys prisipildė ašarų. "Bet man kažkas atsitiko. Aš pats tapau žmogžudžiu, nuo mano šūvio žuvo septyni žmonės.
  Niekada sau to neatleisiu. Mano sieloje tarsi nutrūko styga.
  Šarlotė nusijuokė.
  - Na, kodėl tu toks kvailas.
  Blondinė sucypė:
  - Bažnyčia prieš smurtą.
  Viską žinanti raudonplaukė atkirto:
  - Ar tai? Nužudyti piktadarį nėra nuodėmė. Šeštojo įsakymo įsakymo pažodinis vertimas iš hebrajų kalbos Nežudyk: skamba: nevykdyk piktos žmogžudystės!
  Tai yra, nėra gerai žudyti tik gerus žmones, o už blogį reikia bausti.
  Gerda nedrąsiai pastebėjo:
  Tačiau pats Jėzus to nesilaikė.
  Charlotte atsakė:
  - Gerai ne! Įsikūnijęs Dievas nebuvo pacifistas. Senajame Testamente Kristus buvo lyginamas su karaliumi Dovydu ir buvo puikus karys.
  Pats Jėzus sako - Aš atnešiau žemei ne ramybę, o kalaviją. Blogas šaltinis yra lecherių kraujas. Taip, be to, prieš savo kūnišką įsikūnijimą, būdamas Jehovos veidu, Jėzus priėmė mirties nuosprendį, įsakė sunaikinti visus Amialikanus, sudegino Sodomą ir Gomorą.
  Tai yra, teisingumas reikalauja bausti už blogį. Kas yra vietiniai banditai? Piktininkai iš niekšų, bėgliai iš įkalinimo vietų, maniakai, įtraukti į tarptautinį ieškomų asmenų sąrašą, tiesiog teroristai, kuriuos gaudome.
  Tai yra, tai yra blogis, ir vardan gėrio jį reikia sunaikinti. Blogas šaltinis yra nešvarumų kraujas, sakė Jėzus.
  Gerdos akyse ištryško ašaros. Ji nustebusi paklausė:
  - Kaip tu taip gerai žinai Raštą?
  Charlotte nuoširdžiai atsakė:
  - Na, kaip gyventi formaliai stačiatikių šalyje ir nežinoti katekizmo. Tačiau žinias reikia taikyti išmintingai, kad nenusilenktume prieš Jehovos liudytojų urvinį pacifizmą.
  Blondinė linktelėjo.
  - Aš žinau šią sektą! Jie nepripažįsta Kristaus kaip Dievo. Tačiau kalbėti apie eretikus neįdomu man, ne tau.
  Raudona sutiko.
  Pirmiausia sutvarkykime automobilį.
  Automobilis buvo nežymiai apgadintas, išilgai jo briaunų buvo metalinės plokštės, o nespėjęs iššauti kulkosvaidis buvo užtaisytas šviežia juosta.
  - Pirmiausia nužudžiau kulkosvaidininką. - pasigyrė Šarlotė.
  - Logiškai! Dabar pabandykime pradėti. - Raskite tinkamus batus. Gerda pasibjaurėjo pasimatuoti batus po smirdančių banditų pėdų.
  Ji buvo tiesiog paniekinama, kaip ir Šarlotė. Merginos nuėjo prie upelio ir išsiskalavo batus. Jie buvo šiek tiek per dideli, bet šiek tiek pagalvoję užsitempė kojytes.
  Nelabai patogu, bet atliekant maldas jų žavesys per daug nepritrauks dėmesio. Dabar merginos, numetusios lavonus į griovį, galėjo važiuoti ant ratų.
  Tačiau šaudykite, patraukite kitų būtybių dėmesį: žiurkės-triušiai. Tai buvo grėsminga mutacija, paprastų graužikų ir kiškių mišinys. Kaip šioms rūšims pavyko susikryžminti - paslaptis, tačiau pasirodė, kad tai labai baisus mišinys su nuodingais dantimis.
  Žiurkės triušiai išbėgo į kelią. Jų buvo mažiausiai penkiasdešimt, didelių šuns dydžio. Jie atkišo dantis plonus kaip adatos.
  Jie dažnai sulūždavo, bet po poros dienų išaugdavo nauji. Pats kūnas nuskuręs, tik nugarėlė ir vešli, beveik lapę primenanti uodega. Už zonos ribų toks kailis buvo vertinamas.
  Ypač damos. Tačiau patys gyvūnai buvo labai gudrūs ir atkaklūs, jie nepaniekino skerdienos. Be to, iš žiurkių jie paveldėjo tam tikrą greitą sąmojį.
  Pavyzdžiui, negyvas kūnas gal ir ne toks skanus, bet saugus, bet mirusiųjų zonoje...
  - Na, ką su jais daryti! - paklausė Gerda.
  Šarlotė ryžtingai atsakė:
  - Nušaukime ir nupjaukime uodegas! Bus ką parduoti.
  Blondinė suabejojo:
  Kam mums reikia pinigų. FSB davė mums grynųjų, o banditų kišenėse buvo rasta trisdešimt tūkstančių grynųjų pinigų.
  Rudaplaukė nusijuokė.
  - Taip! Pastebėjau, kad teroristai ir mafija renkasi dolerį, o ne eurą, nepaisant kurso skirtumo.
  Klastingas doleris po banditų širdimis
  Tie, kurie nori sunaikinti Rusiją!
  Banknotas yra niekšiškas, parazitų valiuta
  Samdinys turi žudyti!
  
  Pritraukia kraują į save ir bjaurumą
  Ne veltui bėdos akių žalia spalva!
  Tegul širdyje būna gerumas ir sąžiningumas
  Išpildykime jūsų svajones!
  . 3 SKYRIUS
  Skaito Charlotte.
  - Kieno eilėraščiai? - paklausė Gerda
  - Aš pats parašiau! - atsakė raudonplaukė.
  Blondinė nusijuokė.
  - Gera idėja. Ir, svarbiausia, tai tikra ir tikra. Bet jūs teisus, parduodami papildomus pinigus leisime užmegzti pelningų pardavėjų pažinčių.
  Merginos paėmė žiurkes-triušius ginklu ir iššovė salvę. Šaudyti reikia tik į galvą, nes kūnas lengvai atsistato, net lipnus žalias kraujas beveik neišteka.
  Šūvis pramušė dešimties monstrų kaukoles. Jie pargriuvo, kiti pradėjo bėgti.
  - Oho, ir jie iš karto įvertino mūsų kovinę galią.
  - Tai ne pseudošunys, kurie lipa į priekį. Tačiau jų jau tiek sušaudyta, kad ir uodegas nukirto tik šiek tiek prasčiau nei triušiams. Gerda pastebėjo.
  - Labiausiai vertinamos žiurkių lapių uodegos. Jie moka tris kartus daugiau nei už sabalus. - Burknuali Šarlotė.
  Blondinė linktelėjo.
  - Sako, jų kailis gali keisti spalvą.
  Merginos nušovė dar dešimt žiurkių-zuikių. Tada jie nusileido žemyn. Vešlios uodegos buvo nukirptos užtikrintais judesiais.
  - Atsargiai su dantimis, iš esmės yra priešnuodis jų nuodams, bet už ampulę kainuoja tūkstantis aštuoni šimtai dolerių. Šarlotė perspėjo.
  Gerda pažymėjo:
  - Mane liepė ne blogiau už tave. Be to, jei dantys nulūžo ir liks kūne, prasidės rimtas uždegiminis procesas.
  "Labai skausminga, nors mūsų organizmas stiprus ir ne taip lengva užsikrėsti. - pridūrė blondinė.
  Merginos jau ėjo link mašinos, kai pasirodė pseudošunys. Nedaug, apie penkiolika. Taip pat, matyt, patraukė šaudymas.
  - Ar gaila ant jų švaistyti kulką? Šarlotė pastebėjo.
  Gerda patvirtino:
  - Nors ir nenuodingi, jie kandžiojasi, gali užsikrėsti pasiutlige. Apkabinkime juos pistoletais, kad automatiniai šoviniai nebūtų perkeliami veltui.
  -Tik įtikinėjimas, kuris praleidžia, gaus įtrūkimą į kaktą! - pasiūlė Šarlotė.
  Blondinė kikeno.
  - Ir jūs turite daug vaikystės.
  Merginos šaudė iš patobulinto TT-100. Matmenys, atatranka ir kalibras yra mažesni nei tradicinio TT, o mirtina jėga ir ugnies greitis yra didesni dėl specialios snukio konstrukcijos.
  Ir tiekimas po dvidešimt šovinių vienai statinei. Ne šaudyti, o smagu. Neišleisdamos nė vienos papildomos kulkos, merginos sudaužė pseudošunų galvas.
  Tiesa, vėliau pasigirdo artėjant dar vienas pulkas.
  - Tu žinai! - pasiūlė Šarlotė. Neeikvokime jiems amunicijos.
  Gerda patvirtino:
  - Mes, mano nuomone, banditiškų ginklų turime pakankamai. Taip, ir TT-100, galite įdėti beveik bet kurią kasetę.
  Charlotte sušuko:
  - Vis dėlto mums tai neįdomu. Rizikuokime savo asilais ir pasitikime juos tik peiliais.
  Šviesiaplaukė čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Skamba viliojančiai, bet ar turime teisę į tuščią riziką.
  Raudonplaukė atsakė:
  - Kai treniravomės FSB mokykloje, mums negrėsė nei mirtis, nei rimti sužalojimai. Ir čia yra gera proga išbandyti save.
  Gerda nusijuokė:
  - Beje, kandžiojimasis į užpakalį yra mėgstama pseudošunų technika. Apie tai aprašyta net pirmųjų stalkerių, kaip jie iš pradžių save vadino, atsiminimuose.
  Šarlotė linktelėjo.
  - Farteris gražiau skamba ir vagys! Dabar paimkime peilius.
  Merginos stovėjo nugaromis, buvo mažiausiai trisdešimt pseudošunų. Kova nebuvo lengva.
  Staiga Šarlotė metė savo durklą į artimiausią šunį, smogdama jam tiesiai į gerklę. Ir tada ji liko be ginklų. Šuolis link šunų, stiprus smūgis į šuns galvą.
  Šoko ištiktas gyvūnas pargriuvo. Tada smūgis, kaip pirštas į akį, smūgis į žandikaulį. Mergina muša kaip plaktukas, dantys trupa kaip sausi žirniai.
  Gerda atskuba iš paskos, mergaitės daužomos kojos numeta patinus. Šunys krenta, apsiverčia. Smūgis durklu paliečia gerkles.
  - Su stipriu smūgiu tau reikia dovanos! Charlotte pareiškė.
  - Kas nemuša, tas bus pralaimėtas! - pridūrė Šarlotė.
  Merginų keliai išsiskyrė. Šarlotė šoko aukštai, padarė ratą, skrisdama virš galvų, šuoliu nuvertė tris šunis. Ji perrėžė vieną per kaklą, nukirsdama galvą.
  Gerda pakartojo manevrą, paguldė keturis ir baigė smūgiu į širdį. Tiesa, šuo sugebėjo ją šiek tiek apdraskyti.
  Blondinė sucypė:
  - Nešvari kalė.
  Raudona pataisyta:
  - Turiu pasakyti, kalė.
  - Net šunį taip vadinti nėra civilizuota.
  Šarlotė sušuko:
  - Bet beprotiška.
  Šunys labai norėjo įkąsti merginoms į užpakalį. Paprastai plėšikai ir banditai turi šarvuotas striukes ir tu negali tiesiog perkąsti. Ir kelnės bus plonesnės.
  Gerda dūrė jam į akį, o Šarlotė viena ranka dūrė pirštus, kita - durklu.
  Blondinė sucypė:
  - Tai viskas, kas dabar?
  Raudonplaukė pažymėjo:
  - Mes mėtėme peilius į galvą, tai gal geriau į krūtinę.
  Merginos kartojo manevrą, kvaili pseudošunys visiškai neturėjo gudrumo ir savisaugos instinkto. Jie ėjo į priekį, puolė, jų šuoliai buvo nuspėjami.
  Ir visi savo nagučiais Šarlotei šiek tiek įbrėžė.
  Redas pastebėjo:
  - Ne, mūsų pasiruošime yra spragų. Ir staiga tai būtų padarai su labai nuodingais nagais.
  Blondinė sucypė:
  - Kaip laikosi žiurkės?
  - Tebūnie! Beje, jų adatos tvirtesnės už plieną. Labai bjaurios būtybės.
  - Apskritai, kažkas iš daugybės skirtingų darinių iš žiurkių.
  Eidama Šarlotė nukirto kitą galvą ir sulaužė šuniui nugarą. Gerda jokiu būdu nebuvo prastesnė už ją.
  Blondinė šypsodamasi pastebėjo:
  - Viskas dėl to, kad radiacija nenaikina žiurkių, o daro jas dar stipresnes ir gyvybingesnes. Tai tarsi distopija. Galbūt branduolinis karas sukels savotiškos žiurkės civilizacijos atsiradimą.
  - Kaip manote, ar žiurkės galės patekti į kosmosą. - Jeigu jie susilieja su primatais, tai neatmetama. - Sako, tokių žmonių zonoje jau atsirado.
  Gerda staigiu trūktelėjimu sulaužė šuniui kaklą. Šarlotė užbaigė paskutinę būtybę.
  - Turėjome pašokti.
  Blondinė sucypė:
  - Tai ne visi geikai, yra ir blogesnių.
  Redas pastebėjo:
  "Žinau, bet kova su monstrais nėra mūsų kompetencijos sritis.
  Merginos, paguldę tris dešimtis būtybių, atsargiai nukirto uodegas. Dabar jie turėjo ką parduoti. Tada atsitiko netikėtumas, vienas iš mirtinai sužeistų banditų pradėjo kilti.
  Šarlotė nusijuokė.
  - Oho, žiūrėk, atrodo, kad vienas iš jų nebuvo baigtas!
  Gerda juokdamasi pasakė:
  O gal jis virsta zombiu.
  Raudonplaukė pažymėjo:
  - Girdėjau apie tai, bet kad taptum zombiu, turi mirti nuo anomalijos.
  Blondinė sucypė:
  - Arba iš labai nuodėmingo žmogaus rankos.
  Šarlotė sucypė:
  - Taip nejuokauk!
  Banditas atsistojo ir puolė bėgti. Jo greitis nenusileido pasaulio sprinto čempionui.
  Šarlotė sucypė:
  -Eik paskui jį.
  Gerda juokdamasi pastebėjo:
  - Galbūt jis turi gerus visureigius "Jaguar" automobiliu.
  Raudonplaukė ištarė:
  -Pažiūrėkime!
  Atgaivintas negyvas vyras tikrai lenktyniavo keliu. Todėl automobiliu buvo galima jį sekti. Merginos nuskubėjo, ne itin įsibėgėjo.
  Jiems buvo įdomu, kur bėga banditas.
  Gerda pažymėjo:
  - Įdomus žaidimas, bet tikėtina, kad pasalos?
  Šarlotė sucypė:
  - Ir mes ją pamatysime, dėl ištikimybės siūlau nešioti stebuklingus lęšius.
  Specialūs kontaktiniai lęšiai yra dar vienas brangus Rusijos mokslo stebuklas. Jie leido matyti infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių diapazone, visiškoje tamsoje ir po vandeniu.
  Be to, jie leido padidinti tiek įprastų objektų vaizdą, tiek naudoti lęšius kaip mikroskopą.
  Tiesa, išradimas vis dar netobulas, jo negalima naudoti ilgai: jis perdega.
  Merginos juos apsivilko ir beveik iš karto nustebo:
  - Jis bėga, ir ne tik nešildo, bet ir vėsta. Skirtumas tarp jo ir aplinkos yra ne didesnis kaip penki laipsniai. Gerda pasakė.
  - sumurmėjo Šarlotė.
  Taip, tai zombis! Galbūt koks nors artefaktas padarė jį tokį šaunų.
  Bėgimas tęsėsi, banditas pasuko į šoną, jie buvo priversti kratytis. Nelygumai, duobės, nelygumai grasino apvirsti automobilį.
  - Ar jis gali išsiskirstyti galvą? - pasiūlė Šarlotė.
  Marija išmintingai pastebėjo:
  - Pažiūrėkime, ar jis nuves mus į savo guolį.
  Raudonplaukė šmaikščiai pabrėžė:
  - Ar nori kautis?
  Blondinė nusijuokė.
  - Ar ne tu?
  Šarlotė nusijuokė.
  - Žinoma, bet tavo širdis plyš iš gailesčio.
  Gerda logiškai pažymėjo:
  - Jų guolyje gali būti įkaitų! Ar tu to nežinai?
  Red suabejojo:
  - Neįtikėtina! Na, kam jiems reikia įkaitų?
  Blondinė logiškai pastebėjo:
  - Gaukite išpirką! Arba priverskite juos dirbti jums.
  Šarlotė dvejojo.
  - Na, už užsienietį dar gali ką nors duoti, bet už rusą, kad ir kaip nusišaudytų.
  Gerda gana nuoširdžiai pastebėjo:
  - Nuostabu, kad su tokiu požiūriu į mokslininkus buvome taip gerai aprūpinti.
  Raudonplaukė skeptiškai pastebėjo:
  - Kariniai tyrimai padoriai finansuojami, JAV perka mokslininkus, o mes tiesiog nurašome nuo jų informaciją. Šarlotė nusijuokė.
  - Tiksliau vagiame?
  - Mes renkame informaciją, apdorojame ir išleidžiame savo! Apskritai visas šis slaptumas stabdo progresą. Šnipų nebūtų, mes buvome daug labiau atsilikę, turiu galvoje visą pasaulį.
  Gerda atsiduso.
  - O kada žmonija taps viena? -
  Šarlotė šypsodamasi pažymėjo:
  Nežinau! Tačiau norint išplėsti erdvę, reikia sujungti pastangas.
  Blondinė atsiduso:
  - Tačiau kol kas vyksta atvirkščiai. Jei dvidešimtojo amžiaus pradžioje tebuvo trisdešimt septynios valstybės, tai dabar jų yra du šimtai keturiasdešimt. Kur eina mūsų pasaulis, žmonijai reikia puikaus lyderio.
  - O kur tai rasti! Šarlotė pastebėjo. - Greičiau didėja chaosas. - Buvo feodalinis susiskaldymas, o dabar - kapitalistinis. Bet anksčiau ar vėliau tai baigsis.
  Tikiu, kad vis tiek bus visuotinė laimė ir pasaulis be blogio.
  Gerdo sucypė:
  - Kada ateis Kristus?
  Charlotte ryžtingai pasakė:
  - Kai žmogus fiziškai ir dvasiškai tampa dievu.
  Pokalbis nutrūko, priekyje pasirodė bokštas. Ant jo sėdėjo du tipai su automatu ir rūkė.
  - Blogas įprotis! - Merginos iššaudė, pašalindamos banditus. Šarvuota "Jaguaro" kakta prasibrovė pro tvorą, gražuolės išsiveržė į kiemą. Ten dvi dešimtys banditų gėrė gėrimus ir valgė kebabus.
  Kulkosvaidis šaudė, stipriai spjaudydamas šviną. Įgudusiose rankose PKU yra pernelyg baisus ginklas, per dvi sekundes pavertęs kūnus lavonais, išmušdamas kraujo fontanus.
  Tada kulkos pramušė verandą, pralauždamos medines sienas. Išdužo stiklai, nuo rąstų išskrido skeveldros. Viskas iš eilės buvo sutraiškyta, lentos sutraiškytos, krisdavo kruvinos drožlės.
  Retai kada muštynės taip primena skerdyklą. Bet kas gali atsispirti, kai per minutę išsiveržia šeši tūkstančiai kulkų.
  Už sekundę, apie šimtą, 14,7 kalibro sprogmens, už penkis penkis šimtus. Prireikė penkių sekundžių, kad nužudytų dvidešimt penkis banditus, puotaujančius kieme, nes oras buvo sausas, o dar penkiolika verandoje.
  Gerda net nespėjo perskaityti "Tėve mūsų", kai viskas baigėsi.
  - Kova buvo trumpa! "Nors pačiame pastate šliaužioja dar du.
  Merginos atsakė į ugnį, ir gana tiksliai trys kulkos pataikė į neperšaunamą liemenę vilkinčią Šarlotę, tačiau granatos paleidimo šūvis apšaudymą nutraukė.
  - Oho, aš pražiopsojau, mintis blaško gilūs nenuoseklumai, tu kovoji ir meldžiasi vienu metu.
  - Kiekviena nuodėmė turi būti išpirkta! Gerda pasakė.
  Charlotte logiškai pasakė:
  - Yra šventųjų, kurie globoja karius. Pavyzdžiui, Jurgis Nugalėtojas, arkangelas Mykolas ir daugelis kitų!
  Blondinė juokdamasi pastebėjo:
  - Teisingai! Bet vis tiek šlykštu! Dabar patikrinkime namą.
  Rudaplaukė nusijuokė.
  - Ir dar vieno draugo nenužudėme.
  Zombie banditas užšoko ant žvalgės Julianos, bet batu pataikė į Adomo obuolį. Jis nuskrido, o merginos įmetė į jį Kalašą. Tačiau zombis sustojo ne iš karto.
  Kurį laiką urzgė ir riaumojo, savo ruožtu nuo PKU visiškai nesutrupėjo.
  - Visiškas narkotikas tau! Na, gyvas dalykas! Gerda nustebo. - Iš karto matosi velnio gaminys.
  Šarlotė juokdamasi pastebėjo:
  - Girdėjau, kad zombiai gali padaryti bet kurį gyvą žmogų. Tai, ką matome, yra dar vienas zonos bučinys.
  Šviesiaplaukė buvo skeptiška.
  - Žinote, mūsų veiksmuose nėra nieko herojiško. Kulkosvaidžio pagalba nupjovėme priešus, bet niekam nepadarėme geresnių.
  Raudonplaukė kikeno.
  - Esate idealistė Gerda. Norisi sutvarkyti visą pasaulį, net nežinodamas, kuria kryptimi.
  Blondinė pakomentavo:
  - Manau, kad pirmiausia reikia paisyti Tėvynės interesų.
  Šarlotė laimingai pasakė:
  - Nužudę penkiasdešimt banditų, mes jau padarėme padorią paslaugą šaliai. Kalėjimai jau ir taip perpildyti, o mirtis turbūt humaniškesnė.
  Gerda šmaikščiai pridūrė:
  - Kaip pasakyti, gyvieji visada gali atgailauti, ypač nuteistieji kalėti iki gyvos galvos. Iš tiesų specialiame kalėjime daug mažiau pagundų ir paskatų nusidėti.
  Raudonplaukė pakeitė temą.
  - Apžiūrėsime patalpas, gal pasiseks įkaitams, o kartu ir trofėjus.
  Merginos apieškojo žuvusių banditų kišenes. Buvo galima išgauti neblogas sumas grynaisiais, doleriais ir eurais.
  Taip pat keletas artefaktų, tarp jų vertingas turkis, kuris gali padidinti metalo stiprumą.
  Tiesa, nepadėjo jų savininkas, gana didelis guzas, sprendžiant iš gausybės banknotų. Kulka praplėšė neuždengtą skrandį ir pramušė krūtinę.
  Švelniai bijodamos minų ir strijų, merginos apžiūrėjo namą. Kaip paaiškėjo, jų baimės nebuvo be pagrindo. Reikėjo nuvalyti tris minas ir dvi granatas.
  Tačiau, matyt, baiminantis, kad sluoksniai nesusprogdinti nuo girtų akių, užminuotos durys buvo pažymėtos kryžiumi.
  - Kokie idiotiški spąstai! Gerda nustebo.
  Šarlotė sucypė:
  - Ar jie ne visada taip kovoja?
  Blondinė pasakė:
  - Manau, kad šios minos pavojingesnės patiems banditams. Žiūrėk, o čia buvo sprogimai, viskas buvo sumaišyta.
  Sienos išties nupjautos skeveldromis, matosi aptaškytas kraujas. Valomas čia matomas ne dažnai.
  - Nešvarūs, šitie gangsteriai, štai kiek skardinių ir butelių sukrauta, reikia grėbti. Šarlotė bakstelėjo koja į stiklą.
  Gerda griežtai atsakė:
  - Jie turi tokius moralinius principus. Ieškosime talpyklos, talpyklų ir zindano.
  Merginos apiplėšė namą, nuskaitė grindų lentas, o paskui nusileido į rūsį. Kaip ir tikėtasi, pirmoji talpykla su artefaktais, pinigais ir pavogtais vertingais daiktais pasirodė esanti po marmurine plokšte specialioje įduboje.
  Taip pat buvo visa kolekcija auksinių dantų, auskarų, tikriausiai nuplėštų kartu su ausimis, žiedais ir kitais papuošalais.
  Taip pat buvo akmenų, tarp jų ir tokių, kurių vardų merginos nežinojo, o jų savybės buvo paslaptingos.
  Šarlotė patrynė vieną iš jų, ji užsidegė ir pradėjo deginti rankas.
  - Oho, tai, matyt, "Bill", sako jie, gali sugadinti bet kurį kompiuterį, gana dideliu atstumu. Be to, jis išjungia vaizdo kameras.
  Gerda nustebo:
  - Vertingas artefaktas?
  Rudaplaukis pūkuojantis grėsmingai atsakė:
  - Daug vertingiau tik už jėgos zonos netenka per dvi ar tris savaites. Be to, poveikio efektyvumas iš karto krenta, verta palikti šią užkrėstą vietą Dievas žino kas.
  Blondinė susiraukė.
  - O kur "Šarvų" akmuo? Sako, kulkoms duoda atlapą.
  Charlotte agresyviai pabrėžė:
  Taip, tai garsus artefaktas. Išlenkia ne tik kulkų, bet ir granatų skeveldrų trajektoriją. Tai ypač galinga, jei sujungiate kelis akmenis.
  Jis dažnai aprašomas atsiminimuose, o už zonos ribų galioja du tris mėnesius.
  Gerda suabejojo:
  - Ant lyderio kažkas nesimato!
  Raudonplaukė šypsodamasi pastebėjo:
  - Jie tikriausiai buvo parduoti! Samdiniui šis akmuo vertingas, tikriausiai vilioja kaina.
  Gerda juokdamasi pasakė:
  - Arba jie nerado, tau reikia čiulptuko! "Kulesh" yra daug, parduoti šį akmenuką nėra taip paprasta.
  Šarlotė pakėlė ausis.
  - Girdžiu, rūsyje kažkas murma, čia dar yra kalinių.
  Blondinė patvirtino:
  - Taip, aš irgi, atrodo, tai arabiška kalba.
  Raudonplaukis karys pastebėjo:
  - Prisiminkite, ko buvome mokomi, ypač plastinio judėjimo. Arabams būdingi aštrūs gestai, vyrai apskritai turėtų būti grubesni.
  Gerda linktelėjo.
  - Žinau mėgdžioti arabus. Ateityje gali kilti karai tarp Rusijos ir islamo pasaulio.
  - Ypač jei amerikiečiai bus išvaryti iš Persijos įlankos ir Afganistano. Mes pakinkome jankus į vežimą, priversdami juos uždengti mūsų sienas! Šarlotė nusijuokė.
  Blondinė susirūpino.
  - Bet panašu, kad Juodasis sultonas turi pyktį Rusijai. Be to, JAV teritorija yra toli nuo islamo pasaulio, o mūsų - šalia. Visų pirma, plėtra vyks Rusijos teritorijoje. Gerda linktelėjo. -
  Toks dalykas kelia nerimą.
  Charlotte pažymėjo:
  - Kol blogi amerikiečiai kaukia su arabais, mes turėsime laiko sukurti tokią galingą ir technologiškai pažangią kariuomenę, kad karas su pietietiškomis ordomis nebus baisus.
  Svarbiausia laimėti keletą metų. - pašnibždomis užbaigė raudonplaukis karys.
  Merginos nuėjo į "zindaną", koridorius vedė į šoną, kur už mūro buvo pastatytos šarvuotos durys.
  Jis buvo, kaip povandeninis laivas, saugiai pritvirtintas ir uždarytas kodu.
  - Pamėginkime! Gerda pasakė.
  Naudodami miniatiūrinį merginos stetoskopo paveikslą, jie klausėsi seifo. Nedidelis garsų skirtumas leido apskaičiuoti kodą ir atidaryti storas duris.
  - O jei vadovas pamirš? - Ir jis tai užrašė! Šarlotė ištraukė popieriaus lapą.
  Gerda įsižeidė:
  - O kodėl tylėjai?
  Raudonplaukė drąsiai atsakė:
  - Norėjau išbandyti tavo, kaip įsilaužėlio, sugebėjimus.
  - Merginos tik tuo atveju kalbėjo arabiškai. Jie netgi žinojo specifinį rytietišką žargoną.
  Gerda baigė kalbėti ir apnuogino veidą:
  - Na? Dabar prisimenu, kur yra sėkmės akmuo?
  Viktoras atsidusęs atsakė:
  -Tai aš... na, sako, kad jis numes vieną iš juodojo sultono samdinių. O jei kur nors netoliese pelkėse. Bet rask...
  Šarlotė griežtai atsakė:
  - Mes neturime priežasties klaidžioti po pelkes! Tu mums nenaudingas...
  Viktoras krūptelėjo iš baimės.
  Gerda nuogais kojų pirštais sugriebė vyrą už ausies ir papurtė.
  Tuo metu per megafoną pasigirdo laukinis riaumojimas:
  - Atsisakykite kekšių! Jūs esate apsuptas!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Na, štai mūsų geradariai veikia!
  Gerda linktelėjo Viktorui:
  - Ar ateisi su mumis! Jei nenužudyta per proveržį!
  Merginos uždėjo akmenis. Ir Šarlotė užmetė Viktorui ant kaklo pavadėlį. Išgirdau triukšmą, virš stogo akivaizdžiai sklandė sraigtasparnis.
  Gerda juokdamasi pasakė:
  - Nėra nieko lengviau, kaip numušti malūnsparnius!
  Šarlotė paėmė žirnius nuogais kojų pirštais ir linktelėjo.
  - Dabar jo čia nebus!
  Didelio kalibro sprogimas pataikė į langą. Stiklas nukrito. Rudaplaukė plika, įdegusia koja metė žirnį.
  Lauke nugriaudėjo sprogimas. O didelis malūnsparnio karkasas subyrėjo be ceremonijų.
  Gerda taip pat basa koja metė žirnį ir dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  O iš aplinkos išskubėjo dvi gražios merginos: raudonplaukė ir šviesiaplaukė. Jie nutempė Viktorą ant virvės. Jis buvo priverstas bėgti paskui juos iš visų jėgų.
  Gerda aala sprogo nuo kulkosvaidžio. Keletas banditų griuvo riaumodami.
  Šarlotė sumušė lazeriu. Ir ji sušuko:
  - Mes kruopščiai supjaustysime priešus!
  Gerda nuogais kojų pirštais metė žirnį su sprogmenimis. Masyvus tankas, kuris buvo užmaskuotas šakomis kamufliažui, riaumodamas apsivertė.
  Riedučiai nuo jo buvo nuplėšti ir jie lėkė per lauką sukdamiesi ir šokinėdami. Vienas iš jų trenkė banditui į galvą, sutraiškė kaukolę. Nenaudėliai bandė atsitiktinai
  Ugnis. Tačiau kariai buvo nepažeidžiami. Atsakydami jie šaudė iš kulkosvaidžių ir lazerių. Viktoras stipriai alsavo paskui juos.
  Atrodė, kad jį uždengusi kilpa tuoj jį uždusins.
  Gerda nusijuokė ir pasakė:
  - Greitai priešas susirgs!
  Charlotte pastebėjo:
  Jis dabar nesilinksmina! O gal pasimels Gerda?
  Blondinė nusijuokė ir pasakė:
  - Nusivyliau Dievu ir tikiu tik galia!
  Merginos toliau šaudė ir mėtė žirnius su mirtinais sprogmenimis.
  Štai dar vienas tankas iš galingo tarpo apvirto ir atsistojo iki vikšrų viršaus. Buvo tikrai įspūdinga. gerdla pajudino tamsiaodį gangsterį į smakrą ir
  jis pateko į žandikaulį apvirto aukštyn kojomis. Ir numušė dar tris atakuojančius tipus.
  Charlotte agresyviai dainavo:
  - Juodasis varnas mirties akivaizdoje,
  Auka laukia vidurnaktį...
  Gerda, šaudydama į banditus, pakėlė:
  - Mes būsime šauniausi iš visų, tikime
  Susitiksime prie kapo!
  Tai yra kovojantys kariai. Juos apsupti nusprendusi gauja akivaizdžiai neapskaičiavo savo jėgų. Trys galingi "Dragon" klasės kulkosvaidžiai saugojo vadovo guolio prieigas.
  Tačiau merginos kartu su Viktoru staiga dingo, o paskui pasirodė už galingo ir mirtino ginklo. Čia Gerda prasibrovė iki lyderio. Ji sugriebė jį nuogais kojų pirštais
  už nosies ir staigiai trūkčiodamas užmetė ją virš jos. Jis skrido ir pataikė į savo kulkosvaidžius. Švininės srovės pervėrė jį kaip aviną su rampos.
  Šarlotė dainavo:
  -Vienas du trys! Sulaužyk banditą!
  O ji pati griebs kulkosvaidį ir leis susmulkinti priešus. Gerda žengė į priekį. Bandito kulkosvaidis netikėtai pasirodė prie krūtinės ir Viktoro.
  Vyriškis griebė gaiduką. Ir kaip plaka... Lijo švininis lietus. Kažkokios žiaurios jėgos paėmė banditus ir juos sutriuškino. Viktoras jau
  turėjo nužudyti. Bet tiek daug vienu metu. Jis pajuto savyje mūšio transą. Ir kūlekim priešininkus, kurie knibžda kaip tarakonai. Ir tai buvo matoma
  kaip didelio kalibro kulkos prasiskverbia pro kūnus ir aptaško kraujo fontanus.
  Gerda pažvelgė į Viktorą ir sušnibždėjo:
  - Terminatorius!
  Charlotte, rašydamas ant banditų, dainavo:
  - Tėvynės himnas gieda mums mūsų širdyse,
  Mes esame veržliausios merginos...
  Išspauskite stipresnį riterio kulkosvaidį,
  Nes merginos laukia šaunių dalykų!
  Bandžiau merginoms užmesti tanką "Ambrams", gana prašmatnų mašiną gaujai. Ir laistė erdvę iš šešių kulkosvaidžių, sumontuotų ant stogo.
  Gerda sviedė kitą puodą plika, iškalta koja. Ji įskrido į tanko vikšrą. Po to nugriaudėjo sprogimas... Mašina pirmiausia ant šono, o paskui Šarlotė
  įmetė kitą žirnį. Mastodonas riedėjo, o jo kulkosvaidžiai pataikė į banditus. Ir jie pradėjo juos šienauti dešimtimis. Matyti, kad tai padarė įspūdį išlikusiems kovotojams.
  Ir jie pradėjo blaškytis nuo bailių verksmų ir purvinų kilimėlių!
  Devonkis daužė juos paskui.
  Šarlotė net dainavo:
  Jūs jų negailite
  Nužudyk visus niekšus...
  Kaip sutraiškyti blakes -
  Pataikė kaip tarakonai!
  Gerda, šaudydama paskui jį, dainavo:
  - Jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo priešui!
  Merginos iš pragaro, merginos iš pragaro, aš nuversiu visas ožius!
  Viktoras taip pat šaudė iš inercijos, buvo labai taiklus.
  Charlotte pastebėjo:
  - Oho! Ir tai nėra taip paprasta, kaip atrodo!
  Gerda pritardama linktelėjo.
  - Tai visai nelengva! Ar negalime jo nužudyti?
  Charlotte pažymėjo:
  - Laikas kenčia!
  O merginos pakėlė Viktorą ir nusitempė jį kartu. Vyriškis numetė automatą ir vos spėjo jį paliesti kojomis. Judančios merginos toliau šaudė iš automato "Drakonas".
  Jie siekė pribaigti visus banditus ir neleisti niekam pabėgti. Gražūs ir negailestingi kariai. Jų spaudimas tiesiog beprotiškas.
  Viktoras nebegalėjo jų neatsilikti ir nukrito. Ant kaklo buvo užrišta kilpa. Kaip skaudėjo. O Gerda ir Šarlotė kartu su nuogais kojų pirštais paleido skeveldras
  stiklas pataiko į tekančią kovą pakaušyje ir sprandu.
  Gerda ir Charlotte kartu dainavo:
  - Meilė ir mirtis, gėris ir blogis,
  Kas šventa, kas nuodėminga, mums lemta suprasti!
  Ir tada virš jų sklandė kitas malūnsparnis. Pro suvystytų akių rūką Viktoras miglotai matė, kaip Šarlotė pasuko kulkosvaidžio srovę aukštyn, o Gerda trenkė jai nuogas kulnas.
  kovotojo skrandyje, iš kurio jam iš burnos bėgo kraujas. Sraigtasparnis sprogo... Ir skeveldros išsibarstė po dangų. O Gerda išgąsdino nuo skruosto raudono kraujo juostelę.
  Viktoras staiga nustojo visa tai matyti. Per daug kilpa suspaudė jo kaklą. Prieš akis regėjimai iš vaikystės, tokie tolimi ir
  laimingas. Taip pat daug įvairių pasirodymų. Čia yra mokykla. Ir jis su kažkuo kovoja. Jis gauna dvejetą. Ir nuskamba paskutinis skambutis. Ir kažkas juokiasi.
  Ir tada staiga viskas sustojo, ir akimirkai užgeso šviesa.
  . 4 SKYRIUS
  Viktoras pabudo. Kaklą labai skaudėjo patrynus virve. Apskritai jis jautėsi blogai. Kaulai lūžo. O aš norėjau valgyti ir gerti.
  Jis gulėjo ant kažko minkšto. Pasigirdo šiurkštus Charlotte balsas:
  - Na, silpnasis susiprato?
  Viktoras sušnypštė:
  Tu manęs vos neužspringai...
  Raudonplaukė viksva kikeno:
  - Beveik nesiskaito!
  Gerda švelnesniu ir meilesniu tonu pasakė:
  Vyras pabudo! Gal pamaitink jį!
  Raudonplaukė viksva piktai lojo:
  - Duok jam trofėjų konservų! leiskite jiems mėgautis!
  Šviesiaplaukė atidarė indelį meškos su žirneliais ir atsakė:
  - Gali pabandyti... ir išgerti pieno!
  Ji įkišo butelį ir šilta srovė nupylė Viktorui į gerklę. Jam tapo daug lengviau.
  Gerda šypsodamasi pastebėjo:
  - Labai gerai nušovėte. Galbūt jis buvo specialiosiose pajėgose!
  Viktoras papurtė galvą.
  - Ne! Tiesiog kai labai nerimauju, man viskas stebuklingai pradeda klostytis!
  Šarlotė šypsodamasi patvirtino:
  - vertingas įgūdis! Bet tu bėgi per lėtai!
  Viktoras gūžtelėjo pečiais.
  - Aš paprastas žmogus, o tu - super!
  Raudonplaukė nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, paprasta! Bet mes galime padaryti jus geresnius. Išsivirkime gėrimą, kuris atgaivins kūną ir galėsite kur kas greičiau bėgti bei pasisemti jėgų!
  Viktoras nustebo:
  - Ar gali tai padaryti?
  Gerda patvirtino:
  - Mes zonoje! Ir tada yra mutantų augalai, kurie kartu su artefaktais ir specialiu deriniu gali atjauninti kūną ir padaryti jį stipresnį bei greitesnį.
  Viktoras sušvilpė.
  - Kolosalus! Kodėl to nepadarius visiems?
  Šarlotė šypsodamasi atsakė:
  - Žmonės? Iš esmės jie yra galvijai, kad ką nors dėl jų padarytų!
  Gerda pritardama linktelėjo.
  Ir mes tikrai nesame žmonės!
  Viktoras smalsiai paklausė:
  -Kas tu esi?
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  -Ilgai gėrimas ruošti Gerd! Papasakokite jam mūsų istoriją nuo pat pradžių!
  Gerda gūžtelėjo pečiais.
  - Nuo pat pradžių?
  Red patvirtino:
  - Na, nuo užduoties pradžios! Ir tada tu pradėjai jam pasakoti ne visai iš pradžių!
  Gerda linktelėjo.
  - Taip, mažai skaičiavau. Na, klausyk, žmogus, kuris nėra toks tuščias!
  Kalinys linktelėjo.
  - Gali mane vadinti Vitya!
  Šviesiaplaukis terminatorius linktelėjo.
  - Na, paklausyk manęs Vitya!
  Ir supynė įdomiausią jos istoriją.
  Nedrąsi žiemos saulė šiek tiek paauksavo vešlų sniegą, suteikdama trumpas šviesos akimirkas, taip retas tolimoje šiaurėje.
  Viešpatavo smarkus penkiasdešimt penkių laipsnių šaltukas, kai nerija, pasiekusi žemę, virsta ledu.
  Juo labiau netikėta matyti, kaip beveik nuoga įdegusi mergina su bikiniu greitai kaip elnias lekia per sniego pusnis.
  Jos nuogos, paraudusios pėdos labai greitai mirga, nepalikdamos beveik jokių pėdsakų, o auksiniai plaukai atrodo kaip ryški liepsna.
  Nepriekaištinga, galbūt per daug raumeninga figūra su idealiomis proporcijomis, tikra deivė mergina, jėgos ir erotiškumo įsikūnijimas.
  Šiurkštūs raumenys raibuliuoja kaip raibuliukai. Jei atidžiai pažvelgsite, galite pamatyti mažyčius jutiklius ant jos kūno.
  Apsukusi ratą ir šuoliu padariusi kelis smūgius į pušis, nuo kurių jos pašiurpo, nukritusi žievė nukrito žemyn, mergina grįžta į visureigį, milžinišką kaip KAMAZAS, nudažytą baltais dažais.
  Pro šonines duris išlenda vyras su šalmu. Jo protingas ir protingas veidas nusišypso:
  Puiku, Gerda. Jūsų kūnas puikiai atlaiko šaltį, o greitis nuostabus: nesunkiai sumušsite visus bėgimo pasaulio rekordus!
  - Ne tik bėgime, bet ir plaukime ir net štangos spaudime! - atsakė mergina.
  - Garbė Visagaliui, kad apdovanojo mane tokia dovana. - Dabavil blondinė trypčiodama basa koja.
  Pasigirdo džiuginantis atsakymas:
  - Tikrai ne, su tavimi dirbo genetikai ir naudojo invazines technologijas, įskaitant specialius mokymus.
  Gerda su entuziazmu pasakė:
  - Žinau programą "Tobulumas" su tikslu sukurti ateities žmogų! Dėl jos aš praradau vaikystę!
  - Bet dabar jūs galite daug efektyviau tarnauti Didžiajai Rusijai!
  Mergina nusilenkė ir padarė trigubą salto, užkandžiaudama šaltame ore ir su patosu tarė:
  - Tėvynė yra brangiausia, ką žmogus turi, be jos gyvenimas neturi prasmės! Žmogus be tėvynės - kaip kūnas, be sielos!
  Pareigūnas linktelėjo.
  - Geri žodžiai, Gerdai! Tikiuosi, kad turėsite galimybę tarnauti šaliai!
  Jų žodžius nutraukė danguje pasirodęs didelis malūnsparnis. Tai buvo naujausias modelis su sulankstomais sraigtais ir reaktyviniais varikliais.
  Tai leido sujungti visas teigiamas greitojo naikintuvo ir juodojo ryklio savybes.
  Mašina vadinosi "Vepr" - 2, pirmasis pasaulyje sraigtasparnis su viršgarsiniu greičiu.
  Suktukas sklandė, du propeleriai sukosi, nuleisdami automobilius ant gumuotų siurbtukų. Sraigtasparnis buvo supaprastintas: panašus į banginį.
  Iš jo iššoko keli desantininkai, jie išsirikiavo puslankiu. Tada dorai išėjo pareigūnas su FSB generolo leitenanto epaletais. Jis pamojavo merginai.
  Priėjęs arčiau jis pasakė:
  Mes neturime laiko švaistytis! Taigi tiesiai į reikalą. Ar girdėjote apie precedento neturintį teroro išpuolį Maskvoje?
  Pusnuogė Gerda atsakė:
  - Taip! Tai siaubinga!
  Generolas kurtinamai riaumojo:
  - Prezidentas įsiutęs, net bijome dėl sveikatos. Paskelbtas dešimties dienų gedulas. Prakeiktas teroristas "Juodasis sultonas" metė iššūkį puikiai šaliai!
  Niekada anksčiau nebuvo nutikę, kad visa vyriausybė žuvo, ir šis niekšas netgi turėjo įžūlumo pateikti ultimatumą.
  Gerda linktelėjo.
  - Jis davė penkiolika dienų!
  Generolas patvirtino:
  - Teisingai, o jau aštuoniolika valandų. Taigi turime paskubėti.
  Blondinė susirūpinusi paklausė:
  - O kaip dėl priemonių prezidento apsaugai stiprinti?!
  Generolas atsidusęs atsakė:
  - Priimta beprecedenčio, bet jei varžovas naudojasi velniškais, zonos artefaktais, tada jį sustabdyti bus per sunku.
  Ar premjeras - tikrai puikus žmogus prastai saugomas. Teroristai, ypač čečėnai, jo ilgai medžiojo, bet negalėjo net prisiartinti.
  Dabar visai šaliai iškilo grėsmė, nepalaužta ir neįbauginta: jau paskirtas laikinai einantis premjero pareigas, formuojamas naujas kabinetas.
  - Tokio puikaus žmogaus premjero poste nėra kam pakeisti. Gerda pastebėjo.
  - Jis turėjo aukščiausią įvertinimą per visą Rusijos istoriją, žmonės nieko taip nemylėjo.
  Generolas susiraukė.
  - Ir ką tu padarei?
  Mergina liūdnai šypsodamasi atsakė:
  - Meldžiausi už jo sielą! Tikiuosi, kad bažnyčia išgelbės Rusiją žmogų kaip šventąjį?
  Generolas papurtė galvą.
  - Aš ateistas! O man svarbiausia jį išlaikyti, nors premjeras daug labiau vertas kanonizacijos nei Nikolajus II. Dabar apie verslą!
  Būsite nuvežti į Maskvą, o iš ten jie bus perkelti į stebuklų zoną.
  Atvirai kalbant, jūs turite pasinerti į požemio pasaulį, bet Juodasis sultonas turi būti sunaikintas.
  Tačiau jei sugausite jį gyvą, gausite papildomus penkiasdešimt milijonų eurų atlygį.
  Gerda sušvilpė.
  - Oho! Kokia bendra suma?
  Generolas suriko:
  - Du šimtai milijonų eurų mirusiems ir du šimtai penkiasdešimt gyviesiems!
  Blondinė nusišypsojo:
  - Įspūdinga! Nors aš asmeniškai susidorojau su "Juoduoju sultonu" nemokamai, tik norėdamas atkeršyti Svjatoslavui Vladimirovičiui!
  Generolas energingai mirktelėjo.
  - Puiku! Turėsite partnerį! Taip pat patobulintas tokio žmogaus kaip tu modelis!
  Gerda šypsodamasi pasakė:
  Maniau, kad ne aš vienas. Bet aš norėčiau būti poroje su vyru.
  Generolas atsidusęs atsakė:
  - Nėra tokių vyrų kaip tu! Visi berniukai mirė, mūsų labai apgailestaujame. Mokslas vis dar toks netobulas.
  Štai tu, pavyzdžiui, eini bedugnės pakraščiu, mes net nežinome, kiek laiko tokie žmonės gyvena. Gal nepasensi, o gal po metų mirsi.
  Gerda užtikrintai pareiškė:
  - Manęs tai per daug negąsdina. Juk aš toks pat žmogus kaip ir visi kiti žmonės, vadinasi, turiu nemirtingą sielą.
  - Religija yra silpnųjų paguoda - bet kokios nelaimės atrodo nereikšmingos, jei jos laikinos! Generolas pažymėjo.
  - O tu, mergaite, turi būti stipri, vis dėlto palikime pokalbius, neprarasti nė minutės.
  Per penkias sekundes mergina apsivilko kamufliažą ir įšoko į malūnsparnį.
  Automobilis lengvai apsisuko, parodydamas puikų manevringumą, o tada staigiai pakilo į viršų.
  Apskritai idėja sraigtasparnius aprūpinti reaktyviniais varikliais kilo dar šeštajame dešimtmetyje, tačiau jos įgyvendinti nepavyko.
  Dabar automobilis akimirksniu viršijo garso greitį, buvo beveik toks pat geras, kaip net Migu-35.
  Generolas gyrėsi:
  - Mūsų elektronika yra buitinė, apskritai turime puikią plėtrą, tik kartais kyla problemų dėl diegimo.
  "Jei technika yra angelas sargas, tai kovinė dvasia yra karo dievas! Gerda pastebėjo.
  Generolas su apgailestavimu balse atsakė:
  - Deja, didžioji dalis šauktinių yra silpnos sveikatos ir man atrodo, kad tam reikėtų skirti daugiau dėmesio.
  Ir tada pridūrė:
  - Reikia labai keisti žmogaus prigimtį, prie to ir dirbame. Jūs tikite, kad Dievas sukūrė žmogų pagal savo paveikslą ir panašumą.
  Gerda sucypė:
  - Taip moko Biblija!
  Generolas gana logiškai paklausė:
  "Bet ar tikrai Visagalis Dievas nėra toks silpnas ir trapus kaip žmogus?
  Blondinė šiurkščiai ištarė:
  - Tai nuodėmės pasekmės!
  Generolas nesutiko.
  - Titanas nerūdija ir Dievo atvaizdas nenublanksta! Nebent, žinoma, žmogus iš tikrųjų yra įvaizdis.
  Gerda ryžtingai pasakė:
  - Žinai, lengviau su šaukštu semti vandenyną, nei ginčytis su ateistu! Štai kodėl aš nenoriu apie tai kalbėti!
  Generolas išskėtė rankas.
  - O ką dar daryti, mūsų laukia visa valanda skrydžio.
  - Aš myliu gamtą! Čia galite įjungti puikią kibernetinę vaizdo peržiūrą." - pareiškė Gerda.
  Tikrai įdomu stebėti virtualų pasaulį. Kompiuteris pagerina vaizdą: rodomos spalvingai nudažytos upės, ežerai, miškai, kalnai.
  Viską, kas neįprasta, galima priartinti ir nutolinti vaizdą.
  Gerda retkarčiais žiūrėjo, keisdama vaizdo kampą. Taip viskas atrodė mirga elektroniniame diapazone, todėl pasaulis atrodė kaip žaidimas.
  Pagaliau priekyje pasirodė Maskva. Didžiulis didmiestis, galima pamatyti naujausius dangoraižius, automobilių bankus, meno paminklus.
  Apskritai, įspūdinga, ypač merginai, kuri savo trumpą gyvenimą praleido žudymo meno treniruotėse.
  Tačiau Gerda elektroniką suprato geriau nei Mokslų akademija.
  - Jūsų antivirusinė apsauga nepatikima. - Ji pastebėjo. Apskritai Kaspersky antivirusinė programa yra pasenusi ir yra visiškai bejėgė prieš kirminą ar sepiją.
  Generolas linktelėjo.
  - Taip, programavimas šiek tiek atsilieka! Per daug talentingo jaunimo užsiima verslu, o vyresni užsiima mokslu.
  O jūs pats kompiuterį pažįsti kaip mergaitę - ji myli jaunus ir užsispyrusius!
  Gerda sušuko:
  - Galiu peržiūrėti programą.
  Generolas sušuko:
  - Vėliau! Mūsų tvarkaraštis skaičiuojamas sekundėmis.
  Jie nusileido požeminiame aerodrome, o po to ant specialiai lenktyniaujančio šarvuočio mergina buvo nuvežta į požeminį kambarį.
  Ten jos laukė naujasis FSB direktorius generolas pulkininkas Apollonovas. Žodžiu, kartu su jais į taką įžengė dar viena kamufliažinė mergina.
  Taip pat aukšta, galinga, puikaus kūno sudėjimo, bet jos plaukai, kitaip nei šviesiai auksinės Gerdos, ugniai raudoni, panašūs į raudoną vėliavėlę.
  Ji tvirtai paspaudė ranką naujajam partneriui, prisistatė:
  - Šarlote!
  Blondinė atsakė:
  - Gerda!
  Raudonplaukė kikeno.
  - Susipažinkime!
  Generolas pulkininkas kalbėjo trumpai.
  - Šiuo metu virš tėvynės tvyro mirtina grėsmė. Todėl jūs, jaunos merginos, turite paskubėti! Tikhomirovas duos jums išsamias instrukcijas.
  Jis bakstelėjo pirštais į generolą leitenantą. - Kol nepasakysiu tau štai ko. Didžioji zonos dalis yra užsienyje, toje šalyje, su kuria jau turime įtemptus santykius, tiksliau dvi šalis.
  Be to, stebuklų zonos specifika tokia, kad joje sunku dislokuoti dideles pajėgas. Taigi, be jūsų, ten veiks tik specialiosios pajėgos.
  Žinoma, zonoje turime savo žvalgybos tinklą, tačiau pastaruoju metu patiriame nesėkmių.
  Tikhomirovas suteikė žodį:
  - Mūsų skautai pradėjo žudyti. Net ir pačių slapčiausių. Yra net versija, kad teroristai išmoko skaityti mintis.
  Gerda patvirtino:
  - Viskas! Kai kurie artefaktai sustiprina telepatinius gebėjimus. Tai, ką padarė Wolfas Messingas ir kiti, tapo prieinama paprastiems teroristams.
  - Ne visai paprasta! - Trumpai tariant, tie, kurie liks, suteiks jums paramą.
  Šarlotė pastebėjo: - Greičiausiai Stepafany buvo nužudyta.
  - Iš kur tai žinai? - FSB direktorius buvo budrus.
  - Kartais jaučiu, kartais ne! - Pastebėjau merginą.
  Gerda, kiek kvailoka, pridūrė: - Nenusimink! Už tavęs nėra rimtų nusižengimų, o su sekretore nemiega tik tinginiai.
  FSB direktorius užsidegė:
  Taigi galite skaityti mintis!
  Šviesiaplaukis terminatorius linktelėjo.
  - Ne visada ir visai ne! Bet jei jie neturėjo supergalių, tai kodėl jie mums paskambino.
  Slaptosios policijos vadovas linktelėjo.
  - Aš gerbiu! Gaila bus, jei negrįši!
  - Mirtis nuo mylimosios skiriasi tuo, kad jie visada stengiasi atidėti susitikimą su ja! - pastebėjo raudonplaukę Šarlotę.
  - Mirtis nuo mylimosios skiriasi tuo, kad visada ateina netinkamu laiku, tačiau niekas jai nepriekaištauja, kad vėluoja! Gerda tęsė.
  Slaptosios policijos vadovas linktelėjo.
  - Jūs, merginos, turite aukštą IQ, bet jūsų kūnas yra toks pat baltymas kaip ir mano. Taigi kulka į galvą ir galas.
  Gerai, aš turiu daugybę dalykų, kuriuos reikia padaryti. Nužudyti Juodąjį sultoną nebus taip sunku, kaip surasti. Jo pėdomis paleisime daug bladhaundų. Žinokite, kad Tėvynė yra su jumis.
  Merginos mandagiai nusilenkė, palydėjo, Tikhomirova nuėjo prie išėjimo. Nuo Maskvos iki zonos apie tūkstantį kilometrų.
  Charlotte daugiausiai kalbėjo pakeliui:
  - Vokiški keturiasdešimt penktojo kalibro UMP automatai su nuimamais duslintuvais, aš asmeniškai išardžiau ir pagaminau puikų šautuvą.
  Nedideli dizaino pakeitimai leido vienu metu sujungti kelių sistemų privalumus.
  - Aš pats dirbau su Armalight šautuvu AR 10, amerikietišku sraigtinio pjaustytuvo analogu, taip pat su M-16. Šiek tiek pakeitus parametrus, man pavyko dar labiau padidinti kulkos snukio greitį ir jos taikymą.
  O svarbiausia - padidinti paties šautuvo patikimumą. Juk žinoma, kad M-16 už Kalašnikovą pranoksta pradiniu beveik 300 metrų per sekundę kulkos greičiu, o šaudymo tikslumu - du kartus. Bet tai keblus dalykas.
  Jei amerikiečiai būtų žinoję, jie man būtų įteikę didelį prizą! Apskritai mane stebina jų dizainerių kvailumas.
  Tikhomirovas atsakė: - Taip yra todėl, kad ginklų gamybą jie turi privačiose rankose. Nepatikimas šautuvas dažnai genda, vadinasi, jų galima parduoti daugiau, jau nekalbant apie remonto pramonę.
  Apskritai, geriausi mokslininkai iš viso pasaulio dirba JAV, bet kadangi kapitalistai galvoja tik apie pelną, jų darbo grąža yra daug mažesnė nei mūsų.
  Charlotte pastebėjo:
  - Manau, kapitalizmas sunaikins žmoniją!
  Jie pateko į erdvų kabinetą, kur jų jau laukė instruktoriai. Klausimas buvo apie atskiras detales.
  - Esi per daug patraukli išvaizda. Tikhomirovas pažymėjo. - Nedelsdami patraukite dėmesį. Manau, būtų geriau, jei apsirengtumėte kaip vyresni vyrai.
  Tokiu atveju jūsų įsiskverbimas į zoną bus gana natūralus.
  Gerda nustebo:
  - Kaip?
  - Leidimas eiliniams stalkeriams. Tai taip paprasta, zonoje jų yra tūkstančiai.
  Galbūt, bet tai nėra pati geriausia idėja. Dabar, jei atvyksime kaip šviesios merginos, tai praeis. Charlotte pareiškė.
  Generolas išperino Zenki:
  - Rimtai!
  Raudonplaukė viksva linktelėjo.
  - Gana! Galime dirbti prostitutės. Jų zonoje užtenka, o apie lovą galima daug sužinoti.
  Gerda papurtė galvą.
  - Miegoti su vyrais yra nuodėmė.
  Charlotte agresyviai pastebėjo:
  Ar ne nuodėmė žudyti? Apskritai jūs esate vienuolė arba karė. Kodėl jie tiesiog padavė jai į ranką Bibliją.
  Blondinė nedrąsiai pasakė:
  - Tai tada, kai kunigas palaimino projektą, jį paliko.
  - Didelė klaida, reikia rinktis tarp Kristaus ir Tėvynės! Charlotte pareiškė.
  - Teisingai! Tikhomirovas sutiko. - Negali tarnauti šaliai tik su baltomis pirštinėmis.
  Gerda dvejojo ir išspaudė:
  - Aš renkuosi Tėvynę!
  Generolas patenkintas nusijuokė.
  - Tai puiku! Žinoma, zonoje teks panaudoti savo moteriškus žavesius, be to misija beprasmė, bet skverbiasi kaip paprasti vyriški persekiotojai.
  Faktas yra tas, kad jei jūs iš karto ateisite į zoną visoje savo šlovėje, tada turėsite šaudyti atgal nuo lipnių vyrų.
  O moteris, kuri laisvai moka ginklus, iš karto tampa FSB agente.
  Šarlotė linktelėjo galvą.
  - Aš sutinku! Galbūt jums nereikia per daug blizgėti.
  Generolas patvirtino:
  - Taip, ir dar daugiau! Būsi ne rusas, o Vakarų Ukraina. Ar galite nukopijuoti akcentą?
  Red patvirtino:
  - Būtinai! Mes nesame svetimi, bet kodėl gi ne musulmonės.
  Generolas nusijuokė.
  - Su savo ryškia slaviška išvaizda.
  - Ar negali to pakeisti, juolab, kad turime šokoladinę odą. Gerda pasakė.
  Generolas gūžtelėjo pečiais.
  - Net nepagalvojau apie tai! Viskas daroma per skubotai. Tik čia tu per raumeningas musulmonėms moterims.
  Blondinė pastebėjo:
  - Nešiotis granatsvaidžius virš kalnų, ne nuodėmė pumpuoti raumenis. Ir mes laisvai kalbame čečėnų kalba.
  Generolas nusprendė:
  - Ne, jums geriau būti arabų samdiniais. Darysime barzdas, krūtinę galima įspausti, o jei paklaus apie seksą, sakysi, kad Koranas draudžia meilę ne santuokoje.
  - Padarykime tai! Vienu balsu pasakė merginos.
  Generolas patvirtino:
  - Tik su tualetu bus problemų, bet mes tave išmokysime.
  - Falas ir tu gali prisirišti! Gerda pastebėjo.
  Generolas suriko:
  - Puiku! Ar jau turi patirties?
  Šarlotė nusijuokė.
  - Mus mokė keisti įvaizdį, mokame arabų kalbą.
  Generolas griežtai pasakė:
  - Geriau kalbėkite rusiškai su akcentu, tarptautinėje zonoje ši kalba yra tarptautinė.
  Merginos vieningai šaukė:
  - Puiku, gavome!
  Į zoną jie buvo pristatyti greitaeigiu naikintuvu, tai nekelia įtarimų. Tada jie perskrido Ukrainos sieną "Dragonfly -5".
  Tai lengvas monoplanas su specialia danga, niekuo neišsiskiriantis nuo moderniausių radarų.
  Be to, jo sparnai keičia spalvą, kad atitiktų reljefo spalvą, todėl ji praktiškai nematoma.
  Prieš išvykstant instruktorius merginoms įteikė specialius krepšius. Visų pirma, juose buvo paslėpti du automobiliai, panašūs į vaikiškus žaislus.
  Merginoms paaiškino FSB instruktorius pulkininkas Ruslanas Ibragimovas.
  - Tai skautai robotai. Beje, jie kainuoja po dešimt su puse milijono dolerių. Jie naudoja naujausias nanotechnologijas.
  Visų pirma, kompiuterinis maskavimas, jie atspindi reljefą ir perkelia atspindį į išorinį kontūrą, todėl automobilis tampa nematomas.
  Ji sugeba nuskristi trumpus atstumus, įšokti iki penkių metrų aukščio, susispausti, kad prasiskverbtų į iki trijų centimetrų skersmens tarpą.
  Be to, bet kokia informacija perduodama per akinius. Baterijos taip pat yra specialios radžiui. Jie gali dirbti labai ilgai, ilgiau nei jūs būnate zonoje.
  Merginos žiūrėjo į mašinas. - Šarlotė pastebėjo: - Mačiau panašius dizainus. Visų pirma, žvalgybos robotas gyvatės pavidalu.
  - Tai taip pat nėra blogai, bet praranda greitį. Ibragimovas pasakė. - Pasirūpink jais! Visame FSB jų yra tik septyni. Taip, ir jums buvo duotos specialios mašinos.
  Gerda pažvelgė į ginklą. Išoriškai tai buvo paprastas "Abakanas", tik su optika ir pritvirtinta dėžute.
  Instruktorius pastebėjo jų žvilgsnį:
  - Ši mašina turi elektromagnetinį pagreitį, o pradinis jos kulkos greitis - penki tūkstančiai metrų per sekundę.
  - Oho! Gerda nustebo. - O grąža?
  - Jį suminkština specialus vyris. Be to, kulkų kalibras neįprastas, vos 3,15 milimetro.
  - Nuo tokios mažos blusos nenumarinsi! Moterų revolveris turi dar daugiau. Charlotte pareiškė.
  Instruktorius paaiškino:
  - Tai ne paprastos kulkos! Jie naudoja ypač sunkųjį uraną 435. Jis yra visiškai saugus ir neradioaktyvus, bet du su puse karto tankesnis už paprastą uraną ir aštuonis kartus volframas, kurio kietumas yra daug didesnis.
  Be to, kulkose yra dešimt kartų stipresni už TNT sprogmenys. Jie vis tiek siaubingai brangūs, net nenoriu vardinti kiek, kitaip nesinorės šaudyti.
  - Kas taupo saugumui - eik sugedęs laidotuvėse! Gerda pasakė.
  Pulkininkas linktelėjo.
  - Turbūt tu teisus, bet viena maža beveik tūkstančio dolerių kulka yra kažkas!
  Charlotte pasakė:
  - Oho, matau, jie mus vertina!
  Instruktorius linktelėjo.
  "Per daug svarbu užfiksuoti Juodąjį sultoną. Turėsite du tūkstančius penkis šimtus šių kasečių. Be to, kulkosvaidžiai turi aštuonis šaudymo režimus. Nuo tūkstančio dviejų šimtų kulkų per minutę iki pavienių, taip pat tarpinių režimų.
  Gerda sucypė:
  - Įspūdinga! Toks ginklas visose mūsų specialiosiose pajėgose?
  Instruktorius atsakė:
  - Ne! Tokių mašinų yra ne daugiau kaip dvidešimt. Atkreipkite dėmesį į miniatiūrinį kompiuterį. Gali balsu duoti jam įsakymus, o jis atsako, gal net įjungia tau muziką.
  Be to, ši smulkmena tik tau paklus.
  Charlotte logiškai pažymėjo:
  Tai visai neblogai, bet ir nelabai pastebima. Versija, kad mes paprasčiausiai, arabai neveiks.
  Pulkininkas sutiko.
  - Teisingai, sulankstoma mašina: geriau ją paslėpti kuprinėje ir naudoti, kai būtina.
  Yra dar dvi dešimtys ypač galingų granatų su nuodingomis adatomis, bet tai pavojinga, galite įsigyti patys.
  Apskritai generolas patarė neperkrauti jūsų techninėmis žiniomis. Štai pagrindiniai triukai ir išradingumas!
  - Tiesa, kad natūralus protas gali pakeisti kompiuterį, bet joks kompiuteris negali pakeisti prigimtinio proto! Šarlotė pasakė.
  Instruktorius linktelėjo.
  - O dabar klausyk savo mašinos, kaip jis dainuoja Dima Bilan. Skambėjo muzika ir pažįstama daina.
  - Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma Aš tikrai žinau... - Kitokia melodija! - pertraukė Gerda.
  Virš automato pasirodė nedidelė trimatė šviesos projekcija:
  - Kokių melodijų norite klausytis! Turime tris tūkstančius dainų - tiek vietinių, tiek užsienio!
  Gerda iškėlė rankas.
  - Noriu vargonų su Bachu!
  - Aš darau!
  Muzika buvo graži, bet Šarlotė pertraukė.
  - Ar turite kokių nors žaidimų?
  Holograma girgždėjo:
  - Būtinai! Rekomenduoju trisdešimt devynias skirtingas "Stalker" ir aštuoniasdešimt penkias "Farter" modifikacijas, ypač naujausią modelį "Dawn of the Zone".
  - Tu gali išprotėti! Buvo kulkosvaidis, žaidėjas tapo šauliu. Štai kur atėjo technologijos. Šarlotė nustebo.
  Ibragimovas išsišiepė pro kaukazietiškus ūsus:
  - Jame taip pat vyksta mokymo kursai, parengiamieji mokymai ir daug daugiau. Tai - ateities ginklas, pati mašina kariūnui paaiškins, ką daryti.
  Pats ginklas išmokys su juo elgtis.
  - Nuostabu! Gerda pasakė.
  Instruktorius patvirtino:
  Gaila, kad tokį dalyką teks slėpti. Beje, kaip vadinasi ši mašina?
  - "Įspūdingas" - 1, netrukus pasirodys dar tobulesnis modelis. Ir laikui bėgant tokios mašinos bus naudojamos Rusijos armijoje.
  Blondinė linktelėjo.
  - Aišku!
  Instruktorius pridūrė:
  - Taip, ir optika taip pat kompiuterizuota, duoda tokį padidėjimą, kiek nori, taikymo nuotolis - dvylika kilometrų.
  Taip pat yra reguliuojamas raudonas taškas, taktinis žibintuvėlis, lazeriniai žymekliai, puolimo rankenos kartu su kompaktišku bipodu.
  Tačiau apskritai ši mašina kainuoja pusantro milijono dolerių.
  - Kartais man atrodo, kad turtingiausias žmogus pasaulyje yra FSB direktorius. - atrėžė Šarlotė.
  Pulkininkas nusišypsojo.
  - Ar žinai, kodėl pagal tautybę esu čečėnas ir taip atsidavusiai tarnauju Rusijai?
  Raudonplaukė paklausė:
  - Kodėl?
  Pulkininkas lengvai atsakė:
  - Tai vienintelė šalis pasaulyje, kurioje lėšos kariuomenei išleidžiamos be šykštumo. Patikėkite, ateitis priklauso mūsų šaliai, gerai pamaitinta kariuomenė - gerovės garantas!
  - Jeigu į valdžią nepateks kvailys ar niekšelis. Šarlotė sutiko. Ir tada buvo tokie tipažai kaip Gorbačiovas ir Jelcinas, jie beveik sunaikino šalį.
  - Negaliu duoti garantijų, bet žmonės tapo daug išmintingesni, net jei prezidentas bus nužudytas, pakartotiniai rinkimai mažai ką pakeis.
  - Mūsų užduotis - surasti juodąjį sultoną. - Taigi palikime pokalbį urzgė Šarlotei.
  Instruktorius perspėjo:
  - Svarbiausia paimti šiuos akmenis, anomalijų detektorių, jie įspės apie pavojų.
  Gerda susiraukė ir paklausė:
  - O likusi dalis, pavyzdžiui, Diffa akmuo, kuris atitraukia kulkas liaudiškai "Šarvai"?
  Ibragimovas liūdnu žvilgsniu atsakė:
  - Deja, beveik visi artefaktai praranda galią už zonos ribų, net stebimės, kaip teroristai galėjo juos panaudoti.
  Gali būti, kad tai sužinoti yra net svarbiau nei tiesiog nužudyti Juodąjį Sultoną.
  Šarlotė linktelėjo.
  Mes palaikysime ryšį ir bandysime išsiaiškinti paslaptį.
  Instruktorius atsisveikindamas linktelėjo.
  - Atsisveikink, pabandyk surasti Ali Maschadovą. Jis turės jums ką nors įdomaus.
  Modžahedų išvaizdą įgavusios merginos priartėjo prie zonos krašto.
  - Yra minų! - pastebėjo Šarlotė.
  Gerda patvirtino:
  - Eikime atsargiai!
  Nusimetę merginos karinius batus, jie bėgo snieguotu šlaitu, basos kojos beveik nepaliko pėdsakų. Prišokę prie sienos, jie nėrė į permatomą sferą.
  Stiprus ozono kvapas trenkė man į veidą, paskui - lengvas. Merginos persikraustė, apsiavė batus, jei atsitiktinai stebėtų.
  Nors zonoje žiemą oras buvo rudeniškas, apie dešimt laipsnių, be sniego.
  Skautai atidžiai žiūrėjo į zoną, tokią paslaptingą, žinomą iš pasakojimų ir žaidimų.
  Vienu metu jie net bandė filmuoti vaizdo filmus, tačiau visas vaizdas buvo ištrintas, nebuvo įmanoma net fotografuoti.
  Zonoje buvo daug nuostabių dalykų, bet tai taip pat buvo mirtina. Joje buvo tiek daug. Net medžiai ypatingi, lapija violetinė ir rausva, pilna spygliuočių.
  Žolė taip pat atrodo grėsmingai, tarsi nusėta kraujo dėmėmis. Per jį šokinėja dvylikakojai oranžiniais taškais žiogai.
  Judindami ūsus jie bando atsisėsti ant merginų. Šarlotė energingai jas varo, o Gerda gaudo pirštais.
  Jai nukirpti nagai, o makiažas su specialiomis guminėmis pirštinėmis pirštus pastorino ir šiurkštus.
  Šviesiaplaukė meiliai juos glosto ir kalba.
  Jie gyvi ir jiems reikia meilės.
  Tarp amūrų yra ir balandio dydžio egzempliorių. Glostydami jie murkė, šokinėjo atgal. Kokius žiogų nasrus graužia gali būti pavojinga.
  Taip, jie yra nuodingi! Šarlotė pastebėjo.
  - Tu daug rizikuoji.
  - Galbūt kai kuriems mūsų seilės yra nuodingos. Čia zonoje agresija grįžta šimteriopai. Gerda pastebėjo.
  - Ir pacifizmas .... - Charlotte nerado tinkamo apibrėžimo. Akmenukas mirgėjo, perspėdamas apie anomaliją.
  Priekyje, tiesiai jų kryptimi, virpėjo oras. Kaip virš židinio, tik vietoj šilumos, priešingai, pūtė ledinis šaltis.
  Charlotte pastebėjo: "Gal galime atlikti eksperimentą, galime patekti į anomaliją".
  Gerda nustebo:
  - Ar nori rizikuoti savo galva?
  Raudonplaukė nesutiko:
  - Kartais anomalijos suteikia papildomų gebėjimų. Ar neskaitėte mokslinės fantastikos.
  - Tačiau dažniausiai iš anomalijų išeidavo tik lavonai. Štai pažiūrėk. Šviesiaplaukė mergina parodė pirštu į skeletą.
  - Lavonas priklausė vyrui, apskritai dauguma "farterių" yra vyrai. Čia daug moterų bijo, gausi spinduliuotę ir negalėsi pagimdyti vaikų. Šarlotė pastebėjo.
  - Farter, tai įdomus terminas. - Kažkada bandė įvesti terminą "stalkeris", bet vagys perdarė jį į farter, iš žodžio fart, gaudydami sėkmę.
  Taigi Farteris yra kaip sausumos piratas. Piratas taip pat pažodžiui reiškia - sėkmės medžiotojas. - tęsė šviesiaplaukė mergina.
  Skautai praėjo pro šiuos beveik nematomus spąstus, bet iškart vos nesuklupo antrųjų! Ore pakibo skeletas, atskirta mėsa ir žarnos.
  Švelniajai Gerdai pasidarė bloga, į susitikimą įsitraukė įžūlesnis jos partneris.
  - Nieko ypatingo! Tai tik negyvas kūnas. - Ji pastebėjo. Netoliese gulėjo apgriuvęs ir surūdijęs aukštos įtampos pilonas, kvepiantis nafta ir puvimi.
  Puvimo kvapas buvo toks rūgštus, kad man skaudėjo žandikaulį.
  - Kažkas tame keisto! Jaučiu grėsmę! Gerda pasakė. Staiga prie jų prišoko skeletas. Merginos refleksiškai šaudė iš "Kalašo".
  Kulkos sudaužė skeveldrą, nuvertė šmėklą nuo kojų. Tačiau jis iškart atsistojo ir bandė užpulti gražuoles. Sunku sužvejoti jau mirusį žmogų.
  Merginos taikliais šūviais susilaužė kelius. Tačiau kaulinis pirštas subraižė Charlotte skruostą, sugadindamas kaukę ir pradurdamas odą.
  Ji į tai atsakė sumušdama jį užpakaliu, sulaužydama kelis šonkaulius. Skeletas nukrito ir, sulaukęs dar kelių taiklių šūvių į galūnes, nurimo.
  - Baigėme! - sušuko Gerda.- Atrodo, kad esi sužeista. Ji pasilenkė ir nušluostė Šarlotės kraują.
  - Smulkmena, tu pats žinai, kaip greitai pas mus užgyja įbrėžimai.
  Gerda pažymėjo:
  - Kamufliažas pažeistas!
  - Suklijuoti ne bėda. - Rudaplaukė ranka ranką į kuprinę.
  Hipermolis pašalino pjūvį, ir prieš juos vėl pasirodė bjaurus arabų veidas.
  "Kodėl šis kvailas dalykas yra barzda, ji sendina vyrą ir sužaloja moterį", - sakė Charlotte.
  Gerda trumpai atsakė:
  - Taip nusprendė Dievas.
  Raudonplaukė viksva pastebėjo:
  Kam jam to reikia! Jei egzistuoja aukštesnis protas, jis nesuteiktų žmonėms nereikalingų savybių.
  Pats savaime barzdos buvimas ir bendras žmogaus kūno silpnumas verčia suabejoti kūrėjo egzistavimu.
  Šviesiaplaukis Terminatorius pastebėjo:
  - Tu pažįsti Šarlotę! Čia mes esame mirtingi ir galime negrįžti iš zonos, kuri šiuo atveju mūsų laukia.
  Šarlotė išmintingai pastebėjo:
  - Skaitau mokslinę fantastiką, yra matematikos teorija. Siela, susideda iš informacinių simbolių. Taigi ji negali išnykti begalinėje visatoje.
  Tai tiesiog pakeis jo kokybės charakteristikas. Arba pakeiskite mokestį.
  Gerda nusijuokė.
  - Taigi sieloje, tu tiki, bet nėra Dievo, kuris ją sukūrė!
  Raudonplaukis karys su užsidegimu pastebėjo:
  - Stačiatikių ar Biblijos versijoje Dievo nėra, bet Superminde, kodėl tuo nepatikėjus. O dėl sielos skrendame sapne.
  Tai ne prisiminimas apie mūsų dvasinę būseną, kai kažkada susidėjome iš specialios informacinės medžiagos, gebančios mąstyti ir jausti be kūno.
  Blondinė susiraukė.
  "Galbūt tai trukdo jums tikėti Biblija.
  Šarlotė nuoširdžiai atsakė:
  - Daug! Ypač žiaurumas, keistas aukštesniam protui, ypač Senajame Testamente.
  Be to, jei Dievas yra meilė, kodėl gi ne visa jo kūryba absoliučiai laiminga?
  Gerda sušuko:
  - Gal apie tai, kas neverta!
  Raudonplaukė gana logiškai pažymėjo:
  - Mes esame Visagalio vaikai ir mus reikia auklėti, kad būtume verti! Kur auklėjimas? Kaip jie elgiasi su tėvais, kurie išleidžia savo vaikus?
  Blondinė patvirtino:
  - Iš jų atimama teisė! Bet jūs negalite matuoti Dievo pagal žmogiškuosius standartus.
  Charlotte gana racionaliai pažymėjo:
  - Kodėl, jei esame atvaizdas ir jo panašumas, tai mūsų moralė panaši. O samprata, kas yra gerai, o kas blogai, skirtingoms tautoms yra vienoda.
  Ar gali būti gerai nesuteikti vaikams šviesos ir žinių apie save? - paklausė Šarlotė. Gerda norėjo atsakyti, kai staiga kažkas užšoko ant jų ir mergina vos spėjo pašokti į šalį.
  Tai buvo dijj miško medūza, ji gyveno medžiuose ir medžiojo, atakavo iš viršaus. Kadangi jos kūnas beveik skaidrus, tai sunku pastebėti.
  Tačiau merginos, dar prieš jas išsiunčiant, studijavo medžiagą apie zoną. Daugelis farterų, įskaitant žvalgybos agentūrų atstovus ir mokslininkus, apibūdino zonos prigimtį ir mutantus, dažniausiai plėšrius ir pavojingus.
  Kas ją tikrai nužudytų, reikia nagais pataikyti į mėlyną tašką želė pavidalo kūno viduryje. Tačiau padaras yra judrus, ne kiekvienas žvėris tai sugeba.
  Merginos šaudo į vskidku, o nesitaikė. Pataikius, miško medūzos sprogsta, išskirdamos kraujo ir šarmo fontanus, tarsi rūgštinį skystį.
  Susilietus su juo žolė pradėjo nykti.
  - Tai kaip filme "Svetimas", - sakė Gerda. - Ne vandens rūgštis.
  - Šioje stebuklų zonoje atsirado ypatingas subhiperspinduliavimas. Jis skleidžia izotopus du šimtus kartų greičiau nei šviesa, o skverbimosi galia yra tiesiog nuostabi.
  - Nušovusi keturias rūgštines medūzas, Charlotte buvo patenkinta.
  - Gerai, kad nepažeidžia akių.
  Dar vienas padaras bandė įkasti į žemę, bet savąjį gavo iš Gerdos.
  Tačiau mergina nesigėdijo:
  - Kiek žmonių mirė nuo bjaurybės.
  Šarlotė linktelėjo.
  - Neskaičiuokite, bet bendras žuvusiųjų skaičius zonoje siekia keliasdešimt tūkstančių.
  Blondinė pasiūlė:
  - Tada reikia eiti greičiau, gal net bėgti. NATO kariuomenės kamufliažas patogus, batai beveik netrukdo bėgti, nors pagunda juos nusimesti yra didžiulė.
  Tačiau debesys pradėjo sklaidytis, dar ryškesni. Kairėje pro merginas plaukė senas sovietinių laikų liftas.
  Po Černobylio katastrofos jis buvo paliktas. Tačiau viršuje buvo snaiperis. Nedvejodamas jis atidengė ugnį.
  Merginos jį nuėmė per sekundę ir zigzagu nusuko nuo kulkos.
  Charlotte ir tada rado kuo pasiskųsti:
  Kodėl nešaudė.
  Gerda šypsodamasi atsakė:
  - Tai vyras, bet sprendžiant iš veido, slavas.
  Raudonplaukė agresyviai prieštaravo:
  - Jis buvo vienas ir neturėjo laiko pasiųsti signalo apie mūsų artėjimą. Kvaila švyti, bet dar kvailesnis elgesys iš karto šaudyti.
  Jie nubėgo prie lavono. Galva po šalmu nuskusta, ant rankų vagių "žiedai", tipiškas brolis.
  - Galbūt tai rusiška, bet ne iš mūsų komandos.
  Gerda sutrikusi pasakė:
  - Vis dėlto net nusikaltėlis turi teisę atgailauti.
  Šarlotė susuko pirštą į smilkinį: - Nieko taip nenužudysi!?
  Blondinė su patosu atsakė:
  - Jei Tėvynės interesai reikalauja: peržengsiu sąžinę.
  Raudonplaukė agresyviai pabrėžė:
  - Jūs žinote, kad Biblija yra knyga, kurią pirmiausia reikėtų uždrausti.
  - Nuo ko?
  Šarlotė griežtai pasakė:
  - Skatina pacifizmą. Apskritai apie religiją jau nekalbėkime.
  Gerda piktai urzgė:
  - Sutikite! Nemeskite perlų prieš kiaules.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Ar tu mane įžeidinėji?
  Šviesiaplaukė kalbėjo kiek švelniau.
  - Ne! Tai vaizdinė išraiška.
  Šarlotė nusiramino.
  - Supratau! Gerai, eime, turėsime su kuo nors susisiekti.
  Merginos lėtai tęsė, aplenkė elektros linijos atramą. Dangus pagaliau nuskaidrėjo, tada Gerda pastebėjo.
  - Negali būti!
  Virš jų iš tiesų vyko neįtikėtinas dalykas, švietė trys saulės: geltona, žalia, raudona. Tiesa, paskutiniai du buvo nedideli ir šilumos beveik nedavė.
  Charlotte atsakė:
  - Tai yra aberacijos poveikis, iš tikrųjų yra tik viena Saulė.
  Gerda sucypė:
  - O reiškinio priežastis neišspręsta?
  Raudonplaukė noriai linktelėjo.
  - Dar ne! Tačiau tai daro įtaką klimatui zonos viduje.
  Greitai praskriejo didelė vapsva. Šarlotė rėžė į orą durklu.
  - Tai taip pat mutantas ir gana pavojingas.
  - "Zhalik" aš jį atpažinau! Gerda pasakė. - Nuodai išgyveno po mutacijos ir gali sukelti stiprią alergiją.
  Raudonplaukė linktelėjo.
  - Taigi čia gėdinga tai, kas nenuodinga.
  Pakeliui jie kelis kartus susidūrė su išskrostais lavonais. O ant lenkto elektros linijos stulpo, įaugusio į permirkusį molį su laidų ataugomis, pakibo pasikoręs žmogus.
  - Oho, tai žmonių poelgis! Gerda pastebėjo.
  - Žmogus - pavojingiausias gyvūnas pasaulyje. Šarlotė sutiko.
  Blondinė sucypė:
  - Girdi, sraigtasparnis triukšmauja, nusileiskime.
  Raudonplaukė susiraukė:
  - Gal tai mūsų?
  Šviesiaplaukė sumurmėjo.
  - Be to, pasak legendos, mes esame jų priešai.
  Merginos atsigulė ir įjungė miniatiūrinį visų dažnių radijo skaitytuvą. Buvo du sraigtasparniai, tipiški, galbūt, pasenę MI-8.
  Rusijos specialiosios pajėgos ant tokių nebeskraido. Eteryje girdimas mate ir kaukazietiškų bei rusiškų žodžių rinkinys. Merginos mokėjo maskuotis, bet ar neviliojo šaudyti?
  - Labas, brolau! Čia nėra nieko vertingo! Tikrai sukame ratą.
  Roar atsakydamas:
  - Gali būti artefaktų!
  Bjaurus kaukimas:
  - Nebūk čiulbėtojas, šioje srityje seniai renkasi farteriai.
  - Gali vėl pasirodyti. ir groti šaunią muziką.
  Kilo didžiulė pagunda numušti jų miniatiūrinius granatsvaidžius, bet tai reiškė, kad jie buvo apšviesti. Gerda meldėsi, o Šarlotė paskendo prisiminimuose. Kaip ji apkabino ir pabučiavo vaikiną.
  Tada jie nuėjo. Pojūčiai aštrūs, labai malonūs, jos kvailas draugas tikriausiai dar mergelė, meilės nepažįsta. Ypač kai tai yra skirtingi vyrai, kaip taisyklė, jauni ir sveiki specialiosios pajėgos.
  Patefai, apsisukę, iššovė salvę ir paliko sektorių. Matyt, jie neturėjo ką gaudyti.
  - Pažaiskime prie kordono, prieš išsiskirstydami! - Tada atsiliepė girtas ir visiškai nesuprantamas mat.
  Kol sraigtasparniai suko ratus, Gerda išskyrė ne tik žibalo kvapą, bet net ir ilgai neplautus keleivių kūnus. Atrodo, kad kvepia zona.
  - O iš kur banditai tai gavo! Juk negalima nusipirkti tik malūnsparnio.
  - Gal ukrainiečiai pardavė! Juose per daug bjaurumo. Tačiau turime ir nemažai nurašytos technikos. Šarlotė pastebėjo.
  Merginos pajudėjo, o draugei nutiko retas reiškinys, pravarde "žlugimas". Tie, kurie pateko į jį, turėjo vieną iš šimto galimybę išgyventi!
  Gerda čia sustojo ir šypsodamasi atsakė:
  - O kas nutiko toliau, aš jau sakiau.
  Viktoras nedrąsiai paklausė:
  - Ar sužinojote detales apie tą rezonansinį teroro išpuolį?
  Šarlotė linktelėjo.
  - Taip, kažką pavyko išsiaiškinti! Trumpai tariant, aš jums apie tai papasakosiu!
  Ir šį kartą pradėjo kalbėti Raudonplaukė viksva;
  Dangus raudojo, svaidydamas ant žemės lietaus srautus, sumaišytus su bjauriais sniego trupiniais.
  Didžiulė Rusijos sostinė Maskva prieš aušrą atrodė pilka ir nuobodu, nepaisant daugybės šviesų ir daugybės brangių automobilių virtinių.
  Zulfiya Maduyeva požeminiame bute, išsinuomotame per nominantus, užbaigė ritualą.
  Ugninis švytėjimas neįprastai bjaurios kaukolės pavidalu degė tiesiai ore.
  Savižudis sprogdintojas dėmėtu kamufliažu, veidą uždengęs žaliu šydu, skaitė tarsi maldą. Prieš juos gulėjo keli įvairių formų putojantys akmenukai.
  Moteris, pasipuošusi kamufliažu, pradėjo juos vilkėti ant griežtos Zulfiya suknelės.
  - Jau aušta ir stiprėja šaltis. Tai turėtų padėti atlikti sunkiausią ir atsakingiausią užduotį!
  - suriko jis labai žemai, tarsi iš gilaus tunelinio balso.
  - Aš pasiruošęs tarnauti džihado reikalui! - Kaip kareivis parado aikštelėje, mergina nukapojo, mostelėjusi plona ranka.
  Baisus, šniokščiantis balsas tęsė:
  - Nors kai kas mano, kad moterys neturi sielos, aš su tuo nesutinku. Kas padarys žygdarbį Alacho vardu, įgis nemirtingumą ir nesuskaičiuojamą lobių vandenyną!
  Savižudė mergina (jos balsas buvo toks tyras ir nekaltas) iš nevilties pasakė:
  - Aš pasiruošęs net ne tiek dėl nemirtingumo, kiek dėl atpildo! Tai, ką jie padarė man ir mano artimiesiems, reikalauja keršto!
  Ugninis švytėjimas pasikeitė iš raudonos į žalią ir tapo dar ryškesnis. Moters kamufliažinės akys pajuodo kaip juodosios skylės.
  Atrodė, kad juose gali nuskęsti visa visata:
  - Nemėgstu pompastiškų kalbų, jos yra prieš tikinčiųjų magiją!
  Užmaskuotas raganos pirštas siaubingai ištįsęs ir iš jo išmuštas burbuliuojantis nuodingas geltonas fontanas.
  Zulfija žiūrėjo į jį kaip į triušį į boa, negalėdama atplėšti akių.
  Pagaliau išaušo, užklupo "šalnas", dangus pradėjo giedrėti.
  - Štai mūsų ženklas iš viršaus!
  Dabar zonoje iškasti artefaktai įgis griaunamosios galios. Raganos balsas pasidarė griausmingas, tarsi kalbėtų ne viena moteris, o visas choras giliabalsių vyrų.
  Teroristai užbaigė ritualą, Zulfiya, padedama partnerio, uždėjo visus akmenis, o vienas iš jų ant diržo su sprogmenimis suveržė didelį šešiakampį.
  Jos juodi plaukai buvo išmarginti pilkais dryžiais, o ant veido, šiek tiek prasiskleidus vėjo perpustam šydui, išryškėjo nušiuręs, juodai violetinis randas.
  - Dabar tu pasiruošęs! Eik į savo tikslą!
  - balsas staiga suplonėjo.
  Teroristė žengė kelis žingsnius ir staiga dingo, tik lengvas judesys rodė, kad ji yra šalia.
  - Akmeninis mulas, dirbi, tu dabar nematomas ir beveik negirdimas, net išrankiausi bladhaundai tavo pėdomis nepaims.
  - Užmaskuota būrėja tapo galva aukštesnė, o trumpi plaukai pailgėjo.
  - Aš tai žinau! - Trumpai metė mirtininką.
  - Dabar eik! Ir tegul Alacho šviesa apšviečia jūsų širdį.
  - Burtininkė-žudikė užsidegė kaip tuzinas dujinių fakelų, o jos plaukai virto siaubingų, o kartu ir neįprastai bjaurių gyvačių perais.
  Panašu, kad Zulfija nepastebėjo tokių pokyčių. Savižudis sprogdintojas išlindo, jos eisena buvo lengva, ji net judėjo daug greičiau.
  Artėjo piko valanda, atsirado tradicinės Maskvai kamščiai.
  Išmetamosios dujos, benzino kvapas, nenutrūkstamas didelio miesto triukšmas, kankinantis ausis - visa tai jau pažįstama, bet nekenčiama stačių Zulfijos kalnų gyventojui.
  Taigi vaikščioti buvo daug patogiau nei užspringti sausakimšame viešajame transporte.
  Tiesa, kartą užsisvajojęs teroristas pargriovė praeivį. Jis, pargriuvęs, keikėsi, paskui, pakilęs, papurtė kumščiu į tuštumą.
  - Toks yra netikėlių auklėjimas! - pastebėjo Zulfija, nuoširdžiai apsidžiaugdama, kad jos nuomonė dar kartą pasitvirtino.
  - Jų nužudymas yra aukščiausias tikslas, kokį tik galite įsivaizduoti Žemėje.
  Ir štai norimas taikinys: valdiškas namas Maskvoje, kuris dar vadinamas baltais. Šiandien įvyks svarbus susitikimas, kuriame dalyvaus ministras pirmininkas.
  Koks čia likimas! Čia galite pamatyti automobilį, sustiprintą apsaugą, aukštą tvorą su naujausia Baltųjų rūmų signalizacija.
  Mergina tik su finansų ministru priėjo prie vartų. Jis atsainiai praslydo pro šalį ir aplenkė budinčius sargybinius.
  Elitinės veislės šunys (kelių rūšių mišinys, pripumpuotas steroidais, išaugęs iš vienerių metų veršelio ir tanko korpuso krūtinės), matyt, dar girdėjo beveik neišsiskiriantį minkštų teroristo batų ošimą, urzgimą.
  Dviejų metrų sargybiniai blykstelėjo akimis, šunys, nepaisydami subtilaus kvapo, negalėjo atskirti nė menkiausio kvapo ir nurimo (Be to, garbūs asmenys žygiuoja sužaloti - lokite ir gausite apsvaiginimo ginklą).
  Zulfija pajuto, kaip plaka jos širdis, atrodė, kad ji plaka taip stipriai, kad girdėjo.
  Jie įveikė keturis apsaugos žiedus prie paskutinės ribos: net jie buvo apšviesti rentgeno spinduliais.
  Nuo naujausios skenuojančios spinduliuotės savižudis sprogdintojas buvo apsaugotas Efa akmeniu - neįkainojamos artefaktų kolekcijos rinkiniu.
  Judėjimas aukštais ir koridoriais atrodo begalinis, laimei, liftas erdvus, tačiau Zulfijai tenka kelis kartus apsisukti, kad nesusidurtų su ministro abstraktais.
  Galiausiai jie persikelia į centrinę salę. Posėdis uždaras, žurnalistų nėra. Ministras įėjo į salę, prie gaubto jau stovėjo vyriausybės nariai.
  O štai pats premjeras. Žemo ūgio vyras gyvomis akimis. Kaip visada, elgiasi, mandagiai skėsteli rankomis, bet aišku, kad ministrai jam kelia baimę.
  Posėdis prasidėjo ir didžiosios valstybės ministras pirmininkas žemu, švelniu balsu pasakė:
  - Šiandien aptarsime situaciją vadinamojoje stebuklų zonoje. Nerimą kelia tai, kad zona, nors ir lėtai, auga.
  Kaip ir tai, kad ten prisiglaudė daug teroristų. Visų pirma Juodasis sultonas.
  Kas slepiasi po šiuo vardu, nežinoma, neturime nė vienos jo fizionomijos nuotraukos. Tik beformis gobtuvas ir kaukė.
  Pastaruoju metu jo pakalikai įvykdė šešis teroristinius išpuolius. Be to, kaip taisyklė, prieš aukštus valdžios pareigūnus, negailėdami net civilių.
  Jie netgi atsiuntė man juodą ženklą!
  Kalbėjo FSB direktorius. Nuo fizinio krūvio jis prakaitavo, gerai pamaitintas veidas paraudo, balsas drebėjo:
  - Juodojo sultono vadovui siūlau skirti dešimties milijonų eurų atlygį. Taip pat nusiųskite į specialiosios grupės "Alfa" ir "Vympel" zoną.
  Tegul sultonas gyvas ar miręs...
  Premjeras pataisė nekantriai gesdamas delnu:
  - Geriau gyvai! Kadangi mes nežinome, kas tas asmuo, teroristai visada gali paskelbti jį prisikėlusiu.
  FSB teatro vadovas (turite parodyti kruopštumą) pakėlė balsą:
  - Tebūnie taip! Dabar apsvarstykite duomenis apie ekonominius nusikaltimus.
  Zulfija nebesidomėjo. Ji paskutinį kartą perskaitė maldą, atsigręžusi į Alachą, tada drebančiomis rankomis apvertė šešiakampį Titros akmenį.
  Jo savybė buvo tūkstantį kartų padidinta užtaiso galia.
  Itin ryškus blyksnis, tarsi nuo atominio sprogimo, apėmė visą pastatą, o po akimirkos vyriausybės pastato vietoje pasirodė baisus branduolinis grybas.
  Tuo pat metu Kremliuje suskambo varpas. Bjaurus, nerangus balsas pasakė:
  - Pasisveikinkite su prezidentu nuo juodojo sultono. Duodu jums lygiai penkiolika dienų visiškai išvesti visus karius iš Šiaurės Kaukazo ir nustoti remti amerikiečius Afganistane.
  Jei per penkiolika dienų mūsų reikalavimai nebus patenkinti, prezidentas eis paskui ministrą pirmininką.
  Po pusvalandžio ši žinia pasklido po pasaulį, sukeldama skirtingus jausmus - nuo užuojautos iki pasididžiavimo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  meilės vergai
  Iš atostogų grįžusi mokytoja savo bute aptinka nuogos merginos lavoną, o ryte po savo namo langais randama negyva pati mokytoja. Paslaptingoji nepažįstamoji identifikuojama kaip amerikiečių pornografinė aktorė. Paaiškėjo, kad paskutinis velionio susišaudymas įvyko Rusijoje su mergina, kuri buvo sučiupta su peiliu rankose jų režisieriaus nužudymo vietoje. Tačiau ant peilio buvo rasti pirštų atspaudai ir nesugaunamas Tula maniakas.
  
  Garsiai vingiuota detektyvo istorija persipina su kvapą gniaužiančiais šoko ir uždraustos herojių meilės istorijomis. Mokytojas, susipažįstantis su studentu, BDSM verge, siekianti įtikti savo šeimininkui, serijinio žudiko mergina, pasirengusi prisiimti jo kaltę dėl savo mylimojo.
  
  Dėmesio! Griežtai +18! Meilės istorijos aprašomos itin atvirai, yra sekso scenų.
  
  Stengsiuosi skelbti gaminį kiekvieną dieną, o knygą baigsiu lapkričio pabaigoje. Norėdami gauti naujausią informaciją, pridėkite knygą prie mėgstamiausių.
  
  
  Apie nepageidaujamus skyrius ir epizodus įspėsime norinčius sekti detektyvą, bet nemėgstantiems netradicinio sekso ir sunkių scenų
  
  , mes konkrečiai paryškinsime nepageidaujamus skyrius ir epizodus. Skyriai bus skirstomi taip: Lenkija (-tas skyrius, visas, nerekomenduojama). Tokios serijos kaip šis: .HP (-I skyrius, nerekomenduojamas epizodas).
  
  Dėmesio LN skaitytojai! Pardavimas bus paskelbtas, kai tik jis bus paruoštas. Bandysiu kiekvieną dieną. planuojama kartą per savaitę
  
  Norėdami neatsilikti nuo visų pasikeitimų, įtraukite knygą į savo mėgstamiausius, rekomenduojame paspausti "sekti autorių"
  
  
  Ar žinai apie šoką ir uždraustą meilę bei jos pasekmes? Apie tai, kaip gali mylėti žinoma pornografijos aktorė, apie ką galvoja mokytojas, susitikęs su savo mokiniu, ką dėl mylimojo pasirengusi padaryti serijinio žudiko mergina.
  
  nestandartinės meilės istorijos su priklausomybe, psichologinė ir seksualinė vergija su herojių filmavimu kietajame BDSM, tokių sekso scenų aprašymai, apie kuriuos daugelis nežino, plius įdomi detektyvinė istorija turėtų patraukti skaitytojus savo originalumu.
  
  
  Teko pašalinti
  Iš atostogų grįžusi mokytoja savo bute aptinka nuogos merginos lavoną, o ryte po namo langais randama negyva pati mokytoja. Jos jaunasis mylimasis įtariamas, tačiau viskas pasirodo daug sudėtingiau! Paslaptingoji nepažįstamoji įvardijama kaip amerikiečių pornografijos aktorė.Paaiškėjo, kad paskutinis velionio susišaudymas įvyko Rusijoje su mergina, kuri buvo sučiupta jų režisieriaus nužudymo su peiliu vietoje, ant kurios buvo rasti jos pirštų atspaudai. nepagaunamas tūlas maniakas.
  
  
  
  Dėmesio! Griežtai +. Tekste yra atvirų scenų, įskaitant sunkų seksą ir netradicinę meilę. Kai kurie herojai turi savo tikrus prototipus.
  
  Tiems, kurie nori sekti siužetą, bet nemėgsta netradicinio sekso, įspėsiu apie nepageidaujamus skyrius ir epizodus.
  
  
  Dėmesio! Griežtai +! Nerekomenduojama silpno proto žmonėms. Tekste yra atvirų scenų, įskaitant sunkų seksą ir netradicinę meilę. Daugelis herojų turi savo tikrus prototipus.
  
  Norintiems sekti detektyvinę istoriją, bet nemėgstantiems netradicinio sekso ir sunkių scenų, specialiai išryškinsime nepageidaujamus skyrius ir epizodus. Skyriai bus skirstomi taip: Lenkija (-tas skyrius, visas, nerekomenduojama). Tokios serijos kaip šis: .HP (-I skyrius, nerekomenduojamas epizodas).
  
  Dėmesio LN skaitytojai! Pardavimai planuojami kartą per savaitę. Tačiau esant silpnam skaitytojo susidomėjimui, tekstas svetainėje nebebus skelbiamas. Norėdami neatsilikti nuo visų pasikeitimų, rekomenduojame spustelėti "sekti autorių". Neplanuojame visiškai įkelti romano į kitus šaltinius!
  
  
  Iš atostogų grįžusi mokytoja savo bute aptinka nuogos merginos lavoną, o ryte po namo langais randama negyva pati mokytoja. Jos jaunasis mylimasis įtariamas, tačiau viskas pasirodo daug sudėtingiau!
  Paslaptingoji nepažįstamoji identifikuojama kaip amerikiečių pornografinė aktorė. Tik talentingo detektyvo Vasilijaus Krasino intuicijos ir įžvalgų dėka įmanoma išnarplioti paslaptingą raizginį.
  
  Dėmesio! Griežtai +! Tekste bus keletas širdį veriančių meilės istorijų, tačiau yra ir atvirų scenų.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  MEILĖS VERGAI
  (2-oji SHOCK LOVE serijos knyga. Pirmąją knygą DEATH CONCERNED galima perskaityti "Phantom Worlds" svetainėje)
  
  1 skyrius.
  Fizikos mokytoja Marija Novikova grįžo namo po kelionės prie jūros. Laukdama poilsio po bemiegės sunkios nakties, ji užlipo laiptais, išsiėmė raktus. Dabar bus galima nusiprausti, būtinai pamiegoti nuo kelio. Ir tada ji paskambins Pavlušai. Jų laukia ilgai lauktas susitikimas: lengva vakarienė, dusli muzika, minkšta lova ...
  Buto durys atsidarė ne iš karto. Iš pradžių užstrigo raktas, tarsi spyna neveikė tinkamai. Tai suneramino Mariją, bet ji nustūmė blogas mintis ir įėjo į koridorių.
  Staiga ją apėmė netikėta baimė. Mokytoja padėjo daiktus ant grindų ir dvejojo. Kas negerai? Kambario durys praviros! Ir kažkoks silpnas svetimas kvapas, vos juntamas, tuo pačiu kažkas pažįstamo. Bet kvapas - ne jos butas!
  Labai susijaudinusi Marija pažvelgė į kambarį. Daiktai, pavyzdžiui, vietomis nėra apiplėšimo požymių. Bet lovatiesė ant lovos... Ji kabo iki pat grindų! Ji jo tokio nepaliko! Gal įėjo Pavluša? Taip, jis tikriausiai yra.
  Moteris priėjo prie lovos, atitraukė užtiesalą ir ... iš siaubo rėkė pamačiusi basas moteriškas kojas! Marija instinktyviai užsidengė burną ranka, kad nuslopintų riksmą, staigiai atsitraukė ir atsirėmė į sieną. Ji nusirito nuo sienos ir atsisėdo ant grindų. Jos žvilgsnis persmelkė nuogas kojas, po lova aiškiai matė nuogą, negyvą moters kūną.
  Vos tramdydama norą vemti, Marija pašoko ant kojų ir nuskubėjo į tualetą. Ji pasilenkė prie tualeto ir kelis kartus vėmė. Spazmai suspaudė gerklę, o galvą gręžė tik viena mintis: jos bute buvo lavonas!
  Mokytoja pagriebė jos mobilųjį telefoną, iššoko ant laiptų ir atsisėdo ant laiptelio. Ji sunkiai kvėpavo, jausdama pašėlusį širdies ritmą. Jos pirštai drebėjo nuo nedidelių drebėjimų, Marija beveik neįvedė dviejų skaitmenų "02".
  Policija ilgai nekėlė ragelio, tarsi laukė, kol skambinantysis persigalvos ir paliks ramybėje. Galiausiai kitame laido gale jie nedraugiškai atsakė:
  - Dvidešimt penktas policijos skyrius. Pareiga Neelovas. aš klausau.
  Marija drebančiu balsu, šiek tiek mikčiodama iš susijaudinimo, pasakė:
  "Aš turiu... t-atrodo... lavoną!
  Atsakymas buvo šaltas:
  Ar tu girta panele? Koks lavonas? Kalbėkite paprastai ir aiškiai.
  Marija aimanavo:
  Ne, ne, aš nesu girtas! Mano bute yra mirusi moteris!
  - Kodėl ji mirė? - paklausė policininkas.
  - Aš nežinau! Sąžiningai, aš nežinau! Grįžau iš atostogų, o ji po lova mirusi! Ir nuogas!!!
  - Irgi nuogas? - vėl paklausė smalsus Neelovas. Kaip ji pateko po tavo lova?
  - Iš kur man žinoti? - vėl sušuko susijaudinusi Marija, - greičiau ateik!
  - Pasakyk adresą...
  Marija nedrįso įeiti į savo butą. Ji sėdėjo ant laiptų ir bandė suprasti, kokia moteris yra po lova, kodėl ji mirė ir kaip ji pateko į savo namus. Mokytoja buvo apimta nevilties: ji nežinojo atsakymų į šiuos klausimus. Net negalėjau atspėti.
  Netikėtai pasirodė policija. Kažkoks karininkas ir su juo du žmonės civiliais drabužiais. Įėjome į butą. Pareigūnas ir apkūni darbuotoja iškart nuėjo į kambarį, o jaunuolis pasiūlė Marijai palaukti virtuvėje, o po to jis pats prisijungė prie kolegų.
  Moteris nežinojo, kas vyksta jos vieno kambario buto kambaryje. Greičiausiai jie nufotografavo velionį, paėmė pirštų atspaudus, ieškojo pėdsakų. Viskas taip, kaip reikalauja įstatymas. Mokytojas tai matė detektyviniuose filmuose. Dabar čia jos namai...
  Netrukus jaunas darbuotojas priėjo paklausti Marijos. Pirmiausia jis uždavė formalius klausimus apie Marijos pavardę, amžių ir paklausė, kaip buvo rastas lavonas. Mokytojas atsakė lakoniškai, kartais verkdamas.
  "Aš ką tik atskridau iš jūros", - paaiškino Marija, kuri sėdėjo ant kėdės prie virtuvės stalo ir drebančiomis rankomis nervingai krapštė plaukus. "Neįsivaizduoju, kaip lavonas gali atsidurti bute.
  Vyras paklausė:
  - Ar kas nors gali patvirtinti, kad jūsų nebuvo mieste?
  Mokytojas iškart linktelėjo ir užtikrintai pasakė:
  - Tai gali patvirtinti daugelis žmonių, tarp jų yra ir mano draugė, ji ir aš lėktuvu atskridome tik ryte, jos mamą ištiko insultas. Dėl to anksti grįžome iš pietų.
  Kas dar turėjo jūsų buto raktus?
  Marija pašiurpo, atsakė ne iš karto ir neaiškiai:
  "Matote, aš esu vieniša moteris, nieko nekviečiu pas save, raktų neišduodu.
  Policininkas įtariai pažvelgė į mokytoją ir pasakė:
  - Taip?! Ar niekas neturėjo raktų arba nenorite kalbėti? Jūs nenorite, bet turite!
  - Tikiuosi, jūs manęs neįtariate? Marija išsigando.
  Vyriškis gūžtelėjo pečiais.
  - Butas tavo. Baikim čia dabar, ateik su mumis...
  - Kodėl? - nustebo mokytoja.
  - Pasikalbėkite su tyrėju, kuris atliks jūsų bylą.
  - Mano reikalas? Kas tu esi?
  - Aš esu tyrėjas. Nesijaudink, manau, kad tavęs ilgai nesulaikys, tardys ir paleis.
  Atsirado stambus vyras civiliais drabužiais.
  - Ką aš galiu pasakyti, Andriuša? jis kreipėsi į tyrėją. "Lavonas visai šviežias, dar nevisiškai atvėsęs. Greičiausiai mirtis atėjo šiandien apie penktą valandą ryto. Ant kaklo nėra smaugimo vagos, nemačiau jokių kitų smurtinės mirties požymių. Tačiau ant kūno yra įvairaus amžiaus mėlynių. Šviežios mėlynės ant gaktos ir krūtinės, senos ant šlaunų. Užimta ponia. Liekna, maždaug šimto aštuoniasdešimties ūgio, tatuiruotė ant gaktos rožės pavidalo, maždaug septynių centimetrų dydžio. Tikriausiai prostitutė. Nusiųskite mus į biurą, skrodimas parodys, kas ir kaip.
  "Na, mes turėsime apeiti kaimynus", - susimąstęs pasakė Andriuša. Ir tada jis kreipėsi į mokytoją:
  - Kai visi baigs, apžiūrėsite butą, gal bus rasta kokių nors mirusiojo daiktų.
  Ne, Marija nieko nerado namuose, nieko pašalinio. Nepažįstamo žmogaus lavonas buvo išvežtas specialiu automobiliu, o mokytojai turėjo pasiimti dokumentus ir važiuoti kartu su policijos pareigūnu. Tuo metu civiliai apsirengę pareigūnai jau buvo išvykę.
  Automobilyje policininkas tylėjo, nervingai pagalvojo Marija. Ką ji taip suerzino? Kodėl ant jos pasodino mergaitės lavoną? Ir kas? Labiausiai moteriai nerimą kėlė tardytojo klausimas dėl jos buto raktų. Jie buvo su Pavliku. Bet jis toks jaunas! Tik šešiolika rugsėjį bus įvykdyta.
  Jei Pavluša būtų vyresnis, būtų galima pasirašyti, pagimdyti nuo jo vaiką. Marija norėjo turėti vaikų. Neseniai ji labai norėjo ištekėti, ją kankino moteriška vienatvė. Ir ji džiaugėsi, kad jos gyvenime atsirado Pavlikas. Kas gerai pažįsta moters sielą, nesmerks jos už meilę. Tai sudėtingas, nenuspėjamas, kartais uždraustas dalykas. Nežinai, kada tai ateis, su kuo tau pasiseks...
  Marija prisiminė pirmuosius apkabinimus su Pavluša, jų nedrąsius bučinius. Kaip tada jos širdis plakė iš aistros! Nors ji dvigubai vyresni už berniuką. O kaip skaudu moteriai mylėti, kai virš jos kabo baudžiamojo kodekso straipsnis. Turite slėpti savo meilę nuo visų smalsių akių, net negalite ja pasidalinti su geriausiu draugu. Ką tiksliai ji daro ne taip? Pats Pavlikas norėjo šio intymumo! Ar moteris turėtų būti įkalinta už meilę, kurią ji dovanoja paaugliui? Už abipusę lengvą meilę. Ar tai sąžininga? Marija manė, kad ne...
  
  
  2 SKYRIUS
  Marija Aleksandrovna Novikova sėdėjo tyrimo komiteto koridoriuje, retkarčiais žiūrėdama pro langą: aukšta tvora ir spygliuota viela tik dar labiau padidino jos baimę. Mokytoja nervinosi, jai buvo liepta palaukti, bet praėjo daugiau nei pusvalandis, o moteris tarsi buvo pamiršta.
  Staiga durys prasivėrė, tyrėjas linktelėjo Marijai, kviesdamas įeiti į kabinetą.
  - Vasilijus Krasinas, - prisistatė vyras, - prašau, duok man savo pasą.
  Kambario kampe prie stalo stovėjo kitas vyras tokiu pat tamsiu kostiumu kaip ir Vasilijus.
  Krasinas pažiūrėjo į pasą, padėjo jį į šalį ir pasakė:
  - Na, sakyk, kas ta moteris ir kaip lavonas pateko į tavo butą.
  - Aš nežinau! Sąžiningai, aš nežinau! - maldavo mokytojas. Tyrėjas jau paklausė.
  "Aš paklausiau... Tai visiška paslaptis", - skeptiškai pasakė Krasinas ir atidžiai pažvelgė į moters akis. Matau, kad meluoji.
  "Įdėkite ją į beždžionių namus!" - staiga pasigirdo antrojo darbuotojo balsas. - Pasėdės porą dienų, tuoj viską prisimins.
  - Jei tylėsite, turėsime jus sulaikyti! Krasinas patvirtino.
  Tačiau Marija intuityviai jautė, kad ją tiesiog gąsdina. Ir jai nėra ko bijoti! Ji turi visus savo nekaltumo įrodymus. Mokytojas ramiai monotonišku balsu atsakė:
  "Kartais būti kalėjime yra gerai. Tai suteikia išminties. Bet aš tikrai neturiu tau ką pasakyti. Taigi turiu bilietą, tik atvažiavau ryte.
  Krasinas kreipėsi į kolegą:
  Ar kaimynų apklausa ką nors davė?
  "Kaip įprasta, nieko nematėme, nieko negirdėjome. Tik kaimynė aikštelėje sakė mačiusi, kaip ši maža mergaitė išėjo iš buto apsikabinusi su jaunu berniuku. Ir šis vaikinas neseniai atėjo į jos namus jai nesant ir atidarė duris su raktu.
  - Na, ką tu sakai? - paklausė Krasinas ir vėl pažvelgė į Mariją.
  "Taigi ši kaimynė yra apkalba, ja pasitikėti negalima", - ėmė teisintis moteris ir kreipėsi į tyrėjo padėjėją:
  - Močiutė Marfa nusikvatojo, tiesa?
  Padėjėjas neatsakė, bet Krasinas paklausė:
  - Koks berniuko vardas?
  - Tai mano mokinys. Aš traukiu jį į fiziką.
  - Vasaros atostogos? Krasinas netikėjo. - Pasakykite savo vardą, pavardę ir adresą.
  - Vadinasi, Pavlikas Rybačenko yra jo vardas, - turėjo prisipažinti Marija. - Gyvena su tėvais Savuškinos gatvėje.
  Krasinas užsirašė į sąsiuvinį ir vėl paklausė:
  - Pavelas - kas jis?
  Marija stipriai nusišypsojo.
  - Jis dar vaikas. Aš esu jo mokyklos mokytojas! Jūs neįtarsite berniuko nusikaltimu, ar ne?
  Tyrėjas į klausimą atsakė klausimu:
  - Vadinasi, jis turi jūsų buto raktus?
  Marija išskėtė rankas.
  - Tai kas? Nemanai, kad tai jis pasodino lavoną...
  - Kaip žinoti, kaip žinoti! Paaugliai kartais būna tokie žiaurūs!" - susimąstęs kalbėjo Krasinas.
  "Pavelas yra nuostabus berniukas, sportininkas, jis nepakenks musės!" Marija pradėjo ginti savo mokinį.
  - Kada paskutinį kartą jį matėte? - paklausė Krasinas.
  - Rugpjūčio pradžioje. Pavlikas palydėjo mane į traukinį. Tai buvo... septintoji. Jis tiesiog padėjo man nešti daiktus.
  Krasinas uždavė dar keletą klausimų. Klausė, su kuo Pavelas draugauja, ar jo elgesyje nėra ko nors įtartino, ar nerodė žiauraus elgesio su gyvūnais. Marija atsakė, kad niekada nematė, kad Pavlikas blogai elgtųsi su gyvūnais. Tačiau berniukas mokėjo atsistoti už save, užsiėmė kovos menais ir ledo rituliu.
  Staiga Vasilijus Krasinas uždavė netikėtą klausimą:
  Ar tu turėjai seksą su juo?
  Marija sudrebėjo ir nedrąsiai, nedrąsiai atsakė:
  - Su Pavliku? Ne... Jis dar vaikas...
  Krasinas atidžiai stebėjo moters reakciją. Marija net išbalo išgirdusi tokį klausimą, nuleido akis, sukiojosi kėdėje, sunėrė rankas pilyje.
  - Taip? - paklausė tyrėja. - Negaliu patikėti! Būk atviras su manimi. Ar supranti, kad už santykius su nepilnamete gali būti skirta nebloga bausmė?!
  Marija pakėlė akis į vyrą ir drebančiu balsu atsidususi atsakė:
  "Aš neturiu skirti laiko...
  Vasilijus nusijuokė ir pasakė:
  - Ir mes tardysime berniuką! Jis mums viską papasakos.
  Marija vėl suvirpėjo ir su sielvartu atsakė:
  "Berniukai taip mėgsta kurti ir perdėti. Bet esu tikras, kad jis tau nepasakys nieko, kas mane diskredituotų.
  Tyrėjas nusišypsojo ir griežtai pasakė:
  "Galime jus sulaikyti ir išsiųsti į teismą, kad patvirtintų suėmimą dviem mėnesiams. Taigi negundyk likimo. Pasakykite savo telefono numerį.
  - Kieno? mano?
  - Tegul abu: tavo ir Rybačenko.
  O Pavlikas? Na, aš nežinau...
  Nežinai, sakyti ar ne? Gal pažiūrėsiu į tavo išmanųjį telefoną?
  - Aš tau pasakysiu, - linktelėjo Marija ir padiktavo telefonus.
  Tyrėjas iš aplanko nufotografavo mirusią merginą, padėjo priešais Mariją ir pasakė:
  Dar kartą atidžiai pažiūrėk, gal jau esi ją kažkur matęs.
  Marijai buvo sunku žiūrėti į savo bute mirusio žmogaus kūną. Bet tai reikėjo padaryti, mokytoja prisivertė pažiūrėti į nuotrauką. Gražus veidas, bet subjaurotas mirties. Ne, ji nieko apie ją nežino, pirmą kartą pamatė merginą po savo lova.
  Krasinas pažvelgė į laikrodį ir pasakė:
  - Bet! Atėjo laikas baigti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paimti pirštų atspaudus ir užsiregistruoti. Gerai, kol kas mes paleisime jus namo už užstatą.
  Netrukus Marija išėjo iš tyrimo komiteto pastato, išsiėmė jai išduotą popierių, pažiūrėjo į antspaudą ir pamatė miesto prokuroro pavaduotojo parašą. Ji paslėpė popierių kišenėje, sunkiai atsiduso ir ėmė galvoti apie Pavliką. Ji taip norėjo nudžiuginti mylimąjį ankstyvu netikėtu atvykimu. Jis labai nerimavo, kad jam teks skirtis ištisoms trims savaitėms. Ji atvyko anksčiau, patenkinta vaikinu ...
  Ar Pavluša atsivedė prostitutę jai nesant? Kur merginos drabužiai? Ar pasiėmėte jį su savimi? Labas, Pavlik. Povas...
  Po velnių, man reikia jam paskambinti! Kaip iš karto neatspėjai?
  Marija savo išmaniajame telefone paspaudė mygtuką su mylimojo vardu. Kieno nors kito balsas pasakė: "Telefonas atjungtas arba už tinklo aprėpties ribų".
  
  
  3 skyrius
  Gorynych atidarė buto duris, įleido merginą ir jos kompanioną, pats įėjo, uždegė šviesą ir pasakė:
  - Kukliai pas mus tokie brangūs svečiai.
  "Viskas gerai, kažkaip ištversime iki ryto", - pasakė aukštas, plačiapetis, maždaug trisdešimties metų vyras, - pakeliui ir į miegamąjį užkąskime. Pasiilgau Liusės kūno. Parodykime jums tikrą meilę!
  Mergina nusišypsojo ir meiliai pažvelgė savo kompanionei į akis. Jie nuėjo į virtuvę, Gorynychas uždėjo virdulį ir pradėjo gaminti sumuštinius, slapta žvilgtelėdamas į merginą. Jam ji patiko! Liekna, mėlynakė, krūtinė šviesiaplaukė žiguliu automobiliu tylėjo beveik visą sunkų kelią iš pietų, neprašė nei sustabdyti mašinos, nei jai ką nors nupirkti, nepasitenkinimo nerodė, nepriekaištavo dėl nepatogumų. Gorynych nemėgo šnekių ir kaprizingų moterų.
  "Mes su Utrišu išvažiavome pačiu laiku", - pasakė jis atidarydamas alaus butelį. - Dabar yra šmonas. Nadia buvo išvežta. Kodėl ji peiliu dūrė direktorei?
  - Kvaila! Skaudėjo, tu negali pakęsti, būčiau pasakęs Achintsevui, kad šaudymas būtų sustabdytas.
  - Taigi ji po susišaudymo jį subadė.
  - Ištvėriau. Ir tada išliejo emocijas. Pats Achintsevas kaltas - tu negali taip tyčiotis iš merginų! Žiūrėk, aš sugalvojau kankinimą. Nutempė juos į skruzdėlyną, į makštį įkišo skaidrias žarnas ir filmavo stambius planus, kaip ten skruzdėlės ...
  "Taip, Sasha, tai sunku", - sutiko Gorynych.
  "Mano viskas gerai, kantri, bet Nadya kvaila", - pasakė Saša ir atsigręžė į savo kompanioną:
  - Kaip tau viduje - ar skauda?
  "Viskas gerai, mieloji", - švelniai šypsodamasi atsakė mergina.
  -Gerai pažiūrėsim.
  Jie pavalgė ir nuėjo į miegamąjį.
  - Ar neprieštarauji, kad Liusė nusirengtų? Sasha paklausė Gorynycho. Man patinka, kai ji šoka nuoga. Tai taip erotiška! - Mes einame ten į savo namus visiškai be drabužių.
  - Mėgstu striptizą! Gaila tik, kad nėra muzikos, - atsakė Gorynychas. - Taip, ir jau vėlu, kaimynai girdi.
  - Nieko, aš tyliai įjungsiu muziką iš telefono, - pasakė Aleksandras.
  Jis pasiėmė kažkokią pobūvių melodiją, mergina išsilaisvino tiesiai po pečiais nukritusius plaukus, kelis kartus energingai papurtė galvą ir lėtai, pasilenkdama ir šokant, nusimeta suknelę. Ant Liusės liemenėlės nebuvo. Lėtai nusivilkusi suknelę, ji sukosi šokyje, dabar iškišdama gražias krūtis, tada pasilenkusi, rodydama užpakalį.
  Tada striptizo šokėja atsisėdo ant skeltų, bet tada energingai pašoko ant kojų, nusimovė kelnaites, jas šiek tiek susuko rankose ir metė fotelyje sėdinčio Gorynyčiaus kryptimi. Jis pamatė tatuiruotę ant merginos gaktos ir dar labiau susijaudino.
  Liusė, likusi nuoga, paglostė jos sėdmenis, perskyrė juos rankomis, kojų pirštais nuėjo prie durų. Ten ji atsiklaupė, pasilenkė taip, kad užpakalis buvo pastebimai aukščiau už galvą, apsisuko ir spyruokliškais judesiais, šiek tiek sulenkdama ir atlenkdama rankas per alkūnes, šliaužė link Aleksandro, įsikišo lūpomis į jo džinsų plotį, tada įstrigo. ištraukė liežuvį, papurtė jį ir šypsodamasi šiek tiek apsilaižė Sašos kelnes. Jis atsegė musės užtrauktuką, paleido šiek tiek stačią gaidį.
  Mergina vėl nusišypsojo lūpų galiukais, paėmė į burną partnerio orumą ir ėmė glamonėti, bandydama suvesti jį į norimą būklę. Tada ji visiškai prarijo ir taip susijaudinusį įspūdingą vyro penį, kelioms sekundėms veidu atsirėmė į partnerio gaktą ir sustingo. Tada ji atsitraukė, tačiau nario iš burnos nepaleido, o lengvai čiulptelėjo jam galvą, atliko kelis pūtimus, vėl paėmė į burną vyro gaidį ir dešimčiai sekundžių sustingo, užgniaužė kvapą ir tęsė jai būdingus judesius.
  - Neskubėk, - įsakė Saša.
  Mergina pasisuko į jį šonu, kad Gorynychas matytų, kaip draugo narys ilsisi ant Liusės lūpos.
  Aleksandras lengvai paglostė savo merginai į skruostą, bet paskui atsitraukė nuo merginos, paleido penį ir mostelėjo jai ranka.
  Liusė apsisuko, atšliaužė porą žingsnių atgal, vėl pasilenkė, kad aiškiai matytųsi jos lytiniai organai, ir ėmė trūkčioti sėdmenis.
  - Puiku! - sušnibždėjo Gorynychas.
  - Mes negalime to padaryti! Aleksandras pasakė. - Ar matei Strake'ą ant penio?
  Gorynychas net nežinojo, kas tai yra.
  O mergina keturiomis apsuko ratą po kambarį, kviesdama mojuodamas savo grobį, tada susmuko ant alkūnių ir prišliaužė prie mylimojo.
  Šį kartą ji atsegė jo sandalų užsegimus ir dantimis ėmė atsargiai traukti Aleksandro kojines.
  - Gera mergaitė! pagyrė jis.
  - Aš tave myliu! - baigusi su kojinėmis, atsakė Liusė. Ji pabučiavo iš pradžių vieną, paskui kitą draugo pėdą ir liežuviu pradėjo glamonėti jo pirštus, laižydama juos ir kimšdama šlapią liežuvį tarp pirštų.
  - Čiulpti! - įsakė Sasha.
  Mergina į burną paėmė keturis mylimojo pirštus.
  - Giliau, - pasakė Aleksandras.
  Liusė atsisėdo ant užpakalio, pirštu traukė skruostą, suspaudė partnerės didįjį pirštą į burną, stengėsi kuo giliau sugriebti pėdą.
  "Gera mergaitė", - pagyrė Aleksandras. - Ištiesink, leisk man tave paglostyti.
  Neišleisdama kojos iš burnos mergina atsistojo ir pasilenkė mylimojo link. Jis pradėjo glostyti jos pūlingą ir gaktą laisva koja.
  - Lova žema, - pasakė Saša, - nepatogu ištiesti.
  Mergina pasilenkė į priekį, plačiau išskėsdama kojas. Aleksandras pirštais glostė draugės pilvą, tada spaudė vieną, kitą krūtį, lėtai traukė nuo taško tarp krūtų per bambą iki pat pilvo apačios.
  Lusija viena ranka vis dar laikė Aleksandro dešinę koją burnoje, kita paėmė jo kairės pėdos pirštus ir įsikišo į makštį.
  "Puikiai", - vėl pagyrė Sasha. - Žinai, kaip aš tai myliu.
  Mergina energingai judėjo dubeniu, stengdamasi įsmeigti mylimojo pirštus giliau į kūną. Bet ji rėkė ir pasitraukė. Jos veide pasirodė skausmo grimasa.
  - Ar kažkas negerai po Achincevo kankinimų? - paklausė Aleksandras. - Ar labai skauda?
  "Toleruotina, brangioji", - atsakė mergina.
  "Tu tik taip nerėksi", - pasakė Saša ir staiga atsigręžė į Gorynychą:
  Ar norite pamatyti, kas jos viduje?
  - Į ką tai panašu? Gorynych uždavė kvailą klausimą.
  - Ah-ah-ah! Turiu armatūrą. Tuo pačiu metu atliksime lytinių organų apžiūrą. Lyusenka, atvesk mane ten, mano portfelyje, žinai ką.
  Nuoga mergina išslydo į koridorių ir netrukus pasirodė su žibintuvėliu, kažkokiu vamzdeliu ir skaidriu apvaliu stiklu rankose. Tačiau Gorynychas pamatė, kad stiklas be dugno.
  Aleksandras išlaisvino lovą. Mergina atsisėdo į jo vietą, pasuko Gorynych kryptimi ir plačiai išskėtė per kelius sulenktas kojas. Sasha nugrimzdo šalia jos, kad Gorynychas viską matytų, energingai delnu bakstelėjo į nuskustą draugės gaktą, po to pirštais perbraukė jos pūlingą, švelniai masažavo merginos klitorį, patraukė jos lūpas ir jas perskyrė, parodydamas įėjimą į gražuolės krūtinę. . Tada atsistojo, davė mergaitei palaižyti ir čiulpti savo rankos pirštus.
  Gorynychas stebėjo įsimylėjėlius, aistringai tikėdamasis tęsinio. Ir ji sekė! Aleksandras įkišo porą pirštų į Liusės makštį ir pradėjo intensyviai trūkčioti.
  Mergina tyliai suriko.
  "Žiūrėk, neklok jam lovos", - nusišypsojo Aleksandras, ištraukė pirštus ir vėl atidavė juos savo merginai laižyti ir čiulpti.
  Tada paėmė stiklinę, jos kraštą be dugno ištepė geliu iš tūbelės ir ėmė atsargiai įvesti į merginos kūną.
  - Ai! Liusė vėl tyliai rėkė.
  - Įskaudintas? - paklausė Sasha. - Gal tau reikia nuskausminamųjų?
  - Ne, mieloji, viskas gerai. Toleruotina.
  Sasha įkišo stiklą beveik iki galo į mergaitės makštį, liepė laikyti jį pirštais, o jis į vidų pašvietė žibintuvėlį, atidžiai apžiūrėjo ir pasakė:
  - Viskas gerai! Beveik nėra uždegimo. Tik čia, pačioje pradžioje, liko įkandimo žymė. Ar šiandien turėsime sekso? Ar neskaudės?
  - Būsiu kantrus, brangusis! Liusė nuolankiai atsakė.
  "Ji mėgsta dulkintis, ypač su manimi", - sakė Sasha Gorynyčiui. Ateik čia, aš tau parodysiu kai ką įdomaus. Ir duok man rašiklį.
  Gorynychas prišoko prie merginos ir įsmeigė akis į stiklinėje kyšantį gimdos ryklės plyšį.
  - Na? į ką tu žiūri? Greičiau paklausė Aleksandras. - Dar nematei šito?
  "Aš nesu ginekologas", - sumurmėjo Gorynychas.
  - Aš irgi ne, - pasakė Aleksandras. Bet aš myliu savo merginą...
  Jis leido Liusei palaižyti rodomąjį pirštą ir pro stiklą įkišo savo mažą pagalvę į merginos gerklės plyšį. Šiek tiek pasuko, ištraukė ir vėl palaižė. Tada jis paėmė iš Gorynych rašiklį ir įsmeigė jį į gimdos ertmę beveik iki tvirtinimo kronšteino.
  - Laikykis, - įsakė Liusei ir vėl pakvietė draugą pasigrožėti paveikslu.
  Drebančiomis rankomis susijaudinęs Gorynyčius išsitraukė išmanųjį telefoną ir padarė keletą nuotraukų.
  - Ar turite namuose klizmą? - paklausė Aleksandras.
  - Kam tau reikia klizmos? - paklausė Gorynychas.
  "Matote, aš mėgstu analinius žaidimus. Kad nesusiteptumėte, tai geriau daryti po klizmos.
  - Ak, - geidulingai tarė Gorynychas. Klizmų nenaudojame.
  - Gerai, tada duok alaus butelį. Ji viską padarys už save. Eik, Liusi, ruoškis. Parodykime vyrui tikrą seksą!
  
  
  4 skyrius
  - Šaunuolė! - entuziastingai kalbėjo Gorynychas, kai mergina dingo vonioje. - Aš norėčiau šito!
  - Ir tada! - patenkintas pasakė Aleksandras.
  - Kur tu ją radai? - paklausė Gorynychas.
  - Jis tai paėmė iš savo draugo, vieno iš jų bendruomenės vadovų. Liusė buvo auklėjama taip, kad aukščiausią dorybę jai į galvą įkalė noras įtikti vyrui.
  - Kokia ji seksuali! Su tokiais dar nesu susidūręs.
  Ji lankė Charm mokyklą Ohajo valstijoje. Ten buvo mokomi paklusnumo ir visokių erotinių gudrybių.
  - Kas ta mokykla?
  - Paslaptis. Merginos mokomos pramogauti elitui ir filmuotis pornografijoje. Luska buvo pritvirtinta ten palei Mėnulio liniją.
  Ar ji dažnai vaidina pornografijoje? - vėl paklausė Gorynychas.
  - Anksčiau dažnai. Liusė - graži moteris, buvo paklausa.
  - Būtų įdomu pamatyti scenas su jos dalyvavimu!
  Sakei, kad nežiūri pornografijos!
  - Su malonumu būčiau pažvelgęs į Liusę.
  "Matau, kad susijaudinau, kai mus stebėjau", - šypsojosi Sasha. - Nusimaučiau kelnes, matėme daug stačių narių.
  - Jūs nepavydite, kai žiūrite pornografiją su ja, kaip ji su kitais vyrais ...
  - Ne... Kam ko nors pavydėti?
  "Suprantu, kad jie nepavydi darbo", - taikiai pasakė Gorynychas.
  - O svingą kartais praktikuojame namuose. Mano draugas yra Scottas. Jis turi jauniklį - vieną garsiausių pornografinių žvaigždžių. Vardas Roxy Ray. Negirdėjote? O taip, tu nežiūri... Taigi mes kartais susitinkame kartu. Aš tik žinočiau, ką mes darome su telyčiomis! Organizuojame visokias varžybas, kuri iš jų išmes kamuoliuką toliau iš pūlingo, kas geriau šokinėja ant dildo ar įsmeigia į kūną daugiau teniso kamuoliukų. O per Kalėdas drauges aprengdavo šauniai nei eglutes. Ant spenelių ir tarp kojų buvo užsegamos grandinėlės su svarmenimis, kūnus gausiai puošė siurbtukai ir skalbinių segtukai su kalėdiniais kamuoliukais. Ir tada jie naudojo juos tokia forma. Daug kamuolių buvo sumušta, bet buvo smagu.
  "Jūs gerai leidžiate laiką", - svajingai pasakė Gorynychas.
  - Ar turite skalbinių segtukus? - paklausė Aleksandras.
  "Man reikia pamatyti savo mamą vonioje". Kam?
  "Matote, man patinka dulkintis, kai ant Liuškos spenelių kabo segtukai, tai mane jaudina", - pasakė Saša, vėl pažvelgė į išsipūtusias Gorynycho kelnes ir paklausė:
  - Ar praktikuojate MZHM?
  - Į ką tai panašu?
  - Na, kai mergina su dviem vyrais.
  - Ne, kas tu! Galiu tik vienas prieš vieną ir be liudininkų.
  - Na, veltui. Tada aš pirmiausia išsikrausiu su Liuska ir užmigsiu, o tada galėsite su ja pasikalbėti.
  Mes galime tame kambaryje! - apsidžiaugė Gorynychas.- Aš ten turiu lovą!
  "Gerai, aš nusiplausiu rankas ir paskubėsiu Luską", - pasakė Aleksandras ir išėjo.
  Netrukus jis išvedė savo merginą iš vonios. Iš dailios merginos krūtinės kyšojo prie spenelių pritvirtintos skalbinių segtukai. Vibruodama eiseną, gundančiai linguodama klubus, mergina lėtai praėjo pro akimis ją ryjantį Gorynychą, atsisėdo ant lovos, vėl plačiai išskėtė kojas, bet šį kartą ne per kelius sulenkė, o išsitiesė. juos ištraukė kaip balerina ištempusi ir iškėlė aukštai virš galvos.
  Aleksandras priėjo prie jos, nusimovė džinsus ir šortus. Tuo pat metu mergina kviesliai papurtė kojas ir išsitraukė kojines. Tačiau Sasha ne iš karto pradėjo glamonėti. Jis staiga išsitraukė iš džinsų diržą ir gana stipriai trenkė savo merginai į lytinius organus.
  Liusė tyliai sušuko ir pasakė:
  - Senkyu, pone! Aš tave myliu!
  - Kalbėk rusiškai! Mes Rusijoje, - pasakė Aleksandras ir vėl trenkė mergaitei diržu.
  - Kas tu? - paklausė susijaudinęs Gorynychas.
  - Tai apšilimui, - atsakė Aleksandras. - Ji priprato. Namuose kartais uždedu jai pompą.
  Aleksandras ištiesė merginai ranką. Nenuleisdama ištiestų kojų ji vėl apsilaižė mylimojo pirštus ir įsikibo ranką į burną.
  Po minutės Sasha ištraukė jam ranką iš burnos, nunešė ją prie draugės makšties, įkišo ten vieną pirštą, paskui kitą, bet nesiasturbavo. Jis lėtai ėmė kišti delną į Liusės krūtinę. Ji neprotestavo, tik truputi supyko.
  - Ar neskauda? - paklausė Aleksandras.
  "Toleruotina, brangioji", - įprastai atsakė mergina ir užsimerkė.
  Sasha pasistengė ir visas jo delnas buvo Liusės kūne. Ji vėl tyliai rėkė. Sasha porą sekundžių sustingo, tada šiek tiek labiau įkišo ranką į savo merginos kūną ir pradėjo švelniai ją sukti.
  Tuo metu visas manipuliacijas stebėjęs Gorynychas pajuto, kad baigiasi: jo sėkla spontaniškai išsitaškė ir sutepė apatines kelnaites.
  O naktis dar tik prasidėjo!
  
  
  5 skyrius
  Tyrėjo kabinete Marija labai nervinosi, tačiau jaudulys nepraėjo ir gatvėje. Tik dabar moteris labiau jaudinosi ne dėl to, kaip lavonas pateko į butą, o dėl situacijos su Pavluša. Ar berniukas papasakos apie jų nuodėmingą ryšį? Kodėl jo telefonas neatsiliepia?
  Iki namo prireikė poros metro stotelių. Kiek sargybinių tapo metro! Dabar tai pradėjo erzinti Mariją. Jai atrodė, kad ją ruošiasi sustabdyti, surakinti antrankiais ir nuvežti į kalėjimą. Tada jie bus teisiami už nepilnametės suviliojimą.
  Tačiau sargybiniai nekreipė į Mariją dėmesio. Mokytojas išlipo iš metro ir pajuto palengvėjimą. Dabar šiek tiek pasivaikščiokite, tai bus jos namai. Taigi ryte ji čia vaikščiojo su daiktais, galvojo apie Pavliką, prisiminė paplūdimį, karštus akmenukus po basomis kojomis, šiltą jūrą su bangomis, glostančias tarsi mylimo žmogaus prisilietimas.
  Jos meilė Pavlušai neatvėso jau porą savaičių pietų atostogų. Vaikinas ją sapnavo naktį, mokytoja prisiminė reljefišką kūną, drąsų veidą, šviesius plaukus, kirptus po puslange, mėlynas, labai išraiškingas akis. Nuostabus, gražus berniukas. Jis gali padaryti nuostabų kino aktorių, jis pasirodytų plakate.
  Marija norėjo kuo greičiau pamatyti Pavlušą, apkabinti ir prispausti jį prie savęs, įkvėpti stipraus jauno kūno kvapo, išlieti bučiniais į jo veidą, kaklą, lygius, rausvus skruostus. Ji vėl ir vėl rinko jo telefono numerį, kuris vis neatsiliepė.
  Mokytoja nuramino: dabar vasara, vaikinai atostogauja, Pavluša kažkur išvyko, nepasiėmė telefono ar tiesiog išjungė. Bet kam jį išjungti? O apie galimą kelionę mylimasis jai nieko nesakė, kai prieš dvi dienas jam paskambino iš Sočio. Ir tada ši baisi istorija nutiko su draugo mama, greiti mokesčiai, ankstyvas išvykimas ...
  Gal Pavlušos tėvai staiga buvo išvežti į užsienį? Jis norėjo į Prancūziją.
  Pati Marija nuo jaunystės svajojo apie medaus mėnesio kelionę į Europą. Aplankykite Prahą, Varšuvą, Berlyną, Paryžių. Ypač norėjau nuvykti į Paryžių - svajonių ir romantiškos meilės miestą. Ji papasakojo Pavlikui apie savo norą. Jis atsakė, kad mielai vyktų į Prancūziją, nes prancūzai iš visų Europos tautų tiek charakteriu, tiek mentalitetu labiausiai panašūs į rusus. Marija nesiginčijo, nors tada manė, kad mūsų tautos nėra per daug panašios. Jai kilo noras ištekėti už Pavliko po poros metų, kai šis suaugs, ir su juo išvykti į kelionę.
  Dabar mokytoja net nenorėjo galvoti, kad Pavelas ją apgaudinėja, kad į jos butą atsivedė kitą merginą. Ar Marija nenusipelnė savo moteriškos laimės? Anksčiau savo svajonėse ji piešė sau solidų, turtingą vyrą, tačiau įsimylėjo berniuką, kuris pasirodė penkiolika metų už ją jaunesnis. Aš taip įsimylėjau, kad praradau galvą.
  Mokytojas atrodė gana patraukliai. Figūra liekna, juosmuo plonas, gražios ilgos kojos, oda švari, veidas gaivus, nėra raukšlių, plaukai labai vešlūs, plaukai šiek tiek garbanoti, šviesiai šviesūs iki pečių. Pastaruoju metu ji periodiškai laikėsi dietos, tepdavosi kremais. Tokios moterys mėgsta vyrus. Iš pažiūros jai nebuvo duota daugiau nei dvidešimt penkeri, nors mokytoja neseniai buvo perkopusi trisdešimt.
  Tačiau Marija buvo vieniša, nepaisant jos grožio ir geros fizinės formos. Jaunystėje jos sužadėtinis, kurį ji mylėjo visa siela, atsidūrė Čečėnijoje ir ten mirė. Dėl to merginos širdis sukietėjo ir kelerius metus apšalo.
  Mokytoja į visus vyrų bandymus piršlauti reagavo taip šaltai, kad potencialūs piršliai iškart dingo. Marija daug metų nesimylėjo, net nežiūrėjo į vyrų pusę. Ji jautėsi labai giliai, pasaulis jai atrodė juodas ir baltas po tragiškos pirmojo vaikino žūties.
  Ir tik neseniai mokytoja pradėjo pamažu tirpti, vis daugiau galvoti apie vestuves ir vaiko gimimą. Tačiau Marija buvo nedrąsi su vyrais, nelankė šokių ir kitų vietų, kur lengviau susipažinti.
  Moteriai kilo mintis apie pažintį vedybų tikslu paskelbti laikraštyje ar atitinkamoje interneto svetainėje. Bet tada jos gyvenime atsirado Pavlikas. Ir pasaulis pradėjo žaisti naujomis spalvomis.
  Šis gražuolis tarp visų mokinių išsiskyrė savo išvaizda ir bendravimu, gražuolis vaikinas tapo širdinga mokytojo aistra, Marija jį pamilo. Nors supratau, kad tai neteisinga, net pavojinga galiojančių įstatymų požiūriu.
  Pirmą kartą mokytoja Pavliką pamatė beveik prieš metus savo klasėje naujoje mokykloje, kurioje įsidarbino persikėlusi į Primorsko rajoną. Jis beveik iš karto privertė ją atšildyti, pasiilgusią meilės širdį. Pavluša iš pradžių pažadino moterį neaiškius sapnus, o paskui gana stiprius jausmus.
  Marija nusprendė ieškoti požiūrio į šį berniuką, tačiau bijojo, kad berniukas ją atstumtų. Mokytoja pradėjo atidžiau rūpintis savimi, laikėsi dietos. Ji stengėsi atrodyti gerai ir sužadinti Pavliko nusiteikimą, pervertindama jo pažymius. Tačiau ilgą laiką ji nesiėmė jokių žingsnių, kad geriau pažintų vienas kitą.
  Balandžio mėnesį oras buvo gražus, saulėtas, Marija apsirengė tinkamai pavasariškai, o pamokoje paskambino Rybachenko atsiliepti.
  Pirmasis gražuolis klasėje Pavelas stovėjo prie lentos. Marija prarijo jį akimis, o jis susidomėjęs žiūrėjo į savo mokytoją, kuri tą dieną buvo gana trumpu sijonu, gražiu makiažu ir elegantiška šukuosena.
  Su šypsena Paulius pasakė:
  - Kirkorovo įstatymas sako ...
  Klasėje pasigirdo juokas. Pavlikas šiek tiek susigėdo ir šiek tiek paraudo. Mokytoja mandagiai pataisė:
  - Kirchoffas... Tai apie ką šis įstatymas?
  Marija išgirdo, kad Rybačenko buvo paraginta mergina prie pirmojo stalo, bet apsimetė nieko nepastebianti.
  Jos augintinis, žiūrėdamas mokytojui į akis, atsakė:
  - Srovių suma grandinėje prie įėjimo yra lygi srovių sumai grandinėje išėjime ...
  Marija linktelėjo ir pasakė:
  - Sėskis, Pavelai, penki!
  Mokiniai švilpė. Berniukas atsisėdo ir pradėjo atvirai apžiūrėti mokytoją.
  Tada Pavlikas prisipažino Marijai, kad būtent tą dieną jame pradėjo virti jausmai. Marija jam patiko anksčiau, bet kaip mokytojas. Ir tada jis tyrinėjo šią suaugusią moterį, jos gražų aristokratišką veidą, šviesius garbanotus plaukus, viliojančias kojas. Jis žiūrėjo ir jautė, kaip jo vyriškumas klastingai išsipučia, įkaista ir net pulsuoja.
  Merginoms jis patiko, su jomis kalbėjosi ir net porą kartų pabučiavo gražuolę Verą. Tačiau lytinių santykių su niekuo dar neturėjo, šį procesą matė tik vaizdo įraše, kurį rado internete. Nuo tokio vaizdo įrašo jis susijaudino taip pat, kaip dabar, vien išvydęs mokytoją, jos nepelnytą penketuką.
  Pavlikui staiga panoro mylėtis su fizine. Kaip vaizdo įraše. Tačiau jis suprato, kad tai neįmanoma, bent jau artimiausiu metu. Tačiau skausminga būsena pareikalavo išeities. Pavlikas pajuto stiprų virpėjimą, prieš akis šokinėjo žvaigždės. Karštis moksleivio kirkšnyse tapo nepakeliamas. Berniukas pakėlė ranką ir paraudęs paklausė:
  - Ar galiu eiti į tualetą?
  Marija nuolaidžiai leido:
  - Eik!
  Pavlikas bėgo iš visų jėgų. Tik tualete jis sugebėjo numalšinti įtampą ir nuraminti vis dar kyšantį orumą.
  Tada jis juokdamasis papasakojo Marijai apie netikėtą susijaudinimą. Ir tada jis grįžo į klasę skambučio metu. Turėjau eiti į kitą pamoką.
  Tačiau prieš akis iškilo fizikos mokytojos įvaizdis. Ji sugebėjo berniuke įžiebti stiprių jausmų ugnį. Jis norėjo dar kartą pamatyti Mariją Aleksandrovną.
  Pavlikas vos nesėdėjo per pamokas. Pačios kojos nuvedė jį į fizikos kabinetą.
  Sparčiai plakančia širdimi Pavlikas sustojo prie durų ir ėmė drąsos. Jis nežinojo, ką pasakys, kaip elgsis su mokytoju, bet vis dėlto atidarė duris.
  Mokytoja kažką aiškino vyresniosios klasės vaikinams, pamoka baigėsi, bet dar ne visi išėjo. Marija atsisuko į Pavelą, kuris stovėjo tarpduryje, tikėdamasis, kad jis paaiškins savo apsilankymo priežastį. Ji geranoriškai nusišypsojo, bet net ir ši draugiška nuoširdi šypsena negalėjo pašalinti Pavliko gėdos, atrodė, kad jis prarado žodyną ir tik tuščiu žvilgsniu žiūrėjo į mokytoją. Ir Marija Aleksandrovna pažvelgė į savo mylimą mokinį tiesiai jam į akis.
  Pauzė užsitęsė, Marija meiliai paklausė:
  Ar tu čia, Pavelai? Ar yra problemų?
  Pavelo balsas pagaliau pratrūko:
  - Aš ... noriu parašyti esė apie fiziką. Šie įstatymai... kaip yra? Apskritai dabartinis...
  "Palauk šiek tiek, dabar aš baigsiu su vaikinais, o mes su tavimi viską aptarsime", - pasakė mokytoja ir vėl nusišypsojo.
  Ir Pavlikas pajuto, kad nuo jos išvaizdos, jos geranoriškos šypsenos, jo vyriškumas vėl nevalingai sujudo kelnėse.
  Jis išėjo į koridorių, bandė atitraukti save nuo įtaigių minčių ir nusiraminti.
  Žinoma, jam būtų lengviau bendrauti su bendraamže, tačiau dabar vaikiną ši suaugusi moteris labai sujaudino. Matyt, jos potraukis intuityviu lygmeniu buvo perduotas Pavelui, ir jis negalėjo to pakęsti, pasidavė abipusei aistrai, nors nežinojo, kaip elgtis su mokytoju.
  Pavlikas pajuto, kad jo orumas vėl labai išaugo, o kelnės pastebimai išsipūtė. Tai buvo pirmas kartas, kai berniukas susidūrė su tokia aistra. Tai buvo kažkas naujo ir kitokio. Niekada anksčiau jaunasis Pavlikas nebuvo toks įsiaudrinęs. Jis staiga panoro pamatyti mokytoją nuogą, paliesti jos lieknas kojas, nuogą krūtinę.
  O Marija? Ji džiaugėsi, kad įėjo Pavelas, stengėsi kuo greičiau išsiųsti likusius vaikinus ir paskambinti mylimam berniukui. Ji svajojo bendrauti su šiuo gražiu berniuku, žvelgdama į jo švelniai išraiškingas akis. Marija suprato, kad tai tik paauglys. Ir su juo reikės atitinkamai elgtis. Suvilioti mokinio ji neplanavo, tik norėjo su juo pasikalbėti. Taigi, apie gyvenimą, apie studijas.
  Ir jis įėjo ir žiūrėjo į jos kojas. Vaikinas negalėjo sustabdyti savo traukos. Jo kelnės... Jos buvo išsipūtusios!
  Marija tai pastebėjo, nusiteikusi juokingai, linksmai nusišypsojo ir paklausė:
  Ar tau patinka mano kojos?
  Pavlikas sunkiai išspaudė:
  "Labai... atsiprašau..."
  Marija negalėjo atsispirti ir iškart uždavė antrąjį klausimą:
  draugauji su merginomis?
  Vaikinas neatsakė iš karto, o mokytoja patikslino:
  Ar susitinkate su bendraamžiais?
  Ne... jie kvaili. O tu... tokia protinga... ir graži. Tu man patinki.
  Marija vėl nusišypsojo ir tyliu balsu pasakė:
  "Tu esi gražus berniukas, bet man neleidžiama susitikti su studentais, nebent tai yra mokyklos reikalas.
  Pavlikas sunkiai atsiduso ir sušnibždėjo:
  "Prakeiktos konvencijos!
  Marija gūžtelėjo pečiais.
  - Iš tokios išvaizdos kaip tavo vaikinas negali būti atimtas moteriško dėmesio. Atrasi sau merginą, kuri labiau tinka tavo amžiui.
  Povas sumurmėjo:
  "Aš nenoriu... Mane traukia tu.
  Marija nusišypsojo.
  - Tai praeis!
  Dar keletą minučių jie kalbėjosi apie mokyklos gyvenimą ir klasės draugus, tada Pavlikas atsargiai atsitraukė į išėjimą, jam skubiai reikėjo į tualetą. Jis skubėjo palengvėti, numalšinti skausmingą niežulį ir antžmogišką įtampą.
  Fiziškai stiprus vaikinas dar negalėjo kontroliuoti savo troškimų ir palengvinti erekciją. Pasąmoningas meilės ir sekso troškimas su subrendusia dama tiesiogine to žodžio prasme užvaldė treniruotą jaunos sportininkės kūną.
  Moksleivis pabėgo, Marija jo nelaukė, paliko mokyklą. Ir Pavlikas parėjo namo. Tėvai pastebėjo, kad jų sūnus itin niūrus ir beveik nevalgo.
  Mama paklausė sūnaus:
  - Pavlikai, ar gavai dvikovą?
  Studentas pamojavo.
  - Kokia nesąmonė!
  Tėvas nusišypsojo.
  - Jis, matyt, įsimylėjo, nesijaudink su klausimais, kitaip jis sprogs.
  Pavelas užsidarė savo kambaryje. Norėdamas išsiblaškyti ir išsikrauti, prisijungiau prie interneto ir įjungiau pornografiją.
  Naktimis vaikinas prastai miegojo, visą laiką prisiminė mokytoją, paskutinį jų pokalbį, buvo sugniuždytas dėl savo elgesio ir sapnavo.
  Dažnai mokiniai įsimyli savo mokytojus, net jei jie yra daug vyresni už save. Jie myli juos už išmintį ir valdžią. Kartais mokytojai atsako: jiems patinka jaunystė ir grožis. Pasitaiko, kad patys mokytojai stengiasi, kad mokiniai juos pamiltų. Marijai pavyko. Ji išėjo iš mokyklos, bet paskui apgailestavo, kad vaikino nelaukė ir tą dieną su juo nebebendravo.
  
  
  6 skyrius
  Kitą rytą Pavelas buvo paniuręs ir uždaras. Nemandagiai elgėsi su tėvais, mokykloje visai nekalbėjo su bendraamžiais, netinkamai atsakinėjo mokytojams. Su jauduliu jis laukė paskutinės pamokos - fizikos.
  Prieš pamoką su mokytoja susikalbėti nepavyko: ji vaikus į klasę įleido tik su skambučiu ir iškart ėmė aiškinti medžiagą.
  Paulius patraukė jos dėmesį. Marija Aleksandrovna taip pat kartais žiūrėdavo į savo mylimą mokinį. Ji pastebėjo, kad vaikinas išblyškęs ir jai vaikino gailėjosi.
  Pamokai pasibaigus, vaikinai pradėjo eiti iš klasės, o Pavelas sukaupė drąsos, priėjo ir pasakė mokytojui:
  - Vakar nesužinojau apie abstrakciją.
  Marija paklausė:
  - Kodėl pabėgai?
  "Man reikėjo... eiti į tualetą".
  - Gali ateiti pas mane po pamokų, - leido mokytoja.
  Povas jautėsi įkvėptas! Jis nekantriai laukė pamokos pabaigos. Ir iš karto nuskubėjo į fizikos kabinetą. Marija Aleksandrovna buvo viena.
  "Kažkas, ko šiandien neatrodai labai gerai", - pirmiausia pasakė mokytojas. - Ar nesusirgai?
  - Ne, - atsakė Pavelas, - aš tiesiog nemiegojau.
  - Būna. Ar tikrai norite parašyti santrauką? - paklausė Marija.
  Pavelas linktelėjo, nors abu žinojo, kad tai tik pasiteisinimas. Mokytoja pradėjo aiškinti, kaip rašomi rašiniai. Ir Pavlikas staiga pasakė:
  "Galbūt galime aptarti šio darbo detales kitur? Čia per daug žmonių... Aleksandrovskajoje turime vasarnamį. Niekas mūsų ten nesustabdys.
  Naktį mokinys galvojo, ką pasakys mokytojui susirinkime, ir išleido paruoštą frazę.
  Marija nusišypsojo, uždėjo ranką mokiniui ant kaklo ir pasakė:
  - Ir tu esi ypatingas, ne toks kaip kiti berniukai...
  Pavlikas krūptelėjo nuo jos prisilietimo. Jis vėl pajuto klastingą sujudimą kelnėse. Tačiau šį kartą jis niekur nepabėgo, o vėl pasakė apie vasarnamį:
  - Galite eiti bet kada. Raktus turiu, tėvai į Aleksandrovskają dabar nevažiuoja.
  Marija paėmė ranką ir atsakė:
  "Žinoma, aš niekur neisiu. Bet tu gali ateiti į mano namus.
  - Kada galiu užeiti?
  Marija gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Taip, net ir šiandien.
  - Puiku! Povas apsidžiaugė. - Dabar man reikia eiti į ledo ritulio skyrių, tada galėsiu ateiti pas tave.
  "Tada užsirašykime mano telefono numerį, - pasiūlė mokytojas, - paskambinsi, kai būsi laisvas, pasakysiu, kur eiti".
  Berniukas žydėjo iš laimės:
  - Labai gerai! Tu tiesiog super!
  "Tik prašau, prašau niekam nesakyk, kad eini į mano namus".
  Pavlikas linktelėjo, jam prireikė daug pastangų, kad atitrauktų akis nuo moters krūtinės. Vatuotomis kojomis moksleivis išėjo. Netoliese esančiame kioske vaikinas nusipirko pakuotę traškučių ir butelį kokakolos. Jis godžiai nurijo tai, ką nusipirko, numalšino nervingą drebulį ir labiau pasitikėjo savimi.
  Treniruotėse Pavelas buvo aktyvus, žaidė grubiai. Jis pirmasis iššoko iš aikštelės, nuskubėjo į rūbinę ir paskambino mokytojui. Marija Aleksandrovna pavadino gatvę, namo numerį ir butą.
  
  Mokytoja atidarė duris, nusišypsojo ir pasakė:
  - Džiaugiuosi, kad atėjai. Nesidrovėkite, pasijuskite kaip namie.
  Ji vilkėjo gražią iki kelių mėlyną suknelę, šlepetes, palaidus plaukus ir lengvą makiažą. Marija laukė berniuko, jos draugiška šypsena padėjo Pavelui atsikratyti nereikalingo jaudulio, tačiau jis vis tiek uždavė gana kvailą klausimą:
  - O mes čia vieni, netrukdysime... tavo vyrai?
  - Deja, aš vis dar viena, - išskėtė rankas mokytoja. - Nagi.
  Pavelas nusiavė batus, Marija paėmė už rankos ir kartu įėjo į kambarį. Ten jau buvo padengtas stalas. Marija ruošėsi susitikti su savo mylimu mokiniu. Nusipirkau pyragą, gaminau sumuštinius ir net atidariau butelį sauso vyno. Taip pat ant stalo buvo stiklinė su žvakėmis.
  "Apie rašinį papasakosiu vėliau", - pasakė mokytojas. "Pirmiausia užkandžiaukime... žvakių šviesoje".
  Marija išjungė šviesą ir uždegė žvakes.
  Pavlikas su entuziazmu pasakė:
  - Labai romantiška! Bet šviesoje atrodai dar geriau.
  - O aš noriu romantikos, aš tokia vieniša...
  "Jūs turite mus, savo mokinius", - paprieštaravo Pavlikas.
  - Bet širdies kavalieriaus nėra...
  Taigi aš galiu juo tapti! - entuziastingai pasakė berniukas. Dabar jis jaudinosi mažiau nei mokykloje, kai susitarė su mokytoja.
  Marija vėl nusišypsojo ir pakvietė Pavliką atsisėsti ant sofos prie stalo. Ji atsisėdo šalia ir sušnibždėjo:
  - Aš išgersiu vyno, o tu valgyk pyragą. Tai su riešutais. Nežinau ar mėgsti saldumynus.
  "Aš tave myliu", - atsakė Paulas.
  - Tai gerai.
  Pavlikas šaukštu paėmė pyrago gabalėlį ir be entuziazmo nurijo. Berniukas kartais valgydavo pyragą namuose. Bet šokoladas jam patiko labiau.
  Marija gurkštelėjo vyno ir padėjo taurę atgal. Atrodė nepadoru gerti vienam. Ir juo labiau paaugliui. Ji žavėjosi studentu žvakių liepsnoje, pasakojo Pavlikui, kad jis turi fotogenišką ir išraiškingą veidą, o figūra - kaip graikų statulos.
  Berniukas atvėrė burną nuo tokių komplimentų, o mokytojas paėmė Pavliko ranką į ranką, uždėjo ant kojos ir sušnibždėjo:
  - Galite lyginti.
  Berniukas paraudo, delnas drebėjo ir iškart prakaitavo. Pavlikas švelniai paglostė jam koją. Marija šypsojosi: dailaus vaikino prisilietimas malonus moteriškam kūnui. Mokytoja uždėjo ranką ant raumeningos Pavliko krūtinės ir ėmė ją masažuoti. Berniukas dažnai kvėpavo, Marija jautė, kaip stipriai plaka paauglės širdis. Vaikinas liepsnojo iš susijaudinimo. Jis rankomis minkė moteriai kelį, staiga panoro nusirengti suknelę ir nusiplėšti savo drabužius. Intuityvus, stiprus noras...
  Tačiau Marija iš sąmonės kampelio suprato, kad turėtų sustoti, kad neprarastų savęs kontrolės. Ji nuplėšė Pavelo ranką nuo kelio, pabučiavo berniuką į kaktą ir pasakė:
  - Gerai, užteks! Grįžkime prie abstrakčios.
  Povas sušnibždėjo:
  - Prašau... Anotacija vėliau. Man karšta. Ar galiu nusirengti marškinius?
  Marija norėjo tęsti intymų pasimatymą, svajojo pamatyti nuogą jauno gražaus vyro liemenį, moteris nesusilaikė, ištiesė rankas ir atsakė:
  - Nagi, aš tau padėsiu.
  Ir nusivilko berniuko marškinėlius.
  Reljefinis, grakštus berniuko raumenų piešinys dar labiau įkaitino moters pilvo viduje esantį karštį, kuris grasino tapti nepakeliamu. Tačiau Pavlikas buvo nepaprastai susijaudinęs, jo tobulumas pakilo, kūnas pradėjo spindėti nuo prakaito. Vaikinas drebančiu balsu pasakė:
  - Tu gali, o aš tau padėsiu... nusirengti suknelę...
  Marija nuolaidžiai linktelėjo.
  - Būtinai!
  Pavlikas pasilenkė ir virpančiais pirštais atsegė segtukus...
  Marija liko su plonomis kelnaitėmis ir liemenėlė. Pavelas pagaliau pamatė mokytojo kūną beveik be drabužių. Grakštus, liesantis, labai mielas ir erotiškas.
  Pavlikas gana nuoširdžiai pasakė:
  - Su savo malone galite tapti modeliu.
  "Man labiau patinka dirbti mokytoja", - atsakė Marija Aleksandrovna.
  Berniukas perbraukė ranka per savo mylimos mokytojos nugarą. Marija giliai įkvėpė. Berniuko prisilietimas ją įjungė. Norėjau atsisakyti visų susitarimų ir susilieti su ekstazės apimtu jaunu gražuoliu. Ir Pavlikas drebėjo iš didelio susijaudinimo. Jam taip nutiko pirmą kartą. Berniuką užvaldė emocijos, protą užvaldė instinktai.
  Marija nuėjo susitikti su berniuku. Jie apsikabino ir bučiavo vienas kitą...
  Pavlikas pirmą kartą atsidūrė meilės lovoje, buvo per daug susijaudinęs, o susitikimo pabaigoje net išsekęs. Tik tada Marija pažvelgė į laikrodį ir išsigandusi sušuko:
  - Oho! Jau vienuolika! Jūsų tėvai bus susirūpinę. Nagi, greitai paskambink jiems ir apsirenk.
  Pavargęs Pavlikas lėtai judėjo. Po išraiškingomis mėlynomis akimis atsirado tamsūs ratilai. Jaudulys atslūgo, bet berniukas jautėsi tuščias. Marija jį nuramino:
  "Visada taip būna po pirmo karto", - moteris pabučiavo Pavliką į lūpas. - Tu nuostabus vaikinas! Jaučiausi gerai su tavimi, bet mūsų aistra yra nusikalstama. Man grės kalėjimas, jei sužinos, kad kirtome sieną.
  Povas sušnibždėjo:
  Prisiekiu niekam nesakysiu. Duodu savo garbės žodį.
  Marija nusišypsojo ir paklausė:
  - O tu nesigirsi savo draugams?
  Pavlikas net persižegnojo už įtikinamumą:
  - Ne! Štai tavo kryžius!
  Mums įstatymiškai neleidžiama mylėti vienas kito. Juk nenorite, kad jūsų meilė patektų į kalėjimą, tiesa?
  Povas užtikrintai atsakė:
  - Ne aš nenoriu!
  Marija linktelėjo ir sušnibždėjo:
  "Galėčiau būti teisiamas už nepilnametės suviliojimą.
  Pavlikas energingai papurtė galvą.
  - Ne! Tu manęs nevilioji, aš pats tavęs noriu.
  Marija atsakė:
  - Nesvarbu. Apkaltintas suviliojęs vyresnįjį.
  - Neteisingi įstatymai!
  "Įstatymas yra geras ar blogas, bet jis yra įstatymas, jūs turite su juo atsižvelgti", - sakė Marija. - Ir tu greičiau grįši namo. Ką tu sakai savo tėvams?
  Povas pasakė:
  - Pasakysiu, kad nakvojau pas draugą, žaidėme kompiuterinius žaidimus.
  O kas, jei jie paklaustų draugo vardo? - paklausė mokytoja.
  Povas užtikrintai atsakė:
  - Mano draugai yra patikimi, jie man pasakys.
  Marija vėl paklausė:
  "Prašau niekam nesakyk.
  Pavlikas vėl persižegnojo:
  "Prisiekiu mama, niekam nesakysiu!
  Mokytoja ir mokinys pasibučiavo.
  Namuose vaikinas greitai pasiaiškino tėvams, griuvo ant lovos ir iškart užmigo.
  Kitą dieną Rybachenko klasėje fizikos pamokų nebuvo. Jis atsigavo po romantiško pasimatymo, vėl norėjo pamatyti savo mylimą moterį, pertraukos metu nuvyko pas Mariją Aleksandrovną.
  Kad nekiltų papildomų įtarimų ir apkalbų, mokytoja paprašė Pavelo daugiau neiti į jos kabinetą, kai nėra fizikos pamokos, tačiau ji leido grįžti į savo namus.
  Ir vėl romantiška vakarienė žvakių šviesoje. Tik vietoj vyno Marija atidarė kokakolos butelį. Ir tada mokytoja padarė mokiniui masažą. Pavlikas jautėsi ramesnis ir labiau pasitikintis nei anksčiau, buvo pasiruošęs toliau mokytis meilės mokslo.
  Jie išsiskyrė švelniais bučiniais.
  Šį kartą berniukas namo grįžo laimingas ir linksmas. Mama, pamačiusi jo laimingas akis, paklausė:
  - Ar jau susiradai merginą?
  Pavelas pašiurpo ir paraudo, bet neatsakė.
  Mama paklausė:
  Ar jau bučiavai?
  - Ne, - pamelavo Paulas.
  - Būk atsargus, nebūk neklaužada. Nes tu toks jaunas...
  Vaikinas nenorėjo klausyti nurodymų, nusirengė, nuėjo miegoti. Jis įsivaizdavo, kad Marija guli šalia jo, ir pasinėrė į saldų miegą.
  Mokytojas ir mokinys pradėjo slapta susitikinėti. Formaliai berniukas nuėjo pas mokytoją rašyti esė. Tačiau tai buvo tik priedanga jų romantiškai meilei, kuri vystėsi harmoningai. Įsimylėjėliai laikui bėgant planavo legaliai susituokti. Marija stengėsi negalvoti, kad jų slapti santykiai gali būti atskleisti iki Pavliko pilnametystės, ir ji bus apkaltinta studento suviliojimu. Tačiau šiandien ši vizija tapo realybe.
  Na, kodėl kokiam maniakui į galvą atėjo mintis savo bute pasodinti merginos lavoną? Marija nenorėjo patikėti, kad Pavlikas gali tai padaryti. Tačiau mylimo žmogaus telefonas tylėjo.
  Namuose mokytoja įlipo į vonią ir toliau galvojo apie paliktą lavoną ir jos santykius su Pavelu. Ne, jie turėjo ne užburtus santykius, o tikrą meilę! Be nešvarių minčių ir blogų ketinimų. Kodėl taip buvo? Galbūt ne viskas taip blogai. Gal Pavlikas jos neapgaudinėjo, jai nesant, į butą nieko neatsinešė. Bet kas tada išmetė kūną? Paslaptis...
  Marija pasidarė šilto vandens, tikėdamasi nusiraminti. Moteris pasitrynė skalbimo šluoste ir vėl galvojo, ką Pavlikas pasakys policijai.
  Staiga suskambo durų skambutis.
  "Pavluša?! pagalvojo mokytojas. - Pagaliau! Bet kodėl taip vėlai ir be įspėjimo?
  Ji apsivilko chalatą ir nuskubėjo į koridorių.
  
  
  7 skyrius
  Ryte Krasinas netoli biuro susitiko su savo padėjėju Andrejumi Kovaliu.
  "Vasya, mes turime dar vieną lavoną", - sakė Kovaliovas.
  - Na, bent jau ne du, - automatiškai atsakė Krasinas.
  - Ir žinai kas? Vakarykštė ponia, kurios lavonas buvo įmestas į butą.
  - Ką? - paklausė Krasinas.
  - Na, tą, kuri buvo tardoma vakare.
  - Taigi, valanda po valandos lengviau netampa!
  "Ji buvo rasta negyva po namo langais, iškrito pro langą", - paaiškino Kovaliovas.
  - Ar iškrito? - paklausė Krasinas. - Su kažkieno pagalba?
  - Gal būt. Šį lavoną jie užkabins ir ant mūsų.
  "Tai turės būti sujungta į vieną dalyką", - atsiduso Krasinas.
  Pareigūnai įėjo į kabinetą.
  - Vėl reikės kaimynų apklausos, - sakė Kovaliovas.
  "Ir to, kuris buvo įmestas į Novikovos butą, tapatybę reikia nustatyti kuo greičiau", - priminė Krasinas.
  - Ta pati bėda, - mostelėjo ranka Kovaliovas. Kaimynai tvirtino niekada anksčiau jos nematę.
  - Ant gaktos yra rastinio tatuiruotė, ar mūsų rajone yra tatuiruočių specialistas? Reikia išsiaiškinti, gal jis pasakys, kas padarė šią rožę. Tokie reti.
  - Pirmiausia reikėtų jį, kaip ir jį, Rybačenko, apklausti. Jis tikriausiai ką nors žino. Arba dalyvauja.
  "Taip, pradėkite nuo jo", - sakė Krasinas.
  Duok man telefoną, aš jam paskambinsiu.
  Pavelo telefonas tylėjo.
  - Keista, - pasakė Kovaliovas, - telefonas yra už tinklo zonos.
  - Taigi eik adresu, ir ten tardysi vietoje, - įsakė Krasinas.
  Kovaliovas išėjo, kol vyresnysis tyrėjas Vasilijus Krasinas, laukdamas pomirtinės ekspertizės duomenų, svarstė. Net jam, dešimties metų patirtį turinčiam tyrėjui, byla atrodė labai sudėtinga ir paini. Apie merginą, kuri atsidūrė mokytojos bute, nieko nežinoma. Graži, atrodanti ne daugiau nei trisdešimt, su originalia tatuiruote intymioje vietoje. Taip pat mėlynės ant popiežiaus ir krūtinės. Neatrodo, kad nepilnametis vaikinas ją taip "glamonėtų".
  Apžiūros rezultatai bus netrukus. Kodėl nepažįstamasis mirė? Labai panašus į uždusimą.
  Žinoma, abejotina, ar vaikinas šią damą atsivestų į savo mokytojos butą, bet mūsų pasaulyje viskas įmanoma.
  Krasinas paskambino į policijos vaikų kambarį. Jie neturėjo jokios medžiagos apie Pavelą Rybachenko. Jis nedalyvavo, nebuvo registruotas vaikų kambaryje. Bet berniukas, matyt, yra žvalus. Kartą sutikau mokytoją, turėjau net jos buto raktus.
  Vasilijus Krasinas nemėgo nepilnamečių nusikaltėlių. Jie yra patys arogantiškiausi, žiauriausi ir ciniškiausi. Pasitikintys savo nebaudžiamumu. Daugelis neturi nieko švento. Asmeniškai nepilnamečiai pankai apgadino jo automobilį, pradūrė padangas. Vaikai dabar yra raštingi, žino, kad iki keturiolikos metų beveik nieko neturės. O po keturiolikos turi padaryti labai sunkų nusikaltimą, kad tave išsiųstų į specialiąją mokyklą arba, juolab, į koloniją. Ir terminai trumpi, ir pačios zonos panašios į vaikų stovyklas. Į ekskursijas veža nuteistus berniukus, yra kompiuterių kabinetas, baseinas.
  Ne, dabartinė jaunimo zona - visai ne katorgos. Berniukai supasi ir nedirba. Jie išvyksta po specialybės apmokytos zonos. Buvo išaugintas humanizmas, susijęs su nepilnamečiais niekšais, ir jie juo naudojasi. Jie nieko nebijo.
  Jei paauglys įvykdytų žmogžudystę, o paskui, galbūt, pašalintų ir mokytoją, jis galėtų būti pasodintas dešimčiai metų. Bent jau kurį laiką išgelbėsime visuomenę nuo tokio monstro. Bet ar Paulius turi ką nors bendro su šiais nusikaltimais?
  Profesionali intuicija pasakė Krasinui, kad Rybachenko neįvykdė žmogžudysčių. Tačiau berniuką reikėjo apklausti.
  Bet kokiu atveju Vasilijus Krasinas nusprendė gerai suspausti Pavelą. Įdomu, kokius santykius jis palaikė su velione mokytoja?
  Graži moteris. Kodėl vienišas? Nėra vyro, nėra vaikų. Nors jos išvaizda labai patraukli. Tokia dama gali apsukti galvą bet kokiai seksualiai ištvirkusiai paauglei. Jeigu jis nori.
  Ar juos sieja meilė, galbūt net seksas? Mokytojas vakar išsigando, kai užsiminė, kad už nepilnamečio suviliojimą galime pasodinti į kalėjimą. Gaila spausti ir suimti gražią moterį. Išleistas pagal prenumeratą, bet išėjo taip, kaip atsitiko. Yra net kaltės jausmas. Vakar Kovaliovas turėjo būti išsiųstas pas Pavelą. Arba eik pats. Nors už perdirbimą mums papildomai nemoka. Gal antro lavono nebūtų...
  
  
  8 skyrius
  Kovaliovas greitai rado Rybačenkos butą. Atidarė Pavelo mama. Andrejus prisistatė, pasakė, kad nori užduoti vaikinui keletą klausimų.
  - Vadimas parašė pareiškimą? - paklausė moteris. "Maldauju, nelieskite berniuko!" Jis serga sunkia depresija.
  "Pasakyk, kas tau nutiko ir kokį pareiškimą parašė Vadimas", - paprašė Kovaliovas.
  - Taip, mokytojui. Ar nenorite paklausti Pavliko apie ją? - nustebo moteris.
  - Būtent apie mokytoją man reikia gauti informacijos.
  - Dar netrukdyk savo sūnaus, prašau! - maldavo Pavelo mama. - Jis tolsta nuo... Matai, Pavlikas norėjo užsidėti ant savęs rankas, jau buvo užsidaręs kilpą. Na, Vadimas pamatė... Dabar Pavlikas kiek nurimo, nenori su niekuo bendrauti. Leisk man papasakoti viską, ką žinau, eime į virtuvę.
  - Taigi kas tau atsitiko? - paklausė Kovaliovas, atsisėdęs prie virtuvės stalo.
  - Pavlikas smarkiai susimušė su tėvu. Dėl šio mokytojo. Aš kaltas. Striukę paliko koridoriuje. Aš jį pakėliau, o iš jo ir sūnaus telefono iškrito ne mūsų, bet kai kurie raktai. Negalėjau atsispirti, žiūrėjau, su kuo Pavlikas kalbasi. Ir radau meilės laišką...
  - Su mokytoju? Kovaliovas spėjo.
  - Su ja. Mačiau šią moterį mokykloje. Ji dvigubai vyresni už sūnų. Pavlikas dar vaikas. Ir štai... Buvau šoke, parodžiau vyrui. Vadimas supyko, atėmė iš Pavliko raktus ir telefoną, pažadėjo pasikalbėti su teta. Berniukas isteriškas...
  - O kur tą naktį buvo Vadimas? Kovaliovas toliau klausinėjo.
  - Darbe. Bazėje dirba apsaugininku. Po trijų dienų.
  - Kada tu išėjai iš namų?
  "Praėjusią naktį jam buvo aštunta.
  - O prieš tai, užvakar, jūsų vyras buvo namuose? - paklausė Kovaliovas.
  Taip, aš buvau namuose. Aš susiginčijau su Pavliku, visą vakarą žiūrėjome, kad Pavluša nieko sau nepadarytų. Dabar Pavlikas yra prislėgtas, nelieskite jo, prašau.
  - Gerai, aš suprantu, paliksiu darbotvarkę, kai tik sūnus šiek tiek pasitrauks, tegul ateina į mūsų tyrimo komitetą. Ir Vadimo reikės paklausti to paties.
  -Gerai perduosiu.
  - Pasakyk man, kur yra raktai, kuriuos paėmė Vadimas? Kovaliovas uždavė svarbų klausimą.
  - Taigi jis turi, - gūžtelėjo pečiais moteris, - tikriausiai nešiojasi jį su savimi.
  - Aišku. Pasakyk man, prašau, ir ar tą naktį po kivirčo su Pavelu Vadimas tikrai neišėjo iš namų?
  - Manau, kad ne. Aš nuėjau miegoti, jis liko prižiūrėti Pavliką.
  - Aišku! Taigi jūs tiksliai nežinote. Kokiu pagrindu dirba Vadimas?
  - Mūsų daržovių bazėje pajūrio regione. Vakare turiu grįžti namo, pasakysiu, kad atėjai.
  Kovaliovas išėjo iš buto ir nedelsdamas iškvietė Krasiną į tyrimo komitetą:
  - Vasja! Yra įtariamasis! Skubiai reikia vykti į areštinę.
  Ką sulaikysime? - paklausė Krasinas. - Šis moksleivis?
  Su studentu susitvarkysime vėliau. Jo tėvas! Jis užsiima verslu ir turi mokytojo buto raktus ", - aiškino Kovaliovas.
  
  Vadimas Rybachenko į tyrimo komitetą buvo atvežtas tiesiai iš savo darbovietės. Jį kartu tardė Kovaliovas ir Krasinas. Kovaliovas ėmėsi iniciatyvos.
  "Na, pasakyk, ką tu veikei mokytojo bute", - įsakė Kovaliovas.
  - Kuris mokytojas? - paklausė Vadimas, nepatenkintas tuo, kad buvo nuvežtas į tyrimo komitetą.
  "Tas, kuris pasigailėjo tavo sūnaus", - patikslino Kovaliovas. - Mes viską žinome!
  - O, tu kalbi apie šią kalę. Niekada nebuvau jos bute.
  Kovaliovas trenkė kumščiu į stalą:
  - Nemeluok! Už dvigubą žmogžudystę gausite bausmę iki gyvos galvos! Vienintelis būdas sumažinti kaltės jausmą - pasakyti mums visą tiesą.
  Įtariamasis pavartė akis.
  - Dviguba žmogžudystė? Kas buvo nužudytas? Kas tu? Nieko nežinau!
  "Mano trobelė yra ant krašto, aš nieko nežinau", - skeptiškai pasakė Kovaliovas. - O kas iš sūnaus paėmė raktus nuo mokytojos buto, pažadėjo susidoroti su šia ponia?
  "Aš... aš pas ją nebuvau, - susijaudinęs pasakė Vadimas, - nepriėjau arčiau jos.
  - Jūs meluojate! Kaimynai tave matė! - melavo Kovaliovas. - Nori akis į akį?
  - Manęs ten nebuvo! Sąžiningai! Pavelas pasakė, kad ji išvyko atostogų. Aš tiesiog norėjau su ja pasikalbėti. Vėliau, kai grįš.
  - Na, kaip tu kalbėjai? - piktai paklausė Kovaliovas. Išmetei pro langą? Jeigu nesakysite tiesos, pradėsime taikyti fizines priemones!
  Vyras visiškai nukrito, rankos drebėjo, jis vėl pasakė:
  - Tiesa, vaikinai, manęs ten nebuvo...
  Krasinas įteikė įtariamajam mirusio nepažįstamojo nuotrauką ir gana mandagiai pasakė:
  - Prašau pažiūrėti nuotrauką. Ką tu žinai apie šią moterį?
  Vadimas paėmė nuotrauką į rankas ir atsakė:
  - Nieko nežinoma. Mes nesame pažįstami.
  - O jei gerai galvoji? - paklausė Kovaliovas. - Pažiūrėk atidžiau.
  "Aš jos tikrai nepažįstu! Vadimas reikalavo. - Pirmą kartą matau.
  - Ką veikei rugpjūčio dvidešimt pirmosios naktį? - paklausė Krasinas.
  - Užvakar? Visą naktį buvo namie. Su sūnumi susipykome, niekur nevažiavau.
  - O kur tu vakar išėjai iš darbo? - paklausė Kovaliovas.
  - Aš niekur nedingau! Visą laiką buvo darbe. Kolegos gali patvirtinti. Kuo tu mane įtari?
  - Matote, - pasakė Krasinas, - mokytojos bute buvo rastas moters lavonas, o tą naktį pati mokytoja buvo išmesta pro langą. Turėjai jos buto raktus, o tavo motyvas buvo susidoroti su sūnaus meiluže.
  Bet aš ten nebuvau! Prisiekiu!
  "Siųskime jį į teismą, kad patvirtintų suėmimą dviem mėnesiams. Tegul sėdi, galvoja, gal prisimins, ką mums pasakys, - toliau gąsdino įtariamasis Kovaliovas.
  Tačiau Krasinas pajuto, kad to vyro tikrai nėra tame nelemtame bute. Vadimas Rybachenko buvo paleistas už užstatą.
  Tačiau padėtis nepasiaiškinta. Norint išsiaiškinti tokį paslaptingą nusikaltimą, būtų galima išsiaiškinti išmestos merginos tapatybę. Teko klausti rajone dirbančių prostitučių, dar kartą apklausti kaimynus, išstudijuoti dingusiųjų pranešimą. Tačiau pirmiausia Krasinas nusiuntė Kovaljevą pas tatuiruočių specialistą.
  Andrejus grįžo mįslingai šypsodamasis.
  "Vasya, tu krisi", - sakė Kovaliovas. - Tatuiruotė ant mūsų nepažįstamojo kūno yra Šviestuvių ordino sektos sekso vergės ženklas.
  - Ką? - paklausė nustebęs Krasinas. - Mes tiesiog neturėjome pakankamai sekso vergų ...
  "Tokios gležnos rožės ant riešo ir gaktos gaminamos sektoje merginoms, kurios naudojasi seksualiniais malonumais", - patvirtino Kovaliovas.
  - Ar sužinojote, kas tiksliai daro tokias tatuiruotes? - paklausė Krasinas.
  - Specialistas vardų neįvardijo. Kas mūsų mieste tokiais piešiniais užsiima, jis nežino.
  - Kokia sekta?
  - Labai didelis. JAV, jos būstinė, o mes turime filialus keliuose miestuose.
  Ar tai ne ta pati sekta, kurią Brownas aprašė savo sensacingame romane? - paklausė Krasinas. - Skaitė?
  - Ne, aš jo neskaičiau ir nežiūrėjau pagal knygą sukurto filmo, bet tatuiruočių specialistė man jau pasakojo apie Browno romaną. Panašiu principu statomi ir iliuminatoriai, bet jie turi didesnę sektą, pas mus yra padalinių Maskvoje ir dar kur nors. Sankt Peterburge, rodos, filialo nėra.
  "Tiesą sakant, moteris galėtų pasidaryti sau rožę pagal modelį, nesigilindama į detales, ką tokia tatuiruotė gali reikšti", - pasiūlė Krasinas.
  "Taip gali būti", - sutiko Kovaliovas. - Mano velioniui tėvui ant rankos buvo pašalintos tatuiruotės likučiai. Jis atėjo iš armijos ir kažkur paplūdimyje pamatė vyro tatuiruotę saulės pavidalu su spinduliais ant nugaros. Norėjau to paties. Ir jo draugas tatuiruotę gerai įveikė. Savo tėvą jis padarė pagal aprašymą. Po to mano tėtis pastebėjo, kad vyrai, kurie atrodė kaip patyrę nuteistieji, ėmė artintis prie jo žodžiais: "Labas, broli! Kartą jis važiavo elektriniu traukiniu, šalia jo atsisėdo tatuiruota urka ir paklausė: "Kurioje zonoje balnojai? Tėtis niekada nesėdėjo ir jam nepatiko pamoka. Taigi aš jam pasakiau, kad jis nėra teistas. "Ir kodėl tada pasidarėte tatuiruotę?" Paaiškėjo, kad jo pavadinimas nusikalstamoje aplinkoje reiškia: "Sveiki vagims." Tą zonoje daro už stambią vagystę nuteistieji. Tėtis nusprendė pasidaryti tatuiruotę. Ir jis jų nebedarė.
  "Taip atsitinka", - nusišypsojo Krasinas. - Ir vis dėlto, mūsų nepažįstamojo versiją, priklausančią sektai, reikia atidžiai patikrinti.
  "Gerai, aš būsiu užsiėmęs, naršysiu internete", - sakė Kovaliovas.
  
  
  9 skyrius
  Apžiūra parodė, kad nepažįstamasis buvo pasmaugtas suspaudus miego arteriją. Kaip ir tikėtasi Krasin. Belieka išsiaiškinti velionio tapatybę.
  Kovaliovas vėl pasirodė su mįslinga šypsena.
  - Klausyk, mano drauge Vasja! Sužinojau, atrodo. mūsų nepažįstamasis. Niekada neatspėsite, kas ji tokia.
  - Na, kas tai? - paklausė suintriguotas Krasinas.
  - Papasakosiu tau viską iš eilės. Pradėjau ieškoti medžiagos apie sektą ir jos skyrius mūsų šalyje. Gavau pranešimą, kad moteris neseniai buvo suimta Anapoje dėl BDSM direktoriaus nužudymo...
  - BDSM - tai iškrypusi pornografija su smurto elementais? - patikslino Krasinas.
  - Tai tas pats, sunkus seksas su prievarta, skausmu, pažeminimu, - patvirtino Kovaliovas. - Taigi, Anapoje suimta moteris taip pat priklauso Švietėjų sektai, tiksliau - iš jų filialo Sočio mieste. Anapoje ji dalyvavo filmavime, o paskui peiliu dūrė savo režisieriui.
  - Dievo Motina, kuri buvo nužudyta Sankt Peterburge, ką ji turi bendro su Anapos nužudymu? - paklausė Krasinas.
  "Gal ir ne", - atsakė Kovaliovas. "Tiesiog susidomėjau, ką nufilmavo velionis režisierius. Achincevas jo pavardė ...
  - Nori pasakyti, kad mūsų ponia vaidino kartu su juo? - pasiūlė Krasinas.
  - Aš nemačiau mirusiojo Achintsevo filmuose. Tačiau kitame panašiame Amerikos studijos King, besispecializuojančios BDSM, Vasya filmavime aš ją atpažinau! Išvaizda, tatuiruotė... Mūsų velionė yra amerikiečių pornografinė aktorė.
  - Tu nieko nesupainioji? Krasinas nustebo. Kaip amerikietė gali būti visiškai nuoga paprastame Sankt Peterburgo bute?
  - Turėsime išsiaiškinti. Tačiau velionės aktorės vardas, su kuriuo ji vaidino, Lucy Starr.
  "Tai bent kažkas", - sakė Krasinas. - Vis dėlto reikia išsiaiškinti, kaip ji atsidūrė Sankt Peterburge.
  "Greičiausiai ji atskrido dalyvauti filmavime", - pasiūlė Kovaliovas.
  - Gana įmanoma, - sutiko Krasinas. - Sužinokite, kas Sankt Peterburge specializuojasi BDSM, kur ir kada Liusė paskutinį kartą filmavosi.
  Kovaliovas susidūrė su sunkia užduotimi. Vėl teko naršyti internete, bendrauti su garsiausia miesto pornografijos verslo veikėja, ieškoti informacijos apie Liusę ir jos sektą. Informacijos apie tai, ką velionė Lucy Starr veikė Sankt Peterburge, nepavyko rasti. Tačiau pornografijos prekiautojas Andrejui pasakė, kad, remiantis gandais, Liusę iš tiesų Rusijoje nufilmavo pornografijos režisierius Vladimiras Achincevas, kuris prieš kelias dienas buvo nužudytas Anapoje.
  Kovaliovas susisiekė su Anapa, paprašė informacijos apie Achintsevo nužudymą ir vėl pasinėrė į interneto džiungles.
  Kitą dieną jis pranešė Krasinui:
  - Buvo įmanoma nustatyti tikrąjį merginos vardą - Liudmila Starkova. Kaip sakiau anksčiau, ji vaidino pornografijoje Lucy Starr vardu. Ji buvo paimta vaikystėje iš Ukrainos, kartu su tėvais buvo sektos "Iliuminatorius" narė. Yra prielaida, kad mergina nuo vaikystės buvo sunkiai gydoma psichologiškai, ji buvo priversta užsiimti pornografija, o vėliau tapo sekso verge.
  - O kas iš tiesų yra Amerikoje paplitusi seksualinė vergovė? - paklausė Krasinas.
  - Taip, tai įprasta. Ir yra pedofilija. Visa tai nutylima, nes tuo naudojasi ir slepia Amerikos valdantis elitas, kažkaip susijęs su Šviestuvais. Medžiaga, kurią radau net man, buvo šokas. Nuo mažens prievarta, purvinas seksas...
  - O kaip su mūsų byla? - paklausė Krasinas.
  - Mums reikia išstudijuoti naujausią Achintsevo šaudymą. Galbūt yra užuomina. Gali būti, kad velionis kartu su juo vaidino, o paskui persikėlė į Sankt Peterburgą.
  - Paprašykite medžiagos apie režisieriaus nužudymą, susisiekite su Anapa, - įsakė Krasinas.
  - Jau prašė. Kai tik atsitiks kas nors įdomaus, aš jums pranešiu.
  
  
  10 skyrius
  Paaiškėjo, kad Anapos tyrimo komitetas turi paskutinį velionio Achintsevo šaudymą. Kovaliovas pažvelgė į atsiųstą bylos kopiją ir medžiagą apie nužudymą. Po kelių minučių jis pasidalino informacija su kolega:
  - Mūsų velionė Liusja Starkova filmavosi prieš pat režisieriaus nužudymą pas jį Anapoje kartu su kita aktore, ta pačia, kuri dabar sulaikyta už jų režisieriaus nužudymą.
  "O, aš tikiuosi, kad Liusė bent jau nedalyvauja šioje žmogžudystėje", - pasakė Krasinas.
  - Kaip žinoti, kaip žinoti, - atsakė Kovaliovas.
  "Mums vis tiek neužteko reikalų su pornografijos režisieriumi", - atsiduso Krasinas.
  - Prisieksite, bet byloje yra ne tik pornografijos režisierius, bet ir maniakas.
  "Nagi, papasakok daugiau", - paprašė Krasinas.
  -Papasakosiu ką sužinojau. Pasirodo, paskutinis mūsų paslaptingosios rastinės Liusės susišaudymas įvyko kaip tik režisieriaus nužudymo dieną. Nufilmavo baisų šūdą su merginų sadizmu gamtoje. Po susišaudymo antroji aktorė tarsi smogė režisieriui peiliu. Ji buvo sučiupta nusikaltimo vietoje.
  - Pagautas nusikaltimo vietoje? Krasinas pasakė.
  Taip, su peiliu. Ten buvęs prokuroras atostogavo. Jis viską suorganizavo, neleido įtariamajam pasitraukti, direktoriaus aikštelėje sutrypė pėdsakus ir išsitraukė daiktus. Buvo iškviesta policija, įtariamoji išvežta, dabar ji yra Anapos tyrimo komitete. Mergina tyli, visiškai nieko nenori sakyti. Tačiau netikėčiausia buvo ekspertizė. Ką tik pranešta: be įtariamos aktorės pirštų, ant peilio aptikti ir Tulos maniako, kuriam priskiriamos penkios žmogžudystės netoli Tulos ir kelios Sočio mieste, pirštų atspaudai. Tačiau serijinio žudiko tapatybė dar nenustatyta.
  - O pagal mūsų apžiūrą mokytojos bute ieškomo maniako pirštai nebuvo rasti, ar ne? - vėl patikslino Krasinas.
  Taip, jie to nerado. Bet būtų malonu dar kartą patikrinti.
  - Pateikite informaciją ekspertui, - įsakė Krasinas. "Nors manau, kad pakartotinai patikrinus atspaudų nebus.
  Kovaliovas išėjo, o Krasinas paskendo mintyse. Tyrėja netikėjo, kad pati mokytoja savo noru iššoko pro langą. Jis kalbėjosi su šia moterimi. Jie nesugeba nusižudyti!
  Jos bute nebuvo rasta nei Vadimo Rybačenkos, nei Tulos maniako pėdsakų. Mažai tikėtina, kad jie buvo susiję su aktorės, o vėliau ir mokytojo mirtimi.
  Keista, bet Krasino mintys staiga sutelkė dėmesį į Tulos maniaką. Kažkur sielos gelmėse intuityviai jautė, kad išsiaiškins šį maniaką, kurio vardo valdžia nežinojo. Vasilijus nusprendė ištirti visą informaciją, esančią duomenų bazėje apie serijinį žudiką. Priežastis buvo: maniako keliai susikirto su velione aktore Utrish, jo dalyvavimas Krasino tiriamoje byloje nebuvo atmestas.
  Intuicija. Vasilijus juo naudojosi mokykloje. Intuityviai rasdavo atsakymus į jam rūpimus klausimus, kartais nuspėdamas netikėtus futbolo rungtynių rezultatus. Jis nežinojo, kaip tai veikia. Reikėjo tik pagalvoti, "varyti" turimą informaciją smegenyse ir sprendimas atėjo savaime, tarsi įžvalga. O darbe, daugiausia dėl savo profesinės intuicijos, Krasinas jau sugebėjo išspręsti keletą labai sudėtingų atvejų. Tyrimo komitete jis buvo geras.
  O dabar Krasinas atidžiai išstudijavo gautą medžiagą ir pajuto intuityvų signalą - nušvitimą: dingęs berniukas yra Tulos maniakas!
  Tada netoli Tulos per kelias dienas vienu metu žuvo keturi žmonės. Ir dingo moksleivis, kurio kūnas nebuvo rastas. Ši netektis buvo priskirta nenustatytam žudikui. Tačiau kažkodėl niekas tuo metu nepradėjo tinkamai tikrinti jaunuolio, ar jis dalyvavo žmogžudystėse. Tada žudiko, paveldėjusio Tulos regione, pirštai iškilo Sočyje, o neseniai ir Utriše netoli Anapos.
  Tačiau dokumentų spintoje nėra dingusio Boriso Solncevo pirštų atspaudų. Visai gali būti, kad berniukas yra tas pats Tulos maniakas.
  Tačiau tai buvo tik prielaida, kurią reikia patikrinti. O štai kaip Sankt Peterburgo skydiniame name atsidūrė nuogas amerikietis, Krasino intuicija vis dar tylėjo. Jis vėl ir vėl susikaupė, bet atsakymo nesulaukė. Liko tik įsitikinimas, kad tūlas maniakas nebuvo susijęs su žmogžudystėmis Sankt Peterburge.
  Krasinas nusprendė surasti dingusio moksleivio nuotrauką. Taip pat reikėjo surengti komandiruotę į Anapą, kad būtų galima apklausti ten sulaikytą merginą, kad būtų galima susipažinti su Sankt Peterburge mirusia aktore. Greičiausiai kaltinamasis pažįsta ir Tulos maniaką, nes abiejų pirštų atspaudai yra ant to paties peilio.
  Krasinas paprašė Kovaliovo susisiekti su Tula ir skubiai paprašyti ten dingusio paauglio nuotraukos, bet kokios, net mokyklos, jei tik vaikinas būtų gerai atpažįstamas. Pats tyrėjas pradėjo ruoštis kelionei į Krasnodaro kraštą. Jis norėjo pasiimti su savimi Kovalievą, tačiau buvo paleistas tik Krasinas, Andrejus pažadėjo tai pabaigti iki savaitės pabaigos, trumpam pailsėti ir prisijungti prie savo viršininko. Tuo pačiu pabūkite prie jūros kelias dienas: pačioje rugpjūčio pabaigoje pietuose gera, vanduo šiltas, poilsiautojų ne tiek daug.
  Kovaliovas paskambino Anapai ir perspėjo apie būsimą Krasino vizitą.
  "Vasya, aš sutikau dėl visko", - sakė jis tyrėjui. - Lėktuvas naktį, rytoj ryte būsite Anapoje. Nuo dešimties jūsų laukiama tyrimo komitete. Negalite išsinuomoti viešbučio, jie pažadėjo jums padėti su būstu. Bylą tvarko kapitonas Bergmanas. O šeštadienį pabandysiu ateiti.
  
  
  11 skyrius
  Naktis buvo bemiegė, tačiau susitikimo su jūra laukimas, taip pat noras išnarplioti sudėtingo reikalo raizginį pripildė Vasilijaus sielą kažko džiaugsmingo ir prasmingo laukimu. Iš oro uosto jis iškart nuvažiavo į autobusų stotį, sumetė daiktus į saugyklą ir nuskubėjo į artimiausią paplūdimį. Laimei, žinojau, kad paplūdimys yra netoli geležinkelio stoties, vos kelios minutės pėsčiomis. Vaikystėje Vasya ir jo tėvai ilsėjosi Anapoje. Kiek jam tada buvo metų? Dvylika metų. Jie sustojo Džemete, privačiame sektoriuje, netoli nuo geležinkelio stoties. Vasja kartu su tėvais ėjo pakrante į miesto centrą, o kartą vienas plaukė ir paplūdimyje prie autobusų stoties. Krasiną užvaldė didelis noras dar kartą pamatyti pažįstamas vietas. Be to, iki dešimties užteko laiko.
  Vasilijus vis dar prisiminė tas vaikystės atostogas. Ir privatus sektorius su mediniu tualetu gatvėje, ir apie septyniasdešimties metų smalsią močiutę-šeimininkę, kuri mėgo vaikino klausinėti apie Sankt Peterburgą, jo mokyklos reikalus. Įdomu, ar senoji dar gyva? Kiek jai dabar metų? Maždaug devyniasdešimt metų, ne mažiau. Tačiau pietuose jie gyvena ilgiau. Bus galima kažkaip užsukti, pasižiūrėti, ar išsaugotas jos namas, kas ten dabar gyvena.
  Vasilijus mėgo jūrą, o Anapoje jam patiko. Gaila, kad bent kartą nespėjau čia atvykti. Tada su tėvais jis buvo Kryme, studentavimo metais išvyko į Adlerį į sporto stovyklą iš universiteto. O paskui darbas, net sergančiai mamai teko prižiūrėti tėvą, kuris po motinos mirties visiškai praėjo. Tai nebuvo į pietus.
  Ir štai naujas ilgai lauktas susitikimas. Pats paplūdimys mažai pasikeitė. Visas tas pats smėlis, tas pats kraštovaizdis. Prie įėjimo buvo tik daugiau prekystalių ir jautėsi stipresnis purvo kvapas.
  Lengvas gaivus jūros vėjas varė bangas. Kai kurie poilsiautojai, daugiausia berniukai, plaukė. Vasilijus taip pat norėjo plaukti. Tačiau maudymosi kelnaites jis paliko saugykloje. Jis dar turės laiko išsimaudyti, dabar galite tiesiog pamerkti kojas į vandenį ir eiti į reikalus, netrukus dešimt, jie jo lauks. Ir tada jis nuspręs dėl būsto ...
  Autobusų stotyje Krasinas dar kartą patikslino tyrimo komiteto adresą ir tyrėjo pavardę, po to įsėdo į miesto autobusą.
  Žmogžudystės bylai Utriše vadovavo tam tikras Bergmanas. I. E. jo inicialai. Mokykloje Krasinas turėjo fizikos mokytoją Bergmaną Efimą Borisovičių. Argi ne giminaitis? Taip pat yra labai garsus režisierius su tokia pavarde ...
  Autobuse buvo daug žmonių, Krasinas stovėjo netoli nuo galinių durų. Autobusų stotelėje į saloną įėjo mergina. Ir Vasilijaus žvilgsnis iškart nukrypo į ją. Aukšta, liekna šviesiaplaukė griežtu dalykiniu kostiumu savo grožiu išsiskyrė šį rytą autobusą užpildžiusių poilsiautojų ir vietinių gyventojų minioje.
  Vasilijus mėgo žiūrėti į gražias moteris. Kartais, kai jis apie ką nors galvodavo, jo akys tarsi įsirėžė į kokį gražų veidą. O dabar galvojo apie būsimą pokalbį su Bergmanu ir tarsi medituodamas spoksojo į merginą. Ji pažvelgė į vyrą, kuris žiūrėjo į ją. Šis žvilgsnis iškalbingai pasakė: "Į ką tu žiūri? Neik prie manęs, žiūrėk į kitą pusę! Aš nesiruošiu su tavimi susitikti!"
  Tačiau Krasinas net negalvojo susipažinti, pradėti pokalbį. Jis visiškai nemokėjo susipažinti su merginomis, nebuvo įsimylėjęs ir drovus priešingos lyties atžvilgiu. Galbūt todėl, būdamas trisdešimt penkerių, jis nesukūrė šeimos. Studijų metais jis turėjo merginą, kuri jam patiko. Tačiau šis reikalas nepasiekė metrikacijos skyriaus. Mergina atsidūrė kažkokia verslininke, tačiau Vasilijus už ją nekovodavo. Tada užsimezgė vangus romanas su kaimyne prie lauko durų, kuris pamažu išblėso. Krasinas buvo laisvas, jo širdies ir proto neužėmė meilės išgyvenimai.
  Išraiškingas nepažįstamojo žvilgsnis suglumino Vasilijų. Jis išėjo iš savo mini meditacijos ir pažvelgė pro langą. Krasinas šiek tiek nervinosi: nežinojo, kaip su juo susitiks kolegos ir kaip klostysis tyrimo veiksmai.
  Jo autobusų stotelėje priešais jį išlipo mergina su dalykiniu kostiumu. Krasinas nusekė ją keliais žingsniais atsilikęs: jis turėjo eiti ta pačia kryptimi.
  Staiga nepažįstamasis apsisuko ir sustojo. Vėl jos žvilgsnyje buvo perskaitytas nepasitenkinimas, net pyktis: "Prie ko prisirišai, žmogau?! Nedelsdami išlipkite!" Krasinas net bijojo, kad ponia nepasakys jam ką nors grubaus. Tačiau mergina nieko nesakė, apsisuko ir pagreitino žingsnį.
  Vasilijus nuėjo prie spaudos kiosko, palaukė, kol nepatenkinta jauna ponia nebeliks akių.
  Tyrimo komitete Krasinas kreipėsi į budėtoją:
  - Aš į Bergmaną.
  Vyras atsakė:
  - Dabar lipkite laiptais į antrą aukštą, tada eikite į kairę koridoriumi iki galo. Du šimtai dvylika kambarys.
  Netoli darbo kabineto Vasilijus sustojo neryžtingai, bandydamas nuraminti susijaudinimą. Jis - solidžią reputaciją turintis tyrėjas, bet kažkodėl vis dar nerimauja. Vaikystėje nerimaudavau, kai tekdavo lankytis pas nepažįstamus žmones. Dar nemiegojau...
  Vasilijus jau ruošėsi belstis, kai staiga jam prieš nosį atsivėrė durys. Ta pati mergina iš autobuso pažiūrėjo iš kabineto! Ji iš didelio susijaudinimo sušuko Vasilijui:
  - Tu?! Ką sau leidžiate?! Kas tave čia įleido?
  - Aš... man reikia pamatyti tyrėją Bergmaną...
  Na, aš esu Bergmanas. Ir kas tu esi?
  - Aš esu tyrėjas iš Sankt Peterburgo. Štai su savimi turiu pažymą, - pažymą išsiėmė Krasinas. Turėjai būti įspėtas apie mano atvykimą.
  Mergina nustebo:
  - Vadinasi, jūs iš Sankt Peterburgo?
  Bazilikas patvirtino:
  - Taip, aš esu iš Sankt Peterburgo. Tyrimo komiteto tyrėjas. Krasin yra mano pavardė. Ar nebuvote perspėtas?
  - Petrovas pasakė... Atsiprašau, bet viršininkas pasakė, kad ateis Sankt Peterburgo detektyvo perkūnija, darbo fanatikas, reikia paruošti jam visą Utrišo direktoriaus nužudymo tyrimo medžiagą. . Tai reiškia, kad tu?
  - Nesu perkūnas ir ne fanatikas, bet iš tikrųjų mane domina režisieriaus nužudymas, - atsakė Krasinas. "Man reikia apklausti jūsų ginamąjį. Jos draugas buvo nužudytas mūsų mieste.
  "Maniau, kad atrodysi kitaip", - nusišypsojo Bergmanas. - Ir autobuse staiga susidūrėme. Aš skubėjau į darbą, viršininkas mane apgavo. Vienas iš jūsų vadinamas Petrovu...
  - Skambino Kovaliovas, aš nežinau, ką jis suko apie mane. Ir jis man nesakė, kad tu moteris. Maniau, kad vyras veda bylą.
  "Mano vardas Inna, tu žinai mano pavardę", - prisistatė mergina. - Eik į biurą. Kada norite apklausti kaltinamąjį?
  "Geriau šiandien", - atsakė Krasinas. "Bet man vis tiek reikia kur nors įsikurti kelioms dienoms. Krepšį su daiktais palikau autobusų stoties saugykloje.
  - Taip, Petrovas manęs paklausė apie būstą. Esame laisvi, kviečiu užsukti pas mus, su mama gyvename prie jūros privačiame name. Vasarą išnuomojame pora kambarių poilsiautojams, dabar žmonės jau išsikraustė. Jei jums tinka, esate laukiami. Aš neimsiu iš jūsų pinigų.
  Krasinas prisiminė savo darbuotoją ir pasakė:
  - Poryt turėtų atskristi ir mano padėjėjas Kovaliovas, tas, kuris paskambino Petrovui.
  "Ir mes turime jam pakankamai vietos", - atsakė svetingoji Inna. - Kaip galiu tau paskambinti?
  - Galima tik pagal vardą. Mano vardas Vasilijus.
  - O pagal tėvavardį?
  "Geriau be tėvo vardo", - pasakė Krasinas ir pridūrė:
  - Mūsų mokytojas mokykloje buvo Bergmanas Efimas Borisovičius. Važiuodamas čia galvojau, ar tu esi jo giminaitis. Gal net sūnus. O tu pasirodei mergina.
  - Ne, Efimas Borisovičius nėra mūsų giminaitis. Mano tėvo vardas buvo Eugenijus. Taip, buvo šiek tiek juokinga. Maniau, kad tu moteriškė, ketini manęs persekioti.
  - Atsiprašau, bet aš neketinau nieko persekioti, sekiau tave savo stotelėje. Ir aš visai nebuvau moteriškė, tiesiog šiandien nemiegojau, blogai galvojau.
  Tada stotelėje Inna staiga pajuto diskomfortą, staiga sustojo ir apsidairė. Sportiškas vaikinas baltais marškiniais ir tamsiai mėlyna striuke, įžūliai į ją žiūrėjęs autobuse, dabar sekė paskui ją. Inna skubėjo į darbą, ji visai nenorėjo bendrauti su sukčiais. Ji galėjo nemandagiai išsiųsti persekiotoją, bet vaikinas paskubomis nusuko žvilgsnį ir atsiliko. Dabar jis, gana gražus jaunas tyrėjas, kukliai stovėjo priešais ją, o Inna buvo šiek tiek susigėdusi.
  "Aš matau, kad tu nesi moteriškė", - susitaikiai pasakė mergina. - Galite mus aplankyti dabar. Pailsėkite nuo kelio porai valandų. Paskambinsiu mamai. Ji apsidžiaugs. Užsirašykite adresą...
  - O kada bus galima dirbti su tiriamuoju?
  Eime šiandien trečią valandą. Ar tau tiks?
  - Visiškai.
  - Gerai. Viską paruošiu. Čia bus pristatyta viltis.
  "Aš taip pat norėčiau pasidžiaugti verslo kelione", - sakė Krasinas.
  - Tai yra bet kuriuo metu pirmame aukšte esančiame biure.
  
  
  12 skyrius
  Vasilijus nuėjo į autobusų stotį pasiimti krepšio, tada rado Innos nurodytą adresą. Sankt Peterburgo tyrėjas susitiko su draugiška Innos mama, persikėlė į pasiūlytą kambarį, šiek tiek pamiegojo ir nuėjo apklausti nužudymu įtariamos merginos.
  Jos vardas buvo Hope. Į klausimus ji praktiškai neatsakė. Stikliniu, abejingu žvilgsniu į sieną kaltinamoji atrodė negirdėjusi, apie ką jos buvo klausiama.
  Tad Krasino paklausta, ar ji pažįsta Lucy Starr ar Liudmilą Starkovą, mergina net nepravėrė burnos, net nepakėlė antakio.
  "Ji visada tai daro", - sakė biure buvusi Inna. Tyli, nieko nesako. Žiūrėti į vieną tašką ant sienos, net šokti priešais - jokios naudos.
  - Na, tai jos teisė, - maloniai atsakė Krasinas. - Ji nenori pasakoti, galime apsieiti be jos parodymų. Ir aš turiu staigmeną šiai merginai.
  Tyrėjas prieš tiriamąjį iškėlė mokyklos Boriso nuotrauką, kuri buvo atsiųsta iš Tulos regiono. Tačiau Nadežda ir toliau tuščiu žvilgsniu žiūrėjo į sieną.
  - Bet kokiu atveju, prašau, pažiūrėkite, - meiliai pasakė Krasinas. Galbūt tavo draugas pasikeitė, bet tu turi jį pažinti.
  Vasilijus atnešė nuotrauką merginai prie veido. Tuo pat metu jis atidžiai stebėjo jos reakciją.
  Hopė nenoriai pažvelgė į nuotrauką. Ir iškart suvirpėjo! Ji neabejotinai pašiurpo, Krasinas tai gerai pagavo. Išblyškę merginos skruostai ėmė rausti prieš akis nuo užplūdusio susijaudinimo.
  Tyrėjas triumfavo: kūno reakcijos nepaslėpsi! Jo spėjimas pasirodė teisingas: Nadežda puikiai pažįsta maniaką.
  "Turime jį išspausti", - pagalvojo Krasinas ir paklausė:
  - Pasakyk man, kodėl Borisas nužudė režisierių.
  - Jis... dėl manęs, - pagaliau perrėžė teisiamojo balsą.
  "Aš taip maniau", - sakė Krasinas.
  Ne, jis nenužudė! Hopė prisiminė. - Tai aš.
  "Bet aš žinau, kad tu neturi nieko bendra su tuo", - sakė Krasinas. Boriso pirštų atspaudai ant peilio. Kodėl tu ją dengi?
  Mergina neatsakė.
  - Gerai, kol kas nekalbėkime apie Borisą, - tyliai pasakė Krasinas. - Pakalbėkime apie Liudmilą Starkovą, kuri su jumis vaidino Achinceve. Ar gerai ją pažinojote?
  Marija vėl neatsakė. Ji vėl užsidarė.
  - Ar žinote, kad Liudmila buvo nužudyta Sankt Peterburge? - paklausė Krasinas.
  Mergina drebėdama pažvelgė į Krasiną, bet tada tyliai nukreipė žvilgsnį į sieną.
  "Ji buvo pasmaugta", - paaiškino Krasinas. - O aš bandau suprasti, kas ir kodėl.
  Nadežda į šiuos tyrėjos žodžius niekaip nereagavo. Tęsti tardymą buvo nenaudinga.
  Tiriama moteris buvo paimta, o Krasinas paaiškino Innai:
  - Tikiu, kad režisierių nužudė tūlas maniakas, jo atspaudai yra ant peilio.
  - Tai įmanoma, aš pagalvojau, - pasakė Inna. - Mergina galėjo ištraukti peilį iš Achincevo kūno kaip tik tuo metu, kai pasirodė poilsiautojai.
  - Serijinio žudiko Solntsevo pavardė. Jis gana jaunas vaikinas.
  - Kaip tau, Vasilijai, pavyko išsiaiškinti šį paslaptingą maniaką? - paklausė Inna.
  - Nagi, - pasiūlė Krasinas. - Palyginau faktus, paskatino intuicija. Turime Solncevo mokyklinę nuotrauką, belieka jį sulaikyti ir apklausti. Nors vaikinas laikomas dingusiu.
  - Ar tu tikras, kad tai tikrai jis?
  - Nemanau, kad klystu. Apklausęs Nadeždą, patvirtinau savo prielaidą, kad būtent jis nužudė jūsų režisierių. Kol kas nežinau, ar Borisas Solncevas yra susijęs su žmogžudystėmis Sankt Peterburge. Tačiau Sočyje šis maniakas paveldėjo. Tai atrodo kaip ritualinės žmogžudystės su daugybe dūrių ir ausų nupjovimo.
  - Velionis Vladimiras Achincevas yra iš Sočio. Tai gana žinomas fotografas ir pornografijos režisierius", - priminė Inna.
  "Taip, aš žinau", - patvirtino Krasinas. - Galbūt fotografas kam nors trukdė ir Borisas nusprendė jį pašalinti. Browno romane aprašomas eilinis sektos žudikas. Gali būti, kad panašias funkcijas atlieka ir tūlas maniakas.
  - Padarykime tai, - atsakė Ina. - Bet kodėl jis režisierių nužudė ne Sočyje, o čia, Utriše?
  - Čia buvo patogiau. Mane labiau domina, kodėl Nadia slepia vaikiną.
  "Tikriausiai meilė", - pasiūlė Inna. - Tokios damos gali labai mylėti! Ir dėl mylimo žmogaus paaukoti save.
  "Nežinau, nežinau", - skeptiškai pasakė Krasinas. "Aš netikiu pasiaukojančia meile.
  Jums, vaikinai, sunku suprasti. Dauguma vyrų sugeba jaustis įsimylėję vieną ar kitą merginą. Tai yra vyro prigimtis.
  "Viena meilužių taip pat randama tarp vyrų", - paprieštaravo Krasinas.
  - Dar nesu susitikęs. Žmogus yra racionali būtybė. Jis susimąsto: kuo ta ar kita moteris ypatinga, kad ją laikytų vienintele? Nors savaip kiekvienas žmogus yra unikalus... Bet moteris gali įsimylėti kaip filme: iš tikro, iki kapo, išprotėti nuo žmogaus, nemiegoti naktimis, laikyti jį tik viena, kad būtų pasirengusi paaukoti savo gyvybę už mylimąjį, sek paskui jį iki žemės pakraščių.
  Nors taip nutinka retai...
  "Nėra taip retai, kaip tu manai", - tvirtino Inna. - Labai tikėtina, kad Nadežda yra viena iš tų moterų. Ji taip pat yra sektantė.
  "Sektantų smegenys netvarkingos", - sutiko Krasinas.
  Bet Inna prieštaravo:
  Kodėl gi ne? Religinėse sektose kartais pasitaiko išsilavinusių ir protingų žmonių. Jie mėgsta būti draugiškame, draugiškame kolektyve, kuriame skelbiama meilė. Į sektas dažnai eina melancholikai, gyvenimo įžeisti, vieniši žmonės. Jie džiaugiasi bendravimu brolijoje. Kai kurios sektos turi išoriškai gana logiškų mokymų, kurie gali pritraukti daug žmonių.
  "Nadežda man neatrodė protinga ar išsilavinusi", - sakė Krasinas. Tačiau ji uždara. Sunku su tuo dirbti. Suprantu, kodėl tu turi problemų su ja.
  - Ką manai daryti toliau? - paklausė Inna.
  - Reikėtų į jų tarpą įvesti mūsų žmogeliuką. Ar ji buvo nuvežta į Utrišą? Kokia čia vieta?
  - Miesto pakraštyje už Sukko kaimo. Žinomas dėl nudistų paplūdimių ir laukinių stovyklaviečių. Ten susirenka visokie siautėjimai. Hipiai, įvairūs pankai, alkoholikai, mėgėjai triukšmauti toliau nuo normalių piliečių akių. Kartais ateina mūsų klientai, nusikaltėliai ir tie, kurie ieškomi. Sektantai kartais susirenka.
  "Taip, mums reikia ten pristatyti darbuotoją, kuris rinktų informaciją", - savo pasiūlymą patvirtino Krasinas. - Norėdami pasikalbėti su vietiniais vietiniais gyventojais, sužinoti, kas ir kaip yra iš tikrųjų ...
  - Įgyvendinti? Gera idėja! Jei tik tu, - pasakė Inna ir paaiškino:
  Anapa yra mažas miestas. Neturime daug darbuotojų. Bet kurį iš mūsų galima atpažinti. Publika iš Utrišo yra dažni policijos departamento svečiai. Ten nuolatinius reidus pradėjo vykdyti policija ir valstybinė narkotikų kontrolė. Į miestą išaiškinti atvežami įtartini asmenys. Vietiniai taip pat vyksta į Utrišą. Ypač savaitgaliais. Jei įgyvendinsime, tai ne mūsų darbuotojas. Gal būtumėte tikęs tol, kol nebuvote apšviestas.
  - Matai, Inna, aš vis dar esu fotelio kirminas. Analitikas, tyrėjas. Operatyvinis darbas - ne mano. Bet turiu pasiūlymą. Ten turėtų būti išsiųstas mano padėjėjas Andriukha Kovaliovas. Juokdarys, kuris jums paskambino. Iš karto norėjau pasiimti su savimi. Jo viršininkai kelionei nepritarė. Bet šeštadienį jis pats ketina čia skristi.
  
  
  13 skyrius
  Andrejus Čerkasovas neklydo. Dabar jis žinojo Tulos maniako vardą. Kol kas tik gyvenimo suluošinto berniuko vardas.
  Borisas buvo atstumtasis nuo mažens. Mokykloje bendraamžiai nekreipė dėmesio į tylų, nuskriaustą berniuką. Jis buvo uždaras, sėdėjo vienas prie paskutinio stalo, nedalyvavo bendruose žaidimuose. Bet tik mokykla būtų gerai, nemylėjo ir neniekino jo paties mama, kuri nekentė Bori tėvo ir nesąmoningai atkeršijo sūnui už buvusio vyro išdavystę ir nevykusį gyvenimą.
  Vaikinas buvo griežtai kontroliuojamas ir mamos diktatas. O po dar vieno kivirčo su ja visiškai pabėgo iš namų į mišką, kur, įvarytas į neviltį, norėjo nusižudyti. Tačiau tokiam beviltiškam žingsniui jis nebuvo pajėgus. Alkio ir šalčio persekiojamas paauglys eina į kaimą vogti maisto, tačiau netikėtai, apimtas pykčio, įvykdo juokingą žmogžudystę. Atrodo, kad ši atsitiktinė žmogžudystė sukelia perversmą jo galvoje. Iš tylaus, įbauginto berniuko jis virsta serijiniu žudiku.***
  
  *** Boriso istoriją galima perskaityti mano bendraautorio Aleksejaus Bolšakovo knygoje "Atstumtieji".
  
  Bet jei pirmoji žmogžudystė buvo spontaniška, tada Borka pajunta jos skonį ir pradeda sąmoningai žudyti. Gyvenimas moksleivį pavertė maniaku.
  O vaikinas turėjo svajonę - pamatyti jūrą. Savo nužudytos senolės namuose Borka rado didelę pinigų sumą. Jis atvyko į Sočį ir vėl išvyko į medžioklę.
  Maniakas jautėsi kaip alkanas vilkas, ieškantis grobio. Jis vėl norėjo pamatyti, kaip moters kūnas dreba iš baimės, įsmeigti į jį peilį, kad tekėtų sultingas kraujas. Kai Borka nužudė, jis jautė savo pranašumą, jautėsi stiprus ir kietas. Atimdamas gyvybę iš kito žmogaus, maniakas taip pat išliejo nuožmios neapykantos ir pasipiktinimo mišinį, būdingą jo sielai visam šiam žiauriam pasauliui. Žudydamas jis įrodė savo sugebėjimą sunaikinti, prisistatė žmonių likimo arbitru. Borisas atkeršijo visuomenei už savo atstūmimą, o iš pirmųjų dviejų aukų - pagyvenusios moters ir vyro - paėmė maistą, o paskui nužudė seną moterį, kad galėtų pasisavinti jos santaupas. Tada jis išvyko medžioti jaunos moters kūno.
  Ir jis rado sau naują auką - gražią merginą, panašią į tą, kurią jis buvo beviltiškai įsimylėjęs, ir ji grubiai atstūmė Borisą. Jis neabejotinai nužudė nepažįstamąjį. Maniakas nesigailėjo, labai nesigailėjo atėmęs nekalto žmogaus gyvybę. Boriso nemiga nesirgo, auka pas jį neatėjo sapne. Vaikinas labiau apgailestavo, kad su gražuole negalėjo turėti lytinių santykių ir vis tiek nepažino kūniškos meilės.
  Sočyje Borka išsinuomojo kambarį privačiame sektoriuje. Tačiau kraujo troškulys jaunuolio neapleido. Jis pagriebė peilį ir vėl nuėjo žudyti.
  Maniakas atsisėdo ant suoliuko proskynoje prie tako, vedančio į jūrą, ir ėmė laukti. Neturėjo aiškaus plano, nusprendė pasielgti spontaniškai, pagal situaciją, o kol kas tik sėdėjo ir žiūrėjo.
  Pačioje balandžio pradžioje žmonių dar mažai, į vienišą berniuką dėmesio nekreipė reti praeiviai. Ir jis laukė, gana ilgai. Ir aš pamačiau tinkamą auką! Blauzdinė blondinė trumpa suknele. Iš ankstyvo pavasario gėlių nupintas vainikas dengė jos vešlius, pečius siekiančius plaukus.
  Aukštoje gražioje merginoje Borka nuo pat pradžių pastebėjo keistenybių. Ji lėtai ėjo taku basa, dažnai sustodama ir pirštais liesdama šakas bei medžių kamienus. Tuo pat metu gražuolė kažką tyliai sumurmėjo.
  Beprotiška, pagalvojo Borisas. Maniako širdį netikėtai prasiveržė gailesčio banga, tačiau kartu su ja ir noras žudytis neatsitraukė. Kilo mintis: būtų morališkai lengviau nužudyti beprotį. Kam šitaip kentėti? Nors ji graži! Jos nuogos, nuogos pėdos sužadino Borisą: jis jautė seksualinį potraukį. 333
  Jaunam maniakui neseniai sukako septyniolika. Jis niekada anksčiau neturėjo lytinių santykių, net nebučiavo merginų. Borisas kiek atsiliko seksualiniu vystymusi nuo savo bendraamžių, tačiau bręsdamas įžengė į įprastą paaugliams piką. Vaikinas norėjo išprievartauti paskutinę savo auką. Nieko nepavyko. Tačiau dabar jis norėjo ne tik nužudyti, bet ir pirmiausia įvaldyti merginos grožį.
  Borisas paruošė peilį ir tyliai pažvelgė į merginą. Ji mąsliai pažvelgė į vienišą nepažįstamąjį ir lėtai praėjo pro šalį.
  Maniakas apsidairė: be jų, šalia nieko nebuvo. Planas subrendo akimirksniu: pritraukti peilį prie gerklės, palietė kaklą, tada, grasindama, nunešti mergaitę gilyn į mišką, kur prisipilti ant žemės ir užvaldyti. Borisas buvo aukštas ir gana stiprus, bent jau susidoroti su mergina.
  Stengdamasis tyliai judėti, Borka ėmė gaudyti gražuolę, bet kažkodėl dvejojo: jauno maniako širdis daužėsi taip, lyg tuoj ištrūktų iš krūtinės.
  Nepažįstamasis staiga apsisuko ir pažvelgė į Borisą skvarbiu žvilgsniu. Dviejų nelaimingųjų žvilgsniai susitiko. Mergina vaikino akyse perskaitė didžiulį ilgesį ir... troškimą. Ji susidūrė su atstumtojo, visuomenės atstumto berniuko, žvilgsniu, tačiau šiame žvilgsnyje pagavo kažką artimo, brangaus. Pati mergina nuo vaikystės buvo atstumta. Žinoma, ji nieko nenužudė, priešingai - stengėsi niekam nepakenkti. Ji buvo maloni, bet uždara, kentėjo nuo patėvio smurto ir pačios mamos nesupratimo.
  Ir Borka buvo priblokštas, pritrenktas nepažįstamo žmogaus žvilgsnio. Šis žvilgsnis jam įsirėžė į širdį. Jis jautė Borisui neįprastą gerumą, o kartu ir tokį jam pažįstamą kančią ir vienatvę ...
  Merginos, kuri iš pradžių Borisui atrodė pamišusi, akys įgavo prasmingą išraišką. O maniaką užpuolė stabligė, noras įgyvendinti savo planą išgaravo, jis tik stovėjo ir tylėjo.
  Mergina paklausė:
  Kam tau reikia peilio? Gal nori mane nužudyti?
  Borisas įsidėjo peilį į krepšį ir toliau tylėdamas žiūrėjo į nepažįstamąjį. Ji kurį laiką laukė, kol vaikinas jai atsakys, bet nelaukusi pati vėl paklausė:
  "Pasakyk man, kodėl tu sekei paskui mane su peiliu?
  Borisas sunkiai išspaudė nedrąsius žodžius:
  - Tiesiog.
  "Ir aš maniau, kad nori mane nužudyti", - pasakė mergina, nusiimdama vainiką ir purtydama galvą. Ant jos gražaus kaklo blykstelėjo amuletai.
  Borisas ir toliau jautė savyje jaudinančią baimę, kurią dažniausiai patiria nepasitikintys jaunuoliai prieš gražias merginas. Dėl šios baimės buvo sunku kalbėti, Borisas vėl neatsakė. Ir mergina pasakė:
  - Žinote, kažkada norėjau uždėti ant savęs rankas, bet jie sutrukdė.
  "Aš irgi to norėjau, kai mama mane išvarė iš namų", - nutrūko Borkos balsas.
  - Ir aš pats palikau patėvį ir motiną ...
  Mergina trumpam stabtelėjo ir prisistatė:
  Mano vardas Nadežda, kaip tu?
  Jaunuolis atsakė:
  - O aš Borka. Borisas...
  Vėl buvo sunki pauzė. Keletą žmonių nužudęs maniakas ir toliau drovėsi prieš kuklią merginą, kurią prieš kelias minutes pasirinko auka.
  Hopė vėl pasakė sau:
  "Žinote, nusižudyti yra didelė nuodėmė. Bet padėti išeiti iš gyvenimo... gali būti gera išeitis.
  - Kodėl taip? - sukaupęs drąsos paklausė Borisas.
  "Matote, mes čia, žemėje, atliekame savo terminą kalėjime. Kiekvienam suteikiamas tam tikras metų skaičius. Jūs negalite nupjauti to, ką turite. Savižudybė yra tarsi pabėgimas iš kalėjimo. Ten, danguje, baudžiama. Kitame įsikūnijime bus naujas, griežtesnis terminas, skausmingesnė egzistencija. Su fiziniais sužalojimais, labai neveikiančioje šeimoje. Net ir čia, žemėje, savižudybės yra niekinamos. Ortodoksai jų nelaidoja. Anksčiau jie buvo laidojami už kapinių. Ir jei mirtis buvo ne jūsų kaltė, tada kitas požiūris.
  - Kas tau tai pasakė? - paklausė Borisas.
  Dabar gyvenu brolijoje. Ten turime Dievo artimą abatę. Ji mus, kvailius, moko.
  "Bet visi laikosi gyvenimo", - paprieštaravo Borisas. Norėjau išeiti, negalėjau. Nors daug kentėjau...
  Mūsų likimas yra kentėti. Kuo daugiau kentėsime, tuo greičiau pateksime į Nirvaną. Arba kitas įsikūnijimas bus sėkmingesnis.
  Niekada anksčiau Borisas nekalbėjo merginoms apie gyvenimą. Jo bendravimas apsiribojo bendromis frazėmis. Tačiau dabar jam patiko kalbėtis, nervinė įtampa pamažu silpo, su Nadežda jautėsi jauku, visas noras jai pakenkti išseko. Borisas norėjo daugiau pasikalbėti su šia mergina, bijojo, kad ji išeis, ir norėdamas tęsti pokalbį jos paklausė:
  Kaip patekote į broliją?
  - Kai išėjau iš namų, atėjau čia stotelėje. Pinigų nebuvo, pažįstami tie patys. Štai prie manęs priėjo dvi moterys, papasakojo apie broliją, aš ėjau su jomis. Jie mane priėmė gerai, todėl likau su jais gyventi.
  - Kodėl pabėgai iš namų? - paklausė Borisas.
  "Mano patėvis mane išprievartavo", - sąžiningai atsakė Nadežda. - Mama, jį įsimylėjusi kvailė, nenorėjo nieko apie tai žinoti. Kai pasakiau, ji manimi netikėjo, šaukė ant manęs, lyg kurčiau norėdama apšmeižti jos vyrą.
  "Ir aš turiu piktą motiną, - sakė Borisas. - Ji manęs visiškai nemyli.
  Vaikino širdis vis dar daužėsi. Tačiau tai jau nebuvo agresijos pranašas. Taip, ir instinktyvus skausmingas baimės verkšlenimas, būdingas Borisui bendraujant su nepažįstamais žmonėmis, pamažu slūgo. Švytinčios mėlynos Nadeždos akys švelniai nuslydo paauglės veidu. Ji neskubėjo išeiti ir paklausė:
  - Iš kur tu esi?
  Borisas atsakė ne iš karto. Jis galvojo sakyti vietinis. Nenorėjau vadinti savo gimtojo kaimo, viskas, kas su juo susiję, liko praeityje. Tačiau vaikinas negalėjo meluoti šiai merginai. Jis visai nemokėjo kurti. Ir jis pavadino miestą arčiausiai jo kaimo:
  - Aš esu iš Tulos.
  Hopė nusišypsojo.
  "Tu taip susiraukšlėjai kaktą, kad maniau, kad neprisimeni. Na, koks geras miestas. Netoli Maskvos. Su tėvu atvažiavome pas jus į ekskursiją. Ji pati yra gimtoji maskvėnė. O tiksliau, ji buvo. Ir kaip tu čia atsidūrei?
  "Atėjau pažiūrėti jūros", - sąžiningai atsakė Borisas.
  - Aš taip pat myliu jūrą. Vis dar šalta maudytis. Bet vasara tuoj ateis. Ar sustojote?
  - Į ką tai panašu? - paklausė Borisas.
  - Pravažiuojantiems automobiliams nemokamai.
  Ne, nusipirkau traukinio bilietą. Aš turiu pinigų.
  - O kur apsistojote? - paklausė Hopė.
  Išsinuomojau kambarį iš močiutės. Čia jau netoli.
  Borisas staiga pasijuto drąsus ir pasiūlė:
  -Tu nori ateiti pas mane.
  Hopė pagalvojo. Pamačiusi iš nekantrumo trūkčiojančias vaikino lūpas, ji paklausė:
  - Ar turi merginą?
  - Ne, - atsakė Borisas.
  - Aš taip ir maniau. Ir aš neturiu nuolatinio vaikino. Ir tu man malonus.
  Išgirdusi šiuos žodžius, Nadeždos akys pažvelgė tiesiai į Boriso veidą ir tiesiogine prasme gilinosi į jaunuolį. Jis labai norėjo, kad mergina eitų su juo. Ne, Borka nebeturėjo noro žudytis, tiesiog vidinė meilės kibirkštis jau įsiskverbė į jo kamuojamą širdį ir pareikalavo ryžtingų veiksmų. Baimė vos nepraėjo, užleisdama vietą smalsumui ir natūraliam instinktyviam vyriškam troškimui būti šalia gražios patelės, ją suvilioti. Žemu balsu Borisas gėdingai ėmė įtikinėti:
  - Aš čia gyvenu visai netoli. Nagi, aš tau parodysiu. Jei nepatinka, gali iš karto išeiti.
  - Na, tu gali eiti, - sutiko mergina. "Aš tiesiog išalkau. Norėčiau užkąsti.
  "Taigi aš tuoj pat nusipirksiu maisto!" - ištarė Borisas. - Aš paėmiau pinigus. Ten yra bakalėjos parduotuvė, užeikime ir nusipirkime, ko tik norit.
  Jie įėjo į parduotuvę. Borisas nusipirko virtos dešros, kelis pyragus, baltos duonos kepalą, skardinę kondensuoto pieno, porą lydytų sūrių, du pakelius sulčių. Hope patvirtino pirkinį:
  - Dabar skaniai pavalgykime. Dešros jau seniai nevalgau. Mūsų bendruomenėje nėra įprasta valgyti mėsą. Bendras stalas, paruoštas visiems. Makaronai, dribsniai, kartais daržovių troškinys.
  Jie atsisėdo ant suoliuko.
  "Galiu nusipirkti daugiau bakalėjos", - pasakė Borisas.
  Jis labai norėjo įtikti Nadeždai. Ir ji jį pagyrė:
  Matau, kad tu nesi godus. Ačiū!
  Išgirdusi šiuos žodžius mergina nežymiai pakreipė jaunuolį link savęs ir lūpomis pabučiavo berniuką į skruostą.
  Borka jau pašiurpo iš nuostabos. Pirmą kartą ten buvo mergina, kuri nepaniekino jo pabučiuoti! Graži mergina. Vaikinas apsidžiaugė. Kraujyje ėmė aktyviau žaisti meilės hormonai, kurie tarsi tobulas šūvis mušė būgną į smegenis, reikalaudami naujų bučinių ir intymaus pasimatymo. Ir tai užgožė visas kitas atstumtųjų mintis ir emocijas.
  
  
  14 skyrius
  Vaikinai užkąsdavo ir nuėjo į Boriso kambarį. Ten mergina perėmė iniciatyvą į savo rankas. Ji atsisėdo vaikinui ant kelių, atsegė marškinių sagas ir atsargiai nuėmė. Tada ji ėmė lengvais bučiniais apipilti apsvaigusio nuogo vaikino kūną. Ir tada ji nusivilko suknelę! Ir ji liko be apatinių, kurie dar labiau sujaudino Borisą. Lyg užburtas jis žiūrėjo į nuogas gražuolės krūtis.
  - Ar aš tau patinku? - paklausė Nadia.
  - O, labai! iškvėpė atstumtoji.
  Mergina nugrimzdo ant sofos šalia Boriso ir aistringai, kaip vampyrui, pabučiavo jį į lūpas, o Borka nuo to prisigėrė. Vargšas jaunuolis drebėjo iš visų jėgų, pasidavė instinktams ir neprieštaravo, mėgaudamasis svaiginančiu bučiniu. Kokios mielos merginos lūpos!
  Bet Nadežda atsitraukė ir pasilenkė per jaunuolio klubą. Vikrios jos rankos jau atsegė jo kelnių muselę. Gana didelis, susijaudinęs Boriso orumas prasiveržė.
  Mergina neklaususi paėmė į ranką nefrito strypą, pabučiavo ir ėmė nesavanaudiškai dirbti liežuviu. Vyriškas atstumtųjų tobulumas pirmą kartą pajuto grubių mergaitiškų lūpų ir liežuvio prisilietimą. Raudonos Nadeždos lūpos godžiai glostė vaikiną, jos stiprus ir karštas liežuvis veikė vis energingiau, mergina ėmė stipriau kvėpuoti, demonstruodama patirtį ir meną šiuo klausimu, stengdamasi suteikti didžiausią malonumą savo partneriui.
  Borka buvo septintame danguje, bet greitai pajuto artėjantį orgazmą. Beviltiškomis valios pastangomis jis bandė save tramdyti, pratęsti procesą, tačiau situacijos geismas ir begėdiškumas buvo toks didelis, kad išsiveržė į galingą ugnikalnį. Dėl pagreitėjusio orgazmo mergina neišreiškė jokio suglumimo, priešingai - apetitiškai laižėsi baltą Borkos paslapties srovę.
  Borisas jautėsi nuostabiai gerai, net palaimingai. Gėdos jausmas dingo. Jis jautėsi kaip tikras mačo.
  O mergina nurijo visus lašus, apsilaižė lūpas, nusišypsojo ir pasakė:
  - Skanus...
  Borisas abejodamas paklausė:
  - Ar tau tai patinka?
  Hopė linktelėjo.
  - Kur to išmokote? - paklausė Borisas ir iškart susigėdo dėl savo netaktiškumo.
  Tačiau mergina nė kiek nesupyko, nuoširdžiai pasakė:
  "Mano patėvis mane sukūrė.
  - Štai niekšelis! Borisas pasipiktino.
  Tu neįsivaizduoji, kiek pažeminimo iš jo patyriau.
  "Kodėl tu man tai padarei?" - paklausė Borisas.
  - Kad tau patiktų. Pats buvau patenkintas. Ne taip, kaip pas patėvį. Yra didelis skirtumas, kai tai darai pats, o kai darai per prievartą.
  Borisas abejodamas atsakė:
  - Gal ir gražu vaikinui, bet merginai...
  Hopė nusišypsojo.
  - Malonu suteikti malonumą mielam partneriui. Ar tau patiko?
  Borisas nuoširdžiai atsakė:
  - Dieviškai... Tai buvo aukščiausia klasė!
  - Štai matai! - mergina pasitaisė plaukus, mesdama juos už nugaros ir pasakė:
  - Jūs, matau, nesate patyręs meilės reikaluose. Nieko, aš tave išmokysiu!
  Borisas pagalvojo, norėjo kažką atsakyti, bet pajuto Nadeždos rankas ant savo tobulumo: Ji ėmė masažuoti vaikino penį. Ir vėl susijaudino, jo orumas ėmė sparčiai blėsti.
  Borisas nebejautė baimės ir gėdos. O Nadežda pasilenkė į priekį klubais ir tvirtai įsirėžė į jau išsikišusią narį. Išprotėjusi mergina atvirai pabalnojo nepatyrusį berniuką ir pradėjo juo jodinėti. Ji judėjo nesavanaudiškai, su dideliu entuziazmu, suteikdama daug malonumo savo partneriui.
  Jauna mergelė neatlaikė įtampos ir po kelių judesių vėl baigė, jo sėkla vėl išbėgo iš liaukų. Bet tai velnio netrukdė. Ji pradėjo dirbti dar energingiau, todėl pernelyg susijaudinęs berniukas išlaikė erekciją. Nadežda aimanavo vis garsiau, ją apėmė orgazmo banga...
  Tada buvo beprotiška, skausminga ir aistringa. Vaikinui svaigo galva, mergina ir toliau degė. Įsimylėjėlių vingiuoti kūnai susipynė, jie išgyveno keletą orgazmų. Borisas pirmas pritrūko kvapo ir apalpo.
  Kai jis atėjo, Nadežda sėdėjo šalia jo su savo paprasta suknele. Ji nusišypsojo ir pasakė:
  - Su tavimi jaučiausi gerai. Bet dabar tu turi eiti. Jei nori, eik su manimi, supažindinsiu su mūsų brolija.
  Po viso to, kas nutiko, Borisas buvo pasirengęs su šia mergina vykti net į pasaulio galus. Per kelias valandas ji jį pakeitė, suteikė vaikinui pasitikėjimo, iš kraujo ištroškusio atstumtojo, siekiančio nužudyti ir atkeršyti visuomenei, jis virto visiškai normaliu jaunuoliu. Jam patiko Nadios gerumas, atvirumas ir seksualumas. Jis labai norėjo būti su ja, nors jam vis dar buvo gėda būti įkyriam.
  Borisas mandagiai, užgniaužęs kvapą paklausė:
  - Ar turėčiau eiti pas tave? Ar aš ten kam nors trukdau?
  Jis labai norėjo, kad Nadežda išsklaidytų jo abejones, ir ji vėl pateisino jo lūkesčius:
  Turime gerų žmonių. Jiems bus malonu jus pamatyti. Aš supažindinsiu jus su savo draugais.
  Borisas nenorėjo su niekuo susitikti. Šiame pasaulyje jį dabar domino tik vienas žmogus - Nadežda. Jam būtų pakakę bendravimo tik su ja. Tačiau mergina ruošėsi išeiti, Borisas greitai apsirengė ir nusekė paskui Nadią.
  
  
  15 skyrius
  Jie linksmai vaikščiojo ir kalbėjosi, Nadežda kalbėjo apie Maskvą ir apie save. Ją, kaip ir Borką, įžeidė bendraamžiai. Tačiau ji baigė vidurinę mokyklą ir tik po to pabėgo iš namų. Su mama nebendrauja, apie patėvį nieko nenori girdėti. Visa tai Borisui buvo artima ir suprantama. O, kaip jis mylėjo šią merginą! Atstumtųjų širdyje prasiveržusi meilės kibirkštis vis labiau įsiliepsnojo.
  Pokalbio sužavėti įsimylėjėliai atvyko į aukšta, trijų metrų aukščio tvora aptvertą aikštelę miesto pakraštyje.
  Nadežda paspaudė mygtuką ir po trumpo laukimo po vaizdo kamera pasigirdo atsidarančios spynos spragtelėjimas. Mergina atidarė duris ir nuvedė Borisą į brolijos teritoriją. Beveik pusės hektaro sklype stovėjo trijų aukštų dvaras, apie keliolika medinių namų, kažkoks angaras, taip pat pakyla su suolais po baldakimu. Žmonės vaikščiojo po apylinkes. Kai kurie iš jų, sveikindami naujai atvykusią porą, mostelėjo rankomis Nadeždai ir Borisui. Panašu, kad Nadia mėgavosi autoritetu tarp adeptų.
  - Turime jus supažindinti su mūsų abate, - pasakė Nadežda Borisui.
  Savo merginai jis neprieštaravo, nors ir vėl jautėsi drovus prieš nepažįstamus žmones.
  Vaikinai priėjo prie dvaro. Nadežda paspaudė domofono mygtuką. Po poros minučių prie jų išlindo apkūni, maždaug keturiasdešimties metų amžiaus, raudonplaukė, nuostabiomis krūtimis ir prabangiais klubais. Moters akys buvo gudrios, studijuojančios-gręžiančios. Tačiau ponia maloniai nusišypsojo, apnuogindama sniego baltumo dantų eilę.
  Hope pasakė:
  "Nusprendžiau atvesti šį berniuką pas mus. Sutikau jį tik šiandien. Išėjo iš namų.
  Ar visiškai palikote savo tėvo namus? - paklausė abatė.
  Atsakydamas Borka sumurmėjo kažką neaiškaus dėl stipraus susijaudinimo.
  Ar vaikinas normalus? - vėl paklausė Motina Vyresnioji.
  - Gana, - pasakė Nadežda. Jis geras, bet labai drovus.
  - Tai atleistina. Koks jo vardas?
  - Borja.
  Taigi, taip, Borisai. Geras vardas. O aš Albina. Pas mus, Borya, nusprendėte eiti? Teisingas sprendimas. Bet kur tave dėti?
  "Aš turiu laisvą lovą savo kambaryje", - priminė Nadežda.
  - Taigi tučtuojau pasodink berniuką į savo kambarį? - nustebo Albina.
  "Mes su juo gerai pažįstami, jis man kaip brolis", - paaiškino Nadežda. - Mes puikiai sutarsime.
  - Gerai, aš neprieštarauju, - leido abatė. - Leisk jam kol kas sustoti pas tave, o tada pamatysime. Ateikite abu į pamokslą po dvidešimties minučių.
  - Taip, žinoma. Prisimenu pamokslą.
  Abatė pasislėpė už masyvių plieninių durų, o Nadežda be priekaištų pasakė:
  Ji turėjo bent pabučiuoti ranką. Albina čia pagrindinė. Bet viskas pasirodė gerai. Ji net leido tau pasilikti su manimi. Anksčiau gyvenau su draugu. Bet ji neseniai mus paliko... Nagi, aš tau parodysiu savo kambarį.
  Viltis atvedė Borisą į vieną iš medinių namų. Jame buvo siauras koridorius ir trys kambariai. Durys nebuvo užrakintos, bent jau Nadežda net spynos neturėjo. Ji atstūmė duris ir nuvedė Borisą į kambarį, kuriame buvo dvi lovos su spyruokliniais spyruokliniais spyruokliniais spyruokliniais spyruokliniais lovomis, viena akivaizdžiai pagaminta Nadeždos, kita be patalynės. Prie lovų stovėjo nedideli naktiniai staleliai, o mažas staliukas vos tilpo tarp lovų. Lubos buvo žemos, per jas galėjai nesunkiai perbraukti ranka, tokių žemų lubų Borisas dar nebuvo matęs: dvimetrinis žmogus čia negalėjo stovėti visu ūgiu. Ant lubų nebuvo net šviestuvo ar bent jau lemputės.
  Borisas negalėjo atsispirti ir nepaklausė:
  - Ar turite šviesos?
  - Mano naktiniame spintelėje yra lempa. Apskritai čia dažniausiai tik miegame. Visi renginiai vyksta vietoje. Mes kalbamės ir gaminame. Turime bendrą katilą, bendrą stalą. Jau vėluojame pietauti, bet dabar bus popietės pamokslas. Jūs patys viską pamatysite ir išgirsite.
  Jie išėjo į kiemą ir priėjo prie mažosios scenos esančios teritorijos. Ten buvo suoliukai. Nadežda ir Borisas atsisėdo pirmoje eilėje. Pamažu susirinko ir kiti žmonės, kurie šypsojosi ir sveikino vieni kitus šūksniais "Sveikatos!
  Kažkoks jaunuolis paklausė Nadios, linktelėdamas į Borisą:
  - Kas čia?
  "Mano naujas draugas, - šypsodamasi atsakė Nadežda, - Albina leido jam prisijungti prie mūsų brolijos.
  Borisas vis dar tylėjo ir žiūrėjo su įtampa.
  Netrukus scenoje pasirodė įspūdingoji raudonplaukė Albina. Skambant publikos plojimams, ji pradėjo savo kalbą:
  "Visi turime būti pasirengę artėjančiai pasaulio pabaigai. Tik tie, kurie vadovaujasi teisingu gyvenimo būdu ir tiki mūsų dievu Višnu, bus išgelbėti ir liks gyventi Žemėje. Jų visų laukia nušvitimas ir vėlesnis įėjimas į nirvaną. Likusieji kentės...
  Borisas pamokslo neklausė. Jam labai skaudėjo galvą, bet jis bandė suvokti, kas atsitiko, prisiminė audringą pasimatymą su Nadia.
  Pamokslas truko neilgai. Netrukus pradėjo groti muzika. Paprasta melodija, kuri kartojasi kas porą minučių. Bet pagal šią melodiją žmonės eidavo šokti. Jie užlipo tiesiai ant scenos ir, skambant muzikai, vingiavo vienas priešais kitą. Scenos centre Albina visus įjungė. Akivaizdu, kad jai patiko šokti ir būti šios bendruomenės lydere.
  Nadežda ištraukė Borisą į sceną ir pradėjo šokti adeptų rate šalia Borey. Jis tiesiog stovėjo ir žavėjosi mergina. Staiga Albina sušuko: "Dabar gerkime iš sutikimo taurės!"
  Barzdotas vyras išnešė sunkų ragą su kažkokiu gėrimu. Ragas buvo apleistas, visi iš jo po porą gurkšnių pagal pritariančius kitų šūksnius perdavė šalia stovinčiam. Atrodė, kad visiems gerai sekasi. Dabar atėjo Hope eilė. Ji šypsodamasi gurkštelėjo gėrimo ir atidavė ragą Borisui. Berniukas šiek tiek dvejojo, todėl draugė net paskubino: "Greitai išgerk ir duok ragą kaimynui!
  Saldžiarūgščiam skysčiui nutekėjus Boriso gerkle, jis pajuto savyje dvasinį pakilimą. Jo baimė visiškai išnyko, pasaulis nebeatrodė niūrus ir priešiškas. Taigi aplinkiniai žmonės visai ne gyvūnai, o gana normalūs ir net juokingi. Daug mielų merginų. Ir jo Nadia yra geriausia! Borisas net mirktelėjo savo mylimajai.
  Muzika vis dar grojo, bet Albina ir kai kurie sektantai pradėjo palikti sceną ir kažkur eiti. Borisas paklausė Nadeždos:
  - Kur jie eina?
  Mergina atsakė nuolatine šypsena:
  "Jiems yra darbo. Matote, adeptai kartais turi dirbti ir būti naudingi brolijai.
  Borisas sutiko su tuo:
  - Teisingai! Taip ir turi būti.
  "Jei nedirbi, eik iš proto", - sakė Nadežda. Bet šiandien nesu užsiėmęs. Eime pas mus, turėsime laiko pasikalbėti prieš vakarienę.
  Ir jie nuėjo. Ir vėl pasimylėjo! Tiesiai ant kambario grindų! Girgždanti siaura Nadios lova mylėjimuisi nelabai tiko.
  Neseniai mergelei ir atstumtajam šią jam reikšmingą dieną pasirodė tikras sekso maratonas. Puiku, kad Nadežda užsidegė ir tiesiogine prasme smogė Borisui. Aistros siautėjo, pasaulis liepsnojo, orgazmai užliejo kaip uraganas. Atrodė, kad išsiveržė šimtai ugnikalnių, tvyrojo dusinantis karštis.
  Kad nepritrauktų dėmesio, Borisas ir Nadežda turėjo sulaikyti savo riksmus nuo juos užgriuvusių orgazmų. Borka pamiršo galvos skausmą ir jo kompleksus. Niekas jiems netrukdė, tik laikas nenumaldomai siekė vakarienės, o įsimylėjėliai po truputį ėmė pavargti.
  Galiausiai jie visiškai pavargo. Nadežda apsivilko suknelę ir pasakė:
  - Protingas tu! Aš tave myliu!
  - Ir aš tu! - atsakė suspaudęs Borisas.
  - Kiek tau metų? - staiga paklausė Nadežda.
  - Kovo mėnesį jau sukako septyniolika! Borka nuoširdžiai atsakė.
  - Oho! Maniau, kad esi vyresnis, maniau, kad esi pilnametis. O birželį man bus dvidešimt treji. Senasis skirtas tau. Turime šešerių metų amžiaus skirtumą...
  Ne, ne, tu dar ne senas! Borisas beveik rėkė. - Aš tave labai labai myliu!
  O paskui buvo kukli sektantinė vakarienė. Tačiau Borisui patiko bendras vegetariškas maistas. Jis nebesijautė atstumtuoju. Vaikinas buvo laimingas kaip niekada gyvenime.
  Po vakarienės Borisas paliko sektą, tačiau tik norėdamas išsimiegoti, pasisemti jėgų po tokios alinančiai šviesios dienos, sumokėti šeimininkei už nuomojamą būstą ir vėl grįžti pas savo mylimąją Nadią.
  
  
  16 skyrius
  Žinoma, yra meilė iš pirmo žvilgsnio. O visuomenės atstumtiems žmonėms tai gali būti ryškiausia, viską suryjanti. Kaip dvi vienatvės, du buvę atstumtieji gali mylėti vienas kitą? Švelniai, atsidavusiai, pasiaukojamai. Pasaulis jiems pasikeitė, prisipildė naujų spalvų, gyvenimas atrado savo prasmę. Ir ši prasmė buvo abipusis rūpinimasis vienas kitu. Borisui ir Nadeždai nebuvo nieko svarbesnio už jų meilę. Artimo, brangaus žmogaus jausmas įkvėpė. Jie susirado vienas kitą. Ir jie buvo laimingi.
  Visa tai Boriso mylimoji išsiskyrė didele ekstravagancija. Ji mėgo vaikščioti basa, lankėsi nudistų paplūdimyje. Gražuolė Nadia! Kūnas lankstus, seksualus. Ji išmokė Borisą degintis saulėje ir maudytis nuogai.
  O mergina dar pasipuošė čekiškais stiklo papuošalais, nepraleido sektantiškų pamokslų ir pamokslavo pačiam Borisui.
  Patekusi į paplūdimį, ji vėl pradėjo mokyti savo mylimąjį:
  - Reikia gyventi dorai, siekti Apšvietos, gerbti Albiną ir kitus savo vadovus. Per juos mes tampame arčiau Dievo. Juk tik Dievas gali įvesti mus į Nirvaną, o po mirties palikti geriausiuose pasauliuose, kur galime mėgautis daugybe uždraustų malonumų.
  Borisas atsakė:
  - Turiu idėją apie stačiatikių religiją, dar mokykloje skaičiau net kelias knygas šia tema. Šventasis Raštas moko, kad kitame pasaulyje nebus uždraustų malonumų. Mes, teisaus gyvenimo atveju, gyvensime rojuje angelų be lyties pavidalu.
  - Ne! Albina sako teisingus dalykus! Mūsų tikėjimas geresnis. Rojus krikščionims per nuobodus.
  - Ir kodėl gi taip yra? - paklausė Borisas.
  Mergina lengvai atsakė:
  - Nenoriu būti angelas be lyties, jie net neužsiima seksu. O mūsų Dievas Višnu visiškai nesmerkia seksualinių santykių.
  Borisas pažvelgė į įdegusias gražias savo merginos kojas, nusišypsojo ir pasakė:
  "Taip, ir aš nenorėčiau būti su tavimi kaip angelai danguje. Gerai, kad mūsų bendruomenėje Dievas skatina seksą gerbti.
  - Žmogui reikia tikėti Dievu! - užtikrintai pasakė Hopė. "Višnu yra tikrasis Dievas.
  Borisas nusprendė nesiginčyti su savo mergina. Jis taip pat suprato, kad be tikėjimo sunku gyventi. Būdamas atstumtas tarp bendraamžių, vaikinas mokykloje traukė religija, bandė joje rasti paguodą. Jis skaitė bažnytines knygas ir padarė išvadą, kad Kristus buvo pacifistas, kuris meldėsi už savo budelius. Borisas kantriai ištvėrė visus pažeminimus ir įžeidimus, savo elgesį teisindamas tuo, kad elgiasi pagal Kristų: tau trenkia į dešinį skruostą, pasukite į kairę. Jam tapo lengviau ištverti pažeminimą, tarsi jis tai darė tikėjimu. Berniukas bandė rasti paguodą Dieve, kuris yra visagalis ir teisingas. Tikėjimas jam galėtų suteikti ne tik nuolankumo, bet ir galimybę pakeisti savo elgesį, gyvenimą. Tačiau Borisui nepasisekė sutikti dvasinį mentorių, Dievo žodžio skelbėją. Jis netikėjo Jėzumi ir tapo žmogžudžiu. O žudydamas maniakas pajuto savo jėgą ir padarė išvadą, kad stačiatikybė yra geras mokymas silpniems žmonėms.
  Ir vis dėlto natūralu, kad Nadežda ir jis pats po jos atsidūrė sektoje. Čia jie nesijautė kaip atstumtieji. Sektantai atrado savo pasiklydusias sielas šiame žiauriame pasaulyje ir padarė juos savo tikėjimo šalininkais.
  Nadežda paaiškino Borisui:
  "Manau, jūs greitai suprasite, kad mūsų Višnu yra Aukščiausiasis Dievas. Jis yra visatos Kūrėjas, kuris įkvepia mus visus ir duoda savo dvasią, kad išaiškintų tikėjimą, galintį sutaikyti žmoniją. Jis yra mūsų mylintis Tėvas, kuris nenori, kad mes, jo vaikai, amžinai žaistume smėlio dėžėje. Ir nori, kad vaikai užaugtų, įgytų savarankiškumo ir sėkmės. Turime gyventi pagal jo įsakymus. Paklusniausi ir sėkmingiausi iš mūsų atvers kelią į Nirvaną. Tie, kurie nesubrendo ar yra nusikaltę prieš Dievą, bus išsiųsti į Žemę pataisyti naujuose įsikūnijimuose.
  Tačiau Dievas nekelia sau tikslo tiesiog nutraukti nuodėmę, kaip jai atstovauja visų sluoksnių ortodoksų kunigai. Visagalio tikslas - užauginti ir auklėti savo vaikus, kad jie subręstų ir taptų Apšviesti, panašūs į patį Dievą. Tuo pačiu metu seksualiniai santykiai nėra visiškai uždrausti. Tai nelaikoma nuodėme, o veikiau dorybe.
  Borisas nusišypsojo ir pasakė:
  "Bet Jėzus taip pat pasakė: "Būkite vaisingi ir dauginkitės." O mūsų vadovai tiki, kad intelektualiniams gebėjimams augti reikia sekso. Todėl, matyt, mūsų broliai užsiima palaidine veikla ir vaidina pornografiją.
  Jaunuolis, žinoma, juokavo. Jo nuomone, ištvirkęs seksas visiškai neprisideda prie doraus gyvenimo ir Apšvietos, į kurią juos atvedė sektos lyderiai. Tačiau Borisas pasiliko savo nuomonę sau. Jis pats liko ištikimas Nadeždai, jo mylimoji irgi neieškojo ryšių šone, tik ji buvo įpareigota dalyvauti kolektyvinėse orgijose, kurias filmavo sektai artimas fotografas.
  Borisui nepatiko mylimosios pareiga, jis buvo pavydus, bet turėjo su tuo taikstytis, įsitikinęs, kad pornografija tėra darbas, pareiga, kurią turi visi brolijos nariai, padedantys užsidirbti pinigų pasekėjams maistui. ir bendruomenės išlaikymas. Pačiam Borisui greitai pritrūko asmeninių pinigų, jis daug išleido Nadeždai, nupirko jai keletą drabužių ir papuošalų.
  Pats buvęs atstumtasis nenorėjo dalyvauti orgijose, to iš jo kol kas nereikalavo, nors jis pavirto šauniu vaikinu. Vienintelis jo darbas buvo gaudyti žuvį. Kartu su dar keliais jaunais vaikinais jis karts nuo karto išvykdavo žvejoti sektai priklausančiu laivu.
  Iš principo toks gyvenimas Borisui tiko. Jis buvo sotus, sveikas, gyveno su mergina, niekas jo nežemino ir nepriekaištavo. Praėjo daugiau nei metai, kai jis susipažino su Nadia ir apsigyveno sektoje. Visą šį laiką Borisas mėgavosi aistra, kuri apėmė visą jo esybę.
  Nors žiemą jam buvo šiek tiek nuobodu. Sektoje nebuvo nei televizoriaus, nei kompiuterinių žaidimų, nei knygų, išskyrus specialią sektantišką literatūrą. Anksčiau, mokydamasis mokykloje, Borisas mėgo skaityti. Sektantų brošiūros greitai tapo nuobodžios, liko tik seksas su Nadežda, ritualinės maldos ir paskaitos, į kurias buvusi maniakė, skirtingai nei Nadežda, ne visada lankydavosi. Pasivaikščiojimai mieste su mergina žiemą buvo reti, o tam tikru momentu Borkai kilo noras eiti medžioti ir vėl ką nors nužudyti. Tačiau jis susilaikė, sugebėjo savyje užgesinti šį žvėrišką demonišką potraukį.
  Pagaliau atėjo ilgai laukta vasara. Visas nuobodulys dingo. Dabar Borisas dažniau eidavo į jūrą, o laisvomis dienomis su Nadežda lankydavosi paplūdimyje.
  Dabar jo mergina pradėjo kalbėti apie Višnu ir seksualinius santykius. Tačiau Borisas jos labai atidžiai neklausė. Albina jį pasitiko ryte ir liepė vakare ateiti pas ją svarbiam pokalbiui. Vaikinas susimąstė, kas tai galėtų būti. Jis nusprendė, kad greičiausiai dabar bus įpareigotas vaidinti pornografijoje.
  Sektantai laikėsi sveikos gyvensenos. Dieta, daugiausia ryžiai, daržovės ir jūros gėrybės, taip pat reguliarus fizinis lavinimas, kurį praktikavo brolija, padarė Boriso kūną labai gražų, tarsi Apolono statulą. Jaunuolis atrodė įspūdingai, nebepanašėjo į buvusį, kaulėtą ir sumedžiotą nuo visuomenės besislapstantį paauglį. Borisas gerai atrodytų ekrane. Bet jis nenorėjo dalyvauti sektantiškose orgijose, net tik dulkintis su kuo nors kitu, išskyrus Nadeždą. O su ja - tik vienas.
  
  
  17 skyrius
  Albina su šypsena pasitiko mane budint, pakvietė į savo dvaro svetainę ir iškart kibo į reikalus:
  - Borya! Turite paaukoti mūsų Dievui Višnui. Norėdami tai padaryti, turėsite dalyvauti ritualinėje žmogžudystėje. Višnu pasirinko tave savo valios vykdytoju.
  Boriso kojos iš karto tapo vatos. Jis niekada nesitikėjo tokios įvykių eigos. Albina, regis, pajuto berniuko sumišimą ir pasakė:
  "Matau, kad ant jūsų jau yra nekaltas kraujas, bet man nereikia jūsų atgailos. Višnu atleido tau už tavo praeities nuodėmes. Viskas, kas susiję su jūsų ankstesniu gyvenimu, mūsų nedomina. Bet dabar jūs turite vykdyti Višnaus įsakymus, kuriuos jis perduoda per mane. Mūsų Dievas reikalauja, kad jūs aukotumėte!
  Borisas tikrai išsigando. Ši valdinga moteris iš kažkur sužinojo, kad jis jau nužudė, nors savo baisia paslaptimi nepasidalijo su niekuo, išskyrus Nadiją. Vaikinas galvojo, kaip atsisakyti, kad su tokiais reikalavimais liktų nuošalyje, tačiau Albina tarsi perskaitė jo mintis. Ji griežtai perspėjo:
  - Nedrįsk atsisakyti! Priešingu atveju Višnu tave nubaus! Jūsų likimas yra būti Višnaus valios vykdytoju, pašalinti tuos beverčius žmones, kurie kenkia mūsų brolijai.
  Borisas tylėjo. Albina, pamačiusi, kad vaikinas susigėdo, tęsė psichologinį apdorojimą:
  "Žiūrėk, mes esame viena šeima. Mūsų Dievas tiksliai žino, ko kiekvienam iš mūsų reikia. Ir mes visi privalome vykdyti jo valią. Tik tada mūsų brolijoje bus taika ir ramybė, o žmonės įgis nušvitimą.
  Borisas nežinojo, ką pasakyti, o Albina pareikalavo:
  - Paimk peilį nuo stalo! Dabar tu ateisi su manimi ir aukosi šventą auką.
  Lyg hipnozės metu Borka pakluso. Jie nusileido į rūsį. Prie sienos buvo prirakintas jaunas vyras. Borisas atpažino Andrejų, gyvenusį šalia jo esančiame name. Jis dingo prieš tris dienas. O prieš tai draugams pasakė, kad nori palikti broliją.
  "Šitas niekšas nusprendė nuo mūsų bėgti", - garsiai pasakė Albina. - Rutina, sako, pavargo, nustojo tikėti Apšvietimu. Bet tu negali tiesiog pasitraukti nuo manęs!
  Tiesa ta, kad Andrejus tikrai paliko sektą, bet negalėjo palikti miesto. Du vaikinai, kurie jos sargybinių vaidmenį atliko Albinai, greitai atrado bėglį ir atvedė jį pas sektos vadą. Ir ji nusprendė atsikratyti adepto ir tuo pačiu surišti Borisą krauju. Ji turėjo savo planų dėl Borkos.
  "Baudžiame bėglius", - tęsė savo kalbą Albina. To reikalauja mūsų dievas Višnu.
  - Netiesa! Višnu nėra. Jūs mus visus apgaudinėjate! - vaikinas piktai spjovė Albinos kryptimi.
  Totalitarinės sektos vadovas priėjo prie kalinio ir stipriai trenkė kumščiu į pilvą. Endrius susiraukė iš skausmo. Tačiau tai buvo tik mirties bausmės pradžia.
  Albina pagriebė botagą ir ėmė juo plakti jaunuolį. Taip, taip kietai, kad perpjovė odą iki kraujo. Endrius dejojo iš skausmo.
  Padariusi porą dešimčių smūgių, Albina padavė botagą Borisui ir griežtai įsakė:
  - Dabar tu!
  Borka vėl pakluso. Jis buvo apsvaigęs, beveik ištiktas šoko ir negalėjo prieštarauti Albinai. Buvęs atstumtasis plakė pusnuogį, suplėšytų drabužių likučiais, savo pažįstamo kūną. Ir jam patiko tai daryti! Matyti, kad Borkoje apsigyvenęs demonas vėl atgijo.
  "Dabar paimk pokerį prie židinio ir trenk jam! - įsakė Albina.
  - Ar mes taip pat? Borisas nusprendė paklausti. "Juk tai mūsų draugas!
  Sektos lyderis paniekinamai prunkštelėjo:
  - Buvęs! Kaip sako mūsų Dievas Višnu: žiaurumas, žiaurumas ir dar daugiau žiaurumo.
  Borisas nustebęs paklausė:
  Ar tai Višnaus žodžiai?
  Albina atsakė neprieštaraujančiu tonu:
  - Būtent! Žiaurumas sutvirtina brolybę. Daryk, ką sakau, antraip būsi jo vietoje!
  Borisas, paklusdamas, paėmė pokerį į rankas ir smogė jaunuoliui. Vaikinas aimanavo, nors Borisas nė kiek nesmūgiavo. Vis dėlto jam gaila kaimyno.
  - Turite pataikyti teisingai! - pasipiktino Albina ir vėl įsakė:
  "Dabar įmesk pokerį į židinį ir vėl pataikyk!
  Borisas kelioms sekundėms įkišo pokerį į židinį, paskui siūbavo, bet... numetė egzekucijos įrankį ant grindų. Jam drebėjo rankos, blogai pagalvojo jaunuolis.
  - Silpnas! - paniekinamai metė Albina.
  Ji pakėlė pokerį ir smogė prie sienos prirakintą vaikiną įkaitusiu produktu. Endrius išleido širdį draskantį verksmą. Bet ir to velniui nepakako, ji vėl įkišo pokerį į židinį ir ėmė baksnoti į plikas savo aukos kūno vietas. Net riaumojimas, Andrejaus dejonės ir rūsyje pasklidęs apdegusios mėsos kvapas sadisto nesustabdė. Vaikinas raižė iš laukinio skausmo, o sadistui tai akivaizdžiai patiko.
  Ji pratrūko juoktis ir vėl įsakė Borkai:
  - Dabar tu! Įkiškite pokerį į ugnį ir suteikite jam gerą ugnį!
  - Gal neturėtume? - abejodamas paklausė Borisas.
  - Būtina! Daryk! Arba mes tai padarysime jums.
  Borisas pakluso. Ir vėl smūgis nebuvo stiprus. Serijiniam žudikui drebėjo rankos, pašėlusiai plakė širdis, iš akių krito kibirkštys.
  Albina išplėšė pokerį Borisui iš rankų, dar kartą smogė pačiam Andrejui, o paskui savo mėgstamą ginklą ėmė varyti po pažastimis ir per aukos kūną, mėgaudamasi didžiuliu vaikino skausmu visa jėga.
  Pakankamai išjuokusi Andrejų, Albina įsakė Borisui:
  "Dabar nukirsk jam ausis, tegul kraujuoja!
  
  
  "Aš... aš negaliu... nupjauti ausų... gyvam žmogui", - burbtelėjo Borisas, sukrėstas to, kas vyksta.
  "Gerai, tada pirma užbaik jį. Na! Arba dabar iškviesiu apsaugą, ir tu būsi jo vietoje!
  Borisas paėmė nuo stalo peilį. Ir sustingo.
  - Įlanka! - pareikalavo Albina. - Nubausk jį už išdavystę! Bay, jie tau sako!
  Ir Borka vėl pakluso. Šį kartą jis stipriai smogė. Peilis pervėrė Andrejui į krūtinę, pervėrė krūtinę. Berniukas dar kartą šūktelėjo ir netrukus nutilo. Nukentėjusiojo kraujas gausiai nuvarvėjo ant grindų. O Albina pareikalavo iš Boriso, kad šis ištrauktų iš kūno peilį ir nupjautų lavono ausis. Borka, kuri ir toliau buvo šoko būsenoje, įvykdė ir šį įsakymą.
  Prieš paleisdamas krauju surištą vaikiną sadistas liepė niekam apie žmogžudystę nepasakoti. Net jo mylimoji Nadia. Už paslapties atskleidimą Albina pagrasino kerštu.
  Borisas paliko piktadarį nusikaltimo vietoje prie lavono, o pats iššoko iš dvaro į gatvę ir nuskubėjo į savo namus, kur atsigulė ant lovos.
  Laimei, Hope dingo. Borka neturėjo laiko paaiškinimams, norėjo sapne pamiršti save. Bet miegas neatėjo. Vaikinas jautėsi kaip žudikas, nuteistas mirti. Jis bijojo, kad bet kurią akimirką kraujo ištroškusi Albina gali nusiųsti pas jį savo sargybinius, kurie pašalins jį kaip nereikalingą liudytoją ir bendrininką arba nuves pas sadistą vietoj Andrejaus kaip kitą auką ...
  Kam Albinai prireikė tokios sadistiškos žmogžudystės? Borisas negalėjo to suprasti. Kokia tokio žiaurumo prasmė? Kodėl jie tai padarė su Andriumi? Vien dėl to, kad nusprendė palikti broliją? Tai beprasmiška ir negailestinga!
  Taip manė serijinis žudikas, kuris pats nusinešė keturių nekaltų žmonių gyvybes. Jis galvojo, ar nebandys pabėgti iš sektos. Tačiau dabar Borisas neįsivaizdavo savo gyvenimo be Nadios. Gal viską papasakoti mylimajai ir įtikinti ją palikti broliją? Bet kur jie gali bėgti? Taip, ir Albina vargu ar leis jiems pabėgti, kaip ir neleido pabėgti Andrejui. Šmėkštelėjo mintis: ar ne geriau būtų nužudyti pačią Albiną? Na, o kas toliau?
  Klausimų buvo daugiau nei atsakymų, Borka nusprendė kol kas nieko nedaryti. Jis liko sektoje, niekam nepasakojo, kaip mirė Andrejus, net nepasidalijo savo skausmu su Nadežda, nors anksčiau neturėjo paslapčių nuo savo mylimosios.
  
  
  18 skyrius
  Po to įvykio Boriso gyvenimas nė kiek nepasikeitė. Kitame pamoksle Albina, kaip įprasta, kalbėjo apie Višnu ir kaip elgtis, kad neapkrautų karmos. Atrodė, kad ji pati nesigailėjo ir nesijaudino, kad žudymas gali pakenkti jos pačios karmai. Galbūt tai nebuvo pirmoji žmogžudystė, kurioje tiesiogiai dalyvavo jų sektos vadovas. Kurį laiką ji iš Boriso nieko nereikalavo.
  Kasdienybės rutina užsitęsė. Sektantų maldos, žvejyba, darbas lovose, budėjimas bendroje virtuvėje, kartais pasivaikščiojimas į paplūdimį su kitais sektantais, prižiūrint vienam iš Albinos sargybinių. Vasara greitai baigėsi. O rudens mėnesiai praskriejo. Kad tikintieji nebūtų užimti, Albina atnešė visą dėžutę knygų apie Dievą Višnu, apie artėjančią pasaulio pabaigą ir laimingą gyvenimą danguje. Sektos vadovas liepė mintinai mokytis literatūrą, grasino surengti egzaminus. Adeptai atidžiai skaitė brošiūras, nes laisvo laiko buvo daug. Borka taip pat kartais skaito. Nors nelabai tikėjau tuo, kas parašyta.
  
  
  Gruodį Albina liepė Borisui aplankyti jos dvarą svarbiu reikalu.
  Klastinga moteris iš karto pareiškė:
  "Mūsų Dievas Višnu nepatenkintas tuo, kad laiku neatnešėme jam kitos aukos. Dėl to turėjome daug problemų. Višnu reikalauja keršto, o kerštas reikalauja aukų!
  Borisas suprato, kad visa tai nesąmonė, bet neprieštaravo, o Albina tęsė:
  - Norint bet kokia kaina atbaidyti piktąsias dvasias nuo Dievo Višnu, kurios varo jį ir mus visus iš proto, reikia paaukoti garbingą žmogų. Parodysiu jo nuotrauką, pasakysiu, kaip jį rasti.
  "Bet aš negaliu nužudyti žmogaus iš nuotraukos! - maldavo Borisas.
  Albina akimirką pagalvojo ir pasakė:
  - Gerai. Aš eisiu su jumis nurodyti auką ir prižiūrėti egzekuciją.
  - Tas, kuris? Borisas uždavė nereikalingą klausimą.
  - Ne tavo reikalas! - piktai atsakė Albina, bet iškart pasidarė malonesnė ir paaiškino:
  "Tai niekšiškas žmogus, kuris dėl visko kaltas. Jis yra visuotinis blogis, jis yra mūsų prakeiksmas. Kartu su juo žudysime blogį ir įtiksime savo Dievui Višnui.
  Ir vėl Borisui teko eiti į medžioklę. Dabar ne jo paties demono šaukimu, o kruvino velnio, kuris vadovavo jo sektai, paliepimu. Vaikinas nusekė paskui Albiną, jausdamas bailų šaltuką. Jis tiksliai nežinojo, ką jie ketina nužudyti, daugiau dalyvauti žudynėse nenorėjo, tačiau negalėjo atsispirti šios moters valiai.
  Jie atėjo į parką ir atsisėdo ant suoliuko prie įėjimo. Skambėjo muzika - šalia degė restoranas. Sutemo, miestą ėmė temti.
  Albina pasakė:
  Jis turi grįžti namo per parką. Jei tik būtų vienas.
  
  
  Velnias stebėjo iš restorano išeinančius žmones. Ji laukė. Ir ji laukė: netrukus iš įstaigos išėjo pilno ūgio vyras su diplomatu. Matėsi, kad jis girtas. Borisas pajuto, kad Albina įsitempė, ji sugriebė vaikiną už rankos ir nutempė į tamsų parko kampelį. Šiek tiek siūbuodamas vyras nuėjo link jų.
  Velnias ištraukė iš maišo peilį, padavė jį Borisui ir sušnibždėjo:
  - Eik! Jis yra tavo!
  Borisas dvejojo. Vyriškis jau artėjo prie krūmų, už kurių slėpėsi Albina ir jos sektantas. Velnias švelniai stumtelėjo Borką. Jaunuolis tvirčiau suėmė pagaląstą aukos peilį ir iššoko į taką.
  Vyriškis girtas, bet galingas, maždaug dviejų metrų ūgio. Ir sveria daug daugiau nei jo žudikas. Borisas jautė baimę: buvo rizikinga susidurti su tokiu veidu. Borkai teko smogti, kol valstietis jo nematė, žudikas prislinko prie aukos ant kojų pirštų galų, sukaupė jėgas ir bandė investuoti į smūgį, smogė jam į kaklą. Tačiau šį kartą ranka drebėjo, ašmenys perėjo liesti, tik perpjovė odą, bet apčiuopiamos žalos nepadarė.
  Vyriškis nustebęs sušuko ir apsisuko. Borisas beviltiškai smogė jam peiliu į pilvą, bet tuo pat metu gavo kumštį į ausį. Smūgis supurtė jaunuolį, prieš akis šoko daugybė kibirkščių. Vyras yra galingas, o jo išgerta alkoholio dozė dar buvo toli nuo tos, kurią nuo lengvo pastūmimo jie nukrito ant žemės.
  Borka rado jėgų pašokti į šoną, į tamsą, atsitraukė, o vyras numetė diplomatą ir isteriškai pliaukštelėjo ore sunkiais kumščiais.
  Pasigirdo tylus, bet reiklus Albinos balsas:
  - Nugalėti jį! Arba aš tave nužudysiu!
  Grasinimas suteikė Borisui ryžto. Jis priartėjo prie priešo ant platformos, kurią sąlyginai apšvietė silpna tolimų lempų šviesa. Buvo aišku, kad vyras buvo pasruvęs krauju. Kraujas staiga sujaudino Borką. Jis nuskubėjo prie nusikaltėlio ir peiliu dūrė vyrui į kumštį. Jis riaumojo iš skausmo, bet Borisas tuoj pat įmetė peilį į skrandį. Ir tada jam trenkė į šonkaulius. Stiprūs vaikino kaulai išgyveno, tačiau tai buvo labai skausminga, užgniaužė kvapą.
  Borisas vos spėjo atsistoti ant kojų. Tačiau vyras negalėjo pasinaudoti žudiko kliūtimi. Paralyžiuotas skausmo šoko ir kraujo netekimo, jis ėmė grimzti į žemę su peiliu pilve.
  
  
  Toks įvykių posūkis suteikė Borkai stiprybės ir pykčio. Vos šiek tiek atsigavo žudiko kvėpavimas, jis puolė prie priešo, išsitraukė peilį ir vėl smogė. Ir tada vėl ir vėl. Borisas susivijo ir įnirtingai smogė į kūną, jau daužantį iš agonijos. Žudikas tiesiogine prasme susmulkino savo auką.
  - Užteks! Pasigirdo autoritetingas Albinos balsas.
  Borka paliko priešo kūną, žengė porą žingsnių keliu velnio link. Ji išėjo iš slėptuvės, nuėjo prie lavono, įsitikino, kad vyras negyvas, pasiėmė jo portfelį ir pavargusiam bendrininkui pasakė:
  - Viskas pavyko gerai. Tylu, nėra pašalinių žmonių.
  Borisas neatsakė. O Albina liepė nupjauti lavono ausis.
  - Kodėl? - nustebo Borka.
  - Mums jo reikia ritualui, - atsakė velnias. "Paskubėk, kol nieko nėra, nukirsk abi ausis ir eik iš čia".
  Ir vėl, nepaisant pasibjaurėjimo, Borisas pakluso. Jis buvo šios moters malonėje ir vykdė jos įsakymus tarsi hipnozės metu.
  Tada mirtį nešanti pora paliko apleistą parką. Pakeliui Albina nurodė prastai mąstančiam vaikinui. Ji liepė niekam nesakyti. Jei Nadežda klausia, atsakykite, kad ėjo pas Albinos draugus avino paskersti, kur susitepė gyvulio krauju. Velnias liepė tuoj pat persirengti ir atnešti jai drabužius skalbti.
  Namuose man nereikėjo ilgai kalbėtis su savo sugyventiniu. - pasakė Borisas, kaip liepė Albina. Nadežda juo patikėjo arba apsimetė, kad juo tiki. Klausti ji nebuvo įpratusi, ypač jei matydavo, kad mylimasis nenori dėlioti detalių.
  Borisas pasakė savo merginai, kad jam labai skauda galvą, atsigulė į lovą ir pradėjo galvoti. Moraliniu požiūriu lengviau pripildyti girtą vyrą nei merginą, kurią jis nužudė netoli Tulos. Girtuoklis - vartojamas daiktas, nesukeliantis užuojautos. Kartu yra didelis skirtumas: kai pats išsirenki auką, o kai veiki pagal įsakymus. Šį kartą Albina privertė jį nužudyti. Kaip ir Andriaus atveju.
  Bet kodėl jis apskritai žudo? Borisas apgailestaudamas prisiminė savo ankstesnes žmogžudystes. Labiausiai jam buvo gaila merginos. Kodėl jis ją supjaustė? Na, jis pirmą kartą nužudė savo kaimyną - žinoma, buvo įkliuvęs dėl priverstinės vagystės, pasielgė spontaniškai, apimtas aistros. Vėliau močiutė buvo nužudyta, nes jam labai reikėjo pinigų. Be to, senolei bet kuriuo atveju nebeliko daug, jis savotiškai negailėjo jai kūniškų kankinimų, lėto nykimo. Pagyvenęs vyras mirė, nes pats įlipo ...
  Bet kodėl jis nužudė merginą? Taip, net gražu... Koks niekšiškas sadizmas buvo jo sieloje ir galvoje? Kaip jis drįsta nuversti gražią būtybę? Tuo pačiu metu, savo gėdai, Borisas turėjo pripažinti, kad tada jautė malonumą, netgi seksualinį susijaudinimą dėl tokios niekšiškos, beprasmės žmogžudystės. Nors toks džiaugsmas nenatūralus.
  Tada čia, Sočyje, jis vėl išvyko į medžioklę. Laimei, jis neatliko savo darbo. Tačiau šiandien žiauriai nužudęs girtuoklį jis jautė pasitenkinimą. Ne, kažkaip reikia visiškai atsikratyti demono savo sieloje.
  Tada Borisas prisiminė, kad jie peilį paliko nusikaltimo vietoje. Kodėl Albina jo neišvežė su diplomatu? Nenorėjote susitepti krauju? Tačiau tokie įrodymai gali juos sudeginti.
  Vienas dalykas, kai dingo Andrejus, kurio nebus ieškoma. Tačiau dabar lavonas bus rastas, dėl jo bus iškelta baudžiamoji byla ir pradėtos žudikų paieškos. Tačiau jis nužudė dar prieš patekdamas į bendruomenę. Ir niekas jo nerado.
  Tuo pačiu metu Borisas vėl rimtai bijojo dėl savo gyvybės. O jei Albina šį kartą sugalvos jį pašalinti? Atsiųsk asmens sargybinius. Ir tai... Keista, kad Andrejaus, o paskui valstiečio nužudymui ji panaudojo jį, o ne savo vaikinus.
  
  
  Pabėgti kur nors toli toli, kartu su Nadenka palikti sektą. Ji sakė norinti aplankyti Paryžių - romantiškąją Prancūzijos sostinę su legendiniu Versaliu. Bet kaip ten patekti be pinigų ir dokumentų?
  Borisas suprato, kad negali atsispirti Albinos įtakai. Tik ryte jaunuolis pasinėrė į sunkų miegą. Laimei, jis nesapnavo košmarų. Jis miegojo beveik iki pietų ir pabudo daugiau ar mažiau budrus.
  
  
  19 skyrius
  Gyvenimas sektoje tęsėsi. Laimei, Boriso nuogąstavimai, kad jis gali būti pašalintas kaip nereikalingas žmogžudysčių dalyvis, nepasitvirtino. Jis taip ir nesužinojo, kodėl reikia nužudyti būtent tą apkūnų vyrą ir kas buvo jo diplomate, kurį Albina pasiėmė su savimi. Tačiau vaikinui tai nerūpėjo. Jis bijojo, kad vėl bus priverstas žudyti.
  Ir jis neklydo, Albina vėl reikalavo aukų. Stačiatikių Kalėdų proga velnias paskambino Borisui ir pasakė, kad jie turės atnešti dar vieną šventą auką Dievui Višnui.
  Jaunuolis maldavo Albinos neversti jo to daryti. Tačiau sektos vadovas buvo negailestingas. Ji pati pasirodė esanti serijinė žudikė. Jai patiko žudyti ir stebėti, kaip jos įsakymu atima vyrų gyvybes. Velniui nebuvo nuodėmė nužudyti žmogų.
  Pora maniakų, atletiška moteris ir gražus jaunuolis, turintis gerą raumenų reljefą, vėl leidosi į mirtiną medžioklę.
  Netruko surasti auką. Už miesto esančioje dykvietėje Albina pamatė du vyrus, gėrusius mėnesienos iš dviejų litrų butelio. Savo ruožtu iš gerklės. Tuo pačiu metu jie keikia motiną. Albina davė komandą: "Jie!"
  Borisas nustebęs pažvelgė į velnią: "Jie yra du! Bet Albina patvirtino: "Eime!
  Kartu jie priėjo prie girtuoklių. Borisas tyliai pašoko iš nugaros ir smeigė arčiausiai esantį po mentėmis. Vyriškis apsisuko ir iškart gavo smūgį į kamuoliukus iš Albinos, kuri tuo pat metu sušuko:
  - Mūsų Dievo Višnaus šlovei!
  Smūgis pasirodė toks stiprus, kad vyras raugėjo krauju, tada ėmė grimzti į žemę. Borisas, pamatęs tamsiai raudoną skystį, vėl nuskriejo nuo stabdžių. Jis užpuolė antrąjį asmenį. Jis šaukė: "Ką tu darai?" - ir bandė, tai buvo, griebti šaką apsaugai, bet neturėjo laiko. Jaunasis maniakas jam jau buvo smogęs peiliu. Ir mušė tol, kol vyras neparodė gyvybės ženklų.
  Albina taip pat įsiuto, joje liepsnojo velniškas jaudulys. Ji užsiėmė pirmuoju ant žemės nukritusiu nelaiminguoju. Jis norėjo keltis, bet gavo velnio smūgį masyviu moterišku auliniu ant galvos. Tada įniršis ir toliau spardė valstietį į visas jo kūno vietas. Tada ji griebė butelį ir juo trenkė savo aukai į galvą.
  Vyras nutilo, o Albina įsakė Borkai:
  "Ir užbaikite tai peiliu!"
  Borisas įsmeigė peilį nelaimingajam į gerklę, išleisdamas raudono kraujo fontaną. Ir pergalingai pasakė:
  - Pasiruošę! Tai nemiršta!
  "Mūsų dievai trokšta kraujo! - atsakė Albina. - Nusiprauskime!
  Borisas džiaugėsi galėdamas palikti žmogžudystės vietą. Pakeliui namo jis vis dėlto uždavė velniui nepatogų klausimą:
  - Kodėl mes juos turime?
  - Matote, - ramiai atsakė Albina, - mūsų dievai yra karo dievai! Jie reikalauja aukų. Dabar pagaliau galiu pranešti aukštesnėms jėgoms: atlikome rimtą darbą. Ir tokiu būdu mes daug pasiekėme.
  Borisas neatsakė, manė, kad žvėriui tiesiog trūksta adrenalino, ji trokšta žudyti, smulkinti, kankintis, kad pasijustų antžmogiu.
  Namuose vaikinas vėl ilgai negalėjo miegoti. Vėl norėjo pabėgti nuo sektos, kad daugiau nematytų ir negirdėtų Albinos psichopatų, nevykdytų jos įsakymų.
  
  
  20 skyrius
  Po kelių savaičių Albina paskambino Borisui ir pasakė:
  "Dabar jūs pats turite pasirinkti auką ir atimti iš žmogaus gyvybę. Aš neisiu su tavimi. Pasirinkite vyrą ir kaip atlikto darbo įrodymą atneškite man jo nupjautas ausis.
  - Ką pasirinkti? - klausimas išsprūdo iš priblokšto serijinio žudiko.
  "Turi surasti auką, kurios karma sugadinta ir kuri dėl to turi būti nubausta pagal jos dykumas", - miglotai paaiškino Albina. "Surask auką šią naktį! Dievams reikia mūsų aukos.
  - Bet kodėl aš? Ar turite kitų žmonių...
  "Tu nebijo kraujo, skirtingai nei kiti. Jūs žudėte anksčiau, esate prie to pripratę! Štai kodėl aš patikiu jums tokį subtilų reikalą. Šį kartą turite veikti savarankiškai.
  Borisas nedvejodamas pasakė:
  - Visos šios žmogžudystės... tai nuodėmė! Jie tokie sunkūs sielai ir gadina mano karmą.
  Velnio akyse nušvito beprotiškas spindesys. Ji nelinksmai atsakė:
  - Aš turiu nuspręsti, kas yra nuodėmė, o kas ne! Privalai man paklusti, nes aš vykdau mūsų Dievo Višnaus valią.
  "Bet kodėl Višnui reikia žudyti?" Borisas negalėjo suprasti.
  "Net Biblija sako, kad be kraujo praliejimo nėra atleidimo. Nekaltas kraujas išvalo visatą ir išgelbėja daugybę gyvybių. Įvykę šventą vieno nužudymą, išgelbėsime tūkstančius kitų. Dievams reikia aukų, be aukų žmonija susinaikins branduoliniame kare, - vis grėsmingiau skambėjo velnio balsas. "Tik mūsų organizacija gali užkirsti kelią branduoliniam karui ir išgelbėti žmoniją. Tačiau to negalima padaryti be aukų. Nesijaudinkite: miręs žmogus laukia naujo įsikūnijimo arba Nirvanos danguje. Auka bus tik dėkinga jums, kad išplėšėte jį iš šio atšiauraus, nieko verto gyvenimo ir išsiuntėte tiesiai į dangų.
  
  
  Borisas prisiminė, kad kažką panašaus apie dėkingumą žudikui Nadežda jau pasakė per pirmąjį jų susitikimą. Vaikinui svaigo galva, jis jautė, kad nebegali atsispirti Albinos valiai. Bet vis tiek paklausė:
  - Gal nereikia nupjautų ausų?
  Velnias piktai tarė:
  - Būtina! Įsakau tau daugiau nebedelsti! Griebk peilį ir pirmyn!
  Borisas bejėgiškai išskėtė rankas.
  pabandysiu nuzudyti...
  Albina dar kartą priminė:
  "Ir negrįžk be ausų!
  Borisas negalėjo susilaikyti. Albinos įsakymas jam - tarsi įstatymas, kurio būtina griežtai vykdyti. Jokių nukrypimų, jokių riaušių ir prieštaravimų!
  Ir leidosi į kone tradicinę "medžioklę". Ant jo užsegė budelio kaukę, kažkieno valia jį nuvarė. Jis klaidžiojo gyvenamajame rajone miegančio miesto pakraštyje kaip išprotėjęs vienišas vilkas. Borisą graužė mintis, kad jam vėl teks nužudyti žmogų arba pasirodyti Albinos akivaizdoje, neįvykdęs jos įsakymo.
  Prasidėjo pirmoji pavasario naktis. Kovo pradžiai stebėtinai šilta. Kaip puiku vaikščioti po giedru žvaigždėtu dangumi, kaip dabar viskas gražu gamtoje, atgyjanti po žiemos miego. Ir jam reikia kęsti skausmą ir mirtį. Kaip ilgai! O kaip su tuo gyventi, kiek laiko apgauti Nadeždą?
  Borisas dabar apgailestavo, kad nerūkė. Būtų malonu užsitraukti cigaretę. Tai padėtų sumažinti psichinę įtampą, kitaip dreba kiekviena jo kūno ląstelė. Ir man skauda sielą.
  Jis pats turėjo pasirinkti ritualinę auką, o ką - nė neįsivaizdavo. Reti praeiviai skubėjo namo. Borisas žiūrėjo į juos ir pagalvojo: ar šis nusipelno mirties? Atsakymo nebuvo. Norėjo susitikti su girtuokliu ar benamiu, bet kažkodėl su tokiais nesusidūrė. Netrukus teritorija buvo visiškai tuščia.
  
  
  Borisas be tikslo vaikščiojo beveik visą naktį. Ėmė po truputį šviesėti, bet dangų apėmė debesys. Serijinis žudikas jau galvojo grįžti atgal, su nerimu laukdamas Albinos reakcijos į neįvykdytą užsakymą. Bet tada jaunuolis iš girios juostos išgirdo veriantį moters klyksmą. Ir bėgo iš visų jėgų į verksmą!
  Jis atskubėjo į pagalbą ir pamatė, kad pusnuogis apkūnus vyras nuogą merginos kūną spaudžia prie medžio. Prievartautojas jau beveik užvaldė merginą. Ji beviltiškai kovojo, bet jėgos nebuvo lygios.
  - Palik ją! Borisas sušuko ir nedvejodamas puolė prie prievartautojo.
  Gana galingas vidutinio amžiaus tipas nesitikėjo, kad jam bus trukdoma. Jis atsisuko į bėgantį berniuką. Vyriškis buvo pastebimai sunkesnis už jaunuolį. Bet Borka buvo visas kaip raumenų palyda, jis pašoko ir smarkiai spyrė jam į pilvą. Vyriškis turėjo tam tikrą supratimą apie muštynes, tačiau nespėjo visiškai blokuoti smūgio, kurį iš dalies sušvelnino pavėluotas blokas. Prievartautojas susvyravo, bet atsistojo ant kojų ir nuėjo pas Borisą.
  
  +
  Jaunuolis jį pasitiko galingu netikėtu spyriu į kirkšnį. Priešas rėkė ir pradėjo kristi veidu į priekį. Borisas pasiskolino smūgį į kamuoliukus iš Albinos. Iš karto nuo to nepabėgsi.
  Mergina tuo metu vilkėjo suknelę.
  - Greitai išeik iš čia! Borisas jai šaukė, jis nenorėjo žudyti liudininko akivaizdoje. - Ir pamiršk viską!
  Vyriškis tą akimirką bandė keltis, bet gavo stiprų Borkos smūgį į galvą. Nepažįstamoji, maždaug dvidešimties metų graži mergina, kažkodėl neskubėjo išeiti.
  - Greitai išeik iš čia, - vėl įsakė Borisas. "Bet neikite į policiją ir niekam nesakyk apie mane!
  - Gerai! Ačiū! - atsakė mergina ir greitai nuėjo, o paskui nubėgo artimiausio namo kryptimi.
  Borisas iš krepšio ištraukė peilį, prišoko prie valstiečio ir siūbuodamas įsmeigė žmogžudystės ginklą prievartautojui į gerklę. Jis švokštė ir pradėjo dusti krauju. Jis mirė nuo kūną uždususių traukulių.
  "Poelgis padarytas, negaila", - pagalvojo Borisas, bet prisiminė, kad prievartautojui vis tiek reikia nupjauti ausis. Serijinis žudikas staiga pajuto savyje demoniško įniršio antplūdį, jis iš gerklės išsitraukė peilį, juo dar kelis kartus pašėlusia jėga smogė į jau mirusio žmogaus kūną, paskui nupjovė vieną ausį, paskui kitą.
  Tik po to žudikas šiek tiek susimąstė, pastebėjo, kad jis visas suteptas krauju. Šiltų lašelių net pateko ant merginą išgelbėjusio maniako veido.
  Borisui pasidarė bloga, jis sunkiai kvėpavo. Tačiau slogus pykinimas ir Sočį užklupęs šaltas lietus padėjo jam nusiraminti.
  Reikėjo skubiai pasišalinti iš žmogžudystės vietos. Tačiau Borisas neskubėjo, jį apėmė abejingumas. Maniakas staiga pagavo save galvojant, kad Albina - pabaisa, švaresnė už save. Ji turi būti psichopatė. Kam jai reikalingos nužudyto žmogaus ausys?
  Vaikinui ašarojo akys, pasidarė šalta, sustiprėjo lietus, grasinantis virsti liūtimi.
  
  -
  Borka nemėgo šalto lietaus. Lietus sugadino jam nuotaiką. Žiemą čia dažnai lijo. Sniegas būtų geriau, Borisas vis dar įpratęs, kad žiemą būna sniegas, kuris sukuria švaros ir ramybės jausmą. O štai sniegas per žiemą iškrito vos porą kartų ir ištirpo tą pačią dieną.
  Serijinis žudikas ėjo namo ir tyliai verkė. Jis vėl išėjo į medžioklę ir žudė, vėl parodė silpną charakterį, kalbėjo apie Albiną. Žinoma, baisu, bet sektos galvoje slypi kažkokia velniška galia, kuriai Borisas negali atsispirti. Tarkime, kad šį kartą jis išgelbėjo mergaitę, bet nupjovė lavono ausis, dabar nešiojasi jas kaip savo žiaurumo įrodymą, negalėdamas išmesti šios bjaurybės.
  Maniakas vėl prisiminė jo sužlugdytus žmones. Ir vėl iš buvusių aukų Borisas labiausiai gailėjosi jaunos merginos, kurią nužudė netoli Tulos. Ji buvo kupina energijos, galėjo pagimdyti vaikus, džiuginti mylimą žmogų.
  Tačiau, kita vertus, nėra blogai, kad lyja. Tai bent nuplaus kai kuriuos nusikaltimo pėdsakus. Borisas nenorėjo prisiimti atsakomybės už tai, ką padarė. Labai greitai jo dauguma, po kurios jums nebereikėtų tikėtis nuolaidos prieš įstatymą. O tai, kad jis dar nebuvo sučiuptas ir nepasodintas į kalėjimą, nedavė impulso naujiems nusikaltimams.
  Vis dėlto iš prigimties Borisas buvo malonus vaikinas. Ir šis gerumas pažadino jame sąžinę ir gailesčio pastabas. Dabar jis nerimavo, kad tapo žudiku, kad prieš pabėgdamas iš namų sumušė savo paties motiną. Galbūt jis pats kaltas, kad su juo buvo blogai pasielgta. Paaugliai linkę tyčiotis iš tylių, kuklių berniukų. Jie bando juos pažeminti ir įžeisti. Visgi nuo vaikystės turėjo būti labiau bendraujantis, kumščiais įrodantis savo vertę. Ir jis elgėsi kaip strutis. Nuoskaudos pamažu kaupėsi sieloje ir galiausiai peraugo į žmogžudystes. Jį galima suprasti, bet Albina - tarsi demoniškų jėgų įsikūnijimas, be gėdos ir sąžinės...
  Bet Borka nesugebėjo pribaigti velnio ar pabėgti iš sektos. Jis buvo pripratęs prie sektos, čia jautėsi kaip savo šeimoje, gyveno taikoje ir santarvėje su mylima mergina ir su visais kitais šalininkais, buvo lygus tarp lygių, o aukščiau už visus iškilo tik Albina. Ir Borisas suprato, kad prieš sektos lyderį rankos nepakels. Tačiau naujausios žmogžudystės padėjo Borkai iš dalies pamatyti šviesą. Jis tuoj pat nuėjo pas Albiną, metė jai nupjautas ausis ir ryžtingai pareiškė:
  - Nesiųskite manęs niekur kitur! Aš negaliu atlikti budelio vaidmens. Tai ne mano! Aš miegosiu pats ir užmigsiu tave.
  Albina neatsakė. Ji tik liepė nusirengti krauju suteptus drabužius ir eiti namo.
  Kai Borisas įėjo į jo kambarį, Nadežda nepaklausė, kur jis praleido naktį. Nuo to, kad nereikia nieko sugalvoti ir aiškinti, Borisas iš karto pasijuto geriau širdyje.
  Nadenka jį labai mylėjo ir, regis, nepavydėjo. Ji patikėjo mylimuoju, sakė, kad pavydas - tai nepilnaverčių, silpno proto žmonių jausmas. Borisas buvo laisvas nuo įsipareigojimų ir įtarimų, galėjo mylėti ką tik norėjo. Ir jis norėjo tik jos, savo Vilties. Ir ji brangino jo meilę, neieškojo ryšių šone. Tačiau ji buvo nufilmuota pornografijoje. Tačiau tai nelaikoma sukčiavimu, nes ji neturėjo jokio dvasinio intymumo su partneriais. Nadežda suprato, kad pats Borisas pasakys, kur yra, jei norės pasidalinti ir paprašyti patarimo.
  Dabar jaunuolis tylėjo, nenorėjo nieko aiškinti, tik pabučiavo mylimąją, o ši atsakė į jo bučinį. Jie mylėjosi lengvai ir natūraliai. Gana greitai Borisas pajuto stiprų virpėjimą, atėjo orgazmas, neįprastai stiprus, toks pat stiprus, kaip ir tada, kai jie pirmą kartą susitiko su Nadežda. Tikriausiai per žmogžudystę organizme susikaupęs adrenalinas išsiliejo.
  Ir tada jie nuėjo į bendrus pusryčius angare. Sektantai atliko ritualinę maldą ir pradėjo valgyti. Vis dėlto čia verdamas skanus vegetariškas plovas!
  Staiga pasirodė velniška Albina. Ji įjungė ritmingą muziką ir pradėjo atlikti ritualinį, energingą šokį, šiek tiek panašų į pilvo šokį. Paprastai bendrame valgyje Albinos nebūdavo. Borisas manė, kad jos išvaizda greičiausiai buvo susijusi su jo atsineštomis ausimis.
  Vadovo šokį pamažu įgavo suvalgyti sektantai, pasidarė smagu. Tačiau Borisas ir Nadežda vėl išvyko pas save mylėtis. Maistas pažadino mano libido. Kodėl gi vėl šėlti, jei turi jėgų ir noro? Visgi žmogžudystės, kai jis pats išsirinko auką, sužadino Borisui galingą seksualinę energiją. Nadeždos atžvilgiu tokia energija nebuvo agresyvi, maloni, su noru įtikti savo partneriui, įtikti jai. Borka negalėjo suprasti, kodėl taip atsitiko, bet po žiaurumų jis buvo ypač mandagus ir užjaučiantis, tarsi tai galėtų atitaisyti jo kruvinus nusikaltimus.
  Nepaisant bemiegės nakties, Borisas pasirodė esąs galingas mačo. Įsimylėjėlių kūnus karts nuo karto perbėgdavo iškrovos, sukeldamos didžiausią pasitenkinimą. Juos užklupo orgazmo sūkurys, jų raumenys susitraukė. Boriso galva sukosi, o kūnas dainavo ir drebėjo. Viltis sušuko iš džiaugsmo.
  Borisas sustojo tik tada, kai pasijuto visiškai išsekęs. Po poros valandų sekso mylimąją paliko gana patenkintas.
  
  
  21 skyrius
  Nadia užaugo uždaras, nebendraujantis vaikas. Nuo mažens ji pirmenybę teikė vienatvei, o ne žaidimams su bendraamžiais. Ji mėgo pasėdėti kur nors nuošalyje, paskaityti pasaką ar tiesiog žiūrėti į paveikslėlius knygoje. Tėvams nelabai rūpėjo. Mergina buvo paklusni, lengvai reagavo į prašymus išplauti indus, nueiti į parduotuvę ar pasėdėti su jaunesniuoju broliu.
  Mergina tapo dar labiau uždara, kai staiga mirė jos tėvas. Nadijušai, kaip ją vadino tėvas, tuomet buvo ką tik vienuolika. Tėvas jai buvo artimiausias žmogus. Apie savo mokyklines problemas ir išgyvenimus ji tegalėjo pasakoti tėčiui, o mama labiau mylėjo sūnų, nesuprato savo pačios dukters, galėjo dėl bet kokių priežasčių ant jos rėkti, kartais pažeminti, įžeidinėti.
  Iš dalies dėl šios priežasties Nadia užaugo liūdnai pagarsėjusi, nesaugi. Ji neturėjo draugų, nekūrė santykių su klasės draugais. Merginos į ją žiūrėjo iš aukšto, o vaikinai nekreipė dėmesio, nebendraujančią mąslią moksleivę laikė išprotėjusia. Tačiau būdama keturiolikos ji pirmą kartą įsimylėjo berniuką Sasha iš dešimtos klasės. Vaikinas buvo dvejais metais vyresnis už ją, pagavo entuziastingus "kvailio" žvilgsnius, o vieną dieną priėjo per pertrauką ir pasiūlė pasivaikščioti po pamokų. Sasha drebančią iš baimės, bet paklusnią Nadją nunešė į kažkokį apleistą tvartą, kur nusimovė kelnaites ir atėmė nekaltybę.
  Tuo baigėsi visa jų tarpusavio meilė. Nadežda gavo dar vieną psichinę traumą, ji net norėjo uždėti rankas. Tačiau motina laiku nutraukė bandymą, neleido dukrai nuryti tablečių.
  
  +
  Po šio įvykio atvirus dėmesio podukrai ženklus pradėjo teikti jos patėvis.
  Nadios mama Valentina palaidojo vyrą, porą metų sielojosi, paskui nusprendė susitvarkyti asmeninį gyvenimą, atsivedė Antoną į namus. Jis buvo žinomas kaip moteriškė ir grėblys, buvo penkeriais metais jaunesnis už Valentiną. Tačiau ji bet kokia kaina nusprendė ištekėti už šio vyro, tarsi jis būtų jos paskutinė galimybė. Valentiną atkalbėjo draugai, tačiau Nadios mama į visus prieštaravimus atsakė: "Aš jį myliu!"
  Jie pasirašė, patėvis apsigyveno mamos kambaryje. Jis nemėgo dirbti. Kartkartėmis įsidarbindavo budėtoju ar apsaugininku, tačiau vienoje vietoje ilgai neužsibūdavo.
  Antanas bijojo įsivelti į mergelę, tačiau kvaila Valentinos frazė, kad Nadia buvo išlepinta, atrišo patėvio rankas.
  
  
  Mama dirbo dieną, Antonas vaikščiojo po butą nieko neveikdamas, o kai Nadia grįžo iš mokyklos, jis bandė būti priešais ją. Iš pradžių, lyg atsitiktinai, prieškambaryje ar virtuvėje susidurdavo su mergina, kol galėdavo paliesti jos plaukus, pasakyti, kokia ji graži, kartais netikėtai prispaudė prie sienos ir pabučiavo į skruostą ar lengvai paplekšnodavo. jos užpakalį delnu. Pamažu Antonas pradėjo leisti sau dar daugiau. Jis galėjo suimti jos krūtis, įkišti ranką į podukros kelnaites.
  Viltis nėra įpratusi skųstis. Taip, ir ji neturėjo merginų, o pasitikėjimo santykiai su mama nesusiklostė. Valentina grįžo namo pavargusi, dukra vis dažniau buvo naudojama kaip priemonė pykčiui išlieti.
  Vieną dieną Antonas įsiveržė į Nadios kambarį, priešais ją atsegė musės užtrauktuką, išsitraukė erekciją.
  "Tu mėgsti čiulpti saldainius", - tarė patėvis suglumusiai podukrai, - žiūrėk, koks aš šaunus. Reikia laižyti, laižyti ir dar kartą laižyti ir perliniais dantimis lengvai įkandinėti galvą.
  Nadia mėgo ledinukus, bet atsisakė čiulpti vyro gaidį.
  "Nuostabu jausti, kaip nefrito lazdelė pulsuoja burnoje, kokia miela jo galva, tarsi ledinukas. Dabar pajusite neapsakomą ūžesį, - šiais žodžiais patėvis viena ranka sugriebė Nadią už galvos, o kita paėmė gaidį ir ėmė varyti ją suspaustomis merginos lūpomis.
  Nadia priešinosi: patėvis bandė atverti jos lūpas ir per jas išspausti savo turtus. Jis negalėjo susilaikyti ir trenkė vaikui į veidą. Ir jis baigė patyčias tik po to, kai Nadiai pasireiškė dusulio refleksas.
  "Viskas gerai, aš tave išmokysiu pūstis", - pasakė Antonas ir išėjo.
  Kitą dieną jis vėl atėjo mokyti savo podukros oralinio sekso, jo priekabiavimas tapo nuolatinis. O po poros savaičių patėvis mergaitę kaip moterį visiškai perėmė. Ir vėl Nadežda nesiryžo skųstis mamai.
  Be to, patėvis grasino jai smurtu, jei ji kam nors atskleis "jų paslaptį". Antanui tapo įpročiu ateiti pas paauglį nesant žmonos.
  Nadia ištvėrė, beveik nebaigė mokyklos ir iškart pabėgo iš namų. Po kelių savaičių klajonių ji pasiekė Sočį, kur prisijungė prie sektos. Iš pradžių ji buvo apsupta rūpesčio ir meilės, paskui pradėjo ją įtraukti į darbus sode ir fotografuoti kaip modelis erotinėms nuotraukoms. Vietinis fotografas Vladimiras Achintsevas merginą laikė fotogeniška, su ja surengė daug seansų. Tada fotografas perėjo prie pornografijos, kur taip pat naudojo Nadeždą ir kitus sektos šalininkus. Albina prekiavo pornografija.
  Laikui bėgant. Lengvi laisvi seksualiniai santykiai su sektos nariais ir seksas filmavimo metu Nadeždai nekėlė pasitenkinimo. Ji norėjo tikros meilės, jausmingos, visa apimančios.
  Tą pavasario dieną Nadia bendruomenėje pareigų neturėjo, jai buvo leista eiti prie jūros. Ji mylėjo jūrą, ji ramino, malšino dvasinius skausmus, suteikė laisvės pojūtį. Nadya valandų valandas galėjo stebėti jūros kraštovaizdį, sekti bangas, besiveržiančias į akmenines uolas, plintančias pakrante ir grįžtančias į beribes jūros gelmes. Jūroje buvo jaučiama didžiulė gamtos galia, užgesinanti siautėjančias žmonių aistras.
  
  +
  Nadia nuvyko į artimiausią bendruomenei paplūdimį. Čia ji pati norėjo paskandinti atvykusi iš Maskvos po patėvio prievartos ir kivirčo su mama, čia sutiko dvi moteris, kurios ją atkalbėjo ir įviliojo į broliją.
  Nuo bendruomenės iki jūros nueisite per dvidešimt minučių. Tačiau Hopė neskubėjo. Pakeliui ji nupynė proskynoje augančių pavasarinių gėlių vainiką, paskui nusiavė basutes, nusprendusi vaikščioti basa: mėgo jausti žemę padais.
  Netoli paplūdimio esančiame miške mergina kartais sustodavo ir pasisveikindavo su medžiais, kuriuos laikė senais draugais. Ji dažnai tai darydavo anksčiau, kai viena eidavo prie jūros.
  Staiga ant suolo Nadia pamatė jaunuolį, kuris atrodė maždaug aštuoniolikos metų. Aukštas, lieknas vaikinas jai iškart pasirodė gražus, jis pažvelgė į ją. Nadia nusuko žvilgsnį, lėtai praėjo pro nepažįstamąjį, neatsisukdama, bet pasuko klausą jo kryptimi. Ir ji pajuto, kad vaikinas atsistoja ir seka ją.
  Hopė apsisuko. Jų akys susitiko, ir merginą staiga apėmė šilta banga. Kažkas artimo, brangioji, ji užklupo nepažįstamą žmogų. Šmėkštelėjo mintis, kad su šiuo gražiu vyru gali užsimegzti gilūs santykiai. Hopei net nebuvo gėda, kad vaikinas vaikšto su peiliu. Ji greičiau dėl formos paklausė, kam jam reikalingas peilis, ir pasitenkino nelabai suprantamu atsakymu. Mergina pati kažką pasakė, pirmas dalykas, kuris atėjo į galvą, kažką apie žmogžudystę ir savižudybę, tuo tarpu rimtai nemanė, kad vaikinas tikrai gali būti žudikas. Tada, kai jie tapo artimais žmonėmis, Borisas vis dėlto leido paslysti, kad jo sąskaitoje yra kelios žmogžudystės. Nadežda bandė paklausti išsamiau, tačiau Borka nenorėjo kalbėti šia tema, tik pasakė, kad buvo priverstas žudyti, nes neturėjo kitos išeities. Vaikiną įsimylėjusi Nadežda nebesivargino klausimais.
  Ir tą įsimintiną dieną Nadia iškart suprato, kad vaikinas nėra patyręs bendraujant su moterimis, todėl labai susigėdęs ir susirūpinęs. Bet jai patiko. Anksčiau ji pati buvo labai drovi. Hope nusprendė susitikti ir pabendrauti su vaikinu. Tačiau nepažįstamasis tylėjo, pauzė užsitęsė. Nadia taip pat nežinojo, nuo ko pradėti pokalbį. Nepaisant to, ji yra mergina, pačiam pirmam susipažinti su vaikinu nėra labai patogu. Tačiau Nadia nusprendė pradėti pokalbį, iš kurio suprato, kad berniukas gyvenime kentėjo gal ne mažiau nei ji, kad jis taip pat buvo atstumtasis.
  Iš pirmo žvilgsnio širdį perveriusi kibirkštis jau pamažu kurstė tos meilės ugnį, apie kurią svajojo mergina. Ir ji nusprendė nepraleisti progos, sužavėti berniuką, suvilioti. Tiesą sakant, ji norėjo paprastos moteriškos laimės: mylėti save ir būti mylimai. Bendruomenėje iš jos buvo reikalaujama tik sekso, ji buvo gana patyrusi seksualiniuose santykiuose. Tačiau kartais ji jausdavosi kaip prostitutė, kopuliuojanti režisieriaus nurodymu. O nuolatinio kavalieriaus ji neturėjo. Bendruomenėje buvo praktikuojami laisvi santykiai, valstiečiai grubiai atliko savo darbą ir išvyko. Ir su šiuo berniuku ji norėjo užmegzti tikrą romaną.
  Hope paliko savo gėlių vainiką kartu su planais pasisemti saulės. Ir ji nuėjo aplankyti Boriso, kai tik jis pasiūlė. Jie liko vieni. Mergina bandė būti seksuali ir netrukus pamatė, kad jaunuolis susijaudinęs, iš šortų ima lįsti jo orumas. Tai Nadeždai patiko: vaikinas nori jos! Ji yra patraukli ir viliojanti.
  Mergina nusprendė veikti, nes suprato, kad Borisas buvo jaunesnis už ją ir visai nepatyręs meilės reikalų. Ji buvo aktyvioji pusė, pati atsikratė drabužių ir išlaisvino jaunuolį. Hope norėjo suteikti vaikinui maksimalų malonumą. Ir ji žinojo, kaip tai padaryti. Jie turi nuostabų seksą!
  Ir tada ji pasikvietė su savimi jaunuolį. Ir Borisas nuėjo! Jie pradėjo gyventi kartu bendruomenėje, mėgaudamiesi savo meile. Jų širdys buvo pilnos laimės, atrodė, kad tai tęsis amžinai.
  Nadeždai nerūpėjo Boriso praeitis, ji nesivargino klausimais net tada, kai mylimasis ateidavo krauju išteptais drabužiais. Ji tikėjo, norėjo tikėti, kad jos Borka tik padeda skersti gyvulius. Jie niekada nesiginčijo, beveik nesiginčijo vienas su kitu. Įprotis pasiduoti ir nesiekti lyderystės suvaidino gerą paslaugą bendrame gyvenime.
  
  
  22 skyrius
  Borisas gyveno sektoje, nors ne kartą į galvą šovė mintis - pabėgti. Įtikinkite Nadeždą ir eikite kur nors su ja, kad jų gyvenime nebūtų Albinos, žmogžudysčių, filmavimosi pornografijoje. Kliūtis buvo pinigų ir dokumentų trūkumas. Nadeždai net nebuvo sumokėta už filmavimą. Albina paskatinimo forma galėjo ją atleisti nuo kitų privalomų darbų virtuvėje ar sklype, tačiau daugiau nei šimto rublių "už ledus" į rankas neišdavė. O Borka už žmogžudystes nieko negavo. Gerai, kad po to, kai prievartautojas Albina iš jo nepareikalavo naujų aukų.
  Borisui nepatiko, kad jos mylimasis filmavosi pornografijoje. Maždaug kartą per mėnesį ateidavo režisierius, o filmavimo dalyviai susirinkdavo į angarą.
  Borisas norėjo sužinoti, kaip vyksta šaudymas, ir vieną dieną jam leista juose dalyvauti. Jis stovėjo nuošalyje ir stebėjo procesą, ypač savo mylimajai. Prie jos priėjo nuogas, įdegęs maždaug dvidešimties metų vaikinas. Borisas pažinojo jį iš bendruomenės, dirbo su juo sode. Jaunuolio vardas buvo Kolya. Jis padėjo Nadeždai nusirengti, nunešė ją ant sofos po prožektoriais.
  Borisas jautė pavydą, norėjosi pribėgti ir išsivežti savo merginą, tačiau jis negalėjo prisiversti sugadinti šaudymo. Šlykštus vidinis balsas nuramino: tai tik darbas, tu nepavydėsi savo darbo, ar ne?! Nekelk skandalo, būk protingas žmogus. Leiskite merginai atsipalaiduoti ir mėgautis.
  
  
  Nadia ir Kolya vis labiau jaudinosi. Šaudymo procesas prasidėjo. Jaunuolių kūnai susipynę. Nadia aiktelėjo, o Boriso orumas skausmingai išsipūtė. Keista, bet pavydas staiga dingo. Po velnių, jo mylimoji dulkinasi su vaikinu jam tiesiai prieš akis, bet tai sukelia jaudulį, Nadios dejonės glosto ausį.
  Nikolajus energingai šuoliavo ant savo partnerės, palaimingai šypsodamasis. Kiti filmavimo dalyviai, dar trys poros, tos pačios pradėjo poruotis. Adeptai aimanavo ir šyptelėjo pasityčioję.
  
  +
  Tada režisierius numojo ranka Borisui: nusirenkite ir prisijunkite prie jų. Kaip, tu būsi antras su Nadia. Bet Borka iššoko iš salės, kurioje vyko visos šios niekšybės.
  Ir tada išgirdo, kaip Albina skundėsi režisieriui, kad vaizdo įrašų pardavimas sumažėjo, o šis pasakė, kad dabar filmavimas kietojo BDSM stiliumi yra paklausus. Borisas nežinojo, kas tai buvo. Klausia, žinoma, gėda. Ir Nadežda jam nelabai galėjo paaiškinti.
  O vasarą sektantai buvo nuvežti į Utrišą - ramią atokią vietą su retai apgyvendintais paplūdimiais ir vaizdingais miškais, mariomis artėjančiais beveik iki pat vandens. Apšvietos seansai čia buvo numatyti ne tik Albinos vadovaujamos šakinės sektos nariams, bet ir adeptams iš Maskvos.
  Atvyko ir Sočyje dirbęs plikis fotografas ir pornografijos režisierius Vladimiras Achincevas.
  Borisas suprato, kad šaudyti gamtoje tikimasi. Jis neklydo. Netrukus Nadežda ir keli vaikinai buvo išvesti į mišką. Borisas sėlino už filmavimo grupės.
  Tai, ką jis pamatė, sukrėtė Borką. Jo mylimoji aptarnavo iš karto penkių vyrų kompaniją! Toks gaujų būrys priminė "šunų vestuves" kalytės rujos metu, kai jos pakaitomis lipa viena. Be to, vyrai tada pradėjo veikti tuo pačiu metu! Žavinga Nadios burna, jos grakščios skylės buvo užpildytos susijaudinusių nefrito vaikinų lazdelėmis.
  Tai, ką padarė Nadežda, buvo vulgaru ir šlykštu. Bet Borisas vėl nerado jėgų įsikišti. Jis pavydėjo ir tuo pačiu gailėjo savo mylimosios. Po susišaudymo jiedu rimtai pasikalbėjo.
  
  
  Nadia teisinosi, patikino: taip reikėjo pagal scenarijų, Borja neturėtų pavydėti ir piktintis, ji myli tik jį vieną. Borisas tai žinojo. Ir jis mylėjo savo Nadenką, todėl jai viską atleido. Jie susitaikė. Tačiau tai nesustabdė Nadios filmavimo. Po poros dienų ji ir dar viena Borisui nepažįstama moteris buvo išvežti į mišką.
  Tą lemtingą dieną Borisas ir Nadežda pabudo, kai saulė jau buvo pakilusi iš už kalnų ir sušildė nudistų paplūdimį, kur nuogi žmonės rinkosi maudytis ramioje ryto jūroje. Borisas porą minučių spoksojo į nudistus, bet į paplūdimį nenuėjo. Po miego jis pajuto savyje norą, grįžo pas palapinėje gulinčią Nadeždą ir prisitraukė ją prie savęs. Mergina plačiai nusišypsojo ir grąžino bučinį. Jaunimas mylėjosi. Jų kūnai degė aistra.
  Šį kartą Borisas pasielgė grubiai, jis dar nebuvo visiškai atleidęs savo mylimajai už nepadorumą paskutiniame susišaudyme, o Nadežda buvo meili ir paslaugi. Įsimylėjėliai šėlo, tramdė dejones, kad nepatrauktų smalsuolių dėmesio.
  Baigęs Borisas ištraukė Nadeždą iš palapinės ir į vandenį. Jūra buvo šilta, kaip ir oras, atšilęs beveik iki trisdešimties laipsnių. Tikra pietietiška vasara!
  Vandenyje beveik nuoga Nadežda atrodė ypač graži, jos auksiniai plaukai spindėjo saulėje.
  Įsimylėjėliai ilgai pliaukštelėjo. Kai jie išlipo į krantą, Borisas nuėjo prie šaltinio vandens, o Nadežda, jo nesant, buvo nuvežta į šaudymą. Grįžusi Borka nežinojo kur: Utrišo giria didžiulė. Jis laukė mylimosios ir keikė režisierių.
  Ir tada pasirodė Nadia, ją atnešė Achintsevo padėjėjas, mergina sunkiai stovėjo ant kojų ir negalėjo judėti be pašalinės pagalbos. Jos gakta ir šlaunys buvo padengtos krauju.
  - Kas atsitiko, mieloji? - įsitempęs paklausė Borisas.
  Viltis su ašaromis atsakė:
  "Jie tik kažkokie iškrypėliai...
  - Tuoj aš jam parodysiu, jis už viską atsakys! - pasakė Borisas, griebė ant stalo gulintį virtuvinį peilį ir puolė ieškoti direktoriaus.
  Hopė sušuko: "Ne! - ir sekė Borką. Nuojauta, kad mylimasis sukels bėdų, merginai suteikė jėgų.
  Vladimiras Achincevas po šaudymo jau grįžo į savo automobilių stovėjimo aikštelę. Jis išgirdo Boriso žingsnius ir pasuko jo kryptimi:
  - Ko tau reikia?
  Borka neatsakė. Jis pasiekė piktadarį dviem šuoliais, smeigė peiliu į pilvą ir tik po to ištarė tik vieną žodį: "Smaudai!
  Vyriškis negalėjo prisidengti. Peilis įsmigo giliai į kūną. Sukrėstas režisierius nešaukė, nerodė nė menkiausio pasipriešinimo, tik suglumęs paklausė:
  - Kam?
  Borisas vėl neatsakė. Jis ištraukė peilį iš pilvo ir vėl dūrė. Šį kartą - režisieriaus raktikaulyje. Kraujas tryško, ir Borka, įsiutęs, vėl ir vėl smogė valstiečiui.
  Artėjanti Nadežda puolė prie jaunuolio su žodžiais:
  - Nereikia! Sustabdyk!
  Mergina išplėšė Borisui iš rankų peilį. Režisierius pargriuvo ant žemės, o Borka pajuto artėjantį žmogų. Netekęs natūralios drąsos, jaunuolis instinktyviai puolė bėgti į mišką. Viltis po sadistinio filmavimo negalėjo paleisti. Ji žengė kelis žingsnius paskui mylimąjį, bet su peiliu rankose sustojo. Mergina buvo sutrikusi, sukrėsta.
  Atsirado žmogus, užtvėrė Nadeždai kelią. Tada atsirado daugiau žmonių. Kažkas iškvietė policiją. Tačiau Nadios nelietė, smalsūs piliečiai tik spoksojo į krauju suteptą režisieriaus ir merginos lavoną.
  Ir Borisas dingo miške. Sėkmė jaunojo žudiko nepaliko ir šį kartą jam niekas neužkliuvo, niekas į jį nekreipė dėmesio.
  Borka nuėjo gilyn į kalnus. Jis pasijuto blogai: mylimoji liko nusikaltimo vietoje, ji galėjo būti sulaikyta ir apklausta. Tačiau protinis silpnumas neleido vaikinui grįžti ir pasiduoti.
  Nepaisant to, naktį Borka nusileido prie jūros. Sektantai išėjo, jų stovyklos buvo tuščios. Vilties nebuvo, bet palapinė, kurioje jie gyveno, liko vietoje. Borisas spėjo, kad jo mylimoji buvo išvežta į Anapą tardyti.
  
  +
  23 skyrius
  Hope buvo nuvežta pas tyrėją. Ji pasirodė esanti moteris. Tačiau Nadiai nerūpėjo, kas ją tardė. Po kontrolinių klausimų: pavardė, vardas, tėvavardis, tyrėja kibo į reikalus.
  - Tavo situacija, Nadežda Petrovna, man atrodo tokia: prie tavęs užlipo valstietis, tu apsigynei, griebei peilį ir trenkei. Aš esu teisus?
  Hopė linktelėjo.
  - Suprask, iš principo gali. Bet jūs negalite atleisti, turėsite atsakyti už žmogžudystę.
  Hopė liūdnai atsiduso ir patvirtino:
  - Aš pasiruošęs...
  Tyrėjas atidžiai pažvelgė į merginą. Jos akys buvo raudonos nuo ašarų, ji vis dar buvo šoke.
  "Taip, yra žmogžudystės terminas, bet aš noriu tau padėti", - kreipėsi į jus tyrėjas.
  Nadežda žvilgtelėjo į ją apklausiančią damą. Jauna moteris skvarbiomis, gudriomis, skvarbiomis akimis. Nadežda jos nemėgo. Tikriausiai tai nepadės!
  O Tyrimo komiteto narys tęsė:
  - Mes jums išduosime išpažintį, tai sušvelnins jūsų poziciją. Jei pripažinsite, kad žmogžudystė buvo įvykdyta aistros būsenoje, galite gauti ne daugiau kaip ketverius metus. Gali būti, kad tai sąlyginė. Viskas priklauso nuo tavęs. Papasakok smulkiai, kaip nužudei, aš parašysiu ir sutvarkysiu. Žinoma, mes atliksime tyrimus, kad patvirtintume jūsų žodžius.
  Nadežda verkė, dažnai mirksėjo paraudusiomis akimis. Mergina nežinojo, ką pasakyti. Ji neįvykdė žmogžudystės, tačiau nenorėjo išduoti Boriso, o peilis, tiesioginis įrodymas, buvo jos rankose. Reikės ką nors parašyti. Įtempė ir tyrėjos žodžiai apie ekspertizes. Norėjau viską susitvarkyti.
  Hopė nedrąsiai paklausė:
  - Gal pagalvoji?
  Tyrėjas atsakė:
  -Gerai, pagalvok! Tačiau kol būni kardomojo kalinimo centre, gera ten galvoti.
  Tiriama moteris ilgais koridoriais buvo nuvežta į rūsį. Ten ją pasitiko vyras su majoro epauletais ir dvi jaunos moterys baltais chalatais. Vienas aukštas, kitas žemesnis už vidutinį ūgį. Majoras įsakė damoms:
  - Atsakykite piliečiui į kambarį, paimkite atspaudus, atidžiai apžiūrėkite ir ieškokite.
  Aukšta moteris linktelėjo.
  - Padarykime tai!
  Majoras piktai pakartojo:
  - Atkreipkite dėmesį, kad paieška turėtų būti pati kruopščiausia! Ji yra pavojinga žudikė.
  Žemo ūgio moteris ryškiai nudažytais siaurais antakiais, susiliejusiais ties nosies tilteliu, atsakė:
  "Žinoma, padarysime viską, ko reikės!
  Nadežda buvo nuvežta į kambarį su baltomis sienomis, prožektoriais ir dideliu veidrodžiu. Aukštaūgė įjungė papildomą šviesą, kuri Nadeždai skaudėjo akis. Jai buvo duota lenta ir liepta stovėti tiesiai. Paspaudė profilyje, visas veidas. Tada jie ištepė rankas dažais ir paėmė pirštų atspaudus. Nadežda švelniai paspaudė popierių, kiekvieną pirštą atskirai, tada delną.
  Tada kaltinamasis buvo nuvežtas į dėžę apžiūrai, po ryškiomis iš visų pusių šviečiančiomis ir šešėlio neduodančiomis lempomis. Dėžutėje buvo medicininis staliukas su būtinomis reikmenimis, kampe - prie grindų prisukta ginekologinė kėdė.
  - Nusirenk! - įsakė aukšta dama. Nusivilk visus drabužius ir lipk į kėdę.
  Hopė buvo sutrikusi. Ji suprato, kad jos kūnas bus apžiūrėtas, galbūt kišant pirštus į intymias vietas. O po filmavimo jos makštį pradėjo uždegti ir niežėti. Ji bandė psichiškai nusiraminti: viskas gerai, traktuokite tai kaip įprastą medicininę apžiūrą.
  Sutramdyta Nadežda lėtai nusivilko suknelę, liemenėlę, pėdkelnes ir basutes. Aukšta moteris paėmė drabužius ir pajuto kiekvieną siūlę, kiekvieną klostę. Žemas prižiūrėtojas sudėjo drabužius į krūvą ir ironiškai pažvelgė į kaltinamąjį. Abi moterys buvo palyginti jaunos ir gražios. Tai Nadeždą šiek tiek nuramino. Ir vis dėlto jai buvo nepatogu nusimauti kelnaites.
  Tačiau aukštaūgis garsiai pasakė:
  Nusiimk ir kelnaites!
  Žemo ūgio moteris pridūrė:
  - Paskubėk! Priešingu atveju mes jums padėsime. Ir lipk į kėdę, pasijusk kaip pas ginekologą.
  Tačiau moterys apžiūrą pradėjo nuo galvos, šukuodamos ilgus, tankius Nadeždos plaukus, išdarinėdamos kiekvieną sruogą.
  - Tavo karčiai gražūs, - pasakė aukštasis. - Tiesiog nusiprausk po dušu. Tylėk, arba nusiskusime!
  Apsaugai pažiūrėjo į sulaikytojo ausis ir netgi panaudojo padidinamąjį stiklą. Jie taip pat žiūrėjo į šnerves, atsargiai jas išplėtę pincetu. Moterys beveik nesukėlė skausmo, tačiau Nadežda jautėsi kaip jūrų kiaulytė. Buvo pažeminta, ypač kai pirštinėta ranka įsmigo į burną, pradėjo niurzgėti už lūpų, lietė dangų, švelniai traukė liežuvį.
  Hopei pasidarė bloga, jo burna buvo kaip gumos skonis. Ji nesuprato, kam reikalinga tokia nuodugni ekspertizė.
  O sargybiniai sutraiškė krūtis, apčiuopė po pažastimis. Tada vienas iš jų sukėlė pirmąjį rimtą skausmą, spausdamas bambą. Viltis užduso ir trūkčiojo.
  "Tai vis dar gėlės", - sakė aukšta ponia. - Dabar ieškosime jūsų intymiose vietose. Prašau ištiesk kojas, mes jas sutvarkysime. Ir atsipalaiduok. Ši procedūra nėra labai maloni, tačiau būtina pilnai apžiūrai. Stengsiuosi sukelti kuo mažiau nepatogumų.
  Nadežda sunkiai atsiduso, išskėtė kojas ir netrukus pajuto moters judesį, kišančios ilgą smilių į Veneros krūtinę.
  Nadia rėkė. Labai skaudėjo! Skausmas, kurį sukėlė šiurkšti ranka medicininėje pirštinėje, buvo uždėta ant snaudžiančio skausmo, uždirbto filmavimo metu.
  Kietas kaip medžio gabalas pirštas įsmeigė Nadeždai giliai į makštį, sukeldamas nepakeliamą norą šlapintis.
  Nadia sunkiai suvaldė savo norą, o ją apžiūrėjusi ponia pasakė:
  - O, čia bėda! Uždegimas. Turėčiau pasitepti tepalu.
  - Tai ne mūsų rūpestis, - atsakė žema matrona. Pasakykite gydytojui, kad vėliau patikrintų.
  Aukštaūgė įkišo antrąjį pirštą taip stipriai ir giliai, kad Nadežda pajuto spazmus. Jai skaudėjo, tai kuteno, jai kilo nepakeliamas noras rašyti. Mergina neištvėrė, išbėgo šlapimas.
  - Tai infekcija! - prisiekė aukšta, bet neištraukė pirštų iš makšties. - Sušlapino mano chalatą.
  "Tegul jis atsibunda", - juokdamasis atsakė žemaūgis. - Yra daug sausų chalatų.
  
  
  Aukšta matrona stabtelėjo, tada pasiekė pirštus iki pat gimdos ir ėmė juos ten sukti. Nadia dejuoja iš skausmo ir gėdos, ji pradėjo drebėti. O matrona nusišypsojo ir toliau suko pirštus. Ji neskubėjo, visa tai darė ne be malonumo. Atrodė, kad jai patiko sukelti skausmą intymiausioje moters vietoje. Tuo pat metu moteris laisvos rankos pirštais perskyrė Nadeždos lytines lūpas ir prispaudė klitorį. Kaltinamasis aimanavo, krata virto pasityčiojimu. Aukštasis prižiūrėtojas makštį apžiūrėjo kur kas ilgiau ir atidžiau, nei turėjo būti daroma apžiūros metu. Tai buvo padaryta tyčia, siekiant pažeminti ir įskaudinti kalinį.
  Žemo ūgio moteris neprieštaravo, ji pasakė Nadeždai:
  - Gulėk ramiai, gražuole! Kai priešini, skauda labiau.
  Galiausiai aukšta dama ištraukė ranką iš intymios vietos, tačiau Nadežda nebuvo paleista. Matrona pakeitė pirštinę, užlašino ant piršto šiek tiek vazelino ir staiga pateko į mergaitės išangę. Kaltinamojo veidas iš gėdos dar labiau paraudo. Bet matrona įvedė antrą pirštą.
  Nadežda, įsitaisiusi ant kėdės, pasipiktinusi dejavo, o aukšta dama tik šyptelėjo, pridėjo trečią pirštą ir giliai įlindo į tiesiąją žarną. Kaip šlykštu ir žemina, kai jie kasa tavo išangę!
  Viltį drebino skausmas ir impotencija. Žema matrona ją nuramino:
  - Turime pažiūrėti. Nesijaudink, dabar viskas baigta.
  Nadios ašaros riedėjo jos skruostais, o aukšta moteris vis giliau skverbėsi į išangę, tarsi norėdama ją sulaužyti.
  Žemai pavaldi mergina:
  - Nelaužyk...
  "Ji patyrusi, jos pokštas išvystytas", - sakė vyriausiasis prižiūrėtojas, bet atpalaidavo spaudimą, šiek tiek susuko pirštus į išangę ir pasakė:
  "Turėtume įkišti ten zondą".
  Low atsakė:
  - Seną zondą suplyšo, o naujo neatnešė... Ir apskritai, baik tyčiotis iš jos. Mes ją pakankamai įskaudinome.
  Aukštoji matrona prieštaravo:
  - Majoras įsakė, kad krata būtų kuo kruopščiausia!
  Žemai paaiškino:
  - Jis taip įsako visų įtariamųjų žmogžudysčių atžvilgiu, kad palaužtų tiriamųjų valią.
  Aukštoji matrona nuėmė ranką nuo išangės ir pasakė:
  "Ir čia atrodo švaru.
  Tada ji atsisuko į Hope:
  - Na, gyvenk!
  Tada ji nuplėšė pirštines ir išmetė jas į šiukšlių dėžę. Nadežda lengviau atsiduso: paieškos pagaliau baigtos. Tačiau prižiūrėtojas išsiėmė kitas gumines pirštines ir vėl jas užsidėjo. Kaltinamasis vėl papurtė: egzekucija tęsiasi?
  Žemasis ją nuramino:
  - Nebijok! Dabar ji patikrins tavo kojas ir viskas!
  Aukštaūgis prižiūrėtojas juto Nadeždos treniruotų kojų raumenis, kelius, spaudė blauzdas. Ji nusileido iki padų, pajuto kiekvieną pėdą. Ji net išskėtė kojų pirštus. Atrodo, kad tai nieko neskauda. Bet vis tiek šlykštu, gėda, baisu. Kam visa tai?
  Galiausiai žema dama pranešė:
  - Paieškos baigtos. Dabar reikia nusiprausti po dušu ir fotoaparate.
  Nadeždai davė rankšluostį, gabalėlį skalbinių muilo ir nuvedė koridoriumi į dušo kambarį. Nuotaika buvo šlykšti, makštį labai skaudėjo, galva sukasi. Kodėl iš jos taip tyčiojosi? Kodėl toks žiaurumas? Ir sargybiniai žiūrėjo į ją su panieka.
  Viltis priėmė sprendimą: ji tylės! Visais būdais tylėkite. Apie Borisą ji nepasakys nė žodžio. Jis netars nė žodžio! Nebus nuoširdžių prisipažinimų, jokios informacijos tyrėjui. Nieko!
  Ji elgsis kaip kurčnebylė ir atsisakys pasirašyti bet kokį protokolą.
  
  
  24 skyrius
  Kovaliovas atvyko šeštadienio rytą. Apsigyveno kambaryje su Vasilijumi. Jau kitą dieną buvo nuspręsta jį išsiųsti į Utrišą. Inna pažadėjo padovanoti broliui palapinę, pasiimti hipiškus drabužius, o vakare pasidaryti darbuotojo šukuoseną, suvesti jį į tinkamą išvaizdą, kad jis nesiskirtų nuo nuolatinių Utrišo gyventojų ir nesukeltų jų nepasitikėjimo.
  Laukiama užduotis Kovalievą džiugino. Jis buvo linksmas, apibarstytas pokštais, skaitė komplimentus Innai.
  Vasilijui Krasinui ši moteris patiko. Bet dėl savo prigimtinio kuklumo, dažniausiai nebūdingo policijai, glaudesnio suartėjimo link nežengė nė žingsnio. Inna ir jos mama svečiui buvo mandagūs. Jie vakarieniavo kartu, bet su Inna Vasilijumi daugiausia aptarinėjo darbo klausimus.
  Kovaliovas nedelsdamas elgėsi su mergina. Jis pasakojo juokingas istorijas ir anekdotus, o vakare visiškai nuėjo į Innos kambarį.
  Vasilijus pavydėjo: iš už sienos pasigirdo juokas ir animaciniai balsai, tačiau Krasinas nedrįso prisijungti prie linksmos poros, nors ir nerimavo: jis turėjo planų dėl Innos. Bet čia ji, iš karto su Kovaliu... Jis moteriškas, jis nerimtas, tik seksas jo galvoje.
  Kitame kambaryje viskas buvo tylu. "Jie nuėjo miegoti", - pagalvojo Krasinas. "Nerūpestinga moteris, ir aš norėjau su ja susidraugauti".
  Kovaliovas buvo ilgam išvykęs, pasirodė vėlų vakarą.
  - Kaip Inna laikosi lovoje? - piktai paklausė Vasilijus, kuris negalėjo užmigti.
  Mes nieko neturėjome! Kovaliovas atsakė. Mes net nesibučiavome.
  - Įdomu, ką jie tada veikė pusę nakties? Krasinas netikėjo.
  - Jie man pasidarė šukuoseną, o paskui perskaičiau knygą apie Utrišą ir jo gyventojus. Kad suprastum, kas ten vyksta.
  - Jai reikėjo skaityti, ar ne?
  - Taigi ten knygą buvo galima skaityti tik iš kompiuterio. Apie Utrish Inna turėjo tik "Laisvės formulę" *, atsisiųstą kaip failą iš interneto. Aš skaičiau ir ji nuėjo miegoti. Pažiūrėk geriau, kaip jie man padarė erokezą?
  
  *Kalba apie Aleksejaus Bolšakovo knygą "Laisvės formulė. Utrišas"
  
  Tyrimo komiteto darbuotojas Andrejus Kovaliovas su savo nauja šukuosena atrodė labai juokingai. Bet Krasinas net nenusišypsojo, tarė:
  - Gerai! Atrodė kaip gaidys.
  Kovaliovas neįsižeidė, užmigo laukdamas artėjančio darbo.
  Kitą dieną darbuotojas nuvyko į Utrišą rinkti informacijos apie velionę aktorę ir jos aplinką.
  Nuo autobusų stotelės iki trečiųjų marių, kur įvyko žmogžudystė, pajūriu reikia eiti keturis kilometrus. Į ją buvo galima patekti ir laivu, kuris už pinigus veždavo poilsiautojus, tačiau Kovaliovas nusprendė eiti pėsčiomis, kaip darė vietiniai vietiniai gyventojai.
  Priešais save pamatė merginą trumpa suknele su kuprine ir palapine ant pečių. Kovaliovas slapta apžiūrėjo nepažįstamąjį. Šiek tiek liekna, vidutinio ūgio, bet ilgakojė, liekna, Andrejui ji iškart pasirodė graži: jos ilgi plaukai buvo susukti į įvairiomis kryptimis kyšančias košeles, kurios išdavė jos priklausymą neformalams.
  Kovaliovas nusprendė veikti. Jis pasivijo nepažįstamąjį ir pasakė:
  - Ei! Aš čia pirmą kartą, apie Utrišą papasakojo draugai. Sako, geriausia sustoti prie trečiųjų marių.
  "Labas rytas", - šypsodamasi atsakė mergina, nors diena jau buvo peržengusi pusiaują. - Taip, tai puiki vieta. Aš pats stoviu ten, ant ketvirtųjų marių.
  Aukšta krūtinė, ovalus mielas veidas, maloni šypsena. Norėjau tai geriau pažinti. Kovaliovas pasakė:
  Eikime kartu, nes jau pakeliui.
  "Mes galime tai padaryti kartu", - sutiko mergina. - Ar turite geriamojo vandens?
  Kovaliovas Anapoje turėjo nusipirkęs mineralinio vandens. Jam buvo nurodyta, kad vandenį galima pasiimti iš šaltinio, o atsargų nekaupė, kad mažiau vežtųsi.
  
  
  
  - Šiek tiek liko, - pasakė Andrius. "Dabar aš jį gausiu, duosiu tau pusę stiklinės iš savo menkų atsargų". Man pasakė, kad šaltinyje, esančiame plyšyje už trečiųjų marių, yra vandens. Šiandien noriu pasiimti.
  - Galite pasiimti prie krioklio. Jis bus pakeliui.
  - Ar galite atsigerti krioklio vandens? - paklausė Andrejus.
  - Žemiau esantį reikia išvirti, bet gali pakilti virš krioklio, ten, kalnuose, išlenda šaltinis. Vanduo skaidrus, noriu ten, kad nevažiuočiau iš karto iš marių, - mielai šypsodamasi kalbėjo mergina.
  "Ir aš eičiau, kad nekentėčiau nuo troškulio", - entuziastingai kalbėjo Kovaliovas.
  - Na, einam, aš tau parodysiu šaltinį, atsakė mergina. - Koks tavo vardas?
  - Andrejus. O kaip tau?
  - Aš nimfa.
  Ar tai tikrai nimfa? Kovaliovas nustebo.
  - Tai čia. Čia priimta slapyvardžiais. O praeitame gyvenime mano vardas buvo Lena.
  "Jie mane vadina Kalu. Bet man labiau patinka pavadinimas.
  Andrejus išėmė butelį vandens, puodelį, įpylė mergaitei.
  Ji taip pat nusiėmė kuprinę, nusimetė suknelę, palikdama tik mažas kelnaites, suknelę įsidėjo į kuprinę ir paklausė:
  - Ar rūkote?
  Ne, Andrius nerūkė.
  - Turėsime nušauti. Ir susirask butelius vandeniui. Priešais krioklį turėtų būti šiukšliadėžė. Pamatysime ten.
  Jie pasėdėjo kelias minutes ant kranto, o Lena pasiūlė išsimaudyti jūroje. Ji nusimetė mini kelnaites ir drąsiai nėrė į artėjančią bangą. Kovaliovas pasekė pavyzdžiu. Tai buvo pirmas kartas, kai jis plaukė be maudymosi kelnių, bet jam iškart patiko! Prie įprastų pojūčių buvo pridėtas neribotos laisvės pojūtis, kurio vardan nudistai, tiesą sakant, nusirengia.
  Kovaliovas ir nimfa nuplaukė toli, Andrejus dar niekada nebuvo taip toli plaukęs, bet gražaus bendrakeleivio akivaizdoje jis visai nebijojo. Jis net nepagalvojo apie tai, kad pro šalį važiuojantys žmonės gali paimti savo daiktus.
  Šiek tiek apdžiūvę vaikinai pasiėmė kuprines ir lėtai nuėjo prie krioklio. Andrejui labai patiko eiti su nuoga mergina ir su ja kalbėtis. Eidamas Kovaliovas galvojo, kad yra menininkas, bet laikinai dirba kiemsargiu Sankt Peterburge. Mergina jam pasakojo, kad mėgsta keliauti autostopu ir tokiu būdu yra apkeliavusi pusę šalies. Ji pasakojo, kaip čia pateko iš Altajaus, kaip laukė stiprios perkūnijos greitkelyje prie Voronežo. Kovaliovas paklausė, ar ji nebijo keliauti viena, ar valstiečiai ją vargina.
  - Kam? - nustebo mergina. - Užmiestyje visada galima rasti prostitučių.
  Tačiau ji turėjo atvejį su sunkvežimio vairuotoju, kuris ėmė griebti už kojų, pykinti, net sustabdė automobilį ir ėmė uždengti langus. Lena jam pasiūlė šimtą penkiasdešimt rublių už jos vairavimą ir norėjo išlipti iš mašinos. "Man nereikia pinigų, aš noriu sekso", - sakė susirūpinęs vyras. Tačiau Lena buvo rasta, ji pasakė, kad nėra pasirengusi seksui, nes jai prasidėjo mėnesinės. "Bent jau pabandyk", - paprašė sunkvežimio vairuotojas. "Gerai! Lena pasakė. "Man tiesiog reikia išeiti ir šlapintis". Vairuotojas atidarė duris, mergina čiupo savo daiktus ir iššoko iš automobilio.
  "Taigi vyras liko be pinigų ir be sekso, o aš dar kartą pasivažinėjau", - linksmai kalbėjo Lena-Nymph ir pridūrė, kad iš tikrųjų tiki likimo nulemimu ir jos angelu sargu, kuris ją išgelbės sunkiais laikais.
  Andrejus paklausė, kiek ilgai Lena stovės ant Utrišo, ji atsakė, kad neturi konkrečių planų, bet jei susitiks su draugais, pasiliks ilgiau.
  Kovaliovas žiūrėjo į lieknas merginos kojas, dailias krūtis ir manė, kad jo mergina Sankt Peterburge turėtų pasirūpinti savimi. Apsilankyti sporto salėje ar panašiai.
  Tuo pačiu metu Kovaliovas nepamiršo ir bylos. Jis atsargiai sakė girdėjęs, kad šiais metais Utrish mieste buvo nužudytas režisierius, filmavęs pornografiją.
  Lena nieko nežinojo apie žmogžudystę. Beveik visą vasarą ji praleido Altajuje.
  Prie krioklio bendrakeleiviai vėl plaukė, paskui džiovino ant kranto, stebėdami besiprausiančius žmones, rado porą tuščių butelių ir pakilo taku aukštyn. Lena parodė kelią prie šaltinio, kuris maitina krioklį. Andrejus drąsiai sekė merginą, klausydamas jos pasakojimo apie tai, kaip pernai su draugais perkopė visą Utrišą.
  Grįžtant nuoga Lena, apgailestaudama, kad neišgėrė muilo, drąsiai stovėjo po vėsaus gėlo vandens krioklio kolona, krintančioje nuo uolos į paplūdimį. Andrejus nesiprausė po dušu. Jis žavėjosi mergina. Jam ji vis labiau patiko. Jos spontaniškumas, bendravimo paprastumas, noras su juo pasikalbėti bet kokia tema papirko tyrimo komiteto darbuotoją. Taigi jie nuėjo prie marių ir kalbėjosi kaip seni geri draugai, kurie visada turi malonių diskusijų temų.
  Trečiose mariose Andrejus iškart rado gerą stovyklą ant kranto. Lena norėjo eiti toliau, bet Kovaliovas pasiūlė merginai laikinai sustoti šalia jo ir pavalgyti, kol sutems. Lena iš karto sutiko: operatyvininkas padėjo mergaitei pasistatyti palapinę ir kartu nuėjo į mišką malkų.
  Miške jie ne tiek rinko krūmynus, kiek grožėjosi vietinės gamtos grožiu, didingais šimtamečiais ąžuolais ir dar senesniais kadagiais. Pasirinkusi vieną galingiausių ąžuolų, mergina stengėsi išmatuoti jo plotį ir vos tilpo į tris diržus.
  "Taip, - susižavėjusi pasakė Lena, - šis ąžuolas čia stovėjo dar gerokai prieš mums gimstant, dar viduramžiais, ir, greičiausiai, stovės po mūsų, kad džiugintų mūsų vaikus ir anūkus.
  Andrejus, susižavėjęs mergina, negalėjo atitraukti nuo jos susižavėjusio žvilgsnio. Jie grįžo į aikštelę, užkūrė laužą, išvirė grikių košės. Kovaliovas norėjo jį įdaryti troškiniu, bet Lena atsisakė valgyti jo konservuotą maistą, motyvuodama tuo, kad yra vegetarė. Na, o vegetariška vakarienė gražios merginos akivaizdoje pasirodė labai skani.
  Lena pasakojo, kad čia ypatinga laukinės gamtos energija. Todėl paprasčiausias maistas, virtas ant laužo, net ir eilinė košė be pieno, yra malonaus skonio, prisotina organizmą ir pasisavinama geriau nei miesto skanėstai.
  Kovaliovas įdėmiai klausėsi Lenočkos, visiškai pamiršo apie savo užduotį.
  Pasigrožėjusi saulėlydžiu, Lena maldavo nuovargį ir nuėjo miegoti, o Andrejus ilgai sėdėjo prie jūros, galvodamas apie merginą, galvodamas apie gyvenimą.
  Čia jis jautėsi gerai ir ramiai. Nepaisant to, ši vieta yra derlinga - Utrishsky rezervatas. Dalelė kaukazietiškos idilės. Visiškas automobilių ir civilizacijos nebuvimas, švarus grynas oras, švelni jūra. Sėdėkite, niekšelis iš malonumo, pilnomis krūtimis įkvėpkite jūros oro, grožėkitės aplinkiniu grožiu. Ypatinga šių vietų malonė suteikia ramybės ir ramybės, paliečia keletą gerų sielos stygų, kurios pradeda dainuoti, o paskui vėl čia traukia. Ramybės ir ramybės, saugumo, lėtumo ir gerumo jausmai sukelia teigiamų emocijų antplūdį, laimės jausmą, harmoniją su išoriniu pasauliu, norą daryti gera, padaryti gyvenimą geresnį ir džiaugsmingesnį.
  Andrejus anksčiau net nežinojo, kaip malonu grožėtis mėnulio apšviestu taku ir ryškiu žvaigždžių spindesiu, stebėti dangumi judančius palydovus, didingai ariančius nesibaigiančias platybes ar į bedugnę sparčiai besiveržiančias žvaigždes ir meteoritus.
  Tokiomis akimirkomis nėra laiko darbui, norisi galvoti tik apie amžinybę. Gaila, kad Lenočka nuėjo į savo palapinę. Būtų malonu su ja sėdėti po žvaigždėtu dangumi, kalbėtis apie gyvenimą ir meilę, plaukti mėnulio apšviestu taku be drabužių. Na, dar yra laiko.
  
  
  25 skyrius
  Kitą rytą Andrejus pabudo su tvirtu ketinimu padaryti ką nors gražaus Lenočkai. Jį patraukė ši mergina, griežta operos širdis buvo kupina saldaus jaudulio laukiant bendravimo su brangiu mažu žmogumi.
  Saulė ką tik pakilo, Utrišas vis dar miegojo. Pakrantėje, pačiame vandens pakraštyje, Utrišui neįprastai vienas vaikščiojo liesas, pasišiaušęs, aukštas, šiek tiek pasilenkęs jaunuolis, apsivilkęs nešvarią rudeninę striukę ir džinsus.
  "Koks keistas jaunuolis", - pagalvojo Kovaliovas. - Šilta, o jis taip apsirengęs.
  Jų akys susitiko. Andrius sustingo. Atrodė, kad jis buvo priblokštas: stingdantis šaltukas kaip žąsies oda perėjo per visą operos kūną. Šiame jauname žmoguje buvo kažkas gyvuliško, baisaus. Kovaliovas matė daug nusikaltėlių, bet, ko gero, dar nebuvo sutikęs tokio baisaus žvilgsnio.
  Jis jau žinojo, koks uraganas kartais slepiasi nusikaltėlio akyse. Teko matyti, kaip jie spindėjo metaliniu blizgesiu. Paprasto, aistroms nepavaldžios žmogaus išvaizda visiškai kitokia, rami, geranoriška.
  Opera kurį laiką sėdėjo tarsi apsvaigusi. O nepažįstamasis tarsi kažko bijojo. Artimiausiu keliu pasuko į mišką ir ėmė greitai tolti. Kovaliovas susimąstė, prisiminė, kodėl jis čia, ir nuskubėjo paskui vaikiną. Tačiau jo pėdsakai išblėso.
  Andrejus grįžo ir atsisėdo automobilių stovėjimo aikštelėje. Mintyse jis net nepastebėjo, kaip Lena išlipo iš palapinės.
  - Labas rytas! - džiugiai šypsodamasi pasakė mergina.
  "Labas rytas", - sunkiai šypsodamasis išspaudė Kovaliovas.
  - Ar ketini plaukti? - paklausė Lena.
  Prieš kelias minutes Endrius būtų apsidžiaugęs. Tačiau dabar nusiminė, kad pasigedo nepažįstamo žmogaus.
  "Aš būsiu vėliau", - pasakė Kovaliovas. - Kažko aš dar nenoriu.
  "Gerai, kaip nori", - atsakė Lena, nusileido prie jūros, nusivilko suknelę ir plaukė pakrante, švelniai stumdydama bangas ir retas medūzas, kurios pasitaikė jos kelyje.
  Linksma šypsena nenuslydo nuo merginos veido. Andrejus vėl ja žavėjosi, jo mintys ėmė tvarkytis.
  Andrejus nusprendė duoti Lenočkai rankšluostį, kai tik mergina išlips iš vandens. Tačiau paplūdimyje pasirodė aukštas, beveik dviejų metrų barzdotas, maždaug trisdešimties metų vyras skylėtais marškinėliais. Vietoj kelnių jis buvo surištas rankšluosčiu. Vyras iš karto atpažino Leną.
  - O, nimfa pasirodė! - garsiai pasakė jis. - Kokie žmonės ir be apsaugos!
  - Dobrynya, ar tai tu? - apsidžiaugė mergina, iššoko iš vandens ir lengvai bėgiodama nubėgo pas valstietį.
  Dobrynya plačiai išskėtė rankas. Nuoga Lena pakibo jam ant kaklo, pakėlusi kojas virš žemės. Dobrynya ją apkabino, keletą sekundžių laikė ant rankų, tada švelniai padėjo ant žemės.
  Kas šiemet vėluoja? Garsiu balsu paklausė Dobrynya: atrodo, kad jis turėjo įprotį taip kalbėti.
  - Buvau Altajuje.
  - Ką gi, tu nusiviliojai. Mes turime kažką geresnio. Šilta, jūra šalia, vakarėlis kietas.
  - Yra ir įdomių vaikinų. Ar prisimeni Yurka Shaggy? Aš stovėjau su juo. Bet čia, tu teisus, geriau. Todėl čia traukia...
  - Ar atkeliavai pėsčiomis? - paklausė Dobrynya. - Ilgam laikui?
  - Keturios dienos. Po Novosibirsko labai sėkmingai. Į Maskvą su vienu pakeitimu. Ten pagavau lengvąjį automobilį į Voronežą. Voroneže patekau į liūtį, bet į Anapą patekau be persėdimų. Ir iš pradžių, įsivaizduokite, viena ožka manęs vos neišprievartavo. Siaubingi, seni, visi su kriminalinėmis tatuiruotėmis. Irkutske ji jį sustabdė. "Į Maskvą", - sako jis, - "važiuoju". Apsidžiaugiau, šiek tiek pavažinėjau, šnekučiuosi apie šį bei tą. Staiga nusuko nuo pagrindinio kelio ir sustojo. Jis užtraukė sunkvežimio užuolaidas: "Noriu sekso", - sako jis. Eli atsitraukė. Ožka! Bandžiau ir be prezervatyvo...
  su kuo atsikėlei? - paklausė Dobrynya ir pažvelgė į Andrejų.
  - Vienas. Ten, matai, mano geltona palapinė, - atsakė Lena ir pridūrė nuleidusi balsą:
  - Vakar sutikau šį vaikiną. Andrejus yra menininkas, čia jis pirmą kartą.
  Kovaliovas turėjo puikią klausą. Jis atidžiai sekė pokalbį.
  - O ką sustabdėte prie praėjimo? - vėl paklausė Dobrynya. - Eime į malūnsparnį.
  Ar ten yra tinkama vieta parkuotis?
  - Na, taip, vakar vaikinai iš Krasnodaro išsikraustė. Vieta buvo atlaisvinta. Liko tik Rostovas, penki žmonės, o Rada su mergina.
  "Prisimenu Radą iš praėjusių metų", - sakė Lena. - Ji juokinga. Ji išmokė mus burti.
  - Taip! Ji tikra ragana! Kaip rūko žolę, bendrauja su velniais, - juokavo Dobrynya.
  - Ir su angelais, - nusišypsojo Lena. - Vakar tavęs nematė.
  - Ir visą vakarą miške ieškojome Dankos, Ankos sūnaus. Įsivaizduokite, birželį mergina dingo, o vakar Danka. Ryte krasnodariečiai išsikraustė, Anka buvo gydoma. Ji užmigo girta, o pabudus sūnaus niekur nebuvo. Kažkas matė, kaip jis eina į mišką. Apžiūrėjome visur ir neradome. Šiandien vėl eikime.
  "Prisimenu Danką", - sakė Lena. - Natūralus teroristas!
  - Štai, štai, šiais metais Mamai vos nenumirė nuo pasaulio! Dobrynya nusišypsojo. - Iš pradžių su juo susimušiau, bandžiau vyrui įsmeigti peilį į užpakalį. Mama nuėjo pas jį. Taigi Anka sulaužė arbatinuką kvailiui ant galvos. Vienintelis geras virdulys buvo automobilių stovėjimo aikštelėje. Įsivaizduokite, su virduliu su verdančiu vandeniu Mamai ant galvos!
  "Su tavimi čia smagu", - šypsojosi Lena.
  - Na taip! Ir tada buvo dar smagiau. Anka su sūnumi išvažiavo iš Mamaia stovėjimo aikštelės ir sustojo netoli nuo mūsų. O Mamai su aistra bijo kačių ...
  - Baimės? Katės?" - paklausė mergina. - Kodėl taip?
  - Na, prieš porą metų jis turėjo kerpių. Sako, čia jį pasiėmė, labai sunkiai gydė. Grasino dideliais pinigais. Dabar, vos pamatęs katiną, tuoj pat vejasi, mėto akmenimis. Ir jis myli moteris. Susitikau čia, Mamai paplūdimyje su panele iš Anapos. Čiužinys, visas persirengęs, dažytas. Blondinė su afrikietiškomis pynėmis iki juosmens. Ji užsidegė, o tai reiškia, kad Mamai priklauso nuo šios moters. Jie gėrė ir kalbėjosi. Trumpai tariant, jis nusitempė ją į palapinę. O Danka pamatė, pagriebė paplūdimyje katę, prislinko prie Mamai palapinės, staiga atidarė palapinės užtrauktuką, numetė katę ten ir tuoj pat užtraukė palapinę.
  Dobrynya nusijuokė nemaloniu, šiurkščiu juoku. Helen nusijuokė kartu su juo.
  - Įsivaizduokite, palapinėje procesas įsibėgėja, o tada išsigandusi katė atskrenda tiesiai į Nuogą Mamai. Gniaužia jį iš baimės. Tada jis užsikabino afrikietiškas košeles, nuplėšė jas nuo tetos. Mamai akyse ji iš ilgaplaukės blondinės virto trumpaplauke brunete.
  Dobrynya vėl nusijuokė. Truputį nusijuokęs jis tęsė:
  - Ponia ištikta šoko, Mamai tokia pati. Visas košmaras yra tas, kad Mamai niekaip negali išsitraukti savo turtų: ponia pakliuvo į išgąstį, jie negali atsikabinti, negali apsisukti, negali sugauti katės, negali. atidaryti palapinę. cha cha cha!!!
  Lena garsiai nusijuokė.
  "Trumpai tariant, katė ten darė reikalus", - juokdamasi tęsė Dobrynya. "Suplėšiau mamai visą nugarą, subraižiau panelei veidą. Tačiau juokingiausia, kad Mamai nuo streso išleido dujas, o kartu su jomis iššoko staigmena. Toks geras nepažįstamasis! Pats purvino, kol galėjo atsikabinti, išpurvino ponią, palapinę. cha cha cha!!! Ir katinas nuo netikėtumo dar labiau sužalotas. cha cha cha!!!
  "Čia reikia verkti, o ne juoktis", - pagalvojo Kovaliovas, stebėdamas besijuokiančią porą.
  - O, liga! Alena nusijuokė. "Su Mamai visada kažkas vyksta...
  "Tai dar ne viskas", - tęsė savo istoriją Dobrynya. - Kažkaip išsilaisvino, katę paleido. Vargšė ponia nuėjo nusiprausti. O Mamai nubėgo į tualetą - buvo labai nekantrus. Netrukus išgirstame šauksmą visam miškui: "Paleisk mano penį, infekcija!". cha cha cha! Įsivaizduok, Mamai, būdamas su prezervatyvu, jis nubėgo su juo į duobę. Atsisėdo susidoroti su dideliu poreikiu, jaučia: kažkas sugriebė varpą ir už penio tempia į duobę. Haha! Po velnių, ar ką, jis svajojo duobėje, kuri traukia. Įsivaizduokite, kaip yra rašyti su gerai ištemptu prezervatyvu.
  "O, man gaila vargšės Mamai", - juokėsi Lena.
  - Jis porą dienų po arbatinuko išmetė namus Sankt Peterburge. Kaip tik žmogžudystės diena. Įsivaizduokite, čia nužudytas žmogus. Fotografas iš Sočio.
  - Oho! Lena iškėlė rankas.
  Išgirdęs, kad jie kalba apie žmogžudystę, Kovaliovas priėjo prie Dobrinijos su Lena ir prisistatė:
  Mano vardas Andriukha. Slapyvardis - Kal.
  - O aš Dobrynya, - ištiesė ranką vyras.
  "Aš girdėjau jūsų istoriją, - sakė Kovaliovas. - Jie taip pat man pasakė, kad čia nužudytas vyras filmavosi pornografijoje. Už tai jis buvo sumuštas.
  - Kas tau tai pasakė? - paklausė Dobrynya.
  "Žmogžudystės dieną čia buvęs pažįstamas.
  - Taip, shmon buvo tada būk sveikas. Atvažiavo policininkai, mergaitę išvežė.
  - Ar ji jį nužudė? - paklausė Kovaliovas. Gal ji turėjo asistentą?
  - Taip, - numojo ranka Dobrynya. "Tai turi savo istoriją, bet tai ne mūsų reikalas. Nenoriu nieko apie tai žinoti. Tegul policininkai tai išsiaiškina patys.
  Ar galite man padėti perkelti mano palapinę? - paklausė Lena Dobrinijos.
  "Aš, žinoma, padėsiu", - pažadėjo Dobrynya ir paklausė Kovaliovo:
  - Iš kur tu esi?
  "Aš esu iš Sankt Peterburgo", - atsakė Kovaliovas.
  - Vadinasi, apie žmogžudystę tau papasakojo Mamai? - paklausė Dobrynya.
  "Ne, aš jo nepažįstu", - atsakė Kovaliovas. - Kur jis gyvena Sankt Peterburge?
  - Iš kur aš žinau! - nepatenkintas pasakė Dobrynya. - Jo niekada nebuvo.
  "Čia yra daug žmonių iš Sankt Peterburgo", - sakė Lena.
  "Taip, vien Katya Ogonyok ko nors verta", - atsakė Dobrynya.
  - Ar Katya dabar čia? - paklausė Lena.
  - Taip! Tai nėra toli nuo mūsų.
  "Ir mes persikeliame į kitą vietą", - sakė Lena Andrejui. - Miške, netoli nuo Lotoso, yra gera automobilių stovėjimo aikštelė. Sraigtasparnis vadinamas. Ar ateisi su mumis?
  Ar mane ten gerai priims? - paklausė Kovaliovas.
  Dobrynya vertinamai pažvelgė į Andrejų ir pasakė:
  - Jei elgiesi gerai. Vietos užtenka visiems. Jei nepatinka, gali bet kada išeiti. Žmonės išvažiuoja, yra nemokamos automobilių stovėjimo aikštelės. Ar tu rūkysi?
  "Ne, aš nerūkau", - atsiprašė Kovaliovas.
  "Viskas gerai, tu stovėsi su mumis ir išmoksi", - sakė Dobrynya. "Gerai, ruoškis, jei ateisi su mumis.
  
  
  26 skyrius
  Kovaliovas išvyko, skausmingos laukimo valandos užsitęsė, Vasilijui Krasinui praskaidrino sekmadienio pasivaikščiojimas su Inna po Anapą.
  Krasinas sunkiai sutarė su merginomis, bendraudamas buvo nedrąsus. Susipažinti jam buvo nepatogu ir pirmą kartą po susitikimo jautėsi nejaukiai. Todėl daugeliu atžvilgių jis nesusiformavo su priešinga lytimi. Jį nuolat smaugia kompleksai, merginos nekreipė į jį dėmesio. Bet Inna kažkaip iškart pamėgo Vasilijų, jam buvo patogu su ja. Gražiai moteriai įsižiebusi simpatijos kibirkštėlė pamažu įžiebė meilės ugnį griežtoje Krasino širdyje.
  Kolegoje jam patiko viskas. Ir išvaizda, ir išraiškingos akys, ir figūra. O taip pat mokėjo įdomiai kalbėti apie savo darbą, apie save. O Krasinas, nedrąsus su moterimis, šį kartą noriai bendravo su Inna.
  Tą meilų, šiltą ir tylų vakarą jie negalėjo pakankamai kalbėti. Paplūdimyje plaukimo sporto meistrė Inna pasakojo apie savo susitikimą su delfinų pulku atviroje jūroje:
  - Nuplaukiau kažkaip ypač toli į jūrą. Žiūriu, tarp manęs ir kranto pasirodė pulkas delfinų. Jie kartais būna visai arti kranto. Tikriausiai jiems įdomu pažvelgti į dvikojus paslaptingas būtybes, kurių pakrantėse apstu. Tarp žmonių ir šių jūros gyvūnų yra tam tikras senovinis mistinis ryšys.
  Delfinai plaukė lėtai, tingiai kalbėdami jiems būdingu girgždėjimu, kuris buvo aiškiai girdimas vandenyje.
  Sustojau, beveik sustojau bet kokį judėjimą, tik šiek tiek siūbavau ant bangų ir stebėjau judantį pulką. Klausiausi jų pokalbio, kuris kažkodėl darėsi vis aktyvesnis. Delfinai diskutavo apie kažką savo. Įdomu ką!
  Ir staiga kaimenė atsisuko į mane. Jie pasiskirstė į dvi grupes. Penki pradėjo suktis aplink mane. Bet trys atėjo tiesiai man! Sustingau žiūrėdama, kaip jie suglumę artėja. ...
  - O, kiek žmonių norėtų sutikti delfinus jūroje! - Vasilijus įterpė savo frazę į pokalbį.
  - Tačiau visi poilsiautojų bandymai iki jų priplaukti baigiasi nesėkmingai. Ir šie delfinai patys nuplaukė prie manęs! Mačiau, kaip jie kvėpuoja, triukšmingai išleisdami orą, mačiau jų mažas akytes, besiartinančius pelekus. Prisiminiau istorijas apie delfinų ir žmonių draugystę. Ir man norėjosi su šiomis gražuolėmis susidraugauti, paglostyti artimiausią iš jų. Be to, trijų geriausių delfinų pelekas buvo labai arti, tiesiogine prasme trijų metrų atstumu nuo manęs!
  "Tu esi drąsi mergina", - pasakė Vasilijus.
  Švelniai pajudėjau link jų. Bet kaimenė iškart pateko po vandeniu ...
  - Išsigandusi? - paklausė Krasinas.
  "Atrodo", - atsakė Inna ir tęsė pasakojimą:
  "Plaukiau atgal į krantą tikėdamasis pamatyti, kur išplauks delfinai. Jie nebuvo matyti labai ilgai. Tada jie vos pastebimai pasirodė tolumoje ir vėl pateko po vandeniu. Ir mane apėmė susierzinimas, susimaišęs su smalsumu. Kas tai buvo? Kodėl delfinai priplaukė prie manęs?
  "Sako, delfinai padeda žmonėms, atsidūrusiems jūroje toli nuo kranto", - pasiūlė Vasilijus.
  Taip, girdėjau istorijų apie delfinus, gelbstinčius skęstančius žmones.
  "Ir kartais dėl kokių nors priežasčių jie išmetami į žemę", - sakė Vasilijus.
  - Sako, kad praranda kryptį, bet man atrodo, kad jie plaukia mirti.
  Ar jie nusižudo? - paklausė Vasilijus.
  - Atrodo. Galbūt artimieji priversti tai daryti. Matote, delfinai, kaip ir žmonės, kvėpuoja oru ir yra jautrūs virusinėms ligoms. Tai reiškia, kad jie gali užkrėsti vienas kitą. Susirgus vienam žmogui, norėdamas neužkrėsti viso pulko ir savo lavonu neužteršti jūros, jis priverstas mesti į krantą.
  "Logiška versija", - sutiko Krasinas.
  - Kartą pamačiau, kaip delfinas atėjo mirti. Buvo gilus ruduo. Paplūdimyje nėra nė vieno, poilsiautojai visi išvažiavo, o aš nusprendžiau eiti prie uolų. Man patinka ten vaikščioti.
  Matau ant kranto gulintį delfiną. Gyvas! Jo plaučiai triukšmingai išleido orą. Delfinas sunkiai kvėpuoja, jo akys užmerktos. Uodega ir apatinė pilvo dalis yra vandenyje, tačiau didžioji kūno dalis yra ant kranto. Delfinas yra didelis. Priėjau ir atidžiai jį apžiūrėjau. Kraujo ar sužalojimų nerasta. Kruopščiai pliaukšteliu delnu į nugarą jūros gelmių gyventoją. Atsakydamas delfinas silpnai judina pelekus. Jis jaučia mano prisilietimą! Bet jis negali arba nenori judėti.
  Bandau įlįsti į vandenį. Bet delfinas yra sunkus. Negaliu jo pajudinti. Tačiau jis pats nenori eiti į jūrą. Tai matyti iš vos judančių pelekų. Delfinas irkluoja juos į žemę! Nežinau ką daryti, negaliu jam padėti. Aš tik glosteliu vargšelio galvą.
  Ir tada delfinas atsimerkia, pažvelgia į mane liūdnu žvilgsniu. Rodau ranka: plauk, sako, į jūrą. Atsakydamas delfinas tik silpnai judina pelekus. Bandau įstumti jį į vandenį. Nenaudingas! Staiga iš delfino akies matau didelę ašarą. Jis ne toks skaidrus kaip žmogaus, gana drumstas, stipriai atskiesto pieno spalvos. Pirma ašara lėtai rieda antrąja, paskui trečia... Delfinas verkia. Jis turi tragediją.
  Prie mūsų prieina moteris. Kartu dar kartą apžiūrime delfiną. Ne, jis nesužeistas.
  Moteris sako: "Eisiu į poilsio centrą, pranešiu apie delfiną" ir išeina.
  Ir aš pasilieku. Sėdžiu šalia mirštančio skerdenos. verkiu su juo...
  O tada atvažiavo gelbėtojai ir nutempė vargšą gyvūną į jūrą. Bandžiau aiškinti, kad delfinas serga ir jam reikia medikų pagalbos, bet jie manęs neklausė. Aš tada mokiausi vidurinėje, buvau paauglys...
  
  
  27 skyrius
  Innos istorija palietė Krasiną, o malonus vakaras, praleistas su mergina, Vasilijų visiškai nudžiugino. Kitą dieną jis daugiau galvojo apie Inną nei apie darbą. Tačiau jis dar kartą bandė apklausti kaltinamąjį. Bet veltui.
  Nadežda turėjo būti paleista ir pastatyta lauke už jos. Ji turėjo nuvesti pas maniaką. Tik kaip sekti merginą miške? Beliko laukti informacijos iš Kovaliovo.
  Antradienio vakarą jis pasirodė susijaudinęs.
  "Klausyk, Vasekai, aš tiek daug kentėjau! Ten manęs vos neišprievartavo vienas baisus jauniklis.
  "Turėjai atsipalaiduoti ir mėgautis", - juokavo Krasinas.
  "Aš tau sakau, kad tai nepatirsi malonumo". Jei tik venerinės ligos...
  "Eik tiesiai prie reikalo", - paprašė Krasinas.
  - Palauk, neskubėk. Turime jums viską papasakoti iš eilės, - įspūdžiais nekantravo pasidalinti Kovaliovas. - Tada aš atvykau į Utrišą. Iki marių, kur žuvo režisierius, dar liko keturi kilometrai. Apsidairiau, matau: mergina vaikšto viena, tempia daiktus. Oho tokia miela, nors su dredais ir tatuiruote ant kojos, bet patraukli. Nusprendžiau su ja susipažinti, pasakiau, kad pirmą kartą Utriše noriu į trečiąsias marias, nes apie tai žinau iš draugų. Mergina pasivadino Nimfa, bet iš tikrųjų jos vardas yra Lena. Sakė, kad atvažiuoja jau penktą kartą, pasakys, kas yra kas. ėjome kartu...
  "Aš ką tik pasakiau, kad telyčia yra baisi", - įsiveržė į istoriją Krasinas.
  - Taigi aš ne apie ją kalbu! Klausyk, netrukdyk.
  "Tavo seksualiniai nuotykiai manęs per daug nejaudina", - sakė Krasinas. - Tiksliau.
  "Čia aš kalbu apie atvejį. Apskritai, Nimfa atvedė mane pas ją. Prisėdau prie jų automobilių stovėjimo aikštelėje. Piršlys iškart prisirišo prie Nimfos, jai pažįstamos iš ankstesnių metų. Jis buvo vadinamas Dobrynya, atrodė maždaug dvidešimt penkerių metų. Žmogus su menku intelektu. Hipių stovykloje jis buvo pagrindinis autoritetas. Sau aš jį pavadinau niekšu. Jam trūksta kelių pirštų ant rankų ir to paties ant kojų. Jis visiems pasakojo, kad kariavo Čečėnijoje. O jo rankose, neva, rankose sprogo granata. Įvertinkite, ant kūno nėra nė vieno rando, trūksta tik pirštų. Norint gauti tokią žalą, granatą reikėjo vienu metu laikyti rankomis ir basomis kojomis, dėvint šalmą ir galingus šarvus. Tačiau jo draugai juo patikėjo. Iš tokio čia reikėjo sužinoti informaciją. Klausiu jo apie sektantus, o jis pasakoja, kaip išmoko plaukti darželyje. Jie atvyko su mama į Sočį, mama jį nuvežė pas plaukimo instruktorių. Jie davė jam ir kitiems vaikams pripučiamus čiužinius ir pasakė, kaip judinti rankas plaukiant. Na, jis plaukė. Tiek, kad jie jį sustabdė tik dešimt kilometrų nuo Turkijos ...
  "Kodėl tu man apie jį pasakoji visas niekšybes? - paklausė Krasinas.
  - Taigi jis žinojo apie viską, kas vyksta mariose. Turėjau su juo bendrauti, o tada mes vos nesusimušėme ...
  Koridoriuje pasigirdo žingsniai. Kovaliovas pribėgo prie durų ir pravėrė jas.
  - Ir štai atėjo Innočka! Andrejus apsidžiaugė. - Ateik pas mus!
  - Ei! Inna pasisveikino. - Ar yra įdomios informacijos?
  - Aš tik pasakoju Vasilijui, ką aš išgyvenau. Ir viskas dėl tikslo. Taigi, tas niekšas man pasakė, kad mūsų maniakas dabar yra Utriše. Jis turi guolį kažkur kalnuose. Kur tiksliai, niekas nežino. Bet kartais nusileidžia prie jūros.
  Žinote, atrodo, kad šį maniaką mačiau pirmą savo rytą mariose. Jis ėjo pakrante, paskui pasuko į mišką. Puoliau paskui jį, bet atrodė, kad jis išgaravo. Yra tiek daug miško takų.
  Vėliau apie šį vaikiną paklausiau savo naujų pažįstamų. Jis keistas: nebendravo su niekuo, išskyrus savo merginą. Vaikinai patvirtino, kad būtent jis draugavo su Nadežda, o dabar, regis, jos laukiasi. Hipiai mano, kad jis nužudė režisierių, o kaltę prisiėmė jo mergina.
  "Mes taip pat manome", - pasakė Vasilijus. - Įdomu, ką valgo maniakas? Galbūt jis vagia maistą iš automobilių stovėjimo aikštelių, kol poilsiautojai miega?
  Nieko negirdėjau apie maisto vagystes. Gal turi atsargų, gal miške ką nors randa.
  "Kaip ir maniau: maniakas laukia savo merginos", - sakė Krasinas. - Ar ką nors sužinojai apie mūsų pornografinę aktorę?
  - Ji atvyko į Utrišą su savo vaikinu. Žmogžudystės dieną su juo, tam tikru Mamajumi ir Gorynyčiu, Mamai automobiliu nuvažiavo į Sankt Peterburgą.
  - Ar tu bijojai? Bet kas? - paklausė Inna.
  - Mamai vis tiek ketino išvykti tą dieną. Šiemet jam nepasisekė. Aktorė ir vaikinas buvo jo kaimynai automobilių stovėjimo aikštelėje. Ir tada yra žmogžudystė. Mamai pasiūlė eiti su juo. Jie greitai susirinko ir prieš atvykstant policijai išmetė per Mažąjį Utrišą. Pas Mamai mašina stovėjo ten, laukinių palapinių miestelyje, prižiūrint pažįstamiems.
  - Kokia mergina? - paklausė Krasinas.
  - Ar mūsų aktorė mirė? - sakė Kovaliovas. "Ir ji keista, nebendraujanti. Ten Dobrynya bandė ją numušti. Aš jau pasakiau apie jį Vasijai. Taigi ji mandagiai atkirto: "Atsiprašau, aš nesu laisva. Mano vyras neleidžia man bendrauti su kitais vyrais be jo žinios". Atrodo, kad jie atvyko į Utrišą iš valstijų. Bet jie laisvai kalbėjo rusiškai. Abu.
  Koks aktorės vaikino vardas? - paklausė Krasinas.
  - atsakiau Sašai. Daugiau apie jį nieko nepavyko sužinoti.
  - Kodėl jie atvyko pas mus į Anapą? - paklausė Inna.
  - Sako, kad Sasha sektos vadovybėje turi arba pažįstamą, arba giminaitį. O Utrišo sektantai turėjo kolekciją.
  - Reikės daugiau sužinoti apie Mamajų ir Gorynyčą, - sakė Krasinas. "Jų tikrieji vardai, adresai...
  Paklausiau jų draugų. Nieko konkretaus nebuvo galima pasakyti.
  "Turime dar kartą patikrinti gyventojų sąrašą prie lauko durų, kur aktorė buvo nužudyta. Ką daryti, jei kažkas atsiras, - sakė Krasinas Kovaliovas.
  - Kaip siūlote elgtis su Nadežda? - paklausė Inna.
  "Turime paleisti", - atsakė Krasinas. - Ir įrenkite jai gerą lauko sceną, mergina turėtų vesti pas maniaką.
  "Bus sunku ją sekti miške", - sakė Inna. - Visų takų uždaryti nepavyks.
  Andriukha padės. Jis beveik kaip namie ant marių, - sakė Krasinas.
  Siunčiate mane vėl išdraskyti hipių? - paklausė Kovaliovas. "Aš vos galėjau nuo jų atsitraukti. Iš pradžių Katya Ogonyok mane tvirkino, privertė vaikščioti nuogą, o paskui griebė mane už pūlingo. Sakau: "Aš nepasiruošęs seksui ir neturiu prezervatyvo". "Nieko, - atsako jis, - turiu plastikinį maišelį, galite jį naudoti vietoj prezervatyvo. Baisus, smirdantis jauniklis - siaubas. Su dideliu vargu jis išlipo. Ji pati yra iš Sankt Peterburgo. Ji man papasakojo apie savo tautiečius Mamai ir Gorynych. Mamai ieškojo bendrakeleivių, kad būtų smagiau grįžti namo, ir įmetė šiek tiek pinigų benzinui. Katya pasiūlė, bet ji nusprendė stovėti ant Utrišo iki vėlyvo rudens. Ir Gorynychas sutiko. Ir mūsų aktorė ir jos vaikinas prisijungė prie jų ...
  - Kur gyvena Mamai ir Gorynych Katya, ji tiksliai nežino? - paklausė Krasinas.
  - Aš jums sakau: aš nežinau, kaip ir tikrų šių valstiečių vardų. Hipiai greitai suprato, kad aš - ne vienas iš jų. Dobrynya pradėjo graužti: ką tu čia bandai gauti. Beveik susipyko su manimi. Turėjau pasakyti, kad važiuoju į Anapą pas savo moterį išgerti. Jis žadėjo grįžti po poros dienų, bet turėjo palikti palapinę.
  - Nieko, - šypsodamasis pasakė Vasilijus. - Aš eisiu su tavimi. Ir palapinę paimsime, ir maniako guolį rasime. Galimybė jį paimti yra gera, jūs negalite jos praleisti.
  "Tavyje pabudo medžiotojo instinktas", - atsakė Kovaliovas. - Turėtume išnarplioti savo bylą.
  "Mes išsiaiškinsime", - patikino Krasinas. Manau, kad atsakymas yra artimas.
  
  
  28 skyrius
  Hope buvo paleista po poros dienų. Suklydusiai merginai Inna pasakė, kad jai pavyko sulaikyti tikrąjį žudiką, o dabar, formaliai pasirašius reikiamus popierius, gali būti laisvėje.
  Kaip ir tikėjosi tyrėjai, mergina iš karto nuvyko į Utrišą.
  Trečiose mariose jos laukė Kovaliovas, Krasinas ir dar keli civiliais drabužiais vilkintys riaušių policininkai. Priešingai nei tikėtasi, Nadeždai nereikėjo ilgai sekti. Borisas tarsi numatė mylimosios sugrįžimą ir pats nusileido prie jūros.
  Nadia pamatė jį kelyje, vedančiame į paplūdimį
  - Borisas! Tu nesuimtas?! - sušuko apsidžiaugusi mergina ir kaip katė užšoko ant mylimojo. Ji apsikabino, apsivijo rankas, kojas, pradėjo bučiuotis.
  Tačiau po minutės antrankiai ant maniako rankų užsifiksavo.
  Hope buvo isteriška. Priešingai, Borisas atrodė ramus.
  - Mieloji, atleisk! - sušuko mergina. - Aš nenorėjau! Aš jiems nesakiau apie tave! Aš lauksiu tavęs!
  "Geriausiu atveju teks laukti dvidešimt penkerių metų", - sakė Krasinas Kovaliui. "Tada jie skirs jam iki gyvos galvos."
  - Jei rinkčiausi sau žmoną, rinkčiausi tokią, kaip Nadia, - atsakė Kovaliovas. - Atsidavęs, meilus. Išeiti iš tarnybos ir pabusti ryte švelniame tokio žmogaus kaip ji glėbyje, tarsi būtum nirvanoje. Gaila, kad mergina atsidavusi savo maniakui. Ir tada aš ją geriau pažinčiau.
  - Taip, tokia gera žmona gali pasirodyti, - sutiko Krasinas. - Bet mes nesame iki nirvanos. Reikia važiuoti į Sankt Peterburgą, susitvarkyti su žmogžudystėmis.
  - Gauta informacija nėra tokia karšta, - priminė Kovaliovas. - Išsiaiškintas tik aktorės vaikino vardas ir net jų bendrakeleivių slapyvardžiai. Kaip didžiuliame mieste rasti žmogų pagal vardą? Jei jie dalyvauja nusikaltimuose, greičiausiai juos išmetė iš Sankt Peterburgo.
  "Ir aš nujaučiu, kad mes greitai išspręsime šią bylą", - atsakė Krasinas.
  Sutvarkę visus reikalingus dokumentus, detektyvai užsisakė bilietą į Sankt Peterburgą ir išvyko namo pas Inną.
  "Rytoj ryte išskrendame", - tarė Vasilijus namo šeimininkei. Jau užsisakėme bilietus vienuoliktai.
  - O aš rytoj turiu dirbti, - pasakė Ina. "Galėsiu nuvesti tave iki autobusų stotelės pačiu laiku".
  Kitas rytas buvo saulėtas, šiltas ir tylus. Diena žadėjo būti karšta.
  "Jūra būtų dabar", - svajingai tarė Kovaliovas prie vartų. Paimkite savaitės pertrauką.
  "Aksominis sezonas yra puikus laikas atsipalaiduoti", - sutiko Inna.
  - Kelias dienas ilsėjotės prie jūros Utriše, - priminė jam Krasinas. - Bet gaila skirtis su Ina.
  - Taigi ateik pas mus dar kartą, - atsakė Inna. "Mes ir mama būsime laimingi.
  "Dabar, jei man duos atostogų, aš tikrai atvyksiu", - pažadėjo Krasinas.
  Pakeliui Andrejus sustojo prie gėlių kiosko, nusipirko gvazdikų puokštę ir padovanojo Innai.
  - Ačiū! Labai mielas ir gražus! - Inna apsidžiaugė ir veidą palaidojo gėlėse, su malonumu įkvėpdama jų aromato. - Jie gerai kvepia!
  Mergina priėjo arčiau Krasino ir sušnibždėjo jam į ausį:
  - Aš lauksiu tavęs.
  Vasilijus linksmai nusišypsojo ir pasakė:
  - Būtinai paskambinsiu tau iš Sankt Peterburgo.
  - Aš palauksiu, - pakartojo Ina.
  
  
  29 skyrius
  Sankt Peterburge Krasinas iš pasų kasos pirmiausia paprašė informacijos apie lauko durų, kuriose gyveno Marija Novikova, gyventojus.
  - Žiūrėk, Andriukha, bute priešais velionę Mariją Novikovą yra registruota tam tikra Gorynycheva Tatjana Aleksandrovna. Ar jie jos paklausė? - paklausė Krasinas.
  "Žmogžudystės naktį ji buvo ligoninėje", - atsakė Kovaliovas.
  - Ar klausėte apie jos artimuosius?
  - Ar manai... Gorynych... Tas pats iš Utrišo? Labai gerai gali būti!
  "Taip, velionė aktorė išvyko su Gorynych", - sakė Krasinas. - Mums skubiai reikia apklausti Tatjaną Aleksandrovną ir Gorynychą, jei jis ten gyvena.
  - Supratau, - pritarė Kovaliovas. Žmogžudystės dieną jo nematėme. Bet galbūt Gorynychas buvo įtrauktas... Bet kaip jis pateko į mokytojo butą?
  "Tai viskas, ką mums reikia išsiaiškinti.
  - Gerai! Kovaliovas pasakė. - Aš eisiu pas Tatjaną Aleksandrovną.
  
  Jau vakare Gorynychas sėdėjo Krasino kabinete. Kovaliovas atvedė jį apklausai. Vasilijus Krasinas iš karto uždavė sudėtingą klausimą.
  - Kodėl tu, Viačeslavai Anatoljevičiau, nužudei Liusę Starr?
  Priešingai nei tikėtasi, Gorynychas to neneigė.
  - Tai ne mano kaltė! Ji pati! įtariamasis vos nesuriko. "Žiūrėk, aš nenorėjau jos įskaudinti. Man labai patiko Liusė. Taip ir atsitiko. Atsitiktinai. Nuėmiau pagalvę, žiūriu: ji užduso. Ji nebekvėpuoja. Sasha ir aš bandėme tai išpumpuoti. Nepavyko.
  - Norite pasakyti, kad moteris pasmaugė save pagalve? Be tavo pagalbos? - paklausė Krasinas. - Kaip tai įmanoma?
  - Turėjau lytinių santykių su ja. Dėl aštrumo jis uždengė jos veidą pagalve. Taip Sasha padarė prieš mane. Ji neprieštaravo. Ir nuėjau į ekstazę, baigiau, o nuėmusi pagalvę žiūriu: Liusė nebekvėpuoja.
  - Kas tai per smagumas, pasmaugti merginą lytinio akto metu ?! - grubiai paklausė Kovaliovas.
  Taigi toks seksas. Sakau tau, ji neprieštaravo.
  - Ar neprieštaraujate, jei ją pasmaugsite? Kovaliovas paspaudė.
  - O Sasha? Kokia jo pavardė? - paklausė Krasinas.
  Gorynychas pagalvojo.
  Atsakykite į klausimą! Kovaliovas pasakė.
  - Neatsimenu... Nežinau jo pavardės. Sąžiningai! Jis kažką papasakojo apie save, bet pavardės, atrodo, neįvardijo.
  - Ar Sasha neprieštaravo tam, kad tu iškrypėliškai mylėjai su jo mergina? Kovaliovas netikėjo.
  - Jis pats pakvietė mane ir Liusę pasilinksminti, kol jis miega. Ji neprieštaravo.
  - Taigi aš patikėsiu tavimi, ką jis pasiūlė. Jums nėra labai lengva meluoti", - sakė Kovaliovas.
  - Aš nemeluoju, nuoširdžiai! Sasha buvo ramus, kai jo mergina buvo su kitais vyrais... Liusė buvo pornografinė žvaigždė...
  - Tarkime, mergina užduso netyčia, bet kodėl tu jos lavoną išmetei kaimynei? - paklausė Krasinas.
  "Tiesiog norėjome pasislėpti iki vakaro. Sasha, kai viskas atsitiko, mane sumušė, tada pasakė, kad nėra prasmės jam mirksėti, pareikalavo išvesti Liusę ir palaidoti. Paskambinau Mamai, jis galėjo atvažiuoti tik vakare. O nuvežti lavoną taksi, supranti ...
  - Dar kartą pakartosiu Vasilijaus klausimą: kodėl Liusės lavoną pasodinai kaimynei? - vėl į tardymą įsikišo Kovaliovas.
  - Mūsų bute buvo neįmanoma palikti lavono. Tą dieną mama buvo išrašyta iš ligoninės. Ji ir jos sesuo turėjo važiuoti.
  - Kaip patekote į kaimyno butą? - paklausė Krasinas.
  - Taigi mano mama turėjo savo buto raktus ...
  Kodėl jie mums nesakė? Krasinas nustebo. "Nei mama, nei mokytoja.
  "Mokytoja gali net nežinoti apie raktus", - atsakė Gorynychas.
  - Kaip tai? - paklausė Kovaliovas.
  - Matote, prieš ją bute gyveno senas senelis, mama padėjo jam atlikti namų ruošos darbus. Jis pasitikėjo mama, bet kokiu atveju davė raktelius. Ir tada mirė senelis, o netrukus persikėlė mokytojas. Ji yra jo dukterėčia, ar panašiai. Ir mes pamiršome apie raktus. O su mokytoja draugiški santykiai nesusiklostė.
  Kiek laiko ji gyvena tavo name? - paklausė Kovaliovas. O tiksliau, ji gyveno.
  - Trys metai. Ne, net keturių. Netrukus po mano senelio mirties man davė ketverius metus už narkotikus. Aš ką tik paleistas lygtinai. Vasarą praleidau Utriše, ten buvau dar prieš išleidžiant. Ir mama mane išleido, aš negalėjau palikti Liusės lavono mūsų bute. Mama manęs nesuprastų ir būtų iš karto išvarusi.
  Iš kur sužinojai, kad mokytojos nėra namuose? - paklausė Krasinas.
  - Kai pradėjau galvoti, kaip atsikratyti lavono, iššokau į gatvę. Ten kalbėjosi su draugu. Ji buvo mokytojo draugė. Ji prasitarė, kad Marija atostogauja Sočyje. Ir aš prisiminiau raktus. Jų buvo du. Prieš išleisdama įmečiau juos į savo stalą. Atsistojau ir pažiūrėjau: raktai išsaugoti.
  - O mama? - paklausė Kovaliovas. Ar klausėte apie raktus?
  - Ji paklausė. Labai seniai, iki mano išleidimo. Pasakiau, kad juos išmečiau. Tada ji pamiršo apie raktus, bet jie, pasirodo, buvo išsaugoti mano šiukšliadėžėje.
  - Norite pasakyti, kad mokytoja per visus šiuos metus po giminaičio mirties nepasivargino pakeisti abiejų spynų ir atsirado rakteliai? - paklausė Krasinas.
  - Taip! Būtent. Pabandžiau, durys atsidarė. Na, aš ir Sasha nuvežėme Liusiją į mokytojo butą.
  Kodėl kūnas buvo pakištas po lova? - paklausė Kovaliovas. - Jie galėjo padėti ant lovos arba palikti koridoriuje.
  - Aš nežinau. Mes negalvojome. Jie atnešė jį į kambarį, ir ten tai atsitiko.
  - Suprantu, - pasakė Krasinas. "Tačiau lavono pasiimti nepavyko. Mokytojas grįžo anksti. Ir nusprendėte ją išmesti pro langą kaip nereikalingą liudytoją.
  - Ne, ne taip. Tikrai ne tokiu būdu. Atėjome, o ji pradėjo grasinti, kad iškvies policiją. Mus įžeidė. Taigi Sasha užsidegė, padėjo jai išlipti pro langą.
  Kur dabar yra Sasha?
  - Jis atskrido pas save į JAV.
  - Tai tikrai? - paklausė Krasinas. Kas gali patvirtinti?
  - Mamai. Nuvežė jį į oro uostą.
  - Kaip vadinasi Mamaia, kur jis gyvena?
  - Kažkur Kamyshovaya gatvėje, nuoširdžiai nežinau tikslaus namo numerio! Nebuvau su juo, kalbėjomės tik telefonu.
  - Duok mums jo telefono numerį, - įsakė Krasinas. Pažiūrėkime, ką pasakėte. Ir tas pats pasakytina apie butą.
  Vasilijus užsirašė telefoną, padavė lapą Kovaliovui ir pasakė:
  - Belieka apklausti Mamajų, išsiaiškinti, kurią dieną ir kokiu skrydžiu Aleksandras skrido, tada pagal keleivių sąrašą paskaičiuoti mūsų kliento paso duomenis. Ir turėsime dar vieną žmogų, susijusį su mokytojo nužudymu.
  "Supratau", - atsakė Kovaliovas. - Aš tuo pasirūpinsiu.
  
  
  30 skyrius
  Fiodoras Semjonovičius Orlovas pabudo linksmas, stebėtinai linksmas senam žmogui, apimtam daugybės opų. Nugaros neskaudėjo kaip įprastai, netrukdė nei kepenys, nei kojos. Be lazdelės jis priėjo prie lango ir atitraukė užuolaidas. Kambarys prisipildė džiaugsmingos šviesos! Koks džiaugsmas vėl matyti saulę, mėlyną dangų, lengvus pūkuotus debesis. Likimas davė jam dar vieną dieną!
  Atėjo ilgai lauktas pavasaris, lauke buvo geras oras, Fiodoras Semenovičius užsidegė noru. Svajojo apie ilgus žiemos vakarus nuvykti į gimtąjį kaimą, aplankyti skaudžiai pažįstamas vietas. Jis meldėsi dangaus už tokią galimybę. Gal šiandien, o gal dabar?
  Kiekvienas žmogus turi vietų, prie kurių jis labiausiai prisirišęs. Fiodorui Semenovičiui tokia vieta buvo laukinis paplūdimys gimtajame Lisy Nos kaime. Kodėl? Jis negalėjo savęs paaiškinti. Tikriausiai vaikystės prisiminimai, bet būtent apie šį paplūdimį jis kartais sapnuodavo naktimis.
  Senoliui stipriai skaudėjo kojas, nuolat sukosi galva. Beveik visą žiemą Fiodoras Semjonovičius neišėjo iš namų. Na, bent jau Lidočka iš Socialinės apsaugos ir dukterėčia Mašenka kartais jį aplankydavo. Tačiau dabar pensininkė jautėsi puikiai! Jis nusprendė eiti ir drebėjo iš nekantrumo.
  Fiodoras Semjonovičius paėmė lazdą, ilgam nusileido iš trečiojo savo Chruščiovo aukšto. Kai už jo užsitrenkė lauko durys, senolis giliai įkvėpė gaivaus pavasariško oro. Paukščiai čiulbėjo, pumpurai išsipūtė ant medžių. Akimirką Fiodoras Semjonovičius vėl pasijuto jaunas, kupinas jėgų. Vaikai žaidė kieme, kaimynai sėdėjo ant suoliuko ir kažką kalbėjo. Koks malonumas įkvėpti pavasario, sveiko, nerūpestingo gyvenimo aromatų. Koks džiaugsmas būti tarp žmonių, juos stebėti!
  Mažame sode už namo Orlovas rado laisvą suoliuką saulėje ir atsisėdo pailsėti prieš sunkų kelią. Čia savo reikalus ėjo žvirbliai, zylės, balandžiai, varnos, kartais apsikeisdami džiaugsmingais šūksniais. Šalia esanti katė užlipo į medį ir kaitinosi saulėje. Šunys vaikščiojo su šeimininkais, vienas jų pribėgo prie Fiodoro Semjonovičiaus, apuostė, vizgino uodegą, bet šeimininkas ją pašaukė, ir draugiškas šuo pabėgo.
  "Kiek šiandien paukščių, kiek gyvūnų ir žmonių! pagalvojo Fiodoras Semjonovičius. Ir visi džiaugiasi pavasariu. Kokia palaima!
  Tačiau Fiodoras Semenovičius turėjo ypatingą nuotaiką, jis norėjo keliauti ir sėdėti ant Suomijos įlankos krantų.
  Pensininkė nuėjo į autobusų stotelę. Maršrutas į Zelenogorską tiesiog eina per Lisy Nos. Važiuokite ne ilgiau kaip pusvalandį.
  Beveik nereikėjo laukti autobuso. Fiodoras Semenovičius įlipo į kabiną be pašalinės pagalbos. Žmonės buvo gerai. Visos vietos buvo užimtos. Fiodoras Semjonovičius atsirėmė į turėklą, bet šalia sėdintis jaunuolis jam pasakė:
  - Sėskis, tėti! ir užleido kelią.
  "Turime gerą jaunystę", - su dėkingumu pagalvojo Fiodoras Semenovičius. Jis džiaugėsi, kad į jį buvo kreiptasi - "tėtis". Mandagus, paprastas.
  Orlovui neužteko bendravimo, jis norėjo pasikalbėti su vienu iš keleivių, tačiau neišdrįso. Kasdienė kova už gyvybę paaštrino visus pojūčius. Bet dabar Fiodoras Semjonovičius buvo laimingas. Žiūrėjo pro langą, stebėjo į autobusą įvažiuojančius ir išlipančius žmones. Toks gyvenimas! Verda ir burbuliuoja. Ir šie paprasti pastebėjimai privertė jo silpną širdį plakti greičiau.
  Ties Lisiy Nos Fiodoras Semjonovičius išlipo artimiausioje stotelėje ir lėtai nuėjo taku į laukinį paplūdimį. Koks jis buvo laimingas! Tarsi po ilgo nebuvimo grįžo į tėvynę. Retas keliautojas šiomis akimirkomis patiria tokius ryškius pojūčius kaip Orlovas.
  Tačiau pamažu seną vyrą apėmė prisiminimų banga. Gyveno kukliai, stengėsi neišsiskirti, atsiriboti nuo viešumos, viršininkų akių, anytos ir kvailų kaimynų. Jis dirbo mechaniku karinėje gamykloje. Jis turėjo tokią pat, kaip ir jis pats, kuklią žmoną. O jo sūnus Volodia buvo paprastas sovietų berniukas.
  Mažėjančiais metais Fiodoras Semenovičius liko vienas. Volodia mirė Afganistane, po to jo žmona susirgo ir negalėjo atsigauti nuo ligos. Fiodoras Semenovičius dažnai apgailestavo, kad jis ir jo žmona negalėjo pagimdyti sūnui brolio ar sesers. Jie gyveno mažame namelyje kitoje kaimo pusėje. Mes penkiese dviejuose kambariuose su jo tėvais. Ir aš pagalvojau: "Kur dar vaikas? Ir taip sūnus miega kampe ant krūtinės, nes lopšio nėra kur dėti.
  Tada Fiodorui Semenovičiui buvo suteiktas butas per paslaugų liniją. Tačiau žmona nusprendė, kad gimdymui ir vaikų auginimui jos amžius ir sveikata nebėra tokie: "Kiekvienas turi po vieną vaiką, o mes - tegul". Ir tada atėjo žinia apie jo sūnaus mirtį...
  Fiodoras Semenovičius ėjo miško taku, skausmingai pažįstamu nuo vaikystės. Čia dar prieš karą mama jį nuvežė į marių krantą. Moterys dėvėjo skalbinius, o vaikai pliuškendavosi netoliese esančiame laukiniame paplūdimyje. Kiekviena tokia vasaros kelionė į įlanką Fedjos sieloje sukeldavo šventės jausmą. O dabar Fiodoras Semenovičius prisiminė tuos tolimus laikus ir pajuto, kaip gerklėje pakyla gumulas.
  Vaikystėje atrodė: laukia visas didžiulis gyvenimas. Kiek tu gali padaryti, kiek tu gali padaryti!
  Fedya netapo nei astronaute, nei pilote. Ir gyvenimas nėra toks didelis...
  Kadaise jų kaimynas dėdė Fedja, kuriam nebuvo nė septyniasdešimties, atrodė kaip senas senolis. Vaikai jį erzino: "Dėdė Fedja suvalgė lokį!
  Ir dabar pats Fiodoras Semenovičius jau viršijo aštuoniasdešimt penkerius metus. Bet neerzinkite jo, vaikinai. Ir beveik niekas iš miesto berniukų nežino senolio vardo. Jų namas Lisyy Nos buvo seniai nugriautas. Jo vietoje buvo pastatytas vaikų darželis, o šalia - namai iš Šiaurės kombinato. Dabar sodo nėra. Žemė buvo parduota privačiam savininkui. Buvo sunku, visą laiką skaudėdavo širdį, kai Fiodoras Semjonovičius atvažiuodavo į tėvo namus. Šiandien jis ten nevažiuos, šiandien mėgausis gamta.
  Gero pavasario miške! Snieguolės džiugina akį. Ten, už kampo, turėtų būti ąžuolynas. Taip, tai teisinga. Yra ąžuolai! Jie stovi nuo Petro laikų.
  Šiame miške Fedya rado didžiulį kiaulienos grybą. Alkanais keturiasdešimt šeštais metais. Tai buvo tarsi dovana iš aukščiau! Fiodoras Semenovičius buvo geras grybautojas. Kol sveikata leido, kiekvieną vasarą jis eidavo į ramią medžioklę pas savo mylimąją Lisy Nos, kartais į Levašovskoje plentą. Bet niekada daugiau Orlovas nerado tokių didžiulių grybų! Du kilogramai pasirodė milžinas. Sukirmijęs, tikrai. Bet mama namuose išvirė kirmėles ir buvo skani vakarienė: grybai su bulvėmis, užauginti savo sklype.
  Fiodoras Semjonovičius išlipo į krantą ir atsisėdo ant suoliuko. Nieko šalia nėra. Tai darbo diena, ir žmonės nustojo čia lankytis. Moterys įlankoje jau seniai nesiprausdavo, o pastačius užtvanką paplūdimys visiškai apaugęs nendrėmis. Dabar tai gamtos rezervatas, saugoma teritorija.
  Fiodoras Semenovičius yra įpratęs būti vienas. Žmona jau seniai mirė. Prieš tai jo tėvai. Tėvas iš karo grįžo neįgalus, be abiejų kojų. Mama jį slaugė kaip vaiką. Jie išvyko vienas po kito praėjus porai metų po to, kai šeima persikėlė į miestą.
  Prisiminus tėvus, Orlovo akyse pasipylė ašaros. Pastaruoju metu jis daug verkia. Dėl to mano širdis pasijuto lengviau. Tačiau viešumoje senolis stengėsi nerodyti ašarų.
  Fiodoras Semjonovičius staiga pasigailėjo. Na, ką gero jis pamatė šiame gyvenime? Jis gyveno ramiai, dirbo kaip ir visi. Jis niekam netrukdė, nieko neklausė, stengėsi būti geras žmonėms, bet jo gerumo lyg ir nepastebėjo. Ar jis gyveno teisingai? Galų gale, jis tikriausiai galėtų kaip nors išvežti savo sūnų iš Afganistano? Na, Dievas su juo.
  Jo mintis pertraukė dviračio padangų garsas. Fiodoras Semjonovičius paskubomis nusišluostė ašaras. Tačiau vyras pravažiavo nekreipdamas dėmesio į senuką.
  Ir Orlovas prisiminė, kaip jis vaikystėje čia plaukė. Ant rankų jis judėjo dugnu, tik galva kyšo virš vandens. Tikrai Fiodoras Semenovičius niekada neišmoko plaukti. Ir aš niekada nebuvau prie jūros...
  Kartą jis čia vos nenuskendo. Jie su draugu Olegu pastatė plaustą ir išplaukė iš tos proskynos, kuri priartėjo prie vandens. Pirmiausia jie pajudėjo pakrante. Tada giliai į įlanką nuvijome pulką žuvėdrų. Pulke buvo vienas jauniklis, kuris pliaukštelėjo vandenyje ir negalėjo pakilti. Vaikiško susijaudinimo priepuolio metu jie nuplaukė toli. Tačiau jauniklis buvo aplenktas ir paimtas į lėktuvą. Ir tada visas pulkas, dvidešimt paukščių, ne mažiau, pradėjo pulti berniukus. Žuvėdros sukiojosi virš jų galvų, rėkė, mušėsi, kai kurie paukščiai tiesiogine to žodžio prasme bandė plėšyti plaukus letenomis. Plaustas siūbavo ir apvirto, draugai buvo vandenyje.
  O, tada Fedya išsigando! Tada jis galėjo nuskęsti, ar ne! Jis atsigėrė vandens, bet draugas jį ištraukė, vaikinai lėtai nuplaukė į krantą. Praėjo beveik septyniasdešimt penkeri metai, bet prisimenu taip, lyg tai būtų praėjusią savaitę.
  Ak, žmogaus gyvenimas trumpas! Ar seniai buvai jaunas? Jis buvo užsiėmęs su sūnumi, mylėjo savo žmoną. Viskas dingo. Netrukus jis išeis. Visiškai dingo, negrįžtamai, į amžinybę. Ir išliks šimtamečiai ąžuolai ir šis paplūdimys. Vėl kiekvienais metais pavasaris džiugins žmones šiluma ir naujomis viltimis. Tik dabar jis nebematys pavasario spindesio, nesimėgaus gamta...
  Būtų įdomu pažvelgti į tai, kas yra po mirties. Ar yra kitas gyvenimas? Gal nebus blogai, gal tikrai rojus?
  Taigi, iš esmės, kodėl jis gyveno? Kodėl paukščiai gyvena? Akivaizdu, kad dėl palikuonių, dėl gimdymo. Taigi, pasirodo, jis gyveno veltui? Ne, ne veltui! Jis gyveno kukliai, bet oriai. Neišvengė, nežemino. Būtent ant tokių žmonių ir laikosi žemė. Ne visi gali būti politikais ir menininkais.
  Taip, jam labai nepavyko, daug ką būtų padaręs kitaip, jei gyvenimą būtų pradėjęs nuo pradžių. Bet jo egzistavimui buvo taškas! Žmonai ir sūnui, tėvams gimtoji šalis. Ne, jis gali mirti ramia sąžine!
  Lengvas vėjelis nuo įlankos privertė nendres tingiai ošiti ir nešė malonią Baltijos vėsą. Fiodoras Semjonovičius žvilgtelėjo į kelią, vingiuodamas ir eidamas gilyn į mišką, jį supančius medžius, bandė įžvelgti kito kranto kontūrus, klausėsi žiogų čiulbėjimo ir kitų miško garsų. Senis tarsi bandė visa tai prisiminti, užfiksuoti savo vis dar gana stiprioje atmintyje. Ir staiga vėl pradėjo verkti. Šį kartą iš emocijų, nes pavyko atvykti, išpildyti savo svajonę.
  Orlovas su malonumu įkvėpė tyro jūros oro. Jis jautė savo vienybę su savo mylima prigimtimi. Ir jis buvo laimingas.
  Fiodoras Semenovičius ilgai sėdėjo ant suolo, mėgaudamasis pavasario saulės spinduliais. Tačiau pamažu šviesulys pradėjo slėptis už medžių, ir Orlovas išvyko atgal. Jaučiausi pavargęs. Bet ji buvo gana maloni. Tačiau kojas vėl pradėjo skaudėti. Senolis pamažu pasiekė stotelę, nustebęs, kad pakeliui nieko nesutiko. O stotelė buvo tuščia.
  Greitai privažiavo autobusas, pensininkė užėmė laisvą vietą salone ir vėl ėmė nekantriai dairytis pro langą į pravažiuojančius kraštovaizdžius. Žmonės sustojo. Dažniausiai jaunimas. Malonūs, ramūs žmonės. Jų laukia visas gyvenimas, galima džiaugtis pavasariu, kurti ateities planus.
  Vienoje iš stotelių į autobusą įlipo pagyvenusi moteris. Įsitikinusi, kad tuščių vietų nėra, ji atsistojo šalia šalia durų sėdinčio Orlovo. Buvo akivaizdu, kad jai sunku stovėti. Fiodoras Semenovičius pasiūlė jai savo vietą.
  "Ne, kas tu, kas tu", - atsisakė nepažįstamasis.
  - Sėskis, aš vis tiek išeisiu, - reikalavo senis.
  - Labai ačiū!
  Orlovas neapgavo, jam tikrai reikėjo išlipti kitoje stotelėje. Jis pažvelgė į moterį ir jos veide pamatė palengvėjimą bei dėkingumą.
  Fiodoras Semjonovičius pamiršo sergančias kojas, didžiavosi savimi. Taigi jis vis dar vyras! Jis pirmasis sugalvojo užleisti vietą pavargusiai moteriai.
  Atsivėrus autobuso durims, Orlovas sunkiai nulipo ant šaligatvio ir pabaigoje sušuko vairuotojui ir keleiviams:
  - Geros kelionės!
  Ir aš pagalvojau sau:
  "Nieko, aš gyvensiu! O sulaukus aštuoniasdešimt penkerių gyvenimas tęsiasi. Rytoj ateis Lidochka, o šeštadienį turėtų ateiti Mašenka. Gerai!"
  Pamažu senukas nuklydo į savo butą. Jis buvo dėkingas likimui už šią dieną ir nuoširdžiai linkėjo visam pasauliui sėkmės.
  
  
  Tačiau senatvė daro savo. Visą vasarą Fiodoras Semjonovičius sirgo, o rudenį pagaliau susirgo. Senuku rūpinosi dukterėčia Marija. Paskutinius porą savo gyvenimo mėnesių mokytojas persikraustė į jo butą, o po senelio mirties liko jame gyventi.
  Fiodoras Semenovičius daug pasakojo savo dukterėčiai apie save, apie paplūdimį, kurį taip mylėjo nuo ankstyvos vaikystės. Jis didžiavosi, kad būdamas tokio amžiaus sugebėjo išpildyti savo svajonę - pamatyti širdžiai mielas vietas, atsisveikinti su gimtaisiais ąžuolais, paplūdimiu, iki skausmo pažįstamu miško keliuku. Senelis ramiai mirė miegodamas. Su šypsena veide...
  
  
  31 skyrius
  Pranešti valdžios institucijoms apie atliktus darbus yra daugiau formalumas, o ne skubus poreikis. Byla, tiesą sakant, išspręsta, ką dar pasakyti tyrimo komiteto vadovui? Tačiau konsultacijas numato tarnybinės pareigos.
  Krasinas pranešė Vladimirui Čerkasovui.
  - Pavyko išspręsti ne tik mūsų žmogžudystes, bet pakeliui su mūsų pagalba buvo sulaikytas režisieriaus nužudymas Anapoje, taip pat Tulos maniakas.
  Koks maniakas? - paklausė Čerkasovas.
  Mano vardas Borisas Solntsevas. Jaunas vaikinas iš Tulos regiono. Dabar jis prisipažįsta. Po mažiausiai keturių žmogžudysčių gimtinėje, kur paliko pirštus, vaikinas pabėga į Sočį, kur susipažįsta su sektante mergina ir prisijungia prie sektos. Mergina, kurią pasmaugėme, taip pat buvo susijusi su šia sekta.
  - Kokia sekta?
  - Šviestuvių sektos Rusijos skyrius.
  "Jūs iš karto nenustatėte pasmaugtos mergaitės tapatybės", - priminė Čerkasovas.
  - Ji neturi nei baltų dokumentų, nei drabužių. Visiškai nieko! Tada pagal tatuiruotę jie sužinojo, kad ji yra kietojo Amerikos BDSM aktorė. Mergaitės vardas buvo Liudmila Starkova, ji vaidino pornografijoje Lucy Starr vardu. Jie prasiskverbė į informaciją apie ją, paaiškėjo, kad ji vaikystėje buvo išvežta iš Ukrainos į JAV, kur ji su tėvais atsidūrė Šviestuvo sektoje. Ji atvyko į Utrišą su savo vaikinu. Ten ji nusifilmavo pornografijoje su Boriso, mūsų sučiupto maniako, mergina. Borisas paliko palikimą Sočyje, jis taip pat įvykdė neseniai įvykdytą žmogžudystę Utriše.
  "Ar ši žmogžudystė turi ką nors bendro su mumis? - paklausė Čerkasovas.
  - Tarpininkavo. Mūsų velionis vaidino su maniako draugu.
  - Pranešk, kaip išsiaiškinai maniaką.
  - Utriše buvo labai sunkūs, sadistiški susišaudymai. Maniakas, pamatęs, kaip tyčiojamasi iš jo mylimosios, apimtas įniršio griebia peilį, nužudo urėdą ir pabėga į mišką. Jo mergina su kruvinu peiliu pagaunama nusikaltimo vietoje, perduota policijai, pasodinta į areštinę. Ji įtariama režisieriaus nužudymu. Tačiau mergina tyli, o ant peilio randami Tulos maniako pirštų atspaudai. Jo tapatybė nenustatyta, yra tik pirštai. Paprašiau nuotraukos dingusio Boriso, kuris pats buvo laikomas maniako auka ir žmogžudystės su juo nesusiję. O Anapoje savo nuotrauką padovanojo tiriamai merginai.
  - Ar tu žinai? Čerkasovas spėjo.
  - Taip! Bet ji mums nieko nesakė apie Starkovą. Viską turėjau išsiaiškinti pati.
  - Maniakas buvo sulaikytas be problemų? - paklausė Čerkasovas.
  - Taip, ramiai! Nereikėjo bėgti per mišką. Fotografuota paplūdimyje. Pavojaus poilsiautojams nekilo. Jis nebandė pasipriešinti. Boriso mergina išleista iš tardymo izoliatoriaus, įrengtas lauke. O aš ir Kovaliovas laukėme ant marių. Pats maniakas nuėjo į paplūdimį, tarsi žinotų, kada ateis jo mergina.
  "Grįžkime prie mūsų žmogžudysčių", - sakė Čerkasovas. - Kaip lavonas pateko pas mokytoją ir kas jį išmetė pro langą?
  "Lucy Starkov nužudymas įvyko atsitiktinai, sekso metu. O mūsų ginamasis Gorynyčevas turėjo raktą nuo mokytojos buto, jis su bendrininku Aleksandru, Liucijos vaikinu, nusprendė lavoną iki vakaro palikti svetimame bute, kad išneštų ir palaidotų miške. Gorynychevas negalėjo pasitraukti. Tačiau mokytoja anksti grįžo iš atostogų.
  "Supratau", - sakė Čerkasovas. - O mokytojas buvo pašalintas kaip nereikalingas liudytojas.
  - Taip. Gorynychevas tvirtina, kad Aleksandras padėjo mokytojui išlipti pro langą. Tačiau Aleksandro apklausti nepavyko. Jis - buvęs mūsų tautietis, dabar Amerikos pilietis, po mokytojo nužudymo išskrido į JAV.
  "Suprantu", - pasakė Čerkasovas. - Kaip patekote į Gorynychevą?
  - Dėl informacijos, kurią Kovaliovas gavo apie Utrish.
  "Turėtumėte priekaištauti, kad tinkamai neapklausėte savo kaimynų ir išaiškinote žmogžudystes. Tačiau Tulos maniako gaudymas kompensuoja jūsų atotrūkį. Turite pasakyti ačiū.
  - Vladimirai Nikolajevičiau, geriau dabar atostogausiu. Labai noriu pasisemti jėgų prieš sunkią žiemą, šiek tiek pailsėti jūroje. Aksomo sezonas dar nesibaigė...
  - Ar verslo kelionės į Anapą neužteko?
  - Taigi aš ten dirbau, nenuilstamai. Tai nebuvo prie jūros.
  - Gerai, parašyk pareiškimą, aš jį pasirašysiu. Tiesiog padalinkite savo atostogas į bent dvi dalis. Likusi dalis bus atlikta vėliau, kai bus mažiau darbo.
  - Gerai! Reiktų kažkaip padrąsinti savo padėjėją Kovalievą. Jo dėka šie nusikaltimai buvo išaiškinti. Jis labai rizikavo neoficialų dauboje, gaudamas informaciją.
  - Skundas dėl Kovaliovo buvo gautas iš Vadimo Rybačenkos. Nekaltam asmeniui grasino įkalinimu iki gyvos galvos, vertė duoti parodymus. Kol tu šėlo Anapoje, man asmeniškai teko pabendrauti su Vadimu ir atsiprašyti. Jis pažadėjo nubausti Kovalievą.
  "Jis labai vertingas darbuotojas", - sakė Krasinas.
  - Gerai, eik parašyk pareiškimą, kol būsiu malonus...
  
  
  Epilogas.
  Tos pačios dienos vakare Vasilijus užsisakė lėktuvo bilietą ir iš karto paskambino Innai, sakydamas, kad jam suteiktos atostogos.
  - Puiku! - atsakė Inna. Ar ateisi pas mus, kaip žadėjai?
  Aš jau gavau bilietą! Rytoj po pietų išskrendu.
  - Nuostabu! Laukiu tavęs. Pas mus puikus oras, savaitgalį einame į paplūdimį ir maudomės.
  - Kodėl mūsų maniakas duoda parodymus? - paklausė Krasinas.
  Taip, jis apie viską kalba išsamiai. Su juo lengva dirbti. Jo mergina atėjo pas mane, maldavo, kad duotų pasimatymą. Ji žadėjo vaikino laukti visą gyvenimą, nori pasirašyti sutartį su Borisu ir pagimdyti iš jo vaiką.
  "Bet jis gali gauti bausmę iki gyvos galvos".
  - Ne, vargu ar jam bus skirta kalėti iki gyvos galvos. Tuloje jis žudė būdamas nepilnametis, Sočyje pagal užsakymus įvykdė ritualines žmogžudystes, o apimtas stipraus nervinio susijaudinimo, sužinojęs, kaip tyčiojamasi iš jo mylimosios, subadė režisierių. Be to, jis bendradarbiauja su tyrimu, atgailauja. Jo likimas sunkus, daug lengvinančių aplinkybių.
  - Vis dėlto jie duos daug, - sakė Krasinas.
  - Tikiu, kad Nadežda jo lauks.
  "Aš nesuprantu tokio moteriško atsidavimo...
  - Kadangi mergina myli, tada yra priežastis ...
  "Gerai, aš ateisiu ir pakalbėsiu šia tema", - pasakė Krasinas.
  Pats Vasilijus buvo įsimylėjęs. Jis suprato, kas Inai patinka, ir ketino jai pasiūlyti ...
  
  
  
  
  
  OLIVERIS TISTAS - TIKRA ISTORIJA
  ANOTACIJA
  Oliverio Tvisto istorija yra tikresnė ir tikresnė nei Charleso Dickenso ir tikrai dramatiškesnė. Čia viskas kaip ir turi būti realybėje, be pagražinimų.
  . 1 SKYRIUS
  Oliveriui Twistui tikrojoje istorijoje nepasisekė taip, kaip Charlesui Dickensui. Ir apskritai Charlesas Dickensas atrodė mažai išmanantis apie Anglijos teismus. Tiesą sakant, teisėjas jau smogė į kumštelį ir paskelbė nuosprendį: berniukui trys mėnesiai katorgos. Ir tai vis dar gana švelnus, pagal Anglijos teisingumo standartus.
  Todėl pedantiškas teismas informavo malonųjį dėdę, prašiusią kaip gynybos liudytoją, kad jau priimtas nuosprendis turi būti skundžiamas įstatymų nustatyta tvarka. Tuo tarpu Oliveris turi būti nuvežtas į nepilnamečių pataisos namus. O apeliacija bus svarstoma tik kitą savaitę... O jei ateis eilė!
  O jei ponas pasirodys, jis bus suimtas už nepagarbą teismui!
  Kas logiška... Ir atrodo, kad tai tiesa... Tik vienas skirtumas: trijų mėnesių sunkaus darbo kažkaip neužtenka bendradarbiavimui su vagimis. Ir teisėjas įstrigo Oliverį ketveriems metams. Ir dar gerai, kad jau ne viduramžiai, antraip galėjo būti pakarti, net jei buvai vaikas tris kartus.
  Oliverio skruostai buvo pliaukštelėję, ir berniukas susimąstė. Kuo jis gyvas. Ir jie buvo nuvežti į bausmių vykdymo vietą. Oliveris vaikščiojo nuleidęs galvą ir jam buvo labai gėda. Jis būtų prirakinęs jį grandinėmis kaip šuniuką prie policininko.
  Ir pančiai suskambo ant rankų...
  Oliveris jautėsi nusikaltėliu, kaliniu ir baigtu vyru arba vaiku. Tačiau jis jau buvo darbo namuose ir bandė save guosti, kad kalėjimas labai nesiskiria nuo vaikų namų.
  Bet išėjo blogai - vaizduotė nupiešė užkietėjusius nusikaltėlius, mojuojančius durklais.
  Tačiau Oliveris buvo nuvežtas į berniukų kalėjimą, į skyrių, kuriame vaikai buvo laikomi iki keturiolikos metų. Tai jam gerai ir saugiau...
  Pavyzdžiui, Oliverį privertė apsinuoginti trys tetos-sargybinės, iš pradžių jį apipylė šaltu, o paskui karštu vandeniu iš siurblio. Tada jie nusiskuto galvas. Jie net nemuilavo plaukų, tačiau po karšto vandens skustuvas kalėjimo sargo rankoje lengvai slydo ir berniukui net galvos nenusipjovė. Tada Oliveriui buvo padovanota dryžuota pižama su numeriu. O kadangi vasaros laikas buvo paliktas basas, žadamas batus atiduoti tik šaltu oru.
  Tada Oliveris buvo lengvai nuplaktas, kaip propiska, ir nuvestas į kamerą. Kalėjimas buvo niūrus nuo grotų ir piktų policininkų. Kameroje buvo kietos lovos ir plikos lentos su antklodėmis. Kaip prieglaudoje. O Oliveriui davė gultą antroje pakopoje ir pavalgyti avižinių dribsnių, sakydamas, kad rytoj eis į darbą.
  Oliveris atsigulė ant medinės lovos be pagalvės, kaip buvo darbo namuose, ir apsiklojo šiurkščia antklode. Tik galva nemalonu būti nuogai. Tačiau kartais darbo namuose vaikai buvo nuskusti plikai, todėl Oliveriui tai nebuvo naujiena. Išskyrus tai, kad ant langų nebuvo grotų. Ir vaikščiojo basi iki šalnų, buvo apsiausti tik tam, kad vaikai nesušaltų prieš mirties laiką.
  Oliveris pasijuto tarsi grįžęs prie gimtųjų darbo namų sienų. Ir nusiraminau...
  Ir užmigo kietiau, ir sapne sapnavo mamą, kurios nematė, ir sodrius riestainius bei mėsos gabaliukus.
  Vaikai grįžo iš darbo. Jie buvo pavargę, apipylė juos šaltu vandeniu ir davė valgyti avižinių dribsnių bei duonos. Jie pabudo ir davė maisto Oliveriui. Apskritai viskas kaip darbo namuose, tik vaikų kalėjime maistas ne toks geresnis, bet maisto duoda daugiau. Ir vaikinai nėra tokie išsekę kaip vaikų namuose. Bet jie taip pat dirba sunkiau, be to, vis dar mokomi mokykloje.
  Jie taupiai pasisveikino su Oliveriu ir paklausė, kam jis skirtas. Oliveris atsakė:
  - Niekada!
  Ir tai sukėlė draugišką juoką.
  Ir žodžiai, kad jie visi veltui!
  Vaikinai buvo pavargę, sargybinių signalu greitai pasimeldė, nusirengė pižamas ir atsigulė po drabužiais. Nemalonu miegoti iki plikų lentų, bet įprastai Oliveris užmigo.
  Jie pažadino juos ryte, privertė vėl melstis, nusiplauti rankas ir nusinešti pusryčių. Tada pora valandų studijų ir dvylika valandų darbo. Vaikai sunkiai dirbo prie mašinų. Oliveriui teko stumdyti drobę basomis kojomis. Vaikai čia buvo dar maži, ir jie dar nebuvo išsiųsti į kasyklą. Bet po keturiolikos gali atsidurti kasyklose. Tačiau jie vis tiek gali būti išsiųsti į kasyklą dėl gedimo. Arba, pavyzdžiui, kolonijoje, plantacijoje.
  Kai Oliveris paklausė, kur blogiau: vaikai vienareikšmiškai pasakė, kad kasyklos. Sklinda baisus smarvė nuo tų, kurie atsipalaiduoja tiesiai į plyšį, ir nuo fakelų. Ir ne saulė su nuodingais garais. O plantacijoje bent grynas oras ir šilta. O Indijoje ir tropikuose amžina vasara maloni. Nors ir daug plaka, tačiau plantacijose būna periodų, kai darbo beveik nėra. Bet kasykla niekur nėra sunkesnė.
  Pirmą dieną Oliveris buvo toks pavargęs, kad nušliaužė į gultą. Teko judėti kojomis, stumti verpstę rankomis. Ir kojos buvo kruopščiai užsikimšusios, o padai niežti nugriuvus ant šikšnosparnio.
  Tačiau vaikai kaitaliodavosi. Kitą dieną jau buvo darbas, sėdėjimas, ir rankos nutirpo, bet kojos truputį pajudėjo.
  Dvylika valandų darbo buvo labai varginantis. Bet jie buvo maitinami tris kartus per dieną, ir geriau nei pastogė, o sekmadieniais buvo mėsos ir žuvies tris kartus per dieną. Pirmosiomis dienomis labai skaudėjo kūną, bet paskui Oliveris įsitraukė ir skausmas aprimo.
  Jaunas organizmas priprato prie krūvių. Sekmadienį buvo papildomos studijos ir maldos, o darbo beveik nebuvo.
  Didžiosios Britanijos Karalystės vaikų kalėjime sunku, bet gyventi galima. Ir nuo darbo kūnas stiprėja, ir raumenys stiprėja. Paprastas, bet sveikas maistas gerina organizmą.
  Oliveris pamažu priprato prie šio gyvenimo... Net dirbdamas bandė mintyse kažką įsivaizduoti, kad nebūtų taip nuobodu.
  Žinoma, teisėjas įvairiais pretekstais visą laiką atidėjo apeliaciją, Oliverio Tvisto byla nebuvo peržiūrėta. Galų gale gerasis džentelmenas spjovė ir nusprendė, kad nepažįstamas berniukas jam nerūpi. Be to, vaikų kalėjimas pakenčiamai maitinamas, mokomas, o jiems stogas virš galvų. Ir tai geriau nei klaidžioti gatvėmis.
  O pačiam brangiau pasiimti nuskurusį...
  Bet jei gerasis džentelmenas jau pamojo ranka Oliveriui, vadinasi, Dodger jo nepamiršo.
  Iš pradžių visi bijojo, kad berniukas juos neišduos. Tačiau laikas praėjo ir baimės išsisklaidė. Ir jiems nerūpi ir Oliveris. Tik štai Gudriukas, norėjo sugrąžinti į gaują geltonsnapį draugą.
  Tačiau nors kalėjimas skirtas vaikams, iš jo tiesiog pabėgti negalima. Ir grotos, ir sienos aukštos ir saugumas, viskas kaip suaugusiems nusikaltėliams. Nebent tarp sargybinių yra daug moterų, priešingai nei vyresnio amžiaus kaliniai.
  Vienas iš jų buvo Dodger pažįstamas. Ir jis nusprendė pabandyti pabėgti Oliveriui.
  Taigi vagis nusprendė prie jos prisiartinti. Matrona paklausė Dodger:
  - Kaip man jį išvesti?
  Vagis pastebėjo:
  - Labai paprasta! Sakysite, kad reikėjo berniuko darbui kaimyniniame ceche privačiai gamybai ir išnešite jį už vartų!
  Sargybiniai prieštaravo:
  - Aš už tai supyksiu! Nevažiuos!
  Plutonas pasiūlė:
  - Taigi duok jam raštelį nuo manęs!
  Matrona linktelėjo.
  - Už tai iš tavęs auksinė Gvinėja!
  Vagis atsakė:
  - Užteks ir šilino!
  Matrona suriko:
  - Tai uždrausta!
  Plutas logiškai pastebėjo:
  - Niekas nesužinos! Tokia maža pastaba. Ir visas sidabrinis šilingas! Už šią monetą dar visai neseniai buvo pakarti vagys!
  Moteris gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Du šilingai!
  Gudrininkas gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Oliveris man nėra toks brangus, kad už vieną kupiūrą duotų du šilingus!
  Matrona pasikasė jai kaktą ir pasakė:
  - O kam tau to išvis reikia!
  Vagis atsakė logiškai:
  - Koks tau skirtumas? Jūs norite gauti šilingą, beveik už dyką!
  Moteris sutiko:
  - Taip, atsiųsiu raštelį! Niekis!
  Nenaudėlis nubrėžė kelias eilutes ant popieriaus lapo ir padavė jį matronai. Ji pasiėmė jį pasislėpusi liemenėlėje.
  Viskas paprasta...
  Gudrininkas padavė jai šilingą ir iškart dėl to gailėjosi. Tiesą sakant, kam jam tas Oliveris. Ir neaišku, ar tai padės.
  Pačiam Plutui bet kurią akimirką grėsė suėmimas. Pinigai buvo gauti rizikuojant laisve. O kartais pasitaiko ir taip, kad berniukai pakarami už vagystę arba išsiunčiami į kasyklas. O kasyklose beveik niekas neišsilaikydavo ilgiau nei penkerius metus, o dažnai net ir prieš sulenkiant.
  Gal būtų geriau, kad Oliveris ketverius metus praleistų vaikų kalėjime, įgytų išsilavinimą, įgytų profesiją, o tada gyventų sąžiningai. Juk visi vagys anksčiau ar vėliau atsiduria kilpoje, o dar blogiau. Retas kuris iš nusikaltėlių išgyvendavo iki senatvės, o to, kad nepagautų, nebuvo. Anksčiau ar vėliau visi pagauna.
  Čia jų savininkas pats nevagia, o tik komanduoja nepilnamečiams vagims. Tačiau anksčiau ar vėliau kažkas to atsisakys.
  Nesąžiningas atsiduso ir stengėsi negalvoti, kas nutiks po jo sučiupimo. O kaip Oliveriui sekasi - kaip dažnai jis plakamas?
  Oliveris buvo tylesnis už vandenį ir žemesnis už žolę. Kameroje buvo dešimties ar vienuolikos metų vaikai, dažniausiai sėdintys ant smulkmenų ir gana ramūs. Taigi gyvenimas kalėjime buvo nuobodus, saikingas ir gana tylus. Išdaigoms nebeliko nei laiko, nei jėgų. Sukilėlių šiame būryje nebuvo. Naktį budėjo policininkas, kuris žiūrėjo iš už grotų ir gėrė kavą, arba prižiūrėtojas. Taigi vaikai buvo priversti tylėti ir miegoti. Ir jie visą laiką yra stebimi.
  Žinoma, nuobodu, bet, kita vertus, nė vienas vaikinas tavęs neterorizuoja. Viskas vyksta pagal chartiją, kaip armijoje be miglos. Nebent daug darbo... O miegui laiko neužtenka, bet ir pripranti. Tačiau po fizinės veiklos užmiegate be vargo. Kaip medžiai krentame ant gulto, nežinodami lyderių nemigos.
  Oliveris fiziškai sustiprėjo per pustrečio mėnesio nuo nuolatinio sunkaus darbo ir beveik nenukentėjo. Iki kadencijos pabaigos dar labai toli, o dienas skaičiuoti dar anksti. Laimei, bent stogas virš galvos ir pakankamas kiekis maisto - darbo namai yra privati įstaiga, kurioje taupoma ant vaikų. O štai valstybinis maistas, o kol Britanijoje bado ir derliaus netekimo narve nėra, jie šeriami pagal normą, kad geriau veiktų. Jaunieji vagys neatrodo išsekę. Kartais jie sunkiai dirba gryname ore, šluoja kiemą, suka girnas, pumpuoja siurblius.
  Jei dirbtuvėse nėra darbo - sandėlis jau pilnas, tada vaikai priversti tiesiog neštis akmenis iš vietos į vietą, arba malti miltus rankinėmis girnomis. Kartais net ir geros nuotaikos apsaugininkai pažaidžia futbolą.
  Bet kokiu atveju Oliveriui kalėjimas buvo naudingas. Jis tapo sveikesnis, stipresnis, ramesnis, dažniau šypsojosi.
  Matrona nuvedė jį į kampą, kai vyko pokalbis, ir įteikdama raštelį sušnibždėjo:
  - Tai iš Dodger!
  Oliveris jautė prieštaringus jausmus. Gerai, kad jis neužmirštas, bet kita vertus, jis jau pripratęs prie tokios ramios ir sąlyginai pasitenkinimo teikiančios vietos kaip vaikų kalėjimas. Ir vėl nenorėjau grįžti į vagių pasaulį.
  Oliveris nuo kūdikystės nepažino motiniškos šilumos ir šeimos, o ląstelė su grotomis jam buvo ne pragaras, o kažkas pažįstamo nuo gimimo. O gultai pakankamai sausi, ir už gerą elgesį jam padovanojo pagalvę iš šiaudų. Ir apsiklojo antklode ir miegok. Berniukai beveik knarkia, o jūs sapnuojate paprastus, bet malonius sapnus. Sekmadienį galite skaityti ir kalėjimo bibliotekoje. O iš darbo, jei pilnas sandėlis, kartais išleidžia anksti.
  Ne, vaikų kalėjimas dar ne apačioje. Karalienės gimtadienio proga net pažadėjo padovanoti šokoladinius pyragus. O tie, kurie per Kalėdas elgėsi gerai, gaus dovanų.
  Todėl Oliveris dvejojo. Dodger patarė jam dirbant apalpti ir kratytis tarsi karščiuojant. Vaikas bus siunčiamas į vaikų ligoninę. Jis skirtas mažiesiems už kalėjimo ribų, nes jų gailisi ir gydo geriausi gydytojai. Juk kalėjimo ligoninėj gydytojai patys blogiausi, o vaistų nėra. O vaikus, net nusikaltėlius, dar tikimasi pataisyti, su jais elgiamasi geriau nei su suaugusiais.
  O iš ligoninės nemokamai, pro langą gali pabėgti, tad grotų nėra. Nors ten budi policijos pareigūnas.
  Oliveris tai suprato, bet dvejojo. Vėl tapti vagimi? Jam, kaip pabėgusiam nuteistajam, kito pasirinkimo nelieka. Bet tada, sugavus už pakartotinį nusikaltimą, jie tikrai bus išsiųsti į kasyklas arba pakarti. Geriausiu atveju plantacijos laukia. Be to, jie papildys pabėgimą.
  Bet kas dar? Jis gali, kaip ir jaunuolis, kuriam sulaikymo metu buvo vos devyneri, ir pirmos kelionės metu pjauti metus kalėjimo. Išeis būdamas dvylikos metų, jam duos darbą - policija prisegs, jis jau bus amatininko mokinys. Ir gyvenimas ten gali būti ne toks įdomus, bet saugesnis. Didžioji Britanija auga, darbuotojai nebegyvena taip blogai. Technologijoms tobulėjant atlyginimai auga, darbo dienų skaičius mažėja. Greitai pasirodys filmai...
  Ar jis turi būti vagis?
  Bet velnias sako Oliveriui - bėk - laisvė yra rojus! Ir ko nepadarysi dėl laisvės!
  Taip, kartais ir suaugę kaliniai pabėga likus savaitei iki paleidimo. Ir štai vaikas!
  Ir Oliveris nusprendė bėgti!
  Nesidalinau mintimi su kitais vaikais...
  Escape nusprendė padaryti kitą dieną. Vaikinas naktį sapnavo košmarus. Įskaitant tai, kaip jis buvo sugautas ir pirmą kartą sumuštas. Ir tada jie nuvedė jį į kartuves... Oliveris pabudo išpiltas šalto prakaito. Per galvą šmėstelėjo, kad kameroje po antklode buvo gana šilta. Aplinkui trumpaplaukiai, bet gana ramūs berniukai gniaužia nosį. Ir jo laukia pusryčiai su žuvimi ir normalia duona. Ir kad rytoj iš darbo išleis anksčiau laiko, o paskaityti bus galima Palaimintojo Augustino, arba Robinzono Kruzo, kalėjimo bibliotekoje.
  Taigi ką jis gaus?
  Oliveris apsivertė ant kito šono ir, kaip būna jauname amžiuje, be vargo užmigo.
  Kitą dieną jo ryžtas pabėgti užkietėjo. Bent šiek tiek romantikos. Vogti taip įdomu... Ir su lobiais patekti į svetimą namą.
  Po pusryčių vaikai trumpai mokėsi. Reikėjo rašyti diktantą žąsų plunksnomis. Ir tada matematika, ir Dievo įstatymas. O po to darbas.
  Vaikai vaikščiojo... Jau buvo vėsu, o po mėnesio turėjo išleisti žieminius drabužius ir batus. Oliveris darbe vėl stumdė ištraukiamą mašinos dalį, tai nemenkas krūvis, ypač jei tai darai dvylika valandų iš eilės. Ir dar svarbiau, kad tai nuobodu.
  Oliverio ryžtas augo ir vos nelaukęs dar keturias valandas, kad atrodytų labiau įtikėtinai, jis apalpo ir susitrenkė.
  Skaičiavimas buvo visiškai pagrįstas. Oliveris buvo pakeltas, suvyniotas ir nuvežtas į miesto ligoninės vaikų skyrių. Berniukas buvo nuvežtas į palatą, kur buvo tik du kiti berniukai. Keturių vietų kambariai gana erdvūs su aukštomis lubomis. Ir langai be grotų, su langu viršuje. Vaikui, kuriam dar nėra dešimties, išlipti nėra problema. Oliveris yra gana judrus ir užgrūdintas sunkaus darbo.
  Palatoje du berniukai, ne vagys, o guli. Vienam buvo lūžo koja ir jis buvo gipsuotas, kitas, matyt, stipriai peršalo ir kliedėjo. Oliveris užlipo ant palangės ir atsitiesė ant rankų, atsidūręs angoje.
  Vaikinukas aktore paklausė:
  - Kur tu eini!
  Oliveris atsakė:
  - Tavo mamai! Nebijok, po valandos grįšiu, tik nesakyk gydytojams!
  Berniukas pastebėjo:
  - Šokit aukštai!
  Tikrai buvo aukštai. Oliveris nuleido kūną į rankas. Tada jis basomis kojomis užklupo ant atbrailos, o tada pašoko. Jis mikliai nusileido, nors jautė skausmą ir kulnų drebėjimą.
  Bet nieko... Ligoninėje Oliveris prieš įsodinimą buvo nupraustas, jam davė geltoną pižamą ir šlepetes. Vaikinas, žinoma, paliko šlepetes ir liko su pižama. Ji yra ligoninėje, bet bent jau ne kalėjime. Ir gal viskas susitvarkys.
  Tik tuo atveju Oliveris paniro į nešvarią rudeninę balą. Ir jis tapo panašesnis į eilinį jauną valkatą. Ir ne taip įtartina....
  Nedorėlis staiga iššoko jo pasitikti ir sucypė:
  - Tu greitai mokaisi, sek paskui mane!
  Šiurkštūs, vaikiški Oliverio aukštakulniai, greitai apdulkėję purve, skriejo po kur kas turtingiau apsirengusio berniuko, avinčiais padoriais, beveik naujais batais.
  Jie atrodė gana kontrastingi, blizgūs batai ir nuogos, purvinos berniuko pėdos, pabėgusios iš vaikų kalėjimo, tiksliau iš ligoninės, bet iš tikrųjų iš areštinės.
  Už vieną pabėgimą jie galėjo daužyti Oliverį dešimčiai metų. Didžiojoje Britanijoje teismai vaikams yra labai griežti, kartais net griežtesni nei suaugusiųjų. Jie atšiaurūs dvidešimt pirmame amžiuje, bet tada ...
  Žinoma, Oliveris apie tai negalvoja. Jis mėgaujasi laisvės jausmu ir įkvepia. Ir malonu bėgioti basomis nepaisant rudens vėsos. Be to, kai bėgi, visai nešalta. Ir netgi atvirkščiai, berniuko nuogi, suragėję padai kutena.
  Jūs netgi didžiuojatės, kad atsidūrėte už grotų. Ir tu galėjai pabėgti ir viską sudeginti ugnimi. Mūsų nepagaus.
  Po švaros vaikų kalėjime seno vyro Feigino guolyje Oliveris atrodė šiek tiek nešvarus. Bet jie davė jam keptos mėsos. Berniukas buvo sutiktas kaip didvyris. Jis nieko neišdavė ir pabėgo iš kalėjimo. Ir tai yra žygdarbis. Tokios griežtos pasų sistemos dar nėra, todėl galima ilgai slėptis, ypač berniukui. Ir jie neėmė pirštų atspaudų. Kas yra puiku. Oliveris buvo laikomas per mažu nusikaltėliu, o ženklai nebuvo perrašyti, o gal ir nebus per daug ieškoma. Ir net tada jie nefotografavo nusikaltėlių, todėl fotoaparatai vis dar tokie reti ir netobuli.
  Taigi Oliveriui lengviau pasiklysti tokiame dideliame mieste kaip Londonas.
  Ir berniukas vėl išėjo į darbą. Jam buvo duoti tinkami drabužiai ir nauji batai.
  Visgi Anglijoje net vaikams vaikščioti basomis nėra visiškai padoru ir kalbama apie didžiulį skurdą. Nors berniuko kojos yra šiek tiek nepatogios, tačiau yra daug daugiau pasididžiavimo ir savigarbos.
  Oliveris ir Plutas vogė nosines. Berniukas elgėsi vikriai ir tyliai. Tai buvo jau antrasis išėjimas. Ir Oliveris rado ramybę ir ramybę.
  Tačiau tikrasis reikalas jo laukė.
  Bilas Sykesas, žudikas ir plėšikas, nusprendė priimti berniuką kaip padėjėją verslo reikalais. Ir tai yra rimtas išbandymas. Pats Billas atrodė kaip plėšikas raudona barzda ir gana bjauriu veidu.
  Žinoma, Oliveris nebuvo pernelyg entuziastingas. Be to, dėl reikalo jis turėjo persirengti skudurais ir eiti basas. O ypač šalta naktimis.
  Billas pareiškė, kad kostiumas turi būti paprastas ir patogus. O berniukas tyliai vaikščios basas, o tai svarbu namuose. Tačiau Oliveriui buvo nemalonu vaikščioti nuogais padais šaltu, šerkšnu padengtu grindiniu, o kartais jis pagreitindavo, kad sušiltų.
  Naktį Londone degė dujinės lempos, su spalvotais stiklais, o turtingas miestas atrodo gana gražiai, ypač centriniuose kvartaluose.
  Oliveris žiūri į šį turtą ir užmerkia akis.
  Viskas būtų gerai, bet skuduruose šalta, o plikos, vaikiškos kojos įdegusios.
  Tačiau jie jau pasiekė tikslą, o Oliveris išstumiamas pro langą. Jis turi lipti pro langą ir atidaryti langą didesniam ir suaugusiam plėšikui.
  Berniukas pasitraukia ant rankų ir atsargiai įlipa į vidų. Viduje daug šilčiau, o kai Oliverio basos kojos palietė kilpinį kilimą, pajuto palaimą. Berniukas pradėjo atsargiai varstyti langines. Jo širdis iš susijaudinimo plakė kaip būgnas. Ir čia, iš tikrųjų, kai šis raudonplaukis Bilo snukis peršliaužia, darosi taip baisu.
  O dabar plėšikas yra kambaryje ir girgžda su batais. Oliveris jautėsi susierzinęs, kad liko basas, bet nebuvo ką veikti. Prasidėjo medžioklė, o Bilas su pinigais nuskubėjo prie spintelės. Akivaizdu, kad buvo arbatpinigių, vienas iš tarnų ir plėšikas žinojo, ko ieško.
  Oliveris taip pat jautėsi susijaudinęs ir nušlavė nuo stalo kai kuriuos blizgančius daiktus. Ir sudėkite juos į maišelį. Įskaitant paauksuotą šunį. O Bilas vartojo šarvuotą spintelę ir dirbo prie spynos. Oliveris basas įėjo į kitą kambarį. Ten jis taip pat rado keletą mažų niekučių ir mūsų bei sidabrinę šakutę ant stalo.
  Vogti pasirodė netikėtai lengva ir įdomu. Oliveris nusišypsojo ir buvo labai patenkintas. Bet, deja, nuo likimo nepabėgsi. Tik šį kartą kulka surado Bilą. Daug triukšmingiau, todėl savininkas iškvietė policiją. Žudikas buvo sužeistas ir neturėjo laiko pabėgti su grobiu. O žiebtuvėlis ir mažesnis Oliveris tiesiog spėjo paslysti, nors ir į jį šaudė. Tačiau berniukas buvo gudrus ir sugebėjo pabėgti nuo primityvaus pistoleto ugnies linijos.
  Ir pliaukštelėjęs kulnais iššoko pro langą, su grobio maišu. Teoriškai taip yra ir turėjo būti Dikense. Iš tiesų, kodėl jie mušė vaiką, o ne didesnį ir nerangesnį banditą?
  Buvimas kalėjime ir tam tikra vagysčių patirtis buvo naudinga Oliveriui, jo nuojauta paaštrėjo ir į jį taip lengvai nepateks. O policija, kaip visada, vėlavo ir berniukui pavyko pasišalinti, ir net su grobiu.
  Oliverio autoritetas tarp vagių dar labiau išaugo. Ir jis pats pradėjo lipti į namus ir aktyviau užsiimti vagystėmis.
  Berniukui buvo dešimt metų. Per žiemą jam pavyko padaryti kelis reidus po namus ir pavogti daug nosinių ar porą kartų sunkesnių piniginių. O dar vienos piniginės su deimantais vagystė pasirodė tikru šedevru.
  Vienas iš suaugusių banditų net sugebėjo išgryninti berniuko pavogtą sąskaitą.
  Atėjo pavasaris... Oliveris vėl įlipo į vieną iš namų. Berniukas buvo pernelyg pasitikintis savimi. Galbūt jis dabar būtų galėjęs išvykti. Tačiau Billas Cyskas atsitraukė nuo žaizdos ir išdavė savo jauną partnerį, sakydamas, kad jis taip pat pabėgo iš kalėjimo. Ir jis man pasakė, kur jį gauti.
  Policija surengė pasalą. Ir jie sugavo Oliverį pačiame guolyje, kai jis grįžo.
  Ir visa nepilnamečių vagių gauja buvo apimta. Ir tai buvo policijos sėkmė.
  Oliveris dar berniukas, tik vaikas, bet jau užkietėjęs recidyvistas ir pabėgęs nuteistasis. Pagautas buvo nuvežtas į ypač pavojingų asmenų kalėjimą ir pasodintas į karcerį. Šį kartą Oliveris buvo nurengtas ir nuodugniai apžiūrėtas, žiūrėdamas į burną ir išangę. Išmatuota, pasverta. Perrašė iš nuogo visus žurnalo ženklus. Jie nusiskuto galvas ir jas nuplovė, uždarydami į atskirą kamerą. Oliveris grįžo su kalėjimo pižama, nusikirpęs, basas ir visiškai vienas.
  O būti vienam yra daug baisiau ir nemaloniau. Taip, o kameroje pavasarį dar vėsu, kitaip nei vaikų kalėjime. Taip, ir jie maitina blogiau, viena tuščia avižinė košė. Dabar Oliveris teisiamas kaip suaugęs ir jam ant kaklo yra grandinė.
  Purvina ir nuobodu, kaip tik jie plaka lazdomis.
  Policija dešimties metų berniukui iš tikrųjų trenkė lazdomis į kulnus, ir tai tik pradžia.
  Kameroje girgžda žiurkės, o tu miegi ant akmenų, kur daug šalčiau nei ant medinių lentų lovų.
  O maitina tik kartą per dieną ir labai maža porcija, jei tik nenumirsi iš bado. Čia tu kaip savižudis sprogdintojas.
  Tačiau Oliveris taip pat buvo priverstas dirbti: sukti girnas, o tai labai sunku, kai numušami nuogi kulnai. Ir tu vis dar alkanas, ir tave plaka smūgiais.
  Didžiojoje Britanijoje kankinimai dar nepanaikinti, o Oliveris gali būti tardomas su išankstiniu nusistatymu. Tiesa, tam reikia teismo sprendimo.
  Šlubuodamas ir žvangėdamas sunkiais pančiais Oliveris įžengė į aikštę. Juoda akimi, nuskustas plikai, porą savaičių kalėjime išsekęs dešimties metų berniukas atrodė apgailėtinai. Kadangi ant jo jau pakibo daug vagysčių ir vagysčių, buvo tikimasi, kad teismas užtruks ilgiau, o apie Oliverį jau buvo rašoma laikraščiuose. Berniukui išties grėsė kartuvės.
  Bet tai nebuvo viskas. Oliveris jau spėjo sukaupti kapitalą ir paslėpė talpyklą.
  Teisėjas Oliveriui uždavė klausimą:
  - Kur paslėpei pinigus?
  Vaikinas pradėjo purtyti galvą.
  - Nieko neslėpiau, neturiu!
  Teisėjas pažiūrėjo ir paskelbė:
  - Aš duodu leidimą kankinti, tik nesužeisdamas, jis turi išduoti, kur paslėpė slėptuvę.
  Oliveris pašiurpo ir pasakė:
  - Aš nieko nepavogiau!
  Berniukas buvo nuvežtas į kankinimų rūsį. Ten degė krosnys, o patyrę budeliai kepė įrankius. Kadangi Oliveris dar vaikas, jį kankino raudonplaukė kankintoja Margaret, vaikų kankinimo specialistė, kurios klientai dar nemirė.
  Oliveris buvo kankinamas nuogas... Margaret pridėjo ranką berniukui prie krūtinės, klausėsi pulso ir išdavė:
  - Sveikas ir atkaklus vaikas!
  Po to berniukas buvo paguldytas į mašiną, o jo rankos ir kojos buvo pritvirtintos spaustukais. Ir jie pradėjo suktis labai lėtai. Raudonplaukei vadovaujami paaugliai tai darė. Vaikus dažniausiai kankino raudonplaukė su paveldimais budeliais, kurie mokėsi. Be to, jie pasisuko sukeldami baisų skausmą, bet ne luošindami.
  Oliveris Tvistas aiktelėjo, bet atkakliai laikėsi. Nors jo rankos buvo taip susuktos nenatūraliais kampais, kad skaudėjo kalbėti. Berniukas mašinoje buvo pasviręs, stipriai kvėpavo, iš jo sėmėsi prakaitas.
  Tada raudonplaukė nusprendė išbandyti kepsninę. Budelis jai atnešė butelį alyvuogių aliejaus. O Margaret sutepė šiurkščius, vaikiškus Oliverio padus, kad jie nesudegtų.
  Berniukas paklausė:
  - Ar sudeginsi mane?
  Margaret linktelėjo.
  Taip, jei nieko nesakysi!
  Oliveris sušuko.
  - Aš nieko neturiu!
  Grilis veikė dujomis ir iš pradžių užsidegė maža liepsna. Margaret labai mėgo kepti berniukų kulniukus. Kankinimas gali trukti iki pusvalandžio, sukeldamas stiprų skausmą. O tuo pačiu berniukų padus pasidengė tik mažos pūslelės, kurios po kelių dienų išnyko ir buvo galima kankinimą pakartoti nauju būdu.
  Oliveriui labai skaudėjo, jis sunkiai kvėpavo ir aimanavo, bet neatskleidė. Buvo nemaža suma, įskaitant tuos deimantus, kurių berniukas nenorėjo parduoti.
  Be to, berniukai dažnai būna užsispyrę ir kartais lenkia suaugusiuosius ištverme. Įpratęs kentėti su šydu, Oliveris ištvėrė. Ir bandė mintyse atitraukti dėmesį nuo skausmo.
  Čia jis yra kryžiuočių vaikų kampanijos vadovas. Jie jau įsiveržė į saracėnų žemes. Ir paimamas į nelaisvę. Karštas Galilėjos smėlis degina basas vaikų kojas. Ir labai skauda, kai kepina vaikinų padus. Ir jie vedami į vergiją, švilpia botagai...
  Ugnis stiprėja. Margaret rūpinasi, kad liepsnos nesudegintų visos jos kojų odos. Tai turėtų būti skausminga, bet nesužaloti berniuko. Tegul dar turi jėgų dirbti kasyklose ar plantacijose. Alyvuogių aliejus suminkština šiurkščius jauno kalinio padus, todėl jie tampa jautresni ir mažiau deginami. Oliveris įsivaizduoja, kad jį kankina saracėnai kaip Ivanhoe... Tada kaip romaną, kurį skaitė vaikų kalėjime, jis basą Rebeką veda į egzekuciją. Ir mergina tranko švelniomis kojomis į akmenis.
  Ir taip pat ugnis. O štai Oliveris joja ant žirgo su ietimi ir numuša priešą, kaip šieno gabalą. Ir jis krenta...
  Praėjo pusvalandis ir smėlio laikrodis baigėsi. Galiausiai Oliveris buvo nuplaktas, o tai taip pat skaudėjo, bet berniukas yra pripratęs. Ir apšlakstė žaizdas sūriu vandeniu. Oliveris net apalpo nuo baisaus skausmo ir kelioms minutėms prarado sąmonę.
  Margaret atsiduso.
  - Užteks! Leisk jam pailsėti!
  Oliveris buvo parvežtas atgal į kamerą. Tik šį kartą ant akmenų padėjo lentas ir išdavė antklodes, kad berniukas mirtinai nesušaltų.
  Oliverio laukė dar du kankinimai. Taigi paprotys reikalavo paklausti tris kartus. Ir tada dar vienas nuosprendis ir mirties bausmė.
  Išsekęs berniukas užmigo ir sapnavo kažką baisaus ir skausmingo.
  . 2 SKYRIUS
  Kitą dieną Oliveriui buvo duota valgyti šiek tiek daugiau nei ankstesniais atvejais, įskaitant žuvį. Matyti, kad berniukas greičiau pailsėjo ir atsigavo kitam kankinimui. Oliveris buvo aiškiai prislėgtas, bet ir verkti nenorėjo. Norėjau gyventi ir judėti.
  Buvo mintis, kas bus po egzekucijos? Dangus, pragaras ar visai nieko? Paskutinis mane išgąsdino labiausiai. Begalinė tamsa, kai nėra net minčių. Kraupu... Nors skausmo ir baimės irgi nėra... O gal dar yra siela.
  Sapne tu skrendi, kartais skrendi virš stogų... Gal tai prisiminimas, kaip buvai dvasia? Ir taip pat pakilo ant žemės paviršiaus. Ir kažkur danguje yra žvaigždės, tarp jų kiti pasauliai, kuriuose gyvena žmonės, ar kitos protingos būtybės.
  Galbūt po mirties tavo siela išskris į kitą planetą, o ten jau rasi kitokią esmę? Kaip tai gali būti.
  O kas, jei dar prieš įsikūnydama į kūną jūsų siela buvo ir gyveno kitame pasaulyje?
  Ir tai taip pat labai smagu... O jeigu praeitame gyvenime buvai karalius ar chanas? O gal puikus karys ar garsus mokslininkas? Tu gali būti bet kas.
  Oliveris Tvistas dainavo:
  - Tikriausiai kitame gyvenime,
  Aš tapsiu visos žemės imperatoriumi...
  Ir aš tarnausiu šlovingajai Tėvynei,
  Mes esame tos pačios šeimos žmonės!
  Taip, tikrai puiku kitame gyvenime tapti imperatoriumi arba chanu. Atrodo, Čingischanas, pavaldęs pusę pasaulio, o prieš tai buvęs paprastas vergas.
  Čingischano istorija yra kažkas panašaus į pasaką. Bet iš tikrųjų buvo toks žmogus, ir jam pavyko daug nuveikti. Tačiau jo imperija nugrimzdo į užmarštį. Šiuo metu Didžioji Britanija kyla, o jos saulė teka. Į imperiją įtraukiama vis daugiau kolonijų, kurios gali tapti didžiausia Žemės imperijoje. Ir tai yra rimta. Ir kažkur Europoje buvo Napoleonas, didysis vadas ir valdovas. Kas galėjo užkariauti visą pasaulį, bet sugriovė šešių šimtų tūkstantąją armiją Rusijoje. Ir tada įvyko mūšis prie Vaterlo. Ir ta kova buvo ypatinga. Napoleonas galėjo laimėti, tačiau kelios avarijos jam sutrukdė iš karto.
  Ypač tinka per ataką prieš britų kariuomenę. Tada prancūzai būtų galėję laimėti, jei būtų puolę su pėstininkais. Tačiau maršalas Ney to praleido.
  Oliveris mėtėsi ir pasisuko. Nemalonu gulėti ant botagu rėžto vaiko nugaros. Taip pat skauda susuktus pečius, raktikaulius, rankas ir kojas. Skauda pūslės ant padų. Kankinimo žaizdos jau buvo pradėjusios gyti ir niežti. Norėjau juos subraižyti, bet tai pavojinga.
  Oliveris mintimis bandė atitraukti save nuo niežulio ir skausmo. Visų pirma klausimas, kurį jis uždavė skaitydamas knygas. O kalėjimo biblioteka gana turtinga - čia daug iš nusikaltėlių atimtos literatūros. O nusikaltėliai - ne tik plėšikai su durklais, tarp jų yra ir mokslininkų, ir politikų, ir kunigų, ir daugybė kitų.
  Taigi greitai skaitantis Oliveris vaikų kalėjime spėjo perskaityti daug istorinės literatūros. Be to, jis taip pat lankėsi bibliotekose gamtoje, taip pat sugebėjo daug skaityti ir įsiminti.
  Visų pirma, Romos istorija: apie du brolius, kuriuos maitina vilkas ir kurie įkūrė miestą. Puikus miestas!
  Romos imperija egzistavo ilgą laiką, o labiausiai išgarsėjo senovėje. Apie jį daugiausia buvo parašyta ir išliko daug istorinių dokumentų. Tačiau pasiekusi savo viršūnę, imperija žlugo. Ir tada jis visiškai subyrėjo ir dingo. Ir liko tik istorinėse knygose. Joje buvo daug imperatorių. Tarp jų yra Neronas ir Kaligula - žiaurūs budeliai ir puikūs generolai. Julijus Cezaris ir Trojanas, daugelis kitų. Įskaitant Pompėjų.
  Nors pastarasis netapo imperatoriumi... Bet dar įdomesnis yra Spartako sukilimas. Kai paprastas gladiatorius supurtė imperiją ir nugalėjo konsulus. Tai buvo tarsi pasaka.
  Apie Spartaką parašyta keletas knygų. Viename iš jų, būdamas devynerių, jis pateko į karjeras. Ir ten jis dirbo su visais vergais. Štai šis raumeningas berniukas tempia sunkų krepšį akmenų, kurie sveria daugiau nei jis pats. Ir net vaiko skrandis griūva nuo įtampos. Ir varvančios krušos prakaitas, nuo raumeningo berniuko kūno, tamsios nuo saulės nudegimo ir purvo.
  O prižiūrėtojas vis dar ragina jį rykšte. O berniuko basos kojos girgžda nuo nuospaudų. Tada vergas vaikas dienos pabaigoje mechaniškai suvalgo košės troškinį, gal šiek tiek pridėjus žuvies ir duonos, o tada krenta ant akmenų ir miega apsikabinęs su kitais berniukais, nepaisydamas lovos kietumo. Žiemą karjere šalta, o jaunieji vergai visiškai nuogi ir basi. O naktį, geriausiu atveju, jis yra padengtas audinio atraižomis, ir jie suspaudžia kūnus, kad sušiltų.
  O vasarą - alinantis pietų Italijos karštis, alinantis darbas. Darbas karjeruose pagal principą: vergas arba sunkiai dirba, arba miega. Žinoma, daug berniukų mirė, bet Spartakas, iš prigimties labai stiprus, užaugo ir sustiprėjo. Ir jam pasisekė, kad jis gavo šansą į laisvę ir buvo parduotas gladiatorių mokyklai.
  Ten prasidėjo jo šlovinga ir didvyriška karjera. Šimtą kovų išgyvenęs gladiatorius Senovės Romos papročiu gavo laisvę ir jau kovojo dėl pinigų. Spartakas galėjo gyventi palyginti neblogai, bet surengė sukilimą. Abiejose pusėse žuvo dešimtys tūkstančių žmonių, o byla baigėsi belaisvių vergų nukryžiavimu.
  Viename romane Spartakas buvo nulaužtas iki mirties. Kitame vergai jo neišdavė, bet jis mirė ant kryžiaus. Trečiame darbe Spartakas buvo apipiltas lavonais, tačiau jam pavyko išsikapstyti ir pasitraukti nusprendęs pasiduoti kovą. Jis vedė ir augino savo vaikus.
  Spartakas padarė Oliveriui įspūdį, bet pasirodė esąs nesėkmingas. Nors jo vardas išliko šimtmečius ir net tūkstantmečius. Spartakas, žinoma, yra simbolis, apie jį parašyta įvairių grožinės literatūros knygų. Laiko nurodymas ir istorinės informacijos nenuoseklumas suteikia erdvės vaizduotei.
  Štai vienoje knygoje Spartakas yra kilmingojo sūnus, bet skolingas patricijui Crassusui daug pinigų. O dabar visa šeima suimta ir už skolas parduota į vergiją. Spartakas vis dar gana berniukas, bet didžiuojasi. Jis kartu su motina ir seserimi yra vedami į vergų prekybą. Iš mamos atėmė brangius drabužius, batus, o ji tik vienoje suplyšusioje tunikoje, ne nuoga ir basa. Jos kojos sumuštos į kraują ir sudegintos ant akmenų, o oda apdegusi saulėje. Ir ji labai kenčia, priversta šokti prieš klientus.
  Spartakas, bronzinis nuo saulės nudegimo, taip pat netekęs turtingų drabužių, basas ir nuogas, vis dar atrodo kaip jaunas gyvūnas.
  O kai pirkėjas bando patekti į burną, jis sukanda pirštus. Už ką gauna botagą. Tada vienas šeimininkas nuperka berniuką ir mamą, o sesuo išsiskiria... Spartako mama graži ir išsilavinusi, įsidarbina namuose tarnautojos. Tačiau berniukas, pernelyg išdidus, už bausmę yra priverstas dvi ar tris dienas versti girną. Nors ir prirakintas grandinėmis, berniukas vis tiek pertraukia lygintuvą ir pabėga.
  Bet jis yra sugautas ir užklijuotas. Tada savininkas siunčia jį į karjerus. Tačiau net ir ten pasižymėjo įžūlus berniukas, patricijos ir kilmingos šeimos sūnus. Nors jis turėtų būti nukryžiuotas, jaunasis karys iš nevilties pabėga nuo kryžiaus. Ir tai mato vyriausiasis gladiatorių vadovas. Jam labai patinka kovinė, nors jis jau daug metų jaunas berniukas, ir jį perka. Ir vėl gladiatoriaus karjera.
  Spartakas, nors vėliau buvo kilmingi romėnai, kariauja su imperija. Ir net lieka gyvas, ir jis turi bendrų vaikų verge iš Trakijos. Be to, Spartako anūkas tapo Romos imperatoriumi. O tai jau autoriaus vaizduotė.
  Šios knygos nepasiekė dvidešimt pirmojo amžiaus, bet Oliveris jas prarijo ir prisiminė dabar. Poilsis ir jėgų atkūrimas po kankinimų. Taip buvo galima pamiršti skaudančią odą ir nuo jaunųjų budelių šlakstyto sūraus vandens stipriai niežtinčias žaizdas.
  Oliveris žengė porą šlubuojančių žingsnių aplink kamerą - trukdė grandinėlė aplink kaklą. Ir aš pagalvojau, gerai, kad jam dar neuždėjo bloko. Nors didelių kankinimų dar laukia.
  Be banalios kilpos, nors jos retai būdavo vykdomos važinėjant ratais, ir tai labai skausminga. Jūs tiesiogine prasme esate suplėšytas į gabalus, o lynai tempia jūsų rankas ir kojas įvairiomis kryptimis.
  Oliveris sušvilpė ir dainavo dėl linksmumo:
  Jei lietus - ei-ho, bet be skėčio,
  Jei vėjas - ei-ho - švilpia paskui tave, Jei šaltis - ei-ho - iki gyvo kaulo, Ir nėra gerų žinių iš namų - Neduok nepasiduok, nepasiduok! kad ir kas būtų, neverk ir nesidrovėk! Šypsokis, šypsokis, šypsokis! Esate kelyje, taigi viskas bus gerai!
  
  Jei toliau - ei-ho - tu negali eiti, O plėšikas - ei-ho - trukdo, Jei varnas - ei-ho - rėkia virš ausies, Jei širdis plaka iš baimės - Neduok. Nepasiduok, nepasiduok! Neverk, nesidrovėk! Šypsokis, šypsokis, šypsokis! Esate kelyje, taigi viskas bus gerai!
  
  Nepasiduok, nepasiduok, nepasiduok! Kad ir kas nutiktų, neverk ir nesidrovėk! Šypsokis, šypsokis, šypsokis! Esate kelyje, todėl viskas bus gerai !
  Po to Oliveris Tvistas tapo linksmesnis... Jie vėl atnešė jam maisto ir berniukas atsigulė ant šono, užmigęs antklodę atgal, vėl užmigo. Ir jis svajojo...
  Svajonėje berniuko asmenybė buvo suskaidyta. Kai šis ir jis tarsi prisimena praeitį ir ne visai, žiūri į save iš šono. Pavyzdžiui, vardas Jamesas Morganas. Beje, garsiausias piratas. Ir tuo pačiu berniukas.
  Nors paskutinis teiginys gali sugadinti nuotaiką, sapne jie bijo žinoti, kad tai tik sapnas yra kvailas. Svajonė tikrai tikra, pavyzdžiui, per dideli batai trynė kojas, o skausmas po smūgio girtuokliui išryškėjo. Galbūt Oliverį pagavo, kad jis išsigando, kad brangūs batai nenuskris ir sulėtino greitį. Ir sulaikymo metu sulaužyta lūpa vėl priminė apie save. Laimei, dantys sveiki, bet guzas ant kaktos nuo smūgio susidarė nemenką ir taip šlykščiai niežti.
  Džeimsas Morganas sapne pasakė kažką šmaikštaus: tada privertė mane nusijuokti. Taip jie dar tris valandas šnekučiavosi apie skirtingus dalykus ir... Morganas, žinoma, pradėjo kurti ir kalbėti apie savo žygdarbius. Ginčytis terminais - jie sako, kad to negalite padaryti: jums reikia proto.
  Vogti yra menas. Nors, žinoma, Morganas Jamesas perpasakojo detektyvines istorijas. Nors turėjo kažką neštis. Ypač tada, kai jis bėgo, o paskui ieškojo, kaip prisirišti prie kokio nors partizanų būrio.
  Šiuo atveju jam sekėsi ne ką geriau nei Oliveriui. Nebent Ukrainos vasara atneša šiltas naktis ir galima, pavyzdžiui, atsigaivinti uogomis arba žmonės dar nėra tokie užkietėję, kad netrukdytų alkanam berniukui valgyti.
  Bet čia yra pora vagysčių
  jis padarė... Vogti nebuvo maistas. Bet tai visai kita istorija.
  Pagaliau paskelbęs, kad kreipsis į teismą, Jamesas-Oliveris nesutriko. Jis puikiai žinojo, kuo viskas baigėsi, ir net visose filmų adaptacijose (kažkoks netikras prisiminimas sapne, apie tolimos ateities stebuklus!) Tvistas buvo pagrįstas. Nors, žinoma, nevalingai žiūrint filmą, labai norisi, kad jis būtų įdomesnis, vadinasi, ne kaip knygoje, o nenuspėjamai.
  Teismas buvo gana nerangus ir, žinoma, reikėjo stovėti eilėje. O kojos jau buvo pavargusios, todėl nešvarioje ir spjaudų pilnoje kameroje Džeimsas atkakliai nenorėjo sėsti.
  Kad būtų lengviau, vaikas atsirėmė į sieną ir vėl galvojo apie abstrakčius dalykus. Tiksliau, prisiminiau, ką patyrė Oliveris.
  Pirmą dieną berniukas nuėjo daugiau nei dvidešimt kilometrų, o tai vaikui yra gana daug. Bjauriausia tai, kad šiurkštūs batai mediniais padais stipriai trynė kojas. Taip, maisto trūksta. Nors baudos užteko už duonos kepalą, o vandens Anglijoje rasti ne bėda: arbata - ne Sachara.
  Gerai išsimiegoti nepavyko, nes pavasaris vis dar šaltas. Pervargusias blauzdas ryte skaudėjo, ant kojų ištino pūslės. Berniukas nusprendė toliau vaikščioti basas. Jam tai neatrodė baisu, todėl ankstyvoje vaikystėje jie buvo nešiojami basi iki pat šalnų. Tačiau vienas dalykas yra ganyti žąsis ar prižiūrėti karves ar atlikti kokius nors darbus ūkyje, o kitas - trypti dešimtis kilometrų akmenuotu keliu. Tai ne minkšta pievos žolė, kur kartu su kitu beglobiu vaiku išvarote antis ir kitus gyvius (vyresni vaikinai gano galvijus!).
  Oliveris iš pradžių jautė tik nemalonų dilgčiojimą, o retkarčiais nuslydo nuo kelio į kelio pusę, bandydamas užlipti ant žolės. Bet tada atėjo krūmai ir berniukas vėl išėjo į kelią. Kelias valandas tai dar buvo daugiau ar mažiau pakenčiama, bet kai pagaliau sustojo, išsekęs, jo numušti padai tiesiogine to žodžio prasme sudegė. Teko ieškoti upelio ir panardinti juos į vandenį.
  Po to vaikinas Oliveris padarė paprastą, bet ne visai teisingą išvadą - vengdamas kelių, eik palei pieveles ir... Na, ir tuo metu pietų Anglijoje nebuvo tiek daug miškų, o kas panašesni į giraites, dažnai sodinami į stačiakampį.
  Tačiau pasiklysti vis tiek realu... Taigi kelias į Londoną užtruko daug ilgiau ir sukėlė gerą baimę. Oliveriui, prie kurio vaiko vaizduotė traukė vilkus, pelėdas ir net paslaptingus tigrus su pragariškais liūtais. Mat baisiausias angelas ir beveik visagalis Dievo priešas Šėtonas vaikšto kaip riaumojantis liūtas. Ir jei po subraižytu kulnu traškėjo šakelė, tada ...
  Kelias į Londoną pasirodė ilgesnis, o sutikti žmonės buvo šiek tiek geresni, nei pavaizdavo Dickensas. Išsekęs, numuštomis kojomis šviesiaplaukis vaikas galėjo tikėtis duonos plutos ir šilto kampo. O kartą Oliveris tikrai beveik pasiliko - galimybė įsivaikinti buvo reali, bet kažkokia jėga jį nuvedė toliau.
  Beje, ir partneris, apie kurį Dickensas nerašė, bet tai
  tamsaus gymio berniukas, parodė, kaip jie lipa į svetimus daržus ir sekvestruoja daržus dar gerokai anksčiau nei susipažino su "Dėgliu".
  Visi per daug norėjo padaryti Oliverį teigiamu herojumi, nesuvokdami, kad berniukas turi būti berniukas. Tiksliau, kad gyvenime viskas yra kiek kitaip nei vaikiškame darbe.
  Pirmasis lipimas į daržovių sodą buvo gana proziškas, ir apskritai Oliveris dėl to per daug nesijaudino. Norėjosi valgyti - paėmė truputį. Savininkai netaps skurdesni! Ar tai gerai? Tuščias skrandis sakė, kad jis asmeniškai dėl to jaučiasi gerai.
  Su partneriu, matyt, čigonu, jie greitai išsiskyrė. Tikriausiai tamsaus gymio vyrui Oliveris nebuvo įdomaus pašnekovo, su kuriuo galėtų ilgai pabendrauti.
  Po to paties Tvisto per kitą bandymą atlikti "reidus" šuo vos nesulaužė. Jaunoji čigonė, matyt, geriau žinojo, kur lipti, kad vėliau neatsisėstų. O Oliveris dar nepatyręs...
  Tuo pačiu metu jis sėjo savo šiurkščius batus. Na, tuo metu jis jau buvo įpratęs apsieiti be jų, bet vaizdas, aišku, pasidarė ubagas, bet vaikams kojos buvo baisiai numuštos. Beje, Dodger atrodė ne taip, kaip knygoje, o daug garbingesnis. Na, aišku, kad vagis daug dažniau sulaužys putas, jei nežiūrės į jį kaip į elgetą. Stereotipai yra atkaklūs - ir jei vagys taip ilgai nesusidūrė, tai būtent todėl, kad išoriškai jie atrodė gana padoriai ir neblogai.
  Kodėl jie pasiėmė Oliverį? Gal dėl angeliško Tvisto veido, tikintis, kad jis bus mažiausiai įtarus. O gal Dodger to tikrai gailėjosi, nes Oliverio žvilgsnis: išsekęs, subraižytas, sulaužytomis ir purvinomis kojomis žadino gyvą užuojautą. O vagys - irgi žmonės, ypač kai jie jauni ir nespėjo užgrūdinti sielos.
  Bet kokiu atveju, Tvistas turėjo stogą virš galvos ir nesušalo naktį, jie paprastai buvo gerai maitinami, ypač palyginti su darbo namais.
  Eidami į berniuko verslą, jie sutvarkė kostiumą, padarė panašumą į garbingą tarną.
  Ir jei Oliveris nebūtų toks kvailas, kad rėktelėjo, o elgtųsi gudriau - ar pats pasilaikyk vagį arba tiesiog stovėk ir žiūrėsi, lyg grožisi pro langą, kas būtų apie jį pagalvojęs?
  Gal todėl taip greitai jį pateisino, bet džentelmenas
  iš karto patiko jo veidas. Nors atrodo, kad tai jo giminaitis?
  Džeimsas spjovė pro dantis ir piktai pastebėjo:
  - Kodėl šis teisėjas yra kaip kvailas mieguistas vėžlys ?!
  Policininkas išprotėjo iš įžūlumo ir tuščiu žvilgsniu žiūrėjo į berniuką, o vaikinai garsiai krūptelėjo. Smagu, kad jaunasis vagis valdžios nebijo.
  Įžūlumas, matyt, iš tiesų yra antroji laimė, o policininkas tapo daug mandagesnis. Galbūt blykstelėjo mintis - o jeigu tai labai įtakingo žmogaus sūnus ar...
  Jamesas Morganas kaip pasitikėjimo ženklą gavo uostą iš vieno iš daugiau ar mažiau švarių valkatų. Norėjau prisidegti cigaretę, bet paskutinę akimirką supratau, kad šiurkštus tabakas privers kosėti, o tada visas jo vaizdingas blizgesys nusilups kaip gyvatės oda.
  Teisėjas Fangas aiškiai nusiteikęs - geltonas su raudonomis dėmėmis veide, iš pažiūros piktas... Ir vaizdas berniuko, kuris net mediniame tušinke jautėsi kaip karalius soste.
  Žvilgsnis įžūlus ir net paniekinantis, rankos iššaukiančiai paslėptos kišenėse, o krūtinė išpūsta. Po velnių, nė menkiausios baimės ir toks vaizdas, kad...
  Džeimsas, svajodamas apie alternatyvų suvokimą, knygą prisiminė mintinai, tačiau šiuo atveju pagyvenęs džentelmenas pasirodė ne visai geraširdis. Taip, buvo perdanga su filmoteka. Tikriausiai geros burtų lazdelės vaidmenį turėjo atlikti kitas liudininkas. Tas, kuris matė, kaip Plutas ir Kolia vagia...
  Berniukas nelabai, tada pasiklausė, ką fraku vilkintis ponas teisėjui pasakė. Bet teisėjas galiausiai atsisuko į jį:
  
  - Koks tavo vardas, sukaulėjęs niekšas? - su nuodais balse paklausė ponas Iltis.
  Jamesas Oliveris drąsiai atsakė:
  - Kas yra piktadarys, taigi tu! Nedrįsk manęs vadinti sukaulėjusiu senuku!
  Teisėjas net užspringo iš nuostabos. Netgi užkietėję banditai neleido sau būti tokie įžūlūs ir įžūlūs žmogaus, kurį galima išsiųsti į kartuves, atžvilgiu. Nors, tiesą sakant, ne visai - dėl mirties bausmės dažniausiai susirenka kitos, aukštesnės instancijos teismas, dalyvaujant paskirtam advokatui. Nors toks gynėjas nenaudingas, kaip medinė kėdė. Tačiau, žinoma, jie negali nuteisti mirties bausme Anglijoje be regėjimo teisėtumo. Šiaip jau viduramžių kieme nebėra.
  Bet jei kišenvagystės užsiima ir netgi įvykdo berniukas, galite apsieiti be advokato.
  Iltis, kunkuliuojantis iš pykčio, grėsmingai pažvelgė į berniuką ir pagavo... Panieką, tarsi jis būtų ne žmogus, turintis valdžią, o mėšlas. Taip ištverti - toleruotina! (Pun!)
  Teisėjas trumpai, tiksliau, greitai metė:
  - Už kišenvagystę pagal išankstinį susitarimą vaikinas nuteistas trejiems metams katorgos, o dar dvejus - už iššaukiamą požiūrį į teismą!
  Džeimsas Oliveris paniekinamai spjovė į snapą.
  - Taip, tu nuėjai! Apskritai, jis yra įstatymo vagis... Tiksliau, aš esu vagis, kurio pasaulis dar nematė!
  Ponas bandė įsikišti:
  - Berniukas aiškiai serga, pone teisėja. Pagailėkite vaiko!
  Iltis trenkė plaktuku į stalą.
  - Išvesk niekšelį! Penkeri metai sunkaus darbo yra daugiausiai, ką galiu duoti, bet aukštesnis teisėjas sulydys jam kartuves.
  Oliveris smogė policininkui... Taip pat į kirkšnį - vargu ar netreniruotas kūnas leistų pasiekti aukšto tiriamojo smakrą. Tiesa, priešas buvo pakankamai blaivus ir patyręs, kad šiek tiek pasislinktų ir nuo kurio smūgis pasirodė skausmingas, bet visai nešokiruojantis. Tačiau pats policininkas atsakydamas perkėlė lazdelę. Olegas sušvelnino ataką, bet vis tiek suskambo ausys ir tapo šiek tiek drumstas. Ir antras smūgis pasiekė tikslą ...
  Berniuko siela išskrido iš jo kūno nuo smegenų sukrėtimo... Gerai, kad lazdelė elastinga, o patyręs sargas teisingai apskaičiavo jėgą... Kitaip Oliveris tikrai būtų žuvęs... Kitaip praėjo penkios minutės ir šaltas gaivus dušas. ...
  Dabar senukas sugrįžo ir viskas klostėsi nepalyginamai blogiau nei knygoje. Žinoma, gynybos liudytojas vėlavo ir niekas nesiruošė jo klausyti. Teisėjas sausai pastebėjo:
  - Visas nuosprendis priimtas, bet jei norite naujo posėdžio, kreipkitės į prokurorą ir kreipkites dėl bylos peržiūrėjimo dėl naujai paaiškėjusių aplinkybių! Tada tegul šis padaras kabo!
  Jamesas Morganas, kurio dvasia sklandė netoliese, staiga pagalvojo - o iš tikrųjų po nuosprendžio priėmimo teisėjas galėjo priversti liudytoją rašyti prokurorui... Pagal įstatymą taip ir yra. Jau priimtas nuosprendis gali būti panaikintas tik specialios tvarkos numatyta tvarka.
  Taigi čia Oliveriui Tvistui labai pasisekė... O tiksliau knygoje... Beje, kuo netikėjo kokiame nors filme, teisėjas, priėmęs nuosprendį pakarti berniuką, būtų taip greitai atsitraukęs, nes ne itin autoritetingo liudytojo. Taip, ir pats liudytojas galėtų bijoti teisėjo... Kas būtų tikriau.
  Bet čia jau publika neužjautė įžūliam Oliveriui ir paraiškos atsisakiusiam džentelmenui ...
  Jamesas Oliveris, atsiminęs vėlai, bandė grįžti prie anksčiau palikto kūno, bet... Jis praslydo pro jį kaip tuštuma ar dūmų stulpas... Matyt, du kartus į tą pačią upę neįplaukia. Dabar Oliveris vėl ten ir... nauji nuotykiai.
  Jamesas Morganas vis dar galėjo užjausti ir skaityti mintis. Berniukui po smegenų sukrėtimo jie itin chaotiški. Antrankiai buvo tvirtai susegti - Anglijoje vaikai dažnai suimami ir iš anksto paruošiamas tinkamas dydis. Įžūlus berniukas turi būti išmokytas pamokos. Visiškai oborzelis - šakalas!
  Pajutęs skausmą rankose, mažasis Oliveris suvyto ir iš jo akių pasipylė ašaros.
  Sunkiųjų darbų kalėjimas priminė senovinę tvirtovę su bokštais ir spragomis. Niūrūs sargybiniai, dantys ant sienų ir sargybiniai buldogai.
  Oliveris vis dar sunkiai mąstė, o prižiūrėtojas net trenkė berniukui botagu, kad jis greičiau judėtų. Berniukas atsiduso ir pasakė:
  - Kaip nori, pone!
  Ne vyresni nei keturiolikos metų berniukai ir mergaitės buvo laikomi specialioje kalėjimo dalyje. Oliveris jau buvo susimąstęs ir smalsiai apsidairė po kalėjimą. Ypač už storų grotų mačiau kalėjimo kiemą, kur suaugę nuteistieji su kombinezonais ir klumpėmis kapojo ir tempė rąstus, kažką obliavo. Policininkai ir sargybiniai ant jų žiauriai šaukė.
  Vaikų pusė buvo įrengta atskirai ir išsiskyrė trimis, kad išilgai storų drėgnų sienų buvo nubrėžta mėlyna linija.
  Pats kiemas irgi buvo beveik tuščias, tik jie žygiavo tolumoje... Oliveris, žiūrėdamas į jų nuogas nukirstas galvas, manė, kad tai berniukai, bet... Vaikinai nevaikšto pilkomis suknelėmis, kurios atrodo kaip vienuolių sutanos. . Tik sutanos buvo trumpos, beveik visiškai atidengusios mergaičių nuogas, šiltu oru netekusias, plonas ir numuštas kojas.
  Kai kurie iš jų buvo net jaunesni už Oliverį, ir nors dėl atstumo buvo sunku nuodugniai ištirti jų plonus veidus ir pagauti baisų sielvartą jų akyse, berniukas iš jų pajuto siaubingą kančios ir sielvarto srautą!
  Jis yra Oliveris kalėjime! Aišku, kad jis nusikaltėlis: visų akimis - žudikas ir vagis! Žodis žudikas nėra visiškai aiškus, bet jis atkakliai skamba mano galvoje ir muša varpeliais į šventyklas!
  O storos, suskilinėjusios ir supelijusios sienos kalėjime tarsi gyvos, o užkimęs ir sunkus kalinio alsavimas tarsi girdimas pro mažas skylutes.
  Sunkios kaustytos geležies durys girgždėdami prasivėrė ir policininkas įteikė arbitražo sekretorės paruoštą popierių. Oliverio Tvisto vardas nebuvo nurodytas, tačiau vietoj jo buvo pritvirtintas numeris. Na, taip, jei tai koks įžūlus vagis ar paskutinis valkata, tada vardas nesvarbu. Užtenka skaičiaus - tebūnie beveidis ir paklusnus... Bet ne, tokių kalėjimų sistema nepalaužė!
  Pora sargybinių pažvelgė į Oliverį mėsėdžiomis šypsenomis. Berniukas atrodė jau išsigandęs ir siaubingai išblyškęs. Baimė, kurios stiprios baimės nepatyrė net ir paprašęs daugiau košės, buvo nuplaktas darbdavio sargybinių jį užliejo...
  Tai jau kitas pasaulis - vieta, kurią galima palyginti su požeminiu pasauliu, ir ne veltui visi taip trokšta bet kokia kaina išvengti vergijos... Oliverio kojos susvyravo ir jis krito į priekį... Patyręs kalėjimo prižiūrėtojas mikliai sugriebė berniukas už plaukų trenkė nuteistajam į rausvus ir baltus skruostus:
  - Mes čia tokių gudrybių negauname! Ar ketinate žaisti kaip visi, ar...
  Ir stambus vyras iškalbingai perbraukė ranka per gerklę.
  Oliveris Tvistas pabudo. Į kamerą įėjo trys sargybiniai, kurie girgždėdami atidarė spyną. Jie apsimovė odines pirštines ir pradėjo čiupinėti berniuką ir žiūrėti į jo žaizdas, ar nėra blakių ar kokių nors nešvarumų. Tada jie pradėjo trinti alkoholiu.
  Oliveris sukando dantis nuo degančio išdžiūvusių žaizdų skausmo. Bet kita vertus, dantis beveik išdygo ir nustojo niežėti. Berniukui davė atsigerti sultinio, gabalėlį sparnelio su duona.
  Vienas iš sargybinių pastebėjo:
  - Kaip bebūtų keista, bet daugelis tavęs gailisi, nevykdykite!
  Oliveris viltingai paklausė:
  - O gal kankinimų nebus?
  Matrona papurtė galvą.
  - Bus kankinimai! Reikalaukite iki trijų kartų individualių užsakymų!
  Oliveris sunkiai atsiduso ir nusprendė, kad gali tai ištverti ... Ir jis sapnavo beprotišką svajonę ...
  Nors skaitė ir knygą apie Jamesą Morganą. Be to, taip, Jamesas buvo berniukas, apsinuodijęs sunkiaisiais darbais Jamaikoje. Ten jis sunkiai dirbo cukranendrių plantacijose. Tada per reidą jis prisijungė prie piratų ir iš pradžių tapo kajutės berniuku. Ir tada pasižymėjo kaip kapitono padėjėjas, o paskui pats kapitonas. Jamesas Morganas daug plėšikavo ir galiausiai tapo Jamaikos gubernatoriumi.
  Tai yra visa istorija. Iš pradžių elgeta vaikinas-vagis, paskui jaunas nuteistasis, kuris vos neužduso triume. Be to, vergas, kuris, prižiūrimas prižiūrėtojo, nuogas dirba plantacijose.
  Oliveris pagalvojo, kad galbūt plantacijos laukia ir jo. Matyt, jie nebus įvykdyti. Pietinėse kolonijose kūnas net neturi žiemos: tai yra pliusas. Bet jūs galite užsikrėsti. Maistas nesvarbu, bet gyventi galima. Darbo daug, kartais pasitaiko gana laisvų dienų. Vergai dažnai mušami. Kartais nuteistieji gauna laisvę ir patys tampa sodininkais.
  Berniukas atsiduso ir pagalvojo, kad jam būtų gerai, kaip Morganas, tapti piratu, o paskui gubernatoriumi.
  Tiesa ne tie laikai. Piratavimas neišnyko, bet buvo smarkiai užgniaužtas. O Jamaikoje jis nebėra toks masinis. Kaip ir kitose vietose. Nors Afrikoje piratai vis dar aktyvūs ir Ramiajame vandenyne.
  Oliveris įsivaizdavo galeono puolimą. Kiek daug berniukų šokinėja ant ispanų kareivių, žvilgčiodami nuogais apvaliais kulnais. Ir supjaustykite priešus kardais.
  Ir eik Oliveris. Ji gana berniukiška, bet veržli ir stipri. Kas malūną vedžioja dviem kardais ir šaukia;
  - Mūsų stipriausia įgula,
  Mes lipsime į rodyklę!
  Ir žuvę Kastilijos imperijos jūreiviai ir kariai krenta. Ir tai taip šaunu ir smagu.
  Oliveris atidaro lobių skrynias ir pamerkia savo krauju apteptas rankas aukse.
  Ir piratų berniukai dainuoja, pliaukštelėdami kūdikiui, plikomis, įdegusiomis kojomis ant denio;
  Mes drebame iš įniršio ir pykčio
  Bet mūsų žiaurumai tuoj, tuoj liausis Jei tik aukščiausio lygio auksas Likimas mus išvarys tiek, kiek norime.
  
  Ech - taip, ant vandenyno, ech - taip, po burėmis, O, taip, mes skrendame dėl pasakiškų turtų, Gaila, niekas nežino, ir mes patys nežinome Kiek mums reikia aukso, oi, kiek Mes norime.
  
  Visus apiplėšiame, bet ne mes kalti O šeimyną išmaitinti reikia, reikia ir artimųjų.Juk atlyginimo mums niekas negalvoja O mes gyvenam be atostogų ir be poilsio dienų.
  
  Ech - taip, ant vandenyno, ech - taip, po burėmis, O, taip, mes skrendame dėl pasakiškų turtų, Gaila, niekas nežino, ir mes patys nežinome Kiek mums reikia aukso, oi, kiek Mes norime.
  
  Ech - taip, ant vandenyno, ech - taip, po burėmis, O, taip, mes skrendame dėl pasakiškų turtų, Gaila, niekas nežino, ir mes patys nežinome Kiek mums reikia aukso, oi, kiek Mes norime.
  . 3 SKYRIUS
  Berniukas vėl bandė kurį laiką vaikščioti po kamerą. Bet jam nelabai sekėsi. Tiesa, pūslės nuo padų jau buvo šiek tiek pasitraukusios, o vaikščioti nebuvo taip skaudu. Oliveris Tvistas per šnerves sušvilpė dainą. Ir jis buvo kažkoks kvailas dėl to, kad buvo kalėjime. Oliveris dar neskaitė apie grafą Montekristą. Romanas bus parašytas kiek vėliau. Tačiau atmintyje įstrigo kažkas ne taip gerai žinomo.
  Pavyzdžiui, berniukas pavogė amžinos jaunystės obuolį ir atsidūrė Bastilijoje. Liudvikas XIV iš pradžių norėjo įvykdyti mirties bausmę vaikui. Bet tada nusprendžiau leisti vaikui amžinai sėdėti slaptoje Bastilijos kameroje. O vaikas, sulaukęs amžinos jaunystės, atsidūrė vienkiemyje, požeminėje kameroje... Ir septyniasdešimt metų praleido vienutėje. Kol jie jo nepaleido, tiesiog netikėdami, kad maždaug dvylikos metų berniukas turėtų būti slaptoje Bastilijos kameroje kaip ypač pavojingas nusikaltėlis.
  Amžinasis vaikas buvo kruopščiai nuplaktas ir paleistas iš visų keturių pusių. Po to, kai berniukas klajojo Europos keliais, jis patyrė nuotykių. Ji Napoleono Bonaparto armijoje tapo pulko sūnumi.
  Tai buvo gana įdomus romanas. Septyniasdešimt metų, bet tarnauti - šaunu susitarti! Ir baisu! Ir tai beveik visiškoje tamsoje, surišta ant kaklo. Beje, jis yra Oliveris. Vargšas berniukas... Ir kaip jis dar neišprotėjo. Svajonės buvo vienintelė jo paguoda. Jie buvo ilgi ir labai įdomūs.
  Pavyzdžiui, sapne berniukas klaidžioja kalnų takais ir užklysta į lobį ar ką nors linksmesnio. O basos kojos virsta auksinių monetų krūva...
  Oliveris įsivaizduoja geltonus metalinius apskritimus ir atrodo taip šaunu. O tu juos surūšiuoji ir suplaki kumščiais. Ir jie taip vilioja blizgesį. Ir toks auksas čia gražus, suteikia raudoną atspalvį.
  Oliveris net mintyse paragavo geltono apvaliuko ant danties. Ir jis linksmai nusišypsojo. Auksui jis skanus - ir labai malonus, skleidžiantis medaus kvapą... O dabar tau atrodo, kad kamaroje dūzgia bitės, o vasara ateina su švelniais spinduliais.
  Berniukas nusišypsojo. Ir vėl pradėjo vaikščioti po kamerą... Basas, vaiko kojytės greitai gyja ir aš noriu judėti. Ar jis bus pakartas? Nenoriu būti įstrigęs kilpoje.
  Oliveris įsivaizdavo, kaip jo nuogi, vaikiški kulnai kabės, kai kilpa bus užveržta aplink ploną kaklą. Tada jie sudegins pliką padą karštu lygintuvu, kad įsitikintų, jog berniukas mirė. Ir jie sudegins jo lavoną krosnyje - tai labai nemalonu ...
  Oliveris su kartėliu dainavo, kad pralinksmintų save piratų romanu:
  Veltui turtuoliai trenkė duris,
  Juk vargšams kelias įsakytas iki slenksčio!
  Ten, narve po spyna ir raktu, peri nuobodu,
  Ji nori, kad riteris jai padėtų!
  
  Ir aš kaip berniukas nuėjau pas piratus,
  Nusilenkti kunigai, kad nemušti!
  Dabar atėjo laikas atsipirkti visiems trokštantiems,
  Medžiotojas žaidime virto maistu!
  
  Ir puikūs mano stiprybės berniukai,
  Kai aš kardo rankose pradėjau suktis!
  Aš siųsiu piktus priešus nuobodžiauti į kapus,
  Mėnulis danguje spindi ryškiu variu!
  
  Drąsa įnirtingai verda širdyje,
  Žaliasis kajutės berniukas pasiruošęs įlipti!
  Perėjau su karininku ant kardų,
  Įstoja į mūšį laukiniame, žiauraus įniršio!
  
  Priešininkas aukštas, kaip jautis iš gardo,
  Jis nori sutraiškyti laukinę masę!
  Bet jaunuolis kovoja oriai,
  Ašmenys audžia nematomą siūlą!
  
  Štai įtūpstas - jie pervėrė pilvą,
  Bandytojas staugė, numetė kardą!
  Jis gyveno platybėje ir nepažino skausmo,
  Dabar jis prarado savo arklio galias!
  
  Mano pirmasis įlaipinimas buvo toks sėkmingas
  Į kišenę įpilta sauja aukso!
  Ir mes, piratai, dainuojame dainas
  Mūšyje dalijantis duvaną, gautą garbei!
  
  Žinoma, rytoj gali būti blogiau
  Fregatų ir kreiserių pabūklai šeriai!
  Atsiųsk mane basomis šokti per balas,
  Krauju, kurį praliejo priešo piktadarys!
  
  Gana berniukas, nėra antenų,
  Tačiau atlaidų mūšyje nėra kabinos berniuko!
  Kohlui lemta mirti metų spalvoje,
  Tai yra savanoriškas sprendimas!
  Po to Oliveris pasijuto šiek tiek linksmesnis ir net pradėjo trinti grandinę. Viena metalinė grandis prieš kitą. Nors mažai tikėtina, kad jis turės laiko, bet bent jau yra galimybė.
  Berniukas elgėsi energingai ir įnirtingai dainavo;
  Sėdi per grotelės v požemis žalias .
  Jaunas erelis, užaugintas nelaisvėje,
  Mano liūdnas draugas, mojuojantis sparnu,
  Kruvinas maistas baksnoja po langu,
  Gnybteli, meta ir žiūri pro langą,
  Tarsi jis galvotų tą patį su manimi;
  Jis skambina man akimis ir verksmu
  Ir jis nori pasakyti: "Skriskime!
  Mes esame laisvi paukščiai; atėjo laikas, broli, laikas!
  Ten, kur kalnas baltuoja už debesies,
  Ten, kur pamėlynuoja jūros pakraščiai,
  Ten, kur mes vaikštome tik vėjas ... taip, aš! .. "
  O berniukas basa koja spardė gultus. O tada paėmė ir vėl užmigo. Ir jis taip pat svajojo apie tai, ką įkvėpė anksčiau skaityti romanai. Visų pirma apie Julianą Apostatą. Kas būtų nutikę, jei Džulianas būtų gyvenęs ilgiau!
  Ir šis sapnas yra įdomus;
  Sapne berniukas pamatė kažką neįprasto...
  Čia jis buvo šalia Juliano Apostato. Garsusis Romos imperatorius mūšyje su partais pateko į sunkią padėtį. Tačiau Cezario įpėdiniai drąsiai kovojo ir partiečius atstūmė. Tačiau pats imperatorius buvo apsuptas nedidelio būrio, desperatiškai bandančio prasibrauti pas savuosius.
  Oliveris Tvistas iššoko ant karšto smėlio. Terminatorius berniukas iškart suprato, kad tai ne visai svajonė, juolab kad skaudėjo dar ne iki galo sugijusias pūsles ant padų. Tačiau ginčytis nėra kada - imperatorių reikia išgelbėti!
  Berniukas-reindžeris vienu smūgiu šuoliu numušė penkis jau imperatorių apgulusius partiečius. Tada Oliveris Tvistas labai mikliai paėmė abu kardus ir ėmė barti. Pirmieji keturi persų kariai krito nukirstomis galvomis. Tada berniukas nuogais pirštais metė durklą, kuris skrydžio viduryje susisuko ir trims lankininkams perpjovė gerkles.
  Oliveris Tvistas laimingai sušuko:
  - Tai vyrų kova!
  Tada jis pradėjo lemiamą puolimą. Jo kardo sūpynės buvo kaip vejapjovės. Jie iškirto visus iš eilės ir išpjaustė persų galūnes. Čia yra pagrindinis partų vadovas, bandantis priversti patį imperatorių pamesti ranką. Ir tada galva.
  Oliveris Tvistas iš karto kojomis išmetė penkis durklus nuo patefono ir nupjovė visą eilę lankininkų. Tada jis sušuko:
  - Sėkmės valanda! Atėjo laikas žaisti!
  Ir jo kardai kirpdavo partų kariuomenę. Kariuomenės vadas, Persijos karalius Indemonas, išperino zenki. Pusnuogis, raumeningas berniukas nukirto visus iš eilės ir apibarstė lavonais visus Juliano prieigas. Dar niekada Partijos valdovas nebuvo matęs tokio nuožmaus kovotojo. O tai, kad tai tik bebarzdis jaunystė, sukėlė rimtą baimę.
  Staiga tikrai pagoniški dievai nusprendė padėti Senovės Romai ir, užuot pasitraukęs, Julianas grąžino į Žemę savo protėvių religiją! O dabar su Partų armija kovoja arba Heraklis, arba Heraklio sūnus.
  Ir Oliveris Tvistas vis labiau įsiuto. Jis mėtė sunkius ir aštrius daiktus. Jis dūrė ir daužė Senovės Romos priešus, o jo kardai atrodė kaip nenugalimas žaibas. Terminatorius berniukas įkvėpė likusius romėnus. Šaukia: Heraklis! Heraklis su mumis! Jie puolė prie partiečių, padvigubino savo jėgas. Pats imperatorius kovojo.
  Julianas buvo tik šiek tiek didesnis nei vidutinis ūgis, bet gerai sukonstruotas ir gražus. Mirties metu jam buvo tik trisdešimt dveji metai, ir nežinia, kas būtų laukęs Romos imperijos, jei apostatas būtų gyvenęs ilgiau. Bet dabar, regis, partai atsitraukė ir pradėjo trauktis.
  O likusi romėnų kariuomenė pridėjo šilumos. Karalius Indemonas bandė pakreipti mūšio bangą ir su tūkstančiu pasirinktų nemirtingųjų stojo į mūšį. Bet tai buvo jo lemtinga klaida.
  Oliveris Tvistas atkreipė dėmesį į labai stambų vyrą - aukštesnį už Valuevą, nešiojantį karūną ir pečius, kaip spintą auksiniu grandininiu paštu. Ir berniukas, matydamas, kaip jie klauso šio valdovo įsakymų, suprato: laikas veikti. Ir pakėlė perso numestą lanką. Jis greitai patraukė jį koja taip, kad lankas vos nepratrūko. Ir tada jis paleido strėlę, mintyse palydėdama jos skrydį.
  Ir atskubėjus, dygliuotas geluonis pervėrė Partijos karaliui į kaklą, sulaužydamas miego arteriją. O didžiulį pusantro ar net dviejų centnerių svorį valdovas nukrito nuo skersvėjo dramblio.
  Karaliaus mirtis, žinoma, buvo triuškinantis smūgis armijai. Ypač kai jaunesnysis įpėdinis bandė vadovauti, pavyzdžiui, Oliveris Tvistas pasiuntė į jį strėlę. Dėl to šis priešininkas pasirodė esąs pradurtas skorpionas. Romėnai, pamatę į mūšį skubantį imperatorių, dabar sušuko: Apolonas, Apolonas su mumis!
  O Oliveris Tvistas partiečius mušė rankomis ir kojomis.
  Ir ši barbarų armija virto didmeniniu skrydžiu. Dabar romėnai persekiojo Partiją ir šioje vilkų rasėje nebuvo jokio klausimo apie atleidimą ir gailestingumą. Vargas tiems, kurie bėga, ir vargas tiems, kurie bėga nuo romėnų dvigubai.
  Rytų kariuomenė tirpo mūsų akyse, o lotynų pulkai, legionai ir kohortos buvo nenumaldomi. Geležinis ir stiprus, jie viską laužo ir susmulkina, o kilminguosius žudo...
  Berniukas, atvirkščiai, blykstelėjo nuogais, rožiniais kulnais, o malūną valdė kardais, iš karto nukirsdamas penkis priešininkus.
  Visiška pergalė. Likę gyvi partiečiai parpuola ant kelių ir maldauja pasigailėjimo.
  Imperatoriaus kvietimu pasirodė Oliveris Tvistas. Jis meiliai pažvelgė į jį. Senovėje žmonės yra šiek tiek žemesni nei vėlesniais amžiais, o sapne berniukas įsivaizduoja save vyresnio amžiaus. Taigi, pagal romėnų standartus, Oliveriui atrodo keturiolika, penkiolika metų. Tai yra, tai jau galima laikyti vyru, nors ir be barzdos. Džulianas pažvelgė į jo įbrėžimus ir mėlynes ir plačiai šypsodamasis paklausė:
  -Tu dievas?
  Oliveris Tvistas sąžiningai ir teisingai atsakė:
  - Aš esu žmogus!
  Julianas sunkiai atsiduso ir taip pat nuoširdžiai atsakė:
  - Gaila... Labai gaila!
  Tai supykdė terminatorių berniuką ir jis griežtai atsakė:
  - Nėra ko gailėtis! Žmogau, tai skamba išdidžiai!
  Džulianas pritariamai linktelėjo ir paglostė berniukui per petį:
  - Gerai pasakyta! Šis žmogus skamba išdidžiai, ir jis turi didžiuotis, o ne molis puodžiaus rankose!
  Armija pritariamai sumurmėjo. Žygiuojantis kunigas pergalės proga pradėjo ruošti pagoniškas maldos pamaldas. Julianas nusprendė atgaivinti senuosius kultus. Vienas iš jų - Jupiterio, Marso ir Mitros garbinimas. Nors aišku, kad pagonišką tikėjimą reikia modernizuoti. Čia buvo pasiūlyta įvairių idėjų. Juk jau yra mokymas apie Eliziejaus laukus - karių ir herojiškų žmonių, žinovų rojų. Taigi kodėl gi to nepadarius oficialia doktrina. Būsite paklusnūs imperatoriui, galėsite išsiskirti tarnyboje ir kitame pasaulyje gausite haremą ir ten švęsite kilnias šventes, būdami amžinai jaunas ir stiprus! Tai kodėl elitas tada Kristaus doktrina?
  Oliveris Tvistas, kuris taip pat nelabai mėgo tradicinę krikščionybę, buvo dviširdis ir žiaurus, pastebėjo:
  - Pats žmogus yra savo laimės kalvis, o jis yra savo sėkmės puodžius!
  Džulianas ištiesė berniukui ranką, šiltai paspaudė ir nuoširdžiai pasiūlė:
  - Būk mano sūnus ir įpėdinis! Jūs esate išmintingas daugiau nei savo metus ir turite antžmogiškų jėgų!
  Po to imperatorius iš savo diržo išsiėmė Cezario žiedą. Šį žiedą paprastai nešioja imperatorius, kuriam jis pasirenka būti jo įpėdiniu, ir paprastai yra įvaikinimo ženklas.
  Oliveris Tvistas užsimovė žiedą ant smiliaus ir su entuziazmu tarė:
  "Tikiuosi, kad būsiu vertas tapti imperatoriaus sūnumi..."
  Julianas nugalėjo Partų kariuomenę ir vėl apgulė jų gerai įtvirtintą sostinę. Oliverio Tvisto pasirodymas buvo sutiktas su džiaugsmu. Romos imperatorius pabučiavo berniuką ir stipriomis rankomis iškėlė jį virš jo, sakydamas:
  - Ačiū Dievui! Jau maniau, kad tu miręs!
  Oliveris, supratęs, kad tiesą paaiškinti nėra taip paprasta, atsakė:
  - Sąžiningai, jūsų Didenybė yra mano tikrasis tėvas, tai Apolonas ir kartais nuveža mane į Olimpą ir kitus pasaulius, kad nepriprasčiau prie žmonių!
  Imperatorius, tikrojoje istorijoje pramintas apostatu, nustebo:
  - Ar matėte Olimpą?
  Oliveris Tvistas, kaip ir visi intelektualiai išsivystę berniukai, mėgo kurti, todėl lengvai patvirtino:
  - Taip!
  Džulianas susižavėjęs sušuko:
  - Ir aš mačiau Jupiterį!
  Riteris berniukas, plačiai šypsodamasis perliniais dantimis, atsakė:
  - Mano senelis Jupiteris sveikina tave! Ir linki sėkmės!
  Imperatorius sušuko iš visų jėgų:
  - Ačiū dievams! Tegul jie atneša pergalę!
  Įpėdinis berniukas iš karto pasiūlė nevilkinti puolimo, nes aplinkui buvo nusiaubta teritorija, o romėnų kariuomenei buvo per sunku gauti maisto ir gėrimų.
  Oliveris, apsiginklavęs geriausiu romėnišku lanku, kurį taip pat patobulino, išėjo į medžioklę. Geriau apgalvoti puolimo planą, matant pačią tvirtovę ir tuo pačiu žudant priešus.
  Oliveris Tvistas iš tolo šovė į karį su raudonomis plunksnomis ant šalmo. Atsakydami į berniuką skrido strėlių debesys. Tačiau jaunasis karys į juos nekreipė nė menkiausio dėmesio: jie vis tiek nepasiekė ir šaltai išmušė priešininkus, o jis pats greitu žingsniu karts nuo karto, bėgdamas, apeidavo sieną.
  Miestas išties buvo didelis, ne ką mažesnis už Romą ir apsuptas aukštų sienų. Trajanas Didysis ir daugelis kitų užkariautojų negalėjo jo priimti. Bet čia iš tikrųjų yra pagrindinė Partijos jėga. Užkariauk ją, ir tavo viešpatavimas Romoje gali išsiplėsti iki Indijos.
  Oliveris pastebėjo, kad miesto sienos beveik visur didelės, storos ir dantytos. Norint patekti į tokį miestą, reikia daug ilgų laiptų ir nėra tikras, kad juos rasite. Apsauga kiek silpnesnė, kur miestą skalauja upė, ten audringas upelis. Galima upę nukreipti, bet tam prireiks mažiausiai dviejų mėnesių sunkaus darbo. Taigi, kokie kiti būdai?
  Pavyzdžiui, susprogdinkite sieną ir pralaužkite plyšį! Lengviausias būdas, bet jums reikia sprogmenų. Tačiau netoli nuo miesto - įspūdingas miškas. O turint tam tikrų įgūdžių sprogmenis galima pasigaminti iš... pjuvenų, pridedant į jas paprasčiausių mineralų ir druskų. O apnuogintais kulnais vaikinas pajuto, kad dirvoje yra tokių mineralų ir druskų.
  Geriausia pakirsti aukščiausią sienos dalį, kurioje susikaupė daugiausiai priešo karių. Dabar partiečiai gailisi, kad išdrįso stoti prieš Romą.
  Oliveris Tvistas, nušovęs keturis virpesius, grįžo į stovyklą ir laimingai pranešė Džulianui:
  - Dievai man pasakė, kaip paimti tvirtovę! Bet tegul jūsų kariai tarnauja mūsų ritualui!
  Romos imperatorius griežtai įsakė:
  - Paklusk mano sūnui, kaip ir tu man!
  O kariuomenė, mačiusi Oliverį Tvistą veiksmą, atsilygino sveikinimais. Ir berniukas, Tsesarevičius, aktyviai davė įsakymus. Reikia sumaišyti daug pjuvenų su mineralais, tada gauni galingą senovės bombą. Jis turėtų veikti daug efektyviau nei parakas ir ne prasčiau nei nitroglicerinas. Tai tikrai berniukas terminatorius. Be to, pats Oliveris pats asmeniškai iškirto mišką, susmulkino rąstus į skydus ir pjuvenas.
  Tikėdama dievų valia, romėnų kariuomenė dirbo labai draugiškai, darniai ir energingai. Greitai buvo pastatytos pjuvenos ir galingi mediniai skydai. Tiesa, partiečiai bandė išsiveržti.
  Oliveris Tvistas džiaugsmingai mostelėjo dviem kardais, ir kavalerija išskrido iš pasalos. Pora tūkstančių persų buvo apsupta. Vaikinas-riteris dulkina jų lyderį koja į žandikaulį, priversdamas jį prarasti daug dantų. Ir tada jo pora kardų veikė kaip skustuvai. O partiečiai buvo maiše ir buvo apsupti narsiausios pasaulyje kariuomenės.
  Taip, daugelis barbarų dabar kovojo Romos armijoje, tačiau tai padarė ją stipresnę, sugerdama šviežio kraujo ir naujų kovos technikų.
  Oliveris Tvistas labiau nei kiti pasižymėjo šiuo kirtimu. Vaikas tyčia įsiveržė į didelius kraujo telkinius, kad apipuršktų romėnų kareivius. Ir jiems tai patiko, paaiškėjo, kad jie gauna dieviškąją malonę, stiprybę ir sėkmę iš paties Apolono sūnaus.
  Lygiai taip pat daugelis Romoje džiaugėsi senųjų pagoniškų kultų sugrįžimu. Ir su dideliu malonumu jie meldėsi Fortūnai. Kita vertus, krikščionybė atrodė pernelyg priešiška gyvenimo malonumui ir todėl nepatraukli. Be to, ar dar išliks tas rojus? O ar kas nors iš gyvenančių ketvirtajame amžiuje matė prisikėlusį Kristų?
  O jų dievai paprasti, suprantami, žmogiški... Ir niekas rimto pasipriešinimo atgimusiems kultams nepasiūlė!
  O dabar ryžių kariai, net jei pusė jų yra ne lotynų, o barbarai entuziastingai vykdo imperatoriaus ir jo Sūnaus bei Apolono sūnaus įsakymus.
  Naktimis jau paruošta pakankamai pjuvenų ir mineralų. Oliveris Tvistas nelaukė aušros, bet įsakė nedelsiant perkelti vežimėlį į centrinį priešo gynybos tašką.
  O trofėjiniai partų žirgai kartu su mirtinu kroviniu atskubėjo į karalių bokštą. Jie varė juos toliau, degindami galvūgalį ir kojas uždegtais fakelais ir smūgiais iš ilgų botagų. Ir nors persai beatodairiškai šaudė į nakties tamsą, jau buvo per vėlu.
  Oliveris Tvistas, norėdamas sustiprinti savo balsą, sušuko per didžiulį žalvarinį ragą:
  - Tegul išsipildo Dievų vardas! Tegul Jupiteris padeda!
  Jis sprogo taip, kad net už poros mylių nuo galvų romėnai nuvertė nuo galvų šalmus. Tačiau partiečiai kentėjo tūkstantį kartų daugiau. Pagrindinė pastogė nuo sprogimo bangos buvo iškelta aukščiau, o sienos pakilo. Daugybė šimtų persų kareivių žuvo vietoje, o dar labiau suluošino ...
  Oliveris Tvistas, kurį taip pat pastūmėjo sprogimas, krito ant kelių, bet iškart pašoko. Riteris berniukas vėl lojo:
  - O dabar draugai puola! Mūsų Dievo Apolono šlovei!
  Ir atskubėjo pirmas, žybčiodamas basas, dulkėmis prilipęs prie berniškų kulnų kraujo. Ir už jo atskubėjo visa romėnų kariuomenė, nesuskaičiuojama, bet kokiu atveju, košmaru.
  Oliveris pirmasis pasiekė partiečių pozicijas ir sparčiai lipo po apgriuvusia siena. Terminatorius berniukas buvo labai susijaudinęs. Jis rėžė visus iš eilės, nors jau buvo aišku, kad partiečiai prarado gebėjimą realiai priešintis. Jų moralė smuko, ir visas noras priešintis romėnams išgaravo. Bet vis tiek naikinimas tęsėsi ir įvyko tikros žudynės.
  Oliveris Tvistas, mojuodamas kardais ir kirsdamas kitą proskyną, dainavo visą baladę:
  Aš esu Romos ir kardo riteris...
  Viešpats pašaukė mane į mūšį!
  Pasaulis iš karto gavo budelį,
  Ir geriau pagirkite Svarogą!
  
  Nusprendė atgaivinti didžiąją svajonę
  Tas žmogus tapo stiprus kaip Dievas!
  Ir įsimylėjau išmintį, grožį,
  Kuriame įkūnytas širdžių veržimasis į metalą!
  
  Ne, ne pagonis, Cezaris buvo,
  Jis nepažino savo lygių rati...
  Ir Roma su spindinčia šlove,
  Nepaklusk baimei - Šėtonas!
  
  Viskas pavirs dulkėmis
  Bet tik dvasia nemirtinga!
  Raskite stiprybės žodžiuose
  Kurių mums garsiai nesakyk!
  
  Patikėk, žmogus nėra lavonas,
  Tai geriausia, visada gyvena...
  Šlovės spindulys neužgeso...
  Žvaigždė meilės širdyse!
  
  O kas yra kraujas
  Ji dovanoja mums gyvybę...
  Iš skausmo yra meilė
  Ir laikykis jos!
  
  Tikėk, kad nesi silpnas
  Ir jis buvo stiprus dvasia!
  Tegul vergas miršta kūne,
  Mes sutvarkysime kamanas!
  
  Kai nugali bailumą
  Ir laukinis siaubas pražus ...
  Tada tu pakili virš stogų,
  Dievai skaičiuoja veidus!
  
  Ateis Olimpas, uždegs ugnį,
  Ir bus šviesa...
  Bet nelieskite silpno herojaus,
  Gydytojo oftalmologo klientė...
  
  Kas sutrypia mažą kirminą,
  Jis pats yra nieko vertas širdimi!
  Ir mano didžioji aistra
  Po uodega du pipirų gabaliukai!
  
  Trumpai tariant, ateik Belobogas,
  Aš tapsiu Apolonu...
  Mes nubrauksime nulius rašikliu,
  Mes turime milijonus už mūsų!
  Partijos sostinė buvo nukritusi, o virš jos dabar plevėsavo Romos vėliava. Oliveris Tvistas paėmė Azijos raktą į savo stiprias rankas ir priėjo prie imperatoriaus Juliano. Jis padėkojo įpėdiniui ir grąžino jam, sakydamas: "Šlovė Apolonui".
  Julianas stato naują sostinę. Oliveris taip pat pradėjo svajoti ... Čia jis vėl susitiko su imperatoriumi Julianu. Partų karalystė, iš kurios tiek daug problemų nugalėjo romėnai, ir Julianas, kuris jau buvo vadinamas Didžiuoju, nusprendė atkurti Babiloną.
  Oliverio Tvisto, vardinio imperatoriaus sūnaus, kuris buvo laikomas Apolono sūnumi, pasirodymą romėnai suprato kaip dievų ženklą.
  Priešais berniuką Vestal Mergelės pabarstė rožių žiedlapius. Oliveris trypė juos basomis kojomis ir išdidžiai išpūtęs krūtinę žygiavo kaip triumfuojantis. Žiedlapiai maloniai kuteno jos nuogus kulnus, nuo to pakilo nuotaika. Julianas paspaudė berniukui ranką, sužalotą nuo karinių darbų, sakydamas:
  - O mano sūnau! Iš partų paimtų lobių įsakiau nulieti tau auksinę statulą, vietoj akių įkišau smaragdus! Kadangi tu esi Apolono sūnus, tu esi tarsi pats grožio ir karinio meno Dievas!
  Oliveris Tvistas kukliai atsakė, sukryžiavęs rankas ant raumeningos stipraus paauglio krūtinės:
  - Aš kaip dievas, būdamas vyras!
  Julianas linktelėjo berniukui ir paskelbė:
  - Iš jūsų pusės ir Babilono atgimimo pradžios garbei surengsime gladiatorių kovas!
  Oliveris nuoširdžiai pasakė:
  - Mažiau kraujo! Mūsų dievai reikalauja ne aukos, o drąsos ir drąsos!
  Julianas sutiko su tuo:
  - Tebūnie taip! Bet tie partiečiai, kurie patys neatsistatydino, turi žūti gladiatorių kovose, kad nesukeltų naujų rūpesčių Romai!
  Oliveris Tvistas jaunesnysis atsakė į tai:
  Tegul dievai sprendžia jų likimą! Tegul moterys ir vaikai jose nedalyvauja!
  Julianas dviprasmiškai atsakė:
  - Tie, kurie mums nepavojingi, mirties šokyje nedalyvaus!
  Oliveriui Tvistui nulieta statula buvo net aukštesnė nei natūralaus dydžio, o smaragdinės akys degė. Rankose berniukas-dievybė laikė du kardus su plieniniais ašmenimis ir rankenomis, papuoštomis rubinais. Reljefo raumenys visiškai atitiko originalą.
  Tada buvo ištaiginga puota, o jau per šventę buvo surengta pirmoji gladiatorių kova. Kovojo du kruopščiai nuplauti ir alyvuoti partiečiai. Jie puolė vienas kitą kardais. Didysis praleido kelis kardo smūgius į krūtinę ir pilvą, griuvo ant smėlio. Kova pasirodė trumpalaikė ir beveik visi romėnai, nepatenkinti tokiu rezultatu, pakreipė pirštus žemyn - pribaik jį! Oliveris susilaikė. Jis nenorėjo pasirodyti žiaurus ar gailestingas.
  Partijietis be sąžinės graužaties nudūrė tėvynainį. Tiesą sakant, tuo ir baigėsi gladiatorių pasirodymai. Tik šventės pabaigoje, kai Julianas, kaip ir Neronas, sugiedojo dainą, kareiviai vėl buvo pakviesti į stadioną. Šį kartą tai buvo du paaugliai.
  Jie kovojo pakankamai ilgai, padarydami vienas kitam daug žaizdų. Ir galų gale, visiškai išsekę, kardais pervėrė vienas kitam į krūtinę ir sustingo.
  Oliveris Tvistas, trypdamas basa koja, nepatenkintas pastebėjo:
  - Jūs tėvas pažadėjote, kad gladiatorių dvikovoje vaikų nebus!
  Džulianas ryžtingai atsakė, trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Ir tai ne vaikai! Jiems jau keturiolika!
  Šis rezultatas sukėlė tam tikrą romėnų nusivylimą, ir jie nušvilpė žuvusius kovotojus.
  Oliveris neprieštaravo. Jis pats keturiolikmečiais vaikais nesvarstė. Jei jau berniukas gali būti su moterimi, tai jis ne vaikas!
  Gladiatorių kovos prasidėjo kitą dieną.
  Partiečiai kovojo tarpusavyje. Jie buvo įsiutę, mėtėsi ir badė. Buvo išlieta daug kraujo ir prakaito.
  Jau pirmajame mūšyje kiekvienoje pusėje kovėsi po dvidešimt žmonių. Tie, kurie pirmi išėjo su žaliomis strėninėmis, o antrieji - su geltonais. Mūšis vyko su įvairia sėkme. Nugalėjo žalieji, iš kurių ant kojų liko tik trys, o net tie buvo sunkiai sužeisti.
  Antroji dvikova pasirodė kiek mažiau kruvina nei pirmoji.
  Šį kartą kiekvienoje pusėje buvo po penkiolika vyrų. Vieni oranžiniais tvarsčiais, kiti mėlynais. Sunkūs batai barška į smėlį. Patys gladiatoriai yra pusnuogiai, daugelis - plaukuoti, tad reginys gana barbariškas ir įtemptas. Atrodė, kad oranžinė buvo stipresnė, nors apskritai kova susiklostė konkurencinga. Vyko atkakliai keistasi smūgiais, varvėjo kraujas.
  Abi pusės siūbavo kaip banguotas vėjelis.
  Oranžinė pasirodė stipresnė, iš kurių penki kariai atsistojo ant kojų. O tų mėlynųjų, kurie buvo krūvos, bet buvo nužudyti, romėnai jiems neatleido.
  Mūšiai įsibėgėjo. Štai, pavyzdžiui, trys liūtai ir penki partiečiai bukais kardais. Banya pasirodė kruvina... Šį kartą sėkmė nusišypsojo liūtams, išskyrus gyvūnus, o kardai belaisviams buvo atiduoti trumpi, surūdiję ir ilgai negaląsti.
  Tada į ringą įžengė paaugliai, apsiginklavę tik durklais. Buvo tiek daug rėkimo, rėkimo, kandžiojimosi. Jie susipynė į glėbį ir dūrė vienas kitam smaigaliais, mušė, spardė. Vaikinai taip įsiuto, kad net nepažiūrėjo, kas kurioje komandoje. Jie tiesiog nužudė vienas kitą, suluošino ir baigė vietoje.
  Vienas jų net išplėšė kito tobulumą, priversdamas pastarąjį mirti nuo stipraus skausmo šoko.
  Kaip tai sunku ir šlykštu, bet kartu ir kruvinai jaudinanti. Kai patiri jaudulio, malonumo ir kartu šlykštumo mišinį, kai nuogi, prakaituoti, kruvini ir pjaustyti paaugliai kankinasi ir kankina vienas kitą ginklais.
  O senovėje gimsta daug vaikų, nemažai berniukų dalyvauja gladiatorių kovose. Jos yra mažiau vertingos prekės ir nėra tokios apgailėtinos. Dažnai jauni vergai kovoja visiškai nuogi ir visada basi.
  Moterys gladiatorės taip pat beveik visada yra basos, išskyrus garsiausias iš jų. Tokios merginos apsiauna elegantiškus basutes, kad pabrėžtų savo aukštesnį statusą.
  Vergai neturėtų avėti batų iki pilnametystės, tik šaltu oru jiems dovanojami grubūs mediniai batai, kad vertingi galvijai nesulinktų nuo šalčio. O jei vaikas iš prigimties stiprus ir atlaiko sniegą, mieliau palieka jį be tunikos. Laisvųjų romėnų, o ypač patricijų, vaikai šaltu oru avi basutes ar šlepetes, avi batus, kad būtų mažiau panašūs į vergus.
  Žinoma, Oliveris Tvistas, kaip dievo Apolono sūnus, yra aukščiau tokių išankstinių nuostatų. Tačiau kai kurie belaisviai partiečiai, žiūrėdami į berniuką šortais, sėdintį šalia imperatoriaus, matyt, supainiojo jį su garbingu kožniku ir šnibždėjosi.
  O Oliverio klausa labai aštri, ir nemalonu, kai apie tave taip galvoju. Dvi pusnuogės vergės priėjo prie princo ir pradėjo daryti malonius masažus basoms berniuko kojoms. Taip gera, kai tave liečia Azijos merginos. Matyt, ir užkariautoje Partijoje pagrobė vergus.
  Ant kojų liko tik vienas paauglys, kuris dėl daugybės žaizdų taip pat negalėjo atsistoti tiesiai ir stovėjo keturiomis.
  Kita kova buvo kiek egzotiškesnė. Keturi krokodilai prieš dvi dešimtis partiečių su lazdomis. Ir tik vienas rankose turėjo kirvį. Aligatoriai puolė prie kalinių, o jie mušė lazdomis. Kai kurie partiečiai pabėgo. Krokodilas yra labai baisus gyvūnas. Kaip spragsėja burna, taip įkandęs partietis mirė tokiais dantimis.
  O kitas karys jau neteko kojų, ir kitos rankos. O krokodilai gladiatoriai valgo labai su pasimėgavimu.
  Aukštas persas su kirviu sukirto aligatorių. Jis net nereagavo: pasirodė tokia stipri oda. Ir plaka viskas iš eilės ir puola praryti visus, kurie papuolė po iltimis.
  Pasirodė kruvina netvarka. Ir pradėjo plisti ant smėlio ir žvyro.
  Oliveris Tvistas pradėjo flirtuoti su vergėmis... Ir pabudo!
  . 4 SKYRIUS
  Oliveris Tvistas, po miego, vėl pamaitinamas ir praneša:
  - Na, dabar tavęs laukia antras kankinimas, berniuk.
  Pirmiausia į kamerą įėjo sargybiniai, o kartu su ja baltu chalatu vilkinti gydytoja moteris. Ji liepė Oliveriui nusivilkti chalatą ir jį apžiūrėjusi linktelėjo.
  - Kaip greitai jis užgyja ant šuns! Atėjo laikas antrajam tardymui su aistra!
  Berniukas sumurmėjo:
  - Aš dar vaikas, gal ne?
  Moteris baltu chalatu linktelėjo.
  - Nesijaudink, tu nenukentėsi. Ir tada bus tik vienas kankinimas. Įstatymas draudžia žaloti vaikus iki keturiolikos metų kankinant!
  Oliveris sunkiai atsiduso.
  Jį nuprausdavo šiltu vandeniu, negailėjo net valstybei priklausančio muilo. Ir berniukas tapo švarus ir pasiruošęs kankinimams.
  Įėjo daugiau sargybinių. Jie nukabino nuo berniuko kaklo apykaklę ir uždėjo pančius. Ir jie nuvedė jį grandinėmis žvangindami į kankinimų skyrių.
  Oliveris nervinosi, jo kojos drebėjo, nuogi padai jautė šaltą akmens drėgmę. Jis dar vaikas ir bus smarkiai kankinamas, ir tai sukėlė šiurpą.
  Kankinimų kameroje jo jau laukė moteris budelė raudonais plaukais. Ji nusišypsojo dideliais, perliniais dantimis.
  - Na, atėjo ta miela vištiena? Dabar mes jus sugriebsime!
  Oliverio dryžuota pižama buvo nuplėšta ir jis buvo išvestas nuogas. Raudonplaukei padėjo budeliai paaugliai. Tai buvo speciali vaikų kankinimo komanda.
  Oliveris buvo patalpintas į specialų krepą su spygliais, kurie pradėjo skausmingai badyti nugaros ir sėdmenų odą.
  Tada jo rankos ir kojos pradėjo lenkti nenatūraliais kampais. Oliveris suriko iš skausmo. Raiščiai buvo ištempti, o rankos ir kojos tiesiogine prasme ištrauktos iš pečių ir klubų.
  Raudonplaukė nusišypsojo.
  - Na, ką skauda? Ar galite pasakyti, kur paslėpėte atmintinę?
  Oliveris neigiamai papurtė galvą.
  Paaugliai budeliai suko svirtis, berniuko rankos ir kojos labiau susisuko. Oliveris dejavo, bet sukandęs dantis, norėdamas nutilti.
  Raudonplaukė linktelėjo.
  - Sutepk jo kulnus! Jie jau gyvi!
  Jaunieji budeliai entuziastingai kibo į darbą. Jie ištepė dulkėmis išplautus berniuko padus, dar gana kietus, net vaikiškus kojų pirštus. Raudonplaukė pažvelgė į vaiką ir apsilaižė jai lūpas. Jai patiko kankinti mažus berniukus.
  Galiausiai padas sutepamas, o kailis tvirtinamas tiekiant dujas. Liepsnos aukštį galima reguliuoti, o mėsėdžiu liežuviu laižo vaiko kulną. Tuo pačiu metu budeliai ir toliau suka berniuko rankas ir kojas, tiesiogine to žodžio prasme išlenkdami jį lanku.
  Skausmas buvo baisus, o Oliveris dejavo ir verkė. Desperatiškai bandė prasiblaškyti, bet tai, bet jam nepasisekė. Ir tarsi ugnikalniai išsiveržė po visą kūną ir tekėjo lava.
  Šlykštelėjo mintis: užuot kentėjus tokį skausmą, gal geriau pasakyti. Be to, mažai tikėtina, kad bus galima panaudoti paslėptus turtus. Tačiau užsispyręs mažas velnias jo galvoje reikalavo pasipriešinimo smurtui. O Oliveris tylėjo kaip jaunas pionierius, tardomas nacių. Nors karts nuo karto iš lūpų nutrūkdavo dejonės ir net riksmai.
  Žarnynas iškepė berniuko kulniukus, jie tapo raudoni, tačiau alyvuogių aliejaus dėka jie nesudegė ir nesudegė. O pūslelės išlėkė pamažu, tai buvo ilgas kankinimas. O tuo pačiu Oliverio Tvisto rankos ir kojos bei pečių raiščiai išsisuko taip, kad iki pertraukos liko šiek tiek.
  Raudonplaukė kikeno ir švytėjo iš laimės. Oliveris buvo gražus, raumeningas berniukas ir viksvui buvo labai malonu jį kankinti. Tačiau jis neprisipažino. Kankinimus prižiūrintis pareigūnas apvertė smėlio laikrodį. Pagal įstatymą vaikų iki keturiolikos metų kankinimas ribojamas laiko atžvilgiu. O jis tik dejuoja ir verkia, o raštininkai neturi ką užrašyti.
  Tada raudonplaukė paėmė ilgą adatą, kurios galiukas židinyje buvo įkaitęs, ir nuėjo pas Oliverį.
  Ji ėmė badyti nuogam raumeningam berniukui į nervų galūnes. Oliveris rėkė iš laukinio skausmo... Raudonplaukė lėtai dūstelėjo ir dainavo:
  Koks skausmas, koks skausmas!
  Brolijos nugali Ispaniją! Penki yra nulis!
  Ir jis juokiasi apnuogindamas perlinius dantis. Ir vėl injekcijos, kurios padidina berniuko kančias.
  Oliveris bando atitraukti save nuo skausmo... Jis žiūri į raudonplaukę, ir ji jam neatrodo baisi. Ji atrodo ne daugiau nei trisdešimties, gražių, bet piktų smaragdinių akių. Oliveris išgirdo, kad yra moteris budelė, kuri dažniausiai kankina mažuosius vagis. Ir tik nedaugelis galėjo atsispirti kankinimams. Oliveris prisiminė ir romaną apie Robiną Hudą.
  Mažasis Džo, maždaug keturiolikos metų berniukas, buvo kažkaip sučiuptas. Ir jį kankino ant stovo ugnimi ir botagu. Mažasis Džo buvo išsekęs, bet neatskleidė, kur buvo plėšikų guolis. Tada budelis buvo pagrobtas, o jo vietoje pasirodė pats Robinas Hudas. Ir mažasis Džo miegojo. Nors nuogi jo kulnai apdegė įkaitusia geležimi, jie pagydė berniuką, ir jis vėl pabėgo.
  Taigi nieko didelio. Tai tik skauda, bet netaps negaliojančia ir net atkeršys už save ...
  Raudonplaukė padarė keliolika injekcijų į skirtingas kūno vietas ir nuleido šaltą adatą.
  Ji paėmė botagą į rankas ir ėmė daužyti Oliverį į krūtinę ir pilvą. Smūgiai krito stipriai ir krito tolygiai. Berniukas, kurio galva jau buvo gana sumaišyta nuo baisaus skausmo, apalpo...
  Paaugliai budeliai jį apipylė lediniu vandeniu. Oliveris atėjo į protą.
  Raudonplaukė paėmė iš židinio įkaitusią geležies gabalą ir atnešė berniukui prie krūtinės.
  Čia įsikišo pareigūnas:
  - Galite pažeisti krūtinės raumenį! Vaikai nėra suluošinti!
  Raudonplaukė agresyviai lojo:
  - Tada druskos!
  Ir ji įkišo leteną į stiklines ir užpylė visą saują ant Oliverio žaizdos. Berniukas šaukė ir trūkčiojo.
  Anglijos pareigūnas linktelėjo.
  - Visas laikas baigėsi! Įstatymas draudžia tolesnius kankinimus!
  Raudonplaukė keikėsi ir urzgė:
  - Velnias! Jis kietas riešutėlis! Gal tęsti?
  Pareigūnas papurtė galvą.
  - Ne! Įstatymas yra įstatymas! Jo amžiaus berniukai neturėtų būti ilgiau kankinami! Yra dar vienas kankinimas! Ir sugalvokite ką nors įmantresnio!
  Paauglys budelis pasiūlė:
  Sulaužyk jam kojų pirštus!
  Pareigūnas pamojavo.
  - Tu negali suluošinti!
  Raudonplaukė susierzinusi linktelėjo.
  - Leisk jam pailsėti! Jau trečią kartą jam paruošiu ką nors įmantresnio ir efektyvesnio!
  Oliveris buvo paleistas iš spaustukų ir ožkų. Moteris gydytoja pajuto berniuko pulsą ir patenkinta pasakė:
  - Jis labai atkaklus! Ir gali prireikti daug!
  Pareigūnas pažymėjo:
  - Į jo kasyklas! Tegul veikia! Yra tokių mažų, bet stiprių, kaip ir reikia!
  Raudonplaukė kikeno.
  - Tuo geriau! Galbūt jis dar ne kartą pateks į mano rankas!
  Oliveris buvo nuplautas lediniu vandeniu ir nuneštas į kamerą. Kankinimai baigėsi ir berniukas lengviau atsiduso.
  Praėjo du trečdaliai kelio, o liko visai nedaug, ir košmaras baigsis.
  Tiesa, tuomet tikriausiai dėl mažo amžiaus mirties bausmės neįvykdys, o pasiųs į kasyklas. Ir tai yra blogiausia! Ten tvyro baisus smarvė ir pustamsa, ir darbas, kuris netrunka ilgai.
  Geriau Jamaikos ar Indijos plantacijose arba salose. Šilta ir saulėta, malonus, grynas oras. Kvepia tropiniais augalais.
  O berniukų basas pėdas kutena maloni žolė, o dirbti - dar smagiau.
  Oliveris, išvargęs nuo kankinimų, atsigulė ant nugaros, kuri buvo mažiau sužalota, tik sumušta bukomis kėdės adatomis, ir bandė miegoti. Būtų malonu pamiršti gydomajame sapne.
  Ant vaikučio kaklo apykaklė beveik netrukdė, ir negelia.... Tačiau buvo toks moralinis pažeminimas, kaip šis šuo už pavadėlio. Na, pasigailėjo ir kojelių į bloką neįkišo.
  Štai mažasis Džo po kankinimo buvo laikomas surakintas ir net negalėjo apsisukti. Ir Oliveris Tvistas jau žinojo, kas yra skausmas. Tačiau darbo namuose jis buvo ne kartą nuplaktas. Ir botagas nebe toks baisus.
  Sąnarių uždegimas ir iškrypimas yra skausmingesni. Ir adatos nervų galūnėse. Skauda kūną, ypač patempimus raiščius.
  Kameros durys atsidarė... Prižiūrėtojas įėjo ir atnešė ąsotį pieno ir minkštos duonos, sakydamas:
  - Gerk ir pasisemk jėgų!
  Oliveris tyliu balsu paklausė:
  - Man nebus įvykdyta mirties bausmė?
  Matrona pastebėjo:
  - Daugeliui tavęs gaila, būk stiprus!
  Oliveris gėrė pieną, valgė baltą duoną. Jo skrandis buvo sunkus. O kai sargybiniai išėjo, berniukas atsigulė ant nugaros ir beveik iš karto užmigo.
  Ir jis svajojo...
  Suaugusio vyro kūne Oliveris Tvistas jojo ant juodo žirgo. Jis ką tik paliko savo bendražygius ir atsidūrė visiškai vienas. Nuotaika pablogėjo, o galvoje kilo migla, kaip visa tai padaryti, kad būtų kuo efektyviau. Šį įdomų žodį sugalvojo graikai - efektyviai! Tu pats esi bent septintas sūnus šeimoje, bet jau kilnus žmogus, artimas imperatoriui. Bet čia jums tereikia susiaurinti savo statusą ir tapti nepastebesniam. Įsiskverbkite į sąmokslininkų, norinčių sudeginti didžiausią miestą pasaulyje, gretas.
  Būtina išnarplioti sudėtingą raizginį.
  Oliveris Tvistas sustabdė savo arklą. Per geras ir grynakraujis jis turi arklį. Iš karto aišku, kad tai bus kilnus žmogus, o sektantų išvynioti nepavyks.
  Oliveris Tvistas nulipo nuo eržilo ir galvojo, kur jį pritvirtinti. Tiesiog pririšti prie medžio? Jie jį atims, bet aš nenoriu prarasti tokio kilnaus arklio. Išnuomoti artimiausioje viloje? Ar jie nerizikuoja apgauti imperatoriškosios gvardijos prefekto dešinės rankos?
  Oliveriui Twistui šis variantas nelabai patiko, bet panašu, kad kitos išeities nebuvo. Bet kaip su grįžimu atgal? Ir tada vaikščioti? Tai taip pat neatrodė labai patraukli. Gal imti ir gauti kuklesnį arklį, o gal net persodinti į asilą?
  Paskutinis variantas vis tiek atrodė kiek logiškiau ir ne toks varginantis, kaip šliaužiojimas pėsčiomis.
  Tačiau vėl teko sėsti ant eržilo ir judėti uolėtu keliu. Aplink augo menkos palmės ir vaizdas ne pats turtingiausias. Ir tai yra žydinčioje Italijoje. Kai kurios vietos čia. Tačiau čia yra šakotas ir nulūžęs ąžuolas. Tolumoje ožkas varo įdegęs, pusnuogis piemenukas.
  Oliveris Tvistas spurtavo ant žirgo, kad nudžiugintų save, ir pagreitino žingsnį.
  Čia jis pajuto savyje jėgų antplūdį ir dainavo;
  Kažkas sėja, kažkas aria
  Na, kažkas paprasčiausiai pasakys, pavargau akėti, noriu šiek tiek paerzinti laimę Ech, aš paimsiu arklį kaip užstatą ir manęs laukia sėkmė!
  
  SkiddedEh, slydo kažkur Slydo mane! SkiddedEh, slydo kažkur Vėl slydo SkiddedEh nuslydo kažkur Slydo mane
  
  !
  
  Tai slydoEh, tai kažkur slydo Mane slydo Ech, tai kažkur vėl slydo Tai slydo Eh, tai kažkur nuslydo Mane slydo, o, tai kažkur vėl slydo!
  
  Tai slydo Ech nuslydo kažkur Tai slydo mane Slydo o, tai slydo kažkur Tai vėl slydo!
  Štai Oliveris Tvistas staiga nutilo ir išsigandęs sumirksėjo. Prieš jį pasirodė neregėto grožio mergina. Ji buvo beveik nuoga, tik didingos krūtys buvo padengtos visomis vaivorykštės spalvomis žėrinčių akmenų karoliukų virvelėmis, o klubai - perlų, didelių deimantų ir smaragdų girliandomis. Tuo pačiu metu figūra yra nuostabi, aukšta mergina, stori plaukai, krentantys aukso lapo spalvos bangomis, ir trys segtukai: vienas drugelio formos rubinas, safyro formos. žuvies ir smaragdinio tigro formos.
  Tuo pačiu metu, nepaisant aprangos turtingumo, mergina buvo basa, tik ant kulkšnių buvo apyrankės iš brangių gėlių. O jos figūra labai raumeninga ir dvelkia gyvuliška jėga, grožiu ir erotiškumu. Preso plytelės, raumenų rutuliukai, besisukantys po šokolado odele.
  Oliveris Tvistas pajuto, kaip iš karto išsipučia vyriškas tobulumas, kūnuose užvirė kraujas, o širdis plaka kaip būgno ritinys.
  Jis niekada nebuvo matęs tokios gražios, žavios ir jaudinančios merginos.
  Keletą dienų Oliveris Tvistas netikruose sapnų atmintyje neturėjo moterų, jam svaigo galva ir pabunda gyvuliški instinktai. Tai asmuo, kuriuo pasitiki pats imperatorius, o jo kišenėje yra popierius, užantspauduotas Cezario antspaudu ir parašu. O popieriuje parašyta: - Ko nepadarė šio laiško nešėjas, buvo padaryta Romos labui ir mano įsakymu! Taigi, jei kas nors, net jei ji būtų barbarų karalienė, Oliveris bus pateisinamas.
  Kai dešinė prefekto ranka nušoko nuo žirgo, tada netikėtai mergina pasirodė aukštesnė už gyvuliško geismo sujaudintą romėną. Oliveris Tvistas nesusigėdo ir puolė prie jos. Tačiau nuoga, įdegusi, raumeninga merginos koja blykstelėjo, o nuogi pirštai stipriai sugriebė nosį. Skausmas kaip kūjis trenkė į kaukolę, ir Oliveris Tvistas sušuko:
  - Ah ah ah ah! Tu mane žudai!
  Brangakmeniais papuošta mergina nusijuokė, pakėlė sargybinio šimtininką nuo žemės ir sviedė jį kaip kačiuką.
  Jis apsivertė ant nugaros ir suriko. Mergina su karališkuoju straipsniu ramiai pasakė:
  - Tavo mačo reakcija man suprantama ir net glostanti! Bet kai turi reikalų su deive, negali lėkti kaip šernas per karščius. - Gražuolės balsas tapo griežtesnis. Atsistokite keturiomis ir šliaužkite. Tada pabučiuok mano pėdsakus smėlyje. Jūs nenusipelnėte liesti savo kūno.
  Oliveris Tvistas po nokauto jautėsi kaip boksininkas. Jo galva tvinkčiojo, nosį tvinkė nepakeliamas skausmas. Kažkokiu būdu sargybinis šimtininkas atsistojo keturiomis ir slinko prie aukštos, pasakiškai gražios merginos.
  Jaudulys, nepaisant skausmo, nepraėjo. O Oliveris Tvistas aistringai spoksojo į basos, grakštų kvapą gniaužiančios gražuolės pėdsaką.
  Jis pajuto smėlį ant lūpų ir nusijuokė. Tą pačią akimirką ant kaklo atsirado plikas kulnas, prispaustas.
  Oliveris Tvistas sumurmėjo:
  - Pasigailėk!
  Gražuolė šelmiškai sušukusi dantis atsakė:
  - Nusipelnė!
  Oliveris Tvistas dejuodamas atsakė:
  - Reikalaukite, o puiku, aš padarysiu viską!
  Mergina nusijuokė ir atsakė:
  - Gerai. Tu esi išdidus romėnas ir imperatoriaus dešinioji ranka. Tapk mergina dabar, būk ja, kol neapsigalvosiu!
  Šimtininkas Oliveris Tvistas ruošėsi ką nors pasakyti, kai pasijuto tarsi paniręs į lydytą sviestą. Jį apėmė laukinė karštligė, o paskui įmetė į šaltį. Blykstelėjo žaibas, pasigirdo triuškinantis griaustinis ir viskas sukosi prieš vyro akis. Ir po akimirkos viskas nutilo. Oliveris Tvistas nebejautė skausmo nosyje, bet jo kūnas buvo linksmas. Jis pašoko ir pažvelgė į save. Priešais jį siūbavo pilna mergaitės krūtinė, vos dengta audeklo juostele. Toliau matėsi įdegęs moters kūnas, prabangūs klubai, vos pridengti kelnaitės, tvirtos šlaunys, reljefiniai blauzdos, nuogos grakščios pėdos. Plaukai pasidarė ilgi, o kai Oliveris sugriebė juos pirštais, pajuto šilko švelnumą ir nusprendė į jį pažiūrėti. Prieš buvusio šimtininko ir vagies akis iškilo garbanotos mėlynos sruogos.
  Savo veido nematai, bet kūnas sveikas, jaunas, dailus, tik be ornamentų, nudegęs saulėje, beveik nuogas, prispaustas plytelėmis ir puikios formos.
  Oliveris Tvistas jautėsi dar stipresnis ir linksmesnis nei anksčiau. Ir švilpdamas pastebėjo:
  - Blime! Kas aš, mergaite?
  Gražus brangakmeniais papuoštas karys linktelėjo.
  - Taip, tu dabar esi moteris ir turi man tarnauti!
  Oliveris Tvistas atsidusęs atsakė:
  "Mano pareiga yra asmeniškai tarnauti imperatoriui ir bet kuriam viršininkui, kurį jis man paskiria.
  Mergina piktai trypė basa koja ir pasakė:
  - Aš aukštesnis už imperatorių. Aš esu deivių deivė! Ir tu privalai man paklusti, kitaip aš vietoj merginos padarysiu iš tavęs tarakoną!
  Oliveris suvirpėjo ir atsiklaupė, nuolankiai tardamas:
  - Tavo valia, didžiausias iš didžiausių. Tačiau imperatorius davė man užduotį, ir aš privalau ją įvykdyti.
  Deivė agresyviai pastebėjo:
  - Be mano valios ne tai, kad Roma nesudegs, bet nepraskris nei viena musė. Taigi nebijok.
  Oliveris Tvistas karštai dainavo atsakydamas:
  - Kiek būti bailiu, aš nesuprantu,
  Gimsta stiprus karys mūšiui ...
  Baimė yra silpnumas, todėl
  Tie, kurie bijo, jau nugalėti!
  Deivė įtūžusi trypė koja ir dainavo:
  - Dažytas stalas ir grindys
  Imperatorius vis dar yra ožka!
  Tada ji mirktelėjo Oliveriui ir džiuginančiu tonu pasakė:
  - Jauna, būk jauna mergina,
  Ir neskubėk užaugti.
  Laimėk su triukšmingu spaudimu,
  Ir kovok su fašistais!
  Niekada nežinai ramybės
  Verkti ir juoktis ne vietoje
  Aš pats buvau
  Prieš milijardus metų!
  Oliveris Tvistas sušvilpė.
  - Goša! Prieš milijardus metų. O kas tie fašistai?
  Deivė mirktelėjo ir tyliai pasakė:
  - Sužinokite daugiau. Teks susitikti.
  Oliveris Tvistas plika, mergaitiška koja perbėgo žvyrkeliu. Ji pajuto kaustumą su elastingu padu ir logiškai pastebėjo:
  - Įdomu, bet kas aš toks? Jis ar ji?
  Deivė šypsodamasi atsakė:
  - Tu šimtu procentų esi vyras siela, šimtu procentų stipri ir graži mergina kūnu. Neliūdėk, aš išmokysiu tave magijos, o tu man tarnaus dar ištikimiau ir ištikimiau nei imperatorius.
  Brangakmeniais puošta gražuolė įžūliai pasakė:
  - Leidau tau pabučiuoti man padus.
  Oliveris Tvistas norėjo prieštarauti, bet Deivės žvilgsnis jį sudegino. Ir buvusi dešinė pretoriečių vadovo ranka krito jam ant veido. Ir pareigingai pabučiavo basas kojas didžiausio grožio žemėje. Lūpos buvo saldžios, tarsi medaus oda ir labai malonios, kaip tūkstančio rojaus gėlių mišinys, aromatas iš grakščių, iškaltų, seksualių deivės kojų.
  Be to, vis dar nežinoma, ar atlygis yra pabučiuoti tokį žavesį, ar bandymas pažeminti.
  Deivė atlaidžiai tarė:
  - Greitai pas tave ateis draugės, nes vienas vyras lauke ne karys!
  Oliveris Tvistas dar kartą godžiai pabučiavo deivės basą, iškaltą, saldų kaip ambrozija, kurią geria romėnų dievai, ir norėjo toliau lyti bučiniais. Tačiau jam į nosį įkliuvo plikas kulnas, iš kurio net plona skaisčiai raudono kraujo čiurkšlė tekėjo, pasklidusi po įdegusią odą.
  Deivė griežtu tonu tarė:
  - Kelkis ir eik! Jei norite ką nors sužinoti apie artėjantį gaisrą Romoje, tada su tokia išvaizda tai padaryti lengviausia. Žvelgiant į savo krūtinę, klubus, vyro kojas išprotėsite!
  Oliveris Tvistas buvo sutrikęs:
  - Kaip tai? Ar aš būsiu jiems pagunda?
  Deivė kikeno ir pasakė:
  - Patikėk, moteris iš meilės patiria daug daugiau malonumo nei vyras, o tu net nenori vėl tapti vyru!
  Oliveris Tvistas sumurmėjo:
  - Tai siaubinga!
  Deivė atsakė:
  - Atvirkščiai, tai puiku! Tokia jautri moterų oda, vienas prisilietimas sukelia malonumą.
  Mergina mirktelėjo Oliveriui Tvistui ir pridūrė:
  - Ir kad negalvotum, kad palikau tave nuostabioje izoliacijoje, o tu esi vienintelis vyras moters kūne, perduosiu tavo draugą tau.
  Deivė pašoko, pasuko ratuką ir paleido nuo pliko kulno žaibą. O priešais, dar kartą apstulbusią Oliveriu Tvistu, iškilo beveik nuoga, taip pat labai raumeninga ir graži raudonos spalvos mergina.
  Ji stovėjo ir sutrikusi mirksėjo.
  Deivė didžiojo nugalėtojo oru atsakė:
  - Tai šimtininkas Ciceronas. Nebuvo labai jaunas ir gražus vyras, o dabar matai, kokia ugninga gražuole ji tapo!
  Oliveris Tvistas sušvilpė, mergina tikrai miela. Tik gal per raumeningas, kaip jis. Dažniausiai tokius raumenis turi merginos gladiatoriai ar dirbusios karjeruose.
  Tačiau tuo pat metu aukšta krūtinė ir prabangūs klubai iš gražuolių nė kiek neatėmė moteriškumo.
  Mergina Ciceronas suglumusi apsidairė. Tada ji nusilenkė deivė Demiurgas ir sumurmėjo:
  - O šaunuolė, padaryk mane vėl vyru!
  Deivė sušuko, purtydama savo prabangius klubus:
  - Ne! Tu esi moteriškame kūne, kurio man reikia daugiau. Dabar abu atsiklaupkite ir pabučiuokite mano nuogus kulnus.
  Mergina Ciceronas ir mergina Oliveris Tvistas atsiklaupė. Jie klusniai pabučiavo deivės kojas. Bet tada blykstelėjo šešėlis ir pasirodė berniukas su šortais. Mergina demiurgas linktelėjo.
  - O berniukui irgi reiktų pabučiuoti plikus padus.
  Berniukas buvo šviesiaplaukis ir gražus, atrodė maždaug dvylikos metų. Ir bučiuodamas kojas jautėsi žeminantis. Kažkoks trūkčiojimas, o štai du romėnai, anaiptol ne paskutiniai piliečiai.
  Oliveris, mergina pabrėžtinai pasakė:
  - Aš nebučiuosiu snotlerio kojų!
  Atsakydamas vaikinas smogė gražiai blondinei melsvais plaukais blauzdu į veidą ir urzgė:
  - Paversti tave kirmėlėmis?
  Mergina Ciceronas atsidususi pasiūlė:
  - Tai irgi Dievas! Ne tik berniukas. Ir Dievas nėra toks žeminantis.
  O mergina pabučiavo demiurgą į kulną.
  Berniukas kūrėjas linktelėjo ir pasakė:
  - Aš irgi Dievas! Ir Oliveris atsisakė didelės garbės. Tačiau aš jam atleidžiu. Bet jei nori gyventi, tai turėsi kovoti su tais, kuriems įsakėme Demiurgo dievai. Priešingu atveju Romą ištiks neįskaitoma nelaimė.
  Deivė blykstelėjo grėsmingomis akimis ir pareiškė:
  - Vaikinai, nori to ar ne, jums, mergaitėms, teks kautis prieš Romą ir padėti nugalėti Spartaką.
  Oliveris ir Ciceronas, tos merginos su tikrų vyrų širdimis, sušuko iš visų jėgų:
  - Niekada! Mes niekada neatsisuksime prieš Romą!
  Deivė grėsmingai trypė savo grakščia nuoga koja. Ant stovo stovėjo šviesiaplaukė melsvais plaukais ir ugningai raudonplaukė mergina. Atsirado kelios nuogos, įdegusios merginos, veidus dengusios raudonomis kaukėmis.
  Jie pradėjo kankinti šimtininkus. Iš pradžių gražuolių basos kojos buvo suspaustos į kojas ir nuo jų imdavo kabinti krovinius. Labai skauda, raiščiai tempiami, susukti.
  Oliveris sukando dantis ir verkšleno.
  - Vis dėlto aš nevažiuosiu prieš Romą!
  Mergina Ciceronas sušnypštė:
  - Nebūk Romos šimtininko išdaviku!
  Romėnų mergaitės ir toliau buvo kankinamos. Jie pakabino krovinius, ištraukdami sąnarius iš pečių. Tada budeliai-merginos, nuogos, bet kaukėmis, raudonais plaukais, ėmė plakti botagais į nugaras pasitempusioms gražuolėms. Smūgiai pirmiausia buvo atliekami vidutine jėga.
  Deivė įsakė, piktai trypčiodama grakščiai basa koja:
  - Stumk stipriau!
  Ir tada nuėjo geležiniai botagai, kurie išplėšė moters odą. Oliveris ir Ciceronas sukando dantis, bet nuo smūgių, drebinančių jų ištemptus kūnus, iš gerklės pasigirdo užgniaužtos dejonės.
  Čia deivės įsakymu kankinamoms merginoms po basomis kojomis liepsnojo kepsninės. Moterų budelių ugnį reguliavo dujų tiekimas. Iš pradžių jis buvo mažas, bet paskui sustiprėjo. Kad iš karto nenudegintų odos, kankintojai apnuogintus merginų padus ištepė augaliniu aliejumi.
  Ir tai buvo toks baisus skausmas, kad Oliveris ir Ciceronas, tos merginos, rėkė. Bet tada jie sukando dantis, kad net burnos kampučiai kraujavo.
  Tačiau kokias antžmogiškas pastangas tai kainavo. Mergina budeliu įkaitusia lazdele pakišo Oliveriui Tvistui po pažastimi. Jis atsiduso ir vėl rėkė. Dabar abi šimtukininkės pradėjo daužyti plieniniais strypais įkaitusią židinį, kuris iš karto atsirado. Ir skausmas tapo dar baisesnis ir siaubingesnis.
  O budelės paėmė žnyples įkaitusiais dantimis ir ėmė draskyti krūtinę. Kas yra nepaprastai skausminga. Lyg žaibas perveria tave nuo kulnų iki pakaušio. Oliveris pagalvojo: - Gal užteks? Kam kęsti tokias kančias, sakyk: pasirinkimas aiškus, aš su viskuo sutinku! Bet padėti aršiam Romos Spartako priešui ir išduoti tėvynę - ne! Romėnas turi būti kietesnis už deimantą.
  Kai Ciceronas sušuko:
  - O mamyte! Nereikia, aš tau viską papasakosiu!
  Mergina Oliveris sušuko:
  - Užsičiaupk! Neišduok savo tėvynės!
  Ir tą akimirką jam buvo nuplėštas raudonas krūtinės spenelis. Ir skausmas privertė mane užspringti.
  Tačiau tai dar nebuvo riba. Čia, deivei-demiurgui įspaudus basą koja, atsirado dinamas su laidais. Kankintojai pradėjo kišti elektrodus į mergaites ant stovo Veneros krūtinėje, penktame taške, burnoje ir tarp rankų ir kojų pirštų. Tai tikrai nepaprastai žiauru.
  Štai nuoga mergina su raudona kauke sukasi dinamo automobilio vairą. O per nukankintų šimtininkų karių kūnus ėjo destruktyvios srovės iškrovos.
  Skausmas viršijo visas įmanomas ribas. Oliveris ir Ciceronas nuo skausmo šoko neprarado sąmonės tik todėl, kad juos sustiprino deivės Demiurgas magija. Vargšės šimtukininkės išgyveno tiesiog nesuvokiamas kančias, atrodė, kad kiekvieną kūno ląstelę užliejo iki raudonumo įkaitęs metalas, o nervų galūnėmis šuoliavo traukiamųjų arklių bandos plieninėmis kanopomis.
  Mergaitė Oliveris ir mergaitė Ciceronas drebėjo iš neįtikėtino skausmo. Skausmas buvo visur, nebuvo nei kraujo, nei venos, nei skausmo nepaliestos kūno ląstelės. Ir tai buvo tarsi nerimas į siaubingiausią pragaro ratą.
  Abi šimtukininkės buvo taip paralyžiuotos, kad negalėjo net rėkti. Jos užduso kaip ant sauso kranto išplautos žuvys.
  Oliveris gavo rangą po rango, kaip ir jo partneris. Taigi antroji budelio mergina ir trečioji pradėjo sukti dinamo mašinos ratus.
  Tuo tarpu kiti kankintojai ėmė laužyti ant lentynos kabėjusių šimtukininkų mergaičių basų kojų pirštus.
  Nors skausmo jau buvo tiek, kad jo protu suvirškinti ir nesuvokti buvo neįmanoma.
  Berniukas demiurgas, atidengęs perlamutrinius, didelius dantis, įsakė:
  - Dėl jų plaukų!
  Tuoj pat du kankintojai sučiupo kankintas merginas ir tempė jas už plaukų, grasindami nuplėšti galvos odą. Ir daugiau skausmo.
  Čia plačios raudonai įkaitusios geležies juostelės lietė merginų pilvus. Apdegusios mėsos kvapas tapo daug jautresnis. Žodžiai iškepė visą avių bandą.
  Deivė Demiurgas pragariškai šypsodamasi paklausė:
  - Sutinkate man tarnauti ir kovoti su Roma?
  Nepaisant baisiausio skausmo, nepaisydamos neįtikėtinų kančių, abi šimtukininkės vieningai riaumojo:
  - Ne! Mes neišduosime savo tėvynės!
  Deivė užsidegė žaibais, mojuodamas stebuklinga lazdele, kuri staiga pasirodė jos rankose. O per jas, kankintas šimtukines merginas, praėjo tokios galingos elektros iškrovos, kad oda iš pradžių surūko, o paskui abi kankinamos merginos įsiliepsnojo kaip fakelai.
  Oliveris ir Ciceronas tiesiogine prasme užspringo nuo skausmo. Ir kančios matas viršijo viską, kas anapus, ir jų sąmonė pateko į nebūties tamsą.
  Demiurgas baisiai šypsodamasis pastebėjo:
  - Jie puikūs, gerai laikomi!
  Deivė-demiurgė susierzinusi pastebėjo:
  - Kad atlikčiau daugybę misijų, man tereikia Oliverio ir Cicerono. Juk jie - išrinktieji! Aš galiu viską, net sukurti visatą, bet žmogaus valia nepavaldi galingiausiems dievams.
  Berniukas demiurgas pastebėjo:
  - Mes galime pakeisti žmogaus išvaizdą, kūną, bet negalime pakeisti jo asmenybės ir "aš", kuris yra mūsų silpnybė!
  . 5 SKYRIUS
  Oliveris Tvistas pabudo ... Drebėjo iš baimės to, kas jo netrukus laukia. Tačiau kol kas ankstesnių kankinimų žaizdos neužgijo, o tai reiškia, kad jo laukė bausmės atidėjimas ...
  Berniukas pradėjo trinti grandinės grandis vieną į kitą. Tai kažkaip blaškė dėmesį, ir nemalonu sėdėti už pavadėlio, lyg būtum šuniui. Oliveris patrynė jungtį į plieninę jungtį. Ir jis niūniavo sau... Laikas bėgo... Atnešė jam maisto. Be įprastų kalėjimo davinių, yra ir pieno. Kad berniukas greitai atsitrauktų nuo kankinimų, kalėjime dirbančios moterys tapo dosnios. Gaila, kai dešimties metų berniuką kankina anglų budeliai. Ir jau buvo ištvėręs du kankinimus, liko paskutinis - trečias.
  Tačiau net pats kalėjimas gniuždo. Nors žiūrėti į barus jau gana pažįstama.
  O padai apdegę ant žarijų skaudžiai niežti, ir tikrai skaudėjo, ir pūslės ištino ant jų. Bet jau pradėjo nykti. Ir jau neskauda. Tikriausiai berniuko pliki kulnai vis tiek apkeps, nes suluošinti negalima, o padas gyja puikiai, ypač jei jis pateptas alyvuogių aliejumi.
  Oliveris jautėsi susijaudinęs ir išgėrė didelį puodelį pieno. Jam dar tik dešimt metų, o jau kankina, bando išduoti paslaptį. O kankinimo metu gydytojas pasirūpina, kad jie nesulūžtų, o dar keturiolikos nesulaukusiam vaikui specialus pareigūnas matuoja kankinimo laiką, kurį nustato Anglijos įstatymai.
  Berniukas pavalgė, o iš monotoniško nuobodulio paėmė ir užsnūdo.
  Ir jis svajojo...
  Kaip banglentė upėje, kuri išsiveržė iš potvynio krantų, didžiulė barbarų minia puolė į ką tik iškirstą tvirtovę. Ant atskiro bokšto, visai nebijodamas strėlių, stovėjo aukštas vyras, lengvais, bronziniais šarvais ir kardu tvirtoje, raumeningoje rankoje. Garbanoti plaukai, ant didelės galvos, jau gana palietę žilus ir sutraukti sidabriniu lanku. Žvilgsnis išoriškai ramus, tik siaurėjantys, o paskui besiplečiantys vyzdžiai išduoda stiprų jaudulį! Stovėdamas ant dešinės rankos, neįprastai aukštas ir plačiapetis vyras griaudėjo galingu bosu:
  - Mus puola, didysis! Iš visos Galijos susirinko priešiškos gentys. Ant kortos iškilo Romos didybė!
  Vyras ramiai atsakė, žaisdamas su durklu su brangia rankena:
  - O ar manai, kad Antonijus nusprendė, kad atėjome čia grybauti, o ne žiauriai kovoti?
  Markas Antony sutrikęs pasakė:
  - Bet kokia buvo Juliaus prasmė leisti barbarams galams surinkti visas jėgas, šimtus savo genčių, užuot naudojus paprastą ir patikimą taktiką: mušti, mušti dalimis!
  Cezaris šypsodamasis atsakė:
  - Aleksandras Makedonietis davė Dariui dvejus metus surinkti didžiulę kariuomenę iš visos didžiulės savo imperijos ir nugalėti jį atvirame mūšyje. Kariaujame jau aštuonerius metus. Jei ir toliau agituosime tais pačiais metodais, tai viso mūsų gyvenimo tam neužteks!
  Romėnų lankininkai šaudė tiksliai dėl ant sienos esančių dantų, tačiau galų buvo tiek daug, ir jie bėgo tokioje tankioje minioje, kad nepalyginamai sunkiau buvo nepataikyti, nei pataikyti. Tuos barbarus, kurie krito, persmeigtus strėlių, negailestingai trypė gentainiai. Arklių kanopos ir šiurkštūs batai mediniais padais bjauriai šlamėjo, susimaišę purvo ir kraujo. Cezaris negalėjo atsispirti ir pats paleido strėlę, taikydamas į jaunuolį, šokinėjantį ant balto žirgo. Tarp galų klanų lyderiams įprasta joti ant sniego balto kostiumo žirgo, kuris simbolizuoja tyrumą ir lengvų dvasių globą.
  Cezaris buvo puikus šūvis, nuo mažens buvo mokomas šaudyti iš lanko. Griežtas mokytojas už kiekvieną praleistą laiką, paskyrė penkis smūgius vynmedžiu vaikui į nugarą. Tačiau mažasis Julius buvo ne tik plakamas, bet ir mokomas susikaupti, taisyklės kvėpuoti, slopinant nuovargį. Šiuo metu Cezaris bando sureguliuoti kvėpavimą, kontroliuodamas pulso dažnį.
  O barbarai jau puola sienas. Galai nėra tokie tankūs barbarai, iš daugybės ilgų medžių padarė šimtus įvairių laiptų, kartais tokių plačių, kad jais galėdavo net važiuoti vežimas.
  Galai riaumoja kaip visą žiemą nevalgę lokiai. Tuo pačiu metu jie muša kardus prieš kardus ir švilpia. Romos lankininkai šaudo beveik tašku, kovotojai timpais stumia laiptus žemyn. Bet jų daug ir galai šliaužia kaip vikšrai, nekreipdami dėmesio į nuostolius. Net iš tolo jaučiasi, kad barbarai kvepia alkoholiu, atrodo, kad Kelno tautos atstovai ant krūtinės pasiėmė nemenką kiekį senovinio mėnesienos.
  Viršuje juos pasitinka stiprūs dviašmenių romėniškų kirvių ir trumpų kardų smūgiai. Štai pirmieji romėnų netektys, nukrenta ragu perdūręs šimtininkas, supykę galai suplėšė jo kūną į gabalus, o du romėnų kareiviai iškart pargriuvo.
  Cezaris trumpai pasakė:
  - Užpilk degutą ant barbarų!
  Virimo katilai montuojami ant specialių armatūros. Juos pakelia primityvus kranas, jie apsiverčia ir lieja galams ant galvų. Verdanti lava barbarus degina, jie tiesiogine to žodžio prasme eina iš proto iš skausmo. Į viršų kyla dusinantis degančios mėsos kvapas. Apakinti ir sudeginti galai atsilošė, bet didelės armijos, besiveržiančios iš paskos, ietys ir kirviai neleido jiems atsitraukti. Jau dabar teka daug kraujo, bet sumaišius su derva jis toks kraupus...
  Markas Antonijus šaukia:
  - Padegk!
  Fakelai lekia žemyn, sakai liepsnoja. Galai dega ir skuba atgal. Juos trypia galinės eilės, laiptai smunka. Ir vėl ir vėl barbarai krenta. Tačiau puolimas, nepaisant baisių nuostolių, nemano sustoti.
  Didžiuliai galų ragai, juose nepučiančios lūpos, o sunkūs kariai trypia po kojomis specialias dumples iš buivolo odos. Iš to, kad ūžesys yra neįprastas, klampus, jis ypatingu būdu veikia galų psichiką, tarsi tamsiųjų dievų garsai, kviečiantys siekti laimėjimų.
  Cezaris vis dar ramus ir šypsodamasis sako:
  - Barbarai, jiems garsai svarbesni už sielą!
  Antonijus atsakė:
  Kunigas Klaudijus dosniai paaukojo Jupiteriui ir Marsui, o dievai pasakė: mes pritariame jūsų įsipareigojimams ir suteiksime jums pergalę!
  Cezaris atsakė eilėraščiu:
  Olimpiniai dievai yra stiprūs
  Bet silpniesiems jie nepadeda!
  Jei esame ištikimi Jupiteriui,
  Kurkime pasaulio galią!
  Pergalei mums reikia kareivių,
  Iš plieno, rankos ir daug išradingumo!
  Nuo smūgio blogio minia sugrius,
  Ir tada mūsų laukia didelis kelias!
  Anthony patvirtino:
  - Tebūna pašlovintas Jupiterio spindesys!
  Nepaisant tūkstančių žuvusiųjų, galų lavina vėl pradėjo judėti, ji priminė sužeistą šerną, kuris dar nespėjo nukraujuoti ir, kaip ir anksčiau, nuožmiai ir pavojingai veržiasi į medžiotoją. Be to, galai pradėjo svaidyti smiginius ir akmenis į sienas. Jų barbarų gentys dar neįvaldė lanko, strėlės yra per sunkios, kad galėtų efektyviai iššauti iš didžiosios dalies karių, tačiau susirėmimo atveju jos vis tiek gali atlikti savo vaidmenį.
  Barbarai galai vaikšto per lavonus, nekreipdami dėmesio į po kojomis liepsnojančius laužus. Tuo pat metu ietis skrenda į viršų, o vienas iš barbarų taip mikliai sviedė kirvį, kad šis nulūžo legionieriui nuo galvos.
  Nors romėnų nuostoliai vis dar palyginti nedideli, galai išlaiko didžiulį skaitinį pranašumą, o iš miško bėga naujos kaukiančios minios.
  Markas Antony dar labai jaunas, nors jo pečiai platūs, jis sugeba ant savęs neštis visą dešimtį aukštų legionierių ar net bėgioti su jais. Dar būdamas bebarzdis jaunuolis, per gaisrą iš viešnamio spėjo išnešti šešis pusnuogius hetairus, o paskui ir pamaloninti. Markas garsėjo ne tik kaip puikus karys, nebijantis stoti į mūšį su čempionais gladiatoriais, bet ir kaip įgudęs meilužis. Cezario armijoje jis yra pirmasis iš pirmųjų kardų, pasiruošęs eiti ten, kur didysis įsako.
  Galai vėl lipa sienomis, o romėnams baigėsi sakai, ir jie turi sutikti priešą kardais, taip pat kirviais ir ietimis. Jau viename galų, vadovaujami Bebaimės Žanos, jie jau balno vieną iš bokštų. Pats Jeanne, nepaisant didžiulio augimo, yra labai greitas ir gudrus. Pečiai platūs, juosmuo siauras. Jis kovoja nuogas iki juosmens, mojuodamas dviem kardais. Ir jis turi raumenų, kurių Heraklis pavydėtų.
  Markas Antonijus taip pat nekantriai mėto kardus iš rankų į rankas:
  - Leisk man pataikyti į puikų!
  Cezaris neskubėdamas ramiai įkišo strėlę į lanką, gudriai užmerkė akis, atsakė:
  Karo vado įsakymas,
  Kai aplink skamba rodyklės!
  Pripildytas meilės ir puikios kainos,
  Šventa, Romos kariams!
  Nepaisant to, kad Žana greitai juda, Cezaris nujaučia jo judesius, taiklų šūvį ir strėlę, kertančią orą, įsiskverbiančią į raumeningą krūtinę, tiesiai po širdimi. Bebaimiai griuvo, kraujas trykšta iš burnos, pilnos didelių arklio dantų. Barbaras užspringa, greitai miršta.
  Cezaris sušnibždėjo:
  - Gaila mūsų kariuomenėje, patikėčiau jam kohortą!
  Markas iškvėpė.
  - Tu kaip visada išmintingas didysis Cezaris!
  Cezaris pakėlė galvą.
  - Saldus kerštą mėgstantis valdovas turi musės sumanumo! Galbūt, jei Žana būtų žinojusi gudrius mūsų kariuomenės triukus, jam būtų pavykę užgrobti tvirtovę. Iki tol stebėkite kovą.
  Romos generolas, vėlgi šį kartą daug greičiau, užtaisė lanką ir iššovė, tada vėl šaudė, pasirinkdamas galų vadus.
  Romėnų laimei, sudegė dauguma galų laiptų ir jie negalėjo iš karto mesti visų jėgų į romėnus, tačiau čia jų susirinko daugiau nei du šimtai penkiasdešimt tūkstančių. Dar niekada Roma nebuvo susidūrusi su tiek daug karių vienoje vietoje. Cezaris tvirtovėje turi tik du legionus, dvylika tūkstančių legionierių. Jėgų santykis, daugiau nei dvidešimt galų vienam romėnui.
  Cezaris taip pat nerimauja, bet jo veidas išlaiko kaukės nepralaidumą. Pamenu, jaunystėje jį sugavo piratai. Jie prašė labai didelės dvidešimties auksinių talentų išpirkos už dar bebarzdotį jaunimą. O talentas - aukso gabalėlis, šiek tiek mažesnis už vištos kiaušinį. Nors Cezaris ir Marijos sūnėnas (legenda apie vienintelį patricijų, kuris sugebėjo septynis kartus būti išrinktas Senovės Romos konsulu), bet atrodo, kad jaunam vyrui, vos įžengusiam į nepilnavertį amžių ir gavusiam teisę vesti . (vyresniems nei 14 metų berniukams) tai didžiulė suma, ir niekas nenori jos mokėti. O tai reiškia mirtį arba vergiją.
  Atsakydamas Cezaris nusijuokė piratams į veidą. Sakė, kad buvo per žemai vertinamas, bet daug geriau apie save galvoja ir paskiria už save išpirką - 50 talentų. Apaugę, dvokiantys piratai džiaugiasi ir klykia. Vienas jų ant jūros brolio kirvio net suplėšė skrandį. Cezaris tęsė:
  - Bet kai gausiu laisvę, persekiosiu tave tol, kol būsi sugautas ir kabėsi ant kiemų! Vadovas nukryžiuotas.
  Piratai buvo priblokšti tokio įžūlumo, o jūros plėšikų atamanas piktai išsišiepęs paklausė:
  - Ar nebijai, įžūlus vaike, kad mes tave patį nukryžiuosime! Juk tu esi surištas ir mūsų rankose!
  Į tai jaunasis Cezaris atsakė:
  - Gyvenimas nėra tokia didelė vertybė, kad dėl jos mestume garbę ir išduotum orumą! Garbė ir orumas yra du sparnai, be kurių gyvybės paukštis gali būti laikomas nelaisvėje!
  Net užkietėjęs jūrų brolių vadas nustebo:
  - Tu esi drąsus priešas, ir mes tau nepagailėsime gyvybės. Be to, niekada neteko matyti 50 talentų vienu metu.
  Cezaris pašaipiai prunkštelėjo.
  - Jeigu tu mane atriš, tada tavo nukryžiavimą pakeisiu ne tokiu skausmingu atsiskyrimo nuo gyvenimo būdu: kilpa!
  Atamanas kiek priverstinai nusijuokė, bet vis dėlto liepė jį atrišti. Cezariui nepatiko, kad lyderio burna buvo suskilinėjusi, o dantys prastai sutvarkyti. Jaunuolis kalbėjo su didele panieka.
  - Kas liežuvis eina į šėlsmą, tas visada lieka su nosimi! Na, o nešvari burna - palaido liežuvio prieglobstis!
  Vadovas buvo sutrikęs, bet Cezaris nutilo ir piratai, regis, greitai pamiršo grėsmę.
  Berniuko draugai greitai surinko reikalingą išpirką ir atsiuntė 50 talentų. Cezaris laikėsi žodžio dėl vieno dalyko ir jokiu būdu neketino atidėlioti antrojo. Nors užduotis prieš jį buvo sunki, rasti ir pagauti piratų galerą nėra taip paprasta, ypač tarp daugybės Viduržemio jūros salų, įlankų ir įlankų. Taip, ir piratų daug, o Romos laivai prieš juos vis dar bejėgiai. Tačiau Cezaris, dar būdamas paauglys, pasižymėjo dideliu išradingumu.
  Būdamas piratų laive jam pavyko susidraugauti su kajutės berniuku. Cezaris pažadėjo jam užimti vietą Romos armijoje ir galimybę laimėti savo pekuliumą su vergais. Jis paliko berniukui laišką, kuriame rašoma, kad iš Sicilijos važiuoja sidabru užpildyta laiva. O kadangi suirutė prasidėjo Romoje, virtuvės apsauga yra tik simbolinė. Kajutės berniukas turėjo tarsi atsitiktinai išžvejoti patį laišką jūroje, nes dėl to jį net šiek tiek sugadino jūros vanduo. Planas nebuvo sunkus, godūs ir siauro mąstymo piratai negalėjo nepakliūti į spąstus.
  Įlaipinimo metu denis staiga pakilo, o romėnų kareiviai užkrito ant piratų. O iš galo, laimei, naktį priartėjo dvi valtys su kareiviais. Suklydę piratai sunkiai priešinosi. Tik prašė nekabinti, o tik parduoti į vergiją. Ir lyderis, norėdamas išpirkti savo gyvybę, papasakojo, kur jie slepia savo lobius, įskaitant tuos, kurie dar nespėjo patekti į bedugnę, penkiasdešimt talentų.
  Bet Cezaris atsakė:
  "Jūs galite nusipirkti savo gyvybę, bet negalite nusipirkti garbės!" Pakabinti!
  Taigi gandas pasklido apie Cezarį, nors jam tada buvo vos penkiolika, o po metų vedė ir švelnią Akvaleriją. Bet tai jau kita istorija!
  Cezaris įsakė Antonijui stoti į mūšį su stipria atsarga. Romėnai naudojo falangos tipo konstrukciją. Ant siauros sienos tai buvo labai veiksminga. Atskubėjusių galų banga užgniaužė. Kai kurie iš jų buvo persmeigti iš karto dviem ar trimis ietimis.
  Julijus Cezaris pastebėjo:
  - Makedoniška falanga gali būti labai efektyvi technika. Ne veltui jie užkariavo visą Aziją, tiksliau, beveik visą! Kai baigsime su Galija, keliausiu į persų žemes, o ten į Indiją. Kleopatra surinks man naujus legionus, įskaitant arabų kavaleriją.
  Valdant Cezariui, liko tik jaunas valdovas Oliveris Tvistas. Sklido gandai, kad berniukas buvo jo sūnus. Ir tai buvo tiesa, su vieninteliu įspėjimu, kad Oliverio motina buvo paprasta vergė iš vokiečių žemių. Graži, bet įžūli šviesiaplaukė mergina iš slavų kraštų nenorėjo tapti sugulove ir hetero, todėl buvo išsiųsta sunkiai dirbti kanapių ir linų plantacijose. Tačiau net ir ten ji buvo drąsi, dėl kurios ji atsidūrė karjeruose. Tačiau jai pavyko ten išgyventi ir sustiprėti. Ji netgi buvo nuvežta į gladiatorius, kur Cezaris buvo sužavėtas arenoje. Po to jie išėjo į pensiją, Erastella, kaip buvo vadinama aukšta slavų vergė, taip pat jį pamilo.
  Jie pažinojo džiaugsmą vienas kito glėbyje. Tada gladiatorius pastojo. Ir jie turėjo berniuką Brutą. Netrukus Erastella padidino savo pergalių skaičių ringe iki šimto ir, pagal paprotį, gavo laisvę. Tačiau Cezaris negalėjo jos vesti, nors buvo našlė. Jis turėjo kitą aistrą - įtakingiausio Romos kario, pirmojo generolo Pompėjaus, dukrą. Jis ją vedė, o Erastella išvyko kovoti į rytines žemes. Cezaris kurį laiką buvo su ja, slopindamas egiptiečių bandymą atsiskirti nuo Romos. Ten jis sutiko Kleopatrą, kurią pasodino į senovės sostą.
  Netrukus ši meilė išstūmė buvusiąją, o Cezaris nėra pastovus. Kleopatra susilaukė sūnaus, bet Pompėjaus dukra netrukus mirė per gimdymą, po kurio Cezaris taip pat nekentė Kleopatros, paleisdamas karą į šiaurės vakarus nuo Italijos, toliau nuo savo buvusių meilužių. Tiesa, Oliveris, neatpažinęs savo sūnaus, vis dėlto išvyko su juo. Berniukas buvo stambus ir išsivystęs daugiau nei savo metus, šviesius plaukus, aukštą ūgį ir išskirtinę fizinę jėgą paveldėjo iš savo slavės motinos. Jis buvo šiek tiek panašus į savo tėvą, bet buvo daug gražesnis, stipresnis ir daugiau nei savo amžiuje Julius Cezaris. Nors berniukui dar nėra pilni devyneri, jis jau atrodo kaip paauglys ir nesunkiai sukasi du suaugusius elito legionierius. Šie kardai yra maždaug pusantro karto ilgesni už standartinius.
  Oliveris Tvistas nedrąsiai klausia:
  - Leisk man didysis (Cezaris niekada nevadino jo sūnumi, o berniukui, žinoma, uždraudė taip vadintis), skubėk į mūšį, aš noriu išgerti savo ašmenis krauju!
  Julius šypsodamasis atsako:
  - Šiuo atveju aš liksiu vienas, o kas tada saugos jų Cezarį?
  Berniukas nuoširdžiai nusišypsojo.
  - Geriausia gynyba yra puolimas, nes kraštas visada stipresnis už odą!
  Cezaris paglostė berniuką per stiprų petį.
  - Šauniai padirbėta! Na, pirmyn, nusispjauti kardu! Tegul tai būna jūsų užgrūdinimas.
  Plienas grūdinamas vandenyje, plienas - kraujyje!
  Berniukas Oliveris apsidžiaugė ir blykstelėdamas nuogais kulnais (nepaisant vėsaus rudens oro, Cezaris, grūdindamas sūnų, iš drabužių jam paliko tik šortus). Jaunystės raumenys: romėnų legendos sūnus ir gladiatorius-vergas siūbavo kaip raibuliukai ant vandens.
  Taigi jis kardu rėžė gauruotajam barbarui į galvą. Jis krito, apsivertė aukštyn kojomis.
  Cezaris pažymėjo:
  - Jei senatvė ne visada žino, bet jaunystė visada gali! Ech, tiesą sakant, aš šiek tiek pavydžiu šiam berniukui.
  Cezariui jau per keturiasdešimt, o ypač šaltą, galų rudenį, taip skaudžiai skauda senus randus, skaudžiau ir padažnėja klastingos epilepsijos priepuoliai. Jis netgi bijojo, kad jo sūnus Oliveris ir Kleopatros sūnus Aleksandras paveldės drebėjimo ligą. Apie pastarąjį jis ilgą laiką neturėjo jokių žinių, o Tvistas iš prigimties labai sveikas, niekada nesičiaudėjo, nors nuogas laksto po sniegą, o žiemą plaukioja duobėje. Atrodo, kad jame nugalėjo slaviškos motinos kraujas su nuolatiniais tarpusavio karais ir atšiauriomis rusų žiemomis!
  O kai sukeitei penktą dešimtmetį, laikas pagalvoti apie gyvenimo tikslą. Cezaris turėjo paprastą, net jaunystėje priėjo prie išvados, kad respublikinė valdymo forma su nesibaigiančiais debatais, plebiscitais, siekiant įtikti miniai, įvairiomis slaptomis intrigomis, papirkinėja rinkėjus, nebuvo pakankamai efektyvi ir nebegali pasitarnauti tolimas tikslas: Romos imperijos iškilimas!
  Respublika - kodėl Roma yra kone vienintelė šalis žemėje, turinti respubliką, o aplinkui - tvirtos monarchijos. Taip pat Romoje būtina patvirtinti kunigaikštį, turintį imperatoriaus galią, perduodamą ne rinkimų, o paveldėjimo būdu arba išimtiniais atvejais specialia imperatoriaus konstitucija. Pastarojo gali prireikti, jei įpėdinis, švelniai tariant, nėra genijus. Žinoma, silpnas karalius gali užimti sostą, tačiau bet kuriuo atveju jis turės galią ir galimybę priimti savarankiškus sprendimus.
  Ir ilgalaikė programa taps daug lengviau įgyvendinama, skirtingai nei konsulai, kurie renkami tik vieneriems metams, ir kartu! O jei tarp jų kils kivirčas.
  Ne, Romai reikia monarchijos, o iš kelių sūnų Cezaris visada galės išsirinkti vertą. Tiesa, ir šioje ilgoje kelionėje jis turi eiti į kompromisus. Visų pirma, padarydamas jį Pompėjaus sąjungininku ir net vyresniuoju partneriu. Čia Cezaris jo tikrai negerbė. Kaip dešinioji diktatoriaus Sulos ranka, Pompėjus, mirus šiam gonorėjos senoliui, galėjo tapti suvereniu Romos valdovu. Pompėjus savo rankose turėjo armiją, įskaitant elitinį legioną, saugantį Senatą. Tačiau jis liko ištikimas respublikai, grąžindamas senąją tvarką. Jis yra Cezaris Pompėjaus vietoje nebūtų praleidęs
  Jūsų šansai. Apskritai, Pompėjus, atrodo, bus pagrindinis Cezario, svajojančio apie sostą, priešas. Buvo ir Crassus, bet jis žuvo Partijos kare. Beje, kaip ir Cezaris, jis perėjo visą Partiją ir pateko į spąstus, kartu su išsekusia kariuomene buvo uždarytas į tvirtovę. Kitas dalykas - Cezaris tyčia leido prieš jį būriuotis barbarų. Galai yra fatalistai ir praradę paskutinę viltį, kad vienybė juos išgelbės, jie pagaliau ir visiems laikams paklus Romai.
  Beje, Oliveris yra geras draugas, iš tikrųjų jis vis dar yra vaikas, tačiau jam priklauso inkstų ginklas, kaip ir pats Heraklis. Iš jo gali išaugti karys, stipresnis už Marką Antonijų. Galbūt jis bus vertas karalius ir Cezario įpėdinis. Bet .... Tikiuosi, kad tai dar negreit, nes didžiojo žmogaus laukia daug darbo.
  Pamažu galų spaudimas silpnėjo, tūkstančiai buvo nužudyti ir sužaloti, po sienomis ištisi lavonų kauburiai. Romėnai taip pat merdėjo, jis buvo nežmoniška įtampa. Tada Cezaris, jau iškrovęs visą drebėjimą, ištraukė antrą kardą ir pastebėjo:
  - Į mūšį stojantis vadas yra kaip šiaudas, laužantis kupranugario nugarą. Kupranugaris, kurio nugara sulaužyta šiaudų, yra kaip karinis vadas, kuris išvengė kovos!
  Daug Romos kareivių buvo sužeista, lavonai gulėjo aplinkui, o tarp kritusiųjų buvo kvestorius Stefa, žinomas dėl to, kad pats Grannik nuo arklio nuvertė. O kur, beje, yra pats Grannikas, Cezaris būtų jį pašalinęs užkietėjusia strėle. Taip, kalavijavimo prasme He Cezaris nėra blogas, bet toli gražu ne stipriausias Romos armijoje, bet vienas geriausių šaudant iš lanko. Be to, jis traukia virvę specialiu ant šarvų nešiojamu kabliu ir ištiesina dešinę ranką. Taigi galite užtraukti daug griežtesnę lanką nei įprastu būdu ir pataikyti iš didesnio atstumo!
  Bet jums taip pat reikia kardo! - Cezaris nukirto artimiausią Galiją.
  Džiaugsmingi verksmai:
  - Ava! Cezaris su mumis!
  - Šlovė Cezariui! Mes laimėsime visus!
  Romėnai akivaizdžiai apsidžiaugė. Cezario buvimas - šis pergalės talismanas įkvėpė kovotojus. Galingas smūgis ir galai, padvejoję, ėmė trauktis. Siaučianti audra ėmė slūgti, bangos slūgo. Tačiau galai traukėsi gana organizuotai, neskrido. Matyt, jų karinis užsidegimas dar nėra visiškai užgesęs. Julijus Cezaris, įtaręs spąstus ir supratęs, kad atvirame lauke romėnus sutraiškys gausybė, įsakė:
  - Visi stovėkite! Atsipalaiduok!
  Išsekę, prakaituoti Romos kariai pradėjo rinkti sužeistuosius. Keli gydytojai ir kunigai tepdavo žaizdas mikstūra, tvarstė galūnes. Kiti kariai pradėjo kūrenti laužus, ruošti maistą.
  Sūnus Oliveris Tvistas buvo labai patenkintas, nors jo raumeningą, dvigubai sulenktą krūtinę perpjovė ilgas galų kirvio įbrėžimas. Berniukas sušuko:
  - Taip mes jiems sunkiai atidavėme! Ir mūsų Cezaris yra geriausias! Šlovė didžiajam Cezariui!
  Kareiviai taip pat, nors ir santūriau, džiaugėsi:
  - Šlovė didžiajam Cezariui!
  Oliveris Tvistas, mojuodamas kardais, pareiškė:
  - Kai vėl pasirodys galai, supjaustysiu juos karčiais obuoliais! Nes Didžiosios Romos sūnus!
  Cezaris paskambino berniukui ir meiliai pasakė:
  - Tu įrodei, kad esi šlovingas karys! Dabar darau jus savo garbės valdovu ir atsidėkodamas įteikiu jums tai...
  Garsusis vadas nusiėmė nuo piršto žiedą su smaragdu, balandio veido dydžio.
  Berniukas Oliveris susigėdo:
  - Taip, aš nevertas nešioti tokią brangenybę!
  Cezaris nusišypsojo.
  - Nedėvėkite! Paslėpk kur nors, ar ne, tegul šis žiedas bus laikomas tavo, bet kol kas jis liks pas mane. O tu, berniuk, kovok, o sulaukęs keturiolikos gausi savo savybę. Tuo tarpu imkitės fechtuotis su Marku Antony.
  Didžiulis Cezario padėjėjas, nors ir buvo daug didesnis už garsųjį vadą, artėdamas prie savo viršininko, nevalingai susigūžė, bandydamas pasilenkti. Pats Cezaris buvo tik šiek tiek aukštesnis už vidutinį ūgį, stambus, akvaline nosimi. Markas niūriai paklausė:
  - Kodėl mes nepersekiojome galų?
  Cezaris dar kartą pakartojo aforizmą:
  - Generolas, kuris eina į mūšį, yra kaip šiaudas, kuris sulaužo kupranugariui nugarą. Kupranugaris, kurio nugara sulaužyta šiaudų, yra kaip karinis vadas, kuris išvengė kovos! Tai tiesa, bet pergalės laikas dar neatėjo. Grannik yra pagrindinis mūsų priešas, nekarūnuotas maištingos Galijos karalius, dar išdėliojo visus savo kozirius. Ir jis net nepasirodė! Lauksim priešo, dar kartą, be to, turiu dar keletą idėjų!
  Markas Antony pasidžiaugė:
  - Ir įdomu, kokios tai idėjos? - Ir iš karto sutriko. - Aš esu visų didžiųjų dėmesio centre.
  Cezaris nuolaidžiai ėmė aiškinti:
  - Tvirtovėje daug paruoštų sausų šiaudų arkliams. Bet per ilgai pasaloje nesėdėsime, o tiesiog pamirkę šiaudus aliejuje, prieigose išsibarstys derva ir riebalai.
  Anthony sumurmėjo:
  - Kam?
  Cezaris nusijuokė.
  - O tada lauksim! Kritiškiausiu užpuolimo momentu. Antrą kartą galai išmes į mūšį visas savo atsargas, be to, atsitiks dar kažkas!
  Asistentas bandė pats atspėti:
  - Ar ateis nauji, stiprūs pastiprinimai?
  Cezaris, gudriai primerkęs akis, linktelėjo:
  - Viskas! Nauji stiprūs pastiprinimai! Tačiau būtina, kad jie smogtų tą akimirką, kai visos Galijos jėgos bus mestos į puolimą:
  Anthony išskleidė rankas.
  - Mes negalime siųsti naujienų apie didįjį. Buvome apsupti iš visų pusių!
  . 6 SKYRIUS
  Berniukas pabudo... Jis pradėjo jaustis linksmesnis... Jau dabar Oliverio Tvisto nudegimai eina nuo plikų padų. O blakstienų pėdsakai randai... Bet yra vilties, kad šiandien jis nebus tardomas su išankstiniu nusistatymu.
  Tačiau kitas kankinimas yra paskutinis ir ribotas.
  Vaikinui buvo atneštas maistas. Jis valgė avižinius dribsnius su stikline pieno. Ir atsipalaidavęs. man buvo nuobodu.
  Oliveris atliko pratimus, kaip jį mokė Dodger. Toks ypatingas fotoaparatui. Šiek tiek trukdė antkaklis ir grandinės pavadėlis. Bet vis tiek treniruotė. Ir ištemptos venos nebe taip verkšlena.
  Visų pirma, mažas berniukas taip pat daro kampą spaudai. Po įkrovimo Oliveris pradėjo trinti vieną grandinės grandį į kitą. Galbūt užsiėmęs, ar tikrai vis dar tikėdamasis pabėgti.
  Basos kojos buvo šiek tiek šaltos ir berniukas jas užkasė šiauduose. - pagalvojo Teris.
  Tai, kad kaliniai kenčia kalėjime. O kameroje su kitais berniukais būtų daug geriau. Įmonėje daug smagiau. Čia, darbo namuose ir vaikų kalėjime, kaliniai linksminosi ...
  Oliveris trynė ir trynė savo grandinę ir nepastebėjo, kaip vėl užmigo.
  Jis svajojo, kad tapo galingas ir stiprus, suaugęs vyras ir puikaus vado dešinė.
  Cezaris nuolaidžiai paglostė herojui per petį:
  - Kur liūtas negali praeiti, pelė paslys. Nors, žinoma, bendravimo su man į pagalbą ateinančiu Catonnesu vaidmenį atlieka ne pelės, o balandžiai.
  Oliveris Tvistas sušuko su neapsimetinu susižavėjimu:
  - Tai išradingai puiku!
  Cezaris netikėtai atvirai atsakė:
  - Erastella mane to išmokė. Slavai nuo seno naudojo balandžių siuntinius. Ir tu apie tai nežinojai.
  Oliveris Tvistas sutrikęs sumurmėjo:
  - Mane visada nustebino jūsų generolai: jie visada taip mikliai ir laiku suspėja, bet nemaniau, kad tai apie balandžius. Maniau, kad tu esi dangaus sūnus, ypatingai saugomas Jupiterio!
  Cezaris pastebėjo:
  - Dievų globa nėra patikimas dalykas, ji neatstos nei drąsos, nei išradingumo.
  Tikėkite vienu išradimu: geriau nei tūkstantis maldų!
  Oliveris nusilenkė.
  - Išmintingas Cezario žodis vertas tūkstančio perkūno žaibo!
  Vadas nusprendė būti kuklus:
  - Neperdėk mano sugebėjimų! Jei mano vadovaujami nebūtų tokių narsių karių, o romėnų kariai yra geriausi kovotojai pasaulyje, vargu ar man būtų pavykę net dešimtadaliu to, ką padariau. Taigi pirmyn ir daryk tai, kas tau liepta. Ir, beje, nepamirškite sumaišyti šiaudų su nukritusiais lapais, kad tai nebūtų taip pastebima!
  Oliveris Tvistas nusilenkė dar žemiau.
  - Aš paklūstu savo viešpatie!
  Cezaris papurtė galvą.
  Dar ne, deja! Ir nevadinkite manęs taip dažnai puikia, aš tiek daug nepadariau, kad būčiau giriamas kiekviename žingsnyje. Beje, kai baigsi su šiaudais, eik ne gulti, o šiek tiek fechtuotis su Brutu. Dar keleri metai ir šis berniukas galės paguldyti net tokį bandytoją kaip jūs!
  Oliveris suskubo atsakyti:
  - Be abejo, didysis Cezaris!
  Po to jis išėjo į pensiją, jo judesiai, nepaisant didelės raumenų masės, nebuvo prieinami, kas būdinga daugeliui milžinų, suvaržyti, tačiau suaugusiu herojumi tapęs Oliveris nebuvo toks greitas kaip Brutus.
  Cezaris linktelėjo ir paklausė:
  - Išvirk man medaus tinktūros! O dabar patiekite vyną su kiauliena!
  Atsakydamas basomis kojomis vergas dėvėta tunika atnešė padėklą. Ji yra viena iš nedaugelio moterų stovykloje, gana šviesiaplaukė moteris. Pats Cezaris, nors ir brunetė, labiau mėgo blondines, nors Kleopatra šiuo atžvilgiu buvo išimtis, ugningai raudonplaukė kalytė! Taip, nuostabi mergina, ir, pasak gandų, jos tėvas visai ne faraonas, o vienas iš Romos legionierių, iš tų, kurie sumušė penktojo Epifano armiją.
  Vergė padėjo padėklą ir ėmė valyti Cezario batus. Julius pastebėjo, kad įdegusi vergės oda nusėta spuogeliais, grakštūs basų kojų pirštai pamėlynavo. Išties, saulė jau buvo beveik nusileidusi žemiau horizonto linijos ir buvo pastebimai šaltesnis. Pačioje Romoje vergai dažniausiai vaikšto pusnuogiai, nors kartais jiems duodama žiemai kokių nors skudurų. Tačiau saulėtoje Italijoje sniegas iškrenta kartą per dešimt metų žiemą, o čia žiemos kartais būna atšiaurios. Na, tegul ši gražuolė šiandien sušildo lovą, o gal jai bus leista šilčiau apsirengti.
  Šviesūs garbanoti vergo plaukai, taip pat jaunas švelnus veidas primena Cezariui apie pirmąją žmoną ir antrąją meilę (pirmoji buvo viena iš gražių vergų merginų, nors jam pastojus - būsimo vado aistra. dingo.Ir jo paties dukra, dabar ištekėjusi už vieno, iš draugų skaičiaus Julius!) Akvaleriyu. Ir dėl šios merginos jis išdrįso atsisakyti paties diktatoriaus Sulos!
  Ką galima pasakyti apie šį Romos valdovą? Iš pradžių Cezaris žavėjosi Sulla. Jam padarė įspūdį, kad šis vadas ėmė atkurti tvarką ir kovoti su korupcija, plėšimais, stengėsi priversti turtinguosius gerbti vargšus ir dalintis su jais savo pajamomis. Atsirado net nemokamų ligoninių, padaugėjo pramoginių pasirodymų. Buvo gandai, kad Sulla ruošia didelę kampaniją į rytus. Tačiau šis geidulingas valdovas pasigavo blogą ligą ir net ne nuo moters, o nuo negro berniuko. Dėl to diktatorius ėmė gyvas pūti, o fizinių kančių fone išsivystė įtarinėjimo ir persekiojimo manija. Prasidėjo masinės represijos, kankinimų ir žudynių draudimai. Sulla iš pradžių įsakė nužudyti visus juodaodžius, bet po kurio laiko, atvirkščiai, įsakė atvežti iš Afrikos didelę partiją vergų ir suformuoti juodąją gvardiją. Tarp jo ir Marijos kilo karas. Dėl to daug tūkstančių romėnų buvo nukryžiuoti.
  Čia jie paskambino Sulai ir Juliui Cezariams. Tada jis buvo dar jaunas, juoda barzda tik prasibrovė ant smakro. Neseniai atstatyti Sulos rūmai spindėjo prabanga, buvo pilni statulų, paveikslų ir dar gana naujos dekoracijos kaip fontanai.
  Kai kurios skulptūros vaizdavo orgijas, šlykščios savo atvirumu, ir kopuliacijos aktus. Jaunajam Cezariui buvo šlykštu į tai žiūrėti, ypač jei vyras poruojasi su vyru. Nors senovės Romoje buvo laikoma visiškai normalu naudoti vergą vyrą kaip moterį, bet ... Cezariui tai atrodė neteisinga ir niekšiška. Na, juo labiau neverta, kad geriausi Romos skulptoriai tai fiksuoja statulose ir net olimpiečių dievai.
  Pats Sulla atrodė šlykščiai, apimtas pūlinių, opų, karpų, nuskurusia galva padarė atstumiantį įspūdį. Tikrai biseksualus diktatorius supuvo gyvas. Kad palengvintų jo kančias, keturi vergai: du gražūs berniukai ir dvi gražios nuogos merginos į pabaisą įtrynė rožių aliejaus. Be to, kunigų patarta, Sulla tris kartus per dieną išgerdavo po didelį dubenį pragariško mišinio: ką tik paskerstų kūdikių kraujo ir motinos pieno. Kartą per tris dienas Sulla maudydavosi vonioje iš gryno vaikų ir mergelių kraujo. Tačiau šio žmogišką išvaizdą praradusio pabaiso liga toliau progresavo, ir visa Romos tauta meldėsi, kad požemis kuo greičiau pasiimtų jos palikuonis.
  Cezaris, įveikęs pasibjaurėjimą, nusilenkė, šiek tiek palenkdamas galvą:
  - Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti diktatorių Sulą.
  Pabaisa užkimusi urzgė:
  - O kaip tu man nusilenki, nesąžininga! Jei Julija tingi sulenkti nugarą, aš įsakysiu tave pasodinti ant kuolo, kad jis niekada nebeatsitiestų!
  Cezaris tiesiog atsakė:
  - Ausys žemai lenkia vėją, bet vis dėlto tai tik oras, o tai nieko nereiškia! Žemi nusilenkimai nepaaukštins valdovo, jei jis neturi didelių darbų!
  Sulla, staiga suminkštėjusi, paklausė:
  - Ar aš turiu didelių darbų?
  Cezaris be gudrumo atsakė:
  - Jei blogis yra didelis, tada taip!
  Diktatorius po trumpos pauzės paglostė šviesiaplaukio skruostą ir suriko:
  - Tu nuoširdus ir man tai patinka! Žinai, bet kurią akimirką galiu įsakyti tave įmesti į narvą su liūtais arba nukryžiuoti ant kryžiaus. Tačiau jūs turite galimybę likti gyvas ir net tapti mano draugu!
  Cezaris, priversdamas nusišypsoti, atsakė:
  - O už kokią kainą galiu nusipirkti paties Sulos draugystę?
  Diktatorius atsakė:
  - Ar turite žmoną Akvaleriją?!
  Jaunuolis Julius atsakė:
  - Taip, diktatorius!
  Sulla atsargiai, tarsi bijodama susideginti, glostė vergės nuogas krūtis ir dar nesuprantamiau murmėjo:
  - Taigi išsiskirkite su ja!
  Cezaris, įveikęs drovumą, paklausė:
  - Nelabai tavęs suprantu!
  Sulla staiga smarkiai lojo, smogė berniukui į lūpas, o paskui suriko, kai šis atšoko:
  - Neapsimetinėk niekšeliu! Tu girdėjai! Įsakau tau, palik savo žmoną Aqualeria!
  Jaunuolis Julius nulenkė galvą. Jis manė, kad atsisakyti Sulos yra tas pats, kas nuogai vaikščioti į narvą su alkanais liūtais, bet išduoti Akvaleriją vardan šios pūvančios pabaisos - ne, niekada!
  Cezaris, bandydamas tvirtai balsuoti, atsakė:
  - Aš negaliu to padaryti, diktator!
  Sulos balse nuskambėjo nuostaba:
  - Ir štai kodėl! Turite atlikti Heraklio žygdarbį arba tiesiog pasakyti "taip" didžiausiems žmonėms Žemėje!
  Cezaris atsakė:
  - Kartais aukščiausia gėrio apraiška, paprastas žodis nėra blogis, ypač jei tai susiję su rizika gyvybei!
  Sulos fizionomija ištempta opomis:
  - Vadinasi, sakai man ne?
  Nugalėdamas visiškai natūralią baimę, Cezaris atsakė:
  - Taip, diktatorius! Deja, ne! Ir vėl ne!
  Sulla atsakė ramiu balsu
  Bet tu pasirašei savo mirties nuosprendį! Juk neįmanoma pasakyti "ne" diktoriui ir likti gyvam!
  Cezaris giliai įkvėpė.
  - Kas yra, aš pasiruošęs eiti į tartarą! Nors kas žino, gal dievai mane laikys vertu Eliziejaus laukų!
  Sulla pakėlė nukritusius antakius.
  - Taigi tu nemirsi! Jūs būsite kankinami, ir ne tik jūs, bet ir jūsų mylima žmona Akvalerija. Manau, jums bus labai malonu žiūrėti, kaip budelis raudonai įkaitusiu lygintuvu apdegins švelnius merginos kulnus, tada žnyplės plėšys nuogas krūtis.
  Cezaris pajudėjo link Sulos, kai staiga iš uždangos iššoko šeši aukšti juodi kariai. Be jų, atsirado dar vienas žmogus. Išvaizda jam buvo ne daugiau kaip dvidešimt penkeri, o jis pats buvo tikras milžinas. Cezaris iš karto atpažino jau legendomis apipintą Pompėjų - dešiniąją karinę Sulos ranką. Tačiau sklandė gandai, kad Pompėjus, būdamas labai gražus berniukas vaikystėje, įsimylėjo Sulą ir, regis, net suviliojo jį, nuo kurio jie tapo draugais. Tačiau Pompėjus labai greitai įgijo autoritetą, parodydamas, kad yra labai pajėgus karinis vadas ir drąsus, labai fiziškai stiprus karys. Visų pirma, šiuo metu jam pavyko atlikti labai aukšto lygio žygdarbį, būtent nužudyti Partijos karalių. Cezaris visada pavydėjo Pompėjaus, nors ir dėl to, kad pats vos pasiekė šio aukštaūgio petį. Tačiau tai nebuvo vienintelė priežastis.
  Pompėjus išsitraukė kardą:
  - Aš paklūstu ir paklūstu savo viešpatie!
  Sulla atsakė:
  - Ką tu, sūnau, apie tai pasakysi, tai čiulptukas, kuris išdrįso plekšnoti gyvą dievą, tai yra mane!
  Pompėjus netikėtai atsakė:
  - Jis nuoširdus ir tai gerai!
  Sulla vangiai, tingiai krekė balsu:
  - Na, patikrinkime jo nuoširdumą! Pasakyk Juliui, jei atsirastų galimybė mane nužudyti, ar tai padarytum?
  Cezaris, užspringęs iš susijaudinimo, paklausė:
  - Nuoširdžiai atsakyk?
  Sulla riaumojo:
  - Taip!
  Cezaris atsiduso.
  - Nužudyta! Aš nužudyčiau dabar!
  Diktatorius nustebo, tokios įžūlumo jis seniai nematė:
  - Kaip šitas! Nužudytas! Nežinau, ką daryti su juo Pompejumi ir kokią mirties bausmę sugalvoti jam ir jo merginoms.
  Pompėjus tvirtu balsu atsakė:
  - Kas yra sąžiningas ir sako, ką galvoja, nepavojingas. Tikri išdavikai ir priešai gudriai glosto!
  Sulla susiraukė.
  - Kaip ir tu, tu man pataikauji! A? Jaučiu, kad tu nori užimti mano vietą, ir tu negali laukti mano mirties! Į ką žiūri!
  Pompėjus pažvelgė Sulai tiesiai į akis.
  "Aš ne kartą demonstravau savo atsidavimą tau!" Ar tu nori manęs...
  Diktatorius pertraukė:
  - Nereikia šuniuko! Klausyk mano įsakymo, nuvesk į požemį šitą sėbrą, taip pat jo žmoną. Įdėkite juos į tą pačią kamerą, tada aš pats sugalvosiu jiems mirties bausmę! Tai bus kažkas sudėtingo ir skausmingo.
  Pompėjus žemai nusilenkė.
  - Aš paklūstu ir paklūstu didžiausiam!
  Diktatorius pridūrė:
  - Pats nuvesk į kazematą! Jei jie pabėgs, tu pats kabėsi ant kryžiaus.
  Pompėjus nusilenkė dar žemiau.
  - Niekada tavęs nenuvyliau didžiausias iš didžiausių!
  Cezaris buvo išvežtas. Jaunuolis, žinoma, manė, kad veltui jis buvo toks nuoširdus su Sulla. Cezaris nebijojo fizinio skausmo, tačiau mintis apie kelionę į niūrią Plutono karalystę nepatiko. Be to, jo mylima žmona bus kankinama. Pastarasis yra visiškai blogas, tu vis tiek gali iškęsti savo skausmą, bet negali numalšinti svetimo.
  Sulla, grįžusi, paklausė Pompėjaus:
  - Gal jūs pats pasakysite, kokiai egzekucijai taikyti šį įžūlų šuniuką? Gal paskandink jį šūde? Kaip tai pažemins išdidžiuosius!
  Pompėjus atsakė:
  - Jis drąsus ir stiprus karys. Romai reikia tokių žmonių! Jei jis nenori tau tarnauti, neimk į nelaisvę, o paleisk paukštį į laisvę!
  Diktatorius kosėjo:
  - Marijus yra kūdikis, palyginti su jo sūnėnu! Šis berniukas turi ir liūtą, ir lapę, tik pastaroji dar neužaugo! Ir todėl įsakau sudeginti šį maištininką ant laužo! Sudeginkite, kol neliks nieko, išskyrus pelenus!
  Pompėjus pritardamas linktelėjo galva.
  - Jei tokia tavo valia, tada aš įvykdysiu didįjį poną!
  - Ir tuoj pat! Tu man atneš tą saują pelenų, kad jis iš jų liks!
  Pompėjus spustelėjo savo batų kulnus ir išėjo vykdyti įsakymo.
  Pas tingusį Cezarį jie atvedė jo žmoną Akvaleriją. Merginos veidas buvo nusėtas ašaromis, jame matėsi pora įspūdingų mėlynių. Kalėjimo prižiūrėtojai iš kilmingos patricijos atėmė visus papuošalus, taip pat nuplėšė jos viršutinius drabužius ir brangakmeniais puoštas basutes. O dabar kilmingos giminės atstovė liko tik vienoje baltoje tunikoje. Romoje ankstyvas pavasaris tik įsibėgėjo, naktimis buvo šalta, ypač akmeniniame kazemate. Nuogos ir neapsaugotos mergaitės kojos šąla, Aqualeria šalta jas paliečia. Cezaris nusiavė tuniką ir batus ir pareikalavo:
  - Padėkite jį ant!
  Aqualeria išdidžiai atkirto:
  - Ne! Nenoriu, kad užšaldytum mano meilę!
  Cezaris susiraukęs atsakė:
  - Bet aš vyras! Ir vyras turi ištverti sunkumus, dėl moters!
  Vandenis sunkiai atsiduso.
  - Mano vergai, išskyrus artimiausius, visus metus eina su ta pačia tunika ir basi. Dabar matau, tiksliau, jaučiu, kaip jiems buvo skaudu. Ir apskritai, netrukus mums bus įvykdyta mirties bausmė, ir galbūt, patyręs požemio šaltį, manęs taip ir neišgąsdins ledinė Hado tamsa!
  Julius glostė žmonos koją, ėmė trinti šaltus pirštus, bandydamas paguosti:
  - Nekaltoms sieloms ir herojams yra skirti specialūs Eliziejaus laukai. Jie gražūs, pilni pasakiškų medžių ir spalvingų gėlių. Ten karaliauja amžina vasara, o visi vaisiai prinokę ir saldūs, lietus vis pliaupia pro žmones, o ten gyvenantys jau seniai pamiršo, kas yra kandantys vabzdžiai ir geliančios gyvatės. Tokios nelaimės kaip senatvė, suglebęs rėmas ar sugedę dantys šio laimingo pasaulio gyventojams nežino! Tai rojus!
  Aqualeria, glostydama juodą garbanotą Cezario galvą, atsakė:
  - Ar yra bananų?
  Jaunuolis Julius atsakė:
  - Žinoma, yra ir ananasų, ir bananų.
  Vandenis atsiduso.
  - Kaip norėčiau valgyti šviežius, prinokusius bananus. Deja, kol kas bandžiau tik džiovintas, bet jos man labai patiko!
  Cezaris užtikrintai, tarsi pats neseniai ten būtų buvęs, pareiškė:
  - Eliziejaus laukuose yra vaisių, kurie neturi pavadinimo. Be to, daug gero skanaus maisto ir pramogų.
  Akvariumas atgaivintas:
  - Ar seksas yra danguje?
  Cezaris nusišypsojo ir linktelėjo.
  - Žinoma! Galų gale, Heraklis mylėjosi su savo pirmąja žmona, gyvenusia Eliziejaus laukuose.
  Aqualeria linksmai nusišypsojo.
  - Ar turėsime vaikų?
  Cezaris ryžtingai trenkė kumščiu į akmenis:
  - Bus daug! Aš tau tai pažadu! Mes užauginsime šlovingus karius!
  Jaunuolis ir mergina iš pradžių aistringai pasibučiavo, o paskui pradėjo vienas kitą glamonėti. Juk kas žino, kas laukia žmogaus, ten anapus užtvaros, už šio bauginančio krašto. Ir dar laukia žiaurūs kankinimai, kuriuos sugalvojo iškrypęs Sulos protas. Ir mes turime juos ištverti, sutelkti jėgas, atsispirti iki galo.
  Tačiau "Aqualeria" vis tiek kankinsis, kaip pažadėjo diktatorius: įkaitusi geležis sudegins švelnius mergaitiškus kulnus, tada kilnaus patriciečio švelnios krūtys bus išplėštos ...
  Ne, tai tiesiog viršija jo galias. Šmėkštelėjo mintis, o jei parodysi drąsą ir išgelbėsi merginą nuo kankinimų. Pavyzdžiui, pasmaugti diržu... Bet nužudyti jo tikrąją ir viską ryjančią meilę - ne jo jėgoms. Tai tarsi pasmaugti savo vaiką, juolab kad gyvatės gundytojas šnabžda: kas žino, gal koks kaprizingas diktatorius persigalvos ir išgelbės jam gyvybę, bent jau Akvaleriją?
  Cezaris su dar didesniu užsidegimu bučiuoja savo mylimą žmoną, jos lūpos saldesnės už medų ir sušunka:
  - Žinai, mes sėdime požemyje, bet tuo pačiu laisviau visame plačiame pasaulyje mūsų nerasi!
  Aqualeria nustebusi paklausė:
  - Ir kodėl?
  Cezaris užtikrintai atsakė:
  - Nes stiprus dvasia - karalius kalėjime, silpnas dvasia - vergas soste! Svarbu išlaikyti drąsą ir neapsiversti net ant stovo. Ištverkite kankinimus tyliai su šypsena lūpose!
  Mergina sunkiai atsiduso, delnais glostydama sustingusias pėdas. Ji yra kilusi iš karalių giminės, staiga pasijuto apgailėtina verge. Gyva vaizduotė nupiešė jos visiškai nuogą su susuktais sąnariais, kabančią ant stelažo, paveikslą, o dvokiančio budelio botagą trenkia į nuogą nugarą. O dar vienas kankintojas jai laužo pirštus su raudonai įkaitusiomis žnyplėmis.... Mergina net pajuto deginimo pojūtį mažajame piršte, kurį kankintojas pradėjo laužyti.
  Aqualeria graudžiai verkė. Perliniai ašarų lašai tekėjo jos rausvu skruostu ir švelnia kūdikių oda. Atsakydamas Cezaris ėmė bučiuoti savo mylimąją į skruostus, laižydamas sūrias ašaras, guodė:
  - Jūs esate romėnė, miesto, kuriam lemta valdyti pasaulį, dukra! Neverk, o kad tau būtų lengviau, pagalvok ką nors malonaus.
  Valerija dejuodamas atsakė:
  - Ir aš negaliu galvoti apie nieką kitą, išskyrus baisius kankinimus, kurie manęs laukia! Ir beviltiška dantų akmenų bedugnė!
  Cezaris į tai atsakė filosofiškai:
  - Nėra didesnės kančios, kaip silpnaprotiško žmogaus vaizduotė! Baisiausias pragaras, bailio požiūriu, prieš išbandymą!
  Mergina įsižeidė, ašaros sulaikė jos veidą:
  - Aš ne bailys! Nežemink manęs! Ir šiaip, jei tu mane myli, tai kodėl taip sakai?
  Cezaris priverstinai šypsodamasis atsakė:
  - Meilė, skirtingai nei debesys, nors ir lieja ašaras, bet saulė tikrai neužstoja! Nesijaudink dėl grožio!
  Akvaleriya prieštaravo:
  - Kai meilė kaip debesis lieja ašaras, kyla nuobodulio ir nusivylimo ūgliai!
  Cezaris norėjo kažką atsakyti, bet pasigirdo durų girgždesys ir abu įsimylėjėliai pašoko. Atsidarė spygliuotos geležinės durys ir pro jas įėjo Pompėjus, lydimas dviejų legionierių. Cezaris rado jėgų šypsotis:
  - Ne kiekvienas gali pasigirti, kad tokia palyda jį išlydi į paskutinį kelią!
  Pompėjus, kratydamas maišą už nugaros, niūriai pasakė:
  - Atėjau ne nužudyti, o gelbėti!
  Cezaris nustebo:
  - Ir tu atsigręžei prieš Sulą?
  Pompėjus papurtė galvą, išimdamas iš krepšio šarvus.
  - Mūsų asmeniniai santykiai su diktatoriumi niekam nerūpi! Geriau apsirenkite kaip Romos legionieriai. Su manimi yra du ištikimi bendražygiai: Guy ir Leksin, jie padės jums išeiti iš miesto. Žinok, Cezariau, aš gelbėjau tavo gyvybę, bet tu neturi grįžti į Romą, kol ją valdo diktatorius!
  Julius, padėdamas žmonai persirengti, vis labiau nustebęs paklausė galingojo Pompėjaus:
  Kodėl tu man padedi! Padėkite rizikuoti savo gyvybe!
  Pompėjus nedvejodamas atsakė:
  - Nes jis parodė nepalaužiamą drąsą, atsisakydamas diktatoriaus! Jis neišdavė savo mylimos žmonos! Ir aš vienu metu sutikau išsižadėti savo mylimojo vardan tirono! Taigi žinok, kad nuo šiol aš tau kaip brolis!
  Cezaris, pakoreguodamas "Aqualeria" šarvus (jie, žinoma, jai pasirodė puikūs), vis dėlto paklausė:
  - Ar galiu tavimi pasitikėti? Gal tai tik dar vienas senosios lapės triukas?
  Pompėjus atkirto:
  - Pasitikėjimo trūkumas negali sugriauti tikros draugystės, nes šiuo atveju tikros draugystės niekada nebuvo!
  Cezaris ištiesė ranką Pompėjui.
  - Aš tikiu tavimi, bet atmink: draugą galima išduoti tik vieną kartą, kai vėl atiduodi priešą!
  O turėti Cezarį priešu - nepavydėtinas likimas net diktatoriui. Beje, kas bus, jei Sulla pareikalaus parodyti mūsų lavonus?
  Pompėjus, šypsodamasis į tai, atsakė:
  - Iš to užteks ir pelenų! Kremavimas sulygina visus, nepaisant to, ar tai buvo daroma su gyvais ir mirusiais!
  Du gimę kariai vėl stipriai paspaudė rankas. Po to Cezaris su savo mylima žmona išėjo, lydimas dviejų atsidavusių kovotojų iš kalėjimo.
  Kai jie jau jojo forposte, Akvalerija staiga sustabdė žirgą ir parodė į storą, pliką vyrą išsigimusio veido, stulbinantį nuo per didelio išsiliejimo:
  - Būtent jis kartu su bendrininkais atėmė iš manęs drabužius, apčiupinėjo krūtinę, pažadėjo iškepti kulnus.
  Cezaris niūriai linktelėjo.
  - Aš suprantu!
  Atstumą vienas įveikęs ant juodo žirgo, jaunasis Julius, įdėjęs visas jėgas į smūgį, rėžė kardu į pliką galvą žema kakta kaip gorila.
  Cezaris buvo atitrauktas nuo prisiminimų, jis norėjo moters meilės. Jis pašaukė šviesiaplaukę gražuolę vergę:
  - Na, paruošk lovą, tau suteikta garbė tarnauti pačiam Cezariui.
  Mergina nusilenkė, o romėnų vadas vienu judesiu nuplėšė jai tuniką. Tada jo rankos apglėbė pilnas Galijos dukters krūtis. Vergas nuoširdžiai murkė iš malonumo, Cezario glostomi judesiai buvo įmantrūs, jis mokėjo atsigręžti į bet kurią moterį - nuo kilmingų matronų iki nereikšmingų vergų. Ir ši mergina, sprendžiant iš botago pėdsakų ant įdegusios nugaros, turėjo laiko išmokti mylėti tą, kuriam buvo įsakyta! Vergės braškiniai speneliai sukietėjo, ji pradėjo svirduliuoti, bučiniais uždengdama didžiojo vado lūpas ir krūtinę ir tuo pačiu atleisdama jį nuo togos. Pamažu meilės žaidimas darėsi vis audringesnis, pasigirdo vis garsesni atodūsiai ir dejonės.
  . 7 SKYRIUS
  Berniukas-kalinys po miego pabudo žvalus ir pagyvėjęs. Karceris švarus, ne per šalta. Nors po miego tai netrukdo daryti pratimų.
  Oliveris pradėjo daryti pratimus, kurių jį išmokė Dodger. Įskaitant kampo darymą, pritūpimą, prisitraukimą ant strypų, atsispaudimus. Ir tai padėjo šiek tiek pakelti nuotaiką.
  Tada berniukui buvo atnešti pusryčiai: avižiniai dribsniai ir didelis puodelis šviežio pieno, kurį jam išpylė gailestingos sargybinės. Jiems buvo skaudu gailėtis dešimties metų berniuko, juolab kad Oliveris laukė arba kasyklos, arba kasyklų.
  Jaunasis kalinys pavalgė ir vėl atliko pratimus. Jie pradėjo trinti vieną grandinės grandį į kitą .. Ir tuo pat metu jis bandė prisiminti, ką perskaitė knygose. Būdamas berniukas, Geta kovojo dešinėje Spartako rankoje ir nukirto romėnus.
  Šį kartą vienas jis nebegalėjo išvengti kankinimų.
  Į vidų įėjo priešiška moteris, lydima sargybinių, o Oliverio pižama buvo nuimta. Ir ji apžiūrėjo berniuką su nuostaba:
  - Viskas beveik sugijo. Koks gyvas berniukas!
  Ir mirktelėjusi jam atsakė:
  - Jau liko paskutinis kankinimas! Būkite kantrūs šiek tiek daugiau nei valandą, ir jie daugiau jūsų nekankins iki teismo!
  Oliveris atsiduso... Gydytojas išėjo ir berniuko laikui liko vienas. Oliveris sumurmėjo:
  - Dar truputi, dar truputi
  paskutinė kova, tai pati sunkiausia...
  Esu laisva, noriu namo
  Aš niekada nemačiau savo mamos!
  Vėl atėjo sargybiniai ir moteris gydytoja. Ji su šypsena paklausė:
  Ar tu pasiruošęs mažute?
  Berniukas linktelėjo ir dainavo:
  Berniukas visada sveikas
  Berniukas visada pasiruošęs!
  Jis buvo atjungtas nuo apykaklės ir nuvežtas į kankinimų rūsį. Nuo liepsnojančio židinio buvo karšta, o ant sienų kabojo daugybė kankinančių daiktų. Moteris budelė, ši raudonplaukė viksva, yra su kelnaitės ir siauro audinio juostele ant krūtinės. Ji turi asistentę keturiolikos, penkiolikos metų paauglių, tačiau pagal savo amžių jie yra dideli ir raumeningi. Ši moteris yra vaikų kankinimo specialistė. Ji žino, kaip sukelti maksimalią kovą be žudymo ar suluošinimo.
  Netoliese yra moteris gydytoja, kuri stebi sveikatos būklę - budelių klientė. Ir teisėjas, kuris laikosi taisyklių.
  Kaip ir raštininkai bei kunigas, jie užrašo visus kankinimų metu pasakytus liudijimus.
  Oliverio kalėjimo pižama nuplėšta, todėl jis lieka nuogas. Taip kankinama auka.
  Raudonplaukė šypsodamasi linktelėjo.
  - Šį kartą išbandysime horizontalų stovą!
  Oliveris surišo abi rankas ir kojas ir pakabintas horizontaliai pradėjo temptis mašinoje. Labai skauda, ypač pečius. O virvės įsirėžia į riešus ir grasina nuplėšti vaikams kulkšnis.
  Berniukas dejavo iš skausmo, buvo ištemptas ir ilgesnis. Ir tiesiogine to žodžio prasme ištraukia venas.
  Raudonplaukis budelis paklausė:
  - Ar kalbėsi?
  Oliveris tik sumurmėjo atsakydamas:
  - Ne!
  Moteris budelis įsakė:
  - Patepk ir krūtinę, ir skrandį, ir kulnus! Šį kartą kepame kruopščiai!
  Oliveris drebėjo... Ir paaugliai budeliai ėmė tepti vaikino krūtinę, skrandį ir nuogus padus alyvuogių aliejumi. Jie dirbo šypsodamiesi ir kikendami, ir gana skausmingai gniaužė auką.
  Oliveris jautėsi pasibjaurėjęs, kai raumeningų paauglių rankos čiupinėjo, ištepdamos stipriai kvepiančiu aliejumi sukietėjusį kūną.
  Bet tai atitraukė nuo stipraus skausmo ištemptuose raumenyse ir raiščiuose.
  Tada jie atnešė vamzdžius su dujomis, Oliveris drebėjo iš baimės. Ir atleido...
  Ugnis degė per atstumą, kad neapdegintų odos, o sukeltų maksimalų skausmą. Ypač stipri liepsna buvo po plikais vaiko kulnais. Kadangi padai turi storą odą ir greičiau gyja bei labiau apdeginami.
  Raudonplaukė viksva agresyviai šypsodamasi pasakė:
  - Ar kalbėsi? Ar aš tavęs paklausiu?
  Oliveris dejuoja iš nepakeliamo skausmo ir purto galvą. Liepsna šiek tiek pakyla ir dega karščiau.
  Berniukas trūkčioja nuo laukinių kančių ir tampa dar skausmingesnis. Tai yra intensyvus kankinimas. Oliveris jaučia, kad yra pasirengęs prisipažinti. Tačiau užsispyrimas verčia jį tik aimanuoti ir verkti, bet tylėti.
  Raudonplaukė išsiima botagą ir apsilaižo lūpas. Iš visų jėgų jis pradeda mušti berniuką. Ji patiria akivaizdų malonumą kankindama vaiką.
  Moteris gydytoja, atvirkščiai, suraukia antakius... Ir daro pastabą:
  - Nežudyk! Jis turi būti gyvas!
  Raudonplaukė viksva šiek tiek sumažina plakimo intensyvumą. Bet vis tiek jos smūgiai perskrodžia odą. Ji trankosi ir niurzgia.
  Paauglės budeliai šypteli. Jiems taip pat smagu.
  Rudaplaukė puola. Oliveris Tvistas yra ištemptas ir keptas, o tai taip skausminga ir nepakeliama.
  Berniukas labai nori prarasti sąmonę, bet ji neblėsta, o galva išlieka skaidri, o kūnas aiškiai reaguoja į kančias. Laukinis pragariškas skausmas, kiekviena vaiko kūno ląstelė perpildyta miltais. Ir todėl noriu prisipažinti, todėl noriu tai sustabdyti.
  Tada Oliveris staiga prisiminė knygą, kurią perskaitė vaikų kalėjimo bibliotekoje apie indėnus. Taigi kankinami jie dainavo nereikšmingai. Teisingai, ant stovo arba prikaltas prie medžio jie atliko kupletus. Ir tada jiems pasidarė geriau.
  Kai dainuoji, skausmą daug lengviau pakeliauti.
  Ir Oliveris Tvistas dainavo, kurdamas eidamas;
  Gimiau našlaitė darbo namuose
  Mama, tėtis nuo kūdikystės nežinojo ...
  Bet veltui kūdikis dabar laidojamas,
  Jam Kristus yra idealas!
  
  Oliveris labai sunkiai dirbo
  O vargšas pusryčiams suvalgė košės...
  Auklėjimas buvo labai griežtas.
  Tikra, visiška netvarka!
  
  Berniukas paprašė dar šiek tiek
  Ir už tai jis dosniai gavo botagą ...
  Pietums jie davė vaikams žolės,
  Ir taip jiems pritrūko jėgų!
  
  Oliveris buvo griežtai pasmerktas
  Ir jie norėjo įvykdyti egzekuciją basam vaikinui ...
  Vaikas kilpoje buvo beveik įvykdytas mirties bausme,
  Gyvenimas plonas, kaip šilko siūlas!
  
  Bet sėkmė rūgščiai nusišypsojo,
  Berniukas buvo išsiųstas tarnauti ...
  Blykstelėjo pistoleto snukis,
  Jis beveik virto žaidimu!
  
  Bet ir ten gyvenimas ėjo ne cukrumi,
  Ir berniukas pabėgo nuo kančių ...
  Basomis vienais paprastais marškiniais,
  Jis nuskubėjo į Anglijos sostinę!
  
  Berniukas nusimušė basas kojas,
  Bet jis vis tiek pasiekė Londoną ...
  Neteiskite vaiko griežtai,
  Bet sostinėje jis pritraukė vagių urvą!
  
  Jis taip pat tapo gudriu vagimi,
  Lipau per kišenes, traukdamas krepšius ...
  Kartais berniukas prikimšo spurgų,
  Paaiškėjo, kad jis buvo nuodėmės vaikas!
  
  Bet galų gale jį sugavo
  Vogti reiškia labai blogai...
  Kulnai degė ugnimi,
  Nes nepilnametis vagis!
  
  Buvo griežtas ir žiaurus tardymas,
  Vargšas berniukas po budelių botagais...
  Jis kabo ant lentynos basas,
  Pilna erkių!
  
  Jie jį muša, taip žiauriai kankina,
  Ir jie iškart sulaužo berniukui kaulus ...
  Tik srovės neužtenka,
  Pribaigti vaiką iki galo!
  
  Na, kodėl vaikas turi kentėti,
  Taip, atsitiko, kad jis pavogė alkanas ...
  Bet broliai ir seserys dėl to gyveno,
  Oliveris nieko nenužudė!
  
  Taigi pasigailėkite niekšelio
  Nustok kankinti vargšą...
  Budeliai, jūs nepykstate Dievo,
  Kiek tu gali kankinti vaiką!
  
  Jis gimė dideliame skurde,
  Jo mama mirė gimdydama...
  Žemėje tokia našlaičiai nuodėminga,
  Taip, Britanija yra atšiauri šalis!
  
  Nori pakabinti berniuką
  Arba dar blogiau, net užsidėti ant kuolo...
  Bet jūs turite atidžiai apsvarstyti
  Nes mūsų gyvenimas yra visiškas beprotnamis!
  
  Oliveris labai kenčia
  Jo kulnai dega liepsnojančia ugnimi...
  O berniukas stilingai plaktas,
  Iš giedoto kūno girdisi smarvė!
  
  Tačiau Oliveris nepalūžo,
  Jis budeliams paslapties neišdavė ...
  Ir kai berniukas drąsiai kovojo
  Pakyla virš stačių uolų!
  
  Ne, šis vaikas nebus švarus,
  Kabanti ant kilpos kaip purvinas vagis...
  Jis taps rašytoju, menininku,
  Bus stiprus vaikinas kaip lokys!
  
  Jis neleis priešams šokti apie laimę,
  Jis pats perkels katamą palei ragus ...
  Debesys ir prastas oras sklaidysis,
  Jei berniuko gyvybė brangi!
  
  Žinau, kad netrukus bus piktas kerštas,
  Jėzus didysis Dievas ateis...
  Ir ateis šviesa,
  Jis atnešė žmonėms išgelbėjimą!
  
  Ir vaikas, pakabintas kilpoje,
  Pateks į gražųjį Kristaus rojų....
  Nieko, kas būtų nuodėmingi darbai,
  Juk Tvisto siela tokia tyra!
  
  Budelių laukia baisus pragaras,
  Jame yra prakeiksmas, verksmas ir laukinis dejavimas...
  Jėzus apreiškia išganymą
  Čia ateina veržlus Armagedonas!
  Ir tada ateis teisingumas
  Matas taps teismo džiaugsmu,
  Ir Visagalis parodys gailestingumą visiems,
  Sūnaus, Viešpaties Kristaus, šlovėje!
  Oliveris dainavo po blakstienomis, po ugnimi ir išsitiesė horizontaliai ant stovo.
  Raudonplaukė budelė sustingo ir šypsodamasi pasakė:
  - Tai tokia drąsa!
  Pareigūnas parodė į smėlio laikrodį.
  - Laikas baigėsi! Kadangi jaunam nusikaltėliui dar nėra keturiolikos, kankinimo laikas ribojamas įstatymu!
  Raudonplaukė nusišypsojo ir entuziastingai pasakė:
  - Puiku vaikinas! Dainavo ant stovo! Koks vertas nusikaltėlis!
  Nuimta ugnis ir dujotiekiai... Tada Oliveris buvo nukeltas nuo stovo ir išpiltas šiltas vanduo. Tada vaikino žaizdas ir nudegimus jie nušluostė alkoholiu. Jie apsivilko naują kalėjimo pižamą.
  Berniukas šiek tiek apsidžiaugė... Nors siaubingai skauda, kai alkoholis degina žaizdas.
  Ir berniukas buvo grąžintas į kamerą. Dabar iki teismo jo niekas netrukdys.
  Berniukui vėl buvo duota avižinė košė, bet šį kartą su mėsos gabalėliu ir pienu. Jaunas kalinys valgė ir jautė sunkumą bei norą miegoti.
  Oliveris sunkiai ant šiaudų kažkaip gulėjo ant šono. Krūtinė ir skrandis buvo aplipę nuo ugnies pūslėmis, o nugara ir sėdmenys buvo perrėžti botagu.
  Berniukas dar buvo jaunas ir sveikas, palyginti greitai užmigo. Ir vėl sapnavo...
  Taip pat įkvėpė tai, kas buvo perskaityta turtingoje Londono vaikų kalėjimo bibliotekoje knygoje apie įvykius tolimoje Rusijoje.
  Emelianas Pugačiovas, dar palyginti jaunas ir stiprus kazokas, gabus ir užsidegęs, ryžosi didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui. Būtent jis surengė kazokų maištą. Be to, valstietis pasiskelbė imperatoriumi Petru Trečiuoju. Nuniokota užsitęsusio karo su Osmanų imperija, šalis mielai priėmė apsimetėlį. Emelyanui pavyko surinkti nepatenkintus Yaiko kazokus ir pradėti žygį į Orenburgą. Prie apsimetėlio prisijungė Iletsko kazokai, kalmukai, baškirai, totoriai, kirgizai, vietiniai baudžiauninkai ir net kai kurie kareiviai bei karininkai. Iš pradžių pugačiovus prisidėjo sėkmė, augo jų kariuomenė.
  Tačiau užsitęsusi Orenburgo apgultis leido caro vyriausybei sukaupti pajėgas ir perkelti kariuomenę nuo sienos. Valdant Tatiščiovui, Pugačiovas surengė generolą Golicyną. Po įnirtingos kovos 10 000 karių pugačiovių kariuomenė buvo sumušta, o sukilimo vadas pabėgo. Bandymas atremti vyriausybės kariuomenę po Belozerskajos tvirtove baigėsi daugelio pasiskelbusio karaliaus bendražygių pralaimėjimu ir sučiupimu.
  Tada sekė vyriausybės pajėgų skrydis ir ilgas Jemelyano persekiojimas. Rimti nesutarimai, kilę po vyriausiojo generolo Bibikovo mirties tarp caro vadų, leido Emelianui Pugačiovui iš naujo suburti savo pajėgas ir užkariauti keletą gamyklų bei tvirtovių.
  Bet tada Dekolongas vėl jį sulaužė. Tačiau Emelyanas nepasidavė. Po kelių susirėmimų su Michelsonu jam pavyko atitrūkti nuo carinės kariuomenės ir pajudėti Kazanės link. Beveik visas miestas buvo apimtas užgaidos, tik Kremliui pavyko išlaikyti Potiomkino antrąjį pusbrolį.
  Ir kodėl įvyko nelemtas mūšis su Michelsonu. Tik tūkstantis du šimtai, nors atrinktų ir gerai apmokytų karių sugebėjo išsklaidyti daugiau nei dvidešimties tūkstančių žmonių minią.
  Tiesa, dauguma Jemelyano karių buvo naujai prisijungę, neapmokyti karinių reikalų ir ne per drąsūs valstiečiai. Du kartus Emelyanas Pugačiovas vis dar bandė Michelsoną stiprinti. Bet caro laikų pulkininkui leitenantui padėjo ir bajorų milicija bei Kremliaus garnizonas. Nugalėtas Emelianas Pugačiovas pirmiausia persikėlė į Nižnij Novgorodą. Tačiau mūšiai parodė, kad neapmokyti valstiečiai buvo nenaudingi kariai, o kalmukai su baškirais: Pugačiovo kavalerija atsiskyrė nuo apsimetėlio ir jis negalėjo tikėtis papildymo kovai paruoštais daliniais.
  Kilo mintis prie Dono ieškoti karinių pajėgų. Be to, būtent Dono kazokai sudarė labiausiai kovai pasirengusią Stenkos Razino armijos dalį. O Emelyanas Pugačiovas buvo Stenkos pusbrolis, proanūkis.
  Atrodė, kad po daugybės pralaimėjimų likimo saulė vėl nusišypsojo apsimetėliui. Nemažai miestų buvo paimti beveik be nuostolių, įskaitant tokius didelius kaip Saranskas, Penza, Saratovas, Kamyšinas. Tiesa, juos pavyko išlaikyti labai trumpai. Mikhelsonas ant kulnų stojo, ir jei ne daugybė valstiečių riaušių ir retkarčiais kylančios minios, Pugačiovas galėjo būti aplenktas jau seniai.
  Apsišaukėlio kariuomenė augo... Dauguma Volgos kazokų jam prisiekė ir su Pugačiovu sutiko garbingai. Tik mažuma, turtingiausi kazokai, atsisakė prisiekti ištikimybę valstiečiui carui ir pabėgo į Caricyną. Ten prisiartino ir rinktinis tūkstantis Dono kazokų. Dar trys iš Turkijos karo grįžę kazokų pulkai užėmė laukimo poziciją: sako, kas laimės, stos į kitą pusę.
  Pugačiovas, turėdamas Michelsoną gale, neišdrįso šturmuoti gerai įtvirtintą Caricyną ir pajudėjo toliau Volga. Prie jo prisijungė kalmukai ir Volgos kazokai, apsigyvenę Juodajame Jare.
  Emelyano armija išaugo iki penkiolikos - septyniolikos tūkstančių kovotojų ir turėjo penkiasdešimt patrankų. Pulkininkas Dietzas, išėjęs sulaikyti apsimetėlio, žuvo, o brigada, iš dalies paimta į nelaisvę, iš dalies išsklaidyta Pugačioviečių. Galbūt Pugačiovas dabar stipresnis nei bet kada. Netoli Kazanės jis formaliai turėjo daugiau kariuomenės, bet su ąžuolais. Ir dabar yra daug kalmukų, Volgos kazokų ir keli šimtai, kurie ištrūko iš Dono. Taip pat daug kareivių, paimtų iš paimtų į nelaisvę garnizonų. Artilerija taip pat buvo papildyta užgrobtų miestų lėšomis, o Pugačiovo iždas taip pat buvo nemažas.
  Sunku patikėti, bet mūšis Druskos juostoje bus paskutinis didelis mūšis ir baigs sukilimą. Dabar Emelyanas turi daugiau nei bet kada daug pajėgų ir pabūklų bei daugybę kovinių vienetų. Tačiau Pugačiovo armijoje jau buvo subrendusi išdavystė, ir galbūt tai buvo tokio greito ir gana lengvo vyriausybės kariuomenės pralaimėjimo priežastis.
  Oliveris Tvistas skaitė didelę knygą apie Emelyano Ivanovičiaus sukilimą ir valstiečių karą, todėl norėjo paveikti jo eigą. Juk jis anglas vagis pionierius, vadinasi, buvo auklėjamas užjausti sukilėlius. Taigi padėk, kol nevėlu.
  Rugpjūčio pabaiga Volgos žemupyje karšta. Po akmeninio Londono kalėjimo maišo malonu vaikščioti basomis, vaikiškomis kojomis po aštrią žolę. Sapne Oliveris jaučiasi gerai. Tarsi burtų keliu užgijo visos žaizdos ir nudegimai, užgijo druskos ir alkoholio suėstos opos. O nugaroje, ant kurios daužėsi raudonai įkaitusia viela, apdegusių įpjovimų pėdsakų nebuvo. O kai tik berniukas spėjo ne tik eiti į egzekuciją už vagystę, bet ir padainuoti?
  Taip, nėra blogai, kai ant tavęs pučia šiltas vasaros vėjelis, o šalia pursteli Volga. Galite nugrimzti į švelnų jo vandenį, kad grėbtumėte po savimi. Berniukas gerai plaukė - nėrė gilyn, atsimerkęs palindo po vandeniu.
  Oliveris vaikų gaujoje tapo pirmos klasės vagimi ir sugebėjo daug nuveikti. Jis turėjo puikią atmintį, laisvai kalbėjo vokiškai ir angliškai. Pasižymėjo ištverme ir kantrybe, per visą gyvenimą nė karto nesirgo, nors nuo vaikystės buvo basas, dažnai veržėsi per sniegą.
  Vaikinui patiko vagių kelias, nors ir atnešė didelį sielvartą. Tačiau tiesą sakant, Oliveris Tvistas taikaus gyvenimo praktiškai nežinojo. Labiau kaip pramoga. Nuo ankstyvos vaikystės darbas, mušimai, menkas maistas. Ir tai baisu, bet kartu ir jaudinanti.
  Berniukas šiek tiek plaukė. Palaima gulėti ar pliuškenti šiltame lopšyje, bet... Padėti Emelianui Pugačiovui - jauno vagies pareiga. Kaip Oliveris galėjo žinoti, kad tai tinkama vieta ir laikas?
  Atrodė, kad kažkas būtų nusileidęs iš dangaus ir padiktavęs tai berniukui vagiui. O kadangi pareiga liepia, tai reikia padėti valstiečiui carui!
  Oliveris Tvistas išlipo į krantą, minkštas, aksominis purvas maloniai kuteno suragėjusius berniuko padus. Vaikas mielai lipo ant akmenų, pasirinkdamas, kur jis aštresnis. Ir tada jis nuskubėjo, šokinėdamas kaip išprotėjęs kiškis. Tai puiku! Jis laisvas! Jis bėga pas Emelyaną Pugačiovą - visų prispaustųjų lyderį!
  Berniukas iš visų jėgų spyrė koja į akmenį, smūgiu išmesdamas trinkelę ir... sulėtino greitį. Jis beveik nuogas, tik juodomis kelnaitėmis, labiau panašiomis į maudymosi kelnaites. Ir tokia forma ateiti pas karalių?
  Man reikia drabužių. Ir berniukas pradėjo ieškoti įrankio, kad galėtų gauti bent kokią nors padorią suknelę.
  Čia galite padaryti vamzdį iš įprastų nendrių ir iš jo ugnį. Oliveris Tvistas greitai susikūrė savotišką lanką. Nors ginklas pasirodė primityvus, tačiau vagis pionierius turi šaudymo iš tokių ginklų patirties. Čia berniukas pamatė du raitelius turtingais drabužiais. Greičiausiai tai yra Michelsono kariuomenės žvalgybinis patrulis, kuris juda paskui Emelyaną Pugačiovą.
  Bet berniukas nusprendė klausytis. Jis atsigulė ant pilvo ant dygliuotos velėnos ir iškišo ausis. Skautui nepaprastai svarbu turėti aštrią klausą. Oliveris Tvistas iš prigimties turi šuns ausį, tačiau specialių pratimų pagalba mokėsi ir save geriau girdėti bei atskirti menkiausius garsus.
  Abu raiteliai tyliai sušnibždėjo. Mėlynu kostiumu vilkintis pareigūnas kalbėjo su raudonuoju:
  - Varškėčiai ir Čiugujevas pažadėjo mums padėti. Nė vienas iš penkiasdešimties Pugačioviečių ginklų neiššaus. Kalmukai pasitrauks, o Volgos kazokus išveš pulkininkas Timofejus.
  Raudonai apsirengęs pareigūnas pažymėjo:
  - Tikrai ne, patarčiau pasitikėti šiais pugačioviečiais. O jei jie mus įveda į spąstus?
  Mėlynasis pareigūnas linktelėjo ir išsitraukė iš kišenės paketą.
  - Štai visi dokumentai: Varškės, Čiuguevas, Fiodorovas, Timofejus ir vyriausiasis budelis Jemeljanas Korjavijus pasirašys! Tiesa, Ovčinnikovas ir Perfiljevas yra ištikimi apsišaukėliui, bet jie padės mums juos užbaigti pačioje mūšio pradžioje!
  Raudonai apsirengęs pareigūnas sušvilpė.
  - Oho! Perfiljevas būtų specialiai atsiųstas iš Sankt Peterburgo, kad suskaldytų apsimetėlio armiją, bet priešingai pasirodė esąs teisingesnis už teisingą?
  Mėlyna uniforma, vilkė ant pypkės ir patvirtino:
  - Na... Taip kartais nutinka! Bet kita vertus, Iletsko kazokų vadas Tvorogovas yra mūsų! Čia jie sudėjo visas sruogas!
  Oliveris Tvistas aiktelėjo iš susijaudinimo. Be to, spygliai persmeigė jam nuogą pilvą. Čia yra galimybė visus išdavikus vienu metu atiduoti carui-tėvui. O ten sutraiškyti ir Michelsonas.
  Raudona uniforma vilkintis pareigūnas pažymėjo:
  - Mes turime pusantro tūkstančio kazokų, iš kurių tūkstantis turtingiausias iš Dono, tūkstantis du šimtai rinktinių grenadierių ir dar trys tūkstančiai pėstininkų, paimtų iš Caricino? Ar nenugalėsime apsišaukėlio?
  Mėlynai apsirengęs pareigūnas pritardamas linktelėjo.
  - Būtinai! Kotryna liepia skubėti pas Suvorovą, kad sumuštų Pugačiovą. Kad Sasha per daug negalvotų apie save!
  Redas ketino pasakyti dar ką nors, kai Oliveris Tvistas iššovė. Jaunasis vagis nenorėjo laukti, kol šie du su svarbia informacija pasieks Michelsoną.
  Kaip lanką berniukas naudoja erškėtį, ypatingu būdu tempdamas lanką. Virvelė yra jūsų dantyse, o jūs ištiesinate dešinę ranką. Dėl to šūvis yra tankus ir tankus.
  Strėlė, pagaminta iš aštraus apvalkalo, įsmeigė tiesiai į galantiško Kotrynos pareigūno akį. Mėlynai apsirengęs karys išsitraukė pistoletą, bet Oliveris Tvistas įprastu judesiu pasitraukė iš ugnies linijos. Kulka praskriejo pro šalį. Vagis puolė prie savo nusikaltėlio.
  Svajonėje Oliveris Tvistas buvo šiek tiek aukštesnis ir didesnis už vidutinį savo amžiaus berniuką, o jo raumenys buvo gerai išvystyti dėl sunkaus darbo ir pratimų. Taigi vaikas nebuvo toks silpnas. Be to, jam pavyko susipažinti su vienu iš Rodovarijos vagių ir jis pravedė berniukui keletą anglų kalbos, tautinių imtynių pamokų.
  Oliveris nusprendė tuo pasinaudoti. Pareigūnui ištraukus ilgą kardą auksine rankena ir bandant perpjauti berniuką savo svoriu, vagis, šiek tiek pajudėdamas, vikriai patraukė kareivį už rankos ir šiek tiek patraukė už bagažinės.
  Mėlynos spalvos pareigūnas nukrito nuo žirgo. Berniukas iš visų jėgų įsikišo kelį į smakrą. Oliveris dažnai praktikavo panašų šokinėjimo smūgį ir puikiai taikė karatė. Sunkiai, žinoma, sutraiškė žandikaulį, išjungdamas priešininką. Chromuotų batų kojos kelis kartus trūkčiojo, ir karališkasis asmuo nutilo.
  Oliveris Tvistas pirmiausia pašaukė savo arklį. Dirbančiam vaikinui ir užkietėjusiam vagiui tai nėra labai sudėtingas mokslas. Tada jis ne be vargo pakėlė gerai maitinamą pareigūną ant peties ir pasodino ant žirgo krumplio. Ką dabar jis turi ką ateiti pas Emelyaną Pugačiovą. Nelaisvas liežuvis, du gražūs arkliai ir dar maišai aukso, karališkieji imperatoriai.
  Dumblinėje vaikinas taip pat rado žemėlapį ir atsargines kelnes. Du kartus negalvojęs Oliveris Tvistas pasistatė šortus. Jis tiesiog nusikirpo kaliošus ir prisirišo diržu. Oras karštas, jis vis dar berniukas ir gali sau leisti kovoti basomis ir basomis krūtinėmis. Jo kūnas raumeningas, sausas su reljefiniu presu ir vasarišku įdegiu, kuris per įkalinimą dar nespėjo išnykti.
  Jis panašus į Tarzaną. Arba Mauglis!
  Svarbiausia turėti laiko įspėti Emelyaną Pugačiovą.
  Tuo tarpu valstietis caras, lyg Stenka Razinas atsisėdęs ant kalvos, susimąstė. Po trijų pralaimėjimų pulkininkui leitenantui (dabar pulkininkui!) Mikhelsonui kazokų monarchas turėjo ryškią seriją. Beveik be pasipriešinimo jie pateko po miesto kanopomis, augo kariuomenė, plito sukilimas.
  Tačiau dabar įvyko svarbiausias dalykas: karas su Turkija baigėsi, o valdžia atrišo rankas. Juk prieš Pugačiovą, be Mikhelsono, į priekį juda ir kitos jėgos. Iš viso imperatorienė skyrė dvidešimt pulkų ir septynias brigadas, vadovaujamas Papino. Tokia armija ir kita valdžia būtų baisu. Tiesa, nors šios lentynos yra išsklaidytos ir yra vaiduokliška galimybė jas sulaužyti dalimis.
  Bet pabandykite tai padaryti, kai negalite nugalėti Michelsono vienas. Buvo mintis išvykti į Saratovą ir ten duoti mūšį šiam vokiečių pulkininkui. Bet tai nepasiteisino. Tam tikru mastu nepakako kovinės dvasios. Dabar šiame mūšyje turi būti nuspręsta, kas Donas seks. Jei carinė armija bus nugalėta, tada trys Dono pulkai prisieks ištikimybę carui, o kartu su jais ir daugybė kazokų. Ir tai yra dešimtys tūkstančių gerai apmokytų, iš vaikystės treniruotų karių. Ne kažkoks vyras.
  Nenuostabu, kad Emelyanas pasirinko pietus, o ne šiaurę, o Čerkasus vietoj Maskvos! Ten galite įgyti daug jėgų ir pajėgų, galinčių lygiagrečiai kovoti su karaliene!
  Svarbiausia, kad žmonės tikėtų pergale. Aišku, kad jo palydovai pavargę. Daugybė pralaimėjimų palaužė jų moralę. Kaip nutinka su kiekvienu sukilimu: kas laimės, tiesa yra už jo!
  Michelsono laimėjimas padės sustiprinti pasitikėjimą. Ne kartą Pugačiovas negalėjo jo sumušti, o Mikhelsonas sumušė apsimetėlį ir net sugavo grafą Černyševą - Čiką.
  Bet kaip tiksliai tai padaryti? Dabar vokiečių pulkininkas vis dar turi kazokų ir kariuomenės iš Tsaritsyno garnizono. Gal geriau skubėti į Astrachanę? O gal tai vis dar rizikinga ir taktiškai sugalvota? Tačiau jis turi daug daugiau kariuomenės nei Michelis. Ir daug kavalerijos. Net valstiečiai buvo imami į kariuomenę, kaip taisyklė, geros kokybės.
  Jokiu būdu negalima išvengti kovos. Lieka tik pasirinkimas, ar pulti patį Michelsoną, ar laukti jo Juodajame Jare, sėdint įtvirtinimuose. Galbūt ambicingas pulkininkas imsis šturmo ir išnaudos savo pajėgas. Tačiau taip pat gali būti, kad Mikhelsonas bandys apsupti Černy Jarą ir laukti, kol atvyks pastiprinimas. Tokiu atveju Pugačiovas gali būti įstrigęs.
  Tiesa, į pagalbą skuba Suvorovas, kuris turėtų vadovauti Michelsono kariuomenei. Ar pulkininkas visus galutinės pergalės prieš apsišaukėlišką carą laurus norės atiduoti jau įžymaus Suvorovo generolui leitenantui? Tai reiškia, kad už "Black Yar" sienų reikia paslėpti tam tikrą aštrumą.
  Emelianas Pugačiovas subūrė nedidelę vadų tarybą. Čugujevas, Fiodorovas, Tvorogovas, Timofejus jau buvo susitarę su caro valdžia ir, žinoma, patarė aikštėje įveikti Michelsoną. Ovčinikovas - Yaiko armijos vadas, ilgą laiką tikrasis visos sukilėlių armijos vadovas, o dabar dešinė Pugačiovo ranka kalbėjo taip:
  - Pavojinga sėdėti už sienų, jos gali primesti. Aikštėje taip pat baisu, jie gali ją sulaužyti. Tačiau lauke, net jei mus sumuša, visada galime arkliu eiti į stepę. Ir jei "Black Yar" jie primeta visas taisykles, jūs nepabėgsite!
  Buvęs carinės armijos kapitonas Gorbatovas, Pugačiovo pakeltas į generolus, vienas iš tų, kurie nugalėjo pulkininko Dietzo brigadą, taip pat tikrojoje istorijoje, kartu su Ovčinnikovo, žuvusio mūšyje prie Sūriosios gaujos, pastebėjo:
  - Jei Michelsonas žengs į puolimą, tada galime tikėtis kontratakos!
  Perfilijevas, žinomas dėl to, kad realioje istorijoje jam buvo įvykdyta mirties bausmė kartu su Pugačiovu, kukliai pasiūlė:
  - Mano nuomonė maža. Čia, kaip nuspręs taryba, taip ir bus!
  Kalmukų kunigaikštis Kizya, nors ir nebuvo tarp išdavikų, taip pat pareiškė laužyta rusų kalba:
  - Kalmukui laukai - geriausia vieta kautis. Sėdėti tvirtovėje ir atremti atakas mums neįprasta!
  Emelyanas jau norėjo sutikti su siauros karinės tarybos nuomone ir išvesti savo nemažą armiją iš įtvirtinto Černoj Jaro, kuris garbingai priėmė karalių-tėvą. Bet tuo metu į viršutinį kambarį atskrido berniukas pasiuntinys ir alsuodamas tarė:
  Jaunuolis atvyko. Jis sako, kad carui-tėvui yra skubus reikalas!
  Kazokų imperatorius įsakė:
  - Įeik!
  Oliveris Tvistas, pliaukštelėdamas basomis kojomis ir rankose laikydamas sunkius aukso maišus, greitai nubėgo į viršutinį kambarį. Jis labai norėjo savo akimis pamatyti valstiečių karo vadą, mokėsi mokykloje, dainavo eilėraščiuose. Petras, įėjęs į viršutinį kambarį, pamatė tuziną žmonių prie ilgo ąžuolinio stalo. Beveik visi jie puošniai apsirengę ir išdidaus išvaizdos. Vienas visai jaunas, bet generolo uniforma su ordinais. Na, tai tikriausiai Gorbatovas. Perbėgėjas iš Orenburgo, kvalifikuotas ir efektyvus karininkas, daug nuveikęs stiprinant Pugačiovo armiją. Gorbatovą, nepaisant savo kilmingos kilmės, mėgo kazokai ir valstiečiai, todėl jis buvo pabrėžtinai paprastas, malonus ir mandagus. Mėlynos linksmos akys ir šviesūs plaukai suteikė jam labai jaunatvišką išvaizdą, prastai derančią su generolo leitenanto uniforma.
  Oliveris Tvistas kitų nepažinojo iš matymo, o istorija paliko nedaug aprašymų. Be to, net pats Pugačiovas apibūdinamas skirtingai. Tačiau yra tikras Emelyano portretas, nukopijuotas iš gyvenimo. Jame pavaizduotas nuostabus bičiulis, valdingas, erelio akis, apie kurį sakoma taip: jis gimė vadovauti!
  O štai tarp protingų atamanų kukliame, kazokiškame zipune sėdi vyras, smarkiu, žvilgančiu žvilgsniu kaip kobros geluonis. Nors tik Aleksandro Nevskio ordino juostelėje buvo rašoma, kad tai karališkasis asmuo, Oliveris Tvistas pajuto, kaip susegta kojos ir berniukas net atsistojo ant vieno kelio.
  Emelyanas Pugačiovas taip pat pažvelgė į besimokantį berniuką. Žinoma, XVIII amžiaus pabaigoje žmonės buvo šiek tiek mažesni nei dvidešimtojo amžiaus viduryje. Taip, o sapne Oliveris pagal savo amžių aukštas ir plačiapetis, tėvas, kurio nepažinojo, buvo beveik dviejų metrų ūgio. Tačiau vis tiek aišku, kad šis jaunuolis dar vaikas. Apkarpytas ežiukas baltų kuodelių plaukų, iškelta berniška nosis, lieknas veidas dėl karinės mitybos. Tačiau tuo pat metu berniukas yra labiau raumeningas nei lieknas. O ką jis laiko dideliuose maišuose, kurių kiekvienas sveria bent po du kilogramus? Ar tai auksas?
  Oliveris Tvistas nusiteikęs:
  - Aš atnešu penkiolika tūkstančių rublių aukso Jo Imperatoriškajai Didenybei dovanų, taip pat įteikiu laišką.
  Net tokiam stipriam vaikui kaip jis nėra lengva rankose laikyti auksines pinigines. Ir ji pastatė juos priešais Jemelyaną. Tada berniukas išsiėmė laišką iš diržo ir, atsargiai žengdamas ant kojų pirštų, padavė jį vyriausiajam karaliui-atamanui.
  Jemeljanas priėmė laišką ir įtariai pažvelgė į antspaudą. Caras tėvas, nors ir nemokėjo labai gerai rašyti, o jo rašysena buvo tokia baisi, kad mieliau nerodydavo rankos prieš Petrą, bet skaitė gerai. Ir apskritai jis turėjo nemažų žinių kariniuose reikaluose. Kitaip vargu ar sukilimas būtų trukęs ištisus metus, o prieš apsimetėlį buvo pasiųsta visa kariuomenė.
  Pugačiovas atidžiai perskaitė laišką ir susiraukė. Jis mokėjo valdyti savo emocijas ir jausmus. Paaiškėjo, kad penki aukšto rango jo kariuomenės vadai buvo išdavikai. Pugačiovas jau seniai pastebėjo, kad Čiugujevas ir Fiodorovas kreivai į jį žiūri, net nenoriai pasisveikino ir atsistojo, lyg darydami paslaugą. Jie ginčijosi su Chuguev, kai mūšyje su Mikhelsonu jis prarado visus ginklus. Tada Pugačiovas pagrasino smogti Chugujevui į kaklą. Jis atsakė į tai:
  - Aš nekėliau kaklo už kumščius!
  Karalius valstietis atkirto:
  - Taigi už smaugimą ar ką?
  . 8 SKYRIUS
  Oliveris gerai išsimiegojo ir vėl sportavo. Jo žaizdos ir nudegimai pradėjo gyti. Jis ištvėrė kankinimus. Ir gerai, kad viskas baigėsi ir savo slėptuvės neišdavė. Dabar berniuko žaizdos užgis, ir jis vėl pasiruošęs žygdarbiams.
  Oliveris buvo pamaitintas. Tada moteriškoji priešė jį apžiūrėjo. Sutepė nudegimus ir žaizdas, kad greičiau gytų, ir pasakė:
  - Iki teismo nebebus kankinimų! Ir žmonės tavęs gailisi, gal nebaus tau mirties bausmės!
  Oliveris nusilenkė padėkai...
  Po to, kai buvo paliktas fotoaparatas, jis pradėjo trinti grandinės grandis. Jo kūdikio kaklą vis dar laikė už apykaklės. O jei išsivaduoji iš grandinės, gal pavyks pabėgti?
  Berniukas kelias valandas iš eilės trynė grandinę. Bet plienas buvo sukietėjęs ir nelabai pasidavė. Tada jaunam kaliniui vėl buvo atneštas maistas ir pienas.
  Suvalgęs ir išgėręs riebios karvės išplautos Oliveris nepastebėjo, kaip vėl užmigo. Ir vėl apie Pugačiovo maištą.
  Fiodorovas taip pat buvo aiškiai susierzinęs dėl kazokų monarcho. Tiesa, varškėčiai išoriškai elgėsi nepadoriai ir atrodė gana patikimi. Vienu metu jis atvedė Iletsko kazokus į Pugačiovą, taip išplėsdamas sukilimą už grynai Yaik maišto rėmų. Tiesa, vienu metu Emelyanas Ivanovičius pažvelgė į Tvorogovo žmoną Stepsha. Tikriausiai pavydus vyras jaunai ir gražiai merginai neatleido išdavystės. Juk Pugačiovui tik trisdešimt dveji metai, jo kraujas dar jaunas ir jis yra gražus Don Žuanas. Ir taip pat biseksualus. Jo žmona Sofija, kuri nespėjo prarasti viso grožio, ir keturi vaikai: trys dukros ir sūnus. Ir antras jaunas kazokas Ustinya.
  O kiek meilužių Emelka jau turėjo... Kaip ir jo giminaitė Stenka Razinas, Pugačiovas buvo geidulingas patelei. Ir gerai, kad šimtu procentų natūralus.
  Pulkininkas Timothy neseniai prisijungė prie sukilėlių. Jis yra iš Volgos kazokų. Toli iš pradžių buvo skautas, veltinius kažkodėl įžeidė kunigas. Tačiau vyriausiasis budelis, atrodo, nugirdo, kaip jo šeimos nariai leido suprasti, kad Emelyanas yra su jais susijęs.
  Ypač blogai pasidarė, kai Emelianas Pugačiovas norėjo atsisakyti karališkųjų regalijų ir atsiverti žmonėms. Tada ir kiti atamanai dvejojo. O dabar, jei atsitiks nesėkmė, jie sukaus apsišaukėlį vagį Emelką ir prisimins tai, kaip žinojo. Todėl valstiečių karalius ir nujausdamas sąmokslą aplinkoje. O dabar įrodymai gauti.
  Įdomu, kas tas berniukas. Jis atrodo ne daugiau kaip penkiolika ar keturiolika, bet jo rankose yra jėgos - didvyriškas vaikinas. Pažiūrėk, koks tu nesavanaudiškas. Jis atnešė karaliui penkiolika tūkstančių aukso. Suma, už kurią galite nusipirkti visą turtą. Ne kiekvienas žmogus yra pajėgus tokiam nesavanaudiškumui. Tiesa, tai dar vaikas, čia rausvas veidas kaip mergaitės, net ne ginklas. Vaikas nežino pinigų vertės, todėl dosnus.
  Na, nieko, šie pinigai bus naudingi Emelyanui. Nors iždo miestuose buvo sukaupta nemaža, o net ši vilkstinė sunkiai vežama. Pats Pugačiovas vienoje tik jam žinomoje vietoje paslėpė skrynią su auksu ir akmenukais. Šeši svarai aukso ir brangakmeniai: rubinai, smaragdai, topazas, safyras, deimantai šioje skrynioje. Jei ką, Emelyan užteks patogiam gyvenimui.
  Ogoletai turėtų būti dosniai apdovanoti, o ne įžeisti savęs.
  Emelyan nusišypsojo ir pasakė, rodydama į Oliverį Tvistą:
  - Aš palankiai vertinu tave vaikiną, turintį kapitono titulą, ir priimu tave į savo palydą!
  Prie stalo pasigirdo tylus pritarimas. Chuguevas nelinksmai sumurmėjo:
  - Jis mažas net prieš kapitoną!
  Kazokų caras pertraukė:
  - Bet protas puikus! Žiūrėk, kokį kilnų grobį jis atnešė, ir pinigų, ir aš girdžiu arklių kauksėjimą. Ar, šis vaikinas bus mano adjutantas!
  O Pugačiovas dėl įtikinėjimo pajudino kumštį į stalą.
  Na, dabar pats laikas bausti piktadarius. Tačiau tai turi būti daroma atsargiai, kad pilietinės nesantaikos nevyktų. Tuoj pat liepia suimti, tada jie griebs kardus. Tačiau kazokai turi paklusti jo karaliui. O dar labiau atsidavę valstiečiai, kuriems Petras Trečiasis yra Dievas ir caras!
  Jie sučiups išdavikus, būtų gerai, jei jie būtų laikrodis kankinimų kambaryje ir net įžiebtų ten kibirkštį. Atskleiskite visus bendrininkus ir išvalykite aplinką nuo išdavystės!
  Emelyanas Ivanovičius pareiškė:
  - Mes atliksime karių peržiūrą!
  Kol kas, svarbiausia, Oliveris Tvistas nusprendė pristatyti savo planą Valdovui. Jis ėjo šalia manęs ir sušnibždėjo man į ausį. Pugačiovas nusišypsojo dideliais baltais dantimis ir pritardamas linktelėjo:
  - Puikus garno! Ir protingas!
  Vasaros pabaigoje saulė degino nendres daugybę kilometrų. Ir tai negalėjo sukelti jauno pogrindžio darbuotojo ir klastingo bei veiksmingo plano pradininko.
  Tuo tarpu kartu su kazokų caru jie apžiūrėjo kariuomenę. Emelyano armija išaugo iki septyniolikos tūkstančių ir nuolat atvykdavo vis daugiau naujų žmonių. Įskaitant Doną. Bet Donas visiškai seks Pugačiovu, jei parodys savo jėgą! Daug vyrų. Niekšai barzdoti vyrai, su šakėmis, grėsmingai atrodančiomis ištiesintomis pynėmis, ragais, pagaliais, šakėmis. Paaugliai berniukai bėgiojo basi, jų taip pat daug. Ir nuolat atsiranda vis daugiau. Vyrai trokšta prisijungti prie karaliaus kariuomenės. Be to, netrukus turėtų praeiti kančių laikas ir atvykstančių karių skaičius gerokai padidės.
  Pugačiovas tuo pat metu pakvietė budelį. Žinoma, gaila išsiskirti su tokiu reikalingu tipu, bet išdavystė turėtų būti atšaukta.
  Valstietis caras ilgai neištvėrė ir įsakė:
  - Na, žmonės... Numegzkite išdavikus kuo greičiau!
  Vyrai savo entuziazmu net surišo perteklinius. Pavyzdžiui, Ovčinikova. Tačiau jis nesipriešino. Karalius liepė atrišti ir pritariamai paglostė susigėdusiam vadui per petį. Ovčinnikovo ūsai kabojo kaip kuodas, jis atrodė sutrikęs ir priblokštas. Timofejus, Čugujevas ir Fiodorovas buvo uždėti antrankiais. Jie parvertė mane ant žemės ir spardė.
  Bet tai vis tiek gėlės. Penkių sąmokslininkų laukė stovas ir įkaitusios žnyplės!
  Ir Oliveris Tvistas šuoliavo į Michelsono stovyklą. Volgos kazokai pasveikino karališkąjį pasiuntinį. Kad atrodytų solidžiau, berniukas turėjo avėti elegantišką slenkstį ir avėti odinius batus. Kas šiame karštyje nėra labai malonu.
  Emelyano stovykla yra didelė ir žmonės atvyksta kas valandą. Matyti, kaip keliu išsitiesė būriai žmonių, siekdami žmonių karaliaus. Žmonės tikrai nori tikėti, kad įmanomas geresnis likimas, o valdžia gali būti tikrai rūpestinga, o ne savanaudiška.
  Lygiai taip pat žmones traukė Griška Otrepjevas, kuris net kurį laiką sugebėjo karaliauti Rusijoje. Bloga asociacija. Tačiau pionieriui Petijai Emelianas Pugačiovas yra ne avantiūristas apsišaukėlis, o sukilimo liaudies vadas, su kuriuo siejamos nemažos viltys kurti socializmą vienoje šalyje.
  Pulkininkas Michelsonas taip pat vis dar jaunas ir ambicingas. Dar visai neseniai karas su sukilėliais buvo laikomas nedideliu prestižu, bet dabar jam pasipylė imperatorienės malonės. Kaip tu negali didžiuotis.
  Dabar Michelsonas surinko septynis tūkstančius karių. Be trijų tūkstančių Caricyno garnizono karių, priėjo dar tūkstantis du šimtai Mielino karių. Taip pat vokietis, tarnaujantis Rusijos imperatorienės, kuris ilgą laiką sekė Pugačiovui ant kulnų, bet nedrįso su juo stoti į mūšį.
  Užteks jėgų nugalėti apsimetėlį, net ir be kazokų išdavystės. Viena iš jų yra baimė, kad karas turės laiko pasitraukti. Nerimą kelia ir Aleksandras Suvorovas, kuriam Mikhelsonas privalo perduoti savo kariuomenę. Tai, žinoma, erzina. Tiek mėnesių drąsus vokietis persekiojo Pugačiovą, o nugalėtojo laurus norisi perleisti Rusijos generolui leitenantui.
  Suvorovas jau pašlovintas, o apsišaukėlio gaudymas jam dar ne visas Dievas, koks veiksmas. O Michelsonui tai yra leidimas generolams ir galimybė tęsti karjerą.
  Išdavikų pasiuntiniui vokiečių pulkininkas per daug nepatiko: šviesiaplaukis, liesas, bet stiprus berniukas. Per jaunas pasiuntinys ir kalba kažkaip ne visai įprastai. Nors ko tikėtis iš šių mažųjų rusų kazokų.
  Tiesa ta, kad vaikinas sako užtikrintai, mėlynomis akimis nelaksto. Pulkininkas Michelsonas šiek tiek atšilo. Oliveris Tvistas jautė tam tikrą baimę. Tačiau bet kurią akimirką gali būti įsakyta jį nuplakti ir pakarti. Po anglų nelaisvės plakimas atrodė kaip vaikų žaidimas, bet mirti kilpoje... Taip žeminanti.
  Nepatogu ir kojoms su batais, nors jos laisvos ir vaikinas didžiąją dalį kelio įveikė ant žirgo, jos trina jam kojas. Ir pastatyti juose. Kūnas dar nebuvo pamiršęs žiemos šalčio, o pats Oliveris Tvistas beveik visus metus bėgiojo basas, nekreipdamas dėmesio į šalčius. Taigi šiuo metu herojus vagis jautėsi pernelyg išlepintas ir be komforto.
  Mikhelsonas paklausė, kiek kariuomenės turėjo Pugačiovas. Oliveris Tvistas, žinodamas, kad vokiečių pulkininkas maždaug žino apie istoriją, nuoširdžiai nieko neslėpė, tačiau tuo pat metu pareiškė, kad kazokai nenorėjo kautis, o Emelyanas nusprendė persikelti Volga žemyn į Astrachanę ir Kubaną. Tai atrodė gana logiška. Išsigandęs daugybės karių, besiveržiančių iš nugalėjusios Osmanų imperijos, apsimetėlis planavo pabėgti arba į Turkiją, arba į Iraną. Netoli Kubano iki Irano.
  Išdavikų kazokų vardu Oliveris Tvistas pasisiūlė vesti Michelsono kariuomenę paslėptu keliu, kad būtų nutraukti apsimetėlio pabėgimo keliai ir staiga užpultų stovyklą iš pietų.
  Vokiečių pulkininkui ši mintis patiko. Griežtai pažvelgęs į vagį, samdinys paklausė:
  - Jei nemeluojate!
  Oliveris, nors buvo beveik ateistas, skubiai persižegnojo:
  - Prisiekiu Kristumi Dievu!
  Michelsonas pažadėjo:
  - Jei pavyks, gausi šimtą rublių! O jei meluoji, aš tave ne šiaip pakartiu, bet įsakysiu į ketvirčius!
  Paskutinis pažadas anglui vagiui atrodė labiau juokingas nei baisus, ir jis sušuko:
  - Šlovė mūsų ramiausiai imperatorienei Kotrynai!
  Ir jis mikliai spustelėjo savo išmaniųjų batų kulnus. Nors jie buvo nepatogūs, Oliveris Tvistas didžiavosi, kad avėjo brangius generolo batus, nublizgintus šviežiu vašku, o ne basomis kojomis. Taigi jis turi kunigaikščio sūnaus išvaizdą, o tai kelia daug daugiau pasitikėjimo.
  Mikhelsonas liepė pradėti tuoj pat, juolab kad jau buvo vakaras ir jiems teks pereiti tamsoje. Žemutinės Volgos regione rugpjūčio mėnesį karšta. Sunku su uniforma ir batais per kelius. Tačiau tuščiagarbis Michelsonas visada uniformuotas ir su apdovanojimais. Už pergalę Čikoje jam buvo įteiktas III laipsnio Šv. Jurgio ordinas, o prieš Pugačiovą - antrasis. Kotryna pakeitė savo požiūrį į maištą ir dosniai apdovanojo tuos, kurie pasižymėjo sukilimo slopinimu. Netgi Reidskopas, netinkamas gubernatorius, iš Kotrynos gavo penkiolika tūkstančių rublių ir generolo laipsnį.
  Dabar artėja galutinio sukilėlių pralaimėjimo ir generolo epalečių įteikimo momentas. Sužavėjęs Emelyaną, Michelsonas nušluostys Suvorovo miegą. Be to, vienas dalykas yra kovoti su turkais, kitas dalykas - kovoti su savo maištingais žmonėmis. Pastarasis yra daug sunkesnis. Taigi rusai yra daug labiau nenuspėjami nei turkai. Štai ta pati Emelka pergalingai pralėkė palei Volgą. Žmonės buvo sutikti išskėstomis rankomis.
  Ar taip? Pusiau raštingas kazokas, kuris net nemoka pasirašyti savo dekretų. O žmonės kaip medumi išteptą veržiasi prie jo. Ir nei ginklai, nei kulkos, nei kartuvės, nei įkaitusios budelių žnyplės žmonių negąsdina.
  Michelsonas turėjo progą kautis Prūsijoje. Kažkaip ne per malonu vokiečiui kautis su tokiais pat vokiečiais kaip ir jam pačiam. Tada jis buvo dar jaunas, beviltiškai kovojo. Ir jis atsitiktinai susitiko su jaunuoliu Pugačiovu. Jie kartu gėrė, o Mikhelsoną nustebino prisiminimas apie kazoką, kurio ūsai ką tik pradėjo lūžinėti - puiku. Emelyanas, būdamas neraštingas, jau žinojo daug vokiškų žodžių ir galėjo bendrauti su belaisviais be vertėjų.
  Priešas buvo stiprus. Kelis kartus paties Michelsono gyvybė pakibo ant plauko, o jo kariuomenė buvo ant pralaimėjimo slenksčio. Apsišaukęs karaliumi buvo nugalėtas ir jis pakilo kaip Fenikso paukštis. Ir prie valstiečių monarcho prisijungė nauji, nauji tūkstančiai žmonių.
  Mikhelsonas manė, kad jei jis įkišo peilį į Emelyaną, istorijos eiga būtų visiškai kitokia. Tiesa, tuomet jam tokių minčių nekilo. Jaunasis kornetas ir jaunasis kazokas puikiai sutarė vienas su kitu, kol Septynerių metų karas juos išblaškė į skirtingas puses.
  Pugačiovas galėjo padaryti karinę karjerą, jau gavęs už Benderį, gavęs choro laipsnį - tai tarsi leitenantas. Tačiau Jemelyaną nuviliojo apiplėšimo romantika, o tada jis norėjo tapti autokratiniu monarchu. Tiksliau, tikriausiai, plėšikas iš pradžių norėjo pasigrobti didžiulį kapitalą, o paskui eiti į krūmus, pasiimdamas vogtas prekes. Tačiau Emelkos ambicijos didėjo, kai sukilėliams sekėsi. Ir tada jis pats planavo kelionę į Maskvą.
  Kazanė praktiškai krito, ir tik nedidelis Michelsono būrys užblokavo kelią vis augančiai ordai.
  Septyni tūkstančiai Michelsono karių, iš kurių du tūkstančiai raitelių juda pagal klasikinį modelį. Priešais kavaleriją, paskui pėstininkus, o po artilerijos keturiasdešimt pabūklų ir vilkstinė. Stipri armija. Dono kazokai yra turtingiausia ir prabangiausia apranga. Toliau Davydovo būrys, kilmingoji husarų kavalerija. Išrankiausi Jekaterinos II eskadrilės.
  Michelsono ir Mielino pėstininkai yra grenadierius ir atrinkti. Uniforma elegantiška, odiniai batai blizga, kariai aiškiai, tarsi suvynioti, nukaldino žingsnį. Trys tūkstančiai Tsaritsyno garnizono karių yra blogesni. Ir uniformos ne tokios šviežios, ir protektorius ne toks persekiojamas.
  Michelsono ginklai nėra blogi. Ginklai, kurie yra blogesni, palikti Caricyne ir kituose miestuose. Paimtas patogiausias nešiotis. Taip pat yra keliolika vienaragių. Taigi vargšų karalius gaus savo. Ir net jei jo žmonių skaičius artėja prie dvidešimties tūkstančių. Netoli Kazanės vagių buvo daugiau, ir jie jį nugalėjo mažesniu skaičiumi.
  Michelsonas yra geros nuotaikos, su Mielinu kalba vokiškai, nežinodamas, kad jautri vagies berniuko Oliverio Tvisto ausis išskiria kiekvieną jo žodį...
  Vaikas pasiruošęs kovai ir žvalgybai.
  Myelinas užtikrintai teigia:
  - Kotryna yra gudrus žvėris. Ji žino, kad turkai vis tiek įžvelgs vidinį Rusijos silpnumą, gali sulaužyti taikos sutartį. Osmanų Paša jau užsiminė, kad neaišku, kokia valdžia dabar yra Rusijoje!
  Michelsonas labai užtikrintai atsakė:
  - Pagaukime Pugačiovą ir sudėkime į sakinį visus skyrybos ženklus. Tada niekas nedrįs suabejoti, kad mes stiprūs, o Rusija turi tik vieną imperatorę!
  Generolas majoras Mielinas, nors ir baisaus rango Michelsonui, laikinai jam pavaldus. Tačiau tai nesukelia įtampos pokalbyje. Abu vadai vokiečiai. Tačiau Mielinas atsargiai vengė pulti Michelsoną.
  Tačiau dabar jis pasidalino žinia:
  - Jekaterina baiminasi karių išvedimo iš Turkijos operacijų teatro. Prancūzų karalius žada pagalbą osmanams, jie bando susitarti dėl daugiau nuolaidų paliaubose ir atsisako mokėti kompensaciją!
  Michelsonas piktai pastebėjo:
  - Padėkime nukirstą Emelkos galvą ant kuolo, taip visa Europa iš karto susitaikys!
  Mielinas iš dalies sutiko su tuo:
  - Taip, tai gali atvėsinti pačias karščiausias galvas, bet jos ir toliau bandys mus išbandyti!
  Michelsonas papurtė kumštį ir sušnypštė:
  - Tegul tik pabando... - Ir nuleidęs balsą paklausė. - Bet kaip su gandais, kad yra dešimt generolų ir kiekvienas su korpusu prieš Pugačiovą?
  - šypsodamasis atsakė Mielinas.
  - Tai karinis triukas priversti valstiečius ir kazokus atsilikti nuo Pugačiovo. Įkvėpti mintį, kad prieš apsimetėlį eina didžiulės jėgos. Tiesą sakant, dešimt generolų žengia į priekį tik nedideliais būriais. Taigi Emelka imta puikuotis!
  Michelsonas nusijuokė ir iškart rimtai pastebėjo:
  - Tuo labiau sukilimą kuo greičiau numalšinti!
  Be to, pokalbyje nebuvo nieko reikšmingo. Oliveris Tvistas dabar turi signalizuoti laikinu raketų paleidimo įrenginiu, kad kariuomenė jau įžengė į tankias, sausas nendres. Planas - reikiamu momentu padegti žemę, o ant jų pučiantis vėjas išsklaidys liepsną ir sudegins septintąją armiją.
  Kažką panašaus Emelyanas Pugačiovas jau padarė šturmuodamas Tatiščiovo tvirtovę. Tada sukilėliams pavyko pasiekti didelę sėkmę, atverdami kelią į Orenburgą. Šį kartą pradininkė Petja kaip fašistai vedė Michelsono kariuomenę į sausus tankius. Šiuo atveju jis elgėsi kaip tikras Ivanas Susaninas. Tačiau tikrasis Susanino likimas yra mirti kartu su savo priešais.
  O vagis-herojus Oliveris Tvistas nori gyventi. Ir berniukas sugalvojo triuką. Prie vežimėlio pritvirtinkite naminį raketų paleidimo įrenginį ir laiku pasislėpkite ten, tamsoje. Tiesa, būtina, kad priešai nepastebėtų jo dingimo. Ir sunku...
  Petya buvo rasta. Šokinėdamas ant žirgo pas Michelsoną, berniukas pasakė:
  - Aš važiuosiu į priekį ir pasakysiu Čugujevui ir Tvorogovui, kad mes pakeliui!
  Michelsonas pritarė ir linktelėjo ilgu smiliumi:
  - Tik greičiau! Ir grįžk!
  Mielinas išskleidė pergamentą ir, žiūrėdamas į žemėlapį, pažymėjo:
  Mes galime rasti savo kelią!
  Oliveris Tvistas sumurmėjo:
  - Per nendres daug greičiau!
  Ir negaišdamas laiko pasidavė grynakraujui eržilui kulnais. Ech, paskubėk pasiekti saugų atstumą. Arba veikiau platforma. Toks sausumas rugpjūtį, kas stebina, kaip šie krūmynai anksčiau neišdegė?
  Oliveris lenktyniavo ant provėžos, spardydamas jį kojomis ir atsigulė ant nugaros, kad sumažintų artėjančio oro pasipriešinimą. Pats Mikhelsonas nebuvo aukštas, judrus ir trumpais ūsais atrodė kaip Hitleris. Ant vokiečių pulkininko galvos yra Napoleono stiliaus skrybėlė!
  Bet vadas stiprus. Razui ne kartą pavyko nugalėti aukštesnes sukilėlių pajėgas.
  Oliveris Tvistas, klaidingai prisimindamas sapną, jau buvo vedęs nacius į partizanų pasalą ir džiaugėsi sėkme. Tiesa, čia jau ne tik kova su svetimais įsibrovėliais, o pilietinis karas. Ir pakelia ranką, kad paimtų ant piršlio brolį ir krikštatėvį.
  . 9 SKYRIUS
  Berniukas pabudo ir šiek tiek atgijo. Pasikroviau ir pavalgiau. Į avižinius dribsnius įpilkite žuvies. Ir dar pieno. Gana tinka kalėjimui. Gydytoja moteris vėl atėjo pas Oliverį. Nuvaliau berniuko žaizdas spiritu ir tepalais. Ji net davė man tabletę.
  Tada Oliveris vėl ėmė trinti grandines. Kameroje jis buvo nuskustas plikai ir negalėjo naudoti plaukų. Taigi, nuoroda ant nuorodos. Ir jis sunkiai dirbo. Pasidavė šiek tiek plieno. Nors britai gamino grandines kaliniams prie sąžinės.
  Oliveris tikėjo, kad pabėgs ... Jis dirbo keletą valandų ...
  Tada jam vėl atnešė maisto. Berniukas valgė, sunkiai dirbo ir užmigo kaip teisus žmogus. Ir jis vėl svajojo apie nuostabų nuotykį.
  Na, dabar nendrės baigiasi... Ir danguje sprogsta petardos.
  Kazokai mėto puodus su karštomis anglimis ir padegė per nendres išsiliejusią dervą ir sierą. Viskas paruošta karalienės kariuomenei.
  Barzdotasis kapitonas Padurovas sveikina Oliverį Tvistą. Berniukas pašoka ir pirmiausia nusimeta nekenčiamus batus. Ir taip jis trynė kojas. Tai yra kankinimas, baisiau nei kepsninė, kai anglai iš pradžių ištepa aliejumi sukietėjusius pėdų padus, o paskui per atstumą kursto ugnį. Kad liepsna šiek tiek nepasiektų nuogų kulnų.
  Bet apsitrinus auliniais, jausmas bjauresnis nei nuo angliško žiburio.
  Oliveris Tvistas išdidžiai išpūtė skruostus apie šį prisiminimą: juk jis nieko neišdavė kankinamas ir net neapsipylė ašaromis. Čia reikėtų paimti pavyzdį iš Stenkos Razino, kuris kankinimo metu net aimanavo.
  Tačiau dabar jis nori kautis, bet kovos nėra. Vėjas pučia iš pietų į šiaurę, o ugnies lavina veržiasi į didelį Michelsono būrį. Tarsi demonas pabėgo iš požemio ir, mojuodami ugningomis žirklėmis, puola priešą gausiai ir sukomplektuotais būriais.
  Vėjas stiprus, o ugnis nendrių stepėje greitai plinta. Tarsi pabudusios garsiausių nusidėjėlių sielos numetė karsto dangčius, o už jų iš Gehenos driekiasi audringa, kaip raudona lapės uodega. Ir šios ugningos spalvos pabaisos pirmiausia krenta ant kazokų raitelių.
  Pirmieji pavojų pajuto žirgai, tačiau raiteliai atkakliai daužė juos spygliais, stengdamiesi išlaikyti jas vietoje.
  Michelsonas beviltiškai sušuko:
  - Nesitrauk ir nepasiduok!
  Tačiau šiuo atveju tokia drąsa yra ne kas kita, kaip beprotybė, didvyriškumas giminingas Servanteso herojams. O dabar kepimas praėjo taip. Kai ugnis nukrito ant raitelių ir pakvipo deginimu, jau pasigirdo kurtinantis riaumojimas, o išsigandusi kavalkada puolė į savuosius pėstininkus.
  Mikhelsonas bandė išlaikyti ramybę, bet jam tai sekėsi prastai. Be to, ką drąsa gali padaryti su siaučiančia ugnimi? Taip, praktiškai nieko. Pragmatiškesnis ir bailesnis generolas Mielinas paskatino savo arklį ir bandė pabėgti, aplenkti paskui jį besiveržiančias liepsnas, išgelbėti savo odą.
  Kita vertus, Michelsonas sutiko ugnies srovę neatsitraukdamas, nors sniego baltumo arklys norėjo nusiimti vadeles ir kuo greičiau lėkti iš šio pragaro. Vokiečių pulkininkas neatlaikė karšto oro srauto ir pašėlusiai rėkė. Jo glotniame veide pradėjo atsirasti nudegimų, panašių į raupsus. Tada liepsnos nulaižė samdomo pareigūno arklio kojas. Arklys nebegalėjo ištverti tokio skausmo. Atidavusi visas keturias kanopas, ji nusimetė įkyrų raitelį. Michelsonas trenkėsi ir atsidūrė ugnies ežere.
  Kaip šaukė nelaimingasis vadas. Kaip liepsnos pradėjo ryti jį gyvą, pradedant drabužiais ir baigiant kaulais. Pasirinkta karališkoji kariuomenė miršta. Ir ši mirtis buvo tikrai baisi. Liepsnos sparčiai artėjo, cunamio ugnis krito ant pėstininkų. Kareiviai ir karininkai degė kaip skruzdėlės ugnyje, buvo skaudu ir baisu žiūrėti. O kai ugnis pasiekė ginklus, tada pradėjo sprogti detonuojantis parakas ir bombos.
  Liepsnos pasklido po dangų, o didžiulis stulpas, raudonais liežuviais laižydamas dangų, plazdėjo. O kai jie ėjo sprogimų kaskadomis, atrodė, kad bangos prasiskverbia pro sferą ir rodo savotišką filmą. Arba jei tai banglenčių sportas su geltonai raudonomis bangomis. Ir viskas yra užtvindyta ir tiesiogine prasme spindi, sklindanti iš akinančio diapazono.
  O degimo kvapas jau pasiekia kazokų kariuomenę.
  Emelianas Pugačiovas buvo ant kalvos, nuo kurios Stenka Razinas stebėjo princo Lvovo keturiasdešimties plūgų eskadrilės judėjimą. Stenka Razin sugebėjo paimti ir Caricyną, ir Astrachanę, taip pat turėjo keletą galimybių laimėti. Tačiau likimas kazokų atamanui nenusišypsojo. Ar Emelyanas jautėsi apgavikas?
  Bet juk blefavo ir jo prosenelio dėdė Stepanas. Visų pirma, jis Astrachanėje pastatė du plūgus: vieną patriarchalinį, o kitą karališkąjį ir paskleidė gandus, kad princas su jais kovoja. Ir iš tiesų, valstiečiai ir lankininkai mušė bojarus, pasislėpę už karališkojo vardo, tarsi pats Aleksejus Michailovičius būtų įsakęs atsikratyti žemės savininkų valdžios.
  Žmonės buvo išsekę po sunkiu žiaurių valdžios jungu ir jiems tereikėjo pasiteisinimo. Ir patriarcho Nikono autoritetas bei karališkasis vardas suvaidino tam tikrą vaidmenį. Jei prie Simbirsko Stenka Razinas nebuvo mirtinai sužeistas į galvą, žiūrėk ir kazokų uradas karaliavo visoje Rusijoje.
  Emelianas Pugačiovas ateitį matė kaip monarchijos respublikos mišinį. Narodny liko autokratinis monarchas, tačiau jis turėjo valdyti remdamasis populiariai išrinkto kazokų rato nuomone. Miestuose ir kaimuose jau viešpatauja rinkimų valdžia. Kaimo žmonės išsirenka vyresniuosius, o jis palaiko tvarką, o mieste išsirenka renkamą burmistrą ir nedidelį kazokų būrelį.
  Taip baudžiava panaikinama ir visi tampa lygiaverčiais kazokais. O kazokų būna įvairių. Yra ariama, yra gamykla, yra suverenai. Ir nėra klasių nelygybės.
  Tiesa, įgyvendinant tokį kelią, pralieta daug kraujo ir dar bus.
  Bet jie iškirto mišką - skrenda skiedros! O moterys vis tiek gimdo!
  Tūkstančiai žmonių sudeginami gyvi. Be to, dauguma jų yra ne kokie vokiečių samdiniai, kaip Michelsonas ir Mielinas, o rusai. Oliveris Tvistas stengiasi apie tai negalvoti. Berniukas pašoka ir atsistoja ant galvos. Toks protingas planas išsipildė. Klastingiausias priešas Michelsonas pateko į gudrius spąstus.
  Baškirai, kalmukai ir totoriai taip pat šokinėja ir muša savo tamburinus. Jie džiaugiasi, pagaliau apsėstasis Michelsonas bus nugalėtas ir užmigs. O Salavatas, užauginęs juos kovai, tebėra gyvas ir kviečia klajoklius prie vėliavos.
  Konvojus su atsargomis taip pat dega ir sprogsta... Panašu, kad Pugačiovo armija gali triumfuoti...
  .................................................. ................................................ .. ..............................
  Išplėšus skausmingą atplaišą Michelsoną, Pugačiovas vėl pajudėjo Caricino link. Reikėjo užimti pagrindinį gynybos miestą ir pasukti į Doną. Kaip paaiškėjo, pagrindinės karališkosios kariuomenės pajėgos vis dar pakankamai toli, ir yra galimybė jas palaužti dalimis.
  Trys Dono pulkai nusiuntė savo pasiuntinius pas apsišaukėlišką carą, pažadėdami, kad jie išeis ir duos priesaiką.
  Netoli Caricyno daugiau nei dvidešimt tūkstančių Pugačiovo kariuomenės susitiko su keturiais su puse tūkstančio kazokų.
  Emelianas Pugačiovas apsirengė prabangiais, kunigaikščiais drabužiais ir įvairiuose miestuose bei dvaruose buvo pagrobtas kaip trofėjus. Ir jis išskleidė Holšteino pulko vėliavą, kurią už nugaros nešė Petja Komsomolova, paaukštinta į pulkininką.
  Pugačiovas buvo aukštesnio nei vidutinio ūgio, plačių pečių, labai išraiškingo, išskirtinio veido ir atrodė labai įspūdingai.
  Donas prisiekė ir prisiekė ištikimybę karaliui. Emelyanas Pugačiovas pasakė kalbą. Sukilėlių vadas mokėjo kalbėti paprastai ir gražiai.
  - Mūsų Tėvynės interesai, mūsų šventosios Tėvynės Rusijos interesai. Jie reikalauja atsikratyti mėsėdžių vorų - žemvaldžių ir baudžiauninkų bajorų pavidalu, siurbiant kraują iš savo žmonių. Ir šis kraujas, kurį jie su pasimėgavimu sugeria, degančiomis ašaromis liesis riebalams! Mūsų reikalas - atverti apgautiesiems akis, ištiesinti kuprotų pečius, padaryti galą nekenčiamai tironijai ir pragaištingam režimui!
  Tegul Rusijoje viešpatauja laisvė, lygybė ir brolybė!
  Pugačiovas kalbėjo su jėga ir temperamentu, kazokai buvo patenkinti. Emelyano armija buvo papildyta nauja kavalerija ir gerai parengtais kovotojais.
  Priesaikos metu Oliveris Tvistas staiga atkreipė dėmesį į vieną, žemo ūgio, dygliuoto vyro žvilgsnį. Kažkur jis jau matė šią išsipūtusią, nuplikusią kaktą ir mėlynas, išraiškingas akis.
  Pats vyras vilkėjo eilinį valstietišką paltą, rankose laikė ietį, bet iš pirmo žvilgsnio buvo jaučiama, kas tai visai ne valstietis. Nors apranga prasta, o ragas patikimai laikomas rankose.
  Oliveris, pagerinęs akimirką, priėjo prie jo ir, išsitiesęs priekyje, sušuko:
  - Jūsų Ekscelencija, pulkininku Oliveriu Tvistai, jūsų paslaugoms!
  Vyras greitai atsakė:
  - Aš visai ne ekscelencija, o eilinis kareivis Poluškinas!
  Oliveris Tvistas smarkiai susiraukė antakius ir šiurkščiai atsakė:
  - Ne, pone Aleksandrai Vasiljevičiau! Tavo herojiška išvaizda per ryški, kad ją paslėptum po paltu!
  Suvorovas prietaringai persižegnojo ir nusišypsojo:
  - Pasigailėk Dievo... Jie sužinojo! Kas dabar!
  Jaunasis vagis pasiūlė savo versiją:
  - Pasikalbėkime su karaliumi-tėvu, o tada pamatysime!
  Emelianas Pugačiovas buvo puikiai nusiteikęs. Jo armija stipri, o rytoj bus puolimas prieš Caricyną. Po to, sutriuškinus Doną, bus galima pajudėti Maskvos link. Kol karalienė vėl sukaupė jėgų prieš jį.
  Valdovas nuoširdžiai pasveikino sulaikytą Suvorovą. Jis taip pat smalsiai pažvelgė į Pugačiovą. Aukšta kakta ir išraiškingi antakiai bylojo apie sukilimo vado intelektą, o pasitikintis griausmingas balsas išdavė įprotį įsakinėti. Aleksandras Suvorovas nejautė baimės ir uždavė Emelyanui keletą klausimų iš karinės srities ir, gavęs atsakymą, apsidžiaugė:
  - O jūs, jūsų Didenybe, visai nesate kvailas žmogus!
  Pugačiovas griežtai paklausė Suvorovo:
  - Kas tu manai aš esu?
  Generolas leitenantas šypsodamasis atsakė:
  - Neduok Dieve, kaip aš galiu žinoti...
  Jemelyanas griežtu tonu paklausė:
  Ar tarnausite man ar...
  Karalius valstietis perbraukė rankos kraštu per gerklę. Suvorovas tylėjo. Jis buvo per daug išsivystęs ir nepriklausomas žmogus, kad būtų ištikimas priesaikai vien todėl, kad tai yra priesaika. O savo vyrą nužudžiusios Jekaterinos II teisėtumas yra daugiau nei abejotinas. Apskritai, įpėdinis Pavelas dabar turėtų valdyti. Ir šiaip Katya yra regicidė!
  Čia nekyla klausimas, ar jis tikras karalius, ar ne. Emelyanas visai nepanašus į Petrą Trečiąjį. Apskritai Petras Trečiasis yra senas vaikas, o tai yra stiprus, stiprus kazokas, gimęs karys ir valdovas. O Aleksandras Vasiljevičius niekada nevertino šeimos bajorų ir nemanė, kad tai suteikia jokio pranašumo.
  Vis dar kupinas jėgų Jemelyanas pakilo nuo stalo ir pradėjo vaikščioti. Kazokų caras nėra labai aukštas, tačiau galva aukštesnis už Suvorovą, žemesnio ūgio ir lieknas vyras. Pugačiovas yra plačiais pečiais ir turi nesveiką jėgą. Jis pirštais lenkia nikelius, skriedamas perkerpa šilko juostelę. Emelyanas asmeniškai susipjaustė kardu ir parodė, kad yra stiprus karys. Ir Suvorovas tai žino. Jam patinka kazokų vadas. Viena vertus, paprastas, kita vertus, su aiškiu nepaprastu protu.
  Suvorovas paklausė vokiškai:
  - Kam gera tarnauti Rusijoje?
  Emelyanas Pugačiovas taip pat atsakė vokiškai:
  - Gera tarnauti savo carui, tėvavardžiui ir žmonėms... - Remdamas savo šonus kumščiais, Emelyanas manė, kad būtina pridurti. - Ir pirmiausia savo žmonėms!
  Suvorovui patiko Pugačiovos išradingumas ir valstybingumas, ir jis atsakė:
  - Aš renkuosi tarnauti savo Tėvynei ir Tautai!
  Po to generolas leitenantas ištiesė savo išoriškai liesą, bet stiprią ir atkaklią ranką Emelyanui!
  Jie šiltai paspaudė rankas, o Jemeljanas paskelbė:
  - Sveikinu jus su grafo titulu ir feldmaršalo laipsniu! Tu būsi mano kariuomenės vadovas! Paruoškite juos Caricyno puolimui!
  - Aš paklūstu jūsų didenybei! - paskelbė Aleksandras Vasiljevičius Suvorovas ir nusilenkė kazokų carui.
  Taip prasidėjo puiki Emeliano Pugačiovo ir Aleksandro Vasiljevičiaus Suvorovo draugystė.
  Pats ryškiausias visų laikų Rusijos vadas prisiekė ištikimybę paprastiems žmonėms. Pats Suvorovas suprato: reikia pokyčių, ir labai blogai, kad dauguma Rusijos žmonių yra gėdingoje baudžiavoje. Ar gali būti, viena vertus, toks skurdas ir, kita vertus, per didelė prabanga puikioje šalyje? Ne, Suvorovas, kaip pažangus ir pažangus žmogus, suprato ne tik karo moksle: permainos bręsta!
  Žinokite širdies ir venų pulsavimą,
  Mūsų vaikų ašaros, mamos!
  Jie sako, kad norime pokyčių
  Numeskite sunkių grandinių jungą!
  Caricyno miestas dvidešimt pirmame amžiuje visam pasauliui tapo žinomas kaip Stalingradas. O dabar tai tik gana didelis ir gerai įtvirtintas miestas. Po juo Stenka Razinas sumušė Lopatinui galvą, o spyną nuo vartų numušė patys miestiečiai. Dabar ateina puolimas. Aleksandras Suvorovas energingai davė įsakymus. Genialus vadas įžvelgė silpnąsias gynybos vietas ir pats pasirinko smūgio kryptį.
  Caricyno garnizonas sudarė daugiau nei keturis tūkstančius karių, neskaitant kilmingos milicijos. Būdami galingose gynybinėse pozicijose, jie galėjo rimtai pasipriešinti ir laukti naujų valdžios pajėgų artėjimo.
  Tačiau gynėjų moralė žema. Volgos kazokai paliko tvirtovę po Michelsono pralaimėjimo. Ir šis skaičius yra daugiau nei du tūkstančiai žmonių, ir jie visiškai papildė Emelyano Pugačiovo armiją.
  Tuo pačiu metu kariai yra ne valstiečiai, o gana kovoti pasirengę kazokai, kurie nuo vaikystės mokomi kovoti. Jie, ko gero, geresni už įprastus iš valstiečių užverbuotus pėstininkus ir nenusileidžia husarų kavalerijai.
  Iš karto prasidėjo puolimas. Nebuvo kada atidėti apgulties. Taip, ir Suvorovas pirmenybę teikė taktikai: atėjo, pamatė, laimėjo. Po dūmų užuolaidų priedanga: jie padegė neapdorotus puodelius, Jemelyano armija pradėjo puolimą. Kareiviai, ypač sužinoję, kad pats Suvorovas išėjo į sukilėlių pusę ir išsigandę daugybės karių prie apsišaukėlio, kovojo itin nenoriai. Daugelis jų, vengdami pareigūnų šūksnių, šaudė, bet taikėsi į orą.
  Kai kurie pareigūnai patys numetė kardus, pasiduodami nugalėtojo malonei. Pasipriešinimas buvo židinio pobūdžio. Čia gimnazistai bandė priešintis. Tačiau patyrę kazokai jas tiesiog supjaustė šaškėmis, o kareiviai krito ant kelių.
  Kalmukai taip pat lipo į šturmą, apipylę gynėjus strėlėmis.
  Pirmosios keturios baterijos beveik iš karto pateko į sukilėlių kontrolę. Dalis kavalerijos, sėjusios paniką, jau buvo užnugaryje. Tik kilmingoji milicija kažkaip priešinosi pugačiovams. Taigi pats Jemelyanas šoka į mūšį. Jo kardas nukrito ant galvos storapilviam pirkliui, kuris vadovavo turtingųjų būriui.
  Sunkaus kardo smūgiu Pugačiovas perpjovė kaukolę iki pat kaklo. Kiti pirkliai blaškosi ir riaumoja iš siaubo: tėvas-karalius pats davė!
  Oliveris Tvistas kovoja ant dešinės Jemelyano rankos. Vagis susidomi. Kaip jis kovos? O kardas atrodo neįpratęs būti toks sunkus ir ilgas. Čia berniukas susigrūmė su bajoru. Jis labai miklus, o vaikiną, ne tiek daug patyrusį su ginklais, išgelbėjo tik fenomenali reakcija.
  Ūsuotasis bajoras pažengė į priekį, piktai išsišiepęs dantis ir mojuodamas kardu. Čia Oliveris atliko techniką, kurios jį išmokė vietinis tikintysis. Pamušta plika kulnu po keliu. O kai geltona uniforma vilkintis bajoras šiek tiek atitrūko nuo skausmo, rėžė kardu į kaklą.
  Priešas pusiau perpjauta galva krito ant žemės. Oliveris Tvistas sutiko antrąjį priešą spyriu į smakrą. Čia jie nėra įpratę kovoti kojomis, o basas berniukas labai mikliai smogė priešui neįprasta technika.
  Tačiau priešo pasipriešinimas silpnas, o dabar virš gubernatoriaus rūmų karaliavo karališkoji Emeliano Pugačiovo monograma.
  Oliveris Tvistas pargriovė pėstininką ir puolė vidun. Nuogas padas susilietė su vešliomis kilimo krūvomis. Berniukas manė, kad tikriausiai Caricyno meras bandys pasislėpti nuo rūmų, tuo pačiu paimdamas miesto iždą. Todėl jis turėtų būti aplenktas.
  Iš tiesų, vagis pasirodė labiau nei bet kada teisus. Baronas Migelis iš tikrųjų išėmė iš seifo aukso gabalėlius ir krūvą brangakmenių. Turtų buvo tiek daug, kad jų nebuvo galima išsinešti. Tačiau gobšus kunigaikštis sulinko po svorio ir iš tikrųjų tempė jį šliaužiodamas. Požeminė perėja buvo už veidrodžio, ir gal Migelis nebūtų toks godus.
  Tačiau vilkdamas maišą už savęs, jis paliko ant kilimo žymes, kurias iš karto pastebėjo aštrios jaunos žvalgybos akys. Oliveris Tvistas sudaužė veidrodį primityvaus pistoleto šūviu ir puolė į koridorių, vedantį į požemį.
  Burmistras taip pat išsitraukė pistoletą ir sugebėjo iššauti, bet vaikinas, purtydamas korpusą, nuo ugnies pabėgo. Tada Oliveris Tvistas iš visų jėgų įsmeigė burmistrui į kirkšnį... Ir jis pasirodė esąs didelių lobių savininkas.
  Tikriausiai daugelis, atsidūrę jauno vagies vietoje, bandytų paslėpti pasakiškus turtus. Ar bent dalis jų. Tačiau kai kuriais atžvilgiais jaunas, net leninistas Oliveris Tvistas yra labai sąžiningas. O be to, kai tau vienuolika metų, tu neturi to suaugusio apdairumo, savanaudiškumo ir pinigų troškimo. Jūs vis dar esate tyras ir nekaltas avinėlio ar liūto jauniklis. Žinoma, būti liūtu yra geriau, nei būti avimi.
  Oliveris Tvistas ištraukė odinį krepšį...
  Caricynas buvo paimtas pakankamai greitai. Keturi tūkstančiai karių pasidavė. Sukilėlių armijos arsenalas buvo papildytas dar šešiasdešimt penkiais ginklais ir daugybe šaudmenų. Pergalė užbaigiama minimaliais pralaimėjimais. Ir dabar Emelyanas Pugačiovas tvirtai stovėjo ant Volgos.
  Tačiau, paėmę Caricyną, sukilėliai susikūrė sau problemą. Kur dabar turėtumėte siųsti savo kariuomenę? Prie Dono, papildžius kariuomenę kazokų laisvųjų sąskaita, ar į pietus, norėdami pasinaudoti caro kariuomenės išsklaidymo pranašumais, bandyti juos palaužti ir paimti dalimis? Posūkis į Doną gali lemti brangaus laiko praradimą, o šiuo atveju feldmaršalas Paninas galėjo turėti laiko suburti savo išsibarsčiusius pulkus į kumštį.
  Aišku, kad laikas veikia prieš pugačiovus. Tačiau Done galite rasti stiprų karinį papildymą. Pats Pugačiovas buvo linkęs eiti į Doną ir Čerkaską rinkti kazokų rati. Suvorovas taip pat dvejojo. Jis tikrai nenorėjo kovoti su rusų tauta, nors dabar, užėmus Caricyną, kelio atgal nėra. Be to, Astrachanė vis dar yra sukilėlių užnugaryje. Būtų malonu turėti ir ją. Bet vėlgi, jūs švaistote savo laiką.
  Pugačiovas priėmė sprendimą. Kadangi likusios karališkosios pajėgos vis dar gana toli, o daugybė valstiečių minios, išsibarsčiusios po Volgos regioną, trukdo jų pažangai. Tada reikia padalyti armijas, pasiųsti Suvorovą užimti Astrachanės, o pats eiti į Doną. Ir tik tada judėkite palei Volgą. Nepaisant to, sukilėliams bus lengviau kovoti šaltu oru. Valstiečiai nuims derlių, o žiemą neturės ką veikti, o valstiečių kariuomenę papildys.
  Netgi bus galima įvesti specialiąją karo tarnybą. Ir greičiausiai Catherine kol kas pagrindines pajėgas išlaikys Turkijoje. Osmanai nėra visiškai sunaikinti, ir jie vis dar turi galimybę.
  Ir padalytas į dvi maištingojo Emelyano kariuomenės dalis: viena į vakarus, kita į Astrachanę.
  Pugačiovas buvo geros nuotaikos. Pačiame pirmajame kazokų kaime jis buvo sutiktas su didele garbe, o kazokai tūkstančiai pasipylė į jau nemenką kariuomenę. Oliveris Tvistas, turintis vyriausiojo karališkojo adjutanto statusą, didžiąją laiko dalį praleido su suverenu.
  Jo Didenybė pasižymėjo proto aštrumu ir išmanymu daugeliu klausimų. Čia ji su Oliveriu kalbėjosi vokiškai. Kalbėdamas apie vagių praeitį, vaikinas buvo atsargus, bet pamažu užsiminė karaliui, kad ateis kitas laikas. Gaila tik, kad nėra lengva, pavyzdžiui, pagaminti tokį daiktą kaip kulkosvaidis.
  Tačiau berniukai papasakojo imperatoriui, kaip gaminti dinamitą, kad sugriaustų tvirtoves, ir nitrogliceriną. Pats jaunas vagis, sapne vis dar būdamas antifašistiniu diversantu, puikiai išmanė įvairius sprogstamųjų mišinių tipus. Ir jis galėjo pasakyti Pugačiovams. Tačiau aštuonioliktojo amžiaus pabaigoje kalvėje padirbti automatinę mašiną sukilėliams galbūt neįmanoma. Tačiau, kita vertus, galite pakeisti esamų ginklų konstrukcijas, patobulinti durtuvą ir valdymo bei valdymo sistemą. Ir efektyviau mokyti valstiečius.
  Tūkstantis Šv.Jurgio pulko karių po trumpo mūšio pasidavė Emelianui Pugačiovui. Kazokų karaliaus kariuomenė augo kaip sniego gniūžtė. Keli turtingi kazokai nedrįso mesti iššūkio apsišaukėliui arba buvo sugauti ir pakarti.
  Donas turtingas, žemė riebi, kaip taukai ir minkšta kaip pūkas. Ant jo galima daug suarti ir pasėti.
  Kazokų kariuomenės sostinė Čerkaskas Pugačiovą pasitiko skambant varpams. Vietinis garnizonas, vadovaujamas generolo Budermano, bandė pasipriešinti apsiskyrusiam carui.
  Pačiame Čerkaske kilo sukilimas. Kazokai nenorėjo atpažinti karalienės ir puolė prie Petro Trečiojo, tarsi jis būtų išteptas medumi. Tūkstančiai karių kovojo mirtinose kovose, o Emelyanas Ivany vedė savo armiją į audrą.
  Prasidėjo įnirtinga kova. Oliveris Tvistas buvo vienas pirmųjų, užkopusių ant kazokų miestelio sienos. Berniukas mikliai sukirto namiškam kazokui į kojas. Riebus skerdena nukrito per sieną ir įgriuvo į griovį.
  Pionierius užpuolė kapralą, išsisuko nuo durtuvo ir perkėlė kelį į saulės rezginį. Jei spardysi kojomis, tada varžovas tikrai praleis smūgį.
  Berniukas staiga prisiminė tai, kas jį sukėlė laukinį įniršį. Ne, šį kartą ne kankinimas anglų požemyje. Ir kitas. Kažkas, kas dėl kokių nors priežasčių pasirodė kaip alternatyvus prisiminimas sapne. Kai Raudonoji armija sausį vykdė Vyslos-Oderio operaciją ir atsidūrė už valandos kelio nuo Berlyno, daugelis manė, kad Didysis Tėvynės karas baigėsi. Kad tai yra sunkiausias Antrasis pasaulinis karas, išgyvena paskutines savaites. Atrodo, šiek tiek daugiau.
  Bet ne veltui jie dainuoja: paskutinis mūšis - pats sunkiausias. Kovo mėnesį įvyko stebuklas, ir naciai sugebėjo atsukti laikrodį atgal. Dėl to Hitlerio minios, o vėliau ir naujasis fiureris Mainšteinas, vėl puolė į rytus. O vakarykštės sąjungininkės pasirodė niekšiškais išdavikais. O dabar naciai jau buvo vėl užėmę Ukrainą, prasibrovė į Maskvą ir pasiekė tai, ko anksčiau negalėjo - suvaldyti Kaukazą. Ir dabar jie artėja prie Kuibyševo. Ir kas žino, gal kol jis pionierius Petya padeda Emelyan Pugačiovai, Fritzas jau šturmuoja Maskvą?
  Berniukas jaučia savyje pašėlusį pyktį ir desperatiškai puola į priešus. Jame siautėja pati natūraliausia, neužgesinama ugnis. Ir kaip ten bebūtų, bet jis stos už darbininkų ir valstiečių valdžią, už savo naująjį Leniną - Emelianą Pugačiovą.
  Taigi pulkininkas Scottovalik, anglų samdinys, spyria po keliu, o paskui į blauzdas į kaklą.
  Paimamos sienos, o mūšis perkeliamas į miestą. Pirštais ir kojų pirštais berniukas užlipa ant Kotrynai ištikimo karinio atamano dvaro sienos ir smarkiai sumuša karalienės armijos kapitoną. Pokalbio smūgis yra nenugalimas. Ir kapitonas skrenda, numušdamas kitą šaulį.
  Berniukas riaumojo ir užkėlė galva leitenantui į smakrą. Kiti pugačioviečiai seka pionierius, dvarą užvaldo audra ...
  Kariuomenės vadas ir keli vyresnieji buvo sugauti gyvi. Jie atsisakė pripažinti Pugačiovą teisėtu monarchu, o dabar jų laukė karališkasis teismas ir kilpa. O kazokų būrelis turėjo rinkti naujus vadus.
  Pagrindinis miestas prie Dono dabar tapo Pugačiovu. Daugiausiai kazokų Rusijoje pripažino carą Petrą Trečiąjį. Dabar beliko sukaupti jėgas ir vykti į Maskvą.
  Tačiau iš Azovo pusės vis dar buvo grėsmė kazokų žemėms.
  Suvorovas tuo tarpu priartėjo prie Astrachanės. "Volga" ir į pagalbą atsiųstas mažųjų rusų kazokų pulkas perėjo į sukilėlių pusę. Dalis karininkų taip pat perėjo į karaliaus pusę. Naktinis Suvorovo puolimas pasirodė trumpalaikis. Pasipriešinimą pasisakė tik kelios kuopos, o pagrindinės garnizono pajėgos buvo palaužtos dar neprasidėjus šturmui.
  Taigi Astrachanės provincija prisiekė ištikimybę apsimetėliui. Pats gubernatorius neturėjo laiko atsidaryti, o kazokai sugebėjo jį pakarti prieš teismą. Tačiau daugiau nei dešimt tūkstančių karių, iš kurių nemaža dalis buvo žaliųjų rekrūtų ar invalidų, įstojo į Suvorovo armijos gretas.
  Emelianas Pugačiovas, užėmęs Čerkaską, vėl susidūrė su dilema: vykti į Azovą arba palikti šią neįveikiamą tvirtovę jam užpakalyje. Nesėkmingos apgulties ir puolimo atveju sukilėliai rizikavo prarasti daug žmonių ir laiko. Kita vertus, iš Turkijos karo grįžtantys vyriausybės kariai galėtų smogti kazokų sostinei Čerkaske.
  Taigi Pugačiovui kilo abejonių. Be to, klausimas numeris vienas: kokiu keliu eiti į Maskvą? Stenka Razinas panašioje situacijoje pasirinko Volgą ir užkliuvo Simbirske. Kelias palei Volgą yra ilgas ir reikalauja daugybės miestų šturmo. Kita galimybė - prie Dono ir per Tulą. Ten kelias trumpesnis ir vyriausybės karių mažiau. Tiesa, caro valdytojai šiuo atveju galėtų pulti Caricyną ir bandyti atkirsti dalis Emeliano Ivanovičiaus.
  Azovas nėra Čerkaskas - pirmos klasės tvirtovė su stipriu garnizonu, ir ją paimti nebus taip paprasta, juolab kad kazokų, kurie galėtų padėti, beveik nėra ir ar garnizonas sutiks prisiekti valstiečių karaliui. yra klausimas.
  Tačiau jaunasis vagis Oliveris Tvistas sugalvojo savo planą ir pašnibždėjo jį Pugačiovui į ausį.
  Kazokų caras patvirtino šią mintį, paglostydamas berniukui per petį:
  - Puikus garno! Jei gali būti generolas!
  Buvo paimta daug carinės kariuomenės uniformų - ir pėstininkų, ir husarų, į jas galima persirengti kelis tūkstančius žmonių. Tada, prisidengdami naujų pastiprinimų artėjimu, įeikite į tvirtovę ir netikėtai sugaukite daugybę garnizono su dviem šimtais ginklų. O laikant Azovą nebegalima bijoti dėl savo užnugario, be to, čia yra pagrindinis carinės kariuomenės, kovojančios su Osmanų imperija, ginklų arsenalas.
  Taigi... su Dievu vaikai!
  Oliveris Tvistas žygiuoja kartu su apgaulinga armija, skambant būgnams, ritmui ir skleidžiamoms spalvoms. Tuo pat metu jaunasis vagis dainuoja;
  Mano tėvynė yra puiki šalis,
  Mylimoji gražioji Rusija...
  Viską mums dovanoja švytintys dievai,
  Pasilinksminti virš mėlyno dangaus!
  
  Viešpats padarė tokią ranką,
  Juoktis, suaugusieji ir vaikai...
  Štai mūsų grynas cherubas -
  Nėra geresnės vietos planetoje!
  
  Tačiau šalis turi didelių bėdų.
  Statūs oligarchai smaugia Rusiją!
  Ar vergija amžina?
  O valdininkas ryja kyšius...
  
  Kurkite tokį kapitalizmą
  Piktas ir neįtikėtinai žiaurus...
  Iš jo kilo nacizmas,
  Matuoja velniškai nelaimingus terminus!
  
  Oligarchas paims savo
  Tuo pačiu metu jis paims kažkieno...
  Atidaro gobšią sąskaitą
  Jis turi šaunų buvimą!
  
  Jis nori daug valgyti
  Mus sulaužė banditas per kelį,
  Tikras storulis vagis
  Kaip iltis turinčio dėdės Semo šypsena!
  
  Kur jis gauna sūrio, kur jį valgo,
  Nori mus parklupdyti
  Ir mūšio laivas neša tave pirmyn,
  O ant "Auroros" drąsus senelis Leninas!
  
  Taigi žinok puzel-buržua,
  Jūs negalite pabėgti - pionieriaus kardas!
  Nugalėk proletarą ir maištininką,
  Nugalėti, juokaujantis milijonierius!
  
  Kaip paliko gimtoji Iljičius,
  Greitai išskirsime kelius į Marsą,
  Ir perkelkime priešą į ličą,
  Kiti ateis prie šešiolikos herbų!
  
  Mes galime atstatyti šalį
  Kurkime socializmą visoje Žemėje!
  Ir Varyagas nenueis į dugną,
  Pionieriai žygiuoja vieningai!
  
  Kai įeiname, juokdamiesi iš Berlyno,
  Ten proletaras mus tikrai sutiks!
  Mes stovėsime ir laimėsime
  Vaikai linksminasi visuotinėje laimėje!
  . 10 SKYRIUS
  Jaunasis kalinys vėl pabudo. Kalėjime nuobodu. Tu vienas, o sienos storos, net garsai tavęs nepasiekia. Oliveris atliko pratimus pagal tradiciją ir tada atnešė jam maisto. Šį kartą, be avižinių dribsnių ir pieno, jam buvo duoti du mėsos pyragaičiai.
  Tada atėjo moteris gydytoja. Ištyrė Oliverio kankinimo požymius. Tada ji pažvelgė į burną ir klausėsi savo krūtinės. Apskritai berniukas buvo gana sveikas ir gerai ištvėrė kankinimus.
  Juk ištrynė su alkoholiu... Ir jau taip neskauda, bet vis tiek peršti.
  Tada Oliveriui buvo įteikta pagalvė, kurią perdavė kai kurios gailestingos moterys, ir paprašė apsiauti batus.
  Berniukai atsisakė, sakydami, kad kol lauke šilta ir jie nesušalo jo kameroje, tol jis buvo labiau įpratęs ir vikresnis.
  Po to, likęs vienas, jaunas kalinys vėl ėmė trinti saitus... Tai darė energingai, kol po kelių valandų jo rankos pradėjo streikuoti.
  Oliveris vėl buvo atvežtas, o tai buvo maisto kalėjimo priežastis. Ir berniukas, pavalgęs, vėl pateko į sapną.
  Tokia linksma daina, kuri tikrai priverčia neužmirštuolius žydėti širdyje. Ir įkvepia žmones dideliems darbams.
  Pačiame Azove jis vos nesulūžo, kazokai susikivirčijo, bet jezalai sutvarkė reikalus kojomis. Ir pora persirengusių kazokų pulkų įžengė į galingą tvirtovę. Kaip Stenkos Razino vienuoliai Jaicke.
  Emelyanas asmeniškai kovojo su komendantu ant kardų. Jis buvo įgudęs karys, bet Pugačiovas stipresnis ir drąsesnis. Kardai blizgėjo, smūgio metu išmesdami suglebusį kibirkščių pluoštą. Čia nuo galingo valstiečių karaliaus smūgio lūžo generolo kardas. Priešas kumščiais puolė į Jemeljaną. Čia kazokų atamanas paėmė ir išmetė generolą pro sosto kambario langą. O pačiame tvirtovės mieste prasidėjo sąvartynas. Tačiau garnizono kariai kovėsi nenoriai. Skausmingai tarp žmonių sustiprėjo tikėjimas caru kunigu. O kas yra karys? Tas pats valstietis, nors ir su grąžtu antsnukiu.
  O valstietis pagaliau nori teisingumo ir baudžiavos pabaigos. Ir ne tik sau, bet ir šeimai.
  Jie - turtingesni karininkai, bet ir kitokie, ir toli gražu ne visi yra patenkinti padėtimi autokratinėje imperijoje.
  Oliveris Tvistas grūmėsi su vienu snukučiu. Jis net įbrėžė ašmenimis, bet tada vaikinas labai mikliai apsisuko ir kulnu trenkė į nosį. Deržimorda sulaužė uostiklį ir nukrito, o kitas berniuko smūgis jį pribaigė.
  Oliveris Tvistas net pagalvojo, kodėl Emelianas Pugačiovas prarado pusę metų apguldamas Orenburgą? Juk paprasti žmonės ir kariai yra jų pusėje ir galėtų būti ryžtingai paimti. Galbūt mužikas caras lengvai pasiekė Maskvą.
  Oliveris Tvistas susimušė su pareigūnais. Čia jis perkėlė koją tiesiai į kepenis. Tas pareigūnas jį paėmė ir nusimetė kanopas. Tačiau tuo pat metu vaikinas, kuriam sunki štanga anksčiau atrodė lengva, tęsė savo samprotavimus.
  Pavyzdžiui, Emelyanas, Orenburgo garnizono susišaudymui pasibaigus nesėkmingai ir patyręs didelių nuostolių garnizonui, jis galėjo nuspręsti šturmuoti. Pirma, apgaulei buvo galima panaudoti trofėjines uniformas. Priėmimas, beje, nėra naujas. Net Narvos apgulties metu Petras Didysis tuo pasinaudojo. Ir jam pavyko dalį garnizono išvilioti į lauką. Tai dar labiau palengvino gerai įtvirtintos miesto-citadelės šturmą.
  Bet kokiu atveju sausį Pugačiovas jau turėjo sukaupęs iki trisdešimties tūkstančių kovotojų ir pradėti šturmą buvo galima. Nors, pavyzdžiui, tikslus sukilėlių skaičius nežinomas. Čia įvertinimai skiriasi. Jei Pugačiove prie Orenburgo, kaip manoma, buvo trisdešimt ar keturiasdešimt tūkstančių žmonių, tai kodėl septyni ar devyni tūkstančiai kovojo prie Tatiščiovo? Galbūt jie turėjo omenyje Pugačiovo kariuomenę, išsibarsčiusią po skirtingus garnizonus? Bet kokiu atveju dabar Pugačioviečiai yra stipresni nei bet kada anksčiau, o daugybė Yaik kazokų yra jų pusėje.
  Ir nuostabus vadovas Pugačiovas. Vos tik jis loja savo herojišku baritonu, šimtai, tūkstančiai karių nustoja kovoti ir krinta ant kelių, prašydami kunigo atleidimo. O pro vartus jau lekia nauji kavaleriški kazokų pugačioviški pastiprinimai. Tai reiškia, kad arti priešo galas ir sukilėlių kariuomenės sėkmė.
  Oliveris Tvistas susigrūmė su kazokų kapitonu. Labai stiprus priešininkas, kuris aktyviai atakavo berniuką. Vaikinas atsitraukė ir apsimetė išsigandęs. Priešas buvo nuneštas ir sumuštas kardu. Jaunasis vagis išėjo, o smūgis nukrito į akmenį. Kardas sulūžo ir dabar Oliveris Tvistas pradėjo puolimą.
  Nepaisant visos patirties, kapitonas nepataikė į smūgį po keliu. Labai sunku neturint įgūdžių atremti tokį smūgį. Trumpai trenkiate jam kulnu ir galūnė numušama. Ir tada jie pribaigia tave kardais. Rimta kova nėra ką pasakyti.
  Tačiau kapitono galva buvo atskirta nuo kūno. Net gaila brangios bebro kepurės. Tokia gera smulkmena, bet tokia purvina. Tai jau atrodo kaip banditizmas. Iš jo vagies pusės.
  Bet dabar priešas jau silpsta, kaip dykumoje įmestas varveklis. O norinčių mesti iššūkį Emelyano Pugačiovo armijai lieka vis mažiau. Net vienas garnizono pulkininkas pats įsakė savo pulkui pasiduoti ir prisiekė ištikimybę apsirinkusiam, bet labai mylimam carui.
  Po pergalės kazokai tradiciškai šventė puotą. Emelyano dešinėje sėdėjo Stenkos Razino proanūkis ir Pugačiovos giminaitis Ivanas Razinas. Viršininkai buvo linksmi ir dosniai vaišino. Taip pat buvo brangus stalo serviravimas, kurį iš turkų užėmė Petras Didysis. Šiuo atveju auksiniai ir sidabriniai šaukštai ir šakutės, labai puikus apdirbimas, taip pat brangakmeniais nusagstyti indai. Be to, modelį sukūrė Osmanų meistrai, neįprastai ploni.
  Atėjo laikas tokią paslaugą saugoti muziejuje, o ne susprogdinti. Maistas čia labai brangus. O patys patiekalai, kuriuos gamina prancūzų šefas, puikūs. Emelyano Pugačiovo prašymu kulinarijos vedlys paruošė tą patį kimštą kiškį, kuris buvo kazokų caro ir Ustinyos vestuvėse. Kiškis ir jo įdaras yra geri, ypač įdaryti riešutai.
  Pugačiovas prisiminė savo antrąją žmoną ir jautėsi liūdnas širdyje. Kas viduje? Gal Ustinya negailestingai plakama ir kankinama ant stovo, o gal jam jau įvykdyta mirties bausmė? Tiesa, vargu ar vargšė mergina nėra kalta dėl apsisprendusio karaliaus. Surask ją ir išlaisvink ją iš pančių. Kur ji dabar?
  Jemelyanas pyko ant savęs. Prie Tatiščevo turėjo būti susirinkti daugiau žmonių. Byrd mieste vis dar buvo devyni, dešimt tūkstančių kovotojų. Be to, du tūkstančiai gana kovai pasirengusių karių, o likusieji yra valstiečiai. Pugačiovas nenorėjo nutraukti apgulties, palikdamas nemažas pajėgas Berde, nors racionaliau būtų savo kariuomenės neskirstyti.
  Mūšis tvirtovėje taip pat klostėsi dviprasmiškai. Pugačiovui pavyko sugauti priešą ir numesti bombas ant priešo per pasalą. Priešas patyrė nuostolių, bet ne tiek didelių, kad lemiamai paveiktų mūšio eigą.
  Be to, galbūt reikėjo gynybą išlaikyti pačioje tvirtovėje. Patys ledo pylimai buvo rimta kliūtis, o carinė kariuomenė ilgai tvyrojo po Tatiščiovo sienomis. Ir iki to laiko būtų sulaukę kitų pastiprinimų.
  Bet kokiu atveju būtent šis pralaimėjimas tapo pirmuoju Pugačiovo pralaimėtu mūšiu. Pirmas, bet, deja, ne paskutinis. Tačiau po to, kai jų kariuomenėje pasirodė šis basas, šviesiaplaukis berniukas, valstiečių karo eiga kardinaliai pasikeitė. Ir dabar carinė kariuomenė laimi vieną pergalę po kitos.
  Emelyanas gėrė saikingai, kad neprarastų minčių aiškumo. Švęsk pergalę, kaip anksti. Priešakyje dar daug miestų ir priešų pulkų. O Kotryna Antroji vis dar tik telkia prieš jį pagrindines jėgas. Tačiau žmonės yra pasiryžę paremti save paskelbusį suvereną.
  Vienu metu Grishka Otrepyev taip pat turėjo didelį populiarumą tarp žmonių. Tačiau naujasis caras pasirodė esąs nepriimtinas ir Rusijos žmonėms, kaip pernelyg provakarietiškas, ir Vakarams kaip perdėtas patriotas. Netikras Dmitrijus Smolensko lenkams neatidavė ir pradėjo ruošti karą su Turkija, kuri tuo metu dar buvo labai stipri, nors Osmanų imperijoje prasidėjo nuosmukio laikotarpis.
  Pugačiovas, įveikęs pradines nesėkmes, kyla į kalną!
  Vos apsirengusios permatomais drabužiais merginos prieš svečius šoka šokius. Štai vienas iš jų šoka tiesiai prieš kazokų suvereną. Ji dėvi tik kelnaites ir siaurą audinio juostelę per krūtinę, o plaukus puošia perlų tiara. Nuogos, mergaitiškos kojos šoka energingą šokį, linguoja juosmuo. Rytietiška šokėja šviesiais plaukais atrodo itin viliojančiai.
  Oliveris Tvistas, žiūrėdamas į ją, taip pat pajuto stiprią emociją. Jis dar buvo per mažas, kad suprastų savo jausmus, bet jos judesiuose buvo kažkas gana neįprasto, įdegusios odos atspalviai dailaus, švaraus kūno judesiuose. Šokėjas sujaudino berniuką, jis norėjo pašokti ir pats pradėti šokti.
  Ir Oliveris Tvistas nepastebėjo, kaip jį neša kojos, ir pradėjo šokinėti kartu su merginomis. Mylintis Emelyanas Pugačiovas jau prižiūrėjo merginą ir nusitempė į savo miegamąjį. Kiti atamanai taip pat nebuvo eunuchai. Be to, Ivanas Razinas smagiai sugalvojo. Mesti kaulus į mergaites, o tas, kuris pataikė į kaulą, yra atidengtas.
  Kazokams ši idėja labai patiko, o merginos ir moterys skraidė. Visi linksminosi, visi prisigėrė.
  Net Oliveris negalėjo atsigerti gurkšnelio iš puodelio saldaus vyno. Žinoma, ne novatoriškai, bet smalsumas paėmė viršų. Ir berniukas jautėsi kaip tikras asilas. Pasidarė dar smagiau, visi žmonės dabar atrodė tarsi nudažyti ryškiais kiniškais flomasteriais. Ir džiaugtis mano širdyje.
  Oliveris Tvistas buvo pakankamai išmintingas, kad daugiau savęs nepridėtų, o kitą dieną pabudo žvalus ir kupinas energijos. Tačiau kazokų vadai triūsė su galvos skausmu.
  Pirmiausia Emelianas Pugačiovas nusivedė jį į pirtį ir egline šluota išmušė apynius. Tada liepė papūsti trimitą kolekcijoje ir žygiuoti. Kaip sakė pasaulio proletariato vadas Didysis Leninas: vilkinimas yra kaip mirtis!
  Sukilėliams sekėsi gerai. Bet generolas Mufelis priartėjo prie Caricyno su penkiais tūkstančiais pėstininkų ir kavalerijos karių. Jis neišdrįso šturmuoti gerai įtvirtinto Mufelio miesto ir išsiuntė pasiuntinį reikalaudamas pastiprinimo.
  Feldmaršalas Papinas ką tik atvyko į Penzą. Jį labai sutrikdė didžiulės apsimetėlio sėkmės. Donas perėjo į Petro Trečiojo pusę, o sukilimas Volgoje įsiliepsnojo su nauja jėga. Ir jau legendinio Suvorovo išdavystė negalėjo sukelti susierzinimo jausmo. Dabar karas su įrankiais virto kažkuo tikrai sunkiu ir pavojingu.
  Emelianas Pugačiovas parodė iltis tą pačią akimirką, kai atrodė, kad spąstai tuoj užsidarys.
  Kotryna Antroji, sužinojusi, kad Mikhelsonas žuvo per gaisrą netoli Salty gaujos, karčiai pasakė:
  Pabaigos pabaiga virto vidurio pradžia. Ir kodėl Viešpats taip nusprendė nubausti mane apgavikais!
  Tačiau kol kas imperatorienė nesiėmė papildomų priemonių ir nusprendė palaukti informacijos iš frontų. Ir jie atvyko, kaip įprasta, vėlai.
  Pulkininkas Bibikovas priartėjo prie Mufelio su trimis tūkstančiais karių. Tai jau buvo stipri kariuomenė. Tačiau Suvorovas staiga užpuolė aštuntąją tūkstantąją armiją. Išpuolis buvo labai sėkmingas. Aleksandro Vasiljevičiaus genijus triumfavo. Daugiau nei šeši tūkstančiai karių pateko į nelaisvę.
  Tokio išpuolio niekas nesitikėjo. Manyta, kad pagrindinės sukilėlių pajėgos dar toli. Tačiau Suvorovui pavyko patekti ir iš šiaurės, kur nebuvo jokios grėsmės.
  Tačiau generolui Mufele pavyko pabėgti. Ir kunigaikštis Golicynas ėjo link Caricyno. Jam jau teko nugalėti Pugačiovą Tatiščiovo tvirtovėje. O dabar vėl buvo sunki kova. Golicynas turi apie dešimt tūkstančių karių, nėra silpnų ir jau patyrusių kovoje su sukilėliais.
  Suvorovas kartu su kariuomene, artėjančia iš Astrachanės, turėjo aštuoniolika tūkst. Nelaukdamas pagrindinių Emeliano Pugačiovo jėgų artėjimo, Aleksandras Vasiljevičius drąsiai puolė priešą. Valstiečiai atliko blaškytojo vaidmenį, o labiausiai kovai pasirengę valstiečių armijos daliniai perkėlė Golitsyną iš užnugario.
  Mūšis baigėsi visišku carinės kariuomenės pralaimėjimu ir didžiosios kunigaikščio komandos dalies paėmimu.
  Pats Golicynas buvo sučiuptas, o Valdovas turėjo nuspręsti jo likimą.
  Emelyanas Pugačiovas nusprendė vykti į Maskvą palei Volgą. Šis kelias atrodė patikimiausias, būtent taip nuėjo Stenka Razin.
  Pugačiovas jau turi daugiau nei penkiasdešimt tūkstančių margų, bet gana kovai paruoštų karių su daugybe pabūklų ir galėjo tikėtis dalimis palaužti savo "žmonos" kariuomenę.
  Kamyšinas, kaip ir praėjusį kartą, su džiaugsmu ir išskėstomis rankomis priėmė Jemeljano kariuomenę. Generolas Benedorffas bandė duoti mūšį Pugačiovui netoli Saratovo. Tačiau sukilėliai apsupo jo dvylikatūkstantąjį korpusą. Daugelis Kotrynos armijos karių nenorėjo kautis. Ginčas pasirodė trumpalaikis.
  Oliveris Tvistas sugebėjo nukirsti tik tris husarus, kai likusieji pasidavė. Be to, nukentėjo Suvorovo valdžia. Ne visi norėjo mirti kovodami prieš teisėtą Suvereną.
  Ir tikėjimas Emelyanu Pugačiovu vis stiprėjo. Saratovas vėl atvėrė vartus kariui, sutikdamas Emelyaną su bažnyčios varpais, duona ir druska.
  Neturiu po ranka didelių jėgų, feldmaršalas Paninas paliko Penzą. Karių delsimas Turkijoje lėmė tai, kad palyginti nedaug jėgų priešinosi Pugačiovui. Sukilėliai be kovos užėmė Samarą ir Penzą. Maži valdžios padaliniai buvo tiesiog sutriuškinti.
  Netoli Saransko grafas Paninas bandė kautis su 15 000-uoju caro kariuomenės korpusu. Tačiau pugačioviečių pranašesnių jėgų nebebuvo galima sustabdyti. Jie užliejo tikrą, nenumaldomą laviną. Petya kovojo prieš visus. Suvorovas vėl mikliai nuėjo į galą ir nutraukė ryšius. Grafui Papinui teko bėgti. Tačiau kazokai tvirtai persekiojo feldmaršalą.
  Pionieriaus vagis Oliveris asmeniškai dalyvavo persekiojime. Berniukas turėjo puikų Dono eržilą, o pats svėrė mažiau nei suaugusieji, jam pavyko atitrūkti nuo likusių kazokų ir aplenkti grafą Paniną su savo dešimties žmonių sargyba.
  Pirmieji du asmens sargybiniai šaukdami ir mirksėdami puolė prie pionieriaus. Vieną iš jų Oliveris Tvistas labai mikliai nupjovė nardydamas po lydeka. O antrasis berniukas nugriuvo šuoliu. Vaiko kulnas labai tiksliai ir tvirtai atsitrenkė į kaktą, išmušdamas masyvią štangą.
  Iš dešimties sargybinių liko tik aštuoni. Bet čia jiedu vėl išsiskyrė ir nuskubėjo pas Oliverį. Berniukas mikliai išvengė pistoleto šūvio ir smogė priešui galva į smakrą. O kita labai mikliai nukirpo šepetį kartu su juoda odine pirštine.
  Taip buvo sumušti dar du žaidėjai. Oliveris Tvistas pasakė:
  -Įgūdžiai pranoksta skaičių, bet, deja, ne rinkimuose!
  Kaip tai yra skaičiavimo rimas: o jų liko šeši. Bet todėl Paninas mieliau meta tik du raitelius.
  Pionierių vagis Oliveris Tvistas basa koja meta durklą į priešą. Netgi nuodėmė praleisti iš tokio arti. Ir tada galiukas persmeigė priešui į skrandį. Tačiau kitas priešininkas svyravo per aukštai ir įsmeigė kulną tiesiai į Adomo obuolį. Oliveris tviteryje parašė:
  - Dažniausiai snapus kelia besparniai!
  Tie patys liko keturi kovotojai. Ir tai darosi tikrai įdomu. Čia, pagal tradiciją, išsiskyrė dar viena pora. Ji puola prie berniuko. Na, o Oliveris Tvistas yra visiškai budrus. Jie abu iššovė iš pistoletų. Berniukas išsitiesė ant žirgų, o kulkos beveik palietė jo nuogą, įdegusią nugarą. Bet čia Oliveris Tvistas atsako, padaro triuškinantį smūgį alkūne į miego arteriją. O aštrus berniuko kardas smogia kitam priešininkui į kairę akį.
  Pionierių vagis šmaikščiai sušunka:
  - Žmogus be proto - kaip be akių, tik aklumas daug beviltiškesnis!
  Na, dabar grafui Paninui liko tik du sargybiniai. Bet tie labai stiprūs yra dviejų metrų aukščio. Jie puola prie berniuko, žiauriai mojuodami po kardą kiekvienoje rankoje.
  Oliveris Tvistas nuogais kojų pirštais šauniai meta nedidelį, lengvą durklą. Antgalis patenka į feldmaršalo asmens sargybinio bagažinę. Jis rėkia ir numeta kardą. Virtuoziškas berniukas, labai mikliai kiša savo aštriausią ašmenį, smogikas į šoną.
  Ir vėl pradininkas vagis sako:
  - Didelis ūgis ne visada eina koja kojon su dideliu talentu, bet didelis talentas visada veda į didelį karjeros augimą!
  Paskutinis asmens sargybinis pradeda trauktis nuo nepagaunamo berniuko. Petya tuo pasinaudoja ir puola prie liestinės. Priešas atremia puolimą ir paima kulną po rankos alkūne. Ir skauda, iš šoko banditas numeta kardą.
  Pionierius-vagis jį išpils, paima ašmenis koja. Traukia, apnuogintais pirštais... Antgalis patenka tiesiai į saulės rezginį. O tai jau toks skausmas, kad kardinaliai išmuša sąmonę.
  Taigi paskutinis, dešimtas asmens sargybinis yra nugalėtas. O Oliveris Tvistas liko vienas su grafu Paninu. Jam pavyko šiek tiek padidinti atstumą, atitrūkus kovoje su varovais.
  Tačiau drąsus pionierius-vagis, siekdamas sumažinti oro pasipriešinimą, kiek įmanoma išsiskleidė ir net lenkdamas presą, padėdamas savo raumeningo arklio judesiams, pradėjo mažinti atstumą.
  Feldmaršalas Paninas spygliais suplėšė arklio šonus, varvėjo kraujas, bet atstumas ir toliau mažėjo.
  Oliveris Tvistas net šmaikštavo:
  - Jei nori ilgiau gyventi, bėk, jei nori kuo greičiau mirti - bėk nuo priešo!
  Grafas Paninas maldaujamai paklausė berniuko:
  - Nori tūkstančio rublių?
  Vagis pionierius nusijuokė atsakydamas:
  - Laikiau rankose šimtą tūkstančių, kuriuos galėjau pasisavinti be atleidimo ir jų atsisakiau! Pionieriaus vagies garbė svarbesnė už auksą ir deimantus!
  Feldmaršalas nustebo:
  - Vadinasi, tu idėjinis? Ką pasakė pionierius?
  Berniukas energingai linktelėjo.
  - Taip, pionierius! Visi vaikinai kaip pavyzdys!
  Paninas vėl bandė papirkti Oliverį Tvistą:
  - Na, jei nori, padariau tave bajoru!
  Vaikinas griežtai atsakė:
  - Vagis pionierius yra kilnesnis už bajorą!
  Feldmaršalas nepasidavė:
  - Tada grafas!
  Oliveris Tvistas rimtu tonu pastebėjo:
  - Na, tik Jekaterina gali man suteikti grafo titulą. Jūs neturite tam įgaliojimų!
  Papinas sustojo. Jis pats suprato, kad nuėjo per toli. Ir iš tikrųjų, jei berniukas nemeluoja, jis tikrai gali jam pasiūlyti? Jei net šimtas tūkstančių rublių berniukas nebuvo suviliotas? Ir apsišaukėlis dosniai padėkos vaikui už feldmaršalo sugavimą!
  Paninas padarė paskutinį bandymą:
  Ar nori, kad padaryčiau tave savo sūnumi?
  Oliveris Tvistas nusijuokė ir karštai atsakė:
  - Kam man reikia tėvo grafo, jei mano tėvynė yra visa rusų tauta!
  Berniukas aplenkė feldmaršalą, o Paninas bandė berniuką smogti kardu. Tačiau jis nepaprastai mikliai perkėlė grafo blauzdą į šventyklą, numušdamas jį negyvai.
  Po to, uždėjus trofėjų ant žirgo krumplio, buvo galima paimti vadą Pugačiovą.
  Triumfuodamas, susitikęs Saranske, Emelyanas persikėlė į Nižnij Novgorodą. Miestas yra gerai įtvirtintas, jame yra daug kariuomenės, tačiau valstiečiai ir kazokai yra užkietėję mūšiuose ir įgijo šlovę, kad yra neįveikiami. Be to, Suvorovas surengė greitą reidą Kazanėje. Jam pavyko užgrobti Kremlių, išlaisvinant: Čiką, Belobrodovą, Padurovą ir daugybę kitų sukilėlių, kuriems dar nebuvo įvykdyta mirties bausmė.
  Ir tai yra kilnus Jemelyano armijos papildymas. Potiomkino antrasis pusbrolis taip pat buvo sučiuptas Suvorovo. Už žiaurų požiūrį į kalinius Potiomkinui buvo įvykdyta mirties bausmė be nereikalingų ceremonijų.
  Tačiau grafo Panino laukė griežtas pokalbis.
  Emelianas Pugačiovas, grėsmingai suraukęs antakius, paklausė feldmaršalo:
  - Kas tu manai aš esu?
  Paninas, sukandęs žandikaulį iš baimės, akivaizdžiai drąsiai atsakė:
  - Prisiekiau Kotrynai. O tu, dėde, vagis ir apsimetėlis!
  Pugačiovas įprastomis valios pastangomis tramdė pyktį ir maloniai paklausė:
  - O Kotryna, niekšiškai nuvertusi ir nužudžiusi savo vyrą, ar ji legaliai atsiduria Rusijos soste?
  Grafas Paninas sunkiai atsiduso. Tai buvo skaudi tema. Juk iš tikrųjų Vokietijos imperatorienės teisėtumas soste yra daugiau nei abejotinas. Apskritai, Katya turėjo būti tinkamai nuplakta ir pakabinta ant kartuvių už regicidą, nei taip karūnuota.
  Tarnaitė priešais grafą padėjo sidabrinį indą su vynu. Pugačiovas pats įpylė raudoną skystį į krištolinę taurę prieš feldmaršalą.
  Paninas išgėrė pusę, atsargiai padėjo meno kūrinius ant ąžuolinio stalo. Ir tyliai pastebėjo:
  - Rusijai reikia kompetentingo caro...
  Pugačiovas juokaudamas atsakė:
  Visi mokėmės po truputį, kažko ir kažkaip.
  Paninas šiek tiek sušvelnėjo ir pastebėjo:
  - Matau, tu ne kvailas žmogus. Kodėl Emelyanas Ivanovičius pradėjo kažką panašaus?
  Pugačiovas pakilo nuo stalo. Žengiau kelis žingsnius ir atsakiau:
  - Tai pradėjau ne dėl savo tuštybės ir ambicijų. Ir dėl minios, dėl jų ortodoksų.
  Emelyanas Pugačiovas kalbėjo aistringai ir įtaigiai.
  - Daug mačiau, sielvarto Rusijoje. Kokie žiaurūs nuoguoliai yra žmonėms, kaip jie prievartauja merginas ir kankina vaikinus. Kaip žmonės dirba, ir jų darbas yra prarytas. Rusijos žmonės yra puikūs ir tuo pačiu pažeminti. Tarsi ereliui būtų pririšti sparnai, o tigras įmestas į požemį. Ir ši baisi dejonė yra stačiatikė visoje žemėje. Vaikai krinta kaip musės, net kilmingos damos kenčia nuo vartojimo, žmonės priversti glaustis. Nors pats Viešpats Dievas įsakė: būkite vaisingi ir dauginkitės. Ir man kyla klausimas: kai Adomas arė, o Ieva suko, kur tada buvo žinios?
  Bet ar įmanoma gyvą žmogų, sukurtą pagal Dievo paveikslą ir panašumą, parduoti į vergiją? Tai tarsi koks gyvūnas!
  Paninas tylėjo. Jis pats, žinoma, puikiai žinojo, kokia valstietija Rusijoje. Ir ta baudžiava yra žiauri, ir kad nėra teisingumo. O kas turtingesnis, tas ir teismas. Taip, ir pats Paninas galvojo apie reformas, įskaitant žemės savininko galios ribojimą valstiečiams. Ir jis tą patį pasiūlė Kotrynai. Tačiau į idėjas palengvinti valstiečių likimą karalienė reagavo labai šaltai.
  Tai buvo per didelis konservatyvumas, arogancija, panieka paprastiems žmonėms. Matyt, vargšai, ji visai negalvojo apie žmones. Tiesa kartais vaidindavo liberalą ir dovanodavo našlaičiams. Bet vėlgi, nė vienas iš carų nepaskirstė tiek daug valstybinių valstiečių į barų nuosavybę. Ir niekas tiek daug vargšų nepavergė.
  Kotrynos laikas: baudžiavos klestėjimas ir Rusijos gyventojų išnaudojimo pikas.
  Bet kita vertus, patikėkite sostą valstiečiui. Na, kaip jo gerai gimusi veislė gali ištverti tokį dalyką.
  Paninas norėjo sušukti, maždaug: "Žinok savo vietą, baudžiaunink! Tačiau galimybė susipažinti su kilpa taip pat neatrodė patraukli. Sveiko proto balsas paskatino: "apgauk Emelyaną, apsimesk jo draugu, o tada išmesk ašarą"!
  Tačiau net ir ši išeitis prieštaravo kilniai grafo Panino sielai. Apskritai stebėtinai turtingas, XVIII amžiaus pabaiga nukreipta į šviesiausius ir talentingiausius Rusijos žmones. Kiti laikai liko nuošalyje. Ypač Nikolajaus II valdymo laikais. Tačiau iš dalies tai buvo kaltas, pasirodė pats monarchas, kuris per ilgai ėjo generolo Kuropatkino, kuris nebuvo pajėgus kariniams reikalams, vado pareigas.
  Ekaterinai pasisekė šūviais. Nors ne visada. Pavyzdžiui, po Bibikovo princas Ščerbatovas pasirodė visai nedidukas.
  Ir tai leido Emelyanui sukaupti jėgų sau. Turime pagerbti Pugačiovo patrauklumą, kai žmonės jį nugriovė tūkstančiais, dešimtimis tūkstančių, nepaisant visų jo pralaimėjimų. Nepaisant to, kad nuo pat pradžių sukilėlių galimybės atrodė daugiau nei abejotinos.
  Pugačiovo pusėje - įkyrių galvų gauja, o imperatorienės pusėje - daugiau nei trys šimtai tūkstančių karių.
  Tačiau dabar Emelyano galimybės išaugo. Aplenkdamas Nižnij Novgorodą, Pugačiovas turi didelę ir nuolat augančią armiją. O grafas Paninas gali pabandyti žvejoti neramiuose vandenyse.
  O jei apsišaukėliui pasiseks? Tokiu atveju jis Paninas turi galimybę tapti reformatoriumi vadovaujant naujajam liaudies carui.
  O, buvo, nebuvo!
  Feldmaršalas protingai pasakė:
  - Į bet kokį verslą reikia žiūrėti protingai. Įskaitant valstiečių išvadavimą.
  Emelyanas Pugačiovas sutiko su tuo:
  - Taip, svarbiausia nelaužyti papildomų malkų!
  Grafas tyliai pasakė:
  - Nebuvo blogai duoti valstiečiams laisvę, bet... Jie degina ponų valdas, o patys bajorai žudomi ir pakarami. Ar taip reikia sutvarkyti reikalus Rusijoje?!
  Karalius valstietis susiraukė. Jis pats suprato, kad valstiečiai, degindami dvarų valdas, kabindami dvarininkus, kuria siaubingą neteisybę. Ir tai gali vėl mus persekioti ateityje. Siautėjantis valstietiškas elementas, ar grįš į vėžes? Ar valstiečiai mokės mokesčius būsimam carui?
  Tiesa, tada jie jau bus ne valstiečiai, o dvarininkai kazokai, o virš jų turės išrinktą vadą. O iš seniūnų susiburti spręsti svarbiausių problemų, ratą. Juk Emelianas Pugačiovas vėl atgaivino kolegiją, o veržlusis Suvorovas išlaisvino kai kuriuos buvusius vadus. O dabar reikės laisvuosius laikyti sąžiningai.
  O valstiečių karalius, susiraukęs, tarė:
  - Turėsime žmonių diktatūrą! Žmonės patys turi suvokti, kada jiems reikia botago, o kada - drausmės.
  Papinas, šiek tiek susiraukšlėjęs, atsakė:
  - Na, jei kalbame apie žmonių gėrį... Piotras Fiodorovičius turėtų būti atsargesnis. Reikėtų pažymėti, kad Emelyanas Pugačiovas suprato gudrų patyrusio dvariškio žaidimą. Tačiau feldmaršalas Paninas šiuo metu yra kur kas labiau reikalingas sukilėliams, net kaip nepatikimas sąjungininkas, nei atviras priešas.
  Karalius valstietis ištiesė leteną ir tarė:
  - Tu būsi man kaip tikra dešinė! Štai mano imperatoriškoji ranka!
  Ir abu gudruoliai paspaudė vienas kitam ranką.
  Nižnij Novgorodas turėjo didelę garnizoną ir buvo sustiprintas naujai atvykusių karių. Tačiau tarp gynėjų nėra vienybės. Daugelis kareivių, svarbiausia karininkų, atvyksta netvarkingai. Liaudies tarpe jau buvo sustiprėjęs tikėjimas caru-tėvu, o pergalės, pagražintos liaudiška fantazija, labai prisidėjo prie Pugačiovo populiarumo.
  Taigi šiuo atveju minia jau veržiasi, o Emelyanas ją remia.
  Prie pirklių miesto priartėjo daugiau nei šimtatūkstantinė armija. Į posėdį atvyko pusantro tūkstančio brigada, vadovaujama pulkininko Scorelli. Kova buvo trumpalaikė. Didžioji brigados dalis pateko į nelaisvę, o pulkininkui kazokų kardu nukirsta galva.
  Pionierius-vagis Oliveris Tvistas turėjo šiek tiek laiko pamojuoti kardu. Ir jam pavyko nukirsti uolų majorą. Priešas specialiai užspringo, pateko į milžinišką kariuomenę.
  Prieš pat užpuolimą Emelyanas Pugačiovas apsilankė pirmosios Rasomachinų gildijos pirklių namuose. Dideliame trijų aukštų name apsišaukėlis karaliumi gėrė brangų šimto metų senumo vyną. Aptarė su prekeiviais esmę ir reikalą. Jie iškilmingai pažadėjo, kad vietos milicija su sukilėliais nekovos. Ir ta dalis karininkų pasiruošusi pripažinti tėvą-suvereną.
  Pugačioviečiai ėmėsi šturmuoti Nižnij Novgorodą, kai dar buvo tamsu. Atėjo žiema ir mes turėjome skubėti. Oliveris Tvistas, pliaukštelėjęs basomis kojomis per balas, kartu su kitais valstiečiais puolė į puolimą.
  Gynėjai buvo nedraugiški, kažkoks vangus ugnis. Berniukai valstiečiai puolė iš visų jėgų ir nekreipė dėmesio į šūvius. O nuostolių tarp jų praktiškai nebuvo.
  Oliveris Tvistas, atskubėjęs į pozicijas, vienas pirmųjų įžengė į sukrautą žemės pylimą. Pionieriaus vagies plikas padas pajuto malonų, kutenantį žemės mėsą. Ir pačios kojos nuskriejo į kalno viršūnę. Ūsuotasis kapralas pateko po aštriu berniuko kardu ir jo žilaplaukė galva nuriedėjo žemyn.
  Oliveris Tvistas sušuko iš visų jėgų:
  - Mūsiškiai nepasiduos taviesiems!
  Ir jo kardas perpjovė seržantui skrandį. Berniukai valstiečiai kovojo beviltiškai, naudojo kirvius, šakes ir plieninį statinį. Vienas trylikametis berniukas labai mikliai sviedė laso. Ir patraukė gerai maitinamą kapitoną. Jis bandė priešintis, bet dar du berniukai prilipo prie virvės, o pareigūno veidas nuo smaugimo pamėlynavo.
  Prekeiviai ištesėjo žodį, o milicija užpuolikus pasitiko šūksniais:
  - Šlovė tėvui karaliui!
  - Pagyvink Petrą Fedorovičių!
  Bebaimiai valstiečiai jau užfiksavo dvi laive esančias baterijas. Oliveris Tvistas, būdamas generolas, vadovavo visam korpusui, kurį sudarė nepilnamečiai kovotojai. Vaikinai baimės nepažino, drąsiai nugalėjo suaugusius, didesnius už save karius.
  Oliveris Tvistas spyriu išmušė raudonplaukį majorą ir šis nuskriejo nuo parapeto.
  Berniukas rėkia:
  - Už Tėvynę! Petro Didžiojo anūkui!
  Daugybė sukilėlių užtikrintai ėmėsi. Atskiri pulkai, matydami savo padėties beviltiškumą, pasidavė apsišaukėlio kariuomenei. Didelis, trečias pagal dydį Rusijos miestas su daugybe priemiesčių ir gausybe pirklių. Ir Emelyanas Ivanovičius palankiai vertino pirklius. Ir jie ne taip uoliai gina atsidavimą Kotrynai, kaip žemės savininkai. Daugelis jau slapta prisiekė ištikimybę naujajam Valdovui.
  Generolas Benedorffas, įvesdamas į mūšį stiprų rezervą, bando kontratakuoti Pugačiovus. Darosi karšta. Pats Emelyanas Ivanovičius yra iškirptas kaip epinis herojus. Su kiekvienu jo smūgiu kažkas tikrai kris. Taip jie susibūrė su Benedorffu. Vokiečių generolas plačiai mojuoja kardu ir jam smogiamas plačiuoju kardu į gerklę. Taigi priešo vadą nužudė pats karalius-tėvas.
  O minia džiaugiasi ir šaukia:
  - Šlovė karaliui riteriui!
  Mūšis dega. Kareiviai skuba ginklus, dauguma karininkų taip pat. Pasklido gandas, kad feldmaršalas Paninas pats pripažino Piotrą Fedorovičių kaip prisikėlusį. Ir kaip galima nenusilenkti Petro Didžiojo anūkui. Ir pažvelgus į tai, kaip pjaustomas Emelyanas Pugačiovas, iš karto matosi, kad tai yra karališkoji, stipri Romanovų veislė.
  O Nižnij Novgorodas krito po Kazanės. Ir Simbirskas atvėrė sukilėliams vartus. Apsvarstykite didžiąją dalį Volgos, kuri jau valdė kazokų imperatorius. Ir kariuomenė, vadovaujama Fedoto Katorzhny, jau priartėjo prie Yaiko. Ir vėl sukilo Yaik ir Iletsko kazokai. Nors, kaip ir pulkininkas Semenovas ir generolas Mamsurovas, jie nusprendė kovoti ir stovėti iki paskutinio.
  Fedote pakeliui susirinko iki penkiolikos tūkstančių karių. Taip pat atvyko kalmukai ir baškirai. Gudrusis Dono atamanas aplenkė Jaiko miestą, kur jo laukė generolas Mamsurovas su dviem tūkstančiais, ir be kovos užėmė Soročinsko tvirtovę. Palikęs pulkininką Semjonovą Jaiko mieste, generolas Mamsurovas puolė pjauti apsišaukėlius. Tačiau Fedoto armija buvo sustiprinta kalmukų, baškirų, totorių sąskaita, o svarbiausia, kad kazokai vis dar buvo iki galo, nenuraminti, nežudyti ir nusverti.
  Dvidešimt tūkstančių Pugačiovo minia užgulė tūkstantį du šimtus Mamsurovo karių. Kova buvo žiauri. Generolo Mamsurovo kariai, jau turėję kovos su sukilėliais patirties, kovėsi beviltiškai. Jie žinojo, kad jų nepasigailės. Tačiau kazokų pulkininkas Fedot jau turėjo karo su turkais patirties. Jis teisingai panaudojo skaitinį pranašumą, baškirų ir totorių kavalerijos vienetų mobilumą. Tas smūgis, tada reidas, tada atsitraukimas. Ir tada, kai generolo Mamsurovo pajėgos buvo išsekusios, jis pradėjo įtemptą kovą su savo būriu.
  Artimoje kovoje, kai rikiuotė susimaišo ir kariai kaunasi rankoje, žmogus su kirviu ir ietimi nebėra blogas kovotojas, o praktiškai lygus priešininkas. O gal geriau tiks kirvis, ar šakutė su ragu ir durtuvu. O valstietis geriau moka kirvį nei karys, jau praradęs valstietiško darbo įprotį.
  Mūšis virto negailestingomis žudynėmis. Ir tik keli generolo Mamsurovo kariai išsigelbėjo pasiduodami. Šalia Soročinskio daug buvo išlieta kaip kraujo tvirtovė.
  Pats generolas Mamsurovas buvo sučiuptas totorių laso. Jie suklaidino vadą. Fedotas Katorzhny, pirmasis banditas prie Dono, vis dėlto uždavė tinkamą klausimą:
  - Ar pripažįstate Piotrą Fedorovičių visos Rusijos imperatoriumi?
  Generolas drąsiai atsakė:
  - Aš neatpažįstu vagių!
  Fedotas įsakė savo bendrininkams:
  - Į jo kilpą! Ir tie pareigūnai, kurie atsisakė duoti priesaiką!
  Sunaikinus Mamsurovo būrį, kelias į Orenburgą ir Yaitsky miestą yra atviras. Fiodoras pasidalijo savo pajėgas, racionaliai manydamas, kad norint išlaikyti šiuos miestus, jam užtenka jėgų ir tai padarys net daugybė žmonių. Tvirtovės silpnai priešinosi. Tatiščiovas paliko garnizoną ir pabėgo į Orenburgą. Ir bailus gubernatorius mieliau stojo į kurčią gynybą. Taip prasidėjo antroji Orenburgo apgultis.
  O maistas pasirodė gaminamas mieste ne daugiau nei per pirmąjį. Jaicko mieste po trumpo susirėmimo pulkininkas Semjonovas pasitraukė į tvirtovę ir nusprendė, kaip ir paskutinį kartą, tęsti apgultį. Tiesa, dabar jo galimybės sulaukti pagalbos buvo daug mažesnės. Sukilimo frontas vis labiau slinko Maskvos link.
  Iš Kazanės kalėjimo paleistas Khlopuška ir Beloborodovas su nemaža kariuomene pasitraukė į rytus į Ufą. Šie įgudę vadai jau turėjo patirties užkariauti Uralo gamyklas. O Emelianas Pugačiovas galvojo apie Uralo ir viso Sibiro užkariavimą. Pusė Uralo gamyklų jau buvo netoli Emelkos, o jei būtų grubūs skaičiavimai ir nesėkminga Orenburgo apgultis, dar anksčiau būtų galima pasisekti ir vykti į Kazanę su didele kelių ginklų armija.
  . 11 SKYRIUS
  Jaunasis kalinys pabudo, daug linksmesnis ir sveikesnis. Dabar žiauraus kankinimo padarytos žaizdos ir sužalojimai beveik visiškai užgijo. Ir jūs galite daryti pratimus ir valgyti.
  Tada moteris gydytoja trumpai jį apžiūrėjo ir trumpai pranešė:
  - Nuosprendis netrukus! Tu esi stiprus ir meldžiamės, kad nebūtum įvykdytas mirties bausme ir ištremtas į kasyklas.
  Oliveris liūdnai atsakė:
  - Viskas Dievo rankose. Ir jis tikisi pasigailėti vaiko!
  Berniukas vėl trina grandinės jungtis. Bet aišku, kad tai neveikia. Ir trinasi laukiniu įniršiu. Kol galiausiai susidėvės.
  Būti vienam yra nuobodu.
  O kai pagaliau tave apima miegas, pajunti laisvę ir atsikratymą rutinos, naujuose, dar neregėtuose nuotykiuose.
  Osa tvirtovė tapo pirmąja kliūtimi Khlopuškos ir Beloborodovo armijos kelyje. Pakeliui jų armija išaugo nuo dviejų iki dešimties tūkstančių kovotojų, papildydama savo arsenalą mažose tvirtovėse. Vienu metu Emelyanas Pugačiovas įtikino tvirtovės garnizoną pasiduoti be kovos. Tačiau šį kartą tuo pasikliauti nebuvo galima, todėl iniciatyvus Michelsono pavaduotojas pulkininkas leitenantas Bragugunteris buvo paskirtas tvirtovės komendantu. Taip pat iš samdytų vokiečių tarpo. O pusė garnizono - užsienio samdiniai. Taigi bet kokiu atveju tvirtovę teko užimti.
  Beloborodovas manė, kad Emelyanas taip pat ne visada teisus. Užėmę Trejybės tvirtovę, jie surengė puotą su kalnu. Tačiau jie jau surinko daugiau nei dešimt tūkstančių žmonių, iš kurių daug gamyklų valstiečių, gerai išmokytų kovoti su šaulių ginklais ir baškirų, kalmukų arkliais, taip pat įrankiai, paimti iš Uralo gamyklų. Nenustebkite Dekolongo, jie galėtų konkuruoti su jo tris tūkstantuoju korpusu.
  Tada daugiau nei keturi tūkstančiai sukilėlių buvo nužudyti ir sužeisti, o daugiau nei keturi tūkstančiai buvo paimti į nelaisvę.
  Po tokio pralaimėjimo Emelyanas Ivanovičius kurį laiką pateko į depresiją. Bet žmonės vis tiek eidavo pas pugačiovus, ir net griežtos bausmės baimė negalėjo sulaikyti jų nuo pastangų prisijungti prie brangaus tėvo karaliaus.
  Šis maištas yra tarsi sūpynės aukštyn ir žemyn. Arba pralaimėjimas, tada pergalė po pralaimėjimo. Dabar Beloborodovas ir Chlopuška yra liaukose ir sunkiai dirba, tada jie vėl yra palankūs caro ir pakeliami į generolus majorus. Taip sukasi laimės ratas. O Čika - vėl grafas Černyševas. Ir kai kurie karinės valdybos nariai grįžo į savo vietas. Visų pirma, pulkininkas Padurovas.
  Tačiau kai kurie buvo nužudyti, ir jūs negalite jų sugrąžinti. Štai, pavyzdžiui, mirė drąsus atamanas Gryznovas ir dešinė Pugačiovo ranka. Tačiau karininkas Minakovas neturėjo laiko pakabinti ir vėl yra sukilėlių gretose.
  Čika nenorėjo grįžti prie Ufos ir dabar kartu su kunigu kraustosi į Maskvą.
  Sukrovę visą kalną supuvusių šiaudų ir sutvarkę dūmų užuolaidą, Beloborodogo kazokai ir valstiečiai prislinko prie sienos ir puolė į puolimą. Užsakymas buvo žiaurus. Ir daug vyrų mirė. Bet jie įsiveržė į tvirtovę ir nužudė beviltiškai kovojusius samdinius. Jie paėmė trisdešimt penkis pabūklus ir daugybę parako bei sviedinių. Po to kelias į Ufą atviras.
  Ir vėl tūkstančiai žmonių eina pas pugačiovus, didėja liaudies kariuomenė. O pačioje Ufoje nėra vienybės. Išgirdusi apie Pugačiovo sėkmę, dalis buvusios milicijos patikėjo, kad tai tikras tėvas-caras. Be to, Pugačiovo pusėn perėjo įžymusis Suvorovas ir dar garsesnis bei įžymiausias feldmaršalas Paninas.
  Taigi, galbūt jis tikrai yra karalius. Jei žmonės taip veržiasi link jo, o miestai guli vienas po kito?
  Kilo ginčas ir pilietinė nesantaika... Ufa buvo padalinta į dvi dalis: Petro Trečiojo ir Kotrynos šalininkus. Ir tarp jų vyko susišaudymai.
  Iki dvidešimties tūkstančių išaugusi Beloborodovo ir Chlopuškos kariuomenė, remiama Pugačiovo partijos, įsiveržė į miestą. Kovos buvo įnirtingos, tačiau pugačioviai paėmė daugumą miestiečių ir palaikė. Ufa, po kuria Čika sėdėjo ilgą laiką, buvo paimta iš karto. Kartu su jos paėmimu daugelis turtingų baškirų, kalmukų, totorių vyresniųjų, tų, kurie vis dar dvejojo, prisiekė ištikimybę Petrui Fedorovičiui.
  Pagrindinio Ufos miesto užėmimas leido sukilėliams nutraukti susisiekimą ir kelius į Sibirą ir atverti šį regioną Pugačiovių užkariavimui.
  Khlopuška ir Beloborodovas nuvyko į Uralo gamyklas, ten įsodindami žmonių galią.
  Pugačiovas su armija, išaugusia iki šimto penkiasdešimties tūkstančių kovotojų, priartėjo prie Riazanės. Ten jį pasitiko trisdešimt penki tūkstančiai grafo Černyševo korpuso. Vienintelė rimta kliūtis pakeliui į Maskvą - kadaise kiti miestai ir kaimai pasiduoda be kovos.
  Nepaisant didelio Jemelyano pranašumo, jam priešinosi patyrę ir patyrę kariai Turkijos kare. O caras kunigas, daugiau nei pusė kariuomenės yra neapmokyti valstiečiai su kuolais ir šakėmis, o daugelis buvusių kareivių nėra gana patikimi, marga komanda su kazokais ir įvairiomis totorių tautomis.
  Taigi Černyševas turėjo galimybę, jei tik .... Jei ne Aleksandro Vasiljevičiaus Suvorovo genijus. Didysis vadas taip sumaniai puolė su gausia Pugačiovų orda, kad privertė Berlyną užėmusį didvyrį Černyševą kovoti pagal savo taisykles. Klajoklių kavalerija iš tolo apipylė nuodingomis strėlėmis, tarsi reido atsitraukimas. O valstietis su ragu, priešingai, artimoje kovoje suartėjo į kovą.
  Mūšis su trumpomis pertraukomis truko beveik dvi dienas ir baigėsi triuškinama pugačioviečių pergale. Vien buvo paimta daugiau nei dvidešimt tūkstančių belaisvių, o pati Riazanė atidarė vartus.
  Buvęs Kotrynos numylėtinis grafas Grigorijus Orlovas buvo skubiai paskirtas vadovauti Maskvos garnizonui.
  Tai stipriausias ir vyriausias iš penkių brolių, vos nenutempusių Jekaterinos II koridoriumi. Tokiu atveju pirmas atsirastų caras Grigalius. Tačiau dabar įžymiausias grafas yra gėdoje. Dabartinis Kotrynos favoritas - Vasilčikovas, o ateityje - Potiomkinas. Nebent, žinoma, karalienė turi tokią ateitį. Kad buvo suabejota didžiosiomis pugačioviečių sėkmėmis.
  Tačiau Grigorijus Orlovas yra drąsus ir sumanus karys, kuriam patikėti nuraminti maištą, kad ir koks jis būtų. Ypač jei pasikeitė feldmaršalas Paninas. Ir Orlovai bus atsidavę Kotrynai iki galo.
  Bet čia kitas klausimas: kaip suakėti Maskvą? Pirmojoje sostinėje karių dar palyginti nedaug, ne visi jie grįžo į Turkiją, o apsimetėlis jau yra ant slenksčio.
  Grigorijus nusprendė išvesti garnizoną, taip pat Semenovo gvardijos pulką į Kremlių. Ir ten išlaikyti gynybą iki pagalbos artėjimo. Zarubinas Čika be kovos įžengė į Tulą, kur ginklanešiai ir vietos garnizonas su džiaugsmu priėmė Pugačiovus. Ir Emelyanas Pugačiovas į Maskvą. Visas miestas, išskyrus Kremlių, išėjo pasitikti Jemeljano, o kunigai ir kunigai gyrė Piotrą Fedorovičių. Keli tūkstančiai garnizono karių taip pat perėjo pas karalių. Pugačiovo kariuomenė išaugo.
  Aleksandras Vasiljevičius Suvorovas, žvilgtelėjęs į Kremlių, pasakė:
  - Valgykime šį vaisių! Ruoškimės puolimui!
  Emelyanas Pugačiovas logiškai pastebėjo:
  - Maskva yra širdis... Bet galva vis tiek yra Peterburgas. Mums to reikia! Nors jau pasnigo.
  Oliveris Tvistas ir kiti basi vaikinai laimingi irkluoja pirmajame sniege. Netgi iškrito kiek vėliau nei įprasta Maskvai. Matyt, kai vaikinai pateks į Petrą, jau bus didelis šaltis.
  Na, kas galėjo pagalvoti, kad tik vienas mūšis, kurį laimėjo Emelyanas Pugačiovas prieš Salty gaują, gali taip dramatiškai pakeisti istorijos eigą. Prieš pat pralaimėjimą, o dabar Motinos soste, nebuvo užimtas tik vienas Kremlius. Bet ir jis niekur nedings.
  Bet jūs negalite delsti. Turime greitai eiti pas Petrą. Ir 200 000-oji Pugačiovo armija patraukė į šiaurę.
  Rytuose pugačioviečiai pasiekė naujų laimėjimų. Čeliabinskas pasidavė beveik be pasipriešinimo. Dekolonas pasitraukė, kopdamas toliau į Sibirą. Daugelis gamyklų taip pat pasidavė be kovos, susitikusios su karaliaus tėvo būriais. Kunguras atsisakė pasiduoti. Tačiau jis buvo paimtas į stiprią apgultį. Daug mažesnių miestų ir baudžiauninkų atiteko apsišaukėliui. Suvaidino vaidmenį ir padidino Emelyano Pugačiovo autoritetą. Tačiau atskiros gamyklos pugačiovams vis dar siūlė atkaklų pasipriešinimą. Tačiau tai vis tiek buvo mažuma.
  Pugačioviečių būriai taip pat persikėlė į Tobolską, kad galėtų stipriau stovėti Sibire. Vietos gyventojai beveik visur palaikė karalių. Net daugelis garnizonų prisiekė ištikimybę jo imperinei didybei. Ir kuo daugiau pergalių iškovojo Emelyanas, tuo silpniau jam priešinamasi.
  Dekolongo kūnas tirpo. Kareiviai kasdien dezertyruodavo ir bėgdavo pas Pugačiovus. Net ir vienuolynas, kuris anksčiau demonstravo didvyrišką tvirtybę prieš sukilėlius, pripažino naująjį karalių-tėvą. Matyt, vienuoliai laiku nujautė, kieno beretė ir kad jie neturi už ką mirti.
  O Emelianas Pugačiovas, beveik nesulaukęs pasipriešinimo, artėjo prie Petro. Atskiri pulkai, pora šūvių apsikeitę su sukilėliais, pasidavė arba perėjo į jų pusę.
  Didelė minia, vadovaujama Padurovo, artėjo prie Smolensko. Mieste kilo muštynės tarp Pugačiovo šalininkų ir vietos garnizono. Kai kurie pareigūnai taip pat suskubo pereiti į Piotro Fedorovičiaus pusę. Paduriečiams buvo atverti vartai, o pugačioviai susigrūmė su Kotrynai ištikimais garnizono likučiais. Jėga laužo jėgą, o raudona sukilimo vado Jemeljano Ivanovičiaus vėliava jau iškilo virš vakarinių Rusijos vartų. O maištas apėmė ir lenkų žemes. Valstiečiai irgi ten paėmė šakę, mušdami barą ir ponus.
  Taigi vietinis maištas pradėjo virsti tarptautiniu maištu. Vyriausiasis Rusijos kariuomenės Turkijoje vadas grafas feldmaršalas Rumjantsevas kol kas laikosi laukimo pozicijos ir įsakė sukilėliams nesijungti į mūšį. Vis dėlto nėra gerai žudyti savo tautos narius. Ir Rumjancevas gerbė Suvorovą, kuris perėjo į Emelyano Pugačiovo pusę. Taigi nebuvo kam išgelbėti Kotrynos.
  Kancleris Voroncovas karalienei pranešė blogą žinią:
  - Vagys ateina pas Petrą! Niekas jų nesustabdo, o apsišaukėlio armija nuolat auga, auga kaip sniego gniūžtė!
  Catherine įnirtingai pakėlė antakius ir sušnypštė:
  - O kas tas mūsų grafas Rumjantsevas?
  Kancleris Rumjantsevas sunkiai atsiduso ir gurkštelėjo:
  - Mūsų grafas Rumjantsevas yra lėtas ...
  Kotryna supykusi sušuko:
  - Išdavikas! Į jo kilpą!
  Rumjancevas sutrikęs išskėtė rankas ir sumurmėjo:
  - Jis yra apsuptas vaškų, skirtų jam asmeniškai, ir nėra kaip to gauti!
  Catherine staiga išbalo ir vėl paklausė kanclerio:
  - Ar vagys toli nuo Sankt Peterburgo?
  Kancleris nuoširdžiai atsakė:
  - Taip, du šimtai mylių ar net mažiau, dabar jie praneš paskutines naujienas apie frontus!
  Įbėgo pasiuntinys, jis buvo išblyškęs kaip paklodė, išgąsdintas riaumodamas:
  - Novgorodas atvėrė apgavikui vartus!
  Catherine sunkiai atsiduso ir sumurmėjo:
  - Ir Novgorodas su markizu.
  Jos tonas priminė Julijaus Cezario klodą: "Ir tu esi Brutas".
  Kancleris įžūliai išsitiesė į priekį ir pasakė:
  - Laivas paruoštas, jūsų didenybe, šiandien galite išvykti į sieną!
  Imperatorienė piktai sušnypštė:
  - Ir prarasti valdžią?
  Kancleris šypsodamasis atsakė:
  - Bet gelbsti gyvybes. Vagys vis tiek nesuvaldys valdžios, o jūs grįšite su triumfu!
  Catherine susierzinusi sušnypštė:
  - Su jais yra grafas Paninas ir jis padės vagims susidoroti!
  Kancleris uždavė patikslinantį klausimą:
  - Vadinasi, jūs liekate, jūsų Didenybe?
  Catherine, užuot atsakiusi, įsakė:
  - Surinkite kitus keturis brolius Orlovus ir sargybinius, taip pat ištraukite visas pajėgas iš Vyborgo ir kitų kraštų. Mes dar galime kovoti!
  Pasiduoti nenorėjo ir Orenburgas, kuris šešis mėnesius buvo sukaustęs apsimetėlio kariuomenę. Iš nelaisvės paleistas Myasnikovas, vienas iš penkių kazokų, kurie pirmieji atpažino Pugačiovą, pasiūlė kastis po tvirtove. Bet tai užtruko ilgai. O atstumas kasti žadėjo būti teisingas.
  Yaitsky miestelis su nedideliu garnizonu taip pat nusprendė kovoti iki galo. Atamanas Ovčinikovas surengė reidą prieš Gurjevą. Vietinis garnizonas, kaip ir praėjusį kartą, pasidavė be kovos. Taigi pugačioviečiai tvirtai stovėjo ant Yaiko. Sukaupęs jėgų ir varydamas ginklus iš Caricyno, Ovčinikovas bombardavo Jaiko tvirtovę. Pulkininkas Semjonovas atliko žygį, praradęs septyniasdešimt nužudytų žmonių, grįžo su sūriu gurkšniu.
  Bet kol Jaitskas laikėsi. Tačiau sukilėlių minios pateko į Tobolską. Sibiro valdytojas Čičerinas pabėgo į rytus, o sostinė prisiekė tėvo karaliui. Tuo pačiu metu buvo pateiktos paskutinės, užsispyrusios gamyklos.
  Fedotas Katoržnis neskubėjo šturmuoti Orenburgo, bet papildė savo arsenalą įrankiais ir reikmenimis, atvykusiais iš Uralo.
  Iš paties miesto bėgo kazokai, kareiviai ir pirkliai. Sklido gandai, kad caro tėvas užėmė Maskvą ir artėja prie Peterburgo. Arba kad jis pats jau yra Sankt Peterburge.
  Tuo tarpu vyriausiasis budelis filmavo sugautos jaunos Domkos ir dviejų skautų tardymą. Tardyme dalyvavo pats Aleksejus Orlovas.
  Domka atrodė dvidešimt penkerių, šviesiaplaukė ir aukšta, valstietė.
  Aleksejus Orlovas įžūliu tonu pasakė:
  - Ar kalbėsi?
  Namuose buvo išdidžiai tylu. - nustebo grafas Aleksejus. Kodėl eilinė valstietė turi tiek ambicijų? Ne, Rusijos žmonės didžiavosi dėl Emelkos Pugačiovos. Smerdai pradėjo save laikyti lygiaverčiais barams. Bet nesvarbu, jis išmuš iš vėžių!
  - Nuplėšk ją!
  Budeliai meta mergaitei. Ji jau dėvi tik vieną paprastą valstietišką suknelę, o kojos avi batais. Ji desperatiškai priešinasi. Kankintojai, draskantys jos drabužius, atidengę raudonas krūtis. Gera valstietė, dailioji čiuožėja. Aleksejus Orlovas žiūri į ją labai susidomėjęs. Komanda tokia:
  - Dabar aš ją smerkiu.
  Merginai už nugaros surišamos rankos, užkabinamas kabliukas. Tada pakelia, susukdami valstietės sąnarį. Mergina dejuoja ir atsiduria pakibusi, basomis kojomis nuo žemės. Budelis tuoj pat įkiša juos į bloką ir sutvirtina. Dabar galite arba kurstyti ugnį, kepti apvalius mergaitiškus kulnus, arba plakti botagu.
  Aleksejus Orlovas arogantiškai sako:
  - Na, sakyk, vagile, kas yra mūsų karalius?
  Domka drąsiai sako:
  - Piotras Fedorovičius yra mūsų viltis-suverenas!
  Aleksejus Orlovas nusišypso ir įsako budeliui:
  - Dešimt rykštės smūgių su taupymu.
  Patyręs kankintojas atsitrenkia į stiprią, raumeningą nuo nuolatinio fizinio darbo, mergaitišką nugarą per pusę jėgos. Kad vagos išsipūstų, o oda nesprogtų. Tai irgi skauda. Namas buvo ne kartą nuplaktas, ant jo matyti gerai sugijusių botagų žymės. Jis atlaikė smūgius tyliai, be dejavimo ir verksmo.
  Aleksejus vėl grėsmingai paklausė:
  - Taigi, kas yra mūsų suverenas!
  Domka automatiškai sako:
  - Piotras Fedorovičius Trečiasis, mūsų viltis!
  Aleksejus piktai įsako budeliui:
  - Penki smūgiai visa galia!
  Didelio kūno sudėjimo kankintojas supasi ir iš visų jėgų investuoja į smūgį. Valstietės tvirta oda plyšta, taškosi krauju. Budeliai muša taip, kad rykštės pėdsakai nesikirstų ir tolygiai pasiskirstytų išilgai nugaros.
  Mergina trūkčioja, bet sulaiko riksmus. Atrodo, kad ji nori parodyti savo drąsą.
  Aleksejus Orlovas dar kartą pakartoja klausimą:
  - Kas yra mūsų karalius?
  Domka drąsiai sako:
  - Piotrai Fedorovičiau, o tu niekšelis, tuoj siūbuosi kilpoje!
  Grafas Aleksejus įsiuto, pašoko ir kumščiu trenkė į surištą nuogą moterį. Bet tada jis persigalvojo ir grėsmingai pasakė:
  - Sutepkite jos kulnus pakaruoklio aliejumi. Ir susukite keptuvę... Bet tik atsargiai numeskite, kad nesugadintumėte.
  Budelis paėmė po savo skydeliu:
  - Mes su jūsų didenybės samprata!
  Grafas sušuko. Didybė yra geras komplimentas, bet didybė yra daug geriau. Gražios valstietės kojos. Padas nors ir grublėtas, bet nematyti nuospaudų, pirštai lygūs, kaip vaiko, išskyrus gal ilgesnius, nagai kruopščiai karpyti. Tikriausiai, kaip ir visos valstietės, iki pat šalnų vaikščiojo basomis, o tik visai neseniai, kai pasnigo ir Neva užšalo, apsiavė batus iš šerdies.
  Aleksejus mėgo moterų kojas ir tokius kankinimus kaip krosnis. Padas sutepamas aliejumi, kad nepridegtų, o ugnis dedama specialiu apskaičiuotu atstumu. Galite taip kankinti dešimt minučių ar net daugiau. Išgąsdins tik mažos pūslelės. Ir tada pakartokite kankinimą keletą dienų. Labai veiksmingas kankinimo būdas ir skausmingas.
  Domka smarkiai susiraukia, trūkčioja, prikando lūpą ir bando sulaikyti riksmus. Tačiau jai nesiseka ir galiausiai ji ima dejuoti.
  Aleksejus Orlovas vėl klausia:
  - Na, ar dabar atpažįstate imperatorienę Kotryną?
  Pro ašaras ir verksmą Domka šaukė:
  - Mūsų caras Petras Fiodorovičius ir nėra kito caro!
  Aleksejus nekantriai sušuko:
  - Kepkite, kaip reikia, ir lėtai, o dabar tardysime plikus!
  Berniukai buvo basi, dėvėjo tik šortus. Jie jau buvo pasiruošę kankinimams. Jie važiavo per sniegą, dėl kurio kojos parausta ir tapo kaip žąsies letenos. Budeliai nedelsdami ėmėsi darbo. Reikėjo išsiaiškinti, kas juos atsiuntė, kur Sankt Peterburge tebebuvo skautai ir apie Emeliano Pugačiovo planus.
  Švilpia botagai, mušami berniukai, o Dūmos tarnautojas užduoda klausimus, kurie įrašyti į protokolą. Berniukai, kaip ir valstiečių vaikai, buvo plakami ne kartą, ir jūs negalite jų paimti paprastu botagu. Purto galvas ir neigiamai keikiasi. Tada budelis iš židinio nuplėšė iki raudonumo įkaitusį laužtuvą ir ėmė juo tepti kūnus.
  Skauda labiau nei plakimas, kai tave karštai nudegina. Berniukai kaukia iš skausmo ir pradeda kažką nerišliai burbėti. Viena vertus, jie nori atsikratyti nežmoniškų kankinimų ir žiauraus stovio. Kita vertus, neišduokite savo bendražygių. Taigi berniukai šneka nesąmones ir puola į ašaras. O įkaitusi lygintuvas arba prilimpa prie krūtinės, arba tepamas ant pliko kulno. Į kursą eina ir įkaitusios žnyplės. Budelis ieško jautriausių pado vietų, sukurdamas įnirtingą tardymą.
  Aleksejus Orlovas juokiasi stebėdamas, kaip gydomi skautai. Tuomet atkreipiamas dėmesys į tai, kad ant plikų Domkos padų pūslės išsipūtė ir pradėjo sprogti. O tai reiškia, kad pėdų oda nudegs ir praras jautrumą!
  - Palik ją ramybėje, niekšeli! - įsakė grafas. - Paleisk truputį.
  Moters namas pasirodė stiprus, didvyris. Kankinimus ji ištvėrė neprarasdama sąmonės ir neatsisakydama savo karaliaus tėvo.
  Vaikinai buvo stipriai kankinami, kelis kartus neteko sąmonės. Tai, kad jie vis dar bebarzdos, kankintojų per daug nejaudina - svarbiausia gauti informaciją. Ir paaugliai dažnai yra daug užsispyrę ir atkaklesni kankinami nei suaugusieji.
  Žinoma, jie kažką pasakė, bet jų parodymuose yra daug kvailysčių ir neaiškumų. Tačiau aišku viena: Emelianas Pugačiovas artėja prie miesto, o jo kariuomenė didžiulė.
  Tačiau Kotrynos jėgos yra nemažos. Įskaitant penkiolika tūkstančių sargybinių, penkiolika tūkstančių kareivių iš kitų garnizonų ir dar trisdešimt tūkstančių kilmingos milicijos kovotojų. Šešiasdešimt tūkstančių karių, o tai nėra blogai gerai įtvirtintam miestui. Plius Baltijos laivynas ir Kronštatas. O išlaikyti apgultį prie Sankt Peterburgo, žiemą ir pelkėse be galo sunku. Kad Emelką dar būtų galima suskaičiuoti.
  Tačiau Pugačiovo pusėje pats Aleksandras Vasiljevičius Suvorovas. O dabar valstiečių būriai ruošiasi šturmui. Suvorovas davė sau mėnesį, kad perimtų šiaurinę Palmyrą. Pugačiovo kariai, aplipę kruša, ruošiasi.
  Atamanas Čika tuo tarpu priartėjo prie Narvos. Miestas buvo užimtas pakankamai greitai, todėl dauguma garnizono perėjo į sukilėlių pusę. Priešinosi tik vokiečių samdiniai.
  Pasidavė be kovos, priimdamas carą Petrą Fiodorovičių Rygą ir daugelį kitų miestų. Tik Revelį teko apgulti. Pugačiovams vartus atvėrė ir Karela bei kiti šiauriniai miestai. Taigi Sankt Peterburgas atsidūrė vis labiau izoliuotame. Jis buvo užblokuotas. Taip pat yra pasidalijimas laivyne. Jūreiviai sukilo, o pugačioviai laimėjo tris ketvirtadalius Baltijos eskadrilės: iškabino raudonas karališkas vėliavas.
  Ir Suvorovas ruošėsi lemiamam puolimui Peterburge. Statė sienas ir mokė valstiečius. Jis mokė priešą galimų atakų raketomis, paruošė artileriją.
  Oliveris Tvistas taip pat įtemptai treniravo savo jauną spurtą. Berniukas basas bėgiojo per apsnigtą lauką ir beveik nejautė šalčio, kaip ir daugelis kitų jo pionierių korpuso nevaisingų žmonių.
  Berniukai išmoko šaudyti iš lankų ir iešmų. Apskritai, atsižvelgiant į tai, koks sunkus ir netikslus yra šiuolaikinis ginklas, lankas yra gana efektyvus ginklas, ypač jei antgalį padarote daugiasluoksnį, dvigubą ar trigubą strypo virvelę ir netgi panardinate į nuodus.
  Ir tada vaikai kovos!
  Šturmas numatytas naktį, o naktys Sankt Peterburge ilgos ir tamsios. Taigi viskas tapo lengviau.
  Priešas surengė nedidelį žygį, į puolimą pasiuntė Preobraženskio gvardijos pulką, tačiau tuoj pat buvo apšaudytas iš daugybės Pugačiovo artilerijos ir, patyręs didelę žalą, išvyko namo. Husarų kavalerijos pulkas iššoko iš priešingos pusės, ir jį pasitiko Oliverio Tvisto pionierių korpuso kariai.
  Berniukai panaudojo naują ginklą: patobulintus stropus su skeveldrų granatomis kaip užpildą ir apipylė priešą strėlių debesimi. Oliveris net pats pabalnojo arklį ir vadovavo kovai. Vis dėlto du ar trys raiteliai įsiveržė į ugnį, o vagis mikliai nupjovė pirmąjį, suduodamas nukreipiamąjį smūgį kardu dešinėje, o po to pridėjo ašmenimis į kairę. Tada vaikinas labai mikliai užkabino kitą husarą, kad šis, perskridęs, lydeka pervėrė savo partnerį. Tada sekė baigiamasis smūgis ašmenimis iš viršaus.
  Oliveris Tvistas sušuko:
  - Jėga ir miklumas, kaip vyras ir žmona: kartu - sėkmė, atskirai - juokas!
  Dar keli prasibrovė raiteliai buvo pribaigti šūviais iš timpatų.
  Oliveris Tvistas sumažino dar vieną pagrindą ir pastebėjo:
  - Kas turi tik titulą, o kas - pašaukimą!
  Netekę pusės kompozicijos, husarai pasuko atgal. Vaikinai juokėsi ir švilpė paskui jį.
  Artėjo šturmo data... Tačiau Oliveris Tvistas iš perbėgėlių sužinojo, kad Petro ir Povilo tvirtovėje jie kankino skautus Domką ir kelis skautus. Ir jis norėjo juos išlaisvinti. Tačiau kaip tai padaryti, jei ši tvirtovė turi dvidešimties metrų storio sienas ir yra neįveikiama? Čia pabandyk, suorganizuok pabėgimą?
  Berniukai išties žiauriai kankinami - degina juos karštu lygintuvu, plaka botagais. Jie pakelia jį ir purto. Petya nusprendė bet kokia kaina patekti į tvirtovę ir organizuoti pabėgimą. Ir sugalvojo visiškai holivudišką idėją - būti kalėjime kaip kaliniu.
  O idėja, reikia sakyti, itin drąsi ir rizikinga. Iš karto po Oliverio Tvisto sučiupimo jie karštai siekdami nusprendė tardyti su aistra. Pionierius tikėjosi, kad jam pavyks susitikti su kameros draugais ir aptarti pabėgimo perspektyvas.
  Aleksejus Orlovas vėl dalyvavo kankinant. Jis nepažinojo Oliverio Tvisto iš matymo. Jam tai tebuvo baltagalvis paauglys su iškiliais raumenimis. Ir jis turėjo būti apklaustas ir išsiaiškinti, kur slypi išdavystė. Oliverio Tvisto randai ir kankinimų pėdsakai užgijo be pėdsakų, todėl Orlovas manė, kad šiam vaikeliui dar neteko susidurti su budeliu, o tai reiškia, kad jis gana lengvai įtrūks.
  Berniukas buvo pakeltas ant stovo. Oliveris pajuto, kaip už jo surištos rankos traukiasi aukštyn. Tai nepažeidžia jo judančių sąnarių. Bet jūs taip pat neprivalote vaidinti herojaus. Priešingu atveju jie gali jus taip kankinti, kad neturėsite jėgų pabėgti. Taigi Oliveris Tvistas pasityčiojo aimanuodamas.
  Tačiau vyriausiasis budelis buvo labai patyręs. Jis iš karto pamatė, kokios stiprios vaikino venos, ir jos uždėjo jam ant kojų sunkų bloką, kuris užsifiksuoja kaip antrankiai.
  Oliverio Tvisto pečių raumenys įsitempė, dilgčiojo venos. Jie pradėjo jį kelti iki lubų. Tai toks kankinimas. Aleksejus Orlovas, supykęs dėl berniukų užsispyrimo, liepė nedelsiant jį kankinti, pradedant stipriomis priemonėmis. Čia jis yra grafas. Aukšto ūgio, plačių pečių, nepaisant jaunų metų, jau su sunkiu pilvu. Apsirengęs prabangiai, su visais užsakymais.
  Oliveris Tvistas kankinamas, kaip įprasta, visiškai nuogas, o berniukas gėdijasi kabintis nuogas ponų, gydytojo, budelio ir jo padėjėjų, raštininkų ir garbės sargybos akivaizdoje. Tačiau vagis pionieriui būtų dar labiau gėda, jei žinotų, kad jį stebi dvi ponios: pati karalienė Kotryna, taip pat garbės tarnaitė Trubetskaja.
  Jekaterina žiūri iš už patogaus ekrano ir pro žiūronus. Gražus berniukas ant stovo. Ir kuo vyresnė karalienė, tuo labiau jai patiko jaunoji. Ypač jei jie kankinami.
  Kotryna ilgą laiką nebuvo mačiusi tokio reljefo, simetriškai išsidėsčiusių raumenų, kaip šio berniuko. Tikras paauglys Apolonas. Turime paprašyti, kad iš jo būtų pagaminta statula ir išlieta aliejumi ant drobės. Gražus berniukas, o dabar jo gražus veidas iškreiptas iš kančios ir iš mėlynų akių trykšta ašaros.
  Pakilęs į jausmus, budelis atleido būgną, o Oliveris Tvistas puolė žemyn. O šalia grindų driekėsi stora arklio virvė. O berniukui ant pečių, rankų ir net nugaros tarsi ištekėjo išlydyto švino upė. Oliveris Tvistas neverkė tik todėl, kad skausmo šokas užgniaužė kvapą ir išmušė orą.
  O budelis mostelėjo plaukuota letenėle, o prie bloko buvo pritvirtinti svareliai. Įdegusio berniuko kūnu bėgo šaltas prakaitas, o kvėpavimas buvo sunkus. Oliveris beviltiškai tramdė ašarų verksmą, stengėsi būti atkaklus ir išdidus sovietų pionierius.
  Vyriausiasis budelis uždavė klausimą budėdamas:
  - Kokiu tikslu vagis buvo išsiųstas į Peterburgą!
  Oliveris Tvistas piktai atsakė:
  - Nužudyk idiote!
  Aleksejus Orlovas įsakė:
  - Įlanka!
  Ant berniuko užkrito botagai. Palyginti su skausmu ant stovo, kurį ką tik išgyvenau, blakstienos atrodė nerimtos ir nepavojingos. Oliveris Tvistas tylėjo. Jis nusprendė, tebūnie kas gali, bet nepasiduos.
  Iš lūžusios nugaros bėgo kraujas. Bet pamatęs, kad berniukas nereaguoja, Orlovas įsakė:
  - Ugnis!
  Budelis pakurstė ugnį po berniuko basomis kojomis. Liepsnos laižė nuogus Oliverio kulnus. Skausmas nuo nervų galūnėlių yra nepakeliamas. Tačiau berniukas įsivaizdavo, kad bėga per Arabijos dykumos smėlį ir varo Tamerlane minią. Mintis apie mūšį atitraukia dėmesį nuo ugnies. Ir jam tai nėra baisu.
  Budelis grėbė karštį po stovu. Kitas kankintojas įkaitusiomis žnyplėmis įkando į raumeningą Oliverio Tvisto krūtinę. Trečias įkaitino vielą ir pradėjo plakti nugarą. Oliveris Tvistas, turintis išvystytą vaizduotę, buvo atitrūkęs nuo kančios. Jis pajuto raudonai įkaitusios geležies prisilietimą, bet kažkaip dusliai, tarsi ant tavęs varvėtų karšta arbata, o ne įkaitęs plienas.
  Catherine tai stebėjo aistringai seilėjusi. Kaip žavu, toks gražus berniukas kankinasi. Tik gaila, kad jis nerėkia, jis toks kantrus. Na, teisingas Prometėjas, ne lenkiamas herojus.
  Oliveris pristato save ir iš tikrųjų titanus mūšio įkarštyje. Į jį pataikė priešo ašmenys, laša kraujas, lieka randai. Tačiau rankos ir kojos juda, kapodamos, smulkina priešus.
  Budelis iš židinio išsirinko didelį geležies gabalą ir, kai ketino jį pakelti berniukui prie veido, suskambo Kotrynos balsas:
  - Nereikia! Negalima subjauroti tokio veido, tai grynas cherubas!
  Aleksejus Orlovas atsisuko į ekraną ir nustebęs paklausė:
  - Ar tau patinka šis vaikinas, mama?
  Karalienė linktelėjo galvą.
  - Taip! Nuleiskite jį nuo stovo! Nusiprausk ir ruoškis miegoti!
  Aleksejus Orlovas klusniai linktelėjo:
  - Aš paklūstu jūsų didenybei!
  Kai jie pašalino kaulų ir raiščių bloką, nepakenčiamai šovė iš skausmo. Oliveris Tvistas staiga suprato, kad nebus išsiųstas į kamerą su savo bendražygiais, ir sutrikęs paklausė princo:
  - Kur man eiti?
  Aleksejus Orlovas paniekinamai prunkštelėjo:
  - Pasisekė tau jaunas eržilas. Motina Jekaterina pati pažvelgė į tave. Gyvensi kaip valstiečio sūnus auksu, miegok ant aukso!
  Oliveris pasipiktinęs atsakė:
  - Aš esu iš Dono kazokų giminės, o ne paprastas valstietis!
  Vaikinų žaizdos ir nudegimai buvo patrinti alkoholiu. Jie buvo baisūs. Bet Petya jautėsi, nors ir skaudžiai, bet linksmai. Gaila, kad jiems nepavyko išgelbėti savo draugų. O likimas, jo...
  Tad įdomu, ką mama nori su juo veikti? Oliveris jau buvo pakankamai girdėjęs apie tai, ką vyrai ir moterys paprastai daro tarpusavyje, bet jam pačiam nereikėjo bandyti. Tačiau jis jau yra generolas, todėl galime manyti, kad jis yra suaugęs.
  Apsirengdamas Oliveris Tvistas to nedarė. Marmurinės Žiemos rūmų grindys buvo maloniai šaltos, nuogos, pūslėtos pėdos. Žingsniuoti buvo skausminga, bet šis skausmas, kuris tik erzina, bet nepajėgus palaužti.
  Berniukas buvo įvestas į šviesų kambarį su daugybe paveikslų ir kabančių drobių. Vyras su dviem merginomis bėgiojo po kambarį laikydamas šepečius. Kreipdamasis į Oliverį Tvistą, menininkas mandagiai pasakė:
  - Galite atsiremti į marmurinę koloną jaunuolis ir stovėti, kol mes eskizuojame.
  Vėl pozuoti nuogai? Tai nemalonu, bet, kita vertus, jie nupieš jūsų portretą, tarsi iš kokio kilnaus žmogaus. O tu, regis, iš skudurų augini į turtus.
  Merginos paskleidė dažus ir ant drobės pradėjo daryti aliejinius eskizus. Oliveris Tvistas atsistojo ir, norėdamas atitraukti save nuo nepakeliamo skausmo po stovo ir žiauraus kankinimo, nuo kaklo iki kojų pirštų suplėšytos ir nudegusios odos, jis pradėjo galvoti apie tai, kas dabar vyksta Antrojo pasaulinio karo frontuose. Taip, sapne kartais įvyksta laikini susidūrimai, o devynioliktojo amžiaus berniukas gali pamatyti XX a.
  Ir staiga berniukas tai pamatė ir tai, ką jis pamatė, jam visiškai nepatiko. Vokiečių kariuomenė iš karto užėmė Kuibyševą ir įžengė į Uralską, užėmė Gurjevą... Iškilo grėsmė Mainšteino ordų įsiskverbimui į Vidurinę Aziją. Tačiau didžiausias pavojus iškilo Maskvoje. Naciai 1946 metų gruodžio pabaigoje, tiksliau gruodžio 25 dieną per Kalėdas, pradėjo kitą savo puolimą prieš sovietų sostinę.
  Oliveris Tvistas matė tanko judėjimą, kai jame esančios voros suko bokštelį. Ir nukrito ant visko, kas juda ir nejuda.
  Frida, Gerda, Charlotte - linksmas triumviratas žmonių su persodinta vabzdžių DNR. Ir kad ir ką sakytum, gražios merginos yra tiesiog aukščiausios klasės. Vienu bikiniu jos demonstruoja savo žavesį.
  Ir bakas, kuriame merginos važiuoja ypatingos, piramidės formos, su mažais voleliais, dengiančiais visą dugną.
  Gerda apšaudė sovietų tanką IS-3. Ji pataikė į pačią bokšto ir korpuso sankryžą, šaukiama iš aukštaičių liaudies dainos:
  - O žvaigždėtoje aukštumoje ir kalnų tyloje... Jūros bangos ir įnirtinga ugnis! Ir įniršusioje, ir įsiutusioje ugnyje!
  Moterys karės pajudėjo ir šaudė. Ir T-34-85 pradėjo puolimą. Šis tankas vis tiek išliko masyviausias ir serijinis. Matyt, darbas su T-54 pastebimai sulėtėjo. Leningradas yra stipriame blokados žiede, o rytuose šaltis kiek atvėsino samurajų užsidegimą.
  Vokiečių tankas ginkluotas 88 mm, bet 100 EL pabūkla. Matyt, taip yra dėl to, kad merginos nori turėti didelį kovinį komplektą. Ir taip jie pasidarė didelio kalibro pūką.
  Tačiau vokiečiai nežino, kad Stalinas prieš juos turi ginklą: kamikadzės sklandytuvą. Lengvas aštuonis šimtus kilogramų sveriantis sklandytuvas turi du centus sprogmenų. Ir vaikinas-pilotas ginklu.
  Jis yra pionierius Vitya, sukalba maldą ir eina prie sklandytuvo. Norėdamas sutaupyti drabužių, vaikas įlipa į kajutę su tomis pačiomis maudymosi kelnėmis. Ant išvalyto aerodromo šerkšno - plikos pėdsakai. Berniuko užduotis yra pakilti į orą ir nukreipti automobilį į oro ar žemės taikinį.
  Negailestingas diktatorius, pasitelkęs tokią taktiką, nusprendė atremti didžiulį kokybinį Vokietijos aviacijos pranašumą. Ir jie naudoja berniukus kaip kamikadzes grynai pragmatiškais tikslais - ir jie sveria mažiau, o kovotojai yra mažiau vertingi nei suaugusieji.
  Berniukas įlipa į ankštą kajutę. Tada žiūri į Mergelės pavyzdį, persikryžiuoja ir plika kulnu spaudžia pedalą. Kamikadzės sklandytuvas sunkiai kyla į dangų. Taktika dar nauja ir neaišku, kiek ji efektyvi. Tačiau sovietų žmonės yra pasirengę viskam dėl savo kariuomenės ir šalies.
  "Vitya" turi taranuoti naujausią piramidinį tanką, kurio sovietiniai prieštankiniai pabūklai nepraleidžia iš visų pusių: priekiniai nuožulnūs šarvai - 300 mm, užpakalinis - 250 mm. Automobilio svoris - 68 tonos, o variklis - 1200 arklio galių. Žinoma, norint numušti tokį monstrą, galima paaukoti vieną sklandytuvą ir vieną pionierių.
  Vitya veržiasi į priešą, neria ... Jei viduje nebūtų vabzdžių merginų, daugiau paprastų pilotų, tada jų lauktų mirtis. Tačiau priešlėktuvinis kulkosvaidis rašo, ir planeta sprogsta už šimto metrų nuo vokiečių mašinos. Piramidinis tankas "Battleship" dreba, bet nieko baisaus jam nenutinka. Vėl Mainšteino automobilis veržiasi per sovietines platybes.
  O sovietų tankai nesėkmingai bando kontratakuoti.
  Gerda sušuko:
  - Aš super!
  O ji taip iššovė sviedinį, kad paaiškėjo, kad išmušė iš karto trys raudoni tankai. Tiksliau, šie tankai trivialiai susidūrė.
  Ir Charlotte pranoko savo partnerį ir iš karto numušė keturis tankus. spragtelėjo:
  - Aš vilkas ir tigras, valgau rusiškai!
  Mirusio berniuko sieloje Viti skrenda į dangų. Ten jo laukia tik dangus, nes jis yra didvyris pionierius.
  Oliveriui Tvistai šlykštu į tai žiūrėti ir jis atitraukia dėmesį nuo tankų sunaikinimo reginio.
  Berniukas pilna uniforma. Žaizdos ir opos jau pradėjo džiūti ir gyti. Aš tiesiog labai norėjau valgyti. Ir jis vis dar piešiamas.
  Oliveris Tvistas šypsodamasis paklausė:
  - O kad auklės neva maitinamos?
  Menininkas klausiamai pažvelgė į pėstininką. Jis suplojo rankomis. Tarsi iš anksto tikintis tokios komandos, į kambarį buvo įnešta papuošta žąsies kepsnys, pjaustyta duona ir vynas sidabriniame inde.
  Oliveris godžiai puolė į maistą. Jam atrodė neįprastai skani žąsis su obuoliais ir kepta plutele. Tik kaulai traškėjo. Vynas buvo saldus ir neįkyrus, tačiau po dviejų didelių taurių Oliverio galva buvo triukšminga. Berniukas suvalgė žąsį visą, palikdamas tik kaulus, ir parodė savo rijimąsi. Po to Oliveris Tvistas ilgai negalvojo, bet ėmė ir užmigo. Ir taip jis dvejojo. Berniukas buvo atsargiai paimtas ir nuneštas į prabangų imperatorienės miegamąjį.
  Tai Žiemos rūmai, viskas po ranka ir šalia.
  O Oliveris Tvistas svajojo apie fasmogorišką ir neįprastą.
  . 12 SKYRIUS
  Po miego Oliveris Tvistas atliko pratimus ir pajuto, kaip jaučiasi geriau. O jo žaizdų ir pūslių beveik nebeliko. Energija grįžo į raumenis. Jauni raiščiai greitai atsigavo nejaučiant skausmo dėl patempimų.
  Vis dėlto gera būti berniuku - viskas taip greitai ir lengvai užgyja. Čia senukas apskritai negalėjo atsigauti po kankinimų ant stovo. O kūnas jaunas ir gaivus.
  Tuo labiau Oliveris norėjo laisvės. Suvalgė košę su pienu ir mėsa, porą džiovintų bananų. Tada jis suvalgė obuolį.
  Po to atliekamas tradicinis gydytojo patikrinimas. Ji net neištepė alkoholiu.
  Ir šaukštą sirupo imunitetui stiprinti. Ir tai saldu ir skanu.
  Tada gydytojas išėjo. Netrukus buvo tikimasi teismo sprendimo. Teoriškai Oliveriui bus paskirtas advokatas, bet tai gali būti parodyta.
  Tačiau yra daug žmonių, kurie užjaučia berniuką, todėl dešimties metų vaikui mirties bausmė greičiausiai nebus įvykdyta. Net jei jis neišdavė, kur paslėptas lobis. Labiau tikėtina bausmė - sunkus darbas. Arba kasyklos, arba plantacijos pietinėse kolonijose. Plantacijos, žinoma, yra geresnės, bet net ir ten baltųjų nuteistųjų mirtingumas nuo ligų yra labai didelis, nors klimatas šiltas. Tačiau vaikai dar rečiau miršta nuo epidemijų nei suaugusieji. Ir yra galimybė po dešimties metų lygtinai paleisti ir išsinuomoti sklypą. O kai kurie turtuoliai patys buvo nuteistieji.
  Minos blogesnės... Taip pat didelis mirtingumas. Ten siauruose koridoriuose ir aidose reikalingi nedidelio ūgio darbininkai. Tai yra, vaikai čia siunčiami noriai. Ir mirtingumas yra didelis. Be to, vaikai dažnai dirba nuogi ir basi, iki visiško išsekimo. O garai nuodingi. Kasyklose apskritai mažai žmonių išgyveno iki savo kadencijos pabaigos.
  Oliveris suprato, kad plantacijos visais atžvilgiais geriau nei kasyklos. Sodybose būna atvejų, kai darbo beveik nėra, o nuteisti vaikai net pramogauja ar žaidžia futbolą.
  Vis dar yra vilties išsigelbėti.
  O Oliveris trina vieną grandinės grandį nuo kitos... Ir skaito maldas...
  Ir kai pagaliau sapnas jį aplenkia, jis pamato jame kažką panašaus ...
  Kotryna Antroji dieną ir dalį nakties buvo tokia pavargusi, kad turėjo jėgų tik porą kartų pabučiuoti miegantį berniuką ant apvalaus, nusipraususio, suragėjusio, neseniai kankinto kulno, o paskui atremti galvą į krūtinę. pionierių vagis ir taikiai uostyti. Vaiko virsmas vyru neįvyko. Karalienė ir berniukas miegojo iki pietų. Tada jie atnešė prabangaus maisto. Jekaterina pastebėjo, kad berniuko žaizdos jau užgijo, tarsi po poros savaičių geros priežiūros, o pūslės visiškai išnyko.
  Karalienė paklausė Oliverio Tvisto:
  - Ar tu burtininkas?
  Berniukas, rydamas maistą su apetitu, pastebėjo:
  - Jauną vyrą gydo geriau nei šunį!
  Catherine nusijuokė ir pastebėjo:
  - Bet taip greitai atsigaunančio po berniukų kankinimų dar nemačiau.
  Oliveris prisiminė, kodėl išvis įėjo į miestą, ir įtaigiai paklausė:
  - Jei tu toks malonus... Išleisk mano bičiulius!
  Catherine visa paraudo ir piktai sušnypštė:
  - Ne! Jie yra nusikaltėliai ir turi būti nubausti! Aš tave nužudysiu, kai būsiu pavargęs!
  Oliveris supyko ir stipriai badė karalienei smiliumi į kaklą. Ji suglebo. Ir herojus vagis sušnypštė:
  - Nelaukite kalė! Kiek žmonių tu kankinai - senos šiukšlės!
  Lakai įbėgo, bet Oliveris Tvistas iš už Kotrynos korseto ištraukė aštrų durklą ir pridėjo peilį prie gerklės, urzgė:
  - Dar vienas žingsnis ir aš užmušiu uzurpatorių!
  Tarnai buvo sutrikę, o rūmuose nuaidėjo pavojaus signalas. Sargybiniai pradėjo bėgti. Taip pat pasirodė rusų kariuomenės vadas Sankt Peterburge grafas Aleksejus Orlovas.
  Stiprus Oliveris Tvistas laikė durklą prie imperatorienės gerklės ir riaumojo:
  - Įsakau paleisti visus kalinius iš kalėjimų, kitaip ji negyvens!
  Aleksejus bandė grasinti:
  - Jei tu ją nužudysi, ar žinai, ką mes tau padarysime?
  Vagis-herojus drąsiai atsakė:
  "Viksvos iš kapo vis tiek nepatrauksi, o kankinimai manęs negąsdina! Jūs pats tai matėte vakar!
  Atsigavusi Jekaterina linktelėjo:
  - Darykite, kaip sako šis titanas... Šiaip ar taip, keli šimtai kalinių, jėgų pusiausvyra nepakenks!
  O Katya norėjo gyventi. Ir aš norėjau valdyti. Dabar ji mielai laivu paliktų Sankt Peterburgą, tik jūroje maištaujanti eskadrilė, kurią valdo Pugačiova. Apskritai Catherine suprato, kad karas jau pralaimėtas. O savo odos išsaugojimu reikia pasirūpinti pačiam. O sostas... Tada vargo suvaldyti šitą nepadorų ir amžinai nepatenkintą žmogų yra per daug. Ji pasienyje turi didžiules kupiūras, padarytas perversmo atveju.
  Ji gali ir toliau gyventi karališkai, kur nors Paryžiuje. Beje, Paryžiaus klimatas daug švelnesnis ir malonesnis nei Sankt Peterburgo. Gal iš tikrųjų eik į pasaulį su Emelyanu Pugačiovu? Tegul šis mėlynakojis kazokas bando susidoroti su imperija? Ji pasitaisė ir pavargo iki pat gerklės!
  Oliveris Tvistas kartu su Kotryna nuėjo į vežimą asmeniškai prižiūrėti kalinių išlaisvinimo nuo kryžių ir Petro ir Povilo tvirtovės. Jaunasis karys dabar buvo ant balto žirgo. Jis turėjo mintį, bet neturėtų pasinaudoti akimirka ir vežti imperatorę-motiną į Emeliano Pugačiovo stovyklą? Tai reiškė pilietinio karo pabaigą ir galutinę sukilimo sėkmę. Ir, tiesą sakant, naujos dinastijos įstojimas, nors formaliai valdžioje liko Romanovai.
  Nors dar buvo įpėdinis Paulius, ir visas būrys giminių. Taip, Emelka įstrigo, nieko nepasakysi.
  Kalinius išvedė iš požemių, aprengdavo, pamaitindavo. Imperatorienė liko beviltiško pionieriaus mirties grėsmė.
  Plonas jaunuolis Ivanas Orlovas, jauniausias iš brolių Orlovų, pasipiršo Aleksejui.
  - Taip, po velnių su Katya. Mes paskelbsime Pauliaus įpėdiniu imperatoriumi, o berniuką kartu su ja nužudysime!
  Aleksejus pašėlusiai papurtė galvą.
  Ar tu išprotėjęs, brolis? Taip, Paulius mūsų nekenčia labiau nei Emelyanas. Ar norite, kad mus pasiūtų regicidams?
  Storasis Stepanas Orlovas pasiūlė:
  -Apsimeskime atsistatydinusiais, o tada pasinaudokime akimirka ir paplekškime berniukui.
  Aleksejus pritardamas linktelėjo.
  - Taip ir daryk, bet... Kad Katiuša nė plauko nenuskristų!
  Smailiankis Eduardas Orlova pragmatiškai pastebėjo:
  -Ką turėtume daryti? Netrukus Aleksandras Suvorovas išves kariuomenę į audrą, o mūsų kariuomenė tirpsta. Visi dezertyruoja kareivius, o dar blogesni - karininkai ir net didikai.
  Ivanas Orlovas drąsiai pasiūlė:
  - Gali prasibrauti į šiaurę. Vyborgo kryptimi, o ten Švedija šalia.
  Aleksejus sunkiai atsiduso ir priminė:
  -Viborgas jau atvėrė vartus apsišaukėliui. Bet kuriuo atveju mums gresia mirtis.
  Ivanas aistringai atsakė:
  - Bet mes bent jau išsiveržsime į lauką, antraip mus suplaks kaip jauniklius narve.
  Aleksejus apie tai pagalvojo. Iš tiesų, bandymas prasibrauti naktį atrodė geriausia išeitis. Vargu ar įmanoma išlaikyti didžiulį miestą su retėjančiu garnizonu. Tokiu atveju, jei eisi į didelį proveržį, dalis kariuomenės bus prarasta, tačiau yra galimybė išeiti savarankiškai ir tęsti kovą iš užsienio. Ir ką galima pasiūlyti kaip alternatyvą. Atsitraukite į Petro ir Povilo tvirtovę.
  Ji yra saloje, ją nelengva užpulti. Tačiau problema ta, kad tinkamai apgulus iš Petropavlovsko išsiveržti beveik neįmanoma. Taigi jūs ten kentėsite, kol baigsite visas atsargas. Ir tada tu mirsi iš bado. Ką dar daryti? Atiduoti Katją apsišaukėliui ir tokiu būdu pabandyti išgelbėti jo kailį?
  Kelias atrodė labai viliojantis. Bet ar Emelyanas išgelbės tokių pavojingų asmenų, kaip brolių Orlovų, gyvybes? Juk jie nuvertė Petrą Trečiąjį, o Grigorijus net pasmaugė savo buvusią didybę nosine.
  Taigi idėja viską sudėlioti į proveržį atrodė geriau nei bet kuri kita.
  Išlipo ir keli skautai. Jie ėjo stulbinančiai, du net pasilaikę už rankų, kad nenukristų. Berniukai buvo žiauriai kankinami, tačiau jie elgėsi padoriai. Vitya rado jėgų vaikščioti savarankiškai, nors jie apdegino jo kulnus įkaitusia geležimi. Priėjęs prie Oliverio Tvisto, jo padėjėjas užkimdamas pasakė:
  - Jis buvo kankinamas... Sudegintas iki raudonumo žnyplėmis. Turėjau penkis šimtus blakstienų ir tris purtymus. Visi kaulai buvo išmušti iš vietos, bet aš jiems nieko nesakiau!
  Oliveris Tvistas padrąsino Vityą:
  - Nieko nežinau apie vaistažoles! Viskas sugis geriau nei ant šuns... Svarbiausia, kad nepalūžo!
  Domka buvo tarp paleistų. Nepaisant kankinimų, mergina išliko graži. Lengva suknele basa aukštaūgė, regis, nejautė šalčio. Jos veidas buvo vaikiškos išraiškos. Ji priėjo prie Oliverio Tvisto, nusilenkė prabangiai apsirengusiai Kotrynai ir pasakė:
  "Jie keturis kartus apkepino mano kulnus... Bet viskas gerai, matai, aš vaikštau!
  Berniukas generolas paguodė mergaitę:
  - Neliūdėk, Domka. Tikrina nuotaiką. Aleksejus Orlovas vis tiek kauks ant stovo. Mokėkite už jų nusikaltimus.
  Domka žvilgtelėjo akimis ir paklausė:
  - Duok man galimybę kankinti pačią katą.
  Pionierių vagis Oliveris Tvistas buvo puikiai nusiteikęs. Paleisti kaliniai buvo kraunami į roges. Sankt Peterburgas yra per didelis miestas, kad į jo pakraštį būtų galima trypti kojomis ir net basomis.
  Catherine sušnibždėjo Oliveriui Tvistui:
  - Ar nori, kad tave padaryčiau princu?
  Pionierių vagis nusijuokė ir pašaipiai paklausė:
  Kodėl ne kunigaikštis?
  Karalienė stipriai nusišypsojo ir paklausė:
  - Ar nori tapti kunigaikščiu?
  Oliveris Tvistas nusijuokė ir rimtu tonu paklausė:
  - Tik aš nežinau, kurioje karalystėje, tu man gausi kunigaikštystę. Rusijoje jūs turite tautiečių, velniui liko du!
  Catherine suprato, kad neturi ką pažadėti. O Vitya, sėdinti ant rogių šalia jų, pastebėjo:
  - Oliveris Tvistas dosniai apdovanotas karaliumi-tėvu. Jo Didenybės generolas adjutantas.
  Katya atsisuko į Vitą:
  - Ar nori, kad tave paversčiau feldmaršalu?
  Berniukas atsakydamas patraukė Catherine už plaukų ir pagrasino:
  - Nelepinkite!
  Aleksejus Orlovas pamatė, kad eilė rogių ir rogių eina link išėjimo. Ir Catherine yra su jais. Svarbiausia, kad nieko negalima padaryti. Neatšaukti karališkojo įsakymo. Jie negali prarasti Catherine. Bet jei ji vis tiek išskubs į apsimetėlio stovyklą, tada išvis bus galas. Visai kitaip gali nutikti valdant imperatoriui Pauliui.
  Orlovas dvejojo... Turime žengti ryžtingą žingsnį, bet Grigorijaus nėra šalia jo. Blogai ir tai, kad sargybinius taip pat apima painiava. Mums reikia skubiai išsaugoti savo odą.
  Ir tada Aleksejus Orlovas priėmė sprendimą: juk pagauta Kotryna atitrauks apsišaukėlio armiją, o tuo tarpu su sargybiniais ir milicija galės išlįsti iš miesto. Taigi veltui Suvorovas ruošė kariuomenę puolimui. Jie išsiveržs ir paliks brolius Orlovus lauke, pelkėse, arčiau Švedijos.
  Aleksejus įsakė šaukliams:
  - Paskambink broliams ir supūsk susirinkimą! Sukaupkime visas jėgas!
  O Oliveris Tvistas, be galo apsidžiaugęs, kad jo draugai laisvi, o karalienė sužavėta, dainavo. Jį pasiėmė berniukai, Domka ir kiti išlaisvinti kaliniai;
  O mano stiprios vergijos grandinės,
  Kodėl berniukas buvo basas, alkanas surakintas...
  Tu kirminas truputį sušalai,
  O mintimis pavyks įveikti visus atstumus!
  
  Mūsų pasaulis yra toks liūdnas kalėjimas
  Jame karaliauja mirtis, visur viešpatauja kančia...
  Mes negalime atminti šviesos
  Viešpats siunčia išbandymus!
  
  Berniuko sklypo karjeruose,
  Vergas neštis krepšį su dideliais akmenimis...
  Nors ir be barzdos, bet plaukai tapo žili,
  Juk gyvenimas dar blogesnis už veislyną!
  
  Bet aš tikiu, kad laisva saulė pakils
  Cherubas išsklaidys šaitanų minią...
  Ir Visagalis išbandys mus,
  Bus nemokami batai, kaftanas!
  
  Bet aš vis dar kenčiu ir surakintas grandinėmis,
  Skrandis tuščias, o šonkauliai plaka botagu...
  Soste berniukas tik sapnuose,
  Eina dygliuotu, siaubingai tamsiu keliu!
  
  Bet aš žinau, kad Dievas neapleis bičiulių,
  Tuoj pakelsime piktų ponų šakę!
  Būsime verti tėvų vėliavos,
  Šlovinkime Valdovą vardo šlovėje!
  
  Gražu gyventi, bet mirti,
  Mes visada būsime verti riterio...
  Tegul riaumoja piktas lokys
  Intrigą išsuka plėšrūnas su aferistu!
  
  Bet laisva dvasia paėmė žmones,
  Jie pakils kovoti su priešu!
  Turtingieji taps neturtingi, priešingai,
  Kuris princas gavo tik zipuną su atlyginimu!
  
  Mes galime sukurti teisingą pasaulį
  Toks, kuriame dalyvauja visi!
  Juk man Kristus yra šventas stabas,
  Kurį galvijai pavyko nukryžiuoti!
  
  Prikelk mirusius, tikiu, kad kiekvienam duota,
  Ir sukurkite spindintį naują pasaulį...
  Kad visi filmai išsipildytų
  Kad valstietis aimanuodamas neatsikeltų!
  
  Tada mes nugalėsime visatą,
  Nutieskime takus į visų galaktikų pakraščius...
  Ir aš turėsiu protingą sūnų,
  Kaip astronautų dvasios įsikūnijimas!
  Puiki daina ir puikus choro pasirodymas. Visi dainuoja nuoširdžiai, net tie, kurie neturi muzikinės klausos, leidžia padoriai ir melodingai skamba. Vartai atsidaro ir iš Sankt Peterburgo išvyksta didelė procesija. Nugalėtojai palieka miestą su muzika ir dainomis. Ir jie labai laimingi!
  Tačiau eisenai išvažiuojant, pugačiovams pasitinkant juos, priešingoje Sankt Peterburgo pusėje kilo kruvinas mūšis. Emeliano Pugačiovo armija nėra kažkoks siautėjimas, o sulituotas Suvorovo disciplinos. Ir sargybiniai perspėjo apie proveržį. Gvardiečiai buvo pasitikti šautuvų šūviais ir šūviais.
  Aleksandras Suvorovas numatė, kad jei Sankt Peterburgo garnizonas norės išsiveržti, tai darys šiaurės kryptimi, arčiau Švedijos sienos. Ten jie greičiausiai išvyks. Ir puikus vadas paruošė priešui keletą spąstų. O dabar, pavyzdžiui, kavalerijai ruošiamos vilkų duobės. Šautuvų apšaudomi husarai bandė įveikti redutą, o jų žirgai masiškai pateko į kruopščiai suprojektuotas ir gerai užmaskuotas spąstus.
  Bet čia jie kavaleristai žlunga, o kiti šoka paskui juos. Jie patenka ir į užmaskuotas daubas ar valstiečių iškastas apkasus.
  Į puolimą kavaleriją vedęs Aleksejus Orlovas pats įkrito į gilų griovį, o aštrus kuolas pervėrė grafo šoną. Ir kitos arklio gaišenos krito iš viršaus, sutraiškydamos grafą.
  Labai gallim, kai tau užkraunamas toks svoris, o tavo šonkauliai sulaužyti. Ir tu negali nei kvėpuoti, nei apsisukti. Taip pat šalta, šąla rankos, veidas ir visas kūnas.
  Aleksejus desperatiškai bando pajudėti, bet kiekvienas judesys suspaudžia jo šonkaulius į plaučius ir verčia spjaudytis krauju. Mėsėdis plėšrūnas įkrito į vilko duobę ir joje uždūsta, o tai itin simboliška.
  Ivanas Orlovas sugebėjo peršokti daubas, tačiau iš reduto paleista kulka pataikė jam į pilvą. Suvorovas, kaip ir Petras Didysis, saugomuose Poltavos fortuose pastatė geriausius karius ir šaudė mirtiną ugnį.
  O Dono ir Kalmyko kavalerija jau buvo pasaloje, į pagalbą atskubėjo nauji pulkai.
  Sargybiniai išėjo pro Peterburgo vartus. Atrinkti pulkai, įskaitant asmeninę imperatorienės apsaugą. Mūšis įsiliepsnojo karštai. Čia yra geriausi imperijos kariai, ne mažesni nei devyniasdešimties metrų ūgio kariai. Jie eina tarsi panaudoti, nekreipdami dėmesio nei į ginklų šaudymą, nei į pasalą.
  Tačiau Aleksandras Suvorovas paruošė staigmeną ir jiems. Degus mišinys ir derva išpilami iš anksto. Kalmukai paleido strėles, ir erdvė tuoj pat įsiliepsnoja. Atrinkti, sargybiniai būriai, gavę baisų įkandimą ir pakliuvę po raudonai oranžine liepsna, neatsistoja ir pradeda sklaidytis. O drąsiausi iš jų tiesiog sudega gyvi.
  Proveržis, į kurį buvo dedama tiek daug vilčių, įstrigo. Paprastų dalinių kariai, taip pat kai kurie sargybiniai numeta ginklus ir maldauja pasigailėjimo. Milicijos taip pat išsibarsto, o Sankt Peterburgo minia pakėlė galvą. Imperijos sostinėje riaušės, tūkstančiai, dešimtys tūkstančių žmonių išbėga į gatves ir rėkia:
  - Šlovė karaliui tėvui! Gyvybok Petras Fedorovičius! Tebūnie pašlovintas Petro Didžiojo anūkas!
  Stepanas Orlovas, kaip atsargiausias iš brolių, pasislėpė vienoje iš daugiaaukščio bokšto sienų. Eduardas Orlovas, beviltiškai rėkdamas, bandė priversti karius kovoti su Pugačiovo armija. Bet tai buvo nebe jo diena ir laikas. Pugačiovas ir jo adjutantas Oliveris Tvistas pradėjo puolimą. O Aleksandras Suvorovas ir feldmaršalas Papinas ragino išlikusius gvardiečius kuo greičiau pasiduoti.
  Oliveris Tvistas pirmas nuvažiavo pas Edvardą. Smailianosis Orlovas desperatiškai bandė užpulti berniuką. Vagis herojus siūbavo kūnu ir iš visų jėgų pliaukštelėjo grafui į pakaušį. Kaukolė subyrėjo, o Edvardo skerdena įkrito į sniego sankasą. Po jo mirties paskutiniai sargybiniai numetė ginklus.
  O Pugačiovos kariuomenė jau žengė į maištingą miestą.
  Stepanas Orlovas su nedideliu kavalerijos būriu nuskubėjo į Petro ir Povilo tvirtovę. Tik ten ir net Kronštate buvo galimybė kaip nors pratęsti pasipriešinimą. O tiksliau, net agonija.
  Tačiau Oliveris Tvistas su savo gauja puolė ant kulnų ir aplenkė Stepano būrį. Užvirė trumpalaikė, nors ir kruvina kova. Oliveris susigrūmė su Stepanu. Jis nukirto vieną asmens sargybinį, antrą. Ir tada nupjaukite gerai maitinamą Orlovų šeimos atstovą. Sunkiai sužeistas Stepanas nušoko nuo balto žirgo. Jis parpuolė ant kelių ir šaukėsi pasigailėjimo.
  Oliveris liepė jį surišti ir tęsė greitą judėjimą Petro ir Povilo tvirtovės link. O žmonės sveikinosi ir šaukė, sutikdami išvaduotojus iš vergijos.
  ...................................
  Oliveris Tvistas pabudo ir vėl darė pratimus ir pavalgė... Tada patrynė apykaklę ir dirbo iki sutemų.
  Ir tada vėl užmigo ir pamatė sapno tęsinį.
  Kronštatas ir Petro ir Povilo tvirtovė pasidavė be kovos. Sankt Peterburgas pateko į Pugačiovų valdžią. Iki šiol Maskvos Kremlius liko neužimtas stipriu garnizonu ir Semenovo gvardijos pulku, kuriam vadovavo Grigorijus Orlovas.
  O kol kas Orenburgas ir Jaickio miestas vis dar atsilaikė. Beveik visi kiti miestai ir kaimai priėmė Rusijos caro valdžią. Tačiau kitą dieną jie atnešė žinią, kad Orenburge prasidėjo sukilimas, o kariuomenė, vadovaujama Fedoto Katoržnio, užvaldė miestą.
  Visą atnešė balandis, todėl ji skrido tik kelias valandas. Taigi iki šiol liko neužimtas tik Jaickio miestas ir kai kurie atokūs Sibiro kaimai.
  Ir Emelyanas Pugačiovas rimtai pasikalbėjo su Kotryna.
  - Pralaimėjai, mama, ir privalai tai pripažinti... - Karalius valstietis padarė teatrališką pauzę ir gurkštelėjo iš auksinės, deimantais nusėtos šimtmečio senumo vyno taurės ir tęsė. - O dabar, jei nori gyventi, viešai pripažink manyje savo teisėtą sutuoktinį Piotrą Fedorovičių ir eik į visas keturias puses!
  Kotryna sunkiai galėjo nuslėpti džiaugsmą dėl tokio pasiūlymo. Žinodama, kaip susivaldyti, buvusi imperatorė susiraukė ir sumurmėjo:
  - Man eiti į tokią mirtiną nuodėmę viešai meluoti?!
  Jemelyanas grėsmingai kilstelėjo antakius ir sušuko:
  - Man to nereikia! Jums to reikia, kad turėčiau priežastį atleisti tokią užsispyrusią ir pavojingą kalę! Jei nenorite to pripažinti, nepripažinkite! Mes tave įvykdysime, bet prieš tai su įkaitusiomis žnyplėmis tardysime, kur tu slepi savo gėrį!
  Kotryna, išblyškusi, sumurmėjo:
  - Nedrįsk kankinti savo karalienės!
  Pugačiovas susiraukė ir urzgė:
  - Ar išdrįstum mane kankinti? Iš akių matau, kad išdrįsčiau! Taigi nesitikėk iš manęs pasigailėjimo!
  Emelyanas išsitraukė iš diržo durklą ir sugiedojo:
  - Vadinasi, atgailausite? Pripažink mane savo teisėtu sutuoktiniu ir karaliumi...
  Jekaterina sunkiai išspaudė save:
  - Aš...
  Pugačiovas grėsmingai lojo:
  -Aš negirdžiu!
  Buvusi karalienė dejavo ir garsiau sušuko:
  - Aš padarysiu!
  Emelyanas švelniu balsu pataisė netikrą žmoną:
  - Ne šitaip! Man reikės jūsų didenybės!
  - Aš būsiu tavo didenybė! - pratrūko Jekaterina ir apsipylė ašaromis. Ji dar niekada nebuvo taip pažeminta.
  Šimtų tūkstančių žmonių akivaizdoje imperatorė atgailavo ir pripažino Jemeljaną savo vyru ir karaliumi. Už tai ji buvo nuoga ir viešai sumušta botagu, po to Pugačiovas sąžiningai paleido karalienę iš visų keturių pusių. Jekaterina urzgė ir verkė, šaukė, kad dėl rykštės nesusitariama. Ir jie paleido Jekateriną basą vienais marškiniais ir į sniegą. Ir, žinoma, jokios pagalbos šalia. Skauda mirti pusnuogiai šaltyje, o nugara pavirtusi į kruviną netvarką.
  Tačiau Emelianas Pugačiovas yra išmintingas caras, kuris rūpinosi sustiprinti savo sostą. Taigi įpėdinis Pavelas per užpuolimą buvo tarsi netyčia mirtinai sužalotas. Nors Čika buvo apdovanota panašia dalia - čigonas kazokas, pasiruošęs bet kokiai niekšybei dėl savo vado.
  Visa Rusija buvo paversta kazokais, įvesta rinktinė, panaikinta klasių nelygybė. Šalis išliko autokratinė monarchija, tačiau caras rėmėsi Didžiojo kazokų rato įstatymų leidžiamuoju organu. Žemė buvo išdalinta valstiečiams, fabrikai - darbininkams, kurie rinkdavosi galvas, savanoriškais pagrindais buvo formuojama kariuomenė. O savanorių visada buvo apstu. Sukilimai apėmė visą Lenkijos teritoriją ir Rusijos kariuomenė, vadovaujama Suvorovo, išėjo palaikyti valstiečius.
  Jie sveikino naująją vyriausybę kaip išvaduotojus. Tada Austrija ir Prūsija įstojo į karą su kazokų Rusija.
  Rusijos kariuomenė, vadovaujama Suvorovo, užpuolė Frydricho II kariuomenę prie Koenigsbergo ir juos sumušė. Koenigsbergas pasidavė be kovos. Ir Suvorovas greitai persikėlė į Berlyną.
  Feldmaršalas Rumjantsevas savo ruožtu nugalėjo austrus. Sukilimas apėmė Austriją, paprasti žmonės taip pat troško išsivaduoti iš klasių nelygybės ir įstojimo į Emeliano Pugačiovo Raudonąją imperiją. Netoli Berlyno Frydrichas Didysis atidavė Suvorovui paskutinį mūšį, dėl kurio vokiečiai buvo galutinai nugalėti, o pats Prūsijos karalius buvo paimtas į nelaisvę. Antrą kartą Rusijos kariuomenė atvyko į Berlyną ir ten pasiliko.
  Ir feldmaršalas Rumjantsevas užėmė Vieną, užėmė Austrijos imperatorių. Petya dalyvavo mūšiuose vadovaujant Suvorovui. Jo pionierių korpusas veikė kaip visada efektyviai ir patyrė minimalius nuostolius. Vaikinai į Berlyną įžengė tvarkingomis kolonomis. Pagal tradiciją, berniukai kariai žygiavo basi, trumpais šortais, nepaisant oro.
  Oliveris Tvistas džiaugėsi, kad pagaliau galėjo pasivaikščioti po Berlyną. Koks malonumas plikomis kulnais grėbti Berlyno dulkes. Nors jam suteiktas Ramiausio princo titulas, jis mieliau rengiasi švelniai. Nors dar berniukas. Be to, Oliveris Tvistas nustebęs pastebėjo, kad nustojo augti. Vis dėlto dabar ne jo laikas. Net ir mušdamasis su Pugačiova jis pridėjo sau porą centimetrų, tačiau dabar berniukui laikas sustojo, net kojų ir rankų nagai nustojo augti. Ir tai nuostabu.
  Kita vertus, amžinojo pionieriaus galvoje šmėstelėjo mintis, kad gal jis nepasens? Paskutinis būtų puikus! Senatvė žiauriai subjauroja žmones. Ji paverčia juos apgailėtinais morengais. O kai esi jaunas, tavo veidas nėra subjaurotas gauruotos barzdos ir lygus, kaip mergelė. Ir jums nereikia skustis!
  Būdamas vyriausiuoju generolu ir jo ramiąja didybe princas Oliveris Tvistas nebesvajojo, kaip daugelis jo amžiaus vaikinų, užaugti ir apsisukti. Jis jau išaugo ir išsivystė. Ir jis daug pasiekė. Juk Ramiausiojo princo titulas, daug aukštesnis nei tik kunigaikščio, jau yra bent jau kunigaikštis.
  Menšikovui priklausė toks titulas... Emelyanas Pugačiovas palankiai vertina berniuką, o galima sakyti, kad Oliveris Tvistas yra jo mėgstamiausias. Oliveris Tvistas jau jaučiasi visiškai suaugęs. Net žinojau apie moterišką meilę, juolab kad norinčių miegoti su iškiliausiu princu ir dailiu, gana aukštu ir plačiapečiu berniuku, yra bent dešimt centų.
  Oliveris Tvistas jaustųsi visai laimingas, bet... Vaikščiodamas per Berlyną, berniukas prisiminė tokį klaidingą sapno prisiminimą, kad jo pasaulyje vokiečiai, jau beveik nugalėti, yra Maskvos pakraštyje, užėmė Kaukazą, įžengė. Vidurinėje Azijoje, ir atrodo, net užpuolė Maskvą. Rusijoje baudžiava panaikinta, žmonės vis dar patenkinti ir netgi noriai moka mokesčius į bendrą iždą. Padidėjo gimstamumas, mažėja mirtingumas, atsidaro mokyklos ir universitetai, statomos ligoninės.
  Tačiau bažnyčios nuosavybės buvo apribotos, o visos vienuolynų ir šventyklų žemės buvo konfiskuotos. Pats Emelyanas buvo labiau linkęs į islamą, kaip į pigesnę paprastą ir suprantamą religiją, bet natūraliai be nereikalingų varginančių apribojimų: vynui ir kiaulienai, taip pat maldai ir Ramadanui.
  Kodėl karalius neturėtų sukurti savo religijos? O poligamija neįvedama? Ar ji karalius ar ne?
  Užkariavus Vokietiją ir Austriją, prasidėjo sukilimai Vakarų Vokietijos, Prancūzijos, Ispanijos, Portugalijos žemėse. Emelianas Pugačiovas davė įsakymą padėti visiems prispaustiesiems. Tikrai antrasis Trockis. Arba Leninas. Tačiau Vakaruose kariauti daug lengviau: Europa susiskaldžiusi, o Rusijos kariuomenė yra stipriausia ir pažangiausia, o jai vadovauja genialūs vadai Rumjantsevas ir Suvorovas.
  Žinoma, karas su Turkija būtų pasibaigęs daug greičiau, jei šie didieji vadai, karalienės dvariškiai, nebūtų buvę sulaikyti. Be to, Osmanų imperijos kariuomenė ginklu ir organizaciniu požiūriu buvo labai atsilikusi ir Rusija nebuvo varžovė.
  Netgi Elizaveta Petrovna, kovodama su Frederiku, įrodė, kad Rusijos kariuomenė ir Rusijos sistema yra stipresnė ir efektyvesnė už prūsų.
  Palyginti ramu Europoje buvo tik Olandijoje. Ši šalis turi respublikinę valdymo formą, o žmonės daugiau ar mažiau patenkinti savo galia. Tačiau Belgiją kontroliuoja austrai, ir ten kilo visai ne komiška riaušė.
  Pugačiovo pulkai čia pat. Viena po kitos išlaisvinamos Vokietijos kunigaikštystės. Tačiau dabar Suvorovo kariuomenė kiek išsibarsčiusi, ir Prancūzijos karalius tikisi jas sutriuškinti po gabalą. Šimtas penkiasdešimt tūkstantoji armija prieš šešiasdešimt tūkstančių rusų kareivių, iš kurių trečdalis yra Oliverio Tvisto pionierių korpusas.
  Berniukai iš dalies yra pėsčiomis, iš dalies ant mažų ponių tipo arkliukų, šokinėja ir šokinėja. Suvorovas nusprendžia pulti prancūzus. Nors priešas turi beveik tris kartus daugiau karių, o prancūzai, žinoma, nėra kovos osmanai.
  Oliveris Tvistas ir jo kariai vykdo mirties bausmę paslėptai Minervai, drąsiai peržengdami upę. Jo berniokiška armija drąsiai pursteli ant rudeninio vandens. Juk pionieriai nebijo nei šalčio, nei ligų. Jie kovoja su savadarbiais stropais, kurie yra tokie pat veiksmingi kaip granatsvaidžiai, ir naudoja svaidiklius.
  Rudenį naktis ilga. Oliveris Tvistas yra vienas pirmųjų ir šaudo į sargybinius šaudydamas timpa. Tmpa ne paprasta, o su kalio cianidu impregnuota rodykle. Ir kai jis pataiko tiesiai į kaklą, priešas miršta be garso ar dejonės.
  Ir tada pionierių specialiosios pajėgos drąsiai drožia palapines su miegančiais prancūzų kariais. Oliveris Tvistas pradėjo kirptis su pulkininku mėlyna, sodria uniforma. Jis peiliu perrėžė gerklę ir užsidengė burną. Efektyvus ir greitas. O kiti vaikinai atvyko laiku, viską darydami nuostabiai greitai ir nuosekliai.
  Pavojaus signalas buvo sukeltas pavėluotai, o ir taip įpykusių berniukų negalima sustabdyti. Oliveris Tvistas geriausiai rėžė ir dainavo tuo pačiu metu;
  O tėvyne, didžioji Rusija,
  Dvigalvis erelis stipresnis už visus gyvūnus!
  Mūsų karalius yra galinga šviesi misija,
  Kas padarys žmones gražesnius ir malonesnius!
  
  Mes atėjome išlaisvinti svetimos žemės,
  Paryžiaus žmonės taip pat smarkiai dejuoja...
  Pastatykime nuostabų rojų planetoje,
  Nereikia tepti išsiliejusių snarglių!
  
  Padarysime tokį komunizmą visiems,
  Kas spinduliuos planetoje...
  Ir bus sunaikintas piktasis fašizmas,
  Žemės savininkas yra fiureris, kaip tai keista!
  
  Tėvynėje, šviesesnėje už saulės kupolą,
  Bažnyčios spindi, auksiniai ortodoksai!
  Mes už Staliną su džiaugsmu,
  Tegul didysis kelias būna pats šlovingiausias!
  
  Atkurkime bažnyčių didybę,
  Kristaus brolis, jaunesnysis genialusis Leninas...
  Dukterų ir sūnų vėliavoje,
  Visų praėjusių kartų šlovei!
  
  Suvorovas įsakė pionieriams -
  Kovok už kazokų tėvynę...
  Mes trenksime ne į antakį, o į akį,
  Kuprinėje turime galingą granatsvaidį!
  
  Tikiu, kad sovietų kareivis laimės
  Pasaulinis kelias į komunizmo nemirtingumą!
  Pakelk novatorišką stiprų skydą,
  Bus didelis kapitalizmas!
  
  Mielas Viešpatie, nuves į Marsą,
  Kviečių laukai bus Veneroje...
  Ir viskas vyks tik aukščiausios klasės,
  Nors mums visiems nepavyko!
  
  Čia visą visatą valdo komunizmas,
  Mokslo prikėlė: kas krito ir mirė!
  Dėl šio riterio narsios kovos,
  Palikuonys bus ponai ir teisėjai!
  Nugalėję ir iškirtę visą prancūzų korpusą, vaikinai puolė toliau naikinti priešą. Be to, suvoroviečiai podnaperli iš kitos pusės. Ir prancūzai pradėjo panikuoti. Pagrindinius akumuliatorius drąsiai gaudė pionieriai, pademonstravę aukščiausią stropinių granatsvaidžių naudojimo klasę. O vaikinai parodė, kad bus šaunesni nei suaugusieji.
  Oliveris Tvistas, kaip dainuoti, nors ne savo, o tą, kurį dainavo jie, būdamas Antrojo pasaulinio karo pradininkais;
  Suvorovas išmokė žiūrėti į priekį ..
  O jei atsikelsi, stovėk iki mirties!
  Vitya taip pat dainuos iš visų jėgų;
  Broliai Suvorovai, pavyzdys mums!
  Jis nepasiklydo sunkią valandą!
  Ir visi vaikai, gniuždantys prancūzus, kai jie išduoda:
  - Suvorovas mokė veržliose kovose,
  Laikykite Rusijos vėliavą šlovėje!
  Čia vaikinai į prancūzų kavaleriją išmetė nitrogliceriną iš stropų. Tūkstančiai raitelių buvo susimaišę ir sulaužyti, o kiek žirgų sulinko. Ir vaikai dainuoja;
  Tėvas ir brolis Suvorovas buvo
  Ruskas paskutinę dalijo su kovotoju!
  Taigi aš sumirksėjau penkias baterijas ir vėl tęsiau;
  - Suvorovas šalies šlovėje yra likimas,
  Suklastojo pergalę, sutriuškino priešą!
  Ir basa, pionierių prancūzų kariuomenė nuskriejo. Jie be poilsio išskubėjo į patį Paryžių. Ir Prancūzija laisvai atsiduso. Prancūzai susijungė į vieną šeimą su rusų žmonėmis, todėl šeima išsiplėtė.
  Ispanijoje net nebuvo armijos, galinčios tinkamai pasipriešinti rusams. Raudona vėliava virš Madrido, Lisabona taip pat paleido kazokų pulkus. Ir po Europą pasklido nauji demokratiniai uraganai. Kazokai pradėjo burti savo ratus ir rinkti atamanus, prisiekę bendrą Rusijos caro Petro Trečiojo priesaiką. Štai sukilimai Švedijoje.
  Rusų pulkai stojo padėti, kad neleistų žmonėms lieti kraujo. Ir Švedija tapo rusų, laisvu kazokų valsčiu. Europa nusimetė vergijos pančius ir tapo laisva. Taip vyravo harmonija ir ramybė, susidarė viena valstybė. Europoje nėra sienų, nėra atskirų kariuomenių, nėra muitų. Visos jų problemos sprendžiamos kartu ir daro bendrą dalyką. Ir Rusijoje taip pat yra vietos savivalda, viena imperija ir liaudies renkamas parlamentas. Statomos mokyklos.
  Kaip mėgo sakyti Emelianas Pugačiovas: kas metus galvoja, tas rugius sodina. Kas yra dešimties metų medis. O kas šimtmečius - sodino mokyklas!
  Kas neturi žinių šviesos,
  Pažeistas ir dvasiškai silpnas!
  Košmaro demonui priklauso-
  Ne žmogus, o apgailėtinas vergas!
  
  Bet mes uždegsime žinių deglą,
  Tegul mokslininkai galvoja!
  Žmonių rasė nebus liūdna,
  Mūsų žmogus siekti aukštyn!
  Europa tapo vieninga, bet to nepakanka. Rusijos kariuomenė išvyksta į Afriką. Kitas karas su Turkija. Kazokų kariuomenė didžiulė, gerai ginkluota ir vadovaujama Suvorovo. Ji labai sėkmingai kovoja su osmanais. Stambulas krito per porą mėnesių. Tačiau to vis dar nepakanka. Rusijos kariuomenė juda toliau į pietus.
  Vitya ir Oliveris vaikšto kartu. Dykumos smėlis po bebaimių berniukų basomis kojomis. Ir staiga Vitya atvirai prisipažįsta:
  - Atsiprašau Oliverio Tvisto, bet... aš taip pat esu Antrojo pasaulinio karo hitas!
  Oliveris pritardamas linktelėjo.
  "Aš irgi taip supratau!?"
  Vitya nenustebo ir net apmėtė driežą smėliu:
  - Ir nenustebinsi! Tu irgi dar berniukas!
  Oliveris Tvistas liūdnai linktelėjo.
  - Taip, penkerius metus būnu vienoje vietoje, kaip ir kituose reikaluose. Jūs ir aš tapome kaip konservuotos mumijos alkoholyje. Jokių ligų, jokių randų, viskas taip pat...
  Vitya atsakė:
  - Mano žaizdos gyja kiek lėčiau nei tavo, bet pėdsakų tikrai neliko. Iš išvaizdos mes ... Apie keturiolika! Jūs tikriausiai buvote tokio pat amžiaus, kai čia patekote?
  Oliveris Tvistas nuoširdžiai prisipažino;
  - Ne! Man buvo tik vienuolika! Bet aš užaugau šiek tiek daugiau, o tada likau savo vietoje ... Bet tai tiesiog keista, plaukai ant mano galvos, nors ir ne greitai, vis tiek auga, o mano nagai visiškai sustojo.
  Viktoras išdidžiai šypsodamasis pastebėjo:
  -Bet turiu, bet užaugo išmuštas dantis. O dabar aš visai nesu čipuotas!
  Oliveris Tvistas plikais pirštais metė į skorpioną akmenuką. Žvėris buvo nukentėjęs ir perpjautas pusiau. Berniukas pastebėjo:
  Mes netgi galime būti nemirtingi!
  Vitya su nedrąsia viltimi tarė:
  - Taigi tai nuostabu. Eikime į kitus pasaulius! Na, kas mums yra gyvenimas be kovos ir skrydžių.
  Karštas smėlis nebijo amžinų berniukų. Bet nuobodulys yra blogesnis.
  Bet buvo tik kova. Modžahedai paskelbė džihadą, kova vyko su nauja jėga. Tačiau kazokai medžiojo banditus ir palaipsniui stiprino savo įsakymus. Tačiau partizaninis karas sulėtino judėjimą į Afriką. Palaipsniui Emelyano imperijos stratifikacija augo. Pirkliai praturtėjo, atsirado vargšų. Caras Pugačiovas bandė su tuo kovoti įvesdamas didelius progresinius mokesčius.
  Tuo pačiu metu buvo išklausytas išorinės plėtros kursas. Kazokai per trumpą karą užėmė Iraną ir įžengė į Indiją. Toliau naujai užgrobtose žemėse stiprėjo demokratinė, o kartu ir monarchinė santvarka. Buvo ir partizanų puolimų. Tuo pat metu vystėsi mokslas. Nutiestas pirmasis geležinkelis iš Sankt Peterburgo į Krasnoje Selo. Ir pradėta statyti atšaka tarp Maskvos ir Sankt Peterburgo.
  Imperija stiprėjo, o kartu su ja didėjo ir caro Petro Trečiojo despotija. Tiesa, apie baudžiavos atkūrimą nebuvo nė kalbos, aktyviai kūrėsi kapitalizmas. Prasidėjo karas ir su Kinija... Suvorovas nugalėjo ir kinų ordas... Bet kol kas aneksavo tik Tibetą ir Mongoliją. Šalis buvo užsiėmusi vidiniais pertvarkymais ir naujai aneksuotų žemių virškinimu. Ir ji nebenorėjo plėstis.
  Nuo persikėlimo praėjo penkiolika metų. Vitya ir Oliveris Tvistai išoriškai išliko paaugliai, kurie atrodė kaip keturiolikos metų, bet psichiškai jau gana suaugę, tituluoti asmenys. Ir jie tikrai nori grįžti...
  Greičiau vaikinai jau pradėjo pamiršti savo buvusį, karinį pasaulį, tačiau staiga sapne jie visu savo ryškumu pamatė antrojo pasaulio žudynių tęsinį.
  . 13 SKYRIUS
  Kalinys berniukas pabudo. Ir vėl pamačiau, kad aplink - kalėjimo sienos ir vienkiemis. Bet ši diena buvo ypatinga. Pirmiausia Oliveris buvo nuvestas į atskirą kambarį, kur buvo kruopščiai nuplautas. Tada jie nusiskuto nedidelį ataugusių šviesių plaukų šepetėlį.
  Jį dar kartą apžiūrėjo moteris ir vyras gydytojai ir padarė išvadą, kad berniukas yra visiškai sveikas.
  Ir galiausiai jie išdavė grubius, dviejų dydžių didelius batus. Regis, net vaikinas nesiliovė eiti į teismą basas. Kad jie neišskristų, turėjau įdėti popieriaus.
  Oras buvo šiltas, o Oliveriui, kuris buvo įpratęs vaikščioti basas, buvo nepatogu.
  Jam buvo uždėti antrankiai ir jis pristatytas į teismą. Įkalinimo metu Oliveris net šiek tiek pagerėjo. Dėl gailestingų moterų priežiūros jie jį gerai maitino. Ir tu ten tikrai nebėgi, nors Oliveris pratimus darydavo kiekvieną dieną.
  Tvisto kūdikio veidas buvo suapvalintas, jo galva nuskusta iki nulio. Ir dryžuota pižama, šiurkštūs batai ir rankų pančiai.
  Vaikinas neatrodė pavojingas, tačiau gailesčio irgi nesukėlė. Oliveris atrodė ramus ir stiprus.
  Teisėjas pažvelgė į jį... Viena vertus, prokuroras, o iš kitos - moteris advokatė. Ji dažniausiai dalyvaudavo nepilnamečių teisme. Prispaudė gailestis, bet teismas neužsitęsė.
  Oliveriui nepatiko teisėjo išvaizda. Jis nepyko, bet jame tvyrojo šaltukas. Ir bet kuriuo atveju tai, kad atsakovas yra vaikas, vargu ar jį sušvelnins.
  Tačiau prokuroras turėjo aitvaro nosį ir žiūrėjo piktai. Moteris advokatė, priešingai, atrodė jaunesnė už savo metus ir atrodė kaip angelas šviesiais, šiek tiek gelsvais plaukais. Jos veidas buvo nekaltas. Bet ne per daug protingas.
  Dėl berniuko jie stengėsi neužtempti teismo. Pirmiausia prokuroras perskaitė ilgą kaltinimą. Išvardijo Oliverio nuodėmes. Ir net tai, kad darbo namuose turėjo mažai maisto, ir pabėgimas nuo laidotojo, ir tai, kaip bendradarbiavo su vagimis ir apgaule pabėgo iš vaikų kalėjimo. Taip pat išvardijo daugybę jo vagysčių per trumpą laiką ir reidus namuose. Jis priminė, kad nepilnametis nusikaltėlis nė kiek neatgailavo, neišdavė, kur slypi iš garbingų piliečių pavogtas gėris. Ir kad, nepaisant jauno amžiaus, berniukas yra beviltiškai išlepintas ir turi palikti savo gyvenimą, jis tikrai nusižudys ar dar blogiau.
  Trumpai tariant, prokuroras reikalavo mirties bausmės.
  Tada prabilo moteris advokatė. Ji gana iškalbingai ir ryškiai nupiešė nelaimingo našlaičio Oliverio Tvisto kančias. Ir ji priminė, kad jam dar nėra nė vienuolikos, o berniukas vaikų kalėjime daug skaitė ir karštai meldėsi. O jo troškimas buvo tik išgyventi ir daryti gera.
  Teisėjas aistringai išklausė abi puses.
  Tada jis suteikė žodį Oliveriui.
  Vaikinas atsidusęs sakė prisipažįstantis savo nusikaltimus ir nuoširdžiai gailisi bei prašo teismo atleisti.
  Teisėjas atsakė:
  - Ar galėtumėte nurodyti tikslią vietą, kur paslėpėte atmintinę?
  Oliveris drebėjo ir atsidusęs atsakė:
  - Už tai aš neatlaikiau trijų kankinimų!
  Teisėjas niūriai atsakė:
  - Štai ko verta jo atgaila! Jis nepataisomas nusikaltėlis!
  Ir iškilmingai paskelbė:
  - Nepaisant jauno teisiamojo amžiaus, nerandu jo atsakomybę lengvinančios aplinkybės ir skiriu jam už gausybę vagysčių mirtį pakariant! Be pabėgimo iš vaikų kalėjimo, jis gauna papildomą bausmę: tris plakimus, kol praranda sąmonę botagu. Ir būk pagal tai!
  Oliveris drebėjo, išbalo, bet sugebėjo sulaikyti ašaras. Jį išvedė iš salės ir nuvedė atgal.
  Šį kartą mirties bausme. Ten berniukui uždėjo pančius ir ant rankų, ir ant kojų, o per kaklą surišo grandinėle. Vietoj lovos buvo tik šiaudų krūva, jau gana supuvusi. O maisto Oliveriui duodavo tik pasenusią duoną ir kubilą vandens.
  Berniuko basos pėdos buvo surištos, iš jo buvo atimti batai ir jis užmigo susikūprinęs. Priekyje buvo tik pliaukštelėjimas... Ir kilpa.
  Bet atsitiko kažkas įdomaus...
  Kiekvienam piratui kartais būna sunku. Čia ir pas garsųjį Jamesą Cooką sėkmės saulė pasislėpė už debesų. Neseniai įvykdytas reidas prieš Ispanijos flotilę baigėsi vieno laivo praradimu, o kitas buvo taip apgadintas, kad kapitonas turėjo palikti jį remontuoti prie dokų. Kita problema buvo piratų valdovo Dukakio grėsmė. Šis bjaurus žmogus prisiekė perpjauti Džeimsui gerklę. Ir dabar jo galimybės tai padaryti labai išaugo. Didžioji dalis nuskendusio laivo įgulos ir apgadinto laivo jūreivių persikėlė į šlaitą.
  Paaiškėjo, kad šis mažas lovelis buvo prigrūstas korsarų. Nuo ilgai neplautų kūnų sklido stiprus kvapas, daugelis piratų miegojo tiesiai ant denio. Ypač bjaurūs buvo keturrankiai subjektai su lokių galvomis. Tiesa, kovojo neblogai, bet smirdėjo taip stipriai, kad jų smarvė užkimšo šnerves.
  Jamesas davė įsakymą kruopščiai išvalyti laivą ir išsimaudyti įlankoje. Po to iš karto pasidarė lengviau kvėpuoti, o šliužas išplaukė iš pakrantės. Virš laivo praskriejo žuvėdros, purslų putotas vanduo. Triguba saulė apšvietė taką ir. Jamesas Cookas buvo, nors ir buvęs, bet didikas ir patologiškai nemėgo purvo. Tačiau šis bičiulis buvo žiaurus niekšas ir niekšas. Apsirengęs juodu kamzoliu, su tuo pačiu juodu peruku su pečius siekiančiomis garbanomis, jis atrodė kaip grėsmingas varnas. Nėriniuotas sidabrinis pūstų rankogalių putplastis ir margas su dideliu deimantu suteikė jo figūrai aristokratiško blizgesio. Jo juodas, smailus nosis, švariai nuskustas veidas buvo griežtas. Jo mėlynos akys spindėjo plieniniu blizgesiu, žvilgsnis nuobodu. Daugybė piratų jo bijojo, jie klusniai vykdė įsakymus ir slinko palyginti nedideliu šlaitu.
  - Leitenantas Barsaro. - sušuko plėšikų vadas. - Kas yra horizonte?
  Barsaro - didžiulis, plaukuotas, nuožmus, šiurkščiais marškiniais ir odinėmis kelnėmis - pasipūtęs. Jo gėlėta nosinė nukrito ir atidengė trumpai nupjautą galvą.
  - Viskas gerai, kapitone.
  Atsiliepė laukinis riaumojimas:
  - Ir tu taip ramiai tai sakai. Perkūnija ir žaibais prisiekiu, jei iki dienos pabaigos nesulauksime grobio, pakabinsiu ką nors ant jungo. Pagal burtus.
  Kapitoną jau anksčiau buvo ištikę hipochondrijos priepuoliai, todėl korsarai susinervino. Tačiau jų veiklos protrūkis buvo trumpas.
  Trys ryškūs diskai įvarė mane į pusiau miegą. Po kurio laiko dauguma piratų užsnūdo denyje.
  Džeimsas Kukas nervingai žingsniavo po tvirtas ąžuolo lentas, kojomis atmušdamas žiojėjančius ar pernelyg mieguistus jūreivius. Komanda vangiai sumurmėjo. Ne be reikalo kapitonas bijojo riaušių. Juk alkanas piratas - kaip vilkas. Net ir gerai pamaitintas plėšikas yra nepatikimas, o tuščiu skrandžiu visiškai pasiruošęs nusikąsti ranką. Leitenantas Barsaro nusekė jį į akis. Dauguma piratų buvo žmonės, kitos galaktikos susibūrė į atskiras gaujas ir, kaip taisyklė, pasižymėjo perdėtu žiaurumu.
  Garsus balsas nutraukė jo mintis.
  "Šiandien, manau, bus šlovingas mūšis.
  Kapitonas atpažino balsą ir apsisuko. Šiuos žodžius ištarė šviesiaplaukis gražus berniukas raukšlėtu dėmėtu kostiumu. Džeimsas iškart atitirpsta. Jis prisiminė, kaip šis kajutės berniukas neseniai įlipo į laivą.
  Tai buvo uoste, kur jie išsilaipino su apgadintu laivu. Piratai, kaip buvo įprasta krante, prisigėrė ir pasinėrė į riaušes. Tada prie jo priėjo keistas berniukas ir drąsiai paprašė piratų komandoje kabinos berniuko. Galbūt kitomis aplinkybėmis Jamesas būtų tiesiog perdūręs šuniuką kardu. Tačiau berniukui įėjus pro duris, didelis korsaras bandė jį sugriebti ir, gavęs pėdą į kaklą, pateko į nokautą. Tai padarė įspūdį.
  - Ar nori būti kajutės berniukas? - pasakė kapitonas. Mums, piratams, nereikia kabinos berniuko. Galiu jus laikyti paprastu jūreiviu, bet tam jūs turite išlaikyti testą.
  Berniukas Oliveris Tvistas trypė basa koja ir užtikrintai atsakė:
  - Esu pasiruošęs bet kokiam iššūkiui.
  - Tada nužudyk Ilgąjį Lokį. Džeimsas parodė į keturrankį leitenantą Makuhoto. Kapitonui nepatiko šis keistuolis, kuris aiškiai norėjo iš jo pavogti valdžią. Ilgasis lokys, prisiekęs purvinas, pasiruošęs kovai. Kiekvienoje jo rankoje yra kardas. Tada berniukas išsitraukė ašmenis, kibirkščiuojančius žvakių šviesoje. Kapitonas suplojo rankomis.
  - Prasidėjo!
  Berniukas, kaip ir tikėjosi, buvo labai judrus. Kardu jis atrėmė keturis smūgius iš karto ir buvo nukirsti du priešo peiliai. Pūstelėjęs jis pervėrė plaukuotą Makuhoto krūtinę. Aptaškė krauju, korsaras įsiuto ir vėl puolė laukiniu riaumojimu. Berniukas palindo po ranka ir nupjovė galvą, gyvūnas griuvo ant denio.
  Kapitonas sušvilpė iš malonumo.
  - Tai kovotojas. Geriausi iš mano vaikinų. - Naujokas pasirodė itin gudrus ir greitas. O jo kardas atrodė kaip kovos menų stebuklas. Iš pradžių jis stebėjosi, ar iš požemio pas jį neatėjo plikas žmogus. Bet tada jis atsisakė šios minties. Ar požemio gyventojai gali turėti artimojo kovos ginklus?
  Kapitonas šypsodamasis paklausė:
  - Koks tavo vardas, mažute?
  - Oliveris Tvistas. Ir aš ne kūdikis. Vaikino akys išdidžiai blykstelėjo. Nors Oliveriui Tvistui tebuvo dešimt metų, jis miegodamas atrodė keturiolikos, o pečiai buvo gana platūs. Piratų vadas jautė jame vaikišką jėgą.
  Berniukas sušuko:
  - Vadinasi, bus muštynės?
  Taip, ir labai karšta.
  Gal niekšas teisus. Bet kokiu atveju tai sutampa su jo norais. Noriu kraujo ir aukso.
  - Jungai, lipk į apžvalgos aikštelę, praneši mums apie pavojų.
  Oliveris Tvistas linktelėjo ir pakilo lynais katės greičiu. Mažiau nei po penkių minučių berniukas sušuko:
  - Į dešinę nuo lentos, pietryčių kryptimi, juda didelis laivas!
  Piratai pašoko iš savo vietų, Jamesas Cookas išėmė teleskopą. Toje vietoje, kur nuogas rodė, išties buvo matyti įspūdingo laivo stiebai. Matyt, tai buvo vyriausybės pajėgų karo laivas. Šiame didžiuliame laive jie taip pat juos pastebėjo, todėl pakeitė kursą, eidami suartėjimo link.
  Didžiulio keturstiebo laivo judėjimas buvo bauginantis. Filibusterio kapitonas davė įsakymą pridėti bures ir grįžti atgal. Jis neturėjo nė menkiausios galimybės atsilaikyti prieš šimto ginklų milžiną. Nors piratai iškėlė visas bures, išvykti nebuvo galima. Priešo greitis buvo daug didesnis. Atrodo, kad milžinas turėjo puikių savybių.
  Jamesas Cookas panikavo, jo nervingumas persikėlė į Oliverį Tvistą.
  - Prakeiktas kajutės berniukas numatė, kad bus karšta kova. O dabar mūšis verda, ir mums nesėkmingas. Nuimkite nuo stiebo ir pakabinkite. Bet ne, pradžiai užpilkite blakstienas.
  Piratai su džiaugsmu lipo vykdyti "boso" nurodymų. Berniukas desperatiškai priešinosi ir net sugebėjo išmesti du už borto, bet vis dėlto buvo nutemptas ant denio. Ten laukė etatinis budelis su sunkiu septynių uodegių botagu rankose. Nuplėšę marškinius berniuką Oliverį jie pririšo prie suoliuko, kur dažniausiai būdavo plakami jūreiviai. Džeimsas norėjo įsakyti kankintojui išmušti iš berniuko dvasią, bet apsigalvojo.
  - Netrukus mūsų laukia kova ne dėl gyvybės, o dėl mirties. Papildomas kardas nepakenks.
  Garsus šūvis nutraukė jo žodžius. Iššovė vienas iš mūšio laivo laivapriekio ginklų. Šerdis praskriejo virš laivo. Piratai keikėsi nešvariai. Kitas šūvis, jau iš kito ginklo, buvo tikslesnis - šerdis pataikė į šoną, išlauždama skylę.
  Mūšio laive jie signalizavo - pasiduoti. Jamesas Cookas norėjo atsakyti ryžtingai - piratai miršta, bet nepasiduoda, nes galvoje šovė mintis. Ir jeigu?!
  Atsisukęs į komandą, jis sušuko:
  - Išmesk baltą vėliavą, mes kapituliuojame!
  Šią akimirką mūšio laivas vėl šaudė, o šlaitas drebėjo nuo smūgių į laivapriekį ir laivagalio, o jos sulūžęs bugšpritas pakibo ant laivapriekio raizginio.
  - Paskubėk, antraip būsime sunaikinti!
  Virš šlaito iškilo baltas plakatas. Galingas priešo laivas paleido dar vieną šūvį. Sunki šerdis pramušė antstatą ir pasuko laivo laivapriekį. Tik baltos vėliavos atsiradimas išgelbėjo šliužas nuo sunaikinimo. Rizikingas Džeimso skaičiavimas buvo pagrįstas tuo, kad anglų laivas, nežinodamas priešo dydžio, priartėtų prie jo išsilaipinti ir, netikėtai, būtų jo malonės. Matyt, šią dieną kaprizinga sėkmė buvo filibusterių pusėje. Įvyko taip, kaip jie tikėjosi - didžiulis laivas priartėjo prie šlaito pusės. Šonai susijungė beveik nugara. Džeimsas Kukas sustingo kaip stabas, tada jo dešinė ranka pakilo.
  - Pirmyn, jūros sūnūs!
  Patyrę piratai veikė žaibiškai.
  Pasigirdo stiprus smūgis, susipainiojusio takelažo barškėjimas, krintančių viršutinių stiebų riaumojimas ir įlipimo į mūšio laivo odą garsas. Tvirtai susikabinę abu laivai susijungė į vieną, o piratai leitenanto Barsaro įsakmiai iššovė muškietų salvę ir kaip skruzdėlės nukrito ant mūšio laivo denio. Jų buvo apie du šimtus penkiasdešimt - brutalių banditų plačiomis odinėmis kelnėmis. Keletas dėvėjo marškinius, bet dauguma mieliau kovojo nuogi iki juosmens, o atidengta įdegusi oda, po kuria voliojosi raumenys, atrodė dar baugiau. Jiems priešinosi daugiau nei penki šimtai žmonių. Tiesa, mūšio laivo jūreiviai dažniausiai buvo žali rekrutai, o korsarai visi kaip atranka - stiprūs, kovose užgrūdinti kariai. Juos pasitiko nedraugiški muškietų šūviai ir prasidėjo susirėmimas ore. Trimitininkai sugrojo puolimą, o pats Džeimsas nuskubėjo į priešo laivo denį. Filibusteriai puolė į anglus su alkanų skalikų įniršiu.
  Kova buvo ilga ir įnirtinga. Pradėjęs nuo laivo priekio, greitai išplito iki juosmens. Anglai, atkakliai priešinasi, skatina save, kad jų skaičius lenkia piratus. Jie suprato, kad pasigailėjimo nebus. Flibusters neatleidžia. Tačiau, nepaisant beviltiško britų meistriškumo, piratai ir toliau juos stumdė. Jaunasis Oliveris Tvistas įnirtingai siūbavo dviašmenį kardą, triuškindamas priešininkus, paskirstydamas smūgius į dešinę ir į kairę. Kraujas išsitaškė po visą denį, porą kartų Jamesas vos nesusidūrė su kardu. Korsarai kovojo su beprotiška drąsa žmonių, kurie žinojo, kad neturi kur trauktis ir turi arba laimėti, arba mirti. Jokūbas pasirinko savo auką - anglų admirolą, kuris, mojuodamas kardu, drąsino savo karius. Na, jis nušaus jį iš pistoleto.
  Džeimsui nespėjus nusitaikyti, beviltiškas Oliveris Tvistas pašoko ir supjaustė admirolui kojas. Admirolas krito, o kitas smūgis jam nukirto galvą. Tarp karių gretų pasigirdo siaubo klyksmas. Tačiau vado mirtis nepalaužė kovotojų valios. Jie toliau kovojo su pasmerktųjų įniršiu. Likę gyvi karo laivo gynėjai buvo suvaryti į ketvirtį. Jie ir toliau siūlė vangų pasipriešinimą. Pusnuogis Oliveris jau buvo gavęs keletą lengvų įbrėžimų, jie tik supykdė berniuką, ir jis vis smarkiau puolė į mūšį. Jo nuogi, apvalūs kulnai blykstelėjo. Mūšyje Jamesas taip pat jį gavo. Kai paskutiniai kareiviai, neištvėrę, numetė ginklus, buvo tuoj pat išžudyti. Išskyrus du. Juos buvo įsakyta apklausti su išankstiniu nusistatymu.
  Oliveris Tvistas atsigręžė į piratų vadą - Jamesas atrodė išsigandęs. Jo šalmas buvo numuštas į šoną, kiraso priekis buvo sulenktas, apgailėtinos suplyšusios rankovės dengė nuogą dešinę ranką, aptaškytos krauju. Tačiau Oliveryje buvo pakankamai kraujo - ir jo paties, ir svetimo. Jo liemuo blizgėjo raudonu prakaitu. Jis drąsiai pažvelgė kapitonui į veidą. Iš po raukšlių piratų vado plaukų tekėjo raudona upelis - kraujas iš žaizdos pavertė jo juodą išsekusį veidą kažkokia baisia kauke.
  Mėlynos akys spindėjo, atrodė, kad jos degė šalta liepsna.
  - Mes laimėjome. Šis laivas yra mano!
  Šios skerdynės metu žuvo šiek tiek daugiau nei pusė piratų įgulos narių. Korsarai laimėjo brangiai. Tačiau, kita vertus, Jamesas Cookas valdė galingiausią anglų laivą. Dabar jis tapo bene galingiausiu piratų baronu. Kaprizingas turtas, kuris anksčiau jam nedovanojo prizų, matyt, nusprendė atsigręžti į kapitoną.
  O kai buvo tardomi sugauti kariai, Džeimso džiaugsmas tapo visiškai per didelis. Laivo triume buvo saugomi lobiai, tarp jų ir skrynia su deimantais. Būtent tai jie nusprendė slėpti nuo komandos. Nors pagal pakrantės brolijos įstatymus didžiausią dalį gauna kapitonas, didžioji dalis grobio dalijama piratams. O kas nori pasidalinti su šiuo rifu? Ne, jis pasiims su savimi vertingiausią daiktą. Bet kas jam padės paslėpti lobius? Žinoma, ištikimas leitenantas Barsaro. O trečią jis paims kajutės berniuką Oliverį Tvistą.
  Šis berniukas dar nėra sugadintas piratų papročių ir yra per jaunas, kad suprastų tikrąją lobio vertę. Kapitonas galės pasikabinti makaronus ant ausų. Geriausia nakvynei nusileisti saloje ir viską padaryti greitai. Netoliese yra nedidelė sala su urvais. Ten, matai, sumaišys bylą. Po nakties priedanga.
  Kai sutemo, kapitonas paskambino Barsaro ir Oliveriui ir liepė sekti paskui jį. Netrukus iš triumo buvo išimta įspūdinga skrynia. Dėžė buvo labai sunki, ir jie visi trys sunkiai galėjo ją ištraukti. Be papuošalų, skrynioje buvo daug aukso. Sunkiai sukrovę lobį į valtį, jie perplaukė nuo laivo borto į krantą. Oras buvo palankus.
  Buvo debesuota, mėnuliai pasislėpė už tamsiai raudonų debesų. Taigi Jamesas apgavo savo bičiulius.
  "Jūsų dalis bus mūsų", - sumurmėjo lyderis.
  Dėžė buvo uždėta ant ratų ir ridenama uolėtu ketera. Tai nebuvo labai patogu, bet vis tiek geriau nei nešiotis ant rankų. Medžiai atrodė grėsmingi, mesdami grobuoniškus šešėlius. Taigi jie nutempė lobį į olą. Aštrūs spygliai šliaužė po Oliverio Tvisto basomis kojomis, jie įsmeigė vaikų kojas į kraują. Jaunas piratas ištvėrė, bet vis dėlto buvo kvaila, kad jis neapsiavė neperšlampamų batų briaunuotais padais. Tačiau tokiame karštyje jie buvo labai nepatogūs, o modernesni, su šilumos reguliavimu ir dirbtiniu aušinimu, batai buvo uždrausti pasiimti Swallowtail robotus. Draudimas neštis naujas technologijas galiojo ir drabužiams. Taigi berniukui teko kęsti stiprų skausmą, kelyje traukdamas spyglius iš plikų kulnų, taip pat jausdamas niežulį nuo dilgėlių. Barsaro pūstelėjo stumdamas vežimėlį.
  Pagaliau atsirado urvas. Korsarai atsikvėpė. Pasigirdo riaumojimas - trigalvis liūtas. Tai buvo didelis, jaučio dydžio gyvūnas ir su laukiniu įniršiu puolė į žmones. Jamesas Cookas sugebėjo išsitraukti pistoletą ir šaudyti pabaisai į galvą. Tačiau liūto skerdena sugebėjo numušti piratą. Barsaro iššovė muškietą ir pataikė jam į pilvą, o Oliveris, pašokęs, nukirto antrąją Liūto galvą. Pabaisa, besisukdama, letena smogė Barsaro krūtinei, o paskutinė, trečia galva, blykstelėjo iltimis virš galvos. Oliveris siūbavo iš titano kaltą kardą ir perrėžė pragarą per kaklą. Violetinis kraujas aptaškė, žvėris išleido mirties barškutį ir tuoj pat trinktelėjo uodega. Berniukas verkė iš skausmo, iš plieninės vielos austa uodega perpjovė odą. Jei jo vietoje būtų buvęs silpnesnis žmogus, dvasia būtų galėjusi iš jo išskristi. Jaunasis piratas atsikėlė. Netoliese aimanavo Barsaro. Jo marškiniai buvo suplyšę, varvėjo kraujas, bet nieko baisaus nenutiko. Oliveris prišoko prie kapitono. Jis jau buvo atsikėlęs. Jis buvo nežymiai sumuštas, bet išsilaikė.
  - Į ką tu žiūri? Ar manote, kad ši katė gali nuversti korsarų vadą? Kelkis, Barsaro, lobio dar nepaslėpėme.
  Piratas pašoko ir stulbindamas atsisėdo ant krūtinės.
  - Kas atsisėdo, nutempė toliau.
  Oliveris linktelėjo ir jie nutempė krūtinę. Urve ratai nepadėjo, teko tempti pačiam. Piratai aiktelėjo iš įtampos. Pakeliui jie aptiko permatomą aligatorių, kuris blyškiai mirgėjo tamsoje. Roplio laimei, ji nepuolė, o pasislėpė olos gilumoje. Tik raudonos akys grobuoniškai liepsnojo tamsoje.
  Oliveris Tvistas papurtė kumštį.
  Vargais negalais filibusteriai pakėlė akmenį ir įstūmė geležimi kaltą skrynią į duobę. Tada jie pastatė akmenį į vietą.
  - Net nereikia jos laidoti. Dabar tai dviese, kas ją suras.
  Barsaro nusišypsojo dantyta burna ir pasakė:
  "Dabar apie lobį žinome tik mes trys. Taigi padalinkime jį į tris.
  Džeimsas piktai nusišypsojo.
  - Sakei tris. Kur yra trečias?
  - Šis šuniukas. Barsaro ištiesė ranką.
  Pasigirdo šūvis, piratas buvo išmestas, tada storas korsaras smarkiai nuskendo. Tyli roplys netikėtai užpuolė lavoną iš nugaros ir ėmė draskyti jį nagais bei beveik pusės metro ilgio dantimis. Buvo matyti, kaip jos permatomas pilvas prisipildė kruvina žmogaus kūno likučių košė. Oliveriui pasidarė pykina nuo žmogžudiško vaizdo.
  - Tai baisu! Kodėl jį nužudei? - sumurmėjo vaikinas.
  - Jis žinojo per daug. Be to, tai neturi didelės prasmės. Be fizinės jėgos, Barsaro neturėjo jokių dorybių.
  - Ar tu ketini nužudyti ir mane? Oliveris Tvistas įsitempė, bet kurią akimirką pasiruošęs šokti atgal ir smogti kardu į priešą.
  Kapitonas nuoširdžiai atsakė:
  - Ne, aš tavęs nenužudysiu. Aš jau nebe jaunas ir taip atsitiko, kad negaliu turėti vaikų. Tu tapsi mano sūnumi. Seniai norėjau sutikti tokį vaikiną kaip tu. Protingas, drąsus, galintis tęsti savo darbą.
  Oliveris Tvistas svajingai pažvelgė aukštyn.
  - O gal - tapti viso nakties pusrutulio imperatoriumi?
  Džeimsas Kukas įsitempė, jo akys nemandagiai blykstelėjo.
  - Ar jūs atsitiktinai iš požemio?
  Berniukas, trypdamas basa koja, atsakė:
  - Ne! Gimiau vienoje iš Anglijos kolonijų.
  - Taip? O iš kur gavai tokį gerą kardą?
  Oliveris sušuko:
  - Mūšyje tai mano trofėjus.
  Kapitonas susiraukė.
  - Kokiame mūšyje?
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Netoli Sargasso vartų, kur mes kovojome su Drake eskadrile.
  - O, prisimenu kažką panašaus. Taigi aš nesu pirmasis tavo kapitonas. Kas tu anksčiau buvai namelis?
  Alyvuogė sucypė:
  - Klivesare.
  Vedėjas sušuko:
  Ir kodėl jis tave išvarė?
  Berniukas, nuogu kulnu išmetęs spygliuką, išdavė:
  - Sulaužiau jam pypkę, už ką jis liepė mane plakti ir išvaryti iš brolijos.
  Jamesas Cookas apsimetė, kad tiki.
  - Na, dabar tu man tarnausi, ir tik man. Aš patikėjau tau, mažute, savo paslaptį. Ir tikiuosi, kad tu būsi mano sūnus.
  - Man patinka būti piratu, tai taip romantiška. Oliveris paspaudė ranką Jamesui Cookui. Už kampo lėkė šešėlis, didžiulis krokodilas puolė į kapitoną, kuris šovė ir nusileido tarp akių. Roplys net nesulėtino greičio. Tada Oliveris siūbavo kardu ir trenkė tiesiai per burną. Smūgis buvo stiprus, aligatorius sustojo, iš skaidrių monstro kapiliarų pasipylė baltas kraujas.
  Kitas Oliverio žingsnis buvo įsmeigti kardą jam į akį. Pelkės pragaro padaras suriko ir pakilo. Purslai pataikė į veidą, pabaisos kraujas degė ir niežti. Oliveris parpuolė ant kelių ir įsiurbė į delną vandens, braukdamas per veidą. Pasidarė lengviau, atlėgo niežulys. Jamesas Cookas sumurmėjo:
  - Laikas išeiti. Šiuose urvuose pilna niekšiškų būtybių. Netrukus pakils mėnuliai - mūsų vaikinai pabus ir kels kauksmą. Jie kaip vaikai. Nieko verta be kapitono.
  Kelionė atgal buvo daug lengvesnė. Beveik bėgdamas pasiekęs jūrą vaikinas įniko skaudamas kojas į sūrų vandenį. Jam tapo daug lengviau. Kapitonas padavė jam romo kolbą, o Oliveris gurkštelėjo geliančio skysčio. Jis dabar buvo linksmas, maloni šiluma liejosi per kūną, norėjosi dainuoti. Impulsą sulaikė tik baimė pažadinti piratus. Kai jie įlipo į laivą, kajutės berniukas norėjo eiti miegoti, nes naujajame laive buvo pakankamai vietos, bet kapitonas jį sustabdė gestu.
  - Noriu tau pasakyti keletą žodžių, kajutės berniuk. Eime į kajutę.
  Kai jie užsidarė, Jamesas Cookas įsipylė taurę romo, tada pasiūlė berniukui atsigerti. Tačiau Oliveris atsisakė.
  - Girtuoklis niekada netaps dideliu kariu.
  Piratas nusijuokė.
  - Gali būti ir taip. Kiek mano draugų sugadino romą. Bet aš jums skambinau ne tam, kad aptarčiau tokią amžiną problemą kaip girtavimas. Aš turiu priešą. Priešas klastingas, kraujas ir senas. Jis turi savo privatų laivyną ir vos prieš dieną buvo daug stipresnis už mane. Dabar vaidmenys pasikeitė, jėga mano pusėje.
  Berniukas trypė basa koja ir cypė:
  - Koks jo vardas?
  Vadovas laimingai pasakė:
  - Dukakis, o slapyvardis yra Pjaustantis mirtį. Būtent tai ir norėjau įvilioti į spąstus. Ir tu man padėsi šiuo klausimu.
  Oliveris stipriai sugniaužė kumščius.
  - Džiaugiuosi galėdamas padėti savo kapitonui.
  Jamesas Cookas nuleido balsą.
  - Gerai. Taigi klausykite atidžiai. Mano įsakymu būsite nuplaktas - tai būtina, nes mano laive tikrai yra Dukakio šnipų. Tada tu pabėgsi nuo manęs į jo laivą ir pasakysi, kad žinai, kur paslėpiau lobius iš laivo, kurį paėmiau. Dukakis yra labai godus pinigų ir manau, kad jis tavimi patikės. Nuvesi jį į Kobros įlanką, kur jo laivai neturės galimybės manevruoti. Ir mano šimto patrankų laivas, pavadinsiu jį pirmosios meilės garbei "Azatart", užbaigs žygį. Užblokuosiu išėjimą iš įlankos, paskandinsime visus jo laivus ir pakabinsime ant kartuvių.
  Oliveris linktelėjo.
  - Gal išsiversime be pliaukštelėjimo?
  Kapitonas sušuko:
  - Ne, nedarysime. Dukakis labai įtarus tipas, gali tave pakarti ar kankinti. Ne, pliaukštelėti reikia.
  Vaikinas, gūžtelėdamas raumeningais pečiais, paklausė:
  "Tada pasakyk jūreiviams, kad juos atsargiai muštų.
  Kukas piktai urzgė:
  - O taip nėra, pėdsakai turėtų likti ant nugaros. Beje, kvailys. Atrodo, kad buvai netinkamai sumuštas. Piratas turi ištverti mušimus ir kankinimus. Tai jums bus papildomas grūdinimas, savotiška drąsos mokykla.
  Berniukas nurijo seiles.
  Prieš akis blykstelėjo prisiminimai, įkvėpti skaitytų knygų ir klaidingo sapno prisiminimo. Meilus Angelikos veidas. - Ji tikriausiai mums pavydi. Jo bendraamžiai labai norėjo tapti piratais, tačiau mažai kas išdrįso leistis į tokią rimtą kelionę. Tik jis ir jo brolis Aleksas išdrįso tokiam nepaprastam ir rizikingam poelgiui. Norėdami tai padaryti, jie turėjo apgauti policiją, nes vaikams griežtai draudžiama patekti į nakties pusrutulį. O specialiosios tarnybos nemiega - gaudo paauglius, kurie juda prie vartų. Suaugusieji gali, tam yra specialus susitarimas su kregždūnėmis... Tačiau paslaptingieji "drugeliai" praleidžia ir vaikus. Tuo geriau - nei mokyklos, nei pamokų, nei solidžių nuotykių.
  . 14 SKYRIUS
  Tačiau pirmasis plakimas jauno kalinio laukė po miego. Oliveris Tvistas, kuris labai norėjo gyventi, net šiek tiek džiaugėsi tokiu mirties bausmės atšaukimu.
  Jie atsegė nuo jo apykaklę ir tiesiogine to žodžio prasme išnešė jį ant rankų, iš karto keturi sargybiniai. Pats Oliveris buvo stipriai surakintas. Ir jam buvo sunku judėti.
  Ir jis buvo atvežtas į ypatingą vietą.
  Jie nuėmė nuo berniuko pančius ir, sulaužę rankas, išvedė į kiemą. Ten jis buvo paguldytas ant ožkų, prieš tai nuplėšęs kalėjimo uniformą.
  Į įkalinimo įstaigą buvo pakviesti specialūs žmonės, kurie stebėjo, kaip baudžiamas nepilnametis, bet labai pavojingas ir neatgailaujantis nusikaltėlis.
  Oliveriui buvo labai gėda būti nuogam prieš juos. O tarp žiūrovų buvo ir moterų.
  Bet nieko nereikia priimti. Berniukas buvo tvirtai pritvirtintas, todėl jūs neišsimušite.
  Oliveris nusprendė, kad stengsis elgtis padoriai.
  Galingas budelis iš krepšio ištraukė sunkų ir kandų strypą. Tada jis ėmė iš visų jėgų smogti Oliveriui į pliką nugarą.
  Vaikinas iš visų jėgų sukando dantis ir stengėsi nerėkti. Bet vis tiek iš jo gerklės sklido tylios dejonės.
  Budelis buvo ant nugaros, sėdmenų, šiek tiek palietė pečius ir kojas... Kraujas jau bėgo... Oliveris dejuodamas norėjo kuo greičiau apalpti. Tačiau sąmonė atkakliai nenorėjo užgesti. Čia vienas botagas buvo nuplikęs, o budelis pasiėmė kitą. Ir pradėjo būti. Ant Oliverio nugaros nebeliko gyvenamojo ploto, o budelis sumušė berniuko basas kojas.
  Oliveris dejavo, nors skausmas pervėrė jį nuo kulnų iki pakaušio. Galiausiai budelis išmetė antrąjį botagą ir paėmė trečią. Jis trenkė berniukui į nupjautą nugarą, paskui į pečius ir vėl nusileido į sėdmenis bei kojas.
  Oliverio burnoje buvo kraujo ir jis prikando lūpą. Tiesa, skausmas pradėjo blėsti, berniukas net nustojo dejuoti.
  Ir trečias botagas nutrūko. Pagal paprotį tai reiškė, kad egzekucija turi būti sustabdyta, net jei auka neprarado sąmonės.
  Ant Oliverio buvo aptaškytas sūrus vanduo. Berniukas kaukė iš pragariško skausmo, o paskui atsirišo nuo ožkų. Ir nuvežtas atgal į mirties kamerą.
  Taigi jie davė jam duonos ir paprasto vandens...
  Išsekęs ir alkanas Oliveris nurijo maistą... Ir krito į sapną, nekreipdamas dėmesio į nukirstą nugarą.
  Priešais požemį buvo baltomis plytomis išklotas takas. Ant jo buvo aiškiai įspausti kruvini basų pėdų pėdsakai. Viduramžių kalėjimą supo gilus griovys su pakeliamu tiltu. Vakare, kaip žadėjo Marcas de Sade'as, vyko puota. Į iškilmes atvyko visi kunigaikščio draugai. Centrinis patiekalas buvo alyvinis begemotas, įrėmintas keturių krokodilų, iš karto atneštas penkiasdešimties tarnų. Krokodilai buvo įdaryti žvėriena ir dešrelėmis, egzotiškais vaisiais ir daržovėmis. Didžiulis begemotas taip pat buvo sandariai prikimštas. Netrukus atkeliavo statinės vyno. Nekreipdami dėmesio į šaukštus ir šakutes, kariai abiem rankomis panardino į mėsą. Pavyzdį rodė pats kunigaikštis, jo storos nešvarios rankos griebė mėsos gabalus ir kimšo juos į burną. Vega ir Anželika sėdėjo šalia, tvarkingai valgydamos, stengdamosi išlaikyti kultūros įspūdį durnų fone. Petras nebuvo leidžiamas prie stalo, vis tiek paėmė jį kaip tarną. Tačiau Andželikai nė gabalėlio į gerklę nepateko. Ji nuolat atstovavo Oliveriui Tvistui, jo kankinimui. O kaip antrasis brolis Dodgeris? Širdis jaučia, kad jam nesmagu. Marcas de Sade'as daug valgė ir dar daugiau gėrė. Jis greitai tapo apsvaigęs ir vis labiau reiškė savo liežuvį.
  Ir kartu su riaumojimu:
  - Artima pergalė prieš sukilėlius. Užfiksuota dešinė Vali Chervonny Maar Ace ranka. Netrukus pasieksime paties Chervonny guolį. Ir tada aš nulupsiu šį maištininką gyvą odą.
  Riteriai prapliupo plojimais. Ir vėl atidavė duoklę valgiui. Veidai blizgėjo riebalais, sultimis, išsiliejusiu vynu. Kai kurie svečiai nusišluostė rankas tiesiai į drabužius. Tuo tarpu kunigaikštis davė įsakymą:
  - Dabar įsakysiu surengti gladiatorių dvikovą.
  Bajorai pataikaudami linktelėjo galvą. Jiems patiko galimybė maišyti vyną su krauju. Pokylių salės viduryje buvo įspūdinga arena. Gavus signalą, pas ją buvo atvežtos dvi dešimtys gladiatorių. Dažniausiai jie buvo vergai, kurie kovojo už teisę gyventi. Viduramžių karių ginkluotė buvo savotiška. Pusė mėlynų marškinių nešioja trumpus kardus ir skydus. Raudonai apsirengęs varžovų būrys turi trišakius ir grandinę su aštria vinimi gale. Išsirikiuoti vienas prieš kitą gladiatoriai, rago signalu, puolė į mūšį.
  Vega ir Andželika įdėmiai stebėjo kovą. Iš pradžių pranašumas buvo raudonųjų pusėje, jų ilgos grandinės kartais gaudavo mėlynuosius, suluošindamos jų kojas. Tada mėlynasis persigrupavo ir, veikdamas sklandžiai ir aiškiai, kontratakavo. Jų aštrios ir tikslios atakos nukirto pralaimėjusiesiems. Raudonųjų gretose buvo du inogalaktai. Jie šokinėjo, puolė kaip uraganas, mojuodami keturiomis rankomis. Virš galvos švilpė grandinės, pašėlusiai sukosi trišakiai. Atrodė, kad neįmanoma prisiartinti prie šių pabaisų. Patyręs kovotojas, mėlynųjų vadas, apsimetė, kad traukiasi.
  Puolęs gibonas išleido pergalės šauksmą ir iš visų jėgų rėžėsi kardu, paversdamas plaukuotą žalią krūtinę. Nuo smūgio išsitaškė kraujas, pabaisa trūkčiojo, trišakis nuslydo per šalmą ir nutilo, išskirdamas nuodingo žalio kraujo burbulus. Antrasis inogalaktas atsitraukė. Buvo aišku, kad jis buvo sunkiai sužeistas. Staiga mėlynieji kovotojai nutraukė liniją, kardais persmeigę išlikusį "mokhnach", o dar du - trišakiais. Riteriai ir baronai visaip džiugino kovotojus. Jie taip pat neprieštaraudavo kautis. Po pirminės sėkmės raudonųjų žvaigždė nusileido - mėlynieji juos spaudė. Iš pradžių krito vienas, paskui antras, o netrukus ir trečias karys.
  Tačiau krisdamas jis sugebėjo įsmeigti trišakį į varžovo skrandį, išlaisvindamas jo vidurius. Galiausiai liko du raudonieji kovotojai. Nuo smūgių jie buvo sunkiai sužeisti ir susvyravo. Neatlaikę mūšio įtampos, jie parpuolė ant kelių maldaudami pasigailėjimo. Kunigaikštis ir kiti didikai nuleido pirštą. Tik Andželika ir Vega, iškėlę pirštus į viršų, išdrįso paprašyti pasigailėjimo. Septyni nugalėtojai šaltakraujiškai nužudė nugalėtojus.
  Kunigaikštis pakštelėjo lūpomis.
  - Nuostabu. Dabar aš jais pasirūpinsiu asmeniškai. Ei, lankininkai, nužudykite juos. Priešais sėdėjęs baronas War von Kur energingai protestavo, purtydamas dvigubą smakrą:
  - Ne, grąžink juos man. Aš vienas sumažinsiu septynis.
  Kunigaikštis skeptiškai pažvelgė į didžiulį, bet nerangų baroną.
  - Ne, jie tave nužudys. Tegul geriau septyni po septynių. Mūsų geriausi riteriai prieš vergus gladiatorius.
  Daugiau žmonių pasisiūlė kovoti, nei reikėjo, ir kunigaikštis persigalvojo.
  Jis kurtinamai riaumojo:
  - Leidžiu kovoti visiems.
  Ant gladiatorių užkrito būrys riterių su visa jų mase. Pildydami juos minia, jie kapojo, smeigė, prasiveržė. Labiausiai patyręs septyneto narys vienam iš žiauriai patyrusių šakalų sugebėjo perpjauti gerklę. Beveik visi kariai buvo apsirengę šarvais, o tai leido jiems apsisaugoti nuo vikresnių gladiatorių smūgių. Girti riteriai imdavosi pagal skaičių, o ne pagal įgūdžius. Susidūrę su vergais, jie glaudėsi vienas prie kito. Kunigaikštis lojo į viršų. Įskrido tarnai, kurie kabliais atitraukė kovotojus. Kova baigta. Keturi riteriai buvo nulaužti iki mirties, dar keliolika patyrė rimtų žaizdų, bet apskritai jie visi pigiai išsikapstė.
  Marcas de Sade'as baigė taurę. Juodu apsirengęs vyras su kryžiumi ant kaklo prisėlino prie garbingo asmens ir kažką sušnibždėjo jam į ausį.
  Kunigaikščio veidas pasidarė purpurinis. Jis sušuko:
  - Išeinu valandai. Nesiblaškyk be manęs, grįžk prie deserto.
  Valdovas vos nepabėgo, palikęs gana margą kompaniją plepėti vienumoje. Tačiau niekam nebuvo nuobodu.
  Vega pastūmė Andželikos alkūnę.
  - Turime atsekti, kur dingo storapilvė.
  Šviesiaplaukė mergina sutiko.
  - Tai pagrįsta.
  Tačiau mergaitėms nebuvo leista sekti kunigaikščiu. Pamatę, kad šeimininkas išvažiavo, geidulingi bambaliai spoksojo į gražuoles.
  Pasigirdo laukinis riaumojimas:
  -Tu dabar mūsų.
  Riteriai sujudo. Kaip vėžliai, jie visa savo mase lipo ant mergaičių. Buvo daug.
  Vega išsitraukė du kardus ir pradėjo suktis virš galvos, Andželika pasekė jos pavyzdžiu. Abi merginos atrodė kaip grynaveisliai tigrai, suspausti vilkų.
  Tuo tarpu kunigaikštis persėdo į mechaninį vežimą, kurį varo rankinė gervė, ir nuskubėjo į kalėjimo požemį. Ten profesionalus budelis Kara Maara tardė Oliverį Tvistą.
  Nuogas, raumeningas ir basas berniukas buvo nuvežtas į specialų kambarį su daugybe kankinimo priemonių. Ten buvo peiliai, grąžtai, kabliukai, spygliuota viela, vinys. Taip pat varžtai, žnyplės, vielos pjaustytuvai ir kt.
  Kunigaikščiui priklausęs rūsys pribloškė savo skausmą malšinančių prietaisų įvairove. Buvo karšta - degė iš karto trys židiniai, budeliai kaitino įrankius liepsnoje. Prieš kankindamas Oliveris Tvistas buvo kruopščiai nuplautas ir nušluostytas alkoholiu, kad jis neapnuodytų krauju. Šalia Oliverio Tvisto ant stovo buvo ištemptas kitas stambus penkiolikmetis berniukas. Budelio padėjėjas raumeningą vaiką pakabino už rankų ir kojų. Rūkydamas pypkę jis tingiai plakė botagu į nuogą liemenį. Berniukas tyliai dejavo ir sušnibždėjo maldą. Ant odos buvo kruvinų dryžių.
  Budelis Kara nusišypsojo Oliveriui.
  Nuodingu tonu pabaisa pasakė:
  - O, gerasis, koks gražus vaikas. Kaip mums bus gaila nulupę jūsų odą nuo jūsų gležnų pečių. Šis, kuris kabo šalia jūsų, yra gimtoji Maar Tuz sūnus, jo vardas Mir Tuzok. Dabar jam daromas lengvas masažas, tada budelis imsis rimčiau.
  Taigi atminkite: kuo anksčiau pasakysite, kur slepiasi Vali Chervovy, tuo greičiau baigsis jūsų kankinimai.
  - Aš tau nieko nesakysiu, - sumurmėjo įsiutęs Oliveris Tvistas, piktai blykstelėdamas akis.
  Kankintojas sušuko:
  - Visi taip sako. Pečiai, pradžia.
  Du stambūs padėjėjai pakėlė surakintą vaiką ir užtikrintai nuėmė pančius, bandydami pakabinti jį ant stovo. Būtent to jie neturėjo daryti. Vaikas išsisukinėjo ir trenkė plika krupka, kaip pagaliuku, vieno budelio koja į kirkšnį, kito - po keliu. Iššokęs Oliveris Tvistas bandė užpulti Karą, tačiau aukščiausias kankintojas surengė fenomenalią reakciją. Tiksliu smūgiu jis trenkė berniukui pagaliu į galvą.
  Žiauras riaumojo:
  - Švelnus imp. Jį reikia neštis specialioje kėdėje, kad nekiltų rūpesčių. O jūs, vargšai klajokliai, kodėl liūdite?
  Budelio padėjėjui įskilęs kelio girnelės, o jo partneris nuo skausmo šoko prarado sąmonę.
  - Na, gerai, aš turiu pakankamai padėjėjų. Vyriausiasis budelis suplojo rankomis. Įžengė baisūs subjektai. Sąmonės netekęs plikas vyras buvo pritvirtintas ant stovo. Tada jo veidą pataikė ledinio vandens srovė. Berniukas susimąstė, jo akys paraudo.
  Vyresnysis budelis pasidžiaugė:
  - Na, tu užsispyręs. Dabar jūsų rankos ir kojos yra prispaustos prie kojos, galite pradėti aktyvų tardymą.
  Kankintojas pakėlė botagą ir kelis kartus smogė vaikui į nugarą ir šonkaulius. Oliveris Tvistas sulaikė kvėpavimą ir užgniaužė riksmą, ant jo kūno išsipūtė randai. Budelis patenkintas nusijuokė.
  Prikimusiu tonu:
  - Stiprus vaikinas, bet jaunas raumeningas kūnas gana jautrus skausmui. Tikiuosi greitai rasime su jumis bendrą kalbą. Dabar laikas nusideginti kulnus, kad nebėgtumėte per greitai.
  Kankintojas iš krosnies ištraukė įkaitusią strypą. Jis be ceremonijų pirštinėmis sugriebė Oliverio Tvisto basą pėdą ir susilaužė kojos pirštą. Tada įkaitusi lygintuvas artimai lietė dvylikos ar keturiolikos metų vaiko basą koja. Rūko tiršti dūmai, apdegė oda.
  Oliveris Tvistas, valios pastangomis, kone prikandęs liežuvį, sulaikė pabėgusį riksmą. Berniukas sunkiai kvėpavo, jo kūnu tekėjo prakaitas. Kara Maara ir toliau traiško su geležies gabalėliu, kvepėjo kepta mėsa. Kvapas maloniai kuteno šnerves. Galiausiai budelis atėmė metalą. Žvelgdamas į nukankintą vaiką, jis pasakė:
  - Jis neblogas! Stiprus berniukas. Kol jis prisipažins, daug valandų praleisime kartu. O ką šis jaunuolis pasakys prisilietęs prie įkaitusio plieno?
  Sadistinis budelis mielai raudonu lygintuvu pabučiavo kito pliko koją. Vaikino kulno oda užsidegė. Berniukas garsiai rėkė, šaukė nepadoriai. Kai kankintojas nuėmė lazdelę, išblyškęs ir prakaitavęs paauglys tik sušnypštė:
  Ne daugiau, aš tau viską papasakosiu.
  Budelis patenkintas nusijuokė.
  Saldžiu tonu jis pasakė:
  - Žinoma, kad padarysi. Kur yra Valya Chervovy guolis?
  - Nesakyk jam! - sušuko Oliveris Tvistas, nesėkmingai bandydamas sulaužyti pančius, dėl kurių vaikino raumenys įsitempė ir atrodė, kad tuoj plyš. Nedaryk gėdos savo tėvui.
  Tuzoko pasaulis viską suprato ir nepaprastomis valios pastangomis nuslopino silpnumą. Mėlynos berniuko lūpos sušnibždėjo:
  "Nežinau ir net jei žinočiau, vis tiek nieko nesakyčiau.
  Kara Maara smogė Oliveriui Tvistui į burną. Tada jis įlipo su žnyplėmis į skrandį:
  - Niekšas, aš tave ilgai kankinsiu. Aš pabarstysiu druska tavo žaizdas, tu giedosi kaip gaidys nuo pragariško skausmo.
  Barbaras išėmė ir žiupsneliu druskos užbarstė sužeistą berniuko petį. Tuo metu pasigirdo triukšmas ir, sunkiai kvėpuodamas, kunigaikštis išropojo.
  Jis sušnypštė:
  - Jūs, matau, pradėjote tardymą be manęs.
  Budelis sutrikęs gūžtelėjo plačiais pečiais.
  - Kaltas, kunigaikšti. Jūs liepėte greitai išmušti informaciją, o berniukai yra labai užsispyrę!
  Atsakydamas kilmingasis sušuko:
  - Ne tavo protui. Atsitraukite ir išmokite sujaudinti šias aukas.
  Kunigaikštis griebė karštų plieninių žnyplių. Nuogi, prakaituoti, įdegę ir labai raumeningi berniukai atrodė labai patraukliai.
  Na, kaip tokios gražuolės, bet tu negali savęs kankinti asmeniškai.
  Hercogas lengvais žingsniais žengė link Oliverio Tvisto. Berniukas užuodė nemalonų kvapą. Mano galvoje sukasi atsitiktinės mintys. Prisiminimų kėlimas. Net jei jie netikri iš kibernetinės svajonės, kai kas nors šauna į galvą iš fantastinių laikų. Galbūt žmonės tikrai žino, kaip sapne keliauti laiku? Tai sielų judėjimas erdvėmis ir epochas. Kai matai ateities mokyklą.
  Čia futuristinė mokykla, spindi tvarkinga kibernetinė lenta. Ant jo reikia laikyti pirštą sudėtinga seka - ir bus pateiktas teisingas atsakymas. Ir jis neišmoko pamokos. Visą dieną fechtavosi su elektriniais kardais, paskui nuėjo prie upės. O štai jis stovi prie lentos ir jam gėda. Padeda Dodger draugas, kuris miniatiūrinės programėlės pagalba perduoda žinutę, kuri pasigirsta ausyje paslėptame mikrofone. Tiesa, mokytoja budi. Jis įrašo jų radijo transliaciją gravioskaneryje. Griežtas, kaip kompiuterio balsas sako:
  -Klutas ir Oliveris. Jūs abu liekate klasėje. Kiek laiko galite sėdėti ir gauti arbatpinigių?
  Tada bus ilgas ir varginantis moralės skaitymas. Iki šiol prieš akis stovi skenuojančios hologramos. Štai kodėl jis paliko pasaulio pusrutulį, kad atsikratytų įkyrių mokytojų ir nuobodžių pamokų. Ir kuo viskas baigėsi? Dabar ta riebi, bjauri rupūžė jam kenkia. Turime prisiminti jogos ir Ruscate pamokas. Kaip ten lokalizuojasi skausmas?
  Sadistinis aukštas pareigūnas piktai nusišypsojo ir švelniai priglaudė žnyplėmis prie šonkaulių.
  Palietus karštą geležį pasigirdo šnypštimas, sustiprėjo jaunos apdegusios mėsos kvapas.
  - Ką, avinėlė, tau patinka kepti? - suriko inkvizitorius. Tada kunigaikštis švelniai susuko žnyples, užkabindamas odą ir susukdamas šonkaulius.
  Nepaisant visų valios pastangų, iš berniuko akių nevalingai pasipylė ašaros. Buvo labai skaudu. Galbūt skaudžiau nei tada, kai kulniukai buvo kauterinami. Pėdoje daug nervų galūnėlių, bet Oliveris Tvistas ją sukietėjo ir prikimšęs, net bėgo ant anglių. Tiesa, labai greitai. Šonkauliai ne taip pripratę prie ugningų procedūrų, iš gerklės nutrūksta riksmas. Oliveris Tvistas sukando dantis. Bandžiau prasiblaškyti galvodama apie malonius dalykus.
  Jis atkreipė dėmesį į savo budelius. Kankintojas yra iškilus žmogus; jis aukštas, jo rankos storos ir mėsingos, apsiaustas išklotas krauju, o pats apsirengęs raudonai. Tai suprantama - tai baisiau, o kraujas ant drabužių yra mažiau matomas. Sunkūs batai su sidabrine pasaga. O štai pats kunigaikštis - karūnoje, jos nenusiima, net planuoja daryti nešvarius reikalus. Fanatikas. Ant krūtinės kabo įsakymas. Nesuprantamas ženklas, kaip svastika, tik penkiakampis ir raguotas, pagamintas iš gryno aukso, įrėminto deimantais.
  - Na, ko tau reikia? - Nepaisydamas laukinio skausmo, Oliveris Tvistas pažvelgė į save grėsmingai, surišo antakius.
  Ir trūkčiojo basa koja, kurią neseniai ant apvalaus vaikiško kulno glosto įkaitusi lygintuvas.
  Kunigaikštis, priešingai nei tikėtasi, neprarado kantrybės. Jis vis dar šaltakraujiškai suko šonkaulius. Šonkaulis jau ruošėsi įtrūkti, kai į salę įslinko bailus tarnas. Jis drebėjo kaip triušis.
  Ir jo balsas nutrūko:
  "Jūsų didenybe, salė įsibėgėjo. Tavo dvi merginos ir minia riterių kovojo.
  - Štai taip. Kunigaikštis numetė žnyples. "Netoleruosiu tokio elgesio su savo meile.
  Spausdamas kumščiu į belaisvius, jis pridūrė:
  - Aš dar sugrįšiu. O tu žiūrėk, be manęs rimtai nekankink. Pagrindinės kančios jie išmoksta iš mano rankos.
  - Klausyk, milorde. - pusbalsiu griaudėjo budelis, jam antrino padėjėjai.
  Kunigaikštis paliko patalpas. Kankintojas priėjo prie Oliverio Tvisto palydovo.
  Saldžiu balsu katinas sušuko:
  - Dabar galite kepti antrą kulną. O tu, - linktelėjo jis Oliveriui Tvistui, - žiūrėk. Tas pats nutiks ir jums.
  Budelis įkaitino lygintuvą. Kambaryje buvo sunku kvėpuoti. Sušvilpė botagas, rykštės smūgiai apgaubė nuogą Oliverio Tvisto liemenį. Berniukas drebėjo nuo smūgių, bet atkakliai tylėjo. Galvoje vėl šmėstelėjo ne itin malonūs mokyklos prisiminimai.
  O ant pliko kulno kankintojas uždėjo plačią geležies juostelę, raudoną nuo karščio.
  Ir Oliveris Tvistas susiraukė iš baisaus skausmo. Bet jam pavyko susilaikyti. Nors raumeningas berniuko kūnas tapo blizgus nuo prakaito ir kraujo. Ir ant ugnies nuvarvėjo drumstas skystis, sukeldamas šnypštimą.
  Berniukas ištvėrė ir net dainavo:
  Pasaulio sukūrimo dieną Dievas šlovinamas šiuo stebuklu:
  Ir dangus virš žemės staiga pasidarė mėlynas Ir dangus, dangus virš žemės pasidarė mėlynas
  
  . Nepažįsta grandinių!
  
  Ir bus laimė žmonėms dabar ir per amžius, Kai grius pančius, tironai ir priešiškumas Kai amžinai kris pantys ir priešiškumas.Visa tironų jėga subyrės kaip dulkės, Ir Angelas giedos Laisvę danguje.
  
  
  Šlovė, Galybė ir Darbas čia spindės!Ir jokios jėgos viso to neištrins.
  
  Ir Dievas duos tavo tautai išminties Nugalėk negandas, nesantaikas ir priešiškumą Ir tegul jie nugali viską - sumaištį ir priešiškumą.Bus Laisvė, Sutikimas, Meilė Ir Tiesos šviesa apšvies sielas.
  
  Tegu visada bus gausa toje žemėje.Kaimai,kaimai,miestai turtingi Ir kaimai,miestai klestės.Ten įlankose prisišvartuosi daug laivų,Ir svečiai pradės prekiauti savo naudai.
  
  Toji nuostabi žemė bus pripildyta grožio Ir mūzos šimtmečius dainuos Laisvę.
  ...Dvi merginos, Vega ir Andželika, įsirėžė į riterių minią. Stovėti mirties vietoje yra kaip. Jie instinktyviai pasirinko sau patogiausią kovos taktiką. Siūbuodamas abu kardus, Golden Vega nukirto priešais stovėjusį džentelmeną. Itin aštrus jos kardas perrėžė šarvus ir nukirto galvą. Andželika taip pat padarė mirtinus smūgius - įsmeigusi kardą į krūtinę, ji smogė baronui, kuris pasuko jos lazdą. Jos žaibiškai puola sutraiškytą mėsą. Kitu smūgiu mergina nukirto ranką, geležinė pirštinė žvangdama trenkėsi į grindis, o priešas riaumojo.
  Andželika laikė "malūną" - vienas kardas nukreipia smūgį, kitas pjauna. Riteriai buvo girti, vangūs šarvais, o hipertitano kardai lengvai perskrosdavo mėsą. Atsisukusi Vega koja trenkė užpuolikui į veidą, o paskui įsmeigė ašmenį jam į pilvą. Gudrus išsisukinėjimas. Galingo riterio siluetas blankiai žibėjo žvakių šviesoje. O tada - tikslus šūvis į gerklę.
  Išsiliejo kraujas. Vegai žudymas nėra svetimas. Bet Andželika tik antrą kartą gyvenime atneša mirtį, tačiau ši mergina taip įsiutę, kad jos negalima taip lengvai sustabdyti ir palaužti. Kitas smūgis perveria petį. Riteris riaumoja, Andželika pasuka ašmenis. Priešininkas tyli. "Drugelio" posūkis - ir vėl galva krenta ant marmuro. Grindys tampa slidžios nuo kraujo. Mergina neria ir spardo kojas, nukrenta iš karto trys riteriai, lyg būtų nukirsti. Tada ji išeina ir trenkia jam į veidą. Tuo tarpu Vega smogia tokia jėga, kad perrėžia kardą ir šalmą.
  - Nuostabu! Andželika rėkia. - Tu tik terminatorius.
  - Aš esu žvaigždžių prižiūrėtojas. - Juokdamasis atsako Vega. - Taip, ir tu ne blogesnis!
  Naujasis naikintuvas meistriškai suvertas ant krašto. Mergina džiaugiasi. Riteriai spiečiasi ir tik trukdo vienas kitam.
  Vega juokiasi - jai patinka kapoti. Šuolis - ji smūgiuoja iš karto abiem kojomis, tada taiklus smūgis. Du kariai dūsta krauju. Toliau seka "kopėčių" technika, o storulis baronas atsimuša nukirstu pečiu.
  Abi ponios taip įsiuto, kad tikriausiai būtų visus nužudžiusi, daugiau nei pusantro šimto riterių, tačiau į salę įėjo arbaletai. Nedengtos šarvais pusnuogėms merginoms sekėsi sunkiai. Abu buvo sužeisti beveik iš karto - juk šauliai šaudė gerai ir pataikė daugiausia į kojas ir rankas. Merginos buvo užpultos būriais. Nepaisant išsiliejusio kraujo, didikai neskubėjo jų žudyti. Priešingai - jiems reikėjo gyvų. Vega ir Andželika buvo sugauti. Jie aiškiai ketino būti išprievartauti. Kilo nedidelis muštynės, kas pradės pirmas. Ginčą laimėjo baronas Sylphas de Ramsesas. Pasilenkęs jis nuplėšė Andželikos suknelę, išsiėmė orumą ir įėjo į ją su jėga. Šiuo metu laukinę orgiją nutraukė didžiulis šauksmas:
  - Kokios pramogos be mano žinios?
  Riteriai buvo sutrikę. Baisus kunigaikščio riaumojimas galėjo išvesti iš proto bet ką.
  - Mes, Jūsų Didenybe, norėjome išmokyti merginas gerų manierų. sumurmėjo baronas Silfas.
  "Štai tu ir mokykis pats, neišmanėlis. Pirmiausia užtraukite kelnes.
  Baronas buvo sutrikęs.
  Kunigaikštis ir toliau verkė.
  - Tai svečiai, ir jie yra mano saugomi. O tu norėjai su jais pasilinksminti. Ar turėčiau įsakinėti savo tarnams, kad vietoje jus užmigtų strėlėmis? Kaip tu drįsti man iššūkį?
  Riteriai atsitraukė, pasigirdo silpnas murmėjimas.
  - Nenoriu nieko girdėti, puota sugadinta. Išimkite lavonus ir eikite namo. Priešingu atveju jūs žinosite mano pykčio pilnumą.
  Riteriai pradėjo skirstytis. Merginos išplėšė strėles, kyšančias iš rankų ir kojų.
  - Taip tu man labiau patinki, - pasakė Markusas de Sadas. - Dabar eisime į lovą, kur tu su manimi ir mylėkis.
  Už bajoro augo dvi dešimtys kovotojų su muškietomis.
  "Šie kariai pasirūpins, kad nepasmaugtum manęs per saldžius apkabinimus. Viskas! Matau, kad esate labai pavojingos kalės, visos mano grindys buvo išteptos krauju ir aplipusios lavonais.
  Lydimi palydos jie nuėjo į miegamąjį. Jo sienas puošė įvairiausi medžioklės trofėjai - įspūdingiausi buvo turndukų ragai.
  Miegamojo centre iškilo masyvi auksinė lova su daugybe čiužinių ir pagalvių.
  - maldauju. Jauskis kaip namie.
  Muškietomis ginkluoti kariai rūkė saugiklius, pasiruošę šaudyti bet kurią akimirką.
  - Šįvakar aš smagiai praleisiu vakarą.
  Nusimetęs drabužius ir šarvus, kunigaikštis krito ant pagalvių.
  . 15 SKYRIUS
  Jaunas kalinys pabudo... Bokšte kiek alkanas, vaiko basoms kojoms ypač šalta.
  Oliveris, norėdamas sušilti ir vis dar tikėdamasis pabėgti, ėmė trinti vieną plieninę grandinės grandį į kitą. Ir jie čia stori, bet bent kiek šilti.
  Be to, buvau alkanas... Savižudžių sprogdintojų bokšte berniukas buvo maitinamas tik kartą per dieną: pasenusi duona ir vanduo. Ir to augančiam organizmui nepakako.
  O žiurkės cypia tamsoje. Basas, alkanas berniukas trynė grandines ir stengėsi neverkti.
  Nors prieš jį buvo du mušimai ir kilpa ant kaklo.
  Oliveris tyliai dainavo;
  Kaip man atsitiko, sakau esu aiškus, bet laikas:
  Skridau, jaunas giedras sakalas, danguje,
  Mušau-mušu žąsis-gulbes,
  Jis taip pat mušė ir mušė mažą paukštį,
  Kaip būdavo, mažam paukšteliui skrydžio nėra.
  Bet man nonecha, aš suprantu sakalai, nėra laiko:
  Sėdžiu aš, jaunas giedras sakalas, poimane,
  Ar aš esu auksiniame narve,
  Narvelyje, ant skardos juostelės;
  Sakalo kojos susipynusios,
  Šilkinės priekabos ant kojų:
  Perlinės užuolaidos ant akių!
  Kaip atsitiko man, geras draugas, bet šiek tiek laiko:
  Ėjau ir ėjau, gerasis, palei žydrą jūrą.
  Aš jau daužiau laivus-laivus,
  Aš esu totorius, armėnų busurmanas;
  Vis dar sumuštos lengvos valtys;
  Kaip ir būdavo, lengvosioms valtims praėjimo nėra.
  Bet nonecha man, gerasis, nėra laiko:
  Sėdžiu, gerasis, poimane,
  Aš esu to piktadario moliniame kalėjime.
  Gero bičiulio kojos nukaltos,
  Ant kojų yra vokiški pakraščiai,
  Ant jaunuolio rankų yra kalėjimo spynos,
  O ant jaunuolio kaklo - geležinės svaidyklės.
  Tokia liaudies daina, iš vienos iš knygų...
  Oliveris nepastebėjo, kaip sapne vėl pamiršo save.
  Netoliese, tame pačiame svajonių visatos pusrutulyje, laisvai žiūrėti berniukas Oliveris Tvistas taip pat išgyveno sunkius laikus. Po karšto plakimo, nuo kurio suskilinėjo oda, jis buvo paleistas į krantą. Jam teko nueiti ilgą kelią, kol pasiekė piratų lordą Dukakį. Ir jums reikia kuo greičiau ten patekti. Jis beveik bėgo uolėtu keliu, todėl jo žingsnis buvo toks greitas.
  Per dvi valandas Oliveris Tvistas įveikė beveik dvidešimt mylių ir priartėjo prie Yehu kaimo.
  Tai buvo gana didelis miestas su vėlyvųjų viduramžių Europos architektūros namais, be jokio papildomo šurmulio ir purvo. Virš rudai raudonų stogų iškilo bažnyčios smailė. Žalia jūra taškėsi, įėjimą į plačią įlanką dengė įspūdingas fortas, iš kurio ambrazūrų į visas puses kyšojo pabūklų vamzdžiai. Tačiau dauguma ginklų surūdijo. Švelniame kalvos šlaite augo ilgos, iki šimto metrų, palmės. Jie visiškai paslėpė balto akmens gubernatoriaus rūmų fasadą. Oras buvo gaivus, basi vaikai, kaip Oliveris Tvistas, šėlo aplinkui. Vienintelį ginklą - hipertitano kardą - berniukas paslėpė drobiniame maišelyje, kurį nešiojosi ant nugaros. Išoriškai Oliveris Tvistas atrodė kaip eilinis elgeta, tik šukės buvo neįprastos - dėmėtos, chaki spalvos. Nešioti ginklą buvo nepatogu, jis vis pataikė į randuotą nugarą.
  Berniukas nusprendė pailsėti, juolab kad buvo suplanuotas labai įdomus reginys. Dar viena prekių partija buvo atgabenta į vergų turgų. Ant plačios pylimo išsirikiavo ginkluotas policijos būrys, atsiųstas ginti nuteistųjų. Čia susirinko minia smalsuolių. Be žmonių, blykstelėjo ir inogalaktų snukiai. Kai kurios iš jų atrodė kaip antys ir atrodė gana nekenksmingos. Vaikų buvo daug, jie juokėsi ir rodydavo pirštais.
  O štai pats gubernatorius Samas de Richardas. Aukštas, lieknas žmogus raudonu peruku, apsirengęs plono šilko kamzoliu, gausiai išsiuvinėtu auksinėmis pynėmis. Jis šiek tiek šlubavo, pasirėmęs į juodmedžio lazdelę. Sekdamas gubernatoriumi, stumdydamas praeivius, pajudino išvaizdus vyras generolo uniforma. Ant plačios krūtinės čiulbėjo papuošalai, o galvoje puikavosi pakelta skrybėlė.
  Kai kaliniai buvo išlaipinti iš laivo, vyras paniekinamai susuko burną ir išsitraukė pypkę.
  Nuteistieji atrodė prastai: nesiprausę, apaugę, daugelis jų nepanašūs į žmones. Tačiau buvo ir gerų egzempliorių - matyt, iš pagautų piratų tarpo. Oliveris Tvistas pastebėjo keletą šešiarankių Inogalaktų su blizgančiais paltais. Derybos prasidėjo. Gubernatorius, kurio balsas buvo skvarbus, pasakė:
  - Generole Cagliostro, jūs turite teisę rinktis už kainą, kurią nustatote patys. O visa kita parduosime aukcione.
  Cagliostro pritardamas linktelėjo.
  - Jūsų Ekscelencija labai maloni. Bet, prisiekiu savo garbe, čia ne darbininkų vakarėlis, o apgailėtina luošų banda. Mažai tikėtina, kad jie bus naudingi plantacijoms.
  Paniekinamai užmerkęs mažas akis, jis vėl pažvelgė į sukaustytų vergų minią, ir jo veide sustiprėjo piktavališkumo išraiška.
  Kapitonas perskaitė visą vergų sąrašą - dauguma jų buvo piratai, stebuklingai pabėgę iš kartuvių. Buvo ir sukilėlių, atsiųstų iš metropolijos.
  - Koks produktas. Tik nuteistieji ir vagys.
  Generolas pašalino sąrašą. Priėjo prie jauno raumeningo vaikino. Jis pajuto ant rankų bicepsą, liepė atidaryti burną, apžiūrėjo dantis. Sumurmėjo:
  - Už tai dešimt auksinių monetų.
  Kapitonas surūgštavo veidu.
  - Dešimt auksinių? Tai pusė tikrosios kainos.
  Generolas nusijuokė.
  - Šitas vergas jau nebevertas. Jis greitai mirs nuo sunkaus darbo. Geriau pirkčiau šešiarankius, jie daug kietesni už žmones.
  Kapitonas ėmė girti kalinio sveikatą, jaunystę ir ištvermę. Tarsi tai būtų ne apie žmogų, o apie naštos žvėrį. Jaunuolis paraudo. Matyt, šis sandėris jam buvo nemalonus.
  - Gerai, - sumurmėjo generolas. - Penkiolika auksinių ir daugiau jokio šėlsmo.
  Kapitonas iš tono žinojo, kad tai galutinė kaina. Jis atsiduso ir sutiko.
  Kitas asmuo, į kurį kreipėsi generolas, buvo vidutinio amžiaus vyras, stambaus kūno sudėjimo. Tai buvo garsusis piratas Viscinas. Vienaakis ir baisus jis surauktas pažvelgė į pirkėją.
  Prekyba atnaujinta. Milžinas išvyko už trisdešimt auksinių.
  Oliveris Tvistas stovėjo kaitindamasis akinančiuose trijų saulių spinduliuose ir giliai įkvėpė svetimo oro. Jis buvo pripildytas gvazdikėlių, stiprių juodųjų pipirų ir milžiniško, saldžiai kvepiančio kedro kvapo. Tuo pačiu metu jis klausėsi, kas vyksta, nuimdamas krepšį nuo skaudančių pečių.
  Kiti pirkėjai priėjo prie nuteistųjų, juos apžiūrėjo, teiravosi kainos. Generolas toliau derėjosi. Nusipirko dar keletą šešiarankių laukinių. Buvo akivaizdu, kad jis buvo pasirengęs palikti aukcioną. Ir tada jo akys užkliuvo už gražaus ir stipraus Oliverio Tvisto.
  - Geras berniukas. Ir taip pat tikriausiai kažkieno vergas.
  Oliveris susiraukė. Nuo šio žmogaus alsavo didelis šaltis.
  Berniukas sušuko:
  - Ne, aš esu vienas.
  - Taip! Generolas apsidžiaugė. - Savaime - reiškia valkata. O valkatauti pagal įstatymą draudžiama, ir vergu reikia tapti. Ei, sargybiniai, atneškite apykaklę. Jau seniai norėjau turėti tokį berniuką su savimi.
  Oliveris Tvistas, pasiėmęs krepšį, puolė bėgti. Tačiau dešinėje stovintis masyvus keturrankis prižiūrėtojas botagu rėžė jam kojas. Kilpa nutrūko, berniukas nukrito. Jis trūkčiojo ir bandė nutraukti kilpą, bet ji dar stipriau įsirėžė į kulkšnį. Tada išsitraukė kardą ir vienu smūgiu nukirto botagą.
  Generolas rėkė.
  - IMK jį.
  Sargybiniai ir policijos pareigūnai nuskubėjo pas Oliverį Tvistą. Jis pamojo kardu ir perdūrė policininkui į krūtinę. Likę sargybiniai atsilošė, traukdami kardus. Jie bandė apsupti berniuką.
  Supratęs, kad neturi šansų, Oliveris Tvistas pašoko, smogė artimiausiam policininkui į galvą ir puolė atšokęs kaip varlė. Berniukas labai gerai bėgo, bet policininkai turėjo arklius. Berniukas buvo greitai aplenktas, jam ant kaklo užsimetė laso. Nukirpęs virvę, Oliveris atsigręžė į priešus, pasiruošęs brangiai parduoti savo gyvybę.
  Jis buvo apsuptas iš visų pusių. Už jų pasirodė muškietininkai, jie išsitraukė statines, kraudami jas eidami. Buvo aišku, kad jie tuoj pradės šaudyti.
  - Paimk jį gyvą! Generolas įsakė.
  Arkana rožė. Policininkai buvo mokomi gaudyti pabėgusius. Pora gerų metimų - ir Oliveris Tvistas buvo išlygintas. Taiklus muškietininko šūvis išmušė jam iš rankų kardą. Tą pačią akimirką jie išmetė tinklą.
  Supratau, suprato Oliveris. Dabar jie sukaus jį sunkiais pančiais, ir jis niekada nematys laisvės.
  - apsidžiaugė Cagliostro.
  - Pamušk jį, trenk.
  Jis kreipėsi į keturrankį, kad duotų įsakymą.
  Tą akimirką pasigirdo aštrus, riedantis garsas, drebinantis orą. Generolas pašoko iš nuostabos. Kartu su juo šoko abu jo asmens sargybiniai. Sargybiniai drebėjo, kažkas numetė muškietą. Visi tarsi užuominai pasuko į jūrą.
  Žemiau, įlankoje, už dviejų šimtų žingsnių nuo forto stovėjo didelis laivas. Sukiojosi balti dūmai. Jis visiškai paslėpė nuostabų indą, palikdamas matyti tik stiebų viršūnes. Iš uolėtų krantų pakilo pterodaktilų pulkas, besisukantis danguje su skardžiais šūksniais.
  Generolas nesuprato, kas vyksta. Kodėl laivas šaudo iš visų ginklų?
  - Prisiekiu Anglijos karaliaus vardu. Jis man už tai atsakys.
  Kilo panika.
  Tuo tarpu laivas nuleido Anglijos vėliavą. Jis dingo dūmuose. Jį pakeitė Kiramo imperijos žvaigždės ir juostelės. Violetiniame fone gražiai blizgėjo auksinės žvaigždės. Generolas pavartė akis.
  - Kaparėliai! - sunkiai sušnibždėjo jis. - Kiramo eiliniai!
  Jo balse susimaišė baimė ir netikėjimas. Jo akyse blykstelėjo pyktis. Asmens sargybiniai suglumę žiūrėjo į tolį, vartydami geltonas akis ir apnuogindami kreivus dantis.
  Didžiulis laivas, kuris taip lengvai apgavo sargybinių budrumą, buvo privatus laivas. Skirtingai nei paprasti piratai, jis turėjo valstybinį patentą ir teisę prekiauti plėšikavimu, gaudydamas nedraugiškų šalių laivus. Ir Kiramo imperija ilgą laiką buvo priešiška Britanijai. Dabar laikas susilyginti. Neseniai į Yehu miestą atkeliavo didelė aukso, išgaunamo iš žemyninių kasyklų, siunta. Gavęs šią informaciją admirolas Pisaras don Freebie nusprendė pulti Anglijos koloniją. Tai buvo asmeninio keršto aktas. Prieš dešimt metų vietos gubernatorius nugalėjo tuomet jauną pirmojo laipsnio kapitoną Pisarą doną Halavą.
  Dabar jis įtikinamai atkeršys. Jo paprastas išradimas pasirodė toks sėkmingas, kad, nesukeldamas įtarimo, jis užtikrintai įžengė į įlanką ir pasveikino fortą plačiajuoste salve. Iššovė trisdešimt pabūklų, iš karto pavertę įdubas griuvėsiais ir pelenais.
  Praėjo tik kelios minutės. Daugybė žiūrovų pastebėjo, kad laivas atsargiai juda į priekį dūmų debesyse. Pakeldamas pagrindinę burę, kad padidintų greitį, judėdamas stipriu traukiamu vėju, privatininkas lengvai nukreipė kairiosios pusės pabūklus į gynybai nepasiruošę fortą.
  Atrodė, kad pasaulis suskilo. Antroji salvė buvo dar pragaištingesnė. Generolas buvo isteriškas.
  - Kam man tokia bausmė!
  Apačioje mieste daužėsi būgnai, kaukė trimitai, tarsi dar reikėtų įspėti apie pavojų. Sargybiniai nepanikavo, bandė atsakinėti į ugnį. Tvirtovė drebėjo nuo sprogimų.
  Slegiantis karštis ir nemažas svoris neleido generolui pajudėti. Keturrankiai monstrai pakėlė Cagliostro ir nunešė į miestą.
  Oliveris Tvistas, pasinaudojęs visuotine sumaištimi, išslydo iš tinklo ir, pasiėmęs kardą, pajudėjo ant kulnų. Berniuko niekas nesekė.
  Fortas atsakė retkarčiais šūviais. Jį uždengė trečia salvė.
  Vergai, jų buvo daugiau nei penkiasdešimt, daugiausia maištininkai ir piratai, bėgo. Galingasis Viscinas, patyręs piratas, nusiuntė juos tiesiai į žaliąjį namą. Iš ten išbėgo keli milicininkai su muškietomis.
  "Ten rasime ginklų", - sakė Viscinas.
  Oliveris Tvistas pribėgo prie jų.
  - Kol visi užsiėmę, galime kovoti su priešu.
  Berniukas lenkė visus. Prie slenksčio stovėjo sargybinis su muškieta. Nespėjus pakelti ginklo, jam buvo nukirsta galva.
  Vergai įėjo į namus. Ten buvo nedidelis arsenalas: muškietos, kardai, grabinimo kabliukai.
  - Apsiginkluokite! Viscinas įsakė. - Dabar mes išeisime ir uždegsime Kiramo kiaules.
  Oliveris Tvistas išlaikė ramybę.
  - O kodėl turėtume skubėti pas kiramičius? Tegul geriau užfiksuoja miestą - ten mūsų priešai.
  - Taip, - pasakė milžinas. - Aš tik džiaugsiuosi, jei jie išlaisvins gubernatoriaus ar šio generolo vidurius.
  Ginkluoti vergai pasislėpė.
  Policija, sargybiniai, milicija puolė į mūšį su beviltiška drąsa žmonių, kurie supranta, kad pralaimėjimo atveju jų nepasigailės. Kiramanai buvo negailestingi, garsėjo savo žiaurumais.
  Užpuolikų lyderis išmanė savo reikalus. Skirtingai nei Yahoo.
  Vadas Kirama pasielgė teisingai - sumušė fortą, perėmė miesto centro kontrolę. Jo patrankos šaudė į atvirą plotą už molo, paversdamos žmones, kuriems Cagliostro netvarkingai vadovavo, kruvina netvarka. Kiramiečiai sumaniai veikė dviem frontais - savo ugnimi įnešė paniką į gynėjo gretas ir tuo pačiu apėmė nusileidimo grupių nusileidimą.
  Spaudžiant trijų saulių spinduliams mūšis tęsėsi iki vidurdienio. Artėjant muškietų traškėjimui ir metalo žvangėjimui, buvo aišku, kad kiramiečiai spaudžia miesto gynėjus.
  - Nesilenk. Oliveris Tvistas pažiūrėjo. - Tegul pirma sutemsta.
  Kaip bebūtų keista, Viscinas klausė berniuko patarimo. Galbūt jam patiko ragamufino kovos būdas.
  Dienos pabaigoje penki šimtai privačių žmonių tapo absoliučiais Yehu šeimininkais. Saulėlydis buvo gražus, berniukas su malonumu juo grožėjosi. Miestas buvo neramus. Gynėjai buvo nuginkluoti, o gubernatoriaus rūmuose sėdintis Pisaras donas Freeva su rafinuotumu, labai panašiu į pasityčiojimą, nustatė išpirkos dydį už gubernatorių ir generolą.
  - Tave turėjo pakarti. - Gurkšnodamas pypkę, pasakė Donas Frybis. - Bet aš būsiu gailestingas, o vietoj to paimsiu šimtą tūkstančių aukso ir du šimtus galvijų. Ir, žinoma, aš nepaversiu šio miesto pelenų krūva.
  Atsakant pasigirdo skeptiškas riaumojimas:
  - O kaip su auksu, kurį pagavote rūmų rūsiuose? Yra keli milijonai.
  Ir kaukti atsakydamas:
  - Tai mano teisėtas grobis.
  Generolas Cagliostro nugrimzdo į kėdę...
  Sutemus Oliveris Tvistas paprašė žvalgybos.
  - Sužinosiu, kas vyksta mieste - ir tuoj atgal.
  Miestas liepsnojo.
  Kiramiečiai apiplėšė, pakorė nepaklusnius ir žiauriai prievartavo moteris. Oliveris Tvistas matė kelis vaikų lavonus, tarp jų ir mergaitę su atviru skrandžiu.
  Buvo ir moterų su nupjautomis krūtimis, sulaužytomis kojomis - akivaizdžiai patyrusių prievartą. Berniukas išbalo ir skubėjo išeiti iš šio pragaro. Siauroje gatvelėje jis sutiko merginą šviesiais slenkančiais plaukais. Ją persekiojo keturi kiramiečiai, girti ir avėję sunkiais batais. Du kartus negalvojęs, Oliveris Tvistas atskubėjo. Jis pamojo kardu į artimiausią eilinį.
  Smūgis buvo toks stiprus, kad šalmas įtrūko kartu su kaukole. Tada basas, blykstelėjęs nuogais kulnais, pašoko. Vieną kiramietį jis pargriovė keliu į žandikaulį, o kitam išplėšė skrandį. Tik vienas liko ant kojų.
  - Anglų šuniukas. - suriko jis. Ir jį iškart užpuolė. Atlikęs "suplėšyto vėduoklės" kombinaciją, vaikinas nukirto priešui galvą.
  - Eik pas savo protėvius.
  Beformė masė griuvo ant žemės.
  Pribėgęs prie verkiančios merginos, jis sugriebė jos ranką. Ji baimingai pažvelgė gelbėtojui į akis.
  "Sek paskui mane, mažute", - pasakė Oliveris Tvistas.
  Matyt, šviesūs plaukai ir mėlynos akys įkvėpė pasitikėjimo. Jie bėgo alėja, už jų girdėjosi sunkūs žingsniai. Pakeliui sutikau dar vieną girtą kiramietį, tai nesukėlė jokių sunkumų. Tuščiomis gatvėmis jie kopė į kalvą ir pasiekė Yehu pakraštį. Oliveris Tvistas atvedė merginą į namus su pasislėpusiais vergais.
  Viscinas pasitiko jį sadistiškai išsišiepęs.
  - Kokią vagystę mums atnešei. Šviežia ir jauna.
  Neliesk jos arba aš ją nužudysiu. - Kruvinas geležtė atrodė labai įtikinamai.
  - Matau, kad pavyko susimušti, giriu. Ką dabar daryti?
  Oliverio Tvisto akys blykstelėjo.
  - Mums reikia paimti priešo laivą. Tikrai padarai jau išgėrė ir yra mieste, o mes gausime puikų laivą.
  Puiki idėja, įgyvendinkime! Piratų vergai garsiai išreiškė pritarimą.
  Planas užfiksuoti laivą buvo paprastas, akcentuojamas netikėtumas. Ir vis dėlto Oliveris Tvistas bijojo, kad keturių mėnulių metu kiramanai pastebės valtis ir sukels pavojaus signalą.
  "Aš tai siūlau", - pasakė Oliveris. - Plauksiu į laivą. Įlipsiu į laivą ir duosiu ženklą.
  - Ar tu vienas susitvarkysi su sargybiniais? - pradėjo Viscinas, bet piratas Oro jį pertraukė: - Berniukas kalba savo nuomonę. Jei mus pastebės, šauliai atidengs ugnį. Ir tada viskas dingo.
  Trimis valtimis vergai priartėjo saugiu atstumu nuo priešo laivo. Paėmęs kardą, kilpą ir mažą durklą, Oliveris nuplaukė į laivą. Keturi mėnuliai švietė taip, kad buvo galima skaityti. Laive buvo dvidešimt sargybinių. Tuo pačiu metu jie prastai susidorojo su savo funkcija. Nors beveik visa komanda piktinosi krante, šaulys su savo padėjėjais atkimšo dar vieną statinę romo. Sargybiniai - du priekyje ir laivagalyje - budėjo. Oliveris Tvistas nebuvo pastebėtas.
  Berniukas nuplaukė į šoną ir atsargiai užlipo ant šiurkščių lentų. Vikrios jo rankos ir nuogi kojų pirštai prilipo prie kiekvienos įdubos. Jis tylėdamas nuėjo link nosies. Jis metė durklu budėtojui į pakaušį, kitam Kirametui kardo ašmenys nukirto galvą. Taigi pirmieji sargybiniai buvo likviduoti. Po to, aplenkdamas neblaivias rėkiančių šaulių dainas, plikis pasiekė laivagalį. Sargybiniai atsargiai žiūrėjo į vandenį už borto. Todėl jie nepastebėjo, kaip nuslydo beveik bekūnis šešėlis, perrėždamas gerklę.
  Užduotis tapo lengvesnė.
  Šauliai buvo tokie girti, kad nekreipė dėmesio į uždegtą fakelą. Oliveris numetė lynų kopėčias savo kompanionams. Vergai tylėdami lipo į laivą. Vienas kiramietis, išėjęs dėl nedidelio poreikio, pastebėjo jų judėjimą, bet, matyt, supainiojo juos su savo.
  - Ką, gana apiplėšė? - paklausė jis kiramo tarme.
  - Kaip bebūtų gerai. Viscinas pasakė. Ašmenys blykstelėjo. Durklas per daug įstrigo smalsiam kariui į kaklą.
  - Penkta. Oliveris pakomentavo. - Dabar pereikime prie kitų.
  Laivagalyje išsitiesė buvę vergai. Praėjo kitas sargybinis. Jis buvo pašalintas dar vienu tiksliu metimu. Tyliai, lyg šešėliai, vergai žengė į juosmenį. Jie buvo gerai ginkluoti. Nuo juosmens atsivėrė viso laivo vaizdas nuo laivagalio iki laivapriekio. Ant denio šąla apie tuzinas žmonių, likusieji apačioje gėrė romą ir tekilą. Daug piratų mokėjo mėtyti - ne tik durklus, bet ir skilteles bei kardus. Neiššauto šūvio jie išžudė girtus kiramiečius. Su tais, kurie gėrė apačioje, buvo elgiamasi humaniškiau. Jie puolė ir pasiūlė pasiduoti.
  "Suimkime pančius ir palaikykime", - įsakė Oliveris Tvistas.
  Po to piratai, du kartus negalvodami, pradėjo prabangiai pavalgyti. Jų entuziazmas buvo be galo didelis. Nieko nuostabaus - smirdančiame triume vergai buvo maitinami tik likučiais.
  "Dabar sukurkime patrulius, - įsakė berniukas, - kai išauš, priešas bandys grįžti į laivą. Nustebinkime jį.
  Visi su tuo sutiko.
  Oliveris Tvistas liko savo poste ir laukė aušros. Laikas slinko skausmingai lėtai. Pagaliau horizonte pasirodė ilgai laukta mėlyna saulė. Tačiau ir po to laivo įgula neskubėjo grįžti. Po pietų pasirodė dideli laivai, pilni aukso statinių. Pisaras don Halava juos lydėjo asmeniškai. Naujai nukaldinti piratai persirengė Kiramo šarvais ir drabužiais. Laive viešpatavo pavyzdinga tvarka, todėl Donas Freebie nieko neįtarė. Negana to, nuo stiprių pagirių jam plyšo galva, jis mielai įsipylė į save porą taurių stipraus vyno. Į laivą buvo paskubomis pakrautos statinės. Buvę vergai sunkiai galėjo susilaikyti, kad neatskleistų mirtinos ugnies. Galiausiai į triumą buvo padėta paskutinė statinė ir išpirkos skrynios. Tada Viskinas įsakė:
  - Nugalėk juos!
  Muškietų salvės krito ant kiramitų, o tada buvo naudojami peiliai ir kirviai. Iš karto žuvo apie penkiasdešimt kareivių, o Pisaras don Halava buvo surištas. Jo burna buvo užkimšta nepatraukliu peruku, ir jis buvo palydėtas į triumą.
  Kitos Kiramo valtys susiglaudė.
  Galingas trisdešimties pabūklų laivynas nuskandino keliolika didelių laivų ir apgadino maždaug pusę likusių. Kai sumišę Kiramanai įnirtingai ginčijosi, laivas sugebėjo pasukti į dešinįjį bortą. Dar viena mirtina salvė susprogdino išlikusius laivus. Šaudymas buvo vykdomas su kaupu iš nedidelio atstumo, todėl nuostoliai buvo dideli. Medienos gabalai sutrupėjo, vanduo putojo, išteptas krauju. Inogalact su krokodilo galva plaukė link laivo. Filibusteriai jį nušovė muškietomis. Išliko tik trys valtys, jos pasuko į krantą. Ginklai lėtai užsitaisė ir jiems pavyko pasišalinti. Išgyveno mažiau nei šimtas privačių asmenų. Tie, kurie pabėgo, buvo visiškai demoralizuoti.
  Tai buvo pergalė.
  Oliveris Tvistas sunkiai pakėlė vieną iš geležimi surištų statinių. Atidaryta. Aliejumi pateptam viršūnėliui sprogus krito auksinės monetos.
  Piratai pažvelgė į kilnų grobį.
  Wiscin buvo pirmasis, kuris kalbėjo.
  - Užfiksavome neregėtus lobius, bet kartu likome atstumtieji. Neturime kitos išeities, kaip tik išmesti juodą vėliavą ir daryti tai, ką daugelis mūsų jau seniai įpratę. Būtent apiplėšimas jūroje.
  Korsarai energingai išreiškė pritarimą. Nepriešino ir Oliveris Tvistas. Atvirkščiai - todėl jis čia pabėgo iš civilizuoto, bet labai nuobodaus dienos pusrutulio.
  - Pajūrio brolija turi savo uostą. Tai Monako sala, kurioje randami visi filibusteriai.
  - Puiku! - pasakė Oliveris - Jeigu turėsime bazę, nepasiklysime. Liko išspręsti tik vieną klausimą.
  Viscinas puikiai suprato.
  - Ar nori būti mūsų kapitonu? Neveiks. Tu dar per jaunas.
  Pas mane jau kraujas. Oliveris pakėlė kardą.
  Žiauras sumurmėjo:
  - Daugiau apie mane. Prieš tave - patyręs korsaras. Tačiau kiek tau metų?
  - Vienuolika. "Oliveris Tvistas net nemanė, kad būtų tinkama leisti sau metų.
  Piratai nusijuokė.
  Pasigirdo šūksniai:
  - Berniukas per jaunas, reikalingas patyręs vadovas. Wiscina už kapitoną.
  Milžiniškas korsaras nusijuokė.
  - Matai, Oliveri Tvistai, jie tavimi nepasitiki. Kas nori, kad būčiau kapitonas?
  Visi piratai pakėlė ginklus aukštyn.
  - Kaip šitas. Bet neliūdėk. Nuo šiol tu esi mano dešinė ranka. Aš, nepaisant jauno Oliverio amžiaus, skiriu jį savo padėjėju. Ir mums už nugaros pučia geras vėjas!
  Audringi visuotinio pritarimo šūksniai. Oliveris pasuko kardą.
  - Aš sutinku! Ir aš garbingai priimu paskyrimą.
  Vėl pasigirsta sveikinimai. Wiscin komandos:
  - O dabar - visi ant stiebų. Būtina pagauti artėjantį taką.
  Oliveris Tvistas pradėjo dainuoti, piratai pradėjo dainuoti vieningai stipriais balsais:
  
  Smaragdo purslų banga už borto,
  Žvaigždės danguje virš mūsų šviečia!
  Korsaro malonumas su kvapniu vynu,
  Kas rytoj - tik Viešpats žino!
  
  Ar įvyks įlaipinimas ar patrankų šaudymas,
  Paguldyk galvą į blogio bedugnę!
  Toks yra filibusterio Pallaso likimas,
  Plaukimas per jūrą nuostabioje stichijoje!
  
  Ir ateis sėkmė - ryški juostelė,
  Jei rankos stiprios, tai ir pagaląstas kardas stiprus!
  Nesidrovėkite, drąsiai į mūšį - nugalėkite herojaus baimę,
  Parodyk savo charakterį, sugebėk uždegti užsidegimą!
  Melodija plaukė po laivagalio, o gyvenimas toliau tekėjo įprasta tvarka.
  . 16 SKYRIUS
  Jaunasis kalinys vėl buvo smarkiai nuplaktas. Jie jį smarkiai sumušė, net Oliverio kulnai buvo apdeginti fakelu.
  Berniukas, išvargintas žiaurių kankinimų, pamiršo save giliame miege. Ir jis apie tai svajojo...
  Tuzoko pasaulis buvo praktiškai be sąmonės, o budelis pasilenkė prie Oliverio Tvisto, švelniai įtrynęs jo žaizdas alkoholiu. Jo nuostabai, jie greitai išdžiūvo.
  - Šis vaikinas gydo geriau nei šuo, kokį malonumą jis man suteiks, jį galima kankinti ištisus mėnesius.
  Vaikinas sušnibždėjo atsakydamas:
  - Nelaukite, netrukus ateis mano draugai ir ištemps jus ant stovo.
  - Už tai dar pora smūgių. - Kara Maara iš visų jėgų plakė spygliuotą ir adatinį botagą ant nugaros, o paskui įmetė raudonųjų pipirų ir druskos. Berniuko veidas perkreiptas ir perkreiptas kaip kirminas, tik antžmogiškos pastangos leido sulaikyti verksmą.
  - Na, kur tavo draugai? Dyke už simetriją sudeginsiu tau kitą kulną, gali būti, kad superhercogas šiandien neateis.
  Baltai įkaitęs lygintuvas palietė vaiko pėdą, tada Kara stipriau paspaudė, kurį laiką palaukė, kol apdegins sukietėjusią berniuko pėdą.
  - Kaip man patinka giedotos avienos kvapas. - tarė katas, sultingai piešdamas šnerves, prisotintas degančio oro kvapo. Gali nupjauti gabalėlį kojos ir suvalgyti: atrodo labai apetitiškai.
  Įpilsime karštų anglių į burną. Vega rėkė iš visų jėgų. Mergina spruko į priekį kaip pantera, jos akys spindėjo, o plaukai nukrito per pečius kaip saulės spinduliai.
  Keturi budelių padėjėjai puolė prie jos, bet buvo nukirsti dėl "delfino sparnų" technikos. Tada Vega tiksliu judesiu nukirto kitą kankintoją, sulaužė jam ranką ir atskyrė galvą nuo kūno. Andželika nugriuvo už savęs, tempdama ant pečių nejudantį superhercogą. Jos akys užkliuvo už Oliverio Tvisto. Vaikas buvo padengtas nubrozdinimais, įpjovimais ir nudegimais. Taip, ir aromatas, primenantis šašlykinę, nekėlė abejonių, ką čia veikia profesionalus sadistas.
  Andželika pribėgo prie jo ir paglostė jo žaizdas.
  - Mielas vaike, kaip priešai tave skriaudė.
  Oliveris šypsodamasis atsakė:
  - Nebijok, mama, tu žinai, koks atkaklus, neužtruks nė dienos, kol žaizdos išnyks.
  - Taip yra todėl, kad jus patobulino vedant specialius prietaisus, kurie aktyvina organizmo kamienines ląsteles.
  - Tu esi jo mama, o tu mums sakei, kad jie tavo broliai. - Vegą iš karto nukirto penki kovotojai, keturi asistentai ir gana įgudęs karys Kara Maara. Atremdama puolimą ji vienam iš jų iškart pervėrė į pilvą.
  - Deja, norėjau atrodyti jaunesnė, ypač tavo vaikino akyse, nes jis dar tik berniukas.
  - Tu klysti, jam jau trisdešimt metų, tik atrodo, kad šuo. Bet neatverk jam burnos. Jis yra mano, mes kovojome daugiau nei metus, susikibę rankomis, ir aš tvirtai nusprendžiau su juo turėti bendrų vaikų.
  - Kas pagirtina. Bet mano vyras mirė ir išėjo medžioti šiame nakties pusrutulyje. Štai kur jie jį pribaigė.
  - Tai siaubinga! Bet mes visi esame mirtingi. Linkiu tau susirasti gerą vyrą. - tarė Vega, pribaigdama dar vieną niekšą. Pati Andželika suprato, kad jos partneriui reikia pagalbos. Be to, į patalpą įbėgo dar dvi dešimtys kovotojų.
  Pjaustydama kardu, ji išlaisvino Oliverį ir nuskubėjo į vairinę. Merginų kardai buvo aštresni ir tobulesni, mokėjo pjauti plieną. Tik Kara Maar turėjo ne ką prastesnį kaupiklį, kuris netgi sugebėjo subraižyti Vegos petį. Kritęs Oliveris Tvistas greitai išsivyniojo, išsilaisvino nuo virvių, atsargiai atsistojo ant kojų pirštų - kulnus apdegė ugnis ir, pasiėmęs du numestus kardus, puolė į mūšį. Berniukas kunkuliavo ugnimi, jei tik būtų buvęs per žiauriai kankinamas. Keliaudamas jis svaidė žnyplėmis, grandinėmis, vinimis į kunigaikščio kovotojus. Štai vienas iš jų dėl taiklaus metimo nukrito tiesiai į Karos balsą.
  Budelis sugriebė išdygusią pulsuojančią akį, Vega, pasinaudojęs momentu, nukirto jam ranką per alkūnę, išmušdamas kardą. Berniukas, išskleidęs pergalingą spragtelėjimą, pakėlė jį ir, iš karto nukirtęs du kovotojus, prislinko prie Karos. Jis atkovojo vienu kardu, gerai apmokytas fechtavimo vaikinas iškart suprato, kaip juo naudotis. Jis sukūrė paprastą, bet veiksmingą dvigubo vėjo malūno techniką. Vienu smūgiu atėmė ašmenis, o kitu nukirto ranką iki peties. Kara Maara griuvo į dugną, be sąmonės nuo skausmo šoko.
  - Dabar jūs berankis banditas gavote visiškai. Aš atkeršiau sau, bet kiti jums pateiks sąskaitą.
  Pavojingiausias kovotojas buvo nugalėtas, Oliveris čiupo raktus ir nubėgo į šoninį koridorių. Prieš jį kelyje iš karto pasirodė trys keturrankiai kovotojai su kardais. Jie užpuolė Oliverį, vienas iš paspaudimų net subraižė jo krūtinę, o nuo stūmimo vaikinas atsisėdo ant apdegusių kulnų. Vaikinas spiegdamas, nepaisydamas skausmo, trenkė vienam iš jų į kirkšnį. Tada neįtikėtinu šuoliu nukirto galvą tam, kuris ją davė. Vengdamas kardų, jis stulbinančiai pataikė antrąjį į šalmo keterą, o tada užbaigė šluojančiu kairiuoju kabliu. Paskutinis kovotojas vos spėjo atremti greitesnio vaiko, kuris po kelių sekundžių įsmeigė kardą į širdį, atakas.
  - Muzika ilgai negrojo, fraeris ilgai nešoko! -Juokdamasis pasakė berniukas. Ir bėgdamas ant kojų pirštų galų jis bėgo, žvangėdamas raktų krūva.
  Merginos ir toliau pjovė pranašesnėmis jėgomis. Nepaisant to, šalia jų padaugėjo lavonų, o žaviųjų amazonių basos kojos maudėsi krauju. Nepaisant to, į sargybinius atvykdavo vis daugiau pastiprinimų ir merginos ėmė grūstis. Andželika ir Vega naudojo abi rankas ir spardė iš visų jėgų, tačiau dėl daugybės žaizdų buvo sunku judėti. Kariai traukėsi, o karių aplink juos vis daugėjo. Mūšio įkarštyje merginos visiškai pamiršo be sąmonės gulėjusį superhercogą, antraip bandė jį panaudoti kaip skydą.
  Vega bandė panaudoti medienos ruošos techniką. Tai padėjo nuversti dar kelis žmones. Tačiau tai, kad kardai galėjo pjauti plieną, buvo jų naudai. Šios technologijos dėka. Jie nužudė puolančius karius, tokius didelius kiekius. Tačiau muštynių metu Vega paslydo giliame kraujo bale ir vos nenukrito. Pasinaudojęs momentu, vienas iš galingų dviejų metrų ilgio kunigaikščio karių smogė galingą smūgį kardu į galvą.
  Jei Vega neturėjo tokios stiprios kaukolės su kulicistato priemaiša, ji buvo tiesiog nupjauta. Tačiau vis tiek pasipylė kraujas ir nukrito nukirpta plaukų sruoga, o pati mergina vos neprarado sąmonės. Refleksiškai atkartodama įtūpstą ji pervėrė varžovei gerklę. Tačiau nuo smegenų sukrėtimo jai stipriai suskaudo galvą, pablogėjo reakcija ir daugiau smūgių nepataikė.
  Andželikai nebuvo per lengva, ji jau buvo ne kartą užkabinusi, o neseniai gautos traumos skaudėjo ir skaudėjo. Merginos buvo išsekusios, iš jų tekėjo prakaitas ir kraujas, jos gražiai tekėjo per bronzinę odą.
  Netrukus Vega gavo smūgį į ranką, jai buvo perpjauti bicepsai, jauna Amazonė dešinėje buvo pažeidžiama, jos ranka neteko jėgos ir greičio.
  - Panašu, kad įklimpome Andželika, lipome į mūšį, neapskaičiavę savo jėgų.
  Pati Andželika buvo persmeigta kardu į šoną ir sunkiai sulaikė dejones.
  - Labai panašu į tai, kad tu turi mirti drąsiojo mirtimi. Jei tiki dievais, melskis jiems.
  Merginos sušuko:
  - Tikiu tik aukštesniuoju protu, kuris priklauso žmogui. Ir dar tuo, kad pasiekę neribotą valdžią, žmonės patys galės prikelti visus mirusiuosius.
  Į patalpą įbėgo keliolika muškietininkų, pati muškieta dar buvo per stambi ir brangūs ginklai, pagrindinė dar šalta. Padegę saugiklį, nukreipė jas į merginas ir atidavė salę.
  Nors Vega ir Andželika pašoko į šoną, Vegai buvo pradurta koja, o Andželika buvo išmušta iš krūtinkaulio.
  - Oi! Kaip dega! - sušuko ji. - Atrodo, kad mums nebelieka nieko kito, tik viltis dėl būsimo prisikėlimo. Nors aš asmeniškai tikėjau Visagaliu ir dangumi, bet ne per daug.
  - Visi tikėjimai ir religijos yra afera, būdas patraukti pinigus. Vega rėkė. - Esu narsus Anglijos kariuomenės karininkas ir manęs laukia naujas gyvenimas, bet tavęs nėra.
  Muškietos lėtai persikrovė, bet vis tiek buvo aišku, kad pabaiga arti. Pribėgo nauji šauliai ir jau iš dvidešimties kamienų paleido salvę. Tiesa, keturi kunigaikščio kariai žuvo per klaidą, tačiau Vega ir Andželika gavo naujų žaizdų. Jų pajėgos buvo taip susilpnintos, kad jie sunkiai atsikovojo. Galiausiai jų nelemtos galvos nusviro, kraujuojančių merginų judesiai tapo vangūs ir tapo akivaizdu, kad kita salvė bus lemtinga. Muškietininkai net priėjo arčiau.
  Ir šiuo kritiniu momentu, po kurio pasigirdo draugiška lankų salvė, skambant skausmingai pažįstamai, bent jau Andželikos balsas uždainavo.
  Numesk piktos vergijos grandines,
  Paimk kardą ir galąsti ašmenis stipriau!
  Tegul tavo priešai būna pilni apgaulės,
  Bet jis taps laisvas, ištirps pragaro ledas
  Nudžiuginsime ir šį mažą pasaulį!
  Dauguma muškietininkų žuvo, likę kovotojai susimaišė, apipylė strėlėmis. Mūšis ėmė virti su nauja jėga, kunigaikščio kariai buvo prispausti.
  - Ir tavo sūnus gerai padarė, išlaisvino kalinius ir atėjo mums į pagalbą. Vega pasakė.
  - Ir būtent to tikėjausi iki paskutinės sekundės, nes ne veltui mano mažylis kur nors bėgo su rakteliais.
  Tačiau mūšis dar nesibaigė, superhercogas dar turėjo daug karių, mūšis užpildė visus koridorius. Merginos, nepaisydamos didelio išsekimo ir traumų, toliau kovojo. Tuo metu jų pasitikti išbėgo aukštas jaunuolis, kurio abu kardai blizgėjo krauju.
  - Tai jūs, mano gražuolės, kaip jus sužeidė.
  Ką veikei, miegojai?
  - Ne, bet jie paėmė mane už tavo tarną ir neįleido į rūmus, o aš pats nenorėjau daug kraujo pralieti. Ir kai prasidėjo sąvartynas, supratau, kad be manęs negaliu. Nesijaudink, kalavijavimo mane mokė nuo kūdikystės.
  - Aš tai žinau! Jūs esate vienas iš išrinktųjų tūkstančio. Vega prabilo.
  Kas yra išrinktasis tūkstantis? - paklausė Andželika.
  - Na, tai kažkas panašaus į elitą Auksiniame Eldorade. - Gerai, nesiblaškyk, reikia griežčiau pjauti.
  Fresh Dodger, kuris paseno miegodamas, žinoma, judėjo daug greičiau nei išsekusios merginos. Jo kardai priešininkus perpjovė per pusę, pjauna peilius. Pamažu kunigaikščio kariai traukėsi ir, nors daugumą kalinių kankino ir išsekino įkalinimas, neapykanta išdavė jų jėgas. Be to, pačiame mieste kilo spontaniškos riaušės. Daugelis žmonių buvo alkani, išvarginti despotizmo ir didelių mokesčių, tačiau ypač sunkiai kentėjo vergai, jie buvo pagrindinė sukilimo sprogdinimo masė.
  - Matote, žmonės mus palaiko. - sušuko Dodger.
  Iš siaurų koridorių maištas išsiliejo į paviršių. Nuostabus berniukas Oliveris Tvistas kovėsi geriau nei bet kuris suaugęs, po kiekvieno jo smūgio kas nors krito. Nesąžiningos savo ruožtu pasielgė kaip tikra mirties mašina, tačiau išsekusios merginos ėmė atsilikti.
  - Gal padarysime pertraukėlę. - pasiūlė Vega.
  - Ne, kas tu! Be mūsų sukilimas gali užspringti savo kraujyje. Sustiprink Auksinį. - sušuko Andželika.
  - Kruviname mūšyje bandėme pjauti! Jie nukrito, bet pakilo! - nudžiugo Vega ir nukirto kitą kareivį. - pridūrė Andželika žiūrėdama į ją. Merginos vis intensyviau mojavo, atrodė, kad atsivėrė antras vėjas. Nesąžiningas buvo toli priekyje, jam virš galvos buvo sukryžiuoti du kardai ir atrodė, kad jie išmušė vaivorykštę. Būtent tada Andželika prisiminė superhercogą.
  - O kur pagrindinis monstras?
  Vega pasuko krauju suteptą veidą.
  - Greičiausiai jis mirė, aš jam daviau miego arteriją!
  - Kadangi nėra ko jaudintis, panašu, kad kova užsitęs, ir mes turėsime juos visus nužudyti.
  Žmonės suvažiavo iš visų pusių, jie bėgo, mojuodami kirviais, šakėmis, dalgiais, su laukiniu pasiutimu veržėsi į nekenčiamus satrapus. Vienas vyras, sveikas kaip jautis, sūpynėse pakėlė ąžuolinį paklotą ir nuleido ant dviejų raitelių, kurie puolė kirsti. Jie nuskriejo nuo šešiakojų žirgų, geležiniai šarvai trenkėsi į trinkelių akmenis, o iš už burnos veržėsi kraujas.
  Kitas raitelis buvo pašalintas dalgiu, atskiriant galvą nuo kūno.
  Oliveris Tvistas visiškai virto velniu, trofėjiniai budelių kardai buvo nuostabūs, jais smulkinti taip pat lengva, kaip pjauti žolę. Tačiau superhercogo rūmuose kilo gaisrai, virš aukštų dantytų bokštų veržėsi dūmai. Nedorėlis pirmasis pastebėjo ir įsakė.
  - Būtina skubiai sustabdyti ugnį, kitaip šimtmečius kaupti turtai virs pelenais.
  Kai kurie maištininkai dar nėra tokie sustingę, kad neišgirstų proto balso. Tačiau jiems trukdė išgyvenę riteriai ir daugybė sargybinių. Mūšis buvo chaotiškas, kažkur dūmuose Dodger pamatė kalvį su storomis kaip rąstais rankomis, mojuojantį plaktuku, nuo jo smūgių krito galingi kovotojai. Prasidėjo masiniai plėšimai. Maara Ace ką tik atėjo į protą ir, nors galėjo įsakyti, jo valdžia nebuvo besąlyginė. Išlaisvinti kaliniai jau buvo siuntę paukščius į Valya Chervonny, tik jis galėjo atkurti revoliucinę tvarką.
  Staiga priešais Dodgerį pasirodė pažįstamas pulkininkas Gustavas. Jis nukreipė ketursparnį erelį į Dodgerį. Jo šarvuotas snapas atsivėrė, atidengdamas aštrius dantis.
  Gudrininkas tupėjo, vengdamas smūgio. Nepataikęs grifas nagais subraižė trinkelių akmenis, paskui vėl pakilo, o pulkininkas aštria ietimi puolė rusų žvalgą.
  - Tu plebėjo pabaiga!
  Nesąžiningas išsisukinėjo ir kardu rėžė arklio priekines kojas. Šešiakojis arklys pargriovė raitelį, ir jis skrido kaip stalo teniso kamuolys. Raguotas šalmas atsitrenkė į grindinį, laikinai pribloškęs pulkininką. Nesąžiningas žmogus kilniai nusprendė leisti jam atsigauti, o jis sutelkė dėmesį į erelį.
  Didžiulis paukštis vėl jį užpuolė, bet ne veltui Dodger buvo vienas iš išrinktųjų tūkstančio, tikslus smūgis kardu tiesiai į akį, o erelis sumušė mirtiną priepuolį. Rusų kariuomenės kapitonas staigiu metimu užmetė ant jo purpuriniu krauju suteptą grifą.
  - Na, žvėris. Supratau, ką reiškia susidoroti su Didžiosios Rusijos kariu.
  Pulkininkas lėtai pakilo, rankose blykstelėjo kardas.
  "Aš esu geriausias kardininkas superhercogo armijoje. Plebėjai kovok su manimi ir tavo galva bus atskirta nuo tavo kūno.
  - Kuo stipresnis priešas, tuo įdomesnė pergalė! - Nesąžiningas leido priešui pagaliau atsigauti, tada jį užpuolė. Pulkininkas pasirodė išties labai įmantrus priešininkas, išmanantis daugybę gudrybių, tačiau greitumu ir fizine jėga nusileidžiantis Dodgeriui. Ledinis, stengdamasis kuo greičiau laimėti, pasielgė pernelyg tiesiai šviesiai, už ką buvo nubaustas, Gustavui pavyko perpjauti skruostą. Tada Dodger atliko sudėtingą derinį "Mad Squid" ir sunkiai sužalojo savo kolegą.
  - Sumokėsite paprastam žmogui. - suriko pulkininkas.
  Po kelių atakų Gustavas pasidarė toks nusilpęs, kad Piteris lengvai nupjovė ranką, o paskui atsitrenkė į šalmo keterą.
  - Neblogai tarnui. - pasakė jis ir negyvas nukrito.
  - Mielai patarnaučiau! Tarnauti nuobodu! - Nedorėlis surišo Gustovą ir nunešė jį po medžiu, tada vėl puolė į jo tankmę. Į verslą įsiveržė visas pulkas riterių sargybinių, o atsitiktinai ginkluotiems sukilėliams sekėsi sunkiai. Gatvėse iškilo spontaniškai iškilusios užtvaros, taranavo pėstininkai ir kavalerija, jų kova tapo itin įnirtinga.
  Iš tolo tamsoje už švino debesų slėpėsi net paprastai kibirkščiuojantys keturi mėnuliai. Superhercogo rūmai atrodė nebe kaip pyragas, o senovinis Pentagono pastatas, papuoštas dvylika kupolų, karinėmis statulomis, ypač daug lenktyniavo ant žirgų riterių ir drakonų. Tarp jų jau veržėsi liepsna, įsiliepsnojo ūkinis pastatas, kažkur netoliese šaudė patrankos, apšaudė miestą, griauna daugiausia mūrinius namus.
  Plutas bandė nukreipti sukilimą prasmingesne ir ne tokia spontaniška linkme, bet niekas nenorėjo jo klausyti. O pėstininkai jau buvo įsiveržę į rūmus ir surengė žudynes. Maara Tuz subūrė aplink save būrį šalininkų, jis buvo kankinamas su santaupomis ir tik nupjovė odą ant nugaros.
  - Wali Chervonny, kur tu? - sušuko jis iš visų jėgų. Sargybiniai apsupo jį iš visų pusių, bandė paimti į nelaisvę. Štai vikriai mesti laso ir stambus vyras nugalėtas, kilpa užrišta ties gerkle.
  - Dar viena skerdena paimama pilna. Greitai išžudysime visus maištininkus. Kur tos išprotėjusios moterys?
  Maara buvo tempiama kaip paprastas galvijas, tačiau kai jau buvo ieškomas, užmetė jį ant žirgo krumplio, strėlė sucypė, pervėrusi raitelio galvą. Po poros sekundžių atskrido kitas, paguldęs kitą karį. Tūzas nukrito ir ėmė riedėti, tada pagriebė kažkieno numestą durklą ir perpjovė virvę. Dabar jis kovojo su nauja jėga, labai norėjo pamatyti, kas jį išgelbėjo.
  Šiek tiek pabėgęs atgal pamatė pusnuogį berniuką, aplipusį kruvinomis pūlingomis. Tačiau jis iškart jį atpažino.
  - Tai tu Pasaulinis Tuzokas. Kad tavo sūnus buvo labai skriaudžiamas dėl tavęs.
  Pasaulis siūbavo, kokiomis neįtikėtinomis valios pastangomis jis sugebėjo patekti į rūmų išorę, kai buvo nukeltas nuo stovo. Ypač skaudu buvo žengti ant apdegusių pėdų, sunkiai sužalota dešinė koja. Jis vis panardino juos į vandenį, fontanas buvo suniokotas, o didelės pūslės šiek tiek nuslūgo ir atrodė, kad žiurkės tave graužia gyvą. Paėmęs žuvusio kunigaikščio kario lanką, jis atvyko laiku padėti tėvui.
  - Nieko tėti! Randai vyrą tik puošia. Svarbiausia, kad aš jiems nieko nesakiau.
  Atrodė, kad berniukas didžiavosi, kad ištvėrė kankinimus. Tada tiesa prisiminė, kaip jis rėkė, ir beveik atrišo liežuvį. Ačiū Oliveriui Twistui už moralinę paramą sunkiais laikais.
  - Jūs jau esate gana suaugęs pasaulis ir turite ištverti pačius sunkiausius kankinimus.
  - Taip, tėti, bet jie kulnus muša ir ypač degina, sunku sulaikyti, kad nerėktų.
  - Jei nori, duosiu gerą patarimą. Kai esi visiškai nepakeliamas, dainuok. Tai labai padeda, gyvenime dažnai buvau nuplakta. Gaila tik, kad nebuvote iš anksto užgrūdintas botagu, tada bet koks stovas jums būtų buvęs niekas.
  - Man asmeniškai labiau patinka mankštintis su lanku nei ištverti plakimą. - Pasaulis įsivaizdavo, kaip tėvas sunkia ranka jį muša. Brr!
  - Gerai, kadangi šiandien mane išgelbėjai, aš tavęs nemušiu, bet ateityje tavo odą reikės įdegti.
  Atsirado naujų karių, priartėjo visas būrys, sukilėliams buvo nepaprastai sunku. Tą akimirką pasirodė į kolibrį panašus paukštis su šešiais sparnais ir kabliu snapu, pjaunantis orą. Atsisėdusi ir pravėrusi burną ji čiulbėjo.
  - Vali Chervonny, priartėjo prie miesto, prie jo prisijungė valstiečiai iš aplinkinių kaimų. Jis prašo atidaryti vartus iš Kedro miško pusės.
  - Tada reikia prasibrauti pas juos, kur tos prakeiktos moterys, jos padėtų savo iždininkams. - subarė Mara.
  - Bėgu paskui juos. Mir pasakė.
  - Nudegusiais padais toli nenubėgsi. - Atamanas atleido savo sūnų - tegul Zvanas geriau atskuba.
  Tūzas nušvilpė kapojo berniuką, kuris dar buvo šviežias, sėkmingai išvengęs kankinimų.
  - Bėk ir surask tas dvi moteris, kurios pradėjo šį maištą. Juos nesunkiai atpažįstate, jie gražūs ir palieka krūvą lavonų. Pasakyk jiems, kad pasiųsti ataką prieš Kedro vartus.
  Blykstelėjęs nuogais kulnais vaikinas nuėjo vykdyti užduoties. Zvanas buvo vienas geriausių sukilėlių būrio bėgikų ir skautų, o Maara tikėjosi, kad vaikinas nieko nesupainios.
  Berniukas iš karto suprato, kad merginos yra ten, kur karščiausia, išties įkarštyje buvo aišku, kaip mirgėjo Andželikos ir Vegos kardai. Siūbuodamas kardą, kadangi dviašmenis kardas buvo per sunkus vaikiškoms rankoms, jam pavyko nukirsti karį ir prasibrauti pas amazones.
  - Mieli kariai. - Jis pasakė sunkiai atlaikydamas smūgius. - Pas mus ateina pastiprinimai, o norint juos įsileisti į miestą, reikia atlaisvinti Kedro vartų prieigas ir nuleisti tiltą.
  - Kur jie yra? - vienu balsu paklausė merginos.
  - Parodysiu, sek paskui mane. - tarė berniukas. Panardinęs kojas į kraują, jis nubėgo, palikdamas basų pėdų pėdsakus. - Sekite pėdsakus.
  Merginos, kaip patyrusios sportininkės, atsigavo kelyje. Nukirtę dar kelis riterius, jie pradėjo bėgti, gana greitai aplenkdami berniuką.
  - O kur tu norėjai, kad mes eitume.
  - Atnešiu, čia jie pamato trikampį bokštą, pabandyk juos atidaryti.
  Aplink vartus buvo mažai sargybinių, pagrindinės pajėgos kovojo mieste. Merginos, vienu ypu nukovusios keturis karius, išslydo pro vartus. Greitai užlipę sraigtiniais laiptais jie prasibrovė prie tiltą nuleidusio mechanizmo. Tuo metu keliolika sargybinių žaidė kortomis. Pamatę dvi plikomis kojomis, kruvinas ir kartu gražias, suplyšusias moteris, jos skleidė niurzgimo garsus.
  - Kokios mielosios, prisijunk prie mūsų, surengsime jums šaunų grupinį seksą ir užpilsime vyno.
  - Nužudykime juos! - tarė Vega ir dvigubu smūgiu pjautuvu paguldė keturis girtus iš karto.
  Likusieji griebėsi kardų, bet jau buvo per vėlu, merginos juos nupjovė kaip kopūstus.
  - Banzai! - pusiau juokais sušuko Vega, nukirsdama nuo pečių paskutinę galvą.
  Tada jiedu sunkiai pasuko rankeną, didžiuliai vartai pradėjo leistis žemyn, blokuodami griovį. Iš vandens išniro siaubingi padarai ir įnirtingai trinktelėjo burnomis.
  - Jie neturi šansų, žiūrėk, jau skuba padėti.
  Į miestą įsiveržė didelė valstiečių pulka su šakėmis ir dalgiais, o paskui, sprendžiant iš dėmėtų drabužių, užkietėjęs partizanų būrys. Kariai buvo nudažyti taip, kad atitiktų miško spalvą.
  - Pagaliau atvyko Vali Chervonny, ar ne jis. - Vega parodė pirštu į šarvuotį karį, šuoliuojantį ant juodo juodo šešiakočio žirgo.
  - Ne, tai jo padėjėjas Discordas. Žvanas atsakė.
  - Kur tavo vadovas?
  - Štai jis. - Berniukas parodė į didžiulį vyrą, apsiautusį batais ir su dviem plačiais kardais rankose.
  Kodėl jis taip atrodo?
  - Kad priešai neatpažintų mūšio metu, o jei turėjo karališkus drabužius, seniai jį nušovė.
  - Aišku, mes irgi dabar atrodome kaip elgetos. Andželika atsiduso.
  - Svarbiausia ne tai, kas išorėje, o tai, kas viduje. - atrėžė Vega. "Dabar turėsime tikrą sprogimą".
  Nors merginos nuo nuovargio jau buvo susipainiojusios į kojas, jos prisivertė keltis iš galvos.
  Chervonny įsilaužė kaip demonas, ir Vega jį pašaukė.
  - Milžine, būk atsargus mojuodamas savo.
  - Kas tu esi?
  - Deivė, kuri padarė visą šią netvarką.
  - Nuo moterų visos riaušės, o jūs tik dvi.
  - Bet mes mokame kirpti, ne prasčiau nei vyrai. Vega pakėlė kruvinus kardus.
  - Pažiūrėsim, gal tu tiesiog giriasi. - pasakė Vali.
  Šviežių jėgų artėjimas ėmė persverti svarstykles sukilėlių naudai, tačiau kova užtruko labai ilgai. Tiek Vega, tiek Aplita buvo sužeisti ne kartą, labai dažnai žiūrėdavo mirčiai į veidą, bet nė sekundei nesustabdė susinaikinimo šokio. Pats Chervonny gavo keletą žaizdų, ypač jautrių, kai jo kolona buvo pradėta šaudyti iš muškietų. Ir tada merginos buvo geriausios, pirmosios įsirėžė į gretas, nutildydamos piktus plėšrūnus. Raumeningos moteriškos rankos ilgą laiką buvo nutirpusios, Vega ir Andželika laikėsi išdidumo, o tai neleido joms nuskęsti. Tankiai besimėtę vamzdžiais, sukilėliai vėl įsiveržė į rūmus. Superhercogo pajėgos buvo išsekusios ir jo kariuomenė traukėsi, patys rūmai degė kaip didelis gaisras.
  - Skubiai užgesinkite šio šerno būstą. Turime išsaugoti tai, kas liko. - įsakė Vali. - Taip pat griebk ginklus.
  Pertas su grupe žmonių, susižavėjusių jo žygdarbiais, įsiveržė į sieną, kur buvo kelios baterijos su sunkiaisiais ginklais. Jie laikė visą miestą ginklu, naikindami jį įkaitusiais patrankų sviediniais.
  - Sekite paskui mane, bendražygiai, į šturmą, į laužą!
  Prie ginklų buvo rimtas sąvartynas, vienas valstietis pasodino artilerį ant šakutės. Kitas vaikinas, vis dar atrodantis kaip paauglys, sviedė durklu į gerklę uoliai šaukiančiam pareigūnui. Jis nukrito, užspringęs krauju. Net moterys kovojo su įnirtingu įniršiu, naudodamos arba iš priešo gaudytus lengvus kardus, arba kirvius, virtuvinius peilius ir net dantų šepetėlius. Pavyzdžiui, vienas iš jų gana mikliai peiliu perpjovė pilvą, kuris užpuolė jos karį. Kita mergelė pasirodė tokia gundanti, kad atitraukė kovotojų dėmesį demonstruodama aukštą, ištaigingą krūtinę. Pats Dodger jau seniai neskaičiavo, kiek jam pavyko nužudyti kruvinoje netvarkoje. Ir vis dėlto, žudyti žmones nėra kaip dagiai ar kitos galaktikos, tuo metu jauti tik apsvaigimą nuo valdžios, o tada. Tačiau jis jau sunaikino tiek daug konfederatų, kad papildomas kraujas jam yra kaip vanduo.
  - Nagi, vaikinai, stumk stipriau. - Sąžiningas šuolis spardo priešą, jo batai nukaldinti hipertitanu, per karštį tai nelabai patogu, bet efektyvu, nuo tokio smūgio plyšta kaukolės. Tada jis šuoliuoja kaip tikras karatekas, dvigubas smūgis ir siūbavimas su kardais, iškart keturi mirę.
  Beveik visi sargybiniai prie ginklų žuvo, keli gyvi kareiviai pasislėpė po ginklų vežimais ir ratais. Juos ištraukia ir nori juos nužudyti, bet Petras sustabdo pačius uoliausius.
  - Suriškite juos, o tada paklausime, ar jie nori ateiti į mūsų pusę.
  Buvę priešai surišti, bet maištaujančių žmonių pyktis suprantamas, artilerija sugriovė daug namų, kai kurie buvo suluošinti.
  Paskutinis rimtas gynybos taškas mieste buvo detinetai. Ten pasitraukė sumušti riteriai, kaip ir pulkų likučiai. Lygios aukštos sienos, taip pat šarvuotos durys užkerta kelią puolimui.
  Nedorėlis davė įsakymą.
  - Atnešk artileriją, išmušk vartus.
  Kadangi dauguma sukilėlių nemoka šaudyti, Dodger asmeniškai vadovauja ginklams. Štai vienas iš jų, didžiausią branduolį sunkiai tempia keli žmonės. Rusų karininkas paima arbatpinigių ir šauna į duris. Pirmasis šiek tiek nepataikė, ketaus rutulys pataikė į bokštą. Sunkaus kalibro ginklų trūkumas, mažas šaudymo greitis. Vienas Petras ne be reikalo elitas, nusprendžia įpilti parako, - bando prieštarauti vienas iš sukilėlių, kadaise tarnavęs artilerijoje.
  - Per didelis mokestis. Pistoletas gali sulūžti.
  - Nelaužyk! Plutas mostelėjo ranka. - Pažiūrėk, koks storas bridžas, iš karto matosi, kaip meistrai sunkiai dirbo.
  Užmigdamas su baltais milteliais jis padėjo žmonėms užtaisyti sunkesnį patrankos sviedinį.
  - Na, dabar bus smagu.
  Iš tokio atstumo sunku pataikyti tiesiai į duris, o didžiulis kalibras neprisideda prie tikslumo, bet jei pavyks, tai bus efektas. Natūralu, kad turite pasikliauti intuicija. Nesąžiningas užsimerkė ir paprašė apvaizdos, kuri, kaip taisyklė, darė gera Didžiajai Rusijai, padėti ir šiuo klausimu.
  - Na, vaikai su Dievu.
  - Tepadeda mums Šventoji Dievo Motina. - tarė maištininkai.
  Kaukdamas patranka iššovė ugningos liepsnos stulpą, dvidešimt kilogramų sveriantis kamuolys dideliu greičiu rėžėsi į duris.
  Geležis, su kuriuo jis buvo kaltas, sprogo, bet pats pamatas išliko.
  "Velnias, iš ko jis pagamintas, aš turėsiu vėl šaudyti". Padidinkime mokestį.
  - Ne verta. - ginklininkas pakėlė balsą. "Rizika per didelė, gerbiamasis pone, jei turite tinkamą balsą, kad padarytumėte dar porą kadrų, nei vienos durys neatlaikys tiek smūgių.
  - Gerai! Bet aš taip pat nesumažinsiu dozės.
  Įsmeigęs patrankos sviedinį į patranką, Dodger vėl šovė, bet, matyt, fortūna nuo jo nusisuko, smūgis nuskriejo į bokštą, buvo aišku, kaip skrido išmušti dantys.
  Vaikas taip pat turėjo pabūklus, ir jie niurzgė ugnimi. Tiesa, jie dažniausiai šaudė nenaudingai ir aklai.
  - Tavo nervai per daug įtempti. - tarė senasis ginklininkas. - Atsipalaiduokite ir pagalvokite apie ką nors malonaus.
  - Apie ką tai? - paklausė susierzinęs Dodgeris.
  - Apie tai, pavyzdžiui, kad tu esi mano aplankas, o tavo sūnus. - provokuojančiai atsakė snukis berniukas, kardas jo rankose buvo kruvinas, ir jis gerai kovojo.
  - O kas nebloga mintis! Norėčiau turėti penkis, o ne dešimt sūnų kovoti už savo Tėvynę.
  - Ne, galbūt tu dar per mažas mano tėčiui, geriau tau būti mano vyresniuoju broliu.
  Dodger palietė jo lygų, bebarzdotį smakrą ir sukikeno. Tada, prisiminęs senovės rusų paprotį, jis persižegnojo. Ginklo užraktas šildomas.
  - Karšta! Bet nieko, tik atvėsinti galvą.
  Kitas branduolys buvo išsiųstas tiksliai. Didžiulės durys sugriuvo, o sukilėliai, pirmiausia Andželika ir Vega, puolė į plyšį.
  Merginos visada siekė dominuoti, o kadangi jos išsiskyrė puikiais įgūdžiais kovoti, kiti vyrai nevalingai pakilo į savo lygį.
  Vega užšoko ant apgriuvusios parapeto dalies, kardais pagamindama propelerį. Skrido kruvinos mėsos gabalai.
  - Andželika, gal tu turi kokį dopingą, aš nejaučiu savo rankų.
  - Aš taip pat nešaldau, būk kantrus mergaite - būsi atamanas.
  - Vaikiški juokeliai čia netinka, tuoj numesiu kardą.
  "Tada galva nukris".
  Mėsmalė tęsėsi, ugnis degė, o Vega kelis kartus basa įžengė į laužą, bet nekreipė į tai dėmesio. Nustūmę sargybinius, jie įsiveržė į kiemą.
  Čia kovojo pats generolas Monnakas, vyriausiasis superhercogo kariuomenės vadas. Jis buvo labai aukštas, aukštesnis už patį Valją Chervonny ir neįprastai plačių pečių. Čia susirenka du didžiuliai riteriai, kurie kaip ginklą pasirenka dviašmenis kardus. Vali buvo stiprus kaip lokys, bet jo varžovas nebuvo prastesnis, be to, Monnaką treniravo geriausi karalystės kalavijuočiai, o Vali elgėsi senamadiškai. Po minutės generolas, atlikęs apgaulingą judesį, perdūrė varžovui ranką. Vali permetė kardą į kairę ranką, jo judesiai sulėtėjo. Ir tada rėžia užnugarį, prasiveržia per krūtinę. Chervonny sustingo, bet tada jam į pagalbą atėjo Vega. Mergina atrėmė generolo puolimą, o pati kitu kardu padarė žymę jam ant kaktos.
  - Tai kekšė! Aš išdulkinsiu tave visose duobėse. - sušuko Monakas.
  - Ankštis nulūš. - Vega iškišo liežuvį.
  Generolo smūgiai buvo sunkūs, bet nepakankamai greiti, palyginti su Rusijos žvalgybos karininko judesiais. Praleidęs keletą atakų, dejavo, iš perdurto kiauto bėgo kraujas, buvo aišku, kad stambus šernas silpsta.
  Veltui priešas tiki
  Kad jam pavyko palaužti rusus!
  Kas išdrįsta, tas puola mūšyje,
  Priešai bus įnirtingai mušami!
  Vega ištarė senovines, nelabai naivias eilutes ir tęsė puolimą. Galiausiai jėgų netekęs generolas suklupo, o mergina ašmenimis jam pervėrė gerklę.
  - Manau, kad paskubėjau: turėjau tave paimti į nelaisvę ir išprievartauti.
  Tačiau paskutinė kova iš jos išspaudė visas jėgas. Mergina susvyravo ir numetė kardus. Tada ją užpuolė žiauri minia, mergina gavo dvi žaizdas skrandyje, dar vienas peiliukas perpjovė skruostą.
  - Štai niekšai! - Vegos rankos drebėjo, kojos taip pat buvo susivėlusios ir drebėjo, buvo aišku, kad ji ant paskutinių kojų. Andželika taip pat buvo išsekusi ir sunkiai atmušė penkis karius.
  - Kvaila mirti už trijų žingsnių nuo pergalės! - sumurmėjo Vega.
  - Tu gyvensi! - sušuko Oliveris Tvistas ir kaip mažas tigro jauniklis įslydo tarp ašmenų. Pora atakų ir laužytų galvų nulėkė žemyn.
  - Bravo mažute, norėčiau turėti tokį sūnų.
  - Ir aš jau turiu! - sunkiai sukdamasi pasakė Andželika, smogdama kumščiu kitam kovotojui.
  Vega nukrito, veidu į kraują, tada gurkštelėjo. Tai keistai ją nudžiugino, ir ji atsistojo.
  - Vaikeli, dar anksti mane nurašyti, aš dar galiu kovoti.
  Paėmusi numestus kardus, mergina apsisuko, toliau laisvindama vidurius.
  Sargybiniai buvo aiškiai išsekę, vieni kareiviai, praradę drąsą, puolė ant kelių ir prašė atleidimo, kiti, atvirkščiai, pirmenybę teikė mirčiai, o ne nelaisvės gėdai. Tačiau jų jėgos išseko, smūgių vis mažiau.
  - Pasiduoti! Ir mes tausosime jūsų gyvybes. - sušuko Vali Chervonny. - Numesk ginklus, kol nevėlu!
  Daugiau nei pusė tų, kurie kovojo beviltiškai, apleido savo peiliukus, kurie tapo nenaudingi. Tik maža dalis karių ištarė su patosu.
  Sargybiniai nepasiduoda!
  - Tada tave teks nužudyti! Pirmyn, mano drakonai, lieka paskutinės pastangos.
  Vegos ir Andželikos galva barškėjo, o nukankintas berniukas atrodė ne ką geriau, bet jie vis tiek užpuolė priešą, užbaigdami paskutinius pasipriešinimo likučius.
  Kai pagaliau krito paskutinis Alekso persmelktas karys, stojo mirtina tyla.
  Vega išsekusi atsisėdo ant kelių lavonų kalvos. Kalbėjo Aplitė.
  - Ave Maria! Mes laimėjome.
  Vali priėjo prie vyno statinės, paėmė ją, nulaužė apvadą ir pradėjo godžiai gerti. Tada jis kreipėsi į likusius sukilėlius.
  - Ir ko tu vertas. Gerkime iki pergalės.
  Tik dabar Vega ir Andželika pajuto, kad nori valgyti, net skrandį suspaudė, o gerklė išdžiūvo iš troškulio.
  - Kodėl po šlovingo mūšio neatsigerti?
  Sukilėliai pradėjo apiplėšimą, tačiau Vali Chervonny juos sustabdė.
  - Ne, visi turtai turi būti apskaityti ir rekvizuoti. Dabar vietoj kunigaikščio valdysime mes, o kiekvienai valdžiai reikia ir lėšų, ir maisto atsargų. - tarė sukilėlių vadovas.
  - O jūs, merginos, ateikite čia! Jūs tokie šviesūs ir stiprūs kariai, bet aš jūsų nepažįstu! Iš kur tu.
  Vega nusprendė nesakyti tiesos. Geriau daug žinoti ir mažai atrasti.
  - Esame iš tolimų kraštų, daug toliau nei didžiulės Kiramo ir Anglijos valdos, ir ilgą laiką gyvenome militarizuotame vienuolyne, kuriame buvo ruošiamos moterys karės.
  - Tai kaip, bet aš nežinojau, kad yra tokių žmonių, o ar jūsų vienuolynas didelis?
  - Maža ir siaubingai slapta.
  - Ir jūs galite man asmeniškai parodyti žemėlapyje.
  - O žemėlapio nėra, jo vieta tokia šventa paslaptis, kad jei jį išduosime, mus ištiks baisus prakeiksmas.
  - Na, mano slaptosios karo nimfos, aš leidžiu tau išlaikyti šią paslaptį. Ir šis vaikinas, kuris taip gerai kovoja, nėra jūsų giminaitis?
  - Jis mano sūnus!
  - Sveikinu! Tai tikras erelis ir manau, kad laikui bėgant iš berniuko išaugs puikus kovotojas, nors ir dabar jis kovoja puikiai.
  - Pats jį treniravau.
  - Koks tavo partnerio vardas?
  - Aš esu Vega, Dodger vis dar yra su mumis, jis ne tarnas, o lygiavertis partneris.
  - Aš išmoksiu! Kviesdamas jus tapti mano padėjėjais, kiekvienam iš jūsų duosiu po pulką.
  "Labai dėkingi, bet neketiname per ilgai užsibūti šiame pasaulyje ir kai tik mūsų misija baigsis, ją paliksime.
  Tolumoje blykstelėjo šešėlis, nepastebimas mažas žmogelis užsėdo ant žirgo ir šuoliavo prie vartų. Jo lūpos gudriai sušnibždėjo.
  - Panašu, kad apie tokius ir kalba pranašystė.
  . 17 SKYRIUS
  Nuplaktas jaunas kalinys desperatiškai bandė perpjauti grandines. Jam liko nedaug laiko.
  Netrukus trečias plakimas, o tada egzekucija. Kilpoje mirtis nėra taip skausminga, kiek žeminanti. O čia jie labai blogai maitina savižudžius. Duona ir vanduo, tada šiek tiek. O storose akmeninėse sienose šalta. O gydytojas net neateina - nuteistas, tai kam gydyti.
  Kai išsekęs Oliveris Tvistas pateko į sapną, jis svajojo ...
  Po kilnios puotos ir pergalės šventimo susirinko sukilėlių taryba. Jame dalyvavo būrių vadai, taip pat Vega, Andželika, Plutas ir, gana stebėtinai, jaunasis Oliveris Tvistas, kuris buvo paskirtas vadovauti būriui, kurį sudaro vaikai ir paaugliai, ne vyresni nei šešiolikos metų.
  Aptarė dabartinę situaciją ir ką daryti toliau. Pirmiausia reikėjo atkurti teisėtą valdžią pačiame mieste, sustabdyti plėšimus ir smurtą.
  - Jau įrengiau dvidešimt kartuvių, kuriose pakabinami tie, kurie nenorėjo paklusti liaudies valdžiai.
  - Teisingai, bet dar geriau vagis įkalti! - sušuko jaunasis Oliveris Tvistas.
  Keli sukilėlių vadai išreiškė vieningą pritarimą.
  - Iš karto matosi, kaip auga tikrasis žmonių lyderis!
  - Bus statymų! - Nutrauk Vali Chervonny.
  Vega paėmė žodį.
  - Tikiu, kad mums neleis ramiai miegoti, gali būti, kad tiesiogine to žodžio prasme po kelių dienų čia bus atsiųsta didžiulė kariuomenė, kuri apguls miestą.
  - Ne taip greitai! - Nutrauk Vali Chervonny. - Kariuomenė turi būti suburta ir aprūpinta. Be to, Naporedonas konfliktuoja su Agikanu, jei jis per daug jėgų išmes mums, rizikuoja prarasti visas kolonijas. Ne, dar ne taip baisu.
  "Tačiau vis dėlto geriau laikytis, nei apsisaugoti, geriau laimėti, nei trauktis iš baimės. Turime žygiuoti patys, pakeliui papildysime savo kariuomenę maištaujančių žmonių sąskaita, o tada užkariuosime imperijos sostinę kaip savo.
  - Matarra yra mūsų šalies sostinė. Taigi jūs norite nuversti karalių.
  - Tai daryti mus verčia būtinybė.
  Kas tada bus monarchas?
  - Taip, net tu, man nerūpi.
  - Vivat Vali imperatorius. Vadai gavo.
  - Tai labai glostau, aš, ko gero, galiu sutikti su jos pasiūlymu. Kaip sakei, geriau laimėti, nei trauktis iš baimės.
  - Reikia sukaupti visas jėgas ir sutelkti pirmiausia berniukus nuo septynerių metų. - Įdėjo Oliveris Tvistas.
  - O kaip rinksime savanorius ar įvesime šaukimą?
  - Žinoma, pareiga. - Čia atamanai buvo vieningi. - Žmonės jau priprato, ir mūsų kariuomenė taps didesnė.
  - Ir būk ties tuo.
  - Be to. Andželika įsitraukė į pokalbį. - Turime išlaisvinti visus vergus ir paimti juos į savo armiją.
  Neturėsime vergijos! - Nukirsk Chervonny. Sukilėlių vadas iškėlė akmenimis didelę auksinę taurę ir vienu mauku išgėrė - Nuo šiol baudžiavą panaikins visi laisvieji broliai vienas prieš vieną.
  - O grobį reikėtų padalyti visiems po lygiai. Vėl įsikišo Oliveris Tvistas. - Nepriklausomai nuo titulų.
  Vali dvejojo, bet pagaudama įtemptus kovos draugų žvilgsnius, tvirtai pasakė.
  - Tebūnie taip! Balsuojame.
  Visi iškėlė kumščius.
  - Vienbalsiai!
  - sušnibždėjo Dodžeris Vegai į ausį.
  - Žinoma, laisvė yra nuostabi, bet neužsibūkime per ilgai. Juk mes turime savo šalies - Didžiosios Britanijos - uždavinį.
  - Pamiršai, kad pažadėjome sugrąžinti Andželikai jos sūnus. Vienas grąžinamas, kai tik rasime antrą ir paimsime Matarrą, tuoj pavirsime į šviesos pusrutulį.
  - Tai gali užtrukti per ilgai. - Piteris liepsnojo iš pykčio.
  Apie ką šnabždesi. - įtariai paklausė Vali.
  - Apie asmeninius reikalus. - šypsodamasi, atsakė Vega.
  - Tai tavo reikalas. Na, čia yra pagrindiniai sprendimai, kuriuos priėmėme, belieka aptarti smulkmenas.
  - Velnias slypi detalėse. Vega pasakė.
  - Nenoriu skambėti įkyriai, bet jūsų atėjimas primena paplitusią legendą apie du basus karius su kardais, kurie pasirodys prieš pasaulio pabaigą.
  Galite galvoti apie mus kaip apie bet ką, bet kartais legendos išsipildo. Vega pasakė.
  - Ir netikiu, kad esate Mergelės Marijos ir Azazelio įsikūnijimas, bet žmonės gali tuo patikėti. Taigi geriau jo nenuvilti.
  - Kodėl? - paklausė Andželika.
  - Nes tokiu atveju prie mūsų prisijungs daug paprastų ir religingų karių. Juk žmonės nėra pastovūs savo pyktyje, o daug nuoseklesni kulto garbinime.
  Mergina prisipylė pusę stiklinės silpno vyno, suvilgo gerklę.
  - Na, dėl teisingo tikslo aš tam pasiruošęs. Bet tu žinai ką Vali. Andželika dvejojo.
  - Nedvejok kalbėk.
  - Kaip vertinate mokslus?
  - Pats nesu labai raštingas, bet manau, kad jeigu tai yra šalies ir darbo žmonių labui, tai mokslą reikėtų skatinti.
  - Reikėtų mokytis ir pačiam, kad nebūtum aklas.
  - Jaunystėje pats buvau vergas, o iki raštingumo nepasiekiau, o paskui tiesiog dariau tai, ką kovojau, slėpiausi nuo gaudynių, vykdžiau teisybę. O jei tapsiu karaliumi, nežinia, ar turėsiu bent grūdą laisvo laiko.
  - Senovėje mūsų motinoje planetoje gyveno didis valdovas Čingischanas. Jis taip pat nemokėjo nei skaityti, nei rašyti, bet pasiekė didelių užkariavimų ir sukūrė gana tvirtą imperiją. Vega pasakė.
  - Koks puikus pavyzdys. Kiek suprantu, tu čia atskridai iš tolimų žvaigždžių.
  - Taip, supratai teisingai, o mūsų imperija apima milijonus pasaulių, panašių ir nepanašių į tave.
  - Su tokiais duomenimis jūs juo labiau tinkate mesijų vaidmeniui. Padėkite man laimėti sostą ir aš padarysiu viską, ko paprašysite.
  - Turime vieną reikalavimą tau plėtoti mokslą, naikinti vergiją, valdyti dorai!
  - Jūs sakote vieną, bet iš karto iškeliate tris! Chervony nusijuokė. - Gerai, prisipildykime taures ir gerkime į sėkmę.
  Atamanai gėrė, įskaitant Oliveris Tvistas. Berniukas šiek tiek supyko ir kalbėjo su patosu.
  - Aš noriu būti princu.
  - Apie ką tu kalbi, aš tave priimsiu. - švelniai pasakė Vali.
  - Ne, turėtum mokytis normalioje mokykloje, kai tik rasiu tavo brolį, grįšime.
  - Ar jis tavo sūnus? Andželika linktelėjo. - Tada turėtum klausyti mamos. O dabar išgersime dar vieną gėrimą ir išsiskirstysime tarp karių.
  - Tik neduok jam.
  - Žinoma, užtenka, vaikai turėtų laikytis saiko valgydami ir gerdami.
  Taręs paskutinį tostą, Chervonny baigė susirinkimą. Jau koridoriuje Dodžeris patraukė Vegą.
  - Vadinasi, jums tėvynės duota užduotis nieko nereiškia?
  - Žinote, pavargau būti paklusnia marionete, noriu bent kartą gyvenime suvaidinti lemiamą vaidmenį, rizikuoti viskuo, bet išlaisvinti planetą nuo viduramžių viešpatavimo.
  - O tai, kad nuo mūsų misijos priklauso Tėvynės likimas, ar jums viskas taip pat?
  - Ne, bet pradėti darbai turi būti baigti. Negalime apleisti šių žmonių kritiniu istorijos momentu. Įsivaizduokite, kas jų laukia be mūsų - kankinimai ir egzekucija.
  - O kaip su Andželika, tikiuosi, ji pati susitvarkys.
  "Tačiau ji neturi tokių didelių karinių įgūdžių ir žinių kaip mes. O kas liečia milijonų žmonių laimę, ji gali žūti.
  "Ar esate tikras, kad smurtinis maištas gali atvesti į visuotinį rojų? Byla gali baigtis tik kraujo pertekliumi.
  - Todėl ir reikalinga mūsų kontrolė, kad neužmirštuolės augtų vietoj kraujo.
  - Gerai, duosiu tau dar tris dienas, o jei nesutiksi jų palikti, aš pats paliksiu sukilėlių stovyklą ir skrisiu į Samsono planetą.
  - Žinai, kad negaliu. Na, pažiūrėkime į aplinkybes.
  Vadai išsiskirstė dalimis ir pradėjo skaidyti kariuomenę į pulkus. Partizaninėje kovoje išbandytus ir užkietėjusius žmones Vali Chervonny skyrė į dideles būrius, o patys žmonės rinkdavosi mažesnius. Tuo pačiu metu buvo atlikta rūmų revizija, nors viršutinės patalpos nukentėjo nuo gaisro, pačios sienos išgyveno gaisrą, o svarbiausia - išliko didžiulis rūsys, kuriame buvo saugomi kolosalūs superhercogo lobiai. Tačiau tuo metu, kai bandė patekti į iždą, žuvo keliolika sukilėlių. Įdiegti treniruokliai ir spąstai su strėlėmis tiesiogine prasme suglumino beviltiškus vaikinus. Tačiau Vali Chervonny buvo patenkinta.
  - Vadinasi, vagims reikia. Nuo šiol visi pinigai yra žmonių labui.
  Parako statinių pagalba spąstai buvo susprogdinti ir prieš sukilėlių žvilgsnį atsidūrė tvarkingai sukrauti aukso, sidabro luitai, statinės ir monetomis užpildytos skrynios. Atskiroje vietoje gulėjo brangakmeniai, deimantai, kai kurie graikinio riešuto dydžio, krištolo skaidrumo rubinai, smaragdai, dalis jų buvo papuošalų ar gėlių pavidalo, agatas, topazas, safyrai, pavieniai vištos kiaušinio dydžio perlai.
  "Šie kunigaikščiai šimtmečius kaupė turtus. Pats laikas pasidalinti su žmonėmis.
  Visur esantis Vega ir tada įkišo liežuvį.
  - Mano imperijoje deimantai nėra labai vertinami, jie gaminami pramonės įmonėse. Tas pats ir su rubinais, jie buvo naudojami lazeriuose, kol nebuvo išrastos megaplazminės mašinos, bet smaragdai yra kažko verti.
  - Šiuo atveju aš juos tau duodu, gal auskarams?
  - Nemėgstu apsunkinti ausų. Pakanka paprasto žiedo!
  Maisto atsargos pilyje, kaip ir miesto sandėliuose, buvo nemažos, todėl badas revoliucijai negresia. Apskritai, derlingas klimatas - trys saulės vienu metu ir neįprastai vešlūs augalai leido nuimti derlių keturis kartus per metus. Žinoma, žiemos nebuvo, klimatas priminė pusiaujo.
  Ir kaip bebūtų keista, žmonės badavo net ant šios minkštos, pūkuotos, nuo riebalų trykštančios žemės, kur pakakdavo įsmeigti pagaliuką, kad pražystų. Žiauri oligarchijos galia, dideli mokesčiai ir duoklė lėmė tai, kad dauguma žmonių gyveno skurde.
  Todėl sukilimas išplito, išsibarstė po miestus ir kaimus. O kai sukilėlių armija išsiruošia į kampaniją, tai yra įspūdingas vaizdas. Daugybė sukilėlių išėjo pro vartus ir pajudėjo plačiu keliu. Tačiau nesąžiningai, kaip profesionalus kariškis susiraukė, buvo akivaizdu, kad savanoriai buvo prastai apmokyti, nevykę, nors vadai bandė juos statyti. Tarp ginklų ypač daug ištiesintų, grėsmingai atrodančių dalgių, daug iečių, yra net ragais ir pagaliais ginkluotų žmonių.
  Muškietų yra nedaug, net primityvių. Tokio tipo pajėgose ginkluotės lygis nėra aukštesnis nei Ivano Rūsčiojo laikais, svarbiausia - šaltieji ginklai, kurie sukilėliams suteikia tam tikrų šansų. Bet jei susidurs su didele ir gerai aprūpinta armija, jie bus nušluoti. Artilerijos neužtenka, dauguma miesto šturmo metu užfiksuotų pagautų pabūklų yra per sunkios, jas sunku tempti. Tai reiškia, kad karūnos kampanija yra ne kas kita, kaip lošimas, kuris gali baigtis daugybe kraujo.
  Čia ateina vietinių amazonių moterys, dauguma jų yra raumeningos ir didelės, sunkaus darbo metu išpūstų raumenų. Jos, kaip taisyklė, lydi savo vyrus, tačiau yra ir labai jaunų vienišų moterų. Iš jų Vega sudaro savo sargybą.
  Štai dar keliolika merginų apsupo ją ir Andželiką.
  - Jūs šventieji! - jie šaukė. - Marijos ir Azazelio pirmtakas.
  Vega yra gana pripratusi prie savo vaidmens. Nors šis demonas netiki Dievu, ji apsimeta pasinėrusi į religinę ekstazę.
  - Tikėk Visagaliu, tavo pasaulį atėjo bausmė. - Vegai pavyko sužinoti apie legendą bendrais bruožais.- Aš atėjau čia, kad vargšai būtų turtingi, o turtingieji - vargšai!
  Tai sukėlė vargšų entuziazmo sprogimą. Jie triukšmavo, mojavo dalgiais.
  - Turime moterų lygybę, taip pat reikia kovoti. Aš pirmas parodysiu pavyzdį! Vega pakėlė kardą virš galvos.
  Daugelis merginų ir suaugusių matronų palaikė šį impulsą - nors šiame pasauliniame kare buvo laikoma vyriška profesija.
  Prie jų privažiavo pats Vali Chervonny. Šį kartą jis užlipo ant stifino - juokingo gyvūno, kuris yra dramblio ir kaktuso mišinys. Viršuje, kur stovėjo balnas ir lankininkas su karieta, viskas buvo tvarkingai apdailinta, bet trys kamienai atrodė linksmai.
  Oliveris Tvistas pirmą kartą pamatė tokį gyvūną ir iš smalsumo traukė spyglius, tada pabandė groti, jie suskambo ir gavo kažką iš tolo panašaus į arfą.
  Berniukui pavyko atkurti galantiško kariuomenės žygio melodiją.
  - Nežaiskite, nors ne, toliau grokite savo akivaizdžiais muzikiniais sugebėjimais.
  - Ar jums patinka muzika? - nustebo Oliveris Tvistas.
  Žinoma, aš nesu laukinis. - Vali net įsižeidė. - Jeigu aš iš paprastos šeimos, tai ką tu manai; nesugeba suvokti grožio?
  - Tai karinis himnas su juo kariai eina mirti. Bet jei nori, aš tau pagrosiu herojišką Bethoveno simfoniją, skirtą Napoleonui Bonapartui.
  - Kas jie tokie?
  - Senovės tolimų žvaigždžių herojai.
  - Pažaisk.
  Berniukas pradėjo derinti "stygas", kiekviena dramblio adata turėjo savo diapazoną. Galiausiai jam pavyko rasti tinkamą ritmą ir jis pradėjo groti. Išradinga melodija originaliame spektaklyje buvo įspūdinga. Netrukus juos apsupo keli tūkstančiai žiūrovų ir vienbalsiai reikalavo tęsti.
  Chervonny nutraukė susikaupimą.
  - Mūsų tikslas - ataka prieš sostinę, turime nestovėti vietoje. Patrizhas liko už nugaros, o po pergalės klausysimės muzikos.
  Oliveris Tvistas, paskatintas minios nuotaikos, tapo užsispyręs.
  - Leisk man vaidinti jiems Čaikovskio, tai irgi labai stiprus antikos herojus.
  - Ne! Apsisukame ir žygiuojame.
  Čia į pokalbį įsijungė Vega.
  - Leisk jam žaisti! Aš taip pat noriu klausytis Čaikovskio, juolab kad jis yra mūsų protėvių valstybės kompozitorius!
  Vali Chervonny dvejojo, nenorėjo ginčytis su naująja šventąja, jos autoritetas ir įgūdžiai praverstų, tačiau jo paties autoritetas turėtų būti išsaugotas.
  Ką pasakys Andželika?
  - Tegul groja, bet tai bus paskutinė jo daina. - tarė gražuolė.
  Oliveris Tvistas papūtė, tada pradėjo dainuoti. Jo balsas dar nebuvo pradėjęs lūžti, todėl skambutis buvo neįprastai aiškus.
  "Ir jis turi gerus vokalinius sugebėjimus", - pagalvojo Dodger. - "Kai ir aš dainavau, gaila po kalėjimo, visai netekau infuzijos".
  Tačiau pats kaktusinis dramblys atrodė kitokios nuomonės. Kurį laiką jis stovėjo ramiai, o tada kaip paleisti. Oliveris nuskriejo nuo spyglių, o patyręs motociklininkas, sėdintis su Valya Chervonny, patraukė vadžias. Bet niekas nepadėjo, gyvūnas vis labiau trūkčiojo, atrodė, kad dramblys išprotėjo. Stora oda parausta, o tai buvo grėsmingas ženklas tokio tipo gyvūnams. Čia pats Valis neatsilaikė ir skrido iš nugaros, tikriausiai būtų susilaužęs kaklą, bet Gudrininkas buvo budrus ir pakėlė sukilimo galvą. Tačiau raiteliui pasisekė kur kas mažiau, nuo aštraus stūmimo jis išskrido kaip kulka ir atsitrenkė į palmę.
  - Siaubas pabudo! Tai tu jam atnešei tą suplyšusią dainininkę! - sušuko Červonas.
  Šią akimirką Andželika pašoko į priekį, virš jos sklandė milžiniškos dramblio iltys, net drąsioji Vega rėkė. Tačiau mergina nė nemirktelėjusi uždėjo ranką jam ant kamieno. Atrodė, kad iš jos išbėga energijos srautas, išprotėjęs dramblys trūkčiojo ir sustingo, jo oda iš raudonos tapo mėlyna. Tada jo krauju pasruvusios akys įgavo prasmingą išraišką, ir pabaisa su trimis kamienais atsiklaupė.
  Visi sustingo, netikėdami savo akimis, stojo mirtina tyla, o tada ji sprogo nuo kažkieno riksmo.
  - Dramblių šventoji ponia.
  Pasigirdo šūksniai, minia skandavo.
  - Marijos įsikūnijimas prisijaukins bet kokį žvėrį! Šlovė šventiesiems!
  Dramblys nusilenkė, ir Vali Chervonny vėl atsisėdo ant jo. Sukilėlių vadas buvo patenkintas, o užsispyręs berniukas tai gavo, o Andželikos autoritetas dar labiau sustiprėjo, o tai objektyviai jam į naudą.
  Prieš atsisėsdamas jis sušnibždėjo Andželikai į ausį.
  - Kai tapsiu karaliumi, pasiūlysiu tau tapti mano žmona.
  Mergina atsakė.
  - Norint ištekėti, reikia meilės.
  Vali iškvėpė.
  - Aš tave labai myliu.
  - Aš tavęs dar neturiu.
  - Žodis vis dar įkvepia vilties.
  Tada Vali su pavydu pažvelgė į Dodgerį, ar šis jaunuolis nėra jo konkurentas?
  Bet tada, pagavęs Vegos žvilgsnį, jis suprato, kad su ja jie greičiau pora. Taip į jį žiūri šis tigras, kupinas pavydo ir susižavėjimo. Tiesa, jis tikrai jaučia didėjantį Andželikos žavesį, būtent tokią moterį norėjo matyti savo žmona, stiprią, protingą, drąsią, galinčią dalytis vadovo našta, o ateityje, jei Dievas padės ir karalius. Jos sūnus, žinoma, nėra cukrus, nors stiprus vaikinas, drąsiai elgėsi kankinant, puikus kovotojas, bet vis tiek kažkoks nepažįstamasis. Kita vertus, jei jis būtų jo kraujo, Valis laikytų save laimingu tėvu.
  Tuo tarpu Oliveris Tvistis kūrė savo nepilnamečių sargybinius. Tuos bendraamžius, kurie sulėtino greitį ir blogai klausė komandų, mokė kumščiu. Kankinimo pėdsakai ant jo kūno visiškai išnyko, net vaikai žiūrėjo į jį tarsi į stebuklą ir iš visų jėgų stengėsi paklusti. Tuzoko pasaulis vis dar neapsiėjo nuo kankinimų, viena jo koja buvo apdegusi, sutvarstyta, dėl to paauglys šlubavo, bet botagai ne tokie baisūs. Ir vis dėlto, kad nesumažėtų, berniuką pasodino į vagoną.
  Oliveris Tvistas lėkė aplink ją kaip velnias, viliojo draugui, tada grįžo į savo grupę. Reikės išsiaiškinti, kokia yra paslaptis ir kodėl jis taip greitai pasveiko. Matyt, žmonės iš žvaigždžių turi ypatingą magiją ar neįprastą gydymo meną. Tuo tarpu jis atidžiai stebės jį kampanijos metu. Tačiau pagrindinis pavojus kyla iš Liūto burnos ordino, tai yra didžiulė ir klastinga jėga. Jie taip pat gali apsinuodyti, todėl jei Aplita būtų surengęs sąmokslą prieš nuodus, jis būtų ramus. Jei gerai pagalvoji, tai jos pirmiausia turėtų pašalinti šias merginas, jos meta skaudžiai aštrų iššūkį Didžiojo Brolio valdžiai.
  Ir jei jiems pasiseks, įsakymas gali kreiptis pagalbos į jį Chervonny.
  - Mažiau nei karališkoji karūna, nesutinku. - garsiai sako Vali.
  Andželika jį išgirsta, tuoj užšoka ant dramblio ir pertraukia.
  - Ar mes pradėjome maištą dėl karūnos? Mūsų tikslas - laisvė ir teisingumas.
  - Žinoma, bet tam, kad šalis nepapultų į anarchiją, kažkas turi būti karaliumi.
  - Tas, kuris juo tampa, turi turėti visas monarcho savybes.
  "Bet jūs jau nusprendėte, kad aš tapsiu monarchu.
  "Bet mano kontroliuojamas aš pats nuvesiu jus į Matarą.
  - Ačiū, požemio vaike. - pusiau juokais pasakė Vali.
  - Pamiršai, kad dabar aš šventasis. Ir jei taip, tuomet privalai man paklusti, nes Marija vyresnė už bet kurį žemiškąjį karalių.
  - Šiuo atveju vėlgi tu teisus, kad galiu būti paprastas mirtingasis. Geriau aptarkime tolimesnio karo planą, nusprendžiau pasiųsti savo pulkus į Loistrogo miestą, čia yra pagrindinis taškas, kur susilieja visi keliai. Iš ten galime atidaryti tiesioginį maršrutą į Matarre.
  - Yra labai stiprus garnizonas ir daug pabūklų. Pirmiausia patarčiau eiti palei Facet liniją, ten daug karinių gamyklų, pastebimai papildytume savo arsenalą.
  - Gamyklos gerai įtvirtintos, ten prarasime per daug žmonių ir laiko.
  - Manau, kad patys darbininkai pakils ir atvers mums vartus.
  - Tarp tų, kurie dirba galiniuose kambariuose ir kasyklose, vergų tikrai daug, bet samdomi darbininkai nelabai norėjo prisijungti prie mano gaujos.
  - Taip yra todėl, kad, skirtingai nei pabėgę vergai, neturintys ko prarasti, išskyrus grandines, jie turi šeimas, ir tik patys beviltiškiausi gali jas patraukti po kirviu.
  - Galbūt jūs teisus, prieš išvykdami į sostinę neapsieisime be ginklų. Vali apsisuko. - Ir čia mes sukame šakę, kur patarei.
  Didžiulis raižytas granito žymeklis rodė nuorodas. Sostinė Matarė vis dar buvo už penkių šimtų mylių. O palei pakraščius plytėjo turtingos, tankiai apgyvendintos žemės.
  Kariuomenė pasuko į gamyklas, reikėjo papildyti ginklų ir muškietų atsargas. Petras vis labiau susiraukė - sukilimas aiškiai užsitęsė. Pakeliui gulėjo Sinhor fortas, labai didelis, senovinis, bet gerai sutvirtintas stipriu garnizonu ir tolimojo nuotolio patrankomis. Apeiti jį buvo labai sunku. Kad nesugaištų daug laiko, Andželika ir Vega ėmė gudrauti. Pasiėmę statinę parako, jiedu nuėjo link vartų.
  Griovys gilus, tiltas pakeltas, atrodė, kad vietiniai kariai buvo įspėti apie sukilimą. Vyresnysis karininkas majoras Fonolis apžiūrėjo aplinką pro žvalgybos stiklą. Praėjusi naktis buvo sunki, būdamas gerokai išgėręs, jis pasamdė dvi prostitutes, tikėdamasis karališko poilsio. Ir jam kažką paslydo, majoras "apalpo", o ryte pabudo be pinigų skaudama galva. O kadangi jis visada viską eidavo be cento kišenėje, nuleisdamas smuklėse ir lošimo įstaigose, prisigerdavo, tai pavyko, tik kažkieno sąskaita paskolomis. Iki šios akimirkos vyno poros visiškai išsisklaidė, atėjo "atliekos". Dabar jam labiausiai norėjosi išgerti ir paragauti moters glamonių. Jam buvo išsausėjusi gerklė, nepaliaujamai skaudėjo kirkšnį, smilkinius, tarsi į jas būtų įpiltas lydyto švino.
  - Vaikinai, duok man bent taurę vyno.
  Kapitone, atrėžė Kvasas.
  - Savaitę nepristato, tai anatema.. Raudonas sandėlis su vynu išdaužtas, patys mirštame iš troškulio.
  - Aš asmeniškai nukirpčiau Chervonny ausis. Kur galima gauti alkoholio?
  - Dėl pinigų - jokių problemų.
  - Pinigai! Oho, velnias, kodėl tu sugalvojai tokią bjaurybę kaip grynieji pinigai.
  - Taip Dievas mato, kad sutvarkyta, kai su kitu blogai sekasi.
  - Na, kodėl man blogai.
  - Darai daug klaidų.
  Iš už vešlaus miško išlindusios prie jų artėjo dvi žavios merginos.
  - Jau turiu nesklandumų. Gražuolės iš miško atrodo.
  - Leisk pažiūrėti. - Kapitonas nukreipė teleskopą.
  - Oho, tokių gražių žmonių dar nemačiau. Ne moteriškos pavasario gėlės.
  - Stebuklas, bet ką jie atsineša.
  - Statinę, ir gana didelę.
  "Jame turi būti dieviško gėrimo, o pačios mergelės tikrai yra deivės. - tarė majoras, įsikibęs į vamzdį.
  Merginos priėjo prie griovio ir atsistojo priešais vartus savo skambiais balsais, kuriuos šaukė.
  - Sargybiniai, prašau atidaryti duris moterims.
  Majoras tiesiogine to žodžio prasme valgė juos akimis tris dienas kaip nemaitintas gaidys.
  - Žinoma, atidaryk jas, liepiu nuleisti tiltą.
  - O sukilėlių grėsmė?
  - Čia turime dvi galingas baterijas su sunkiais pabūklais, o kiekvienas žemės lopinėlis iššautas, ir apskritai visada turėsime laiko nuimti tiltą. Negi tu nenori įkalti kuolo tarp jų lieknų kojų, ar ne?
  Tikrai įdegusios, tarsi iš bronzos išlietos, merginų kojos buvo nuogos kone iki klubų. Kiek jie galėtų suteikti malonumo nuo abstinencijos pavargusiam žmogui. Kuklūs drabužiai praktiškai neslėpė savo figūrų, priminė statulas, bet ne šalti, o gyvi, drebantys, galintys suteikti stipriausią beprotišką malonumą.
  Fonoliui seilėjosi, jis asmeniškai pribėgo prie sargybinių ragindamas juos sėdėti, o tada pasiraitojo rankoves ir savo rankomis suko vairą.
  Galiausiai pasakiškos merginos, pliaukštelėjusios basomis iškaltomis kojomis, perėjo tiltą, matyt, buvo labai stiprios, jei be didelių pastangų tempdavo gana didelę statinę ant ratų.
  Pirmieji pribėgo kapitonas ir majoras, o Fonolis, negalėdamas atsispirti, uždėjo ranką Vegai ant šlaunies. Mergina nusišypsojo ir atsargiai paėmė ranką.
  - Ateis laikas meilės valandai su tavimi, bet kol kas nori numalšinti troškulį.
  - Žinoma, gerklė visa išdžiūvusi.
  Vega atsargiai atsuko čiaupą, pripylė pilną puodelį majorui. Parako statinėje, tik tuo atveju, buvo palikta indas vyno, ir staiga jie patikrins.
  Kapitonas nusekė paskui jį. įsiterpė Andželika.
  - Norėtume, kad visi tvirtovės baterijos šauliai paragautų vyno. Ir tada vargšai liūdėjo be alkoholio.
  - Kas yra sąžininga.
  "Be to, mes per ilgai tempėme šią statinę, todėl neketiname nieko nemokamai gydyti.
  - Žinoma, jums bus dosniai atlyginta.
  Merginos savo mirtiną naštą tempė į baterijas. Visas jų planas buvo pagrįstas tuo, kad ginklu būtų galima sustabdyti daugybę ginklų, kurie laikė plokščią slėnį.
  Kelyje juos pasitiko linksmi karžygiai, jie juokėsi ir kvietė merginas pasivaikščioti su savimi, kai kurios drąsiausios bandė liesti ir liesti ypač krūtis. Savo gėdai Vega pajuto norą, jos krūtys ištino. Visgi moteriai jausti vyro glamones yra didžiulis malonumas.
  - Berniukai, tik ne visi iš karto, stokite į eilę. - Ji pasakė. - Taip, ir bent jau paruošk aukso.
  - Tokiems kaip tu ir du auksiniai negaila.
  - Nepaisant jaunystės, jau esu patyręs ir galiu aptarnauti iš karto dvidešimt žmonių. - tarė Vega, o tuo tarpu pati, atidžiai žiūrėdama, kur arčiau parako statinės.
  - Išsirink mane, aš esu stipriausias.
  - Pulke esu laikomas gražiausiu, todėl turėčiau būti pirmas.
  - Ir pažiūrėk į mano krūtinę net tris kryžius.
  - Taip, tu senas, jaunieji pirmiausia turėtų gauti savo dalį.
  Angelica taip pat buvo čiupinėjama, bet skirtingai nei Vega, tai nebuvo malonu, nes ji buvo gerokai griežtesnio auklėjimo. Ir ji norėjo kuo greičiau atsikratyti šių geidulingų veidų. Nupūsk juos į pragarą ir pamiršk. Kur tie prakeikti vamzdžiai, gal sandėlis visai kitoje vietoje, o ne prie ginklų?
  Ir štai, kiek jų, džiaugėsi Andželika. Vietiniai vis dar nespindi intelektu arba pernelyg pasitiki savimi. Tiesa, spragos siauros, patys ginklai gerai apsaugoti nuo apšaudymo, yra net padirbtų skydų. Taigi pralaimėjimo iš atsitiktinio branduolio tikimybė yra maža. Tačiau vis tiek laikyti tiek parako vienoje vietoje nėra taip atsargiai, į tai reikės atsižvelgti būsimame kare.
  - Mielieji gerieji, prieš jums pradėdamas puotą, papasakosiu istoriją iš savo patirties. Norite sužinoti, kaip aš mylėjau berniukus. Vega rėkė.
  - Žinoma, mes! - Atsakydami kovotojai lojo vieningai.
  Angelica statinę padėjo arčiau kitų, jei ji sprogsta, tada jie detonuoja iš karto, rūgštis saugiklio viduje turėtų veikti tiksliai minutę, ne veltui ji pritvirtinta prie laikrodžio mechanizmo.
  Vegos akys spindėjo, laukdamas teroristinio išpuolio. Andželika taip pat nervinosi ir, norėdama nuimti įtampą, įsipylė vyno, tada išgėrė vienu gurkšniu. Jos raumeningą fantastišką kūną pasklido prakaito lašai, o kojų oda ėmė priminti perlų išsibarstymą.
  Paskutinis spustelėjimas ir laikas jiems riedėti.
  Tuo tarpu Vega pradėjo pasakoti aiškiai išgalvotą istoriją apie tai, kaip ji dirbo viešnamyje. Buvo akivaizdu, kad jos istorija buvo sėkminga, kareiviai drebėjo ir susijaudinę.
  - Jų buvo iš karto keturi, nuo jų sklido stipraus prakaito kvapas, jau seniai buvau šlapias, o liežuviu norėjau pajusti jų karštas dorybes.
  Tuo metu Vegai pagailo šių vaikinų, kurių daugelis buvo jauni ir gražūs. Po minutės, ne daugiau, jie mirs, jų gyvenimo kelias bus nutrauktas pačiu baisiausiu būdu. Ir ji ir Andželika bus kalti. Dabar, kiek žmonių ji pertraukė įvairiais būdais, net jei jos gailėjosi, tada viskas buvo labai greitai pamiršta. Bet dabar toks gailestis užpuolė, kad net ašaros ištryško. Reikia prisisegti, kad neišduotum savęs, bet Vega jautė, kad nebedaug ir jie išsisprogs į tris upelius.
  - Dieve, kam žmonėms reikalingi karai. - sušnibždėjo ji.
  - Na, kodėl pertraukei, tęsk, pasigirdo balsai. Mums labai patinka tai, kas nutiko toliau?!
  - Atsiprašau, drąsūs kariai. Bet aš išgėriau per daug ir man reikia šlapintis. Vega pasakė. Andželika pribėgo prie jos.
  - Mano šlapimo pūslė irgi pilna, palauk mūsų minutę, mes bėgame.
  - Čia pat nusiramink. - sušuko pilkaūsis pulkininkas.
  - Ne, kaip gali, mes kultūringos damos.
  Merginos bėgo taip, kad blizgėjo šiek tiek apdulkėję kulnai, prieš žygį Vega ir Andželika kruopščiai nusiplovė kojas. Dabar svarbiausia turėti laiko išvykti ir tuo pačiu neleisti pakelti tilto.
  Čia yra bokštas, kuriame veikia kėlimo mechanizmas. Merginos įbėga į jį ir tuo metu pasigirsta didžiulis sprogimas. Sienos akimirksniu išsiskiria su daugybe įtrūkimų, o sprogimo banga paima jaunas amazones ir meta griovį.
  Prie jų veržiasi baisūs padarai, panašūs į krokodilus su dviem galvomis ir trimis eilėmis, dantimis, nuodingomis piranijomis, aštriomis kaip dėlionės nosimis ir žiurkių burnomis.
  Sakoma, baimė pažadina papildomas jėgas, žmogus šiuo atveju išnaudoja raumenis šimtu procentų. Taip ir atsitiko šiuo atveju, merginos beviltiškai užsidirbo rankas ir kojas, o dantys tik daužėsi, šiek tiek subraižė kojas. Tada jie iš visų jėgų pašoko, įsikibę į griovio kraštą. Naudodami keturias galūnes vienu metu, jie šliaužė palei nelygią sieną, panašiai kaip voras.
  Nors uolėtas paviršius buvo slidus, kojos vis nukrito, bet kažkokio stebuklo dėka merginos liko ant gleivingo paviršiaus. Labiau patyrusi Vega lipo pirma, daug valandų treniruotėse treniruotėse nenuėjo veltui. Bet Andželika paskutinę akimirką pratrūko nuo laukinio šauksmo. Vega vos spėjo patraukti ją už plaukų.
  - Tau velniškai skauda. - Orala Andželika.
  - Koks yra geriausias būdas tave paleisti? - ironiška Vega.
  Ištraukusi ją padėjo ant akmens paviršiaus. Andželika refleksiškai palietė galvą, kaip įprasta, visi plaukai nepažeisti.
  - Puiku, ačiū, kad mane išgelbėjai, o dabar eikime į mūšį.
  Tiltas jau buvo pradėjęs kilti, ir sukilėliai skubėjo prie jo iš visų jėgų.
  Dvi neginkluotos merginos atskubėjo prie prie įėjimo stovėjusios sargybos. Apsaugų buvo apie dešimt, bet jie nesitikėjo, kad juos užpuls visos dvi piktos moterys. Be to, po sprogimo buvo apnuoginta Andželikos krūtinė. Trys kariai, nusimetę ginklus, puolė prie jos, bandydami ją išprievartauti.
  Mergina, pašokusi, dviem kojomis iš karto trenkė abiem iškrypėliams į kirkšnį. Ir treti pirštai akyse. Taip iš karto buvo išvesti trys kovotojai. Vega jai nepasidavė, įsibėgėjusi, trenkė plikomis kojomis, dviem į žandikaulį, dar vieną delnu į gerklę. Taigi šeši iš dešimties buvo atšaukti per vieną sekundę. Tada, pasiėmusios numestus kardus, Andželika ir Vega krito ant likusių keturių.
  Merginos judėjo taip greitai, kad patyrę kariai negalėjo suspėti jų judesių. Atlikusi "Girto drugelio" techniką, Vega mirtinai nulaužė vieną kovotoją, paskui, pagaminusi varžtą, nužudė antrą. Aplita savo ruožtu meistriškai atliko "Mad Fan" techniką, dėl ko buvo nukirstos dvi galvos.
  - Taip pirmąjį statymą įveikėme puikiai. - pasakė Vega.
  Sugriebusios du kardus merginos puolė vidun. Ten jie kirto kareivių kūnus, tarsi nuostabią dalį plieno, dalis gyvą mišką. Jų basos kojos sklido per kraujo balas, palikdamos matomus pėdsakus. Pats bokštas buvo įskilęs, užstrigo kėlimo mechanizmas, jie su pastangomis kilo. Vienu metu atlikdami "Trigubo sūkurio" techniką, Vega ir Aplita, iš karto paguldę septynis karius, įsiveržė į kambarį. Majoras Fonola iš pradžių nusišypsojo, o paskui, pamatęs kruvinus kardus, išbalo ir atsiklaupė.
  Darysiu ką nori, tik nežudyk manęs.
  - Pirmiausia turite nuleisti tiltą.
  Vega atstūmė majorą ir su jėga metėsi ant vairo. Andželika su Ragged Stone išžudė dar du nepaklusnius karius.
  . 18 SKYRIUS
  Oliveris buvo smarkiai nuplaktas. Trečiuoju pjūviu ant žaizdos botagu buvo užberta ne tik druska, o ant plikų vaiko padų užteptos iki raudonumo įkaitusios geležies juostelės. Ir beveik suluošintas. Labai skauda kai dega kulnai, o dar truputi ir nuoga krutine.
  Šaltoje tamsioje kameroje, pilnoje žiurkių ir vorų, Oliveris paguodą rado tik miegodamas.
  Ir buvo ką pamatyti.
  Tiltas lėtai leidosi, ratas buvo sandarus, prastai suteptas. Tuo tarpu sukilėliai jau buvo iššokę į proskyną, pribėgę prie geležinės plokštės. Pirmasis tuo pačiu metu ant tilto užšoko, prasiverždamas pro priešininką, buvo Dodger, jis lenktyniavo ant žirgo, o po jo - likusieji. Tuo tarpu Andželikai ir Vegai teko kovoti pranašesnėmis jėgomis. Į juos lakstė kovotojai, ėjo labai kietai, merginos kapojo kūnus, tarsi raugintus agurkus, daužydamos juos kiaurai. Pavojingiausi buvo šauliai, tačiau apsisukti jiems nebuvo leidžiama, buvo per daug žmonių. Tačiau esant tokiam dideliam priešų skaičiui, juos sulaikyti buvo per sunku. Laukdama, kol tiltas visiškai nusileis, Vega sviedė fakelą prie vairo, jis įsiliepsnojo, uždegdamas raudoną liepsną.
  - Palaikyk juos dar minutę, Andželika, o tada galėsime išeiti. - sušuko ji.
  Vega buvo sužalota į petį ir nežymiai subraižė krūtinę, Andželikai grandine trenkė į nuogas kojas, mergina porą sekundžių šlubavo, o paskui sutraukusi valią į kumštį tęsė kovą.
  Įtūpusi ji nukirto iš karto du, o Vega šuoliu smogė koja koja.
  - Pjaukite abiem rankomis ir kojomis. Šokinėkite dažniau.
  - Esu karatė profesionalas, panašu, kad jiems šis menas - naujovė, tad įveiksime stipriau.
  Basos, labai lieknos, raumeningos mergaičių kojos blykstelėjo, skirstydamos smūgius, numušdamos priešus. Kaip Vega netrukus suprato, veiksmingiausia buvo trumpu siūbavimu trenktis į kirkšnį. Tai dažniausiai sukeldavo nuolatinį šoką. Ir sau saugiau, kitaip per patefono Vega skaudžiai smogė koja į kardą, pasipylė kraujas, nupjauta oda. Atsakydama mergina smogė kariui kardo rankena šventykloje, tada ašmenimis perdūrė kitą priešininką.
  Pamačiusi, kad ratas jau dega, o virvė beveik perdegė, Andželika įsilaužė į jį ir pradėjo trauktis. Tai pastebėjusi Vega taip pat atsitraukė. Abi merginos, gavusios dar kelis įbrėžimus, nuėjo į kitas duris ir pradėjo lipti laiptais.
  Čia jų priešams sekėsi sunkiau, nes jie negalėjo pasinaudoti skaitine persvara ir apsisukti. Vega ir Angelica sėkmingai išsilaikė. Tuo tarpu sukilėliai jau užgrobė koridorius, iškirsdami nesuderinamus priešų gretas.
  Vienas pirmųjų į tvirtovę įsiveržė Oliveris, jis įnirtingai puolė į priešo kauksmą. Berniukas buvo tikras velnias, naudojo du kardus vienu metu. Tik trumpais šortais, lanksčiais kaip kobra, jis raižė ir įgelė, naudodamas išmoktus triukus. Taigi jis susidūrė su gana stipriu riteriu baronu Fobeku. Būdamas patyręs kardininkas, baronas tikėjo, kad su berniuku susidoros be didelių sunkumų. Tačiau iš tikrųjų Oliveris Tvistas pasirodė vikresnis ir tik sumaniai sukurtas grandininis paštas išgelbėjo Fobeką nuo mirties per pirmą ataką.
  Mikliai išeidamas, išsisukinėdamas ir atšokdamas vaikinas porą kartų trenkė priešui į šonkaulius, po to, atlikęs "Lady's Fan" techniką, rėžė jam į kaklą. Tačiau metalo sluoksniu padengtas jaučio kaklas išgyveno. Be to, į mūšį įstojęs skveras metė durklą, Oliveris Tvistas išsisuko, tačiau oda buvo šiek tiek nupjauta.
  - Lipk į patį klastingiausią. - Ir nardydamas, jis aštriu smūgiu nukirto skvernui galvą.
  Baronas apstulbo, per daug uoliai siūbavo kardu, buvo aišku, kad supyko.
  - Supjaustysiu tave į gabalus, šuniuke, ir nuleisiu odą ant būgno. Berniukas pašoko, vengdamas ašmenų, basa koja trenkėsi į kirkšnį, bet užkliuvo ant šarvuotos plokštės. Tačiau smūgis buvo toks stiprus, kad ji pasidavė, skausmingai suspausdama barono kamuoliukus.
  - IMK jį! - Užsakiau kaukdamas Fobekas.
  Tačiau Oliveris Tvistas atliko trigubą malūną dviem kardais, pirmuosius du užpildydamas, tada Ragged Butterfly techniką, o dar tris užbaigė paskutiniu smūgiu.
  - Na, jie paėmė daug. - Berniukas sušuko nosį. Jie vėl susitiko su baronais vienas prieš vieną. Čia vaikinas nusprendė griebtis "Mad Brush" technikos, aiškiai atlikęs judesių seriją, pataikė Phobek tiesiai į akį. Smūgis buvo toks stiprus ir tikslus, kad ašmenys iššoko per pakaušį.
  - Dar vienu chuliganu tapo mažiau. - Oliveris, nušluostė ašmenis ant lapijos, tęsė savo veržlų puolimą.
  Nesąžiningas taip pat kovėsi puikiai, nuo kiekvieno jo smūgio kažkas tikrai kris, ir jis smogė taip pat kaip Oliveris dviem kardais iš karto.
  Tačiau būdamas sunkesnis ir labiau patyręs už jį, jis nužudė daug daugiau. Artimiausi bokštai buvo nuvalyti gana greitai, tačiau tvirtovės viduje buvo karšta. Garnizonas buvo stiprus, o daugelis sukilėlių buvo ginkluoti atsitiktinai. Ypač sunku buvo, kai muškietininkai paleido salvę. Daugiau nei du šimtai žmonių griuvo nuo aimanų ir riksmų. Tačiau Dodger nepametė galvos, sukilėlius tempė kartu su savimi, o kareiviams nespėjus persikrauti, į dugną nubėgo būrys. Prasidėjo grumtynės ir tokiomis sąlygomis kirviai, šakės, uogos buvo geri ginklai, o rankinėje kovoje vietiniai muškietininkai, skirtingai nei Diuma herojai, buvo visai nestiprūs. Pavojingesni buvo riteriai ir šarvuoti pėstininkai. Jie kovojo meistriškiau, ir netrukus visa vietovė buvo nusėta lavonais.
  Nedorėlis, kuris iš kitų išsiskyrė savo meistriškumu, buvo pirmoji auka, kurią jie ketino paguldyti ant altoriaus. Jis buvo apsuptas iš visų pusių, jie bandė trypti, arklius. Nesąžiningas šokinėjo aukštyn ir žemyn, laužė žirgų kojas, jo aštriausi kardai niekam nepasidavė. Čia į jį iš karto prišoko aštuoni raiteliai, du žuvo kardais, o dar du buvo numušti spyriais, o penktasis Dodgeris taranavo galvą. Stiprus smūgis iš kaktos į nosį gali nuversti bet ką. O kiti trys buvo užbaigti vėlesniais smūgiais. Tarp pirmųjų kovėsi ir Vali Chervonny, žinoma, jis nebuvo toks greitas kaip Dodgeris, bet buvo puikaus ūgio ir dėl masės galėjo pataikyti į varžovus. Jo didelis dvirankis kirvis rėžė riterius ant grindų, o skydas neatlaikė tokio galingo smūgio. Tačiau vienu metu Valya Chervonny buvo apsupta iš visų pusių ir net sunkiai sužeista. Milžinas susvyravo ir jam ant kaklo buvo užmesta laso, žiauriai traukiant virvę. Sukilėlių vadas vos neteko sąmonės, parpuolė ant kelių. Septyni žmonės iškart griebė laso, virvė buvo labai tvirta, ir jie tempė Chervonny kaip viršūnę.
  Kur tave veda milžinai? - staiga sušuko jam per ausį. - Jūs galvijai.
  Dvi žavios merginos šoko bėgimo startu ir kartu trenkė raitelius. Merginos buvo pusnuogės, trumpa Andželikos suknelė suplėšyta ir perpjauta, o Vega ją visiškai nusimetė, likdama kelnaitėse. Daugelis riterių, pamiršę apie mūšį, grožybes prarijo akimis, už ką iškart sumokėjo, sulaukdami žiaurių smūgių, kurie nupjauna galvas ir galūnes.
  - Patraukime vaikinai, priešas neilgai liko. - Vega padidino tempą.
  Nuo stogų buvo bandoma į juos šaudyti, tačiau sukilėliai patys juos nuvertė, šliauždami aukštyn ir daužydami priešininkus. Petras, būdamas dvejų metų, ištraukė savo pirmąją strėlę, todėl, šiek tiek susilpnėjus priešo puolimui, jis pradėjo šaudyti strėlėmis vieną po kitos.
  Prie jo sėdėjo Miras Tuzokas, berniukas dar šiek tiek šlubavo, bet jaunas kūnas greitai atsigavo. Paauglys jau buvo neblogai sukapotas, bet nušovė dar geriau. Buvo matyti, kaip priešo kariai, gavę tašką skrandyje, krūtinėje ar šlaunyje, sklandžiai įsitaisė. Kai kurie iš jų siautė ir trūkčiojo, jei strėlė iš karto nepataikydavo į gyvybiškai svarbų organą. Net Dodger nustebo.
  - Ar netrūkstate?
  Berniukas linktelėjo.
  - Štai ką turiu nuo mažens, net būdamas mažas berniukas praktiškai netepdavau net ant pačių mažiausių taikinių.
  - Tai tavo genetinis talentas.
  - Atsiprašau, kas?
  Buvęs vagis paaiškino:
  - Na, tai gamta nuo pat gimimo suteikė galimybę šaudyti puikiai, net fenomenaliai!
  - Dar daug treniravausi, daugelis mūsų pulko berniukų jau gerai šaudo, tik ne visi gali tempti įtemptą lanką, bet aš galiu.
  Miras Tuzokas parodė reljefinius bicepsus.
  - Gerai, šaudyk, o aš daug nekirpsiu.
  Riterių ir sargybinių gretos greitai retėjo, ir galiausiai Dodger pirmas sugebėjo prasibrauti iki vėliavos. Aplink jį buvo tankios ietininkų gretos, o jiems vadovavo žinomas herojus grafas Kavaza.
  Ši didžiulė būtybė juokdamasi sutiko ne itin didelį, panašų į bebarzdotį paauglį Dodgerį.
  - Kur tu eini, čiulpia - pavargęs gyventi. - Tu dar toks mažas.
  - Tu didelė garsiai krentanti spinta. - sušuko Dodger. - Na, pabandykime kišti man nosį.
  - Uždėsiu ant rankos, o kitam pliaukšteliu. - suriko beveik aštuonių pėdų ūgio vaikinas.
  - Pažįstama istorija. Iš ko aš tai išgirdau? Ak, nuo septynių galvų pabaisos.
  - Drakonų nėra, tai visos pasakos. Riteris ir toliau riaumojo. - Ir štai aš, ir mano kumštis kaip tavo galva.
  Pažiūrėkime, kas jam nutiks, kai jį nutrauksiu. Gali susitraukti. - Nedorėlis, nardęs ir gana vikriai, įsirėžė po keliu.
  Riterį nuo suluošinimo išgelbėjo kelio girnelė, ji buvo nulieta ne iš geležies, o iš labai brangios žalios bronzos. Todėl jis buvo tik nežymiai perpjautas, išbėgo kraujas.
  Gerus dvidešimt kilogramų sverianti skerdena nusijuokė.
  - Taip, tu tik uodas, na, spėjai mane įgelti, bet kokia prasmė.
  "Tu esi didelis, bet nerangus ir vaikas gali su tavimi susitvarkyti. Greitai nuo dviejų metrų ilgio kardo nutolęs nesąžiningas šokėjas pašoko į orą ir pataikė į šalmą. Nuo kieto dūrio pasigirdo skambėjimas, bet milžinas net nesusvyravo.
  Nesąžiningas savo ruožtu vos išėjo, į jį puolė didžiulis grandininis šuo. Jo didelės iltys, kaip tigro, beveik užsidarė prie gerklės. Nesąžiningas trenkė pirštais pabaisai į akis, o paskui trenkė į kaklą. Ant šuns šarvų nebuvo, o galva nuskriejo ir pataikė į Cavazza į puodelį.
  Tai padarė milžinišką poveikį, panašų į tai, kaip reagentas pilamas į rūgštį. Jis užsidegė ir taip desperatiškai siūbavo kardu, kad nukirto tris savo karius.
  - Puiku, kad man padėjote. - pakirto Dodger.
  Tada jis jį užpuolė, anglas vagis kapitonas sunkiai numušė kardą ir smeigė ašmenis priešininkui į veidą. Jis staugė, tamsiai raudonas pjūvis uždengė akis, o grafas įniršęs įsmeigė ginklą į žemę iki pat rankenos.
  Nesąžiningas nusijuokė pamatęs, kaip varžovas stumiasi, bandydamas išsitraukti kardą.
  Tada jis neskubėdamas priėjo prie priešo ir iškišo smakrą į smakrą.
  - Pasiduok arba mirsi.
  Tą akimirką tikslus muškietos šūvis sutrupino jo ranką, ir vienas iš Cavazza tarnų metėsi Apgavikui prie kojų. Rusų kapitonui nespėjus atsigauti, jis atsidūrė prispaustas prie žemės, virš jo sklandė masyvi skerdena.
  Nesvarbu, ar pasiduodi, ar ne, vis tiek mirsi. - sumurmėjo užkimęs smirdantis snukis.
  Tada grafas priglaudė jam durklą prie veido ir pradėjo pjauti ausį. Tai buvo labai skausminga ir beviltiškesnė suteikė rusai naują galią. Petras dejavo, iš visų jėgų įtempė kūną, šiek tiek atplėšdamas priešą ir išlikusiu delnu, naudodamas "plieninio delno" techniką, įkišo pirštus į Adomo obuolį. Cavazza susmuko, tikslus smūgis pataikė jam tiesiai į miego arteriją. Dar kartą pridėjęs prie šventyklos kardo rankena, Dodger išmetė skerdeną. Viena jo ranka neveikė, bet kita buvo visa jėga. Juo jis sukapojo išplonintas lentynas. Vega ir Andželika kovojo vienas šalia kito, susikibę rankomis.
  Buvo akivaizdu, kaip gausiai merginos buvo aptaškytos krauju, vis dėlto Vega papurtė nuogą biustą ir nesugėdinta šimtų vyrų. Tačiau kol priešai ją puolė, tai buvo pakenčiama, bet kai sukilėlių gretose kovojęs jaunuolis sugriebė ją už spenelio, o ši trenkė stipriai į veidą, ji staiga labai susigėdo ir paliko. mūšio lauke keletą akimirkų užmesti šiurkščią audeklą.
  Andželika negalėjo atsispirti pokštui.
  - Ar bijote, kad peršals krūtinė?
  "Nenoriu savo priešams suteikti daugiau garbės, nei jie nusipelnė. - Nutrauk Vega.
  Mūšis pamažu persikėlė iš aikštės į sparnų ir tvirtovės restoranų grupę. Ten buvo laikomos didelės vyno atsargos, todėl riteriai ir samdiniai kareiviai dėl jų kovojo ypač įniršę. Buvo matyti, kaip aukšti bokštai pakyla į dangų, o suglamžyti ūkiniai pastatai sukasi. Iš pabūklų buvo paleisti keli šūviai, tačiau ginklai pataikė aklai, be to, kilusiame kivirčyje buvo nesunku sužaloti savuosius. Pats fortas trijų šviesulių spinduliuose padovanojo agresyviai tragišką reginį, iš aukštai atrodė, kad žmonės lyg skruzdėlės, įkandusios dėl negyvos musės.
  Nesąžiningas čia prasibrovė ir viena ranka toliau smulkino mėsą. Vaikinas Oliveris Tvistas atkeliavo visai iš kitos pusės, jam iki šiol pavyko išvengti rimtų traumų. Nors buvo pavargęs, bet vis tiek aukštai šokinėjo, parodydamas manguto stebuklus ir miklumą. Taip jie užspaudė žiedą varžovui ant gerklės. Garnizono vadas liesas generolas Purdaro nebuvo itin aukštas, nepasižymėjo karingiausios išvaizdos ir alaus pilvu.
  Jis mieliau slėpėsi už savo kareivių nugarų, vengdamas kovos. Pajutęs, kad užuodžia karštą kvapą, generolas pagriebė kelis maišus deimantų, vis tiek negalėjo nešti viso forto lobyno ir tik akimirką ieškojo, kaip pabėgti. Taip tyliai jis nuėjo link vartų. Savo nelaimei, net ir kovodamas, Oliveris Tvistas toliau apžiūrėjo mūšio lauką ir, pamatęs, kaip auksu išsiuvinėtas uniformas vilkintis vyras atsargiai skinasi kelią už kovotojų nugarų, iškart suprato, kad ši lapė skuba slėpti savo. uodega skylėje.
  - Ne, to nepadarys.
  Pasiuntęs spyrį į nokautą kitam priešininkui ir kapojęs kardais taip, kad skrisdavo boulingai, vaikinas kaip žaibas puolė jį iš paskos su jauduliu, kaip skalikas, besivaikantis naujo grobio.
  Kai jis pakeliui sutiko karį su kardu ar lanku, vaikas juos sudaužė. Prie pat įėjimo į vartus jį pasitiko du generolo asmens sargybiniai. Jie įnirtingai puolė niekšišką plebėją, kaip jiems atrodė berniukas. Oliveris Tvistas, pamatęs, kad sumanūs kariai nuostabiais šarvais kardais daužė stulpus, stogas įgriuvo banditams ir jie numetė kardus. Dar nespėjus išeiti į laisvę, Terminatorius berniukas nukirto jiems galvas.
  Tada Oliveris Tvistas, nupjovęs vartų sklendę, įslydo į vidų. Staiga jo basos kojos užkliuvo ant nagų, berniukas staugė ir žengė žingsnį. Buvo aišku, kad spąstus kažkas paspėjo. Čia švilpia strėlė, o tada krenta rąstas. Berniukas vos spėja sureaguoti, išskridęs durklas stipriai subraižė skruostą.
  Bet dabar jis saugiai perėjo paskutines spąstus, su gyvatėmis jie puolė prie Oliverio, bet buvo nupjauti ašmenų. O štai pats generolas, bėga kaip gali, uždusęs, bet negali pabėgti nuo tobulai fiziškai išsivysčiusio berniuko.
  - Tai daug įdomiau nei mokytis mokykloje, sėdėti prie ankšto ir nepatogaus stalo, o tada laukia nuotykiai visam gyvenimui. - sušuko Oliveris Tvistas.
  Pamatęs, kad jo persekiotojas tėra pusnuogis berniukas, generolas išsiėmė saują deimantų ir metė juos jam po kojomis, tikėdamasis, kad akivaizdžiai vargšas vaikinas suskubs jų rinkti.
  Oliveris Tvistas paniekinamai numetė akmenuką į šalį nuogu kojos pirštu ir prišoko prie Purdaro.
  - Tai vagis, tave pagavo.
  Generolas bandė atsimušti kardu, tačiau jam iš rankų buvo išmuštas ašmenys. Tada Oliveris Tvistas pakėlė jį už apykaklės. Purdaro drebėjo, kiek jėgų yra šiame maždaug keturiolikos metų berniuke.
  - Aš tau gerai sumokėsiu. - Jis pradėjo varstyti kišenes, parodydamas maišelius. - Galite nusipirkti sau batus, brangų kamzolį ir net dvarą su vergais. Paimk akmenis, aš duodu tau ir paleisk mane. Pats generolas bus jums dėkingas.
  Oliveris Tvistas juokėsi.
  - Duok man ką nors, ką aš vis tiek galiu per jėgą paimti tave žudant. Ne, verčiau paimsiu papuošalus, pasidalinsiu su bendražygiais ir suriščiau generolą.
  - Gerai, bet aš turiu kažką geresnio, stebuklingą talismaną, kuris turi nežinomą galią.
  - Tu meluoji, parodyk. - paklausė Oliveris Tvistas.
  - Pažiūrėk į tai! Generolas ištiesė ranką su tabako dėžute. Vos berniukui pakreipus veidą kažkas trenkė, į veidą pataikė degantis mišinys. Jo akys iššoko iš kaktos ir apsivertė atgal, vaikinas prarado sąmonę.
  - Taip mažoji utėlė, taip nutinka tiems, kurie per daug pasitiki suaugusiais. - pasakė Purdaro. - O dabar aš tave užmušiu.
  Ir generolas šaltai įmetė durklą į įdegusią, raumeningą berniuko krūtinę, taikydamas tiesiai į širdį.
  Tada, pamatęs, kad vaikinas nekvėpuoja, spjovė į jį ir lėtai judėjo prie išėjimo, bėgti nebeturėjo jėgų.
  Tuo tarpu kariuomenė, netekusi vado, pamažu nyko. Kariai iš šauktinių, taip pat jaunesni samdiniai, nespėję pralieti daug darbo kraujo, metė ginklus ir prašė pasigailėjimo. Likusieji buvo baigti, Dodger užbaigė paskutinį vikonto de Morassi priešininką tiesiog smeigdamas jį savo ietimi.
  Nors šis samdinys turėjo keturias rankas ir kiekvienoje laikė po kardą.
  Tada kaliniai buvo išrikiuoti priešais kariuomenę, daug jų buvo sužeista, nuspręsta juos sutvarstyti vietoje.
  Vali Chervonny buvo malonus ir paskelbė.
  - Tie, kurie norės stoti į mūsų kariuomenę, bus atleista, o kurie atsisako būti su žmonėmis - pakarti.
  Natūralu, kad susidūrę su tokia alternatyva beveik visi sutiko duoti priesaiką. Be to, jis davė ištikimybės priesaiką ir ant kryžiaus pripažino Vegą ir Andželiką šventomis pirmtakėmis. Kai kurie net bučiavo nuogas, iškaltas, bet dulkėtas mergaičių pėdas. Keletas žmonių, įskaitant baroną Fokerį, atsisakė duoti priesaiką. Pasigirdo triukšmas, grėsmingai kalbėjo Vali Chervonny.
  - Eretikai laukia mirties! Kas nepripažįsta mesijo mergaičių, turi būti griežtai nubaustas!
  Po to jie buvo tuoj pat pakarti, o baronas pasirodė toks sunkus, kad nutrūko virvė. Sukilėliai juokėsi.
  - Štai kaip šernas valgė žmonių gėrybes!
  - Šėtonas nenori priimti savo aukso!
  - Kai velniai keps Jo Ekscelenciją pragare, ištekės daug riebalų.
  - Taip, šimtas statinių!
  - Turėtume kepti blynus.
  -Iš kiaulių taukų būtų skanu!
  Norėdami juokauti ir juokauti, jie badė jį ietimis.
  Likusieji prisiartino dorai, kartu su jais buvo ir kunigas, vietinis vyskupas Vannišas. Jam labiau patiko mergaites pripažinti mesijomis, nei mirti nuo Vali Chervonny durklo.
  Atsiklaupę jie šnabždėjo priesaiką, amžiną ištikimybę, kitaip bus nubausti - Aukščiausiojo Dievo ir lauks begalinės kančios pragare. Daugelis sukryžiavo ir liejo ašaras. Tada paleisti kaliniai buvo prisiekę, dauguma jų svirduliavo, o kai kurie buvo nešti ant neštuvų. Koks žiaurus buvo kalinių badas ir kankinimai.
  Kai ritualas pagaliau baigėsi, Vali pastebėjo, kad nėra vieno iš savo vadų.
  - Kur Oliveris Tvistas?
  Andželika pasuko veidą, išbalusį, nepaisant įdegio, į jį.
  - Pati nežinau, pamečiau kojas, ieškodama berniuko.
  - Tada duokite mano skubų įsakymą apieškoti visus užkampius, rūsius ir slaptus praėjimus, jei tokių yra, ir bet kokia kaina surasti berniuką.
  Vienu metu bėgo tūkstančiai sukilėlių, visus žavėjo dingusio vado paieška, ypač stengėsi vaikai. Vaikinai ir negausios merginos buvo pasiruošusios apversti kiekvieną smėlio grūdelį.
  - Duok greitai, kas suras Oliverį Tvistą, gaus šimtą monetų. - pasakė Vali.
  Paieškos užsitęsė ir tik tada, kai vienas iš buvusių karo belaisvių parodė požeminę perėją, sukilėliai, atsargiai juo eidami, aptiko drąsų berniuką.
  Oliveris Tvistas buvo be sąmonės, bet dar nebuvo sustingęs, o tai paliko viltį jam atgimti.
  Andželika atsargiai išsitraukė durklą, aptaškė raudonu krauju, o tada žaizdą uždengė tvarsčiu.
  - Kas apie jį? Vega kalbėjo. - Atrodo labai pavojinga žaizda.
  Mergina sušuko:
  "Atrodo, kad berniukui buvo peršauta į širdį.
  Vega verkė:
  - Siaubas. Dar šiek tiek ir ašmenys būtų perdūrę aortą.
  Angelica tviteryje parašė:
  - Ne šiek tiek, bet jis iš tikrųjų pervėrė.
  Mergina nustebo:
  - Bet girdžiu, kad jis bent jau tyliai, bet kvėpuoja.
  Oliverio mama patvirtino:
  - Taip yra todėl, kad jis turi dvi širdis - dešinę ir kairę.
  - linksmai pasakė Vega
  - Ir aš žinau, kad daugelis mūsų karių gavo dvi širdis, tai labai padeda susidoroti su krūviu, o nužudyti yra sunkiau. Beje, "Dodger" taip pat turi dvi širdis, antroji yra implantuota, bet plaka ne prasčiau nei tikroji.
  - Mano berniukui taip pat buvo implantuotas, norėjau padaryti jį puikiu sportininku, bet tam neužtenka vienos širdies.
  - Na, tai nuostabu, bet kaip trys iš karto?
  - Tai aiškus perteklius. Galite susirgti smegenų infarktu.
  - Vis dėlto įdomu.
  Oliveris Tvistas atmerkė akis ir sušnibždėjo.
  - Kaip baigėsi mūšis?
  - Mes laimėjome! - džiaugsmingai atsakė Andželika.
  - Kur generolas?
  - Kurį?
  "Tas, kuris pabarstė man šiukšles į veidą ir pabėgo.
  - Bet šito mes nežinome. Andželika atsiduso.
  - Greičiausiai jis jį sužeidė, mums reikia surasti šį niekšą. - Blogis pasakė Vega.
  - Tikrai rasime, bet kol kas geriau užčiaupk mano gėlę. Jums sulaužyti plaučiai ir širdis, todėl turite pailsėti.
  - Geriau miegok, aš tau padainuosiu lopšinę. įsikišo Vega.
  - Vėl bus kažkas karingo, neverta, tegul bernas nusiramina. Prisiminkite Oliver Twist autogeninę miego treniruotę.
  -Gerai, pabandysiu užmigti.
  Vaikinas užsimerkė ir paniro į nirvaną.
  Vega pasitraukė ir pradėjo sutvarkyti sukilėlių armiją.
  
  . 19 SKYRIUS
  Oliveriui Twistui buvo pasakyta, kad rytoj jis bus viešai pakartas. Taigi jis gali mėgautis miegu paskutinį kartą planetoje žemėje. Prieš mirtį berniukui buvo duotas pudingas ir taurė raudono vyno.
  Pavalgęs ir išgėręs Oliveris Tvistas pateko į sapną.
  Kol vienas iš sapno įsikūnijimų gulėjo komos būsenoje, antroji Oliverio Tvisto dalis pamatė, kad jis yra tarsi drąsus filibusas, kuris garsiai sukiojo piratų laivo spyglius.
  Laivas plaukė per sidabriškai oranžinę jūrą. Šešiasdešimt neseniai išlietų, vis dar visiškai naujų patrankų spindėjo nuostabaus saulėlydžio spinduliuose. Oliveris Tvistas juo žavėjosi, jų vadinamajame šviesos pusrutulyje šis procesas nėra toks spalvingas.
  - Turi būti, kad pažanga gamtos taip nesugadino. - Šypsodamasis, pasakė jis.
  Berniukas buvo visiškai laimingas. Nekenčiama mokykla su namų darbais, diktantais ir kontroliniais darbais liko už borto ir atrodė kažkas netikra, kaip košmaras. Na, tai klaidingoje atmintyje. Tačiau realiame gyvenime nėra kalėjimo su grandinėmis ir žiurkėmis. Smagių nuotykių jau buvo už nugaros, dar bus, bet tokios minties grįžti nėra.
  Net jei pateksiu į pragarą
  bet aš negrįšiu į mokyklą.
  Dabar aš esu kruvinas piratas
  Ir aš nebijau audrų!
  Berniukas turėjo nedidelį ekspromtą.
  Viscinas, savo ruožtu, buvo susirūpinęs, jis suprato, kad filibusterio gyvenimas yra kupinas pavojų, ir jis turi apiplėšti, kad gyventų. Mums reikia rasti namus, bet kur? Kiramo žemėse jų laukė kartuvės arba kryžius. Anglų? Tai gudri tauta ir skatina piratus, bet faktas yra tas, kad jie yra pabėgę nuteistieji, kai kurie net sukilo prieš karalių.
  Fatation yra kitas reikalas, ir ji palaiko priešiškus santykius su Kiramu ir Anglija, kartu su vienintele Singer respublika šiame pasaulyje, jis įkūrė koloniją, kurioje gyveno piratai, pusiau privatūs asmenys. Ten jie yra jūrų uoste ir More mieste, Monako saloje. Britai turi panašų prieglobstį - Kalilo miestą. Kalbant apie Kiramą, jo kolonijos yra pačios turtingiausios ir plačiausios ir yra tokia didelė piratų pagunda, kad bandymas tokią sukurti Minisotos mieste privedė prie to, kad korsarai pradėjo plėšti savo globėjus. Kiramiečiai surinko didelį laivyną ir po atkaklios kovos sumušė širšių lizdą.
  - Mūsų natūralūs namai yra Morės miestas. Viscinas pasakė. - Ten pasidalinsime savo didžiulį grobį ir ilsimės smuklėse. Korsarai vieningai linktelėjo galvą. Patyręs piratas buvo savaip labai sąžiningas, jam nė į galvą neatėjo mintis slėpti jų šventą dalį nuo kovos draugų.
  Oliveris nusileido iš virtuvės, aušra baigėsi ir berniukui nuobodu. Jis labai pasiilgo kompo apyrankės ir mėgstamų kompiuterinių žaidimų, ypač sagos "Cosmos filibuster". Ramus plaukimas jau tapo nuobodus ir norėjosi geros kovos.
  - Puiku, vaikinai, kiek laiko užtruks nuplaukti į Monaką?
  - Nėra daug. Viscinas pasakė.
  - Išstudijavau žemėlapį ir pasiūliau, kad prieš eidami ten ir surengdami kitą pasivaikščiojimą, užpulkite pakrantės miestą Cveigą. Ten galime sugauti labai turtingą grobį, tuo pačiu ištempti kaulus.
  Piratai džiūgavo vieningai, daugelis jų nesijautė tuo pačiu entuziazmu. Šturmano pareigas ėjęs stambus, randuotas bičiulis Fokeris energingai prieštaravo.
  - Tu dar per jaunas ir tavo kraujas verda kaip šviežias alus. Esame seni kariai ir tris kartus pagalvosime prieš įsitraukdami į kovą. Cveigo miestas yra tikra tvirtovė ir būsime paskandinti, kol galėsime įplaukti į uostą.
  - Jau galvojau, mūsų laivas savo forma panašus į Kiramo, pakartosime priešų manevrą, eisime po jų vėliava į uostą ir uostą sunaikinsime viena salve.
  - Idėja įdomi, bet mes turime per mažai žmonių, kad galėtume kovoti su visu jų garnizonu, be to, jų fortas per stiprus ir negali būti sugriautas vienu gelbėjimu. Ir iš arti padarytas grįžtamasis kadras nuskandins mūsų laivą.
  "Jie bus panikuoti ir, kol jie sureaguos, mes apsisuksime į kitą pusę ir vėl sudužsime.
  Viscinas pasuko veidą.
  - Ir net jei panikuodami ir per kažkokį stebuklą mums pavyks sugriauti fortą, tai ką daryti su garnizonu.
  - Ir taip mūsų pusėje bus staigmena. Tada garnizonas bus nuostolingas, be to, dalis mūsų korsarų persirengs į kiramo uniformas.
  - Morės mieste būtų saugiau įdarbinti naujus žmones. Tada su naujomis jėgomis atlikite panašią operaciją.
  - Tada gali būti sunkiau, kiramiečiai dar nežino, kad Pisar don Freebie sunaikintas, ir už jį paims mūsų laivą, juolab, kad žino beveik visus savo laivus. O laikui bėgant jie sužino, kad jų laivas buvo pagautas ir bus atsargesni, tada toks paprastas sukčiavimas nepasiteisins.
  Viscinas pagalvojo, kad piratai ne kartą bandė šturmuoti Zweigą ir kiekvieną kartą užspringdavo krauju. Nugalėti šį neabejotinai turtingą miestą reiškia pakelti savo prestižą pakrantės brolijoje iki neįprastai aukšto lygio. Svarbiausia, kad jis nenorėjo būti laikomas bailiu.
  - Na, sutinku, bet mes vis tiek neturėsime laiko patekti į miestą prieš sutemus. Todėl nakvosime netoliese, o jūs vyksite į žvalgybą. Viscinas nusprendė.
  - Tai ateina! Juolab, kad nežinant brastos, į vandenį neiti. - senovinį posakį pakartojo berniukas.
  Viscinas paglostė savo padėjėjui per petį ir kalbėjo beveik meiliai.
  - Tik nesivelk į kovą anksčiau laiko. Būkite santūresni.
  Berniukas trypė plika, įdegusia koja užtikrintai atsakė:
  Nesijaudink, aš tiesiog apsiginsiu.
  Pūtė gaivus vėjas, burės sugriežtėjo ir nuostabus laivas įsibėgėjo.
  Taip žaisdavo bangos, kartais tolumoje šėlsdamos, ridendamos per bangas, trikatos, į delfinus primenančius gyvūnus su šešiomis kojomis.
  Pakeliui jie aptiko tik vieną galimą piratų laivą. Atidžiai pažiūrėjęs į laivo matmenis ir pabūklų skaičių, jis norėjo visam laikui leistis į kelią. Buvo matyti, kaip siluetas blykstelėjo ir dingo už horizonto linijos.
  - Gal pasivysime. - pasiūlė Oliveris.
  - Kodėl turėtume skandinti savo brolį, juolab kad iš jo nėra ko atimti. - paprieštaravo Viscinas. - Šie korsarai kartais išsėdi alkani ištisus mėnesius, ne kiekvienam pasiseka pakliūti į daugiau ar mažiau skanų grobį.
  Bet jie turi tai, ko mums trūksta.
  - Ką jie turi?
  - Žmonės! - garsiai pasakė Oliveris Tvistas. Piratai atsigręžė į jį. Viskinas pasikasė savo nosine apvyniotą galvą.
  - Šiuo atveju mes turime galimybę jį pasivyti. Pridėti bures.
  Nepaisant įspūdingo dydžio, laivas judėjo gana greitai. Taip įsibėgėja
  jis aplenkė savo kolegą. Piratų fregata apsisuko ir ruošėsi brangiai atiduoti savo gyvybę.
  - Pakelkite linksmąjį rogerį ir pasveikinkite. Viscinas įsakė.
  Fregata automatiškai grąžino sveikinimą.
  - O dabar duodu ženklą - siunčiu valtį.
  Kaip paliaubas jis atsiuntė buvusį advokatą, gana gudrų žvėrį Starką ir dar du protingus piratus kartu su Oliveriu Tvistu. Kažkodėl jis nusprendė, kad jei šis berniukas dalyvaus, tada viskas bus gerai.
  Starkas buvo priimtas, nuoširdžiai pakviestas prie stalo. Visgi kolega turi tris kartus daugiau ginklų, kaip čia jo negerbsi.
  Pokalbis atsargiai priartėjo prie išvados, kad nebūtų blogai kartu pulti
  Cveigo miestas.
  Fregatos kapitonė Monique de Munch entuziastingai ėmėsi šio pasiūlymo; pastaruoju metu sėkmė jo nelepino. Sunkumų sukėlė tik grobio padalijimas. Beveik du šimtus penkiasdešimt žmonių turinti Monique primygtinai reikalavo tolygaus pasiskirstymo tarp komandų pagal įvarčių skaičių. Starkas, savo ruožtu, pasiūlė pasidalyti pagal lytį tarp laivo, gavęs aiškius nurodymus iš Wiscin, kuris buvo tik penkiasdešimties žmonių ir nenorėjo apsigauti. Monique spaudė argumentą, kad jie turi daugiau ginklų, - atsakė jis.
  - O komandoje turime daug geresnių stipresnių kovotojų. Teisingai vaikinai?
  Pareigūnai patvirtino.
  - Kaip tu gali tai įrodyti? - iššaukiančiai paklausė Oliveris Tvistas, kuris anksčiau buvo kajutės berniukas; kukliai atnešė butelių, puodelių, užkandžių.
  Monique žiūrėjo griežtai ir parodė į aukštą šešiarankį asmens sargybinį.
  - Matai jį? Ar turite tokį, kuris galėtų su tuo susitvarkyti?
  - Aš su juo kovosiu! Oliveris Tvistas žengė į priekį.
  Atsakant pasigirdo neįtikimas riaumojimas:
  - Tu čiulbėk, tu nori mirti, nes tai bus kova iki mirties.
  Su kardu rankoje nebijau mirti,
  Kai pažeidžiama draugų garbė!
  Įpratęs prie žiaurios kovos rankomis,
  Tegul mano priešai nėra skaičiuojami!
  Blyksčiodamas akimis rimavo Oliveris Tvistas. - Aš pasiruošęs su juo kautis.
  - Jūs Starkas patvirtinate šio vaiko iššūkį.
  Taip, jis yra geras kovotojas.
  - Tada štai kaip: laimi mano Siduras - tu sutinki su mūsų sąlygomis: mes skirstome proporcingai ekipažų skaičiui, jei taip, mes esame tavo.
  - Aš sutinku.
  - Tada ant rankų. Monique suspaudė Starko ranką meškos letena.
  Galingas ateivis iš karto išėmė šešis kardus, užtaisydamas kiekvieną ranką. Oliveris Tvistas turėjo tik dvejus, tačiau berniukas atrodė labiau nei pasitikintis savimi, nors šio milžino fone atrodė kaip bukas. Kažkuriuo metu galvoje šmėkštelėjo mintis, kad gal čia pavyks, bet iš karto nuvijo.
  Gavus atamano signalą, prasidėjo kova. Netikėtai judrus Siduras pašoko, ore vienu metu blykstelėdamas šešiems kardams. Oliveris Tvistas vos išsisukinėjo, šokinėdamas paeiliui spyrė jam į žandikaulį. Plakimo smūgis buvo šiek tiek aukščiau ir buvo šiek tiek sušvelnintas galvos judesio. Ir atakuoja kardais bandytojas nors ir sunkiai, bet atmušė.
  - O tu tik baisiai atrodai, bet iš tikrųjų gira yra gira. Tvistas pasakė Olivei. Tada vaikinas atliko sudėtingą techniką "kreiva žnyplė", jis sugebėjo taikliais posūkiais nupjauti varžovo ranką. Ruslanas dar nebuvo girdėjęs tokio baisaus riksmo, atrodė, kad pati geležis dejuoja.
  - Kas nepatinka!
  - Mažieji rusai, paleisiu jus per girną. - sušuko Siduras.
  Netikiu, kad tu per daug nerangus.
  Po to sekė visiškai laukiniai potėpiai, berniukas išėjo, paskui vieną kartą ir nupjovė antrą šepetį. Viskas būtų gerai, bet lemiamu momentu paslydo ir vos nenukrito. Tada į jį atskriejo ašmenys, lengvai perpjovė krūtinę. Žaizda nepavojinga, greičiau nemaloni.
  - Gavau kūdikį. - suriko Siduras.
  - Randai vyrą tik puošia, bet mirties neišvengsi.
  Išeidamas iš dar vieno smūgio, berniukas atliko "pūstos rupūžės" techniką ir nupjovė trečią ranką.
  Po to Sidurras atrodė praradęs dvasią, jis pradėjo trauktis, vis dažniau žvelgdamas į savo vadą, laukdamas, kol šis nutrauks kovą. Tačiau Monique atrodė išplėtusi akis, aiškiai sužavėta netikėto reginio. Oliveris Tvistas ėmėsi ryžtingo puolimo, jis vėl trenkė koja į šventyklą, o tada rėžė priešui ašmenimis į skrandį. Nutekėjo daug šarminio nuodingo geltono kraujo. Tada, atlikęs kombinaciją, keturiais pirštais išgelbėjo priešą nuo ketvirto šepečio. Siduras galiausiai prarado drąsą, nuo kauksmo nutoldamas prie sienos.
  - Vaikeli, atsiprašau už kvailus žodžius. Pripažįstu savo pralaimėjimą ir prašau pasigailėjimo. - Nuo trijų nugalėto pabaisos akių riedėjo ašaros, ir jis atsiklaupė.
  Oliveris Tvistas jo pagailo ir sustojo.
  - Jis jau nugalėtas, paleisk?
  Monique rėkė.
  Nužudyk jį, jis nenusipelnė gyventi.
  - Kodėl tau jo negaila? Jis galėjo išsipirkti kitame mūšyje.
  - Man nereikia luošų. Na, pribaikim jį arba aš tai padarysiu pats.
  - Nedvejok, tai tiesiog laukinis ateivis. Jis tavęs nepagailėtų. Starkas pridūrė.
  Oliveris Tvistas, pats to nesuvokdamas, užsispyrė.
  "Negaliu nužudyti gyvos būtybės, klūpančios priešais mane.
  - Bet aš galiu. - tarė Monique ir, iš pirato išplėšusi muškietą, prikrautą smilkstančio dagčio, šovė jam į galvą.
  Viena akis virto kruvina netvarka ir žvėris griuvo. Piratai iškart pribėgo prie jo ir tempė jį, skubėdami išmesti už borto. Dar keli žmonės, įskaitant vietinį kajutės berniuką, įnirtingai pradėjo šveisti denį. Nepaisant pralaimėjimo, Monika atrodė patenkinta.
  - Esate puikus kovotojas. - Jis atsisuko į Oliverį Tvistą. - Tik tau neužtenka kietumo ir drąsos. Jus palietė pabaisos ašaros ir pažeminimas, o kas bus, jei prieš jus verks moteris ar vaikas.
  "Niekada nesilenksiu žudyti moterų ir vaikų.
  - Tai tavo silpnybė gerumui, tu gali pralieti kraują mūšio lauke, bet neturi drąsos uždėti peilį vaikams ant kaklo ir pasisukti. Bet tai būtina, piratas negali būti riteriu.
  Berniukas prakaitavo nuogu apvaliu kulnu ant grindų ir pasakė:
  - Kodėl, aš skaičiau daug knygų ir žiūrėjau filmą, kur filibusteriai buvo tikri džentelmenai ir net padėdavo vargšams, ypač alkanoms moterims ir vaikams.
  "Nežinau, kad apie mus jau rašomos knygos. Kas yra filmai?
  Tada Oliveris Tvistas suprato, kad pasakė per daug. Kiekvienas neturėtų aiškinti, kad jis yra iš tos vietos, kuri vadinama požeminiu pasauliu.
  - Tai tarsi pasakos legenda.
  - Ir aišku, kad jūs dar per jaunas ir painiojate realybę su svajone. Gerai, aš jūsų nenuvilsiu. Tačiau jūsų atamanas, kai to prireiks, pasielgs į bet kokią niekšybę. Tuo tarpu paaiškinkite, koks jūsų planas. Juk Zweigas yra tikra tvirtovė ir net jūsų kamienų neužteks, kad pro ją prasibraustumėte.
  Starkas išdėstė planą.
  - Vadinasi, didžioji mano įgulos dalis turėtų būti apgyvendinta jūsų laive, apsirengusi Kiramo uniformomis?
  - Viskas!
  - Mums tai tinka. Ataka rytoj ryte?
  - Taip, nebent, žinoma, yra nenumatytų aplinkybių. Bet mūsų berniukas. Jis parodė į Oliverį Tvistą. - Tai tavęs nenuvils.
  - Tikiu, kad jis jūsų nenuvils, bet tuo atveju, jei negrįš iš žvalgybos, turite planą.
  Pasigirdo riaumojimas:
  - Manau, kad net ir sučiuptas berniukas ištvers kankinimus ir nieko nesakys, todėl rizikuosime vykdydami ankstesnę programą.
  - Aš taip pat matau iš akių, kad jis viską atlaikys, bet atsargumas nepakenks ir ką daryti pagaliau, spręsime vėliau.
  Taip jie ir nusprendė. Laivai dabar plaukė kartu, ir net iš tolo buvo aišku, kiek mažesnė fregata, vadinama "Tigru", už kreiserį, tačiau be pavadinimo. Oliveris Tvistas atkreipė į tai dėmesį.
  - Ne, mums, laisviesiems filibustams, tinka nešioti seną kiramo vardą. Galbūt pavadinsime tai drakonu.
  - Neblogai, bet dvelkia nerealybe. Niekas niekada nematė drakonų.
  - Ir kituose pasauliuose.
  - Ką?
  - Tie, kurie yra tarp žvaigždžių.
  Tarp žvaigždžių nieko nėra, jie tik angelai.
  Berniukas, trypdamas koja ir plika kulnu traiškydamas vabzdį, prieštaravo:
  - O gal yra, nes tu pas juos neskridai, iš kur žinai.
  - O žinoti norisi daug, ypač bažnyčios draudžiamų.
  - Žinios yra pergalė! - pasakė Oliveris Tvistas.
  Temo, iš tolo matėsi švyturys, apšvietęs Cveigo uosto prieigas. Jis buvo gana aukštas.
  - Na, o kaip tu dabar plauksi laivu?
  - Ne, maudytis saugiau. - pasakė Oliveris Tvistas. - Valtį matyti, o plaukiko - ne.
  - O jei susidursite su tigriniais raguotais rykliais?
  - Turėsiu su savimi kardą, su juo atsikratysiu.
  - Nejaugi paskęsi su juo?
  - Jis pagamintas iš lengvo metalo ir man netrukdys.
  -Gerai, plauk. Viscinas meiliai pliaukštelėjo berniukui į nuogą nugarą. - Bet pirmiausia plaukus nusidažykite juodai, kad galva nebūtų itin pastebima.
  Jau paruošiau dažus. - Ir berniukas storai išsitepė plaukus. Oliveris Tvistas įkrito į vandenį, buvo puikus plaukikas ir buvo beveik nematomas. Kad būtų pastebėtas, iškėlė virš galvos kardą, šviečiantį keturiais mėnuliais, jie pamatė jį ir švilpė sveikinimus, po kelių minučių galiausiai dingo bangų tamsoje.
  - Na, herojus, norėčiau turėti tokį sūnų. - pasakė piratų kapitonas.
  Oliveris Tvistas kartkartėmis kerta bangas, karts nuo karto keisdamas stilių. Vanduo buvo šiltas, švelnus ir ant jo labai malonu maudytis, net druska atrodė ypatinga, nekarti ir nedegino, o priminė rūgščią citriną. Berniukas apsitaškė ir bakstelėjo, staiga iš už bangos blykstelėjo šešėlis. Prie jo prislinko baisus ryklys su trimis ragais, nepastebimas po vandeniu, ir, atidaręs didelę burną, bandė pulti.
  Oliveris Tvistas perbraukė kardą. Rykliui buvo perpjauta burna, iš jos išsiliejo vyšnių kraujas. Plėšrūnas daužėsi, bandė išsisukti, kai Oliveris Tvistas įsmeigė peiliuką jai į akį. Rykliui, matyt, buvo pažeistos smegenys ir trūkčiodamas nukrito. Iš tamsos išsiveržė keli siluetai, jie užkrito ant savo partnerės ir pradėjo ją draskyti bei graužti.
  - Tai tavo instinktas. Pagauk kraują. O dabar paspartinkime.
  Berniukas paspartino žingsnį, daužydamas rankomis ir kojomis. Šventės nunešti rykliai į jį nekreipė dėmesio. Uostas pamažu artėjo, matėsi kelių laivų siluetai. Vienas iš jų buvo toks didelis, kad Oliveris Tvistas buvo nepatogiai budrus. Jis nusprendė pirmas prie jo nuplaukti.
  Tą akimirką jis pajuto judesį, o šalia jo didelė burna išrėžė dantis, vos nenusikandusi kulno. Berniukas atsakydamas nardė, puolė po vandeniu ir galiuku bakstelėjo rykliui į skrandį. Kaip jis tikėjosi, iš jos tirštai bėgo kraujas, o jos burna atsivėrė ir užsidarė šešiomis eilėmis dantų. Kiti rykliai taranavo jį ragais, tada sugriebė ir ėmė graužti didžiulius gabalus. Greitai iš jos nebeliko net skeleto, tuo tarpu Oliveris Tvistas pastebimai nuo jų atitrūko. Dabar matėsi masyvus fortas, ten tikrai daug patrankų, miestas buvo praktiškai neįveikiamas nuo jūros. Žvelgdamas į jį vaikinas pajuto kažkokį šiurpulį, tokį kolosą sunaikinti būtų nelengva, net jei jis pataikytų beveik taškas.
  - Gerai, mes vis tiek pataikysime.
  Sukėlė daug daugiau nerimo, didžiulis mūšio laivas. Plaukdamas arčiau Oliveris Tvistas suskaičiavo ginklų skaičių, net neskaičiuodamas laivagalio ir naujų, jų buvo šimtas dvidešimt. Tai buvo tikras flagmanas ir storais šonais po kamščiu.
  - Tai kolosas, tik vienas dalykas per didelis ir gremėzdiškas. Berniukas atsiduso. Pradiniam užpuolimo planui iškilo grėsmė. Buvo aišku, kad toks būrys juos tiesiog paskandins. Ką daryti. Iš pradžių Oliveris Tvistas manė, kad jie galėtų pabandyti įlipti į laivą. Vis tiek perimtų tokį didžiulį laivą. Vaikinas atsargiai nuplaukė prie lentos, tuo metu už debesų pasislėpė trys mėnuliai. Pasirėmęs rankomis ir basomis kojomis, jis kaip žmogus voras užlipo ant laivo, keturiomis galūnėmis ieškodamas menkiausio plyšio. Mediena buvo šiurkšti, todėl mažą kūną buvo lengviau pakelti. Ant denio stovėjo sargybiniai, bet laivas buvo ilgas, buvo galima atsargiai perplaukti ir atsigulti virtuvėje, tada pasislėpti už gelbėjimo valties. Tada Oliveris Tvistas pastebėjo tris žmones, du brangiais, auksu išsiuvinėtais drabužiais, o kitas, sprendžiant iš didžiulių matmenų ir kardų iš karto aštuoniose rankose (tokių ateivių pasitaikydavo retai), buvo asmens sargybinis.
  - Jau pakrovėme laivus, aukso, deimantų, smaragdų, miesto iždo ir šilkaverpių siūlų krovinys bus paruoštas plaukioti rytoj.
  - Gerai, tik gaila, kad mūsų miestas ištuštės.
  - Netrukus kils didelis karas ir gimtinei šaliai reikės didžiulių lėšų, įskaitant samdinių verbavimą. Be to, jūsų miestas yra per arti Monako salos ir tarnauja kaip masalas piratams. O jei išimsi savo turtus, jis iškart praras patrauklumą.
  - Jeigu būtų, vis tiek plūstų kaip musės į medų. Mano nuomone, net tokio galingo kaip jūsų laivas neužtenka palydėti perkrautą karavaną.
  - Na, kodėl, pirma, jūroje prie mūsų prisijungs dar trys, antra, turime tūkstantį įgulos narių ir jie jau laive. Su tokia galia nebijome jokio įlaipinimo.
  Oliverio Tvisto mintys sukosi jo galvoje, visas jų puolimo planas tapo beprasmis, reikėjo kažką sugalvoti.
  Jaunam kaliniui nebuvo leista pamatyti sapno... Atsidarė kameros durys ir įėjo sargybiniai.
  Vyriausiasis policijos pareigūnas paskelbė:
  - Šiandien jūsų egzekucija centrinėje Londono aikštėje. Kaip įprasta, išgerkite paskutinę taurę vyno savo gyvenime ir būsite padovanoti ant kūno.
  Taurė buvo maža, vynas labai silpnas - grynos sultys. Galbūt jie bijojo, kad kalinys egzekucijos metu užmigs.
  O Oliveris buvo nuplėštas nuo kalėjimo drabužių, liko tik juodos kelnaitės. Jaunam kaliniui egzekucija turėjo būti įvykdyta beveik nuogam. Taip pat buvo nuimta apykaklė.
  Po to Oliveris specialiuose, lengvesniuose rankų ir kojų pančių buvo išneštas iš kameros.
  Berniuko basos pėdos, apdegusios raudonai įkaitusia geležimi, dar nebuvo visiškai sugijusios, buvo skaudu ant jų žengti. Tačiau Oliveris, sukandęs dantis, stengėsi išlikti tiesus. Ir jis vaikščiojo, žvangėdamas grandinėmis koridoriais. Mažas, nuplikęs berniukas, išsekęs kalėjime.
  Pro šalį vedžiojo barzdotas vaikinas, kuris sukikeno iš šortų vilkinčio berniuko.
  Oliveris numetė daug svorio nuo duonos ir vandens, jame matėsi kiekvienas kaulas.
  Berniukas vaikščiojo šlubuodamas abiem kojomis ir tempdamas grandines. Į kalėjimo kiemą patekti jam nebuvo lengva.
  Jie neturėjo pakarti jo vieno. Kūne jau buvo mergina. Taip pat liekna, su mėlynėmis ant veido. Ji buvo basa, bet vilkėjo baltą mantiją. Ji pažvelgė į berniuką su užuojauta. Jos rankos buvo surištos, o ant basų kojų - grandinė.
  Vaikinas įlipo į vežimėlį. Ir ji, pakinkyta prie kibimo, pajudėjo. Galbūt arklys buvo specialiai pakinktas, kad galėtų eiti lėtai, ir visi galėjo grožėtis pora. Buvo mergaitė, beveik vaikas šviesiais ilgais plaukais ir vaikas skusta galva.
  Oliveris pajuto, kaip gaivus vėjas pučia jo nuogą, ilgai kentėjusį kūną, ir jis jautėsi taip gerai. Vaikinas giliai įkvėpė. Atrodė, kad oras buvo pripildytas medaus. O saulė net apakino po požemio prieblandos.
  O blyški šviesiaplaukė sunkiai alsavo.
  Oliveris žvilgtelėjo į jos grakščias basas kojas. Matėsi, kad tai nuo nuogos, mergaitės padai dar nebuvo nukritę pūslių. Taigi jos kulniukai buvo apkepti. Vargšė mergaitė, pagalvojo Oliveris.
  Jie važiuoja lėtai. Aplink šurmuliuoja minia. Kas juokiasi, o kas užjaučia. Bet kokiu atveju ši pora išoriškai atrodo tokia nekalta ir liečianti, kad neišvengiamai jausitės giliai.
  Oliveris išdidžiai atsitiesė. Jo kūnas su iki galo nesugijusiais botagų pėdsakais yra plonas ir liesas. Vaikui ką tik buvo suėję vienuolika. Jis išblyškęs, o veide nėra kraujo. Beveik nuogas, juodomis kelnaitėmis, kaip vergas, tik išbalęs. Galbūt XX amžiuje Oliveris būtų atrodęs kaip Aušvico kalinys.
  O mergina, ji beveik kaip Esmeralda, tik jos plaukai balti, dėl to ji atrodo dar angeliškesnė ir nekaltesnė. Laimei, jie nebedega ant laužo, o laukia kilpa, kuri nėra tokia skausminga.
  Oliveris pagalvojo, kas jo laukia po mirties? Rojus ar pragaras? Jei Oliveris anksti numirtų, jam nekiltų jokių abejonių dėl nekalto vaiko. Bet dabar jis turėjo klaidų. O protestantai neigia skaistyklą. Taigi ar tai tikrai pragaras? O gal danguje vis tiek maloniau nei žemėje, ir nekaltas vaikas bus išgelbėtas? Gal visgi katalikai, o jų daugiau nei protestantai, vis tiek teisūs ir yra skaistykla. Ir tada pragaro kančia nėra amžina?
  Oliveris sunkiai atsiduso... Skaitė ir apie ateizmą. Kas dar senovės Graikijoje buvo filosofai, tvirtinę, kad dievų nėra. Ir šis požiūris įgijo populiarumą.
  Tikriausiai, jei Konstantinas nebūtų priėmęs krikščionybės, ateizmas būtų nugalėjęs. Ar tai tikrai ne Dievo pasaka? Galų gale, jei būtų tobulas Visagalis, ar Jis būtų leidęs žmonėms kentėti? Žinoma ne! Juk visagalis tobulumas negali pakęsti rūpesčių ir kančių!
  Oliveris dainavo:
  Trapios spalvos žiedlapis,
  Jei jis buvo nugriautas...
  Nors pasaulis aplink yra žiaurus
  Noriu daryti gera!
  O gal, kaip indėnai, tavo siela persikels į kitą kūną. Ir galbūt jūs tapsite padišos ar kilmingos radžos sūnumi ...
  Gyvenk savo įprastą gyvenimą
  Yra priežastis linksmintis...
  Galbūt iš esmės -
  Jūsų siela persikeltų!
  Po to pagaliau prie pastolių privažiavo jų vežimas su dviem paruoštomis kartuvėmis. Mergina išlindo pirma, žvangindama grandinėmis. Ji buvo liekna, blyški, šviesiaplaukė, didelėmis mėlynomis akimis, atrodė kaip paauglė. Ir publika niūniavo iš užuojautos. Ypač kai vaikšto basa, grakšti, po kankinimo dar nespėjusiomis sugyti kojomis, ant pastolių laiptelių.
  Tada Oliveris Tvistas išlipo. Berniukas norėjo sustoti ir net pailsėti. Kaip atrodo statūs, prastai obliuoti mediniai laipteliai.
  Tačiau aplinkui daug sargybinių ir policijos, mažiausiai penkiasdešimt. Taip, ir žmonės visai nelinkę kovoti už porą, kuri eina į egzekuciją. Nors berniukas ir mergaitė sukelia užuojautą.
  Einant į medį Oliverio basos kojos šiek tiek kutena. Ir berniukas nusišypsojo, jo širdis pasidarė linksmesnė. Tik šiek tiek daugiau maisto nepakenktų. Jūs nenorite mirti tuščiu skrandžiu.
  Jis išėjo ir atsistojo šalia merginos. Du didžiuliai vaiduoklės raudonais kombinezonais ir kepuraitėmis tikrino vyrius. Oliveris ir mergina buvo privesti prie vyrių. Jie uždėjo jį ant liukų, kurie turėjo atsidaryti iš karto, o tada virvė tvirtai įsitempdavo aplink kaklą, o tu išsijungsi ir eini į kitą pasaulį. Ir gali būti ... Oliveris svajingai įsivaizdavo, kad jo siela yra įkūnyta paukštyje, ir jis plazdėjo ore.
  Pakyla virš namų stogų ir suteikia pilną sparnų plotį.
  Tuo tarpu pareigūnas monotoniškai išvardija poros nusikaltimus. Oliveris dar kartą apkaltintas maisto prievartavimu iš darbo namų. Ir taip toliau. Ir taip pat nesant atgailos ir to, ko jis neišdavė, kur buvo paslėpta pavogta. Ir daug daugiau...
  Oliveris gėdijasi stovėti beveik nuogas tūkstančių žmonių akivaizdoje. Net noriu, kad kilpa aplink kaklą būtų greičiau užveržta.
  Mergina kiek įdomesnė. Ji pasirodo esanti grafienė, ištekėjusi už pagyvenusio senjoro ir apkaltinta apsinuodijimu. Mergina savo kaltės nepripažino, todėl ją pakorė. Priešingu atveju buvo galimybė apsinuodyti plantacijose pietinėse Britanijos imperijos kolonijose.
  Oliveris manė, kad tai gali būti geriau nei mirtis. O jei ten tikrai yra ugnies ežeras arba jo nėra. O nebūtis gąsdina, nei šviesos, nei garso, nei atminties, nei minčių... Ir kaip kažkas iš išmintingųjų rašė: Galvoju - vadinasi, egzistuoju!
  Ir pagaliau monotoniškas skaitymas baigėsi. Pasmerktiesiems suteikiama paskutinė minutė melstis. Basakojė blondinė baltais skudurais kažką šnibžda lotyniškai. Oliveris nusprendė perskaityti Viešpaties maldą, nors pripažįsta, kad jo galva - visiška netvarka. Ir jis beveik ateistas ar bent jau agnostikas.
  Bet jis meldžiasi ir stengiasi neskubėti. Paskutinė minutė skausmingai lėta, bet vis tiek neišvengiamai baigiasi.
  Dabar būgnininkai kelia lazdas. Pasigirsta signalas... Pradeda daužyti būgnų riedėjimai, pasigirsta kelių varinių vamzdžių riaumojimas. Paskutinis dalykas, kurį Oliveris Tvistas girdi šiame gyvenime. Ir neduok Dieve, bent dar ką nors išgirsti ateityje.
  O iš liukų po basomis kojomis atsiskleidžia berniukas ir mergaitė. Kūnai krenta žemyn. O kilpa veržiasi ant vaiko ir mergaitės kaklo.
  Oliveris iš pradžių jaučia stiprų susiaurėjimą ir uždusimą. Jį tarsi apgaubė plieninis lankas. Ir tada prieš akis blykstelėjo tokie ryškūs regėjimai. Viskas taip gražu ir kartu baisu, o dabar Oliveris Tvistas jaučia, kad jo vaikiška siela yra atskirta nuo kūno.
  Tuo metu, kai atrodė, kad visas vidus verda, o plaučiai tiesiogine to žodžio prasme išdegė, traukdami gyvą liepsną, kai pūtė karštos perkaitinto oro srovės, kepančios kiekvieną išsekusio kūno dalelę, paralyžiavusios konvulsinius judesius. pertempti raumenys. Jausmas, primenantis ugnikalnio išsiveržimo zonoje radus lavos ir verdančio vandens mišinį dideliame gylyje. Tada staiga pasidarė lengviau. Skausmas pradėjo dingti, buvo nuostabus lengvumas. Taip, kaip tik tai pajuto Oliveris Tvistas, kai jo dvasia pradėjo palikti apdegusį kūną...
  ... Čia jis atitrūksta nuo paviršiaus ir ima kontempliuoti įvykius, tarsi iš išorės. Matosi sulūžusio, ištirpusio žvaigždėlaivio liekanos. Didžiulių skirtingų tipų monstrų knibždėte knibžda daugybė pulkų. Kolosalios purpurinės-smaragdinės žvaigždės šviesoje jie yra tokie ypatingi, ryškūs su spinduliuojančiu perpildymu. Visai nebaisu, atvirkščiai, pasakiškai gražios savo spalvomis. Paklusdama nesuvokiamai nenugalimai jėgai, siela toliau kilo aukštyn. Spalvingi monstrai ant paviršiaus greitai mažėjo. Dvasia patenka į stratosferą. Čia galite pamatyti visą planetą, rausvai geltoną, iš pradžių didžiulę, vėliau sparčiai mažėjančią. Čia apvalaus stalo dydis, čia pendofono rato dydis, čia futbolo kamuolio dydis, teniso kamuoliuko dydis, o tada - mažesnis už aguonos grūdelį. Vis daugiau ir daugiau naujų galaktikų blykčioja pro šalį, neįsivaizduojamų žvaigždžių fragmentų ir padėčių grupių. Siela įsiurbta į tunelį, ir ji skrenda, koridoriumi juodame fone mirga ryškios septynių spalvų juostelės.
  "Kur aš einu? - sutrikęs pagalvojo berniukas. - Mįslė... tikriausiai, į kitą visatą, į naują pasaulį."
  Priešais tunelį išryškėjo vis stipresnis ryškiausios šviesos intensyvumas. Pagal valstybinę-imperinę vienintelę ir nepajudinamą Didžiosios Britanijos religiją, kaip kai kas ją aiškina, po mirties žmogus kreipiasi į teismą, kur pagal savo poelgius ar karinį meistriškumą atsiduria pirmame danguje, tiksliau - kitoje visatoje. .
  Na, tai vienas kunigas taip pasakė iš protestantų, nors aišku, kad tai nesąmonė!
  - Kur aš eisiu? Oliveris Tvistas neramiai pagalvojo.
  Kaip vyras ir nusikaltėlis, jis turi likti vergu kitame gyvenime, ir tai geriausiu atveju. Jei jie nenori turėti jo kaip kalbėjimo įrankio, jam gresia ugninga duobė ir žemesniųjų būtybių amžinų kankinimų vieta.
  Odą apima šaltkrėtis, nors odos jau nebėra. Tačiau Darvinas teigė, kad karaliai ir paprasti žmonės kilę iš bendro protėvio, kuris pagimdė triukšmingas, gauruotas beždžiones. Taip pat buvo puikus Guru, kurį galėjo pamatyti tik keli išrinktieji. Teigiama, kad jis atrado nemirtingumo ir didžiulės galios paslaptį. Tai kodėl, jeigu jis toks visagalis, negali išvaryti šių kraujasiurbių iš planetos?
  Tunelio gale Oliveris Tvistas išplaukė į ryškiai apšviestą priemiestį. Netoliese buvo didžiuliai rūmai, matyt, dangiškojo teisingumo šventykla. Du banditai akinančiai kibirkščiuojančiais sparnais, matyt, angelai, sukišo jam rankas už nugaros ir nusivedė į teismo salę.
  Salė buvo didžiulė, lubos pasiklydo debesyse. Didžiulis teisėjo balsas, didžiulis kaip Everestas ir putojantis kaip daugybė saulių, griaustėjo tūkstančiais griaustinių.
  - Tu ne kareivis! Tu ne kovotojas! Tu nesi teisus! Jūs esate nusikaltėlis-žmogus, niekšiškas padaras, niekšiška puikios rasės parodija. Jūs esate niekšiškas maištininkas, kuris nekenčia savo teisėtų šeimininkų ir nori juos visus sunaikinti. Jūs nebūsite vergas, jie net nenori tavęs vergu. Eik į pragarą ir degink ten amžinai baisioje agonijoje kartu su visais Britų imperijos priešais. Didžiausios tautos kariai visose begalinėse hipervisatose, Visagalio pasirinktos idealios rasės kovotojai užkariaus beribę visatą!
  Liepsnos pasirodė po kojomis. Jie siaubingai skausmingai apdegino basas berniuko pėdas.
  - Tikrai, vėl ugnis! Aš nebegaliu to padaryti!
  Oliveris Tvistas sukrėtė. Jis buvo pasirengęs kristi ant kelių ir verkti kaip vaikas. Ir iš tikrųjų jis yra maždaug vienuolikos metų vaikas!
  Tą akimirką teisėjo vaizdas dingo...
  PIRMOSIOS DALIS PABAIGA - TĘSTIS
  
  NAUJAS PETRO II GYVENIMAS
  
  Jame Petras II nesusirgo raupais ir valdė Rusiją rekordiškai ilgai. Jaunuolis buvo ištroškęs pramogų, o pirmąjį karą senelio pavyzdžiu su Švedija pradėjo 1730 m. Rusijos kariuomenė buvo stipresnė ir savo kokybe pranašesnė už Švediją. Tik grėsmė, kad Europos galios stos į karą prieš Rusiją, pirmiausia Britaniją, žinoma, privertė Petrą Antrąjį laikinai atsisakyti visiško Švedijos užgrobimo, tačiau jis aneksavo Suomiją.
  Tada kilo karas su Turkija. Jau buvo daugiau supratimo apie Europos galias. Karas prasidėjo 1736 m. Petro Antrojo asmeniškai vadovaujama kampanija į Azovą ir jos energingas užėmimas. Mūšis su turkais iš esmės buvo Rusijos naudai. Petro Didžiojo komanda vis dar buvo stipri, o jo anūkas, paveldėjęs iš senelio didvyrišką jėgą ir puikų protą, veikė ryžtingai.
  Rusija buvo stipri, o Turkija jau sunyko... Petras Antrasis karų metu su kitomis žemėmis užkariavo Krymą, Očakovą, Azovą.
  Tada carinė Rusija prijungė prie savęs Kazachstaną. Ir jie pradėjo statyti tvirtoves Aliaskoje.
  Darbas vyko energingai. Tada naujas karas su Turkija 1741 m. ir vėl užkariavimai ... Rusija kariavo su dideliu entuziazmu. Petras II asmeniškai vadovavo kariuomenei kampanijose. Balkanuose Rusijos kariuomenė iškovojo daugybę pergalių. Ir tada kilo karas su Iranu. Tai taip pat baigėsi pergale užėmus Azerbaidžaną.
  1753 m. prasidėjo naujas karas su Turkija. O Petras II į Europos reikalus nesikišo. Vėl pergalės ir Stambulo užėmimas... Ir didžiulė sėkmė. Be to, Europą nerimavo Frydrichas II. Šis užkariautojas kovojo ir su prancūzais, ir su austrais. Ir tada Britanija taip pat įstojo į karą, susirūpinusi dėl Prūsijos stiprėjimo... Petras II, žlugus Osmanų imperijai, kovojo pietuose. Tačiau 1772 m. vis dėlto įvyko pirmasis Lenkijos padalijimas tarp sustiprėjusios Prūsijos ir galingos, tuo metu didžiausios pasaulio valstybės - Rusijos. Ir imperija pridūrė vakaruose. Ir rusai pasiekė Egiptą pietuose ir Persijos įlanką ...
  Egiptas taip pat buvo užkariautos 1780 m. ... Rusijos kariuomenė persikėlė per Afriką.
  O 1782 metais Lenkija galutinai buvo padalinta su prūsais... Baltarusija, Ukraina ir Lietuva tapo Rusijos dalimi. Frydrichas Antrasis nekovojo su Rusija... 1786 metais rusai pasiekė Maroką ir užkariavo visą Afrikos šiaurę, Saudo Arabiją, o 1788 metais Iranas buvo galutinai paimtas į nelaisvę. Ir kiek anksčiau prieš tai, ir visa Vidurinė Azija. 1790 m. mirė Petras II, tapęs didžiausiu iš Rusijos carų. O jo valdymas buvo vienas ilgiausių pasaulio istorijoje, ilgiausias Rusijoje ir bene šlovingiausias.
  Petras Didysis buvo vadinamas Didžiuoju. O Petras II - didžiausias iš karalių.
  O į sostą įžengė jo anūkas Petras Trečiasis. Na, o Petro karaliai yra šlovingi karaliai.
  Kitas Petro Didžiojo žingsnis buvo karas su Prūsija. Vokiečiai po Frydricho II troško naujų žygdarbių. Ir jie užpuolė Rusiją 1796 m. Po pirminės sėkmės Rusijos kariuomenė nugalėjo Vokietiją. Ir ji pirmiausia užkariavo ją, o paskui Prancūziją, apimtą revoliucijos. Petras Trečiasis pavydėjo savo senelio šlovės. Jis buvo jaunas, karštas ir norėjo išnaudojimų.
  Ir čia vėl Ispanijos ir Portugalijos pergalės ir pralaimėjimai... Europos užkariavimas. O karas su Britanija...
  Jūrų šeimininkė buvo nugalėta. Ir tai yra naujas Ušakovo triumfas. Ir tada Londonas krito. Prasidėjo kolonijinis karas ir provincijų užkariavimas. Rusija nebeturėjo lygiaverčių priešininkų. Ir laimėjo vieną šalį po kitos.
  Petras III mirė 1830 m. Ir jo sūnus Paulius įžengė į sostą. 1841 m. Rusija kariavo paskutinį rimtą karą su Kinija. Ir, žinoma, ji nugalėjo jį užtikrintai po trejų metų karo.
  Ir tada kilo kolonijiniai karai. Ir vienas užkariavimas sekė kitą. Ir buvo malonu.
  Ir iki XIX amžiaus pabaigos visa planeta tapo rusiška. Ir atėjo laikas plėstis į kosmosą. Astronautės merginos jau pakilo į mūšį. Pirmasis žmogus į kosmosą išėjo 1900 m., pažymėdamas XX amžiaus pradžią kaip kosmoso amžių. O 1910 metais įvyko pirmasis pilotuojamas skrydis į Mėnulį.
  Ir 1925 ir į Marsą! Ir tai tiesiog puiku. Per dešimt metų astronautai spėjo aplankyti visas Saulės sistemos planetas. Ir tada prasidėjo statybos kitose planetose.
  Rusijos imperija buvo absoliuti monarchija, tačiau turėjo Liaudies tarybą, kurią renka viso pasaulio piliečiai, kaip patariamąjį caro organą.
  Žmonės gyveno gerai, o ekonomika sparčiai augo. Tai buvo kapitalizmas su planavimo elementais. Iki XX amžiaus pabaigos Saulės sistema buvo daugiau ar mažiau įvaldyta.
  2010 metais prasidėjo pirmasis skrydis į vieną iš Sirijaus žvaigždės planetų. Ir tai buvo visa tarpžvaigždinė ekspedicija. Buvo naudojamas fotonų variklis, galintis įsibėgėti iki šviesos greičio ir net šiek tiek didesnio.
  Skrydis vyko dviem etapais. Iš pradžių raketų pagreitis, o paskui lėtėjimas... Dėl žvaigždžių laivų netobulumo skristi buvo galima tik per daugiau nei dvidešimt penkerius metus.
  Todėl ekipažai buvo atrenkami iš paauglių, kad jie nebūtų per seni. Be to, Žemės planetoje jau buvo atlikti eksperimentai su atjauninimu. Visų pirma, kamieninių ląstelių aktyvinimas ir įvairios kitos idėjos. Jau galite sulėtinti senėjimą. Šiltakraujų gyvūnų įtraukimas į sustabdytą animaciją vis dar yra pernelyg rizikingas. Galite paversti daržove.
  Tačiau yra ir dirbtinis miegas. Tai yra tada, kai jūs miegate, bet tuo pat metu jūsų kūnas juda.
  Kompiuterinės technologijos leidžia atkurti bet kokią iliuziją. Be to, miegant sulėtėja fiziologiniai procesai, o žmonės sensta penkis - šešis kartus lėčiau. Ir žmonėms pramogų ieškoti nereikia. Jie patys juos susiranda.
  Kita vertus, paaugliai, miegodami gaudami ir judėjimą, ir dirbtinę mitybą, skrisdami į Sirijaus planetą turėjo užaugti iki suaugusiųjų.
  O visa kita jiems skrendant padarė automatai ir kompiuteriai su daugybe pasikartojančių grandinių.
  Tai yra, tai pasirodė gana gerai ...
  Atrinkti vaikai buvo dvylikos ir trylikos metų. Buvo berniukų ir mergaičių.
  Taigi trys žvaigždės laivai išskubėjo į skrydį.
  Sirijuje nėra protingos gyvybės. Tačiau vienoje iš planetų klimatas gana tinkamas kolonizacijai. Ir atrodo, kad yra keletas paprastų gyvybės formų.
  Taigi jaunieji kariai yra pasirengę plėtrai. Rusijos kosmoso imperija turi savo hiperimperatorių. Ir prieš išvykdamas pasakė atsisveikinimo žodžius.
  Žmonijai apskritai viskas yra geriau nei tikrojoje istorijoje. Nusikalstamumas mažas, alkio nėra, o vargšų praktiškai nėra. Suplanuoti pasaulio ekonomikos elementai padėjo išvengti nedarbo bankrotų. Technologijų tobulėjimas leido sutrumpinti darbo dieną iki keturių valandų ir iš karto padaryti tris laisvas dienas.
  Kainos pasikeitė tik žemyn. Atlyginimas augo. Žemės planetos tautos susijungė...
  Netgi buvo sukurta viena religija. Ji sujungė krikščionybę, islamą, budizmą ir judaizmą. Trejybė buvo panaikinta ir įvesta sąvoka - Vienas Dievas daugelyje veidų!
  Ir, žinoma, jie pašalino nereikalingus dalykus: pasninką, maldą, Ramadaną ir maisto draudimus. Tačiau jie padarė tarnystę dar didingesnę ir iškilmingesnę. O kunigai persirengė baltais ir nusiskuto barzdas. Ir yra dar daugiau piktogramų. Ir buvo pridėta šventųjų. Įskaitant Suvorovą, Kutuzovą ir kitus vadus. Ir ateizmas tapo gana madingas. Žinoma, žmonės pradėjo gyventi geriau, stabiliau, viskas tvirta, mokslas išsivystė.
  Ir daugelis labai abejojo stebuklinga ikonų galia ir žvakių dėjimo efektu.
  Bet gyvenimas pasikeitė...
  Ekspedicija prasidėjo į Sirijaus žvaigždžių sistemą. O 2013 metais dar vienas nukeliavo kiek toliau. Yra ir gyvybei tinkamų planetų.
  O 2020 metais pirmą kartą dirbtiniam objektui pavyko įveikti šviesos greitį. Tai reiškia, kad galite skristi greičiau. O 2025 metais buvo sukurta antigravitacija ir per trumpą laiką tapo įmanoma pagreitinti laivus superluminal greičiu.
  Laiminga žmonija... O caras savo dekretu ketvirtadienį suteikė ketvirtą poilsio dieną... Dabar žmonės per savaitę daug ilsėjosi, o pramogų industrija vystėsi kolosališkai.
  Caras-kunigas, atjaunėjo, tapo daug gražesnis... Ir 2030 m. pagaliau buvo įkurta pirmoji gyvenvietė už Saulės sistemos ribų gyvybei tinkamai planetai.
  Tai tapo labai gera planetoje Žemėje. Ir kitose sistemose.
  Ir klausimas, kaip gera, kai Romanovų šeima nenutrūksta.
  Tolimesnės naujos idėjos... Termokvarko pavara yra technologijų ateitis. Galia yra milijonus kartų didesnė nei termobranduolinės. Ir naujos erdvės tyrinėjimo galimybės.
  Ir hiperplazmos atradimas. O galimybės didžiulės. Mokslas vystėsi greičiau nei tikroji istorija. Visi mokslininkai yra toje pačioje imperijoje, o duomenys nėra klasifikuojami vienas nuo kito.
  Tačiau niekam ne paslaptis, kad tikrojoje istorijoje yra konkurentų šnipų ir jie kruopščiai mėšluoja.
  Taigi bendras pakilimas ir puikūs mokslo rezultatai.
  2040 m. caras ir hiperimperatorius nusprendė pateikti konstituciją referendumui, savanoriškai apribodamas savo valdžią. Buvo tikima, kad Žemės planetoje su privalomu aukštuoju išsilavinimu žmonės subrendo ribotai ir kontroliuojamai demokratijai. Ir kad bus didelių laimėjimų kultūroje.
  Tuo pačiu metu buvo ir naujų reformų religijoje... Biblija ir Koranas pagaliau buvo pripažinti kultūros paveldu, bet ne Dievo žodžiu. Tuo pat metu vyko intensyvus darbas, siekiant prikelti seniai mirusius žmones.
  Buvo iškelta užduotis, kad prisikėlimas taptų mokslo realybe.
  O mokslininkai dirbo, bandė. Ir vis labiau įvaldė visatos paslaptis.
  Taigi nemirtingumas tapo vis tikresnis. Ir turiu pasakyti, kaip geriau pasidarė Žemės planetoje vien todėl, kad Petras II gyveno daug ilgiau nei tikrojoje istorijoje.
  
  VOKIEČIO ACE HANS MARSEL PRAGARO KARJERA
  Marcelis nežuvo per avariją, bet išgyveno ir tęsė savo kerinčią karjerą. Tai turėjo mažai įtakos karo eigai. Vis dėlto britai įvykdė operaciją "Torch" ir nugalėjo Rommelio kariuomenę. Vienas net ir tokio fenomenalaus lygio pilotas negali reikšmingai pakeisti karo eigos. Nebent pats tapsi legenda. 1942 m. pabaigoje Marselis viršijo numuštų lėktuvų skaičių ir vėl buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O 1943 m. kovo pabaigoje Marselis viršijo penkis šimtus numuštų lėktuvų, už kuriuos jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Balandį ir gegužę Marselyje vyko įnirtingos kovos Viduržemio jūroje ir buvo pasiektas rekordas - keturiolika lėktuvų buvo numušti per vieną susirėmimą ir dvidešimt per dieną. Britai jo bijojo ir buvo tiesiog nustebinti šio reiškinio ir tūzo.
  Tačiau nepaisant šio didvyriškumo, Rommelis vis tiek buvo nugalėtas. Tik amerikiečius ir britus sukrėtė Marselis.
  Tačiau birželį jis buvo perkeltas į rytų frontą. Ir ši legenda susiduria su sovietų lakūnais. Marselis gerai kovoja ir bando ME-309 iš nulinės serijos.
  Už septynis šimtus penkiasdešimt numuštų lėktuvų jis gauna Geležinio kryžiaus Riterio kryžių ir platininio ąžuolo lapus su kardais ir deimantais.
  O Kursko kalnelyje šviečia Marselis. Vienas kovoja su visu pulku lėktuvų. Ir jis tikrai baisus kovotojas. Tačiau naciai vis dar pralaimi Kursko mūšį. Nors Marselis vis dar turėjo įtakos istorijos eigai. Vokiečių kariai Afrikoje po penkių dienų kapituliavo. O nusileidimas Sicilijoje vėlavo dešimčia dienų. Sovietų kariuomenė žengė kiek lėčiau. Nors skirtumas buvo tik kelios dienos.
  Kai Marselis numušė tūkstantį lėktuvų, jis gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių - apdovanojimą, kurį Trečiajame Reiche turėjo tik Hermannas Goeringas. Ir karas tęsėsi.
  Vokiečiai pralaimėjo, bet Raudonoji armija ir sąjungininkai nuo tikrosios istorijos atsiliko tik keliomis dienomis.
  Marselis kovojo kaip liūtas... Bet dabar praėjo keturiasdešimt treji metai, o vokiečiai patyrė daugybę pralaimėjimų. Tačiau Marselis vis dėlto suteikė naciams tam tikrų vilčių. Visų pirma, dar ne viskas prarasta. O Trečiajame Reiche pasirodė savaeigis pistoletas E-10. Lengva gaminti, pigu ir labai judri. O siluetas vis dar žemas - vos 1,3 metro. Jis buvo sukurtas užuot dirbus su pele, kuri iš esmės negalėjo savęs pateisinti.
  Karas šiek tiek užsitęsė... E-10 pasirodė esąs sėkmingas savaeigis pistoletas, o svarbiausia - jį lengva pagaminti ir pigu. Marselis numušė du tūkstančius lėktuvų ir bus apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigžde su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tada jis numušė tris tūkstančius lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę ir auksinius ąžuolo lapus, kardus ir deimantus.
  Keturiasdešimt ketvirtųjų metų pabaigoje vokiečiai stovėjo šiek tiek geriau nei tikrojoje istorijoje. Jiems pavyko išvengti tokio greito pralaimėjimo Baltarusijoje ir pietuose. Ir jie galėtų išvengti Rumunijos ir Balkanų praradimo.
  O svarbiausia - sąjungininkai Prancūzijoje buvo įmesti į jūrą. O tai jau rimčiau.
  Didžiojoje Britanijoje ir JAV jau vyrauja nuotaikos sudaryti paliaubas su "Fritz". Frontuose pasirodė ir savaeigiai pabūklai E-25. Taip pat žemo silueto, lengvai gaminamas, bet stipriau ginkluotas, ir su storesniais šarvais. Net šimtas dvidešimt milimetrų kaktos kampu, aštuoniasdešimt du milimetrai šono ir pistoletas 88 milimetrai 71 EL, o aukštis - pusantro metro. Ir prieš tokį kolosą negali atsispirti. Apsvarstykite savaeigį pistoletą, kuris šarvais ir ginkluote lyginamas su "Tiger" -2, o jis sveria tik trisdešimt tonų. Ir pabandykite tai įveikti.
  Vokiečiai sugebėjo šiek tiek pristabdyti sovietų kariuomenę. Tas pats užpuolė vokiečius Baltijos jūroje. Tačiau didelės pažangos nepadaryta. Galinga gynyba sustabdė Raudonąją armiją. Ore pasirodė reaktyviniai naikintuvai XE-162, kurie buvo lengvai gaminami ir pigūs, tačiau tuo pačiu lengvi ir lengvai valdomi.
  Taigi sąjungininkui tapo sunkiau bombarduoti, o nuostoliai didėjo.
  Mūšiai rodė vokiečių jėgą visais atžvilgiais.
  Dauguma Baltijos šalių, pusė Baltarusijos, dalis Ukrainos ir Moldavijos su Odesa dar keturiasdešimt penktų metų pradžioje buvo nacių rankose. O Prancūzijoje sąjungininkai buvo visiškai nugalėti. Gruodį naciai sugebėjo išmušti sąjungininkus iš Sicilijos, sustiprindami jų pozicijas.
  Sausio mėnesį sovietų kariuomenė bandė veržtis aplink Minską, bet buvo beviltiškai paskendę nuožmiose kautynėse.
  Vokiečiai, turėdami geriausius tankus, iškirto sovietų kariuomenę ir suformavo porą katilų. Apskritai vokiečių tankai užėmė. T-44 nepateko į seriją, o T-34-85 ir IS-2 yra gana silpni prieš E seriją.
  Ir reaktyvinei vokiečių aviacijai nėra lygių. Sąjungininkai ir Japonija turi bėdų. Nusileidimas Filipinuose buvo sutrukdytas, o desantinius laivus sulaikė japonų mūšio laivai. JAV, žinoma, panika. Ir tada Ruzveltas mirė...
  Trumanas, atsižvelgdamas į tai, kad Jungtinės Valstijos labai pavargo nuo vokiečių povandeninių laivų, ypač vandenilio peroksido, pasiūlys paliaubas Trečiajam Reichui. Hitleris sutiko, bet su sąlyga, kad keisis karo belaisviais ne tik vokiečiais, bet ir italais. Churchillis ir Trumanas sutiko.
  Dėl to padaugėjo vokiečių pilotų danguje. Ir XE-162 užgrobė oro viršenybę.
  Gegužės pabaigoje centre įveikę dar vieną sovietų puolimą, naciai pradėjo veržtis į Ukrainą. Mūšiuose dalyvavo ir patys pirmieji E-100 tankai. Naujasis automobilis turėjo variklio ir transmisijos išdėstymą kartu ir skersai, kas leido sumažinti svorį, o su galingesniu 1500 arklio galių varikliu užtikrino patenkinamus vairavimo rezultatus.
  O šarvai sovietiniams ginklams buvo visiškai nepramušami iš visų pusių. 250 - nuožulni kakta, o šonai 210 mm ir taip pat su nuolydžiais.
  Šis tankas proveržio metu pasirodė esąs monstras. 1945 m. gegužės mėn. Marselis numušė keturis tūkstančius lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Labai prestižinis apdovanojimas. O antrąją vietą užėmė puikiai balus rinkęs Huffmanas, kol nepasižymėjo kitokia taktika nei Marselyje. Kuris optimaliai tinka XE-162. Iki 1945 m. birželio mėn. Huffmanas pasiekė penkių šimtų numuštų lėktuvų ribą ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Apskritai karas vokiečiams, kurie išsiveržė į Vakarus, sekėsi gerai. "Arado" reaktyviniai bombonešiai pasirodė esą labai veiksmingi. Naciai netgi apribojo FAA raketų programą naujų orlaivių naudai, kurių beveik neįmanoma numušti, o sovietų naikintuvai negalėjo jų pasivyti.
  Vokiečiai visiškai dominavo ore. SSRS savo ruožtu perėjo į gynybą fronto linijoje. Buvo pastatyta daug įtvirtinimų, naciai žengė į priekį lėtai.
  Skirtingai nuo tikrosios istorijos, SU-100, kuris tame kare nebuvo didžiulis, staiga išpopuliarėjo. Ir šį kartą SSRS šio savaeigio pistoleto gamyba ėmė sparčiai didėti. Jį pagaminti dar paprasčiau ir pigiau nei trisdešimt keturis. Ir ginkluotas, kad galėtų įkąsti vokiečiams. SU-100 antroje keturiasdešimt penktųjų metų pusėje tapo pagrindine mašina ir buvo pagaminama po šimtą vienetų per dieną.
  T-34-85 taip pat buvo masinės gamybos, kaip ir IS-2. Viena vertus, tankas IS-3 pasirodė geriau apsaugotas kaktoje. Bet kita vertus, jis yra brangesnis ir daug darbo reikalaujantis, o buvo pagaminta ir nutraukta tik tūkstantis vienetų. Apskritai, IS-4, po kurio jis buvo išleistas tik mažomis partijomis. Taigi SSRS iš tikrųjų atsisakė sunkiųjų tankų. Ir serija liko tik SU-100 ir T-34-85.
  Vokiečiai 1945 metų pabaigoje sugebėjo pasiekti Dnieprą ir užimti Kijevą. Taip pat visiškai užgrobti Baltijos šalis ir beveik visą Baltarusiją. Tačiau žiemą fašistas turėjo sustoti. Danguje jie vis dar dominavo.
  Marselį už penkis tūkstančius numuštų lėktuvų, gaukite Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę ir sidabrinius ąžuolo lapus, kardus ir deimantus. Kaip matote, apdovanojimas buvo gana ilgas. Ir platininė Luftwaffe taurė deimantuose.
  1946 m. pavasarį, ištraukę pažangesnius E-50 serijos tankus, naciai bandė veržtis į centrą.
  Raudonosios armijos gynyba buvo gili ir labai išvystyta inžineriniu požiūriu. Ir tai leido jai organizuoti ne silpną pasipriešinimą. O vokiečiai, pralaužę vieną gynybos liniją, nepateko į operatyvinę erdvę, o buvo priversti prasibrauti per kitą. Trečiasis Reichas buvo puikiai ginkluotas, tačiau jo kariuomenė nuolat mažėjo. Pėstininkuose jau kovojo keturiolikos ar trylikos metų berniukai, vis dažniau susidurdavo moterys. Aviacijoje moterų pilotų patirtis apskritai buvo sėkminga. Pavyzdžiui, Albina ir Alvina pradėjo taip gerai pelnyti balus, kad valstiečiai buvo nustebinti. Ir greitai per porą mėnesių numušęs šimtą orlaivių gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių.
  Merginos pasirodė itin kovingos ir atletiškos.
  Iki keturiasdešimt septintų metų žiemos Marselis numušė daugiau nei aštuonis tūkstančius lėktuvų.
  Jis juos sutraiškė 30 mm pistoletais. SSRS "Yak-9" išliko pagrindinis naikintuvas, kuris buvo aiškiai pasenęs, tačiau jį buvo lengva pagaminti.
  "Yak-3" reikalavo aukštos kokybės duraliuminio ir nebuvo pradėtas gaminti masiškai. LA-7 taip pat buvo gaminamas nedideliais kiekiais.
  Tačiau "Yak-9" tapo masyviausiu lėktuvu, aplenkdamas IL-2 ir IL-10.
  Raudonoji armija drebėjo nuo smūgių. Vokiečiai pasiekė Smolenską, bet tik pusė apsupo jo nepaėmę.
  Žiemą sovietų kariuomenė puolė kaip atsaką. Bet tik šiek tiek spaudė nacius.
  Karas užsitęsė ir nusidėvėjo. Hitleris taip pat tai suprato.
  Keturiasdešimt septintaisiais metais vokiečiai kariavo atsargiai. Puolimui jie panaudojo užsienio karius, daug bandė bombarduoti. Fronto linija per metus beveik nepasikeitė...
  T-54 pasirodė SSRS, tačiau jis nebuvo masyvus. T-34-85 vis dar gaminamas... O SU-100 pagaminama daugiausia.
  Reaktyvinė aviacija yra blogesnė nei tikrojoje istorijoje. Pirma, dėl karo sunkumų lėšų yra mažiau, nei turėjo vokiečiai ir nei buvo realioje istorijoje. Antra, jūs turite dirbti savarankiškai, nenaudojant trofėjų iš Vokietijos.
  O naciai turėjo pažangesnius X-262 ir ME-363, kurių greitis siekė iki 1200 kilometrų per valandą ir sparnus. Ir ME-1100 su sparnais, kurie pakeitė šlavimą. TA-283 su ilgu fiuzeliažu ir beuodegiais Gotha naikintuvais. Siaubingas Yu-287. Ir TA-500 su reaktyviniais varikliais, kurių yra net šeši.
  Plius beuodegiai bombonešiai.
  Danguje nacių pranašumas augo. Bet sausumoje buvo šiek tiek lengviau. O sovietų kariuomenė persirengė, užkasė žemėje ir laikėsi.
  1948 m. Marselis padidino savo skaičių iki dešimties tūkstančių lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Vokiečiai šiais metais pagaliau sugebėjo apsupti ir užimti Smolenską, tačiau jų sėkmė apsiribojo tuo... IS-7 pasirodė SSRS, tačiau dėl sudėtingos konstrukcijos buvo pagaminti vos keli automobiliai. Karas užsitęsė... T-54 vis dar buvo gaminamas mažomis partijomis. T-34-85 vis dar gaminamas, kaip ir SU-100.
  1949 metais pavasarį vokiečiai nebepuolė, o Raudonoji armija bandė prasiveržti. Tačiau sovietų kariuomenė taip pat nepatyrė nieko, išskyrus nuostolius ...
  MIG-15, pirmasis reaktyvinis naikintuvas, pasirodė SSRS, tačiau jis vis dar buvo nebaigtas ir ne serijinis. Kol kas masyviausias lėktuvas yra Jak-9.
  T-54 vis dar nėra masinės gamybos, bet T-34-85 gamyba mažėja... SU-100 serijoje.
  1950 m. vėl kovojama... SSRS turėjo naują savaeigį pistoletą SU-130 su pabūklu iš sugedusio tanko IS-7. Ši mašina buvo efektyvesnė.
  Vokiečiams E-50 tapo sunkesnis iki septyniasdešimties tonų su dujų turbininiu varikliu, o stori šarvai - 250 mm kaktos ir 170 milimetrų šonų, o kovai su juo reikia rimtesnio savaeigio ginklo.
  Priekinė linija beveik nepasikeitė...
  1951 m. SSRS gavo MIG-15 pažangesnę modifikaciją, tačiau Yak-9 dar nebuvo pašalintas iš serijos ... T-54 pagaliau reklamuojamas, o T-34-85 pagaliau pašalintas iš serijos. gamyba. Sunkiųjų tankų beveik negamina, išskyrus savaeigius pabūklus SU-130, kurie pakeičia SU-100. Bet jis sveria penkiasdešimt tonų ir turi gerą kaktos apsaugą.
  Vokiečiai veržiasi danguje ir vis dar dominuoja ore. Marselis numušė penkiolika tūkstančių lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Štai ateina 1952 m. Abi armijos buvo labai įklimpusios ir mūšiai buvo kruvini, tačiau fronto linijos beveik nejudėjo. Pietuose palei Dnieprą. Centre vokiečiai vis dėlto paėmė ir laikė Smolenską ir Pskovą, o toliau Narvą... Leningrado nėra su jais... Suomija vis dar kariauja. Viskas užsitęsė. T-54 gaminamas masiškai, SU-100 gamyba buvo nutraukta, o SU-130 jį pakeitė. Sunkiųjų tankų dar nėra serijoje. Vokiečiai kiek pagerino savo automobilių kokybę.
  Amerika ir Didžioji Britanija vis dar kariauja su Japonija. Jie bombarduoja jį, bet patys negali užimti salų.
  Tačiau amerikiečiams nepavyko sukurti atominės bombos. Taigi samurajus vis dar laikosi.
  Bet tada atėjo 1953 metai... Stalinas mirė kovo mėnesį. Tiesa, šį kartą Generalissimo paliko rašytinį testamentą, todėl Berija tapo jo įpėdiniu. O vokiečių skaičiavimas dėl Raudonosios armijos chaoso ir sumaišties nepasitvirtino.
  Vermachto puolimas greitai nutrūko.
  Tačiau SSRS nesugebėjo pasukti karo bangos, taip pat ėmė ir įstrigo operacijos metu.
  1953 m. pabaigoje Marselis viršijo dvidešimt tūkstančių numuštų lėktuvų. Už tai jam atiteko specialus, specialiai jam patvirtintas apdovanojimas: Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus Didžioji žvaigždė su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Atėjo 1954 metai... Beria pasiūlė Hitleriui taiką su sąlyga, kad kas ką laimėjo, tas ir lieka. Ir tada, tiesą sakant, kiek jūs galite sunaikinti vienas kitą? Tačiau Hitleris atkakliai atmetė pasiūlymą. SSRS turėjo IS-10, tačiau šis tankas nebuvo gana efektyvus. Pagrindinė serijos mašina T-54 ...
  Fronto linija Sibiro šerkšnas pagavo kaip riebalai.
  Jau 1955 metai... Amerika vis dar kovoja su Britanija ir triuškina Japoniją. Ir SSRS stumiasi su Trečiuoju Reichu. Ir jie sumuša vienas kitą.
  Priekinė linija neaktyvi. Danguje dominuoja naciai. MIG-15 serijoje ir sulaiko priešą.
  Marselis už dvidešimt penkis tūkstančius numuštų lėktuvų gaus: Didžiąją Didžiojo Kryžiaus žvaigždę, Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardus ir deimantus!
  Artėja 1956 metai... Vokiečiai paleidžia piramidinį tanką į seriją. Į jį dedamos viltys ir pagaliau jie turi diskus, tinkamus kovai. Tačiau kol kas fronto linija neaktyvi, o Raudonoji armija sulaiko priešą.
  Jau 1957 m., balandžio 20 d., Hitleris pradeda naują beviltišką puolimą prieš Maskvą... Ir vėl viskas stringa įnirtingose pozicinėse kovose... 1957 m. pabaigoje Marselis numuša trisdešimt tūkstančių lėktuvų ir jį gauna. Didžioji Riterio kryžiaus žvaigždė Didysis kryžius su suplanuotais ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Karas užsitęsė per ilgai. Atėjo 1958 metai... Stalino įpėdinis ir Valstybės gynybos komiteto pirmininkas Lavrentijus Palychas Berija sakė:
  - Šalis nepaprastai išsekusi! Ir žmonės pavargo nuo karo. Mums reikia taikos!
  Žukovas pastebėjo:
  Kol Hitleris gyvas, taikos nebus!
  Šelepinas, vidaus reikalų ministras, sutiko:
  - Taip, kol šis fanatikas Vokietijos fiureris, tol naciai kariaus su mumis iki visiško abipusio sunaikinimo!
  Berija trenkė kumščiu į stalą ir riaumojo:
  - Sulaužyk stuburus! Ką pasakys Molotovas?
  Užsienio reikalų ministras atsidusęs atsakė:
  - Kol kas pasaulio perspektyvos labai miglotos. Trečiasis Reichas taip pat labai išsekęs. Bet jam vis tiek visa Europa po ranka. Ir jei karas tęsis dar dešimt metų, mes būsime pirmieji, kurie bus nublokšti!
  GKO pirmininkas linktelėjo.
  - Teisingai! Mes pirmieji nusileisime! Taigi būtina rasti būdą, kaip fiziškai pašalinti Adolfą Hitlerį!
  Shelepinas pastebėjo:
  - Geriausia pašalinti Hansą Marcelį. Tai tikrasis velnias kūne! Ir jei jis bus pašalintas, tada vokiečių valia kari bus visiškai pakirsta!
  Beria sutiko su tuo:
  - Taip, tai bus pakirsta!
  Shelepinas pasiūlė:
  - Gal uždės atlygį ant Marcelio lavono?
  GKO pirmininkas prieštaravo:
  - Ne! Tik gyviesiems!
  Vidaus reikalų ministras pažymėjo:
  - Užmušti lengviau nei sugauti!
  Berija linktelėjo ir pažymėjo:
  - Skatinkite žudyti bet ką! Ir mes vis tiek laimėsime. Ką pasakys dizaineriai?
  Jakovlevas atsidusęs pasakė:
  - Kol mes atsiliekame nuo vokiečių. Ir tai yra mūsų problema!
  Beria agresyviai riaumojo:
  - Bet mūsų pergalė neišvengiama!
  Ilušinas patvirtino:
  - Tikrai drauge pirmininke!
  Shelepinas pastebėjo:
  - Labai erzina dvi merginos: Albina ir Alvina. Jie aplenkė Huffmaną ir mes nuolat kankinamės. Ir kartais jie sukelia problemų.
  GKO pirmininkas atkreipė dėmesį:
  Mes juos pakabinsime!
  Atsakant pasigirdo juokas. Šiaip tai atrodė juokingai.
  1958-ųjų sausis... O karas atrodo beveik nesibaigiantis. Ir pabaigos nematyti.
  O naciai okupuotose teritorijose yra žiaurūs. Jie sugavo pionierius: Mishka, Kolya ir Svetlana. Berniukams ir mergaitei keturiolika metų. Netrukus jie turėtų prisijungti prie komjaunimo. Pirmiausia jie buvo apklausti su išankstiniu nusistatymu. Berniukus ir mergaitę jie sumušė botagais. Tada jie sumušė viela. Kolia, kaip vyriausia iš apačios, vis tiek buvo patikrinta srovės. Iškrovos buvo atleistos per paauglės kūną. Kolia aikčiojo iš patirto skausmo.
  Tada vaikus basomis išvedė į sniegą ir nuvežė šaudyti. Ir jie buvo ploni, basi, sumuštais veidais ir nupjautomis nugaromis, ėjo per kaimą.
  O ant kaklų pakabintos lentos - "mes partizanai".
  Du berniukai ir mergaitė vaikščiojo sniegu. Elektros srove nukankintos Kolios veidas nuo kančios buvo mėlynas. Meškiukas kiek gyvesnis, tik nuplaktas. Mergina Svetlana susiraukė. Ji taip pat buvo nuplakta, ji buvo liekna, tiek metų gyvenusi okupacijos sąlygomis. Ją apieškojo matrona, suplėšydama pirštus mergystės plėvelę. Ir tai labai žemina pradininką ir gėda. Mergina vis prikando lūpas.
  Vaikai nepatogiai jaučiasi basi sniege. Bet tai vis tiek yra gėlės, jei jos nušaunamos ar pakabinamos. Tačiau kol kas jie tiesiog varomi. Kankinimai dar nesibaigė ir naciams reikia gauti informacijos.
  Pionierių basos pėdos yra raudonos ir šiek tiek patinusios šaltyje. Gyventojai su užuojauta žvelgia į sučiuptus vaikus. Ir dabar jie pagaliau įnešami į trobelę.
  Paguldo mane ant nugaros ir pradeda daužyti nuogus kulnus guminėmis lazdomis.
  Vaikai rėkia iš skausmo ir trūkčioja... Nuogi Kolios kulnai dega lengvesne liepsna. Ir tada merginos Svetlanos apvalus kulnas buvo sudegintas karštu pokeriu. Ir kaip pionierius nuo to rėkė iš visų jėgų.
  Tardymas vyko su išankstiniu nusistatymu, bet vaikai tylėjo. Ir vėl juos daužė viela, o plikus padus apdegino įkaitusia geležimi.
  Tačiau pionieriai informacijos nepateikė. Jie tvirtai laikėsi. Kolya net buvo paguldyta įkaitusiu pokeriu prie nuogos berniuko krūtinės. Berniukas sunkiai kvėpavo, bet sukandęs dantis sulaikė riksmus.
  Taigi naciai nieko nepasiekė ...
  Bet karas užsitęsė... Atėjo ir vasaris... Vokiečiai apšaudė Leningradą iš diskinių lėktuvų. Ir jie puolė Maskvą iš oro. Kovos yra sunkios.
  Albina ir Alvina kovoja ore. Merginos tik bikiniu ir basos.
  Ir numušti rusų lėktuvus. Devils jau yra gavęs daugybę apdovanojimų, įskaitant Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su auksiniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Šios dvi merginos yra tiesiog super lygio. Ir jų akrobatika bei materijos ir gyvų audinių naikinimas.
  Čia Albina pataikė į sovietų lėktuvus, vienu pliūpsniu numušdama šešis gabalus ir sucypė:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Alvina taip pat į rusiškus automobilius pasiuntė vinių pliūpsnius ir, nupjovusi septynis, vyaknula:
  - Už fiurerį!
  Ir abi merginos juokiasi...
  Nors tiesą sakant, šis karas jiems siaubingai pavargęs. Tiesą sakant, užsispyręs fiureris jai vadovauja, bet priekis sustingo ir viskas sustojo. Ir viskas sukasi ratu. Ir tik abiejų pusių lavonai ir numušti automobiliai. Ir sudaužyti tankai ir žmonių kančios.
  Albina nukirto dar aštuonis lėktuvus ir dainavo:
  - Kitas šimtmetis yra mūsų!
  Alvina užtikrintai sutiko su tuo:
  - Taip pat visi būsimi amžiai!
  O merginos su laukiniu įniršiu numušė rusų lėktuvus.
  Ir tada, žinoma, kankinimai... Pionierius malonu kankinti. Ypač apkepkite berniukų basas kojas, o šonkaulius laužykite įkaitusiomis žnyplėmis. Smurtaujančios merginos...
  Karas daro žmones laukinius. Pats Marselis taip pat jau buvo pavargęs nuo kovos. Jis kovojo ilgą laiką. Dar 1940 m. jis kovojo už oro viršenybę prieš Britaniją. Iš pradžių jo karjera nebuvo labai sėkminga. Jie nemanė, kad jis taps fenomenu ir pelnys rekordinį Trečiojo Reicho apdovanojimų skaičių. Ir jis numuš lėktuvus visai oro armijai.
  Hansas Marcelis vis labiau jautė nuobodulį. Karas jį pabodo. Norėjau moteriško kūno, brangių vynų ir prabangių vaišių bei kitų pramogų. Kiek jau gali būti - aštuoniolika metų gretose. Jis niekada nebuvo rimtai sužeistas, o numuštas tik pačioje karjeros pradžioje. Aukštesnės jėgos pasirūpino Marseliu. Jis tapo oro feldmaršalu, bet kovojo kaip eilinis. Ir aš tavęs labai pasiilgau.
  Jo akyse ėmė blėsti blizgučiai. Karas su SSRS pateko į aklavietę. O Stalino mirtis nieko nepakeitė. Hitleris vis dar gyvas, nors ir nekaip atrodo, bet vis tiek gana energingas. Ant jo galvos jau veržiasi plika dėmė, o fiurerio plaukai pilkėja.
  Tačiau kol jis vis dar valdo imperiją, jis atkakliai nori pribaigti SSRS. JAV ir Didžioji Britanija okupavo Japoniją, bet įklimpo į partizaninį karą. Be to, amerikiečiai ir britai stengiasi išlaikyti Indiją ir Afrikos kolonijas su savo kariuomene.
  Taigi sąjungininkai į šį karą nesikiša. Jie nepriklauso nuo jos. Ir net džiaugiasi, kad dvi totalitarinės imperijos naikina viena kitą.
  Marcelis sunkiai atsidūsta ir jo ME-462 lengvai pakyla nuo kilimo ir tūpimo tako. Dviejų variklių mašina yra galingai ginkluota, o Hansas nori pataikyti iš toli, saugodamas priešą nuo savęs. Huffmanas, priešingai, greitai artėja prie XE-362.
  Iki šiol Vokietijos aviacija išlaiko kokybinį pranašumą prieš priešą. Tačiau tai nebėra taip slegianti. Tačiau fiureris tiki stebuklingu ginklu ...
  Skraidančios lėkštės, tai kažkas... Bet jos vis tiek per brangios, o šiluminiai spinduliai dar netobuli. Piramidės tankai taip pat yra vienas iš ginčo argumentų.
  Bet ir tai nesuteikia vokiečiams ryžtingos iniciatyvos. Be to, piramidės forma yra gera prieš kinetinius sviedinius, bet ne tokia efektyvi prieš HEAT.
  Marselis paleidžia ir numuša dvi dešimtis Rusijos lėktuvų ir sako:
  - Trečiajam Reichui...
  Tada jaunuolis atsidūsta. Ir vėl vienu sprogimu numuša dar trisdešimt sovietinių automobilių.
  Taip, karas užsitęsė... Ir šiam keliui galo nematyti.
  Hansas dainavo:
  - Slydo, slydo mane! Tai mane pagavo, tai mane pagavo!
  Ir vėl numuša rusų kovotojus.
  Taip, Hitleris atsiuntė juos paskersti... Arba žudyti kitus, o tai irgi nėra cukrus.
  Marcelis prisiminė mergaitę... Jos vardas buvo Ilsa. Tokia graži blondinė ir jo žmona.
  Štai ji, žiauri. Išbandžiau komjaunimą. Ir mušė ją botagu iš visų pusių.
  Daužė kaip sidro ožka. Tada ji atsinešė deglą prie basų kojų. Apkepino nuogus padus. Ir vėl už botagą. Ir kaip šis komjaunuolis riaumojo iš skausmo. Ir kai Ilsa apibarstė savo žaizdas druska. Tai buvo tikrai žiauru.
  Ilsa taip pat mėgo kankinti berniukus. Ji nurengė vieną keturiolikos metų berniuką ir prikalė jo rankas prie stulpo. Tada ji ėmė pilti ledinį vandenį šaltyje. Tada ji paėmė į rankas fakelą ir apkepino raumeningą paauglės kūną. Tada ji vėl įsipylė ledinio vandens. Ir galiausiai ji berniuką nuplikė verdančiu vandeniu. Ir tai buvo žiaurumas.
  Ilsa mėgo tokias pramogas ir dėl savo geismo nieko nenusileido.
  Bet laikas bėgo... Ir ji iš pradžių turėjo sūnų, o paskui dukrą. Ir Ilsa jau pradėjo mokyti savo ir Marcelio vaikus kankinti.
  Štai baisi moteris iš SS.
  Marcelis taip pat turėjo kitą žmoną: Helgą. Ji taip pat yra pilotė. Hansas su ja susipažino 1945 m. Ji skrido TA-152, vienu geriausių, o gal ir geriausiu sraigtu varomu Luftwaffe lėktuvu.
  Helga buvo lakūnas, o ne budelis. Taip ji pastojo ir taip pat pagimdė - iš karto dvyniai.
  Ir tai reikia pažymėti puikiai. Ir tada dar du sūnūs ir dukra spėjo pagimdyti. Ir turėdama penkis vaikus, ji nebekovojo ...
  Taip, jai pasisekė. Trečiajame Reiche Hitleris pirmiausia leido pirmosios ir aukštesnės klasės Geležinio Kryžiaus savininkams turėti antrą teisėtą žmoną kaip atlygį.
  Na, popiežius šiek tiek niurzgėjo, bet vis tiek tam pritarė. Tada fiureris privertė taisyklę turėti iki keturių žmonų. Čia buvo suburta Ekumeninė taryba, kuri buvo patvirtinta ginklu.
  Vyrų trūkumas Trečiajame Reiche yra didžiulis. Ir, žinoma, šis sprendimas buvo priverstinis.
  Vokietijos darbo jėgos išteklių išeikvodavo ne tik Europos darbo jėga ir užsienio padaliniai.
  Hitleris sustabdė žydų naikinimą, o dabar buvo balanse darbo jėgos. Karas išsekino imperiją.
  SSRS taip pat ištuštėjo... Daug moterų kariavo kariuomenėje, taip pat vaikų. Rezultatyviausia asa tapo Anastasija Vedmakova. Ji kovojo beveik nuo pat karo pradžios. Pirma, U-2 kukurūzų lauke. Bet tada ji perėjo prie kovotojų.
  Daugelis sovietų tūzų mirė ... Pokryshkinas, keturis kartus tapęs SSRS didvyriu, vis dėlto rado savo mirtį. Kožedubas, tapęs penkis kartus didvyriu, taip pat sudužo mūšyje. Ilgą laiką sovietiniai orlaiviai neturėjo išmetimo sistemos, o žuvusių pilotų procentas buvo labai didelis.
  Anastasija Vedmakova išgyveno. Ir ji buvo sukaupusi auksines žvaigždes, kurios netilpo ant krūtinės. Pagal taisykles dvidešimt penkiems numuštiems priešo lėktuvams buvo suteikta auksinė žvaigždė. Kai žvaigždžių skaičius pasiekė dešimt, Beria jai įteikė SSRS herojaus didžiąją deimantinę žvaigždę. Anastasija buvo tituluočiausia asė. Be numuštų orlaivių, ji taip pat sunaikino tankus, tiltus, sunkvežimius ir net porą laivų. Be to, ši moteris išgelbėjo pilotus ir net generolą, kuris buvo apsuptas.
  Ir ji buvo žinoma dėl to, kad padegė kelis traukinius degalais ir pan.
  Anastasija tapo didele sovietinės aviacijos legenda. Ir, žinoma, ji taip pat buvo pavargusi nuo karo. Ji net kovojo ir skraidė būdama nėščia. Ir tada ji pagimdė sūnų.
  Pasirodė gražus berniukas, raudonplaukis kaip ir jo mama. Anastasija kovojo kaip taisyklė su bikiniu ir basa. Ir tai suteikė jai tam tikrų pranašumų. Kurią vertina ne visi. Tačiau jaunoji jos partnerė Akulina Orlova taip pat kovoja basa ir su bikiniu, ir tai jai labai padeda.
  Abi merginos skraido ir šaudo į vokiškas transporto priemones. Anastasija Vedmakova pirmą kartą skrido Ispanijoje. Naktį U-2 ji bombardavo Franco armijos pozicijas. Tokia, kokia ji turi patirties per stogą. O Akulina Orlova - jauna mergina, vis dar kupina energijos ir įspūdžių.
  Jie numuša vokiečius dainuoja ...
  - Pilotai-pilotai, bombos lėktuvai,
  Mes nugalėsime visus fašistus mūšyje ...
  Mūsų žvaigždėlaiviai bus aukščiau už saulę,
  Ir cherubas išskleis sparnus!
  Merginos, turiu pasakyti, yra puikios amatininkės.
  Jau 1958 metų vasario 23 diena... Sovietų armijos diena. Ir tai turėtų būti švenčiama iš esmės. Bet kol viskas kuklu...
  Berija ne per linksma... Per karą visi buvo gerokai pavargę.
  Maršalas Vasilevskis pasiūlė:
  - Padarykime rezervuarus iš medžio!
  Aukščiausiasis linktelėjo.
  - Tai gera idėja!
  Maršalas Žukovas prieštaravo:
  - Maža prasmė! Tai gyvi karstai!
  Vasilevskis logiškai pastebėjo:
  - Jie lengvesni ir greitesni. O vokiečiai veržiasi pro mūsų tankus!
  Berija pritardama linktelėjo.
  Vasilevskis sako savo nuomonę!
  Malenkovas patvirtino:
  - Mes padarysime viską gerai!
  Berijos komanda pavargo... Kitų minčių nebuvo. Nebent bandysite pagaminti plastiką pigesnį ir tvirtesnį.
  Taigi juk pagaliau sukurkite ilgai kentėjusią atominę bombą.
  Kažkas jos darbe Jungtinėse Valstijose ir visame pasaulyje sustojo.
  Ir reikia stimuliuoti. Gal tada karas pagaliau baigsis.
  Tačiau karas vis dar vyksta, o laikas teka kaip lašai.
  Čia Mirabela buvo sugauta. Ir nacių kareiviai nuplėšė jos drabužius. Ir tada jie išskėtė kojas ir ėmė prievartauti mergaitę. Mirabela aimanavo iš skausmo ir malonumo mišinio. Ir baigė kelis kartus.
  Tada jie pradėjo jį kankinti. Įkaitusiomis geležies juostelėmis jie apdegino merginos kulnus. Ir jie pirmiausia jį sumušė botagu. Ir tada raudona viela nuo karščio jie plakė jai nugarą, šonus, krūtinę ...
  Tada jie pradėjo žnyplėmis laužyti kojų pirštus. Tada jie įstūmė įkaitusią strypą mergaitei į užpakalį.
  Trumpai tariant, kankinimai buvo prisiminti dėl savo žiaurumo. Ir ypatinga arogancija.
  Kovas jau atėjo... Vokiečiai labiau stengiasi spausti orą, neturi daug jėgų pulti. Piramidinis tankas, jei jis būtų atsiradęs anksčiau, būtų padėjęs Vermachtui užkariauti pasaulį. Tiesa, kaupiamasis sviedinys turi dinaminę apsaugą. Ir abi pusės apipila viena kitą smūgiais.
  1958 m. kovo 8 d. yra Moters diena. Ir pagal paprotį vyko apsikeitimas kaliniais. Vokiečiai paleido iškankintą, bet palaužtą Mirabelą, o mainais rusai paleido Adalą. Vokietė taip pat ją gavo, įskaitant išprievartavimą.
  Anastasija Vedmakova įtrynė Mirabelą žolelių ir tepalų gėrimu ir paliko miegoti, kad atsigautų, kad po poros dienų ji vėl kovotų danguje su naciais.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova grįžta į dangų savo MIG-15. Akulina pastebėjo:
  - Ispanijoje dar kovojote - kiek jums metų?
  Vedmakova nusijuokė ir atsakė:
  - Neįprasta damos klausti apie jos amžių!
  Akulina nusijuokė ir pasakė:
  - Atrodai dvidešimties, daugiausiai dvidešimt penkerių!
  Anastasija linktelėjo ir pažymėjo:
  - Kovojau pilietiniame kare... Kartu su manimi buvo trys berniukai. Puiku, kad ragus atidavėme baltiesiems. O aš pirmą žmogų nužudžiau, kai vokiečiai šturmavo Lvovą 1915 metais... Taigi galite maždaug įsivaizduoti, kiek man metų!
  Šviesiaplaukė sušvilpė.
  - Nuostabu! Tai tarsi įsivaizduoji!
  Raudonplaukė gražuolė išsišiepė pilna burna arklio dantų ir pastebėjo:
  - Ir ką? Tai rusų dievų magija! Aš tave išmokysiu, ir tu nepasensi!
  Akulina basomis kojomis numušė vokiečių lėktuvą ir čiulbėjo:
  Jaunystė yra nuostabi!
  Karas vyksta ir pabaigos nematyti, bet vis tiek tai didvyriškumas ir pergalė!
  Atėjo 1958 metų balandis. Pietuose nusistovėjo daugiau ar mažiau pakenčiamas oras ir naciai bandė veržtis į priekį. Pagrindinė problema, žinoma, yra Dniepro upė. O kairiojoje pakrantėje sovietų kariuomenė užėmė gynybines pozicijas.
  Tačiau vokiečiai turėjo alternatyvų kritimą. Smūgis per Turkiją. Ilgą laiką ši šalis laikėsi neutralumo. Tačiau valdžia pasikeitė. Ir atsirado daugiau provokiškų jėgų. Ir Hitleris sutiko pažadėti osmanams aukso kalnus, kad įstumtų juos į karą. Turkijos gyventojų skaičius sparčiai augo, kariuomenė sustiprėjo. O kai kuriuos ginklus Trečiasis Reichas pardavė už paskolą. Ir tapo Osmanų armija, stipriai dislokavusi visiškai mobilizuotus kareivius musulmonus prie SSRS sienos.
  O 1958 m. balandžio 20 d., nepaskelbusi karo, Turkija užpuolė sovietų kariuomenę Užkaukazėje... Taigi Raudonajai armijai buvo pridėtas antrasis frontas. Vis dėlto naciai sugebėjo pranokti sovietų specialiąsias tarnybas. Padėtį apsunkino Žukovo ir Berijos konfrontacija. Tai paveikė ir situaciją fronte.
  Turkai puolė ne vieni, o kartu su vokiečiais. Ir tai suteikė jiems papildomų galimybių.
  Mūšiai vyko netoli Jerevano, o Batumis buvo šturmuotas.
  Marselis kovoja ore. Šį kartą jo nuotaika didingesnė ir kovingesnė. Tiesą sakant, pagaliau buvo nedrąsi viltis, kad šį be galo užsitęsusį karą pavyks laimėti.
  Jau pirmąją dieną vokiečiai ir turkai prasiveržė pro Rusijos kariuomenės gynybą ir pradėjo judėti į sausumą.
  Naciams pavyko pasiekti taktinę staigmeną. Ir jų kariuomenė judėjo pakankamai greitai. Ir iš dalies paaiškėjo, kad Raudonoji armija nebuvo visiškai pasirengusi ginti Užkaukazę.
  O štai Raudonosios armijos didvyriškumas turėtų kompensuoti vadovybės klaidingus skaičiavimus.
  Kova užvirė Jerevanui. Ir tada pionieriai narsiai kovojo. Jie priešinasi piktiesiems naciams ir Osmanų kariuomenei.
  O Jerevano pakraštyje pionieriai kasa apkasus. Yra įvairių tautybių vaikinų. Ypač daug šviesių galvų mirga. Yra raudonų, juodų ir šviesiaplaukių vaikų.
  Juos vienija vienas dalykas: tikėjimas komunizmo triumfu ir basos kojos. Akivaizdu, kad karo metais ne visi turi batus, todėl kaip solidarumo ženklą visi vaikai puikuojasi apnuogintais, apvaliais kulnais. Pavasaris Užkaukazėje gana šiltas, o judant ir dirbant su kastuvais, vaikinams net karšta pasidaro. O žiemą šaltis čia ne toks baisus.
  Berniukai ir mergaitės yra įdegę, liekni, bet raumeningi, pasiruošę įnirtingai kovai.
  Vaikai dirba su entuziazmu ir dainuoja:
  Kelkite ugnį, mėlynos naktys,
  Esame pionieriai - darbininkų vaikai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Ir štai vėl skamba žadintuvas. Berniukai ir mergaitės šoka į tranšėjos dugną. O sviediniai jau pradeda sprogti iš viršaus: veikia priešo artilerija.
  Pashka paklausė basos merginos Mašos:
  - Na, ar manai, kad išgyvensime?
  Mergina, plona ir šviesiaplaukė, užtikrintai atsakė:
  - Pasipriešinsime bent kartą, sunkiausią valandą!
  Pionierius Sasha logiškai pažymėjo:
  Mūsų herojiškumas nepajudinamas.
  Berniukas bakstelėjo nuogu padu į akmenis. Matyti, kad berniukas prisikimšo kietų nuospaudų.
  Mergina Tamara pastebėjo:
  Kovosime be baimės
  Mus nukirs nė žingsnio atgal...
  Tegul marškiniai permirkę krauju -
  Daugiau priešų, paverskite riterį į pragarą!
  Vaikinas Ruslanas, juodų plaukų pionierius, pažymėjo:
  Prabėga šimtmečiai, ateis era,
  Kuriame nebus kančios ir melo ...
  Kovok už tai iki paskutinio atodūsio -
  Tarnauk savo Tėvynei, tu iš širdies!
  Berniukas Olegas, plonas ir šviesiaplaukis, čiulbėjo, eilėraščiai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio išvaizda ...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio,
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir mergaitės plojo vieningai.
  Tačiau dabar reaktyviniai atakos lėktuvai jau skraido ir meta bombas. Ir tai yra agresyvus požiūris.
  Olegas ir Sasha pakėlė timpa ir paleido mirties dovaną. O statinę pataikė Hitlerio atakos lėktuvas, nors ir priklausė Turkijai.
  Mergina Nataša dainavo:
  - Komjaunimas yra ne tik amžius,
  Komjaunimas yra mano likimas!
  Aš tikiu, kad užkariuosiu kosmosą
  Gyvenkime amžinai!
  Ahmedas, pionierius iš Azerbaidžano, šypsodamasis atsakė:
  - Jūs dar nesate komjaunuolė, Nataša!
  Mergina piktai trypė basa koja ir melodingu balsu atsakė;
  Šalia tėčių su linksma daina,
  Mes pasisakome už komjaunimą...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Olegas taip pat trypė plika, vaikiška koja ir sušuko:
  Stipresniu plaktuku suspausk proletarą,
  Iš titano rankų gniuždant jungą...
  Mes dainuosime tūkstantį arijų savo Tėvynei,
  Ir šviesa palikuonims, gerai!
  Vaikai džiaugiasi. Ir iš tikrųjų vokiečiai ir turkai bombardavo, ir tik viena mergina nukentėjo nuo skeveldros į pliką, apvalų, rausvą kulną.
  Pioneer rėkė, bet tada prikando jai lūpą.
  Ir taip jie ruošėsi atremti puolimą. Ir jau yra tankai su fašistais ir osmanų daliniais. Turkija nupirko už kreditą, didžiuliai E-100 juda. Tokios galingos ir pavojingos mašinos.
  Jie turi tokią apsaugą. Kuriuo tu negali praeiti iš bet kurio kampo. Negalite pataikyti tik vienu kampu. Vienintelė galimybė - nutraukti vėžes.
  Vaikai pasiruošę kovoti ir mojuoti basomis kojomis. Štai jie ant vielos stumdo pakuotes su savadarbiais sprogmenimis po nacių ir turkų pėdsakais. Jis veikia ir sunaikina Rommelio ir La Erdogano armijos tankų volus.
  Ir atrodo baisiai.
  Sasha girgžda:
  - Šlovė komunizmui!
  Berniukas Paška šaudo su Olegu iš timpa ir šaukia:
  - Šlovė pionieriams!
  Berniukas Ruslanas kartu su mergina Sufir viela tempia miną po vokiečiu ir turku, šaukdami:
  - Šlovė SSRS!
  Kariauja vaikai iš Azerbaidžano ir rusų vaikinai. Įdegę, liekni, basi pionieriai prieš milžinišką tankų armadą.
  Mergina Tamara trypia savo grakščia, maža, basa koja ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Pionierius Ahmetas patvirtina šaudydamas į priešą:
  - Kartu esame draugiška šeima!
  Berniukas Ramzanas, raudonplaukis azerbaidžanietis, patvirtina, išmušdamas automobilį:
  - Nuo žodžio mes šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai draugiški... Štai armėnė Azatuhi, kuri irgi vikriai vielos pagalba perneša sprogstamąjį paketą po fašistiniu vikšru ir cypia:
  - SSRS yra tautų šeima!
  Kita armėnų mergina Aghas sako:
  - Nelenkite fašizmui:
  O mergina plikomis kojų pirštais traukė laidą. Daugelis azerbaidžaniečių ir armėnų vaikų turi šviesius plaukus ir nesiskiria nuo slavų vaikų, kurių taip pat yra daug. Ištrūkusieji nuo vokiečių, kitų rusų šeimų Azerbaidžane ir Armėnijoje apsigyveno net valdant carams.
  Kaukaze yra daug slavų. Daug mišrių porų. Taip, ir vaikai dažniausiai turi šviesesnius plaukus nei jų tėvai. O slavai vaikinai taip įdegė, kad nuo vietinių jų neatskirsi. Be to, vaikai paprastai yra panašesni nei suaugusieji.
  Taigi kovoja tarptautinis sovietinis vaikinų ir mergaičių batalionas, ir jie visi vieningi, ir labai panašūs. Jų nuogi kulnai blyksi judant.
  O svajones vaikai siunčia mirties dovanas. Šamilis ir Seryozhka, abu pionieriai, traukia laidą. O štai vokietis, bet su turkų įgula E-50 sustoja su sulaužytu vikšru.
  Vaikinai dainuoja vieningai:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Susibūrė ne žiauri jėga, o ne baimė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir draugystė, ir protas, ir drąsa svajonėse!
  Ir vaikai džiaugiasi. Jie šypsosi baltais, lygiais dantimis. Ir jie laimingi, nors jiems gresia mirtis.
  O vokiečiai čiulpia. Sunaikinti tankai šaudo iš patrankų ir rašo kulkosvaidžius.
  Kai kurios vokiškos ir turkiškos transporto priemonės yra aprūpintos granatsvaidžiais ir yra labai pavojingos.
  Berniukas Maksimka ir mergina Zara iš Azerbaidžano ir jie, ilsėdami basomis kojomis, po priešu ištraukė miną ir išmušė fašistinį mastodoną, net jei buvo parduoti Turkijai.
  Ir šaukė iš visų jėgų:
  - Už SSRS!
  Vaikai tokie juokingi.
  Pionieriai Abbasas ir Vladimiras taip pat naudoja ginklus. Šiuo atveju katapulta ir sudaužyti E-75 vikšrą naciams. Tada berniukai dainavo:
  - Už planetos didybę komunizmo priedangoje!
  Olegas ir Abdula taip pat yra skirtingų tautų pionieriai, tačiau su viena širdimi jie taip pat paleidžia sprogmenis. Jie pataikė į E-100 ir dainuoja ...
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į neregėtus pasaulius...
  Giedami didvyriški darbai -
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  
  Po Šventąja Rusijos vėliava,
  Ramybėje, draugystėje, laimėje ir meilėje...
  Visos žemės žmonės taps laimingesni,
  Pragariška tamsa išsisklaidys tolumoje!
  Čia kovoja su vaikais...
  Abdurrahmanas ir Svetlana - azerbaidžaniečių berniukas ir mergina iš Baltarusijos sutraukė laidą ir išmušė fašistų tanką. Ir jie dainavo:
  - Didysis šventosios Rusijos vardas,
  Šviečia visame pasaulyje - kaip saulės spindulys ...
  Tikiu vienybe, mes tapsime laimingesni,
  Parodykime žmonėms teisingą kelią!
  Vaikai labai drąsūs. Tiek nacius, tiek jų sąjungininkus turkus tiesiog šokiruoja toks užsispyręs ir įnirtingas pasipriešinimas.
  Abudurrahmanas yra pradininkas, jis gavo nuogą padą fragmentą. Jis pramušė suragėjusį vaiko kojos paviršių.
  Berniukas sušnypštė:
  - Ir man tai skauda!
  Svetlana taip pat gavo smūgį į apvalų kulną, nusibraukė petį. Bet mergina sušnypštė:
  - Nelaužyk pionierių!
  Azimas ir Kolka taranavo ir vokišką automobilį.
  Berniukai parodė viela ir dainavo:
  Klastingas priešas pradėjo puolimą,
  Bet aš tikiu, kad tai nesusvyruos, sovietų žmonės...
  Priešas laukia pralaimėjimo ir užmaršties,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Priešas laukia: pralaimėjimas ir užmarštis,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Vaikai drąsūs ir nesilenkia. Ir jie nori laimėti. Ir jie dainuoja, ir kovoja.
  Vokiečiai patiria didelių nuostolių. Tiesa, dažniausiai jie yra sugedę vikšrai ir riedučiai. Ir tai nėra mirtina.
  Dar blogiau pionieriams, kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Berniuką Abdulhamidą, kai jis buvo paimtas į nelaisvę, naciai pasodino ant stovo. Jie įkišo pionieriaus basas kojas į bloką ir pradėjo kabinti svarmenis ant kabliukų. Ir tada jis pakurstė ugnį. O nuogus berniuko kulnus nulaižė ugnis. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Jie ilgai mane mušė. Ir tada naciai pradėjo laužyti šonkaulius karštomis žnyplėmis.
  Berniukas, miręs nuo kankinimų, kai jo šonkaulių geležis, raudona nuo karščio, jį suspaudė, dainavo:
  Berlynas beveik mūsų valdžioje,
  Pro žiūronus matome prakeiktą Reichstagą...
  Tikiuosi, kad greitai bus ramybė ir laimė;
  Kurį aprašysiu savo eilėraščiuose!
  
  Rusija atvėrė komunizmą pasauliams,
  Ji tapo šeima visiems.
  Bet vermachtas mums prikišo kiaulės snukį,
  O dabar kraujas trykšta iš venų kaip iš fontano!
  
  Ką fiureris netyčia pamiršo pas mus,
  Norėjau gauti žemės ir vergų!
  Fašizmas vyko su labai ilga kampanija -
  O čia tikras košmaras, pragariški sapnai!
  
  Paprastas berniukas, basas berniukas,
  Neseniai užsirišo raudoną kaklaraištį.
  Jis norėjo sukurti pasaulį pats be Dievo,
  Bet staiga iš dangaus išsiveržė napalmas!
  
  Aš turėjau bėgti į priekį, mes buvome AWOL,
  Niekas nenori imti tokių jaunuolių!
  Bet berniukas kovotojas su šautuvu tai padarė,
  Tėvų kelias pasirodė vertas!
  
  Kovojo ten, kur ir gudrumas, ir jėga,
  Ir silpnumas taip pat yra kartaus, deja ...
  Draugams teko kasti kapus
  Obliuojame pušinius karstus per šalčius!
  
  Aš esu pradininkas, dabar pripratęs prie kančios,
  Į žvalgybą jis ėjo basas, sniego pusnys traškėjo.
  Galbūt bausmė už netikėjimą,
  Kad aš nenorėjau pažinti Jėzaus!
  
  Bet kas yra trys Golgotos valandos?
  Praėjo daugiau nei treji karo metai!
  Bet kuriame kaime našlės karčiai verkia,
  Kaip sūnūs žuvo šalies kapinėse!
  
  Išgyvenau, buvau sukrėstas, sužeistas kulkos,
  Bet laimei, jis liko ant kojų!
  Sąžiningai grąžinome skolą Vokietijai,
  Tą fašizmą mes sutrypėme į dulkes!
  
  Aš subrendau, bet vis dar berniukas,
  Ūsai nepramušė, bet jau titanas!
  Taip, suaugęs, o gal net per daug,
  Juk širdis tapo kieta kaip metalas!
  
  Hero Star aukščiausias apdovanojimas -
  Pats Stalinas, patikėk, perdavė!
  Jis pasakė: reikia imti pavyzdį iš tokių kaip tu,
  Kovotojai klastoja Edeno durų raktus!
  
  Bet dabar numesk drąsų šautuvą,
  Imk tave, žnyples, plaktuką ir dirbk!
  Sukurkite burlaivį ir valtį iš medžio
  Ir sukurk lėktuvą, kad paukštis pakiltų!
  Taip, su tokiais vaikais net ir kartu su turkais SSRS naciai neįveiks. Jau gegužės 1-ąją sovietų kariai švenčia, bet Jerevanas laikosi. Tai reiškia, kad fašistinis žaibiškas karas Kaukaze buvo sužlugdytas. Be to, kovoja drąsūs komjaunuoliai.
  Elizaveta ir jos įgula SU-130 siunčia sviedinius į nacių tankus.
  Tuo pačiu metu merginos naudojasi nuogais kojų pirštais ir dainuoja:
  Ir kalnų aukštumose ir žvaigždėtoje tyloje,
  Ir jūros banga ir įnirtinga ugnis!
  Ir įnirtingoje ir įnirtingoje ugnyje
  Ir nuogas merginos kulnas paspaudė mygtuką. Ir dar vienas AG-75 buvo sudaužytas kumuliaciniu sviediniu.
  O merginoms smagu.
  O Akulina Orlova numušė šimtąjį nacių lėktuvą ir 1958 metų gegužės 3 dieną gavo ketvirtąją SSRS didvyrio žvaigždę.
  Mūsų šlovingosios lakūnės... Taip, karas vis dar vyksta, o jo baigtis neaiški, bet niekas neklūpo ir neketina pasiduoti. Taigi yra tikėjimas geresne ateitimi ir tuo, kad SSRS anksčiau ar vėliau nugalės Trečiąjį Reichą. O drakono prezidento galią ir sėkmę gavęs Adolfas Hitleris mirs!
  
  FRANKO SUTIKIMAS SVARBUS ŽMONĖS LIKIMUI
  Franco sutiko su vokiečių kariuomenės perkėlimu į Gibraltarą. Naciai, nieko nelaukdami, persikėlė į šią tvirtovę ir iškart ją paėmė. Po to Vermachto kariuomenė buvo pradėta perkelti į trumpiausią atstumą iki Afrikos.
  Ir Hitleris persigalvojo apie kovą su SSRS. Be to, fiurerio intuicija jam pasakė, o jis turėjo labai išvystytą, kad jis taip lengvai šios teritorijos neužims. O Raudonoji armija visai nėra silpna. Stalinas specialiai nutekino Vokietijos žvalgybai informaciją apie tankus KV ir T-34. Ir naciai pradėjo kurti savo sunkiuosius tankus.
  Naciai veržėsi į priekį Afrikoje. Rommelis gavo daugiau karių ir pasiekė didelių laimėjimų. Taip pat buvo užgrobtos Jugoslavija ir Graikija. Taigi pergalės sekė pergales.
  Bet Juodasis žemynas sugėrė vokiečių pajėgas... O apie kampaniją į Rytus nebebuvo kalbos. Naciai užėmė Egiptą ir pateko į Artimuosius Rytus. Jie užėmė Iraką, Kuveitą ir kitas žemes. Tada per Iraną prasidėjo kampanija prieš Indiją. 1941 m. gruodį Japonija užpuolė JAV Peru uoste ir Hitleris paskelbė karą Amerikai.
  Po to karas pagaliau persikėlė į Vakarus. Ir SSRS atsikvėpė.
  Keturiasdešimt antrųjų metų antroje pusėje vokiečiai baigė užkariauti visą Juodąjį žemyną, taip pat Aziją iki Indijos, kuri taip pat buvo užgrobta su silpnu britų pasipriešinimu. Ir ten buvo didžiulė Vokietijos kolonijinė imperija. Ir Didžioji Britanija pradėjo smarkiai bombarduoti. Į mūšį stojo nauji bombonešiai Ju-188 ir Focke-Wulf, taip pat vis daugiau povandeninių laivų. Įskaitant greitesnį ir tobulesnį.
  Oro ataka prieš Didžiąją Britaniją vyko vis intensyviau. O 1943 metų birželį įvyko nusileidimas. Mūšiuose dalyvavo nauji vokiečių tankai: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", kurie parodė savo pranašumą prieš britus. Londonas krito per dvi savaites nuo nusileidimo. O po Didžiosios Britanijos žlugimo Airija priešinosi dar savaitę.
  Ir ją užgrobė naciai... Dabar JAV turi pasirinkimą: arba pradėti beviltišką karą prieš galią išaugusią Vokietiją, arba sudaryti taiką, kol dar nevėlu.
  Trečiasis Reichas jau tarnavo tokius galingus naikintuvus kaip ME-309, kuris išvystė 740 kilometrų per valandą greitį, kuris tuo metu buvo labai didelis, ir turėjo septynis šaudymo taškus: tris 30 milimetrų kalibro pneumatinius pabūklus, vieną iš kuris buvo ilgavamzdis ir keturi sunkieji kulkosvaidžiai.
  O vokiečių tūzai - fenomenalūs: vienas Marselis ko nors vertas! Šis naikintuvas buvo tikras atradimas ir pranoko visus reiškinius... Už šimtą penkiasdešimt numuštų lėktuvų Marselis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir už tris šimtus lėktuvų jis tapo pirmuoju vokiečių istorijoje, vėl gavusiu šį kryžių. O norint išskirti Marselį, jo garbei buvo sugalvotas naujas apdovanojimas - Geležies Riterio kryžius su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, kuriuo jis buvo apdovanotas už penkis šimtus numuštų lėktuvų.
  Amerika jautė, kad karas su Trečiuoju Reichu ir Japonija, kuri laimėjo Midvėjaus mūšį ir užėmė Havajų salyną, geruoju nesibaigs.
  Ir tai jiems tikrai bus rimtas išbandymas. Vokiečiams tikrai sunku patekti į Ameriką dėl vandenyno atsiskyrimo. Tačiau iš esmės atstumas nėra kliūtis. O naciai anksčiau ar vėliau galėjo pasiekti JAV, plaukti ir skristi. Be to, Trečiasis Reichas jau turėjo reaktyvinius naikintuvus ir didžiulį bombonešį TA-400, galintį bombarduoti Ameriką. Galingesni Yu-288 jau spėjo bombarduoti Britaniją, o pakeliui buvo keturių variklių Yu-488, kuris pasiekė net septynių šimtų kilometrų per valandą greitį - sraigtam bombonešiui tai tiesiog super!
  Taigi Vermachtas yra stiprus. O didžiuliai vandenilio peroksidu varomi povandeniniai laivai pasiekė net 36 mazgų per valandą greitį, o amerikiečiai buvo visiškai išsigandę.
  Rooseveltas sunkiai sirgo, o be viso to gali prasidėti rimta kova dėl valdžios. O respublikonai labai nepatenkinti demokratais. Pats Hitleris su nerimu žiūrėjo į SSRS, kuri didino savo galią.
  Stalininė SSRS oficialiai per daug įvykdė trečiąjį penkerių metų planą, padvigubindama pramonės gamybą. Net ir atsižvelgiant į tai, kad jie šiek tiek apgavo statistiką ir tai yra išpūsti duomenys, vis tiek buvo įspūdinga. Technologijų produkcija išaugo. Keturiasdešimt pirmaisiais metais SSRS pagamino apie penkis tūkstančius tankų, o trys tūkstančiai iš jų buvo naujausi T-34 ir KV. Pasirodė serijoje ir KV-3 bei KV-5. Ir tai galingos mašinos. Jie pagamino dar daugiau orlaivių, todėl jų skaičius išaugo iki trisdešimties tūkstančių.
  Keturiasdešimt antruose tankuose buvo pagaminta daugiau nei šeši su puse tūkst. Įskaitant naujausius. KV-4 pasirodė sunkiausia modifikacija, sverianti šimtą septynias tonas. Be to, T-50 lengvasis tankas yra naujausias. T-34 buvo gaminamas toliau.
  Keturiasdešimt trečiaisiais metais buvo pagaminta septyni su puse tūkstančio tankų. O lėktuvų tiek daug, kad labai trūksta pilotų. Iš viso SSRS turėjo šimtą dvidešimt tankų divizijų. O orlaivių skaičius siekė penkiasdešimt tūkstančių.
  Pirmieji ketvirtojo penkerių metų plano metai, remiantis oficialiais duomenimis, buvo net perpildyti, ir tai kėlė nerimą Hitleriui.
  Taigi kur pasukti agresiją - fiureris 1944 metais nusprendė pulti SSRS. Ir JAV pasirašė taiką. Amerikiečiai sutiko pripažinti visus Trečiojo Reicho užkariavimus ir sumokėti naciams didžiules reparacijas. Taip pat atsisakė bet kokio darbo su branduoliniais ginklais. Amerika taip pat perdavė naciams savo karinį jūrų laivyną, beveik visą įrangą ir daugybę automobilių.
  1944 m. birželio 22 d., išleidę daugybę Panthers, Panthers -2, Tigers -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 ir kitos įrangos, naciai užpuolė SSRS.
  Šis Stalinas įvedė kariuomenę į kovinės parengties būseną. Be to, prie naujos SSRS sienos buvo baigta Molotovo linija, atkurta ir apginkluota Stalino linija. SSRS pradėtas gaminti naujas tankas T-34-85 su didesniu bokšteliu ir galingesniais ginklais. Tiesa, sunkiuosiuose tankuose buvo blogiau. KV serija pasiekė KV-13, o kai kurie modeliai svėrė du šimtus dvidešimt tonų. Įskaitant kaip atsakymą į "Pelę".
  Karas iš pradžių vyko pagal Trečiojo Reicho diktavimą. Danguje vokiečiai patyrę tūzai, bet geresnės kokybės lėktuvais įveikė sovietų pilotus. ME-262 reaktyvinis lėktuvas jau buvo serijoje, tačiau SSRS dar neturėjo tokio lėktuvo. O ME-309 pasirodė puiki ir greita mašina. O "Focke-Wulf" TA-152 evoliucija yra labai mirtina mašina.
  Svarbiausia, kad Trečiasis Reichas turi didelį darbo jėgos pranašumą dėl kolonijinės kariuomenės. Ir tobulumas mobilumo srityje. Panther-2 pasirodė labai geras tankas, kuris 1944 metais tapo pagrindiniu Vokietijos mastodonu. Ginkluota galinga 88 mm pabūkla, kurios vamzdžio ilgis 71EL, ši transporto priemonė gali prasiskverbti net į itin sunkius KV tankus. Ir geri priekiniai šarvai, ypač kakta. Šimtas penkiasdešimt milimetrų bokšto kaktos ir šimtas milimetrų korpuso kaktos po dideliais lakštų šlaitais. Tuo pačiu metu visa yra keturiasdešimt septynios tonos, o variklis - devyni šimtai arklio galių. Tai yra, mašina yra judri ir puiki ergonomika. Vienintelis neigiamas šoninis šarvas yra tik šešiasdešimties milimetrų storio po šlaitais. Bet ir to pakanka, kad keturiasdešimt penki ir prieštankiniai šautuvai jo nepaimtų.
  "Panther" -2 yra daug stipresnis už paprastą "Panther" ir T-34-85. Taigi vokiečiams pagrindinis tankas buvo sėkmingas. Likę automobiliai yra prastesni. "Panther" yra per silpna, turinti tik keturiasdešimt milimetrų šoninių šarvų ir yra pažeidžiama sovietinių lengvųjų pabūklų ir prieštankinių šautuvų. "Tiger" -2 yra šiek tiek geresnis nei tikroje istorijoje dėl tūkstančio arklio galių variklio. Bet vis tiek per sunkus šešiasdešimt aštuonios tonos. O bokštas didelis ir sukasi lėčiau. Tankas yra dvidešimt viena tona sunkesnis už Panther-2 ir turi vienodą ginkluotę ir beveik jokio šarvų pranašumo. Taigi, kaip ir "Tigras", "Tigras" -2 netrukus buvo pašalintas iš tarnybos.
  O Liūtas dar blogesnis. Neturėdamas didelių pranašumų rezervuojant prieš Panther -2, jis sveria devyniasdešimt tonų. Dėl to su tūkstančio arklio galių varikliu automobilis yra gana silpnas. Ir 105 milimetrų 70EL patranka, nors ir geriau prasiskverbia, yra ne tokia greitašaudis. Ir praktiškai nereikia.
  O Mausas, net ir sveriantis 188 tonas, yra tik hemorojaus aparatas, o kariuomenei daugiau našta nei stiprus tankas. Nors apsaugotas su šonu ir blogas. Tačiau vairavimo charakteristikos yra siaubingos ir praktiškai per dažnai genda.
  Vokiečiai iš serijos pašalino ir Maus... Vietoj to E-100 buvo kuriamas ilgą laiką su tankesniu išdėstymu, bet panašiu ginkluote.
  SSRS visa KV serija pasirodė esanti žemo kovinio lygio. O ypač dažnai gesdavo automobiliai ir prastai važiuodavo. O iš šarvų be nuolydžio jį nesunkiai prasiskverbė vokiečių ginklai.
  Tik trisdešimt keturi buvo daugiau ar mažiau sėkmingi tankai. Tačiau SSRS turėjo pliusą - galingesnę ir užbaigtesnę gynybą. Bet ir minusas - kariai nebuvo mokomi gintis. Ir tai turėjo įtakos.
  Trejų metų šansai, žinoma, papildė kariuomenę SSRS įranga. Tačiau sunkieji KV tankai buvo nesėkmingi, o tankų statybos plėtra siekiant padidinti svorį nepasiteisino. O sunkūs sovietiniai automobiliai, atvirai kalbant, pasirodė esąs šiukšlės. Aviacijoje irgi nelabai. PE-2 buvo sunkiai valdomas, IL-2 buvo pažeidžiamas, MIG-3 buvo silpnas manevringumas.
  O kiti sovietiniai lėktuvai savo kokybe buvo prastesni nei vokiečių. O vokiečių lakūnai tokie patyrę. Marselis yra tarsi stebuklas. Už septynis šimtus penkiasdešimt lėktuvų, kuriuos jis meistriškai numušė, buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai unikalus atvejis, kai dėl vieno žmogaus įvedė vieno apdovanojimo šeštąjį laipsnį, nors tradiciškai reikalaujama penkių laipsnių.
  Karas šiek tiek skyrėsi nuo tikrosios istorijos. Jei keturiasdešimt pirmaisiais metais vokiečiai iš pradžių greitai ir lengvai nugalėjo, užėmė miestą po miesto, o paskui jų judėjimas sulėtėjo. Dabar viskas atvirkščiai.
  Sovietų kariuomenė telkėsi ir dislokavo prie sienų visiškai mobilizuota ir stovėjo galingoje gynyboje užbaigtose linijose. Taigi galingiausias pasipriešinimas naciams buvo pačioje karo pradžioje.
  Be to, suvaidino ir veiksnys, kad SSRS pradėjo karą po visuotinės mobilizacijos, surinkusi penkiolika milijonų karių ir karininkų. Tačiau Hitleris, naudodamasis kolonijine nuosavybe tik pirmajame ešelone, išmetė trisdešimt milijonų. Be to, Japonija išmetė dvidešimt milijonų iš rytų kartu su užsienio divizijomis. Šį kartą Stalinas negalėjo išgelbėti Maskvos.
  Be to, palydovai dalyvavo Trečiojo Reicho pusėje: Turkija, Suomija, Vengrija, Rumunija, Kroatija, Slovėnija, Bulgarija, Ispanija, Portugalija, Švedija. Ir žinoma taip pat Italija su savo kolonijomis. Visa banda...
  Taigi SSRS iš pradžių, pasikliaudama Molotovo ir Stalino linijomis, sulaikė priešą. Bet kai šios linijos buvo nutrauktos, buvo didžiulis praradimas, o naciai ir japonai nusirito, tada nebuvo ko sulaikyti. O išėjo visiškai priešingai: pradžioje stipresnis pasipriešinimas, o toliau silpnesnis. Taigi naciai beveik iš karto užėmė Maskvą. Stalinas pabėgo į Kuibyševą, paskui į Sverdlovską.
  Mūšių detalės apskritai parodė, kad SSRS taip ir neišmoko apsiginti... Be to, neigiamą vaidmenį suvaidino ir antroji kariuomenės valymo banga. Jau Berijos laikais Stalinas įsakė vėl eiti per kariuomenę. Na, Berija tai padarė.
  Matyt, Stalinui buvo sunku išsiversti be kraujo ilčių. Naciai kartu su turkais neigiamą vaidmenį atliko ir iš Užkaukazės bei Vidurinės Azijos. Ir tai taip pat pasirodė esąs reikšmingas veiksnys. Be to, Vidurinėje Azijoje nebuvo rimtos gynybos.
  Taip, jos musulmonai sukilo.
  Vokiečiai produktyviau panaudojo trejus metus. Iš kariuomenės tapo ir labiau patyręs, ir stipresnis. O SSRS pridėjo mažiau. Be to, per šiuos trejus metus Stalinas neturėjo nė vieno karo. Neutralumas su Japonija. Stalinas pažadėjo Hitleriui neliesti Suomijos. Tačiau vokiečiai vis tiek įgijo nemažos kovinės patirties. Ypač pilotai.
  Marselis už tūkstantį numuštų lėktuvų gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių, Liuftvafės platininį deimantinį kubą ir generolo epauletes.
  Taigi viskas pasirodė daug smagiau ir nuostabiau - Liuciferio tarnams ...
  SSRS išsilaikė iki 1945 metų sausio ir žlugo... Po to prasidėjo taikos laikotarpis... Bet neilgam. 1950 m. balandžio 20 d. Trečiasis Reichas ir Japonija užpuolė JAV. Visgi juos sunerimo žvalgybos duomenys, kad amerikiečiai slapta dirbo prie atominės bombos.
  Karas truko tik tris mėnesius ir baigėsi Amerikos okupacija.
  O 1955 metų balandžio 20 dieną Hitleris užpuolė Japoniją su jos kolonijomis. Karas truko šiek tiek daugiau nei metus ir baigėsi nuostabia Trečiojo Reicho pergale.
  Tada 1959 m. balandžio 20 d. įvyko referendumas ir atsirado pasaulinė monarchinė Trečiojo Reicho imperija, turinti paveldimą galią.
  O kai 1961-ųjų kovą Hitleris mirė, į sostą įžengė jo sūnus, gautas dirbtinio apvaisinimo būdu.
  Pasaulis, vadovaujamas geležies ordino, įvaldė Saulės sistemos planetas ... Žmonija buvo suvienyta ir sulydoma geležine disciplina, kuri bandė sukurti naują Rojaus karalystę Žemės planetoje ir ateityje įtraukti visus apgyvendintus visatos pasaulius!
  
  
  
  TAI Dviejų DIKTATORIŲ ASMENINIS KONTAKTAS
  Hitleris ir Stalinas susitiko asmeniškai 1940 m. lapkritį ir sugebėjo išspręsti ginčus. Akis į akį susitikimas baigėsi strateginiu kariniu aljansu tarp dviejų diktatorių prieš Britaniją.
  Stalinas sutiko nepretenduoti į Hitlerio Europos įtakos sferą. Hitleris savo ruožtu atidavė Stalinui Indiją, Pakistaną ir didžiąją dalį Irano, bet sau atiteko Vidurinius Rytus ir Afriką. Be to, Kiniją ir dalį Indokinijos padalino Japonija ir SSRS.
  Apskritai asmeninis susitikimas leido abiem diktatoriams susitarti ir užkirsti kelią karui. SSRS pradėjo puolimą prieš Iraną ir Indiją. Hitleris siuntė kariuomenę į Afriką. Sudaręs karinį aljansą su Rusija, Franco, supratęs, kad Didžioji Britanija negali atsispirti tokioms jėgoms kaip SSRS, Italija, Trečiasis Reichas ir Japonija iš karto, sutiko su Gibraltaro šturmu.
  Ne visai pasirengusią gynybai tvirtovę vokiečiai paėmė iš karto. Taip pat buvo sumušta britų bazė Maltoje, išsilaipino išsilaipinimo pajėgos. Italija išvengė pralaimėjimo Graikijoje dėl Vokietijos ir Turkijos kariuomenės smūgio.
  Bet britai buvo sumušti...
  Tada vokiečiai, perkėlę reikšmingas pajėgas, užėmė Egiptą. Turėdamas šimtą penkiasdešimt divizijų karui su SSRS, Hitleris išsiuntė juos užgrobti Artimųjų Rytų ir Afrikos. Britai buvo silpni, o kolonijinė kariuomenė tikrai nenorėjo kautis.
  Keturiasdešimt pirmuosius metus fiureris užėmė ir Vidurinius Rytus, ir didžiąją Afrikos dalį. Stalinas užėmė Indiją, ir beveik visą Iraną, ir Pakistaną, ir dalį Birmos su Bangladešu.
  Japonija užpuolė Ameriką Peru uoste. Ir karas išsiplėtė... Hitleris paskelbė karą JAV. Kitais metais Stalinas taip pat įsitraukė į karą su Amerika.
  1942 metų pavasarį vokiečiai baigė užimti Afriką. Jiems trukdė ne tiek skaičiumi ir kokybe vermachtui nusileidę britų kariai, kiek susisiekimo ilgis, patogių kelių Juodajame žemyne nebuvimas.
  Didžioji Britanija patyrė vis daugiau nuostolių dėl Vokietijos, o vėliau ir sovietų povandeninių laivų flotilės. Amerikos įsitraukimas į karą mažai ką padėjo.
  Japonija taip pat įveikė amerikiečius...
  Britų laivynas tirpo...
  1942 metų rugsėjį Anglijoje prasidėjo desantinis nusileidimas. Jie daugiausia buvo vokiečių, bet dalyvavo ir sovietų kariuomenė. Britai beviltiškai kovojo. Mūšiuose dalyvavo naujausi sovietų tankai KV-3, KV-5 ir naujausi KV-4, taip pat T-34, KV-2, daugybė plūduriuojančių mašinų. O vokiečiams iš naujausių tankų pavyko tik T-6 arba "Tigrą". Ir tada tik keli automobiliai, paskubomis pagaminti gamyklose.
  Hitlerį nemaloniai nustebino sovietų tankų stiprumas. Jis akivaizdžiai silpnesnis.
  Vokiečių bombonešis Yu-188 buvo neblogas ir DO-217, kurie pasirodė patenkinamai, ir ME-109 bei Focke-Wulf. Bet tai taip ir taip. PE-8 taip pat pasirodė labai geras. Apskritai sovietų tankai yra stiprūs ir sunkūs.
  Trečiajame Reiche serialai vis dar kuriami: "Pantera", "Tigras" -2, "Liūtas" ir "Mausas".
  Didžioji Britanija atlaikė tik penkiolika dienų. Po to Londono garnizonas kapituliavo. Dar šešios kovos dienos tebevyko Škotijoje. Ir tada keturias dienas britai priešinosi Airijoje.
  Anglija krito. Ir kitos kovos vyko prieš JAV. Tačiau Ameriką dar reikia pasiekti. Tam reikia daugybės transporto laivų ir kontrolės jūroje. Hitleris sukaupė savo pajėgas ir pirmą kartą užėmė Islandiją 1942 m. lapkritį.
  Toliau per Grenlandiją jo kariuomenė persikėlė į Kanadą. O japonai išsilaipino Panamoje. O vokiečiai taip pat perdavė pajėgas per Argentiną ir Braziliją, sudariusią sąjungą su Trečiuoju Reichu.
  Na, Stalinas nusprendė pulti per Aliaską. Mūšiai Britanijoje parodė, kad itin sunkūs tankai nebuvo pakankamai veiksmingi. Ir sovietų dizaineriai pradėjo kurti kompaktiškesnę IS seriją, o ne KV. 1943 m. gegužę sovietų kariuomenė pradėjo puolimą į Aliaską per Čiukotką, ir tai buvo gana gera.
  Tiesa, SSRS turi daug tankų, ir jie daug stipresni už amerikiečių šermanus ir grantus. Vokiečių pantera taip pat buvo nebloga, kuri kariškiams apskritai patiko, išskyrus tai, kad ji dažnai sugesdavo, bet buvo gerai apsaugota kakta ir gerai ginkluota.
  Vokiečiai nesunkiai įsitvirtino Kanadoje ir ją išplėtė. Danguje pasirodė bombonešiai ME-309 ir galingesni Yu-288. Ir ten sparčiai vystėsi reaktyviniai lėktuvai.
  O vokiečių lakūnas Marselis tapo nepasiekiamu reiškiniu, numušęs šimtus britų ir amerikiečių lėktuvų. Už šimtą penkiasdešimt lėktuvų Marselis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Už tris šimtus Vokiečių erelio ordino su deimantais. Už keturis Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su aukso ąžuolo lapais kardais ir deimantais ir už penkis šimtus Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių.
  Ir jis sutriuškino šiuos amerikiečius, tapdamas neprieinamu reiškiniu. Pasiekęs septynių šimtų penkiasdešimties lėktuvų skaičių, jis gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Amerikoje Marselis tapo tikra legenda ir apie jį paskubomis buvo kuriami filmai.
  Dėl sunkumų perkelti kariuomenę ir tiekimo problemų karas su JAV užsitęsė.
  Amerikiečiai dėl Kanados ir Aliaskos kovėsi ne itin energingai, be didesnio vargo ją užėmė vokiečių, sovietų ir kiti kariai.
  Tačiau pati invazija į Ameriką prasidėjo tik 1944 metų birželį. SSRS dislokavo naujus, galingesnius vidutinius tankus T-34-85, kurie geriau prasiskverbė į amerikietiškus tankus, bei efektyvesni ir ne tokie sunkūs kaip KV, IS-2 serijos. Paskutinis tankas buvo gera proveržio transporto priemonė dėl galingos patrankos ir keturių kulkosvaidžių bei palyginti geros šoninės apsaugos.
  Jungtinėse Valstijose tik nedaugelis atnaujino "Sherman" įrengdami galingesnį 76 milimetrų pabūklą, daugiau ar mažiau galintį prasiskverbti pro priešo vidutinius tankus. Darbai prie Pershing vėlavo... Tiesa, šermanų buvo daug.
  Vokiečiai taip pat nestovėjo vietoje. "Panther-2" pasirodė šiek tiek pažangesnis, nes iš rusų viename bloke buvo pasiskolintas variklio ir transmisijos išdėstymas, o tai leido sumažinti bako aukštį.
  Ir bokštas tapo siauresnis ir mažesnis, o variklis galingesnis. Dėl to vokiečių tankas turėjo 150 mm priekinio bokšto šarvus su nuolydžiais, 120 mm korpuso kaktą su 45 laipsnių nuolydžiu ir šešiasdešimt šonų. Ir 88 mm patranka 71 EL, galinti prasiskverbti į Shermanus iš trijų su puse kilometro. Be to, bako svoris yra tik keturiasdešimt septynios tonos su 900 arklio galių varikliu.
  Išskyrus gana silpnus šoninius šarvus, bet vis dar pakankamus amerikietiškų bazuku šūviams sulaikyti, Panther-2 pagal savo charakteristikas tapo geriausiu Antrojo pasaulinio karo tanku, pranokstančiu tiek sovietų KV, tiek IS-2 vis dar nėra tobulas. pakankamai.
  Tiger-2 buvo gaminamas mažomis partijomis dėl to, kad rezervuojant jis beveik neturėjo pranašumų, o važiavimo charakteristikos buvo žymiai prastesnės, be to, buvo sunku jį transportuoti.
  Įprastas "Tigras" taip pat buvo nutrauktas... Ir "Panther" -2 tapo pagrindiniu Vermachto tanku. Ir jau SSRS jie pradėjo atsargiai žiūrėti į Vokietijos technologijas.
  Danguje ME-262 pateko į seriją, tačiau jo patikimumas buvo nepakankamas, o kovinės savybės taip pat nebuvo iki galo atskleistos. Ir nors vokiečiai rėmėsi ME-309 ir TA-152. Paskutinis sraigtinis naikintuvas-bombonešis pasirodė labai sėkmingas ir efektyvus. ME-309, nepaisant didelio greičio ir galingos ginkluotės, turėjo problemų dėl horizontalaus manevringumo.
  XE-162 pasirodė paprastesnis ir pigesnis reaktyvinis naikintuvas, tačiau sunkiai skrendantis, prieinamas tik aukštos klasės pilotams.
  Todėl jis nebuvo išleistas tiek, kiek jie galėjo.
  Tačiau toks lėktuvas labai tiko Huffmano stiliui, kuris tapo antruoju Marselio ambasadoriaus pilotu ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais kaip antrasis pilotas, viršijęs tris šimtus numuštų. lėktuvas.
  Sovietų lakūnai taip pat surinko sąskaitas, tačiau kukliau nei vokiečių. Pokriškinas išsiskyrė.
  Karas prasidėjo 1944 m. vasarą Amerikai nesvarbu. Trečiasis Reichas ir puolimo šautuvas pasirodė geresni ir sutriuškino jankių kariuomenę. Ir Raudonoji armija veržėsi toliau. Amerikiečiai pralaimėjo. Filadelfija krito rugpjūtį. 1844 m. lapkritį sovietų ir vokiečių kariuomenė jau buvo priartėjusi prie Vašingtono ir Niujorko iš šiaurės. Pirmą kartą priekyje pasirodė amerikietiškos pershings ir Fireflies. Jie pranoko sovietinį T-34-85 ir buvo pavojingi IS-2, bet vis tiek pralaimėjo Panther-2, kuris tapo geriausiu Antrojo pasaulinio karo tanku.
  Netoli Vašingtono amerikiečiai didvyriškai kovojo. Tačiau sovietų ir vokiečių kariuomenė užbaigė apsupti JAV sostinę iki gruodžio pabaigos, o sausio penkioliktąją krito ir Vašingtonas, ir Niujorkas.
  Amerika kurį laiką priešinosi... Kovos vyko ir Meksikoje, kur veržėsi vokiečiai ir japonai.
  1845 m. gegužės 9 d. Amerikos pajėgų likučiai kapituliavo. Karas galėjo baigtis anksčiau, tačiau tarp japonų ir vokiečių kilo rimtų nesutarimų. Ir tai užtęsė konfliktą.
  Po JAV pasidavimo buvo pauzė... Tačiau naujas karas buvo neišvengiamas. Japonija per daug norėjo sau. Pusė Amerikos, turinčios daug kuklesnį indėlį į pergalę, ir visa Lotynų Amerika. Stalinas taip pat susidūrė su japonais reikalaudamas grąžinti pietinį Sachaliną, kurį samurajus gavo nelegaliai.
  Trumpai tariant, 1947 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas karas. Tarp Japonijos ir jos kolonijų, viena vertus, ir prieš Trečiąjį Reichą ir sąjungininkus bei SSRS, kita vertus. Ir tai yra rimta.
  Žinoma, SSRS ir Trečiasis Reichas techniškai stipresni už japonus. SSRS turėjo tankus T-54 ir IS-7, vokiečiai turėjo E seriją, net pirmuosius piramidinius pokyčius. Baltųjų socialistų koalicija taip pat buvo stipresnė ore. Ypač stiprios buvo Trečiojo Reicho skraidančios lėkštės, absoliučiai nepažeidžiamos šaulių ginklų.
  Karas truko tik keturis su puse mėnesio ir baigėsi Japonijos pralaimėjimu bei pasidavimu 1947 metų rugsėjo 3 dieną.
  SSRS atiteko pietinis Sachalinas, Kurilų kalnagūbris, trečdalis pačios Japonijos, pusė Kinijos ir Korėjos, Havajų salynas ir dar kai kas. Likusią nuosavybę užėmė Trečiasis Reichas.
  Po to Stalinas ir Hitleris vėl susitiko ir vėl patvirtino savo draugystę.
  Ir jie pagaliau užbaigė pasaulį... Stalinas mirė 1953 m. kovo 5 d., bet sugebėjo palikti rašytinį testamentą dėl valdžios perdavimo Lavrentijui Berijai. Jis tapo lyderiu po Stalino ir išlaikė jėgų pusiausvyrą.
  Hitleris vykdė nuosaikesnę politiką, net nebuvo masinių žydų naikinimo, bet jis sustiprino savo valdžią. Hitlerio palikuonys buvo gauti dirbtinai. 1959 metų balandžio 20 dieną buvo surengtas referendumas dėl pasaulinės imperijos sukūrimo ir monarchijos įkūrimo. Ir buvo nustatyta paveldėjimo tvarka.
  Todėl kai Hitleris mirė 1963 metų kovą tą pačią dieną kaip ir Stalinas, bet po dešimties metų, tai nesukėlė didelės sumaišties ir kovos dėl valdžios. O pasaulis turėjo tik dvi imperijas - sovietinę ir vokiečių. Ir jie turėjo branduolinį ginklą, todėl dėmesys nukrypo į kosmoso plėtrą. Jau 1959 metais vokiečiai pradėjo skraidyti į Marsą. O į Mėnulį jie išskrido dar anksčiau.
  O SSRS 1961 metais išsiuntė žmogų į Marsą. Taip ėjo istorija... XX amžiaus pabaigoje Saulės sistemos planetose atsirado žmonių gyvenviečių.
  O 2020 metais prasidėjo pirmasis žmonijos skrydis į žvaigždę Sirijus, aplink kurią sukasi žmogaus vystymuisi tinkamos planetos. Po Berijos mirties jo sūnui Sergo pasisekė. O Trečiajame Reiche jau buvo atliekami drąsūs kūno atjauninimo eksperimentai. Taigi Hitlerio sūnus Vilkas iš pradžių atrodė maždaug trisdešimties metų ir galėjo valdyti labai ilgai.
  Taip atsirado naujas pasaulis... Ir koronavirusas buvo sutraiškytas pumpuruose, neleidžiant infekcijai plisti.
  
  JEI NE MIRTINGA TRAUKINIO SU ALEKSANDERIU III AVARSĖ
  Traukinys kartu su caru Aleksandru III išvengė avarijos netoli Charkovo, o Rusijos imperatorius nepatyrė mirtinų vidaus organų sužalojimų. Dėl to Aleksandro III gyvenimas tęsėsi ir jis nemirė keturiasdešimt devynerių. Šiek tiek padidinęs imperijos teritoriją pietuose Centrinėje Azijoje, imperatorius nukreipė žvilgsnį į Tolimuosius Rytus. Buvo tiesiamas Transsibiro geležinkelis, rusai įsiskverbė į Mandžiūriją, paspartintu tempu statydami Port Artūrą.
  Jie pradėjo stiprinti savo įtaką Korėjoje. Ir tai paskatino pirmąjį didelį karą Aleksandro III valdymo laikais su Japonija. Carinė Rusija buvo tam šiek tiek geriau pasiruošusi. Baltijos jūroje laivai buvo pastatyti metais anksčiau, tarp jų ir mūšio laivas "Slava", o Kinija pinigų iš Rusijos negavo. Ir jis negalėjo jų išduoti japonams. O Japonijos laivynas buvo šešiais laivais silpnesnis.
  Nepaisant to, samurajus vis tiek pradėjo karą. Rusija sparčiai augo ekonomiškai ir pelnytis nebuvo delsiama.
  Norėjau karo ir Aleksandro Trečiojo. Rusijos gyventojų skaičius sparčiai didėjo. Gimstamumas išliko aukštas, o mirtingumas dėl tvirto karaliaus priemonių sumažėjo. Valstiečių žemės sklypai sumažėjo. Reikėjo naujų žemių. Taip, karalius norėjo karinės šlovės. Gera būti taikdariu, bet geriau būti užkariautoju. Aleksandras Trečiasis norėjo patekti į istoriją kaip didis žmogus.
  Tačiau karas Europoje yra pernelyg rizikingas, bet kodėl gi nepasinaudojus šlove mūšyje su Japonija. Be to, Rusijos generolai yra geriausi pasaulyje, o juo labiau kariai.
  Karo pradžia Rusijai nebuvo labai sėkminga. Po didvyriško mūšio buvo apgadinti trys mūšio laivai, kreiseris "Varyag" ir kateris "Koreets" nuskendo.
  Bet paskui viskas pagerėjo. Admirolas Makarovas nemirė, todėl gavo didžiulę valdžią iš imperatoriaus ir tiesiog negalėjo įsileisti Kirilo Romanovo į Port Artūrą. Ir jo nebuvo mūšio laive Petropavlovsk.
  Be to, nors Kuropatkinas atsitraukė, caras jį iškart pašalino. Port Artūro apgultis buvo trumpalaikė ir Brusilovas ją paleido.
  Rusijos laivynas veikė sėkmingiau nei realioje istorijoje. Taip, ir Roždestvenskio eskadrilė anksčiau paliko Baltiją ir atvyko anksčiau bei stipresne sudėtimi. Taigi japonai buvo nugalėti jūroje. Ir sausumoje...
  Ir karo veiksmai buvo perkelti į patį didmiestį.
  Tik Anglijos ir Amerikos įsikišimas išgelbėjo Japoniją nuo okupacijos. Tačiau japonai buvo priversti atiduoti Rusijai Taivaną, visą Kurilų grandinę ir sumokėti milijardo aukso rublių žalos atlyginimą. Rusija įsitvirtino Korėjoje, Mandžiūrijoje ir Mongolijoje.
  Želtorosija kilo iš Kinijos regionų, kurie savo noru prisijungė prie Rusijos. Nebuvo nei revoliucijos, nei Valstybės Dūmos. Carinė imperija klestėjo ir pasiekė didesnę sėkmę ekonomikoje nei realioje istorijoje. Taip pat pasirodė pirmieji pasaulyje lengvieji rusų tankai ir sunkieji keturių variklių bombonešiai. O Rusijos gyventojų skaičius, taip pat ir Kinijos sąskaita, išaugo.
  Nepaisant to, Pirmasis pasaulinis karas, kaip ir tikroje istorijoje, prasidėjo 1914 metų rugpjūčio 1 dieną. Ir tai buvo įnirtinga kova.
  Carinė kariuomenė buvo gausesnė nei realioje istorijoje ir geriau techniškai aprūpinta. Ir Rusijos ekonomika yra stipresnė, ir karinis-pramoninis kompleksas, ir caro finansai bei valdžia yra didesnė.
  O Aleksandras Trečiasis Rusiją priėmė su plūgu, bet dabar ji turėjo lėktuvų su keturiais varikliais ir tankais, ir net raketomis. Buvo projektų ir sunkiųjų tankų, ypač Mendelejevo, ir lėktuvų su šešiais varikliais. Ir daug daugiau.
  Nuo pat pradžių Pirmojo pasaulinio karo eiga buvo kitokia. Rusijos kariuomenė laimėjo Rytų Prūsiją ir staigiai užėmė Pšemislą. Jie nugalėjo vokiečius ir pasiekė didelių pergalių visuose frontuose. Karas pasirodė trumpesnis nei tikrojoje istorijoje ir praėjo beveik viena varna. Po šešių mėnesių, 1915 m. vasario 23 d., Vokietija kapituliavo. O Austrija-Vengrija dar anksčiau.
  Turkija pasidavė po dviejų savaičių. Ir buvo šaunu.
  Caras Aleksandras Trečiasis pasiekė skambių pergalių ir tapo puikiu karaliumi.
  Rusija ir sąjungininkai pasidalijo trofėjus. Austrija-Vengrija ir Osmanų imperija išnyko iš politinio pasaulio žemėlapio. Dauguma Osmanų imperijos, įskaitant Stambulą, tapo Rusijos dalimi. Irako pietus gavo Didžiąją Britaniją, taip pat Palestinos pietus ir dažnai Saudo Arabiją. Sirija ir Mažoji Azija, Stambulas, sąsiauriai, Irako šiaurė ir centras, Palestinos šiaurė tapo Rusijos provincijomis.
  Rusija taip pat gavo Galiciją ir Krokuvą. Taip pat Čekijos ir Slovakijos karalystės bei Vengrijos. Nepriklausomybę išsaugojo tik Austrija. Transilvanija atiteko Rumunijai. Jugoslavija atsirado kaip karalystė Rusijoje, įtraukta savanoriškai.
  Vokietija taip pat prarado dalį teritorijos, įskaitant Klaipėdą, Poznanę ir Dancigą. Nors Rytų Prūsija išlaikė. Vokiečių kolonijas Ramiajame vandenyne užėmė Rusija. Ir Britanija Afrikoje. Prancūzija ir Danija grąžino tai, ką Bismarko valdant vokiečiai užėmė. Plius jos didžiulės kompensacijos. Taigi visi buvo laimingi.
  Tačiau ir po to dar kurį laiką tęsėsi pasaulio persiskirstymas. Rusija ir Didžioji Britanija padalijo Saudo Arabiją ir Iraną. Ir tada Afganistanas ir Rusija, užbaigdami beveik visą pasaulio padalijimą. Tik Kinijoje vyko karai ir ekspansija iš skirtingų pusių.
  Aleksandras Trečiasis gyveno aštuoniasdešimt metų ir mirė tik 1925 m., palikdamas imperiją turtingą ir klestinčią savo sūnui Nikolajui II. Aleksandras Trečiasis tapo sėkmingiausiu Rusijos caru, o jo valdymas buvo antras ilgiausias po Ivano Rūsčiojo ir labai šlovingas. O pats Aleksandras Trečiasis tapo ilgiausiai gyvenančiu valdovu Rusijos istorijoje.
  Taigi šio monarcho istorija buvo sėkminga. Nikolajus II toliau plėtėsi Kinijoje. Ir jis laimėjo karą su Japonija per Didžiąją depresiją ir visiškai ją okupavo bei įtraukė į Rusiją. Nikolajus II mirė 1938 m. O jo sostą užėmė įpėdinis Aleksejus II. Šį kartą buvo sveikas, todėl Aleksandras sūnui Nikolajui išrinko tinkamesnę žmoną.
  Hitleris atėjo į valdžią Vokietijoje, tačiau jam nebuvo leista atgaivinti Vermachto galios. Ir tik Musolinis šiek tiek kovojo, užgrobdamas paskutinę nepriklausomą Afrikos valstybę - Etiopiją.
  Hitleriui pavyko tik su Rusijos leidimu susijungti su Austrija ir pakelti Vokietijos ekonomiką. Tačiau jo karaliavimas buvo be karo. Iki fiurerio mirties 1958 m. Po to Vokietijoje prasidėjo laipsniška demokratizacija ir grįžo daugiapartinė sistema.
  Italijoje po Musolinio mirties jo sūnui pavyko, tačiau iš dalies buvo atkurta ir demokratija bei daugiapartinė sistema.
  Ir po truputį Rusijoje atsirado daugiau laisvės. Tačiau svarbiausia - erdvės išplėtimas. Skrydžiai į kosmosą, į Mėnulį ir kitas sistemas.
  Pasaulis tapo stabilesnis ir turtingesnis. O Rusijos rublis pakeitė Didžiosios Britanijos svarą ir tapo pagrindine pasaulio valiuta.
  Kolonijinė sistema ne subyrėjo, o sustiprėjo. Ir Afrikoje, ir Azijoje buvo daugiau tvarkos ir mažiau bado bei karo.
  Islamas tapo taikesnis, praradęs radikalumą. Žmonės aplankė visas Saulės sistemos planetas dar XX amžiuje. O 2021 metais prasidėjo pirmoji bendra ekspedicija su rusų ir amerikiečių ekspedicija į žvaigždę Sirijų. Ir taip žmonės gavo kažką taikesnio, stabilesnio, patvaresnio.
  
  
  FIURERIO NOSIS PAJUTO KUMŠĮ
  Stalingrado operacija prasidėjo 1942 metų lapkričio 19 dieną. Tačiau naciams pavyko pergrupuoti kariuomenę ir sustiprinti flangus. Intuicija Hitleriui šįkart neaplenkė ir jam pavyko laiku sureaguoti. Ir šį kartą naciai, kaip ir per antrąją Rževo-Sychovo operaciją, galėjo pasikliauti įtvirtinimais atremti sovietų puolimą.
  Be to, nacių gynybą palengvino neskraidantys orai, dėl kurių nebuvo galima panaudoti atakos lėktuvų, o artilerijos pasiruošimas nebuvo toks efektyvus. O naciai, pasikliaudami tvirta gynyba ir įsirausę į žemę, ir beveik neprarasdami skaičiaus, priešinosi. Taip, Rževo-Sychovo operacijos metu buvo daugiau sovietų kariuomenės, o tada Raudonosios armijos puolimas buvo atmuštas, tada čia dar daugiau sėkmės buvo pasiekta iš gynybos. Be to, oro sąlygos ir vokiečių ištvermė kovose.
  Taip pat ir nacių dalinių pranašumas patirtimi.
  Trumpai tariant, frontas nesugriuvo ir naciai sugebėjo išvengti žiemos griūties, kaip ir keturiasdešimt pirmaisiais metais.
  Afrikoje iš pradžių sąjungininkai laimėjo. Tačiau Hitleris perkėlė dar porą divizijų, nes jam nereikėjo rinkti kariuomenės Mainšteinui. O Romelis iš karto gavo didelių galių ir pasinaudojo Montgomery lėtumu. Ir sudavė baisios jėgos ir veiksmingumo smūgį Amerikos kariuomenei.
  JAV armija Alžyre buvo visiškai nugalėta, vien praradusi daugiau nei šimtą tūkstančių belaisvių. Taip, naujasis vokiečių tankas "Tiger" jankiams pasirodė šokiruojantis. Tam įtakos turėjo ir tai, kad rugsėjo pabaigoje Fiureris į Stalingradą išsiuntė Marselį geriausią vokiečių pilotą. Dėl to Marselis išvengė katastrofos ir kovojo su sovietų kariuomene. Ir kai mūšis nutilo prie Stalingrado, jis vėl grįžo į Viduržemio jūrą ir ten uoliai kulia britus ir amerikiečius, tapdamas jiems tikru košmaru.
  JAV pralaimėjimas Alžyre amerikiečius sukrėtė. Pažymėtina, kad šiame pasaulyje Midvėjaus mūšyje jankams sekėsi mažiau nei tikroje istorijoje, o iki šiol Ramiajame vandenyne karas vyko lygiomis teisėmis. Japonai nesugebėjo užimti Havajų salyno, tačiau amerikiečiai dar negalėjo pradėti puolimo.
  O pralaimėjimo Alžyre sukeltas šokas taip paveikė JAV, kad jos nusprendė užšaldyti karą Rytų pusrutulyje, pasitraukti iš Maroko išgyvenusius, net palikusius įrangą. Ir svarbiausia - sustabdyti bombardavimą.
  Atsižvelgiant į tai, kad Trečiojo Reicho povandeninis laivynas taip pat išaugo, akivaizdu, kad Didžioji Britanija labai susilpnino ir taip pat apribojo karo veiksmus.
  Taip, ir Marselis gauna daug...
  Stalinas, vokiečiams atmušus puolimą pietuose ir centre, pradėjo elgtis atsargiai. Operacija "Iskra" atidėta. O prasidėjus vokiečiams pavyko sustiprėti, čia irgi sugebėjo atlaikyti gynybą.
  Stalinas įsakė žengti į priekį Voronežo srityje. Iš pradžių sovietų kariuomenei sekėsi, bet paskui Mainšteinas pradėjo galingą kontrataką iš pietų ir atkirto sovietų dalinius bei sukūrė katilą. Vokiečiai atkūrė savo pozicijas, o Raudonosios armijos nuostoliai buvo dideli.
  Po to kovos rytiniame fronte įšalo. Hitleris nusprendė priimti alternatyvų karo planą - sustiprinti Rommelį ir veržtis į Egiptą, Artimuosius Rytus, toliau - į Iraną ir Indiją. Ir taip pat užkariauti Afriką. Ir Rytuose ginti.
  Stalinas, patyręs didžiulių nuostolių, nusprendė papildyti kariuomenę ir laikytis laukimo taktikos. Nusprendę dabar tai paleisti, vokiečiai bus išsekę ir jis gindamasis išmuš jų tankus. Tačiau Hitleris nenorėjo pulti rytų fronte, o rėmėsi Afrikos ir Artimųjų Rytų operacijų teatru.
  Rommel gavo naujus tankus "Tiger" ir "Panther", taip pat "Ferdinand" savaeigius pabūklus, savo kokybe pranašesnius už britų transporto priemones. O danguje Focke-Wulf galingais ginklais spaudė britus. O Marselis tapo tokiu košmaru, kad po penkių šimtų numuštų lėktuvų jis buvo antras po Hermanno Goeringo, gavęs Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių. O prieš tai Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Trečiojo Reicho priešams atėjo tamsios dienos. Rommelio smūgis sutriuškino Montgomery kariuomenę.
  Padėtį apsunkino tai, kad vokiečiai užėmė Gibraltarą ir užėmė Maltą.
  Franco sutiko šturmuoti šią tvirtovę dėl Hitlerio ultimatumo. O puolime Maltą vokiečiai panaudojo iš rytų fronto nuimtas divizijas.
  Be to, Trečiajame Reiche veikė totali mobilizacija, o ginklų gamyba smarkiai išaugo.
  Gegužės ir birželio mėnesiais Rommelis užėmė Libiją ir Egiptą. O rugpjūtį jau buvau Irake ir Kuveite. Įsuko anglai. Rugsėjo mėnesį vokiečių ir turkų kariai įsiveržė į Iraną ir greitai jį užėmė... Lapkričio mėnesį jie jau buvo Indijoje. O gruodį jie užėmė šią šalį ir susijungė su japonais. Po to žiemą tęsėsi vokiečių puolimas Afrikoje.
  O Stalinas vis dar laukė, užšaldydamas karą. O vokiečiai išvyko į Afriką. Jie turėjo masinės gamybos reaktyvinius lėktuvus, pirmiausia naikintuvus, o britams sekėsi labai blogai. Kadangi jie neturėjo vienodų lėktuvų. Ir tūzų nebebuvo. O vokiečių lakūnai juos kruopščiai sutraiškė.
  Ir jie užkariavo Afriką ...
  Stalinas tikėjosi naujų tankų T-34-85 ir IS-2, tačiau tai pasirodė ne pati geriausia idėja. Iki 1944 metų vasaros vokiečiai užkariavo ir Afriką. Jie pasirodė masinės gamybos "Panther" -2 ir "Tiger" -2, realiai istorijoje galingesni varikliai, o tai reiškia, kad pačios mašinos yra mobilesnės ir efektyvesnės, nors ir sunkios. "Pantera" -2 svėrė penkiasdešimt tris tonas, o "Tigras" -2 šešiasdešimt aštuonias tonas. Ir abi transporto priemonės yra ginkluotos 88 milimetrų 71 EL pabūkla. Kuris perveria sovietines transporto priemones iš didelio atstumo, gana greitas ir tikslus.
  Tuo pačiu metu "Tiger-2" turi 1000 arklio galių variklį, o šis bakas yra neblogas vairuojant. O Panther-2 turi 900 arklio galių variklį.
  Iki vasaros Stalinui nepavyko įgyti kokybinio pranašumo tankuose. O aviacijoje naciai smarkiai žengė į priekį.
  Jie taip pat turi visavertį reaktyvinį bombonešį. Ir stiprus keturių variklių Yu-488, ir šešių variklių TA-400. Nebloga buvo TA-152 daugiafunkcė Focke-Wulf, ME-309 ir kitų mašinų evoliucija.
  1944 metų birželio 22 dieną Stalinas pradėjo didelį puolimą centre. Tačiau naciai buvo tam pasiruošę. Be to, fiureris sugebėjo aplenkti Staliną ir 1944 m. birželio 6 d. pradėjo nusileisti Britanijoje. O Londonas krito per dvylika dienų.
  Po kelių dienų Didžioji Britanija kapituliavo.
  Raudonoji armija, turėdama pranašumą ir skaičių bei naujausius tankus, sugebėjo pralaužti gynybą. Bet tada vokiečiai pradėjo kontrataką. Mūšiai parodė, kad Tiger-2 yra geresnis tankų mūšiuose nei IS-2, tiek priekiniais šarvais, ypač bokšto kakta, tiek ginkluote. Kuo geresnis Panther -2, taip pat vairavimo charakteristikos. O T-34-85 nėra pakankamai galinga gynybinė mašina.
  Ir vokiečiai atgavo savo pozicijas.
  Po to Hitleris įsakė atnaujinti puolimą rytuose. Pagrindinis smūgis - Kaukazas ir nafta.
  Ir tada Turkija atidarė antrąjį frontą prieš Rusiją Užkaukazėje. Ir vėl Vermachto pergalė. Juk vokiečiai stipresni skaičiumi ir kokybe. Ir jie taip pat naudoja Europos ir arabų padalinius. Naciai ypač stiprūs ore, kur turi kokybinį pranašumą, ypač ginkluotės ir greičio atžvilgiu.
  Be to, "Fritz" turi daug kolonijinių pėstininkų. Kaukaze jiems gana šilta kovoti. O vokiškas MP-44 šautuvas yra geresnis nei sovietiniai modeliai. Atrodo, kad visi naciai yra geresni. Tik SSRS artilerijoje ji turi paritetą. Tačiau vokiečiai ore užėmė dominavimą. Jie visada buvo stipresni savo kokybe, bet traukė į priekį pagal skaičių. O reaktyviniai lėktuvai neturi analogų.
  Reikia pasakyti, kad nacius sunku aplenkti darbo jėga. Jie turi palydovus ir Europos, Afrikos ir net Indijos bei arabų padalinius. Ir kuo ilgiau tęsiasi karas, tuo labiau jėgų santykis keičiasi ne SSRS naudai.
  Be to, Kaukazas negali būti apsaugotas nuo dvigubo smūgio. Be to, Japonija taip pat atidarė trečiąjį frontą klastingu smūgiu.
  Samurajams sekėsi geriau, o amerikiečiai nesugebėjo perimti iniciatyvos. Japonai kompensavo savo pranašumą skaičiumi turėdami didelę patirtį ir įgūdžius. Be to, jei aviacijoje Jungtinės Valstijos vis tiek galėtų greitai antspauduoti orlaivius, tai jūs negalite sukurti laivyno tokiu pagreitintu tempu. Ir, žinoma, tai pristabdė iniciatyvos perėmimą.
  O japonai, susijungę su vokiečiais, sugebėjo paleisti dalį pajėgų, o sutelkę pėstininkus puolė SSRS ir Mongoliją.
  Pridėtos problemos. Rudenį ir žiemą naciai užėmė visą Kaukazą, taip pat Uralsko upę ir Astrachanę.
  Tai pasidarė gana neramu. Ir labai pavojinga. Ką šioje situacijoje turėtų daryti Stalinas?
  Jis siūlė Hitleriui taiką bet kokiomis sąlygomis. Tačiau tuo metu į JAV fiurerį nesikišo ir jis pasakė: o jeigu SSRS bus galima baigti. Vokiečiai kovo mėnesį pradėjo didelį puolimą prieš Saratovą.
  Ir jie serijoje turėjo tanką E ir net pirmuosius diskelius, kurių sovietiniai priešlėktuviniai pabūklai negalėjo numušti.
  Ir apskritai laminarinis purkštukas padarė Trečiojo Reicho diskotekas nepažeidžiamas šaulių ginklams.
  Tačiau balandį, užėmus Saratovą, Kuibyševą, Penzą ir į šiaurę nuo Archangelsko, Hitleris persigalvojo ir pasiūlė Stalinui taiką labai sunkiomis sąlygomis. Be to, SSRS taip pat turėtų kovoti su JAV. Be to, kovoti beveik už dyką. Hitleris pažadėjo padovanoti tik simbolinę Aliaskos dalį.
  Fiurerį, matyt, sunerimo gandai apie amerikiečių kuriamus branduolinius ginklus.
  Stalinas sutiko su atšiauriomis Trečiojo Reicho sąlygomis, įskaitant šimto metų reparacijų mokėjimą.
  Tačiau jam pavyko išgelbėti Maskvą nuo užpuolimo. Vis tiek ačiū.
  O naciai kartu su Japonija persikėlė į Ameriką. Jie norėjo lemiamos pergalės.
  Bet ne visos katės Užgavėnės. Nors Vermachto sausumos kariuomenė yra stipresnė, reikia įveikti ilgą atstumą iki JAV ir taip tikrai įsigilinti bei balnoti priešą.
  Tačiau Fritz pamažu, bet užtikrintai pakyla. Per Islandiją, Grenlandiją, Kanadą iš šiaurės ir per Argentiną ir Braziliją, o iš pietų - į Venesuelą ir Meksiką.
  Ir, žinoma, JAV negali atsispirti. Be to, pasirodė MP-64, pažangesnis ir lengvesnis vokiškas kulkosvaidis. Ir, žinoma, pažangesni ir vokiečių armijos orlaivių tipai. O pavojingiausia, žinoma, vokiečių klasės merginos - super ant geriausių pasaulio tankų.
  Mūšiai persikėlė į Meksikos pietus. Žymios keturios merginos tanką pakeitė į naujausią E-50 modifikaciją. Automobilis tikrai itin modernus, valdomas vairasvirtėmis, palyginti lengvas, sveriantis 65 tonas su 1550 arklio galių varikliu.
  Priekiniai šarvai yra 250 mm, šoniniai - 170 mm ir net esant dideliam nuolydžiui. Tačiau dėl to mergaitėms tanke yra šiek tiek ankšta. Čia ne tiek patogu, kiek "Tigre" -2, todėl automobilis susikondensavo ir ypač išdėstymas. Tačiau dabar amerikiečių tankai negali prasiskverbti į tanką net šaudant į šoną iš arti. Tokia apsauga gali atlaikyti IS-2 šūvį.
  Merginos patenkintos, o mašina važiuoja gana greitai. Gerda, spausdama vairasvirtės mygtukus, sako:
  - Tai mašina! Tikrai šedevras!
  Charlotte atsako:
  - Šonai labai pasvirę, o liukas siauras, viršaus beveik nėra. Jūs negalite prasibrauti per tokią mašiną, bet tai nėra patogu!
  Gerda entuziastingai pastebėjo:
  - Bet efektyvu! Ir visiškai nepereinamas!
  Magda šypsodamasi atsakė:
  - Kaip matome, Dievas globoja Vokietiją!
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  - Mes patys laimime pergales! Ir tai yra mūsų strategijos esmė!
  Gerda entuziastingai pastebėjo:
  - Dar visai neseniai tankas "Liūtas" mums atrodė tobulumo riba. Ir dabar automobilis yra dvidešimt penkiomis tonomis lengvesnis, lenkia "Liūtą" tiek ginkluote, tiek šarvais, o ypač vairavimo charakteristikomis. Taigi Amerika negali mūsų palaužti!
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  - Nelaužyk! Mes juos visus sulaužysime!
  Štai Magdos akyse pasirodė "Šermanas". Mergina pasiuntė sviedinį tiesiai į taikinį. Sudaužė mašiną.
  Visgi reikia pripažinti, kad amerikiečiai tankų statyboje pastebimai atsilieka. "Sherman" akivaizdžiai nesitraukia kovose, o "Pershing" yra tik šiek tiek geresnis. Be to, "Pershings" serijoje pasirodė tik keturiasdešimt penktų metų pradžioje ir savo parametrais yra panašūs į ankstyvąjį "Panther" modelį. E-50 smūgiuoja amerikiečiams daugiau nei penkių kilometrų atstumu.
  Merginos labai didžiuojasi tokiu savo ginklų pranašumu. Ir jie švilpia dainas.
  Magda vėl šaudo, smogia kiaurai, šį kartą ekranuotas šermanas, ir čirškia:
  - Išsklaidė kamuolį ir puolė šuoliu!
  Net ekranai "Sherman" nepadėjo. Vokiškas tankas važiuoja pats. Vikšrais triuškina pėstininkus. Merginos švilpia dainas armonikomis. Po voleliais taškantis kraujas. Tankas juda pakankamai greitai, o jo vikšrai yra labiau pažengę ir pravažiuojami, nors yra gana lengvi.
  Merginos švilpia... Gerda pastebi:
  - Meksika yra paskutinė šalis pakeliui į JAV. Mes jau paėmėme tiek daug skirtingų sostinių. Ir tiek daug šalių užkariavo! Pirmąjį užkariavimą pradėjome nuo Austrijos, o dabar keliamės į Meksiką! Mūsų karinė kompanija yra šlovinga kompanija!
  Christina logiškai atsakė:
  - Visų pirma, esame pranašesni už varžovus organizuotumu. Maža šalis yra Vokietija. Vokiečiai yra labiausiai drausmingi ir labiausiai organizuoti žmonės pasaulyje. Plius totalitarinis nacionalsocialistinis režimas. Tai taip pat suteikė mums stiprybės ir organizuotumo. - Mergina basa koja perbėgo iš lydinio korpuso šoninių šarvų ir tęsė. - Tada puikūs mūsų generolų ir visų pirma Hitlerio talentai. Priešininkus palaužėme po gabalą. Ir tada jie gavo geriausias technologijas pasaulyje. Taigi dabar mūsų laukia triumfas! Ir Trečiasis Reichas atveria savo sparnus visame pasaulyje!
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Blogiausia buvo keturiasdešimt dvejų metų žiema. Buvome nugalėti Afrikoje ir prie Maskvos. Jie paliko Tikhviną ir Rostovą prie Dono. Ir net Charkovą užėmė sovietai. Ir JAV įstojo į karą prieš mus. Tada ir atrodė: svarstyklės pakrypo ne mūsų naudai, o priekyje stūkso bedugnė. Tačiau pavasaris mums atnešė naujų pergalių. Ir nuo to laiko viskas klostėsi mūsų naudai!
  Magda atleido. Numušė amerikietišką ginklą ir čiulbėjo:
  - Bet vis tiek be aukštesnių jėgų įsikišimo mūsų kariuomenė nebūtų galėjusi pasiekti tokios sėkmės! Nugalėti pranašesnius priešus! Tai Dievo ranka!
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Sutinku, kad Dievo! Bet ne Dievas: Abraomas, Izaokas ir Jokūbas! Ir, matyt, arijas, vienas ir visagalis Dievas! Tas, kuris sukūrė visatą ir savo tauta pasirinko vokiečius!
  Šarlotė linktelėjo ir patvirtino:
  - Būtinai! Izaoko Dievas nėra mūsų Dievas! Ir jei žydai tikrai būtų Dievo tauta, mes nebūtume laimėję! Ir jei taip, tada jūsų Biblija Magda yra melas! Ir tau laikas mesti krikščionybę arijų monoteizmo naudai!
  Šarlotės žodžiai skambėjo kaip automato šūvis.
  Christina pridūrė:
  - Ir tai atrodo kaip išdavystė, buvimas krikščioniu. Juk, pasirodo, tu už pacifizmą - tau trenkia į dešinį skruostą, pasukite į kairę!
  Gerda suprato, kad reikia pridėti:
  -Ir jūs manote, kad išgelbėjimas yra nuo žydų! Ir tai apskritai yra panašu į išdavystę!
  Magda nedrąsiai paprieštaravo:
  - Aš taip nemanau! Mano nuomone, Dievas yra vienas! Ir ne žydas, ir ne arijas!
  Šarlotė sušuko atgal.
  -Kaip tai ne arijas! Tik arijų ir ne mažiau!
  Gerda taikiai pridūrė:
  Ir taip pat technologija! Nuo ko pradėjome? 1939 m. rugsėjį jie turėjo tik šešias tankų divizijas. Ir beveik visos cisternos yra lengvos, nesiekia dvidešimties tonų. Dabar aš pats nežinau, kiek turime divizijų, bet mes važiuojame geriausiu tanku pasaulyje. Mūsų transporto priemonė yra neprilygstama ginkluote, šarvais, vairavimo charakteristikomis, o kartu ir svoriu.
  Prisimenu pirmojo "Tigro" bandymus, tada per Hitlerio gimtadienį 1042 m. balandžio 20 d.
  Mergina nutilo ir atsikvėpusi tęsė.
  - Tada "Tigras" jau buvo geriausias tankas pasaulyje. Tačiau jo vairavimo charakteristikos negali būti laikomos patenkinamomis. Tačiau, kita vertus, ginklas gerai kovojo, o šarvai tam momentui buvo gana tinkami. Ir pats bakas gerai suko, kas kompensavo mažą bokštelio sukimosi greitį!
  O keturiasdešimtaisiais metais tankais ir jų skaičiumi buvome prastesni už Prancūziją ir Didžiąją Britaniją. Bet jie laimėjo! Keturiasdešimt pirmaisiais metais SSRS turėjo geresnių tankų T-34 ir KV nei pas mus, ir kelis kartus daugiau transporto priemonių! Bet mes vis tiek laimėjome! O moralė yra technologija ir protas! Ir dvasia svarbu!
  Christina pažymėjo, trindama nuogą kulną į pedalą:
  - Jei laimėjome su prasčiausiais tankais, tai laimėsime dabar! Žinoma, iš pradžių mūsų buvo mažiau nei priešų. Dabar mes surinkome minią! Kas gali sutrukdyti mums laimėti?
  Gerda šypsodamasi atsakė:
  - Manau, kad pagrindiniai sunkumai jau už nugaros! Dabar netgi turime numerius
  Antsvoris. Nemanau, kad kompanija prieš JAV susidurs su problemomis.
  Charlotte logiškai pastebėjo:
  - Netikiu, kad Amerika turi ką nors prieš mus! Jos Shermanas yra tik patrankų mėsa, o jos Pershingas tik šiek tiek geresnis. Prieš mūsų tanką jie neturi ginklų!
  Gerda suprato, kad reikia pridėti:
  - O reaktyviniuose lėktuvuose jie neturi kuo pridengti mūsų sakalų. Be to, turėdami tiek daug vergų, o mes skaičiumi nenusileidžiame jankiems!
  Christina sutiko su tuo:
  - Turime technikos - visą Europą ir dalį SSRS. O darbininkai - pusė pasaulio! Savo gamyklas perkėlėme į trijų pamainų darbo režimą, statome naujas gamyklas! Amerikiečiai negalės mums pateikti asimetriško atsakymo dėl skaičiaus. Jie neturi tiek daug rankų!
  Šarlotė nusijuokė, atsikėlė kelį į kėdę ir urzgė:
  Jie nebus simetriški! - Mergina iššovė į "Grantą" ir pridūrė. - Ir jei bus pradėta gaminti įranga, tada tik mūsų kovinių balų rinkimui!
  Magda nedrąsiai pastebėjo:
  - Bet kai gyvenimas... Tai yra, gyvenimas moko, kad nebūtina atsipalaiduoti lemiamu momentu!
  Gerda tam pritarė ir plikais pirštais sukdama svirtį sumurmėjo:
  "Ir mes išliekame budrūs iki galo!
  Šarlotė įsitraukė palengvėjusius pilvo raumenis ir priminė:
  - Mes nuėjome ilgą kelią... Nuo kuklaus T-1 iki milžiniško E-200. Ir tai, žinoma, yra herojiškos kampanijos etapai! Lygiai taip pat mūsų bakas niekada nepateks į metalą!
  Galiausiai merginos susidūrė su keliolika amerikiečių tankų. Aštuoni Shermanai, du Grantai ir du Pershingai. Paskutinis automobilis buvo žemesnio silueto ir nėra toks pastebimas. Įlipti į aukštą baką lengviau. Merginos šaudė paeiliui. Jie visi yra aštrūs ir puikiai reaguoja. Užgrūdintas ir apmokytas. Praėjo reikšmingą Antrojo pasaulinio karo dalį ir aplankė įvairias pasaulio šalis. Jos tikrai aukščiausios klasės merginos.
  Ir Shermanai buvo pirmieji, kurie sprogo. O atstumas - daugiau nei penki kilometrai. Amerikiečiai vis dar negali gauti savo automobilio.
  Šaudydamas Gerda pažymėjo:
  - Mes turime geriausią ginklą! Jis perveria viską iš tikro mūšio atstumo ir gana didelės sviedinių atsargos. Čia 128 mm bus blogiau.
  Magda sutiko su tuo. Iššovė ir sudaužė šermaną, mergina pasakė:
  - Šio kalibro lukštų atsargos mažesnės. Bet iš esmės 88 mm ginklai iš esmės nėra blogi!
  Charlotte iššovė ir įsiterpė:
  - Stebi už ką!
  Gerda smarkiai lojo:
  - Ir tai "Šermanas" ir "Pantera" ims. Manau, kad 75 mm pistoletas su ilgu kamienu galėjo juos išretinti!
  Christina šovė basa koja ir niurzgėjo:
  - Taip, ir kriauklių pasiūla būtų didesnė!
  Magda taip pat šovė, plika pirštais spausdama vairasvirtę. Paskutinis "Šermano" asilas. Kitas smūgis buvo perduotas grandams. Šis tankas jau toks pasenęs ir dar blogiau šarvuotas nei "Sherman". Tačiau Amerika iš pradžių turėjo daug blogesnius tankus nei Vokietija. Keturiasdešimtaisiais metais JAV turėjo tik 502 tankus, ir net tada daugelis buvo pasenę. Tačiau jau keturiasdešimt pirmaisiais metais amerikiečiai pagamino daugiau nei tris tūkstančius tankų. Ir tada buvo Šermanas. Ką galima pasakyti apie šį automobilį? Kalbant apie priekinius šarvus, jis net šiek tiek pranoko T-34-76 ir buvo šiek tiek prastesnis ginklo griaunamąja galia. Taip, ir vairavimo charakteristikose. Bet kita vertus, optika ir matomumas daug geresni nei sovietiniai.
  Tada jau keturiasdešimt ketvirtais metais pasirodė Sherman M 4. Tankas šarvais ir ginkluote prilygsta T-34-85 ir kiek prastesnis už paprastą Panther ir gana ženkliai už Panther -2. Dar vėliau pasirodė ugniagesys "Šermanas" su ilgesniu vamzdžiu 17 svarų pistoletu. Šis tankas buvo pranašesnis už sovietinį T-34-85 ginkluote, tačiau nebuvo labai masyvus.
  Taip pat buvo "Sherman" ekranavimo modifikacija su prastesnėmis važiavimo savybėmis, sunkesnė, bet su 152 mm šarvais. Bet ir ne pats masyviausias. Iki šiol vokiečiai susidūrė tik su standartiniais M4.
  Bet dabar "Grands" baigtas, o dabar - palyginti naujas "Pershing" tankas.
  Gerda pasiūlė:
  - Eime šiek tiek arčiau. Šis monstras gali turėti storesnius šarvus!
  Šarlotė paniekinamai sumurmėjo.
  - Nesijaudink! Jis turi tik 102 milimetrus. Automobilis sveria keturiasdešimt dvi tonas, tačiau jis paliko Shermaną stiprų!
  Gerda nusijuokė ir pasiūlė:
  - Tada šaudykime!
  Magda ištiesė iškaltą, basą koją. Kiek įvairių aštrių, aštrių akmenų, karšto dykumų smėlio, džiunglių spyglių, Rusijos sniego pažinojo jos plikus, elastingus, grakščius padus. Ji spaudė ilgus, lygius pirštus su perlamutro nagais ant vairasvirtės mygtuko.
  Ir iššovė šarvus pradurtą sviedinį su urano šerdimi. Ir ji su šypsena čiulbėjo:
  - Tebūnie tau šviesa!
  105 mm patranka turi didžiulį destruktyvų poveikį. Ir "Pershingas" prarado pusę bokšto.
  Gerda papurtė aukštas, tvirtas krūtis ir pastebėjo:
  - Deja, "Tigras" negalėjo to padaryti! Jam trūko smūgio jėgos! Bet vis tiek tai geriau nei "Sherman".
  Magda skeptiškai pastebėjo:
  - Žiūrėti ką. Jei ant "Firefly" bus pakabintos širmos, tai jis bus ne ką prastesnis už "Tigrą", dar geriau apsaugotas kaktoje!
  Gerda piktai papurtė galvą. Šovė į tanką. Ir baigiant paskutinį "Pershing" pridėta:
  - Mūsų "Tigras" vis tiek brangesnis, visa šita vakarietiška egzotika, ir rusiški iškrypimai. Tikiu mūsų pergale, net ir su tankais T-4, tebūnie!
  Dvylika mašinų, merginos spustelėjo kaip sėklas. Į juos net nebuvo šaudoma. Skausmingai ilgas atstumas amerikietiškiems ginklams.
  Merginos eina ir juokiasi. Gerai jiems.
  Šarlotė vėl pradeda pažįstamą spurtą:
  - Ne, Magda! Turėtumėte vieną kartą ir visiems laikams atsisakyti krikščionybės. Priešingu atveju būsite potencialus išdavikas!
  Auksaplaukė mergina atkirto:
  - Ne! Esu atsidavęs Trečiajam Reichui, bet neišsižadėsiu ir Jėzaus Kristaus!
  Gerda pliaukštelėjo savo gražia raumeninga koja į šarvus nuogu padu ir pasakė:
  "Bet Kristaus negalima išsižadėti! Tik mes turime pripažinti, kad jis buvo vokietis, o ne žydas, ir viskas bus gerai!
  Magda šypsodamasi atsakė:
  - Vokiečių... Bet kaip dėl Biblijos liudijimo?
  Gerda griežtai pasakė:
  - Tada tu Biblija! Jei yra pagrindinė kavinė!
  Magda papurtė galvą.
  - Mein Kaf nėra dieviškas apreiškimas. Ir vieno žmogaus darbas, net ir išskirtinis! Tikiu tuo, kas ateina iš Dievo!
  Tada visi kariai choru šaukė:
  - Mūsų Dievas yra Adolfas Hitleris!
  Magda drąsiai atsakė:
  - Bet ne Hitleris užkariavo ir sukūrė visatą!
  Gerda piktai trinktelėjo savo apvaliu kulnu į šarvus ir pareiškė:
  - Ir tai pas mus jau nebediskutuojama! Kas sukūrė visatą, laikas parodys!
  Charlotte pasiūlė:
  - Geriau merginos užduokime sau klausimą - ką darysime po karo?
  Christina nusijuokė ir pasiūlė:
  - Eime į verslą! Tai geriausia, ką galime padaryti!
  Gerda pritardama linktelėjo sniego balta galva:
  - Žinoma, versle! O gal vaidinsime filmuose?
  Magda nusišypsojo ir pasiūlė:
  - Ir ką? Tai geras karjeros tęsinys! Juk filmai puikūs!
  Gerda nusijuokė, perbraukė ranka per reljefinį presą ir pasakė:
  - O ką tu vaidintum? Angelas kas?
  Magda niūriu žvilgsniu pasakė:
  - Kodėl gi ne? Nes turiu tinkamą išvaizdą. Apie Jėzų Kristų papasakočiau visiems tikintiesiems! Tai būtų išsigelbėjimas!
  Gerda neigiamai papurtė galvą ir paaiškino:
  - Naujojoje arijų religijoje nėra tokio dalyko kaip išganymas. Tiesą sakant, įsakymo arijai esmė yra tarnauti Reichui. O visa kita - pakluskite arijai! Taigi mes ne gelbėjame save, o valdome!
  Christina yra mergina su variniais, bet su geltonais plaukais, patvirtino:
  - Taip, mes valdome ir užkariaujame! Šiame pasaulyje mes esame Trečiojo Reicho kariuomenėje. Tuo mes turėsime savo kariuomenę. Ir mes įveiksime kitas visatas. Viskas šiame pasaulyje yra reliatyvu... Manau, bus ir karas, ir puotos, ir dvarai! Mėgavimosi pasauliu ir jaudinančio karo žaidimo deriniai!
  Šarlotė - mergina vario raudonumo plaukais, pritardama linktelėjo.
  - Būtinai! Juk tikrai ramus gyvenimas yra nuobodus... Mes taip įpratę kovoti, kad tai tapo mums duona!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - Greičiau net orą! Arba vanduo, sumaišytas su saldžiu vynu!
  Magda liūdnai pasakė:
  - Gaila... Kartais mane apima apgailestavimo banga. Juk žudyti kitus yra blogai. Mes sukeliame skausmą ir kančią! Ką gi, vaikai be tėvo!
  Gerda papurtė galvą ir pasakė:
  Mes visi rizikuojame! Bet paguosk! Žmogus vis dar mirtingas! O jei pagalvoji, ar tai tikrai reikšmingi trisdešimt ar keturiasdešimt metų amžinybės mastu? Ir amžinas gyvenimas!
  Magda atsidususi atsakė:
  - Na, o jei pažiūrėsi filosofiškai, tai taip ir yra... Bet tikrai, mažiems vaikams tai nepalengvina!
  Šarlotė išmetė vario raudonumo plaukus ir sušnypštė:
  - Įsivaizduok, kad jie nežmoniški! Tiesiog gyvūnai ir jausitės geriau!
  Magda, purtydama ašarą nuo blakstienų, atsakė:
  - Bet juk ir gyvūnų gaila! O... kokiame pasaulyje gyvename! Viskas tiesiog negailestinga! Ir mirties taisyklės!
  Šarlotė tvirtai kalbėjo ir kūrė:
  Tegul kraujo upės
  teka žemėje,
  Tegul dejuoja iš skausmo -
  Gaisrai visur!
  Ir tegul piktoji mirtis
  Įniršęs kamuolys valdo,
  Jūs visi mirsite
  Šėtonas pašaukė tave atsakomybėn!
  Tegul viesulas praryja
  Žmogaus kūnų srautas...
  Planeta kenčia
  Viešpats chaosas!
  Gerda pertraukė jo partnerę, plika koja pridengdama raudoną burną. Šviesiaplaukis terminatorius sušuko:
  - Na, kodėl taip pesimistiškai! Čia karas baigsis ir planeta žydės kaip sodas. Manau, kad liko keletas. Amerika yra dar šeši mėnesiai, na, didžiausi metai. Tada pridėsime Rusiją, o liks tik Japonija. Bet tai mums trumpalaikė. Daugiausia po trejų metų visi karai baigsis... Ir žmonės daugiau niekada vienas kito nežudys!
  Christina paaiškino:
  - Bet kokiu atveju kare... Manau, ateis laikas, ir labai greitai, kai pasaulyje liks tik viena imperija. Ir tada bet kokiu atveju karų nebus. Ir manau, kad dėl žemės ūkio plėtros ir idealios vokiškos organizacijos badas po kelerių metų taip pat išnyks. Tada būstas bus pastatytas visiems. - Su entuziazmu kalbėjo mergina vario geltonumo plaukais ir raumeninga, liekna bei tobulų proporcijų figūra. "Tuomet vystysis medicina, o ligos bus išnaikintos. Mes skrisime į kosmosą, apsigyvensime skirtinguose pasauliuose. Nugalėkime senatvę. Visi žmonės bus jauni ir gražūs, kaip pasakiški elfai. O gal kosmose mūsų laukia nauji karai. Tokios žvaigždės su trirankiais ateiviais. Ir mes drąsiai kovosime už fašizmo idėjas visoje visatoje!
  Šarlotė su spindinčia šypsena lūpose dainavo:
  - Kovosime už šviesų rytojų... Pabučiuokime!
  Magda jau pareiškė optimistiškiau:
  - Bet geriau šitaip! Ne amžini karai, o taiki kūryba!
  Tuo metu automobilis užvažiavo ant minos. Tankas drebėjo. Riedis sprogo, automobilis šiek tiek sulėtino greitį. Gerda per radiją iškvietė remonto komandą. Apgadinimai neatėmė iš bako važiavimo savybių, tačiau šiek tiek sumažino jo greitį. Todėl volas turi būti pakeistas greitai. Čia pakabos vieta kitokia - patogesnė remontui nei "Tigrams" ir "Panteroms" būdinga laipsniška tvarka.
  Negana to, merginos mielai šildėsi džiunglėse. Kodėl nepamaudžius upėje. Bakas, žinoma, karšta, net oro kondicionierius negali susidoroti. Dar yra Meksikos pietūs - tropikai, o kovo mėnesį gana karšta. Bet apskritai oras dangiškas.
  Netoliese buvo upė, į kurią merginos įbrido. Jūs neturite jaudintis dėl krokodilų. Čia vyksta karas, o visi gyvi padarai jau seniai pabėgo. Vanduo šiltas ir malonus maudytis. Merginos plaukė ir, grožėdamasi džiunglių pakrantėmis, Gerda pastebėjo:
  -Vis dėlto mūsų pasaulis nėra be žavesio! Tikriausiai būtų gerai tapti nemirtingam kaip alpinistui ir visiems gyventi kartu su žmonija, stebėti jos vystymąsi. Ir skristi per erdvę!
  Cristina linktelėjo ir rimtai pasakė:
  - Dangus be nuodėmės, be galo nuobodu... Ne laimė kazino pralaimėti, o dar geriau laimėti, o ne medžioti. Taip, karas sukelia priklausomybę...
  Charlotte pasiūlė:
  - Manau, kad greitai jie išras žaidimų, kuriuos būtų galima pavaizduoti ekrane - tokia jau kariuomenė!
  Magda šypsodamasi pastebėjo:
  - Turėtum viską sunaikinti!
  Christina paėmė jį ir dainavo:
  - Naikinimas yra aistra... Nesvarbu, kokia galia!
  Gerda, švokščianti ir niurzgdama, dainavo:
  - Noriu prieš save matyti tuštumą! Jame aš pastatysiu savo pilį, savo svajonę!
  Šarlotė nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ne, tikrai puiku kovoti! Bet dar geriau laimėti!
  Christina sušuko iš visų jėgų:
  - Pati dangaus dešinė padeda Vokietijai. Mūsų arijų tikėjimas, mūsų unikalus monoteizmas! O kas mūsų nenužudo, padaro stipresnius!
  Gerda apsitaškė vandeniu ir atsakė:
  - Taip, mes tapome stipresni! Gaila, kad tik užklydom į prieštankinę miną.
  Christina susimąsčiusi pasakė:
  - O kaip apsaugoti vikšrus?
  Gerda gūžtelėjo raumeningais pečiais.
  - Aš nežinau...
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Jie apsaugoti nuo kriauklių su skydais, o nuo minų... Nebent pagaminti iš storesnio, kad nesprogtų!
  Gerda papurtė galvą.
  - Tada važiavimo charakteristikos sumažės dėl svorio padidėjimo. Tai priverstų tanką skristi!
  Magda patvirtino:
  - Viskas! Kad bakas pakiltų ore ir nenukristų! Ir išvystė penkių šimtų mylių per valandą greitį!
  Šarlotė, apsipylusi, pranešė informaciją:
  - Girdėjau, kad mūsų flotilė turi specialių laivų, kurie po truputį skraido neliesdami vandens! Jie išvysto sraigtinio naikintuvo greitį ir gali nešti kariuomenę, taip pat įgyti dominavimą jūroje! Tokia aviacija jūroje padarys mus nenugalimais!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - O mes jau neįveikiami! Tai padarys mus - super neįveikiamus!
  Šarlotė apsisuko ant nugaros, spyrė į orą nuogas, iškaltas kojas ir sušuko:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Mes esame arijų merginos, žudikai savo širdyse!
  Ir gražuolė nėrė gilyn į vandenį. Pateko šiek tiek giliau. Ji pliaukštelėjo draugėms į nuogus kulnus ir išlindo. Ji paleido vandens fontaną gurkšnodama:
  - Koks geras pavasaris tropikuose! Vanduo yra kaip garintas pienas!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Afrika yra baisi taip, taip, taip .... Afrika yra pavojinga, taip, taip, taip! Nevažiuokite merginos į Afriką pasivaikščioti!
  Gražuolės nusijuokė. Čiuožykla jau pakeista - remonto komandos yra geriausios. O merginos iš viso šoko į tanką. E-50 siluetas yra gana žemas, o pats automobilis nėra per daug pastebimas. Moterys karės įjungė dujų turbinos variklį ir per kelias sekundes padidino greitį.
  Charlotte, patyręs tanklaivis, pastebėjo:
  - Vis dėlto dujų turbininis variklis yra daug geresnis nei dyzelinis. Jis ir kompaktiškesnis, ir greičiau pagreitina baką. Mūsų automobilis pasižymi nuostabiu manevringumu!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Jis buvo nerūpestingas ir naivus, merginos buvo plika jaunos išvaizdos... Viskas aplink atrodė nuostabu - prieš tris šimtus metų!
  Christina entuziastingai pastebėjo:
  - Ne! Mūsų vadas smogia su humoro jausmu... Nors iš tiesų atrodo, kad nuo karo pradžios praėjo šimtmečiai... - Mergina perbraukė ranka per aukštą, elastingą krūtinę ir tęsė. - Tuo pačiu kartais pagauni save jausmą, lyg tai būtų buvę vakar! O juk žmonių gyvenimas trumpas ir kažkaip prabėga nepastebimai!
  Gerda įnirtingai pastebėjo:
  Bet mes nesame seni, ar ne? Esame pilni jėgų ir energijos! Ir mūsų kelias nuo pergalės iki
  Pergalė!
  Magda išklojo kulkosvaidžio bokštą, nugriovė amerikiečių kamerą ir šaukė:
  - Taip, aš tikiu mūsų pergale... Ypač dabar, kai turime visus kozirius. Bet nestatykime vežimo prieš arklį!
  Gerda atsidususi prisiminė:
  - Albertas... Pasiilgau šito berniuko... Keista įsimylėti sėbrą, net jei jis aukštas, su Apolono sudėjimu!
  Charlotte logiškai pastebėjo:
  Albertas man irgi patiko. Jis turi ypatingą grožį. Ir apskritai ypatingu žavesiu išsiskiria paaugliai, kai jų fizionomijos dar nepasidengusios barzda, o veido bruožai nebaigę formuotis. Ir svarbiausia, jie dar nėra tokie prekybiniai, jie myli tave, o ne tavo pinigus!
  Christina racionaliai pastebėjo:
  - Visos keturios esame tokios gražios, kad vyrai visų pirma myli savo kūną. O kiek mes turime, tai jau mūsų pajamos!
  Gerda logiškai pasakė:
  - Būti moterimi lengviau! Paskambink šuniui ir jis šoks į lovą. Bent jau kol esi jaunas. Niekada neliksi be vyro. Juos lengva pritraukti. Tačiau vyras, norėdamas paguldyti moterį, turėtų pasistengti...
  Šarlotė sarkastiškai atsakė:
  - Juk ne tu... Mes nesame per daug išrankūs!
  Gerda neigiamai papurtė galvą.
  - Tikrai ne tokiu būdu! Man patinka jauni, gražūs, liekni vyrai. Ir aš su niekuo neinu miegoti. Paprastai renkuosi atletiško kūno sudėjimo. Kai kurie su pilvu, net generolas manęs netraukia. Ir mes galime rinktis!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Štai panelėje prostitutė, tau nereikia rinktis. Ir pilvotas tarnaus, ir plikas, ir senas... Tai, žinoma, jos profesijos minusas!
  Gerda rimtai atsakė:
  - Gali eiti į karių viešnamį... Tada visi tavo klientai bus jauni ir liekni. Ir įvairovė ir daugiau ar mažiau patraukli... Pavyzdžiui, aš niekada neatsisakau gražaus vyro!
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Taip... Įvairovė įsijungia! Seksui reikalingi skirtingi patiekalai ir prieskoniai. Esame jaunos moterys ir mylime jaunus... Norime sporto partnerių raumeningo kūno. Ir kažkam tenka susidurti su nelabai gražiais vyrais. Jūs galite tik užjausti šias moteris!
  Charlotte dainavo su sielvartu:
  - Grožis paverčia žmogų vergu... O po mirties, tikėk, nerasiu ramybės, atiduosiu savo sielą velniui nakvynei pas tave!
  Magda šovė į amerikietišką savaeigį ginklą "Ragana" ir čiulbėjo:
  - Nuodėmė, koks mūsų seksas už santuokos ribų... Geriau palik geidulingas mintis!
  Šarlotė piktai atsakė:
  - O tu dejavai iš orgazmų ne prasčiau už mus... Taigi nereikėtų veisti veidmainiškos slaugės.
  
  Hitlerio kariuomenė labai stipriai paėmė Ameriką į apyvartą. Ir prispaudė spaustuku iš abiejų pusių.
  Vermachto karo mašina veržėsi per Meksiką. Įnirtingos muštynės, daug kraujo ir sulaužytas metalas. Daug nuostolių patyrė ir Trečiojo Reicho užsienio daliniai. Naciai stengėsi kuo labiau apsaugoti arijus. Į mūšį buvo mesti afrikiečiai, arabai, indai, kinai. Japonai naudojo ir spalvotesnę kariuomenę. Tai šiek tiek sulėtino pažangos tempą. Patys vokiečiai sėdėjo sunkiuosiuose tankuose. Fiureris įsakė išjungti visus tankus, lengvesnius nei penkiasdešimt tonų, ir perjungti į naujausią E-50 modelį. Taip pat mūšiuose su amerikiečiais naudoti tik sunkiasvores šarvuotas mašinas.
  Tai šiek tiek pristabdė vokiečių veržimąsi Meksikoje. Fritzas dislokavo naujausią tanką, šaudė ir naudojo reaktyvinius atakos lėktuvus su patobulintais šarvais. Amerikiečiai atsitraukė. Kovas buvo užimtas.
  Pilotas ir superas Friedrichas pelnė taškus. Berniukas kovojo dėl naujausios ME-262 modifikacijos "X" ir labai užtikrintai pagerino savo rezultatus. Tuo pačiu metu išmušant tiek oro, tiek žemės taikinius. Helga lenktyniavo šalia jo dešine ranka. Taip pat viltingas karys. Friedrichas jau tapo tikra legenda, tarsi fantastinis antžmogis.
  O dabar berniukas iššauna penkių pneumatinių ginklų sprogimą. Iš karto sprogsta penkiasdešimt amerikiečių lėktuvų. Jie nešami iš vieno oro sviedinio. Likę automobiliai buvo sustingę. Jie niekada nieko panašaus nematė. Ir Frydrichas vėl šauna. Ir dar penkiasdešimt amerikietiškų grifų susprogdinami. Tai tikrai stebuklas. Helga šaudo, numuša keturis lėktuvus ir sušnabžda tūzo berniukui:
  - Esate aukščiausio lygio supermenas!
  Amerikiečių lėktuvai bando bėgti, bet trečias posūkis nulaižo dar pusšimtį. Friedricho tikslumas yra neįtikėtinas. Jis tikrai yra ir supermenas, ir vaikas. Ir sunaikinama šimtas penkiasdešimt amerikiečių lėktuvų. Helgai pavyko numušti penkis automobilius, likusius vokiečių naikintuvus dar mažiau.
  Berniukas sako:
  - Višta peša grūdus po grūdo ir priauga daugiau svorio nei kiaulė, prarydama didelius gabalus.
  Ir dabar Friedrichas ėmėsi antžeminių taikinių. Gertrūda, basomis kojomis spausdama pedalus, vos neatsilieka nuo berniuko. Frydrichas šaudo į tanko koloną. Vienas vertikalaus nardymo sprogimas sunaikina: septyniolika "Sherman" tankų, aštuonis "Grand", keturis "Pershing", devynis savaeigius ginklus "Witch", tris "Big Tom" ir aštuoniolika transporterių. Visi šie automobiliai apdaužyti ir sudegę. Jų viduje ima plyšti kovinis rinkinys. Ir seka visos kolonos sunaikinimas, tiesiogine prasme per kelias sekundes.
  Helga, ši graži blondinė muša basomis kojomis, sušunka:
  - Friedrichas pas mus šauniausias asas, tiesiog vyksta aukščiausia klasė!
  Berniukas parodo jai nosį ir kikena... Pasuka savo ME-262 ir vėl ieško grobio. Jis išsiugdė intuiciją. Čia debesyse blykstelėjo septyni "Mustangai". Ir tada jie buvo numušti. Tada berniukas užpuolė kolonas. Jis ėmė visiems keršyti, daužyti ir motociklus, ir transporterius. Ir niekas neprieštarauja! Amerikiečiai tiesiog naikinami.
  Kažkas sugeba patraukti ir Helgą.
  Mergina kovoja viename bikinyje. Tai jos credo, kaip daro daugelis moterų pilotų. Ir kodėl tai pažymima moterims, kai mirtis jas aplanko ne su minimalia apranga. Kažkaip labiau pasisekė ir nepažeidžiamos merginos, kurios kovoja basomis. Ir šis reiškinys verčia moteris pilotes kuo labiau apsinuoginti.
  O per karščius nuogai maloniau. Kovo pabaiga, o virš Meksikos labai karšta, o pačiame lėktuve variklis taip pat prideda šilumos.
  Helga žavisi berniuko posūkiais. Čia jis vienu skambučiu sunaikina dar dvidešimt keturis šermanus, iš kurių šeši yra ekranuoti.
  Berniukas atrodo kaip paprasčiausias trylikos ar keturiolikos metų vaikas, bet jis turi tokį fenomenalų tikslumą ir jėgą. O moterys prie šviesiaplaukio berniuko laikosi kaip adatos prie magneto. Be to, Friedrichas jau yra aviacijos generolas pulkininkas.
  Ir jis buvo apdovanotas daugybe apdovanojimų. Įskaitant tokius ordinus kaip Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Taip pat Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su platinos ąžuolo lapų kardais ir juodais deimantais. Riterio kryžiaus žvaigždė su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Dešimt paprastų Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su kardais ir deimantais. Taip pat Geležinio kryžiaus Didysis kryžius. Liuftvafės taurė iš aukso ir deimantų. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artilery Destroyer ir kt.
  Kai tik Frederikas nebuvo apdovanotas. Jo sąskaita apie sunaikintus lėktuvus artėja prie dešimties tūkstančių. Sulaukus dešimties tūkstančių, jau paruoštas naujas apdovanojimas: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su platinos lapeliais, kardais ir deimantais. Taip pat platininė Luftwaffe taurė deimantuose.
  Šiuo metu Friedrichas naikina dar vieną tankų koloną. Tada, neatsargiu plika berniukiška pėda judesiu, jis numuša devyniolika amerikiečių lėktuvų, įskaitant du B-29. Taip, jis tikrai yra nepaprastai šaunus berniukas.
  Friedrichas ištaria neginčijamą frazę:
  - Sumanūs berniukai daro daugiau atradimų nei genialūs senukai!
  Ir iš tikrųjų paauglys yra šauniausias karys pasaulyje! Ir jis pradėjo kovoti, kai jam dar nebuvo vienuolikos metų! Bet laikas praeina ir berniukas užauga. Jis yra didžiausias reiškinys. Ir kazkas jame yra, ypac genu lygmeniu, nors jis savo amžiui visai normalaus ūgio, tik labai raumeningas.
  Čia jis padaro dar vieną sprogimą... Jis numuša aštuonis "Airacobras" ir šešis P-51. Šaunus berniukas, nieko nesakyk. Tada išmuša keletą baterijų, sunaikindama daugiau nei septyniasdešimt ginklų. Na, laikas grįžti, papildyti kurą bakuose ir kovinį komplektą!
  Helga taip pat išmušė dvi patrankas ir atrodo patenkinta. Friedrichas grįžta su didžiuliu įsigijimu. Toks laimingas berniukas. Vis dėlto jis pastebimai pagerintų savo sąskaitas. Beveik iš karto jaunasis asas persėda į kitą reaktyvinį naikintuvą, nelaukdamas, kol jo automobilis bus papildytas degalų. O Gertrūda jau skrenda kartu su juo. Taip pat nuostabi blondinė su bikiniu.
  Frydrichas pamoja jai ir pakelia savo greitaeigį automobilį. Šis ME-262 gali įsibėgėti iki 1200 kilometrų per valandą.
  Šioms mašinoms būdingas beprotiškas greitis ir tuo pačiu stiprus manevringumas. Friedrichas šaudo iš toli į Mustangus - numuša aštuonias figūras ir prideda greičio.
  Gertrūda juokiasi:
  Na, tu esi riteris! Aš už tave!
  Friedrichas juokiasi, iškiša liežuvį ir sušuko:
  - Ir ponas superžvaigždė! Ir kalnai man paklūsta!
  Ir vėl šaudo, numuša keliolika mašinų. Ir vėl kikena... Gertrūda kikendama pastebi:
  - Tu, kažko, ko bijo net rusai!
  Friedrichas mirktelėjo mergaitei, nors ji vargu ar jo aiškiai mato:
  - Manau, šauniausi yra amerikiečiai!
  Gertrūda šaukia atsakydama:
  - Tu mačo! Tu esi mačo!
  Berniukas kikeno ir čiulbėjo:
  - Aš super mačo!
  Gertrūda sušnypštė su sidabriniais varpeliais balse:
  - Heroju, tu esi visų komiksų ir visų epochų superherojus!
  Friedrichas davė eilę. Jis numušė apie trisdešimt lėktuvų, įskaitant penkis bombonešius. Automobiliai išsibarstę ore kaip dainuoti konfeti. Berniukas nusijuokė ir pasakė:
  - Bet meilės gėlė neauga, be šlovės ir sėkmės!
  Gertrūda basa koja paspaudė svirtį ir čiulbėjo:
  - Mylėk su karo ponai, aš pakliuvau į tinklą! Įsivaizduokite, kad karas yra nesąmonė, o ne meilė pasaulyje!
  Mergina numušė JAV oro pajėgų lėktuvą plikais pirštais paspausdama gaiduką ir tęsė.
  "Kartais padėjėja visame kame, kartais sumaniai kenkia... O mes karą vadiname šventu, o vadiname niekšišku!
  Gertrūda čiulbėjo ir numušė kitą lėktuvą. O terminatoriaus berniukui iš karto penkiolika!
  Friedrichas su entuziazmu dainavo:
  Prisiekiame didžiajam fiureriui
  Garbė išlaikyti ir kovoti iki galo...
  Nes jo galia kaip saulė,
  Nes šalis pagaląsta kardą!
  Mergina metė apnuogintas kojas, tada patraukė kelius iki pilnos krūtinės. Tada ji dainavo:
  - Aš myliu seksą ir herojus... Fiureris prisikėlė - jis visus nužudys!
  Friedrichas eilinį kartą prikalė iš toli. Draugiška pneumatinių ginklų salve jis numušė keturiasdešimt lėktuvų.
  Berniukas čiulbėjo:
  - O aš Dzeusas ir Poseidonas viename butelyje!
  Gertrūda numušė jai superace maloningai paliktą lėktuvą ir dainavo:
  - O dabar Aresas ir Marsas su džiaugsmu žiūri į mus... Ir jie gali pagal savo skonį matyti, kas apskritai vyksta!
  Jaunasis supermenas sušnibždėjo numušdamas dar keliolika amerikiečių lėktuvų:
  - Aš važiuoju, bet važiuoju kitaip, per akmenis, per balas, per rasą ...
  Gertrūda rėžėsi į amerikietišką šturmaną, plika grakščia koja, šnypšdama:
  - Tai yra meilė! Žinoma, meilė!
  Mergina papurtė aukštas, labai gundančias krūtis. Ne viskas gražuolei pavyko, tačiau atakos lėktuvas užsidegė ir pradėjo byrėti.
  Gertrūda saldžiai čiulbėjo:
  - Mano vyzdžiuose - košmaras... Vienas šuolis - vienas smūgis!
  Tačiau danguje vėl yra lėktuvai. Šviesiaplaukis gražuolis Frydrichas siunčia eilę. Išmuša porą dešimčių mašinų ir čirškia:
  - Mano smūgis! Mes sutriuškinsime visus priešus ir sudraskysime juos!
  Gertrūda numušė jai paliktą naikintuvą kaip paguodos prizą ir čiulbėjo:
  - Nupjautos kojos, sukapotas lavonas, niekšiški jankiai nužudė kareivį!
  Friedrichas sukikeno, prisiminė tvirtą, grakštų Gertrūdos kūną, mergina neturėjo nė lašo riebalų.
  Koks malonumas prisiglausti. Berniukas sumurmėjo:
  - Mano kova, tai mano kova!
  Ir taip jaunasis karys perėjo prie sausumos taikinių. Tankai juda. Savaeigis strypas. Berniukas iš tolo atidaro ventiliatoriaus ugnį ir dainuoja kartu:
  - Mes atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai ... Mes neskęstame ugnyje, mes nedegame vandenyje!
  Nors, ko gero, paskutinė frazė turėjo būti dainuojama kaip tik atvirkščiai. Bet net ugnyje iš esmės galite nuskęsti, o vanduo gali sudeginti.
  Friedrichas prisiminė pusryčiams skirtą kalakutą. Šis kepamas auksinėje folijoje. O kojos primena moteriškas. Liuftvafėje yra daug moterų pilotų. Jie išgyvena labiau nei vyrai ir gerai šaudo. O moterų kojos ištreniruotos, tvirtos, mėsingos. Jie nori paglostyti, apčiuopti, gnybti.
  Jis Friedrichas jau yra generolas pulkininkas. Karys, padaręs neįtikėtiną, pasakišką karjerą. Reiškinys ir genetinis mutantas. Trumpai tariant, antžmogiška!
  Pats Friedrichas suvokė savo svarbą. Jis prisikėlė tokiame jauname amžiuje, kad kartą ir visiems laikams įrodytų, jog nėra jėgos, kuri nebūtų pavaldi arijų genijui.
  Dabar berniukas sudegino visą koloną. Ir skrido toliau. Jis tikras erelis.
  Gertrūda pasitrynė savo lygų, rausvą skruostą. Ji įsivaizdavo Friedrichą bučiuojantį jos krūtis. Ir raudonas spenelis iškart sukietėjo. Ech, tai yra Trečiojo Reicho karys numeris vienas. Kovoja kaip visa armija. Ir neiššvaisto nė vieno oro sviedinio. Tai jau atrodo net antgamtiškai. Nors kodėl tai tik atrodo - tai antgamtinė!
  Berniukas iš pradžių numušė dvi dešimtis priedangos naikintuvų, tada užpuolė kitą tankų ir savaeigių ginklų koloną. Vienas iš amerikiečių tankų atrodė ne visai standartiškai. Turite prisiminti, koks automobilis. Tada atvažiavo sunkvežimiai su jankių kareiviais. Na, jie tai gaus.
  Friedrichas dainavo:
  - Sėjau mirtį... Galima tik su baime į ją žiūrėti... Ir mirti!
  Gertrūda basa koja glostė pedalą. Ji labai norėjo basa bėgioti ant žolės-skruzdėlės. Ir tada patenka į vaikinų glėbį. Ir bučiuotis, ir glamonėtis.
  Įdomu... Gertrūda buvo ideologinė fašistė. Kariauti ji pradėjo tik prieš pusmetį, o prieš tai buvo nacių jaunimo organizacijoje ir sugebėjo papildomai užsidirbti kaip prižiūrėtoja karinėje gamykloje. Užsieniečius darbininkus teko stebėti ir tuo pačiu raginti rykšte.
  Mergina džiaugėsi muša. Ji ypač mėgo basomis kojomis mušti paauglius berniukus.
  Ir dabar ji įsivaizdavo, kaip būtų malonu ir šmaikštu, kepti Friedricho plikus, apvalius kulnus. Juk aso berniukas labai gražus, o jo kojos visada tokios švarios, tik įdegusios kaip bronza. Bet jie nesipurvina nei ant purvo, nei ant žolės. Įdomu pajusti Friedrichą. Ar superherojus verks iš skausmo, ar apsimestų, kad tai smulkmena?
  Gertrūda mėgo kankinti vergus. Ji taip pat mėgo tyčiotis iš kalinių. Skrydžio mokykloje merginos nebuvo per daug išrankios santykiams. Tačiau Gertrūda pasirodė labai pajėgi pilotė. Visą pusę metų ji pelnė sau sąskaitą už geležinio kryžiaus riterio kryžių su ąžuolo lapais ir gavo teisę skristi kartu su generolu Friedrichu.
  Berniukas dar per mažas, kad galėtų vadovauti, ir tai toks grynai formalus generolas. Bet kita vertus, jis kovoja kaip tuzinas divizijų iš pasirinktų tūzų.
  Gertrūda jautėsi nejaukiai Friedricho fone. Ech, kepkite šio berniuko kulnus! Ir atnešk fakelą prie gražaus jaunuolio basų kojų. Norėdami pašildyti žnyples ir susprogdinti pirštus, pradedant nuo mažojo piršto.
  Gertrūda mėgo linksmintis mėtydama anglį vergų berniukams į kojas. Dirbtuvėse šilta, o jaunieji vergai visada dirbo basi.
  Ir kaip jie, susideginę, juokingi pašoko ar rėkė. Buvo taip puiku. Ir juokinga...
  Ir su šakele pabūti į grublėtus vergų padus. Ji nuostabi prižiūrėtoja, žiauri, su sadistiniais polinkiais. Ji taip pat norėjo kankinti savo mielą dievuką. Be to, jis nieko nepalieka jai kaip šviesiaplaukei terminatorei.
  Gertrūda paėmė jį ir sušuko:
  - Aš taip pavargau tave mušti, tu nepagausi uodo tinkle!
  Friedrichas atsisakė sunkvežimių. Jis perjungė ugnį į eskorto orlaivius ir R-51 atakos lėktuvus. Paskutinis automobilis yra gana baisus, jame yra net aštuoni kulkosvaidžiai ir raketos. Bet, žinoma, jis nepalyginamas su reaktyviniu lėktuvu ME-262. Ar net XE-162, ar net XE-262.
  Vaikinas iššovė būdamas transo būsenos.
  Jis nušlavė daugiau nei aštuoniasdešimt lėktuvų, palikdamas porą Gertrūdai skirtis. Mergina mėgsta šaudyti gundančiomis, įdegusiomis ir raumeningomis kojomis. Jie jai ypatingi - grakščios formos, lengvas šokoladas.
  Merginos apskritai yra aistra. Ypač kariuomenėje, kur jie turi atletišką grakštumą ir jėgos žavesį. Jos, be abejo, merginos, į jas vizualiai malonu žiūrėti, o palietus jas elastinga oda tiesiog jaučiasi palaima.
  Friedrichas vėl nukreipė ugnį į sustiprintas JAV gynybos linijas. Turime greitai padaryti galą jankiams ir pagaliau suspausti SSRS. Akivaizdu, kad rusų atsparumas yra eilės tvarka didesnis nei amerikiečių. Be to, keturiasdešimt pirmaisiais metais geriausi tankai turėjo patarimų. Keista, bet bolševikų valdoma Rusija nedegradavo ir nebuvo išmesta atgal viduramžiais.
  Atvirkščiai, rusai padarė reikšmingą šuolį į priekį. Ir jei vokiečiai nebūtų turėję tokios stiprios ir tobulos organizacijos, vargu ar būtų pavykę.
  Pats Friedrichas iš tiesų buvo nacių genetinių eksperimentų produktas. Tačiau berniukas nežino detalių. Aišku tik tai, kad Himmlerio skyrius, dar prieš naciams atėjus į valdžią, vykdė slaptus eksperimentus, kuriuose dalyvavo okultinės jėgos. Ir kažko, sprendžiant iš Friedricho fenomeno, pavyko.
  Berniukas, šaudydamas iš kitos baterijos, dainavo:
  - Aš ne velnias, o man, bet man tikslas tapo šventas! Aš esu angelas, bet šėtonas atvėrė man kelią - į žemišką šlovę!
  Tada jo lėktuvas apsisuko. Oro sviediniai baigėsi, reikėjo papildyti kurą. Friedrichas nebijojo persekiojimo, nes jo lėktuvas buvo bent penkiais šimtais kilometrų per valandą pranašesnis už amerikietiškus automobilius.
  Ir kad jankiai galės jiems pasipriešinti.
  Gertrūda išmušė porą sunkvežimių ir patranką, taip pat kuro baką. Raudona liepsna dega gražiai. Mergina apsidžiaugė. Ji įsivaizdavo, kaip ugnis laižė apvalų, rausvą berniuko kulną, pasklido apdegusios mėsos kvapas.
  Tai viliojanti. Net pati karė norėjo valgyti. Gertrūda čiulbėjo:
  - Vienas, du - norime valgyti! Atidarykite duris plačiau, kitaip suvalgysime virėją! - Šaunus karys entuziastingai dainavo vaikišką dainelę. "Kaip virėjai užkąsime, gersime kaip palydovai, sunaikinsime visą valgomąjį ir išžudysime indus!
  Gertrūda iš to labai juokinga. Čia nusileido jų reaktyviniai naikintuvai.
  Friedrichas laksto iš vieno lėktuvo į kitą. O Gertrūdą pakeičia Helga.
  Berniukas vėl skrenda į mūšį. Kuo skiriasi Helga ir Gertrūda? Abu kariai yra natūralios blondinės. Abu yra atletiški, stiprūs ir kreivi. Tačiau Helgos bruožai atrodo švelnesni ir moteriškesni. Tačiau ši mergina taip pat mėgsta šaudyti kojomis.
  Friedrichas dainavo jausdamasis pakylėtas:
  - Mano merginos gražios, kodėl tau patinka nuliai? Aš esu gana produktyvus ir daugeliu atžvilgių visagalis cherubas!
  - sušuko Helga.
  - Ne, tu nesi nulis! Tu esi begalybė!
  Berniukas numuša pusantro tuzino amerikiečių lėktuvų ir urzgia:
  Toks skausmas, toks skausmas! Vokietija prieš Ameriką penkiolika nulių!
  Helga paleido amerikietišką Mustangą arčiau, iššovė, išmušė ir apsilaižė lūpas sakydama:
  - Du gabalėlius dešros turėjau ant stalo!
  Friedrichas daužė iš didelio atstumo, pakėlė vienuolika lėktuvų ir čiulbėjo:
  - Tu pasakai, kaip pats Faustas pragare šėtonui!
  Helga atrodė įsižeidusi.
  - Ir tu man nieko nepalikai! Mergina šelmiškai suriko. - Aš viską suvalgiau!
  Friedrichas atsakė pašaipiai:
  - Tai mes visi vyrai!
  Mergina verkšlendama pasakė:
  Bet tu vis tiek esi berniukas!
  Tūzas nusijuokė.
  - Generolas pulkininkas negali būti berniukas!
  Helga paėmė ir dainavo:
  - O, koks tu žmogus - generolas ir pulkininkas!
  Friedrichas toliau šaudė į oro taikinius. Taip, toks tūzas Anglijoje galėtų daug duoti kovoje dėl oro pranašumo. Bet dabar jau ne keturiasdešimt, o keturiasdešimt penkti metai. O Didžioji Britanija jau stebuklingai nugalėta. Kaip tai nutiko?
  Liūtas negalėjo atsispirti vokiečių vilkui. Kokios jėgos pabudo šiame pasaulyje? Šiek tiek daugiau sėkmės japonams ir vokiečiams pakeitė karo eigą. Ir tai, kad Vermachtas turėjo labai stiprią organizaciją. O Hitleris netikėtai pasirodė esąs puikus organizatorius ir strategas. Ką galima tam prieštarauti?
  Dabar, 1945 m., Amerikos viltis yra jos ekonomika ir gana didelis gyventojų skaičius.
  Friedrichas taip pat prisiminė savo bokso karjerą. Kaip nuo vaikystės išmokau sunkaus išgyvenimo meno. Ir jis turėjo augti kareivinėse. Iš pradžių jis buvo neįvertintas. Tačiau berniukas tapo stiprus ir, svarbiausia, labai protingas boksininkas. Taip, ir studijuoti jam buvo lengva - jis viską suvokė tiesiogine ta žodžio prasme!
  Berniukas išmoko keletą kalbų, įskaitant rusų. Ir nors Friedrichas kovojo su Raudonąja armija ir netgi demonstravo fenomenalius sugebėjimus, gerbė rusus. Jie buvo drąsūs ir tvirti, įgudę kovotojai ir didvyriškai ištvėrė kankinimus.
  Pats Friedrichas ne kartą stebėjosi sovietų karių drąsa. Tačiau jis per gerai atliko savo pareigą. Berniukas tapo kažkokia naikinimo mašina. O jam tai tarsi jaudinantis žaidimas. Tik kartais širdį imdavo skaudėti nuo nepakeliamo kančios. Ir ši melancholija tam tikromis terminatoriaus berniuko akimirkomis tiesiogine to žodžio prasme valgė, bet paskui atsitraukė. Pats Friedrichas kartais nežinojo, ko nori. Jo kraujas nėra visiškai nepriekaištingas, o jame buvo rusiškų genų. Tai supainiojo berniuką. Tačiau, kita vertus, jis yra garsusis Vokietijos asas ir nugalėtojas! Ir tai gali nueiti labai toli!
  Ir jau nukeliavo į žvaigždėtas aukštumas.
  Dabar Friedrichas vėl atveria ugnį. Numuša trisdešimt penkis lėktuvus ir su entuziazmu sako:
  - Mėgstu pliuškenti šiltoje jūroje, sėdėti ant tvoros kaip berniukas! Nors kišenėje nė rublio - neįkainojama mano jaunystė!
  Helga entuziastingai atsakė:
  - Tačiau kartu jūsų patirtis yra unikali!
  Mergina baigė jai maloniai suteiktą JAV oro pajėgų lėktuvą ir čiulbėjo:
  - Tai kova... Greitai bus šimtas nulis!
  Friedrichas atsakė spindinčia šypsena:
  Taip, tai tikra kova. Ir greitai bus tūkstantis - nulis!
  Helga suko nuogas kojas. Ji norėjo tapti delfinu arba žudiku. Karys sumurmėjo:
  - Aš už posūkį ir naujas galimybes! Ir aš noriu tapti deive!
  Friedrichas, iš didelio atstumo numušęs keturis lėktuvus ir padidinęs greitį, paklausė:
  - Kodėl deivė? Gal net karalienė?
  Helga nusijuokė ir rimtai atsakė:
  "Deivė gali daryti ką nori, o karalienėms yra daug apribojimų. Pavyzdžiui, basas ir su bikiniu negali skristi lėktuvu!
  Friedrichas prisiminė:
  Princas taip pat norėjo bėgioti basas. Tačiau britų žiema šalta. Ir kaip jam nepasigavo gerklės skausmas!
  - šypsodamasi atsakė Helga.
  - Bet karaliai neserga... O tu dar atrodai kaip berniukas-karalius!
  Friedrichas entuziastingai pasakė:
  - Aš esu karalius pirmoje dangaus vietoje, ir ne tik Britanija!
  Helga dainavo:
  - Mūsų karalius yra dangaus išrinktasis, mūsų karalius prisikėlė iš pelenų! Mūsų karalius - likimo pasiuntinys, mūsų karalius - tik tu!
  Trumpai tariant, JAV neturėjo jokių šansų prieš tokius berniukus ir mergaites, ir jų pasidavimas artėjo.
  
  
  
  Voznesenskis SSRS pirmininkas
  ANOTACIJA
  Dėl to, kad Stalinas mirė prieš ketverius metus, į valdžią atėjo akademikas ir genijus Voznesenskis. SSRS aplenkė JAV ekonomiką ir sustiprėjo. Buvo sukurta radiacija, kuri išjungė branduolinius ginklus. Ir prasidėjo trečiasis pasaulinis karas, dėl kurio visas pasaulis tapo komunistiniu!
  . 1 SKYRIUS
  Stalinas mirė 1949 m. kovą, nesulaukęs septyniasdešimties. O jo įpėdinis buvo Nikolajus Voznesenskis. Jaunas keturiasdešimt penkerių metų akademikas yra talentingiausias Stalino aplinkoje. Be to, asmeniškai visų laikų ir tautų lyderis paliko testamentą dėl jo, paskirdamas jį savo įpėdiniu.
  Ir prasidėjo nauja era. Nikolajus Voznesenskis kruopščiai įvykdė amnestiją ir sumažino politinių kalinių skaičių. Tačiau Nikita Chruščiovas išvengė kraštutinumų. Tautininkai, šnipai ir visokie policininkai ir tikri nusikaltėliai nepaleido. O dvidešimtasis kongresas su žlugusis asmenybės kultu neįvyko. Tiesą sakant, kam menkinti žmonių tikėjimą partija ir komunizmu. O Stalinas buvo per didelis, kad būtų sutryptas. Kartu su Stalinu galima trypti tikėjimą raudonosiomis idėjomis.
  Be to, kad ir ką sakytume, puikus valdovas turi būti žiaurus! Galite prisiminti Čingischaną, Tamerlaną, Selimą ir daugybę kitų užkariautojų bei valdovų.
  Voznesenskis vadovavo subalansuotam kursui ir toliau kūrė ekonomiką ir komunizmą.
  Už parazitavimą ir vėlavimą į darbą jie buvo įkalinti kaip Stalino laikais, ir tai paskatino didesnį pramonės augimą. Taip pat pakilo ir Stalino laikais šiek tiek atsilikęs žemės ūkis. Taip pat buvo gaminamos trąšos, traktoriai, įvairi technika. Sumaniai valdydami net kolūkiai gali duoti efektą. Ir tai, žinoma, suteikė vietos išradimams. Voznesenskio laikais mokslas buvo finansuojamas aktyviau ir dosniau nei Stalino ir Chruščiovo laikais, jaunieji mokslininkai buvo skatinami.
  Dėl griežtesnio ir sumanesnio valdymo, taip pat mokslo plėtros SSRS palydovą paleido dvejais metais anksčiau. O į kosmosą jie išskrido dar 1958 metais lapkričio 18 d., Voznesenskio gimimo dieną. Ir tai tapo kosmonautikos diena.
  SSRS vystėsi sparčiau. Drausmė, priešingai nei liberalaus Chruščiovo ir sustabarėjusio Brežnevo laikais, buvo stalinistinė. Planavimas yra meistriškesnis, mokslo pasiekimai greičiau įgyvendinami. Pats Voznesenskis, žinoma, yra daug gabesnis ir efektyvesnis žmogus nei Nikita Chruščiovas ir Leonidas Brežnevas. Ir jo komanda buvo jaunesnė ir efektyvesnė. O skrydis į Mėnulį įvyko SSRS 1967 m. Be to, sovietų imperija išlaikė Kinijos kontrolę. Voznesenskis yra protingas ir supranta, kad niekas nejungia žmonių kaip bendras priešas!
  Korėjos karas prasidėjo 1950 metų birželio 25 dieną. To norėjo ir Stalinas. Voznesenskis taip pat nuėjo šiuo keliu ir pastūmėjo JAV prieš Kiniją. Karas užsitęsė. Natūralu, kad genialusis Voznesenskis nenorėjo taikos. Jam buvo naudinga, kad NATO ir Kinija naikino viena kitą ir maldavo karius. 1953 m. gegužės mėn. prasidėjo didysis Dangaus imperijos kariuomenės puolimas. Mūšiai tapo įnirtingi. Kinai lapkritį didžiulių nuostolių kaina vis tiek sugebėjo užimti Seulą. Žiemą kovos buvo labai įnirtingos. Kinija metė į mūšį vis daugiau pajėgų. Laimei, yra daug žmonių. Amerikos sąjungininkai kariavo nenoriai. Ar verta gauti cinko karstus dėl kažkokios Korėjos? Ir palaipsniui paliko Korėją. Tačiau JAV atkakliai atsilaikė ir taip pat padidino savo kontingentą. Tačiau branduoliniai ginklai nebuvo naudojami... Mūšiai tęsėsi iki 1963 m.
  Kai pagaliau Kennedy nusprendė užbaigti karą, kuris Amerikai kainavo daugiau aukų nei Antrasis pasaulinis karas.
  Vien praradusi daugiau nei milijoną nužudytųjų, Amerika paliko Korėją. Kinija prarado penkis kartus daugiau žuvusiųjų. Tačiau atsižvelgiant į gyventojų skaičių, tai nėra daug. Taip pat žuvo daugiau nei šimtas penkiasdešimt tūkstančių JAV sąjungininkų, neskaitant sužeistųjų. Be to, mirę korėjiečiai.
  Amerikoje sustiprėjo antikarinės ir pacifistinės nuotaikos. Kinija tapo labiau priklausoma nuo SSRS.
  Stalinas ir toliau buvo kultas ir gulėjo mauzoliejuje su Leninu.
  Pačiam Voznesenskiui jie nusprendė pastatyti atskirą mauzoliejų ir galbūt Leningrade.
  Be to, po jo mirties Kazanė buvo pavadinta Stalino vardu. Jie nusprendė kol kas neliesti Maskvos. Galbūt Voznesenskis tikėjosi pranokti Staliną ir Maskva jo garbei bus pervadinta Nikolajumi Voznesenskiu.
  Be to, socialistų stovykla toliau plėtėsi.
  Fidelis Castro laimėjo Kuboje. Ir netrukus Kuba įstojo į Varšuvos paktą. Tito nesiginčijo su SSRS. Jugoslavija ir Albanija įstojo į Varšuvos paktą. Socialistinis pasaulis buvo vieningas ir ilgalaikis. Vietname kilo karas, bet jis pasirodė trumpesnis.
  Jungtinėse Amerikos Valstijose protestai prieš karą ir rimtas žmonių spaudimas buvo per dideli. Ir juodu pasirodė. Ir atsirado Korėjos sindromas. Amerika jame prarado daugiau. Be to, kinų savanoriai dalyvavo kare ir paspartino JAV kariuomenės pralaimėjimą. Taigi karas pasirodė trumpesnis, tačiau amerikiečiai prarado daug daugiau nei tikrojoje istorijoje.
  Šeštojo dešimtmečio pabaigoje sparčiau besivystanti SSRS pagal nacionalines pajamas aplenkė JAV.
  Priešingai, Amerika daugiau prarado Korėjoje, o Vietnamas vystėsi lėčiau.
  Voznesenskis niekada neįteisino abortų, o SSRS praktiškai nebuvo kontraceptikų. Todėl ir gimstamumas, ir gyventojų prieaugis buvo didesnis nei realioje istorijoje. Nacionalinė politika taip pat buvo griežtesnė. Visur, kur būtinai mokėsi rusiškai, vyko pakraščių rusifikacija. 1971 metais buvo priimta nauja konstitucija, kuri SSRS pavertė daug unitariškesne šalimi, draudžiančia respublikoms pasitraukti iš imperijos. Be to, buvo įsteigtas liaudies renkamas SSRS pirmininko postas.
  1971 metų lapkričio 18 dieną buvo surengti referendumai dėl naujos konstitucijos ir SSRS pirmininko rinkimų penkeriems metams. Ir tai buvo autoritarizmo stiprinimas SSRS, nors ir grynai teisiškai. Iš tikrųjų generalinis sekretorius ir Ministrų Tarybos pirmininkas jau buvo diktatorius.
  Voznesenskis įteisino savo diktatūrą ir autoritarinę valdymo formą. Taip pat įvedė vicepirmininko postą, rūpindamasis oficialiu įpėdiniu, kad nenugalimos jėgos atveju jis išvengtų kovos dėl valdžios savo aplinkoje. Ir tai, žinoma, bylojo apie didesnę išmintį nei Nikitos Chruščiovo.
  SSRS prasiskverbė į Afriką ir Lotynų Ameriką. Jis turėjo dar daugiau sėkmės nei Brežnevo laikais. Ypač Lotynų Amerikoje. Kur kubiečiai buvo aktyvesni. O Čilėje buvo įvestos sovietų ir kubiečių kariuomenės, sutriuškinusios Pinočetą.
  1973 m. lapkričio 18 d. buvo paminėtas SSRS pirmininko Nikolajaus Voznesenskio septyniasdešimtmetis. Iki to laiko SSRS tapo labiausiai išsivysčiusia šalimi pasaulyje ekonomine prasme, o kariuomenėje - jau seniai pažangiausia. Ir netgi pradėjo statyti superraketą, kad skristų į Marsą. SSRS gyventojų skaičius buvo didesnis nei realioje istorijoje ir toliau sparčiai daugėjo.
  Voznesenskis skatino mokslą ir įvairius tyrimus. O 1974 metų lapkričio 25 dieną buvo atrasta radiacija, kuri išjungia branduolinius ginklus visoje Žemės planetoje.
  SSRS taip pat prarado galimybę surengti branduolinius smūgius, tačiau, kita vertus, ji negalėjo bijoti atpildo iš amerikiečių. Ir SSRS gyventojų yra daugiau nei Amerikoje ir ekonomika stipresnė, o kariuomenė pranašesnė tiek skaičiumi, tiek kokybe. Taigi galite saugiai kovoti.
  O 1975 metų gegužės 9 dieną prasidėjo Trečiasis pasaulinis karas. Varšuvos paktas prieš NATO. Ir komunizmo bandymas įtvirtinti pasaulio viešpatavimą. Kiniją vis dar valdė pagyvenęs Mao, jis palaikė SSRS prieš JAV. Ir prasidėjo didelis karas be branduolinių ginklų. Tarp sovietinių ir kapitalistinių lagerių. Ir išsiliejo kraujas.
  Sovietų kariuomenė pradėjo puolimą prieš NATO, turėdama tam tikrų strateginių pranašumų. Pirma, komunistai atėjo į valdžią Graikijoje ir įstojo į Varšuvos paktą. Austrija taip pat tapo sovietine šalimi.
  Taigi puolimas praėjo gerai. Raudonosios armijos tankų smūgis triuškina galią.
  Naujausios dujų turbinų cisternos T-80 judėjo per VFR, ir niekas jiems netrukdė. Vokiečių leopardus iš penkių kilometrų atstumo pramušė 125 milimetrų pabūklas. O patys vokiški automobiliai net iš arti negalėjo prasiskverbti pro sovietinį dizainą į kaktą. Taigi sovietų tankai judėjo kaip laikrodis.
  Elžbieta, Elena, Kotryna važiavo tanku. Įgulą sudaro tik trys. Ir jie šaudė į priešą.
  Merginos plikomis kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus. Ir jie pataikė teisingai. Ir sutriuškino daug vokiečių ir amerikiečių tankų. Tokios galios negalima sustabdyti. Turiu pasakyti, kad kariai yra labai kovingi.
  Jie smogė "Leopardui" ir dainavo:
  - Nemirtingų komunizmo idėjų pergale!
  O kariai ėmė ir rodė liežuvius!
  Elena šovė nuogais kojų pirštais ir cyptelėjo:
  - Už planetos didybę raudonai!
  Jekaterina pliaukštelėjo nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Elžbieta energingai pastebėjo, taip pat naudodama basas kojas:
  - Už pergalę prieš priešą!
  Po to merginos, triuškindamos NATO kariuomenę, padainavo visą romansą-eilėraštį, kurdamos kelyje;
  NATO siautėja įniršęs,
  pulko priešas išsviedė į priekį ...
  Bet budeliai priešai,
  Rusai pasitiks priešiškai!
  
  Įsmeigti į kiaulės odą,
  Priešas bus sutraiškytas į dulkes...
  Rusai įnirtingai kovoja
  Stiprus kareivio kumštis!
  
  Komjaunimo mergaičių tamsa,
  Uoliai puola...
  Karių žvilgsnis aštrus,
  Taigi žinok NATO kaput!
  
  Stipriausias pasaulyje
  Merginos bėgioja basos...
  Pamerk visus priešus tualete,
  OMON nesugebės susilaikyti!
  
  Karas yra baisus žodis
  Tai skamba plienine...
  Mes visi vadinami ereliais,
  O rusų tikėjimas yra skydas!
  
  Kosmose nėra gražesnių rusų,
  Gražios raumeningos merginos...
  Jie yra pavojingesni visatoje
  Berniuko svajonė išsipildys!
  Mes galime pagimdyti visatą,
  Maskva yra trečia yra Roma,
  O meilės darbas yra kūryba,
  Surengkime neįtikėtiną šventę!
  
  Rusijoje viskas bus gerai,
  Kuris tapo didžiuoju Edenu...
  Ir merginos paklausė Dievo
  Daugiau jokių problemų!
  
  Mes turime labai galingus tankus,
  Kuro užtenka visam bakui...
  Laikykitės stipriai, plėšikai,
  Nuo merginos kulno iki nikelio!
  
  Skrenda sviediniai ir raketos
  Ir mes turime šaunių bombų ...
  Dainuojamos karių kojos,
  Ji stipriai trenks į akį!
  
  Kaip komunizmo žvaigždė
  Virš mūsų žėri kvazaras...
  Mes sunaikinsime fašizmo minias,
  Mes turime Rusijos Dievo dovaną!
  
  Visi žmonės taps mums kaip broliai,
  Pas mus irgi raudono kraujo...
  Ir prakeik piktuosius fašistus,
  Ir Lada meilė vaikinams!
  
  Kiekvienas mūsų šalyje yra milžinas,
  Visi žmonės lyg pirštai lygūs...
  Kartu su Svarog mes esame viena,
  Tegul mūsų tėvai mumis didžiuojasi!
  
  Mano Rusija yra kovojanti šalis,
  Jame kosmosas rado savo dukrą ...
  Mergina bėgioja basa
  Varykim fašistus!
  
  Rusijos prie NATO nebus,
  Jame viešpataus komunizmas...
  Turime kovoti už savo šalį
  Taigi tik į priekį, o ne žemyn!
  
  Statome namus ir kelius
  Mes sukūrėme pasaulį amžiams...
  Mergaičių gražios kojos
  Kiekvieno berniuko svajonė!
  
  Mes padarysime pasaulį geriausiu
  O turtingiausi visur...
  Ir bus turkmėnai ir čiukčiai,
  Gyvenk gražiausioje šalyje!
  
  Tada mes nugalėsime žvėrį, žinote
  Ir mes padarysime pasaulį nuostabiu rojumi...
  Piešinys yra gražus ant stalo,
  Už šią kovą ir išdrįskite!
  Merginos kovėsi ir dainavo sodriais balsais. Išmušti amerikiečių ir vokiečių tankai. Čia jie taip pat prasibrovė pro "Challenger", perskėlė jo šoną iš didelio atstumo.
  SSRS yra stipri šalis. Bet ir žiauriai. Pavyzdžiui, Elena buvo suimta. Jai buvo surakinti antrankiai ir ji nuvežta į MGB tardymo izoliatorių.
  Ten ją nuvedė į specialią dėžę ir liepė nusirengti. Elena lėtai nusirengė. Pasirodė moteris baltu chalatu ir užsimovė plonas medicinines pirštines ant rankų.
  Nusišypsojusi Elenai ji linktelėjo.
  - Turiu tave paliesti!
  Ir ji pradėjo ją tyrinėti iš plaukų. Tada ji pažiūrėjo į ausis, šnerves, įlipo į burną. Tačiau labiausiai žemina, kai pirštas guminėje pirštinėje įsmigo giliai į gimdą. Elena pajuto nenumaldomą norą šlapintis. Tada jos matrona baltu chalatu ėmė sukti pirštą įsčiose. Ir tai buvo taip malonu... Mergina aistringai dejavo. Matrona toliau sukosi makštyje. Kol atėjo Elena, net šiek tiek suglebusi.
  Tada jie įkišo pirštą į pirštinę ir įkišo jai užpakalį.
  Tada ji buvo nufotografuota, paimti pirštų atspaudai nuo rankų ir kojų. Ir jie nuvedė mane į kalėjimo dušą.
  Nuplovę Eleną, padovanojo jai chalatą. Ir jis nuėjo į gultą. Kameroje buvo daugiau nei trisdešimt moterų. Tačiau Elena greitai priprato prie ankštumo ir kietai miegojo. O kiti kaliniai bijojo jos fiziškai stiprios ir turinčios kovos menų.
  Ji tris mėnesius praleido tardymo izoliatoriuje ir buvo paleista. Vis dėlto laikai nėra stalinistiniai.
  O kankinimai buvo nestiprūs, ji dažnai būdavo nurengiama ir ieškoma. Matrona Maša padarė viską, ką galėjo. Ji nuolat privesdavo Eleną prie orgazmo, kišdama pirštus į Veneros krūtinę ir sumaniai ten sukdama. Ir tai buvo taip malonu!
  Ir tuo pačiu tai skausmingai gėda. Elena tai prisiminė su virpėjimu ir tarp kojų tapo šlapia.
  O dabar plikais pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir atsitrenkia į kitą automobilį.
  Sovietų kariuomenė žengia gana sėkmingai ir beveik pagal planą. Merginos kovoja danguje Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova.
  Jie kovoja su "Yankee" lėktuvu. Ir jie numuša lėktuvus.
  Tuo pačiu metu naudojamos ir raketos, pataikiančios iš toli. Abi merginos gražios ir atrodo tokios jaunos. Tačiau tuo pat metu jie kovojo ir per Didįjį Tėvynės karą, o Anastasija Vedmakova sugebėjo patikrinti ispaną.
  Čia yra didžiulės apimties ir šaunių šuolių merginos!
  Anastasija nuspausdavo gaiduką nuogais kojų pirštais. Ji atsitrenkė į amerikietišką automobilį ir sucypė:
  - Aš terminatorius!
  Akulina taip pat daužė nuogu kulnu ir rėkė:
  - Aš esu kosmoso monstras.
  Karas nebėra toks įdomus kaip Antrojo pasaulinio karo metais. Raketos veikia iš toli ir yra nukreiptos į taikinį. Ir ne čia galite parodyti įgūdžius ir parodyti įgūdžius.
  Ir tai buvo tada, kai jie taip agresyviai kovojo su vokiečiais.
  Tada buvo sunkiau.
  Patyrusi, bet amžinai jauna Akulina ėmė sakyti sparnuotus aforizmus, rašinėdama tarsi iš kulkosvaidžio, o pati iš patrankos numuša amerikiečius ir kitus;
  Politike, tai vilkas, kuris kiškio rinkėjus vilioja ne avies kailiu, o žalia sąskaita!
  Politike, tai vilkas, kuris vis dėlto mėgsta žalumą!
  Politikas lapė rinkėjus gaudo kaip kiškius ant "kopūsto" pažadų!
  Per daug kertantis save politikas, atėjęs į valdžią, taps kryžiumi rinkėjams!
  Politikas žada kalnus netikro aukso, bet tikrąjį numes į daubą tarp uolų!
  Garsiai krenta dideli ąžuolai, krisdami rinkėjai politikai traiško kelmus!
  Dievas kiekvieną dieną turi naują dieną, bet politikai turi amžiną penktadienį ir pirmadienį!
  Politikas nori gero, tik savo kišenėje!
  Klounas apsimeta kvailiu, kad tave prajuokintų, politikas protingas, kad tave riaumotų iš susierzinimo!
  Juokauliai sako karaliams tiesą, politikai meluoja sau!
  Politikoje yra tik gyvūnai: žiurkės, vilkai, lapės, šakalai, bet liūtu gali tapti tik būdamas vyru!
  Politikas kaip šmėkla - nori gerti kraują, o už centą perka meilės presus!
  Net kvailys gali tikėti Dievu, tik genijus sugeba neprarasti tikėjimo žmogumi!
  Talentas, tai deimantas, reikia šlifuoti kruopštumu ir kirpti išsilavinimu!
  Laidotojas nebankrutuos, kol vyras pats įvarys į karstą!
  Degtinė - valstybę nuodijantys nuodai, valdomi girtų smegenų politikų!
  Žmogui nėra didesnės nelaimės už politiką, tik sielvartas nežinia, kas su žmogumi žaidžia!
  Medus iš politikų lūpų svaigina, tik skaudžios pagirios ir nepraeina!
  Auksas yra minkštas metalas, tačiau jis pramuša bet kokio storio apsaugą, nebent sąžinė yra krištolas!
  Politikas visada išlenda iš burnos žodiniu viduriavimu, bet rinkėjas kartais tai priima dėl rožių kvapo!
  Politikas, tai tokia lapė, kad varną dažniau vilioja ne girdamasis savo nuopelnais, o keikdamasis svetimais trūkumais!
  Jei nori iš varnos atimti sūrį - gerai išdulkink lakštingalą!
  Politikas turi bedugnių kišenių, nors morališkai tvirtas dugnas!
  Politikai su liepsnomis ant lūpų palieka arba išdegusią dykumą, arba supuvusį liūną!
  Ugningas garsiakalbis paliks tik pelenus!
  Jei galva yra ketaus, tai yra pati trapiausia kūno dalis!
  Jei esi grynaveislis kaip šuo, tai dar nereiškia, kad nesineši iš savęs arogancijos šuns!
  Kad taptum raiteliu - ark kaip arklys!
  Sporte ir politikoje startas visada sunkus, bet finišo tiesioji per lengva skristi žemyn!
  Stabdyti yra blogai, o neturėti stabdžių yra blogiau nei bet kada!
  Politike, tai tokia lapė, kad raitoja uodegą, kad į priekį, o gudrus graibstyti piniginę!
  Prie politiko liežuvio, patekusio į piniginę, monetos gerai laikosi!
  Degtinėje daug kartėlio, o politikos kalbose - saldumo, bet greičiau pastarąjį varo į karstą!
  Žinoma, politikė yra prostitutė, bet ji dirba tik su liežuviu!
  Kas pasirodė prieš Dievą Kūrėją - žinoma, politikai, jie sukėlė tamsą ir chaosą!
  Kuo skiriasi politikas ir karys? Kareivis kaunasi durtuvu, kumščiu, politikas tik liežuviu spjauna!
  Jei politikas yra populistas, tai jis nutemps rinkėją!
  Rinkėjų centą užimantis politikas, ne centras, o žaidėjas, kurio politika išeis į šoną!
  Kariuomenė yra jėga, jei jos Tėvynė nepagimdė bejėgiškumo!
  Kariuomenė yra bejėgė, kai generolai turi savo smegenis į nugarą, o kvartalų vadeivos rankos sušikta!
  Moteris dėl pasibjaurėjimo atsisako sekso už pinigus, o politikas be gėdos atsiguls už manos!
  Moteris nori sekso iš gražaus vyro, o politikas - pasitenkinimo iš asilo!
  Politikas parduotas už didelius pinigus, bet jis pats nevertas nė cento, o ir išprotėjęs!
  Jei politikui trūksta intelekto, jis tai kompensuoja niekšybės pertekliumi!
  Politikas labai mėgo loti, bet šuniška ištikimybė išlaiko tik auksinį veršį!
  Kodėl politikas žada aukso kalnus? Norėdami į kišenę įsinešti monetų įkarštį netinkamomis rankomis!
  Kodėl politikas geriau nei prostitutė? Tie, kurie užsikrečia AIDS tik perkeltine prasme, bet mirtinai!
  Gražios nuogos moteriškos kojos, tik politikų batus avi bjauriai!
  Kodėl lapė pavojingesnė už liūtą? Nes liežuvis mirtingesnis už iltis!
  Kvailys nepermiegos, kitaip nei girtuoklis, politikas nenustos meluoti, kitaip nei nevykėlis!
  Prostitutė naudoja kvapnius kvepalus klientus pritraukti, politikas dvokia žodiniu viduriavimu - rinkėjams pritraukti!
  Kodėl politikai yra kaip storos katės? Nes jų pelėkautai yra ilgas liežuvis ir apgaulės nasrų griebimas!
  Kuo moteris pranašesnė už politiką? Žmogų jis traukia maloniu kvapu, o smarvės politikas nepaslėps jokiu odekolonu!
  Budelis yra pats sąžiningiausias žmogus, klientas niekada nesiskųs, kad pavėlavo užsakymą!
  Mirtis - irgi nuotykis, kurio tęsinys nežinomas, tik žmogus norėtų vengti tokių pramogų!
  Šis budelis yra tas darbuotojas, kurio klientas neragina!
  Gydytojas kartais būna ir budelis, tik klientas guli po juo savo noru!
  Jaunuolis be barzdos taip pat gali būti ožka!
  Politike, tai žiurkė, kuri kanda liežuviu!
  Širdyje nėra Dievo, o kepenyse yra kunigas!
  Niekada nežinia, kada baigsis pasaulis, bet gyvenimo košmaras atrodo begalinis!
  Nekviestas svečias yra blogesnis už koronavirusą!
  Pats mirtinas virusas - politikai, platinantys verbiage infekciją!
  Dievas sukūrė šviesą, tamsa atsirado, kai žmones apakino politikai!
  Kada atsirado pirmasis politikas? Kai Ieva apgaudinėjo Adomą, mokslininkai išsiaiškino, kad žmogus išsivystė iš beždžionės!
  Nesvarbu, ar žmogus kilęs iš beždžionės, yra ginčytinas klausimas, tačiau neabejotina, kad žmonės mėgdžioja nevertus stabus!
  Karas yra plaktukas, kuris laužo žmogaus iliuzijų veidrodį!
  Politikas žada taiką, bet pats sugeba draugauti tik su savo pinigine!
  Politikas, tai velnias, bet uodegos taip gudriai neslepia!
  Politikas yra tarsi šviesos angelas kalbose, o šėtonas - suvokime!
  Jei staiga nuo politiko kalbų pajuntate saldumą, patikrinkite, ar jūsų intelektas nenukrito ant žemės!
  Kuo politikas daugiau ar mažiau sąžiningas žodžiais: kiti nėra geresni!
  Politikas, mėgsta išlieti kalbų sidabrą, bet kažkodėl tik laiku tylėdamas gauna auksą!
  Net deimantas nėra toks kietas, kad netaptų apsvaigintas nuo užsispyrusio politiko noro žadėti!
  Čia kariai jau pakeitė kovos komplektus ir grįžo į bazę. Taip, SSRS kariuomenės puolimas yra labai galingas.
  Kova ir kiti kariai. Pavyzdžiui, Mirabela labai efektyviai išmuša žemės taikinius.
  Jos atakos lėktuvai atakavo įvairius taikinius, daugiausia sausumoje.
  Mergina nuogais kojų pirštais spaudė sagas ir su malonumu dainavo;
  Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį,
  Į apačią ir tada...
  Mes sukursime naują, naują pasaulį -
  Kas buvo niekas, tas taps viskuo!
  Sovietų kariuomenė jau artėjo prie Bonos. Raudonosios armijos generolai buvo labai patenkinti. Jie užtikrintai laimėjo. Tačiau mūšyje gali būti įvairių rezultatų. Raudonoji armija paėmė daugybę tankų ir haubicų bei kitų rūšių ginklų. Mūšiai parodė, kad amerikiečių tankai M-60 nebuvo sovietų T-72 ir T-80 varžovai. Tačiau net ir ankstesni T-64 yra net stipresni už amerikietiškus.
  Taigi sovietų kariuomenės frontas specialiai sutriuškino priešą. SSRS maršalai braižė puolimo operacijų schemas. Ir pažangūs tankai įplaukė į Reino upę. Ir apvirto ant jo vikšrais. Ir tai buvo įspūdingas vaizdas.
  Po to visas batalionas merginų, nusimetusios liemenėles, taškėsi upėje. Ir buvo taip gražu.
  Sovietų kariuomenė įžengė į Belgiją... Dar buvo 1975-ųjų gegužė, buvo šilta ir oras alsavo pavasariu.
  Vietos gyventojai prieš karius parpuolė ant kelių ir pabučiavo jų nuogas, iškaltas kojas.
  Kariai laimėjo...
  Pavyzdžiui, Alenka su savo komanda pirmoji įskrido į Briuselį. Anyuta nuogais kojų pirštais metė granatą ir kuždėjo:
  - Už raudonąjį komunizmą!
  Alla, rašydamas iš dviejų kulkosvaidžių vienu metu, pažymėjo:
  - O žalias komunizmas nėra blogai!
  Marija nuogais kojų pirštais metė granatą, suplėšydama NATO kareivį ir cypė:
  - O ryškiausia spalva - pergalės spalva!
  Marusya iššovė bazuku, sudaužė priešo tanką ir čirškė:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji papurtė atidengusius raudonus krūtų spenelius. Štai mergina...
  Čia taip pat kovoja BMP su ginklais ir kulkosvaidžiais. Taip pat aktyviai kulia NATO armiją.
  Mergina, kaip visada, kupina agresijos ir jaudulio. Ir jų akys spindi. Jie tokie nuostabūs kariai.
  Olympias, šaudydamas iš pėstininkų kovos mašinos, dainuoja:
  Rusijos didybės neįmanoma suprasti
  Ji tokia galinga ir šventa...
  Tėvynės kariuomenė nenugalima,
  Nepalenkiamojo kareivio garbei!
  O mergina ims ir šaudys iš raketų paleidimo. Ir jis paguldys daug priešų.
  Taip, merginos čia žiaurios...
  O dabar jie pravažiavo Briuselį ir sovietų tankai jau įvažiuoja į Paryžių. Ir jie tai daro su dideliu veržlumu.
  Merginos Margarita ir Oksana iškėlė raudoną vėliavą ant Eifelio bokšto. Ir juda su vėju.
  Merginos žiūri žemyn ir po savimi mato visą Paryžių. Puikus ir labai gražus miestas. Ir ugnis šviečia tamsoje.
  Margarita dainavo:
  Meistras ir Margarita,
  Žinai, kad vyksta karas...
  Meistras ir Margarita,
  Kas yra herojus šėtonas?
  Oksana užtikrintai pareiškė:
  - Bulgakovas neparodė to sovietinio žmogaus, kuriuo reikėtų didžiuotis!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Mesti į popierius, tai negražu!
  Oksana mostelėjo ranka pilotams ir pažymėjo:
  - Tačiau apie madingas sukneles svajojusias moteris galima suprasti!
  Margarita nusijuokė ir sušuko:
  - Tu negali gyventi be moterų, ne,
  Juose gegužės saulė, kaip sakė poetas!
  Oksana logiškai išdavė:
  Nesvarbu, kiek žodžių duosi
  Įsimylėk mus iš naujo...
  Taigi kiekvieną kartą, bent valandą!
  
  Raudonoji armija iškovojo pergalę. Minios žmonių pasitiko sovietų kariuomenę kaip išvaduotojus. Ir toks didelis skaičius susirinko po raudonomis vėliavomis.
  Ir grojo muzika, skambėjo orkestras ...
  Alenka, bėganti uolėtu Paryžiaus keliu, čiulbėjo:
  Aš sapnuoju tą patį sapną
  Aš vėl Paryžiuje, vėl įsimylėjau.
  Saulė iš už stogų pasitiko mus Paryžiuje.
  Staiga žiūriu - tu stovi prie kavinės.
  Vaikystėje mokiausi prancūzų kalbos
  Ir aš nusprendžiau, kaip pradėti pokalbį.
  Mandagiai "Bonjup", aš tau pasakysiu...
  Alla pertraukė Alenką:
  - Šią dainą turi dainuoti vyras! Ar mes lesbietės?
  Alenka sutiko su šypsena:
  - Taip, geriau dainuoti jaunam vaikinui! Vysotsky tipo!
  Ir merginos juokėsi.
  Užėmus Paryžių, sovietų kariuomenė persikėlė į Porte de Calais, kad iš ten smogtų Britanijai. Ir tai yra jų aktyvus žingsnis Raudonajai armijai.
  Sovietų laivynas taip pat žengė į priekį ir spaudė. Ypač povandeninių laivų buvo daug ir jie buvo slapti.
  Iškalta iš sovietinių pėstininkų mašinų...
  Pavyzdžiui, Nataša įžengė į Romą. Romoje buvo taip gražu. Šis miestas ne be reikalo buvo vadinamas amžinuoju. Ir joje yra tiek daug gražių dalykų, įskaitant Koliziejų. Ir įvairių rūšių statulos imperatoriams ir cezariams ...
  Nataša pliaukštelėjo basa koja į akmenis ir sucypė:
  - Šlovė SSRS imperijai!
  Tada mergina pašoko ir pasisuko ore. Ir jos pliki kulnai taip blykstelėjo.
  Zoya agresyviai pabrėžė:
  - Taip, SSRS labai garsi!
  Augustinas juokdamasis pastebėjo:
  - Ir kieme bus komunizmo era!
  Tada mergina mirktelėjo savo partneriams. Ir ji akivaizdžiai tapo linksmesnė. Ir ji buvo pasiruošusi šokti.
  Svetlana blykstelėjo nuogus rožinius kulniukus ir pažymėjo:
  - Komunizmas yra nuostabus! Bet ne kieme, o galvoje!
  O mergaitės prapliupo juoktis, apnuogindamos dantis.
  Roma pasidavė sovietų imperijai, kaip ir Italija. Ir tuo pat metu prasidėjo nusileidimas Britanijoje. Raudonoji armija taip pat atakavo JAV per Aliaską. Ir tai taip pat toks drąsus įrašas.
  Merginos Alisa ir Andželika prasiveržė pro Aliaską ir veikė itin efektyviai. Jei žodis ekstremalus tinka efektyvumui.
  Alisa, šaudydama į priešą ir apnuogindama dantis, prabilo:
  - Tikiu komunizmu!
  Andželika piktai urzgė, nuogais kojų pirštais mesdama granatą:
  - Nesvarbu, kuo tiki - žinios yra jėga!
  Merginos visomis turimomis priemonėmis atmušė priešo puolimą. Alisa kartą žaidė šachmatais su Botvinniku ir ginčijosi su pirmuoju sovietų pasaulio čempionu:
  - Ar tiesa, kad esant blogai pozicijai, visi judesiai yra blogi?
  Michailas Moisejevičius šypsodamasis atsakė:
  - Geras šachmatininkas nesukelia blogos situacijos!
  Alisa skeptiškai papurtė galvą.
  Bet net tu pralaimėjai!
  Botvinnikas linktelėjo, bet pastebėjo:
  - Pasiklydo, bet vėl prisikėlė!
  Tačiau šiame pasaulyje buvo keletas niuansų. Michailas Moiseevičius Botvinnikas nebuvo atimtas teisės keršyti ir atsakomosiose rungtynėse taip pat nugalėjo Petrosyaną. Tada jis su juo žaidė kitas rungtynes. Ir pralaimėjo Spasskiui. Po to Botvinnikas galiausiai nusprendė atsisakyti keršto. Nors nemokamuose turnyruose žaidžiau dar keletą metų. Spasskį nugalėjo Bobby Fischer. Tada Fischeris dar įtikinamiau atkeršijo. Ir kol jis vis dar yra pasaulio šachmatų čempionas. Karpovas su juo nežaidė. Ir Fischeris pasiruošęs kovoti.
  Tačiau Alisa puikiai žaidžia šachmatais. Ir Botvinnikas susidūrė su savo jėga. Ji labai spaudė jo pasaulio čempioną.
  Dabar Alisa iššauna savo snaiperio šautuvą ir dainuoja:
  - Šlovė komjaunuoliui, kaklaraištis ant kaklo pražydo!
  Andželika sušuko:
  - Kažkaip vidutiniškai tu gauni Alisa!
  Mergina sušnibždėjo atsakydama. Ir davė dar vieną posūkį iš kulkosvaidžio.
  Merginos atmušė priešo puolimą ir pradėjo judėti toliau. Angelica mėgo žaisti "Go". Ir laimėk ten serijas su įvairiais partneriais.
  Tačiau dabar kilo smarkus gaisras. Ir ji nušovė, numušdama jankių kareivius.
  Ir kol mergina dainavo:
  Aš esu rusų riteris ant laukinių kelių,
  Rusijos priešai Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Ir kaip jis mirkteli savo partneriui. Ir plikomis kojų pirštais vėl svaidys granatą.
  Raudonosios armijos įsitvirtinimas Aliaskoje sparčiai plėtėsi. O sovietų kariuomenė judėjo kaip gyvsidabrio lašeliai paviršiuje. Visų pirma į mūšį stojo lengvosios kavalerijos tankai.
  O kautynėse dalyvavo automobiliai vienam žmogui, kur mergina gulėjo, ir labai žemo silueto - kompaktiškas. Ir JAV pozicijos gavo tokius automobilius. O dabar Margarita važiuoja tokia mašina ir šaudo į amerikiečius, dainuoja sau.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Aš nužudžiau katę!
  Ir iš ginklo su trumpu vamzdžiu kaip trenksmas. Kovojančios merginos, kurioms kaliniai bučiuoja nuogus, apvalius kulnus.
  Šie kariai niekam nepasigaili. Štai mergina Domino, taip pat ant mobiliojo tanko, ir vienvietė skrenda, ir sutriuškina savo priešininkus.
  O kur amerikiečiai gali konkuruoti su tokiais žmonėmis?
  Domino rašo iš kulkosvaidžių, išspjauna mirtinus užtaisus ir girgžda:
  - Už Rusiją, mūsų komunizmo šalį!
  Domino šauni mergina, o vyrai priešais ją krenta ant kelių...
  Jau birželis, o mūšiai vyksta Londono pakraštyje. Britai nesitikėjo, kad jų sostinė taip greitai bus užpulta. O Europoje sovietų kariuomenė, įveikusi Pirėnų kalnus, jau Ispanijoje. Ir jie atvyksta į Madridą.
  Elizabeth ant tanko T-80. Merginos iškovojo daugybę šlovingų pergalių ir dabar žengia į Ispanijos sostinę. Franco vis dar gyvas ir jau pabėgo iš baimės. O žmonės Raudonąją armiją priima kaip išvaduotojus.
  Diktatūra žlugo, po sovietinio tanko vikšrais mėtosi gėlės.
  Elizabeth pasakė:
  - Mes nuvertėme nacius!
  Elena plikomis kojų pirštais šovė į kojas, sulaužydama amerikietišką tanketę ir niurzgė:
  - Prieš keturiasdešimt metų padariau tai, ką turėjau padaryti!
  Catherine agresyviai sušnypštė:
  - Taip, jie Ispanijoje fašizmo nesutriuškino, o jis atvyko į mūsų kraštą!
  Elžbieta šypsodamasi atsakė:
  - Na, nieko! Bet dabar mes sutraiškysime visus neužbaigtus nacius! Bus pasaulinė komunizmo brolija! Ir žmonės niekada nebežudys vieni kitų!
  Merginos vienbalsiai čiulbėjo:
  - Žmonės niekada vienas kito nenužudys! Šlovė Rusijai!
  Madridas krito. Į Lisaboną įplaukė ir sovietų tankai. Taip pat buvo nuverstas ilgą laiką soste sėdėjęs diktatorius Salazaras, pagarsėjęs simpatijomis Hitleriui ir vos nepaskelbęs karo SSRS.
  Merginos Alenka ir jos komanda privertė kalinius bučiuoti basas kojas... Po to sovietų tankų kolona pajudėjo toliau.
  Gibraltaras yra paskutinė NATO tvirtovė Europoje. Ji savo laiku nepasidavė nei Napoleonui, nei Hitleriui. Tačiau dabar jį šturmuoja Raudonoji armija.
  Elizabeth šaudo iš tanko į britų baterijas.
  Mergina daug šypsosi ir šaudo taikliai. Pataiko į taikinį ir girgžda:
  - Komunizmui nėra jokių kliūčių!
  Elena taip pat taikliai iššovė, naudodama nuogus kojų pirštus ir urzgė:
  - Mergaite, kuo greičiau imk mašiną!
  Jekaterina taip pat sumušė priešą. Ji tiksliai smogė jam kumščiu ir rėktelėjo apnuogindama dantis:
  - Ir povandeninis granatsvaidis pravers!
  Tarkime, merginos kovingai šaudo į Didžiosios Britanijos pozicijas.
  Elizave net ir šaudydama jautė įkvėpimą ir sukūrė kelias dešimtis aforizmų;
  Liūtas yra gyvūnų karalius, bet lapės dažniausiai valdo gyvūnus!
  Vilkas apsiauna avies kailį, politikas - batus su baltomis pirštinėmis!
  Politika yra nešvarus reikalas ir baltos pirštinės jame tinka kaip balti chalatai kasykloje!
  Karalius ne tas, kuris riaumoja kaip liūtas, o tas, kuris gudrauja kaip lapė!
  Diktatorius mėgsta mokyti demokratijos kaip varnas lakštingalą dainuoti!
  Žmonės, tai ne galvijai, o valdovas ne panas!
  Žmogus yra Dievo sūnus, nes jie jį nukryžiuoja iki galo!
  Politikas kartais būna vilkas avies kailyje, bet dažniau - avinas liūto kailyje!
  Politikas turi didžiausią meną, brangu parduoti, o tai neverta nė cento!
  Politike, tai butelių diktatorius - jo kalbos sukelia pagirias!
  Politikoje nėra tokių padorių žmonių, kaip vegetarai tarp vilkų!
  Tvarka įvedama tyloje, netvarka sukelia verbaus!
  Politikas - nykštukas ilgu liežuviu ir gigantiškomis ambicijomis!
  Upėje nėra sausų akmenų, nėra politikų švariomis rankomis!
  Dievas neleis žmonijai žūti, jei ji nenusileis iki pragariškų gyvūnų lygio!
  Geriau būti bebarzdžiu jaunuoliu nei jaunystę pakeitusiu ožiu!
  Politikas skleidžia smarvę, per saldų medingų kalbų kvapą!
  Politikas turi vieną tikslą - valdžią, o visi būdai jai pasiekti yra grynas purvas!
  Politike, tai ne visada stipri ranka, bet visada ilgas liežuvis!
  Ilgas politiko liežuvis trumpina rinkėjo gyvenimą!
  Diktatūroje kaip autobuse - pusė sėdi, kita pusė kratosi, o tironas kontrolierius pats bailus kiškis!
  Politikas - matematikas, kuris nenori su niekuo dalintis, bet mėgsta atimti!
  Politikoje nėra brolių, bet pilna vaikinų, nėra burtininkų, bet pilna naktinių fėjų!
  Politikas nori parodyti rinkėjui, kad yra magas, o iš tikrųjų - tik nakties fėja!
  Politikas be plieno rutulių rizikuoja užsimauti kelnes!
  Politike, tai klounas, bet užuot juokęs, verčia vemti!
  Politikas - klounas, bet ne kilimas, o kilimas!
  Politikas yra juokdarys, bet jo varpai skamba tuščios kalbos bronza!
  Politika, lipant į viršų visa tai purvas!
  Politikas, vagia keldamas kuo daugiau triukšmo, bet vagia ne tik pinigus!
  Politikas renka rinkėjų balsus, kad užsičiauptų!
  Politike, tai Dievas tik atvirkščiai, Visagalis sukuria tvarką iš chaoso, o politikas paverčia tvarką chaosu!
  Politikas širdyje bailus kiškis, be to, mėgsta žalumą!
  Degtinė yra tai, kas valandą linksmina, politikas priverčia lieti nusivylimo ašaras šimtmetį!
  Vienoje degtinės taurėje protas nepaskęs, bet užtenka net lašelio saldžios politiko kalbos, kad šalis paskandintų!
  Vilkas miške slaugė, vilko gniaužtų politikas suluošina ir žmones, ir gyvulius!
  Diktatorius yra lapė, bet daug riebesnis ir galintis praryti visus žmones su boa constrictor!
  Politika yra kalba, kaip kūjis atgraso nuo mąstymo, nors ir neturi svorio!
  Politikas yra laužtuvas, kuris plaka smegenis, tik švelnesnis už vašką, kai kalbama apie principus!
  Politika yra tokia sritis, kurioje visi yra apgaudinėjami ir visi klysta, bet laimi tas, kuris iškreipia tikimybę!
  Moteris basa nerizikuoja peršalti dėl vyriško abejingumo!
  Vyrai neturi moteriškos fantazijos aprangai, moterys - vyriško realizmo batams!
  Moteriai patinka, kai vyras paklusnus ir neabejingas alkoholiui, o ją pavergti galintis vyras apsvaigsta!
  Trumpai tariant, merginos yra visapusiškos amatininkės ir užėmė Gibraltarą. Londonas taip pat krito. Sovietų laivai jau nusileido Airijoje. Ir taip, Aliaska buvo paimta į nelaisvę, o Raudonoji armija įžengė į Kanadą.
  Merginos nuožmios ir šokinėjančios...
  Alisa juokdamasi pastebėjo:
  Mes esame kieti kariai!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė granatą.
  Angelica pažymėjo:
  - Statumas ne visada yra sumanumo požymis!
  Ir savo nuogu kulnu ji pasidavė magnetinei minai. Ir paguldė daug kovotojų.
  Merginos bėga per Kanadą ir dainuoja;
  Komjaunimo merginos yra šauniausios iš visų,
  Jie kovoja su fašizmu kaip ereliai...
  Tegul mūsų Tėvynė būna sėkminga,
  Kariai tarsi paukščio šiluma!
  
  Jie dega beribiu grožiu,
  Juose visa planeta sušildo liepsną ryškiau ...
  Tegul rezultatas yra neribotas
  Tėvynė net kalnus mals!
  
  Mūsų Tėvynės šlovei, šventasis,
  Kovosime su fanatikais...
  Mergina basa bėgioja sniege,
  Ji nešiojasi granatas ankštoje kuprinėje!
  
  Įmes dovaną į labai galingą baką,
  Sudaužyk jį dėl šlovės...
  Mergina šaudo iš kulkosvaidžio,
  Bet yra narsios valstybės riteris!
  
  Jūs tikite, kad viskas gali būti mergaitė
  Jis netgi gali kautis kosmose...
  Ir fašizmo grandinės bus žvėris,
  Juk Hitleris - tik apgailėtino klouno šešėlis!
  
  Mes pasieksime, visatoje bus rojus,
  O mergina su kulnu pajudins kalnus ...
  Štai kodėl tu kovoji ir išdrįsti
  Mūsų Tėvynės Rusijos šlovei!
  
  Fiureris pats lauks kilpos,
  Ir jis turi kulkosvaidį su granata ...
  Tu kvailai nemaloji,
  Vermachtą palaidosime su kastuvu!
  
  Ir visatoje bus taip Edenas,
  Didelė kaip erdvė ir labai žydi...
  Tu pasidavei vokiečiams, tiesiog kvailas Semas,
  Ir Jėzus visada gyvena sieloje!
  
  Būti komjaunimo nariu yra labai gerai,
  Dėvėta po gražia raudona vėliava...
  Nors kartais man sunku
  Tačiau grožio žygdarbiai nenueina veltui!
  
  Basas pabėgau į šaltį,
  Sniego pusnys kutena pliką kulną...
  Mergaitiškas užsidegimas tikrai išaugo,
  Mes kursime naują komunizmo pasaulį!
  
  Juk Tėvynė yra mūsų pačių motina,
  Mes susiduriame su energingu komunizmu...
  Patikėk, kad nesutryptume tėvynės,
  Padarykime galą niekšiškam monstriniam fašizmui!
  
  Aš visada graži mergina
  Nors esu įpratęs sniego gniūžtėje būti basas...
  Didelė svajonė išsipildė
  Kokias auksines pynes turiu!
  
  Fašizmas prasiveržė tiesiai į Maskvą,
  Atrodo, kad jie šaudo į Kremlių...
  O mes, merginos, esame basos sniege...
  Sausis stovi, bet mums atrodo gegužė!
  
  Mes padarysime už Tėvynę, žinome viską
  Visatoje nėra mums brangesnės šalies ...
  Tebūna labai spalvingas gyvenimas,
  Nereikia tiesiog ilsėtis ant lovos!
  
  Kurkime švytintį komunizmą,
  Kur yra rūmai su šakotu sodu visiems ...
  Ir fašizmas žus požemyje,
  Būtina atkakliai kovoti už Motiną Rusiją!
  
  Taigi visatoje bus gerai,
  Kai greitai nužudome priešus ...
  Bet dabar kova labai sunki,
  Merginos vaikšto basos!
  
  Mes merginos, kovotojos-herojai,
  Įmeskime laukinį fašizmą į pragarą...
  O tu atrodai basa gražuole
  Kad komunizmo vėliava galėtų tai padaryti!
  Dainos gal ir ne visai sezonui, bet iš širdies ir iš visos širdies...
  1972 metų liepą Raudonoji armija įžengė į JAV žemyninę dalį. Ir ji laimėjo įtikinamai, nepaisant ilgo bendravimo. Ir Raudonosios armijos sėkmė buvo didžiulė.
  Ir pranašumas ginklų srityje.
  Ypač kaip tankai ir aviacija. Ir jie nugalėjo amerikiečius.
  Dabar Elžbieta kovoja pačioje JAV teritorijoje. Kovoja ir laimi, ir nepamiršta dainuoti:
  - Vienas du trys! Sulaužyk fašistus!
  Elena šaudo nuogais kojų pirštais ir cypia:
  Mes užkariausime Ameriką!
  Jekaterina paspaudė raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko ir išleido:
  - Šauniausia pergalė bus mūsų!
  Tuo pačiu metu kai kurios taiklios merginos ir aforizmai primena:
  Politikas, žadantis pyragą danguje, paleidžia tautos turtą į vėją!
  Prostitutė pinigus gauna liežuviu, politikas - balsus, bet pastaroji daug labiau korumpuota!
  Politikas yra asilas, kuris nori rinkėjus paversti asilais asilais!
  Politikas turi vieną vagių kostiumą - balsų prievartavimą!
  Politikas - tai ožka, melžiama nuo verbalinio viduriavimo!
  Prostitutė yra daug sąžiningesnė nei politika, seksas mainais už pinigus, geriau nei pornografija už balsą!
  Politikas atiduodamas kaip paskutinė kekšė, bet užkrečia visus klientus iš karto!
  Prezervatyvas apsaugo prostitutę nuo infekcijos, nuo politinės infekcijos padės tik ausų kamštukai!
  Politikas greitas ant liežuvio, lėtas žadėto įvykdymas, bet tik gepardas teisinantis!
  Politikas yra melo meistras, didysis apgaulės meistras, išsisukinėjimo čempionas, tačiau jis nežino elementarių padorumo taisyklių!
  Politikas matuoja ne septynis kartus, o nupjauna tris kailius!
  Politikas yra utėlė, kuri sėdi ant jaučio rinkėjo, bet nepaisant mažo dydžio, ji labai apsunkina!
  Ko nori moteris, to nori Dievas, o ko nori politikas, to nenori net šėtonas!
  Politikas yra boksininkas su korumpuotu teisėjavimu ir nelegaliais smūgiais!
  Politikas - menininkas, kuriam labiau patinka šviesūs piešiniai, o ne tamsios spalvos!
  Nieko nėra slidžiau už politiko kelią į viršų, tik žemyn jis stumia rinkėjus!
  Netikėk, kad politikas yra tavo draugas ir gelbėjimosi ratas, jis tavo priešas ir tempia tave į daubą!
  Sąžinė - brangi prekė, bet ji neparduodama pagal svorį ir kartu neperkama!
  Kiekvienas politikas savo spintoje turi griaučius, bet rinkėjams sakoma, kad jie - mėsa šaldytuve!
  Šis politikas - katinas, kuris rinkėjams paruošęs pelėkautus, tik masalas ne sūris, o verbalinis tualetas!
  Rinkėjas geria degtinę, o politikas drasko gerklę!
  Geriau gerti visą naktį, nei balsuoti už politiką girtomis akimis!
  Politikas dainuoja, apsimesdamas savo, bet pagal svetimas natas!
  Meilėje nėra melagingų užrašų, o politika yra visiškas melas!
  Kalbą su juostele skleidęs politikas rinkėjui suteiks languotą dangų!
  Dažnai politikoje pirmas - paskutinis žvėris!
  Nors ir politikas, ir dramblys porceliano parduotuvėje, jis išlįs pro bet kokį plyšį!
  Moteris basa vilioja vyrus, apsiauna batus turtingiesiems, o pliką kulną pakiša po kulnu!
  Nuogos moteriškos krūtys paliks vyrą be kelnių!
  Prostitutė nusirengia prieš klientą, politikas apsivelka avikailį prieš rinkėjus!
  Jei tave apgaudo begalviai politikai, tu esi paskutinė kepurė!
  Jei tavo galvoje nėra karaliaus, vadinasi, tu turi skrybėlę ir tau trūksta!
  Karūna ne tam, kas turi skrybėlę!
  Brangiausia kalba - auksinė tyla!
  Deimantinis žmogus su stipria valia ir plieniniais nervais!
  Kuklumas puošia žmogų, bet politikas mėgsta save išaukštinti iki bjaurybės!
  Beveik ne sąžiningi politikai, bet pilna nusivylusių verkšlenimų!
  Užteks kalbų, laikas pradėti!
  Žodiniame politikų viduriavime skęsta darbai, bet atsiranda tušti žodžiai!
  Politika ir jūra iki kelių, bet jį iki ausų dengia žodinis viduriavimas!
  Nuo medaus iš politikų burnos užmigti gali amžinai!
  Merginos puikiai komponavo ir puikiai kovojo. Filadelfija krito, o amerikiečiai įsiliejo.
  Sovietų ir Kinijos kariuomenė pergalingais žygiais išsiveržė į priekį per JAV.
  Amerikoje panika ir bedlam atrodė, kad nėra šansų išsigelbėti.
  Raudonoji armija užėmė miestą po miesto. Ir jau artėjo rugpjūčio pabaigoje į Niujorką ir Vašingtoną.
  Visas batalionas merginų pradėjo šturmuoti JAV sostinę.
  Jie kovojo minioje, basi ir vilkėdami bikinius. Ir jie mėtė granatas nuogais kojų pirštais.
  Ir skubėjo po Vašingtoną. O priešininkus šaudė iš kulkosvaidžių ir mėtė granatas.
  Ir jie riaumojo:
  - Leninas pas mus spalį,
  Su didžiuliu dviračiu dienoraštyje!
  Ir kaip liežuviai rodo. Ir duoda nušauti priešus. Ir kaip tarybiniai tankai kulia.
  Ir pataikyti į haubicas, ir raketų paleidimo įrenginius.
  Taip "Smerchas" daužosi, ir pučia viską iš karto. Ir ištisi rajonai sprogsta ir griūva.
  Ir tai pasirodė žiaurus triuškinančių smūgių inscenizavimas. Ir raketos sprogsta...
  Baltieji rūmai sugriauti, o Amerikos Kongresas pabėgo. Taip susiklostė karas. O merginos riaumoja ir šaudo.
  Tada jie paguldo kalinius ant kelių ir priverčia bučiuoti basas kojas. Ir jie tai daro drebėdami iš baimės.
  Marija, kurią juodaodis kareivis pabučiavo į kulną, sušuko:
  - Šlovė TSKP!
  Ir paspaudė nuogais kojų pirštais ant nosies.
  Augustinas sušuko:
  - Už raudonąjį komunizmą!
  O kariai užpildė kareivius ir tiesiogine to žodžio prasme užšoko ant jų. O tai buvo agresyvus sovietinių kumelių spaudimas.
  
  Tačiau tuo reikalas irgi neapsiribojo... Merginos ir vyrus šiek tiek padegė.
  Bet trumpai tariant, Vašingtonas žlugo. Ir Niujorkas taip pat... Amerikiečiai traukėsi, tiksliau pabėgo į pietus.
  Tačiau juos persekiojo Raudonoji armija. Ir važiavo, ir važiavo iki pat Meksikos.
  1975 metų rugsėjo 3 dieną JAV kapituliavo. Karas beveik baigtas. Tačiau taip pat reikėjo užfiksuoti Lotynų Ameriką su proamerikietiškomis diktatūromis. Jie nėra savo jėgos varžovai, o žmonės šiose šalyse yra už SSRS ir komunistus.
  Bet jūs turite judėti toliau ir tęsti. Ir įveikti atstumus.
  Karas vis dar vyko, o merginos kariavo.
  Nataša, norėdama sutrumpinti laiką, su savo komanda skrido lėktuvu.
  Merginos žaidė specialią šachmatų rūšį keturiems ir diskutavo apie jėgų santykį.
  Zoya šypsodamasi pasakė:
  - Dabar turėsime visapusišką komunizmą!
  Augustinas pažymėjo:
  - Bus komunistinių valstybių ir tautų brolija. Ir tada nebebus karų, nebebus problemų. Skrysime ne tik į Marsą, bet ir į žvaigždes. Ir ten senatvė bus nugalėta, ir mes visi tapsime nuogi, sveiki ir laimingi!
  Svetlana nusijuokė ir atsakė:
  - Amžinai jaunas! Amžinai basomis!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Tai gerai!
  Kovos Lotynų Amerikoje buvo nevienodos. Tautos buvo Raudonosios armijos pusėje, kareiviai ir karininkai tikrai nenorėjo mirti už savo neteisėtus diktatorius. Tačiau pavieniai fanatikai kovojo, bet juos nesunkiai nuslopino. Ir kariuomenė žengė į priekį, sutriuškino ir nugalėjo priešus.
  SSRS laimėjo labai lengvai...
  Tačiau karas dar nesibaigė. Nors lapkritį Santjagas ėmė ir nuvertė Pinočetą. Ir visa Lotynų Amerika buvo kontroliuojama.
  Tačiau mums vis tiek reikia išlaisvinti juodaodžius Pietų Afrikoje ir perimti Artimųjų Rytų bei islamo šalių kontrolę.
  SSRS sukūrė pasaulinę hegemoniją. Ir jis norėjo viską kontroliuoti. Atėjo 1976 metai... Sovietų ir Kinijos kariuomenė, taip pat sąjungininkai, per pusantro mėnesio užėmė visus Vidurinius Rytus, o Pakistaną ir Iraną. Mūšiuose dėl Pakistano dalyvavo ir indėnai. Be to, po mėnesio jie perėmė Šiaurės Afrikos kontrolę. Pasipriešinimas buvo silpnas, nors sovietų ir kinų kariuomenė daug žuvo. Kitos Afrikos šalys nesipriešino. Ir jie buvo užkariauti gana lengvai ir beveik savanoriškai.
  Pietų Afrika taip pat priešinosi tik dvi savaites. Juodu, žinoma, rėmė SSRS ir Kiniją. Ir pergalė buvo pilna. Ir buvo skrydis į Marsą, ir viskas buvo labai subtilu. Raudonoji armija taip pat užėmė Australiją ir Naująją Zelandiją.
  Po to buvo nuspręsta imtis ir sukurti vieną imperiją. Mao Zedongas ką tik mirė. O Kinijoje į valdžią atėjo visiškai prosovietinės jėgos.
  O 1976 metų lapkričio 18 dieną buvo surengtas pasaulinis referendumas dėl SSRS sukūrimo visoje Žemės planetoje. Taip baigėsi sovietų imperijos telkimas. SSRS tapo viena valstybe visame pasaulyje.
  O Nikolajus Voznesenskis yra visos Žemės planetos pirmininkas. Netrukus po to buvo surengti pirmininko rinkimai penkeriems metams. Buvo sukurta stipri pasaulio galia. O žmonės skrido į Saulės sistemos planetas.
  Deja, Nikolajus Voznesenskis nėra nemirtingas. Ir jiems taip ir nepavyko atrasti nemirtingumo. Ir mirė 1980 m., kai erdvėlaiviai jau buvo pasiekę Merkurijų.
  Bet jis turėjo pirmininko pavaduotoją, moterį Margaritą Koršunovą, kuri pradėjo valdyti po Voznesenskio.
  O gyvenimas tekėjo gerai ir linksmai.
  Žmonės įvaldė Saulės sistemos planetas. Jie pradėjo statyti miestus Mėnulyje, Marse, Veneroje, Merkurijuje.
  O 2020 metais prasidėjo pirmasis pilotuojamas skrydis už Saulės sistemos ribų į planetas, kurios sukasi aplink žvaigždę Sirijus. Ir buvo labai įdomu ir savaip gražu.
  Žemės planetoje materialinės problemos jau buvo išspręstos ir skurdo nebuvo. Sukurta vakcina nuo vėžio ir išnaikinta daug ligų. Prasidėjo atjauninimo eksperimentai. Buvo daroma daug daugiau.
  Visi jau turėjo automobilius asmeninėje nuosavybėje. Daugelis prekių tapo nemokamos, ypač maistas. Kiti buvo labai pigūs. Be to, kainos nuolat mažėjo, o atlyginimai augo.
  Nedarbo nebuvo. Tiesa, sparti mokslo plėtra sukūrė darbo vietų trūkumą. Bet tai buvo išspręsta sumažinus darbo dienos trukmę. Pirmiausia buvo įvesta penkių dienų darbo savaitė. Tada keturias dienas. Ir tada darbo diena tapo šešiomis valandomis. Ir tada sumažintas iki keturių.
  Tai reiškia, kad darbas 2020 metais tapo keturiomis valandomis per dieną ir trimis poilsio dienomis per savaitę! Ir tai puiku. Ir daugelis produktų yra nemokami ir gausūs. Buvo tikra gimstamumo kontrolė, kad būtų išvengta gyventojų pertekliaus, tačiau tokia saikinga. Tris vaikus galima susilaukti be problemų.
  Rasių ir tautybių santykiai, bent jau išoriškai, buvo gana klestintys ir draugiški. Žmonės gyveno kaip viena tautų šeima. Tarybiniai žmonės pradėjo dominuoti, ir atrodo, kad viskas gerai.
  Religija buvo komunizmas, materializmas ir ateizmas. Svarbiausia yra tikėjimas žmogaus protu. Žinoma, žmonės turi būti žmonės.
  Na, tikėkitės nemirtingumo komunistinio mokslo galia. Sako, ateis laikas, ir mokslas taps toks visagalis, kad prikels net mirusius.
  Ir Stalinas, ir Leninas, ir Voznesenskis!
  Ir tikėkite, kad mokslas prikels visus žmones Žemėje. Vieni - amžinam gyvenimui, kiti - perauklėjimui.
  Ir tai geriau nei biblinė pasaka apie rojų. O žmonės tikėjo komunizmu ir nemirtingumu. Ir kad netrukus visatoje bus laimė.
  Ir religijos pamažu nyko ir prarado aktualumą. Ir islamas nebebuvo toks aktyvus. Taip pat buvo uždarytos mečetės ir bažnyčios, taip pat šventyklos. Ir žmonės tikėjo dievais, kaip ir pasakų personažais.
  Nusikaltimai beveik išnyko, gyvenimas buvo labai geras, be to, yra daug vaizdo kamerų, o aptikimas vyksta beveik akimirksniu. Ir gyvenimas pasidarė linksmas.
  Erotizme taip pat buvo laisvė ir netgi nuogo kūno mada. Taip pat buvo sveiko kūno ir kūno kultūros kultas.
  Žmonės judėjo link absoliučios laimės ir pergalės prieš mirtį! Atskiri organai jau klonuoti, o luošieji ir neįgalieji dingo.
  O žmonija dėl to, kad Stalinas mirė ketveriais metais anksčiau, optimistiškai žiūrėjo į ateitį!
  
  
  PUTINUI SĖKME SU HITLERIU
  Hitleriui pasisekė Rusijos prezidentui Putinui magiško ritualo pagalba. Ir tai dramatiškai pakeitė istorijos eigą. Iš pradžių oro mūšis dėl Britanijos buvo laimėtas. Tiesa, Hitleris nesiryžo nusileisti, bet danguje liuftvafė iškovojo dominavimą. Franco tokiomis sąlygomis sutiko su Gibraltaro puolimu. Vokiečiai šią tvirtovę užėmė per dvi dienas. Ir jie išsiuntė kariuomenę į Afriką.
  Karas su SSRS buvo atidėtas. Tačiau tai buvo naudinga tik naciams, todėl Juodasis žemynas buvo užkariautas.
  Skaitinis nacių pranašumas ir geresnė organizacija leido jiems per metus užimti Afriką, Artimuosius Rytus ir Indiją.
  O 1942 metų lapkritį naciai netikėtai išsilaipino ir per vienuolika dienų užėmė Britaniją.
  Po to pradėta ruoštis karui prieš SSRS. Vokiečiai dislokavo naujus tankus: "Panthers", "Tigrs", "Lions", paruoštus mūšiui. O 1943 metų birželio 22 dieną prasidėjo invazija.
  Žinoma, SSRS per dvejus metus sugebėjo gerai pasiruošti šiam laikui. Tankų skaičius išaugo iki trisdešimt aštuonių tūkstančių šimto dvidešimties divizijų, orlaivių skaičius pasiekė penkiasdešimt tūkstančių. Padaugėjo ir ginklų bei kitų rūšių ginklų. Tačiau Vermachtas daug ką pridėjo. Tankų skaičius Trečiajame Reiche per dvejus metus išaugo nuo šešių tūkstančių iki dvidešimties tūkstančių. Ir jų kokybė pastebimai pagerėjo.
  Aviacija Trečiajame Reiche taip pat pakilo. Naujasis ME-309 buvo labai galingas ginklas ir pateko į seriją. Focke-Wulf, Yu-288 ir Yu-188 buvo stipresni. Ir tai buvo rimta. Fritz taip pat turėjo dujų paleidimo įrenginius ir daug daugiau. Įskaitant galingesnį MP-44 šautuvą.
  Svarbiausia, kad vokiečiai turėjo daug pėstininkų. Jie galėjo naudoti kolonijines kariuomenes ir karius iš Europos.
  Tačiau buvo ir kitų niuansų. Raudonoji armija nebuvo pasirengusi gynybai. Taip, jos nemokė gintis. Ir nors jiems pavyko užbaigti Molotovo linijos įtvirtinimus, jie buvo per arti sienos ir nepakankamai giliai.
  Be to, vokiečiai galėjo pulti iš Turkijos ir Irano bei Indijos. Be to, Japonija dislokavo karius puolimui.
  Taip, jie stipriai spaudė.
  Ir per tris mėnesius SSRS buvo nugalėta ir Maskva žlugo. Po dviejų mėnesių Rusija buvo visiškai okupuota.
  Po to Hitleris nusprendė pulti Ameriką. Ir čia vokiečiams padėjo sėkmė.
  Amerikiečių tankai buvo silpni, orlaivis atsiliko. O vokiečiai turėjo sėkmingų reaktyvinių lėktuvų, o skraidančios lėkštės atrodė visiškai nepažeidžiamos šaulių ginklų, o povandeniniai laivai nebuvo vandenilio peroksidas. Ir E serijos tankai.Jie sutriuškino JAV, nors ir sunkiai, bet labiau dėl atstumo 1946 sausio 30 d. Tiesiog JAV kariuomenės likučiai kapituliavo.
  O 1951 metų balandžio 20 dieną Hitleris, bijodamas, kad samurajus sukuria atominę bombą, užpuolė ir Japoniją... Karas truko vienaip. Naciai turėjo pažangesnius piramidinius tankus, galingas skraidančias lėkštes su lazeriais ir ultragarsinius ginklus. Pažangesnės kelių paleidimo raketų sistemos ir daug daugiau.
  Tai yra, Japonija gyvavo ne ilgiau kaip šešis mėnesius. Ir karas baigėsi dar viena Vermachto pergale.
  Putino sėkmė padėjo Hitleriui užkariauti paskutinę didelę imperiją žemėje.
  O 1959 m. balandžio 20 d. įvyko pasaulinis referendumas, kuriame buvo nustatyta imperinė pasaulio galios, vadovaujamos Adolfo Hitlerio, valdymo forma.
  Jau 1949 metais vokiečiai išskrido į Mėnulį. O 1957 metų balandžio 20 dieną įvyko skrydis į Marsą.
  Naciai įvaldė saulės sistemą. Ir visame pasaulyje dabar buvo geležinis, vokiškas ordinas. Sulaukęs septyniasdešimties, Adolfas Hitleris tapo pasaulio imperatoriumi Vladimiro Putino sėkmės dėka. Tai yra fenomenalus pasiekimas.
  Tada belieka tyrinėti kitus pasaulius, ir žmonija yra vieninga. Tačiau, žinoma, daugybė statybų aikštelių, įvairių rūšių visame pasaulyje. Įskaitant požeminį tunelį nuo Chukotkos iki Aliaskos. Tačiau 1959 metų gegužės 1 dieną Adolfas Hitleris sudužo savo lėktuvą. Ir fantastinis diktoriaus viešpatavimas baigėsi. Matyt, Putinui su savo fenomenalia sėkme nebuvo lemta gyventi daugiau nei septyniasdešimt metų.
  Tačiau Hitleris jau turėjo įpėdinį. Iš vaikų, gautų dirbtinio apvaisinimo būdu. Taigi Adolfo dinastija tęsėsi. Ir žmonija tęsė statybas įvairiais lygiais.
  Netgi Afrikoje buvo tiesiami keliai, geležinkeliai ir automobiliai, taip pat daug miestų. O juodaodžiai čia dirbo ir kėlė Juodojo žemyno ekonomiką.
  Žmonija išsivystė ir pakilo. Buvo kuriamas komunizmas, žmonių gyvenimas gerėjo ir gerėjo.
  Po Hitlerio imperatorių valdė jo sūnus Vilkas Pirmasis. Jis buvo jaunas, bet išmintingas ir iškėlė žmoniją į aukštumas. Viena iš idėjų buvo padidinti moterų skaičių ir eksperimentuoti su genais. Visų pirma buvo nuspręsta padidinti patelių skaičių, kad jų būtų penkis kartus daugiau nei patinų.
  Tuo pat metu, 1961-aisiais, imperijos astronautai išskrido į Venerą, o po metų - į Merkurijų. Po poros metų aplankėme Jupiterio palydovus. Aplankė kitas planetas. Kol 1980 metais buvo aplankyta tolimiausia Saulės sistemos planeta Plutonas. Ir buvo puiku.
  O 2000 metais prasidėjo pirmoji ekspedicija be žvaigždžių. Nusikalstamumas Žemės planetoje beveik išnyko, ligos ir epidemijos baigėsi, žmonės pamiršo badą ir prekių trūkumą. Gyvenimas gerėjo ir gerėjo.
  Ir buvo pastatytas tikras rojus. Ir žmonės tarpusavyje nekovojo. Mokslas sparčiai vystėsi. Ir atneša žmonėms laimę. Technologijos taip pat išsivystė. Žinoma, šedevras yra diskelis. Jie jau galėjo skraidyti tarp planetų. Ir Fritz buvo nesustabdomas.
  Rusijoje partizaninis karas greitai atslūgo. Žmonės nusprendė, kad nėra galimybės nusimesti nacių ir kad reikia gyventi. Ir gyvenimas gerėjo ir gerėjo. Imperija ėjo komunizmo link. Tačiau po 2000 metų daugelis prekių tapo visiškai nemokamos. Benamių nebuvo, visi turėjo darbą. Ir buvo pastatyti labai gražūs namai. Ir visi turėjo automobilius, ir visi turėjo nemokamą internetą, ir daug daugiau.
  Gyvenimas pakilo. Žmonėms buvo gera. Ir visi pamažu priprato būti viena imperija. Ir įvyko asimiliacija.
  Rusai ir kiti slavai gavo lygias teises su vokiečiais. Taip, ir kitos tautos gerai gyveno valdomos nacių.
  Kas nekovojo, nepartizanavo, gyveno oriai. Vokiečiai be jokios priežasties nevykdė baudžiamųjų veiksmų.
  Ir tikrai, kai tik atsikratėme partizanų, represijos iš karto liovėsi.
  Buvo sukurta lanksti okupacinė politika. Buvo savivalda ir pasitelktas vietinis personalas. O 2020 metais visi Žemės planetos žmonės gavo pilietybę ir pagaliau buvo nustatyta teisinė lygybė.
  Iki to laiko mokslas buvo taip išsivystęs, kad senatvė buvo nugalėta, ir visi tapo amžinai jauni ir gražūs.
  Ir kitose Saulės sistemos planetose atsirado Trečiojo Reicho gyvenvietės. Ir taip jis tapo puikus pasaulyje.
  Berniukai ir mergaitės šiame pasaulyje pradėjo plisti visoje galaktikoje. Hiperneto matricoje jau atsirado virtuali realybė, ir daug visko nuostabaus ir jauno, ir gražaus. Atgaminti buvo galima bet ką.
  Trečiojo Reicho imperija tapo didelių galimybių imperija ir užkariavo visatą.
  O moters jame tapo penkis kartus daugiau nei vyrų. Ir visos gražios, jaunos merginos, o vyrai - jaunuoliai, kuriems nereikia skustis barzdos. Tiesą sakant, barzda yra tik primityvus, gyvuliškas atavizmas.
  O dabar virtualioje realybėje tokie įdomūs žaidimai siautėja ir dega.
  Vienas iš tokių visagalių Visatų Kūrėjų Friedrichas Sfero ką tik surengė šauniausias "pramogas".
  Būtent kosminis mūšis. Viena vertus, jo kariuomenė, atstovaujanti Išdidžiajai Vokietijai, kita vertus, bet kurios merginos žvaigždės armija, tos pačios visagalios Arlequinade visatų kūrėjos - Siaubinga Vokietija. Taigi, kadangi visagaliai kovoja, bus smagu, šaunu, iki neįmanomumo.
  Baisiosios Vokietijos armijos spaustukai buvo nenumaldomai suspausti. Hiperplazminiai apkabinimai bandė tvirčiau suspausti galingą priešą iš Didžiosios Vokietijos. Milijonai ir milijonai žvaigždžių čia atsidūrė pražūtyje. Dažnai herojiška, o kartais ir juokinga. Jie mirė su šypsena lūpose, tikėdamiesi su laiku prisikelti. Nors atrodė labai šiurpiai... Srautas, lašą primenanti koloso forma dega specialia liepsna, kramtydama erdvės ir vakuumo laukus. Liepsnos veržiasi erdvėlaivio koridoriais ir ventiliacijos šachtomis. Milijonai gyvų karių, tiek žmonių, tiek kitų rasių atstovai su milijardais robotų laive bando pabėgti nuo viską ryjančio karščio. Beveik visi kovojantys žmonės yra gražiausios merginos, pasidažytos įmantriomis, avangardinio stiliaus šukuosenomis, tarsi susirinkusios ne į aršią mūšį, o į imperinį balių - maskaradą. Vienai mergaitei užsidegė plaukai vėjo malūno pavidalu su povo sparnų formos ašmenimis, ir ji rėkė širdį veriančiai. Skausmas yra neįsivaizduojamai baisus, o galvos oda tiesiogine prasme lūžta. Vėjo malūno mentės nukrenta ir tada sukasi devynių laipsnių kineserdvinio kreivumo sūkuryje.
  Bet orkai ir elfai riaumoja ypač grėsmingai, jiems tikrai košmariškiau nesugalvoti, liepsna įgauna vienokią ar kitokią formą. Arba tai besišypsanti nuodėmingos dvasios fizionomija, kurią iš žemiausių požemio gelmių pašaukė nekrofilas burtininkas, arba šviesa, šokanti aplink kajutes ir sukanti ginklų vamzdžius baisaus, nepaprastai įnirtingo plėšrūno pavidalu. Ir gali būti baisiau nei siurrealistiška griaunančios ir degančios medžiagos piešinyje.
  Ir visa tai dydžiu Merkurijui nenusileidžiančio žvaigždėlaivio mastu... Tačiau pagal visatos kūrėjo standartus jų nėra tiek daug. Tas pats tokios visiškai materialios realybės kūrėjas nusprendė visiškai atsiskirti.
  Sfero Friedrichas Katastrofovas patyrė jaudulį ir kartu pasitenkinimą: vienas nulis jo naudai. Jaunasis kūrėjas-terminatorius padarė posūkį, toldamas nuo magoplazmos pluošto ir, girdėdamas gravitacinių branduolinių spindulių traškėjimą, siūbuodamas vakuumą, įsmeigė jį į kito magoleto nugarą. Įeiti nelengva, karo mašinos šliaužia kaip šuoliuojančių žirgų kanopos ir net varomos visą požemio galią sukaupusio šaitano. Ir jokių fizikos ir kosmologijos dėsnių, žinomų atsilikusiems praeities žmonėms. Inercijos samprata yra tik kūrėjo pageidavimu.
  Dabar (sudarytą iš tokio žmogaus suvokimui nesuprantamo tipo materijos hiperprincipo-mago-plazmos, tada galite įgauti bet kokią esamos formą ir modifikaciją, keičiant fotono branduolio dydį, kai laisvai pastatysite visa visata trilijonais parsekų skersmens tavo delne!) Sfero pasirinko įkūnyti biologiškai modifikuoto berniuko kūną, kuris buvo treniruotas galingoje ir techniškai pažangioje Išdidžios Rusijos imperijoje, net tada, kai įsčiose brendo kaip embrionas. inkubatoriaus-kompiuterio.
  Nuo pastojimo momento sapne, pertraukiamas skausmingų impulsų, vyko specialus, kosminis karas. Ir vis tiek buvo klaidų, nes inercijos netekusių Mogulų trajektorija buvo visiškai nenuspėjama. Tačiau Sfero šiuo klausimu nesudėtinga. Jis sąmoningai apsiribojo, kad savo sugebėjimai būtų įdomesni. Juk išdidžioji Vokietija, išsibarsčiusi po milijardus galaktikų ir kvadrilijoną apgyvendintų pasaulių, šis kūrinys, žinoma, yra virtuali matrica. Ir kosminio karo žaidimas turi paklusti taisyklėms. Kad iš viso nebūtų chaoso. Berniukas kūrėjas. numušė dar tris, du kartus dingo. Stebuklingi stebuklingo dizaino ginklų sistemų impulsai sumažino vakuumą ir netgi privertė jį nulupti, medaus sūrio griežinėlius jau kitame visatos lygyje. Čia Sfero vėl nėrė į skylę erdvėje, įeidamas į puolimo režimą. Tuo pačiu metu Kūrėjas berniukas pasirinko momentą, kad jo negalėtų užfiksuoti kibernetinės stebėjimo sistemos, suteikiančios pilną įvairių modifikacijų magoletus supančią erdvę.
  - Magomatrix sugeria kinezfotonu! - Filosofiškai, numušdamas kitą kovotoją ir išsisukdamas nuo daužančių princepso plazmos čiuptuvų, pasakė berniukas Kūrėjas.
  Julijaus Cezario kariuomenė, kuriai Sfero Frederickas patikėjo bendrą vadovybę, toliau spaudė, pasinaudodama skaitine persvara, nepalikdama nesėkmingų bandymų ją apgaubti iš šonų. Arlekinados pakalikas Hanibalas išpurškė vis daugiau karių, bandydamas ištempti kelis parsekus (parsekas - tai atstumas, kurį šviesos spindulys nukeliauja per dvejus su puse metų), jam vadovaujant, didžiulę armadą. Sumažėjo kariuomenės formavimo tankis, padidėjo individualių įgūdžių vaidmuo. Čia abi pusės pasirodė vertos, pademonstravusios akrobatiką ir manevro meną. Tačiau nuostoliai buvo milžiniški, daugiau nei vienas milijonas laivų sudegė gobšiame sunaikinimo fakelu.
  Sfero staiga pakeitė muštynių vietą ir atsidūrė šalia nuostabiausios merginos. Berniukas Kūrėjas ir Valentina susikibo rankomis, kiti vaikinai ir kur kas gausesnės merginos mirktelėjo. Jie atnešė baterijas ir atidarė uraganinį hiperplazminį tornadą prie valčių, vienviečių magletų, naikintuvų, brigantinų, naikintojų, naikintuvų ir kitų mažų laivų. Sfero akys pergalingai blykstelėjo.
  Bendras karui parengtų kovotojų pasirengimo lygis, net ir vaisiams plaukiant savotiškoje maistinėje terpėje, buvo labai aukštas. Tačiau jie ne visada iškrisdavo iš daugybės įtrūkimų ir vakuuminių griūčių. Atsakydamas priešas taip pat paleido savo negailestingą ugnį, turėdamas net asmeninę matricą. Hiperplazmos srautas perdegė per susilpnėjusią matricos apsaugą ir pusiau erdvės lauką, prasiskverbtą į šarvus. Štai, stebuklinga erdvė neatlaikė, įtrūko, ant šaudymo poros krito įvairiaspalvis ultraugnies srautas. Sferas iš karto sudegė (tiesiog nuostabus jausmas, kai sunaikinama mėsa!), merginos partneris išgarino ranką iki peties, koja iki kelio, liemenį iki šonkaulių. Gražuolė rėkė ir atsitraukė. - įsakė Valentina.
  - Įgalinti kibernetinį regeneravimą.
  Merginos (kaip ir kitų žmonių) organizmas jau seniai nebuvo baltymingas. Tai ypatinga mėsa su hiperplazminiais inkliuzais, o patys žmonės minta superenergetika. Taigi mėsa po sužeidimo pradėjo lėtai augti. Palyginti lėtai pats procesas matomas plika akimi, audinių augimo greitis - 0,9 centimetro per sekundę. Tačiau įnirtingiausias mūšis yra labai trumpalaikis, šarvai buvo sudeginti dar keliose vietose. Išgaravo du ginklai, žuvo šeši kariai, vienas jaunuolis apdegė iki pusės, mergina laikinai neteko galvos odos ir pirštų. Sferas juokdamasis grįžo atgal, sakydamas, kiek tu pasiekei nugalėjęs visatos kūrėjo nešiklį? Stebuklingai pavyko išvengti sviedinių sprogimo. Bet žala milžiniška, oro sifonai, išstumti mirgėdami į vakuumą. Tačiau vaikinai adekvačiai reaguoja. Pats Sfero atliko filigraninį šūvį, išmušdamas trigubą atakos lėktuvą. Valentina, pailgėjusi liežuviu, apsilaižė vaikinui lūpas.
  - Megakvazaras!
  - Padidinkime (supernaikinamąjį) plazmos išsiveržimą! - lojo jaunasis visatų Kūrėjas.
  Du magoletai buvo numušti kitais ginklais, trys šaudymo bokštai buvo numušti į minininką. Tačiau būtent tuo metu raketų kreiseris nukreipė į juos savo ginklus. Berniukas kūrėjas ne be malonumo su aštriais pojūčiais pajuto veide mirties dvelksmą. Pikta milžiniška senutė su dalgiu pagrasino, o kapitonas Sfero davė įsakymą.
  - Lankstus atsitraukimas! Judėti kaip gyvatė, per ežiuką!
  Baterija atskubėjo atgal, bet šiek tiek per vėlai. Atrodė, kad vakuumą skaudėjo skausmas, pro šalį nuvilnijo hiperplazminis viesulas. Bateriją užkabino baisus gravioplazmos smūgis. Iš karto paaiškėjo, kad penki ginklai ir dvylika komandos žmonių buvo visiškai išgaruoti. Sfero ir kitas merginas išmetė gravitacinė banga. Berniukas Kūrėjas praskriejo, trenkdamas galva į atletiškos, tačiau nepaprastai grakščios Valentinos pilvą. Ir tai yra sunku, kai mėsa, į kurią turėjote sukapoti, nėra baltymas:
  - Oho, tu pulsaro griūties skylė! - sumurmėjo Sferas. Ir jis nusišypsojo, kai per jį šovė hiperelektra.
  Šarvuose buvo didelių įtrūkimų. Jie tarsi daubos įsirėžia į purpurinį metalo, daugiau nei milijoną kartų stipresnio už titaną, paviršių. Kokia kolosali galia slypi hiperplazmoje arba jos dar tobulesnėje princepso plazmoje, galinčioje judinti žvaigždes ir gesinti kvazarus. Bet tik šeštoji, septintoji ir t.t. materijos būsena. Iš bet kurios molekulės galima gauti visą hiperplazmos vandenyną. Teoriškai (kol tai nepasiekiama žmonėms) viena elementarioji dalelė atkurs visą visatą. Arba sunaikinti! Tokios yra beveik dieviškos hiperplazmos galimybės.
  Baterija slysta per lanksčią griūtį, vibruojančią kineserdvėje, karį slegia susilpnėjusi inercijos jėga. Tada spyruoklė išstumiama, o baterija vėl atidaro ugnį tik kitame erdvės taške.
  Friedrichas Sfero įsako:
  - Pataikykite siauru spinduliu, perjunkite ginklus į koncentruotą ramrodo režimą.
  Kadangi kompiuteriai išjungti, tai turi būti daroma rankiniu būdu. Reguliuokite hiperplazmos srautą naudodami būgną. Tačiau tai padaryti net nėra lengva, gelbėjama, kad ši nenugalima jėga yra numatyta ir mokymo programoje. Berniukai ir mergaitės susiduria su šia problema automatiniu režimu. Sfero Friedrichas užfiksuoja raketų valtį, šūvį su nedideliu pranašumu. Pasigirsta ploniausias sunaikinto vakuumo girgždesys, valtis suplyšta į gabalus. Sprendžiant iš sprogimo galios, yra amunicijos detonacija. Šviesos dėmė apšviečia automobilį. Magoletas taip pat sunaikintas, mergina atkartojo tikslų kadrą.
  Sparnai skrenda atskirai, tuo pačiu sukasi liepsnojančių uodegų vakuume.
  Priešo brigantina daro papildomą žalą, bet atsako masinėmis salvėmis. Pro plyšį įteka upelis, numetęs merginą, atidengdamas auksines krūtis su cinoberu, šviečiančiais speneliais.
  Sferas iš džiaugsmo cypia:
  - Matai, kaip šaunu! Černodynas!
  Valentina pliaukštelėjo visagaliam berniukui ant jo magoplasto oda.
  - Princeps-kvazaras! Zapulsar elipsė! Pakelk riterio makštį aukščiau!
  Ašaros formos brigantina šertelėjo salvėmis. Smailūs hiperplazmos rasos lašeliai išsipurškė po visą kovos erdvę.
  Friedrichas Sfero sušvilpė:
  - Duok fotoną, į bedugnės griūtį!
  Iš šono iššoko fregata, tuo pat metu trūktelėjo kaimyninė baterija. Panašu, kad vaikinams nepasisekė, jie užkliuvo ant sunkios raketos ar Vibro lauko, ištrinančio patvariausią metalą į miltelius.
  Berniukas bandė pasukti platformą, kad išgyventų tokį užpuolimą. Bet juk oponentai - aukštos klasės profesionalai, baigę kone tą pačią mokyklą. "Arlequinade" kūrėjas taip pat nėra civilizacijų kūrimo sukčius!
  Tempropreono patranka sugriuvo. Jis subyrėjo į putojančių dalių krūvą. Mergina ir vaikinas Kūrėjas, aptarnaujantis ginklą, buvo išmesti tarsi smūgis šikšnosparniu. Jie didžiuliu pagreičiu trenkėsi į šarvus, šiek tiek juos įlenkė, o patys buvo stipriai suploti, drebėdami nuo smūgio labai elastingais ir tvirtais kūnais. Tada jie pradėjo lupti tvirtą dangą, suteikdami normalią formą savo gražioms figūroms, įspaustoms kaip senovės dievų statulos.
  Sphero jautė šaltį pilvo apačioje. Priešo plazmos išsiveržimo tankumas sustiprėjo, atrodo, kad į mūšį buvo įtrauktos naujos jėgos. Pavyzdžiui, pats ultramūšis yra padoraus asteroido dydžio, o masyvaus durklo formos, nusagstytos spinduliais, skleidė visą turtingą hiperplazminių čiurkšlių ornamentą. Lenktas, susuktos formos matrioškos ir akordeono hibridas, medžiaga nukrito ant išdidžios Vokietijos kreiserio. Kiti naikinimo srautai sutraiškė keturias ašaros formos artilerijos platformas.
  Sphero dešinė koja iki kelių išgaravo ir nelaukdama, kol ji natūraliai išaugs, jis akimirksniu padidino galūnę.
  Julius Cezaris, nepaisant visų savo talentų, pralaimėjo mūšį, skaitinis pranašumas su apytiksle technologijų lygybe buvo priešo pusėje. Vienintelis dalykas, kurį reikėjo padaryti tokioje sudėtingoje situacijoje, buvo trauktis, vengiant apsupimo. Sferas be sąžinės graužaties klausėsi princepso bendravimo, robotams duotų komandų. Jie skambėjo neribotu optimizmu, ankstyvos pergalės troškimu. Julijaus Cezario fregata buvo šiek tiek apgadinta ir sulėtino greitį. Sphero pajuto įniršį, jo sukurta galia atrodo prarandama, reikia sunaikinti kuo daugiau priešų. Tai yra, jis turi pasirinkimą laimėti arba mirti. Nors akivaizdu, kad kelių mulkių sunaikinimas; beveik nieko nepakeis, bet tai beveik neprilygstamas atskirų individų heroizmas, kuris virsta upeliu, sutriuškinančiu bet kokias kliūtis. Berniukas, naudodamasis nešiotojo atmintimi, o iš tikrųjų savo kūryba (Kaip jam pavyksta įspausti tokias sudėtingas struktūras asmenybes ir dalykus, yra atskiras klausimas!) greitai prisiminė, į ką jis buvo įtrauktas per daugybę treniruočių. Būtina, kad tavęs nepastebėtų, liktum bendrose robotų gretose. Taigi ten patekti yra daug sunkiau, tačiau poveikio tikimybė yra daug mažesnė. Tačiau, kita vertus, ar jis turi teisę atsisėsti šiuo kritiniu momentu? Juk karys turi: pasirūpinti gyvybių išgelbėjimu, antras punktas: išnaikinti kuo daugiau priešų. Esant prieštaravimui - tokia yra tradicija, rinktis antrojo sprendimo naudai. Tai senų laikų amerikiečiai: jie daugiau galvoja apie savo odos išsaugojimą. Todėl jankiai pralaimėjo, be to, jų propaganda silpna. Jai trūko visumos ir įtraukumo. Jei prisimintume senovės Žemės istoriją: tais laikais, kai žmonija buvo pririšta prie vienos planetos. Baisus, susiskaldęs pasaulis, reikėjo suburti visas tautas ir tautas į vieną kumštį. Į jį pretendavo kelios imperijos. Visų pirma, JAV, Kinija, Islamo draugija. Pasaulis tapo daugiapolis ir tiesiogine to žodžio prasme buvo suskilęs, daugėjo nepriklausomų valstybių, mažų tautų separatizmas virto apsėdimu. Bendri namai Žemė degė, žmonija tiesiogine prasme krito į bedugnę! Senais laikais buvo galingų valdovų, kurie norėjo suvienyti žmoniją. Tai pirmasis Aleksandras Didysis, vienas iškiliausių visų laikų ir tautų vadų. Jis buvo nenugalimas, bet apvaizda mielai suteikė jam per trumpą gyvenimą. Taigi jis turėjo nemažų šansų, jis sukūrė tarptautinę imperiją, atnešė aukštąją helenų kultūrą į Aziją. Netgi Kartagina ir senovės Roma atsiuntė didžiulę duoklę Makedonijai, iškiliausiam senovės eros slavui! Prieš Aleksandrą Didžioji Persija, vadovaujama kelių karalių (ypač Kyro), pasiekė rimtų užkariavimų nuo Indijos iki Egipto, tačiau doktrina: visam pasauliui yra vienas valdovas, jis buvo pirmasis! Romoje Julijus Cezaris pretendavo į pasaulio valdovo vaidmenį, tačiau jo gyvenimas taip pat nebuvo pakankamai ilgas. Po Cezario tarp imperatorių: nebuvo pakankamai stiprių vadų. Dieviškasis Augustinas buvo liguistas ir fiziškai silpnas, charizmatiškasis Neronas apskritai baisus. Garsiausi valdovai Diolektanas ir Konstantinas daugiau kovojo, kad išlaikytų status quo, negalvodami apie didelius užkariavimus. Po Romos žlugimo buvo ir kitų vadų. Iš jų ryškiausios asmenybės: Čingischanas, Tamerlanas, Napoleonas, Adolfas Hitleris, Stalinas. Čingischanas buvo labai sėkmingas. Jis užkariavo beveik visą Kiniją, Afganistaną, Chorezmą, pažangūs būriai pasiekė Senovės Rusiją. Jis turėjo puikias galimybes laimėti, niekas negalėjo atsispirti nuolat augančiai šio gudraus ir sumanaus vado kariuomenei. Tačiau net jo gana ilgo gyvenimo pagal viduramžių standartus nepakako pasauliui užfiksuoti. Čingischanas įkūrė dinastiją, bet jau nebebuvo tokios didelės kaip jis, galinčios sutelkti visus klajoklius. Visai kaip Tamerlane. Pergalė po pergalės, didžiulė imperija ir skilimas, Timurato sunaikinimas, kivirčai tarp sūnų ir anūkų. Ir nebuvo verto įpėdinio. Napoleonas ir Hitleris, užkariavę Europą, susilaužė nugarą prieš Rusiją. Deja, pačiai Rusijai nepavyko pasiekti dominavimo pasaulyje. Tikrai didis valdovas buvo Stalinas, kuris neraštingą, vaikščiojančią batais vaikščiojančią šalį pavertė galinga pramonės galia.
  Ir tada, jau dvidešimt pirmame amžiuje, valdžią nuo pat pradžių Vokietijoje, o paskui ir visame pasaulyje, gavo paslaptinga pora, turinti neįtikėtiną hiperintelektinę galią.
  Jie sukūrė naujausius princeps stebuklingus ginklus, o žmonija palaipsniui išsivystė į virtualios visagalybės būseną.
  Tačiau karas yra karas, ypač kosminis karas, čia neišvengiami klaidingi skaičiavimai ir aukos. Rizikuoti nusprendusiam kariui Friedrichui Sfero iki šiol pasisekė, jis sugebėjo neatkreipdamas į save dėmesio sunaikinti keturias kovines mašinas.
  - Bus beržinės košės mažiesiems! Greičiau princeps-plazma!
  Taip, tokius įdomius žaidimus žaidžia Trečiojo Reicho imperijos piliečiai, užkariavę visatą.
  Ir kuo visa tai baigsis, ir kokias visagalybės aukštumas gali pasiekti žmonija, net bejėgė fantazija.
  
  
  COG IR ŠPUNTIKAS IR TREČIASIS REICHAS
  Į Antrąjį pasaulinį karą įsikišo popadany. Šiuo atveju trumpi konstruktoriai Vintik ir Shpuntik. Persikraustę jie atsidūrė Berlyne. Na, o kadangi jie nieko nenutuokė apie politiką ir Žemės planetą, perėjo į tarnybą vokiečiams. O technikai aukščiausios klasės. Ir jie dalyvavo kuriant "Panther". Išradingi dizaineriai padarė bokštą siaurą ir mažą, geriau apsaugotą, bet lengvesnį. Variklis ir transmisija buvo dedami į vieną bloką, o pavarų dėžė - ant paties variklio. Taip pat buvo pagaminta paprastesnė ir lengvesnė nei tikroje istorijoje važiuoklė. O "Panteros" aukštis tesiekė 1,8 metro. Dėl to 80 mm korpuso kaktos šarvai buvo sumontuoti dideliais racionalaus pasvirimo kampais ir tapo beveik nepramušami. Bokšto kakta buvo 120 milimetrų su nuolydžiais, o šonai - šešiasdešimt milimetrų pasvirę. Silpnoji vieta buvo korpuso šonai - tik 40 mm. Bet korpusas buvo labai kompaktiškas, o viršus - dideliu pasvirimo kampu, o apačioje buvo uždėti 30 mm skydai, dengiantys volelius. Ir visas šis žavesys su 650 arklio galių varikliu svėrė tik 26 tonas. Pistoletas buvo 75 mm 70 EL vamzdžio ilgio, šaudydamas 15 šovinių per minutę.
  Be to, geras matomumas ir optika.
  Šis tankas važiavo 70 kilometrų per valandą greičiu, buvo neprasiskverbiantis į šoną lengviesiems ginklams, daugiausia keturiasdešimt penkiems, ir prieštankiniams šautuvams, iš dviejų kilometrų paėmė trisdešimt keturis į kaktą ir praktiškai nesulūžo. Ir beveik visi SSRS prieštankiniai ginklai į kaktą neprasiskverbė.
  Ir naujoji "Pantera" Kursko mūšyje sukėlė akį. Tuo pačiu metu jį buvo lengviau pagaminti, o metalo prireikė beveik du kartus mažiau nei "Panther" realioje istorijoje.
  Dėl šio tanko naudojimo naciai pralaužė sovietų kariuomenės gynybą ir uždarė katilą, aplenkdami Kurską. Ir taip pasinaudojo iniciatyva. Ir vystydami sėkmę, jie paėmė Voronežą.
  Po to Hitleris įsakė kariuomenei pasukti į pietus. Ir kariuomenės armada persikėlė į Stalingradą.
  Vokiečių tankai auga. O merginų komanda kaunasi ant Panteros, prasiveržia pro sovietinius ginklus ir transporto priemones.
  Vokiečiai įsiveržė į Stalingradą... Bet tai dar ne viskas. Afrikoje Rommelo korpusas su naujais tankais iškovojo keletą pergalių. Sąjungininkų padėtį apsunkino tai, kad Vintikas ir Shpuntikas taip pat išrado reaktyvinį naikintuvą. Be to, jis yra labai lengvas, lengvai gaminamas, manevringas ir elementariai valdomas.
  O naujasis orlaivis VSh-162 tapo geriausiu orlaiviu ir smarkiai apgadino sąjungininkų lėktuvą.
  Taigi naciai pradėjo veržtis Afrikoje į Egiptą. Hitleris atsisakė perimti Stalingradą ir sustabdė savo kariuomenę. Tačiau "Fritz" pradėjo pagrindinį puolimą, aplenkdamas proveržį į Kaspijos jūrą. Ir situacija paaštrėjo.
  O šiaurėje sekė naujos operacijos. Naciai užpuolė Švediją. Ir po kelių dienų jie privertė ją kapituliuoti. Ir pasirodė šaunu.
  Gerda ir Šarlotė "Panteroje" keliavo po visą Švediją ir privertė paimtus karius bučiuoti basas kojas, parodydamos savo kolosalią klasę. Šios merginos čia tikrai šaunios.
  Daugelis mūšio vyrų jiems pasidavė. Ir pabučiavo nuogus padus.
  Tačiau dabar jie buvo Švedijoje, kur jau snigo ir šalta.
  O vokiečiai, vadovaujami Rommelio, nugalėjo britus Egipte. Ir dabar jie išsiveržė į Artimuosius Rytus ir juos lydi sėkmė po sėkmės.
  Tuo gražiųjų karių kampanija nesiliovė... Gerda aistringai tarė basa koja trindama į metalą:
  - Na, žinoma, "Tigras", šedevrus duodantis tankas ir kolosalios galios mašina. Tačiau paprasta!
  Charlotte tingiai pastebėjo:
  - Asmeniškai man labiau patinka Liūtas. Kadangi per tokį automobilį nėra ko prasibrauti! Ir ji tobulos formos!
  Magda prisiminė, kaip jiems buvo parodytas paradas lapkričio 7 d., ir čiulbėjo:
  - O Pelytė man patiko, ji tokia didelė! Ir su dviem ginklais vienu metu!
  Christina kikeno ir apsivertė transporte:
  - Du ginklai viename automobilyje - puiku!
  Gerda išsuko kojas į orą ir pastebėjo:
  - Ar gerai taip skristi? Ar greitai pasieksime Australiją?
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Ne! Negreit! Skristi ten iš Švedijos - beveik visame pasaulyje!
  Lėktuvas iš tikrųjų nusileido pasipildyti degalų. Merginos išbėgo į lauką. Jie atsidūrė karštojoje Medinoje, kur lėktuvas avariniu būdu nusileido. Nepaisant lapkričio pabaigos, čia buvo apie trisdešimt laipsnių šilumos. O Švedijoje jiems tik išvykstant užklupo šaltas ciklonas ir temperatūra nukrito iki minus trisdešimties.
  Merginos bėgo kuo greičiau, kad nesušaltų prie transporto darbuotojo, o mergaitei nuogus kulnus kandžiojo šaltis. Iš principo neavėti batų nėra lengva, ypač vaikštant.
  Tačiau dabar merginos perbėgo karštu Medinos smėliu. Arabai išsigando žiūrėdami į pusnuoges merginas, bet bijojo imtis kokių nors veiksmų. Nepaisant to, vokiečiai turi labai grėsmingą reputaciją. Iš tiesų, jie suvokiami kaip antžmogių tauta, todėl atleidžia mažas išdaigas. Kaip tada, kai gražuolės dėvimos tik vienu bikiniu.
  Po šaltų orų, kai nuolat šąla kojos, labai malonu bėgioti po karštą smėlį. Merginoms patiko, jos linksminosi mėtydamos viena į kitą smėlį.
  Gerda, taip šokinėjanti per dykumą, pagalvojo, kad vis tiek nuostabu gyventi šalyje, kurioje nuolat tvyro vasara. O kaip gerai...
  Į veidą pučia saulėtas ir švarus, grynas oras. Arba ne per gaivus, bet karštas dykumos oras.
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo:
  - Dabar šios žemės priklauso Trečiajam Reichui. Dar niekada žmonija nebuvo tokia vieninga. Greičiau arti, prie vienybės, kokia yra dabar. Ir visa tai daugeliu atžvilgių dėka fiurerio genijus.
  Magda logiškai pastebėjo:
  - Iš dalies ir dėl to, kad Hitleriui nepaprastai pasisekė. Pavyzdžiui, britai krito kaip žirniai. Ir Afrikos platybės nepasirodė kliūtimi. Taip, viskas buvo mūsų pusėje. Nors kartais pasitaikydavo klaidų!
  Christina atsakė:
  - Kalbant apie sėkmę, tikrai ne! Mums nepasisekė, pavyzdžiui, su žiema keturiasdešimt pirmaisiais. Ir tada jie būtų paėmę Maskvą. Ir karas rytuose būtų pasibaigęs. Ir todėl jūs vis tiek turite ištraukti stalininį spygliuką.
  Gerda sutiko atsidususi:
  - Turbūt reikia! Gaila! Tiek daug gerų vaikinų ir merginų mirs!
  Magda nevalingai apsipylė ašaromis ir pasakė:
  - Mirtis... Kokia tu nesąžininga! Ir kartais ateini netinkamu laiku!
  Gerda suskubo prieštarauti:
  - Ne kartais! Ir visada netinkamu laiku! Jūs žinote, kaip norite gyventi ir kaip nenorite mirti!
  Christina logiškai pastebėjo:
  Mes to norime, nes esame stiprūs ir sveiki. O močiutė, kuriai šimtas metų ir kurioje viską skauda, tikriausiai turi visai kitokį požiūrį į mirtį!
  Charlotte papurtė galvą ir su nerimu pasakė:
  - O neduok Dieve! Duok Dieve, kad pasentum!
  Gerda pamojavo ir basa koja spyrė į smėlį:
  - Nekalbėkime apie tai! Jei pradėsite galvoti, kas yra senatvė, išprotėsite arba sugadinsite savo gyvenimą!
  Magda bandė paguosti šviesiaplaukę:
  - Kai ateis Jėzus, visi mirusieji prisikels, ir ši amžina jaunystė bus amžina!
  Gerda nusišypsojo ir meiliai pasakė:
  - Telaimina Dievas!
  Christina piktai atsakė:
  Ir aš esu fundamentalus ateistas. Ir aš netikiu Dievu ir jums nepatariu!
  Gerda gūžtelėjo pečiais stiprius, įdegusius pečius.
  - Nepavadinsiu savęs tvirtu tikinčiuoju, bet... Yra daug dalykų, kurių materialistai ir ateistai negali paaiškinti. Įskaitant visatos kilmę!
  Šarlotė, panirusi į karštą smėlį, atsakė:
  - Bet man labiau patinka idėja - daug dievų. Kad šie dievai demiurgai kartu sukūrė visatą ir Žemę. Tada tarp jų įvyko kova, kuri sukėlė kataklizmus ir stichines nelaimes. Todėl ir nutiko visokių nelaimių. Dievų kova ir sukelia karus tarp žmonių!
  Gerda užtikrintai atsakė:
  - Bet vokiečių Dievas visada laimi!
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Pirmajame pasauliniame kare to nebuvo. Nors buvome arti pergalės!
  Christina energingai linktelėjo.
  - Viskas! Reikėjo laikinai paaukoti Rytų Prūsiją, bet ne išvesti kariuomenę iš Vakarų fronto. Tada jie būtų apsupę ir paėmę Paryžių. Prancūzija kapituliuoja... Ji juk nugalėta. Ir toliau... Manau, jei Didžioji Britanija parodytų užsispyrimą, tai galėtume nukristi kartu su Italija, Turkija ir Japonija. Ir jie sutriuškintų juos povandeniniais laivais ir vienu laivyno veiksmu!
  Magda pastebėjo:
  - Tu pamiršai apie Rusiją!
  Christina atsigavo.
  - Nieko nepamiršau! Rusija būtų nugalėta po Prancūzijos kapituliacijos. Be to, caras Nikolajus II nėra Stalinas. Rusijos monarchas, patyręs pralaimėjimą, sudarytų su mumis skubotą taiką. O mes būtume... Žodžiu, caro laikų Rusija dar silpnesnė už komunistinę!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Štai taip! Bet, žinoma, tada praleidome progą. Adolfas Hitleris buvo protingesnis. Jis sudarė nepuolimo paktą su Stalinu ir daužė savo priešus po gabalo. Štai kas yra politinė išmintis!
  Christina pastebėjo:
  - Dar logiškiau būtų panaikinti Britaniją, o tik tada pulti Sovietų Sąjungą!
  Šarlotė šypsodamasi pasakė:
  - Sutinku su tuo!
  Gerda, priešingai, prieštaravo:
  - Jeigu nebūtume puolę SSRS keturiasdešimt pirmaisiais metais ir nebūtume nugalėję gynybiniam karui nepasiruošusių Raudonosios armijos dalinių, jie būtų galėję užpulti prieš mus, kai šturmavome Britaniją. Taigi mes neturėjome kito pasirinkimo!
  Magda gūžtelėjo pečiais.
  - Stalinas yra atsargus politikas! Jis galėjo nerizikuoti tokia avantiūra!
  Gerda racionaliai pastebėjo:
  - Greičiau iš Stalino pusės didelė avantiūra yra suteikti mums galimybę išplėsti Britaniją. Tokiu atveju ant jo kris aukštesnės jėgos. Ir palaidotume. Taigi, kol Didžioji Britanija priešinasi, Rusija vis tiek turėjo šansų prieš mus. Priešingu atveju turime pripažinti, kad mūsų priešai neturi šansų!
  Charlotte taip pat rado ką prieštarauti:
  - Kol nenugalėti tokie monstrai kaip SSRS ir JAV, teigti, kad priešas neturi jokių šansų, yra nepaprastai anksti. Daug nuveikėme ir nuėjome ilgą kelią, bet... Mūsų dar laukia daug problemų. Dabar Australija. Dar viena Vokietijos kariuomenės siena!
  Gerda užtikrintai atsakė:
  - Sulaužykime ir tai! Šveicarijoje ir Švedijoje jau buvo du pasivaikščiojimai, o Australijoje bent jau daug šilčiau.
  Šarlotė nusijuokė ir užtikrintai pasakė:
  - Tikiu mūsų pergale! Priešingu atveju tai tiesiog neįvyks!
  Merginos turėjo nustoti šildytis dykumoje ir grįžti atgal į transportą. Degalų papildymas pavyko. O prie merginų prisijungė seni draugai iš "Tigres" bataliono.
  Merginos iš šio moterų būrio ieškojo tuščių modžahedų. Tačiau kurių buvo nedaug. O dabar jie laimingi išsiruošė užkariauti Australijos. Kitas žemynas, taip geidžiamas Vermachtui.
  Vokietija rinko pajėgas šuoliui ir ruošėsi nusileidimui.
  Margaret pagarbiai sutiko savo senus pažįstamus Christiną ir Gerdą. Visgi ne kiekvienas gali gauti deimantų už riterio kryžių! Po šios kompanijos mergaitės turėjo būti išsiųstos apvaisinti ir į specialią stovyklą palikuonims susilaukti. Taigi rusų kompanijoje jie galbūt neturėjo laiko dalyvauti.
  Tačiau gražuolės atrodė linksmos ir kovingos. Nebenorėjau miegoti, o merginos, užsidariusios atskiroje kajutėje, plepėjo.
  Magda, atsisėdusi į odinį fotelį, pastebėjo:
  - Pagonybė su visa savo išorine logika taip pat negali atsakyti į daugelį klausimų. Pavyzdžiui, iš kur atsirado daugybė dievų demiurgų?
  Šarlotė kikeno ir protestavo:
  - Lygiai taip pat, kaip monoteizmas nesugeba atsakyti į klausimą, iš kur atsirado vienintelis Dievas, sukūręs Visatą?
  Magda gūžtelėjo pečiais.
  - Klausimas, kaip pasakyti... Mes tikėjimu priimame kaip aksiomą, kad visagalis Dievas egzistavo visada. Ir tai yra aksioma, kuriai nereikia įrodymų.
  Cristina papurtė galvą:
  - Neįmanoma įsivaizduoti amžinai egzistuojančio, ir be galo stipraus, ir be galo išmintingo. Tai prieštarauja logikai. Kaip matome Žemėje, iš paprasto atsiranda kompleksas, o mes stebime evoliuciją. Ir tada nuo sudėtingesnio ėjo paprasta. Kas prieštarauja stebimai realybei.
  Pavyzdžiui, žmonija tampa sudėtingesnė, o ne supaprastinta! Ir mes visai nedegraduojame, o tampame tobulesni!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Logiškai! Dievų evoliucija veda į visagalio Demiurgo Dievo kūrimą!
  Magda griežtai pastebėjo:
  - Tokia filosofija gali sunaikinti sielą!
  Šarlotė primerkė akis ir ištarė:
  - Tačiau kyla klausimas, kiek sena visata?
  Magda gūžtelėjo pečiais stipriais, išsivysčiusiais pečiais.
  - Nežinoma! Ir kodėl toks klausimas?
  Šarlotė racionaliai atsakė:
  - Tai susiję su šėtono maištu. Šėtonas yra vienas iš pirmųjų angelų, jei ne pats ankstyviausias. Kaip jie vadina jį - Aušros Sūnų! O jei maištavo, tai tikriausiai nuo jo sukūrimo ir maišto nepraėjo per daug laiko. Ir pasirodo, kad tiek milijardų metų jis elgėsi ramiai ir staiga apsikvailino.
  Magda suraukė antakius ir sušuko:
  - Na ir kas?
  Smart Charlotte pastebėjo:
  - O mokslininkai sako, kad mūsų visatai yra milijardai metų! Reikia tiek daug laiko, kad žvaigždžių šviesa pasiektų Žemės planetą! Ir pasirodo, pagal Bibliją tai negali būti milijardai!
  Magda trumpam pagalvojo ir atsakė:
  - Dievas sukūrė žvaigždžių šviesą, kuri jau nusileido pas mus. Adomas ir Ieva buvo suaugę, o ne kūdikiai. Ant jų jau švietė saulė, mėnulis ir žvaigždės. Tai yra, Viešpats sukūrė pasaulį besivystant. Taigi visi jūsų pažadai nieko neįrodo.
  Charlotte atkakliai pastebėjo:
  - O gal jie įrodo, kad dievų yra daug? Tie dievai, kurie sukūrė visatą!
  Magda šiek tiek dvejodama atsakė:
  - Mūsų visata yra daugiau ar mažiau vieninga ir struktūrizuota, su visais jos nelygumais. O daugybės dievų buvimas veda prie to, kad visata būtų padalinta į gabalus.
  Charlotte taip pat gana logiškai prieštaravo:
  - Mūšio laivas sukuria daugybę žmonių! Nepaisant to, mūšio laivas yra vientisa mašina. Taip, ir Visata yra sukurta daugelio dievų-demiurgų, tačiau visata nuo to netampa mažiau vientisa!
  Magda ištiesė veidą ir sušuko:
  - Ir tai skamba - logiška! Bet tai grynai žmogiška logika. Tai neturi nieko bendra su dieviška galia, kuri yra nesuvokiama!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Paprasčiausias argumentas - Viešpaties mintys nesuprantamos! Ir tai gali būti nurodyta ir atsinešta visoms progoms!
  Magda sušnibždėjo:
  Ir kiekviename šios Viešpaties šakos bruože,
  Svajonėse matau norą įkūnyti idealą ...
  Tačiau keista, kad mūsų žmonės kenčia beveik požemyje,
  Ir finansų despotas žiauriai sukaustė mūsų sparnus!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Valgyk gerai! Kodėl nenusilenkus kelmui?
  Magda papurtė kumštį.
  - O tu!
  Merginoms pradėjo aiškiai nusibosti... Pokalbis apie religiją nesisekė. Apie ką dar galima kalbėti? SS bataliono karių mintys buvo ribotos.
  Gerda pokalbyje palietė tankus:
  - Štai mūsų "Liūtas" tik vokiškos dvasios įsikūnijimas! Toks didelis ir su ginklu!
  Magda pastebėjo, rankomis masažuodama niežtinčius padus:
  - O "Pelė" dar labiau - reiškia stipresnis! Ir jo šarvai storesni! Ir du ginklai vienu metu!
  Šarlotė su džiaugsmu sušuko:
  - Žavi pelytė! Susmulkinsime visus iki pudros!
  Magda paėmė ir dainavo:
  - Prakeiktas ir senas, priešas vėl prisiekia! Sumalkite mane, sumalkite iki miltelių! Bet angelas nemiega, ir viskas susitvarkys... Ir viskas baigsis gerai! Ir viskas baigsis gerai!
  Šarlotė išmintingai pastebėjo:
  - Kas tikisi angelų pagalbos, patenka tiesiai į pragarą!
  Magda atkirto:
  - Kas po velnių galvoje, ateity vienas pragaras!
  Gerda staiga pastebėjo:
  - Su T-34 artimai susipažinau su Šarlotais, kai jie testavo! Ir žinote, tai nėra pats blogiausias bakas Žemėje!
  Raudonplaukė nuodingai pastebėjo:
  - Ne pats geriausias, bet... Jo matomumas gana silpnas. Praktiškai labai sunku patekti į priešą iš tokio tanko! Turime tai pripažinti!
  Gerda logiškai pastebėjo:
  - Geros formos šarvai ir bokštelis. Nors "Tigras" -2, o "Liūtas" - šonų apsauga bus geresnė.
  Christina ši raudonplaukė neklaužada pastebėjo:
  - "Liūtas" dar turi gerą bokštą, kalbant apie kaktos nuolydį. Tačiau "Tigro" -2 kakta beveik nėra linkusi.
  Gerda atsakė:
  - Bet šarvų storis 180 mm. Tai kompensuoja mažesnį lapo pasvirimo kampą. Kalbant apie bokštą, Liūtas pasirodė geresnis nei Tigras, tačiau tai, žinoma, nėra riba. Žinau, kad mūsų dizaineriai tikrai sukurs ką nors tobulesnio.
  Ir graži mergina basa koja trenkė į plieno lakštą taip, kad nuvilnijo muzikinė trilė.
  Kariams nuobodu. Jie norėjo užmigti. Gal bus kažkas įdomaus...
  Tuo tarpu Kaukaze vyksta karas. Vokiečiai, be "Panteros", naudojo ir "Tigrą" -2. Savo forma taip pat panaši į tanką, bet šiek tiek didesnis, sunkesnis su 88 mm pabūklu ir storesniais šarvais. Žinoma, su trisdešimt penkių tonų svoriu, daugiau, bet vis tiek ne kritiniu, galima kovoti su senu 700 arklio galių varikliu. Tačiau Vintik ir Shpuntik jau pagamino 1000 arklio galių variklį. Ir "Tigras" -2 taip pat pradėjo tiesiogine prasme skristi. Pasirodė "Liūtas" su dar storesniais, ypač šoniniais šarvais, ir 105 milimetrų pabūklais.
  Ir svėrusi keturiasdešimt penkias tonas, tai tapo milžiniška sovietų kariuomenės problema.
  Keturiasdešimt trejų - keturiasdešimt ketverių metų žiemą Kaukazą užėmė vokiečių kariuomenė. Karas pradėjo vykti ne pagal stalinistinį scenarijų.
  Kovo mėnesį naciai užėmė Indiją ir pradėjo judėti Australijos link. Ir tuo pat metu sugrėbė Afriką.
  Stalinas pasiūlė jiems taiką bet kokiomis sąlygomis. 1944 m. pavasarį, užbaigęs Afrikos užkariavimą, Hitleris priėmė Stalino taikos pasiūlymą.
  Sąlygos buvo sunkios, įskaitant reparacijų mokėjimą, žaliavų ir kitų dalykų tiekimą Trečiajam Reichui.
  1944 m. vasarą nusileido Didžiojoje Britanijoje, o Londonas krito per vieną savaitę. Po to prasidėjo didžiulis puolimas prieš Ameriką. Vintikas ir Shpuntik sukūrė naujus povandeninius laivus, kurie plaukė greičiau nei valtys ir nukreipė torpedas į radarą. Ir dar daug dalykų buvo išrasta.
  Ypač stiprus tapo lazerio instaliacija diskeliuose. Ir tai buvo tiesiog puiku.
  Amerika išsilaikė iki 1945 metų liepos ir kapituliavo. Atėjo ramybės laikotarpis. Laikina tiesa...
  Hitleris buvo nepatenkintas tuo, kad Japonija užgrobė per daug teritorijos. O jis tiesiog troško keršto ir krašto užėmimo.
  O 1953 metų balandžio 20 dieną prasidėjo karas su Japonija. Stalino įpėdinis Berija pasiūlė Hitleriui savo pagalbą.
  Fiureris tam tikromis sąlygomis sutiko. Būtent SSRS kaunasi visa jėga, tačiau grįžta tik pietinis Sachalinas ir Kurilų kalnagūbris.
  Beria, kuri ir toliau mokėjo Hitleriui didžiulę duoklę, taip pat sutiko su šiomis sąlygomis.
  Nuo pat pradžių karas japonams buvo nesėkmingas. Ypač jiems trukdė jų skraidančios lėkštės, kurios buvo ginkluotos lazeriniais ginklais ir šilumos spinduliais. Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme sudegė iki pelenų ir ištirpo į metalo drožles.
  Kita vertus, SSRS metė į mūšį tankus T-54 ir IS-7, kurie taip pat buvo stipresni už japonus, bei reaktyvinius lėktuvus.
  Karas truko penkis mėnesius ir baigėsi Japonijos pergale bei okupacija. Tai buvo skambi pergalė...
  O mūšiuose pasižymėjo Alenkos tankų įgula IS-7. Automobilis veikė gerai ir sudaužė daug japonų mastodonų.
  O merginos šaudė naudodamos nuogus kojų pirštus, ir gana taikliai.
  Bet tai jau detalės...
  SSRS atgavo Sachalino pietus ir Kurilų kalnagūbrį. Ir taip jis užsitikrino valdžią ir naujas žemes...
  Hitleris, dar kai kurie sugriovė visą likusį pasaulį. Tačiau SSRS jam nuolat kentėjo. Fiureris norėjo naujų užkariavimų ir Vermachto didvyriškumo.
  O 1958 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas didelis karas su Maskvos puolimu.
  Vokiečių merginos kaunasi danguje. Albina ir Alvina.
  Jie numuša sovietų lėktuvus. Merginos beveik nuogos, su vienu bikiniu ir basos. Oro ginklai nukreipti į priešą.
  Albina numuša sovietinį automobilį ir girgžda:
  - Mūsų nuomone, tai šokas!
  Alvina taip pat nutraukia sovietinį jaką ir priduria:
  Mūsų imperijos šlovei!
  Ir kariai vienu metu taip pat kovojo ir kovojo su priešu. Ir jie mėgsta kankinti žmones.
  Čia komjaunimo narys buvo nukankintas. Išrengta ir nuoga mergina buvo sumušta botagu. Tada komjaunimo nario basos kojos buvo apdegintos karšta lazdele. Ir turiu pasakyti, kad jiems tai patiko.
  Tada jie sulaužė mergaitei kojų pirštus. Ir pats prašmatniausias kankinimas - deglu padegti Veneros krūtinę. O nuo skausmo šoko mergina prarado sąmonę.
  Tačiau Albina nenurimo ir dėl to. Ji atnešė fakelą prie nuogos mergaitės krūtinės. Ir kepti. Tada ji nukirto ir suvalgė minkštą mėsą sušuko:
  - Kaip skanu!
  Alvina ant liepsnos pakepino kitą spenelį ir pasakė:
  - Taip, tai puiku!
  O vokiečių merginoms tai labai patiko.
  Bet ne visi padarai tokie. Štai Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova danguje kovoja su vokiečių grifais.
  Ir jie parodo savo įgūdžius ir išmintį.
  Merginos, žinoma, kaunasi basos ir su bikiniais. Ir atneškite priešui mirties dovanas.
  Ir dainuoti sau;
  - Šlovė komunizmo šaliai,
  Leninas įkvėpė mus kovoti...
  Nulaužtas kalnagūbris žino fašizmą
  Kurkime naują pasaulį!
  Anastasija apšaudė priešą nuogais kojų pirštais, numušė vokiečių lėktuvą ir šaukė:
  - Už raudonąjį komunizmą!
  Akulina Orlova mikliai smogė priešui plikomis kojomis, nukirto jį ir lojo:
  - Už rusiškos dvasios pergalę!
  Ir merginos urzgė choru:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Tokia sunki kova vyksta visame fronte.
  Vokiečiai tikrai stiprūs. Ir jie juda, nors ir lėtai, su didele žala.
  Merginos kaunasi pėstininkų...
  Komjaunuolės vienos kelnaitės.
  Čia Alenka duoda kulkosvaidžio pliūpsnį, nukirsdamas nacius ir išmušdamas visą eilę kovotojų.
  Tada jis sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Anyuta taip pat šaudo į priešą. Tai daro labai gerai ir aiškiai. Ir nukirto nacius. Tada jis plikomis kojų pirštais meta granatą, sulaužydamas nacių tanką ir cypia:
  - Už šventąją Rusiją!
  Alachas taip pat šaudo į priešus. Tai daro labai tvarkingai. Nuogu kulnu jis meta mirties dovaną, darydamas tai meistriškai. Rudaplaukis Fricas išmuša ir sušunka:
  -Už komunizmo epochą!
  Marija taip pat šaudo į priešą. Jis pjauna nacius, todėl yra labai agresyvus ir cypia:
  - Už Rusiją, mūsų mama!
  Ir nuogais kojų pirštais vėl svaidys granatą. Vokiečių tankas, gavęs žalą, apvirsta... Ir kovinis komplektas suplyšo.
  Marusya, sutriuškinęs nacius. Ir nuogais kulnais išmetė visą krūvą granatų, išdavė:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Tokios čia merginos, tiesiog kolosalios kovotojos. Taigi visi naikinami iš eilės.
  Čia yra kovos penketas. O kiek fašistų pret. Ir juodieji kariai dalyvauja puolime. Turiu pasakyti, kad jie yra labai kovingi vaikinai.
  Tačiau jų rusės pjauna be ceremonijų.
  Gražus batalionas, kai kariai beveik nuogi. Ir taip įdegęs, šokoladinis.
  O danguje matosi galingi vokiški automobiliai Yu-888. Jie numetė bombas ant sovietų pozicijų, sutriuškindami priešą. Ir jie elgiasi su dideliu atsidavimu.
  Eva, mėtanti bombas, spaudžianti nuogą, apvalų kulną ant pedalo. Mesti dovanas į sovietinius miestus, riaumoja:
  - Trečiasis Reichas nenugalimas!
  Agata sutiko, išskirdama sunaikinimo dovanas:
  - Mes jau nulaužėme visus savo priešus!
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Olegas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir atlieka savo misiją.
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Rybačenko, kardais naikindamas nacius, riaumojo ir pėstininkus, ir tankus:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir mėto mirtinas adatas plikomis pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Rašytojas berniukas primena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu judesiu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Rybachenko niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybachenko mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip malūnsparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša puolime dainavo:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko gurkštelėjo:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir sušuko:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas kovoja ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims ir basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Olegas atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Olegas Rybachenko, sumažindamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  
  VIENA TSRS TARP VILKŲ
  Nutraukimas įvyko dėl saulės žybsnio, dėl kurio 1941 m. birželio 22 d. JAV, Didžioji Britanija ir jos kolonijos buvo išjungtos. Iš pradžių tai neturėjo ypatingos įtakos karo eigai. Vokiečiai pažengė taip pat, kaip ir tikrojoje istorijoje. Fiureris taip pat pasuko į pietus, o Japonija užėmė laukimo poziciją... Ir vėl šalta žiema išgelbėjo Raudonąją armiją nuo visiško pralaimėjimo ir leido jai imtis kontrpuolimo netoli Maskvos. O Japonija tuo tarpu užgrobė tas valdas Ramiajame vandenyne, kurios anksčiau priklausė Britanijai ir JAV ir į kurias dabar negalėjo patekti papildomos pajėgos.
  Pavasarį ir vasaros pradžioje rytų fronte vokiečiai iškovojo pergalių seriją ir vėl pradėjo puolimą prieš Stalingradą. Tačiau čia ir prasidėjo nukrypimas nuo realybės. Antrojo fronto nebuvimas leido vokiečiams perkelti daugiau kariuomenės iš Europos ir iš Libijos, paliekant ten tik italų garnizonus.
  O puolimas prasidėjo ne tik prieš Stalingradą, bet ir į Tikhviną. Ir dabar jiems vadovavo Rommelis, kurį fiureris labai vertino už britų pralaimėjimą Libijoje ir Tolbuko paėmimą.
  Mūšiuose dalyvavo ir pirmieji "Tigro" tankai. Rommelis pradėjo puolimą naktį ir sugebėjo nustebinti sovietų kariuomenę. Situaciją apsunkino tai, kad vokiečiai turėjo pranašumą aviacijoje, todėl jėgų kovai su sąjungininkais neeikvodavo.
  Pilotas Marselis sparčiai įgijo sąskaitų rytų fronte. 1942 m. birželį jis viršijo numuštų orlaivių skaičių - šimtą penkiasdešimt ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tačiau tai buvo tik karjeros pradžia.
  Danguje, tiesą sakant, Raudonajai armijai buvo sunkiau. O vokiečiai sugebėjo užimti Tikhviną, o paskui dar kelis miestus ir dvigubu žiedu atkirsti Leningradą, vėl užblokuodami šį miestą.
  Sovietų vadovybė bandė prasiveržti į Leningradą ir veržtis į centrą. Tačiau pasiekti sėkmės šiose srityse neužteko jėgų.
  Guodė tik tai, kad naciai buvo įstrigę Stalingrade, o tai suteikė galimybę rinkti naujus rezervus.
  Tačiau Leningradas liko užblokuotas. Iki šiol į karą neįstojo Turkija ir Japonija, o SSRS turėjo galimybę pakeisti mūšių bangą. 1942 m. lapkritį sovietų kariuomenė pradėjo puolimą prie Ževo ir Stalingrado.
  Valdant Rževui, sėkmė nebuvo pasiekta. Tačiau prie Stalingrado žiedas buvo uždarytas. Bet kaip paaiškėjo laiku. Trečiasis Reichas turėjo daug daugiau atsargų, ir Rommelis pradėjo puolimą į Stalingradą iš šiaurės, o į Mainšteiną iš pietų.
  Padėtį apsunkino netikėtas Japonijos įsitraukimas į karą. Samurajus, nors buvo suvaržytas mūšio Kinijoje, užpuolė Vladivostoką.
  Tikriausiai Hirohito bijojo, kad Trečiasis Reichas pralaimės ir įstojo į karą.
  Be to, Japonija turėjo pakankamai išteklių ir pėstininkų plataus masto puolimui.
  Raudonoji armija buvo prispausta, o Rommeliui pavyko prasibrauti iš šiaurės į Stalingradą. Mainsteinas buvo laikinai sustabdytas, tačiau sulaukęs papildomo pastiprinimo ir paramos iš Paulo, prisijungė prie jau atblokuotų karių.
  Taip atsirado dar vienas žiedas, kuriame atsidūrė sovietų kariuomenė.
  Po atkaklių kovų dauguma jų buvo sunaikinti ir paimti į nelaisvę. Po to vokiečiai užbaigė Stalingrado užėmimą. O 1943 metų kovą į karą įstojo ir Turkija. Situacija tapo dar sudėtingesnė. Ore vokiečiai išlaikė pranašumą. Marselis viršijo trijų šimtų numuštų orlaivių skaičių ir tapo pirmuoju vokiečiu, gavusiu antrąjį Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Gegužės mėnesį vokiečiai pradėjo naują puolimą, masiškai naudodami naujus tankus - "Tigrą", "Panterą" ir "Liūtą". Ir jie sėkmingai žengė į priekį, nors Raudonoji armija ėmėsi galingos gynybos. Tačiau jėgos jau buvo nelygios, nes sovietų kariuomenė kovojo trijuose frontuose vienu metu - prieš Trečiąjį Reichą, jo palydovus, Japoniją ir jos kolonijas bei Turkiją. Padėtį apsunkino nacių paskelbtas totalus karas, dėl kurio kelis kartus padidėjo ginklų gamyba, nesant sąjungininkų bombardavimo. Taigi SSRS šansai greitai sumažėjo!
  Tiesa, "Fritz" žengė į priekį lėtai, nes prieš juos buvo gili gynyba. O sovietų kariuomenė, turėdama patirties, kovojo labai narsiai. Bet jie vis tiek pralaimėjo.
  Tačiau jie kovojo labai drąsiai, o kai kurie kariai demonstravo aukščiausią klasę. Štai, pavyzdžiui, Elžbietos tanko įgula ant paprasčiausio T-34-76 kovoja su naciais.
  O vokiečiai lėtai juda link sovietų kariuomenės, išsirikiavusios į pleištą arba kiaulę. Priekyje yra sunkiausias ir geriausiai apsaugotas tankas "Lev". Ji primena Panterą, tik daug didesnė ir sveria devyniasdešimt tonų. Korpuso priekiniai šarvai yra 150 mm ir pasvirę kaip T-34, o šonai yra 82 mm su nuolydžiais. Bokšto kakta paprastai yra labai gerai apsaugota: 240 mm su nuolydžiais, o šonai taip pat yra silpnesni nei 82 mm, kaip ir korpusas. Ir galingas 105 mm pistoletas su dideliu 70 EL vamzdžio ilgiu. Tai tankas, galintis pataikyti iš toli.
  Elizabeth basa koja pavarų dėžę perjungia į viršų.
  Ir trisdešimt keturi įsibėgėja. Iš toli šaudyti į "Liūtą" nenaudinga ir reikia prieiti arčiau. Galinga vokiečių mašina siunčia mirtinos jėgos sviedinį. Jis skuba pro šalį. Tanke esančios merginos linksmai juokiasi ir judina basas kojas.
  Šiaurės Kaukaze gegužės pabaigoje karšta, o bikiniais vilkinčios gražuolės smagiai leidžia laiką.
  Elena švilpuku pažymi:
  - Dabar fašistas gaus į ragus!
  Jekaterina, purtydama nuogą įdegusią koją, sutinka:
  - Mes jį būtinai pataikysime!
  T-34-76 ir toliau greitėja, tačiau bekelėje greitis yra ribojamas. "Liūtas" išvis vos ropoja, o judresnės "Panteros" ir "Tigrai" sulėtina greitį, kad nesitrauktų į priekį.
  Tačiau šios mašinos yra pavojingos, ypač Panther, galinčios iššauti penkiolika šovinių per minutę. Iš to galite tikėtis netikėtumo.
  Eufrazija, spausdama pliką kulną ant dujų, šaukia:
  - Kovokime virtuoziškai!
  Tanko "Liūtas" pistoletas turi reikšmingą trūkumą, jis šaudo tik penkis šūvius per minutę. Apskritai, ne pats sėkmingiausias modelis. Šarvus pradurti yra per daug, ir nebūtina smūgiuoti iš per didelio atstumo. "Tigrai" ir "Panteros" prasibrauna iš dviejų kilometrų, iš didesnio atstumo beveik neįmanoma patekti į mobilų ir mažą trisdešimt ketvertą. Taigi ar buvo verta aprūpinti liūtą tokiu galingu ginklu? Kiti sovietiniai tankai yra dar lengvesni, išskyrus KV-1S, tačiau šis tankas irgi neturi pranašumų gynyboje, o važiavimo charakteristikos tik prastesnės.
  Elžbieta pasuka savo kūną ir šaukia:
  - Kvėpuoju krūtine, oras platus,
  Jis ryškiai spindi, žvaigždžių kilimas yra begalinis ...
  Jausmai žaidžia, basos merginos gyvos,
  Žaisk danguje, aš noriu skristi į saulę amžinai!
  Pralaužti Levo baką net į šoną nėra lengva. Bokštelio šonai, kaip ir Panther, yra nuožulnūs, o korpuso šonų viršutinė dalis taip pat. Šiuose rezervuaruose jau buvo pritaikyta tipiška "katės" forma, užtikrinanti geresnę apsaugą dėl šlaitų. Ne taip, kaip "Tigras", beveik kvadratinis. Tačiau "Tigras" buvo sukurtas prieš karą ir atrodė kaip KV uniforma. Tačiau "Tiger" -2, vėlesnė plėtra, taip pat yra "katės" pavidalo, ir netrukus šis bakas bus išleistas į seriją. "Liūtui" įsilaužti į lentą taip pat beveik neįmanoma. Tik apatinė korpuso dalis neturi šarvinio nuolydžio, bet ją dengia ritinėliai. Tai yra, reikia prasibrauti iš arti ir patekti tiksliai tarp čiuožyklų.
  Taigi merginoms tenka sunki užduotis. Be to, judantis trisdešimt ketvertas dreba taip, kad beveik neįmanoma tiksliai nušauti.
  Elžbieta paklausė savo draugų:
  Ar galime nugalėti priešą?
  Elena užtikrintai atsakė:
  - Kai merginos neturi batų, jos basomis kojomis įgauna tokį jautrumą, kad būtinai pataikys į priešą.
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Taip, merginų nuogi kulniukai - pergalės garantas!
  Ir dabar, išvengus pralaimėjimo, trisdešimt ketveriukės nuslysta ant lentos. Svarbiausia čia vengti panteros ir tigro ginklų. Jie greiti ir tikslūs. Ir jūs negalite prasibrauti per šiuos tankus kaktoje.
  Elena šaudo į vokietę apnuogintais kojų pirštais. Tačiau pravažiuoti čiuožyklą judant beveik neįmanoma. Tačiau priešo ledo aikštynas sulaužytas, ir "Liūtas" sustoja.
  Trisdešimt keturi vėl eina pro jį. Ir pasiunčia mirtiną sviedinį į apatinę šono dalį.
  Catherine pažymi:
  - Mūsų patranka pasenusi - "Liūto" tikrai negalima paimti!
  Bet kaip ir susierzinusi, Elena pataikė į priešo šoninę dalį ir "Liūtas" užsidegė.
  Merginos nemažina greičio, vėl rieda į priekį. Dabar jie turi silpnesnį tikslą: "Pantera". Užtenka pataikyti jai tiesiai į šoną.
  Elžbieta pažymi:
  - Praktiška katė!
  Catherine juokdamasi pastebėjo:
  - Bet vos šliaužia, kad neišliptų iš "Liūto" priedangos.
  Ir Elena iš tolo šovė į Panterą, kuri pasirodė esanti toli į šoną ir atidarė šoną. Ji turi ploną - 40 milimetrų, ir nesvarbu, kad ji pasvirusi.
  Vokiečių tankas sprogsta su trenksmu. Taip, gražuolės smarkiai pakliuvo.
  Jie yra su savo žavia kovos grožybių malone.
  Tačiau sviediniai švilpia pro šalį, beveik liesdami šarvus.
  Trisdešimt ketveri yra labai pavojinga, ir ji primena žmogų, kuris šokinėja tarp srovių.
  Elžbieta vėl šovė basa koja ir dainavo:
  - Aš galiu viską, mes pasiduodami pataikysime į Vermachtą!
  Žinoma, su tokiomis merginomis pats velnias nėra baisus. Nors nacių puolimas yra agresyvus ir jie turi daug tankų ...
  Jėgos nelygios. Nors automobilių skaičius apytiksliai lygus, vokiški - sunkesni. Daugelis sovietinių tankų yra lengvi ir nėra visiškai pasirengę kovai su nacių monstrais.
  Tačiau Elžbietos įgula daro stebuklus ir keliaudama nušauna dar vieną "Panterą".
  Komjaunuoliai kaunasi su ginklais. Jie šaudo tiksliai. Jie bėgioja, blyksčiodami basi, apvaliais kulnais. Ir pataikė į priešą tiesiai į taikinį.
  Alenka su aistra komanduoja:
  - Nepasiduok merginos!
  Ir dabar patranka išspjovė sviedinį, tiksliai į T-4, pramušantį šį tanką. Bet čia, žinoma, "Liūtas", ne taip lengva paimti. Ir čia reikia pabandyti.
  Anyuta nuogais kojų pirštais rodo į automobilį ir šaudo tiksliai iš galo, sakydama:
  - Šlovė komunizmui!
  Alla taip pat šaudo labai tiksliai ir priduria:
  - Šlovė didvyriškumui!
  Apie kovojančias merginas čia nieko nepasakysi - aukščiausia klasė ir akrobatika!
  Marija, padavusi sviedinį į ginklą, dainavo:
  - Vis aukščiau ir aukščiau
  Ieškokite mūsų paukščių skrydžio...
  Ir kvėpuoja kiekvienu propeleriu,
  Mūsų sienų ramybė!
  Marusya pridūrė, šaudydamas į Fritzą:
  - Tikrai taip....
  Masinis rusų ir ne tik rusų didvyriškumas pasireiškė viskuo ...
  Išmatuoti, prislopinti gegutės garsai, tarsi skambantis laikrodis, nuvilnijo per apkasus. Reti medžiai su tankia žalia vainiku vėjo gūsiuose, kaip pionieriai sveikinantis, sveikina pavargusius karius. Kai kuriems tai netgi gali atrodyti kaip įspėjimas - sako, tu eisi į kitą pasaulį!
  Vladimiro Michailovskio vadovaujamas batalionas, žiauriai sumuštas ankstesniuose mūšiuose, ypač gegužinėje, dabar skubiai papildytas naujais naujokais, ruošiantis įveikti vieną pavojingiausių rajonų. Trys kilometrai į rytus Dono vandenys veržiasi karo liepsnomis.
  Dauguma nendrių buvo apanglėjusios nuo padegamųjų bombų, vanduo pajuodo nuo suodžių. Lyg didžiuliai degtukai gedulingoje gėdoje, sprogimo bangos nugriautos tilto poliai stovi atskirai ir atlieka atramų vaidmenį.
  Vietiniai pionieriai laivais gabena laukų dovanas, taip pat dėžes su amunicija didvyriškiems sovietų kariams, pasiruošusiems stoti į mirtiną kovą su įsiutusiomis nacių miniomis.
  Taigi keturi iš jų nutempė ilgą dėžę į vilko uogomis apaugusį krūmą. Ten kaip mohaukas tykojo kruopščiai užmaskuotas prieštankinis ginklas. Prie ginklo veikia trys kareiviai ir veržlaus žvilgsnio ginklininkas Alesya. Mergina, labai liekna, bet rankos nuo alinančio darbo vingiuotos. Jis taip pat kartu su vaikinais bando paruošti spąstus, jei nacių būrio tankas ar "šarvuočiai" bandytų apeiti natūralų kalnelį.
  Kariai didžiąja dalimi vis dar yra visiškai bebarzdžiai ir neapšaudyti, jaunuoliai, baigę sutrumpintą šaukimo kursą - pusantro mėnesio ir, žinoma, nusistovėjusius SSRS pasirengimo šauktiniams mokymus. .
  Kai kurie kariai jau turi patirties. Nuo jaunų gyvūnų jie skiriasi šeriais, judesių aštrumu, kai kurie yra pervynioti. Visų pirma, vienaakis Ivanas, kuris atrodė kaip tikras piratas, paleido savo barzdą. Praporščiko titulas ir jau pora įsakymų, gautų įvairiuose mūšiuose, tiksliau - pirmasis prie Maskvos. Kai, atrodė, padarė neįmanomą: sustabdė Fritzą, o priešininkus net porą šimtų kilometrų nuvarė kaip šunų mušamuosius.
  Kiek apleistos įrangos turėjo Fritzas. Gal ne tiek daug, o tankai dažnai būdavo, o šarvuotieji transporteriai su pabūklais ir kulkosvaidžiais, kurie taip skaudžiai kankino sovietų pėstininkus 1941 metų vasarą ir rudenį - bent dešimt centų!
  Tačiau šalčiui viršijus trisdešimt laipsnių, visi šie teutonų monstrai prarado galimybę tiesiog judėti... Sušalo benzinas ir užšalo riebalai.
  Deja, jiems nepavyko pribaigti nacių iki galo. Iš dalies dėl vadovybės kaltės, kuri prašė didelių pajėgų šturmuoti miestus, kuriuose glaudėsi vokiečių daliniai. Taip, ir atšilimas atėjo - ar tai negerai ...
  Pavasarį Ivanas pelnė ir antrąjį ordiną - jam pasisekė dėl pasalos nužudyti generolą ir kelis karininkus. Tačiau mūšis buvo sėkmingas tik iš dalies. Persekiojimo metu pasiklydęs skeveldra pataikė Ivanui Krasnovui į veidą ir atėmė akį. Deja, čia karas, o ne vaikiškas filmas, kur pagrindinis veikėjas visus kulia, o į jį negali pataikyti net šimtas kulkosvaidžių.
  O dabar jiems tenka dirbti fiziškai sunkų darbą: kasti apkasus, kameras ir duobių gaudykles.
  Pionieriai jiems padeda, o laukuose ramu, o patys vaikinai ir merginos maldavo padėti vyresniems broliams. Jie net per daug uoliai dirba, stengiasi daugiau, neskaičiuoja jėgų. Taip ant įdegusių, suragėjusių rankų ir nuogų, sumuštų vaikų pėdų išsipūtė ir išniro venos. Tuo pačiu metu jie vis dar sugeba dainuoti;
  Mes esame komunizmo vaikų pradininkai -
  Gaisras, palapinė ir skambanti buglė!
  Prakeikto fašizmo invazija -
  Kas laukia įnirtingo žygio!
  
  Ką mes praradome šiose kovose?
  Ir tada mūšiuose su priešu įsigijo?
  Anksčiau buvome tik pasaulio vaikai -
  O dabar gimtojo krašto kariai!
  
  Tačiau Hitleris žengė žingsnį mūsų sostinės link,
  Numetė bombas neskaičiuojant krioklio!
  Ir man Tėvynė dar gražesnė už dangų -
  Dabar atėjo kruvinas saulėlydis!
  
  Į agresiją atsakysime griežtai -
  Nors jie patys yra aukšti, taip, deja, jie yra maži!
  Bet kardas trapios paauglės rankose -
  Stipresnis už šėtono legionus!
  
  Tegul tankai veržiasi lavina po lavinos,
  Ir mes padalijame šautuvą į tris!
  Tegul policija nusitaiko į nugarą,
  Bet Šventasis Dievas juos žiauriai nubaus!
  
  Ką mes nusprendėme? daryti taikos darbą
  Ir už tai, deja, aš turėjau nušauti!
  Ramybė jau bjauri.
  Taip pat yra smurtas!
  
  Su mergina mes kartu bėgiojame basomis -
  Nors snigo, sniego pusnys dega kaip anglis!
  Bet nebijok, pažink vaikus -
  Fašistas bus drąsiai kulka įvarytas į karstą!
  
  Čia jie pastatė niekšišką Fritzo kompaniją,
  O kiti bailiai bėga!
  Mūšyje mes sutriuškiname pėstininkus kaip dalgį -
  Mes ne kliūtis jaunoms vasaroms!
  
  Pergalės pasiekimas bus gegužės mėn.
  Dabar pūga dygliuota, kietas sniegas!
  Berniukas basas, jo sesuo basa,
  Skuduruose vaikai sutiko klestėjimo laiką!
  
  Iš kur atsiranda šios jėgos?
  Ištverti skausmą ir šaltį, tas poreikis!
  Kai draugas išmatavo kapo dugną,
  Kai draugas dejuoja - aš mirsiu!
  
  Kristus palaimino mus, pionierius,
  Jis pasakė: Tėvynė tau duota Dievo!
  Tai pirmasis tikėjimas,
  Sovietinė, šventa šalis!
  Iš tolo pasigirsta artėjančių tankų burzgimas, o danguje dūzgia lėktuvai. Ir jau riaumoja galingi apgulties ginklai. Nuo stipriai sprogstamų sviedinių smūgių aukštai į dangų svaidosi žemės grumstai ir išlydyta velėna. Čia ji skaito mūšį. Majoras Vladimiras Michailovskis rankose laiko trofėjinį žiūroną ir stebi plieninės fašistinės lavinos artėjimą. Jie bando varyti pionierius į užnugarį, bet jie nenori išeiti ir prašyti šautuvų rankose kovoti.
  Ginklų visiems neužtenka, nors vietiniai vaikai atsinešė medžioklinius šautuvus ir net sportinius lankus. Visi nori drąsiai kovoti ir laimėti. Ir mirti su paskutine mintimi apie Tėvynę nepavyks.
  Majoras Michailovskis įsako:
  - Neatidarykite ugnies be komandos!
  Iš tiesų, jie turi tik du "keturiasdešimt penkis" visam batalionui, o tai reiškia, kad yra galimybė leisti Fritzą arčiau.
  Pirmyn, kaip įprasta tarp nacių, labiausiai saugomi automobiliai; tankai T-4 ir savaeigiai pabūklai "Hunter". Jie turėtų užleisti vietą lengvesnėms transporto priemonėms ir šiek tiek atsiliekantiems pėstininkams.
  Nacių automobiliai ir motociklai retkarčiais sulėtina greitį, bijodami išsiveržti į priekį...
  Tačiau pionierius Julius Petrovas įrodo, kad jie čia liko ne veltui. Negana prieštankinė mina, ištepta savadarbiais klijais, o ant velėnos viršaus, kuri vielos pagalba tampa nematoma, juda tarp kelmų, tiesiai po T-4 vikšru.
  Plieninės vikšro plokštės guli ant mirtinos dovanos. Sprogimas neatrodo per stiprus, tačiau vikšras nuplėšiamas, nacių tankas pradeda rūkyti ir sukasi aplink bokštą.
  Kiti berniukai naudoja panašius įrenginius. Kadangi vokiečių pėstininkai yra bailūs, o tankai ir savaeigiai pistoletai yra be gynybos priekyje, jie už tai bus nubausti.
  Garsusis "Medžiotojas" žemu siluetu ir tvirtais šarvais atrodo kaip suplotas vėžlys. Šie savaeigiai ginklai pasirodė visai neseniai sovietų ir vokiečių fronte. Dėl gerų vairavimo savybių, pabūklo, galinčios prasiskverbti į padorų atstumą ir išgyvenimo mūšyje, Hunter iš karto tapo palyginimu kalbomis.
  Tačiau jo vikšrai vis dar įprasti, nors ir platūs... Tačiau dar geriau pakirsti automobilio dugną ir priversti jį išspjauti vidų atsarginėmis dalimis.
  Štai sudužęs "Medžiotojas", kaip piratų fregata su sulūžusiu vairu, nuslysta į šoną ir prispaudžia prie T-4. Ir abu plieniniai karstai ant vikšrų pradeda švytėti, o po kelių akimirkų sprogsta dėl detonuojančių šovinių.
  Jau keliolika vidutinio svorio transporto priemonių buvo sustojusios sulūžusios ir bejėgės.
  Bet už jų likusi meškerė, ypač daugybė šarvuotų. Čia savaeigis pistoletas "Hunter" prideda greitį ir... Įkrenta į užmaskuotą duobę. Tik vikšrai kyšo iš viršaus ir bejėgiškai juda.
  Pionieriai džiaugiasi. Kažkur iškastose duobėse savadarbių sprogmenų. Jis pagamintas rankų darbo būdu. Žinoma, silpnesnis už dinamitą, bet norint išjungti važiuoklę pakanka.
  Fritzas patiria didelių aukų, sugenda šarvuočiai, kai kurie pravažiuoja pavojingas zonas, tačiau juos pasitinka mėtant granatas ir sprogmenis.
  Čia net greito proto jauni kovotojai statė mažas katapultas. Jie išmeta specialų maišelį distiliuoto medžio spirito, sumaišyto su parako elementais.
  Nukentėjus, plonesni nacių transporto priemonių šarvai pasiduoda, todėl įgulos užsidega mėlynomis liepsnomis. Pamišęs iš skausmo Fricas rėkia širdį veriančiai ir išsisklaido iš siaubo perkreiptais veidais.
  Kai kurie iš jų net atsisako savo įrangos...
  Tik gaila, kad daug priešų, prie apkasų privažiuoja kai kurios mašinos, viską užliejančios kulkosvaidžių ugnimi.
  Ir jie užklysta ant ežių ... Alesya tuo tarpu vadovauja keturiasdešimt penkeriems. Žinoma, jūs nepriimsite T-4 ir "Hunter", bet galite išbandyti šonus. Apie šarvuotus transporterius nėra ką pasakyti. Visi prasibraus ir padarys grindis įkaitusio metalo krauju!
  Mažo kalibro pistoletas turi daug privalumų, palyginti su dideliu - ugnies greitis, lengvumas maskuoti. Ir jie žino, kaip pasirinkti tikslus.
  Naciai niurzgia, žiauriai kaip hienos. O tarp sovietinių vaikinų yra žuvusių ir sužeistų. Ypač tragiška, kai miršta jauni kovotojai, tik pradėję gyventi. Štai labai jauna pionierė mergina, vos pakėlusi sprogstamąjį paketą, skuba su juo po vidutinio tanko T-3 vikšrus. Bjauri dėžė su ilgu, bet iš pažiūros plonu kamienu pašoka ir nuplėšia nuo jos kvadratinį bokštą.
  Ir kovotojai vėl svaido granatas, o kulkosvaidžiai pradėjo vinimis vinimis šliaužiančius motociklus. O nacių karių galvos sprogo kaip prinokusios vyšnios, kurias nuvertė kruša.
  O didelių motociklų dujų bakai sprogsta, išmesdami smarkios ugnies srautus. Atrodo, kad vyksta pragariškų džinų riaušės. Štai keletas šarvuočių vežėjų taip pat prisijungia prie savo nelaimingų kolegų.
  Alesya, rodydama į "Medžiotoją", taikosi į apatinę korpuso dalį. Sunku ten patekti, bet tai vienintelė galimybė prasibrauti pro negailestingą savaeigį ginklą. Sklandžiai judėkite pirštu, tada pasukite.
  Pistoletas švelniai atsimuša, o fašistinė mašina skyla per pusę. Ir vėliava su svastika krenta į kruviną purvą.
  Alesya sušnabžda:
  - Teisingumas reikalauja aukų, labdara - aukų, o teisingo tikslo sėkmė - aukų!
  Posūkyje ginklininkė mergina ilsisi nuoga, kad geriau pajustų Žemės bioritmus ir žolės dvelksmą padais ir vėl šaudo, pataikydama į sąnarį klastingą T-3.
  Matyti, kad beveik visi vidutiniai nacių armados tankai jau buvo išjungti. Čia pastarąjį sunaikino pionierius, nepaisydamas sužalojimo, stūmė statinę, su sprogstamojo karbido, anglies dulkių, pjuvenų mišiniu su nedideliu kiekiu fosforo. Didvyriškas vaikas po kiauros žaizdos nebeturėjo jėgų stumti vamzdžio, o jo bendražygis Andrejus, bėgdamas persikryžiavęs, po ratais pastūmė keturiasdešimt tonų sveriantį savaeigį pistoletą "Shmel". Įspūdinga 150 milimetrų kalibro pabūkla šovė aukštyn ir liko pakelta. O pionierių sielos, plazdančios iš suplėšytų kūnų, veržėsi į laimingą dangaus karalystę, kurioje niekada nebūna smurto ir skausmo.
  Likę gyvi fašistų vežėjai, netekę sunkesnių kolegų palaikymo, pradėjo suktis atgal... Vagnerio muzikos riaumojimas nutilo, prasidėjo bendras skrydis.
  Vladimiras Michailovskis, šluostydamasis kraują nuo kaktos, pasakė:
  - Rusų karys gali mirti stovėdamas, bet jis niekada negyvens ant kelių! Rusija gali nukraujuoti, bet joks kraujas nenukraujuoja mūsų drąsos ir ištikimybės Tėvynei!
  Ir likę gyvi pionieriai tai patvirtina... Nors daugelis jų jau apdegę ir sužeisti.
  O Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova kaunasi danguje, pasiruošusios varžytis su šlovinguoju Marseliu, kuris jau surinko daugiau nei keturis šimtus numuštų lėktuvų, už kuriuos gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus penktojo laipsnio auksu. ąžuolo lapai, kardai ir deimantai.
  Tačiau merginos aiškiai pasiryžusios rimtai kovoti. Čia jie su tuo pačiu bikiniu ir basomis kovoja. Ir pradurti liuftvafės lėktuvus.
  Anastasija apnuogintais pirštais nukreipia ginklą į taikinį, numuša fašistą ir sako:
  Mūsų tikėjimas yra didelis
  Tęsis amžinai!
  Ir mirkteli savo partneriui. Akulina taip pat pargriauna fašistą, smogia jam labai tiksliai, naudodama plikomis kojomis ir rėkdama:
  - Už komunizmo idėjų didybę!
  Ir atidengia perlinius dantis. Tokia mergina yra kovinga ir išsilavinusi.
  Ir spindi dantimis.
  Anastasija, savo Yak-9 numušusi kitą vokiečių lėktuvą, agresyviai cypia:
  - Rusijos erelis virš planetos,
  Išskleidęs sparnus pakils...
  Priešas bus pašauktas atsakomybėn
  Bus nugalėtas, sulaužytas!
  Akulina tai noriai patvirtina numušdama priešininkus:
  - Bus sulaužytas!
  Nors, žinoma, tarp vokiečių atsirado ir gražių asų merginų. Albina ir Alvina kovoja naujausiame ME-309. Tokie kovos kariai pavogė.
  Ir jie nuostabiai vikriai numuša sovietų lėktuvus. ME-309 yra labai galingas lėktuvas, ginkluotas trimis 30 mm oro patrankomis ir keturiais kulkosvaidžiais. Prieš tokį monstrą rusiški automobiliai negali atsispirti.
  Jei numuša, tai nušauna be gailesčio.
  Albina, padedama nuogų kojų pirštų, į taikinį dainavo lėktuvo patranką. Smūgiavo priešą ir cypė:
  - Už Trečiojo Reicho pergalę!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Alvina taip pat sumušė priešą. Ji nutraukė sovietinius Jak-9 ir sušuko:
  - Už didžiąsias mūsų kariuomenės sienas!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Kovos, sąskaitų gavimas ir Huffmanas. Jis dar nėra vienas iš didžiųjų asų, bet sparčiai progresuoja. Taip pat galima sakyti, kad pragaro monstras.
  Vokiečiai, nors ir lėtai, ir su dideliais nuostoliais, juda Volgos pakrante, artėdami prie Kaspijos jūros.
  . 2 SKYRIUS
  Jėgos buvo aiškiai nelygios. Ypač erzino fašistinė aviacija. Focke-Wulf gausiai pateko į frontą, o jo galingi ginklai ir greitis tapo Raudonosios armijos problema. Be to, šį automobilį buvo per sunku nuleisti. Ji yra patvari ir stipriai šarvuota.
  ME-309 sovietų pilotams taip pat pasirodė nemaloni staigmena tiek greičiu, tiek ginkluote. Ir jis gana susmulkino sovietų dalinius.
  Bombombardavo sovietų pozicijas ir naują bombonešį Yu-288, labai galingą mašiną. Įprastu apkrovimu gabeno keturias tonas bombų, o perkrovimo variante - šešias tonas. Ir jis sąžiningai gavo sovietų dalinius.
  Rommelis taip pat parodė savo klasę kaip vadas, kaip ir Mainsteinas.
  Vis arčiau vokiečiai artėjo prie Astrachanės. Ir netikėtai sovietų vadovybei "Fritz" pradėjo puolimą palei Volgą Kamyšino kryptimi. Tai buvo drąsus, bet galingas žingsnis. Ir nors buvo sunku juos sustabdyti.
  Tačiau Raudonosios armijos gynyba vis dar stipri... Per savaitę naciai pajudėjo penkiasdešimt kilometrų ir buvo sustabdyti.
  Jie buvo sutikti kontratakomis, sovietų daliniai ....
  Tuo pačiu metu japonai bandė sukurti puolimą prieš Alma-Atą. Ir tada įsibėgėjo įnirtingos kovos.
  Merginos kovojo lygiai su vyrais, o gal net geriau už jas.
  Margarita Magnitnaja ir Tatjana Bulatnaja - gražios merginos, šaudytos iš kulkosvaidžių.
  Jie numušė samurajus ir dainavo:
  - Neišsiskirk su svajone
  Pirmas žingsnis gyvenime yra...
  Tu vėl matai virš žemės,
  Įniršusių išpuolių sūkuriai!
  Margarita nuogais kojų pirštais metė žudikišką granatą, suplėšė japoną ir dainavo:
  - Niekas mūsų nesustabdys
  Niekas mūsų nenugalės...
  Mes palaidosime vermachtą žemėje,
  Mūsų draugystė yra monolitas!
  Tatjana, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Tikrai monolitas!
  Japonai žengia į Alma-Atą. Jie turi daug karių ir įvairių rezervų. Tai kovojantys vaikinai. Tačiau merginos jas nupjauna. Jie beviltiškai kovoja.
  Tatjana Bulatnaya metė dar vieną granatą, suplėšė samurajų ir dainavo:
  - Už mano puikų pasiekimą!
  Ir mirktelėjo akys, safyro spalvos. Linksma mergina, nieko nesakyk.
  O Margarita nuogu kulnu ims ir išmes mirties dovaną, suplėšydama japonų karius.
  Ir dainuoti:
  - Viskas susimaišę, susipynę, kenčiančių bėdų sūkuryje!
  Ir vėl jis meta nuogus kojų pirštus, citrina į japoną ...
  Prie jų prišliaužia iki juosmens nuoga ir basa karžygė Oksana ir stumdo pro granatų dėžę šnabždėdama:
  - Bus šaunu merginos!
  Ir visi trys kariai dainavo:
  - Samurajus nuskriejo ant žemės, spaudžiamas plieno ir ugnies!
  O gražuolės kaunasi su dideliu įniršiu. Jie ne veltui ėjo per ugnį ir vandenį bei varinius vamzdžius.
  Štai Oksana basa koja meta granatą, pataikydama į japonų lengvąjį tanką "Chikha". Na, tai puikus tikslas.
  Margarita, šaudydama į priešą, dainavo:
  - Galima tikėti ir nesant tikėjimo! Galite padaryti, jei bylos nėra!
  Tatjana logiškai pastebėjo:
  - Tai, ką tu sakai, yra paradoksas!
  Margarita nuogais kojų pirštais metė granatą ir logiškai pastebėjo:
  - Ar genijus nėra paradoksų draugas?
  Tatjana pasisuko, nupjovė samurajų ir sutiko:
  - Žinoma, drauge!
  O kariai ėmė ir prapliupo juoktis... Jie kaunasi su merginomis, o dar sako... Ne veltui Rusija prisimena, kaip kovojo merginos!
  Oksana, žinoma, kovoja aukščiausiu lygiu. Ir šaudo iš skirtingų taškų, ir mergina sukasi kaip viršūnė.
  Tai gražuolės, niekam nieko neduos. Ir sugraužti išdavystę kartu su samurajumi.
  Veda ugnį ir Andželą. Mergina taip pat agresyvi, raudonplaukė. Kariai mieliau kovoja basomis ir atlieka milžiniškų proporcijų žygdarbius.
  Andžela pastoja eilę ir juokdamasi sako:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Už sovietų valdžią!
  Ir nuogais kojų pirštais meta žmogžudišką citriną.
  Mūšiai vyksta, o dabar japonų puolimas baigiasi ....
  Jau keturiasdešimt trečios liepos pabaigos. Naciai priartėjo prie pačios Volgos deltos, joje prasidėjo mūšiai.
  Elžbieta ir jos įgula beviltiškai kovoja. Pirmieji tankai Tiger-2 taip pat pradėjo atvykti į frontą. Jie panašūs į "Panterą" ir "Liūtą", bet kažkas tarp jų. Taip pat su racionalaus šarvų pasvirimo kampais ir ilgavamzdžiu 88 mm kalibro pistoletu 71 EL. Sveria šešiasdešimt aštuonias tonas ir artimas tankui "Liūtas" pagal šarvą, bet šiek tiek mažesnio dydžio.
  Dideli tankai, nieko nepasakysi.
  Elžbieta su mergaitėmis medžioja vokiečius. Jie prasiveržia pro T-4 ir šaukia:
  - Šlovė šviesių metų idėjoms,
  Pionierių šauksmas visada būkite pasiruošę!
  Tarkime, kariai yra pirmos klasės. Ir jie ne tik šlovingai kovoja, bet ir dainuoja;
  Sąjunga nesunaikinama, laisvosios tautos,
  Tai nebuvo žiauri jėga ir baimė, kuri susibūrė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  O svajonėse draugystė, šviesa, protas ir drąsa!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  
  Per audras mums švietė progreso saulė,
  Per audras ir audras puolėme į priekį ...
  Kalnus judame tarsi be svorio,
  Visas pasaulis, švytintis komunizmo link, ateina!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  
  Planetos tautos yra vieningos kaip broliai,
  Budistai, musulmonai draugai amžinai!
  Tegul proto šlovė, didelis vardas,
  Visos pasaulio tautos yra šeima!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  Merginos puikiai dainuoja, o dar geriau kovoja, atlieka tokius žygdarbius. Nors istoriją rašo nugalėtojai ir nežinia, ar jie bus prisiminti, jei karas bus pralaimėtas?
  Alenka su savo baterijomis, su merginų komanda bando sulaikyti priešus Volgos deltoje. Ir ji parodo, ką gražuolės iš principo sugeba.
  Ir jie tikrai gali daug.
  Anyuta šaudo basomis kojomis ir riaumoja:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ir taip visa baterija ėmė ir dainavo vienbalsiais balsais;
  Kovojame dėl geresnio likimo
  Kad žmonių gyvenimas būtų lengvesnis...
  Ir sutriuškink prakeiktą minią
  Kad būtų mažiau piktų priešų!
  
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mūsų motinos Rusijos garbei...
  Rusijos žmonės tiki nenugalimais,
  Ir padaryk visus Žemėje gražesnius!
  
  Mums duota kovoti už Tėvynę,
  Saugoti Tėvynės didybę...
  O kartais gyvenimas tėra filmas
  Nors tai turėtų būti rojaus atspindys!
  
  Visi žmonės turi pasiekti svajonę,
  Protingai tiki komunizmu...
  Kad Žemėje būtų daugiau laimės,
  Ir revanšizmo ugnis neatėjo!
  
  Mūsų caras, didysis genijus Pugačiovas,
  Jis iškėlė valstiečius į šventą kovą ...
  Bet koks verslas bus ant peties,
  Ir mylėk mergaitę basą berniuką!
  
  Mes tapsime dar stipresni už velnią
  Kai perkeliame mokslo akiratį...
  Suplotas po piktadario kanopomis,
  Nors iš plyšusios aortos trykšta kraujas!
  
  Taip, tai mūsų teisingi draugai,
  Mes galime padaryti Tėvynę laimingesnę...
  Žmonės tiki, kad visa šeima,
  Puiki spinduliuojanti Rusija!
  
  Pažvelk į žmones drąsiai į horizontą,
  Neleisk piktiems debesims uždengti dangų...
  Mes suteiksime priešui pergalingą balą,
  Ir tu būsi laimingas herojus mūšyje!
  
  Aš nežinau žodžio bailys
  Mes, rusai, nesame prastesni...
  Mes Svarogas turime Baltąjį Jėzų,
  Ir amžinai džiaugsis gegužės mėn.
  
  Merginos ir berniukai apvaliame šokyje,
  Mes basos merginos įeiname...
  Juk mums visagalis Dievas Rod,
  Nebūk besmegenis papūgos berniukas!
  
  Ir Leninas įkvėpė mus kovoti,
  Išmintingas Stalinas palaimino žygdarbį ...
  Galingas cherubas išskleis sparnus,
  O mūsų raumenys tiesiog pagaminti iš plieno!
  
  Tėvynės didybė bus viduje
  Kad mes tokie kariai su Dievu...
  Čia mes patvirtinsime šlovę plieniniu kardu,
  Kuris skydas buvo padirbtas Svaroge!
  
  Trumpai tariant, būk ištikimas Viešpačiui,
  Švytinčios Rusijos šlovei...
  Mes tik žinome riterius erelius,
  Už mūsų yra Baltasis Dievas Kristus Mesijas!
  Čia nuo tikslaus smūgio iš ginklo užsidega "Liūtas". Taip, naciai jį gauna specialiai ant ragų.
  Kol vyksta mūšiai, vaikai laiko negaišta.
  Daša ir Vaska klajoja vokiečių kariuomenės užnugaryje. Jie stebi, kaip kolonomis juda technika. Skuba motociklai, ropoja savaeigiai ginklai. Yra daug karių, įskaitant SS ir kitus dalinius.
  Vaska pastebėjo galingo vokiško savaeigio ginklo "Ferdinando" judėjimą, naikinantį tankus.
  Berniukas sušnibždėjo mergaitei:
  - Panašu, kad "Fritz" perkelia papildomas pajėgas į šiaurę nuo Stalingrado.
  Daša šypsodamasi pažymėjo:
  - Mūsiškiai vis tiek juos sumals!
  Nemcevas iš sunkvežimio piktai šaukia ant vaikinų. Vaikai ima ir bėga, mirga, pilki nuo dulkių, pliki, apvalūs kulniukai. Jie taip pat gali sudaryti jiems eilę.
  Berniukas ir mergaitė nubėgo prie krūmų ir įšoko. Daša su entuziazmu pastebėjo:
  - Partizanai gali viską!
  Vaska sutiko su tuo:
  - Žinoma... Tikrai laimėsime!
  Daša su entuziazmu dainavo:
  - Laukiu pergalės! Laukiam pergalės! Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiu pergalės, laukiu pergalės! Mes galėsime nugalėti fašizmą!
  Vaska su tuo sutiko ir sutraiškė vikšrą savo basų vaikų kojų pirštais:
  - Mes galime! Mes gimėme, kad pasaka išsipildytų!
  Daša mirktelėjo ir pažymėjo:
  - Ir ką? Manau, kad pasaką išsipildysime, o vermachtas taps dulkėmis!
  O vaikai iš visų jėgų choru dainavo;
  Vardan mūsų teisios šalies,
  Ką komunizmas duos visatai...
  Būsime ištikimi savo Tėvynei,
  Nutieskime kelią į sėkmę, kūrybiškumą!
  
  Putinas valdė Rusiją kaip didvyris
  Bet erelis ją paliko skrendant ...
  Didysis fiureris, žinoma, hemorojus,
  Bet Stalinas reiškia ir vardą!
  
  Tikiu, kad laimėsime Trečiąjį Reichą
  Nenuostabu, kad Putinas persikėlė į Staliną ...
  Virš pasaulio auksinis sparnuotas cherubas,
  Ir šėtonas-Adolfas dabar išprotėjo!
  
  Vokiečiai turi visą Europą po ranka,
  Ir Afrika, ir Azija, ir valstybės ...
  Ir Adolfas mano, kad jis yra kietas
  Bet fiureris bus nubaustas!
  
  Hitleriui Rusija yra kaip tvartas,
  Jis nori pasidaryti savo...
  Bet tai bus, aš tikiu, kad komunizmas yra rojus,
  Braškės išdygs, sėjos lysvės!
  
  Netikėk, mūsų žmonės visai nėra silpni,
  Tačiau per daug Fritzų sugavo...
  O slavo išvis nepažįsti vergo,
  Mūsų motinos Rusijos vardu!
  
  Ir Leninas mus įkvėpė žygdarbiui,
  Jis man parodė, kaip reikia daryti...
  Kadangi Dievas iš tikrųjų yra vienas,
  Bet komunizmu reikia drąsiai tikėti!
  
  Ne, nepasiduok Rusijos priešui,
  Galų gale, Baltasis Dievas yra su mumis - visatos Kūrėjas ...
  Aš padėsiu tai tėvynei mūšyje,
  Kad gyvenimo sėkmė nesikeistų!
  
  Kaip toli galite nužudyti artimuosius?
  Deja, karui pabaigos nėra...
  Taip išretėjo mūsų kariuomenės mūšiuose,
  Padarykite tai, ko nesigėdysite!
  Tai gera jaunų karių daina. Jie dainavo tai ir vėl pajudėjo, grėbdami dulkes išilgai tako nuogais, suragėjusiais kulnais.
  Vaikai buvo linksmi ir išoriškai patenkinti gyvenimu. Nors ir liekna, jos veidai įdegę kaip šokoladas, o plaukai, atvirkščiai, šviesūs. Puikūs vaikinai.
  Vienas iš motociklu važiavusių vokiečių juos meiliai pavadino. Ir pasiūlė šokoladą. Alkana Daša ištiesė rankas, bet Vaska truktelėjo jai už rankovės:
  - Nežemink savęs!
  Surasta protinga mergina
  - Geriau suvienykime nacius!
  Vaskai, kuris pats yra oda ir kaulai, ši idėja patiko. Ir dar paprašė šokolado.
  Hitlerininkas linktelėjo ir pūstelėjo laužyta rusų kalba:
  - Dainuok berniuk!
  Vaska linktelėjo ir dainavo su didžiuliu įkvėpimu;
  Partija subūrė visą Rusiją,
  Apsaugo begalę laukų...
  Juk žmonės tiki tokia jėga
  Šlovė sovietų žemei!
  
  Stalinas yra aukščiausias apdovanojimas,
  Stalinas yra išminties skrydis...
  Turite drąsiai kovoti už jį.
  Visi žmonės seka Staliną!
  
  Mums suteikiami džiaugsmingi sparnai,
  Turime didelę valią...
  Stalinas yra gausos džiaugsmas,
  Šlovė, puiki šalis!
  
  Stalinas yra didžiausias visatoje,
  Stalinas auksasparnis cherubas,
  Mūsų žmonės su nesikeičiančia sėkme,
  Patikėk, amžinai nenugalimas!
  
  Stalinas išgelbėjo žmones,
  Didžiausias erelis pasaulyje...
  Už mūsų Tėvynę ir laisvę,
  Jis išskleidė savo sparnus virš žemės!
  
  Nėra aukščiau už spindintį Staliną,
  Jis puikus kaip paprastas baltas Dievas...
  Kovoti su putomis ir laimėti,
  Fiureris greitai bus įvarytas į karstą!
  
  Suteikdami garbę mūsų Tėvynei,
  Žinokite ją gražesnę, kad nerastumėte...
  Greitai gyvensime komunizmo sąlygomis,
  Ir mes neturime kito kelio!
  
  Stalinas yra visos planetos pasididžiavimas,
  Stalinas beribis komunizmas...
  Jo darbai bus apdainuoti
  Fašistas visiškai sunaikintas!
  
  Stalinas padarė šlovę Rusijai,
  Stalinas iškėlė ją virš žvaigždžių ...
  Jis iškėlė imperiją iki kraštų,
  Stalinas yra tiesiog idealas!
  
  Stalinas užkariauja visatą
  Jis turi puikų žvaigždžių laivyną...
  Bandymai bus skirti ugdymui
  Stalinas nuves į komunizmą!
  
  Rusijai Stalinas yra saulė,
  Nuožmiai šviečia tamsoje...
  Merginos balsas garsus
  Žemėje nėra gražesnio vadovo!
  
  Stalinas yra Svarogo įsikūnijimas,
  Stalinas sukūrė Rusijos galią ...
  Jis randa Rodą širdyje -
  Didžiausias meistras!
  
  Nėra gražesnio lyderio visoje Žemėje,
  Stalinas yra didžiausias iš žmonių...
  Kurkime laimę mūsų visatoje,
  Pasiutęs piktadarys sunaikintas!
  
  Mano sūnūs ir komjaunimo nariai,
  Už Tėvynę būkite kartu formuodami...
  Juk jūs, merginos, stipresnės už tigrus,
  Mielas genijus Stalinas su mumis!
  
  Pasiekimų negalima suskaičiuoti,
  Skrendam kaip strėlė...
  Mūsų švytinti Rusija,
  Tėvynė juda komunizmo link!
  Daša dainavo kartu su Vaska, o vaikams viskas buvo taip skambu ir gražu.
  O jie dar šoko, basomis vaikų kojomis trypė savo įdegusius, batų nuo šalčio nepažinusius vaikus ir jau kovo mėnesį trypė per sniegą.
  Daina vokiečiui, kuris nelabai suprato rusiškai, patiko, jis iš maišo išsitraukė kiaulienos konservus ir padavė vaikams.
  Ir pritariamai linktelėjo.
  - Zer Gut!
  Berniukas ir mergaitė nusilenkė ir nuėjo toliau. Jiems dar tik vienuolika metų, bet jie protingi ir turi stiprią atmintį. Surinkite tikslią informaciją. O kartą šviesiaplaukė Daria net krepšyje atnešė vokiečiams miną. Ji yra protinga mergina ir gerai moka jų kalbą. Jie net nepagalvojo, kad toks gražus vaikas baltais plaukais ir mėlynomis akimis gali atnešti mirtį.
  Ir tai pavyko...
  Štai jie vėl skanauja vokiškus šokoladus, o jų nuotaika linksma ...
  Daria šypsodamasi pažymėjo:
  - Jei nugalėsime nacius, pasistatysiu sau trijų aukštų namą, iš marmuro ir su fontanu!
  Vaska nusijuokė.
  - Ar tapsi buržua?
  Mergina atsakė:
  -Ne! Aš tiesiog turėsiu savo komunizmą!
  Vaska nusijuokė ir vėl dainavo;
  Kai buržua nuėjo į mano žemę,
  Namai buvo sudeginti, mergaitės iškirstos ...
  Atrodė, kad nuliai buvo suskaičiuoti,
  Berniukams buvo nuskusti plaukai iki nulio!
  
  Narsusis Kibalchišas paėmė šautuvą,
  Ir įstojo į Liaudies armiją...
  Bet jis išsakė planus visiems Malchish-Bad Boy,
  Kas atidavė statinę už uogienę!
  
  Ir štai aš kaboju ant stovo, berniukas,
  Jie mane kankina botagu ir adatomis ...
  Atsakydamas, aš juokiuosi į veidą, aš esu budelis -
  Ir aš tikiu, kad Tėvynė taps rojumi!
  
  Gyvūnai apkepino man kulnus ugnimi,
  Vaiką stipriai sumušė srovė...
  Bet patikėkite manimi, miltai yra niekas,
  Kad raudonasis buržujus laimėjo!
  
  Jie laužo kaulus, įlindo piktas metalas,
  Ant stovo budeliai mane stulbina...
  Bet aš tuo tikiu, svajojo berniukas
  Gegužės mėnesį bėgioti po Berlyną!
  
  Tikiu, kad draugas Leninas vadovaus
  Nemokamai, Varšuva, Praha, Londonas!
  Greitai paskelbsime laimėjimo rezultatą
  Ir virš Berlyno raudona vėliava išdidžiai!
  
  Dabar vaiko kulnai vis dar dega,
  Padas, kuris beveik visada yra basas...
  Ir rimtai trenkė į nugarą,
  Tikriausiai mama, tu jau žilaplaukė!
  
  Bet aš nepasiduosiu šiems budeliams,
  Aš neprašysiu tikėjimo, pažink gailestingumą ...
  Tegul katė staigiai plaka nuo peties,
  Žinau, kad Leninas duos, tikėk atlygiu!
  
  Kibalchišas juokėsi iš kankinimo,
  Neatskleidė paslapčių, miršta išdidžiai...
  Pragare amžinai taip šaukia "Blogas berniukas",
  Demonai pila jam dervą į gerklę!
  
  Leninas yra su mumis, matai amžinai,
  Ir mano širdyje dega liepsna...
  Didelė svajonė išsipildė
  Ant visos planetos bus raudona reklama!
  Daria sušvilpė ir trypė basa koja:
  - Puiku! Ar pats ją kūrėte?
  Vaska linktelėjo.
  - Taip! Jo istorija man padarė didžiulį įspūdį!
  Daria linktelėjo ir pastebėjo:
  - Ar prisimeni, kaip policininkai tave ir mane pagavo ir basas per šaltį varė per sniegą, o paskui plakė, o kulnus plonomis šakelėmis pritaikė.
  Vaska lengvai patvirtino:
  - Taip buvo... Jums skauda kulnus ir skauda pečius, kai kabojate ant stovo. Tačiau prieš mus nebuvo jokių įrodymų ir....
  Daria atsidususi pastebėjo:
  - Taip, bet policininkai norėjo, kad mirtinai sušaltume. Bet kai man trenkė buteliu į galvą, basa koja pagavau skeveldrą. Ir tada ji perdavė jį į rankas. Tada nukirpau virvę sau ir tau.
  Vaska linktelėjo.
  - Taip, buvo... Vis dėlto siaubingai. Bet žinote, šaltyje nudegusių padų pūslės neskauda! O kai vėliau išlipome, mums viskas užgijo kaip ant šunų!
  Daria lengvai patvirtino:
  - Taip, gydo mus gerai! Esu prikimšęs tokius šiurkščius padus, kad nebijau vaikščioti ant anglių!
  Vaska išsipūtęs pasakė:
  - Aš taip pat! Mes - pionieriai, komunizmo vaikai!
  Daria patvirtino:
  Ir mes tikrai laimėsime!
  Berniukas ir mergaitė dainavo:
  Nemirtingų komunizmo idėjų pergale
  Mes matome savo šalies ateitį...
  Ir raudona vėliava, mūsų Tėvynė,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  . 3 SKYRIUS
  1943 m. rugpjūčio pradžioje vokiečiai vis dėlto išėjo, įveikę atkaklų sovietų kariuomenės pasipriešinimą Kaspijos jūrai. Tai tikrai didelis Fritz pasiekimas. Kuris pasiekė didžiausių dividendų. Dabar Kaukazas buvo atkirstas sausuma nuo pagrindinio žemyno.
  Sėkmės sulaukė ir turkai, kurie po atkaklių kovų pagaliau užėmė Batumį ir užbaigė Jerevano apsuptį. Taigi, nuodugniai spaudęs sovietų kariuomenę Užkaukazėje.
  SSRS padėtis tapo labai sunki. O Stalinas įsakė pradėti puolimą šiaurėje, kad koridoriumi prasiskverbtų į alkaną, mirštantį, bet dar nepasiduotą Leningradą.
  Prasidėjo Tihvino puolimas. Ten buvo mestos nemažos pajėgos, nors štabas neturėjo pakankamai atsargų. Situaciją komplikavo į frontą atvykusios švedų, neva savanorių divizijos, kurios sustiprino jų pozicijas.
  Taip, ir vokiečiai rimtai sustiprėjo ...
  Mūšiai vyko nuo rugpjūčio dešimtosios, sovietų kariuomenė per pirmąsias tris mūšio dienas pajudėjo dešimt kilometrų. Čia rugpjūčio keturioliktąją pirmą kartą į mūšį stojo vokiečių tankas "Maus". Nelabai sėkminga plėtra, sverianti šimtą aštuoniasdešimt aštuonias tonas. Tiesa, automobilį vairavo rimtas ekipažas, labai kovingos nacistinės merginos.
  Agnė, Adala, Angelina, Agata, Afroditė - penkios Trečiojo Reicho gražuolės su "A" raide. Ir kaip jie kaunasi ant Mauso ir šaudo iš dviejų ginklų vienu metu.
  Iš trumpavamzdžio 75 mm patrankos šaudomi labai sprogūs sviediniai, o iš 128 mm patrankos - sunkesni, demonstruojant smogiamąją galią.
  Agnė šaudo apnuogintais pirštais ir iškaltomis kojomis. Jis atsitrenkia į sovietinį automobilį, tiesiogine to žodžio prasme nuplėšdamas jo bokštą ir cypia:
  - Aš kosmoso mergina!
  Adala pasiunčia šūvį iš minos ir cypia:
  - Ir aš esu akrobatinis, suplėšykite visą įgulą!
  Taip pat mergina naudoja plikus kojų pirštus. Sovietiniai trisdešimt keturi kriauklės pataikė į Mausą, bet atšoka kaip žirniai. Automobilis gerai apsaugotas. Ir tu negali jos lengvai trenkti. Iš jos kaip teniso kamuoliukai skrenda kriauklės, ir net su didelio kalibro tokio monstro nepavyks prasibrauti.
  O mergina nušaunama iš priešlėktuvinio ginklo, neprisileidžiant priešo arčiau.
  Agata taip pat šovė plikomis kojų pirštais ir urzgė:
  - Tegul mano kardas trenkia, mes suplaksime priešus!
  Adala agresyviai patvirtino, šaudė labai taikliai:
  Mes esame šviesos ir žemės kariai!
  Angelina daužė nuogais kojų pirštais, sudaužė sovietinį tanką T-34-76 ir šaukė:
  - Dėl didelių laimėjimų!
  Afroditė taip pat pataikė sviediniu, kuris buvo sunkus kaip krūva, sutraiškė sovietinį T-60 ir girgždėjo:
  - Šventasis karas bus mūsų pergalė!
  Agnė daužė, naudodama nuogą kulną, sulaužydama priekinius priešo šarvus ir išdavė:
  - Imperijos vėliava pirmyn - šlovė žuvusiems didvyriams!
  Šios merginos čia yra gana bjaurios ir žudančios. Ir ne veltui negalima jų praeiti. Dėl savo basų kojų ir kūno bikinių jie šaudo be jokios progos. Vadinasi, jų taip lengvai nugalėti nepavyks.
  Siaubinga "Pelė", daužyta mirtinu ginklu, ir niekam nedavė šanso.
  Įskaitant KV seriją.
  Bet jei yra vokiečių moterų, kurios taip atkakliai ir sėkmingai kovoja, tai yra sovietinio lygio merginos - didvyrės.
  Štai, pavyzdžiui, Nataša su savo partneriais. Jie tiesiog turi kuklų savaeigį pistoletą-85, kuris ką tik atvyko į frontą. O merginos jau visa jėga muša nacius.
  Žinoma, gražuolės basos ir su bikiniais. Ir jie nacius sutriuškina kruopščiai, lyg kūjis trenkia į stiklo gabalus.
  Ir tai labai įsimintina, kai tokios merginos demonstruoja aukščiausio lygio erelio skrydį.
  Nataša šaudo nuogais kojų pirštais ir daužo Panterą, po to šaukia:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Ir jis parodys liežuvį!
  Zoja taip pat sumuša priešą. Sumušė jį labai stipriai. Sulaužys šarvus ir plevėsuos:
  - Komunizmo šlovei!
  Augustina taip pat sunkiai kovoja, o jei spaudžia priešą, tai daro labai kruopščiai. Pertraukos ir riaumojimas:
  - Šlovė komunistiniam pasauliui!
  Dolbanetas ir Svetlana. Ir taip pat labai taikliai. Nuogais kojų pirštais. Sutraiškykite priešo šarvus ir girgždėkite:
  - Už komunistinio pasaulio didybę!
  Ir parodyk liežuvį...
  Čia merginos, jausdamos įkvėpimą, dainavo, kūrė tiesiog kelyje;
  Gražuolės puola basos
  Tokios gražios merginos bėga...
  Jei reikia smogti į Fritzą kumščiu,
  Arba suskaldykite jį kulkosvaidžiu!
  
  Merginos neabejoja
  Jie laidos mirusius nacius...
  Ir jie stipriai muš jį iš kojų,
  O kai kur kaukia mėsėdžiai vilkai!
  
  Rusija yra žodis kariams
  Kai tiki, kad geriau nebus...
  Nors kartais niūrus lygiavimas,
  Kur triumfuoja piktasis juodasis Kainas!
  
  Netiki, komjaunuoliai nebėga,
  Ir jei jie bėga, tada tik puolime ...
  Ir visi naciai bus nužudyti iš karto,
  Ir fiureris pakels viską į kapojimo bloką!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Ji švytinti, tiesiog graži...
  Kas bailys, nevertas net rublio,
  O ginčytis su kariu pavojinga!
  
  Bet žinok, kad nugalėsime nacius,
  Joks blogis soste neviešpataus...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Ir Dievas Svarogas su didybe karūnoje!
  
  Kas bailys, patikėk manimi, silpnas vergas,
  Jo likimas yra vienas - ištverti įžeidimus ...
  Šiandien šaltkalvis, rytoj - meistras,
  Ir tu pats gali nugalėti kitiems žmonėms!
  
  Merginos turi jėgų, tik ugnikalnis,
  Ji kartais ir galingai griauna kalnus ...
  Karas siautėja piktas uraganas,
  Ir žmonijos mirtis, atvirai kalbant, nukerta!
  
  Taigi aš jums nuoširdžiai pasakysiu, riteriai,
  Mes stiprūs, kai mes, rusai, esame vieningi...
  Reikia užkandžio šakutei ir peiliui
  Mes esame riteriai nenugalimuose mūšiuose!
  
  Koks mūsų tikėjimas Viešpačiu Kristumi,
  Nors Lada taip pat gerbiama ...
  Draugas Stalinas mums kaip tėvas,
  Ir komunizmo vieta bus rojus!
  
  Tas, kuris buvo, kai mirė, prisikels,
  Ir mes tapsime gražesni ir išmintingesni ...
  Ir, žinoma, vyras labai didžiuojasi,
  Nors kartais neša nesąmones!
  
  Meilėje mūsų Tėvynė yra kaip žvaigždė,
  Patikėk, ji niekada neišeis...
  Didelė svajonė išsipildė
  Visoje visatoje bus ramybė ir laimė!
  
  Myliu Mariją, šventai gerbiu Ladą,
  Svarog yra gražus, o Perunas yra puikus ....
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Šventi ikonų veidai man brangūs!
  
  Kada bus tikras rojus
  Tai išsipildys, patikėkite manimi, visos viltys ...
  Tu atiduodi savo širdį Tėvynei,
  Viskas bus gerai, stipriau nei anksčiau!
  Merginos gerai kovojo ir puikiai susikomponavo. Ką jau kalbėti apie tokius karius, joks Hitleris Rusijai nėra baisus.
  Nepaisant to, sovietų kariuomenė po dešimties dienų atkaklių kovų vis dėlto įsiveržė į Tikhviną.
  Kovos užvirė už patį miestą. Jėgos, žinoma, labai net nelygios.
  Vokiečiai užgrobė oro viršenybę ir be perstojo bombarduoja. Padėtį apsunkina užsienio divizijos, kovojančios Vermachto pusėje. Ypač daug itališkų dalių.
  Jie bando atstumti Raudonąją armiją nuo Tikhvino. Tačiau rusų daliniai atkakliai kovoja. Tai jų vienintelė, reali galimybė išgelbėti apgultą iš bado mirštantį Leningradą. Maisto ten galima numesti tik oru, tačiau vokiečiai turi stiprius naikintuvus, ir tai padaryti labai sunku.
  O rugpjūčio antroje pusėje naciai šturmavo Astrachanę. Ir šiame mieste sovietų merginos kovojo su dideliu didvyriškumu ir drąsa.
  Šį didvyrišką miestą dengia basų merginų batalionas.
  Alenka basa koja meta granatą, tada paleidžia pliūpsnį, pjauna nacius ir ištaria:
  - Jei moteris geidulinga kaip katė, vadinasi, jos vyrui galvoje pelės!
  Anyuta, šaudydama į Fritzą ir basa koja mėtydama granatą, čiulbėjo:
  - Ryškiausios idėjos - niūrios iš šešėlinės politikos, kai jos įgyvendinamos!
  Alla, šaudydama į Fritzą ir mėtydama granatą, plikais pirštais išmušdama tanką, sumurmėjo:
  - Moteris gudri kaip lapė, o valdo net liūtą, jei vyras turi gaidžio proto!
  Marija, šaudydama iš ginklo ir numušdama Fritzą, suriko:
  - Dievas gali padaryti bet ką, tik pranoksta moterį prašymais, Jis bejėgis!
  Matryona, šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais svaidydama mirtiną dovaną, pažymėjo:
  - Moteris, kad jos neprarytų vyras kaip boa, turi turėti kobros įgėlimą!
  Alenka, toliau šaudydama į nacius, šmaikščiai pažymėjo:
  - Žmogus gali būti kaip Kūrėjas viskuo, tik mėgdžiojimas kaip beždžionė jo nepadaro gražaus!
  Anyuta šaudė į priešą, tada taikliu granatos metimu išmušė tanką ir pasakė:
  - Žmogus gali pranokti Visagalį Dievą tik savo pasipuikavimu, ir net tada, jei jis yra intelektualiai sukurtas Pitekantropo!
  Alla, toliau labai tiksliai šaudydama į "Fritz", išleido:
  - Moteris nenori būti višta, bet jos idealus vyras - gaidys!
  Marija, šaudydama į nacius ir taikliais metimais basa koja pataikė į Panterą, pažymėjo:
  - Moteris lapė tikrai turi vilko gniaužtą bebrų patinams!
  Marusya, taip pat sprogdindama nacius ir plika kulnu paduodanti sprogstamąjį paketą, paskelbė:
  - Politikoje kaip miške, jei ąžuolą surysi kiaulę, jei kiškis suryja lapę, jei asilas - tris kailius numes!
  Alenka, toliau vykdanti pašėlusį šaudymą ir apipylusi pėstininkus suskaidytomis citrinomis, vyaknula:
  - Kuo moteris šviesesnė, tuo ji labiau lapė!
  Anyuta taip pat šaudė į nacius, šienavo juos, svaidė granatą nuogais kojų pirštais ir girgždėjo:
  - Pilkiems žmonėms trūksta pilkosios medžiagos smegenyse, ryškių asmenybių, pilkos spalvos galvoje dideliais kiekiais!
  Alla, šaudydama į priešą, nuogu kulnu paduodama sprogstamąjį paketą, šmaikščiai išleido:
  - Pilkas žmogus yra vienišas kaip vilkas, o kaip kiškis neturi poilsio!
  Marija, pjaunanti Fritzą, šmaikščiai pastebėjo:
  - Jeigu politikas yra stambi lapė, tai liūto dalis yra jam suteikta!
  Marusya iššovė iš granatsvaidžio ir sviedė citriną plikais kojų pirštais, girgždėdamas:
  - Lapė politikas atima iš rinkėjo varnos galimybę važiuoti kaip sūris svieste!
  Alenka, toliau šaudydama iš ginklo ir nuogu kulnu pasidavė sprogstamajam paketui, sušuko:
  - Žvaigždžių danguje mažiau nei Šventojo Rašto interpretacijų!
  Anyuta, šaudydama į nacius, išleido:
  - Budelis raudonu chalatu, teisingesnis, iškalbingas politikas!
  Alla, toliau šaudydama, logiškai pažymėjo:
  - Budelis turi pagaląstą kirvį, politikas - aštrų žodį, pirmas pučia galvą, antras laša į smegenis!
  Marija, toliau tiksliai mušdama Fritzą ir plikais pirštais mesdama dar vieną mirties dovaną, pažymėjo:
  - Kapoti galvas kartais humaniškiau nei lašinti ant smegenų!
  Matrena, nukirsdama nacius ir nuogu kulnu mėtydama granatą, išdavė:
  - Jei leisi politikams ant galvos lašėti, iš susierzinimo plaukus draskysi!
  Alenka, šaudydamas į vokiečių generolą ir prasiverždamas pro jį, grėsmingai pasakė:
  - Politiko kalbos - kaip vanduo smegenims plauti!
  Anyuta, taikliai šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais paleisdama citriną, išleido:
  - Koks yra didžiausias Dievas politikoje, kas kuria neteisybę!
  Alla, šaudanti į nacius ir plika kulnu mesdama sprogstamąjį paketą, išdavė:
  - Politikas visada žiūri į rinkėją kaip į asilas su lapės žvilgsniu arti!
  Marija, šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais mėtydama mirtinos galios granatą, ištarė:
  - Moteris mėgsta apnuoginti savo vargšą kūną, kad apsirengtų turtingiau!
  Marusya paleido ilgą seriją, nutraukdama Fritzo liniją ir murkdama:
  - Moteris basa greičiau apsivelka vyrą, net jei jis ne visai batas!
  Alenka, tiksliai šaudydamas į nacius, pažymėjo:
  - Su apnuogintu moterišku kulnu vyrą lengviau sukioti ant madingų aulinukų!
  Anyuta iššovė iš granatsvaidžio ir išdavė:
  - Moteris, norėdama gauti madingus batus, turi tinkamai "apsiausti" vyrą!
  Alla, mušdama nacius sprogimais ir mėtydama granatą į nuogus pirštus, atsakė:
  - Moteris, kuri nemoka laiku apnuoginti kojos, liks "apsėta" amžinai!
  Marija, šaudydama į priešą ir apvalia kulnu mesdama sprogstamąjį paketą, išdavė:
  - Labai dažnai vyras, žiūrėdamas į apnuogintas moteriškas kojas, rizikuoja "apsupti" save iki valkatos būsenos!
  Marusya, tiksliai šaudydama į priešą ir nuogu keliu duodama granatą, atsakė:
  - Kad neliktų amžinai basas, reikia laiku nusiauti batus!
  Alenka, toliau šaudydama į nacius ir išmušdama iš jų kvapą, šmaikščiai išleido:
  - Mergaitės basa koja geriau nei įsibrovėlio brezentinis batas!
  Anyuta, toliau šaudydama nenumaldomu tikslumu, pažymėjo:
  - Tvirčiausi šarvai neatsispirs, prieš gležną odą, žavūs mergaitiški padai!
  Alla, šaudydama į vokiečių užpuolikus, paskelbė:
  - Moterys labai sumaniai basomis kojomis lipa į vyro piniginę!
  Marija labai tiksliai šaudė į nacius ir trenkė jiems į galvas:
  - Auksinėms monetoms, basoms kojoms ir nuogoms krūtims lipniausia moteriška kūno dalis!
  Marusya, toliau šaudydamas, nesigailėdamas nacių, išleido:
  - Moteriai kartais reikia nusiauti batus, kad nepriklauptų prieš poreikį!
  Alenka, taikliai rašydamas apie nacius ir sukrovęs juos į krūvas, logiškai pažymėjo:
  - Lengviau vyrą pasodinti ant kelių basa koja!
  Anyuta, šaudydama į priešą, agresyviai pastebėjo:
  - Laiku basas, niekada basas!
  Alla, mušdama priešus ir nukirsdama oponentus, niurzgėjo:
  - Moteriai lengviau kopti į auksinę viršukalnę basomis kojomis!
  Marija taip pat daužė nacius ir murkė:
  - Tu aulinių batų vyras, jei nemėgsti moteriškų kojų!
  Marusya, šaudydama į nacius ir plikais pirštais mėtydama savadarbį paketą su sprogmenimis, iš kurio Tigras apsivertė, urzgė:
  - Moteris lieknomis kojomis privers vyrą sulenkti pagarbiai!
  Alenka sumušė nacius, nušienavo juos ir išdavė:
  - Nuogi kojų pirštai yra vikresni už rankas, kai moteris ima monetas iš "apsistoto" vyro kišenės!
  Anyuta nukirto Fritzą ir sucypė:
  - Sumaniausia moteris, stumianti vyrą po kulnu, basa koja!
  Alla, šaudydama į priešininkus ir plika kulnu mėtydama citriną, išdavė:
  - Kelią į vyro širdį gražuolei lengviau trypti basomis kojomis!
  Marija sudaužė vokiečių tanką, mesdama granatą, sucypė:
  - Merginų basos kojos, atkaklesnės kopiant į vyriškos širdies Everestą!
  Matryona taip pat mirtinai nušovė ir išdavė:
  - Nusiavus batus, moteriai lengviau pereiti vyriško abejingumo dykumą!
  Alenka sutriuškino priešą sugauta bazuka ir cypė:
  - Būsi nebylys kaip batas, net basam į kulną trenksi!
  Anyuta taip pat pasisuko ir sucypė, apnuogindama dantis:
  - Apnuoginta moteriška koja priverčia vyrą pakliūti į basą vaikystę!
  Raudonplaukė Alla, nušienusi nacius, čiulbėjo:
  -Dažniausiai apsiauti batai patenka į vaikystę basomis kojomis!
  Marija pliaukštelėjo naciams ir sušnibždėjo:
  - Jeigu mergina turi gražias kojas, vadinasi, gyvenime ji nėra valkata!
  Matryona, šaudydama į priešą ir nukirsdama nacius kaip grūdų gabalėlius, lojo:
  - Basakojė geriau už apsiaustą senutę, jaunas katinas, linksmesnis už seną liūtą!
  Alenka, šaudydamas į nacius ir svaidydamas mirtinas mirties dovanas, paskelbė:
  - Geriausia, kad moteris gauna apdovanojimą nuoga krūtine, o madingi batai - basomis kojomis!
  Anyuta irgi mušė nacius, šienavo, basomis kojomis mėtė granatas ir cypė:
  - Nuo vyriško abejingumo spyglių geriausias būdas apsaugoti moterį - plikas kulnas!
  Alla, šaudydama į oponentus ir nukirsdama juos automatiniais pliūpsniais, pažymėjo:
  - Patvariausias kulnas vyrui nuo plikos moteriškos pėdos!
  Marija, pataikydama į priešininkus ir pataikydama iš granatsvaidžio, išleido:
  - Moteriškas basas kulnas, labiausiai apdegęs batų batas su viduriais!
  Matryona, numušdama nacius, su sąmoju išdavė:
  - Nespėsi laiku nusimesti batų - tapsi basa!
  Alenka, rašydamas apie nacius, pažymėjo:
  -Jei esi kubelio protas, tai gali gerai sušilti, tik save!
  Anyuta, daužydama priešą ir basa koja mėtydama paketą su sprogmenimis, logiškai pastebėjo:
  - Gerai turėti klubą, blogai būti klubu!
  Alla, mušdama nacius ir nuogu kulnu davusi granatą, sušuko:
  - Ketaus kumščiai gali padėti išgyventi, bet ąžuolo galva prives mirtį!
  Marija gana logiškai pastebėjo, kirpdama nacius:
  - Kai valdovas neturi savo galvoje karaliaus, šalyje viešpatauja anarchija, parduodama veltui!
  Matryona, racionaliai mušdama nacius, pažymėjo:
  - Karūna ne galvai, kad kepurė!
  Alenka, sutraiškydamas Fritzą, logiškai pažymėjo:
  - Ant ąžuolo galvos ir karūna sėdi nesaugiai!
  Anyuta, labai taikliai šaudydama į nacius, išleido:
  - Kad ir koks tvirtas būtų ąžuolas, bet medžiaga galvai iš jo yra pati trapiausia!
  Alla, sparčiai šaudydama į priešą, logiškai padarė išvadą:
  - Kas yra pagalio galva, tam su kuoka lipa ant galvos!
  Marija sušikuoti oponentai, išdavė:
  - Politikas rankose laiko piniginę ir lazdą, tik jo pinigai mediniai, o lazda - popierinė!
  Marusya logiškai pastebėjo, basa koja mesdama citriną:
  - Šviesi galva, mažų mažiausiai reiškia žilus plaukus!
  Matrona, sutriuškindama nacius, pastebėjo:
  - Tu gal ne blondinė, bet gražu būti šviesia siela, merginos gali nugalėti piktąsias, kad kiti galėtų gyventi laimingai!
  Alenka, šaudydama į nacius, cypė:
  - Negalite sukurti stiprios gynybos iš ąžuolų vien ant kelmų!
  Anyuta, šaudydamas, logiškai pažymėjo:
  - Jeigu politikas ne genys, tai jis ir drožles nuims, ne tik nuo rinkėjo kelmo!
  Alla agresyviai pareiškė, numušdama vokiečius:
  - Nors politikas nėra erelis, rinkėjus jis laiko varnomis ir geniais!
  Marija, naikindama priešus, pažymėjo:
  - Jeigu leidžiate politikams nuo jūsų nuimti drožles, vadinasi, jūs tikrai esate genys!
  Matrena, šienaujanti nacius, išreiškė save:
  - Politikas su rinkėjais yra lapė, bet su savimi žiurkėnas yra žiurkėnas!
  Marusya basa koja metė granatą ir sucypė:
  - Protingas politikas - kaip lapė vištidėje, o kvailas - kaip dramblys porceliano parduotuvėje!
  Alenka, sutraiškęs Fritzą, išleido:
  - Įsakymas įvedamas tyloje, politikas susikuria netvarką kalbėdamas!
  Anyuta, granata barstydamas nacius, sucypė:
  - Politikas daug kalba, ypač kai nori užsičiaupti!
  Alla agresyviai pažymėjo, daužydamas nacius:
  - Ginčytis su politiku, kad daužyti vandenį į skiedinį, nebent liežuvio raumenį sulaužysi, yra pelnas!
  Marija, sutriuškindama priešus ir basa koja mesdama granatą, pažymėjo:
  - Politikas yra lapės ir vilko mišinys, bet jis daug kiaulės!
  Matrena, šaudydama į nacius, urzgė:
  - Kuo daugiau politiko lapė, tuo kiauliau!
  Marusya, pjaunanti Fritz, išleido:
  - Politikoje yra ištisinis žvėrys, vilkai, kiškiai, vištos, gaidys ir geniai, karaliumi visada išrenkama tik lapė!
  Alenka, sutraiškęs nacius, sumurmėjo:
  - Liūtu apsimetantis diktatorius yra tikra kiaulė!
  Anyuta agresyviai pažymėjo, numušdama priešus šūviais:
  - Politikas pasiduos už liūtą tik tuo atveju, jei rinkėjas yra tobulas asilas!
  Alla, išmušdama nacius kaip dulkes nuo kilimų, išdavė:
  - Politikas užsideda avies kailį, bet tik kraujo troškulys jį paverčia giminingu su vilku, o solidų aviną su išmone!
  Marija, basa koja mėtydama granatą, čiulbėjo:
  - Geriau, kai valdovas yra vilkas avies kailyje, nei avinas liūto pavidalu!
  Matryona, šaudydama į priešą Robino Hudo tikslumu, išleido:
  - Politikas apie taiką klykia kaip avis, o vilkų iltys barškina karą!
  Marusya, šaudydamas į priešą, šaukė:
  - Politikas, norėdamas surinkti rinkėjų balsą, išlieja kaip lakštingala, bet laiko juos geniams!
  Alenka, šaudydamas į nacius, išleido:
  - Jeigu jums politiko kalba atrodo kaip lakštingalos trilė, šiuo atveju nebūk varna!
  Anyuta šmaikščiai pažymėjo, numušdama nacius:
  - Jei politikas dainuoja kaip lakštingala, vadinasi, laiko tave tinkamu žaidimu!
  Alla, naikindama nacius, pažymėjo:
  - Medžioklė rinkėjams nuo miško medžioklės skiriasi tuo, kad medžiotojas kelia kuo daugiau triukšmo!
  Marija, šaudydama į priešą, sušuko:
  - Politikas, kitaip nei kišenvagis, vogdamas kelia didelį triukšmą, o plėšdamas - meilikauja!
  Matryona, šaudydama į priešą, gurguliavo:
  - Politikas irgi tam tikra prasme yra dievas, bet geriau juo netikėti!
  Marija patvirtino:
  - Politikas mėgsta žadėti Mėnulį kaip rinkėjas, tik pamiršta pridurti, kad ten gyvybės, išskyrus smėlį, nėra!
  Alenka, nukirsdama priešininkus, sumurmėjo:
  - Vargas ne iš proto, o iš praktinio išradingumo stokos!
  Anyuta, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Visos pasaulio bėdos kyla ne dėl pinigų, o dėl jų nebuvimo reikiamu kiekiu!
  Alla, šaudydama į priešą, išleido:
  - Kalba politikui duota tam, kad nuslėptų savo mintis, bet ne su kokia iškalba politikas gali paslėpti savo pilką niekšybę!
  Šaudama į "Fritz" Marija energingai pastebėjo:
  - Jei geležis nueis į grandines, tai kardams nepaliks, jei sidabras pasipylė kalbose, tai nebus iš ko mokėti atlyginimų!
  Matryona, šaudydama į priešą, suriko:
  - Ar politikas turi dovaną tesėti pažadus? Turi, bet ne veltui!
  Marusya, šaudydamas į nacius, pažymėjo:
  - Dramblys primeta didelę šūdo krūvą, o politikas-lapė - dar didesnį verbalinio viduriavimo kalną!
  Alenka šmaikščiai pažymėjo, sutriuškindama nacius:
  - Politikas lieja gausiai saldų kalbų medų, skandindamas rinkėjus žodiniame viduriavime!
  Anyuta, šaudydama į priešininkus, išleido:
  - Miela politiko kalba - kaip medaus upelis, tik tu juo plauki į šiukšlių dėžę!
  Alla, šaudydama į nacius, pažymėjo:
  - Politikas gali ištesėti pažadą, tik tam, kad rinkėjas patikėtų tuo, kas neįmanoma!
  Marija, vedanti labai tikslią ugnį, išleido:
  - Rinkimuose daug politikų, bet nėra iš ko rinktis, kas kelmas, kas denis, kas lapė, kas kiaulė, kas meška - iš susierzinimo lieka tik viena - į. riaumojimas!
  Matryona šaudė į nacius ir pasakė:
  - Politikas, kuris dažnai drasko gerklę, turėtų tinkamai paspardyti ausis!
  Marusya nukirto nacius, pasakė:
  - Politikas, skirtingai nei lakštingala, niekada nedainuoja už dyką, o turi lapės dovaną!
  Alyonka čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Politikas nori tapti ereliu, bet rinkėjas visada neturi paukščio teisių!
  Anyuta šaukė, šaudydama vokiečius iš snaiperio:
  - Kodėl tu paukščio teisėmis, nes genio protas!
  Alla sušnypštė su pitono agresija:
  - Politikas turi daug įvairių dainų, bet visos turi tik vieną motyvą: rinkitės mane!
  Marija, nutraukdama nacius, sumurmėjo:
  - Rinkėjas, kaip bandelė, palieka kiškį, vilką, lokį, bet politinė lapė jį vis tiek praryja!
  Matrena, naikindama nacius, pažymėjo:
  - Politikas mielomis kalbomis skaičiuos apie musės intelektą, lakštingalos triliuką, svarstymą apie genį, bet jo kiaulės esmė matoma vanago akimi!
  Marusya, kovodamas su naciais, šypsodamasis priduria:
  - Moteris taip pat yra gera politikė ir bent jau suteikia šansą, kad ištesės ištikimybės pažadą ir suteiks malonumą!
  Taigi merginos didvyriškai saugo miestą ir suteikia daug vilčių.
  . 4 SKYRIUS
  Rugsėjo pabaigoje ir spalio pradžioje mūšiai dėl Astrachanės vis dar tęsėsi, o naciai Kaspijos jūros pakrante judėjo į pietus. Vyko nenumaldomas nacių pažanga... Pietuose naciai užėmė Ordžonikidzės miestą ir ėmė šturmuoti Grozną.
  Šiame mieste didvyriškai kovėsi ir sovietų karai.
  Tamaros vadovaujamas merginų batalionas demonstravo beviltišką ryžtą ir drąsą.
  Tamara iššovė iš kulkosvaidžio ir plikomis kojų pirštais mėtė granatas sakydama:
  - Šlovė mūsų Tėvynei SSRS!
  Ana, taikliai šaudydama į nacius, taip pat plika kulnu mėtydama sprogstamąjį paketą, sušuko:
  - Šlovė didvyriškumui!
  Akulina, šaudydama į priešą, šaukė:
  - Už Tėvynę ir garbę!
  Viktorija, šaudydama į Fritzą ir mirtina jėga mėtydama granatą plikomis kojų pirštais, suriko:
  - Sutriuškink vermachtą didvyriškumu!
  Olimpija, sveika mergaitė, davė liniją priešams, išmušė Fritzą ir atleido:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė!
  Tamara, šaudydama į nacius ir vėl mėtydama granatą basa koja, pažymėjo:
  - Kareivis turi turėti ąžuolo stiprumo, bet ne ąžuolo galvos!
  Merginos šaudė. Aplink griuvėsių masę rūko griuvėsiai. Seka sprogimas po sprogimo. Dūmai kyla į dangų. Viskas aplinkui dega.
  Naikinimas didžiuliu mastu.
  Gražuolė, basa šviesiaplaukė Ana, svaidydama granatą, draskydama nacius, taip plepa:
  - Kiekviename ąžuole yra įduba, kiekvienoje ąžuolo galvoje yra skylė, iš kurios teka smegenys!
  Akulina, šaudydama į priešą ir grakšta, įdegusia, basa koja mėtydama granatą, cypė:
  - Jeigu tu protingas kaip ąžuolas, tai sulinksi kaip drebulė!
  Viktorija, ši raudonplaukė mergina, taip pat plikomis, įdegusiomis, iškaltomis kojomis, čiulbėjo:
  - Jei neturi lapės gudrumo, tada nuo tavęs nukris trys odos!
  Olimpiada, sveika, aukšta, stambi, raumeninga šviesiaplaukė, pasisuko, basa koja metė granatą ir cypė:
  - Jei tu kvailas kaip ąžuolas, jie tave nuplėš kaip lipnų!
  Pro juos pralėkė berniukas. Jis blykstelėjo juodais aukštakulniais ir metė į nacius sprogstamąjį paketą. Tada jis sušuko:
  - Jaunas kareivis, geriau nei nusilpęs generolas!
  Tamara vėl pasisuko. Ji basa koja mirtina jėga metė granatą ir sušuko:
  - Už kiekvieną savo naują kostiumą politikas iš rinkėjų ištraukia po tris kailius!
  Akulina, šaudydama į priešus ir agresyviai šypsodamasi, urzgė:
  - Būsi protingas kaip ąžuolas, plėšys kaip lipnus ir kiškiai!
  Ana, šaudydama į priešą ir basa koja mėtydama granatas, griauna tankus, čiulbėjo:
  - Gudrus lapė net tris odas nuplėš nuo liūto, jei jis proto turintis avinas!
  Viktorija, šaudydama į nacius ir nuogu kulnu mėtydama žudikišką dovaną, paskelbė:
  - Jei nenori tapti lape, verkšlensi kaip alkanas šuo!
  Olimpinės žaidynės nupjovė Fritzą. Tada ji basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Politikas yra lapė, tada išdarinėja rinkėjus-viščiukus dienos šviesoje!
  Kanonados griausmas stiprėja. Įspūdingi "Sturmtigers" stoja į mūšį. Jie šaudo raketinėmis bombomis. Ir jie sugriauna ištisus pastatus, vienu metu sutraiškydami namus. Ir danguje sukasi šturmininkai. Jie šaudo raketomis į sovietų pozicijas. Jie meta bombas. Panther-2 jau matomas, mašina, pažangesnė už Panther, su galinga 88 mm patranka.
  Vokiška transporto priemonė turi siauresnį ir mažesnį bokštelį, taip pat pritūptą korpusą. Toks monstras, jei daužosi, tai daužo. Ir svarbiausia - ne per sunkus, su galingesniu 900 arklio galių varikliu.
  Tamara basa koja metė granatą į Panther-2 ir sušuko:
  - Būsi kvailas kaip kelmas, išplėš kaip lipnią, ne tik gudrios lapės, bet ir bailūs kiškiai!
  Ana, šaudydama į nacius ir šienavusi priešininkus, basomis kojomis mėtydama citrinas, padarė išvadą:
  - Net erelis, gudri lapė, gali atskleisti šlapią vištą!
  Akulina, nukirsdama priešus ir permušdama juos taikliais šūviais, išleido:
  - Apie liūto vaidmenį svajojantis žmogus dažnai tampa lapės ariamu asilu!
  Viktorija, rėkdama priešininkus ir basomis kojomis mėtydama ką nors mirtino, sušuko:
  - Žmogus turi liūtiškų ambicijų, asilo užsispyrimo, meškos nerangumo, dramblio grakštumo, bet jo lapė visada sugeba jį suvilioti!
  Olimpinės žaidynės davė posūkį priešui. Ji nupjovė ją kaip žoliapjovę ir urzgė:
  - Raudonos spalvos lapė, kruvino kostiumo politikas!
  Mūšio intensyvumas vis augo. Miestą naciai daužė nuo dujų patrankų, kurios savo galia buvo pranašesnės už Katiušą. O pasipriešinti naciams buvo labai sunku. Tačiau basų, pusnuogių merginų batalionas kovėsi su didžiuliu entuziazmu. Ir merginos beveik nemirė, vyrai gavo daugiau.
  Tamara, šaudydama į nacius ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatas, sušuko:
  - Moteris nugali stiprius vyrus, žaisdama jų silpnybėmis, politikė įtikina silpnus rinkėjus, akivaizdžiai peržaisdama!
  Anna, nukirsdama priešus ir pjovusi juos kulkomis, tuo pačiu plika kulnu įnešdama sprogstamąjį paketą, išleido:
  - Moteris - pati gudriausia politikė, jai nereikia mokytis, kad būtų lapė, bet ji turi mokėti apsiauti batus, likdama basa!
  Akulina, tiksliais plyšiais nukirsdama priešininkus ir plikomis kojų pirštais lojo:
  - Moteris taip pat myli jaunystę, bet dolerio žaluma jai brangesnė nei žalias mecenato amžius!
  Viktorija, ta raudonplaukė kalytė, mirtinai pratrūko, išmušė liniją ir sucypė:
  - Merginos jaunystės žaluma vilioja žalius nuo baksų nutukusių vyrų banknotus!
  Olimpija, šaudydama į priešus ir basa koja mėtydama dar vieną dovaną, šūktelėjo:
  - Nesivaikykite žalio dolerio, bėda irgi turi žalias akis, o lukštas traškus!
  Kova darosi vis įnirtingesnė. Skuba mirtini sviediniai. Jie sprogo ir susmulkina sovietų pozicijas, apversdami baterijų ginklus. Ir nauji lėktuvai skuba, ir šturmo ginklai burzgia. Į dangų kyla dulkių debesys.
  Tamara, negailestingai šaudydama į nacius, paėmė ir išdavė perlą, prieš kurį basa koja sviedė granatą:
  - Tikėdamas Dievu, nenusileisk iki gyvulio lygio: žmogus - ne nuolanki avelė ir ne dvokianti ožka!
  Ana, kovodama su priešu ir basomis kojomis mėtydama mirties dovanas, pažymėjo:
  - Užsidirbti pinigų iš žmonių tikėjimo yra tas pats, kas mėšlą pilti ant aukso, išdygs nepasitikėjimas!
  Akulina, naikindama Panterą, agresyviai pūtė:
  - Tikėdamas sekmadieniu, nelauk septynių penktadienių per savaitę!
  Viktorija, labai tiksliai šaudydama į nacius ir agresyviai juos šienavusi, pažymėjo:
  - Tikėjimas amžina pragariška liepsna verda prietarų pieną, nuo kurio nuimama puta, nesąžiningi iš religijos!
  Olimpija, moteriškoji herojė, naikinanti nacius ir basomis kojomis svaidanti milžiniškos griaunamosios galios granatas, pažymėjo:
  - Tik kelmai ir ąžuolai tiki pragarišku amžinosios liepsnos laužu, leidžiasi lupti kaip lipnus!
  Tamara šovė iš pagautos bazukos, blykstelėjo nuogais kulnais ir čiulbėjo:
  - Kaip šviečia amžinos pragariškos ugnies liepsna? Auksinių monetų blizgesys religijos sukčių kišenėse!
  Ana, šaudydama į priešą ir kolosaliu tikslumu naikindama nacius, išleido:
  - Nedorėliai naudojasi Dievu, kad prisipildytų kišenes, o apgaudinėjami ne tik tuščia galva!
  Akulina davė posūkį priešui. Ji nuogais kojų pirštais metė granatą ir sucypė:
  - Nedorėliai iš religijos nuplėšia nuo avių tris kailius, sulaužo ožkams ragus, jiems brangus tik pelnas, o tikėjimas skirtas laužymui!
  Viktorija nuogu kulnu sviedė pjuvenų bombą, susprogdino priešą ir sucypė:
  - Sąžiningas kunigas - kaip vilkas vegetaras, tik tikėjimas visada sąžiningas, o jo naudojimas - savanaudiškas!
  Olimpijas susprogdino priešą iš kulkosvaidžio. Ji nupjovė priešą ir nuogu kulnu padavė krūvą granatų, kurios apvertė Levo tanką. Tada ji sušuko:
  - Bet kuri religija yra pasaka, tik iš šios fantazijos gaunamas pelnas tikrai pasakiškomis proporcijomis!
  Taip merginos drąsiai kovoja Grozno mieste. Ir jie parodo save iš aukščiausio narsumo taško.
  O kitos merginos visa drąsa gina Astrachanę. Be to, jie demonstruoja aukščiausią akrobatiką ir tvirtumą.
  Merginos puikiai kovoja.
  Alenka basa koja sviedė granatą, suplėšė nacius ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Kas tau leis kabinti makaronus ant ausų, bus amžinai alkanas!
  Anyuta, šitaip nurėžusi nacius, sutiko:
  - Makaronų ant ausų neprisėsi!
  Alla šaudė į nacius, basa koja metė mirtiną granatą ir šaukė:
  - Makaronai ant ausų - paskutinės minutės pykinimą sukeliantis patiekalas!
  Marija šmaikščiai pažymėjo, apnuogindama dantis ir nuogais kojų pirštais mesdama sprogstamąjį paketą:
  - Ar tai Dievas, niekas nežino, bet jie nuolat nukryžiuoja žmogų, tarsi jis būtų panašus į Kristų!
  Marusya, dulkinantis Fritzą, paėmė jį ir sušuko, agresyviai šypsodamasi:
  - Žmogus stengiasi įvaldyti Dievo galią, bet kol kas gauna tik nukryžiavimą ne pagal Dievą!
  Matryona pasisuko, nupjovė nacius ir išdavė, agresyviai mirktelėjusi savo draugams:
  - Žmogaus širdis siekia gėrio, protas - pelno, o skrandis - rijimo ir galiausiai kojas tempia į duobę!
  O Astrachanėje vyksta įnirtingi mūšiai. Miestas prie Volgos yra pagrindinis sovietinės gynybos taškas. Ir čia verda tokie mūšiai. Lyg virdulys burbuliuotų.
  Ir skuba sunkūs, mirtini lėktuvai. Yu-288 yra labai galinga mašina. Ir meta bombas su milžinišku atkaklumu.
  Alenka cypia, duodamas posūkį į nacius ir basa koja svaidydamas granatą:
  - Jei žmogus turi gorilos intelektą, jis ars kaip arklys ir valgys kaip šuo!
  Anyuta basa koja paleido žudikišką mirties dovaną, sutriuškino nacius ir šaukė:
  - Žmogus leidžiasi užsidėti ant apykaklės, bet norint arti, jį reikia daužyti prievartiniu botagu!
  Alla nuogu kulnu paleido citriną ir sumurmėjo:
  - Politikas turi didelę kišenę, bet tėra nereikšmingas kišenvagis!
  Marija, šaudydama į priešininkus, sušnypštė:
  - Politikas, kuris žada rinkėjams mėnulį iš dangaus, atėjęs į valdžią, palieka mėnulio peizažą ir verkšlendamas iš bado prie žvaigždės!
  Kurtinai juokdamasi Matryona pastebėjo:
  - Velnias kiekvienoje politikoje skatina užimti Visagalio Dievo vietą, tik politikas turi labai mažai talento!
  Marusya, šaudydamas į priešus ir užtikrintai juos pjovęs, pažymėjo:
  - Žmogus siekia tapti visagalis, bet jo moralinė pažanga to nepadaro geresniu!
  Merginos, matyt, iki aukščiausio laipsnio šmaikščios.
  Ir karas vyksta raižyta vėže. Reaktyviniai lėktuvai bandomi Trečiajame Reiche. Ir tai taip pat gana rimtas argumentas ginče su SSRS.
  Hitleris, žinoma, nėra labai patenkintas. Karas užsitęsia, Rusija atkakliai priešinasi, nors irgi pasiduoda. Mūšiai verda, tarsi ugnikalnio žiotyse.
  Spalio pabaiga. Kalmukija yra visiškai užgrobta, o naciai veržiasi per Dagestaną.
  Nacių sėkmė, nors ir kukli, bet pastovi. Juodosios jūros laivynas yra ant sunaikinimo slenksčio.
  Štai visa naikintuvo komanda susideda iš merginų. Malonus kolektyvas švelniai tariant. Mergina su liemenėmis bėgioja basa, mirga apvaliais kulnais.
  Alisa, naikintuvo vadas, užtikrintai įsako užpulti fašistinį kreiserį. Paleidžia torpedą ir sako:
  - Kare, kaip ir gerame teatre, kitas veiksmas nenuspėjamas, ašaros tikrai liejasi!
  Andriana yra jos partnerė, vadovaujanti visam būriui merginų. Jie bėgo mirgėdami nuogi, apvaliais kulnais ir cypė. Jie pastatė minų įrenginį.
  Andriana sušuko:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Veronika, iš patrankos šaudžiusi į nacius, murkė:
  - Kare kaip filme: veiksmas sužavi, niekada nenuobodu, tik, deja, tikrai žudo!
  Naikintojas su basomis kojomis, įdegusiomis, lieknomis, labai gražiomis merginomis šokinėja iš vienos pusės į kitą. Jis išmestas kaip plunksna.
  Alisa, trypdama iškaltas basas kojas, sušuko:
  - Jei nesate lengvabūdis, kare žemė ilsisi ramybėje!
  Andriana, tiksliai šaudydama iš patrankos, pažymėjo:
  - Mergina, kuri gali kovoti, yra riteris!
  Alisa pasitaisė šaudama:
  - Ne, ji didvyrė!
  Ir kariai prapliupo juoktis. Ir rodė liežuvius. O gražuolių kojos, tokios grakščios, ir ant denio liko kraujo pėdsakai. Galingos merginos.
  Ir nuogi, jų kulnai tokie apvalūs ir grakštūs.
  Alisa prisiminė, kaip ji buvo paimta į nelaisvę, o naciai glostė jos padus plonu, įkaitusiu botagu. Štai tu beveik nuogas kabanti ant stelažo. Jūsų basos kojos yra įstumtos į audinį. Ir jie kutena tave įkaitusiomis lazdelėmis. Čia ir prie skaisčiai raudono spenelio yra sudeginta raudona geležis.
  Alisa buvo kankinama ir kankinama keletą dienų. Tačiau merginai pavyko pabėgti.
  Apsaugos pareigūnui ji sakė žinanti vietą jūroje, kur jie išmetė iš Sevastopolio evakuotą aukso konteinerį. Fašistas pamilo.
  Na, Alisa, nepaisant visų kankinimų, išlaikė savo drąsą. Jie ją atplėšė ir surištomis rankomis įsodino į valtį. Ir basomis kojomis, šiek tiek apdegusiomis ant stovo, ji sugebėjo paimti pistoletą ir nušauti du fašistus. Tada ji atrišo virves ir nuplaukė. Ji gudriai tai patikrino. Ir pelnė merginų pagarbą.
  Iš specialiojo skyriaus jie bandė prie jos prikibti, bet Alisa pagrasino specialiiesiems pareigūnams, kad surengs nelaimingą atsitikimą, taip pat pakabins ją ant kalės. Jie išsigando.
  Alisa yra labai kovinga mergina...
  Ji netgi šmaikščiai padarė išvadą:
  - Budelis mėgsta kirvį iš ginklo, bet mūšyje jis turi gremėzdišką įgūdį!
  Andriana sutiko su tuo, mušdama iškaltas kojas:
  - Iš kirvio sriubą virti dar galima, bet kas parašyta herojišku plunksna - budelio kirviu nenukirsti!
  Juliana yra labai graži mergina. Ji turi tik ploną dryžuotą dryžuotą audinį ant krūtinės ir kelnaites. Bet ji tokia nuostabi ir graži. Visų naikintuvo merginų kojos yra nuogos ir labai viliojančios.
  Kai vokiečiai patenka į nelaisvę, jie yra priversti bučiuoti merginas apvaliais, nuogais kulnais. Ir kaliniai tai atlieka pareigingai. Ir laižo merginoms kulnus, ir su dideliu malonumu bučiuojasi.
  Juliana dainavo:
  - Mes nesame pikti plėšikai,
  Mes nenorime žudyti...
  Bet nuogi kulnai skauda,
  Noriu smogti visiems į veidą!
  Merginos, žinoma, gali mėgautis bet kokia sėkme.
  Andriana, trypdama nuogus kulnus, išdavė:
  - O, naujos sienos, nejuokink manęs!
  Alisa sutiko:
  - Neribotos galimybės tiems, kurie nekelia sau ribų!
  Veronika pliaukštelėjo basomis kojomis, trinktelėjo basomis kulnais ir, apnuogindama dantis, pastebėjo:
  - Stipriausias žmogus nepakelia nepakeliamų ambicijų!
  Andriana šmaikščiai pastebėjo, apnuogindama dantis ir šaudydama iš patrankos:
  - Žmogus toli nuo Dievo, nes mėgdžiodamas gamtą nenutolęs nuo makakos!
  Veronika, taikliais šūviais traiškydama besiveržiančių nacių srautus, sumurmėjo:
  - Politikas ambicijomis yra dievas, savo veido metodais, o naudodamas rezultatus - atvira kiaulė!
  Sovietinės merginos gerai kovoja. Bet yra, žinoma, ir vokiškų, ir gražuolių su bikiniais ir basomis.
  Pavyzdžiui, Gerda - reta kovotoja.
  Ji su partneriais atsisėdo ant naujausio tanko "Panther" -2.
  Merginos šaudo į sovietų kariuomenę ir riaumoja.
  Mes pikti vilkai, traukiamės, nieko gero!
  Ir jie mirkteli akimis...
  Gerda nuogais kojų pirštais trinktelėjo į rusų kareivius ir iš malonumo cyptelėjo:
  - Kas gyvenime ne vilkas, nuo jo nuleistos trys odos, kas mintyse ne lapė, tas išdarinėtas kaip višta!
  Šarlotė taip pat pataikė tiksliu sviediniu, prasiverždama pro sovietų tanką, sutraiškė šarvus ir šaukė:
  - Vilkas visada alkanas, žmogus - nepatenkintas, o politikas negali pasakyti nė žodžio tiesos!
  Christina, labai tiksliai šaudydama į priešą ir mirtinu sviediniu pataikydama į rusų tankus, pažymėjo:
  - Lapė turi vertingą kailį, bet politikų lapės patikinimai nieko verti!
  Magda ėmė ir nukreipė ginklą į priešą nuogais kojų pirštais, daužė ir niurnėjo:
  - Ožkos pieno yra daugiau, nei politiko, kuris yra avinas su protu!
  Gerda, toliau tiksliai šaudydama į sovietines transporto priemones, pažymėjo:
  - Rinkimuose politikai yra kaip tarp maro ir choleros, nors politikai daug labiau užkrečia šizofrenija!
  Šarlotė pataikė į trisdešimt ketvirtą ir, nuplėšusi bokštą, pasakė:
  - Politikas turi vilko nosį dėl pasipelnymo, bet jis pats yra paruošta kiaulė išdarinėti!
  Christina vikriai paleido sviedinį plikomis kojų pirštais ir išdavė:
  - Politikas - tai avinas, kuris veržiasi į liūto sostą, o pasiekęs viršūnę virsta lape, išdarinėjančia vištų rinkėjus!
  Magda agresyviai pažymėjo, siųsdama sovietiniam savaeigiam ginklui mirties dovaną nuogais kojų pirštais:
  - Jie netiki politikais, bet balsuoja, muzikos nesupranta, bet noriai klausosi, makaronų nevalgo, bet noriai limpa prie ausų!
  O jų "Pantera" -2 labai aktyvi. O sviedinys siunčia labai tiksliai.
  Vokiečių mašina labai užtikrintai traiško visus sovietų tankus.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  - Vienas, du, trys - sulaužykite patarimą!
  Šarlotė labai tiksliai šaudo, smogia varžovams ir švilpia:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Christina, šaudydama nuogais pirštais, prasiverždama per trisdešimt keturis, pridūrė:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Magda puolė į priešą ir ištarė:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Gerda sucypė:
  - Ir mes duosime piktiesiems oligarchams į smegenis!
  Šarlotė šmaikščiai pažymėjo, smogdama į sovietinę haubicą sviediniu:
  - Auksas tik gražiai atrodo, tiesą sakant, šis metalas, žmonija visada kentėjo, tapo arogantiška!
  Christina, šaudydama į priešą, šmaikščiai išreiškė save:
  - Apnuoginus krūtinę, moteriai lengviau nuo vyro nuplėšti tris odas!
  Magda, šaudydama į priešininkus, iš pradžių pastebėjo:
  - Merginos basos kojos, įdėkite vyrus į kaliošus!
  Žinoma, merginos ant tanko yra grakščios. O pilotai yra patys šauniausi tarp Fritzų.
  Albina ir Alvina yra patys grėsmingiausi tūzai visatoje. Čia jie jau pasiekė penkių šimtų numuštų orlaivių skaičių. Juos lenkia tik Marselis. Už 500-ąjį sovietinio laivyno lėktuvą jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi. Tačiau Albina ir Alvina pradėjo kovoti daug vėliau, todėl netrukus jos aplenks Marselį.
  Albina ir Alvina už 500-ąjį lėktuvą gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O dabar jie kaunasi su raudonaisiais lakūnais.
  Albina nuogais kojų pirštais spaudžia mygtukus, numuša iš karto penkis sovietų lėktuvus ir cypia:
  - Jei vyras yra protingi batai, tai visada sėsk į kaliošą!
  Alvina, šaudydama į rusų lėktuvus ir numušdama juos nuogais kojų pirštais, pažymėjo:
  - Moters nuoga koja laiku įkiš į kališą bet kokį batą!
  Albina, labai taikliai šaudydama į sovietines mašinas, šmaikščiai atsakė dantimis:
  - Žmogus, kuris dažnai žiūri į nuogas, moteriškas kojas, atsisėsk į kaliošą!
  Ir abi mergaitės, numušusios dar porą jakų, sucypė:
  - Apnuoginta moteriška koja, gerai važiuoja po kulnu ir puikiai sėdi kalioše!
  Karius čia galima pamatyti dideliame aukštyje.
  Bet jei yra nuostabių vokiečių lakūnų, tai yra ir gražių sovietinių merginų-komjaunuolių.
  kurie kovoja su didele jėga. Ir jie taip pat sėkmingai numuša Trečiojo Reicho minias.
  Anastasija Vedmakova paėmė ir plikomis kojų pirštais pargriovė vokietę ir sucypė:
  - Vyras pasiruošęs apsiversti, norėdamas nuplėšti merginai batus!
  Akulina Orlova, šaudydama į nacius, šmaikščiai pažymėjo:
  - Su plika moteriška kulnu galite apversti bet kokius batus!
  Anastasija taip pat trinktelėjo į Fritzą ir cyptelėjo:
  - Plika moters koja apvers bet kurį vyrą, net jei jis būtų paskutinis batas!
  Akulina Orlova, išmušė Focke-Wulf ir sušnypštė, apnuogindama gražius dantis;
  - Jei nori apversti vyrą - nusiauk batus, jei nori įkišti jam į kališą, atidenk kulną!
  O merginos vieningai dainavo:
  Visatoje vyksta karas,
  sutriuškinti žudyti be jokios priežasties...
  Šėtonas išsilaisvino
  Ir mirtis atėjo su juo!
  
  Ir kas sustabdys tėkmę
  Kruvinos ir pašėlusios upės...
  Lazerio spindulys pateks į šventyklą,
  Ir blykstė dingo žmogau!
  
  Ir toks chaosas
  Užtvindė visatą...
  Liūdnas žmonijos likimas
  Ištverti skausmą, kančią!
  Merginos gali būti iš dalies teisios. Karas nėra laimė. Bet kartu ir pramoga.
  Du vokiečių lakūnai naujokai, Eva ir Gertrude, kovoja dėl Focke-Wulf puolimo modifikacijų. Jie puola antžeminius sovietų taikinius iš oro.
  Eva, šaudanti ir šaudanti raketą, pastebi:
  - Kodėl vaikystė basa, nes nuogos moteriškos kojos vyrai pameta galvas, tarsi berniukai!
  Gertrūda susprogdino raketą, plika kulnu spausdama pedalą, sulaužydama sovietų armijos bunkerį, cypė:
  - Noras matyti moterį nuogą verčia vyrą apsiversti iš vidaus!
  Eva pataikė dar kartą, pataikė į trisdešimt ketvirtą, sulaužydama bokštus ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Norėdami nurengti moterį, pirmiausia turite jai apsiauti gerus batus!
  Gertrūda trenkė priešininkei plika, apvalia grakščios pėdos kulnu ir pasakė:
  - Tinkamu laiku nusirengusi verslo moteris nuo vyro nuplėš tris kailius!
  Ieva paleido raketą į sovietų bunkerius ir šaukė:
  - Moteris, kuri laiku apsinuogina, netaps basa ir kruopščiai apsiaustu vyru!
  Gertrūda, išžudžiusi sovietų kariuomenę, patvirtino:
  - Moteris basa užmaus ant vyro batą, įkiš į kališą, išvers iš vidaus ir padarys jį paskutiniu basu!
  Čia, žinoma, merginų logika tokia, kad tu negali jai ginčytis. O merginos kaunasi basos ir su bikiniais.
  Ir jie myli gražius jaunus vyrus, ir apskritai tokius, kad jie yra tiesiog super.
  Ir jei jie dainuos, šimtas vyrų bus nužudytas!
  Štai merginos, iš abiejų pusių vertos ir labai gražios, kad iš tikrųjų vyrai apsiverčia iš vidaus!
  . 5 SKYRIUS
  Grozno miestas, visiškai apsuptas nacių kariuomenės, žlugo 1943 m. lapkričio pradžioje. Batalionas su merginomis išsiveržė iš katilo ir pasitraukė į Šalį.
  Jau buvo kalnai, nelygus reljefas, ir gynybą laikyti tapo patogiau. Vokiečių tankai svėrė gana daug, ypač "Maus", ir su jais kovoti kalnuose buvo gana nepatogu. Tankas T-3 jau buvo pašalintas iš gamybos, tačiau dar buvo gaminama modernizuota T-4 versija. Nors morališkai pasenęs. Bet jis vis tiek galėjo kovoti su T-34-76. Ir gerai kovok. Jo patranka buvo dar galingesnė ir turėjo didesnį snukio greitį nei trisdešimt keturių.
  Tamara ir merginos kovojo Šalyje. Merginos stengėsi išlaikyti šį labai didelį kalnų kaimą - tikrą miestą.
  Gražuolės kovėsi labai drąsiai.
  Tamara basa koja sviedė granatą, iššovė pliūpsnį ir šaukė:
  - Už SSRS Tėvynę!
  Ana paleido ugnį į nacius. Lengvesnis T-4 bandė lipti į šlaitą. Mergina, basa koja mėtydama granatą, išmušė nacių mašiną ir sucypė:
  - Už mūsų motiną Tėvynę!
  Akulina, šaudanti į Fritzą ir plika kulnu, tarnaujanti mirtinai, suvyniota į foliją, vyaknula:
  - Tėvynė visada šventa!
  Veronika, šaudydama į priešą ir plikomis kojų pirštais mėtydama citrinas, išdavė:
  - Rusijos milžinams!
  Olimpija, ši milžiniška moteris, taip pat nuogais kojų pirštais metė granatą į nacius ir cypė:
  - Už komunizmą!
  Tamara, šaudydama taiklią ugnį į nacius ir nukirsdama juos kaip drožles nuo medžio, paskelbė:
  - Kuo daugiau kariuomenėje ąžuolų, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Ana, apnuogindama dantis, kolosaliu tikslumu ir įniršiu šaudydama į nacius pažymėjo:
  - Aš jus visus sunaikinsiu.
  Tankas "Liūtas" - didelė transporto priemonė su ilgu ginklo vamzdžiu. Čia jis turi naujausią pistoletą 105 mm, vamzdžio ilgis 100 EL. Ir pasirodo, kad tai labai ilgas ginklas. Ir šis kamienas kyšo mirtina jėga.
  Akulina šaudo iš bazuko į nacius ir šaukia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Viktorija taip pat šaudo ir riaumoja:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  Olimpiada patvirtina šaudama į nacius ir nuogais kojų pirštais mesdama granatą:
  - Didžiausia šlovė!
  Merginos, reikia pažymėti, yra fenomenalios ir labai gražios. O jų šaltumas kolosalus.
  Tamara, šaudydama į priešą ir apnuogindama dantis, sako:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Ana, šaudydama į priešą, agresyviai sako, mesdama granatą basais kojų pirštais:
  Priverskime savo širdis plakti vieningai!
  Ir mirkteli savo partneriams.
  Akulina irgi duos posūkį, kaip pjaus priešininkus ir riaumos:
  - Už mano pergales per stogą!
  Akulina Petrovskaya nėra paprasta mergina. Jai teko daug išgyventi. Visų pirma, ji buvo sučiupta vagyste ir buvo suimta. Ji taip pat išgyveno vaikų koloniją-jaunuoliai. Na, nieko, ji išgyveno. Basa vaikščiojo per sniego pusnis, bet ji tapo tik sveikesnė ir stipresnė.
  Viktorija kovoja su pašėlusiu įniršiu. Įsuko priešą. Fritzas nukrito. Tada ji nuogais kojų pirštais metė granatą. Motociklas apvirto.
  Mergina sušuko:
  - Už galingas sienas!
  Olimpija kovoja su labai laukiniu pykčio jausmu. Jos smūgiai stiprūs ir gniuždantys. Ji tikrai yra pabaisa mergina. Ir taip sukrečia priešininkus. Taigi naciai aktyviai naikina. Jiems nesuteikia nė menkiausios galimybės.
  Olimpijas riaumoja iš visų jėgų:
  - Šlovė šiam kosminiam komunizmui!
  Tamara, šaudanti į nacius, riaumoja:
  - Šlovė Lenino komunizmui!
  Ana šaudo į priešininkus ir cypia:
  - Už SSRS!
  Akulina, pjausdama priešus ir urzgdama, šaukia:
  - Už aukščiausią akrobatinį skrydį!
  Viktorija, šaudydama į nacius, ištarė:
  - Už pačias fenomenaliausias pergales!
  Olimpijas, sutraiškęs nacių tanką, sumurmėjo:
  - Už SSRS komunizmą!
  Tamara taip pat šaudo. Jis šaudo labai taikliai, taikliais pliūpsniais dengdamas varžovus. Pjauna kaip dalgis ir girgžda:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ana, šaudydama į nacius ir tiksliai juos pjausdama dalgiu, sušunka:
  - Didvyriams didelė šlovė!
  Ir mėto granatas plikomis pirštais. Čia yra močiutė.
  Akulina, nutraukusi Fritzą, agresyviai riaumoja:
  - Už komunizmą!
  Ir trūkčioja raumeningu kūnu.
  Viktorija taip pat įveikia nacius. O apnuogintais kojų pirštais svaido priešininkams žudikiškas dovanas ir šaukia:
  - Už pasaulio didybę!
  Olimpijas taip pat šaudo į priešus. Išmuša juos kaip lazdos pūką ir riaumoja:
  - Šlovė didžiajam komunizmui!
  Ir nuogais kojų pirštais mirtina jėga meta granatą, sudraskydama priešus.
  Šitaip penketas paėmė priešus, nupjaukime ir išnaikinkime, ir sumalkime.
  Vokiečiai buvo sustabdyti ir visiškai įklimpę. Čia pasidarė sunku, ir jie susikivirčija.
  Čia yra dujų metikliai, ir jie elgiasi agresyviai. Ir sugriauti sovietų pozicijas.
  Beats ir "Sturmtigr" iš toli, priešą - Raudonoji armija.
  Vokiečių merginos smailia ir savaeigiais ginklais "Meška" ir kaip su ja smogė priešui. Ir jie tikrai ir nuodugniai pakliuvo. O pusantro centnerio sveriantis sviedinys laužo sovietinius apkasus ir bunkerius.
  Karys Frida riaumoja:
  - Už mūsų didžiausią Trečiąjį Reichą!
  Ir mirkteli savo partneriams. Po to fašistinės merginos basomis kojomis vėl šaus.
  O musės riaumojančios ir niokojančios. O sprogstant susidaro visas piltuvas su nuo karščio verdančia žeme.
  Taip, vokiečiai kruopščiai gauna sovietų kariuomenę. Vienas pirmųjų TA-152 lėktuvų skrenda danguje. Daugiafunkcė mašina, kaip ir Focke-Wulf, bet pažangesnė, greitesnė, manevringesnė su galingais ginklais ir šarvais. Jis gali būti naudojamas ir kaip naikintuvas, ir kaip atakos lėktuvas.
  Sovietų kariuomenei automobilis, atvirai kalbant, gali tapti didele problema.
  Helga skraido TA-152 ir puola porą sovietų tankų, kurie bando priartėti prie Šalio. Mergina šaudo gerai. Nulaužia pirmojo trisdešimt ketvirčio bokšto stogą ir riaumoja:
  - Aš esu kovinė gražuolė!
  Ir tada jis puola antrą automobilį, kuris bando įsibėgėti. Tačiau perjungti pavaras nėra taip paprasta.
  TA-152 šią auką perveria 37 mm patranka.
  Helga atsakė ir dainavo:
  - Slydo, slydo kažkur, slydo!
  Ir ji mirktelėjo sau... Čia ji bando atakuoti Jak-9. Vokietė lengvai numuša jį basa koja paspausdama gaiduką ir užtikrintai mirkteli sakydama:
  - Aš tikrai puikus!
  Atrodo, kad Helga yra labai nuoširdi mergina. Ir atlieka kruvinus eksperimentus su priešais.
  O jei pučia, tai niekam neatrodys mažai.
  Helga šaudo į sovietines transporto priemones ir cypia:
  - Na, kodėl, gyventi pagal protą neįmanoma!
  Ir su plikomis kulnais kaip pataikyti į vairą. Tai mergina - visoms merginoms, mergaite.
  O jei riaumoja....
  Albina ir Alvina danguje taip pat labai aktyvios ir kovingos karės.
  O merginos, Rusijos lėktuvai, galvoja, griauna, kad gyvenimas yra geras ir kad gyvenimas yra geras.
  Ir apnuogintais kojų pirštais jie nukreipia orlaivių pabūklus į taikinius. Sovietiniai automobiliai neišgyvens. Ir merginos jas taip mušė. Jie nesuteikia jums nė menkiausios galimybės.
  Taip, buvo kovojančių merginų,
  Taip, jie sako, ką dar...
  Jie drąsiai puolė Rusiją,
  Žodžiu, šėtonas!
  Albina yra mūšio rikiuotės karė ir riaumoja pati sau:
  - Aš būsiu super, pasikeisiu! Super čempionas!
  Ir plika kulnu, ir klaviatūra smūgiuojant, ir oponentus suplėšant į mažus gabalus.
  Alvina, šaudydama į priešininkus, riaumoja iš visų jėgų:
  - O ką rasime miške,
  O ką rasime miške...
  su tuo nejuokausime, o
  suplėšysime!
  Išardykime jį!
  Ir nuogu kulnu, kaip jis pridės priešą į mirtiną glėbį. Tai mergina - visos merginos yra šauniausios!
  Koviausio įsilaužimo karys. Ir tokia karinga ir agresyvi kaip pantera.
  O didžiosios vokiečių katės puola. Astrachanės šturmas. Ir niokoti dideliais kiekiais sovietų karių namus.
  Ir jie miršta, bet nepasiduoda. Tokios muštynės siautėja.
  Gerda, žinoma, yra puolimo priešakyje ir pasiruošusi kovai. Taigi ji šaudo, labai panašiai kaip moteris Robin Hud su bikiniu. Ir visa tai yra šauni moteris.
  O jei dar į vaikino burną įkiš raudoną spenelį.
  Jos "Pantera"-2 darbai. Beje, kiek kitokią tanko modifikaciją merginos balnodavo su 75 mm 100 EL pabūklu. Jis yra aštrus ir greitesnis. Taip, ir sviedinių tiekimas yra didesnis nei 88 mm pistoleto.
  Gerda šaudo nuogais kojų pirštais ir šaukia:
  - Vienas, du, trys... Plyškite su napalmu!
  Šarlotė taip pat šovė paskui ją ir sušuko:
  - Keturi, aštuoni, penki - žaiskime greitai!
  Kristina trinktelėjo, prasiverždama pro sovietų tanką ir čiulbėjo:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį dėl nacių galios ...
  Magda šovė basomis kojomis ir agresyviai čiulbėjo:
  - Ir mes juos visus išžudysime - visus komunistus!
  Merginos elgiasi iki kraštutinumo ir beprotiškai agresyviai. O jų "Pantera" -2 taikliu šūviu apverčia sovietinę haubicą.
  Merginos kikena ir dainuoja:
  - Šlovė mūsų pasauliui...
  O Elizabeta, sulaukusi trisdešimt ketverių, savo ruožtu surengia laukinį išpuolį. Ir savo nuogu kulnu spaudžia gaiduką. Ir numuša priešą, šaukdamas:
  - Tebūnie komunizmas!
  Kotryna apnuogintais kojų pirštais siunčia mirtinos jėgos sviedinį, perveria priešą ir cypia į viršų:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Elena šaudė į nacius. Kriauklelis pataikė į Panteros kaktą ir rikošetu nukrito.
  Mergina lojo:
  - Komunizmas bus su mumis!
  Eufrazija taip pat sumušė priešą plikomis kojų pirštais. Ji pervėrė T-4 ir sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Tai kovojančios merginos. Ir kaip jie šaudo, labai gražiai skrenda kriauklės, o pats trisdešimt ketvertas juda. Ir pabandykite, pajudėkite iš tokio automobilio. Tai nepaprastai sunku.
  Tačiau merginos įlipa, jos kaunasi su bikiniais ir basomis kojomis. Kariai yra nuostabūs ir nuostabūs.
  Ir jei jie pakliuvo, tai niekam neatrodys mažai. Ir jie siunčia kriaukles su laukiniu įniršiu.
  Elžbieta, apnuogintais kojų pirštais, šaudydama į priešą ir numušdama priešus, čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms! Šlovė mūsų Tėvynei!
  Jekaterina taip pat šaudė, naudodama nuogus kojų pirštus, pataikydama į Fritzą ir šaukdama:
  - Už Tėvynę ir pergalę iki galo!
  Elena, šaudydama į priešininkus, agresyviai atsakė, apnuogindama perlinius dantis ir mirktelėjusi, safyrinėmis akimis:
  - Mūsų kosminis komunizmas garsus!
  Eufrazija, šaudydama į priešą, smogdama jam milžinišku, fenomenaliu tikslumu, išleido:
  - Už Tėvynę ir Staliną - sveikinimai!
  Merginos akivaizdžiai veržlios, ir visi gali...
  1943 metų gruodis jau atėjo.
  Alenka ir jos komanda taip pat kovoja Astrachanėje ir vis dar ten laikosi. Herojė kovoja.
  Alenka duoda posūkį, nupjauna nacių liniją, tada nuogais kojų pirštais ir riaumoja meta mirties dovaną:
  - Vyras panašus į giboną, tik, deja, dažniau intelektu, o ne potencija!
  Anyuta, šaudydama į priešą ir nukirsdama priešus, nuogu kulnu padavė sprogstamąjį paketą ir čirškėjo:
  - Vyras turi asilo užsispyrimo, liūto ambicijų, bet iš tikrųjų jis yra ožys!
  Alla, tiksliai šaudydama į Fritzą, sucypė:
  - Vyras moteriai yra kaip sloga karvei, be jos neapsieisi, bet šlykštu prieiti!
  Marija, šaudydama į nacius, šmaikščiai atsakė:
  - Kas bendro tarp vyro ir tualeto moterų kambaryje - tai, kad moterys bliauja tik ant vyrų!
  Marusya, nukirsdama nacius ir mėtydama granatas nuogais kojų pirštais, vyaknula:
  - Moteris yra gudri lapė, kuri kaip triušis gali praryti bet kurį liūtą!
  Matryona, šienavusi nacius ir nuogais kojų pirštais mėtydama samdinius, sumurmėjo:
  - Moteriai vyras reikalingas kaip rykšteniui, jei jis nemuš vyro, tada gyvenimo nebus!
  Alenka, šaudydama į Fritzą, sušuko:
  - Moteriai vyrų reikia kaip kiaulės ragų, brangus tik vyrų dovanotas kailinys!
  Ir plikomis kojomis merginų komanda, kaip juoktis, atidengdama dantis, svaidydama granatas nuogais pirštais.
  Drąsios karės merginos. Jų elementas kovoti, jų elementas kovoti!
  Atrodo, kad Astrachanė neketina pasiduoti. Kalbant apie mergaites, čia tikrai kovoja.
  Trečiojo Reicho karinės pajėgos yra didžiulės. Naujosios tankų divizijos čia tokios galingos. Cisternų gamyba didėja. Jokių sprogdinimų nėra, galima tiekti darbo jėgos iš Italijos, Prancūzijos, Belgijos ir Olandijos valdų Afrikoje.
  Taip pat iš Afrikos išgauti naftą, volframą, daugelį elementų, įskaitant uraną.
  Tai yra, nauji tankai yra antspauduojami. Ypač daug įtakos karo eigai turi "Panther" -2, geriau apsaugoto ir stipriau ginkluoto, su galingesniu varikliu, pasirodymas.
  Vis daugiau tankų ir lėktuvų. Yu-488 darbai jau baigiami. Pirmasis serijinis Trečiojo Reicho lėktuvas su keturiais varikliais. Labai galingas ir greitas. Jo akcentas - palyginti mažas sparnų plotas, todėl bombonešis gali skristi 700 kilometrų per valandą greičiu. Tai reiškia, kad sovietų kovotojai jo tikrai nepasivys.
  Taigi SSRS bręsta nauja problema. Raudonosios armijos pajėgos iš tikrųjų yra išeikvotos. Mokiniai prisodinami prie mašinų. Jau beveik oficialiai kovoja paaugliai nuo keturiolikos metų. Berniukai, žinoma, yra protingi ir apskritai geri kovotojai. Jaunystėje dar lengviau pasislėpti ir lipti į medį. O kariniai įgūdžiai įvaldomi greičiau. Paaugliai kovoja taip pat, kaip ir suaugusieji, juos sunkiau pataikyti. Taip, ir psichologiškai į vaikus šaudyti sunkiau.
  Vokiečiai turi nemažai moterų snaiperių, o per jaunoms kovotojams nepatogu šaudyti bet kuriai moteriai, gėda ...
  Taip, jie pradėjo skambinti į SSRS nuo keturiolikos metų. Ir taip pat pasodinti į rankas ir pensininkus. Kariuomenėje vis daugėjo moterų. Ypač noriai dailiosios lyties atstoves sutiko tankų ir aviacijos kariuomenėje bei snaiperiuose. Moterys yra geros snaiperės. O kadangi jie dažniausiai yra mažesni už vyrus, jiems patogiau kovoti tankuose, aviacijoje irgi. Neretai tankuose kariavo ir paaugliai. Reikėtų pažymėti, kad berniukai ir moterys yra jautresni savo odai, o jų lėktuvai ir tankai yra mažiau linkę išmušti nei suaugę vyrai. Neblogi paaugliai ir snaiperio vaidmenyje. Berniukas gali įlįsti į siauresnį tarpą, persirengti ar įlipti į medį. Dažnai kariuomenėje pradėjo susidurti jaunesni nei keturiolikos metų kovotojai.
  Karas ryja žmogiškuosius išteklius. Ir teritorija vis mažiau kontroliuojama SSRS. Ir vis dar turi kovoti su daugybe Japonijos pėstininkų. Taip, ir yra gerų samurajų tankų, o ypač savaeigių ginklų. Jie taip pat pasirodė serijoje su vidutiniu tanku, kurio stiprumas panašus į T-34 ir dar stipresnis priekiniais šarvais.
  Taigi Japoniją pavojinga nuvertinti. O karui su juo reikia karių.
  Stalinas nervinasi ir vis dažniau puola į pyktį. 1943 m. gruodžio 25 d. buvo paskelbtas įsakymas, kad pasidavusiųjų šeimos nariai, tarp jų ir vaikai nuo dvylikos metų, bus sušaudyti, o jaunesni - išsiųsti į darbo kolonijas.
  Vis dažniau buvo naudojami užtvarų būriai. Ir jie aktyviau šaudė, ir kankino.
  Stalinas tapo tiesiog nepakeliamas. Beria buvo pirmoji, kuri bandė susitarti dėl atskiros taikos su naciais. Tačiau Hitleris nenorėjo taikos. Jis norėjo visiškai užkariauti SSRS. Ypač kol sąjungininkai jo nekontroliuojami ir nepasiekiami.
  Reaktyviniai lėktuvai buvo sukurti Trečiajame Reiche. Visų pirma ME-262, tačiau šiam naikintuvui reikėjo patikimesnių variklių, kad per dažnai nedūžtų.
  Tiek Arado bombonešis, tiek Yu-287 projektas atrodė daug žadantys.
  Naujausias TA-152 puikiai pasirodė praktikoje, kaip universalus ir labai greitas aparatas. Apskritai vokiečių kariuomenė vis dar buvo stipresnė ore. Be to, sovietiniai "Jaks" ir "Laggies", atsižvelgiant į aliuminio trūkumą, pasirodė esą sunkesni ir mažiau manevringi nei etaloninės mašinos. Taigi sovietinės aviacijos kokybė nukrito iki kritinės ribos. ME-309 su savo galinga ginkluote, net ir atsižvelgiant į manevringumo problemas, puikiai susidorojo su sovietinėmis transporto priemonėmis, išstumdamas ME-109. Ir TA-152 turėjo pakeisti Focke-Wulf.
  Taigi vokiečiai daugiau ar mažiau yra ledo ritulys... Tačiau darbas su technika buvo atliktas.
  Pavyzdžiui, Lev-2 pažadėjo būti pirmasis tankas su nauja išdėstymo schema. Pastatę transmisiją ir variklį viename bloke priešais baką, o bokštelį perjungę į galą, vokiečiai sutaupė ant kėbulo veleno ir sumažino transporto priemonės aukštį. Dėl to "Liūtas" -2 pasirodė daug lengvesnis, taigi ir greitesnis.
  Atsižvelgiant į karo sunkumus, sunkiųjų tankų gamyba SSRS beveik sustojo, serijoje beveik viskas buvo suvienodinta pagal T-34-76. Taigi naciai, siekdami sukurti naują pagrindinį tanką, nebeketino šoninių šarvų padaryti per storus. O "Liūtas" tilpo į penkiasdešimt penkias tonas su 1200 arklio galių varikliu. Tačiau Lev-2 tanko svoris galėjo būti dar labiau sumažintas sumažinus ginklo kalibrą. Pirmoji akivaizdžiai tapo nereikalinga. Negana to, trisdešimt ketveriukai turėjo nekokybiškus šarvus, į juos jau buvo pradėjusi prasiskverbti net 37 mm, pasenusi vokiška pabūkla.
  Stalinas aiškiai išsigando ... Ir jis svaidė perkūniją ir žaibus ... Bet jis nieko negalėjo padaryti ...
  Naujųjų metų išvakarėse vokiečiai pradėjo šturmą prieš dar neužimtą Astrachanės dalį - Volgos deltą. Daugelio upių kliūčių buvimas, sudėtingas reljefas, Kaspijos jūros artumas leido Raudonajai armijai sugriežtinti Astrachanės gynybą ir išlaikyti ją dar geriau nei Stalingradas. Be to, sovietinės merginos parodė neprilygstamą didvyriškumą.
  O Kaukaze, ypač žiemą, labai sunku judėti per kalnus. Tiesa, vokiečiai judėjo patogesne Kaspijos jūros pakrante. Makhačkala tapo pasieniu, kur sovietų kariuomenė, sutelkusi visas jėgas į kumštį, bandė sustabdyti nacius.
  Tačiau amunicijos, kuri buvo pristatyta tik jūra, nepakako ...
  Tamara beviltiškai kovojo su savo basomis merginų batalionu.
  Moterys karės kovojo atkakliai ir parodė neprilygstamą didvyriškumą ir didelę drąsą.
  Ir beveik nuogas kovojo žiemą ir šaltį.
  Tamara basa koja sviedė granatą ir sudavė sprogimą, nukirsdama priešininkus ir cypė:
  - Už SSRS!
  Ana taip pat sviedė granatą nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą!
  Akulina surengė taiklų sprogimą, išmušė priešus ir sušuko:
  - Už Rusijos didybę!
  Viktorija trenkė į priešą, ėmė pjauti priešą, nukirsdama jam barzdą kaip skustuvą ir sumurmėjo:
  - SSRS stovės!
  Olimpija, šaudydama į priešą ir plikomis kojų pirštais mėtydama sprogstamąjį paketą, vyaknula:
  - Už Tėvynę ir pergalę iki galo!
  Taip kovoja merginos. Jie elgiasi beviltiškai ir ryžtingai.
  Tamara, šaudanti, pažymėjo:
  - Velnias jų nepaims, o tada mes paimsime!
  Kovos čia žiaurios ir kartu konstruktyvios...
  Anastasija Vedmakova kovoja danguje... Jos veidas net persikreipė iš pykčio, o ji klykia:
  - Sveika komunizmo era!
  Ir nuogais kojų pirštais nutaiko į taikinį lėktuvo pabūklą ir numuša priešo lėktuvus, po to rėkia:
  - Už darbo sėkmę!
  Akulina Orlova, numušdama priešininkus, užtikrintai riaumoja, apnuogindama dantis:
  - Už tokį didelį komunizmą, visoje planetoje!
  Pilotas rėkia:
  Net vaikai mus pažįsta!
  Ir nuogais kojų pirštais nukreipia lėktuvo pabūklą į taikinį, daužo priešą ir cypia:
  - Vardan komunizmo eros!
  Pripažinkime, mergina yra terminatorius ir deganti liepsna. Joks ugnikalnis negali su juo lygintis.
  Akulina Orlova dainavo:
  - Aš jau, kokia diena, tikėjimas Dievu svajoju, aš toks tinginys, nenoriu melstis!
  Ir agresyviai mirktelėjo gražuolės.
  Štai muštynės...
  O merginų lėktuvai pasenę. Ir tai yra jų tvirtas minusas. Taip pat sunkus ir nelabai manevringas ...
  Vienas iš kovojusių berniukų buvo numuštas ir neturėjo laiko iššokti su parašiutu. Ir tai, žinoma, yra didžiulis jo žygdarbis.
  Merginos kovoja ore ir linksminasi...
  Albina ir Alvina kaunasi gerais naikintuvais ME-309 ir, žinoma, aktyviai pelno balus.
  Merginos labai didžiuojasi savo sėkme...
  Albina elegantiška, basa koja numušė sovietinį lėktuvą ir sucypė:
  - Mūsų ereliams!
  Alvina vienu sprogimu nupjovė tris rusiškus automobilius ir šaukė:
  - Mūsų sakalams!
  Merginos puikiai ėmėsi verslo... Bet joms patinka ir Rusijos karius kankinti.
  Čia buvo užfiksuotas keturiolikos metų berniukas-pilotas. O vaikiškų apvalių aukštakulnių gražuolės jam buvo keptos. Ir tada jie pradėjo plikyti nuogus lediniu vandeniu... Tada verdantis vanduo ir vėl ledinis vanduo.
  Tokios jau kovojančios gražuolės....
  Albina dainavo:
  -Už mūsų iltis, nagus, dantis, kumščius!
  Alvina sušuko į plaučius:
  - Vadinasi, jie nori geros kovos!
  O merginos toliau plikomis kojų pirštais darė stebuklus ir šaudė sovietų lėktuvus.
  Tačiau į juos atsakė ir rusų pilotai. Alisa ir Andžela ką tik persikėlė į Jak-9. Ir kulkime vokiečius ir dar dainuokime vienu metu;
  Jūs esate drąsios šalies įsikūnijimas,
  Draugas Leninas ir Stalinas...
  SSRS visi žmonės tikrai lygūs,
  O kumščiai iš geležies ir plieno!
  
  Leninui žvėris Adolfas nebijo,
  Dabar Vladimiras yra lyderis draugas Stalinas...
  Mes pataikėme Fritzui į akį, o ne į antakį,
  Visi naciai buvo suskaldyti iš karto!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Didelė, beribė Tėvynė...
  Visos tautos yra viena šeima,
  Greitai gyvensime komunizmo sąlygomis!
  
  Padarykime savo šalį stipresnę
  Tegul Rusija greitai tampa žalia ...
  Mes greičiau pataikysime fašistui į kaktą,
  Ir patikėkite, mūsų galia nevirsta akmeniu!
  
  Ir Jėzus kaip vadovas yra gana didis,
  Jis yra mūsų Viešpats ir Baltasis Visatos Dievas...
  Ir fiureris bus sumuštas labai stipriai,
  Juk mūsų meistriškumas nepasikeitė!
  
  Taip, dėl mūsų Tėvynės, šventasis,
  Mes įnirtingai kovosime su Fritzu...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Ji nori kautis iš pykčio!
  
  Taip, Stalinas dabar tapo sovietų lyderiu,
  Toks puikus, drąsus ir sumanus...
  Neliesk komunizmo Rusijos,
  Nors Liuciferio galia yra su tavimi!
  
  Mes galime gauti Hitlerį, patikėkite manimi
  Nors ir apdovanotas demoniška galia...
  Vienas Hitleris yra plėšrus žvėris,
  Nors reikia pripažinti, kad Fritzai nėra debilai!
  
  Trumpai tariant, mes pateksime į Berlyno kovotojus,
  Ten Leninas, dar žinomas kaip Stalinas, bus su mumis ...
  Fašistai kaip šuniukai lengvai plyšta,
  Ir tikėkite, kad mūsų jėgos nesumažės!
  . 6 SKYRIUS
  Atėjo naujieji 1944 metai... Nepaisant labai sunkios padėties frontuose, SSRS buvo vykdomi darbai kuriant naujas technologijas. Visų pirma, didelės viltys buvo siejamos su tanku IS-2 ir jo galingais ginklais. 122 milimetrų pabūkla gali tapti galingu argumentu kare prieš nacius. Vilčių taip pat siejo T-34-85 su galingesniu pistoletu, dideliu bokšteliu, bet tuo pačiu korpusu ir važiuokle.
  Su lėktuvais padėtis buvo dar blogesnė. "Yak-3" negalėjo pradėti gaminti dėl aukštos kokybės duraliuminio trūkumo, o LAGG-7 negalėjo pradėti gaminti be gamybos sumažėjimo dėl naujo variklio.
  Taigi Stalinas nusprendė, kad kol kas pagrindinis sovietų naikintuvas yra Jak-9 ir LAGG-5, o atakos lėktuvas IL-2 buvo lengvai gaminamas ir patvarus. O tankuose laipsniškas perėjimas prie T-34-85 ir IS-2.
  Nors taip, kad gamyba nesumažėtų ...
  O frontas plyšo per siūles, vokiečiai užėmė Kaukazą. Makhačkala krito, ir jie jau artėjo prie Azerbaidžano sienų!
  Čia Tamara kovojo su savo moterų batalionu. Vėl merginos skudurais iš tunikų ir basos kovėsi su pranašesnėmis priešo pajėgomis.
  Tamara šaudė į nacius, nukirsdama kai kuriuos priešus. Ir tada nuogais kojų pirštais ji metė mirtinos jėgos granatą ir čiulbėjo:
  - Šlovė SSRS!
  Ana labai tiksliai šaudė į nacius. Ir nuogais kojų pirštais ji svaidė mirtinos jėgos granatas, draskydama priešininkus.
  Tada ji sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Akulina, šaudydama į priešą, nutraukė fašistų pėstininkus. Ji nukirto Fritzą, basomis kojomis svaidydama granatą ir cypė:
  - Už Rusiją, mūsų didžioji mama!
  Viktorija, šaudydama į priešą ir basa koja į jį mėtydama granatas, pažymėjo:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Olimpijas, taip pat šaudydamas iš kulkosvaidžio, sušuko:
  - Šlovė didžiojo komunizmo laikams!
  Moterys kovotojos yra nuostabios...
  Jie kovoja, kaip ir turi būti dėl gražuolių...
  Tamara, kovodama, prisiminė karo pradžią. Kaip jai teko pabėgti nuo vokiečių kariuomenės. Tada ji išgirdo riaumojantį ginklų smūgį. Mergina paliko kanonatą. Jos draugę Tatjaną sučiupo vokiečiai, atėmė naujus batus, nuplėšė papuošalus ir auskarus. Ir jie išvarė ją basas į nelaisvę ... Tatjana buvo regioninio komiteto sekretoriaus dukra, ir jai nereikėjo dažnai vaikščioti be batų. Tai yra pasididžiavimo pažeminimas, vaikščioti basomis kaip paprastam žmogui, ir skaudu gležniems padams. Mergina trenkė kojomis į kraują ir aimanavo kiekviename žingsnyje.
  Tamara taip pat avėjo dovanotus naujus batus ir nuo ilgo pasivaikščiojimo nusitrynė kulnus. O ji nusiavė batus, ėjo basa. Ji - kaimo mergina, savo pareigą atlikusi Ukrainoje. Jos kojos vaikystėje vaikščiojo kalnų šlaitais. Ir tai tikrai nepalyginama su lygumos keliais. Tiesa, jai nuo pado jau nulipę nuospaudos, vaikščioti nėra taip jauku. Bet kojos greitai vėl sukietėjo. Ir ji beveik nenukentėjo.
  Tačiau Tatjana netrukus taip numušė kojas, kad nebegalėjo vaikščioti. Vokiečiai būtų ją nušovę, bet jiems gražuolė pasigailėjo. Jie pasodino mane į vežimėlį, bet mainais privertė dainuoti. Tatjana turėjo malonų balsą ir dainavo jiems keletą politiškai neutralių dainų.
  Kas jai nutiko toliau, Tamara nežinojo. Ji pati vaikščiojo po mišką, basomis kojomis jautė gumbus, guzus, šakeles ir net apsidžiaugė. Štai tada eini aštriais kalnų akmenimis, tada net suragėjusiais padais, jei ilgai vaikštai, pasidaro aštru ir skausminga. Ir dar nemaloniau vaikščioti ant spyglių. Kai šie prilimpa į padus, pasidaro daug skausmingiau, net ir šiurkštiems mergaitės padams.
  Tamarą kampanijoje nugalėjo nuovargis ir alkis. Mergina valgė uogas, ir to neužteko. O vokiečiai sparčiai veržėsi į priekį. Ukrainos miškuose Tamara, įpratusi gyventi kalnuose, nelabai žinojo savo kelią. Pasiklydau ir atsidūriau gale.
  O dabar kaip sumedžiotas katinas miške. Tuomet mergina vokiečius užklupo ant motociklo. Jie sustabdė automobilį su vežimėliu, kad paimtų vandens. Ir Tamara prislinko prie kulkosvaidžio ir kaip jis nuo jo atsimuša į priešą. Ir pjauna neaiškiai, bet tiksliai. O naciai krenta ir raitosi iš agonijos. Tamara juos užbaigia. Ji nukėlė vieną nuogą kulną prie smakro, jis nukrito. Ir mergina jį gavo.
  Po to gražuolė užlipo ant motociklo, o nuspaudusi pedalą basa koja nusuko.
  Taigi judėti yra daug smagiau nei vaikščioti ir basomis.
  Tamara pakeliui dainavo:
  - Smagu, broliai, gražu, gražu, broliai gyventi! Jūs neturite liūdėti su mūsų atamanu!
  Taip atsirado mūšio laukas.
  O dabar ji kovoja su naciais kaip komjaunimo terminatorius. Tačiau jėgos nelygios, merginų batalionas priverstas pasitraukti. Čia verda mūšiai, kaip vanduo milžiniškame virdulyje virš ugnikalnio.
  Ana, šaudydama ir mirtina jėga mėtydama granatą plikomis kojų pirštais, pažymėjo:
  - Kare visos priemonės yra geros, išskyrus savižudiškas!
  Akulina, šaudydama į priešą, numušdama nacius, pažymėjo:
  - Visame mes būsime pirmi!
  O plikas merginos kulnas davė sunaikinimo dovaną.
  Viktorija, šaudydama į nacius ir automatiniais sprogimais naikindama priešus, sušuko:
  - Nebus pasigailėjimo priešams!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Olimpija sviedė plikomis, iškaltomis kojomis, svarų granatų krūvą ir cypė:
  - Už humaniškiausio pasaulio teismo ir komunizmo didybę!
  Kariai čia tikrai šlovingi ir kaip kosminis amžius.
  Jie kovoja su dideliu nuožmiu.
  Tačiau naciai vis dar veržiasi į priekį Kaukaze. 1944 metų vasarį vokiečiai ir turkai susivienijo, sovietų kariuomenę suskirsčius į dvi nelygias dalis.
  Fiureris pareikalavo užbaigti SSRS. Astrachanė vis tiek atsilaikė. Naciai, kaip visada, yra su kovine uniforma... Pirmieji ME-262 kovoja ore. Reikėtų pažymėti, kad jie nesukėlė pojūčių. Dideliu greičiu pataikyti iš 30 mm lėktuvo pabūklų nėra labai patogu. Taip, į tai reikia žiūrėti rimtai. ME-262 taip pat turi tam tikrų problemų dėl didelio svorio. Ypač su manevringumu.
  Labiau pasisekė naudoti TA-152, kuris pamilo pilotus ir tapo darbiniu arkliu. Tiesą sakant, automobilis ir priekinės linijos bombonešis, naikintuvas ir atakos lėktuvas. Buvo net minčių visiškai perkelti vokiečių aviaciją į šį lėktuvą. Tarp privalumų reikėtų pažymėti išgyvenamumą ir greitį bei galingus ginklus, tinkančius tiek atakos lėktuvui, tiek naikintuvui.
  Vis aktyviau naudojamas ir modernizuojamas ME-309. ME-109 vis dar eksploatuojamas, kuris nėra šalinamas, nes nesumažėja gamyba. Netgi nauja ME-109 "K" modifikacija pasirodė su galingesniu varikliu, ginkluotu iš karto penkiais pneumatiniais ginklais. Tokios mašinos taip lengvai neįveiksi.
  ME-309 taip pat gavo galingesnį variklį ir nubraukė sparnus. Labai pavojingas automobilis. Sovietų lakūnai vis dar skraido senais lėktuvais, o jų kokybė tik prastėja. Tačiau kol kas "Yak-9" nėra toks prastas, gana manevringas, o ir per didelio greičio jam nereikia.
  Vokiečių kariuomenė stipri... Kilo ginčų dėl tanko T-34-85. Ar verta bokšto šarvus daryti storesnius? Juk tokiu atveju svoris padidės. Ir reikia pažymėti, kad sovietinių šarvų kokybė sumažėjo. Legiruojamųjų elementų trūksta, o suvirinimo ar liejimo kokybė nukrito iki kritinės ribos.
  Bet merginos kovoja kaip herojės...
  Tada Elžbietos bakas sugenda ir merginos išeina. Basos ir apsivilkusios bikinius jos bėga per sniegą, palikdamos grakščius pėdsakus.
  Catherine piktu žvilgsniu pažymėjo:
  - Mes esame visiškai pasmaugti!
  Elena su pykčiu pažymėjo:
  Bet mes vis tiek laimėsime!
  Elžbieta iššovė pistoletą, pataikydama į vokiečių motociklininką ir sumurmėjo:
  - Aš pataikiau vokietį! Kaip jis pasiteisins iš manęs!
  Eufrazija energingai pažymėjo:
  - Ten jie baigia savo gyvenimą ir nepabėga atgal!
  Catherine buvo agresyvi mergina ir dainavo:
  - Įniršę giedame imperijos himnus!
  Merginos bėga už save, o jų nuogi apvalūs kulnai blyksi.
  Berniukas, pamatęs merginas, išsigandęs jų paklausė:
  - O iš kur tu atėjai basa?
  Elžbieta atsakė:
  - Atlikime taktinį manevrą!
  Berniukas čiulbėjo:
  - Vienas, du - sielvartas nėra problema,
  Niekada neturėtumėte atsitraukti!
  Laikykite nosį ir uodegą aukščiau pypke,
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Kotryna čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Elena rėkė:
  - Nebijok! Mes grįšime....
  Ir visos keturios merginos šaukė choru;
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Kariai pasiruošę suplėšyti bet kurį vokietį... O basi sniege jie tokie seksualūs ir gražūs. Kokios gražios šios merginos, kaip žydinčios ir neblėstančios rožės.
  Na, Hitleris nejuokauja, o aplink mūsų Tėvynę sukasi debesis. Jis įkiša dantis į pačią širdį ir geria jos kraują!
  O merginos po savęs palieka labai gražius pėdsakus. Vokiečiai seka šiais pėdsakais ir trypčioja ant kelių ir godžiai žiūri. Tai laukiniai kariai. O vokiečiai merginų pėdsakus bučiuoja.
  O Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova kaunasi danguje. Dvi nuostabios merginos.
  Anastasija, numušdama nacius ir apsukdama lėktuvą nuogais kojų pirštais, dainavo:
  Kovosime už šviesesnį rytojų!
  Akulina, nukirsdama naciams uodegas, apnuogintais kojų pirštais čiulbėjo:
  - Pabučkime!
  O merginos vėl be jokio gailesčio ir ceremonijos kulia vokiečius. Štai kokie jie protingi.
  Anastasija vėl pasuko "Yak-9" ir, cypėdama, vyaknula:
  - Tai komunizmo pavadinimas!
  Akulina su tuo sutiko:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus...
  Anastasija, partrenkdama vokiečius, sumurmėjo:
  - Tėvynė yra mūsų saulė!
  Ir tokios čia kovojančios merginos, aukščiausia sovietinė klasė.
  O vokiečiai tai gauna, labai sunkiai. Ir karinės operacijos vystosi ...
  Kovo mėnesį naciai pradėjo šturmuoti Baku. Įvyksta ataka prieš didelį miestą, pilną naftos. Kovos yra įnirtingos.
  Vokiečiai apšaudo Baku naudodami sunkiąją artileriją.
  Ir subombardavo šturmininkai. Tačiau bombas meta ir pirmieji, naujausi Yu-488, pasižymintys kolosalia galia. Šios mašinos - tik žvėrys.
  Ant vienos iš jų - Gertrūda, Eva ir Frida. Gražios merginos, turėdamos puikų vaizdą, meta bombas ant sovietų pozicijų. Jie žudo Raudonosios armijos karius ir civilius.
  Baku dega... Dūmai kyla stulpais. Naftos gręžiniai dega, viskas dega.
  Gertrūda šypsodamasi sako:
  - Dievas myli Vokietiją!
  Eva, spausdama pliką kulną ant svirties ir numesdama bombas, sutinka:
  - Žinoma! Mes esame išrinktoji rasė!
  Frida agresyviai dainavo:
  - Mūsų žmonės yra dangaus išrinktieji!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams. Tai merginos čia ir kovoja, tik agresyvumo įsikūnijimas. Ir kovos galia.
  Gertrūda paleido pneumatinius ginklus ir čiulbėjo:
  - Už mūsų Tėvynės didybę!
  Ieva, šaudydama į priešininkus, patvirtino:
  - Už kolosalią didybę!
  Galima pastebėti, kad merginos greitai įvaldė lėktuvus. Tai kovojančios merginos.
  Ir jūs negalite laimėti jų tik kortomis. Ir jie kulia priešus su laukiniu pasiutimu.
  Frida pažymėjo:
  - Esu didelių svajonių ir grožio moteris!
  Po to ji vėl šaudė iš orlaivių ginklų, numušdama sovietų naikintuvus, kurie bandė atakuoti vokiečių monstrą.
  Taip, prieš nacius kyla jausmas, kad jie negali atsispirti.
  Baku puolamas.
  Tamara ir jos batalionas kovoja už šį miestą. Merginos beviltiškai kovoja ir demonstruoja neprilygstamą didvyriškumą.
  Tamara davė posūkį, nuogais kojų pirštais metė granatą, išbarstydama vokiečius ir jų samdinius, sucypė:
  - Už mano beribę Tėvynę!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams. Ji yra aukščiausio lygio karė, kuriai nėra lygių.
  Nors, žinoma, kitos merginos nėra blogos. Tarkime, jie labai gerai kovoja.
  Pavyzdžiui, Ana ėmė, paguldė nacius, tarsi pjautuvo smūgiu.
  Ir čiulbėjo:
  - Už SSRS!
  Ir savo nuogu kulnu padovanojo žudikišką mirties dovaną.
  Akulina, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Už savo Tėvynę!
  Ir nuogi kojų pirštai, kaip pradėti naikinimo pristatymus, kurie naikina visus iš eilės.
  Viktorija kovoja su priešais, veikdama beviltiškai ir ryžtingai. Nokautuoja varžovus serijomis. Tada nuogais kojų pirštais mirtina jėga meta granatas. Ir cypia:
  - Už komunizmo idėjas!
  Olimpinės žaidynės taip pat kovoja. Ir ši herojiška mergina plikomis raumeningomis kojomis išmes visą dėžę sprogmenų. Ir tankas "Liūtas" apvirs.
  Karys sušunka:
  - Bet Pasaran!
  Kovingos merginos ir labai gražios. Niekada nepasiduok ir nepasiduok. Jie turi terminatorių galią.
  O jėgos labai nelygios... Baku apimtas gaisrų. Sovietų kariuomenė neturi pakankamai amunicijos. Ir tai yra pagrindinė problema.
  Daugelis pasiduoda iš nevilties.
  Gerda ir jos komanda priverčia vergus pabučiuoti nuogus padus. Tie pareigingai tai daro ir laižo kulnus.
  Tada merginos vėl lipa į Panther-2 ir šaudo. Išmušti sovietinius ginklus...
  Beveik visas Kaukazas jau paimtas į nelaisvę. Tačiau Jerevanas vis dar laikosi. Didvyriškai kovoja Poti miestas - paskutinis uostas, kuriame vis dar laikosi Juodosios jūros laivyno likučiai.
  O ten kovoja įvairių tautybių merginos. Ir kaunasi basų gulnazių būrys. Graži gruzinė ir turi komandą mergaitei.
  Gulnazis basa koja mėto paketą su sprogmenimis, išdrasko nacius ir cypia:
  - Šlovė pasaulio komunizmo didybei!
  Jos partnerė Tamila irgi basa koja meta mirtiną granatą, draskodama turkus ir rėkia:
  - Už Tėvynę!
  Maša yra mergina iš Rusijos, duoda posūkį ir plikomis kojų pirštais meta sprogstamą jėgą, laužo nacius, šaukia:
  - Šlovė pasaulinio komunizmo laikams!
  Margarita taip pat duoda taiklų posūkį. Ji nupjovė nacius ir nuogu kulnu atsiuntė žudikiškos mirties dovaną, gniuždydama priešininkus ir šaukdama:
  - Už mūsų pergalę!
  Taip didvyriškai kovoja merginos. Ir jų tikrai negalima sustabdyti, ir jų negalima atsukti. Jos yra tiesiog moteriškos kovotojos ir super. Ir jei jie kovoja, tada kaip herojai ir supermenai!
  Bet, deja, sunku atsispirti naciams ir jų pranašesnėms jėgoms. Danguje Albina ir Alvina įgyja pasitikinčių sąskaitų. Ir tiek daug lėktuvų numušta, kad jų sustabdyti akivaizdžiai neįmanoma.
  Albina, numušdama kitą sovietų lėktuvą basais kojų pirštais, dainavo:
  - Mūsų negalima nugalėti, medžiotojas virsta žaidimu!
  Alvina, nukirsdama priešininkus ir energingai sukdama galvą ant galingo kaklo, čiulbėjo:
  - Šlovė naujosios arijų tvarkos erai!
  Ir taip pat suteikia nuogą kulną ...
  Merginos jau numušė po daugiau nei penkis šimtus orlaivių ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tai tiesiog neįtikėtinos gražuolės. O jei jau mušami Trečiojo Reicho priešai, tai šių velnių sustabdyti nepavyks. Tik netoli Marselio numušta daugiau nei 500 lėktuvų. Šis reiškinys, žinoma, yra viršuje. Hitleris netgi nusprendė patvirtinti Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus šeštąjį laipsnį su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Jį gaus tas, kuris pirmasis viršys tūkstantį numuštų lėktuvų. O rezultatas bus tiesiog fenomenalus.
  Albina vienu 30 mm kalibro lėktuvo pabūklu nukirto penkis sovietinius orlaivius ir, plikomis kojų pirštais spausdama gaidukus, suriko:
  - Šlovė mūsų stiprybėms!
  Alvina, pjaunanti sovietinius automobilius, o priešus nukirtusi nuogais kojų pirštais, vyaknula:
  - Didvyriška šlovė!
  Ir kariai mirktelėjo vienas kitam!
  Jie kovoja kaip visada su bikiniu ir basi, ir tai yra jų stiprybė. Merginos yra tiesiog supermenai-moterys. Net jei jie tarnauja piktam reikalui. Ir jie mėgsta su kibirkštimi kepti pagautų pionierių kulnus. Štai čia merginos. Brutalus, bet mielas.
  Albina kartą pasakė:
  - Pasaulyje nėra gerumo, yra tik silpnumas!
  Ir nuogu kulnu ji numetė porą bombų ant sovietų pozicijų, išmušdama tris ginklus.
  Tai kariai, kurie visiškai niekam nepasigaili! Tačiau jų smūgiai tiesiog gniuždo.
  Alvina šypsodamasi pažymėjo:
  - Silpniesiems nėra vietos, po saule!
  Ir mirktelėjo savo partneriui.
  Kariai, kurie nerodo silpnumo ir niekada nepasiduoda. Jie tikrai yra čempionų čempionai. Nors su minuso ženklu, nes jie tarnauja piktajai jėgai.
  Bet tuo pat metu juokinga ir žavinga.
  Albina, apnuogindama dantis ir siųsdama mirtinus oro sviedinius į savo priešininkus, čiulbėjo:
  - Nacių žodis yra šventas - sunaikinsime amžinai!
  Alvina agresyviai pastebėjo, numušdama varžovus:
  - Mes tikrai piratai!
  Albina, nukirsdama priešus, patvirtino:
  - Visa kita yra svajonė!
  Ir kariai tapo tokie gniuždantys ir visus pargriuvę, kaip kamuoliukais įmušantys ritulius.
  Alvina čiulbėjo traiškydama rusų lėktuvus:
  - Mes kovojame su Hitlerio ereliais!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Tiesą sakant, čia esantys kariai leidžia priešams įžūlius. Raudonoji armija iš jų gauna kapitalą.
  Kovojančios merginos taip uoliai išmuša rusų kariuomenę.
  Tačiau Helga ant TA-152 sunaikina sovietų sausumos pajėgas. Išmuša SAU-85 ir cypia:
  - Už Vokietijos ir jos sūnų bei dukterų didybę!
  Tačiau kovos dėl Astrachanės tebevyksta.
  Merginos, turinčios paskutinių jėgų išsilaikyti.
  Alenka basa koja meta bombą su sprogmenimis. Laužo nacius ir rėkia:
  - Už šventą komunizmą!
  Anyuta, šaudydama į nacius, o taip pat mėtydama granatą plikomis pirštais, šaukia:
  - Ir išgelbėjimas šaliai!
  Alla, pargriuvusi priešininkus ir be nereikalingų ceremonijų juos pjovusi ir plika kulnu mėtydama granatą, cypė:
  - Taip skamba mūsų šlovė!
  Marija, naikinanti priešus, nuogais kojų pirštais mėtydama mirties dovanas, riaumoja:
  - Esame puikūs savo šlovėje!
  Marusya, rėžianti gretas besiveržiančius arabų samdinius ir basa koja mėtydama granatą, verkia:
  - Dėl pokyčių, kad kainos nukristų iš karto!
  Matrona, gesindama nacius iš kulkosvaidžio, paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų tėvynė SSRS! Bus sutraiškytas pone!
  Kariai čia veikia labai agresyviai. O jų kovinis spaudimas kolosalus.
  Apskritai jie demonstruoja savo milžinišką akrobatiką. Ir tikrai nesustabdomas spaudimas.
  Kariai basi, bet laimingi...
  Balandžio mėnesį naciai užėmė Baku. Amunicijos trūkumas padarė savo. Tuo pačiu metu Poti taip pat krito beveik vienu metu. Išsilaikė tik kalnų šlaituose įsikūręs Jerevanas. Tačiau jis taip pat buvo pasmerktas. Ten taip pat baigdavosi šaudmenys ir maistas. Tiesiog turkai šio miesto dar nepuolė ir renka dulkes badauti.
  Merginos iš Tamaros bataliono iš dalies dingo tarp pogrindžio, o dalis kartu su vadu pajudėjo išilgai užpakalio į priekį... Norėjosi prasibrauti į savąsias.
  Kaukazas jau beveik visiškai užgrobtas, bet karas tęsiasi. Nors SSRS tuo metu neteko didžiausio naftos telkinio. Tačiau Raudonoji armija nepalaužta dvasia. O Volgos srityje, Sibire ir daugelyje kitų vietų dar yra naftos.
  Hitleris įsakė pribaigti rusus Astrachanėje iki balandžio 20 d. Ir kovos klostėsi didžiuliu mastu. Ir bombardavimas smarkiai sustiprėjo.
  SSRS patyrė stiprų spaudimą. Kovos vyko už Alma-Atą, kurią šturmavo japonai. Miestas buvo beveik visiškai apsuptas.
  Samurajus, kai tik pasidarė šiek tiek šilčiau, bandė plėtoti puolimą ir Magadano kryptimi.
  Veronika kovojo Alma-Atoje ir su savo merginų batalionu kovojo su samurajų puolimu.
  O jų yra labai daug. Kovoja ir žlugimo metodais užverbuoti kinai.
  Japonai meta į mūšį geltonus kareivius... Jie žengia į priekį ir tiesiogine prasme meta sovietų pozicijas su savo lavonais.
  Veronika dega. O kinus ir samurajus jis pjauna eilėmis. Mesti granatas nuogais kojų pirštais ir cypia:
  - Garbė rusų dvasiai!
  Marfa taip pat šaudo, nukerta priešininkus ir cypia:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Nataša, šaudydama į japonų ir kinų karius, užverbuotus patrankų mėsai, rėkia:
  - Už didįjį komunizmą!
  Alina, šaudydama į samurajus ir kinų kovotojus, su didele aistra juos pjaudama ir nuogu kulnu dovanodama mirties dovaną, cypė:
  - Už naujas komunizmo ribas!
  Veronika labai taikliai šaudo į priešą, laužo kiniečiams pro galvas ir tuo pat metu šaukia:
  - Šlovė sovietų žemei!
  O plika koja ji siunčia milžinišką granatos jėgą, kuri drasko visus priešus.
  Marfa, kapodama priešą ir plikais pirštais mesdama mirties dovaną, šaukia:
  - Valdyk komunizmo erą!
  Nataška suplėšė, basa koja mesdama sprogstamąjį paketą, masę kinų, vyaknula:
  - Už naują sovietinę tvarką!
  Alina, labai tiksliai šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Dėl naujų komunizmo sienų kovosime!
  Ir jos nuogas kulnas pasidavė sunaikinimo bombai.
  Kovojančios merginos, tarsi iš akių liejasi kibirkštys.
  Ne, japonai negali užkariauti tokių žmonių net kartu su Kinijos pajėgomis. Ir samurajų lazda puolimui.
  Ir vėl jie mėto lavonus prie visų prieigų. Tačiau jų per daug, o basų gražuolių batalionas turi trauktis.
  Ir yra japonų nindzių merginos. Ir su jais kovoti labai sunku.
  Jie tokie putojantys, kovingi ir gražūs. Ir jie meta kojas nuogais pirštais, dovanodami didelę griaunančią galią.
  Nindzių mergina mėlynais plaukais kardais nukerta sovietų kareivius ir šaukia:
  - Už imperatoriaus valdymo epochą!
  Mergina nindzė geltonais plaukais valdo vėjo malūną, traiško rusų kariškius ir cypia:
  - Šlovė banzai erai!
  Nindzių mergina raudonais plaukais panaudojo malūnsparnio techniką, nukirto sovietų karininką ir sušuko:
  - Mes visada laimime!
  Nindzių mergina baltais plaukais panaudojo drugelio techniką, nukirto tris rusų kareivius, nuogais kojų pirštais sviedė žirnį. Jis sprogo ir apvertė trisdešimt keturis.
  Karys sucypė:
  - Už naują japonišką užsakymą!
  Tokios merginos čia nuostabios ir tikrai šaunios... O Raudonoji armija Tolimuosiuose Rytuose sutiko rimtą priešą.
  Tačiau čia, centre, sovietų kariuomenė staigiai smogia Rževo kryptimi.
  Čia Elizabeth įgula pirmą kartą kovoja su naujuoju tanku IS-2. Mašina, su kuria siejamos tam tikros viltys. Paprastai jame būna penki įgulos nariai, tačiau čia kariai susidoroja su keturiais.
  Elizabeth iššauna 122 mm ginklą. Naikinantis sviedinys skrenda su žudikiška jėga. Aprašo lanką ir pataiko iš toli T-4.
  Elžbieta sušunka:
  - Štai ką aš padariau gerai!
  Jekaterina, atsakydama, kaltina, naudojasi nuogais kojų pirštais ir susierzinusi sako:
  - Ir ginklas nėra per greitas!
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Visai ne tobulas tankų minininkas!
  Elena, kuri basomis kojomis padėjo užtaisyti ginklą, pažymėjo:
  - Bet žudikas!
  Ir tada Catherine atleido. Ir sviedinys iš toli pataikė į laive esančią Panterą. Taip, žudikas...
  Catherine pažymėjo:
  - Turime daug energijos ir azarto!
  Elena sutiko su tuo:
  - Daug! Šlovė Rusijai!
  Eufrazija taip pat pažymėjo:
  - Šio automobilio matomumas - silpnos merginos. Kaip tu jį nušausi?
  Elena logiškai pažymėjo:
  - O tai mūsų išlavinta akis! Jei įveikiame, tai ir įveikiame!
  Ir kariai choru dainavo:
  - Mes nebijosime ir visada kovosime!
  . 7 SKYRIUS
  Balandžio 21 d. Astrachanė vis dar buvo iš dalies valdoma sovietų. Vokietį tai visiškai nepatraukė.
  Vietovė leido čia gerai gintis. O vokiečiai nusprendė pakeisti taktiką. Vietoj atakų jie perėjo prie bombardavimo ir apšaudymo.
  Alenka ir jos komanda pasislėpė bunkeryje ir laukė masinio apšaudymo.
  Merginos buvo vos šešios, žaidė kortomis. Jie laikė denius nuogais kojų pirštais ir diskutavo.
  Anyuta piktai pasakė:
  - Kaukaze tik Jerevanas nebuvo paimtas. Tai tik paskutinė mūsų sala šiame regione. Kas toliau?
  Alenka logiškai pasiūlė:
  - Greičiausiai jie vyks į Maskvą. Tai yra jų credo!
  Allahas atsidusęs pažymėjo:
  - Jėgos labai nelygios... Karą tikrai pralaimime, o karių neturime pakankamai!
  Maria logiškai pažymėjo:
  - Ir naciai pralaimi! Jie negali mums atsispirti!
  Matrena išsakė savo nuomonę, mesdama žemėlapį nuogais kojų pirštais:
  - Mes gimėme laimėti ir tikrai laimėsime, aš tai žinau!
  Marusya sutiko, mušdama priešininką nuogais kojų pirštais:
  - Žinoma, nėra jokių abejonių!
  Alenka nebūtų tokia optimistė, mesdama kortą plika, įdegusia koja:
  "Mums, mergaitėms, gali tekti gyventi okupuotose, bet aš tikiu, kad tikrai laimėsime!
  Anyuta ryžtingai pasakė:
  - Galima kautis partizaniniais metodais, ir bus labai gražu, kai kovojai su tokiais labai šauniais!
  Alachas agresyviai pažymėjo:
  - Turėtum kovoti aktyviau!
  Merginos pokalbį nutildė. Tada jie perėjo prie kitos temos.
  Marusya su nerimu pastebėjo:
  - Tikinčiųjų daugėja. Prieš bet kokią logiką!
  Anna į tai atsakė:
  Niekas dar neįrodė, kad Dievo nėra. Ir jis negali įrodyti priešingai. Taigi čia galima ginčytis iki begalybės.
  Elena patvirtino:
  - O ginčytis čia kvaila ir nenaudinga!
  Alachas sutiko su tuo:
  - Taip, šis pokalbis nenaudingas. Be to, jei yra Dievas, tai Jis toks, kad jam geriau nebūti!
  Matryona nusijuokė ir pasakė:
  - Geriau, kad tokio Dievo nebūtų! Iki tol dainuokime!
  O merginos dainavo chore;
  Mes esame merginos, stojančios į komjaunimą,
  Jie tikėjimu prisiekė būti Tėvyne...
  Taigi nacių laukė įnirtingas pralaimėjimas,
  Na, o Rusijai gyventi komunizmo sąlygomis!
  
  Juk Leninas su mumis tarsi metalas,
  Iš bronzos, kuris stipresnis už bet kokį plieną...
  Svajojau apversti pasaulius
  Kaip paliko didysis genijus Stalinas!
  
  Tėvynę padarysime vėsesnę
  Ir mes iškelsime Tėvynę aukščiau žvaigždžių ...
  Tegul komjaunuoliai būna sėkmingi,
  Nors mūsų kojos plikos!
  
  Fašistas užpuolė mano tėvynę,
  Iš rytų įžūliai kopkite į samurajus ...
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Ir aš tikiu priešu, mes suplėšysime į gabalus!
  
  Galų gale, garsusis Dievas Svarogas yra su mumis,
  Kurį komunizmą, juokais, pastatys...
  Šlovingoji lazda yra stipresnė už visas visatoje,
  Papildys sąmonę ir valią!
  
  Tikime, kad niekada nepasiduosime
  Neguldyk tėvynės ant kelių...
  Draugas Stalinas yra ryški žvaigždė,
  O mūsų mokytojas yra išmintingas genijus Leninas!
  
  Mes padarysime savo Tėvynę,
  Planetoje gražesnė ir švytinti...
  Ir tai bus, žinok mirtiną ginklą,
  Tegul suaugusieji ir vaikai linksminasi!
  
  Sudegink Svarogą, nedegink savo širdyje,
  Jūs esate visų Rusijos kardų globėjas ...
  Greitai pastatysime, tikiu, stiprus rojus,
  Jėzus ateis šventa misija!
  
  Nepasitikėk Hitlerio gaujos draugais
  Kad ji laimės lengvai ir grėsmingai ...
  Viskas, ko jums reikia, yra viena šeima -
  Ir tikėkite, dar ne vėlu mylėti Tėvynę!
  
  Visagalis Viešpatie, saugok mus visus,
  Iškelk trispalvę vėliavą virš žemės...
  Ir piktasis plėšrūnas pavirs žaidimu,
  Mes galėsime susidoroti su šėtonu!
  
  Aš myliu Didžiąją Tėvynę
  Visoje visatoje tavęs nėra gražesnio
  Mes neparduosime Rusijos už rublį,
  Kurkime taiką ir laimę visatoje!
  
  Vardan mūsų Tėvynės, svajonė,
  Didžioji Rusija pakils...
  Visa kita yra tik tuštybė
  Ir naujas mesijas bus su mumis!
  
  O mano visagalė Lada,
  Jūs suteiksite rusams meilę ir ramybę ...
  Kreipiuosi į tave, todėl meldžiuosi,
  O jei reikia, trenk žaibu!
  
  Marija Dangaus Dievo Motina,
  Visata davė Jėzui...
  Dėl jūsų prisikėlė didysis Dievas,
  Žmonės neprarado tikrojo skonio!
  
  Atkreipkite dėmesį, kad komjaunimo nariai yra
  Rusijos dievai yra labai gerbiami ...
  Mes esame didieji Tėvynės sūnūs,
  Rusai visada laimi!
  
  Draugams reikia melstis Tėvynei,
  Perunas, Yarilo ir Svarogas yra galingi ...
  Būsime labai stiprūs vyrai
  Ir net debesis į dangų išpūsime!
  
  Dabar priešas jau buvo išmestas atgal iš Maskvos,
  Jūs labai įskaudinote fašistus...
  Mes ištikimi Jėzui ir Stalinui,
  Užteks tankų su ginklais!
  
  Ne, priešas nesugebės sutramdyti rusų,
  Kadangi mūsų kariai yra visagaliai...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Kad kiekvienas berniukas būtų labai stiprus!
  
  Patikėk, Stalingradas bus šlovingas,
  Ir mes jį saugosime nuo užpuolimo ...
  Ateis pergalinga riterio rikiuotė,
  Nors kraujas teka nevaržomai!
  
  Basos merginos šaltyje
  Jie bėga, mirga kulnais ...
  Ir jie smogs fašistams kumščiu,
  Nebendraujantis Kainas bus suplotas!
  
  Visko bus, žmonės gerai žino
  Esame kosmose, atidarysime žvaigždynus ...
  Juk nuodėmė abejoti narsumu,
  Ir Dievo soste bus žmogus!
  
  Mokslas greitai prikels mirusiuosius,
  Galėsime tapti jaunesni ir gražesni...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mano gražiajai mamai Rusijai!
  Merginos gerai dainavo visą eilėraštį ir toliau žaidė kortomis basomis kojomis ...
  Balandžio 22-ąją buvo Lenino gimtadienis. Merginos gėrė vandeniu atskiestą alkoholį ir kavą ir murkė iš burnos ...
  Raudonoji armija centre įvykdė dar vieną Rževo-Sičevsko operaciją. Vokiečiai stojo į gynybą ir atmušė. Kovojo nauji sovietų tankai T-34-85 ir IS-2. Paskutinis automobilis dažnai įstrigdavo purve. Taip, ir "Tigro" šarvai -2 ir sunkesnių "kačių" kaktos nepriėmė. "Pantera" -2 taip pat galėjo būti pradurta tik iš arti.
  Vokiškiausias automobilis sovietinį pramušė iš didesnio atstumo.
  Hitleris apskritai buvo patenkintas "Panther" -2, kuri yra pakankamai apsaugota, ir geromis vairavimo savybėmis bei ginklais. Tačiau jis pareikalavo sukurti tanką, kuris būtų geriau apsaugotas ir tuo pačiu važiuotų pakenčiamai ...
  "Pelė" šiuo atveju pasirodė esanti neefektyvi mašina. E-100 buvo aktyviai kuriamas kaip E serijos dalis. Variklio ir transmisijos vieta turėjo būti nustatyta kartu, o bokštas buvo siauresnis ir labiau pasviręs, kaip ir korpusas. Šarvų storis išliko panašus į Maus, kaip ir ginkluotė, tačiau svorį dėl aukščio teko sumažinti iki 130 tonų. Variklis, priešingai, turėjo tapti stipresnis iki 1500 arklio galių, o bako mobilumas buvo patenkinamas.
  Apskritai "E" serija turėjo būti naujos kartos tankai. Žemesnių siluetų, dideliais racionalaus pasvirimo kampais, galingais ginklais ir varikliais, tankiu išdėstymu.
  Tačiau vokiečiai jau turėjo gerus automobilius. "Panther" -2 pakeitė ankstesnį modelį. Taip pat buvo naujas "Tiger" -2 su galingesniu varikliu, siauru bokšteliu. Geriau apsaugotas ir lengvesnis.
  Taigi naciai nesėdėjo vietoje.
  1944 m. balandžio 24 d. pirmasis vokiečių reaktyvinis bombonešis Arado atakavo Maskvą su mirties dovana. Jis numetė bombą iš didelio aukščio ir nesunkiai aplenkė sovietų naikintuvus.
  Hitleris pasakė, kad dabar SSRS neturi šansų, o Raudonajai armijai greit bus galas.
  Balandžio 25 d. prasidėjo naujas Astrachanės puolimas. Mūšyje dalyvavo ir pirmoji žemės kasimo mašina: požeminis tankas.
  Ant jo kovėsi dvi vokietės: Mercedes ir Dora. Warriors išbandė požeminį modelį, kuris judėjo žemėje.
  Nors gana lengvas taip su trumpavamzdžiu 75 milimetrų pabūklu ir keturiais kulkosvaidžiais.
  Merginos tempia mašinas ant žemės. Grąžtai sukasi, pjauna uolą. Judėjimas yra gana lėtas septyni kilometrai per valandą, transporto priemonėms po žeme tai nėra blogai.
  "Mercedes" spaudžia nuogus pirštus ant pirmosios vairasvirtės vokiečių armijoje. Labai patogu valdyti ir taria:
  - Štai mūsų vokiečių mokslas kaip pavyko!
  Dora sutiko su tuo:
  - Taip, mes jau daug ką žinome! Mūsų galia labai didelė!
  Jis taip pat valdomas vairasvirte. Merginos išbando specialią mašiną su radaru.
  Štai priekyje sovietinė baterija ir po ja galima pasinerti.
  Mersedesas, iškandęs dantis, pastebi:
  - Sukursime naują tvarką!
  Ir dabar iškyla nacių mašina. Labai sprogus skeveldras sviedinys pataiko į sovietų ginklus. Ir smogia Raudonosios armijos kariams.
  Dora juokdamasi sako:
  - Sveikinu su dideliu revanšizmu!
  Ir plikomis kojų pirštais atlieka tikslius smūgius. Muša priešą ir cypia:
  - Šlovė naujai svajonei!
  "Mercedes" rašo iš kulkosvaidžių ir kaukdamas sako:
  - Didžiųjų svajonių erai!
  Merginos juokiasi ir ploja sau. Tai yra agresyvūs ir labai vikrūs kariai.
  Dona agresyviai pastebi:
  - Pasaulyje yra daug gerų dalykų!
  O plikais kojos pirštais spaudžia mygtukus ir vėl šaudo, į sovietų šaulius.
  "Mercedes" šypsodamasis patvirtina:
  - Ir bus dar gražiau!
  Ir dar šaudo nuogais kojų pirštais. Taip šaudo šios kovojančios merginos.
  Na, o koks dar prietaisas karui...
  Nacių puolimas Astrachanėje auga ...
  Visi priėjimai buvo nutraukti... O sovietų kariuomenė buvo priversta nusileisti 1944 m. gegužės 1 d., baigusi ilgą, didvyrišką miesto gynybą. Ši tvirtovė taip pat krito.
  Naciai Astrachanės griuvimą šventė fejerverkais. Tačiau gynyba nenuėjo veltui. Ir prireikė šiek tiek laiko "Fritz" papildyti kariuomenę ir surinkti atsargas ...
  Fiureris planavo veržtis Saratovo kryptimi ir toliau palei Volgą giliu Maskvos aplinkkeliu.
  Tačiau kol vokiečiai pergrupavo savo pajėgas, jie kaupė atsargas. Ir mūšiai tvyrojo ore.
  Vokietijos aviacija bandė įtvirtinti savo pranašumą. Koviniai ME-262 bandymai atskleidė šios mašinos patikimumo stoką ir dažnas avarijas bei manevringumo problemas. Taigi, kol nebuvo jokių minčių apie visišką vokiečių dalinių pakeitimą šiuo lėktuvu. TA-152, priešingai, savo laiku pasirodė puiki mašina ir buvo vis dažniau pristatoma. ME-309 ir ME-109 liko eksploatuoti.
  Raketinis ME-163 pasirodė esąs geras kovotojas, tačiau per mažas skrydžio laikas padarė jį beveik neįmanomą naudoti kovose.
  Sėkmingesnis pasirodė reaktyvinis bombonešis Arado, kurį dėl didelio greičio buvo beveik neįmanoma numušti priešlėktuviniais pabūklais, o sovietų naikintuvai negalėjo jo pasivyti. Reaktyvūs skautai buvo gana geri. Vokiečiai kūrė ir kitas mašinas. Pavyzdžiui, XE-162, lengvesnis nei ME-262 naikintuvas, lengvai gaminamas, pigus ir manevringas, todėl daugiausia pagamintas iš medžio. Ir kiti kovotojai. Ir ME-1010 ir TA-183... Ir pažangesnė ir patikimesnė ME-262 X modifikacija. Ir Gotha beuodegiai naikintuvai, ir daug daugiau.
  Tačiau iki šiol sraigtu varomi vokiečių naikintuvai buvo daug stipresni už sovietines mašinas. Kurių kokybė sumažėjo ir buvo gana silpni tiek varikliuose, tiek ginkluose. Be to, Jak-9 buvo dar labiau supaprastintas ir dabar ant jo buvo uždėta tik viena 20 mm aviacijos patranka, atsisakius kulkosvaidžio. Tai sumažino sąnaudas ir supaprastino gamybą bei leido sumažinti svorį.
  Vis dėlto kulkosvaidis prieš vokiečių lėktuvus yra gana silpnas. Iki šiol SSRS negalėjo sau leisti gaminti pažangesnių automobilių modelių ir greičio bei ginklų prieš nacius. Didesnis mašinų svoris taip pat sukėlė manevringumo problemų.
  O degalų trūkumas sumažino sparnuoto personalo skrydžio mokymą.
  Alvina ir Albina, nepadoriu greičiu įvaldžiusios galingus ME-309 ginklus, nenorėjo nusileisti ant ME-262, kuris per dažnai daužėsi. O greičiu jie jau stipresni už rusus.
  Alvina, nukirsdama sovietinį automobilį, pažymėjo:
  - Kovoti danguje yra įdomu!
  Albina, basomis kojomis, nukreipdama naikintuvą į taikinį ir jį sutraiškydama, sutiko:
  - Taip, mes iš esmės esame stipriausi pasaulyje!
  O merginos juokėsi kaip išprotėjusios.
  Gegužė pasirodė gana rami. Raudonoji armija vis dar bandė atkirsti Rževo ženklą.
  Elizaveta šaudė iš IS-2 į savo priešininkus ... Sovietinis automobilis turėjo gerą apsaugą tik viršutinėje korpuso kaktos dalyje. Bokšto kakta nėra pakankamai apsaugota. Ir jį net iš arti pramuša T-4 pabūklai. Tačiau paskutinis tankas galiausiai buvo nutrauktas gegužės mėnesį, kaip ir "Panther" bei įprastas "Lion" ir "Maus". Dabar serijose "Patera" -2 ir "Tigras" -2 yra maksimaliai suvienodinti ir su panašiais ginklais.
  Šios mašinos yra gerai apsaugotos ant kaktos, gana silpnos iš šonų ir labiau skiriasi svoriu. Jų vairavimo charakteristikos su naujais varikliais yra priimtinos kariuomenei. Bet šie tankai irgi laikini... Juos pakeisti ruošiami E serijos Panther-3 ir Tiger-3. Su tankesniu išdėstymu, su variklio ir transmisijos vieta viename bloke ir skersai, su lengva, supaprastinta, o kartu pravažiuojama ir lengvai remontuojama važiuokle.
  Naujos mašinos turėtų būti geriau apsaugotos, tačiau be didelio svorio padidėjimo.
  Ginklų sąskaita čia nėra vienybės. Sovietinių tankų šarvai nėra per stori ir prastos kokybės. Ir nėra prasmės dėti didelio kalibro ginklų. Kariuomenės 88 mm patranka yra gerai. Iš keturių kilometrų ji įveikia trisdešimt keturis, o iš kiek arčiau - 2. Taigi plėtra vyksta...
  SSRS į kažką reikia atsakyti. Bet štai ką, kol kas neaišku... Planuojama sukurti SU-100. Šis savaeigis pistoletas yra tiesiog efektyvus ir skvarbus. Su ja siejamos tam tikros viltys kovoti su augančiais sunkiais Trečiojo Reicho tankais. Bet tai vis tiek reikia padaryti, kaip ir sviedinius tokiam monstrui, ir sukurti masinę ginklo gamybą, kurios karo sąlygomis nėra per daug, tai tikra.
  Tačiau Elžbietos tanko įgula kovoja su T-34-85. O merginos basomis kojomis ir bikiniais kovoja drąsiai.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šaudo į nacius ir perveria Panterą į šoną sakydama:
  - Už puikų komunizmą!
  O jų trisdešimt keturi pašoka aukštyn ir greitai apsisuka, šaudydami.
  Jekaterina taip pat labai tiksliai šaudo į priešą. Pasenęs tankas T-4 sulaužo jį į šoną ir rėkia:
  - Šlovė SSRS riteriams!
  Ir vėl mirkteli savo draugams. Tokia karinga mergina pasirodė.
  Elena taip pat šaudo į priešą. Labai tiksliai perveria, šiuo atveju sulaužydamas "Tiger-2" čiuožyklą ir riaumodamas iš visų jėgų:
  - Už šventąją Rusiją!
  Eufrazija tiksliai šaudo į priešą. Padaro taiklų šūvį į priešo pusę, prasibrauna per metalą ir šaukia:
  - Už šventą komunizmą!
  O merginos užtikrintai dislokuoja savo tanką ir nukrypsta nuo sviedinių. Nugalėti merginas nėra lengva.
  Čia prieš juos pasirodė naujausias ir baisiausias "Liūtas" -2. Pabandykite prasibrauti pro tokį tanką, ir jis bando pataikyti į trisdešimt ketvirtą.
  Ir šaudo iš toli.
  Elizabeth atsakė tviteryje:
  - Tu nepaimsi!
  Ir siunčia sviedinį į tanką "Lev" -2 iš toli. Tai pataiko jam į kaktą.
  Hitleris spragteli.
  Tada Kotryna vėl šaudo, plika pirštais į priešą, o šį kartą sviedinys, aprašęs lanką, tiesiog pataikė fašistui į ilgą patrankos vamzdį.
  Catherine sušuko:
  - Aštri akis, pasvirusios rankos, tai ne apie mus!
  Vokietis, pametęs bagažinę, ėmė greitai apsisukti ir išeiti. "Liūtas" -2 yra pirmasis vokiškas bakas, kuriame transmisija ir variklis yra priekyje viename bloke, o pavarų dėžė yra ant paties variklio.
  Tai leido jam sumažinti ūgį ir svorį, o tai žymiai padidino greitį. Taigi "Lev" -2 išėjo ir turėjo galimybę įveikti atstumą ...
  Elena, naudodama nuogus kojų pirštus, nukreipė ginklą, paėmė jį ir šovė į priešą. Apvalkalas pataikė į Liūto korpuso laivagalį, bet rikošetu nukrito...
  Elena sumurmėjo:
  - Po velnių, atstumas didelis. Mes jo nesulauksime!
  Jekaterina gurkštelėjo išliedama dantis:
  - "Liūtas", merginos, tai "Liūtas", kaip mes neįsižeidžiame! Greitai pažinsime jus, draugai, bus labai gėda!
  Ir jų tankas atsitrenkė į T-3, šis tankas tiesiog pasisuko į šoną, ir jį galima pataikyti iš toli.
  O mergina šovė nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Šlovė komunizmo erai žemėje!
  Eufrazija susierzinusi, šaudydama į priešą ir naudodama nuogus kulnus, pastebėjo:
  - Mūsų Tėvynė stipri, ji saugo pasaulį!
  Elžbieta čiulbėjo, apnuogindama dantis, dainavo, kurdama visą eilėraštį:
  Šėtonas mūsų neįveiks
  Mano tėvynė yra pati gražiausia pasaulyje,
  Šlovė gražiai šaliai....
  Suaugusieji ir vaikai jame bus laimingi!
  
  Tegul joje žydi slėnio lelijos,
  O cherubai groja neblogą giesmę...
  Fiureris ateis kaput
  Rusai nenugalimi mūšiuose!
  
  Komjaunimo nariai bėgioja basi,
  Jie basomis kulnais trypia ant sniego...
  Hitleris tu tik šauniai atrodai
  Aš perkelsiu tave į tanką!
  
  Ar galime nugalėti nacius
  Mes kaip visada basos merginos...
  Pats baisiausias riteris yra mūsų lokys,
  Jis visus nužudys kulkosvaidžiu!
  
  Ne, mes, merginos, jau labai šaunios,
  Mes tiesiogine prasme išardome visus priešus ...
  Mūsų nagai, dantys, kumščiai...
  Mes pastatysime vietą nuostabiame rojuje!
  
  Tikiu, kad bus šaunus komunizmas,
  Šalis jame žydi, patikėkite patarimais ...
  Ir apgailėtinas nacizmas išnyks,
  Jie, tikiu, bus apdainuoti žygdarbiai!
  
  Jis žydės, tikiu, kad kraštas audringas,
  Nuo pergalės vėl link pergalės...
  Nugalėk japoną Nikolajų
  Samurajus atsakys už niekšybę!
  
  Neleisime savęs pakreipti,
  Sutriuškink mūsų priešus vienu smūgiu...
  Tegul medžiotojas virsta žvėriena
  Mes sutriuškinome Vermachtą dėl geros priežasties!
  
  
  Tikėk, kad nepasiduotume iš rankų,
  Rusai visada galėjo kovoti ...
  Mes pagaląsdavome savo durtuvus iš plieno,
  Fiureris taps bufo įvaizdžiu!
  
  Štai kokia yra mano tėvynė
  Jame groja rusiškas akordeonas...
  Visos tautos yra draugiška šeima,
  Abelis triumfuoja, o ne Kainas!
  
  Netrukus jis bus SSRS šlovėje,
  Nors mūsų priešas žiaurus, klastingas...
  Mes parodysime narsumo pavyzdį,
  Rusijos dvasia bus šlovinama mūšiuose!
  . 8 SKYRIUS
  1944-ųjų gegužė prabėgo greitai... Albina ir Alvina rinko sąskaitas lėktuvuose.
  Tai merginos, kurios tarsi ant cherubų sparnų skuba.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša rusų lėktuvą ir cypia:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Alvina taip pat basa ir su bikiniu numuša sovietinį lėktuvą, skaldo jį į gabalus ir cypia:
  - Už arijų komunizmą!
  Po to merginos, naudodamos 37 mm patranką, pradėjo šaudyti į sovietų tankus.
  Jie išmuša trisdešimt ketvertą ir šaukia:
  - Mes tokie šaunūs!
  Albina nuogu, apvaliu kulnu spaudžia pedalą ir čirškia:
  - Tegul komunizmas garsėja!
  Ir prasibrauna pro sovietinį automobilį.
  Alvina taip pat taikliai šaudo į priešą, išmuša jį ir cypia, apnuogindama dantis:
  - Mūsų tiesa kumštyje!
  Tokios šmaikščios merginos... Ir naikina sovietinius pulkus... Pavyzdžiui, gavo IS-2. Taigi jie užpuolė jį iš oro ir kaip įkalė vinis iš lėktuvo ginklo. Jie pralaužė metalą ir baką sudegino. Ir detonuoti kovinius rinkinius.
  Albina čiulbėjo į viršų:
  - Mergina mėgsta žudyti! Štai mergina!
  Alvina sušnypštė, apnuogindama perlinius dantis:
  - Šlovė mūsų Tėvynei! Už komunizmą!
  Merginos jau ėmėsi totalitarinio priešininkų naikinimo.
  Ir Raudonoji armija buvo užtikrintai sutriuškinta.
  O Gerda kovojo su savo "Panther" -2 įgula ir užsiėmė visišku sunaikinimu.
  Mergina nukreipė patranką apnuogintais kojų pirštais. Ji numušė trisdešimt ketvertą ir riaumojo:
  - Už komunizmo didybę arijų būdu!
  Šarlotė taip pat šovė nuogais kojų pirštais į sovietų tanką, sudaužė šarvus ir šaukė:
  - Už didelę sėkmę pasaulyje!
  Pakliuvo be didelių ceremonijų ir Christina. Taip, ji tai padarė taip taikliai, plika kulnu išmušė sovietinį trisdešimt ketvirtį ir šaukė:
  - Už didžiąsias sienas!
  Magda taip pat paeiliui iššovė sviedinį ir šaukė:
  - Už naują arijų tvarką!
  Tada merginos ėmė ir vieningai dainavo:
  - Visi esame skinhedų laisvės gerbėjai, kovojame už naują tvarką! Netrukus tautos taps arijomis, mes kovosime ugnimi ir kardu!
  Kariai, turiu pasakyti, pasirodė labai kovingi. Ir jei jie numuš priešą, tada iki galo.
  Sovietų Sąjungą puola aukštesnės jėgos. Japonija veržiasi iš rytų.
  Du japonų pilotai "Toshiba" ir "Toyota" atakuoja sovietų pozicijas iš oro.
  Abi japonės labai gražios, basos ir su bikiniu.
  "Toshiba" artėja prie oro, prasibrauna pro sovietinio tanko stogą ir riaumoja:
  - Aš esu pabaisa iš Japonijos pragaro!
  Toyota, spausdama basos kojos pirštus ant pedalo ir nukirsdama priešą, rėkia:
  - Už Japonijos idėjų didybę!
  Šios merginos yra nuostabios. Ir jie labai aktyviai sutriuškina priešus.
  O SSRS tikrai pralaimi samurajui. Ir suprantama kodėl. Kur atsispirti tokiam fanatizmui ir technologijoms.
  Japonijos merginos čia ant lengvų, bet vikrus tankai prasibrauna ir specialiai kuliama Raudonoji armija.
  Tankų vienetai - ne pokštas.
  Toshiba iš oro numetė bombas ant sovietų pozicijų, o pora ginklų pakilo ir čiulbėjo:
  - Už puikų komunizmą!
  Po to juoksis...
  Skrydžio metu "Toyota" pažymėjo:
  - Rusijos dievai yra keisti. Jie garbina ant kryžiaus nukryžiuotą žmogų ir laiko jį Dievu. Netgi kažkaip pasidaro juokinga!
  Atsakydama Toshiba nusijuokė ir pastebėjo:
  - O mes patys greitai tapsime dievais ir tęsime savo Dieviškumo evoliuciją!
  O merginos labai noriai juokiasi.
  Toyota nusijuokė:
  - Mūsų stiprybė vienybėje!
  Toshiba tai agresyviai patvirtino:
  - Mūsų jėga, mūsų kumštis!
  Ir vėl iš dangaus jie nuneš priešą lėktuvų sviedinių sviedinius, prasiskverbdami pro trisdešimt keturis.
  Tai kovojančios merginos ir dar ką sako. Japonija prarys ir sudegins visus.
  O kai pionierius kankina, jis pasirodo itin agresyvus.
  Ypač jei berniuko kulnai apkepti. Tai labiausiai ir nėra super veiksmas...
  O mergaitės šaukia iš visų jėgų...
  O sovietinės merginos taip pat drąsiai kovoja ir numuša priešininkus. Ir jie veikia anksčiau nei numatyta tvarka ir taranuoja.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova - labai aktyvios dangaus gražuolės.
  Ir numuša nacius, nors tie lėktuvai stipresni.
  Anastasija nuogais kojų pirštais nuspaudžia gaiduką ir dainuoja:
  - Būti stipriam nėra blogai, būkite tikri!
  Akulina nuogu kulnu nuspaudžia gaiduką ir patvirtina:
  - Mes labai stipriai įveiksime nacius!
  Ir abi merginos dainavo:
  - Stiprus, stiprus, labai sunku įveikti! Stiprus, stiprus, labai sunku įveikti!
  Po to kariai pradėjo skaityti sparnuotus aforizmus, kurie šuoliavo kaip arkliai, tiksliau - jauni eržilai;
  Politikas dažnai tyčiojasi, norėdamas uždėti jungą rinkėjams!
  Gaidys politikas traiško rinkėjus kaip vištas!
  Politikas svajoja pajodinėti ant balto žirgo, kad rinkėjui uždėtų jungą!
  Lapė yra maža su iltimis ir, norėdama jas praryti, paprastai jas paslepia!
  Daug apie žmoniškumą kalbantis politikas yra tipiškas kanibalas!
  O mešką galima užliūliuoti medaus saldžiomis kalbomis!
  Alkoholikui karti degtinė saldesnė už medų!
  Siuvėjas meluos ir neraudos, politikas "raudos" ir meluos!
  Moteris, nusimetusi batus, apsivelka vyrą, iki valkatos lygio!
  Jei nori priartėti prie Dievo, sutrumpink savo godumą!
  Net ir tariamame Visagalio abejingame slypi meilė - juk vaikai pirmiausia nori išsiveržti iš tėvų globos!
  Dievas atideda bausmę už blogį, kad suteiktų galimybę nusidėjėliui!
  Vyro ir žmonos talentas ir darbštumas gimdo sėkmę tik poromis!
  Net medus kartaus - jei jame paskęsi!
  Apgaulė yra kaip vynas ir liguista, saldi ir sunkiai sustabdoma!
  Meilė yra kaip skeveldras sviedinys - sudaužo širdį, suvirpina smegenis, išsuka kišenes, nueina į šoną!
  Žmogus tam tikra prasme yra lygus Dievui - Visagalis sukūrė visatą, o žmogus pagimdė kvailystę: abu yra begaliniai!
  Sėkmė, kuri remiasi krauju - laukia durtos kiaulės likimas. Jie suvalgys savo kovos draugus - pykčio rezultatas liūdnas!
  Kartais geriausias būdas išlaikyti reputaciją yra kilpa ant kaklo! Bet kokiu atveju, neleiskite jam nukristi!
  Negalite ilgai gulėti po lokiu - ji jus sutraiškys!
  Kartais žmona yra kaip mamutas, o ne antklodė!
  Rašytojas, kuris stengiasi skinti banknotus - jis gero nepasės, amžinas!
  Šalis be įstatymo yra kaip kūnas be skeleto! Tik kad nesukaulėtų - reikia rinkimų!
  Jei norite sukurti šedevrą - pamirškite mokestį!
  Sumaniausia apgaulė yra tada, kai nemeluojate, bet niekas jumis netiki!
  Žinoma, pralaimėjimas žada didelių rūpesčių, bet tai tik būsimos pergalės atspindys!
  Mūšyje jis atneša pergalę - narsumą ir gerą intelektą.
  Norėdami įveikti, pirmiausia turite pamatyti, kur!
  Skautas yra pergalės kalvis!
  Kiekvienas kvailys gali suluošinti - ne kiekvienas protingas gali išgydyti!
  Daug grubių budelių - mažai gydytojų!
  Kam gydytojai, o kam budeliai!
  Be skausmo nėra narsumo - be narsumo nėra pergalės!
  Komunizmo idėjos yra idiotizmo riba: jei karštos galvos ir šaltos širdys imasi jas įgyvendinti!
  Komunizmas lengvas, bet tie, kurie per daug riebūs, sudeginami!
  Jei neturite kantrybės, dainavimas padeda!
  Žmonės kaip geležis - kol atvės, suteik norimą formą!
  Jei nori išpopuliarėti - dažniau naudok jėgą!
  Įvertinimas yra kaip pragariška žolė - ji auga, kai laistote ją ašaromis ir krauju!
  Žmonės kaip piktžolės - kuo daugiau trypi, tuo aukščiau ji driekiasi!
  Vienybė yra raktas į pergalę!
  Drausmė yra pergalės įrankis! Protas žaidžia!
  Vienybė, drąsa, nesavanaudiškumas - raktai į pergalę, laisvę, laimę! Be disciplinos nėra kariuomenės, o be kariuomenės negali rasti laisvės!
  Darbas padarė mus stipresnius, padaugintas proto suteiks laisvę, o kartu su sėkme atneš laimę!
  Vadas yra kaip piramidės viršūnė - turi būti tik viena, antraip net tokia tvirta konstrukcija sugrius!
  Šeimos kilmingieji turi tokį patį ryšį su drąsa, kaip ir plaukų ilgis su protu!
  Joks protėvių narsumas bailiui nepadės!
  Ašmenys, pagaminti iš stipriausio plieno, rūdija kalbančio ir bailio rankose!
  Pats baisiausias ginklas - Biblija niekšo rankose!
  Pagrindinis vyro turtas: potencija, tai ir pagrindinė žlugimo priežastis!
  Geriausia profesija - prostitucija, verslą derini su malonumu ir kaskart naujas partneris - jokios rutinos!
  Herojaus kilmė - galite pasigirti šimtmetį, bet pateko į mūšio lauką - bailiai veržiasi į užnugarį!
  Degtinės butelis yra kaip granata - numuša tave, išmuša smegenis, sutraiško vidų!
  Kai širdis prisipildo gailestingumo, piniginė kažkodėl tuščia!
  Tikrai laisvas žmogus paklūsta trims dalykams - protui, meilei, Dievui!
  Meilė kaip rožė - žydi neilgai, bet skauda!
  Tarnas savo sieloje yra nuolankus - aistroms, geismui, Dievo tarnams!
  Sėkmė nepastovi kaip smėlis - tik darbštumas ją suriš cementu!
  Puodelis vyno yra kaip vandenynas - jei tave nuneš, prarandi žemę po kojomis!
  Moterys mėgsta vyrišką galią, bet ne tuo atveju, kai jos patiria pačios!
  Meilė yra kaip valtis: jei irkluosite per greitai, ji apvirs ir nuskęs!
  Tinkamu metu jis pristato straipsnį - suaugusiųjų viliojimas jaunuolių!
  Jūs negalite uždėti antrankių meilei!
  Tai, kas natūralu, nėra nusikalstama!
  Meilė yra švelnus jausmas, bet storiausios pančių neatlaikys!
  Jei veiktų visi įstatymai, šalis virstų kalėjimu, kuriame sargai verbuojami iš užsienio!
  Bausmės neišvengiamumo principas neveikia, nes negali savęs suimti!
  Gydytojai neturi pereiti kliūčių ruožo. Po jo rankos drebės, o liežuvis klibės ir degtinės taurė, skirtingai nei pagirios, nepadės!
  Nieko nėra labiau varginančio - ilgas dykinėjimas!
  Mokslinis atradimas: sumanyta palaipsniui - įkūnyta agresyviai!
  Ne mąstymo vieta apmąstymams, o kivirčų ir beprotybės vieta!
  Visos žmonijos bėdos kyla iš savanaudiškumo, klestėjimas įmanomas tik bendromis pastangomis!
  Žmogus be komandos yra kaip žarija, be ugnies - mažai duoda šviesos ir greitai užgęsta!
  Tėvynė šildo - geriau už ugnį!
  Ir gyvuliui geriau bandoje!
  Logika neturi tarnauti instinktams - geismo protui!
  Bus karas - bus žygdarbis!
  Raumenys be smegenų, tai sauja mėsos - ant kurios verkia keptuvė!
  Iš dviejų dvikovininkų vienas kvailys, kitas - niekšas!
  Kuo aukščiau žmogus skrenda, tuo labiau jis nepatenkintas savo padėtimi!
  Paliktas vienas, šuo pasigenda šeimininko lazdos!
  Tik jis turi sparnus - kurio protas nepratęs šliaužioti!
  Blogai, kai esi vienas kaip snobas!
  Tu esi vienas, o priešai - legionas!
  Net dramblį gali suėsti klaida!
  Jei klaidų yra ne vienas milijonas!
  Šalies vadovas turi būti brolis žmonėms, o ne brolis!
  . Vandenyne lengviau rasti sausą uolą nei išradimą, kuris nebuvo panaudotas kariniams tikslams!
  Moters pergalė - vilioja spindesiu, bet atbaido už kainą!
  Karo ugnies dievas, kaip ir kiti dievai, reikalauja dėmesio ir aukų!
  Vienas kardas, kaip lietaus lašas, kris ir išsisklaidys, o kai jų bus daug, gims pergalė!
  Tik nedainuokite - už taiką!
  Mano širdis liūdna - mano skrandis tuščias!
  Pirmiausia dubuo, tada mintys!
  Pergalė verta garbės!
  Garbė yra santykinė sąvoka ir pirmiausia turėtų būti taikoma jūsų kariams!
  Kas geria prieš kovą - pagirios požemyje!
  Vamzdžiai tyli, nes ašmenys dainuoja - plienas stipresnis ir garsesnis už varį!
  Kariuomenė be vadų yra kaip avių banda be piemens, jei vienas vilkas neės, tai išgąsdins!
  Skrydis yra daugiau kvailystė nei bailumas! Juk dauguma karių žūva ne mūšyje, o persekiojimo metu!
  Karas kaip žaidimas domino, tik sulaužytų kaulų nebegalima surinkti - žemė laikosi!
  Persekiojimas karį paverčia budeliu, bailį - drąsiu, nuolankų - įžūliu!
  Fantazija yra absurdo ir absurdo konkursas! Tuo pačiu nebėra mokslinio ir loginio žanro!
  Kare kaip operoje - kiekvienas dainuoja savo, tik sufleris gali būti šnipas!
  Šiuolaikinės moterys atleidžia vyrui viską - išskyrus skurdą!
  Ar žinote, kuo skiriasi šnipai ir skautai?
  Aš žinau! Pas mus tik žvalgai - užsieniečiai turi solidžius šnipus!
  Kas geriau tuščia galva ar tuščia piniginė? Žinoma su tuščia galva - ne taip ir pastebima!
  Protas yra geriausias turtų kolekcionierius!
  Protas ir sėkmė: įsimylėjusi pora - gimdo sėkmę, turtus, padėtį, bet greitai išsiskirstys!
  Išdidiems vyrams lengviau klausyti patarimo, kai jį duoda moteris - nebent žmona!
  Išmintinga žmona verta turtų! Ir iniciatyvi žmona gali jį paduoti į teismą!
  Kas vertina asmenybę žmoguje, o kas vertina pinigus!
  Žmoniją gali sunaikinti du dalykai - kompiuteriai ir kompiuterių mokslininkai. Pirmieji atrofuos protą, antrieji negalės tuo pasinaudoti!
  Karo draugas ir granata!
  Apskritai anekdotus pasakojantis granatas yra kaip Faberge kiaušinis, naudojamas riešutams skaldyti!
  Talentas yra kaip siela: jo neįmanoma atimti, bet jį galima sunaikinti!
  Kerštas nevertas garbės - atpildas už padorumą!
  Pavydas yra nusikaltimo užuomazga, savanaudiškumas drėkina, dykinėjimas maitina!
  Tinginystė yra baisiausias iš visų nusikaltimų!
  Geriau oriai mirti su kalaviju - nei gyventi jaučiu, botago įvarytam į kioską!
  Kare drąsa gali nugalėti gudrumą, bet gudrumas niekada nenugali drąsos!
  Karas daro gyvenimą baisų, o mirtį vertą ir gražią!
  Kuklumas - reta vado savybė, bet dėl to jis dar vertingesnis!
  - Šakalas dera su žodžiu išmatos!
  Liūtas turi tik vieną pranašumą prieš šakalą - gebėjimą oriai mirti!
  Technika yra narsumo vykdytojas!
  - Bet tai netiesa! Tiesą sakant, kuo aukštesnis technologijų lygis, tuo daugiau sumanumo ir išradingumo reikia mūšio lauke!
  Ten, kur prasideda Tėvynės interesai, baigiasi asmeninė gerovė!
  Laisvė turi būti derinama su disciplina. Anarchija yra laisvės priešingybė!
  Stipri atmintis yra geriausias mentorius! Apskritai laisvę galima laimėti kardu, bet tik proto pagalba ją išlaikyti!
  - Kai stiprus karys gelbsti kitą, tam nereikia ypatingos garbės!
  Juk kai narsumas degs tavo širdyje, tu pakelsi skydą gindamas vergus!
  Niekšo niekšiškumas nėra pasiteisinimas sąžiningam, nes purvas nepateisina nešvaraus!
  Meilė niekada nėra pigi - ypač jei moki ne pinigine, o siela!
  Vienintelis dalykas, galintis pateisinti išsiliejusį kraują, yra tai, kad dėl to nustos tekėti ašaros!
  Tie, kurie tarnauja dėl pinigų, niekada negalės lygiuotis su tais, kuriuos veda drąsi širdis ir laisvės troškimas!
  Vaiko ašara pavojinga, nes virsta siautėjančiu upeliu, kuris nuplauna civilizacijas!
  Vado pareigos - ne papildomas litavimas, o papildoma atsakomybė ir sunki našta!
  Nežinia, kas svarbiau - pamaitinti visus alkanus ar nubraukti ašarą vienam vaikui!
  Auksas yra minkštesnis už plieną, bet veikiau smogia į širdį!
  Ne ginklas daro karį stiprų, o kario ginklas!
  Merginos, regis, šmaikščios su meistrų aforizmais. Ir jei jie pradeda naikinti priešą, tada jis negali būti išgelbėtas nuo jų.
  1944 m. gegužės pabaigoje prasidėjo nacių puolimas Saratovo kryptimi.
  Mūšiuose dalyvavo "Shturmlev" mašina ant buvusio liūto važiuoklės su dar galingesniu 450 mm kalibro bombos paleidimo įrenginiu, kuris tiesiogine prasme viską sutraiško ir naikina, suplėšydamas ir pralauždamas kolosalią piltuvo jėgą. .
  O tokia raketa tuoj paims visą bloką ir numuš.
  "Šturmlevas", kontroliuojamas vokiečių merginų komandos, šaudo į sovietų pozicijas.
  Džeinė mirkteli draugėms ir trypčiodama basomis kojomis sako:
  - Mes kruopščiai nušluojame priešus ir paverčiame juos tipiniais karstais!
  Gringeta atsakydama mirkteli, basa koja paspaudžia svirtį ir sušunka:
  - Mes žaisime ir nugalėsime priešus!
  Malania pažymėjo:
  - Prieš Šturmlevo mašiną bet kokie sovietiniai įtvirtinimai yra bejėgiai!
  Monika, trenkdama pliką kulną, patvirtino:
  - Mes tikrai gimę laimėti!
  Jane išvedė:
  - Karas turi ne moters veidą, o fizionomiją, kuri traukia įspūdžių ieškotojus!
  Gringeta, šaudydama į sovietų dalinius kulkosvaidžiu, išdavė:
  - Moteris yra balandis, kuris kaip aitvaras įkanda vyrą genys!
  Monika, šaudydama į rusų kareivius, pažymėjo:
  - Moteris visada turi septynis penktadienius per savaitę, o be sekmadienio dovanos iš santuokinės skolos visada turi laisvą dieną!
  Malanya, juokdamasi, atsakė:
  - Dievas nėra visagalis visame kame, jis bejėgis ginčytis su moterimi!
  Jane sutiko su tuo, šaudydama nuogais kojų pirštais:
  - Nors Dievas yra visagalis, jis nesugeba užčiaupti moters burnos ir sustabdyti politiką!
  Gringeta logiškai pastebėjo, šaudydama nuogu kulnu, spausdama:
  - Politikė neturi sąžinės, moteris turi saiko jausmą, o moteris politikė - visi jausmai be saiko!
  Monika, šaudydama į sovietų kariuomenę ir smogdama juos mirtinai, pažymėjo:
  - Moteris yra gėlė, dygliuota kaip rožė, bet jos saldus kvapas vilioja ožkas ir tranus!
  Malanya, mušdama sovietų kareivius ir naikindama bunkerius, girgždėjo:
  - Rinkėjas patenka į vaikystę, balsuodamas už nekenčiamus senus ąžuolus su įdubomis!
  Merginos parodė savo sąmojį ir nuvažiavo toliau.
  Ir iš viršaus nardė ir atakos lėktuvai. Ir taip sovietų kariuomenė kulė be problemų.
  Vokiečiai tapo tokie šaunūs. Ir jų veiklos pajėgumai pagerėjo.
  Taigi "Šachmatų arklio" sistemos, radijo bangomis valdomi teletankai, tęsėsi.
  Ir tai buvo sovietų karių problema. O naciai sumušė Raudonąją armiją.
  Tačiau sovietinės merginos taip pat kovojo labai drąsiai.
  Kovos užvirė Kamyšinui. Čia vėl Alenka kovoja.
  Ir jos sumuštas, bet nepasidavęs batalionas.
  Alenka šypsodamasis pasakė:
  - Bet kuriame kare kario gyvybė yra vertinga!
  Ir kaip jis plikomis kojų pirštais meta granatą.
  Tai kariai - aukščiausios klasės ...
  Anyuta, šaudydama į nacius, pažymėjo:
  - Rusų kareivį galima priversti sugriūti kaip nusklembtą rąstą, bet nepasodinti ant kelių, o drebėti kaip drebulę!
  Šaudydama ir plika kulnu paduodanti sprogstamąjį paketą Alla sucypė:
  - Jei nenori laikytis karinės drausmės, sulenksi nugarą kaip kalinys!
  Marija, šaudydama priešininkus, nuogais kojų pirštais paleisdama žudikišką bumerangą, išleido:
  - Mūsų pasaulyje daug nešvarumų, jame tik reti princai!
  Matryona, šaudydama į oponentus ir nukirsdama juos pliūpsniais, o paskui basa koja mesdama granatą, pažymėjo:
  - Politikas turi ilgą liežuvį, bet vykdyti tai, ką sumušė - jo rankos trumpos!
  Marusya, šaudanti į priešą ir pjaunanti vokiečių bei užsienio kareivių gretas, vyaknula:
  - Politikas greitai žada, vangiai pildo, prašo išmaldos, o už apgaulę - atleidimo!
  Merginos geros ir kovojančios. Tačiau jėgos labai nelygios. Daug naikinimo.
  Vokiečių tankas "Maus", nors ir ne visai serijinis, vis tiek susiduria su frontais. O jo patrankos riaumoja ir šaudo. Ir pakelkite neįtikėtiną sunaikinimą apkasuose.
  Bet merginos šaudo iš patrankų prieš Pelę. Nors kriauklės atšoka kaip žirniai. Bet vokiečiai vis stumdo ir stumdo.
  Ir šaudo labai taikliai.
  Komjaunuolės laksto, pliaukšteldamos kulnais ir cypia:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Viola, šaudydama į vokiečių pėstininkus, cyptelėjo:
  - Kai moteris neturi pakankamai batų, ji pastato vyrą ant basų kojų!
  O mergina juoksis ir parodys liežuvį.
  Reikia sakyti, kad kariai yra juokingi. O jei juos muša, tai mirtinai sumušė.
  Beveik nuogos tik kelnaitės Viola ir Margarita kaunasi, atneša sviedinius ir taikliai šaudo. Ir jų negalima tiesiog sustabdyti.
  Margarita girgždėdamas sako:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Viola agresyviai patvirtina:
  - Didelė šlovė permainų erai!
  Kariai, reikia pastebėti, pasirodė itin agresyvios merginos.
  Veronika taip pat atsineša kriaukles, blyksteli nuogais apvaliais kulnais ir cypia:
  - Šlovė komunizmui!
  Tai yra jų kovinė įžvalga. Ir kaip įnirtingai ir įnirtingai jie kovoja.
  Ir pliki, įdegę keliai mirga.
  Tamara taip pat kovoja. Ji išėjo iš nacių užgrobto Kaukazo ir vėl į gretas. Kovoja su mėsėdžių kraujo pojūčiu. Kovoja su kolosalia agresija.
  Tamara nuogais kojų pirštais meta granatą, drasko nacius ir cypia:
  - Komunizmas bus su mumis!
  Ir duoda taiklų seriją iš mašinos ...
  Galima pamatyti, kaip merginos daro milžiniškus stebuklus. Ir jie turi ugnį, kuri grasina sudeginti visatą.
  Veronika, šaudo, dainuoja:
  Bus įdomu, be jokios abejonės
  Viskas pasaulyje pateiks tvarkaraštį!
  Ir mirkteli safyrinėmis akimis.
  Tamara, šaudo, riaumoja:
  - Kolovratas! Evpatiy Kolovrat! Rusijos didvyriai šaukia nerimą!
  Ir davė posūkį iš kulkosvaidžio. Ji nukirto Fritzą ir sucypė:
  - Moteris visų pirma yra lapė, kuri nori laso liūtą, bet dažniausiai į jos lasą patenka asilai!
  Viktorija, šaudydama ir apnuogintais kojų pirštais, mesdama dar vieną mirties dovaną, išleido:
  - Moteris yra višta, kuri myli auksinius kiaušinius, atnešdama jiems tik nuostolius!
  Ir merginos prapliupo juoktis. Jie taip puikiai kovoja su didžiuliu spaudimu.
  Šaudydama į užsienio divizijas Tamara pažymėjo:
  - Moteris yra višta, tik ji gali atnešti auksinius kiaušinius tam vyrui, kuris yra tikra lapė!
  Veronika, šaudydama ir atidengusi dantis, pridūrė:
  - Tikra lapė ir gaidys privers dėti auksinius kiaušinius!
  Margarita, šaudydama ir mėtydama granatas basomis kojomis, pažymėjo:
  - Lapės nagai ne liūto, bet ji nuplėš nuo žvėrių karaliaus tris odas!
  Viola, agresyviai iškirsdama dantis, pastebėjo:
  - Kas protu ne lapė, tas ne ir liūtas!
  Kariai matomi su didelėmis kovotojo ambicijomis. Ir jei jie pradeda.
  Olimpijas, šaudydamas ir imdamas galingas kojas, pakėlė visą dėžę sprogmenų ir paleido. Nacių masė suplėšyta, o graži mergina riaumoja:
  - Valdyk SSRS ir dainuok dainą Liuciferiui! Mes laimėsime visus!
  Tačiau Olimpijas nepamiršo ir, iššaudęs, prabilo:
  - Moteris lapė sugeba įtikinti bet kurį vyrą, kad jis yra liūtas, veisiantis kaip paprastas asilas!
  Šaudanti Margarita sutiko su tuo:
  - Moteriška liūtė, turinti tik lapės protą ir vilko gniaužtus!
  Serafimas pastebėjo, pjaudamas priešininkus:
  - Liūtas ne tas, kuris riaumoja, o tas, kuris išdrasko daug žalumos!
  Viola, šaudydama taiklią ugnį į priešą ir kirpdama jį, pastebėjo:
  - Kai politikas ne lapė, tada nuo jo nuplėšiamos trys odos ir uždedamos antkaklis!
  Viktorija, apnuogindama dantis ir mirkčiodama, o po to basa koja mirtina jėga metdama mirties dovaną, išleido:
  - Politikas turi platų užpakalį sėdėti ant dviejų kėdžių, bet sielos platumą turi tik žodžiais!
  Olimpija, pasidavusi statinei plikomis, raumeningomis kojomis ir susprogdinusi Liūto tanką, urzgė:
  - Urano šerdies sviediniu persmeigtas tankas, politikas prasiveržia be širdies, bet su auksine pinigine!
  . 9 SKYRIUS
  Kamyšinas buvo apleistas. O 1944 m. birželio pradžioje kovos užvirė už Saratovą.
  Čia mūšiai tokie aktyvūs. Ir merginos, kaip visada, mūšiuose. Ir tokie mieli kariai.
  Alenka kovoja ir nukerta priešininkus automatiniais sprogimais ir ištisomis gretomis.
  Mergina nuogais kojų pirštais meta granatą ir cypia:
  - Artėja mano pergalė!
  Ir vėl šaudo į priešą.
  Anyuta taip pat šaudo į priešą. Tai daro tiksliai ir tiksliai. Jos kulkosvaidžiai tokie gražūs. Ir nuogi kojų pirštai meta sprogstamuosius kolosalios jėgos paketus. Jie suplėšo nacius, o mergina girgžda į viršų.
  - Už komunizmą!
  Alla, kolosaliu tikslumu šaudanti į priešą ir nupjovusi priešus, cypia:
  - Už beribę Tėvynę!
  Ir apnuogintais kojų pirštais mergina vėl meta granatą. Reikia pasakyti, kad kovos kova.
  Ir pati raudonplaukė ir tokiais pat šortais. Ir jis šaudo taip tiksliai ir tiksliai, ir Fricas atsigula.
  Marija taip pat šaudo labai taikliai. O ji tokia graži mergina ir nuogais kojų pirštais meta sprogstamąjį paketą, suplėšydama priešininkus.
  Tada jis riaumoja:
  - Valdyk SSRS imperiją!
  Marusya taip pat tiksliai šaudo, pataiko į priešus ir riaumoja:
  - Nuo taigos iki Didžiosios Britanijos jūrų mūsų kariuomenė yra stipriausia iš visų!
  Ir dar šaudo basa koja.
  Tada Matryona iššaus mirtiną sviedinį į priešą. Ir pataikė į jį šimto procentų tikslumu. Natūraliai plikas kulnas.
  Tai sovietinės merginos, kurios dirba, bet neatsilieka ir vokietės.
  Christina, Magda, Margaret ir Schella kovoja Panteroje. Mašina, nors ir nėra ideali, bet su greito šaudymo, ilgo nuotolio ginklu, vidutiniškai judriu ir gerais priekiniais šarvais.
  Vokietės basos ir su bikiniu, nepaisydamos vasaros karščių, tiksliau jos dėka... Ir veda manevringą mūšį.
  Štai Christina atlieka šūvį... Sviedinys atsitrenkia į T-34-76 bokštelį ir jį pramuša. Sovietų tankas sustoja.
  Merginos rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų paėmė!
  Tada Magda šaudo. Gražuolė auksiniais plaukais taip pat trankė.
  Taip, bokštas buvo nuplėštas trisdešimt ketvirtą.
  Tigro mergaitės paeiliui šaudo. Ir labai taikliai. Čia jie pataikė į kitą sovietų tanką.
  Toliau atėjo Margaret. Ir pataikė į savaeigius pabūklus SU-76. Mikliai pakliuvo. Ir ji dainavo:
  - Mūsų pragariška Vokietija stipri, ji saugo pasaulį!
  O kaip liežuvis parodys!
  Tada ji iššovė iš Shell patrankos. Jis smogė sovietų tankui KV-1S. Mergina taip pat atliko gerą darbą.
  Taip, keturi kariai su bikiniais kovoja ir nebijo šalčio. Moterims pradėjus kovoti, Trečiojo Reicho reikalai klostėsi daug geriau.
  Štai danguje lakūnės Albina ir Alvina. Abi gražuolės su bikiniais ir basomis. Jie kovoja už save Focke-Wulfs. Ir šis automobilis yra labai rimtas.
  Albina, šaudydama iš oro patrankų, sako:
  - Aktyvus kroketas! Negailėk žodžio!
  Ir kaip ji sužiba akinančia šypsena! Ir jis vienu metu numuš du sovietų lėktuvus.
  Alvina taip pat oro patrankomis nukirto tris ir čiulbėjo:
  - Mano įėjimas bus mirtinas ir nuobodus!
  Tada mergina apnuogino dantis ir parodė dantis! Ji pati žavi ir kupina fenomenalaus žavesio.
  Albina nukerta kitą lėktuvą "Yak-9" ir cypia:
  - Kam mums reikalingi sovietiniai lakūnai?
  Alvina numuša LAGG-5 ir užtikrintai sako:
  - Kad mes, vokiečiai, gautume sąskaitas!
  Nuostabi merginų pora. Kaip jie ėmėsi rinkti apdovanojimus sau. Tokioms gražuolėms tikrai nepasiginčysi. Jie numuša lėktuvus ir apnuogino dantis.
  O pagrindinė paslaptis - šaltyje, merginoms reikia būti basoms ir su bikiniu. Tada ateis sąskaitos.
  Ir niekada neapsirengti. Ir papurtyk nuogą krūtinę, ir ji visada bus labai gerbiama!
  Albina nukirto kitą Raudonosios armijos lėktuvą ir dainavo:
  - Dideliame aukštyje ir žvaigždžių grynumu!
  Ir ji mirktelėjo, pašokdama ir trūkčiodama basomis kojomis riaumodama:
  - Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje! Ir įnirtingoje ir siautulingoje ugnyje!
  Ir vėl mergina energingai numuša lėktuvą.
  Ir tada Alvina puola priešą. Jis tai daro sukiodamas, atkiša dantis ir cypia:
  - Aš būsiu super pasaulio čempionas!
  Ir vėl merginos partrenktas automobilis krenta. Taip, Raudonajai armijai sekasi gana blogai.
  O Albina riaumoja su laukine ekstaze:
  - Dabar aš budelis, o ne lakūnas!
  Numuša kitą sovietų lėktuvą ir sušnypščia:
  - Pasilenkiu virš taikiklio ir raketos veržiasi į taikinį, laukia dar vienas bėgimas!
  Karys yra labai agresyvus.
  Štai abi merginos atakuoja antžeminius taikinius. Albina muša kumščiu trisdešimt keturiems ir šaukia:
  - Tai bus pabaiga!
  Alvina atsitrenkia į SU-76 ir sušnabžda:
  - Į visišką sunaikinimą!
  Ir kaip jis kratosi basa koja!
  Merginos čia kaunasi, o iš SSRS pusės kaunasi ir merginos, bandydamos apginti Gurjevą, kur irgi stumiasi nacių kariuomenė, kaip koks skorpiono urmas.
  Alenka kovojo už Gurjevą, kurį šturmavo naciai. Beviltiška gražuolė apnuogintais kojų pirštais metė granatą ir čiulbėjo:
  - Šlovė Rusijai ir gimtosios šalies partijai!
  Tada Nataška nuogais kojų pirštais paleido granatą ir sušnypštė:
  - Mes saugome mergaitę basomis!
  Po to, kai Anyuta irgi nuogų kojų pirštais atsiuntė mirties dovaną ir pūtė:
  - Tai bus nuostabus smūgis!
  Rudaplaukė Augustina paėmė ir atsiuntė sunaikinimo dovaną apnuoginta apatine galūne ir sucypė:
  - Nukreipkite radarą į dangų!
  O tada auksaplaukė Marija plikomis kojomis atidavė mirtį naciams.
  Ir ji dainavo:
  - Madagaskare, dykumoje ir Sacharoje! Visur mačiau baltą šviesą!
  O dabar Marusya plikomis pėdomis išmes visą krūvą ir dainuos:
  - Suomijoje, Graikijoje ir Australijoje, Švedijoje sakys, kad gražių merginų nebėra!
  Taip, šešios merginos kovojo labai gerai. Bet "Fritz" vis tiek paėmė Kurską ...
  Ne, nesipriešinti tokioms aukštesnėms jėgoms. Fašistai laikosi savęs ir lazdos.
  O kas turi įtakos monstrų ruošimui.
  Adolfas Hitleris buvo tiesiog išprotėjęs: jautėsi tikru despotu, kuriam visi paklūsta ir dreba. Taip, jei nori stalininių sėkmių, turi būti kaip Stalinas, be gailesčio ir reiklumo kitiems ir sau (būtent taip šioje sekoje manė Iosifas Vissarionovichas!). Dabar ošimas neblogas ir automobilis pradės judėti. Apskritai Vokietija, atsižvelgiant į palydovus, turi didžiulį pranašumą prieš SSRS pramoninės įrangos kiekiu, kvalifikuota darbo jėga ir visų lygių inžinierių skaičiumi. Tai faktas, tačiau ginklų gamyba vis dar nėra lygi! Vokietija per visą karą atsiliko nuo SSRS, nepaisant visų sunaikinimų Rusijoje. Ir nuo ko? Žinoma, dėl tam tikros netvarkos, kuri viešpatavo įvairiuose padaliniuose, o ypač karinėje pramonėje. Be to, neigiamą vaidmenį suvaidino žaliavų trūkumas, taip pat priešo galimybių neįvertinimas. Visų pirma, 1940 m. ginklų gamyba Vokietijoje buvo mažesnė nei 1939 m. (jei skaičiuotume pylimą, įskaitant amuniciją), ir tai nepaisant to, kad karas jau prasidėjo, o Trečiasis Reichas perėmė dideles teritorijas su didžiulėmis. gamybos pajėgumų rezervai. Na, ką galime pasakyti apie Hitlerio organizacinius įgūdžius? Ne per daug, tada jis blykstelėjo karinės pramonės srityje.
  Fiureris ilgoje kalboje pareiškė:
  - Aviacijos priežiūros srityje Zaueriui suteikti avariniai įgaliojimai. Jis atidžiai stebės pagamintos įrangos kiekį ir, ne mažiau svarbu, kokybę. Be to, daugelis jūsų draugų Goeringų, nors kažkada buvo geri asai, nėra pajėgūs vadovauti darbui. Ne kiekvienas geras karys yra ir išskirtinis generolas, todėl vietoj pakarto Eriko techninei sferai vadovaus žmogus iš profesionalių verslininkų, gebantis reformuoti ir perkomplektuoti aviacijos pajėgas. Juk Didžioji Britanija nemiega, didina ir savo ginkluotųjų pajėgų, o ypač aviacijos, kiekį ir kokybę. Priešą reikia aplenkti dviem galvomis, keliolika žingsnių, kitaip visiškai prarasime pranašumą prieš priešą. Ir todėl reikalingi kokybiški žingsniai.
  Goeringas nedrąsiai paprieštaravo:
  - Mano draugai, pasiteisinę žmonės, kurie įrodė savo kovinį efektyvumą ir profesionalumą.
  Demoniškas diktatorius įsiuto:
  - O gal aš, jūsų nuomone, pamiršau, kas pralaimėjo mūšį dėl Britanijos? Arba kam nepavyko ketverių metų šalies ūkio plėtros plano. Ar jūs taip pat norite būti plakami ir net viešai. Taigi užsimerkite ir tylėkite, kol jie jus įkals!
  Göringas net atsisėdo iš baimės. Deja, su fiureriu nereikia juoktis. Tada vėl pasigirdo triukšmas, į dangų pakilo kitas reaktyvinis lėktuvas ME-262. Automobilis buvo masyvus ir turėjo net du variklius. Sparnai šiek tiek nušluoti, pats naikintuvas atrodo gana grėsmingai. Jo greičio charakteristikos 1941 m. apskritai yra tinkamos ir netgi rekordinės pagal pasaulinius standartus. Tiesa, pati mašina dar nėra visiškai patikima ir reikalauja derinimo. Tačiau fašistų diktatorius jau suteikė naujų, pažangesnių naikintuvų charakteristikas... ME-262 sveria daugiau nei šešias tonas, o tai yra tam tikra perkrova. Reaktyvinis naikintuvas turi būti mažas, pigus ir judrus. Šiuo atžvilgiu ME-163 gali būti gana geras, tačiau jo raketinis variklis yra per daug sustiprintas ir veikia tik šešias minutes (tiksliau, jis vis tiek veiks!), O tai reiškia, kad nuotolis yra tik šimto kilometrų spinduliu. . Kaip žaibo stiliaus bombonešis arba kaip priedangos kovotojas armados smūgiams prieš Angliją, tai, žinoma, nieko gero.
  Tačiau ME-262 gali gabenti toną bombų, tai yra tiek, kiek sovietų fronto linijos lėktuvas Pe-2. Tai yra puikus sprendimas tiek naikintuvams, tiek kariuomenei. Tačiau kodėl nesukūrus ME-163 Comet tipo naikintuvo, bet be raketinio variklio, o su turboreaktyviniu? Jie bandė patobulinti kometą ir, atrodo, sutrumpino skrydžio laiką iki 15 minučių (tai atstumas iki 300 kilometrų), o tai apskritai yra priimtina Britanijos mūšiui. Londoną dar galima gauti iš Normandijos... Nors ne viskas taip akivaizdu, reikia ir subombarduoti ir grįžti atgal, o penkiolika minučių nebuvo tokio priverstinio režimo. Ateityje raketiniai ir reaktyviniai naikintuvai buvo pripažinti aviacijos aklaviete. Tačiau "Comet" dizainas yra labai įdomus dėl savo mažo dydžio ir lengvumo, o tai reiškia pigumą ir manevringumą.
  Be to, vis dar yra labai perspektyvių naikintuvų, sveriančių apskritai 800 kilogramų, tokių sklandytuvų, kuriuos galima panaudoti oro mūšiuose. Tiesa, dėl nedidelio nuotolio skrydžiai jais gali būti vykdomi tik gynybos mūšiuose arba pristatomi į Londoną ... Transports, o tada vėl jungiami prie pilotų. Čia reikia galvoti. Tikroje istorijoje sklandytuvai neturėjo laiko kautis, o sovietų aviacijos generolai kažkodėl neišdrįso Korėjoje išbandyti šios idėjos. Apskritai tai nėra liūdna, tačiau Korėjos karo metu amerikiečių lakūnas pirmasis atidarė pergalių sąskaitą. Taigi jankių nereikėtų nuvertinti.
  Pasibaigus skrydžiui, jauna šviesiaplaukė mergina iššoko iš kabinos ir visu greičiu nubėgo prie fiurerio.
  Apsėstas nacistas ištiesė jai ranką bučinio. Koks malonumas, kai merginos tave myli, o fiurerį, regis, gana nuoširdžiai dievina visi vokiečiai, tiksliau, beveik visi, išskyrus kelis koncentracijos stovyklų kalinius. Pilotas su entuziazmu pasakė:
  - Tai tiesiog nuostabus lėktuvas, turi tokį greitį ir galią. Nuplėškime visus jauniklius kaip kaitinimo pagalvėlę nuo surogato!
  Fiureris patvirtino merginos impulsą:
  - Žinoma, mes jį sulaužysime, bet ... Mašinos derinimas turėtų būti atliekamas greitesniu tempu, o tai ypač pasakytina apie variklius. Čia, žinoma, prireiks radikalių priemonių joms tobulinti, bet jei padės vadovas-dizaineris!
  Visi lojo choru:
  - Šlovė didžiajam fiureriui! Tegul Apvaizda mums padeda!
  Pradėjo skambėti Trečiojo Reicho himnas ir jaunųjų Hitlerjugendo kovotojų kolona pajudėjo toliau. Berniukai nuo keturiolikos iki septyniolikos metų eidavo po būgnu specialiu būriu. Ir tada buvo įdomiausia: žygiavo paauglės merginos iš Vokietijos moterų sąjungos. Jie buvo su trumpais sijonais, nuogos, basos gražuolių pėdos traukė vyrų žvilgsnius. Merginos bandė pakelti kojas aukščiau, bet tuo pat metu traukė pirštą, atsargiai padėjo kulną. Linksmas gražuolių su nepriekaištingomis figūromis reginys... Tiesa, veidai buvo kitokie ir kai kurios jaunosios fašistės buvo kiek grubios, beveik vyriškos, net iškreiptos. Ypač kai jie sujungė antakius.
  Esthete Adolf pažymėjo:
  - Būtina, kad berniukai ir mergaitės masiškai gautų fizinį lavinimą. Ir aš žinau, kad šia proga daug nuveikta, ypač Jungvolke, bet reikia įtraukties ir spartiškų metodų. Žinoma, be skatinimo vagystės... Mūsų jaunuoliai turėtų užaugti padoriais ir kartu negailestingais žmonėmis.
  Aukščiausiasis vadas nutilo. Generolai tylėjo, tikriausiai bijojo prieštarauti, bet nenorėjo patvirtinti to, kas akivaizdu. Fiureris tęsė:
  - Karas - ne pokštas, bet negailestingumas priešams turi būti derinamas su savitarpio pagalba ir broliškumo jausmu bendražygių atžvilgiu. Tai turime įskiepyti kiekvienam... Naujasis antžmogis yra negailestingas kitiems, bet dar labiau jis turi būti negailestingas sau. Nes nepilnavertiškumą pirmiausia reikia išnaikinti savo sieloje, o tada silpnas, žmogaus kūnas pakils!
  Dar viena pauzė... Generolai ir dizaineriai staiga suprato ir ėmė energingai ploti. Fiureris atrodė patenkintas:
  - Jau geriau, bet dabar norėčiau pamatyti oro mūšio imitaciją. Toks didžiulis ir viską griaunantis...
  Heinkelis nedrąsiai pasiteiravo:
  - Su gyvais šoviniais ar sviediniais, mano fiureri?
  Nacių numeris vienas linktelėjo.
  - Žinoma, su kova. Be to, norėčiau apsvarstyti išmetimo įrenginio veikimą. Juk tu prie to dirbi... - Fiureris papurtė kumščius. - Kai pagaliau jis bus paruoštas ir pradėtas masiškai gaminti. Juk patyręs pilotas yra patyręs pilotas, kurį reikia saugoti būsimiems mūšiams!
  Vis dėlto fiureris-terminatorius nusprendė dizaineriams parodyti modernesnę išmetimo įrenginio schemą. Ši sistema turėtų būti ne tokia sudėtinga, paprastesnė ir lengvesnė. Kad nebrangus ir jau vokiečių pramonės įvaldytas svibas yra visai tinkamas šiam tikslui.
  Man teko braižyti diagramą kelyje, bet Hitleris buvo tikrai geras menininkas ir piešė aiškiai, greitai, diagramų linijos ir posūkiai buvo tolygiai ir aiškiai be jokių liniuočių ir kompasų. Smūgio terminatorius manė, kad, žinoma, keista, kad vokiečiai, apskritai turėdami tokią stiprią ir tam tikru mastu pažangią ideologiją kaip nacionalsocializmas ir totalitarinė santvarka, nutekino karą rusams. Galbūt taip yra dėl to, kad rusų kariai buvo stipresni ir ištvermingesni už vokiečius ir išmoko greičiau kovoti.
  Apskritai, jei pažvelgtume į karo eigą kaip visumą, tai taip, rusai, tiksliau, sovietų kariškiai, išmoko kariauti, o vokiečiai tarsi pamiršo, kaip... Jų vadovybė priėmė sprendimus pirmokų lygis, o gal net ir žemesnis, jei pirmokas turi patirties vykdant karines operacijas pagal realaus laiko strategijas . O kad kartais jau šešerių metų vaikai taip mikliai veda virtualias armijas, tai jiems ir Žukovui bei Mainšteinui mokytis nėra nuodėmė. Tačiau kai kurie tyrinėtojai tiek Žukovą, tiek Mainšteiną laiko vidutiniais. Taip pat yra prieštaravimų dėl įrangos, ypač paimtos prancūzų, skaičiaus. Hitlerio atmintis (gera atmintis, ypač kai jis dar sveikas!), leido manyti, kad ten buvo 3600 paimtų prancūzų tankų, labai įspūdinga figūra... Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, SiS -35, buvo pranašesni už T- 34 savo šarvuose, nors tik priekiniais šarvais. Taigi šis tankas gali būti gaminamas ir Prancūzijos gamyklose, nebent 47 milimetrų ginklą pakeičiant 75 milimetrų ilgio vamzdžiu. Tiesą sakant, to gali nepakakti. Didžioji Britanija ir Jungtinės Valstijos savo tankuose visada labiausiai vertino šarvus. Pavyzdžiui, keturiasdešimt tonų Čerčilis sunkiajam tankui IS-2 rezervavo 152 milimetrus, palyginti su 120.
  Fiureris dizaineriams pasakė dar kai ką:
  - Vėjo tunelių turime pakankamai, tad ieškokite optimalesnio lėktuvo modelio ir kurkite aptakias formas, neatvesdami jo į brangius bandymus, kur žūsta ir geriausi mūsų asai. Pavyzdžiui, lėktuvo skraidančio sparno modelis yra labai efektyvus, ypač jei būtų galima keisti storį ir pasvirimo kampą. Piešinį jau daviau, tad beuodegis turėtų būti paruoštas. Numatomas jo greitis bus net su "Yumo" varikliu iki 1100 kilometrų per valandą. Taigi pirmyn, bet neik!
  Po to sekė pietūs po atviru dangumi, tarnaitės pasistatė stalus ir kėdes. Gražu... Bet kokias nacionalsocializmo reformas daryti? Tokie kaip sumažinti priešų skaičių ir susirasti draugų. Štai, pavyzdžiui, neaukštinkite vokiečių rasės kiekviename žingsnyje ir netgi galite nustoti skirstyti tautas į klases. Tačiau formaliai tautų skirstymas į žemesnes ir arijas dar neįteisintas. Tai supaprastina dalykus.
  Graži mergina iš tarnų atsisėdo prie fiurerio ir uždėjo ranką ant nuogo kelio. Cooed:
  - Ar tu apie ką nors galvoji, mano fiureri?
  Prasidėjo nacių diktatorius ir tuo pačiu virtualus žaidėjas. Jis pastebėjo, kad nebaigė daržovių sriubos ir vaisių salotų. Fiureris pabučiavo mergaitę į lūpas, jausdamas jos jaunatvišką, saldų kvapą ir pareiškė:
  - Važiuosite su manimi mašinoje. Ir jūs visi kimbate į darbą, laikas valgyti baigėsi.
  Ir vėl pradėjo suktis valstybės krumpliaračiai, tačiau ne visai gerai suteptas mechanizmas. Grįždamas fiureris mylėjosi su gražuole ir net stebėjosi, iš kur jam tiek energijos ir jėgų. Juk jie sakė, kad fiureris buvo impotentas ir apskritai tariamai neįgalus, sirgo sifiliu (melas) ir kastruotas (dažniausiai fantastika!).
  Tačiau ne viskas sklandžiai jau 1944 metų birželio 22 dieną, karas su SSRS tęsiasi jau trejus metus. Tačiau pergalės nematyti, o Saratovas vis dar laikosi. Stalinas įsakė apginti šį miestą bet kokia kaina.
  Nepaisant visų nuostolių, karinės technikos gamyba yra gana didelė. Naujieji tankai IS-2 pasirodė esąs gana veiksmingi. Net ir neįsilaužę į kaktą atskirų vokiškų transporto priemonių, jie jas išvedė iš gana didelio atstumo.
  Taigi naciams buvo gana sunku. Bet jie turėjo didelį pranašumą. Reaktyvinis lėktuvas ME-262 jau daug kovėsi danguje. Ir jis yra rimtas priešininkas.
  Tačiau TA-152 pasirodė esąs nuostabus ginklo tipas.
  Tuo tarpu Stalinas trečiosioms karo pradžios metinėms taip pat surengė ryšių posėdį ir pradėjo klausinėti karinių vadų, ką jie mano ir kaip pagerinti situaciją frontuose.
  Žukovas vadovui pasiūlė:
  - Jei tik ginsimės ir atremsime grėsmes, tai neabejotinai pralaimėsime. Mums reikia žengti į priekį!
  Stalinas energingai linktelėjo.
  - Aš sutinku! Bet kur!
  Maršalas Žukovas pasiūlė:
  - Kol Leningradas nepasidavė, reikia paleisti!
  Maršalas Vasilevskis sutiko:
  - Taip, manau, tai bus geriausias iš variantų!
  Stalinas gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Jei mes vėl pataikysime į Tihviną, tada jie ten mūsų lauks, o mes įklimpsime arba pakliūsime į spąstus!
  Maršalas Žukovas pritardamas linktelėjo:
  - Teisingai, drauge Stalinai! Bet aš siūlau smogti suomių kariuomenei Petrozavodske. Jie nėra tokie stiprūs ir mes galime nustebinti priešą!
  Stalinas šypsodamasis atsakė:
  - Logiškai mąstant, draugas Žukovas. Taigi žingsniuokite į Petrozavodską. Ir atnešk mums pergalę!
  Po šių žodžių įėjo kelios merginos trumpais baltais sijonais ir basomis kojomis. Jie atnešė butelius raudono vyno ir taures sumuštinių bei juodųjų ikrų. Stalinas paėmė tokį sumuštinį ir nusiprausė, pasakė:
  - Tad gerkime, kad mūsų galimybės visada sutaptų su poreikiais.
  Voznesenskis pastebėjo:
  - Mūsų tankų šarvų kokybė gana žema. Ir aš siūlau IS-2 ir T-34-85 padaryti lengvesnius, greitesnius ir manevringesnius sumažinus šarvus. Taip sutaupysite metalo ir šios mašinos taps praktiškesnės.
  Stalinas gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Galbūt... Bet aš nepritariu tankų gamybai iš faneros!
  Voznesenskis rimtu žvilgsniu pastebėjo:
  - Bet gal ir gera mintis kai kurias cisternas beveik visiškai padaryti iš medžio. Galite patikrinti, kaip tai atrodys praktiškai!
  Žukovas pritardamas linktelėjo galvą ir prabilo:
  - Trisdešimt ketverius galima padaryti lengvesnius, jie vis dar yra per trapūs, o greitis ir manevringumas gali padidinti jų išgyvenamumą. Be to, pavarų dėžė tapo geresnė ir tai kompensuoja ergonomikos sumažėjimą dėl svorio padidėjimo. Tačiau žema plieno kokybė, 90 milimetrų prieš galingus vokiškus ginklus, virsta niekuo. Be to, vokiečiai iš gamybos pašalina paprastą Panther ir T-4, o Trečiajame Reiche be žvalgybinių tankų serijiniu taps tik Panther-2 su 88 mm patranka. Ir mūsų tankai netraukia prieš jį iš toli. Ir tuo labiau reikia didinti jų greitį!
  Stalinas linktelėjo.
  - Atleiskite dalį T-34-85 ir IS-2 naudodami tik neperšaunamą apsaugą, tada patikrinkite ir stebėkite, kaip tai paveiks jų kovos efektyvumą. Ir darbas su SU-100 turėtų būti paspartintas. Galbūt mes atsisakysime trisdešimt keturių ir IS-2 ir pasirinksime tik šį savaeigį ginklą.
  Maršalas Vasilevskis pastebėjo:
  - Tai įdomi idėja. Tačiau SU-100 gali pataikyti į priešus laive tik visiškai apsisukęs...
  Stalinas suriko:
  - Padarykite trumpesnį, kad galėtų greičiau mėtytis ir suktis... Ir pageidautina žemesnio silueto. Bet mums šio savaeigio ginklo reikia kaip oro!
  Žukovas paklausė:
  - Jūsų Ekselencija.... Saratovas vis dar laikosi, bet greitai kris. Reikėtų parengti planą, kaip evakuoti iš Kuibyševo to, kas buvo paimta iš Maskvos. ka manai asmeniskai?
  Stalinas griežtai atsakė:
  - Sverdlovske, matyt, teks evakuotis. Bet dirbti Maskvoje vis tiek galima. Čia turime visą požeminį miestą. Mes rimtai sugebame jo laikytis.
  Vasilevskis suriko:
  - Maskvą reikia išlaikyti bet kokia kaina, kaip ir Saratovą!
  Stalinas įsakė:
  - Kontrapulti vokiečius tarp Dono ir Volgos. Turime nukreipti jėgas. Saratovą išlaikyti bet kokia kaina, iki paskutinio kraujo lašo. Naudokite visas priemones, net kamikadzę.
  Žukovas patvirtino:
  - Tebūnie taip, puiku!
  Stalinas kreipėsi į Jakovlevą:
  - Na, dizainere, turi idėjų?
  Komisaro pavaduotojas atsidusęs atsakė:
  - Reikėtų kurti reaktyvinę aviaciją, bet tai kol kas nėra realu. O Jak-3 reikalingas aukštos kokybės duraliuminis, kurio mes neturime!
  Stalinas linktelėjo.
  - Aš žinau! Jak-9 turėtų būti mūsų gretose. Ir jį reikia išleisti kuo daugiau! Ir padidinti naikintuvų gamybą.
  Jakovlevas pažymėjo:
  - Vokiečių TA-152 yra ir atakos lėktuvas, ir fronto linijos bombonešis, ir naikintuvas. Būtų malonu, kad sukurtume panašią daugiafunkcinę lygių mašiną!
  Stalinas palaikė dizainerį:
  - Tai gera idėja, drauge Jakovlevai! Pavyzdžiui, LAGG-7, jei jis šiek tiek patobulintas, gali būti paverstas atakos lėktuvu ir fronto naikintuvu!
  Jakovlevas lengvai patvirtino:
  - Draugas Stalinas įmanomas... Bet tam reikia laiko. Taip, ir lėktuvas gali būti brangus.
  Vyriausiasis vadas piktai trenkė kumščiu į stalą ir suriko:
  - Padaryk pigiau! Ir apskritai, kiek galima spėlioti šia tema. Mums reikia universalaus lėktuvo, kad galėtume gaminti tik jį. Ir tai gali būti išeitis.
  Jakovlevas pastebėjo:
  - IL-2 yra gana paprasta gaminti ir jo schema buvo parengta. Kol nenusiimsi. Tai gana atkaklus lėktuvas, nors šiuo metu jo skrydžio charakteristikos yra pasenusios. Tačiau nėra blogio be gėrio. Mes gerai mokame bombarduoti priešo transporto priemones.
  Ždanovas piktai pažymėjo:
  - Mūsų aviacija turėtų būti bent kiek stipriausia!
  Jakovlevas linktelėjo.
  - Turėtų! Tačiau kol kas mūsų pilotės geriausios pasaulyje: Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova!
  Stalinas pritardamas linktelėjo.
  - Šioms merginoms nėra lygių ir kitiems dvidešimt penkiems numuštiems priešo lėktuvams skiriu joms dar vieną SSRS herojaus žvaigždę!
  Žukovas entuziastingai pasiūlė:
  - Už tai turėtum išgerti!
  Beria su malonumu dainavo:
  - Mes, prisiminę viską, istorija spręs,
  Ateis jos teismo eilė...
  Kaip nuo plūgo iki atominių ginklų,
  Jis užtikrintai vedė šalį į priekį!
  Kol karinės tarybos nariai tarėsi, merginos kovojo.
  Ir basų kojų pirštų pagalba jie numuša nacius ir atlieka žygdarbius, šias basas kojas gražuoles.
  Ir jie dainuoja:
  Tikime, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  . 10 SKYRIUS
  Birželio pabaigoje vokiečiai atkirto Saratovą, o 1944 m. liepos 1 d. pirmą kartą buvo panaudotas didžiulis Sturmmaus. Ši mašina su 650 milimetrų raketine bomba paleido mirtiną raketų jėgą, kuri suskaldė ištisus rajonus.
  Šį automobilį vairavusios merginos nešiojo tik kelnaites ir išleido itin pražūtingos mirties dovanas.
  Merginos basomis kojomis turėjo raudonos, juodos ir baltos spalvos kelnaites. Ir jie atnešė mirtinas mirties dovanas.
  Jiems įsakusi Faina papurtė raudonus krūtų spenelius ir dainavo:
  - Šlovė kryžiaus riterių erai!
  Pasieksime visatos pabaigą!
  O kariai cyptelėjo ir šokinėjo.
  Viena iš jų, Margaret, pastebėjo:
  - Visagalis Dievas yra su mumis!
  Faina sutiko su tuo:
  - Žinoma! Ir Trečiasis Reichas tikrai laimės!
  Mergina trypė basa koja ir dainavo:
  -Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Kai esame vieningi, esame nenugalimi!
  Taigi kariai šaudė, trypė ir šuoliavo basomis kojomis. Aukščiausios klasės kariai.
  Irma čia taip pat per automatinę pavarą pristato sviedinį ir riaumoja:
  - Mūsų laukia didelė pergalė!
  Merginos, žinoma, yra tarp tų, kurios niekada nepasiduos. Ir jie su didžiuliu entuziazmu griauna sovietų pozicijas.
  Albina ir Alvina, kaip visada, yra viršuje, demonstruoja savo agresyvius varpelius ir švilpimus. Jos merginos, sakykime: super!
  Albina, nuogais kojų pirštais verčianti sovietinį automobilį, sako:
  - Turiu super mergaitę!
  Alvina, nuogu kulnu numušusi kitą taikinį, pašoka ir, žaisdama pilvo raumenimis, sušunka:
  - Aš toks karys, kad viską stipriai išmušiau!
  Taip karių keliai išsiskyrė.
  Gerda kartu su Charlotte nusprendė išbandyti dar vieną vokišką naujovę.
  Kol kas gali pasirodyti tik savaeigiai pistoletai E-25, pakankamai daug - juos gana paprasta gaminti ir pigu. Nors šis modelis yra vienas pirmųjų. Štai jame guli dvi merginos su bikiniais. Automobilis yra mažiau nei pusantro metro žemiau ir dėl to yra taip gerai apsaugotas ir ginkluotas palyginti nedideliu svoriu.
  Dvi merginos Šarlotė ir Gerda, gulinčios, šaudė į sovietų ginklus. Priešais juos važiavo ir minų laukus valė aptrupėję automobiliai, valdomi radijo bangomis.
  Raudonoji Šarlotė iššovė iš patrankos. Ji apėmė sovietinį ginklą ir purtė krūtinę, vos dengtą plona audinio juostele. Ir ji sušuko:
  - Pasiutusi ugnies hiperplazma!
  Ir tada Gerda pliaukštelės ir jai, naudodama nuogus kojų pirštus. Ir čirškia:
  - Esu labai šauni mergina ir nebloga...
  Savaeigis pistoletas juda pats. Ir karts nuo karto sustoja. Jos priekiniai šarvai yra labai pasvirę, o tai suteikia gerą apsaugą. Sovietiniuose ginkluose sviediniai yra jautrūs rikošetams. Ir niekas negresia tokiam savaeigiam ginklui į kaktą. Čia jie dar gali prasibrauti pro lentą. Tačiau merginos niekur neskuba. Veiksmingas savaeigis pistoletas šarvų pradurimo prasme lenkia SU-100, kuris vis dar kuriamas, taip pat yra geriau apsaugotas, mobilesnis ir tuo pačiu lengvesnis.
  O džiovyklų Raudonoji armija turi nedaug, tiksliau - dar tik projektavimo stadijoje. Iš esmės tankas T-34-85, kuris nėra pakankamai galingas su ginklu, o šarvai yra gana silpni. O vokiškas savaeigis pistoletas E-25, beje, yra lengvesnis, daug stipresnis šarvais ir pabūklais.
  Merginos kaunasi... Labai graži ir jauna. O jų savaeigiai ginklai bombarduoja ir meta ...
  Liepa karšta, o merginų kūnai raudonai įkaitusiame automobilyje blizga nuo prakaito. Jie negali pasiduoti ir atsitraukti.
  Gerda pažymi:
  - Vermachto dievai, matyt, stiprūs,
  Bet silpniesiems jie nepadeda...
  Jei Adolfo priežastis tiesa -
  Sukurkite pasaulio galią!
  Charlotte entuziastingai dainavo:
  - Taip, magijai reikia "Panteros" ir "Tigro",
  Nepaisant viso likimo, praliekite daugiau kraujo...
  Ir nereikia jokių abejonių ir beprotiškų žaidimų,
  Tegul visa rasė Žemėje puola ant kelių!
  Bet tai yra vokietės, o kita vertus, sovietinės merginos kariauja.
  Taigi kova bus rimčiausia. Nataša ir Anyuta šaudo iš galingo laivo ginklo ir girgžda:
  - Virš Berlyno bus mūsų vėliava!
  Ir apnuogino savo baltus, perlinius dantis. Ir nestabdyk merginų su minomis.
  Du sviediniai pataikė į priekinius viršutinės korpuso dalies šarvus... Jie rikošetas. Ne, IS-2 yra rimtas automobilis ir jį pasiimti nėra taip paprasta.
  Tačiau merginų dešinėje judantis IS-1, atrodo, gavo iš aukšto slėgio ginklo, pataikė ir sustojo. Sugadino gražuolę.
  Alenka, žaisdama pilvo raumenimis, dainuoja:
  - Mūsų pasaulyje viskas, kas neįmanoma, Niutonas atrado, kad du kartus du sudaro keturi!
  Kovos tebevyksta be paliovos. Sovietų pabūkla pataiko į vokiečius. Didelė Marusya įdeda kriaukles į užpakalį. Toks merginų gyvenimas ir likimas. Ir jie dainuoja:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, rusų vilkai sveikina didvyrius!
  Augustinas, rašantis iš kulkosvaidžių, sako:
  - Šventas karas! Bus mūsų pergalė! Rusijos vėliava pirmyn, šlovė žuvusiems didvyriams!
  Ir vėl dungia mirtina patranka ir skamba:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, žinote, kad jie turi šaunią ranką!
  Marija, ši mergina auksiniais plaukais nukreipia baką ir cypia:
  - Sutriuškinkime fašistus!
  Vokiečiams sunku, mūšiai irgi danguje verda. Tačiau kol kas "Yak-9" greičiu ir ginkluote per daug nusileidžia vokiečių markėms. Kova poetui nelygi.
  Marselis, šis nuostabus tūzas pilotas padarė gerą karjerą karo metais. Labiau nuostabus ir fantastiškas. Pasiekęs šimtą penkiasdešimt lėktuvų, jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Pasiekęs keturis šimtus numuštų lėktuvų, jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už penkis šimtus lėktuvų gavo Vokiečių erelio ordiną su deimantais, o po septynis šimtus penkiasdešimt - Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir pasiekęs tūkstantį orlaivių gavo Didįjį Riterio kryžiaus kryžių.
  Unikalus pilotas sugebėjo iškovoti daug pergalių iš oro. Ir jam dar gyvam esant. Marselis neseniai buvo pakeltas į generolo laipsnį. Bet jis vis tiek skrido kaip paprastas pilotas.
  Kaip sakoma, ugnyje nedega ir vandenyje neskęsta. Per ilgus karo metus Marselis įgijo medžiotojo instinktą. Jis tapo itin legendiniu pilotu ir labai populiariu.
  . Tačiau jis turėjo ir stiprią konkurentę - Agavą ir Albiną bei Alviną, kurios taip pat viršijo po tūkstantį numuštų automobilių. O Agavė labai greitai pasivijo Marselį. Tačiau ji vis dar labai jauna ir dar neprarado nė vieno kovotojo.
  Mergina plikomis, iškaltomis kojomis spaudė pedalus, iššovė pneumatinių ginklų pliūpsnį. O dabar buvo numuštos keturios sovietinės mašinos IL-2.
  Agavė kikena ir sako:
  Tam tikru mastu mes visi esame kalės! Bet aš turiu plieninius nervus!
  Ir vėl mergina apsisuka. Jis vienu sprogimu numuša septynis sovietų lėktuvus - šešis PE-2 ir vieną TU-3, ir girgžda:
  - Apskritai, jei ne super, tai hiper!
  Agava, žinoma, yra kalė. Pilotas iš Liuciferio. Labai graži medaus blondinė.
  Čia jis paleidžia dar vieną pliūpsnį ir vienu metu numuša aštuonis sovietų Jak-9 lėktuvus ir girgžda:
  - Esu pati kūrybingiausia ir reaktyviausia!
  Mergina tikrai nėra kvaila. Viskas įmanoma ir viskas įmanoma. Nevadinkite jos privačia.
  O kojos tokios įdegusios, tokios grakščios...
  Bet Mirabela kovoja prieš ją... Ilgą laiką Pokryškinas buvo geriausias sovietų asas. Jis surinko penkias auksines SSRS herojaus žvaigždes, numušdamas šimtą dvidešimt septynis lėktuvus. Bet tada jis mirė. Tada niekas negalėjo įveikti jo rekordo. Be Anastasijos Vedmakovos ir Akulinos Orlovos. Ir tik neseniai "Mirabela" taip pat pranoko "Yak-9 T" suplyšusiu, aplenkė "Kozhedub". Ir numušusi daugiau nei šimtą aštuoniasdešimt lėktuvų, ji tapo septynis kartus SSRS didvyre.
  Tai mergina terminatorius! Pavyzdžiui, ji sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Ir dar kietesnis.
  Mirabelos likimas buvo sunkus. Aš atsidūriau vaikų darbo kolonijoje. Basa ir vilkėdama pilką chalatą ji kapojo medieną ir pjovė kamienus. Ji buvo tokia stipri ir sveika. Per didelius šalčius ji ėjo basa, o kalėjime - pižama. Ir bent kartą nusičiaudėtų.
  Žinoma, toks reiškinys buvo pastebėtas ir frontuose. Ilgą laiką Mirabela kovojo pėstininkuose, o vėliau tapo pilotu. Pirmąjį ugnies krikštą Mirabela gavo mūšyje prie Maskvos, kur išvyko iškart po kolonijos. Ir ten jis pasirodė šaunus.
  Ji kovojo basa ir beveik nuoga per stiprų šaltį, kuris tiesiogine prasme paralyžiavo Vermachtą. Tokia prakeikta ir nenugalima mergina buvo. Ir jai masiškai pavyko.
  Mirabela tikėjo neišvengiama SSRS pergale. Bet laikas eina. Aukų daugėja, bet pergalė neateina. Ir darosi tikrai baisu.
  Mirabela svajoja apie pergales ir pasiekimus. Ji turi septynias SSRS žvaigždes - tai daugiau nei bet kas kitas! Ir po velnių, ji nusipelnė savo apdovanojimų! Ir neš ginklų kryžių ir toliau. Net jei Stalinas vėliau bus nužudytas, jo reikalas gyvas!
  Mergina ateina ir sustingsta ... Ji numuša naujausią vokišką XE-162 ir cypia:
  - Skraidymas! Ir velniškai nauja įgula!
  Tikrai, ji puiki mergina. Tikra kobra taip pat daug ką gali.
  Mirabela yra nauja žvaigždė....
  Mūšiai tęsiasi kelias dienas, kol ateina nauja savaitė ir 1944 m. liepos 8 d.... Sovietinis IS-2 gavo riedučių ir vikšrų apgadinimų - taisomas. Taip, toks žiaurus ir negailestingas karas. Ir kiek tai truks?
  Ir dabar Gerda aplenkė Knieselį ir Wittmanną pagal sunaikintų tankų skaičių.
  Kaip jie gali to išvengti? Jie kaunasi basi ir su bikiniu. Merginos padarė dar vieną pauzę, vėl kankindamos sovietų vaikus. Ir dabar jie artėjo prie 300 sunaikintų tankų skaičiaus. Ir jie galėjo tikėtis neregėto atlygio: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždės su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Štai merginos!
  Gerda šaudo į sovietinį automobilį. Nuplėšia bokštą ir šaukia:
  - Aš esu prakeiktas!
  Ir vėl šaudo. Prasiskverbia į T-34-85. Ir girgžda:
  - Tėvynė Vokietija!
  Mergina pati trūkčioja. Ir ji labai aktyvi... Taip, ji turi tokį strateginį braižą. Jau 1944 metų liepos vidurys... Karas tęsiasi ir tęsiasi... Nesinori sustoti. Raudonoji armija bando veržtis į priekį įvairiose vietose. Tačiau atsargiai, nes liko mažai žmogiškųjų išteklių.
  Ir Rusija nukraujuoja.
  Pavyzdžiui, Hansas Feueris. Jauniausias Geležinio kryžiaus I laipsnio ordino laureatas. Ir tada jis tapo jauniausiu, apdovanotu už sovietų generolo paėmimą Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordinu.
  Taip, tai iš tikrųjų gana šaunu.
  O berniukai save demonstruoja nepaprastai šauniai.
  Hansas Feueris yra beviltiškas kovotojas. Berniukas kovoja kaip milžinas, šaltu ir karštu oru, vasarą ir žiemą, vilkėdamas tik šortus.
  Nuogais kojų pirštais vaikas mėto granatas ir tapo legendiniu.
  Tai tikrai labai šaunu!
  Hansas išgarsėjo šimtmečius! Net kaip antiherojus!
  Ir apskritai čia vyksta toks neįtikėtinas ir įtemptas karas... Bet koks AI nublanksta.
  Agavė grįžta į dangų ir numuša sovietinius automobilius. Ji yra medžiotoja ir plėšrūnė. Smogia priešui.
  Jos partrenkti automobiliai krenta. Ir tada mergina šaudo į sausumos pajėgas. Išmuša IS-2. Ir jis nori:
  - Aš geriausias! Aš esu mergina, kuri žudo priešus!
  Ir vėl jis perkeliamas į oro taikinius. Tai tankų naikintojas ir visos mašinos, kurios skraido ir šaudo.
  Bet čia yra mažas E-5 tankas. Septynias tonas sverianti mašina. Išlaikyti kovinius testus. Ir graužia ir graužia priešą.
  Ir laikas dainuoti - niekas mūsų nesustabdys ir niekas nelaimės!
  E-5 skuba prie savęs ir šaudo judėdamas. Ir nesustabdykite tokio tanko. Ir kriauklės rikošetas.
  O mašinos viduje sėdi dešimties metų berniukas Friedrichas ir cypia:
  - Ir aš būsiu tikra super kovotoja!
  Ir vėl, kaip jis šaudė... Ir pataiko į patį bokšto centrą. O mirtina jo jėga, nors ir mažo kalibro, kolosali.
  O danguje Helga kovoja. Basakojė mergina su bikiniu renka sąskaitas. Ir džiaugiasi savo fantastiškomis sėkmėmis.
  Nuogais kojų pirštais jis rodo į sovietinį automobilį ir specialiai jį padega, ir priverčia susprogdinti visą kovinį komplektą su sviediniais.
  Tai šaunu ir beprotiška.
  Ir Agave traukia į priekį... Ir taip pat kovoja.
  Jau 1944 metų rugpjūtis... Raudonajai armijai niekur nepavyko pasiekti sėkmės. Tačiau vokiečiai taip pat negali smarkiai pasistūmėti į priekį. Į mūšį stoja didžiuliai požeminiai tankai. Bet jie yra grynai taktiniai.
  Merginos nušlavė po žemę, nužudė sovietinių ginklų bateriją ir grįžo atgal.
  Tuo pačiu metu jie sučiupo porą pionierių. Berniukus sučiupusios merginos buvo nurengiamos ir kankinamos. Jie daužė pionierius viela, paskui apkepino nuogus kulnus ugnimi. Tada jie pradėjo laužyti kojų pirštus įkaitusiomis žnyplėmis. Vaikinai kaukė iš nepakeliamo skausmo. Galiausiai merginos įkaitinta geležimi išdegino žvaigždes ant krūtinės, o batais traiško vyriškus tobulumus. Paskutiniai pionieriai finišavo ir buvo sulinkę nuo skausmingo šoko.
  Trumpai tariant, merginos parodė papildomą klasę. Bet vėlgi, vokiečiai nieko reikšmingo nepasiekė.
  Galingi savaeigiai pabūklai: "Sturmmaus", šaudė į sovietų pozicijas. Buvo daug naikinimo ir naikinimo. Tačiau sovietų atakos lėktuvas išmušė vieną iš transporto priemonių, ir "Fritz" grįžo.
  1944-ųjų rugpjūtį Saratovas vis dar atsilaikė. Tiesa, vokiečiai sugebėjo užimti Uralsko miestą Kazachstane ir persikėlė į Orenburgą.
  Čia vėl Albina ir Alvina yra ore, bet kartą ant eksperimentinės skraidančios lėkštės. Jie rodo nuogų pirštų pagalba, spausdami vairasvirtės mygtukus ir daro tai itin mikliai.
  Merginos, žinoma, demonstruoja aukščiausią akrobatiką. Čia jie išsitraukė diskelį ir buvo numušta keliolika sovietinių skraidymo aparatų.
  Albina čiulba:
  - Įsiutęs statybininkų kolektyvas! Bus žvaigždžių kritimas!
  Ir vėl pasuka mašiną. O merginos triuškina Raudonąją armiją. Be to, pagrindinis...
  Alvina taip pat numuša tuziną sovietinių lėktuvų ir cypia:
  - Išprotėjusios merginos, ir visai ne mergelės!
  Teisingai dėl paskutinio. Jų pora pasivaikščiojo su vyrais. O ko tik neatsikėlė. Merginos mylėjo vyrus - joms tai malonu! Ir ypač jei dirbate su liežuviu.
  Aukščiausio rango mergina... Čia jie kankino pionierius... Pirmiausia nurengė jį ir į gerklę išpylė porą kibirų vandens. Tada į išsipūtusį skrandį buvo atnešta karšta geležis. Ir kaip jie sudegė! Pionierius šaukė iš laukinio skausmo... Kvėjo degimu.
  Alvina trenkė jam į šoną raudonai įkaitusia viela. O kaip norisi juoktis... Labai juokinga.
  Tada ji dainavo:
  - Pavargau akėti užpakalį - noriu paerzinti savo laimę!
  Ir kaip jis juokiasi! Ir apnuogino perlinius dantis! Mergina mėgsta žudyti, tai mergina!
  O mergaitės kojos visos plikos ir grakščios. Ji mėgsta vaikščioti basa ant žarijų. Ir varyti pagautus pionierius. Jie taip cypia, kai kepa kulnus. Net Alvina labai juokinga. O Albina irgi mergina, atvirai pasakius - super! Kaip perkelti priešą alkūne į smakrą. Ir cypti:
  - Aš esu aukščiausios klasės mergina!
  Ir apnuogino perlinius dantis. Kurie blizga tarsi sumušti. Karys yra nuostabus! Tai gali būti kažkas, ko negalima pasakyti nei pasakoje, nei aprašyti rašikliu!
  Abu sovietų kariai Yaks, Laggi, Pawns, Ilys yra numušti į dangų. Gražuolės aktyvios. Juose nėra nė menkiausios abejonės. Ir toks laukinis ir pašėlęs grožis.
  Moterys karės plikomis pirštais valdo vairasvirtę ir puola rusiškus automobilius. Kai jie traiškys, jie sutraiškys kovotojus, kaip pagalį ant krištolo. Merginos negailestingos ir negailestingos. Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną. Ir pasitikėjimo laimėti. Net jei karas su SSRS vyksta tik ketvirtus metus. Bet jis nenori baigtis. Albina ir Alvina yra savo populiarumo viršūnėje. Ir jie nenori trauktis ar sustoti akimirkai. Ir jie pereina prie savęs ir taranuoja priešą.
  Albina, mušdama sovietų lėktuvus, cypia:
  - Pavargau nuo mergaitės verksmo, verčiau paskandinsiu batus!
  Ir kaip jis šypsosi, ir perliniais dantimis žėri. O dabar ji nori vyro. Jai patinka prievartauti vyrus. Tai jai labai malonu. Čia jis ims ir išprievartaus.
  Albina riaumoja:
  Sekso mergina yra seksas
  Už didelę dainavimo pažangą!
  Ir karys pratrūks juoktis... Ir vėl išžudykime visus savo priešus. Ji turi daug energijos. Ir visa raumenų jėga.
  Ir Alvina kaip riaumoti:
  - Numuškime priešą į piliakalnius!
  Ir karys pradės aktyviai juoktis! Ir ji įsivaizdavo, kaip jos vaikinai leteno. Bet švelniai tariant, malonu.
  Rugsėjis jau visai šalia... Saulė šviečia vis rečiau. Rusų vaikinai pirmąją rudens dieną basi bėgioja ant ką tik iškritusio sniego šiauriniuose Rusijos regionuose. Jie juokiasi iš savęs, apnuogina veidus ir rodo vokiečiams figas.
  Pionieriai su raudonais kaklaraiščiais, trumpų kirpimų, kai kurie net iki nulio. Jie bėga šokinėdami. Jų basoms kojoms beveik niekada nešalta. Labai nemandagu. Merginos irgi bėgioja, taip pat be batų. Nuo rožinės spalvos apvalūs aukštakulniai spindi saulėje. Nuostabios sovietinės merginos. Lieknas, atletiškas, įpratęs daryti smulkmenas.
  Ir visi griežia ir griežia į dantis... Pirmoji rudens diena - tikras džiaugsmas ir šviesos bei kūrybos troškulys!
  O danguje oro mūšis. Mirabela, tai pirmasis sovietų pilotas, numušęs kitą vokiečių lėktuvą. Ir kaip visada vienoje bikinėje. Amžinai jaunas ir neišnykstantis. Tokia jos sielos stiprybė.
  Tačiau Mirabela taip pat mėgsta, kai ją liečia vyrai. Jai tai labai patinka. Štai kodėl ji yra lakūnė... Kai nuogą, raumeningą merginos kūną suraukšlėja vyriškos rankos - tai tikras pasimėgavimas. Ir labai smagu!
  Mirabela numuša kitą nacių automobilį ir sušnypščia:
  - Aš šarvuota kalė!
  Mergina net atsitrenkia į valdymo pultą nuogais apvaliais kulnais. Ji nuostabi. Ir nepakartojama.
  Mirabella yra susisukusi. O Agavė skrenda link jos. Čia pagaliau susitiko dvi kone produktyviausios moterys karės-pilotės. Jie šaudo vienas į kitą iš nugaros. Jie bando tai gauti per atstumą. Bet tai neveikia per gerai. Abi gražuolės nuskrenda nuo šaudymo linijos. Ir jie agresyviai iškišo dantis. Na, moterys yra kalės. Jie griežtai žiūri vienas kitam į akis. Tiksliau galva į galvą ir vėl šaudyti. Vokiškas ME-262 X vis dar yra geriau ginkluotas nei Yak-9 T, o sovietinė transporto priemonė buvo numušta ...
  Tačiau Mirabela sugeba išlipti ir pirmą kartą per savo skraidymo karjerą praranda lėktuvą. Bjauriausia, kad ji atsidūrė priešo teritorijoje. Ir tai yra blogai. Taip, tokie unikalūs likimo vingiai. O 1944 metų rugsėjo 1 d., jau penktaisiais Antrojo pasaulinio karo metais, pasaulis keičiasi, tačiau fiurerio valdžia alternatyviame istoriniame žaidime išlieka.
  Saratovą galiausiai palieka sovietų kariuomenė, o Vermachto armija artėja prie Kuibyševo.
  Įnirtingos kovos vyksta ir dėl Orenburgo.
  Ten kaunasi basa Tamara, svaidydama į priešus sprogstamuosius paketus, stumdydama juos nuogais kulnais ir cypia:
  - Šlovė komunizmo šaliai!
  Veronika šaudo į priešininkus. Jis nuogais kojų pirštais meta sprogstamąjį paketą ir šaukia:
  - Už komunizmo idėjas!
  Viktorija, šaudanti į priešininkus ir tai daranti kaip Robinas Hudas su bikiniu, čirškia, nuogais kojų pirštais mėto bombas į priešą ir kaukia:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Olya, šaudydama į priešą ir pjovė juos pjautuvu, paėmė jį ir čiulbėjo:
  - Už sovietų valstybės didybę ir didelę šlovę!
  Ir apnuogintais kojų pirštais jis vėl išmes kolosalios, griaunančios galios sprogstamąjį paketą.
  Larisa, šaudydama į nacius, cyptelėjo:
  - Mano šalis yra Rusija, tu esi amžinai Dievo duotas po mėlynu dangumi!
  Ir mirkteli savo partneriams...
  Agafya, šaudanti į nacius, murkė:
  - Orenburgas niekada nepasiduos! Būsime prieš Tėvynės priešus!
  Merginos yra solidžios ir ketina tikrai kovoti iki paskutinio kraujo lašo.
  Orenburgas vis dar laikosi. Tačiau 1944 metų rugsėjo 3 dieną prasidėjo Kuibyševo puolimas. Ir SSRS, žinoma, nėra gerai.
  Alenka šaudo į nacius ir rėkia:
  - Už sovietų šalies komunizmą!
  Ir vėl basa koja paleis naikinančios galios granatą.
  Anyuta šaudo į priešininkus ir rėkia:
  - Apginkime Kuibyševą!
  Ir nuogais kojų pirštais mess sprogstamąjį paketą su didele mirtina jėga.
  Ir suplėšyti daug priešų.
  Alla, šaudanti į Fritzą, čiulba ir purto krūtinę:
  - Už kosmines Polisijos aukštumas!
  O su plika kulnu granata pasiduos visų Fritzo agresorių sunaikinimui ir visiškai žūčiai.
  Marija, šaudydama į nacius ir basa koja svaidydama jėgą, paralyžiuojančią Fritzą, sucypė:
  - Į laivą!
  Ir mergina juoksis iš širdies!
  Marusya, šaudydama į fašistines grandines ir nuogais kojų pirštais mėtydama niokojančią granatą, čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmui ir pergalėms!
  Matrena šypsodamasi pastebėjo, siųsdama dar vieną mirtiną sprogimą ir nupjovė Fritzą:
  - Tėvynė yra šventa!
  Merginos kovoja kaip didvyrės.
  Skraidančios lėkštės bandymas tik iš pradžių buvo sėkmingas, o paskui nepavyko.
  Taigi Albina ir Alvina vėl kovojo su ME-309, jų stiliui labai patogia transporto priemone.
  Merginos šaudė į sovietų lėktuvus ir šaukė:
  - Puikus parkas ir elektroniniai spagečiai!
  Albina taikliu šūviu paleido į priešą, nugriovė sovietinį automobilį, rodydama basa koja ir girgždėjo:
  - Pirmas mano žingsnis bus lemtingas priešui!
  Alvina taip pat apšaudė priešą. Ji kruopščiai jį perpjovė ir išdygusi dantis ištarė:
  - Komunizmas yra mano likimas!
  Ir nuogais kojų pirštais pataikė į kitą taikinį.
  Merginos vis dar kaunasi senu automobiliu. Sraigtiniai naikintuvai dar nebuvo išimti iš gamybos. Be to, vis tiek reikia priprasti prie reaktyvinių mašinų ir sukurti jiems visą infrastruktūrą. O tai padaryti nėra taip paprasta.
  Albina, šaudydama į sovietines transporto priemones, logiškai pažymėjo:
  - Sukursiu komunizmo erą ir nuvesiu imperiją į žvaigždes!
  O nuogu kulnu spaudžia pedalus.
  Alvina, šaudydama į rusų mašinas, smogdama jas kiaurai, sucypė:
  - Mūsų tikslas - arijų komunizmas!
  Ir vėl karė naudojo nuogus kojų pirštus. Ir ji pasielgė labai greitai.
  Abi merginos grįžusios, išnaudojusios visą kovinį komplektą, leido kūnus išsiplauti vonioje. Gražūs vaikinai jas daužė šluotomis. Albina, apšilusi, pastebėjo:
  Mums vis tiek reikia vyrų!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Būtinai reikia! Nors čia mes moterys daug gražesnės!
  Albina pratrūko juoktis ir čiulbėjo:
  - Kam moteriai reikalingas vyras, kad turėtų ką pabūti!
  Merginos, žinoma, su tuo sutinka.
  Helga iš TA-152 šaudė į sovietų tankus ir pramušė juos šypsodamasi:
  - Šlovė kaizerio komunizmui!
  Ir mergina nusijuokė.
  Agave yra danguje medžioti sovietinių lėktuvų. Vis dažniau danguje matomas "Yak-9", kurį pagaminti lengviausia. Tačiau ši mašina nėra tokia silpna. T modifikacijoje ji yra ginkluota 37 mm patranka ir gali skausmingai įgelti Fritzui.
  Agave iš toli pataiko į savo ME-262 ir dainuoja per nosį:
  -Aš esu išmintingiausias pasaulyje, žudau priešus tualete!
  Ir mirkteli į dangų savo angelams.
  Bet čia vėl ore tvyro Mirabela. Ši mergina, nepaisant visų netekčių, nepraranda širdies.
  Ir net pradeda dainuoti, kurdamas kelyje;
  Įstojau į komjaunimą, grojau
  graži svajonių mergina...
  Maniau, kad pasaulis bus amžina gegužė,
  Kiekviena diena yra pavasario gimimas!
  
  Bet kažkodėl nepavyko.
  Kažkaip negaliu įsimylėti...
  Na, pasakykite vaikinams, mano malone,
  Gyvenimas yra labai patvarus irklas!
  
  Staiga karas staiga griaudėjo,
  Ir uraganas puolė mirti ...
  Ir mano mergaičių stiprus kūnas
  Galite nukentėti iš karto!
  
  Nenoriu, patikėk, pasiduodu,
  Kovok už Tėvynę iki galo...
  Nešiojame granatas tvirtame krepšyje,
  Stalinas pakeitė savo tėvą širdyse!
  
  Kariai yra puikūs Rusijoje.
  Mes galime apsaugoti pasaulio tvarką...
  Dangaus žvaigždės drėkino aksomą,
  Ir medžiotojas virto žaidimu!
  
  Aš esu basa mergina, kovojanti
  Pilna gundymo ir meilės...
  Will, aš žinau vietą šiame rojuje,
  Jūs negalite sukurti laimės ant kraujo!
  
  Didžiosios Tėvynės kariai,
  Tvirtai kovosime netoli Maskvos ...
  Ir tada svajonė komunizmo laikais
  Prieš pragarą su šėtonu!
  
  Drąsūs rusai,
  Kad jie nuoširdžiai kovoja iki galo...
  Jie mušė iš kulkosvaidžio,
  Jei reikia, su aukso karūna!
  
  Net kulka negali mūsų sustabdyti
  Jėzus didysis Dievas prisikėlė...
  Grobio drakono dienos praėjo,
  Iš dangaus pasidarė dar šviesiau!
  
  Myliu tave, brangioji Lada,
  Aukščiausiasis Dievas Svarogas bus šlovėje ...
  Turime kovoti už Rusiją
  Geriausias Baltasis Dievas yra su mumis!
  
  Neguldykite rusų ant kelių
  Patikėkite, mūsų kūno negalima pažaboti...
  Stalinas ir didysis Leninas yra su mumis,
  Šis egzaminas taip pat turi būti išlaikytas!
  
  Tėvynės skausmas yra ir mūsų širdyje,
  Mes tikime jos didybe...
  Greitai atveriame duris į erdvę,
  Tai bus labai saldus gyvenimas!
  
  Basos mes gražios merginos,
  Greitai bėgame per sniego pusnis...
  Mums nereikia šios karčios degtinės,
  Kerubas išskleidžia sparnus!
  
  Mes, mergaitės, stovėsime už Tėvynę,
  Ir mes atsakysime Fritzui, jokio blogio,
  Pragariškasis Kainas bus sunaikintas,
  Ir sveiki Kristui Gelbėtojui!
  
  Ateis era - geriau nebūna,
  Mirusieji prisikels amžinai...
  Visata taps gyvu rojumi,
  Visų žmonių svajonės išsipildo!
  . 11 SKYRIUS
  1944 m. rugsėjis praėjo įnirtingose kovose ... Fritz sugebėjo apsupti Kuibyševą ir Orenburgą, todėl šie miestai buvo pasmerkti, tačiau nepaisant visų sunkumų jie kovojo.
  Merginos parodė nepaprastą atsparumą... Spalio pradžioje naciai dar nebuvo paėmę Kuibyševo ir neužpuolė Penzos. Ir dėl šio miesto ėmė virti mūšiai.
  Ten kovojo Nataša ir jos komanda.
  Mergina plika, grakščia koja metė granatą ir kuždėjo:
  - Už rusišką dvasią.
  Po to Zoja iššovė iš bazuko. Ir išmušė vokiečių tanką "Liūtas" -2.
  Vokiečiai šiek tiek sulėtino judėjimą... Panthers ir T-4 buvo pašalinti iš tarnybos. Tačiau kol šios mašinos vis dar naudojamos. Iš tiesų, "Panther" yra geras tankų naikintuvas ir gana toleruotinai apsaugotas kaktoje. Tačiau lentos yra jos problema. Tačiau "Panther" -2 apsaugotas šonais, nelabai gerai. Tačiau dauguma ginklų yra saugomi.
  E serijos kūrimas vyksta ... E-75 bakas žada tapti naujos kartos transporto priemone su puikiai dengtais šonais. Vokiečiai tuo naudojasi. Užduotis - gauti ne per sunkų, greitą ir gerai apsaugotą baką. Pirmasis tokio tipo bandymas buvo pelė, tačiau praktika parodė per didelį šio bako svorį. Vietoj to, E-100 jau buvo kuriamas. Šis bakas buvo griežtesnio išplanavimo ir žemesnio silueto. Apskritai, jo svoris, palyginti su pele, sumažėjo iki šimto trisdešimt iki šimto keturiasdešimties tonų. Šonai buvo sumontuoti racionaliais kampais. Šonų storis kartu su ekranais siekė 210 mm. Ginkluotė tokia pati kaip ir Maus - 128 milimetrų ir 75 milimetrų pistoletas su trumpu vamzdžiu. Vokiečiai sumontavo galingesnį 1500 arklio galių variklį, o tankas greitkeliu judėjo keturiasdešimties kilometrų per valandą greičiu.
  Kas apskritai tenkina. E-100 vis tiek yra per sunkus tankas. Bet su puikiais ginklais ir apsauga.
  Jo kovinės savybės galėjo būti neblogos, tačiau tanko transportavimas ir transportavimas išliko problemiškas. Tikra patirtis parodė, kad tankas gali sverti ne daugiau kaip aštuoniasdešimt tonų, jei jis būtų gana pagrįstas pervežimas keliais ir tiltais.
  Taigi Hitleris apribojo E-75, kad jis atitiktų šį svorį, bet kad sukurtų patikimą mašiną apsaugos požiūriu. Kodėl buvo nuspręsta atsisakyti 75 milimetrų pabūklo. Ir išdėstykite kuo griežtesnį: viename bloke variklis ir transmisija skersai bei pavarų dėžė ant variklio. Tada gal gaus tanką, apsaugotą iš visų pusių ir ne per sunkų.
  Hitleris apskritai nebuvo visiškai patenkintas vokiečių mašinomis. Nors Lev-2 tikriausiai buvo pažangesnis, jo 105 mm patranka buvo perteklinė kovai su sovietų tankais ir nepakako šaudyti į nešarvuotus taikinius. "Panther" -2 apskritai galėjo tikti kariškiams su ginklais ir priekine apsauga, tačiau šono vis tiek neužteko, tačiau vairavimo charakteristikos yra patenkinamos.
  Fiureris reikalavo sukurti tanką, kuris visais atžvilgiais tiktų kariuomenei.
  Tačiau tai nėra taip lengva pasiekti. Ar įmanoma su specialių vežimėlių ir spyruoklių pagalba maksimaliai sutankinti išdėstymą ir palengvinti važiuoklę bei kažką ištraukti iš kėbulo. Ir įgula sutvarko tikrąjį gulintį.
  Tokia plėtra gali būti daug žadanti. Pirmasis E-75 tankas, sujungtas su E-50, galėjo sverti ne daugiau kaip septyniasdešimt tonų, ir tai yra didžiulė mašina.
  Kita vertus, Elžbieta kovojo su tanku T-34-85 ir nebuvo visiškai patenkinta jo apsauga. Trapūs dėl legiruojamųjų elementų trūkumo, šarvai tanko per daug neapsaugojo.
  Elžbieta šovė plikomis kojų pirštais ir riaumojo, apnuogindama dantis:
  - Aš esu kosminis viksvas.
  Jekaterina daužė priešą, smogė priešui į šoną ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Už komunizmą SSRS!
  Elena taip pat labai aktyviai šaudė nusitaikydama į priešą ir smogė jam mirtina jėga, o atsižvelgdama į tai, kad jos kojos buvo plikos, ji krekė:
  - Už pergalės konstituciją!
  Eufrazija šaudė į priešą, tiksliai naudodama nuogus kojų pirštus ir šaukdama:
  - Esame ištikimi Svarogui ir Stalinui už šalies didybę!
  Tokios čia kovojančios merginos. Jie turi puikiausią komandą.
  Kai kurie T-34-85 tankai pasirodė su apsauga nuo kulkų, o tai žymiai sumažino jų svorį. Padidėjo mašinos greitis ir manevringumas. Tačiau dabar jį galėtų paimti prieštankinis šautuvas, didelio kalibro kulkosvaidis ir daugybė granatų. Ir pneumatiniai ginklai yra visiškai pramušti. Tiesa, toks bakas dar lengviau pagaminamas, pigesnis ir padidina judėjimo greitį.
  Dabar, jei merginos vairuoja šį automobilį, jos jokiu būdu neįsileidžia į jį.
  Elžbieta, greita, milžiniško destruktyvaus elemento mergina, logiškai pažymėjo:
  - Narsumo nepakeisi šarvais!
  Catherine sutiko su tuo:
  - Taip, taip, kad neužsidegtų!
  Ir kaip tu juokiesi...
  Puikaus žavesio merginos. O jei priešai kuliami, tai jie tai daro agresyviai ir kruopščiai.
  Elena, kai jų tankas išnaudojo kovinį komplektą ir pasitraukė papildyti atsargų, paklausė savo draugų:
  - Taip galvoja merginos, ar turime šansų nugalėti Trečiąjį Reichą?
  Catherine užtikrintai atsakė:
  - Kaip sakė Vasilijus Terkinas... Atėjome mušti, o ne skaičiuoti!
  Elizabeth pataisė:
  - Taip pasakė Suvorovas!
  O mergina nuogais kojų pirštais ėmė ir susuko į cigaretę laikraščio gabalėlį. Jai tai juokinga.
  Eufrazija dainavo, siūbuodamas kūną:
  - Aš esu kosmoso mergina-terminatorė,
  Fritz - kultivatoriui tai bus labai skausminga!
  Ir kaip juoksis karys!
  Merginos nusprendė pažaisti kortomis. Tai juokinga. O nevykėliai daro atsispaudimus ir pritūpimus.
  Elena žaidimo metu pastebėjo:
  - Bet jei rimtai, mes neturime realių šansų laimėti! Kaukazas krito ir mes pralaimime!
  Kotryna sviedė kortą basa koja, mušdama priešą ir cypė:
  - Bet mes turime slaptą ginklą!
  Karys prapliupo juoktis ir taip pat išmetė kortą nuogais kojų pirštais.
  Elžbieta atsidususi pastebėjo:
  - Mums tikrai liko tik viena viltis naujam slaptam ginklui!
  Eufrazija verkšleno, mesdama kortą plikomis grakščių kojų pirštais:
  - Taip, neapsieisime be slapto ginklo!
  O merginos vieningai dainavo:
  - Mūsų kardas dega ugnimi, mes sukirsime priešus! Mes esame SSRS kariai!
  Kariai yra suderinti ir tikrai kovoja.
  Tačiau jėgos per daug nelygios ... Spalio viduryje Kuibyševas vis dėlto krito ...
  Vokiečiai sugebėjo užimti svarbų gynybos objektą. Bet lietus prapliupo... Buvo vilties dėl rudens sustoti.
  Tačiau kovos danguje tęsėsi.
  Trys sovietų lakūnai: Mirabela, Anastasija, Akulina kovojo su laukiniu entuziazmu.
  Mirabela, numušusi skrendantį nacią, ant savo pasenusio, bet baisaus Yak-9 T, dainavo:
  - Bus era, komunizmo era!
  Anastasija, paspausdama nuogus kojų pirštus ant gaiduko, patvirtino, atidengdama dantis:
  - Su daina skrisiu į dangų!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Akulina, sutraiškydama kitą vokietę, spausdama nuogą, apvalų kulną ant pedalo, ištarė:
  - SSRS šlovei!
  Merginos, reikia sakyti, konkrečiai kovoja.
  Mirabela numušė fašistinį ME-262 iš 37 milimetrų pabūklo, tviteryje paskelbė:
  - Šlovė komunizmui!
  Anastasija, taikliu žingsniu atkirtusi nacius ir pamačiusi priešą, ištarė:
  - Šlovė raudonajai visatai!
  Akulina - labai kovinga mergina, išmušė vokišką mašiną ir švilpdama urzgė:
  - Už sovietų šalies komunizmą!
  Kariai turėtų būti pažymėti dėl savo didžiulio tvirtumo.
  Kita vertus, Albina, Alvina, Agavė gauna savo sąskaitas. O merginos taip pat kovoja basos ir su bikiniais.
  Kaip juokinga, kai merginos beveik nuogos ir skraido lėktuvuose.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša pliūpsnį, kelis sovietinius automobilius iš karto ir cypia:
  -Už arijų broliją!
  Alvina taip pat kovoja su Raudonąja armija ir daro tai drąsiai. Ir nuogais kojų pirštais režisuoja oro patrankas, ir tarybinius automobilius pjauna, cypia:
  - Už šviesias idėjas!
  "Agave" taip pat numuša sovietų naikintuvus ir atakuojančius lėktuvus, tiesiogine prasme juos sutraiško ir riaumoja:
  - Už Trečiojo Reicho pergalę!
  O mergaitės neprieštarauja ir stipriai kankina priešą. Ypač gražūs berniukai.
  Albina, kepdama pionieriaus kulnus ant laužo, kartą pastebėjo:
  - Berniukai kepti ir su pipirais yra tokie skanūs!
  Ir kaip jis juokiasi. Ir parodyk liežuvį!
  Alvina tai pastebėjo, išdygusi dantis:
  - Berniukas keptas orkaitėje, labai skanus su česnaku!
  Agavė nuogais kojų pirštais pargriovė porą sovietų kovotojų ir sušuko:
  - Mes esame kosmoso žvėrys!
  Ir mirktelėjo savo draugams. Ji retos, kovingos prigimties mergina.
  Albina, šaudydama lėktuvus plikomis, grakščiai iškaltomis kojomis, pažymėjo:
  - Protu Rusijos nesupranti, kaip gali pasirinkti tokius valdovus kaip Stalinas!
  Alvina agresyviai pažymėjo, apnuogindama dantis ir šaudydama nuogais kojų pirštais:
  - Ir mūsų Hitleris nėra geresnis!
  Agavė kikeno, nuogais kojų pirštais mušdama sovietinius automobilius ir pažymėjo:
  - Adolfas, žinoma, apsėstas! Tačiau tuo pat metu nematuojama, kiek jau pavyko laimėti!
  Merginos itin kovingos ir agresyvios.
  Ir tada jie kažkaip gyvus iškepė du berniukus ant laužo. Tiesiog taip jie buvo pradurti ant plieninio kuolo, jie pradėjo kepti, rėkė ir raižėsi. Tada, kai vaikinai dar nebuvo nurimę, visos eskadrilės mergaitės ėmė bėgti prie keptų pionierių, pjaustė nuo jų mėsos gabalus ir valgė.
  Ir buvo labai skanu, ypač jei dar gyvi berniūkščiai kepdami pasipipirino.
  Pavyzdžiui, agavė su dideliu malonumu valgė berniuko šlaunį. Merginos tada puikiai padirbėjo. Ir iš abiejų berniukų liko tik kaulai ir viduriai. Ypač skanios buvo jaunos kepenėlės. Jos mergaitės valgė su dideliu malonumu.
  Ir dabar jie kovoja danguje ...
  Orenburgas krito spalio pabaigoje...
  Vokiečiai priartėjo prie Ufos. Jau gana šalta ir sninga.
  Tamara ir jos komanda Ufos pakraštyje kovoja su naciais. Vokiečių pėstininkai puola nuo juodaodžių kareivių, kuriuos jie užverbavo Prancūzijos ir Belgijos kolonijose.
  Jie tiesiogine to žodžio prasme meta lavonus visais būdais.
  Tamara pasisuka, basa koja meta granatą ir cypia:
  - Komunizmo era garsės šimtmečius, tikiu, kad Stalinas bus mūsų tvirta ranka.
  Šaudanti Veronika sako:
  - Nelaužyk SSRS!
  Ir nuogu kulnu išmeta sprogstamąjį paketą.
  Anfisa, šaudanti į nacius ir plikomis kojų pirštais sviedžianti dar vieną mirties žinią, pažymi:
  - Komunizmo didybė yra su mumis!
  Viktorija, šaudydama į priešą ir šienavusi nacius, basomis kojomis mėtydama granatą, cypia:
  - Tebūna šlovinama didžioji Tėvynė!
  Olimpinės žaidynės dega. Ir tada ši mergina herojė išmes į nacius visą dėžę sprogmenų ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų erdvei Tėvynei!
  O merginos visos vienu balsu šaukia.
  - Už SSRS! Bus pionierius!
  Vogia kovojantys Raudonosios armijos kariai. O kai sninga, jie vis tiek kaunasi basi ir su bikiniu.
  Lapkričio pradžioje naciai pradėjo Uljanovsko puolimą. Miestas, kuriame gimė Leninas ir kuriame Stenka Razinas buvo sunkiai sužeistas. Tai yra Rusijos miestų sostinės siena.
  Alenka kovoja su naciais. Ir dainuoja sau, basomis kojomis svaidydamas granatas į nacius:
  - Šlovė Rusijai, šlovė ...
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padalinys raudonais marškiniais,
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Anyuta, šaudydama į priešus ir juos pjaunanti, o po to plikomis kojų pirštais paleisdama sprogstamuosius pjuvenų paketus, vyaknula:
  - Už Stalino komunizmą!
  Ir ji davė eilę visai juodųjų karių eilei, nušienauto.
  Alla, šaudydama į priešininkus ir naudodama nuogus kojų pirštus, svaidydama mirtiną granatą, cyptelėjo:
  - Už gimtąją Rusiją!
  Marija, šaudydama į nacius ir apnuogintais kojų pirštais, svaidydama priešui mirties dovanas, atkirto ir pažymėjo:
  - Už kosminį komunizmą!
  Matryona, šaudydama į nacius ir šienavusi priešą, paskelbė:
  - Už pokyčius mūšyje!
  Marusya, nuskabęs Fritzą ir mirtinai sumušęs juos, paėmė jį ir agresyviai pliaukštelėjo, ištrindamas į miltelius:
  - Už aukščiausio lygio pergalę!
  Ir basa koja sviedė mirtiną granatą.
  Šios merginos čia yra šaunios ir drąsios.
  Alenka, šaudydama ir pjaudama priešus, svaidydama granatas nuogais kojų pirštais, girgždėjo:
  - Komunizmo didybė tebūna su mumis!
  O mergina jį paėmė ir su dideliu aplombu išmušė vokiečių tanką.
  O štai dar viena tanko "Lev-2" modifikacija su 88 milimetrų patranka. Bokštas siauresnis, bakas mažesnis ir sveria penkiasdešimt penkias tonas, o variklis padidinus 1200 arklio galių. Greitas vokiškas automobilis.
  Bet jis kariui netrukdo.
  Alla sviedė granatą basa koja ir sucypė:
  - Už komunizmą!
  Anyuta nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną ir kuždėjo:
  - Už naujas sienas!
  Ir mergina nušvilps. O vokiečių tankas "Lion" -2 ims ir apsivers, o ritinėliai tiesiogine prasme skrido.
  Marija, šaudydama į nacius, dainavo:
  Ir kova vėl tęsiasi
  O širdis nerimsta krūtinėje...
  O Leninas toks jaunas -
  O jaunas spalis laukia!
  Matryona, šaudydama į priešą ir sumažindama gretas, basa koja sviedė granatą ir čiulbėjo:
  - Pirmas žingsnis gyvenime yra svarbus!
  Marusya, išmušdama nacius, sucypė:
  - Virš Žemės vėl matai įnirtingų puolimų sūkurius!
  Ir tokie yra kariai nelankstūs.
  Bet vis tiek jėgos nelygios. Penza jau nukrito. O naciai šturmuoja Saranską.
  Dabar Gorkio miestui liko nebe tiek daug.
  1944 metų lapkričio 7 dieną Stalinas surengė dar vieną paradą Maskvoje. Net jei tai nėra pergalė.
  Tačiau "Fritz" balistinėmis raketomis V-2 pirmą kartą apšaudė Maskvą. Ir tuo pat metu miestą bombardavo reaktyviniai lėktuvai, įskaitant Arado bombonešius. Šis veiksmas visus labai sukrėtė. Raketos V-2 skriejo aukšta trajektorija ir staiga krito, net radarai jų tinkamai nematė.
  Buvo daug sunaikinimų ir nelaimių. Per paradą žuvo sovietų kariai.
  Stalinas surengė skubų susirinkimą požeminiame bunkeryje, kuris galėjo atlaikyti net tiesioginį atominės bombos smūgį.
  Generalinio štabo viršininkas Vasilevskis susirūpinęs pažymėjo:
  - Vokiečiai turi naują didelės griaunamosios galios ginklą. Ir mūsų radarai jo nematė ...
  Stalinas suriko, piktai trypdamas kulnais:
  - Štai jūs kvailiai! Tokios staigmenos nebuvo galima pamatyti!
  Maršalas Vasilevskis pažymėjo:
  - Kažkas buvo draugas Stalinas ...
  Beria iš karto pasakė:
  - Tai A-5 klasės raketos. Nesijaudink, draugas Stalinas. Jie neša tik aštuonis šimtus kilogramų aminolono ir stovi kaip geras reaktyvinis bombonešis. Vokiečiai paleido porą dešimčių raketų, tačiau ši konstrukcija nepateko į seriją, nes bombarduoti reaktyviniais lėktuvais yra ir pigiau, ir praktiškiau.
  Stalinas, nurimęs, pastebėjo:
  - Vadinasi, tai nėra efektyvus ginklas? Labai gerai!
  Beria atsidususi pažymėjo:
  - Bet reaktyviniai bombonešiai, tai rimta problema. Draugas Stalinas turi su tuo kovoti!
  Maršalas Žukovas pasiūlė:
  - Gal imsime ir patys pagaminsime raketas. Turiu omenyje žemę-orą. Ką, valdyti juos radijo ryšiu, kad numuštų lėktuvus!
  Voznesenskis pažymėjo:
  - Tokioms raketoms sukurti reikia laiko! Daug lengviau iš medžio pagaminti labai pigius lėktuvus, užpildyti juos sprogmenimis ir taranuoti priešą. Tai būtų kamikadze stilius!
  Stalinas pritardamas linktelėjo.
  - Taip, kamikadzės lėktuvai turėtų būti naudojami. Tai mūsų šansas, nors iš tikrųjų tai tik pratęsia mūsų Raudonosios armijos agoniją.
  Turėtumėte rasti ką nors efektyvesnio!
  Jakovlevas atsidusęs atsakė:
  - Draugas Stalinas dirba prie naujų lėktuvų. Tačiau kol kas orientuojamės į maksimalios automobilių galios išlaikymą. Naudojami visi rezervai ir prie aparatų leidžiame vaikus nuo dešimties metų. Pilna mobilizacija, tiek totali, tiek supertotalinė.
  Stalinas riaumojo:
  - Reikia dar daug nuveikti! Tai, ką tu darai, yra per mažai!
  Molotovas atsidusęs pasakė:
  - Kontaktas su sąjungininkais neįmanomas. Atrodo, kad esame vieni. Bandė derėtis su japonais... Jie reikalauja teritorijos iki Uralo, o tai nepriimtina.
  Stalinas suriko:
  - Žiemą Japonijai streikuoti būtina, o kaip Leningradas?
  Žukovas rėžė dantis:
  - Petrozavodsko puolimas nebuvo toks sėkmingas, kaip tikėtasi. Švedija įstojo į karą Trečiojo Reicho pusėje ir mums teko susidoroti su didelėmis pajėgomis. Taigi nebuvo įmanoma iš karto sukurti puolimo, o priešas, ištraukęs Vermachto dalis, atrėmė mūsų puolimą. Leningrado miestas yra visame blokados žiede ir yra kruopščiai suvaržytas. Manau, iki pavasario dėl visiško bado išmirs visa populiacija. O Leningrado žlugimas bus neišvengiamas.
  Jo tiekti oru praktiškai neįmanoma. Priešas visiškai dominuoja danguje. Vokiečiai ir dabar dovanoja riterio kryžių, tik už šimtą numuštų lėktuvų.
  Stalinas piktai urzgė:
  - Nepavyko ataka!
  Žukovas linktelėjo.
  - Daug geležinkelių sulaužyta, o jėgų sutelkėme per mažai. Ir mes turime pagerbti suomius ir švedus, jie atkaklūs gynyboje. Bet tai dar ne viskas. Vokiečiai aplenkė ir Murmanską. Dabar šis miestas yra apsuptas. Mes nežinome, ką daryti!
  Stalinas suriko:
  - Atblokuoti!
  Žukovas atsakė:
  - Tam nėra jėgų! Ir priešas gali užimti visą Karelijos pusiasalį!
  Stalinas įsakė:
  - Patraukite jėgas ir paleiskite! Žiemą vokiečiai nėra tokie stiprūs. Jas bus galima kapitališkai paspausti!
  Vasilevskis pažymėjo:
  - Būtina užkirsti kelią giliems proveržiams, ir ten mūsų jėgos paims priešus!
  Stalinas riaumojo:
  Mes kovosime už komunizmą!
  Voznesenskis pateikė daugiau linksmų naujienų:
  - SU-100 jau yra metalinis ir paruoštas masinei gamybai. Važiuoklė T-34 pagrindu. Gana lengva gaminti. Sviedinys beveik paruoštas naujam ginklui. Taigi SU-100 jau pasirodys frontuose. Rytoj pirmoji mašina iškeliaus į priekį!
  Stalinas pritariamai linktelėjo.
  - Bent jau mane tai pradžiugino! Tačiau T-34-85 dar nebuvo pašalintas iš gamybos. Negana to, šarvus ploninti ir svorį sumažinti iki dvidešimties tonų. Mūšiai parodė, kad blogiau būti negali!
  Voznesenskis pažymėjo:
  - Jūs galite padaryti šarvus iš medžio! Per dieną tokių tankų pagaminame šimtus, net daugiau nei naciai. Tačiau mūsų automobiliai lengvai numuša Fritzą net ir su lengvais prieštankiniais pabūklais.
  Žukovas pažymėjo:
  - Yra Gerda. Tai tokia šauni ponia! Ji išmušė daug mūsų tankų ir ginklų.
  Stalinas linktelėjo.
  - Mums reikia ją užfiksuoti ir iškepti nuogus kulnus. Skausmingai šauni mergina!
  Žukovas sutiko:
  - Turi paimti! Ir mes sunaikinsime nacius!
  Beria linktelėjo ir gurkštelėjo:
  Atlikime specialią operaciją!
  Stalinas atsidusęs pažymėjo:
  - Tai puiki idėja, bet... Mums dar reikia ką nors užbaigti!
  Beria riaumojo:
  - Pagaukim juos visus!
  Stalinas papurtė galvą.
  - Ne... Žudyti herojus nėra gerai! Noriu, kad pas mane atvestų Gerdą! Tai skubu!
  Beria pažymėjo:
  - Gyvai?
  Stalinas lengvai patvirtino:
  - Žinoma, aš gyvas!
  Berija gurguliavo, išpūtusi skruostus:
  - Visa tai neįmanoma, gal aš tikrai žinau!
  Kelios merginos pasirodė trumpais sijonėliais ir nuogomis kojomis. Jie nešė taures vyno ir mirktelėjo GKO nariams.
  Ždanovas pažymėjo:
  - Mums reikia daugiau merginų į armiją! Jie ten tai sutvarkys!
  Stalinas pareiškė:
  - Deimantais apdovanoju Anastasiją, Mirabelą, Akuliną "Šlovės ordino žvaigžde"! Šlovė SSRS!
  Visi sutartinai šaukė:
  - Šlovė herojams!
  Ir jie plojo rankomis.
  Viena iš merginų nusilenkė ir atsiklaupė bučiuodama Stalino batus.
  Aukščiausiasis vadas apipylė ją vynu ir riaumojo:
  - Mūsų stiprybė yra mūsų kumštis!
  Beria čiulbėjo:
  Hitleris yra kvailys!
  Stalinas prieštaravo:
  - Ne kvailys, o apgaulės įsikūnijimas!
  Ir vėl visi plojo.
  . 12 SKYRIUS
  Uljanovsko miestas buvo visiškai apsuptas, bet iki šiol laikytas ... Jau lapkričio pabaiga ir sninga su šalna. Vokiečiai nelabai nori pulti, o kol kas šaudo.
  Ore oras nelabai skraido. Tačiau merginos vis dar kovoja ir rodo drąsos stebuklus.
  Gerda su savo įgula "Panther-2". Tačiau netrukus turėtų pasirodyti tankas Panther-3 ir karys tikrai nori ant jo kovoti.
  Tuo tarpu ji šaudo į sovietų pozicijas.
  Basa koja ji nukreipė patranką į taikinį ir iššovė. Ji sulaužė sovietų trisdešimt ketverius metus ir čiulbėjo:
  - Už šventąją Prūsiją!
  Šarlotė taip pat iššovė iš patrankos, pervėrė sovietinę haubicą ir cypė:
  - Mūsų laimė amžiams!
  Christina taip pat šovė, basomis kojomis smogdama į priešą ir krekdama:
  - Tokiems vaikinams, kurie mūsų verti!
  Magda taip pat labai taikliai šovė, čirškdama:
  - Už imperijos didybę!
  O naujausiame SU-100 Elžbietos ketveriukė kovoja.
  Merginos įvaldė naują savaeigį ginklą ir šaudo.
  Elžbieta šaudė nuogais kojų pirštais ir dainavo;
  Fašistų budelis išplėšia pečius,
  Štai stovas, žnyplės, grąžtai po ranka!
  Jis nori suluošinti sielos kūną,
  Nereikšmingas monstras, bet atrodo šauniai!
  
  Jis žada pinigus, laivus jūroje,
  Ką gali duoti net titulas!
  Tikrai pakišo tave ant linijos,
  Juk jam tu esi tik lavonas ir žaidimas!
  
  Jis nori sužinoti apie mūsų verslą,
  Kas naujo vargšų grandinėje, kurią reikia surišti!
  Todėl važiuosiu dosniai susitvarkyti,
  Pamiršti savo tėvą ir net motiną!
  
  Bet mes tvirtai tarnausime Tėvynei,
  Mūsų negali palaužti budelio žiaurumas!
  Nuo vėjo gūsio nulinks šaka,
  Ir verkia nuogi kūdikiai!
  
  Taip, aš pralaimėjau pirmąjį sunkų raundą,
  Bet Visagalis duos šansą atsipirkti!
  Ir tada aš pats pasiųsiu priešą į nokautą,
  Mano kumštis tvirtai suspaus roplį!
  
  Tėvynė man suteikia tokią jėgą
  Kad įmanoma įveikti visų kankinimų skausmą!
  Ir išeik iš šio bedugnio kapo,
  Kad nebūtų prarytas, piktas lokys!
  
  Dar šiek tiek ir išgelbėjimas arti -
  Pasieksime pergalę prieš priešą!
  Gyventi po komunizmo šviesos priedanga,
  Kad saulė užlietų namus auksu!
  O merginos dainavo ir šaudė iš naujos, mirtinos patrankos. Jie yra nepaprastai baisūs kariai.
  Elena juokdamasi pastebėjo:
  - Komunizmas bus pastatytas, mes juo tikime!
  Catherine sutiko su šiuo teiginiu:
  - Kurkime komunizmą, ir bus triumfas!
  Eufrazija paėmė jį ir gurguliavo, šaudydama nuogais kojų pirštais ir smogdama į Panterą.
  Tada karys sucypė:
  - O, komunizmas, komunizmas! Sofizmas bus stipriai sutriuškintas!
  Ir "Pantera", smogta į kaktą ir iš toli.
  Tai merginos, kurių taip lengvai nepalaužysi.
  Dabar ateina gruodis... Japonai beveik nustojo kovoti šalto oro sąlygomis.
  Tačiau danguje, nepaisant žiemiško oro, vis dar vyksta muštynės.
  Štai Toshiba ir Toyota - du japonų pilotai, kovojantys kaip beviltiški vagys.
  Toshiba nuogais kojų pirštais numuša sovietų lėktuvus ir sušunka:
  - Turiu super mergaitę!
  Toyota, numušusi rusų naikintuvą ir apnuoginusi perlinius dantis, užtikrintai patvirtina:
  - Ir yra moteris hiper!
  Žinoma, japonės yra didžiulės pradinės galios kovotojos. Samurajaus garbei negalima atsispirti.
  Bet bet kuriuo atveju dangus vis dar įsibėgėja.
  O sausumoje keturios nindzių merginos ėmėsi sovietų karių naikinimo.
  Mėlynoji nindzių mergina surengė malūno priėmimą, nukirto kelis rusų naikintuvus ir plikomis kojų pirštais paleido milžiniškos griaunamosios galios sprogmenų žirnį.
  Ji suplėšė ir tviteryje parašė:
  - Sveika Japonija!
  Geltonoji nindzių mergina taip pat dainavo drugelio techniką su kardais. Ji atkirto daugybę varžovų ir sušuko:
  - Už komunistų kerštą!
  Ir apnuogintais kojų pirštais, kaip paleisti niokojančią susinaikinimo dovaną.
  Tada jis sumurma:
  - Už Japonijos didybę!
  Raudonoji nindzių mergina surengė malūnsparnio priėmimą su kardais. Nuogais kojų pirštais ji metė mirtiną mirties dovaną ir sušuko:
  - Mano meilei!
  Ir tada ji pastebėjo:
  - O kur komunistas keršija?
  Geltonoji nindzių mergina, kapodama rusų kareivius ir vėl plika kulnu mesdama granatą, išleido:
  - Ir nepaisant to, kad bus sriuba su katinu!
  Baltoji nindzių mergaitė, kapodama savo varžoves ir nuogais kojų pirštais mesdama mirties dovaną, išleido:
  - Mes nugalėsime už komunizmo idėjas!
  Ir visi keturi kariai juoksis choru ir parodys perlinius dantis.
  Gruodis prabėgo greitai... Po apgulties vokiečiai paėmė ir Ufą, ir Saranską. Tačiau Uljanovskas vis tiek atsilaikė visiškoje blokadoje.
  Stalinas įsakė Naujuosius metus bet kokia kaina surengti miestą, kuriame gimė Leninas.
  Tačiau vokiečiai, nepaisydami šalnų, jau artėjo prie Kazanės. Taigi SSRS buvo ant visiško žlugimo slenksčio.
  Ką daryti SSRS, dar nebuvo aišku ir minčių.
  Stalinas Naujuosius metus sutiko Maskvoje ir bunkeryje. Žvilgsnis buvo niūrus, bet noras kautis nenusilpo.
  Tuo tarpu Hitleris nusprendė surengti farsą sau, Libijoje, kur šilta.
  Ir ten jis mėgavosi kovų su gladiatorių merginomis reginiu.
  Naujųjų metų išvakarėse nieko daug nenutiko, išskyrus Maskvos bombardavimą.
  Ir pirmosios "Panther" -3 serijos išleidimas. Šis tankas buvo "Tigro" šarvų storio -2, bet su dideliais nuolydžiais ir svėrė tik keturiasdešimt penkias tonas. Ir jo aukštis sumažėjo mažiau nei dviem metrais. Galingas 1200 arklio galių variklis yra viename bloke ir skersai su transmisija. Pats automobilis pasirodė puikiai ginkluotas ir su puikia optika bei hidrauliniu stabilizatoriumi. O siaurame bokštelyje buvo 88 mm 100 EL pabūklas, labai tikslus ir šarvą pradurtas.
  Gerda su komanda išvyko šiuo automobiliu. Tobula ir lengvesnė važiuoklė, puikiai važiavo per sniegą. Šis bakas apskritai yra tobulas. O jo šarvai su dideliais nuolydžiais puikiai saugo automobilio kaktą. Viršutinė 150 milimetrų korpuso dalis ypač stipriai apsaugota 40 laipsnių kampu nuo horizontalės. Ir tai yra apie 330 milimetrų šarvų devyniasdešimties laipsnių kampu. Nei viena sovietinė pabūkla neprasiskverbs į Panther-3 korpuso viršų. Dugnas užima trečdalį kūno kaktos ploto 120 mm ir tuo pačiu kampu, be to, beveik nepralaidus.
  Bokšto kakta yra 185 milimetrų storio ir 50 laipsnių kampu, taip pat nepramušama sovietiniams ginklams.
  Bet čia šonai yra silpnesni 82 mm su nuolydžiais, ir juos galima paimti. Ypač SU-100, naujas sovietinis savaeigis pistoletas, greitai išpopuliarėjęs tarp kariuomenės dėl savo gamybos paprastumo ir šarvus pradurtos patrankos.
  Gerda paleido pirmąjį šūvį į sovietų kariuomenę. Ji pramušė tanką IS-2 ir pasakė:
  - Tai geras kovotojas!
  Šarlotė pažymėjo, šaudydama į priešą ir plika kulnu paspausdama mygtuką prasiverždama pro sovietinę mašiną:
  - Ši technika beveik nepriekaištinga!
  Kristina, nuogais kojų pirštais nusitaikiusi į greitai šaudantį automatinį vokišką patranką, pažymėjo:
  - Borto šarvai gana silpni! Turėtume galingesnį automobilį!
  Magda taip pat šovė basa koja, o įniršusi paėmė ir sušuko:
  - Būtų tik trejetas, o trojikos šėlsmas!
  Ir merginos vieningai juokėsi... Tankas tikrai geras, ypač jo vairavimo charakteristikos.
  Išlaikė kovinius testus ir automobilį E-100. Nors ji sunki. Bet gerai apsaugotas. Ir jos ginklų negalima taip lengvai paimti.
  O joje irgi sėdi vokietės. Ir nepaisant šalčio basomis ir su bikiniu.
  Adala, šaudydama į priešininkus ir smogdama priešui, logiškai išreiškė save:
  Mes gyvensime komunizmo sąlygomis!
  O su pliku kulnu kaip paspausti....
  Agata, šaudydama į sovietų pozicijas, smogdama oponentams nuogais kojų pirštais, cyptelėjo:
  - Ir mūsų pergalės didybė išliks šimtmečius!
  Agnė taip pat apšaudė skeveldrą į sovietų pėstininkus, žinoma, basa koja ir sušuko:
  - Ne, mes nepasiduosime fiureriui!
  Mergina ant tanko, Atėnė, trenkė priešui nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Fiureriui, o ne fiureriui!
  Agnes nusijuokė ir pasakė:
  Mes esame supermenų gentis!
  Andriana, šaudydama į sovietų bateriją ir naikindama priešo pozicijas, parodė liežuvį ir išleido:
  - Vokiečių didybė pripažįsta planetą!
  Ir nuogu keliu, tarsi darytų spaudimą priešui.
  Agata, vadovaudama ugniai, pažymėjo:
  - Mes suplėšysime drakoną į gabalus ...
  Tankas E-75 dar nebuvo paruoštas. Fiureris reikalavo, kad svoris būtų šešiasdešimt penkios tonos, o variklis - 1500 arklio galių, kad būtų didelis mobilumas, o šoniniai šarvai būtų bent 170 milimetrų aukštuose šlaituose. Ir prireikė laiko.
  Bet kol naciai vis tiek laimi... Sausio mėnesį Uljanovskas pagaliau krito. Fritzas pradėjo šturmuoti Gorkį ir Kazanę.
  Iki šiol jie kopė už Maskvos ribų.
  Stalinas buvo įsiutę, bet nieko negalėjo padaryti. Tiesą sakant, ką tu čia veiki, visiška nesėkmė...
  Bet merginos kaunasi danguje ir žemėje ...
  Taigi Nataškos SU-100 oro smūgiu sudaužė vokiečių atakos lėktuvą. Tai pasirodė gana šaunu. Nors ir ne visai protingas ir išradingas. Tačiau Nataša visai ne pirmokė, o kaip ji išgraužs.
  . Dabar mergina buvo jau pažįstamame tanke T-34. Tik mažas draugas. Bokštelis didesnis, o ginklas - 85 mm, o ne 76. Važiuoklė tokia pati.
  Merginos apsisuko. Jie tokie patys kaip ir anksčiau, su tuo pačiu bikiniu. O štai sovietinės gamybos automobilis. Vietoje taip pat yra kriauklių.
  Supermenas-Natasha nusišypsojo patenkintu žvilgsniu:
  - Kur naciai?
  Tanko viduje pasirodė jauno pasiuntinio vaizdas. Mažasis čiulbėjo:
  - Tai tankas, kuris Antrojo pasaulinio karo frontuose pasirodė keturiasdešimt ketvirtus metus ir iki šiol tarnauja Raudonojoje armijoje. Jam prieštarauja E-25. Savaeigis pistoletas su 88 mm patranka ir 120 mm priekiniais šarvais. Smagu kovoti!
  Iš tiesų, tolumoje su dideliais sunkumais galite pamatyti vokišką savaeigį pistoletą. Pritūpęs, su ilgu liemeniu. Nepažįstamas merginoms, kurios taip anksti paliko Didžiojo Tėvynės karo frontus. Tačiau Supermenas-Natasha iš karto pažymėjo:
  Ji gali mus gauti. Jos ilgis yra 71 EL.
  Zoja iškart pasiūlė:
  - Turėtum judėti, kad nenukentėtum!
  Futuristė Andželika susierzinusi pastebėjo:
  - Velnias! Jie iškart paslydo už mus pranašesnį automobilį!
  Jaunoji jų kuratorė piktai pareiškė:
  - Ir tai vis tiek smulkmena! E-75 būtų dar blogiau! Per jokiu kampu nebūtum prasilaužęs. Ir taip toliau!
  Supermenas-Natasha persižegnojo ir sušnypštė:
  - Kaip tikras komunistas, sakau tau - po velnių!
  Futuristė Andželika lojo, trypčiodama basa koja:
  - Pasirodykime!
  Sovietinis automobilis užvedė šiek tiek lėtai ir zvimbė. Nerealu perdurti vokiečiui į kaktą, o Fritzas turėjo patekti į laivą. Bet pabandyti? Jis sprogsta iš savo ilgavamzdžio pabūklo... Belieka pasikliauti greičiu.
  Supermenas-Nataša piktas. Paprastas vokiškas savaeigis pistoletas, net lengvesnis nei trisdešimt keturi, yra daug geresnis. Čia jūs nevalingai išprotėsite.
  Artėja sovietinis automobilis. Laimei, pavarų dėžė geresnė nei anksčiau.
  Svetlana laikosi nuogais kulnais ir čiulba:
  - Fiureris greitai apsisukame!
  Futuristė Angelica tai patvirtina:
  Mes sunaikinsime Hitlerį!
  Auksaplaukė Zoja sušuko:
  - Greitai smogk jam!
  Tuo metu sunkus nacių pabūklo sviedinys pataikė tiesiai į bokšto papėdę. Merginos buvo pakeltos ir nuneštos įplyšusiame metale.
  O po sekundės visos keturios buvo beveik visiškai nuogos su kelnaitėmis ir kabėjo ant lentynos. Po basomis gražuolių kojomis liepsnojo ugnis. Liepsnos laižė nuogus, grakščius merginų padus.
  Supermenas-Natasha bandė trūkčioti, bet jos kojos buvo tvirtai įspaustos į kojas, o ištemptas venas labai skaudėjo. Tai buvo klasikinis stovas su tradiciniu kulnų skrudinimu. O merginų kojos labai seksualios, o padus laižanti ugnis daro jas dar patrauklesnes.
  Bet gražuoles tai skaudina. Jie bando išsilaisvinti. Bet trinkelės labai tvirtos. O Valkirijos merginos taip pat kabina ant jo svarmenis.
  Taip pat kariai trumpais sijonėliais, basomis kojomis, plikomis rankomis, bet kūnai apdengti sidabriniu grandininiu paštu. Su pokeriais grėbia laužą, meta anglis, kad kulnai labiau apkeptų.
  Čia stovas susuka sąnarius, o ugnis kepa iš apačios. Ir tada pasirodė princas iš karaliaus Vilhelmo dinastijos. Rugpjūčio berniuko, princo-demiurgo, kuris antrą milijoną dolerių iškeitė į pareigas SS, rankose - spygliuotos vielos botagas. O taip pat jos Valkyrijos sušildomos liepsnosvaidžiu.
  Princas-dievybė mirktelėjo ir kaip jis trenks Supermenui-Nataškai į raumeningą nugarą. Nors mergina drąsi, ją nuo kulnų iki pakaušio užklupo toks skausmas, kad gražuolė pašėlusiai klykė.
  Berniukas-princas smogė Zojai kitą smūgį. Nors ji stipriai sukando dantis, negalėjo atsilaikyti rėkdama. O ant nugaros pasirodė kruvinos juostelės ir nudegimai.
  Barbarossa jaunesnysis šypsodamasis pasakė:
  - Tau dar reikia pasimokyti!
  Kitas smūgis nukrito į futuristą-Angelicą. Ir ši mergina negalėjo nerėkti. Berniukas įkišo savo vaiko basą koją į ugnį. Vikriais pirštais jis išėmė anglies gabalą ir metė raudonam žvėriui į veidą. Ji rėkė dar garsiau, skaudėjo!
  Barbarossa jaunesnysis patenkintu žvilgsniu pasakė:
  - Bet tu norėjai eiti su vokiečiais!
  Tada jis nugalėjo ir Svetlaną. Kadangi ji nesuspaudė žandikaulio, ji taip pat rėkė. Vis dėlto raudonai įkaitusios spygliuotos vielos rykštė buvo dar skaudesnė už liepsnas po basomis kojomis. Be to, merginos jau įpratusios ilgus metus išbūti be batų, o jų padai yra labai elastingi ir patvarūs.
  Tačiau ugnis sudegina ir juos. Jie jau laiko Valkyrijas savo rankose ir plaka iš įkaitusios vielos.
  Supermenas Natasha sušuko iš visų jėgų:
  - Taip, kas tai?
  Barbarossa Jr. sako:
  - Nepaklusnių damų tardymas! Jūs esate nelaisvėje ir atsakysite už viską!
  Nataša pažymėjo:
  Mes nenorime taip mirti! Nagi, paleisk mus ir toliau kovosime!
  Barbarossa jaunesnysis urzgė:
  - Kodėl paleidai?
  Angelica atsakė:
  - Mes esame raganos, o žmogui, kuris mus išgelbės, galime padovanoti pačią vertingiausią dovaną iš visų įmanomų!
  Barbarossa Bock nustebo:
  - Taip, o ką tu man duosi?
  Nataša užtikrintai pareiškė:
  - Mes padarysime tave amžina jaunyste, ir tu niekada nepasensi!
  Mažas berniukas linktelėjo.
  - Taip, galiu tave paleisti! Bet kaip tu gali tai įrodyti!
  Nataša pareiškė:
  "Kišk ranką į ugnį ir nesusižeisi! Pamatysite, kad mokame užburti!
  Barbarossa jaunesnysis atsargiai įkišo ranką į ugnį, slinko ir šypsodamasis atsakė:
  - Taip tu gali! Na, kokia tavo laisvė mainais už mano nemirtingumą!
  Ir merginos turi naują šansą. O karas tebevyksta... Sausio mėnesį buvo paimti Gorkis ir Kazanė.
  Vasario pradžioje vokiečiai, suomiai ir švedai užėmė Kareliją ir ėmė šturmuoti Archangelską. Padėtis smarkiai pablogėjo.
  Elžbieta buvo perkelta į SU-100 į šį miestą.
  Ji ten kovojo. Vasaris ir šalnos. Tačiau merginos vis tiek kaunasi basos.
  SU-100 su neperšaunama apsauga sveria tik aštuoniolika tonų. Ji yra pažeidžiama, bet mobili. Ir ji neturi stovėti pasaloje, ji turi judėti, kad nenukentėtų.
  Kai judi, bakas įkaista, o merginoms basomis kojomis ir bikiniais ne taip šalta.
  Elžbieta, šaudydama į nacius, dainavo:
  - Bet tokios sąlygos! Ir štai trečiadienis! Tačiau šaltis yra naudingas jūsų sveikatai! Šaltas oras yra naudingas mūsų sveikatai!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip įkrauti nacius. Ir T-4 šis mažas tankas sugedo.
  Kariai turėtų būti pažymėti kolosalios klasės kovotojais.
  Jekaterina taip pat šaudo basomis kojomis ir cypia:
  - Komunizmas turi būti!
  Elena, taip pat šaudydama į priešą ir smogdama per jį, kurtinamai nusijuokė:
  - Mūsų laukia beprotiška pergalė!
  Efrazija, trenkusi pro Vermachto tankus, nuogomis kojomis, mėlynomis nuo šalčio, užtikrintai atsakė:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  Šie kariai yra tiesiog super!
  Bet, deja, jų didvyriškumas be galo mažas... Archangelskas irgi krito... Aišku amunicijos neužtenka....
  Vokiečiai iš užnugario juda Maskvos link. Kovo mėnesį mūšiai užvirė dėl Riazanės. Hitlerio minios plūsta iš rytų...
  Reikia imtis kai kurių skubių veiksmų.
  Maskva vis dar laikosi, o Stalinas subūrė saugumo tarybą. Diskusija buvo nervinga. Naujų minčių nebuvo.
  Tik Beria pasiūlė:
  "Gal iš tikrųjų turėtume pasiūlyti taiką Trečiajam Reichui bet kokiomis sąlygomis, kol jie mūsų neliečia!
  Stalinas piktai atsakė:
  - Tai nėra konstruktyvus požiūris, drauge Berija! Mums reikia stiprių judesių!
  Maršalas Vasilevskis nuoširdžiai atsakė:
  - Jūsų Ekscelencija neturi atsargų! Beveik visi jie susimušė nelygiose kovose. Be SU-100, serijoje nėra kitų naujų ginklų tipų. Tiesa, netrukus bus paruoštas IS-3, tačiau šį tanką sunku pagaminti, o paleisti į seriją dabartinėmis sąlygomis bus sunku.
  Maršalas Žukovas piktai pažymėjo:
  -Jei negali laimėti, belieka tik viena - oriai mirti!
  Stalinas norėjo ką nors pasakyti, bet pasirodė basa mergina trumpu sijonėliu. Blykstelėjusi nuogais kulnais ji atnešė siuntinį.
  Stalinas perbėgo akimis ir piktai riaumojo:
  - Leningradas, neatlaikęs bado ir daug mėnesių trukusios blokados krito! Dabar antrąjį mūsų miestą užėmė Fritz!
  Maršalas Žukovas išskėtė rankas ir pažymėjo:
  - O, didysis Stalinas... Tai baisu!
  Beria pasiūlė:
  - Gal šio šaudymo garbei tūkstantis žmonių?
  Aukščiausiasis vadas sušuko:
  - Užsičiaupk, plikas idiote! Reikia kažką daryti!
  Molotovas, mikčiodamas ir nervingai glostydamas plikus mergaičių kelius, pasiūlė:
  - Pasiūlykime vokiečiams laikinas paliaubas, o tik tada pradėkime taikos derybas bet kokiomis sąlygomis.
  Stalinas sušuko:
  - Bandyti! Bet pasidavimo nebus. Maskva kris, mes kariuosime partizaninį karą!
  Beria glostančia šypsena pažymėjo:
  - Bet tai tik padidins žmonių kančias, drauge Stalinai. Gal būt...
  Stalinas ryžtingai trenkė kumščiu į stalą:
  - Ne! Tegul Molotovas siūlo derybas! Ir nieko daugiau, šūdas iki galo!
  Kovo viduryje vokiečiai apsupo Riazanę. Patyrę amunicijos trūkumą, sovietų kariuomenė padarė proveržį iš miesto.
  Alenka su komanda bėgioja, basomis kojomis mirga ant pavasariškai ištirpusio sniego.
  Mergina šaudo į nacius ir dainuoja:
  - Šlovė mūsų dvasiai, šlovė didelei šaliai!
  Ir basa koja išmes mirtiną dovaną. Ir išbarstyti nacius į visas puses.
  Anyuta, šaudydama į priešininkus, išdavė:
  - Ir mūsų smūgis, šventa dovana ir honoraras!
  Alla taip pat bėga, šaudo į nacius, basa koja meta sprogstamąjį anglies paketą ir šnypščia:
  - Mes niekada nepasiduosime!
  O dabar kibirkščiuojanti Marija, šaudydama į nacius, kruopščiai juos šienaujanti ir griežia dantimis, šaukia:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  Ir jos nuogas kulnas išsiuntė niokojantį mirties ir sugniuždymo paketą.
  Marusya, šaudydamas į nacius, gana logiškai pažymi:
  - Komunizmas niekada neišblės!
  Matryona, šaudydama į priešą ir sumažindama gretas, gana logiškai ir racionaliai pažymi:
  - Ir tikėjimas partija išliks šimtmečius!
  Ir nuogi kojų pirštai išmes susinaikinimo dovaną.
  Merginos pabėgo iš ringo. Tačiau padėtis vis dar įtempta.
  Ir jie neturi kur eiti.
  Pavasarinis atšilimas šiek tiek atitolino vokiečių veržimąsi. Be to, naciai susivienijo su Japonija ir ėmėsi Centrinės Azijos okupacijos.
  Tai taip pat atitraukė jų dėmesį ir balandis praėjo palyginti ramiai. O gegužę pagaliau buvo paleistas pirmasis sovietų tankas IS-3. Ir jis galėtų būti pristatytas į Gegužės dienos paradą.
  Pagyvenęs ir nusilpęs Stalinas žiūrėjo į tai susikūpręs. Jo išraiška buvo mirtinai pavargusi.
  IS-3, atsižvelgiant į gamybos sudėtingumą, vis tiek negalėjo tapti serijiniu.
  Esminis jo skirtumas nuo šių dviejų buvo tik bokšto forma. Ji buvo kaip skraidanti lėkštė, o jos kakta - kaip gervės snapas. Žinoma, padidintas pasvirimo kampas gerai apsaugojo priekinę dalį, tačiau sudėtinga gamyba. Be to, buvo pažeidžiama apatinė kaktos dalis, o jei ten pataikė sviedinys, tai jis jau neberiko.
  Stalinas mostelėjo ranka ir dingo bunkeryje, prasidėjo kitas nacių reidas. Oro antskrydžiuose dalyvavo TA-400 ir Yu-287 su atbulinės eigos sparnu.
  Ir vėl jie per radiją paleido balistines raketas, valdomas sparnais.
  Kremlius patyrė didelę žalą.
  Stalinas rimtai galvojo apie jų Maskvos skrydį.
  Gegužės viduryje, užbaigę Vidurinės Azijos perskirstymą, naciai pradėjo puolimą prieš Maskvą iš rytų ir vakarų. Užvirė dar vienas įnirtingas mūšis.
  Sovietų kariuomenė kovojo didvyriškai. Tačiau jėgos per daug nelygios. Mūšiuose pasirodė ir tankai E-75 Tiger-3. Ir masiškai "Pantera" -3. Tokios muštynės, tarkime, nepaprastos.
  Gegužės pabaigoje, birželio pradžioje, naciai baigė praktiškai visiškai apsupti Maskvą.
  Stalinas iškilmingai paskelbė, kad liks sostinėje ir ten stovės iki mirties.
  Maskva buvo apšaudyta ir bombarduota. Ją supo labai galingos gynybos linijos, kurias įveikti nėra taip lengva. Sostinėje buvo sutelktos didžiulės amunicijos ir maisto atsargos.
  O Stalinas požeminiame mieste buvo palyginti saugus.
  Hitleris 1945 m. birželio 22 d., kai buvo praėję lygiai ketveri metai nuo Didžiojo Tėvynės karo pradžios, įsakė sustabdyti sostinės puolimą, o ne sistemingai ją naikinti artilerija ir lėktuvais. Ir toliau užtikrintai bombarduoti.
  Remiantis puolimu persikėlė į Sibirą. Reikėjo paimti Sverdlovską ir Čeliabinską, kol šie miestai padengs sniegą... Birželio pabaigoje liepos pradžioje abu pagrindiniai miestai buvo paimti po atkaklių kovų... Vokiečiai kėlėsi per Sibirą. Sovietiniai kaimai vienas po kito krito.
  Štai naciai 1945 metų rugsėjį priartėjo prie Novosibirsko. Dėl šios gyvenvietės taip pat kilo muštynės.
  Raudonoji armija kovojo kartu su vietos milicija. Tamara čia kovojo kaip herojė.
  Rugsėjo pabaiga, sninga ir šąla. O merginų batalionas kaunasi basomis ir demonstruoja nuostabų didvyriškumą.
  O kariai kaunasi kaip panteros.
  Tamara pasisuko, basa koja metė sprogstamąjį anglies paketą ir sucypė:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas negali mūsų nugalėti!
  Kitos merginos beviltiškai riaumoja:
  - Mes mirsime, bet nepasiduosime!
  Ir kova tęsiasi...
  Novosibirskas krito tik lapkričio pradžioje... Karas tęsėsi. Sovietų Sąjunga vis tiek nepasidavė. Maskva buvo užblokuota ir apšaudyta.
  Požeminiame mieste buvo saugoma strateginė maisto ir amunicijos atsarga, todėl buvo galima išsilaikyti gana ilgai.
  Vokiečiai nuolat bombardavo ir apšaudydavo miestą.
  Taip pat buvo naujas sunkusis tankas "Žiurkė". Ši mašina svėrė du tūkstančius tonų ir buvo ginkluota keliais ginklais.
  Kaip prasiveržimo tankas buvo panaudota transporto priemonė su 400 mm šarvais... Išlaikė kovinį testą....
  Tačiau įstrigo ant ežių ir ją sunaikino kamikadzės pilotas, kuris ją taranavo.
  Nepaisant to, naujas bakas "Rat" -2 pasirodė dar didesnis ir sunkesnis ...
  Stalinas Maskvoje sutiko Naujuosius 1946-uosius, kurie dar nebuvo atimti. Didysis SSRS vadovas tikėjosi stebuklu. Maskva tapo tikru miestu tvirtove.
  Maisto atsargų gali užtekti dar porą metų, o atsižvelgiant į gyventojų mažėjimą dėl bombardavimo ir apšaudymo - ilgiau. Tačiau amunicija priklausė nuo puolimo greičio ir intensyvumo.
  Beria vis dėlto pastebėjo:
  - Gal draugas Stalinas susitars su Hitleriu dėl mūsų laisvės?
  Vyriausiasis vyriausiasis vadas ryžtingai pareiškė, tvirtai trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Aš nekalbu su kanibalais Lavrenty! Ar tu supranti!
  Beria atsidususi pastebėjo:
  Tikėkimės stebuklo!
  Stalinas rėkdamas pastebėjo:
  - Kantrybės ir šiek tiek pastangų!
  . EPILOGAS
  Vietos kautynėse įvyko naujas 1946 m. Vokiečiai ir japonai pamažu užėmė visus didžiuosius miestus. Verchojanskas rugpjūtį krito paskutinis. Vokiečiai turėjo naujus piramidės formos tankus AG-50.
  Tamara ir jos komanda beviltiškai kovojo Verchojanske.
  Merginos, kaip visada, buvo basos ir su bikiniais.
  Jie stovėjo iki mirties. Ir nuogais kojų pirštais mėtė mirtinos jėgos sprogstamuosius paketus.
  Ir tada, kai baigėsi amunicija, jie galėjo rūsiais ir tuneliais patekti į taigą.
  Jie buvo pasirengę imtis ginklo ir vėl kariauti, net jei tai buvo partizaninis karas.
  SSRS atsirado partizanų zonos, prasidėjo pogrindžio karas.
  Sostinė vis dar atsilaikė, todėl Hitleris norėjo ją išbadinti ir išgelbėti savo karius, kurių jau per daug mirė.
  O merginos tuo tarpu įvairiais būdais ir metodais naikino nacius ir japonus.
  Ypač Nataša ir jos komanda.
  Ir jie atsidūrė T-34-85. Automobilis tikrai ne naujas. Ir keturiasdešimt šeštų metų pabaigai, pasenusi.
  O štai AG-50. Jis primena žemą piramidę su labai ilgu kamienu. Mašina sveria šešiasdešimt penkias tonas. Šarvų storis iš visų kampų yra 250 mm kampu. Dėl kriauklių T-34 yra visiškai nepralaidus.
  Supermenas-Natasha susierzinęs sušnypštė:
  - Tai kaip darbas! Pakelk kalną!
  Futuristė Andželika apsidairė. Dabar jie vilkėjo tradicinius bikinius. Ir atėjo į galvą kažkas gražaus.
  O Svetlana basomis kulnais paspaudė svirtis ir vairavo tanką. Ji sušnypštė:
  - Manevras! Tik manevras!
  AG-50 turi galingą 105 mm patranką, kurios vamzdžio ilgis yra 100 EL. Jis sugeba smogti dideliu atstumu. Be to, trisdešimt keturi su šarvų kokybe neturi reikšmės. Vienas smūgis ir viskas.
  Svetlana pradeda siūbuoti sovietų tanką. Priešas šaudo. Sviedinys net šiek tiek paliečia šarvus. Bet, laimei, paslysta. Tačiau galia kolosali - urano šerdis.
  Supermenas-Nataška raudonomis lūpomis sušnibždėjo:
  - Ant piktogramų liūdnais veidais - imperija gims iš naujo!
  Futuristė Andželika šaudė naudodama nuogus kojų pirštus. Sviedinys pataikė į nejudantį piramidinį baką. Ir nuslydo nuo šarvų į rikošetą. Ji labai pasvirusi ir sucementuota.
  Vokiečių tankas, žinoma, yra nepramušamas iš visų pusių, net ir IS-7. O kur T-34-85 prieš jį.
  Vėl vokiečiai šaudo... Svetlana pliką kulną spaudė stabdžius. Ir ji sugebėjo išvengti tanko nuo pralaimėjimo. Nors mirtina dovana nuslydo visai arti.
  Supermenas-Natasha supykęs pasakė:
  - Taip, mes įstrigome!
  Futuristė Andželika nusijuokė. Ji šaltai nusiplėšė liemenėlę. Atidengtos aukštos krūtys su braškiniais speneliais. Ji apnuogino perlinius dantis. Ir čiulbėjo:
  - Bailys nežaidžia ledo ritulio!
  Ir paspaudė raudoną spenelį ant gaiduko. Tokia ji yra drąsus ir putojantis velnias. O gal geras, įsikūnijęs rusų angelas.
  Sviedinys išskrido iš ne per ilgo snukio. Jis nušlavė ... Ir nusileido tiesiai į vokiško AG automobilio bagažinę. Numušė jį kaip krekerį.
  Ir visos keturios merginos chore lojo:
  - Vienas, du - supratau! Fritzas taip davė ragus!
  Ir kaip jie krato basas kojas. Štai merginos! O kai šaudydami naudoja nuogą krūtinę, tai šimtą kartų efektyviau.
  Supermenas-Natasha šypsodamasis pastebėjo:
  - Šis tankas dabar mums saugus. Bet kaip jį sunaikinti?
  Zoja šypsodamasi pasiūlė:
  - O koviniu kaubojišku stiliumi mes jį nušluosime!
  Svetlana pagreitino savo tanko judėjimą. Tačiau priešas staiga apsisuko ir puolė jam ant kulnų. Jis stebėtinai greitai įsibėgėjo: juk dujų turbininis variklis. Ir jis buvo akivaizdžiai greitesnis nei T-34-85.
  Kaip dramblys bėga nuo Moskos. Viskas būtų gerai. Tačiau drambliai gali judėti net labai greitai.
  Supermenas-Nataša basa koja piktai trypė į šarvus ir riaumojo:
  - Čia! Na, kaip mes atsilikome nuo nacių!
  Zoja su liūdesiu balse dainavo:
  - Mūsų pasaulyje viskas, kas neįmanoma!
  Ir papurtė plaukus, aukso lapo spalvos.
  Futuristas Angelika su džiaugsmu dainavo ir iššovė dar vieną sviedinį. Jis pataikė į šarvuotą laivagalį ir sulūžo.
  - Ar išsipildo precedento neturinčios svajonės... Ar pavėluotai pinami vainikai... Gerasimas kažkada buvo kvailas! Dabar jis keikiasi!
  Svetlana griežtai pasakė:
  - Keiktis nešvankybėmis yra vulgaru!
  Supermenas-Natasha norėjo pasakyti ką nors šmaikštaus. Bet tada pasirodė kitas fašistų tankas. Šį kartą E-75. Taip pat gerai apsaugota kakta, bet daug blogiau iš šonų. Tiesa, trisdešimt ketverių vis dar negali pro ją prasibrauti.
  Šį kartą Zoe nusiėmė liemenėlę. Ir atidengė raudoną spenelį.
  Ji paėmė jį ir krūtine nuspaudė gaiduką. Ginklas veikė...
  Sviedinys vėl pataikė tiesiai į masyvaus ginklo vamzdį. O šimto penkių milimetrų patranka buvo netvarkinga.
  Ir šis vokietis puolė jam ant kulnų. Geras būdas išjungti labiausiai apsaugotas transporto priemones - atsitrenkti į bagažines.
  Supermenas-Natasha laimingai pareiškė:
  - Štai matai! Mes laimime!
  Ir štai trečiasis tankas. Šį kartą "Karališkasis liūtas". Jis turi ginklą - 450 mm bombą. Jei toks dalykas yra pakliuvo, tada tai atrodys visai neblogai.
  Supermenas-Natasha šį kartą nusprendė nusišauti. Ji nusiėmė liemenėlę. Kokią aukštą ir tvirtą krūtinę ji vis dar turi. Švieži kaip mergaitė. O karys paims jį ir prispaus rubino speneliu.
  Apvalkalas išskrido... Ir "Karališkasis liūtas" pateko tiesiai į statinę. Ir kaip sprogs didžiulis automobilis. Kad pora tankų, stovėjusių pakraščiuose, nuskriejo kelis šimtus metrų.
  Taip, ir trisdešimt keturi supurtė. Automobilis vos neapvirto ir buvo nukeltas nuo žemės.
  Futuristė-Angelica net nusileidusi susitrenkė į kaktą ir šaukė:
  - Kaip arkliai asilai!
  Ir ji pagrasino Fritzui kumščiu.
  Supermenas-Nataša buvo patenkintas ir apnuogino perlamutrinius, labai didelius dantis:
  - Štai mes atidavėme priešui! Kaip ir turėtų būti!
  Zoja su džiaugsmu dainavo:
  - Meilė ir mirtis! Gėris ir blogis! Kas šventa, kas nuodėminga... Bet man nerūpi!
  O mergina basa koja judėjo ant metalo.
  Kitas priešas yra E-100. Automobilis pavojingas. Su bombų paleidimo įtaisu ir 75 mm patranka su labai ilgu vamzdžiu. Tokia puolimo modifikacija, galinti atlikti tanko naikintojo vaidmenį. O sovietiniam tankui pakaktų septyniasdešimt penkių milimetrų pabūklo.
  O bombonešio statinė uždengta dangteliu.
  Supermenas-Natasha sukryžiavo basa koja ir čiulbėjo:
  - Na, ar mes jį įveiksime?
  Zoja, apnuoginusi dantis, sutiko:
  - Žinoma, mes!
  Futuristė Andželika nuspaudė gaiduką raudonu speneliu. Ginklas veikė. Tai išspjovė kaltinimą žudiku. Ir ji sulaužė palyginti ploną, bet ilgą vokiškos patrankos vamzdį.
  Svetlana entuziastingai tviteryje parašė:
  - Puiku! Dabar leisk man šaudyti!
  Ir karys taip pat apnuogino liemenį. Viršuje yra visos keturios krūtinės. Ir labai net graži, seksuali, gundanti. Taigi su tokiomis merginomis norisi mylėtis. Na, kas gali būti geriau už juos? Tikriausiai tik kitos merginos!
  Ir tada mergina pagavo momentą, kai dangtelis pradėjo atsidaryti. Ir naudojant jo raudoną spenelį, kaip paleisti sviedinį į vokiečių bombonešį.
  O Fricas net nespėjo mirktelėti... Vos paėmęs ir sprogsta... Rūkantis metalas buvo išbarstytas į visas puses.
  Svetlana pasitrynė stiprias rankas ir sucypė:
  - Aš tikra drakonų mergina!
  Ir kaip jis juokiasi! O jis ims ir parodys liežuvį!
  Supermenas-Natasha ėmė ir entuziastingai dainavo:
  - Patriotas! Sovietų patriotas! Kiek Fritzų tu nužudei!
  Zoja paėmė dainą ir, purtydama nuogą krūtinę, tęsė:
  - Patriotas! Raudonasis patriotas! Ir merginos visos tavo svajonės!
  Ir taip pat karys, kaip tai priimti ir prapliupo juoktis! Ir liežuvis parodys! Ir apnuogino dantimis!
  Ir judinkite svirtį basomis kojomis...
  Merginos čia akivaizdžiai geriausios, nors ir turi pasenusį baką. Ir jie toliau partizanuoja.
  Tačiau 1947 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas Maskvos puolimas. Jame dalyvavo ir japonai, ir turkai, ir visa užsienio kariuomenė.
  Galų gale Hitleriui pritrūko kantrybės ir jis nusprendė nutraukti SSRS. Ir asmeniškai su Stalinu, susiejant su juo Rusijos teritorijoje vis dar liepsnojantį partizaninį karą.
  Pavyzdžiui, jei Maskva kris, karas, be jokios abejonės, baigsis.
  Ir prasidėjo ryžtingas, visuotinis puolimas.
  Į puolimą taip pat stojo supersunkieji tankai "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 ir kt.
  Pirma, miestas buvo apšaudytas balistinėmis raketomis.
  Taip pat buvo naudojami koviniai, nepažeidžiami Trečiojo Reicho diskeliai. Tokia ta armada.
  Alenka ir jos komanda drąsiai pasitiko vokiečius ir atidavė jiems kovą.
  Alyonka nuogais kojų pirštais metė granatą, iššovė pliūpsnį ir riaumojo:
  - Už rusišką dvasią!
  Anyuta, šaudydama į priešininkus ir šienavusi priešų gretas, čiulbėjo nuogu kulnu, pasidavusi mirties paketui:
  - Už komunizmo didybę!
  Alla, šaudydama į SSRS priešus ir nuogais kojų pirštais mėtydama bombą, šūktelėjo:
  - Už Motiną Rusiją komunizme!
  Marija, nukreipdama taiklią ugnį į priešą ir užtikrintai jį pjaudama, pastebėjo, apnuogindama dantis:
  - Rusijai reikia naujo lyderio!
  Matrena pažymėjo, šaudydama ir užtikrintai naikindama priešininkus, o nuogais kojų pirštais įteikdama dar vieną mirties dovaną:
  - Žinoma, reikia!
  O nuo jos metimo, kuris įkrito į čiuožyklą, susidūrė du vokiečių tankai.
  Marusya, šaudydamas į nacius, energingai pažymėjo:
  - Viskas buvo SSRS, bet priešas paėmė numerį!
  Ir nuogu kulnu, kaip jis paleis žudiką ir nenumaldomą!
  Alenka drąsino draugus:
  - Neskubėkite laidoti Rusijos! Mes taip pat turime ką veikti!
  Ir basos kojos pirštais jis išmes niokojančią sunaikinimo dovaną.
  Anyuta, šaudydama į nacius, sutiko su tuo:
  - Mes įnirtingai nugalėsime priešus, Tėvynės upė neišdžius!
  O su apnuogintu, apvaliu kulnu mergina energingai ims ir pasiduos priešui.
  Alla, šaudanti į nacius ir iš timpa paleidusi sprogmens gabalą, plikomis kojų pirštais traukdama virvę, išdavė:
  - Tai bus tik supermenas - kas pakeis Staliną!
  Marija, šaudanti nuostabiai tiksliai ir mėtydama granatas nuogais kojų pirštais, prabilo:
  - Viskas, kas nesikeičia, viskas į gerą!
  Matryona, numušęs Fritzą taikliais šūviais. Ir tada, apgadinusi baką basa koja, ji pažymėjo:
  - Mes su savo nekintančia ir didvyriška valia!
  Marusya basomis kojomis išmetė visą krūvą granatų. Taigi nacių savaeigis pistoletas apsivertė ir sucypė:
  - Aš būsiu stipriausias!
  Alla, metimu išmušusi iš nacių transporterį, granatas pliku kulnu, pastebėjo pataisydama:
  - Ne aš, o mes! Viskas stipriau!
  Alyonka dainavo, kad pakeltų kovinę nuotaiką, kurdama kelyje. O likusios merginos, šaudamos į nacius, pakėlė;
  Mes esame SSRS šalies merginos,
  Kuris yra fakelas visam pasauliui...
  Parodykime, žinokime pavyzdžio didybę,
  Štai apdainuojami didvyriški darbai!
  
  Mergaitės gimė po raudona vėliava,
  O per šalną skuba basi...
  Dukros ir sūnūs kovoja už Rusiją,
  Kartais nuotaka vaikinui padovanoja rožę!
  
  Virš visatos bus raudona vėliava,
  Šviesk taip ryškiai kaip deglo liepsna...
  Juk mes turime didvyrišką sūpynę,
  Ir mūsų reklaminis skydelis spindi kaip raudonas krepšys!
  
  Netikėk, prakeiktas fašistas nepraeis,
  Ir rusiška dvasia niekada neišnyks...
  Pergalė atvers begalinę sąskaitą,
  Pasisveikinkime su visais!
  
  Rusija yra nuostabi šalis
  Tu davei komunizmą tautoms...
  Amžinai dosniai Dievo duota,
  Už Tėvynę, už laimę ir laisvę!
  
  Priešas negalės nugalėti Tėvynės,
  Ir kad ir koks žiaurus jis buvo gudrus ...
  Mūsų nenugalimas Rusijos lokys,
  Rusijos kareivis taip garsėja savo pergale!
  
  Graži sovietinė šalis
  Merginos jame didžiuojasi, kad yra gražios ...
  Ji mums amžiams duota gimimu,
  Ir būkime sąžiningi komjaunuoliai!
  
  Mes kovojame Maskvos pakraštyje,
  Sniego pusnys pūga, o merginos basos...
  Neatiduokime Tėvynės šėtonui,
  Net dalgiais taikliai šaudome!
  
  Taigi įniršusios merginos trokšta kautis,
  Ir jie meta pliką sprogimo paketą su kulnu ...
  Jis tiesiog fašistas, nes atrodo šauniai,
  Tiesą sakant, tik piktasis Kainas!
  
  Priešai negali nugalėti merginų,
  Jie gimė po tokia žvaigžde...
  Nenugalimas monstras yra mūsų lokys,
  Kas padarė Tėvynę žmona!
  
  Mes, rusės, geros
  Mes nebijome kankinimų ir šalčio ...
  Ir atstumk, tikėk piktosios minios puolimu,
  Priešas supyks nuo dozės!
  
  Priešas sugebėjo atsitraukti iš Maskvos,
  Nors jis turi daug jėgų...
  Mes, merginos, taip didžiuojamės savimi
  Priešininkai visi dingsta į kapus!
  
  Netikėk, Rusijos negali nugalėti priešai,
  Kadangi kiekvienas riteris iš vystyklų ...
  Medžiotojas virto grobiu,
  O priešas dar vaikas!
  
  Bet rusų dvasia, tikėk didžiąja dvasia,
  Jame, žinote, paslėptos tokios jėgos ...
  Jis bus sutraiškytas priešui pūkais,
  Juk riteriai mūšiuose nenugalimi!
  
  Nuleiskite savo abejones, merginos
  Mes esame drąsiausi pasaulyje...
  Numeskime šėtono minias į pragarą,
  Pamirkykime visų priešus tualete!
  
  Šventasis karas baigsis
  Planetoje bus ramybė ir rytas...
  Ji amžinai su saule, žinoma,
  Kad vasara liepsnotų amžinai!
  
  Ir komunizmas amžinas šlovėje,
  O Leninas ir didysis Stalinas yra su mumis ...
  Kruviname filme tik dabar fašizmas,
  Ir mūsų valia yra stipresnė už plieną!
  
  Mano Rusija valdo šimtmečius
  Ir suteikė laimės visai visatai....
  Reikia plieno kumščio stiprumo
  Ir meistriškumas, bet pagrįstas išsiliejimas!
  
  
  
  STEBUKLINGUS GINKLUS KURIANČIOS RAGANOS
  Gerda, Charlotte, Magda ir Christina, kurios tuo metu buvo išbandytos Tigro, taip pat kūrė daug žadantį modelį: Panthers -2. Merginos sustatė variklį ir transmisiją į vieną bloką - skersai, o bokštą padarė siaurą ir mažesnį. O pavarų dėžė buvo sumontuota ant paties variklio. Dėl to "Panther" -2 pasirodė esantis žemiau dviejų metrų siluetas, o įgulos narių skaičius sumažėjo iki trijų žmonių. Korpuso kaktos šarvų storis po dideliais šlaitais padidėjo iki 120 mm, o po šlaitais - iki 82 mm šonų. O bokštai yra iki 150 mm kaktos ir 82 mm šonų, po šlaitais. Tuo pačiu metu visa transporto priemonė buvo sumažinta iki 35 tonų, o tai leido išsiversti su 700 arklio galių varikliu ir padidino bako greitį bei manevringumą. Kartu pagerėjo ir automobilio praeinamumas, o važiuoklė tapo lengvesnė ir daug lengviau remontuojama bei prižiūrima. Iš viso yra šeši ritinėliai, o tai praktiška ir patogu. Hitleriui patiko "Pantera" -2 ir į serialą pateko nuo rugsėjo keturiasdešimt trečiosios. Automobilis sėkmingas, su geru, šarvus veriančiu ir greitašaudžiu ginklu. Ji dirbo ir judėjo greitai, puikios ergonomikos.
  Ir, svarbiausia, buvo lengviau gaminti ir reikėjo mažiau metalo. Ir tuo pat metu jis išsiskyrė kapitalo išgyvenamumu. Pralaužti tokį automobilį su dideliais šarvų šlaitais nėra taip paprasta.
  Sovietų kariuomenė susidūrė su rimta problema. Be to, vokiečiai vietoj Fau programos investavo į populiaraus naikintuvo kūrimą ir sukūrė paprastą ir pigų gaminti bei labai lengvą ir manevringą XE-162.
  Ši mašina buvo sukurta palankesnėmis sąlygomis ir gana lengvai valdoma. Ir jai ne taip lengva susidoroti.
  Sukėliau sovietų ir sąjungininkų kariuomenei įnirtingus oro mūšius. Tuščias naikintuvas svėrė tik pusantros tonos ir buvo sudarytas beveik vien iš medžio. Taigi mašina pasirodė itin efektyvi.
  Padėtį apsunkino tai, kad į aviacijos dalinius pradėjo aktyviai stoti vokiečių merginos.
  Albina ir Alvina pradėjo aktyviai rinkti taškus, kovodamos, kaip taisyklė, basos ir viename bikinyje. Ir šios merginos negalėjo būti numuštos. Ir jie patys taip aktyviai atkirto priešą. Ir kokios gražios buvo šios blondinės: tikri arijai!
  Albina grakščia koja nuspaudžia gaiduką ir nukerta porą sovietinių lėktuvų ir cypia:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Alvina raudonu speneliu nuspaudžia gaiduką, trenkia į tris sovietinius automobilius ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Kovojančios merginos - negalima sakyti, kad jos silpnos. Ne, jie labai agresyvūs ir gali visus suplėšyti į gabalus.
  Visa ši armija veržli. O žiemą fronto linija stabilizavosi. Mainšteinas pradėjo kontrataką ir sugebėjo nugalėti sovietų kariuomenę per Dnieprą, sukurdamas porą didelių katilų. Vokiečiai taip pat sugebėjo atremti puolimą prie Leningrado. Čia jie rėmėsi galinga gynybos linija. Be to, po pralaimėjimo Ukrainoje Stalinas pašalino keletą divizijų iš šios krypties ir leido vokiečiams atremti atakas. Frontas atsilaikė, o vokiečiai žiemą galėjo atsilaikyti per visą puolimo perimetrą.
  Gerda asmeniškai kovojo "Panther" -2, kartu su merginomis. Ir nepaisant žiemos, gražuolės kovėsi basos ir tik vienu bikiniu.
  Gerda nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus, smogė priešui ir sucypė:
  - Šlovė mūsų imperijai!
  Šarlotė taip pat nuogais kojų pirštais paspaudė svirtį, nugriovė trisdešimt keturių bokštą ir su agresija patvirtino:
  - Šlovė herojams!
  Kristina spustelėjo mygtuką raudonu speneliu ir, atsitrenkusi į sovietinę mašiną, sucypė:
  - Ir šlovė mums!
  Magda iššovė keturių kulkosvaidžių pliūpsnį, nuogais kojų pirštais nukirto sovietų pėstininkus ir išdavė:
  - Amžina, pergalinga šlovė!
  Taigi merginos yra išdykusios ir nuogos, jų apvalūs kulnai blizga.
  O artėjant "Tiger" -2, šis penkiasdešimt penkias tonas sveriantis tankas žada turėti 250 mm kaktos apsaugą, o šonus - 170 mm.
  Tai su 88 mm pistoletu 71 EL, labai padorus automobilis.
  O pavasarį vokiečiai jau veržiasi į priekį Italijoje ir užtikrintai triuškina sąjungininkus.
  Jie užima Neapolį ir įsiveržia į Siciliją.
  Ir šimtai tūkstančių sąjungininkų karių pasiduoda. Ir juos kruopščiai sudaužykite. Vokiečių panteros nesustabdomos.
  O merginos priverčia angles parklupdyti ant kelių ir bučiuoti jų nuogas, iškaltas kojas, liežuviais laižo gražuolių apvalius kulnus.
  Birželio mėnesį sąjungininkai bando žengti į priekį, išlaipindami karius Normandijoje. Tačiau ten jie patiria triuškinantį pralaimėjimą. Vėl šimtai tūkstančių kalinių ir daug sugautos įrangos.
  Ruzveltą ištinka širdies priepuolis ir jis tampa nedarbingas. Jungtinės Valstijos bando pažaboti tokį sunkų karą. Didžioji Britanija svarsto galimybes susitaikyti su Fritz. Padėtį apsunkina galingesnis Anglijos miestų bombardavimas naudojant reaktyvinius lėktuvus. O britų naikintuvai negali pasivyti tokių lėktuvų.
  Taigi Čerčilis pradeda prašyti taikos. Tačiau fiureris negailestingas. Jis trykšta savo stiprybės suvokimu.
  Tačiau britai vis tiek sutinka su taika. Ir tai kelia nerimą Stalinui, kuris fiureriui siūlo paliaubas. Hitleris sutinka nutraukti karo veiksmus trejiems metams su sąlyga, kad nebus partizaninio sabotažo, o šalys liks prie savo sienų, o SSRS parduos vokiečiams aliejų ir duoną.
  Stalinas su tuo sutiko... Ir Fricai atrišo rankas.
  Pirmas smūgis, žinoma, yra Gibraltaras. Užėmę šią tvirtovę, galite pervesti kariuomenę į Afriką per trumpiausią atstumą. Šturmuodami tvirtovę vokiečiai naudojo naujausius automatus MP-44, merginos juos taip pat patobulino: padarė daug lengvesnius ir patikimesnius.
  O danguje kovojo Albina ir Alvina - merginos, kurios padarė vokiečių lėktuvus daug praktiškesnius ir greitesnius.
  Ir jie sutriuškino sąjungininkus į dešinę ir į kairę. Gibraltaras būtų paimtas kelyje. Franco buvo priverstas sutikti su Hitlerio ultimatumu. Neleiskite naciams okupuoti jūsų šalies.
  Vokiečiai įsibėgėjo ant tankų ir įsiveržė į priešo vietą.
  Po Gibraltaro žlugimo Fritz įžengė į Maroką. Ir jie judėjo, užimdami teritorijas. "Fritz" tankai judėjo ypač Alžyre. "Pantera" -2 greitai slysta smėliu. Jis buvo patobulintas galingesniu varikliu ir lenktyniavo. Panther-2 visiškai patenkino kariuomenę savo kaktos apsauga, o Tiger-2 apskritai buvo nuostabus tankas. Sąjungininkai krito kaip numušti.
  Vokiečių merginos kovojo dykumoje, dažniausiai basos ir vilkėdamos bikinius. Tik tepdavo odą specialiu apsauginiu kremu, kad nesudegtų.
  Tada pagautų anglų gražuolės klūpo, o mergaitei palaižyti kulnus. Ir jiems tai patinka, ypač afrikiečiams, kurie tai daro su entuziazmu.
  Keturiasdešimt penktieji metai vokiečiams buvo labai sėkmingi, jie užėmė didžiąją dalį Afrikos, Artimųjų Rytų. Pirmoje keturiasdešimt šeštų metų pusėje jie taip pat užėmė Indiją, Birmą ir likusią Afrikos dalį. Ir daugiau problemų kilo dėl kariuomenės aprūpinimo, susisiekimo ištempimo, reljefo nei su britų ir amerikiečių dalinių pasipriešinimu. Be to, kolonijinė kariuomenė nebuvo labai nusiteikusi kautis. Technologijų srityje vokiečiai turi didžiulį kokybės pranašumą. Pavyzdžiui, ME-262 X, kurio greitis siekia iki 1200 kilometrų per valandą, ir yra ginkluotas penkiais orlaivių pabūklais. O JAV ir Didžioji Britanija, nors ir daugiau ar mažiau tinkamos koviniam naudojimui, neturi reaktyvinių naikintuvų, o bombonešių tuo labiau.
  Be to, vokiečiai turėjo diskotekas, besivystančias keturių garsų greičiu. Dėl laminarinės srovės, kuri tekėjo aplink automobilius, jie buvo visiškai nepažeidžiami šaulių ginklų. Tačiau dėl to jie patys negalėjo šaudyti. Bet kita vertus, buvo galima numesti bombą iš aukščio ir panaudoti ją žvalgyboje, o svarbiausia - taranuoti priešo mašinas jas numušant reaktyviniais lėktuvais.
  Skraidančios lėkštės yra veiksmingi didelio nuotolio ginklai, galintys skristi iš Europos į JAV. O jiems kartais vadovavo labai gražios merginos, kurios mieliau kovodavo basos ir vilkėdamos bikinį.
  Štai Gertrūda ir Ieva skrenda. Tai dvi nuostabios gražuolės. Pavyzdžiui, buvo sugautas juodaodis amerikietis. Pririštas prie rąsto. Ir taip dėl vyriško tobulumo jie ilgai važinėjosi, kad kalinys prarado sąmonę, pervargęs.
  O dabar Gertrūda apnuogintais kojų pirštais ėmė ir nukreipė diskelį į taikinį, numušdama amerikiečių lėktuvus. Štai kovojanti mergina.
  O Ieva irgi, plikomis kojų pirštais, mirtina jėga nukreipia automobilį į priešą.
  Ir įnirtingai taranuoja priešą, o Anglijos ir JAV automobiliai krenta.
  Vokiečių išsilaipinimas planuotas lapkričio pabaigoje. Pirma, šiuo metu niekas nelaukia. Tiesą sakant, oras nėra labai geras ir išgyventi rizikinga. Tačiau ramiomis dienomis galite perplaukti Lamanšo sąsiaurį ir nusileisti. Be to, naktinis nusileidimas turi pranašumų, nes naktį apsiginti yra daug sunkiau.
  Iki to laiko vokiečiai buvo labai nužudę anglų ir amerikiečių laivynus.
  Taigi nusileidimas buvo laukiamas be problemų. Galinga smogiamąja jėga turėjo tapti specialūs merginų batalionai, kurie net per lapkričio pabaigos šalčius buvo basi tik vienu bikiniu.
  Nusileidimas prasidėjo 1946 metų lapkričio 26 dieną. Reichstago rinkimų metinėms, po kurių Hitleris gavo Reicho kanclerio postą.
  Nebuvo kam sustabdyti nusileidimo. O puolime dalyvavo didelės pėstininkų masės ir net naujausi piramidiniai tankai. Kurių negalima prasiskverbti iš bet kurio kampo.
  Merginos, žinoma, kovoja jų viduje ir elgiasi drąsiai.
  O kai kurie kariai jau basi laužo ledo kraštą ant naktį užšalusių balų. Ir jie labai sunkiai kovoja. Ir jie daro nuostabius stebuklus. O kai jie plikais pirštais meta granatas ir suplėšo britus, darosi be galo šaunu...
  Gerda savo ruožtu kaunasi ant Tiger-4 piramidinio tanko su patranka ir bombų paleidimo įtaisu, ir labai drąsiai. Siunčia sviedinį po sviedinio ir skaldo priešus.
  Veikdama ne prausdama, o ridendama, plikomis kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, mergina riaumoja:
  - Aktyviai apnuoginame dantis, labai stipriai naikiname!
  Šarlotė šaudydama naudoja raudoną spenelį, paspausdama jį ant vairasvirtės mygtuko ir smogdama priešui, čiulbėjo:
  - Mūsų universali statybų komanda!
  Lupanula su raketų paleidimo aparatu ir Christina su plikomis kojų pirštais. Ji sutriuškino daug oponentų ir niurzgėjo:
  - Už Trečiojo Reicho didybę!
  Magda riaumoja paskui ją. Šį kartą su braškiniu speneliu. Suplėšė priešą ir riaumojo:
  - Už arijų komunizmą!
  Štai super lygio merginos! Ir kaip merginų pėstininkai basomis kojomis laksto, mėtydami granatas. Ir kaip tai puiku ir mirtina.
  Merginos tokios kovingos ir gražios.
  Ir jie traiško britus dešinėje ir kairėje. Nenuostabu, kad su tokiu puolimu ir nusileidimu tiek Prancūzijai, tiek Norvegijai Anglija išsilaikė vos dešimt dienų. Tai puiku!
  Metropolis krito. O kitas etapas - kelionė į Ameriką. Vasario mėnesį vokiečiai, nepaisydami žiemos, įvykdė išsilaipinimą Islandijoje: operaciją "Ikaras" ir užėmė šią svarbią teritoriją.
  Ir vėl mūšiuose dalyvavo basos merginos iš skirtingų SS batalionų.
  Ir jiems pavyko pliaukštelėjus per sniegą.
  1947 m. kovą Stalinas pasiūlė Hitleriui bendrą karą prieš JAV. Fiureris su tuo sutiko, bet su sąlyga, kad SSRS atgaus tik Aliaską, tam tikru būdu legalią teritoriją. Ir daugiau neprašys.
  Stalinas su tuo sutiko... Ir prasidėjo sovietų kariuomenės invazija per Aliaską. Taip greitai ir žiauriai.
  Judėjo nauji sovietų tankai.
  Elžbietos įgula kovojo ant paties pirmojo, eksperimentinio ir ne visai baigto T-54 tanko. 1947 metų balandis. Aliaskoje vis dar yra sniego, bet rusų merginos kaunasi basos ir su bikiniais. Ir tokios gražios merginos.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šaudo į priešą. Amerikietiškas Shermanas hitai. Ir išdygusi dantis, karė sako:
  - Šlovė didžiojo komunizmo idėjoms!
  Jekaterina taip pat šaudo plikais pirštais iškaltomis kojomis ir cypia:
  - Šlovė pergalingiems mūsų kariuomenės rezultatams!
  Elena taip pat šovė, šį kartą naudodama raudoną krūtinės spenelį, pataikydama į priešą labai gerais balais ir urzgė:
  - Šlovė naujoms lemiamoms pergalėms!
  Eufrazija, trenkė į priešininkus braškiniu speneliu ir kumščiu trenkė "Pershing":
  - Ir mes laimėsime!
  Kariai, matyt, išsiskirstė kaip skroblai. Ir taip kuliami amerikiečiai.
  Čia sviedinys pataiko į tanko kaktą, bet tuoj pat rikošetu. Elžbieta riaumoja ir šokinėja:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Ir jis taip pat siunčia sviedinį atsakydamas, padedamas nuogų kojų pirštų. Tai mergina, kuri atlieka tikrą misiją.
  Tokios yra kovų gražuolės.
  Sovietų kariuomenė išsilaikė Aliaskoje. O gegužę atkeliavo pats pirmasis IS-7, įkūnytas metalu.
  Ir ant jo yra Alenkos tanko įgula.
  Štai tokia kovojanti mergina. Šaudydamas į priešą jis pataikė itin tiksliai.
  Ir ginklas, koks galingas: 130 mm. Ji smogia priešui iš toli. Amerikiečiams pagrindinis tankas vis dar yra "Sherman", kuris tinka tik vokiečių ir sovietų tankų tūzams įmušti. Yra šiek tiek geresnis "Pershing", kurio pistoletas yra galingesnis nei 90 mm kalibro. Ir labai mažas "Supershing", kurio pistoletas yra 90 mm kalibro ir kurio vamzdžio ilgis yra 73 EL, gali padaryti pavojingą žaizdą sovietų IS-7 mašinai laive ir šalia. Amerikietiški ginklai iš visų pusių nepaima piramidinių vokiečių tankų. IS-7 įmuštas į šoną. T-54 - "Supershing", gali priartėti prie kaktos, o laive - per atstumą. Tačiau kol kas SSRS turi pagrindinį tanką T-34-85, kuris dar neišimtas iš gamybos ir kovoja su amerikiečiais. Jis yra maždaug lygus Shermanui ir silpnesnis nei Pershing.
  Taigi sovietų kariams sunku. Ir jie su pavydu žiūri į vienintelį, patį pirmąjį eksperimentinį tanką IS-7.
  Šis automobilis yra išdidus ir šaunus.
  Taip pat kovoja IS-2 ir IS-3. Paskutinė mašina kaktoje neprasiskverbia, išskyrus "Superpershing". Na, o IS-3 galima pradurti ir į apatinę korpuso dalį.
  IS-2 priekiniuose bokšto šarvuose yra šiek tiek silpnas.
  Ant šio tanko kaunasi merginos Nataška ir jos komanda. Kovojančios gražuolės. Ir jie iš IS-2 atlieka triuškinančius smūgius mirtinais sviediniais.
  Nataška suspaudė kojas nuogais pirštais ir išmetė žudiką, prasiverždama pro amerikoną ir vyaknulą:
  - Šlovė gero komunizmo idėjoms!
  Zoja prispaudė raudoną spenelį prie žudiko svirties ir sušuko:
  - Už arijų ramybę ir tvarką!
  Augustine taip pat smogė plikuoju kulnu, smogdama priešui ir lojo:
  - Už lemiamas pergales!
  Ir galiausiai Svetlana plikomis pirštų pirštais išmeta kojas, nukerta priešą ir cypia:
  - Už didžiulę jėgą!
  Raudonosios armijos kariai išsiveržė į priekį per Aliaską. Atėjo vasara ir buvo šilta, o merginoms su bikiniais ir basomis ant tankų buvo malonu. Vokiečiai, įveikę Grenlandiją, išsilaipino Kanadoje. Ir iš pietų jie pradėjo judėti iš Argentinos. Brazilijoje susiskaldė į provokiškas ir proamerikietiškas frakcijas. Vokiečiai, galingu smūgiu iš savo labiau kovai pasirengusių divizijų, išsprendė šį klausimą savo naudai.
  Naciai turėjo galingesnį ir efektyvesnį puolimo karabiną, kuris šaudė iš toli ir labai greitai. "Yankees" patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  Iš pietų veržėsi nauja anglų merginų komanda, vadovaujama Jane Armstrong... Vasarą karys kovėsi Brazilijoje... Proamerikietiškos jėgos priešinosi vangiai.
  Tačiau Venesueloje moterys karės susidūrė su amerikiečių kariuomene. Jie kovojo ant pasenusios "Panther" -2, kurios gamyba jau praktiškai buvo nutraukta piramidinių įrangos modelių naudai.
  Tačiau britai, net ir ant šio tanko, buvo stipresni už amerikiečius. Jie šaudė iš ginklo į šermanus, kurie jau buvo beviltiškai pasenę, jie galėjo kovoti tik lygiomis sąlygomis su sovietiniais trisdešimt ketveriais.
  Džeinė iš tolo šaudė nuogais kojų pirštais. Smūgiavo priešą ir čiulbėjo:
  - Tai yra Britanijos didybė - ji neišblės!
  Gringeta nuogais kojų pirštais daužė iškaltas kojas priešui. Ji sudaužė šermaną ir sucypė:
  - Mūsų karalystė bus šauni!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Tada Monika šovė, basomis kojomis pataikė į priešą tiesiai į taikinį ir sušuko:
  - Dėl sielos išganymo!
  O po jų lupanula ir Malanya. Tiksliai pataikė į pavojingesnį Pershingą, sulaužydamas jo korpusą.
  Žinoma, apnuogintais kojų pirštais ji kuždėjo:
  - Šlovė karališkųjų pajėgų idėjoms!
  Merginos kovojo labai agresyviai ir konstruktyviai.
  O Kanadoje judėjo rinktiniai vokiečių daliniai. Gerda ant tanko "Tigras" -4 piramidės formos sutriuškino Ameriką ir jos valdas. Ir jie lūžo po triuškinančių priešo smūgių.
  Gerda šovė plikomis kojų pirštais, pataikė į priešą ir šaukė:
  - Už arijų komunizmą!
  Šarlotė taip pat trinktelėjo, šį kartą raudonu krūtinės speneliu, pervėrė amerikietišką automobilį ir gurguliavo:
  - Už Vokietijos didybę!
  Christina taip pat smogė priešui. Ji sutraiškė jo šarvus plikomis iškaltų kojų pirštais kaip kiaušinio lukštą ir gurguliavo:
  - Už mūsų fenomenalius pasiekimus!
  Magda taip pat burzgė, traiškydama priešą kaip molį ir riaumojo:
  - Už tokius resursus, kurių neįmanoma pasakoje pasakyti, neaprašyti tušinuku!
  Reikia pastebėti, kad merginos itin kovingos ir labai judrios. Su jais taip pat labai smagu.
  Ir tada krito pagrindiniai Kanados miestai: Kvebekas ir Torontas. Ir gyvenimas tapo geresnis, Fritzas ir linksmesnis ...
  Hitleris paskelbė, kad Amerika bus baigta!
  Sukūrus atominę bombą, JAV nepasisekė. Matyti, kad sėkmė šiuo atveju nuo Amerikos nusisuko Vermachto naudai. Tai kas? Yra ir kiti pergalės ir sėkmės pagrindai. Taigi nusiminti dar anksti.
  Tačiau Fritz su savo užsienio pulkais yra daug pranašesnis už JAV kaip kariai. Ir jie gali daug naikinti priešą.
  Štai Gerda, pavyzdžiui, pagavo juodaodį kovotoją. Ir jie jį taip kankino, versdami mylėtis, kad nuleido kanopas. Ir iš tikrųjų tai gana šaunu.
  Keturiasdešimt septintų metų rudenį Fritz įžengė į Jungtinių Valstijų teritoriją. Sovietų kariuomenė vis dar kovojo Kanadoje.
  Alenka IS-7 kovojo su visa šermanų ir peršingų brigada. Shermanai čia buvo Firefly klasės, su ilgavamzdžiu 76 mm patranka, kuri yra pavojinga IS-7 šaudant į šoną. Taigi merginos atsidūrė rimtoje padėtyje. IS-7, nepaisant visų nuopelnų, turi patranką su ribotu šoviniu ir ne per greitu šaudymu.
  Štai Alenka šovė plikomis kojos pirštais, smogė amerikietei ir cyptelėjo:
  - Mano karo kelyje!
  Anyuta paeiliui trenkė raudono spenelio pagalba, smogė šermanui ir sušuko:
  - Už SSRS pergalę!
  Alla taip pat trinktelėjo plikomis kojų pirštais. Jis pramušė amerikietišką automobilį ir sušuko:
  - Už komunizmo idėjas!
  Marija taip pat smogė braškiniu speneliu, sudaužė varžovą į gabalus ir sušnypštė:
  - Už didžiuosius Lenino rankraščius!
  O Matrena pasidavė nuogu kulnu, sutraiškydama šermano šarvus ir čiulbėdama išgirdo:
  - Mano šviesos riteriams!
  Tai penketukas, tai merginos - šaunesnio nerasite! Ir jie visi tokie jauni ir švieži. O merginos kvepia medumi. Nenuostabu, kad kariai su tokiu malonumu liežuviais laižo Veneros krūtinę. Ir jie vis dar laižo.
  Taip, IS-7 pasidavė atgal, kad nesuplyštų į šipulius. Štai kodėl tai yra tankas, visi tankai yra tankai.
  Galbūt, išskyrus piramidinę vokiečių...
  Tačiau dauguma šermanų buvo nužudyti, o likusieji traukiasi.
  Taip kirpdavo sovietinės merginos.
  O danguje Fritzą kulia Anastasija Vedmakova ir Alenka Sokolovskaja. Tas Pokryškinas šioms merginoms neprilygsta. O gražuolės kaunasi basos ir su bikiniu. O šaudant naudojami raudoni krūtų speneliai, kurie padidina šaudymo kovinį efektyvumą.
  Bet jis geriau supranta Albiną ir Alviną. Merginoms pavyko gauti šešis Riterio kryžiaus laipsnius. Aukščiausias šeštos klasės Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais jiems buvo įteiktas numušus po daugiau nei tūkstantį orlaivių.
  Štai merginos - merginos visoms merginoms...
  Tačiau tiek Anastasija Vedmakova, tiek Alenka Sokolovskaja surinko daugiau nei du šimtus orlaivių. Ir jie jau turėjo aštuonias SSRS herojaus žvaigždes.
  Anastasija nuogais kojų pirštais paspaudė lėktuvo ginklo šaudymo mygtuką ir cypdama numušė amerikietišką automobilį:
  - Turiu super mergaitę!
  Alenka Sokolovskaja raudonu krūtinės speneliu smogė priešui, numušė tris lėktuvus ir lojo:
  - O man dar šauniau!
  Tai merginos, tokios merginos!
  Ir sunaikinti Ameriką.
  Na, žinoma, Alvina ir Albina daro tai dar smagiau ir šaunu.
  Alvina fotografuodama naudoja raudonus spenelius ...
  Ir Albina braškių...
  Ir abi merginos labai mėgsta dirbti su liežuviu su nefritais, pulsuojančiais strypais. Jie turi tokią aistrą ir agresijos tikėjimą!
  Albina suspaudė nuogus kojų pirštus ir čiulbėjo:
  - Ir jie eina į jūrą, veržlios merginos!
  Alvina, atleista, patvirtino:
  - Šaunus elementas, žudantis elementas!
  O dabar vokiečiai, sovietai ir japonai įsiveržė giliau į Amerikos teritoriją.
  Japonai turi savo kovotojus: nindzių merginas. Labai drąsus ir kovingas.
  Štai mėlyna nindzių mergaitė plikomis pirštais paleidžia skutimosi peiliuką, nupjauna amerikiečiams galvas ir plečiasi:
  - Jie nepraeis!
  Ir malūną pjauna kardais.
  O geltona nindzių mergina laikys tikrą vėduoklę su kardais. Ir tada jis plikomis kojų pirštais svaidys nuodų adatas ir paleis jas žudydamas jankių kariuomenę, mušdamas priešininkus.
  Ir kaukti jam į viršų:
  - Visoje Japonijos šlovėje!
  O mergina raudonais plaukais, kaip laikys pasvirusi malūnėlis, ir pjauna priešus.
  Ir tada jis paims jį nuogais kojų pirštais ir trenks ant jų bei išblaškys jankus į skirtingas puses. Tai yra mūšio grožis.
  Ir riaumoti:
  - Mes nindzios!
  Ir tada mergina baltais nindzių plaukais surengs malūnsparnio priėmimą su kardais. Supjaustykite priešininkus, sutraiškykite juos. Ir nuo raudono spenelio trenkia žaibais, riaumodamas:
  - Už Japonijos pergalę!
  Na, tokiems vagims niekas neatsispiria! Štai merginos, visos merginos...
  Ir jie tokie agresyvūs.
  Tačiau čia mūšiai verda milžinišku intensyvumu. Ašies pajėgos juda iš šiaurės ir pietų, tiesiogine prasme suspausdamos Ameriką gigantiškomis žnyplėmis.
  Štai kadaise šlovingos šalies klipas pribloškia vaizduotę.
  Rudens pabaigoje "Fritz" jau buvo gana įsitraukę į Jungtinių Valstijų teritoriją.
  Čia Gerda kovoja "Tiger-4" tanke ir pakeliui prisimena savo buvusį,
  Taip pat labai šlovingi žygdarbiai.
  Gerda buvo šiek tiek pasruvusi krauju, bet buvo patenkinta. Tačiau nuotaiką sugadino baisus smarvė, sklindanti iš nupjauto guolio pilvo, ir baimė, kad atbėgs dar šimtas, jei ne daugiau, tokių pat būtybių.
  Tuo tarpu Charlotte paėmė savo atkakliam varžovui už galvos ir atliko mirtiną "dvigubo Nelsono" techniką, susukus būtybės kaklą. Ugningoji karė čia pasirodė esanti savotiškos motinos Teresės vaidmenyje - kalbant apie gailestingumą žiauriai sumuštam vaiduokliui. Išreikštas:
  - Aš geras, malonus, o mama maloni - kaip išmintinga pelėda!
  Gerda susirūpino:
  - Negi tu nesupranti?
  Šarlotė nustebo.
  - Ką turėčiau suprasti?
  "Ar negirdės dinozaurai arba žiurkių ir tarakonų hibridai? Gerda suspaudė lūpas.
  Šarlotė nusijuokė.
  "Nesitikėjau, kad tu būsi toks durnas! Taip, mes nužudysime jų mažiausiai tūkstantį!
  - Tau trenkė pagaliu į galvą!
  - Ne. Patikėk manimi, megagnomas mus girdi. - Tada mergina mikčiojo. "Jei Nykštukų sultonas jo nepriėmė, tai yra, nepakvietė į tarnybą, tada jis negalėjo nueiti per toli nuo mūsų.
  Gerda su labai silpnu pasitikėjimu paklausė:
  - O kiti nykštukai, elfai, annihobitai?
  Charlotte greitai su vyrišku negailestingumu užgesino paskutinę viltį:
  - Kiti gal ir girdi, bet ką jiems tai rūpi? Žino tik megagnomą Kiy-Dar.
  Gerda ėmė šluostyti krauju suteptą koją ant didžiulio vešlaus lapo. Lapas tik išoriškai atrodė minkštas, bet iš tikrųjų jis buvo dygliuotas. Basoji blondinė davė moralą:
  - Ne viskas auksas, kas blizga, bet viskas, kas smirda - visada pasirodo, kad yra šūdas! Pasaulyje tiek daug purvo, kad net žengus kelis žingsnius žeme neįmanoma patikėti kūrėjo tyrumu!
  Atsakydamas Ugnies velnias vėl sušnypštė su oru plastikiniame vamzdyje. Tada merginos ilgai klausėsi nakties. Bet megagnomas Kiy-Dar negirdėjo arba net negirdėjo. Ir aišku, kad kito nykštuko čia nebuvo.
  Gerda dainavo:
  - Jei draugas staiga pasirodė esąs ne draugas ir ne priešas, o nykštukas... Tai reiškia, kad mūsų laukia beprotnamis!
  Charlotte pertraukė savo draugą:
  - Na, ar nori, kad mus aptrauktų šmėklų legionas? Pirmyn kojomis ir greitai!
  Dar kartą jie tęsė alinantį bėgimą, nors abu kariai jau sirgo nuo nuovargio. Kartais Gerda pakeliui užmigdavo, mielomis trumpomis akimirkomis atrodydavo, kad jis guli, ilsisi (savotiškas miegas sapne - tiesiog neįtikėtinai šaunu!). Tačiau vizijos subyrėjo kaip molio luitas, nukritęs ant žemės - lengvai ir be pastangų, tik kūnas nervingai drebėjo. Ir tada viskas prasidėjo iš naujo, tarsi siūbuotų nematoma švytuoklė. Aplink buvo kažkokia pusiau tikrovė ir pusiau tikrovė, teko išpūsti vokus, kad jie, sunkūs, neužsimerktų. Merginų basos pėdos buvo žiauriai pradurtos, tačiau būtent šis baisus skausmas neleido visiškai užsimiršti ir prarasti realybės jausmą. Ir kraštovaizdis pamažu keitėsi... Pro tamsą aplinkui aiškiai matėsi aukštos sienos, pavargęs šviesiaplaukis karys buvo tarsi juodo akmens koridoriuje. Pasigirdo garsai, sunkus jo bėgimo aidas. O priekyje laukė dar kažkas baisaus ir nejudančio. Kažkas gyvo, tai, nors ir nematoma, merginų laukė, ir jos nubėgo ten. Žinoma, jie nenorėjo patekti į pragarą, bet vis tiek bėgo kaip tigro persekiotos avys. Net neaišku, kodėl jie pradėjo svajoti apie tokias šiukšles, galbūt dėl didelio fizinio krūvio paskutinėmis karo savaitėmis Afrikos dykumoje ir Azijos kalnuose ...
  Gerda sušnibždėjo:
  - Ir net rojus gali būti pragaras, kad tau nereikia ilgai plaukti į pragarą!
  Kažkas sugriebė merginos ranką. Sąmonė trūktelėjo atgal į karį. Ji staiga atsidūrė vietoje. Žemė švelniai pasviro į priekį. Ir pasigirdo silpnas vandens purslų. Gaiva ir drėgmė alsavo į išsekusį merginos veidą.
  Gerda sušuko:
  - Oho, tu gali bėgti net į dangų!
  - Viry! Šarlotė jausmingai atsiduso. - Vieta, kur laimi žuvę Didžiosios Vokietijos kariai. - Jos skambus kario balsas buvo kupinas tikro džiaugsmo.
  Gerda nepritarė tokiu optimizmu:
  "Labiau Viriaus priešakyje.
  Charlotte entuziastingai pasakė:
  - Kur laukas, ten ir laukas!
  Gerda prisiminė legendą, prisiminė, kaip pakeliui į Reichą-Sarayą jie kirto nedidelę sidabrinio vandens upę. Iš karališkojo žirgo aukščio perėjimas atrodė lengvas ir greitas smagus. Šviesiaplaukis karys netgi jautėsi sultonu ar sultonu, o tai, beje, dar geriau! Tačiau vienas dalykas yra sėdėti ant milžiniško elitinio žirgo, o kitas - keliauti savo deivės kojomis. Įdomu, kokia gili ir klastinga ši upė?
  Gerda gudriai, bet perkeltine prasme pastebėjo:
  - O priešakinis laukas yra mano!
  - Tu gali plaukti? Raudonplaukė mergina atsisuko į ją.
  Gerda gūžtelėjo pečiais.
  - Koks kvailas klausimas. Kur matėte elitinio SS bataliono atstovą, kuris nemokėjo plaukti.
  Šarlotė ryžtingai papurtė liepsnojančias garbanas.
  - Pamirškite SS elitą. Yra visiškai kitoks pasaulis ar net nesibaigianti visata su galybėmis pasaulių. Pas mus ne viskas taip, kaip buvo!
  "Ar galiu?" Gerda paklausė savęs, vėl žvelgdama į tuštumą kario viduje.
  Šarlotė sumurmėjo:
  - Na, greitai gimdyk! Laikas baigiasi!
  "Žinoma, aš turėčiau mokėti plaukti! - linksmai pasakė šviesiaplaukė karė, išvydusi abejonę švelniame ir kartu grėsmingame savo draugės veide.
  Albatroso dydžio drugelis mėlynai geltonais dėmėtais sparnais plazdėjo antenomis, patvirtindamas, kad blondinė nuoga kojoja sako tiesą.
  - Aš taip pat manau, ar beveik taip, - netvirtai atsakė Šarlotė. - Nors žinote patarlę: kalakutas pagalvojo ir įlipo į sriubą, varna negalvojo ir atsidūrė barškutyje! Bet kokiu atveju geriau, jei žinai kaip, nes aš negaliu tavęs ištraukti. Ir mes turime tik vieną kelią - į kitą pusę.
  Gerda stipriai sugniaužė kumščius.
  - Žinoma, šaunusis plaukė!
  Šarlotė perspėjo:
  - Galime turėti problemų su kardu!
  Įspūdingi kariai priėjo prie paties kranto krašto ir žengė į juodą nakties vandenį. Gerda pajuto vandens spaudimą - upelyje buvo nedidelė srovė. Apnuoginta šviesiaplaukė atsiklaupė ir godžiai prisigėrė, po to pabarstė juo pavargusį, dulkėtą veidą. Mieguistumas iš karto dingo. Vanduo buvo kietas ir švelnus, norėjau jame atsigulti ir atpalaiduoti skaudančius moters kūno raumenis...
  Gerda su entuziazmu pasakė:
  - O priekiniame lauke esančios minos nematomos!
  - Palauk minutę! - sušnibždėjo Šarlotė.
  Gerda nustebo:
  - Ir kas čia vėl per spąstai?
  Ugningasis karys nuramino:
  - Ne, bet... Manau, kad dar turime šansą!
  Ugnies karys vėl pabučiavo jos baltą plastiką kempinėmis. Ji klausėsi, atidžiai apsidairė.
  Gerda savo ruožtu atsipalaidavo ir atrodė, kad maitinasi dieviška vandens energija. Šarlotė jos paklausė:
  - Ir matai, man sunku šioje vietoje susikaupti.
  Apnuoginta šviesiaplaukė taip pat atsigręžė. Atrodė, kad tuoj bus šviesu. Tamsa nustojo būti juoda, nes visai neseniai jos nepraeinamumu atsirado netvirtos plyšelės - atrodė, dar truputį, ir nakties priedanga užgrius. Taigi, gaudynės prasidės labai greitai. Gerai, kad jie pasiekė upę. Gerda, suraukusi antakius, atidžiai įsižiūrėjo: ties jos kojomis aiškiai matėsi vanduo, vedęs vyrus iš proto, neaiškiai - srovės centre. Kita pusė beveik paskendo tamsoje.
  Sniego baltas karys pastebėjo:
  - Jei tik dabar vyriškos rankos glamonėtų mūsų išsekusius kūnus su nuo įtampos išnyrančiais gyslomis. Kaip mes tuo džiaugtumėmės? O kenčianti nekaltų merginų mėsa. Mano deivės Veneros krūtinė taip nori meilės ir laimės, ko trokšta bet kuri moteris!
  Šarlotė vėl paėmė pypkę. Šį kartą Gerdui atrodė, kad ore ar žemėje kažkas sudrebėjo atsakant. O ant pliko šviesiaplaukės kario kulno kažkas buvo nubrauktas spygliais ir kartu toks švelnus. Ji pareiškė:
  - Čia ji yra boa constrictor malonumas.
  - Ar tu girdėjai? Jaunas ugningas velnias susijaudinęs griebė jos ranką. - Megagnomo žingsniai! O sniego baltumo patelė kvepėjo? Kiy-Dar atsakė. Šarlotė pabučiavo draugei į ausį. - Patikėk, mūsų pergalė arti, Jis kažkur čia!
  Gerda pastebėjo:
  - Taip, arti... Kaip Mėnulis bugiui!
  Charlotte pradėjo stipriau pūsti į savo švilpuką, pagamintą iš elfų sukurto stebuklingo plastiko (bet technomagija!), tada prispaudė ausį prie žemės. Šį kartą abipusis žemės drebėjimas buvo daug labiau pastebimas.
  Gerda filosofiškai pastebėjo:
  - Yra toks ženklas, kad kuo ilgiau pradžioje nepasiseks, tuo sėkmingesnė bus pabaiga!
  - Taip... - Smaragdinės gražiausios merginos akys linksmai prisimerkė, - atėjo į skambutį! Key-Dar!
  Gerda priglaudė pirštą prie lūpų:
  - Taip, būk atsargus. Galbūt tai visai ne tas megagnomas, o gal visai kitos eilės būtybė!
  Jie sustingo, klausėsi. Žemės drebėjimas tapo vienodesnis, sunkesnis. Kažkur netoliese, tarp krūmų "salelių", kelią skindavo didžiulis personažas. Jis buvo tarsi milžiniškas džinas, klusniai ieškantis šeimininko, net jei jis buvo paskutinis bebarzdis jaunuolis...
  Charlotte pareiškė:
  - Tikriausiai net neįsivaizduojate visos megagnomų galios. Tai tokie galingi padarai, kad net pragaro ugnis atsitraukia prieš juos!
  Gerda iškart paprieštaravo:
  - Ne, kodėl aš neįsivaizduoju... Jei nykštukas yra stiprus padaras, tai megagnomas turėtų būti stipresnis. Juk patys žodžiai mega, tai milijoną kartų daugiau!
  Charlotte, būdama mergina į pasimatymą su pop žvaigžde, noriai sutiko:
  Taip, tu teisus, mano drauge! Lygiai milijone, tai yra visa nenugalima armija!
  Gerda nustebo:
  - Kodėl nepaskambinai jam anksčiau ir neleidai mūsų draugams numirti?
  Užuot atsakiusi, jaunas ir raudonplaukis velnias vėl pabučiavo jos švilpuką, o oras švelniai šnypšdamas išbėgo iš lenkto antgalio. Ir staiga Šarlotė sustingo iš pusės kvapo, jos smaragdinės akys suapvalėjo. Ugninis vilkas atsisėdo vandenyje, palietęs Gerdos ranką. Labai norėjau, turėjau jai atsakyti, kai staiga...
  Merginos basos pėdos staiga perdegė tokiu aštriu skausmu, kad jos iškart pašoko ir... pagaliau pabudo. Madeleine laikė klubą, prie kurio buvo prijungtas elektros laidas. Ant rožinės spalvos atsirado elektros iškrovos pūslė, net šiek tiek keratinizuota nuo bėgiojimo karštu smėliu ir aštriais kalnų akmenimis.
  SS kapitonas suriko:
  - Kelkis ir ruoškis apsivilkti uniformą! Negalite puikuotis vienu bikiniu prieš feldmaršalą! Žiūrėk, vaikeli, tau bus atlyginta, bet jei išmesi kvailumą, aš priversiu Conan ratą vieną dieną suktis ir tuo pačiu duosiu elektros šoką. - Madlena čia siaubingai nusišypsojo. - Nors ne, ne dieną, o visą savaitę, be atokvėpio minutės. Dar turime laiko.
  Merginos greitai pradėjo burtis... O kitame žemyne irgi vyko įdomūs renginiai, ir panašiai.
  Taip, ir dabar mūšis grįžta, o karė Gerda, naudodama nuogus kojų pirštus, pasiunčia mirtinos jėgos sviedinį. Sudužęs Pershingas sustojo.
  Čia šliaužia kažkas didesnio ir nerangesnio. Naujausia amerikietiška plėtra, savaeigis pistoletas, kurio pistoleto kalibras yra 155 mm ilgio ir 305 mm šarvų storis. Jis sveria šimtą dvidešimt tonų ir juda labai lėtai. Vos šliaužia...
  Gerda taikliu šūviu sutriuškino šermaną ir pažymėjo:
  - Eina į mūsų sielą!
  Šarlotė šaudė plikais pirštais, sudaužė priešą į suplyšusius metalo gabalus ir girgždėjo:
  - Už garbę ir Tėvynę!
  Christina su nerimu pastebėjo:
  - Ar galite įterpti jį į bombonešį?
  Magda užtikrintai pareiškė:
  - Palik tai man!
  O mergina atkakliais kojų pirštais nukreipė patranką į priešą ir daužė.
  O Amerikos monstras sustojo ir sprogo.
  Tai merginos iš Trečiojo Reicho - gerai padaryta!
  Atėjo žiema, o IS-7 juda per sniegą. Amerikoje vyksta kovos. Gražuolės iš SSRS įnirtingai kovoja.
  Alenka apnuogintais kojų pirštais šovė į Peršingą ir sutriuškino priešininką.
  Ir ji sušuko:
  - Šlovė rusų komunizmui!
  Anyuta taip pat pataikė su sviediniu. Ji pritaikė techniką nuogų kojų pirštų pagalba ir kuždėjo:
  - Sakyčiau Supermeno mergina!
  Alla taip pat paėmė ir iššovė ir pataikė į kitą Patton tanką. Ir taip šaunu.
  Kokios daržovės yra šis naujausias Patton bakas? Tai "Antsvoris", tik su galingesniu 810 arklio galių varikliu ir labiau pasvirusiais šarvais.
  Kokia įspūdinga mašina, kuri gali tapti T-34-85 problema. Tačiau IS-7 ją muša kaip iš toli. O sovietų tankas, gavęs sviedinį priekiniuose šarvuose, pasiunčia jį į rikošetą. Čia yra kovos mašina. O atsakydamas vienu siūbavimu nupučia amerikietį.
  Tada Marija šaudo, tiksliai pataiko į priešą. Jis perveria jį ir šaukia:
  - Mūsų kariuomenė stipri, ji saugo pasaulį!
  Ir jis taip pat naudoja plikus kojų pirštus.
  Ir tada Marusya bus pakliuvom. Ir sutrupinkite priešo šarvus į lustus. Su pagalba šiuo atveju plikas kulnas.
  Ir riaumoti:
  - Už naujas Stalino reformas!
  Ji tokia kovinga gražuolė, kuri nori įtikti visiems.
  Taip dirba komanda IS-7, o tai pykina velniop.
  Bet čia ateina merginos.
  Elizaveta kovoja su T-54. Ir elgiasi beviltiškai. Tokia agresyvi kalyte.
  O merginos turi labai gerą mašiną. Ir iš jo šaudo itin tiksliai.
  Pavyzdžiui, jie paėmė ir paspaudė "Superpershing" ir šaukia:
  - Mūsų šventasis komunizmas!
  Elžbieta nusitaikė į ginklą nuogais kojų pirštais. Lupanula prie taikinio ir sucypė:
  - Mano pergalė bus puiki!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Jekaterina trinktelėjo raudono spenelio pagalba ir sušuko:
  - Už mūsų puikias pergales!
  Ir kaip jis juokiasi iš plaučių.
  Ir Elena, padedama nuogų kojų pirštų, atsitrenks į priešą. Ji sulaužė galingus šarvus, suskaldė metalą ir sucypė:
  - Galingoji mūsų tauta!
  Ir riaumoja jo plaučiais...
  - Uras!
  Ir Eufrazija taip pat sumuša priešą, šį kartą braškiniu speneliu. Sutriuškink priešą ir plekšk:
  - Už komunizmo didybę visose galaktikos planetose!
  Tai šauniausios merginos pasaulyje. Ir nėra ko jų sustabdyti ar pažaboti.
  Jekaterina sucypia ir purto krūtinę:
  - Turiu super mergaitę!
  O jos speneliai aplieti rubinais... Kartą ji spyrė juos juodaodžiui į veidą ir privertė jį laižyti. Tada ji liežuviu nulaižė jo vyrišką tobulumą. Koks malonus skonis.
  Kaip gražu merginai - neaprašyti didesnio malonumo pasaulyje.
  Taip merginos sutriuškina priešą. Ir jie džiaugiasi savo šlovingomis pergalėmis ir didžiuliais pasiekimais.
  O Anastasija Vedmakova ir Alenka Sokolovskaya apskritai yra nuostabios merginos. Juose tiesiog kunkuliuoja aistros bangos ir geismo cunamis.
  Anastasija šaudo raudonu speneliu į priešą, atsitrenkia į jankų lėktuvą ir čiulpia į viršų:
  - Aš gražus supermenas!
  Alenka Sokolovskaja, toliau sutriuškindama priešą, pasitelkdama braškių spenelius ir riaumojimą:
  - Ir aš aukštesnė už viso pasaulio merginą!
  Tokios yra kovojančios moterys ir turiu pasakyti, kad jos pavogė dar keletą! Niekas negali jiems atsispirti.
  Net Amerika ... ir kiekviena jau uždirbo dešimt SSRS herojaus auksinių žvaigždžių ...
  Už tokį fenomenalų pasiekimą jie gavo specialų apdovanojimą: SSRS herojaus deimantinę žvaigždę. Tai savaime yra labai garbinga ir šaunu.
  Linksmų gražuolių!
  Geriausia, žinoma, dar ateis!
  Olegas Rybačenko Saudo Arabijoje atliko dar vieną operaciją.
  Carinė Nikolajaus II kariuomenė išplėtė Rusijos teritoriją. Kartu su Olegu dabar kovojo mergina Margarita Koršunova. Taip pat mutantas - karys, gavęs nemirtingumą.
  Na, o amžinieji vaikai pakluso visas šitas modžahedų gaujas. Ir juos nugalėjo - privertė prisiekti Rusijos carui.
  Tuo pačiu Olegas Rybačenko neprieštarauja parašyti gražų ir kiek kitokį merginų nuotykių tęsinį;
  Po naujųjų metų vokiečiai ir koalicija smarkiai pažengė į priekį visoje JAV. Amerikiečiai, susidūrę su technologiškai pažangesniu priešu, pralaimėjo.
  Kovo pabaigoje Vermachtas priartėjo prie Vašingtono ir pradėjo šturmuoti JAV sostinę.
  Kovos buvo nelygios ir buvo akivaizdu, kad merginos čia laimi... Ypač piramidinis tankas, Gerda gera, patinka jos kompozicijos.
  Gerda per Baltųjų rūmų apšaudymą, kai jos tankas nukentėjo nuo tiesioginės ugnies, užmigo ir svajojo taip ...
  Ji pamatė nacių sučiuptą partizanę Larą Mikheiko. Keturiolikos metų mergina atšauta nuo nacių. Du jos bendražygiai žuvo. O pati pasislėpė trobelėje.
  Močiutė norėjo ją pavadinti savo anūke, bet naciai ja netikėjo. Ir jie mane paėmė... Paieškos tuoj prasidės.
  Ir tada Lara pagriebė granatą, naciai krito. Mergina mintyse atsisveikino su šia šviesa ir išmetė... Tačiau granata nesprogo.
  Didvyriškai pabėgti nepavyko.
  Jie Larą pargriovė, porą kartų trenkė, po akimi pridėjo mėlynę. Bet jie stipriai nepataikė, matyt, bijojo suluošinti!
  Kai ji buvo atvežta į trobelę apklausai, Lara elgėsi įžūliai.
  Drąsiai pažvelgusi į SS pulkininko akis, ji pasakė:
  - Fricas greitai tave sunaikins! Išgirsk ginklų gaudesį, mirtis ateina iš Raudonosios armijos!
  Pulkininkas atsakė:
  - Drąsi mergina, tu susipažinsi su botagu!
  Lara drąsiai sušuko:
  Skausmas manęs negąsdina!
  Pulkininkas įsakė:
  - Išvesk šitą niekšą į lauką su plakatu: partizanau ir parodyk visą kaimą!
  Policininkas greitai pasakė:
  - Gatvėje snigo, o šerkšnas... Ar nereikėtų merginą išvesti basą, kad ji atvėsintų savo užsidegimą!
  SS pulkininkas pritardamas linktelėjo.
  - Teisingai! Tebūnie kaip basas per šalną, gal susiproti!
  Larai buvo nuplėštas paltas, taip pat ir megztinis. Liko tik viena medvilninė suknelė. Jie nusiavė šiurkščius batus ir juodas kojines. Mergina liko basa viena, lengva suknele.
  Ant kaklo jie pakabino lentelę su užrašu: "Aš - partizanas". Surišę jam rankas iš nugaros, išvedė į prieangį. Merginos basos pėdos jautėsi šaltos ir apsnigtos.
  Lara nusišypsojo. Ją tikrai gėdino mėlynė ant veido, kaip ji atrodė. O sniege gali vaikščioti basomis. Jos padai per vasarą tapo labai šiurkštūs dėl daugybės basų perėjimų. Batus ji avėdavo neseniai, o šaltį ir alkį iškęsti tenka jau ne pirmą kartą.
  Lara pati nuėjo ir toliau šypsojosi. Pūtė vėjas, pūtė vario raudonumo plaukus, o sniegas traškėjo po basomis kojomis.
  Mergina vaikščiojo tokiu žvilgsniu, tarsi princesė soste. Ir paliko elegantiškų, mažų pėdsakų, beveik vaikiškų pėdų.
  Žmonės žiūrėjo į ją su užuojauta.
  Viena iš močiučių kailiniais sumurmėjo:
  - Siaubas! Jie veda mergaitę basomis!
  Oras buvo saulėtas, o Laros sukietėję, suragėję padai beveik nepakentė nuo šalčio. Ji nuėjo prie savęs ir ištiesė dantis.
  Čia ji buvo apdeginta botago smūgiu. Mergina rėkė ir prikando lūpą.
  Ji dar porą kartų buvo smogta jėga. Lara sunkiai stovėjo ant kojų ir valios pastangomis sulaikė verksmą.
  Užsispyrusi mergina buvo išsiųsta į specialią trobelę, kurioje buvo kankinimo prietaisai.
  Čia jie pasodino ją ant stovo ir pradėjo deginti kulnus įkaitusia geležimi ...
  Ir du budeliai plakė Larą botagais. Iš pradžių mergina titaniškomis pastangomis sulaikė savo riksmus, bet kai ant plikų padų buvo uždėtos plačios geležies juostelės, raudonos nuo karščio, ji rėkė ir prarado sąmonę. Ji buvo atvežta...
  Siaubas...
  Gerda pabudo.... Po velnių, jūs turite apie tai svajoti, kai jie yra pergalės išvakarėse, jų tankas apšaudo Baltuosius rūmus.
  Ir tada išeina tokie bjaurūs dalykai...
  Gerda šovė į "Superšingą", išeinantį iš namų, pervėrė jį ir sušuko:
  - Ramybė, darbas ir meilė!
  Tada ji iškišo liežuvį.
  Šarlotė taip pat trenkė priešui, naudodama nuogus kojų pirštus ir sušuko:
  - Aš super mergina!
  Christina taip pat smogė, šnypšdama gyvate ir paspaudusi vairasvirtės mygtuką raudonu speneliu, smogdama per priešą:
  - Mes supermenai!
  O Magda trenks priešui, sutriuškins tanką, susprogdins kovinį komplektą ir išduos:
  - Duok akrobatiką!
  Tada jis mirkteli savo partneriams. Štai mergina - laikyk aukščiausios klasės šauliu.
  Moterys karės naikina jankus ir pelno balus... Albina ir Alvina jau surinko po du tūkstančius numuštų automobilių. Už tai jie gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantinę žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Taip merginos pasižymėjo tapusios super klasės asais. Ir niekas negalėjo jų sustabdyti ir nugalėti.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja bei Orlova gavo po naują apdovanojimą - aukščiausio laipsnio šlovės ordiną su deimantais, kuriuo labai džiaugėsi. Tai šaunios merginos.
  Ir karas eina į pabaigą... Amerikiečiai 1948 m. balandžio 20 d. kapituliuoja. Ir dar viena Antrojo pasaulinio karo istorija apsivertė aukštyn kojomis.
  Šį kartą tai atrodo kaip ilgos ramybės laikotarpis. SSRS atgavo Aliaską ir visi buvo laimingi. O Amerikos žemyno šalis padalino Japonija ir Trečiasis Reichas. Taip baigėsi laikinas pasaulio perskirstymas.
  Vokiečiai pavargo nuo karo.
  Hitleris trečiajame Reiche leido poligamiją - iki keturių žmonų kiekvienoje, ir įvedė drakoniškus mokesčius poroms, neturinčioms vaikų arba mažiau nei trijų. Tai buvo stiprus žingsnis skatinant gyventojų politiką.
  Be to, pats Hitleris turėjo daug vaikų, gautų dirbtinio apvaisinimo būdu. Ir tarp jų reikėjo pasirinkti sosto įpėdinį.
  Liūdesio nebuvo, Trečiasis Reichas kartu su Japonija virškino užkariautą.
  Tačiau 1953 metų kovo 5 dieną Stalinas mirė. Ir Berija atėjo į valdžią. Kodėl Berija? Realioje istorijoje jis taip pat turėjo gerų šansų į sostą, tačiau jam sutrukdė nelaimingas atsitikimas: sukilimas VDR, kurį numalšinant subrendo kontraplanas prieš Beriją. O čia VDR, žinoma, nėra.
  Be to, Hitleris taip pat norėjo, kad po Stalino valdytų gerai nuspėjama ir gerai žinoma Berija, kuri buvo germanofilė. O Stalinas, pablogėjus sveikatai, sudarė testamentą Berijos naudai.
  Taigi viskas buvo nuspręsta slaptosios ir ne tik slaptosios policijos vadovo naudai.
  Na, o Beria pasiūlė Hitleriui susidoroti su Japonija, kol ši neįgis branduolinių ginklų.
  Niekada nežinai, ką samurajus gali pagalvoti.
  Beria ir Hitleris susitarė dėl bendro karo su Japonija ir jos teritorijos padalijimo.
  1954 m. balandžio 20 d. prasidėjo bendras karas prieš didžiulę kolonijinę samurajų imperiją.
  Koks naujas istorijos puslapis verčiamas. Sovietų kariuomenė veržiasi į Japoniją.
  Ir vokiečiai taip pat... Čia vėl Gerda ir Šarlotė kaunasi piramidės formos tanke. Jie turi dvivietį automobilį, sveriantį penkiasdešimt tonų, ir kompaktišką 2500 arklio galių dujų turbininį variklį. Galite įsivaizduoti, koks greitas vokiškas automobilis. O šarvai ypatingi, su plastiko priemaiša. Ir labai stiprus nepralaidus iš visų pusių. Mažo 75 mm kalibro pistoletas, bet su labai dideliu sviedinių greičiu aukšto slėgio pistolete. Jis padidino šarvų pramušimą. O sviedinių atsargos ir ugnies greitis yra puikus. Laidumas didelis.
  Pats tankas tiesiog super... Taigi Gerda žino, ant ko kovoti.
  Sovietiniai automobiliai yra silpnesni. Pagrindinis bakas vis dar T-54, automobilis neblogas, palyginti pigus, bet viskuo gerokai nusileidžiantis vokiečiui. IS-7 vis tiek netapo masyviu. Jį pastebėjo IS-10, kuris gavo 122 mm pabūklą, bet su ilgesniu vamzdžiu ir gerais kaktos šarvais, su silpnesnėmis pusėmis. Bet visa tai telpa į penkiasdešimt trijų tonų svorį, o tai nėra blogai.
  Gerda šaudo į japoną savo tanku Panther-6, naudodama nuogus kojų pirštus ir spausdama vairasvirtės mygtukus, riaumodama:
  - Šlovė arijų brolijos idėjoms!
  Šarlotė spaudžia vairasvirtės mygtukus raudonu speneliu, septynių kulkosvaidžių eilute ir šaukia:
  - Mūsų laimė yra arijų svajonės komunizme!
  Ir mergina vėl juokiasi...
  Christina ir Magda kovoja ant kitos piramidės "Panther"-6.
  Christina nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir smogia priešui iš Japonijos ir riaumoja:
  - Pagarba mano vaikinui!
  Magda taip pat atidengia ugnį ir kurtinamai juokdamasi sako, spausdama vairasvirtės mygtuką rubino speneliu:
  - Šlovė mūsų jaunuoliams!
  Ir kaip jie juokiasi iš plaučių. Atvirai kalbant, tokios yra nuostabios merginos karo jaudulyje.
  Taip, atrodo, kad Japonijai atėjo teismo diena. Bet viskas vyksta pagal planą.
  Elžbieta ir jos įgula kaunasi tanku T-54, šiek tiek modernizuotame. Bet skirtumas nedidelis. Pistoletas tapo šiek tiek greitesnis, o sviedinys labiau pramuša šarvus. Tai yra skirtumas.
  O variklis tas pats dyzelinis 520 arklio galių... Japonai naudoja savos konstrukcijos bakus ir licencijuotus vokiškus. Automobiliai taip pat paprastai yra geri. Ypač Hirohito-3 mašina, sverianti penkiasdešimt aštuonias tonas, su 105 mm pistoletu, kurio vamzdžio ilgis yra 70 EL, pranašesnis už T-54 ginkluote ir nenusileidžiantis šarvais bei vairavimo charakteristikomis, išskyrus galios rezervą.
  Šis japonų tankas yra SSRS problema. Tačiau yra ir lengvesnių Tekančios saulės šalies automobilių.
  Su jais lengviau susitvarkyti.
  Elžbieta šaudo nuogais kojų pirštais ir pataiko į samurajų tankus. Ji tai daro labai sumaniai ir šaukia:
  - Šlovė mūsų laisvai Tėvynei!
  Jekaterina vėl šaudo, naudodama raudoną spenelį ir dauždama japonišką automobilį, šaukia:
  - Dieve duota Rusijai!
  Elena taip pat daužo priešą, plika kulnu daužo priešo tanką ir riaumoja:
  - Už komunizmo idėjų didybę!
  Eufrazija taip pat šaudo ir tai daro braškinio tamprios krūtinės spenelio pagalba ir cypia:
  - Šlovė aukštesniojo komunizmo pergalėms!
  Taigi jie mikliai perkelia savo tanką ir išvengia pralaimėjimo. Tanką Hirohito-3 taip pat galima priskirti prie sunkiųjų, tačiau jis yra gana masyvus. Sunku įveikti tokią mašiną.
  Ir štai jis eina pas merginas. Pistoletas yra didesnio kalibro ir didesnis už sviedinio snukio greitį. Japoniško bokšto kaktos šarvai yra net storesni nei sovietiniai 240 mm, o korpuso kakta taip pat storesnė viršutinėje 150 mm ir 120 mm apačioje. O japonų greitis dar didesnis, dujų turbininis variklis - 1500 arklio galių. Taip, šis bakas yra geriausias Japonijoje. Nejuokauk su juo.
  Tačiau Elizaveta raudono spenelio pagalba pasiunčia sviedinį tiesiai į galą ir japonų tankas sprogsta, nepataikęs į sovietinį automobilį.
  Jekaterina čiulbėjo ir pabučiavo draugę ant nuogo kulno:
  Tu protinga Lisa!
  Elžbieta nesutiko.
  - Aš tiesiog genijus!
  Ir kaip jis juokiasi iš plaučių. Štai mergina.
  Ir jie daug kaukia... Pavyzdžiui, Jekaterina prisimena keturiasdešimt vienerius metus, kaip tada ji nutekėjo. Batai sulūžo po poros dienų, teko trypti basomis. O miestietei iš įpročio skauda, jaučiasi kiekvienas guzas, kiekviena šakelė, kiekvienas guzas. Ir ji sumušė kojas į kraują, kai kiekvienas žingsnis sprogsta iš skausmo.
  Ji niekada nemanė, kad vaikščiojimas basomis gali būti toks skausmingas. Nieko keisto, kad Hugo simpatizavo basai merginai Closet. Jei net vasarą tokios mergaitiškos kojos, tai kokia žiema.
  Tačiau Kotryna greitai priprato, jaunas organizmas greitai prisitaiko, sužeistas padas apaugęs nuospaudomis, pabarstęs. O vaikščioti basomis buvo malonu. Jekaterina net neapavė batų, kol neužklupo šaltis. Tačiau tada susiformavo jų ketvertas ir Eufrasinija išmokė juos raganų meno. O raganos dažnai basos bėgioja po sniegą, kad pratęstų jaunystę. O trumpai tariant, merginos buvo įvaldžiusios slaptas žinias, atrodė dvidešimties metų, basos ir su bikiniu nesušaldavo šaltyje. Čia yra gražuolės. O vėsesnių nėra, išskyrus, žinoma, Alenką. Ji kovojo su IS-10 modifikacija su prailginta statine. Tankas seriale pasirodė visai neseniai. Ir vis dar retai. IS-7 niekada nebuvo įtrauktas į didelę seriją. Matyt, dėl didelių sąnaudų ir gamybos sunkumų.
  Taigi Alenkos įgula naikina šiuos japonus ir dainuoja sau dainas.
  Skrisk kaip ugnis mėlynos naktys
  Esame darbininkų vaikai pionieriai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas visada būkite pasiruošę!
  Kai merginos imasi verslo, joms negali atsispirti. Tai iš tikrųjų yra tobulas karo kūrinys.
  Kovos vyksta gerai, o Japonija pralaimi.
  Čia sovietų kariuomenė gegužės mėnesį užėmė Pietų Sachaliną. Ir jie elgėsi labai atsargiai.
  Tačiau sovietinių merginų batalionai demonstruoja nuostabią kovos klasę.
  Žinoma, iš jų rūšių ginklų buvo pradėtas naudoti AK. Blogesnis nei vokiškas, bet paprastas ir patikimas. Ir pjauna priešininkus, nors taikymas į atstumą yra žemesnis nei vokiečių puolimo karabino.
  Sovietinės japonų kalinių merginos bučiuoja nuogas, dulkėtas kojas, laižo nuogus kulnus. Tokia jų taktika.
  Kovojantys kariai, aukščiausios klasės.
  1954 m. vasarą vokiečiai iš esmės išvalė Ameriką nuo japonų kariuomenės.
  Ypač gražiai kovėsi basų merginų batalionas, vadovaujamas Margaret. Merginą išblaškė samurajus, o pagautas jaunuolis buvo priverstas bučiuoti jam kulnus ir laižyti Veneros krūtinę.
  Gerda ir jos komanda "Panthers-6" padarė gerą darbą ir išsiuntė daug japonų į pragarą, o kai kuriuos - į dangų.
  Keturios nindzių merginos kovėsi su sovietų kariuomene, besiveržiančia Mandžiūrijoje.
  Mergaitė nindzė mėlynais plaukais įsilaužė kardais ir paleido vėjo malūną, kapodama sovietų kareivius. Tada ji pirštais metė žirnį su sprogmenimis, apversdama sovietinį tanką T-54 ir lojo:
  - Šauniausia šalis - Japonija!
  Nindzių mergina geltonais plaukais taip pat smogs į priešą ašmenimis ir duos bumerangą nuogu kulnu, šaukdama:
  - Už mūsų samurajų pergales!
  Raudonplaukė nindzių mergina be jokių problemų atliks agresyvų patefoną su kardais, nukirsdama sovietų karius. Tada jos nuogi kojų pirštai paleis bombą. SSRS tankas bus suplėšytas, o karys girgždės:
  - Vardan komunizmo idėjų!
  Baltaplaukė nindzių mergina ėmė ir rėžė priešininkus, tarsi ventiliatorių paleisdama per lauką vėl nukirsdama rusų kareivius, o plikais pirštais tarsi paleisdama mirtiną, kuris į gabalus suplėšys ištisus sovietų tankus.
  Ir riaumoti:
  - Už šalies didybę!
  Merginos mėgsta žudyti, o dar labiau - prievartauti kalinius. Taip, kad vyrai prarado sąmonę nuo per didelio krūvio. Ir štai kaip nindzių mergaitėms tai patinka. Šokinėja ant pririštų vyrų ir tuo pačiu plakant juos botagais.
  Tačiau, nepaisant japonų didvyriškumo, jie pralaimi geresnei ir pažangesnei technologijai.
  Ypač superklasės padangėje asos Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja, kurios japones traiško kaip vėjo malūnus.
  Anastasija apnuogintais kojų pirštais vienu sprogimu nupjauna šešis japoniškus lėktuvus ir girgžda:
  - Šlovė komunizmo idėjoms Rusijoje!
  Akulina, spausdama mygtuką raudonu speneliu, iš karto nukirto septynis japonų lėktuvus ir riaumojo:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  Kariai atkeršija Japonijai už ankstesnes nuoskaudas. O ypač už pralaimėjimą caro Nikolajaus II laikų kare. Ne, jie niekada nepamirš, ir kartos neatleis.
  Anastasija, spausdama rubino spenelį, dar kartą sprogo, numušdama japonų lėktuvus ir riaumodama:
  - Šlovė komunizmo erai Berija!
  Akulina nuogais pirštais spaudė kojas, smogė samurajų lėktuvams ir kuždėjo:
  - Už puikias pergales!
  O Albina ir Alvina kaupia rekordines sąskaitas. Už tris tūkstančius numuštų lėktuvų jie buvo apdovanoti ordinu: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantine žvaigžde ir auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Albina, raudono spenelio pagalba, davė posūkį. Ji iš karto nukirto keliolika japonų lėktuvų ir sušuko:
  - Už mano krūtinę!
  Ir ji įsivaizdavo save juodo kario glėbyje.
  Alvina spyrė nuogais kojų pirštais, nugriovė keliolika japonų lėktuvų ir cypė:
  - Už puikias pergales!
  Vokiečių merginos labai kovingos ir gražios. Juodaodžiai vaikinai labai mėgsta, o jų liežuviai visada pasiruošę nušlifuoti juodmedžio vyrų tobulumą.
  Albina nuogų kojų pirštų pagalba vėl pataikė į samurajų ir numušė jų lėktuvus.
  Ir ji sušuko:
  - Aš esu Supermenas!
  Alvina paspaudė braškinį spenelį, nupjovė masę japoniškų lėktuvų ir cypė:
  - Aš esu kosminis viksvas!
  Mergina labai kovinga ir aktyvi savo hiperseksualumu.
  Tikri arijai - tiesiog super! Ir apskritai tokios aukščiausios klasės gražuolės!
  Vokiečių ir sovietų kariuomenė, nugalėjusi priešą, veržiasi per Kiniją.
  Per Singapūro šturmą pasižymėjo desantininkų divizijos naikintuvai ir basų merginų dalinys "Barracuda". Merginos, pliaukštelėjusios kulnais per pliaupiančio tropinio lietaus balas, įsiveržė į japonų įtvirtintas pozicijas ir jas pervėrė durtuvais.
  Tokios yra kovojančios gražuolės.
  Japonija pašiurpo nuo gniuždančių tokios agresyvios komandos smūgių.
  1954 metų rudenį didžiąją Kinijos dalį perėmė ašies valstybės. O Tekančios saulės šalyje padėtis tapo daug sudėtingesnė.
  Hitleris pastebėjo:
  - Du paukščiai viename guolyje negali susitvarkyti!
  O kariai Albina ir Alvina numušė ketvirtą tūkstantį lėktuvų. Japonija gamino pigius, bet nekokybiškus lėktuvus labai dideliais kiekiais, todėl buvo labai patogu rinkti sąskaitas.
  Albina nuogais kojų pirštais nukirto kitą samurajų ir sucypė:
  - Tai mūsų gražus pasaulis!
  Alvina raudono spenelio pagalba numušė keliolika japoniškų automobilių ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovė komunizmo erai visoje visatoje!
  Albina, taip pat naudodama braškių spenelį ir numušusi samurajų, nustebo ir sušuko:
  Ar tu kalbi apie komunizmą?
  Alvina, naudodama nuogus kojų pirštus ir nukirsdama keliolika japonų lėktuvų, pranešė:
  - Naujoji arijų tvarka yra komunizmas!
  Merginos juokėsi... Už ketvirtą tūkstantį lėktuvų buvo apdovanotos Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Deimantine žvaigžde su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Kad net labai aukštas apdovanojimas yra gražuolių rekordas.
  Tai merginos, į kurias reikia žiūrėti...
  Tačiau Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja nėra prastesnės ir viršijo penkių šimtų numuštų lėktuvų balą.
  Ir jie gavo naujus apdovanojimus, kurie buvo labai aukšti, ir jie surinko sau visą žvaigždžių kolekciją.
  Anastasija basomis kojomis taikosi į ginklą ir numuša priešą, sukirsdama priešą ir cypia:
  - Už komunizmą visoje planetoje!
  Akulina, nukirsdama priešą paspausdama raudoną spenelį, agresyviai rėkia:
  Net vaikai mus pažįsta!
  Žiemą Japonija prarado beveik visas savo kolonijas, o kovos persikėlė į patį didmiestį.
  Atėjo 1955 metai, kai mūšiai audringi ir nemato nei pabaigos, nei krašto.
  Japonija lėtai, bet užtikrintai pasiduoda. Ir pamažu pralaimi karą.
  Tačiau samurajus beviltiškai ir sunkiai kovoja.
  Alyonka ir jos įgula persikėlė į eksperimentinį tanką IS-11. Ši mašina turi 130 mm pistoletą ir turi tvirtus vikšrus apačioje.
  Alenka šaudo nuogais kojų pirštais, perveria priešą ir riaumoja:
  - Šlovė komunizmui su plikomis merginų kulnais!
  Anyuta taip pat šaudė raudono spenelio pagalba, devynis iš jų paspausdama kulkosvaidžių gaidukus ir sušuko:
  - Mes, merginos, esame labai šaunios!
  Alla taip pat smogė nuogais kojų pirštais, sutraiškydama priešą ir riaumojo:
  - Na, nuo varžto!
  Marija pakliuvo, su plika kulno pagalba. Ji pervėrė priešą kiaurai ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naujus pasiekimus!
  Marusya smogė braškių speneliu, mirtinai trenkdama priešams ir čirškdama:
  - Už didįjį komunizmą!
  Alenka vėl šovė ir riaumojo:
  - Kad kolūkio prezidentas ir čigonų diktatorius Saška mirtų!
  Ir pliaukštelėti basa koja į šarvus.
  Taip merginos išsiskyrė, tiesiog super. Paprastai jie yra nuostabūs kariai.
  Čia jie dainuoja vieningai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio...
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Elizaveta irgi kaunasi su savo tanku T-54, tokia kovinga mergina-ragana.
  O gražuoles basomis kojomis numuša japoniški automobiliai.
  Elžbieta raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką ir čiulbėjo:
  - Šlovė sovietinio komunizmo idėjoms!
  Ir kaip juoksis ši gražuolė! Ir spindi perliniais dantimis.
  Jekaterina jį paėmė, taip pat nušovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Elena pliaukštelėjo varžovei rubino speneliu, apnuogindama dantis, šaukdama:
  - Ir raudona mūsų Tėvynės vėliava,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  Efrazija trinktelėjo nuogu kulnu ir sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei, mūsų laisvei,
  Tautų draugystė, palaikymas amžinai!
  Ir visos merginos, apsinuoginusios pirštais, vieningai dainavo:
  - Įstatymo galia, žmonių valia,
  Juk už paprasto žmogaus vienybę!
  Turiu pasakyti, kad kariai pasižymi neįtikėtina kovine agresija.
  O štai Gerda kovoja...
  Jos "Pantera"-6 yra tarsi supertankas, susmulkinantis samurajų pozicijas.
  Gerda šaudo raudonu speneliu, spausdama vairasvirtės mygtuką ir riaumoja:
  - Arijų pasauliui!
  Šarlotė taip pat pliaukštelės plikomis kojų pirštais, suplėšys japonų masę ir plušės:
  - Už didžiąsias sienas!
  Christina ir Magda taip pat kovoja. Merginos be galo kovingos, ir labai gražios, beveik nuogos su bikiniais.
  Christina iššovė rubino speneliu, sudaužė japonų tanką Hirohito-4 ir sušuko:
  - Šlovė mano šaliai!
  Magda taip pat spyrė nuogais kojų pirštais, daužė samurajų haubicą ir šaukė:
  - Šlovė už didelius pasiekimus!
  Šios merginos yra aukščiausios klasės!
  Tokijas krito kovo pabaigoje. O 1955 metų balandžio 20 dieną Japonija kapituliavo ir taip baigė didįjį karą.
  Mergina Albina ir Alvina viršijo penkis tūkstančius numuštų lėktuvų. Ir už tai gavo specialų apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją deimantinę žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, deimantinius kardus.
  Karas dar nesibaigė. Ji tik kurį laiką slapstėsi. Tačiau Hitleris užkariavo beveik visą pasaulį.
  Beria kartu su Port Arturu atsiėmė Pietų Sachaliną, Kurilų kalnagūbrį ir Mandžiūriją.
  SSRS tapo stipria šalimi, kuri laižė savo žaizdas. Kurį laiką nacistinė Vokietija užkariavo kitas šalis, slopindama jų nereikšmingą pasipriešinimą.
  Karas tęsėsi dėl sunaikinimo ir pasaulio viešpatavimo. Tačiau užvirė dar viena pasaulinė konfrontacija.
  Tuo tarpu virš SSRS kaupėsi debesys. O 1959 m., savo septyniasdešimtojo gimtadienio dieną, Adolfas Hitleris nusprendė pulti Sovietų Rusiją, kur viešpatavo Berija. Fiurerio pusėje buvo beveik visas pasaulis.
  Tačiau SSRS tapo stipria pramonine galia. Taigi aš radau dalgį ant akmens.
  Abi šalys turėjo branduolinį ginklą, tačiau Gerda ir Albina sugebėjo sukurti generatorių, kuriame radiacija apimtų visą Žemės planetą, todėl tokio naikinimo panaudojimas tapo neįmanomas.
  Ir Hitleris nusprendė užgrobti paskutinę suverenią valdžią pasaulyje. Vakaruose siena ėjo palei Dnieprą, paskui Baltarusiją ir Baltijos šalis valdant vokiečiams. Naciai sugebėjo išlaikyti Krymą už savęs. Nebent SSRS išsinuomojo bazę Juodosios jūros laivynui Sevastopolyje.
  Be likusios teritorijos, Rusija buvo Kinijos dalis - Mandžiūrija. Taigi SSRS, kurioje buvo vykdoma itin aktyvi gimstamumo skatinimo politika ir įteisinta daugpatystė komunistinio, ateistinio režimo, gyventojų skaičius, nepaisant teritorinių praradimų, jau viršijo prieškarinius 1941 m. trimis procentais.
  Beria uždraudė abortus ir kontraceptikus. Ir įvedė laukinius mokesčius šeimoms, turinčioms mažiau nei keturis vaikus.
  Pagal planą ir lazdos metodus SSRS sparčiai vystėsi, didėjo jos karinė galia.
  Hitleris, jausdamas galimą grėsmę, baigęs telkti pasaulį į vieną Trečiąjį Reichą, nusprendė pradėti savo paskutinį karą šioje planetoje.
  Kas yra paskutinis karas? Žemėje nėra ko daugiau užkariauti. Prieš metus vokiečiai išskrido į Mėnulį, atvira erdvės plėtimosi era. Bet ar Hitleris išgyvens Žvaigždžių karų laikotarpį ir galaktikų užkariavimą? Nepaisant sveikos gyvensenos, vegetariškos mitybos, reguliarių mankštų ir fizinio aktyvumo, buvo aišku, kad fiureris sensta. Ant galvos vis labiau prasiveržia plikas dėmė, žili plaukai, pavargsta žvilgsnis. Nors fiureris bando pralinksminti.
  Kad ir kaip būtų, turėtumėte atlikti paskutinę misiją ir užkariauti SSRS. Taigi, net jei fiureris miršta, jis turi apie tūkstantį sūnų, gautų natūralaus apvaisinimo būdu. Ir vienas iš jų bus pripažintas geriausiu, pajėgiausiu ir užims didžiausio diktatoriaus sostą Žemės planetos istorijoje.
  Bet kokiu atveju delsimas yra per daug rizikingas, ir nors branduoliniai ginklai neveikia, Hitleris vien pirmajame ešelone metė į SSRS daugiau nei penkiasdešimt milijonų karių. Daug tankų, lėktuvų ir skraidančių diskų. Ir tai yra didžiulė galia.
  SSRS toliau modernizavo ginklus. T-64 tankas pasirodė sunkesnis ir su galingu 125 mm pistoletu, galinčiu prasiskverbti su plunksnų sviediniais ir piramidinėmis vokiečių transporto priemonėmis. Tiesa, T-64 tik pradėtas gaminti. Pagrindinis tankas vis dar buvo T-54, nepakankamai stiprus prieš vokiškus modelius. Tai taip pat viena iš priežasčių, kodėl Hitleris skubėjo su agresija prieš Rusiją.
  IS-11 neprigijo... IS-12 buvo sukurtas mašina su 203 mm patranka, bet pasirodė per brangus, sunkus ir didelis. IS-15 buvo kompromisas dėl 152 mm ilgo vamzdžio pistoleto. Ši mašina priminė padidintą T-64 ir taip pat buvo tik pradėta gaminti.
  Pagrindinis vokiečių tankas "Panther-6" buvo piramidės formos ir buvo šiek tiek patobulintas į "Panther-7", padidinant pistoleto kalibrą iki 88 mm, kad būtų padaryta daugiau sunaikinimo. Ir variklis, sumontavęs galingesnį 3000 arklio galių, suteikiantis didžiulį greitį ir manevringumą išlaikant penkiasdešimties tonų svorį ir pagerinantis šarvų kokybę.
  Netgi naujausias sovietinis T-64 važiavimo charakteristikomis ir šonų bei kaktos apsauga buvo pastebimai prastesnis už vokietį. Tačiau T-64 bent jau galėjo prasiskverbti į vokietį, nors ir iš nedidelio atstumo.
  Danguje vokiečiai taip pat buvo stipresni ir mašinų kiekis bei kokybė. Ir jiems nepavyko sukurti savo diskotekų SSRS. O vokiečiai į Belontsi diskus įrengė šilumos spindulius - pavyzdžiui, lazerius, ir galėjo atlikti efektyvesnį apšaudymą.
  O tarp nacių diskotekos skrisdavo dešimties garsų greičiu. Ir iš tikrųjų tai didžiulis. Tokia yra stipri Trečiojo Reicho kariuomenė.
  Ir jie turi požemines cisternas. Ir daug kitų šaunių dalykų. Trumpai tariant, Beria praktiškai neturi jokių šansų.
  Tačiau sovietų kariuomenė turi milžinišką gynybinę galią. O invazija prasidėjo oro puolimu. Jėgos nelygios, o vokiečiai triuškina sovietų miestus. Dešimt tūkstančių persikelia per Rusiją ir užima Smolenską.
  Nataša priėmė sprendimą:
  - Reikia priversti Hitlerį ir jo gaują išvežti kariuomenę iš SSRS, o paleisti į nelaisvę vaikus!
  Žaisminga Zoja sutiko su tuo:
  - Žinoma, kad privalai! Ir išgelbėk savo protėvius nuo fašizmo!
  Augustinas, trypdamas basomis kojomis, pastebėjo:
  Mes tai padarysime be jokių abejonių!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Tam turime visas priemones!
  Netrukus pasakyta, ir keturios karės puola fašistų minias.
  Dievo Rusijos šimtmečio kariai ir raganos mutantai vėl kovojo su dvidešimtojo dešimtmečio naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Žinoma, keturios merginos labai gerai įvertino Vermachto tankų ir lėktuvų sunaikinimą. Nuo pat pradžių jie traiško rankomis ir kojomis, apimdami jėgos lauko. Bet...
  Lyg iš po žemių pasirodė Olegas Rybačenko ir jauniausia Natašos dukra Margarita Koršunova.
  Jie griebė šviesos kardus ir įkrovė nanobotus. Jie užsimojo sunaikinti nekenčiamus fašistus. Taigi ketvertas virto šešiese.
  Nataša Koršunova, plėšdama plikomis, iškaltomis kojomis, pastebėjo:
  - Štai taip? Na, koks mūsų likimas, kitaip mes jo neįveiksime!
  Agresyvi auksaplaukė Zoja, toliau triuškindama vokiečius, logiškai pažymėjo:
  - Padarykime tai greičiau! Išsaugokime SSRS!
  Olegas Rybačenko, basas berniukas, ne vyresnis nei dvylikos metų, riaumojo nacius kardais - tiek pėstininkų, tiek tankų:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus diskas, kuris vienu metu nukirto tris fašistinius lėktuvus!
  Margarita Koršunova, putojanti nuogais kulnais, triuškindama priešininkus, tiek tankus, tiek pėstininkus, apnuogino dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša Koršunova taip pat žmogžudiškai išskleidė nuogus kojų pirštus ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos šviesos kardai praėjo per nacių malūną. Tada sprogdintojai daužė tankus, nukirsdami smūgius. Lėktuvai taip pat gavo.
  Rudaplaukis Augustinas, rėždamasis per priešus, sušuko:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Šauni Zoja, naikindama baltus, rudus kareivius ir tankus lėktuvais, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir tankai ir baltieji naikintuvai krenta, ir uodegos dega nuo lėktuvų.
  Svetlana Snieguolė pjauna malūnininką, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas, numuša priešo lėktuvus ir cypia:
  - Motinai Rusijai bus žmonių kosminė imperija, laimėk!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  O judėdamas visiems pjauna galvas ir snukučius, o kartu ir tankų bokštus.
  Terminatorė Margarita taip pat naikina priešininkus ir lėktuvus bei tankus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  O štai Nataša Koršunova puolime. Jis naikina sau nacius kartu su tankais, lėktuvais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina, griaunanti tankus.
  Zoja Angelskaja puolime. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustinas, lazeriniais kardais naikindamas nacius ir naikindamas ruduosius kareivius kartu su tankais, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip paleisti į priešą, ką nors, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai! Dvidešimt antrasis amžius!
  Svetlana Snieguolė puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę naikintuvų kartu su tankais ir lėktuvais ir šaukia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais mėtė adatas, numušdamas tankus ir lėktuvus, gurgždėjo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Kieta mergina Margarita Koršunova eina į puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita agresyviai cypteli:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Natasha Koršunova taip pat labai šauni puolime.
  Ir basomis kojomis meta, ir iš šiaudų spjauna, tankus ir lėktuvus numuša.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja Angelskaja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  Ir rudieji kariai krinta ir krinta kartu su tankais ir lėktuvais.
  Zoya mergina rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai mirusi vieta su tankais ir lėktuvais.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę prasiskverbia tornadas - krenta lėktuvai ir tankai.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustina, būdama laukinėje svajonių ekstazėje, siunčia pulsarą nuogu kulnu ir riaumoja:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų, kurios numuša lėktuvus ir perveria tankų šarvus.
  Svetlana Snieguolė mūšyje. Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana Snieguolė dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio. Ir dar daugiau sudužusių tankų ir lėktuvų.
  Olegas Rybachenko puolime, viskas įsibėgėja. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita - audringa moksleivė ir visiška savo veiklos terminatorė. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Čia Nataša Koršunova paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu kartu su tankais ir lėktuvais.
  Natasha Korshunova yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoja Angelskaja puolime. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Ji jau lėktuvais sudaužė ne vieną šimtą nacių ir daugybę tankų. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustina, žaisdama spaudos raumenimis ir purtydama krūtinę raudonais speneliais, dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana Snieguolė taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O į griovį ir pakelėse jau buvo nukritę masė rudųjų naikintuvų, kartu su sugedusiais tankais ir lėktuvais.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Karatė vaikas Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų, krūva sugedusių automobilių su lėktuvais.
  Berniukas išradėjas prisimena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Vaikų žudikas Olegas Rybačenko cypia:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. Ir kiek žuvo nacių. Ir daugiausiai didžiausių žuvo rudieji naikintuvai, kartu su tankais ir lėktuvais.
  Basakojė mergina Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo. O su jais tankai ir lėktuvai.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša Koršunova yra valdžia. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau nužudyta kartu su tankais ir lėktuvais.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša Koršunova šaukia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą! Neimk nė rublio!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoja Angelskaja juda ir nukirto daugybę rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius arba numuša lėktuvą su tanku. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana Snieguolė juda. Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. O paskui spjauna iš šiaudelio - numušinėja lėktuvus. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jam jau nemažai metų, visi su Nataša ir kompanija į nuotykius, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos. Ir lėktuvai, ir tankai.
  Nuogais apvaliais kulnais putojanti Margarita Koršunova su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus bei lėktuvus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša Koršunova mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta, ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoya Angelskaya laukiniame judėjime. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Jis prasiveržia pro priešininkus kartu su tankais ir lėktuvais kaip riaumojimas:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  O dabar jos kardai veikia ir pjausto mėsą bei metalą orlaivio duraliuminiu.
  Svetlana Snieguolė taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Basas gražus, raumeningas berniukas Olegas vėl šimtas nacių, nešantis meteorą, garsiai nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalus orlaivių masę danguje.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Basoji mergina Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir jis kerta dideles proskynas, tarp tankų ir lėktuvų.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Natasha Koršunova puolime dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša Koršunova paėmė ir dainavo:
  - Mano spyris basa apakina!
  Bėgimas vietoje yra įprastas susitaikymas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė riedėjo atgal, degė tankai, liepsnojo lėktuvai.
  Ji - kovinga gražuolė. Jis įveikia sau tokią rudą armadą.
  Zoja Angelskaja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja Angelskaja paėmė jį, papurtė raudonus pilnų krūtų spenelius ir sucypė:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša Koršunova su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Basas Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas! Su ja ji kovojo su natūralia šviesa, be dažų.
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Terminatorius Olegas Rybačenko sumurmėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita Koršunova, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais paleis mirtinus, numušančius lėktuvus.
  Nataša Koršunova mūšyje nėra prastesnė už savo priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti. O naciams sunku: krenta lėktuvai ir tankai.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana Snieguolė, naikindama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja Angelskaja cyptelėjo, basomis kojomis mėtydama adatas, o įdegusiomis kojomis mušdama tankus ir lėktuvus:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša Koršunova, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybačenko, beveik nuogas, gražus, raumeningas berniukas, vienas vilkintis šortais, mūšyje atrodo labai stilingai.
  Gražuolė Margarita apnuogintais kojų pirštais metė kojas, gabalėlį antimedžiagos ir dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip malūnsparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Terminatorius Olegas, pjaustydamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Natasha Korshunova dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya Angelskaya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Basa ir ugninga Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana Snieguolė, nuogu kulnu mėtydama hiperplazmos kamuoliuką, lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Mėsa suplėšyta, tankų bokštai ir lėktuvų uodegos nugriauti.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša Koršunova išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko, gražus, raumeningas berniukas su šortais, gurguliavo:
  - O, anksti, suteikia ragams apsaugą!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša Koršunova sukirto nacius ir sušuko:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Terminatorius berniukas nuogu, apvaliu, vaikišku kulnu, pasiduodantis pulsarui ir naikinantis nacius, prieštaravo:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Natasha Korshunova sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, lėktuvais susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Svetlana Snieguolė vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus ir orlaivių uodegas.
  Zoya Angelskaya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Saugokis, bus gerai,
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje. Ir kaip dega tankai ir dega lėktuvai.
  Bet basa mergina su tunika Margarita Koršunova, kaip ji kovoja. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Nataša Koršunova griežtai pastebėjo, kai iš jos basos pėdos skrido metalo purslai, išlydę tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Šaunus berniukas Olegas Rybačenko mūšyje ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita Koršunova, sutriuškindama rudąją armiją ir perskirdama tankus bei lėktuvų uodegas, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša Koršunova paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja Angelskaja suskaldė nacius, cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims ir basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša Koršunova paėmė jį ir išleido, smogdama žaibą iš raudono spenelio ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja Angelskaja, taip pat lėktuvais naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Rudaplaukis Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana Snieguolė labai įniršo puolime, ypač numušdama tankus ir lėktuvus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Raumeningas, reljefinis vaikas su šortais Olegas Rybačenko, švilpuku numušantis varnas, cypia:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas Rybachenko riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Nuostabioji Margarita judesyje. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Nuogais kulnais putojanti Margarita Koršunova linksmai dainavo:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša Koršunova mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk! Ir diktatoriaus pabaiga!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya Angelskaya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O raudonplaukė, putojanti nuogais kulnais ir rubininiais Augustino krūtų speneliais, riaumojo atsakydama:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas, gniuždydamas oponentus, sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana Snieguolė, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Raudonplaukis Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir iš jos nuogų, iškaltų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dabartis! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Ir tada mergina, tarsi iš raudono spenelio, trenkia žaibu.
  Siųsdamas mirties dovanas nuogais kulnais, Olegas Rybačenko atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša Koršunova, naikindama ruduosius karius, kartu su tankais ir lėktuvais, girgždėjo:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Basas, gražus, berniukas su šortais Olegas Rybačenko, kapojantis priešininkus, išdavė:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, kovojanti metalą traiškanti mergina, apdainavo rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, nukirsdama:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais ...
  Čia Hitleris ir jo komanda krito ant kelių prieš mergaites ir vaikus.
  Nataša Koršunova visų pirma privertė nacių numerį pabučiuoti basas kojas.
  Tada Hitleris ir visa jo aplinka pabučiavo ir kitų merginų nuogus padus bei kulnus. Ir liežuviais laižė kulnus. O labai gražų šviesiaplaukį berniuką Olegą Rybačenko pabučiavo merginos basos kojos.
  Po to, kai buvo labai patenkinta vyriškų parazitų pažeminimu, Nataška įsakė:
  - Dabar, kol jūsų visų neišžudėme, pasirašykite įsakymą dėl visiško ir besąlygiško Trečiojo Reicho perdavimo Sovietų Sąjungai!
  Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Trečiasis Reichas kapituliavo ir galingasis Vermachtas buvo nuginkluotas. Hitleris ir jo komanda nuvyko į Berijos požemius.
  Nuosprendis buvo greitas, bet teisingas. 1959 m. birželio 22 d. Hitleris buvo pakartas Raudonojoje aikštėje!
  
  
  
  
  FUHRERIO VELNIŲ SVAJONĖ PAKEIA ISTORIJĄ
  Hitleris keturiasdešimt pirmaisiais metais persigalvojo dėl sostinės Maskvos paėmimo į SSRS. Viena iš to priežasčių buvo ta, kad fiureris svajojo apie visišką Vermachto pralaimėjimą. O 1941 metų lapkričio 20 dieną Hitleris pasiūlė Stalinui taiką. SSRS lyderis, traumuotas ankstesnių pralaimėjimų, sutiko. Vokiečiai gavo viską, ką pavyko sugauti. Beveik visa Ukraina ir Rostovas prie Dono miestas bei Baltarusija, Baltijos šalys, dalis Rusijos.
  Stalinui pasiūlius, Hitleris sutiko su mainais. Rusija sutiko atsisakyti viso Donbaso ir dalies Dono černozemo žemių mainais už koridorių į Leningradą ir sienų atstūmimą nuo Maskvos. Hitleris sutiko nustumti sienas iki Smolensko srities, tačiau mainais SSRS atidavė tą Donbaso dalį, kurios vokiečiai nespėjo užimti, ir Doną su turtinga juoda žeme, kurios labiausiai norėjo vokiečiai. Beveik visas Krymas, išskyrus Sevastopolį, buvo vokiškas. Karelijoje siena buvo nubrėžta palei fronto liniją, kas tiko suomiams. Murmanskas liko SSRS. Pietuose siena buvo nubrėžta palei Doną, ir vokiečiai pagaliau galėjo užtikrinti savo aprūpinimą maistu. Jie taip pat turėjo anglies ir plieno iš Donbaso. Ir turtingos legiruojančių elementų nuosėdos. Vermachtui naftos trūko, tačiau tai buvo laikina, nes Hitleris planavo užgrobti ir Artimuosius Rytus. Daugiau ar mažiau konsoliduota.
  Vokiečiai tikrai tikėjo, kad Hitleris skubėjo su pasauliu. Tačiau fiureris žinojo geriau. Be to, galima tęsti karą Vakaruose. Pirmiausia fiureris susitiko su Franco. Aš jam sakiau, kad pats matai, kad SSRS pralaimėta. Trečiasis Reichas yra stipresnis nei bet kada, o Britanija pasmerkta. Taigi jūs neįsileisite vokiečių į Gibraltarą, todėl dalinsitės Prancūzijos likimu. Taigi Gibraltaras taps ispanišku, ir jūs netgi galite pretenduoti į kai kurias Anglijos kolonijų žemes. O Franco ilgai įtikinėti nėra kada, vermachto rankos atrištos, visa Afrika ir didžioji dalis Azijos, įskaitant Indiją, bus paimta į visišką kontrolę.
  Generalisimas sutiko. O dabar, gruodį, vokiečiai vienu staigiu smūgiu užėmė Gibraltarą ir užtvėrė įėjimą į Viduržemio jūrą iš rytų. Ir tuo pačiu metu naciai sugriovė britų bazę Maltoje ir užėmė ją nusileidę.
  Rommelio korpusas gavo pastiprinimą ir užėmė Tolbuką, o tada nugalėjo britus Egipte. Jie nukrito kaip žirniai. Egiptas buvo užgrobtas ir Sueco kanalas uždarytas. Tada vokiečiai persikėlė į Iraką ir Kuveitą. Anglus jie mušė kaip kriaušę. Ir jie juos sutriuškino užgrobę Artimuosius Rytus. 1942 m. pavasarį buvo užimta visa Afrikos šiaurė, Viduriniai Rytai ir Prancūzijos valdos. Ir tai, turiu pasakyti, buvo didžiulė pergalė.
  Tačiau vokiečiai tvirtino daugiau. Ir jie užėmė visą Afriką. Ir japonai sunaikino JAV jūroje. Ir pergalės sekė viena po kitos. Ir dabar, 1942 metų vasarą, Iranas ir Indija buvo užgrobti vokiečių. O rudenį pagaliau buvo baigta Afrikos okupacija. Taigi naciai vykdė reikšmingų teritorijų ir išteklių užgrobimą, susijungdami su Japonija.
  Didžioji Britanija prarado savo kolonijas Afrikoje ir Azijoje, atsidūrusi labai sunkioje padėtyje. O 1943 metų pavasarį vokiečiai kartu su japonais išsilaipino Australijoje. Ir pati Didžioji Britanija patyrė didžiulius bombardavimus.
  Vasarą Hitleris pareikalavo nutraukti Liūtų imperiją. Ir vyko aktyvus povandeninis karas. Vokiečiai gavo povandeninius laivus, varomus vandenilio peroksidu. Ir tai yra labai rimtos jėgos.
  1943 metų liepą pagaliau buvo įvykdytas nusileidimas. Mūšiuose dalyvavo tankai: "Pantera", "Tigras" ir "Liūtas", "Ferdinandas". Ir tie patys naikintuvai ME-309 ir bombonešiai Yu-288. Ir jis su baisia jėga užgriuvo anglų kariuomenę. Mūšis sausumoje truko tik vienuolika dienų ir baigėsi įtikinama Vermachto pergale.
  Ir tai yra didelis vokiečių karinės mašinos pasiekimas.
  Po to karas perėjo į JAV pusę. Ir Islandija buvo paimta į nelaisvę. Amerika po to negalėjo bombarduoti Europos. Rooseveltas pastebimai krūptelėjo ir pasiūlė Hitleriui taiką bet kokiomis sąlygomis.
  Tačiau naciai nusprendė pribaigti JAV ir tęsė puolimą. Keturiasdešimt ketvirtaisiais metais reaktyvinių lėktuvų išleidimas tapo didžiulis, o jankiai tiesiogine prasme jį užstrigo. O Marselis, viršijęs tūkstantį numuštų orlaivių, gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių, kaip skrydžio klasės didvyriškumo ir efektyvumo vainiką.
  Fiureris įsakė sugnybti Ameriką pasitelkdamas sąjungininkus Argentinoje, taip pat Brazilijoje. Ir judėkite iš pietų su japonais, o iš šiaurės - per Kanadą. Ir tai buvo kaip dvigubos žnyplės. Hitleris jautėsi ant balto žirgo.
  Taip pat buvo serija pirmųjų savaeigių E, lengvesnių ir tobulesnių. TA-400 ir Yu-488 parodė didžiulę galią. Ir jie pradėjo naikinti priešus. Ir tiesiogine prasme braukite juos šluotele.
  O naciai sutriuškina sąjungininkus. Ir jie tai daro taip efektyviai, kad JAV griūva. Jie nesuteikia amerikiečiams šanso. Vokiški automatiniai šautuvai yra geriausi pasaulyje ir jiems nėra lygių. Pasirodo iki metų pabaigos ir pirmieji diskeliai, kurių dėl laminarinės srovės nepavyko nuleisti. Ir jie sunaikino Ameriką.
  Lengvieji savaeigiai E serijos pistoletai parodė savo visišką pranašumą prieš "Yankee" tankus. Jie tiesiogine to žodžio prasme apėjo aplinkui ir viską sudaužė, pavertė gabalais ir suplojo pelenais. Amerika neturėjo šansų prieš JAV.
  Keturiasdešimt penktaisiais metais JAV jau degė. Niujorkas ir Vašingtonas krito kovo mėnesį.
  O balandį įvyko kapituliacija. Taigi įvyko imperijos padalijimas. Naciai ir japonai, laimėję, laikinai įšaldė karą. Atėjo ramybės laikotarpis. 1950 metų balandžio 20 dieną įvyko pirmasis astronautų skrydis į Mėnulį.
  O 1953 metų balandžio 20 dieną tarp Trečiojo Reicho ir Japonijos kilo didelis karas. Naujasis Stalino įpėdinis Berija pasiūlė Hitleriui bendrą karą su Tekančios saulės žeme. Hitleris Berijai pasakė, kad SSRS turėtų kovoti visa jėga, bet gaus tik pietinį Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį. Ir jei, tada Trečiasis Reichas ims ir ištrins SSRS į miltelius.
  Hitlerio kariuomenė yra technologiškai stipresnė nei japonų. Piramidės tankai yra ypač baisūs tarp vokiečių. Ir jų negalima sulaužyti iš bet kurio kampo. Ir reaktyvinė aviacija yra neprilygstama. Ir diskeliai pasiekia dešimties garsinių siūbavimo greitį. Ne, Japonija negali atsispirti tokiai galiai.
  SSRS taip pat kai ką turi. Tankas T-54 iš principo nėra blogas. Bet yra ir kitų automobilių. Pavyzdžiui, IS-7, labai prasta stabdymo galia. Alenka vairuoja šį tanką ir sunaikina japonus.
  Mergina cypia ir švilpia daina riaumoja:
  - Ir įskrido į samurajų karstą,
  Plieno ir ugnies slėgyje!
  Dabar jie turi Beriją vietoj Stalino, o sovietų šalis turės užkariauti naujas sienas.
  Japonija turi E serijos tankus, tačiau jie yra pasenę ir netobuli, ankstyvos modifikacijos. Štai toks pretekstas ant IS-7 šiuo atveju, E-90. Automobilis sveria šimtą aštuonias tonas, keturiasdešimt daugiau nei sovietinis automobilis. Ir jo šarvai storesni, ypač kakta. Bokšto kakta yra 285 mm, prieš 210 IS-7, o korpuso kakta yra 250 mm prieš 150 sovietinės mašinos. Tačiau šarvų nuolydis bus mažesnis. O šonai tie patys 150 mm. Tiesa, japonų padavimas bus storesnis 150 mm, palyginti su 94. Pistoletai yra maždaug 128 mm japonams ir 130 mm sovietiniams. Bet sovietinis gal kiek geresnis. Ir štai jie artėja.
  Japonas vis tiek geriau apsaugotas kakta, tačiau vairavimo charakteristikos prastesnės, nors samurajus turi 1500 arklio galių variklį.
  Anyuta pliaukštelėja į Isai šarvus nuogais kojų pirštais ir burzgia:
  - Kieme bus komunizmo era!
  Alla šis raudonplaukis velnias sutinka:
  - Žinoma, bus!
  Marija nusijuokia ir pakyla:
  - Mūsų partija - amžina pergalė!
  Olimpiados riaumoja:
  - Už tėvynę Stalinui!
  O dabar sovietų tankas smogs priešui. Ir jis užsidegs, ir suplėšykime į gabalus. Ir tiesiogine prasme sunaikina šarvus.
  Alenka nusijuokė ir pažymėjo:
  - Su moterimi geriau!
  Japonijos mastodonas buvo sunaikintas. O likusieji samurajų tankai nėra taip gerai apsaugoti. Ir juos lengviau įveikti. Ir jūs tikrai juos sunaikinate, tikrai šaunu.
  Anyuta dainavo, plika kulnu spausdama gaiduką:
  - Neištversk slavų pažeminimo,
  Mes pakiltume į kalną Rusijai ...
  Neimkime daugiau įžeidinėjimų
  Sutriuškinkime priešą plienine ranka!
  Ir vėl sviedinys sunaikino E-50 licencijuotą tanką. Taip pat ne pats geriausias automobilis. Gana sunkus, bet šonas gana silpnai apsaugotas, gali prasiskverbti iš didelio atstumo.
  Elizabeth kovojo su T-54 ir jai buvo daug sunkiau. Tačiau mergina parodė didžiulį atsparumą. Ir su plikais pirštais, kaip jis siunčia sviedinį ir perveria E-75, ir tai labai šaunu. Ir didžiulis sunaikinimas.
  Elena taip pat susprogdino, su didžiuliu spaudimu. Ir trenkė mirtina jėga.
  O štai japonai dega ir griūva. Ir tai tiesiogine prasme sunaikina.
  Catherine tviteryje parašė:
  Tai paėmė mane, tai paėmė mane
  Sėsiu, sėdėsiu, ant žirgo!
  Ir mirktelėkite savo partneriams. O merginos čia tokios gražios ir tik vienu bikiniu. Ir basomis, žinoma, labai gražu.
  Elizaveta, kovojanti moteris ir išmušusi E-50 iš Japonijos, sušnypštė:
  - Už šitą didžiulį komunizmą!
  Efrazija, sugniuždydama japonus, sucypė:
  - Už mano sienų!
  Japonija atlaikė šiek tiek daugiau nei metus ir buvo nugalėta. Ir Trečiasis Reichas tapo pasauline imperija.
  1957 m. balandžio 20 d. prasidėjo astronauto skrydis į Marsą. Ir tai buvo nuostabus žingsnis.
  1959 m. balandžio 20 d. įvyko referendumas, įteisinęs monarchiją ir imperinę valdymo formą Trečiajame Reiche.
  Tačiau Hitleris niekada nebūtų buvęs Hitleriu, jei nebūtų norėjęs išspręsti SSRS problemos. Ir, žinoma, jo noras pavergti visą Žemės rutulį.
  1961 m. balandžio 20 d. Trečiasis Reichas įsiveržė į SSRS. Agresija yra negailestinga ir su didžiulėmis jėgomis. Kas yra labai nevienoda.
  O trečiųjų minios jau praėjus dviem savaitėms nuo kautynių pradžios pradėjo plūsti aplink Maskvą.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Rašytojas berniukas primena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Trumpai tariant, jie sako, kad su tokia komanda Hitleris neišgyvens. O 1961 05 09 Adolfą Hitlerį merginos nuogais pirštais paėmė už rankų ir kojų, o Margaritą už nosies ir suplėšė, o 1961 05 09 Hitleris buvo paimtas ir mirė! Ir SSRS užkariavo visą pasaulį!
  
  BABA YAGA KLAIDA IR GANA TSRS!
  Baba Yaga, skatinama neapykantos žmonėms, įsikišo į istorijos eigą. Ji paėmė jį ir minosvaidžiu kartu su Zmey Gorynych užpuolė amerikiečių lėktuvus, kurie norėjo bombarduoti japonų lėktuvnešius. O žaltys Gorynychas, kaip paima, smogia į amerikiečius dideliu liepsnos srove iš trijų galvų. Ir sudeginkite daugiau nei šimtą orlaivių vienu metu. Ir jankiai panikuoja. Ir tada yra Baba Yaga, mėtanti žolę į jūrą, ir amerikiečių lėktuvnešiai bei kiti laivai, padengti banga. Dėl to Amerika Midvėjaus mūšyje buvo visiškai nugalėta.
  Tada japonai paėmė nelaisvę, o Havajų salynas visiškai kontroliavo Ramųjį vandenyną. O jų sausumos pajėgos įsiveržė į Indiją ir žygiavo į Delį.
  Britai, norėdami išlaikyti Indiją, dalį kariuomenės perkėlė iš Egipto ir atsisakė operacijos "Torch". Amerika taip pat nenusileido Kasablankoje, o vokiečiai galėjo užšaldyti karą Afrikoje.
  Tai neišgelbėjo nacių nuo pralaimėjimo Stalingrade. Tačiau Mainsteino kontratakas laimėjo stipriau. Dėl to, kad kariuomenė nebuvo perkelta į Afriką, Mainšteinas turėjo dar keletą divizijų, įskaitant trisdešimt Tigrų, kurie dingo Sacharos smėlyje be jokios naudos tikroje istorijoje. Be to, nacių aviacija buvo stipresnė. Galų gale, jie neišleido išteklių Afrikos aprūpinimui, o oro antskrydžių į Trečiąjį Reichą intensyvumas sumažėjo kelis kartus.
  Jis atvyko į rytų frontą, o iki 1943 m. kovo legendinis Marselio asas padidino numuštų lėktuvų skaičių vakarų fronte iki trijų šimtų ir tapo tikra visų laikų legenda. O rytuose sovietų lakūnai jam stipriai smogė. Marcelis nevengė karščiausių muštynių ir buvo tikras fenomenas. Vienas žmogus buvo vertas viso aviacijos korpuso.
  Sovietų kariuomenė patyrė daugiau nuostolių nei realioje istorijoje. Mažiau jų pabėgo iš apsupties. O vokiečiai atkovojo ne tik Charkovą ir Belgorodą, bet ir Kurską, taip pat vėl užėmė Krasnodoną ir Vorošilovgradą.
  Sovietų kariuomenė buvo šokiruota... Per atšilimą jie iš dalies atsigavo. Danguje vyko oro mūšiai. Vokiečiai perėmė iniciatyvą. Tuo tarpu japonai perėjo Amerikos arteriją Panamoje ir užėmė sąsiaurį. Jungtinėse Valstijose buvo nuspręsta užšaldyti visą Europos kryptį. Tačiau Vokietijos povandeninis laivynas dirbo pernelyg efektyviai, kankindamas britus ir amerikiečius. O Churchillis, nerizikuodamas oficialia taika ar paliaubomis, pasiūlė vokiečiams stabdyti karą. Tai yra, nesudarykite taikos, bet tikrai nekariaukite.
  Hitleris atsakydamas pareikalavo nutraukti bet kokią pagalbą SSRS. Didžioji Britanija ir Jungtinės Valstijos atsisakė paskolinti nuomos, bet sakė, kad gali ką nors parduoti Rusijai už auksą.
  Be to, britai ir amerikiečiai teigė, kad jei Hitleris sustabdytų žydų naikinimą, jie galėtų už paskolą parduoti naftos produktus ir kitas vokiečiams reikalingas žaliavas. Fiureris, nusprendęs, kad žydai niekur nedings, sutiko.
  Visų pirma, mes turime atsikratyti SSRS. Tiesa, tarp Fritzų nebuvo vienybės. Kai kurie generolai sakė, kad jie turėtų pulti Maskvą. Kiti teigia, kad gera mintis atgauti Kaukazą.
  Fiureris nusprendė veržtis į Voronežą. Ir tada pasukite atgal į Stalingradą. Pats Hitleris labai norėjo atkeršyti už pralaimėjimą prie šio miesto. Sovietų žvalgyba teisingai atspėjo, kur priešas smogs pagrindinį smūgį, ir parengė stiprią gynybą. Bet, deja, vokiečiai buvo stiprūs. Tačiau jų tankai "Pantera", "Tigras", o ypač "Liūtas" nėra pakankamai tobuli.
  Naudojami ir Ferdinandai, mašinos irgi tikri gyvūnai. Ir štai 1943 metų liepos 5 dieną nacių šoko kumštis pradėjo puolimą. Naciai bando veržtis į priekį, bet jiems trukdo galinga gynyba. Be to, artilerija priešui skyrė prevencinį, nors ir nelabai efektyvų, artilerijos smūgį.
  Po to naciai pradėjo puolimą ir sugebėjo pastebimai įsitraukti į sovietų kariuomenės pozicijas. Naciai turi daugiau jėgų ir dominuoja ore. Marselis, numušęs daugiau nei penkis šimtus orlaivių, gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių. O prieš tai Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Vokiečiai veržėsi į priekį ir veržėsi per sovietų gynybą. Kaip mušamas avinas judėjo tankas "Lev", galingiausias priešo mastodonas šarvais ir ginklais, sveriantis devyniasdešimt tonų. Ir jis supranta Ferdinandus, jie čia pasielgė su siaubinga jėga.
  Tačiau Raudonosios armijos gynyba buvo stipri ir nenorėjo pasiduoti. Naciai žengė į priekį lėtai ir patyrė didelių nuostolių. Tačiau ore jie turėjo iniciatyvą. O Focke-Wulf yra efektyvi mašina, kai naudojama teisingai. Ir atkaklus ir su galingais ginklais. Pamažu naciai artėjo prie Voronežo. Tačiau tai padaryti jiems prireikė dviejų mėnesių. Pagaliau iškvėpę ir mirtinai pavargę Fritzas sustojo, kai priartėjo prie Dono upės. Jie patyrė didelių nuostolių dėl įrangos, ypač tarp Panthers ir T-4s bei T-3. Kiek mažiau nukentėjo "Tigrai" ir "Liūtai". Tačiau daug Levo tankų trivialiai sugedo.
  Buvo pauzė ir naciai atlygino žalą. Stalinas tikėjosi iniciatyvą perimti žiemą. ME-309 pasirodė ore serijoje, kuri dėl didelio greičio ir galingų ginklų tapo kardinalia sovietų aviacijos problema. Kaip Yu-288. Atėjo vėlyvas ruduo ir pradėjo kristi sniegas. Raudonoji armija pradėjo kontrpuolimą Voronežo kryptimi ir centre, taip pat Tamano pusiasalyje.
  Žiemą galima daug ką atgauti. Tačiau netikėtai Japonija įstojo į karą prieš SSRS. Jos sausumos kariuomenė buvo labai gausi. Daugybę pergalių iškovoję samurajus troško atkeršyti Khalkhin Gol.
  Ir užvirė milžiniškų proporcijų mūšis. Puolimas prieš Vladivostoką, puolimas Primorėje ir Mongolijoje.
  Stalinas sustabdė puolimą Tamano kryptimi ir centre, o prasibrauti bandė tik Voroneže. Tačiau naciai ten atkakliai laikėsi. Jie turėjo daug jėgų.
  Jie vis dar turi pranašumą danguje. Be to, Japonija taip pat nukreipė dalį aviacijos. Taigi pergalės nebuvo.
  Samurajus sugebėjo blokuoti Vladivostoką ir užimti dalį Mongolijos. Tačiau čia jų sėkmė ir baigėsi. Tačiau, kita vertus, vokiečiai sugebėjo išgyventi žiemą ir išvengti pralaimėjimo, kaip tai buvo keturiasdešimt pirmaisiais ir keturiasdešimt antraisiais metais. Ir tai yra didelė sėkmė.
  Gegužę naciai papildė savo pajėgas. Jie serijoje turėjo reaktyvinį naikintuvą ME-262, kuriam nebuvo lygių. Ir Marselis numušė tūkstantį lėktuvų. Už septynis šimtus penkiasdešimt lėktuvų jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Ir už tūkstantį Riterio kryžiaus žvaigždės su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Taigi Marselis tapo visų laikų ir tautų super asu.
  Tačiau SSRS to nepalengvina. Gegužės pabaigoje vokiečiai atnaujino puolimą. Tačiau jų kariuomenė judėjo labai lėtai. SSRS naudojo naujus tankus T-34-85 ir IS-2, kurie naciams sukėlė tam tikrų problemų. Pagrindinė jėga tapo vokiečiai "Tigrai" -2 ir "Pantera" -2. "Liūtas" ir "Mausas" buvo nutraukti. Vietoj Maus buvo pradėtas kurti naujos kartos tankas E-100. Sutankintu išdėstymu, žemu siluetu, dideliais šarvų pasvirimo kampais, tobulesne ir lengvesne važiuokle. Su "E" serijos mašinomis buvo siejama nemaža viltis. Ir labai kolosali jėga. Kovos labai žiaurios. Vokiečiai per tris mėnesius sugebėjo išstumti sovietų kariuomenę už Dono. Bet jie nieko daugiau nepasiekė.
  Japonija kariavo su Amerika, o vasarą apsiribojo tik Vladivostoko ir Chabarovsko šturmu. Samurajus paėmė Chabarovską, bet ne Vladivostoką. O Mongolijoje samurajus padarė nedidelę pažangą.
  1945 m. žiemą amerikiečiai dar sugebėjo nugalėti Japoniją ir išvyti ją iš Panamos. O karo eiga klostėsi kitaip.
  1945 m. žiemą Raudonoji armija išsiveržė į priekį centre, tačiau nesugebėjo įveikti nacių gynybos. Kovo mėnesį vokiečiai jau veržėsi į pietus, bet padarė menką pažangą.
  Gegužę naciai bandė veržtis į Maskvą, tačiau pastebimos sėkmės nepasiekė ir per du mėnesius trukusios atkaklios kovos pažengė trisdešimt ar keturiasdešimt kilometrų.
  Mūšiuose dalyvavo E serijos savaeigiai pabūklai, kurie buvo lengvi ir dar netobuli. Serijinės gamybos tankas E-50 buvo atidėtas. Reaktyviniai lėktuvai, ypač bombonešiai, tapo SSRS problema. Danguje sustiprėjo nacių pranašumas. Marselis numušė du tūkstančius lėktuvų ir gavo Riterio kryžiaus žvaigždę - geležinį kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Vasarą sovietų kariuomenė vėl bandė kažką daryti. Bet tai nepasiteisino ... Iki metų pabaigos fronto linija buvo neaktyvi.
  Atėjo 1946 metai.... Vokiečiai turėjo diskotekas, bet jos buvo brangios, sunkiai pagaminamos ir, nepaisant nepažeidžiamumo dėl tekančios laminarinės srovės, patys negalėjo šaudyti. Taigi tai nesuteikė lemiamo pranašumo. Tačiau ME-262 X serijoje - labai stiprus naikintuvas su išskleistais sparnais. Ir ME-1100 su keičiamais sparnais. Ir TA-283 su prailgintu fiuzeliažu. Tiek Yu-287, tiek TA-500 yra šešių variklių reaktyviniai lėktuvai. Ir daug kitų technologijų.
  SSRS šiuo atžvilgiu vis dar atsilieka, o danguje naciai turi visišką iniciatyvą.
  E-50 tankas pagaliau pateko į seriją ir E-75. Mašinos gavo griežtą išdėstymą ir pasirodė lengvesnės. E-50 su 1200 arklio galių varikliu ir galingesniais šarvais svėrė tik penkiasdešimt tonų. E-75 svėrė septyniasdešimt penkias tonas, su daug storesniais ir nuožulniais šarvais nei Tiger-2, galinga ginkluote ir 1500 arklio galių varikliu.
  Vokiečiai gegužės pabaigoje pradėjo puolimą prieš Maskvą. Šį kartą jiems pavyko pasiekti Mozhaisko gynybos liniją, o ten jie pateko į tvirtą ir beviltišką gynybą.
  Situaciją apsunkino Japonijos puolimas Sibire. Bet tai nebuvo labai sėkminga. Karas yra labai žiaurus dalykas. Taigi sovietų kariuomenė vis dar laikė Maskvą.
  Žiema prabėgo mūšiuose. Atėjo 1947 metai... Pavasarį vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį. Jų E serijos tankai buvo padorūs. SSRS perėjo į IS-4 ir IS-7 serijas. Bet vis tiek mažomis porcijomis. Ir pasirodė tankas T-54, bet vėl mažais kiekiais. O reaktyvinio lėktuvo dar nebuvo.
  Naciai veržėsi į pietus. Jie smogė pagrindinį smūgį Kaukazo kryptimi. Ir jiems pavyko. Jie pralaužė frontą... Padėtį apsunkino Turkijos įsitraukimas į karą. Osmanai pagaliau įveikė dvejones. Be to, sąjungininkai su Trečiuoju Reichu jau seniai nekariavo.
  Tačiau Japonija aiškiai pradėjo pralaimėti... Tačiau nepaisant to, samurajus vasarą pradėjo puolimą Sibire. Ir dėl to naciai sugebėjo atkovoti Kaukazą. Iki 1947 m. pabaigos jie buvo atkirsti sausuma. Ir 1948 metų pavasarį jie pagaliau jį užfiksavo.
  Šioje situacijoje Stalinas pasiūlė Hitleriui paliaubas bet kokiomis sąlygomis.
  Gavęs Kaukazo naftą ir Ukrainos grūdus, Donbaso anglį, Hitleris nusprendė priimti Stalino pasiūlymą, tačiau labai sunkiomis sąlygomis.
  SSRS grąžino kalinius, perdavė techniką į Trečiąjį Reichą ir įsipareigojo mokėti didelę ir didžiulę duoklę žaliavomis ir auksu.
  Teritoriniai nuostoliai taip pat buvo dideli. Be to, kad vokiečiai jau buvo užėmę, jie turėjo atsisakyti Leningrado ir Murmansko, ir Karelijos pusiasalio, ir Archangelsko.
  Stalinas, suspaudęs širdį, sutiko su tuo. Ir buvo pasirašyta taikos sutartis.
  Trečiasis Reichas paskelbė save nugalėtoju ir pasuko į Vakarus.
  Jau 1948 metų rudenį nacių ordos slinko per Afriką ir Artimuosius Rytus. O per žiemą buvo paimta didžioji dalis juodojo žemyno ir visi Viduriniai Rytai.
  O 1949 metų pavasarį buvo užkariautos ir pietinės Afrikos dalys. Vokiečių vandenilio peroksido povandeniniai laivai tapo galingiausiais pasaulyje, o jų lėktuvai ir diskeliai buvo visiškai neprilygstami. Be to, 1949 metais naciai turėjo piramidinius tankus, į kuriuos sąjungininkų ginklai negalėjo prasiskverbti iš jokio kampo.
  Ir štai 1949 metų vasarą įvyko išsilaipinimas Britanijoje. Marselis už numuštą penkias tūkstantąjį lėktuvą gavo Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Dabar JAV yra vienos... Trumanas siūlė Hitleriui taiką bet kokiomis sąlygomis. Fiureris tai atmetė. 1950 metais vokiečiai perėjo Islandiją ir Kanadą, o iš šiaurės priartėjo prie JAV.
  1951 metais kovos prasidėjo pačioje Amerikoje. Vokiečiai prasiveržė kartu su japonais ir iš Meksikos, ir iš Kanados. Jungtinės Valstijos neturėjo tinkamos technologijos pasipriešinti naciams. Trečiojo Reicho piramidiniai tankai neturėjo lygių ir sulaužė bet kokią gynybą.
  Ir vienas po kito krito Amerikos miestai... 1052 m. sausio 30 d. JAV kapituliavo prieš Trečiąjį Reichą. Ir situacija tapo dar aštresnė.
  Stalinas mirė 1953 metų kovo 5 dieną. O 1953 metų balandžio 20 dieną įvyko pirmasis pilotuojamas skrydis į Mėnulį. Natūralu, kad vokiečiai skrido. Ir tai gana šaunu. Ir skrydis buvo puikus.
  Tačiau atėjo laikas taikai ir užkariavimų virškinimui. Ir taip prasidėjo kitų šalių kolonizacija ir Hitlerio imperijos formavimasis. 1959 m., balandžio 20 d., buvo surengtas referendumas dėl Trečiojo Reicho pavertimo monarchija ir imperija, kuriame dalyvavo imperatorius Adolfas Hitleris. O SSRS valdė Berija. Jis gavo valdžią, nes reikėjo tvirtos rankos, o svarbiausia, kad jiems reikėjo tvarkos skurdžioje, karo ir reparacijų nuniokotoje SSRS.
  O 1960 metų balandžio 20 dieną prasidėjo pirmojo žmogaus skrydis į Marsą. Ir buvo gana šaunu. Tačiau Hitleris mirė 1961 m. kovą. O jo vietą užėmė dirbtinio dauginimo būdu gautas sūnus Vilkas. Taip pat imperatorius ir labai jaunas.
  Ir Vilkas nieko nelaukęs nusprendė pradėti karą su Japonija. Jie sako, kad Žemės planetoje negali būti dviejų didelių imperijų, o tik viena.
  Na, Berija stojo į Trečiojo Reicho pusę. Tiesą sakant, jie sako, kiek laiko gali sėdėti prie kibiro. Japonija užkariavo dalį Tolimųjų Rytų ir Primorės iš Rusijos. Ir tai apskritai yra nemalonu ir laukinė.
  Vilkas pirmasis paskelbė, kad SSRS gali susigrąžinti Primorę, dalį Sibiro, ir Sachaliną, taip pat Kurilų kalnagūbrį, bet ne daugiau. Berijai tai buvo gerai. Ir SSRS pradėjo karą.
  Jis turėjo pagrindinius tankus T-54 ir T-55, IS-10 ir IS-12. Vokiečiai turi daug pažangesnius: piramidinius. Ir tai, žinoma, yra rimta pretenzija į pergalę.
  Kita vertus, Japonija technologijų srityje atsiliko nuo SSRS. Japonų soste yra tas pats nepakeliamas imperatorius Hirohito. Ir, žinoma, jis taip pat nori valdžios pasaulyje. Tačiau naciai yra silpnesni.
  Karas prasidėjo 1961 metų balandžio 20 dieną. Hitleris ruošėsi karui su japonais, taip pat norėjo visiškos valdžios pasaulyje. Tačiau Vilkas buvo prieš jį. Tiksliau, Adolfas Pirmasis ir Didysis neturėjo laiko. Ir prasidėjo didelis ir žiaurus karas.
  Svarstyklės virpėjo su didele jėga.
  Vokiečiai nuo pat pradžių, turėdami pažangesnę techniką, ėmėsi iniciatyvos. Tačiau japonai kovojo labai didvyriškai. Tačiau per pirmuosius tris mėnesius vokiečiai ir SSRS kariuomenė sugebėjo pastebimai persikelti gilyn į Japonijos imperiją ir daug užgrobti.
  Kovos vyko su įvairia sėkme, tačiau labiau palankios naciams. O vokiečiai judėjo vis toliau. Ir tai buvo jų didžiulė ir nepakartojama sėkmė. Jų piramidės tankai buvo pagaminti iš specialaus plastiko ir sudaužė bet kokią gynybą. Ir Japonijai nebuvo pasigailėjimo.
  IS-12 buvo tankas, sveriantis penkiasdešimt tonų ir gerai apsaugotas nuo kaktos, su 122 milimetrų pabūklu, bet 60EL ilgio. Ir ji siaubingai sumušė priešą.
  Japonijos armija paseno ir pralaimi. Po kelių mėnesių kovų buvo užgrobta trečdalis samurajų imperijos.
  O 1961-ųjų pabaigoje Tekančios saulės žemė neteko beveik pusės savo teritorijos.
  Atėjo 1962 metai... Vokiečiai ir SSRS tęsia puolimą... Berija auga. Vėl kovos ir pergalės. Po metų, 1962 m. balandžio 20 d., jau buvo paimta daugiau nei du trečdaliai Japonijos kolonijinės imperijos. Ir karas tęsiasi.
  SSRS kariuomenė kovoja su didvyriškumu...
  Dabar jie nusileido ūmiame Hokaido... Ir 1962 m. rugsėjo 3 d. Japonija kapituliavo. Ir šis karas baigėsi.
  Vilkas pirmasis, tapo didysis ir pasaulio imperatorius. Ir vėl laikas suvirškinti užgrobtą kolonijinį turtą.
  Vokiečių skrydžiai į skirtingas planetas. 1965 metais į Venerą. 1967 metais į Merkurijų. O 1968 metais į Jupiterio palydovus.
  Tačiau Vilkui to neužtenka, 1971 metais buvo aplankyti ir Saturno palydovai. O 1971 metais, balandžio 20 d., Vilkas Pirmasis užpuolė SSRS. Jis nusprendė užfiksuoti paskutinę Žemės planetos jėgą, kuri dar nebuvo jam pavaldus.
  Beria vis dar valdė SSRS. Jam buvo septyniasdešimt dveji ar net ne.
  Ir Trečiojo Reicho kariuomenė užkariavo teritoriją. Pagrindinis smūgis buvo smogtas Maskvos kryptimi, kurio Hitleriui taip ir nepavyko atlaikyti.
  Tačiau iki šiol, žinoma, viskas klostėsi Trečiojo Reicho naudai. Kuri turi daugiau pajėgų ir tankų.
  Bet nepasisekė, atvažiavo sovietų kariuomenė, ir su baisia jėga kulimės nacius.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Rašytojas berniukas primena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Akivaizdu, kad tokia komanda sunaikins nacius, net jei Trečiasis Reichas užėmė beveik visą pasaulį ir pradėjo įsikurti kitose planetose!
  
  OLEGAS RYBAČENKO GELBĖK IMPERIJĄ
  ANOTACIJA
  Olegas Rybachenko gavo nemirtingumą kaip dovaną, tačiau jis turi tai padaryti, šimtą metų tarnavęs Rusijos armijoje. Tačiau, kita vertus, jis padeda Rusijai laimėti karą su Japonija, gelbsti admirolą Makarovą ir atlieka daugybę pasakiškų žygdarbių!
  . 1 SKYRIUS
  Olegas Rybačenko rusų demiurgo dievų valia buvo paverstas berniuku, bet ne paprastu, o nemirtingu. Ir buvo išsiųstas atlikti misijos į Port Artūrą - ten apsaugoti Rusiją. Ir jis buvo paverstas vaiku, kuris atrodė maždaug dešimties metų, bet nepaprastai greitas - greitesnis už gepardą ir nepažeidžiamas visų rūšių ginklų. Būdamas dešimties metų berniukas, jis šimtą metų tarnaus carinei Rusijai, o paskui užaugs šešiolikos ir išlaikys nemirtingumą, kad taptų savo likimo šeimininku, bet karts nuo karto atlikdamas misijas Rusijos dievų paliepimu. demiurgai.
  Ir jo įsikūnijimas iš karto turėjo įtakos istorijos eigai.
  Dešimt metų Olegas Rybachenko, pagal dvidešimtojo amžiaus pradžios standartus, neatrodė toks mažas ir buvo nedelsiant priimtas į armiją. Be to, berniukas buvo lengvai sulenkiamas ir ištiesinamas pirštais, pirmiausia rankomis, o paskui basomis kojomis - vario centu. Kas padarė įspūdį.
  Pirmiausia berniukui pavyko išgelbėti admirolą Makarovą nuo mirties. Berniukas tai padarė labai paprastai, mirtino išėjimo į jūrą dieną įvažiavo į Petropavlovską. Ir trivialiai prišoko prie vairo ir, pastūmęs jūreivį, suko laivą.
  Tačiau tai nebuvo įvertinta. O liemuo buvo keturiasdešimt blakstienų už tokį įžūlumą.
  Bet, laimei, admirolas nemirė.
  Bet vis tiek prasidėjo Port Artūro apgultis. Japonai vis dar turėjo pranašumą jūroje, o generolas Partridge buvo per daug neryžtingas.
  Tačiau Port Artūro komendantas mirė, jis tikrai buvo sužeistas į galvą realioje istorijoje, tačiau kelių milimetrų fragmentas praėjo arčiau smegenų. O Olegas Rybačenko, žinodamas istoriją, tiesiog nepastebimai pliaukštelėjo delnu į generolo smilkinį, o skeveldra pataikė į smegenis ir jį nužudė. Trumpai tariant, citadelę perdavęs išdavikas mirė, o jo vietą užėmė Port Artūro gynybos herojus Kondratenko.
  Naujasis vadas, norėdamas sustiprinti tvirtovės gynybą, visus jūreivius ir laivų artileriją nurašė į krantą, eskadrilę nuginklavo, tačiau Port Artūrą įtvirtino.
  Admirolas Makarovas buvo visiškai solidarus su juo. Be to, šioje istorijoje Rusijos laivynui nepavyko perimti iniciatyvos jūroje.
  Dėl to citadelė buvo kruopščiai apsaugota ir sumanūs vado Kondratenko veiksmai. Gynyba laikėsi gerai. Kondratenko laiku sustiprino Vysoky tvirtovės gynybą ir japonai negalėjo jos atimti.
  Be to, Olegas Rybačenko, šis nemirtingas basas berniukas kovojo kaip titanas bet kokiame šaltyje. Ir jis visus stebino savo fenomenaliu tikslumu.
  Berniukas prišoko prie kulkosvaidžio ir, atsirėmęs nuogus, apvalius, vaikiškus kulnus, nutaikė ginklą. Ir jis pradėjo rašyti. Ir nė viena kulka nebuvo švaistoma. Samurajus buvo iškirsti tiesiogine prasme.
  Olegas, šis amžinas berniukas, susijaudinęs trinktelėjo ir agresyviai niūniavo, komponuodamas kelyje;
  Esu berniukas gimęs lapkritį
  Kosmoso amžiuje, audringame amžiuje...
  Žydi carinė Rusija žemėje,
  Patikėkite, mes, kariūnai, nesame luošiai!
  
  Didysis Dievas Svarogas mane atsiuntė,
  Tarnauk Tėvynei širdimi ir siela...
  Juk mums visagalis baltas Dievas -
  Mes susitvarkysime, tikėkite su šėtonu!
  
  Rusija yra mūsų Tėvynė, patikėkite
  Kuris yra vienintelis pasaulyje...
  Nors užpuolė labai aktyvus žvėris,
  Mums, rusams, yra vieta planetoje!
  
  Galinga beribė šalis
  Kurį valdo išmintingiausias karalius...
  Ją mums amžiams padovanojo giminė -
  Tegu triumfuoja Abelis, tegul Kainas žūva!
  
  Aš drąsiai ginu Port Artūrą,
  Kovok su berniuku ir basomis šaltyje,
  Patikėk manimi, japonai nesilenkė,
  Merginos pasiskleidė pynes!
  
  Berniuką iš karto nukirto kulkosvaidžiu,
  Nupjovė žiaurių samurajų būrį...
  Ir pataiko geltonai tiesiai į akį
  Mes esame blogio, suplėšyto į gabalus, pionieriai!
  
  Siekime komunizmo amžinai
  Rusijos carai turi šlovingą kelią.
  Didelė svajonė išsipildys
  Legendinio Svarogo šlovei!
  
  Tikime, kad apginsime Tėvynę,
  Aš kovoju ant didelio, aukšto kalno...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Ir pats lordas Perunas yra švarus!
  
  Aš už mūsų Tėvynę iki galo,
  Patikėkite, aš kovosiu labai drąsiai ...
  Caras Nikolajus pakeitė mano tėvą,
  Judą pakabinsime ant drebulės!
  
  Rusija yra tiesiog idealas
  Šventųjų ir išmintingų pasaulio žmonių šalis...
  Svajojau rasti joje šlovę, berniuk,
  Ir padarė Marsą ir Kristų stabu!
  
  Tikiu, kad Lada dievų motina,
  Kurią meilę visatai suteikia...
  Mums reikia papildomų žodžių maldai,
  Marija amžinai šlovink mergelę!
  
  Caras Nikolajus, mes tau padėsime,
  Norėdami nugalėti japonus, tikėkite žiauriu...
  Svarogo anūkai, mes esame gimdymo sūnūs,
  Ir rati, mes tikime šauniais dokais!
  
  Ir čia kaunasi milžinas berniukas,
  Kurie kulkosvaidžiai Rati pjauna...
  Viešpats visada yra vienas su mumis,
  Kristaus smūgis tikrai išpučia debesis!
  
  Na, kas japonams sunkiai sekėsi?
  Negalite užkariauti Port Artūro...
  Mes sukursime rusų pasaulį visur,
  Ir bus Lados figūrėlė su auksu!
  
  Nes karalius bus ištikimas per amžius,
  Mes išgelbėsime jį ir Šventąją Tėvynę ...
  Po dviejų galvų herbo šešėliu,
  Mes padarysime Viktoriją šaunia!
  
  Rusijoje kiekvienas berniukas yra didvyris,
  Jis nusprogs kardu, žaisdamas pusę planetos...
  Nevogk merginų į savo jasyrą,
  Tebūnie giriami mūsų darbai!
  
  Taip, Rusija turi pionierių,
  Kad raudonas kaklaraištis buvo tvirtai surištas ...
  Mes saugome teisingumą, sąžinę, garbę,
  Ir mes matome komunizmą, saulė davė!
  
  Ir dabar mes atstūmėme minią,
  Ir jie gynė Port Artūro tvirtovę ...
  Svarogas pasakė: priimsiu mirusiuosius,
  Rojuje merginos laukia, kol jos taps figūra!
  Dainuodamas vaikinas basa koja metė granatą ir suplėšė samurajų.
  Beje, granata buvo pagaminta iš pjuvenų ir turėjo didelę ardomąją galią. Taigi japonai negali tam atsispirti.
  Olegas Rybachenko parašė ir dainavo:
  Ir samurajus nuskrido ant žemės,
  Plieno ir ugnies slėgyje!
  Ir jo indėlis į gynybą buvo vertingas. Ir admirolas Makarovas parodė savo įgūdžius sausumoje.
  Be to, dėl legendinio generolo įgūdžių rusai turėjo daugiau atsargų ir atsargų.
  Ir tai, kad Rusijos Togo eskadrilė buvo sumušta daug reikšmingiau.
  Gruodžio pabaigoje samurajus buvo išsekęs išpuolių. Sausio mėnesį buvo užliūlis, kurį sukėlė Kuropatkino bandymas atleisti blokadą, bet nelabai sėkmingas.
  Vasario mėnesį puolimas buvo vėl ir vėl atmuštas dideliais nuostoliais japonams.
  Gynybos metu berniukas Olegas Rybachenko elgėsi herojiškai. Apgulties pradžioje šiam kajutės berniukui buvo tik dešimt metų. Vaikas kovojo lygiai su suaugusiaisiais ir išvyko į žvalgybą.
  Jis pasirodė esąs labai drąsus ir kovingas. Ir gynyba laikėsi.
  Ir berniukas, atremdamas kitą ataką, iš kulkosvaidžio nužudė šimtus samurajų ir neleido jiems užimti Aukštojo kalno. Tuo pačiu metu berniukas vėl dainavo su dideliu entuziazmu;
  Caras Nikolajus dabar yra didis monarchas,
  Jūs, Leninas, negausite galimybės į valdžią ...
  Sustabdysime laukinių japonų minias,
  Suplėšyk agresoriui ant Rusijos burnos!
  
  Tegul Rusija amžinai viešpatauja visatoje,
  Jame galingas, baisus caras Nikolajus ...
  Mes galime smogti priešui kardu,
  Už tai tu kovok ir išdrįsti!
  
  Rusijos didybė visatoje,
  Niekas negali įveikti rusų ...
  Savo jėga kovose nepakitusi,
  Mes išvarysime priešus iš Tėvynės!
  
  Vardan mūsų šventos Tėvynės,
  Rusija laimės kovas...
  Ir rusų šlovė bus nepaperkama,
  Išlaikyti egzaminus tik už penkis!
  
  Mes niekada nesiklaupsime
  Virš mūsų auksinis sparnuotas cherubas...
  Praeis dar daug kartų
  Ir visatoje bus amžina ramybė!
  
  Svarogas ateis kartu su Jėzumi,
  Jie prikels visus mirusiuosius iš karto...
  Juk gydymas yra aukščiausias menas,
  Galingųjų Spalių tėveliai pagimdys!
  
  Ir Leninas, Stalinas, Nikolajus ir Petras,
  Visos rankos suglaus ir supras...
  Kas yra Rusijos vėliava išdidžioje visatoje,
  Tėvynės priešai mirs ir mirs!
  
  Telaimina Dievas Rusijos tarnybą,
  Pakelk ant aukščiausio pjedestalo...
  Svarogas, didysis baisus mesijas,
  Patikėkite, aš nenustojau mylėti karių!
  
  Tikėsime, kad netrukus būsime stipresni
  Pakelk Rusijos vėliavą virš planetos...
  Kas sukels puikią idėją,
  Mes dainuojame prozoje ir poezijoje!
  
  Kaip gera, kai Rusijos žvaigždė
  Virš pasaulio spindės kaip deimantas...
  Juk dangaus žvaigždė aksomu laistyta,
  Ir pataikė priešininkui į akis!
  
  Netikėkite tuo, kuris sako, kad yra silpnas,
  Kad Rusijos titanai neprilygsta...
  Šios ortodoksų valstybės vardu
  Pasodinkite šį berniuką ant žirgo!
  
  Ir mes skubame į kovą dėl pasaulio šlovės,
  Drąsiai laimėti Tėvynėje ...
  Negaliu to apibūdinti Šekspyrui
  Kokia bus mūsų kariuomenės šlovė!
  
  Mūsų Tėvynė pasieks apdovanojimą,
  Iš visų visatos dievų, geriausia iš visų...
  Svečiai visada laukiami mūsų Tėvynėje,
  Jei ateini su gerumu, tu nesi piktadarys!
  
  Mylėk karalių ir Dievą Jėzų
  Ir garbink Ladą už meilę ...
  Nebūk bailys mūšyje,
  Jūs negalite sukurti laimės ant kraujo!
  
  Gyvenimas bus amžinas, audringas ir gražus,
  Visiems yra kur būti drąsiems...
  Ginčytis su rusų riteriu pavojinga,
  Neskaičiuok, tada tau problemos!
  
  Bet netrukus visatoje bus taika,
  Ir gėris laimės didybe...
  Būsime laimėje, rojuje nepasikeitę,
  Viešpats suteiks stiprų sparną!
  Su tokia daina, žinoma, rusų kariai negalėjo pralaimėti. Ir terminatorius berniukas nepraleido. O kiti kariai nuostabiu taiklumu šaudė į japonų šturmą Vysokajos kalną.
  Kovas jau atėjo... Japonai vėl atsitraukė. Kruvinas sekmadienis Rusijoje neįvyko, nes caras Nikolajus, kai laikėsi Port Arturas, buvo geros nuotaikos ir išėjo pas žmones. Karaliaus žmonės taip pat pasitiko jį su šventine nuotaika ir pašėlusiai džiugino. Ir viskas pavyko gerai.
  Rusijos kariuomenė buvo papildyta ir vis daugiau. Kovo pabaigoje japonai bandė veržtis į priekį, tačiau Kuropatkino pajėgos turėjo per didelį skaitinį pranašumą ir atmušė visas atakas.
  O geriausios generolo Nogos samurajų dalys buvo prispaustos Port Artūro apgulties. Patyrę didelių nuostolių japonai atsitraukė. Bet Kuropatkinas vėl dvejojo.
  Balandžio pabaigoje sekė naujas šturmas, tačiau jis taip pat buvo atmuštas.
  O Olegas Rybachenko, šis drąsus berniukas, net sugavo japonų pulkininką, žinoma, pasitelkęs spąstus.
  Gegužės pradžioje buvo tik nedideli susirėmimai, o 25 dieną Roždestvenskio eskadrilė pagaliau įžengė į Port Artūrą. Garsusis admirolas vienu metu per tris vandenynus atplukdė penkiasdešimt vieną laivą!
  Po to gynyba sulaukė pastiprinimo. O birželio pradžioje sekė paskutinis Port Artūro puolimas. Puolimas yra beviltiškas ir nuožmus. Ir vėl jis buvo atmuštas didžiuliais nuostoliais japonams. Caras pagaliau pašalino Kuropatkiną ir paskyrė Linevičių. 1905 m. liepos viduryje japonai pagaliau buvo nugalėti. Ir daugiau nei metus trukusi didvyriška Port Artūro gynyba baigėsi.
  Kondratenka buvo apdovanotas Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukimo ordinu. Ir gavo feldmaršalo laipsnį. Tada Roždestvenskio eskadrilė kartu su Port Arthuru, vadovaujama admirolo Makarovo, jūroje nugalėjo japonus. Be to, pats admirolas Togo žuvo mūšyje.
  Olegas Rybachenko, šis amžinas berniukas vėl pasižymėjo ir asmeniškai užfiksavo japonų mūšio laivą. Su juo kovojo ir kelios gražios, basos merginos.
  Kovojanti Nataška pasirodė ypač ryškiai - tikras ugnikalnis mūšyje ir nenugalimas.
  O kai mergina nuogais kojų pirštais meta granatą, tai yra didžiulis bėdas ir sunaikinimas. Anglies granata ir tokia destruktyvi.
  Pionierius puola japonus ir dainuoja tuo pačiu metu;
  Mūsų bus Ramusis vandenynas, patikėkite
  Rodo karalystės Rusija su Nikolajumi ...
  Ir žvėris bus sunaikintas
  Mes, priešų riteriai, visus suplėšysime į gabalus!
  
  Mano šalis, tikėk visų pirma,
  Tegul komunizmo žvaigždės šviečia...
  Sėkmė lydi riterius,
  Mes esame tiesiog altruizmo įkūnijimas!
  
  Aš esu pionierius, įsiveržęs į karą,
  Tik basas berniukas...
  Bet aš susmulkinsiu priešą į miltelius,
  Ir nulaužsiu tuos, kurie prieš ragus!
  
  Kodėl Japonija atėjo pas mus
  Jūs išdrįsote mesti iššūkį Rusijai...
  Ir pateko tiesiai į akį su kulnu,
  Svarog didžioji Viešpaties misija!
  
  Mylėk Lada Mother Ji Gods,
  Ji pagimdė daug, ryškių ir puikių ...
  Genties narsių sūnų šlovei,
  Sustabdysime laukinių priešų puolimą!
  
  Nenugalėk Japonijos geltonosios Rusijos,
  Mūsų herojus mūšiuose yra nenugalimas ...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Kai žmonės ir karališkoji sistema susivienys!
  
  O Nikolajus, mes tau duosime
  Šventajai Rusijai mes esame gimtoji širdis ...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Atveria duris į visatą!
  
  Dievo garbei, Rusijos Kristui,
  Giedame giesmes už mūsų Rusiją...
  Marijos meilė, tokia tyra
  Kas atstoja košę vaikams pietums!
  
  Į tave, Marija, nukreipsiu akis,
  Kartu su "Lada" suteikiate meilę visiems ...
  Nors velnias pagaląsta į mus kirvį,
  Deivė bus su mumis amžinoje šviesoje!
  
  Ne, saulė niekada neužges
  Beribė Aukščiausioji Rusija...
  Didelė svajonė išsipildė
  Viskas skamba po mėlynu dangumi!
  
  Giedame tau Dievo Motina,
  Psalmės ir dainos, kiekviena akimirka...
  Jei mums reikia stoti į mūšį su vienu ginklu,
  Juk Stalinas ir Didysis Leninas su mumis!
  
  Už Tėvynę, už Dievą, už šalį,
  Mes, berniukai, kovojame su priešu...
  Žinok nebūti prakeiktu jungu,
  Kai rusų kareivio durtuvas pagaląstas!
  
  Už mūsų žemę, kovų pradininką,
  Svarogui pavyko pašlovinti mylinčiojo veidą ...
  Kažką matome savo šviesiuose sapnuose
  Kur mes amžinai šlovinsime maloningą Dievą!
  
  Trumpai tariant, japonai jau yra chanas,
  Ir Port Arturas nepasidavė mūšiuose ...
  Štai kodėl Tėvynė mums duota Dievo,
  Kad tu drąsiai kovotum už Rusiją!
  . 2 SKYRIUS
  Japonija buvo priversta sudaryti taiką su Rusija, tarpininkaujant JAV.
  Turėjau perleisti Kurilų salas ir Taivaną. Rusija užsitikrino protektoratą Korėjoje, Mandžiūrijoje, Port Artūro kontrolę. Be to, Japonija carinei Rusijai sumokėjo milžinišką milijardo aukso jenų atlygį.
  Pergalė sustiprino caro Nikolajaus II pozicijas. Rusija išplėtė savo teritorijas, o Želtorosija pradėjo formuotis savanoriško prisijungimo prie Kinijos regionų sąskaita. Jokia Valstybės Dūma - Rusija liko absoliuti monarchija, be parlamento.
  Žinoma, dėl pergalės ir politinio stabilumo ekonomikos augimas prasidėjo anksčiau nei realioje istorijoje ir buvo stipresnis.
  Pirmasis pasaulinis karas prasidėjo kaip tikroje istorijoje. Tačiau Rusijai tai sekėsi sėkmingiau. Kurioje kariuomenė buvo didesnė ir geresnė, įskaitant ir feldmaršalo Kondratenkos reformas, ir ekonomika stipresnė, o caro autoritetas didesnis.
  Beviltiškai ir labai narsiai kovojo ir Olegas Rybačenko. Berniukas bėgo kaip meteoritas. Jis iš savadarbio kulkosvaidžio rašė vokiečiams. Ir tada jis bėgo greičiau nei vežimas su kulkosvaidžiu. Ir jis taip pat entuziastingai sutriuškino kaizerio armiją.
  Jis atrodė kaip maždaug dešimties metų berniukas, o jo nuogos, vaikiškos pėdos svaidė laikinąsias, mirtinas pjuvenų granatas.
  Vedamas taikliai ugniai, berniukas užtikrintai niūniavo;
  Mūsų tėvynė yra šventa šalis,
  Šlovė mūsų beribei Tėvynei...
  Priešas šėtonas nesutraiškys,
  Matome, mes esame toli!
  
  Mano Tėvynė klestės
  Caras Nikolajus pakyla virš planetos...
  Nenugalima Rusijos armija,
  Eikime arčiau Visagalio!
  
  Esu paprastas pionierius berniukas,
  Bet apdovanotas precedento neturinčia galia...
  Ir aš visiems parodysiu galingą pavyzdį,
  Kad nebūtum žinomas kaip apšiuręs šešetas!
  
  Tikiu su tavimi, Viešpatie Jėzau,
  Tu esi stipriausias visoje visatoje,
  Ir aš meldžiu tave kartu su Lada,
  Nukreipti kūrimo kanalą!
  
  Netrukus būsime Marse, patikėkite manimi
  Mūsų šalis valdys planetą...
  Ir pragariškas kaizerio žvėris sutriuškintas,
  Riterių žygdarbiai apdainuoti dainomis!
  
  Berniukas bėgioja pionierius basas,
  Nuogi kulniukai aplink laksto merginos...
  Jis kumščiu smogs kaizeriui,
  Juk mūsų riteriai kalbasi su dievais!
  
  Šlovė Rusijai, didžiai šaliai,
  Žinokite, kad karalius atlaikys šventą komunizmą ...
  Nenugalėk mūsų, tikėk šėtonu,
  Fašizmas buvo išmestas į Boudino pelenus!
  
  Mūsų Tėvynė nėra stipresnė pasaulyje,
  Visatoje nėra gražesnės Rusijos ...
  Aš esu erelis, o ne piktas žvirblis,
  Atnešiu džiaugsmo ir laimės visiems žmonėms!
  
  Mes drąsiai važiuojame į priešo pragarą,
  Mes lengvai sutriuškiname nacių priešus ...
  Netrukus nukirsime kaizerio ragus,
  Bus komunistų šviesos era!
  O merginos taip pat traiško vokiečius, ir taip garsiai. Jie basomis kojomis išmušami mirtinais sprogstamaisiais paketais. Ir jie tuo pačiu metu dūria durtuvais.
  Jie be didelių ceremonijų plėšia priešų pilvus.
  Nataša dainuoja;
  Laukiu pergalės, laukiu pergalės! Carui Nikolajui kalnas!
  Zoja, šaudanti ir mėtanti granatas nuogais kojų pirštais, patvirtina:
  - Laukia pergalė, laukia pergalė! Priešas tu esi draugiškas linksmas!
  O rudaplaukis Augustinas, kurio plaukai vėjyje plevėsuoja kaip proletarinė vėliava, riaumoja:
  - Dieve, saugok karalių!
  Svetlana, išmušdama kaizerio kareivius ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatas, šaukia:
  - Lada yra su mumis!
  Tai merginos čia kovojančios ir gražios. Ir jų raumenys rieda po įdegusia oda.
  Karas truko kiek daugiau nei metus ir baigėsi Austrijos-Vengrijos žlugimu bei Osmanų imperijos ir Vokietijos pasidavimu. O Bulgarija, pamačiusi kuo kvepia, stojo į Serbijos ir Rusijos pusę, kaip, beje, ir Italija bei Japonija.
  Feldmaršalas Kondratenko gavo aukščiausią laipsnį - Generalissimo. Ir jis tapo beveik visų ordinų turėtoju, kaip ir Suvorovas. Brusilovas tapo feldmaršalu. Admirolas Kolchakas padarė karjerą, o Kornilovas - Denikinas. Carinė Rusija prie savęs prijungė: Galiciją, Bukoviną, Krokuvos vaivadiją, Poznanės sritį, Klaipėdą. Čekoslovakija taip pat tapo Rusijos imperijos dalimi. Ir Mažoji Azija su Konstantinopoliu. Ir Šiaurės Irake.
  Apskritai viskas pasirodė gerai. Japonai pasidalino vokiečių kolonijas su Rusija Ramiajame vandenyne.
  Tada Saudo Arabija buvo padalinta tarp Rusijos, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos. Be to, po trumpo karo Rusija ir Didžioji Britanija padalijo Iraną.
  Olegas Rybachenko dalyvavo šiame kare. Berniukas vėl kovojo, kulkosvaidžiu bėgdamas greičiau už gepardą ir basomis vaikiškomis kojomis svaidydamas milžiniškos žudymo jėgos granatas. Ir sunaikinti visus priešus.
  Ir raganų merginos kovojo su juo. Labai gražiai ir linksmai dainuodavo, kai traiškė persus.
  Mes esame Šeimos vaikai, Dievų dukros,
  Ir tuo pat metu basi komjaunuoliai ...
  Apie poreikį išleisti papildomai žinok svajones
  Merginų durtuvas labai aštrus!
  
  Mes galėsime nugalėti visus nacius,
  Statomi rūmai - komunizmo vėliava...
  Mūsų nenugalimas Rusijos lokys,
  Darvinizmo dogmų paneigimas!
  
  Mes gražios merginos, patikėk manimi
  O pliką kulną trenksime į nosį...
  Greitai atverkime duris komunizmui,
  Mes atskleisime tamsų neišmanėlį!
  
  Čia mes basi bėgame į puolimą,
  Sužavėti jų merginos grožio...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  O merginos turi tokį skambų balsą!
  
  Tegul Rusijos žemė garsėja,
  Tai gimė kartų vardu...
  Pasaulio tautos yra draugiška šeima,
  Didysis Leninas mums padės!
  
  Bet dabar valdo šlovingas Nikolajus,
  Ir milžinai kovoja už jį,
  Mes visi ten patenkame, tik tikime dangumi,
  Kai žmonės ir Rusijos caras susivienys!
  
  Taip, mes būsime atsidavę karaliui,
  Tarnaudamas Jam visa širdimi ir siela...
  Aš myliu Jėzų ir Ladoją,
  Amžinai būsiu Svarog su tavimi!
  
  Mums svarbūs rusų dievai,
  Mylime juos sovietinių žmonių siela...
  Ir tai tik šėtono machinacijos,
  Kai Perunas bus su Lada, tu atstumsi!
  
  Aš myliu karalių, jis yra mūsų pačių tėvas,
  Tarnauk Jam ištikimai ir su meile...
  Tegul baigiasi rusų priešas,
  Nors kartais duodama krauju!
  
  Rusija bus visatoje visiems,
  Norėdami sužibėti kvazaru ryškiu ir galingu ...
  Tėvynė neturės problemų,
  Nors priešas pritraukė piktų debesų!
  
  Tegul visagalis strypas būna su mumis,
  Kas yra visos visatos valdovas....
  Už mūsų yra didžiausias baltasis Dievas,
  Kas savo gerumu valdo!
  
  Tebūna kūryba žemėje,
  Mes laimėsime, aš tikrai žinau ...
  Belaukiant tos šviesios svajonės išsipildymo,
  Šviesiame rojuje bus vietos žmonėms!
  
  O, mano šventoji išmintingoji Rusija,
  Vardan komunizmo klestėjimo...
  Dievai demiurgai pažįsta mano gimines,
  Ir revanšizmo bandymai nepraeis!
  
  Mes tikime, kad priešai bus ištrinti į dulkes,
  Mes iškelsime Rusijos vėliavą virš visos visatos ...
  Mes nugalėsime fašistus ir dušmanus,
  Ir mes amžinai šlovinsime Šeimos vardą!
  Ir, žinoma, merginos šaudo ir meta mirtinas granatas iškaltomis, plikomis, įdegusiomis kojomis.
  Ir jūs negalite atsispirti tokiems žmonėms kaip jie.
  Tada nelaisvėje esantys modžahedai bučiavo nuogas, suragėjusias merginas. Dulkėtos, bet labai gundančios pėdos.
  Ir tada Afganistanas. Tiesa, buvo nedidelis karas. O britams iš pradžių labai nepasisekė.
  Tačiau Olegas Rybachenko ten pademonstravo savo puikų šviesos kario lygį.
  Kartu su bikiniais vilkinčiomis merginomis jis labai lengvai sutriuškino priešą, paversdamas modžahedus sieteliu. O merginos nuogais kojų pirštais svaidė mirtinos jėgos bombas ir suplėšė ištisus afganų kovotojų būrius.
  Ir kovodamas, berniukas dainavo, kūrė eidamas;
  Aš esu pionierius, turiu kovoti Afganistane,
  Laukia baisūs mūšiai...
  Bet rusai visada žino, kaip kovoti,
  Priešas skaičiuos tik nulius!
  
  Tegul komunizmo era būna šlovė,
  Kai ateis didysis Dievas Svarogas...
  Išsklaidykite didžiulio fašizmo minias,
  Laimėjimai atidarė begalinę sąskaitą!
  
  Dangus yra mėlynas Afganistane
  Basas berniukas bėga per kalnus ...
  Jo pašaukimas yra šaunus dalykas,
  Juk rusų tikėjimas yra tvirtas monolitas!
  
  Dushmanai lipa į agresyvų debesį,
  Bet juos numuša drąsus pionierius,
  Kovotojas berniukas iš Rusijos galingas,
  Jis parodys pavyzdį net suaugusiems!
  
  Mes visi tikime komunizmo pergale,
  O jei teks kovoti už karalių...
  Išsklaidykime revanšizmo pulką į pelenus,
  Mums ir kalnams šiltos jūros!
  
  Rusija valdys visatą
  Taigi Aukščiausiojo Išmintingo Strypo testamentu...
  Kai jos jėga mūšyje nepasikeitė,
  Varome Tėvynės priešus į karstą!
  
  Rusai negali mūsų parklupdyti,
  Mums Svarogas ir Baltasis meilės Dievas ...
  Mes atmesime šios tinginystės gausą,
  Jei mums reikia vandenyno, praliekime kraują!
  
  Mūsų Tėvynės Rusijos šlovei,
  Riteris išdrįsta išgelbėti mano Rusą...
  Mūsų šeima yra Aukščiausia, o Kristus yra misija,
  Geba perteikti kūrybos šviesą!
  
  Aš myliu Rusiją, kuri yra brangiausia iš visų,
  Kokios gražios gėlės...
  Mes stipriai pajudinsime fiurerį į veidą,
  Ir kartūs pralaimėjimai nesiskaito!
  
  Už mūsų yra Lada, didžiųjų dievų motina,
  Už mūsų yra Perunas, Yarilo, galia ....
  Sutriuškinsime visų laukinių gyvūnų kaimenių spaudimą,
  Padėkime silpniems žmonėms!
  
  Taip, tegul Tėvynė klesti šlovėje,
  Visata iškils aukščiau visko...
  Abelis prisikels, o Kainas pražus,
  Pragare bus pasiutęs piktadarys!
  
  Kai Rusija iškelia savo didžiulį kardą,
  Ir duok mums rusų stiprybės, baltas Dieve ...
  Visos piktosios dvasios požemyje greitai išnyks,
  Ką padėjo sukurti Aukščiausioji šviesa!
  
  Taigi tikėk į Dievą Jėzaus garbę,
  Tikėkite mūsų Kristaus šlove...
  Nepyk savo tėvų
  Tikėkite Rod iki galo!
  
  Tada ateis didelis atlygis,
  Ir paklusk rusams visą pasaulį...
  Reikia drąsiai kovoti už Tėvynę,
  Svarog, didysis Dievas ir stabas!
  
  Visi mirusieji prisikels iš laimės,
  Amžius, kaip vėjas, žydi iš džiaugsmo...
  Ir dangus, ir žemė turi savo didžiulę galią,
  Visos planetos tautos gerbia Šeimą!
  Taip su merginomis Afganistane kovėsi Olegas Rybačenko. Ir viena iš jo pasitikinčių bei skambių pergalių po kitos.
  Tai berniukas terminatorius! O mergina nuogais kulnais pasirodė tokia nuostabi ir putojanti!
  Pasaulis rado stabilumą ir klestėjimą. Iki Didžiosios depresijos 1929 m. Rusija po spartaus augimo taip pat pateko į krizę.
  1931 m. Japonija užpuolė Rusiją, siekdama atkeršyti už praeities pralaimėjimus.
  Žinoma, carinė imperija buvo pasirengusi karui.
  Tačiau šį kartą tai buvo savižudybė. Caro kariuomenė nugalėjo japonus.
  Olegas Rybačenko vėl kovojo su drąsiais, bet techniškai labai atsiliekančiais nuo Rusijos samurajumi.
  Berniukas šaudė iš galingo kulkosvaidžio, šimtais ir tūkstančiais atkirsdamas Rusijos samurajų kariuomenės puolimo pozicijas. Ištisus japonų batalionus iškirsti ir nupjauti vienu metu.
  Jos kulkosvaidis atrodė nenuilstantis. Ir jis viską sutraiškė ir ištrynė oponentus tiesiogine to žodžio prasme į kruvinus miltelius.
  O amžinas vaikas, kuris dar atrodė maždaug dešimties metų amžiaus, bet turėjo daugiau jėgų nei dramblys, nuogais kojų pirštais mėtė sprogstamuosius kolosalios jėgos paketus. Ir priešai tiesiogine prasme suplėšė į mažiausias dalis.
  O merginos kartu su juo japonus traipė ir šienavo. Iškirpkite juos kaip skustuvo plaukelius.
  O jie rodė liežuvius ir juokėsi.
  O tuo pačiu metu merginos dainavo su dideliu užsidegimu ir entuziazmu. Su džiaugsmu rašote tiesiogine prasme kelyje;
  Rusija yra didžiausia iš šalių
  Mes kursime jame komunizmą su karaliumi,
  Mums duota amžina sandora su šeima,
  Kad kiekvienas žmogus gimtų didvyriu!
  
  Juokaudami nugalėsime Japoniją
  Veltui puolei Rusiją...
  Puolimo metu mergina išsuka plačią kardą,
  Geltonos spalvos kariai!
  
  Mes esame amžini komjaunimo kovotojai,
  Kai kovojame, saulė šviečia ryškiau...
  Tėvai didžiuojasi basomis,
  Mes, riteriai, jau nebe vaikai!
  
  Netikėk, kad niekas mūsų nesustabdys
  Amžinojo komunizmo vardu...
  Mes greitai išvarysime Rusijos priešus,
  Kas puolė piktu cinizmu!
  
  Dievas Svarogas valdys Tėvynėje,
  Jis yra didžiųjų karių globėjas ...
  Priešai nebus įleidžiami net ant slenksčio,
  Visagalis tūkstančio veido Kūrėjas!
  
  Už mūsų šlovingą Tėvynės likimą,
  Nugalėk visus, juokais nukirsdamas priešus ...
  Norėjau skirti dainą Rodui,
  Kas tapo vieta visatos rojuje!
  
  Čia bėgioja basos komjaunimo moterys,
  Jų kulnai blyksi kaip veidrodis...
  Aišku, kad samurajus laukia kaput,
  Kariai žvaliai drasko!
  
  Netikėkite tais, kurie tiesiog silpni dvasioje,
  Mes esame riteriai nenugalimuose mūšiuose ...
  Tu tik apgailėtinas vergas
  O Lada ir Kristus yra viena sieloje!
  
  Turime raudoną reklaminį skydelį,
  Ji kaip vešli rožė raudonuoja...
  Mes pataikysime tam, kuris piktas tiesiai į akį,
  Palikite mintį pulti Rusiją!
  
  Čia bėgioja basos komjaunimo moterys,
  Jie gražūs ir turi gražų veidą...
  Kurie nešaukia pikto kaput,
  Elkimės su tavimi teisingai!
  
  Mūsų šviesiajai tėvynei svajonė,
  Visi gyvena šlovėje, nuostabaus grožio...
  Visa kita yra tik tuštybė
  Nors šventųjų veidai dažnai aptemsta!
  
  Na, mes kovojame mūšyje kaip ereliai,
  O mes basi skubame per šalną...
  Esame stiprūs ir didžiuojamės komjaunimo nariais,
  O virš Tėvynės smarkiai teka Saulė!
  
  Štai mūsų šventosios Tėvynės šlovė,
  Mes giedame psalmes ir kuriame dainas ...
  Aš esu pionierius berniukas visiškai basas,
  Šaltis kankina mano nuogus kulnus!
  
  Bet žinok, kad nuo tikslo neatsitrauksiu,
  Kadangi rusiška poreikio dvasia stipresnė...
  Aš myliu šeimos Dievą, myliu visus iš širdies,
  Norėdami atgrasyti nuo juokingos idėjos!
  
  Šlovinkime Ladą - dievų pasiuntinį,
  Kas sukūrė pasaulius su meile...
  Mums reikia papildomų žodžių, vaikinai,
  Mums, Perunui, Svarogui, nuo Yarilo ugnies!
  
  Japonija bandė perimti valdžią
  Mūsų Port Artūras ir mūsų protėvių žemės,
  Bet čia medžiotojas virto žaidimu,
  Šauname labai tiksliai!
  
  Mes nupjovėme daug samurajų,
  Priešų nebėra...
  Mes esame savotiškos dukros, brangūs sūnūs,
  Virš mūsų yra Dievų Motina Šventoji Lada!
  
  Joks priešas neduos,
  Ne, rusų nepamatysi ant kelių...
  Dievo cherubas spindi auksu,
  Ir šlovink Jėzų šeimos vardu!
  
  Niekur nėra Rusijos gražesnės,
  Ji graži, amžina Rusija...
  Visi atrodo ne daugiau kaip dvidešimt,
  Mes esame komjaunimo basojo mesijo nariai!
  
  Taip, mes vairavome samurajų,
  Aukščiausias strypas mums padėjo šioje kovoje ...
  Kokie galingi tapo ereliai
  Ir pats tobuliausias Baltasis Dievas!
  
  Taip pat atsitiko merginoms muštis,
  Su fašizmu ašaroti juokais "Panteros".
  Ir jie laimėjo su įnirtinga armija,
  Nors jie ėmėsi drastiškų priemonių!
  
  Ir Hitleris gavo majorą
  Įniršę suplėšėme jį į šipulius...
  Kaip paaiškėjo, fiureris yra kaip debilas,
  Ir iš tolo pamatysime komunizmą!
  
  Maskva su nacizmu kovojo kaip su kalnu,
  Ir mes sunkiai, bet drąsiai priešinomės...
  Graži Rusijos šalis
  Kai mes stipriai kankinome Fritzą!
  
  Bėgioti basomis per šaltį
  Mes veržiamės komjaunuolėms....
  Jie jėga tempė Rusijos priešus į nelaisvę,
  Ir jie parodė labai vikrų temperamentą!
  
  Netoli Stalingrado jie sunkiai davė į akį,
  Ir Tigras tolygiai nulaužė savo kamieną ...
  Nors tada tikrai buvo sunki valanda,
  Bet basi komjaunuoliai yra visagaliai!
  
  Taigi mes išdidžiai įžengėme į Berlyną,
  Žinai, toks šaunumas buvo parodytas...
  Kas gerbia visą rusų pasaulį,
  
  Mes suplėšėme Adolfą!
  
  Na, ši pergalė yra gera,
  Viską laimime mūšyje be nesėkmių,
  Virš mūsų dega Rusijos žvaigždė,
  Ir mūsų tikėjimas iš Šeimos nesikeičia!
  
  Trumpai tariant, mūsų kampanija baigsis,
  Planeta taps visa Rusijos dalimi ...
  Mes visi turėsime dideles pajamas,
  Deimantai drėkino mūsų giraites!
  . 3 SKYRIUS
  Olegas Rybachenko jau buvo karininkas ir turėjo daugybę apdovanojimų. Ir jis buvo gerbiamas, nepaisant vaikiškos išvaizdos. Ir net pavyko susituokti. Taigi amžinam berniukui karjera klostėsi puikiai.
  Admirolas Kolchakas dar visai nėra senas, jis parodė savo genialumą, prilygstamą Ušakovui ir Admirolui Makarovui. Tekančios saulės žemė buvo visiškai sugriauta į jūrą ir tada užimta.
  Kampanija prieš Tokiją buvo šlovinga ir pergalinga. O Olegas Rybačenko sugebėjo pasižymėti užfiksavęs patį mikadą. Ir už tai gavo pirmąjį Rusijos istorijoje Šv. Jurgio kryžių su auksiniu lanku ir deimantais.
  Nors kelti jo į rangą nedrįso: berniukas atrodo pernelyg vaikiškai. Nors jam pačiam yra dešimt metų, tai yra, už šį laiką galite duoti trylika metų. Bet vis tiek snukis vaikas.
  Bet kokiu atveju Rusija laimėjo.
  Po to įvyko referendumas, kuriame dauguma japonų balsavo už prisijungimą prie Rusijos.
  Taigi caras Nikolajus II sustiprino savo valdžią Ramiajame vandenyne. Rusija toliau judėjo per Kiniją. Krizės nusilpusios Britanija, Prancūzija ir JAV nesikišo perimti Dangaus imperijos kontrolės.
  1933 metais Vokietijoje į valdžią atėjo Hitleris. Jis pradėjo atkurti buvusią imperijos galią. Ir, žinoma, jis stengėsi nesiginčyti su Rusija.
  Musolinis Italijoje draugavo su Rusija. Ir gudriai užgrobta Etiopija, plečianti savo kolonijas. Buvo kalbama apie Trigubo aljanso kūrimą.
  Carinė Rusija norėjo aneksuoti visas silpstančios Anglijos ir Prancūzijos kolonijas. Na, vokiečiai ir italai irgi suprantami. JAV turėjo savo planų.
  1937 m. Vokietija prisijungė prie Austrijos ir pagamino anšliusą. O 1937 m. lapkritį lėktuvas sudužo su Nikolajevu antruoju. Karalystė baigėsi labai sėkmingai. Nikolajus II per keturiasdešimt trejus savo valdymo metus pasiekė milžiniškų užkariavimų.
  Jie vadino jį Nikolajumi Didžiuoju! Ir net didžiausi jie tapo aukštesni už Petrą Didįjį.
  Valdant Nikolajui II darbo diena buvo sutrumpinta iki dešimties valandų, septynerių metų mokslas tapo privalomas ir nemokamas. Vidutinis darbo užmokestis šalyje siekė 75 rublius per mėnesį su nuline infliacija ir aukso rubliu. Karališkoji valiuta buvo sunkiausia ir labiausiai konvertuojama pasaulyje.
  Rusija turėjo didžiausią sausumos kariuomenę pasaulyje, o laivynas aplenkė ir Didžiąją Britaniją, ir JAV.
  Rusijos tankai buvo geriausi pasaulyje, kaip ir lėktuvai. O sraigtasparniai tuo metu buvo praktiškai vieninteliai Žemės planetoje. Gausiausias ir kokybiškiausias povandeninių laivų parkas. Geriausia artilerija. Pažangios televizijos ir vaizdo technologijos. Carinėje Rusijoje pradėtas filmuoti ir pirmasis pasaulyje spalvotas filmas. Taip pat ir caro Nikolajaus II aistros fotografijai dėka.
  Prisijungusi prie Kinijos, Rusija pagal gyventojų skaičių atsidūrė pasaulio viršūnėje, aplenkdama Britaniją su visomis jos kolonijomis.
  Caras Nikolajus II reformavo stačiatikybę ir įteisino poligamiją. Šis išmintingas valdovas sugebėjo padaryti daug dalykų. Ir jis mirė neapspjautas, nepersekiojamas, nepraradęs Rusijos, bet didis. Ir vos kelių milimetrų fragmentų poslinkis taip paveikė Rusijos istoriją.
  Be to, į praeitį persikelia toks gražus, stiprus ir greitas berniukas, kaip Olegas Rybachenko. Ir jie sako, kad istorijoje nėra nelaimingų atsitikimų! Vis tiek kaip jie yra. Tai parodė ir Nikolajus II, ir Generalissimo Kondratenko fenomenas.
  Tačiau po caro Nikolajaus mirties įvyko laikinas šuolis. Iš pradžių monarchas Aleksejus II mirė nespėjęs būti karūnuotas. Tada mirė ir kitas įpėdinis Kirilas Vladimirovičius Romanovas. O Vladimiras Trečiasis į sostą įžengė 1938 m. Karalius jaunas, bet apskritai nekvailas ir gana stiprios valios bei ambicingas.
  Na, jis ėmėsi verslo! Rusija, Italija, Vokietija, prieš Didžiąją Britaniją, Prancūziją ir ateityje - JAV. Čia, žinoma, Trigubas aljansas yra daug stipresnis.
  1940 m. gegužę Vokietija užpuolė Prancūziją, Belgiją, Olandiją ir Britaniją. Rusija užpuolė prancūzų, anglų ir olandų kolonijas. Prasidėjo be ceremonijų teritorijų užgrobimas.
  Britai ir prancūzai negalėjo atsispirti Rusijos kariuomenei. O vokiečiai nugalėjo ir per pusantro mėnesio privertė kapituliuoti Prancūziją, Belgiją ir Olandiją.
  Tada fiureris užėmė ir Ispaniją, ir Portugaliją, užėmė Daniją ir Norvegiją. Rusija okupavo Švediją.
  Karas buvo beveik vienuose vartuose. Vietos gyventojų remiama Rusija užėmė Indiją, Indokiniją, Afganistano pietus, Irano pietus, Artimuosius Rytus ir pateko į Egiptą.
  Olegas Rybačenko kovojo kaip visada sėkmingai ir su didžiuliu entuziazmu. Berniukas dirbo iš karto su dviem kulkosvaidžiais, šienuodamas britų ir prancūzų kolonijines kariuomenes. Ir tai yra jo nuostabus pašaukimas ir kova vienuose vartuose.
  O vaiko basos kojos svaido mirtinas granatas. Ir keturios merginos kovoja su juo, ir labai sėkmingai.
  Tuo pat metu Olegas Rybačenko nepamiršta dainuoti naikindamas Rusijos priešus;
  Gimti kiborgų amžiuje duota,
  Kai kompiuteris, grotuvas yra po ranka...
  O pasaulis iš esmės yra tik filmas
  Nežinojau, kad dabar laikas kitoks!
  
  Nereikia kvailai žudyti artimųjų,
  Vaikino strategija po delnu ...
  Sąsiuvinis kameroje tapo nereikalingas,
  Mes esame nepažįstami šimtmečio vaikai su skausmu!
  
  Tačiau įsiutusių dievų valia,
  Berniukas persikėlė į naują pasaulį...
  Čia mažai kumščių reikia laimėti,
  Atrodė, kad velnias išprotėjo!
  
  Karas ir riaumojimas, sunaikinimo tamsa,
  Ateina pilnas žmogžudysčių ir bado...
  Žinokite žmonių likimą,
  Kai sielvartas ir šaltis širdyje!
  
  Nereikia galvoti, rusų negalima palaužti,
  Tegul didžioji Rusija žydi...
  Tikrai piktas vagis bus nugalėtas,
  Svarogas ateis - puiki misija!
  
  Čia dingo caras Didysis Nikolajus,
  Dabar Vladimiras tiesiog valdžioje ...
  Jis taip pat, galima sakyti, yra erelis,
  Ir išskleiskite savo sparnus visame pasaulyje!
  
  Vardan Dievo Rusijos Kristaus,
  Daryk gera vaikinai su džiaugsmu...
  Marijos meilė, tokia tyra
  Kas jus erzina savo kvailumu!
  
  Rusijoje tu žinai, kad viskas bus gerai,
  Ji iškels vėliavą virš visatos ...
  Nors priešas beldžiasi į kaltą,
  Mus šlovins tik kūryba!
  
  Tikiu, kad rusų Dievas valdys
  Kas sukūrė tų visatų tamsą...
  Nors šėtonas yra toks galingas ragas,
  Būsime palaimintųjų sūnūs!
  
  Čia, Rusijoje, naujas laikas,
  Imperatorius valdo Vladimirą ...
  Romanovai iš karališkojo dvaro,
  Erelis turi dvigalvius sparnus visame pasaulyje!
  
  Tėvynės didybė šimtmečius,
  O gal net Rusija išliks amžinai...
  Rusijos upė teka be sienų,
  Ir žmonės širdimi bus žmonės!
  
  Tada aš esu basas pionierius,
  Kad šaltyje skuba pliką kulną.
  Bet nuo to, ką ponas puola,
  Aš duosiu jam kietą veidą su krauju!
  
  Jūs negalite įveikti berniuko
  Jis yra labai stiprus ir didelis karys...
  Ir net tigrą paverčia žaidimu,
  Nes iš prigimties nugalėtojas!
  
  Ir komjaunimo moterys bėgioja basos,
  Jų kulnai nuo šalčio pasidaro rausvi...
  Ir netrukus bus kaput visiems priešams,
  Palikite nenaudingą idėją!
  
  Štai mes jau paėmėme britus į džiungles,
  Rusijos priešai buvo nužudyti kartu ...
  Ėjome vikrių beždžionių pakraščiu,
  Ir jie įveikė labai daug kurtų mylių!
  Trumpai tariant, berniukas tapo labai subrendęs,
  Ir jis tapo gana protingu pareigūnu ...
  Ūsai neprasilaužė, bet jau titanas,
  Ir tarnauja kaip dar vienas pavyzdys riteriams!
  Berniukas kovoja ir sutriuškina priešus. O tada pagauti juodaodžiai ir geltonai balti kariai krinta ant kelių ir bučiuoja merginų kojas. Ir tai taip puiku.
  Nataša po bučinio į kulną sušuko:
  - Aš myliu vyrus!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Sukti ant pagaliuko - didžiulis malonumas!
  Ir kaip jis plika kulnu spusteli pagautam kariui į nosį.
  Augustina apnuogintais kojų pirštais sugriebė arabo nosį ir privertė jį atsiklaupti.
  Mergina sušuko:
  - Aš agresyvi ragana!
  Svetlana taip pat labai aktyviai kovojo. Ir tiek daug įvairių kareivių pertraukė. O mergina privertė jį pabučiuoti kulnus ir urzgė:
  - Tu negali atsispirti!
  Žinoma, kolonijinė kariuomenė negalėjo atsispirti caro kariuomenei ir to nelabai norėjo. Afrikos užgrobimas buvo šiek tiek atidėtas dėl kelių trūkumo ir ilgų ryšių. Vokiečiai persikėlė per Afriką per Gibraltarą ir Maroką, rusai per Egiptą ir toliau Sudanu.
  Tačiau reljefas labiau trukdė nei britų ar prancūzų kariuomenės pasipriešinimas. Jų buvo nedaug, be to, jie yra prastai ginkluoti ir daugiausia iš vietinių aborigenų. Kas nemokėjo ir nenorėjo kautis.
  1940 metais Hitleris neišdrįso nusileisti Britanijoje. Jis pradėjo oro puolimą, iš pradžių nelabai sėkmingą. Tačiau 1941-ųjų pavasarį į mūšį stojo rusų lėktuvai, o Britanija buvo spaudžiama mirti.
  O rugpjūtį sekė jungtinės Vokietijos ir Rusijos kariuomenės išsilaipinimas, o po dviejų savaičių atkaklių kovų - Londono užėmimas.
  Olegas Rybachenko ir merginos aktyviai šturmavo Anglijos sostinę. Berniukas vėl buvo basas ir svaidė vaikiškas, iškaltas kojas niokojančiomis medžio žievės granatomis, kurios apvertė visus, net ir pačius galingiausius Didžiosios Britanijos tankus. Įskaitant penkiasdešimt tonų ir net aštuoniasdešimt tonų sveriančios "Tortilijos" smarkiai sudegė ir sudužo įnirtingoje kovoje.
  Berniukas mūšio metu dainavo, kūrė eidamas;
  Mes, rusai, atvykome į Britaniją,
  Norėdami užkariauti užpultus užsieniečius ...
  Kad saksai buvo įstrigę,
  Bet mes gerbiame netikinčius!
  
  Rusija yra didžiausia iš šalių
  Kuris kuria visatą...
  Šis grėsmingas rūkas išsisklaidys,
  Ir mūsų verslas bus kūryba!
  
  Aš myliu ortodoksų Kristų
  Tegul Šeimos galia būna mumyse...
  Deivė Lada yra tyra kaip krištolas,
  Šventas oras Rusijoje visada geras!
  
  Tikime, kad visata nugalės
  Suteikime laimę Rusijos visatai...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Savo nesikeičiančia Dievo galia!
  
  Mano šventosios Rusijos kariai,
  Jie neleis mums atsiklaupti...
  Pasakyk Dievui, Jėzus, atleisk man
  Jei Leninas leis ką nors nueiti per toli!
  
  Tegul mūsų Tėvynė žydi,
  Jame galime nesunkiai pastatyti šventąjį komunizmą...
  Aš nušluosiu anglų armiją,
  Ir aš būsiu herojus amžinai!
  
  Mes pakelsime savo Rusiją į dangų,
  Ir mes įveiksime išdidų Londoną mūšyje ...
  Nenuostabu, kad šventasis Jėzus prisikėlė,
  Ir Rusija smarkiai trauksis!
  
  Tėvyne tu esi mano mama,
  Aš myliu tave kaip saulę, be jokios abejonės...
  Priešai galės tiesiog suplėšyti,
  Visų ateinančių kartų šlovei!
  
  Taip, mūsų beribė Rusija žydi,
  Grūdai auga kaip auksinės kukurūzų varpos...
  Pergalės atidarė neribotą sąskaitą,
  Tokie veidai iš stačiatikių ikonų!
  
  Rusijoje dabar naujas šlovingas caras,
  Jo vardas Vladimiras, Kirilo sūnus...
  Viešpats jį pastatė - valdyk išmintingai,
  Ir Rusija bus milžino kūjis!
  
  Na, mano didžioji Tėvyne,
  Kurio niekas nedrįsta išduoti...
  Išsklaidys kaip varno sutema,
  Linksma rusiška idėja!
  
  Mes tikrai nugalėsime liūtą
  Ir užkariauk šį neįveikiamą Londoną...
  Net šėtonas negali mūsų nugalėti
  Taigi drąsiai puolame minias!
  
  Rusijoje silpniesiems nėra vietos,
  Nugalėsime visus priešus iš karto...
  Meilę Tėvynei išreiškiame eilėraščiu,
  Priešas lengvai suakmenės!
  
  Dabar pats karalius parpuolė ant kelių,
  Ir jis nusilenkė Rusijos kariams ...
  Juk mūsų tikėjimas stipresnis už metalą,
  O liūtas iš baimės pasislėpė po lova!
  
  Na, tu gimei kareiviu, kad laimėtum,
  Gražu, efektyvu ir smagu...
  Tikiu, kad armija bus nugalėta,
  Ir valdžia sugrįš pas mus savo noru!
  
  Tikiu, kad greitai įveiksime
  Venera, Marsas ir išdykęs Jupiteris...
  Koks beribis bus pasaulis
  Tu nesunaikinsi Visagalio!
  
  Tačiau pasiekus liniją,
  Mums liko tik šiek tiek iki pergalės...
  Tada mes gauname saldų kulesh,
  Šlovėje bus mūsų seneliai rati!
  
  Nepasitikėk tuo, kurio širdis silpna iš baimės,
  Nedorėlis niekada nelaimės...
  Ir, žinoma, jūs nesate vergas,
  Mūsų šventieji bus teisėjai mūšyje!
  
  Ir taip Londonas žlugo, ir žemė yra mūsų,
  Ji tapo laisva ir tokia švytinti...
  Viskas planetoje bus tik klasė,
  Po Rusijos komunizmo vėliava!
  Merginos taip pat kovojo su laukiniu alkanų tigrų siautėjimu.
  Nataša, kirsdama kolonijinius kareivius ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatą, urzgė:
  - Valdyk pasaulį, Rusija!
  Zoja, traiškydama bokštą dengusias anglų minias ir plikomis pirštais mėtydama paketus su anglies sprogstamosiomis medžiagomis, cypė, apnuogindama dantis nuo perlų:
  - Aš visus laužau!
  Ir kaip juoksis ši terminatorė.
  Augustina taip pat kovoja su laukine isterija. O anglų rubinas jau pačiuose karališkuosiuose rūmuose.
  Kardais pjauna priešus ir plikais pirštais meta granatos kojas ir riaumoja:
  - Už carinį komunizmą!
  Bet mūšyje ir Svetlana. Kaip agresyviai ji kovoja. Ir tiek daug kovotojų - jau sukapojo visą kauburį.
  O nuogu kulnu pasiduos pjuvenų pakuotei su sprogmenimis. Ir apverskite baką.
  Tada riaumoja:
  - Už rusišką nenugalimą dvasią!
  Taigi jie visi bandė ir paėmė net karalių kartu su Churchilliu.
  O Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas atsiklaupė ir pabučiavo merginas nuo dulkėtų, kruvinų basų pėdų.
  Ir tada jis buvo visiškai priverstas laižyti Veneros grotą. Kas privertė karius taip linksmai juoktis.
  Po to visas rytinis pusrutulis, įskaitant Australiją ir Naująją Zelandiją, tapo rusų, vokiečių ir italų.
  Bet vis tiek buvo JAV.
  Caras Vladimiras priėmė autokratinį sprendimą pulti Ameriką. Hitleris ir Musolinis palaikė jį priimant šį sprendimą. Trečiasis Reichas perkėlė kariuomenę į Islandiją, o toliau į Grenlandiją ir Kanadą, o carinė Rusija persikėlė į Aliaską. Jėgos, žinoma, nelygios. JAV turi gana silpną tankų laivyną ir daug mažesnį gyventojų skaičių nei Rusija, kartu su visomis jos kolonijomis. Nors ekonomika išvystyta. Tačiau tokiam monstrui negalima atsispirti.
  Pradėjusi puolimą 1943 m., Rusijos kariuomenė greitai per du žiemos mėnesius užėmė Aliaską. O pavasarį kartu su vokiečiais ji užėmė beveik visą Kanadą.
  Žinoma, Olegas Rybačenko čia taip pat kovojo ir ryškiai pasižymėjo nepalenkiamu herojiškumu, kolosalia technika ir savo intelektualine galia.
  Berniukas vis dar atrodė kaip vaikas, tik labai raumeningas ir nepaprastai stiprus, tiksliau stipresnis už didelį dramblį ir greitesnis už gepardą.
  Per ataką prieš amerikiečius vaikinas dainavo, tiesiog kelyje parašė visą eilėraštį;
  Rusija yra didžiausia iš šalių,
  Kas valdo pasaulį...
  Amžiną sandorą mums davė giminė,
  Kad Lada taptų stabu šimtmečius!
  
  JAV drąsiai puolė
  Mes puolame - jie užėmė Aliaską ...
  Prisiminsime pergalę,
  Ir paverskite visą visatą pasaka!
  
  Gražiausios Rusijos kariai,
  Vienu smūgiu mūsų vaikinas nukirs ąžuolą ...
  Ir tu, mergina, net neliūdėk
  Nemirtingasis Kosčejus tavęs nesunaikins!
  
  Rusijoje yra daug nuožmių kovotojų,
  Merginos ir vaikinai veržiasi į mūšį...
  Vardan mūsų senelių ir tėvų,
  Beviltiški kariai kovoja!
  
  Mergina bėgdama nukirs Fritzą,
  Plikas ledas upėje prasibraus koja...
  Nors priešas kviečia į mūšį šėtoną,
  Jo išdidi mergina nutrūks!
  
  Mes turime bet kokį karį milžiną,
  Nušluokite priešą vienu smūgiu...
  Mūsų didžioji šeima yra viena šimtmečius,
  Visi Rusichi laimi dėl geros priežasties!
  
  Mano Rusija žydi kaip vainikas,
  Ji yra graži pilka sparnuota balandė ...
  Pergalės atidarė begalinę sąskaitą,
  Rusijos berniukas yra nenugalimas kovotojas!
  
  Viskuo graži mano Tėvynė,
  Nors samurajus įžūliai lipa į mūšį ...
  Visos pasaulio tautos yra viena šeima,
  Bet mes įnirtingai kankiname priešą!
  
  O kam mums reikia Hitlerio - tik silpnagalvio,
  Žinokite, kad nesunku sulaužyti jo ragus ...
  Nors puola įnirtingas morengas,
  Nors kartais pasirodydavo nuobodu!
  
  Rusijos žemė gražiai žydi,
  Ji ateina su medumi ir meile...
  Mes nugalėsime priešą ne veltui,
  Priverskime jį spjaudyti krauju!
  
  Kaip gera bus su mumis, broliai,
  Kai žūsta visi požemio karai...
  Ir skrisk, pažink minią,
  Dievai nepaliks mūsų tėvynės!
  
  Rusija yra dramblių gimtinė,
  Egipte pastatėme piramides...
  Važiavome asilų karavanais,
  O pas mus ir sisadima geriau!
  
  Mes niekada netylime
  O jei reikės, drąsiai kovosime...
  Bėga amžiai, baisūs metai,
  Bet mes grįšime, kad pasiliktume amžinai!
  
  Kruvinas vagis mūsų neįveiks,
  Mamai nugalėtas, o mes įveikiame Batu ...
  Priešai galės uoliai palaužti,
  Merginos laksto ir basos per šaltį!
  
  Karas kruvinas, jame yra šimtmečių svajonė,
  Bus gražu žinoti visoje planetoje...
  Nereikia papildomų žmonių, kurie žino žodžius
  Leisk vaikams linksmintis!
  Kai mums sunku, Dievas mums padės,
  Pats Svarogas padirbinėjo kardus, žaisdamas už mus ...
  Suteiks beribės jėgos Rod,
  Kiekvienas gaus savo vietą danguje!
  
  Gera, kai žemė žydi
  Vermachtas mūsų nenuklups ant kelių...
  Ir pralaimėjimai nebus skaičiuojami,
  Stalinas, puikus Leninas, yra už mūsų!
  
  Visoje Rusijoje, berniukų kovotojai,
  Merginos irgi neužleis kelio vaikinams...
  Tu atiduosi galus,
  Nes mes esame didžiausi teisėjai!
  
  Mes neatiduosime Stalingrado naciams,
  Mes taip pat nenuleisime Maskvos Fritzams ...
  Rusas visada mielai kovoja
  Mes barame protą - niekada nebūkite kvaili!
  
  Štai merginos basos ant sniego gniūžtės,
  Išdidus žengė į vieną eilutę...
  Jie įvarė priešininką tiesiai į karstą,
  Ir Hitleris buvo gana sumuštas!
  
  Dabar drąsiai vykstame į Niujorką,
  Pasiruošę suplėšyti priešus žaidžiančius...
  Mes tokie vaikinai, visi ereliai,
  Pergalė ateis greitai, nuostabią gegužę!
  
  Karas siautėja kaip ugnikalnis
  Lava teka iš pykčio spjaudydama...
  Mes smogsime JAV staigiu smūgiu,
  Nors komjaunuolė basa sniege!
  
  Netikėkite, kad šis Hitleris yra milžinas,
  Netikėkite, kad Rooseveltas taip pat nėra luošas ...
  Slavų Dievas, Aukščiausia lazda yra vienas,
  Ir jis valdys nuo amžiaus iki amžiaus!
  
  Turime tokius aštrius kardus
  Ir tikėkite, kad skydo sviedinys negali permušti ...
  Taigi bailys tiesiog užsičiaupk
  Tegul sąžinė kankina labai griežtu žvilgsniu!
  
  Mūsų galingas tankas yra tiesiog supermenas,
  Sugeba peržengti įsakymus...
  Ir ateis audringų pokyčių metas,
  Drąsiai sodinsime lysves, tikiu!
  
  Bėga basa mergina
  Sniegas netrukdo jai nuogu kulnu ...
  Tikiu, kad priešas bus sunkiai sumuštas,
  Ir tikėkite, kad Rooseveltas nesijuokia!
  
  Ką ji sugalvojo juokais erzinti Maskvą,
  Ir gaukite didelių dovanų...
  Mes sudaužysime į gabalus, patikėkite minia,
  Bandymai pažaboti Tėvynę yra bergždi!
  
  Bet mūsų Rusija žydi didingai,
  Kosminė milžinų veislė...
  Ji atneša pažangą komunizmui,
  Kai žmonės ir kariuomenė yra vieningi!
  
  Karalius valdo mus - narsus monarchas,
  Kas metė iššūkį požeminiam pasauliui...
  Sutriuškinome priešą į dulkes
  Nors kartais reikia laimėti krauju!
  
  Mes netylėsime, riteriai, tikėkite
  Pergalė suteikiama drąsiems ir išmintingiems ...
  Tiesiog plėšrus žvėris bus suplėšytas į gabalus,
  Ir saulė šviesiai teka virš Tėvynės!
  
  Budelis negalės atsinešti kirvio,
  Ir Rusijos kardas nenumalšins geluonies ...
  Viešpats išskleidė savo priedangą virš Rusijos,
  Nors kartais mums atrodo, kad to neužtenka!
  
  Kare nėra vietos tiems, kurie yra žvirbliai,
  Ant jo ereliai kaunasi laukiniu šauksmu ...
  Įniršęs nužudyk Tėvynės priešą,
  Taip, kad šventasis gūžtelėjo pečiais nuostabiu veidu!
  Svarogas ir Lada, ir kovotojas-Perunas,
  Jie padės mums mūšiuose su rusais ...
  Tu berniukas herojus išlenkei pasagą,
  Niekas tavęs neteis!
  
  Bet dabar atėjo rusų pergalė,
  Niujorko juokdarių kovotojai buvo išlaisvinti...
  Juk mūsų gyvenimas yra aštriausia adata,
  Kelionę baigkime nugalėtame Berlyne!
  . 4 SKYRIUS
  Brazilija, Venesuela, Meksika ir kitos šalys paskelbė karą JAV.
  Prasidėjo Rusijos kariuomenės judėjimas šiaurinėse Amerikos valstijose. Jėgos, žinoma, nelygios. Rusija ir Vokietija yra geresnės tiek kokybe, tiek kiekybe.
  Merginos Nataša, Zoja, Aurora ir Svetlana kaunasi ant geriausio pasaulyje tanko "Kondratenko"-3 - mobilios transporto priemonės su ilgavamzdžiu ir greitašaudžiu ginklu. Labai judrus, žemo silueto.
  Pagal svorį Kondratenko-3 bakas yra apie keturiasdešimt tonų ir yra gerai apsaugotas. Ir pistoletas, nepaisant mažo 76 mm kalibro, turi didelį snukio greitį.
  Shermanai, į šį baką negalima prasiskverbti iš bet kurio kampo. Taigi, kad...
  Merginos, kovojančios basomis ir bikiniais, tiesiog naikina amerikiečius ir daug juokiasi.
  Ypač Nataša... Ir plikais pirštais spaudžia vairasvirtę sakydama:
  - Šlovė mano Rusijai!
  Zoja taip pat šaudo. Jis tai daro nuogais kojų pirštais, spausdamas vairasvirtės mygtukus ir šaukdamas:
  - Ir visa mūsų gimtoji žemė!
  Aurora šaudo toliau. Ji smogia priešui ir, išdygusi dantis, sako:
  - O aukštesnės jėgos jau už mūsų!
  O taip pat mergina labai ugningai mirkteli! Apnuogintais kojų pirštais jis spaudžia kaip vairasvirtės mygtukus.
  Ir tada Svetlana atleidžia. Tokia protinga ir judri mergina. Iš burnos sklinda saulės spinduliai. Ir jis taip pat dainuoja:
  - Aš esu pasaulinė žvaigždė! Aš bėgu greičiau net už šėtoną!
  Su tokiomis merginomis pats velnias nėra baisus. Jie kulia amerikiečius, tvirtai apsupę Čikagą.
  Ir niekam iš ten nepaleisti. Jie griaudėja, tarkime, trivialiai. Tai merginos.
  O dabar Čikagos garnizonas kapituliuoja. Žinokite mūsų!
  O rusų tankai jau artėja prie Niujorko. Caras Vladimiras patenkintas trina rankomis. Ar rusai kada nors nuėjo taip toli?
  Merginos ir ore kovoja drąsiai. Pavyzdžiui, miela pora: Marija ir Mirabela.
  Įgyja savo sąskaitas, basas ir bikinius gražuoles. Jie tiesiogine prasme neturi ko prieštarauti. Tokios merginos čia gražios ir akinamai agresyvios bei taiklios.
  Marija paleido šūvį, vienu šūviu numušė keliolika lėktuvų ir dainavo:
  - Šlovė tau, mūsų gimtoji žeme! Rusijos vardu!
  Mirabela taip pat šaudė ir riaumojo:
  - Bet yra lyderis, turintis didelę jėgą,
  Jis pakvies slavus į mūšį ...
  Negali susitvarkyti su Rusija
  Kai Vladimiras yra karalius!
  
  Iš tvirto, stipraus, su geležine valia,
  Panašu į metalo pjovimą...
  Rusams nereikia geresnės dalies -
  Tik žmonės svajojo apie tokį dalyką!
  
  Tėvynės priešai žygiuoja į Gehenną,
  Priešai Rusijos nesustabdys...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Batai kibirkščiuoja žygyje!
  Taip, šios merginos kovoja ir dainuoja meistrai ...
  Beje, Niujorko šturmo įkarštyje pirmasis Rusijos kosmonautas išskrido į kosmosą, apskriejo Žemės planetą. Ir tai dar vienas Romanovų dinastijos carinės Rusijos pasiekimas.
  Ir tada Niujorko garnizonas kapituliavo, ir Vašingtonas netrukus žlugo.
  Olegas Rybachenko pasižymėjo šturmo metu. Šis nemirtingas berniukas kovojo kaip tikras terminatorius. Ir jo nuogos, vaikiškos kojos mėtė žirnius su didelės griaunamosios galios sprogmenimis.
  Vaikas puolė priešus ir tuo pat metu dainavo, kurdamas kelyje;
  Aš esu Rusijos pradininkas sakalas,
  Kas tarnauja karališkajai valdžiai...
  Viską parodysiu mūšiuose savo pavyzdžiu,
  Tėvynė bus amžinoje šlovėje!
  
  Mes esame Rodo anūkai ir sūnūs,
  Šventoji, didžioji Mama Lada...
  Ir riteriai tiki ereliais,
  Pelnytai atvykome į apdovanojimą!
  Myliu tave, šventoji Rusija,
  Šalis, kurią pasaulis karūnoje teisia...
  Kovok už pranašumą ir nebijok,
  Nors kartais demonas mus sunaikina!
  
  Mes nugalėsime Vermachtą
  Neversk mūsų ant kelių
  Žaisdami galėjome paimti Niujorką,
  Mes turime carą Vladimirą - ne Leniną!
  
  Šalyje sodai žydi kaip spiečius,
  O medaus aromato kvapas...
  Ir netrukus Ruzveltas taps apleistas,
  Ir mes žinome, kad pasaulis sukurs naują!
  
  Nepasitikėk tais, kurių dvasia silpna,
  Galų gale, žmogus kovose yra visagalis ...
  Jis yra karalius, o ne apgailėtinas vergas mūšyje,
  Gimęs berniukas kaukia stiprus!
  
  Aš esu pionierius, tarnaujantis karaliui
  Aš pripratau kovoti visokeriopai...
  Aš myliu Kristų ir Staliną
  Ir riteris ne su bufono siela!
  
  Bus žmonių karalystė
  Kur amžinai viešpatauja Baltasis Dievas...
  Neįsivaizduojamas piktadarys sulaužytas,
  Blogasis Kainas dega pragare!
  
  Kareivio karūna šimtmečius
  Kurti galingą komunizmą...
  Tikėkite svajonės išsipildymu
  Nužudykime Tėvynės priešus!
  
  Kardai yra aštresni už kardą
  Ir jie pjovė kaip lazeris su skustuvu ...
  Mes taip smogsime
  Kuo Ruzveltas bus smarkiai sumuštas!
  
  Ir mes pataikysime į Hitlerį, žinokite
  Jei jis įkops į Rusiją kaip gyvatė ...
  Ir planetoje bus rojus,
  Nors kartais nulaužia stogą!
  
  Kai ateina Didžioji šeima,
  Mes jam šventai tarnausime...
  Pergalės neribotas rezultatas,
  Už rusų kareivio šlovę!
  
  Rusija yra puiki viskuo,
  Jame šlovė ir didybė laimė ...
  Upė gili
  O kartais iš dangaus pasipila blogas oras!
  
  Ne įsiterpimas tarp dviejų upių,
  Civilizacija gimė...
  Rusijoje pirmasis asmuo
  Mes turime visus žmones!
  
  Rusija yra šalis
  kas pastatė piramides...
  Šėtonas atėjo į žemę
  Bet cherubinai saugo!
  
  Ne, mes niekada nebūsime sulenkti
  Slavai nebus padaryti vergais...
  Rusiškas plūgas ars žemę,
  Nesustok šlovingų batų!
  
  Visur Rusija ant žirgo,
  Sėdi su didžiuoju karaliumi...
  Vasario mėnesį neišdavėme
  Nepaleidžiant Mamaia Rusijoje!
  
  Todėl šalis žydi
  Mes visi laimime pasaulyje...
  Rooseveltas gaus jūsų skaičiavimą,
  Nuo krašto rusų iki krašto!
  
  Na, ką gausi fašistas
  Nuo mūsų su pagaliuku į veidą....
  Pažink tiek daug jėgų Tėvynėje,
  Ir Rusijos vėliava taip didžiuojasi!
  Visas pasaulis užsiprenumeruos mus,
  O gal net visata...
  Svarog tu esi mūsų aukščiausias stabas,
  O mūsų verslas yra kūryba!
  O 1943 metų rugsėjo 3 dieną JAV visiškai kapituliavo. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas, prasidėjęs 1940 metų gegužės 15 dieną. Karas yra šlovingas Rusijai ir pergalingas.
  Žinoma, tiek Hitleris, tiek Musolinis iš šio karo daug gavo. Abu diktatoriai gavo nuosavybę Afrikoje, kai kurie - Europoje ir JAV. Europa pagaliau buvo padalinta tarp šalių. Ir Bulgarija po referendumo tapo Bulgarijos karalyste kaip Rusijos dalimi.
  Atrodytų, pasaulis vėl perskirstytas ir kolonijos gali būti virškinamos. Tačiau Hitleris, žinoma, nebūtų Hitleris, jei nenorėtų daugiau. Visų pirma, nugalėti Rusiją. Ir užvaldyti jos teritorijas.
  Ir, žinoma, vokiečiai labai tikėjosi naujų, galingesnių ginklų. "E" serijos tankai ir balistinės raketos, ypač skirtos skraidančioms lėkštėms.
  Tačiau carinė Rusija balistinėmis raketomis gerokai aplenkė Trečiąjį Reichą ir net 1951 metų balandžio 12 dieną išskrido į Mėnulį.
  O "E" serijos tankai neturėjo kokybinio pranašumo prieš rusiškus.
  Ir tik skraidančios lėkštės buvo paslaptis. Laminarinio purkštuko dėka jie pasirodė visiškai nepažeidžiami bet kokio tipo šaulių ginklams. Tačiau tuo pat metu jie patys negalėjo šaudyti.
  Musolinis mirė, o jo sūnus perėmė sostą. Hitleris darė jam spaudimą ir jaunuolis sutiko kautis su Rusija. 1955 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas, trečiasis pasaulinis karas. Hitlerio pusėje buvo: Italija, Brazilija, Argentina, Čilė, Meksika, trumpai tariant, visa Lotynų Amerika, išskyrus Kubą, kuri rėmė Rusiją. Ir daugiau pasaulyje nebuvo kitų šalių! Trečiasis pasaulinis karas prasidėjo 1955 metų balandžio 20 dieną. O caras Vladimiras susidūrė su didžiausiu savo valdymo iššūkiu.
  Vienintelis dalykas, galintis jį paguosti, yra tai, kad šis karas bus paskutinis karų planetoje Žemėje istorijoje. Kadangi jame dalyvauja visos pasaulio šalys!
  Na, o kai karas prasidės, tada jį reikia pradėti! Hitlerio ataka nebuvo ypatinga staigmena. Vengrija, Jugoslavija, Rusijos dalis su ribota autonomija, jų caras Vladimiras Trečiasis. Albanija yra okupuota Italijos. Visi užsakymai pagal užsakymą. Vokiečiai bando veržtis iš Rytų Prūsijos, Austrijos, Italijos iš pietų. O kovos vyksta Afrikoje. Lotynų šalių koalicija dėl JAV. Bet jie ten nelabai aktyvūs. Ką tik paskelbė karą.
  O Hitleris tuo tarpu išjudino pagrindines pajėgas Europoje.
  Ir prasidėjo pragaras karas. Paskutinis didelis karas žmonijos istorijoje.
  Vokiečiai pagrindinį smūgį atliko Vengrijoje Budapešto kryptimi. Ten kovojo Olegas Rybachenko. Jis vis dar atrodė kaip maždaug dešimties metų berniukas. Tiesa, jis labai fiziškai stiprus, raumeningas, greitas, o svarbiausia - kaip nemirtingas alpinistas. Taip, rašytojas ir poetas Olegas Rybachenko gavo nemirtingumą, tačiau su sąlyga, kad jis taps maždaug dešimties metų berniuku ir vaikišku, bet labai stipriu ir greitu kūne tarnaus Rusijai. Ir jis yra vaikas nuo 1904 m. sausio 1 d. Kai jis apsigyveno Port Artur kaip kajutės berniukas. Na, jis ir berniukas ne patys mažiausi, bet stiprūs ir greiti nuo pat pradžių, ir į laivą paėmė.
  Be to, kai jie suabejojo, ar jis per mažas, Olegas Rybačenko pirštais sulenkė vario centą. Po to be pokalbio buvo nuvežtas į laivą.
  Berniukas pelnė daugybę apdovanojimų, dalyvavo visuose karuose. Tapo pareigūnu. Bet jis atrodė kaip vaikas. Todėl, nors jis buvo apdovanotas už daugybę žygdarbių, amžinojo berniuko jie nepasisavino aukščiau kapitono. O dabar Olegas Rybačenko kariuomenėje jau daugiau nei pusę amžiaus. Seniai nusipelniau pareigūno pensijos, bet jei turi geležinę sveikatą, kam palikti tarnybą.
  Be to, be kompiuterių, žaidimų konsolių televizija kažkaip nuobodu. O armijoje tu esi kapitonas, bent jau vairuoji kareivius. Taip, laikas vis tiek bėga.
  Generalissimo Kondratenko mirė. Mirė ir didysis admirolas Kolchakas, kuris pranoko Ušakovą. Daugelis, su kuriais Olegas Rybachenko pradėjo, tarnybos nebėra.
  Tiksliau, nuo Port Artūro apgulties beveik visi veteranai mirė. Liko tik Vovka. Jis irgi tada buvo namelio berniukas, o dabar jau žilas senelis. Tiesa vis dar veikia. Ir jis stebisi, kad Olegas išlieka tas pats berniukas, kurio kūne nėra nė vieno rando. Toks reiškinys žinomas visoje Rusijos, carinėje armijoje. Tiesa kovoja labai šauniai.
  Berniukas Olegas basas, todėl malonesnis ir vikresnis. Jis taikosi ginklą po ginklo ir šaudo į vokiečių "E" serijos tankus. Nacių mašinos yra tiesiog didžiulės. Ir atrodo, kad jiems niekas netrukdo.
  Tačiau amžinas berniukas taip pataiko, kad pramuša metalą. Dažo Fritzą, griauna bokštus ir dainuoja.
  - Caras Vladimiras, Rusijos caras ...
  Ortodoksų suverenas!
  Greitai užkariausim pasaulį,
  Juk virš mūsų cherubas!
  Hitleris baigsis
  O kas klausėsi - gerai padaryta!
  O berniukas, lyg granatą mėtęs, basas, vaikiška koja. Žilabarzdis senelis Vovka tik purto galvą.
  Daugiau nei penkiasdešimt vaikystės metų rašytojas ir poetas Olegas Rybačenko praleido XX a. Ir turiu pripažinti, kad mačiau daug. Būdamas nemirtingas, jis jau seniai prarado bet kokį baimės jausmą. O karas jam priminė kompiuterinę strategiją.
  Žaisti buvo lengva ir smagu. Ir buvo malonu kovoti. Gera, kai po basomis kojomis ryto rasa, o tu amžinas bernas, besimaudantis ir apsirengęs netvarkingai šortais!
  Olegui Rybačenkai leidžiama bėgioti su šortais ir basomis. Grįžęs į Port Artūrą, vaikas mane išmokė vaikščioti be batų, net esant šaltam. Juk nemirtingas kūnas negali peršalti ar susirgti, bet greitai priprantama prie šalčio, kuris žalos nedaro. Visai kaip Piteris Penas. O bėgioti basomis po sniegą beveik malonu. Judant šalčio praktiškai nejaučiama, tik ramiai sėdint basos kojos šiek tiek įdega! Bet berniukui tai smulkmena.
  Bet yra ir raganų merginos Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Jie taip pat dalyvauja kare. Bet ne visą laiką, o epizodus. Padėjo išlaikyti aukštąjį kalną, kai buvo sunkiausia. Ten kovojo basos gražuolės, ir su bikiniais. Jie mėtė kojas nuogais pirštais, smarkiai nušlifuotais diskais.
  Ir pjaustyti kardais. O Olegas Rybačenko tada išskaptavo iš kulkosvaidžio - žuvo vyresni bendražygiai. Ir dėl to samurajų puolimas užstrigo, o Aukštasis kalnas pasirodė nepajudinamas!
  O merginos pademonstravo savo aukščiausią klasę ir Valkirijos akrobatiką.
  O dabar vokiečiai stoja į gynybą. Carinė kariuomenė pasiruošusi karui. Fiureriui nepavyko pasiekti taktinės staigmenos.
  Ir Rusijos kariuomenė kovoja drąsiai. Atrodo, kad Hitleris ne kartą keiks save už tokio karo pradžią. Be to, nepaisant to, kad fiureris turi po ginklu du trečdalius Europos ir trečdalį Afrikos, bet vis tiek
  jis nėra Rusijos varžovas.
  Ir kareivių skaičius. Ir Italijos kariuomenė yra silpna. Lotynų Amerikos šalys kare dalyvauja vangiai. O jų kariuomenės techniškai ir organizaciniu požiūriu nėra labai geros.
  Taigi Rusija vis dar giliai laiko priešą gynyboje.
  Tankas "Kondratenko"-6 yra puikus būdas kovoti su šia serija. Taip, ir "Nikolajus" -4 yra sunkesnis, jis pasirodo kaip labai stipri mašina.
  Rusai gali kovoti su sunkesniais vokiečių monstrais.
  Ypač "Nikolajus"-4, kur Alenkos ekipažas, merginos labai gražios ir su bikiniu.
  130 mm kalibro pistoletas. Kaip smogti fašistams. Veltui Hitleris užpuolė carinę Rusiją. Čia jam ne lengvas pasivaikščiojimas, o mušimas.
  Anyuta nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir dainavo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  O kaip juoksis gražuolė!
  Ir tada Augustinas iššaus sviedinį į priešą. Sudaužyk metalą ir dainuok:
  Priverskime savo širdis plakti vieningai!
  O vairasvirtės mygtukus dar spaudžia nuogais kojų pirštais. Tai tikrai šauni mergina!
  O čia Marija kaip lupanet. Ir suskaldė fašistus. Ir sunaikinti priešą.
  Naudodami plikus kojų pirštus. Ir taip pat dainuoti:
  - Vardan mūsų Tėvynės, šventasis! Tegul kovotojas būna tiesiog šaunus!
  Ir prapliupo juoktis, parodyk dantis!
  O paskui olimpiada su svariu lupaneto sviediniu. Juk ji kaip tik tai, ko tau reikia - sultingiausios obuolių sultys!
  Ir vėl merginos pralaužė E-50, nuvertė bokštą ir juokiasi.
  Alenka pasiuntė sviedinį, sutraiškydamas E-100, pradurdamas jį kiaurai. Ir naudojant nuogus kojų pirštus. Kodėl mergina dainavo:
  - Sulaužyk priešą!
  O Anyuta trinkteli basomis kojomis ir cypia:
  - Fritz kaput!
  Ir tada pataikė Augustiną. Taip pat labai taikliai ir apnuogintais kojų pirštais gurkšnojant:
  - Pabaikite Hitlerį!
  Ir tada Marija labai agresyviai pridės. Sutriuškink fašistus ir cypia::
  - O kas klausėsi, gerai padaryta!
  Ir parodyk liežuvį!
  Ir tada Olimpija pasiunčia sviedinį, žudantį priešininkus.
  Taip pat basomis kojomis leidžiantis ir dainuojant:
  - Visiškai išparduota!
  Ir vėl mergina paims liežuvį ir parodys.
  Taigi jie supjaustė...
  Vokiečiai po mėnesio kovos nuo puolimo pradžios pažengė nuo penkiasdešimties iki šimto kilometrų ir patyrė didelių, net didžiulių nuostolių. O italai Afrikoje atsidūrė katile ir buvo apsupti. Jų kariuomenė trivialiai nugalėta.
  Štai gegužės 21 d. Adolfas Hitleris įsakė pašaukti kariuomenę, visi gali nešioti ginklus nuo penkiolikos iki šešiasdešimt penkių. Carinė kariuomenė traukė atsargas.
  Kaip paaiškėjo, vokiški diskai praktiškai nėra tokie baisūs. Tiesa, rusų lėktuvai gali atakuoti avinu. Tačiau dėl didelio carinės armijos mašinų manevringumo galite nuo to išsisukti.
  O Hitlerio skaičiavimas dėl nepažeidžiamo stebuklingo ginklo visiškai nepasitvirtino.
  Carinė kariuomenė vis dar stojo į gynybą. Iš anksto iškasti galingos gynybos linijos, stipri gynyba. Leisk Hitleriui kvėpuoti. Tačiau Afrikoje galite daryti spaudimą silpnesniam Italijos sąjungininkui.
  Jei fiureris nesiryžtų kariauti su carine Rusija, jis neabejotinai įeitų į istoriją kaip didysis ir net didžiausias Vokietijos vadovas. Taigi demonas norėjo valdyti pasaulį, ir kas iš to išėjo?
  Rusų merginos yra šauniausios pasaulyje.
  Olegas Rybachenko, kaip visada, yra mūšio priešakyje. Jo nepaima nei kulka, nei skeveldros. Jis yra beviltiškas ir šaunus vaikinas.
  Berniukas su šortais ir basas, prieš nacius. Ir meta į juos granatas, ir bėga švininiu lietumi.
  Taip, gaila, kad nėra genialaus Kondratenkos, bet yra jaunų ir pajėgių vadų. Visų pirma feldmaršalas Vasilevskis, kuris jau išsiskyrė Pirmojo pasaulinio karo metais. Ir komanduoja energingai ir sumaniai.
  O Fritzas, atsitrenkęs į kietą gynybą, beviltiškai joje įklimpsta. Bet jie vis tiek bando prasibrauti.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas juokiasi, dygsta dantis ir dainuoja:
  - Mano tėvynė! Mano šventoji Tėvynė!
  Ir dar kaip jis basomis kojomis meta granatą.
  Štai į mūšį įsitraukė Nataša, Zoja, Aurora ir Svetlana. Jos yra amžinos šventojo Dievo tarno Rodo merginos raganos. Jie ne visada kovoja, kitaip Rusija būtų užkariavusi visą pasaulį. Bet tai visada efektyvu ir įspūdinga.
  Merginos mėgsta žudyti: tai merginos!
  Ir kaip jie vaikščios ant nacių ir kaip jie įsilies ...
  Ir nuogais kojų pirštais jie svaidys diskus, užmušdami Fritzą.
  Naciai įklimpo ir patiria vis daugiau nuostolių. Didysis strategas Vasilevskis siūlo sutriuškinti nacius ir italus Afrikoje. Taigi yra vikresnių, o su geresniu manevringumu rusų tankai turės pranašumą. O Europoje tegu siaučia naciai. Kad jie visiškai išeikvotų savo išteklius.
  Caras Vladimiras priėmė tokį planą. Ir į Afriką buvo perkeltos naujos pajėgos.
  Elizabeth ir jos įgula kovojo Libijoje, atkirsdama italų dalinius. Ten karšta, o mergina miela su bikiniu. Jie turi naujausią tanką "Kondratenko"-6, ant kurio kariai apeina italų ir "Fritz" pozicijas ir užtikrintai juos sutriuškina.
  Elžbieta šaudo į tanką iš Musolinio jaunesniojo imperijos ir sako:
  - Jūrose, ant bangų, kailiniai ir kaftano pasivaikščiojimas!
  Ir, žinoma, naudoja nuogus kojų pirštus.
  Toliau šaudo Jekaterina. Daužo vokišką mašiną ir riaumoja:
  - Rusijoje caras Vladimiras yra didvyris!
  Elena smogia jai, muša savaeigį Fritzo ginklą ir čirškia:
  - Už Tėvynę nužudyk Hitlerį!
  Ir pagaliau olimpinės žaidynės paleis sviedinį. Susmulkinkite Fritz, sutrinkite juos ir girgždėkite:
  - Rezultatas bus puikus!
  Ir jis taip pat naudoja plikus vaikų kojų pirštus.
  Gegužės pabaigoje ir birželio pradžioje Afrikoje Rusijos kariai pasiekė didelę sėkmę. Mūšiai persikėlė į Libijos ir Etiopijos teritorijas. Birželio 12 dieną Tripolis krito. O birželio 15 dieną Etiopijos sostinė pajudėjo. Taigi Musolinio jaunesniojo kariai nukrito. Deja, jam nepavyko išlaikyti tėvo.
  Ir jo, kaip užkariautojo, šlovė. Tačiau Musolinis, paėmęs dalį anglų ir prancūzų kolonijų, laikė save Cezariumi. Tačiau pranokti Cezarį atrodo, kad jis viršija jo jėgą.
  Olegas Rybachenko kovojo vadovaudamas baterijai. Ir taip narsiai, kad vokiečiai kasdien nuo jo ugnies pamesdavo dešimtis tankų. Jo berniukas netgi buvo apdovanotas dar vienu auksiniu kryžiumi. Ir netgi, galiausiai, vis tiek jiems buvo suteiktas ilgai pelnytas majoro laipsnis.
  Anksčiau nepasisavinta, nes atrodo kaip vaikas. Tačiau berniukas parodė puikų herojiškumą. Ir gebėjimas kovoti.
  1955 metų birželio 22 dieną Rusijos kariuomenė Afrikoje pagaliau užėmė Italijos Somalį. O 1955 metų birželio 25 dieną Italijos kariuomenės likučiai Etiopijoje kapituliavo.
  Imperatoriškoji armija užtikrintai laimėjo. Mainsteinas, kuris buvo laikomas geriausiu Trečiojo Reicho vadu, savo dienoraštyje rašė:
  - Mes pažadinome pragarišką lokį! Dabar mus drasko!
  Iki birželio pabaigos vokiečiai patyrė tokių didelių nuostolių, kad buvo priversti sustabdyti puolimą Europoje.
  Caras Vladimiras įsakė didinti spaudimą Afrikoje. Pirmiausia Juodasis žemynas, paskui visa kita - sakė iškilusis monarchas! 1955 metų liepos 1 dieną vokiečiai bandė veržtis į priekį Skandinavijoje. Ir jie nuskubėjo į Stokholmą, bet užkliuvo už labai tankios gynybos. Ir jie patyrė didžiulę žalą.
  1955 metų liepos pradžioje Rusijos kariuomenė įžengė į Vokietijos Alžyrą.
  Libija jau buvo pavaldi carinei Rusijai. Vyko Nigerio puolimas ir kilpos.
  Elžbietos tanko įgula kovoja su naciais. Labai karšta, merginos net nusiėmė liemenėles, o dabar tanke Kondratenko-6 mūvi tik kelnaites. Jie tiksliai šaudo į nacius.
  Ir jie nori didelių dalykų.
  Carinė Rusija vis dar yra autokratinė šalis. Ir vis dar neturi parlamento. Ir kad revoliucija neįvyko, o Dūma nebuvo įkurta. Patys karaliai nenori apriboti savo valdžios. O fiureris ir dučė yra diktatoriai. Tai yra, vyksta dviejų sistemų karas su autoritariniais režimais.
  Bet carinei Rusijai tai natūraliau. Ir vyksta atkakli ir nenumaldoma kova.
  Elžbieta nuogais kojų pirštais paspaudžia vairasvirtės mygtuką ir paleidžia sviedinį. Murkti sau:
  Sudaužykime fašistus į gabalus!
  Jekaterina taip pat paspaudė vairasvirtės mygtuką nuogais kojų pirštais ir paleido žudiką, murkdama:
  Numuškime Hitlerį!
  O Elena irgi muša, išmuša nacius ir cypia:
  - Aš jį suplėšysiu!
  Ir taip pat kaip šypsotis! O plikomis kojomis spaus vairasvirtės mygtukus.
  O paskui olimpiada kaip seksis, ir kaip lupaen. Jis visus sutraiškys ir gurgulys:
  - Pragariškas praėjimas ir įgula!
  Nepamirškite paspausti vairasvirtės mygtukų nuogais kojų pirštais. Ir smogė priešui.
  Kariai iš tiesų yra labai drąsūs ir žaismingo charakterio.
  Tuo tarpu Olegas Rybačenko atmušė dar vieną "Fritz" puolimą ir dainavo:
  - Už Tėvynę ir Vladimirą carą - hurra!
  Taip, tikroje istorijoje buvo toks save vadinantis Rusijos imperatoriumi Vladimiras Trečiasis, Romanovų dinastijos galva. Ir iš tikrųjų jis oficialiai pradėjo valdyti 1938 m. Ir tada Vladimiras pasirodė - tikras karalius ir netgi puikus! Vladimiras Kirillovičius Romanovas yra caras, turintis visas galimybes tapti visos Žemės imperatoriumi!
  Po pergalės, o tiksliau - puolimo atspindžio, Olegas Rybačenko apsikeitė kortomis su savo pavaldiniais. Berniukas šortais, šviesiaplaukis, labai raumeningas ir dailus, žaidė su žilaplaukiais kovotojais. Net stebėtina, kad Olegas yra vyresnis už juos visus. Bet šis berniukas nusipjauna.
  Prisimenant Port Artūrą, didvyrišką gynybą, iš kurios kilo Rusijos šlovė. Didelė šlovė tuo pačiu...
  Nemirtingas berniukas pastebėjo:
  - Taip mes išsprendžiame visas savo problemas! Greitai ateis momentas, kai žmonės niekada nežudys vieni kitų!
  Kareiviai ir karininkai susitarė:
  - Žinoma, majore! Jie nenužudys!
  Olegas pažvelgė į juostelę su daugybe medalių. Taip, įsakymų jau tiek daug, mažai generolų turi. Ir būtų malonu gauti sau titulą. Princas, grafas, kunigaikštis!
  Kunigaikštis Rybachenko - skamba gražiai!
  O berniukas pašoko aukščiau ir sukosi patefone.
  Vokiečiai bandė pulti, bet vėl buvo atmušti ir patyrė milžinišką nepataisomą žalą.
  Liepą Rusijos armija pasiekė naujų didelių laimėjimų Afrikoje. Tuo tarpu carinės armijos puolimo sunkumas buvo ten. Alžyras turi daug geriausių Rusijos ginklų. O iki mėnesio pabaigos vokiečiai apsupti ir sunaikinti katile.
  Rugpjūčio mėnesį Rusijos kariai taip pat prasiveržė per Maroką. Beviltiškai kovojo merginos ant tanko "Kondratenko" -6, įsiverždamos į jo tankmę.
  Retkarčiais pasirodydavo pranešimų apie pasiduodančius vokiečius apie užgrobtus miestus.
  Muštynės vyko Nigerijoje ir įvairiose vietose. Rusai paėmė ir skaičiumi, ir daugiau mobilių technikų, ir su vietinių gyventojų parama, kurią rasistiniai fašistai atsigręžė prieš save.
  Afrika iš tiesų pasirodė esanti silpnoji Hitlerio ir Musolinio jaunesniojo strategijos grandis.
  Ten vyravo Rusija... O rugsėjį, lėtai traukdamosi aukštyn, pajėgos pajudėjo Norvegijoje. Naciai patyrė didžiulių nuostolių. O Alenka ir jos įgula važiavo tanku. Naujausias tankas "Nikolay" -5 sunkus, pasirodė esąs pažangesnis nei E serija.
  Netgi toks galingas tankas kaip E-200 prasiskverbė pro carinės mašinos pabūklus.
  Alyonka, nuogais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, patenkinta trynė rankas:
  - Aš esu kažkas, kas gali sulaužyti Vermachtą!
  Anyuta irgi plikomis pirštais paspaudė mygtuką, kumščiu pramušė vokišką mašiną ir patvirtino:
  - Mes nušluostysime Vermachtą į dulkes! Už carizmo valdžią!
  Šaunusis Augustinas iššovė ir sušuko:
  - Ir mes gyvensime komunizmo sąlygomis!
  Marija su tuo sutiko:
  - Taip, caro komunizmo laikais!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus. Ir tuo pačiu, kaip lupanet, ir sutriuškinti priešą.
  Ir čia Marusya girgždės:
  - Viso laipsnio!
  Ir taip pat nuogais kojų pirštais jis paspaus vairasvirtės mygtuką.
  . 5 SKYRIUS
  Rusijos kariuomenė jau apsupo Oslą. Kovos vyksta dėl kiekvieno krūmo ir namo.
  Centre carinė kariuomenė vėl atmuša vokiečių puolimą. Olegas Rybačenko, kaip visada, yra priešakyje ir kovoja užtikrintai. Rusijos artilerija veikia kaip laikrodis.
  Viskas tiksliai ir teisingai...
  Spalio mėnesį Rusijos kariuomenė pagaliau atkirto Afriką nuo sausumos tiekimo ir išlaisvino Maroką. Naciai atsidūrė savotiškame katile.
  Netgi juodajame žemyne. Hitleris drebėjo iš pykčio, bet negalėjo nieko valgyti.
  Taip, į Rusiją kišo... Žiema artėjo. Olegas Rybačenko, nepaisant to, kad pradėjo snigti, vis dar bėgioja basas ir su šortais. Na, berniuk - ką tu paimsi! Ir gana bebaimis berniukas.
  Ir mėto granatas plikomis pirštais.
  Ir dainuoja:
  - Leisk bėgti nerangiai,
  Šarvuoti tankai balose...
  Ir ant stogo yra kulkosvaidis -
  Čeburaškos šaulys,
  Krokodilų šaulys!
  Shakoklyak puola!
  Berniukas terminatorius nuogais kojų pirštais metė granatą, draskė nacius ir dainavo:
  - Ir aš žaidžiu su dinamitu,
  Prieš praeivius!
  Kaip Fritzo bitutės išsisaugos!
  Visi meluoja, o aš einu!
  O berniukas tikrai juokingas! Bet jau daugiau nei penkiasdešimt metų kariuomenėje. Ir tik velnias! Net blondinai!
  Olegas Rybačenko vėl basa koja meta granatą ir riaumoja:
  - Šlovė carui ir Nikolajui bei Vladimirui Trečiajam!
  Ir aš maniau, tegul nepainioja Vladimiro Kirillovičiaus Romanovo su Vladimiru Putinu! Didieji carai Romanovai yra nuostabi šeima! Tie, kurie padarė Rusiją didžiausia imperija!
  Ir ne taip išlepintas sėkmės kaip Putinas!
  Tačiau dabar Rusijos kariuomenė atremia dar vieną puolimą.
  Artėja lapkritis. Naciai išsikvėpė. Tačiau į mūšį metami nauji rezervai. Afrikoje jie jau baigiami. Fašistams sunku.
  Taigi jie išlieja savo pyktį ant kalinių. Čia jie gavo gražiąją Nikoletą. Jie nurengė ją iki kelnaičių ir vedė per šviežią lapkričio sniegą.
  Mergina surištomis rankomis, beveik nuoga, eina per sniego pusnis, palikdama plikus, grakščius pėdsakus. Ji tokia graži. O vokiečiai seka ją, plakdami botagais. Ir jie muša save gražuolę, jie muša. Iš perpjautos nugaros bėga kraujas.
  Nikoleta tik sukando dantis. Ir išdidžiai iškelia galvą. Ir jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir jos basos pėdos taip pat tapo raudonos, tačiau mergina net nepakelia antakio.
  Kokia ji turi fenomenalią drąsą.
  Nors naciai jau paėmė ir su deglu įkišo į pliką krūtinę. Tačiau ir tada mergina tik drebėjo, bet neverkė.
  Ji turi tokį didelį tikėjimą...
  Mergina pritempta ant stelažo, jai susukti sąnariai. Tada po basomis kojomis užsikuria ugnis. Jis laižo gražuolei basas kojas. O įkaitusiomis grandinėmis jie plaka nuogą gražuolės kūną.
  Nicoletta dainavo atsakydama;
  Aš esu Černobogas, piktojo Dievo dukra,
  Kuriu chaosą, sėsiu sunaikinimą...
  Mano didybės neįmanoma įveikti,
  Sieloje dega tik įnirtingas kerštas!
  
  Vaikystėje norėjau geros mergaitės,
  Ji rašė poeziją ir maitino kates ...
  Atsikėliau anksti ryte
  Virš jos plevėsavo cherubų sparnai!
  
  Bet dabar aš žinau, kas yra blogis
  Kas daro šį pasaulį nelaimingą...
  Ir ką tu sakai gero?
  Štai naikinimas aistringai mylimas!
  
  Ir parodė savo mergaitišką užsidegimą,
  Kokia putojanti Dievo dukra tapo...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Parodykime jėgą, labai galingą!
  
  Didysis tėvas, šis Černobogas,
  Jis atneša chaosą, karus į visatą...
  Jūs meldžiatės Svarogui padėti,
  Tiesą sakant, jūs gaunate atlygį!
  
  Taigi aš pasakiau: išgelbėk Viešpatį,
  Tegul tavo širdyje verda pyktis...
  Mes sukursime laimę, tikiu krauju,
  Tegul įsčios prisipildo iki kraštų!
  
  Mėgstu gudrumą, niekšybę ir apgaulę,
  Kaip apgauti tironą Staliną...
  Negalima daryti gėdos
  O kiek rūko pasaulyje!
  
  Čia aš pasiūliau padaryti stiprų žingsnį,
  Vienas smūgis blogiui sunaikinti...
  Bet labai juodas Dievas įsimylėjo,
  Visais klausimais, tiek šiais, tiek pomirtiniame gyvenime!
  
  Kaip aš pripratau prie blogio,
  Ir įniršio širdyje, įnirtingai maitinama...
  Dingo džiaugsmo, gėrio troškimas,
  Kai tik pyktis prasiskverbė nuo pjedestalo!
  
  O kaip dėl Stalino - jis irgi blogis,
  Apie Hitlerį, todėl nekyla klausimų...
  Čingischanas buvo toks šaunus banditas
  Ir kiek sielų jam pavyko suluošinti!
  
  Taigi aš sakau, kodėl išlikti geriems,
  Jei tame nėra nė menkiausio savanaudiškumo...
  Kai esi genys - tavo protas yra kaltas,
  Ir dingo, kai kvailos mintys!
  
  Taigi sakau sau ir kitiems:
  Tarnaukite galiai kaip juodas rašalas...
  Tada mes įveiksime visatos platybę,
  Bangos prasiskverbs per visatą!
  
  Mes padarysime blogį tokį stiprų
  Tai suteiks pykčiui nemirtingumo,
  Tie, kurie silpni dvasioje, jau buvo išpūsti,
  Ir mes esame stipriausi žmonės, kurie tuo tiki!
  
  Trumpai tariant, mes tapsime stipresni visur,
  Pakelk kraujo kardą virš visatos...
  Ir mūsų pyktis bus su ja,
  Gausime likimo kupiną pašaukimą!
  
  Trumpai tariant, esu ištikimas Černobogui,
  Tarnauju šiai tamsiai jėgai iš visos širdies...
  Mano siela kaip erelio sparnai
  Tie, kurie yra su Juoduoju Dievu, yra nenugalimi!
  Karas tarp Rusijos ir Hitlerio koalicijos tęsėsi. Iki gruodžio mėnesio rusų kariuomenė pagaliau pribaigė italus, priversdama juos kapituliuoti Afrikoje, o ten beveik pribaigė vokiečius. Jis buvo išvalytas nuo Fritz ir Norvegijos.
  Dabar carinė kariuomenė gruodžio 25 d. Užvirė įnirtingos kovos. Žiemą rusų tankai buvo aiškiai stipresni. Ir pramušė priešo gynybą.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, basas ir su šortais bėgiojo per sniegą dainuodamas:
  - Tai mūsų paskutinė ir lemiama kova! Mirsim už Tėvynę - už manęs kariai!
  Rusijos tankai yra labai vikrūs ant dujų turbinų variklių. O naciai taip lengvai negali jų sustabdyti.
  Čia į priekį veržiasi "Nikolajus" -5. Jame yra penkios merginos, kurios karštai dainuoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys, rusų pasaulio negalima nugalėti!
  O iš patrankos kaip vartyti! Iš tikrųjų tai pasirodo tiesiog puiku! Merginos, nepaisant šalčio, su bikiniais ir basos. Ir jie šaudo į save ir negalvoja sustoti.
  Jie tiesiog laukinė, pašėlusi jėga.
  Alyonuška mėgsta ne tik šaudyti, nors plikomis kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką ir pataikė į vokietę, bet ir kurti istorijas.
  Pavyzdžiui, ji rašė, kaip mergina išvyko į tolimus kraštus gelbėti kačiuko. Trisdešimt tris dienas vaikščiojau basas uolėtu keliu, krauju numušdamas švelnias kojas.
  Ir vis dėlto man pavyko rasti gyvūną. Už tai fėja išpildė savo norą ir mergina ištekėjo už princo.
  Tačiau Alionuška pagalvojo, kam jai reikalingas vyras Rusijos armijos karininkui? Geriau turėti būrį meilužių. Ir daugiau pinigų ir linksmybių. Juk vyrai tokie skirtingi. Ir su jais, žinoma, jūs patiriate malonumą įvairiais būdais. O kaip su vyru? Greitai su juo nusibosta ir nuobodžiasi!
  Tačiau jaunuolis, kuris tik pradeda atrasti suaugusiųjų pasaulį, yra daug įdomesnis.
  Ir Alenka vėl šaudo, pataikydama į vokišką E-100.
  Ir ji judina savo labai gražias kojas, kaip senovės graikų deivės.
  Ir tada Anyuta šaudo. Taip pat nuogi kojų pirštai. Ir sulaužo vokišką patranką.
  Tada mergina sako:
  - Rusijoje yra daug protingų žmonių, bet caras Vladimiras yra geriausias iš karalių!
  Augustinas pastebėjo:
  - O Nikolajus II buvo neblogas! O, mes nemokėjome vertinti karalių!
  Marija dainavo, apnuogintais kojų pirštais šaudydama į nacius ir šypsodamasi:
  - Reikia paklusti rusams, tyra širdimi ir išmintingiau! Ir Nikolajaus šlovei jis yra didysis karalių karalius!
  Ir Marusya kažką dainavo ... Ir ji taip pat groja basomis kojomis ...
  Rusijos kariuomenė žengia į priekį. Kovoja ir Olegas Rybachenko. Jis vis dar yra dešimties metų berniukas. Tokia nemirtingumo kaina. Taip, bet kaip gerai ir linksmai jis jaučiasi! Jis turi tiek daug energijos ir slegiančios jėgos.
  Berniukas basa koja meta granatą ir cypia:
  - Aš esu tigras, o ne katė, dabar manyje gyvena ne Leopoldas, o Leopardas!
  Berniuką majorą, kaip visada, ištiko putojantis smūgis. Nestabdykite nacių.
  Čia Rusijos kariuomenė sausio 1 d. jau visiškai išvalė savo teritoriją nuo Vokietijos ir Italijos kariuomenės ir pateko į Trečiojo Reicho nuosavybę.
  Tuo pat metu rusų daliniai įžengė į Meksiką. Atėjo naujieji 1956 metai.
  Rusams tai prasidėjo naujomis pergalėmis. Sausio 7 d. atidavė vokiečių kariuomenės likučius Afrikoje. Ir visas Juodasis žemynas tapo rusiškas.
  Dabar demono apsėstas fiureris suprato, kad buvo visiškai sugedęs. Ir pasiūlė Rusijai derybas.
  Į ką caras Vladimiras atsakė:
  - Kalbėsime tik apie besąlyginį Trečiojo Reicho ir Italijos pasidavimą!
  Kokie protingi žodžiai! Ir karas tęsiasi. Žinoma, Olegas Rybachenko yra puolimo priešakyje. Rusijos kariuomenė įžengė į Rytų Prūsiją. Gynybos linijos čia stiprios. Turite prasibrauti su mūšiais ir greitai nepasieksite.
  Viena iš proveržio priemonių buvo savaeigiai ginklai su bombonešiu Aleksandras-4. Labai galingas ir mirtinas.
  Taip pat čia gražios merginos, kaip čia švęsti. Jie paleidžia sviedinius plikomis kojų pirštais spausdami vairasvirtės mygtukus. Ir sunaikink priešo dėžutes ir dėžutes.
  Merginos drąsiai laksto per sniegą - tam skirtos rusės. Ir jį meta į mūšį indai ir kinai. Šie jau tiesiogine to žodžio prasme užpildo savo lavonais prieigas prie apkasų. Bet vis tiek jiems pavyksta tai paimti.
  Rusijos kariuomenė juda.
  Tačiau strategas Vasilevskis pagrindinį smūgį perkelia Italijai - kuri yra daug silpnesnė. Ir dabar rusų kariai laimi vieną pergalę po kitos.
  Sausis buvo labai sėkmingas. Rusijos kariuomenė parvertė italus ir pabalnojo Alpes. O vasarį jie užėmė Veneciją. Ir jie įžengė į Lorbandiniją. Jie taip pat paėmė Poznanę. Vokiečiai atsitraukė. Kovo 2 d., Klaipėda krito. Rusų kariuomenė lėtai, per tankiai gindamasi, veržėsi per Rytų Prūsiją. Aš turėjau tiesiogine prasme sudeginti kelią su kriauklėmis.
  Tačiau Italijoje makaronų frontas žlugo. Ir rusų kariuomenė nuskubėjo į Romą. 1956 m. kovo 30 d. prasidėjo Italijos sostinės šturmas. Taigi žmonės sumokėjo už Musolinių šeimos ambicijas.
  Atakuojama Italijos sostinė Roma. Kovos yra įnirtingos. Nors italai vis labiau pasiduoda. Čia merginos kaunasi labai gražiai ir su bikiniais bei basomis. Kariai mėto granatas kojomis ir išmuša Musolinio karius.
  Čia gražios merginos ir, žinoma, labai seksualios. Ir su titanų raumenimis. O kaip jie basomis kojomis meta granatas - tiesiog nuostabu.
  Nataška eina į priekį ir šaudo, urzgdama:
  - Už širdyje gražią Tėvynę dega mano spinduliuojanti ugnis!
  Zoja, šaudo, dainuoja kartu:
  - Atverkime duris laimėjimams! Mūsų tikėjimas ir karalius yra monolitas!
  O dar Aurora, kaip nuogi kojų pirštai, rudaplaukė kalytė išleis diskus. Ir nupjauti italai krenta.
  Ir tada Svetlana dainuoja agresyviai, išdygusi dantis:
  - Mes nužudysime visus! Mes sutriuškinsime visus!
  Basomis kojomis meta diskus ir fašistus mala. Taigi Mussolini pateko į mergaičių išardymą. 1956 m. balandžio mėn. puolimas buvo nuožmus ir kupinas vaizduotės.
  O štai tankai važiuoja, iš jų bagažinių trykšta pragariškos ugnies kolonos.
  Merginos žengia į priekį ir basomis kojomis meta granatas. Ir kaip jie spjaudo kažką kruvino.
  Ir jie juokiasi...
  Nataša karštai dainavo:
  - Carai Vladimirai, duok Hitleriui į veidą!
  Ir mirksi savo safyro akimis. Tokia nuostabi mergina.
  Merginos skuba su laukiniu įniršiu. Jie šaudo iš kulkosvaidžių. Jie pjauna priešą, išbarstė nacius. O dar olimpinės žaidynės. O galingos moters-herojaus rankose laiko liepsnosvaidį. O jis ims ir pataikys, bet kaip tai daužys.
  Nuo nacių į visas puses skraido traškučiai. Ir kariai taip pat kaip nori juoktis.
  Tada jis dainuos:
  - Musolinį sumuš! Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl safyro akimis mirkteli! Ir smogė naciams.
  Ir ko tu norėjai? Vienu metu Romą užėmė slavai, vadovaujami Atilos. O dabar rusai perima.
  Olimpija, svaidytuvu gyvus priešininkus kepdama, dainavo:
  - Šviesi vilties saulė
  Vėl pakyla virš šalies..
  Rusija laimi kaip ir anksčiau -
  Vermachto kariai įveikia!
  
  Rusijos erelis virš planetos
  Sparnai sklinda, kyla...
  Priešas bus patrauktas atsakomybėn -
  Bus nugalėtas - sulaužytas!
  Po Romos žlugimo italų kariuomenė pradėjo masiškai pasiduoti. Musolinio imperija, šis jaunesnysis Trečiojo Reicho karinis partneris, degė.
  Rusijos kariuomenė beveik be pasipriešinimo užėmė Neapolį ir išsilaipino Sicilijoje. Ten taip pat beveik nebuvo pasipriešinimo. Ir Hitleris buvo isteriškas.
  Gegužės pabaigoje Italija buvo baigta. Buvo vadovaujami šimtai tūkstančių kalinių.
  Rusės merginos jas pastatė ant kelių ir prisivertė bučiuoti basas kojas. Jie pareigingai nusijuokė. Kai kurie, ypač jauni vyrai, tai darė su entuziazmu.
  Merginos buvo gana dejavusios.
  Amžinas berniukas Olegas Rybačenko privertė belaisvius bučiuoti basas, vaikiškas pėdas.
  Jie tai darė pakankamai noriai. Berniukai buvo labai gražūs, raumeningi ir šviesiaplaukiai. Tiesa, jis dar buvo per mažas, o ir nieko rimtesnio su damomis daryti nenorėjo. Bet kai šiurkštūs kulnai kutena liežuviu - malonu!
  Olegas Rybachenko paėmė generolą ir gavo dar vieną įsakymą. Kuo jis labai didžiavosi.
  Musolinį jaunesnįjį išdavė jo paties aplinka, o carinė Rusija sulaukė dar vienos pergalės. Ir Benedito Mussolini vyresnysis nesulaukė savo gėdos ir fašizmo žlugimo Italijoje. Tačiau toks pat likimas laukė nacių Vokietijoje. Rusijos kariuomenė 1956 m. birželio pradžioje pajudėjo į puolimą. Austrija buvo pagrindinis taikinys.
  Elizaveta ir jos įgula "Nikolajus" -5 pajudėjo prieš vokiečius. Rusijos kariuomenė siekė apsupti Vieną.
  Žinoma, fiureris atsidūrė sunkioje situacijoje. Prarandamos vokiečių valdos Afrikoje, Skandinavijoje ir didžiojoje JAV dalyje. O dabar mūšiai jau vyksta išskirtinai Trečiojo Reicho teritorijoje. Kas, žinoma, vokiečiams yra nemalonu. Rusijos kariuomenė taip pat įžengė į Meksiką. Ledi Grėj de Monka vadovauja tankų įgulai šioje šalyje.
  O Elžbieta vedžioja "Nikolajų" -5 po Vieną. Pagrindinis jo priešininkas - E-50, kurį carinė mašina perveria kaip dėmę.
  Elžbieta iššovė, naudodama nuogus kojų pirštus, spausdama vairasvirtės mygtukus.
  Pataikė į vokišką tanką ir čiulbėjo:
  - Mes atiduosime savo širdis už šventąjį Nikolajų Rusiją!
  Jekaterina taip pat šaudė nuogais kojų pirštais ir pataisė savo partnerį:
  - Tikriausiai vis tiek teisingiau sakyti Vladimiras!
  Elžbieta vėl šovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Bet vis tiek imperatorius Nikolajus, suteikęs mums Kinijos gyventojų skaičių, padarė Rusiją nenugalima!
  Iš tiesų, pėstininkuose, kurie buvo išsiųsti šturmuoti vokiečių pozicijas, kinai buvo visiškai priekyje. Jie tiesiogine prasme mėtė lavonus. Bet jie prasimušė.
  Paprastai rusai kovojo lėktuvais ir tankais. Pėstininkai iš kinų, indų, azijiečių. Yra daug kinų. Be to, šviesus galva Nikolajus II reformuodamas stačiatikybę įvedė poligamiją, o į mūšį siunčiami papildomi kinų vyrai. O rusai į žmonas ima našles ir netekėjusias kines.
  Gudri strategija.
  O kinai lipa į puolimą, miršta ir prasiveržia pro vokiečių gynybą.
  Elena, naudodama nuogus kojų pirštus, paspaudžia vairasvirtės mygtukus ir vėl paspaudžia Fritz.
  Ir dainuoja:
  - Už šventąją Rusiją mes drąsiai kovosime!
  Po to mergina ims ir mirkteli. Ir apnuogino savo baltus dantis! Ir ji tokia agresyvi.
  Ir štai kaip bus olimpinės žaidynės. Ir taip pat pluša pirštais, ir traiško.
  Tada jis šauks:
  - Aš mirtina kobra!
  Reikėtų pažymėti, kad E-50 bakas gali būti pavojingas. Jo 88 mm patranka su 100 EL vamzdžiu yra greita, dvylika šovinių per minutę ir labai tiksli. Dažnai atsitrenkia į šarvus ir gali padaryti žalos.
  Todėl merginos stengiasi nepakliūti į pagrindinį vokiečių tanką. Ypač arti jo prasiskverbimo gebėjimas smarkiai padidėja. O vokiečiai turi šerdį apvalkale arba iš urano, arba iš volframo. Tiesa, po Afrikos praradimo ir urano telkinių Konge vokiečių kariuomenės jėgos ėmė slinkti.
  O merginos tokios gražios, basos ir šaunios.
  Čia jie su entuziazmu sau dainuoja:
  - Šviečia kaip žvaigždė visame pasaulyje,
  Per tamsą...
  Didysis herojus caras Vladimiras,
  Nepažįsta skausmo, baimės!
  
  Priešai traukiasi prieš tave
  Minia džiaugiasi...
  Rusija tave priima -
  Valdo galinga ranka!
  Kovojančios merginos, nieko prieš jas nepasakysi. Ir jų pėdos tokios nuogos ir iškaltos. Kai sugauti vokiečiai juos bučiuoja, aišku, kad patinka ir merginoms, ir vyrams. O kariai gana cypia.
  Ir apnuogino perlinius dantis.
  Tai šaunios merginos. O nuogais kojų pirštais dar vieną fašistą išmuša Elžbieta.
  Tada, kaip sakoma:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Ir taip Catherine šaudys. Jis taranuos priešo tanką, pamirkys Fritzą ir girgždės:
  - Mirtis priešams!
  Ir ten Elena taip pat daužosi, naudodama nuogus kojų pirštus, spausdama juos vairasvirtės mygtukus. Ir čirškia:
  - Už Tėvynę didybėje!
  Ir tada sviedinys paleis ir puikios olimpinės žaidynės - taip pat blondinė. Ir jam čirškant:
  - Už didžiąją Rusiją!
  O merginos kupinos visiško entuziazmo.
  Čia ateina E-75 tankas. Jo patranka yra galingesnė: 128 mm, ir jis gali padaryti daugiau žalos. Be to, šis tankas turi geresnę apsaugą ir storesnius šarvus.
  Bet Elžbieta yra kaip kvailė. Ir jis išleis kažką mirtino, prasiskverbiančio iš tolo. O iš vokiečio liko tik suplyšusio metalo gabalai.
  O mergina dainuos:
  - Šventas grožis ir didelė svajonė!
  Po to jis parodys liežuvį.
  Vokiečių tankai E-75 pastaruoju metu tapo masyvesni. Jie turi ilgesnį ginklą, kuris leidžia susidoroti su rusų tankais, ypač su lengvesniais. Dėl to Fritz yra pavojingesnis.
  Tačiau sovietinėms merginoms tai negėda. Ir jie sutriuškina Fritzą.
  O patys kariai dar labiau per karštį su bikiniu, ir basi. Ir jie kovoja labai užtikrintai.
  Jie laimi didžiule persvara.
  Kotryna šaudė į nacius ir dainavo:
  - Bet jei atvirai! Sutriuškinu visus Fritzus be išimties!
  Elena taip pat šaudė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Mes laimėsime visus ir, žinoma!
  Olimpinės žaidynės taip pat be gailesčio įveikė nacius. Ji tokia nenugalima kalė.
  Ir taip pat su nuogų kojų pirštų pagalba.
  Nataša ir jos komanda kaunasi ant tanko Kondratenko-6. Šis automobilis yra šiek tiek lengvesnis, bet mobilesnis nei Nikolajus. Žinoma, esant mažesniam svoriui, kalibras mažesnis, o šarvai - kiek plonesni. O tai reiškia, kad rizika mirti yra daug didesnė.
  Tačiau merginos, turiu pasakyti, visai nesigėdija. Ir jie kovoja kaip mūšio milžinai.
  Nataša dainuoja, aktyviai šaudo:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  O vairasvirtės mygtukus spaudžia nuogais kojų pirštais.
  Zoja taip pat šaudo plikomis kojomis ir cypia:
  - Caras Vladimiras pirmyn!
  Ir visos merginos choru lojo:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  Po to Aurora iššovė, apvertė vokiečių tanką ir išleido:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės!
  Ji taip pat papurtė basas kojas.
  Ir tada Svetlana pasidavė, naudodama nuogus kojų pirštus ir urzgė į viršų:
  - Rusai įnirtingai kaunasi!
  Ir visos merginos choru sušuko:
  - Stiprus kareivio kumštis!
  Ir vėl gražuolės veržiasi į mūšį. Šaudykite tiksliai ir tiksliai!
  Čia ateina Džeinės ekipažai, smogdami meksikiečiams. Ji taip pat labai protinga ir graži moteris.
  O merginos jos vežime - basos ir su bikiniais. Jie kovoja patys su laukiniu ir ramiu įniršiu.
  Tada Gertrūda iššovė nuogais kojų pirštais ir čirškė:
  - Aš esu mergina, kuri visus sunaikins per sekundės dalį!
  O čia Malanya kaip lupanetas. Ir sulaužykite lotynų tanką iš tolo.
  Ir ten Matilda, padedama nuogų kojų pirštų, ją trenks.
  Ir juoktis:
  - Turiu super mergaitę!
  Ir aukščiausios kategorijos ir įnirtingų karių. Jie nesijaučia silpni ar pikti.
  Kaip jie dulkinasi, jie dulkinasi.
  O Alyonka irgi kovoja labai užtikrintai.
  Birželio pabaigoje Viena yra apsupta. Vokietijai ir jos prestižui buvo suduotas triuškinantis smūgis. Tuo pat metu Rusijos kariuomenė veržiasi link Oderio. Jie meta į mūšį kinus, indus, arabus. Ir pralaužti Fritzo gynybą.
  Hitlerį, žinoma, jau apėmė panika. Kaip jį spaudė merginos tankuose ir lėktuvuose.
  Štai Albina ir Alvina, dvi rusų lakūnės. Taip pat basi ir su bikiniu numuša nacius kaip kriaušes lazda nuo šakos. Ir porai jie tiesiogine prasme daro tokius stebuklus.
  Albina vienu savo naikintuvo "Petras Didysis" sprogimu numušė penkis lėktuvus ir dainavo:
  - Mes esame dangaus lokiai!
  Alvina vienu savo karo erelio sprogimu numušė šešis lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Ir mes visus sutriuškinsime!
  Danguje ši pora jau buvo legendinė!
  . 6 SKYRIUS
  Merginoms įteikti septyni Šv.Jurgio kryžiaus laipsniai: sidabrinis kryžius, sidabrinis kryžius su lanku, auksinis kryžius, auksinis kryžius su banknotu. Taip pat auksinis kryžius su deimantais ir auksinis kryžius su deimantais ir lankas. O aukščiausias laipsnis - auksinio kryžiaus žvaigždė, su deimantų lanku. Neseniai įsteigtas aukštesnis apdovanojimas - didelė auksinio kryžiaus žvaigždė su deimantais ir lanku.
  Taigi merginos pelnytai galėjo didžiuotis savo pasiekimais. Ir visada, net per šaltį, jie kovojo tik su bikiniu ir išskirtinai basomis.
  Tokios nuostabios merginos.
  Albina šaudė ir dainavo:
  - Už geriausias mūsų pergales!
  Alvinas tęsė:
  Tegul mūsų anūkai ir seneliai mumis didžiuojasi!
  Kariai ir iš tikrųjų - kolosalios klasės merginos!
  Jie muša nacius danguje ir dainuoja:
  - Šlovė Rusijai, šlovė! Mūsų caras Vladimiras yra didvyris! Auštant bus jėgos! Palaidok Hitlerį į žemę!
  Žinoma, Vladimiras Kirillovičius Romanovas gali būti labai patenkintas savo kariais.
  Jei jie kovoja, tada taip, kad negalėtumėte prieš juos pakelti ieties!
  Vladimiras Kirillovičius Romanovas yra caras, turintis visas galimybes kartą ir visiems laikams užbaigti karus!
  O fašistai dreba nuo carinės armijos smūgių ...
  Apsupta Viena greitai krito. Iki liepos vidurio carinės imperijos kariuomenė išėjo plačiu frontu prie Oderio. O Koenigsbergas buvo visiškai užblokuotas.
  O vokiečiai pasitraukė už Oderio. Ir jie ten bandė sukurti gynybos liniją. Kapitaliai ginti. Tačiau liepos antroje pusėje Rusijos kariuomenė pradėjo puolimą prieš Hamburgą... Naciai lėtai, bet užtikrintai pasidavė.
  Kova buvo labai įnirtinga. Kai kurie kaimai kelis kartus keitė savininkus. Mūšiuose dalyvavo ir naujieji pažangesnės AG serijos vokiečių tankai, piramidiniai. Jie išsiskyrė gera apsauga iš visų pusių. Tačiau carinė kariuomenė juos pranoko.
  O frontuose žuvo daugybė Azijos pėstininkų. Bet jie leido tau judėti.
  Kita vertus, vokiečiai taip pat buvo išsekę žmogiškųjų išteklių. Iki rugpjūčio pabaigos Hamburgas buvo apsuptas, o Miunchenas blokuojamas.
  Vokiečiai prarado didelę teritoriją. Ir jie neturėjo ko užimti savo pozicijų.
  Olegas Rybachenko kovojo priešakyje pačioje Vokietijos teritorijoje. O amžinas berniukas nuolat šypsojosi ir rodė perlinius dantis.
  Ir ten jis mėtė granatas plikomis, vaikiškomis kojomis. Gera būti vaiku - kaip natūralu būti karštyje su trumpikėmis. O kadangi esi nemirtinga, tai ir žiemą gali būti pusnuogė, nerizikuojant peršalti.
  Taigi berniukas dainavo:
  - Basomis, tik basomis,
  Po liepos griaustiniu ir banglenčių garsu!
  Basomis, tik basomis
  Vaikui lengva būti šauniu kaubojumi!
  O šių fašistų vaikas ir toliau naikina save. Ir jie desperatiškai kontratakuoja.
  Jau rugsėjis... Pradeda lyti... Caro kariuomenė, pildama kinų lavonus, paėmė Miuncheną, Hamburgą ir veržiasi Rūro srities kryptimi. Svarbiausias Vokietijos pramonėje.
  O vokiečiai desperatiškai kovoja.
  Nataša kaunasi ant savo tanko ir urzgia:
  - Fašistai bus itin griežti!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus. Ir jis apšaudys sviedinius į nacius.
  Ir dar Zoja, kaip pliaukštelėjo. Ir taip pat su nuogų kojų pirštų pagalba.
  Ir taip pat dainuoti:
  - Rusija yra tai, kas prieš Hitlerį!
  Ir tada čia yra Aurora, ji elgsis agresyviai. Ir taip pat su plikų kojų pirštų pagalba:
  - Už rusišką būdą!
  O už jų - Svetlana, kuri taip pat paleis mirtiną sviedinį. Pradurkite vokišką tanką ir girgždėkite:
  - Už carą Vladimirą Kirillovičių!
  Ir jis taip pat parodys savo liežuvį.
  Merginos čia pašėlo.
  Alenka ant sunkaus tanko taip pat sutriuškina nacius. Ir muša juos iš toli.
  Karys dainavo:
  - Pajungiau pusę pasaulio savo krūtimis!
  Ir Alenkos krūtys su raudonais speneliais.
  Ir tada Anyuta yra kaip sprogimas nuogais kojų pirštais. Jis taranuos fašistinį tanką ir plušės:
  - Aš esu superžvaigždė mergina! Pasakų knygose!
  Ir nusišypsok...
  O tada Augustinas paleis sviedinį žudiką. Sutriuškink nacius ir juokink:
  - Tegul mūsų kariuomenė bus stipriausia!
  Ir jis taip pat judina kojas ...
  O po jų Marija ims ir naikins nacius. Pats susisukimas, agresyviai suglebęs:
  - Mes didelės agresijos merginos!
  Ir tada Marusya paleis savo itin mirtiną, naikinamąjį ginklą prieš nacius. Ir su nuogų, mergaitiškų kojų pagalba.
  Ir tada dainuok:
  - Mes esame visiškas priešų pralaimėjimas!
  Rugsėjis praėjo labai įnirtingose kovose. Vokiečiai atkakliai kovojo. Tačiau spalį, kai liūtys smarkiau pasipylė, carinė kariuomenė vėl įgijo pranašumą. Ir ji pradėjo judėti link Ruru. Po įnirtingo puolimo Koenigsbergas krito. Naciai gavo dar vieną antausį.
  O pietuose Prancūzijoje karališkoji kariuomenė apsupo Tuloną. Taigi naciams sekėsi itin blogai.
  Hitleris siautė, bet būdamas Berlyne. Jo padėtis buvo silpna.
  Akivaizdu, kad niekas nenorėjo klausytis derybų. Bet naciai įstrigo kaip musės.
  Lapkričio mėnesį carinės armijos kariai mūšiais užėmė didžiąją dalį Rūro regiono, taip atimdami iš Vokietijos pagrindinę gamybos bazę.
  O gruodį carinė kariuomenė užėmė visą Prancūzijos pietus ir įžengė į Ispaniją. O vokiečių fronte ji pagaliau užvaldė Rūrą. Be to, buvo užgrobtos ir kitos Vokietijos žemės. O carinė kariuomenė taip pat išsilaipino Danijoje.
  Hitleris siautėjo kaip pragaras narve, bet negalėjo susilaikyti.
  Katalikų Kalėdų proga caro kariuomenė pajudėjo Paryžiaus link. Nepaisant sniego ir šalčio, Natašos įgula buvo basa ir vilkėjo bikinį.
  Vokiečiai vis dažniau pasidavė. O prancūzai visai nenorėjo kautis su rusais.
  Sudaužęs vokišką bateriją, Nataška pastebėjo:
  - Taigi, iš tikrųjų, kuo apsėstasis Adolfas pasitikėjo pradėdamas su mumis karą?
  Auksaplaukė Zoja logiškai pastebėjo:
  - Tikriausiai tai, kad mes, papuolę į spaudimą, iškrisime kaip monetos iš skylėtos kišenės!
  Aurora nuogais kojų pirštais sutraiškė graikinį riešutą. Tada ji įsidėjo jį į burną ir racionaliai pasakė:
  - Istorija moko, kad nieko nemoko!
  Svetlana nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką. Ji išmušė kitą vokišką patranką ir atsakė:
  Būkime puikūs kovotojai!
  Atrodo, kad moterys karės iš tikrųjų yra pasiryžusios kovoti ir laimėti.
  Olegas Rybačenko yra basas berniukas, lenktyniaujantis su šortais ir su nuogu, raumeningu liemeniu. Jis net siūbuoja ir riaumoja:
  - Nugalėkime Fritzą! Nugalėkime Fritzą! Ir mušti kibirus!
  Ir berniukas turi tokius baltus, perlinius dantis! Tiesiog jaunas ir nelankstus terminatorius.
  Olegas Rybachenko šaudo bėgdamas. Žudo fašistus ir dainuoja:
  - Rusiška dvasia yra karalių galia, sulaužykite Fritzą!
  Berniukas basa koja metė granatą ir dainavo:
  - Rusiškas valsas, aušra teka - karaliaus šlovėje!
  Iš tiesų, berniukas pasirodė labai kovingas. Ir įkalkite nacius pačiu pirmu numeriu.
  O merginos labai kovoja. Štai Mirabela... Taip pat aukščiausios klasės pilotas. Niekas negali jos sustabdyti. Ji numuša Fritzą ir dainuoja, apnuogindama dantis:
  - Pašėlusi mergina! Štai jos etiketė!
  Ir jis ims ir paleis raketą!
  Taip, čia yra moterų! Kai rusų merginos kovoja, jokia jėga negali joms atsispirti.
  Mirabela vienu penkių oro patrankų sprogimu numušė septynis vokiečių lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Caras Vladimiras Kirillovičius yra mūsų Dievas!
  Ir mergina pliaukštelėja basomis kojomis į stiklą.
  Taip pat Albina ir Alvina kovoja danguje.
  Jie tokie nuostabūs pavogimai. Atsiranda vis daugiau sąskaitų. Ir kol jie dainuoja:
  - Danguje mes esame tobulybė! Tūzai mes - tobulybė! Nuo šypsenos iki gesto - negirtina!
  Albina vienu sprogimu numušė keturis vokiečių lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Ak, kokia laimė! Kas yra tobulumas kovoje!
  Alvina nutraukė penkis vokiečių lėktuvus ir tęsė:
  - Žinoti tobulumą kovoje! Ir šaunus idealas!
  Kariai dainavo choru, naikindami nacius:
  - Merginos! Sunkesnės merginos! Merginos! Sunkesnės merginos!
  Jie parodė savo agresyvų saugiklį. Tiesą sakant, jie nespaudė nusileidimo nė vienam nacių asui.
  Tačiau naciai, žinoma, patiria laukinį spaudimą.
  Hitleris yra bunkeryje Berlyne ir jį bombarduoja kaip tarakoną. ko jis norėjo? Baigė fašistų numeris vienas! Išvažiavo į carinę Rusiją, o dabar pats yra traiškomas kaip tarakonas.
  Caras Vladimiras Kirillovičius šiuo metu ilsisi nuo žiemos Indijos vandenyno pakrantėje. Prieš jį šoka įvairių rasių ir tautybių gražios merginos.
  Tačiau karalius neprieštarauja žiūrėti gladiatorių kovas. Štai, pavyzdžiui, dvi merginos prieš dvi gražuoles.
  Jie kaunasi plastikiniais kardais, kad nesugadintų vienas kito. Tačiau jie desperatiškai kovoja.
  Tai yra kariai. Vyksta įnirtingi apsikeitimai smūgiais. Dvi blondinės ir dvi raudonplaukės...
  Caras Vladimiras paklausė feldmaršalo Vasilevskio:
  - Kas sunkiausia kare su vokiečiais?
  Feldmaršalas nuoširdžiai atsakė:
  - Įgyk pasitikėjimo! Tik pačioje pradžioje, kai pradėjo veržtis priešas, pasijutau nejaukiai. O dabar mes pradėjome laimėti ir priešuose viskas aišku! - Feldmaršalas Vasilevičius, šis pagrindinis strategas, gėrė vyną.
  Vladimiras Kirillovičius logiškai pastebėjo:
  - Visą laiką laimėti nepaprastai sunku! Bet mes parodėme, kad galime daug! Ir dabar bus laiko, ir visas pasaulis taps taikus!
  Feldmaršalas Vasilevskis patvirtino:
  - Aš tikiu tuo!
  Merginos ant nuogo kūno prikimšo mėlynes ir atrodė itin nervingos.
  Jie kariavo, žinoma, ne taip, kaip Senovės Romos laikais - stengėsi nepridaryti sau didelės žalos. Bet jie buvo aktyvūs.
  Tuo tarpu kovos tęsėsi. Sausio mėnesį caro kariuomenė užėmė Paryžių. Taip pat buvo paimta Danijos sostinė Kopenhaga. Vokiečių kariuomenė susilpnėjo. Rusai toliau veržėsi per pačią Vokietiją. Fritzas beviltiškai kovojo, bet jų jėgos buvo palaužtos.
  Olegas Rybačenko, šis nemirtingas berniukas basas šoko po sniegą ir puolė visų pirma pulti, visiškai nebijodamas ugnies. O švilpdamas:
  - Kas įpratęs kovoti dėl pergalės,
  Būtinai nugalėk priešą...
  Jis linksmai juokiasi ir daug pasiekia,
  Ir Hitleris bus smarkiai sumuštas!
  O berniuko basa koja jis išmes granatą! Ir savo perlamutrinius, didelius dantis jis išskleidė ilgiau nei savo metus. Taip, jis jau turi burną kaip vilkas. Pergraužs bet kurią gerklę.
  O merginos tankuose juda iš Vokietijos pietų į šiaurę. Čia jie išeina į jūrą. Ir Fritzams liks tik žemės prie Berlyno ir Pomeranijos.
  Nataška, išmušdama fašistų tankus, pastebėjo:
  - O kare tai savaip smagu!
  Zoja, trenkdama naciams, sutiko:
  - Kaip bebūtų gerai! Ypač kai laimime!
  Aurora, šaudydama nuogais kojų pirštais, pasakė:
  - Visatoje įmanoma viskas, kas neįmanoma, jei tik šiek tiek...
  O raudonplaukė juokiasi!
  Moterys karės trūkčioja iš pašėlusio džiaugsmo ir pykčio. Ir jie sutriuškina vokiečius.
  Tuo pat metu caro kariuomenė veržiasi per Ispaniją ir jau artėja prie Sevilijos.
  Olga šarvuotame transporteryje šaudo į vokiečius ir policijos kariuomenę.
  Vietiniai ispanai beveik nesipriešina. Dar viena šalis patenka po Rusijos kirviu.
  Olegas šovė ir dainavo:
  - Akrobatika, bus bash ant bash!
  Ir jos partnerė Alisa čiulbėjo:
  - Rusų didybę pripažino planeta,
  Fašizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu...
  Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos,
  Atlaikykime didįjį šventąjį carizmą!
  O merginos pliaukštelės ir spaus vairasvirtę plikomis kojų pirštais.
  Karas tarp carinės Vladimiro Kirillovičiaus Romanovo imperijos ir nacistinės Vokietijos tęsiasi.
  Rusijos kariuomenė beveik visiškai išlaisvino Prancūziją nuo nacių ordų. 1957 m. vasaris... Caro kariuomenė išlaisvina Portugaliją.
  Vasario 23 dieną susijungė rusų daliniai iš Danijos ir Vokietijos.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, pliaukšteli per purvą basomis kojomis. Vaikinas majoras šaukia per gerklę:
  - Garbė Rusijos carui Vladimirui Trečiajam! Nulaužsiu Hitlerį, pamatuosiu botagu!
  O berniukas vėl rėks ir plikais pirštais svies aštriai šlifuotą diską. Ir pataikė fašistui į gerklę. O tada plika, vaikiška koja išmes bumerangą ir tuoj pat perpjaus gerklę penkiems Friciams.
  Taip, Hitlerio bloga mintis pulti tokią imperiją.
  Nataša ir jos komanda užbaigia paskutinius vokiečius Portugalijoje. Jų tankas negailestingas naikinamas.
  Ir jie taip pat spaudžia vairasvirtės mygtukus nuogais kojų pirštais, darydami įnirtingą naikinimą.
  Zoja iššovė, sudaužė vokišką patranką ir dainavo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Aurora nuogais kojų pirštais spyrė naciui ir supykdė:
  - Dieve, saugok karalių!
  Svetlana irgi spyrė, nuogų kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus ir cypė:
  - Stiprus suverenas!
  Merginos palaužia nacius. Bet tada pasirodė naujas nacių tankas "Maus" -4. Labai galingas modelis - trys šimtai tonų svorio ir 310 milimetrų pistoletas. Jis gali prasiskverbti dideliu atstumu, o pats turi tokius storus šarvus, kad tankas Kondratenko-6 jo nepaims iš jokio kampo.
  Nataša įsako:
  - Merginos, mums reikia prieiti arčiau ir stumtis į apatinę šono dalį, tarp čiuožyklų - tai vienintelis mūsų šansas!
  Zoja plikiais kojų pirštais daužė vokišką patranką ir dainavo:
  - Likimas suteikia jums paskutinę galimybę, bet paskubėk į priekį! Lietus, kruša ir sniegas!
  Augustinas taip pat plakė ir čiulbėjo:
  - Paskutinė galimybė, likimas tau suteikia! Tegyvuoja vaikščiojimas ir kasdienis bėgimas!
  Ir taip pat plikomis kojų pirštais, bet kaip susuks. Ir sunaikinti fašistus.
  Svetlana riaumojo:
  - Už naujas ribas ir veržlias pergales!
  Rusų tankas pakilo, didindamas greitį. O merginos ims ir dainuos:
  - Stiprus valdovas, šlovingiausias per amžius, stačiatikių caras, karaliauk už šlovę, už šlovę mums!
  Ir vėl jie įsibėgėjo, toldami nuo sunkaus sviedinio, siųsto iš ginklo, kurį turėjo vokiečių Maus-4. Merginos sušuko:
  - Nelenkite į avino ragą! Kad tu Hitleris - mirti!
  Ir jų tankas įsibėgėja. Kaip mažas boksininkas puola didelį. Tačiau tikimybė, žinoma, yra penkiasdešimt penkiasdešimt.
  Nataša, stebėdama tanko judėjimą, prisiminė, kaip boksavosi su vyru ringe. Ji nepataikė smūgių ir buvo sumušta, bet išsilaikė. Ir tada užtikrintai atkirto. Ir ji pagavo priešo sutiktą judesį ir į smakrą. Pritrenktas!
  Gavo tūkstantį aukso rublių. Tai kovojanti mergina. Jei jis padarys, tada jis padarys!
  Nataša papurtė pliką koją ir dainavo:
  - Tai ne paskutinė kova, bet yra lemiama! Tėvynės šlovei, Tėvynei ir garbei!
  O dabar jų tankas praslysta pro šoną, ir pasiunčia sviedinį... Zoja irgi naudojo plikus pirštus, tokia auksaplaukė mergina ir judri kaip beždžionė. Ir Maus-4 pradėjo sprogti. Akivaizdu, kad jam buvo susprogdinti sviediniai. Ir kaip tada nuplėš bokštus, ir pakils aukštai į orą!
  Merginos vienu balsu šaukia:
  - Pergalė! Šauni pergalė!
  Ir dar vienas tankas jų sąraše!
  1957 m. kovo 1 d. Rusijos kariuomenė pradėjo kirsti Elbę. Panašu, kad Hitleriui buvo užmušta gerklė.
  Berniukas Olegas Rybačenko plika vaikiška koja metė granatą, nuskandino fašistinį tanką ir šaukė:
  - Už naujas, nelanksčias sienas!
  Alenkos tanko įgula pasuka į rytus. Vakarų Vokietija ir Prancūzija jau išlaisvintos. Nacių valdžioje liko tik žemės tarp Oderio ir Elbės. Na, taip pat Britanija ir Airija. Ten paskutinės nacių jėgos.
  Alenka, šaudydama į fašistines baterijas, sako:
  - Tsesarevičius Nikolajus,
  Jei tau reikia karaliauti...
  Niekada nepamiršti -
  Žinoma, kariuomenė kovoja!
  Ir čia vėl basomis kojomis pasiųstas kitas sviedinys. Ir pataikė į Fritzo ginklą.
  Ūgliai apnuogintais kojų pirštais ir Anyuta. Pataiko fašistui ir riaumoja jam į viršų:
  - Aš tokia mergina - kad Hitleris vemia!
  Toliau - ugningieji Augustino nagai. Taip pat taiklus velnias ir riaumoja:
  - Į pragaro vartus!
  Ir naudoja basas kojas.
  Marija šaudo paskui ją. Lygiai taip pat jis ima ir muša, ir rėkia:
  - Niekas manęs tigrės nesustabdys, basos merginos niekas niekur nesustabdys ir bus sumuštas!
  O tada kaip bus olimpinės žaidynės. Ir jis išmuš vokišką tanką, nuplėšdamas nuo jo bokštą kaip grybo kepurę.
  Ir kikena:
  - Naujoms, stačioms sienoms!
  Ir vėl parodys liežuvius!
  Merginos yra tokios griežtos sau ir beviltiškai puola. Ir naciai skęsta nuo jų smūgių.
  1957 m. kovo 2 d. paskutinės nacių pajėgos Portugalijoje pasidavė. Tapo aišku, kad artėja fašizmo aušra. Tiksliau, aušra? Košmariškas saulėlydis!
  Ir rusų kariuomenė eina į priekį. Vokiečiai vis dažniau meta ginklus ir pasiduoda.
  Jie krinta ant kelių. O rusų ir kinų merginos basas kojas bučiuoja.
  Tai atrodo taip šauniai ir puikiai. O naciai yra smulkinami ir smulkinami.
  Natašos įgula jau yra traukinyje, vykstančiame kovoti į šiaurę su "Fritz".
  Merginos sėdi savo kupe. Jie žaidžia kortomis apnuogintais kojų pirštais.
  Nataša pastebėjo:
  - Tai įdomu, kai paimsime į Berlyną, kas toliau?
  Zoja užtikrintai atsakė:
  - Kitas bus Londonas!
  Ugninė Aurora kikeno ir vėl paklausė:
  - Ir tada?
  Zoya ryžtingai pasakė:
  - Lotynų Amerika bus mūsų! Mes nestovėsime ceremonijoje su naciais!
  Svetlana sutiko su tuo:
  - Žinoma, nedarysime! Užkariauk visą pasaulį!
  Nataša entuziastingai patvirtino:
  - Ir tada bus ramybė, visame pasaulyje!
  Merginos dainavo vieningai, eidamos kūrė;
  Šlovė Didžiajai carizmo Rusijai,
  Kur Vladimiras sėdi soste ...
  Mes sutriuškinsime blogio fašizmo minias -
  Šlovė armijai, o mes - monolitas!
  
  Didžiųjų širdžių tikėjimas buvo užgrūdintas,
  Mūsų Tėvynė iš visos širdies...
  Mes esame caro Nikolajaus sūnūs
  Ir jie mirė už jį ne veltui!
  
  Mūsų tėvynė tu brangesnė už viską,
  Iškelkime sparnuotą, dangišką sveikinimą...
  Jūs taip pat kovojate su Tėvyne,
  Na, tegul visi naciai miršta!
  
  Hitleris norėjo gauti mūsų žemes,
  Ir piktasis šuo pasikėsino į karalių ...
  Bet mes skubame, mes to nesutiksime,
  Taigi fašizmas mus užgriuvo veltui!
  
  Karalius yra malonus ir išmintingas valdovas,
  Sklando kaip kalnų erelis virš planetos...
  Vladimiras bus ordos valdovas,
  Mūsų draugystė yra kaip plieninis monolitas!
  
  Mes išmušame atramą iš Fritzo kojų,
  leidžiame Hitleriui uždusti kilpoje ...
  Mes išduosime egzekucijas žiauriems, gėdai,
  Kas elgiasi kaip blogis Žemėje!
  
  Karališkoji galia ir karališka išmintis,
  Bus fašistų, sutraiškykite be saiko ...
  Hitleris, patikėk manimi, jis padarė kietą kvailystę,
  Ir dabar jo gyvenimas yra kaip siūlas!
  
  Taigi gerbkite didžiuosius karalius
  Žemėje nėra šaunesnio už Romanovus ...
  Nacių mūšyje pataikė į širdis,
  Kad atvertumėte kelią laimėjimams, svajonėms!
  
  
  Petras Didysis nuvedė mus prie jūros,
  Aleksandras užkariavo Paryžių...
  Taip, kartais atsitikdavo sielvartas,
  Bet Rusiją laikė cherubas!
  
  Pas mus viskas gražu
  O merginos ir vaikinai tiki...
  Karalius valdo, jūs žinote teisingai
  Nors prie slenksčio riaumoja piktas žvėris!
  
  Nėra ribų, tikėkite tobulumu
  Komunizmas greitai turės karalius...
  Mes atversime duris į palaimą,
  Prakeiktas fašizmas sunaikintas!
  
  Rusijai siena nenustatyta,
  Mes, patikėkite mumis, nugalėsime priešą ...
  Basos merginos, tarsi Spartoje,
  Na, mūsų caras Vladimiras yra vienas!
  
  Mes tikime Rod - Didžiuoju Dievu,
  Kas sukūrė tobulus slavus ...
  Mes kovojame už garbę ir laisvę
  Smogkime nacizmui!
  
  Jūs esate didžiausia Romanovų šeima,
  Valdys Rusiją amžinai...
  Didysis karalius, aukščiausias skrydis,
  Šėtonas erelio nepalaužys!
  
  Už didelę meilę Rusijai,
  Siunčiame kovotojus į mūšį...
  Šventieji iš ikonų šlovina veidus,
  Juk bet kuris karys yra ir karalius!
  
  Mūsų širdis dega už Tėvynę,
  Mes šaunios merginos mūšyje...
  Mes šiek tiek atsiversime į erdvę, žinosime duris,
  Aš nužudysiu Adolfą kaip kalė!
  
  Iki Berlyno liko tik šiek tiek,
  Mes įeisime nešdami karalių šlovę...
  Senatvė mums, mergaitėms, negresia,
  Mes, patikėkite manimi, neišpilame vandens!
  
  Palaidokime, kas pikta ir niekšiška,
  Drakonas bus puikiai nugalėtas ...
  Ir mes turime auksines piktogramas,
  Rodnovery yra amžinas įstatymas!
  Merginos labai garsiai kulė nacius, kodėl Fricas joms pasidavė. 1957 metų pavasaris. Merginų basos kojos taškosi per balas. Ir tai taip miela ir labai gražu. Ir kai nuogų įdegusių kojų pirštai meta žirnį su antimedžiaga, galinčia prasiskverbti pro bet kurį, net ir patį galingiausią fašistinį tanką.
  Hitleris Berlyne, kur stipriausi gynybos žiedai yra tarp Elbės ir Oderio. Ir ten jis turėtų būti specialiai sutraiškytas.
  O kaipgi kovo vidurys, o žemė tapo tokia drėgna ir šlapia. Tačiau tai nesustabdys merginų ir Olego Rybachenko.
  . 7 SKYRIUS
  Mūšiai tęsėsi... Carinės Rusijos kariuomenė sustojo, kad pergrupuotų savo pajėgas. Tuo pat metu nusileidimas Didžiojoje Britanijoje prasidėjo balandžio 1 d. Oras vis dar šaltas ir audringas. Tačiau ši diena pasirodė rami, kai Rusijos kariai pradėjo nusileisti.
  Alenka kovojo kartu su kitomis merginomis. Nepaisant to, kad sniegas dar ne visur nutirpo, merginos priešą puolė pačios būdamos basos ir vilkėdamos tik bikinį.
  Alenka nuogais kojų pirštais mirtina jėga metė granatą ir kuždėjo:
  - Už karališkąsias pergales!
  Anyuta, kuri taip pat šaudė, basomis kojomis paleido sprogstamąjį pjuvenų paketą, šūktelėjo:
  Mūsų tikslas - laimėti!
  Alla, nukirsdama priešus, išdavė dantis:
  - Tikiu, kad pergalė ateis.
  Ir ji dar sviedė bombą plikomis kojų pirštais. Ir suplėšė Fritzo krūvą.
  Marija nusekė paskui ją. Ji paspaudė raudoną spenelį ant bazuko gaiduko ir sulaužė nacių tanką.
  Mergina dainavo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Olimpinėse žaidynėse taip pat vyko desperatiška kova. Ji sumušė nacius, sutriuškino juos ir dainavo:
  - Sveikas šventasis komunizmas! Nacizmas bus nugalėtas!
  Ir paleidžiant ant plikų padų statinę su sprogmenimis. Ir jis sunaikins daugybę priešų.
  Nors gal ir apie komunizmą dainuoti valdžioje caro valdžiai ne visai tinka.
  Naciai bando kažkaip atsispirti. Kai kurie britai taip pat priešinasi Rusijos kariuomenei. Tai iš dalies suprantama: buvę priešai, amžina konkurencija.
  Bet vis tiek reikia užimti šį žemyną. Ir tada ateis visiška ir galutinė pergalė. Kaip nacių gynyba tarp Elbės ir Oderio.
  Nors kančios čia nepaprastos. Naciai bombarduojami iš oro ir spaudžiami. Danguje kovoja lėktuvai. Ir vis dar neišspręsti Trečiojo Reicho diskai.
  Paskutinis ginklas yra didžiulis, bet, laimei, dėl didelių sąnaudų ir mašinų gamybos sudėtingumo jis nėra per didelis. Ir tai sustiprina pasipriešinimą.
  Eva ir Gertrūda skraidančiose lėkštėse medžioja sovietines mašinas. Ir jie toliau medžioja.
  Moterys karės valdo diskelius nuogais pirštais ir tai daro tiksliai ir tiksliai.
  Ieva juokdamasi dainavo:
  Hitleris bus su mumis amžinai!
  Gertrūda nusijuokė ir išdygusi dantis pasakė:
  - Ir mes su juo!
  Ir kaip jis spaudžia basos kojos pirštą ant vairasvirtės mygtuko, ir taranuoja kitą rusų naikintuvą. Ir pati skraidanti lėkštė yra nepažeidžiama.
  Gal todėl Hitleris nusprendė tokiam karui su galinga Rusija, kad turėjo diskelius.
  Tačiau to neužtenka laimėti.
  Geriausi vokiečių tūzai ant reaktyvinių naikintuvų Albinas ir Alvinas. Jos yra drąsios merginos ir kovoja beveik nuogos.
  Albina prispaudė nuogus kojų pirštus ant kojų. Išmuštas rusiškas automobilis liūdnai pastebėjo:
  - Karas eina į pabaigą!
  Alvina, nutraukusi kitą Rusijos lėktuvą, sutiko:
  - Iki mūsų pralaimėjimo yra karas!
  Albina entuziastingai pažymėjo:
  Bet mes atliksime savo pareigą.
  Nuogais kojų pirštais Alvina numušė kitą lėktuvą ir čiulbėjo:
  - Žinoma, mes jį užbaigsime!
  Merginos tikrai drąsios, nors ir žiaurios. Jie kankino keturiolikos metų berniuką. Pirmiausia paauglys buvo pakeltas ant stovo. Berniukas dvejojo.
  Tada jie pakabino kaladėlę ant jo kojų ir tvirtai suspaudė. Tada jie pradėjo kabinti svarmenis, tempdami jo venas ir išlenkdami sąnarius. Buvo labai skausminga ir berniukas dejavo.
  Po to Albina ėmė daužyti berniuką botagu į nugarą ir sėdmenis. O Alvina paėmė į rankas įkaitusią meškerę ir ėmė deginti nuogus apvalius berniuko kulnus. Nuo kurios taip maloniai ir apetitiškai kvepėjo kepta mėsa. Lyg kebabai būtų kepti, ir taip malonu užuosti.
  Galų gale Albina padėjo botagą ir paėmė raudonas žnyples nuo karščio. Ir ji nuėmė juos nuo berniuko vyriško tobulumo. Jis buvo paimtas iš laukinio skausmo šoko ir atsilošė.
  Tiksliau, berniukas mirė kankinamas.
  Alvina verkė ir pasakė:
  - Atsiprašau jo! Ką darysime?
  Albina juokdamasi atsakė:
  - Oda abažuoliui, o mėsa šeriame kiaules, kad jos būtų riebesnės!
  Alvinas pasiūlė:
  - O gal geriau uždėti ant muilo?
  Šviesiaplaukė Albina paprieštaravo:
  - Ne! Jame nėra pakankamai riebalų - tai bus nuostolinga!
  Čia jie žavūs šviesiaplaukiai kariai. Gražu iš veido - įsiutusi viduje!
  O rusų lakūnės, ypač Anastasija Vedmakova, ir Akulina Orlova puikiai kovoja! Ir, žinoma, jie kovoja basomis.
  Anastasija dainavo:
  - Šiame pasaulyje viskas, kas neįmanoma!
  Ir nuogais kojų pirštais nukirto vokiečių lėktuvą.
  Akulina, numušusi kitą priešą, išleido:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Anastasija kovojo labai kovingai, naudodama nuogus kojų pirštus, nuostabi mergina.
  Ir labai gražūs, mylintys jauni kariai. Anastasija gyvena jau seniai, bet atrodo puikiai. Liemuo kaip jaunos merginos, o dantys perlamutriniai, gaivi, nė vienos raukšlės. Tokia gražuolė tiesiog ragana ir traukia vyrus. Nenuostabu, kad jos pavardė Vedmakova.
  Anastasija kovoja su laukiniu įniršiu ir šaltakraujiškumu vienu metu. Lėktuvai griūva masiškai.
  Ir ji turi daugybę karališkųjų apdovanojimų. Įskaitant Šv. Jurgio kryžių iš platinos su kardų ir deimantų lanku.
  Tai mergina: tiesiog super!
  Anastasija pasiruošusi drąsiai kovoti ir laimėti. Ji turi vario raudonumo plaukus, tokius stingus, storus, garbanotus. Nuostabi mergina.
  Mirabela yra šviesiaplaukė ir apskritai super mergina, ir labai karinga pilotė. Su puikiu aerodinamikos pojūčiu.
  O taip pat nuogų kojų pirštų pagalba nesunkiai numuša nacių lėktuvus.
  Ir dainuoja:
  - Žinoma, sunku nuspėti.
  Kas naujo šiame pasaulyje...
  Mes skrisime į dangų
  Sėdi žvaigždžių lėktuve!
  Ir ji pjauna kitą nacių mašiną, šį kartą paspausdama raudoną spenelį, pažymėjo ji;
  - Būna, kad kareivio pienas nenudžiūvo ant lūpų, bet jis nesiunčia kulkų į pieną, o su savo žalia jaunyste varo senus į raudonį!
  Tikra legenda Rusijos armijoje tapęs Olegas Rybačenko, sutriuškinęs nacius, beviltiškai bandančius išmesti sovietų kariuomenę nuo placdarmo už Elbės, taip pat sukūrė visą sparnuotų aforizmų sąsiuvinį.
  Geri aforizmai, jie puolė kaip sparnuoti arkliai į galvą amžinam vaikučiui, kai jis naikino nacius;
  Būkite bent maža gudruolė lapė, jei nenorite tapti nulaužtu asilu!
  Nepasitikėk politikais, rinkėjams tai tik švitrinis popierius, kuris nuplėšia nuo ąžuolų drožles!
  Kas ne apvalus kvailys, tas centas pavirs į svarų centą!
  Giminaičių politikoje nėra, bet yra norinčių dalintis tavuoju kaip brolis!
  Gyvenime yra daug bjaurių dalykų, bet bjauriausia, kai gyvenimas baigiasi!
  Jei nori priartėti prie Dievo, prikalk savo sieloje esančią beždžionę prie kryžiaus!
  Žmogus atsirado jei ne iš beždžionės, tai bent jau nustojo būti beždžione!
  Jei esi beždžionė su protu, tai lapė tave praris kaip plėšrus boa susiaurėjas!
  Nieko nėra begalinio, nebent laikas, per kurį politikai ištesės pažadą!
  Jei daug losite, verkšlensite kaip sumuštas šuo!
  Nepasitikėk tuo, kuris kalba raudonai, ir raudona ugnis gali užsidegti!
  Net Dievas negali ginčytis su moterimi ir pakelti beždžionės į žmogiškosios kultūros lygį!
  Be meilės nėra šypsenos, nebent tai būtų grobuoniška politiko šypsena!
  Per ilgai debesyse, besparnė politika lekia į kaminą!
  Maža siela, visada turi milžino ambicijas!
  Maža siela turi milžinišką pasipūtimą!
  Politikas yra vagis, kuris pats rašo įstatymus, o šalį laiko zonos teritorija!
  Politikas turi septynis penktadienius per savaitę, bet kai reikia ištesėti pažadą, ateina žydų šabas!
  Vienybė yra gerai, nebent poruotis su politiku!
  Politikas toks padaras, kad kiauliškais metodais nori iš tavęs padaryti avį!
  Kiauliški politikų metodai paverčia rinkėjus kotletais!
  Valdant kiaulių valdovui, gyvenimas niekada nėra riebus!
  Padaryti kiaulių prezidentą yra per stora!
  Jei nori tapti prezidentu, pasigauk savo sėkmės akimirkas!
  Valdovas, kuris rinkėjus laiko avimis - tipiška kiaulė!
  Dievas yra ne tik visagalybė, bet ir pasiryžimas eiti ant kryžiaus dėl kitų!
  Ilgą laiką soste sėdintis valdovas priverčia valstybę nurimti!
  Jaunas vadas kaip šviežias arklys, senas - kaip kumelė nulaužtomis kanopomis!
  Pasiekdamas dieviškas aukštumas, politikas yra pats šėtonas!
  Politikas Dievas turi tik vieną dalyką - sugalvoja pasiteisinimus, kodėl jo kampanijos pažadai taip velniškai žlugo!
  Politikas kaip alus, geras tik šaltas ir ant stalo!
  Politikas saldus kalbomis, bet kartaus poskonis nuo jų - visai ne alus!
  Politikui tiesa iš burnos išsprūsta tik tada, kai klaidingai save pristato!
  Politikas iki galo nukryžiuoja rinkėją, kad įgautų šiek tiek Dievybės!
  Netgi meškos jėgos neišgelbės jūsų, jei esate protingas denis!
  Lapė yra toks žvėris, kad nuo liūto tris odas nuplėš!
  Tada politikas yra stipriausias, jo rinkėjai silpno proto!
  Todėl politikas tęsiasi su medumi, kad rinkėjas išvis nespjaudytų!
  Stipriai gauk lazdą, tas, kuriam galvoje pjuvenos!
  Ąžuolas - medžių karalius, ąžuolo galva bet kokį kelmą paverčia tema!
  Ąžuolas atsparus puvimui, ąžuolo galva pilna dulkių!
  Jei kelmas, tai bent kuolas ant galvos!
  Tai, kas nežinoma, yra baisu, bet žinoma, kartais tiesiog bijo!
  Žinios sukelia pasitikėjimą net tada, kai sunku, nežinojimas sukelia painiavą net tada, kai tai lengva!
  Bailys yra ne tas, kuris bijo, o tas, kuris tingi ugdyti savyje drąsą!
  Baimė yra silpnumas, drąsa yra stiprybė, bet saugokis debilų savyje!
  Kas leidžiasi vedamas už nosies, rizikuoja pasiklysti tarp trijų pušų!
  Vaikščiojimas ratu daro begalinį kvailumą, su nuliniu išradingumu!
  Nesvarbu, ar pienas ant lūpų neišdžiūvo, dar blogiau, jei širdyse yra bejausmės!
  Pasenusi elgetavimo duona, karčioji atgailos druska!
  Medus iš politiko burnos, traukia tuos, kuriems ant lūpų nenudžiūvo pienas!
  Politikas nėra įstatymų vagis, jis yra vagis, kuris leidžia įstatymus!
  Politikas žada saldų gyvenimą, lieja iš burnos medų, bet letenos lipnios kaip musės!
  Iškalbingas politikas, dėlė įkando rinkėjo piniginę!
  Kodėl tyla auksinė, nes už ją mokama!
  Kas yra didžiausias dalykas pasaulyje? Kalnas politiko išsakytų pažadų!
  Politikas nori pinigų ir valdžios, yra pasirengęs suplėšyti bet ką!
  Politikas visų pirma yra lapė, ne visada ryškios išvaizdos, bet visada vizginanti uodegą!
  Politikas mielai užpildo jūsų piniginę tik tuščiais pažadais!
  Politikas yra sąžiningas tik dėl vieno dalyko, kai sako - mes, taigi jis nebeturi savojo aš!
  Kas yra daugiau nei atomai visatoje? Politikų kaukės ir kaukės!
  Ką politikas daro labiausiai noriai - valo rinkėjų kišenes!
  Politikas ne visada tapo, bet jo pažadai visada kvepia supuvusiais daiktais!
  Politikas turi septynis penktadienius per savaitę, bet klausytis rinkėjų visada yra laisva diena!
  Kas buvo pirmas? Politikai, nes jie sukūrė chaosą!
  Netikėk gaidžių politikų kietumu, jie visada dainuoja svetimu lapės balsu!
  Jei politikas išsilieja kaip lakštingala, vadinasi, lapė jam padarė garso takelį!
  Greičiau vėžys ant kalno nušvilps, nei politikas neparaudus ištesės pažadą!
  Politikas - kaip naktinė fėja, tik dieną dažniausiai išplėšia klientus!
  Kaip politikas panašus į šunį, kai daug šneka, tada tikrai prijaukintas ir turi šeimininką!
  Tie, už kuriuos balsuoja širdimi, dažnai atsiduria rinkėjams kepenyse!
  Politikas kaip degtinė, rinkėjas kepenimis pajus, kad dainuojama!
  Politikas sukasi smegenis kaip degtinę, tik priešingai nei ji pilna drumzlės!
  Politikas mėgsta užpildyti miglą, turėdamas skaidrų tikslą praturtėti!
  Politikas turi daug pažadų, bet dar daugiau pasiteisinimų, jei jie nebus įvykdyti!
  Politikas yra lapė, bet dažniau pilka!
  Politikas nuo ąžuolų nuima drožles, o giles kaip kiaulė numuša!
  Jei politikas plepus kaip pjūklas, tai tikrai iš rinkėjo kelmą padarys!
  Politikas mėgsta kalbėti apie Dievą, nes jis pats yra šėtonas!
  Politikas gudrus kaip velnias, bet angelas pažadus dalija!
  Politikas mėgsta krikštytis, tačiau jo rankos visada tiesiasi į piniginę!
  Balsavę už iškalbingą politiką, rizikuojate vėliau nusispjauti krauju!
  Dažniausiai žmonės renkasi tarp kačių kišenėje, vilkų avies kailyje ir lapės su supuvusiu sūriu!
  Jei politikas ištesėjo pažadą, pažiūrėk į kalną, ar ant jo vėžys švilpia!
  Pakabinti koloboką lengviau, nei priversti politikus ištesėti pažadą!
  Politikas nuoseklus tik viename - ieško pelno savo kišenėje!
  Politikas savo bendražygius keičia kaip pirštines, tik rankos nuo to tampa dar purvinesnės!
  Politikas toks gyvulys, kad iš rinkėjo daro elnią!
  Politikas, jei ne vilkas avies kailyje, tai tipiškas avinas!
  Politikas, kuris nėra lapė, tada avinas ar elnias!
  Politikas gali žadėti kalnus, bet po jo tik griuvėsius grėbi!
  Neskubėk balsuoti už gaidį, jis tave apdaužys!
  Diktatoriai, tai lapė, liūto soste, apsupta avinų!
  Jei nenori būti elniu, būk pats maža lapė!
  Rinkimus laimi tas, kuris varnų nelaiko dovana!
  Galite balsuoti širdimi, bet be proto laimėtojas išmuš iš galvos!
  
  Politikas yra lapė, kuriai labiau patinka žalias sūris kaip dolerio spalva, iš tų, kurie laiko varną!
  Žmona ne kumštinė, kai tik pradėsi keisti pirštines, tikrai sustosi į niekšą, nuo tvankių nuotykių!
  Genialūs berniukai padaro daug daugiau atradimų nei vidutiniai instruktažai!
  Jaunystėje širdyje ugnis, galvoje atradimai, o to rezultatas - pergalė!
  Kelias į sėkmę ne visada tiesus, tačiau jis netoleruoja nuolankumo sulenktos nugaros!
  Politikas pasilenkia, kad pakeltų nosį aukščiau!
  Politikas nusilenkia, tada palenkti rinkėją!
  Politikas pasiruošęs kasti žemę nosimi, kad palaidotų atsakomybę prieš rinkėjus!
  Mūsų pasaulyje viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma, ir patikėkite, labai sunku gyventi, tarsi šaudykloje!
  Asilas su aukso maišu geriau pramuš tvirtovės sieną nei mamutas su plieniniu avinu!
  Politikas auksine burna, paverčia rinkėjus asilais, su auksiniais aukų maišais!
  Kas yra stipriausias žvėris? Žinoma, asilas, prikrautas maišu aukso! Lapė sudegins geltoną išdavystės spalvą ir auksines aukų monetas!
  Politikai dažnai neraudonuodami mojuoja raudonomis vėliavėlėmis dėl geltonos spalvos monetų, kurias iš rinkėjų kišenės ima!
  Raudonos nešvankiųjų politikų kalbos liejo karčias ašaras motinoms, kurių sūnūs žuvo kruvinoje kovoje!
  Kas žada aukso kalnus, nevertas net sulaužyto vario cento!
  Politikas vingiuoja kaip kiškis, vinguriuoja kaip lapė, bet retkarčiais kaip vilkas pergraužs rinkėjui gerklę!
  Politikas mėgsta skaičiuoti pinigus svetimoje kišenėje, bet dažniausiai išsišakoja tik už kyšį!
  Politikas gudrus su rinkėju kaip lapė su koloboku, tik valgo plojimais!
  Politikas auksiniu sidabrinių kalbų pjaustytuvu pjauna nuo rinkėjo drožles, nešvarūs budeliai!
  Ąžuolas ilgai dega ugnyje, bet greitai sugenda nuo ugningos politiko kalbos!
  Kartais didžiausia šalies problema, menkas valdovo protas!
  Nereikšmingumas soste - didžiulė problema valstybei!
  Politikas dažnai yra popierinis tigras ir lapė su iltimis, jis gimsta niekšiškiems žaidimams ir tinka gudrybėms!
  Politikas ne visada yra pilna piniginė, kurią visi mėgsta, bet visada kišeninė, griaunanti sąžinę!
  Vyras mėgsta žalumynus kišenėje ir svajoja ant sofos, tik pinigai tvyro rūke, jei gyveni nirvanoje!
  Politikas noriai buliuoja, bet noriai aria, nors ir siekia suarti rinkėją visa veržlios karvės aistra!
  Gėjų neapykanta žaidžiantis politikas neparaudonuos, kai čiulps rinkėjui į užpakalį!
  Politikai po raudonomis vėliavomis neraudonuoja iš gėdos, lieja raudoną kraują!
  Pasaulyje tu esi arba pilkas vilkas, arba balta avis, arba gerai pamaitinta lapė, arba suėstas kiškis, o politikoje ne veltui tironas atneša demokratiją į blizgesį!
  Politikas turi vilkų įpročių, lapių urvų, bet giliai viduje vis tiek šokoladinis kiškis, tik visiškai nevalgomas rinkėjams!
  Kuo karštiau politikas žada, tuo greičiau rinkėjas sustings laukdamas!
  Politikas kaip prostitutė, daug dirba su liežuviu, bet gali patenkinti tik intelektualų impotentą!
  Kuo politikas skiriasi nuo prostitutės? Prostitutei klientas visada teisus, o politikui rinkėjas visada patenka į bėdą!
  Politikas su gaidžio šauksmu, erelio užmoju, aitvaro gniaužtu, varno godumu, bet vis tiek be sparnų!
  Politikas dažnai protingas kaip batas, bet beprotiškai bati rinkėją!
  Bet kuris politikas gali apsiauti batus, bet po to rinkėjas - gyvenimo valkata!
  Politikas įkiša ranką tau į rankinę, kai stipriai susikerta, ir parklupdo jį, atsiklaupęs!
  Kodėl tikintieji vadinami avimis, juos kerpa nedorėliai, kurie neturi nieko švento!
  Jei esi avis, šimtmetį vaikščiosi basas, o jei ožka - liksi asilas! Jei esate vyras su savo protu, būsite laimingas amžinai!
  Tikra lapė politikoje gali ne tik avelę nukrapštyti, bet ir liūtui tris kailius nuplėšti!
  Vyras privalo leisti moterį pro šalį, bet ten, kur ji nepatenka į situaciją, kur jai nereikia moteriškos kantrybės ir vyriškos drąsos!
  Nepaskandinamas tas, kuris nerangiai išmano karinius reikalus ir nė rąsto proto!
  Jei moteris geidulinga kaip katė, vadinasi, jos vyro galvoje pelės!
  Ryškiausios idėjos - niūrios iš šešėlinės politikos, kai jos įgyvendinamos!
  Moteris gudri kaip lapė ir net valdo liūtą, jei vyras turi gaidžio protą!
  Dievas gali bet ką, tik pranoksta moterį, Jis bejėgis!
  Moteris, kad jos neprarytų vyras kaip boa, turi turėti kobros geluonį!
  Žmogus viskuo gali būti panašus į Kūrėją, tik mėgdžiojimas kaip beždžionė jo nenuspalvina!
  Žmogus gali pranokti Visagalį Dievą tik pasipūtimu, ir net tada, jei jis yra intelektualiai sukurtas Pitekantropo!
  Moteris nenori būti višta, bet jos idealus vyras yra gaidys!
  Moteris lapė tikrai turi vilkų gniaužtus bebrus!
  Politikoje kaip miške, jei suvalgysi ąžuolą kiaulę, jei kiškis suryja lapę, jei asilas - tris kailius numes!
  Kuo moteris šviesesnė, tuo labiau ji yra lapė!
  Pilkiems žmonėms trūksta pilkosios medžiagos smegenyse, ryškių asmenybių, pilkos spalvos galvoje dideliais kiekiais!
  Pilkas žmogus yra vienišas kaip vilkas ir kaip kiškis neturi poilsio!
  Jeigu politikas - didelė lapė, tai jam liūto dalis garantuota!
  Lapė-politikė atima iš rinkėjo-varnos galimybę važiuoti kaip sūris svieste!
  Danguje yra mažiau žvaigždžių nei Šventojo Rašto interpretacijų!
  Budelis raudonu chalatu, teisingesnis, iškalbingas politikas!
  Budelis turi aštrų kirvį, politikas - aštrų žodį, pirmas pučia galvą, antras laša į smegenis!
  Kapoti galvas kartais humaniškiau nei lašinti ant smegenų!
  Jei leisite politikams lašėti ant jūsų smegenis, draskysite plaukus iš nusivylimo!
  Politiko kalbos - kaip vanduo smegenų plovimui!
  Koks yra didžiausias Dievas politikoje, kas sukuria neteisybę!
  Politikas visada žiūri į rinkėją kaip į asilas su lapės žvilgsniu arti!
  Moteris mėgsta apnuoginti savo vargšą kūną, kad apsirengtų turtingiau!
  Moteris basa greičiau apsivelka vyrą, net jei jis ne visai batas!
  Su apnuogintu moterišku kulnu vyrą lengviau supti ant madingų aulinukų!
  Moteris, norėdama įsigyti sau madingus batus, turi tinkamai "apavoti" vyrą!
  Moteris, kuri nemoka laiku apnuoginti kojos, liks "apsėta" amžinai!
  Pernelyg dažnai, žiūrėdamas į apnuogintas moteriškas kojas, vyras rizikuoja "apsupti" save iki valkatos būsenos!
  Kad amžinai neliktų basas, reikia laiku nusiauti batus!
  Merginos basa koja geriau nei įsibrovėlio brezentinis batas!
  Tvirčiausi šarvai neatsispirs, prieš gležną odą, žavūs mergaitiški padai!
  Moterys labai sumaniai basomis kojomis lipa į vyro piniginę!
  Lipniausia moteriška kūno dalis auksinėms monetoms, basoms kojoms ir nuogoms krūtims!
  Moteriai kartais reikia nusiauti batus, kad nepriklauptų!
  Su basa koja lengviau pasodinti vyrą ant kelių!
  Basomis laiku, niekada basomis!
  Moteriai basai įkopti į auksinę viršūnę lengviau!
  Tu esi batų vyras, jei nemėgsti moteriškų kojų!
  Moteris lieknomis kojomis privers vyrą sulenkti pagarbiai!
  Nuogi kojų pirštai yra vikresni už rankas, kai moteris ima monetas iš "apsiauto" vyro kišenės!
  Sumaniausia, kad moteris basomis kojomis stumia vyrą po kulnu!
  Kelią į vyro širdį gražuolei lengviau trypti basomis kojomis!
  Merginų basos kojos, atkaklesnės kopiant į vyriškos širdies Everestą!
  Nusiavus batus, moteriai lengviau pereiti vyriško abejingumo dykumą!
  Būsi nebylys kaip batas, trenksi į kulną net basas!
  Olegas Rybačenko gražiai kuria. Ir jis kovoja kupinas entuziazmo ir kovinių savybių.
  Čia yra didžiulis tankas E-90. Jis turi priekinius bokšto šarvus, kurių kakta yra 285 mm, o šonai - 210 mm. Korpuso kakta keturiasdešimt penkių laipsnių nuolydžiu yra 250 mm, o šonai - 210 mm. Ir 120 mm pistoletas su 100 EL. Automobilio svoris gana didelis - 110 tonų, o dujų turbininis variklis - 2000 arklio galių. Tokią mašiną ne taip lengva įveikti.
  Berniukas sušvilpė. Ir iš visų jėgų įmetė žirnį su namine antimedžiaga.
  Ir sprogmenys sprogsta. Kad iš karto dešimt tankų E-90 bus išmesti į orą ir apversti. Tai yra niokojantis smūgis.
  Berniukas ėmė ir vėl dainavo iš džiaugsmo;
  Mano gražiosios Tėvynės himnas,
  Visas pasaulis įkvepia žygdarbiui...
  Kovoti su rusų kariu pavojinga,
  Jis tikras milžinas!
  
  Mes galime rankomis pagauti arklį,
  Ir sulaužykite tanką įsiutusia granata ...
  Mergina spardosi basa koja
  Nenugalima Tėvynės armija!
  
  Mes pasiruošę kovoti su naciais,
  Juk mūsų tikėjimas stipresnis už metalą...
  Juk rusai visada galėjo kovoti,
  Tapk Marso sūnumi, aš svajojau apie vaiką!
  
  Noriu greitai nuskraidinti berniuką į kosmosą,
  Jau laikas mums šturmuoti Berlyną...
  Niekada nevėlu tapti jaunesniam
  Virš mūsų auksaparnis kerubas!
  
  Mylėk žmones, Kristau su Svarog,
  Mes turime vieną dievą, kuris viską žino...
  Nors šėtonas įnirtingai taikosi į ragą,
  Žemėje nėra gražesnės šalies!
  
  Mūsų medžiagų, Rusijos šlovei,
  Pasiruošę ištikimai tarnauti Šeimai...
  Dėl kažko, ką moterys kvailai aimanavo,
  Bet gyvenimas nenutrūks, žinok giją!
  
  Viskas, ką jūs, žmonės, skaitote "Lada",
  Ji pagimdė daugybę dievų...
  Mes stipresni už rusus ir kinus,
  Pažiūrėkime į visų svajonių įsikūnijimą!
  
  Taip, Hitleris su minia skuba į Tėvynę,
  Jis turi daug galios, šėtono pragaras...
  Rusija tapo pasirinkta šalimi
  Blogai žinok, jei esame susiskaldę!
  
  Rodai visos tautos yra tik vaikai,
  Jie myli žmoniją savo siela...
  Ir nepyk deivės Lados,
  Tegul berniukas šioje kovoje būna kietas!
  
  Mes esame sakalai, skraidantys kaip ereliai
  Kardai yra aštrūs ir stiprūs skydai...
  Merginos bėgioja basomis kojomis
  Galingos dukros, drąsūs sūnūs!
  
  Mes laimėsime ir tai yra mūsų tiesa
  Rusija klestės...
  Mūšyje darosi labai karšta.
  Priešas ir vagis bus nugalėti!
  Fašistas įbėgo į mūsų tvirtą kumštį,
  Ir Hitleriui sunkiai į veidą pateko...
  Toks sviedinys paslėptas kuprinėje,
  Kad net tu esi demonų valdovas!
  
  Greitai bus pergalė, mes esame Paryžiuje,
  Žydi kaip rožė Rusijos žemė...
  Mes pakilsime virš dangaus žvaigždžių,
  Pasaulio žmonės yra draugiška šeima!
  . 8 SKYRIUS
  1957 m. balandžio 15 d. prasidėjo didelis Rusijos kariuomenės puolimas septyneriopai nacių gynybos žiede aplink Berlyną. Mūšiai pasirodė labai įnirtingi, įnirtinga ugnis krito į nacių pozicijas. Artilerijos pasiruošimas buvo labai nuožmus.
  Jie taip pat naudojo prožektorius, kad apakintų priešą. Ir prasidėjo Vladimiro Trečiojo caro kariuomenės armados puolimas.
  Ten buvo daug tankų. Iš jų Aleksandras-7 tapo geru automobiliu. Septyniasdešimt tonų sverianti mašina turėjo gerą greitį ir galingą apsaugą su galinga 130 mm patranka. O sustabdyti ar išmušti nėra taip paprasta.
  Šios transporto priemonės priekiniuose šarvuose tilpo beveik visi Vermachto prieštankiniai pabūklai.
  Įgula tik keturi žmonės. Automobilio aukštis nesiekia dviejų metrų. Ir neša pats.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šovė į priešą ir čiulbėjo:
  - Vardan šventojo carizmo idėjų!
  Jekaterina taip pat atleido ir pažymėjo:
  - Moteris kare yra kaip perlas kiaute - gal ir nepatogu, bet patrauklumas bręsta iki galo!
  Elena taip pat šaudė plikomis kojų pirštais ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Girtuoklis turi raudoną nosį, o ne raudoną gyvenimą ir pajuodusią reputaciją!
  Elžbieta rimtai atsakė:
  - Mums tai negalioja, mes negeriame!
  Eufrazija pažymėjo:
  - Degtinė yra stiprus gėrimas, kuris paverčia žmogų slogu!
  Elžbieta, apšaudžiusi priešą, sutiko:
  - Politikui-želė būdingas žodinis viduriavimas!
  Jekaterina, šaudydama ir gana taikliai, plikomis kojų pirštais, pažymėjo:
  - Politikas retai būna geras ganytojas, bet visada stengiasi nukirpti rinkėjui plaukus kaip ėriukas!
  Elena, šaudydama į nacius, sutiko:
  - Politikas yra saldžiausias kalbų medus, virsta žodiniu viduriavimu!
  Eufrazija su tuo sutiko:
  - Jei Dievas vandenį pavertė vynu, tai politikas žodinį viduriavimą paverčia auksiniu lietumi kišenėje!
  Merginos puikiai atliko savo bako darbą, apversdamos akumuliatorių. Mūšis paaštrėjo.
  Per naktį įveikę pirmąją Seelow Heights kalnagūbrį, sovietų kariuomenė dieną bandė remtis savo sėkme. Tačiau daugybė radijo bangomis valdomų minų laukų, taip pat tanki kulkosvaidžių ir greitašaudžių ginklų ugnis vėl nuvertė pėstininkus į žemę. Ir buvo susprogdinta per daug tankų.
  Tačiau remonto ekipažai buvo ne ką prastesni už kovinius dalinius ir nemaža dalis transporto priemonių dienos pabaigoje grįžo į tarnybą.
  Alisa ir Andželika niekada neužmerkė akių. Jie kovojo, šaudė, kažką šaukė...
  Naciai nebuvo kvailiai, visų pirma, daugelis jų ginklų labai sėkmingai išsėdo gelmėse, o tada jie buvo pakelti su domkratu. Tada jie sumušė...
  Labiausiai paplitęs ginklų tipas, žinoma, yra 88 milimetrų priešlėktuvinis pabūklas. Universalus pabūklas, skirtas šaudyti į lėktuvus, tankus ir pėstininkus. Tik pakeisk sviedinius... Tiesa kiek griozdiška, bet juk naudojami specialūs kėlikliai, numatyti tankams ir savaeigiams ginklams.
  Tarp gynėjų yra daug paauglių ir moterų. Trečiojo Reicho žmogiškieji ištekliai yra išeikvoti, todėl jūs turite grėbti visus iš eilės. Net dešimties metų berniukų kovotojai nėra neįprasti. Juk ir jie gali išmesti butelį su degiu mišiniu ir įdėti į pasalą pėstininkui.
  Gynybinė linija prie Seelacho yra labai galinga, netgi pradėta statyti dar prieš Pirmojo pasaulinio karo pradžią, jei carinė armija būtų išmesta į Berlyną. Taip, jau XVIII amžiuje, valdant Elžbietai, kurią tik ankstyva mirtis neleido vadinti Didžiąja, rusai užėmė Berlyną!
  Taigi aukštumose gausu požeminių komunikacijų, apkasų labirintai, snaiperiams skirtos pastogės. Galima sakyti, kad tai savotiškas miestas.
  Nepaisant to, kad Adolfui Hitleriui dažniausiai priskiriamas šizofreniškas optimizmas, rimtas Berlyno įtvirtinimo darbas buvo pradėtas 1943 metų pavasarį, prieš prasidedant karui su carine Rusija. Ir skirtingai nei vakarinė, Atlanto siena, ją pavyko užbaigti iki galo.
  Visi negyvi sektoriai buvo išminuoti arba paruošti pilant napalmą...
  Alisa ir Andželika jau dar kartą apdegino nuogas, elegantiškas kojas, kai iš žemės pasipylė grėsmingas sintetinio benzino, sieros, fosforo mišinys...
  O mergaitei vakare smarkiai apdegė kulnai, juos išklojo didelės pūslės, žingsniuoti tapo kankinimu.
  Merginos pasidavė ir dabar šaudė, gulėdamos pasaloje, juolab kad rusų kariuomenė per dieną beveik nepadarė pažangos. Tačiau snaiperiai turėtų tai padaryti, o kai mūšis įsibėgės, taikinys tikrai atsiras... Ir jūs galite toliau pildyti savo sąskaitą.
  Alisa, subraižydama apdegusias kojas į metalą, urzgė:
  - Taip, mes su Andželika labai sergame ir sužeisti. Bet patikėkite, prisiminimai apie gyvus sudegintus Rusijos carinės armijos karius man sukelia daug kančių.
  Raudonplaukė karė nervingai sukando perlinius dantis:
  - Ir patikėkite, dar skaudžiau juos matyti, ypač tuos, kurie ne iš karto mirė, o apdegė... Karas nuo pragaro skiriasi tik tuo, kad jame nėra įprastų kankinimų!
  Alisa, numušusi fašistinį šaulį, kuris netyčia taikliu šūviu pažvelgė iš už priedangos, pastebėjo:
  - Jei visi būtų mūsų kariai, kaip mes? Nors šmaikštauti, žinoma, lengviau nei šaudyti!
  Andželika nesutiko.
  - Tai kam nors panašaus! Asmeniškai man abu yra sunkūs... Beje, kodėl tave vadino Alisa?
  Auksaplaukis karys atsakė paprastai, tarsi prisipažindamas:
  - Žinai, mano mama vaikystėje skaitė panašią pasaką... Graži pasaka, bet labai kvaila. Po to ji nusprendė, kad dukra turėtų, kaip ir Alisa, atrasti naują pasaulį, bet ne žemėje, o kosmose. Tu supranti...
  Andželika iššovė ir nepataikė, susierzinusi trenkė smakru:
  - Na taip! Žinoma, suprantu. Žinote, jūs pats svajojote patekti į planetą, kur net ašigaliais amžina vasara, o žmonės nepažįsta ligų ir senatvės. Žemėje nėra rojaus, o toje pačioje amžinai žaliuojančioje Indijoje yra karštis, didelė drėgmė ir bjauriausių vabzdžių debesys!
  Alisa nusijuokė.
  - Bet yra Mauglis... - Tada ji pakeitė toną į rimtesnį. - Manau, kad greitai Indija taps sovietine.
  Andželika gana pagrįstai abejojo:
  - Šis Neru yra tik silpnavalis. Jis yra pacifistas, o ne komunistas. Tokie kaip jis daro daugiau žalos nei naudos. Mums reikia sąjungininkų, stipresnių ir labiau atsidavusių raudonajai idėjai, kad į pasaulį atneštume komunizmą ir jo šviesą!
  Alisa paleido dar porą šūvių, pamatė, kad naciai pamažu silpsta. Danguje vėl pasirodė Aleksejaus šturmanai... Jie anksti pakilo, o paskui greitesni "pėstininkai".
  Alisa šmaikštavo apie šiuos mažus bombonešius:
  - Pėstininkai irgi ne beprotiški - būsimos karalienės, bėk fašistų!
  Andželika niūriai pasakė:
  - Su silpnais sąjungininkais net stiprios transporto priemonės nedirbs!
  Alisa gana pagrįstai atkreipė dėmesį į niuansus:
  - Bet čia, pavyzdžiui, Rumunijos karalius Michas. Monarchas ir apskritai tik išlepintas jaunuolis. Tačiau vis dėlto jis buvo apdovanotas aukščiausiu carinės Vladimiro imperijos ordinu - "Pergalė".
  Andželika rūgščiai susiraukė.
  - Deja, užsakymai mane aplenkia. Nors "Jagdtigeriui" jie paprastai suteikia "Didįjį carinį karą" ne žemesnį kaip antrojo laipsnio. Ar bent jau "Karališkoji reklaminė juosta".
  Alisa griežtai atsakė:
  - Herojai verti būti pakabinti pagal įsakymą, tie, kurie jiems įsako, būti tiesiog pakarti! Nes geras vadas pradeda mūšį tik tada, kai herojiškam poelgiui tiesiog nebelieka vietos, nes nulemta pergalės!
  Angelica patvirtino:
  - Taip, tu auksaplaukis paradoksų meistras... Bet tada Vladimirą Kirillovičių reikia pakarti!
  Alisa nusijuokė.
  - Žinoma, kad tu! Tiek daug mūsų gerų vaikinų mirė dėl jo. Kariuomenė karo pradžioje buvo išsidėsčiusi visiškai netinkamai gynybai. O rezultatas - pralaimėjimas pačioje pradžioje!
  Andželika įkišo pirštą į raudonas lūpas:
  - Tu atrodai.... Būk atsargus su rinka. Juk niekas dar nebuvo išforminęs specialiųjų carinės slaptosios policijos skyrių.
  Alisa atsiduso:
  - Oi oi! Radau ką išgąsdinti - ežiuką su manų kruopomis! Patikėk, mes stipresni už visus karaliaus šnipus kartu paėmus. Ypač dvasia!
  Andželika vėl lyg mušta per ranką nepataikė... Tačiau jau buvo tamsu ir nebuvo matomumo, o taikiniai tokie maži ir neaiškūs, ir net judrūs. Na, ką prieš juos galima padaryti?
  Alisa taip pat nešaudydavo dažnai. Ji priprato, kad paskutinius metus nė karto nesitepė ir liūdnos statistikos atskleisti nenorėjo. Ir tada šis tiesiog nešaudė aklai. Be to, tarp kovų pernelyg dažnai pasirodydavo ir "pučiamųjų" kovotojų. Buvo gaila jų maloniausios sielos Alisos.
  Nors, pavyzdžiui, atrodo, kad Hitleris pasakė: gailestingumas kare neturi peržengti ekonominio tikslingumo ribų! Ekonominis pagrįstumas neturėtų viršyti asketiškų poreikių!
  Tačiau pastarasis, kaip ir šūkis; ginklai vietoj sviesto, nebuvo gerbiamas pačiu geriausiu būdu! Už SSRS laimę ir Trečiojo Reicho mirtį!
  Naktis iš balandžio šešioliktos į septynioliktąją krito ir prasidėjo didžiulis puolimas. Pradėjo veikti nauji rezervai, įskaitant tankus.
  Visų pirma naujausias "Nikolajus" -7. Šis tankas buvo trisdešimčia centimetrų žemesnis už Nikolajus-6 ir turėjo galingesnius priekinius šarvus tiek bokštui, tiek korpusui. Su šiuo automobiliu buvo siejama daug vilčių, tačiau...
  Kai kurie bakai pakeliui užstrigo ir jų transmisija sugedo... Matyt, konstruktoriai ir pramonininkai negalėjo prisitaikyti prie jo skersinio išdėstymo ir tiesiog sugedo pavarų dėžė bandant perjungti pavaras. (Ši vaikiška liga buvo būdinga ir ankstyvoms modifikacijoms tankas Nikolajus).
  Tik trys iš dvidešimt penkių naujausių tankų sugebėjo įkopti į Seelow Heights. Tačiau jie judėjo lėtai, varikliai stipriai ūžė, o iš išmetimo vamzdžių veržėsi juodi, smirdantys dūmai.
  O iš paskos bėgo nauji pėstininkai, šaukdami "Ura"...
  Merginos dar kurį laiką šaudė, tačiau nekreipę dėmesio į rimtus pažeidimus, į nuolat po kulkosvaidžių sprogimus patenkančius bendražygius, sovietų kariai užlipo ant kito kalnagūbrio, kariai puolė jas iš paskos.
  Tačiau naciai vis dar buvo stiprūs. Baisieji Non-162, Me-109 "K" ir Fokken-Wulfs puolė atakos lėktuvo ir pėstininkų link.
  Tarp jų ypač pavojingi yra Focken-Wulf mėsininkai užpuolimo modifikacijoje. Iš karto keturios 37 milimetrų kalibro patrankos šaudo ir į pėstininkus, ir į tankus.
  Vienas iš sovietų Aleksejevų net nuėjo taranuoti sunkesnę ir labiau ginkluotą priešo mašiną... Susidūrė ir.... Vokiečiui labiau pasisekė, jam pavyko išmesti, o Aleksejuje tokio prietaiso išvis nėra.
  Susierzinusi Alisa paguldė vokiečių pilotą prieš jam atidarant parašiutą ir iškalbingai pasakė:
  - Aš esu geras! Namuose gera yra tai, ką jie vertina, gera sielai, kuri išvaryta!
  Merginos perkėlė ugnį į lėktuvus... Tačiau šturmo modifikacijos Focken-Wulf nepakyla nuo žemės su šautuvu. Labai gerai apsaugotas, o dujų bakai yra po šarvais aplink kabiną. Pavojingas dalykas...
  Ne 162 šiuo atžvilgiu yra lengviausias grobis ... Me-109 "K" turite specialiai sustoti. Naujausia masinė Messerschmit modifikacija... Modifikacija su išskirtinai patrankos ginkluote, trimis 30 mm pabūklais ir dviem 15 mm pneumatiniais pabūklais. Galinga mašina, nelyginanti Peter-2 ir net pačiam geriausiam Peter-3, žinoma, eksploatuojama. Tik buvo problemų su manevringumu, net jei variklis yra galingiausias ...
  Alisa ir tada nusprendė išreikšti savo požiūrį:
  - Vokiečiai per daug dėmesio skiria tokiems rodikliams kaip šarvai ir lėktuvų ginkluotė. Pavyzdžiui, Messerschmit mieste padidinta ugnies galia suvalgė visą padidintą variklio galią. Ir kaip pablogėjo manevringumas.
  Andželika sušuko:
  - Ir jūs sumažinate šį susilpnėjusį manevringumą. Lengviausia kalbėti liežuviu, tikrai kovoti...
  Alisa pertraukė pasipiktinimą balse:
  - Aš nekovojau! Bet iš tikrųjų pagalvokite, kiek kainuoja Me-109 su penkiais pneumatiniais ginklais? Tiesiog "Salamander" yra optimalus transporto priemonės sąnaudų, pagaminamumo, svorio, manevringumo, greičio ir ginklų derinys. Nors šiuo atžvilgiu, žinoma, jis yra blogesnis už Messerschmittą ar ypač Fockeną-Wulfą.
  Andželika niūriai pastebėjo:
  - Tu taip kalbi, nes šis paukštis yra vienintelis dalykas, kurį mums pavyksta numušti. Kitaip...
  Alisa sumurmėjo:
  - Nebūk toks kvailas!
  Tačiau sovietiniai "Aleksejus" ir "Petra" gana sėkmingai susidoroja su galingesniais nacių vanagais... Jie priverčia balandžius įsižiebti, net kaip...
  Ir penki Messerschmitt ginklai ir šeši Focken-Wulf ginklai nepadės, naciai turi įkasti nosį į žemę.
  Tačiau sovietų asai patiria nuostolių. Ir nuostoliai yra nemaži, todėl ateikite taip pat, kad sumažintumėte savo spaudimą. O avinų daugėja.
  Alisa pakomentavo tai:
  - Avinai, žinoma, narsumo ženklas, bet proto ženklas laimėti be nuostolių!
  Andželika nesutiko.
  - Protingumo ženklas .... Tai net genialumo ženklas laimėti be pralaimėjimų. Bet tai jau ne karas.
  Alisa sumurmėjo atsakydama:
  - Kam, po velnių, karas?
  Angelica čia buvo labai protinga:
  - Bet kaip kitaip atskirsime, kur tikri vyrai, o kur patinai net nepasiekia moterų!
  Tada Alisa atkreipė dėmesį į naują lėktuvų pulką:
  - Pažiūrėk į ausis... Ką tai turi bendro su naktinių raganų emblemomis... Nataša tikriausiai ten. Dabar toks nacis priešinsis plepui!
  Andželika sutiko.
  - Tikrai patenkinta! Kad tik nesudegtume!
  Ekatriina-2 naktiniai bombonešiai, kaip jie meiliai vadinami Katerinki, o dar garsesnis ir gana įžeidžiantis kukurūzų slapyvardis.
  Ant jų kaunasi merginos pilotės. Lėktuvu lengva skristi ir lengva skristi. Oro mūšyje jis nėra toks karštas, todėl dažniausiai naudojamas smūgiams naktį.
  Ten įtakos turi mažas triukšmas, lengvumas ir manevringumas. Tiesa, yra ir trūkumų, galima numušti priešlėktuvinį kulkosvaidį... Lėktuvas - savižudis.
  Bet čia dangus jau nuvalytas nuo uodų grifų, kad būtų galima panaudoti pažeidžiamesnę mašiną.
  Alisa sušnabžda maldą:
  - Viešpatie, išgelbėk Natašos ir kitų merginų gyvybę... Jos tokios geros ir tave labai myli. Neleisk, kad didžiausias ir teisingiausias visuotinio blogio ir sielvarto triumfuotų!
  Andželika nusirėžė nuo peties;
  - Prašyti ko nors Dievo yra juokinga. Juk viskas mūsų pasaulyje yra jo nulemta iš anksto, tai ko prasmė tikėtis, kad Jis ką nors pakeis!
  Alisa pagrįstai prieštaravo:
  - O kodėl tu manai, kad Jis išvis egzistuoja... O jei yra, tai toks, kaip Biblijoje ar Korane?
  Andželika papurtė galvą.
  - Visai nemanau... Čia turbūt kitaip ginčijatės. Prisimenu tą sniego baltumą, kad kažkada pasakei teoriją, naują žvilgsnį į teologiją, bet aš kažkaip sugebėjau tai pamiršti?
  Alisa su džiaugsmu suskubo priminti:
  - Turbūt skaitėte apie garsiąją Vernadskio Noosferos teoriją, ar ne? Apie jo mokymą, kad kiekviena iš į galvą ateinančių minčių yra materiali ir ne tik išlieka atminties pavidalu tam tikrose smegenų dalyse, bet ir įrašo submaterialioje erdvėje kaip į juostą?
  Angelica lengvai patvirtino:
  - Taip, žinau tokį mokymą. Apskritai tai yra logiška. Jeigu žodį galima įrašyti į juostelę, tai kodėl gi taip pat negali būti įspausta mintis, veiksmas ar emocija.
  Alisa vos negavo švino dovanėlės į krūtinę ir buvo priversta šokti į kairę. Tada atsakyk, užsispyręs kulkosvaidininkas. Jis nutilo, o auksaplaukis karys tęsė paskaitą:
  - Būtent... Bet prieš tai ištartas, o po to į juostelę įrašytas žodis ar net frazė, garsiai grojama, gali apkurtinti ar paskatinti veikti. Lygiai taip pat, kaip žmogaus atvaizdas, atkurtas judant filme, gali apakinti, išgąsdinti ar pakeisti charakterį... Apskritai apversti sielą ir net išgydyti ligą...
  Andželika sumurmėjo pritardama:
  - Taip jis gali!
  Alisa pridūrė:
  - Taigi... Yra ypatinga Universali Hipernoosfera. Ji turi nemažai reikšmingų skirtumų nuo juostos, tačiau joje tarsi milijardai milijardų filmo kadrų įspaustas ir žmonių tikėjimas, viltis, maldos. Jei kažkuo tikėjo milijardai žmonių, tai tai nedingsta be pėdsakų, jų tikėjimas yra materialus ir sukaupia kolosalų kiekį energijos. Ir ši energija taip pat gali išsilieti, darydama įtaką materialiam pasauliui. Tai yra, prašyk ir tau duos nėra tuščia frazė. Visai gali būti, kad tam tikromis sąlygomis malda sukels stiprų rezonansą Hipernoosferoje ir jos galia padės išspręsti problemą Žemėje... Taigi Dievas egzistuoja ir yra materialus, tikras ir aktyvus, bet tik jis nėra Visatos Kūrėjas, bet greičiau sukurtas žmonijos ir jos tikėjimo Juo!
  Angelica iš karto pataisė:
  - Bet šiuo atveju nebūtina melstis. Galite tiesiog paklausti... Beje, kodėl Dievas turi. Komunizmas karališkojoje versijoje taip pat yra stipriausias tikėjimas. Taigi, jei ko nors paprašysite bolševizmo ar Stalino žmonių valios, tai bus įvykdyta?
  Alisa visiškai užtikrintai pasakė:
  - Taip! Gali gerai! Ir tai išsipildys, ir laimėk!
  Andželika iššovė porą kartų... Antroji Zeel Heights ketera jau buvo užimta. Tačiau dar buvo trečias, labiausiai įtvirtintas, kur stovėjo rezervai ir kumščiai iš tankų ir savaeigių ginklų. Čia nebuvo lengva patekti į proveržį ...
  Žiaurių mūšių išvarginta sovietų kariuomenė ryte sustojo... Per daug pėstininkų žuvo, sudužusiems tankams reikėjo remonto... Pakeliui prie jų buvo privirinami lakštai ir vėl metami į mūšį. Viskas buvo daroma vienu metu priverstiniu režimu, remontininkai tik lakstė, lyg kažkas būtų paspartinęs filmavimą. Kita vertus, senose juostose kadrai tiesiog judėjo dvigubai greičiau nei tikri.
  Pačios Alisa ir Andželika gavo dar vieną nemalonią žaizdą ir buvo priverstos atsigulti, kad atsigultų. Merginos buvo išsekusios ir norėjo bent porą valandų pamiegoti, tačiau kurtinantis riaumojimas neleido to padaryti.
  O sovietų tankas ir pėstininkų masė, trenkėsi kaip banga ant banglenčių ir pamažu nusistovėjo... Reikėjo sukaupti jėgas ir vėl supurtyti vokiečių gynybą. Kaip kitos bangos seka vieną bangą. Merginų akys buvo sulipusios, tačiau griežtas maršalo Žukovo įsakymas ir toliau varė jas ir daugelį kitų vaikinų į puolimą.
  O kariai nebeturėjo jėgų, ir trivialiai šliaužė kaip sraigės, tik kiek greičiau...
  Ir tada Alisa nusprendė dainuoti dėl linksmumo:
  Prie krištolinio ežero veidrodžio;
  Čiuožiu kaip kregždė!
  Aš nesušalau savo širdies -
  Šlovingoji Rusija tau davė!
  
  O pavasarį medžiai žaliuoja;
  Ir jaunas pavasaris verda gyvybe!
  Ten ūgliai atsinaujina,
  Ten smaragdo lapai ošia!
  
  Kokie tu gražūs gilūs vandenys;
  Saulės šviesa atsispindi!
  Javai lauke prisipildė sulčių,
  Aušra nudažė juos rubinais!
  
  Arkangelai reikalauja būti nekaltais;
  Prieš vestuves visi švarūs!
  Ir dirbk, suspausk kojas į duonos laikus,
  Iš šilko išsuk geriausius siūlus!
  
  Bet aš nejaučiu pašaukimo
  Mano širdyje - būrys velnių!
  Kaip gyventi tokį gyvenimą, liūdna;
  Geriau eiti į karą - nužudyk ten blogį!
  
  Štai prieš mus - užjūrio platybės;
  Po cukraus dykumų kanopomis!
  Nėra vėsumo, kaip negyvieji po pušimis,
  Pažiūrėk, ką siaubėlis praryja!
  
  Kare aš pažinojau kančią
  Išnešioti savo mirusiuosius!
  Ir kokie verkšlenimai
  Basų našlaičių verksmas!
  
  Tačiau kitoje nuotykio pusėje
  Daug rizikos, tu gyveni gyvenimą!
  Ar Visagalis atleidžia?
  Taip, mums nereikia rojaus - kur tu, utėlė!
  
  Žmogus yra toks padaras
  Kas jį vargina tyli ramybė!
  Tada jis kuria savo visatą,
  Įsakymo vykdymas yra šaunus!
  
  O Tėvynė yra Didžioji Motina;
  Jūs esate Rusija, šventa šalis!
  Kaip aksomas tavo akmenukai, akmenukai,
  Ant kurio bėgo basi!
  
  Bet atėjo laikas, esmė klastinga,
  Meilė išslydo iš pasalų!
  Susigundžiau, susiradau sau vaikiną,
  Štai toks sugedęs kūnas!
  
  Žinoma, jis yra atsidavęs Tėvynei:
  Nebūtų jokios bjaurios nelaimės!
  Bet toks jau žmonijos likimas,
  Kad mes esame žmonės, iš tikrųjų galvijai!
  
  Jis pasirodė esąs šnipas, negailestingas,
  Jis be garbės perdavė mūsų planus!
  Bet tai ne vaikiškos išdaigos,
  Jei priešas tave išdavė!
  
  Reikalai pasidarė blogai
  Štai mūsų padalinys katile!
  Ir naciai sugauti pynių,
  Taigi aš tapau nelaisvėje!
  
  Dirbu nuogas dieną ir naktį
  Siunčiu ir susmulkintą rūdą!
  O žiemą ir vasarą aš basas,
  O aš bėgu paskui karutį!
  
  Botagas mane kankina ir nepasigaili,
  Ir aš visapusiškai žinojau smurtą!
  Oi, kokiais mes pasidarėme,
  Nedorėlis šėtonas atidengia dantis!
  
  Jūs niekada nepatariate palikuonims,
  Neik išduoti šalies!
  Nepakeisk širdies moneta,
  Mūsų Tėvynė; Dieve, Sąžinė, Motina!
  Merginos čia kovojo, o Olegas Rybačenko iš Elbės prasibrovė į Berlyną. Amžinas maždaug dešimties metų berniukas (tiksliau, kiek didesnis, nes Olegas buvo gerokai aukštesnis už vidutinį vyras!) kovojo kaip titanas.
  Gražus berniukas su labai iškiliais raumenimis, jis plikomis vaikiškomis kojomis mėtė granatas, priešo jas suplėšydamas ir riaumodamas:
  - Karaliaus šlovei mes veltui priešų neištrinsime!
  Po to berniukas ėmė ir eidamas pradėjo kurti nuostabią dainą;
  Puiki, graži Rusijos šalis,
  Jame caras Vladimiras valdo labai išmintingai ...
  Ją amžinai dovanoja Dievas, kuris sukūrė pasaulį...
  Mes esame Rusijos kariai!
  
  Žaisdami galėsime įveikti pragaro piktumą,
  Nors Vermachtas labai uoliai puola...
  Nenugalimas rusų vaikinas yra mūsų lokys,
  Akivaizdu, kad žmogus nėra beždžionė!
  
  Tikiu, kad mes tikrai nugalėsime nacius,
  Mergina išmes bombą plika kulnu ...
  Čia jis išskleidė sparnus, virš mūsų yra galingas cherubas,
  Gražūs dalgių kariai!
  
  Aš esu basas pionierius berniukas,
  Kas nebijo sniego šaltyje...
  Parodyk pavyzdį visiems kariams,
  Šventieji čia šviečia nuo veido ikonų!
  
  Berniukas rašo iš kulkosvaidžio,
  Sumažino gretas fašistų įtūžyje ...
  Pakėlęs mūsų tėvynės skydą,
  Neleidžiama nešvarumų-revanšizmo!
  
  Karys berniukas, mestas į priešą,
  Basa koja iš pjuvenų bomba...
  Jis sulaužys velnio priešą,
  Adolfas pajudės iš sūpynės į veidą!
  
  Berniukas kovoja - įsiutęs titanas,
  Prasidėjo skiedinio ugnis...
  Uraganas nusirito per požemį,
  Tegul sunaikinamas piktasis Kainas!
  
  Vėl skrenda galinga granata,
  Tėvynės priešai uoliai drasko...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas,
  Mes taip pat ateisime po rojaus priedanga!
  
  Tebūna mūsų Tėvynė šventa,
  Ir tegul cherubas sklinda danguje ...
  Su basa auksaplauke mergina,
  Aš vedu pokalbį, šaudžiu į ordą!
  
  Metai praeis, Jėzus ateis,
  Ir jis bus dievų motina, karalienė Lada ...
  Pergalės atidarė neribotą sąskaitą,
  Ir kiekvienam bus begalinis atlygis!
  . 9 SKYRIUS
  Akulina Orlova ir Anastasija Vedmakova virš Berlyno sunaikino vokiečių lėktuvus.
  ME-462 yra labai galinga mašina, kovojama su Rusijos galia. Carinės aviacijos pranašumas skaičiumi buvo milžiniškas. O vokiečiai žaidė.
  Tačiau jie kovojo didvyriškai.
  Albina ir Alvina kovojo danguje, labai didvyriškai rodė savo klasę.
  Albina nuogais kojų pirštais pargriovė rusišką mašiną ir riaumojo:
  - Aš esu Velnio dukra kūne!
  Alvina taip pat grakščiais apatinių galūnių pirštais nugriovė carinės armijos lėktuvą ir girgždėjo:
  - Už mūsų šaunias pergales!
  Ir numuša kitą rusišką automobilį.
  Bet galiausiai susirinko du geriausi Trečiojo Reicho tūzai ir du geriausi carinės Rusijos tūzai.
  Viena merginų pora prieš kitą puikią porą. Merginos iš Trečiojo Reicho abi žavios blondinės. O prieš juos rusai - šviesiaplaukė ir raudonplaukė.
  Abi poros dažniausiai kovoja basos ir vilkėdamos tik bikinį.
  Albina ir Anastasija pradėjo šaudyti viena į kitą iš tolo.
  Albina išsuko basą pėdą ir šovė pro rusų lakūno sparnus.
  Ji atkeršijo sužeisdama varžovės uodegą. Pradėjo rūkyti ir rusų, ir vokiečių lėktuvai.
  Anastasija dainavo:
  - Sveikas carizmas!
  Ir nuogu kulnu ji nusiuntė priešui mirties dovaną.
  Albina taip pat trenkė priešui ir išdavė:
  - Už Tėvynę, už fiurerį!
  Abu lėktuvai jau rimtai degė ir degė mėlyna šviesa. Ir merginos pradėjo lygiuotis ir bandyti jas įdėti į žemiau esantį lauką. Kad mašinos visiškai nesugriūtų.
  Akulina ir Alvina šaudė viena į kitą ir manevravo. Taip pat merginų jėgos buvo lygios. Jos abi tokios gražios, basos blondinės. Ir tokios nuostabios gražuolės. O vyrus joms patinka kankinti ir net prievartauti. Ypač jaunos mergelės.
  Kariai vienas kitą apipila kriauklėmis.
  Akulina apnuogintais kojų pirštais vis dėlto nusitaikė į lėktuvo ginklą ir numušė priešą.
  Tačiau Alvinai pavyko prasibrauti, taip pat panaudodama nuogus kojų pirštus, priešininko kovotojo pilvą.
  Abu lėktuvai pradėjo skilti nuo liepsnų. Ir neliko nieko kito, kaip tik išmesti.
  Merginos parpuolė, mojuodami plikomis, įdegusiomis, iškaltomis kojomis, dainavo:
  - Mes suplėšysime visus ir pasmaugsime visus priešus,
  Mes neatleisime savo sielos be kovos!
  O kažkur viršuje vis dar vyksta įnirtingi mūšiai. Šaudo priešlėktuviniai pabūklai ir skrenda raketos.
  Olegas Rybačenko, plikomis vaikiškomis kojomis mesdamas kitą granatą, draskydamas nacius, kalbėjo;
  Rašytojas vaizduote panašus į Dievą, kuriantis šedevrus, tačiau išsiskiriantis atjauta kūrybai!
  Žmogus numeta nuodėmes kaip rudeninius klevo lapus, tik negailestingas sodininkas Dievas sudegina patį medį!
  Kad žmonijos medis nenumestų nuodėmių lapų, reikia dūsti protu!
  Turiu pasakyti, kad berniukas buvo labai šmaikštus.
  Ir jam buvo pažadėta pagaliau suteikti seniai žadėtą ir pelnytą generolo laipsnį. Tegul jis atrodo kaip vaikas.
  Olegas Rybachenko nusprendė, kad tam reikia sugauti fiurerį. Ir bus tikrai šaunu.
  Rusijos kariuomenė nuėjo į paskutinę, labiausiai įtvirtintą Seelow Heights liniją. Slegiantys, didžiuliai praradimai, kalvos tokios tankios, kaip fortepijonas su sulaužytais klavišais, nusėtas lavonais. Tankai, net iš Nikolajaus serijos, slysta kraujyje ir nenori lipti į viršų. O sviediniai vis išsiveržia ir išsiveržia, tarsi ugnikalniai būtų pasvirę ir atsivėrę orlaides.
  Lava - tai liepsnos ir švino mišinys, bombos, pripildytos įvairiausių sprogmenų, mėtomos į rusiškai skraidančias salamandros armadas. Ir susirėmimai, jau naciai nepaniekina taranavimo. Toks kartėlis, mūšiai kilo.
  Pačios karės bėga į puolimą, mato, kaip sunkieji nacių kulkosvaidžiai lyg kirminai išlenda iš savo skylių ir mirtinai spjauna. O kai atsitrenkia toks sunkus ir sprogstamasis iešmas, į gabalus suplėšyti ir susmulkintais kaulais kareiviai parskrenda atgal.
  Tankai sustojo arčiau viršaus, o kareiviai mano rankomis stumia šarvuočius. Tuo pačiu metu pasigirsta riaumojimas, šūksniai ir drebulys. Pora šarvuotų transporterių, užklydusi į minas, sprogsta, kūnų gabalai išskrenda į visas puses.
  Tačiau kariai veržiasi toliau, jau kelias pusiau sudužusias piliulių dėžutes užima Rusijos carinė armija.
  Merginos daug šaudo, vėl buvo sužeistos, bet palikti postą - ne joms. Jie tiesiog užplombavo žaizdą celofanu ir nukrito ant to, kad judėjimas.
  Jau buvo tamsu, o pablogėjus matomumui gintis sunkiau. Net jei kai kurie žemėje palaidoti priešo tankai ir savaeigiai ginklai turi naktinio matymo prietaisus.
  Bet apie atsitraukimą nekyla mintis...
  Alisa bakstelėjo savo partneriui į petį.
  - Pažiūrėk, ką veikia Jagdtigras.
  - Jis kasa sau kapą! - atrėžė Andželika.
  Stipriausias pagal šarvus pramušimo galią ir apsaugą tankų minininkas Yagdtigr-3 gana tiksliai apšaudė įstrigusius sovietų tankus Nikolajus ir Aleksandras. Jo beveik trisdešimties kilogramų šarvus pradurtas sviedinys tiesiog nuplėšė bokšto korpusą, nepalikdamas įguloms galimybės išgyventi. Tokį kolosą sunaikinti yra be galo sunku, o net įkastą į žemę, pabarstytą smėlio maišais.
  Alisa sušnibždėjo draugui:
  - Pabandysiu sulaužyti jo optinį taikiklį ir naktinio matymo prietaisą.
  Andželika linksmai kikeno.
  - Mušė į akis... Tai juokinga! Dažniausiai moterys šaudo akimis, o ne akimis. Jūs atradote kažką naujo!
  Alisa, prisiglaudusi užpakalį prie pečių ir iki kelių kojas padėjusi į sviedinių suartą žemę, suėmė priešą ginklu ir sušnibždėjo:
  - Jei žvirblis arti, padegsim patranką! Jei musė - pataikyk į musę, o strėlė į psichiatrinę ligoninę!
  Angelica, dar vienu taikliu šūviu pašalinusi Fritzą, atsakė:
  - Taigi šaunus cirko aktorės talentas dingsta. Tik dabar dažniausiai pas mus jie siunčiami į lagerį, o ne psichiatrinę!
  Alisa, šaudanti nuogais kojų pirštais, lauždama tiksliu smūgiu, Jagdtigro žvilgsnis žaismingai dainavo:
  - Ant Berlyno griuvėsių Tarasas Bulba sušlapina savo sūnų! O kodėl turėtume imti Berlyną - visas pasaulis iš karto geriau!
  Andželika iš juoko praleido, o kitas "fašistas" nuslydo. Mergina sau trenkė kumščiu į smakrą.
  - Ne priekyje, viskas negerai, nėra to smagumo! Tu rūkai tuščiu skrandžiu, geria su pagiriomis!
  Alisa mirktelėjo atgal.
  - Bet aš negeriu ir niekas man jo į gerklę neišpils. Yra daug daugiau džiaugsmo nei apyniai, pavyzdžiui, galimybė judėti, dainuoti ir šokti!
  Andželika vėl pasigedo, jos intuicija šaudyti žudyti nebuvo taip visapusiškai išvystyta kaip Alisos, o juokas buvo itin netinkamas, kai aplink buvo tiek daug mirusiųjų, kad reikėjo stengtis nelipti ant lavonų. O kartais tekdavo perbėgti kūnų likučius...
  Raudonplaukis Sibiro karys pasakė:
  - Taigi suprantu, kad karas turi nemoterišką veidą, bet moteriškas nekantrumas kanibalizmo troškime!
  Alisa taip pat sudaužė naktinio matymo prietaisą ir susierzinusi pasakė:
  - Nemėgstu laužyti gerų dalykų!
  Andželika paniekinamai prunkštelėjo.
  Kas gero apie šį įrenginį? Kažkaip pažiūrėjau į trofėjų... Viskas susilieja, lyg sveikas žmogus užsidėjęs akinius, ir su žalsvu atspalviu.
  Alisa protingai atsakė:
  - Kokybė žinoma lyginant. Mes to net neturime!
  Angelica užtikrintai pasakė:
  - Ne, bus! Ir dar geriau nei Fritz... Bet nacistinei Vokietijai nieko nebeliks, kiek daugiau nei keturiasdešimt kilometrų iki Berlyno. Ir mes juos aplenksime, kad ir kas mums būtų, ir priešas neprivalo!
  Alisa patvirtino:
  - Na, žinoma, eime! Dėl to esu visiškai tikras! Tačiau kol kas mums nepakenktų pakeisti dislokavimo vietą...
  Merginos bėgo plekšnodamos šalmą grakščiomis pūslėmis ir nubrozdinimais aplipusiomis kojomis, beveik iki kelių, bet vis tiek gražios. Kariai net tam tikru mastu mėgavosi šiuo skausmu, puikavosi drąsa, neprieinama net daugeliui vyrų.
  Alisa išmintingai pastebėjo:
  - Vyras turi ne tik barzdą ant veido, o kelnėse plieninius rutulius, bet ir auksinę širdį krūtinėje!
  Andželika sutiko su tuo:
  - Ožka irgi turi barzdą, bet tik tikras vyras turi auksinę širdį!
  Trečias kalnagūbris vis dar buvo neužimtas. Atakos lėktuvai patyrė nuostolių, ypač dėl Focken-Wulf - monstrų lėktuvo. Galingiausias vienvietis naikintuvas ginkluote ir šarvais, šis Antrojo pasaulinio karo darbo arkliukas, Aleksejevui buvo labai nemalonus. Tam tikras manevringumo silpnumas mūšyje, taip pat ir su nelabai manevringais atakos lėktuvais, ypač nepaveikė, tačiau ginklų stiprumas ...
  Ir Petras ir Ivanas atsiliko ...
  Alisa, supratusi, kad Fokken-Wulf negali būti numuštas iš snaiperio, išmušė arba Salamandras, arba Me-462. Buvo progų...
  Kita vertus, Andželika šaudė į antžeminius taikinius. Su permaininga sėkme, bet snaiperių visai nepraleidžia, tik filmuose. Arba žemo profilio veiksmo filmuose. Alisa, net jei ir praleido, tai buvo nepastebėta. Ji nenorėjo prarasti savo, kaip terminatoriaus karės, reputacijos!
  Tačiau Andželika tepdavosi vis dažniau. Tačiau čia ne tik jos kaltė, naktis, dūmai, dūmai, net oras virpa nuo karščio. Tačiau Sibiro karžygys susierzino ir ji dainavo:
  - Alisa Selezneva, laikykis mano žodžio! Šaudo kaip karvė, nacių beprotnamis!
  Auksaplaukis karys nekreipė dėmesio į kvailą pokštą. Nors ji tyčiojosi.
  Alisa tik pagalvojo
  - Protas kartais parodo proto nuobodumą, kaip tiesus veidrodis kreivą veidą!
  Salamandros skraidė ir išskrisdavo, priešingai. Jie išnaudojo savo greičio ir manevringumo pranašumą, todėl bandė spausti Rusijos asus, kurdami vietinį jėgų pranašumą viename ar kitame fronto sektoriuje.
  Ne 262-ieji, plazdantys kaip drugeliai, dėmėti žaliai ir mėlynai chaki. Jie riedėjo statine, pustrečios šių nuostabių automobilių iš karto, tada paslydo ant sparnų kaip čiuožėjai.
  Alisa spustelėjo liežuvį:
  - Ba! Tai tiesiog nuostabu! Bet čiuožėjai, tai jūsų neišgelbės!
  Drugeliai iš tikrųjų patenka į fakelą ir nukrenta!
  Tuo tarpu Vladimiras Trečiasis naktį iš 17 į 18 duoda įsakymą:
  - Žukovskiui sunku! Todėl įsakau pirmojo Ukrainos fronto šoko daliniams pasukti į šiaurę ir pulti Berlyną iš pietų!
  Vadai duoda įsakymus, o eiliniai kariai kovoja negalvodami.
  Alisa degina dar vieną "Salamandrą" (įdomu, kodėl vokiečiai taip vadino savo geriausią reaktyvinį naikintuvą. Gal pagal analogiją su garsiuoju romanu; Karlas Capekas - karas su salamandromis. Daugelis žinovų ir istorikų mano, kad Capekas nuvedė paralelę šiame garsiajame darbas tarp mutantinių salamandrų ir fašistų-nacių!), sakė:
  - Kažkodėl tą, kuris skrenda, taip lengva numušti!
  Andželika iškalbingai paprieštaravo:
  - Kažkam, kuris pasirodė numuštas paprasto trinkelės, sparnus sutraiškė akmenys jau skrendant!
  Alisa nusijuokė.
  - Taip, čia tai dialektika! Vystymosi dialektika ir filosofija... Kaip sako prancūzai...
  Andželika pertraukė savo partnerį:
  - Buvo Kutuzovas - jis pranoko prancūzus! Dabar Vladimiras yra viso pasaulio Dievas!
  Merginos po tokių žodžių vėl kikeno, pliaukštelėjo viena kitai į padą. Alisa, šaudanti vis greičiau, net jos automatinis šautuvas perkaito ir apdegino pirštus. Štai, pavyzdžiui, ji net turėjo galimybę posūkio metu numušti beveik nepramušamąjį Focken-Wulf. Angelica gyrė:
  - Tavo akis deimantas! Kai akis yra deimantas, kitaip nei natūralus akmuo, ji visada yra po ranka ir jos nereikia iškasti!
  Alisa juokaudama pažymėjo kitą aforizmą:
  - Net karvei reikia kelnių, jei jos yra ganyklos ir girdyklos šakoje! Moteris vertina drabužius ant savęs, vyras - jos nebuvimą, o mokesčių mokėtojas - daugybę lopų, kuriuos galima nukirpti nuo svetimos suknelės lopant valstybės biudžetą!
  Danguje buvo laikinas užliūlis, bet tada staiga, pozicijų centre, besiveržianti rusų kariuomenė buvo tarsi sprogimas, tarsi meteoritas atsitrenkė į Žemę. Šimtai pėstininkų buvo suplėšyti, sudeginti ir išmesti į skirtingas puses. Jie išsibarstę, atrodo, kad tai ne žmonės, o iš gyvų, suplyšusių ir negyvų kūnų pakilo visa cunamio banga.
  Andželika sušuko per triukšmą:
  - Oho! Štai smūgis! Net "Andriuša" taip nepataiko!
  Alisa pasiūlė:
  - Tai Strumtigras su savo bombonešiu. Galingiausias vikšrinis puolimo ginklas!
  Andželika iškėlė rankas.
  - Taip, aš dar nemačiau šios durros! Tikriausiai savaeigiai ginklai, ko jums reikia!
  - Turime pamatyti šiuos savaeigius ginklus ir juos neutralizuoti! Alisa pareiškė. - Priešingu atveju mes vonioje išvirsime!
  Angelica juokavo ne vietoje:
  - Mes būsime vonioje: taigi vonia rusui yra laimė!
  Mūšio lauke įsivyravo toks chaosas, kad Alisa tik antra salve sugebėjo pataisyti, iš kur sklinda šūvis. Be to, abu, "Sturmtiger", buvo sumušti iš karto. Taigi šios bombos griaudėjo, tiek daug aukų ...
  Andželika, kaip Spinoza ir Ciceronas susukti į vieną, pasakė:
  - Vardan meno atlikėjai savanoriškai aukojasi, vardan karinio meno klausytojai priversti aukotis! Visuomenė visada nori biso su meno šedevru, iš visuomenės nelieka nė vieno, kuris norėtų pakartojimo su karinio meno šedevru! Meno maestro koncertai, už bilietus mokami dideli pinigai, o dar daugiau pinigų sumokama, kad išvengtumėte kovos menų maestro koncertų!
  Alisa pertraukė savo draugą:
  - Nagi, mano sąskaita, šaudykime tiesiai į plataus patrankos snukio kanalą, tada sprogs raketinio užtaiso bombos!
  Andželika susuko pirštą į smilkinį:
  - Pirmiausia turite pakeisti padėtį, kad kampas būtų tiesesnis, ir sutramdyti kojas!
  Kariai bėgo visu savo vikrumu, bet ir vėl neturėjo laiko. Panašu, kad perkrovimo metu "Stormtigers" gavo papildomą automatiką ir jų ugnies greitis padidėjo. Negana to, nuo salvės nukentėjo ne tik pėstininkai, bet ir tankai, nuplėšti bokštai, plienas maišėsi su liepsnomis velniškame raganos katile.
  Merginos, susierzinusios dėl savo lėtumo, tyčia įkišo basas moteriškas kojas į ugnį, kad nubaustų save skausmu!
  Angelica pastebėjo:
  - Mes to nusipelnėme!
  Alisa, iš agonijos susigraudusi ir basa šokdama ant ugnies, pridūrė:
  - O priešai nusipelno dar blogesnio!
  Angelica atsakė:
  - Geriau vieną niekšą nužudyti, nei šimtą atskleisti, paskutiniai niekšai tai daro patys!
  Alisa, kaip Liuciferio karė, ryžtingai pareiškė:
  - Ir kaip tik tai mes padarysime!
  Merginos nusitaikė, šokdamos nuo mažų liepsnelių, skausmo ir nudegimų, leidžiančių susikaupti. Juk čia jų tėvynė, jų broliai rusų kariai, jie turi laimėti ir žengti paskutinius žingsnius į Berlyną. Kai komunizmas laimi, žmogus niekada nemirs nuo kito žmogaus rankų!
  Minkštas startas, specialios padidinto šarvų pramušimo kulkos išskrido iš vamzdžių. Čia pagrindinis sunkumas buvo ne tik patekti į ventiliacijos angą. Naciai taip pat nėra kvailiai ir statinės angą apsaugojo dangteliu kaip arbatinuko dangteliu. Todėl reikėjo spėti pasodinti tą trumpą akimirką, kai kepurė akimirksniu pakilo nuo šūvio. Tada, kaip kulkos, perveriančios kelių agresyvių skysčių mišinį...
  Jis sprogo siaubingai, iš pradžių du sprogimai tuo pačiu metu, vėliau dar keli sprogus dar keliolikai amunicijos bombų. Kelios netoliese esančios dėžės, "Fritz" buvo sugadintos arba smarkiai apgadintos, jose padaryti įspūdingi tarpai.
  Sprogimo banga buvo tokia stipri, kad vos nenubloškė abiejų karių ant nugaros. Iš džiaugsmo merginos sušuko:
  - Yra! Tai tik klasė!
  Alisa pridūrė:
  - Aštri snaiperio akis sugeba perdurti storiausius antakių šarvus, kvailiausias karys!
  Už nugaros pasigirdo patenkintas balsas.
  - Aš tai mačiau! Merginos, turėkite kišenėje pirmojo laipsnio šlovės ordiną... Atsigavo vyras, vilkėjęs caro laikų slaptosios policijos majoro uniformą. - Tiksliau ant krūtinės! Gerai padarytos merginos! Tačiau tai dar ne visi jūsų žygdarbiai!
  Alisa sušuko:
  - Tai tik pradžia!
  Andželika pašoko.
  - O svarbiausia gera pradžia!
  Majoras pridūrė:
  - Tai pradžia ir pabaiga Berlyne! Nenustebčiau, jei ir Hitlerį gaudytumėte už kamuolių. Juk jūs esate supermeno lygio merginos!
  Kariai kukliai atsakė:
  - Ne, mes tik sovietinės moterys!
  Atrodė, kad "Sturmtigers" mirtis ir sukrėtimas dėl pralaimėjimo palaužė "Fritz" jėgas, aštuonioliktos rytą jau buvo įveikta trečioji ketera. Kariai, ypač tankai, išropojo į lygesnę reljefą. Merginoms net teko stumdyti tokias sunkias mašinas!
  Angelica pastebėjo:
  - Karas yra azartiškiausias žaidimas, tik jame valstybė, skirtingai nei pokeris, pralaimi tą, kuris negali pajungti savęs azartui!
  Alisa rimtai pridūrė:
  - Puolimas kare - kaip žirgų lenktynės, tik hipodrome daug daugiau kliūčių ir korumpuotų žokėjų!
  Angelica atsakė:
  - Šis aforizmas nėra tikslus! Žirgų lenktynėse galite papirkti žokėjus, užpuolimo metu bėgikas supranta, kad gyvenimas neparduodamas!
  Kariai pabėgo dar toliau... Ir kartu apnuogindami perlinius dantis. Alisa net dainavo:
  - Gražuole, gražuole, į beprotnamį vežame katę, siskiną, šunį, chuliganą Petką, beždžionę, pusę tramvajaus! Čia yra įmonė!
  Andželika nubėgo į apkasus ir pridūrė:
  - Įmonė, kurios negalima parduoti po plaktuku!
  Alisa linktelėjo.
  - Taip! TSKP mus suvalgys!
  Andželika nustebo:
  - O kas yra TSKP? Aš nežinau šio termino!
  Alisa savotiškai paaiškino:
  - Tai galima išversti kaip Sovietų Sąjungos komunistų partija!
  Andželika gūžtelėjo sumuštais pečiais.
  Bet tokio pavadinimo dar nėra...
  Alisa vėmė dešiniuoju kumščiu:
  - Patikėk, bus! Būtinai bus!
  Andželika metė:
  - Būk sveikas!
  Alisa palaikė rimtą pokštą:
  - Būtinai padarysiu!
  Lygumoje pasipriešinimas buvo silpnesnis, bet vis tiek užsispyręs. Ypač erzino Ferdinandai, šie naikintuvai savaeigiai ginklai kaip didžiulės kamanės savo sviediniais įsiveržė į sovietinę techniką. Sunaikinti Ferdinandą nėra lengva, ne veltui šis savaeigis pistoletas yra masyviausias iš sunkiųjų ir pagal skaičių nusileidžia tik Panzer-4.
  Andželika krūmuose pamatė pasalą Panzerį... Automobilis sveria tik dvidešimt dvi su puse tonos, tačiau jame yra patranka "Panther". Žemas siluetas leidžia lengvai užmaskuoti ir smogti iš už pasalų. Alisa taip pat pradėjo šliaužti link Panzer... Sėkmingas automobilis, tačiau visas jo potencialas nebuvo išnaudotas iki galo dėl vokiečių vadovybės kvailumo. Apskritai tai keistas Antrojo pasaulinio karo reiškinys. Rusijos karinė vadovybė karo veiksmų metu pastebimai patobulėjo karo mene, ypač taktiniame lygmenyje. O vokiečiai, priešingai, pradėjo valdyti kariuomenę daug prasčiau nei karo pradžioje. Dėl to net ir padidėjęs technikos kiekis (1956 m. per mėnesį buvo pagaminta daugiau tankų ir savaeigių pabūklų nei per visus 1954 m.!) nepadėjo atsispirti carinės armijos rusų smūgiams. Pavyzdžiui, jei paimtume ginklų gamybą, tai penkiasdešimt penktais ir penkiasdešimt šeštais metais vokiečiams įrangos gamybos proporcijos buvo geresnės nei penkiasdešimt pirmaisiais ir penkiasdešimt antraisiais metais. Tačiau karo veiksmų eiga Trečiajam Reichui tapo ne palankesnė, o atvirkščiai!
  Merginos, jie neapsiribojo "Panzer-4" optikos sunaikinimu, taip pat susprogdino automobilį su paimtomis kaupiamosiomis granatomis. Pirmiausia vienas Panzeris, o paskui kitas...
  Andželika nusijuokė.
  - Taip mes kuliame šitas žalčias!
  Alisa, apnuoginusi durklinius dantis, sutiko:
  - Mes kuliame tiek, kad net vėžlio kiautas neišgelbės Panzer-4!
  Apkasuose buvo daug paauglių, matyt, visai neseniai pašauktų. Buvo net tokių pūkuotų berniukų, kad net netempdavo paauglių, maždaug devynerių ar dešimties metų. Jie atrodė sutrikę ir išsigandę.
  Berniukų ginklai, beatatrankos kalibras 20mm. Lengvas, o šalia jų galite kepti pėstininkus arba nužudyti tanko vikšrą. Štai vienas mažas šviesiaplaukis, palaidotas pasaloje, tik pliki kulnai kyšo. Daugelis berniukų basi, nebuvo tinkamo dydžio batų, o Vokietijoje balandžio viduryje oras kaip Rusijoje šiltą gegužę. Tačiau Trečiojo Reicho berniukai nesibarsto iš baimės, pavyzdžiui, pagyvenę vokiečių milicija, pasitaikius pirmai progai, iškelia letenas į viršų ar pabėga į Berlyną.
  Tik berniukai užsikemša ausis, kad apkurtų nuo kriauklių pliūpsnių ir degančių "Andriušo" ir "Katiušos" dovanų kaukimo. Ir taip jie kovoja iki galo. Kai kurie net griebiasi apgaulės, įsileidžia Raudonosios armijos karius, keldami arčiau baltus skudurus, o paskui kartu su jais susisprogdina. Drąsūs vaikai, apsvaiginti nuo propagandos, ir daug kritiškesni suaugusieji, ypač tie, kurie gerai prisimena laikus prieš Hitlerį ir nesileido visiškai išplauti smegenų.
  Todėl kuo arčiau Berlyno, tuo mažėja į užnugarį bėgančių suaugusiųjų, dažniau kaunasi bebarzdžiai, bet drąsūs berniukai.
  Tačiau tarp kovotojų vokiečių merginos pradėjo judėti daug dažniau. Hitleris, nuopelnas, laikė valdovo pareiga ginti moteris ir neleisti jų kaip patrankų mėsa į frontą. Be to, vyrų trūkumas demografiniu požiūriu nėra toks baisus, vienas patinas gali apvaisinti šimtus patelių. Tačiau moteriai reikia devynių mėnesių, kad pagimdytų vaiką, ir dar dvejų metų, kad pasveiktų.
  Alisa, pamačiusi, kad Andželika šaudo į berniukus, smogė į snukį ir sušuko:
  - Nežudyk vaikų! Supratai moterį ar vilką?
  Andželika įnirtingai suriko kaip pantera:
  - Ar jie gali mus nužudyti?
  Alisa pastebėjo:
  - Tai vaikai, jie nesupranta... Be to, yra įvairių moralės lygių. Fašistinė moralė yra žema, o komunizmo moralė yra didinga. Remdamiesi tuo, turite suprasti, kad mes negalime, neturime būti tokie blogi kaip mūsų varžovas. Priešingu atveju, kokia prasmė mums pretenduoti į gėrio vaidmenį kovoje su blogiu.
  Andželika norėjo pasukti aforizmą atsakydama, bet jos galva buvo tuščia, kaip linksmojo piniginė. Ir nieko neišėjo, šmaikštaus ir kaustiško.
  Alisa paglostė draugei per petį.
  - Viskas! Nors Stalinas sakė, kad į priešo smūgį atsakysime trigubu smūgiu, jis visai nereiškė, kad į niekšybę reikia atsakyti trigubu niekšiškumu. Ir dėl žiaurumo trigubas žiaurumas! Šiuo atveju principas akis už akį nėra mūsų principas!
  Andželika susierzinusi suraukė antakius ir gana pagrįstai pastebėjo:
  - Seni, išsklaidyk, jie turi daug stipresnį išgyvenimo bet kokia kaina instinktą. Taigi, tai labai prieštaringa mintis... Tai yra, norėjau pasakyti, kad greitai nebeturėsime į ką šaudyti, išskyrus pučiančius čiulpus... Taigi, ką galime atsukti atgal?
  Alisa rodomuoju pirštu parodė į Andželiką į Vakarus:
  - Matai, "Panteros" šliaužioja, patikėkite, dar turėsime čia su kuo kovoti ir kam sutriuškinti! Argi ne aišku!
  Andželika paklausė savo draugo:
  - Kad rankos dreba iš nuovargio, o kojos irgi... Gal padainuosite man ką nors linksmo?
  Alisa atsakė:
  - Taip, aš irgi jau penktą dieną neužmerkiu akių! Dainuoti, ar tau kažkas būti linksmam... Nuo seno?
  Andželika kaip kumelė piktai papurtė galvą.
  - Ne! Po velnių, tai sena! Dainuokime geriau, naujai, linksmai, sovietiškai!
  Alisa susiraukė veidą.
  - Bus smagu, bet spręskite patys, koks sovietinis!
  Praleista Andželika piktai smogė šautuvo buože į skruostą ir sumurmėjo:
  Mums nereikia jokio papildomo ažiotažo! Mums reikia nuoširdžiai, gražiai ir poetiškai ...
  Alisa savo nuostabiu nepakartojamu balsu dainavo:
  Rusijos dvasia mūšyje nenusileidžia,
  O raudona saule, pavasario spinduliai!
  Nors fiureris buvo aptvertas akmenine tvora,
  Mūsų plaktukas tamsoje plaka kaip būgnas!
  
  Gilumos gale mūsų giraitės -
  Ir auksiniai gimtųjų laukų medaus grūdeliai!
  Tegul nuplauna raudona vėliava virš kariuomenės,
  O lėktuvai turi sparnus gervių danguje!
  
  Tegul Tėvynės kelias tampa aukštesnis;
  Mes keliame komunizmą virš planetos!
  Mes girdime šimto tūkstančių stiprių tautų balsą,
  Viskas pakylėta ir riteris nenusileidžia!
  
  Tikėk, ruduo į šalį neateis,
  Ir po sniegu nesušalsime!
  Geriau mesti mergaičių šnairavimą -
  Sugrįš, pažink mūsų kariuomenę su šlovinga pergale!
  
  Berlynas kris, tuoj pamatysime
  O mes visai nebijome "Panterų", "Tigrų"!
  Bus sakiniai Fritzui,
  Na, gaukite apdovanojimus, Rusijos sūnūs!
  
  Ir mūsų meistriškumas yra kaip liepsna,
  Fašizmas išsibarstys į dvokiančius pelenus!
  O valios kietumas kaip akmuo,
  Sviedinys burzgia, gniuždo - sprogimas!
  
  Šėtono maldų neklausyk,
  Viešpats nusprendė, kad tai būtų vienintelis būdas!
  Apvalykime Žemę nuo nacizmo,
  Juk planeta Fritzams visai ne taverna!
  
  Žinoma, mokėjome daug
  Mūsų tiesioginės jūros žuvo!
  Dabar Rusija yra raudonojoje galioje,
  Ir daugiau velnio klastos nebegrįš!
  
  Juk komunizmo priežastis yra šventa,
  Jame yra absoliutus, beribis gėris!
  Ir pagal tikrojo dualizmo dėsnius,
  Kapitalizmui nelemta klestėti!
  
  Kad badas nekankintų tautų,
  Visur reikia sodinti kolūkius!
  Tai užtrunka tik ketverius metus
  Visagalis pastatys tvirtą penketą statyboms!
  
  Ir tada erdvė - visatos kiemas,
  Gerai nušluokite galinga šluota!
  Ši šlovė yra stipri, neišnykstanti -
  Kuriame kiekvienas žmogus yra didelis herojus!
  
  Neverk našlės dėl kareivių,
  Juk mokslui neįmanomų tikslų nėra!
  Jie apdovanoti prisikėlimu,
  Ir mes atsiųsime jums puokštę iš mūsų, iš raudonų rožių!
  . EPILOGAS.
  1957 m. balandžio 20 d. Hitleris šventė šešiasdešimt aštuoniasdešimties metų sukaktį. Tai beveik jubiliejus, atostogos iš tikrųjų yra prarastos. Dabar fiureris turi pasirinkimą: arba mirti su garbe. Arba bėgti ir pasislėpti po žeme.
  Ir tas, ir kitas Hitleris nėra per daug patenkinti. Taigi Trečiojo Reicho padėtis yra labai rimta.
  Hitleris žiūri į gladiatorių kovą. Berniukai kaunasi tomis pačiomis maudymosi kelnėmis.
  Dešimt metų berniukai mojuoja mažais kardais ir prisidengia skydais. Jų nuogi, įdegę, ploni kūnai blizga nuo prakaito.
  Berniukai jau subraižė vienas kitą. Vienas jų nepataikė ir nukrito. Mauras deglu apdegino nuogą kulną.
  Berniukas pašoko. Ir vėl pasigedo. Ir krito permirkęs krauju.
  Hitleris iš visų jėgų sušuko:
  - Pabaikite tai!
  Ir bakstelėjo sausomis rankomis. Atrodo, kad karas eina į pabaigą, o fiurerio nuotaika nėra labai gera.
  Jam laikas spardytis. Ir tai, kaip sakoma, skubiai reikalinga.
  Narsieji kariai jau pasiekė Berlyno pakraštį, kurį šturmavo Raudonoji armija. Viename iš senovinių fortų, sustiprintame šiuolaikiniais įtvirtinimais, vis dar vyko įnirtingos kovos, rusų kariai bandė prasibrauti gilyn į citadelės miestą.
  Ir atrodė, kad dūmai darosi vis žiauresni...
  Alisa šiek tiek atsigavo nuo žaizdų, bet bėgo nelabai greitai, kojose vis dar buvo silpnumas. Tik radijas pranešė, kad Rusijos carinės kariuomenės ir Amerikos-Rusijos bei taip pat caro pajėgos susitiko, uždarydami žiedą aplink Berlyną. Tarp kareivių vyko broliškumas.
  Karas, žiaurus, atšaldantis, jau buvo pačioje finišo tiesiojoje. Tačiau artima, labai artima pabaiga suteikė žvalumo, pagimdė jėgų.
  Merginos užlipo ant sulaužyto stogo ir iš ten pradėjo medžioti fortą.
  Sienos buvo siaubingos, padarytos su visu viduramžių statybininkams būdingu kruopštumu.
  Buvo daug priešlėktuvinių pabūklų, kulkosvaidžių ir minosvaidžių. Netgi kažkaip pasitaikė "Jagdtigers", iš ploniau šarvuotų šonų ir laivagalio dengtų gelžbetonio plokštėmis.
  Nelengva priartėti, nors danguje pasirodė užsispyręs Aleksejus. Jie, matyt, bandė gauti stipriai šarvuotus bunkerius.
  Alisa pažymėjo:
  - Šis fortas užmūrytas, niekšeli!
  Angelica erzino:
  - Teisingai, užstrigo! Bet mums daug blogiau.
  Alisa pasiūlė:
  - Gal arčiau centro. Ten rasime kur kas daugiau taikinių.
  Andželika labai mikliai pasikasė nuogas kojas už ausies grakščiais numuštais pirštais:
  "Pirmiausia sulaužykite Jagdtigers optinius instrumentus, o tada judėsime į centrą ir bus didelė medžioklė!
  Kartą sniego baltumo balandis nuo degimo pajuodo ir atrodė kaip varnas. O danguje pro suodžius nedrąsiai pasirodė žvaigždžių žarijos. Štai pasaulis be geriausio... Nors kas yra geriausia?
  Alisa pažymėjo:
  - Geriausias dalykas pasaulyje yra tai, kad niekada negali pasakyti - blogiau būti negali!
  Angelica, kaip eilė iš Arbakano, įterpė:
  - Kas yra blogai pasaulyje, kaip tik kare, o po pergalės geriau nebūna!
  Prie jų prišokęs berniukas Olegas Rybačenko sušuko:
  - Apie ką tu kalbi. Priešas jau pjauna mūsų tankus!
  Iš tiesų, iš ilgo ir storo snukio angų krito kaupiamosios kriauklės. Buvo keturi "Yagdtigr" -3, trys nepataikė iš toli, o ketvirtasis pataikė įsibėgėjusį "Nikolajų" -3 tiesiai į kairįjį vikšrą. Nuo trisdešimties kilogramų sveriančio sviedinio gniuždomo smūgio nuplėšti ritinėliai ir vikšrai, o pats automobilis vos neapvirto.
  Andželika garsiai sušvilpė.
  - Tai nerija. Na, ar gali padurti į jų optiką?
  Alisa nebuvo visiškai tikra.
  - Silpnumas pirštuose, rankos dreba... Nesu tikras.
  Andželika paniekinamai prunkštelėjo.
  - Bet tu vis tiek rusas! Ar žinote, ką gali rusų žmonės?
  Alisa susierzinusi trenkė sau į smakrą.
  Viskas, išskyrus kvailystę!
  Sniego balta karė primerkė dešinę akį ir ėmė taikyti. "Jagdtigers" -3 buvo grėsmingos išvaizdos - ypač priekiniai šarvai, ginklo kaukė, suteikdama jam panašumą į kiaulės snukį. Bet šiek tiek aukštesnis nuotolio ieškiklis ir periskopo vamzdis. Štai kur reikia jį pasodinti!
  Alisa bando susikaupti... Įsivaizduokite kulką kaip kažką panašaus į santuokinę dukrą. O jos sužadėtinis beveik kilometro atstumu - optinis taikiklis. Ir jį reikia prikalti...
  "Jagdtigers" -3 vėl spjaudosi, vienas iš automobilių "Nikolajus" taikliu smūgiu numuša bokštą... Ir korpusas su važiuokle pagal inerciją juda į priekį. Phasmogoria!
  Alisa sušnabžda:
  - Na, Dievo Motina ir Jurgi, padėk gurkštelėti dervos iš Gehenos! - Mergina švelniai nuspaudžia gaiduką.
  Andželika grubiai pasodina savo draugą ir trukteli už peties:
  - Apie ką tu kalbi. Ar norite gerti Mergelę Mariją su derva?
  Alisa numeta suragėjusią, stiprią kaip kalvio ranką ir pareiškia:
  - Štai kaip prisimenu nėščiąsias su perpjautais pilvais, o kūdikius pakabintus už virkštelės, tada noriu visų šventųjų... Pagalvokite patys, jei leidžia tokį chaosą, tai kokie jie šventieji!
  Andželika užpakaliu pasikasė nosies tiltelį ir sušnibždėjo - "blogas ženklas":
  - Taip, aš tai žinojau jau seniai. Dar mokykloje mums aiškino, kodėl Dievo nėra - jeigu Dievas leidžia tokį pragarišką pasaulį, tai koks jis tada Dievas?
  Alisa kikeno atsakydama, o dešinės rankos smilius klastingai skaudėjo. Mergina sustingo ir bandė surinkti savo arklio mintis. Sutelkite dėmesį į fotografavimą. Bet mintys nukrypo kažkur į šoną ir net žemyn...
  Alisa išmintingai pastebėjo:
  - O koks mūsų laisvalaikis be karo? Tikrai nuobodu! Pagalvokite apie žmones kaip apie robotus? Ir mes esame linksmi ir linksmi Visagalio vaikai ...
  - Ir ne blogis! - Andželika. - Na, kodėl tu nešausi?
  Alisa kvailai sumirksėjo.
  - Pirštas streikuoja... Galiu praleisti...
  Angelica dainuoja čia:
  - Pirmą kartą praleidau, antrą kartą gailėjausi, o trečią praleidau, kad dėdė dainavo!
  Alisa tęsė dainą:
  - Skamba muzika, plaka būgnai - sargybinis Fricas vežamas į kapines!
  Spjaudyti "Jagdtigers" -3 buvo kintamo efektyvumo, bet pataikyti griovė viską iš eilės. "Nikolajus" -3 šovė ir pataikė judėdamas, net negalvodamas apie taikinius. Tačiau pabandykite, pabandykite tokį kolosą. Vienas žodis - nacių fakyu!
  Jau "Aleksandras" -4 gavo savo "viešbutį", bokštas buvo susuktas ...
  Alisa bando nuspausti gaiduką, bet pirštas nenori sulenkti. Be to, jis yra patinęs, o mergina tokia kvaila.
  Bet štai Olegas Rybachenko, kaip visada norėdamas palaikyti savo merginą sunkiais laikais, pradėjo labai garsiai dainuoti:
  Pasakų pasaulis gali būti blogis
  Juk magija taip pat dviveidė!
  Jaunystėje viskas atrodo gerai
  Aš noriu tiesos; gyvenk garsiai!
  
  Bet kažkur trolis pina tinklą,
  Piktoji šmėkla stato spąstus!
  Einame į ilgą žygį
  Jie laukia, kol mus išbandys, o ne žaislai!
  
  Gal samanos baisiai dygliuotos,
  Na, vandens lelija vietoj spąstų!
  Kraujas verkia ašaros iš debesų,
  Vietoj ašmenų mėnulio šviečia korsaras!
  
  Bet mano draugas yra lengvas elfas,
  Draugės garbanos spindi auksu!
  Pasakė fėja - berniukas neslysk,
  Ir ištiestos švelnios rankos!
  
  Dalelfų bičiulio kardo pamoka,
  Įtūpstas, atšokimas, kintamos pozos!
  Kad gyvenimo kamienas blogyje nesusitrauktų,
  Jūs dovanojate burtininkei dvi rožes!
  
  Nykštukas kalvis nukaldė kardą,
  Jis man sako, šypsodamasis išsišiepęs;
  Ar norite šlovingos mūšio pabaigos,
  Būtina karštai draugauti su kūno kultūra!
  
  Treniruotėse sujungta keturiasdešimt srautų,
  Ir pagaliau damasko plienas tapo man paklusnus!
  Tu pirma nupjausi nuo mazgų medžio,
  Na, tada tu tapsi kilniu kariu!
  
  Čia ateina mūšis; su elfais
  Troliai ir vaiduokliai riaumoja kartu su jais!
  Bet man armija yra šeima,
  Ir nėra jokio noro slėptis kovoje!
  
  Prisimenu judesius, ašmenų įtūpstą,
  Piktoji šmėkla užspringo raudona spalva!
  Mes davėme būtybėms tvirtą ašmenį,
  Kursime pasaulį, švarų ir naują!
  Berniukas dainavo, o Alisa pakeitė taktiką ir prikišo vidurinį, ilgą nuogos kojos pirštą prie snaiperio šautuvo šuns... Taip atsivėrė naujausias šaudymo būdas.
  "Jagdtigers" -3 greitai apako, tada atsidarė vienas iš liukų, išlindo nuskusta galva su juodu lopiniu ant dešinės akies.
  Andželika mechaniškai pastūmė draugėms į koją, kad neleistų šaudyti, ir pati nusišovė... Tačiau pyktis pasirodė esąs prastas pagalbininkas, kulka atsimušė pro storą masyvių savaeigių ginklų gaubtą. Nacis šaltakraujiškai įsakė, ginklas vėl iššovė ir... Dar trisdešimt keturi pametė bokštelį, išdidžiai kyšantį virš korpuso.
  Alisa nesėkmingai, kaip pantera su išdeginta uodega, bandė spirti savo blogą draugą. Taigi ji įveikė savo puolimą aiškiai nustatyta bloku:
  - Kodėl tu baltas?
  - Ką tu darai? Alisa iššovė žaibą iš safyro akių. - Mes kovojame dėl bendro reikalo, už visos pažangios žmonijos išganymą ir laimę, o ugningas velnias pavydi jos draugei, kad ji labiau naikina nacius, ir stumia.
  Andželika susigėdo ir iškart suprato:
  - Ir aš numušiau tau nuo kojų uodą. Jūs jau praradote per daug kraujo, o jis vis dar čiulpia niekšą!
  Alisa pataisė savo draugą neslepiama pašaipa:
  - Uodas ne niekšelis, jis nariuotakojų neišmanėlis!
  Andželika, atsakydama, parodė liežuvį savo sniego baltumo angelui ir dainavo:
  - Suteikiu žinių, būdamas viltimi... Kad neišmanėliui būtų suteiktas magistro laipsnis!
  Olegas Rybačenko pertraukė draugus ir net davė raudoną antausį į veidą, ji, matyt, nesitikėjo tokio vaikino įžūlumo, kad jai atleido:
  - Taip, tu šaudyk, ir rėki, kaip moterys turguje!
  Andželika bandė atsakyti, bet jaunasis skautas-pulkininkas taip pat sulaukė gyvačių gaudytojo reakcijos ir atšoko. Tačiau ugninis velnias akivaizdžiai nenorėjo atleisti ir tuoj pat puolė jį iš paskos. Berniukas šokinėjo per iškilimus, įdegęs, su kelnėmis iki kelių, basomis kojomis. Angelica yra už jo.
  Alisa perėjo į šaudyklą. Na, jei jos karei kaip įrankį reikia panaudoti nuogų grakščių kojų pirštus. Juk jos tokios vikrios ir lanksčios, kad gali susitvarkyti ne prasčiau nei jos rankos.
  Nuskustam fašistui galva buvo perskelta nuo tikslios kulkos tarp akių... Žinoma, žmonės negali kaip įprasta nusitaikyti kojomis. Čia veikiau intuicija ir ryšys su žeme, suteikiantis gyjančios žaizdos energijos.
  Alisa tada pagalvojo, kad gal po šimto metų, kai gerai maitinami palikuonys skaitys apie savo nuotykius, daugelis jų pagalvos: "basi kvailiai". Jie veržiasi basi, per spyglius, skeveldras, skaldytas plytas, akmenis ir laužus... Gal pasakys ir mazochistai iškrypėliai.
  Ir jie nežino, kad žemė, net vokiška per pliką padą, suteikia jiems tikrai magiškų galių, nuo kurių stebėtinai greitai gyja žaizdos, teka pasakiška energija, o svarbiausia - visiškai kitoks materialaus pasaulio suvokimas. Būtent suvokimas, pavertęs ją antžmogiška snaiperiu. Kaip ir Andželika, beje, čia ji, nors ir ne be vargo, berniuką pagavo ir laiko per ištiestą ištiestą ranką. Nors Olegas Rybachenko nebėra toks mažas, o labai raumeningas ir raumeningas, tačiau natūrali tvirtovė kartu su gyvybiniu grūdinimu.
  Berniukas taip pat praktiškai neatpažįsta batų, nors esant dideliam dvidešimties laipsnių šalčiui jis ir Alisa net daugiau nei pusantros, daugiausiai dvi valandas, dar negali stovėti basomis. O tada jau reikia pajudėti, o pasaloje, šaltyje kojos greitai ir labai skausmingai sustingsta.... Bet Andželika nakvoja, stačia galva įlindusi į sniegą ir tuo pačiu su vienu maudymosi kostiumėliu, ar net tik kelnaites. Ir nieko, net oda nepamėlsta, tarsi ji būtų Sniego karalienė.
  Alisa tikėjosi, kad galiausiai jai pavyks pasiekti panašų grūdinimosi lygį. Prieš karą gyveno šeimoje, kuri nebuvo skurdi, jos tėvas buvo rajono vykdomojo komiteto vadovas, mama - inžinierė ekonomistė.
  Jie nespėjo evakuotis, o tėvai tarsi dingo... Sunkvežimis, kuriuo važiavo Alisa, vos neapvirto nuo sprogimo bangos, o ratai buvo nupjauti skeveldromis.
  Taigi kartu jie buvo berniukai, tada ji dar buvo tik pionierė, pati pajudėjo į rytus.
  Bet paskui juos nuvylė vaikinai, kurie nusprendė kautis be suaugusiųjų... Na, už jų stovi merginos.
  Ir taip jie atsidūrė okupacijos zonoje...
  Merginų gyvenimas buvo sunkus. Alisa, likusi viena, turėjo dirbti darbininke... O tai yra gyvas pragaras, nors... Laimei, tėvai mergaitės per daug nelepino, ji turėjo fizinio darbo patirties, bet ne taip vargina.
  Ir darbininkai sunkiai dirbo, du trečdalius dienos... Žinoma, pavasarį, vasarą ir rudenį Alisa išmoko vaikščioti su medvilnine suknele ir basa, kaip, tiesą sakant, beveik visi profesijos vaikai. Net policininkų ir seniūnų šeimos stengėsi būti kuo kuklesnės.
  Tačiau Alisa, būdama sąmoninga, nuo pat pradžių ieškojo ryšių su pogrindžiu ir bandė įvykdyti tą ar kitą užduotį.
  Būdama mergina, sniego baltumo plaukais ir angeliško veido ji puikiai tiko pasiuntinio ar žvalgo vaidmeniui. Ji turi puikią atmintį, moka vokiečių ir anglų kalbas, kurios net atšoka nuo dantų, o tu matai taip, kad niekas nepagalvos, kad mergina neša mirtį Fritzams.
  Alisa trypė savo mažylius, užsigrūdinusius ilgo ėjimo dešimtimis kelių, ir viską pastebėjo... Bet tuo ji nesustojo. Ji norėjo nužudyti šiuos niekšus, ypač po to, kai buvo kruopščiai suplakta, supainiojus su vagimi.
  Tai kodėl gi neįnešus į krepšį sprogmenų?
  Būdama skaute, ji kartą sugebėjo nukopijuoti "Karališkąjį tigrą", kuris į Lenkiją atkeliavo dar 1955 m. gruodį... Tada mergina gerokai sustingo, todėl smarkus šalnas buvo tik su batais ant basų kojų. baudžiavos šunys plušėjo į nuplyšusį avikailio kailį, bet.. Šiaip ji net nenusičiaudė, nors drebėjo, po gruodžio nakties buvo stipru.
  O snaiperės karjera prasidėjo puikiai... Per trumpą laiką ji tapo lydere tarp kovotojų. Ir tai buvo ne tik fenomenalus tikslumas, bet ir medžioklės instinktas.
  Tiesa, Alisa kategoriškai atsisakė žudyti paauglius ir moteris... Galbūt todėl jie neskubėjo iš jos daryti herojės!
  Bet dabar visi, kurie bandė iškišti galvą iš liuko, kad parodytų į akį, buvo senyvo amžiaus ir patyrę fašistai. Ir nesigailėk jų...
  Tačiau Andželikos turtas nusprendė atkeršyti už pavydą ir sprogo skeveldras sviedinys. Olegas Rybačenko net nebuvo subraižytas, o ugningasis karys, pargriuvęs, buvo padoriai nukirstas. Kelios skeveldros perdūrė jo krūtinę, pataikė į rankas, kojas ir net nežymiai įpjovė smilkinį.
  Labai skaudėjo krūtinę ir pečius, bet Andželika vis tiek atsistojo ir nuėjo bandydama išlikti tiesiai. Tuo pačiu ir keikdamasis:
  - Štai velniai! Hitlerininkai, kurie nepažįsta saiko jausmo! Arba pagrindinė gėda!
  Olegas Rybačenko, kuris nenukentėjo, išskyrus mėlynes krintant nuo sprogimo bangos, sarkastiškai pažymėjo:
  - Ir gėdos sąskaita, tai tiesa - prisiglausk!
  Berniukas pašaipiai mirktelėjo. Andželika iš tikrųjų buvo beveik nuoga, jos uniforma buvo nuplėšta ir perpjauta, o iš jos varvėjo kraujas. Kūnas buvo matomas visu gražumu. Labai raumeningi, bet kartu ir moteriški, raumenys lyg viela, venos ir sausgyslės veikia labai aštriai ir atrodo, kad tai yra išlieta plieno Amazonės statula. Tuo pačiu metu animavo karo dievas Aresas.
  Alisa sušvilpė.
  - Oho! Na, tu supratai!
  Andželika atlaidžiai nusišypsojo.
  - Aš turiu labai tvirtą kūną! Kas vokiečiui mirtis, rusui puiku! Tad nebijok "Snieguolės", jis mane tik supyks, bet nenuvers!
  Alisa pastebėjo:
  - Mūsų pėstininkai ir plieno, tankų kavalerija jau įsiveržė į fortą. Ką gi, čia medžiojame ar mieste?
  Andželika staiga atsisuko į berniuką:
  - O ką pasakys Maksimka?
  Jaunasis skautas, purtydamas šviesius kirpčiukus ir suspaudęs įdegusį kumštį iškiliais pirštais, ryžtingai pasakė:
  - Žinoma, į Berlyną, kitaip Hitleris bus sučiuptas be mūsų! Žvejas ieško vietų, kurios būtų ne labiausiai prieinamos, bet pelningiausios!
  Alisa nuėmė kitą iš bokšto išlindusį Fritzą, kuris išgyveno apšaudymą ir įtrynusį pjūvį, bet jau beveik uždarą padą, pareiškė:
  - Ir ką? Nėra prasmės perinti kiaušinius prie ledyno... Reikia susirasti šiltesnę vietą!
  Olegas Rybachenko karštai dainavo:
  Tėvynės siela, pašvęsk širdį -
  Sudeginkite visą savo kūną mūšyje be pėdsakų!
  Orumas ir garbė, išlaikymas, mirti;
  Pasaulis priekyje - dabar kova vyksta!
  Andželika suragėjusia ranka paglostė apnuogintą berniuko petį. Olegas Rybačenko įtempė presą, demonstruodamas plyteles. Buvo akivaizdu, kad priaugęs svorio berniukas greitai pavirs stipriu ir gražiu jaunuoliu. Tiksliau, ne taip greitai, iki jos, jaunam vyrui, liko daugiau nei keturiasdešimt penkeri metai.
  Alisa pasiūlė:
  - Jūs, Olegai Rybačenko, nesate snaiperis, gal šiek tiek nuo mūsų nutolsite... Kadangi esate skautas, atlikite žvalgybą!
  Berniukas įsižeidė:
  - Ar manai, kad aš esu abėcėlės našta?
  Andželika nutraukė kivirčą:
  - Oležka bėgs prieš mus. Ir mes sekame jį taip, kaip žąsys brūkšneliais.
  Vaikinas iš karto sutiko.
  - Tai ateina! Bėgantis žygis...
  Pačiame mieste kovos buvo atkaklios. Kai kurios gatvės buvo plačios. Jomis judėjo "Nikolajus", "Aleksandras" ir visokie savaeigiai ginklai. Visų pirma, SU-100. Šis savaeigis pistoletas atrodo kaip tankas, pavadintas Nikolajaus II vardu, bet su galingesniu pistoletu. Jis buvo laikomas geriausiu tankų naikintoju, pasirodė tik palyginti vėlai, kai karas jau buvo perdegęs, ir neturėjo laiko daryti reikšmingos įtakos mūšių eigai.
  Tačiau iš nacių pusės pasirodė tankas, kuris, jei būtų laiku pradėtas naudoti karinei gamybai, neabejotinai ilgam atidėtų Trečiojo Reicho pralaimėjimą.
  Tačiau bet kuris iš jūsų, žiūrėdamas į apgailėtiną vaizdą, koks yra dabartinė demokratinė Europa, tikriausiai susimąstys, bet valdant naciams gėjams ir "juodiesiems" nebūtų duota laisvė!
  O štai tankas AG-25, mažas, suplotas kaip vėžlys ilgu Panteros snukučiu. Iš šio ginklo jis šaudo į "Nikolajus", pramušdamas korpusą iš 2 kilometrų atstumo. Aiškiai parodantis didelio pradinio subkalibrinio sviedinio greičio pranašumą ir greičių dėžės vietą tiesiai ant variklio, o įgula guli ant nugaros ...
  Nikolajevo sviediniai įvedami į 150 mm storio priekinius šarvus dideliu racionalaus nuolydžio kampu ir ... rikošetu.
  Trisdešimties tonų svorio bakas yra tinkamai apsaugotas ir jūs negalite jo priimti įžūliai.
  Alisa, užlipusi ant sugriauto namo stogo, stebi, kaip du AG-25 stoja į mūšį su rusų Nikolajev-3 kolona. Vokiečių automobiliai buvo vikrūs, manevringi ir greitai iššokdavo. Priekiniai šarvai tikrai nepramušami... Taip, šonai dar geri 100 - milimetrų ir keturiasdešimties laipsnių kampu nuo horizontalės. "Pantera" su tokiais duomenimis 1955 metais būtų neįveikiama. O prie Varšuvos caro kariuomenė turėtų trauktis ...
  Tačiau AG-25, laimei, neturėjo tapti geriausiu antrojo, tiksliau, trečiojo pasaulinio karo tanku. Ir du automobiliai, ne tokie stiprūs, kad sustabdytų penkiasdešimt.
  SU-100 bando nusitaikyti į šarvuotus Fritz automobilius, tačiau naciai siūbuoja savo transporto priemones iš vienos pusės į kitą. "Speed Thugs": 700 arklio galių 30 tonų svorio, suteikia neblogą greitį, ypač užmiestyje. Tiesiogiai ant variklio sumontuotoje dėžėje yra dvylika pavarų, neskaičiuojant atbulinės, leidžiančios automobiliui išvažiuoti iškilus grėsmei.
  SU-100 taip pat tik keturi, šaudo, vienas smūgis... Bet atmušimas, sucementuoti šarvai turi labai didelį kampą, o storis neblogas... Fritz automobiliai šaudo atsakydami, bet ir gauna. .
  Alisa, kurios dešinysis smilius jau atitolęs, vėl sulaužo optiką. Sniego baltumo mergelė atkiša dantis ir grasina kumščiu:
  - Čia tai bus tau!
  Andželika stebi mūšio lauką. Korpuse buvo išmušti šeši "Nikolaev" -3, tačiau yra tikimybė, kad automobiliai grįš į tarnybą. Kalibro sviedinys nedidelis, storomis sienelėmis ir ne toks destruktyvus. Tiesa, viename iš automobilių įvyko detonacija, jis pradėjo vemti.
  Savo porciją gavo ir SAU-122, buvo pradurta ir dega...
  Alisa taip pat pataikė į antrą, piktybiškai išsišiepusi...
  - Štai kaip jie dabar akli!
  Raudonplaukė velnias suabejojo:
  - O ar taip? Ar tikite jų aklumu!
  - Aš nepasiilgau! - atkirto Snieguolė.
  Taip, ir atrodo, kad jie taip pat! Andželika bakstelėjo pirštais mašinų kryptimi.
  Iš tiesų, AG-25 ir toliau šaudė kas penkias sekundes, iš savo pusiau automatinių pabūklų išmesdami sviedinį.
  Užtat tepdavo retai, patys gaudavo, bet smūgį atlaikydavo... Matyt šarvai buvo kokybiški. Taigi SU-100 pateko į korpusą ... Pasilenkė ...
  Alisa nė kiek nenustebo:
  - Ar tikrai pasiilgau... Tai nerangu, ar taip mane paveikia žaizdos.
  Snieguolė vėl iššovė ir aštriomis akimis žiūrėjo į šaudymo rezultatus. Andželika taip pat šovė į akis... Bet ne, to neprireikė.
  Alisa sušnibždėjo maldą:
  - Kulka, kulka būk taikli, mes už reikalą, už Kristų!
  Ne, nepraleidžia, tiesiog optiką saugo per storas ir kokybiškas šarvuotas stiklas. Snieguolė tai suprato pakankamai greitai... Ir vokiečių stebuklų tankų vikšrus susprogdino granatos. Taigi vyriai ištrupėjo visame asfalte. Galima net sakyti - absurdas! Tankai imobilizuoti, teoriškai tektų apvažiuoti, bet įkaitusios sovietinės mašinos važiuoja toliau, apipildamos jas sviediniais...
  Kai yra daug smūgių, tai yra daug lengvų pirštinių smūgių į galvą. Iš pirmo karto nenupjauna, o paskui pamažu kaupiasi, ir yra toks dalykas kaip techninis nokautas.
  Taip pat ir šarvai, jie skyla nuo daugybės smūgių ir trupa... Štai kodėl itin sunkiųjų transporto priemonių tendencija nenugalėjo pasaulio tankų gamyboje. Nors atrodo, kad galite padaryti aukščiausios klasės apsaugą.
  Tačiau Didžioji Britanija Čerčilio tanke ėjo šarvuotės stiprinimo keliu, net pakenkdama ginkluotei. Tik "Challenger" buvo harmoninga mašina pagal proporcijas (ugnis-šarvai-manevras). Tačiau šiuo atžvilgiu tankai visada buvo naujoviški. Nors pagal sudėtį AG-25 liko nepralenkiamas trečiojo pasaulinio karo metu.
  Bet jau "palaidotas". Alisa ir Andželika pakeitė taikinius ir pradėjo dirbti su pėstininkais, pabūklais ir faustnikais.
  Dabar kariai tiesiogiai kovojo pačiame Berlyne. Buvo daug, daug berniukų kovotojų. Ir kad suaugusieji buvo išmušti jau ankstesnėse kautynėse, o dabar mobilizuoti visi patinai, nuo dešimties metų ar net jaunesni.
  Merginos taip pat kovojo, tiesa, ne masiškai. Tačiau Hitleris, kad ir koks pabaisa bebūtų, nebuvo moterų siuntimo į frontą šalininkas, nes karą laikė grynai vyrišku reikalu. Tačiau kalbant apie sostinės gynimą, taisyklėse gali būti išimčių.
  Alisa vengė šaudyti berniukus iki šešiolikos iš principo. Nors kai kurie išpūsti Fritzai gana vikriai valdė faustpatronus.
  Buvo daug nuostolių tarp sovietų tankų, daug pėstininkų. Kiti namai buvo vos apmėtyti lavonais. Berlyne yra daug kulkosvaidžių, efektyviai veikia ir automatiniai šautuvai MP-74. Statiniai ir atatrankos plaka.
  Vykdykite veiksmingą ugnį ir Rusijos kariuomenę. Čia vėl Elis ataka. Riedantys atakos lėktuvai ir stipri ugnis iš priešlėktuvinių pabūklų ir kulkosvaidžių.
  Rusijos kariai be pauzės vienu metimu bando įveikti įtvirtinimus. Tačiau gynyba yra stipri. Štai pastatas paimtas, virš jo išdidžiai plevėsuoja trispalvė vėliava... Ir staiga jai sprogstant griūva sienos, sutraiškydamos įvairius kovotojus.
  Alisa smarkiai susiraukia.
  - Sausumos minos valdomos radijo ryšiu. Taip pat yra minų laukų, kurių sapieriai nemato.
  Andželika, dažnai ir nervingai šaudydama, grimasomis iš skausmo dėl daugybės žaizdų, piktai gurguliuojanti, sutiko:
  - Taip, Fricai sukėlė problemų. Ypač tankų kolonos... Čia, matyt, gatves teks stipriai užpilti švinu ir krauju!
  Alisa pakėlė kažkokį senuką. Jis numetė faustpatroną, ginklas nuskriejo žemyn ir nuo smūgio sprogo, sukeldamas dulkių krūvą. Už jo nugriuvo, drebėdamas kojas į karkasinius batus (!) Ir pats senelis. Jo karjera baigėsi. O sprendžiant iš geležinių kryžių, karjera buvo šlovinga, buvo net geležinio kryžiaus riterio kryžius. Net keista, kad toks kavalierius kaip ginklą pasirinko Faustpatroną, kuriuo dažniausiai ginkluojami stiprūs berniukai.
  Anželika nepatyrė jokių ypatingų prietarų ir nušovė iš už sienos atidengtą jaunąjį Faustistą į basą koją. Berniukas nukrito, jam lūžo kaulas ir jis garsiai dejavo. Raudonplaukis velnias, baigęs pakaušį, pastebėjo:
  - Gailestingumas kare, skirtingai nei vieša mergina, kainuoja daugiau, bet negali suteikti pasitenkinimo!
  Alisa atkirto:
  - Tik žmogus, turintis tikrai pakylėtą dvasią, negaili gailestingumo puolusiems!
  Andželika paniekinamai prunkštelėjo.
  - Štai tu ir vėl Snieguolė plevėsuoja liežuviu. Ar negali pasakyti ko nors protingesnio?
  Alisa griežtai pasakė:
  - Ar tikrai drąsu nužudyti nelaimingą vaiką?
  Andželika prunkštelėjo su dar didesne panieka.
  - Ar tu pats nebuvai žudikas vaikas? O dabar tu dar nepilnametė mergina, vyro nebučiuota. Taigi nepradėkite dūdmaišio, o šaudykite! Dažnai ir gerai. Ir negailėkite pūstuvų, jie negaili nei jūsų, nei mūsų karių!
  Alisa, užuot atsakiusi, pakeitė savo poziciją... Dideliame, nors ir gana sunaikintame mieste, snaiperis turi platybę, daug taikinių, daug aukų.
  Ir yra daug basų berniukų, kuriuos pagavo patriotinis impulsas ginti Berlyną. Ir kartais jie nelabai ginkluoti, ginklai, faustai, Molotovo kokteiliai, bet beviltiškai kovoja. Tačiau jau matosi būreliai berniukų - rusų kareivių surištų.
  Bet štai vienas iš berniukų suplyšusia tunika pakėlė rankas į viršų ir tarsi nuėjo pasiduoti. Jo blyškus, išsekęs veidas su kruvinomis pylėmis ir įdubusiais skruostais buvo griežtas ir pilnas nevilties.
  Rusų kareiviai ištiesė jam rankas... Berniukas kažką patraukė ir iš karto su riaumojimu susisprogdino! Toli nuskriejo fragmentai ir kruvinos mėsos gabalai.
  Alisa pagalvojo, ką galiausiai šnabždėjo vokiečių vaikas? Malda motinai, Dievui ar pragaro pabaisai Adolfui Hitleriui? Apie ką jis svajojo paskutinėmis sekundėmis? ką prisiminei?
  Andželika niūriai pasakė:
  - Taip atpratinsime mus nuo blogo įpročio gaudyti jaunus gyvūnus. Pažiūrėkite, kaip jie supranta meilę! Turime išnaikinti visą vokiečių tautą!
  Alisa ryžtingai prieštaravo:
  - Ne! Tai neteisinga! Vokiečiai yra puiki ir labai talentinga tauta. O jei tarp jų yra išsigimėlių... - Snieguolė, tada pamačiusi, kad jos partneris ginklu paima merginą su šautuvu, bakstelėjo jai į šoną. Nedrįsk žudyti vaiko! Ji gera.
  Anželika žiauriai, kaip alkana ir sužeista (ir ji tikrai sužeista!) suriko pantera. Jos žvilgsnis tapo stingantis iš neapykantos.
  - Ar nematai, tai vaikas šaudo į mūsų karius!
  Alisa ryžtingai prieštaravo, kišdama ginklo vamzdį tarp apvalių ir pilnų mergaitiškų krūtų:
  - Tada nušaukite mane! Kadangi aš jos vietoje būčiau pasielgęs lygiai taip pat, gindamas savo Tėvynės sostinę!
  Andželika prakeikė.
  - Veršienos švelnumas! Bet tai kodėl nepasigailėjote seno žmogaus, su riterio kryžiumi, kaip daugelis kitų?
  Alisa nedvejodama atsakė:
  Nes tai karas! - Ir aplenkdama Andželiką, pridūrė ji. - O kare galioja taisyklės - riteriai vaikų nežudo! Šios taisyklės šventai laikomasi visuose romantiniuose kūriniuose!
  Ugnies velnias lojo atsakydamas:
  - Netaisyk tavęs! Geriau šaudyti į senus žmones. Tu nemėgsti senatviškumo!
  Alisa nekantriai linktelėjo galva.
  - Niekas nelaiko pabaisa sodininko, kuris nupjauna senus, nykusius ūglius. Bet sunaikinti jaunus ūglius yra zapadlo!
  Mūšio paveiksle įvyko pokyčiai, "Salamandros" pasirodė danguje kaip uodai ant ugnies. Jie visu įniršiu puolė rusus Aleksejus, šaudydami iš 30 milimetrų patrankų. Sovietų lakūnai stojo į kovą.
  Alisa pakeitė savo prioritetus ir perėjo šaudymą į skraidančius aparatus. Apskritai orlaivis, net jei jis yra toks pat monoblokas kaip HE-162, yra brangus automobilis, o jo sunaikinimas yra vertingesnis nei pėstininkas ar net SS karininkas.
  Tiesa, čia buvo aišku, kad vokiečių lakūnų pasirengimo lygis nesvarbus. Ko gero, kovoja pradedantieji, kurie tikrai nemoka vairuoti ir šaudyti. Tačiau nepatyręs personalas buvo atskiestas keliais patyrusiais asais, kurie pridarė didelių rūpesčių.
  Ypač šaudant į mažai manevringus Aleksejus. O naikintuvo priedanga labai vėlavo. Nebent buvo ir PE-2, kuriuos jie bandė panaudoti taktiniu lygiu.
  Alisa, numušusi porą naujokų, sutelkė ugnį į patyrusius tūzus. Buvo svarbu: išmušti kuo daugiau grifų, neleisti jiems našlaičių rusų vaikų.
  Tuo pat metu sniego baltumo angelas patyrė tokį stiprų dvasinį pakilimą, kad dainavo iš visų jėgų;
  Kas yra tarnystė tėvynei?
  Šis darbas - tai mums teikia džiaugsmo!
  Mes semiamės džiaugsmo - įkvėpimo,
  Mums nerūpi devintoji audrų banga!
  
  Tėvynei širdis smarkiai plaka,
  Kiekvienas turi kovoti už ją!
  Ir tada ateis nuostabi pasaka,
  Kur meilėje yra tik vienas kiškis - liūtas!
  
  Bet ne liūtas staiga netapo bailiu kiškiu,
  Tiesiog išugdė drąsą įstrižai!
  Mes neturime kentėti, kentėti,
  Debesys toli - spindėk auksiniu spindulėliu!
  
  Mes, merginos, esame veržlūs kariai,
  Kovosime, sveikiname tėvynę!
  Juk mes turime tokią dvasią ir stiprybę,
  Kokias psalmes gieda arkangelai!
  
  Ši daina yra apie narsą apie garbę,
  Apie šventą meilę, ne kūnišką!
  Mes būsime su Dievu amžinai kartu,
  Demonas šalin beviltišką ilgesį!
  
  Man, Kristus Didysis karys,
  Jis yra už teisingumą, gerumą!
  Taip, mes praliejome daug kraujo
  Atsiprašau už kritusius iki gyvos galvos, daugiau neskaitysiu!
  
  Bet mums nereikia skaičiuoti nuostolių,
  Visagalis Viešpats visus prikels!
  Išduos dosnų atlygį,
  Sustiprink mūsų jėgą, kardą ir skydą!
  
  Drąsus iš tikrųjų yra nemirtingas,
  Jame yra šio gyvenimo šerdis!
  Sėkmė ateis pas mus, tikėk tuo,
  Palaužk priešą iš pykčio!
  
  Pasaulis kartais yra kaip pragaras,
  Jokios tvarkos, sąžinės, meilės!
  Karčios, nuvytusios vyšnios,
  Visas balansas - minusų tamsa, nuliai!
  
  Bet laimė greitai ateis į Žemę,
  Žmogus yra savo likimo kūrėjas!
  Bus gyvybė ir mirtis galingoje galioje,
  Padarykime tai, ko negalėjo protėviai!
  Alisa, be jokio perdėto, pateko į istoriją, išmušė žymes, kaip siuvimo mašiną su šūviais, iš galingiausių liuftvafės naikintuvų, o likę vokiečių lakūnai, praradę kovinės dvasios likučius, išsigandę pasitraukė.
  Vienos šią akimirką merginos vėl puolė. Prie jų prislinko du aukšti esesininkai ir pora stiprių berniukų iš Hitlerio jaunimo ir ... Užuot pasinaudoję perdėtu karių entuziazmu šaudyti į oro taikinius ir iš pasalų šaudyti į snaiperius, jie nusprendė paimti juos gyvus. . O gal pasakiškas grožis, kuris dėl merginų žaizdų ir nuovargio tapo dar erotiškesnis, paskatino norą panaudoti belaisvius savo tikslams.
  Bet kokiu atveju, smūgis iš užpakalio į pakaušį ilgą laiką išjungė Alisą, kuri buvo tikroje transo būsenoje, tada Fricas puolė prie aukštosios Andželikos.
  Tačiau ugningasis velnias, net ir sunkiai sužeistas, liko pavojingiausiu priešininku. Ji refleksiškai sutiko didžiulį SS vyrą, trenkdama į kirkšnį. Jis žagsėjo, plačiai pravėrusi burną, pasipylė seilė ir ši skerdena nuskris nuo stogo. Taip, kaip jis atsitrenkia į plytas...
  Andželika, vengdama kito fašisto šūvio, smogė jam alkūne į apatinį dešinįjį smakro tašką, kampu į centrą. Taip smūgiavus, net švelnus smūgis gali išmušti didelės tekstūros kovotoją. O Andželika pataikė profesionaliai, perkreipdama kūną ir sukindama petį.
  Įtrūko žandikaulis, nacis pateko į gilų, beveik mirtiną nokautą. Du berniukai iš Hitlerjugendo su ąžuolo gilių lopais pravėrė burną ir iškvėpė:
  - O, Rush-herojus!
  Tada jie puolė prie jos, mojuodami sapierių kastuvais. Po dviejų milžinų paaugliai, kurie atrodė ne vyresni nei keturiolikos ar penkiolikos metų, neatrodė baisūs. Tiesa, ąžuolo gilės ant apykaklių bylojo, kad tai elitas arba komandinis štabas. Jei Andželika būtų eilinė kareivė, šie berniukai keltų grėsmę. Tačiau sibirietei, užgrūdintai nuo įkaitusios geležies ir švino, tai yra sėklos.
  Andželika padarė apgaulingą judesį, o draugas, kaip vėduoklė pasukęs blauzdą ir užkabinęs berniuką, nuskrido aukštyn kojomis, blyksėdamas sportiniais batais ant legiruotojo plieno spyglių. Akivaizdu, kad jie nėra vietiniai basi. Tačiau kitas berniukas bandė jai smogti koja, bet akivaizdžiai nesėkmingai, nes jis pats nuskrido ir skaudžiai susitrenkė nugarą. Angelica apibendrino:
  - Tai yra Rush-hero technika!
  O Olegas Rybačenko tuo tarpu paėmė į nelaisvę Adolfą Hitlerį. Fiureris bandė pabėgti ant skraidančios lėkštės, bet jo herojiškas vaikas nušovė iš specialios timpa su antimedžiagos gabalėliu. Ir pavyko prasibrauti pro laminarinę čiurkšlę.
  Kai fiureris ir keli jo sargybiniai bandė pasitraukti, herojiškas vaikas juos pasivijo. Vienu sprogimu terminatorius berniukas nupjovė fiurerio sargybinius.
  O patį Hitlerį jis pagavo plikomis vaiko pėdos pirštais už nosies. Ir numetė jį žemyn.
  Šią 1957 m. balandžio 30 d. karas su Trečiuoju Reichu buvo beveik baigtas.
  Olegas Rybačenko gavo aukščiausią Rusijos ordiną: "Jėzus Kristus" pagaliau tapo generolu. Dar būdamas berniukas.
  Rusija aneksavo visas pasaulio šalis. Ir sukūrė pasaulinę imperiją.
  Vyko skrydžiai į kitas Saulės sistemos planetas.
  Medicina šiek tiek atsiliko ir Vladimiras Trečiasis staiga mirė 1992 m., pataisęs penkiasdešimt ketverius metus - viršijo Ivano Rūsčiojo valdymo trukmę.
  Karaliaus vienuolikmetis anūkas Jurgis Pirmasis pakilo į presto. Ir jo motina Marija tapo regente. Iki aštuoniolikos metų.
  Olegas Rybachenko tarnavo šimtą metų, tačiau neatsistatydino. Po 2004 m. berniukas pradėjo augti. O 2010 metais juo tapo šešiolikmetis, labai gražus, bebarzdis, bet nepaprastai raumeningas jaunuolis. Ir taip jis liko sulaukęs šio nuostabaus šešiolikos metų. Kai moterys tave myli, bet tau nereikia skustis.
  2021 metais prasidėjo pirmasis žmogaus skrydis už Saulės sistemos ribų.
  Kol kas tai turėjo užtrukti labai ilgai.
  Olegas Rybachenko, kaip nemirtingas, tapo pirmosios tarpžvaigždinės ekspedicijos vadu. Amžinoji jaunystė lengvai sutiko. Jam laikas bėgo greičiau nei kitiems žmonėms, o senatvės jis nebijojo.
  Terminatorius berniukas prieš startą padainavo visą eilėraštį, kurdamas tiesiog kelyje;
  Aš esu sovietų šalies pradininkas,
  Ir tuo pačiu metu caro generolas ...
  Galiu patraukti atsakomybėn Rusijos priešus,
  Vermachtas suskilo!
  
  Berniukas basas sumušė nacius,
  Rusijos priešai šaltai išnaikinti ...
  Ne, neteiskite vaiko griežtai,
  Pats Šventoji lazda pasirinko jį mūšiui!
  
  Ir kur jis tiesiog nebuvo ryškus,
  Kokių mūšių berniukas nedalyvavo...
  Sniego pusnis degina basas vaiko kojas,
  Jis tam tikra prasme netgi yra Dievo idealas!
  
  Mūšiuose redutai svyravo,
  Vaikinai su tuo įniršiu kovojo vertindami...
  Rusijos kariai kovojo labai narsiai,
  Atsidarė sąskaita, jau yra bauda!
  
  Buvau įnirtingų mūšių pradininkas,
  Mesti granatas basomis...
  Ir pabučiavo mergaitę tiesiai į lūpas,
  Nes aišku, aš šaunus vaikas!
  
  Bet vokiečiai yra tik fanatikai,
  Jie tikrai yra nuostabūs kovotojai....
  Mūšyje berniukas jau tapo karininku,
  Seneliai ir tėvai didžiuojasi vaikinu!
  
  Neleisiu naciams nugalėti Tėvynės,
  Aš duosiu Fritz Rus, kad įveiktų tai ...
  Tikiu, kad gyvensime komunizmo sąlygomis,
  Nenugalimas Rusijos didvyris-lokys!
  
  Vaikystėje kovojau su Japonija,
  Aš neaugu, nes šimtmetį berniukas ...
  Sugavo tą, kuris buvo galingas gumbas,
  Juk žmogus aukštesnis už beždžiones!
  
  Merginos taip pat kovoja basos,
  Juk taip patogiau, o batai ankšti ...
  Kartais būna žvaigždžių kaip lėkštės
  Mikado bus narsus kaputas!
  
  Na, fašistas tau atneš granatą,
  Ji sulaužys mirtina jėga...
  Dainuosiu mergaitei serenadą,
  Ir mes skrisime į žvaigždes!
  
  Rusija yra šlovinga galia,
  Ji graži ir pavasario spalva...
  Mūsų laukia Rusija ir Dievo šlovė,
  Nors aš vaikas, amžinas ir basas!
  
  Jie kovojo su Vilhelmu, o raganos su manimi,
  Apie Kaizerio pulkų nugalėjimą ...
  Na, dabar priešas išblyškęs,
  Meška apnuogino aštrias iltis!
  
  Mūsų komjaunuoliai nėra prastesni,
  Jie yra gražuoliai, jie smogs kumščiu ...
  Jie patys išėjo į frontą,
  Na, priešas taps asilu!
  
  Ir kur mes tiesiog nekovojome kovų,
  Atvėsiname susmulkinome priešo kardu ...
  Ir taip konkrečiai mes davėme Hitleriui,
  Kokia didžiulė pūga!
  
  Rusija yra Svarogo tėvynė,
  Ji pakilo tiesiai iš griuvėsių...
  Dieve viskas stipresnė už malonę,
  Virš mūsų sklando rusų cherubas!
  
  Merginos mėgsta kautis basomis
  Ir jie stipresni, žino, kad neras...
  Turiu granatas tvirtame kuprinėje,
  Su tanku galėsime įvažiuoti į Berlyną!
  
  Kad mes, vaikinai, buvome tose kovose,
  Mes išgelbėjome kalinius iš kilpos ...
  Greitai pamatysime, kad komunizmas bus suteiktas,
  Šalys jau yra karališkoji narsi šeima!
  
  Tėvynė bus aukštesnė už gražias žvaigždes,
  Jame mūsų merginos šviečia kaip kvazaras ...
  Pavojinga muštis su mano mergina
  Ji smogia stiprų smūgį!
  
  Na, ką naciai padarė sunkaus,
  Nuo mūsų tu, Fricas, iškart pabėgai...
  Suko įnirtingus kilometrus
  Mes tau pataikėme ne į antakį, o į akį!
  
  Mes gerbiame Rodą ir meldžiamės Svarogui,
  Mums patinka Lada - didžiųjų dievų motina ...
  Kai jis eina sunkiu keliu,
  Nereikia švaistyti žodžių!
  
  Rusų turtų tiesiog neįmanoma išmatuoti,
  Ji nežino pabaigos...
  Turime tvirtai tikėti meile iš Dievo,
  Juk mes nesame kažkokių skruzdžių šešėlis!
  
  
  Pasakyk, kad broliai bus kartu su Rusija,
  Mes nugalėsime visus ir apsaugosime silpnuosius ...
  Nors kartais su liūdesiu prisimename,
  Bet mes tikrai prikelsime puolusius!
  
  Mano Rusija, tu šventa šalis,
  Pasaulyje nebūsi gražesnė...
  Mergina basa bėgioja per sniegą,
  Ji neatrodo daugiau nei dvidešimt!
  
  Tikiu begaline pergale
  Kad Rusija klestės amžinai...
  Kad vakarienei būtų skani mėsa,
  Kas neateis pas mūsų žemės vagį!
  
  Rusijoje viskas žydės, patikėk manimi,
  Ir skriskime juokais į Marsą...
  Mes patys pradėjome tikėti teisėjais,
  Ir viskas Tėvynėje bus aukščiausios klasės!
  
  AMERIKA PIRMOJI KOVOJE
  1941 metų balandžio 20 dieną JAV paskelbė karą nacistinei Vokietijai. Šioje istorijoje Ruzvelto nervai neatlaikė, ir jis, paveiktas visuomenės nuomonės, nusprendė prisijungti prie žudynių. Jungtinės Valstijos buvo nuolat kaltinamos, kad ilgą laiką atideda įstojimą į karą ir apskritai neatidarė antrojo fronto.
  Nors net keturiasdešimt ketvirtais metais sąjungininkai nebuvo išmesti į jūrą dėl sėkmės. Ir tada JAV įsitraukė į karą nepasirengusios. Fiureris nusprendė atidėti Barbarosos planą. Be to, jis manė, kad SSRS yra daug kietesnis riešutas, nei galima spręsti iš suomių kompanijos.
  Ir pirmiausia naciai okupavo Jugoslaviją ir Graikiją. Ir tada Kretos sala.
  Tačiau lemiamas smūgis buvo 1941 m. birželio 22 d. Maltai. Čia dalyvavo daugybė orlaivių, įskaitant bombonešius. Ir tada atėjo nusileidimas. Šį kartą organizuotesnis ir sėkmingesnis.
  Malta krito ir vokiečiai vėl veržiasi į priekį. Šį kartą Libijoje. Kur buvo dislokuotos papildomos keturios tankų divizijos. O Rommelio kumštis sutriuškina britų pozicijas. Palas Tolbukas. Ir tada rugpjūtį ir rugsėjo pradžioje Egiptas buvo užkariautas.
  Mūšiuose dalyvavo gražių merginų batalionas iš SS "Vilkai". Jie kovojo basomis kojomis ir vienu bikiniu. Ir jų nuogi padai degino Sacharos smėlį. Tačiau merginos iš to kovojo tik efektyviau.
  Egiptas krito... Dalis vokiečių kariuomenės persikėlė į Sudaną, o dalis išvyko į Palestiną ir Iraką.
  Tuo pačiu metu naciai užėmė Gibraltarą ir pradėjo perkelti savo kariuomenę į Maroką ir užkariauti Afriką.
  Reikia pažymėti, kad Hitleris ir Stalinas surengė asmeninį susitikimą Stokholme. O ten Stalinas patikino savo draugišką neutralumą ir pasakė, kad SSRS per daug nereikia. Tačiau jis atsisakė stoti į karą.
  Fiureris nusprendė rizikuoti ir pavergti Afriką. Tai suteiktų pramonei žaliavų ir vergų. O į Indiją galima vykti per Iraną.
  Vokiečiai užėmė Iraką ir Kuveitą, o žiemą užėmė visus Artimuosius Rytus.
  Vilkų merginos ten irklavo basomis kojomis. O pavasarį prasidėjo kampanija per Iraną į Indiją.
  Vermachtas, kaip ir Čingischano minios, ėjo per Persiją ir skrido į Indiją. Japonija sutriuškino Ameriką ir Britaniją kituose frontuose. Netoli Midvėjaus amerikiečiai buvo smarkiai sumušti. O Havajų archipelagą užėmė samurajus.
  Japonijos sėkmę Midvėjaus mūšyje padėjo pasiekti keturios nindzių merginos, kurios numušė visus Tekančios saulės šalies laivus bandžiusių atakuoti amerikiečių lėktuvus.
  Japonija iškovojo triuškinamą pergalę. Merginos taip pat kovojo basos ir tik su bikiniu, todėl jų kūnas buvo toks jautrus. Ir ypač orlaivių vibracijos.
  Ir jie labai įnirtingai sutriuškino amerikiečius... Keturiasdešimt antrųjų metų vasarą ir rudenį vermachtas užėmė visą Afriką ir žemę iki Birmos, susijungdamas su japonais.
  Milžiniškus išteklius kontroliavo Vokietija. Be to, talentingas Speeras tapo imperijos ginkluotės ir amunicijos ministru.
  Siekdamas padidinti oro slėgį Britanijoje 1943 m. sausio mėn., Reichstagas paskelbė "Visišką karą".
  Orlaivių gamyba sparčiai augo. Pažangesni bombonešiai Yu-188 ir naikintuvas-bombonešis Focke-Wulf, taip pat galingesnis DO-277, masiškai pateko į seriją.
  Vokiečiai spaudė Britaniją. 1943 metų pavasarį pasirodė ME-309, kuris neturėjo sau lygių ginkluote ir skrydžio charakteristikomis. Taip pat dar galingesnis Yu-288, ir specialūs tūpimo sklandytuvai, galintys perkelti ir planetas, ir šešių variklių transporto lėktuvus.
  Naciai tiesiogine prasme sulygino Britaniją su žeme, o jų povandeninis laivynas aktyviai skandino kiekvieną lustą, išplaukiantį į didmiestį. O 1943 metų rugpjūtį Didžiojoje Britanijoje įvyko desantinis nusileidimas. Mūšiuose buvo išbandomi tigrai, liūtai, panteros, subrendo net tigrai -2 ir pelė.
  Britanija krito... Japonai jūroje įveikė JAV ir net perdavė amerikiečiams arteriją Panamoje.
  Amerika, būdama viena, paprašė pasigailėjimo. Rooseveltas buvo gana įniršęs.
  Hitleris nesutiko su taika, o jo kariuomenė įkopė į Kanadą. Islandijos užėmimo operacija praėjo beveik be nuostolių. Ir tada vokiečiai persikėlė per Grenlandiją.
  Keturiasdešimt ketvirti metai prabėgo įnirtingose kovose Vakaruose. Trečiasis Reichas turėjo reaktyvinius lėktuvus. Įskaitant bombonešį. Baisūs keturi bombonešiai Yu-488 ir reaktyvinis lėktuvas "Arado", transporto priemonių puolimo modifikacijos.
  Be to, sraigtu varomi orlaiviai buvo geriausi, ypač TA-152. Ši Focke-Wulf evoliucija buvo labai sėkminga ir sunaikino amerikietiškus automobilius.
  Tobulesni buvo vokiški automatai MP-44 ir vandenilio peroksido povandeniniai laivai. "Panther-2" tapo pagrindiniu tanku ir buvo visa galva aukščiau už amerikiečių "Shermans". Vokiečiai apskritai technologine prasme pranoko JAV, o jų ištekliai leido paimti kiekį.
  Tarp vokiečių tūzų Marselis buvo tikras reiškinys. Jis pelnė taip greitai, kad pirmasis iš trijų lėktuvų buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O paskui keturiems šimtams lėktuvų su Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir už penkis šimtus Geležinio kryžiaus Didžiojo kryžiaus.
  Už septynis šimtus penkiasdešimt lėktuvų jis buvo apdovanotas specialiu apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Be to, Marselis gavo ir karinių nuopelnų kryžių su deimantais. O už tūkstantį lėktuvų gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tai buvo tiesiog siaubas JAV.
  Vokiečių kariuomenė lengvai praėjo Kanadą, o naciai ir japonai perėjo per Meksiką ir užpuolė JAV.
  Tai buvo tarsi gyvas erkės. Vokiečiai spaudė. TA-400 bombardavo Amerikos miestus ir gamyklas, tiesiogine prasme atnešdamas visišką siaubą. O jankiai pasidavė triuškinamiems smūgiams.
  Vokiečiai veržėsi į priekį, o amerikiečiai triuškino, ypač Gerdos tanko įgulą.
  Mergina nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir sutriuškino amerikiečius.
  Ji sutriuškino šermanus ir prasiveržė pro jų bokštus.
  Ir staugė į plaučius:
  - Gerdai patinka žudyti! Štai Gerda!
  O Šarlotė kaip plikas kulnas spaus ir išsiųs mirtiną iškrovą. Sutriuškins priešą.
  Ir juokiasi atidengdamas dantis:
  - Aš kosmoso mergina!
  Čia Kristina tranko, o taip pat plikomis kojų pirštais laužo tanko šarvus.
  Ir riaumoti:
  - Už arijų sienų!
  Magda taip pat šaudo kolosaliu tikslumu ir iškaltomis basomis kojomis.
  Ir kaukimas:
  - Už kolosalių jėgų pergalę!
  Amerikiečiams buvo labai sunku... Keturiasdešimt ketvirti metai JAV buvo pralaimėjimų ir nelaimių metas visuose frontuose.
  Mūšiuose pasirodė pažangesni vokiečių savaeigiai E serijos pistoletai, ypač E-10 ir E-25. Ir jie lengvi ir greiti davė jankiams į ragus. 1945 m. sausio 30 d., kai JAV pasidavė, pirmasis E-50 buvo atvykęs į frontą. Ši mašina vis dar buvo netobula, svėrė daugiau nei šešiasdešimt tonų, turėjo 150 mm korpuso priekinius šarvus ir 185 mm bokšto kaktą. O šonai po šlaitais yra 82 mm. Kuris yra maždaug panašus į "Tigrą" -2. Tiesa, variklis su pūstuvu ir kompresoriumi davė galią iki 1200 arklio galių. Pistoletas buvo 88 mm 100 EL, labai tikslus ir šarvus pradurtas.
  Ir taip priešas beviltiškai smogė.
  Ir galiausiai pasirodė skraidanti lėkštė. Pasižymėjo dvi basomis kojomis ir bikiniais vilkinčios merginos Eva ir Gertrūda. O su triuškinančia dalomoji medžiaga pasirodė visai šaunu.
  Taip amerikiečių lėktuvai buvo nugriauti.
  Bet čia yra pergalė. O vokiečiai kartu su japonais ketina nutraukti SSRS.
  Invazija numatyta 1946 metų birželio 22 dieną. Iki to laiko vokiečiai buvo suspaudę daugybę E serijos tankų. Visų pirma E-50 buvo patobulintas, variklis ir transmisija buvo vieno bloko skersai, o pavarų dėžė buvo ant variklio. Lengvesnė tapo ir važiuoklė, o kai kurie elementai buvo iškelti iš korpuso. Mašinos aukštis sumažėjo, o svoris sumažėjo iki keturiasdešimt penkių tonų. E-75 taip pat tapo lengvesnis iki septyniasdešimties tonų ir sumažino savo masę. Ir variklis tapo galingesnis 1500 arklio galių ir dujų turbinoje. Tuo pačiu metu bokšto kaktos šarvų storis yra 252 mm, o šonai yra 160 mm po šlaitais. Ir kūno kakta: 200 mm viršus su dideliu nuolydžiu ir 160 mm apačia su dideliu nuolydžiu. Šonai 120 mm ir plius skydai 50 mm.
  Taip E-75 tapo daugiau ar mažiau važiuojančiu tanku, o tuo pačiu buvo puikiai apsaugotas iš visų kampų. Jis turėjo dviejų tipų ginklus: 105 mm 100 EL vamzdžio ilgio ir 128 mm 55 EL vamzdžio ilgio.
  Koviniams tankams pirmojo tipo ginklai yra daug geresni.
  SSRS iki to laiko, žinoma, nestovėjo vietoje. Palyginti su tikra istorija, jis turėjo penkerių metų pranašumą. Pramonės gamyba per šį laiką, oficialiais duomenimis, išaugo beveik dvigubai. Nors iš tikrųjų tai buvo maždaug trečdaliu pervertinta. Buvo pagaminta daug tankų ir lėktuvų. Jei 1941 m. birželio 1 d. SSRS turėjo 22 600 tankų, dar tris tūkstančius tankečių ir pusantro tūkstančio savaeigių ginklų. Tada iki 1946 m. birželio 1 d. buvo pridėta dar trisdešimt tūkstančių tankų. Žinoma, automobilių buvo pagaminta daugiau, bet natūralus nuosmukis. Taigi SSRS eksploatuoja penkiasdešimt tris tūkstančius tankų. Iš jų masyviausias T-34-76. Tačiau yra ir lengvų automobilių. Ir pasenę BT ir T-26, ir kiti tankai, kurie dar paruošti eksploatacijos nutraukimui. Ir gana daug sunkių. Ir ne visi jie pasirodė tinkami. KV-3 pasirodė 1941 metų rugpjūtį. Svoris - 68 tonos, pistoletas - 107 milimetrai, o sviedinio snukio greitis - 800 metrų per sekundę. O rugsėjį - KV-5, taip pat 107 mm ir 76 mm patranka. Ir šimtas tonų. Ir nuo 1942 m. kovo mėnesio į seriją pateko 108 tonas sveriantis KV-4 ir tokie pat ginklai kaip ir KV-5, tik priekiniai šarvai buvo ne 170 mm, o 180 mm. Daug, bet be racionalių pasvirimo kampų. Šie tankai E-50 puikiai pramušti iš mūšio atstumo. Šis automobilis turi priekinius šarvus su dideliais kampais ir beveik neįmanoma pralaužti priekyje esančio bako. Tai ne "Tiger" -2, pažangesnės naujausios mašinos turi daug daugiau pasvirimo kampų.
  SSRS nekariavo, po Suomijos, o Stalinas nepasižymėjo. Ir technologija SSRS neatėjo pagal pažangiausius ginklus. KV serija taip pat perėjo prie sunkesnių modelių. 1943 metų vasarį pasirodė KV-6 su 200 mm storio priekiniais šarvais, ginkluote su 152 mm ir 76 mm pabūklu bei šimto penkiasdešimties tonų svoriu. Ir 1943 m. gegužės mėn., Ir KV-7, sveriantis 200 tonų, ir trys ginklai iš karto: 152 mm ir du 76 mm.
  Lengvai gaminamas ir universalus tankas T-34-76 tik 1944 metais buvo atnaujintas su 85 mm pabūklais ir didesniu bokšteliu.
  T-34-85 pasirodė. Ir ji tapo pagrindine mašina. Gaminami nedideli kiekiai ir lengvi amfibiniai tankai bei BT - ratiniai vikšriniai. 1944 m. pasirodė KV-8, sveriantis du šimtus penkiasdešimt tonų, o pistoletai - 152 mm ir du 85 mm. Tačiau itin sunkūs monstrai savęs nepateisino. Tiesiog Staliną nunešė gigantomanija.
  Tačiau vokiečiai atsisakė itin sunkių pelių. Pagrindiniai tankai buvo vidutiniai E-50 U ir sunkieji E-75. Mažais kiekiais taip pat E-100. Taip pat savaeigiai pistoletai E-10 ir E-25. Jie yra maži, bet tokie mobilūs ir veiksmingi.
  SSRS prieš karo pradžią savaeigių ginklų nepakako... Šiuo atžvilgiu Sovietų Rusija atsiliko. O kol kas iš maždaug dviejų tūkstančių, o dauguma jų yra 76 ir 85 milimetrų kalibro. SU-100 nepasirodė... Kadangi praktinės karo patirties nepakako. SSRS po šios serijos KV-8 svoris nebebuvo didinamas. KV-9 buvo ginkluotas 107 mm pabūklais ir dviem 76 mm pabūklais. KV-10 su 107 mm ir dviem 85 mm pabūklais. Išskyrus T-34-85, SSRS neturėjo sėkmingų tankų. Ratiniai vikšrai karui Rusijos teritorijoje nelabai tiko. T-54, pažangesnis, vis dar buvo kuriamas. KV-11 pasirodė pažodžiui karo išvakarėse. Kovoti su vokiečių tankais su 122 mm patranka ir dviem 76 bei KV-12 su 122 mm ir 85 mm pabūkla.
  Vėliau karas parodė KV serijos žiaurumą... Paskutinis tankas KV-13 pasirodė jau karo metu su vienu, bet kita vertus, 203 mm pabūklu. Tai buvo bent kažkas, kas gali kovoti su naciais.
  Aviacijoje SSRS taip pat atsilieka: reaktyvinių lėktuvų nėra. Atsirado tikras varžtas MIG-7 ir MIG-11, ir Jak-9, Jak-11, ir LA-5, ir LA-7. Tačiau, žinoma, sovietų lėktuvai neprilygsta vokiečių lėktuvams. Be to, naciai taip pat turi diskotekas. Kurių negalima numušti iš šaulių ginklų.
  Ir daugybė įvairių automobilių. Ir naikintuvai, tarp jų ir beuodegė "Gotha", ir visokios kitos mašinos. Ir ME-262 X, kurio greitis yra 1200 kilometrų per valandą, ir penki pneumatiniai ginklai. Ir dar galingesnis su septyniais pneumatiniais ginklais ME-362. O kur konkuruoti su tokia SSRS. O XE-262 yra pažangesnis ir, svarbiausia, pigus reaktyvinis naikintuvas. Ir ME-1100 su sparnais, kurie keičia judėjimą.
  Ir TA-283 su ilgu fiuzeliažu. Ir daug kitų labai galingų ir perkusinių dalykų.
  Ir TA-400, o ypač reaktyvinis TA-500, kuris visus išmirks ir juokais visus sutraiškys.
  O tai, tarkime, monstrai.
  Ir nesustabdykite vokiškų automobilių... Kaip jie muša...
  Vokietijos aviacija 2:30 Maskvos laiku jau pakilo. Sparnuoti monstrai ruošėsi kristi ant sovietinės žemės.
  Vokiečių lakūnai Gertrūda ir Adala, pliaukštelėdami basomis kojomis, įlipo į dvivietį XE-328, į reaktyvinį aparatą - tai pabaisa su dešimčia oro patrankų.
  Lietus ką tik praėjo ir merginos paliko grakščius, labai aiškius nuogų kojų pėdsakus.
  Jie buvo tokie viliojantys, kad aerodrome tarnaujantys paaugliai akimis godžiai rijo plikas pėdsakus, net vaikinams ėmė pūstis tobulumas. Apskritai pilotų buvo daug - kovos parodė, kad moterys vienodomis sąlygomis išgyvena dvigubai daugiau nei vyrai. Ir tai reiškia, kad jie yra veiksmingi. Ir Hitleris, žinoma, nėra toks žmogus, kad ko nors gailėtųsi.
  Pačiame Trečiajame Reiche buvo oficialiai įvesta poligamija - teisė į keturias žmonas. Tai labai praktiška. Bet ne per daug tinkantis prie krikščioniškų tradicijų. Nenuostabu, kad fašizmas ieško naujos religijos formos. Hitleris primygtinai reikalauja, kad tai būtų monoteizmas, bet toks ypatingas - su pagoniškų, senovės germanų dievų panteonu. Žinoma, pats Hitleris šiame panteone yra aukščiau už viską, kaip Aukščiausiojo Dievo pasiuntinys ir pasiuntinys.
  Taigi fiureris, žinoma, labai mėgsta save auginti.
  Gertrūda ir Adala į dangų paleidžia savo daugiafunkcį atakos lėktuvą, kuris taip pat gali atlikti naikintuvo vaidmenį.
  Kariai labai pasitiki savimi. Rusai neturi reaktyvinių lėktuvų ir vargu ar galės atlaikyti dangaus tigrų puolimą.
  Gertrūda sumurmėjo:
  - Aš esu degančio upelio riteris ...
  Adala entuziastingai patvirtino, atidengdama dantis:
  - Ir aš visus patikrinsiu!
  Merginos nusijuokė. Jie plikomis kulnais spaudė pedalus ir suko reaktyvinį atakos lėktuvą.
  Dar buvo tamsu, bet rytuose jau ryškėjo šviesos ruožas. Merginos švilpė... Po jomis jau plaukė Rusijos platybės. Moterys karės kikeno ir mirktelėjo viena kitai. Jie tokie ekstravagantiški ir gražūs.
  Čia jų link pakyla sovietiniai automobiliai. Sraigtas Yak-9 yra bene labiausiai masiškai gaminamas aparatas tarp naujausių leidimų. Ne per daug ginkluotas, bet palyginti pigus ir su mažais šarvais. MIG-5, greitesnis, su kulkosvaidžiais. MIG-3 yra ankstesnis modelis. LAGG-7 tikriausiai yra greičiausias ir ginkluotiausias paukštis. Naujausioje modifikacijoje yra net trys 20 mm pabūklai.
  Bet visa tai yra propelerinės mašinos - reaktyviniai lėktuvai nebuvo sukurti. O vokiečiai jaučiasi labai pasitikintys.
  Gertrūda iššauna dešimt oro patrankų. Jie pataikė į 30 mm ir du 37 mm pabūklus. Jie kaip ugninis viesulas veržiasi per sovietų lėktuvus. Tačiau raudonieji pilotai bando išsisukti ir eiti į uodegą.
  Šiuo metu Adala manevruoja. Negalite važiuoti vokiško automobilio priešais, bet patekti į uodegas yra sunku. SSRS puolimas nėra netikėtas. Jau paleisti priešlėktuviniai pabūklai. Susprogdinti sviediniai šviečia tamsoje.
  Vokiečiai išgyvena tam tikrą nervingumą. Atrodė, kad jie jau tiek daug pamatę, kad nieko nenustebins, bet... Sovietų lakūnai yra drąsūs ir nebijo nuostolių. Nieko jų gąsdinti. Tačiau patirties neužtenka. Vokiečių lėktuvas lengvai išlipa iš nardymo ir numuša sovietinį automobilį. Dar vieną sulaužo į gabalus.
  Vokiečių ginklų galia labai didelė. Tai yra komponentas, kuriame "Fritz" turi didžiulį pranašumą prieš Rusiją. Tačiau nacių greitis yra milžiniškas.
  Adala įsibėgėja ir išsiveržia į priekį. O Gertrūda paleidžia raketas į priešą. Patarimą gauna dantys. Kai kurie šoviniai nukreipti į šilumą arba garsą.
  Adala šnabžda:
  Jie mūsų nenužudys!
  Merginos sukasi mašiną... Jos stengiasi būti šaunios. Ir tada sovietų naikintuvas taranuoja netoliese esantį vokiečių reaktyvinį atakos lėktuvą. Ir kaip ima plyšti, ir skilti. Ir dangus, ir oras.
  Gertrūda sušnibždėjo:
  - Beprotiška mirtis!
  Kariai buvo aiškiai pasimetę, ir juos galima taip taranuoti.
  Tankai juda pasienio link. Legendinė Gerdos, Charlotte, Christinos ir Magdos įgula.
  Keturiems kariams pavyko prisidengti šlove, kovodami ir su britais, ir su amerikiečiais. Per karo veiksmus su Amerika gražuolės įvaldė tanką "Panther-2". Neblogas automobilis, pranašesnis už šermanus tiek ginkluote, tiek priekiniais šarvais. Vėlesnis "Pershingas" praktiškai neturėjo laiko kariauti. Taip, ir jis nėra "Panteros" -2 varžovas.
  Tada keturios merginos pelnė legendinę šlovę. Nors apskritai šlovingas jų kelias prasidėjo keturiasdešimt pirmaisiais metais. Himmleris įtikino fiurerį išbandyti moterų batalionus mūšiuose iš specialiai apmokytų arijų.
  Kovos parodė, kad moterys visai nėra silpnoji grandis ir moka gerai kovoti. Ir tuo pačiu patiria mažiau nuostolių nei vyrai. Kariai taip pat kovojo pėstininkų tarpe, pliaukštelėdami basomis kojomis į karštą Sacharos dykumos smėlį. Ir įvaldė tankus. Išbandęs "Tigrą", mūšiuose su Britanija.
  Įdomiai susiklostė tanko "Panther" likimas. Tikroje istorijoje šis geriausias ir antras pagal dydį Trečiojo Reicho tankas suvaidino svarbų vaidmenį Pantsvalyje. Alternatyviai "Panteros" beveik nekovodavo. Jie vos spėjo užpulti Didžiosios Britanijos didmiestį. Pažangesnės ir galingesnės "Panthers" -2 pateko į kovų prieš JAV seriją.
  O dabar ketvertas gavo dar galingesnį ir tobulesnį "E" -50, išsiskiriantį tvirtais ginklais ir apsauga.
  Kariai jautėsi labai pasitikintys. Bako valdymas yra moderniausias su vairasvirtėmis. Naujausias automobilis. Netgi dujų turbininis variklis. Bet taip pat gausu "Panterų" -2. Trisdešimt keturi nėra tokios mašinos varžovas.
  Gerda atsigulė į fotelį. Ji buvo bikini. Merginos jau įpratusios kovoti pusnuogės. Karštas dykumos smėlis degino basas kojas, kalnų akmenukai dūrė nuogiems padams. Tačiau kariai nė kiek nepalūžo ir nesitrynė į miltelius.
  Daugybe apdovanojimų apdovanotas įgulos vadas sušnypštė:
  - O dabar Rusija prieš mus! Laukia nauji nuotykiai ir pergalės!
  Ji papurtė baltą kaip sniegas galvą. Natūrali blondinė, labai graži ir įdegusi.
  Šarlotė nusijuokė.
  Ši mergina turėjo vario raudonumo plaukus, kurie degė kaip liepsna. Taip pat gražuolė, su bronziniu įdegiu. Su bikiniu, įdegęs, raumeningas. Basomis kojomis, trypdamas karštu smėliu ir aštriais akmenimis.
  Ugninis velnias pastebėjo:
  - Rusai yra bene fanatiškiausi mūsų priešininkai!
  Christina pakėlė balsą. Jos plaukai vario geltonumo, taip pat degantys kaip liepsna, bet auksinio atspalvio. Ir tas pats įdegis, raumenys ir grožis. Išraiškingas ir kartu švelnus veidas. Ir bikinį. Kojos, kurios mylias įspaudė ant kieto ir degančio paviršiaus, tačiau neprarado savo grakštumo ir lygių linijų. Nuogi kojų pirštai tvarkingai apkirpti ir labai judrūs.
  Raudonplaukė paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Už ją atsakė Magda. Ši mergina turi baltus auksinius plaukus, šviesiaplaukę. Labai graži, raumeninga, išraiškingo veido, safyro smaragdo akimis. Kojos taip pat grūdintos, su apvaliais kulnais ir tiesiais pirštais. Galbūt Magda turi švelniausią veidą, beveik nuolankų, nepaisant drąsaus smakro. Pavyzdžiui, Gerda atrodo kietesnė. Šiek tiek švelnesnė už Christiną ir kiek iškrypusi kaip ragana Šarlotė.
  Magda pastebėjo:
  - Pas juos tokia totalitarinė sistema kaip pas mus. Todėl jie yra kietesni!
  Gerda nusišypsojo ir atsakė:
  - Sovietiniai tankai yra krūva metalo laužo. Mes neturėtume jų bijoti!
  Magda švelniai atsakė:
  - KV serijoje pilna mastodonų. Ypač KV-14.
  Merginos kikeno. Paskutinis tankas tikrai pasirodė "šedevras" - sunkiausia mašina su trimis pistoletais: dviem 152 mm ir vienu 122, sveriančiu tris šimtus tonų, o priekiniais šarvais - 200 mm. Vienas iš nesėkmingiausių modelių tankų statyboje. Tokio tanko gabenti išvis nebuvo įmanoma. O automobilis yra tiesiog pinigų švaistymas! Į seriją pateko ir KV-10 (B) - mašina su trimis 107 mm pabūklais ir sveria du šimtus tonų, savotiškas tankų naikintuvas.
  Ne pati geriausia idėja dėti du ginklus ant tanko. Ir net daugiau nei trys. Čia Stalinas, žinoma, parodė tironiją. Ir labai trukdė šaliai. Tačiau buvo sukurtas ir tankas iš Isov serijos. Bet taip pat didžiulis ir sunkus. Vienintelis skirtumas nuo KV serijos yra bandymas nustatyti šarvus į racionalų nuolydį. Tačiau Raudonoji armija nekariavo, todėl ir technika nelabai pagerėjo. Ir nebuvo jokios kovinės mašinų naudojimo praktikos.
  Apskritai vokiečiai vaisingiau išnaudojo ketverių metų delsą, palyginti su realia istorija.
  Raudonplaukė Šarlotė prispaudė plikus kojų pirštus ant vairasvirtės. Apšaudė pasienio bunkerį. 105 mm sviedinys pataikė į sovietinį ginklą ir jį apvertė. Kovos komplektas pradėjo plyšti, o sviediniai detonavo.
  Raudonoji ragana sušnypštė:
  - Aš baisus riteris - ant jūsų kelių laukiniai! Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Ir perlinių dantų šypsnys, ir smaragdinių akių spindesys. Merginos tikrai aukščiausios klasės.
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  Dabar aš nušausiu!
  Ir taip pat šaudė į priešą. Iššovė sovietinė 76 mm patranka. Sviedinys sunkesniu ginklu pataikė į nuožulnią E-50 U kaktą. Ir rikošetas nusileido. Tai tiesiog skambėjo merginų ausyse.
  Gerda pliaukštelėjo basomis kojomis ir čiulbėjo:
  - Kokia ištrauka!
  Ir ji pati paleido kitą šūvį... Vokiečių tankai apšaudė sovietų įtvirtintą zoną. E-100 taip pat veikė. Ši mašina taip pat pasirodė esanti Pelės darinys. Nelabai gera idėja dviejų ginklų tankui. E-100 gamyba jau buvo nutraukta.
  Vietoj to, į seriją patenka "E" serijos puolimo modifikacijos. Bet šis vis dar veikia. Ir šaudo sviediniais.
  Šarlotė šiurkščiai kikena ir papurto basa koja.
  - Karas yra baisi būsena, bet sužavi kaip žaidimas!
  Ir mergina nušovė, ir labai taikliai.
  Christina atkišo perlinius dantis. Ji yra mėsėdė, plėšri pantera.
  Šaudo sovietiniai ginklai, o priešais - minų laukai. Vokiečių teletankai juda. O šturmo bombonešiai dirba su laukiniu riaumojimu.
  Aplink slenka pasienio stulpai. Hitlerio minios kirto sieną.
  Magda pastebėjo ne per daug šmaikščiai bakstelėjusi basa koja į šarvus:
  - Mes nušluojame stiprią gynybą, bet plienines šerdesas!
  Taip prasidėjo karas su SSRS. Tai nuo pat pradžių Sovietų Rusijai taip nesėkmingai.
  . ANTRA DALIS
  Kariai mirktelėjo vienas kitam. Sovietų gynyba buvo gana galinga. Ypač daug min. Ir tai atitolino vokiečius. Tačiau jie vis tiek sugebėjo judėti į priekį.
  Bombonešiai dirbo sovietų pozicijose, atakos lėktuvai taip pat atkeliavo iš viršaus. Skubame į Raudonosios armijos ir TA-400 bei TA-500 gynybos gelmes, vienos iš baisiausių bombonešių modifikacijų. Net šeši varikliai, įskaitant reaktyvinius. O jie bombarduoja ir griauna sovietinius miestus.
  Šaudydama Gerda išsišiepusi pastebėjo:
  - Mūšyje mes gyvuliai, bet su žmogaus protu!
  Ir vėl iššovė. Sunaikino sovietinį pabūklą. Apskritai tai yra aukščiausio lygio mergina. Ir tai taip šaunu.
  E-50 apšaudė sovietų pozicijas, pats praktiškai nesugadintas. Nuožulni automobilio šarvai su cementuotu plienu suteikė puikių rikošetų. Sovietų sviediniai negalėjo net tinkamai subraižyti vokiečių.
  Christina prisiminė "Tigro" išbandymus. Tada tai buvo pirmasis masinės gamybos vokiečių tankas. Nė vienas iš sviedinių negalėjo pakenkti Tigrui. Britai pateko į jo smūgius. Bet štai septyniolikos pėdų patranka, persmeigta į kaktą. Tada merginos vos nenumirė. Ir tai karys prisiminė. Kaip arti jie buvo prie kaulinės senolės su dalgiu, jausdamos jos ledinį kvapą.
  Mergina trynė nuogą padą į kampą. Ji labai norėjo iššokti iš tanko ir bėgti. Ji tokia tiesioginė karė.
  Christina apgailėtinai dainavo:
  - Mėlynas rūkas ir visur apgaulė!
  Kariai kikeno... Jų vaizdo įrašas buvo labai seksualus ir erotiškas.
  O ginklas veikė ir šaudė. Ji net negalvojo sustoti. Visi siuntė kiautą po kiauto. Sovietų pozicijų suskaidymas į skiedras ir fragmentus.
  Iš užpakalinių garsiakalbių pasigirdo daina;
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam...
  Ir dulkės kaip nuo kilimų,
  Mes išeiname iš kelio!
  Ir nesustok
  Ir nekeisk kojų -
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  per išdegusią lygumą,
  Už skaitiklio
  Jie vyksta į Ukrainą
  Karių grupės centras!
  Ir vėl reaktyvinio bombonešio galia krenta ant sovietų pozicijų. Ir vėl išmeta naikinimas ir ištisos įtvirtintos teritorijos. Ir ginklai skrenda visomis kryptimis.
  Kelios dešimtys vokiečių tankų vienu metu šaudo ir viską naikina.
  Gerda jaučiasi kaip Bagheera medžiodama. Čia pirmoji sovietų gynybos linija jau sunaikinta. Bet Raudonosios armijos kareiviai vis dar knibžda ir šaudo į vokiečius.
  Tarp kovotojų yra ir pionierių. Jaunieji leninistai savo noru įstojo į Raudonąją armiją. Dauguma berniukų yra basi ir su šortais. Jie nešioja save, šurmuliuoja.
  Ir pionieriai miršta...
  Charlotte, vedanti ugnį, urzgė:
  - O pionieriai, štai kas, visa šalis žiūrėjo!
  Ji šaudė į rusus, o Christiną nuodingai šnypšdama:
  - Mes atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai!
  Ir vėl ji išleido ugningą šypseną. Šaunios merginos...
  Keli vokiečių tankai pajudėjo po žeme. Ir jie pasirodė sovietų kariuomenės užnugaryje, sukeldami paniką ir rašydami kulkosvaidžius. Naciai pasirodė kaip uodai iš košmaro.
  E-50 matė trisdešimt keturių judėjimą per optiką. Gerda ištiesė dantis ir ėmė nukreipti statinę. Sovietinė mašina su mažu bokšteliu T-34-76 ir labai mobili. Išbandykite šį ir gaukite. Mergina jau gana patyrusi, tačiau sovietinis automobilis vis dar nepanašus į amerikietišką Shermaną.
  O atstumas iki ruso - beveik penki kilometrai.
  Mergina pasikaso nuogą kulną, Šarlotė kutena tarp pirštų. Merginos kikena.
  Tada Gerda šaudo į rusišką automobilį. Apvalkalas veržiasi labai arti, beveik subraižydamas šarvus... Bet vis tiek praeityje. Gerda susierzinusi daužo kumščiu metalą.
  Magda pasakoja savo partneriui:
  - Tu pataikei į korpusą! Bus lengviau ten patekti!
  Gerda perduoda vairasvirtę Magdai ir sušnabžda:
  - Vadinasi, daryk tai pats!
  Magda entuziastingai dainavo:
  - Žemė yra iliuminatoriuje, žemė yra iliuminatoriuje... - Mergina plikais pirštais paėmė vairasvirtę ir paspaudė mygtuką toliau dainuodama. - Žemė matosi iliuminatoriuje!
  O jos sviedinys ką tik pataikė į sovietinio tanko bazę. Automobilis sprogo ir skilo. Pradėjo degti... Įsčiose sprogo sovietiniai sviediniai.
  Magda papurtė nuogus pirštus ir krekė:
  - Pažiūrėk, kaip man pavyko! O tu sakai...
  Šarlotė sušnypštė apnuogindama iltis.
  - Mes vėl kalbame, skirtingomis kalbomis!
  Pasirodė nauji sovietiniai automobiliai. Pirmi nuėjo trisdešimt ketveri. Kilnojami ir daug automobilių. Tada mes persikėlėme iš BT serijos. Tai pasenęs vikšrų tipas. Į priekį veržėsi ir priešpiliniai T-26, kurie nesugeba kitaip, kaip tik subraižyti vokiečių šarvus. Galingesni ir sunkesni HF pažengė pačioje pabaigoje. Ir daug pėstininkų.
  Christina kikeno ir urzgė:
  Na, mes jiems parodysime!
  Vokiečių automobiliai atidengė ugnį iš toli, bandydami prispausti sovietų pėstininkus ant žemės. Jie taip pat sunaikino tankus ir kitus gyvus padarus.
  Danguje pasirodė ir sovietų puolimo lėktuvai: garsusis Ilys. Jie puolė vokiečių formaciją. Hitlerio kovotojai veržėsi link jų. Tai buvo tikras sąvartynas. Vokiški naikintuvai XE-262, labai vikrūs ir manevringi. Jie puola sovietinę techniką, spaudžia kaip geležis.
  Šarlotė vėl iššovė. Pateko į sovietų BT ir urzgė:
  - Tai ne pasaka dainų tekstai... Pasaka bus priekyje!
  E-50 sustojo ir atspindėjo sovietų kontrataką. Nelabai patyrusi komanda išmetė tanko rezervą į skerdimą. Ir rusiški automobiliai nukentėjo - kaip vištos išpešę. Ir jie nuodugniai su jais kovojo.
  Gerda paleido šūvį, sulaužė trisdešimt ketverių kaktą ir sušnypštė:
  - Kas yra Kūrėjas - sužeistas pragaras!
  Šarlotė taip pat iššovė, radusi taikinį, sovietiniai automobiliai pajudėjo tiesia linija, o merginos sugebėjo nušauti. Ir apskritai tai keturi reiškiniai.
  Raudonoji harpija dainavo:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Ir kariai toliau šaudė, iškirtę dantis tokiais stipriais ir dideliais kaip arkliai.
  Christina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Magda, pataikydama trisdešimt ketverių, lojo:
  - Tai mūsų rezultatas!
  Veronika, Oksana ir Nataša kartu su kitomis merginomis išėjo iš apsupties. Merginų batalionui buvo įsakyta trauktis į užpakalį, nes kariai praktiškai neturėjo prieštankinių ginklų. Stalenida Pavlovna turėjo karo patirties, tarnaudama savanore Ispanijoje. Ir aš supratau, kad pasienio kariuomenė negalėjo atsispirti "E" serijos tankams. Merginos vis dėlto išmušė kelis transporterius, tačiau pačios patyrė nuostolių.
  Dabar batalionas išsiskirstė ir atsitraukė.
  Veronika, Oksana ir Nataša, nusiavę batus, išėjo basos ir su lengvomis palaidinėmis. Sovietų kariuomenė nepasirengusi atmušti sunkiųjų tankų kolonų. O per E-50 tanką tiesiog nėra ko prasibrauti. Vienintelė galimybė - sugadinti vikšrus. Tačiau šioje mašinoje ritinėliai yra ant atskirų vežimėlių ir juos labai sunku išjungti.
  Merginos judėjo į rytus per mišką ir nedidelėmis grupėmis. Jie atrodė labai jaudinantys. Jie pasiraitojo kelnes ir tik šviesiais marškiniais. Ilgi, šviesūs, šiek tiek garbanoti plaukai slinko žemyn. Basas pėdas maloniai kutena žolė, kartais pasitaiko nelygumai. Viskas atrodo itin erotiškai. Krūtys matosi per plonus marškinius.
  Veronika, grėbdama žolę basa koja, suirzusi sako:
  - Po velnių - karas ką tik prasidėjo, o tu jau turi trauktis!
  Oksana, kurios šviesūs plaukai buvo šiek tiek rausvi, griežia dantimis, atsako:
  - Ir aš neturėjau jokių ypatingų iliuzijų! Hitleris užkariavo beveik visą pasaulį... Pabandyk su tokia minia, tu susitvarkysi!
  Nataša papurtė sniego baltumo plaukus ir pasakė:
  - Visi nori įtikti... Sunku su jais susitvarkyti! Būti ištikimam nėra lengva!
  Veronika linktelėjo. Jos plaukai tokie auksiniai ir gražūs. Ji puiki.
  Tačiau Viktorija juos pasivijo. Raudonplaukė mergina. Plaukai kaip ugnis. Ir taip aštriai. Pūtė vėjas ir, rodos, plazdena proletarinė vėliava, tokie liepsnojantys plaukai.
  Viktorija nusivilko marškinius ir apnuogino liemenį. Jos krūtys buvo pilnos, speneliai raudoni, kaip aguonos. Gražus karys. Ir jos stiprus, treniruotas kūnas atsiskleidžia.
  Nataša kikeno ir taip pat apnuogino liemenį pastebėdama:
  - O mūsų kūnai gražūs... Mes tik amazonės!
  Veronika papurtė galvą.
  - Ar ne per radikalu - apnuoginti krūtinę! Privalote laikytis padorumo taisyklių!
  Viktorija papurtė galvą ir papurtė raudonas garbanas.
  - Komunistinėje visuomenėje - moralės taisyklės, sąvoka reliatyvi. - Mergina papurtė nuogas krūtis, jos raudoni speneliai spindėjo labai gundančiai. - Būti nuogai nėra nuodėmė. Tiksliau, nuodėmės samprata yra kunigiška, bet mūsų tikėjimas - laisvė nuo buržuazinės moralės!
  Nataša patvirtino purtydama savo sodrų ir elastingą biustą:
  - Arčiau gamtos! Arčiau gamtos! Ir natūralus nuogumas!
  Oksana taip pat šypsojosi ir apnuogino liemenį. Tiesą sakant, vasaros karštyje, kaip malonu, kai krūtys yra nuogos. Ir vėjas juos pučia. Graži mergina, o nuogybės ateina. Visos merginos sportiškos, su figūromis, nuogi karių kūnai atrodo labai harmoningai.
  Gražios merginos eina taku. Jie yra tokie žavingi ir labai patrauklūs.
  Veronika čiulbėjo purtydama galvą.
  Bet tai visai nėra estetiška!
  Viktorija neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Mes turime puikius kūnus! Ir mes atrodome nuogos tiesiog puikiai!
  Nataša linktelėjo ir pašokusi pasakė:
  - Buvo gera būti nuogam... Štai atėjo Iljičius su ginklu!
  Oksana glostė jai krūtinę ir sucypė:
  - Tiesą sakant, mano biustas yra puikus!
  Viktorija entuziastingai dainavo:
  - O, merginos, o mes plėšikai! Piniginės, piniginės ir piniginės! Matėme dolerius - aukso kalnus!
  Nataša, purtydama nuogas krūtis, šypsodamasi dainavo:
  - Jie būdavo nuogi, basi, blogi!
  Ir visi keturi prapliupo juoktis. Merginos pliaukštelėjo basomis kojomis, kilnojo nuogus kulnus. Gražūs kariai. Už jų - kuprinės ir PPSh automatiniai šautuvai. Mieli kariai, labai nuostabūs.
  Veronika tyliai pasakė:
  - Prieš Dievą mes visi lygūs... Ir teks atsakyti už ištvirkimą!
  Nataša nusijuokė ir ryžtingai atsakė:
  - Dievo nėra! Tai pasaka!
  Viktorija, purtydama nuogas, įdegusias krūtis, entuziastingai sušuko:
  - Dievą sugalvojo šio pasaulio galingieji, kad palaikytų žmones!
  Veronika neigiamai papurtė auksinę galvą.
  Kas tada sukūrė visatą?
  Viktorija nusijuokė ir atsakė:
  - Pačios visatos auga kaip lapai ant medžio. Jie auga iš nieko. Kai tolimoje begalybėje medis visatoje pradėjo augti nuo nulio, ir nuo tada atsirado daug visatų.
  Nataša kikeno ir iškišo liežuvį, pastebėdama:
  - Karšta! Ar galime nusimauti kelnes?
  Viktorija palaikė idėją:
  - Tai puiki idėja!
  Ir visos trys merginos vienbalsiai atsikratė kelnių, likdamos kelnaitėse. O kokie stiprūs ir raumeningi jų kūnai. Tiesiog didinga, ir akrobatinis skraidis.
  Oksana su džiaugsmu dainavo:
  - Tarakonas turi antenas, mergina - nuogas kelnaites!
  Tik Veronika liko su pasiraitojusiomis kelnėmis ir apsivilkusi marškinius. Ji priekaištingai atsakė:
  - Negera taip būti nuogam! O jei jie mus pamatys!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Ir tegu jie net mato! Man patinka jaudinti vyrus!
  Viktorija kikeno, papurtė beveik nuogas šlaunis ir atsakė:
  - Vyrai yra šiukšlės - tik šiukšlės!
  Ir basa koja atsitrenkusi į naują grybelį pridūrė:
  - Kaip gera paimti eržilą ir juo joti!
  Oksana šypsodamasi pastebėjo:
  - Kai tave glosto, malonu... Ypač jei vyrai jauni, gražūs...
  Nataša merginoms priminė:
  - Prisimink, mes pagavome berniuką. Nuostabus vaikas, ir tikrai jis turi puikų tobulumą po savo metų!
  Viktorija apsilaižė lūpas ir su geismu balse pasakė:
  - Būtų puiku tai patikrinti!
  Veronika pasipiktinusi lojo:
  - Kokius bjaurius dalykus tu sakai! Negalima taip pasijuokti iš žmonių jausmų! Ypač kai kalbama apie vokiečių kalbą, bet berniukas!
  Oksana nusijuokė ir atsakė:
  - Atleiskite, bet mano širdis tokia nešvari...
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Vokiečiai žengia į priekį, o aš noriu svajoti apie ką nors gero! Pavyzdžiui, apie berniukus!
  Raudonplaukė Viktorija juokdamasi pasiūlė:
  - O jei tikrai gaudytumėte vyrus? Buvo taip puiku!
  Veronika griežtai atsakė:
  - Moterys puošiamos kuklumu, o ne įžūliu priekabiavimu!
  Viktorija neigiamai papurtė liepsnojančią galvą. Ji pliaukštelėjo basomis kojomis ir lojo:
  - Ne! Tiesiog nėra didesnio malonumo, pačiai pasirinkti vyrą ir tempti ją į lovą. Raudonplaukė velnias papurtė savo vario raudonumo garbanas ir tęsė. - Tai štai dėl malonumo paguldyti į krūmus, o ne nusileisti.
  Veronika griežtai pasakė:
  - Seksas be priežasties yra kvailio požymis! - Ir pridūrė. - Tai prieštarauja komunistinės moralės normoms!
  Viktorija nesutiko:
  - Pats Leninas sakė - žmonos turi būti bendros!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Na, negaliu sakyti, kad taip puoliau į vyrus, bet smagu vaidinti aktyvų vaidmenį! Jei pats mėgsti pasirinkti kam pataikyti! Bet iš mūsų pusės tai neįvyksta.
  Viktorija pritardama linktelėjo.
  - Taip, pas mus tik merginos... Bet tu gali perlipti tvorą! - su dideliu malonumu čiulbėjo mergina. - Valstiečiai, mužikai... Mūsų vyrai uoliai šliaužia ant pilvo!
  Veronika neigiamai papurtė galvą.
  - Ne, Leninas niekada to nesakė!
  Nataša protestuodama sušuko:
  - Ne, Vladimiras Iljičius būtent taip pasakė! Komunizmo laikais viskas bus bendra, įskaitant žmonas!
  Viktorija nusijuokė ir sumurmėjo:
  - Moterys geros... Vyrai dar geresni! Ech, kad tave sugautų, išprievartautų ten visa kompanija.
  Merginos vieningai juokėsi. O Viktorija išsišiepusi pridūrė:
  - Ir tada jie sumušė jį šautuvo buožėmis! O kulniukai būtų padegti švelnia liepsna ir apibarstyti korbitu!
  Nataša basa koja spyrė į guzą ir sušuko:
  - Kulniukai yra patenkinti, kai juos sumuša bambukais! Štai Kinijoje merginos ir berniukai buvo mušami lazdomis ant plikų padų. Ir jiems tai patiko!
  Viktorija su pasimėgavimu dainavo:
  - Kokie kankinimai Holivude! Tik katės, o ne žmonės!
  Veronika išmintingai pastebėjo:
  - Čia pateksite į pragarą... Būsite kankinami, o kulnus degins ne tik bambukais, bet ir iki raudonumo įkaitusia geležimi!
  Nataša dainavo stipriai sugniauždama kumščius:
  - Juodasis varnas prie kitų vartų!
  Viktorija, purtydama nuogas krūtis raudonais speneliais, tęsė:
  - Lopšys, antrankiai, suplėšyta burna!
  Oksana, kurios krūtys taip pat nuogos ir purtydama klubus, atsakė:
  - Kiek kartų po kovos mano galva!
  Veronika palaikė impulsą, trypdama basomis kojomis:
  - Iš perpildytos kapojimo bloko nuskridau kur ....
  Nataša įnirtingai sušuko kratydama nuogas krūtis:
  - Kur yra Tėvynė! Tegul jie negražiai rėkia!
  Viktorija pliaukštelėjo ir cyptelėjo, sukdama klubus, vos dengtą permatomomis kelnaitėmis:
  - Ir ji mums patinka, net jei ji nėra graži!
  Oksana sušnypštė trūkčiodama nuogus įdegusius kelius:
  - Pasitikėk niekšai!
  Veronika atsidususi pasakė:
  - Esame sovietiniai pasieniečiai. O mes kalbame kaip tvoros kekšės. Ar tai įmanoma...
  Viktorija atsakydama dainavo:
  - Ačiū Stalinui, vade! Kvailoms, tuščioms akims! Už tai, kad esame kaip utėlė, tu negali gyventi!
  Nataša pagrasino raudonajam velniui kumščiu:
  - Nu, tu toks ne kurtas! Jūs pateksite į specialų skyrių!
  Viktorija užtikrintai pasakė:
  - Netrukus vokiečiai ateis į Maskvą... Ir jau Staliną paims į narvą!
  Oksana nusijuokė ir paprieštaravo:
  Ar manote, kad karo baigtis yra savaime suprantama?
  Viktorija gana rimtai atsakė:
  - Kaip kitaip? Hitleris yra okupuota daugiau nei pusė pasaulio, taip pat Japonija ir jos kolonijos. - mergina piktai trypė savo grakščia, basa koja. - O mes net neturime padorių tankų! KV serija yra automobilių parodija. T-34 aiškiai per mažas. Bet normalus bakas nebuvo sukurtas! Ir šarvus pradurti kriauklės bus prastesnės nei vokiškos!
  Nataša sunkiai atsiduso ir sumurmėjo:
  - Turime su tuo sutikti! Deja, mūsų tankai vis dar tokie netobuli. O kaip su KV? Taip, jie lūžta...
  Merginos nutilo, o jų žaismingumas sumažėjo.
  Iš tiesų, jau pirmosios karo valandos parodė, kad T-34-76 neturi visiškai patikimos pavarų dėžės, o tuo labiau KV serijos. O kas bloga, kuo tankas sunkesnis, tuo jis silpnesnis pritaikytas judėjimui. O 200 mm priekinių šarvų neužtenka net 88 mm Panther-2 pabūklo sviediniams laikyti, o ne E-50.
  Kaip netikėtai paaiškėjo, vokiški automobiliai yra daug stipresni dėl priekinių šarvų ir gebėjimo atlaikyti smūgį. O sovietinės technologijos akivaizdžiai žlunga.
  Tačiau tikrojoje istorijoje vokiečiai laimėjo jau pirmomis valandomis ir dienomis. Tačiau jie neturėjo tiek tankų ir orlaivių, tiek didžiulių reaktyvinių lėktuvų. O sunkesnių nei dvidešimt dvi tonas automobilių nebuvo. Apskritai vokiečiai keturiasdešimt pirmaisiais metais pasirodė stebėtinai silpni. Ir tuo pačiu keista buvo nugalėti stipresnį varžovą. Ir dabar? Visi nacių koziriai: kovinė patirtis, geresnis kariuomenės mobilumas, galimybė prasiveržti į gynybą - sustiprėjo. O fiureris - tai ne trys su puse tūkstančio lengvųjų ir sunkvežimių tankų, o dešimtys tūkstančių sunkiųjų. Ir reaktyviniai lėktuvai, kurie iš principo sraigtas nėra varžovas.
  O Raudonoji armija vis tiek geriau išmokyta pulti nei gintis. Ir jie mokė kareivius mušti priešą savo teritorijoje, o ne ginti savo. Žinoma, kai kurie dalykai pagerėjo. Molotovo linija buvo baigta. Tai jau pliusas. Gynybinė linija inžineriniu požiūriu yra daug stipresnė nei keturiasdešimt pirmaisiais metais.
  Be to, kariai vis dar yra geriau mobilizuoti nei realioje istorijoje. Ir pasiruošęs atremti smūgį. Bet vis tiek treniruotis gynyboje nėra labai gerai. Dvasia nėra per daug įžeidžianti. Aviacija atvirai praeina. O pilotų parengimo lygio negalima lyginti su vokiečių kalba. Tačiau Fritz turi tokią milžinišką patirtį.
  Jėgų pusiausvyra daug prastesnė nei keturiasdešimt pirmaisiais metais. Tada SSRS turėjo keturis kartus daugiau tankų ir lėktuvų ir vis tiek žlugo. Ir dabar? Dabar vokiečiai turi pranašumą kokybe ir kiekybe. Be to, tankuose kokybė yra oi, kaip pastebima nacių pusėje. Taip, ir aviacija.
  Galbūt todėl keturios merginos yra tokios pesimistiškos.
  Kariai visai neprasideda.
  Nataša, lipdama ant medžių šaknų ir jausdama dilgčiojimą basose kojose, pastebėjo:
  - Mes parodėme nugarą priešams! O gal geriau būtų atsistoti ir oriai mirti!
  Viktorija papurtė raudoną galvą.
  Ką pakeis mūsų mirtis? Tik naciai girsis nauja pergale!
  Veronika sutiko:
  - Teisingai! Mūsų mirtis tik pridės fašistų laurų! Ir jūs turėtumėte įsigyti naujausius ginklus ir kovoti su naciais.
  Oksana skeptiškai pastebėjo:
  - Bet kaip? Prieš E-50, jokių ginklų!
  Merginos nutilo... Ir tikrai, koks tankas yra E-50? Mašina su tankiu išdėstymu, žemiau dviejų metrų ir dideliais šarvų pasvirimo kampais. Savotiškas tankų statybos tobulumas.
  Naujos kartos mašinos su pistoleto hidrauliniu stabilizatoriumi. Ir šarvai pasvirę ir šonai, ir kakta, ir laivagalis. Pritūpimo tipas. Iš principo silpnoji vieta yra korpuso apačia, jei pateksite tarp ritinėlių. Tačiau tai taip pat reikia žinoti. Be to, vokiečiai kabo ant vikšrų ir ekranų - suteikdami dvigubą apsaugą.
  Taigi "Fritz" gavo optimalų baką, kurio SU-100, vis dar retas savaeigis pistoletas, negalėjo priimti.
  Apšaudant sovietines pozicijas buvo panaudoti dujiniai pabūklai ir bombonešiai.
  Tačiau dabar atakos lėktuvas skrido virš merginų. Jie aiškiai grasino gražuoles palaidoti.
  Jei tik jie galėtų juos pamatyti, žinoma.
  Nataša apnuoginusi veidą pasakė:
  - Mes visos kalės moterys - fiureris nėra šaunus!
  Ir vėl ji nusišypsojo naciams.
  Viktorija logiškai ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Jis ne pirmas kovotojas, net ne antras!
  Oksana rimtai pažymėjo:
  - "Panther" -2 laive yra visiškai įmanoma. Ji turi tik 82 mm šarvus po nedideliu nuolydžiu. Mums tai nebus problema!
  Veronika nusijuokė ir pasiūlė:
  - Galbūt galime tiesiog padaryti tokį baką...
  Merginos kelias valandas vaikščiojo nesustodamos. Laikas praėjo po pietų. Galite sustoti ir valgyti. Žmonės SSRS negyveno per lengvai, tačiau padėtis ekonomikoje pagerėjo. Dalis prekių buvo parduodamos labai mažomis davinio kainomis, dalis - didelėmis komercinėmis kainomis.
  Trečiasis 1938-1942 metų penkerių metų planas formaliai buvo net per daug įvykdytas. Tačiau tai buvo pasiekta pailginus darbo dieną ir taikant drakoniškas bausmes už pravaikštas. Tuo labiau formaliai pirmi du penkerių metų planai buvo perpildyti, bet iš tikrųjų taip nėra. Aukštas infliacijos lygis leido manipuliuoti statistika.
  Tačiau šalis vystėsi gana greitai. Gal ne taip greitai, kaip pagal oficialią statistiką, bet... Skaičiai augo. Buvo statomos gamyklos, gamyba ypač didėjo mechanikos inžinerijoje. Padidintas velenas ir ginklai.
  Stalinui pavyko sukurti stiprią pramonę, tačiau fiureris laimėjo per daug, ir nebuvo įmanoma su juo susidoroti. Ištekliai pasirodė visiškai nepalyginami.
  Bet geras troškinys jau buvo gaminamas SSRS. O mergaitės su malonumu valgydavo jį kartu su svogūnais ir duona.
  Nataša piktai pastebėjo, kramtydama mėsą:
  - Na, kodėl fiureris dar neišvyko į Japoniją! Ir ateik pas mus!
  Viktorija, basa koja stipriai trenkdama į kliūtį, atsakė:
  - Kvailybė neįveikiama!
  Oksana pasiūlė:
  - Manau, kad Fricai mus nuvertina! Tačiau iš tikrųjų mes turime suplėšyti visą šį Hitlerio paketą į gabalus!
  Veronika atsidususi pasakė:
  - Mums nepasisekė... Nors karas galėjo prasidėti keturiasdešimt pirmaisiais. Tai buvo gandai tada!
  Viktorija pritariamai linktelėjo ir papurtė nuogą krūtinę šnypšdama:
  - Tikriausiai taip! Tačiau, matyt, Jugoslavija ir Didžiosios Britanijos sėkmė prieš Italiją sujaukė Hitlerio planus. Bet iš tikrųjų tai netgi buvo naudinga Fritzams.
  Nataša plikais grakščių kojų pirštais sutraiškė skruzdėlę ir pritardama linktelėjo:
  - Būtinai! Keturiasdešimt pirmaisiais metais Trečiasis Reichas be sunkiųjų tankų ir raketinės artilerijos mums būtų visiškai saugus. Mes būtume jam išdrįsę... Ir taip Fricas pakėlė kartelę.
  Mergina sunkiai atsiduso.
  Viktorija pažvelgė į Natašą. Ant nuogų, elastingų krūtų ir galvojau: "vis dėlto, kokia gražuolė", kaip būtų puiku ją paglostyti. Bet ji to nepasakė garsiai - tai tikrai nepadoru.
  Veronika logiškai pastebėjo:
  - Istorija neturi subjunktyvios nuotaikos... Bet apskritai geriau būtų smogti keturiasdešimtaisiais metais, kai naciai veržėsi į Prancūziją. Tada momentas - patogiau nebūna!
  Viktorija paniekinamai prunkštelėjo.
  - Ir sulaužyti paktą? Stalinas su tuo nesutiks! Jis davė garbės žodį nepulti!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - O, kokie mes kilnūs!
  Merginos baigė duoną, troškinį ir svogūnus. Jie gėrė rūgpienį iš kolbų. Mes pajudėjome toliau.
  Jų pliki kulnai blykstelėjo, papilkė nuo dulkių.
  Kažkur pasigirdo variklių ūžesys. Judėjo vokiečių tankai. Tarp jų yra ir didžiausias E-100. Speeras sugebėjo atmesti masyvesnius egzempliorius. Bet iš tikrųjų, kam tankui reikia dviejų statinių? Geriau padaryti du tankus lengvesnius su skirtingomis statinėmis, nei vieną su dviem, bet sunkius.
  E-100 taip pat nebegaminamas, tačiau jį vis dar galima rasti serijoje. Be to, Hitleris taip pat mėgsta mastodonus ir įsakė išlaikyti visą seriją nuo E-5 iki E-100.
  Gana masyvi E-75 mašina su 128 mm ir sveria aštuoniasdešimt tonų. Suvienyta su E-50 šarvuose. Vargu ar tai geriausias modelis, praktiškai bus dar blogesnis. "Karališkasis liūtas" su 210 mm patranka ir sveriančiu šimtą tonų.
  Merginos lipo į aukštą pušį ir stebi tankus. "Karališkasis liūtas" dėka 1800 arklio galių variklio, gana galingo mastodono ir veržlaus. E-100 taip pat aprūpintas galingu varikliu. "Shturmlev" taip pat juda su galingu 500 milimetrų raketų paleidimo įrenginiu. Tai viena iš efektyviausių proveržio mašinų.
  Paties tanko "Lev" likimas buvo dviprasmiškas. Jis pasirodė prieš "Panterą", spėjo kautis Švedijoje, Šveicarijoje ir išsilaipinimo metu pačioje Britanijoje.
  Hitleris užkariavo ir Šveicariją, ir Švediją, primetė Ispanijai ir Portugalijai pavergimo susitarimus. Jie buvo priversti atsisakyti nacionalinės valiutos ir įsivesti markę. Taigi, patekę į vokiečių kapitalo įtaką.
  Tankas "Liūtas" turėjo būti panaudotas prieš Ameriką. Tačiau per sunkus automobilis su nepakankamai greito šaudymo ginklu kariškiams netiko. Pirmenybė buvo teikiama pažangesnei "Pantera" -2. Ši transporto priemonė patenkino kariuomenę savo ginklais, o vairavimo charakteristikos, ypač priekiniai šarvai, yra daugiau nei verti. "Panther" -2 tapo pergalės tanku kare su JAV. O "Liūtas" buvo vartojamas itin retai. "Tigras" taip pat nebuvo labai produktyvus tankas, vos spėjęs užsidegti keturiasdešimt antrųjų metų pabaigos mūšiuose. O "Tigras" -2 pasenęs, vos spėjęs pasirodyti. Modernizuotas "Panther" -2, sveriantis penkiasdešimt tonų, nenusileido "Tigr" -2 savo apsauga ir ginkluote, o vairavimo našumu buvo pranašesnis, nes svėrė aštuoniolika tonų mažiau.
  Kovinė praktika parodė, kad "Panther" -2 yra žymiai pranašesnė už "Sherman" kovinėmis savybėmis, smūgiuoja į šią transporto priemonę iš didelio atstumo, iki trijų su puse kilometro, ir yra praktiškai neįveikiama į kaktą ir tik iš arti. diapazonas yra pažeidžiamas į šoną. Ir toli gražu ne visiems Sherman modeliams.
  Amerika pralaimėjo vokiečių reaktyviniams lėktuvams ir "Panthers", taip pat ankstesniam E-25 - unikaliam savaeigiui, tik pusantro metro aukščio pistoletui.
  JAV kapituliavo...
  TREČIA DALIS
  Nataša paglostė savo pačios braškinį spenelį. Ir su spindinčia šypsena ji pasakė:
  - Aš, tu! Jis, ji - kartu visa šalis!
  Viktorija palaikė:
  - Draugiška šeima kartu! Žodžiu, mūsų šimtas tūkstančių aš!
  Oksana kikeno ir, rodydama į mastodonus, pastebėjo:
  - Tankas "E" yra labai trumpas ir pritūpęs. Bus sunku jį gauti.
  Veronika liūdnai sušnypštė:
  - Telaimina mus Dievas!
  Nataša kikeno ir čiulbėjo:
  - Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai - galimybės lygios!
  Ugningoji Viktorija kikena ir riaumoja:
  - Įvairiems visuomenės sluoksniams galimybės lygios!
  Ir kaip tu nori. Ir jos dantys yra gražūs, kaip matyti.
  Oksana pakomentavo:
  - Kai vokiečiai atitrūks, jiems bus labai blogai iš aprūpinimo bazių!
  Veronika nusijuokė ir pasiūlė:
  Tada melskimės!
  Nataša paniekinamai prunkštelėjo ir papurtė galvą.
  - Ne! Mes esame komjaunuoliai, vadinasi, esame ateistai!
  Viktorija agresyviai perspėjo:
  - O aš apskritai esu karingas ateistas! Ir Dievo nėra - tai medicininis faktas!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet tu negali to įrodyti!
  Viktorija atsakydama agresyviai blykstelėjo smaragdinėmis akimis. Ir sušnypštė su šypsena:
  - Aš galiu! Jei yra Dievas, jis turi būti atsakingas. Tai reiškia, kad reikia rūpintis žmonėmis. - Rudaplaukė mergina agresyviai basa koja trenkėsi į pušies kamieną. - Ar įmanoma įsivaizduoti fenomenalų kosminį protą, kuriam nerūpėtų jo sukūrimas!
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Viskas! Juk mes esame Dievui kaip vaikai Tėvui, o jis mumis nesirūpina!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet net rūpestingas tėvas baudžia savo vaikus...
  Nataša kikeno atsakydama.
  - Bet nesugadink jų!
  Viktorija piktai pastebėjo:
  - Tavo Dieve tikrai yra keisti auklėjimo metodai! Pavyzdžiui, jis paėmė ir nuskandino visą žmoniją ir net nekaltus gyvūnus. Kyla klausimas, kokie fašistiniai metodai?
  Oksana šypsodamasi pridūrė:
  - Ir apskritai, amžinos kančios pragare... Tai taip pat akivaizdus perteklius, nes jokie teisingumo metodai negali pateisinti kankinimų!
  Veronika sutrikusi išskėtė rankas ir atsidususi tarė:
  - Taip pat manau, kad Nojaus potvynis yra per didelis. Bet žemė Dievo akyse buvo pilna nuodėmės...
  Viktorija nusijuokė:
  - Taip, vaikai pradėjo išdaigauti. Tėvas paėmė kulkosvaidį ir šaudė į tuos, kurie plevėsavo, palikdamas tik tuos, kurie sėdėjo tyliau už vandenį, po žole. Raudonplaukė apnuogino didelius dantis. - Tokia gaunama analogija!
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir tyliai pasakė:
  - Nesu kunigas, kad į tokius klausimus atsakyčiau. Bet aš manau, kad Dievas turėjo tam priežasčių.
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Ne veltui jie krito be priežasties, tik visus matė tarsi dingusius!
  Nataša pasiūlė:
  - Galbūt Biblija yra tik žydų pasaka. Kodėl turėtume tuo tikėti?
  Oksana išsakė savo nuomonę:
  - Bet kokiu atveju privalai saugoti savo garbę. Ir per daug nesitikėkite pomirtiniu rojumi!
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Kunigai mėgsta pasakoti istorijas! Ir nelabai patrauklu!
  Veronika tyliai pastebėjo:
  - Bet Jėzus Kristus yra gana patrauklus įvaizdis!
  Viktorija nusijuokė ir papurtė galvą.
  - Už tokio pacifisto aš netekėsiu!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, žmogus turi atsistoti už save... O ko Biblija moko? Jie trenkė tau į dešinį skruostą - pasukite į kairę!
  Veronika norėjo pasakyti, bet aiškiai susigėdo. Tada Viktorija įdėjo:
  - Tikrai keista moralė. Arba Dievas moko mus mylėti priešus, arba paskandina visą žmoniją iš karto. Ir kaip tai galima paaiškinti?
  Nataša sau atsakė:
  - Manau, kad Bibliją parašė talentingi vizionieriai!
  Veronika vangiai tam prieštaravo:
  - Kas į tai žiūri... Bet kitaip nei Dievo egzistavimas Visatos atsiradimo paaiškinti neįmanoma. - Tada mergina nudžiugo. Ji perbraukė plika, nuskusta koja palei žievę ir tęsė. - Kad ir ką sakytume, bet neįmanoma rasti ar sugalvoti įtikinamesnės Visatos kilmės versijos, išskyrus tai, kaip Dievas ją sukūrė!
  Nataša gūžtelėjo pečiais ir paklausė:
  - O pagrindinė Dievo pasirodymo priežastis?
  Veronika atsiduso ir, praradusi pasitikėjimą, atsakė:
  - Tai jau aksioma... Reikėtų priimti tikėjimu, kad Dievas yra. Ir kad ji egzistavo amžinai ir neturi pirmosios priežasties.
  Nataša neigiamai papurtė galvą.
  - Tikėjimu priimti Dievo amžinybę? Bet galiu pasiūlyti tikėjimu priimti visatos amžinybę, bet be Visagalio...
  Veronika logiškai pastebėjo:
  - Tai panašu į alogizmą. Kaip yra ši amžina materija ir iš kur ji atsirado?
  Viktorija iškart atkirto:
  - O kas logiška - Dievas amžinas... O iš kur jis atsirado!? Tuo labiau iš karto visagalis ir visažinis?
  Veronika su neviltimi atsakė:
  - Visada egzistavo... Priimame tikėjimu! O kaip tai įmanoma - nesuvokiama!
  Nataša pastebėjo:
  "Iš tiesų, čia esame lygiaverčiai. Materija turėjo kažkaip atsirasti. Ir nutinka tai, kas neįsivaizduojama. - mergina nusišypsojo ir užtikrintai pažymėjo. - Bet vis tiek klausimas, kodėl žemėje tiek daug blogio, lieka atviras.
  Karas tęsėsi, naciai vis giliau veržėsi į sovietines žemes. Ir jie sulaukė didžiulės sėkmės. Ir pažangesnė bei galingesnė įranga nei Raudonoji armija.
  Ir triuškinantys smūgiai smogė Raudonajai armijai iš Rytų. Japonija neturėtų būti nuvertinta.
  Baisus smūgis nukentėjo į taikų Vladivostoką (Tolimuosiuose Rytuose karo padėtis nebuvo įvesta). Dauguma Ramiojo vandenyno laivyno laivų buvo nuginkluoti uostuose, daugelis jūreivių taip pat buvo perkelti į vakarų frontą. Viena vertus, buvo tikimasi Tekančios saulės šalies atakų, tačiau praktiškai paaiškėjo, kad jų nesitikėta. Generolas Yamamoto surengė lažybą dėl vienalaikio smūgio visomis jėgomis, kurias buvo galima panaudoti. Amerika, būdama palyginti greitai nugalėta, neturėjo laiko paskandinti didžiosios Japonijos laivyno dalies, mūšio laivai atstovavo ypač didelei galiai.
  Pirmojo laipsnio kapitonas Vasilčikovas kaip tik šią aušros valandą žaidė kortomis su kitais laivyno pareigūnais. Vaikinai buvo dar gana jauni, čia buvo palikti, kad laivai visiškai nesupūtų. Vienintelis iš jų Vasilčikovas užuodė parako kvapą, jis buvo perkeltas iš Leningrado, nes reikėjo gydytis dėl sunkios plaučių uždegimo, pagautos labai debesuotame mieste. Pirmojo laipsnio kapitonas, o perkeltas į sausumos pajėgas, pulkininkas mėgavosi Vladivostoko tyla, klestinčiomis gatvėmis. Prabėgo žiema, su džiaugsmu praėjo balandis, buvo nuostabu, šilta, birželis buvo ne vidury, o atogrąžų zonoje. Pareigūnai šiek tiek išgėrė, gera degtinė jūrinėje parduotuvėje, pagal šių dienų standartus (prieškarinė infliacija nuvertino rublį), yra beveik pigesnė už pieną.
  Tačiau nuotaiką sugadino žinia, kad kitas karavanas su amerikietišku troškiniu neateis, dėl to užkandis pabrango, o vietoj švelnios Teksaso veršienos teko valgyti jau pabodusią žuvį su raugintais agurkais. . Karininkai kelis kartus bandė išversti pokalbį karo tema ir prašė pasikalbėti apie tam tikrus mūšius, tačiau Vasilčikovas tylėjo ir pokalbį nukreipė į šalį. Galiausiai, kai jie pagaliau jį gavo, jis lojo:
  - Jie išsiųs tave į frontą, taip atpažinsi Kuzkino motiną. Suprask, parakas kvepia ne kvepalais, o lavonais!
  Labai jaunas karinio jūrų laivyno leitenantas (buvo ką tik gavęs epauletus, po pusmečio treniruočių, į kurias įstojo iš karto iš mokyklos) pašoko:
  - Štai ko mums trūksta! Moterys! Graži moteris! Kodėl mes sėdime vieni, juk miestas pilnas vienišų merginų.
  Berniukai džiūgavo:
  - Žinoma, eime ieškoti merginų.
  Pareigūnas dainavo romaną:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės, o kaip skanu valgyti! Suorganizuokite persitvarkymą pirtyje ir skambinkite jaunoms merginoms!
  Vasilčikovas šaukė šėlstančiam jaunimui:
  - Lauke komendanto valanda, o merginos po sunkaus darbo miega! Ne kiekvienam pasiseka gauti tokią vagių vietą, palaimingą, kai aplink lieja prakaitas ir kraujas.
  Pareigūnas erzino:
  - Parakas kvepia ne spiritu, o lavonais, tik eiliniams, vadai turi dujokaukes su filtru!
  Vasilčikovas susiraukė.
  - Filosofas! Tipiška Spinoza, belieka tik išmokti nuspausti gaiduką liežuviu! Ir bus: aha! Kirkšnis! Kirkšnis!
  Pareigūnai juokėsi, net langai pradėjo drebėti. Vasilčikovas pridūrė:
  - Jūsų liežuvis puikus, kai priešininko protas mažas!
  Jaunesnysis karininkas sumurmėjo:
  - Užteks, išgerkime!
  Likę kovotojai riaumojo:
  - Teisingai, supilk! Iki paryčių, žinoma, užteks ir degtinės, bet ir užkandžių užteks po velnių!
  Ir į stiklines pilamas ugninis vanduo! Taip, taip pradėjo virti ir putoti, skambėjo nepadorios, nepadorios dainos.
  Durys staiga prasivėrė, ir atrodė, kad kambarį supurtė uraganas. Prie pareigūnų prišoko aukšta ugninga mergina ir iš visų jėgų nebaigtu degtinės buteliu pralaužė mūrinę sieną. Mergina sušuko:
  - Alkoholikai ir būrai! Visa šalis dirba arba kovoja, jūs esate palaimingi kaip kiaulės. Pamiršau apie sąžinę ir garbę! Nenuostabu, kad Leninas pasakė: girtumas yra blogiausia iš visų ydų, jo ypatingas destruktyvumas viešumoje!
  Jaunesnysis karininkas jau buvo gerokai girtas, jo akys prisimerkė ir sušuko, griebdamas tuščią butelį:
  - Tu, kalė, eik iš čia! Dabar aš padarysiu!
  Mergina trumpam trenkėsi į bato nosį po keliu. Atrodė, kad smūgis lengvas, be taiklio, bet jaunuolis staugė ir nuskendo. Butelis nukrito ir sulūžo. Visi aiktelėjo, Vasilčikovas sušuko:
  - Taip, tai yra Ispanijos ir Suomijos pilotės Anos Vedmakovos ženklai. Ji turi legendinius plaukus, ugnies spalvą! Sveiki atvykę, būrio vade...
  Raganius linktelėjo.
  - Aš vis dar turiu majoro laipsnį, o pirmasis tūzas pilotas apdovanotas SSRS didvyrio žvaigžde. Ką tik atvyko su savo naikintuvu MIG-5. Kol likusi eskadrilės dalis yra rytiniame fronte. Man buvo liepta... Na, ne tavo reikalas, kad man liepė. Bet kokiu atveju man reikia, kad jūsų naikintojas tuoj pat iškeltų Amerikos vėliavą ir išplauktų į jūrą.
  Vasilčikovas nustebo:
  - Kodėl mūsų?
  Žalios Raganės akys blykstelėjo.
  - Nes šis automobilis pagamintas JAV. Jis buvo jums pristatytas pagal paskolos nuomą, o tada vykdykite tik mano nurodymus.
  Vasilčikovas susiraukė:
  - Pulkininkas paklūsta majorui ir net iš kito skyriaus. Jūs turite autoritetą.
  Vedmakova ištiesė dokumentą su NKVD antspaudu ir štabo pirmininko pavaduotojo bei Liaudies komisarų tarybos pirmininko, slaptosios policijos vadovo - maršalo Berijos parašu.
  - Supratau! Ir be tolesnio kalbėjimo tu tik man paklusi! Kas bus kitaip, nesakysiu: tau ne penkeri!
  Vasilčikovas nusilenkė:
  - Gerai! Naikintojas juda, tereikia iš kareivinių iškelti jūreivius ir išplaukti per dvi valandas.
  Vedmakova sugriebė jauną pareigūną už plaukų, ji buvo galva aukštesnė už jį ir aiškiai stipresnė:
  - Koks būras ir girtuoklis! Kodėl turite tokią iširusią komandą! Šis vaikinas labiau panašus į salono berniuką nei į pareigūną. Gal pradžiai gerai susprogdink, kad visi apyniai išeitų.
  Vasilčikovas susigėdo:
  - Tai Paša Kolobkovas. Jis buvo išsiųstas į kursus tiesiai iš Suvorovo mokyklos pagal sutrumpintą programą. Jis dar visai berniukas, po dviejų mėnesių jo gimtadieniui sukanka šešiolika metų.
  Witcher nusijuokė:
  - Oho! Penkiolikos ir jau pareigūnas! Štai ką daro pagreitis! Ir aš nežinojau, kad pieneliai jau gauna titulus.
  Vasilčikovas gūžtelėjo pečiais.
  - Komunistiniame fronte vaikai anksti užauga! Be to, jam nutiko istorija, pavyzdžiui, jis parašė geriausią istoriją apie fantastišką Maskvos gynybą, o Žukovas tai pastebėjo ir patarė berniuką perkelti iš kariūnų į karininkus.
  Witcher patobulino:
  - Gerai! Neblogai, kad jis ne kvailys, bet jau negeria! Jaučiu kvapą, o mano nosis kaip šuns, iškart po tribunolu! Tiesą sakant, jūs už tai sumokėsite. Jau vidutinio amžiaus vyras, bet pats.
  Vasilčikovas kosėjo:
  - Tiesą sakant, man trisdešimt dveji, bet aš jau šešis kartus buvau sužeistas Ispanijoje ir Suomijoje, todėl atrodau senas...
  Vedmakova norėjo ką nors pasakyti atsakydama, kai staiga prieš aušrą įsivyravusią tylą nutraukė siaubingas riaumojimas. Tarsi iš dangaus nukrito sunkūs rieduliai, iš karto sprogo lango stiklas. Krušos šukės daužė į stalą ir net atsidūrė neblaivių pareigūnų rankose ir veiduose. Witcher sušuko:
  - Visi iš karto.
  Vasilkovas sušuko taip, kad vos nesuplėšė balso stygų:
  - Tai dvylikos colių kriauklės! Atrodo, kad japonų mūšio laivai medžioja, vadinasi.
  Vedmakova susierzinusi batu trenkėsi į sieną:
  - Pradėjo, bet ne taip, kaip planavome! Visai ne! Po velnių, reikia nedelsiant nuvežti eskadrilę prie jūros ir paskandinti siauraakių beždžionių šalies laivyną.
  Vasilčikovas sumurmėjo:
  - Ginklų yra tik ant mano naikintuvo ir ant poros mažų lovių. Mes net neturime atsakymo.
  Vedmakova parodė kumštį:
  - Na, tu turėtum pakrantės artileriją! Juk ne visi buvo išsiųsti į vakarų frontą, kaip ir aviaciją. Juk apie tai, kad Japonija bet kurią akimirką gali stoti į karą, kalbama jau ne pirmus metus.
  Vasilkovas norėjo ką nors pasakyti, bet vėl ūžė, lijo skeveldros. Sirena aidėjo, perspėjanti apie atvykstančius lėktuvus. Vasilčikovas atsistojo ir sušuko per raganos riaumojimą:
  - Turime aviacijos, o pakrantės baterijos, kad ir ne visos komplektacijos, yra. Atsakykime!
  Lėkdama gatvėmis pilotė urzgė:
  - Tiesiog nubėgčiau pas savo kovotoją ir pasodinsiu šituos japonus, atrodys, kad to neužteks. Jie vis tiek mokės už Tsushima ir Muden.
  Vasilčikovas sutiko:
  - Taip, jie sumokės! Taip, net ir su procentais!
  Pasigirdo sprogimai ir pavėluotas priešlėktuvinių pabūklų čiulbėjimas. Apskritai didžioji dalis Vladivostoko oro gynybos buvo nuimta dar keturiasdešimt pirmaisiais metais, siekiant sustiprinti Maskvos gynybą (tikėtasi, kad Hitleris smogs, bet tada tai praėjo!), Taigi daugybiniai uodo taškai -Tekančios saulės šalies namai į tokį "triukšmą", regis, nelabai skyrė dėmesio. Japonų nardantys bombonešiai pavasario "dovanas" numetė skvarbiai. Smūgis buvo padarytas ir miestui, ir laivynui. Japonų lėktuvai nėra per dideli, bet vikrūs, tačiau mūšio laivai, priešingai, yra nemandagūs. Kol kas amerikiečiams pavyko nuskandinti tik dvi tokias gražuoles, o išgyvenusieji kartu su kreiseriais niokojo pakrantę. Tai labai priminė piktybišką Tekančios saulės šalies puolimą 1904 m. sausio 27 d. Tik tada aviacijos nebuvo.
  Vasilčikovas pajuto, kad nuo bėgimo dūsta. Jis ne supermenas, o paprastas žmogus sergančiais plaučiais, pakliuvęs į keblią situaciją. O Vedmakovoje ji jo nedaug aplenkė. Įdomu, kiek jai metų, vargu ar daugiau nei trisdešimt, jos krūtys didelės, o pečiai platūs kaip vyro.
  Vedmakova staiga apsisuko ir mostelėjo ranka:
  - Nebėk, seneli, sek paskui mane! - Ji sušuko tokia jėga, kad garso banga tiesiog pataikė į ausis. - Kuo greičiau išveskite naikintoją į jūrą.
  Netoliese nugriaudėjo sprogimai, lijo nuolaužos, viena jų užkrito tiesiai ant Vedmakovos, o ji mechaniškai ją pagavo rankomis. Pilotė mergina jautėsi kaip vartininkė, sėkmingai laimėjusi baudinį, fragmentas buvo apvalus, šiltas ir atrodė kaip kamuolys. Ana staiga pajuto, kad jos rankomis teka kažkas skysčio. Mergina pažiūrėjo į skeveldrą, o tada net geležiniam kariui, užgrūdintam trejų metų karo (Kartu su ispanais), jai į gerklę pasipylė pykinimas. Jos rankose buvo kūdikio galva. Vargšė mergaitė (tai matyti iš trumpų košelių, išraižytomis akimis. Vedmakova atsargiai padėjo galvą ant suskilinėjusio asfalto ir kirto:
  - Neturėjai laiko nusidėti, negyventi! Tačiau nėra didesnio nusidėjėlio už Dievą, todėl nėra didesnės nuodėmės kaip abejingumas vaikų kančioms.
  Vėl riaumojimas ir skeveldros, viena trenkė merginai į bagažinę, subraižė odą. Vedmakova jau norėjo apsisukti ir kuo greičiau lėkti į pakilimo taką, kur jos MIG kantriai laukė agresyvios šeimininkės, bet ...
  Aštrus kaip durklo ašmenys, kario žvilgsnis įžvelgė nepakeliamą skausmo grimasą pirmos eilės kapitono Vasilčikovo veide, kai jo viršutinė nuplėšta kūno dalis nuskriejo aukštyn sprogimo bangos. Pati mergina vos išvengė fragmento. Ji jau vienu metu kažkaip užsikabino skruostą, net per oro mūšį Ispanijoje. Dėl to liko gilus randas, kuris ilgą laiką gadino jos išvaizdą. Tiesa, Sibire ji buvo supažindinta su vienu labai stipriu būrėju, kuriam tepalų pagalba ir dvasių prisišaukimu pavyko išsigydyti kaip niekad - šią žaizdą ir dar porą. Už tai Vedmakova suteikė jam savo nekaltybę, žinodama moterų džiaugsmus. Po to mergina pagavo menkiausią progą įkąsti meilės laimės su vyru, o tai buvo labai sunku padaryti šventais sovietiniais laikais net ir šėtonišku grožiu bei gebėjimu gundyti. Esmė, žinoma, ne tiek įtikinti vyrą, kiek užtikrinti, kad vakarėlio organizatorius apie tai nesužinotų. O visokio plauko sukčių yra tiek daug, kad stribai, ant snukio ir stribų, juos varo. Taigi jūs tikrai neįsibėgėsite, jei jūsų karjera jums brangi. Tačiau maždaug prieš keturis mėnesius, kai ji buvo apdovanota herojaus žvaigžde, už dvidešimt penktą iš eilės numuštą fašistinį lėktuvą: ji susitiko Berijoje. Ir visame sovietiniame elite nebuvo didesnio moteriškumo už slaptos ir atviros policijos vadovą.
  Vedmakova bėgo kaip pakilimo taku. Be to, kas jai nutinka retai, ji sumaišė gatvę nepažįstamame mieste, dėl ko tik padidino atstumą.
  Pilotas nubėgo ir prisiminė: Berija buvo išradinga lovoje, bet ne jos skonis, plikas, pilvas, ne Apolonas. Taigi jis niekada netapo jos meilužiu. Apskritai gandai, kad Beria prievartavo moteris, yra aiškus perdėjimas. Jei jam buvo pasakyta tvirtai ne, antrasis Raudonosios imperijos žmogus, kaip taisyklė, nesinaudojo prievarta. Nors kas drįsta iš merginų tokiam monstrui pasakyti "ne"? Rusijos budelis numeris vienas!
  Tačiau čia ji tapo Lavrenty Palycho patikėtine. Apskritai ji tapo viena pirmųjų savanorių, kovojusių Ispanijoje. Tiesą sakant, šiame pilietiniame kare dalyvavo nedaug sovietų pilotų. Atrodo, kad pats Stalinas ne itin norėjo socialistų pergalės. Ir kas logiška, Prancūzijoje laimėjo socialistai, atrodytų, kairieji, o santykiai su SSRS tik pablogėjo. Tačiau tuo pat metu, atsižvelgiant į tai, kad Franco yra fašistas ir buržua, o Ispanijos liaudies vyriausybė atrodo kairioji, buvo neįmanoma visiškai ignoruoti pagalbos prašymų. Taip, sovietų lakūnams reikėjo įgyti patirties, išbandyti naują įrangą. Iš pradžių karas vyko su įvairia sėkme, bet vėliau Franco armija, remiama italų ir vokiečių dalinių, sugebėjo užimti Kataloniją. Mūšis ore iš pradžių buvo lygus, bet vėliau pasirodė garsusis Messerschmittas. Pačiame pirmajame oro mūšyje Vedmakova pajuto šio orlaivio galią, palyginti su IL-16. Visų pirma, greitis, šimto kilometrų per valandą skirtumas, leido fašistų pilotams patiems pasirinkti, kur, kaip ir kada stoti į mūšį. Antra, 20 mm oro pabūklo ginkluotė galėjo numušti iš faneros IL-16 dideliu atstumu, o ME-109, turintis neperšaunamus priekinius šarvus, šaudė iš sovietinio naikintuvo 9,6 mm kulkosvaidžio. Todėl norint sunaikinti Messer reikėjo arba pulti iš užpakalio, arba jei labai pasisekė patekti į variklį, arba į stebėjimo stiklą. Pažymėtina, kad vokiečiai taip pat daug geriau bendravo ir veikė darniau. Vedmakova buvo numušta du kartus, o trečią kartą buvo sunkiai sužeista ir pateko į nelaisvę. Laikai tada buvo atšiaurūs, bet kadangi karas jau buvo prarastas, Madridas žlugo, Hitleris, kaip geros valios ženklą ir planuodamas sąjungą su Stalinu, įsakė grąžinti sovietų kalinius į tėvynę. Vedmakova nelaisvėje praleido tik mėnesį, buvo paguldyta į pareigūnų ligoninę, gerai maitinama ir prižiūrima. Niekas nemušė ir neprievartavo, galbūt naciai ir Franco režimas bandė parodyti save visam pasauliui kaip humanistus, o ne kruviną tironą: Staliną! Tačiau grįžus į tėvynę iš visų buvusių karo belaisvių laisvėje liko tik viena Vedmakova.
  Tiesa, už vienintelį numuštą italų naikintuvą duotas įsakymas iš jos buvo atimtas. Tačiau ji liko kariuomenėje ir netgi dalyvavo kare su Suomija. Suomijos orlaivių parke buvo tik 118 pasenusių fanerų. Mergina beveik nedalyvavo oro mūšiuose, labiau užsiiminėjo žvalgyba, gavo įsakymą, atrodo, vienas monoplanas, vis dėlto numušė, bet tai nebuvo įskaityta.
  Ragana staiga įsikišo į gaisrą. Degė subombarduota miesto ligoninė. Vaizdas tikrai apokaliptinis, o moterys, vaikai ir seni žmonės dega gyvi. Čia kūdikis įkrito tiesiai į ugnį, o aplinkui pasigirdo baisus riaumojimas ir dejonės.
  Vedmakova pajuto galvoje arkangelų trimitus ir metėsi į liepsnas. Ugnies liežuviai laižė plikas mergaitės rankas ir atvirą veidą, tačiau pilotas pajudėjo taip greitai, kad jai pavyko sučiupti vaiką ir ištraukti jį iš sunaikinimo glėbio.
  Mergaitė iššoko, pajutusi tik nedidelį odos niežulį, pažvelgė į kūdikį. Deja, jau buvo per vėlu, berniukas užduso, traukdamas liepsną į plaučius, nudegindamas apvalų veidą. Tokios suplyšusios pūslelės ant odos yra švelnesnės nei margučių pumpurai. Witcher sušuko:
  - Čia žmogiškas chaosas!
  Ji batu atsitrenkė į šiukšlių krūvą, po kurios puolė padėti, kas dar galėtų būti išgelbėta. Tai buvo tarsi kobra, šokanti tarp dujinių degiklių, mergina labai keistai vinguriavo ir šoko. Ji apdegė, batai ištirpo, tunika apdegė, bet ji ir toliau atkakliai kovojo už kiekvieną vaiko ašarą, už kiekvieną mažos širdies plakimą, už kiekvieną trapų gyvenimą, bet taip reikalingą šaliai! Batai subyrėjo, o dabar mergina šoko per liepsnos sūkurius, savo nuogas, žavias, kojas. Ji buvo kankinė, bet ne tik vienuolė, kankinanti save pasninkais ir botagu, kas neduoda naudos nei Dievui, nei žmonėms, kankinė kovotoja, gelbstinti konkrečias gyvybes. Merginos pilotės kojos buvo padengtos mažų pūslelių sluoksniu, tačiau nuo skausmo jos judėjo dar greičiau ir tiksliau.
  Medicinos tarnybos kapitonas, ištraukęs iš krepšio didelius batus, sušuko jai:
  - Paimk juos, greitai apsivilk! Tu tapsi toks suluošintas.
  Pilotas iškart atsakė:
  - Geriau fiziškai tapti luošu, nei moraliai keistuoliu! Nė sekundės sau, viskas priekyje, viskas pergalei!
  Medicinos tarnybos kapitonas atsakė:
  - Tai tikras sovietinis žmogus!
  Ragana prakeikė:
  - O ko tu vertas gelbėti žmones!
  Kapitonas atsiduso.
  - Aš turiu protezus, o ne kojas!
  Vedmakova, išsitraukusi kitą merginą pusiau apdegusiu veidu ir be sąmonės, sušuko:
  Koks žiaurus yra Dievas!
  Kapitonas gūžtelėjo pečiais.
  Tai ne Dievas kaltas, o žmonės!
  Vedmakova prieštaravo:
  - Tai tas pats, kas sakyti - kalti ne tėvai, o vaikai!
  Kapitonas norėjo ką nors pasakyti, bet dūmų debesys pateko į gerklę, ir jis piktai kosėjo.
  Basoji mergina sušuko:
  - Aš esu ragana ir gražesnės profesijos nėra!
  Ir, padėdamas nuogą kulną, ji tęsė:
  - Adolfas tegul būna sveikinimai ir puokštė pikto karste!
  Bikinio kariai tęsė savo žygį. Naciai aplenkė Bresto tvirtovę ir užkimšo katilą. Tankas E-50, judantis rytų kryptimi.
  Gerda entuziastingai dainavo:
  - Aš tokia šauni mergina! Visus priešus laužau kaip varveklius... O šaltyje basas, drąsiai, kad net kibirkštys liejasi iš po kojų!
  Šarlotė kikeno, trenkė trisdešimt keturiais į kūną ir entuziastingai sušuko:
  - Nėra pagrindo abejoti Tėvyne! Kariai yra kietesni už vyrus!
  Christina taip pat paspaudė mygtuką basa koja ir įnirtingai išdavė, išmušdama sovietų patranką. Taigi net bagažinė nukrito:
  - Pajamos didelės kaip kalnų viršūnės!
  Magda vieną po kito iššovė iš patrankos. Jis buvo 105 mm ir mirtinas pagal naujausią modifikaciją, jis buvo gana greitas, paleisdamas dešimt šūvių per minutę.
  Mergina suspaudė nuogus pirštus ir sušnibždėjo:
  - Procentas ateities eilutėje...
  Gerda daužė sovietų tanką, sutraiškė šarvus ir sušuko:
  - Pamatysite patys!
  Ji trinktelėjo, o Šarlotė, naudodama nuogus kojų pirštus, laukiniu, pašėlusiu riaumojimu:
  - Tėvynė dabar arčiau mūsų!
  Christina taip pat iššovė, naudodama nuogų, įdegusių kojų pirštus, išduodama:
  -Pasveikink saulę su mumis!
  Magda taip pat trenkė ir paspaudė nuogą kulną. Ji sudaužė sovietinį patranką į plaukiojančias skeveldras dainuodama:
  - Tėvynė yra stipriausia!
  O kariai riaumos kaip buivolai skerdykloje. Keturi labai mėgsta vyrus. Jiems tai tikrai tinka. Kodėl gi ne? Jie tokie gražūs ir agresyvūs. Ir mylintis. O žmogus yra šuo, tik viliok. Ir jūs turėsite viską, įskaitant pinigus. O šios moterys fiziškai labai stiprios. O vyrišką tobulumą jie virškina pašėlusiu temperamentu. Ir nuolatinis malonumas.
  Nereikia laukti ištisų metų vyro - ir vis dėlto orgazmas tave suras!
  Gerda paėmė jį ir riaumojo, šaudydama į sovietų trisdešimt keturis ir nugriovė bokštą:
  - Aš esu tikras susinaikinimo riteris!
  Christina iškišo liežuvį ir grėsmingai sušuko:
  - O mano šypsena kaip panteros!
  Šarlotė kalbėjo agresyviai, purtydama kumštį ir stumdama vairasvirtę nuogais kojų pirštais.
  Ir laukia dideli pokyčiai!
  Magda čiulbėjo ir šaukė:
  - Mes esame heteros įsikūnijimas!
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Kaip gera, kai tave glosto gražių jaunuolių rankos!
  O mergina įsivaizdavo, kaip jos delnai letenomis riečia braškių spenelius. Tai tikrai taip nuostabu. Ir kutenantis ir jaudinantis. Ir labai grazu.
  Gerda apšaudė sovietinį SU-85. Ji sudaužė automobilį ir čiulbėjo basomis kojomis į šarvus:
  - Ak, ąžuolo ponios, ąžuolo ponios!
  Charlotte agresyviai patvirtino, išpūtusi skruostus ir purtydama pilnas krūtis.
  - Duba! Ąžuolas! Duba ponios!
  O kaip ims ir juoksis... Tarsi varpai skambėtų. Ir jo balsas toks švytintis.
  O jos auka buvo 76 milimetrų rusiškas ginklas. Ginklai gana archajiški.
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Aš riaumosiu ir sulaužysiu!
  O plikais pirštais ji taip pat nukreipė sviedinį į priešo automobilį.
  Kokia ji graži. Auksas ir varis yra puikūs!
  Magda yra visiškai auksinė, nes su entuziazmu dainuoja:
  - Skubusas vis dar verkia...
  Tada ji apsisuko apie sovietinį trisdešimt ketvertą ir toliau liūdnai dainavo.
  - Berlyne ji svetima!
  Gerda sušnibždėjo atsakydama. Ji nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir numušė sovietinę haubicą.
  - Berlynas - pasaulio sostinė!
  Šarlotė sumurmėjo atsakydama:
  - O Londonas - Paryžiaus sostinė!
  Ir vinys ant sovietinio T-26. Mašina, nors ir nėra didelė, taip pat laikoma tanku.
  Christina paėmė jį ir atidavė, sukdama dviratį basomis kojomis:
  - O Paryžius yra Romos sostinė!
  Tada, kai tik nusijuoks... Ir smaragdinėmis akimis jis gręžsis per visus karius iš eilės. Ir šypsokis tuo pačiu, ir spindi dantimis. Bet išvis kaip jis ims ir plaks ant sovietų tankų. Trisdešimt ketvirtą jis nugriaus pusę bokšto.
  O paskui ją Magda paims ir granata uždegs. Tai yra, sviedinys. Pagal SU-76. Jau aišku pasenęs automobilis, bet vis dar įtrauktas į sąrašą.
  Ir čiulbėjo:
  - O Roma - Majamio sostinė!
  Tai tikrai juokinga. Tačiau merginos per daug susižavėjo. Jie nepastebėjo, kaip prie jų prišliaužė pora sovietinės armijos karių su prieštankinių granatų ryšuliais ir susprogdino vikšrus. O kaip ims ir sprogs. Volai sprogo ir E-50 prarado mobilumą.
  Aš turėjau remontuoti savo automobilį.
  KETVIRTA DALIS
  Bombardavimai nurimo, bet apšaudymas tęsėsi. Laivo pabūklai turi pakankamai sviedinių, tačiau dabar ugnis buvo nukreipta labiau į nuginkluotus sovietų laivus. Yamamoto suprato, kad dominavimas jūroje ilgam perduos iniciatyvą šiame kare Japonijai. O statyti laivus - procesas brangus ir ilgas, nors, pavyzdžiui, povandeninius laivus, ko gero, lengviau štampuoti. Į tai, žinoma, taip pat reikia atsižvelgti, tačiau svarbu sulaužyti struktūrą. Admirolas Yamamoto, galingiausias Japonijos žmogus po imperatoriaus Hirohito, jautėsi kaip dievas. Tikras dievas, todėl Tekančios saulės šalies religija mokė, kad geriausias būdas sudievinti yra karinis meistriškumas! Ir dabar didysis vadas galėjo savavališkai kankinti ir niokoti erdvę aplink jį.
  Virš Vladivostoko daug kilometrų plyti tiršti juodi dūmų debesys, tai yra naftos saugyklos ir dega kuro sandėliai. Šimtai, tūkstančiai žmonių sudeginami, velnias, na, kaip po to nesijauti dievu, kuris atkeršijo rusams už šimtmečius trukusį pažeminimą, dideli žmonės yra priversti glaustis daugybėje salų, tokių mažų, palyginti su Rusijos platybės. Dabar Rusijos laivynas skęsta ir, skirtingai nei Peru uostas, jie nepaliks nė vieno laivo.
  Khalkhin Gol mūšio metu Yamamoto pasiūlė panašų smūgį į Vladivostoką, kuriam buvo sudarytas detalusis planas. Tačiau Hitleris netikėtai sudarė taiką su Stalinu. Apskritai, idiotas Hitleris, pradėjo žydų žudynes ir tuo supriešino tiek Lenkiją, tiek Vakarų šalis. Ir kam jam to reikėjo? Norėjote gauti žydų turtus? Bet geriau iš pradžių tapti pasaulio galia, nugalėjusia SSRS, o gal vėliau ir kitas šalis. Vakarus lengviau laimėti dėl to, kad jų mentalitetui kur kas mažiau būdingas fanatizmas ir polinkis į pasiaukojimą. Ar žinomas bent vienas amerikiečių pilotų taranavimo atvejis? Tiesa, buvo pora susidūrimų, bet tai greičiausiai nelaimingas atsitikimas.
  Rusai yra fanatiški, o tai keista, nes stačiatikių tikėjimas nepritaria savižudybei ir visiškai nemano, kad kelią į rojų galima užsitarnauti ginklo žygdarbiais. Apskritai, Kristaus mokymas, jo nuomone, yra labai kvailas ir nepraktiškas. Jis Yamamoto skaitė Bibliją ir stebėjosi žmonių kvailumu laikyti tokį pacifistinį Dievą. Pavyzdžiui, moko: trenkia į dešinį skruostą - pasukite į kairę, prašo vienų marškinių - duok du, mylėk savo priešą! Tik psichikos ligonis gali laikyti Kristų Dievu. Tokia religija tinka tik vergams, surištiems vasalams. Ir visa Europa ir pusė pasaulio turėjo patikėti.
  Tiesa, Jėzaus mokymas, nepaisant to, kad atmeta Senojo Testamento principą akis už akį ir moko mylėti savo priešus, nesutrukdė britams užkariauti trečdalį visos planetos, sukurti didžiausia imperija žmonijos istorijoje. Ir tai nepaisant Didžiosios Britanijos religingumo, kur Dievas minimas net valstybės himne. Keista, bet JAV prezidentai prisiekia Biblija, bet vis dėlto bombardavo Japonijos miestus napalmo bombomis, gyvus sudegindami tūkstančius moterų ir vaikų. Be to, jie žudė civilius gyventojus ne atsitiktinai, o tyčia, tai buvo civilių gyventojų terorizavimo taktika: kenkiama žmogiškiesiems ir ekonominiams ištekliams.
  Bet japonai iš pradžių nebombardavo JAV, iki vokiečių invazijos, per visą karą prasibrovė ir žuvo tik vienas bombonešis, tik šeši civiliai. Be to, samurajui jie priskiria ypatingą žiaurumą. Galų gale, jis Yamamoto, jei nori, galėtų prasiveržti su bombonešiais į JAV miestus, ypač po jankių laivyno pralaimėjimo netoli Peru uosto. Taip, europiečiai yra moraliniai niekšai. Jie turi iškreiptą supratimą, tikėjimą, mokymą ir neveikimą!
  Ne taip Japonijoje! Mes esame mokomi to, ką mes darome. Nėra tokio dalyko, kad Dievas sakytų atsuk kitą skruostą, tačiau jo tarnai tyčia žudė mažus vaikus. Taip, apskritai tikėjimas, kad Dievas yra vienas ir Visagalis, negali būti tiesa. Jei jis būtų vienas, žinoma, jis rūpintųsi, kad žmonės jį garbintų teisingai, tikėdami ir tiesa, ir turėtų vieną doktriną. Ir taip kiekvienas meldžiasi kaip nori, ką nori. Ir pasaulis yra pernelyg bjaurus ir neteisingas, kad jį sukurtų vienas visagalis Dievas. Juk bet kuris atsakingas valdovas visų pirma siekia tvarkos ir teisingumo. Jis nori, kad pirmoje vietoje būtų stiprūs, išmintingi, kilnūs, sąžiningi, o likusieji arba pasitaisytų, augtų fiziškai ir dvasiškai, arba... Tačiau jei Dievas yra Visagalis ir visatos Kūrėjas, jis to nedarytų. sukurti kūniškus ir psichinius keistuolius.
  Galų gale, kodėl imperatorius kartais yra priverstas kęsti žmonių silpnybes? Kadangi kitos išeities nėra, jis negali akies mirksniu paversti keistuolių gražiais vyrais, o bailių - drąsiais. Bet jei galėčiau, iškart tai padaryčiau! Deja, aš turiu priimti tai, kas yra, ir elgtis su žmogiškąja medžiaga, kurią gavau kaip duotybę. Bet iš ko jis gavo - kitas klausimas. Taip, ir pats imperatorius turi silpnybių: jis tiesiog žmogus - sensta, serga, nyksta. Keista, bet dieviškasis imperatorius dažnai gyvena mažiau nei eilinis tarnas, turi mažiau ginklų įgūdžių nei dauguma generolų ir daugelis karių. Na, kas jame yra nuo Visagalio Dievo. Bet balta nėra geriau! Per visą Europos istoriją nebuvo baisesnio ir sėkmingesnio užkariautojo už Hitlerį. Taip, jis tikrai yra baltųjų žmonių karinio meistriškumo simbolis! Ir, nepaisant to, didžiausias visų laikų ir tautų vadas, net negalėjo baigti gimnazijos, įgyti vidurinio išsilavinimo, kuris Japonijoje yra privalomas!
  Be to, Hitleris nebuvo priimtas į kariuomenę dėl sveikatos. Keista, bet šis jėgos kulto uolas, karo liūtas, pasirodė toks fiziškai silpnas, kad net Vokietijoje, kur kiekviename poste yra karinis postas, jo nepašaukė eiliniu. Kokia degraduota Europa.
  Tačiau Stalinas, kitas ryškiausias mūsų laikų politikas, taip pat neturėjo vidurinio išsilavinimo, buvo grynuolis. Įdomu tai, kad dėl sveikatos jis taip pat nebuvo pašauktas į kariuomenę. Įdomūs sutapimai, du piktavališki priešai neturėjo vidurinio išsilavinimo, dėl sveikatos nebuvo pašaukti į karinę tarnybą, turėjo girtuokliškus tėvus, o Hitlerio tėvas irgi iš pradžių dirbo batsiuviu!
  Čia toks sutapimas, keistas, grėsmingas. Göringas, oficialus Hitlerio įpėdinis, nėra toks. Jis kilęs iš aristokratų šeimos, Göringo protėvis buvo tikrojo Vokietijos valdovo Bismarko pavaduotojas. Todėl Churchillis: aristokratas, kilęs iš kilmingos šeimos, ir Amerikos plutokratai (Prezidentas Rooseveltas yra ne kas kita, kaip pėstininkas, jie greitai su juo rado bendrą kalbą.
  Jie norėjo jais pakeisti Hitlerį, bet tai nepasiteisino. Hitleris juos visus užkariavo! Goeringas yra verslininkas, oligarchas, aristokratas ir pragmatikas. Jis geresnis už Hitlerį, galintį suvienyti visas antibolševikines ir antirusiškas viso pasaulio pajėgas. Amerika ir Didžioji Britanija nori užbaigti Rusiją, nepaisant valdančio režimo, bet komunistai, neigiantys pačią privačios nuosavybės sampratą, taip smarkiai nori baigti. Fanatiška, kad jie net užmerkia akis į perdėtą Vokietijos stiprėjimą ir kad patys yra priversti stoti į Trečiąjį Reichą.
  Tačiau Vokietija yra geopolitinė konkurentė, bet konkurentė kapitalistinių ir aristokratiškų žaidimo taisyklių rėmuose, o bolševikinė Rusija yra visiškai svetima ir priešiška. Net keista, kad pats Churchillis pasiūlė Stalinui pagalbą, nepaisant viso jo antikomunizmo, tradicinės, angliškos neapykantos Rusijai.
  Dar 1941 metais norėjau priešintis Stalino Rusijai prieš hitlerinę Vokietiją. Skausmingai jį suspaudė vokiečiai. Juk Vokietija po raudonaisiais yra karo žirgas, pakinktas į sovietų karietą, o SSRS po rudais - amžina partizanų zona. Juk fanatiški bolševikai nesusitaikys, o pradės užsitęsusį partizaninį karą, kuris taip išvargins Trečiąjį Reichą, kad visos svajonės apie tolesnę plėtrą išnyks kaip vaivorykštė po perkūnijos! Rusija po Vokietijos, geriau nei Vokietija Rusijos valdžioje! Suvokus tai, aišku, kodėl Churchillis ir JAV po karinio pralaimėjimo ir pasidavimo taip greitai pradėjo suartėti su Trečiuoju Reichu.
  Yamamoto yra pragmatikas, jis buvo prieš karą su JAV ir Britanija. Tačiau šios dvi imperijos pačios išprovokavo Japoniją, įvesdamos naftos produktų tiekimo embargą. Juk Tekančios saulės šalis neturi savo šulinių ir daugybės kitų žaliavų. Japonai derėjosi, amerikiečiai kėlė vis žeminančius reikalavimus.
  Ir tuo pačiu metu jankai, provokuodami karą, visiškai nesirūpino kariuomenės ir laivyno atvedimu į kovinę parengtį. Pagunda pasirodė per didelė, juo labiau žibėjo viltis, kad Maskva tuoj žlugs, o Vokietija ir jos sąjungininkai ateis į pagalbą. Be to, buvo vilties, kad JAV, būdamos dar gana demokratiška, nuo visuomenės nuomonės labai priklausoma šalimi, jei karas užsitęs, nenorės lieti kraujo į svetimas salas. Iš tiesų, kam paprastas amerikietis gatvėje gauti cinko karstus su savo artimaisiais, jei nekalbame apie pačių JAV teritorijos apsaugą ir net mokėti gana didelius karinius mokesčius! Gal todėl carinė Rusija ir pralaimėjo, turėdama daugiau karių, bet rusų žmonės nelaikė Mandžiūrijos savo teritorija, nenorėjo mokėti krauju ir prakaitu už abstrakčius interesus. Deja, Hitleris į Maskvą neišvyko iš dalies dėl nepasiruošimo atšiauriai Žiemai, iš dalies dėl bolševikams būdingo fanatizmo.
  Pats to patirti nenorėjau.
  Tačiau ne tik bolševikai, bet ir rusų žmonės yra linkę pasiaukoti dėl didelių tikslų. Juk pirmąjį oro aviną pagamino rusų vaikinas Messeris. Netgi stebėtina, kad jis tai padarė ne dėl rojaus valandos, o dėl Tėvynės. Nors ... Messeris iš dalies yra kvailys, juk jis akrobatikos meistras, išradėjas, dizaineris ir, žinoma, gyvas atneštų daug daugiau naudos Tėvynei. Galbūt jankiai nėra tokie neteisingi, kartodami principą: mūšyje svarbiausia išgyventi! Juk mirusieji nebegali žudyti!
  Kelios pusnuogės, plikomis krūtimis merginos pritardamos nusilenkė.
  Admirolas Naumo pastebėjo:
  - Jau išnaudojome daugiau nei du trečdalius šovinių. Ginklai labai karšti, jie pilami kibirais vandens!
  Yamamoto padarė kryžių pirštu ore ir tyliu, šiek tiek užkimusiu balsu pasakė:
  - Manau, kad ginklai atlaikys paskutinį trečdalį sviedinių. Nors ne, nokautuoti iki devyniasdešimt penkių procentų.
  Admirolas Naumo gūžtelėjo pečiais ir nusišluostė prakaitą nuo kaktos.
  - Ar verta pirmąją dieną atiduoti viską, kas geriausia?
  Jamamoto sugniaužė kumščius.
  - Išlaidos! Žinoma, kad verta! Mes nustebome rusus, kaip buvo 1904 m., vokiečius 1940 m., bet Stalinas griežtai nubaus komandą ir tai nepasikartos. Taigi reikia pasinaudoti tuo, kad drakono uodega užmigo. Tiesą sakant, aš suprantu Staliną, karas su Vokietija taip patraukė jo dėmesį, kad jis nustojo rūpintis Tolimaisiais Rytais. O jo aplinka be lyderio bijo imtis iniciatyvos. Čia mes praleidome savo smūgį. Taip pat ir amerikiečiai. Visiems buvo akivaizdu, kad reikalas ruošiamas, debesys kaupiasi, greitai griaustinis griaustinis, bet...
  Jie bėgo, žybčiodami basi, apvaliais merginos kulnais. Jie vykdė svarbią misiją.
  Naumo palietė samurajų kardo, kabančio ant diržo, rankeną arba, kaip tai dar įprasta vadinti katana:
  - Rusai visada elgiasi vėlai! Karas neprailgs ir pasieksime Uralą.
  Jamamoto pakėlė akis į dangų.
  "Tepadeda mums dievai, bet aš nemanau! Jie greitai mokosi, Khalkhin Gol parodė, kad rusų lygis yra aukštesnis nei per 1904-1905 m. karą. Be to, išduosiu jums paslaptį. Mūsų slaptasis agentas Vladivostoke šiek tiek padėjo, kad gana galinga pakrantės artilerija neturėjo sviedinių, o orlaivis nespėjo laiku pakilti. Tai yra slaptas karas.
  Naumo nustebo:
  - O kur žiūrėjo SMERŠAS ir NKVD?
  Jamamoto sukikeno purtydamas pirštus.
  "Čia Tolimuosiuose Rytuose tarnauja patys blogiausi Rusijos kadrai, tie, kurie bijo mirti sovietų ir vokiečių fronte, siekia Vladivostoko. Todėl čia kur kas lengviau rasti išdaviką ar kvailį viršuje, taip pat ir savanaudišką žmogų. O NKVD taip įprato atskleisti išgalvotus sąmokslus, kad tikrų išdavikų nebepastebi. Taigi dirbti visai įmanoma. Beje, jei keli generolai perėjo į vokiečių pusę, nepaisant to, kad jų šeimoms, artimiesiems ir draugams už tai gresia mirties bausmė, tada visiškai įmanoma papirkti ką nors iš viršaus. Arba naudokite jį tamsoje, o tai dar geriau.
  Taigi mes padarėme daug darbo. Mums, japonams, paprastai būdingas kruopštumas galvojant apie karines operacijas ir atsižvelgiama į visas smulkmenas.
  Naumas pasitrynė savo katanos rankeną.
  - Teisingai! Tačiau Khalkhin Gol gėda sukelia kartėlio jausmą ir stiprų susierzinimą! Kaip mes galėjome...
  Yamamoto paguodė:
  - Mandžiūrų buvo daugiau nei japonų, ir apskritai laimėti visą laiką neįmanoma. Turiu pažymėti, kad vis dėlto mūsų pusėje kovojo ne patys geriausi daliniai, o rusai turėjo didelį pranašumą lėktuvuose ir tankuose.
  Naumo pusiau ištraukė kataną.
  - Mes nepateisinti! Samurajus niekada nekalbės apie nuobodu ašmenis ir pavargusį arklį, daugybę priešų ir silpną ginklą!
  Yamamoto pataisė:
  - Samurajus, žinoma, ne, bet vyras, deja, taip! Žmonės linkę daryti klaidas!
  Yamamoto buvo išsiblaškęs ir kažką sušuko į vamzdžius, o paskui tęsė:
  - Ir žinote, aš pasiūliau smogti Rusijai dar 1942 metų gegužę. Tai galėtų užkirsti kelią pirmojo Fritzo pažangai.
  Naumas linktelėjo.
  - Tikrai! Bet mes kovojome su JAV ir britų liūtu.
  Jamamoto pirštu bakstelėjo į vairinę.
  - Taip! Tiesa, bet JAV gavo per dantis, Didžioji Britanija prarado savo kolonijas, o Vokietija buvo gana ankšta. Norėjome patraukti kuo daugiau jėgų iš Rusijos vakarų, kad Vermachtui būtų lengviau pradėti puolimą prieš Britaniją, nebijant Stalino dūrio į nugarą. - Admirolas išgėrė basos merginos pasiūlytą sakę trumpu sijonėliu ir tęsė. - Smūgis buvo planuotas gegužę, kol keliai išdžiūvo, bet amerikiečiai sutrukdė.
  Naumo ištraukė savo kataną ir trenkė į orą:
  - Mirtis JAV! Jie visada trukdo Japonijai.
  Jamamoto gudriai šyptelėjo.
  - Ne visada, žinoma, pavyzdžiui, kai pirmą kartą kariavome su Rusija, jankiai mums labai padėdavo su paskolomis, taip pat ir ginklų tiekimu. Daugiau nei pusė mūsų laivyno buvo pagaminta už JAV ir Didžiosios Britanijos pinigus bei jų pačių laivų statyklose. Taigi Amerika ne visada yra bloga, bet ne šiuo atveju.
  Naumo nustebęs paklausė:
  - Ir kodėl?
  Jie vėl prabėgo pro japonų admirolus, žybtelėdami nuogus tarnaitės kulnus.
  Yamamoto nusileido paaiškinti:
  - Pulkas tolimojo nuotolio bombonešių įsiveržė į Tokiją ir sudavė klastingą smūgį sostinei, panaudodami napalmo bombas. Sudegė šimtai medinių namų, o imperatorius įsakė bet kokia kaina perkelti kontrolės zoną nuo sostinės. Ir pirmiausia - užfiksuoti arčiausiai Japonijos skeletų esantį Amerikos bazių kovinį kompleksą Medei salyne. Deja, mums nepasisekė, todėl pradėjome pralaimėti mūšį dėl Ramiojo vandenyno. Gerai, kad tuo pat metu turėjome išminties greitai sudaryti aljansą su Trečiuoju Reichu ir išsisukti. Kitaip iš mūsų miestų neliktų net griuvėsių.
  Merginos basomis kojomis net pašoko kratydamos juodas ir raudonas pynes.
  Nauma pamojavo kardu ore:
  Mes vis tiek būtume laimėję! Taigi ar tikrai reikia Hitleriui po karo atiduoti Filipinus? Šis Japonijos karūnos perlas, neįveikiamas Singapūras, žydintis Honkongas, Indonezija, užgrobtų Anglijos kolonijų naftos gręžiniai ir Prancūzijos Gvinėja, Indokinija, Birma, Tailandas. Ir daug daugiau, apie ką kalbėti, liežuvis neapsieina. Juk stovime ant sienos su Indija, ant kurios slenksčio užgrobė fiureris - Australiją. Ir atiduok viską be kovos, kaip bailys...
  Yamamoto pertraukė:
  - Tarp baltųjų irgi yra protingų! Nenuostabu, kad imperatorius savo kabinete pastatė Napoleono biustą. Tačiau buvo ir kitas Cezaris, pasak jo: sunkiau išlaikyti užkariautą, nei laimėti. Šiuo atveju tai visų pirma taikoma mums. Šiame etape neturėjome kito pasirinkimo. Nusprendėme pasilikti dalį, kad neprarastume visko, įskaitant suverenitetą.
  Nauma aštuntą figūrą atkartojo kardu:
  Suprantu protu, bet širdimi!
  Yamamoto atsistojo ir plojo kolegai per petį.
  - Taip, nenusimink, šiuo atveju, jei išvažiuosime, tai grįžti. Nugalėsime SSRS ir vėl pulsime į Trečiąjį Reichą prieš JAV ir britus, bet jau įveiksime juos kartu su vokiečiais ir makaronais. Ir tada mes viską grąžinsime, plius dar užgrosime Indiją, Australiją, Aliaską ir iki... Ten bus matyti, juk turėsime rusiško Sibiro resursus, o Amerika vėl kris į depresiją. Tai reikia suprasti!
  Dar kartą plikomis kojomis merginos linktelėjo iš didžiausio pritarimo. Jos tokios gražios, įdegusios, kai kurios merginos buvo net šviesiais plaukais, raumeningos.
  Admirolas Nauma beveik nepastebimu judesiu paslėpė kataną į apvalkalą ir šnibždėdamas sušnibždėjo:
  - Ateitis gera, bet dabartis geresnė! Išgirskite, kad lėktuvnešiuose buvo išnaudotos visos bombų atsargos, o ...
  Yamamoto trumpai įsakė:
  - Ateik ant denio ir apsidairyk, po pusvalandžio apsisuksime ir išvyksime į artimiausią bazę.
  Nauma sušvilpė pro nosį:
  - Klausyk vado!
  Admirolas iššoko, laikydamas duris, kad neužtrenktų. Jo žingsniams dar nenutilus, pro duris išslydo šešėlis, ji žengė ant pirštų galų ir nusimetė užvalkalą. Jamamoto nusijuokė.
  - Ledi Armstrong, jūs kaip visada staigi!
  Šviesos srautas krito ant padaro, parodydamas jį visoje savo šlovėje. Ji buvo šviesiaplaukė, nimfos figūra, tobulų proporcijų, bet brandžios, trisdešimtmetės moters veidu. Šiek tiek aukštesnis už Yamamoto, odiniais batais, išsiuvinėtais smaragdais ir safyrais, atitinkančiais bangos spalvą, minkštais padais. Nusimetusi antklodes, ji buvo su maudymosi kostiumėliu ir judėjo kaip indų šokėja.
  Yamamoto sustabdė moterį:
  -Šok vėliau! Tuo tarpu atidžiai manęs klausykite, kaip JAV, kaip Trečiojo Reicho, prezidentas marionetė Henris Trumanas reagavo į mūsų pasiūlymą suteikti visoms išlaisvintoms teritorijoms formaliai nepriklausomų valstybių statusą?
  Armstrongas švelniu balsu atsakė:
  - Jis sakė, kad jis ir Churchillis buvo prieš. Visos kolonijos ir toliau bus kolonijos, o Kinija liks padalinta. Beje, Trumanas sakė, kad jei Japonija padės Chai Kang Shi režimui, jis gali jį išgelbėti - jis asmeniškai paklaus Hitlerio, kad taip buvo. Trumpai tariant, jūs turite savo bazes Mandžiūrijoje, taip pat režimą ir netgi ką nors gaunate žemyninėje Kinijoje. Visų pirma, nuolaidos ir galimybė gauti žaliavų.
  Jamamoto nusišypsojo.
  - Tai gera žinia! Ar JAV marionetinė vyriausybė žino, kad smogėme SSRS? Ar dar ne?
  Armstrongas pirštu apibrėžė ratą.
  - Jis jau žino! Kol kas oficialios reakcijos nebuvo, bet Trumanas jau spėjo sušukti: gerai padirbėjo japonai!
  Jamamoto susiraukė ir piktai suraukė antakius.
  - Mes jam ne japonai, o japonai, karių ir išminčių tauta, o ne piemenys ir nuteistieji kaip amerikiečiai. Nors, žinoma, tai gerai, tai reiškia, kad nebus jokių kliūčių puolimui giliai į Sibirą.
  Moteris žaismingai kilnojo kojas ant grindų:
  - Sibiras geras - didelis, turtingas! O tuo pačiu Sibire blogai - ten sniegas ir šaltis!
  Jamamoto suspaudė lūpas.
  - Japonų kareivis šalčio nebijo. Tokia yra Bušido kodekso esmė: neieškok sau lengvo gyvenimo, o įveik sunkumus. Nenuostabu, kad samurajų simbolis yra - karosas! Ši žuvis visada plaukia prieš srovę.
  Armstrongas nustebo:
  - Karpis? Tokia nekenksminga žuvis. Ar baisūs, tikri apokalipsės samurajų demonai yra lyginami su mažyliu, kuris kepamas keptuvėje, o ne su tigru ar liūtu.
  Jamamoto išskėtė rankas.
  - Japonijoje liūtų nėra! O tigras per švelnus katinas, jai trūksta drąsos. Žinote, vienas iš pagrindinių samurajų išbandymų, būdamas dešimties metų, jis įvedamas į narvą su tigru ir jis turi paimti iš žvėries gabalėlį šviežios mėsos. Tas Zenkis išsirito, netiki?
  Armstrongas papurtė galvą.
  "Netikiu, kad dešimties metų berniukas gali susitvarkyti su tigru, net jei jo rankose yra aštriausias kardas.
  Yamamoto švelniai uždėjo ranką ant merginos nugaros ir paglostė jos nuogą, aksominę odą.
  - Tu neteisingai supratai. Samurajaus sūnus įeina į narvą su tigru be kardo ar jokio ginklo. Jis turi panaudoti savo stiprų protą ir valią, kad įtikintų tigrą duoti jam maisto!
  Armstrongas sušuko:
  - Taip, tai tiesiog neįtikėtina! Samurajus yra tikras velnias! Ar ir tu buvai toje kameroje?
  Jamamoto nuleido akis.
  - Deja, ne! Tai senovės laikų paprotys! Bet jei nori, mes tave įmesime į narvą? Tarkime, kad nori patekti į narvą su tigru?
  Armstrong murkė, jos įdegusios, dailios graikiškos rankos apsivijo admirolo kaklą. Lūpos atsivėrė kviečiančiai:
  - Jei tigras esi tu, tada aš pasiruošęs net pragarui! Nors be tavęs rojus yra blogesnis už pragarą, mano mylimas samurajus.
  Yamamoto staiga atstūmė moterį ir sušuko:
  - Dabar man reikia su kitais admirolais apibendrinti reido prieš SSRS rezultatus, taip pat išsiaiškinti, kaip reikalai sausumoje. Nėra kada pasilepinti moteriškais malonumais. Jūs suprantate: nėra laiko! Paskambinsiu tik vakare. Beje, siauras akių pjūvis ir geltona oda manęs nejaudina.
  Armstrongas pasuko klubus.
  - Ne! Visiškai priešingai! Taigi dar romantiškesnis ir neįprastesnis! Jūs esate japonas, aš amerikietis: geltona ir balta rasė, angelas ir demonas! Šis kontrastas yra beprotiškas! Dauguma moterų mėgsta originalą, o ne kaip likusios.
  Jamamoto įsipylė pusę stiklinės sake, sumaišytos su "Ginn", ir vienu ypu nurijo, atsipalaidavo:
  - Tiesą sakant, maniau, kad moterys yra konservatyvesnės nei vyrai. Ar moterys padarė daug mokslinių atradimų?
  Armstrongas papurtė galvą, papurtė šviesius plaukus ir pasakė:
  - Moteriai svarbiausias atradimas - naujo vyro atradimas, tik su sąlyga, kad tai knyga, o ne radijas! Ir samurajus nekalba!
  Pasigirdo isteriškas skambučio triukas, užsidegė žalia šviesa. Admirolas įsipylė dar pusę stiklinės, rusiškai šnopavo ir suvalgė citriną, apteptą medumi. Jis apsilaižė lūpas ir parodė samurajų kardo rankeną:
  - Aš asmeniškai nužudžiau daugiau nei šimtą žmonių, iš jų mažiausiai dvidešimt jaunų moterų! Tu būsi pati gražiausia iš visų aukų.
  Armstrongas pagrasino, iškišdamas Jamamoto raudoną liežuvį:
  - Aš turiu tris sūnus ir jie atkeršys tau ir tavo šeimai, admirole!
  Atrodė, kad Yamamoto nė kiek neįsižeidė.
  - Ji pagimdė tris vaikus ...
  - Penki! Amstrongas pataisė.
  Ypač penkis! Ir išlaikė mergaitės juosmenį?
  Ponia užmetė koją ant kaklo:
  - Aš esu amerikietis ir tai viską pasako!
  Yamamoto linktelėjo ir sušnypštė:
  - Dabar pas tave ateis berniukas, ji labai stipri nindzių kovotoja. Tarnaukite jam pagal aukščiausius standartus. Supratau?!
  Armstrongas pritardamas linktelėjo.
  - Myliu jaunus žmones... Tikiuosi, jis gražus?
  Japonai užtikrintai atsakė:
  - Dar daugiau! Tau patiks!
  Ir ryžtingai paliko kajutę. Vietoj to beveik iš karto pasirodė berniukas. Jis atrodo maždaug trylikos ar keturiolikos metų, labai raumeningas, basas ir mūvi šortus. Tikrai graži, šviesiais plaukais.
  Armstrongas džiaugėsi... Kad jai nereikės reikalų su kokiu senu keistuoliu.
  Tačiau berniukas atrodė piktai ir glaustai sumurmėjo angliškai:
  - Nusirenk!
  Moteris nusišypsojo ir pasakė:
  - Gal kiek romantiškiau!
  Vaikinas atsakė trenkdamas jai į veidą. Moteriai apdegė skruostas. Šnipė sunkiai atsiduso ir ėmė nusirengti. Deja, pradžia nelabai žadanti.
  Berniukas atkišo dantis, nusimetė šortus ir atskleidė svarų vyrišką tobulumą.
  Sušnypšęs išsišiepimas:
  - Atsigulti!
  Atsidususi ledi Armstrong atsigulė ant nugaros ir išskėtė kojas. Berniukas su spaudimu ir labai grubiai įėjo į ją ir pradėjo plakti kaip kulkosvaidis. Jokių glamonių, jokių žodžių...
  Šnipė jau buvo patyrusi paleistuvė, ir ji nenukentėjo. Priešingai, aštrūs sukrėtimai yra beveik malonūs. Taigi jie ją sujaudino, o Veneros grota ėmė prisipildyti drėgmės. Tada jis visiškai įsijungė ir pasigirdo aistringos dejonės.
  Ponios žiūri į šiurkštumą, bet tai irgi malonu. Ir štai tave apima orgazmo banga.
  Berniukas staiga nustoja daužytis, jėga sugriebia ledi Armstrong už plaukų ir iki tobulumo pasilenkia nuogas. Šnipė atidaro jai burną ir čiurkšlė pataiko į jos liežuvį. Tai taip pat ne pirmas kartas. O balta košė iš berniuko yra saldi ir labai maloni skoniui. Armstrongas apsilaižo lūpas su tikru malonumu.
  Tada pats jaunasis nindzė veidu pasilenkia prie jos krūtinės ir pradeda nesavanaudiškai dirbti. Armstrongas suvirpa nuo kitos ekstazės bangos ir riaumoja kaip buivolas skerdykloje. Ji turi pagauti tobulumą raudona burna. Ir dirbti su rausvu liežuviu. Kol vėl trykšta baltumo ir saldumo fontanas.
  Taip linksma. O jauna, raumeninga ir šviesiaplaukė nindzė tiesiog nenuilstanti. Jo energija yra neišmatuojama ir didžiulė. Šis garsus kovotojas ir lovos milžinas. Ir šviesūs plaukai... Tiesiog viskas super ir aukščiausios klasės.
  Sutaisytas E-50 stojo į mūšį. Vis dėlto rusai iš esmės įrengė įtvirtinimus, o vokiečiams teko įveikti gynybą giliai. Kariai metodiškai sunaikino akumuliatorių.
  Gerda iššovė, sudaužydama sovietų patranką, o paskui su šypsena balse pasakė:
  - Mes mušim žmones ir mušim kibirus!
  Šarlotė dainavo savo vario raudonumo garbanas:
  - Mes, o, plėšikai! Plėšikai!
  Ir pliku pirštu paspausdama vairasvirtės mygtuką, ji pasiuntė sviedinį, sulaužantį sovietinį bunkerį.
  Ir tada Christina kurtinamai suriko:
  - Pykšt pykšt! Ir tu miręs! Mirusieji! Mirusieji!
  Be to, jis pliku pirštu spaudžia grakščią koją, siųsdamas priešą į nokautą.
  Ir tada buvo Magda. Štai mergina. Jis taip pat spaudžia vairasvirtę basos kojos pirštais ir kaip mušamas.
  - O, kas mus pamatys, tuoj aiktels!
  Žavioji Gerda, purtydama visas krūtis, trenkė į trisdešimt ketvertą ir šaukė:
  - O kažkam kvepės kepta!
  Šarlotė pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir čiulbėjo kaip žvirblis:
  - Ir mes kažką laikome savo krūtinėje!
  Kristina suplėšė sovietinį ginklą su sviediniu ir trinktelėjo raudonomis lūpomis:
  -Neik prie mūsų...
  Magda taip pat nuspaudė mygtuką pliku pirštu. Ji papūtė trisdešimt keturis ir sušuko:
  - Neik prie mūsų!
  O Gerda, šis agresyvus žvėrelis, šviesių plaukų, taip pat plaktuku su sviediniu, o trisdešimt ketvertas sprogs kaip boksininko nosis po kumščiu. Ir karys verkšlens:
  - Mes jį nužudysime!
  Ir vėl merginos apsipys ašaromis ir šaudys be jokios apgailestavimo ir pauzės.
  Charlotte entuziastingai šūktelėjo:
  - Aš didelis plėšikas...
  Ir taip pat kaip atsitrenkia į sovietinę haubicą. Tik dalys skrido skirtingomis kryptimis.
  Christina niurzga. Kai jis plika pirštu spaudžia vairasvirtės mygtuką ir čirškia:
  - Ir demonų dukra mirė!
  Magda taip pat prikala, spausdama basas kojas ant smogiančio daikto, daužo sovietinį tanką ir išduoda:
  - Ir ne kuklus!
  Gerda apnuogino dantis, blykstelėjo dantys. Ji įsivaizdavo gražų jaunuolį. Toks veržlus, atletiškas, su raumenų reljefu ir dideliu vyrišku tobulumu. Ir kaip ji pasilenkia ir apvynioja raudonomis lūpomis jo pulsuojančią nefrito šerdį. Kaip skanu, kaip šokoladiniai ledai. Ir tie šokoladiniai ledai, kuriuos nulaižysi liežuviu. Ir tai taip gražu, taip įdomu.
  Oi, kaip smagu, jei prie jos iš paskos prisijungs dar vienas jaunuolis. Ir pulsuojanti, nefrito strypas pateks į drėgną Veneros grotą. Ir kaip tai puiku.
  Gerda net drebėjo iš nuovargio. Kaip jai tai atrodė jaudinančiai ir žaviai.
  Mergina šovė į sovietinį ginklą. Ir ji susižavėjusi čiulbėjo, trypdama basa koja:
  Vaikinai, vaikinai, tai priklauso nuo jūsų...
  Šarlotė taip pat daužė ir sudaužė rusų tanką, kai ji plepa, kratydama visą biustą:
  - Išgelbėk žemę nuo ugnies!
  Christina papurtė vario geltonumo plaukus. Ji nusišypsojo ugninga šypsena ir čiulbėjo:
  - Mes už taiką, už draugystę, už pasaulio šypsenas...
  Magda plika pirštu paspaudė vairasvirtę. Ji sudaužė sovietų tanką ir suriko:
  - Už nuoširdžius susitikimus!
  Kariai atrodė nepaprastai linksmai. Ir kaip jie išsikišo dantis. O jie mirkteli ir cypia.
  Šarlotė taip pat įsivaizduoja vaikiną. Jauna, bet su barzda. Kaip jis glosto jos krūtis. Kai barzda kutena krūtinę, garbanoti plaukai perbėga ant prinokusių spenelių braškių. Ir jis kutena ją, ir bučiuoja jos krūtis. Apibraukite liežuviu saldų, medingą spenelį. Tokia ta idilė. O jei vaikinas dar įkiša liežuvį į Veneros grotą. Koks skonis!
  Šarlotė šaudo ir šaukia:
  - Ir kardas bus aštrus!
  Žinoma, merginos, nors ir gražuolės, daro nešvankų poelgį - žudo sovietų karius. Tačiau jie taip buvo mokomi nuo ankstyvos vaikystės. Jie yra negailestingi vilkai.
  
  
  LUCKY FUHRER BILIETAS
  Hitleris gavo pasakišką bilietą: Rusijos prezidento Vladimiro Putino sėkmė. Ir fiureriui tapo pasakiška vadovauti. Tiesa, ne visas Hitlerio karnavalas. Jis sustabdė kariuomenę prie Dukerio. Tačiau evakuacija įvyko britams ir prancūzams su dideliais nuostoliais ir daug didesniu kalinių skaičiumi. O kovoje dėl viršenybės ore Didžioji Britanija nukentėjo kur kas labiau, o vokiečiai numušė daugiau lėktuvų nei realioje istorijoje, o patys pralaimėjo mažiau. Ir vis dėlto fiureris nusprendė nusileisti. Ir jai visai pasisekė. Londonas krito per vienuolika dienų. Ir britų kariuomenė kapituliavo.
  Dauguma kolonijinių karių ir dominijų pripažino naująjį ir, be to, teisėtą Britanijos karalių, palaikantį provokišką orientaciją, ir Mosley vyriausybę. Taigi fiureris per trumpą laiką iškovojo triuškinamą pergalę.
  Bet jis neturėjo laiko pasukti į rytus. Japonija užpuolė JAV Peru uoste. Hitleris samprotavo, kad Ameriką būtina užgrobti, kol jos galinga ekonomika nebus atstatyta karo pagrindu. O SSRS, kaip parodė žvalgyba, jau yra gana pasirengusi karui ir jį priimti nėra taip paprasta. O žiemos Rusijoje atšiaurios.
  Be to, užėmus Londoną, Stalinas surengė asmeninį susitikimą su Hitleriu, ir abu diktatoriai buvo labai patenkinti vienas kitu. Fiureris nusprendė, kad pirmiausia užbaigs Ameriką, o paskui SSRS.
  Stalinas sutiko, kad SSRS taip pat galėtų dalyvauti kare. Hitleris davė sutikimą prijungti prie legalios Aliaskos Rusijos. Tačiau jis atsisakė atsisakyti Suomijos. Nors Stalinas ir šią teritoriją laikė pirmaprade, rusiška.
  Bet nusprendžiau nesiginčyti. O Aliaska nebloga... Prasidėjo didelis karas tarp SSRS, Japonijos, Italijos, Trečiojo Reicho prieš JAV. Be to, kovojo ir Prancūzija, ir Didžioji Britanija. Fašistų kariuomenė pavergė visas okupuotų šalių kolonijas.
  Ir karas su JAV nuo pat pradžių Trečiajam Reichui vyko sėkmingai. Japonija buvo šiek tiek blogesnė. Tačiau keturiasdešimt antraisiais metais vokiečiai rudenį jau pavergė beveik visą Kanadą. O 1943 metų pavasarį prasidėjo puolimas prieš JAV. Mūšiuose jau dalyvavo vokiečių "Tigrai", "Panteros", "Liūtai". Ir tai yra didžiulės mašinos. Amerikiečiai sunkiai kovojo, bet pamažu pralaimėjo. Kovojo ir Raudonoji armija. Užėmęs Aliaską, Stalinas vis dėlto pasiuntė kariuomenę prieš JAV, kad užgrobtų ir žemyną, o taip pat nebūtų grifas.
  Mūšiuose "Pantera" ir "Tigras" sovietų automobiliai varžėsi su JAV kariuomene. Mūšiai parodė, kad T-34-76 nebuvo pakankamai ginkluotas. O Stalinas įsakė kitais metais ant šio tanko įdėti didesnį ginklą ir bokštelį. Nekeiskite važiuoklės. Tačiau KV serija pasirodė gana silpna.
  Tankas KV-3 į seriją pateko 1941 metų rugpjūtį, o KV-5 - šių metų rugsėjį. Keturiasdešimt antraisiais metais KV-4 taip pat pateko į seriją, o Stalinas pasirinko sunkiausią, bet geriau apsaugotą 108 tonų svorio modifikaciją. Metų pabaigoje pasirodė KV-6 su trimis ginklais, sveriančiais šimtą penkiasdešimt tonų. O keturiasdešimt trečiais metais ir KV-7, sveriantis du šimtus tonų.
  Kaip paaiškėjo, visi sovietiniai KV serijos tankai turi prastus vairavimo rodiklius, nepatikimą pavarų dėžę ir apskritai dažnai užstringa ir sugenda. O dviejų šimtų tonų talpos apskritai beveik neįmanoma išversti.
  Tačiau nėra blogo be gėrio. Ir KV serija buvo išjungta, o vietoj jos pasirodė IS serija... Be to, Stalinas net uždraudė kurti tankus, sunkesnius nei keturiasdešimt septynios tonos. Tačiau T-34 pasirodė esąs toks sėkmingas, kad Stalinas įsakė padaryti šį tanką svarbiausiu, pagrindiniu ir masyviausiu.
  Amerika buvo puolama, vokiečiai, raudonieji ir japonai. Jis buvo sutraiškytas ir iš pietų, ir iš šiaurės.
  Amerikiečiai greitai palūžo... Nors žaibinis karas nepraėjo, gruodžio mėnesį jie užėmė Niujorką ir Vašingtoną. O amerikiečiai kapituliavo 1944 metų sausio 30 dieną.
  Buvo laikina pauzė... Trečiasis Reichas ir Japonija virškino savo turtą. Ir SSRS neskubėjo. Stalinas ir Hitleris tapo artimais draugais. Vokiečiai ir japonai užėmė Lotynų Ameriką, kariavo Kinijoje, prarijo kitas šalis.
  SSRS įvykdė trečiąjį penkerių metų planą. Ir tada ketvirtas... Trečiasis Reichas ruošė naujus ginklus... O 1952 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas karas tarp Japonijos ir Trečiojo Reicho. Stalinas, žinoma, stojo į Trečiojo Reicho pusę.
  SSRS tapo galinga šalimi su labai išvystyta ekonomika. Pagrindinis tankas T-54 ir IS-7, Stalinui patiko paskutinė mašina, ir jis serijai uždegė žalią šviesą. Trečiajame Reiche buvo "E" serija, labai geri naujos kartos tankai. Bet tada pasirodė piramidės iš AG serijos. Be to, naciai turėjo unikalų ginklą - diskelius ir daug daugiau. Techniniu požiūriu Trečiasis Reichas yra stipresnis už Japoniją ir kol samurajus nesukūrė branduolinių ginklų, juos reikia užkariauti.
  Stalinas, senas ir nusilpęs, norėjo šlovės. Tačiau Hitleris pasakė, kad jis leido atsiimti tik Kurilų kalnagūbrį ir Pietų Sachaliną.
  Staliną tai tenkino su tam tikromis išlygomis. Tiesa, SSRS šį kartą kare taip aktyviai nedalyvavo. Kovos buvo įnirtingos.
  Alenkos tanko įgula kovojo IS-7.
  Tarybinis tankas geras, bet vokiški piramidiniai vis tiek geresni ir labiau apsaugoti šonu.
  Alenka paspaudė nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtuką. Nušautas sviediniu žudiku.
  Japoniškas E-50, nukopijuotas pagal pasenusio prekės ženklo licenciją, kovojo prieš jį. Ši mašina turėjo 88 mm pistoletą su 100 EL vamzdžio ilgiu. Pavojinga įkąsti į šoną ir teoriškai gali smogti į kaktą ir į kaktą. Labai aukšti šarvai pramušami. O pradinis sviedinio greitis kolosalus.
  Viršutinė korpuso dalis gana gerai apsaugota dideliu nuolydžiu, tačiau bokšto kakta prastesnė.
  Mergina Anyuta nuogais kojų pirštais nukreipė ginklą ir pataikė į samurajų tanką. Iš pirmo karto pataikė ir privertė užsičiaupti.
  Japonas yra gana vikrus, bet sveria beveik tiek pat, kiek IS-7 su silpnesne, ypač borto apsauga.
  Štai dar vienas E-50, kurį merginos pataikė į lėktuvą iš toli, nors tam reikia fenomenalaus tikslumo.
  Bet juk raudonplaukė Alla trankė nuogus kojų pirštus, ir tai bent kažką reiškia.
  Tačiau japoniškas E-75 juda. Jis nėra toks greitas kaip E-50 ir yra sunkesnis. Tačiau jo kakta yra stipriai apsaugota. Bokštelis gana storas su priekiniais šarvais, 252 mm storesnis nei IS-2. Kūno kakta plonesnė, bet su dideliu nuolydžiu. Silpniausia korpuso pusė tik 120 mm, be nuolydžių. O juose geriausia pataikyti iš toli.
  E-75 yra šiek tiek pasenusi mašina, sverianti daugiau nei devyniasdešimt tonų. Ji akivaizdžiai neadekvati. Nors 128 mm patranka vis dar gana galinga. Ir T-54 gerai perveria šią mašiną.
  Marija šovė nuogais kojų pirštais. Ji pervėrė korpuso šoną ir pažymėjo:
  - Ne pats geriausias dizainas!
  Olimpija paleido kulkosvaidžių sprogimą ir sutiko:
  - Tikrai ne pati geriausia!
  Ir nuogi kojų pirštai, kai spaudžia mygtukus.
  Japonai pralaimi naują karą, bet beviltiškai kovoja ir nepasiduoda. Nors jų kariai technologiškai atsilieka.
  Sovietiniai MIG-15 bus stipresni už japoniškus automobilius. O vokiškas ME-462 visiškai nekonkuruoja.
  Jie įveikė japonus danguje. O priešnuodžio prieš diskines plokštumas visai nėra.
  Nors diskotekos numuša beveik viską, kas juda.
  Eva ir Gertrūda visa savo šlove parodė save nuversdamos Tekančios saulės šalies automobilius.
  Ieva šovė nuogais kojų pirštais ir urzgė:
  - Dėl mano vaikino!
  Gertrūda patvirtino, kai ji nokautavo priešininkus:
  - Kad visi vyrai mirtų!
  O taip pat plikomis kojų pirštais spaus vairasvirtės mygtukus ir numuš kelis lėktuvus.
  Japonai buvo mušami ir spaudžiami visais atžvilgiais. Hitleris pareikalavo kuo greičiau padaryti galą priešams.
  Gerda ir Charlotte kartu kovojo piramidės formos tanke. Automobilio svoris yra tik keturiasdešimt penkios tonos, o šarvai yra 250 mm su dideliais nuolydžiais visais kampais. O variklis 1800 arklio galių, dujų turbina.
  Ir aukšto slėgio patranka, kuri visus kulia kaip kūjis. Tegul kalibras tik 88 mm, bet koks didelis sviedinio greitis.
  Negaliu atsispirti vokiečių tankui.
  Gerda plikiais įdegusių kojų pirštais trankė vairasvirtės mygtukus, sudaužė japonų tanką ir lojo:
  - Už komunizmo didybę arijų šalyje!
  Ir mergina iškišo liežuvį. Jis mobilus ir rožinis.
  Šarlotė taip pat šaudė nuogais kojų pirštais, smogė priešui ir cyptelėjo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Ir mirktelėjo draugei.
  Ir sumušė japonus kruopščiai ir žvaliai.
  Albina ir Alvina taip pat puikiai kovoja danguje, muša japonus, skaldo juos į gabalus.
  Albina labai aktyviai nugriuvo plikomis kojų pirštais ir sutraiškė samurajų danguje ...
  Ir riaumojo:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Alvina nuvertė japonišką automobilį ir sucypė:
  - Šlovė Prūsijos didvyriams!
  Ir taip pat naudojant nuogus kojų pirštus.
  Merginos yra labai kovingos ir įveikia bet kokias kliūtis. Kai samurajų lėktuvas dega kaip deglas ir nukrenta. O už jo - penki kovotojai iš Tekančios saulės šalies.
  Taigi merginos čia nuostabiai gerai koordinuotos.
  Elizaveta yra T-54 tanke su savo įgula ir naikina japonų tankus.
  Nelengva kovoti. Pagrindinis japonų tankas, nukopijuotas iš ankstyvos E-50 modifikacijos, yra labai rimta transporto priemonė. Ir jis nenusileidžia sovietiniam tankui priekiniais šarvais ir ginkluote. Ir net šiek tiek jos ginklas yra šarvą perveriantis ir geriau apsaugo korpuso kaktą, ypač viršų.
  Tiesa, japonas yra sunkesnis už sovietinį automobilį, tačiau galingesnis variklis tai kompensuoja.
  Elžbieta šaudo iš toli ir manevruoja.
  Tiksliau, Eufrazija vairuoja. Ir jis neleidžia savęs sugauti.
  Įgulos narė Jekaterina trinktelėjo nuogais kojų pirštais ir cyptelėjo:
  - Už komunizmą!
  Tada Elena, kaip sprogimas, sudaužys taikinį į šoną. Ir riaumoti:
  - Esame taikliausi pasaulyje.
  Tanką T-54 japonai gali perdurti į kaktą, o juo labiau į šoną. Ir jis neturi pagrindo kovoje. Taigi sunku kovoti su samurajumi.
  Ir štai ateina E-100. Labai neblogas automobilis. Jos šarvai yra stiprūs iš visų kampų, o pistoletas yra labai galingas 150 mm. Sudaužys sovietinį automobilį į gabalus. O per japonus prasibrauti sunku. 210 mm su lentų skydais.
  O kakta 250 milimetrų.Taigi per tokį kolosą nepavyks prasibrauti.
  Artėja tankas T-54. Neverkite japonui į kaktą. Aš paspausiu, kad įgeltų į šoną, o tada jie tiesiog numušė.
  Pistoletas yra galingas, bet jo šaudymo greitis mažesnis. Ir tikslumas taip pat sumažina kalibrą.
  Taigi iš Eurazijos reikia virtuoziško manevravimo. Kad, neduok Dieve, nenukentėtų.
  Mergina dainavo:
  - Rusija yra mūsų didžioji galia,
  Rusija yra mūsų didžioji šalis...
  Galinga valia, patikima šlovė,
  Tavo amžinai!
  Elena pliaukštelėjo japoniškam E-50 ir pažymėjo:
  - Mes gyvename SSRS, o ne Rusijoje1
  Eurazija sutiko su tuo:
  Taip, bet esmė ta pati!
  Taip jie vengia šūvių ir nuslydo prie paties tanko. Ir tiesiai į šoną, toje dalyje, kur nėra žemesnio nuolydžio ir į skydus, pradurti iš povandeninio kalibro.
  Ir E-100 pradeda detonuoti ir sprogti. Ir kaip visa tai išeina.
  Stalino valdoma Rusija yra stipri ir aviacija, ir tankai, ir iš dalies net laivynas.
  Tačiau iki šiol SSRS neturi per daug didelių laivų, tačiau jie yra sukūrę padoriai mažus.
  O naikintuve visa įgula susideda tik iš merginų. Ir jie kruopščiai kulia japonus.
  Ir jų laivai, be tolesnių kalbų, subyra.
  Merginos laksto ir plikomis kojų pirštais siunčia patrankų sviedinius.
  Ir kaip blyksi jų nuogi rožiniai kulnai.
  Įgulos vadas Stalinida paėmė jį ir dainavo:
  - Šlovė mūsų šventajai Tėvynei!
  Ir vėl sovietiniai ginklai daužosi į japonus. O dabar visas samurajų kreiseris sprogsta. O geltonieji kareiviai skęsta.
  Štai ir vėl kova...
  Per pirmuosius šešis mėnesius Tekančios saulės šalies valdoma teritorija sumažėjo perpus.
  Ir pergalių buvo visuose frontuose.
  Raudonoji armija užėmė pietinį Sachaliną ir persikėlė į Kurilų salas. Jie taip pat užpuolė Mandžiūriją. Ir kovojo už Port Artūrą.
  O šio miesto puolimas buvo labai nuožmus.
  Alenka kovėsi su japonais ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Mes laimėsime!
  Ir nuogais kojų pirštais ji spaudė vairasvirtės mygtukus ir susprogdino samurajų haubicą.
  Anyuta taip pat atleido. Sutriuškino priešą ir cyptelėjo:
  - Už SSRS!
  Alla supyko iš laukinio įniršio ir cypė:
  - Už naujas sienas!
  Ir taip pat apnuogintais kojų pirštais, tarsi plaktuku.
  Marija čiulbėjo ir urzgė:
  - Už Staliną!
  Ir jie mušė iš visų jėgų...
  Olimpijas taip pat kovojo plikais pirštais, kaip nupjauti priešą ir sugriūti.
  Port Arturas krito... Ir tai skambi pergalė.
  Dar tris mėnesius kautynės vyko kitose vietose... Atėjo 1953 metai... Mūšiai jame labai žiaurūs.
  Sovietų kariuomenė bandė nusileisti Japonijoje, tačiau buvo numušta savisaugos dalinių.
  Ir jūroje kovos dar neatslūgo...
  Merginos kovojo kaip tikri riteriai.
  Ir žinoma jie buvo basomis kojomis ir labai gražūs, įdegę. Ir kaip jie japonus daužė bombomis.
  O kitos merginos kaunasi. Pavyzdžiui, Anastasija Vedmakova. Ji tokia kovinga mergina ir daro tokius stebuklus MIG-5.
  Ir jis numuša kitą lėktuvą, šį kartą japonų, naudodamas 37 mm patranką.
  Pilotas kaunasi su vienu maudymosi kostiumėliu ir yra itin agresyvi mergina. Ir smogia priešui itin tiksliai.
  Ir kiekvienas jos šūvis pataikė į taikinį.
  Anastasija čiulbėjo dainuodama:
  - Tėvynės himnas gieda mūsų širdyse,
  Visoje visatoje nėra gražesnės moters...
  Išspauskite stipresnį riterio kulkosvaidį,
  Mirk už Dievo duotą Rusiją!
  Su japonais kovojanti Akulina Orlova, apnuoginusi dantis, prieštarauja:
  - Ne! Geriau tegul miršta priešas, ir mes gyvensime!
  Ir prisiminė, kaip, pavyzdžiui, partizanę Larą japonai kankino. Ir ši mergina buvo varoma per sniegą basa. O ji tik juokėsi budeliams į veidą. Net kai ant plikų, nuo šalčio sušalusių padų buvo užteptos plačios raudonai įkaitusios geležies juostelės, ji sugebėjo sulaikyti skausmo verksmą. Nors įkandusi lūpa kraujavo.
  Tai buvo partizanų mergina Lara.
  Ir ji turėjo didelę širdį. Ir ištvėrė, kai ją daužė spygliuota viela, per kūną ėjo srovė.
  Taigi ji nieko nesakė. Jos nešaudė, o išsiuntė į mirties stovyklą karjere.
  Lara ten irgi nepalūžo ir tęsė savo kelią kupina drąsos ir didvyriškumo.
  Akulina Orlova numušė kitą japonų lėktuvą ir dainavo:
  - Mes kovosime su priešu iki galo,
  Karių žygdarbiai nesuskaičiuojami ...
  Rusai visada galėjo kovoti -
  Šėtonas bus sunaikintas!
  Bet dabar jau atėjo kovas... Stalinas mirė. Šlovingoji diktatoriaus ir užkariautojo valdymo era baigėsi. Beria tapo įpėdiniu. Stalinas netgi paliko testamentą, kad Lavrentijus Palychas turėtų būti Valstybės gynybos komiteto pirmininkas ir vadovas.
  O gegužės 2 dieną Japonijos sostinę Tokiją užėmė vokiečiai ir sovietų kariuomenė. O 1953 metų gegužės 9 dieną sekė Tekančios saulės šalies pasidavimas ir karas baigėsi pergale. Ir atrodė, kad viskas buvo gerai ir malonu.
  1955 m. balandžio 20 d. įvyko pirmoji pilotuojama misija į Mėnulį. Prieš žmoniją atrodė visas beribis kosmosas.
  Tačiau 1957 metų balandžio 20 dieną Hitleris pradėjo karą su SSRS. Jis jau viską kontroliavo ir jo kelyje liko tik viena jėga.
  Kas sustabdys Hitlerį?
  Lavrentijus Berija sustiprėjo valdžioje. Jis yra gruzinas, ir tai daugiau ar mažiau kaip Stalino šešėlis tiko žmonėms.
  Ir čia ateina karas...
  Vokiečiai yra stiprūs ir turi karių iš viso pasaulio. SSRS taip pat stipri, bet technologijomis nusileidžia Vermachtui.
  Tankas IS-10 pasirodė ... IS-11 ir IS-12, tačiau šios mašinos yra palyginti lengvos, penkiasdešimt tonų, tik pistoletas yra galingesnis ir ilgavamzdis IS-11 122 mm, IS- 12 - 130 mm. Ir tik IS-15 buvo pagamintas galingesniu tanku nei IS-7. Jame buvo 152 milimetrų ir tuo pačiu ilgavamzdis pistoletas, sveriantis apie šimtą tonų.
  Taip pat pasirodė ir T-55. Su galingesniais 105 mm kalibro ginklais ir geriau apsaugotais.
  Iš pradžių vokiečiai sėkmingai žengė į priekį. Jų tankai yra pažangesni, kaip ir kitų transporto priemonių. Ir, svarbiausia, daug daugiau galios.
  Tris mėnesius trukusios atkaklios ir nuožmios kovos naciai pasiekė Maskvą. O žiema dar toli...
  Ledi Armstrong ir toliau kovojo kartu su savo kompanionėmis.
  Ant tanko Goering-5 kovėsi keturios merginos. Jos yra anglės, tarnaujančios Vermachtui. O jiems visai nelengva. Turime kovoti su bolševikais, kurie kovoja ir fanatiškai, ir sumaniai. Neduokite Britanijai nusileidimo.
  Jane tiksliu šūviu apgadino rusišką patranką ir sušuko:
  -Gyvenimas yra akimirka tarp praeities ir ateities!
  Gringeta, šis basas ginklanešys, išskleidė ginklą, iššovė ir entuziastingai sušnypštė:
  - Mes esame erelio mergaitė!
  Ir jos sviedinys pataikys tiesiai į sovietinę haubicą. Taip, mergina tikrai super. Ir naikina visus iš eilės.
  Malanya taip pat spardė, naudodama nuogus kojų pirštus. Sunaikino rusišką ginklą. Sukėlė kovinių komplektų detonaciją. Štai kokia yra veržli mergina. Ir čiulbėjo:
  - Ateitis bus šviesi... Karas baigsis, aš juo tikiu!
  Matilda abejodama tarė:
  - Jaučiu, kad jau ne vieną šimtmetį mušame vienas kitą. Visos kovos, kovos ir kovos!
  Gražuolė Džeinė pratrūko juoktis ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Geriau kovos nei nuliai!
  Ir vėl tiksliu šūviu pataikė į sovietinį ginklą. Ji čia tikrai mergina. O saugos riba užgožia rusus.
  Prieš kovą merginos šiek tiek pailsėjo smuklėje. Gėrėme bavarišką alų, valgėme riebią kiaulieną ir avieną. Tada jie pasikvietė tuziną jaunesnių vyrų ir linksminosi su jais. Ir tai juokinga ir labai smagu.
  Šiaip tai gerai merginoms. Ir toks malonumas stipriems ir pakankamai jaunam kūnui.
  Iš karto padidėja energijos užtaisas prieš mūšį. Ir traukia, dėl pačių tikriausių žygdarbių! Ir tada kariai basomis kojomis spaudžia mygtukus ir išmuša milžiniškus rezultatus.
  Dabar jie šturmuoja Maskvą. Ir miestas nenori pasiduoti. Rusai tokie užsispyrę. Iš tiesų, atrodė, pats laikas suvokti, kad jų padėtis beviltiška, ir pasiduoti nugalėtojo malonei. Taigi ne. Jie išlieka. Parodykite nepalenkiamą didvyriškumą. Ir laikykitės, kur atrodė, kad nėra šansų, ten nėra ir sulaikymų.
  Pavyzdžiui, britai mūšyje dėl Londono nebuvo tokie užsispyrę. Jie greitai pasidavė. O dabar jie kaunasi vienoje komandoje su naciais!
  Ir ką? Padarykite savo karjerą!
  Džeinė jaučiasi ant balto žirgo ir gana pasitikinti savimi. Noriu parodyti save merginai iš aukščiausio taško. Ir gerai papurtykite rusus. Kad pati taptų tikra karaliene.
  Karys vėl šaudo. Jis pataiko į rusišką patranką ir aistringai sako:
  - Greitai planetoje bus rojus!
  Kokia labai graži mergina savo kūnu, bet daro tamsius darbus.
  Gringetho ginklanešys taip pat nėra pro šalį. Ji plaktuku sudaužė 152 mm haubicą kaip ledo kubelį. Štai kokia ji yra vikri ir žaisminga mergina. Gražesnio tikriausiai nerasite. Nors... Raumeninga mergina, šiek tiek kaimiškų ir paprastų bruožų. Ruduotas, atrodo tankus, bet kūne nėra nė lašo riebalų. Jis tiesiog toks sodrus.
  Ji labai mėgsta seksą ir niekada nemiega viena. Jai patinka, kai jos tvirtą kūną raukšlėja vyriškos rankos. Gringeta labai graži mergina. Bet ką tai daro. Ji vėl pataikė į sovietų bateriją. Štai niekšelis...
  Gringeta juokdamasi dainavo:
  - Šventėje nebuvo vyno, bet šėtonas gamino degtinę!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Ir vėl tankas "Goering" -5 vykdo tikslinę ugnį. O kariai jame labai vilioja. Jie nepataikė vieną kartą ir pataikė tris kartus. Tada jie pliaukštelėjo vienas kitam nuogais padais! Ir atkišo dantis.
  Tačiau okupuotos Britanijos dukterų džiaugsmas buvo trumpalaikis. Štai viena iš basų merginų sugebėjo po vikšru nustumti miną. Ir ši susinaikinimo dovana nuvilnijo taip sėkmingai, kad iškart sprogo kelios čiuožyklos. Ir didžiulis septyniasdešimties tonų tankas iškart prarado mobilumą.
  Teko vežti automobilį remontuoti. Pakeitimą vietoje atliko speciali komanda.
  Taip, "Goering" -5 negalima lyginti su AG piramidine šeima. Tačiau tokius, pačius blogiausius ginklus duodavo anglų merginoms.
  Bet čia kariauja sovietinės merginos.
  Jau 1957 metų rugpjūčio mėn. Maskva yra visiškai apsupta ir jos padėtis atrodo beviltiška.
  Alyonka kovoja IS-15. Galingas sovietų dizainerių vystymasis. Priekiniai šarvai yra 500 mm pasvirę. Pro vokiečius nepralaužk. O sveria kiek daugiau nei šimtą tonų. Ir 3200 arklio galių dujų turbininis variklis. Ir patranka, galinti iš toli prasiskverbti į vokiečių piramidinius tankus.
  Alyonka nuogais kojų pirštais daužė vokišką mašiną ir cyptelėjo:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Ir čiulbėjo gražuolė.
  Anyuta irgi, kaip nugalėti priešą. Ir jis taip pat naudojasi nuogais kojų pirštais, iš toli perveria baką ir cypia:
  - Už Tėvynę!
  Pistoleto vamzdžio ilgis yra 120 EL, o tai yra įspūdinga. Ir sviedinys su urano šerdimi. Šis tankas taip pat turi dvylika kulkosvaidžių, kurie yra labai galingi.
  Alla taip pat puolė nacius ir šaukė:
  - Už mūsų SSRS!
  Marija taip pat paėmė ir supjaustė nacius, o šį kartą raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką čirškdama:
  - Už motiną Rusiją!
  Olimpinės žaidynės taip pat yra tarsi pjūvis priešui. Ir jis nuplėš vokiečių tanko bokštelį ir cyps:
  - Už Tėvynę ir laisvę iki galo!
  Sovietų tankas pasirodė esąs labai kovingas ...
  Bet, deja, jėgos nelygios ...
  Labai nevienodas...
  Tačiau pasaloje sėdinčios merginos pagauna savo akimirką.
  Elžbieta paglostė pilvo raumenis. Tada, naudodama nuogą kulną, ji pasiuntė tikslų sviedinį į priešą.
  Ir pataikė į priešą tiesiai į taikinį.
  Ir ji sušuko:
  - Stipresnis karys, suspauskite kulkosvaidį,
  Bus įdomus rezultatas!
  Elena nusiuntė į taikinį žudiko dovaną ir pažymėjo:
  - Hitleris veltui kišo į mus galvą. Kad ir kaip toli atsitrauktume, nepasiduosime!
  Jekaterina taip pat iššovė, prasibrovė pro taikinį ir pažymėjo:
  - Vinių nekalame, bet reikia padaryti ką nors esmingesnio!
  Evrasija paleido kulkosvaidžių sprogimą ir išdavė:
  - Rusija po jungu nesilenks, mūsų kariuomenė nepasiduoda!
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Ne! Raudonoji armija nepasiduoda!
  Be to, ji nuogu kulnu pasiuntė sviedinį į taikinį. Ir tai pasirodė gerai ir tiksliai.
  Turime išsilaikyti bet kokia kaina. Čia naciai kankino pionierius.
  Jie paėmė berniuką išrengtą nuogą. Ir tada jie pradėjo jį mušti karšta viela. Jie mane stipriai mušė, kol netekau sąmonės. Ir tada užpilti sūriu vandeniu. Kaip berniukas rėkė iš agonijos. Ir jau vėl buvo iškepta fakelais. Tada jie paėmė jį ir įmetė įkaitusią lazdelę į išangę.
  Štai kokie žiaurūs buvo Fricai. Kitas jų malonumas yra kulnų kepimas. Vienai komjaunuolei padas buvo išteptas aliejumi, o po juo padegtas krosnis. O mergina rėkia iš baisaus skausmo. O naciai kepa ir dainuoja sau dainą.
  Ir ko jie dar nepadarė. Ir mergaičių pirštai ant basų kojų buvo sulaužyti, o berniukai ištirpo rūgštyje, o oda nuplėšta gyva.
  Elžbieta vėl iššovė. Pataikė į taikinį ir sušuko:
  - Mes niekada nepasiduosime!
  Ir Elena sutiko su tuo:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir ji nuogų kojų pirštų pagalba pasiuntė sviedinį į taikinį.
  Kitas tankas buvo paimtas ir užsidegė kaip deglas...
  Catherine agresyviai pažymėjo:
  - Būsime pasaulio čempionai!
  Ir nuogu kulnu ji pasiuntė į taikinį dar vieną sviedinį.
  Bet, deja, nepaisant viso rugsėjo didvyriškumo, Maskva krito. O spalį vokiečiai jau buvo pasiekę Uralą. Ir jie užėmė Centrinę Aziją iš pietų. O iki 1957 metų gruodžio jie visiškai užėmė visą SSRS teritoriją.
  Taip baigėsi pasaulio užkariavimas.
  1959 m. balandžio 20 d. buvo surengtas referendumas dėl monarchijos ir pasaulinės Trečiojo Reicho imperijos įkūrimo. Tai sutapo su pirmuoju astronauto skrydžiu į Marsą ir naujais Trečiojo Reicho laimėjimais. Ir Hitleris gaus superimperatoriaus titulą.
  Atrodė, kad visi tikslai buvo pasiekti.
  Tačiau 1961 m. gegužę Hitleris sudužo lėktuvu ir jo puikus ir ilgas viešpatavimas buvo nutrauktas.
  Tačiau jo vyriausias sūnus jau suaugęs, o fiurerių dinastija tapo stabili ir stipri. Ir dabar Trečiasis Reichas užkariauja erdvę.
  Visos tautos gavo lygias naujosios imperijos teises ir pilietybę.
  Ir žmonija juda šviesesnės ateities link!
  
  NAPOLEONO PERGALĖ PO VANDENYRU
  Napoleonas laimėjo Vaterlo mūšį. Mūšio metu jis neturėjo priepuolio, o britai buvo nugalėti. Tada buvo sumušti ir vokiečiai, vadovaujami Blucherio. Tada prancūzai užvaldė Nyderlandus.
  Vėl nugalėjo prūsus ir austrus. Rusija nenorėjo stoti į karą. Caras Aleksandras pirmasis pavargo kovoti ir nenorėjo lieti kraujo.
  Napoleonas Bonapartas taip pat buvo linkęs nevilkinti karo. Vėl kelis kartus pralaimėjęs sąjungininkus, jis su jais susitaikė. Prancūzija gavo dalį Italijos ir Nyderlandų bei kai kurias žemes Vokietijoje ir nurimo.
  Kurį laiką, žinoma... Napoleonas 20-ajame dešimtmetyje užpuolė Alžyrą ir jį užkariavo. Ir tada jis perėmė Maroką. Prasidėjo Afrikos imperatoriaus ekspansijos era. Napoleonas kariavo Afrikoje, o jo kariuomenė vėl pasiekė Egiptą ir Sudaną.
  Napoleonas įsitvirtino Afrikoje... Bet į Europą dar neįkopė. Tomis dienomis imperatorius gyveno gana ilgai. Ir mirė 1840 m., būdamas septyniasdešimties metų, trisdešimt šešerius metus praleidęs kaip imperatorius ir iš viso keturiasdešimt metų vadovaudamas Prancūzijai! Tai labai ilgas ir šlovingas valdymas. Jam vadovaujant Prancūzija patyrė ir pergales, ir okupaciją. Didžioji Afrikos dalis, įskaitant Sudaną ir Nigeriją, tapo prancūzų kolonijomis. Be to, Napoleono maršalai taip pat užkariavo Indokiniją.
  Sustiprėjo Bonapartų dinastija. Napoleonas II taip pat susilaukė vaikų ir į sostą įžengė būdamas gana brandaus amžiaus. Ir jo dinastija tęsė šlovingą iškilimą. 1848 m., pasinaudodama revoliucija Austrijoje, Prancūzija atėmė Italiją iš Habsburgų imperijos. Tada sekė karas su Rusija kartu su Britanija.
  Prancūzai kartu su austrais nugalėjo rusus. Ir jie užėmė daug žemės. Įskaitant Ukrainą. Napoleonas II įkūrė Sandraugą, pasodindamas į sostą savo brolį. Rusija buvo įtraukta į mažųjų galių kategoriją. Napoleonas II tęsė savo užkariavimus ir užėmė daugiau Prūsijos ir Austrijos. Ir ten taip pat apgyvendina savo artimuosius, įsitvirtinančius Europoje. Britanija bandė prieštarauti, bet buvo sumušta...
  Kai Amerikoje prasidėjo pilietinis karas, Napoleonas II įsikišo pietiečių pusėje. Ir jis laimėjo... Prancūzija taip pat tęsė Afrikos užkariavimą ir perėmė Indijos kontrolę. Jūroje prancūzai, turėdami pranašumą ištekliais, buvo prieš britus kaip dramblys prieš Moską. Ir jie net užėmė pačią Britaniją nusileidę žemyne 1873 m.
  Prancūzija perėmė Australiją ir Kanadą ir tapo supervalstybe. 1881 m. mirė ir Didysis Napoleonas II. Ir Napoleonas III įžengė į sostą. Jam vadovaujant Prancūzija toliau kėlė savo kariuomenę po pasaulį. Visų pirma, buvo kampanija prieš Maskvą ir Rusija bei JAV galiausiai pasidavė. O Kinijoje kilo karas. 1904 m., po Napoleono III mirties, Napoleonas IV įžengė į sostą. Kitais metais ji užėmė Japoniją ir po kelerių metų užbaigė Kinijos užkariavimą. Tada prasidėjo invazija į Lotynų Ameriką. 1933 m. valdęs Napoleonas Penktasis užbaigė visų pasaulio šalių užkariavimą ir pasaulinės imperijos sukūrimą. 1937 metais įvyko pirmasis pilotuojamas skrydis į kosmosą. 1945 metais žmonės skrido į Mėnulį. Ir 1957 metais į Marsą, o kitais metais į Venerą.
  Tai buvo kosmoso užkariavimas. Dvidešimtojo amžiaus pabaigoje visos Saulės sistemos planetos jau buvo aplankytos astronautų, net kai kur - Mėnulyje, Marse, Veneroje buvo įkurtos gyvenvietės.
  O 2021 metais prasidėjo pirmosios tarpžvaigždinės ekspedicijos skrydis. Prancūzijos imperija, daugiatautė ir didžiulė, perėmė viso pasaulio ir saulės sistemos kontrolę. Ir jos svajonės yra galia virš visatos!
  
  
  NAUJI KRIKLIŲ NUOTYKIAI AIVENGO PASAULYJE
  Nors Rebeką nuo egzekucijos išgelbėjo drąsus Ivanhoe, jos istorija nesibaigė. Taip pat ir nuotykių. Izaokas tikrai padarė viską, ką galėjo. Ir ėmė reikalauti grąžinti iš Rebekos paimtus papuošalus ir brangius rytietiškus drabužius. Bet, žinoma, jam buvo atsisakyta.
  Kas jau yra ordino nuosavybė, tai ir yra, o žydai neprivalo pranešti.
  Taigi Rebeka kurį laiką vėsiu oru praleido basa ir tik su ašutiniu chalatu. Taip, prieš egzekuciją ji buvo basa, nusirengusi ir uždaryta vienuolyno kameroje. Buvo šalta ir drėgna, buvo žiurkių. Čia Rebeka buvo tokia apniukusi ir išblyškusi.
  Buvimas basomis požemyje ir gatvėje vėsiu oru lėmė tai, kad mergina stipriai peršalo ir susirgo. Ir Izaokas turėjo skubiai samdyti gydytojus. Taigi jis buvo gerai išleistas, įskaitant išpirkos sumokėjimą plėšikams.
  O aš ieškojau, kaip kur nors susirasti ir užsidirbti pinigų. Negana to, Ričardas Liūtaširdis paskelbė, kad su jo karūnavimu bus surengtas grandiozinis turnyras. O nugalėtojas gaus didelį atlygį.
  Tuo metu Izaokas staiga pamatė berniuką trumpomis kelnėmis, basą, nuogą iki juosmens, bet labai raumeningą. Jo raumenys buvo labai gražūs ir giliai išreikšti po įdegusia oda. Pagal viduramžių standartus berniukas buvo visai ne mažas, o vaikiško, apvalaus veido. Aišku, kad tai dar vaikas, kuris užaugęs taps labai galingo kūno sudėjimo žmogumi.
  Izaokas šypsodamasis paklausė berniuko:
  Ko jaunuolis nori?
  Berniukas, trypdamas basa koja, pasakė:
  - Noriu dalyvauti riterių turnyre! Tuo pačiu padėkite sergančiai dukrai!
  Turtingas žydas nustebo:
  - Ar tu gydytojas?
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  "Nepaisant jaunatviškos išvaizdos, jau turiu daug žudymo patirties. Ir medicinoje! Ir visiškai nemokamai!
  Izaokas entuziastingai atsakė:
  - Nuostabu! Gerai tada. Turite stiprius raumenis, bet ar jų pakaks dalyvauti turnyre?
  Berniukas šypsodamasis pasakė:
  - Atnešk man pasagą!
  Turtingas žydas susiraukė.
  - Kodėl!
  Vaikinas užtikrintai pasakė:
  - Aš sulaužysiu!
  Izaokas suriko:
  -Gerai, tikiu! Tu turi labai gražius raumenis, rytuose džiaugtumėtės parduotas sultono haremui!
  Berniukas atsakydamas pašoko, kelis kartus apsisuko ore ir riaumojo:
  - Aš nepasiduosiu!
  Žydas nustebęs sušvilpė:
  - Koks tu greitas ir vikrus! Gerai, aš tau duosiu arklį ir šarvus su ietimi ir kardu turnyrui. Tik tu visa tai man sugrąžinsi trynukais!
  Berniukas linktelėjo.
  - Na, nes arklys, ginklai ir šarvai atitenka nugalėtojui. Šiuo atžvilgiu galite kovoti.
  
  Labai patenkintas Izaokas pasakė:
  - Puikus jaunuolis... Koks tavo vardas?
  Berniukas kukliai atsakė:
  - Olegas Rybačenko! Aš esu karys, kuris padeda silpniesiems ir dažniausiai tarnauja Rusijai. Bet šiuo atveju aš atėjau išgelbėti tavo dukters. Kadangi viduramžių standartais bronchitas yra labai pavojinga liga. Ir yra keletas sumanių gydytojų, galinčių išgelbėti mergaitę!
  Izaokas šypsodamasis atsakė:
  - Atrodote daug vyresnė, nei atrodote?
  Berniukas linktelėjo.
  - Taip, aš jau daug metų! Sunku net suskaičiuoti, kiek, nes keliauju ir gyvenu skirtinguose pasauliuose. Bet aš turėjau tiek daug įvykių ir įspūdžių.
  Žydas pažymėjo:
  - GERAI! Eik ir išgydyk mano dukrą! Tuo tarpu aš atsiųsiu arklio ir šarvų. Taip, ir dabar matuojate augimą. Atrodo, kad esi tik berniukas, bet gana didelis ir plačiais pečiais. Tokio ūgio kaip Ivanhoe, ir galbūt būsite platesni pečiais!
  Olegas linktelėjo ir pasakė:
  - Jūsų dukters gydymui man reikia alkoholio, riebalų, keliolikos mažų puodelių. - Pamatęs, kaip išsikreipė Izaoko veidas, vaikinas suskubo pridurti. - Taurės tik trumpam. Ir taip pat būtų malonu rasti barsuko taukus. Berniukas mirktelėjo. Ir tavo dukra bus kaip nauja!
  Izaokas pritardamas linktelėjo.
  - Taip, tik mažas magas! Na, viskas bus paruošta, eik ir išgelbėk mano dukrą.
  Berniukas blykstelėjo basomis, apvaliais, rožiniais ir visiškai be dulkių kulnais.
  Ji pradėjo šurmuliuoti aplink Rebeką. Mergina buvo išblyškusi ir kosėjo. Iš tiesų, skirtingai nei nemirtingasis berniukas, ji nebuvo pripratusi prie šalčio. Pietinės šalies dukra, Didžiosios Britanijos rudenį, nakvojo basa ir viename chalate su drėgna ir šalta kamera, o porą dienų - gryname ore. Čia ir atleisti neilgai.
  O dabar reikia jai dėti bankus - veiksmingiausia liaudies priemonė, kuri labai padeda.
  Rebekos oda gana blyški ir neįdegusi. Ji buvo sugėdinta nuoga prieš gražų raumeningą berniuką.
  Olegas Rybačenko pasakė, priglaudęs smilių prie lūpų:
  - Aš esu daktaras! Nesidrovėk manęs!
  Ir mergina nusišypsojo atgal.
  Vaikinas, jau turėjęs patirties, jai padėjo skardines. Mergina susiraukė.
  Tačiau Olegas ją švelniai glostė, numušė subraižytus padus. Nepratusi mergina ėjo taku, o jos basos pėdos buvo pradurtos akmenukų. O kelias į egzekuciją turtingai merginai, nepratusiai apsieiti be batų, pasirodė labai skausmingas.
  Berniukas, kuris visą laiką bėgiojo basas, pažymėjo:
  - Švelnus, toks švelnus!
  Ir uždėjo jai skardines, nuo kurių ant merginos nugaros liko pėdsakai. Tačiau bankai ištraukė ligą. Taigi Rebeka gavo pieno su medumi ir užmigo.
  Po to Olegas paliko tarnaitę įsakymą toliau duoti pieno su medumi ir maliku, taip pat barsuko taukus.
  Ir išskubėjo į turnyrą. Reikia lavinti ir arklį, ir šarvus, ir ginklus.
  Žydas, nors ir godus, nėra kvailas. Ir arklys buvo geras, ir šarvai su ginklais buvo neblogi. Olegas įlipo į šarvus ir juose jautėsi nejaukiai. Nuoga kova būtų daug vikresnė. Tačiau yra turnyro taisyklės: visi turi būti apsirengę šarvais ir ant žirgo. Čia kovok nuogas su kardais, tada Olegas Rybačenko kardais sunaikino ištisas armijas.
  Berniukas lenktyniavo ant balto žirgo ir nekantriai laukė mūšio.
  Turnyras vyko Londone. Ivanhoe jau buvo atsigavęs po žaizdų ir buvo laikomas vienu iš turnyro favoritų. Pats Ričardas Liūtaširdis ruošėsi mūšiui. Taip pat buvo tikimasi atvykti karių iš kitų šalių. Visų pirma Albos kunigaikštis: galingas kovotojas iš Ispanijos. Prancūzijos kunigaikštis Guise, baronai iš Vokietijos. Daug kovotojų. Net iš tolimosios Rusijos atvyko princas Ruslanas. Tiksliau ne iš Rusijos, o iš Kijevo Rusios.
  Taigi reprezentacija čia pasirodė solidi. Ir tai buvo precedento neturintis turnyras su prizais.
  Nugalėtojas turėjo gauti visą skrynią aukso, kurią Ričardas Liūtaširdis atsivežė iš Palestinos. Ir ši krūtinė svėrė mažiausiai toną.
  Taigi tie, kurie nori kautis - matyt, nepastebimai.
  Turnyras, atsižvelgiant į gausų dalyvių skaičių, vyko pagal taurės sistemą.
  Olegas Rybachenko atvyko į specialią riterių stovyklą. Šarvai ir arklys, tai leidimas, bet dokumentų niekas nereikalauja.
  Vaikinas nakvojo stovykloje. Vakare pas jį atėjo lengvos dorybės moteris. Pamačiusi, kad priešais ją dar visai vaikas ir labai graži, ji linktelėjo:
  - Aptarnausiu tau, vaike, nemokamai!
  Olegas pritardamas linktelėjo ir pažymėjo:
  - Nesigailėsite, aš labai patyręs!
  Pirmą kartą per daugelį metų prostitutė tikriausiai patyrė keletą tikrų orgazmų ir netgi atrodė jaunesnė. Ji išėjo patenkinta. Netrukus atsirado daugiau merginų. Olegas pažymėjo:
  - Už seksą reikia mokėti! Ir už puikų seksą dvigubai! Auksinė moneta kiekvienam orgazmui!
  Prostitutės noriai sutiko... Olegas uždirbo neblogus pinigus, bet per naktį užsimerkė. Atėjo jo merginos ir moteris. Paprastai jie yra jauni ir gražūs, bet jūs galite užsikrėsti infekcija. Tiesa, Olegas yra nemirtingas vaikas ir infekcija jo neapima.
  Bet prieš kovą šiek tiek pavargau...
  Tada suskamba trimitas ir turnyras prasideda ryte. Čia riteriai išsiskirsto po lauką. Tam reikia daug kovų. Bukų arba aštrių galiukų pasirinkimas. Visa kita sprendžia burtų keliu.
  Olegas krito kovoti pirmajame mūšyje su vokiečių baronu. Jis buvo didesnis ir sunkesnis už berniuką ir gana autoritetingas karys.
  Tačiau terminatorius berniukas yra patyręs ir techniškas. Ir kad jūsų nenumuštų ietis, šiek tiek pasukite skydą į šoną ir sušvelninkite smūgį. O tu pasodini save vartydamas kūną.
  Olegas yra labai stiprus, o priešas buvo numuštas kartu su žirgu. Ir vaikinas sušvilpė. Jis jau praėjo daugybę kovų įvairiose visatose. Ir jis kovojo su Trečiuoju Reichu paralelinėje visatoje, kurioje naciai pirmiausia užėmė visą pasaulį, o tik tada užpuolė SSRS. Ir tai buvo stiprus jų žingsnis.
  Tada berniukas kovojo kartu su Margarita, nemirtinga mergina, kuri taip pat kadaise buvo suaugusi. O su jomis keturios gražios ir taip pat beveik nemirtingos merginos. Šeši supermenai kovojo su armija, kuri užvaldė beveik visą pasaulį. Ir parodė kolosalų didvyriškumą.
  O dabar turnyras. Tai nėra taip sunku susitarti. O superberniukui bemiegė naktis su prostitutėm netrukdo.
  Vaikas gavo pirmąjį prizą: arklį, ginklus ir šarvus. Paprastai riteriai juos išpirkdavo už pinigus. Taigi, jei esi geras kovotojas, tai dalyvavimas turnyre tau naudingas.
  Tada dar vienas mūšis... Šį kartą burtas atvedė Olegą į galingąjį Ispanijos kunigaikštį Albą. Jis buvo laikomas geriausiu Ispanijos kariu. Būtų buvę įdomiau su juo kovoti į pabaigą, bet daug kas yra daug.
  Priešas buvo milžinas ir svėrė tris kartus daugiau nei Olegas. Mūšyje su ietimi svoris yra reikšmingas trūkumas. O arklys prie Albos - skersvėjis. Galbūt tokia skerdena būtų smulkmena tave sutraiškyti.
  Olegas neturėjo daug patirties turnyruose. Paprastai jis kovojo šiek tiek kitaip. Tačiau bendra terminatoriaus berniuko kovinė patirtis yra didžiulė.
  Ir taip jis išėjo. Ietys yra aštrios ir aštrios.
  Alba dideliu greičiu puolė į jį. Jo arklys, nors ir traukiamasis arklys, yra labai judrus. Tačiau Olegas yra daug greitesnis už patį milžiną Albą. O priėjęs berniukas paliko ietį ir smogė priešui į skydelį. Smūgis yra gniuždantis ir su po korpuso apykakle. Alba nuskriejo nuo galingo žirgo ir sudužo. Net keli dantys iškrito.
  Olegas laimėjo ir šypsodamasis pasakė:
  - Vertinga dovana vestuvių proga!
  Pergalė padarė berniuką pastebimą. Pats karalius Liūtaširdis paspaudė jam ranką ir pastebėjo:
  - Tu esi stiprus karys! Iš kur tu esi?
  Olegas šypsodamasis atsakė:
  - Leisk, kol tavo didenybė tyli!
  Štai trečiasis riterių mūšis. Na, trys mūšiai per dieną yra daug, gal net keturios bus laiku.
  Olegas dabar kovojo su anglų kovotoju. Vietinis riteris nėra toks didelis kaip Alba ir atrodė atsargus.
  Bet jūs galite pamatyti patyrusį ir stiprų kovotoją.
  Olegas iš įpročio išsklaidė žirgą ir smogė, įkišdamas ir pasukdamas kūną, o pats, žinoma, toldavo nuo ieties.
  Vėl be vargo numušė priešą. Tai nėra sunku ir jūs įgyjate pasitikėjimo.
  Taigi trečiasis riteris yra nugalėtas.
  Laikina pauzė ir nugalėtojų puota. Dalyvių skaičius sumažėjo. Ir jie valgė daug.
  Olegas nusiėmė šalmą. Daugelis stebėjosi, kad jis toks jaunas, net ūsai neužaugo.
  Berniukas valgė gana daug ir tapo šiek tiek sunkus.
  Kitas jo varžovas buvo geriausias kovotojas Prancūzijoje - Guise hercogas.
  Na, kodėl gi nepabijoti vilkų miške.
  Guise hercogas buvo labai gudrus, techniškas, stambus, aukštas, plačių pečių.
  Matyt, jis yra protingas kovotojas.
  Olegas Rybachenko nusprendė, kad nugalės jį paprastu būdu.
  Kai raiteliai išsiskirstė, o paskui pradėjo suartėti. De Guise'as apgavo ietimi ir bandė smogti berniukui į kūną, pro skydą. Tačiau Olegas, turėdamas absoliučią reakciją, sugebėjo pasitraukti, o jis pats įkišo ietį į krūtinę taip, kad ji sulūžo. Žinoma, jis pridėjo kūną.
  O de Guise'as skrido ir trenkėsi taip stipriai, kad iš jo burnos pasipylė kraujas. Štai ir smūgis.
  Berniukas nusijuokė ir pasakė:
  - Netironizuokite!
  Tai buvo paskutinė šios dienos kova. Kitam liko dar keturi.
  Olegas buvo patenkintas.
  Bet jis neturėjo laiko pailsėti. Vėl jie atėjo dėl meilės, norėdami pagauti kekšės orgazmą. Be to, jie atsiuntė jam išpirką už šarvus ir arklius. O de Guise'o šarvai, pavyzdžiui, buvo su akmenukais, o sumos buvo nemažos.
  Žinoma, Izaokas taip pat turėjo grąžinti skolą. Žydas atrodė nepatenkintas savimi. Kad skolą grąžinti liepė tik tris kartus, bet galėjo būti ir penkis, ir net dešimt kartų. Tačiau Olegas, pamatęs, kad gobšus žydas kenčia, Rebekos naudai jam padovanojo dar dvidešimt auksinių monetų.
  Ir tada jis vėl tarnavo prostitutėms. Ir pakėlė kainą iki dviejų auksinių. Tačiau vis tiek buvo daug norinčių. Atėjo ir kelios kilmingos žmonos. Jie taip pat norėjo patirti pasakišką orgazmą ar net pastoti nuo tokio šlovingo riterio.
  Vėlgi Olegas Rybachenko nemiegojo visą naktį ir dirbo. Bet tai apskritai yra gerai. Toks jaunas žigolo užsidirbo kiek pinigų.
  Ir dar keturios kovos iki taurės gavimo.
  O pirmasis priešininkas - kovotojas iš Afrikos. Labai didelis. Na, tiesiog milžinas, aštuonių pėdų ūgio. O kilogramų svoris yra mažiausiai dvidešimt. Dėl iškovoto svorio. Kovojo net ne ant žirgo, o ant didžiulio kupranugario. Ir sutriuškino visus.
  Su kuo galima kovoti su juodu. Olegas Rybačenko net apsidžiaugė, kad jo varžovas toks milžinas. Buvo įdomu ir intriguojanti.
  Be to, statymai buvo padalinti, buvo galima statyti ant savęs ir pergalės atveju bent ką nors užsidirbti.
  Olegas dainavo:
  - Aš esu tikėjimo riteris ant laukinių kelių,
  Rusijos priešai, aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Taigi berniukas jį paėmė ir šiek tiek ruošėsi mūšiui, ištepdamas skydą aliejumi.
  Didžiulis juodas karys jį užpuolė ... Olegas puolė link jo. Priešas yra ant kupranugario ir kyla kaip uola. Tiesa, tokį kovotoją ne taip lengva nuversti.
  Olegas paliko didžiulę priešo dreką ir smogė priešui į šarvus.
  Berniuko ietis lūžo, bet priešas, stulbinantis, priešinosi. Olegas sušvilpė, tradicinis po korpuso apykakle nepadėjo.
  Terminatoriaus berniukui buvo duota kita ietis ir jie vėl išsiskyrė.
  Olegas nusprendė, kad šį kartą geriau pataikyti priešui į skydelį. Tai suteikia efektą, nors bus sunkiau pataikyti.
  Karys iš Afrikos buvo gudrus ir šį kartą nutaikė ietį į žirgo krūtinę. Tačiau Olegas, numatęs tokią galimybę, sugebėjo nustumti arklį į šoną. Nors šiek tiek ir apdraskė arklį. Olegas, apimtas įniršio, smogė jam ietimi taip, kad ant skydelio, kurį jis pralaužė strypai, smaigalys pateko į smegenis. Smūgis buvo mirtinas. Tai nebuvo prieš taisykles. Tam tikras procentas turnyruose dalyvaujančių riterių, ypač turinčių aštrias ietis, mirė.
  Tačiau tai pasirodė netikėta. Ir priešo skerdena nukrito nuo kupranugario.
  Šlovinga pergalė. Lengvai sužalotas tik arklys. O Olegas ištepė ilgą įbrėžimą gydomuoju balzamu. Ir tai, žinoma, nepridėjo arkliui sveikatos.
  O kitas varžovas - iš Rusijos. Šį kartą princas Ruslanas. Taip pat didesnis ir labai judrus kovotojas. Olegas po trijų bemiegių naktų jautėsi nelabai linksmas.
  Tačiau ir jo varžovas po penkių kovų buvo pastebimai pavargęs.
  Olegas užmigo lygiai valandą. Jo miegas buvo gilus ir jis svajojo apie kažką iš praeities nuotykių.
  Taip, šeši kareiviai užėmė Stalino ir fiurerio laikų nacius, kruopščiai sunaikindami juos kartu su tankais.
  Olegas Rybačenko nusilenkė kardais, nukirsdamas fašistų karius. Ir tada plika, berniukiška koja jis svaidys aštrias ir aštrias adatas, žudydamas priešininkus ir tankus.
  Ir vėl, kaip lakštingala plėšikas švilpia. Ir ant nacių kariuomenės kris ištisi apsvaigusių varnų dribsniai.
  Berniukas terminatorius sucypė:
  - Mažas berniukas rado liepsnosvaidį,
  Taip, fašistai, deja, nesiseka!
  Margarita taip pat desperatiškai nukirto nacius. Tačiau tuo pat metu ji basomis kojomis mėtė plonus diskus. Jie nupjovė Hitlerio pragariškos saulės šalies kariams galvas ir tankų kamienus.
  Mergina tuo pat metu sušvilpė ir sušuko:
  - Už šventąją Rusiją!
  Ir krito varnos, daužydamos nacius kaip kruša, o tankų masė sudegė.
  Kovojo ne tik amžini vaikai ir keturios raganos. Rusijos Raudonosios armijos pulkas prieš trisdešimt nacių divizijų demonstravo nepalenkiamą ištvermę.
  Nataša tuo tarpu ėmė, malūną kapojo kardais. Sutriuškinti priešo kariai. Ir tada basomis kojomis ji paleido kitą bumerangą. Ji perpjovė naciams gerkles ir tankų kamienus.
  O iš raudono spenelio liepsnojo pulsaras, dainuodamas:
  - Šlovė didžiausiai Rusijai!
  Zoja taip pat nesuteikė šanso varžovams. Retkarčiais ji kapojo kardus, kareivius ir tankus. Ir tada ji nuogais kojų pirštais sviedė nuodingas adatas. Ir po to, kai jos tamsiai raudoni speneliai išspjovė ištisas žaibų kaskadas, kurios ištirpdė vokiečių mastodonus.
  Karys dainavo:
  - Rusija yra mūsų šalis!
  Aš visada būsiu jai ištikimas!
  Ir kaip pulsaras iššauna iš merginos bambos. Taip, sutraiškykite nacius į suplyšusius odos gabalėlius. Ir tada jis ims tankus.
  Augustina taip pat nesuteikia šanso fašistams. Vario raudoni terminatorės merginos plaukai plevėsuoja vėjyje kaip proletarinė vėliavėlė.
  O nuogos, iškaltos kojos meta labai mirtinas mirties dovanas. Kas nesuteikia šanso nei kareiviams, nei vermachto tankams.
  Tuo pačiu metu karys iš rubino spenelių išmeta degančius stebuklingo plazmos tirpimo metalo gabalus. Ir nepamirškite riaumoti:
  - Šlovė Tėvynei - gyventi komunizmo sąlygomis!
  Ir tada nuo jo apvalios bambos, kaip žaibas.
  Svetlana taip pat dalyvauja mūšyje. Ji nepaprastai šauni mergina. Ir taip pat daužo nacius kardais. Ir nuogos, grakščios kojos sviedžiu ištisus mirties durklus. Kad jie nukirto naciams galvas ir nukirto sunkiasvorių ir vidutinių transporto priemonių bokštus.
  O iš braškių spenelių dar išleis vainikines išskyras. Ir tai tikrai daugiau nei mirtina, ypač tankams ir lėktuvams.
  Ir karys taip pat nuo bambos pasiduos sunaikinimo dovanai.
  Ir dainuoti:
  - Šlovė didžiajai Rusijai! Dievas gali mus išgelbėti!
  O rusų kareiviai šaudo į nacius iš garsiojo Mosino šautuvo. Pora kulkosvaidžių taip pat veikia. Šaudo ginklai. Taip pat veikia vienas pirmųjų padidintos galios rusiškų reaktyvinių minosvaidžių "Andryusha".
  Sovietų armijos kariai buvo gerai pasiruošę. Jie pataiko tiksliai ir yra labai drausmingi.
  Olegas Rybačenko, naikindamas nacius - tiek pėstininkus, tiek tankus ir net lėktuvus, pagalvojo: kaip mūsų žmonėms pavyko pralaimėti naciams šioje alternatyvioje realybėje?
  Tai visiškai gėda! Bet rusai geresni. Taip slavų kariai durtuvais perveria mažus, baltus ir juodus karius, o tankus susprogdina granatomis. Iki pergalės liko tik šiek tiek. O karališkoji kariuomenė labai didvyriška. Štai viena rusė, pliku pilvu, kulkosvaidininkė šaudo į vokiečių kariuomenę. Ši mergina trumpu sijonu ir basa, bet kulkas siunčia taikliai.
  O Olegas Rybačenko pjauna kardais. Ir tada jis taip pat išmes bumerangą plikomis vaikų kojomis, nukirsdamas priešą ir tankus. Ir kai berniukas švilpia...
  Ir vėl kaip varnos kris ant nacių. Po to naciai neturi šansų. Ir atakuoti lėktuvus.
  Olegas Rybachenko, šis amžinas berniukas sušnibždėjo:
  - Šlovė mano kosminei Tėvynei!
  Margarita, ši amžina mergina taip pat karšta mūšyje. Ir pjauna kardais, labai garsiai. Ir kaip švilpia, kad varnų būrelis pataiko iš viršaus ir prasiveržia pro nacių galvas, ir pro fašistinių tankų bokštų liukus. Ir basomis, vaikiškomis kojomis svaido bumerangus taip, kad pragariškos fašistinės saulės šalies kariai krenta dešimtimis.
  Marguerite sušuko:
  - Mano brangioji Rusija - draugiška tautų šeima!
  Nataša daužė nacius kardais. Ji plikais pirštais badė visą krūvą adatų. Jie paėmė ir apiplėšė nacius ir susprogdino keliolika tankų. Tačiau mergina nepamiršo paleisti vainikinių išskyrų iš raudonų spenelių.
  Ir kaip žaibas bus išmestas iš bambos su mirtinu rezultatu, ypač tankams ir lėktuvams.
  Mergina sušuko:
  - Aš būsiu toks superinis!
  Zoja taip pat kovoja laukinėje kovoje. Ir jos kardai kibirkščiuoja kaip šėlstanti perkūnija, liejasi ugningų kibirkščių srautai ir karštu peiliu kaip sviestas pjausto tankus. O terminatorės merginos basos pėdos svaido adatas, kurios kaip ežiukas taško nacius.
  O iš tamsiai raudonų spenelių išskrenda mirtini naikinimo pulsarai, iš jų išdega lėktuvai ir tankai. Karys yra labai kovingas tiek išvaizda, tiek darbais.
  Grožis pjauna nacius, lėktuvus ir savaeigius ginklus, nesuteikdamas jiems pasigailėjimo.
  O kovojanti mergina šaukia:
  - Šlovė Tėvynei!
  Augustinas mūšyje nepažįsta taikos, o ją lydi žiaurus įniršis. Ir pjauna priešus kaip kopūstus kardais. O jos akys dega kaip smaragdai. Ir basos kojos, kaip sraigto mentės, skleidžia susinaikinimo žinutes, kurios drasko tankų lėktuvus.
  O rubino spalvos speneliai naciams siunčia tokius stebuklingos plazmos srautus, kuriems niekas negali atsispirti.
  Bet kai iš Augustino bambos išskrenda stebuklingo žaibo srovė. Ir jis sutriuškins visą masę priešų kartu su tankais.
  Mergina rėkė iš visų jėgų.
  - Šlovė Visagaliam Dievui Rod!
  Svetlana kovoja su laukine minia. O mergina kaip mušti su drugeliu. O basomis kojomis kaip paleisti naują bumerangą, kuris nukirto mašinų bokštus. Hiper klasės karys ir natūrali blondinė.
  Ir kaip iš braškių spenelio išsiskirs magijos dėmių cunamis. O ji paėmė ir sutriuškino priešą, lyg ledas būtų subyrėjęs po kardo smūgiais. Ir nuo bambos ją išpūtė korona iškrova. Tankų masė ištirpo, daug lėktuvų sudegė.
  Svetlana tviteryje parašė:
  - Mergina mėgsta žudyti,
  Štai mergina!
  Olegas Rybačenko kovoja kaip tikras titanas. Terminatorius berniukas yra toks beviltiškas kovotojas. O plikomis vaikiškomis kojomis paleis kelis priešus pjaustančius diskus, tankų metalas kaip raudonai įkaitusi ledo adata.
  Ir kaip karatė vaikas valdo vėjo malūną.
  O jei paima ir sušvilpia į viršų. Kad visa masė varnų ir ims, ir nukris. Ir taranavo nacių kovotojų galvas.
  Ir tada išspjaut iš vamzdžio... Ir nuplėšė viso šimto fašistų ir tankų su lėktuvais vyrišką tobulumą. Tie nuo skausmo šoko paėmė ir okochurilas.
  Mažasis rašytojas sušuko:
  - Už komunizmą Rusijoje!
  Margarita, apimta įniršio, spjaus į nacius, o iš jos burnos bėgo stebuklingos plazmos upeliai. Ir jie prarijo nacius iki pat skeletų. Ir tankai ištirpo, o lėktuvai įsipainiojo į ugnies tinklą.
  Karys yra mergina auksiniais plaukais.
  O jos basos kojos mėto dygliuotus ir mirtinus daiktus, kad nuo nacių atskrenda tik suplėšytos mėsos gabalai, o iš tankų - lagaminai.
  Ir merginos taip pat rimtai išsiskyrė ...
  Jie net nusimovė kelnaites. Po to nacių naikinimas vyko daug efektyviau.
  Nataša atliko smūgių kaskadą baltiesiems ir juodiesiems kareiviams. O dabar jos basos kojos išmes kelias granatas ir išdraskys visą batalioną nacių ir didelę tankų masę. Ir tada iš raudonų spenelių jis paleis bangą, kuri atneša naciams sunaikinimą, kaip cunamio karių kaskadą, tiek pėstininkams, tiek tankams su lėktuvais.
  Ir nuo bambos ims mirtinas žaibas kaip skrydis ir sudegins nacių kohortą, o iš jų liko tik sudegę lavonai ir trys dešimtys tankų kartu su jais.
  Ir galų gale, tarsi iš Veneros krūtinės, išskris graži mergina, žudikiškas pulsaras, kuris, augdamas, paėmė jį, apvirto ir sudegino visą nacių pulką ir šimtą tankų, įskaitant kelis. Pelės, iš karto.
  Karys riaumojo:
  - Už puikų komunizmą!
  Zoja paėmė ir atliko kombinaciją, smarkiai pailgindama kardais, nukirsdama tankų bokštus. O išoriškai jaunas karys paėmė jį ir paleido diskais, sumaišytais su žirnio bomba. Ir suplėšys daug japonų. O tada iš avietinių spenelių ims save ir paleis naują žaibo srovę. Ir sulaužykite priešus į žetonus su mažais žetonais. Ir iš tankų nieko nelieka.
  Ir tada nuo bambos, tarsi nukentėjęs lazerio spinduliais. Ir nacių masės bus atkirstos. O tankai apskritai pameta bokštus, nuo jų nuskrenda sulūžę ritinėliai.
  Ir pabaigai, kaip iš Veneros grotos, aukso lapų spalvos plaukais karys išskirs pašėlusį energijos srautą. Ir jis nušluos nacių sargybinius ir daugybę tankų, lėktuvų ir savaeigių ginklų. Tai kieti kovotojai.
  Karys sušuko jai į viršų:
  - Šlovė Stalino ir caro Aleksandro III komunizmui!
  Olegas Rybachenko pabudo ir yra pasiruošęs naujai kovai. Jo priešininkas Ruslanas užšoko ant žirgo.
  Na, du rusų riteriai kaunasi. Nors Ruslanas atrodo didesnis, jo varžovas greitesnis ir stipresnis.
  Ir taip jie puolė vienas prie kito.
  Olegas Rybačenko paėmė ieties smūgį į skydą ir pajudėjo į šoną. Ir pataikyk į priešą posūkiu su uždaru kūnu. Ir jo ietis taip pat lūžo, bet priešas suklupo kartu su žirgu.
  Raitelis tvirtai sėdėjo, bet arklys praėjo. Olegas vėl laimėjo ir gavo trofėjų.
  Ir už ankstesnę kovą jis turėjo pinigų.
  Olegas po šios pergalės jau ruošėsi pusfinaliui. O jo varžovas turėtų būti pats Ričardas Liūtaširdis. Kokie dideli lūkesčiai.
  Bet uolos keturi riteriai vakarieniavo kartu.
  Juos aptarnavo gražios merginos. Nepaisant griežtų viduramžių papročių, merginos buvo plikomis galvomis, trumpais sijonais ir basos.
  Į šviesius mergaičių plaukus įaustos spalvotos juostelės.
  Jie siūlė maistą ir vyną.
  Ričardas Liūtaširdis pažymėjo:
  Jūs esate labai jaunas metų. Tu net ūsų neturi. Bet toks stiprus ir neįprastas kovotojas. Jei nori, aš padarysiu tave savo sargybos vadovu!
  Olegas Rybachenko sąžiningai atsakė:
  - Neprieštaraučiau, bet netrukus turėsiu išvykti iš Didžiosios Britanijos. Ir aš būsiu priverstas kovoti kitame pasaulyje su kita kariuomene. Taigi, deja, aš nebegaliu jums tarnauti!
  Ivanhoe užtikrintai pasakė:
  - Aš galiu tai padaryti!
  Olegas pažvelgė į jį. Nors Rybachenko buvo maždaug dvylikos metų berniuko kūne, Ivanhoe buvo tokio pat ūgio kaip jis. O pečiais net raumeningas berniukas atrodė platesnis. Bet kažkaip šis trapus jaunuolis laimėjo. Ričardas Liūtaširdis yra Ivanhoe galva aukštesnė, o pečiai - daug platesni. O ketvirtasis riteris yra galva aukštesnis už patį Ričardą. Ir ką... Dvi galvos šansai ir bent tris kartus storesni, bet Ivanhoe laikomas favoritu.
  Galbūt jie susitiks finale. Įdomu, kaip Ivanhoe nugali už jį didesnius ir sunkesnius. Ir kas jį išmokė tokios filigraniškos turnyrinių imtynių technikos.
  Olegas valgė mėsą ir gėrė vyną... Kėdė patogi ir gali dar porą valandų pamiegoti.
  Juolab kad Ričardas miegojo. Terminatorius berniukas svajojo apie vieną iš savo praeities misijų;
  Žinoma, Olegas Rybachenko, Margarita Koršunova, keturios raganos ir tai be galo rimta. Tačiau be jų, žinoma, bus ir kitų hitų.
  Olegas Rybačenko šaudo iš kulkosvaidžių fiksuotais šoviniais. Jis atrodo kaip labai raumeningas maždaug dvylikos metų berniukas, dėvintis tik šortus ir nuoga krūtine. Suaugęs jis tapo amžinu vaiku, kuris gavo nemirtingumą. Ir dabar jis tai dirba įvairiose misijose. O buvusiam mokslinės fantastikos rašytojui tai patinka.
  Margarita taip pat atrodo kaip maždaug dvylikos metų mergina, tačiau ji buvo suaugusi rašytoja, kuri taip pat pirko nemirtingumą mainais už įvairių misijų atlikimą. Mergina kaunasi ir muša iš kulkosvaidžių.
  Be to, Olegas Rybačenko pjauna ir kardais, kurie pailgėja daugybę dešimčių metrų. Berniukas taip pat mėto granatas nuogais kojų pirštais. Ir nepamiršta išspjauti iš žaibo bambos, kad kinai kepti kaip šašlykai.
  Tačiau švilpimas taip pat yra labai veiksmingas. Tada būriuojančios varnos alpsta ir kinai išmušami, o kinams nepadeda net šalmai.
  Berniukas šaukia:
  - Šlovė SSRS!
  Ši misija gana maloni, tačiau yra ne tokių rožinių. Štai vienoje visatoje vokiečių raganų merginos: Gerda, Charlotte, Christina, Magda sukūrė unikalų tanką - "Panther" -2. Šis automobilis pasirodė žemo silueto, transmisijos ir variklio vieta kartu ir skersai bako. Korpuso priekiniai šarvai dideliame šlaite buvo 120 mm, šonai - 82 mm nuolydžiu, bokštelis - 150 mm prie didelio nuolydžio. Ir 88 mm patranka su patobulinta balistika ir šaudymo greičiu.
  Šis automobilis buvo net geriau apsaugotas nei Tiger-2, o irklas tesiekė keturiasdešimt tonų.
  Tai leido 1943 metų rudenį pradėti masinę jo gamybą su senu 700 arklio galių varikliu.
  "Pantera" -2 iškart tapo geriausiu Antrojo pasaulinio karo tanku, o vokiečiai pradėjo laimėti.
  Ir net priartėjo prie Maskvos, smogikų desantas juos sukapojo ir susprogdino.
  Tačiau baltajai rasei žudyti vokiečius nemalonu ir, žinoma, geltonųjų karių negaila.
  Ypač dabar, kai Kinija išplatino infekciją visame pasaulyje!
  Įskaitant Rusijoje. Taigi sumalkime šiuos dangiškuosius!
  Margarita taip pat pjauna kiną kardais, kurie ilgina. Ir pats šaudo iš kulkosvaidžių - kiekviena kulka yra tiesiai į taikinį. Ir apnuogintais grakščiais kojų pirštais meta mirtinas granatas.
  Ir kaip žaibas išleis iš bambos, priešus, kruopščiai sunaikindamas ir degindamas bei tirpdydamas tankus.
  O jei mergina švilpia, vadinasi, tai užsikimšimas.
  O varnos krenta ant Kinijos viršūnių ir numuša lėktuvus.
  Mergina riaumoja:
  - Šlovė komunizmui!
  Taip nemirtingi vaikai, kadaise jau suaugę, ėmėsi kinų. Tačiau dar keturios merginos-raganos, amžinai jaunos būtybės, kruopščiai kulia dangaus imperiją.
  Nataša pateikia kulkosvaidžių pliūpsnį su daugkartinio naudojimo šoviniais. Ir tada jis traukia malūną savo kardais šimto metrų ilgio!
  Ir nuogais kojų pirštais meta pjuvenų granatą ir pamirkytą gėrime. Jis sprogsta kaip vakuuminė bomba. Susprogdinti kinai ir jų primityvūs tankai atskrenda. Ir tada mergina meta žaibą iš raudonų spenelių, ji gyvus sudegina kinų kareivius. Ir naikinimo pulsarai išmesti iš bambos.
  Jie traiško lėktuvus kaip drugeliai, sudegina Kinijos lėktuvus fakelu.
  Tačiau karūnos triukas, kai agresyvūs stebuklingi cunamiai išskrenda iš Veneros prieglobsčio, jie sudegina kinus kaip pragaro liepsna.
  Nataša čiulbėjo:
  - Šlovė SSRS Tėvynei!
  Zoya taip pat puola. Ji apskritai super klasės mergaitė. Ir pjauna kardais, ir šaudo iš kulkosvaidžių. O šovinių čia begalė, ir priešus jie kruopščiai nukirto. Ir kai merginos basos kojos mėto granatas, plėšdamos kinų kareivius. O tada iš avietinių spenelių plaka ugningi pulsarai - nuplėšia tankų bokštus.
  Žaibai išlėkė iš auksaplaukės merginos bambos. Ir šimtai Dangaus imperijos karių buvo iškepti mirtinai.
  O štai Veneros grota išskleidė žudantį tornadą. Ji praėjo su mirties dalgiu ant Kinijos kariuomenės.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Augustina kikeno ir, apnuogindama dantis, skleisdama saulės spindulius, deginančius kinus, pažymėjo:
  - Stalino nebėra!
  Ir ji davė kulkosvaidžių sprogimą ir supjaustė pailgais kardais. Ir tada nuogi kojų pirštai mėtė granatas. Jie suplėšė daugybę kinų. O iš rubininių gražuolės spenelių skriejo sunaikinimo ir sunaikinimo žaibas. Jie sudegino daug kovotojų iš Dangaus imperijos. O daugybę kinų suplėšė iš bambos skriejantys pulsarai kartu su tankais. Jie tokie karšti ir kvėpuoja ugniai.
  Bet Veneros krūtinė ėmė ir veikė. Ir tiek daug priešininkų ėmė ir sudegino.
  Augustinas suriko:
  - Už SSRS didybę!
  Svetlana mūšyje yra šauniausia ir žiauriausia. Ir tada ji paleido kulkosvaidžių pliūpsnį, supjaustydama priešininkus iš Kinijos į gabalus pailgais kardais.
  Bet iš braškių spenelių iššoko žaibas, kuris be gailesčio apdegino priešininkus ir dangiškoji imperija dega, o nuo jos tankų nuplėšti bokštai.
  Nuogi mergaitiškų kojų pirštai sviedė bombą ir nužudė daugybę kinų. Ir kaip plikas kulnas vis tiek išmes naikinimo pulsarą, draskantį priešininkus.
  O nuo bambos žaibas iškepė tūkstantį kinų kareivių.
  Na, o kai Veneros krūtinė veikė, ji tapo dar agresyvesnė.
  Ir tada Svetlana riaumojo:
  - Už komunizmą visoje visatoje!
  Šešiukas dirbo labai efektyviai. Ir ji elgėsi laukiškai, agresyviai.
  Bet tada prie jų prisijungė merginų komanda iš Trečiojo Reicho. Jie pasiėmė su savimi dar galingesnį AG-800 su aštuoniais pabūklais ir dvidešimt kulkosvaidžių. O merginos visa tai kontroliavo vairasvirčių pagalba.
  Gerda plikomis pirštais spaudė mygtukus, pasiuntė galingą sviedinį ir sumurmėjo:
  - Šlovė arijų draugystei!
  Šarlotė taip pat paspaudė basomis kojomis vairasvirtės mygtukus, išspjovė mirties dovaną ir urzgė:
  - Šlovė komunizmui!
  Christina paėmė jį, nuogais kojų pirštais prispaudė sagas ir sušuko:
  - Arijų komunizmas!
  Magda, šaudydama ir taip pat basomis kojomis, pažymėjo:
  - Pats arijų komunizmas!
  Merginos iš Trečiojo Reicho noriai pjauna kines. Turime padėti savo broliams ir seserims arijai kare su Kinija. Ir ši šalis mano, kad visas pasaulis yra užterštas savo koronavirusu.
  Gerda dar kartą paspaudė nuogais kojų pirštais, išmesdama sviedinį ir pažymėjo:
  - Neleisime geltonajai imperijai atgimti! Neleisime jums platinti virusų visame pasaulyje!
  Charlotte taip pat spaudė mygtukus nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Žinoma, nedarysime!
  Christina, naudodama raudonus spenelius, taip pat šaudė į geltonuosius Dangaus imperijos karius, paskelbė:
  - Už arijų ateitį!
  Magda, plikais pirštais naikindama gražias kinų kareivių kojas, niurzgėjo:
  - Už aukščiausius arijų pasiekimus!
  Ir tada danguje pasirodė Trečiojo Reicho diskinis lėktuvas. Ir tai iš kito pasaulio. Ten fiureris sugebėjo sugrąžinti Maskvą keturiasdešimt pirmaisiais metais. Kaip tai nutiko? Japonija užpuolė dar 1941 m. liepą ir sutramdė sovietų pajėgas Tolimuosiuose Rytuose. Dėl to Maskvos gynybai jėgų nepakako, o sostinė 1941-ųjų spalį atkrito... O po to Raudonosios armijos administracija visiškai sutriko, Staliną ištiko širdies smūgis. Greita pergalė prieš SSRS vėliau virto užsitęsusiu karu su Britanija ir JAV. Jo metu buvo kuriamos diskotekos, kurios buvo skraidomos laminariniu srove ir buvo nepažeidžiamos.
  O po pergalės prieš Ameriką skraidančios lėkštės jau spėjo aplankyti Marsą ir įsigijo vandeniliu pumpuojamų lazerių.
  Albina ir Alvina atskrido iš paralelinio pasaulio diskeliu su koviniais spinduliais padėti SSRS.
  O štai jie - basi ir su bikiniu. Šios raganos kadaise pradėjo kovoti Ispanijoje ir išgyveno visas pagrindines Antrojo pasaulinio karo kovas. O dabar - kovos mašinoje mūšyje.
  Albina apnuogintomis viliojančiomis kojomis pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus, paleido spindulį, kuris atkirto kinų lėktuvus ir šaukė:
  - Tai mūsų technologijų stebuklai!
  Alvina taip pat apnuogintais grakščių kojų pirštais skleidė spindulį į Dangaus imperijos tankus, juos nukirto ir čiulbėjo:
  - Tėvynės didybė su mumis!
  O terminatoriaus merginos vienbalsiai prapliupo juoku. Jie yra tokie kovingi ir elegantiški gražuoliai.
  Albina jau spustelėjo vairasvirtės mygtuką raudonu krūties speneliu, degindama kinietę spinduliais ir cyptelėjo:
  - Už arijų tvarką visatoje!
  Alvina paėmė ir paspaudė vairasvirtės mygtuką savo rubino speneliu ir nukirto Dangaus imperijos karių masę, riaumodama:
  - Už baltųjų triumfą!
  Ir abi karės merginos pliaukštelėjo nuogomis, sekso ištroškusiomis vyriškomis kojomis ant metalinės skraidančios lėkštės dangos.
  Diskelis yra nepaprastai galingas ginklas. Jis suvaidino svarbų vaidmenį Trečiajam Reichui užkariaujant JAV. O Kinija turi patirti arijų šalių rūstybės galią.
  Tačiau japonų kariai taip pat stojo į mūšį prieš Dangaus imperijos karius.
  Keturios gražios, beveik visiškai nuogos, plieninių raumenų nindzių merginos dalyvauja mūšyje. Japonija yra tradicinis Kinijos priešas ir yra pasiruošęs padėti SSRS šioje dvikovoje. Be to, merginos mėgsta žudyti.
  Štai pirmoji nindzių mergina mėlynais plaukais rėžia dviem kardais, kerta kinų kareivius. Tada ji nuogais kojų pirštais mėtė žirnius su sprogmenimis.
  Toliau žaibai sprogo iš raudonų nindzių mergaičių spenelių.
  Karys sušuko:
  - Šlovė Japonijai!
  Nindzių mergina geltonais plaukais taip pat rėžėsi kardais, valdydama vėjo malūną. Ji iškirto daugybę Kinijos kareivių. Jos basos kojos svaidė nuodingas adatas, nužudydamos geltonuosius karius. O iš raudonų spenelių skrido ugniniai pulsarai.
  Karys riaumojo:
  Sutriuškinkime Kiniją!
  Nindzių mergina raudonais plaukais kardais suko drugelio techniką. Taip pat numušė daug Kinijos kovotojų. Tada jos nuogi kojų pirštai svaidė svastikos formos diskus ir smogė per dangaus imperijos karių masę. O iš rubino spenelių lijo mirtinas žaibas. Jie sudegino kinus ir daugybę jų tankų bei lėktuvų.
  Karys sušuko:
  - Mūsų broliai rusai!
  Nindzių mergina baltais plaukais, taip pat su kardais, atliko sudėtingą derinį, nukirsdama Kinijos imperijos karius. Tada jos nuogi kojų pirštai sviedė savadarbę bombą ir suplėšė daugybę geltonų kareivių.
  Ir tada braškių speneliai skleidė magiškus spindulius, pjaustančius Dangaus imperijos karių mėsą, o kartu nukirsdami ir lėktuvo bokštus, ir uodegas.
  Ir karys ištarė:
  - Už japonišką svajonę!
  Kariai iš Japonijos kovojo gerai. O jų basos kojos yra tokios mirtinos mirties ir metimo dovanos.
  Ir nindzės prieš Kiniją. Tačiau savo indėlį įnešė ir Raudonoji armija.
  Merginos pasirodė IS-25. Naujausias sovietų tankas su keturiais pabūklais ir dvidešimt aštuoniais kulkosvaidžiais.
  Jame viskas automatizuota, o komjaunimo raganos valdo vairasvirtėmis.
  Alyonka paėmė jį ir plikomis pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus. Pasigirdo šūvis, o mina išblaškė kinus ir jų transporto priemones.
  IS-25 yra didžiulis tankas. Jis turi trijų su puse tūkstančio arklio galių variklį - dyzelinį. Ir šarvai gali atlaikyti labai galingus smūgius. Čia tokia kovinga mergina. O jos krūtų speneliai tokie, kad blizga rubinais.
  Anyuta taip pat plikomis kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir rėžė kinų kovotojus. Ji suplėšė juos į mažus gabalus, suplėšė Dangaus imperijos tankus į mažus fragmentus ir sudegino lėktuvus.
  Ir ji sušuko:
  - Šlovė šventajai Stalino Tėvynei!
  Aurora taip pat šovė, basomis kojomis spausdama vairasvirtės mygtukus, suplėšė kinų naikintuvus, riedėjo priešo tankų volai, o mergina girgždėjo:
  - Už SSRS pergalę!
  Marija, taip pat apsinuoginusi pirštais, suvarė į karstus daug kinų ir jų tankų, kuždėjo:
  - Už puikų komunizmą!
  Olimpija taip pat paspaudė plikus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtuko, o kita mina smogė Dangaus imperijos kariuomenei - suplėšė į gabalus visą batalioną.
  Karys sucypė:
  - Leninas gyvena mūsų širdyse!
  Ir visos penkios basos, beveik nuogos merginos su reljefiniu presu dainavo vieningai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Žiūrėk, sakalas, erelis...
  Žmonių balsas garsus
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mūsų širdyse,
  Kad nepažintume liūdesio...
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  
  Šlovė bus amžina
  Daugelyje kartų...
  Rusijos valdžia pakils,
  Didysis Leninas su mumis!
  Merginos efektyviai sutriuškino kines. Tačiau gerai dirbo ir britai. Jane Armstrong ir jos komanda taip pat kovojo su Kinija. Kadangi Dangaus imperijoje yra daug milijonų karių, SSRS gelbėti atvyko daug smogikų.
  Ir, žinoma, jie paėmė priešą.
  Kariai kovoja ant tanko "Viktorija" -400. Šaudykite britus iš patrankų ir kulkosvaidžių.
  Džeinė nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, sudaužė dar vieną kinišką tanką ir sucypė:
  - Už didelę imperiją!
  Malanya, taip pat negalvodama, nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, sudaužė kinišką savaeigį ginklą ir sucypė:
  Mes niekada nebūsime vergais!
  Gertrūda taip pat plikomis kojų pirštais šovė į kinę, nukirto kitą mašiną ir cypė:
  Mes esame laisva imperija!
  Monika taip pat nepasigailėjo, Dangaus imperija. Ir taip pat basa koja nukreipė naikinimo srovę. Kiek žuvo kinų ir jų tankų.
  Mergina papurtė krūtis braškiniais speneliais ir kurtinančiai čiulbėjo:
  - Šlovė Tėvynei!
  Britai taip pat juda ir sunaikina Kiniją.
  Tuo tarpu Alenka šiek tiek pakeitė taktiką. Ji nusimetė liemenėlę ir raudono spenelio pagalba jau spaudė vairasvirtės mygtuką.
  Ji atsiuntė sviedinį ir sucypė:
  - Už šaunų komunizmą!
  Anyuta taip pat nusimetė liemenėlę ir tamsiai raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką, atsiųsdama dar vieną mirties dovaną.
  Tada ji dainavo:
  - Planeta žinojo rusų didybę,
  Fašizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu...
  Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos,
  Visos šalies žmonės žygiuoja komunizmo link!
  Aurora taip pat atsikratė liemenėlės. Ji apnuogino krūtinę, o kinui trenkė iškrova. Ji daug jų nužudė ir sudegino spausdama mygtuką rubino speneliu.
  Ir šaukė:
  - rusai, rusai,
  Ne laimingas likimas...
  Bet kodėl, norint būti stipresniam,
  Mums reikia bėdų!
  Marija du kartus negalvodama išlaisvino savo krūtinę nuo materijos. Ir su braškių spalvos speneliu ji paspaudė vairasvirtės mygtuką. Išskrido mirtinas ir negailestingas sviedinys. Iš karto suplėšė du šimtus Dangaus imperijos karių. Ir mergina sušuko:
  - Šlovė narsiai Tėvynei,
  Gyvenk amžinai komunizmo sąlygomis!
  Olimpinės žaidynės, didžiausia iš jų, taip pat atidengė didelį biustą. O iš braškių spenelių ji paleido labai galingą naikinimo iškrovą, spausdama vairasvirtės mygtukus. O žmogžudiška mina sutriuškino masę kinų kareivių.
  Karys riaumojo:
  - Komunizmas bus amžinas,
  Mes tik augame, o ne žemyn!
  Taip, jei rusė pradeda naudoti savo krūtų spenelius, tai iš tikrųjų yra labai rimta. O kinai labai nukenčia. Ir jie tikrai suplėšyti. O dangiškosios imperijos kariai kas sekundę miršta tūkstančiais. Taigi juos užvaldė merginos ir nemirtingas berniukas.
  Olegas Rybačenko paleido kulkosvaidžių pliūpsnį, daužė kinus kardais. Ir tada, apnuogintais vaikų kojų pirštais, jis paleido dar vieną susinaikinimo dovaną. Tiek daug dangaus karių mirė.
  Ypač kai terminatorius berniukas jį paėmė ir vėl sušvilpė, numušdamas varnas ant jų nuskustų kiniškų viršūnių.
  Jaunasis karys pastebėjo:
  - Viskas pasaulyje gerai, kai esi jaunas ir sveikas!
  Taip, malonu sunaikinti rasę, iš kurios infekcija pasklido po pasaulį. Kinija tikrai užkrečiama. Tikrasis žmonijos budelis, pagimdęs naują marą. Kuris, beje, daug labiau užkrečiamas nei AIDS. Koronavirusas atkeliavo iš nusikalstamo pasaulio, o Kinija, sąmoningai ar nesąmoningai, išleido džiną iš butelio. Taigi tegul jis atlygina už savo nuodėmes krauju!
  O terminatorius berniukas žaibu iš bambos trenkė geltoniesiems kariams.
  Margarita Koršunova, sulaukusi garbaus amžiaus vėl tapusi mergina, sutiko:
  - Taip, jaunystė yra nuostabi! Netgi karas džiugina, kai kūnas sveikas, pilnas jaunystės ir jėgų!
  O mergina basa, vaikiška koja sviedė dar vieną granatą. Ir jis taip pat švilps, numušdamas varnas ant Kinijos kariuomenės.
  Nataša puolime. Basomis kojomis jis meta vieną mirtiną granatą po kitos. Ir pjauna kardais ir šaudo iš kulkosvaidžių. Ir tada nuo raudonų spenelių jis trenksis į kinų tankus. Tai puiku. Tankų bokštai sugenda ir nuskrenda toli.
  Ir kaip žaibas skris iš bambos. Tačiau pats naikinimo energijos srautas iš Veneros krūtinės. Ir tai iš tikrųjų yra labai rimta.
  Nataša dainavo:
  - Komunizmo laukia nemirtinga šlovė!
  Zoja, rusų dievų karė, paėmė ir sukapojo kardais, pailgindama juos šimtu metrų. Ir tada ji iššovė savo ginklus. Jos grakščios, basos kojos metė labai mirtiną granatą, kuri ugnies viesulu suplėšė iš karto tris kinų tankus. Po to karys ir iš raudono spenelio paleido labai mirtiną žaibą. Ir iš kitos skrynios lėktuvuose.
  Ir taip pulsarai iš bambos nuėjo ir masiškai degino priešą.
  Na, Veneros grota specialiai nuvertė jo dovaną priešui ir sudegino.
  Zoja sumurmėjo:
  - Kosminis komunizmas!
  Augustinas laukiniu, kobros šokinėjančiu judesiu. O jos rubininiai speneliai meta destruktyvių medžiagų gabalėlius, drasko ir degina tankus ir pėstininkus.
  Ir kai nuogos mergaitiškos kojos meta mirties dovanas. Ir jie žudo priešus, nesuteikdami nė menkiausio pasigailėjimo.
  Tačiau raudonplaukės gražuolės kardai, kurių vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip proletaro vėliava ore, plaka tūkstančius kinų kareivių.
  Ir iš bambos išskrido žaibas, o priešai sudegė pelenais.
  Ir tada plikomis pirštais buvo mestas žirnis, kuris vienu metu numušė keliolika lėktuvų, sprogstančių antimedžiagos gabalėliu.
  Augustinas riaumoja:
  - Mūsų pergalingas komunizmas!
  O iš Veneros krūtinės skrenda tai, kas atneša negailestingą ir be jokių susitarimų sunaikinimą.
  Pati Svetlana yra šauniausia laukinėje kovoje. O dabar jie nuo kulkosvaidžių atkirto SSRS puolusios imperijos nekenčiamus geltonuosius karius. Ir dabar jos kardai pailgėjo ir perkirto dangaus imperijos gretas ir kareivius. Tada nuogos, grakščios šviesiaplaukės kojos išmetė kažką tikrai mirtino ir suplėšė Kinijos tankus. Ir tada braškių speneliai paleido destrukciją ir totalitarinį sunaikinimą, sudegindami kinų lavonus.
  O kai iš bambų pasipylė žaibai, įvyko visiškas užsikimšimas.
  Mirtiniausią mirties dovaną atsiuntė Veneros Svetlanos krūtinė. Mirtis yra absoliuti.
  Mergina čiulbėdama dainavo:
  - Vermachto stuburas buvo sulaužytas mūšiuose,
  Bonapartas užšaldė visas ausis...
  NATO buvo suplėšyta į gabalus
  O Kinija buvo suspausta tarp pušų!
  Šeši kovotojai, berniukas ir penkios merginos, veikė efektyviai ir praktiškai. Ir basomis kojomis mėtė itin mirtinas ir agresyvias granatas.
  Gerda ir jos tanko įgula taip pat rimtai išsiskyrė. Merginos čia labai seksualios ir nusimetusios liemenėles.
  Gerda raudono spenelio pagalba paspaudė vairasvirtės mygtuką ir dėl to išskrido mirtinas užtaisas.
  Karys riaumojo:
  - Už arijų pasiekimus!
  Charlotte taip pat paėmė ir paspaudė vairasvirtės mygtuką naudodama tamsiai raudoną spenelį ir pataikė į kinų tanką.
  Tada ji sušuko:
  - Šlovė Tėvynei!
  Christina taip pat neliko skolinga ir paspaudė rubino spenelį ant kito mygtuko ir sumušė daugybę Kinijos kareivių.
  Mergina sušuko:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Magda neliko nepavertusi pranašumo. Ji taip pat ėmė ir susprogdino mirtinos jėgos iškrovą braškių spenelio pagalba. Ir ji patikrino save:
  - Už geriausius laimėjimus!
  Merginos išsiskyrė dėl didelio pokšto. Merginos čia turi milžinišką kovinių įgūdžių aukštį. Pati Gerda daug išgyveno, kaip ir jos draugai. Vienu metu jie basi bėgo per Sacharą, kovojo kalnuose ir kovėsi prie Maskvos. Jie užėmė SSRS sostinę. Merginos daug išgyveno. Ir jie žinojo, ką reiškia kovoti su vienu bikiniu per rusišką šalną.
  O koks karštas dykumos smėlis po plika mergelės padu.
  Jie turėjo prievartauti sovietų nelaisvėje paimtus kareivius ir būti išprievartauti patys - tai puiku!
  Gerda šaukė, šaudydama ir nužudydama kinus:
  Pasaulis paremtas smurtu
  Pykčio ugnikalnis plaka dideliu mastu...
  Didesnė įtampa,
  Išsiveržia iš skausmo ir baimės...
  Tik baimė suteiks mums draugų,
  Tik skausmas motyvuoja dirbti!
  Nes noriu dar ir daugiau
  Iš kulkosvaidžio prasiveržti į priešus!
  Šeši kovotojai buvo tokie nevaržomi, kad dangiškosios imperijos karių žuvo šimtais.
  Merginos yra labai veržlios. O jų basos kojos meta su agresyvia jėga. O speneliai skaisčiai raudoni, kaip aguonos išmeta destruktyvius pulsarus.
  Olegas Rybačenko vėl švilpia, numušdamas varnas. Berniukas kupinas jėgos ir agresijos.
  Ir varnos krenta kaip kruša. Ir kinų galvos prasiveržia. O varnos taip pat numuša lėktuvus. Aviacija Kinijoje primityvi, bet jos labai daug, tad reiktų sunkiai dirbti. O mūšiai klostėsi nepaprastai siaubingai.
  Margarita basa koja sviedė granatą į Dangaus imperijos karius ir sucypė:
  - Šlovė SSRS!
  O mergina nuogu kulnu pasidavė mirties ir susinaikinimo dovanai. Ir iki tokio lygio išsklaidyta, tai tiesiog baisu.
  Šie amžini vaikai yra tokie kurtai ir agresyvūs.
  Iš viršaus esantis diskelis lazeriais pradėjo šaudyti dar stipriau.
  Albina, naudodama raudoną spenelį, paspaudė vairasvirtės mygtuką ir iššovė mirtiną lazerį.
  Per kinus perėjo sija ir apkepė daug kovotojų.
  Graži vokietė blondinė sucypė:
  - Šlovė mūsų Reichui!
  Alvina toliau šaudo. Ji taip pat paspaudė savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtukų ir sucypė:
  - Šlovė komunizmo Tėvynei!
  Merginos spinduliai sutraiškė šiuos Kinijos kovotojus. Ir tankai pjaustė Albiną raudonais speneliais, o lėktuvai - Alviną savo rubino speneliais. Merginos nenusileido sutraiškyti Fritzą plikais grakščių kojų pirštais.
  Albina dainavo:
  Šlovė didžiajai Rusijai,
  Dievas gali mus išgelbėti!
  Alvinas pataisė:
  - Mes vokiečiai, o ne rusai!
  Albina riaumojo:
  - Bet pas mus yra arijų, rusiška dvasia!
  Dar dvi vokietės iš lėktuvų muša kines. Helga ir Margaret taip paėmė Dangaus imperijos karius. Čia pagrindinis dalykas yra kovoti beveik nuogas, tada kinai bus bejėgiai. Ir mušti, mušti ir laužyti.
  Helga nuogais kojų pirštais paspaudė svirtį ir sucypė:
  - Šlovė Reicho Tėvynei!
  Margaret, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus, siuntė raketą į kiną, draskydama priešininkus ir cypė:
  - Šlovė tikėjimui arijų komunizmu!
  Tokios kovingos abi arijų gražuolės.
  O štai Anastasija Vedmakova - ši įvairiuose karuose legenda tapusi mergina. Ji skuba į mūšį naujausiu naikintuvu MIG-25. Ir numuškime kinus. Taip pat amžina mergina, kuri kovojo daug laiko.
  Ir kovoja su bikiniu ir basomis. Taip pat labai karinga. Nesuteikdamas priešui nė menkiausio pasigailėjimo.
  Anastasija nuspaudžia gaiduką nuogais kojų pirštais. Vienu sprogimu numuša tuziną kinų lėktuvų ir agresyviai cypia:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mes nebijome mirties mūšio lauke!
  Už šventąją Tėvynę kovos...
  Ir net miręs laimės!
  Ir Vedmakova bus susprogdinta .... Ir raketa susprogs keliolika kinų lėktuvų.
  Taip, sovietinės merginos yra viršuje... Čia merginos iš skirtingų visatų renkasi ir kulia dangaus imperijos armiją.
  Štai Anna Vinogradova mūšyje. Taip pat pilotas ir mūšyje naudoja nuogas, grakščias kojas.
  Tačiau abu lakūnai Anna ir Anastasija dar neišnaudojo visų savo atsargų mūšyje. Taigi jie nusimetė liemenėles ir raudonais speneliais pradėjo daužyti priešą.
  Čia jie paspaudžia jais mygtukus ir suveikia iškrovos. O kinai tiesiogine to žodžio prasme sudeginami.
  Merginos vienu balsu šaukia:
  Džiaukimės pasauliu be blogio,
  Net jei kartais sunku patikėti...
  Vaikai žais ir juoksis
  Ir mes pasieksime nemirtingumą - galbūt!
  Mergina kovojo kaip tikri ereliai ir tigrai. Čia yra visos moterys karės.
  Tik vienas vyras Olegas Rybachenko. Jis kaip berniukas, bet labai raumeningas ir gražus. Nenuostabu, kad moterys jį myli. Tiesą sakant, puiku būti suaugusiam protui, bet jaunam kūnui.
  Olegas valdo malūną su kardais, išpjauna daug kinų ir dainavo:
  - Berniukas atsakė suraukdamas antakius:
  Noriu tarnauti Šventajai Rusijai...
  Tegul praliejama daug kraujo
  Bet Dievas gali mus išgelbėti!
  Nataša, paleisdama žaibą iš raudono spenelio, pažymėjo:
  -Rusų dievai tikrai stiprūs,
  Bet silpniesiems jie nepadeda...
  Jei esate ištikimas Dievui Rod -
  Sukurkite pasaulio galią!
  O mergina nuogu kulnu mirtina jėga pasidavė granatai. Ir suplėšė masę ir visą kalną kinų.
  Augustine ištiesė dantis ir pasakė:
  Mes tikri čempionai!
  O iš rubininių spenelių - tarsi daužytis į kiną. Paaiškėjo labai efektyvi ir kovinga mergina.
  Ir visos gražuolės choru šaukė:
  - Už didžiausią komunizmą!
  Ir jie pasiims papildomą energijos srautą iš penktojo taško. Ir iškart milijonas kinų nusimetė kanopas.
  Gerda, naudodama raudoną spenelį, atsiuntė sausumos miną ir pažymėjo:
  Turime gražią medžioklę!
  Nindzių merginos, traiškydamos kinus, cypė:
  Mes esame stipriausi pasaulyje
  Visus priešus mirkyti tualete!
  Mes netikime nindzių ašaromis,
  Ir mes duosime piktiesiems kinams smegenis!
  Ir vėl pliki mergaičių kulnai, tarsi mirties žirnius mėtytų, geltonų kareivių odą plėšytų į šipulius.
  Olegas Rybačenko vėl sušvilpė ir, pamatęs, kaip varnos muša kinus, dainavo:
  Juodasis varnas, mirties akivaizdoje, vidurnakčio valandą laukia aukos!
  Margarita sviedė bombą basa koja ir sucypė:
  - Bet Pasaran!
  Nuo bambos pasiųs žaibas...
  Vaikai dainavo, o SSRS puolusių naikinančių kinų merginos ir tautos visokio plauko rinkdavosi;
  Pasaulyje yra ir liūdesio, ir sėkmės,
  Rokas su likimu mesti velkę!
  Kartais Pallas yra kaip arklys,
  Liūdni ir nuobodūs metai!
  
  Išmatuoja girtuoklį stiklinių dugną,
  Nori užpildyti sielos skausmą!
  Mąsto karštą miglų kliedesį,
  Gal paauksuoti piniginę!
  
  Aš vis dar žalias berniukas
  Gyvenimas skaidrus, kaip jūros paviršius!
  Giliai įsimylėjęs Tėvynę,
  Prisimink Rusiją dainoje!
  
  Gyvenimas yra kaip arkliai, šuoliuojantys karuselėje,
  Kiekviena akimirka kaip vanduo!
  Tegul priešininkai nutirpsta
  Kad triumfuotų darbo karys!
  
  Būk darbininkas ir valstietis kartu,
  Jis paėmė plaktuką į rankas, pats dirbti!
  Sunku ir siaubingai sklando saulė,
  Pionierius išsekęs - pavargęs!
  
  Bet aš dirbu ne šiaip sau,
  Pripratau prie raudonosios komandos!
  Mes išmesime visas šiukšles į pelkę,
  Žodžiu, mūsų rusų kalba stipri!
  
  Rankos greitai sustiprėja nuo darbo,
  Tu jau nebe berniukas - pradininkas!
  Kad šalis žydėtų po giedru dangumi,
  Sek pavyzdžiu!
  
  Čia jis buvo išsiųstas į frontą kaip savanoris,
  Ir jis išgyveno visą karą iki galo!
  Yunak tapo komjaunimo pergale,
  Viešpats įkvėpė širdies mūšį!
  
  Ir tada nuotaka, vestuvės, džiaugsmas,
  Namuose girdisi vaikų juokas!
  Mokslas laimės, tikiu, kad senatvė
  Šlovė ir sėkmė bus amžina!
  Pabudęs Olegas Rybachenko pažymėjo, kad miegojo šiek tiek daugiau nei įprastai.
  Ivanhoe jau spėjo numušti savo priešininką nuo žirgo, o terminatorius berniukas to nematė.
  Bet Ričardas nepabudo ir buvo pasiruošęs. Liūtaširdis pasiūlė buką ietį ir Olegas Rybačenko sutiko.
  Abu riterių keliai išsiskyrė. Karalius buvo aukštesnis ir sunkesnis. Olegas pažymėjo, kad, matyt, Jo Didenybė finale norėjo susitikti su pačiu Ivanhoe.
  Na, kas bus.
  Abu riterių keliai išsiskyrė. Rebeka atsisveikindama pabučiavo Olegą. Ir mergina tai darė aistringai.
  Olegas pažymėjo:
  - Ačiū! Aš galiu padaryti tave kūdikiu!
  Rebeka prieštaravo:
  - Sūnus iš santuokos yra gėda!
  Terminatorius berniukas atsakė:
  - Tuo geriau! Jis bus tikras karys! Na aš turiu eiti!
  Abu kariai priėjo arčiau.
  Olegas matė, kad Ričardas yra patyręs kovotojas, labai judrus ir greitas, ir gana techniškas. Čia jis padarė apgaulingą judesį su ietimi. Tačiau Olegas sunkiai suklaidinamas ir juda greičiau. Ir trenkė berniukui kūno judesiu į polinkį. Ietis triuškinamai lūžo. Ričardas pasigedo.
  Tačiau per stebuklą Liūtaširdis išgyveno. Ir abu arkliai išsiskyrė. Olegas pakeitė ietį. Karalius neįprastai tvirtai sėdėjo balne. Ir ne taip lengva jį pastūmėti.
  Jie vėl pradėjo artėti. Olegas, pasinaudojęs momentu, smarkiai susuko kūną ir tuo pačiu paliko žirgą. Smūgis buvo toks stiprus, kad Ričardas buvo pargriautas kartu su žirgu. Tačiau Olegas sulaukė tokio postūmio, kad nukrito ir jo arklys.
  Tada vėl buvo lygiosios.
  Abu arkliai atsistojo... Olegas pamatė, kad karalius tikrai sėdi balne kaip pirštinė.
  Ir kad nuleisti galima tik su arkliu. Tačiau Ričardo Liūtaširdžio arklys bus didesnis ir sunkesnis.
  Tada Olegas nusprendė persikelti į kupranugarį, kuris tapo jo trofėjumi nugalėjus Afrikos karį. Tai buvo įdomi idėja, galinti padidinti berniuko stulbinamą galią.
  Iš pradžių gyvūnas pradėjo spardytis. Bet Olegas pasakė:
  - Aš ir tu esame to paties kraujo - tu ir aš!
  Ir kupranugaris pakluso. Toliau keliauti nebuvo kada.
  Ir čia vėl riteriai išsiskirstė į skirtingas puses. Ir eikime dideliu greičiu.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tsok, tsok, tsok - upelis rieda... Stulbinanti kavalerija varo baltuosius!
  Ir taip jie susibūrė. Olegas Rybačenko atsitraukė nuo Ričardo Liūtaširdžio ieties ir pataikė į patį skydo centrą. Smūgis buvo sugniuždytas ir pargriovė Britanijos karalių kartu su jo žirgu. Tačiau milžiniškas kupranugaris išgyveno.
  Ir štai - šlovinga pergalė.
  Dabar atėjo finalas. Abu riteriai ruošėsi kovai su pasiutimu ir įniršiu.
  Ivanhoe atrodė ramus. Jis, matyt, suprato, kad priešas labai stiprus, bet buvo pasiruošęs išbandymui.
  Olegas Rybachenko taip pat jautėsi užtikrintai. Jis turėjo daug patirties įvairiose kovose. Nors turnyrų ir mažiau. Ir jis suprato, kad Ivanhoe, nepaisant visos savo fenomenalios technikos, nebuvo jo varžovas.
  Tačiau nenuvertinkite priešo. Tokio kuklaus dydžio Ivanhoe nugalėjo daug didesnius priešininkus už save. Tai reiškia, kad jis kažką padarė.
  Olegas Rybachenko nusprendė, kad geriau tęsti kupranugario puolimą. Ir tai yra rimta.
  Abu riteriai vėl lenktyniavo vienas prie kito. Ivanhoe sėdėjo nejudėdamas. Tačiau buvo aišku, kad jis buvo visiškai pasiruošęs. Kai Olegas įprastai atitoldavo nuo varžovo ieties ir smogdavo į patį skydo centrą, jo varžovas pajudino skydą į kairę ir sušvelnino smūgį. Abu riteriai išsiskyrė, numušdami vienas kitą nuo žirgų.
  Olegas Rybachenko pažymėjo:
  - Mano technika!
  Ir jie vėl išsiskyrė, o žirgai spurdinami vienas kito pasitikti. Kol kas Ivanhoe atliko apgaulingą judesį su ietimi ir pataikė į skydą, tačiau Olegas apsigynė į dešinę ir smūgiu smūgiavo atgal. Bet Ivanhoe pavyko pabėgti. Jie vėl išsiskyrė lygiosiomis. Ir jie trečią kartą pradėjo artėti.
  Olegas manė, kad juk jo varžovas buvo tiesiog neįtikėtinai greitas. Žmogui jis per protingas. Ir ar tai atsitiktinai žmogžudys? Na, kuo stipresnis priešas, tuo karas įdomesnis.
  Olegas padarė apgaulingą judesį ietimi, o varžovas taip pat bandė apgauti savo kolegą.
  Bet Olegas vis tiek judėjo greičiau ir kaip jis ietimi smogė jam į pilvą, apeidamas skydą. Taisyklės reikalavo smogti ietimi ir nesvarbu kur. Tik kažkieno arklys buvo laikomas gėda. Šį kartą Ivanhoe gavo stiprų smūgį ir nukrito kartu su arkliu. Be to, šarvai vis dar buvo susidėvėję, o jaunuolis buvo sunkiai sužeistas.
  Hornas nugalėtoju paskelbė Olegą Rybachenko. Ir jam buvo įteikta auksinė taurė su akmenukais ir, žinoma, lobių skrynia.
  Tuo pačiu metu tarptautinio turnyro nugalėtojos garbei buvo paskelbta puota, kurioje dalyvavo gražios ir seksualios merginos.
  Olegas Rybačenko daug valgė ir gėrė. Merginos šoko pamažu nusimetusios sukneles, likdamos vos dengtos plonomis audinio juostelėmis. Olegas išsekęs, išgėręs daug brangaus ir stipraus vyno, užmigo.
  Jis svajojo apie savo nuotykius kituose pasauliuose.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova dabar kovojo pakrantėje, puldami samurajus.
  Berniukas ir mergaitė bėgo link savo priešų, mojuodami kardais. O kartu su jomis puolime buvo ir merginos.
  Viršuje skriejo sraigtasparniai.
  Japonijos pakrantės buvo smėlio, paplūdimiai. Ir jie iškasė apkasus ir daugybę redutų.
  Viela ištempta, yra kulkosvaidžių bokštai. Rusijos kariuomenė atidaro ugnį.
  Tačiau vaikai nemirtingi, o mergaitės - raganos, turinčios apsauginę magiją, į jas nepataikė nei kulkos, nei sviediniai.
  Jie sutriuškina geltonosios imperijos karius.
  Olegas Rybačenko pjauna samurajus, vadovauja tradiciniam malūnui. Tada jis nuogais kojų pirštais meta granatą. Išsklaido japonus į skirtingas puses.
  Berniukas prisiminė filmą: "Saulės imperija". Taip pat buvo vienas vaikas, pagrindinis veikėjas. Anglė, tamsiaplaukė. Beje, filmo eigoje jis taip pasikeitė, kad galima pagalvoti, jog tą patį berniuką vaidina skirtingi aktoriai. Net jos plaukai šviesesni. Olegas Rybačenko iš pradžių žiūrėjo šį filmą be vertimo ir pagalvojo, kad berniukas, matyt, atsiklaupęs paprašė japonų batų. Tada, gavęs batus, basas šliaužė per laidą.
  Čia yra įdomus suvokimas be vertimo. Tada atrodė, kad berniukas, matyt, vagia daržoves arba gauna maisto. Kai žiūri filmą su vertimu, viskas kitaip. O knyga kiek kitokia.
  Taip, basas berniukas, ypač šiltame pietų Kinijos klimate, tikriausiai yra geresnis nei su batais. Nors anglui tai yra prestižo svarstymas.
  Čia Olegas Rybačenko batus apsiauna tik parade arba susitikime su caru. Daug vikresnis mūšyje be generolo batų. Be to, nemirtingas kūnas nebijo nei šalčio, nei infekcijų, nei traumų. Taigi batų jam nereikia ir žiemą, o per sniego pusnis lakstyti nebaisu.
  Ar tai privalumas, kai atrodai kaip dvylikos metų? Galima apsieiti ir be batų, ir mirgėti su plikomis, apvaliomis, vaikiškomis kulnais ir tai normalu. Ir net gražu.
  Ir suaugęs žmogus būtų šlykštus. Taigi tu visada atrodai kaip vaikas ir tai puiku. Be to, jaunatviška išvaizda nesutrukdė jam tapti armijos generolu, kunigaikščiu ir gauti daug daugiau titulų.
  Ir būk turtingiausias žmogus Rusijoje.
  Šiuo metu Olegas basa koja metė pjuvenų bombą ir suplėšė masę japonų.
  Po to jam švilpiant, o varnų krūvoms apkurti, ištinka širdies priepuoliai ir patenka ant Tekančios saulės imperijos kariuomenės. Ir perdurti karių kaukoles.
  Margarita nukerta ir japonus. Ir basais vaikų kojų pirštais meta mirties bumerangus. Ji primena Olegui Gerdą. Tiesiog gali būti atvirkščiai. Taigi ji per greitai užaugo suaugusia. O ši buvo pilnametė, net pagyvenusi moteris, bet tapo mergina. Ir taip pat basomis. Ir ji daug gudresnė be batų.
  Iš tiesų, ir batai, ir batai neleidžia judėti ir bėgioti.
  O kadangi nemirtingų vaikų judėjimo greitis didesnis nei gepardo ir bet kurio kito sausumos gyvūno, batai ant kojų greitai lūžta. Taigi Olegas mieliau kovoja su šortais.
  Dėl jo gražaus ir raumeningo kūno tai dar geriau. Čia Bruce'as Lee turėjo reljefinį liemenį ir mieliau veikė nuogas iki juosmens.
  Tuo tarpu Olego oda švari, lygi, vaikiška, bet labai tvirta, ant kurios nelieka randų ir nudegimų, jis net būtų gražus beveik nuogas.
  O trumpi šortai tokie - dėl padorumo.
  O Makarenkos kolonijoje jauni kaliniai buvo su šortais ir švyturėliais, o kai buvo karšta - be marškinėlių. Ir taip jie ėjo gana šaltu metų laiku. Kas nėra labai malonu eiliniam kūnui.
  Bet dabar vis dar karšta. Vasara ką tik praėjo virš galvos, liepos pabaiga. O tai Japonija, kur šiuo metu vis dar taip šilta ir malonu. Tegul tai būna šiaurė.
  Beje, Japonijos pietuose žiemos gana švelnios. O šiaurėje žiema gana šalta. Nors šalis yra palyginti nedidelė. Tačiau šalta srovė teka aplink šiaurę, o šilta - pietuose. Beje, Port Artūre žiemos daug švelnesnės nei Vladivostoke. Taip pat pokytis šiltesnių jūrų ir srovių naudai.
  Olegas Rybačenko kovoja šioje nuostabioje ir klestinčioje žemėje. Aš tikrai nenoriu žudyti japonų. Tai ne koronavirusai, o gyvi žmonės.
  Ypač tarp jų daug besimušančių paauglių. Jauni japonai yra gana gražūs. Jie turi švelnesnių bruožų nei suaugusieji ir nėra tokie geltoni, todėl panašesni į europiečius. O japonų merginos irgi labai gražios.
  Ypač Japonijoje daugelis moterų pašviesina odą ir atrodo labiau panašios į europietes.
  Taip, žudyti juos nėra labai malonu. Tu jau kažkaip pavargsti nuo tokio kraujo praliejimo.
  Tačiau, kita vertus, jumyse burbuliuoja kariškas jaudulys. Ir jūs pradedate daužyti samurajų žiauria, žiauria jėga.
  Olegas Rybačenko vėl laikė patefoną su kardais. Nukirpo daug japonų ir riaumoja:
  - Šlovė caro Nikolajaus erai.
  Margarita taip pat apnuogintais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną. Suplėšė daug japonų ir čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Šlovė didžiųjų karalių erai!
  Po to nušvilps nemirtingi vaikai. O sunaikinimo dovanos kris ant japonų pozicijų. Pralaužti jų kaukoles.
  O jūroje mergina kaunasi su geltona orda. Naikintojo bikiniais vilkinčių gražuolių įgula beviltiškai kovoja su samurajais. O merginos demonstruoja aukščiausią ir kovinga klasę.
  Marina su savo basomis draugėmis nukreipia ginklą į japoną. Tiksliai šauna ir taria.
  - Vienas, du, trys... Sulaužykite japonus! Keturi, aštuoni, penki! Sulaužyk laivą!
  O merginos ją palaiko, staugdamos:
  - Sudaužyk laivą!
  Ir blyksniai pliki, apvalūs, rožiniai kulniukai. Maša, taip pat beveik nuoga, tik trumpikėmis, taikosi į vamzdį ir riaumoja:
  - Šlovė carinio komunizmo erai!
  Ir taip pat kaip ugnis. Ir paleidžiamas minų aparatas. Ir avinas tiesiai į japonų kreiserio šoną.
  Maša entuziastingai sušuko:
  - Aš terminatorius karys!
  O jos pliki, apvalūs kulnai taip vilioja. O įgulą sudaro tik merginos. Ką aš galiu pasakyti, tai gana šaunu.
  Marina, bandydama nuskandinti priešininkus, sumurmėjo:
  - Šlovė sovietinei Tėvynei! Mes gyvensime komunizmo sąlygomis!
  Ir skęsta dar vienas priešo kreiseris.
  Smagu, kai komandą sudaro tik merginos. O merginos mieliau bėgioja per karštį su šortais. Ir jiems tai labai patinka, po velnių.
  Štai mergina Melonika paėmė ir nuogais kojų pirštais paleido bumerangą. Ir pora nukirstų japonų nukrito į jūrą.
  Melonika paėmė ir dainavo:
  - Mano tikėjimas, tikėjimas komunizmu!
  Ir vėl paleidžia žudikišką bumerangą.
  Maša priešui atnešė dar vieną mirties dovaną. O dabar japonų eskadrilės kreiseris vėl skyla. Aišku, kad su rusėmis kovoti yra blogai. Jie įkandins tigrą dantimis.
  Nataša puolime perpjovė japonų pareigūną per pusę. Ir išdygusi dantis agresyviai pareiškė:
  - Stipriausia rusų dvasia pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė agresyviame puolime.
  Zoja nuogu kulnu išmetė anglies bombą. Suplėšė visą masę japonų. Ir ji nuplėšė daugybę samurajų rankų ir galvų. Tada gražuolė dainavo:
  - Aš tikiu didžiuoju komunizmu!
  Ir iš jos braškinio spenelio išskris žaibas.
  Augustinas ant puolimo kaip kobra. Štai mažas japonų tankas tiesiogine to žodžio prasme buvo suplėšytas nuo jo mestos granatos. O ugningoji gražuolė ją metė, žinoma, nuogų kojų pirštų pagalba.
  Po dainavimo:
  - Prisiek ištikimybę carui Nikolajui! Linkiu jam, kad vaikai laimėtų!
  Svetlana taip pat yra tikras žvėris mūšyje. Ašaroja šias japonas, tarsi jos būtų kokios lėlės.
  Ir karžygys riaumojo jos plaučiais, kai žaibas išskriejo iš jos braškinio spenelio:
  - Caro laikui! Nikolajus II yra tikras erelis!
  O nuogu kulnu mergina išmes dar vieną mirtiną sprogstamą paketą.
  Bet puolime ir Gerdos tanko įgula. Mergina mušiasi rusiškame automobilyje.
  Ir čia jis parodo save iš geriausios pusės.
  Gerda basomis kojomis nusitaiko ginklą ir šaudo į priešą. Apvalkalas sunaikino japonišką automobilį.
  Blondinė su bikiniu riaumoja:
  - Šlovė mūsų šaliai
  Šėtonas mūsų nenugalės!
  Raudonplaukis viksvas puolime, sutraiškydamas samurajų ginklą, riaumoja:
  - Už arijų idėjų didybę!
  Basos kojos nukreiptos į ginklo užraktą.
  Tada ji sušuko:
  - Už naują Trečiąjį Reichą!
  Christina, šaudydama į samurajų, pažymėjo:
  - Vokietijos ateitis laukia! Tuo tarpu mes kovojame už carinę Rusiją!
  Ir dar spaudžia pedalą nuogu kulnu.
  Magda, šaudydama į priešus, agresyviai išleido, apnuogindama iltis:
  - Mes atgimsime ir būsime šaunesni už Rusiją!
  Ir ji sužibėjo perliniais dantimis. Taip, tai keturi labai kovingi vaikinai. Tiksliau, merginos, kurios beveik nuogos, bet labai gražios ir kaunasi.
  Gerda, šaudydama į japoną, sušnibždėjo:
  - Viskas sumaišyta, susipynę,
  Suskamba natos varpai...
  Klaidinga tiesa, tikras melas
  Merginos nuogos kulkšnys!
  Šarlotė, kulkosvaidžiu rašinėdama samurajų, riaumojo:
  Šešėlis, šešėlis, šešėlis, šešėlis...
  Petrelio šešėlis...
  Ir nuspausdama gaiduką nuogu kulnu, rudaplaukė kreksėjo.
  Christina, sutriuškinusi priešą, patvirtino:
  Vėl pakyla virš šalies!
  O su braškiniu speneliu, kaip paspaus šunį, o patranka iššaus sviedinį. Ir jis eis tiesiai į amunicijos sandėlį. Ir visa baterija ims iš karto ir sprogs.
  Magda, plikais pirštais daužydama grakščias mergaitiškas priešo kojas, kuždėjo:
  Šešėlis, šešėlis, šešėlis, šešėlis...
  Petrelio šešėlis!
  Gerda raudonu krūtinės speneliu paspaudė mygtuką ir pasiuntė sviedinį į priešą, išdavė:
  - Atėjo laikas atsipirkti!
  Šarlotė, šaudydama nuogais kojų pirštais, rėkė, iškišdama liežuvį:
  - Šešėlis, šešėlis, šešėlis, šešėlis,
  Petrelio šešėlis!
  Christina, šaudydama rubino speneliu į japonų karius, išleido:
  - Kančios ir vargo sūkuryje!
  Magda nuogų kojų pirštų pagalba daužė priešą ir cypė:
  - Negalite įvilioti mūsų į revoliuciją!
  Gerda japonams pliaukštelėjo apvaliu, pliku, mergaitišku kulnu ir pažymėjo:
  - Tik karaliai turi daug bėdų!
  Merginos, be abejo, yra aukščiausio lygio arijos. Dabar Vokietija yra nerami šalis, ištikta krizės. Hitleris pralaimėjo prezidento rinkimus, o jo galimybės gauti valdžią jau atrodo menkos. Ir jis turi tik santykinę daugumą Reichstage.
  Olegas Rybačenko, kovodamas su japonais, prisiminė, kad kažkas panašaus nutiko ir Rusijoje.
  Kai Žirinovskis, kuris buvo lyginamas su Hitleriu, laimėjo pirmąją vietą Valstybės Dūmos rinkimuose, bet galėjo ne tik išvystyti sėkmę, bet net išlaikyti savo pozicijas.
  Berniukas nuogais kojų pirštais numetė porą žvaigždžių. Jie išplėšė skrandžius keliolikai japonų. Tada berniukas vėl pagalvojo.
  Tas Žirinovskis yra bailys ir turi kiškio sielą. Ką jautė rinkėjas ir už jį nebalsavo Rusijos prezidento rinkimuose.
  Terminatorius berniukas sušvilpė ir varnos pradėjo kristi ant japono, kuris, apsvaigęs, tapo mušamuoju avinu. Ir pervėrė samurajų galvas.
  Tada berniukas vėl pagalvojo. Čia žmonės dažnai mąsto nelogiškai. Tiesą sakant, vienu metu juos suviliojo Jelcinas. Nors buvo aišku, kad Borisas intelektu nespindi. Ir kad vadovas iš jo yra vidutiniškas. Svarbiausia, kad Jelcinas yra užsispyręs, turintis patologinį norą pakeisti komandą, tai yra sutvarkyti personalo šuolį. Šiuo atžvilgiu Lukašenka yra panašus į jį, taip pat mėgsta maišyti personalo denį ir pakeisti Šilovą į Mylovą. Nors per dažna personalo rotacija kenkia.
  Pavyzdžiui, aštuntasis premjeras Rumosas jau nufilmuotas. Ir į jo vietą pastatė dar blogesnį. Bėgant metams Lukašenka apskritai pradėjo eiti iš proto. Ir net jo paties aplinka pradėjo suprasti, kad diktatorius yra visiškai neadekvatus. Nenuostabu, kad daugelis vadovų išėjo į prezidentus. Įvyko valdančiojo elito skilimas.
  O kaip Lukašenka elgėsi su koronavirusu? Jo elgesys tiesiog beprotiškas! Tačiau mažojoje Baltarusijoje karantino priemonės ir sienų uždarymas gali turėti didelį poveikį. Be to, laiku buvo pasiektas pranašumas.
  Tačiau Lukašenka elgėsi nepaisydamas žmonių sveikatos. O Baltarusija pagal užsikrėtusiųjų skaičių aplenkė Italiją ir Kiniją.
  Po to dauguma baltarusių nekentė diktatoriaus. Ir tik masinis rinkimų sukčiavimas, administracinių resursų naudojimas, laukinis spaudimas rinkėjams suteikė galimybę laimėti šeštus Baltarusijos prezidento rinkimus.
  Olegas Rybachenko atliko pašėlusio drugelio techniką su kardais, nukirsdamas keliolika samurajų ir dainavo:
  - Pažadame be vargo, tiesa, taip! Bet tada, su kokiais sunkumais vėliau patenkame į bedugnę!
  Ir nuogas berniuko kulnas paleido mirtiną jų pjuvenų paketą.
  Taip, gydymas nuo koronaviruso yra labai brangus ir keičia sveikatą. Taigi diktatorius Lukašenka nieko neišgelbėjo atsisakęs imtis skubių priemonių. O kas yra koronavirusas, jis dar turi patirti savo kailiu. Rusijos dievai ir aukštesnės jėgos baudžia diktatorius už lengvabūdiškumą. Apskritai tik nusikalstamos vyriausybės taupo žmonių sveikatą.
  Olegas Rybačenko nuogais kojų pirštais sviedė savadarbę bombą. Dabar jis yra nemirtingas berniukas. Ir riaumojo į viršų:
  - Šlovė Rusijos šaliai, kur žmonės kaip ereliai!
  Margarita surengė gerbėjų priėmimą ir, sutraiškydama priešus, cypė:
  - Tai mūsų žemė! Rusija - tai mes!
  O plikas merginos kulnas atsiuntė priešams sunaikinimo dovaną.
  Margarita vėl švilpia, o varnos krenta ant galvų japonų kariams.
  Ir niekas negali to išgelbėti.
  Mergina yra labai kovinga ir pakankamai šauni, kad sutriuškintų bet kokią priešo jėgą.
  Nataša puola... Ji naikina priešus.
  O štai danguje Alenka su savo įgula.
  Penkios merginos didžiulėje mėsmalėje su trimis ašmenimis.
  Alenka šaudo iš orlaivio pabūklo, naikindama japonus ir girgžda:
  - Tėvo-karaliaus šlovei!
  Anyuta kulkosvaidžiais trenkia į samurajų ir šaukia:
  - Veltui nelaimėsime!
  Alla numeta bombą ant japonų pozicijų ir sušunka:
  - Ir kalnai, ir jūros!
  Marija taip pat šaudė iš lėktuvo pistoleto. Suplėšė samurajų ir čiulbėjo plaučiais:
  - Ačiū Dievui!
  Marusya paleido miną iš sraigtasparnio įsčių. Ji pašoko, išmušdama japonų kareivius.
  Ir herojė mergina lojo:
  - Visa mūsų žemė!
  Penketas nuodugniai paėmė samurajų. O sraigtasparnis japonams nuleidžia dabartį po dovanos.
  Sunku sustabdyti carinę kariuomenę. Ypač jei jame yra tokių pilotų, ir Anastasija bei Akulina.
  Anastasija Vedmakova kovoja su šortais. Ir siunčia priešui žudikišką sunaikinimo dovaną.
  Tada ji dainavo:
  - Geriausias caras Nikolajus pasaulyje!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais jis taikosi į lėktuvo ginklą. Ir numuša dar vieną japonų asą.
  Narsiai kovoja ir Akulina Orlova. Ir sumuša japonus kruopščiai. Ir jis naudojasi apnuogintais kojų pirštais. Ir vėl nusileidžia dar vienas tekančios saulės žemės lėktuvas. Tada jis riaumoja ir gana agresyviai:
  - Aš esu karys, sakykime, tiesiog super!
  Ir mirkteli oponentams. Kaip ir jūs vis dar neturite nė menkiausios samurajaus galimybės. O merginos tave tikrai sudraskys.
  Anastasija Vedmakova vėl numušė japonišką automobilį. Tiksliau, primityvus lėktuvas čirškia:
  - Mes atiduosime savo sielas už Tėvynę,
  Ir mes vėl stovėsime ir laimėsime!
  Akulina Orlova, plikomis kojų pirštais nuvertusi kitą mašiną, sucypė:
  - Šlovė karališkajai Tėvynei! Garbė carui Nikolajui II!
  Ir karys padarė dar vieną įspūdingą posūkį. Ir susidūrė du japonų lėktuvai. O fanera ir šiukšlės krito į skirtingas puses.
  Kol kas Japonija iš esmės nusileidžia Rusijai kaip lėktuvai. Be to, ji vis dar neturi galimybės ilgai išsilaikyti. Rusai labai stiprūs.
  Taigi tankai net nusileidžia.
  Elžbietos "Aleksandro Trečiojo" įgula skuba į mūšį. Nepaisant įspūdingų gabaritų, rusų tankas nesunkiai įkopė į pakrantę ir neįstrigo smėlyje.
  Taigi Rusijos kariuomenė taip pat juda pasitelkdama galingus tankus, galinčius sumalti bet kokią galią.
  Elžbieta iššauna patranką, naudodama nuogus kojų pirštus ir sako:
  - Mūsų tėvynė yra Rusija,
  Tapk laimingesnis pasaulyje!
  Elena šaudo iš kulkosvaidžių. Samurajus krenta kaip nukirsti medžiai nuo merginų siunčiamų švininių dovanų.
  Elena juokdamasi sako:
  - Mūsų Tėvynė taps gražesnė,
  Tarnaukite Rusijos merginoms!
  Jekaterina paspaudė nuogą kulną. Ji atsiuntė milžiniškos mirtinos jėgos sviedinį. Suplėšė japonų masę ir cypė:
  - Už karališkąsias pergales!
  Eufrazija, traiškydama japonus vikšrais, pažymėjo:
  - Ne tik karališkasis, bet ir mūsų!
  Elena vėl iššovė naudodama nuogus kojų pirštus. Ji suplėšė samurajų į suplėšytas dalis ir sucypė:
  - Taip, už mūsų dideles pergales!
  Elžbieta šaudė iš kulkosvaidžių. Na, ji turi gniuždymo baką. Taip daužosi japonai.
  Mergina dainavo, masiškai nukirsdama samurajus:
  - Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Nėra šalies, tikėk, kad Rusija yra gražesnė,
  Su mumis Ukraina, Baltarusija!
  Jekaterina, šaudydama į priešą, apnuogino dantis, paspaudė nuleistą kulną ant gaiduko ir sušuko:
  - Už Rusiją, kuri pati gražiausia iš visų!
  Eufrazija, siautėjusi samurajų siautulyje ir kapodama geltonuosius kareivius, agresyviai pareiškė:
  - Rusija stovėjo ir stovės kaip uola!
  Ir tankas "Aleksandras Trečiasis" įsibėgėjo. Gaila, bet gaila, kad caras Aleksandras III mirė keturiasdešimt devynerių. Jei jis gyventų ilgiau, galbūt Rusija laimėtų pirmąjį karą su Japonija. Ir tada autokratija būtų nepajudinama ir nenugalima. O Pirmajame pasauliniame kare vasario perversmas įvyko jau tada, kai Rusija buvo ant galutinės pergalės slenksčio.
  Bet jei nebūtų pralaimėjimo kare su japonais, nebūtų ir minties. O tai reiškia riaušių ir visokių sąmokslų židinį. Be to, iš esmės sveikas kaip jautis Aleksandras Trečiasis galėtų gyventi ilgiau. Ir jis galėjo asmeniškai laimėti Pirmąjį pasaulinį karą? Ir ką? Austrijos imperatorius, patekęs į mūšį su Rusija Franzu, gyveno aštuoniasdešimt šešerius metus ir pataisė šešiasdešimt aštuonerius. Ir jis mirė 1916 m.! O kad Aleksandras Trečiasis negalėjo gyventi tiek ilgai ar net ilgiau?
  Bet kuriuo atveju Rusiją dabar valdo Nikolajus II. Ir jo viešpatavimas ilgas.
  Savo trukme jis jau lenkia Jekateriną II. Taigi jis taip pat gali blokuoti Petrą Didįjį. O gal Ivanas Rūstusis. Tiesa, kurį laiką jis valdė grynai nominaliai.
  Elžbieta vėl šauna. Sulaužo japonišką mašiną ir išdykęs dantis sako:
  - Tikiu komunizmo era!
  Ir mirkteli savo partneriams!
  Elena kulkosvaidžių sprogimu pjauna samurajų ir sako baltais dantimis:
  - Bus nauja era ir patekės saulė!
  Ir vėl nuogų kojų pirštų pagalba mergina šaudo.
  Jekaterina, šaudydama į savo priešininkus, agresyviai išleido:
  - Caro Nikolajaus II era bus labai šlovinga!
  O mergina mirktels savo partneriams. Na, jie mėgsta tai daryti.
  O tankas sutriuškina japonus. Ir išdarinėja kareivius.
  Danguje kovoja dvi vokietės: Albina ir Alvina. Jie jau yra gavę visus pirmuosius keturis Šv.Jurgio kryžiaus laipsnius. Ir pirmasis kryžius iš sidabro. Antrasis - sidabrinis su lankeliu. Trečiasis kryžius auksinis. Toliau auksas su lankeliu. O penktoji, kurią merginos labai nori gauti - auksinė su mažais deimantais. Šeštasis kryžiaus laipsnis yra auksinis su lanku ir deimantais. Ir dar yra septintasis laipsnis - platininis kryžius su deimantais, ir aštuntasis: platininis kryžius su deimantais ir lankas. Paskutiniai kryžiai yra didesni už auksinius ir turi daugiau deimantų. O lankas taip pat buvo nusagstytas deimantais.
  Net aštuoni laipsniai, ir kuo aukštesnis laipsnis. Kuo daugiau pinigų už tai sumokama kas mėnesį visą gyvenimą. Be to, laipsnio su deimantais turėtojams už apdovanojimus sumokami ne tik patys, bet ir paveldėtojai. Su auksiniais kryžiais su deimantais - penkiasdešimt metų, o platininiais kryžiais su deimantais - šimtas metų!
  Apdovanojimai deimantais yra reti, tačiau jie gali ilgam aprūpinti ne tik patį herojų, bet ir palikuonis.
  O merginos iš Vokietijos labai stengiasi jas užsidirbti.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša japonų lėktuvą ir čirškia:
  - Bet didysis Reichas...
  Alvina atkirto kitą automobilį nuo tekančios saulės šalies ir toliau tęsė:
  - Mums buvo liepta nedriftuoti!
  Albina apvertė lėktuvą, paleido pliūpsnį. Japonai užsidegė kaip žvakė.
  Šviesiaplaukė sušuko:
  - Už arijų komunizmo didybę visame pasaulyje!
  Alvina atsitrenkė į samurajų automobilį ir sušuko:
  - Už mūsų didelę sėkmę!
  Ir naudodama nuogus kojų pirštus, ji vėl atsiuntė mirtiną dovaną.
  Vokiečių merginos buvo itin stiprios vagystės. O dabar jie žudo Rusijos priešus. Bet jie lygiai taip pat gali nužudyti rusų kareivius. Jie yra samdiniai.
  Lermontovas rašė apie tokius žmones;
  Bet koks stebuklas iš tolo
  Kaip šimtai bėglių...
  Atsirado mums likimo valia,
  Sugauti šlovę ir reitingą!
  Albina su dideliu pasitikėjimu savimi partrenkdama naująjį japoną agresyviai pažymėjo:
  - Aš esu geriausias pasaulyje!
  Alvina nukirto kitą japonų pilotą, taip pat šaukė prieštaraudama ir parodė liežuvį:
  - Ne! Aš esu geriausias pasaulyje!
  Albina taikiai dainavo, numušdama japonų lėktuvus:
  - Mes esame geriausi pasaulyje
  Visus priešus pamerksime į tualetą ...
  Tėvynė netiki ašaromis -
  Mes duosime piktiems oligarchams smegenyse!
  Tačiau tarp kitų svetimšalio legiono karių kovoja ir Jane Armstrong. Graži britų mergina. Ir su ja komandoje taip pat išskirtinai dailiosios lyties atstovės.
  Kariai, žinoma, basi ir su bikiniu.
  Gertrūda užtaisė ginklą nuogais kojų pirštais. O Malanya parodė ir šovė.
  Japonų patranka apvirto.
  Monika čiulbėjo linktelėjusi galvą.
  - Šlovė Didžiajai Britanijai!
  Jane Armstrong dainavo šaudama iš automato:
  - Valdyk Britaniją dangiškąsias jūras,
  Mes niekada nebūsime vergais!
  Šlovė mūsų anglų žemei!
  Na, Rusija turi carą!
  Ir vėl karys ims ir šaus labai taikliai. Ir japonų tankas buvo padalintas į dalis.
  Gertrūda, vedusi ugnį, paėmė ją ir dainavo:
  - Šviesi vilties saulė
  Vėl kyla virš šalies...
  Laimime kaip ir anksčiau
  Ir jie išėjo į žygius!
  O anglės pačiame įkarštyje ir koviniame transe.
  Olegas Rybachenko kovoja su japonais. Jis labai panašus į berniuką iš animacinio filmo "Conan". Tik dar greičiau. Ir taip šie samurajus kuliami. Akivaizdu, kad Japonija neturi šansų prieš tokią komandą.
  Terminatorius berniukas paėmė ir basa koja metė granatą ir agresyviai dainavo:
  - Pakelk didžiulę šalį,
  Kelkis kovai iki mirties!
  Su labai tamsia armada,
  Ir geltonoji orda!
  Margarita taip pat ėmė ir supjaustė kardais trigubą malūną. Tada
  Nuogu kulnu ji pataikė į krūvą granatų, kurias jai metė pasiuntinys.
  Suplėšė masę japonų ir dainavo;
  Tegul kilnus pyktis
  Plyš kaip banga...
  Vyksta žmonių karas -
  Šventas karas!
  Taip, tai nemirtingų vaikų pora, jie labai aktyviai naikina ir kapo priešus. Iš tokių berniukų samurajų gailestingumas neatsiranda. Bet bet kuriuo atveju čia visa caro armija susideda iš didvyrių ir pačių tikriausių nugalėtojų.
  Olegas Rybachenko, kapodamas priešininkus, pažymėjo:
  - Jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo priešui!
  Aš esu bet kas, aš esu bet kas, aš kardu suplėšysiu kariuomenę!
  Ir berniukas vėl švilps specialiu diapazonu. Ir varnos nualps, snapais mirtinai perverdamos tekančios saulės šalies karių kaukoles.
  
  VOKIEČIŲ PANTEROS PRAGARAS šypsosi
  ANOTACIJA
  Vokiečių merginos sugebėjo padaryti tokią "Panterą", kuri galva ir pečiais yra stipresnė už sovietinius tankus. Dėl to Vermachtas pasuko karo bangą ir pradėjo laimėti. Kai merginos kovoja basomis, jų negalima sustabdyti.
  . 1 SKYRIUS
  Jei sovietų tankas T-34 buvo šokas vokiečiams, naciai į tai atsakė dar baisesniu ir efektyvesniu Panther-2. Gerda ir Charlotte sukūrė iš esmės naują tanką. Su siauru ir mažu bokšteliu. Įgulos narių skaičius sumažintas iki keturių. Variklis ir transmisija buvo išdėstyti kartu ir skersai, o pavarų dėžė - ant paties variklio. Cisternos svoris buvo sumažintas iki trisdešimt šešių tonų. Tuo pačiu metu šoniniai šarvai tapo panašūs į "Tiger" -2, esant 82 mm po šlaituose. O korpuso kakta po dideliais šlaitais 120 mm, o bokšto kakta 150 mm, šonai 82 mm ir taip pat su nuolydžiais. Su 700 arklio galių varikliu toks bakas buvo mobilus ir manevringas. Jo važiuoklė taip pat tapo lengvesnė ir lengviau taisoma bei pravažesnė. Kai kurie elementai buvo ištraukti iš korpuso. Cisternos aukštis tik 1,80 metro.
  Jo pasirodymas sovietų kariuomenei buvo šokas. Automobilis tikrai nepateko į Kursko iškilimą. Jis buvo pradėtas leisti į serialą tik keturiasdešimt trečiųjų metų rugsėjį.
  Tačiau Mainšteino kontratakos metu šis tankas pirmą kartą buvo panaudotas masiškai.
  Ir pati Gerda su savo komanda dalyvavo mūšyje.
  Nepaisant šalčio, merginos buvo su bikiniais ir basos, tokios drąsios vagys.
  Iki šiol tankas turėjo seną 75 mm ilgavamzdžių pistoletą, kurio visiškai pakako priešui nugalėti.
  Gerda paleido patrankos šūvį naudodama nuogus kojų pirštus ir pataikė į sovietų transporto priemonę į kaktą.
  Tada karys sušuko:
  - Šlovė arijų brolijos idėjoms!
  Ši mergina labai taikliai surašė trisdešimt ketverius metus.
  Tada Šarlotė, tarsi pliaukštelėjusi, iš greito šaudymo pabūklo. Ir pataikė į tanką pačiame bokšto centre. Ir riaumoti:
  - Už puikias pergales!
  Tada Christina ėmė ir iššovė. Merginos šaudė paeiliui ir net basomis kojomis.
  Karys dainavo:
  - Manęs laukia pergalė!
  Pataikė ir Magda. Mergina taip pat naudojosi apnuogintais kojų pirštais, o dar vieną sovietinį automobilį daužė:
  - Jėzaus vardu!
  Keturios vokietės dirba kruopščiai. Ir labai veiksminga.
  Ir išmuša kitas tankas. Kariai dirbo kaip kovotojų batalionas.
  Jie per vieną mūšį išmušė keturiasdešimt sovietų tankų, patys gavo keletą smūgių, kurie rikošetui.
  Mainšteino kontrataka laimėjo jėgą, o vokiečiai sugebėjo nugalėti sovietų kariuomenę ir permesti juos per Dnieprą.
  Tai buvo pirmoji didelė pergalė per kelis mėnesius. Ir naciai sugebėjo laikytis Dniepro.
  Tačiau sausį Raudonoji armija vėl pažengė į priekį, šį kartą prie Leningrado, ir sugebėjo pasisekti. Tiesa, bandymas vėl priversti Dnieprą pietuose nepavyko, tačiau blokas nuo Leningrado buvo pašalintas. Šiame fone vokiečiai atsilaikė centre ir, svarbiausia, Dniepro posūkyje. Įnirtingi mūšiai žiemą Raudonajai armijai pranašumo šiame sektoriuje nesuteikė.
  Žinoma, tam tikrą vaidmenį suvaidino naujasis tankas "Panther" -2. Jam pasisekė. Greitas ir gerai apsaugotas. Beveik du kartus lengvesnis už "Tiger" -2 ir praktiškai nenusileidžia šiam automobiliui užsakyme. Beje, "Tigras" -2 į serialą nepateko. Vietoje to galingesnė Panther-2 modifikacija neatsirado, tik tona sunkesnė.
  Ir Hitleris įsakė perdaryti Tiger-2, kad šarvai būtų daug storesni už tokį svorį. Pistoleto sąskaita kilo ginčų - padidinti ginklo kalibrą ar ne. Vis dėlto daugiau kalibrų mažesnis ugnies greitis, tikslumas ir kriauklių atsargos.
  Čia yra senas Panther pistoletas, jis puikiai susidoroja su savo užduotimi. Ir net IS-2, smūgiuoja į kaktą.
  Taigi ar verta keisti? Nors sviedinys nedidelis ir per daug nesunaikina.
  "Panther" -2 B su visu 88 mm pistoletu buvo mašina, kuri daugiau ar mažiau tiko kariuomenei.
  Pavasarį vokiečiai pradėjo puolimą Italijos fronte, pasinaudodami laikinu užliūliu rytuose.
  Ir jiems pavyko nugalėti sąjungininkų kariuomenę šiame fronto sektoriuje. Prie sėkmės prisidėjo ir ME-262 pasirodymas. Naujasis reaktyvinis naikintuvas buvo šokas. Tai pasirodė anksčiau nei tikroji istorija, dėl kurios ekspertai įtikino Hitlerį nedaryti "blitzblomer" kaip neveiksmingo modelio. Be to, vietoj Fau raketų programos prioritetas buvo teikiamas reaktyvinių lėktuvų kūrimui. Ir tai paveikė karo eigą. Šarlotė ir Gerdas tuo įtikino Hitlerį.
  Jie sako, kad raketos yra tikrai neveiksmingos dėl mažo tikslumo ir didelių sąnaudų. Tačiau reaktyviniai lėktuvai yra ateitis. Be to, ME-262 yra gana lengva valdyti, todėl jis yra prieinamas asams. Ir jį numušti sunku. Didesnis transporto priemonės skrydžio svoris leido ant jos pakabinti šarvus ir du reaktyvinius variklius, o vertikalus manevringumas įspūdingas. O galingi ginklai leido nugriauti automobilį vienu ypu. Ypač geros pasirodė dvi merginos, tapusios tūzais pirmajame mūšyje: Albina ir Alvina.
  Paprastai jie kovojo beveik nuogi, tik su šortais ir plona audinio juostele ant krūtinės. Ir jie padarė stebuklus.
  Albina atliko posūkį. Ji basa koja nuspaudė pedalą. Numušė amerikiečių lėktuvą ir dainavo:
  - Už arijų komunizmo jėgą!
  Alvina nuvertė sąjungininkų automobilį ir toliau šaudė plikomis kojų pirštais. Ir ji sušuko:
  - Mūsų vaikinams!
  Merginos yra veržlios ir itin kovingos bei karingos. Jie labai garsiai naikina sąjungininkus danguje.
  Ir taip įnirtingai pelno sąskaitas.
  Naciai jau išmušė sąjungininkus iš Italijos, pagrobę daug kalinių ir trofėjų. Tačiau Sicilijos saloje juos dengia galingas sąjungininkų laivynas.
  Vasarą sąjungininkai ruošiasi išsilaipinimui Prancūzijoje. Tačiau jų nuotaika nerami. Vokiečiai tapo stipresni ir turi geriausius tankus pasaulyje. O reaktyviniai naikintuvai irgi geriausi pasaulyje, tik jų kol kas yra apie tūkstantis, ne tiek ir daug.
  Bet jie labai mirtini.
  Vasarą Stalinas ruošia puolimą. Tačiau užduotis yra sunkesnė nei tikrojoje istorijoje. Polisijoje balkono nėra, o Dniepras vis dar yra rimta kliūtis. O vokiečių gynyba stipri.
  Bet vokiečių tankai kol kas turbūt geresni. Ir lėktuvai taip pat. Čia pasirodė TA-152, Focke-Wulf evoliucija, ir tokia mašina yra labai rimtas lėktuvas. Ir tuo pačiu daugiafunkcinis. Ir be jokios abejonės sugeba numušti priešininkus. Galingi ginklai ir šarvai. Ir geriausias skrydžio našumas bei greitis.
  Vokiečiai tiek ore, tiek sausumoje gavo geresnę įrangą. Bet jiems dar negana. O jie kaupė jėgas ir buvo aktyvioje gynyboje.
  Raudonoji armija, naudodama naujus tankus IS-2 ir T-34-85, pradėjo puolimą. Pagrindinis smūgis buvo atliktas centre. Tačiau dalis pajėgų taip pat smogė Dniepro eilei. Vokiečiai buvo pasiruošę atremti smūgį. Nors kiek anksčiau prasidėjo sąjungininkų išsilaipinimas Normandijoje.
  Iš pradžių pasisekė. Bet tada tankai pradėjo triuškinamą kontrataką. Mūšiuose dalyvavo ir savaeigis pistoletas E-10 - labai lengvas ir mažas savaeigis pistoletas su dviem įgulos nariais gulinčiais gulimais, tiesiog sutriuškinęs sąjungininkus. Labai žemas 1,2 metro siluetas, dešimties tonų svoris ir 400 arklio galių variklis suteikė šaunaus mobilumo. Tuo pačiu metu 80 mm priekiniai šarvai dideliu nuolydžiu padarė automobilį beveik neįveikiamą sąjungininkų kaktai. Ir gana mažas, niekšiškas. O sąjungininkus ji įgelia kaip bitę. O vokiečiai sutriuškino sąjungininkus. Albina ir Alvina numušė daugiau nei po tris šimtus orlaivių ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Šios merginos buvo tiesiog nuostabios.
  Ir jie visus sutriuškino be jokių veiksmingumo problemų.
  Albina apnuogintais kojų pirštais nukreipė kovotoją į priešą ir savo laukiniu įniršiu ėmė jį trankyti. Tada užsidegė trys naikintuvai ir sąjungininkų bombonešis.
  Karys murkė:
  - Už Prūsiją!
  Alvina toliau triuškino jėgos sąjungininkus ir tiesiogine prasme juos sudegino. Ir ji sušuko:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais ji nukreipė lėktuvo ginklus į taikinį. Ir pasirodė puikiai.
  Alvina tviteryje parašė:
  - Mes esame puikūs tigrai, karalienės įsikūnijimas!
  Albina nukirto kitą anglų lėktuvą, privertė jį parūkyti ir sušuko:
  - Jeigu moteris tigras, tai ji suplėšys vyrą į gabalus, net jei jis ir nėra visiškas asilas!
  Ir nuspauskite pedalą nuogu kulnu.
  Alvina, šaudydama į priešininkus ir juos šienavusi, pažymėjo:
  - Merginos basos kojos, bet kuris vyras bus priverstas lįsti po kulnu!
  Albina, numušusi kitą sąjungininkų pajėgų lėktuvą, sutiko:
  - Vyras, matydamas nuogą moterišką kulną, tampa pilnu veltiniu batu!
  Alvina apnuogintais pirštais nukirto kitą britų automobilį, apnuogindama dantis, išdavė:
  - Basakojė mergina apsiaus pilnavertį vyrą, net jei jis įpratęs kitiems aulinėti!
  Albina, partrenkdama amerikietį, pažymėjo:
  - Žmogus turi būti stiprus kaip ąžuolas ir neleisti iš jo kaip iš kelmo nuimti drožlių!
  Alvina su tuo sutiko:
  - Basas moteriškas kulnas, vyras bus nulukštentas iki tikslo, o apsiaustas iki ausų!
  Albina šiek tiek pakeitė temą, nutraukdama kitą amerikietį:
  - Kareivis yra titnagas, jei protas ne akmenukas!
  Alvina plikais pirštais išmušė priešą, o dantų uola pažymėjo:
  - Žmogus yra tikras deimantas, kai turi auksinę širdį ir geležinius nervus!
  
  Albina, numušusi kitą sąjungininkų lėktuvą, sušuko:
  - Žmogus turi būti tvirtas kaip plienas, bet tvirtas kaip kelmas!
  Alvina agresyviai pastebėjo, kai rėžė amerikiečių lėktuvą:
  - Žmogus turi turėti erelio akį, o klausa neturi būti kaip varnos!
  Albina, numušusi priešą, sucypė:
  - Žmogus turi tik erelio drąsos, bet iš tikrųjų dažniausiai charakteris būna tipiška višta!
  Alvina agresyviai pastebėjo, koviniu šuoliu nutraukdama amerikietę:
  - Nėra negražių moterų, yra tik šlykšti vyriška impotencija!
  Trumpai tariant, merginos yra tiesiog super. O iki liepos kiekvienas numuštas lėktuvas viršijo penkis šimtus orlaivių ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Sąjungininkų išsilaipinimas Normandijoje baigėsi visišku pralaimėjimu. Vien vokiečiai paėmė į nelaisvę daugiau nei septynis šimtus tūkstančių belaisvių. Ir tai šauni ir didžiulė sėkmė!
  Rytuose Raudonajai armijai pavyko tik nežymiai pastumti vokiečius. Naciai buvo gerai įtvirtinti ir kovojo kaip velniai. Ir jie naudojo iš anksto, dalyvaujant vietos gyventojams, pastatytus įtvirtinimus. Ir, žinoma, jiems tai padėjo. Naciai beviltiškai kovojo ir atmušė beveik visus išpuolius.
  Mūšiai parodė, kad "Panther"-2 su dideliu priekinių šarvų plokščių nuolydžiu ir žemu siluetu vis dar yra nepažeidžiamas sovietų tankų kaktoje. Ir puikiai susidoroja su Raudonosios armijos mašinomis. Ir turi didelę kriauklių atsargą.
  Taigi visi sovietų kariuomenės puolimai pateko į vientisą bloką. Taip, ir fašistų pėstininkai turėjo MP-44 puolimo šautuvą, kuris neturėjo lygių ir tiesiogine prasme išmušė sovietų pėstininkus. Taigi su fašistais niekaip nepavyko susidoroti.
  Ir Fritz ataką atmušė. Kol neskubėjo kontratakuoti. Reikėjo išleisti naują tanką "Tiger" -3, sunkesnį, galingesniu varikliu ir geriau apsaugotą.
  Taip, ir kurti reaktyvinius lėktuvus. Ypač XE-162 - reaktyvinis naikintuvas daug pigesnis, lengvesnis ir lengviau gaminamas nei ME-262 ir Arado bombonešiai.
  Neblogas buvo ir naujasis vokiškas keturių variklių Yu-488, kuris dėl mažesnio sparno ploto išvystė kolosalų sraigto bombonešio greitį - septynis šimtus kilometrų per valandą.
  Kol Fricas kaupė jėgas. Ir kariavo povandeninį karą... Sąjungininkų pralaimėjimai Italijoje ir Prancūzijoje susilpnino Ruzvelto pozicijas. Ir čia amerikiečiai buvo nugalėti, kai bandė nusileisti Filipinuose. Japonijos mūšio laivai sugebėjo aptikti ir sunaikinti amerikiečių desantines pajėgas.
  Ruzveltas pralaimėjo rinkimus jaunam respublikonui Josephui Bidenui. O tai prezidentas, kuris atvirai pareiškė, kad SSRS pagalbos nereikia. Kad Stalinas yra blogesnis už Hitlerį ir kad visos pastangos turi būti sutelktos į Japoniją.
  Čerčilis taip pat turėjo problemų.
  Todėl, kol Hitleris laukė, vokiečiai sėdėjo tvirtai gynyboje. Tik Sicilijoje jie atliko operaciją ir atkovojo ją iš sąjungininkų. Be to, britų laivynas išretėjo dėl nacių povandeninių laivų veiklos.
  Rudenį Raudonoji armija bandė veržtis į pietus. Ir prieš Suomiją.
  Vasaros puolimas prie Karelijos sąsmauko tada baigėsi nesėkmingai. Suomiai ir vokiečių žvalgyba jį atskleidė ir paruošė. Ir SSRS šiai operacijai skyrė nedaug pajėgų.
  Rudenį buvo išmesta daugiau kariuomenės, bet ir jos įklimpo, vokiečiai buvo pasiruošę. Naciai žvalgyboje naudojo reaktyvinius lėktuvus, kurių sovietiniai naikintuvai ir tobula optika negalėjo pasivyti. Taip pat unikalios kameros. Ir tai labai padėjo.
  Taigi jie iš esmės išmoko atskleisti dezinformaciją ir sekti kariuomenės judėjimą.
  Taigi dabar Stalinas negalėjo taip lengvai smogti staiga. Ir naciai ėmėsi gynybos.
  Žiemą sovietų kariuomenė vėl bandė veržtis į centrą. Smūgis buvo smogtas tarp Dniepro ir Vakarų Dvinos. Ir tai buvo drąsus žingsnis. Bet tai gana akivaizdu ir vokiečiai ten buvo stipriai sustiprinti. Ir jie ištraukė naujausius tankus ir savaeigius pabūklus E-25 su 88 mm patranka. Šios mašinos, sveriančios dvidešimt šešias tonas, variklis buvo 700 arklio galių, priekiniai šarvai - 120 mm po šlaitais, o šonai - 82 mm, o aukštis - 1,4 metro. Savaeigis pistoletas yra neprasiskverbiantis į kaktą dėl didelių šarvų pasvirimo kampų. O laive jis vis dar buvo dengtas volais. Taip pat galite pakabinti ekranus.
  Taigi Raudonoji armija susidūrė su labai rimtu priešu. Kurią ne taip lengva įveikti. Ir naciai vėl atmušė Raudonosios armijos sausio mėnesio puolimą.
  Mūšiuose vėl ištiko Gerdos ir Šarlotės likimas. Abi merginos kovojo su savaeigiais ginklais E-25, gulėdamos. Ir jie tiesiogine prasme išmušė dvasią iš priešo.
  Gerda pliaukštelėjo nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Šlovė mūsų kariuomenei!
  Šarlotė šovė, šį kartą prispaudusi raudoną spenelį prie vairasvirtės mygtuko ir čirškdama:
  - Šlovė didelėms pergalėms!
  Gerda labai agresyviai pastebėjo, šaudydama į priešą:
  - Už planetos didybę!
  Ir nuogu kulnu tarsi spustelėtų mygtuką.
  Šarlotė vėl pliaukštelėjo į savo rubino spenelį ir čiulbėdama pūtė per sovietinį automobilį:
  - Už užkariautas viršūnes!
  Ir kaip jis juokiasi. Kovoja su fašistais.
  O 1945 metų kovą naciai pradėjo puolimą. Ir padarė pirmąją injekciją. Jie pralaužė gynybą Vakarų Dvinos srityje.
  Iki to laiko Jungtinės Valstijos iš tikrųjų apribojo karo veiksmus prieš Trečiąjį Reichą ir Britaniją.
  O dabar naciai telkėsi rytuose. Hitleris rimtai norėjo viską sudeginti. Ir viskas labai nuodugniai, nes užsiliepsnoja.
  Tačiau sovietų kariuomenės gynyba yra labai atkakli, ir šį kartą keliuose ešelonuose. O vokiečiai prasibrovė pro jį pravažiavę penkiasdešimt tris kilometrus linijų, bet buvo sustabdyti prie ketvirtos. Be to, atšilo ir kautynės laikinai sulėtėjo.
  Balandžio pabaigoje Stalinas vėl bandė pulti. Ir jo kariuomenė buvo masiškai naudojama prožektorių proveržio metu. Tačiau tai taip pat mažai ką pasiekė. Jie pralaužė gynybą ir žengė į priekį, bet tada buvo grąžinti į pradines pozicijas.
  "Tiger" -3 turėjo 250 mm priekinius, 170 mm šoninius šarvus ir 1200 arklio galių variklį, kurio svoris siekė šešiasdešimt penkias tonas. Taigi šis tankas tiesiog kankino sovietų pozicijas. Pistoletas buvo 88 mm ir 100 EL ilgio vamzdis.
  Gegužės mėnesį SSRS gavo naują tanką IS-3. Automobilis buvo trimis tonomis sunkesnis už IS-2 ir sunkiau gaminamas, tačiau su daug geriau apsaugotu bokšteliu, ypač kaktoje. Visgi pistoletas Tiger-3 neprasiskverbė į kaktą. O pats bakas pasižymi dar prastesniu vairavimu nei IS-2.
  Reaktyvinėje aviacijoje vokiečiai išlaikė pranašumą ir net pastangas. Nuo birželio jie pasirodė masinėje ME-262 X gamyboje su išlenktais sparnais ir dviem pažangesniais varikliais. Šis lėktuvas išvystė iki 1200 kilometrų per valandą greitį ir visus sutraiškė.
  Dar rimtesnė mašina buvo TA-400 su reaktyviniais varikliais ir šešiais varikliais. Ši mašina bombardavo sovietines įmones Urale ir už Uralo. Tada ir taip toliau. Galinga armada. O reaktyvinis lėktuvas Yu-287 tapo sovietų lėktuvų problema.
  Tačiau nemaloniausia raudonarmiečių staigmena - diskotekos, kurios pasiekia net keturių garso greičių greitį, o dėl aplink automobilį tekančios laminarinės srovės jos yra praktiškai nepažeidžiamos.
  Ir tada vokiečiai taip pat gavo bešeimininkius ME-263 raketiniuose reaktyviniuose varikliuose, labai mažus, greitus ir galinčius skristi keturiasdešimt penkias minutes, ir juos galima naudoti efektyviau nei prieš ME-163.
  "Fritz" taip pat pradėjo naudoti "Gotha" naikintuvus, taip pat nepilotuojamus ir efektyvius. Taip pat sklandytuvai buvo pradėti naudoti mūšiuose.
  Jūroje naciai toliau kankino britus naudodami povandeninį laivyną. Įskaitant miniatiūrinius povandeninius laivus vienam asmeniui. Ir tai labai veiksminga.
  Sovietų Baltijos laivynas patyrė milžiniškų nuostolių. Ir iš aviacijos ir povandeninio karo.
  Albina ir Alvina - abi merginos, kurios bet kokiu oru bėgioja basos ir su bikiniais ar net vien su kelnaitėmis, tapo legendinėmis pilotėmis. Už tūkstantį numuštų lėktuvų jie buvo apdovanoti nauju Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Merginos buvo itin veržlios vagystės. Ir tokių fantastiškų paskyrų daugėja.
  Hitleris juos mylėjo. Ir net fiureris asmeniškai bučiavo jų basas kojas.
  Birželio mėnesį vokiečiai bandė veržtis aplink Dnieprą. Sovietų kariuomenė stojo į gynybą. Tačiau jie pamažu pasitraukė po užpuolimo. Pagalba pagal Lend-Lease iš tikrųjų buvo sustabdyta. Ir SSRS buvo sunku. Bombardavimai vis didėjo.
  Sovietinis tankas T-34-85 buvo gana silpnas ginklas prieš vokiškas transporto priemones. Ir nebuvo įmanoma padaryti galingesnio T-54. Ir tada pagrindinis statymas buvo atliktas dėl savaeigio pistoleto SU-100. Šis automobilis realioje istorijoje netapo per daug masyvus, tačiau alternatyviai jo gamyba vis didėjo.
  Tada vokiečiams pavyko išsiveržti į priekį centre ir priartėti prie Smolensko, ten vyko mūšiai, masiškai panaudojus SU-100. Rugpjūčio mėnesį buvo pasiektas pikas.
  Elžbietos tanko įgula padarė stebuklus su šiuo savaeigiu pistoletu. Ypač kai merginos kovojo beveik nuogos ir basos.
  Elžbieta net paspaudė patrankos mygtuką raudonu speneliu ir pataikė į nacių tanką gurkšnodama:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Jekaterina prispaudė raudoną spenelį ant krūtinės. Ji sudaužė vokišką automobilį ir sucypė:
  - Už SSRS!
  Elena taip pat susprogdino labai tiksliai. Ji rubino krūtinės speneliu smogė į fašistų tanką ir sucypė:
  - Už Tėvynę!
  Eufrazija paeiliui sprogdino iš savaeigio ginklo į priešą. Ir, naudodama braškių spenelį, ji sušuko:
  - Už Tėvynę!
  Tai buvo kovojančios merginos.
  Vokiečiai visi lipa ir lipa. Sovietinis pistoletas nepaima Tiger-3 į kaktą. Taip, ir "Pantera" -3 yra nepramušama. Vokiečiai šarvus jame padarė storesnius, o kad neprarastų mobilumo, sumontavo 900 arklio galių variklį. Taigi jų automobilio strypas begėdiškai.
  Elžbieta šaudo nuogais kojų pirštais. Sovietiniai sviediniai rikošetai.
  Mergina čiulbėjo:
  Mes kovosime už komunizmą!
  Jekaterina taip pat daužė nuogais kojų pirštais ir, apnuogindama dantis, pažymėjo:
  - Ne! Ne tai!
  Elena, taip pat basa koja, šaudė į nacius ir dainavo:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį!
  Agresyviai pažymėta Eufrazija, atidengianti dantis:
  - Už sovietų valdžią!
  Ir taip pat kaip ugnis, naudojant nuogus kojų pirštus. Tai agresyvi mergina.
  Raudonoji armija centre šiek tiek atsitraukė, bet Smolenską išlaikė... Rudenį vokiečiai sustabdė puolimus, tačiau, pasinaudoję oro pranašumu, pradėjo intensyvinti bombardavimą. Ir šis spaudimas auga. Ir bombos krito ant SSRS nepaliaujamai.
  Iki šiol sovietų šalis neturėjo aviacijos ir tiesiog nebuvo kuo nuslėpti priešo veiklos.
  O priešas kapitališkai spaudžia. Ir vis aktyvesnis ir žiauresnis Rusijos bombardavimas.
  Huffmanas 1945 m. gruodį taip pat viršijo 1000 numuštų lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O merginos atsinešė savo balą po du tūkstančius ir gavo po specialų apdovanojimą. Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė ir sidabriniai ąžuolo lapai, kardai ir deimantai.
  Taip, Albina ir Alvina yra šaunios ir labai gražios merginos, kurios kaunasi beveik nuogos ir basos, ir iš karto nugali bet kokias minias - tai mirtinos merginos.
  Žiemą Raudonoji armija bandė veržtis į priekį. Mūšiuose dalyvavo tankai IS-3. Tačiau ši mašina yra gana daug pastangų reikalaujanti gamyba ir prastai pravažiuojama, nepaisant geros kaktos apsaugos, kariškiams ji nelabai patiko. Ir jie pareikalavo pakeisti baką. Tačiau IS-4 susidūrė su problema. Stalinas uždraudė kurti tankus, sunkesnius nei keturiasdešimt septynios tonos. Ir kol šis tankas buvo nežinioje. Taip pat bandymai sukurti kitas mašinas iš Isov šeimos.
  Iki šiol "Fritz" turėjo pranašumą technologijų kokybe. Ir išaugo danguje.
  Taigi, kaip atsakas, padidėjo vidutinių tankų T-34-85 ir SU-100 gamyba. Iki šiol SSRS doktrina buvo grindžiama tuo.
  Žiemos puolimas buvo nesėkmingas. Rimtai pasistūmėti nebuvo įmanoma, o nuostoliai buvo dideli.
  Vokiečiai kaupė tankų atsargas. Atėjo 1946 metai... Fritzo pajėgos kaupėsi ir planavo pulti gegužę.
  Iki šiol SSRS negalėjo sukurti reaktyvinio naikintuvo ir beviltiškai pralaimėjo mūšyje ore.
  Dvi merginos Albina ir Alvina iki 1946 m. kovo pasiekė tris tūkstančius numuštų lėktuvų. Ir jiems atiteko naujas apdovanojimas - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir tai yra labai kolosalus sėkmės rodiklis.
  O balandį Trečiojo Reicho diskotekos, be avino, ėmė ir pritaikė ultragarsą. Ir tai buvo pirmasis, kuris pramušė laminarinę srovę ir labai sėkmingas.
  SSRS laukė sunkūs laikai.
  . 2 SKYRIUS
  1943 m. gegužės mėn. prasidėjo naujas didelis nacių ordos puolimas. Iškasę tankus ir surinkę masę "Tigrų" -3, kurie tapo pagrindiniu tanku, kaip labiausiai apsaugotas ir galingiausiai ginkluotas, naciai pradėjo taranuoti. Ir jiems pavyko pralaužti gynybą ir pradėti judėti aplink Dnieprą iš šiaurės.
  Danguje dominavo naciai. Padėtį apsunkino įsitraukimas į Turkijos karą.
  Osmanai trylika kartų per savo istoriją kovėsi su Rusija. Ir skaičiuojamas keturioliktas, vis tiek laimėk. Be to, su jais yra Trečiasis Reichas, o Vakarai nesikiša. Tiesą sakant, Didžiojoje Britanijoje Čerčilio režimas žlugo, o naujoji vyriausybė sutiko su Trečiuoju Reichu sudaryti paliaubas. Ir JAV oficialiai paskelbė paliaubas. Be to, karas su Japonija klostėsi ne itin gerai, o Amerikos nuostoliai mūšyje su samurajais buvo dideli.
  Taigi čia Trečiasis Reichas yra visiškai išlaisvintas. Ir jam pavyko įtikinti Turkiją atidaryti antrąjį frontą Užkaukazėje.
  Osmanų armija ilgai ruošėsi karui ir metė prieš SSRS milijoninę armiją su dideliu kiekiu technikos. Taigi dabar tai pasirodė ir visai netinka Rusijai. Ir dar viena problema - reaktyviniai bombonešiai TA-500, galintys praktiškai nebaudžiami sugriauti sovietų gamyklas. Ir reaktyvinis beuodegis B-28, galintis pasiekti bet kurį SSRS tašką ir tiesiogine to žodžio prasme jį sunaikinti. Taigi dabar Rusija yra labai spaudžiama. Taip pat pablogėjo Raudonosios armijos aprūpinimas, ypač sprogmenys ir amunicija. O degalų neužteko. Vokiečiai bombardavo šulinius Baku ir Volgos regione.
  Taigi dabar naciai turėjo galimybę, ir jie tai suprato. Visų pirma, jie norėjo užimti Donbasą. Ten gynyba pasirodė silpnesnė nei Maskvos kryptimi, ir tai pavyko.
  Įnirtingos kovos užvirė dėl Charkovo. Ir ten buvo labai kruvina.
  Gerda ir jos įgula kovėsi ant "Tigro" -4, šis tankas buvo aprūpintas galingesniu 1500 arklio galių dujų turbininiu varikliu, o 100 EL ilgio vamzdyje, bet tokio pat svorio, turėjo galingesnį 105 mm pistoletą.
  Taip, ir vokiečių ginklas yra automatinis užtaisymas ir greitas šaudymas.
  Ir tanko svoris toks pat, ir siluetas dar žemesnis, o šarvų nuolydis dar didesnis.
  "Tiger" -4 neabejotinai yra pažangesnis tankas, o jo kariai pirmieji jį išbandė.
  Gerda šovė, spausdama raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko ir sušuko:
  - Mūsų pergalė jau ne už kalnų.
  Ir sudaužė sovietinį automobilį IS-3.
  Šarlotė taip pat daužė sovietines mašinas, pralaužė šarvus, sudegino ir kuždėjo:
  - Už mūsų pergales!
  Ir kaip jis juokiasi.
  O Christina ims ir pliaukštelės. Ir sovietinis SU-100 sprogs. Ir tada jis sušunka:
  - Už komunizmą.
  Žinoma, mergina naudojo rubino spenelį.
  Magda taip pat šaudė nuogais kojų pirštais. Ji smogė priešui ir sušuko:
  - Už naujus pasiekimus!
  O merginos juokiasi. Iki šiol jie visa tai darė kaip aukščiausio lygio.
  Naciai aplenkė Charkovą ir jį užėmė. Tada jie pajudėjo į Kranodoną ir Vorošilovgradą. Krito ir erelis ... Ir tai yra rimtas smūgis Raudonajai armijai.
  Stalinas įsakė bet kokia kaina išlaikyti Erelį, bet naciai ... pasirodė stiprūs. Taip pat jų galingi savaeigiai puolimo ginklai. Visų pirma, Sturmtigr ir jos galingesnis Sturmlev. Paskutinis savaeigis pistoletas buvo aprūpintas dar geresne ir galingesne reaktyvine bomba.
  Ir kruopščiai išdaužė pastatus. O prie bombonešio šurmuliavo merginos. Agatos ir Adalos įgula puikiai dirbo Šturmlevui. O merginos plikomis kojomis atsirėmė į lygintuvą.
  Agata šovė, spausdama nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtukus ir riaumojo:
  - Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį!
  Adala smogė kulkosvaidžiais ir, nutraukusi pėstininkus, pažymėjo:
  - Ir palaidoti kapitalizmą.
  Ir plikas, rožinis kulnas žėrės.
  Tačiau jei pažvelgsite, kyla klausimas, kas yra Trečiajame Reiche? Gal ir kapitalizmas?
  Agata, daužydama priešininkus, sušuko:
  - Už ateities taiką pasaulyje!
  Ir vėl suveikė bombos paleidėjas, iš karto nugriovė visą pastatą. Ir reikia pažymėti, kad tai labai veiksmingas žingsnis.
  Adala, šaudanti nuogais kojų pirštais, patvirtino:
  - Šlovė mūsų kariuomenei per amžius!
  Kovoja su merginomis čia, Trečiame Reiche, bet ne blogiau SSRS. Jie taip pat žino, kaip kovoti.
  Mūšiai jau užvirė dėl Kursko ir ten kaunasi rusų merginos.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - V...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių E-75 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!"
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogstamąjį paketą, išsklaidydama nacius ir cyptelėjo:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  Bet vis tiek kariai ir Kurskas nesusilaikė. Priešas pralaužė sovietų gynybą, veržėsi Voronežo kryptimi. Vasara, ir šilta... Jau šeštieji Didžiojo Tėvynės karo metai, ir visi labai karšti ir linksmi. Nors abiejų pusių nuostoliai yra milžiniški.
  Gerda grįžta į darbą ir, žinoma, išbandys naujausią baką.
  Gerda, Charlotte, Kristina ir Magda važinėja U klasės tanku E-100. Ši transporto priemonė yra kompaktiškesnė, keturiems ekipažo nariams. O jo ginklai yra reaktyvinis bombonešis ir universalus 88 milimetrų pabūklas 100 EL - tankų minininkas.
  Kariai eina ir švilpia sau.
  Gerda iššauna ilgą patranką. Jis smūgiuoja į šoną iš IS-3 atstumo ir čirškia:
  - Mes atiduosime savo širdis už tėvynę,
  O mes kepsime Staliną ir suvalgysime!
  Charlotte iššovė savo raketų paleidimo įrenginį. Ji uždengė sovietinį bunkerį ir cypė:
  - Mes nenugalimi!
  Christina paėmė jį ir urzgė, nuspausdama gaiduką nuogu kulnu:
  - Gausime abiejose!
  Dolbanula ir taikliai bei Magda. Sunaikino sovietinius savaeigius pabūklus SU-152. Ir ji sušuko:
  - Bus laiko, ateis pergalė!
  Gerda šūktelėjo šaudama:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Charlotte patvirtino:
  - Bet Pasaran!
  Raudonplaukis žvėris kartu su Gerda išgyveno visą Pirmąjį pasaulinį karą, pradedant nuo Lenkijos ir baigiant šia didele puolimu, prasidėjusiu gegužę. Raudonplaukis velnias daug ką matė.
  Ir pasiruošę kovoti iki galo!
  Christina taip pat šaudo ir apnuogino dantis. Jos plaukai aukso raudonumo. Karo metu merginos nesensta, o galbūt net jaunėja! Jie tokie žiaurūs ir mylintys. Jie apnuogino dantis.
  Ir nė vienos skylės dantyse.
  Magda turi aukso lapų spalvos plaukus. Ir taip pat aktyviai šypsosi. Kieta mergina. Ji turi tokią agresyvią grakštumą ir tūkstančio arklių energiją.
  Gerda, mergina baltais plaukais, šaudo ir šypsodamasi sako:
  - Pasaulyje yra daug gero ir bjauraus... Bet po velnių, kaip ilgai užsitęsė šis karas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - O iš tikrųjų antrasis pasaulinis karas užsitęsia per ilgai. Visos muštynės, muštynės... Tai tikrai vargina!
  Christina judėjo basa koja palei šarvus ir sušuko:
  - Bet Britanija vis dar nenugalėta!
  Magda šaudė į rusus ir urzgė:
  - Reikia nugalėti! Tai mūsų credo!
  Gerda sušnypštė, šaudydama į rusus, apnuogindama dramblio kaulo dantis:
  - Mums reikia pergalės!
  Pakliuvom ir Charlotte, sušuko:
  - Vienas už visus, už kainą neatsilaikysime!
  Raudonplaukė ir auksinė žvėrelė Kristina sušuko:
  - Ne! Nestovėkime!
  Magda pakštelėjo raudonomis lūpomis čiulbėdama:
  - Į parduotuvę einame ne dėl kainos!
  Ir auksaplaukė harpija iššovė.
  Gerda pataikė ir į rusų tankus. Atsitrenkė į mašiną ir sušuko:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Charlotte pridūrė dainuodama kartu:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Christina palaikė dainos impulsą:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Magda tęsė dainuojamu balsu:
  - Ir mes duosime visiems komunistams į smegenis!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai. Paprastai jie turi gerą baką. Tik iš tolo sunku prasibrauti pro sunkų penkiasdešimt tonų sveriantį IS-3 kaktomuša. Bet juk vokiečiai turi sunkų sviedinį, bet su urano šerdimi. O juodaodžių kariuomenėje daug. Kurie kovoja su pašėlusiu įniršiu. Ir ne visi gali su jais konkuruoti.
  Merginos įpratusios kautis basomis. Net Lenkijoje jie buvo tik su vienu bikiniu ir basi.
  Kai plikas padas liečiasi su žeme, jis atjaunėja. Galbūt todėl merginos nesensta! Nors laikas bėga! Kariai, sakykime, labai didvyriški.
  Jie padarė tiek daug žygdarbių, bet kovoja kaip paprasti kareiviai. Ir visada tik su bikiniu, ir basomis. Žiemą jiems net malonu pliaukštelėti basomis kojomis ant sniego pusnių.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  Eisime per ugnį ir vandenį!
  Šarlotė savo bombonešiu šaudė į rusus ir pasakė:
  - Šlovė prūsų tautai!
  Christina taip pat iššovė ir sucypė:
  Mes valdysime planetą!
  Magda prikalė ir patvirtino:
  - Būtinai padarysime!
  Gerda vėl pataikė į sviedinį ir sucypė:
  - Net napalmas mūsų nesustabdys!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Ir net atominė bomba, kurios mes nebijome!
  Christina nutilo ir atsakė:
  - Amerikiečiams nepavyko sukurti atominės bombos! Tai blefas!
  Magda sušuko į viršų:
  - Pasaulis negali pabėgti nuo naujos vokiečių tvarkos!
  Vokiečiai gegužę iš šiaurės veržėsi aplink Smolenską. Jų tankų kolonos yra stiprios, o Afrikoje ir arabų šalyse yra daug pėstininkų. Fritzus paima skaičius.
  Be to, Vokietija buvo ginkluota diskeliais, nepažeidžiamais šaulių ginklais.
  Dvi merginos Albina ir Alvina skrenda pas save ant tokios skraidančios lėkštės. Dėl stiprios laminarinės srovės jie yra nepažeidžiami. Tačiau jie negali šaudyti patys. Tačiau dėl didžiulio greičio jie gali aplenkti ir taranuoti sovietinius lėktuvus.
  Albina, lenkdama diskelį, pastebėjo:
  - Geležies technologija, tikrai reikalinga ir labai naudinga!
  Alvina kikeno, išskyrė dantis ir sušnypštė:
  - Bet viską sprendžia dvasia!
  Albina pasakė:
  - Labiausiai nei tai, nei tai yra būtent kovinė dvasia!
  Abi merginos yra šviesiaplaukės ir dėvi bikinius. Labai gražus ir basas. Kai karys be batų, jai pasiseka. Dabar merginos tokios spalvingos ir nuostabios.
  O prieš eidamos į kovą gražuolės tikrai pasidarbuos su liežuviu vyriškai tobulai. Tai taip malonu ir suteikia energijos. Karės moterys mėgsta gerti iš stebuklingo indo. Tai jiems tikra kūno šventė.
  Štai kokios geros merginos.
  Alvina numušė du sovietų Jak-11 ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovinga mūsų medžioklė!
  Albina patvirtino taranavimą ir išdavė:
  Ir tai niekada nebus paskutinis!
  Alvina numušė dar tris sovietų atakos lėktuvus IL-10 ir sucypė:
  - Taip, jūsų nuomone, Dievas myli Vokietiją?
  Albina abejodama papurtė galvą.
  - Matyt, nelabai!
  Alvina nusijuokė ir vėl paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Albina taranavo du sovietinius automobilius ir girgždėjo:
  Karas tęsėsi per ilgai!
  Alvina logiškai pastebėjo:
  - Bet mes ateiname!
  Albina nusišypsojo ir sušuko:
  - Taigi pergalė ateis!
  Alvina drąsiu manevru numušė keturis sovietų orlaivius iš karto ir sucypė:
  - Tikrai ateis!
  Albinai reikėjo priminti:
  - Po Stalingrado karas vyko ne pagal taisykles ...
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Tai tikrai prieštarauja taisyklėms!
  Albina susierzinusi sucypė:
  - Pradėjome pralaimėti!
  Alvina susierzinusi sucypė:
  - Būtinai turiu!
  Albina taranavo dar kelias sovietines mašinas ir girgždėjo:
  - Ar tai ne mūsų problema?
  Alvina numušė porą rusų naikintuvų ir ištarė:
  Manėme, kad padėtis beviltiška!
  Albina mėsėdžiai nusišypsojo ir sušnypštė:
  - Ką mes dabar matome?
  Alvina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Kažkas nepajudinamo ir nepakartojamo!
  Albina sužibėjo perliniais dantimis ir atsakė:
  - Tai, kad laimi Trečiasis Reichas!
  Alvina numušė dar porą sovietų puolimo lėktuvų ir išvežė:
  - Tikrai turi laimėti!
  Merginos susiraukė. Vienu metu jie dirbo, o oficialiai - karių viešnamyje. Daugelis vyrų perėjo per save, ir ne tik baltoji rasė. Ir jiems tai labai patiko. Na, kaip tai malonu kūnams. Bet tada paleistuvės pateko į sovietų puolimą. Jie buvo paimti į nelaisvę. Na, karštakošiai manė, kad bus išprievartauti. O štai velnias du!
  Jie privertė paleistuves kasti apkasus ir apkasus. O buvusioms naktinėms fėjoms tai nelabai patiko. Taigi jie visi galėjo pabėgti. Jie suviliojo sargybinius.
  Ir jie prisiekė atkeršyti rusams.
  Ir jie kovojo prieš Rusiją. Tai yra prakeikti...
  Albina išmetė dar kelis rusiškus automobilius ir sumurmėjo:
  - Dar gali gyventi su vyrais!
  Alvina su tuo sutiko:
  - Net neįmanoma, bet reikia!
  Albina atkišo dantis ir atsakė:
  - Bet vis tiek... Smagu žudyti.
  O merginos diskelio judesiu numušė dar penkis sovietinius automobilius.
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - O kada karti?
  Albina nuvertė dar šešis automobilius ir atsakė:
  - Po pergalės ištekėsiu! Ir pagimdykite dešimt vaikų!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Ir jie dainavo;
  Mes esame fašizmo tikėjimo riteriai,
  Nušluostykime komunizmo kovotojus į dulkes!
  Ir kaip jie juokiasi, siūbuodami kalnus su balta viršūne.
  Taip, tai fašistinės kalės ir labai agresyvios, ir siaubingai žiaurios.
  Naciai sugebėjo aplenkti Smolenską ir užėmė Pskovą. Kilo grėsmė ir Leningradui. Padėtis apskritai yra kritinė. Nors ir ne katastrofiška. Tačiau SSRS nebeliko per daug rezervų. Ir nežinia, kiek dar Rusija galės atsilaikyti. Taip, ir vokiečiai nukraujuoja ir išsekę.
  Bet Krautai turi keturias mergaites ir tokius kurtus.
  Gerda iššovė iš patrankos ir pataikė į T-54 į korpuso dugną ir čirškė, mirksėdamas safyrinėmis akimis:
  - Ne, juk Dievas myli Vokietiją! Tikrai laimėsime!
  Charlotte su tuo sutiko:
  - Negalime pralaimėti! Greitai išvažiuosime į Kalininą, o Maskva bus už akmens!
  Christina apnuogino perlines žnyples ir sušuko:
  - Eime ten, bus laiko iki Vladivostoko!
  Magda su apgailestavimu pažymėjo:
  - O japonai jau nugalėti. Tai labai rimta, praradome svarbų sąjungininką.
  Gerda išmušė naują sovietinį tanką ir sucypė:
  - Galime ir be jų!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Jei mažylis šypsosis, gal viskas susitvarkys!
  Christina rimo išdavė:
  - Nuo šypsenos plyšo begemotas!
  Magda ją palaikė:
  - Mergina turi labai godžią burną!
  O kariai paėmė ir prapliupo juoktis. Jie turi putojančios energijos, galima sakyti, ir apstu!
  Gerda vėl šovė į sovietų mašinas ir šaukė:
  - Kitas šimtmetis bus mūsų!
  Charlotte taip pat pasisakė ir patvirtino:
  - Bus skrydžiai į kosmosą!
  Christina lengvai tai patvirtino:
  - Skriskime į kosmosą!
  Magda iššovė iš bombos paleidimo ir išdavė:
  - Sėdi žvaigždžių lėktuve!
  Gerda iškišo liežuvį ir sucypė:
  - Naujame amžiuje valdys Trečiojo Reicho imperija!
  Charlotte su agresyvia šypsena patvirtino:
  - Ir ketvirtą taip pat.
  Po to gražuolė vėl apvertė sovietinį tanką.
  Kristina, ši velniška karė, kibirkščiuojanti perliniais dantimis, sucypė:
  - Taip, tegul būna nauja tvarka! Ir šlovė Didžiajai imperijai!
  Magda su pašėlusiu įniršiu patvirtino:
  - Šlovė imperijai!
  Gerda vėl iššovė ir pasakė:
  - Šlovė ir mums!
  Ir, matyt, mergina gavo.
  Gvozdanula ir Šarlotė. Ir labai taikliai. Tarybiniam tankui pervėriau tiesiai į šoną. Tada ji čiulbėjo:
  - Kovojame dėl naujos tvarkos!
  Magda, šaudydama ir mušdama varžovus, patvirtino:
  - Ir be jokios abejonės mes tai pasieksime!
  Gerda vėl prikalė, labai taikliai ir išdavė:
  - Pasieksime su didele marža!
  Ir ji spindėjo safyru ir labai ryškiomis akimis.
  Šarlotė irgi šovė, trenkė į rusišką mašiną ir šaukė, tai velnias oranžiniais plaukais:
  - Viskas bus tik akrobatika!
  Magda taip pat šaudė su pašėlusiu įniršiu. Ji sudaužė T-54 ir sušnibždėjo:
  - Ir būsimoji įgula!
  Tačiau čia merginos turėjo problemų. Pasirodė IS-14. Automobilis labai didelis. Ir ji turi 152 milimetrų pistoletą su ilgu vamzdžiu. Gal vokietis prasibrauti.
  Gerda primerkė akis ir paklausė Šarlotės:
  - Ar gali uždengti bombonešiu?
  Raudonplaukė atsakė:
  - Žinoma, yra tikimybė... Bet bombonešio taiklumas yra nepakankamas!
  Christina aistringai pasiūlė:
  - Leisk man išbandyti savo 88 grafų popierių?
  Gerda skeptiškai pastebėjo:
  - Šis IS-14 turi 400 mm priekinius šarvus dideliu nuolydžiu. Jūs negalite jo paimti!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  -Velnias! O aš maniau, kad rusai tokio tanko neturi! Tik gandai!
  Magda pasakė:
  Aš taip pat maniau, kad tai klaida! Bet matome, kad taip nėra! O ruso statinė tokia ilga!
  Gerda dainavo, baksnodama nuogu kulnu į šarvuotas grindis:
  Mes kovosime be baimės!
  Charlotte patvirtino savo partnerio požiūrį:
  - Mus nukirs nė žingsnio atgal!
  Christina pasiūlė:
  - O jeigu išmuštumėte sovietinį tanką tiksliu sviedinio pataikymu į statinę?
  Gerda suabejojo:
  - Ar gali tai padaryti iš didelio atstumo?
  Christina patvirtino:
  - Jei žiebtuvėlio liepsną pridedi prie mano plikų padų, tai aš galiu labai gerai pataikyti!
  Užuot atsakiusi, Gerda spustelėjo žiebtuvėlį. Christina išsuko nuogą pėdą ir nuogas, šiek tiek sukietėjęs kulnas suspindo liepsnų šviesoje.
  Gerda įnešė ugnies į mergaitės padą. Buvo degimo kvapas. Labai malonus kvapas, kaip ant grotelių kepto šašlyko.
  Christina sušnibždėjo:
  - Ir į antrą kulną!
  Tada Magda uždegė ugnį. Abu liepsnos liežuviai dabar laižė nuogus labai gražios ir raudonplaukės merginos padus.
  Tada Šarlotė sušuko ir apnuogino krūtis. Be jokios ceremonijos ji paėmė jį ir raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką. Ginklas iššovė automatiškai.
  Sviedinys praskriejo pats ir nusileido tiesiai į įspūdingos, sovietinės mašinos vamzdį.
  Lyg milžiniškas dramblys nukirto ilgą kamieną. Gavęs triuškinantį smūgį, sovietų tankas sustabdė judėjimą. Tarsi iš rankų būtų išmuštas kardas.
  Tos laimingos kekšės!
  Šarlotė linksmai šypsodamasi dainavo:
  - Tik baimė suteiks mums draugų! Tik skausmas motyvuoja dirbti!
  Gerda entuziastingai pridūrė:
  - Aš vis labiau noriu sutraiškyti tavo kvailus veidus!
  Atrodė, kad Trečiojo Reicho kariai buvo labai patenkinti!
  . 3 SKYRIUS
  Karas tęsėsi, tačiau pasiekę Voronežą vokiečiai padarė pertrauką. Mūšio svoris buvo perkeltas į orą. Ten viskas atsitiko su laukiniu Didžiojo karo aplombu
  Kol kas niekas nelaimėjo. Nebent danguje naciai yra daug stipresni aviacijos kokybe.
  Ir įmuša savo tūzus. Mūšiuose jie taip pat išbandė Tiger-4, kuris, tiesą sakant, buvo geras automobilis. Ir net IS-3 jam nėra varžovas.
  Šiek tiek pavargęs fiureris pasiūlė Britanijai kartu kovoti su SSRS. Tačiau britai tai atmetė. Už tai būtų per daug. Taigi Hitleris kol kas priverstas kovoti vienas.
  Vokietijai trūko žmogiškųjų išteklių. Seni žmonės ir paaugliai nuo keturiolikos metų buvo šaukiami į kariuomenę. Buvo pasitelkti ir užsienio divizijos. Ir hivi ir kitos jėgos.
  Tačiau karas tęsėsi ir tęsėsi... Naciai sustojo.
  Albina ir Alvina užpuolė sovietų lėktuvus.
  Jie jau numušė keturis tūkstančius lėktuvų. Ir jie gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Dabar pakilo į penktą tūkstantį.
  Albina šaudė, numušdama tuziną sovietų lėktuvų plikomis kojų pirštais ir gaudžia:
  - Už specialius apdovanojimus!
  Alvina taip pat daužė nuogais kojų pirštais, nukirto sovietų lėktuvus ir šaukė:
  - Už naują pasaulį!
  Vokiečiai įklimpo į mūšius dėl Smolensko, bet sugebėjo visiškai apsupti miestą. Ir šaudė į jį iš savaeigių ginklų "Shturmlev" ir "Sturmmaus". Nacių jėga didelė.
  Tačiau net maži vaikai kovojo prieš nacius. Berniukai ir mergaitės svaidė savadarbius sprogstamuosius paketus į vokiečių tankus, savaeigius ginklus ir pėstininkus.
  Pionieriai kovojo labai drąsiai. Jie žinojo, ką reiškia fašistų nelaisvė.
  Pavyzdžiui, mergina Marinka pateko į nacių gniaužtus. Jie sutepė aliejumi basas kojas ir pastatė prie krosnelės. Liepsnos liežuviai kone laižė nuogus, sukietėjusius nuo ilgo vaikščiojimo basomis merginos kulnus. Kankinimas tęsėsi apie penkiolika minučių, kol padai pasidengė pūslėmis. Tada merginos basos pėdos buvo atrištos. Ir vėl jie uždavė klausimus. Jie sumušė mane guminėmis žarnomis ant mano nuogo kūno.
  Tada jie praėjo srovę... Marinka tardymo metu buvo nukankinta iki sąmonės netekimo. Ir tada jie leido jai pailsėti. Kai basos kojos šiek tiek trūkčiojo, jas vėl patepdavo aliejumi ir vėl pakeldavo keptuvę. Toks kankinimas gali būti kartojamas daug kartų. Ir kankinimas srove, ir plakimas guminėmis žarnomis.
  Marinka buvo kankinama šešis mėnesius. Kol ji apako ir papilkė nuo kankinimų. Tada jie ją gyvą palaidojo žemėje. Neiššvaistė net kulkos.
  Pionierius Vasya, naciai plakė karšta viela ant jo nuogo kūno.
  Tada nuogi kulnai buvo apdeginti karštomis geležies juostelėmis. Berniukas negalėjo pakęsti šauksmo, bet vis tiek neišdavė savo bendražygių.
  Naciai jį gyvą ištirpdė druskos rūgštyje. Ir tai yra baisus skausmas.
  Tokie friciai tokie monstrai... Komjaunuolį kankino geležimi. Tada pakabino ant lentynos, pakėlė ir numetė žemyn. Tada jie pradėjo degti įkaitusiu laužtuvu. Krūtys buvo išplėštos žnyplėmis. Tada nosis buvo tiesiogine prasme nuplėšta karštomis replėmis.
  Mergina buvo mirtinai nukankinta... Sulaužė jai visus pirštus ir koją. Kita komjaunuolė Ana buvo nukirsta ant kaladėlės. Ir kai ji mirė, jie sudegino fakelais.
  Trumpai tariant, naciai tyčiojosi kaip galėjo ir kaip norėjo. Jie visus kankino ir kankino.
  Nataša ir jos komanda vis dar kovojo apsuptyje. Merginos mūšyje naudojo nuogas, grakščias kojas, mėtė granatas. Jie kovojo su pranašesnėmis Fritz jėgomis. Jie laikėsi labai drąsiai ir nesiruošė trauktis.
  Nataša, vadovaudama mūšiui, pagalvojo, o jei Dievas? Iš tiesų Biblijoje, kuria taip tikima, pilna klaidų ir prieštaravimų.
  Štai keletas pavyzdžių;
  Gyvūnai buvo sukurti anksčiau nei žmogus
  Taip. (Pr 1:20-27)
  Nr. (Pr 2:7, 18-20)
  Vis dėlto, kam jis skirtas? Na, tiesą sakant, Leninas seniai pasakė: religija yra liaudies opiumas!
  Ir ką čia diskutuoti?
  Zoja taip pat kovoja užtikrintai ir nuogais kojų pirštais su mirtina jėga meta granatą. Ir palaužia Trečiojo Reicho karių masę.
  Ji dainavo:
  - Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Mes ištrinsime sieros pelenus, esame fašizmo minios,
  Ir bus didelių erelių mergaičių!
  Ir Zoja juokiasi!
  Augustina taip pat įnirtingai kovoja ir užtikrintai nukerta priešus ir riaumoja:
  - Šlovė komunistams!
  Svetlana, šaudydama į priešą, sušuko:
  - Už Tėvynę!
  Ir basais kojų pirštais svaidys granatą.
  Po šių žodžių merginos prapliupo juoku. Ir nusiėmė liemenėles. Ji ėmė apipilti viena kitos krūtis bučiniais. Nes tai taip gražu ir nuostabu. Jie yra tikri kariai.
  Nataša ryžtingai pasakė:
  Biblija tikrai yra pasaka!
  Augustinas logiškai pastebėjo:
  - Nebūtina duoti apreiškimų Dievui, per žydų pasaką! Mano asmeninis Dievas yra Visagalis Strypas! Dėl Aukščiausios Šeimos šlovės mes kovosime!
  Ir visos keturios merginos sušuko basomis kojomis aukštyn:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Užsitęsus Smolensko blokadai, keturios merginos kentėjo nuo šalčio ir bado, kaip sovietų garnizono likučiai. Todėl nieko stebėtino tame, kad merginos gavo įsakymą pasitraukti iš apsupties.
  Iš jų jie yra tik su šortais, įdegę, basi, eina į proveržį.
  Jie bėga prie savęs ir daro pavienius šūvius, nes reikia saugoti šovinius.
  Ir naciai jiems paleido visą ugnies šachtą. Tačiau merginos ne be reikalo tik plonomis kelnaitėmis. Todėl kulkos jų nepriima. Ir jie skuba, būdami visiškai nepažeidžiami. O basos kojos taip pat puikiai apsaugo merginas mūšyje.
  Nataša iššovė, pargriovė fašistą ir riaumojo:
  Stalinas su mumis!
  Zoja taip pat šovė, basa koja sviedė butelio skeveldrą. Ji metė du Fritus ir sušuko:
  - Stalinas gyvena mano širdyje!
  Augustina taip pat iššaudė ir pagimdė:
  - Rusijos vardu!
  Ir ji parodė liežuvį. Ir ji metė fašistą.
  Svetlana prikišo nagus, smogė naciui ir čiulbėjo:
  - Vardan komunizmo!
  Keturios basos, tik plonomis mergaičių kelnaitėmis, veržėsi per nacių pozicijas. Kariai beveik neturėjo drabužių. Tik įvairių spalvų kelnaitės: juodos, baltos, raudonos, mėlynos.
  Ir tai taip pat yra magija, nukreipianti kulkas ir fragmentus. Išbandykite šias merginas plikomis rankomis! Tai tiesiog aukščiausios klasės gražuolės!
  Ir kokios krūtys. Speneliai yra kaip braškės. Ir labai viliojantis. Apskritai merginos tokios gražios ir beveik nuogos.
  Nataška, šaudydama, prisistatė vergų aukcione. Kaip nuo jos nuimamas šydas po šydo. Jie atskleidžia stiprų, raumeningą, mergaitišką kūną. O ji stovi prie savęs, išdidžiai tiesia pečius, pakelia galvą, demonstruodama, kad jai visai nesigėdija. Ji yra aukščiausios klasės mergina. Jėgų aušroje, o ne senstant.
  Kai moteris vaikšto basa, ji jaunėja ir amžinai išlieka jauna. Svarbiausia yra minimalus drabužių kiekis ir nuolatinis seksas su vyru. Tiksliau su vyrais kitokie ir pageidautina jauni. Kad taptų jaunesnis.
  Nataša įsivaizdavo save nuoga vergų turguje ir jautėsi susijaudinusi. Tarsi pirkėjai tai jaučia, o rankomis lipa į jautriausias vietas. Kaip nuostabu turi būti būti vergu. Tačiau haremas nėra smagus. Vyrų nėra, tik eunuchai. O aš noriu daug ir su įvairiais.
  Ak, vargšės haremo moterys. Kaip tau nesiseka su vyrais. Kiek tu gali kentėti nuo abstinencijos! Tačiau Nataška nenorėjo suvaržyti ryklio instinktų.
  Mergina šovė į fašistą ir sušuko:
  - Aš terminatorius!
  Zoja taip pat iššovė ir čirškė:
  - O aš super klasės karys!
  Augustinas paėmė ir pargriovė tris fašistus ir čiulbėjo:
  - Stalinas buvo su mumis!
  Svetlana suklydo. Ji nugalėjo keturis fašistus ir sušuko:
  - Stalinas su mumis!
  Nataša numušė kelis Trečiojo Reicho samdinius, basa koja sviedė akmenį ir cypė:
  - Stalinas visada bus tarp mūsų!
  Zoja išsišiepė ir iškišo liežuvį cypia:
  - Už Rusijos didybę!
  Augustina plikais pirštais sviedė lango stiklo skeveldrą, perpjovė fašistui gerklę ir cyptelėjo:
  - Už mūsų naująją Slavų lazdą!
  Ir juokėsi...
  Svetlana šaudė į nacius, nukirto kelis kovotojus ir paskelbė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Nataša smogė naciams. Ji nuogu kulnu padavė granatą, kurią naciai paleido į ją. Išsklaidytas tikslus "Fritz" ir "vyaknula" smūgis:
  - Už Svarogą!
  Tada ji apnuogino veidą, kuriame tiek daug panteros malonės ir įniršio.
  Zoja paėmė jį ir apnuogintais kojų pirštais perbraukė surūdijusią nagą. Ji pervėrė akis nacių pareigūnui ir čiulbėjo:
  - Už Baltąjį Dievą!
  Augustinas ėmė ir pasidavė savo nuogiems kulnams su sprogstamuoju paketu. Ji išsklaidė Fritzą kaip stiklo šukes ir sucypė:
  - Už naują rusišką užsakymą!
  Svetlana paėmė jį ir sviedė plikomis kojų pirštais, mirtinai, pervėrė Fritzą ir lojo:
  - Už rusų namą!
  Keturios merginos kovėsi desperatiškai ir labai agresyviai. Vokiečiai ir jų samdiniai traukėsi. Atsitraukė prieš mergaites. Kur naciai prieš Raudonąją armiją.
  Prisiminkite Fritzą Stalingradą. Kaip merginos ten jas sumušė. Jie taip pat kovojo basomis ir bikiniais. Tai patys efektyviausi drabužiai. Pusnuogių merginų niekas nesustabdys. Ir basomis kojomis meta sunaikinimo dovanas.
  Nataška plikais pirštais metė keramikos gabalą. Ji sulaužė vokiečių generolo kaukolę ir dainavo:
  - Motinos Rusijos vardu!
  Zoja paėmė ir plikais pirštais metė skeveldrą, kumščiu trenkė fašistui ir sušuko:
  - Taip, mano namams!
  Augustinas paleido basomis koja. Ji nukirto šešis nacius ir cypė:
  - Už Staliną!
  Svetlana taip pat pasidavė naujam praėjimui, nuvertė Fritzą ir sucypė:
  - Už naują pasaulį!
  Dabar Gerdos įgula judėjo Vyazmos kryptimi. Dešimt kilometrų iki miesto. Tačiau Raudonosios armijos pasipriešinimas auga. Į mūšį stoja nauji sovietų tankai IS-4 su galingesniais 125 milimetrų pabūklais ir storesniais šarvais. Tiesa, tokių mašinų dar mažai.
  Šarlotė, basa koja paspausdama vairasvirtės mygtuką, tiesiai sankryžoje pramušė sovietinio tanko šarvus. Tiksliai pataikė į Raudonosios armijos automobilį, nepaisant geresnės apsaugos, palyginti su IS-3.
  Raudonasis velnias kikeno ir pasakė:
  - Mes turime stipriausią kariuomenę!
  Christina šypsodamasi pastebėjo:
  - Ir mes būsime stipresni už visus!
  Ir ji taip pat plikais pirštais spaudė kojomis vairasvirtės mygtukus. Atsitrenkė į sovietinį automobilį. Ji labai protinga mergina. Christina prisiminė, kaip ji atliko žygdarbius. Kaip aš mylėjausi su Irano šachu. Taip, tai labai šaunu!
  Ir karys sumurmėjo:
  - Už puikią Vokietiją!
  Magda, ši blondinė auksiniais plaukais, šaudė į sovietų kariuomenę ir kalbėjo:
  - Už šventą pergalę!
  Mergina, iššaudama, susierzinusi galvojo. Vokiečiai praleido savo šansą Pirmojo pasaulinio karo metais. Ir kodėl jie sužlugdė Paryžiaus puolimo planą ir tris korpusus perkėlė į Rytų Prūsiją? Buvo galima laikinai paaukoti teritoriją rytuose, bet paimti Paryžių ir radikaliausiu būdu išspręsti Prancūzijos problemą.
  Bet tai nebuvo padaryta. Ir apskritai nebuvo verta skelbti karo Rusijai. Tikrai Nikolajus II nebūtų išdrįsęs kariauti su tokiu stipriu priešu kaip Vokietija. O kodėl reikėjo kovoti dviem frontais? Buvo įmanoma, buvo galima smogti Rusijai, ignoruojant Prancūziją ir Belgiją.
  Ir apskritai, pagalvojo Magda, reikėjo pulti Rusiją, kai ją sukaustė karas su Japonija. Šiuo atveju Nikolajus II galėjo likti be Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos paramos. Jį spaustų ir austrai, ir turkai, ir italai, ir Vokietija, ir Japonija.
  Jie tiesiog sutriuškintų Rusiją. Ir ji nieko nedarytų.
  Vietoj to, Vokietija pradėjo karą dviem frontais, prieš stipresnes jėgas. Įskaitant Japoniją, JAV ir Italiją.
  Taigi Vilhelmas klaidingai apskaičiavo. Hitleris pasirodė toliaregesnis, sudarė taiką su SSRS ir nugalėjo Prancūziją.
  Tačiau vokiečiai Pirmojo pasaulinio karo metais buvo pakliuvę tarp uolos ir kietos vietos. Caras Nikolajus II paprastai yra nevykėlis. Tačiau jo imperija buvo didelė, tris kartus daugiau gyventojų nei vokiečiai. O pasipriešinti rusams pasirodė be galo sunku.
  Turėdama daugiau pajėgų, carinė Rusija atstovavo beveik pusei Antantės sausumos pajėgų. Ir jai buvo lemta laimėti. Jei ne Sankt Peterburge įvykęs karinis perversmas, vargu ar Vokietija būtų galėjusi išgyventi. Tačiau rusams atsitiko baisus dalykas - monarchija žlugo. Dievo pateptasis dingo. Ir pasidarė tikrai blogai!
  Tačiau vokiečiams palengvėjimą Vokietija vis tiek prarado.
  Jungtinės Valstijos įsitraukė į karą ir pasirodė esančios labai stiprios. Ir svarbiausia tankai. Jie tiesiogine prasme sutriuškino vokiečius savo plieno mase.
  Gėdingas pralaimėjimas. Ir, kad ir ką sakytume, galbūt pasidavimas buvo geriausia išeitis. Vokietija prarado visus savo sąjungininkus, ją slėgė tankai. Realių šansų laimėti nebuvo.
  Taip, ir bolševikinė Rusija galėtų atidaryti antrąjį frontą rytuose.
  Bet kuriuo atveju sprendimas kapituliuoti buvo sunkus, bet priverstinis.
  Magda prisiminė, kaip buvo nuplakta už tai, kad valgykloje pavogė gabalėlį duonos. Mergina tuomet prisipažino ir rykščių gavo kiek mažiau. Ir bausmę ji galėjo ištverti tyla. Ji neverkė ir neverkė. Nors kai atsitrenkia į pliką nugarą, skauda.
  Gerda šovė, pervėrė sovietų tanką ir urzgė:
  - Gimė nenugalimas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Christina sušuko ir sušuko:
  - Niekada pasaulyje!
  Magda kurtinamai sucypė:
  - Ir kitame pasaulyje - taip pat!
  Keturi kariai paliko apsuptį. Ji šiek tiek paklaidžiojo po pelkes ir linksmai dainavo;
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Aš ilgai tavęs laukiau".
  
  "Aš einu su tavimi noriai,
  Aš myliu jūros bangas.
  Išlaisvink burę
  Aš pats perimsiu vairą".
  
  "Jūs valdote atvirą jūrą,
  Kur mes negalime susidoroti su audra.
  Tokiu beprotišku oru
  Jūs negalite pasitikėti bangomis".
  
  "Neįmanoma? Kodėl, mano brangioji?
  Ir praeityje, praeities likimas,
  Ar prisimeni, klastingas išdavikas,
  Kaip aš tavimi pasitikėjau?"
  
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Aš ilgai tavęs laukiau".
  Merginos dainavo ir plojo. Augustinas, išsišiepęs burnos kampučiu, pastebėjo:
  - Taip, mes naciams davėme labai daug. Kova buvo šlovinga ir daugeliui paskutinė!
  Nataša nusijuokė.
  - Tu kaip Mauglis!
  Augustinas nusijuokė ir sutiko:
  Mowgli buvo puikus!
  Zoja sumurmėjusi dantis pastebėjo:
  - Turime sugalvoti, kaip nugalėti pranašesnes Vermachto pajėgas!
  Svetlana pasiūlė:
  - Kažkokios itin galingos dujos!
  Augustina dainavo, pliaukštelėjusi basomis kojomis į balas:
  Dujos, dujos, dujos, dujos! Mes pribaigsime visus priešus iš karto!
  Nataša pasiūlė:
  Dainuokim ką nors kita!
  Ir merginos dainavo vieningai;
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  
  "Aš noriai einu su tavimi,
  Man patinka jūros bangos.
  Išlaisvink burę
  Aš pats perimsiu vairą".
  
  "Jūs valdote atvirą jūrą,
  Kur mes negalime susidoroti su audra.
  Tokiu beprotišku oru
  Jūs negalite pasitikėti bangomis".
  
  "Neįmanoma? Kodėl, mano brangioji?
  Ir praeityje, praeities likimas,
  Ar prisimeni, klastingas išdavikas,
  Kaip aš tavimi pasitikėjau?"
  
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  Merginos baigė dainą ir virto salto. Juk jie turi masę šviesiomis galvomis. Trys blondinės ir raudonplaukė. Šaunios merginos.
  Augustina bėgdama prisiminė, kaip žaidė biliardą. Tikrai ne pinigai. O kadangi ji tuo metu nieko neturėjo, tada mergina pasipuošė, prieš penkis rublius. Ir laimėjo pirmą žaidimą. Be to, žaidžiau basomis, o tai labai padėjo. Tada ji žaidė kitą žaidimą su garsiuoju vagimi.
  Ir vėl laimėjo. Tada dar vienas žaidimas padvigubinant statymą. Mergina buvo labai protinga. O kriminalinis autoritetas taip pat buvo girtas. Galiausiai jis išsitraukė ginklą ir pradėjo šaudyti. Augustina, paėmusi laimėtus pinigus, dingo, žybčiodama nuogais kulnais. Taip, šie vyrai tokie nervingi. Gal tikrai ne žaisti su jais, o užsidirbti pinigų mylėdamiesi?
  Augustinas galėjo neblogai gyventi Maskvoje, bet mergina po kolonijos troško eiti į frontą. Ji norėjo kautis. Be to, ją traukė žygdarbiai. Būti herojumi taip šaunu!
  Taip pat reikia mokėti žaisti kortomis iš pinigų. Augustiną kažkaip apgavo sukčiai, ir jie turėjo laižytis. Na, galite įsivaizduoti, kad tai yra medus, ir jūs pats norite, kad jis nebūtų toks šlykštus. Tačiau dirbti su limberiu paprastai malonu temperamentingam raudonplaukiui velniui. Ji su bet kuriuo vyru pasiekė orgazmą. Taigi Maskvoje ji lengvai ir maloniai užsidirbdavo sau pinigų.
  Gaila, bet karas padarė savo korekcijas. Augustinas netgi panaudojo savo žavesį žvalgyboje. Ir suviliojo visus vyrus iš eilės. Ir ji mėgo juos erzinti. Ypač jaunesniems. Velniui patiko. Tačiau, nepaisant daugybės apdovanojimų, merginos vis tiek atiteko kapitonams, o tik Nataša tapo majore.
  Naciai po Smolensko žlugimo užklojo Vyazmą. Miestas atkakliai laikėsi. Šiaurėje naciams pavyko užimti Novgorodą ir jie priartėjo prie Leningrado. Padėtį apsunkino Švedijos įsitraukimas į karą. Ši šalis taip pat norėjo teritorinių įsigijimų iš Rusijos. Ir jie prisiminė ankstesnius karus, ypač Karolio Dvyliktąjį. Taip pat reikšmingi senovės įvykiai. O švedų divizijos pasirodė fronte, o iš šiaurės persikėlė į Petrazavodską ir Leningradą. Prutas suomių-švedų ir vokiečių karius su užsieniečiais. Ir jiems atrodo, kad nesustok.
  Gražios švedės skraido lėktuvais. Gringeta ir Gertrūda, dvi Gs, kovoja poromis. Tai labai drąsios merginos. Ir graži. Jie skrenda pas save iš vokiečių pirktais reaktyviniais naikintuvais ME-362. Kaip įprasta su merginomis vienu bikiniu ir basomis.
  Vokiečių mašina yra labai galingas ginklas. Ji turi septynis pneumatinius ginklus. Vienas 37 mm ir šeši 30 mm. Sovietiniai naikintuvai MIG-15 skuba prieš. Šiek tiek silpnesni ginklai: 37 mm pneumatinis ginklas ir du 23 mm pneumatiniai ginklai. Tai yra, jėgos yra labai nelygios.
  Gringeta šaudo iš oro patrankų. Pataiko į sovietų naikintuvą ir girgžda:
  - Tai mūsų akrobatika!
  Gertrūda irgi pirmame važiavime numuša savo mašiną ir cypia:
  - Karoliui dvyliktajam!
  Išties šviesiaplaukį velnią nepaprastai erzina, kad Švedija pralaimėjo karą Rusijai. Valdant Ivanui Rūsčiajam, švedai sugebėjo užimti Narvą ir kelis Rusijos miestus pakrantėje. Bet tada Rusija, vadovaujama Fedoto pirmajam, atkovojo savo žemes, prarastas Livonijos kare. Tiesa, tai palengvino ir tai, kad Lenkija kovėsi Rusijos pusėje.
  Bet tada švedai Šuiskio valdymo metu sugebėjo užkariauti Rusijos miestus. Tada paimkite Novgorodą. Apgultas Pskovas. Bet be sėkmės.
  Tada kilo karas tarp Rusijos ir Lenkijos. Apgaulingai švedai užėmė daugumą Baltijos šalių ir Rygą. Prieš tai Europoje buvo užkariautos žemės.
  Švedija tapo pasauline galia. Pasiekė savo maksimumą.
  Tačiau Rusijoje į valdžią atėjo Petras Didysis ir pradėjo kelti didelę imperiją. Švedijai priešinosi Lenkija, Saksonija, Danija ir, žinoma, Rusija. Jėgos nelygios.
  Tačiau Karolis Dvyliktasis, būdamas šešiolikos metų, sugebėjo nugalėti Daniją judėdamas, o tada netoli Narvos užpuolė pranašesnes Rusijos pajėgas ir iškovojo nepaprastą pergalę.
  Tačiau Petro Didžiojo nepalaužė nesėkmė. Jis surinko naujas pajėgas ir pradėjo puolimą, pasinaudodamas tuo, kad Karolis Dvyliktasis kovėsi su Lenkija.
  Tačiau švedai užkariavo Lenkiją. Ir rusų kariuomenės artėjimas nepadėjo. Petras Didysis net buvo pasiruošęs taikai, grąžindamas švedams rusų užkariautus miestus ir Narvą.
  Tačiau Karolis Dvyliktasis buvo ryžtingas. Tačiau Petras Didysis sugebėjo pakeisti karo bangą. Savo vaidmenį atliko tai, kad Lenkijos ir Ukrainos žmonės nepalaikė Karolio Dvyliktojo. Prie Poltavos švedai patyrė galutinį pralaimėjimą. Kaip tai nutiko? Rusai galėjo nuvarginti švedus, įsitvirtindami už redutų. Ir tada viską nulėmė mirtina kontrataka.
  Neigiamą vaidmenį atliko ir Karolio XII žaizda prieš mūšį.
  Po Narvos iniciatyvą visiškai perėmė Rusija. Ir ji sugebėjo nugalėti švedus net jūroje. Kas labai, labai erzina.
  Karolis Dvyliktasis mirė Norvegijos tvirtovės apgulties metu. Ir netrukus karas baigėsi tikru švedų pralaimėjimu. Tiesa, Petras Didysis, spaudžiamas Europos šalių, sutiko savo teritorinius įsigijimus įforminti kaip pirkimą. Švedija prarado daug teritorijų, įskaitant Europą. Ir jau valdant Aleksandrui Pirmajam Suomiją taip pat užkariavo rusai.
  Žinoma, Švedija įsižeidžia ir nori atkeršyti. Situacija paaštrėjo, ypač po nacių pergalės parlamento rinkimuose. O karas dabar skirtas švedams su istorinėmis paralelėmis.
  Gertrūda puola sovietinę mašiną ir dainuoja:
  - Ten gyveno Antanas ketvirtasis...
  Gringeta numuša naikintuvą MIG-15 ir riaumoja:
  Jis buvo šlovingas karalius...
  Gertrūda pargriovė rusą ir dainavo:
  - Jis velniškai mėgo vyną...
  Gringeta bando įsėsti į sovietinį automobilį ir staugiasi:
  - Koks įtrūkimas kartais nutikdavo!
  Gertrūda dainavo:
  - Tili bom! Tili bom!
  Ir mergina iškišo rožinį liežuvį.
  Merginos pasirodė linksmos... Kovojo su dideliu užsidegimu. Jie kovojo kaip ereliai. Ir jie niekada neatsitraukė.
  Gringeta basa bėgo per sniegą. Ir ji buvo tokia šauni mergina. Ir ji prisiminė savo žygdarbius. Kaip jie basi ir su bikiniu medžiojo baltąjį lokį. Kas buvo labai linksma.
  Pusnuogės merginos iš lanko šaudė į laukinį žvėrį. Jie pataikė ir privertė žvėrį riaumoti.
  Tada jie pabėgo, blykstelėdami nuo šalčio raudonais mergaitiškais aukštakulniais. Merginos buvo gražios. Beveik nuogas, bet labai drąsus. Ir jie medžiojo save, būdami bebaimiai.
  Tada, kai sužeistas lokys mirė, merginos iškepdavo jo mėsą ir surengdavo puotą. Buvo taip puiku. Merginos plaukė duobėje ir apibarstė viena kitą sniegu. Tada jie bėgo šlapi per sniego pusnis. Viskas taip puiku ir šaunu.
  Gertrūda ir Gringeta dabar ieškojo sovietų lakūnų. Jie prisiminė pagrindinę taisyklę: reikia kovoti beveik nuogai ir basai, tada mergina nebus numušta. Suteikia tokių jėgų kariams, kai jie beveik be drabužių. Tai kodėl viduramžiais niekas neužkariavo viso pasaulio?
  Nes jie neįvertino nuogų moteriškų pėdų stiprumo. O basos merginos labai šaunios ir stiprios! Kai mergina neturi batų, jos plikas padas gauna žemės energiją.
  Tai yra didžiulė karių jėga.
  Gertrūda numušė sovietų lėktuvą ir tviteryje paskelbė:
  - Basos merginos šaunesnės!
  Gringeta taip pat trankėsi rusiškai ir cypė:
  Merginoms batų nereikia!
  Ir žiūrėjo, kaip griūva degantis rusų naikintuvas.
  Pagalvojau, kaip puiku bėgioti basomis, per sniego pusnis ir per dykumą. Mergaitės kojų padas tampa labai elastingas ir patvarus, o kartu ir netrūkinėja. Taigi nesijaudinkite dėl problemų. Rusijoje žiemos paprastai atšiaurios, ir bus malonu bėgioti sniege. Ji yra aukščiausios klasės mergina.
  O kokia grakšti ir nepakartojamai graži basa, mergaitiška koja ant sniego pusnys? Ir pirštai, ir pėda, ir visa tai kartu? Kaip nuostabu, kai iškaltos kojos žingsniuoja ant balto paviršiaus, o pačios būna įdegusios. O merginos šviesių plaukų, tokios šaunios blondinės.
  Ir joms patinka, kai vyrai jas bučiuoja ant nuogų kulnų.
  Gringeta numušė kitą sovietinį automobilį ir tviteryje parašė:
  - Šlovė Tėvynei, šlovė!
  Gertrūda numušė rusų naikintuvą ir išdavė:
  - Karolis Didysis yra su mumis!
  Merginos yra tiesiog nuostabios ir turi tiek daug nepakartojamo grožio. Su šiomis merginomis tikrai galite išprotėti. O jų kūnas toks raumeningas ir malonus.
  Gringeta labai mėgo, kad ją glostytų vyrai. Jai buvo taip malonu. O oda jos lygi, elastinga, tarsi nublizginta. Štai mergina.
  Ir man patinka masažas.
  Dabar ji numušė rusų lėktuvą ir riaumojo:
  - Aš kaip lokys!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Gertrūda vėl iššovė ir čiulbėjo:
  Mes tigrai!
  O merginos sutartinai padarė negyvas kilpas. Paprastai jie yra šaunūs kariai. Jie kupini aistros ir valios triumfo. O oda tokia įdegusi, kaip bronzinė.
  Kariai sugebėjo kovoti Afrikoje ir pėstininkai. Kas labai tinka blondinėms. Ir jie tapo tokie gražūs ir purūs.
  Gertrūda dainavo:
  - Natūrali blondinė! Raumeninga nugara!
  Gringeta patvirtino:
  - Aš laimiu visas apklausas!
  Sovietų kariai kovoja už Vyazmą, kurią naciai supo beveik iš visų pusių. Ir didvyriškai kovok.
  Tačiau Nataška, basa koja mesdama granatą, sucypė:
  - Pergalės vengti negalima!
  Zoja taip pat pasisuko. Ji basa koja paleido granatą. Numušė nacius ir cypė:
  - Negali būti dviejų mirčių!
  Davė eilę ir Augustinui. Rudaplaukis velnias basa koja mėtė granatą ir čiulbėjo:
  - Kitas šimtmetis bus mūsų!
  Svetlana taip pat paleido sprogimą. Ji paguldė krūvą Fritzų ir gurkštelėjo:
  - Mes gimstame su nauju amžiumi!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Merginos labai įspūdingos. Jie labai gražūs ir įdegę, trys blondinės ir raudonplaukė, su sausais ir reljefiniais raumenimis.
  Kokios geros merginos...
  Šaudydama Nataša mąstė, kadangi Biblija nėra Dievo žodis, tai rusams reikia kitokios, tobulesnės religijos. Augti dvasioje ir tiesoje!
  Ir kas gali būti geriau nei tikėjimas Aukščiausia Šeima!
  . 4 SKYRIUS
  Naciai veržėsi palei Dono upę. Bet tada atėjo žiema ir nauji 1947 metai ...
  Karas tebevyksta ir SSRS neketina pasiduoti. Nors daugelis mano, kad netrukus šis konfliktas baigsis. Žiema ir šiek tiek ramybė. Nors muštynės vietomis vis dar kyla.
  Ypač centre ir šiaurėje. Kur strypas yra didelės priešo pajėgos ir didžiulė galia.
  Be to, Nataša, matydama, kaip juos spaudžia svetimi ratai, o ypač daug juodaodžių ir arabų, pasiūlė dainuoti:
  - Dainą merginoms!
  Svetlana sutiko:
  - Liaudies daina!
  Ir visi keturi kariai dainavo choru;
  Rusijos žemė garsi,
  Komunizmas valdo pasaulį...
  Auksu išbarstyti laukai
  Eikime tiesiai aukštyn, o ne žemyn!
  
  Mūsų širdys dega už tėvynę,
  Mes mergaitės - nėra gražesnės visatos ...
  Mes kovosime su savo priešais iki galo
  Mūsų tikėjimas pakils Rodnoverie!
  
  Stipresnė už visas raudonąsias pasaulyje, Rusija,
  Ji šviečia kaip saulė visatoje...
  Tu kovok už ją ir nebijok,
  Tegul suaugusieji ir vaikai būna šlovėje!
  
  Rusija yra didžiausia iš šalių
  Kai Tėvynę valdo Stalinas...
  Toks likimas skirtas sovietų žmonėms,
  Kad šie riteriai būtų pagaminti iš plieno!
  
  Tėvynėje bet kuris herojus dabar yra,
  Galiu padaryti Tėvynę gražesnę...
  Vardan mūsų šventos motinos,
  Neribota Rusijos Rusijos pusė!
  
  Mes padarysime visus, kurie yra tironai,
  Šalyje nebus diktatūros...
  Tegul milijonai šalių pasiduoda
  Ir fiurerio raguotas urojus!
  
  Tegul karaliauja siautėjantis drakonas
  Jis mano, kad gali sudeginti Rusiją...
  Tačiau naciai laukia įnirtingo pralaimėjimo,
  Kadangi riteris žino, jis yra gana visagalis!
  
  Mes niekada nepasiduosime Fritzui,
  Rusai ir kinai neįveiks...
  Virš mūsų šviečia ryški žvaigždė
  Velykoms dažome velykinius pyragus ir kiaušinius!
  
  Galite pasiekti daug kovotojų,
  Tai toks dalykas, kuris negerėja...
  Mūsų išdidūs tėvai didžiuojasi mumis,
  Nes kuriame vietą rojuje!
  
  Basos merginos laksto per sniegą
  Jie nežino baimės ir priekaištų ...
  Aš esu basas komjaunimo narys,
  Nes nėra kliūčių ir nėra termino!
  
  Taigi niekada nepasiduokime mergaitėms
  Nelenkime galvų po kirviais...
  Kai Tėvynę užklumpa bėda,
  Trypkime jį basomis kojomis!
  
  Mylėk senelio Iljičiaus seseris,
  Ir gerbk Staliną kaip Jėzų...
  Nereikia pjaustyti kovotojų iš peties,
  Jei jums tiesiog reikia bėgioti basomis!
  
  
  Mes, merginos, esame didžiulė minia,
  Mėgstame kovoti ir nenusileidžiame...
  Nors vaikščiojimas kartais yra niekingas gandas,
  Pergalė bus švytinčią gegužę!
  
  Ir tikėk, kad komunizmas ateis su svajone,
  Ir žemėje nebus pinigų galios...
  Mes pateikiame likimui grubią sąskaitą,
  Be jokio smurto ir tinginystės!
  
  Trumpai tariant, mes greitai skrisime į žvaigždes,
  Ir mes iškelsime Rusijos vėliavą virš visatos ...
  Išskleiskite sparnus, raudonasis cherube,
  Šeimos vardu - Rusijos Viešpats!
  Iš Vyazmos išėjo merginos iš garsiojo ketverto. Jie tai darė naktį, nepastebimai ir karingai.
  Nataša, šliaužiodama ant pilvo, pastebėjo:
  - Ech, dabar tu pagalvok, ar buvo verta tiek laiko kovoti, paskui pralaimėti!
  Zoja atkakliai pareiškė:
  - Žinoma, pralaimėjimas žada didelių rūpesčių! Bet tai tik būsimos pergalės atspindys!
  Augustinas kaprizingai pasakė:
  - Taigi rusų dievai mums per daug nepadeda! Bet jūs tikrai norite laimėti ir pasiekti aukščiausias aukštumas!
  Nataša nusijuokė.
  - Tai kaip iki dangaus?
  Augustinas kikeno ir mirktelėjo.
  - Gal į dangų!
  Raudonplaukė velnias ėmė aiškinti:
  - Paukščių kelyje yra įvairių pasaulių. Kai žmogus, tiksliau, jo kūnas, miršta, siela palieka kūną. Bet jis perkeliamas į kitą pasaulį. Tas, kuris tarnauja Rusijai, tampa karaliumi. Kas buvo Rusijos priešas, bus vergas ar luošas. Visi užsakymai pagal užsakymą!
  Svetlana sušuko:
  - Šlovė Rusijai!
  Nataša kikeno ir pridėjo pirštą prie raudonų lūpų:
  - Tyliai! Ir tai gali būti problema!
  Zoya tviteryje parašė:
  - Kariai neturi problemų! Mes žinome nacius! Ir jie dreba!
  Po to mergina nuogais kojų pirštais paleido stiklo gabalą. Fašistas krito perpjautas gerkles.
  Auksaplaukė gražuolė cyptelėjo:
  - Niekas negali mūsų sutramdyti!
  Nataša sutiko.
  - Tiesa, niekas!
  Ir parodė savo liežuvį!
  Augustine taip pat paleido dar vieną skeveldrą nuogais kojų pirštais ir sucypė:
  - Kitą šimtmetį ateisime su išskleistomis vėliavomis!
  O naciai tiesiog mirė nuo smūgio į stiklą.
  Apskritai iš karto matosi - merginos agresyvios, seksualios. Trys blondinės ir raudonplaukė. Ir žinoma beveik nuogas ir su bikiniu. Ir tokios nuostabios merginos.
  Jie taip pat mėgsta dainuoti! Bet dar nėra vietos ir laiko.
  Svetlana paėmė jį ir sušuko:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai kare su Vermachtu!
  Nataša kikeno ir iškišo liežuvį. Ji paleido disko geležtę, kuri perėjo per nacių gerklę. Privertė juos nukraujuoti ir spardyti kanopas.
  Šviesiaplaukis terminatorius pasakė:
  - Už naują tvarką pasaulyje!
  Auksaplaukė Zoja patikslino:
  - Už naują sovietinę tvarką!
  Ir mirktelėjo savo draugams. Jie sako taip ir taip... Mes nugalėsime Fritzus ir jų samdinius. Ir tegul varo jų E serijos tankai.Nebaisu net Raudonosios armijos dujų turbinos.
  Augustinas paėmė jį ir sušuko:
  - Meilė išgelbės širdį!
  Svetlana pridūrė, taip pat pribaigdama fašistą metimu basa koja:
  - Ir vėl skris sėkmės paukštis!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Vadinasi, fašistams nelabai seksis! Aš esu tikras!
  Mergina prisiminė, kaip pionieriai kovojo su naciais. Jie šaudė į pėstininkus iš šautuvų, puolė po tankais. Apskritai jie kovojo kaip tikri herojai. Ir paliko lavonų piliakalnius. Naciai nieko negalėjo padaryti.
  Štai vienas berniukas su krūva granatų sustabdė didžiulį monstrą E-100, paaukodamas savo gyvybę vardan sovietinės Tėvynės.
  Iš vaiko liko tik basos kojos. Atsiprašau berniuko. Pati Nataša, nepaisant bikinio apsaugos, gavo kulno fragmentą. Kas labai erzina. Tačiau mergina greitai atsigavo. Ir rando neliko. Nors, žinoma, buvo nemalonu bėgti. Apskritai jos tokios užkietėjusios kalytės. Su bikiniu jie kaunasi per šalčius ir nepasiduoda! Aukščiausio lygio merginos!
  Nataška vėl sviedė skutimosi peiliuką nuogais kojų pirštais, atidarė vokiečių karininkui gerklę.
  Ir šaukė:
  - Už Rusiją ir SSRS!
  Kariai suprato, ką pažadėjo savo Tėvynei. Ir kaip jie kovojo už Rusiją.
  Zoya pasakė:
  - Rusijos lokys turi labai naguotas letenas!
  Augustinas gana autoritetingai pasakė:
  - Ir jis sudraskys visus Tėvynės priešus!
  Svetlana paėmė jį ir sušuko:
  -Nelaužyk SSRS!
  Nataša tai patvirtino išmesdama aštrią skeveldrą nuogais kojų pirštais. Ji smogė fašistui ir cyptelėjo:
  - Rusijos negalima parklupdyti!
  Zoja taip pat atleido. Ji metė nacius ir čiulbėjo:
  - Bus pilnas aplomb!
  Rudaplaukis velnias Augustinas ėmė ir nuogu kulnu metė granatą, išbarstė nacius ir cypė:
  - Duok naują užsakymą!
  Svetlana basomis kojomis metė durtuvo gabalą. Tai įstrigo, taškas fašistui gerklėje. Jis pasilenkė. Paleido kraujo fontaną.
  Šviesiaplaukis terminatorius sucypė:
  - Bus pokyčių į gerąją pusę! Nustumkime fašistus nuo Maskvos!
  Zoja sušuko į viršų:
  Tegyvuoja Stalinas! Kas mirė, bet jo darbas gyvas!
  Svetlana čiulbėjo, basa koja paleisdama granatą:
  - Stalinas gyvena mūsų širdyse!
  Ir juoktis!
  Nataša taip pat davė posūkį ... Šienavo nacius ir girgždėjo:
  - Leninas gyvesnis už visus gyvuosius!
  Ir taip pat pradėjo šaudyti, kad nužudytų. Nacių tankas apsivertė. Čiuožykla nuskriejo, sutraiškė trims naciams sprandus.
  Merginos šypsosi ir rodo liežuvius. Apskritai, galima sakyti, kad jie yra nuostabūs, už visus du šimtus procentų!
  Nataša paėmė ir lojo:
  - Šlovė amžinam komunizmui!
  Zoya energingai patvirtino:
  - Leninas lieka mūsų širdyse!
  Svetlana ištarė:
  - Per amžių amžius!
  Karas laikinai nurimo. Vokiečiai apsupo Leningradą ir užėmė pozicijas keturiasdešimt pirmųjų metų rudenį. Ir jie vos nepaėmė Kalinino. Pal ir Erelis. Tačiau Hitleris kažkodėl nusprendė, kad svarbiau eiti į pietus. Ir naciai vykdė pajėgų pergrupavimą.
  Merginos šiek tiek pailsėjo ir žaidė kortomis.
  Turkai veržiasi iš pietų. Jiems pavyko užimti Batumį ir apsupti Jerevaną. Tačiau Armėnijos sostinė nepasiduoda. Ir čia mūšiai yra kolosalūs.
  Turkai ateina.
  O merginos, vadovaujamos Tamaros, desperatiškai kovoja. Ir jie pasiekia rezultatų.
  Tamara prisitvirtino basomis kojomis ir šovė kaip bazuka. Ir sulaužyti Osmanų imperijos tanko masę.
  Ir riaumoti:
  - Už šventą komunizmą!
  O kitos merginos kaunasi basomis kojomis ir raudonais krūtų speneliais.
  Kalinine vyko vietos mūšiai. Maždaug dešimt procentų miesto vis dar buvo Raudonosios armijos kontroliuojama.
  Naciai bandė išmušti rusus. Jie bandė bombarduoti ir šaudyti. Pietuose mūšiai dėl Voronežo užsitęsė.
  Ten kovojo ir merginos. Ypač gražios Ana ir Alisa. Abi merginos šaudė iš šautuvų ir dainavo.
  Ana iššovė, pargriovė vokietį ir čiulbėjo:
  - Vardan Tėvynės, šventasis!
  Alisa čiulbėjo:
  - Tu tik mėlynasis Hitleris!
  Merginos kovojo, o kariai turėtų dėvėti tik juodus, plonus šortus ir basi. Tai leido jiems pataikyti visą laiką ir nepraleisti.
  Jie yra kariai, kurie niekada nenulenks galvų, nesulenks sparnų ir neįsileis į kiautą.
  Anna nukirto Fritzą ir čiulbėjo:
  - Jaunasis Leninas!
  Alisa nutraukė fašistą. Ji basa koja metė granatą ir sucypė:
  - Ir šauniausia!
  Abi merginos kreivos, stiprios, šviesiaplaukės. Drąsiais ir gražiais veidais. Ir, žinoma, jos myli vyrus. Nors, regis, kaip tokį keistuolį galima mylėti kaip patiną?
  Tačiau merginos vis tiek kaltinamos.
  Ana šaudo ir svajingai pastebėjo:
  - Gaila, kad karalius buvo nuverstas!
  Alisa numušė fašistą ir paklausė:
  - Kodėl atsiprašau?
  Ana vėl iššovė ir paaiškino:
  - Tada jie būtų pribaigę Vokietiją, o Hitleris nebūtų išdrįsęs iškišti galvos!
  Alisa išgąsdino Fritzą ir sucypė:
  - Taip, gal, bet...
  Mergina nušovė kitą juodaodį kareivį iš Vermachto Afrikos divizijų ir pasakė:
  - Galėtų būti ir blogiau! Jeigu Hitleris būtų stojęs prieš carinę Rusiją.
  Ana sušvilpė ir urzgė:
  Tikime, kad laimėsime!
  Tačiau merginos dar nebuvo visiškai įsitikinusios. Fašistai per stiprūs. Kaip juos sustabdyti?
  Priešas tiesiogine prasme mėto lavonus. Tačiau jis turi daug žmogiškųjų išteklių. Ir arabai, ir afrikiečiai. Pabandykite susidoroti su tokia nelaime. Tačiau kariai įsitikinę, kad Vermachtas anksčiau ar vėliau išseks.
  Alisa iššovė, pargriovė fašistą ir cypė:
  - Bet kokiu atveju mes neatsisakysime nė centimetro žemės!
  Anna sutiko su tuo:
  - Mes mirsime, bet nepasiduosime!
  Ir vėl ji užpuolė nacius. Ji kovojo drąsiai ir su pašėlusiu įniršiu.
  Alisa prikalė ir sucypė:
  - Komunizmas gyvuos amžinai!
  Ir metė mirties dovaną basa koja!
  Ana mikliai prikabino fašistą ir gurkštelėjo:
  Mes viską dominuosime!
  Ir vėl trenkia. Ir jos basa koja paleis granatą. Kaip pritraukti fašistus prie pačių tonzilių. O jie, naciai, turi tiek įvairių karstų ir mirčių.
  Alisa išsišiepusi dantis paėmė ir paleido kitą citriną. Išsklaidė nacius ir cypė:
  - Laisvė arba mirtis!
  Ana kikeno, daužė, nukirto nacius ir cypė:
  - Visame mes būsime pirmi!
  Ir vėl pliki pirštai meta mirtiną granatą.
  Alisa šaudo į priešą. Nušauna nacius ir čirškia, rodydamas perlinius dantis:
  - Aš esu mergina, kuri, atvirai pasakius, yra super!
  Ir vėl skrenda basa koja mesta granata.
  Ana tiksliu šūviu numušė nacius. Ir vėl paleido granatą. Taip pat plikais pirštais. Štai mergina, mergina visoms merginoms.
  Tiesiog super ir super!
  Kariai čia spindi grožiu. Alisa prisiminė, kaip jos basas kojas vienu metu palietė trys jaunuoliai. Tai taip šaunu. Šešios vikrios rankos glosto tavo padus, blauzdas, kelius ir kulkšnis. Ir tada jie kyla aukštyn. Į mergaitiškas šlaunis ir klubus. Žinoma, tai yra malonumas. Mergina, be abejo, temperamentinga.
  Alisa šaudė į nacius ir cyptelėjo:
  Tegul dvasia būna su mumis!
  Ir su savo nuogu kulnu davė citriną mirti.
  Ana irgi pakliuvo. Tiksliai smogė priešui. Ir cyptelėjo iš entuziazmo:
  - Rusijos ir slavų brolių vardu!
  Ir vėl basa koja mesta dovana skrenda, sutraiškydama nacius.
  Alisa dailiai nuleido vokiečių armijos pulkininką ir lojo:
  - Man skauda širdį dėl Tėvynės!
  Ir ji parodė liežuvį. Ir vėl basa, iškalta koja darbe.
  Mergina prisiminė, kaip basa bėgo per sniegą pristatyti laiško į būstinę. Apie dvidešimt kilometrų mergina lenktyniavo balta, dygliuota, degančia pluta. Taip pat gerai, kad jos kojos nebuvo tokios švelnios, visą laiką nuo šalčio iki šalčio basomis. Priešingu atveju ji būtų likusi neįgali.
  Tačiau ji vis dėlto įteikė laišką su svarbiu šriftu.
  Ir kaip sniegas degina kulnus. Jie tokie raudoni, suragėję, subraižyti. Tada Alisa bėgiojo pirmyn atgal basa. Jai buvo pasiūlyta, nors ir apsiauti veltinius batus, bet mergina sakė, kad taip ji buvo vikresnė. Ir apskritai ji prisiminė Gerdą iš Sniego karalienės. Taigi ta mergina vis tiek pasirodė ne visai drąsi. Ji paprašė poros batų, kad galėtų ieškoti savo brolio Kai. Tačiau Alisa atkakliai pareiškė, kad susitvarkys. Ji niekada nesirgo, kosėjo ir nesirgo. O jei taip, tai per valandą bėgimo jai nieko nenutiks. Apskritai, jūs galite vaikščioti basomis ištisus metus.
  Trumpai tariant, Alisa nuo to laiko visiškai atsisveikino su savo batais ir niekada nečiaudėjo.
  Tas pats pasakytina ir apie Aną.
  O dabar merginos kaunasi, su tomis pačiomis kelnaitėmis, nepaisant žiemos, ir kad pasidarė pastebimai vėsiau. Ir jie laimi žudydami nacius.
  Visiškai sunaikinus Kalininą, Raudonoji armija jį paliko.
  Natašai ir jos komandai šiek tiek nuobodu. Sugedusiame geležinkelyje merginos buvo perkeltos į Voronežą, kuris tapo panašiu į keturiasdešimt antrųjų metų Stalingradą. Bet metai yra tūkstantis devyni šimtai keturiasdešimt septyneri.
  Kovos tylios...
  Tačiau vokiečiai ir toliau siautėja. Pavyzdžiui, buvo sugauti du pionieriai skautai.
  Berniukus užklupo šaltis. Ir jie pradėjo nusirenginėti. Nuplėšti kailiniai, veltiniai batai, megztiniai, marškiniai ir marškinėliai. Ir sportines kelnes. Vaikams pionierių jie paliko tik juodus šortus. Tada jie surišo rankas ir išstūmė jas į žvarbų šaltį. Leshka ir Sasha, pionieriai iš SSRS, maždaug trylikos metų berniukai, basi ir beveik visiškai nuogi, irklavo sniege. Jų pėdos pradėjo raudonuoti, o nuogi padai degė. Ir mušdavo bernams į nugaras botagais.
  Berniukai ėjo per sniego gniūžtę, sukandę dantis. Vargšai vaikai su kelnaitėmis ir gana liesi per vokiečių okupaciją. Tiesa, jie neatrodė išsekę, o raumenys žaidė po įdegusia oda. Tačiau judėdami jie buvo sumušti, paliko pėdsakus ir raudonas juosteles ant plikų nugarų.
  Berniukų pėdos irgi pasidarė raudonos, kaip žąsų pėdos. Ir buvo aišku, kad kiekvienas jaunųjų skautų pradininkų žingsnis sprogo iš skausmo. Bet jie eina ir stengiasi išlikti tiesūs ir nedejuoti.
  Vaikus-skautus per šalną veždavo pusvalandį, paskui veždavo į karštai šildomą trobelę. Ir kaip skauda, ypač basomis kojomis, nuo šalčio per karščius.
  Berniukai net rėkė iš agonijos.
  Tada juos vėl pašildydavo ir išnešdavo į šaltį. Ir tai yra sudėtingas ir žiaurus kankinimas.
  Kelis kartus pajudėjęs, kol berniukai visiškai išsekdavo. Tada jiems buvo leista kurį laiką pamiegoti.
  Tada jie davė jam atsigerti vandens ir pasodino ant stovo. Pirma, šaltas kankinimas. Ir tada ugnis.
  Berniukų nuogi kulnai buvo apkepinti ir kutenti liepsnų. Paskui, kai padai pasidengdavo pūslėmis, būdavo daužomi guminiais pagaliais. Ir berniukai apalpo.
  Jie buvo apipilti lediniu vandeniu ir vėl sumušti, šį kartą spygliuota viela. O plikiems vaikų padams buvo duodamos plačios, iki raudonumo įkaitusios geležies juostelės.
  Jie ilgai kankino berniukus... Tada jie pradėjo laužyti jų kojų pirštus su įkaitusiomis žnyplėmis, o tada - šonkaulius. Jie sunkiai kankino pionierius, kankino juos beveik iki mirties.
  Bet jie nenužudė. Taigi, nieko nepasiekę, jie nusprendė juos išsiųsti į karjeras.
  Naciai taip pat bandė bombarduoti Maskvą itin ilgu ginklu. Idėja nėra pati protingiausia, ir daug geriau tiesiog bombarduoti reaktyviniais lėktuvais.
  Tačiau fiureris norėjo išbandyti 1000 mm kalibro pistoletą su naujoviška sviedinio pagreičio idėja, trimis porcijomis. Ir šis ginklas galėjo pataikyti iki penkių šimtų kilometrų. Tačiau žaidimas galbūt nebuvo vertas žvakės. Tikslumas šiuo atstumu yra mažas. Pats sviedinys nėra pakankamai galingas, nors sveria dvylika tonų. Ir brangus ginklas. Nors tikras meno kūrinys. Dar šaunesnis nei Dora - ilgesnio nuotolio ir galingesnis bei brangesnis ginklas, vadinamas "Eva". Matyt, fiurerio meilužės garbei.
  Tačiau iki to laiko Hitleris turėjo kitą, daug jaunesnę aistrą. Ir tai taip pat pastebima.
  Mergina Kleopatra - toks jos vardas, įsakė šaudyti. Ir ji pati asmeniškai paspaudė vairasvirtės mygtuką plikais kojų pirštais. Ir veikė kolosali mirtina jėga.
  Merginos net svirduliavo, blyksteldamos nuogus rožinius kulniukus. Čia gražios merginos, o jų kojos tokios seksualios ir gražios. Ir tu gali labai ilgai žiūrėti į juos su susižavėjimu. Ir glostyti yra dar maloniau, o tai tiesiog pagrindinis dalykas! Štai merginos. Ir kriauklės skrenda. Keliaukite per Maskvą. Bet iš to mažai naudos.
  Kleopatra dainavo:
  - Atsiųsiu veržlią patranką,
  Aš trenksiu Stalinui į kaktą...
  Aš juokais eisiu į psichiatrijos ligoninę,
  Tegul prakeiktas drakonas miršta!
  Ir karys vėl purtys savo nuogus, apvalius, rausvus kulnus.
  . 6 SKYRIUS
  Karas yra karas. Ir Hitleris, žinoma, kaupia jėgas. Pavasarį jis ruošiasi naujam puolimui. Ir jis renka kariuomenę.
  O vietinės kovos tebevyksta.
  Situacija frontuose šiek tiek stabilizavosi. Vokiečiai negalėjo užimti Voronežo ir judėti toliau.
  Turkams šiek tiek sunkiau. Bet jie taip pat sustabdomi. Taigi, kol galite laikyti nosį aukštyn. Ir tikėti, kad karo eigą galima pakeisti. Ir kad be didelės sėkmės Stalino gyvenimas nesibaigia. Ir kariai taip pat kovoja.
  Nataša pasuko savo ruožtu. Numušė porą dešimčių nacių. Ir ji sušuko:
  - Rusija tuo metu buvo...
  Zoya taip pat pasisuko ir patvirtino:
  - Yra ir bus!
  Tada mergina basa koja metė granatą. Išsklaidė nacius ir cypė:
  - Stalino dvasia su mumis!
  Augustinas taip pat šaudė į nacius. Numetė jų keliolika. Ir ji supyko:
  - Šlovė mūsų Rusijai!
  Ir nuogais kojų pirštais ji paleido mirtiną granatą. O naciai labai dosniai priėmė į ragus.
  Svetlana taip pat trinktelėjo ir čiulbėjo kaip vilko jauniklis, pagriebęs mėsos gabalą:
  - Šlovė Rusijai ir carui!
  Nataša davė eilę ir dainavo:
  - Šlovė herojams!
  Prisiminiau mergaitę Borodino. Ir masinis Rusijos žmonių didvyriškumas. Ir kad jie sugebėjo sustabdyti Napoleoną. Ir jie pasirodė neįveikiami. Ir aukščiausia karo klasė.
  Zoja taip pat paleido granatą ir sucypė:
  - Šlovė Rusijai! Ir geriausi Rusijos kariai!
  Augustinas įnirtingai suriko:
  - Šlovė geriausiems kariams!
  Ir kaip jis basa koja meta granatą.
  Ir Svetlana taip pat ims ir paleis mirties citriną. Ir jis išsklaidys nacius, girgždėdamas:
  - Mirties upė mūsų neįveiks!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Taip kovoja merginos. Ir aišku, kad naciai negali per juos prasibrauti. Jau 1947 kovo mėn. O tai reiškia, kad vasara jau visai šalia. O šiltu oru su naciais kovoti sunkiau. Ir apskritai šį fiurerį galbūt pavyks sutriuškinti.
  Yra vilties!
  Nataša meta granatą ir cypia:
  - Leninas gyvesnis už gyvuosius, o Stalinas nemirtingas!
  Ir nuo plikų pirštų lekia kibirkštys.
  Zoja taip pat meta žudikišką mirties dovaną ir cypia:
  Tegul komunizmo era būna su mumis!
  Ir jos kojos, taip pat nuogos, įdegusios ir sukeliančios nefrito tinimą, pulsuojančią lazdelę.
  O štai Augustina - taip pat beviltiškiausios akrobatikos mergina. Kaip šaudyti į priešą ir kaip sutriuškinti. Ir pasiduokite nuogais kulnais.
  Ir su pašėlusiu įniršiu skrenda mirtina granata.
  Raudonasis velnias supyksta:
  - Aš esu didžiausias įniršis pasaulyje!
  Ir vėl jau ne vieną kartą atskrenda mirties dovana, kurią meta plika koja ugningais plaukais.
  Svetlana irgi ima ir meta granatą... Sutriuškina visus iš karto. O nacių grasinimai ignoruojami. O kur dingsta Fricai?
  Terminatorių merginos jų laukia visur. Ir kaip mesti granatą. O jų krūtų speneliai tokie apetitą keliantys.
  Vyras eina iš proto dėl tokių merginų. Ir jie nieko negali padaryti.
  Ką fašistas gali prieštarauti terminatorei merginai? Tik nacis gali įvaryti save į karstą. Ir būk sumuštas ir nužudytas.
  Svetlana dainavo:
  - Rausites į pragarą ir kabinsis ant kalės!
  Merginos yra žavios žavesys. Ir kaip jie šaudo. Keista, kaip Robin Hoods su kelnaitėmis, velniškai teisingai.
  Nataša iššovė ir pasakė:
  - Garbė Rusijos didvyriams!
  Ir basa koja metė granatą.
  Zoja taip pat pataikė į fašistų samdinį. Ji įsigilino į jo skrandį ir sucypė:
  - Už naują tėvynę JAV! Mūsų kita provincija!
  Mergina yra labai gera dainininkė. Ir ji turi tokių gražių minčių. Visų pirma, noras dirbti su liežuviu su kažkuo karštu ir dideliu.
  Augustina kietai apnuogina savo žirgus griežiančiais dantimis. Ir jis mano, kad ji yra ryklys. Geba įkąsti net tikram arkliui.
  Štai, pavyzdžiui, Augustinas plikomis kojų pirštais meta granatą. Ir išsklaidyk Fritzą. Pjaukite juos kaip žolę.
  Ir dainuoti:
  - Aukščiausias matas bus visame kame! Mūsų meilė yra mūsų namai!
  Svetlana, ši graži karė, paėmė tris granatas. Ji padavė jiems nuogą kulną ir čiulbėjo:
  - Vardan meilės ir svajonių!
  Ir agresyviai pjovė iš kulkosvaidžio. Ji yra tokių galimybių velnias ir baltojo demono stiprybė.
  Susitiksite su tokiais kariais ir neatrodys, kad jie jums šiek tiek smogs.
  Nenuostabu, kad naciai įstrigo Voroneže. Nors visi pavargę nuo karo. Apskritai, kur be karių.
  Štai lakūnai danguje. Jie taip pat kovoja. Ypač Margaret. Į kovą mergina dažniausiai skrenda viena su kelnaitėmis. Bet kaip sugenda. Tūzų vyrai to negali.
  Margarita labai graži, jos plaukai lyg saulės spinduliai. O figūra puiki. O mergaitei stilius labai šaunus būti vienai su kelnaitėmis. O kelnaitės taip pat raudonos su baltu kūju ir pjautuvu. Tokia mergina gali mylėti visą batalioną iš karto.
  Tai tokia graži mergina.
  Margarita numušė fašistą, kuris lenktyniavo ME-462, ir privertė nacią rūkyti uodegą. Mergina auksiniais plaukais, nuostabaus grožio. Ir labai raudona burna.
  Margarita nukirto kitą Fritzą ir sušuko:
  - Galima gyventi be karo, bet ne be taikos!
  Taip, kariai yra didvyriški ir drąsūs iki beprotybės kraštutinumų.
  Merginos kovojo kaip visuotinio kosmoso herojės. Ir jie laimėjo užtikrintai.
  Degė Hitlerio tankai. Ir jie sprogo kaip granatos. Ir čia buvo tokių gražių karių. Pilnas susižavėjimo ir malonės. Jie turi tokį gražų nuotykį.
  Nataša metė granatą.
  "Twitter" paskelbė:
  - Aš sulaužysiu visus fašistus!
  Ir kaip jis basa koja išmes dar vieną mirties šedevrą.
  Zoja taip pat šienavo nacius.
  Ji basa koja metė tai, kas užmuša.
  Ji sušuko iš pykčio:
  - Už šventąją Rusiją! Ir dideli pokyčiai į gerąją pusę! Ir vėl mirties dabartis, poddany nuogas kulnas, skrenda.
  Po įnirtingos kovos buvo užliūlis. Dar buvo 1947 metų pavasaris. Vokiečiai, kai purvo nuošliaužos nėra kariai. Jie slepiasi ir valgo. Pernai karo užbaigti nepavyko. Vėl laukia sunkios kovos.
  Merginos padarė pertrauką...
  Dvi vokietės Albina ir Alvina tiesiog diskelyje medžioja sovietinius automobilius.
  Gražuolės, žinoma, su bikiniais ir basomis. Ir labai seksualus.
  Valdykite diskinį lėktuvą vairasvirte.
  Albina apsuka mašiną, numuša sovietinį naikintuvą ir iš džiaugsmo cypia:
  - Tegul mūsų kraugeriškasis Reichas išgarsėja!
  Alvina jį paėmė ir taip pat paleido galingą smūgį į rusišką automobilį. Ji pargriuvo ir čiulbėjo:
  - Genialus ekspresas!
  Abi merginos pliaukštelėjo basomis kojomis. Jos tokios mielos blondinės. O merginų spauda labai įspausta. Parduodama su plytelėmis.
  Albina vėl griauna sovietinį lėktuvą. Ir mirksi ir riaumoja:
  - Šlovė žudikiškam perėjimui!
  Alvina taip pat slampinėjo rusiškai. Ji juos suplojo ir sušvilpė:
  - Tegul fiureris būna su mumis!
  Merginos pačios aplombiausios! Ir jie turi tiek daug žavesio. Ir tie dantys taip blizga. Kaip perlai, kuriuos gavo kapitonas Nemo.
  Albina taranavo mašiną ir sucypė:
  - Taigi pabalnokime vaikiną!
  Alvina sudaužė kovotoją ir suriko:
  - Ir tuzinas vaikinų!
  Albina nusijuokė ir pasakė:
  - Puikus seksas, kai moteris nuomoja vyrą už pinigus!
  Alvinas sutiko:
  - Tai klasė, gaila tik pinigų!
  Albina numušė kitą sovietų lėktuvą ir sucypė:
  - O ko dėl malonumo ir pinigų nėra gaila. Greitai nugalėsime rusus ir gausime sau dvarą!
  Alvina atsitrenkė į kitą raudoną automobilį ir riaumojo:
  - Deja, karas užsitęsia! Šie rusai tokie užsispyrę. Tai tarsi kumščiais daužyti gumą!
  Albina susierzinusi prieštaravo:
  - Jei tik dėl gumos. Tai labiau panašu į gelžbetonį. Ir man labai skauda sąnarius!
  Alvina čiulbėjo, atsitrenkė į sovietinį automobilį ir sušuko:
  - Pralaužsime bet kokį betoną!
  Albina nuo bėgimo numušė naikintuvą Jak-11:
  - Ir sudaužyk metalą, ir išgarink!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Sulaužyk ir ištirpk! Greitai turėsime lazerius! Ir tada rusai tikrai baigsis!
  Albina su tuo sutiko:
  - Negaliu atsispirti lazeriui!
  Alvina įnirtingai kikeno.
  - Imkime Maskvą, o paskui Londoną!
  Albina suirzusi pastebėjo:
  Laikas keliauti į Londoną!
  Merginos išsuko savo diskelį. Kad ir kiek sovietinių jakų pneumatinių ginklų šaudo į nacių automobilį, jie negali padaryti nieko vertingo. Galinga laminarinė srovė numuša visus sviedinius ir skeveldros.
  Alvina, nukirsdama rusų naikintuvą, sucypė:
  - Meška nešoks drugelio šokio.
  Albina plikais pirštais parodė savo automobilį ir riaumojo:
  - Taip, meška... Tu labai geras gyvūnas. Ypač ant grandinės ir kai jūsų oda nulupta!
  Merginos dirba su tigrų įniršiu. Ech, lovoje jie irgi temperamentingi. Jie mėgsta būti aktyvūs. Ir jie netoleruoja pastovumo. Šiuo atžvilgiu tik rykliai. Ir jie mėgsta eksperimentus. Ir jie turi labai meilią burną.
  Alvina partrenkė sovietinį automobilį ir sucypė:
  - Už pokyčius kare į mūsų pergalę!
  Albina su pykčiu ir įniršiu pastebėjo:
  - Taip, karas užsitęsė... Tai tik košmarų fabrikas ir šėtono virtuvė. Kiek mūsų vaikinų ir merginų mirė!
  Alvina atsidususi dainavo:
  - Kiek mūsų brolių merdi savo kapuose... Šešėliai klajoja po pasaulį... Nesuprantu, kas yra kas.
  Albina, mėsėdžiai besišypsanti ir traiškydama rusus, gurguliavo:
  - Kaip manai, drauge, ar Dievas egzistuoja?
  Alvina, taip pat žudanti, sušnypštė:
  - Turiu didelių abejonių. Karas tęsiasi tiek metų. Ir kad Visagalis nemyli Vokietijos, jei leidžia žūti tiek daug geriausių jos sūnų ir dukterų!
  Albina pasiūlė:
  - Galbūt šiuose išbandymuose slypi kokia nors gili prasmė?
  Alvina kikeno ir urzgė:
  - Reiškia? Labiau kankinti žmones, o ypač mus, vokiečius?
  Albina su entuziazmu kalbėjo kaip vilkas, aplenkęs ėriuką:
  - Tada pasaulio malonumus suvoksime aštriau! Ir taikios meilės!
  Alvina atkišo dantis ir sumurmėjo:
  - Karinė meilė vis tiek daug geresnė!
  Albina sutiko su tuo:
  - Žinoma, ypač su berniukais. Jie kvepia jaunyste, o ne tokie plaukuoti kaip suaugę vyrai! Malonu su jais daryti verslą!
  Alvina, traiškydama sovietų lėktuvus, cypė:
  - O mokymosi procesas labai patrauklus. Man patinka imtis mentoriaus vaidmens! Tai taip puiku!
  Albina sutiko su tuo:
  - Sveikesnis netampa!
  Merginos apskritai yra juokingos, bet kekšės. Ir, žinoma, jie daro tai, apie ką skaityti nėra labai malonu.
  Merginos šokinėja iš nekantrumo. Jie nori kuo daugiau meilės! Ir kasdien juos glostyti. Dar geriau tris kartus per dieną. Ne, dvidešimt kartų per dieną!
  Alvina nukrito, kitas kovotojas ir sucypė:
  - Ne, yra Dievas! Jis leidžia mums sunaikinti sovietų karius!
  Albina taip pat trinktelėjo ir suriko:
  - O, ko man trūksta? Yra seksas, yra vyrų... Yra daug pramogų, bet nėra jokios rizikos mirti! Tai kodėl mes norime karo pabaigos?
  Alvina su tuo sutiko:
  - Tiesą sakant, ir į ką! Mes kovosime iki galo!
  Albina šiek tiek susierzinusi sušnypštė:
  - O karas yra tas, kad po pabaigos jautiesi nelabai net tuščias.
  Alvina labai mėgo, kai jai čiupinėja krūtis. Tai taip jautru ir erotiška. O bučiuotis dar geriau. Ir kai tave vienu metu jaučia keli temperamentingi vyrai. Ypač jei jie yra berniukai ir vis dar susijaudinę.
  Trumpai tariant, merginos apskritai yra super ir antiherojos!
  Nataška ir jos komanda 1947 m. balandžio 1 d. Voroneže atmušė "Fritz" puolimą.
  Vokiečiai perkėlė savo tankus po šlapiu sniegu ir bandė prasiveržti į flangus.
  Kariai, kaip visada mini bikiniais ir basi, kovojo šaltyje. Jie įsiskverbė į sniego pusnis ir iš ten šaudė bei basomis kojomis mėtė granatas ir sprogstamuosius paketus.
  Labai gražios, seksualios ir gražiai išpūstos merginos. Įdegęs, basas.
  Nataša nukirto Fritzą ir sucypė:
  Mes, merginos, labai didžiuojamės savimi!
  Zoja taip pat švilpė ir urzgė:
  - Siekiame tik pirmose eilėse!
  Augustinas, raudonplaukis velnias, dainavo:
  - Mes tik primos ir balerinos!
  Tada ji basa koja paleido granatą.
  Svetlana paėmė ir iššovė. Įmetė citriną
  - Kovokime! Mes neturime klouno proto!
  Merginos atliko puikų darbą. Jie šaudė ir mėtė granatas savo viliojančiomis kojomis. O fiureris...
  Nataška apnuogino krūtinę ir raudonu speneliu padavė granatą. Ji praskrido pro šalį ir nusileido nacių gretose ir cypė:
  - Taip, bus didelė pasaulio pabaiga!
  Zoya tviteryje parašė:
  - Ir ateis Didysis Dievas Svarogas!
  Ir taip pat, kaip nuogais pirštais, paleiskite granatą.
  Augustinas nusijuokė ir pasakė:
  - Vis tiek įdomu. Krikščionys turi pacifistinį Jėzų. Ir mes turime puikų ginklininką Svarogą! Matomas skirtumas!
  Ir pliką kulną jis dar išmes sprogdinimo paketą.
  Tada Svetlana basa koja smogs priešui granata. Ir dainuok, apnuogindamas dantis:
  - Mūsų Dievas yra karo Dievas! Ne pacifizmas!
  Tada merginos mėtė viena į kitą sniego gniūžtėmis. Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Gerai, kad Vladimiras buvo pakankamai protingas, kad nepriimtų judaizmo. Tačiau manau, kad geriau būtų sukurti savo! Na, kam mums reikia kitų žmonių tikėjimo?
  Mergina ėmė ir basa koja paleido granatą. Ir sutriuškino fašistus.
  Zoya, šaudanti, pridūrė:
  - Ne, tikrai, paversk tikėjimą pacifistiniu! Bet jūs taip pat galite sugalvoti savo Iriy!
  Ir dar nuogais kojų pirštais, kaip paleisti mirties dovaną ir sudaužyti porą dešimčių fašistų.
  Čia Augustinas taip pat trenkė naciams. Ir vėl pasidavė basos kojos, sprogstamieji paketai.
  Ji išsklaidė nacius ir sušuko:
  - Sena pasaka nauju būdu!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Svetlana pateko į eilę. Ji nupjovė Fritzą ir cypė:
  - Ir didelių permainų ateičiai!
  Ir ji paleido jį nuogu kulnu, sulaužydama fiurerių nugaras.
  Nataška paėmė jį ir riaumoja beviltiška mina:
  - Aš pati šauniausia mergina! Šluokite viską iš karto!
  Ir nuogi kojų pirštai meta mirtį ir chaosą.
  Zoja taip pat buvo supykusi. Nužudė daug fašistų.
  Ir ji lojo:
  - Už garbę ir Tėvynę!
  Po to vėl jos basa koja kažką pradės.
  Štai ir Augustinas paims ir karštai išgraužs. Abejokite fašistais. Suskaido juos į gabalus.
  Tada jis ims ir dainuos:
  - Šlovė Tėvynei ir garbė!
  Svetlana taip pat padovanos mirties dovaną ir šmeižia:
  - Ir mes būsime kartu!
  Ir nuogos kojos pradės naikinimą.
  Nataša taip pat ims ir prikaustys... Ji nupjautų Fritzą.
  Tada jis ims ir duos eilę.
  Ji dainavo išplėtusi burną:
  - Aš nesu paprasta mergina! Auksiniai plaukai!
  Nataša, žinoma, yra savo proto mergina. Viskas įmanoma ir viskam pasiruošta. Kai jis šaudys, juo tiesiog grožėsitės. Ir nupjauna priešus kaip kultivatorius.
  Ir girgžda:
  - Meilė veda į mirtį!
  Zoja taip pat šaudo. Basa koja pasiduoda granatai ir sušnypščia:
  - Puikus akordas!
  Ir priduria:
  - Visi fašistai už pinigus!
  Augustina taip pat šaudo į priešą. Išnaikina Fritzą. Pjauna nacius ir cypia:
  - Dar šiek tiek ir mes tapsime stipresni!
  Ir basos gražuolės pėdos vėl meta mirties nešėją.
  Svetlana taip pat šaudo į nacius. Ir paleidžia granatą, basos pėdos pirštų pagalba. Ir čirškia:
  - Nežinojome bėdų, bet atėjo kaimynas!
  Ir jis taip pat juokiasi.
  Merginos tokios nuostabios. Ir krūtinė. Ir jiems labai patinka, kai traukia krūtis.
  Čia yra gražuolės. Tai meilės ir poezijos akrobatika! Girkite gražias merginas! Taip, tegul jie būna labai geri!
  Nataška susprogdino nacius švino čiurkšle ir sucypė:
  - Verčiau patikėk mumis, ne!
  Ir basa koja vėl paleis mirtiną!
  O čia Zoja kaip lupanetas. Numuškite fašistus. Ir girgžda:
  - Tu negali mūsų kontroliuoti!
  Augustina irgi kaip lupanet plikomis kojytėmis išmuša fritzų masę ir cypia:
  Ir kitas šimtmetis bus mūsų!
  Po to jos dantys blizgės kaip veidrodis!
  Svetlana taip pat ėmė ir basa koja paleido granatą. Nužudė fašistus. Ir propilikala su aplombu:
  - Amžina pergalė! Svarog su mumis!
  Nataška nuogais kojų pirštais paleido stiklo gabalą. Ji perrėžė jiems gerklę Fritzui ir sucypė:
  Ir Jėzus bus su mumis!
  Tada ji pridūrė:
  - Kaip rusų baltų dievas!
  Zoja taip pat davė granatą ir sušuko:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai!
  O nuogu kulnu išmes sprogimo paketą.
  Augustine papurtė spenelį, kuris atrodė kaip braškė. Pas nacius pastačiau eilę.
  Tada ji basa koja sviedė mirtį į Fritzą ir sušuko:
  - Neturėkime problemų!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Svetlana taip pat pateko į eilę. Ji suplėšė nacius į gabalus... Ir tada skrenda basa koja paleista granata.
  Šviesiaplaukė šaukia:
  - Tegul Jėga būna su mumis!
  Ir visos keturios mergaitės rėkė:
  - Šlovė Visagalei, Visur, Visažinei, Amžinai ir Amžinai Šeimai!
  Čia Svetlana taip pat paėmė plunksną plika koja ir taip pat sukapojo savo ariją.
  Daug legendų apie didįjį Velesą perduoda žmonės - apie tai, kaip jis gimė Šeimos valia ir kaip Dievas Viemas jį užaugino Navi pasaulyje, kaip jis klajojo po Reveal pasaulį ieškodamas savo likimą ir kankino piktas polinkis, kuriuo buvo užkerėtas. Legendos pasakojamos apie jo meilę šviesiaakei Yasunai ir apie tai, kad jis paaukojo save, kad išgelbėtų jos gyvybę. Jie dainuoja dainas apie jo žygdarbius ir pagalbą žmonėms. Negalite perpasakoti visų istorijų viename šedevre.
  Tada merginos išsiskyrė. Prasidėjo dar vienas Voronežo apšaudymas. Bombonešiai dirbo. Atėjo ir vokiečių bombonešiai. Pilotai narsiai kovojo prieš nacius. Ypač Marija. Nepaisant šalčio, mergina vilkėjo tik baltas plonas kelnaites. Nuogais kojų pirštais spaudė pedalus, nukirto vokiečius. Mergina numušė reaktyvinį bombonešį Yu-387, dėl ko jis užrūko ir nukrito. Džiaugsmingai sušuko:
  - Šlovė Didžiajai, komunistinė Rusija!
  Nutraukus apšaudymą, kariai toliau rašė apie rusų dievus.
  Didysis Dievas Velesas. Kokia graži Rodnoverie - tiek daug dievų. O Pasaulio kūrime dalyvauja visos stiprios, įdomios, asmenybės!
  Nataša rašė basomis kojomis:
  Garsiausias Dievo Veleso ženklas yra "Jaučio galva". Ženklas, panašus į jaučio galvą, primena, kad slavų dievas Velesas yra gyvulių globėjas. Ženklas yra žinomas, naudojamas dažniau nei kiti, ilgą laiką jis absorbavo visas įvairias slavų idėjas apie Dievo galią, įskaitant išmintį ir magišką galią.
  Tada auksaplaukė Zoja tęsė;
  Dievo Veleso ženklą mėgsta vyrai, suaugusieji ir jaunuoliai, traukia raganavimo sugebėjimus turinčias moteris.
  Kiekvienas, dėvintis Veleso ženklą, turi teisę tikėtis iš jo galingos apsaugos nuo magiškų įtakų, savo raganos sugebėjimų ugdymo, gyvybingumo ir gebėjimo rasti sprendimą sudėtingoje aplinkoje.
  Skaitykite daugiau apie amuletą Jaučio galva.
  Mediena - pušis, graikinis riešutas arba uosis (kukmedis), iš šių rūšių gaminami stebuklingi kuoliukai ir amuletai
  Gyvūnas - briedis, elnias, lokys, jautis (turas), karvė, gyvatė, driežas (driežas).
  Heraldika, daiktai - ilgos kasos (plaukai), barzda ir ragai
  Treba (aukojimas) - jie aukojo varį (kaip klestėjimo ir klestėjimo Dievą), vilną ir kailį, taip pat pylė girą - tuos gėrimus, kuriuos jis mokė ruošti žmones pagal vieną iš legendų.
  O Augustinas jojo iš paskos. Ugningas ir basas.
  Raudonoji armija Voronežo nepasiduoda ir desperatiškai prie jos laikosi. Čia kovoja ir berniukai, ir merginos.
  Vienuolikos metų vaikas šaudo į nacius iš Mosino šautuvo. Sniegas beveik ištirpo, pilnas purvo. Berniukas basas ir su šortais. Jis toks užkietėjęs ir geriau jaučia žemės energiją.
  Olegas numuša nacią ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Šalia jo mergina Margarita. Taip pat basomis su lengva suknele. Tokio pat amžiaus kaip Olegas Rybachenko.
  Taip pat gerai šaudo. Jis smogia fašistui ir girgžda:
  - Dangiškosios Tėvynės šlovei!
  Berniukas ir mergaitė čia buvo nuo pirmųjų apgulties dienų. Nuo dešimties metų su naciais kovoja jau patyrę kovotojai.
  Kas nėra šūvis iš šautuvo, tas pataikymas.
  Olegas Rybačenko nušauna vokiečių pulkininką. Jis trypia plika, įdegusia koja ir sako:
  - Tebūna rusų dievų šviesa!
  Margarita, tai terminatorė mergina patvirtina:
  - Taip, visada garsus!
  Ir jis basa koja numes diską į artimiausią samurajų.
  Ir tada berniukas meta nuogus pirštus. Olegas, išsklaidęs nacius, čiulba:
  - Ir priešo pulkas nuskriejo ant žemės! Plieno ir ugnies slėgyje!
  Berniukas yra geras šaulys. Čia krenta žuvęs pareigūnas. O už jo - dar vienas. Vokiečiai vis dar turi pakankamai tankų ir jie, pasitelkę samdinius, šturmuoja senamadišką būdą. Daugelis jų žuvo po Voronežo sienomis. Praretino gretas ir gynėjus.
  Tačiau sovietų kariuomenė nepasiduoda. Voronežas vis dar laikosi. Apgultis tęsiasi jau dešimt mėnesių. Tačiau miestas-tvirtovė nepasiduoda.
  Balandžio pradžia, pavasaris. Nešvarus. Bet saulė tokia ryški ir šilta. Sušildo.
  Margarita, ši mergina auksiniais plaukais, basa koja meta granatą ir dainuoja rimu.
  Vaikinas Olegas taip pat dainuoja kartu ir basomis kojomis mėto savadarbes granatas;
  O Puškinai, tu neteisus ekscentrikas,
  Nenorime pavasarį sirgti!
  Juk šviežių gegužės žolelių kvapas,
  Galiu visus nuvaryti nuo sofos!
  
  Snieguolės žydi pavasarį
  Jie turi naktinio glazūros grynumą...
  Pagimdo švelnų šviesos sapną
  Jaunuolis vėl nori audros!
  
  Pavasarį šaltis pasitrauks,
  Piktųjų kančių nuosėdos išnyks...
  Medžioklės šlovė amžinai
  Gerkite mergelės saldų kvapą!
  
  Kaip ir jaunystėje, viskas gerai,
  O gegužė - gamtos jaunystė!
  Dnyga su kaltu blaškosi,
  Perkūnas dreba, skliautus spjaudo!
  
  Pavasarį upeliai čiurlena kaip trilė,
  Ir jų mūzos skamba kaip bangos taškymas.
  Čia uogos auga piešia -
  Šiluma iš širdies grožio!
  
  Viskas mūsų krašte yra grožis,
  Žolė yra kaip aksomas moteriškoje suknelėje.
  Koks aklumas
  Stenkitės gyventi atkakliai mieste!
  
  Kam mums reikalingas miestas ir kaimas,
  Tapk, kaip laukinis, eik per mišką.
  O jei sninga,
  Tas skubėjimas basomis tik statesnis!
  
  Rodas suteikė tokią galią
  Kad galėtume karaliauti kaip dievai.
  Čia rugiai auksiniai lauke,
  Nuo piktogramos veidas šviečia griežtai!
  
  Svarog Slavyan Šventasis Tėvas -
  Jis įsakė mylėti ir gyventi dėl brolių!
  Kas yra kilnus bičiulis
  Juk pats Kūrėjas priėmė nukryžiavimą!
  
  Ir riteris pagaląs kardą,
  Nes gyvenime yra smurto!
  Viešpats tarė: Aš neduosiu ramybės,
  Juk pragaras, patikėk manimi, yra impotencija!
  
  Taigi netikėkite, kad miegas yra rojus
  Tiesą sakant, laimė yra judėjimo esmė.
  Ir tu kovoji taip drąsiai -
  Prašyti budelio atleidimo!
  
  Ir jei jis atsitrauktų,
  Tas Strypas padės, patikėk savo sūnumi!
  Išmeskite iš galvos dulkes ir šiukšles:
  Dėl ko verkšlenti - atmesiu!
  . 6 SKYRIUS
  Vaikinas ir mergaitė dainuodami šaudė. Siuvinėti fašistai.
  Visi prieėjimai buvo nusėti lavonais. Rusų kariuomenė atmušė stokojančių karių puolimą.
  Tūkstančiai pulko po pulko - mūsų herojai daro žalą!
  Berniukas ir mergina ant ribos, naciai kabės kilpoje. Naciai negali nugalėti Rusijos, mes galėsime jas suskaldyti į gabalus!
  Olegas Rybačenko ištaria numušdamas vokiečių generolą ir priversdamas jį vemti krauju.
  - Kolovratas! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, šaudanti, entuziastingai dainuoja kartu:
  - Tėvynės gynėjas! Perunovo kareivis!
  Olegas Rybachenko, naikinantis priešus, dainuoja:
  - Kolovratas! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita plika vaikiška koja sviedė granatą ir čiulbėjo:
  - Rusijos didvyriai renkasi sunerimę!
  O kitoje vietoje sovietinės merginos kaunasi su savaeigiu pistoletu SU-100.
  Tokie yra gražūs kariai, vadovaujami Elžbietos.
  Nors vokiečių tankai yra didžiuliai ir labai galingi.
  Jekaterina, basomis kojomis spausdama vairasvirtės mygtuką, prasibrauna pro fašistinę mašiną ir čirškia:
  - Už šventąją Rusiją!
  Elena taip pat šaudo iš džiovyklos, perveria priešą į šoną. Ir agresyviai šypsodamasis pareiškia:
  - Už komunizmą!
  Ir plika kulnu muša į šarvus.
  Eufrazija taip pat šaudė į priešą nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už šventosios Rusijos komunizmą!
  Ir kaip jis juokiasi!
  Elžbieta paėmė jį ir sušuko:
  - Už SSRS!
  Ir taip pat kaip šaudo...
  Ir merginos dainavo:
  Ukrainos ir Rusijos žmonės yra vieningi,
  Mes esame broliai slavai amžini draugai ...
  Tebūna šlovinamas Viešpats teisingas vardas,
  Visos pasaulio tautos yra šeima!
  Štai kokie čia buvo vaikai - didvyriški ir stiprūs. Įskaitant ir pionierius berniukus, ir pionierius mergaites.
  Ant Visokosnajos kalno kovėsi berniukas ir mergaitė - Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova. Kurių naciams nepavyko pagauti. Jau balandžio 20 ir diena pasirodė šilta.
  Nors vaikų nuotaika ir nerimastinga. SSRS prasidėjo neramumai, kuriuos sukėlė kruvinos kalinių riaušės. Ir buvo aišku, kad laikas baigti karą. Tačiau Vermachtas atkakliai bandė užimti Voronežą. Nors ir Trečiojo Reicho armija jau tiesiogine prasme kraujavo.
  O naciai spaudė Voronežą paskutinėmis jėgomis.
  Olegas Rybachenko dar tik vaikas, bet labai iškilių raumenų ir šviesiaplaukis.
  Taikliu šūviu numuša vokietį ir riaumoja:
  - Šlovė karaliui Juozapui!
  Palit ir Margarita, susižavėjusiai tardamos:
  - Ir mūsų naujoji Tėvynė!
  Po to mergina ir berniukas pradeda šaudyti dar greičiau. Jie perkrauna šautuvus nuogais pirštais ir šienauja samurajus.
  Olegas dainuoja, numušdamas ir daužydamas nacius:
  - Bet žvalgyba pranešė tiksliai... Ir jis puolė, mūsiškis stiprus! Netoli gimtosios Tolimųjų Rytų žemės. Šarvuotas šoko batalionas!
  Margarita taip pat niūniavo, tiksliai siųsdama kulką po kulkos:
  - Šarvuotas, šoko batalionas!
  Berniukas ir mergaitė kovojo su plieniniu pasitikėjimu. Jie jau turi apdovanojimus.
  Pirmąjį ugnies krikštą jie gavo, kai vokiečiai dar tik bandė užveržti kilpą aplink Voronežą.
  Tuo metu dešimties metų vaikai ne tik nešdavo sviedinius į sovietinius ginklus, bet Olegas ir pats šaudė. Ir numušė nacių haubicą. Rodomas tikslumas.
  Berniukas ir mergaitė išgyveno sunkius išbandymus. Tačiau Voronežas nepasidavė. Ir jie kovojo kaip didvyriai.
  Olegas Rybachenko, nutraukdamas nacius, dainuoja:
  - Dieve, saugok karalių!
  Margarita palaiko:
  - Stiprus suverenas!
  Šaudamas Olegas Rybachenko sako:
  - Valdyk šlovei!
  Margarita, nukirsdama nacius, cypia:
  - Šlovė mums!
  Olegas su malonumu dainavo:
  - Valdykite priešų baimę!
  O berniukas basa koja metė granatą.
  Margaret patvirtino:
  - Caras ortodoksas!
  O mergina dar ir basa koja metė granatą!
  Puiki pora. Tiesiog vaikai, ir taip šaunu.
  Crazy element, crazy element.
  Balandžio 20 dieną nacių puolimas buvo atremtas. Po to naciai pradėjo apšaudyti Visokosnajos kalną. Bet be didelio pasisekimo.
  Olegas ir Margarita išsiruošė.
  Berniukas ir mergaitė basomis kojomis mėtė aštrius diskus. Jie smogė naciams į gerklę ir čiulbėjo:
  - Šlovė carui Stalinui!
  Tada jie pradėjo naikinti nacius.
  Olegas šovė į vokiečių karininką. Smūgiavo jį ir sušnibždėjo:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Margarita pakliuvo fašistui. Ji plikais pirštais sviedė stiklo skeveldrą ir cyptelėjo:
  - Nauja tvarka senuoju būdu!
  Olegas vėl susierzino. Paleido naują adatą. Jis smogė naciui į akį. Ir riaumojo:
  - Už carizmo laimėjimus!
  Margarita numušė geltoną tipą. Ji smogė plikomis kojų pirštais tiesiai į akį ir čiulbėjo:
  - Caro Stalino sprendimai gyvenime!
  Berniukas ir mergaitė yra tiesiog nenugalimi. Taip sutriuškinami fašistai. O kokie jie reiškiniai. Ir Voronežas nebus pasiduotas, kad ir kaip naciai skubėtų į šią tvirtovę.
  Olegas metė fašistų generolą ir cypė:
  - Mūsų partija stipri!
  Margarita paėmė, taip pat metė didelį bosą ir sušnypštė:
  Ji saugo pasaulį!
  Berniukas ir mergaitė spardė šovinių sandėlį. Berniukas ištraukė lanką nuogais kojų pirštais. Ir paleido strėlę ugniniu galu.
  Ji įskrido į dėžes su sviediniais ir bombomis. Ir viskas pradėjo lūžti ir sprogti.
  Olegas sušunka:
  - Bus visiškas sunaikinimas! Mano pirmasis žingsnis yra mano paskutinis žingsnis!
  Ir berniukas iškišo liežuvį.
  Vėl vaikinas šaudo ir pataiko. Veikia nepriekaištingai. O vokiečiai nieko negali padaryti.
  Margarita taip pat šaudo ir cypia:
  - Už Rusiją! Švenčiausia iš šalių!
  Vaikai eina kaip cunamio bangos. Mažas, bet toks mirtinas.
  Nataša ir jos komanda taip pat kovoja su naciais.
  Merginos plikomis kojų pirštais šaudo ir meta granatas. Jie tokie kovojantys kariai.
  Ir tada kovoja kiti pionieriai.
  Berniukai šaudo į nacius ir riaumoja:
  - Už komunizmą!
  Ir parodyk fašistų liežuvius.
  Seryozhka ir Petka, du pionieriai, paėmė ir sumušė nacius iš timpa, ir kaip jie šaukia:
  - Už komunizmą!
  Ir jie juoksis!
  Svetka ir Katya taip pat įsitrauks ir murks:
  - Už SSRS didybę!
  Ir jie dulkinasi.
  Komjaunuolės taip pat beviltiškai kovoja.
  Ir kaip antausį naciams iš patrankos. Ir jie juos visus susprogdins.
  Ne, SSRS negalima sugriauti. O naciai vis ateina ir ateina. Ir jie tiesiogine prasme užpildo lavonais visus savo postus. Tačiau jie ir toliau desperatiškai kopia.
  Tačiau balandžio 30 d. fašistinė Vokietija pradėjo naują, įnirtingą Voronežo puolimą. Pagrindinis smūgis nukrito į Vysokosnaya kalną.
  Olegas ir Margarita kovojo, dabar naudodami kulkosvaidžius. Berniukas ir mergaitė daužėsi ginklais. Vaikai tiesiogine prasme šienavo nacius.
  Olegas, šaudydamas, dainavo:
  - O, nes sielvartas nėra problema!
  Margarita, rašinėdama ant nacių ir pliaukšteldama basomis kojomis, sušuko:
  - Jei tik pinigų tamsa!
  Berniukas smogė naciams, išmušdamas juos į gretas, paėmė ir beviltiškai cyptelėjo:
  - Dunojaus upė ir Dono upė!
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Na, kol kas eik pasivaikščioti!
  Olegas, sutraiškęs nacius, sucypė:
  - Neįveik kazoko!
  Ir berniukas iškišo liežuvį. Jis toks putojantis ir greitas. Tai terminatorius berniukas. Kuris iš kulkosvaidžių rašinėja. O kas ne kulka, tada karste.
  Caras Nikolajus II iš esmės prarado savo autoritetą dėl karo su Japonija. Tiksliau dėl nelemto pralaimėjimo. Tiesą sakant, kas pralaimės! Ne pragaro monstras!
  Ir Azija, kurią rusai visada mušdavo! Be to, turintis skaitinį pranašumą.
  Bet čia generolas Čiuikovas vadovauja Voronežui. Ir pora terminatorių vaikų. Jie pasiduos ir nepasiduos.
  Olegas Rybačenko smūgiuoja kulkosvaidžiu ir riaumoja:
  - Išprotėjęs šernas, veržiasi uraganas!
  Margarita entuziastingai palaiko:
  - Mūsų nuostabus vaizdas! Jis kalba tiesą!
  Berniukas ir mergaitė yra tiesiog nenugalimi. Juose matoma kolosalaus talento kibirkštis.
  Olegas pjauna nacius ir klausia merginos:
  Kodėl manote, kad šokoladas yra skanus?
  Margarita šypsodamasi atsako:
  Nes tai šokoladas!
  Olegas nusijuokė ir sušuko:
  - Vardan motinos Rusijos, tegul Tėvynė tampa gražesnė!
  Margarita nusijuokė ir sušuko:
  - Tikrai taip!
  Mergina tarsi kulkosvaidis, nukirtęs nacius. Ji turi tiek daug žavesio. Grožio įsikūnijimas.
  Ir Vysokosnaya kalnas yra puikiai įtvirtintas ir dominuoja pozicijose. Ji nebus taip lengvai perduota naciams. Sovietai kovoja beviltiškai, bet labai meistriškai.
  Blokada tęsiasi jau beveik metus. Tačiau kartais prasiskverbia karavanai su maistu ir amunicija. Taigi sienomis aptvertas miestas laikosi. Ir jis neketina pasiduoti.
  Nors Georgijus Žukovas kiek pavėlavo. Taip galvoja caras Stalinas. Kažkas jis turi neryžtingų generolų.
  Olegas kulkosvaidžio sprogimu numuša penkiasdešimt nacių ir sako:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Stengdamiesi tarnauti tėvynei!
  Margarita, taip pat šaudanti, sucypė:
  - Ir niekas nelaimi!
  Ir karžygys sužibėjo perliniais dantimis.
  Olegas vėl iššovė ir išdavė:
  Mes esame baltieji vilkai!
  Margaret atsakė:
  - Nebėra tigro!
  Ir vėl berniukas ir mergaitė šaudo. Akivaizdu, kad naciai negali jų nugalėti. Ir jokia jėga nepalūš.
  Olegas šauna ir riaumoja:
  - Ta-ta-ta sako kulkosvaidis!
  Margarita sucypia atsakydama:
  - Aš sutraiškysiu kulkosvaidininkas sako!
  O mergina ir vaikinas prieš nacius demonstruoja milžinišką jėgą ir valios tvirtumą.
  Jūroje vyksta įnirtingi mūšiai su naciais.
  Ten naikintojas juda priekyje viso laivyno. Ir ant jo yra tik merginos. Su trumpais šortais, basomis ir su liemenėmis.
  Merginos laksto po denį. Jie visi tokie gražūs. Plaukai šviesūs, šviesūs saulėje, o oda tamsi, įdegusi. Nuostabios gražuolės.
  Ir jų apvalūs, rožiniai aukštakulniai blyksteli.
  Veronika, žavi šviesiaplaukė valties vadeivė, paklausė kajutės berniuko:
  - Kokia Julija, tu bijai mūšio?
  Kajutės mergina atsakydama sucypė:
  - Taip, aš svajoju apie kovą!
  Veronika nusijuokė ir pasakė:
  - Bet tave pagaus naciai, o jie tau apkeps nuogus kulnus!
  Mergina pažvelgė į savo nuogas, įdegusias kojas ir sucypė:
  "Skausmas manęs negąsdina!" Aš esu tikra laukinė amazonė!
  Veronika pastebėjo:
  - Tau tuoj bus penkiolika. Greitai susituoksime! apie ka tu svajoji?
  Juliana nuoširdžiai atsakė:
  - Aš noriu princo!
  Veronika susiraukė.
  - Princas?
  Mergina pasakė:
  - Princas elfas!
  Veronika nustebo:
  - Ar tau patinka elfai?
  Juliana linktelėjo ir net pašoko:
  - Žinoma, jie daro! Jie nenugalimi!
  Veronika nusijuokė.
  O kaip su žmonėmis?
  Mergina piktai trypė basa koja į įkaitintą denį:
  - Ne! Vyrai tokie bjaurūs, plaukuoti, smirdantys. O elfai tokie gražūs, švelnūs. Jų veidai kaip mergaičių, tokie mieli. O kojos lygios ir visai neplaukuotos!
  Veronika su tuo sutiko:
  - Elfai tikrai mieli.
  O mergina vabzdį sutraiškė plika grakščia koja. sušvilpė:
  "Deja, mes turime reikalų su žmonėmis. Ir jie tokie bjaurūs!
  Juliana nusijuokė ir pasakė:
  - Bet kodėl. Kajutės berniukai labai mieli. Ne gražūs suaugę vyrai. Kai plaukai auga ant veido, tai taip šlykštu.
  Veronika sutiko su tuo:
  - Šlykštu! Gražiausi šešiolikos jaunuoliai. Jie jau pakankamai dideli, kad patiktų moteriai, bet dar ne tokie plaukuoti kaip vyresni vaikinai.
  Juliana nusijuokė ir cyptelėjo:
  - Apskritai, berniukai tikrai malonūs, kai su jais bučiuojasi, ir jie tave glosto... Bet kažkas kitas tiesiog gąsdina! O, kad išliktum amžinai vaikystėje!
  Veronika ryžtingai pasakė:
  - Tu būsi mūšyje! Augkite kartu!
  Julianas dainavo atsakydamas:
  - Mergina visada būk jauna,
  Neskubėk užaugti...
  Būk linksmas, drąsus, triukšmingas...
  Jūs turite kovoti, todėl kovokite!
  Niekada nežinai ramybės
  Verkti ir juoktis ne vietoje!
  Aš būsiu laikrodis mergina
  Tegul šimtas penkiasdešimt smūgis!
  Veronika trypė basa koja ir sušuko:
  - Jaunystė gali būti amžina! Svarbiausia tikėti protu, o ne Dievu!
  Priekyje pasirodė vokiečių minininkas. Merginos tuoj pat puolė plikomis kulnais blykstelėjusios dešimties colių patrankos link. Ir jie pradėjo tai nukreipti į priešą.
  Merginos veikė greitai ir harmoningai. Apskritai labai gražu, kai įgulą sudaro vien merginos. Ir visos jos basos, kreivos, tiesiog nuostabios.
  Jie nurodė ginklą ir kaip nugalės nacius. Tuo pačiu metu jie ilsėjosi iškaltomis, basomis kojomis.
  Sviedinys praskriejo ir pataikė į minininką. Kaip trenktas klubas. Laivas dreba. Ir naikintuvas buvo apgadintas. Merginos ėmė perkrauti ginklą. Jie smarkiai šaudė.
  Veronika sucypė:
  - Už tikėjimą, karalius ir Tėvynė, ir SSRS!
  Ir kaip šokinėja...
  Juliana tviteryje parašė:
  - Hitleris manė, kad tai karas, padarė pabūklą iš... ant!
  O mergina ims ir nusijuoks. Atkišo dantis, perlų spalvos. Ir ji yra miela katytė. Ir basa koja trins nukritusių ledų gabalėlį.
  Veronika cyptelėjo ir dainavo:
  - Sąžinės kaliniai! Mes padarysime jus laisvus!
  O merginos chore kaip valgysiu.
  Ir nutaikę ginklą, jie vėl sprogo į naikintoją. Šį kartą jie buvo dar tikslesni. O nacių indas skilo ir pradėjo skęsti.
  Merginos rėkė, trūkčiodamos nuogomis kojomis. Tai toks malonumas.
  Kol truko užliūlis, merginos mėgdavo rašyti apie įvairius dalykus. Visų pirma, Nataša nuogais kojų pirštais rašė apie dirbtinį intelektą, kur Port Arturas niekada nebuvo nuvežtas.
  Taigi Roždestvenskio eskadrilė atvyko į uostą. Susijungę į Rusijos, nors ir susilpnėjusią, Ramiojo vandenyno eskadrilę. Kol kas miestas liko apgultas. Bet kažkaip pasidarė lengviau. Ir pridėjo optimizmo.
  Dabar reikėjo laukti Linevičiaus judėjimo. Transsibiro pralaidumas padidėjo iki dvidešimties ešelonų per dieną. Ir susirinko milžiniškos jėgos Rusijos kariuomenė.
  Taigi laikas judėti toliau ir laimėti. Tačiau norint laimėti, nebūtina pranokti priešą. Kaip įrodė Aleksandras Suvorovas. Galite nugalėti priešą su mažiau galios.
  Bet ar rusų kareivis blogesnis už japoną? Nieko blogiau, o dar geriau.
  O Mosin šautuvas yra patikimiausias ir praktiškiausias pasaulyje. Ji buvo gaminama net Didžiojo Tėvynės karo metu. Taigi nėra kuo skųstis.
  Nebent tai būtų likimas, tarsi tyčia sukėlęs daugybę veiksnių prieš carinę Rusiją. Deja, tai, žinoma, nesąžininga. Rusija pasiekė galios viršūnę ir pradėjo smukti. O kam to reikia aukštesnėms jėgoms?
  Kažkodėl egzistuoja kažkokia energija, kuri griauna imperijas. Iš persų, makedonų, romėnų, arabų, turkų, ispanų, britų ir kt. Galite prisiminti Čingischaną ir Tamerlaną. Niekas negalėjo visko kontroliuoti. Mongolų imperija yra bene didžiausia, nors po Čingischano mirties ji nebuvo monolitinė.
  Nors bene didžiausia buvo Didžioji Britanija. Dabar ji išbrinkusi nuo kolonijų ir Japonijos rankomis bando sustabdyti Rusiją. Tačiau britams tai netinka. Port Arturas pasirodė nesunaikinamas. Jis laikosi kaip monolitas.
  O merginos, žinoma, visada gali įspirti į ragus bet kuriam agresoriui.
  Gegužės pabaigoje naciai vėl puolė šturmuoti Voronežą. Perėjome į puolimą.
  Olegas ir Margarita puikiai dirba su kulkosvaidžiais. Jie šaudo.
  Olegas klausia merginos, toliau šaudydamas:
  - Kaip manote, "Spartak" geras ar blogas?
  Margarita, apnuoginusi veidą, atsakė:
  - Manau, tai daugiau gerai nei blogai!
  Olegas, šaudydamas iš kulkosvaidžių, pastebėjo:
  "Tačiau Roma buvo puiki kultūra. O jei laimėtų vergai barbarai, kas tada būtų?
  Margarita nusijuokė, nupjovė porą nacių gretų ir atsakė:
  - Turbūt būtų puiku!
  Olegas sušvilpė ir pažymėjo:
  - Ne viskas taip rožinė, kaip atrodo! Deja, ne visi!
  Margarita logiškai pastebėjo:
  - Bet viskas į gerą! Romą sunaikino barbarai. Bet tada griuvėsių vietoje iškilo dar galingesnė ir išvystyta kultūra. Taip atsitiko, kad pažanga pradėjo vystytis tik greičiau.
  Olegas sušvilpė, kulkosvaidžio pliūpsniais nukirto kelias gretas ir sucypė:
  Niekas negali sustabdyti mūsų pažangos!
  Berniukas basa koja metė granatą. Ir sutriuškino priešą.
  Margarita taip pat sviedė mirties dovaną basos kojos pirštais ir kikeno:
  - Kas sustos, bus susmulkintas.
  Berniukas Olegas Rybačenko vėl paleido savadarbę bombą plikomis vaikų kojų pirštais. Nacius smogė taip, kad atrodė, kad to nepakanka. Berniukas čiulbėjo:
  - Už pirmykštę Rusiją!
  Ir parodė liežuvį.
  Margarita kulkosvaidžiu nupjovė pusę nacių bataliono ir cypė:
  - Mūsų caras Josifas Stalinas, tebūnie palaimintas!
  Ir vėl jis basa koja išmes mirties dovaną.
  Olegas dainavo, šienuodamas vokiečius:
  - Aš jaunas karys...
  Margarita tam pritarė drebėdama basomis kojomis, kurios taip mikliai mėtė granatas:
  - O aš esu Dievo karys!
  Olegas, rašydamas apie nacius, paklausė:
  - Koks yra Dievas?
  Margarita cyptelėjo ir atsakė, išmušdama nacius, o paskui basa koja mesdama mirties dovaną:
  - Aš nežinau! Asmeniškai aš jo nesuprantu. Moterys subjaurotos. Ir tai, tiesą sakant, šlykštu ir neteisinga!
  Olegas pritardamas linktelėjo, rašydamas ant nacių:
  - Po keturiasdešimties metų moterys bjaurios! Tiesą sakant, aš jų nemėgstu. Moterys jaunystėje yra labai patrauklios, priešingai nei amžius, kuris jas išlepina!
  Margarita entuziastingai dainavo, plikomis, mažomis kojomis mesdama granatą:
  - Heroizmas neturi amžiaus! Jaunos meilės šaliai širdyje!
  Olegas, taip pat šaudydamas į nacius, paėmė jį ir sucypė:
  - Gali užkariauti erdvės kraštus! Kad visi Žemėje būtų laimingi!
  Tikrai taip yra būti kosmose! Kur tokie nepamatuojami atstumai.
  Sovietų Rusijoje jau rengiami skrydžių už atmosferos ribų projektai.
  Valdant carui Josifui Stalinui, mokslas sparčiai vystėsi. Sovietų imperija netrukus taps pažangiausia galia pasaulyje. Ir Didžioji Britanija praranda savo pozicijas.
  Margarita išsišiepė. Ji vėl sviedė granatą grakščia koja, kaip princesė, ir sucypė:
  - Būsime pirmi! Tokia ta Rusija - Pallas-likimas!
  Olegas susierzinęs pasakė:
  - Kai pagaliau Georgijus Žukovas mus paleis. Turite išsaugoti kiekvieną kasetę. Tačiau specialus karavanas atvežė mums reikmenų!
  Margarita išryškino perlinius dantis ir sucypė:
  - Susmulkins vis daugiau nacių dalinių! Kol pagaliau laimėsime!
  Olegas paėmė jį, nutraukė nacių liniją ir sušnypštė:
  - Imperatoriškos vėliavos! Tegul Kinijoje būna ir Rusija!
  Margarita sumurmėjo dantimis:
  - Viskas bus gražu!
  Ir vėl basa koja meta granatą...
  Olegas, rašydamas ant nacių, cypia:
  - Pergalė arti!
  Margaret patvirtino:
  - Tebūnie taip!
  Tuo tarpu naciai bandė prasiveržti Kaukaze. Įnirtingos kovos užvirė dėl Sukhumi miesto. Tiesą sakant, čia virė įnirtingi mūšiai, kraujas liejosi gausiai.
  Naciai puolė prie Kaukazo naftos.
  Kovojo ir naikintuvo "Victoria" merginos. Gražūs kariai buvo pusnuogiai, juolab kad vasara tokiose platumose karšta ir basomis. Tiesą sakant, kai mergina turi mažiausiai drabužių, ji yra mažiausiai pažeidžiama.
  Veronika šaudo į nacius ir basa koja meta granatą. O mergaitės koja tokia tiksli.
  Naciai skraido į visas puses. Jie rėkia ir krenta.
  Juliana taip pat meta granatą basa koja, ir naciai krenta. O karys kikendamas šaudo:
  - Mes stosime už carą Josifą Staliną!
  Vadovaujanti ugnis ir žavinga Anna. Labai graži mergina, tik kelnaitės. Jis taip pat pjauna nacius, sakydamas:
  - Mūsų caras Josifas Stalinas bus puikus!
  Julianas, naikindamas nacius, patvirtina:
  - Būtinai bus!
  Ir nuo jos basos kojos nuskrenda granata.
  Merginos yra nuostabūs supermenai.
  Štai vienas iš jų labai didelis ir aukštas: Angelina.
  O tokia raudonplaukė... Nusiėmė liemenę ir dabar kovoja viena su kelnaitėmis.
  Ir kokią krūtinę ji turi! Kaip geriausio buivolo tešmuo, su didelėmis spenio braškėmis.
  Tai mergaitė, tikra kumelė. Ir ji labai myli vyrus, bet nepakenčia pastovumo. Kodėl ji neturėtų mylėti? Smagu, kai vaikinai tau moja letenomis.
  Angelina riaumoja ir taip pat plikomis padais sviedė visą krūvą granatų, šnypšdama:
  - Šlovė Rusijai ir carui Josifui Stalinui!
  . 7 SKYRIUS
  Merginų batalionas šaunus. Moterys karės nusivilko liemenes, ir visos apnuogino krūtis. Ir jie kovoja tik su plonomis kelnaitėmis. Ir koks jis gražus.
  Kas gali būti geriau už nuogus moters kūnus.
  Ir visas batalionas karių.
  O naciai krenta, savo lavonais apibarstydami prieigas prie sovietų kariuomenės pozicijų.
  Veronika su aistra sako, pjaudama nacius:
  Mūsų dievai žygiuoja!
  Juliana basomis kojomis metė naikinimo dovaną ir, apnuogindama dantis, patvirtino:
  - Rusijos dievai - karo dievai!
  Ana, vedanti ugnį ir maistą, lojo:
  - Už Rusiją kovok ir nebijok!
  Ir mirktelėjo žaliomis akimis!
  Angelina nuogais kulnais nusiuntė visą dėžę sprogmenų, pakeldama į orą dvi nacių kuopas ir riaumojo:
  - Carinės imperijos negalima sugriauti!
  Veronika entuziastingai sušnypštė:
  - Mūsų lenktynės amžinos!
  Ir vėl ji metė granatą basomis kojomis.
  Juliana, šaudanti ir mėtanti granatas apatinėmis galūnėmis, sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Ir mirtis nepasitaiko du kartus!
  Ana, šaudanti, sucypė:
  - Tebūnie su mumis protėvio išmintis!
  Ir vėl basa koja paleista granata skrenda!
  Angelina jį paėmė ir išdygusi dantis sucypė:
  - Teisybės trejybė ir tai yra įstatymas!
  Ir atsiuntė visą dėžę, pilną sprogmenų.
  Veronika su įniršiu atsakė, šluodamas nacius iš lauko:
  - Amžinoji Rusija, kaip ir Ukraina kaip Rusijos dalis!
  Ir vėl, kaip jis daužo nacius.
  Juliana, šaudydama, cypia:
  - Mūsų žmonės nepakęs!
  Ir ji taip pat paleido granatą lanku.
  Ana paėmė ir nusišypsojo. Karstas sprogo prieš nacius. Drąsiai ji juos nupjovė ir cypė:
  - Tegul Rusija karaliauja Kinijoje!
  Angelina su pasiutimu ir susijaudinimu pareiškė:
  - Ir neatiduos nė centimetro žemės!
  O merginos visos yra bataliono nuskriaustos nuo nacių.
  Merginos tik plonomis kelnaitėmis baigė rašyti ir skvarbiai klykė:
  - Tebūna šlovinama Rusija ir jos dievai!
  Augustinas autoritetingai pareiškė:
  - Nėra nieko geriau už tikėjimą visagale Rusijos šeima!
  Svetlana logiškai sumurmėjo:
  - Ir mes neisime į kitų Dievų šviesą! Mes, rusai, esame nenugalimi!
  Ir visos keturios merginos iškėlė rankas ir šaukė:
  - Šlovė Rusijai ir rusų dievams!
  Merginos, žinoma, kovoja su impulsu ir požiūriu. Ir jie kruopščiai sutriuškina nacius.
  Ne, tokie žmonės nepasiduos Sukhumi.
  O danguje kovoja drąsios lakūnės Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova, košmariški asai.
  Anastasija Vedmakova nutraukė nacių lėktuvą, privertė jį surūkyti ir nukrito.
  Mergina dainavo dantimis:
  - Mes super kariai!
  Ir paspauskite mygtuką nuogu kulnu.
  Akulina Orlova taip pat trenkia priešui. Ir jis numuš vokišką automobilį, tiesiogine prasme jį sutraiškydamas. Ir riaumoti:
  - Už komunizmą šventasis!
  Tuo tarpu naciai užpuolė Sukhumi.
  Batalionas, susidedantis ir iš basų ir pusnuogių merginų, apėmė pavojingiausią kryptį - Erelio lizdą.
  Merginos kovojo labai efektyviai. Visos gražios, lieknos, atletiškos.
  Ir mirgėti basomis kojomis. Jie mėto granatas plikomis galūnėmis. Jie visi tiesiog mieli ir žavūs.
  Bet iš tikrųjų, kam merginoms reikia drabužių? Nuogi jie daug gražesni, ir gražesni, viliojantys.
  O aš noriu bučiuotis basomis, tokiais apvaliais kulnais. Ir laižyti kiekvieną pirštą.
  Šaudydama ir mėtydama granatą basa koja Veronika sako:
  - Po velnių, nemušk tavęs!
  Štai Juliana, prikalusi vinis naciams ir plikais pirštais mėtydama granatą, sušuko:
  - Mūsų nelanksti rusiška dvasia!
  O paauglė nusijuokė... Įsivaizdavo, kaip mielas berniukas kutena jai koją. Taip, jautriai moterų odai tinka.
  Raudonplaukė Ana taip pat sviedė granatą basa koja. Ji išsklaidė nacius ir sušuko:
  - Už švenčiausią Rusiją pasaulyje.
  O sveika, galinga Angelina nuogais kulnais sviedė į nacius maišą su sprogmenimis ir gurguliavo:
  - Už mūsų šlovingą pergalę!
  Veronika pasuko eilę. Ji numušė nacius ir sušuko:
  - Tai mūsų pareiga!
  Juliana basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Ir mes tai išpildysime!
  Ana nukirto kelis nacius ir čiulbėjo:
  - Rusijos kelias į pergalę!
  Angelina vėl paleido kažką svarbaus prieš nacius, gurgždėdama:
  - Ir mes laimėsime!
  Visgi gerai, kad per karščius merginos nusivilko liemenes. Taigi jie yra daug gražesni su nuogu liemeniu. Ir įdegęs, ir raumeningas. Kėbulai tik iš liejo plieno.
  Kokios nuostabios yra merginos, kai jos yra nuogos.
  Ir jiems nereikia drabužių.
  Veronika pjauna masę nacių ir cypia:
  - Būkite garsūs mūsų Rusija visais amžiais!
  Juliana paėmė ir basa koja paleido granatą ir sušuko:
  - Už mūsų teritoriją!
  Štai Ana paėmė jį ir su pykčiu trenkė:
  - Už amžiną ir žmogišką!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Taigi paėmė ir Angelina. Numetė krūvą granatų. Išmušė dalį nacių, smūgiu. Ir ji dainavo:
  - Skrisk danguje, žaisk su saule - noriu amžinai!
  O keturios merginos mušė labai gražiai. Ir visas batalionas. Kaip gundančiai blyksteli basomis kojomis svaidydami granatas. Kokios gražios merginos kare.
  Ir ant jų plūduriuoja ruda nacių kareivių masė. Naciai ir jų tankai bei lėktuvai miršta tūkstančiais, bet jie vis tiek nesiliauja. Prisukite save ir prisukite. Kova itin nuožmi.
  Veronika šaudo į nacius ir čirškia:
  - Mūsų rusų pasirinkimas - garbė ir Tėvynė!
  Juliana, šaudydama į priešą, atidengia dantis, kurie spindi ryškiau nei jūros perlai. Ir sako:
  - Kiekviename amžiuje herojų buvo ir bus!
  Tada mergina ėmė ir dar labiau išdygo dantis.
  Ugninga Ana, šaudydama į priešą, sucypė:
  Mes negalime būti užkariauti! Neverskite Rusijos ant kelių!
  Ir vėl skrenda basa koja mesta kario granata.
  Angelina paleidžia mirtinai ir žudikiškai basa koja. Ir atidengęs dantis čirškia:
  - Tikiu, kad būsime rojuje!
  Viktorija pertraukia herojišką moterį:
  - Ne! Ne rojuje, o gyventi amžinai Žemės planetoje, kuri taps tikru, nežemišku rojumi!
  O mergina kapitonė basa koja sviedė labai mirtiną, skeveldrų bombą.
  Veronika pastebėjo:
  Tu esi išmintingas kapitonas...
  Ir taip pat basa koja paleido vežėjo naikinimą.
  Juliana sucypė ir pasisuko. Nužudė nacius. Išsikėlusi didelius dantis mergina sucypė:
  - Aš nenoriu būti sena moteris! Ir aš noriu gyventi amžinai!
  Ana taip pat sviedė granatą basa koja ir abejodama paklausė šviesiaplaukės:
  - Ar tau patinka mūsų pasaulis?
  Juliana nedvejodama atsakė:
  - Gera idėja! Ypač vasarą! Aš myliu saulę ir atostogas!
  Anna lengvai sutiko su tuo:
  - Vasarą tikrai gerai! Kaip tai gerai jauniems žmonėms!
  Juliana su pykčiu atsakė:
  - Taip, ir tegul būna amžina vasara, kaip Afrikoje! Ir Afrika bus mūsų!
  Angelina plikomis raumeningomis kojomis metė sprogmenų statinę ir pasakė:
  - Tebūnie taip! Ir visais laikais.
  Nacių gretos retėjo, ir jie akivaizdžiai pritrūko.
  O prie Sukhumio sovietų kariuomenė bandė kontratakuoti nacius.
  Pirmieji į mūšį stojo basų merginų batalionas su šortais ir liemenėmis.
  Gražios merginos pradėjo kulti nacių armiją, jau nukentėjusią ankstesniuose mūšiuose.
  Pirmiausia kariai užpuolė baterijas. Į nacius skriejo basomis kojomis mėtosi granatos. Jie buvo labai aštrūs. O patys rusų kariai ėmė ir nusimetė liemenes. Kad liktų nuoga krūtine.
  Taigi beveik visiškai nuogų merginų mušti beveik neįmanoma. Kai moters oda plika, jos kulkos nepalaiko.
  Veronika basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Aš būsiu čempionas!
  Ir papurtė savo baltus, garbanotus plaukus.
  Julianas taip pat nėra toks paprastas. Lupanula apie nacius. Ir tada, kai jis basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Šventosios, carinės Rusijos vardu!
  Ir vėl purtys pilną krūtinę raudonais speneliais. O merginos juosmuo plonas.
  Toliau į mūšį skuba raudonplaukė Anna. Tokia putojanti ir reaktyvi mergina. Kaip mesti granatą basa koja. Taigi naciai išsibarstys į visas puses. Ir voliotis, tarsi numuštas.
  O mergina šaudo į juos ir cypia:
  - Už carą ortodoksą Staliną ir rusų dievus!
  Angelina taip pat sumušė. Ir nuskrido dėžė su kriauklėmis, jos nuoga, galinga kaip traukiamas arklys, išmestas. Ir jis sutriuškino daug nacių.
  Merginos paprastai būna super nuogos ir basos. Tačiau su šortais bėgimas pozicijoje yra dar šaunesnis.
  Ir braškių speneliai, tokie blizgūs!
  Viktorija taip pat paleis granatą raudona krūtine ir smogs naciams kaip nori. Štai mergina. O svarbiausia - merginų bataliono vadas ant naikintuvo. Ir taip pat tik kelnaitėse.
  Ir papurto nuoga krūtine. Kuris yra toks gražus ir seksualus.
  Veronika paėmė ir basa koja metė granatą. Ji pertraukė masę nacių ir sušuko:
  - Skraidymas į lėktuvą!
  Juliana taip pat labai mikliai sviedė granatą plika maža koja ir cyptelėjo, rėdydama nacius:
  - Mūsų šypsena ir gniuždantis smūgis!
  Tada kaip blizginti dantis.
  Ana paėmė ir pakliuvo. Sušaudė daug fašistų. Ir kaip ji tai padarė.
  Ir kaip paleisti granatą basa koja. Ir girgžda:
  Mes nesame vergai!
  Tada jis juoksis ir parodys liežuvį.
  Angelina ėmė ir čiulbėjo iš pasiutusio įniršio, spjaudydama priešui kaltinimus:
  - Aš esu šauniausias iš šauniausių.
  Ir plikomis kojomis ji paleido sunkią bombą. Ji paėmė ir susprogdino nacius, juos susmulkindama.
  Veronika irgi ims ir plaktuku ant rudosios ordos. Ir traiško jų kaulus.
  Mergina paėmė jį ir sušuko:
  - Mes visus sutriuškinsime!
  Ir vėl mirtina ir nepakartojama granata skrenda iš basos kojos.
  Ir sutriuškinti nacius. O kodėl jie atkeliavo į rusų, sovietines žemes? Viskas čia priklauso Rusijai arba SSRS.
  Juliana basa koja paleido granatą ir dainavo:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai! Mums nereikia Valstybės Dūmos! Mums reikia SSRS!
  Raudonoji Anna agresyviai pabrėžė:
  - Aš būsiu čempionas.
  O mergaitei basa koja mesta granata suplos visus. Liko tik kruvina mėsa.
  Bet Angelina ėmė ir sucypė. Nužudė būrį kovotojų. Ir nušlavė kaip mirties angelas.
  Ir nacių masė mirė.
  Rusijos kariuomenė spaudė nacius iš visų pusių. Jie traiško ir traiško.
  Prasidėjo muštynės rankomis. Rusų kareiviai nacius badė durtuvais. "Mosin" šautuvas, nors ir pasenęs, yra nuostabus klubas. Kurie pralaužia kaukolę. Ir sulaužyti kaulus.
  Tačiau merginos su kardais kovoja ypač gražiai. Tai gerai. Ypač kai siūbuoja nuogos krūtys.
  O speneliai tokie rubininiai ir putojantys. Taigi norisi žiūrėti į juos ir pabučiuoti.
  Ir bučiuokis be perstojo.
  Merginos kaunasi su alkanų panterų, kurios mato ėriukus, pykčiu. Jie juos kankina ir nulupa.
  Veronika, šaudanti į nacius, šaukia:
  -Mirtis už mirtį!
  Juliana, basa koja mesdama granatą, priduria:
  - Kraujas už kraują!
  Ana, rašinėdama apie nacius, šaukia:
  -Akis už akį!
  Ir dar ji basa koja metė citriną. Ji buvo stipresnė už visus ir suplėšyta į gabalus.
  Ir štai Angelina. Visa statinė su mirtinais sprogmenimis paleis ir sumals priešus.
  Tada jam dainuojant:
  - Aš esu basas dramblys ir labai kietas!
  Mergina tikrai galinga. O jos kojos kaip pagaliukai. Kaip pajudinti nacią į kirkšnį. Tie penki metrai aukštyn ir skrido aukštyn. Skubėjo kaip nuo akmens paleista katapulta. Tiksliau, tikriausiai iš katapultos akmens!
  Bataliono vadė Viktorija paleido eilę į nacius. Ji nupjovė kai kuriuos ruduosius karius ir sušuko:
  Mes kovosime už Šventąją Rusiją.
  Ir nuogu, įdegusiu keliu, tarsi persikeltų į smakrą. Ir sulaužyti priešo žandikaulį.
  Viktorija džiaugiasi....
  Juliana entuziastingai sako:
  - Bus caras Josifas Stalinas, didžiausias iš Rusijos carų!
  Ir visas batalionas pusnuogių, basų merginų, kaip loja į viršų, naikina kines.
  - Tebūnie taip!
  Ir tuo metu kitos merginos taip pat užpuolė nacius. Tačiau naciai turi ir drąsių kovotojų bei karių.
  Gerdos tanko ekipažas stojo į mūšį su sovietinėmis mašinomis.
  Vokiečiai naudojo naujausią aukšto slėgio patranką su gana trumpu vamzdžiu.
  Naujojo pistoleto kalibras buvo 88 milimetrai, o snukio greitis - 1700 metrų per sekundę. Su jo pagalba buvo galima iš toli pramušti visas sovietines transporto priemones. Galbūt, išskyrus itin sunkųjį Isovą. Bet jas galima ir pradurti, tik kiek arčiau.
  Vokiečių kariai aprūpino savo automobilį puikiais priekiniais šarvais.
  Sovietiniai T-34-85 ir iki šiol reti T-54 bandė prisiartinti prie vokiečių ir išsiskirstė, tiesiogine prasme grasindami taranuoti.
  Gerda apšaudė sovietų tanką. Nuplėšė nuo jo bokštą ir čiulbėjo:
  - Ką prieš tigrus paleisti?
  Šarlotė taip pat nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir sucypė:
  - Būkime pasaulio čempionai!
  Ir sudaužė sovietinį tanką.
  Pakliuvo rusiškai ir Christina. Naujausias ginklas buvo automatinis ir šaudė dvylika šūvių per minutę.
  Mergina aukso raudonumo plaukais sušuko:
  - Rusų kariams nėra jokių kliūčių!
  Auksaplaukė Magda taip pat sudaužė sovietų tanką ir apnuogino dantis:
  Aš esu stipriausias iš stipriųjų...
  Merginos supyko. Karas tęsiasi ir tęsiasi. O kada raudonieji bus nugalėti? Kiek laiko jie pjaus? Tiesiog kieti vaikinai.
  O rusų merginos turi tai, ko joms reikia.
  Pavyzdžiui, vokiečiai žiemą kankino komjaunimą. Pirmiausia nurengti merginą šaltyje.
  Gerda pirmiausia nusiplėšė avikailį. Tada kartu su Charlotte ji ėmė nusiauti batus. Tačiau batai brezentuoti ir numušti. Pėdų užtiesalai buvo išvynioti.
  Tada Gerda peiliu suplėšė komjaunimo tuniką ir marškinius. Liko tik liemenėlė. Ji nusikirpo kelnes.
  Šarlotė timptelėjo šviesius komjaunuolės plaukus. Tada jos buvo Gerda ir Šarlotė, su bikiniu, jos vedžiojo komjaunimo narį basas ir su maudymosi kostiumėliu. Trys plikomis kojomis merginos pabėgo į žvarbų šaltį. Komjaunuolė elgėsi drąsiai. Ir aš bėgau dvi valandas. Nors ir ne toks šaunus kaip du tigrai. Rusės kojos paraudo, o paskui nuo šalčio pamėlynavo.
  Tada jos Gerda ir Šarlotė buvo surištos iš nugaros ir paguldytos ant stovo. Komjaunuolė drebėjo iš skausmo. Pradėjau lenktis. Gerda patraukė ją už pečių ir suko aplink. Ochnuv iš skausmo komjaunuolė atsitiesė ant stovo, jai sutraškėjo pirštai.
  Rusės merginos basos kojos buvo įspraustos į kojas, ir jos pradėjo kabinti krovinį. Šarlotė pirma įkėlė rąstą.
  Komjaunuolė aiktelėjo, bet paskui sukando dantis ir nutilo.
  Šarlotė ir Gerda greitai nulaužė šakas. Komjaunuoliai buvo paguldyti po basomis kojomis ir padegti.
  Taip įdomu kepti plikus kulnus. Ir labai juokingos, ir linksmos gražuolės.
  Liepsnos laižė šiek tiek grublėtus komjaunuolės padus, kvepėjo keptu šašlyku. Žinoma, skausmas nuo ugnies yra baisus. Komjaunuolė pašiurpo, nuo jos varvėjo prakaitas, merginos tyliai aimanavo. Tačiau garsius klyksmus sulaikė baisios valios pastangos.
  Tada ėmė plakti mergaitę eglišakėmis. Ir Gerda, ir Charlotte trypė iš visų jėgų. Net oda merginai nugaroje plyšo. Išsiliejo mišrus kraujas, su prakaitu. Jos liemenėlė nuskriejo, įkrito į ugnį ir įkaitino basas kojas.
  Gerda pasilenkė ir nulaižė prakaito ir kraujo mišinį. Tai jai suteikė malonumą.
  Šarlotė suspaudė komjaunuoliui į krūtinę. O tada mergina ėmė ir trenkė kumščiu į saulės rezginį. Tada raudonplaukis velnias po komjaunimo nario basomis kojomis į ugnį pridėjo šakų. Degimo kvapas buvo dar stipresnis.
  Gerda supyko:
  - Tu kalbėsi!
  Šarlotė stipriau suspaudė krūtinę ir sušnypštė:
  - Nustok žaisti kvailą!
  Gerda iš laužo ištraukė degančią šaką ir atnešė prie nuogos komjaunulės krūtinės.
  Taigi ji susiraukė, o jos šviesiaplaukė galva siūbavo, nukrito ant šono.
  Šarlotė nusišypsojo kaip velnias.
  - Panašu, kad mergina pasiruošusi!
  Gerda kikeno ir ėmė masažuoti komjaunuoliui veidą ir kaklą. Ji buvo sveika ir greitai pasveiko. Tada šviesiaplaukis terminatorius ištraukė iš ugnies liepsnojančią šaką ir atnešė ją prie švelnaus belaisvio veido. Mergina priešinosi ir trūkčiojo.
  Gerda apsilaižė lūpas ir sušnypštė:
  - Sakysite grožis?
  Komjaunimo narys verkšleno:
  - Nužudyk mane! Prašau nesikankinti!
  Gerda rimtai atsakė:
  - Ne! Labai ilgai kankinsitės ir kepsite iki galo.
  Charlotte pastebėjo:
  - O gal padovanok vyrams. Ji vis dar mergelė ir jai bus labai skaudu, kai...
  Komjaunimo narys desperatiškai rėkė:
  - Nereikia! Vis tiek nesakysiu!
  Gerda pasiūlė:
  Ar sudeginsime jos krūtinę?
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Ne! Yra efektyvesnis būdas išgauti informaciją.
  Gerda linktelėjo.
  - Taip... Tai daroma norint daryti spaudimą kaklo arterijai. Sudaryti ataskaitų zoną, ir ji mums papasakos viską, ką žino ir ko nežino!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  Kodėl tada ją kankinome?
  Gerda nuoširdžiai atsakė:
  - Grynai dėl pramogos. Ir dabar.
  Šviesiaplaukė terminatorė uždėjo ranką komjaunuoliui ant kaklo. Ji pavartė akis ir tapo kaip negyva žuvis. Gerda tvirtai pasakė:
  - Kur baterija?
  Vokiečiai žengė į priekį labai lėtai. Purvas ir purvas juos sulėtino. Mūšiai parodė naujos aukšto slėgio pabūklos efektyvumą iš labai toli pataikius į T-34-85 - pagrindinį sovietų tanką, taip pat į IS-3 ir IS-4, pačius pirmuosius T-54.
  Gerda, šaudanti iš didelio atstumo, pastebėjo:
  - Naujasis ginklas daug patogesnis.
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Neleisk priešui artintis!
  Kristina, plikais pirštais spausdama vairasvirtės mygtuką, išmušė sovietinį tanką ir sumurmėjo:
  Bet mes taip pat tokie protingi. Tiesiog fenomenalu! Taigi niekas nesustabdys ir nepalaužys karių!
  Magda racionaliai pastebėjo:
  - Ir atkreipti į save dėmesį! Būtent jos kolosalus agresyvumas!
  O mergina dar ir basų kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus, pataikydama į Raudonosios armijos tanką.
  Šaudydama Gerda paklausė merginų:
  - Įdomu, iš kur rusams tiek užsispyrimo. Jie stovi kaip pagaminti iš titano. Ir jie nenori pasiduoti.
  Šarlotė juokdamasi pridūrė:
  - Ir jie nepasiduos! Juk tai tikrai stipriausi žmonės! O žmonės nelankstūs!
  Magda kikeno ir, apnuogindama dantis, spindinčiomis akimis, tarsi safyrai, ištarė:
  - Šlovė mūsų didžiajai Tėvynei!
  Christina susierzinusi sušnypštė:
  - Nepakenktų važiuoti į Londoną!
  Gerda nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ką, kokių idėjų turite? Sudaryti taiką su Rusija?
  Šarlotė šaudė į stalininius, prasibrovė pro sovietinės mašinos bokštelį ir sucypė:
  - Ne! Taikos negalima kalbėti!
  Kristina taip pat daužė Raudonosios armijos tankus ir pasiūlė:
  - Ar gali kilti paliaubų klausimas?
  Magda pritariamai sucypė:
  - Taip, laikinas atidėjimas. Pasukti į vakarus.
  Gerda pasiuntė sviedinį ir pažymėjo:
  - Iš tikrųjų tai įmanoma. Laikinai susitaikyk su rusais, o jie patys persikels į Britaniją. Ir tada mes ilgą laiką nesiėmėme Londono!
  Šarlotė nusijuokė ir pasiūlė:
  - Paimkime Maskvą ir niekas pasaulyje mūsų nesustabdys!
  Christina, šyptelėjusi leopardo dantimis, tylėjo:
  - Ne, niekas nesustos ir niekada!
  Magda sucypė iš laukinio įniršio:
  - Ne, aukso kalnų nebus! Ir bus deimantų uolų!
  Gerda iškišo dantis ir girgždėjo, plaktuku kaip krištolą daužė sovietinį automobilį:
  - Vartotojiškoje visuomenėje - pilna piktnaudžiavimo!
  Ir vėl blykstelėjo dantukų mergina, kuri žiba ryškiau už perlus. Gerda mėgo kankinti ir kankinti.
  Pavyzdžiui, čia ji paėmė pionierę ir ištirpdė jį gyvą aqua regia. Tai jos polinkiai. Ir kankinimai ją sujaudino. Pavyzdžiui, "Komsomolskaja pravda", išsiurbę visą naudingą informaciją, pradėjo degti ugnimi. Žodžiu, kepta gyva krūtinė. Ir tada jie buvo nupjauti, pabarstyti pipirais ir suvalgyti.
  Taip, Charlotte ir Gerda užsiėmė kanibalizmu. Ir jie suvalgė komjaunimą gyvą. Ir tai taip nemandagu ir nėra estetiška. Ir svarbiausia, kad skauda.
  Įsivaizduokite merginą, dar nenužudytą, keptą ir nuo jos gabalas po gabalo atkirstą. Tada pamirkyti padaže ir valgyti.
  Gerda ir Charlotte net valgė žmogaus mėsą. Jie viduriavo, o merginos vairavo. Teko palengvėti krūmuose.
  Ir tas kanibalizmas yra baudžiamas.
  Jie valgė karius ir berniukus. Visi keturi pionieriai grubiai nurengė Sašką, tada padėjo ant didelės keptuvės. O augaliniame aliejuje berniukas buvo taip pat kepamas. Ir apskritai tai puiku.
  Magda valgė berniuko koją ir pasakė:
  - Ir ką? Tai šaunu ir gražu!
  Christina pažymėjo:
  - Mums viskas puiku!
  Sultinga pionieriaus mėsa buvo supjaustyta plonais griežinėliais ir pamerkta į padažą. Merginos valgė ir dainavo.
  Gerda sušuko:
  Jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo priešui! Pučiu komunistus kaip kviečius!
  Ir basomis kojomis trypčioja sniege.
  Merginos berniuką beveik visiškai suvalgė. Mėgavosi savo kepenimis. Jie supjaustė visą mėsą. Valgėme ir gėrėme vyną. Jie pavalgė ir tada užmigo.
  Sapne kariai sapnavo, kad patys velniai kepa katiluose. Ir tuo pačiu peilių pagalba nupjaunama oda. Ir tada jie susisuka ir lūžta.
  Tada prasideda žiauriausi kankinimai. Merginos buvo pakabintos už plaukų ir pradėjo siūbuoti ant stovo. Ir tada jie uždegė jį ugnimi. Ir jie veikė virtuoziškai.
  Gerda prisiminė tai fotografuodama ir paklausė:
  - Kaip tau patinka pragaras?
  Šarlotė šypsodamasi atsakė:
  - Įdomi vieta, ypač kompanijos požiūriu!
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  - Ten gali susukti velniui uodegas!
  Magda išsišiepė dantimis:
  - Ir pasiekite aukščiausius rezultatus! Apskritai, kaip apie ugnies polo varžybas?
  Gerda pateko į sovietų tanką ir ryžtingai pareiškė:
  - Pragare bus tik Trečiojo Reicho priešai! O tikrieji arijai ir toliau kovos kitose visatose!
  Šarlotė užtikrintai patvirtino, basa koja bakstelėjusi į šarvus:
  - Tebūnie taip!
  Ir ji sužibėjo perliniais dantimis.
  Christina pasiūlė:
  Padarykime ragus!
  Magda kikeno ir lojo:
  - Tapkime aukščiausio rango velniais!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Merginos tikrai labai linksmos ir turi labai stiprius raumenis.
  Gerda pastebėjo:
  - O, Mauglis būtume mes!
  Charlotte pataisė savo draugą:
  Labiau kaip Tarzanas!
  Christina nusijuokė ir cyptelėjo:
  Ak, Tarzanas, Tarzanas, Tarzanas! Visų šalių valdovas!
  Magda sušuko iš džiaugsmo:
  - Pas mus prūsiška dvasia! Kvepiame Prūsija!
  Gerda kikeno, perskėlė sovietinį tanką ir niurzgėjo:
  - Ne! Mes esame paties šėtono vaikai!
  Šarlotė sušnypštė apnuogintais dantimis:
  - Ir mes būsime ištikimi Tėvynei!
  Christina lengvai tai patvirtino:
  - Taip, mes! Kartu su tėvyne ir partija!
  Magda su džiaugsmu sumurmėjo:
  - Lyderiai ateina ir išeina, bet partija išlieka!
  . 8 SKYRIUS
  Karas, žinoma, užsitęsė... Vokiečiai patyrė nuostolių ir vis dažniau mūšiuose naudojo užsieniečius. Bet vis tiek jų jėgos buvo didesnės. Atėjo ir turkai. Jie bandė Jerevaną užimti audra.
  Tačiau didvyriški sovietų kariai vis tiek sugebėjo atremti šią ataką, pranašesnes pajėgas.
  Merginų batalionas ir čia pasirodė negirtinas. Moterys karės buvo gražios ir agresyvios. Ir jie mirtina jėga mėtė granatas basomis kojomis. Taip pat sprogstamųjų paketų.
  O jūroje vyko įnirtingi vokiečių ir sovietų laivų mūšiai. Juodosios jūros laivynas vis dar buvo gyvas ir atkakliai kovojo su didžiule nacių karių minia ir net laimėjo.
  Viktorija, naikintojo kapitonė, ir ta pati pusnuogė, įdegusi iki juodos spalvos, šviesiaplaukė mergina kaip ir kitos.
  Žinoma, labai gražu, kai merginos beveik nuogos, lieknos, raumeningos. O jei kojos plikos, tai visa tai yra žavesys ir pagunda.
  Viktorija įnirtingai sako:
  - Aš esu karys, gimęs iš Svarogo! Aš esu Dievo Rodo anūkė. Ir aš galiu daryti stebuklus!
  Angelina logiškai pastebėjo, didinamasis stiklas naciams:
  "Aš taip pat nesu bendro kraujo. Pažiūrėkite, kokia ji stipri. Mano protėvis buvo Ilja Murometsas.
  O mergina basomis kojomis paleido visą dėžę.
  Veronika beviltiškai kovojo, kovojo iš visų jėgų ir paleido tokią kovinę jėgą.
  Mergina labai graži, šviesiaplaukė, riesta, ilgomis, raumeningomis kojomis. Jai patiko būti glostoma.
  Veronika sako:
  - Kodėl Vokietija įkopė į Rusiją!
  Juliana, ši graži mergina, cypė, daužydamas nacius:
  - Kad rastum savo pražūtį!
  Paauglė pastaraisiais mėnesiais išaugo ir tapo raumeningesne bei išlenkta figūra. Juliana pražydo ir tapo tokia graži. O jos plaukai balti su nedideliu paauksavimu. Vis labiau ji nori vyro. Tik nekaltybę baisu prarasti.
  Bet tegul glosto, glamonėja, bučiuoja, laižo. Geriausia turėti reikalų su salono berniukais. Jie taip pat bijo ir drovūs, ir yra mažesnė rizika, kad nori kažko rimtesnio.
  Juliana yra labai gera karė ir šaudo. Jis taip pat svajoja tapti feldmaršalu. Be to, ji nori tapti panaši į Mahometą ir sukurti savo religiją.
  Ambicinga mergina.
  Dabar, jei pats caras Josifas Vissarionovičius Stalinas, kaip ir Vladimiras Solnyško, imtų ir pristatytų Rodnoverie Rusijoje ir grįžtų pas Rusijos dievus.
  Kam mums reikalinga Marija?
  Garbė Dievo Motinai - Lada.
  Tai tikrai geriau nei Biblija.
  Mūsų Lada yra labai graži, aukso spalvos plaukais, ji yra tikra Dievo Motina ir Dievų Motina bei Visagalis Šeimos Viengimė Dukra!
  Visatos Kūrėjas.
  Klanas visada buvo ir Jis, kaip ir Alachas - Visagalis, Amžinas, Visažinis, Visur esantis, o visa visata yra jo šventykla.
  Kuo jis blogesnis už žydų Jahvę ar silpnesnis už jį?
  Rodas sukūrė nesuskaičiuojamą visatų rinkinį!
  Jis gyveno tiek daug, kad neįsivaizduojate!
  Rod buvo prieš visus laikus. Nebuvo laiko, bet Rodas buvo!
  Ir visada bus!
  Visi Demirugių dievai yra Šeimos vaikai!
  O mes jo anūkai!
  Tačiau Rodas nedraudžia garbinti savo vaikų ir dievų. Rod yra dievų Dievas.
  Ir Svarogas yra dievų Dievas!
  O žmonės yra Dievų anūkai! Garbė rusų dievams!
  Juliana kulia nacius. Atrodo, kad rusų dievai padeda ir rusų žmonėms.
  Netrukus jie užbaigs Hitlerį ir karo pabaigą. O gal teks nusileisti Vokietijoje. Tuo geriau mes įveiksime Berlyną. Tuo blogiau Vokietijai. Tačiau tapti Rusijos dalimi nėra taip baisu.
  Juliana klausia Anos:
  - Kaip manote, ar turėtume perimti Vokietiją?
  Raudonplaukė gražuolė atsako:
  - Žinoma!
  Juliana su netikra nuostaba klausia:
  - Kam?
  Anna ryžtingai pareiškia:
  - Kad vėliau nebūtų jokios grėsmės! Kad man nereikėtų vėl kautis su vokiečiais, kurie norėjo atkeršyti!
  Juliana sušuko:
  - Ir tai teisinga!
  Rusijos laivynas persekioja vokiečius ir skandina jų laivus.
  Juliana taip pat veda psichinį dialogą.
  Kodėl reikalinga malda? Nes žmogui visada neužtenka to, ką jis turi. Didėjant pajamoms, auga ir poreikiai. Ir tai yra gerai. Būtent tai skatina progresą. Žmonės nori vis daugiau. Ir tai padeda Rusijos dievai, skatinantys mokslą.
  Rusijos dievų išmintis yra didžiulė.
  O krikščionybė? Ko tai moko?
  Kad Žemė ir visa, kas joje - sudegs! Ar tikrai įmanoma paskatinti žmonijos vystymąsi?
  Žinoma - rusų tikėjimas, skirtingai nei krikščionybė ir islamas, nemoko pasaulio pabaigos. Rodnoverie moko, kad žmonės ateityje vystysis ir taps savimi kaip dievai-demiurgai.
  Kad mokslas, pažanga ir protas iš mūsų padarys dievus! Ir kad žmonės taps stipresni ir išmintingesni.
  Ko moko krikščionybė?
  Kas mes molis? Kad mes niekas! Kad Dievas yra viskas, o žmogus yra niekas!
  Tačiau Rodnoverie pakylėja žmogų.
  Tačiau pats blogiausias dalykas Biblijoje yra žydų išaukštinimas aukščiau kitų tautų. Po to stebiesi, kaip kas nors tokiu dalyku tiki. Ir kodėl krikščionybė pasirodė tokia atkakli?
  Tačiau romėnai galėjo sugalvoti savo religiją. Jie protingi. Ir sukurkite savo monoteizmą.
  Kodėl mums reikia kažkieno tikėjimo. Yra ir rojus - Iriy. Ir kelias tarp žvaigždžių, palei Paukščių Taką ir dvasios evoliucijos doktrina. Kai tu pats gali užaugti iki Dievo.
  Ir ne tik būti avimi, kuri lenkia rojų, o jos ėriukas varo jį geležine lazda.
  Taigi pasirinkimas yra.
  Ar savo, ar žydo - kažkieno kito!
  Na, kam rusams reikalingas kažkieno tikėjimas. O, kodėl Petras Didysis neatgaivino Rodnoverio.
  Jie melsdavosi savo dievams ir savo Dievo Motinai Ladai.
  Ir rusų dievai taptų stipresni už visus ir nuves mus į pergalę.
  O arabai? Jie sukūrė savo religiją. Ir jie nepriėmė kieno nors kito.
  Ech, na, kodėl Rusijoje nebuvo rusiško Magomedo.
  Ir kodėl nei vienas karalius nepalaikė pranašų?
  Nauja religija - Rodnoverie monoteizmo pavidalu!
  Ir šlovė Didžiajai Rusijai!
  Tuo tarpu sovietų kariuomenė medžioja Hitlerį, kad užbaigtų jo eskadrą.
  Merginos atsigręžė į save ir sukosi.
  Viktorija, pliaukštelėjusi basa koja į šarvus, pastebėjo:
  - Čia sunkiausia surasti Hitlerį, o ne jį sumušti!
  Juliana nusijuokė.
  - Ir kur jis eis! Jis bus sutraiškytas!
  Ir mergina vėl pagalvojo.
  Yra didelis klaidingas supratimas, kad Biblija yra Dievo apreiškimas. Ir kuo jis remiasi? Iš tiesų Senajame Testamente žydai Dievo vardu darė baisius dalykus. Buvo žudomos moterys ir vaikai, deginami miestai, baudžiami net gyvuliai.
  Ar aukštesnis protas gali būti toks? Tikriausiai ne. Ir mažai tikėtina, kad Dievas būtų pritaręs Eliziejui žudyti vaikus. Bet kokiu atveju, Dievas Rod. Iš tiesų, iš kur kilo mintis, kad Biblijoje yra Aukščiausiojo Visatų Kūrėjo apreiškimas?
  Kokiu pagrindu?
  Netgi pačioje Biblijoje nesakoma, kad yra kitų planetų, kuriose gyvena žmonės ir kurias sukūrė Jehovos. Nėra jokios abejonės, kad visatoje pilna žvaigždžių su planetomis. Ir net parašyta, kad Dievas pastatė žemę ant tvirtų pamatų, ji amžinai nesudrebės.
  Patinka tai ar ne, bet ne mokslinė Biblijos knyga. Taigi ar verta to siekti? O kiek kartų jame yra posakis - žemės galai, keturi žemės galai, skliautas ir t.t.?
  Apskritai Kristaus įvaizdis yra labiausiai prieštaringas. Ar Visagalis Dievas ir Visatos Kūrėjas kentėtų ant kryžiaus? Tai kažkaip nenatūralu ir dvelkia mazochizmu. Vardan ko eiti prie Kryžiaus pas Baltąjį Dievą. Kitas dalykas, kurį reikia kovoti su kardu. Galbūt net prieš Černobogą. Savotiškas dviejų visatos esmių dualizmas.
  Dabar, jei mes einame iš slavų legendų apie baltąjį Dievą, tai yra daug logiškiau. Ne mazochizmas ir užuojautos bei tikėjimo reikalavimai, o didžiausias šviesiosios Dievo Rodo dalies herojiškumas. Savo kovoje su blogiu ir Černobogu.
  Galiausiai Belobogas nugalėjo mirtį ir suteikė žmonėms, taip pat visoms būtybėms visatoje, džiaugsmingą gyvenimą.
  Be to, skirtingai nuo krikščionybės, kuri teikia laimę tik nedidelei daliai tų, kuriuos iš anksto išrinko Visagalis Dievas, Rodnoveryje visi protingi žmonės gelbsti. Tiksliau, jie gauna nemirtingumą.
  Blogi žmonės baudžiami. Įsikūnijo į vergus, luošius, nevykėlius. Kraštutiniais atvejais jų laukia pragaras. Bet ne amžinai. Atlikusi numatytą bausmę Pragare, siela vėl įsikūnija. Ir net pats paskutinis niekšelis išlaiko galimybę užaugti iki Dievo demiurgo. Arba atrask sau amžiną palaimą Irijoje.
  Kariai herojai turi savo atlygį. Arba jūs įsikūnysite į karalių, vadą, milijardierių ar nepaprastai laimingą žmogų, ar kokį nors reiškinį. Arba jei jau pavargote nuo žygdarbių ir nuolatinės kovos, jūsų laukia poilsis Irijoje. Ir taip visi patys įvairiausi malonumai. Jūs esate kaip amžinai jaunas milijardierius kurorte.
  Ir jūsų laukia gražios Valkirijos, ištisi haremai ir rūmai. Ir pramogos, ir atostogos, ir kelionės, ir žaidimai, ir vaišės, ir saldus vynas, nuo kurio galvos neskauda, ir lengvi žygdarbiai. Galbūt jūs taip pat turite galią Irijoje ir vergas, ir gražiausias moteris. Ir moterys-herojės Irijoje, gražiausi ir meiliausi jaunuoliai. Ir viskas bus gražu ir nuostabu.
  Malonumai, tik malonumai ir pramogos - ultramodernu ir senoviška.
  Ir kai pavargsi būti palaimingas, vėl galėsi įsikūnyti į Paukščių Taką.
  Ir tęskite savo judėjimą savęs tobulinimu. Kad kada nors taptume Dievu Kūrėju ir Aukščiausios Šeimos Sūnumi.
  Ne vienas gyventi su žmogumi, o daug. Ir visada yra galimybė bet kuriai sielai pasiekti viršūnę.
  Jei elgsitės blogai, bus daugiau kančių ir kankinimų. Ir pragare jie keps, o to neatrodys pakankamai. Bet amžinų kankinimų nebus. Nusidėjėlis išpirks savo kaltę bausmėmis pragare ir gaus naują galimybę pataisyti ir išaukštinti.
  Tai skiriasi nuo krikščionybės ir islamo, kur jei pateksi į pragarą, tai amžinai ir be šansų. Be to, tiek krikščionybė, tiek islamas žada begalę milijardų milijardų metų kančių ne už blogus darbus, padarytus per trumpą žmogaus gyvenimą, o tiesiog už netikėjimą.
  Ir tai jau yra aiškus vingio taškas.
  Net neaišku, kad Rodnoverie yra artimesnė ir brangesnė šiuolaikiniam žmogui bei racionalesnė.
  Apmąstymus nutraukė horizonte pasirodę japonų laivai. Kas pasivijo nacių eskadrilę.
  Naciai vis dar gali slėptis, bet bėgti nuo mūšio yra gėda. Ir taip fašistas admirolas priėmė nelygią kovą.
  Merginos bėgioja po denį basos ir putojančios. Jie susišaudo ir numuša nacius. Tokie drąsūs niekšai. Jie turi nuožmią ugnį. O akys spindi safyrais ir smaragdais.
  Ir pliki kulnai, suapvalintas mirgėjimas. Ir spindinčios šypsenos spindi.
  Ir iššovė dešimties colių pistoletas. Kaip blefas. Kad net Hitlerio naikintojas išsiskyrė.
  Juliana sucypė:
  - Taip daro rusų dievai!
  Viktorija, kurios nuogos, įdegusios kojos blykstelėjo, pataisė:
  - Verčiau tai darome patys!
  Veronika pasiūlė:
  Tada dainuokim!
  Raudonplaukė Anna pakėlė:
  - Žinoma, daina bus linksmesnė.
  Ir dainavo visas batalionas merginų, visa baladė.
  Caras Stalinas-Levas, tu esi Rusijos žemė,
  Mūsų Tėvynės šlovei...
  Rusijoje mes visi esame draugiška šeima,
  Nesigailėsi, pažink mūsų gyvenimą!
  
  Mums yra imperatorius, tiesiog Dievas,
  Kas išmintingai valdo visatą...
  Ir aš noriu, kad Visagalis padėtų
  Ir virto samanų Kaino krūva!
  
  Tikiu, kad žemėje bus laimė,
  Ir džiaugsmas spindės planetoje ...
  Visur viešpatauja ramybė ir džiaugsmas,
  Rusija tapo tikru rojumi!
  
  Bus pastatytas carinis komunizmas,
  Mesk į pragarą siaubingą žudiko riaumojimą...
  Ir skrendame tiesiai aukštyn, o ne žemyn
  Dingk priešininkus-kraujasiurbius!
  
  Nereikia galvoti, karalius visai neblogas,
  Duok jam šiek tiek daugiau sėkmės...
  Tegul rusų Dievas būna su Stalinu-Levu,
  Tada jis galės drąsiai įtvirtinti pokyčius!
  
  Rusija yra dramblių gimtinė,
  Šalis tiesiog negali būti nuostabesnė...
  Vaikinai, mums nereikia papildomų žodžių
  Karys sukviečia tocsiną kovoti!
  
  Kaip nebandyti nugalėti priešo Rusijos,
  Žinau, kad peržengsi ribą...
  Nenugalimas Rusijos lokys,
  Ir saulė nenusileidžia virš Rusijos!
  
  Tėvynei nėra aukščiau, pažink kalnus,
  Kad komunizmo karalystės smailės spindi...
  Tikiu, kad Viešpats sutriuškins priešus,
  Ir revanšizmo šypsena nepraeis!
  
  Tegul Rusija šviečia virš planetos,
  Šalis, kuri suteikė žmonėms laimę...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Juk Tėvynės stiprybė - neišmatuojama!
  
  Tebūnie, meilė šlovinama amžinai,
  Dvidešimtajame ar dvidešimt pirmame amžiuje...
  Leisk kraujui smarkiai tekėti,
  Herojus nebus tiesiog prietaringas!
  
  Tu drąsiai praliejai Tėvynės priešų kraują,
  Leisk jai tekėti...
  Ir tiesiog palaužk priešą,
  Šventi veidai laimina mūšį!
  
  Tebūna žvaigždė mūsų Tėvynėje,
  Kas rodo kelią ir visatą ...
  Didelė svajonė išsipildys
  Visi kiti žmonės tiesiog valdo!
  
  Taip, mes sutriuškinsime Tėvynės priešus,
  Ir susitvarkyk su begaline minia...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Nelaimėk su šėtonu!
  
  Nors žinote, rusų dievai yra stiprūs,
  Mes atgaivinsime Rusijos didybę...
  Nors slavai yra susiskaldę,
  Bet aš vis tiek būsiu tas pats mesijas!
  
  Mūsų šlovingas caras Didysis Stalinas-Rojus,
  Jūs gerai įveikėte Japoniją...
  Taigi karys drąsiai išdrįso,
  Ir būk puikus, o ne bukas!
  Tačiau ne visi gali laimėti. Kai kuriose vietose valdžią ima naciai. Albina ir Alvina numušė po penkis tūkstančius lėktuvų ir gavo dar vieną apdovanojimą: Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Alvina numuša sovietinį automobilį ir cypia:
  - Džiaugsmas Hitleryje yra mano stiprybė!
  Ir nuogais kojų pirštais rašo dar vieną piruetą.
  Albina mikliai nukerta kitą sovietinį lėktuvą ir rėkia:
  - Vardan arijų idėjų!
  Be to, jis naudojasi basomis kojomis.
  Super klasės merginos.
  Ir kaip jie kankino pionierius... Ir sulaužė jiems kaulus įkaitusiomis žnyplėmis. Pirmiausia berniukams buvo sulaužyti kojų pirštai ant basų kojų. Ir tada šonkauliai buvo sutraiškyti žnyplėmis. Ir tada pionierių širdys buvo išpjautos iš krūtinės ir suvalgytos be ceremonijų.
  Štai merginos. Tiesiog barbarai ir žiaurūs žiobriai.
  Tačiau sovietinės merginos atkeršija naciams ir jas nukerta kardais.
  Merginos ir jų batalionas stojo į mūšį su naciais sausumoje. Merginos nacius pasitiko taikliais šūviais, kardais ir granatų metimais basomis kojomis.
  Veronika basa koja metė citriną ir sucypė:
  - Už karalių ir Tėvynę!
  Ir šaudė į nacius.
  Juliana taip pat sviedė granatą nuogais kojų pirštais ir cyptelėjo:
  - Už pirmą kartą vadinamą Rusiją!
  Ir taip pat prikalė nacius.
  Štai raudonplaukė Ana trinktelėjo ir cypė:
  - Šlovė motinai karalienei Zojai Kosmodemyanskajai!
  Ir taip pat pramušė priešą.
  Angelina taip pat susprogdino, basomis kojomis paleisdama visą statinę sprogmenų ir išsklaidydama nacius toli:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Ir Viktorija susisuko. Ji nušlavė nacius ir nuogais kulnais pasidavė niokojančiai citrinai.
  Ji sušuko į viršų:
  - Už naujas sienas!
  Veronika prikišo nagus naciams ir cypė:
  - Už amžinąją Rusiją!
  Ji taip pat rėkė naciams ir lojo:
  - Už obelis Marse!
  Juliana paėmė, smogė vokiečiams. Ji basa koja sviedė į priešą granatą ir cypė:
  - Už vieną ir nedalomą carinę imperiją!
  Ir mergina sušvilpė. Buvo akivaizdu, kad paauglė tapo daug didesnė, jos krūtinė aukšta, juosmuo siauras, klubai mėsingi. Ji jau turėjo suaugusios, raumeningos ir sveikos bei stiprios moters figūrą. O veidas toks jaunas. Sunkiai mergina tramdė norą mylėtis. Tegul jie tiesiog glosto. O su kita mergina jau geriau, ji bent jau nekaltybės neatims.
  Juliana basomis kojomis labai mikliai meta granatas į nacius. Ir tai veikia labai sėkmingai.
  Anna yra labai raudona ir labai graži. Ir apskritai tokios merginos batalione yra nuostabios, tiesiog didžiausias pasimėgavimas.
  Ana basa koja meta granatą ir čiulba:
  - Tegul didžioji Rusija garsėja!
  Ir taip pat kaip sukasi.
  Na, merginos, gražuolės!
  Rides ir Angelina. Tokia didelė mergina - dviejų metrų ūgio ir šimto trisdešimties kilogramų svorio. Tuo pačiu metu ne storas, su išmestais raumenimis ir traukiamo žirgo krutimi. Jis labai myli vyrus. Svajonės susilaukti kūdikio. Tačiau iki šiol tai nepasiteisino. Daugelis žmonių to tiesiog bijo. Ir labai agresyvi mergina.
  Ne jos vyrai klausia, o ji pati įžūliai prašo. Be gėdos ir gėdos.
  Ir jai tai patinka. Būkite aktyvus vakarėlis.
  Tuo pačiu metu Angelina yra nuostabi karė. Ir ji padarė daug puikių dalykų. Viktorija vadovauja jų batalionui.
  Jis taip pat basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Virš šalies bus šviesa!
  Veronika basa koja meta citriną ir šnabžda:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Juliana taip pat meta nuogus pirštus ir riaumoja:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Ana rėkia:
  - Su nežemišku liūdesiu!
  O dovana, mesta basa koja, irgi skrenda.
  Toliau Angelina verkia. Taip pat basomis kojomis išmeta visą krūvą granatų.
  Ir didvyriška mergina riaumoja:
  - Baltojo Dievo vardu!
  Viktorija taip pat atsiuntė granatą nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Kristaus vardu!
  Ir paleido porą šūvių.
  Ir Angelina pradėjo rašyti iš automato. Jai tai sekėsi labai gerai.
  Trumpai tariant, mergina yra žvėris.
  Veronika suniurzgavo:
  - Iš tikrųjų aš Supermenas!
  Ir basa koja metė granatą.
  Juliana taip pat atleido. Nužudė nacius.
  "Twitter" paskelbė:
  - Šlovė Rusijai!
  Ir basa koja paleido granatą.
  Ana taip pat sušuko:
  - Už šventąją Rusiją!
  Angelina į nacius paleido visą dėžę. Ir ji paėmė jį, riaumodama iš pasiutusio pykčio:
  - Už Svarogą!
  Viktorija paėmė jį ir sucypė:
  - Už naują sistemą!
  Ir ji sviedė granatą basa koja!
  Veronika supyko:
  - Plieniniams raumenims!
  Ir ji taip pat paleido granatą plikomis kojų pirštais.
  Juliana taip pat paėmė ir sucypė:
  - Už meilę ir magiją!
  Ir basos kojos juda.
  Ana raudonplaukė velnias paėmė ir paleido dėžę su granatais ir sucypė:
  - Už ribų Marse!
  Angelina taip pat paleis dinamito statinę ir murks:
  - Už pasaulio tvarką Rusijoje.
  O Viktorija kaip loja:
  - Už naują kelią į laimę!
  Po to merginos kartu juokiasi.
  Nataša ir toliau rašo...
  Sovietų Rusijos kariuomenė judėjo Krasnodaro miesto kryptimi. Priešakyje buvo Olegas Rybachenko ir Margarita. Berniukas ir mergina jau spėjo išgarsėti ir įrodyti save mūšiuose. Jie kovojo nuo pirmųjų Voronežo apgulties dienų.
  Šie vaikai yra tikri herojai. Būtent jie vaidino reiškinius, kurie išlaikė Voronežą rudens, žiemos ir pavasario šturmuose.
  Tada prie kulkosvaidžių atsigulė berniukas ir mergaitė, taip pat basi ir pusnuogiai šaltyje.
  Kai esi basas šaltyje, rusų dievai suteikia tau fenomenalių jėgų ir tu gali daryti didelius stebuklus.
  Berniukas ir mergina ėmė šaudyti iš kulkosvaidžių į besiveržiančius japonus. Ir jie tai padarė nepaprastai gerai. Kas ne šūvis, tada smūgis. Tokį stebuklą šaltyje padarė pusnuogiai basi vaikai. Ir būtent dėl šalčio ir dėl to, kad basos kojos liejosi su sniegu, jiems į pagalbą atėjo Rusijos dievai Demiurgas.
  Olegas Rybačenko, šaudydamas ir pjaudamas nacius, čiulbėjo:
  - Ištikimasis Lada, padėk mums!
  Margarita, ši drąsi auksaplaukė mergina, naikinanti nacius, taip pat nuskambėjo:
  - Piktieji priešai bus nugalėti!
  Berniukas Olegas basa koja metė granatą, išsklaidydamas nacius, sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei - mūsų motina!
  Margarita taip pat basa koja paleido granatą ir sucypė:
  - Priešai kabės aplink kibirą!
  Berniukas ir mergaitė kovojo nepaprastai nuožmiai. Jie turėjo tiek valios, jėgos ir charakterio, kad beliko stebėtis.
  Olegas Rybachenko, šaudydamas, dainavo:
  - Šlovė Svarogui!
  Margarita, šaudymas, išleista:
  - Ir visagalis strypas!
  Jaunieji kariai buvo puikūs ir nuostabūs!
  Olegas, siųsdamas kulkas iš kulkosvaidžio be pramušimo, išdavė:
  - Tėvynė už mūsų, Baltasis Dievas su manimi!
  Marguerite entuziastingai čiulbėjo:
  - Kad Tėvynės priešas mirtų sunkioje agonijoje!
  Ir mergina parodė savo ilgą liežuvį.
  Olegas, sutraiškęs nacius, sušuko:
  - Tebūna šlovė žemėje!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Tebūnie šlovė!
  Ir nušienavo nacius.
  Vaikai vokiečius šienavo šimtais ir tūkstančiais. Jie lipo ir tiesiogine prasme mėtė lavonus visuose prieigose.
  Olegas kikeno ir naikindamas nacius pastebėjo:
  - Ir Juodasis Dievas padeda mūšyje!
  Margarita entuziastingai sutiko:
  - Mums ir Černobogui!
  O basa koja - kaip paleisti granatą.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tūkstančiai tūkstančių...
  Margarita, sutraiškydama Fritzą, pridūrė:
  Pulkas po pulko...
  Išnaikindamas terminatorių berniuką, jis sucypė:
  - Mes įveiksime japonus iš kulkosvaidžio!
  Terminatoriaus mergina entuziastingai pridūrė:
  - Mūsų herojai yra gražūs!
  Ir vėl granata skrenda iš basos kojos.
  Olegas Rybachenko sucypė:
  - Mergina teisi, boso gražuolė!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta granatą.
  Vaikas turi būti gražus ir labai raumeningas. Ir kaip jis kovoja.
  Margarita sušunka naikindama nacius:
  - Už šventąją Rusiją!
  Ir skrenda basa koja mesta granata.
  Olegas priduria:
  - Už rusų dievus!
  Taip pat skrenda berniuko nuogos kojos paleista granata. Ir išbarsto priešininkus.
  Margarita, naikindama nacius, šnabžda:
  - Dievų Tėvynės šlovei!
  Ir iškiša liežuvį!
  Ir vėl merginos basa koja svaidyta granata smogia naciams. Ir kulkosvaidžiai šaudo.
  Olegas, kapodamas priešus, čirškia:
  - Tėvynės didvyriai renka nerimą.
  Ir vėl duoda eilę.
  Ir skrenda berniuko mesta granata.
  Margarita taip pat sutriuškina priešą ir šnypščia:
  - Už šventąją Rusiją!
  O dabar nuo merginos basos pėdos metimo atskrenda granata. Išsklaido priešą į visas puses.
  Olegas, šaudydamas, ir beveik kiekviena kulka skrenda į taikinį, dainuoja:
  - Mano tėvynė...
  Ir vėl basa koja granata prieš nacius.
  Margarita, naikindama nacius, cyptelėjo:
  - Išdidus ir mielas!
  Ir iš merginos nuogos pėdos atskuba granata.
  Olegas Rybachenko, šaudydamas į priešą, priduria:
  - Mano tėvynė...
  Mergina įnirtingai šaudydama priduria:
  - Tu esi proto karūna!
  Ir vėl nuo merginos basos pėdos atskrenda mirtina granata.
  Mount Big Saddle tiesiogine prasme nusėtas nacių lavonais. Naciai ją apipylė krauju.
  Berniukas ir mergaitė tada buvo nušviesti neblėstančia šlove, bet Didžiojo Balno kalnas nebuvo atiduotas.
  Ir dabar jie kaip milžinai vis dar kovoja Sovietų Rusijos žemėje ...
  Riedėjimo atsiranda cunamio bangos. Kuris patenka į Rusijos kariuomenės pozicijas. Tačiau jie narsiai atspindi priešo puolimą. Ir parodyti savo didvyriškumą.
  Olegas šaudo ir čirškia:
  Mes visada išliksime ištikimi!
  Ir vėl iš jo basos kojos atskrenda granata. Ir sutriuškina nacius.
  Margarita taip pat šaudo. Ir jis tai daro labai, labai taikliai, sakydamas:
  - Rusija nesilenks!
  O taip pat basa koja paleista granata pataiko į nacius.
  Terminatorius vaikiškas vairas ir pedalas.
  . 9 SKYRIUS
  Kovos visuose frontuose verda kaip ugnikalnio riaumojimas.
  O apsėstasis fiureris akivaizdžiai nepatenkintas karo eiga.
  Hitleris pasipiktinęs niurzgėjo:
  - Tiek metų tu man žadi pergalę! Ir ji vis dar dingo ir dingo! Tai darosi tikrai baisu!
  Mainsteinas užtikrintai atsakė:
  - Bet mano fiureris... Rusai įkasė labai giliai.
  Fiureris riaumojo:
  Taigi iškaskite juos! Turime nutraukti vokiečių žmonių kančias ir užbaigti karą!
  Mainsteinas iškalbingai pasakė:
  - Rusai ne prieš pasaulį... Yra apie ką pagalvoti!
  Hitleris ryžtingai pasakė:
  - Ramybės bet kokiu atveju nebus! Tik pergalė! Turime kartą ir visiems laikams padaryti galą bolševikiniam užkratui!
  Mainsteinas sutiko su tuo:
  - Taip, būtina pribaigti mano fiurerį! Stengiamės išsaugoti arijų kraują. Ir mes dažniausiai žengiame į priekį per karščius, kad arabai ir negrai eina į priekį. Tai mūsų credo!
  Fiureris griežtai įsakė:
  - Pirmyn palei Dono upę... Ir tuo pat metu būtų puiku paimti Tihviną ir pasmaugti Leningradą dvigubu blokados žiedu!
  Mainsteinas pritardamas linktelėjo.
  - Būtų gerai, mano fiureri! Visai neblogai!
  Hitleris, atidengęs dantis, sušnypštė:
  - Mes įstrižai!
  Tuo tarpu suskambo ragelis. Šventinės pramogos proga: gladiatorių kovos.
  Fiureris sušuko:
  - Mes gimėme, kad pasaka išsipildytų! Ir vis tiek turi būti ekonomiškas!
  Išties, į areną įžengė trys juodaodės merginos, su juosmenimis, basomis krūtinėmis ir basomis. Ginkluotas trišakiais ir durklais.
  Prieš juos buvo iškeltos trys gražuolės balta, bet tamsia oda. Šiuo atveju žydas.
  Taip pat beveik nuogas, tik plonomis kelnaitėmis. Ginkluotas kardais ir mažais skydais.
  Hitleriui labai patiko, kai merginos kovoja. Bet jam nepatinka, kai miršta baltos merginos. Todėl į ringą buvo suvesti juodaodžiai, žydai, čigonai - tie, kuriems negaila paleisti. Kartais kariavo ir belaisviai rusai.
  Apskritai fiureris šiek tiek pakeitė savo požiūrį į slavus. Šviesiaplaukės ir gražios slavų moterys pradėjo tekėti už vokiečių. Be to, kaip antroji, trečioji ir ketvirtoji žmonos.
  Trečiajame Reiche buvo įteisinta poligamija. Be to, labai trūko vyrų. Be to, vesdamas gražias kitų tautų blondines, fiureris tikėjosi padidinti Volkdeutsche skaičių. Apskritai vokiečių yra per mažai, kad galėtų valdyti pasaulį. Taigi turėjome priimti visus.
  Daugelis lenkų gavo Vokietijos pilietybę. Arijų bruožų turintys slavai taip pat buvo įrašyti kaip germanai.
  Dirbtinį apvaisinimą aktyviai naudojo genetiškai gabiausi patinai. Ir tai buvo daroma labai aktyviai.
  Pats Hitleris galvojo apie taiką rytuose. Bet jis buvo užsispyręs. Be to, JAV ir Didžioji Britanija netrukus turės atominę bombą ir atsisukti prieš jas nėra taip paprasta.
  Basos ir lieknos merginos: juodaodžiai grumiasi baltaodžiai. Mūšis prasidėjo.
  Fiureris paklausė Speero:
  - Sakyk, ministre, kodėl užtenka vergų, bet nėra pergalės?
  Vyriausiasis ginklininkas nuoširdžiai atsakė:
  - Nes darbo jėgos kvalifikacija žema. Afrikiečiai yra darbštūs, nors ir priverstinai, bet prastai apmokyti. Todėl su technologijomis ne viskas taip paprasta.
  Hitleris įsakė:
  - Vergus reikia apmokyti! Ir negailėkite jiems botagų ir viryklių. Apskritai jau pats laikas padaryti galą rusams. Kas tau ten neveikia?
  Speeris iškalbingai pasakė:
  - Nauja aukšto slėgio patranka suteikia mums didžiulį pranašumą mūšio lauke. Šiuo atžvilgiu esame stipresni nei bet kada. Plius naujos kartos piramidiniai bakai. Technika tobulėja, mano viešpatie. Ir pergalė arti!
  Fiureris niūriai pastebėjo:
  - Neduok Dieve... Bet tai jau ne pirmi metai, kai man pasakojate!
  Speeras pastebėjo:
  - Rusai krauna paskutinius rezervus. Vyrų jose beveik neliko. Turime Afriką ir arabus, ir, žinoma, Europą. Mes juos badysime. Jie trivialiai neturi pakankamai gyventojų prieš mus. Taigi pergalė yra neišvengiama ir laikas yra mūsų pusėje!
  Mainsteinas suprato, kad reikia pridėti:
  - Karines operacijas intensyvina ir Turkija, gavusi iš mūsų į kreditą daug ginklų!
  Fiureris tylėjo ir pažvelgė į mūšio sceną. Žydai kovojo darniau. Viena juodaodė jau žuvo. Antrasis gavo keletą žaizdų ir tuoj nukrito. Geriau būtų paleisti ant jų liūtus arba krokodilus.
  Hitleris gana griežtai pastebėjo:
  - Turkai nėra pakankamai aktyvūs. Tai faktas. Juos reikės stimuliuoti. Ir apskritai, kodėl nėra strateginių proveržių?
  Mainsteinas patikino fiurerį:
  - Šiemet Kaukazas bus mūsų didysis. O su juo karas vyks kitaip. O Stalingradą užimsime mes. Esu tuo tikras. Sukūrėme labai galingas dujų patrankas, kurios nulems mūšio baigtį.
  Fiureris riaumojo:
  - Nepavyks - atsakykite galva!
  Tuo tarpu kariai puola nacius, elgiasi su milžiniška desperacija.
  Merginų batalionas užtikrintai kovojo prieš nacius. Merginos atmušė visus išpuolius, šaudė, basomis kojomis mėtė granatas ir dainavo:
  Tebūna pašlovinta šventoji žemė,
  Mano brangioji planeta...
  Rusijos žmonės yra draugiška šeima,
  Ir netrypk Tėvynės batais!
  
  Tegul išmintingas Nikolajus Rusijoje,
  Jis pakels savo šalį iki pačių žvaigždžių...
  Jis yra ortodoksas, pasaulio valdovas,
  O laimėti yra karališkas elementas!
  
  Rusija yra dievų tėvynė,
  Jame yra geriausi kareiviai visatoje...
  O moterys keps pyragus,
  Su savo jėga kovose nepakitusi!
  
  Tegul mūsų rusai šlovina šlovingą kelią,
  Kuris rodo kelią be kraštų...
  Niekas negali mūsų išsukti iš kelio,
  Neištikimiesiems pagarbos neduosime!
  
  Rusijos didybė yra didelė,
  Ji graži ir baisi priešams...
  Yra rusiškas būdas ir stiprus irklas,
  Ginčytis su Tėvyne tiesiog pavojinga!
  
  Tegul Rusija, žinok tai teisingai, klesti,
  Pasiekite tai, ko negalite išmatuoti...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Kadangi tu tiki Rod be ribų!
  
  Nešiokime karališkąjį tikėjimą,
  Iki tolimiausių Rusijos prieigų...
  Mums, mergaitėms, ne daugiau kaip dvidešimt,
  Bet mes tikime, kad visi kovotojai yra gražesni!
  
  Ne, rusų nugara nesulinks,
  Karių priešų ašmenys neįveiks ...
  Šėtonas nevaldys Rusijos,
  Ir kūnas mūšyje tik jaunėja!
  Berlynas yra lengvas kovotojai, tikintys, kad mes paimsime
  Su svajone, kuri sparnuota...
  Mes iš karto sutriuškinsime visus priešus,
  Ir patikėkite manimi, skirtingų chanų laukia atpildas!
  
  Ir Jėzus, ir Dievas Šventasis Svarogas,
  Rusija riteriams labai brangi ...
  Už mūsų yra maloniausias baltas Dievas,
  Mūsų motinos Rusijos vardu!
  Merginos dainavo ir mėtė granatoms į nacius.
  Viktorija basa koja metė citriną ir dainavo:
  - Rusijoje merginos yra kovotojos!
  Čia Veronika plika galūne paleido mirtiną dovaną ir paskelbė:
  - O mes super klasės kariai!
  Ir davė sprogimą iš kulkosvaidžio. Ji nupjovė keletą nacių gretų.
  Posūkį davė ir gražuolė Juliana. Ji nukirto nacius... Ir giedojo dantis:
  - Planeta žinos rusų didybę!
  Ir spindi aštriais dantimis!
  Graži ir ugninga Anna taip pat paleido granatą. Ji išsklaidė nacius ir sušuko:
  - Už naują pasaulį! Dabar tu esi mano stabas!
  Ir kaip plika pėda mirga!
  Ir nuostabioji Angelina taip pat ims ir paleis granatą. Ir išsklaidyk visus priešus.
  Ši karinga mergina labai sveika. Ir tiesiog tikra deivė. Ji turi tokią energiją.
  Ir karys riaumojo:
  - Šlovė Tėvynei ir mums!
  Viktorija paėmė jį ir sušnypštė, iššaudama:
  - Tegul mūsų Tėvynė būna sėkmės viršūnėje!
  Ir basa koja meta granatą. Kuris skraido ir visus naikina.
  Veronika taip pat šaudo ir labai sėkmingai nužudo generolą iš kilmingųjų nacių.
  Ir skrenda basa koja mesta granata. Fašistai krenta.
  Mergina rėkia:
  - Rusijos didybe abejoja tik mirusieji!
  Ir parodyk perlinius dantis!
  Juliana lengvai patvirtina:
  Mes esame stipriausi iš visų! Buvome vakar, esame šiandien!
  Raudonplaukė Anna entuziastingai priduria:
  - Ir mes rytoj!
  Basa koja mesta granata suplėšo priešininkus.
  Angelina basomis kojomis paleido visą dėžę kriauklių ir išdavė:
  - Ateitis yra mūsų!
  Rusijos, tiksliau, sovietų kariuomenė šturmavo Krasnodarą.
  Priekyje ėjo berniukas ir mergaitė: Olegas ir Margarita.
  Vaikai sunaikino nacius ir patraukė link buvusių imperatoriaus rūmų, kurie kadaise priklausė Romanovui. Žymiausias Hitlerio feldmaršalas Mainsteinas iškilmingai paskelbė, kad jis nepaliks sostinės ir liks ten amžiams.
  Olegas šūviu paleido į vokiečius ir basa koja sviedė granatą sau girgždėdamas:
  - Rusija niekada nepasiduos!
  Margarita taip pat paleido citriną plika kojele ir kreksėjo, apnuogindama dantis:
  - Laimėk arba mirsi!
  Ir merginų batalionas prasibrauti į rūmus, kur prisiglaudė feldmaršalas Mainšteinas. Visos merginos buvo uniformuotos, liko tik kelnaitės. O tokios beveik nuogos kovoja kaip herojės.
  Viktorija basa koja meta granatą ir cypia:
  - Nikolajaus, tu esi mikadas!
  Veronika taip pat padovanojo mirties dovaną plika galūne ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  Mūsų karalius yra geriausias!
  Ir kaip ji spindi kaip perlai! Ir tokia nuostabi mergina.
  Juliana taip pat čirškia iš džiaugsmo ir basa koja paleidžia granatą:
  - Aš esu psichologijos nugalėtojas!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Sunaikina nacius.
  Ana taip pat šaudo, ši raudonplaukė velniava. Ir tai daro taip gerai. Pjauna nacius.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Šlovė mano šventai šaliai!
  Ir atidengia dantis!
  Angelina taip pat yra didvyriška moteris ir paleis visą dėžę sprogmenų.
  O naciai lakstė į visas puses.
  Merginos žengia į puolimą, sutriuškindamos varžoves. Pasiekti apčiuopiamą sėkmę. Jie jaučia didžiulę malonę, nenuilstamą spaudimą ir silpnybių nebuvimą. O nuogos krūtys - geriausia nenugalimumo ir nenuskandinamumo garantija.
  Viktorija, nukirsdama nacius, čiulba:
  - Ąžuolo rankos, švino galva!
  Ir basa koja meta granatą. Išsklaido nacius.
  Valentina taip pat atleidžia.
  Sutriuškina vokiečius. Ir suskaido juos į gabalus.
  Vis arčiau ir arčiau rūmų. Ir basa koja meta granatą.
  Išsigandę naciai pasiduoda. Skilimas.
  Terminator Girl sako:
  - Perun būk su mumis!
  Juliana yra nuostabi mergina terminatorė, kuri šaudo ir naikina fašistus militarus. Ji atkišo dantis.
  Mergina sušuko:
  - Mes esame didžiausios Rusijos herojai!
  Mergina basa koja metė granatą. Išsklaidė priešą.
  Juliana paėmė ir vėl dainavo:
  - Išmokė Suvorovą žiūrėti į priekį! O jei atsistosite, stovėkite iki mirties!
  Ir ji nusijuokė.
  Ugninė Ana taip pat dainavo ir lojo:
  - Už naujas sienas!
  Ir šypsodamasis pridūrė:
  - Ir mes visada priekyje!
  Didvyriška mergina Angelina taip pat smogė priešui. Išsklaidė imperatoriškuosius nacius sargybinius ir cypė:
  - Už epochos pasiekimus!
  Ir vėl skrenda basomis kojomis mėtosi granatos.
  Merginos spaudžia priešą. Jie prisimena didvyrišką Voronežo ir Stalingrado gynybą, kuri nebus pamiršta šimtmečius.
  Na, kaip tokia kariuomenė galėjo pralaimėti tikrojoje istorijoje ir net naciams?
  Kaip gaila.
  Viktorija basa koja meta granatą ir švilpia:
  - Už Rusijos sieną!
  Veronika taip pat paleido kažką mirtino basa koja ir beviltiškai cyptelėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naujus pasiekimus!
  Ir ji davė eilę naciams.
  O čia Juliana irgi, kaip ims ir įveiks. Tada ji paėmė jį basa koja ir paleido granatą.
  Ir tada ji dainavo:
  - Mes nepasiduosime priešo diktatūrai!
  Ir apnuogino veidą!
  Graži, labai jauna mergina sportininkės figūra. Ir labai drąsus.
  O Ana yra kaip kumštis naciams. Jis jas sutraiško, o basa koja labai mikliai meta granatą.
  Ir išbarsto priešus, tarsi buteliai nuskriejo nuo kamuolio.
  Mergina riaumoja:
  - Šokoladas, tai mūsų būdas!
  Anna labai mėgsta šokoladą. O valdant karaliui, turgūs pilni prekių. Ką galima pasakyti apie carą Nikolajų? Neduok Dieve, kad mūsų akyse karalius nevykėlis virstų didžiuoju. O tam tereikia, kad merginos kovotų frontuose.
  Ir pora vaikų-didvyrių, kurie neleido naciams užvaldyti kalno, Vysokosnaya ir Didžiojo balno. Kai buvo nuspręstas Vysokosnajos likimas.
  Taigi Rusijos sovietų imperija buvo sutriuškinta.
  Angelina taip pat paleido žmogžudystės statinę ir kulkosvaidžiais sugriovė imperatoriaus rūmų išorinę sieną.
  Dabar merginos jau laksto po kambarius. Netrukus įvyks lemiamas karo lūžis.
  Viktorija entuziastingai sako:
  - Tikiu, manęs laukia sėkmė!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  Veronika, vedanti mirtiną gaisrą. Siuvinėti oponentus, tviteris:
  - Man tikrai pasisekė!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Ir tada yra Juliana, tarsi pora pririštų bombų, paleista iš jos basų kojų. Ir sunaikinti priešininkus.
  Tada prapliupo juokas:
  - Aš esu kometų mergaitė.
  Ir vėl išmeta ugninius mirties liežuvius.
  Ir tada Ana, ši terminatorė, jau skuba. Kaip ji visus paėmė ir ištepė. Tiesiog puiku.
  Karys, kuris yra tikras mūšio demiurgas.
  Ir cypia sau:
  - Mūsų įgula, čia didžiausia drąsa!
  Ir tada pasirodė Angelina. Toks kietas ir nervingas. Jis visus užkrečia savo pašėlusia energija. Galintis nugalėti praktiškai bet kokį priešą.
  Ir karė apnuogino perlinius dantis. Ir jie yra didesni už arklį. Štai mergina.
  Angelina kikena ir sušuko:
  - Baklažanams su juodaisiais ikrais!
  O mergaitės choru šaukė iš visų jėgų:
  - Marse žydės obelys!
  1947 m. liepą atnaujintos kovos sovietų ir vokiečių fronte. Vokiečiai veržėsi palei Doną. Tuo pačiu metu jie vis dar bandė užimti Voronežą.
  Keturios merginos narsiai kovojo ir demonstravo didvyriškumą.
  Jie šovė tiesiai.
  Čia Nataša basa koja metė granatą, išsklaidydama nacius. Ir suriko:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  Gražus, labai riestas merginų ketvertas. Jie nusiėmė liemenėles ir apnuogino krūtis. O speneliai tokie braškiški, apetitiški.
  Vadovauja labai taikliai ugniai ir Zojai. Jis pjauna nacius ir iš džiaugsmo cypia:
  - Aš pasaulio čempionas!
  Ir taip pat mesti granatą kaip basa koja. Naciai išsisklaido įvairiomis kryptimis, kaip bangos nuo meteorito kritimo.
  Taip, Zoya mėgsta žudyti!
  Ir tada Augustinas užsidega. Taip pat šaudo labai tiksliai. Išnaikina Fritzą.
  Ir vėl iš jos basos pėdos atskrenda granata. Naciai suskaido į gabalus.
  Svetlana taip pat prikausto nagus į Fritzą. Ir jis dainuoja:
  - Aš karšta mergina! Sutraiškysiu visus į skudurą!
  Ir jos nuogi kojų pirštai meta sunaikinimą.
  Merginos, žinoma, net labai! Gražus, žydintis, drąsus.
  O vokiečiai sulėtina veržimąsi. Nors artilerija aktyviai dirba. Kas yra puiku! Tiesiog pats didmeistrio akrobatikas.
  Nataša šaudo... Ir jai prieš akis blyksteli kankinimų scena.
  Vokiečiai pagavo komjaunuolę. Nurengti ją nuogai. Ir įdėjo į vandens katilą. Po juo jie uždegė ugnį. Pradėjo gaminti gyvas. Mergina rėkė iš nepakeliamo skausmo. Naciai leido jai iššokti iš katilo.
  Tada jie atvėsino vandenį ir vėl jį metė ir pradėjo šildyti. Taigi jie mergaitę gamino keletą kartų.
  Štai pabaisos... Tada jie pakabino mergaitę ant stovo ir sudegino ją įkaitusia lazdele. Iki mirties nukankintos gražuolės.
  Na, kaip nekeršyti.
  Nataša basa koja meta granatą, išbarsto Fritzą ir šypsodamasi nusišypso sau.
  Tai toks puikus grožis.
  Mergina sako:
  - Bus šaunu!
  Zoja taip pat pasisuko. Nužudė fašistus. Ji nukirto nacius ir jų samdinius.
  Tada ji vėl sviedė granatą basa koja ir čiulbėjo:
  - Puikus ketvertas ir vartininkas!
  Tada mūšis tęsėsi su spaudimu ir vaizdais.
  Raudonplaukė Augustina basa koja paleido granatą. Išsklaidė nacius, daug žmonių sušlapino granata. Ir visa tai Fritz.
  Tada ji sušuko:
  - Aš esu Tėvynės įsikūnijimas!
  O mergina prisistatė kaip išprievartauta. Kaip gražu ir šaunu! Ir ji daužo nacius už save. Mergina tiesiog supermenas. Pats šauniausias iš visų ir nuolat įkraunamas norint laimėti.
  Svetlana taip pat žavi mergina. Ji taikliai pasuko ir nupjovė nacius. O paskui kaip jis plikomis kojų pirštais meta granatą. Kaip sudaužyti Fritzą.
  Ir tokia blondinė sutvarkys. Visi nupjauti vienu šūviu. Ir jis čirškia, atidengdamas dantis:
  - Bus amžina šviesa ir aušra!
  Merginos čia ir tokia ištrauka. Žymūs kariai - akrobatika.
  Nataša sušvilpė. Ji basa koja metė granatą ir sušnypštė:
  - Aš puiki mergina!
  Nors tai nekuklus teiginys, iš dalies jis yra tiesa. Šie kariai yra mieli.
  Ir labai gražu. Blizgančiomis akimis ir perliniais dantimis.
  Ir jie šlovingai kovoja, basomis kojomis svaidydami daužančius daiktus.
  Tačiau nugalėti nacius yra nepaprastai sunku. Tai tarsi smūgis į sieną.
  Zoja paėmė jį ir paleido eilutę į nacius. Ir ji juos nupjovė, tarsi milžiniškas arklys būtų buvęs kanopa, išmušęs žolę.
  Tada mergina basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Aš tokia milijonų svajonė!
  Ir ji parodė liežuvį. Tai mergina - tikra terminatorė. Visi bus paaukštinti ir suplėšyti į gabalus. Ir pjovimas be jokios abejonės dideliu greičiu.
  Zoja paėmė ir dainavo:
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam!
  Augustinas basa koja taip pat metė granatą. Ji sviedė fašistus ir ištarė:
  - O dulkės kaip nuo kilimų, išmušame iš kelio!
  Svetlana, šaudanti, pridūrė:
  - Nekeisk kojų! Mūsų veidai šviečia! Blizgūs batai!
  Kariai, kaip matome pilnomis suknelėmis. O merginoms batų nereikia. Jie sugeba visus ištrinti į dulkes ar miltelius, tokia pilka spalva.
  Nataša, šaudydama į nacius, pagalvojo. Iš tiesų, kodėl neįmanoma pasiekti sėkmės neapgaudinėjant? Štai Stalinas, pavyzdžiui, paėmė ir apgaule užgrobė valdžią. Jis pažadėjo Zinovjevui ir Kamenevui aukso kalnus, bet pats juos nušovė.
  Ar logiška taip elgtis? Tiksliau, tai tiesiog logiška - tu negali apgauti, tu negali gyventi!
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Aš esu didelė žvaigždė!
  Zoja taip pat atleido. Supratau ir čirškiau:
  - Ir aš taip pat puikus!
  O granata, mesta nuogais kojų pirštais, skrenda. Ir kaip fašistai tai gauna. Pagal didžiausias tonziles.
  O Augustinas šaudo. Ir pataiko tikrai gerai. Ir ji nugalėjo Fritzą, tarsi smūgiu iš kūjo.
  O basa koja taip pat labai garsiai meta granatą.
  Augustinas sucypė:
  - Nekelk garsiai, kol tylu!
  Ir vėl davė taiklų posūkį.
  Svetlana vėl trinktelėjo. Nužudė fašistus. Ir sumurmėjo:
  - Aš super mergina!
  Ir spindi akimis ir girgždi balsu!
  Taip, tai tokios merginos, kad su jomis nereikėtų kišti piršto į burną - įkąs!
  Šaudydama Nataša pasakė:
  - Jie pradėjo kalbėti apie ilgaamžiškumą.
  Zoja, basa koja mesdama granatą, pridūrė:
  - Nusprendėme šiek tiek palaukti, kol čiulpiame kraują...
  Augustinas metė granatą ir čiulbėjo:
  - Trečiam skanaus!
  Svetlana nuogais kojų pirštais paleido mirties dovaną ir sušuko:
  - O, aš kietas!
  Liepą vokiečiai vos neužėmė Voronežo ir sustojo. Buvo laikina ramybė.
  . 10 SKYRIUS
  Tačiau Raudonoji armija bando kontratakuoti.
  Olegas Rybačenko, kuris vis dar atrodo kaip maždaug dvylikos metų berniukas, ir mergina, kuri taip pat atrodo tokio pat amžiaus kaip Margarita, bėga prieš Rusijos sovietų kariuomenę.
  Jie šaudo patys. Už pečių - granatų krepšiai.
  Olegas šaudė į vokiečius. Nušienavo krūvą.
  Jis basa koja sviedė granatą ir sucypė:
  - Aš terminatorius, tau ant kelių.
  Margarita taip pat sviedė granatą basa koja ir pridūrė:
  - Rusijos priešai, aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Berniukas ir mergaitė visi skuba prie savęs ir kapo priešininkus. Jie yra putojantys ir šauniausi pasaulyje.
  Olegas, amžinas berniukas, šaudo į vokiečius ir dainuoja:
  - Nušluosiu tave kaip kiaulpienes! Mes esame terminatoriai, o ne berniukai!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  Margarita taip pat prikala nagus ir sako:
  - Mes šaunūs čempionai! Rusija yra už mūsų!
  Berniukas ir mergaitė visi eina ir eina į priekį. Juose tiek daug jaudulio ir ugnies. O vokiečiai tiesiog piešia po kanopomis.
  Tiksliau plikos, vaikiškos kojos.
  Olegas šaudo ir žudo priešą su kiekviena kulka.
  Taip, berniuką, atrodo, ne taip lengva sustabdyti. Jis yra tikras ir tikras terminatorius.
  Margarita vėl basa koja meta granatą ir cypia:
  - Aš puikus! Tapsiu tarptautiniu čempionu!
  Ir juokiasi iš savęs...
  Tuo tarpu merginos kaunasi. Yra ir daugiau moterų skyrių.
  Čia ateina visas batalionas. Basos merginos maudymosi kostiumėliuose. Toks menkas bikinio stiliaus maudymosi kostiumėlis. Ir žybsi nuogi, apvalūs gražuolių kulnai. Nuostabūs kariai.
  Ir dar šaudo į vokiečius. Tačiau kariai pradeda kovą su vokiečiais. Kaip jie kuliami.
  Ir kaip jie dūrė durtuvais! Štai merginos!
  Tiesiog puikus.
  Merginos plikomis kojomis muša vokiečius ir mėsėdžiai šypsosi. Štai kariai. Stipriausios krypties merginos. Taip kulia kaizerio kariai.
  Ir jie mušė save. Ir jie ateina...
  Yra tokių super klasės karių. Ir visi basi ir beveik nuogi. Ir jie šoka į save. Ir jie muša save nuogi kulnais. Štai merginos - visos merginos.
  Viktorija kovoja į priekį. Ji vis dar atrodo kaip mergina ir yra labai liekna. Jis dūrė vokiečiams ir dainuoja:
  - Dieve, saugok karalių! Ir suplėšyk visas nuodėmes!
  Taip, merginos čia yra aukščiausios klasės.
  O gražuolė Veronika matosi. Taip pat blondinė kovoja.
  O didingoji Yulfi - mergina, kuri palaidojusi vyrą tapo generole. Yulfi atrodo puikiai. Ji labai myli vyrus ir be jokių išankstinių nusistatymų užmezga su jais kontaktus.
  Tiesą sakant, seksas pailgina gyvenimą ir yra labai naudingas moterims. Jis juos atjaunina.
  Anna taip pat kovoja ir su savo raudonais, vešliais plaukais.
  Taip pat žavioji Angelina - karė tiesiog super.
  Tai yra, visa karališkoji, tiksliau, stalinistinė gvardija. Pilnas gražuolių komplektas. Jie tokie nuostabūs ir seksualūs.
  Ir jie sutriuškina vokiečius. Susmulkinkite juos į miltelius. Sumalkite kaulus ir suplėšykite mėsą.
  O vokiečiai bėga nuo jų puolimo. Jie patiria pralaimėjimą po pralaimėjimo - nors ir vietos mastu.
  Ir taip apskritai, kol jie turi iniciatyvą.
  Vokiečiai veržiasi į pietus palei Doną.
  Gerda ir Charlotte kaunasi naujausiame dviejų žmonių tanke piramidės pavidalu.
  Ir jie gana gerai kovoja. Vokiška mašina aprūpinta aukšto slėgio pistoletu. Kalibras tik 75 mm, bet to pakanka dėl didelio sviedinio snukio greičio. Ir dėl to didžiulė amunicijos apkrova. Merginos tanke atsigulė. Mašina labai manevringa su dujų turbininiu varikliu.
  Gerda šaudė į sovietų tanką ir dainavo:
  - Aš toks laukinis vilkas, niekada nebuvau užsienyje!
  O jis juokiasi, basa koja baksnoja į vairasvirtę.
  Ne ką prastesnė ir rudaplaukė Šarlotė.
  Taip pat super mergina.
  Jis nusišauna ir plikais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Nuostabus karys.
  Raudonplaukė, šaudydamas, paklausė Gerdos:
  - Kaip manote, ar krikščionybė pagaliau bus uždrausta?
  Šviesiaplaukė terminatorius pabrėžtinai pasakė:
  - Manau, bus!
  Ir apnuogino veidą!
  Apskritai kariai puikiai šaudo. Čia Gerda daužė nuogais kojų pirštais. Ir čiulbėjo:
  - Mes, arijai, neturėtume tikėti žydų Biblija, skelbiančia pacifizmą.
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Teisingai, netiko! Mes esame geriausi pasaulyje!
  Raudonplaukė plikomis kojų pirštais vėl pasiuntė mirtiną sviedinį. Sudaužė sovietinį automobilį.
  Muštynės itin žiaurios. Tuo pačiu metu sovietinės merginos yra geriausios.
  Čia Nataša buvo priversta pertraukti. Fašistai vėl juda. Tiksliau juodaodžiai ir arabai. Naciai Afrikoje ir Azijoje verbuoja karius ir meta į sovietų pozicijas. Visi bando sutriuškinti skaičius.
  Nataška mikliai meta granatą basa koja ir sako:
  - Stalino didybė išliks šimtmečius!
  Zoja duoda eilę. Taip pat basa koja meta į varžovus. Nokautuoja nacius ir sako:
  - Gražiesiems kariams baimė nežinoma!
  Šaudo ir raudonplaukis Augustinas. Ir labai taikliai. Ir sakydamas:
  - Taip, mūsų Tėvynėje ir širdis gyva!
  Ir dar basa koja meta granatą.
  Šaudama Svetlana sako gražuolėms:
  - Mes išrašysime sąskaitą prakeiktiems naciams!
  Ir iš jo skrenda, granata paleista nuogais kojų pirštais. Apskritai merginos čia pačios aukščiausios pošibos.
  Nataša, šaudo, čiulbėjo:
  -Tebūnie šis karas paskutinis!
  Zoya entuziastingai pridūrė:
  - Šėtonas nevaldys.
  Liepos mėnesį vokiečiai veržėsi palei Doną ir jau artėjo link vingio. Mūšiai čia įsibėgėjo. Ir jūs neišnaudosite smogiančios jėgos taip, kaip turėtų. Voronežas tapo karo šalutiniu tašku. Tikrai, dėl ko nerimauji?
  Prasidėjo gliaudymas ir pradėjo užmigti su smėliu ir nuolaužomis. Šturmininkai skrido. Jų buvo daug, ir visi erzino kaip musės.
  Mergina išreiškė:
  - Ropliai šliaužioja kaip įkyrios musės.
  Ir ji basa koja metė granatą, numušdama ja vokiečių reaktyvinį atakos lėktuvą.
  Po to Zoja padarė tą patį. Ji taip pat basa koja metė granatą ir pargriovė fašistą.
  "Twitter" paskelbė:
  - Aš esu basa svajonė ir tiesiog puiki gražuolė!
  Ir vėl karys davė posūkį.
  Be problemų įstojo ir raudonplaukis Augustinas. Ji basa koja su granata taranavo automobilį. Ji sudaužė jį į gabalus. Kuris išsibarstė po visą apylinkę ir Voronežo griuvėsius.
  O paskui dar sunkiau...
  O Svetlana paims ir plikomis kojų pirštais išmes granatą. Ir jis be problemų sunaikins visus priešininkus. Taip tampa tarsi karste - nebyliu ir be nereikalingo stibio.
  Vokiečiai per daug pralaimėjo mūšiuose dėl Voronežo ir vėl padarė pertrauką.
  Šiek tiek pažaidė. Mačiau vieną vokiečių atakos lėktuvą. O ji paėmė ir basa koja metė į jį granatą. Dūžtantis objektas skriejo aukštu lanku. Jis nusileido tiesiai į vokišką automobilį, suskaidydamas jį į dalis. Tada blondinė terminatorius pasakė:
  - Aš ne tavo marionetė!
  Po to kariai vienbalsiai apsivertė ant pilvo. Blyksniai nuogi kulniukai.
  Ateina liepa, kovoja ir apšaudoma. Rusijos kariuomenės pozicijas jie apipylė sviediniais. Ir jie šaudo galingais ginklais. Naciai veržiasi į priekį Dono vingio srityje.
  Ten yra karių ir didvyrių. Fritz taip pat kovoja diskotekose. Ypač gražios merginos: Gertrūda ir Eva. Jie skraido diskiniu lėktuvu ir traiško rusus danguje.
  Nataša šovė į dangų. Ji numušė vokiečių nepilotuojamą radijo bangomis valdomą aparatą "Rama" -7. Ir ji pasakė:
  - Žmonės bus laimingi.
  Zoja basa koja metė granatą į vokiečių atakos lėktuvą, kuri išskrido kaip mėsėdė piranija ir čiulbėjo:
  - Laimė amžinai!
  Augustine taip pat basa koja paleido mirties dovaną ir sušnypštė:
  - Sovietų valdžia...
  Svetlana taip pat sviedė liepsnojantį daiktą, pargriovė fašistą ir niurzgėjo:
  - Jėga puiki!
  Bet tada vokiečiai išėjo... Ir merginos šiek tiek nurimo.
  Nataša liūdnai šypsodamasi pastebėjo:
  - Na, kiek gali tęstis šis karas!
  Zoya entuziastingai pastebėjo:
  - Bėgant metams sustiprėjome, bet nė kiek nepasenome!
  Rudaplaukė Augustina kikeno ir plikais pirštais sutraiškė įkyrią musę:
  - Žinoma ne! Nesenkite! Aš vis dar kaip niekad karšta!
  Svetlana nusijuokė ir pasakė:
  - Karas apskritai merginas atjaunina. Lyderiai ateina ir išeina, bet merginos išlieka jaunos!
  Nataša plačiai šypsodamasi atsakė:
  - Mes atjaunėjome - rusų dievai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Taip, mūsų dievai, slavų dievai!
  Ugninis Augustinas dainavo:
  - Mes gyvename tėvo žemėje! Lados vaikai yra nuostabūs vaikai! Ir metai ant sparnuoto žirgo, Rusija tolimuose tūkstantmečiuose!
  Svetlana nusijuokė ir atsakė:
  - Iš dangaus skambės varpas - lietus pliaups! Bėgu į vaikystę - vasaros lietus seka paskui mane!
  Ir Nataša su entuziazmu pakėlė:
  - Už manęs!
  Ir kariai plojo plikomis, iškaltomis kojomis. Jie tikrai sugeba tokius stebuklus. Mano gyvenime nebuvo užverstas nė vienas puslapis.
  Štai auga visa karių karta. Jau kovojantys Raudonosios armijos gretose tie, kurie gimė beveik prasidėjus karui.
  Štai, pavyzdžiui, Andreika. Basas berniukas su šortais. Iš viso trylika metų, bet kaip jis kovoja? Taip, kažkokiu būdu nelaimingas berniukas, nepažinęs pasaulio.
  Nataša mostelėjo Andreikai. Ji paglostė šviesius pionieriaus plaukus. Pažiūrėkite, koks jis įdegęs, kaip šokoladas. Mergina berniukui padovanojo saldainių. Jis niūriai sumurmėjo:
  - Saldus yra blogas...
  Bet jis vis tiek valgė maistą. Taip, savotiškas berniukas. Nataša paėmė ir ištiesė ranką. Ji kuteno sukietėjusią, dulkėtą pionieriaus pėdą. Atsakydamas jis ėmė kutenti pliką Nataškos padą. Smagu, kai tave liečia berniuko rankos.
  Nataša pastebėjo:
  - Tu augini Andrejų! Jei pagyvensi dar porą metų, aš tave išmokysiu.
  Berniukas nustebo
  -Ką?
  Nataša nusijuokė.
  - Kaip mylėtis!
  Andrejus paniekinamai prunkštelėjo:
  - Aš jau mačiau!
  Nataša papurtė galvą.
  - Tai, ką matėte, buvo gyvūnų poravimasis. O aš tave gražiai ir labai maloniai išmokysiu!
  1947 metų rugpjūčio 1 dieną merginos buvo rastos apkasuose. Jie kovojo su Fritzu. Nuo Didžiojo Tėvynės karo pradžios praėjo daug laiko. Štai įvykis.
  Nataša šaudo į nacius ir sviedžia granatą plika, iškalta koja sakydama:
  - Už komunistinės šalies didybę!
  Tada ji išsikišo dantis.
  Merginos čia kaunasi, tradiciškai beveik nuogos. Apsirengę tik raudonomis, aptemptomis kelnaitėmis, jos kovoja ir siautuliu užkrečia likusius kovotojus.
  Ir jie šaudo. Ir šaudo labai gerai. Kaip snaiperiai ir aukščiausio kosminio lygio kariai.
  Zoja taip pat šaudo. Jis pjauna nacius ir čirškia:
  - O, mano Tėvyne ir puiki šeima!
  Ir jis basa koja meta granatą. Nuostabi mergina apskritai.
  O jos plaukai aukso lapo spalvos.
  Zoją vienu metu kankino naciai. Pirmiausia jie nuvedė mane į trobelę ir nurengė šortus. Jie pradėjo jausti, lipti rankomis į jautrias vietas. Tada jie mane mušė guminėmis žarnomis. Jie mušė man ir į krūtinę, ir į šonus, ir į šlaunis. Toliau sekėsi labiausiai žeminanti - išprievartauta gumine lazda. Bet jausmas toks aštrus. Kartu su skausmu Zoya patyrė orgazmą ir baigė. Naciai nusijuokė.
  Tada jie vėl išprievartavo ranka rašytą gražuolę pagaliuku, o paskui patys ėmėsi... Virš merginos ėjo dvidešimt penki jauni, alkani kareiviai. Tegul nebe mergelė, bet vis tiek vyras. Tai ir malonumas, ir skausmas. Tokie intensyvūs pojūčiai. Ypač jei išprievartavo penktame taške.
  Bet bent jau jie nebuvo sumušti. Matyti, kad naciai mėgo jį turėti įvairiais taškais. Jie jos nepakorė. Kol galiausiai Zoe pabėgo. Prieš tai ji, beje, buvo išvaryta į šaltį basa ir beveik nuoga. Tačiau iki šios akimirkos Zoja jau spėjo priprasti prie šalčio. Ir ji pabėgo tik su kelnaitėmis. Ir kad ji yra aukščiausios raudonos akrobatikos karė.
  Aurora taip pat kovoja didvyriškai. Pjauna nacius ir dainuoja:
  - Tėvyne, partija, komjaunuolis! Bus stiprus Hitlerio pralaimėjimas.
  Ir dar kaip jis basa koja meta granatą.
  Viskas apie merginas yra šaunu ir įžūlu.
  Ir Svetlana taip pat ims ir daužys. Ir nupjauti Fritzą. Ir nuogais kojų pirštais įsės granatą.
  Ir tuo pat metu riaumoja:
  - Už komunizmo kovos reikalą!
  Nataša taip pat šaudo, išmuša nacius ir šnypščia:
  - Tėvynės vardu, šventasis!
  O granata, mesta nuogais pirštais, išbarsto nacius. O merginos darosi vis linksmesnės ir viską sau dainuoja su laukiniu džiaugsmu.
  Zoya taip pat šaudo Robino Hudo taiklumu. Veda sau ugnį ir dainuoja:
  - Aš myliu Rusiją! Galinga šalis! Kodėl Hitleris nebuvo sunaikintas? Aš nesuprantu!
  O jis irgi plikomis kojų pirštais ims ir išmes granatą. Ir kayuk fašistams.
  Aurora pakliuvo į Fritzą. Ji basa koja metė citriną ir sucypė:
  - Bet Pasaran! Aštrus smūgis!
  Ir Svetlana duos eilę. Kaip nušluoti nacius. Kaip juos visus pamirkyti ir girgždėti:
  - Šlovė Visagalei lazdele!
  Ir jis basa koja taip pat išmes granatą.
  Ir Nataša taip pat duos eilę. Nukirskite fašistus. Ir jis basa koja meta granatą, girgždėdamas:
  - Taip, tavo vardas būk šventas!
  Ir vėl nusišypsok. Blizgantys perliniai dantys.
  Ir tada Zoja pasiduoda. Atvirai kalbant, tai apims fašistus. Ir jis girgždės, basa koja mesdamas granatą:
  - Karys, nešantis mirtį visiems!
  Ir vėl jis bus susprogdintas mirtinu sprogimu!
  O štai Aurora kaip lupanet. Ir nužudyti. Ir nuogais kojų pirštais atsiųs mirties dovaną.
  Tada jis sušunka:
  - Šlovė narsiems rusų kareiviams! Pečių meistrai!
  Ir Svetlana taip pat smogs naciams. Kaip jis juos nupjauna kaip pjautuvą ir atšoka:
  Aš esu karys, kuris nebus pamirštas...
  Ir vėl basa koja, lyg bėgtų ant Rusijos priešų. Ir kaip granatą leisk skristi.
  Mergina, žinoma, daug ką prisimena. Pavyzdžiui, kaip keturiasdešimt pirmaisiais metais Fricas privertė dvi basas merginas kasti duobę šaltyje. O merginos dar nėra tokios užkietėjusios. Ir, žinoma, jų kojos iš pradžių pasidarė raudonos, o paskui pamėlynavo nuo šalčio. Ir skaudėjo.
  O monstrai-fašistai, norėdami sušilti, pradėjo daužyti pagaliais ant kulnų. Merginos prarado sąmonę. Po to ant jų užpylė dar porą kubilų ledinio vandens. Beveik pavargęs.
  Laimei, nelaimingas merginas paėmė gydytojas. Jie išėjo. Ir net galūnių amputuoti nereikėjo. Merginos užaugo ir tapo partizanėmis. Jie atkeršijo naciams.
  Pionieriui Aleksandrui Grigorjevičiui pasisekė mažiau. Jo naciai, pagavęs, nusirengė. Ir pakabino ant lentynos šaltyje. Ir pionieriaus basos pėdos buvo suspaustos į bloką, ir atsisėdo centnerį sveriantis akmuo. Vaikinas švokščiant išsitiesė šaltyje. Ir fašistai jį taip pat šildė, atnešdami deglą į sustingusį kūną. Tai nacių monstrai.
  Berniukas kabėjo tris dienas ir tris naktis, o ketvirtą dieną, neatlaikęs kankinimų, mirė.
  Užpuolikai elgėsi žiauriai ...
  Komjaunuolė Sveta taip pat buvo nurengta. Padavėte didelį stiklinį indelį. Pripildytas vandens ir veikiamas šalčio. Ir kad visi gyventojai matytų, kaip komjaunuolis sustingsta lediniame, ledu padengtame vandenyje. Koks tai siaubas.
  Svetlana šaudo į nacius ir šnabžda:
  - Fašizmas nepraeis! Šlovė Rusijai!
  Nataša taip pat šaudo. Jis labai tiksliai basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Nemeluokim po Hitlerio!
  Zoja iškilmingu tonu patvirtina:
  - Mes niekada neatsigulsime!
  Ir taip pat atidaro ugnį.
  Ir basa koja meta granatą.
  Aurora šaudo. Susidoroti su naciais ir rėkti.
  - Garbė rusų dievams!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  O Svetlana šaudo labai taikliai. Ir rėkia:
  - Vardan gyvybės Žemėje!
  Ir vėl labai tiksliai basa koja meta granatą.
  Ir Fricai užduso.
  Merginos atmušė nacių puolimą, ir atėjo kita diena: 1947 m. rugpjūčio 2 d. Gražuolės vėl atmušė puolimą. Šiek tiek nusišovėme, tada linksminomės su vyrais.
  Nataška prisiminė, kaip keturiasdešimt antrus metus ji šiek tiek klajojo karo keliais už priešo linijų.
  Ten buvo basa mergina paprasta medvilnine suknele. Vaikščioti buvo lengva ir malonu. Vasara į baltus, šiek tiek auksinius Natašos plaukus pinamas vainikas. Nuogi padai labai maloniai smeigia akmenukus. Mergaitės pėdos labai sukietėjusios, jai visai neskauda. Ir net butelių nuotrupos nebijo kukurūzų.
  Nataška nuėjo pas save, būdama skautė. Ji yra labai graži mergina, ir tai gali būti panaudota šalies labui.
  Suvilioti ką nors, susukti. Tačiau keturiasdešimt antra Rusijai yra sunki. Po pirmųjų pasisekimų netoli Maskvos, Leningrado, pietuose, Raudonoji armija vėl pradėjo pralaimėti.
  Sovietų kariuomenė nugalėjo netoli Charkovo ir pataikė į katilą. O naciai jau važiuoja į Voronežą. Žinoma, tai nepakelia nuotaikos. Mergina, ypač ryte, nuplėšė lapelį.
  Vokiečiai ką tik paskelbė užėmę neįveikiamą Sevastopolio tvirtovę. Šiek tiek anksčiau jie pranešė apie žlugimą Afrikoje, taip pat ir nepalenkiamą Tolbuko citadelę.
  Štai ateina mergina basa, trypčioja sukietėjusiais padais uolėtu keliu ir mąsto.
  Kas galėtų būti toliau? Ar laimės fašistai? Juk jų galia išskirtinai didelė. Taip, nuotaika sugadinta. Mergina čiulbėjo:
  - Stalinas gyvena mano širdyje,
  Kad nepažintume liūdesio...
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  Mergina staiga pamatė berniuką. Šviesiaplaukis, gražus maždaug dešimties metų vaikas. Žinoma, lieknas, bet vikrus, su šortais ir su nuogu liemeniu šokoladiniu nuo saulės nudegimo.
  Berniukas pribėgo prie Natašos. Jis sušvilpė ir sušuko:
  - Fašistai meluoja! Nesijaudink, mes vis tiek laimėsime!
  Mergina ryžtingai atsakė:
  - Žinoma, mes laimėsime! Kitaip ir būti negali!
  Berniukas linktelėjo ir pasakė:
  - Nataša, žinai, vadas perspėja, kad neitum į Novoselovo kaimą. Ten Fricas surengė pasalą.
  Mergina pritardama linktelėjo.
  - Ačiū už įspėjimą. Bet kas įteiks raštelį?
  Berniukas pasiūlė:
  - Leisk man. Jie tikrina visus suaugusius, net moteris. Bet vaikas gali praslysti.
  Nataša išsitraukė iš kelnaičių raštelį ir padavė berniukui, bet tuo pat metu paklausė:
  - O jei tave pagaus?
  Vaikinas, žiūrėdamas tiesiai jam į akis, atsakė:
  - Aš, kaip Malchish-Kibalchish, iškęsiu kankinimus ir mirsiu aukštai iškelta galva.
  Nataša nusišypsojo. Ir tada ji nuskendo. Prisiminiau, kaip du maždaug dvylikos metų pionierius sučiupo naciai. Jie nuplėšė berniukams drabužius, surišo rankas viela ir varė juos nuogus ir basus į žvarbų šaltį. Tada jie varė juos per sniegą ir vėl įvarė į trobelę. Jie važiavo tol, kol jų palydos mirtinai sušalo. Pionieriams nebuvo patogu, bet jie ištvėrė. Berniukai gana stiprūs.
  Tada, pamatę, kad šaltis pionierių nepaėmė, naciai ėmė vaikus deginti ugnimi. Ir jiems tai pavyko. Kai budelis įkaitusia geležimi pritaikė berniuko nuogą krūtinę, berniukas sušuko:
  Tegyvuoja Stalinas!
  Tada ant apnuogintų, sukietėjusių berniuko padų buvo užteptos plačios metalinės juostelės, raudonos nuo karščio. Budelė su dideliu malonumu pro šnerves įkvėpė keptos mėsos kvapą. Pionierius vėl sušuko:
  - Pakelkite raudonas vėliavas virš Reichstago!
  Ir parodė liežuvį. Tada naciai įkaitusiomis žnyplėmis išplėšė kapšelį. Pionierius mirė nuo skausmo šoko.
  Taip, fašistai nustatė naują tvarką.
  Jie elgėsi grubiai ir žiauriai. Ir kankinimai buvo nuolatiniai.
  Nataša vėl meta granatą basa koja. Išsklaido Fritzą ir čirškia:
  - Tebūnie dangus žemėje! Komunizmo rojus, kuriame žydi sovietų šalis!
  Zoja taip pat paleidžia granatą nuogais kojų pirštais ir čirškia:
  - Ir šlovė ateis į žemę!
  Po to mergina duoda labai taiklų posūkį. Nokautuoja varžovus. Ir vėl ištiesia dantis.
  Ir tada Augustinas užsidega. Nokautuoja nacius ir cypia:
  - Už Tėvynę! Už Staliną!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą, išbarstė nacius. Stipriai įveikė karius.
  Neleiskite priešui nusivilti.
  Svetlana basa koja taip pat meta granatą. Nuspalvina nacius ir cypia:
  - Šlovė mūsų rusų merginoms!
  Ir kaip juokiasi kariai. Juk jos tokios gražuolės, kad jas, tiesą sakant, galima iškelti į konkursą: ponia Visata. Jų krūtys yra tokios pilnos ir tvirtos tuo pačiu metu. Taigi joms patinka mylėtis su vyrais. Tai juos tikrai jaudina.
  Ypač kai kūnai čiupinėja ir vis dar spaudžia spenelius.
  Nataša prisiminė, kaip kartą jos ieškojo policija. Tai tikrai klasė. Kai vyras su plaukuota letena pirštais įšliaužia tiesiai į tavo įsčias. Kaip beprotiškai įdomu ir malonu.
  Tada Nataša juos visus nužudė. Ką dar daryti su policija? Bet tas, kuris ją jautė, ir prievartavo, pririštas prie suolo. Taip šaunu prievartauti vyrus.
  Po to Nataša įkaitusia geležimi ant fašistų bendrininko kaktos sudegino penkiakampę žvaigždę. Taip reikia elgtis su naciais
  Merginos išsiblaškė ir pradėjo naikinti nacius.
  Jie kulia spaudžiantį Fritzą. Ir atlaikyti tokį pašėlusį ir pragarišką puolimą.
  Nataša dainavo kartu, nutraukdama nacius;
  - Merginoms labai reikia! Kur tu savininkas kur!
  Taip, Raudonoji armija jau daugiau nei dvejus metus neturi naciams prilygstančio tanko ir nepagerėjo. Priešingai, naciai spaudžia Raudonąją armiją.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Tegul mūsų Tėvynė skrieja kosminiuose keliuose!
  Ir basa koja paleis citrina. Tokia yra kurta mergaitė.
  Augustinas šaudė į priešą, šnypštė;
  - Stalinas, Stalinas, Stalinas! Mes norime Stalino!
  Ir jis basa koja išmes granatą.
  Svetlana, šaudanti, tęsia:
  - Kad jie negalėtų mūsų palaužti, kelkis šeimininke iš žemės!
  Ir vėl atskrenda merginos basos pėdos mesta granata.
  Nataša nupjovė kelias eilutes ir išleido:
  - Ir palaužk Adolfą!
  Merginos vis dar neatsisakė galimybės nugalėti nacius. 1947 metų rugpjūčio 3 dieną mūšiai įsibėgėjo.
  Tuo pačiu metu naciai bandė atkirsti nuo savo bazių sovietų kariuomenę, kuri neturėjo laiko trauktis už Dono. Kas, be kita ko, jiems net šiek tiek pavyko.
  Gerda ir jos tanko įgula, kaip visada, yra puolimo priešakyje.
  Merginos su kelnaitėmis ir basos. Jie šaudo ir kovoja.
  Yra du automobiliai keturiems kariams. Kompaktiškas ir labai patogus, piramidės formos.
  Gerda, naudodama nuogus kojų pirštus, spaudžia vairasvirtę ir šaudo. Ir pataiko gana gerai. Nuplėšęs sovietinio tanko bokštelį.
  Tada jis sako:
  - Aš terminatorius sniego spalvos plaukais!
  Ir jis įnirtingai juokiasi... Pats trūkčioja kaip marionetė.
  Šarlotė taip pat šaudo. Labai taikliai pataiko ir riaumoja:
  - O didysis Reichas, mums sakė ne dreifas!
  O basa koja - kaip stumti.
  Atėjo rugpjūčio 4-oji, šį kartą karščiausia vasaros diena. Vokiečių tankai kaunasi Dono vingyje. Kovos vyksta ir Sukhumi mieste. Pilna kraujo ir sunaikinimo. Ir bepročių negalima sugrąžinti.
  Charlotte ir Gerda nuogos tanke. Ant jų liko tik plonos kelnaitės.
  O merginos šaudo, prasibrauna pro trisdešimt keturis tankus, bandančius prasibrauti prie jų, kurie veržiasi kaip pašėlę šunys. Ir labai netgi šie šunys, sakykime, tokie šaunūs. Ir visi sutriuškinti ir išskrosti.
  Jūs tiesiog negalite prie jų prisiartinti.
  O kariai nuožmi.
  . 11 SKYRIUS
  1955 metų rugpjūčio mėn. Gražios merginos kovoja su naciais. Vokiečiai spaudžia Voronežą. Naciai bando paspausti rusus.
  Nataška šaudo, nukerta gretas. Ir jis basa koja meta granatą, išsklaidydamas priešą:
  - Viskas bus puiku!
  Zoja taip pat kandžiai atsiliepia naciams. Šienavo Fritzą. Ir metė citrinas basomis kojomis.
  Mergina sušuko:
  - Tai hiper!
  Čia ji taip pat paėmė Augustiną ir plakė nacius. Be to, ji basa koja metė mirtiną jėgą.
  Mergina čiulbėjo:
  Sumuškime Hitlerį!
  Tada Svetlana ėmė ir nuogais kojų pirštais metė mirtiną granatą. Merginos paėmė ir nugriovė nacius, čiulbėjo:
  - Tai puiku!
  Nataša agresyviai pastebėjo:
  Mes super kovotojai!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą. Tai labai gražu.
  Zoja čia puikiai padirbėjo. Tada basa koja, labai graži mergina, jį metė ir nugalėjo nacius:
  - Mums bus labai šaunu!
  Tada ugningoji Augustina ėmė ir labai gražiai metė plikomis kojų pirštais, išbarstė nacius į visas puses:
  Mes visos supermerginos!
  Tada Svetlana labai graži mergina, ir tokia blondinė, basomis kojomis žybsi granatomis. O mergina paėmė ir išvyniojo Fritzą, labai gražią mergaitę.
  Mergina su kelnaitėmis. Ir ji sušuko:
  - Merginos yra skirtingos! Ir labai raudona!
  Merginos paprastai yra labai šaunios ir visada basos.
  Pavyzdžiui, Svetlana per visą karą bėgiojo basa. O keturiasdešimt pirmaisiais metais ji persikėlė per mišką. Jai tai ne pirmas kartas. Vaikų, darbo kolonijoje ji dirbo basa ir su lengva kalėjimo suknele iki šalnų. Vėliau mergina net basa bėgiojo po sniegą. Taigi Augustinas buvo kolonijoje. Ten merginos per atšiaurų Sibiro šalną galėjo dirbti beveik nuogos.
  Ir tai jų negąsdino. O kaip gera merginoms basomis bėgioti per sniego pusnis. Ir tuos nuogus kulnus įkando šaltis. Ne taip baisu. Nuogi padai nusėti kukurūzais, o merginos nuo ledo plutos nenukentėjo.
  Jie tokie labai šaunūs. Basos merginos lakstė ir dirbo su kirviais.
  Merginos atliko labai gerą darbą.
  Merginos buvo labai išprotėjusios. Jie vėl mėto granatas nuogais kojų pirštais.
  Ir sutriuškintas nacių. Labai šaunūs kariai, turiu pasakyti.
  Merginos basomis kojomis meta į priešą.
  Nataša labai taikliai šaudo į nacius.
  Ir sudaužė dar Fritzą.
  Mergina labai graži... Ir labai basa ir graži Nataša, labai agresyvi.
  Bet merginai būtina sunaikinti tai, kas įdomu.
  Čia Olegas Rybachenko ir Margaret Magnitnaya pradėjo kovoti.
  Berniukas ir mergaitė sutriuškino vokiečius.
  Olegas Rybačenko atrodė kaip vienuolikos metų berniukas. Ir sutriuškino nacius. Arba tie, kurie atrodo kaip fašistai.
  Berniukas basa koja metė į Fritzą. Sutriuškino ir laimėjo.
  Ir davė eilę.
  Ir Margarita labai stipriai sumušė tą kiek prisimerkęs Fritzą.
  Ir sutriuškino vokiečius. Ir mergina labai gražiai kovojo.
  Ir ji labai gražiai metė basą koją. Ir sutriuškino priešą.
  Margarita labai sunkiai nužudė vokiečius.
  Naciai labai sparčiai žengė į priekį.
  Margarita, labai gniuždydama priešininką.
  Merginos basos pėdos taip labai gražiai sulaužė nacių stuburą.
  Merginos tokios agresyvios.
  O batalionas eina paskui vaikinus. Merginos su kelnaitėmis, ir labai gražios. Pulti vokiečius, ir labai uoliai.
  Jų nuogos krūtys su rubino speneliais dreba. O merginos kovoja itin spaudžiant. Jie sutriuškina vokiečius. Ir nacių kariuomenė pasiduoda.
  O dabar vokiečiai pradeda trauktis.
  Veronika nuogais kojų pirštais meta granatą. Ji sutraiškė kareivius ir cypė:
  - Meilė yra gyvenimas!
  Viktorija davė taiklų posūkį. Ji atkirto priešininkus. Ir basomis kojomis metė granatą.
  Ir tada ji sušuko:
  - Mūsų Tėvynė šlovinama!
  Čia Juliana yra labai graži mergina ir generolo žmona, kai ji paima ir paleidžia granatą ir gūkteli:
  - Genialus ekspresas!
  Ir tada raudonplaukė Ana. Mergina tokia šauni ir nepaprasta. Fritzus suglamžiau, pamirkiau. O granata atskriejo basomis kojomis. Ir išsibarstę priešininkai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šventoji caro Josifo Stalino Rusija!
  O mergina mirkteli safyrinėmis akimis. Ir apnuogino iltis.
  O paskui olimpiada: didvyrė mergina basomis kojomis paleidžia visą krūvą granatų.
  Ir pasklido į visas upės kraujo puses su naciais.
  Juk batalionas basomis kojomis, šortais, yra puolimo priešakyje ir nokautuoja vokiečius.
  Merginos šaudo labai taikliai, tačiau nuostolių nepatiria. Kai mergina nuoga ir mūvi tik kelnaites, ji praktiškai nepažeidžiama. O susigriebti labai sunku.
  Taigi vokiečiai nemuša merginų nei sviediniu, nei kulka, nei skeveldra. Tai kas? Kova yra kova!
  Veronika nusišauna. Jis smogia priešui, meta granatą basa koja ir čirškia:
  - Tai bus labai šaunus žaidimas!
  O Viktorija yra karė-vadovė. Kai ji purto nuogą krūtinę ir skleidžia tarsi žaibą raudonais speneliais. Ir tada basa koja meta granatą.
  Sulaužo priešininkų gretas.
  Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Aš esu supermergina!
  Ir atidengia dantis.
  Ir tada Julianas. Taip pat reto grožio mergina. Kaip nugalėti nacius. Tiksliau, ne nacių, o vokiečių, kurie vis dėlto kariauja su Rusija ar SSRS.
  O soste - caras ir pirmininkas, tapęs sovietų imperijos imperatoriumi. Ir labai smagu sutikti. Ir ateis laikas, kai SSRS padaugins daugybę sovietinių respublikų herbų.
  Juliana basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Tebūnie Stalinas Sovietų Rusijoje - šviesa!
  Ji mirktelėjo safyro akimis.
  Ir tada Ana, raudonplaukis žvėris, kovoja. Ir šaudo labai gerai.
  Ir išduodamas dantis sako:
  - Tebūnie planetoje karališkasis rojus!
  O Olimpijas paleido citriną basa koja. Išsibarstė priešininkai ir cypė:
  - Šlovė carui ir tėvynei!
  Hitlerio tankai sugebėjo užfiksuoti Dono vingį ir pasuko į pietvakarius, toliau judėdami upe. Nacių veržimasis buvo gana sėkmingas.
  Pati fronto konfigūracija buvo jiems palanki ir buvo sunku perkelti pastiprinimą Raudonajai armijai po vokiečių bombomis.
  Be to, visiškai nepažeidžiami Trečiojo Reicho diskiniai lėktuvai pasirodė esąs labai efektyvus ginklas ir taranavo sovietinius automobilius laminariniu srove.
  Tai buvo ypač efektyvu dėl didžiulio skraidančių lėkščių greičio. Kuris galėtų pasivyti beveik bet kurį sovietinį lėktuvą.
  Gražuolės merginos Gertrūda ir Eva tokiame diskelyje medžiojo sovietinius automobilius.
  Čia ypač užpuolė du naikintuvai "Yak-11" ir tiesiogine prasme juos suplojo.
  Tai merginos, jos nestovi nuošalyje.
  Gertrūda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir čiulbėjo:
  - Vokiečių dievai yra galingiausi pasaulyje!
  Ieva taip pat valdė vairasvirtę apnuogintais kojų pirštais ir, apnuogindama dantis, riaumojo:
  Visus priešus pamerksime į tualetą!
  Mergina vis dar yra dalykas. Štai paėmiau, pavyzdžiui, pradininką. Ji nuplėšė berniuko drabužius ir viela pritvirtino prie drebulės. Tada ji pradėjo kauterizuoti pionieriaus kūną karštu pokeriu ant laužo. Pradėjo nuo skrandžio, tada perėjo prie krūtinės. Neignoravo berniuko apvalių kulnų.
  Pokeriui atvėsus mergina vėl jį įkaitino, o Gertrūda išmetė šakeles.
  Tada jie pasikeitė, o pionierę iškepė jos partneris. Šviesiaplaukė terminatorė Gertrūda taip pat apdegino berniuko skruostus. Trumpai tariant, su pionieriumi neliko nei vienos visos odos juostelės.
  Tada jie paėmė ir užkūrė didelę ugnį, papipirino berniuką, pasūdė ir pradėjo valgyti.
  Mėsa sultinga, liesa.
  Ieva, prarydama berniuką, pastebėjo:
  - Vartodami tokį maistą papildomų kalorijų nepriaugsite.
  Gertrūda, laižydama pirštus, sutiko:
  Taip, tai kokybiška mėsa. Berniukas lieknas, rausvas, liesas. Tai malonu valgyti.
  Merginos mielai valgė savo pionierę. Priėjo dar du vokiečiai. Prisijungė prie šventės. Tiesioginis kanibalizmas. Ir taip skanu, su prieskoniais valgyti berniuką.
  Viena iš vokiečių moterų Frida pastebėjo:
  - Mes kažkaip išvirėme nėščią moterį. Ir tada jie suvalgė kūdikį įsčiose. Tai taip skanu!
  Ir merginos prapliupo juoktis. Kankinimai ir kanibalizmas, tai puiku!
  Jie tiesiog, be jokio išankstinio nusistatymo, ką nors nupjauna berniukui ir kiekvienas nukando po mažą gabalėlį.
  Po to kariai gėrė ir vyną - sumaišytą su aviaciniu alkoholiu. Jie valgė sultingą mėsą.
  Tada kariai šiek tiek šoko. Tada atėjo dar kelios gražuolės su tomis pačiomis kelnaitėmis. Jie pradėjo valgyti berniuką. Jie supjaustė jo mažą širdį į keletą dalių. Ir jie taip pat valgė.
  Tada jie paėmė jį ir basi bėgiojo per anglis. Jie šokinėjo, jie šokinėjo. Tada jie nuskubėjo į artimiausią vietą. Ten jie užpuolė vyrus, poravosi su jais kaip su gyvūnais. Ir buvo puiku.
  Patelės yra tokios agresyvios.
  O dabar sovietų lėktuvus vejasi dvi merginos. Jie taranuoja Tu-4, todėl bombos jo pilve sprogo. Ir visi nenustoja juoktis. Nuostabios merginos.
  Ir kaip jie plikais pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus. Tokios žavingos gražuolės. Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną. O nuogos merginos suteikia pasitikėjimo pergale.
  Blogos merginos tikrai numuša sovietų lėktuvus.
  Gertrūda šypsodamasi paklausė Ievos:
  - Ar manote, kad Biblija yra Dievo žodis?
  Mergina juokdamasi atsakė:
  - Ne!
  Gertrūda su akivaizdžiu nustebimu paklausė:
  - Ir kodėl?
  Ieva ryžtingai pasakė:
  - Nes dangus tvirtas! Kaip veidrodis!
  Ir merginos juokėsi. Tai atrodė nepaprastai juokingai.
  Gertrūda logiškai pastebėjo:
  Bet vis tiek yra Dievas!
  Eva sutiko:
  - Yra Adolfas Hitleris ir jo pranašas!
  Ir vėl kariai prapliupo juoku. Jie tokie linksmi ir net visai ne kvaili.
  Ir jie mėgsta kovoti. O ir prievartauja vyrus. Tai jų šūkis....
  Gertrūda, numušdama sovietų lėktuvą, sucypė:
  - Mano tėvynė! Aš užmušiu visus dėl tavęs!
  Eva išsišiepusi dantis patvirtino:
  - Aš taip pat!
  Ir spindi safyro akimis. Šie kariai yra šaunūs. Ir visai ne kvaila.
  O gal blogai... Ir labai žiauriai. Čia jie kankino maždaug trisdešimties metų moterį ir maždaug dvylikos metų jos sūnų - net ne pionierių.
  Abu pakabino ant stovo. Ir po basomis kojomis užsidegė ugnis. Be to, kad galėtumėte numalšinti karštį, bet jūsų giminaitis eis į ugnį.
  Arba berniuko kulnai keps, paskui mergaites.
  O moteris buvo sužalota tiek dvasiškai, tiek fiziškai. Taip pat buvo padegtos motinos krūtys.
  Taip, jie buvo smarkiai nukankinti. Merginos mėgsta ugnį.
  Pavyzdžiui, berniukai mėgsta kankintis. Net visiškai nekaltus.
  Tiesiog padegk juos...
  Arba pamirkyta rūgštyje... Kitas kankinimo būdas. Suplakite pionierių karšta viela, o paskui ištepkite mėšlu. Tai ir skaudu, ir žemina.
  Pionieriai taip pat buvo apibarstyti korbitu ir kalkėmis. Na, šios velnios-terminatorės merginos.
  Eva atsitrenkė į tris sovietinius automobilius ir pastebėjo:
  - Čia mes žmones kankiname... Ir tai šaunu!
  Gertrūda, apnuogindama dantis, pasakė:
  - Ypač malonu kankinti berniuką!
  Eva sutiko:
  - Labai gražu! Bet taip pat gerai kankinti merginą!
  Kariai čia buvo tokie laimingi.
  Gertrūda numušė keturis rusų lėktuvus ir sucypė:
  - Ir mums tai bus puiku!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Merginos apskritai yra tokios gražios išvaizdos ir įsiutusios viduje. Vienas iš kankinimų, kuriuos naudojo gražuolės. Štai, pavyzdžiui, pionierius pakabini už kojų prie lubų, o prie rankų pridedi grandinę. Ir jūs gaunate elektrą. Pionierius turi jį pakelti spaudos pagalba. Kad raumenys nelūžinėtų.
  O tada nebeužtenka jėgų ir vėl plaka su srove.
  Merginoms taip pat patiko, kai vaikinai sukasi ratą. Jie šiek tiek sulėtino judėjimą, todėl yra sumušti su srove. Labai įspūdingas.
  Eva paklausė savęs:
  - Ar velnias egzistuoja?
  Gertrūda šypsodamasi atsakė:
  - Bet kokiu atveju - velnias - tai mes!
  Ir abu vogė kaip norėjo. Ir veidai pasirodys.
  Merginoms teko atremti vokiečių atakos lėktuvų skrydžius. Šviesiaplaukė karė basa koja metė granatą. Ir numušė vokišką XE-377. Tada ji čiulbėjo:
  - Turiu tikslumą - negailestingą!
  Zoja taip pat labai tiksliai sviedė granatą basa koja ir cypė:
  - Rodo vardu! Ir šlovė Rusijai!
  Tada mergina iššovė.
  Ir tada prikišo ir raudonplaukis Augustinas. Ji yra nepaprastai protinga mergina. Ir nuogais kojų pirštais paleido citriną. Numušė vokiečių atakos lėktuvą.
  Po smūgio jis subyrėjo ore. Ir liepsnojančios nuolaužos pradėjo kristi ant žemės.
  Svetlana taip pat iššovė savo bazuką. Ji numušė greitą, reaktyvinį atakos lėktuvą iš Trečiojo Reicho. Ir čiulbėjo:
  - Didžiosios Rusijos žemės šlovei!
  Po to merginos basos kojos vėl sviedė žmogžudišką granatą. Ir labai tiksliai.
  Nataša taip pat nėra praleista. Ji papurtė nuogas krūtis, blykstelėjo raudonais speneliais ir cypė:
  - Šalies didybė! Mes angelai!
  Ir gražuolė parodė savo ilgą liežuvį. Ir toks mobilus!
  Zoja taip pat agresyviai nusišypsojo ir sušnypštė:
  - Priešas nepraeis! Rusija nugriaus...
  Nuogi iškaltų kojų pirštai labai tiksliai meta mirtiną ir mirtiną granatą.
  Ir tada įniršęs ugningas Augustinas pradėjo svaidyti mirties dovanas. Mergina su didele širdimi ir ilgomis kojomis.
  Skrenda nuogo kulno mesta granata. O iš atakos lėktuvo tik ugninis purškalas.
  Ir tada Svetlana... Kaip basa koja ji paleis ir sutraiškys Fritzą.
  Iš lėktuvo liko tik skeveldros, degė.
  Gerda ir Charlotte kovojo įkaitusiame tanke, visiškai nuogos su šortais. Sovietų tankai kontratakavo.
  Gerda šovė į sovietinį automobilį ir sulaužė šarvus. Ji paėmė ir dainavo:
  - Aš velnio dukra!
  Charlotte pralaužė T-54 gynybą ir pridūrė:
  - Aš galiu viską įveikti!
  Vokiečių aukšto slėgio patranka yra labai efektyvus ginklas. Jis gali prasiskverbti iš labai didelio atstumo ir pranoksta sovietinį 100 mm T-54. Be to, rusiškos transporto priemonės jokiu kampu neprasiskverbia į naujausią vokišką AG-50 U. Tik itin sunkūs IS gali sukelti Fritz problemų. Tačiau faktas yra tas, kad Isov yra labai mažas, o pagrindinė mašina yra T-54. Ir tu negali tam ginčytis.
  Gerda spaudžia vairasvirtės mygtukus apnuogintais grakščių kojų pirštais. Iš tolo trenkia rusiškam automobiliui ir girgžda:
  - Aš esu karalius tas Supermenas!
  Ir karys rodo ilgą, rausvą liežuvį.
  Šarlotė taip pat atleidžia. Ir labai taikliai. Ir nusišauna su didžiosios panteros įniršiu.
  Ir jis taip pat spaudžia vairasvirtės mygtuką nuogais kojų pirštais.
  Ir švilpia sau:
  - Esu didelis super klasės kovotojas!
  Toliau Gerda jau šaudo. Šaltakraujė blondinė. Nors pati moteris yra temperamentinga. Pavyzdžiui, ji ant pušies nukryžiavo komjaunimą. Ji pati įkalė vinis į rankas ir kojas. Ji padegė nuogą krūtinę, o paskui įkaitusiomis žnyplėmis susilaužė kojų pirštus.
  O dabar Gerda riaumoja:
  - Mes esame baltieji vilkai ir niekam nepažinome pasigailėjimo!
  Ir vėl gražuolė šaudo labai taikliai. Ir muša priešą. Tokia nuostabi blondine. Greitai ji to nebedarys. Vėl iš toli prasibrovė rusiškas automobilis. Sugeba pataikyti. Ir du šimtai milimetrų šarvų jos nesustabdys.
  Šarlotė taip pat šaudo ir cypia:
  - Aš esu aukštasis karalius! Aš jus visus sutraiškysiu!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtuką. Raudonplaukė velnias vakar pionierę kankino. Ji berniuką sumušė dilgėlių kekėmis. Tada pūsleles pabarsčiau druska. Tada ji ištraukė žiebtuvėlį. Raudonos liepsnos plėšrūnai laižė vaiko kulną. Štai raudonplaukė! Kokia ji šlykšti. Tiesiog pragariškas gyvūnėlis, kankinantis visus be jokio gailesčio ir silpnumo!
  Tačiau sovietinės merginos atsako naciams.
  Kariai patys veda ugnį. Jie šaltakraujai ir apsiskaičiuojantys.
  Nataša nuogais kojų pirštais metė granatą. Samdiniai išsibarstę į visas puses.
  Nataša sušnypštė:
  - Pas mus gali išsipildyti viskas, kas neįmanoma!
  Zoja irgi nuogais kojų pirštais įleido citriną. Išsklaidė nacius ir cypė:
  - Taip, mano Tėvynė yra pati švenčiausia!
  Ir mergina mirktelėjo.
  Ir tada ugningoji Augustina basa koja pasidavė naciams. Išsklaido juos į skirtingas ir labai tolimas puses. Ir čirškia:
  - Aš esu mirties pažinimas!
  O Svetlana nuogu kulnu pasiuntė granatą. Naciai skraido į visas puses. Jie žūva neturėdami jokios vilties sulaukti menkiausio išsigelbėjimo. Ir kokios grakščios merginos.
  Svetlana pasisuko ir dainavo:
  - Štai mano nauja kova! Aš eisiu su tavimi!
  Čia per griuvėsius lipa galingas vokiečių tankas. Šiuo atveju AG-100. Tokį monstrą ne taip lengva prasibrauti. Tačiau rusų merginos yra pasirengusios tokiam mūšiui.
  Ir labai taikliai jie mušė iš bazuko. Nacis turėjo bagažinę, todėl paėmė jį ir suglamžė. Apskritai tai nuostabu.
  Nataša agresyviai suriko:
  - Tebūnie dangus žemėje!
  Ir vėl skrenda basa koja mesta granata. Ši mirtina susinaikinimo dovana.
  Tada Zoja ims ir smogs naciams. Kaip ji juos mėtė ir traiško. Ir labai karingas.
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip prikalti granatus. Ir gaukite nacius ant ragų.
  O Augustinas taip pat skrodžia nacius. Ir jos nuogas kulnas, kaip visada, yra versle.
  Ji išbarstė nacius kaip tarakonus į kampus. Ir ji sušuko:
  - Aš raudonplaukė!
  Ir tada Svetlana taip pat, kaip ji ima, ir muša nacius. Jis subyra į kruviną maltą mėsą ir girgžda iš laukinio įniršio:
  - Aš negailestinga mergina!
  Paliaubos sulaužytos. Mūšiai vėl įsibėgėja, o "Fritz" ketina šturmuoti Voronežą.
  Nataša duoda eilę. Skrenda basa koja mesta granata. Nušauna nacius ir išbarsto priešininkus.
  Tada kurtinamai riaumoja:
  - Aš esu blondinė, kuri sunaikins visus!
  Zoya taip pat labai originaliai pastebėjo, nukirsdama nacius:
  - O medaus blondinės šaunios.
  O granata atskrenda iš basos kojos ir visus sutraiško.
  Ir tada Augustinas šaudo. Ir labai tiksliai. Nušauna nacius ir čirškia iš visų jėgų:
  - Aš esu super mergina.
  Ir nuogi kojų pirštai taip pat labai taikliai meta granatą.
  Taigi Svetlana pristato savo aprangą. Šia linija suplėšė nacius į gabalus. Ir čiulbėjo:
  - Aš esu Šventosios Tėvynės vėliava!
  Ir vėl basa koja metama citrina.
  Merginos sunkiai kovoja. Jie kovoja kaip tikri herojai. Jie kupini nenugalimumo.
  Nataška susišauna ir užpildo samdinių armiją švinu. Ir jis nebijo nei tankų, nei raketų.
  Nors čia skraido balistinės galvutės. Taip, toks įsiutęs ir beviltiškas, galintis bet ką!
  O granata skrenda iš basos kojos. O kartu su juo bręsta destrukcija ir naikinimas.
  Zoja taip pat duoda eilę. Nupjauna Fritzą. Jis atidengia dantis, kurie yra perlų spalvos, ir juokiasi:
  - Turiu panelę, kuriai sekasi puikiai!
  O jos dantų griežimas yra tiesiog mirtinas.
  O Augustinas taip pat sunaikina priešą. Ir pjauna be problemų. Ir nuogi pirštai paleidžia naują granatą.
  O mergina juokiasi:
  - Aš jus visus suvalgysiu!
  Ir tada Svetlana beviltiškai iššauna. Ir tai nepaprastai energinga. Šienavo priešininkus. Ir basa koja buvo paleista labai taikli granata su mirtinu užpildu.
  Mergina riaumoja:
  - Fašistų drakono mirtis!
  Ir vėl šypsena. Akivaizdu, kad keturios merginos niekada nepasiduos.
  O kitur jau puola naciai.
  Visų pirma, Gerdas ir Charlotte liko uždaryti katilą - tik dvidešimt kilometrų.
  O merginos šaudo... Jos nuostabios ir labai raumeningos. Jų kūnai yra tiesiog aukščiausias potraukis ir jėga.
  Bet sielos juodos... Kaip anglis ar dar blogiau.
  Štai, pavyzdžiui, Gerda ėmė ir sugalvojo naują kankinimą. Keturi berniukai buvo pritvirtinti viela prie plieninio smaigalio ir prijungtas generatorius. Kuo greičiau ratas sukasi, tuo silpnesnė srovė. Ir kuo lėčiau, tuo stipriau.
  Smurtinis Gerdos elgesys. Berniukai, išmirkę prakaito, bėga, stumdami vairą.
  O vokietės iš krepšio meta anglis po basomis kojomis. Smurtinis merginų elgesys - nieko nesakyk. Taip pat labai žiauru.
  Tačiau pati Gerda mėgsta bėgioti ant karštų anglių.
  Čia ji iššovė į sovietų tanką, nuvertė bokštelį ir mėsėdžiai šypsodamasi pasakė Šarlotei:
  - Štai mano bendravardis iš "Sniego karalienės" didžiosios seselės.
  Šarlotė nusijuokė. Ji taip pat trenkė į sovietų tanką ir paklausė:
  - Ir kodėl?
  Blondinė terminatorius atsakė:
  - Ji paprašė vežimo ir poros batų, kad vėl eitų ieškoti savo brolio Kai po pasaulį. Kas blogo vaikščioti basomis?
  Šarlotė vėl daužė sovietų tankus ir atsakė:
  - Teisingai! Mergina jau buvo įpratusi vaikščioti basa ir esant lengvam Europos šalčiui. Perėjimą galėjo išgyventi. Ji vaikščiojo basa po sniegą ir niekada nečiaudėjo!
  Gerda nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, ir ji gana ilgai vaikščiojo basa, nes apvažiavo pusę pasaulio. Ne batai mergaitei - didelė prabanga.
  Ir blondinė nusijuokė. Žiemą jie darydavo tokius eksperimentus. Per šalną jie važiavo basi ir beveik nuogi berniukas ir mergaitė. Pirmos dešimt minučių ir į šiltus namus. Tada dvidešimt minučių ir penkios pailsėkite šiluma. Ir tada pusvalandį, o tada valandą. Ir taip visą naktį.
  Vaikams nuo šalčio tinsta kojos. Bet vaikinai gana užsigrūdinę, prie batų priprato tik šaltu oru.
  Ir tada basi pionieriai buvo varomi per anglis. Nors vaikiški kulniukai pasidarė šiurkštūs, jie kaip įprasta gyvi ir apdegę. Kas toliau atsitiko belaisviams, Gerda neprisiminė. Ji nuėjo kovoti. Šiaip ar taip, jie keturi nebuvo apsiavę batų nuo keturiasdešimt pirmųjų metų, kai pradėjo kariauti dykumoje, Rommelio armijoje. Tai šauniausios merginos.
  Čia vėl nacių puolimas. Merginos nacius pasitinka taikliais šūviais, išmušdamos priešininkus.
  O granatas jie mėto basomis kojomis.
  Tačiau kariai sugalvojo ką kita. Čia jie paėmė, pavyzdžiui, ir prijungė elektrą. Ir jie smogė naciams elektros iškrovomis. Ir pačioms merginoms kulnus kepino.
  Merginų kulniukai tokie apvalūs, rausvi, labai malonu žiūrėti ir liesti.
  Vokiečiai ir užsienio divizijos buvo taip išsigandę, kad atsitraukė ...
  Nataša, apsilaižydama lūpas, pastebėjo:
  - Ačiū Dievui, Svarog!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Tai tikrai didis Dievas! Bet Jėzus taip pat yra didis Dievas! Taigi ateitis yra mūsų!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai.
  Augustine ištiesė dantis ir pasiūlė:
  - Ar išgersime ko nors? Pavyzdžiui, geras vynas, putojantis su mielėmis!
  Svetlana entuziastingai pakėlė:
  - Viskas! Vynas su prieskoniais! Jis taip gerai degina riebalus!
  Nataša nusijuokė.
  Mes neturime riebalų! Mes paprastai esame kariai, kurių kūnai panašūs į lietinį plieną!
  Zoya sušuko:
  - Tada pergalė tikrai ateis pas mus!
  Augustinas šimtu procentų sutiko:
  - Mums tikrai pasiseks! Nors karas vyksta jau penkiolika metų!
  Nataša pavartė akis ir sušnibždėjo:
  - Tai siaubas!
  O merginos sinchroniškai kirto.
  . 12 SKYRIUS
  Hitlerio aviacija bandė bombarduoti sovietų pozicijas. Ji tiesiogine prasme juos spaudė ir sunaikino.
  Viena bomba TA-500 sugriovė visą sovietų gamyklą. Ir tai buvo niokojantys smūgiai.
  Prie tokio orlaivio vairo yra: Helga, Margaret ir Gala.
  Ir šie kariai nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus, siųsdami priešui bombas mirties dovanas. Ir sovietinio gynybinio potencialo sutriuškinimas.
  Rusijos naikintuvų bandymas pulti baigiasi nesėkme. Vokiečių trisdešimties milimetrų pabūklai nesunkiai numuša sovietų lėktuvus.
  Ir čia jūs negalite ginčytis prieš Hitlerio galią: naciai yra tik terminatoriai!
  Merginos juokiasi ir prisimena, kaip kankino pionierius ant stelažo ir mušė jį spygliuota, įkaitusia viela. Ir jis raižė ir cypė iš laukinio skausmo.
  Ir visi jį mušė, daužė, o paskui ant laužo buvo iškepti vaikų apvalūs kulniukai.
  Nuo skausmo šoko berniukas retkarčiais prarado sąmonę. Jį įvedė pats ir vėl laidas.
  Kol jie buvo nukankinti iki mirties.
  Tokia yra Trečiojo Reicho merginų pilotų triada: Helga, Margaret ir Gala.
  Jie vėl užlipo kaip rupūžė ant besiraitančių nacių. Raudonosios armijos merginos jas pasitiko galingais smūgiais.
  Nacius jie nušlavė taikliais ir taikliais šūviais, o paskui ir metimais granatomis basomis kojomis.
  Merginos atkakliai kovojo.
  Tačiau kova buvo labai sunki. Vienam iš pionierių buvo išmušta galva. Bet Nataška pabučiavo berniuką į lūpas ir sucypė:
  - Būsite Irijoje, Rodo centre!
  Ir vėl, kaip jis basa koja meta granatą. Vokiečių tankas apvirsta. O jos voleliai sukasi išsigandę, su barškučiu ir metalu.
  Viskas vyksta labai gerai.
  Merginos yra puikios sportininkės ir karės. Jei jau kovoja, tai niekas su jais neprilygsta.
  Zoja taip pat meta granatą basa koja ir sako:
  - Baltoji Rusija po nacių nepasilenks!
  Augustinas taip pat iššauna su pašėlusiu įniršiu sakydamas:
  - Aš esu karys, kuris niekada nesilenkia! Ir net klastingas šėtonas nepakreips šventosios Rusijos!
  O ugningojo kario apnuoginti dantys žiba kaip dideli perlai.
  Ir Svetlana taip pat atleidžia. Jis nušluoja nacius ir atidengia ne mažiau didelius ir agresyvius dantis:
  - Aš nepasiduodu fašizmui! Šlovė komunistinei Rusijai!
  Ir visos keturios merginos choru sušunka:
  - Šlovė naujajai Rusijos demiurgo dievų tvarkai!
  Ir basomis kojomis jie išmes mirtinus užtaisus! Ir tai puiku!
  1947 m. rugpjūčio pabaiga... Vokiečiai pagaliau sugebėjo sujungti savo besiveržiančius čiuptuvus ir atkirsti tas Raudonosios armijos dalis, kurios buvo į vakarus nuo Dono.
  Sovietų kariuomenė kovojo prieš nacius, dabar būdama visiškai apsupta. Bet jie kovojo labai drąsiai.
  Visas batalionas merginų atmušė Fritzų puolimus. Gražūs ir vingiuoti kariai mieliau kovojo tik su kelnaitėmis.
  Ir tai suteikė jiems pasakiškų savybių ir gyvybingumo. O kokie patrauklūs kariai, kai purto nuogas krūtis. O krūtinės speneliai tokie raudoni ir putojantys.
  Merginos kovoja ir atremia juodųjų pėstininkų puolimą. Vokietijos kariuomenėje yra daug afrikiečių. Išmesk juos kaip patrankų mėsą. O indėnų yra daug.
  Nors vokiečiams Indijos užimti nepavyko, kai kuriuos šios tautos atstovus britai tiekia skersti. Kad jie negalėtų įgyti nepriklausomybės.
  O vokiečiai vis dar žengia į priekį. Afrikiečiai ir arabai apleisti... Kovos verda kaip aliejuje po kolosalios apimties ugnimi.
  Andželika - ugninga mergina, o bataliono vadas basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Nė žingsnio atgal!
  Malvina, mergina auksiniais plaukais, pasiima:
  - Nesitrauk ir nepasiduok!
  Ir dar basa koja meta granatą.
  Tada mergina papurto nuoga krūtinę.
  Klykianti ir nuostabioji Oksana, šviesiaplaukė terminatorė. Ir meta citriną nuogais kojų pirštais:
  - Mes neleisime priešo į Stalingradą!
  Andželika, purtydama save nuoga, sako pilna krūtine:
  - Žinoma, nedarysime!
  Ir vėl skrenda nuogi kojų pirštų svaidoma granata. Kas išsklaido priešininkus.
  Ir tada Akulina iššovė iš bazuko. Taip pat basa mergina šviesiais plaukais.
  Ir nuogu kulnu siunčia granatą. Kaip išbarstyti nacius į visas puses.
  Mergina sakydavo:
  - Tebūnie šviesa ir dangus!
  Oksana pasisuko ir sušnypštė, nukirsdama juoduosius kovotojus:
  - Taip, Rusija garsi!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą. Mano mintyse - blondinė. Kartą ją kankino naciai. Jie aliejumi ištepė nuogus merginos pėdų padus. Ir iš tolo buvo pastatyta krosnelė. Ugnis beveik palietė aliejumi blizgančius merginos padus.
  Oksana buvo labai įskaudinta, bet sukandusi dantis ištvėrė. Vokiečiai į jį šaudė apie dvidešimt minučių. Jie paliko pūsles ant padų. Savaitę jie ėjo, ir kankinimai vėl tęsėsi.
  Kiekvieną penktadienį Oksana buvo kepama ant žarijų, o pirmadienį daužė guminėmis žarnomis, o trečiadienį per kūną leisdavo elektros srovę. Jie mane kankino tris kartus per savaitę. Be to, beveik nepaliekant pėdsakų ant kūno.
  Mergina taip ištvėrė keturis mėnesius, bet naciams nieko nesakė. Tada ji buvo išsiųsta į mirties stovyklą. Tačiau pakeliui Oksanai pavyko pabėgti.
  Žinoma, jos neapykanta naciams yra didžiulė. Kokie kankinimai buvo panaudoti prieš ją.
  Oksana basa koja metė granatą. Ji išblaškė arabus į visas puses. Ir aš prisiminiau.
  Kai nuogus padus laižo ugnis, jaučiasi tarsi panardinamas į verdantį vandenį. Skausmas yra aštrus ir užsitęsęs. Aliejus nedegina odos, o karštį reguliuoja profesionalūs budeliai. Ir skauda, labai skauda.
  Oksana šiuo metu bando įsivaizduoti kažką abstraktaus.
  Lyg ji būtų princesė. Ir ji buvo sugauta. Ir veda į egzekuciją. Žinoma, sniege tenka vaikščioti basomis. Ir kulniukai kepa.
  Tačiau princesė vaikšto iškėlusi galvą. Ji nepasiduoda ir nenori pasiduoti. Nors ji turi tik vieną iki klubų suplyšusią ašutinę. O geros formos kūnas vos pridengtas. O šimtai vyrų ir berniukų žiūri į ją ir net rodo liežuvius.
  Tačiau basoji princesė nesigėdija. Eina pas save, vaikšto išdidžiai išpūtęs krūtinę ir net dainuoja;
  Dažyta erdvė juoda niūri šviesa,
  Ir atrodo, kad žvaigždės savo orbitose priblėso!
  Aš noriu meilės, atsakydamas išgirstu - ne,
  Įsimylėjėlių širdys sudaužytos į šipulius!
  
  Prašau tavęs, mano kunigaikšti, ateik pas mane,
  Iš sielvarto verkiau ašarų vandenynus!
  Nutrauk visas išankstinio nusistatymo grandines,
  Noriu, kad pasakytum žmonėms tiesą!
  
  Meilė svarbesnė už pareigą ir karūnas,
  Jei tau reikės - išduosiu tėvynę!
  Ir aš pasodinsiu savo mylimąjį į sostą,
  Juk mano princas man brangesnis už gyvybę!
  O paskui mediniais laipteliais užlipa ant pastolių. Po šalto, degančio sniego jos basos kojos patiria palaimą prisilietusios prie ąžuolo.
  Didžiulis budelis raudonu gobtuvu galanda kirvį. Plieniniai ašmenys spindi šaltoje sausio saulėje. Elgeta, basa princesė, lėtai artėja prie kapojimo bloko.
  Budelis žiūri į ją ir jo akyse skaitomas nusivylimas. Jis tikėjosi, kad katė gaus prabangią princesės suknelę ir papuošalus.
  Bet visi rugpjūčio žmogaus drabužiai, avalynė, papuošalai buvo nuplėšti per reidą, sudėti į bendrą krūvą.
  Tada princesė norėjo būti išprievartauta. Tačiau pats karalius norėjo tai išbandyti. Ir padaryk ją savo sugulove. Tačiau ji taip įkando užpuolikui ir taip skausmingai perkėlė kelį į kirkšnį, kad jis ilgam prarado gebėjimą būti vyru.
  Už tai princesei turėjo būti įvykdyta mirties bausmė. Ji jau beveik susitaikė su mirtimi, tikėdamasi rasti laimę kitame gyvenime.
  Bet dar buvo anksti.
  Šerdis perskaitė kaltinimą. Čia tai, kas nebuvo priskiriama princesei. Ir raganavimas, ir kerėjimas, ir puslapių berniukų viliojimas, ir žmogžudystė, ir karo kurstymas. Tik pačioje pabaigoje jai buvo pristatytas pasikėsinimas į karalių.
  Ir šalta kaip šitaip pusnuogiui stovint šaltyje ir vėjyje. Ir aš noriu, kad viskas greitai baigtųsi.
  Tačiau veltui ji tikėjosi, kad jai tiesiog nukirs galvą. Nuosprendyje teigiama, kad princesė bus viešai kankinama, o ne humaniškai nukirsdinus galvą. Ir jie ją kankins, kol pasibaigs.
  Prie princesės prišoko du budelių padėjėjai. Jie nuplėšė jai ašutinę, palikdami ją visiškai nuogą. Po to jie susuko jai rankas, patempė ant stovo. Jie pradėjo kilti aukščiau, o basos princesės pėdos buvo prispaustos prie bloko. Staigiai nuleiskite žemyn, sukdami sąnarius. Ir tada botagai iš visų pusių krito ant raumeningo rugpjūčio žmogaus kūno.
  Mergina stipriau sukando dantis.
  Taip, Oksana turi išvystytą vaizduotę. Ji gali tai įsivaizduoti.
  O dabar jis basa koja meta granatą. Ir išbarsto nacius į visas puses, nuplėšdamas jiems rankas ir kojas.
  Mergina turi milžinišką pagreitį ir apimtį.
  O juk merginų batalionas basomis kojomis ir nuoga krūtine - viršuje!
  Jie niekada nepasiduos ir kovos kaip ereliai.
  Rugpjūtis praėjo masiškai apšaudant nacių artileriją. Naciai bandė pribaigti sovietų dalinius, atkirstus už Dono. Ir netgi surengti puolimą Tamano pusiasalyje.
  Mūšiai siautė, o raudonieji kariai nesitraukė. O jei vokiečiai pažengė į priekį, tai milžiniškų nuostolių kaina. Tačiau mūšiai iki šiol vyko labiau diktuojant vokiečiams. Jie judėjo į priekį, nors ir lėtai. Rostovas prie Dono krito, naciai nušliaužė Kaukazo link. Turkai taip pat bandė išsiveržti į priekį.
  Prie Jerevano įsibėgėjo kautynės. Ten irgi moterų batalionas kovojo prieš osmanus.
  Merginos, apnuoginusios raumeningus kūnus, tik kelnaitės atspindėjo pranašesnes Turkijos jėgas.
  Karys Ksenija kovoja. Beveik visiškai nuogas. Įdegę, nuogi keliai atsitrenkė į akmenis. Basa koja mergina meta granatą ir užmuša turkus. Atkiša dantis.
  Pasisuka, nupjauna osmanus ir sako:
  - Aš esu karys, kuris yra aukščiau tavo agresijos!
  Šauni karė Vladlena taip pat šaudo labai taikliai.
  Graži mergina, nukirsk turkus. Ir beviltiškai priešindamasi, karė ėmė ir basa koja paleido citriną.
  Ji sudaužė osmanus į suplėšytus mėsos gabalus.
  Tada mergina sušuko:
  - Aš drąsi gražuolė!
  Ksenija taip pat meta granatą basa koja. Ir turkai patenka po ausimis.
  Merginos paprastai yra puikios karės. Jie tokie šviesūs ir įsiutę. Jų raumenys blizga nuo įtampos.
  Čia Alenka yra mergina, beveik visiškai nuoga. Taip pat nuogi kojų pirštai meta mirtiną, žalingą elementą. Turkai išsibarstę į visas puses.
  Mergina šypsosi ir kurtinamai juokiasi, rodydama liežuvį:
  - Aš esu žvaigždė, vardu Saulė!
  O gražuolė mirkteli labai protinga išvaizda. Jame beviltiškas grožis ir minčių kilnumas.
  Ksenija taip pat nemiega. Basa koja meta granatą. Ir kaip dviračio numušti buteliai, mirę turkai lekia į visas puses.
  Ksenia jau yra kapitonė pagal rangą.
  Ji prisimena, kaip Suvorovas sutriuškino osmanus. Ne eilinė mergina. Taip, buvo taip, kad buvo nugalėtos pranašesnės Turkijos pajėgos.
  Čia vėl skrenda basa koja mesta granata. Ir vėl turkai miršta.
  Vis dėlto Osmanų imperija po dvejonių stojo į Trečiojo Reicho pusę. Na, šiame kare jau žuvo šimtai tūkstančių turkų. Kol kas osmanai sugebėjo užimti tik Batumį ir apsupti Jerevaną. Bet tada Raudonoji armija sugebėjo atblokuoti Armėnijos sostinę.
  Mūšiuose sovietų tankai daugiausia kovoja su britų ir amerikiečių tankais, parduodamais Turkijai už paskolą. Na, irgi vokiškas pasenęs.
  Čia randamas net T-4.
  Štai Ksenija taikliai basa koja meta granatą ir išmušė tokį automobilį. Tada ji sumurmėjo:
  - Vardan sovietinės technologijos!
  Vladlena taip pat davė posūkį į turkus. Jie basa koja metė granatą ir užmušė osmanus.
  Merginos labai niūrios.
  Čia Varvara šaudo į Panterą iš bazuko. Mergina taip pat labai grazi ir tik kelnaites.
  Labai seksualiai ir garsiai atrodantis.
  Kaip tokia gražuolė trinkteli, lavonų kalnai iš karto prisipildo. Štai mergina.
  Tikrai terminatorius iš terminatorių.
  Ir vėl plikais pirštais, kaip jis spaudžia ir daužo. Naciams šimtą kartų sunkiau nei anksčiau. O mergina vis šaudo ir kulia turkus.
  Osmanai nusprendė atkeršyti už visus pralaimėtus karus su Rusija. Taigi jie bus sumušti.
  Merginos degina save ir degina.
  Barbara basa, riaumoja:
  - Tegul gyvas puikus Stalinas.
  Nors 1947-ųjų rugpjūčio pabaiga - kieme, o Stalinas jau daugiau nei dvejus metus neteko sėkmės. Taip, be SSRS vadovo sėkmės visas pasipriešinimas nukrypo. O karo ugnis liepsnoja kapitališkai.
  Štai mergina Marusya, labai didelė ir sveika, šviesiai šviesiais plaukais. Ji paėmė ir basomis kojomis pasiuntė visą krūvą granatų. Numušė amerikietišką Shermaną. Ir čiulbėjo:
  - Taip, komunizmo Rusijai!
  O jos drabužiai susideda tik iš kelnaičių. Kieta mergina. Toks niūrus.
  O štai dar viena mergina Anastasija. Taip pat meta mirtiną granatą su užsuktu sprogstamu paketu. O turkai gauna stiprų smūgį į veidą.
  Anastasija čiulba ir purto nuogas krūtis:
  - Aš šviesos karys!
  Ksenia basa koja paleidžia granatą. Jis muša turkus ir čiulba iš visų jėgų:
  - Mes laimėsime! Ir niekada nepasiduok!
  Alenka patvirtina irgi basa koja mesdama granatą:
  - Ne! Mes niekada nepasiduosime!
  Ir duoda eilę turkams.
  Vladlena pjauna osmanus ir sako:
  - Esame šlovingame Suvorovo kelyje!
  Ir rodo savo ilgą liežuvį!
  Veda ugnį ir Akulina. Nuostabi blondine. Kaip turkas naikina save. Tu tiesiog įsimyli. Jis rašo sau ir rašo.
  Ir mirkčioja įsiutę.
  Štai jos basa koja vėl meta granatą. O žudikas skrenda virš Osmanų. Neduodamas jiems šanso.
  Andželika irgi, šis raudonplaukis velnias neatsitraukia. Ir taip pat itin taikliai numuša turkus. Ir jos basa koja veikia labai konstruktyviai. Ir išmuša kraują kaip dulkes iš kilimų.
  Ir tada į mūšį stoja didelio kalibro artilerija. Ir kulia ant turkų.
  Bet merginos su kelnaitėmis yra puikios.
  Nicoletta taip pat kovoja. Mergina beveik nuoga. Basos ir labai grazios. Jis taip pat aršiai kovoja. Ir sunaikina turkus.
  Čia ji išvertė osmanų už paskolą nupirktą "Churchill". Mergina juokiasi:
  - Aš nuostabi gražuolė! Nors visada basomis!
  Ir nuogu kulnu mėtys granatą.
  Ir po to mergina vėl išmes mirtiną granatą, laukinę ir velnišką galią. Ir smogia labai stipriai. Ir tada mergina iš stropo paleido granatą.
  Ji pargriovė priešą ir sušuko:
  - Šlovė didžiajam komunizmui...
  O dabar turkai baigia išsikrauti. Negali paimti Jerevano, o prieigų užpildo lavonais.
  Pati 1947 m. rugpjūčio mėnesio pabaiga. Karštos merginos ir nebyliai... Vokiečiai laikinai sustabdė puolimą. Raudonoji armija taip pat netrokšta kariauti. Šeštaisiais Didžiojo Tėvynės karo metais mums reikia pertraukų tarp karo veiksmų, kad atsikvėptume ir suformuotume naujas pajėgas.
  Visą laiką net vokiečiams, turintiems darbo jėgos ir sąjungininkų Afrikoje, Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, nepakaks, kad pažengtų į priekį.
  Nataša paėmė ir šiek tiek pasišlapino. Ir ji tai darė, žinoma, nuogais kojų pirštais.
  Pavyzdžiui, apie Gerdą vis dar įdomu ...
  Mažoji Gerda nuėjo ieškoti savo brolio Kai. Bet ji nežinojo, kur jis yra. Ir pasuko ne į šiaurę, o į pietus. Ir tada ji apgailestavo, kad apsiavė visiškai naujus raudonus batus. Po poros valandų jie trynė jai kojas. Tada Gerda nusiavė brangius batus, nulaužė lazdelę ir pakabino batus ant kabliuko.
  Oras buvo pavasariškas, šiltas, su malonumu galima vaikščioti basomis. Ji nėra labai turtinga mergina, o vasarą dažnai bėgiodavo basa. Tiesa, po žiemos jos padai tapo vis minkštesni.
  Netrukus, eidama keliu, mergina pradėjo jausti diskomfortą dėl mažų akmenukų ir smėlio. O kad būtų minkštesnė, pasukau į žolę. Ten buvo lengviau. Tačiau po kelių valandų padai jau zujo.
  Ir svarbiausia, aš norėjau valgyti. O mergina kišenėje turi vos kelis smulkius centus.
  Nepaisant to, artimiausiame kaime Gerda nusipirko sau kepalą duonos, užrašė gėlu vandeniu iš šulinio ir užmigo tiesiai šieno kupetoje.
  Kitą dieną jos subraižyti, nuogi padai niežti. Norėjau valgyti. Mergina nuėjo į save, jausdama, kaip po vėsios nakties jos kūnas sušyla. Šiek tiek skaudėjo kojas.
  Gerda kurį laiką vaikščiojo keliu, tačiau dar nespėję sukietėti padai vėl pradėjo skausmingai niežėti, o paskui švytėti. Mergina nuėjo į žolę. Bet čia jis eina lėčiau ir taip pat ne per malonus pradurtoms kojoms.
  Mergina sunkiai pasiekė upelį. Ten nuleidau nuleistas kojas ir atvėsinau. Galvojau avėti batus. Bet gaila nušauti tokią naujovę. Ji labai norėjo juos parodyti Kai. Pasigrožėti jo naujais batais.
  Tada mergina vėl pradėjo vaikščioti. Labai norėjau valgyti.
  Kažkaip Gerda pasiekė kaimą ir nusipirko daugiau duonos. Tačiau varinės monetos baigėsi.
  Ir mergina pagalvojo. Kur gauti pinigų maistui. Jai buvo pasiūlyta parduoti brangius, marokietiškus batus, tačiau Gerda ryžtingai neigė. Ji juose pasirodys Kai. Ar iki tol galite užsidirbti pinigų?
  Gerda kitame kaime pasiūlė skaldyti malkų. Jie davė jai kirvį. Mergina šiek tiek kapojo, bet buvo tokia išsekusi, kad pavalgiusi iškart užmigo.
  Tada Gerdai buvo pasiūlyta pasiimti žąsų. Tačiau dėl to mergina prarado visą dieną.
  Galiausiai ji nusprendė tiesiog elgetauti. Tačiau valstiečiai iškart pastebėjo jos raudonus batus. Kaip ir iš karto aišku, kad ne elgeta, nes ji nešiojasi tokį daiktą.
  Galų gale Gerda nusprendė parduoti savo batus. Tačiau tam ji turėjo eiti į miestą. Mergaitės kojos greitai sukietėjo, o eiti taku buvo beveik neskausminga.
  Gerai, Gerda nusprendė, kad net ir be batų ji gali būti geidžiama Kai.
  Parduotas pirkliui, gavęs keletą sidabrinių monetų. Nusipirkau sau drobinį krepšį ir ėjau kaip elgeta Europos keliais. Mums reikia susirasti brolį. O mergina, išgirdusi, kad pietuose dažniausiai parduoda vaikinus į vergiją, nuskubėjo ten.
  Tiesa, mergina prastai orientavosi ir ilgai blaškėsi po Vokietiją. Kol ateis ruduo. Gerai, mergaitės basos pėdos buvo sukietėjusios, kaip arklio kanopos, tačiau nuospaudas niežėjo. Bet su kiekviena diena darėsi vis šalčiau.
  O miegoti lauke nepatogu. Naktį net Gerdai suknele sustingo ir ji sunkiai ją nuplėšė. Reikia ką nors daryti. Jau pradėjo snigti. Lengva suknele mergina sušąla iki kaulo, o nuogos sukietėjusios kojos laužo ledo plutą.
  Gerda, kad vieną gražią naktį neužmigtų ir nepabustų, Vokietijos pietuose liko žiemai viename name tarnauti į kumštį. Tam ji turėjo dirbti, tvarkyti namus, melžti karvę ir dar daugiau. Tačiau mergina buvo pamaitinta ir davė suplėšytą paltą bei medinius batus.
  Kai atėjo pavasaris ir pradėjo tirpti sniegas. Mergina su malonumu nusimetė sunkaus darbo blokus ir vėl išvyko į pietus. Jai nieko nemokėjo, o Gerdai teko valgyti išmaldą. Be to, mergina vis tiek gerai dainavo. Jos suknelė buvo visiškai nutrinta, o basos pėdos buvo raguotos ir padengtos pluta. Pagaliau mergina atvyko į Balkanus. Pravažiavo Vengriją ir įžengė į Turkiją.
  Elgeta zamoraška persikėlė į Stambulą. Ji slapstėsi nuo turkų miškuose, o nuo krikščionių.
  Tačiau jau pakeliui į pačią sostinę šviesiaplaukė buvo sučiupta. Ir kadangi pagal musulmonų standartus ji jau galėjo būti ištekėjusi, Gerda buvo nuprausta, aprengta ir aukcione parduota kaip mergelė. Mergina gražiais baltais, garbanotais plaukais - vertinga prekė. Ji nuėjo pas pagyvenusį emyrą. Ir turi atsitikti taip, kad šis emyras, tik įsigijęs, taip sunkiai susirgo, kad negalėjo atlikti savo santuokinės pareigos.
  Mergina gyveno hareme. Tenkina, kaip auksiniame narve, bet nuobodu. Tiesa išmoko turkiškai ir arabiškai.
  Atrado islamą. Naujoji religija iš esmės buvo paprasta, beveik suprantama. Neaišku, ar po mirties ji gaus vyrų haremą? Ir ar jai patiks?
  Mergina pamažu tapo mergina ir pasakiškai graži, o emyras mirė po ilgos ligos.
  Ir dabar Gerda vėl parduodama. Jie nusirengia nuogai prieš šimtus geidulingų vyrų ir parduoda juos sultono haremui. Gerda ten pamažu įgyja įtaką ir tampa sultono žmona. Tačiau Osmanų imperija jau smunka. Prasideda karas su Rusija, kuris grasina nutraukti Turkijos kontrolę Kryme ir Juodojoje jūroje.
  Naciams nugalėjus Rytų Kubaną, sovietų kariuomenė apgulė Krasnodarą. Pietuose kautynės vystėsi dar sėkmingiau. Keli šio rajono miestai buvo perkelti. Ir taip pat atmušė Sukhumi galingu Gruzijos smūgiu.
  Vokiečiai įsiveržė. Rusijos tankai T-54 ir IS-7 pasirodė esą veiksmingi puolime. Vokietija taip pat buvo nugalėta netoli Paryžiaus. Ir buvo atmestas.
  Hitleris puolė į neviltį. Rusijos kariuomenė judėjo Juodosios jūros kryptimi ir jau artėjo prie Krasnodaro. Ir sutriuškino priešą. Rumunų daliniai pasidavė pulkais ir labai dažnai būgno dūžiu.
  Tapo aišku, kad fronto taip lengvai išlaikyti nepavyks. Ir tada Italija pradėjo atiduoti naują frontą, kurį Raudonoji armija atidarė prieš vokiečius. Ir pradėjo veržtis į pietus.
  Trumpai tariant, tai pasirodė mirtina ir mirtina Fritzams.
  Merginų batalionas veržėsi Juodosios jūros link.
  Kariai mėtė granatas basomis kojomis. O vokiečius šienavo su kulkosvaidžiais.
  Čia, šioje žemėlapio srityje, karas buvo vykdomas daug sėkmingiau nei tikroje istorijoje. Kaimo šakutė jau paimta. Vokiečiai bėga. Rusijos Raudonoji armija turi didelį pranašumą šiame pėstininkų ir kavalerijos sektoriuje. Vokiečiai apskritai neturi nieko prieš lengvuosius rusų tankus.
  O sovietų generolai, pasitikintys pergale ir žmonių nuotaikomis, sakykim taip - majoras.
  Veronika basa koja meta granatą. Sklaido vokiečius ir cypia:
  - Tegul Rusija būna aukščiau už viską!
  Viktorija taip pat šaudo. Jis basa koja meta granatą ir cypia į viršų:
  - Tegul ateities pasaulis būna mūsų!
  Toliau jau graži mergina Juliana nusišauna be jokių ceremonijų.
  Ir dar basa koja meta granatą. O Fricai buvo labai išsibarstę.
  Mergina čiulbėjo:
  - Aš esu pasiutęs tigras!
  O paskui ir Ana, tarsi šaudė. Ir basa koja labai įstrižai paleis granatą, daužydamas kaizerio dalinius kaip stiklą.
  Ir sako:
  - Pergalės psichologija! Likimo demokratija!
  Ir tada Matryona paleis visą dėžę sprogmenų. Ir kaip susprogdins kaizerio kareivius. Ir riaumoti:
  - Rusijai kosmose aukštumose!
  Dar dvi gražios merginos važiuoja ant lengvo tanko "Marten" -2. Geras automobilis su dviem kulkosvaidžiais. Šarvai nėra per stori, bet juose telpa kulkosvaidžiai. Forma supaprastinta. Merginos Olga ir Zhenya įsikūrę viduje, gulinčios ir rašinėjančios apie vokiečius.
  Neblogas automobilis - šimto dvidešimties kilometrų per valandą greitis. Puikus pralaidumas. Ir vikšras.
  Merginos užpildo vokiečių kareivius švinu ir dainuoja;
  Tu, tėve, mėnesį šviesi,
  Kad nešviestum taip pat
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viskas, ką tu slepi už debesų
  Jus dengia grėsmingas debesis!
  Kaip ir Šventojoje Rusijoje.
  Šventojoje Rusijoje, akmeninėje Maskvoje.
  Kremlius buvo šlovingame mieste,
  Prie Ivano, prie Didžiojo,
  Katedroje buvo Archangelske,
  Kaip ir turėjo tinkamas choras:
  Jaunas lankininkas stovi ant laikrodžio,
  Stovi ant laikrodžio ir meldžiasi Dievui,
  Jis verkia upei tekant
  Verkia - teka ašarų upeliai,
  Jis muša berdišą kotu,
  Berdišas su kotu ant drėgnos žemės:
  "Tu esi gojus, motina žemė drėgna,
  Jūs išsiskirstote į visas puses
  Tu atsiverk, karsto lenta,
  Apsisuk, auksinis damastas!
  Kelkis, kelkis, stačiatikių carai,
  Stačiatikių caras Aleksejus Michailovičius!
  Pažvelk į savo šeimą
  Šventajai Rusijai, Motinai Maskvai,
  Maskva-motina, našlaitė!
  Merginos dainuoja sau ir traiško vokiečius. Jie vaikšto per lavonus ir palieka kruviną pėdsaką su vikšrais. Štai merginos. Taip pat bako viduje jie yra beveik nuogi, su tais pačiais šortais ir basi. Bet labai grazios merginos.
  O vokiečiai dėl savo gaisro patiria didžiulių nuostolių. Kulkosvaidžiai yra sunkūs ir greitai šaudantys. O merginos labai protingos. Carinė kariuomenė buvo gerai aprūpinta.
  Taip pat yra žydų mokslininkų, dirbančių Rusijai. Štai tuo metu galingiausias pasaulyje bombonešis Ilja Muromets-7 skrido bombarduoti vokiečių. Pirmasis pasaulyje orlaivis su dvylika variklių. Aštuoniolika kulkosvaidžių ir dvidešimt dvi tonos bombų. Štai automobilis.
  Kol kas tik vienu egzemplioriumi.
  Ir taip pat merginos įguloje. Ir beveik nuogas, su vienu maudymosi kostiumėliu. Tai labai gražu ir seksualu.
  . 13 SKYRIUS
  Bombonešio Ilja Muromets-7 kario įgulos vadas Valentina. Labai grazi ir riesta blondine. Būtina, kad automobilis sulėtintų greitį ir uždengtų vokiečių bunkerį tiksliu bombos metimu.
  Hitlerio kariai stiprūs ir drausmingi. Jie šaudo į sovietų ir rusų monstrą. Tačiau kariai trenkia atsakydami. Aštuoni kulkosvaidžiai tiesiogine prasme nušluoja vokiečių pėstininkus. Krenta suplėšyti vokiečių kariuomenės kariai.
  Ugnį vedanti auksaplaukė Lada mėsėdžiai šypsosi. Mergina net nusiėmė liemenėlę, kad geriau susikauptų. Ir purto nuogą krūtinę. Tiesiog puikus grožis. Jame tiek malonės ir tikslumo. Pati Lada liekna, bet raumeninga, o juosmuo plonas, kaip vapsvos.
  Galina taip pat šaudo į vokiečius iš kulkosvaidžių. Taip pat mergina, graži ir kreiva. Basomis kojomis spaudžia gaidukus. O veidas toks gražus. Ne karys, o tiesiog super mergina.
  Galina sako šypsodamasi:
  - Caro Juozapo Vissarionovičiaus tėvo šlovei!
  Agresyvi ir puošni, aukso spalvos lapų plaukais, Lada patvirtina:
  - Šluosim Judą šluotele!
  Valentina basa koja spaudžia pedalą. Ant vokiečių bunkerio nukrenta toninė bomba. Tai mirtina galia. "Ilja Muromets" įsibėgėja, kad skeveldros jo neliestų. Bunkeris sprogsta, pakeldamas dūmų stulpą.
  Merginos vienu balsu sušunka:
  - Pataikė! Jie davė Fritzą!
  Ir pliaukštelėti iš malonumo basomis kojomis. Taip, tai merginos, kurios sugeba nugalėti vokiečius. Jie kovoja svajodami apie pasaulį, kuriame žmonės niekada nežudys žmonių. Pavyzdžiui, jei sovietinė Josifo Stalino imperija užkariaus visą pasaulį. Tačiau Rusija, tiksliau SSRS, yra unikalus darinys, galintis tapti amžina imperija! Nes Josifo Stalino dinastija gali valdyti šimtmečius. Ir nuvertus imperatorių Nikolajų II pagaliau Rusija įgavo stabilumą ir visi pagaliau priėmė dinastijos teisėtumą.
  O dabar opoziciją nugalėjęs caras ir GKO pirmininkas Josifas Stalinas laužo vokiečiams nugaras.
  Vienas stipriausių caro Stalino žingsnių - moterų pritraukimas į armiją. O rusė - pati baisiausia karė pasaulyje! Ar ne!?
  Štai, pavyzdžiui, ant naikintuvo Sokol skuba pilotė Alisa. Tokia graži mergina, šviesiaplaukė su raudonais plaukais. Liekna mergina, beveik nuoga.
  Basas spaudžia pedalą ir manevruoja. Ir tada jis nusišauna. Didelio kalibro kulkosvaidžiu numuša vokišką automobilį. Priverčia ją sudeginti ir sako:
  - Aš gimiau karališkajai tarnybai! Mergina visai šauni, ir mėlyno kraujo, husarai!
  Ir pagreitina "Sakalo" greitį. Galbūt rusų, sovietų lėktuvai, net jei ne reaktyviniai, tam tikra prasme yra geriausi pasaulyje.
  Ir jau priekyje pasirodė sunkesnis ir pažangesnis tankas, kurį sukūrė didžiojo Mendelejevo anūkas. Mašina su dviem greito šaudymo pabūklais ir dešimčia kulkosvaidžių. Ir merginos taip pat valdo tokį kolosą.
  Ir atvažiuoja rusų tankas, naikinantis vokiečius. Be to, su galingu dyzeliniu varikliu ir gana pravažiuojamu bei judriu.
  Merginos tanke dainuoja;
  Mūsų Dievo mylima Rusija,
  Dosni klesti žemė...
  Na, monarchai gražesni, gražesni -
  Tėvas caras Stalinas - rojus!
  O tankų vikšrai traiško vokiečių kareivius. Žodžiu, žarnos jau ropščiasi ir iš vikšrų teka kraujo srovės.
  Tanko vadas Tatjana Krupskaja sako:
  - Taip, mes laimėsime Rusijai!
  Mergina, beje, yra iš kunigaikščių šeimos, tačiau kovoja viena su kelnaitėmis. Bet toks mielas. Ji turi didelę vidinę jėgą.
  Mergina basa koja spaudžia pedalą ir sako dantimis ir juokiasi.
  - Jūs esate didžiausias caras Josifas Stalinas!
  Ir kariai yra tikri, kad tokiu tanku pasieks Berlyną. O visų karių ir karių pasitikėjimas stiprėja.
  Nataša, apimta entuziazmo, pradėjo kurti ir dainuoti. Likusios merginos apsidžiaugė;
  Kad šventoji Rusija kovotų su mūsų dalimi,
  Mes merginos su milžiniškomis širdimis...
  Sovietinės žemės fašistas ieškojo
  Tačiau su Rod mes visada esame vieningi kovotojai!
  
  Tegul mūsų Rusija yra amžinoje šlovėje,
  Čingischano minios mūsų neužkariaus...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Mes sutriuškinsime visus netikėlius!
  
  Mes sulenkiame smurtinius fašistus į ragą,
  Patikėk, Rusijos niekas neįveiks...
  Juk Jėzus Aukščiausiasis Dievas yra su mumis,
  Ir nenešiokite Fritzo nesąmonių!
  
  Visi žino, kad Tėvynė mums duota,
  Už įnirtingas pergales nežinant tamsos...
  Baisusis šėtonas išskyrė dantis,
  Marškiniai permirkę krauju!
  
  Komjaunuoliui nėra žodžio bailys,
  Merginoms kliūtys nėra reikšmingos ...
  Baltasis Dievas padės mums Jėzau,
  Nemirtingumas bus didžiausias atlygis!
  
  Mes labai narsiai kovojome prie Maskvos,
  Nors vokiečiai naudoja neįtikėtiną jėgą ...
  Kovojo pusnuogė basa
  Ir tikiu, kad pergalė tikrai lauks!
  
  Rusijos karių didybė gyvena,
  Ir jis niekada nepasiduos naciams ...
  Mes įnirtingai leisime Fritz vartoti,
  Ko nepakilo labai nešvarios nuogulos!
  
  Taip, Hitleri, tu esi gudrus ir gudrus,
  Galintis užvaldyti net pusę pasaulio...
  Bet Stalinas taip pat yra narsus erelis,
  Nedaryk savęs stabu!
  Nėra komjaunimo narių, žinokite, kad nereikia trauktis,
  Jie net nebijo šalčio...
  Ir Fritzas greitai virs žaidimu,
  Juk rusai visada galėjo kovoti!
  
  Rusija yra meilės tėvynė,
  Ir padovanos komunizmą...
  Nereikia statyti reitingo ant kraujo
  Su begėdiško revanšizmo šypsena!
  
  Taip, fiureris nori paimti mus už gerklės,
  Ir pakreipk Rusiją per visus pastolius...
  Bet mes įnirtingai kovojame dėl penkių
  Juk Stalinas su skraiste ir kepure!
  
  Jis yra puikus karys, visi žino
  O komjaunuoliai visada bus basi...
  Ir mes perkelsime Hitlerį į barzdą,
  Mūsų pynės dega ryškia šiluma!
  
  Kariai yra mūsų likimas,
  Sutriuškinsime didžiulę Panterą...
  Nors Adolfas sukūrė piktą chaosą,
  Mes jam nurodysime normą ir priemonę!
  
  Nėra protingesnio ir stipresnio Stalino,
  Jis yra didžiojo milžino šalies vadovas...
  Ir tu įveik Fritzą stipriau, mergaite
  Juk kovose visada esame vieningi!
  
  Siekdami laimėjimų sukuriame visą seriją,
  Siekiantis į žvaigždes kaip greitasparnis paukštis...
  Ir bus garsus rezultatas,
  Tokios merginos, išdidūs ereliai!
  1947-ųjų rugpjūtis ėjo į pabaigą. Naktys ilgėjo, o dienos trumpėjo. Merginos karts nuo karto atremia nacių išpuolius. Didysis Tėvynės karas tęsiasi tiek metų. Tai tiesiog baisus ir sunkus išbandymas. Kurių su niekuo negalima lyginti. Jis labai sunkiai dirba penkiolika ar šešiolika valandų per dieną ir valgo iš raciono kortelių, būdamas alkanas ant išsekimo ribos.
  Žinoma, aktyvioje armijoje daug geriau nei užnugaryje. Ir mergaitės gali šiek tiek šlapintis, kol yra trumpas užliūlis.
  Nataša basa koja iškelta, jos pačios sukurta:
  Rusijos kariuomenė pasiekė Odrą. Carinė Nikolajaus II kariuomenė jau iškovojo daugybę pergalių. Daugelis Austrijos-Vengrijos miestų buvo užimti, Budapešte vyko mūšiai. Kur dar vengrai priešinosi. Pali Przemysl, Lvovas, Krokuva, Bratislava ir daugelis kitų gyvenviečių.
  Vokiečiai patyrė didelių nuostolių ir traukėsi. Austrai atidavė ištisus pulkus ir net divizijas. Ir su iškeltomis vėliavomis po orkestrais. Karas tęsėsi tarsi pasakoje - maloniai su nedideliu kraujo praliejimu ir svetimose teritorijose.
  Nors paprastai Rusijai per užkariavimus taip pasisekdavo retai. Ir beveik visi karai ir pergalės buvo atiduoti rusams dideliu kraujo praliejimu.
  Gal Olegas buvo pramintas Pranašu, nes sugebėjo priversti Bizantiją pasiduoti be kraujo?!
  Bet kokiu atveju Nikolajus II pretendavo į Didžiausio vaidmenį.
  Merginos išėjo į Odrą. Ruduo jau atėjo. Auksiniai lapų kilimai.
  Kariai trypčiojo ant kilimų. Ir pasinėrė į vandenį.
  Veronika, turškusi upėje, paklausė Viktorijos:
  - Kaip manote, ar caras po karo duos valstiečiams žemės?
  Vadovaujanti mergina papurtė galvą.
  Kodėl valstiečiams reikia žemės?
  Veronika nusijuokė ir pasakė:
  Taip, jie negali susitvarkyti patys. Tačiau yra stiprių verslo vadovų, kurie galėtų patraukti.
  Viktorija griežtai atsakė:
  - Čia jie parduos žemę už paskolą. Gal taip bus geriau.
  Juliana apsivertė vandenyje ir pasakė:
  - Greičiausiai geriau, kad žemės savininkai turi žemę. Jie gali valdyti didelius ūkius ir naudotis traktoriais. Privati, didelio masto gamyba yra pati efektyviausia!
  Veronika nenoriai sutiko:
  - Gal būt. Tačiau tai sukuria pridėtinę vertę!
  Juliana nusijuokė ir pasakė:
  - Bet efektyvumas puikus!
  Viktorija, turinti pulkininko laipsnį, šypsodamasi pastebėjo:
  - Tai skatina vystymąsi. Ir kokia prasmė duoti žemę valstiečiui, ir net girtuokliui. Tai dvarininkas, kuris maitina pusę pasaulio rusiška duona! Mūsų šalis labai turtinga!
  Veronika sutiko su tuo:
  - Taip, Rusija turtinga ir gyvenimas gerėja! Pavyzdžiui, mano brolis dirba Putilovo gamykloje meistru. Ir jis turi trijų šimtų rublių atlyginimą, neskaičiuojant priedų.
  Viktorija apsivertė ir iš susižavėjimo pliaukštelėjo basa koja į vandenį ir įkando:
  - Taip parašyta! Rusija kyla! Ir netrukus jis taps dar stipresnis!
  Merginos plaukė Oderyje ir atsitiktinai bendravo. Anna paklausė merginų:
  Kaip manai, kas mūsų laukia po mirties?
  Juliana nusišypsojo ir atsakė:
  - Ateistai sako - nebūtis. O religija moko - siela eis pas Dievą, o Jis nuspręs, kur eiti į dangų ar į pragarą.
  Veronika paklausė Julianos:
  - Kaip manai, ar yra Dievas?
  Mergina pliaukštelėjo į vandenį basa koja, pakėlė bangą ir atsakė:
  - Jei atvirai, aš nežinau. Yra argumentų ir už, ir prieš Dievą. - mergina vėl apsitaškė ir pastebėjo. - Žinoma, atsakymo į šį klausimą nėra, bet argumentų galite pateikti įvairiausių.
  Viktorija sutiko su tuo:
  - Žinoma, labai skirtingai. Ir apie ką čia kalbėti. Aš asmeniškai manau, kad kadangi mes laimime, tada Dievas, žinoma, egzistuoja! Tačiau buvo laikai, kai atsidūrėme mongolų-totorių valdžioje. Ir tada kyla klausimas - kur buvo Aukščiausiasis Dievas?
  Juliana nekaltai šypsodamasi pastebėjo:
  - Bet yra kažkas daug blogesnio už mongolų-totorių jungą!
  Viktorija nustebo
  - Kas yra blogiau už mongolų-totorių jungą?
  Juliana iš tikrųjų pareiškė:
  - Senatvė! Kas gali būti blogiau už senatvę!?
  Viktorija sutiko:
  - Taip, bus tikrai blogai!
  Merginos tylėjo. Jiems buvo šiek tiek gėda apie tai kalbėti. Merginos paėmė ir iššoko iš šalto vandens. Jie pribėgo prie savęs, blykstelėdami apvaliais, nuogais kulnais.
  Marusya bėgo su jais ir šypsodamasi paklausė:
  - Bet įdomu, kam mums reikia senatvės? Reikia pasakyti, kad nežmoniška!
  Viktorija su tuo sutiko:
  - Tikrai nežmoniška! Geriausia būti amžinai jaunam ir sveikam!
  Merginos buvo veržlios ir linksmos, sukdavosi salto.
  Veronika su šypsena ir išsišiepusi pasiūlė:
  - Taip, mūsų kariuomenė yra stiprios merginos! Ir mes būsime puikios formos!
  O mergina mirktelėjo draugėms. Jie visi prapliupo juoku šypsenomis, harpijomis.
  Juliana pasiūlė:
  - Suraskime gyvąjį vandenį ir tapkime tikrai nemirtingais! Bus labai šaunu!
  Merginos šypsojosi ir mirktelėjo viena kitai.
  Tada Viktorija, išdygusi dantis, pasiūlė:
  - Taip, būtų malonu rasti būdą, kaip nepasenti. Kaip būtų gera ir gražu!
  Mergina įsivaizdavo pasaulį su kai kuriomis gražuolėmis ir jaunais vyrais. Gal net geriau be barzdos, kad veidai gražesni ir mielesni.
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Taip, tai nuostabiausias dalykas, koks tik gali būti pasaulyje! Linkime amžinos jaunystės ir šviesos.
  O mergina nusijuokė apnuogindama perlinius dantis.
  Viktorija pašoko ir pasiūlė:
  Tikrai baigkime senatvę! Paprastai tai yra nepriimtina! Žmogaus kūnas neturėtų senti!
  Veronika, besišypsanti ir šokinėjanti, dainavo:
  - Pone pulkininke, nei pasenti! Ne geriau mirti už Rusiją! Dėl narsumo ir garbės - aš nejuokauju! Jis atsakė - kad aš raudonas? Aš nenoriu!
  Merginos juokėsi dar garsiau. Tai labai labai gražu.
  Juliana juokdamasi pasiūlė:
  - Ir atjauninkime visas senes! Kad viskas spindėtų kaip saulė!
  Viktorija sutiko ir pašoko aukščiau:
  - Už Tėvynę ir Nikolajų Didįjį!
  Ana, ši raudonplaukė karė, prabilo:
  - Bet vis tiek vienuolės, nepaisant maldų, nejaunėja. Nors jie turi šventą dvasią. Taigi pradedate galvoti, kur yra Dievo teisingumas?
  Viktorija giliai įkvėpė ir atsakė:
  - Dejonė stovi per visą žemę... Kur tu šeimininkas, kur?
  Veronika su pykčiu dainavo:
  Yra daug puikių žmonių
  Kieno darbai gyvi šimtmečius....
  Yra daug skaidriaveidžių paukščių,
  Kas vadinami nemirtingaisiais!
  
  Ir epų herojai,
  Jie iš karto nugalėjo minią ...
  Rusija pagimdys didelę galią,
  Basurmanas mūšyje plyš!
  
  Bet vienas dvigalvis erelis,
  Garbingasis caras Nikolajus...
  Jis šviečia po dangumi,
  Tu melskis už jį, pirmyn!
  
  Visos Rusijos imperatorius
  Kas pakėlė tokią šalį...
  Tikroji misija
  Už pažangą ir senovę!
  
  Mūšiuose nugalėjo japonus
  Vokiečiai buvo nugalėti iš karto ...
  Merginų balsas skamba,
  Nikolajus, mūsų Viešpats!
  
  Ir mūsų karalius nepasiduos mūšyje,
  Statant didelį milžiną...
  Jis stipriai muša priešus,
  Ir tai pasirodė įnirtinga rikiuotė!
  Gražią dainą vieningai paėmė merginos. Jie tokie nuostabūs ir sotūs dainininkai. Jie turi tokią gražią dainą.
  Taip, nuostabios merginos.
  Taip rašė švytinti Nataša, pati didingiausia iš merginų.
  Čia ji priversta sustoti ir šaudyti į nacių lėktuvą. Basa koja meta granatą. Nušauna šturmaną ir sušunka:
  - Pergalė!
  Zoja taip pat šaudo ir šaudo itin tiksliai. Numuša fašistinį lėktuvą ir riaumoja:
  - Už komunizmą, sovietų šalį!
  O jos nuogas, apvalus kulnas išmeta sprogstamą paketą.
  Veda ugnį ir Augustiną. Ji graži, labai raumeninga ir įdegusi mergina. Ir jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja vėjyje kaip proletarinė vėliava.
  Ir nuogais kojų pirštais, tarsi mirtina jėga, itin griaunančia galia mėtoma granata.
  Ir riaumoti:
  - Už Tėvynę ir laisvę iki galo!
  Svetlana taip pat kovoja laukiniu smūgiu. Ir nuogais kojų pirštais svaido kolosalios, žudančios galios granatas. Ir suplėšo priešininkus į suplėšytas dalis.
  Ir verkia:
  - Už didįjį komunizmą!
  Ir kaip kalba parodys. O su apnuogintu, apvaliu, rausvu kulnu mergina pasiduos sprogstamam paketui.
  Pripažinkime, šios merginos labai kovoja.
  Karių klasė - super!
  1947 m. rugsėjo 1 d. Trečiajame Reiche buvo paminėti aštuoneri Antrojo pasaulinio karo pradžios metai.
  Hitleris ir jo žvėrys šventę šventė kartu su vaišėmis ir šokiais bei gladiatorių kovomis.
  Fiureris sėdėjo ant prabangaus fotelio ir žiūrėjo, kaip merginos šoka.
  Iš pradžių jie išėjo su suknelėmis ir batais, tada pradėjo nusirenginėti.
  Merginos nusirengė drabužius ir nusiavė batus. Ir pamažu liko tik kelnaitės ir basi šokiai.
  Jie taip pat atrodė labai gražiai.
  Fiureris niurzgėjo kaip šernas ir sukosi kėdėje. Bet tai vis tiek tik gėlės.
  Čia merginos šoko ir prasidėjo gladiatorių kovos.
  Naciai vėl pradėjo valgyti ir lažintis.
  Fiurerio stalas buvo prabangus, ant jo buvo gausūs patiekalai su įvairiais skaniais dalykais.
  Hitleris su malonumu valgė vaisius.
  Jo nuotaika buvo vidutiniškai kovinga ir ne per daug linksma. Karas užsitęsė ir pastaraisiais mėnesiais Raudonosios armijos pasipriešinimas net sustiprėjo.
  Rusai turėjo naują tanką T-54, kuris buvo geriau ginkluotas ir apsaugotas bei galėjo pasipriešinti naciams. Ir pasirodė didžiulis IS-7. Žinoma, paskutinis bakas yra labai brangus ir sunkiai gaminamas ir iš esmės negali būti gaminamas masiškai.
  Tačiau jo patranka gali prasiskverbti į vokiečių tankus. Be to, net jei naujausia mašina IS-7 neprasiskverbia, o sviedinys patenka į rikošetą, jis yra gana pajėgus jį sugadinti.
  Taigi SSRS jau turi tam tikrą galią.
  Tačiau pirmoji pora išbėga į areną. Vaikai pradeda kovą. Iš vieno šono iššoko du maždaug dešimties ar vienuolikos metų berniukai su trišakiais ir tinklu. Jie buvo tose pačiose raudonose maudymosi kelnaitėse.
  Jie bėgo, žybčiodami nuogais kulnais. Jie nusilenkė fiureriui, sulenkdami judamą nugarą.
  Ploni, raumeningi kūnai vis dar įdegusių berniukų, kurių net negalima pavadinti paaugliais.
  Hitleris įsivaizdavo, kad juos plaka plaktukai arba jų maži apvalūs kulniukai išdegino iki raudonumo įkaitusio laužtuvo - tai būtų puiku.
  O štai dar du berniukai su kardais ir skydais baigiasi. Taip pat nuogas ir basas su mėlynomis maudymosi kelnėmis. Tačiau jų ginkluotė asimetriška.
  Žvėryno nariai pradėjo lažintis.
  Berniukai yra maždaug tokio pat ūgio ir amžiaus. Pasirinkta, kad būtų intriguojanti. Abi pusės kovos iki mirties. Net jei jie atleis, jie bus kankinami rūsyje su privalomu kulnų katerizavimu.
  Štai statymai. Hitleris reikalauja, kad tarifai būtų slapti. Priešingu atveju aplinka nedrįs priešintis fiureriui.
  Ir taip bent jau kova nebus derinama.
  Ir tegul kovoja abi pusės.
  Berniukai puolė vienas į kitą, pamojuokime kardais ir trišakiais. Buvo akivaizdu, kad jie nebuvo labai gerai apmokyti, bet jie turėjo idėją. Vieną supainiojo tinkleliu, smeigsim trišakiais. Bet tada berniukas gavo kardą ant peties. Ir buvo įbrėžimas.
  Vaikai ir toliau vienas kitą durdavo ir pjaustydavo. Iš karto išsiliejo kraujas. O berniukų basos pėdos paliko raudonus, grakščius pėdsakus.
  Fiureriui patiko, kai berniukai žudė vienas kitą. O kai be gailesčio pjauna ir susmulkina.
  Čia berniukai jau buvo sužeisti, o vienas iš jų buvo pribaigtas. Ir jie puolė su kardais prie antrojo. Jie taip pat jį pribaigė, priversdami nusiraminti. Net nereikėjo maldauti pasigailėjimo.
  Užmuštų berniukų kulnai buvo apdeginti, jie buvo sukabinti kabliais. Ir nutempė pas krokodilus.
  Du išgyvenusieji mėlynomis kelnaitėmis atsiliepė ir gijimo blokas. Juos irgi įsmeigė trišakiai.
  Hitleris nebuvo labai susijaudinęs dėl šios kovos ir pastebėjo:
  - Taip, kažkas ne taip jaudina! Kada paimsime Stalingradą?
  Mainsteinas atsakė šypsodamasis:
  - Šturmas jau prasidėjo, o mūsų kariai šį kartą daug geriau pasiruošę!
  Fiureris pritardamas linktelėjo.
  - Aš tikiu! Mes padarėme puikų darbą!
  Guderianas pažymėjo:
  - Iki šiol SSRS T-54 gaminama nedaug, o mes turime milžinišką tankų pranašumą!
  Hitleris sutiko:
  - Taip mes turime! Bet mes galime tai prarasti!
  Guderianas užtikrintai pareiškė:
  - Piramidinis tankas yra pats tobulumas, rusai jo nepadarys geresnio!
  Fiureris suplojo rankomis:
  - Geriau pažiūrėkime kovą!
  Šį kartą į areną žengė graži mergina šviesiais plaukais. Ji buvo su raišteliu bikiniu. Ir žinoma basomis ir labai seksualiomis.
  Hitleris pažymėjo:
  - Puikus kovotojas!
  O varžovas taip pat buvo vertas šiuo rudojo lokio atveju. Gana didelis ir pavojingas.
  Mergina buvo ginkluota kardu ir durklu. Ir aukštas, raumeningas, jau gana patyręs kovotojas.
  Ji susuko basą koją ir sucypė:
  
  Tie, kurie netrukus mirs, sveikina jus!
  Hitleris sušuko:
  - Ne! Aš noriu, kad tu gyventum!
  Gražuolė linktelėjo.
  - Bandys!
  Fiureris lažinosi ir suriko:
  - Lažinkitės ir ant meškos, kitaip nieko nelaimėsime!
  Statymai vyko paspaudus mygtukus. Hitleris išgėrė gurkšnį apelsinų sulčių, kuriose plūduriavo ledai.
  Mūšis prasidėjo ... Meška buvo alkana ir pikta ir įnirtingai puolė. Mergina nuėmė jį kardu ir pasisuko į šoną. Meška riaumojo riaumodama, kaip veržėsi. Ir karys vėl pasisuko.
  Ji iš tikrųjų greita. Smūgiuoja kardu į veidą. Bet žvėris apsisuks ir užkabins mergaitę gladiatorių nagais ant pilvo. Ant spaudos buvo kruvinų įbrėžimų.
  Fiureris su džiaugsmu pastebėjo:
  - Gera kova.
  Ir jis paklausė Speero:
  - Ar galite padidinti diskelių gamybą?
  Ginkluotės ir amunicijos ministras užtikrintai atsakė:
  - Žinoma, kad galime! Nors technologija čia yra gana sudėtinga. Tačiau šios mašinos praktiškai nepatiria nuostolių, išskyrus avarijas. Ir jų skaičius gretose auga.
  Mergina tuo tarpu kapojo mešką. Jis vėmė krauju. Ir praleido durklą į akį. Ir tai jau buvo mirtina. Išvargęs mergaitę, žvėris nutilo.
  Ji nusimetė ir atsistojo. Ji uždėjo pliką, iškaltą pėdą ant meškos ir riaumojo:
  - Pergalė!
  Jos liemenėlė plyšo nuo žvėries nagų, o krūtys yra apnuogintos ir subraižytos priekyje. Ir šiek tiek nupjaukite nugarą. Bet tai nieko rimto. Bet mergina kraujuoja. O nuo meškos ir išvis bala.
  Hitleris pabučiavo ją ir pasakė:
  - Tu mielas!
  Po to didysis diktatorius įsakė:
  - Apdovanokite ją geležiniu sidabriniu kryžiumi ir trims dienoms išsiųskite į kurortą!
  Po to mergina išėjo labai patenkinta.
  Kovotojai vėl kovojo. Šį kartą du maždaug dvylikos metų berniukai susigrūmė su mergina su dviem kardais. Berniukai turėjo trumpus kardus ir skydus.
  Kova vyko tose pačiose maudymosi kelnėse, įskaitant merginą. Kova žadėjo būti įdomi.
  Mergaitė gerai judėjo, bet berniukai gerai treniruojami. Ir kova buvo konkurencinga.
  Fiureris paklausė Guderiano:
  - Ar tankas IS-7 geras?
  Vadas ir strategas atsakė sąžiningai:
  - Neblogas automobilis! Net 128 milimetrų patranka jo nelaiko į kaktą. Į jį gali prasiskverbti tik naujausias ir vis dar retas aukšto slėgio ginklas. Ir tada jums reikia didelio kalibro ir urano šerdies.
  Fiureris nusijuokė ir pasakė:
  - Stalingradas neturi pasikartoti!
  . 14 SKYRIUS
  1947 m. rugsėjo 2 d. užvirė įnirtingi mūšiai dėl miesto prie Volgos. Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei penkerius metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Liūtas", laistančio gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos apdulkėję padai paaštrėja, kai mergina šliaužioja keturiomis. Mirabelos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistinę nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Mirabela šaudo ... Trečiojo Reicho karys, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt keturi negali prasiskverbti į jį, tik sunkieji IS, arba SU-100, ar T-54 turi galimybę. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Svetlana paleidžia iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės, nukrenta. Vokiečiai, užkariavę didžiąją dalį Rytų pusrutulio, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius, europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Hitleris iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kaunasi tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą negabenamos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip ropoja Pantera. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika ėmė šliaužti aukštyn, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataša, nukirtusi fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Olimpiada, taip pat labai graži, kartu su pioniere Seryozhka paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-2 vikšrą. Ir kaip šis ilgavamzdis vokiškas automobilis sprogs.
  Šviesiaplaukis berniukas Sergejus sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, žybčiodamas, juodais, numuštais kulnais, nuo krentančio stogo.
  Olimpijas paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų fašistų atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Vokiečiai smogia akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Olimpijas susierzinęs sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Nes šventoji Rusija sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Olimpija, aukšta, raumeninga mergina, plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Seryozhka yra tik vienuolikos metų, liesa dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortais. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Jo fone olimpinės žaidynės atrodo didelės ir riebios, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Vokiškiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas", gavęs į važiuoklę svarų sprogmenį, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Seryozhka dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, bet tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą". Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Hitleris yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi nacių akiratį ir pliūpsniais pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar pamačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to įvyko sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana kikeno ir lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižė dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Mirabela dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti lūžusių sparnų gabalus.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikydama į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Seryozhka dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai, Seryozhka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Mergina atsakydama papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gerai - senatvė yra blogai!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. O koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Seryozhka pakėlė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu į nacių pozicijas įsibėgėjo.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo birželio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant ietimis dengtų griuvėsių liko gulėti keli juodaodžiai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Nupiešęs Hitlerį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Steelenida, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi apsiverkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie ruso Fritzo pozicijų... Jo kulka išmušta akis ir smegenys nutekėjo.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes fašistams pasakėme, mūsiškiai nepakęs, kad rusiška kvapni duona bus vadinama žodžiu fordas!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo Focke-Wulf ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar tikrai naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Seryozhka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Na, nieko! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  . 15 SKYRIUS
  Karas akivaizdžiai užsitęsė, ir abi pusės troško kuo greičiau užbaigti šias prakeiktas žudynes. Naciai buvo pavargę, sovietų pajėgos taip pat buvo pastebimai išsekusios.
  Naciai įklimpo į mūšius dėl Stalingrado. Ir gana išsekęs. Ir, žinoma, jie buvo pavargę.
  Stalinas čia siūlė ramybę nuosaikiomis sąlygomis.
  Fiureris pagalvojo. Apie tai, kad siūlo Stalinui paliaubas. Nesvarbu, iki kokio lygio galite pralieti kraują. Tai tikrai erzina visus. O Japonija kažkaip apgaudinėja ir nepuola pulti. Jis taip pat blogai elgiasi.
  Bet kokiu atveju, Hitleris 1945 m. spalio 25 d. išsiuntė Stalinui telegramą su pasiūlymu sustoti iki 1947 m. lapkričio 8 d., kaip tik laiku švęsti Miuncheno pučo dieną ir dėl šio tikro atėjimo į valdžią. nacių, visų karo veiksmų.
  Žinoma, Stalinas, jau iškrapštęs paskutinius rezervus, statydamas į ginklą dešimties metų berniukus ir septyniasdešimtmečius vyrus, tokį pasiūlymą mielai priėmė.
  Tačiau kovos vis dar vyko pačiame įkarštyje. Vokiečiai bandė apsupti Ordžonikidzę arba Grozną. O sovietų karai vyko tiesiog įnirtingai ir labai sunkiai.
  Alenka grakščia basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Aš labai šauni mergina!
  Anyuta paėmė ir sušnypštė, parodė liežuvį, apnuogindama dantis:
  - Sudaužykime...
  Ir taip pat paleisti granatą plikais pirštais. Ir pataikė į nacių tanko snukį.
  Ji perskėlė bagažinę ir prapliupo juoktis. Na, mergaite. Visoms merginoms!
  O štai raudonplaukė Alla. Kaip paleisti granatą basa koja. Kaip ji pakliuvo. Ir visus išbarsto. Štai mergina! Ir traiško nacius, ir grėbia plikas kojas.
  - Aš raudonplaukė viksva!
  Tada Marija paėmė ir nuogais kojų pirštais metė sunaikinimo dovaną. Po sunaikino priešus. Ir supjaustyti gabalėliais. Tokia šauni mergina auksiniais plaukais. Ir taip pat labai malonu. Nuostabi mergina. O kaip bus eilė. Ir nušluoti fašistus.
  Ji parodė liežuvį ir dainavo:
  - Aš tankas, o mergina... nusipirksiu sau avikailį! Ir "Spartak" stoja į mūšį ... Yra labai patvarus tankas!
  O štai Matryona ėmė ir plikomis padais išmetė visą liežuvį su grūdeliais. Ji turi tokią galingą spaudą. Ir kojos stiprios. Ir pasuko "Panterą" -5.
  Koks tai "Pantera" automobilis -5. Lengvas E serijos bako variantas Sveria apie keturiasdešimt penkias tonas. Gera apsauga kaktoje, blogesnė šone. Vardas paimtas iš plėšrios katės. Dėl blogiausios šonų apsaugos, ne pats populiariausias bakas. Labiausiai naciai myli Agha. Tie iš visų pusių yra apsaugoti. Tačiau kadangi AG serijoje yra mažai ir daug ritinėlių, kyla problemų dėl važiuoklės. O E serija dar nėra visiškai pašalinta iš gamybos.
  Apskritai Trečiajame Reiche gaminama daug įvairių ir ne visai tobulų technologijų.
  Alena vėl metė granatą basa koja. Sulaukė nacių. Ir gražuolė sucypė:
  - Ištiesk nosį!
  Štai Anyuta apnuogintais kojų pirštais paleidžia dovaną, kuri laužo galvas. Ir dainuoti:
  - Milijonai! Mes kvestionuosime fašistinius įstatymus!
  Ir štai raudonplaukė Alla pradėjo šokti. Ji taip pat sviedė granatą basa koja ir krekė:
  - Trumpai tariant - būti raudonam nėra nuodėmė!
  Ir naciai tai gavo iš jos, po burna. O štai merginos!
  Marija taip pat paėmė jį basa koja, paleisdama granatą. Ir kaip tai pargrius nacius.
  Jie net sustingo iš baimės. Na, tai močiutė! O jos plaukai kaip aukso lapai.
  O štai Matryona. Apnuogintomis raumeningomis kojomis jis išmes visą krūvą granatų. Ir smogti naciams. Ir nupūskite juos kaip mėšlą vėjyje. Imk ir sudegink!
  Ir kaip loja:
  - Saulės imperija!
  Štai merginos! Visoms merginoms, merginoms-terminatorėms!
  Alenka nusijuokia ir iškiša liežuvį. Ir mato, kaip samdiniai bando pulti. Mergina vėl sviedžia granatą nuogais kojų pirštais ir šnypščia:
  - Karštas smūgis! Aš kaip vandalas!
  Ir naciai gavo kruviną arbatą!
  O paskui Anyuta, kaip pakalnė. Ir kaip jis padegs nacių barzdas. Ir jis riaumoja, basa koja siųsdamas granatą:
  - Įniršęs jautis, arklys partrenkė!
  Ir vėl pradeda kikenti ir šypsotis. Štai mergina! Tiesiog išminties ir palaiminimų šaltinis!
  Bet tada Alla pradeda riaumoti. Ir šnypšti... O paskui basomis kojomis siųsti sunaikinimo dovanas. Maža niekam neatrodys. Trivialiai varo visus į karstus!
  O kojos tokios geros! Iškilo dantys kaip liūto. Štai mergina. Kur jos nebuvo!
  Ir su pašėlusiu įniršiu meta granatas. Ir sulaužo jų kūnus.
  O raudonplaukė vis dar verkia:
  - Aš žvėris, aš laukinis žvėris!
  Ir tada, žinoma, Marija. Jos plaukų auksas gali apakinti priešus. Ir kokia ji gera, beveik nuoga šaltyje. Čia jis plikais pirštais svaidys granatą. Ir jie gaus "Fritz", kaip turėtų.
  O gražuolė dainuoja:
  - Bus baisu!
  Alenka irgi basomis kojomis paleido tai, kas griauna. Sureguliuotas ugnies slėgis.
  Bet Marusya paėmė statinę sprogmenų ir nusiuntė priešui. Išsklaidė priešą. Sulaužė metalą ir plienas užsiliepsnojo.
  Mergina lojo:
  - Siaubinga ugnis! Ir termokvarko skrydis!
  Nors, ką tai reiškia, paskutinio žodžio ji pati nesuprato. O Fricai kulia...
  Čia ateina "Bear" tankas. Mašina pritūpusi, apvaliu bokšteliu ir ovalo formos korpusu. Taip pat griežtas išdėstymas ir 128 mm statinė, kurios ilgis 100 EL. Vienas iš naujausių įvykių. Ginklas, turintis per didelę šarvus pramušimo galią. "Meška", tai tankų naikintojas, o tuo pačiu šaudantis į įtvirtintas pozicijas.
  Alenka meta į jį granatą. Ji basa koja apgadino kamieną ir sušnypštė:
  - Vietoj širdies turiu plieną ir liepsną!
  Tada jis taip juokiasi.
  O Anyuta taip pat plikiais pirštais išmes dovanėlę. Ir plyš prie statinės! Metalas tekėjo įvairiomis kryptimis.
  Taip, "Meška" buvo apgadinta ir pradėjo trauktis. Taip pat papildomas automobilis. Kitas prieštaringas Trečiojo Reicho įvykis. Gerai, kad bent jau E serijos pagrindu.
  Raudonplaukė Alla taip pat paleido žmogžudišką dovaną nuogais kojų pirštais. Ir šaukė:
  - Aš siaubėlis! Įkvepiu baimę!
  Tada mergina vario raudonumo plaukais iškišo liežuvį. Ir ji vėl dainavo. Ir čiulbėjo:
  - Raudonplaukė, raudonplaukė... Būsiu kaip pjūklas... Smūgis iš už kampo!
  Ir vėl juoktis...
  Bet Matryona savo stipriomis kojomis paleis sunkią miną. Konvejeriai trupa. Metalas susmulkintas. Ir štai jie vėl šaudo į atakos lėktuvus nuo žemės.
  Vokiečių reaktyvinės mašinos spaudžia sovietų pozicijas. Ir paleidžiamos nevaldomos raketos. Ir sunaikinti Raudonosios armijos pozicijas.
  Alenka nusitaikė prieštankinį šautuvą. Ir nuspausdama gaiduką nuogais kojų pirštais, išmušė atakos lėktuvą. Hitlerio grifas, palikęs po savęs tirštą dūmų strėlę, puolė ant žemės. O oras tiesiogine to žodžio prasme degė ir kibirkščiavo.
  Mergina dainavo, trypdama basomis kojomis:
  - Juodas diržas karatė! Mano serijos numeris yra ant liežuvio!
  Anyuta irgi pakliuvo. Tik šį kartą nuogais kojų pirštais mesdamas sprogmenų diską. Jis skrido ir tiesiai į atakos lėktuvą. Jis paėmė ir sudaužė metalą.
  Anyuta paėmė ir sušnibždėjo:
  - Skraidymas! Nauja įgula!
  Ir vėl ji parodė figą, ir su savo grakščia koja. Štai mergina! Tikra sirena!
  Bet kaip puiku!
  Alla įteikė dovaną nuogu kulnu. Ir nunešė jį ant šturmano pilvo. Ir skaldo metalą, laužo plieną. Tokia mergina...
  Su tokiais raudonplaukiais galite pasiimti Berlyną. Karys sušuko:
  - Įmušė įvartį! Fašizmas bėga!
  Ir parodė liežuvį!
  Merginoms patinka tai daryti! Būtent, iškiškite liežuvį kaip paniekos ženklą. Ir tada vėl spjauti.
  Marija paėmė jį ir basa koja paleido diskelį. Tiksliau, dizainas paprastas, tačiau variklis yra miniatiūrinio dydžio. Ir pataikė į fašistų puolimo lėktuvą.
  Sutriuškino banditą. Ir nusijuokė:
  - Mirties rodiklis!
  Na, o Matrena basomis kojomis išmetė visą krūvą granatų. Ir pataikė į vokiečių grifą. Sulaužė metalą ir sutraiškė prakeiktą paukštį. Po to herojiška mergina pasitrynė krūtinę. Ji įtempė stiprų spaudimą ir sušnypštė:
  - Branduolinė klaida! Fiureris į kaktą!
  Ir vėl, kaip jis nori!
  Alyonka taip pat sviedė granatą basa koja ir cyptelėjo:
  - Aš tobulas!
  Ji mirktelėjo veidrodiniais dantimis.
  Ir tada Anyuta paėmė jį ir paleido basomis kojomis, kažką aštraus ir mirtino. Ji paėmė ir kikeno:
  - Nuo šypsenos iki gesto!
  O vokiškam automobiliui liko tik ragai ir kojos.
  Alachas yra čia pat. Jis taip pat paims jį plikais pirštais ir paleis mirties nešėją. Ir tada jis ims ir vadovaus:
  - Spartako gildija!
  O nuo nacių skrenda plieno skeveldros.
  Marija nuogu kulnu paleido kažką labai mirtino. Ir plyšta metalas. Nužudė fašistus. Paėmiau ir čirškiau:
  - Krakatau! Mano šlovei!
  Matryona smūgiuoja daug pavojingiau. Didelės sprogmenų masės prieš nacius. Apskritai mergina triuškinanti ir didelė.
  Štai, pavyzdžiui, ji mylėjosi su vaikinais. Tik pusvalandį. Karas ir kartą. Ir vis tiek pavyko iš karto su penkiais. Štai turtuolis. Žinoma, tai nėra moralu. Tačiau dėl to Matrena pajuto stipresnę jėgą.
  Ir jie nepriima kulkų. Ir mesti visą dėžę sprogmenų, pataikydama į atakos lėktuvą.
  Apie tai, kaip bijo naciai, jų penketukas. Neišduok žodžiais. Ir galima sakyti, kad merginoms penkeri.
  Alenka basa koja metė tai, ką ravė nuo piktžolių. Ir nukirpkite Fritzą.
  Sušnypštė:
  - Žudiška pagunda! Tiesiai į akį!
  Ir ji žaidė su reljefiniais spaudos raumenimis. Štai mergina. Ir jos plytelės tokios gražios. Na, kaip šokoladas.
  O, merginos jau seniai nevalgo šokolado. Bet to tu nori.
  Anyuta, įnirtingai dygdama dantis, basa koja paleido mirties dovaną ir staugė:
  - Tai mūsų paskutinė ir lemiama kova!
  Ir apnuogino iltis. Tiksliau, ji turi tokius lygius ir malonius dantis. Nesakyk, kad tai iltys.
  Alla sušnypštė, nuogu kulnu duodamas sunaikinimo keltuvą:
  - Jaučio kaspinuočiai!
  Marija sukikeno ir sumurmėjo:
  - Ir motorolerio sūnus.
  Taigi ji paėmė jį ir plikais pirštais paleido saugiklį, kuris nutraukė atakos lėktuvą. Tiek daug sumuštų fašistų. Na, mergaite. Visoms merginoms super ragana ir mergina!
  Matryona paėmė jį ir sušnypštė:
  - Mirtis bus aukščiau už gyvenimą!
  O iš jos stiprių kojų, kaip skris granatos. Ir ištisos sunaikinimo krūvos. Štai baba! Tikra mergina-ambal!
  Ir leidžia smegenis fašistams. Ir, kapitališkai!
  Alenka taip pat nėra misija. Vėl basa koja ji paleido naikinimo palydovą. Sutriuškino priešus ir sušnypštė:
  - Aukščiausias materijos ženklas!
  Ir visus išbarstė. Ir ji rodė sausainį plikais pirštais. Oi, kaip ši mergina mėgsta rašyti, visokius perliukus.
  Pavyzdžiui, tokia AI istorija. Iš esmės tai tikra. Franco, motyvuodamas, kad Britanija nėra Vokietijos varžovė, ypač vokiečiams okupavus Prancūziją, paleido Vermachtą į Gibraltarą. Puolimas buvo greitas ir pergalingas. Ir naciai pradėjo perkelti kariuomenę į Afriką. Laimei, tai galima padaryti per trumpiausią atstumą.
  Tačiau, kita vertus, naciai turėjo pamiršti kampaniją prieš SSRS. Fritzas pirmoje keturiasdešimt pirmųjų metų pusėje užėmė visą Afrikos šiaurę ir įžengė į Iraką. Tačiau jie perkėlė daugiau nei keturiasdešimt divizijų į pietus. Dėl ko "Barbarossa" planas neįgyvendintas.
  Tačiau vokiečiai užkariavo Artimuosius Rytus ir pradėjo judėti toliau per Britaniją. Turėdamas daugybę vergų ir žaliavų, fiureris nusprendė surengti oro ataką prieš Angliją. Aviacijos produkcija visą laiką didėjo. Buvo statoma vis daugiau gamyklų. Povandeniniai laivai nusileido į jūrą.
  Netrukus Afrika buvo užkariauta.
  Vokiečiai spaudė Britaniją. Sukurti bombonešiai. Pasirodė Yu-188 ir Do-317. Po intensyvesnių bombardavimų keturiasdešimt antrųjų metų rugpjūtį desantinis nusileidimas vis dėlto įvyko. Tai buvo sėkminga ir Britanija krito.
  Čerčilis pabėgo į Kanadą. Tačiau ten jį pasitiko šaltai. Ir Japonija užvaldė visas britų kolonijas.
  Keturiasdešimt trečiaisiais metais Trečiasis Reichas, įsigijęs: "Tigrus", "Panteras", "Liūtus", paėmė ir užpuolė SSRS. Ir vėl pasirodė blogai... Bet ne, jis vis tiek nepuolė.
  Žvalgyba apie atominę bombą, kuri daroma JAV, privertė Hitlerį pasukti į Vakarus. Tarp ašies jėgų ir Erelio imperijos kilo karas.
  "Panteros" likimas buvo nepavydėtinas. Gamyboje bakas nespėjo tinkamai išsivynioti, buvo pakeistas sunkesniu "Panther" -2. Prieš Ameriką buvo panaudota nauja mašina su galingesniu varikliu, ginklais ir šarvais. Ir tapo pagrindiniu tanku. Kol jį pakeitė E-50.
  Viena vertus, JAV pateko per Islandiją, Grenlandiją ir Kanadą. Per Argentiną ir Braziliją iš pietų. O iš rytų atkeliavo Japonija. Taigi karas pasirodė atkaklus, bet keturiasdešimt penktaisiais metais viskas baigėsi. Amerika kapituliavo.
  Tačiau 1946 metais tarp Vokietijos ir Japonijos kilo karas. Naciai tikrai stipresni. Bet karas užsitęsė... Taip daug įdomiau.
  Alenka tai apibūdintų plačiau, bet kol kas nėra laiko. Ką merginai daryti?
  Belieka basomis kojomis mesti granatas. Arba ką nors kita sugalvoti.
  Pavyzdžiui, pasaulis, kuriame Skobelevas nebūtų nunuodytas. Tai įdomu. Garsusis vadas vadovavo karinei kampanijai Rusijos pietuose ir pasiekė Kušką, vadovaujant Aleksandrui Trečiajam. Tačiau jis pasirodė visoje savo šlovėje per karą su Japonija.
  Jūroje Rusijos admirolai veikė ne visai sėkmingai. Tačiau sausumoje japonai buvo visiškai nugalėti. Tada atėjo Baltijos eskadrilė. Ir rusai pagaliau pradėjo laimėti jūroje. Kažkaip buvo nustatytas paritetas. Ir netgi privalumas. Japonija buvo priversta sudaryti taiką. Pripažintas Rusijos protektoratas virš Korėjos. Ji perleido tas Kurilų salas, kurios anksčiau priklausė Rusijai, bet buvo išmainytos į Sachaliną.
  Rusija pasiliko Port Artūrą ir įsitvirtino Mandžiūrijoje. Karaliaus autoritetas šiek tiek padidėjo. Nors jūroje ne viskas buvo gerai. Skobelevas išgyveno iki Pirmojo pasaulinio karo. Rusai iškovojo keletą pergalių prieš vokiečius. Jie nugalėjo juos Rytų Prūsijoje, iškart paėmė Pšemislą. Skobelevas tapo generalisimu. Ir sulaukęs aštuoniasdešimties metų, mirė šlovėje ir garbėje.
  Tam tikra prasme pranoksta Suvorovą. Carinė imperija tapo didinga ir galinga. Nikolajus II įėjo į istoriją kaip didis. Rusija taip pat užkariavo nemažą dalį Turkijos ir beveik visą Iraną.
  Na, tada... Pabodo rašyti tą patį, nes carinė Rusija užkariauja visą pasaulį ir šturmuoja žvaigždes. Bet kokiu atveju stipriausia sausumos armija pasaulyje turėjo visas galimybes laimėti!
  Žinoma, gaila, kad Skobelevas mirė toks jaunas. Jo talentas atsiskleidė anksčiau nei Suvorovo, bet ir išblėso nepasiekęs zenito.
  Aleksandras II... karalius neabejotinai puikus. Jis turėjo užkariavimų Kinijoje, Centrinėje Azijoje, Turkijoje, grąžino Dunojaus deltą. Nebent jis pardavė Aliaską - didelė kvailystė. Bet jei karalius būtų gyvenęs ilgiau, galbūt Rusija būtų galėjusi išplėsti savo valdas. Arba, priešingai, kiltų riaušės. Konstitucija sukeltų painiavą.
  Nikolajus pirmasis yra konservatorius. Pralaimėjo karą Kryme. Laimėjo karus prieš Iraną ir Turkiją, bet daug kraujo. Dešimtmečius jis kovojo Kaukaze. Kas yra įmanoma ir sustabdyta Rusijos plėtra į pietus. Turėjo ambicijų, pietuose. Galbūt jis būtų laimėjęs karą su koalicija, jei ne Menšikovas. Įrėmintas šio vidutiniško vado.
  Kaip savo laikais Nikolajus II Kuropatkinas.
  Apskritai carinės Rusijos istorija buvo sėkminga. Dauguma karų buvo laimėti, o imperija išsiplėtė. Tačiau pilietinis karas susilpnino Rusiją. Tačiau bolševikai suteikė naują pakilimą. Kol kas.
  Alyonka nemėgo Stalino. Šiurkštus, niekšiškas niekšas. Tokios didelės imperijos galva turėtų būti kažkaip labiau rafinuota. Ne toks grubus ir protingesnis. Ir, žinoma, ne plebėjai, kad valdytų Rusiją.
  Todėl, matyt, SSRS pradėjo pralaimėti. Karas vyksta blogai nuo pradžios iki pabaigos.
  Alenka pagalvojo, ką daryti? Ji norėjo pokyčių. Ir kažkas geresnio. Bolševizmas nėra ideali sistema. Normalių rinkimų nėra. Iškelkite vieną patvirtintą kandidatą ir balsuokite. Tipiška pelėda. Žmonės turi turėti tikrą demokratiją.
  Alenka įsivaizdavo, kaip ji apnuogintais kojų pirštais suspaudė Stalinui nosį ir kikeno. Tai tikra ir juokinga. Padaryk šį šmėklą slyva.
  Ech, Rusijai nepasisekė su lyderiais. Kodėl 1937 m. buvo valymai? Kodėl surengtas badas?
  Stalinas turi daug nusikaltimų! Ir čia, žinoma, norint visa tai suprasti, reikia turėti koncepciją.
  Deja, Leninas mirė per anksti. Neturėjau laiko įtvirtinti valdžios ir pakelti šalį. Stalinas pasirodė esąs tiesus kaulų laužytojas. Trockis galėjo būti valdžioje - didelių gabumų žmogus. Arba protingas Bucharinas.
  Ne kvailas ir Pyatakovas. Galbūt jie išvis nebūtų leidę Hitleriui į valdžią.
  Apskritai Vokietija galėjo laimėti Pirmąjį pasaulinį karą ne perkeldama tris korpusus į Rytų Prūsiją, o tęsdama Paryžiaus apsupimo operaciją.
  Tada Prancūzija būtų nugalėta taip pat greitai, kaip keturiasdešimtaisiais metais. Ir carinė Rusija nebūtų pasipriešinusi viename fronte. Prūsai galėjo įgyti didžiulę galią ir prancūzų kolonijas. O gal ir angliškai. Tačiau jam nebuvo lemta būti panašiam į Trečiąjį Reichą. Tiksliau, antrasis... Ir prūsai pralaimėjo. Nors jie sugebėjo išjungti Rusiją. Keista, bet net ir atrišusi rankas rytuose Vokietija negalėjo pakreipti karo bangos.
  Ir čia fiureris daug ką sugebėjo. Japonija smogė ir rytuose.
  Alenka dar kartą paleido granatą plika, iškalta koja. Ji išsklaidė Fritzą ir sušuko:
  - Ji skraidė ir riaumojo!
  Kaip juokinga...
  Anyuta taip pat įmetė mažą dovanėlę. Ji išleido srovę iš šnervių ir sumurmėjo:
  - Aukščiausios klasės ir Adidas!
  Raudonplaukė Alla ėmė ir vėl metė tokią taiklią granatą. Ji sulaužė vokiško tanko žiūrėjimo įrenginį ir sušuko:
  - Kilnus keistenybė!
  Ir ji pasiuntė kamuolį nuogu kulnu ...
  Marija taip pat naudojo savo grakščia, basa koja. Ši mergina taip pat bandė rašyti. Pavyzdžiui, aš nupiešiau tokią istoriją.
  Pionierius Petya norėjo padėti Bolotnikovui. Ir pabėgo per portalą į savo laiką. Graibantis tuo pačiu kišeninį pjaustytuvą, akmenis. Na, žinoma, tai buvo berniukas iš ateities. Ir kateris gali būti valdomas, kaip inžinieriaus Garino hiperboloidas. Tik savo dydžiu šis ginklas panašus į Makarovo pistoletą. Ir jūs galite jį įkrauti vandeniu. Taip, toks veikimo principas yra vandenilio branduolių sintezė ir helio gamyba.
  Ir netgi pjauna mūšio laivus. Kai berniukas panaudojo tokį ginklą, jie pradėjo jį laikyti Viešpaties angelu. Ir karūnuotas caro Petro Didžiojo vaidmenyje.
  Smagu, kad berniukas tapo toks šaunus. Jis taip pat užkariavo Lenkiją, Švediją ir Turkiją. Išaugo didžiulė Rusijos imperija.
  Ir tada vaikas, kuris praktiškai neužaugo, likdamas vaiku, pavargo nuo valdymo ir grįžo į savo erą.
  Bet tada paaiškėjo, kad visi jį laiko vaiku, o ne karaliumi. Ir berniukas pabėgo atgal.
  Jam nesant, kilo sumaištis. Bet berniukas grįžo. Ir vėl visi jam prisiekė ištikimybę. Tada sekė karas, kol visas pasaulis buvo suvienytas Rusijos globojamas. Ir buvo viena imperija. Ir berniukas liepė statyti žvaigždžių laivus ir plėstis į kosmosą.
  Šiai temai būtų galima skirti ne vieną romaną, bet kol kas laiko nėra.
  Marija taip pat priversta kovoti. Apskritai ateitis atrodo miglota ir niūri. Jei naciai laimi, ką daryti?
  Prisijungti prie partizanų? Ir šliaužti per mišką, kol tave užmuš? O gal eiti į Vermachtą?
  Ir tokia mintis jiems per daug nesišypso. Marija sunkiai atsiduso.
  O ji tiesiog basa koja metė granatą. Ji įmušė keletą Fritzų, šnypšdama:
  - Hitleris kaput! Nors jis šaunus!
  Matryona basomis kojomis taip pat metė krūvą granatų. Ji apvertė baką ir papūtė:
  - Pragariškas metalas! Fritzui bus gėda!
  Ir ji iš dantų išleido kibirkštis.
  Alenka paėmė ir sušuko:
  - O, bananai! O, kokosai - Tum-ba-yumba!
  O mergina basa koja paleido mirtiną kumštį. Ir sulaužė Fritzo šarvus.
  Tada Alyonka prisiminė kitą savo idėją. Rašykite apie šviesų pasaulį. Tarkime po karo. Juk tai būtų taip puiku! Kaip, pavyzdžiui, gyventi komunizmo laikais. Arba dar kažkas nuostabaus.
  Kaip poezija:
  Visata drebėjo virš mūsų
  Ir žvaigždės drėkino dangų perlais ...
  Karas dega, pikta pragaro aistra,
  O velnias nori sunaikinti Rusiją!
  Tik dabar vokiečiai toli pažengė į priekį. Gorkio šturmas. Ir tai pavojinga.
  Tačiau jau pasklido gandas, kad Hitleris dar kartą siūlo paliaubas. Ir tai yra galimybė nusiraminti ir atsipalaiduoti. Puiki galimybė pasveikti. Jei tik sumušta šalis pasitrauks.
  Bet vėliau gali pablogėti.
  Anyuta vėl metė žinią apie mirtį basa koja. Ji tikrai netikėjo Hitleriu. Tačiau norėjau sumažinti mūšių įtampą. Ir bent kiek pailsėti. Ech, Suvorovas buvo Stalino vietoje, gal viskas būtų buvę kitaip.
  Vokiečiai geriausiu laikė Mainšteiną. Šis Fritzas vis dar yra žvėris. Ir jūs galite atvėsti dantis!
  Anyuta šmaikščiai sucypė:
  - Išprotėjusi Berija, piktasis Stalinas!
  Ir švilpė pro šnerves. Tai mergina, turinti puikų humoro jausmą.
  Ir ji taip pat turėjo būti suimta. Tačiau ši istorija turėjo laimingą pabaigą. Tačiau ji buvo kruopščiai ieškota, taip pat jautėsi intymiose vietose. Tada keletą dienų teko praleisti dvokiančioje kameroje, perpildytoje merginų. Bet tada ji buvo paleista. Vis tiek jokių įkalčių nerasta. O gal tai buvo tai, kad jos tėvai liko laisvėje. Bet kaip yra - vaikas kalėjime, o tėvas ir mama išlipo?
  Nebent tai įmanoma pagal baudžiamąjį straipsnį. Anyuta nebuvo kolonijoje, kaip Alla ir Matryona. Bet ir geležinio grūdinimo mergina. Ir aštrių akių. Ji dirbo statybvietėje. Kovojo beveik nuo pat karo pradžios. Ir daug išmoko.
  Antrasis pasaulinis karas apskritai buvo užsitęsęs ir nervingas. Eidavo su trumpomis pertraukėlėmis. Ir katės, ar net tigrai, subraižė sielą. O gal žiurkės. Visų nuotaika čia kažkokia menka. Tačiau mūšyje tu pamiršti ir išsiblaški.
  Gal kažkas iš grafo Montekristo? Tai geriau nei sunkus darbas ar uždarymas vienutėje. Ir, žinoma, kalėjime drama yra sunki.
  Ir čia jie yra visiškai nemokami ir netgi gali šaukti:
  - Stalinas yra ožys!
  Ir jie bus visiškai teisūs! O Stalinas, tiesą sakant, vis dar yra ožka! Ir keistuolis, kuris įrėmino Rusiją. Net gaila, kad realioje istorijoje jis tapo lyderiu vadovaujant, kuris laimėjo tokį karą. Čia yra neteisybė. Na, kodėl per karą nepasirodė kitas stiprus ir išmintingas lyderis?
  Alla, kaip buvusi kalinė, nekentė Stalino. Žinoma, tokia buvo jo sistema. Ji pavertė žmones vergais ir nuteistaisiais. Jūs negalite tam ginčytis!
  Ir Stalinas turėjo būti nubaustas! Arba pakabinti, arba šaudyti. Arba plakti.
  Alla kartais įsivaizduodavo, kaip ji nuplaks Staliną. Ir dėl to ji jautėsi daug geriau. Nors, žinoma, tik vaizduotė. Ir aš noriu tikros sėkmės.
  Tačiau Hitleris būtų nukankintas. Pavyzdžiui, paimkite jį ant stovo. Arba elektros srovė, arba karšta viela. Arba... Kas dar? Pavyzdžiui, galite įkišti jį į plieninę mergelę. Arba pakepinti keptuvėje. Sulaužykite rankas ir kojas, patrinkite kaklą virve. Taip, ir daug daugiau! Pakabink mažą fiurerį.
  Dabar, jei ketvirčio? Buvo taip šaunu! Arba ratas! Ištirpinkite gyva rūgštimi.
  O gal suvesti Hitlerį ir Staliną ir priversti juos kovoti kaip gladiatorius? Ir tada supilti lydytą sviestą? O gal vinių dėžėje. Ir karšti nagai? Ir išbalintas! Ir ko dar negali pagalvoti!
  Ir mušti fiurerį, mušti, mušti ir dar kartą mušti! Įkaitinę vielą ar grandinę.
  Arba sušaldytas gyvas. Pavyzdžiui, ledo luite. Užpildykite skystu azotu arba heliu. Paprastai sudeginti.
  Kankinkitės su radiacija! Arba paimkite išlydytą šviną ir supilkite jį į fiurerio gerklę.
  Alachas nusijuokė. Ir basa koja metė granatą.
  Tai pasirodė juokinga. Ir fiureris buvo suglamžytas.
  Mergina paėmė jį ir sušuko:
  - Boo Boo! Aš numušsiu Hitlerį!
  O ko ši nuostabi gražuolė dar nesugalvojo! Tiesą sakant, puiki mergina!
  Ir tokia raudonplaukė... Ko nepasakysi pasakoje, neaprašytų tušinuku! Tokie pasišiaušę plaukai. Tiesiog liepsna. Arba napalmas. Ir ji spardosi, ji yra labai veržli ir spardosi labai šauniai. Tai mergina terminatorius.
  Marija irgi ne dovana. Bet gamta plona. Ir net tikintysis. Tiesa, jos tikėjimas silpsta. Iš tiesų, koks Dievas, jei ji leidžia nacių pergalę? Kaip tai netgi įmanoma?
  Marija supyko ant Dievo. Vokiečiai pasiekė Alma-Atą, Ufą, Gorkį. Apsupo Riazanę, Maskvą, Leningradą. Ir jie nesiliauja.
  Taip, naciai yra stiprūs. Blogis valdo pasaulį, nežinodamas skaičiaus. Bet jūs, šėtono sūnūs, negalite palaužti Kristaus galios!
  Tamsos kariai visada turėjo pranašumą. Kadangi žmogaus širdis trokšta blogio. Ir per daug juo nepasitikėk. Ir kuo tikėti? Žmogaus protas! Juk žmonės nėra tokie blogi! Yra gana gerų tipų. kurie sugeba teisingai valdyti. Ir nebūtinai tikintieji. O Stalinas vis dar sadistas!
  Marija akimirką susimąstė. Dėl tokios problemos: kodėl Dievas leidžia blogį? Ir čia atsakymas nėra lengvas. Išties, be blogio... Pasistenk parašyti knygą, kurioje nebūtų blogio! Tai beveik neįmanoma!
  Visuose literatūros kūriniuose yra blogis. Arba nuodėmė... Nors nuodėmės ir blogio sąvokos nėra visiškai tapačios. Karai taip pat yra blogi. Tačiau juos vedė Dievo valia. Ir tai, kaip sakant, nebuvo nuodėmė. Toks yra Senojo Testamento paradoksas. Ir tada visiškai pacifistinis Naujasis Testamentas. Ir ne pats geriausias...
  Ką jie slepia valdant naciams? Juk Jėzus pasakė: tau trenkė į dešinį skruostą, dėk į kairį!
  Bet kas iš tikrųjų tai seka? Kunigai? Gerai ne! Bažnyčia buvo agresyvi. Ir inkvizicija, ir kryžiaus žygiai, ir karinės formacijos prie vienuolynų.
  Taip, kunigai nepasižymėjo nuolankumu. Ir kiti... Ar tai būtų katalikai, protestantai, ortodoksai. Ir tai susiję su Naujojo Testamento pacifizmu.
  Fašistai daro tai, ką sako. Ir tada išmokyti būti avimis, o patys elgtis kaip vilkai.
  Marija vis dažniau manė, kad sveikas pacifizmas gali būti tiesa. Tai ne pacifizmas, o ateizmas. Jie iš tikrųjų sako, kas yra tikėjimas, o ne savihipnozė. Na, ikonos kažkodėl nepadarė nemirtingo. Ir patriarchai miršta, kaip ir paprasti nusidėjėliai. O vienuoliai nieko nesugeba.
  Ne, daug geriau iš tikrųjų tikėti: žmogus yra savo laimės kalvis!
  Ir nenualinkite savęs pasninku ir maldomis. O naujas tankas daug vertingesnis už tūkstantį maldų.
  Marija plika, labai gundančia koja metė granatą ir giliai atsidususi pastebėjo:
  - Ir ne bažnyčia, ne smuklė! Nieko nėra švento! O gyvenime viskas ne taip... Viskas ne taip merginos!
  Matryona išėjo basomis kojomis, visu centneriu sprogmenų ir palaidojo šimtą Fritzų. Ir tada ji sumurmėjo:
  - Neliūdėk! Visas gyvenimas priekyje! Visas gyvenimas į priekį, tikėkis ir lauk!
  Alenka taip pat išmetė žinutę, įvaręs Fritzą į karstą. Ir ji entuziastingai dainavo. Rašymas keliaujant;
  Komjaunuolės yra žemės druska,
  Mes esame kaip požemio rūda ir ugnis.
  Žinoma, jie išaugo iki žygdarbių,
  Ir su mumis Šventasis Kardas, Viešpaties Dvasia!
  
  Mums patinka labai drąsiai kovoti,
  Merginos, kurios platybėse irkluoja visatą...
  Rusijos kariuomenė nenugalima,
  Su savo aistra, mūšyje nekinta!
  
  Mūsų Tėvynės šlovei, šventasis,
  Danguje sukasi naikintuvas...
  Esu komjaunuolis, bėgioju basas
  Purslų ledas, uždengęs balas!
  
  Ar merginos negali gąsdinti, priešas žino,
  Jie sunaikina visas priešo raketas...
  Kruvinas vagis neprikiš savo veido prie mūsų,
  Eilėraščiuose bus dainuojami žygdarbiai!
  
  Fašizmas užpuolė mano tėvynę,
  Jis įsiveržė tokiu košmarišku ir klastingu būdu...
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Komjaunimo nariai yra viena su Dievu!
  
  Skubame basomis per sniego gniūžtę,
  Drąsūs kaip greitos bitės...
  Esame ir vasaros, ir žiemos dukros,
  Gyvenimas merginą užgrūdino!
  
  Atėjo laikas šaudyti, todėl atidenkite ugnį
  Mes tikslūs ir gražūs amžinybėje...
  Ir pataikė tiesiai į akį, o ne į antakį,
  Iš plieno, kuris vadinamas kolektyvu!
  Nenugalėk fašizmo, mūsų nepasitenkinimo,
  O valia stipresnė už stiprų titaną...
  Tėvynėje galime rasti paguodą,
  Ir nuversti net fiurerį-tironą!
  
  Labai galingas tankas, patikėkite "Tigru",
  Jis šaudo toli ir tiksliai...
  Dabar ne laikas kvailiems žaidimams
  Juk ateina blogis Kainas!
  
  Turime nugalėti šaltį, karštį,
  Ir juokais kovoja su pašėlusia minia ...
  Įsiutęs įsiutęs lokys,
  Erelio siela nėra apgailėtinas klounas!
  
  Tikiu, kad komjaunuoliai laimės
  Ir jie iškels savo šalį aukščiau žvaigždžių ...
  Žygį pradėjome nuo spalio mėn.
  Ir dabar Jėzaus vardas yra su mumis!
  
  Aš labai myliu savo tėvynę,
  Ji spindi visiems žmonėms ...
  Tėvynės rublis neatims,
  Suaugusieji ir vaikai juokiasi iš laimės!
  
  Visiems smagu gyventi sovietiniame pasaulyje,
  Tai lengva ir tiesiog tobula...
  Tegul sėkmė nenutraukia jos gijos,
  Ir fiureris veltui prikišo burną!
  
  Aš esu basas komjaunimo narys,
  Nors šaltis verčia ausis...
  Ir tu nematai nusileidimo, tikėk priešu,
  Kas nori mus paimti ir sunaikinti!
  
  Nėra gražesnių žodžių Tėvynei,
  Vėliava raudona, lyg kraujas spinduliuose šviečia.
  Mes nebūsime nuolankesni už asilus,
  Tikiu, kad pergalė ateis greitai, gegužės mėnesį!
  
  Berlyno basos merginos praeis,
  Palikite atspaudus ant grindinio.
  Pamiršome komfortą žmonėms,
  Ir pirštinės netinka kare!
  
  Ir bus kova, tegul ši kova prasideda.
  Fritzas viską sudaužys į gabalus!
  Tėvynė amžinai yra kareivis su tavimi,
  Nežino, kas yra savivalė!
  
  Man gaila žuvusiųjų, tai sielvartas visiems,
  Bet neverskite rusų ant kelių.
  Nors net Samas pasidavė Fritzui,
  Bet mums didysis guru Leninas!
  
  Vienu metu nešioju ženklelį ir kryžių,
  Aš esu komunizmas ir tikiu krikščionybe...
  Karas, patikėkite žmonėmis, nėra filmas,
  Tėvynė yra mūsų motina, o ne chanatas!
  
  Kai Visagalis ateina debesyse,
  Visi mirusieji prisikels šviesiu veidu...
  Žmonės sapnuose mylėjo Viešpatį,
  Nes Jėzus yra stalo Kūrėjas!
  
  Čia galėsime visus pradžiuginti,
  Visoje beribėje Rusijos visatoje.
  Kai bet kuris plebėjas yra kaip bendraamžis,
  Ir svarbiausia - visatos kūrime!
  
  Noriu apkabinti Aukščiausiąjį Kristų,
  Kad niekada nesugriūtų prieš priešus...
  Draugas Stalinas pakeitė jo tėvą,
  Ir Leninas taip pat bus amžinai su mumis!
  .
  
  
  Gudrus Obama
  JAV prezidentas Obama pasirodė gudresnis ir nebombardavo ISIS, bet nusprendė panaudoti šį kalifatą kaip mušamąjį aviną prieš Iraną, Siriją ir Rusiją. Jo skaičiavimas buvo visiškai pagrįstas. ISIS, užėmusi didžiąją dalį Irako, įsitraukė į karą su Iranu. Amerikiečiai pirko naftą iš kovotojų ir mainais pardavė ginklus. Kad išgelbėtų Assadą, Vladimiras Putinas vis dėlto įsitraukė į karą.
  Ir prasidėjo ISIS bombardavimas. Tačiau viskas klostėsi ne taip sklandžiai, kaip tikrojoje istorijoje. ISIS turi JAV parduotų oro gynybos sistemų ir naikintuvų. Rusija susidūrė su stipresniu priešu ir buvo priversta perkelti sausumos kariuomenę. Nuo pat pradžių rusai patyrė apčiuopiamų nuostolių, jų jėgos buvo palaužtos. Čia, žinoma, jau ne riebalai.
  Vis daugiau jėgų buvo įtraukta į karą Sirijoje. Ir ji nebuvo populiari. Daugelis sakė: ar Rusija turėtų ten kištis? Ir ISIS veržėsi į priekį, sukeldama sunkius smūgius Rusijos kariuomenei.
  Kareiviai žuvo dideliais kiekiais. Tačiau pakeisti karo bangos nepavyko. Be to, kilo konfliktas su Turkija. Ir tai apsunkino jėgų panaudojimą.
  Karas su ISIS prasidėjo dar 2015 metų gegužę ir užsitęsė. Mūšiai užsitęsė ilgai, o Rusijos kariuomenė sunkiai galėjo sulaikyti priešą. Ten buvo cinkuoti karstai. Ir didžioji dalis Irako buvo valdoma ISIS. O bandymai prasiveržti buvo aktyvūs ir agresyvūs.
  Karas, žinoma, pasirodė užsitęsęs... O iki Rusijos prezidento rinkimų jis jau truko trejus metus. Žuvo daugiau nei dešimt tūkstančių rusų kareivių ir karininkų bei keli generolai.
  Todėl Vladimiras Putinas susidūrė su rimtu pasipriešinimu. Pavelas Grudininas iš kairiųjų jėgų pradėjo greitai rinkti balus ir politinius taškus. Ir jo sėkmė buvo didžiulė, nes reitingas šokteli.
  Tiesa, skandalai kiek pakirto Grudinino pozicijas, tačiau Girkinas sulaukė didelio populiarumo. Kuris, kaip karo Donbase didvyris, tapo nauja žvaigžde.
  Bet kuriuo atveju Putinas jau prarado populiarumą, o žmonės norėjo pokyčių, o Krymo aneksija buvo pamiršta.
  Rinkimai baigėsi ir, nors atrodė, kad V. Putinas laimėjo pirmajame ture, prasidėjo masiniai protestai ir reikalavimai peržiūrėti rinkimų rezultatus. Komunistai netikėjo rezultatais, buvo daugybė rinkėjų apgaulės pavyzdžių.
  O Maskvoje vyko gana dideli susirėmimai su demonstrantais. Prasidėjo ir masiniai antikariniai veiksmai. Ir kovos Sirijoje tęsėsi.
  Putinas netgi sustiprino kovas ir bandė pulti Irake.
  Tačiau visa tai tik padidino nuostolių skaičių.
  Ir mūšiai vis stiprėjo ir tapo kruvinesni ...
  Antikarinis judėjimas Rusijoje augo. Vyko didžiuliai susirėmimai su policija ir tiesiog žudynės.
  Tik koronaviruso epidemija kiek sumažino kovos su karu intensyvumą.
  Tačiau mūšiai Sirijoje, nepaisant pandemijos, vis tiek tęsėsi. O 2021 metais prieš ISIS nusprendė išbandyti naujausią ginklą - vienvietius piramidinius tankus.
  Tai unikalūs automobiliai, gaminami tik keturiais egzemplioriais. Kiekvienas svėrė penkiasdešimt tonų ir turėjo penkių tūkstančių arklio galių variklį. O variklis ne paprastas, o elektrinis.
  Gražios merginos vairavo keturias mašinas ir buvo labai šaunu.
  Nataša ant piramidės formos tanko spaudė vairasvirtės mygtukus plikais kojų pirštais ir kulkosvaidžiais nupjovė modžahedus, nukirsdama juos urano šerdies kulkomis.
  Ir ji dainavo, apnuogindama dantis:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Zoja, kuri šaudė į varžovus kulkosvaidžiais ir šaudė iš greito šaudymo pabūklo, urzgė:
  - Už Rusiją, kuri išskleidė sparnus!
  O apnuogintais kojų pirštais vikri gražuolė spaudė vairasvirtės mygtukus.
  Ir vėl išspjauna lukštus su urano šerdimis.
  Kitas piramidės formos tankas su Augustinu sukasi nagus ir sutriuškina priešą. Jis šienauja modžahedų gretas, uždengdamas kalvą lavonų kalnu.
  Ir riaumoja:
  - Už komunistą davė!
  O Svetlana smogia priešams ir nukerta modžahedus. Ir kol jis dainuoja:
  - Komunizmas bus šlovėje!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Ir karas auga. Rusijos kariuomenė susidūrė su stipriu frontu.
  ISIS nėra dovana. Prieš jį naudojami šturmininkai. Jie taip pat turi gražių merginų: Mariją ir Mirabelą. Jie yra tokie puikūs ir kovoja basomis kojomis ir su bikiniu.
  Gražios merginos jau spaudžia modžahedų pozicijas. Ir sunaikinti juos raketomis.
  Marija iš džiaugsmo dainuoja:
  Įniršęs SATO,
  Pulko priešas pajudėjo į priekį ...
  Bet budeliai priešai,
  Rusai pasitiks priešiškai!
  Ir kaip pasiųsti raketas į priešą. Ir iš karto smogk priešams.
  Mirabela, siunčia kriaukles, pastabas:
  Kas yra karas, kas yra karas? Dėl kažkokio diktatoriaus Assado pralieti kraują?
  Marija su tuo sutiko:
  - Dėl šito neverta lieti kraujo!
  Ir ji taip pat atsiuntė mirtiną raketą.
  Merginos, žinoma, vykdo įsakymus. Bet jau septintus metus vyksta karas, kas žino ko. Ir, žinoma, merginos pyksta ant Putino. Neaišku, ko jis nori. Ir Rusijos kariuomenė laikosi linijos, o puolimo bandymai žlunga.
  Piramidiniai bakai yra geri, bet akumuliatorius vis tiek greitai išsikrauna tokiu greičiu. Juos reikia nunešti į galą ir įkrauti elektra.
  Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana susirinko ir pažaiskime kortomis.
  Tuo pačiu metu merginos dainuoja:
  - Na, ką aš galiu pasakyti, ką aš galiu pasakyti, žmonės taip sutvarkyti! Nori žinoti, nori žinoti! Jie nori žinoti, kas bus!
  O rinkimai į Valstybės Dūmą parodė komunistų triumfą. Tačiau vėl buvo didžiulių falsifikacijų. Ir tai sukėlė didžiulius protestus, kuriuose dalyvavo milijonai žmonių. Pagyvenęs silpnas Zyuganovas buvo nuverstas, o į valdžią jo vietoje atėjo jaunas. Protestai suaktyvėjo, pradėjo streikuoti, daug šūkių.
  Reaguodama į tai, Rusijos armija pradėjo didelį puolimą tiek Sirijoje, tiek Irake. Mūšiai pasirodė labai kruvini. Be to, Iranas neramus. Vyksta riaušės ir neramumai.
  Putinas atsidūrė labai sunkioje situacijoje. Rusijos viduje neramumai tapo daug didesni. Zjuganovas pagaliau susirgo, o nauja jauna vadovybė pareikalavo Putino ir jo komandos atsistatydinimo.
  Sirijoje ir Irake vyko mūšiai. Karas ten buvo didžiulis. Ir užlipo ant siautėjimo.
  Dar dvi merginos - Alisa ir Andželika - kovojo kaip pabaisos ir naudojo specialų disko formos malūnsparnį. Ir nebuvo kaip jų numušti.
  Sraigtasparnis paleidžia raketas, degina priešininkus ir ardo bunkerius.
  Alisa paėmė ir sušnibždėjo:
  - Už Rusijos kalifatą!
  Ir kaip jis nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtuką ir smogia priešui.
  Andželika sušuko:
  - Į laivą!
  Ir vėl raketos kaip lupanet, priešą...
  Maskvoje buvo surengtas masinis mitingas ir per susirėmimus su policija buvo žuvusiųjų. Daugelis gamyklų pradėjo streiką. Dabar komunistai parodė savo galią. O Putiną jau tiesiogiai išvadino nusikaltėliu ir žudiku. Opozicija augo. Ir šen bei ten liejosi kraujas.
  Protestai virto visuotiniu streiku. Ir tai pasirodė tokia didelė, kad valdžia padarė nuolaidų.
  Valstybės Dūmos rinkimų rezultatai buvo anuliuoti. Ir paskelbti nauji. Ir čia komunistai turėjo visas galimybes laimėti. Ir net laimėjo, gavęs daugumą vietų parlamente.
  Ir Michailo Mišustino vyriausybė atsistatydino. Prasidėjo kairiosios vyriausybės formavimas. Kartu komunistai pažymėjo, kad atėjo laikas baigti karą Sirijoje.
  Jau 2022 metai... Vladimiras Putinas atsidusęs pasakė, kad to nedarys. Taigi visos aukos šiuo atveju bus bergždžios.
  Tada Valstybės Dūmoje prasidėjo apkaltos procesas. Pasikeitimų yra ir Federacijos taryboje. Jis pasuko į kairę, ir jie reikalauja nušluoti Matvienko, kuri yra pernelyg nuolanki valdžios marionetė.
  Apskritai žmonės pradėjo daug aktyviau maištauti ir reikalauti permainų.
  Situacija kaitino. Dabar protestams toną davė komunistai. Ir jie rinko parašus dėl naujos konstitucijos.
  Ir tada Putiną ištiko insultas, ir jis susirgo.
  Paskelbti nauji prezidento rinkimai.
  Pagrindinis komunistų kandidatas buvo Aleksejus Kuznecovas. Ir jis padarė daug. O rinkimuose naujajam kairiųjų lyderiui pavyko laimėti jau pirmajame ture.
  Ir buvo puiku!
  Čia pasaka baigiasi, o kas klausėsi agurko!
  
  EMELJANAS PUGAČEVAS - ŠANSAS ŽMONIŠKUMUI
  Emelianas Pugačiovas, iškart po Tatiščevo tvirtovės užėmimo, nuvyko į Orenburgą ir sugebėjo nustebinti miestą bei užimti jį trumpalaikiu puolimu. Dauguma garnizono pasidavė beveik be kovos.
  O Emelyanas Pugačiovas užėmė didelį provincijos centrą, daug ginklų ir amunicijos.
  Po to jo sparčiai auganti kariuomenė persikėlė į Verkhne-Yaitskaya tvirtovę ir taip pat greitai užėmė ją. Ir toliau į Ufą. Prie Pugačiovo prisijungė vis daugiau žmonių iš įvairių tautų. Jo kariuomenė, artėjanti prie Ufos, jau turėjo beveik penkiasdešimt tūkstančių ir daug ginklų.
  Garnizonas pasidavė beveik be pasipriešinimo. Po to Emelyanas Pugačiovas išsiuntė skraidančius būrius į Uralą, kad perimtų ginklų gamyklų kontrolę.
  Jekaterina Antroji žinią apie Orenburgo žlugimą gavo pavėluotai. Ir tai visus šokiravo. Teko skubiai sukaupti jėgas. O jų mažai - Turkijos karas atima viską. Buvo mobilizuotas tik vienas Bibikovas, daugmaž tinkamas generolas vyriausiasis. Ir jis turi komandą. Teko skubiai sukaupti jėgas.
  Tačiau apgavikų kariuomenė sparčiai augo. Ir persikėlė į Kazanę. Prie jos prisijungė kalmukai, baškirai, totoriai, kirgizai ir kitos tautos. Vienas po kito Emelyanas Pugačiovas buvo pripažintas teisėtu karaliumi ir gamyklomis bei miestais Urale.
  Ir daugelis prisijungė prie sukilėlių. O Emelyano Pugačiovo armija nuvyko į Kazanę ir lengvai palaužė pasipriešinimą. Daugelis pareigūnų perėjo į jos pusę. Ir Pugačiovo kariuomenė sparčiai augo. Ir taip Kazanė buvo užpulta.
  Ir tikrojoje istorijoje apsišaukėlis sugebėjo jį paimti su mažesne ir prasčiau organizuota armija. O dabar tai tapo dar lengviau ir greičiau.
  Ir tuoj pat buvo paimtas Kazanės Kremlius. Emelyano armija pasirodė greita.
  O kiek susirinko kavalerijos ir galingų kovotojų. Ir artilerija, ir kovotojai iš Uralo gamyklų. Ir daug ginklų. Taigi Koziedemyanskas krito.
  Tik Nižnij Novgorode Emelianas Pugačiovas tikėjosi rimto pasipriešinimo.
  Ten jiems pavyko prikalti pastiprinimą iš netoli Sankt Peterburgo ir nuo Švedijos sienos. Tačiau Pugačiovas jau turėjo daugiau nei šimtą tūkstančių karių ir daug ginklų.
  Bibikovas padarė klaidą. Visgi, vietoj gynybos, dalį karių jis išvedė iš miesto. Jie patyrė stiprų sukilėlių aukštesnių jėgų smūgį ir buvo sutriuškinti.
  Tai palengvino Nižnij Novgorodo puolimą. Be to, dalis kariuomenės ir karininkų perėjo į Emelyano Pugačiovo pusę. Ir didžiausias miestas krito.
  Bibikovas taip pat buvo sučiuptas. Jis atsisakė prisiekti ištikimybę apsišaukėliui ir buvo pakartas.
  Pugačiovas persikėlė į Maskvą. Vis dažniau į jo pusę pereidavo vyriausybės kariuomenė, karininkai ir net generolai.
  Riazanė krito beveik be pasipriešinimo. Ir Maskvoje priartėjo didžiulė kariuomenė.
  Jame buvo mažai kariuomenės ir ji nebuvo visiškai patikima. Trys Dono kazokų pulkai perėjo į Pugačiovo pusę. Ir Maskvą užpuolė audra.
  Tik Kremlius turėjo galimybę pasipriešinti, bet ten buvo rasti išdavikai, kurie atvėrė Pugačiovui vartus.
  Paskubomis iš Turkijos fronto atšauktas Aleksandras Suvorovas taip pat perėjo į apsišaukėliško caro pusę. Jis nusprendė, kad nėra prasmės kovoti su žmonėmis. O karaliaus teisėtumo klausimas - šalies noro reikalas.
  Suvorovu sekė kiti generolai. Kariuomenės vadai išsiskirstė visoje Rusijoje ir užėmė miestus po miestų.
  O pats Pugačiovas išvyko į Sankt Peterburgą.
  Kotryna Antroji, pamačiusi, kad jos jėgos senka, pasiėmusi dalį lobių, pabėgo į užsienį, įsakydama broliams Orlovams organizuoti miesto gynybą.
  Jie tai padarė. Didžioji dalis garnizono perėjo į apsimetėlio pusę, ir Sankt Peterburgas buvo greitai paimtas. Orlovai buvo sulaikyti ir pakarti. Ir naujasis karalius įžengė į sostinę. Netrukus jį atpažino beveik visi generolai ir rusų daliniai. Kaip ir Rusijos miestuose. Kotryna pabėgo į Švediją. O iš ten į Vokietiją.
  Jos sūnus Pavelas mirė neaiškiomis aplinkybėmis. Ir Emelyanas Pugačiovas vėl vedė ir paskelbė apie naują karūnavimą. Po to kazokas Ustinya tapo jo žmona.
  Karas su Turkija buvo patikėtas Aleksandrui Suvorovui ir baigėsi greita pergale.
  Gimė Emelyano įpėdinis. O Romanovų dinastija tarsi sustiprėjo.
  Karalius panaikino baudžiavą ir įvykdė reformas. Rusija pradėjo sparčiai vystytis ir kilti. Po to sekė dar vienas karas su Turkija ir Konstantinopolio užėmimas. Emelianas Pugačiovas įkūrė naują religiją, atsisakė Trejybės ir įvedė poligamiją. Tai jau buvo tas pats islamui, bet ortodoksiniam islamui.
  Aleksandras Suvorovas surengė keletą kampanijų, pasiekdamas Maroką ir užkariavęs Artimuosius Rytus, Iraną, Sudaną ir Šiaurės Afriką. Ir tada, kai Prancūzijoje įvyko revoliucija, Emelyano Pugačiovo armija užėmė visą Europą. Taip atsirado didžiausia imperija žmonijos istorijoje.
  Emelianas Pugačiovas buvo gana jaunas nuo 1742 m., todėl valdė ilgą laiką, pergyveno ir Kotryną, ir Aleksandrą Suvorovą. Užkariavę Europą, rusai persikėlė per Afriką ir įžengė į Indiją, kurią taip pat užkariavo.
  Karas su Kinija įvyko jau 1815 m., valdant Pugačiovos sūnui Petrui Ketvirtajam.
  Karas Rusijai buvo pergalingas, o Kinija buvo pavergta. Po to Rusija visiškai pavergė tris žemynus ir nusileido Australijoje bei Aliaskoje. Ir toliau plėtėsi į Ameriką. Ten ji nebeturėjo rimtų varžovų.
  Didžioji Britanija buvo nugalėta ir paimta į nelaisvę. Ir netrukus užkariavo JAV. 1850 metais Rusija jau kontroliavo visą pasaulį.
  Toliau atėjo iki kosminės ekspansijos. Ir pasirodė puikiai.
  Tačiau, žinoma, buvo problemų.
  Vienas iš jų - judėjimas už respublikinę valdymo formą. Tačiau Pugačiovų-Romanovų dinastija turėjo valdžią ir iki šiol išliko nepajudinama.
  Taip pat buvo kovų dėl valdžios ir perversmo. Kai XX amžiaus pabaigoje įvyko pirmasis skrydis už Saulės sistemos ribų, dvidešimt pirmojo amžiaus pradžioje sąmokslininkų grupė pasinėrė į dirbtinį miegą ir išskrido į tolimą planetą, kad sukurtų ten savo valstybę.
  Su žydais iškilo tam tikrų problemų. Jei kitos tautos greitai rusifikavo ir priėmė ortodoksinį islamą, tai šie žydai buvo užsispyrę ir priešinosi. Ir jie buvo to spaudžiami. Buvo ir kitų problemų. Dvidešimt pirmame amžiuje ateizmas tapo madingas. Ir Biblijos bei Korano autoriteto neigimas. Ir formaliai teologija buvo paremta laisva šių knygų interpretacija.
  Ir tai taip pat sukėlė tam tikrų konfliktų. Be to, išsivystė mokslas. Dvidešimt pirmame amžiuje gyvenimo trukmė gerokai pailgėjo, ir žmonės išmoko tikrai atrodyti jaunesni. Ir, žinoma, jie pradėjo kalbėti, bet kaip dėl Kristaus žodžių: nepadarysi nei vieno plauko nei balto, nei juodo? Arba jų dienos gali būti šimtas dvidešimt metų!
  Buvo ir abejonių. Kai kuriose Saulės sistemos planetose, kur jau buvo rimtų gyvenviečių, ėmė kilti separatistinės nuotaikos. Bet kokiu atveju buvo reikalaujama autonomijos. Trumpai tariant, geriau nei tikroje istorijoje, bet vis tiek yra problemų ir ne viskas rožinė.
  Bet bet kuriuo atveju žmonija yra vieninga ir badas, epidemijos ir beveik visos ligos baigėsi. Ir žmonės gali gyventi kelis šimtmečius be senėjimo, ir visai ne gyvybė, o beveik komunizmas ir dangus Žemėje dvidešimt pirmame amžiuje!
  
  ĮDOMI ČERČILIO ŠANSA
  Churchillis sutiko sudaryti taiką su Vokietija tokiomis sąlygomis. Trečiasis Reichas garantuoja Britanijai jos kolonijinės imperijos vientisumą. Be to, Hitleris netgi sutiko nereikalauti atgal per Pirmąjį pasaulinį karą Anglijos absorbuotų vokiečių kolonijų. Tačiau mainais vokiečiai turėjo visišką laisvę disponuoti prancūzų ir olandų kolonijomis. Ir taip pat jie galėjo veikti kiek nori prieš Rusiją. Žinoma, fiureris nesiruošė toleruoti SSRS su savo kaimynu. Vokietija gavo daug. Ir jai užteko. Ir Didžioji Britanija formaliai nieko neprarado. Taigi sandoris buvo abipusiai naudingas. Bet kuriuo atveju Anglija neturėjo jokių galimybių išlaikyti savo nuosavybę Afrikoje ir Azijoje. Vokiečiai nesunkiai būtų užėmę Egiptą, o po to Artimuosius Rytus su Iraku ir Kuveitu. Ir tada per provokišką Iraną jie būtų pasiekę Indiją.
  Jau nekalbant apie tai, kad Britanija neturi jokių šansų išlaikyti Afriką.
  Povandeniniai laivai ir oro karas vis tiek buvo britai.
  Taigi visos partijos liko savo interesais. Ir Hitleris pradėjo ruošti puolimą Rytuose. TSRS yra daug daugiau tankų ir pusantro tūkstančio transporto priemonių, daug geresnės kokybės nei vokiškos.
  Palyginti su tikra istorija, "Fritz" pastatė penkis tūkstančius lėktuvų ir tūkstantį daugiau tankų. Paveikė Britanijos mūšyje patirtų nuostolių trūkumas ir galimybė panaudoti Afrikos korpusą rytuose.
  Tiesa, tai iš dalies kompensavo tai, kad nustebinti buvo sunkiau.
  Stalinas vis dėlto paskelbė visuotinę mobilizaciją ir įvedė kariuomenę. Tačiau vokiečių smūgis vis tiek pasirodė stiprus ir taktiškai staigus. Be to, jie nesitikėjo, kad "Fritz" iš karto išmes visas jėgas į smūgius. O gintis raudonieji treniruojami daug prasčiau nei pulti.
  Vermachto kariuomenė pralaužė gynybą ir galėjo žengti į priekį pagrindinėmis kryptimis.
  Šiek tiek lėčiau nei keturiasdešimt pirmoje tikroje istorijoje. Bet mes pasiekėme Smolenską. Ten, kur jie atsidūrė, juos sustabdė pranašesnės sovietų pajėgos. Tačiau naciai pasuko į pietus. Jau vėlyvą rudenį jie užėmė Kijevą. Žiema užklupo Fritzą, pasiruošusį puolimui prieš Maskvą. Naciai liko žiemoti, šaltyje, nedrįsdami šturmuoti.
  Leningradas savo ruožtu yra užblokuotas.
  Blogiausia, kad Japonija neišdrįso kariauti su JAV ir Britanija. Ir bet kurią akimirką galėjo atidaryti antrąjį frontą. Žiemą sovietų kariuomenė bandė veržtis į priekį, tačiau vokiečių gynyba niekada nebuvo palaužta. Pavasarį naciai sustiprėjo ir toliau dominavo ore. Bet kadangi Trečiasis Reichas gavo naftos ne tik iš Rumunijos, bet ir iš Libijos, Nigerijos, Kamerūno, tai naciams Kaukazo naftos tiek nereikėjo.
  Ir Fritz pradėjo puolimą centre. Stengdamasis užimti Maskvą.
  Tačiau sovietų kariuomenės gynybos linija pasirodė tvirta. Tris mėnesius trukusios atkaklios kovos naciai sugebėjo pažengti tik šimtą, šimtą dvidešimt kilometrų.
  Ir jie sustojo. Tik Kryme naciai sugebėjo užimti Kerčę ir blokuoti Sevastopolį. Naciai taip pat užėmė pusę Donbaso, ypač Charkovą. Po didelių nuostolių centre Hitleris pakeitė strategiją ir, Göringo patarimu, nusprendė pradėti oro ataką prieš SSRS.
  Visų pirma buvo naudojami Yu-188 bombonešiai. Ir naujesnis bei pažangesnis Yu-288. Karas tapo vis labiau pozicinis. Hitleris tikėjosi naujų ginklų ir tankų. Pirmiausia į serialą pateko "Tigrai", kiek vėliau - "Liūtas", o paskui "Pantera". Labiausiai apsaugotas, žinoma, buvo "Liūtas" su 100 mm šoniniais šarvais ir netgi kampu. "Tigras" taip pat turėjo gerus šoninius šarvus. "Pantera" yra blogesnė, kuri nepadarė proveržio ant bako.
  Žiemą liniją laikė vokiečiai. Sovietų kariuomenė centre žengė į priekį nesėkmingai. Jie bandė atkovoti Charkovą ir nesėkmingai. Čia esantys vokiečiai buvo pasiruošę gynybai ir galėjo atremti puolimą. Vienintelė Raudonosios armijos sėkmė buvo operacija "Iskra", kai jiems pavyko per siaurą koridorių sausuma prasibrauti į apgultą Leningradą.
  Gegužę naciai pradėjo Sevastopolio puolimą. Kuris 1943 m. liepos 9 d. užbaigė tvirtovės miesto žlugimą. Puolimas nacių centre prasidėjo kitą dieną. Jie naudojo daugybę naujausių tankų. Įskaitant "Lev", kuris dėl apsaugos iš visų pusių žadėjo tapti geru proveržio baku. Ferdinandai taip pat ėjo į puolimą - savaip puikūs savaeigiai ginklai.
  Nacių puolimas vystėsi lėtai. Praradimai buvo dideli. Tankas "Lev" parodė nepakankamą pistoleto ugnies greitį ir prastas vairavimo savybes. Tačiau vis tiek naciams pavyko apsupti Vyazmą. Ir tada imk. Vienas mūšis užsitęsė vėlyvą rudenį, o "Fritz" puolimas atitrūko.
  Raudonoji armija žiemą bandė atkurti status quo. Ir ji sugebėjo nugalėti Vyazmą atgal. Tačiau visos sėkmės apsiribojo tuo. Naciai sugebėjo priešintis centre. Ir netoli Leningrado. Ir netoli Charkovo.
  Gynyboje "Pantera" pademonstravo gerą tanką. Masyviausia Trečiojo Reicho mašina buvo gaminama dideliais kiekiais ir pasirodė esanti bene geriausia priemonė kovojant su sovietų tankais. Ore kova vyko su tam tikra liuftvafės pranašumu. Vokiečių lėktuvai buvo gerai ginkluoti, dideliu greičiu, bet mažiau manevringi. Nepaisant to, ME-309 pasirodė esąs gana efektyvus, visų pirma dėl transporto priemonės greičio ir ginkluotės.
  Ir reaktyviniai lėktuvai buvo pakeliui. Visų pirma, naikintuvas ME-262, stipriausias argumentas. Tiesa, brangu. Vokiečiai nuolat didino ginklų gamybą. Jie naudojo užsienio darbuotojus ir turėjo daugiau įrangos nei SSRS. Pasirodė pažangesnis Focke-Wulf modelis - TA-152, kuris su galingais ginklais ir šarvais pasižymėjo daug geresniu manevringumu ir didesniu greičiu.
  Bet svarbiausia, žinoma, reaktyviniai lėktuvai. Naujieji sovietiniai LA-7 ir Jak-3 galėjo tik iš dalies kompensuoti naujos kartos mašinų atsiradimą tarp nacių.
  Dar prieš pradedant "Panther" tarnybą buvo manoma, kad šis bakas nebuvo pakankamai apsaugotas. Ypač šonuose. Dėl to Panther-2 buvo sukurtas labiau apsaugotas, sunkesnis ir su 88 mm pistoletu. Ir "Tigras" -2.
  SSRS pastatė IS-2 ir T-34-85. Vokiečiai turėjo pažangesnį šautuvą MP-44. Į serialą pateko ir "Maus". Kitaip nei tikroji istorija, Trečiojo Reicho sąjungininkai nebombardavo, buvo galima pagaminti daug įrangos.
  Tačiau kovos parodė, kad "Maus" tankas buvo per sunkus ir daugiau ar mažiau tinkamas gynybai. "Tigras" -2 per dažnai sugedo ir buvo gynybinis tankas.
  Tik "Panther" -2 su galingesniu 900 arklio galių varikliu pasirodė esanti tinkama transporto priemonė kovinėms operacijoms. "Liūtas" taip pat per daug nepasirodė.
  Realios kovinės operacijos parodė, kad ME-262 nėra labai patikima mašina, brangi ir nepakankamai manevringa net ir su galingais ginklais. Aktyviau į seriją pateko TA-152, kurie daugiau ar mažiau tiko kaip darbinis arkliukas. Gali būti atakos lėktuvas ir fronto linijos bombonešis bei naikintuvas. Viltys, susijusios su ME-262, nepasiteisino. Išskyrus tai, kad šį naikintuvą labai sunku numušti, jis turėjo stiprius šarvus. Bet jis taip pat daug svėrė. Tačiau didelės viltys buvo siejamos su HE-162. Ir iš dalies jie buvo pateisinami.
  1944 m. birželio 22 d. vasarą vokiečiai netikėtai smogė pagrindiniam smūgiui pietuose. Sovietų vadovybė pagrindines pajėgas laikė centre. Stalinas patikėjo dezinformacija, kad priešas vėl žygiuos į Maskvą. Tačiau naciai sugebėjo pranokti sovietų žvalgybą. Be to, nukentėjo ir nemaža dalis vokiečių tankų "Panther" -2, kurie yra pakankamai greiti ir manevringi bei geriau apsaugoti iš šonų.
  Taip pat buvo pagaminta daug "Tigrų", gana lengvai pagaminamų mašinų. Taip pat buvo nauja "Liūto" modifikacija. Su lengvesniu 88 mm pistoletu, bet su 1250 arklio galių varikliu. Šis "Liūtas" yra sėkmingiausias tankas - "Tiger" -2 tipo, bet sunkesnis, su storesniais 120 milimetrų šonais ir laivagalio šarvais, kurie daugiau nei kompensavo galingą "Maus" variklį.
  Lev-2 pasirodė esąs labai sėkmingas išsiveržimo tankas. Vokiečiai sugebėjo daug pasiekti. Jie užėmė Vorošilovgradą, Kurską, Belgorodą, paėmė Voronežą. Ir pasuko į Dono vingį. Galiausiai pasiekėme Stalingradą. Bet ten jie įklimpo į mūšius. Kaip ir tikroje istorijoje, sovietų kariuomenė galėjo apsupti vokiečius prie Stalingrado. Tačiau naciams vis tiek pavyko išsiveržti iš apsupties. Nepaisant to, vokiečiai turėjo daug daugiau tankų. Mūšiai parodė, kad "Pantera" -2 ir "Liūtas" -2 sugeba gana padoriai kovoti žiemą. Be to, priekyje pasirodė savaeigiai pabūklai E-25. Ši transporto priemonė buvo maža, žemai pakabinama Panther pabūkla, tačiau labai judri ir greitai šaudanti.
  Naciai iš Stalingrado pasitraukė į Dono vingį ir ten išsilaikė. Atėjo 1945 metų pavasaris, XE-162 išėjo į seriją, o sovietų aviacija pasidavė šiam modeliui. Tačiau svarbiausia - reaktyviniai bombonešiai, kuriems nebuvo lygių. Jie beveik nebaudžiami bombardavo rusus.
  Į seriją pateko naujas vokiškas tankas E-50 - lengvesnis už Tiger-2, bet geriau apsaugotas ir ginkluotas galingu varikliu. O jo 88 mm 100 EL patranka yra nepralenkiama tikslumu ir šarvų įsiskverbimu.
  Stalinas ieškojo būdų, kaip sudaryti taiką su Hitleriu. Nuo tada nauji tankai IS-7 ir T-54 vis dar buvo kuriami. O reaktyviniai lėktuvai yra dar neaiškesni.
  Tačiau fiureris nenorėjo taikos ir tęsė puolimą. Šį kartą į Kaukazą, pro Tereko vartus. Naciams pavyko užimti sovietinius miestus - Grozną ir Ordžonikidzę. Tačiau kai jie įžengė į kalnus, jų pažanga sulėtėjo.
  Tada naciai vėl puolė į Stalingradą. Mūšiuose sovietų kariuomenė vis daugiau gaudavo iš reaktyvinių atakų lėktuvų ir Liuftvafės bombonešių. Tačiau patys Fricai negalėjo užimti miesto, jie įklimpo į mūšius. Nors jie kurso "Sturmtigers" apleido. Ir aviacija spaudė.
  Sovietinis Jak-9, masyviausias naikintuvas, yra pasenęs. O vokiečiai pasirodė pažangesni ME-262 modeliai su daug didesniu greičiu ir manevringumu. Ir stipresnis ginkluote XE-162. Padėtis dar labiau paaštrėjo, kai Japonija pagaliau įstojo į karą. Turkija pasekė pavyzdžiu. Keturiasdešimt penktųjų metų pabaigoje didžiąją Kaukazo dalį užėmė vokiečiai ir turkai. O naujieji keturiasdešimt šeštieji metai atnešė SSRS papildomų nusivylimų.
  Stalingradas dar atsilaikė, bet gegužės pabaigoje buvo užimtas paskutinis kėlinys. O vokiečiai ir turkai iki to laiko visiškai užėmė Kaukazą. O 1946 metų liepą prasidėjo naujas puolimas prieš Maskvą. Nacių šansai buvo dideli. Mūšiuose dalyvavo ir E-75, ir E-100. Šios talpyklos buvo tankesnės ir geriau apsaugotos. Sovietų frontas pamažu, bet užtikrintai įgriuvo... Iki rudens pabaigos Maskva buvo apsupta.
  Tuo pačiu metu krito ir Saratovas. Susidarė itin sudėtinga situacija. Japonai veržėsi iš rytų. Stalinas pasiūlė Hitleriui taiką bet kokiomis kitomis sąlygomis, išskyrus pasidavimą. Fiureris šiuos pasiūlymus atmetė.
  Žiemą Maskva krito po įnirtingo puolimo. O pavasarį ir vasarą vokiečiai užėmė visą Volgos-Vjatkos sritį. Pala ir Vologda. Naciai galėjo pasiekti Sverdlovską iki rudens vidurio ...
  
  MIRTINGAS CHAMBERLAIN VAIDMUO
  Chamberlainas neatsistatydino ir sugebėjo sudaryti garbingą taiką su Hitleriu.
  Sąlygos Britanijai buvo gana palankios: Trečiasis Reichas garantavo liūto imperijos valdų neliečiamumą. Ir Didžioji Britanija neprarado nė colio teritorijos. Tačiau mainais Hitleris gavo visišką laisvę okupuotose Prancūzijos, Belgijos, Olandijos žemėse. Ir tai yra dideli plotai. Ir rankų laisvė Rytuose.
  Ir naciai numeris vienas visiškai neatsisakė žygiuoti į SSRS. Ir toliau kaupė jėgas.
  Hitleris norėjo ne tik Afrikos ir Sirijos su dalimi Azijos, bet ir Rusijos žemių. Pirmiausia, žinoma, Ukrainos, Baltijos šalių, Baltarusijos, Kaukazo naftos grūdai. Taigi fiurerio planai buvo Napoleoniški.
  Vokiečiai ruošėsi karui, suformavo reikšmingas pajėgas. Pagal Barbarossa planą jie turėjo daugiau kariuomenės. Pirmiausia, žinoma, aviacija. Trys tūkstančiai orlaivių nebuvo numušti per oro mūšį dėl Anglijos ir papildė Liuftvafės gretas. Be to, lėktuvai, kurių nesiblaškė Viduržemio jūra, ir aprėpti Europą. Taigi "Barbarossa" planui nebuvo skirta penki tūkstančiai orlaivių, dvigubai daugiau - dešimt tūkstančių.
  Ir buvo dar keli tankai. Pirma, automobilių gamyba labiau išaugo, nes Trečiasis Reichas nebuvo subombarduotas. Antruoju keturi šimtai tankų neišvyko į Afriką. Ir kažkas buvo paimtas iš Prancūzijos. Taigi Fritzas buvo geriau pasiruošęs mūšiui.
  Tiesa, jie prarado šiek tiek laiko žengdami į priekį prieš Jugoslaviją ir Graikiją. Bet baigė be britų greičiau.
  O invazija į SSRS prasidėjo birželio 7 dieną su daugiau nei tūkstančiu tankų ir penkiais tūkstančiais lėktuvų. Ir, žinoma, buvo daugiau pėstininkų ir artilerijos.
  Svarbiausia, kad SSRS, kaip ir tikroje istorijoje, nebuvo pasiruošusi. Stalinas per daug bijojo kovoti su Trečiuoju Reichu ir bet kokia kaina bandė atidėti karą ir vėl buvo įstrigęs.
  Ir tada Japonija užpuolė. Kodėl japonai šį kartą nusprendė pulti? Priežastis ta, kad Didžioji Britanija pasitraukė iš karo ir dabar, tokiu atveju, samurajus turėjo kovoti su JAV ir Didžiąją Britaniją, neprisirišusią prie Trečiojo Reicho.
  O SSRS bet kuriuo atveju atrodė silpnesnis priešas. Ypač pirmosiomis karo dienomis Raudonajai armijai kovų eiga buvo dar blogesnė nei tikrojoje istorijoje. Taigi, ypač ore, nacių pranašumas buvo daug stipresnis. Taip, ir daugiau tankų, ypač pietų kryptimi, kur Rommelis parodė didvyriškumą. O Raudonoji armija gynybai nepasirengusi, gynybinio karo neplanuojama. Ir jie pasipila... Ir net Kijevą pavyko paimti į kelionę, ir jie anksti pateko į Smolenską. Ir Japonija taip pat puolė, kad nelauktų Maskvos žlugimo, nes tokiu atveju visi ją apkaltins, kad ji kaip grifas puolė į nužudytą priešą. Tuo pačiu metu nugalėjo vokiečiai.
  Ne, samurajų garbė reikalavo smogti, kol SSRS dar trūkčiojo. Ir karas praėjo gana gerai. Samurajus paliko daugybę pėstininkų ir užpuolė Raudonosios armijos pozicijas. Ir tai buvo didžiulė jų sėkmė.
  Tačiau Vladivostoko pakraštyje juos pasitiko basų merginų komanda. Kurie kovojo su laukiniu įniršiu.
  Alenka davė eilę prie samurajų. Ir tada nuogais kojų pirštais ji metė mirtinos jėgos granatą. Ir ji suplėšė daug japonų, šaukdama:
  - Stalino šlovei!
  Anyuta taip pat apšaudė priešą. Ji nupjovė spaudžiančius geltonuosius kovotojus ir riaumojo:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Taip pat jos nuogi kojų pirštai išmetė mirtiną dovaną.
  Ala, ši raudonplaukė gražuolė, šienavo besiveržiančias japones. Ir jos basos kojos metė didžiulės griaunamosios galios mirties dovaną. Ir suplėšė samurajų, šaukdamas:
  - Šlovė komunizmui!
  Marija taip pat atleido. Ši auksaplaukė gražuolė. Ir jos nuogi kojų pirštai mėtė mirtinas mirties dovanas.
  Ir samurajų masė sugriuvo.
  Ir mergina sumurmėjo:
  Vladivostoko mes neatsisakysime!
  O plikas merginos kulnas pasidavė mirties dovanai.
  Olimpinėse žaidynėse taip pat vyko įnirtinga kova. Ir tada jos plikos, stiprios kojos išmetė visą krūvą granatų, suplėšydamos priešininkus.
  Karys sušnypštė:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Alenka, nukirsdama geltonuosius kareivius, patvirtino:
  - Tėvynė su mumis!
  Ir jos nuogas kulnas pasidavė granatai. Ir suplėšė naujus didžiosios imperijos karius.
  Tačiau nepaisant viso Raudonosios armijos didvyriškumo, ji pralaimėjo. Nebuvo įmanoma perkelti divizijų iš Tolimųjų Rytų. O vokiečiai pradėjo puolimą prieš Maskvą daug anksčiau nei tikrojoje istorijoje ir jau spėjo ją apsupti, o iš dalies užgrobti, kol nepasipylė smarkios liūtys ir neprasidėjo atlydžiai. Ir tai, žinoma, turėjo įtakos karo eigai.
  Vokiečiai ypač stiprūs ore. Jų lėktuvai specialiai siunčia sovietų kariuomenę.
  Vokiečiai pietuose taip pat buvo stipresni ir žengė toliau. Jie dar prieš atšilimą sugebėjo užimti Kurską, Voronežą ir persikėlė į Stalingradą. Pradėję karą dviem savaitėmis anksčiau ir su didelėmis pajėgomis, naciai gavo teisingą įspūdį ir dabar visame kame turėjo pastebimą pranašumą. Ir istorija Raudonajai armijai pasirodė prastesnė nei realybėje.
  Vokiečiai greičiau persikėlė per Krymą ir įsiveržė į Kaukazą. Ir ten jie sulaukė didžiulės sėkmės. Be to, Turkija taip pat įstojo į karą, matydama, kaip byra SSRS.
  Taigi vokiečiai paėmė Riazanę ir tęsė puolimą. O pats Stalinas bėgo kaip kiškis. O naciai jau artėjo prie Gorkio. Vyko muštynės.
  Tačiau Maskva vis tiek priešinosi: miestas didelis. Tačiau kovos vyko gatvėse ir naciai priartėjo prie Kremliaus.
  Tačiau sovietinės merginos atidavė mūšį naciams netoli Gorkio miesto.
  Visas batalionas basų merginų, nepaisant to, kad jau snigo ir užklupo šaltis, sutiko nacius.
  Nataša atidengė ugnį ir papurtė krūtis, kurias vos pridengė bikinio raišteliai.
  Tada mergina dainavo:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Ir nuogais kojų pirštais ji paleido naikinančios galios granatą.
  Zoja, šaudydama į priešą ir šienavusi Fritzą, sušuko:
  - Šlovė herojams!
  Ir jos nuogas kulnas metė žudikišką mirties dovaną.
  Karys sušuko:
  - Maskvos neatsisakysime!
  Augustinas, šaudydamas į priešą ir nukirsdamas mases besiveržiančios nacių kariuomenės, cypė:
  - Mūsų lėktuvai geri!
  Svetlana, šaudydama į nacius, agresyviai paskelbė:
  - Už patarimo tėvynę!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė sprogstamąjį paketą.
  Merginos tikrai labai geros ir seksualios...
  Tačiau Alisa ir Andželika vis dar kovoja. Jie kovoja nelygiomis jėgomis.
  Jie granata išmuša tanką ir jis apsiverčia.
  Alisa basa koja meta sprogstamąjį paketą. Vokiečių savaeigis pistoletas sulūžo, ritinėliai lekia. Naciui buvo nuplėšta viena letena ir sužibėjo auksinis laikrodis.
  Alisa sucypė:
  - Už Tėvynės didybę!
  Ir jos nuogi kojų pirštai, kai paleidžia žudikišką bombą. Ir nukirto generolui galvą.
  Andželika irgi susisprogs prieš nacius iš bazuko. Ir pataikė į kitą tanką. Ir suplėšė priešą.
  Ir ji dainavo, apnuogindama dantis:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Mergina jį paėmė ir nuogu apvaliu kulnu pasidavė mirtinai sunaikinimo dovanai.
  Alisa elgėsi labai agresyviai ir aktyviai. Mergina, kuri svajojo apie pasiekimus ir sėkmę.
  Ji buvo suimta trisdešimt septintaisiais metais, kai dar buvo mergaitė, kartu su tėvais. Pirmiausia jie nuvedė mane į paieškos kambarį. Jie liepė man nusirengti nuogai. Ir Alisa buvo labai gėda. Jos moteriška figūra dar tik formavosi. Tačiau krūtys jau augo, o prižiūrėtojas jai suspaudė prie krūtinės su žodžiais: "O, kokios krūtys!
  Alisa susigėdo ir paraudo:
  - Nelieskite manęs!
  Matrona nusijuokė.
  - Atverk burną mergaite, teta atidžiai apžiūrėk!
  Alisa pravėrė burną. O matrona pirštais įsikišo į burną. Nemalonu, žinoma, Alisa vos nenuvėmė. Ypač kai jie paspaudė jos liežuvio šaknį.
  Tačiau baisiausia buvo vėliau. Matrona, pajutusi burną, įsakė:
  "Dabar pasilenkite ir išskėskite kojas!"
  Ir ji užsidėjo pirštines ant savo didelių letenų!
  Ir kaip jos letenėlė paniro į mergelės krūtinę, plėšdama mergystės plėvę. Taigi buvo kraujo. Ir taip skaudėjo, kad Alisa rėkė. Tuo tarpu kiti du sargybiniai laikė jos rankas. O kalėjimo prižiūrėtoja jautė ją, lipančią iki pat gimdos, ir labai grubiai. Tai buvo kančia ir Alisos skruostais riedėjo ašaros. O išangėje buvo ne mažiau skausminga. Sargybos letena didelė, o pirštai ilgi ir stori.
  Alisa net apalpo iš skausmo ir gėdos. Tada jie ją atvedė. Jie nuvedė mane į kitą kambarį. Fotografavo nuogas iš skirtingų kampų, paėmė pirštų atspaudus.
  Tada jie apipylė mane šaltu vandeniu iš žarnos ir apibarstė balikliu. Išdavė oficialų romą: trumpą, pilką suknelę su numeriu ir nuvedė mane į kamerą su kitomis merginomis. Vaikščioti basomis buvo šalta, bet kameroje buvo daug vaikų ir buvo gana šilta.
  Po kelių dienų Alisa buvo nuvežta į tardymą. Ten jos buvo paprašyta pasirašyti popierių. Mergina atsisakė. Tada jos basas kojas sutvirtino ir sumušė lazdomis ant nuogų kulnų. Alisa rėkė, bet atsisakė pasirašyti, kol neprarado sąmonės.
  Ji vėl buvo įmesta į kamerą. Represijos buvo didžiulės, nebuvo kada ilgai su vaiku maišytis ir tardyti. Todėl jai buvo suteiktas terminas neva už vagystę ir be teismo buvo pasirašytas siuntimas į vaikų darbo koloniją.
  Alisa ten dirbo ir mokėsi. Nusikaltėlių buvo nedaug, beveik visi vaikai buvo liaudies priešai. Iki šalnų ėjo basi, o su šerkšno batais - valstybiniais batais. Jie dirbo dvylika valandų per dieną. Jie valgė daugiausia kopūstus, bet gyveno kartu. Alisa net vaikų stovykloje sustiprėjo ir užsigrūdino. Ir dabar ji kovojo basa sniege. O jos partnerė Andželika taip pat sėdėjo. Tik ji buvo tikra nusikaltėlė ir nusikaltėlė. Ir vaikų kolonija jai taip pat buvo naudinga.
  Merginos kovojo atkakliai ir didvyriškai.
  Bet vis tiek Maskva krito ... Ir Kaukazas buvo užgrobtas. O Stalinas irgi buvo nunuodytas savaisiais.
  Beria pasirašė pasidavimą. Ir jis tapo dalies Rusijos teritorijos gubernatoriumi.
  Ir karas rytuose baigėsi. Chamberlainas mirė, o jo vietą užėmė Churchillis.
  Ir tada Hitleris nusprendė, kad Didžioji Britanija turi per daug kolonijų. Ar ne laikas juos pjaustyti?
  Ir jis pradėjo naują karą 1944 m. Iki to laiko vokiečiai turėjo naujausius tankus Panther-2 ir Tiger-2, pažangesnius ir su galingais varikliais. Ir svarbiausia, reaktyviniai lėktuvai ir povandeniniai laivai su vandenilio peroksidu.
  Taip, ir Japonija norėjo išplėsti savo valdas Didžiosios Britanijos ir JAV kolonijų sąskaita. Iki to laiko samurajus iš tikrųjų užkariavo Kiniją. Ir jie turėjo didelių planų.
  Rudenį vokiečiai pradėjo puolimą... Jų galingesni tankai gerai judėjo su stipriais varikliais. O reaktyviniai lėktuvai iš viso neturėjo priešininko.
  Britanija buvo subombarduota. Ir povandeninis laivynas ją kankino. O vokiečiai užpuolė Egiptą. Ir jie ten greitai nugalėjo Britaniją, su turkais pateko į Artimuosius Rytus. Gibraltaras taip pat buvo paimtas, o kariuomenė įžengė į Maroką, užkariavusi juodąjį žemyną.
  Trumpai tariant, karas vyko viena kryptimi. Žiemą vokiečiai užėmė Šiaurės Afriką ir Artimuosius Rytus. O pavasarį dar Iranas ir Indija. Taip, ir japonai sėkmingai žengė į priekį ir nugalėjo Ameriką Peru uoste.
  Tai puikios pergalės. O vasarą pačioje Britanijoje įvyko išsilaipinimas, kuris po dešimties dienų baigėsi jos kritimu.
  O rudenį buvo užfiksuota Pietų Afrika ir Australija. Dabar JAV atakuojama.
  Keturiasdešimt šeštieji praėjo salų užėmimo ir oro bei povandeninio karo metai. 1947 metais Kanados ir Meksikos užėmimas prasidėjo dvigubu smūgiu. Vokiečių "E" serijos tankai tapo pažangiausiais ir galingiausiais pasaulyje. O vokiškam MP-64 šautuvui visais atžvilgiais nebuvo lygių.
  O skraidančių lėkščių ir diskų buvo tiesiog neįmanoma numušti, kokie nepažeidžiami laminarinės srovės dėka.
  Ir tiek daug nuostolių...
  1948 metų sausio 30 dieną JAV kapituliavo. Praėjus vos penkiolikai metų po Hitlerio atėjimo į valdžią. Ir tai buvo šlovingas įvykis.
  Tada atėjo ramybės laikotarpis... Bet kol kas. 1955 m. balandžio 20 d. prasidėjo karas tarp Trečiojo Reicho ir Tekančios saulės šalies su visomis jos kolonijomis. Karas buvo žiaurus ir truko daugiau nei dvejus metus, bet viskas baigėsi Vokietijos pergale.
  1959 metų balandžio 20 dieną Hitleris surengė referendumą, kurio metu pasaulyje buvo įkurta vienintelė imperija - Trečiasis Reichas. Ir Hitlerio vadovaujama monarchija.
  Ir kai fiureris mirė 1961 m., jo sūnus sugebėjo užimti sostą.
  Iki to laiko žmonės skrido į Mėnulį ir Marsą, ir atrodė, kad žmonijos gyvenimas gerėja.
  
  SENSACINGAS RINKIMŲ ATŠAUKIMAS
  Jelcinas, po sensacingos Liberalų demokratų partijos sėkmės 1993 m. rinkimuose, pasinaudojo radikalų patarimais ir anuliavo jų rezultatus. Kaip tik prieš Naujuosius metus, neleisdamas susirinkti Valstybės Dūmai. Ir tai tapo sensacija! Prieš naujus Valstybės Dūmos rinkimus, numatytus 1994 m. birželio 12 d., įstatymų leidžiamoji valdžia atiteko Federacijų tarybai. Ir tai buvo įdomus taktinis žingsnis.
  Tuo pačiu metu Jelcinas neuždraudė LDPR, o parlamento rinkimų taisyklės liko tos pačios. Ir tai tikrai tapo tvirtu sprendimu. Arba prieštaringa. Tačiau visa propagandos galia teko LDPR partijai. O purvo buvo daug. Nors iš kitos pusės, kuo daugiau bara, tuo populiarumas didesnis. Žirinovskio šalininkai buvo nusivylę pavogta pergale.
  Ir kilo riaušės. Nepatenkinta buvo ir "Jabloko" frakcija, kuri surinko gerą procentą. O sensacingą rezultatą pademonstravusios "Rusijos moterys" taip pat per daug nesidžiaugia. Tačiau Gaidaro vadovaujama "Rusijos pasirinkimas" sulaukė pastiprinimo. Jelcinas atleido nuosaikųjį Černomyrdiną, kuris vis dėlto daug pasiskolino iš senosios sistemos ir ministru pirmininku skirs Jegorą Gaidarą. Pastarasis papildė komandą naujais reformatoriais. Ir susirinko stipri komanda... Kuri ėmė žlugti ekonomiką dar sparčiau nei tikrojoje istorijoje. Ir vaučerių privatizavimas tęsėsi.
  Susipriešinimas su valdžia tik didėjo. Ir Žirinovskio reitingas, nepaisant purvo kibirų, o gal ir jų dėka, išaugo. Nors rinkimų konkurencija buvo daug sunkesnė. O šimtą tūkstančių parašų surinkusių partijų buvo kur kas daugiau. O parašams rinkti buvo duota kur kas daugiau laiko. Ir tai turėjo įtakos. Rinkimuose galėjo dalyvauti 44 partijos.
  Ir šį kartą su mokamu eterio laiku buvo blogiau. O per televizijos debatus Vladimiras Volfovičius buvo suimtas ir įmestas į Lefortovą. Apkaltintas neapykantos skatinimu knygoje "The Last Dash South".
  Bet tai dar labiau pakėlė jo reitingą, nors jam žodis nebuvo suteiktas. Taigi rinkimai į Valstybės Dūmą įvyko 1994 metų birželio 12 dieną. Ir iš karto sensacija. Aršios konkurencijos sąlygomis LDPR partija rinkimuose pagal partijų sąrašus surinko daugiau nei keturiasdešimt šešis procentus balsų. Penkių procentų barjero neperžengė "Jabloko", "Rusijos moterys", "PRES", "agrariečiai".
  Antrąją vietą užėmė komunistai, o trečią - Gaidaro vadovaujamas "Rusijos pasirinkimas". Kas ją įveikė penkis procentus...
  O partijų sąrašuose dauguma - Liberalų demokratų partijai. Taip, ir vienmandatėse apygardose Žirinovskio partija pridūrė, ženkliai laimėjusi daugiau nei šimtą mandatų. Apskritai parlamentas pasirodė labai opozicinis ir nusiteikęs prieš Jelciną. Ir LDPR partija gavo daugumą Valstybės Dūmoje, beveik konstitucinę. O kartu su komunistais ir konstituciniais.
  Tačiau yra ir Aukštieji rūmai bei pats prezidentas. O Vladimiras Žirinovskis buvo nuvežtas tiesiai iš kameros į Valstybės Dūmos posėdžių salę. Taip susikūrė nauja opozicija.
  Jelcinas turėjo valdžią pagal naująją konstituciją. O galia labai didelė. Tačiau pirmaisiais metais jis neturėjo teisės paleisti Valstybės Dūmos. Kaip ir pastaruosius šešis jo prezidentavimo mėnesius. Ir tai yra rimta situacija.
  Vėl anuliuoti Seimo rinkimus - jau per daug. Ir Jelcinas, šiek tiek dvejojęs, nusprendė pasiūlyti Valstybės Dūmai susitarimą dėl taikos ir harmonijos.
  Vladimiras Žirinovskis pareikalavo atsakydamas į vyriausybės atsistatydinimą ir jos formavimą parlamento daugumos pagrindu.
  Tai sukėlė pasipriešinimą. O Valstybės Dūma balsavo dėl nepasitikėjimo Jegoro Gaidaro vyriausybe ir paskelbė amnestiją politiniams kaliniams.
  Ir tai buvo rimta. Jelcinas atsidūrė sunkioje situacijoje. Ir jo santykiai su Valstybės Dūma tapo priešiški. Nors buvo priimtas konstitucinis įstatymas dėl Konstitucinio Teismo ir parlamentinės televizijos. Taip pat civilinis kodeksas. Ir vėl buvo priimtas nepasitikėjimas vyriausybe.
  Jelcinas pasirašė įstatymą dėl deputato statuso. Ir vis dėlto jis atleido Jegorą Gaidarą.
  Rusijos prezidentas ministru pirmininku pasiūlė Jevgenijų Primakovą. Tai daugiau ar mažiau tiko visiems. Tačiau Jelcinas netikėtai pradėjo karą Čečėnijoje. Ir jis susidūrė su neigiama Valstybės Dūmos reakcija. Ir vėl jį atmetė... Nors ne pagal konstituciją.
  Bet vėl paskelbė naujus Seimo rinkimus... Ir atleido Primakovą, į jo vietą paskirdamas Chubaisą.
  Tačiau situacija tapo sudėtingesnė... Liberalų demokratų partija vėl laimėjo, net pridėjo balsų... Ir iki to laiko rinkimai vyko pagal naujas taisykles. Reikėjo surinkti daugiau parašų, buvo nurodyta deputatų partinė priklausomybė. Ir LDPR laimėjo konstitucinę daugumą. O antroji partija buvo komunistai. Likusių penkių procentų barjero nepriėmė.
  Ir vėl akistata su Jelcinu. Žiaurus karo Čečėnijoje fone. Ir apkaltos proceso pradžia.
  Jelcinas dėl karo Čečėnijoje neteko ir kariuomenės paramos. Ir Federacijos taryba nebuvo jo pusėje.
  Be to, Jelcino sveikata smarkiai pablogėjo ir jis susirgo. O Rusijoje buvo paskelbti nauji prezidento rinkimai.
  Aiškus jų favoritas buvo Vladimiras Žirinovskis.
  Jelcinas vos kvėpavo... Taigi pati valdžia pateko į Vladimiro Volfovičiaus rankas.
  Bet tada vyko rinkimai ir naujas Rusijos prezidentas. Jis paveldėjo sunkų palikimą. Ir aš turėjau daug nuveikti. Tačiau griežtomis priemonėmis Vladimiras Volfovičius Žirinovskis iškėlė valstybę. Ir Rusija vis labiau kilo. Per penkerius metus buvo atkurtas prieš reformas buvęs santaupų lygis. O po penkerių metų Rusija padvigubino nacionalines pajamas, kurios buvo prieš reformų laikotarpį.
  Bet Vladimiras Volfovičius ėmėsi SSRS atkūrimo. Baltarusija pirmoji prisijungė prie Rusijos ir savo noru. Paskui Kazachstanas, vėliau kitos Vidurinės Azijos respublikos, ypač kai jas užpuolė Talibanas.
  Ukraina liepsnojo Maidanu, o Rusija atėjo jai į pagalbą ir išlaisvino apelsinus iš valdžios. O tada - referendumas ir įstojimas į SSRS. ir kt. Iki 2015 metų Rusija atkūrė buvusias sienas.
  Tačiau to nepakako. Pietuose ISIS užėmė Iraką ir Siriją bei keletą kitų valstybių. Volfovičius skatino islaistus, leisdamas jiems užvaldyti visus Vidurinius Rytus.
  2016 metais Suomija tapo Rusijos imperijos dalimi. O 2020 m., pasinaudojusi tuo, kad JAV skendo koronaviruse, o ISIS užkariavo žemes nuo Indijos iki Ispanijos.... Ir prasidėjo karas su šiuo kalifatu.
  Vladimiras Žirinovskis nusprendė įgyvendinti savo ilgametį planą: paskutinis metimas į pietus.
  O Rusijos kariuomenė tuo metu buvo stipriausia pasaulyje. Ir jos takni buvo tiesiog puikūs.
  Ypač piramidės formos, sukurtos pagal genialaus Olego Rybachenko piešinius. Jie buvo tiesiog puikūs...
  Automobilis dvivietis, o merginos jame gulėjo, piramidėje. Viso yra tik penkiasdešimt tonų, bet elektrinis variklis - penki tūkstančiai arklio galių. Tai tokios greitos mašinos, visiškai nepralaidžios visų tipų sviediniams.
  Ir ji skuba į Didžiosios ISIS imperijos kovotojų pozicijas. Ir tiesiogine prasme daro stebuklus.
  Nataša, gulinti šiame tanke su Zoja ir šaudydama iš keliolikos kulkosvaidžių, pažymėjo:
  - Ar aš super mergina?
  Zoja užtikrintai atsakė, plikomis kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus:
  Mes visi čia puikūs!
  Kitas tankas, skrendantis kartu su Andželika ir Svetlana, taip pat sunaikina didžiulę kalifato armiją.
  Merginos šypsosi ir juokiasi:
  - Mes patys šauniausi! Ir švęskime sėkmę!
  Ir vėl jie numuša priešus.
  Taip, dviejų rezervuarų negalima niekuo pramušti bet kokiu kampu. Tai merginos aukščiausio lygio automobiliuose. Ir jų negalima sulaužyti. Rikošetas ir sviediniai, ir raketos.
  Nataša sako pjaudama dushmanus:
  - Už SSRS!
  Zoja, nokautavusi varžovus, sutinka:
  - Už Tėvynę!
  Reikia pažymėti, kad kariai kovoja. Vladimiras Volfovičius Žirinovskis daug ką atkūrė iš SSRS laikų. Jis grąžino Leonidui Iljičiui Deimantinę Pergalės žvaigždę. Jis grąžino Berijai maršalo laipsnį su visais apdovanojimais. Įsteigė Ivano Rūsčiojo, Petro Didžiojo, Nikolajaus II, Aleksandro II ir III, Dmitrijaus Donskojaus ordinus.
  Be to, Vladimiras Volfovičius atkūrė paminklą Dzeržinskiui. Įsteigė Iljos Murometso ordiną. Tai skirta sportininkams. O tvarką įsteigė Michailas Lomonosovas ir Mendelejevas. Ir tai taip pat logiška.
  Vladimiras Volfovičius taip pat įsteigė premiją literatūroje, kurios suma dešimt kartų didesnė už Nobelio premiją. Ir jis padarė daug daugiau.
  Viena iš jo idėjų buvo ordino įkūrimas - "Tėvynė", brangiausias iš visų ordinų pasaulyje su rekordiniu deimantų skaičiumi. Ir tokia buvo mintis. Be to, užsakymo dizainas buvo ilgai ginčytas ir patvirtintas.
  Ir netgi buvo konkursas.
  Vladimiras Žirinovskis padarė keletą kitų karinių taisyklių pataisų. Įvestas brigados generolo laipsnis - žemesnis už generolą majorą, bet aukštesnis už pulkininką. O generolo postas yra tarp generolo pulkininko ir kariuomenės generolo. Taip pat buvo naujas karininko laipsnis: vyriausiasis majoras. Tarp majoro ir pulkininko leitenanto.
  Žirinovskis įvedė kitą laipsnį: puskarininkį. Tai yra tarp praporščiko ir jaunesniojo leitenanto. Pasirodė ir kapralai. Likę titulai buvo išsaugoti.
  Vladimiras Žirinovskis taip pat įsteigė supermaršalo titulą tarp maršalo ir generalisimo. Ir naujasis Supergeneralissimo titulas.
  Taip buvo kuriama heraldika.
  Prezidentas referendumu panaikino kadencijos limitus. Ir jis tapo virtualiu diktatoriumi. O rinkimai vyko beveik be alternatyvos. Ir jie pasiekė devyniasdešimt devynių procentų plotą su uodega. Ir taip atsitiko...
  Bet šiaip ar taip, bent rinkimai buvo surengti, juose dalyvavo kai kurios kišeninės alternatyvos. Hitleris paskyrė save kancleriu visam gyvenimui.
  Beje, fiureris pralaimėjo vienintelius savo - prezidento - rinkimus, nors ir padoriu procentu ir aršioje kovoje. Tačiau Hitleris nerizikavo surengti naujus rinkimus.
  2020 metais Vladimiras Žirinovskis užkariavo naujas aukštumas ir kariavo su islamo kalifatu. Ir tai yra didžiulė galia. O kovos ten labai įnirtingos.
  Ir lėktuvai kovoja, net ir nepilotuojami. Ir tai vėsu ir kruvina.
  Vladimiras Žirinovskis yra naujasis Rusijos lyderis ir siekia dominuoti pasaulyje.
  Mūšiuose dalyvauja ir skraidančios lėkštės, kurių negalima numušti.
  Ir ant jų skraido gražios rusų merginos.
  Pavyzdžiui, Marija ir Mirabela yra tokios šaunios kovose.
  Ir jie paleidžia kovinius lazerius iš lėkščių. Ir jie degina ISIS karius, kurie yra tiesiog didžiuliai.
  Taip, ši kolosali imperija, kuri Aziją prarijo Indijai, įskaitant Pakistaną ir Afganistaną. Ir pusė Afrikos. O kiek gyventojų, ir koks kolosalus skaičius.
  Marija nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir perveria artimiausią priešo lėktuvą ir cypia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Mirabela sudegina baką lazeriu ir taip pat patvirtina:
  - Bus mūsų puikūs laikai ir pergalės!
  O merginos juokiasi...
  Ir jie parodys dantis, kurie blizga kaip perlai.
  Marija prisiminė laikus, kai buvo dar maža mergaitė, ir matydavo Žirinovskią mitinge. Jis padarė jai įspūdį. Bet kaip to nepaploti.
  Marija, kai buvo suimtas Vladimiras Volfovičius, išvyko į Maskvą. Maža mergaitė, kaip šventoji, judėjo basa. Ir įveikė miestą po miesto.
  Ir jos basos kojos buvo taip sumuštos, jos pėdos buvo perpjautos ir kraujuoja. Bet mergina ėjo ir ėjo. Ir atvyko į Maskvą. Ten ji buvo patalpinta į vaikų namus. Ir tada išsiųsti atgal savo tėvams.
  Ir tai jai pasirodė hadžas.
  Marija, kaip ir Gerda, nuėjo šimtus kilometrų. Ji pakeliui maldavo išmaldos, badavo. O nuogas padas labai skaudėjo ir niežėjo, bet galiausiai jis pasidengė nuospaudomis ir tapo kietas kaip kanopa.
  Marija tai prisiminė ir dabar sutriuškino modžahedus.
  Ir ji net dainavo, rašydama romansą kelyje:
  Aš esu Černobogas, piktojo Dievo dukra,
  Kuriu chaosą, sėsiu sunaikinimą...
  Mano didybės neįmanoma įveikti,
  Sieloje dega tik įnirtingas kerštas!
  
  Vaikystėje norėjau geros mergaitės,
  Ji rašė eilėraščius ir maitino kates ...
  Atsikėliau anksti ryte
  Virš jos plevėsavo cherubų sparnai!
  
  Bet dabar aš žinau, kas yra blogis
  Kas daro šį pasaulį nelaimingą...
  Ir ką tu sakai gero?
  Štai naikinimas aistringai mylimas!
  
  Ir parodė savo mergaitišką užsidegimą,
  Kad Dievo dukra tapo putojanti ...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Parodykime jėgą, labai galingą!
  
  Didysis tėvas, šis Černobogas,
  Jis atneša chaosą, karus į visatą...
  Jūs meldžiatės Svarogui padėti,
  Tiesą sakant, jūs gaunate atlygį!
  
  Taigi aš pasakiau: išgelbėk Viešpatį,
  Tegul tavo širdyje verda pyktis...
  Mes sukursime laimę, tikiu krauju,
  Tegul įsčios prisipildo iki kraštų!
  
  Mėgstu gudrumą, niekšybę ir apgaulę,
  Kaip apgauti tironą Staliną...
  Negalima daryti gėdos
  O kiek rūko pasaulyje!
  
  Čia aš pasiūliau padaryti stiprų žingsnį,
  Vienas smūgis blogiui sunaikinti...
  Bet labai juodas Dievas įsimylėjo,
  Visais klausimais, tiek šiais, tiek pomirtiniame gyvenime!
  
  Kaip aš pripratau prie blogio,
  Ir įniršio širdyje, įnirtingai maitinama...
  Dingo džiaugsmo, gėrio troškimas,
  Kai tik pyktis prasiskverbė nuo pjedestalo!
  
  O kaip dėl Stalino - jis irgi blogis,
  Apie Hitlerį, todėl nekyla klausimų...
  Čingischanas buvo toks šaunus banditas
  Ir kiek sielų jam pavyko suluošinti!
  
  Taigi aš sakau, kodėl išlikti geriems,
  Jei tame nėra nė menkiausio savanaudiškumo...
  Kai esi genys - tavo protas yra kaltas,
  Ir dingo, kai kvailos mintys!
  
  Taigi sakau sau ir kitiems:
  Tarnaukite galiai kaip juodas rašalas...
  Tada mes įveiksime visatos platybę,
  Bangos prasiskverbs per visatą!
  
  Mes padarysime blogį tokį stiprų
  Tai suteiks pykčiui nemirtingumo,
  Tie, kurie silpni dvasioje, jau buvo išpūsti,
  Ir mes esame stipriausi žmonės, kurie tuo tiki!
  
  Trumpai tariant, mes tapsime stipresni visur,
  Pakelk kraujo kardą virš visatos...
  Ir mūsų pyktis bus su ja,
  Gausime likimo kupiną pašaukimą!
  
  Trumpai tariant, esu ištikimas Černobogui,
  Tarnauju šiai tamsiai jėgai iš visos širdies...
  Mano siela kaip erelio sparnai
  Tie, kurie yra su Juoduoju Dievu, yra nenugalimi!
  
  BALTOJO TIGRO VYLIAS
  Krymo vasaros keliu ėjo nedidelė cirko grupė. Pirmasis ėjo basas, šviesiaplaukis maždaug dvylikos metų berniukas. Lieknas, bet gudrus vaikas su šortais ir karštyje vaikščiojo su nuogu liemeniu. Šonkauliai įstrigo, bet gyslos buvo kaip viela, po beveik juodu nuo odos įdegio.
  Jį sekė mergina. Šviesiai rudi plaukai degė saulėje, kaip pernokę kviečiai. Mergaitės antakiai taip pat šviesūs, o veidas, nuo dulkių ir stipraus saulės nudegimo, blankus kaip čigonės. Bet veido bruožai labai gražūs, tik dėl lieknumo šiek tiek nusmailėję. Mergina liekna, šviesia medvilnine suknele virš kelių. Ir taip pat basomis, nors nepavydėsite tiems, kurie yra be batų, jei eis uolėtu Krymo keliu. Akmenys ne tik aštrūs, bet ir karšti vasaros saulėje.
  Tačiau mergaitės ir vaikinas yra įpratę prie basų kojų ir per karštį, ir per šaltį, o jų bronzinės kojos ir suragėję padai į tokias smulkmenas nekreipia dėmesio.
  Už jų šmėsteli mielas padaras. Balta, bet su rudomis juostelėmis. Mielas albinoso tigro jauniklis. Taip pat išsekęs, baisiai alkanas, eidamas gaudo drugelius ir murkia.
  Už mergaitės pečių - kai kurių aksesuarų rankose šurmuliuos. Pakrovė šiek tiek ir berniukas. Jie vaikščiojo nuo ankstyvo ryto. Vaikinas užlipo ant butelio šukės. Ir pajuto dūriuką per nuospaudą, šlubavo. Ir taip nugriaunami pliki padai, nuo aštrių, karštų akmenų niežti nuospaudas.
  Mergina nusišypsojo ir pasakė:
  - Būk atsargus Oležka! Kartais keliuose pasitaiko netikėtumų!
  Vaikinas piktai sumurmėjo:
  - Taip, nieko baisaus, net kraujo! Bet kuo mes maitinsime Bimbą!
  Mergina giliai įkvėpė ir pasakė:
  - Taip, tigro jauniklis praėjo! Jam reikia mėsos! Ant likučių ilgai neužteks!
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Yra daug vasarnamių su turtingais žmonėmis. Gal išgersime mėsos. Ir tu, Olesya, taip pat praradai svorį ...
  Mergina papurtė save ir pasakė:
  - Ir man tinka! Agility net padidėjo!
  O mergina pašoko ir pasisuko ant kojos piršto. Oležka sušvilpė iš susižavėjimo, o tigro jauniklis urzgė.
  Prieš porą metų jie buvo toje pačioje cirko grupėje, kuri susisiekė su Liaudies valia ir buvo nugalėta. Dalyvavo ir Olesya, kuri, pasak gandų, netgi sumušė generolą. O dabar ji basa ir nerami blaškėsi po Rusiją. Žiemą jie persikėlė į Iraną, Iraką, kur irklavo stačiais šlaitais ir rengė pasirodymus. Vasarą išvykome į Rusiją. Olesya mokėjo keletą kalbų, įskaitant persų, ir mokė Olegą.
  Net juokinga vaikščioti po Iraną su šydu, bet basomis kojomis. Jie sutriuškino pasirodymą ir neseniai gavo Bimbo. Taip pat bėglys, iš kažkokios grupės. Reto grožio, bet siaubingai gobšus žvėris. Atsargos greitai atiteko jam, nors tigrų jaunikliai surinko daug žmonių. Tačiau pastarosiomis dienomis grupei atėjo tamsus ruožas. Gražuolė mergaitė, berniukas ir albinosas tigras kažkodėl pinigų negavo. Ir jie badavo. O blogiausia, kad alkį ištvėrė smulkūs plėšrūnai.
  Triumviratas atsisėdo prie šakutės. Olesya berniukui pasidalijo dvi mažas bulves, o visą duoną atidavė tigrui. Jis godžiai suvalgė ir paprašė daugiau. Gaila, kad jis taip verkšlena... Kaip šuniukas. Ir koks liesas.
  Olesja ryžtingai atsistojo ir pliaukštelėjo plikomis padais:
  - Nuvyko! Pralinksminkime ponus!
  Jau pirmoji vasarnamis sutiko juos nedraugiškai. Prižiūrėtojas atsisakė ją įsileisti ir pavadino Olesiją prostitute.
  Antras kartas buvo geresnis. Įeiti man leido trisdešimt penkerių metų ponia. Olegas persirengė nušiurusiomis pėdkelnėmis ir vikriai šuoliavo. Olesya bandė. Jos mergaitiška gimnastės figūra labai judri. Bimbo daug ko nežinojo, bet ir per lanką, kurį Olesja laikė nuogais kojų pirštais, sukietėjusiais padais, bet neprarasdamas grakštumo, peršoko. Ponia buvo labai patenkinta ir paklausė Olego:
  - Tu geras klounas!
  Vaikinas piktai atsakė:
  - Aš ne klounas, o akrobatas ir šiek tiek žonglierius!
  Ponia paklausė:
  - Sudegink!
  Olegas su malonumu ėmė mėtyti daiktus. Įskaitant rašiklį ir ant stalo gulinčias šukas.
  Ponia patenkinta šypsodamasi paklausė:
  - O ši moteris yra tavo mama?
  Olegas papurtė galvą.
  - Ne, mano partneris!
  Ponia linktelėjo.
  - Taip, ji per jauna... Ar turite tėvus?
  Berniukas tyliai atsiduso.
  - Aš nepažįstu savo tėvų!
  Ponia liūdnai atsiduso ir atsakė:
  - Našlaitėlis! Na, aš vis dar turiu batus nuo senmergės! Atnešk juos!
  Pėstininkas niurzgėdamas išėjo. Olesja patenkinta nusišypsojo. Tada atėjo pėstininkas. Batai jau buvo susidėvėję ir su lūžusia oda.
  Ponia sumurmėjo:
  - Aš pats esu skolingas ir, deja, negaliu duoti daugiau!
  Olesya paėmė batus ir santūriai padėkojo panelei. Tada jie išėjo iš kotedžo. Mergina pasipiktinusi sumurmėjo:
  - Už tokį šiukšlių pardavėją jis neduos daugiau nei nikelio. Prie geluonies! Ir kiek tai užtruko!
  Olegas pastebėjo:
  Praėjo ilga diena, pasiimkime daugiau!
  Kitoje sodyboje pasisekė dar mažiau. Jie buvo priimti, bet po pasirodymo jiems buvo įteikta tik lėkštė su likučiais nuo stalo. Tačiau tigro jauniklis juos prarijo gyvus. Bent jau toks pelnas.
  Tačiau ketvirtoje vasarnamyje berniukui plyšo čekiška kepuraitė, ir jis turėjo toliau koncertuoti basas, be uniformos. Ir jie man davė tik centą.
  Penktoje vasarnamyje jiems nebuvo leista. Šeštoje buvo keli vaikai, kurie, apsupę tigrą, pradėjo į jį kišti pyragus. Jie taip pat gydė Oležką. Alkanas berniukas su malonumu valgė grietinėlę su šokoladu. Bet jie turėjo dirbti. Vaikai ilgai nenorėjo paleisti. Barinas taip pat pažiūrėjo į spektaklį. Jam ypač patiko gimnastės Olesios pasirodymas. Jis paprašė manęs tai pakartoti kelis kartus. Tada jis merginą vaišino ir pyragu. Praėjo daug laiko, o saulė jau leidosi. O jie mokėjo tik dvi grivinas.
  Galų gale meistras uždėjo leteną ant nuogos Olesios kojos ir gurguliavo:
  - Su savo išvaizda galite uždirbti didelius pinigus kitu būdu!
  Olesya atsitraukė:
  - Niekada! Aš neisiu į komisiją!
  Barmenas nusijuokė ir pastebėjo:
  - Cirko mergaitei sunkiau rasti pelningą jaunikį nei lengvas doras panelei.
  Olesya išmintingai pastebėjo:
  - Bet mylėti lengviau!
  Bet dvidešimt kapeikų - irgi pinigai. Už juos jau galima nusipirkti butelį degtinės. Bet kokiu atveju tigro jaunikliui buvo duotas mėsos gabalas. Olesja pardavė batus už septynias kapeikas. Jie turėjo pakankamai valgyti.
  Jau temsta, o po vasarnamius nevaikštai. Olesya pasakė Olegui:
  - Eime į nakvynės namus?
  Vaikinas užtikrintai linktelėjo.
  - Neis! Ten smirda!
  Olesya sutiko:
  - Ir prie manęs prikibs girti valkatos. Susirasime sau vietą urve, o prieš miegą pasimaudysime.
  Berniukas linktelėjo. Jie maudėsi dykumos baseine. Vanduo buvo šiltas ir sūrus. Olegas žavėjosi Olesijos figūra, labai raumeninga ir liekna. Jos kūnas visai neatrodė plonas, bet buvo labai harmoningas. Įdegusi, gimnastė. Kaip ji aktyviai grėbia rankas ir kojas. Kaip pantera medžioklėje.
  Olegas prisiminė kūrinį apie Mauglį. Buvo juokinga istorija apie berniuką, kuris užaugo tarp vilkų. Kažkas panašaus į juos. Tu klaidžioji, bet esi laisvas, matai tiek daug. Tie patys vasarnamiai yra prabangūs, kai kurie su fontanais ir skulptūromis. Labai gražu. Ypač vasarą Kryme. Apskritai vasara yra puikus laikas. Žiemą dar blogiau. Net Irane ir Irake naktimis šalta. Jie dažnai juda naktį, kad sušiltų, miega atvirame lauke.
  Pakankamai išsimaudę berniukas ir mergaitė užmigo. Jie jauni, sveiki, treniruoti. Jie miega kaip laukiniai gyvūnai: kietai, nekreipdami dėmesio į kietą paviršių. O ką daryti, kai sveikam kūnui nereikia plunksnų lovų. O miegoti po atviru dangumi labai gera.
  Tačiau skirtingai nei gyvūnai, žmonės mato sapnus... Olegas svajojo apie tai, kaip tapo piratų laivo kajutės berniuku ir kovojo. Su kardu, puola uniformuoti anglų karius. Pjaustyti ir susmulkinti priešus. Čia berniukas smogia basa koja į kirkšnį. Pašoka ir sutriuškina britus. Brūkšnys tarp priešų. Jie nukrenta, nupjauna ir suardo. Ir berniukas paima antrą kardą. Malūnui vadovauja ir labai meistriškai. Berniukas labai protingas...
  Tačiau sapnai yra migloti ir iš jų prisimeni tik bendrus bruožus.
  Kitą dieną vėl reikia eiti į vasarnamį. Be to, jie bus nužudyti, o tigro jauniklis turėtų būti šeriamas.
  Mergina stengėsi atrodyti linksma ir šypsojosi. Ji labai graži, jai noriai buvo varstomos sargybos durys. Bet čia jie tarnavo daug prasčiau. Pirmoje vasarnamyje ponai noriai žiūrėjo jų pantomimą. Ypač džentelmenui patiko žiūrėti, kaip mirga nuogos, raumeningos, įdegusios Olesios kojos. Bet čia jie patiekdavo tik likučius nuo stalo, kuriais pavaišindavo tigrą.
  Ją ilgai laikė antroje vasarnamyje, meistras mergaitei net koją paglostė. Ponia vaišino Oležką pyragu. Jie man davė centą. Kiti du vasarnamiai buvo tušti - ponai neatėjo.
  Olesya suglumusi pastebėjo:
  - Taip... Čia neužsidirbsi!
  Oležka piktai sumurmėjo:
  - Geriau medžiok apiplėšimą! Pelningiau!
  Olesya atsakydama pakėlė akis ir dainavo:
  - Koks mėlynas dangus. Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Kita vasarnamis išsiskyrė didžiuliu dydžiu ir nuostabia prabanga. Fontanai buvo paauksuoti ir išlieti aukštai į dangų. Prie įėjimo stovėjo prabangiai apsirengę lakėjai. Olesją net gėdino jos atvirai basa išvaizda. Vyresnysis pėstininkas sušuko:
  - Vargšams neduodame!
  Mergina atsakė:
  - Mes cirkas! Išsklaidykime liūdesį!
  Olesja sušvilpė ir pakėlė basą koją. Baltasis tigras peršoko ir juokingai nusijuokė ore. Oležka uždėjo lanką, o Bimbo įslydo į jį ir vėl apvertė aukštyn kojomis.
  Viršininkas sušvilpė ir sumurmėjo:
  - Neblogai! Gali praeiti!
  Berniukas ir mergaitė įėjo pro vartus. Taip pat įbėgo baltasis tigras. Žemynos šeimininkas tiesiog jautė nuobodulį savo prabangiuose kaimiško tipo rūmuose. Sėdėdamas pavėsinėje priešais prabangų stalą, kilmingas bajoras kramtė riebią mėsą ir nusiplovė brangiu vynu iš auksinės taurės. Šalia jo sėdėjo jauna, graži moteris, pasipuošusi brangakmeniais. Verandoje šokinėjo maždaug septynerių metų mergaitė su puošnia suknele ir labai panaši į šeimininko žmoną, tik jos plaukai buvo šviesesni.
  Meistras pažvelgė į Olesiją. Ji yra visiškai priešinga žmonai. Blondinė prieš brunetę, liekna, raumeninga, liekna figūra prieš pilnumą. Tamsaus šokolado oda nuo aristokratiško blyškumo. Žinoma, kilmingas bajoras noriai apžiūrinėjo merginą, jos basas kojas, aukštas krūtis, ploną juosmenį. Taip, pagalvojo meistras, mano žmona sustorėjo. Ir šis...
  Olesya ir Olegas pradėjo atlikti numerius. Olesya šoko vienu deriniu, kuris vyrams taip patiko. Olegas dabar koncertavo su pėdkelnėmis ir blizgiais marškinėliais. Basomis buvo net kažkaip vikresnis nei čekų. Berniukas sukosi, darė salto, šokinėjo. Olesja pakėlė jį ant ištiestos rankos. Baltasis tigras šokinėjo per lankus, rankas ir kojas, perėjo per žirkles.
  Olesya taip pat grojo melodiją mažu gurkšniu. Berniukas žongliravo. Tada mergina žongliravo, tada jie buvo kartu. Cirko artistai buvo judrūs, daug sukdavosi. Olesya netgi atliko dvigubą salto ir kartu vaikščiojo rankomis. Tada tigro jauniklis vėl iššoko per lankus, kuriuos Olesja laikė nuogais kojų pirštais.
  Spektaklio metu mergina sukosi ir karts nuo karto klykė iš susižavėjimo. Barinas ir jo žmona santūriai plojo. Tačiau buvo akivaizdu, kad jie buvo laimingi.
  Pabaigoje dainavo berniukas ir mergaitė, o jų balsai nuostabūs, visaverčiai. Po to Olesya ištiesė skrybėlę, kad surinktų pinigus. Ji buvo tokia graži, vos dengta derinio. Žemynos šeimininkas nusijuokė ir pastebėjo:
  - Tačiau aš kažkada buvau elgeta iš kilmingos šeimos. Ir jam pavyko tapti milijonieriumi ir nusipirkti sau kunigaikščio titulą. Kas gali kada nors tapti turtingas!
  Olesya šypsodamasi atsakė:
  - Ačiū, Jūsų Ekscelencija!
  Barinas sausai pastebėjo:
  - Bet palaidūne, turtų neįgis! Todėl siūlau parduoti man savo mažą gyvūnėlį.
  Olesya privertė nusišypsoti ir pasakė:
  - Bimbo yra mūsų draugas, jis neparduodamas!
  Meistras piktai nusišypsojo ir pasakė:
  - Taip jie dažniausiai sako, kai nori numušti didelę kainą! Bet tu negali manęs apgauti! Aš žinau, kiek! Siūlau červonecą, o ne daugiau nei pusšimtį!
  Olesja papurtė galvą.
  - Atsiprašau, pone, bet šis draugas neparduodamas! Ne už jokius pinigus!
  Princas piktai sumurmėjo:
  - Taip, turėtum džiaugtis, kad atleidžiu tave nuo tokios naštos. Tigrui reikia daug pinigų, kad galėtų pamaitinti. O kai paaugs... Manote, kad jums bus leista klaidžioti po miestą su dideliu ir pavojingu plėšrūnu?
  Olesya sutriko. Išties, kartais kirbėjo mintis, ką daryti su Bimbo, kai jis užaugs. Jau dabar policija į juos žiūri kreivai, bet kas bus po kelių mėnesių?
  Bet kokiu atveju Bimbo netrukus turės išsiskirti. Dešimt rublių irgi pinigai. Galite nusipirkti šuniuką ir jį išmokyti. Šuo valgo mažiau, o keliauti su juo galima metus. Sutaupykite šiek tiek pinigų ir galbūt atidarykite verslą. Arba išsituokti... Ji graži, daili.
  Olesja dvejojo, sveikas protas manė, kad tigro jaunikliui bus geriau su princu, nei badauti su klajojančia grupe. Ir kad jei išsiskirsi su plėšrūnu, tai geriau tai padaryti dabar, kai pasitaikė tokia galimybė.
  Bet tada šeimininko dukra, mergina su perlais išsiuvinėtais lankeliais, spardė kojas ir rėkė:
  - Aš noriu tigro! Noriu balto tigro!
  Princas mostelėjo ranka ir trenkė kumščiu:
  - Užsičiaupk! Dabar darau verslą!
  Žmona sušuko:
  - Nerėk ant vaiko!
  Mergina buvo akivaizdžiai išlepinta ir nebijojo. Bet atšokusi atgal, ji tyliau suriko:
  - Nupirk tėti! Pirkite tigro jauniklį...
  Žmona šypsodamasi pasakė dukrai:
  - Šis gyvūnas gali būti pavojingas... Tai plėšrūnas ir ėda mažas mergaites!
  Meistras sulaužė pirštus ir pasakė:
  - Paskutinis žodis yra penkiolika rublių! Klaupkitės daugiau, nepriduosiu!
  Olesya, nusilenkusi paklausė:
  - Ar galime išeiti į pensiją, Jūsų Ekscelencija?
  Princas suriko:
  - Ne! Paskutinį kartą klausiu, ar dovanojate tigro jauniklį už penkiolika rublių?
  Olesja papurtė galvą. Žemynos šeimininkas sarkastiškai pasiteiravo:
  - Koks tavo vardas?
  Mergina šypsodamasi atsakė:
  - Olesya.
  Princas grėsmingai nusišypsojo.
  - Ar turi pasa? Parodykime!
  Olesja pašiurpo ir išbalo. Princas suplojo rankomis ir sušuko:
  - Imk juos ir kviesk policiją! Jie pavogė mano tigrą ir žiedą su deimantu!
  Mergina su džiaugsmu sušuko:
  - Bravo tėti!
  Olesiją užpuolė lakėjai. Mergina nesipriešino. Ji ir Oležka buvo surištos virvėmis ir uždarytos rūsyje. Netrukus atvyko ir policija.
  Išklausę princo, jie Olesijai ir Olegui uždėjo pančius ant rankų ir kojų. Be to, jie turėjo specialius dydžius vaikams. Kuriame nepilnamečiai vagys buvo prirakinti grandinėmis.
  Po to mergina ir vaikinas buvo nuvežti į kalėjimą. Ten jie buvo padalinti. Olegas buvo įmestas į rūsį, kur jau buvo keliolika surakintų berniukų, o Olesya - į kamerą su moterimis. Tai nebuvo saldu. Kamerose tvyro smarvė, vietoje tualeto - skylė grindyse, drėgna, pusiau tamsu. Berniukai buvo laikomi pančiais, o tai labai nepatogu. Rankos ir kojos surištos. Sunku judėti ankštoje kameroje. Maitindavo tik duona ir vandeniu, kartais duodavo supuvusių vaisių.
  Jie ten sėdėjo iki teismo. Tada berniukų laukdavo arba katorgos, arba kalėjimo prieglauda. Moterys taip pat arba į sunkius darbus Sibire, arba į Vidurinę Aziją medvilnės derliaus nuėmimui, arba į kalėjimą dirbti bet kuriame fabrike už valdišką maistą. O prieš teismą galite sėdėti valdžios nuožiūra. Be to, kaliniai taip pat buvo plakami.
  Olegas ir Olesya buvo įsakyta plakti vienu metu. Berniukas ir mergaitė buvo nurengti iki juosmens ir ištiesti ant ožkų. Šalia jų stovėjo du policininkai. Sargybiniai pamerkė meškerę į skiedinį. Jie bangavo ore, numušdami lašelius. Ir tada iš karto, pagal komandą, berniukai ir mergaitės smogė į nugarą. Olesja ir Olegas stipriai sukando dantis, kad nerėktų. Pliaukštelėjimas buvo išmatuotas. Policija plakė su saiku entuziazmu, tiesiog atliko savo pareigą. Vaikinas ir mergaitė, sunkiai kvėpuodami, ištvėrė. Po keliolikos smūgių oda plyšo ir nuvarvėjo kraujas. Buvo labai skaudu.
  Šimtą smūgių skyręs komendantas išsišiepė. Jei nubaustų kanopų numetami, toks Dievo likimas. Tada jie šviečia visą gyvenimą trunkantį sunkų darbą. Už vagystę ypač dideliu mastu, už pasikėsinimą į kunigaikščio ir jo žmonos bei dukters gyvybę. Ir tada taip pat paaiškėjo, kad jie ieškojo Olesijos kaip gubernatoriaus nužudymo bendrininko. Bet kokiu atveju mergina visam laikui bus išvaryta į Sibirą. Kaip maža mergaitė. Taigi galbūt geriau būti nuskriaustam.
  Olegas ir Olesja drąsiai ištvėrė visus šimtą smūgių neprarasdami sąmonės. Tačiau jų nugara virto kruvina netvarka. Po to jie vėl uždėjo pančius ir įmetė į kalėjimą.
  Berniukai-kaliniai, barškindami pančius, ant sumušto Olego uždėjo šiaudų. Dvylikamečiui berniukui buvo žiauriai nupjauta nugara.
  
  Cirko berniukas net juokavo:
  - Taigi mano nugara bus dar stipresnė!
  Vyresnis berniukas kameroje su pagarba pastebėjo:
  - Puiku, tu nešaukei! Tikras vyras!
  Olegas atsakė:
  Aš jų neįtiksiu!
  Olesja taip pat neišleido dejonės. Ji gulėjo ant šiaudų moterų kameroje. Dauguma merginų jame buvo jaunos, suplyšusios, kai kurios žvangėjo grandinėmis. Jie nuplovė Olesiai nugarą, kad ji neužsikrėstų.
  Olegui buvo atnešta valstybinės duonos ir vandens. O kalėjimo prižiūrėtoja įpylė pieno. Sumuštas berniukas buvo sumuštas basos mergaitės atneštu dubliu, jis pasijuto geriau. Tada jis kietai užmigo, nekreipdamas dėmesio į skausmą.
  Jis svajojo, kad jie kartu su Olesya šturmo metu gynė Sevastopolį: britų, prancūzų ir turkų kariuomenės.
  Berniukas atneša sviedinius į patranką. Ir ji šaudo. Olesya rodo, besiremianti ant nuogų, iškaltų kojų. Šalia jos yra kitos merginos.
  Visi basi, ir suplyšusiomis suknelėmis, vos dengia kūną. Merginos visos įdegusios ir basos.
  Jų apdulkėję kulnai blyksi po berniuko nosimi. Olegas susijaudinęs.
  Pistoletas šaudo labai sprogstamais sviediniais. Ir nušluoja masę sąjunginės armijos pėstininkų. Ir jie bando žengti į priekį.
  O iš Rusijos pusės kaunasi visas pulkas merginų. Ir jie visi basi, ir pusnuogiai, ir labai gražūs.
  Ir jie kovoja kaip didvyriai. Tiksliau gražūs, basomis kojomis herojai. Ir šaudo gerai. Ir nuogais kojų pirštais meta mirtinos jėgos granatas.
  Oksana, kovoja, dainavo:
  - Už tėvą-karalų! Mes nelaimėsime veltui!
  Ir jos nuogas kulnas sviedė mirtiną bombą. Ir suplėšė masę sąjungininkų armijos kovotojų.
  Merginos saugo Malakhovy Kurganą: pagrindinis taškas Sevastopolio gynyboje. O muštynės labai žiaurios.
  Pats Olegas kartu su merginomis nusitaiko į ginklą ir šaudo į besiveržiančią anglų kariuomenę.
  Tada berniukas dainavo:
  - Šlovė mūsų didžiajai Tėvynei!
  O jos plika, vaikiška koja meta didelę, griaunančią granatą.
  Oksana čiulbėjo mirktelėjusi savo partneriui:
  - Na, tu geras berniukas!
  Olegas nusijuokė ir atsakė:
  - Ką aš galiu pasakyti? Karas visada yra blogas, jei jo nelaimėsi ryžtingai!
  Ir vėl berniukas, nuogas, vaikiškas, apvaliu kulnu, metė mirtinos galios granatą.
  Kita mergina, Nataša, tviteryje paskelbė:
  - Aš jį suplėšysiu!
  Oksana basa koja metė destruktyvų naminį pjuvenų maišelį ir pasakė:
  - Ir varyk į karstą!
  Augustino mergina, taip pat šaudo iš patrankos. Dainuojantis šūvis nukirto britų liniją.
  Raudonplaukis karys sucypė:
  - Už Tėvynę iki galo!
  Svetlana taip pat kovoja iš visų jėgų. Mergina naudojo besisukantį pabūklą su daugvamzdžiu. Ir ji slinko, iš karto pjovė anglų ir turkų gretas.
  Zoja taip pat kovoja, ši mergina auksiniais plaukais. Ir kaip jis sumuša priešą ir išmuša daug priešų.
  Ir čirškia:
  - Garbė Rusijos carui!
  Ir apnuogintais kojų pirštais jis vėl svaidys mirtinos galios granatą. Ir nužudyti daug priešininkų.
  Kariai čia puikaus grožio ir erotiškumo. Be to, jie iš katapultų išmeta mirtinus užtaisus iš pjuvenų, tiesiogine prasme suplėšydami visus. O pjuvenų bombos yra labai mirtinos.
  Nataša rėkia ir purto nuogą krūties spenelį:
  - Šlovė Rusijai!
  Ir savo plika kulnu jis vėl meta tai, kas atneša sunaikinimą ir sunaikinimą, išardydamas sąjungininkų kariuomenės pulkus.
  Šis piliakalnis yra labai svarbus. Jame yra raktas į citadelės gynybą.
  O merginos tai žino ir beviltiškai kovoja. O merginos labai gražios, raumeningos ir seksualios.
  Ir jų raumenys žaidžia, ir mirguliuoja kaip vandens bangos. O tai labai agresyvios merginos.
  Ir jei jie kovoja, geriau su jais nepradėti. O paskui tikrai ims ir suplėšys.
  Olesya, mesdama granatą basa koja, sako:
  - Komunizmas amžinai su mumis!
  Ir kaip jis juokiasi! Tarkime, kovojanti mergina. O jei pradės šienauti priešininkus, tai ir nesustos.
  Nataša, šaudydama į priešus, dainavo:
  - Mes garsiai sutriuškiname priešą,
  Tebūnie kapo baigtis...
  Ir staiga pasidaro taip tylu
  Spardykime merginas!
  Ir britai atsitraukė. Bet čia yra turkų perlai. Ir juos vėl pasitinka ginklai, kruopščiai sunaikindami priešus.
  Zoja ėmė ir dainavo, nuogais kojų pirštais mesdama mirtiną mirties dovaną:
  - Juoda varna, balta gulbė, tai gerai!
  Jei gyvenime esi vertingas - tai gerai!
  Ir vėl nuogas merginos kulnas paleido kažką labai mirtino ir kolosalaus destruktyvaus.
  Augustinas, šaudydamas į priešininkus, logiškai pažymėjo:
  - Kolosalios pergalės, ateikite pas mus!
  Ir nuogais kojų pirštais ji vėl metė žudiką ir nešančią mirtį.
  Svetlana, šaudydama į sąjungininkus ir turkus, pažymėjo:
  - Mano jėgos nepraeis!
  Ir jos nuogas kulnas vėl paleido tai, kas plėšė mėsą.
  Nataša, šaudydama, pažymėjo:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus!
  Ir jos basa koja pradės didžiulį sunaikinimą.
  Kova tęsiasi su dideliu energingumu. Anglai atstato savo netvarkingas gretas ir vėl jas palieka.
  Mūšis auga kaip gaisras.
  Berniukas Olegas šaudo ir dainuoja:
  - Mano šventoji tėvynė,
  Meilės jūroje ir žiemos laukuose...
  Jūs esate nuo galo iki galo
  Aš esu erelis, o ne žvirblis!
  Ir vėl mūšis ūžia, banga purslai ir ritasi laive.
  O merginos kaip paleisti bombą iš katapultos. O anglų fregata, gavusi žalos, apsiverčia.
  Olesya dainavo:
  - Aš mergina, o ne katė,
  Dabar gyvena manyje
  didžiulis begemotas,
  Ir leopardas!
  Ir vėl merginos basa koja mirtinai išmeta kažką mirtino. Ir gana baisu.
  Nataša filosofiškai pastebėjo:
  - Rusija visada nepasirengusi karui!
  Augustina, basa koja mesdama granatą, paklausė:
  - Ir kodėl?
  Zoja sušnypštė išdygusi dantis:
  - Nes kai ji pasiruošusi, nėra kvailių, kurie su ja kovotų!
  Svetlana atsakydama dainavo:
  Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra gražesnės šalies -
  Visa visata, šviesos deglas Rus!
  Ir mergina garsiai nusijuokė... Ir vėl basa koja, tarsi paleisdama mirtiną mirties dovaną. O ji paėmė daug priešininkų ir iš karto juos suplėšė.
  Olesya, žaisdama su pilvo raumenimis, pastebėjo:
  - Aš mergina labai lygi, ne paprasta!
  Ir ji spjaudėsi... Ir tuzinas turkų kareivių pargriuvo nuo jos spjaudymų. Ir tai buvo baisu.
  Olegas agresyviai pažymėjo:
  - Tikiu, kad nugalėsime priešus!
  O nuo pliko vaiko kulno išskrido mirties dovana.
  Kovoja, Olesya čiulbėjo:
  - Švenčiausias komunizmas tebūna su mumis!
  Ir pliki mergaitės pirštai metė žudančius ir naikinančius.
  Nataša mostelėjo ranka. Merginos iššovė ginklų salvę ir nukirto porą linijų. Tada jie juokiasi:
  Koks mėlynas dangus
  Mes nugalėsime apiplėšimo priešą ...
  Liūtui ir ereliui peilio nereikia
  Sutraiškysi jį žodžiu utėlė,
  Ir tada tu pasėsi rugius!
  Kariai tikrai tokie nuostabūs, su perliniais dantimis ir apskritai super.
  Zoja šaudė iš daugiavamzdžių pabūklų ir cypė, apnuogindama dantis:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė!
  Augustinas, pjaudamas priešininkus, čiulbėjo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn! Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos, be pertraukos toliau šaudydamos ir šiendamos sąjungininkų kariuomenę, dainavo:
  - Niekas mūsų nesustabdys
  Niekas mūsų nenugalės...
  Mergina taip pat taps didvyre,
  Ir ji turi kardą ir skydą!
  Svetlana su tuo noriai sutiko ir riaumodama plika, iškalta koja metė dar vieną mirties dovaną:
  - Yra kardas ir skydas!
  Čia kovojanti mergina. Prieš ją bet koks metodas yra bejėgis!
  Kariai visas pulkas, todėl visi yra sugniuždyti savo meistriškumo. Ir jie labai aktyviai pjauna priešus.
  Zoja, apnuoginusi dantis, pažymėjo:
  - Jūs turite kovoti už motiną Rusiją!
  Ir jos plikas, apvalus kulnas išmetė dar vieną mirties dovaną svetimiems ratams.
  
  KITAS RUSIJOS PASIRINKIMAS 1994 M
  Jelcinas nusprendė laikytis duoto žodžio ir 1994 metų birželio 12 dieną surengti pirmalaikius rinkimus. Juk jis tai pažadėjo ir net išleido panašų dekretą. Be to, Jelcinui atrodė, kad jis triumfuoja. Todėl net 1993 metų konstitucijoje buvo parašyta, kad rinkimai vyks 1994 metų birželio 12 dieną, tačiau nuo šių metų prasidės galių skaičiavimas pagal naująją konstituciją, tad Jelcinas teoriškai gauna kadencijas dar aštuoneriems metams! Tačiau niekas nesitikėjo, kad Vladimiras Žirinovskis taip gerai pasirodys parlamento rinkimuose, kad taps pagrindiniu Boriso Nikolajevičiaus priešininku. Ir rimtas priešas. Kuris, priešingai nei komunistai, nesusijęs su praeities klaidomis ir nesėkmėmis ir gali šaudyti kapitališkai.
  Tačiau B. Jelcinas nebegalėjo susigrąžinti, nes 1994 m. birželio 12 d. rinkimai, nustačius ankstesnę kadenciją, buvo įtvirtinti laikinoje konstitucijos nuostatoje ir patvirtinti referendumu. Ir jūs negalite to pakeisti tiesiog taip. O dabar į rinkimus reikia eiti tada, kai turi pavojingiausią konkurentą. Ir ne įprastas komunistas, o kas? Fašistas? Bet kuriuo atveju Jelcinui teko susidurti su kažkuo nauja. Ir kova pasirodė rimta.
  Visų pirma informaciniai. O žiniasklaidos dėmesys buvo nukreiptas į Jelciną ir Žirinovskį. Iš karto įvyko apsikeitimas smūgiais. Ir štai Jelcinas turėjo valdžios trūkumų. Įskaitant didelę infliaciją ir milžinišką gamybos nuosmukį. Taip pat nusikalstamumo antplūdis. O Jelcinas turėjo sveikatos problemų. Ir tada pabandykite laimėti rinkimus.
  Vladimiras Žirinovskis, jausdamas įkvėpimą, buvo ant ritinio. Ir dalis žiniasklaidos jį aktyviai palaikė.
  Be to, įvyko skilimas elite. Kai kurie oligarchai laikė Žirinovskį savo ir buržuazijos lyderiu. Ir kuo jis blogesnis už Jelciną? Ar laikas keisti arklius? Be to, Jelcinas tikrai serga ir išsekęs, yra bjaurus ir girtas žmogus.
  Pasirodė ir kiti kandidatai. Prezidento rinkimų įstatymas dar nepriimtas. O rinkimai vyksta pagal senas taisykles: surinkti šimtą tūkstančių parašų.
  Jelcinui buvo patarta nekeisti taisyklių. Tegul būna daugiau kandidatų į prezidentus. Jie daugiau keiks, suplaks protesto elektoratą. Galbūt tai labiau apsimoka vienam kandidatui iš vyriausybės. Taip, kad visi nepatenkintieji išsibarstė skirtingomis pavardėmis. Ir visiems agituoti laiko liko mažiau.
  Taigi kandidatų yra daug. Žinoma, pirmiausia pats Vladimiras Žirinovskis. Tada Javlinskis. Taip pat Zyuganov. O kiek vėliau generolai Rutskojus ir Makašovas buvo paleisti pagal amnestiją. Tada Varennikovas pateko į prezidento postą. Ir fašistu laikytas Barkašovas. Užsiregistravo be problemų: tegul Žirinovskis ištraukia daugiau balsų.
  Laiko parašams rinkti skiriama gana daug, kandidatų buvo užregistruota neblogai. Ir Alla Pugačiova įstojo į Rusijos prezidento postą. Ir daug daugiau. Pavyzdžiui, Jurijus Vlasovas ir Anatolijus Karpovas. Ištisa kavalkada puolė šturmuoti sostą. Iš viso registraciją praėjo ir čia parašus surinko trisdešimt devyni kandidatai. O norinčiųjų buvo daugiau nei du šimtai.
  Jelcino komanda netgi paskatino daugybę kandidatų. Dabartinė vyriausybė nesitikėjo laimėti pirmajame ture. Bet susmulkinti opoziciją ir pirmiausia priversti Žirinovskį ištirpti - prašau!
  Ziuganovas tuo metu dar nebuvo žinomas ir atpažįstamas politikas. O Aleksandras Lebedas vis tiek liko keturioliktoje armijoje. Nors ir norėjosi jį ištraukti, generolas įsileido rūką. Ir, matyt, nusprendė, kad jo laikas dar neatėjo. Tarp kandidatų pasirodė ir MMM vadovas Mavrodi. Jis taip pat populiarėjo, kaip ir Hermes vadovas. Į prezidento postą pateko ir Vladimiras Bryntsalovas. Bet jo kompanija buvo gana rami, ir jis neužsižiebė, skirtingai nei devyniasdešimt šeštų metų rinkimuose. Kol kas nominaliai Jelcinas buvo pirmas reitinge, tačiau apklausų duomenys parodė jų nepatikimumą.
  Vladimiras Volfovičius Žirinovskis buvo pristatytas neigiamai, tačiau juodasis PR taip pat galėjo būti naudingas. Javlinskis reitinge buvo trečias, tačiau jo populiarumas mažėjo. Taip pat liberalas, net jei opozicija nėra populiari.
  Rutskoy buvo įregistruotas, o jo reitingas šiek tiek išaugo. Khazbulatovas balsuoti neatvyko. Iosifas Kobzonas taip pat kandidatavo į prezidentus. Jo paskyrimas sukėlė daug ginčų ir konfliktų. Staiga į Rusijos prezidentūrą iškeliavo ir Sankt Peterburgo meras Anatolijus Sobčakas. Ši nominacija sulaukė neigiamos reakcijos: nomenklatūros elektoratas buvo išblaškytas. Ir tai sumažino Jelcino reitingą.
  Tačiau Anatolijus Sobčakas užsiminė, kad nusišalins Jelcino naudai. Į prezidentus taip pat kandidatavo Borisas Fiodorovas ir Shakhrai. Bet tai irgi ne patys ryškiausi politikai.
  Nors irgi iš Jelcino komandos. Taip pat buvo užsiminta, kad turėtų laiku pasitraukti.
  Taigi rinkimai atsisuko gana linksmai, intrigos būta ir antrajame ture.
  Tačiau Vladimiras Žirinovskis buvo dėmesio centre, ir jie visą laiką apie jį kalbėjo. Ir kažkaip savaime suprantama, kad jis tapo lenktynių favoritu. Taip, ir Jelcinui atrodė, kad šią odiozinę asmenybę būtų pelningiau patekti į antrąjį turą nei mažiau kenksmingą ir jaunesnį ekonomistą Javlinskį. Ar net Zyuganovą, o juo labiau Sobčaką. Nors Žirinovskis tada pakilo, o jo populiarumas nuėjo per stogą, o žmonės rinkdavosi į stadionus.
  O propaganda, kad jis fašistas, net žaidžia į rankas: žmonės praleido tvarką, svajojo apie tvirtą ranką. Taip, ir demokratija su netvarka, daugelis pavargo.
  Taigi rinkimai čia buvo penkiasdešimt penkiasdešimt. Ir Žirinovskis pelnė taškus. Jo populiarumą padidino ir jam iškelta baudžiamoji byla. Be to, pasikėsinimai nužudyti, sukėlę intrigą ir padidinę reitingą. Ypač paslėpta.
  Ir tai yra rimta... Apskritai žiniasklaida tuo metu siekė svaidyti purvą Žirinovskiui, tačiau kai kurios jų buvo ir prieš jį. Ir sutelktas dėmesys. Kažkas primena devyniasdešimt šeštus metus: Ziuganovas prieš Jelciną. Tačiau Zyuganovas turėjo didelį trūkumą: jo partijos praeitį. Tai ir šlovinga, ir kartu nesėkmė. O žmonių atmintyje išsivysčiusio socializmo laikų ilgos eilės ir tuščios lentynos dar buvo per šviežios. Ir ypač žinoma Gorbačiovo laikai su talonais ir kortelėmis. Ir žmonės nenori grįžti į praeitį. O Žirinovskis jiems žada puikią ateitį, kuri nuoširdžiai vilioja ir traukia.
  O padėtis darosi vis sunkesnė. Ir rinkimai artėja. O Vladimiras Žirinovskis ir toliau spindi.
  Laikas bėga taip greitai, kad net nespėji atsigręžti. Ir tada ateina balsavimo diena. Pirmieji duomenys gaunami iš rytų. Ir Vladimiras Žirinovskis yra priešakyje. Toliau dėl antrosios vietos kaunasi Jelcinas ir Zyuganovas. Ir tai yra labai sunki kova.
  Tačiau galiausiai B. Jelcinas Maskvos sąskaita aplenkė Zjuganovą ir atsidūrė antroje vietoje. Tačiau atotrūkis pirmajame rate buvo reikšmingas. Ir Jelcinas turėjo mažai šansų laimėti. Tačiau viskas buvo ne dabartinio prezidento naudai. Kuris aiškiai prarastas, praleidęs tokį triuškinantį smūgį. Nepaisant to, B. Jelcinas niekada nepasirodė televizijos debatuose. Rinkimai buvo labai įdomūs. Trečiuoju tapęs Zyuganovas palaikė Žirinovski. Žirinovskiui pritarė ir Alla Pugačiova. Ir Kobzonas Jelcinas. Toks buvo padalijimas.
  Rutskojus įžūliai laikėsi neutralumo. Likusieji pasidalijo ir ragino balsuoti įvairiais būdais. Tačiau Jelcinas nelaukė vienareikšmio palaikymo. Ir ne visi pasisakė jo naudai.
  Taigi rinkimai buvo labai nervingi. Tačiau Žirinovskis buvo aiškus favoritas. Ir tai tikrai buvo ženklas.
  Ir tada įvyko antrasis turas... Nuo pat pradžių, nuo balsų skaičiavimo, Vladimiras Žirinovskis užėmė lyderio poziciją ir išlaikė ją iki galo, surinkęs daugiau nei septyniasdešimt procentų balsų. Ir Jelcinas buvo priverstas pasitraukti. Taip baigėsi jo era.
  Ir Vladimiras Žirinovskis tapo prezidentu. Gavęs sunkų palikimą. Įskaitant gamybos ir Čečėnijos nuosmukį bei daugybę kitų problemų. Ir prasidėjo nauja Rusijos atgimimo era. Iš pradžių Žirinovskiui ne viskas pavyko. Tačiau netrukus pramonė pradėjo veikti. Pradėti gaminti pažangesni ginklų tipai, prasidėjo korumpuotų valdininkų ir kitų vagių represijos. Daug kas buvo pakeista ir atstatyta.
  Vladimiras Žirinovskis neslėpė, kad įkurs diktatūrą, ir tikrai uždraudė daugelio partijų ir judėjimų veiklą. Prasidėjo prievartinė agitacija ir modernizacija.
  Tuo pat metu Irakui buvo panaikintos sankcijos, dėl kurių smarkiai išaugo naftos kainos. Ir daug daugiau buvo padaryta. Nedarbas greitai išsisklaidė ir įvyko tikras atsigavimas.
  Darbo vietos buvo kuriamos sparčiai. Ir šalis klestėjo vis stipriau. Vladimiras Žirinovskis buvo išrinktas antrai kadencijai, pademonstravęs puikų rezultatą pirmame ture. Ir tęsė Rusijos atgimimą.
  Vienas pirmųjų žingsnių buvo integracija su Baltarusija. Ir tai puikiai pavyko. Tada buvo nuspręsta į kompoziciją įtraukti Rusiją ir Kazachstaną.
  O per 1999 m. karą Jugoslavija tapo Rusijos dalimi ir buvo išgelbėta.
  Ir tada buvo papildomų užkariavimų. Ir naujos šalys buvo Rusijos dalis.
  Iki 2008 m. Rusija atsikūrė SSRS ribose. Bet tai jau kita istorija.
  
  DAUGIAU ĮSPĖJAMŲ fiurerio JUDESIŲ
  Hitleris pasirodė šiek tiek išmintingesnis ir toliaregiškesnis. O jau keturiasdešimt pirmaisiais metais jis surizikavo ir Rommeliui iš Prancūzijos į Afriką perkėlė keletą papildomų divizijų.
  Puikus vadas pradėjo greitą puolimą, o Tolbukas įsiveržė į Egiptą. Ir neduodamas britams pertraukos, jis užėmė Aleksandriją ir Sueco kanalą. Po to vokiečių kariai triumfuodami įžengė į Iraką ir užėmė Kuveitą.
  Prieiga prie naftos buvo gauta, bet vokiečiai buvo sumušti netoli Maskvos. Ir fiureris pradėjo puolimą, kaip ir tikroje istorijoje pietuose. Rommelo pergalės tikrai turėjo įtakos nuotaikai. O rugpjūtį Turkija įstojo į karą prieš SSRS. Galingas Osmanų imperijos smūgis Raudonosios armijos pozicijoms pasirodė mirtinas. Sovietų kariuomenė buvo gerokai mažesnė ir traukėsi. Batumis buvo paimtas, o Jerevanas buvo apsuptas.
  Didelės Raudonosios armijos pajėgos buvo nukreiptos iš šiaurės Kaukazo. O vokiečiai sugebėjo prasibrauti iki Kaspijos jūros. Ir jie sausuma atkirto sovietų kariuomenę. Ir tai pasirodė rimta pretenzija. Ir Rommelis ją užpuolė kartu su turkų kariuomene. Ir jis pradėjo veržtis į Baku. Taip, tai rimta.
  Japonijai šiame pasaulyje Midvėjaus mūšyje sekėsi šiek tiek geriau. Ir išvengė pralaimėjimo. Tačiau ji negalėjo remtis savo sėkme ir neužfiksavo Havajų salyno. Ir tai turėjo įtakos karo Ramiajame vandenyne eigai. Tačiau Tekančios saulės šalis taip pat išvengė pralaimėjimo. Tačiau ji taip pat neišdrįso atidaryti antrojo fronto.
  Vokiečiai negalėjo užimti Stalingrado, bet atkirto Raudonąją armiją per Kaspijos jūrą. Ir jie pradėjo plėtoti puolimą į pietus. Ir jiems pavyko... Vokiečiai kaip visuma kovojo gana sumaniai. Ir jie neįsitraukė į užsitęsusius mūšius prie Stalingrado, o persikėlė į pietus palei Volgą.
  Kalnuose judėti nepatogu, o Fritz mieliau atakavo palei Kaspijos jūros pakrantę. Ir jiems pavyko.
  Liuftvafės pilotas Marcelis pasidengė šlove kovose su britais ir buvo perkeltas į rytų frontą. Ten jis ir toliau jėga rinko sąskaitas, sutriuškindamas priešus. Ir buvo puiku.
  SSRS Marselis buvo pramintas juoduoju velniu. Skausmingai greitai jis gaudavo sąskaitas. Ir ne kaip medžiotojas, o veržiasi į kariuomenės tankmę ir naikina lėktuvus.
  Sovietų kariuomenės puolimas prie Stalingrado šį kartą nebuvo sėkmingas, todėl vokiečiai buvo tam pasiruošę. Naciai sugebėjo atremti Rževo-Sychovo operacijos bandymą, ant kurio buvo mestos kolosalios pajėgos.
  O žiemą naciai jau artėjo prie Batumio. Ir situacija tapo kritiška.
  Gudrus Stalinas pasiūlė Hitleriui atskirą taiką bet kokiomis sąlygomis.
  Jis samprotavo, kad tolesnis karo tęsimas yra beprasmiškas ir atneš tik naujų aukų ir nuostolių.
  Hitleris sutiko, bet iškėlė labai sunkias sąlygas: atsisakyti viso Kaukazo, žemių palei Volgą, taip pat Kareliją ir Archangelsko miestą. Plius kasmetinių reparacijų mokėjimas, nemokamas žaliavų ir maisto tiekimas bei visos karinės technikos perdavimas Trečiajam Reichui. Ir tada sienos brėžiamos palei fronto liniją.
  Stalinas su tuo sutiko. Nepaisant tokių sąlygų sunkumo. Ir iš tikrųjų laimėjo vokiečiai. Stalinas taip pat garantavo partizaninio karo pabaigą, grąžino keletą belaisvių. Be to, SSRS taip pat perdavė savo aukso atsargas Trečiajam Reichui.
  Hitleris gavo daug, bet dar buvo Vakarų frontas. O Japonijai padėti reikėjo.
  Visų pirma, fiureris pateikė Franco ultimatumą, o jis išleido vokiečių kariuomenę į Gibraltarą. Miestas-citadelė buvo užimta dienos metu dėl trumpalaikio puolimo. Tada naciai pradėjo veržtis į priekį, užkariavę Afriką per Maroką. Ir jiems visiškai pavyko. Jų kariuomenė buvo stipresnė ir labiau pasirengusi kovai.
  Tigras pasirodė esąs labai sėkmingas, tankas, kuris tiesiog šokiravo britų kariuomenę. Ir jie drebėjo iš baimės.
  1943 metų pavasarį vokiečiai, įveikę silpną britų dalinių pasipriešinimą, užėmė visą Prancūzijos Afriką. O paskui vasarą persikėlėme į pietus. Fiureris norėjo užimti visą Juodąjį žemyną. O per pavasarį naciai beveik nesulaukę pasipriešinimo užėmė ir Indiją. Ir vietiniai gyventojai, ir sepojai palaikė nacius kaip išvaduotojus.
  Ir Trečiasis Reichas įgijo milžiniškų išteklių.
  Vasarą naciai užėmė beveik visą Afriką. O rudenį jie baigė Pietų Afrikos ir Madagaskaro užkariavimą.
  Britanijoje įvyko oro ataka. Visų pirma, į dangų buvo paleistas ME-309, kuris pasirodė esąs labai baisus lėktuvas. Dar trys 30 mm orlaivių pabūklai ir keturi kulkosvaidžiai. Prieš tokį monstrą nėra taip lengva atsispirti. ME-309 britams tapo košmaru. Taip pat bombonešis Yu-288, kuris bombardavo britų pozicijas, be jokios abejonės.
  Paskutinis lėktuvas buvo toks greitas, kad britų lėktuvams buvo beveik neįmanoma pasivyti. Focke-Wulf taip pat pasirodė labai baisus. Ši mašina paprastai tapo Didžiosios Britanijos ir JAV mėsininku.
  Tačiau pilotas Marselis pradėjo rinkti fantastiškas sąskaitas. Už tris lėktuvus jis pirmą kartą Trečiojo Reicho istorijoje buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir vėl deimantais. O už keturis šimtus lėktuvų kaip naują apdovanojimą gavo Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už 500-ąjį lėktuvą jis buvo apdovanotas Vokiečių erelio ordinu su deimantais. O tūkstantajam: Didysis Geležinio kryžiaus kryžius. Ir sutiksite, kad buvo labai šaunu!
  O britai buvo daužomi ore kaip kepti avienos kotletai. Ir jie buvo sekvestruoti labai sėkmingai.
  O vokiečių povandeninis laivynas sparčiai augo ir sutriuškino Britaniją jūroje. Ir JAV taip pat. Bendras abiejų laivynų tonažas sparčiai tirpo. O vokiečių kalba augo. Ir laivų daugėjo.
  O Britanija ir toliau buvo bombarduojama. 1944 metais į seriją pateko reaktyvinis naikintuvas ME-262, kuris sąjungininkams tapo tikru košmaru. Ir dar efektyvesnis Arado reaktyvinis bombonešis. Ir jie dar stipriau įveikė Britaniją danguje.
  Sąjungininkai neturėjo gerų reaktyvinių lėktuvų ir pralaimėjo naciams.
  Turėdami didžiulius išteklius ir daug darbo jėgos, naciai tuo pat metu pradėjo FAA raketų programą. Tiesa, ji kiek nuvylė Hitlerį. Raketos buvo per brangios ir nelabai tikslios. Tačiau jie vis tiek padarė didžiausią žalą Britanijai. O Londoną ypač paveikė raketinės salvės.
  Iki 1944 m. vasaros vokiečiai visiškai užgrobė dominavimą danguje. Jie taip pat turėjo pažangesnę Focke-Wulf versiją - TA-152, kuri buvo tiesiog nepaprastai gera. Ir jis mušė britų lėktuvus ir bombardavo sausumos taikinius.
  1944 m. liepą prasidėjo operacija "Jūrų liūtas". Tai vyko gana sėkmingai. Ir per dvi savaites Britanija buvo užpulta. Vokiečių tankas "Panther" -2 pasirodė labai geras, o dar galingesnis ir svarbiausia tobulas "Lion" -2. Paskutiniame tanke buvo panaudota nauja vokiečių tankų statybai schema: variklio ir transmisijos išdėstymas viename bloke. Ir tai leido sumažinti bako aukštį ir sutankinti išdėstymą.
  Tai reiškia, kad svoris sumažėjo, o šarvų storis padidėjo. Devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" -2 šarvų storį pakėlė iki 250 mm kaktoje ir 170 mm šone ir su 1250 arklio galių varikliu. Dėl ko jo vairavimas buvo patenkinamas. Taip pat padidėjo šarvų plokščių pasvirimo lygis.
  Taigi vokiečiai nuėjo į priekį, o britai buvo nugalėti.
  Bet vis tiek buvo JAV. Naciai užėmė Islandiją ir pradėjo artėti prie Amerikos miestų. TA-400 atliko pirmuosius didžiulius bombardavimus.
  Taikinį smūgį taip pat atliko V-3 raketos. Tegul jie būna brangūs, bet jie parodė galimybę apgliaudyti.
  Rooseveltas jau sunkiai sirgo ir norėjo ramybės. Tačiau Trečiasis Reichas troško pribaigti JAV.
  Vokiečiai dabar judėjo ir bombardavo JAV. Buvo statoma vis daugiau orlaivių, povandeninių laivų ir laivų.
  Keturiasdešimt penktieji metai praėjo apsikeičiant didžiuliais smūgiais. JAV pralaimėjo oro mūšį. Vokiečiai naudojo reaktyvinius lėktuvus. Visų pirma, ME-262 X, kuris pasirodė esąs pažangesnis ir efektyvesnis.
  Be to, Vokietijos povandeninis laivynas naudojo vandenilio peroksido povandeninius laivus, ir tai yra labai greitos ir pažangios mašinos.
  Hitleris reikalavo nugalėti JAV...
  Stalinas vis dar tylėjo ir laižė žaizdas.
  1946 metais prasidėjo invazija į Kanadą ir tuo pačiu metu iš Lotynų Amerikos į Meksiką.
  Fritz orlaiviai ir E serijos tankai yra labai stiprūs. Pastarieji Amerikai tapo košmaru.
  E-50 tankas neturėjo lygių ir užtikrintai sumušė Shermans ir Pershings.
  Vokiškas automobilis turėjo naują 1500 arklio galių ir iš viso septyniasdešimties tonų dujų turbininį variklį. O priekiniai šarvai yra 250 mm po šlaitais, o šoniniai - 170 mm. Ir ši mašina sutraiškė visus. Ir 105 mm kalibro pistoletas, o vamzdžio ilgis - 100 EL. Ir taip visus gniuždo ir laužo.
  Amerikietiški tankai kelią nuvažiuoja iš penkių kilometrų su garantija. Ir tik patys "Superpershing" turi galimybę įsiveržti į šoną ir užsidaryti.
  O vokiečiai pajudėjo prieš JAV. O automatinis šautuvas MP-64 Vokietijoje yra neprilygstamas. Ir sutriuškinti amerikiečius.
  Tik atsiskyrimas prie vandenyno ir ilgas bendravimas neleidžia amerikiečiams greitai nugalėti.
  Hitleris riaumoja ir reikalauja sėkmės... Kanada buvo paimta į nelaisvę 1946 metų pavasarį ir vasarą. O rudenį JAV jau įsibėgėjo kautynės. Tačiau naciai susidūrė su atkakliu pasipriešinimu.
  Jankiai beviltiškai gynė savo žemes ir laikėsi iš visų jėgų. Ruduo prabėgo įnirtingose kovose. Vokiečiai pasinaudojo svetimomis divizijomis ir toliau veržėsi. O japonai taip pat lipo iš rytų. Ir jie daugiausia atakavo iš Meksikos pusės.
  Fiureris daužė kumščiais ir reikalavo naujų pergalių bei sėkmių. Tačiau kovos tęsėsi ir tęsėsi, o 1947 m. žiemos pabaigoje pusė pagrindinės JAV teritorijos buvo užimta.
  Jau pavasaris. Mūšyje pasirodė naujas vokiečių tankas E-50. Joje svoris sumažėjo penkiomis tonomis, o variklis tapo galingesnis 2000 arklio galių. Ir šis automobilis jau tiesiogine prasme skraido. Jos mobilumas yra tikras šokas amerikiečiams.
  O TA-500 ir TA-600 tiesiog užkasa amerikiečius į žemę. Mūšiuose dalyvavo ir supertankas "Rat-2". Mašina, sverianti du tūkstančius tonų. Tačiau tai nepasirodė labai veiksminga. Tiesa, naujoji "Rat" modifikacija -3 buvo aprūpinta galinga reaktyvine bomba. Ir šis bombonešis sumuš ir suplėšys priešą.
  1947 metų pavasaris buvo karštas. O gegužės pabaigoje vokiečiai jau priartėjo prie Niujorko. Mūšiuose dalyvavo ir diskotekos. Jie buvo apsupti laminarinės srovės ir praktiškai nepažeidžiami. Ir sutriuškino amerikiečius danguje ir žemėje. O vasarą prasidėjo Niujorko ir Vašingtono šturmas.
  Vokiečiai tikrai buvo stiprūs. Ir JAV nesipriešino. Nors Niujorkas parodė savo didvyriškumą ir, nepaisant sunaikinimo, nepasidavė. Ir išbuvo iki rugpjūčio pabaigos. 1947 metų rugsėjo 3 dieną JAV kapituliavo.
  Ir tai buvo Antrojo pasaulinio karo pabaiga.
  Trečiasis Reichas kurį laiką virškino ir įvaldė paimtą. Ir viešpatavo ramybė...
  Tačiau Japonija vis tiek erzino Adolfą Hitlerį savo turtais. Ir buvo aišku, kad du paukščiai negali susitvarkyti viename guolyje. O SSRS Staliną pakeitė Berija.
  O 1955 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas karas. Ir Berija pasiūlė jame dalyvauti Trečiojo Reicho pusėje.
  Hitleris sutiko, tačiau numatė, kad SSRS gaus tik pietinį Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį. Ir nieko daugiau! Reparacijos sumažės tik penkiais procentais.
  Berija su tuo sutiko. Ir taip mūšiai vyko su milžiniška jėga. Vokiečiai technologiškai stipresni. Ir jie turi daug užsienio padalinių. Tačiau japonai irgi nėra silpni. Ir jie turi didžiulę kariuomenę, ypač kinų.
  Ir yra naujas didelis karas, bet tai jau kita istorija.
  
  TSRS IR KINIJAS KARAS
  ANOTACIJA
  Tarp SSRS ir Kinijos prasideda didelis karas. Kinijos pusėje yra didžiulis darbo jėgos pranašumas, Rusija yra techniškai stipresnė ir turi talentingesnę bei kompetentingesnę komandą.
  Pavyzdžiui, karas tarp SSRS ir Kinijos beveik tapo tikru 1969 m., per mūšius dėl Damanskio salos. O kitoje paralelinėje visatoje Mao Zedongas, kuriam jau buvo septyniasdešimt penkeri metai, nusprendė, kad jam jau nėra ko prarasti, o į istoriją jam reikia patekti kaip didžiausiam užkariautojui ir kariui dar esant gyvam. Ir pranoksta Staliną! Taigi Kinijos kariuomenė pradėjo puolimą ir užpuolė SSRS. Priežastis buvo artilerijos smūgis į Kinijos teritoriją. O 1969 metų kovo 22 dieną Kinija oficialiai paskelbė karą SSRS.
  Taip prasidėjo vienas kruviniausių karų žmonijos istorijoje. Kinija pasikliovė daugybe pėstininkų. Ji turi mažiau tankų ir lėktuvų nei SSRS, o ginkluote atsilieka. Tačiau yra didelė gyventojų persvara, be to, SSRS armija vis dar turi perkelti kariuomenę į Tolimuosius Rytus ir Sibirą. Po paskelbtos mobilizacijos iki balandžio 1 dienos Kinija dislokavo daugiau nei dvidešimt milijonų karių. Daugelis jų buvo ginkluoti ginklais, bet gana drąsūs ir fanatiški. Ir didelis skaitinis pranašumas.
  Kinai sudavė pagrindinį smūgį aplink Amūrą, Primorę ir Usuri teritoriją. Žinoma, nemažos Kinijos pajėgos taip pat lipo per Amūrą, bandydamos nukreipti sovietų kariuomenę ir išsklaidyti jų pajėgas. Balandį Vladivostoko pakraštyje vyko kautynės.
  Ir pietuose pūtė šiltas oras, ir pavasaris įsibėgėjo. Atsirado žalia žolė.
  Kinams kelią stojo specialus merginų batalionas, kuriam vadovavo Alenka.
  Jie užėmė įtvirtintą poziciją ir buvo ginkluoti daugybe kulkosvaidžių. O kinų perli tankiose miniose. Merginos buvo labai geri metimai.
  Anyuta, rašydamas iš kulkosvaidžio, išleido:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Ir agresyviai šienavo kinus. Ji juos nupjovė kaip dalgį. Ir ji tai padarė labai sėkmingai.
  Alenka nuogais kojų pirštais metė granatą, draskydama Dangaus imperijos kareivius, čiulbėjo:
  - Komunizmo šlovei!
  Zoja, šaudydama į priešą, nupjovė priešininkus geltona oda. O mergina paėmė ir plikais kojų pirštais metė sprogstamąjį paketą.
  Ir komjaunimo narys sušuko:
  - Už šventąją Rusiją!
  Alla taip pat yra raudonplaukė mergina su bikiniu. Ir ji pjauna kinų kareivius, o nuogais kojų pirštais meta žudikišką granatą. Sunaikina priešus iš Kinijos.
  Karys sušuko:
  - Už Rusijos didybę!
  Marija taip pat taikliai šaudė į kiną. Ir kovojo kaip pabaisa. Ji šienavo Mao kariuomenę... Ir elgėsi kaip tikra komjaunuolė. Ir kaip nušienauti šiuos kinus.
  Tada ji sušuko:
  Vladivostoko mes neatsisakysime!
  Olimpiada: ši didvyriška mergina kulkosvaidžio sprogimu smogė kinams. Ir nušienavo daug geltonų kareivių. O paskui plikomis kojų pirštais, kaip paleisti visą krūvą granatų. Kinijos tankas apvirto, sutraiškydamas penkiasdešimt siauraakių kareivių.
  Komjaunimo nariai dainavo:
  - Ir Amerikoje, Japonijoje, Kinijoje,
  Gražesnių miestų nėra Maskvoje...
  Norėdami parodyti šį miestą šlovėje -
  Nerandu tinkamų žodžių!
  O štai Alenka vėl vienu pliūpsniu nupjauna kinų liniją ir plikomis kojos pirštais meta granatą.
  Alenka yra labai graži blondinė. Ir šaudo tiksliai, kiekviena kulka pataiko į taikinį, užmušdama kinus.
  Mergina gana logiškai pastebėjo, šaudydama į priešą:
  - Komunizmas yra didis kosmosas,
  Komunizmas yra mano likimas!
  Komjaunutę labai erzina, kad Rusija pralaimėjo karą Japonijai. Napoleoną nugalėjusi Rusija pralaimėjo azijiečiams. Ir tai gėdinga. O pergalės atveju Kinija taptų tiesiog Rusijos provincija. Ir tos galimybės yra praleistos.
  Anyuta taip pat labai taikliai šaudo į kiną. Pjauna juos dalgiu. O tada basomis kojomis meta granatą ir apverčia dangaus imperijos tanką.
  Karys dainavo:
  - Už planetos didybę amžinoje komunizmo šlovėje!
  Zoya taip pat labai taikliai šaudo, pataiko į varžovus. Ir jis tai daro labai tiksliai. O dabar iš tanko lekia sulūžę volai.
  Zoja cypia:
  - Už šventąją Rusiją!
  Ir rodo savo ilgą liežuvį.
  Su kinais kaunasi ir raudonplaukė Alla. Pūtė stiprus vėjas, o jos plaukai plazdėjo oro bangomis kaip proletarinė vėliavėlė, su kuria jie eina šturmuoti Žiemos rūmų.
  Mergina riaumoja:
  - Už taiką ir už komunizmą!
  Marija taip pat nupjovė visą eilę kinų kareivių. Iškirpkite visą skylę. Ir ji mirtina jėga sviedė granatą plikais kojų pirštais ir sušuko:
  - Už Tėvynės didybę!
  Olimpija apšaudė Mao Dzedongo kariuomenę, numušė priešą kaip kviečius pjautuvais, išmušė daug priešų ir šaukė:
  - Už SSRS!
  O nuogais kojų pirštais kaip paleisti granatą, kuri naikina Dangaus imperijos kariuomenę ir numuša lėktuvą.
  Ir iš Valentino, tarsi jis smogtų į Kinijos atakos lėktuvą iš bazuko ir nuverstų jį, šypsodamasis sakydamas:
  - Rusijos negalima sulenkti ir neužklupti ant kelių!
  Sovietinės merginos taip pat kovoja netoli miesto Dalniy kaimo. Ir net įniršusios gražuolės eina į kontrapuolimą. Ir įnirtingo puolimo metu.
  Tačiau labiausiai kovai pasirengę garnizono daliniai pajudėjo paskui kinus. Ir nedelsdami smogė į galą.
  Pirmieji į mūšį stojo basų merginų batalionas su šortais ir liemenėmis.
  Gražios merginos pradėjo kulti Dangaus imperijos kariuomenę, jau nukentėjusią ankstesniuose mūšiuose.
  Pirmiausia kariai užpuolė baterijas. Į kinus skriejo basomis kojomis mėtosi granatos. Jie buvo labai aštrūs. O patys rusų kariai ėmė ir nusimetė liemenes. Kad liktų nuoga krūtine.
  Taigi beveik visiškai nuogų merginų mušti beveik neįmanoma. Kai moters oda plika, jos kulkos nepalaiko.
  Veronika basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Aš būsiu čempionas!
  Ir papurtė savo baltus, garbanotus plaukus.
  Julianas taip pat nėra toks paprastas. Lupanula ant kinų. Ir tada, kai jis basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Šventosios, carinės ir sovietinės Rusijos vardu!
  Ir vėl purtys pilną krūtinę raudonais speneliais. O merginos juosmuo plonas.
  Toliau į mūšį skuba raudonplaukė Anna. Tokia putojanti ir reaktyvi mergina. Kaip mesti granatą basa koja. Taigi Kinijos kariai išsisklaidys į visas puses. Ir voliotis, tarsi numuštas.
  O mergina šaudo į juos ir cypia:
  - Už stačiatikių ir rusų dievų carą ir už SSRS!
  Angelina taip pat sumušė. Ir nuskrido dėžė su kriauklėmis, jos nuoga, galinga kaip traukiamas arklys, išmestas. Ir sudaužė daug kinų.
  Merginos paprastai būna super nuogos ir basos. Tačiau su šortais bėgimas pozicijoje yra dar šaunesnis.
  Ir braškių speneliai, tokie blizgūs!
  Viktorija taip pat paleis granatą raudonomis krūtimis ir kuo puikiausiai smogs kinams. Štai mergina. O svarbiausia - merginų bataliono vadas ant naikintuvo. Ir taip pat tik kelnaitėse.
  Ir papurto nuoga krūtine. Kuris yra toks gražus ir seksualus.
  Veronika paėmė ir basa koja metė granatą. Ji pertraukė daug kinų ir cypė:
  - Skraidymas į lėktuvą!
  Juliana taip pat labai vikriai mėtė granatą plika kojele ir čirškėjo pjaudama kiną:
  - Mūsų šypsena ir gniuždantis smūgis!
  Tada kaip blizginti dantis.
  Ana paėmė ir pakliuvo. Sušaudė daug kinų. Ir kaip ji tai padarė.
  Ir kaip paleisti granatą basa koja. Ir girgžda:
  Mes nesame vergai!
  Tada jis juoksis ir parodys liežuvį.
  Angelina ėmė ir čiulbėjo iš pasiutusio įniršio, spjaudydama priešui kaltinimus:
  - Aš esu šauniausias iš šauniausių.
  Ir plikomis kojomis ji paleido sunkią bombą. Ji paėmė ir susprogdino Kinijos kariuomenę, susmulkindama juos.
  Veronika taip pat ims ir smogs į Azijos ordą. Ir traiško jų kaulus.
  Mergina paėmė jį ir sušuko:
  - Mes visus sutriuškinsime!
  Ir vėl mirtina ir nepakartojama granata skrenda iš basos kojos.
  Ir sutraiškyti kinus. Ir kodėl jie atkeliavo į rusų žemes? Viskas čia priklauso Rusijai. O Dalniy kaimo negali užimti Kinija.
  Juliana basa koja paleido granatą ir dainavo:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai! Mums nereikia Valstybės Dūmos! O Politbiuro irgi nereikia!
  Raudonoji Anna agresyviai pabrėžė:
  - Aš būsiu čempionas.
  O mergaitei basa koja mesta granata suplos visus. Liko tik kruvina mėsa.
  Bet Angelina ėmė ir sucypė. Nužudė būrį kovotojų. Ir nušlavė kaip mirties angelas.
  Ir žuvo daug kinų kareivių.
  Rusijos kariuomenė spaudė kinus iš visų pusių. Jie traiško ir traiško.
  Prasidėjo muštynės rankomis. Rusijos kareiviai durtuvais subadė Kinijos karius. Mosin šautuvas modernizuotoje, puolimo versijoje yra puikus klubas. Kurie pralaužia kaukolę. Ir sulaužyti kaulus.
  Tačiau merginos su kardais kovoja ypač gražiai. Tai gerai. Ypač kai siūbuoja nuogos krūtys.
  O speneliai tokie rubininiai ir putojantys. Taigi norisi žiūrėti į juos ir pabučiuoti.
  Ir bučiuokis be perstojo.
  Merginos kaunasi su alkanų panterų, kurios mato ėriukus, pykčiu. Jie juos kankina ir nulupa.
  Veronika, šaudanti į kiną, cypia:
  -Mirtis už mirtį!
  Juliana, basa koja mesdama granatą, priduria:
  - Kraujas už kraują!
  Anna, rašydama Dangaus imperijos kariuomenei, šaukia:
  -Akis už akį!
  Ir dar ji basa koja metė citriną. Ji buvo stipresnė už visus ir suplėšyta į gabalus.
  Ir štai Angelina. Visa statinė su mirtinais sprogmenimis paleis ir sumals priešus.
  Tada, kai jis dainuoja:
  - Aš esu basas dramblys ir labai kietas!
  Mergina tikrai galinga. O jos kojos kaip pagaliukai. Kaip perkelti samurajų į kirkšnį. Tie penki metrai aukštyn ir skrido aukštyn. Skubėjo kaip nuo akmens paleista katapulta. Tiksliau, tikriausiai iš katapultos akmens!
  Bataliono vadas Viktorija paleido eilę į kinus. Ji nupjovė kai kuriuos geltonuosius karius ir sušnibždėjo:
  Mes kovosime už Šventąją Rusiją.
  Ir nuogu, įdegusiu keliu, tarsi persikeltų į smakrą. Ir sulaužyti priešo žandikaulį.
  Viktorija džiaugiasi....
  Juliana entuziastingai sako:
  - Bus caras Leonidas Iljičius Brežnevas, didžiausias iš Rusijos carų!
  Ir visas batalionas pusnuogių, basų merginų, kaip loja į viršų, naikina kines.
  - Tebūnie taip!
  Vis dėlto kinai didžiulių nuostolių kaina sugebėjo įsitraukti į Raudonosios armijos pozicijas. Ir atkirto Vladivostoką. Tuo pačiu metu Mao kariuomenė šiek tiek prasiskverbė į Usuri regioną. SSRS tęsėsi mobilizacija ir vis daugiau karių buvo perkeliama į Tolimuosius Rytus, Sibirą, Kazachstaną. Jėgos nebuvo labai lygios. Tačiau SSRS turi geresnę įrangą. Taip pat vyksta mūšiai jūroje.
  O čia SSRS armija kiek lengviau. Kinija nėra tokia stipri jūroje, todėl galima gana sėkmingai smogti prieš ją ir iškovoti pergales.
  Ypač jei kaunasi labai gražios ir amžinai jaunos tarybinės merginos ir tuo pačiu raganos.
  Mūšis su Kinijos eskadrile tęsėsi. Jūros generolas ir SSRS admirolas Andrejus Sokolovskis veikė šaltakraujiškai.
  Jis net nevaldo mūšio, o tiesiog davė komandą.
  - Prieik artyn ir pamušk!
  Rusai daužėsi vienas į kitą. Čia užsiliepsnojo Deng Xiaoping flagmanas. Vamzdžiai sugriuvo.
  Apskritai kinams trauktis yra šiek tiek vangiai. Bet jie tokie didžiuojasi. Tiesa, Deng Xiaoping yra išimtis. Ir liepia išeiti.
  Tačiau nuo rusų ne taip lengva atsiplėšti. Kinai patiria didelių nuostolių ir traukiasi.
  Viktorija, naikintojo kapitonė, ir ta pati pusnuogė, įdegusi iki juodos spalvos, šviesiaplaukė mergina kaip ir kitos.
  Žinoma, labai gražu, kai merginos beveik nuogos, lieknos, raumeningos. O jei kojos plikos, tai visa tai yra žavesys ir pagunda.
  Viktorija įnirtingai sako:
  - Aš esu karys, gimęs iš Svarogo! Aš esu Dievo Rodo anūkė. Ir aš galiu daryti stebuklus!
  Angelina logiškai pastebėjo, didinamasis stiklas samurajui:
  "Aš taip pat nesu bendro kraujo. Pažiūrėkite, kokia ji stipri. Mano protėvis buvo Ilja Murometsas.
  O mergina basomis kojomis paleido visą dėžę.
  Veronika beviltiškai kovojo, kovojo iš visų jėgų ir paleido tokią kovinę jėgą.
  Ašaros tiesiogine prasme kinai.
  Mergina labai graži, šviesiaplaukė, riesta, ilgomis, raumeningomis kojomis. Jai patiko būti glostoma.
  Veronika sako:
  - Kodėl kinų orda įkopė į Rusiją!
  Juliana, ši graži mergina, sucypė, smogdama Dangaus imperijos kariuomenei:
  - Kad rastum savo pražūtį!
  Paauglė pastaraisiais mėnesiais išaugo ir tapo raumeningesne bei išlenkta figūra. Juliana pražydo ir tapo tokia graži. O jos plaukai balti su nedideliu paauksavimu. Vis labiau ji nori vyro. Tik nekaltybę baisu prarasti.
  Bet tegul glosto, glamonėja, bučiuoja, laižo. Geriausia susitvarkyti su salono berniukais. Jie taip pat bijo ir drovūs, ir yra mažesnė rizika, kad nori kažko rimtesnio.
  Juliana yra labai gera karė ir šaudo. Jis taip pat svajoja tapti feldmaršalu. Be to, ji nori tapti panaši į Magomedą ir sukurti savo religiją.
  Ambicinga mergina.
  Dabar, jei pats caras Leonidas Iljičius Brežnevas, kaip ir Vladimiras Solnyško, imtų ir pristatytų Rodnoverie Rusijoje ir Sugrįžtų pas Rusijos dievus.
  Kam mums reikalinga Marija?
  Garbė Dievo Motinai - Lada.
  Tai tikrai geriau nei Biblija.
  Mūsų Lada yra labai graži, aukso spalvos plaukais, ji yra tikra Dievo Motina ir Dievų Motina bei Visagalis Šeimos Viengimė Dukra!
  Visatos Kūrėjas.
  Klanas visada buvo ir Jis, kaip ir Alachas - Visagalis, Amžinas, Visažinis, Visur esantis, o visa visata yra jo šventykla.
  Kuo jis blogesnis už žydų Jahvę ar silpnesnis už jį?
  Rodas sukūrė nesuskaičiuojamą visatų rinkinį!
  Jis gyveno tiek daug, kad neįsivaizduojate!
  Rod buvo prieš visus laikus. Nebuvo laiko, bet Rodas buvo!
  Ir visada bus!
  Visi Demirugių dievai yra Šeimos vaikai!
  O mes jo anūkai!
  Tačiau Rodas nedraudžia garbinti savo vaikų ir dievų. Rod yra dievų Dievas.
  Ir Svarogas yra dievų Dievas!
  O žmonės yra Dievų anūkai! Garbė rusų dievams!
  Juliana kulia kinus. Atrodo, kad rusų dievai padeda ir rusų žmonėms.
  Netrukus jie pribaigs Deng Xiaopingą, o pabaiga bus rimtas karas jūroje. O gal teks nusileisti Dangaus imperijoje. Tuo geriau mes įveiksime Pekiną. Tuo Kinijai dar blogiau. Tačiau tapti Rusijos dalimi nėra taip baisu.
  Tiksliau ne Rusija, o SSRS!
  Juliana klausia Anos:
  - Kaip manote, ar turėtume perimti Kinijos imperiją?
  Raudonplaukė gražuolė atsako:
  - Žinoma!
  Juliana su netikra nuostaba klausia:
  - Kam?
  Anna ryžtingai pareiškia:
  - Kad vėliau nebūtų jokios grėsmės! Kad man nereikėtų vėl kovoti su kinais, kurie norėjo atkeršyti!
  Juliana sušuko:
  - Ir tai teisinga!
  Rusijos laivynas persekioja kinus ir skandina jų laivus.
  Juliana taip pat veda psichinį dialogą.
  Kodėl reikalinga malda? Nes žmogui visada neužtenka to, ką jis turi. Didėjant pajamoms, auga ir poreikiai. Ir tai yra gerai. Būtent tai skatina progresą. Žmonės nori vis daugiau. Ir tai padeda Rusijos dievai, skatinantys mokslą.
  Rusijos dievų išmintis yra didžiulė.
  O krikščionybė? Ko tai moko?
  Kad Žemė ir visa, kas joje - sudegs! Ar tikrai įmanoma paskatinti žmonijos vystymąsi?
  Žinoma - rusų tikėjimas, skirtingai nei krikščionybė ir islamas, nemoko pasaulio pabaigos. Rodnoverie moko, kad žmonės ateityje vystysis ir taps savimi kaip dievai-demiurgai.
  Kad mokslas, pažanga ir protas iš mūsų padarys dievus! Ir kad žmonės taps stipresni ir išmintingesni.
  Ko moko krikščionybė?
  Kas mes molis? Kad mes niekas! Kad Dievas yra viskas, o žmogus yra niekas!
  Tačiau Rodnoverie pakylėja žmogų.
  Tačiau pats blogiausias dalykas Biblijoje yra žydų išaukštinimas aukščiau kitų tautų. Po to stebiesi, kaip kas nors tokiu dalyku tiki. Ir kodėl krikščionybė pasirodė tokia atkakli?
  Tačiau romėnai galėjo sugalvoti savo religiją. Jie protingi. Ir sukurkite savo monoteizmą.
  Kodėl mums reikia kažkieno tikėjimo. Yra ir rojus - Iriy. Ir kelias tarp žvaigždžių, palei Paukščių Taką ir dvasios evoliucijos doktrina. Kai tu pats gali užaugti iki Dievo.
  Ir ne tik būti avimi, kuri lenkia rojų, o jos ėriukas varo jį geležine lazda.
  Taigi pasirinkimas yra.
  Ar savo, ar žydo - kažkieno kito!
  Na, kam rusams reikalingas kažkieno tikėjimas. O, kodėl Petras Didysis neatgaivino Rodnoverio.
  Jie melsdavosi savo dievams ir savo Dievo Motinai Ladai.
  Ir rusų dievai taptų stipresni už visus ir nuves mus į pergalę.
  O arabai? Jie sukūrė savo religiją. Ir jie nepriėmė kieno nors kito.
  Ech, na, kodėl Rusijoje nebuvo rusiško Magomedo.
  Ir kodėl nei vienas karalius nepalaikė pranašų?
  Nauja religija - Rodnoverie monoteizmo pavidalu!
  Ir šlovė Didžiajai Rusijai!
  Šlovė SSRS ir komunizmui!
  Taigi kinai gauna riešutus. Bet sausumoje jie stiprūs. Rusija gali jiems pasipriešinti tik kokybe. Pavyzdžiui, Elžbietos tanko įgula kaunasi netoli Alma Atos. Jau 1969 metų gegužės pabaigoje. Karšta ir merginos su bikiniais.
  Elena šovė, paspausdama vairasvirtės mygtuką, pliki kojų pirštai. Lupanula šiurkščiai sušuko:
  - Mes nenugalimi!
  Tankas T-64 yra pranašesnis už kiniškas transporto priemones. Ir suplėšykite juos. Tačiau didžioji ugnies dalis turi būti vykdoma pėstininkams.
  O puolimą meta kinų berniukai. Trylikos ar keturiolikos metų paaugliai puola plikomis kulnais. Nepilnamečiai berniukai bėga į mūšį be batų. Taigi jis yra protingesnis ir ekonomiškesnis. Ir kulkosvaidininkai šaudo į juos.
  Kotryna, šiendama Kinijos kovotojus, pažymėjo:
  - Šlovė SSRS!
  Eufrazija, manevruodamas tanku, sušuko:
  - Už Šventąją Tėvynę!
  Svarbiausia nemesti granatų į tave. O sovietų tankai pjauna kinų pėstininkus.
  Ne, jie niekada nepasigailės.
  Elžbieta dainavo, siųsdama galingą skeveldrų sviedinį į Kinijos kariuomenę ir riaumojo:
  - Už gražų komunizmą!
  O merginos vieningai dainavo:
  Sąjunga nesugriaunama, laisvos respublikos,
  susibūrė ne žiauri jėga, ne baimė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir išmintis, ir protas, ir drąsa sapnuose!
  O merginos tikrai šaunios. Ir jų tiksliai paleistas sviedinys sudaužė kinų savaeigį ginklą.
  Kinijos armada patyrė didžiulių nuostolių, tačiau savo tikslo nepasiekė, nors buvo ir sėkmės. Vladivostoką pavyko atkirsti ir tai rimta. Beveik visas pajūris buvo užfiksuotas. Tuo pat metu kinai bandė apsupti Alma-Atą. Tačiau sovietų kariuomenė atsilaikė. Atėjo vasara. Į mūšį stojo vis daugiau vienetų iš abiejų pusių. Mao Zedongas reikalavo pergalių iš Dangaus imperijos generolų.
  Varšuvos pakto šalys nenorėjo kariauti su Kinija. Tik VDR atsiuntė kelis batalionus. Įskaitant tankus. Kitos valstybės vienaip ar kitaip nesiruošė įsitraukti.
  Tai yra sąjungininkai. Kinai yra gana silpni technologijų srityje, tačiau tankas T-54 buvo įvaldytas gamyboje ir naudojamas mūšiuose. Dangaus imperija, trokšta pergalių ir trokšta pasaulio viešpatavimo.
  Mao Zedongas pradėjo karą, kai jam buvo jau septyniasdešimt penkeri metai. Jis turi mažai ką prarasti. SSRS turi branduolinių ginklų, bet Brežnevas pažadėjo niekada jų nenaudoti pirmas. Kinija taip pat turi atominę bombą. Ir kad nepatektų į SSRS branduolinę ataką, Mao to dar nepanaudojo. Mūšiai vyksta sausumoje... Kovo 22 d. prasidėjo plataus masto susirėmimai. Balandį pagrindinės pajėgos stojo į mūšį. Apskritai Kinija nepasiekė per daug sėkmės, tačiau jai pavyko kažką padaryti.
  Ypač Primorėje.
  Tačiau sovietų Ramiojo vandenyno laivynas iškovojo daugybę pergalių. Jūroje Kinijos pranašumas darbo jėgos ir gyventojų skaičiumi neturi tiek įtakos.
  Mao tikisi laimėti užsitęsusį nusidėvėjimo karą. Jame gyvena kelis kartus daugiau gyventojų. Be to, JAV ir NATO yra SSRS priešai. Prezidentas Niksonas sakė, kad jie gali parduoti ginklus Kinijai. Visų pirma, tankai ir lėktuvai bei laivai.
  Tiesa, Kinija nėra tokia turtinga, kad už tai susimokėtų. Tačiau dalis prekių gali būti kredituojama. O tai rimta...
  Karas vyksta pats sau ir labai nemalonus SSRS, nors kinai patiria kelis kartus ir daugiau nuostolių. Bet visi lipa ir lipa.
  Gerdos tanko ekipažas stojo į mūšį su kiniškais automobiliais.
  Vokiečiai naudojo naujausią aukšto slėgio patranką su gana trumpu vamzdžiu. Puikus vystymas, pagamintas VDR ir galintis sutraiškyti bet kurią dalį.
  Naujojo pistoleto kalibras buvo 120 milimetrų, o snukio greitis - 1700 metrų per sekundę. Su juo buvo galima iš toli pramušti visas kiniškas transporto priemones. Galbūt, išskyrus itin sunkius Mao tankus. Bet jas galima ir pradurti, tik kiek arčiau.
  Vokiečių kariai aprūpino savo automobilį puikiais priekiniais šarvais.
  Kinijos T-54 bandė prisiartinti prie vokiečių ir išsiskirstė, tiesiogine prasme grasindami taranuoti.
  Gerda šovė į kinų tanką. Nuplėšė nuo jo bokštą ir čiulbėjo:
  - Ką prieš tigrus paleisti?
  Šarlotė taip pat nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir sucypė:
  - Būkime pasaulio čempionai!
  Ir sudaužė kinų tanką.
  Pakliuvo rusiškai ir Christina. Naujausias ginklas buvo automatinis ir šaudė dvylika šūvių per minutę.
  Mergina aukso raudonumo plaukais sušuko:
  - Prūsų kariams nėra jokių kliūčių!
  Auksaplaukė Magda taip pat sudaužė kinų tanką ir apnuogino dantis:
  Aš esu stipriausias iš stipriųjų...
  Merginos supyko. Karas tęsiasi ir tęsiasi. O kada raudonieji kinai bus nugalėti? Kiek laiko jie pjaus? Tiesiog kieti vaikinai.
  O Kinijos merginos turi tai, ko joms reikia.
  Pavyzdžiui, vokiečiai kankino komjaunimą iš Kinijos Liaudies Respublikos. Pirmiausia nurengti merginą šaltyje.
  Gerda pirmiausia nusiplėšė avikailį. Tada kartu su Charlotte ji ėmė nusiauti batus. Tačiau batai brezentuoti ir numušti. Pėdų užtiesalai buvo išvynioti.
  Tada Gerda peiliu suplėšė komjaunimo tuniką ir marškinius. Liko tik liemenėlė. Ji nusikirpo kelnes.
  Šarlotė tampė Kinijos komjaunimo nario šviesius plaukus. Tada jos buvo Gerda ir Šarlotė, su bikiniu, jos vedžiojo komjaunimo narį basas ir su maudymosi kostiumėliu. Trys plikomis kojomis merginos pabėgo į žvarbų šaltį. Komjaunuolė elgėsi drąsiai. Ir aš bėgau dvi valandas. Nors ir ne toks šaunus kaip du tigrai. Rusės kojos paraudo, o paskui nuo šalčio pamėlynavo.
  Tada jos Gerda ir Šarlotė buvo surištos iš nugaros ir paguldytos ant stovo. Komjaunuolė drebėjo iš skausmo. Pradėjau lenktis. Gerda patraukė ją už pečių ir suko aplink. Iš skausmo dejuojanti Kinijos komjaunimo narė atsitiesė ant stovo, jai traškėjo pirštai.
  Kinietės basos pėdos buvo suspaustos į kojas, ir jos pradėjo kabinti krovinį. Šarlotė pirma įkėlė rąstą.
  Komjaunuolė iš Kinijos dejavo, bet tada sukando dantis ir nutilo.
  Šarlotė ir Gerda greitai nulaužė šakas. Komjaunuoliai buvo paguldyti po basomis kojomis ir padegti.
  Taip įdomu kepti plikus kulnus. Ir labai juokingos, ir linksmos gražuolės.
  Liepsna laižė šiek tiek grublėtus Kinijos komjaunuolės padus, kvepėjo keptu šašlyku. Žinoma, skausmas nuo ugnies yra baisus. Komjaunuolė pašiurpo, nuo jos varvėjo prakaitas, merginos tyliai aimanavo. Tačiau garsius klyksmus sulaikė baisios valios pastangos.
  Tada ėmė plakti mergaitę eglišakėmis. Ir Gerda, ir Charlotte trypė iš visų jėgų. Net oda merginai nugaroje plyšo. Išsiliejo mišrus kraujas, su prakaitu. Jos liemenėlė nuskriejo, įkrito į ugnį ir įkaitino basas kojas.
  Gerda pasilenkė ir nulaižė prakaito ir kraujo mišinį. Tai jai suteikė malonumą.
  Šarlotė suspaudė Kinijos komjaunuoliui į krūtinę. O tada mergina ėmė ir trenkė kumščiu į saulės rezginį. Tada raudonplaukė velnias po kinų komjaunimo nario basomis kojomis į ugnį pridėjo šakų. Degimo kvapas buvo dar stipresnis.
  Gerda supyko:
  - Tu kalbėsi!
  Šarlotė stipriau suspaudė merginos krūtinę ir sušnypštė:
  - Nustok žaisti kvailą!
  Gerda iš laužo ištraukė degančią šaką ir atnešė ant nuogos kinų komjaunuolės krūtinės.
  Taigi ji susiraukė, o jos šviesiaplaukė galva siūbavo, nukrito ant šono.
  Šarlotė nusišypsojo kaip velnias.
  - Panašu, kad mergina pasiruošusi!
  Gerda kikeno ir ėmė masažuoti Kinijos komjaunuolio veidą ir kaklą. Ji buvo sveika ir greitai pasveiko. Tada šviesiaplaukis terminatorius ištraukė iš ugnies liepsnojančią šaką ir atnešė ją prie švelnaus belaisvio veido. Mergina priešinosi ir trūkčiojo.
  Gerda apsilaižė lūpas ir sušnypštė:
  - Sakysite grožis?
  Komjaunimo narys verkšleno:
  - Nužudyk mane! Prašau nesikankinti!
  Gerda rimtai atsakė:
  - Ne! Labai ilgai kankinsitės ir kepsite iki galo.
  Charlotte pastebėjo:
  - O gal padovanok vyrams. Ji vis dar mergelė ir jai bus labai skaudu, kai...
  Komjaunimo narys iš Kinijos desperatiškai rėkė:
  - Nereikia! Vis tiek nesakysiu!
  Gerda pasiūlė:
  Ar sudeginsime jos krūtinę?
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Ne! Yra efektyvesnis būdas išgauti informaciją.
  Gerda linktelėjo.
  - Taip... Tai daroma norint daryti spaudimą kaklo arterijai. Sudaryti ataskaitų zoną, ir ji mums papasakos viską, ką žino ir ko nežino!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  Kodėl tada ją kankinome?
  Gerda nuoširdžiai atsakė:
  - Grynai dėl pramogos. Ir dabar.
  Šviesiaplaukė terminatorė uždėjo ranką ant Kinijos komjaunimo nario kaklo. Ji pavartė akis ir tapo kaip negyva žuvis. Gerda tvirtai pasakė:
  - Kur baterija?
  Ji nuolankiai atsakė:
  - Ant Bulšimo kalno...
  Ir taip toliau... Iš Ramiojo vandenyno jau atkeliavo smarkios liūtys ir pasipylė liūtys.
  Vokiečiai žengė į priekį labai lėtai. Purvas ir purvas juos sulėtino. Mūšiai parodė naujos aukšto slėgio pabūklos efektyvumą iš labai toli pataikius į T-54 - pagrindinį Kinijos tanką, pagamintą pagal sovietų licenciją.
  Gerda, šaudanti iš didelio atstumo, pastebėjo:
  - Naujasis ginklas daug patogesnis.
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Neleisk priešui artintis!
  Christina, plikais pirštais paspausdama vairasvirtės mygtuką, išmušė kinišką tanką ir sumurmėjo:
  Bet mes taip pat tokie protingi. Tiesiog fenomenalu! Taigi niekas nesustabdys ir nepalaužys karių!
  Magda racionaliai pastebėjo:
  - Ir atkreipti į save dėmesį! Būtent jos kolosalus agresyvumas!
  O mergina dar ir basų kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus, atsitrenkdama į Raudonosios Kinijos proletarinės armijos tanką.
  Šaudydama Gerda paklausė merginų:
  - Įdomu, iš kur kinai turi tiek užsispyrimo. Jie stovi kaip pagaminti iš titano. Ir jie nenori pasiduoti.
  Šarlotė juokdamasi pridūrė:
  - Ir jie nepasiduos! Juk tai tikrai stipriausi žmonės! O žmonės nelankstūs!
  Magda kikeno ir, apnuogindama dantis, spindinčiomis akimis, tarsi safyrai, ištarė:
  - Šlovė mūsų didžiajai Tėvynei!
  Christina susierzinusi sušnypštė:
  - Nepakenktų važiuoti į Londoną!
  Gerda nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ką, kokių idėjų turite? Taiką sudaryti su Dangaus imperija?
  Šarlotė šaudė į stalininius, prasibrovė pro sovietinės mašinos bokštelį ir sucypė:
  - Ne! Taikos negalima kalbėti!
  Christina taip pat pataikė į Raudonosios Kinijos armijos tankus ir pasiūlė:
  - Ar gali kilti paliaubų klausimas?
  Magda pritariamai sucypė:
  - Taip, laikinas atidėjimas. Pasukti į vakarus.
  Gerda pasiuntė sviedinį ir pažymėjo:
  - Iš tikrųjų tai įmanoma. Laikinai sudaryti taiką su Kinija, o kartu su rusais jie patys persikels į Britaniją. Ir tada mes ilgą laiką nesiėmėme Londono!
  Šarlotė nusijuokė ir pasiūlė:
  - Paimkite Pekiną ir niekas pasaulyje mūsų nesustabdys!
  Christina, šyptelėjusi leopardo dantimis, tylėjo:
  - Ne, niekas nesustos ir niekada!
  Magda sucypė iš laukinio įniršio:
  - Ne, aukso kalnų nebus! Ir bus deimantų uolų!
  Gerda iškišo dantis ir cypė, plaktuku daužė kinišką mašiną kaip krištolą:
  - Vartotojiškoje visuomenėje - pilna piktnaudžiavimo!
  Ir vėl blykstelėjo dantukų mergina, kuri žiba ryškiau už perlus. Gerda mėgo kankinti ir kankinti.
  Pavyzdžiui, ji paėmė kinų pradininką ir ištirpdė jį gyvą reginio vandens telkinyje. Tai jos polinkiai. Ir kankinimai ją sujaudino. Pavyzdžiui, komjaunuolė iš Kinijos, vokietės, išsiurbusios visą naudingą informaciją, pradėjo degti ugnimi. Žodžiu, kepta gyva krūtinė. Ir tada jie buvo nupjauti, pabarstyti pipirais ir suvalgyti.
  Taip, Charlotte ir Gerda užsiėmė kanibalizmu. Ir jie suvalgė kinų komjaunimo narį gyvą. Ir tai taip nemandagu ir nėra estetiška. Ir svarbiausia, kad skauda.
  Įsivaizduokite merginą, dar nenužudytą, keptą ir nuo jos gabalas po gabalo atkirstą. Tada pamirkyti padaže ir valgyti.
  Gerda ir Charlotte net valgė žmogaus mėsą. Jie viduriavo, o merginos vairavo. Teko palengvėti krūmuose.
  Ir tas kanibalizmas yra baudžiamas.
  Jie valgė karius ir berniukus. Visi keturi Kinijos pionieriai Bruce'as Lee buvo grubiai nulupti, tada sudėti į didelę keptuvę. O augaliniame aliejuje berniukas buvo taip pat kepamas. Ir apskritai tai puiku.
  Magda valgė berniuko koją ir pasakė:
  - Ir ką? Tai šaunu ir gražu!
  Christina pažymėjo:
  - Mums viskas puiku!
  Sultinga kinų pionieriaus mėsa buvo supjaustyta plonais griežinėliais ir pamerkta į padažą. Merginos valgė ir dainavo.
  Gerda sušuko:
  Jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo priešui! Pučiu komunistus kaip kviečius!
  Ir basomis kojomis trypčioja sniege.
  Merginos beveik visiškai suvalgė kinų berniuką. Mėgavosi savo kepenimis. Jie supjaustė visą mėsą. Valgėme ir gėrėme vyną. Jie pavalgė ir tada užmigo.
  Sapne kariai sapnavo, kad patys velniai kepa katiluose. Ir tuo pačiu peilių pagalba nupjaunama oda. Ir tada jie susisuka ir lūžta.
  Tada prasideda žiauriausi kankinimai. Merginos buvo pakabintos už plaukų ir pradėjo siūbuoti ant stovo. Ir tada jie uždegė jį ugnimi. Ir jie veikė virtuoziškai.
  Gerda prisiminė tai fotografuodama ir paklausė:
  - Kaip tau patinka pragaras?
  Šarlotė šypsodamasi atsakė:
  - Įdomi vieta, ypač kompanijos požiūriu!
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  - Ten gali susukti velniui uodegas!
  Magda išsišiepė dantimis:
  - Ir pasiekite aukščiausius rezultatus! Apskritai, kaip apie ugnies polo varžybas?
  Gerda įsėdo į kinų tanką ir ryžtingai pareiškė:
  - Pragare bus tik SSRS ir Vokietijos Demokratinės Respublikos priešai! O tikrieji arijai ir toliau kovos kitose visatose!
  Šarlotė užtikrintai patvirtino, basa koja bakstelėjusi į šarvus:
  - Tebūnie taip!
  Ir ji sužibėjo perliniais dantimis.
  Christina pasiūlė:
  Padarykime ragus!
  Magda kikeno ir lojo:
  - Tapkime aukščiausio rango velniais!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Merginos tikrai labai linksmos ir turi labai stiprius raumenis.
  Gerda pastebėjo:
  - O, Mauglis būtume mes!
  Charlotte pataisė savo draugą:
  Labiau kaip Tarzanas!
  Christina nusijuokė ir cyptelėjo:
  Ak, Tarzanas, Tarzanas, Tarzanas! Visų šalių valdovas!
  Magda sušuko iš džiaugsmo:
  - Pas mus prūsiška dvasia! Kvepiame Prūsija!
  Gerda kikeno, perskėlė kinų tanką ir suriko:
  - Ne! Mes esame paties šėtono vaikai!
  Šarlotė sušnypštė apnuogintais dantimis:
  - Ir mes būsime ištikimi Tėvynei!
  Christina lengvai tai patvirtino:
  - Taip, mes! Kartu su tėvyne ir partija!
  Magda su džiaugsmu sumurmėjo:
  - Lyderiai ateina ir išeina, bet partija išlieka!
  Ir merginos vieningai šaukė:
  - Šlovė TSKP!
  Ir juoktis, šie žavūs vokiečiai.
  Karas su SSRS ir Kinija tęsėsi.
  Mūšiai vyko ir sausumoje, ir jūroje. O merginos kovojo ir dainavo daug ir labai gražiai.
  Ir jie kalbėjo apie įvairius ir labai įdomius dalykus, jie pasakė daug audringų ir aforistiškų dalykų;
  Yra daug protingų ir sąžiningų žmonių, bet jie taip sumaniai išdėstyti, kad niekada nesimaišo!
  Baisumas yra pirmasis paklusnumo požymis. O paklusnumas - kario siela! O kario siela yra raktas į pergalę - kad laimėtum, reikia būti bailiu! Toks yra karo paradoksas!
  : Dievas yra kiekviename žmoguje, Dievas yra kiekvienas žmogus, jei tik jis turi aukštą moralę, o siela nėra gyvūnas!
  Žudymas Kristaus vardu yra tas pats, kas Kristaus nužudymas!
  Geriau dirbti treniruotėse nei ilsėtis kape!
  Kai kardas sulaužytas, ranka tiesiasi prie durklo!
  Galite prašyti banalumo arba kęsti įžeidimus, bet negalite pateisinti banalaus įžeidimo!
  Viskas, kas kieta, yra trapu ir greitai gendanti, bet švelniame ištverme yra jėgos. O kas tuo netiki, žinoma, parodysiu liežuvį, kad galima valgyti! Visi dantys sutrupėjo į dulkes, bet jis gyvas - sakau, bang!
  Sekso pastovumas griauna meilę!
  Tikėtis sėkme - tai lyg erzinti Dievą ir erzinti mirtį!
  Auksiniai obuoliai geriausiai auga, kai laistote medžius krauju!
  Yra trys dalykai: kurių vertė nesikeičia: Visagalis, tėvai ir Tėvynė!
  Įdomiausias teatras yra karo teatras, tik įėjimo mokestis per didelis!
  Tačiau operacijų teatre ašaros visada yra tikros ir kiekvienas veiksmas yra pamoka visam gyvenimui!
  Tik tada talentas tampa genijumi, jei jį padaugina kolosalus darbštumas!
  Atidėliojimas vagia laurus, skubėjimas atneša sėkmę!
  Tikras chirurgas yra tas, kuris sugeba nepastebimai atlikti sudėtingą operaciją!
  Ne tas boksininkas, kuris pataiko, o tas, kuris numuša!
  Grožis visada nuodingas - ryškiausi grybai yra musmirė, o nuodai kaip moters burtai - svaigina ir nuodija širdį!
  Natūralus protas gali sutramdyti prigimtinę jėgą, bet įgimta jėga niekada nesuvaldys proto!
  Geriau mirti išdidžiai, nei gyventi nuolankiai!
  Kas laiko gyvenimą už gerklės, greičiausiai jį praras, nei tas, kuris išlaisvina laimės jauniklį!
  Grožis blėsta, drąsa išlieka amžina!
  Kardas per aštrus, kad ant jo išlaikytų valstybės galią, glostymas per saldus, kad juo amžinai gertų žmones!
  Kareivio sumanumas kompensuoja generolo klaidingą apskaičiavimą, tačiau statyti ant jo skaičiavimą - kaip adata iškasti duobę!
  Sunku padegti tai, kas jau dega, ir užgesinti tai, kas jau sudegė!
  Karštas vyriškas temperamentas, sausina smegenis ir perdega per piniginės dugną!
  Atvirkščiai, jis degina skylę kišenėje - šilta širdis!
  Storiausią maišelį perveria kietas falas!
  Vyrui geriausias auksinis veidrodis!
  Ant monetos ir raukšlių - vyro puošmena!
  Karas gali būti be nugalėtojo, bet visada bus pralaimėtojas!
  Žmogaus silpnumas yra pagrindinis progreso variklis!
  Jei nori būti pirmas, dirbk kaip paskutinis!
  Genijus yra dieviškumo giminaičiai ir verti giminaičiai!
  Galite šiek tiek tarnauti Tėvynei, bet negalite šiek tiek išduoti!
  ! Galvoju, vadinasi - egzistuoju, egzistuoju - vadinasi, gyvenu, gyvenu - vadinasi, gyvenu laimingai!
  Seksualiniai partneriai yra kaip maistas - jiems reikia įvairovės ir aštrių prieskonių!
  Revoliucija daroma tyra širdimi, bet ne baltomis pirštinėmis; kelyje į laimę ratus reikia tepti krauju!
  Dažniausiai jie išduoda ne dėl niekšybės, o dėl silpnumo, nors į niekšybę linksta būtent silpnumas!
  Apskritai įstatymas yra toks, kad surūdijęs mechanizmas veikia tik su auksiniu tepalu!
  Gudrus ir apskaičiavimas: kaip vyras ir žmona pagimdo pergalę - sąžiningumas yra trečias priedas!
  Pats bedugniausias kūrinys pasaulyje - degtinės taurė, į ją įkristi begalė, o dugnas - kapinėse!
  Ne kiekvienas nuteistasis yra nusikaltėlis, ne kiekvienas nusikaltėlis yra nuteistasis!
  Lengviau kupranugariui išlįsti pro adatos ausį, nei skelbtis be blato!
  Profesionalus teisėjas yra kaip profesionali prostitutė - skiriasi tik honoraro dydis ir sutenerio rangas!
  Politikai kaip kirminai, tik ištremti iš savo žarnų išspaudžia daugiau kraujo!
  Kraujas - geriausia trąša augančios kartos drąsai ugdyti!
  Agresyviai paklusni dauguma galvoja skrandžiu, o ne širdimi, nes jo tūris daug didesnis.
  Tačiau ateistinė doktrina yra pati logiškiausia, ji parodo žmonijos brandą, o bet kuri religija siejasi su vaikyste!
  Dievas yra stiprus Tėvas ant tvirto kelio, į kurį silpnas vaikas nori atsiremti!
  Retas kuris įžiebia talento kibirkštį, kai aplink tvyro totalitarizmo drėgmė!
  Tie, kurie nepatenkinti praeitimi ir bijo dabarties, dažniau galvoja apie ateitį!
  Lengviau pataikyti į mėnulį akmeniu, nei priversti politikus vykdyti rinkiminius pažadus!
  Saldus humanizmas žmonių šalyje tinka kaip cukrus barščiuose!
  Trys dalykai yra amžini: Dievas, laikas ir žmogaus kvailumas!
  Jei nori laimėti; pamiršk tris žodžius: sunku, aš negaliu, užtenka!
  Kiaulė visada ras purvo, žiurkė visada ras spragą, o tinginys visada ras pasiteisinimą!
  Moralas tos pačios šaknies su žodžiu purvinas! Dažniausiai jis naudojamas dorybei sutepti ir ydoms nuplauti!
  Lapė odą keičia du kartus per metus, o politiko kaukę - kas valandą!
  Mirtis yra kaip ištikima žmona, ateina be priminimų, paguldo ją į lovą ir visiškai užvaldo!
  Gerumas kaip prakaitas, išlieti reikia pastangų, bet kūnas stiprėja, su kiekvienu lašeliu purvas palieka!
  Kareivis - kaip kastuvas, nugludintas tik kietomis rankomis! Bet taip pat greitai nusiteikite!
  Aukščiausi idealai subręsta tik tada, kai yra laistomi krauju, laistomi ašaromis ir tręšiami prakaitu!
  Ateistui visos religijos yra geros - nes Dievo nėra! O tuštuma - švelniausia despotė!
  Kad ir koks stiprus būtų herojus, jis neišspaus jūros iš mažos citrinos!
  Didžiausias gudrumo perteklius nekompensuoja mažo intelekto trūkumo!
  Vadas yra šerdis - jei supuvęs, tada griūva visa konstrukcija!
  
  Kuo švelnesnis piemuo, tuo piktesnis jo šuo, tuo švelnesnis karalius, tuo griežtesnis satrapas!
  Rusų kalba ne tautybė, o pašaukimas ir gyvenimo būdas!
  Silpnam žmogui Dievo reikia kaip vaikui, Tėvo ir Motinos, bet augant jį slegia globa, o jis, atsiribojęs nuo Tėvų, glaudžiasi prie žmonos - mokslo ir proto!
  Deja, protas be jėgų nieko vertas - kvailas sportininkas nesunkiai pasmaugs įkyriausią akademiką!
  Tiesa ta, kad mirtis, skirtingai nei moteris, visada yra tiesa, o gyvenimas yra visiška išdavystė!
  Geriau vieną kartą pakirsti, nei šimtą kartų prakeikti!
  Kuklumas yra išminties sesuo! Girtis sugadina protą!
  Lengviau prisijaukinti tigrą nei perauklėti tironą - žiurkės negalima išmokyti!
  Kuo daugiau priešų, tuo gražesnis karas! Išmeskite mažiau žodžių - karas nėra žaidimas!
  Mažiau lašų jūroje nei slaptojo agento kaukės!
  Kankinimo priemonė, kaip ir muzikos instrumentas, reikalauja meilės ir talento! Tik vietoj juoko ir plojimų sulauki dejonių ir ašarų!
  Jėzus tarp kaimenės yra kaip deimantas nuotekose!
  Laikas yra pats negailestingiausias budelis, jis nepažįsta gailestingumo ir žodžio atleistas!
  Sumanus politikas, net keikdamas nešvankybes, išlaiko protingo žmogaus reputaciją!
  Jautis mėgsta plakti, bet nemėgsta arti!
  Norint gerai suarti, reikia sodinti ištisus metus!
  Jei negali įkąsti, nelaukite!
  Tas, kuris nugali vieną tigrą, nebijos keliolikos kačių!
  Automobilis - ne prabanga, o bausmės būdas: kelių policininkams rojus, piniginei - skaistykla, sielos ramybei - pragaras!
  Padaryti klaidą yra klaida! Nepripažinti klaidos yra nusikaltimas!
  Žmogus yra nenuspėjamas - moteris yra dvigubai nenuspėjama!
  Politika, kitaip nei slidinėjimas, reikalauja auksinio tepimo!
  Jėga ir protas, kaip ir vyras ir žmona, sukelia paklusnumą tik poromis!
  Stiprus valdovas niekada nepasodins daugiau priešų, nei gali surinkti draugų!
  Pinigai yra teisingumo ryklio pelekai!
  Atsargiai; yra ne bailumo, o drąsos - neapdairumo sinonimas!
  Tik mirusieji nemeluoja, o tada tik jei jie ateistai!
  Blogas tikintysis apiplėšia kūną, geras ateistas - sielą!
  Karjera be melo yra kaip bakas be kuro!
  Kas daro gailestingumą, kaupia jėgas, žiaurumas yra silpnumo ženklas!
  Juk genialumas ir arogancija - nesuderinami dalykai!
  Nors kumštis su puse yra geriau nei vienas - pusantro proto yra blogiau nei vienas!
  Kilmingasis rizikuoja savo gyvybe - niekšiškas ateivis!
  Lyderis neturėtų būti saldus - jie jį laižys! Bet tai neturėtų būti kartaus - jie išspjaus!
  Smėlį dykumoje rasti sunkiau - nei priežastį suimti!
  Klastingumas yra silpnųjų ginklas - niekšybė yra klastingųjų ginklas!
  Naudoja draugus - talentas pažaboja priešus - genijus!
  Lėtas smūgis prilygsta praleidimui!
  Vado atsargumas - kaip pirštas kumštyje, neatsiejamas elementas, tačiau jis neatstos viso kito!
  Apmąstymus ir aforizmų srautą nutraukė horizonte pasirodę Kinijos laivai. Kas pasivijo Deng Xiaoping.
  Kinai dar gali slėptis, bet bėgti nuo mūšio - gėda. Taigi Dengas Siaopingas priėmė nelygią kovą.
  Merginos bėgioja po denį basos ir putojančios. Jie susišaudo ir numuša dangaus imperijos karius. Tokie drąsūs niekšai. Jie turi nuožmią ugnį. O akys spindi safyrais ir smaragdais.
  Ir pliki kulnai, suapvalintas mirgėjimas. Ir spindinčios šypsenos spindi.
  Ir iššovė dešimties colių pistoletas. Kaip blefas. Kad net Kinijos naikintojas buvo padalintas.
  Juliana sucypė:
  - Taip daro rusų dievai!
  Viktorija, kurios nuogos, įdegusios kojos blykstelėjo, pataisė:
  - Verčiau tai darome patys!
  Veronika pasiūlė:
  Tada dainuokim!
  Raudonplaukė Anna pakėlė:
  - Žinoma, daina bus linksmesnė.
  Ir dainavo visas batalionas merginų, visa baladė.
  Carai Nikolajus, tu esi Rusijos žemė,
  Mūsų Tėvynės šlovei...
  Rusijoje mes visi esame draugiška šeima,
  Nesigailėsi, pažink mūsų gyvenimą!
  
  Mums yra imperatorius, tiesiog Dievas,
  Kas išmintingai valdo visatą...
  Ir aš noriu, kad Visagalis padėtų
  Ir virto samanų Kaino krūva!
  
  Tikiu, kad žemėje bus laimė,
  Ir džiaugsmas spindės planetoje ...
  Visur viešpatauja ramybė ir džiaugsmas,
  Rusija tapo tikru rojumi!
  
  Bus pastatytas carinis komunizmas,
  Mesk į pragarą siaubingą žudiko riaumojimą...
  Ir skrendame tiesiai aukštyn, o ne žemyn
  Dingk priešininkus-kraujasiurbius!
  
  Nereikia galvoti, karalius visai neblogas,
  Duok jam šiek tiek daugiau sėkmės...
  Tegul rusų Dievas būna su Nikolajumi,
  Tada jis galės drąsiai įtvirtinti pokyčius!
  
  Rusija yra dramblių gimtinė,
  Šalis tiesiog negali būti nuostabesnė...
  Vaikinai, mums nereikia papildomų žodžių
  Karys sukviečia tocsiną kovoti!
  
  Kaip nebandyti nugalėti priešo Rusijos,
  Žinau, kad peržengsi ribą...
  Nenugalimas Rusijos lokys,
  Ir saulė nenusileidžia virš Rusijos!
  
  Tėvynei nėra aukščiau, pažink kalnus,
  Kad komunizmo karalystės smailės spindi...
  Tikiu, kad Viešpats sutriuškins priešus,
  Ir revanšizmo šypsena nepraeis!
  
  Tegul Rusija šviečia virš planetos,
  Šalis, kuri suteikė žmonėms laimę...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Juk Tėvynės stiprybė - neišmatuojama!
  
  Tebūnie, meilė šlovinama amžinai,
  Dvidešimtajame ar dvidešimt pirmame amžiuje...
  Leisk kraujui smarkiai tekėti,
  Herojus nebus tiesiog prietaringas!
  
  Tu drąsiai praliejai Tėvynės priešų kraują,
  Leisk jai tekėti...
  Ir tiesiog palaužk priešą,
  Šventi veidai laimina mūšį!
  
  Tebūna žvaigždė mūsų Tėvynėje,
  Kas rodo kelią ir visatą ...
  Didelė svajonė išsipildys
  Visi kiti žmonės tiesiog valdo!
  
  Taip, mes sutriuškinsime Tėvynės priešus,
  Ir susitvarkyk su begaline minia...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Nelaimėk su šėtonu!
  
  Nors žinote, rusų dievai yra stiprūs,
  Mes atgaivinsime Rusijos didybę...
  Nors slavai yra susiskaldę,
  Bet aš vis tiek būsiu tas pats mesijas!
  
  Mūsų šlovingas caras Didysis Nikolajus,
  Jūs gerai įveikėte Japoniją...
  Taigi karys drąsiai išdrįso,
  Ir būk puikus, o ne bukas!
  
  O karas tarp SSRS ir Kinijos tęsiasi... Dangaus imperijos kariai kopia į priekį ir neatsižvelgia į nuostolius. Juos šienauja sovietų šlovingi kariai ir kariai.
  Kinija turi daug gyventojų ir sausumos pajėgų. Jie yra Dangaus imperijos kariai, tiesiogine prasme apipylę sovietų armiją lavonais, beveik visiškai supančiais Alma-Atą. Ir jie paėmė Chabarovską, įspraustą į sovietų kariuomenės pozicijas, grasindami supjaustyti Raudonąją armiją į gabalus. Tačiau jūroje sovietų laivynas įveikia kinus ir pasiekia didelių laimėjimų. Čia merginos net nusileido į puolimo pajėgas ir prasibrovė į Pekiną.
  Sovietų, Rusijos kariuomenė pradėjo desantuoti kariuomenę tiesiai pačioje Dangaus imperijoje. Na, o ką caras ir generalinis sekretorius Leonidas Iljičius Brežnevas nusprendė leisti Rusijai, o tiksliau SSRS rytuose turi dar vieną didelę sovietinę imperiją. O pats Rusijos valdovas taps Kinijos imperatoriumi.
  Tuo pačiu metu Dangaus imperijos šalies grėsmė bus pašalinta amžiams. O sovietų kariuomenė pasipildys karingais ir narsiais kariais.
  Taigi buvo priežastis - visiškai užkariauti Kiniją. Nors vis dar reikia atremti didelių Dangaus imperijos pajėgų puolimą Sibire. Ir kariuomenė buvo perkelta į didmiestį.
  Merginos ir jų batalionas stojo į mūšį su Mao kariais sausumoje. Kines merginos pasitiko taikliais šūviais, kardais ir granatų metimais basomis kojomis.
  Veronika basa koja metė citriną ir sucypė:
  - Už carą, generalinį sekretorių ir sovietinę Tėvynę!
  Ir šaudė į kinus.
  Juliana taip pat sviedė granatą į geltonus kinų kareivius nuogais kojų pirštais ir cypė:
  - Už pirmą kartą vadinamą Rusiją!
  Ir ji taip pat prikalė dangiškosios imperijos karius.
  Štai raudonplaukė Ana trinktelėjo ir cypė:
  - Šlovė motinai karalienei!
  Ir taip pat pramušė priešą.
  Angelina taip pat susprogdino, basomis kojomis paleisdama visą statinę sprogmenų ir išsklaidydama kinus toli:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Ir Viktorija susisuko. Ji nušlavė kiniečius ir nuogais kulnais pasidavė niokojančiai citrinai.
  Ji sušuko į viršų:
  - Už naujas sienas!
  Veronika prikišo vinis kinui ir cypė:
  - Už amžinąją Rusiją!
  Ir ji taip pat rėžė dangiškosios imperijos karius.
  Juliana paėmė, smogė kinui. Ji basa koja sviedė į priešą granatą ir cypė:
  - Už vientisą ir nedalomą carinę ir sovietinę imperiją!
  Ir mergina sušvilpė. Buvo akivaizdu, kad paauglė tapo daug didesnė, jos krūtinė aukšta, juosmuo siauras, klubai mėsingi. Ji jau turėjo suaugusios, raumeningos ir sveikos bei stiprios moters figūrą. O veidas toks jaunas. Sunkiai mergina tramdė norą mylėtis. Tegul jie tiesiog glosto. O su kita mergina jau geriau, ji bent jau nekaltybės neatims.
  Juliana labai mikliai basomis kojomis meta granatas į kiną. Ir tai veikia labai sėkmingai.
  Anna yra labai raudona ir labai graži. Ir apskritai tokios merginos batalione yra nuostabios, tiesiog didžiausias pasimėgavimas.
  Ana basa koja meta granatą ir čiulba:
  - Tegul didžioji Sovietų Rusija garsėja!
  Ir taip pat kaip sukasi.
  Na, merginos, gražuolės!
  Rides ir Angelina. Tokia didelė mergina - dviejų metrų ūgio ir šimto trisdešimties kilogramų svorio. Tuo pačiu metu ne storas, su išmestais raumenimis ir traukiamo žirgo krutimi. Jis labai myli vyrus. Svajonės susilaukti kūdikio. Tačiau iki šiol tai nepasiteisino. Daugelis žmonių to tiesiog bijo. Ir labai agresyvi mergina.
  Ne jos vyrai klausia, o ji pati įžūliai prašo. Be gėdos ir gėdos.
  Ir jai tai patinka. Būkite aktyvus vakarėlis.
  Tuo pačiu metu Angelina yra nuostabi karė. Ir ji padarė daug puikių dalykų. Viktorija vadovauja jų batalionui.
  Jis taip pat basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Virš šalies bus šviesa!
  Veronika basa koja meta citriną ir šnabžda:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Juliana taip pat meta nuogus pirštus ir riaumoja:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Ana rėkia:
  - Su nežemišku liūdesiu!
  O dovana, mesta basa koja, irgi skrenda.
  Toliau Angelina verkia. Jis taip pat basomis kojomis mėto visą krūvą granatų, suplėšydamas kinus.
  Ir didvyriška mergina riaumoja:
  - Baltojo Dievo vardu!
  Viktorija taip pat atsiuntė granatą nuogais kojų pirštais, suplėšė ją į mažus gabalėlius ir sušuko:
  - Kristaus vardu!
  Ir paleido porą šūvių.
  O Angelina pradėjo rašinėti iš automato, šienavo kinų kareivius. Jai tai sekėsi labai gerai.
  Trumpai tariant, mergina yra žvėris.
  Veronika suniurzgavo:
  - Iš tikrųjų aš Supermenas!
  Ir basa koja metė granatą.
  Juliana taip pat atleido. Nužudė kinus.
  "Twitter" paskelbė:
  - Šlovė Rusijai!
  Ir basa koja paleido granatą, suplėšė dangaus imperijos karius.
  Ana taip pat sušuko:
  - Už šventąją Rusiją! Ir SSRS!
  Angelina paleido visą dėžę kinams. Ir ji paėmė jį, riaumodama iš pasiutusio pykčio:
  - Už Svarogą!
  Viktorija paėmė jį ir sucypė:
  - Už naują sistemą!
  Ir ji sviedė granatą basa koja!
  Veronika supyko:
  - Plieniniams raumenims!
  Ir ji taip pat paleido granatą nuogais kojų pirštais, suplėšydama kinus.
  Juliana taip pat paėmė ir sucypė:
  - Už meilę ir magiją!
  Ir basos kojos juda.
  Rudaplaukis velnias Ana paėmė ir paleido dėžę granatų, suplėšė kiną ir cypė:
  - Už ribų Marse!
  Angelina taip pat paleis dinamito statinę ir murks:
  - Už pasaulio tvarką Rusijoje ir mūsų tėvynei SSRS.
  O kinai jau užaugino visą kalvą lavonų.
  O Viktorija kaip loja:
  - Už naują kelią į laimę!
  Po to merginos kartu juokiasi.
  Nataša kol kas toliau rašė... Žodžiu, kelyje. Ir ji su kulkosvaidžiais rašė ant kinų. Ji juos nukirto ir sunaikino tūkstančiai geltonųjų karių. Ir kiekviena kulka pataikė į taikinį.
  Sovietų Rusijos kariuomenė, tiksliau, pora basų batalionų merginų, judėjo Pekino kryptimi. Priešakyje buvo Olegas Rybachenko ir Margarita. Berniukas ir mergina jau spėjo išgarsėti ir įrodyti save mūšiuose. Jie kovojo nuo pirmųjų Vladivostoko ir kitų miestų apgulties dienų.
  Šie vaikai yra tikri herojai. Būtent jie vaidino reiškinius, sulaikiusius Vladivostoką per lapkričio ir gruodžio mėnesio puolimus.
  Tada prie kulkosvaidžių atsigulė berniukas ir mergaitė, taip pat basi ir pusnuogiai šaltyje.
  Kai esi basas šaltyje, rusų dievai suteikia tau fenomenalių jėgų ir tu gali daryti didelius stebuklus.
  Berniukas ir mergina pradėjo šaudyti iš kulkosvaidžių į besiveržiančias kines. Ir jie tai padarė nepaprastai gerai. Kas ne šūvis, tada smūgis. Tokį stebuklą šaltyje padarė pusnuogiai basi vaikai. Ir būtent dėl šalčio ir dėl to, kad basos kojos liejosi su sniegu, jiems į pagalbą atėjo Rusijos dievai Demiurgas.
  Gražus maždaug dvylikos metų berniukas Olegas Rybačenko, šaudantis ir šienaujantis kinus, čiulbėjo:
  - Ištikimasis Lada, padėk mums!
  Margarita, ši drąsi, auksaplaukė mergina, taip pat maždaug dvylikos metų, naikinanti Dangaus imperijos karius, taip pat nuskambėjo:
  - Piktieji priešai bus nugalėti!
  Kovotojas berniukas Olegas basa koja sviedė granatą, išsklaidydamas kiną, sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei - mūsų motina!
  Margarita taip pat paleido granatą plika, vaikiška, iškalta koja ir sucypė:
  - Priešai kabės aplink kibirą!
  Berniukas ir mergaitė kovojo nepaprastai nuožmiai. Jie turėjo tiek valios, jėgos ir charakterio, kad beliko stebėtis.
  Tomboy Olegas Rybachenko, šaudo, dainavo:
  - Šlovė Svarogui!
  Margarita, šaudymas, išleista:
  - Ir visagalis strypas!
  Jaunieji kariai buvo puikūs ir nuostabūs!
  Olegas, siųsdamas kulkas iš kulkosvaidžio be pramušimo, išdavė:
  - Tėvynė už mūsų, Baltasis Dievas su manimi!
  Marguerite entuziastingai čiulbėjo:
  - Kad Tėvynės priešas mirtų sunkioje agonijoje!
  Ir mergina parodė savo ilgą liežuvį.
  Olegas, traiškydamas kiną, sušuko:
  - Tebūna šlovė žemėje!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Tebūnie šlovė!
  Ir nušienavo kinus.
  Vaikai šimtais ir tūkstančiais nupjovė Dangaus imperijos karius. Jie lipo ir tiesiogine prasme mėtė lavonus visuose prieigose.
  Olegas nusijuokė ir pastebėjo, naikindamas kiną:
  - Ir Juodasis Dievas padeda mūšyje!
  Margarita entuziastingai sutiko:
  - Mums ir Černobogui!
  O basa koja - kaip paleisti granatą.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tūkstančiai tūkstančių...
  Margarita, gniuždydama kiną, pridūrė:
  Pulkas po pulko...
  Naikindamas terminatorių berniuką, dangaus imperijos karius ir basą granatą nuogais kojų pirštais, girgždėjo:
  - Mes įveiksime japonus iš kulkosvaidžio!
  Terminatoriaus mergina entuziastingai pridūrė:
  - Mūsų herojai yra grožis!
  Ir vėl granata skrenda iš basos kojos.
  Olegas Rybachenko sucypė:
  - Mergina teisi, boso gražuolė!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta granatą.
  Vaikas turi būti gražus ir labai raumeningas. Ir kaip jis kovoja.
  Margarita sušunka naikindama kinus:
  - Už šventąją Rusiją!
  Ir skrenda basa koja mesta granata.
  Olegas priduria:
  - Už rusų dievus!
  Taip pat skrenda berniuko nuogos kojos paleista granata. Ir išbarsto priešininkus.
  Margarita, naikindama kinus, šnabžda:
  - Dievų Tėvynės šlovei!
  Ir iškiša liežuvį!
  Ir vėl merginos basa koja mesta granata trenkia japonei. Ir kulkosvaidžiai šaudo.
  Olegas, kapodamas priešus, čirškia:
  - Tėvynės didvyriai renka nerimą.
  Ir vėl duoda eilę.
  Ir skrenda berniuko mesta granata.
  Margarita taip pat sutriuškina priešą ir šnypščia:
  - Už šventąją Rusiją!
  O dabar nuo merginos basos pėdos metimo atskrenda granata. Išsklaido priešą į visas puses.
  Olegas, šaudydamas, ir beveik kiekviena kulka skrenda į taikinį, dainuoja:
  - Mano tėvynė...
  Ir vėl basa koja granata ant kinų.
  Margarita, naikindama Dangaus imperijos karius, sucypė:
  - Išdidus ir mielas!
  Ir iš merginos nuogos pėdos atskuba granata.
  Olegas Rybachenko, šaudydamas į priešą, priduria:
  - Mano tėvynė...
  Mergina įnirtingai šaudydama priduria:
  - Tu esi proto karūna!
  Ir vėl nuo merginos basos pėdos atskrenda mirtina granata.
  Inimitable kalnas tiesiogine prasme nusėtas Dangaus imperijos karių lavonais. Kinai jį apipylė daugybe kraujo.
  Tada berniukas ir mergaitė buvo nušvito neblėstančia šlove, bet Vladivostoko kalnas nebuvo atiduotas.
  Ir dabar jie kaunasi kaip milžinai jau Dangaus imperijos žemėje...
  Riedėjimo atsiranda cunamio bangos. Kuris patenka į Rusijos kariuomenės pozicijas. Tačiau jie narsiai atspindi priešo puolimą. Ir parodyti savo didvyriškumą.
  Olegas šaudo ir čirškia:
  Mes visada išliksime ištikimi!
  Ir vėl iš jo basos kojos atskrenda granata. Ir naikina kinus.
  Margarita taip pat šaudo. Ir jis tai daro labai, labai taikliai, sakydamas:
  - Rusija nesilenks!
  O taip pat basa koja paleista granata pataiko į Dangaus imperijos karius.
  Terminatorių vaikai valdo ir skaldo.
  Tačiau kinai ir toliau atakuoja visais frontais. Jie turi daug - dešimtis milijonų kareivių, ir jie veržiasi į priekį, tiesiogine prasme svaidydami lavonus į sovietų kariuomenės pozicijas. O jie lipa ir lipa pirmyn.
  Tokiomis sąlygomis Brežnevas įsakė atgauti Pekiną iš Kinijos. Kokia labai drąsi ir agresyvi operacija. O kinų kariai lipa ir lipa.
  Tačiau sovietų kariuomenė drąsiai kontratakuoja. Ir kai kuriems pavyksta.
  Komunistų kariuomenė artėjo prie Pekino. Aplink Kinijos sostinę įsibėgėjo mūšiai. Merginų batalionas užtikrintai kovojo prieš Dangaus imperijos karius. Merginos atmušė visus išpuolius, šaudė, basomis kojomis mėtė granatas ir dainavo:
  Tebūna pašlovinta šventoji žemė,
  Mano brangioji planeta...
  Rusijos žmonės yra draugiška šeima,
  Ir netrypk Tėvynės batais!
  
  Tegul išmintingas Leonidas Rusijoje,
  Jis pakels savo šalį iki pačių žvaigždžių...
  Jis yra ortodoksas, šviesos valdovas,
  O laimėti yra karališkas elementas!
  
  Rusija yra dievų tėvynė,
  Jame yra geriausi kareiviai visatoje...
  O moterys keps pyragus,
  Su savo jėga kovose nepakitusi!
  
  Tegul mūsų rusai šlovina šlovingą kelią,
  Kuris rodo kelią be kraštų...
  Niekas negali mūsų išsukti iš kelio,
  Neištikimiesiems pagarbos neduosime!
  
  Rusijos didybė yra didelė,
  Ji graži ir baisi priešams...
  Yra rusiškas būdas ir stiprus irklas,
  Ginčytis su Tėvyne tiesiog pavojinga!
  
  Tegul Rusija, žinok tai teisingai, klesti,
  Pasiekite tai, ko negalite išmatuoti...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Kadangi tu tiki Rod be ribų!
  
  Nešiokime karališkąjį tikėjimą,
  Iki tolimiausių Rusijos prieigų...
  Mums, mergaitėms, ne daugiau kaip dvidešimt,
  Bet mes tikime, kad visi kovotojai yra gražesni!
  
  Ne, rusų nugara nesulinks,
  Karių priešų ašmenys neįveiks ...
  Šėtonas nevaldys Rusijos,
  Ir kūnas mūšyje tik jaunėja!
  Mes lengvai paimsime šį griovį, kovotojai,
  Su svajone, kuri sparnuota...
  Mes iš karto sutriuškinsime visus priešus,
  Ir patikėkite manimi, skirtingų chanų laukia atpildas!
  
  Ir Jėzus, ir Dievas Šventasis Svarogas,
  Rusija riteriams labai brangi ...
  Už mūsų yra maloniausias baltas Dievas,
  Mūsų motinos Rusijos vardu!
  Merginos dainavo ir mėtė granatoms į kiniečius.
  Viktorija basa koja metė citriną ir dainavo:
  - Rusijoje merginos yra kovotojos!
  Čia Veronika plika galūne paleido mirtiną dovaną ir paskelbė:
  - O mes super klasės kariai!
  Ir davė sprogimą iš kulkosvaidžio. Nušienavo porą eilučių kinų.
  Posūkį davė ir gražuolė Juliana. Ji nukirto dangaus imperijos karius... Ir dantimis giedojo:
  - Planeta žinos rusų didybę!
  Ir spindi aštriais dantimis!
  Graži ir ugninga Anna taip pat paleido granatą. Ji išsklaidė dangaus imperijos karius ir cypė:
  - Už naują pasaulį! Dabar tu esi mano stabas!
  Ir kaip plika pėda mirga!
  Ir nuostabioji Angelina taip pat ims ir paleis granatą. Ir išsklaidyk visus priešus.
  Ši karinga mergina labai sveika. Ir tiesiog tikra deivė. Ji turi tokią energiją.
  Ir karys riaumojo:
  - Šlovė Tėvynei ir mums!
  Viktorija paėmė jį ir sušnypštė, iššaudama:
  - Tegul mūsų Tėvynė būna sėkmės viršūnėje!
  Ir basa koja meta granatą. Kuris skraido ir visus naikina.
  Veronika taip pat šaudo ir labai sėkmingai nužudo generolą iš kilnių Dangaus imperijos karių.
  Ir skrenda basa koja mesta granata. Kinai krenta.
  Mergina rėkia:
  - Rusijos didybe abejoja tik mirusieji!
  Ir parodyk perlinius dantis!
  Juliana lengvai patvirtina:
  Mes esame stipriausi iš visų! Buvome vakar, esame šiandien!
  Raudonplaukė Anna entuziastingai priduria:
  - Ir mes rytoj!
  Basa koja mesta granata suplėšo priešininkus.
  Angelina basomis kojomis paleido visą dėžę kriauklių ir išdavė:
  - Ateitis yra mūsų!
  Nataša išnaudojo paskutines ramias dienas, kad parašytų mirties šokį iš kotleto, kas daroma su Kinija. Ji rašė, laikydama kulkosvaidį nuogais kojų pirštais.
  Ir tiek daug suklupo kinus.
  Rusijos kariuomenė šturmavo Pekiną.
  Priekyje ėjo berniukas ir mergaitė: Olegas ir Margarita.
  Vaikai išnaikino kinus ir patraukė link imperatoriaus rūmų. Mao Zedongas iškilmingai paskelbė, kad sostinės nepaliks ir liks joje amžiams.
  Olegas paleido pliūpsnį į kiną ir basa koja sviedė granatą sau girgždėdamas:
  - Rusija niekada nepasiduos!
  Margarita taip pat paleido citriną plika kojele ir kreksėjo, apnuogindama dantis:
  - Laimėk arba mirsi!
  Ir merginų batalionas prasibrauti į Mao Dzedongo rūmus. Visos merginos buvo uniformuotos, liko tik kelnaitės. O tokios beveik nuogos kovoja kaip herojės.
  Viktorija basa koja meta granatą ir cypia:
  - Leonidai, tu imperatorius!
  Veronika taip pat padovanojo mirties dovaną plika galūne ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Mūsų karalius ir generalinis sekretorius yra šauniausias iš visų!
  Ir kaip ji spindi kaip perlai! Ir tokia nuostabi mergina.
  Juliana taip pat čirškia iš džiaugsmo ir basa koja paleidžia granatą:
  - Aš esu psichologijos nugalėtojas!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Gniuždo kinus.
  Ana taip pat šaudo, ši raudonplaukė velniava. Ir tai daro taip gerai. Išmeta kinus.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Šlovė mano šventai šaliai!
  Ir atidengia dantis!
  Angelina taip pat yra didvyriška moteris ir paleis visą dėžę sprogmenų.
  O kinai skraidė į visas puses.
  Merginos žengia į puolimą, sutriuškindamos varžoves. Pasiekti apčiuopiamą sėkmę. Jie jaučia didžiulę malonę, nenuilstamą spaudimą ir silpnybių nebuvimą. O nuogos krūtys - geriausia nenugalimumo ir nenuskandinamumo garantija.
  Viktorija, nukirsdama kiną, čiulba:
  - Ąžuolo rankos, švino galva!
  Ir basa koja meta granatą. Išbarsto kinus.
  Valentina taip pat atleidžia.
  Gniuždo kinus. Ir suskaido juos į gabalus.
  Vis arčiau ir arčiau rūmų. Ir basa koja meta granatą.
  Išsigandęs Kinijos pasidavimas. Skilimas.
  Terminator Girl sako:
  - Perun būk su mumis!
  Juliana yra nuostabi terminatorė, kuri šaudo į save ir sutriuškina militarus. Ji atkišo dantis.
  Mergina sušuko:
  - Mes esame didžiausios Rusijos herojai!
  Mergina basa koja metė granatą. Išsklaidė priešą.
  Juliana paėmė ir vėl dainavo:
  - Išmokė Suvorovą žiūrėti į priekį! O jei atsistosite, stovėkite iki mirties!
  Ir ji nusijuokė.
  Ugninė Ana taip pat dainavo ir lojo:
  - Už naujas sienas!
  Ir šypsodamasis pridūrė:
  - Ir mes visada priekyje!
  Didvyriška mergina Angelina taip pat smogė priešui. Ji išsklaidė imperatoriškąją raudonąją gvardiją ir sucypė:
  - Už epochos pasiekimus!
  Ir vėl skrenda basomis kojomis mėtosi granatos.
  Merginos spaudžia priešą. Jie prisimena didvyrišką Vladivostoko gynybą, kuri nebus pamiršta šimtmečius.
  Ech, kaip tokia kariuomenė galėjo pralaimėti tikrojoje istorijoje ir net japonams?
  Kaip gaila.
  Viktorija basa koja meta granatą ir švilpia:
  - Už Rusijos sieną!
  Veronika taip pat paleido kažką mirtino basa koja ir beviltiškai cyptelėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naujus pasiekimus!
  Ir ji pasuko kinams.
  O čia Juliana irgi, kaip ims ir įveiks. Tada ji paėmė jį basa koja ir paleido granatą.
  Ir tada ji dainavo:
  - Mes nepasiduosime priešo diktatūrai!
  Ir apnuogino veidą!
  Graži, labai jauna mergina sportininkės figūra. Ir labai drąsus.
  O Ana - kaip trenksmas kinams. Jis jas sutraiško, o basa koja labai mikliai meta granatą.
  Ir išbarsto priešus, tarsi buteliai nuskriejo nuo kamuolio.
  Mergina riaumoja:
  - Šokoladas, tai mūsų!
  Anna labai mėgsta šokoladą. O valdant karaliui, turgūs pilni prekių. Ką galima pasakyti apie carą Nikolajų? Dabar caras nevykėlis mūsų akyse virsta didingu. O tam tereikia, kad merginos kovotų frontuose.
  Ir pora vaikų herojų, kurie neleido japonams užfiksuoti Nepakartojamo kalno. Kai buvo nuspręstas Vladivostoko likimas.
  Taip ir subyrėjo sovietų imperija.
  Angelina taip pat paleido žmogžudystės statinę ir kulkosvaidžiais sugriovė imperatoriaus rūmų išorinę sieną.
  Dabar merginos jau laksto po kambarius. Štai čia ateis karo pabaiga.
  Viktorija entuziastingai sako:
  - Tikiu, manęs laukia sėkmė!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  Veronika, vedanti mirtiną gaisrą. Siuvinėti oponentus, tviteris:
  - Man tikrai pasisekė!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Ir tada yra Juliana, tarsi pora pririštų bombų, paleista iš jos basų kojų. Ir sunaikinti priešininkus.
  Tada prapliupo juokas:
  - Aš esu kometų mergaitė.
  Ir vėl išmeta ugninius mirties liežuvius.
  Ir tada Ana, ši terminatorė, jau skuba. Kaip ji visus paėmė ir ištepė. Tiesiog puiku.
  Karys, kuris yra tikras mūšio demiurgas.
  Ir cypia sau:
  - Mūsų įgula, čia didžiausia drąsa!
  Ir tada pasirodė Angelina. Toks kietas ir nervingas. Jis visus užkrečia savo pašėlusia energija. Galintis nugalėti praktiškai bet kokį priešą.
  Ir karė apnuogino perlinius dantis. Ir jie yra didesni už arklį. Štai mergina.
  Angelina kikena ir sušuko:
  - Baklažanams su juodaisiais ikrais!
  O mergaitės choru šaukė iš visų jėgų:
  - Marse žydės obelys!
  O kruvini mūšiai su Kinijos kariuomene vis stiprėjo. Daugelis miestų tiesiogine prasme keičia savininkus. Iš Europos atkeliavo daug sovietinių tankų, o transporto priemonių gamyba smarkiai išaugo. O Kinijos pėstininkus traiško šarvuočiai. Ir spaudžia labai agresyviai.
  Tačiau kinų yra per daug. O jų skaičius, žinoma, yra didžiulė SSRS kariuomenės problema. Be to, kinai yra drąsūs. Jie puola didžiulėmis masėmis. Kai kurie, apsivynioję sprogmenimis, metasi po sovietiniais automobiliais. Ir jie miršta su šauksmu - "Ura!"
  Kovos, reikia pasakyti, vyksta su įvairia sėkme. Kol kas tik sovietų teritorijoje, išskyrus Pekino puolimą. Tačiau Mao Dzedunui paskutinę akimirką vis tiek pavyko pabėgti per požeminę perėją. Ir keli merginų batalionai buvo priversti pasitraukti.
  Taigi karas vis dar tęsėsi. Ir dar per anksti dėti pergalingą tašką.
  O Dangaus imperijos kariai visi yra lazdos ir lazdos.
  Keturios merginos narsiai kovojo ir demonstravo didvyriškumą.
  Jie šovė tiesiai.
  Čia Nataša basa koja metė granatą, išbarstydama kinus. Ir suriko:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  Gražus, labai riestas merginų ketvertas. Jie nusiėmė liemenėles ir apnuogino krūtis. O speneliai tokie braškiški, apetitiški.
  Vadovauja labai taikliai ugniai ir Zojai. Jis pjauna Kinijos komunistus ir iš džiaugsmo cypia:
  - Aš pasaulio čempionas!
  Ir taip pat mesti granatą kaip basa koja. Kinai išsisklaido įvairiomis kryptimis, tarsi meteorito kritimo bangos.
  Taip, Zoya mėgsta žudyti!
  Ir tada Augustinas užsidega. Taip pat šaudo labai tiksliai. Išnaikinti kinus.
  Ir vėl iš jos basos pėdos atskrenda granata. Sulaužo kinus į gabalus.
  Svetlana taip pat prikiša nagus prie kinų. Ir jis dainuoja:
  - Aš karšta mergina! Sutraiškysiu visus į skudurą!
  Ir jos nuogi kojų pirštai meta sunaikinimą.
  Merginos, žinoma, net labai! Gražus, žydintis, drąsus.
  O vokiečiai pristabdo veržimąsi. Nors artilerija aktyviai dirba. Kas yra puiku! Tiesiog pats didmeistrio akrobatikas.
  Nataša šaudo... Ir jai prieš akis blyksteli kankinimų scena.
  Kinai pagavo komjaunuolę. Nurengti ją nuogai. Ir įdėjo į vandens katilą. Po juo jie uždegė ugnį. Pradėjo gaminti gyvas. Mergina rėkė iš nepakeliamo skausmo. Mao budeliai leido jai iššokti iš katilo.
  Tada jie atvėsino vandenį ir vėl jį metė ir pradėjo šildyti. Taigi jie mergaitę gamino keletą kartų.
  Štai pabaisos... Tada jie pakabino mergaitę ant stovo ir sudegino ją įkaitusia lazdele. Iki mirties nukankintos gražuolės.
  Na, kaip nekeršyti.
  Nataša basa koja meta granatą, išbarsto kiną ir šypsodamasi sau šypsosi.
  Tai toks puikus grožis.
  Mergina sako:
  - Bus šaunu!
  Zoja taip pat pasisuko. Nužudė kinus. Ji atkirto Mao kovotojus ir jų samdinius.
  Tada ji vėl sviedė granatą basa koja ir čiulbėjo:
  - Puikus ketvertas ir vartininkas!
  Tada mūšis tęsėsi su spaudimu ir vaizdais.
  Raudonplaukė Augustina basa koja paleido granatą. Išbarstė kinus, sušlapino daug žmonių su granata. Ir visi tie Mao kovotojai.
  Tada ji sušuko:
  - Aš esu Tėvynės įsikūnijimas!
  O mergina prisistatė kaip išprievartauta. Kaip gražu ir šaunu! Ir ji pati kiną daužo. Mergina tiesiog supermenas. Pats šauniausias iš visų ir nuolat įkraunamas norint laimėti.
  Svetlana taip pat žavi mergina. Ji taikliai pasuko ir nupjovė kiną. O paskui kaip jis plikomis kojų pirštais meta granatą. Kaip Mao kareivis subyrės.
  Ir tokia blondinė sutvarkys. Visi nupjauti vienu šūviu. O uola griežia dantimis:
  - Bus amžina šviesa ir aušra!
  Merginos čia ir tokia ištrauka. Žymūs kariai - akrobatika.
  Nataša sušvilpė. Ji basa koja metė granatą ir sušnypštė:
  - Aš puiki mergina!
  Nors tai nekuklus teiginys, iš dalies jis yra tiesa. Šie kariai yra mieli.
  Ir labai gražu. Blizgančiomis akimis ir perliniais dantimis.
  Ir jie šlovingai kovoja, basomis kojomis svaidydami daužančius daiktus.
  Tačiau nugalėti kinus yra nepaprastai sunku. Tai tarsi smūgis į sieną.
  Zoja paėmė ir paleido į Mao kariuomenę. Ir ji juos nupjovė, tarsi milžiniškas arklys būtų buvęs kanopa, išmušęs žolę.
  Tada mergina basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Aš tokia milijonų svajonė!
  Ir ji parodė liežuvį. Tai mergina - tikra terminatorė. Visi bus paaukštinti ir suplėšyti į gabalus. Ir pjovimas be jokios abejonės dideliu greičiu.
  Zoja paėmė ir dainavo:
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam!
  Augustinas basa koja taip pat metė granatą. Ji išsklaidė kinus ir ištarė:
  - O dulkės kaip nuo kilimų, išmušame iš kelio!
  Svetlana, šaudanti, pridūrė:
  - Nekeisk kojų! Mūsų veidai šviečia! Blizgūs batai!
  Kariai, kaip matome pilnomis suknelėmis. O merginoms batų nereikia. Jie sugeba visus ištrinti į dulkes ar miltelius, tokia pilka spalva.
  Nataša, šaudydama į kinus, pagalvojo. Iš tiesų, kodėl neįmanoma pasiekti sėkmės neapgaudinėjant? Štai Stalinas, pavyzdžiui, paėmė ir apgaule užgrobė valdžią. Jis pažadėjo Zinovjevui ir Kamenevui aukso kalnus, bet pats juos nušovė.
  Ar logiška taip elgtis? Tiksliau, tai tiesiog logiška - tu negali apgauti, tu negali gyventi!
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Aš esu didelė žvaigždė!
  Zoja taip pat atleido. Supratau ir čirškiau:
  - Ir aš taip pat puikus!
  O granata, mesta nuogais kojų pirštais, skrenda. Ir kaip kinai tai gauna. Pagal didžiausias tonziles.
  O Augustinas šaudo. Ir pataiko tikrai gerai. Ir nugalėjo kinus, tarsi kūjo smūgiu.
  O basa koja taip pat labai garsiai meta granatą.
  Augustinas sucypė:
  - Nekelk garsiai, kol tylu!
  Ir vėl davė taiklų posūkį.
  Svetlana vėl trinktelėjo. Nužudė kinus. Ir sumurmėjo:
  - Aš super mergina!
  Ir spindi akimis ir girgždi balsu!
  Taip, tai tokios merginos, kad su jomis nereikėtų kišti piršto į burną - įkąs!
  Šaudydama Nataša pasakė:
  - Jie pradėjo kalbėti apie ilgaamžiškumą.
  Zoja, basa koja mesdama granatą, pridūrė:
  - Nusprendėme šiek tiek palaukti, kol čiulpiame kraują...
  Augustinas metė granatą ir čiulbėjo:
  - Trečiam skanaus!
  Svetlana nuogais kojų pirštais paleido mirties dovaną ir sušuko:
  - O, aš kietas!
  Karas su kinais yra labai žiaurus. Daug abipusių netekčių ir aukų.
  Ir kai kurie berniukai ir mergaitės yra tikri ir kieti herojai.
  Olegas Rybačenko, kuris vis dar atrodo kaip maždaug dvylikos metų berniukas, ir mergina, kuri taip pat atrodo tokio pat amžiaus kaip Margarita, bėga prieš sovietų kariuomenę.
  Jie šaudo patys. Už pečių - granatų krepšiai.
  Olegas šovė į kiną. Nušienavo krūvą.
  Jis basa koja sviedė granatą ir sucypė:
  - Aš terminatorius, tau ant kelių.
  Margarita taip pat sviedė granatą basa koja ir pridūrė:
  - Rusijos priešai, aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Berniukas ir mergaitė visi skuba prie savęs ir kapo priešininkus. Jie yra putojantys ir šauniausi pasaulyje.
  Olegas jau sugebėjo susmulkinti nemažą kapitalą kartu su Margarita. Įskaitant kosmetikos pardavimą.
  Berniukas iš tikrųjų labai protingas. Ir jis jau turi kilmingą chartiją. Apskritai jis sustojo ne tik būdamas dvylikos metų. Kartu su Margarita jie gavo tokią dovaną. Likite amžinoje vaikystėje. Ir tapti supermenais.
  Dėl šios priežasties Rusijos valdžios likimas pasikeitė. Nikolajus II nepasisekė, bet tapo sėkmingu valdovu. Ko pavydi daugelis. O Leonidas Iljičius Brežnevas taip pat galėtų įeiti į istoriją, anaiptol ne kaip sąstingio įsikūnijimas ir valdovas, kuris parodo, kad valstybės visiškai negalima kontroliuoti.
  Olegas, amžinas berniukas, šaudo į kiną ir dainuoja:
  - Nušluosiu tave kaip kiaulpienes! Mes esame terminatoriai, o ne berniukai!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  Margarita taip pat prikala nagus ir sako:
  - Mes šaunūs čempionai! Rusija yra už mūsų!
  Berniukas ir mergaitė visi eina ir eina į priekį. Juose tiek daug jaudulio ir ugnies. O vokiečiai tiesiog byra po savo kanopomis.
  Tiksliau plikos, vaikiškos kojos.
  Olegas šaudo ir žudo priešą su kiekviena kulka.
  Taip, berniuką, atrodo, ne taip lengva sustabdyti. Jis yra tikras ir tikras terminatorius.
  Margarita vėl basa koja meta granatą ir cypia:
  - Aš puikus! Tapsiu tarptautiniu čempionu!
  Ir juokiasi iš savęs...
  Tačiau Kinija sutelkia vis daugiau milijonų ir dešimtis milijonų karių. O sovietinė SSRS kariuomenė itin aktyviai naikina priešininkus.
  Tuo tarpu merginos kaunasi. Yra ir daugiau moterų skyrių.
  Čia ateina visas batalionas. Basos merginos maudymosi kostiumėliuose. Toks menkas bikinio stiliaus maudymosi kostiumėlis. Ir žybsi nuogi, apvalūs gražuolių kulnai. Nuostabūs kariai.
  Ir dar šaudo į vokiečius. Tačiau kariai pradeda kovą su Mao kariais. Kaip jie kuliami.
  Ir kaip jie dūrė durtuvais! Štai merginos!
  Tiesiog puikus.
  Merginos plikomis kojomis muša kines ir mėsėdžiai šypsosi. Štai kariai. Stipriausios krypties merginos. Taip jie kulia raudonuosius komunistus, kinų karius.
  Ir jie mušė save. Ir jie ateina...
  Yra tokių super klasės karių. Ir visi basi ir beveik nuogi. Ir jie šoka į save. Ir jie muša save nuogi kulnais. Štai merginos - visos merginos.
  Viktorija kovoja į priekį. Ji vis dar atrodo kaip mergina ir yra labai liekna. Jis įsileidžia kiniškai ir dainuoja:
  - Dieve, saugok karalių! Ir suplėšyk visas nuodėmes!
  Taip, merginos čia yra aukščiausios klasės.
  O gražuolė Veronika matosi. Taip pat blondinė kovoja.
  Ir didingoji Yulfi - mergina, kuri palaidojusi vyrą tapo princese. Yulfi atrodo puikiai. Ji labai myli vyrus ir be jokių išankstinių nusistatymų užmezga su jais kontaktus.
  Tiesą sakant, seksas pailgina gyvenimą ir yra labai naudingas moterims. Jis juos atjaunina.
  Anna taip pat kovoja ir su savo raudonais, vešliais plaukais.
  Taip pat žavioji Angelina - karė tiesiog super.
  Tai yra, visa karališkoji gvardija. Pilnas gražuolių komplektas. Jie tokie nuostabūs ir seksualūs.
  Ir sudaužyti kinus. Susmulkinkite juos į miltelius. Sumalkite kaulus ir suplėšykite mėsą.
  O kinai bėga nuo jų puolimo. Jie patiria pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  Be sovietų kariuomenės, labai sėkmingai kovoja ir VDR kariai, arba klasinio lygio vokiečiai.
  Gerda ir Charlotte kaunasi naujausiame dviejų žmonių tanke piramidės pavidalu.
  Ir jie gana gerai kovoja. Kinijos mašina aprūpinta aukšto slėgio pistoletu. Kalibras 105 mm, bet to pakanka dėl didelio sviedinio snukio greičio. Merginos tanke atsigulė. Mašina labai manevringa su dujų turbininiu varikliu.
  Gerda šovė į kinų tanką ir dainavo:
  - Aš toks laukinis vilkas, niekada nebuvau užsienyje!
  O jis juokiasi, basa koja baksnoja į vairasvirtę.
  Ne ką prastesnė ir rudaplaukė Šarlotė.
  Taip pat super mergina.
  Jis nusišauna ir plikais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Nuostabus karys.
  Raudonplaukė, šaudydamas, paklausė Gerdos:
  - Kaip manote, ar krikščionybė pagaliau bus uždrausta?
  Šviesiaplaukė terminatorius pabrėžtinai pasakė:
  - Manau, bus!
  Ir apnuogino veidą!
  Apskritai kariai puikiai šaudo. Čia Gerda daužė nuogais kojų pirštais. Ir čiulbėjo:
  - Mes, arijai, neturėtume tikėti žydų Biblija, skelbiančia pacifizmą.
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Teisingai, netiko! Mes esame geriausi pasaulyje!
  Raudonplaukė plikomis kojų pirštais vėl pasiuntė mirtiną sviedinį. Sudaužė kinišką automobilį.
  Gerda nusišypsojo. Užliūliavimo metu ji parašė ir įdomų kūrinį.
  Mažoji Gerda nuėjo ieškoti savo brolio Kai. Bet ji nežinojo, kur jis yra. Ir pasuko ne į šiaurę, o į pietus. Ir tada ji apgailestavo, kad apsiavė visiškai naujus raudonus batus. Po poros valandų jie trynė jai kojas. Tada Gerda nusiavė brangius batus, nulaužė lazdelę ir pakabino batus ant kabliuko.
  Oras buvo pavasariškas, šiltas, su malonumu galima vaikščioti basomis. Ji nėra labai turtinga mergina, o vasarą dažnai bėgiodavo basa. Tiesa, po žiemos jos padai tapo vis minkštesni.
  Netrukus, eidama keliu, mergina pradėjo jausti diskomfortą dėl mažų akmenukų ir smėlio. O kad būtų minkštesnė, pasukau į žolę. Ten buvo lengviau. Tačiau po kelių valandų padai jau zujo.
  Ir svarbiausia, aš norėjau valgyti. O mergina kišenėje turi vos kelis smulkius centus.
  Nepaisant to, artimiausiame kaime Gerda nusipirko sau kepalą duonos, užrašė gėlu vandeniu iš šulinio ir užmigo tiesiai šieno kupetoje.
  Kitą dieną jos subraižyti, nuogi padai niežti. Norėjau valgyti. Mergina nuėjo į save, jausdama, kaip po vėsios nakties jos kūnas sušyla. Šiek tiek skaudėjo kojas.
  Gerda kurį laiką vaikščiojo keliu, tačiau dar nespėję sukietėti padai vėl ėmė skausmingai niežėti, o paskui švytėti. Mergina nuėjo į žolę. Bet čia jis eina lėčiau ir taip pat ne per malonus pradurtoms kojoms.
  Mergina sunkiai pasiekė upelį. Ten nuleidau nuleistas kojas ir atvėsinau. Galvojau avėti batus. Bet gaila nušauti tokią naujovę. Ji labai norėjo juos parodyti Kai. Pasigrožėti jo naujais batais.
  Tada mergina vėl pradėjo vaikščioti. Labai norėjau valgyti.
  Kažkaip Gerda pasiekė kaimą ir nusipirko daugiau duonos. Tačiau varinės monetos baigėsi.
  Ir mergina pagalvojo. Kur gauti pinigų maistui. Jai buvo pasiūlyta parduoti brangius, marokietiškus batus, tačiau Gerda ryžtingai neigė. Ji juose pasirodys Kai. Ar iki tol galite užsidirbti pinigų?
  Gerda kitame kaime pasiūlė skaldyti malkų. Jie davė jai kirvį. Mergina šiek tiek kapojo, bet buvo tokia išsekusi, kad pavalgiusi iškart užmigo.
  Tada Gerdai buvo pasiūlyta pasiimti žąsų. Tačiau dėl to mergina prarado visą dieną.
  Galiausiai ji nusprendė tiesiog elgetauti. Tačiau valstiečiai iškart pastebėjo jos raudonus batus. Kaip ir iš karto aišku, kad ne elgeta, nes ji nešiojasi tokį daiktą.
  Galų gale Gerda nusprendė parduoti savo batus. Tačiau tam ji turėjo eiti į miestą. Mergaitės kojos greitai sukietėjo, o eiti taku buvo beveik neskausminga.
  Gerai, Gerda nusprendė, kad net ir be batų ji gali būti geidžiama Kai.
  Parduotas pirkliui, gavęs keletą sidabrinių monetų. Nusipirkau sau drobinį krepšį ir ėjau kaip elgeta Europos keliais. Mums reikia susirasti brolį. O mergina, išgirdusi, kad pietuose dažniausiai parduoda vaikinus į vergiją, nuskubėjo ten.
  Tiesa, mergina prastai orientavosi ir ilgai blaškėsi po Vokietiją. Kol ateis ruduo. Gerai, mergaitės basos pėdos buvo sukietėjusios, kaip arklio kanopos, tačiau nuospaudas niežėjo. Bet su kiekviena diena darėsi vis šalčiau.
  O miegoti lauke nepatogu. Naktį net Gerdai suknele sustingo ir ji sunkiai ją nuplėšė. Reikia ką nors daryti. Jau pradėjo snigti. Lengva suknele mergina sušąla iki kaulo, o nuogos sukietėjusios kojos laužo ledo plutą.
  Gerda, kad vieną gražią naktį neužmigtų ir nepabustų, Vokietijos pietuose liko žiemoti viename name tarnauti į kumštį. Tam ji turėjo dirbti, tvarkyti namus, melžti karvę ir dar daugiau. Tačiau mergina buvo pamaitinta ir davė suplėšytą paltą bei medinius batus.
  Kai atėjo pavasaris ir pradėjo tirpti sniegas. Mergina su malonumu nusimetė sunkaus darbo blokus ir vėl išvyko į pietus. Jai nieko nemokėjo, o Gerdai teko valgyti išmaldą. Be to, mergina vis tiek gerai dainavo. Jos suknelė buvo visiškai nutrinta, o basos pėdos buvo raguotos ir padengtos pluta. Pagaliau mergina atvyko į Balkanus. Pravažiavo Vengriją ir įžengė į Turkiją.
  Elgeta zamoraška persikėlė į Stambulą. Ji slapstėsi nuo turkų miškuose, o nuo krikščionių.
  Tačiau jau pakeliui į pačią sostinę šviesiaplaukė buvo sučiupta. Ir kadangi pagal musulmonų standartus ji jau galėjo būti ištekėjusi, Gerda buvo nuprausta, aprengta ir aukcione parduota kaip mergelė. Mergina gražiais baltais, garbanotais plaukais - vertinga prekė. Ji nuėjo pas pagyvenusį emyrą. Ir turi atsitikti taip, kad šis emyras, tik įsigijęs, taip sunkiai susirgo, kad negalėjo atlikti savo santuokinės pareigos.
  Mergina gyveno hareme. Tenkina, kaip auksiniame narve, bet nuobodu. Tiesa išmoko turkiškai ir arabiškai.
  Atrado islamą. Naujoji religija iš esmės buvo paprasta, beveik suprantama. Neaišku, ar po mirties ji gaus vyrų haremą? Ir ar jai patiks?
  Mergina pamažu tapo mergina ir pasakiškai graži, o emyras mirė po ilgos ligos.
  Ir dabar Gerda vėl parduodama. Jie nusirengia nuogai prieš šimtus geidulingų vyrų ir parduoda juos sultono haremui.
  Gerda ten pamažu įgyja įtaką ir tampa sultono žmona. Tačiau Osmanų imperija jau smunka. Prasideda karas su Rusija, kuris grasina nutraukti Turkijos kontrolę Kryme ir Juodojoje jūroje.
  Ir vokiečiai gerai kovojo, bet rusų kareiviai buvo ne ką prastesni. O gražios merginos labai gerai kovojo, gindamos SSRS.
  Nataša šovė į dangų. Ji numušė kinų nepilotuojamą radijo bangomis valdomą aparatą "Rama" -8. Ir ji pasakė:
  - Žmonės bus laimingi.
  Zoja basa koja metė granatą į kinų atakos lėktuvą, kuri išskrido kaip mėsėdė piranija ir čiulbėjo:
  - Laimė amžinai!
  Augustine taip pat basa koja paleido mirties dovaną ir sušnypštė:
  - Sovietų valdžia...
  Svetlana taip pat sviedė liepsnojantį daiktą, pargriovė Mao armijos karį ir niurzgėjo:
  - Jėga puiki!
  Bet kinai išvažiavo... Ir merginos kiek nurimo.
  Nataša liūdnai šypsodamasi pastebėjo:
  - Rytoj, 1979 m. kovo 22 d. Praėjo lygiai metai nuo karo pradžios!
  Zoya entuziastingai pastebėjo:
  - Bėgant metams tikrai sustiprėjome, bet nė kiek nepasenome!
  Rudaplaukė Augustina kikeno ir plikais pirštais sutraiškė įkyrią musę:
  - Žinoma ne! Nesenkite! Aš vis dar kaip niekad karšta!
  Svetlana nusijuokė ir pasakė:
  - Karas apskritai merginas atjaunina. Lyderiai ateina ir išeina, bet merginos išlieka jaunos!
  Nataša plačiai šypsodamasi atsakė:
  - Mes atjaunėjome - rusų dievai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Taip, mūsų dievai, slavų dievai!
  Ugninis Augustinas dainavo:
  - Mes gyvename tėvo žemėje! Lados vaikai yra nuostabūs vaikai! Ir metai ant sparnuoto žirgo, Rusija tolimuose tūkstantmečiuose!
  Svetlana nusijuokė ir atsakė:
  - Iš dangaus skambės varpas - lietus pliaups! Bėgu į vaikystę - vasaros lietus seka paskui mane!
  Ir Nataša su entuziazmu pakėlė:
  - Už manęs!
  Ir kariai plojo plikomis, iškaltomis kojomis. Jie tikrai sugeba tokius stebuklus. Mano gyvenime nebuvo užverstas nė vienas puslapis.
  Štai auga visa karių karta. Jau galima kariauti Raudonosios armijos gretose, gimusiems po karo pradžios.
  Štai, pavyzdžiui, Andreika. Basas berniukas su šortais. Iš viso trylika metų, bet kaip jis kovoja? Taip, tam tikra prasme nelaimingas berniukas, nepažinęs pasaulio ištisus metus.
  Nataša mostelėjo Andreikai. Ji paglostė šviesius pionieriaus plaukus. Pažiūrėkite, koks jis įdegęs, kaip šokoladas. Mergina berniukui padovanojo saldainių. Jis niūriai sumurmėjo:
  - Saldus yra blogas...
  Bet jis vis tiek valgė maistą. Taip, savotiškas berniukas. Nataša paėmė ir ištiesė ranką. Ji kuteno sukietėjusią, dulkėtą pionieriaus pėdą. Atsakydamas jis ėmė kutenti pliką Nataškos padą. Smagu, kai tave liečia gražaus berniuko rankos.
  Nataša pastebėjo:
  - Tu augini Andrejų! Jei pagyvensi dar porą metų, aš tave išmokysiu.
  Berniukas nustebo
  -Ką?
  Nataša nusijuokė.
  - Kaip mylėtis!
  Andrejus paniekinamai prunkštelėjo:
  - Aš jau mačiau!
  Nataša papurtė galvą.
  - Tai, ką matėte, buvo gyvūnų poravimasis. O aš tave gražiai ir labai maloniai išmokysiu!
  Įsimylėjusios merginos tikrai daug žino. Jie yra puikūs kovotojai, o Kinija, nepaisant didžiulio skaičiaus, jau tris kartus apgailestavo dėl tokios agresyvios atakos.
  Nataša šaudo į Mao kariuomenę ir sviedžia granatą plika, iškalta koja, sakydama:
  - Už komunistinės šalies didybę!
  Tada ji išsikišo dantis.
  Merginos čia kaunasi, tradiciškai beveik nuogos. Apsirengę tik raudonomis, aptemptomis kelnaitėmis, jos kovoja ir siautuliu užkrečia likusius kovotojus.
  Ir jie šaudo. Ir šaudo labai gerai. Kaip snaiperiai ir aukščiausio kosminio lygio kariai.
  Zoja taip pat šaudo. Jis pjauna kiną ir čiulba:
  - O, mano Tėvyne ir puiki šeima!
  Ir jis basa koja meta granatą. Nuostabi mergina apskritai.
  O jos plaukai aukso lapo spalvos.
  Zoją vienu metu kankino kinai. Pirmiausia jie nuvedė mane į trobelę ir nurengė šortus. Jie pradėjo jausti, lipti rankomis į jautrias vietas. Tada jie mane mušė guminėmis žarnomis. Jie mušė man ir į krūtinę, ir į šonus, ir į šlaunis. Toliau sekėsi labiausiai žeminanti - išprievartauta gumine lazda. Bet jausmas toks aštrus. Kartu su skausmu Zoya patyrė orgazmą ir baigė. Mao kariai nusijuokė.
  Tada jie vėl išprievartavo ranka rašytą gražuolę pagaliu, o tada patys ėmėsi... Virš merginos ėjo dvidešimt penki jauni, alkani kareiviai. Tegul nebe mergelė, bet vis tiek vyras. Tai ir malonumas, ir skausmas. Tokie intensyvūs pojūčiai. Ypač jei išprievartavo penktame taške.
  Bet bent jau jie nebuvo sumušti. Matyti, kad Kinijos Raudonosios armijos kariai mėgo jį turėti skirtinguose taškuose. Jie jos nepakorė. Kol galiausiai Zoe pabėgo. Prieš tai ji, beje, buvo išvaryta į šaltį basa ir beveik nuoga. Tačiau iki šios akimirkos Zoja jau spėjo priprasti prie šalčio. Ir ji pabėgo tik su kelnaitėmis. Ir kad ji yra aukščiausios raudonos akrobatikos karė.
  Karas su Kinija yra nuožmus ir negailestingas, neišblėstantis nė akimirkos.
  Aurora taip pat kovoja didvyriškai. Jis pjauna kiną ir dainuoja:
  - Tėvyne, partija, komjaunuolis! Mao Dzedongo laukia stiprus pralaimėjimas.
  Ir dar kaip jis basa koja meta granatą.
  Viskas apie merginas yra šaunu ir įžūlu.
  Ir Svetlana taip pat ims ir daužys. Ir nušienauti kinus. Ir nuogais kojų pirštais įsės granatą.
  Ir tuo pat metu riaumoja:
  - Už komunizmo kovos reikalą!
  Nataša taip pat šaudo, išmuša kiną ir šnypščia:
  - Tėvynės vardu, šventasis!
  O granata, mesta nuogais pirštais, išbarsto kinus. O merginos darosi vis linksmesnės ir viską sau dainuoja su laukiniu džiaugsmu.
  Zoya taip pat šaudo Robino Hudo taiklumu. Veda sau ugnį ir dainuoja:
  - Aš myliu Rusiją! Galinga šalis! Kodėl Hitleris nebuvo sunaikintas? nesuprantu!
  O jis irgi plikomis kojų pirštais ims ir išmes granatą. Ir kinų skifas.
  Aurora pakliuvo Mao kariams. Ji basa koja metė citriną ir sucypė:
  - Bet Pasaran! Aštrus smūgis!
  Ir Svetlana duos eilę. Kaip nušluoti kinus. Kaip juos visus pamirkyti ir girgždėti:
  - Šlovė Visagalei lazdele!
  Ir jis basa koja taip pat išmes granatą.
  Ir Nataša taip pat duos eilę. Nupjaukite kinus. Ir jis basa koja meta granatą, girgždėdamas:
  - Taip, tavo vardas būk šventas!
  Ir vėl nusišypsok. Blizgantys perliniai dantys.
  Ir tada Zoja pasiduoda. Kibirkščiuojantis kinai padengs. Ir jis girgždės, basa koja mesdamas granatą:
  - Karys, nešantis mirtį visiems!
  Ir vėl jis bus susprogdintas mirtinu sprogimu!
  O štai Aurora kaip lupanet. Ir nužudyti. Ir nuogais kojų pirštais atsiųs mirties dovaną.
  Tada jis sušunka:
  - Šlovė narsiems rusų kareiviams! Pečių meistrai!
  Ir Svetlana taip pat pataiko į kiną. Kaip jis juos nupjauna kaip pjautuvą ir atšoka:
  Aš esu karys, kuris nebus pamirštas...
  Ir vėl basa koja, lyg bėgtų ant Rusijos priešų. Ir kaip granatą leisk skristi.
  Mergina, žinoma, daug ką prisimena. Pavyzdžiui, kaip keturiasdešimt pirmaisiais metais Fricas privertė dvi basas merginas kasti duobę šaltyje. O merginos dar nėra tokios užkietėjusios. Ir, žinoma, jų kojos iš pradžių pasidarė raudonos, o paskui pamėlynavo nuo šalčio. Ir skaudėjo.
  O monstrai-fašistai, norėdami sušilti, pradėjo daužyti pagaliais ant kulnų. Merginos prarado sąmonę. Po to ant jų užpylė dar porą kubilų ledinio vandens. Beveik pavargęs.
  Laimei, nelaimingas merginas paėmė gydytojas. Jie išėjo. Ir net galūnių amputuoti nereikėjo. Merginos užaugo ir tapo partizanėmis. Jie atkeršijo naciams.
  Pionieriui Aleksandrui Grigorjevičiui pasisekė mažiau. Jo naciai, pagavęs, nusirengė. Ir pakabino ant lentynos šaltyje. Ir pionieriaus basos pėdos buvo suspaustos į bloką, ir atsisėdo centnerį sveriantis akmuo. Vaikinas švokščiant išsitiesė šaltyje. Ir fašistai jį taip pat šildė, atnešdami deglą į sustingusį kūną. Tai nacių monstrai.
  Berniukas kabėjo tris dienas ir tris naktis, o ketvirtą dieną, neatlaikęs kankinimų, mirė.
  Užpuolikai elgėsi žiauriai ...
  Komjaunuolė Sveta taip pat buvo nurengta. Padavėte didelį stiklinį indelį. Pripildytas vandens ir veikiamas šalčio. Ir kad visi gyventojai matytų, kaip komjaunuolis sustingsta lediniame, ledu padengtame vandenyje. Koks tai siaubas.
  Taip buvo Didžiajame Tėvynės kare, štai kažkas panašaus, yra ir dabar.
  Prisiminusi tą karą Svetlana šaudo į kinus ir šnabžda:
  - Fašizmas nepraeis! Šlovė Rusijai!
  Nataša taip pat šaudo. Jis labai tiksliai basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Negulėkime po Mao Dzedongu!
  Zoja iškilmingu tonu patvirtina:
  - Mes niekada neatsigulsime!
  Ir taip pat atidaro ugnį.
  Ir basa koja meta granatą.
  Aurora šaudo. Susidorojimas su Mao kariuomene ir rėkimas.
  - Garbė rusų dievams!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  O Svetlana šaudo labai taikliai. Ir rėkia:
  - Vardan gyvybės Žemėje!
  Ir vėl labai tiksliai basa koja meta granatą.
  O kinams pritrūksta garo.
  Tačiau į mūšį stoja vis daugiau naujų jėgų. Ir vėl ateina priešas.
  Nataša nusišypsojo. Ir tada ji nuskendo. Prisiminiau, kaip du maždaug dvylikos metų pionierius sučiupo kinai. Jie nuplėšė berniukams drabužius, surišo rankas viela ir varė juos nuogus ir basus į žvarbų šaltį. Tada jie varė juos per sniegą ir vėl įvarė į trobelę. Jie važiavo tol, kol jų palydos mirtinai sušalo. Pionieriams nebuvo patogu, bet jie ištvėrė. Berniukai gana stiprūs.
  Tada, pamatęs, kad šaltis nepasiėmė pionierių, kinas Mao ėmė deginti vaikus ugnimi. Ir jiems tai pavyko. Kai budelis įkaitusia geležimi pritaikė berniuko nuogą krūtinę, berniukas sušuko:
  Tegyvuoja Stalinas!
  Tada ant apnuogintų, sukietėjusių berniuko padų buvo užteptos plačios metalinės juostelės, raudonos nuo karščio. Budelė su dideliu malonumu pro šnerves įkvėpė keptos mėsos kvapą. Pionierius vėl sušuko:
  - Iškelkite raudonas vėliavas virš Pekino!
  Ir parodė liežuvį. Tada kinai ištraukė kapšelį raudonai įkaitusiomis žnyplėmis. Pionierius mirė nuo skausmo šoko.
  Taip, taip kinai okupuotose teritorijose įvedė naują tvarką.
  Jie elgėsi grubiai ir žiauriai. Ir kankinimai buvo nuolatiniai.
  Nataša vėl meta granatą basa koja. Sklaido kinus ir čiulba:
  - Tebūnie dangus žemėje! Komunizmo rojus, kuriame žydi sovietų šalis!
  Zoja taip pat paleidžia granatą nuogais kojų pirštais ir čirškia:
  - Ir šlovė ateis į žemę!
  Po to mergina duoda labai taiklų posūkį. Nokautuoja varžovus. Ir vėl ištiesia dantis.
  Ir tada Augustinas užsidega. Išmuša kiną ir cypia:
  - Už Tėvynę! Už Brežnevą!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą, išbarstė kiną. Stipriai įveikė karius.
  Neleiskite priešui nusivilti.
  Svetlana basa koja taip pat meta granatą. Spalva kiniškai ir girgžda:
  - Šlovė mūsų rusų merginoms!
  Ir kaip juokiasi kariai. Juk jos tokios gražuolės, kad jas, tiesą sakant, galima iškelti į konkursą: ponia Visata. Jų krūtys yra tokios pilnos ir tvirtos tuo pačiu metu. Taigi jie mėgsta mylėtis su vyrais. Tai juos tikrai jaudina.
  Tik labai daug priešų spaudžia SSRS.
  Merginos išsiblaškė ir pradėjo naikinti kinus.
  Jie kulia spaudžiančius Mao karius. Ir atlaikyti tokį pašėlusį ir pragarišką puolimą.
  Nataša dainavo kartu, nukirsdama įsiutusius kinus;
  - Merginoms labai reikia! Kur tu savininkas kur!
  Taip, daugiau nei septyniolika metų Stalino nebuvo ir nepagerėjo. Priešingai - kinai spaudžia Raudonąją sovietinę armiją.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Tegul mūsų Tėvynė skrieja kosminiuose keliuose!
  Ir basa koja paleis citrina. Tokia yra kurta mergaitė.
  Augustinas šaudė į priešą, šnypštė;
  - Stalinas, Stalinas, Stalinas! Mes norime Stalino!
  Ir jis basa koja išmes granatą.
  Svetlana, šaudanti, tęsia:
  - Kad jie negalėtų mūsų palaužti, kelkis šeimininke iš žemės!
  Ir vėl atskrenda merginos basos pėdos mesta granata.
  Nataša nupjovė kelias eilutes ir išleido:
  - Ir palaužk Adolfą!
  Zoja čiulbėjo, basa koja mėtydama granatą į kiną ir suplėšydama juos:
  - Paskubėk Mao!
  Augustinas, pjaudamas geltonuosius kovotojus, sutiko:
  Taip Mao! Vis dėlto vokiečių nebuvo tiek daug!
  Svetlana sutiko su tuo:
  - Kinų yra beveik milijardas! Ir juos nužudyti nėra taip lengva!
  Merginos vis dar neatsisakė progos nugalėti kines. 1970 metų birželio 30 dieną mūšiai įsibėgėjo. Mao Zedongas tikėjosi SSRS išsekimu.
  O kaip su mirusiais kinais? Kūdikiai vis dar gimdo! Prireiks ir bus įvesta poligamija. Juk kinai vis dar yra ateistai. Konfucianizmas yra daugiau filosofija nei religija, o komunizmas skatina ateizmą.
  Tuo pačiu metu Mao kariai bandė atkirsti nuo savo bazių sovietų kariuomenę, kuri neturėjo laiko trauktis už Amūro. Kas, be kita ko, jiems net šiek tiek pavyko.
  Tačiau kontratakoje dalyvauja Raudonoji armija ir savanoriai iš VDR. Pasinaudodami pranašumu transporto priemonių kokybe ir skaičiumi, sovietų kariuomenė ir jų sąjungininkė subado kinus.
  Gerda ir jos tanko įgula, kaip visada, yra puolimo priešakyje.
  Merginos su kelnaitėmis ir basos. Jie šaudo ir kovoja.
  Yra du automobiliai keturiems kariams. Kompaktiškas ir labai patogus, piramidės formos.
  Gerda, naudodama nuogus kojų pirštus, spaudžia vairasvirtę ir šaudo. Ir pataiko gana gerai. Nuplėšė kiniško tanko bokštelį.
  Tada jis sako:
  - Aš terminatorius sniego spalvos plaukais!
  Ir jis įnirtingai juokiasi... Pats trūkčioja kaip marionetė.
  Šarlotė taip pat šaudo. Labai taikliai pataiko ir riaumoja:
  - O didysis Reichas, mums sakė ne dreifas!
  O basa koja, kaip stumti.
  Vokiečių merginos kaip visada viršuje. Tai nemirtingos, nesenstančios raganos, kurios visada yra ant ritinio. Net per Antrąjį pasaulinį karą jie kariavo, todėl liko amžinai jauni, nes raganos. Ir sovietinės merginos taip pat kovojo Didžiajame Tėvynės kare. Ir jie ten išgarsėjo, o dabar kaunasi su Kinija.
  Nataška šaudo, nukerta gretas. Ir jis basa koja meta granatą, išsklaidydamas priešą:
  - Viskas bus puiku!
  Zoja taip pat kandžiai paverčia kiną. Šienavo Mao Zedongo karius. Ir metė citrinas basomis kojomis.
  Mergina sušuko:
  - Tai hiper!
  Tada Augustinas taip pat jį paėmė ir užpuolė Mao kariuomenę. Be to, ji basa koja metė mirtiną jėgą.
  Mergina čiulbėjo:
  Sumuškime Hitlerį!
  Ir pareiškė:
  - Ne, Hitleris jau miręs - sutriuškinkime Mao!
  Tada Svetlana ėmė ir nuogais kojų pirštais metė mirtiną granatą. Merginos paėmė ir nugriovė kinus, čiulbėjo:
  - Tai puiku!
  Nataša agresyviai pastebėjo:
  Mes super kovotojai!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą. Tai labai gražu.
  Zoja čia puikiai padirbėjo. Tada basa koja, labai graži mergina, metė ją ir sumušė kiną:
  - Mums bus labai šaunu!
  Tada ugningoji Augustina paėmė ir labai gražiai metė nuogais kojų pirštais, išbarstė kinų kareivius į visas puses:
  Mes visos supermerginos!
  Tada Svetlana labai graži mergina, ir tokia blondinė, basomis kojomis žybsi granatomis. O mergina ėmė ir išriedėjo kinietę, labai graži mergina.
  Mergina su kelnaitėmis. Ir ji sušuko:
  - Merginos yra skirtingos! Ir labai raudona!
  Merginos paprastai yra labai šaunios ir visada basos.
  Pavyzdžiui, Svetlana per visą karą bėgiojo basa. O keturiasdešimt pirmaisiais metais ji persikėlė per mišką. Jai tai ne pirmas kartas. Vaikų, darbo kolonijoje ji dirbo basa ir su lengva kalėjimo suknele iki šalnų. Vėliau mergina net basa bėgiojo po sniegą. Taigi Augustinas buvo kolonijoje. Ten merginos per atšiaurų Sibiro šalną galėjo dirbti beveik nuogos.
  Ir tai jų negąsdino. O kaip gera merginoms basomis bėgioti per sniego pusnis. Ir tuos nuogus kulnus įkando šaltis. Ne taip baisu. Nuogi padai nusėti kukurūzais, o merginos nuo ledo plutos nenukentėjo.
  Jie tokie labai šaunūs. Basos merginos lakstė ir dirbo su kirviais.
  Merginos atliko labai gerą darbą.
  Merginos buvo labai išprotėjusios. Jie vėl mėto granatas nuogais kojų pirštais.
  Ir sutriuškinti kinų minias. Labai šaunūs kariai, turiu pasakyti.
  Merginos basomis kojomis meta į priešą.
  Nataša labai taikliai šaudo į kiną.
  Ir sumušė kitą Mao karį.
  Mergina labai graži... Ir labai basa ir graži Nataša, labai agresyvi.
  Bet merginai reikia parašyti savo įdomų.
  Čia Nataša kalbėjo su tuo. Tiksliau, ji parašė istoriją.
  Čia taip pat įdomu po pirmųjų sėkmių, Nikolajaus imperijos rusų kariuomenė susigrūmė su Hindenburgu. Ir sugriovė ją nuo kurios carinė imperija nugalėjo Vokietiją ir jokios revoliucijos nebuvo.
  Čia Olegas Rybachenko ir Margaret Magnitnaya pradėjo kariauti jau sovietų teritorijoje su Kinija.
  Berniukas ir mergina sutriuškino kinus.
  Olegas Rybačenko atrodė kaip vienuolikos ar dvylikos metų berniukas. Ir sutriuškino Mao karius. Arba tie, kurie atrodo kaip Čingischano minia.
  Vaikinas basa koja metė į kiną. Sutriuškino ir laimėjo.
  Ir davė eilę.
  Ir Margarita labai stipriai sumušė šiek tiek pasvirusius Mao karius.
  Ir sutriuškino kinus. Ir mergina labai gražiai kovojo.
  Ir ji labai gražiai metė basą koją. Ir sutriuškino priešą.
  Margarita labai stipriai pamerkė kiną.
  Mao kariuomenė žengė į priekį labai agresyviai.
  Margarita, labai gniuždydama priešininką.
  Merginos basos pėdos labai gražiai sulaužė kaizerių stuburą.
  Merginos tokios agresyvios.
  O batalionas seka vaikinus, tiksliau - vaikų porą Olego ir Margaritos. Merginos su kelnaitėmis, ir labai gražios. Jie puola kinus ir labai uoliai.
  Jų nuogos krūtys su rubino speneliais dreba. O merginos kovoja itin spaudžiant. Jie gniuždo kinus. Ir komunistinės raudonosios Mao kariuomenės pasiduoda.
  O dabar kinai pradeda atsitraukti.
  Veronika nuogais kojų pirštais meta granatą. Ji sutraiškė kareivius ir cypė:
  - Meilė yra gyvenimas!
  Viktorija davė taiklų posūkį. Ji atkirto priešininkus. Ir basomis kojomis metė granatą.
  Ir tada ji sušuko:
  - Mūsų Tėvynė šlovinama!
  Čia Juliana yra labai graži mergina ir generolo žmona, kai ji paima ir paleidžia granatą ir gaudžia:
  - Genialus ekspresas!
  Ir tada raudonplaukė Ana. Mergina tokia šauni ir nepaprasta. Traukė kinus, pamerkė juos. O granata atskriejo basomis kojomis. Ir išsibarstę priešininkai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šventoji caro Nikolajaus II Rusija!
  Ir tada aš pataisiau:
  - Tiksliau, caras Leonidas!
  O mergina mirkteli safyrinėmis akimis. Ir apnuogino iltis.
  O paskui olimpiada: didvyrė mergina basomis kojomis paleidžia visą krūvą granatų.
  Ir pasklido į visas upės kraujo puses su Mao kariuomene.
  Juk batalionas basomis kojomis, šortais, yra puolimo priešakyje ir nokautuoja kines.
  Merginos šaudo labai taikliai, tačiau nuostolių nepatiria. Kai mergina nuoga ir mūvi tik kelnaites, ji praktiškai nepažeidžiama. O susigriebti labai sunku.
  Taigi kinai merginų nemuša nei sviediniu, nei kulka, nei skeveldra. Tai kas? Kova yra kova!
  Veronika nusišauna. Jis smogia priešui, meta granatą basa koja ir čirškia:
  - Tai bus labai šaunus žaidimas!
  O Viktorija yra karė-vadovė. Kai ji purto nuogą krūtinę ir skleidžia tarsi žaibą raudonais speneliais. Ir tada basa koja meta granatą.
  Sulaužo priešininkų gretas.
  Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Aš esu supermergina!
  Ir atidengia dantis.
  Ir tada Julianas. Taip pat reto grožio mergina. Kaip trenkia kinams. Tiksliau ne kinų, o Mao karių, kurie, beje, kariauja su Rusija, tiksliau su SSRS.
  O soste - caras Leonidas Brežnevas, kaip jį vadina, Iljičius II, tapęs SSRS imperatoriumi. Ir labai smagu sutikti. O Kinijos šiaurę, Mongoliją, Šiaurės Korėją, jau Rusijos sąjungininkus, taip pat puola Mao imperija.
  Juliana basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Tebūnie Leonidas Rusijoje - šviesa!
  Ji mirktelėjo safyro akimis.
  Ir tada Ana, raudonplaukis žvėris, kovoja. Ir šaudo labai gerai.
  Ir išduodamas dantis sako:
  - Tebūnie planetoje karališkasis rojus!
  O Olimpijas paleido citriną basa koja. Išsibarstė priešininkai ir cypė:
  - Šlovė carui ir Tėvynei bei komunistų partijai!
  Kinijos tankai ir pėstininkai sugebėjo užfiksuoti Amūro vingį ir pasuko į šiaurės vakarus, toliau judėdami upe. Kinijos pažanga buvo gana sėkminga.
  Pati fronto konfigūracija buvo jiems palanki ir buvo sunku perkelti pastiprinimą Raudonajai armijai po Kinijos bombomis.
  Tačiau SSRS buvo technologiškai stipresnė už nesuskaičiuojamą Mao armiją, kuri į kariuomenę sutelkė net dvylikos metų berniukus.
  Be to, visiškai nepažeidžiami Vokietijos Demokratinės Respublikos diskiniai lėktuvai pasirodė esąs labai efektyvus ginklas ir laminariniu srove taranavo kiniškus automobilius.
  Tai buvo ypač efektyvu dėl didžiulio skraidančių lėkščių greičio. Kuris galėtų pasivyti beveik bet kurį Kinijos lėktuvą.
  Gražuolės merginos Gertrūda ir Eva tokiame diskelyje medžiojo kiniškus automobilius.
  Visų pirma, jie užpuolė du naikintuvus, nukopijuotus iš sovietinių pagal MIG-15 licenciją, ir tiesiogine prasme juos suplojo.
  Tai merginos, jos nestovi nuošalyje.
  Gertrūda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir čiulbėjo:
  - Vokiečių dievai yra galingiausi pasaulyje!
  Ieva taip pat valdė vairasvirtę apnuogintais kojų pirštais ir, apnuogindama dantis, riaumojo:
  Visus priešus pamerksime į tualetą!
  Mergina vis dar yra dalykas. Štai paėmiau, pavyzdžiui, pradininką. Ji nuplėšė berniuko drabužius ir viela pritvirtino prie drebulės. Tada ji pradėjo kauterizuoti Kinijos pionieriaus kūną, ant laužo įkaitusiu pokeriu. Pradėjo nuo skrandžio, tada perėjo prie krūtinės. Neignoravo berniuko apvalių kulnų.
  Pokeriui atvėsus mergina vėl jį įkaitino, o Gertrūda išmetė šakeles.
  Tada jie pasikeitė, o pionierę iškepė jos partneris. Šviesiaplaukė terminatorė Gertrūda taip pat apdegino berniuko skruostus. Trumpai tariant, Kinijos pionieriui neliko nė vienos odos juostelės.
  Tada jie paėmė ir užkūrė didelę ugnį, papipirino berniuką, pasūdė ir pradėjo valgyti.
  Mėsa sultinga, liesa.
  Ieva, prarydama berniuką, pastebėjo:
  - Vartodami tokį maistą papildomų kalorijų nepriaugsite.
  Gertrūda, laižydama pirštus, sutiko:
  Taip, tai kokybiška mėsa. Berniukas lieknas, rausvas, liesas. Tai malonu valgyti.
  Merginos mielai valgė Kinijos pionierius. Priėjo dar du vokiečiai. Prisijungė prie šventės. Tiesioginis kanibalizmas. Ir taip skanu, su prieskoniais valgyti berniuką iš Kinijos.
  Viena iš vokiečių moterų Frida pastebėjo:
  - Mes kažkaip išvirėme nėščią moterį. Ir tada jie suvalgė kūdikį įsčiose. Tai taip skanu!
  Ir merginos prapliupo juoktis. Kankinimai ir kanibalizmas yra puiku!
  Jie tiesiog, be jokio išankstinio nusistatymo, ką nors nupjauna kinų berniukui ir kiekvienas nukando po mažą gabalėlį.
  Po to kariai gėrė ir vyną - sumaišytą su aviaciniu alkoholiu. Jie valgė sultingą mėsą.
  Tada kariai šiek tiek šoko. Tada atėjo dar kelios gražuolės su tomis pačiomis kelnaitėmis. Jie pradėjo valgyti berniuką. Jie supjaustė jo mažą širdį į keletą dalių. Ir jie taip pat valgė.
  Tada jie paėmė jį ir basi bėgiojo per anglis. Jie šokinėjo, jie šokinėjo. Tada jie nuskubėjo į artimiausią vietą. Ten jie užpuolė vyrus, poravosi su jais kaip su gyvūnais. Ir buvo puiku.
  Patelės yra tokios agresyvios.
  O dabar dvi merginos vejasi Kinijos lėktuvus. Jie taranuoja Tu-4, todėl bombos jo pilve sprogo. Ir visi nenustoja juoktis. Nuostabios merginos.
  Ir kaip jie plikais pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus. Tokios žavingos gražuolės. Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną. O nuogos merginos suteikia pasitikėjimo pergale.
  Blogos merginos tikrai numuša Kinijos lėktuvus.
  Gertrūda šypsodamasi paklausė Ievos:
  - Ar manote, kad Biblija yra Dievo žodis?
  Mergina juokdamasi atsakė:
  - Ne!
  Gertrūda su akivaizdžiu nustebimu paklausė:
  - Ir kodėl?
  Ieva ryžtingai pasakė:
  - Nes dangus tvirtas! Kaip veidrodis!
  Ir merginos juokėsi. Tai atrodė nepaprastai juokingai. Numušė dar porą Kinijos lėktuvų.
  Gertrūda logiškai pastebėjo:
  Bet vis tiek yra Dievas!
  Eva sutiko:
  - Yra Adolfas Hitleris ir jo pranašas!
  Ir vėl kariai prapliupo juoku. Jie tokie linksmi ir net visai ne kvaili.
  Ir jie mėgsta kovoti. O ir prievartauja vyrus. Tai jų šūkis....
  Gertrūda, numušdama kinų lėktuvą, sucypė:
  - Mano tėvynė! Aš užmušiu visus dėl tavęs!
  Eva išsišiepusi dantis patvirtino:
  - Aš taip pat!
  Ir spindi safyro akimis. Šie kariai yra šaunūs. Ir visai ne kvaila.
  O gal blogai... Ir labai žiauriai. Čia jie kankino maždaug trisdešimties metų moterį ir maždaug dvylikos metų jos sūnų - net ne pionierių.
  Abu pakabino ant stovo. Ir po basomis kojomis užsidegė ugnis. Be to, kad galėtumėte numalšinti karštį, bet jūsų giminaitis nusileis į ugnį.
  Arba berniuko kulnai keps, paskui mergaites.
  O moteris buvo sužalota tiek dvasiškai, tiek fiziškai. Taip pat buvo padegtos motinos krūtys.
  Taip, jie buvo smarkiai nukankinti. Merginos mėgsta ugnį.
  Pavyzdžiui, berniukai mėgsta kankintis. Net visiškai nekaltus.
  Tiesiog padegk juos...
  Arba pamirkyta rūgštyje... Kitas kankinimo būdas. Suplakite pionierių karšta viela, o paskui ištepkite mėšlu. Tai ir skaudu, ir žemina.
  Pionieriai taip pat buvo apibarstyti korbitu ir kalkėmis. Na, šios velnios-terminatorės merginos.
  Eva atsitrenkė į tris kiniškus automobilius ir pastebėjo:
  - Čia mes žmones kankiname... Ir tai šaunu!
  Gertrūda, apnuogindama dantis, pasakė:
  - Ypač malonu kankinti berniuką!
  Eva sutiko:
  - Labai gražu! Bet taip pat gerai kankinti merginą!
  Kariai čia buvo tokie laimingi.
  Gertrūda numušė keturis kinų lėktuvus ir cyptelėjo:
  - Ir mums tai bus puiku!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Merginos apskritai yra tokios gražios išvaizdos ir įsiutusios viduje. Vienas iš kankinimų, kuriuos naudojo gražuolės. Štai, pavyzdžiui, pionierius pakabini už kojų prie lubų, o prie rankų pridedi grandinę. Ir jūs gaunate elektrą. Pionierius turi jį pakelti spaudos pagalba. Kad raumenys nelūžinėtų.
  O tada nebeužtenka jėgų ir vėl plaka su srove.
  Merginoms taip pat patiko, kai vaikinai sukasi ratą. Jie šiek tiek sulėtino judėjimą, todėl yra sumušti su srove. Labai įspūdingas.
  Eva paklausė savęs:
  - Ar velnias egzistuoja?
  Gertrūda šypsodamasi atsakė:
  - Bet kokiu atveju - velnias - tai mes!
  Ir abu vogė kaip norėjo. Ir veidai pasirodys.
  Ir abu vogė kaip norėjo. Ir veidai pasirodys.
  Ant skraidančių lėkščių kinai kruopščiai kuliami. Tačiau tai tik pradžia. Dangaus imperija yra stipri ir turi daug karių. Ir lipa kaip velniai iš kapų.
  Ana danguje numuša kitą kinišką automobilį ir mirkteli ore. Jie sako, kad jūs, Dangaus imperijos kariai, neatrodysite mažai.
  Julianas su tuo sutinka. Nupjauna pasenusią Mao valstijos mašiną ir šypsodamasis riaumoja:
  - Tėvynė ir kariuomenė yra du ramsčiai,
  Ant kurios laikosi planeta...
  Mes saugosime jus savo krūtimis,
  Tavo armiją dainuoja visi žmonės!
  Kinai vis kopia ir lipa. Jie turi per daug, tuo metu beveik milijardą gyventojų ir gali bombarduoti sovietų pozicijas lavonais. Ir jie nežino abejonių ir apgailestavimo. O lavonų skaičius jiems nesvarbus.
  Jie rieda kaip nesibaigianti lavina.
  Štai kulkosvaidis Nataša. Jie šaudo į besiveržiančius kinus. Ji kulkomis nupjovė vieną eilutę. Tada dar vienas... Kinai krenta. Daugelis iš jų paprastai yra berniukai, o aš puolu basas. Jie miršta su šypsenomis lūpose. Mao Zedongas pradėjo žiaurų karą. Jis norėjo šlovės ir rekordų. O milijonai Kinijos karių jau žuvo. Ir lipkite į mūšį vis daugiau ir daugiau dalių.
  Nataša nuogais kojų pirštais meta granatą ir čirškia:
  - Šlovė komunizmo šaliai!
  Zoja, šaudydama į geltonuosius karius, šypsodamasi sako:
  - Bet Kinija taip pat yra komunistų valdoma šalis!
  Nataša atsakė:
  - Jie turi tik komunizmo karikatūrą!
  Augustinas, šaudydamas į geltonuosius kareivius, logiškai pastebėjo:
  - Ne bylos pavadinimu, o iš esmės!
  O raudonplaukė nuogais kojų pirštais metė granatą - mirtina jėga.
  Svetlana, naikindama Mao kariuomenę, pastebėjo:
  - Taip, esmė kartais svarbesnė už formalų pavadinimą!
  Ir pora dešimčių kinų nukrito, nušienauti jos sprogimo.
  Nataša patvirtino šaudama į kinus:
  - Taip, taip... Tik dabar, ne kartais, o visada!
  Merginos nusijuokė. Jie kovojo su juos spaudžiančia minia. Kaip rusų kariai, kurie kovojo su nesuskaičiuojama Čingischano armija. Ir iš tikrųjų Rusija laimėjo.
  Zoja vėl sviedė granatą plikais pirštais. Ji suplėšė juo tuziną kinų kareivių ir dainavo:
  Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Mes sutraiškysime blogio fašizmo minias į miltelius,
  Nugalėk begalinės minios srautus!
  Augustinas, šaudydamas į kinus ir žudydamas jų dešimtis ar net šimtus, šypsodamasis pastebėjo:
  - Geriau ne beribė, o beribė minia!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Taip, tikriausiai daug geriau!
  Merginos kovojo didvyriškai, o jų valia - kumštyje.
  Ir triuškinama galia yra plikuose kojų pirštuose. Ir juose tiek daug kovos aistros.
  Elžbieta ant tanko kovoja kaip pabaisa.
  Mergina, šaudydama ir plikais pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, sako:
  - SSRS didybė yra su mumis!
  Catherine, šaudanti į kinus, pažymi:
  - Mes čia kaip Stalino sakalai!
  Elena, šaudanti, pažymėjo:
  - Leonidas Iljičius vis dar nėra tas pats!
  Catherine sudaužė kinų tanką ir kikeno:
  - Fedotas, bet ne tas!
  Elena paleido kulkosvaidžių pliūpsnį, nupjovė besiveržiančius Mao valstijos pėstininkus ir cypė:
  - Mūsų lenta bus viršuje!
  Eufrazija pataisyta:
  - Ne valdyk, o mūšis!
  Elžbieta labai tiksliai iššovė sviedinį ir pažymėjo:
  Mes vis tiek laimėsime!
  O merginos vieningai dainavo:
  Bet stipresnės rusiškos dvasios nėra
  Iš savo griuvėsių mes atgaivinsime....
  Šviesos karys greičiau imk kardą
  Stovėsime ir vėl laimėsime!
  
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į nežinomus pasaulius ...
  Giedami didvyriški darbai,
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  Didvyriškai kovojo ir merginos iš VDR.
  Gerda ir Charlotte kovojo įkaitusiame tanke, visiškai nuogos su šortais. Kinijos tankai kontratakavo.
  Gerda šovė į kinišką automobilį ir sulaužė šarvus. Ji paėmė ir dainavo:
  - Aš velnio dukra!
  Charlotte pralaužė apsaugą, nukopijuotą iš sovietinio T-54, tačiau įguloje buvo kinai, ir pridūrė:
  - Aš galiu viską įveikti!
  Vokiečių aukšto slėgio patranka yra labai efektyvus ginklas. Jis gali prasiskverbti iš labai didelio atstumo ir 100 mm lenkia kinišką T-54. Be to, rusiški automobiliai neprasiskverbia į naujausią vokišką KAG-50 U jokiu kampu. Tik sunkiausių modelių Isa gali sukelti Fritz problemų. Tačiau faktas yra tas, kad tokių Kinijos Iss yra labai mažai, o pagrindinė mašina yra T-54. Ir tu negali tam ginčytis.
  Gerda spaudžia vairasvirtės mygtukus apnuogintais grakščių kojų pirštais. Iš tolo trenkia į kinišką mašiną ir girgžda:
  - Aš esu karalius tas Supermenas!
  Ir karys rodo ilgą, rausvą liežuvį.
  Šarlotė taip pat atleidžia. Ir labai taikliai. Ir nusišauna su didžiosios panteros įniršiu.
  Ir jis taip pat spaudžia vairasvirtės mygtuką nuogais kojų pirštais.
  Ir švilpia sau:
  - Esu didelis super klasės kovotojas!
  Toliau Gerda jau šaudo. Šaltakraujė blondinė. Nors pati moteris yra temperamentinga. Pavyzdžiui, ji ant pušies nukryžiavo Kinijos komjaunimo narį. Ji pati įkalė vinis į rankas ir kojas. Ji padegė nuogą krūtinę, o paskui įkaitusiomis žnyplėmis susilaužė kojų pirštus.
  O dabar Gerda riaumoja:
  - Mes esame baltieji vilkai ir niekam nepažinome pasigailėjimo!
  Ir vėl gražuolė šaudo labai taikliai. Ir muša priešą. Tokia nuostabi blondine. Greitai ji to nebedarys. Vėl kiniškas automobilis prasibrovė iš toli. Sugeba pataikyti. Ir du šimtai milimetrų šarvų jos nesustabdys.
  Šarlotė taip pat šaudo ir cypia:
  - Aš esu aukštasis karalius! Aš jus visus sulaužau!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtuką. Raudonplaukis velnias vakar kankino Kinijos pionierius. Ji berniuką sumušė dilgėlių kekėmis. Tada pūsleles pabarsčiau druska. Tada ji ištraukė žiebtuvėlį. Raudonos liepsnos plėšrūnai laižė vaiko kulną. Štai raudonplaukė! Kokia ji šlykšti. Tiesiog pragariškas gyvūnėlis, kankinantis visus be jokio gailesčio ir silpnumo!
  Kinijos kariai vis šliaužė į vidų, tarsi iš Krakatau ugnikalnio veržtųsi smarkios lavos srovė.
  Nataša bandė rašyti memuarus. Ir jai buvo įdomu ir juokinga. Karas šiuo metu vyksta antrus metus ir tapo istorija. Ir tai yra rimta.
  Tačiau Didysis Tėvynės karas taip pat buvo ilgas ir sunkus. O joje merginos taip pat bėgiojo basos.
  Ir kaip būtų gerai, jei šio karo nebūtų. Na, tarkime, Hitleris ir toliau kariavo Vakaruose... Ir svarbiausia - be didelio pasisekimo. Nors užkariauti Afriką ir Aziją iki Indijos vokiečiams nėra problema. Iš 150 divizijų, skirtų pulti SSRS, užtektų pusės visoms britų kolonijoms užimti.
  bet du vaikai iš Žemės planetos pasekė ją.
  Nataša ir jos komanda nuo rašymo atitraukė kitą Kinijos pėstininkų puolimą. Mao karius į mūšį varė ne tik savieji, bet ir už pinigus samdyti afrikiečiai bei arabai. Įvyko žiaurus apiplėšimas.
  Kariai patys veda ugnį. Jie šaltakraujai ir apsiskaičiuojantys.
  Nataša nuogais kojų pirštais metė granatą. Samdiniai išsibarstę į visas puses.
  Nataša sušnypštė:
  - Pas mus gali išsipildyti viskas, kas neįmanoma!
  Zoja irgi nuogais kojų pirštais įleido citriną. Ji išsklaidė kinus ir sucypė:
  - Taip, mano Tėvynė yra pati švenčiausia!
  Ir mergina mirktelėjo.
  Ir tada ugningoji Augustina basa koja pasidavė kinams. Išsklaido juos į skirtingas ir labai tolimas puses. Ir čirškia:
  - Aš esu mirties pažinimas!
  O Svetlana nuogu kulnu pasiuntė granatą. Kinai skraido į visas puses. Jie žūva neturėdami jokios vilties sulaukti menkiausio išsigelbėjimo. Ir kokios grakščios merginos.
  Svetlana pasisuko ir dainavo:
  - Štai mano nauja kova! Aš eisiu su tavimi!
  Čia per griuvėsius lipa galingas kinų tankas. Šiuo atveju MAG-100. Tokį monstrą ne taip lengva prasibrauti. Tačiau rusų merginos yra pasirengusios tokiam mūšiui.
  Ir labai taikliai jie mušė iš bazuko. Kinai turėjo statinę, tai paėmė ir suglamžė. Apskritai tai nuostabu.
  Nataša agresyviai suriko:
  - Tebūnie dangus žemėje!
  Ir vėl skrenda basa koja mesta granata. Ši mirtina susinaikinimo dovana.
  Tada Zoja ims ir sumuš kinus. Kaip ji juos mėtė ir traiško. Ir labai karingas.
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip prikalti granatus. O kinai tai gauna į ragus.
  O Augustinas taip pat muša Mao kariuomenę. Ir jos nuogas kulnas, kaip visada, yra versle.
  Ji išbarstė kinus kaip tarakonus kampuose. Ir ji sušuko:
  - Aš raudonplaukė!
  Ir tada Svetlana taip pat, kaip ji ima, ir sumuša Dangaus imperijos kariuomenę. Jis subyra į kruviną maltą mėsą ir girgžda iš laukinio įniršio:
  - Aš negailestinga mergina!
  Nataša duoda eilę. Skrenda basa koja mesta granata. Nušauna kinus ir išbarsto priešininkus.
  Tada kurtinamai riaumoja:
  - Aš esu blondinė, kuri sunaikins visus!
  Zoya taip pat labai originaliai pastebėjo, nukirsdama kinus:
  - O medaus blondinės šaunios.
  O granata atskrenda iš basos kojos ir visus sutraiško.
  Ir tada Augustinas šaudo. Ir labai tiksliai. Numuša kiną ir čirškia į viršų:
  - Aš esu super mergina.
  Ir nuogi kojų pirštai taip pat labai taikliai meta granatą.
  Taigi Svetlana pristato savo aprangą. Šia linija suplėšė kinus į gabalus. Ir čiulbėjo:
  - Aš esu Šventosios Tėvynės vėliava!
  Ir vėl basa koja metama citrina.
  Merginos sunkiai kovoja. Jie kovoja kaip tikri herojai. Jie kupini nenugalimumo.
  Nataška susišauna ir užpildo samdinių armiją švinu. Ir jis nebijo nei tankų, nei raketų.
  Nors čia skraido balistinės galvutės. Taip, toks įsiutęs ir beviltiškas, galintis bet ką!
  O granata skrenda iš basos kojos. O kartu su juo bręsta destrukcija ir naikinimas.
  Zoja taip pat duoda eilę. Pjauna Mao imperijos karius. Jis atidengia dantis, kurie yra perlų spalvos, ir juokiasi:
  - Turiu panelę, kuriai sekasi puikiai!
  O jos dantų griežimas yra tiesiog mirtinas.
  O Augustinas taip pat sunaikina priešą. Ir pjauna be problemų. Ir nuogi pirštai paleidžia naują granatą.
  O mergina juokiasi:
  - Aš jus visus suvalgysiu!
  Ir tada Svetlana beviltiškai iššauna. Ir tai nepaprastai energinga. Šienavo priešininkus. Ir basa koja buvo paleista labai taikli granata su mirtinu užpildu.
  Mergina riaumoja:
  - Fašistų kinų drakono mirtis!
  Ir vėl šypsena. Akivaizdu, kad keturios merginos niekada nepasiduos.
  Kartais Raudonoji armija pereina į kontrpuolimą. Drąsiai ir drąsiai kovojančios moterys karės iš VDR
  Visų pirma, Gerdas ir Šarlotė liko uždaryti katilą virš Kinijos kariuomenės - tik dvidešimt kilometrų.
  O merginos šaudo... Jos nuostabios ir labai raumeningos. Jų kūnai yra tiesiog aukščiausias potraukis ir jėga.
  Bet sielos juodos... Kaip anglis ar dar blogiau.
  Štai, pavyzdžiui, Gerda ėmė ir sugalvojo naują kankinimą. Keturi berniukai iš Kinijos buvo pririšti viela prie plieninio smaigalio ir prijungti prie generatoriaus. Kuo greičiau ratas sukasi, tuo silpnesnė srovė. Ir kuo lėčiau, tuo stipriau.
  Smurtinis Gerdos elgesys. Berniukai, išmirkę prakaito, bėga, stumdami vairą.
  O vokietės iš krepšio meta anglis po basomis kojomis. Smurtinis merginų elgesys - nieko nesakyk. Taip pat labai žiauru.
  Tačiau pati Gerda mėgsta bėgioti ant karštų anglių.
  Čia ji šaudė į kinų tanką, nuvertė bokštelį ir mėsėdžiai šypsodamasi pasakė Šarlotei:
  - Štai mano bendravardis iš "Sniego karalienės" didžiosios seselės.
  Šarlotė nusijuokė. Ji taip pat trenkė į kinų tanką ir paklausė:
  - Ir kodėl?
  Blondinė terminatorius atsakė:
  - Ji paprašė vežimo ir poros batų, kad vėl eitų ieškoti savo brolio Kai po pasaulį. Kas blogo vaikščioti basomis?
  Šarlotė vėl daužė sovietų tankus ir atsakė:
  - Teisingai! Mergina jau buvo įpratusi vaikščioti basa ir esant lengvam Europos šalčiui. Perėjimą galėjo išgyventi. Ji vaikščiojo basa po sniegą ir niekada nečiaudėjo!
  Gerda nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, ir ji gana ilgai vaikščiojo basa, nes apvažiavo pusę pasaulio. Ne batai mergaitei - didelė prabanga.
  Ir blondinė nusijuokė. Žiemą jie darydavo tokius eksperimentus. Per šalną jie važiavo basi ir beveik nuogi berniukas ir mergaitė. Pirmos dešimt minučių ir į šiltus namus. Tada dvidešimt minučių ir penkios pailsėkite šiluma. Ir tada pusvalandį, o tada valandą. Ir taip visą naktį.
  Vaikams nuo šalčio tinsta kojos. Bet vaikinai gana užsigrūdinę, prie batų priprato tik šaltu oru.
  Ir tada basi pionieriai buvo varomi per anglis. Nors vaikiški kulniukai pasidarė šiurkštūs, jie kaip įprasta gyvi ir apdegę. Kas toliau atsitiko belaisviams, Gerda neprisiminė. Ji nuėjo kovoti. Šiaip ar taip, jie keturi nebuvo apsiavę batų nuo keturiasdešimt pirmųjų metų, kai pradėjo kariauti dykumoje, Rommelio armijoje. Tai šauniausios merginos.
  Čia Nataša buvo priversta pertraukti. Ji turi problemų virš stogo.
  Kinai vėl puola. Merginos su Mao kariais pasitinka taikliais šūviais, išmušdami priešininkus.
  O granatas jie mėto basomis kojomis.
  Tačiau kariai sugalvojo ką kita. Čia jie paėmė, pavyzdžiui, ir prijungė elektrą. O kinams jie trenkė elektros iškrovomis. Ir pačioms merginoms kulnus kepino.
  Merginų kulniukai tokie apvalūs, rausvi, labai malonu žiūrėti ir liesti.
  Kinijos ir užsienio samdinių divizijos buvo taip išsigandusios, kad atsitraukė ...
  Nataša, apsilaižydama lūpas, pastebėjo:
  - Ačiū Dievui, Svarog!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Tai tikrai didis Dievas! Bet Jėzus taip pat yra didis Dievas! Taigi ateitis yra mūsų!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai.
  Augustine ištiesė dantis ir pasiūlė:
  - Ar išgersime ko nors? Pavyzdžiui, geras vynas, putojantis su mielėmis!
  Svetlana entuziastingai pakėlė:
  - Viskas! Vynas su prieskoniais! Jis taip gerai degina riebalus!
  Nataša nusijuokė.
  Mes neturime riebalų! Mes paprastai esame kariai, kurių kūnai panašūs į lietinį plieną!
  Zoya sušuko:
  - Tada pergalė tikrai ateis pas mus!
  Augustinas šimtu procentų sutiko:
  - Mums tikrai pasiseks! Nors karas vyksta jau penkioliktą mėnesį!
  Nataša pavartė akis ir sušnibždėjo:
  - Tai siaubas!
  O merginos sinchroniškai kirto.
  Ir tai atsitiko kitur.
  Moterys karės kovojo su pranašesnių kinų jėgų pažanga. Nataša, kaip visada, yra pažangiausia.
  Čia Nataša vėl turėjo sustoti. Jie vėl lipo kaip rupūžė kinų raityti. Merginos jas pasitiko galingais smūgiais.
  Taikliais ir taikliais šūviais kinai buvo nušluoti, o vėliau ir metimais granatomis basomis kojomis.
  Merginos atkakliai kovojo.
  Tačiau kova buvo labai sunki. Vienam iš pionierių buvo išmušta galva. Bet Nataška pabučiavo berniuką į lūpas ir sucypė:
  - Būsite Irijoje, Rodo centre!
  Ir vėl, kaip jis basa koja meta granatą. Kiniškas tankas apvirsta. O jos voleliai sukasi išsigandę, su barškučiu ir metalu.
  Viskas vyksta labai gerai.
  Merginos, tai puikios sportininkės ir kariai. Jei jau kovoja, tai niekas su jais neprilygsta.
  Zoja taip pat meta granatą basa koja ir sako:
  - Baltoji Rusija po kinų nepasilenks!
  Augustinas taip pat iššauna su pašėlusiu įniršiu sakydamas:
  - Aš esu karys, kuris niekada nesilenkia! Ir net klastingas šėtonas nepakreips šventosios Rusijos!
  O ugningojo kario apnuoginti dantys žiba kaip dideli perlai.
  Ir Svetlana taip pat atleidžia. Jis nušluoja kinus ir atidengia ne mažiau didelius ir agresyvius dantis:
  - Aš nepasiduodu maoizmui! Šlovė komunistinei Rusijai!
  Ir visos keturios merginos choru sušunka:
  - Šlovė naujajai Rusijos demiurgo dievų tvarkai!
  Ir basomis kojomis jie išmes mirtinus užtaisus! Ir tai puiku!
  1970 m. rugpjūtis ... Kinai pagaliau sugebėjo sujungti savo čiuptuvus ir atkirsti tas SSRS Raudonosios armijos dalis, kurios buvo į vakarus nuo Amūro.
  Sovietų kariuomenė kovojo su Mao kariuomene, kuri dabar yra visiškai apsupta. Bet jie kovojo labai drąsiai.
  Visas batalionas merginų atmušė kinų puolimus. Gražūs ir vingiuoti kariai mieliau kovojo tik su kelnaitėmis.
  Ir tai suteikė jiems pasakiškų savybių ir gyvybingumo. O kokie patrauklūs kariai, kai purto nuogas krūtis. O krūtinės speneliai tokie raudoni ir putojantys.
  Merginos kovoja ir atremia geltonodžių pėstininkų puolimą. Kinijos kariuomenėje yra daug afrikiečių. Išmesk juos kaip patrankų mėsą. O indėnų yra daug.
  Nors Indija tiesiog neturėjo laiko sugauti kinų, tačiau kai kuriuos šios tautos atstovus Azijos kariuomenė tiekia skerdimui. Kad jie negalėtų įgyti nepriklausomybės.
  O kinai žengia į priekį. Afrikiečiai ir arabai apleisti... Kovos verda kaip aliejuje po kolosalios apimties ugnimi.
  Andželika - ugninga mergina, o bataliono vadas basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Nė žingsnio atgal!
  Malvina, mergina auksiniais plaukais, pasiima:
  - Nesitrauk ir nepasiduok!
  Ir dar basa koja meta granatą.
  Tada mergina papurto nuoga krūtinę.
  Klykianti ir nuostabioji Oksana, šviesiaplaukė terminatorė. Ir meta citriną nuogais kojų pirštais:
  - Mes neleisime priešo į Stalingradą!
  Andželika, purtydama save nuoga, sako pilna krūtine:
  - Žinoma, nedarysime!
  Ir vėl skrenda nuogi kojų pirštų svaidoma granata. Kas išsklaido priešininkus.
  Ir tada Akulina iššovė iš bazuko. Taip pat basa mergina šviesiais plaukais.
  Ir nuogu kulnu siunčia granatą. Kaip išbarstyti kinus į visas puses.
  Mergina sakydavo:
  - Tebūnie šviesa ir dangus!
  Oksana pasisuko ir sušnypštė, nukirsdama geltonodžius kovotojus:
  - Taip, Rusija garsi!
  Ir vėl ji basa koja metė granatą. Mano mintyse - blondinė. Kartą ją kankino kinai. Jie aliejumi ištepė nuogus merginos pėdų padus. Ir iš tolo buvo pastatyta krosnelė. Ugnis beveik palietė aliejumi blizgančius merginos padus.
  Oksana buvo labai įskaudinta, bet sukandusi dantis ištvėrė. Kinai jį šaudė dvidešimt minučių. Jie paliko pūsles ant padų. Savaitę jie ėjo, ir kankinimai vėl tęsėsi.
  Kiekvieną penktadienį Oksana buvo kepama ant žarijų, o pirmadienį daužė guminėmis žarnomis, o trečiadienį per kūną leisdavo elektros srovę. Jie mane kankino tris kartus per savaitę. Be to, beveik nepaliekant pėdsakų ant kūno.
  Mergina taip ištvėrė keturis mėnesius, tačiau kinui nieko nesakė. Tada ji buvo išsiųsta į mirties stovyklą. Tačiau pakeliui Oksanai pavyko pabėgti.
  Žinoma, jos neapykanta Mao kariuomenei yra didžiulė. Kokie kankinimai buvo panaudoti prieš ją.
  Oksana basa koja metė granatą. Šlavė kinus į visas puses. Ir aš prisiminiau.
  Kai nuogus padus laižo ugnis, jaučiasi tarsi panardinamas į verdantį vandenį. Skausmas yra aštrus ir užsitęsęs. Aliejus nedegina odos, o karštį reguliuoja profesionalūs budeliai. Ir skauda, labai skauda.
  Oksana šiuo metu bando įsivaizduoti kažką abstraktaus.
  Lyg ji būtų princesė. Ir ji buvo sugauta. Ir veda į egzekuciją. Žinoma, sniege tenka vaikščioti basomis. Ir kulniukai kepa.
  Tačiau princesė vaikšto iškėlusi galvą. Ji nepasiduoda ir nenori pasiduoti. Nors ji turi tik vieną iki klubų suplyšusią ašutinę. O geros formos kūnas vos pridengtas. O šimtai vyrų ir berniukų žiūri į ją ir net rodo liežuvius.
  Tačiau basoji princesė nesigėdija. Eina pas save, vaikšto išdidžiai išpūtęs krūtinę ir net dainuoja;
  Dažyta erdvė juoda niūri šviesa,
  Ir atrodo, kad žvaigždės savo orbitose priblėso!
  Aš noriu meilės, atsakydamas išgirstu - ne,
  Įsimylėjėlių širdys sudaužytos į šipulius!
  
  Prašau tavęs, mano kunigaikšti, ateik pas mane,
  Iš sielvarto verkiau ašarų vandenynus!
  Nutrauk visas išankstinio nusistatymo grandines,
  Noriu, kad sakytum žmonėms tiesą!
  
  Meilė svarbesnė už pareigą ir karūnas,
  Jei tau reikės - išduosiu tėvynę!
  Ir aš pasodinsiu savo mylimąjį į sostą,
  Juk mano princas man brangesnis už gyvybę!
  O paskui mediniais laipteliais užlipa ant pastolių. Po šalto, degančio sniego jos basos kojos patiria palaimą prisilietusios prie ąžuolo.
  Didžiulis budelis raudonu gobtuvu galanda kirvį. Plieniniai ašmenys spindi šaltoje sausio saulėje. Elgeta, basa princesė, lėtai artėja prie kapojimo bloko.
  Budelis žiūri į ją ir jo akyse skaitomas nusivylimas. Jis tikėjosi, kad katė gaus prabangią princesės suknelę ir papuošalus.
  Bet visi rugpjūčio žmogaus drabužiai, avalynė, papuošalai buvo nuplėšti per reidą, sudėti į bendrą krūvą.
  Tada princesė norėjo būti išprievartauta. Tačiau pats karalius norėjo tai išbandyti. Ir padaryk ją savo sugulove. Tačiau ji taip įkando užpuolikui ir taip skausmingai perkėlė kelį į kirkšnį, kad jis ilgam prarado gebėjimą būti vyru.
  Už tai princesei turėjo būti įvykdyta mirties bausmė. Ji jau beveik susitaikė su mirtimi, tikėdamasi rasti laimę kitame gyvenime.
  Bet dar buvo anksti.
  Šerdis perskaitė kaltinimą. Čia tai, kas nebuvo priskiriama princesei. Ir raganavimas, ir kerėjimas, ir puslapių berniukų viliojimas, ir žmogžudystė, ir karo kurstymas. Tik pačioje pabaigoje jai buvo pristatytas pasikėsinimas į karalių.
  Ir šalta kaip šitaip pusnuogiui stovint šaltyje ir vėjyje. Ir aš noriu, kad viskas greitai baigtųsi.
  Tačiau veltui ji tikėjosi, kad jai tiesiog nukirs galvą. Nuosprendyje teigiama, kad princesė bus viešai kankinama, o ne humaniškai nukirsdinus galvą. Ir jie ją kankins, kol pasibaigs.
  Prie princesės prišoko du budelių padėjėjai. Jie nuplėšė jai ašutinę, palikdami ją visiškai nuogą. Po to jie susuko jai rankas, patempė ant stovo. Jie pradėjo kilti aukščiau, o basos princesės pėdos buvo prispaustos prie bloko. Staigiai nuleiskite žemyn, sukdami sąnarius. Ir tada botagai iš visų pusių krito ant raumeningo rugpjūčio žmogaus kūno.
  Mergina stipriau sukando dantis.
  Taip, Oksana turi išvystytą vaizduotę. Ji gali tai įsivaizduoti.
  O dabar jis basa koja meta granatą. Ir išbarsto kinus į visas puses, nuplėšdamas rankas ir kojas.
  Mergina turi milžinišką pagreitį ir apimtį.
  O juk merginų batalionas basomis kojomis ir nuoga krūtine - viršuje!
  Jie niekada nepasiduos ir kovos kaip ereliai.
  Rugpjūtis praėjo masiškai apšaudant iš Kinijos artilerijos. Mao kariai bandė pribaigti sovietų dalinius, atkirstus už Amūro. Ir netgi plėtoti puolimą Kamčiatkos pusiasalyje.
  Mūšiai siautė, o raudonieji kariai nesitraukė. O jei kinai pažengė į priekį, tai milžiniškų nuostolių kaina. Tačiau mūšiai iki šiol vyko labiau diktuojant kinams. Jie judėjo į priekį, nors ir lėtai. Chabarovskas krito, o kinai nušliaužė į Tolimąjį. Jie taip pat bandė pulti iš Vidurinės Azijos pusės.
  Mūšiai vyko prie Alma Atos. Ten irgi moterų batalionas kovojo prieš Mao karius.
  Merginos, apnuoginusios raumeningus kūnus, dėvinčios tik kelnaites, atspindėjo pranašesnes Kinijos imperijos jėgas.
  Karys Ksenija kovoja. Beveik visiškai nuogas. Įdegę, nuogi keliai atsitrenkė į akmenis. Basa koja mergina meta granatą ir užmuša kiną. Atkiša dantis.
  Pasisuka posūkį, pjauna Mao kareivį ir sako:
  - Aš esu karys, kuris yra aukščiau tavo agresijos!
  Šauni karė Vladlena taip pat šaudo labai taikliai.
  Graži mergina, nukirsk kiną. Ir beviltiškai priešindamasi, karė ėmė ir basa koja paleido citriną.
  Ji sudaužė kiną į suplėšytus mėsos gabalus.
  Tada mergina sušuko:
  - Aš drąsi gražuolė!
  Ksenija taip pat meta granatą basa koja. Ir gaukite kinams po ausimis.
  Merginos paprastai yra puikios karės. Jie tokie šviesūs ir įsiutę. Jų raumenys blizga nuo įtampos.
  Čia Alenka yra mergina, beveik visiškai nuoga. Taip pat nuogi kojų pirštai meta mirtiną, žalingą elementą. Kinai mėtomi į visas puses.
  Mergina šypsosi ir kurtinamai juokiasi, rodydama liežuvį:
  - Aš esu žvaigždė, vardu Saulė!
  O gražuolė mirkteli labai protinga išvaizda. Jame beviltiškas grožis ir minčių kilnumas.
  Ksenija taip pat nemiega. Basa koja meta granatą. O kaip dviračio numušti buteliai, į visas puses lekia negyvi kinai.
  Ksenia jau yra kapitonė pagal rangą.
  Ji prisimena, kaip Suvorovas sutriuškino osmanus. Ne eilinė mergina. Taip, buvo taip, kad buvo nugalėtos pranašesnės Turkijos pajėgos.
  Čia vėl skrenda basa koja mesta granata. O kinai vėl miršta.
  Osmanų imperija, juk po dvejonių, realioje istorijoje nepastojo į Trečiojo Reicho pusę. Na, daugelis šimtų tūkstančių turkų dėl to nežuvo šiame kare. Iki šiol kinai sugebėjo užfiksuoti tik kelis miestus ir apsupti Alma-Atą. Bet tada Raudonoji armija sugebėjo atblokuoti Kazachstano sostinę.
  Mūšiuose sovietų tankai daugiausia kovoja su britų ir amerikiečių tankais, parduodamais Kinijai už paskolą. Na, taip pat kinų pasenęs.
  Čia randamas net licencijuotas T-34.
  Štai Ksenija taikliai basa koja meta granatą ir išmušė tokį automobilį. Tada ji sumurmėjo:
  - Vardan sovietinės technikos!
  Vladlena taip pat davė posūkį į turkus. Jie basa koja metė granatą ir užmušė kinus.
  Merginos labai niūrios.
  Čia Barbara šaudo iš bazuko, turėdama "Panther" -3 kinų licenciją. Mergina taip pat labai grazi ir tik kelnaites.
  Labai seksualiai ir garsiai atrodantis.
  Kaip tokia gražuolė trinkteli, lavonų kalnai iš karto prisipildo. Štai mergina.
  Tikrai terminatorius iš terminatorių.
  Ir vėl plikais pirštais, kaip jis spaudžia ir daužo. Kinams šimtą kartų sunkiau nei anksčiau. O mergina vis šaudo ir daužo kinus.
  Kinai nusprendė atkeršyti už visus pralaimėtus karus su Rusija. Taigi jie bus sumušti.
  Merginos degina save ir degina.
  Barbara basa, riaumoja:
  - Tegul gyvas puikus Stalinas.
  Nors 1970 metų rugpjūčio kieme Stalinas jau buvo miręs daugiau nei septyniolika metų. Taip, be SSRS vadovo visas pasipriešinimas iš dalies nukrypo. O karo ugnis liepsnoja kapitališkai.
  Štai mergina Marusya, labai didelė ir sveika, šviesiai šviesiais plaukais. Ji paėmė ir basomis kojomis pasiuntė visą krūvą granatų. Ji numušė kinams už paskolą parduotą amerikietišką "Patoną". Ir čiulbėjo:
  - Taip, komunizmo Rusijai!
  O jos drabužiai susideda tik iš kelnaičių. Kieta mergina. Toks niūrus.
  O štai dar viena mergina Anastasija. Taip pat meta mirtiną granatą su užsuktu sprogstamu paketu. Ir jie gauna stiprų smūgį kinui į veidą.
  Anastasija čiulba ir purto nuogas krūtis:
  - Aš šviesos karys!
  Ksenia basa koja paleidžia granatą. Jis muša į kiną ir čirškia į viršų:
  - Mes laimėsime! Ir niekada nepasiduok!
  Alenka patvirtina irgi basa koja mesdama granatą:
  - Ne! Mes niekada nepasiduosime!
  Ir duoda eilę kinams.
  Vladlena pjauna Mao karius ir sako:
  - Esame šlovingame Suvorovo kelyje!
  Ir rodo savo ilgą liežuvį!
  Veda ugnį ir Akulina. Nuostabi blondine. Kaip jis naikina kinus. Tu tiesiog įsimyli. Jis rašo sau ir rašo.
  Ir mirkčioja įsiutę.
  Štai jos basa koja vėl meta granatą. O žudikas skrenda virš kinų. Neduodamas jiems šanso.
  Andželika irgi, šis raudonplaukis velnias neatsitraukia. Ir taip pat itin tiksliai numuša Kinijos karius. Ir jos basa koja veikia labai konstruktyviai. Ir išmuša kraują kaip dulkes iš kilimų.
  Ir tada į mūšį stoja didelio kalibro artilerija. Ir kulia ant kinų.
  Bet merginos su kelnaitėmis yra puikios.
  Nicoletta taip pat kovoja. Mergina beveik nuoga. Basos ir labai grazios. Jis taip pat aršiai kovoja. Ir naikina kinus.
  Čia ji išvertė už paskolą kinų pirktą "Churchill". Mergina juokiasi:
  - Aš nuostabi gražuolė! Nors visada basomis!
  Ir nuogu kulnu mėtys granatą.
  Ir po to mergina vėl išmes mirtiną granatą, laukinę ir velnišką galią. Ir smogia labai stipriai. Ir tada mergina iš stropo paleido granatą.
  Ji pargriovė priešą ir sušuko:
  - Šlovė didžiajam komunizmui...
  O dabar kinams pritrūksta jėgos. Negali paimti Alma-Ata, o prieigų užpildo lavonais.
  1970 metų rugpjūčio mėnuo. Karštos merginos ir kvaili... kinai laikinai sustabdė puolimą. Raudonoji armija taip pat netrokšta kariauti. Antraisiais Didžiojo Tėvynės karo su Kinija metais jums reikia pertraukų tarp karo veiksmų, kad atsikvėptumėte ir sukurtumėte naujas pajėgas.
  Visą laiką net kinams, kurių gyventojų skaičius yra panašus tuo pačiu metu: Afrikoje, Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, neužteks pulti.
  Tačiau pauzė labai trumpa ir Mao kariuomenė vėl veržiasi į priekį.
  Veronika basa koja meta granatą. Sklaido kinus ir cypia:
  - Tegul Rusija būna aukščiau už viską!
  Viktorija taip pat šaudo. Jis basa koja meta granatą ir cypia į viršų:
  - Tegul ateities pasaulis būna mūsų!
  Toliau jau graži mergina Juliana nusišauna be jokių ceremonijų.
  Ir dar basa koja meta granatą. Ir net Mao kariai buvo išsibarstę.
  Mergina čiulbėjo:
  - Aš esu pasiutęs tigras!
  O paskui ir Ana, tarsi šaudė. Ir basa koja labai įstrižai paleis granatą, lūžtančią kaip Mao armijos dalinių stiklas.
  Ir sako:
  - Pergalės psichologija! Likimo demokratija!
  Ir tada Matryona paleis visą dėžę sprogmenų. Ir kaip susprogdins kinų karius. Ir riaumoti:
  - Rusijai kosmose aukštumose!
  Dar dvi gražios merginos važiuoja lengvuoju tanku "Luna-2". Geras automobilis su dviem kulkosvaidžiais. Šarvai nėra per stori, bet juose telpa kulkosvaidžiai. Forma supaprastinta. Merginos Olga ir Zhenya yra viduje, atsilošusios ir kiniškai rašo sau.
  Neblogas automobilis - keturiasdešimties kilometrų per valandą greitis. Puikus pralaidumas. Ir vikšras.
  Merginos užpildo kinų kareivius švinu ir dainuoja;
  Tu, tėve, mėnesį šviesi,
  Kad nešviestum taip pat
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viskas, ką tu slepi už debesų
  Jus dengia grėsmingas debesis!
  Kaip ir Šventojoje Rusijoje.
  Šventojoje Rusijoje, akmeninėje Maskvoje.
  Kremlius buvo šlovingame mieste,
  Prie Ivano, prie Didžiojo,
  Katedroje buvo Archangelske,
  Kaip ir turėjo tinkamas choras:
  Jaunas lankininkas stovi ant laikrodžio,
  Stovi ant laikrodžio ir meldžiasi Dievui,
  Jis verkia upei tekant
  Verkia - teka ašarų upeliai,
  Jis muša berdišą kotu,
  Berdišas su kotu ant drėgnos žemės:
  "Tu esi gojus, motina žemė drėgna,
  Jūs išsiskirstote į visas puses
  Tu atsiverk, karsto lenta,
  Apsisuk, auksinis damastas!
  Kelkis, kelkis, stačiatikių carai,
  Stačiatikių caras Aleksejus Michailovičius!
  Pažvelk į savo šeimą
  Šventajai Rusijai, Motinai Maskvai,
  Maskva-motina, našlaitė!
  Merginos dainuoja sau ir traiško kines. Jie vaikšto per lavonus ir palieka kruviną pėdsaką su vikšrais. Štai merginos. Taip pat bako viduje jie yra beveik nuogi, su tais pačiais šortais ir basi. Bet labai grazios merginos.
  Kinijos kariai visi perlų kaip rupūžė ant mėšlungio. Ir juos kaip žolės dalgį nušienavo narsūs sovietų būriai. Ir taip jie daužė, tarsi pjautuvais.
  Štai tuo metu galingiausias pasaulyje bombonešis Ilja Muromets-8 skrido bombarduoti kinų. Pirmasis pasaulyje orlaivis su keturiolika variklių. Aštuoniolika kulkosvaidžių ir du šimtai tonų bombų. Štai automobilis.
  Ir taip pat merginos įguloje. Ir beveik nuogas, su vienu maudymosi kostiumėliu. Tai labai gražu ir seksualu.
  Bombonešio Ilja Muromets-8 kario įgulos vadas Valentina. Labai grazi ir riesta blondine. Būtina, kad automobilis sulėtintų greitį ir uždengtų kinų bunkerį tiksliu bombos metimu.
  Mao Kinijos kariai yra stiprūs ir drausmingi. Jie šaudo į Rusijos sovietų monstrą. Tačiau kariai trenkia atsakydami. Aštuoniolika kulkosvaidžių tiesiogine prasme nušluoja Kinijos pėstininkus. Krenta suplėšyti Kinijos kariuomenės kariai.
  Ugnį vedanti auksaplaukė Lada mėsėdžiai šypsosi. Mergina net nusiėmė liemenėlę, kad geriau susikauptų. Ir purto nuogą krūtinę. Tiesiog puikus grožis. Jame tiek malonės ir tikslumo. Pati Lada liekna, bet raumeninga, o juosmuo plonas, kaip vapsvos.
  Galina taip pat šaudo į kinus iš kulkosvaidžių. Taip pat mergina, graži ir kreiva. Basomis kojomis spaudžia gaidukus. O veidas toks gražus. Ne karys, o tiesiog super mergina.
  Galina sako šypsodamasi:
  - Šlovei caro generalinio sekretoriaus Leonido Iljičiaus Brežnevo tėvui!
  Agresyvi ir puošni, aukso spalvos lapų plaukais, Lada patvirtina:
  - Mes jus visus Judai šluotele iššluosime!
  Valentina basa koja spaudžia pedalą. Ant Kinijos bunkerio nukrenta toninė bomba. Tai mirtina galia. "Ilja Muromets" -8, įsibėgėja, kad skeveldros nesusižalotų. Bunkeris sprogsta, pakeldamas dūmų stulpą.
  Merginos vienu balsu sušunka:
  - Pataikė! Jie atidavė kinams!
  Ir pliaukštelėti iš malonumo basomis kojomis. Taip, tai merginos, kurios sugeba nugalėti kines - nors jų yra visas milijardas! Jie kovoja svajodami apie pasaulį, kuriame žmonės niekada nežudys žmonių.
  Vienas stipriausių generalinio sekretoriaus Leonido žingsnių - masinis moterų verbavimas į armiją. O rusė - pati baisiausia karė pasaulyje! Ar ne!?
  Štai, pavyzdžiui, ant naikintuvo Sokol skuba pilotė Alisa. Tokia graži mergina, šviesiaplaukė su raudonais plaukais. Liekna mergina, beveik nuoga.
  Basas spaudžia pedalą ir manevruoja. Ir tada jis nusišauna. Didelio kalibro kulkosvaidžiu numuša kinišką automobilį. Priverčia ją sudeginti ir sako:
  - Gimiau šventoje šalyje, karališkajai tarnybai! Mergina visai šauni, ir mėlyno kraujo, husarai!
  Ir pagreitina "Sakalo" greitį. Galbūt rusiški, tiksliau sovietiniai lėktuvai yra geriausi pasaulyje.
  Ir jau priekyje pasirodė sunkesnis ir pažangesnis tankas, kurį sukūrė didžiojo Mendelejevo anūkas. Mašina su dvidešimt greito šaudymo pabūklų ir šešiais kulkosvaidžiais. Ir merginos taip pat valdo tokį kolosą.
  Ir ateina rusiškas, sovietinis tankas, naikinantis vokiečius. Be to, su galingu dyzeliniu varikliu ir gana pravažiuojamu bei judriu.
  Merginos tanke dainuoja;
  Mūsų Dievo mylima Rusija,
  Dosni turtinga išvaizda...
  Na, monarchai gražesni, gražesni -
  Tėvas caras Leonidas!
  O tankų vikšrai traiško kinų karius. Žodžiu, žarnos jau ropščiasi ir iš vikšrų teka kraujo srovės.
  Tanko vadas Tatjana Krupskaja sako:
  - Taip, mes laimėsime Rusijai!
  Beje, mergina yra iš kunigaikščių šeimos, tačiau kovoja viena su kelnaitėmis. Bet toks mielas. Ji turi didelę vidinę jėgą.
  Mergina basa koja spaudžia pedalą ir sako dantimis ir juokiasi.
  - Jūs esate didžiausias caras Leonidas Iljičius!
  Ir kariai yra tikri, kad tokiu tanku pasieks Pekiną. O visų karių ir karių pasitikėjimas stiprėja.
  Nataša, apimta entuziazmo, pradėjo kurti ir dainuoti. Likusios merginos apsidžiaugė;
  Kad šventoji Rusija kovotų su mūsų dalimi,
  Mes merginos su milžiniškomis širdimis...
  Sovietinės žemės fašistas ieškojo
  Tačiau su Rod mes visada esame vieningi kovotojai!
  
  Tegul mūsų Rusija yra amžinoje šlovėje,
  Čingischano minios mūsų neužkariaus...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Mes sutriuškinsime visus netikėlius!
  
  Smurtaujantys kinai negali būti sulenkti mūsų į ragą,
  Patikėk, Rusijos niekas neįveiks...
  Juk Jėzus Aukščiausiasis Dievas yra su mumis,
  Ir nekalbėk nesąmonių su Mao!
  
  Visi žino, kad Tėvynė mums duota,
  Už įnirtingas pergales nežinant tamsos...
  Baisusis šėtonas išskyrė dantis,
  Marškiniai permirkę krauju!
  
  Komjaunuoliui nėra žodžio bailys,
  Merginoms kliūtys nėra reikšmingos ...
  Baltasis Dievas padės mums Jėzau,
  Nemirtingumas bus didžiausias atlygis!
  
  Mes labai narsiai kovojome prie Maskvos,
  Kinai priverčia neįtikėtiną strypą ...
  Kovojo pusnuogė basa
  Ir tikiu, kad pergalė tikrai lauks!
  
  Rusijos karių didybė gyvena,
  Ir jis niekada nepasiduos kinams ...
  Mes įnirtingai išsiųsime kariuomenę sąskaita,
  Ko nepakilo labai nešvarios nuogulos!
  
  Taip, Mao, tu gudrus ir gudrus,
  Galintis užvaldyti net pusę pasaulio...
  Bet Brežnevas taip pat yra narsus erelis,
  Nedaryk savęs stabu!
  Nėra komjaunimo narių, žinokite, kad nereikia trauktis,
  Jie net nebijo šalčio...
  Ir armija greitai virs žaidimu,
  Juk rusai visada galėjo kovoti!
  
  Rusija yra meilės tėvynė,
  Ir padovanos komunizmą...
  Nereikia statyti reitingo ant kraujo
  Su begėdiško revanšizmo šypsena!
  
  Taip, Mao nori paimti mus už gerklės,
  Ir pakreipk Rusiją per visus pastolius...
  Bet mes įnirtingai kovojame dėl penkių
  Juk Brežnevas pas mus su apsiaustu ir kepure!
  
  Jis yra puikus karys, visi žino
  O komjaunuoliai visada bus basi...
  Ir pajudinkime vairininką palei barzdą,
  Mūsų pynės dega ryškia šiluma!
  
  Kariai yra mūsų likimas,
  Sutriuškinsime didžiulę panterą...
  Nors šis Mao sukūrė piktą neteisybę,
  Mes jam nurodysime normą ir priemonę!
  
  Nėra protingesnio ir stipresnio Brežnevo,
  Jis yra didžiojo milžino šalies vadovas...
  Ir Mao tu stipresnis už merginą,
  Juk kovose visada esame vieningi!
  
  Siekdami laimėjimų sukuriame visą seriją,
  Siekiantis į žvaigždes kaip greitasparnis paukštis...
  Ir bus garsus rezultatas,
  Tokios merginos, išdidūs ereliai!
  Kinai patyrė didelių nuostolių ir pasitraukė. Mao kariuomenė dabar pasidavė ištisus pulkus ir net divizijas. Ir su iškeltomis vėliavomis po orkestrais. Karas tęsėsi tarsi pasakoje - maloniai su nedideliu kraujo praliejimu ir svetimose teritorijose.
  Nors paprastai Rusijai per užkariavimus taip pasisekdavo retai. Ir beveik visi karai ir pergalės buvo atiduoti rusams dideliu kraujo praliejimu.
  Gal Olegas buvo pramintas Pranašu, nes sugebėjo priversti Bizantiją pasiduoti be kraujo?!
  Bet kuriuo atveju Leonidas Brežnevas arba Iljičius II pretendavo į Didžiausio vaidmenį.
  Merginos nuėjo prie Chotano upės. Ruduo jau atėjo. Auksiniai lapų kilimai.
  Kariai trypčiojo ant kilimų. Ir pasinėrė į vandenį.
  Veronika, turškusi upėje, paklausė Viktorijos:
  - Kaip manote, caras generalinis sekretorius Leonidas po karo kolūkius išformuos ir valstiečiams duos žemės?
  Vadovaujanti mergina papurtė galvą.
  Kodėl valstiečiams reikia žemės?
  Veronika nusijuokė ir pasakė:
  Taip, jie negali susitvarkyti patys. Tačiau yra stiprių verslo vadovų, kurie galėtų patraukti.
  Viktorija griežtai atsakė:
  - Čia jie parduos žemę už paskolą. Gal taip bus geriau.
  Juliana apsivertė vandenyje ir pasakė:
  - Greičiausiai geriau, kad kolūkio valdininkai turi žemės. Jie gali valdyti didelius ūkius ir naudotis traktoriais. Socialistinė, didelio masto gamyba yra pati efektyviausia!
  Veronika nenoriai sutiko:
  - Gal būt. Tačiau tai sukuria pridėtinę vertę!
  Juliana nusijuokė ir pasakė:
  - Bet efektyvumas puikus!
  Viktorija, turinti pulkininko laipsnį, šypsodamasi pastebėjo:
  - Tai skatina vystymąsi. Ir kokia prasmė duoti žemę valstiečiui, ir net girtuokliui. Tai dvarininkas, kuris maitina pusę pasaulio rusiška duona! Mūsų šalis labai turtinga!
  Veronika sutiko su tuo:
  - Taip, Rusija turtinga ir gyvenimas gerėja! Pavyzdžiui, mano brolis dirba Putilovo gamykloje meistru. Ir jis turi trijų šimtų penkiasdešimties rublių atlyginimą, neskaičiuojant priedų.
  Viktorija apsivertė ir iš susižavėjimo pliaukštelėjo basa koja į vandenį ir įkando:
  - Taip parašyta! Rusija kyla! Ir netrukus jis taps dar stipresnis!
  Merginos nuplaukė į Chotaną ir atsitiktinai pasikalbėjo. Anna paklausė merginų:
  Kaip manai, kas mūsų laukia po mirties?
  Juliana nusišypsojo ir atsakė:
  - Ateistai sako - nebūtis. O religija moko - siela eis pas Dievą, o Jis nuspręs, kur eiti į dangų ar į pragarą.
  Veronika paklausė Julianos:
  - Kaip manai, ar yra Dievas?
  Mergina pliaukštelėjo į vandenį basa koja, pakėlė bangą ir atsakė:
  - Jei atvirai, aš nežinau. Yra argumentų ir už, ir prieš Dievą. - mergina vėl apsitaškė ir pastebėjo. - Žinoma, atsakymo į šį klausimą nėra, bet argumentų galite pateikti įvairiausių.
  Viktorija sutiko su tuo:
  - Žinoma, labai skirtingai. Ir apie ką čia kalbėti. Aš asmeniškai manau, kad kadangi mes laimime, tada Dievas, žinoma, egzistuoja! Tačiau buvo laikai, kai atsidūrėme mongolų-totorių valdžioje. Ir tada kyla klausimas - kur buvo Aukščiausiasis Dievas?
  Juliana nekaltai šypsodamasi pastebėjo:
  - Bet yra kažkas daug blogesnio už mongolų-totorių jungą!
  Viktorija nustebo
  - Kas yra blogiau už mongolų-totorių jungą?
  Juliana iš tikrųjų pareiškė:
  - Senatvė! Kas gali būti blogiau už senatvę!?
  Viktorija sutiko:
  - Taip, bus tikrai blogai!
  Merginos tylėjo. Jiems buvo šiek tiek gėda apie tai kalbėti. Merginos paėmė ir iššoko iš šalto vandens. Jie pribėgo prie savęs, blykstelėdami apvaliais, nuogais kulnais.
  Marusya bėgo su jais ir šypsodamasi paklausė:
  - Bet įdomu, kam mums reikia senatvės? Reikia pasakyti, kad nežmoniška!
  Viktorija su tuo sutiko:
  - Tikrai nežmoniška! Geriausia būti amžinai jaunam ir sveikam!
  Merginos buvo veržlios ir linksmos, sukdavosi salto.
  Veronika su šypsena ir išsišiepusi pasiūlė:
  - Taip, mūsų kariuomenė yra stiprios merginos! Ir mes būsime puikios formos!
  O mergina mirktelėjo draugėms. Jie visi prapliupo juoku šypsenomis, harpijomis.
  Juliana pasiūlė:
  - Suraskime gyvąjį vandenį ir tapkime tikrai nemirtingais! Bus labai šaunu!
  Merginos šypsojosi ir mirktelėjo viena kitai.
  Tada Viktorija, išdygusi dantis, pasiūlė:
  - Taip, būtų malonu rasti būdą, kaip nepasenti. Kaip būtų gera ir gražu!
  Mergina įsivaizdavo pasaulį su kai kuriomis gražuolėmis ir jaunais vyrais. Gal net geriau be barzdos, kad veidai gražesni ir mielesni.
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Taip, tai nuostabiausias dalykas, koks tik gali būti pasaulyje! Linkime amžinos jaunystės ir šviesos.
  O mergina nusijuokė apnuogindama perlinius dantis.
  Viktorija pašoko ir pasiūlė:
  Tikrai baigkime senatvę! Paprastai tai yra nepriimtina! Žmogaus kūnas neturėtų senti!
  Veronika, besišypsanti ir šokinėjanti, dainavo:
  - Pone pulkininke, nei pasenti! Ne geriau mirti už Rusiją! Dėl narsumo ir garbės - aš nejuokauju! Jis atsakė - kad aš raudonas? Aš nenoriu!
  Merginos juokėsi dar garsiau. Tai labai labai gražu.
  Juliana juokdamasi pasiūlė:
  - Ir atjauninkime visas senes! Kad viskas spindėtų kaip saulė!
  Viktorija sutiko ir pašoko aukščiau:
  - Už Tėvynę ir Leonidą Iljičių Didįjį!
  Ana, ši raudonplaukė karė, prabilo:
  - Bet vis tiek vienuolės, nepaisant maldų, nejaunėja. Nors jie turi šventą dvasią. Taigi pradedate galvoti, kur yra Dievo teisingumas?
  Viktorija giliai įkvėpė ir atsakė:
  - Dejonė stovi per visą žemę... Kur tu šeimininkas, kur?
  Veronika su pykčiu dainavo:
  Yra daug puikių žmonių
  Kieno darbai gyvi šimtmečius....
  Yra daug skaidriaveidžių paukščių,
  Kas vadinami nemirtingaisiais!
  
  Ir epų herojai,
  Jie iš karto nugalėjo minią ...
  Rusija pagimdys didelę galią,
  Basurmanas mūšyje plyš!
  
  Bet vienas dvigalvis erelis,
  Karaliau, valdyk šlovingą Leonidą...
  Jis šviečia po dangumi,
  Jūs meldžiatės už jį neapsimetinėdami!
  
  Visos Rusijos imperatorius
  Kas pakėlė tokią šalį...
  Tikroji misija
  Už pažangą ir senovę!
  
  Mūšiuose nugalėjo japonus
  Vokiečiai buvo nugalėti iš karto ...
  Merginų balsas skamba,
  Leonidas yra mūsų meistras!
  
  Ir mūsų karalius nepasiduos mūšyje,
  Statant didelį milžiną...
  Jis stipriai muša priešus,
  Ir tai pasirodė įnirtinga rikiuotė!
  Gražią dainą vieningai paėmė merginos. Jie tokie nuostabūs ir sotūs dainininkai. Jie turi tokią gražią dainą.
  Taip, nuostabios merginos.
  Taip rašė švytinti Nataša, pati didingiausia iš merginų.
  Čia ji priversta sustoti ir šaudyti į Kinijos lėktuvus. Basa koja meta granatą. Nušauna šturmaną ir sušunka:
  - Pergalė!
  Karas su Kinija tęsiasi... Tačiau sovietų kariuomenė smūgis po smūgio smogia prieš Mao imperijos kariuomenę.
  Jau 1970 metų lapkritis... Tiek daug žmonių žuvo, ypač iš Dangaus imperijos pusių. O muštynės įnirtingos.
  Tačiau niekas nesustabdys sovietų merginų ir niekas nelaimės. Pilotai ypač sėkmingi artėjant prie Pekino.
  Kol esmė ir reikalas kaunasi kiti kovotojai. Štai, pavyzdžiui, kariai iš Didžiosios Britanijos yra komunistai savanoriai.
  Jane Armstrong ir jos įgula. Tai šauniausia ponia. Ir maloni tuo pačiu. Šaudo nuogais kojų pirštais į kiniškas transporto priemones ir čirškia:
  - Aš grakštus buivolas!
  Ši valstietė, kaip ir nuogi kojų pirštai, taip pat spaus Gringetą ir riaumos:
  - Aš ieškau kunigaikštienės!
  Ir sudaužyti Kinijos penkiasdešimt ketverius.
  Malanya kuklesnė ir rašinėja iš kulkosvaidžių. Bet jis tai daro tvarkingai. Mergaičių tankas yra didelis "Challenger" -5, ir gana sunkus. Pats žengia į priekį, ne per skubotai.
  Malanya judina basas kojas ir čiulba:
  - Ir aš maištauju, maištauju aukštai!
  Vairuotoja Matilda taip pat apnuogino dantis. Taigi ji spindi su šypsena, po raudonomis lūpomis. Na, kodėl gi ne terminatorė? Nors jis valdo tik didžiulį tanką.
  Merginos čia anglės, bet ir išsigimusios. Jie nori meilės ir meilės. Aš tikrai noriu. Ir taip pat šlovė. Net jei tai kvaila. Žinoma, kariai, turintys tokią reputaciją, mėgsta stribus. Ir jų grožis yra nuostabus.
  Ypač jau aplink šalčius, o jie su bikiniu. Bet tai puiku! Tai šaunios patelės. Ir jie kikena. Mėgsti skirtingus ir įkyrius požiūrius. O merginos nori daug ko. Visų pirma, gerumas.
  Kankinimuose dalyvavo ir Gringeta. Ji nuplėšė nelaisvės kinų berniuko drabužius ir užtempė jį ant stovo. Ji basas kojas suspaudė į audinį, pakabino akmenis ir ištempė auką. Berniukas pakibo, o Gringeta jo kūną sudegino įkaitusiu laužtuvu. Jai labai patiko taip kankinti berniuką.
  Anglaitė taip pat perėmė tardymo metodus iš nacių. Malonu deginti įdegusią, lygią, beplaukę berniuko odą. Ir toks nuostabus kvapas - kaip ėriukas ant iešmo keptas. Belieka tik Gringeta laižyti jo lūpas.
  Tada mergina užkūrė laužą ir ėmė kepti kulnus. Jai taip pat labai patiko šis procesas. Tokie kankinimai... Gringeta papipirino berniuko žaizdas ir iškepė. Ir tada ji to nepadarė. Berniuko koja buvo nupjauta ir suvalgyta. Tikrai gera mėsa. Skonis kaip kiauliena.
  Gringeta labai sveika ir stipri mergina. Ji vienu metu galėjo suvalgyti aviną ar kiaulę. Ir dar suvalgyk kumpio. Arba gerti raudoną vyną. Koks malonumas šiai valstietei kankintis, kankintis.
  Berniukas mirė nuo skausmo šoko. Gringeta prisigėrė žmogaus kūno. Ir sunkiai, po to šoko - kaip laukinė. Na, tikriausiai, yra kažkas švelnaus su pluta. O jei patepsi pipirais ar kečupu.
  Ir su pasimėgavimu kramtykite... Gringeta vis dar laižė lūpas. Nors būti kanibalu yra gėda. Bet ji norėjo žmogaus kūno. Ir ką galima pasakyti prieš tai? Na, ji taip nori valgyti! Bet matote, apetitas gali būti neribotas.
  Gringeta šaudė į kinišką T-54. Ji per daug mirtiną sviedinį pralaužė šarvus ir čiulbėjo:
  - Trumpai tariant, aš rėkianti banzai mergina!
  Ir vėl kikena, ir apnuogintais tigro dantimis. Ir siunčia į visas puses prožektorių spindesį.
  Tada Malanya kikena ir šaukia:
  - Aš visus paimsiu ir suplėšysiu į gabalus!
  Ir basomis kojomis spaus ant kulkosvaidžio gaidukų. Ir kaip jis pradės šaudyti į visus pėstininkus. Ir tiesiogine prasme pjaukite, kaip dalgis pjauna žolę.
  Mergina daug nušovė. O kaip dantis apnuoginti... Ir vėl ims ir šaus! Ir vėl pjaukime!
  oi kalyte...
  Malanya viską daro juokais... Ir šaudo į priešus. O nepaklusnius jis paverčia vergove. Oho, tu, koks velnias! Na, močiute...
  Jis taip pat atsiduoda kankinimams. Visų pirma, jie įkaistomis adatomis dūrė į krūtinę Kinijos komjaunimo nariui. Ir pervėrė visą krūtį. Praverta per spenelius. Tokia šauni Malanija. Ir merginai ji skrandį pervėrė ilga adata - tiesiai į bambą. Susuko...
  Ir kaip jis juokiasi. Rodyti kalbą. Ir vėl privers juoktis. O jei dar ir prie krūtinės uždegtą žvakę raudonais speneliais. Į burbulą ir pūslę.
  Čia ji linksminasi kankinimais. Išsitraukė prisipažinimą.
  O, Malanya, o tu graži basa, šviesiaplaukė mergina!
  Ir tada Matilda pradėjo traiškyti kinų kareivius vikšrais. Ir, beje, jis juos energingai spaudžia. Ir tuo pačiu nepamirškite riaumoti:
  - Aš mirtina mergina!
  Ir nusileidžia nuo raudonų lūpų, ryškios, švytinčios kibirkštys. Tai tikrai mergina - mergina visoms merginoms. Kodėl mergina? Nes irgi budelis ir paleistuvė. Ir kankino kalinius.
  Be to, Matilda tai padarė naudodama specialius prietaisus - kaip balną ir ištraukė prisipažinimus. Kas tik su šia gražia mergina neatsikėlė.
  Vienas iš kankinimo būdų buvo. Ji paėmė nuogą komjaunuolės pėdą, suspaudė ją veržlėje ir pradėjo spausti. Ir tol, kol suskilinėjo kaulai. O oda plyšo, išsiliejo kraujas. O vargšei taip skaudėjo, kad ji apalpo iš šoko.
  Matilda suriko:
  - Taip bus su visais...
  Ir kitą komjaunuolę ji panardino į verdantį vandenį. Taip pat kankinimai. Iš pradžių į verdantį vandenį, o po to į ledinį vandenį. Ir vėl verdančiame vandenyje. Ir vėl į skylę. Labai skauda, o merginos oda tokia raudona, nuplikyta.
  Pati vadas, lordo Jane Armstrong dukra, vengė kankinimų. Ir aš nenorėjau dalyvauti šiame purve. Tada kinai ją nurengė ir išplakė dilgėlėmis. Na, kokie kraupiai! O su mergina buvo pasielgta taip žiauriai. Tada jie ištepė aliejumi nuogus valdovo dukterų padus ir pakišo po krosnele. Jie užkūrė laužą ir ėmė kepti mergaitės kulnus. Ir tai buvo tiesiog žiauriai skausminga.
  Vargšė ledi Džein, kaip iš jos tyčiojosi... Bet nieko, bent jau, nebuvo suluošinta, o pūslės sumažėjo per kelias dienas. Taigi visai įmanoma mėgautis gyvenimu ir mėgautis.
  Jane filosofiškai pakomentavo:
  - Bet kulnai stiprės!
  Žinoma, nėra labai gerai žudyti kinus, bet lordo dukra buvo priversta tęsti savo neapykantą keliančią karjerą. Ir ji matė, kaip jos draugai vis labiau virsta žvėrimis ir budeliais.
  Džeinė suspaudė plikus pirštus, grakščias kojas ant vairasvirtės ir urzgė:
  - Kiekvienas šuo turi savo dieną!
  Sovietų kariuomenė stipriai spaudė kinus. Ir mes jau buvome pakeliui į Pekiną. Dangaus imperijos kariuomenė patyrė didžiulių nuostolių. Tačiau Kinijos kariuomenė vis tiek bandė veržtis į priekį. Jau išmušė naujieji 1971-ieji metai. Greitai karui sukaks dveji metai. Ir mūšiai verda kaip ugnikalnis. Į kovą stoja vis daugiau milijonų kinų.
  Nepaisant žiemos, Dangaus imperijos berniukai puola basi ir prisipildo lavonų piliakalnių.
  Kovos yra įnirtingos.
  O Nataša juos nupjauna greitašaudžiu kulkosvaidžiu. Atskiria Dangaus imperijos kovotojus gretose.
  Jis basa koja meta granatą ir sako:
  - Už motiną Rusiją!
  Karas, žinoma, gali tęstis ilgai. Tačiau narsusis karys Mirabela pataikė raketą į bunkerį, kuriame buvo Mao Zedongas. Mirė Kinijos lyderis, didysis vairininkas. Ir dėl to beprotiškas karas pagaliau baigėsi.
  1871 m. vasario 23 d. karo veiksmai nutrūko. Ir SSRS ir Kinija sudarė taiką.
  Tiesa, teritoriniai ginčai tęsėsi, o sąjunginiai santykiai nebuvo užmegzti iš karto. Bet tai jau kita istorija.
  JEI KAPLANAS PALĖS IR LENINAS GYVAS
  Pasikėsinimas į Leniną neįvyko. Kaplanas nepataikė, o Vladimiras Iljičius išvengė smūgio nuo kulkos, dėl kurios užsikimšo kraujagyslės ir įvyko priešlaikinis insultas. Dėl to Lenino viešpatavimas tęsėsi.
  NEP buvo tik laikinas atokvėpis kelyje į socializmą. O Vladimiras Iljičius užsiėmė priverstine industrializacija. Ir tai buvo jo idėja, panaši į Stalino. Ir einam...
  Leninas kolektyvizaciją vykdė ne taip grubiai, bado pavyko išvengti. Ir tai yra neabejotinas Vladimiro Iljičiaus nuopelnas. Ir SSRS pradėjo kilti.
  Bet tada į valdžią atėjo Hitleris. Ir jis pradėjo kurti Vokietijos imperiją.
  Leninas taip pat bandė su juo flirtuoti. Ir padėjo apsiginkluoti.
  Hitleris prijungė Austriją prie Vokietijos - įvykdė anšliusą. Tada ir Sudetų kraštas, todėl ir įvyko Miunchenas.
  Tačiau tiek sąjungininkai, tiek Leninas nenorėjo jam atiduoti Lenkijos. Ir prasidėjo karas. SSRS kariuomenė užėmė Lenkiją iš rytų. Leninas, kaip ir Stalinas, padalijo lenkų valstybę su Hitleriu. Ir buvo sukurtas slaptasis protokolas.
  Neatitikimas su realia istorija įvyko Suomijoje. Leninas neišvalė armijos, o jo kariuomenė buvo efektyvesnė.
  Tuchačevskis atliko puikų Mannerheimo linijos apvažiavimą. O Suomija buvo nugalėta per trumpiausią įmanomą laiką ir išlaisvinta Raudonosios armijos.
  Tuchačevskio manevras buvo nuostabus. Ir tokia nuostabi pergalė. Hitleris užėmė Prancūziją ir laikinai nutraukė karą su SSRS.
  Fiureris nusprendė, kad Rusija per stipri ir pirmiausia reikia užvaldyti Britaniją.
  Oro mūšis dėl Anglijos buvo pralaimėtas. Ir Hitleris pradėjo ieškoti kitų būdų. Vienas iš jų - Rommelo korpuso išsilaipinimas Libijoje. Ir bando užvaldyti Afriką. Vokiečiai sėkmingai užėmė Jugoslaviją ir Graikiją. Tačiau nusileidimas Kretos saloje buvo vertas didelių nuostolių. Tačiau kiek vėliau naciai užėmė Maltą, padarydami mažiau žalos. Ir tai buvo neabejotina jų sėkmė. Rommelis paėmė Tolbuką, gaudamas dar keturias panerių divizijas ir pradėjo puolimą prieš Egiptą. Sueco kanalas buvo užgrobtas. Ir imtas kontroliuoti. Kita didelė sėkmė buvo Gibraltaro užėmimas. Žlugus šiai citadelei, naciai turėjo galimybę perkelti kariuomenę į Afriką trumpiausiu atstumu.
  Po greito sovietų kariuomenės žaibo Afrikoje ir pergalės prie Kholkin Gol Hitleris labai įvertino Raudonosios armijos galią ir nebesitikėjo žaibišku karu. Ir jis ruošėsi rimtam karui.
  Vokiečių kariuomenė persikėlė į Artimuosius Rytus. Pagyvenęs Leninas buvo gana pasyvus. Vietiniai arabai palaikė nacius ir visais įmanomais būdais prisidėjo prie jų puolimo. Ir tai buvo gana sėkminga ir turtinga Hitlerio pasiekimais.
  Tuo pačiu metu buvo užpulta Afrika. Tankas T-4 buvo modernizuotas ir aprūpintas ilgesniu pistoletu. Ir šis automobilis važiavo gerai.
  Vokiečiai užėmė juodąjį žemyną, nesulaukę rimto pasipriešinimo. Britai buvo mažiau ir mažiau.
  Naciai palaipsniui absorbavo Afriką ir laimėjo Artimuosiuose Rytuose. Japonija taip pat įsitraukė į karą, užpuldama JAV Peru uoste. Ir tai pasirodė gana stiprus žingsnis. Ir kaip samurajus sunaikino amerikiečius. Ir užgrobė nuosavybę Azijoje. Singapūras buvo neįveikiamas nuo jūros, tačiau japonai jį paėmė iš sausumos.
  Ir tai yra nauja, didelė nacių sėkmė, todėl Jungtinės Valstijos buvo spaudžiamos.
  1942 m. naciai pradėjo puolimą prieš Indiją ir ją užėmė... O Afrika buvo užkariauta iki rugpjūčio pabaigos. Vokiečiai taip pat vykdė operaciją "Baltasis lokys", taip pat užėmė Švediją. Rugsėjo mėnesį Šveicarija taip pat buvo paimta į nelaisvę. Po to naciai pradėjo aktyvų povandeninių laivų ir lėktuvų puolimą prieš Didžiąją Britaniją.
  Fritz turėjo puikius naujus Ju-188 bombonešius, pažangesnių formų, ir jie bombardavo Britaniją. Pilotas Marselis prisidengė šlove ir tapo tikra legenda.
  Vokiečiai mušė britus kaip čiulptukus jūroje ore. Tada Hitleris pasiūlė jiems ultimatumą. Čerčilis buvo pasiruošęs taikai, bet jau buvo per vėlu.
  Tuo pačiu metu Trečiajame Reiche buvo sukurta visa naujų tankų šeima: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Juos stengėsi padaryti kuo panašesnius, įvairesnių dydžių. Bet pelė turėjo du ginklus. Ir dėl to bakas tapo platesnis ir sunkesnis.
  Vokiečiai toliau didino savo potencialą. Yu-188 bombardavo Britaniją, pakeliui buvo Yu-288, dar galingesnis ir greitesnis lėktuvas.
  Fiureris pareikalavo sutriuškinti Britaniją.
  Marselis, numušęs tris šimtus orlaivių, buvo apdovanotas deimantais Vokiečių erelio ordinu. O kai nušovė keturis šimtus: gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai buvo pirmasis, kuris gavo tokio lygio apdovanojimą. O už penkis šimtus orlaivių jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi. Ir tai buvo labai šaunus pasiekimas.
  Tačiau Marselis ir toliau greitai pelnė įvartį. Ypač kai pasirodė ME-309 su dideliu 740 kilometrų per valandą greičiu ir septyniais šaudymo taškais.
  Marselis šiuo lėktuvu sunaikino Trečiojo Reicho priešininkus. Kai jo sąskaita pasiekė tūkstantį lėktuvų, jam buvo įteiktas specialus apdovanojimas - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Anglija beviltiškai kentėjo nuo Liuftvafės smūgių. Tačiau jos laivynas tirpo. Ir Trečiojo Reicho povandeniniai laivai tapo vis galingesni ir tobulesni.
  Ir jie taip spaudė Britaniją, tiesiog bedieviškai. Galiausiai, 1943 m. liepos mėn., įvyko nusileidimas. Ir šį kartą vokiečiai, naudodami naujausius savo tankus, sugebėjo pasiekti pergalę. O Didžioji Britanija priešinosi tik dvi savaites.
  Po Didžiosios Britanijos žlugimo Hitleris susimąstė. Kovoti su JAV ar bandyti pasukti į rytus? Leninas, būdamas septyniasdešimt trejų, gyvenęs maždaug tiek pat, kiek Stalinas ir dvidešimt metų daugiau nei tikrojoje istorijoje, mirė 1944-ųjų sausį.
  Iki to laiko vokiečiai užėmė Islandiją ir kartu su japonais Australiją. Trečiasis Reichas daug pasiekė.
  Tačiau JAV liko nepriimtos ir buvo priimtas sprendimas jas okupuoti.
  Tačiau vietoj Lenino dabar SSRS pirmininku tapo Leonas Trockis. O tai grynas žydas. Ir jam nepatiko Hitlerio antisemitinė politika.
  Tačiau Leonas Trockis yra labai gudrus politikas. Ir todėl jis nusprendė kol kas neerzinti Hitlerio. Ir netgi pasiūlė kartu kovoti su JAV.
  Vokietijos fiureris sutiko su tuo.
  Taigi Raudonoji armija 1944 m. vasarą pradėjo puolimą Aliaskoje.
  O Hitlerio kariuomenė veržėsi per Grenlandiją ir toliau į Kanadą, o iš pietų - per sąjungininkę Argentiną ir Braziliją, kuri perėjo į Trečiojo Reicho pusę.
  Karas dėl ryšių trukmės užsitęsė. Tačiau JAV pralaimėjo. Vokiečiai gavo tanką iš "E" serijos. Jie pranoko amerikiečius. Be "Pershing" ir "Superpershing" 1945 m., JAV beveik nieko neturėjo. O vokiečiai kokybiškai dominavo priešą. Sovietiniai tankai taip pat buvo daug geresni už amerikietiškus. Vokiečių šautuvas MP-44, kuris tiesiogine to žodžio prasme juos nušienavo, taip pat pranoko amerikiečius.
  Jungtinės Valstijos ilgai ir sunkiai kovojo dėl savo galingos ekonomikos ir didelio gyventojų skaičiaus. Dėl atsiskyrimo prie vandenyno ir per didelio ryšių ištempimo buvo sunku greitai užbaigti Ameriką. Ir SSRS, užėmusi Aliaską, turėjo savų sunkumų. Tačiau karas tęsėsi ir tęsėsi... Ir keturiasdešimt penktaisiais metais beveik pusė JAV buvo užgrobta. 1946 metų gegužės 9 dieną JAV kapituliavo. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas.
  Pasaulyje įsitvirtino Vokietijos, Japonijos ir SSRS hegemonija. Rusija susigrąžino Aliaską ir beveik pusę Kanados. Taip atėjo laikina ramybė.
  Trečiasis Reichas laikinai ilsėjosi, bet 1953 m. balandžio 20 d. užpuolė Japoniją. Tuo metu SSRS jau turėjo atominę bombą. Leonas Trockis mirė keista ironija, kaip ir Stalinas 1953 m. kovą. Tačiau jį pakeitė Voznesenskis, kuris pasirodė esąs labai stiprus lyderis. Ir jis taip pat kariavo su Japonija.
  Hitleris dar nėra per senas, vedė sveiką gyvenimo būdą ir nevalgė mėsos. Ir taip jis vis dar buvo gyvas.
  Trečiasis Reichas ir SSRS kovojo su Japonija daugiau nei metus, o galiausiai ji buvo užkariauta, kaip tik 1954 m. gegužės 12 d.
  Taip baigėsi dar vienas karas. Ir SSRS sustiprino savo pozicijas: grąžino sau pietinį Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį, taip pat Mandžiūriją, Port Artūrą ir Korėją.
  Ir tai buvo paskutinis karas.
  Trečiasis Reichas nusprendė pradėti kosmoso plėtrą. Ir SSRS taip pat... Hitleris mirė 1960 metų kovą, 1959 metų balandžio 20 dieną spėjęs surengti referendumą dėl monarchijos įkūrimo. Ir sūnus jį pakeitė. Ir dėl to Trečiasis Reichas išliko stabilus.
  Ir tuo pat metu, kai 1959 m. balandžio 20 d. gimė Hitleris, astronautai išskrido į Marsą. Tiksliau, tai prasidėjo ir baigėsi per šešis mėnesius. Taip prasidėjo naujas kosmoso amžius. SSRS į Marsą atskrido po dešimties metų... 1980 metais žmonės aplankė visas Saulės sistemos planetas ir tai puiku.
  O 2020 metais prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija.
  
  
  KARAS AFGANISTANE
  2001 metų rugpjūčio 1 dieną Rusijos kariai atakavo Talibaną lėktuvais ir raketomis. Pagrindinis tikslas buvo užkirsti kelią galimam Šiaurės aljanso pralaimėjimui. Sprendimas iš dalies pagrįstas, tačiau... Bin Ladenas atsisakė teroristinio išpuolio Amerikoje ir nusprendė visą dėmesį skirti Rusijai. Karas prasidėjo su nauja jėga.
  Vakarai, žinoma, pasmerkė Rusiją. O bin Ladenas paragino surengti teroristinius išpuolius prieš Putino režimą. Talibanas gavo pastiprinimą iš Pakistano ir vėl bandė veržtis į priekį. Ahmado Shaho Massoudo nužudymas labai padėjo Talibanui žengti į priekį. Rusija sustiprino bombardavimą. Į mūšį taip pat buvo metamos atskiros specialiųjų pajėgų dalys. Mūšiai pasirodė labai kruvini.
  Rusija vis labiau įsitraukė į karą Afganistane. JAV, Vakarų šalys, islamo pasaulis tiekė ginklus Talibanui. Mūšiai buvo kruvini. Rusija ten vis labiau įtraukė savo kariuomenę.
  Buvo perduoti ir tankai, ir savaeigiai pabūklai
  Talibanas bombardavo. O rusų kariuomenė kovojo nelygiomis jėgomis. Tiksliau, prieš juos buvo panaudoti partizaninio karo metodai.
  Rusijoje sustiprėjo Putino pasipriešinimas. Komunistai prisiminė, kad jis buvo B. Jelcino įpėdinis, ir įtraukė Rusiją į naujus karus. Nepatenkinti buvo ir liberalai. Putinas prarasdavo palaikymą visuomenėje. Nuostoliai per Afganistano karą augo.
  Valstybės Dūmos rinkimuose buvo kaip niekad daug skandalų ir falsifikacijų. Komunistai sustiprino savo pozicijas. SPS ir "Yabloko" į parlamentą nepateko. Atsirado Tėvynės blokas. "Vieningoji Rusija" taip pat daug gavo ir Liberalų demokratų partija pridūrė. Tačiau rinkimai buvo skandalingi. Tėvynė, Liberalų demokratų partija ir Vieningoji Rusija išlaikė valdžios kontrolę Dūmoje. Tačiau komunistai buvo stiprūs. Prezidento rinkimuose V. Putinas laimėjo tik antrajame ture. Ir karas Afganistane tęsėsi, kaip ir Čečėnijoje.
  Rusija ten įklimpo. Buvo atvežta vis daugiau kariuomenės. Ir muštynės paaštrėjo. Ir atakų skaičius buvo sprogus.
  Naftos kainos per daug nepakilo. Taigi karo Irake nebuvo. Ir netrukus sankcijos Saddamui Husseinui buvo panaikintos. Jo režimas vėl pradėjo kaupti jėgas. Ir ruoštis karui su Iranu. Ir JAV jam padėjo tai padaryti. 2007 m. rinkimai į Valstybės Dūmą buvo surengti labai sėkmingai tarp komunistų, kurie pagaliau gavo daugumą.
  Tokiomis sąlygomis, nepaisant konstitucijos, V. Putinas kandidatavo trečiajai kadencijai, pasinaudodamas referendumo mechanizmu. Ir jam pavyko pakeisti konstitucijos formuluotę panaikindamas dvi kadencijas.
  Dėl to 2008 metais pagyvenęs ir nuobodžiaujantis Zjuganovas informacinio spaudimo sąlygomis negalėjo nugalėti Putino.
  Tačiau tada režimo padėtis dar labiau pablogėjo. Karas Afganistane tęsiasi daug metų. Ir pabaigos jai nebuvo matyti.
  Per ekonomikos krizę Putinas kandidatavo ketvirtai kadencijai. Ir skandalai su korupcija, ir rinkėjai nuo to pavargo. Diktatoriaus šansai sumažėjo.
  Tačiau vėl buvo panaudoti administraciniai ištekliai ir didžiulės klastotės. Žmonės plūstelėjo į gatves, vyko masiniai susirėmimai. Išsiliejo kraujas.
  Putinas 2012 metais taip pat kandidatavo į ketvirtą kadenciją. Ir vėl karas Afganistane ir krizė. Ir tuo pačiu nuolatiniai susirėmimai su policija, visokie mitingai ir daug daugiau.
  Nei ramybės akimirkos. Maidanas vyko Ukrainoje. Tačiau Krymo išspausti nepavyko. Vietos gyventojai nelabai norėjo vykti į Putino Rusiją. Porošenka atvyko į Ukrainą ir viskas daugiau ar mažiau pavyko. 2016 m. dėl kritusių naftos ir dujų kainų Rusijos ekonomikoje įvyko krizės pikas. Putinas išėjo į penktąją kadenciją. Ir laimėjo dėl masinių falsifikacijų ir visų pašalinimo iš rinkimų, išskyrus nuobodų ir seną kišeninį Zjuganovą.
  O karas Afganistane tęsėsi nesibaigiančiais cinko karstų srautais.
  Dabar atėjo 2020-ieji... Putinas buvo išrinktas šeštai kadencijai, o jo kišeninis varžovas Zjuganovas vėl ją susprogdino. O karas tęsiasi jau beveik dvidešimt metų.
  Afganistane vis dar vyksta karas. Pilotės Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova smogia iš oro.
  Gražios merginos kaunasi apsivilkusios vieną bikinį ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Žinoma, šiuolaikinis karas nėra toks įdomus kaip Antrasis pasaulinis karas. Tada merginos turėjo parodyti narsumo ir didvyriškumo stebuklus.
  Dabar kompiuteris atlieka didžiąją dalį darbo už jus. Ir ne viskas taip puiku.
  Ne, vieta žygdarbiams. Anastasija Vedmakova nušvilpė... Juokėsi... Taip, buvo muštynės, o dar sako. O dabar paspaudžiamas tik mygtukas basa koja ir skrieja kompiuteriu valdoma raketa. Kur vyksta oro mūšiai? Talibanas neturi aviacijos.
  Jei Rusijos kariuomenė patiria nuostolių, tai tik dėl sabotažo, minų ir slaptų smūgių.
  Kartais ISIS ir Talibano kovotojai nuodija Rusijos karius. Apskritai karas darosi vis purvinesnis. Kaip ir Sirijoje, tai neveikia. Vietos kariai gana silpni, o Iranas savo pajėgų nesiunčia. Vietos jėgos keičiasi. Modžahedai turi gyventojų paramą. Be to, vyriausybė Kabule jau seniai nebuvo autoritetas.
  Be to, svarbiausia, kad Talibanas būtų stiprus ir susivienijęs su ISIS. Bandymas derėtis su Talibanu žlugo. Ir jie visai nesiruošė derėtis su ISIS. Ir tada yra Pakistanas ir islamo šalys, padedančios modžahedams.
  Amerikiečiai sėkmingai išvengė Rugsėjo 11-osios teroro išpuolio, nustūmė šį hemorojus ant Rusijos. Putinas, matyt, nusprendė, kad jūra jam iki kelių ir viskas bus sprendžiama pergalingai ir mažai praliejant kraują. Bet paaiškėjo, kad afganai nenori gyventi pagal Rusijos receptus, taip pat ir JAV. O Rusijai nėra taip lengva...
  Bombarduojant modžahedų nugalėti neįmanoma. Vietinės pajėgos silpnos ir bijo kovoti. Į mūšį tenka mesti vis daugiau specnazo dalinių. Karas vyksta.
  Anastasija Vedmakova nuliūdo... Viskas, kas nepadaryta pasaulyje, juda kažkokia spirale. Bet gyvenimas tęsiasi.
  Po to, kai amerikiečiai morališkai paliko Afganistaną, Rusijos lėktuvai užpuolė teroristus, remdami vietos pajėgas iš oro. Tuo pat metu atrinkti specialiųjų pajėgų padaliniai pradėjo medžioti kovotojų vadus.
  Tarpeklyje nelygią kovą kovoja dvi žavios merginos - Margarita ir Anastasija. Gražuolės yra aukštos, labai tvirtos ir raumeningos, apsirengusios apsauginiais chameleoniniais lietpalčiais. Dėl šios maskuotės kovotojai tampa nematomi dėl kompiuterinės grafikos.
  Tačiau abi jaunos moterys nebuvo drausmingos. Kalnuose nušliaužę dešimtis kilometrų ir užklydę į gaują, jie atidengė ugnį, nenorėdami su niekuo dalytis. Jų greitašaudžiai kulkosvaidžiai su urano šerdies kulkomis yra tikri mirties nešėjai. Kariai, šokinėdami sniege, įveikė modžahedus.
  Margarita iššovė iš granatsvaidžio, blykstelėjo pulsaras, išmušdamas keliolika banditų. Keli kraujo lašai pateko net ant permatomų šalmo šarvų.
  Merginos turi moderniausius ginklus. Vadovavimas kompiuteriu.
  Jie, du aukšti gražuoliai, verti viso pulko. Kariai siunčia eiles, numušdami modžahedus į gretas.
  Žemė dega ir taškosi kraujas. Modžahedai beviltiškai niurzgia. Merginos pagaliau užsikabino. Ne baisu dėl jų šarvų, bet chameleono apsiaustas neveikia. Nepaisant to, kompiuterio nematomumo įrenginys yra per trapus, o praktiškai jis nėra toks geras ir brangus.
  Kovotojų buvo per daug.
  Margaret pasiūlė:
  - Kviesime pastiprinimą?
  Anastasija papurtė galvą.
  - Padarykime patys!
  Merginos su šalmais ir koviniais kostiumais kovojo toliau. Jie naudojo mažas, bet labai tankias kulkas su sprogmenimis. Bet vis tiek šaudmenų krovimas baigėsi. O kovotojai vis ateidavo.
  Merginos pradėjo eiti. Bet jau buvo per vėlu. Jie atsidūrė tikroje pragaro duobėje. Šimtai modžahedų lipo iš visų pusių.
  Margaret sumurmėjo:
  Mums baigėsi šoviniai ir granatos. Dabar belieka tik kova!
  Anastasija nusišypsojo ir pasakė:
  - Kartu, prieš tūkstantį! Liko tik vienas!
  Margarita pritariamai linktelėjo ir pasveikino:
  - Taip, mes ugnį vadiname ant savęs!
  Anastasija rėkė, nubraukdama dulkes, ji vėl pataikė didelio kalibro šautuvu. - Tikriausiai bus mėlynė, - pagalvojo mergina.
  Ji apsidairė ir sušuko:
  - Yra tarpas! Įšokim, gal išgyvensime apšaudymą!
  Margarita per radiją perdavė:
  - Aplink mus daugiau nei tūkstantis banditų! Aikštėje 54-85-83 padovanokite ugnies jūrą!
  Merginą vėl pataikė keliolika pliūpsnių vienu metu ir vėl nugriuvo. Per šarvus raumeningas kūnas jaučia smūgius. Jie taip pat smogė Anastasijai.
  Abi mergaitės keturiomis nušliaužė į siaurą kalnų granito lūžio plyšį. Iš pradžių prasispaudė Anastasija, nuslysdama į gelmę, paskui Margarita. Iš viršaus jau krito sunkūs sviediniai ir rusų artilerijos raketos.
  Didelis fragmentas atsitrenkė į šalmą ir sulaužė anglies pluoštą. Pakaušyje, lyg nutrenktas pagaliu. Sustingusi mergina sunkiai išslydo pro tarpą ir ėmė kristi į gilią, beviltišką bedugnę!
  
  ATSKIRAS PASAULIS SU HITLERIU
  Tarkime, kad fiureris būtų priėmęs paskutinį Stalino pasiūlymą dėl atskiros taikos 1943 m. rugsėjį? Iš tikrųjų Vokietijai tai jau buvo paskutinė galimybė išsigelbėti. Kursko mūšis buvo pralaimėtas ir rusai įrodė, kad gali laimėti net vasarą. Sąjungininkai užėmė Siciliją ir išsilaipino Italijoje.
  Svarbiausias palydovas - Musolinis prarado valdžią ir šalį.
  Ne, tikrai, jei tiesa, kad Stalinas pasiūlė fiureriui taiką, tai Hitleris buvo paskutinis kretinas, kuris ją atmetė. Ir kas šiuo atveju gali išeiti.
  Pasaulis yra nuliniame variante. Vermachto kariuomenė traukiasi prie sienos. Tuo pačiu metu didelės nacių pajėgos perkeliamos į Italiją. O svarbiausia - ten eina ir aviacija su užgrūdintais asais.
  Sąjungininkai patiria daug daugiau žalos. Vokiečių "Ferdinandai", "Panteros" ir "Tigrai" įsijungia. Visos šios mašinos yra daug stipresnės už amerikiečių šermanus ir anglų Čerčilius.
  Taip, ir vokiečių divizijos yra labiau patyrusios, apmokytos ir drausmingesnės nei amerikiečių ir britų. Ir dar daugiau.
  Lapkričio pradžioje sąjungininkai buvo išvyti iš Italijos. O gruodį jie buvo išstumti iš Sicilijos. Vakarų nuostoliai buvo didžiuliai. Kai kurie kaliniai daugiau nei trys šimtai tūkstančių. Mūšiai parodė, kad "Šermanas" prieš "Panterą" visiškai netraukia. Taip, ir prieš "Tigrą". Ir kad amerikiečiai pasiklydo, patekę į Vermachto tankų minių spaudimą.
  Po sąjungininkų pralaimėjimo Italijoje Churchillis dvejojo. Ir susitiko su Rooseveltu. Pokalbyje buvo paliesta tema: kaip kariauti be SSRS? Vokietis Focke-Wulf pasirodė esąs galingiausias vienvietis Trečiojo Reicho naikintuvas ginkluote. Ir sėkmingai priešinosi amerikiečių lėktuvams. O pakeliui ir reaktyviniai lėktuvai. Apie tankus nėra ką pasakyti. "Šermanas" tankų mūšyje - nulis. Ir netgi pastebimai prastesnis už pasenusį vokišką T-4. Ypač su ginklu. "Churchill" bent jau geriau apsaugotas.
  Tikra apranga parodė, kad Europą išlaisvinti nuo nacių nerealu.
  Rooseveltas ir Churchillis dvejojo. Bet Hitleris - ne. Fiureris darė spaudimą Franco, grasindamas okupacija ir vis dėlto privertė Ispaniją leisti vokiečių kariuomenei pereiti į Gibraltarą. Tvirtovė sugriuvo vasarį. Ir tada vokiečiai perėjo siauriausią atkarpą į Maroką. Prasidėjo prancūzų kolonijų užgrobimas. Mūšiai parodė didelį vokiečių sausumos dalinių kovinį pajėgumą, jų ištvermę ir kovinę technikos galią.
  Į nacių dalinius pradėjo atvykti naujausias kulkosvaidis MP-44, o danguje pasirodė ME-262.
  Pavasarį naciai sumušė porą dešimčių sąjungininkų divizijų, užėmė Maroką, Alžyrą ir įžengė į Tunisą. Birželio pradžioje danguje jau kovojo tūkstantis reaktyvinių ME-262, neprilygstamų ginkluote ir greičiu.
  Nepaisant to, britai ir amerikiečiai birželio pradžioje vis tiek bandė nusileisti Normandijoje. Bet jie ten laukė. Priekyje pasirodė "Panther" -2 ir "Tiger" -2, tikriausiai pažangesni tankai su galinga ginkluote. Ir stiprūs nuožulni kaktos šarvai. Jų ginklai dideliu atstumu pramušė visus sąjungininkų tankus.
  Nemažai savo kariuomenės turėjo ir vokiečiai, papildydami juos užsieniečiais ir visiška mobilizacija, taip pat iš nelaisvės grįžusiais kariais.
  Birželio mėn. desantas baigėsi visišku sąjungininkų pralaimėjimu - į nelaisvę pateko daugiau nei pusė milijono karių ir karininkų. Po nelaimės Normandijoje Churchillis pasiūlė fiureriui taiką post-facto pagrindu. Tai yra, kas ką kontroliuoja, tada lieka už to. Vokiečiai ką tik išmušė britus iš Tuniso ir įžengė į Libiją, o pietiniame flange jų kariuomenė artėjo prie Kamerūno.
  Tuo tarpu derybos vyko, naciams pavyko patekti į Egiptą. Fiureris, jausdamasis stiprus, pareikalavo, kad visa prancūzų nuosavybė būtų atiduota jam. Taip pat Šiaurės Afrika ir Irakas su Kuveitu. Ir mokėti kompensacijas.
  Churchillis šį pasiūlymą atmetė. Tačiau britų padėtis išliko sunki. Vokiečiai turi naują lengvą, manevringą ir, svarbiausia, lengvai pagaminamą ir pigų reaktyvinį naikintuvą XE-162, bei reaktyvinį bombonešį "Arado". Paskutinis lėktuvas negalėjo pasivyti naikintuvų, o numušti su priešlėktuviniais pabūklais sunku. Taigi britai pridėjo problemų. Sausumoje vokiečiai laimėjo. Užėmė Egiptą, paskui Palestiną. Ir tada, remiami vietos gyventojų, jie įsiveržė į Iraką ir Kuveitą. Jie taip pat perėmė šias teritorijas.
  Britai pasidavė, o kolonijinė kariuomenė dezertyravo. Išsigandę pralaimėjimų, britų kapitalistai sustiprino spaudimą Čerčiliui.
  Povandeninis karas taip pat buvo aktyvus. Vokiečiai paleido vandenilio peroksido povandeninį laivą ir įgavo dar didesnį pranašumą jūroje.
  Iki 1944 metų pabaigos vokiečiai užkariavo beveik visus Vidurinius Rytus ir Šiaurės Afriką. Priekyje pasirodė ir pirmieji "E" serijos tankai, pažangesni ir vikresni.
  Churchillis susidūrė su stipriu pasipriešinimu. Paprašyta jį atleisti. Rooseveltas net nedrįso kandidatuoti ketvirtai kadencijai. Ir laimėjo jaunasis respublikonų kandidatas.
  1945 m. žiemą ir pavasarį Hitleris veržėsi į Pietų Afriką. Užėmė vis daugiau teritorijų. Tuo pat metu buvo ruošiamasi puolimui prieš pačią Britaniją. Karas povandeniniuose laivuose tapo vis aktyvesnis.
  Atėjo vasara... Fritz išbandė naują tanką E-50. Ši mašina neturėjo lygių ir galėjo būti laikoma nenugalima. Taip pat pasirodė aukščiausios klasės reaktyvinis aparatas Yu-287. Teisingai spaudė britus. Ir tada rugpjūtį sekė nusileidimas. Tokia drąsi operacija. Didžioji Britanija neištvėrė trijų savaičių. Vokiečiai paėmė Londoną ir juokėsi.
  Fiureris asmeniškai daug vilčių dėjo į "E" seriją. Šios serijos bakai skyrėsi variklio ir transmisijos vieta kartu bei pavarų dėže ant variklio. Tai leido sutrumpinti išdėstymą ir padaryti žemus siluetus. Automobiliai yra kompaktiškesni. Pavyzdžiui, SAK E-25, sveriantis 26,6 tonos, turėjo 120 mm priekinį šarvus keturiasdešimt penkių laipsnių nuolydžiu ir 82 mm šoninius šarvus - plius ritinėliai.
  Dėl to savaeigis pistoletas tapo nepramušamas britų ir amerikiečių ginklams. O 700 arklio galių variklis suteikė laukinį greitį ir manevringumą.
  Britai buvo tiesiog šokiruoti E-25 su 88 mm patranka ir tiesiogine prasme suplėšyti naujų technologijų.
  Po Didžiosios Britanijos kapituliacijos naciai spalį užėmė ir Islandiją - vykdydami operaciją "Ikaras". Amerikiečių garnizonas kapituliavo. Beveik 100 000 karių pateko į nelaisvę.
  Amerika kreipėsi į fiurerį su taikos ir įtakos sferų padalijimo pasiūlymu. Projektas su atomine bomba dar nepasitvirtino, o "Fritz" jau yra ant slenksčio.
  Hitleris, pasvėręs visus "už" ir "prieš", nusprendė pulti Ameriką iš dviejų pusių. Būtent, naudojant tiltų galvutes Argentinoje ir Brazilijoje iš pietų. Ir per Grenlandiją ir Kanadą iš šiaurės. Šiek tiek geresni tapo japonai, kurie įvaldė gamybą pagal XE-162 licenciją.
  Jungtinės Valstijos dar neturėjo pakankamai kovai paruoštų reaktyvinių lėktuvų. O laivynas patyrė didžiulius nuostolius nuo povandeninių laivų. Ir įkando jankiams, įkando. Hitleris reikalavo visiško karo.
  Fiureris turėjo informacijos, kad JAV jau buvo sukurtas branduolinis reaktorius ir vyksta atominės bombos kūrimo darbai. Ir liepė sutriuškinti Ameriką.
  Buvo paleistas naujas ginklas - diskotekos, kurios yra nepažeidžiamos šaulių ginklų, supaprastintos laminariniu purkštuvu.
  Jie nuskandino laivus ir supjaustė JAV armijos lėktuvus. Keturiasdešimt šeštieji metai praėjo vokiečiams ir japonams veržiantis iš pietų ir išsilaipinus Kanadoje iš šiaurės. Tai gana sėkminga.
  Vokiečiai turėjo tanką E-50, kuris buvo daug didesnis nei Shermans, Pershings ir Pattons.
  Galingas tankas su 105 milimetrų patranka, mažesniu nei dviejų metrų aukščio, su 250 milimetrų priekiniais šarvais kampu, 170 milimetrų šonais ir taip pat kampu, kurio transporto priemonės svoris yra šešiasdešimt aštuonios tonos ir dujų turbina. 1500 arklio galių variklis. Tokia mašina tapo pagrindiniu Trečiojo Reicho tanku ir neturėjo lygių. Amerikiečiai negalėjo su juo konkuruoti.
  Tiesa, didelis mašinos svoris sukėlė tam tikrų problemų. Atitinkamai, pasirodė lengvesnė automobilio versija "Panther" -4 pavidalu. Ši mašina turėjo lengvesnį, bet pakankamai pakankamą 88 mm pistoletą, 150 mm priekinį šarvus kampu ir 120 mm šoninius šarvus, sveriantį keturiasdešimt šešias tonas ir 1200 arklio galių variklį. Šis tankas taip pat pranoko Pershings ir Pattons, nes buvo arti jų svorio.
  Vokiečiai sėkmingai žengė į priekį. Užgrobtas Toronte, Kvebeke. Kartu su japonais jie užėmė Venesuelą ir Panamą. Tada jie nusileido iš pietų į Kosta Riką, Nikaragvą, Hondūrą ir Meksiką. Naciai taip pat sugebėjo atakuoti JAV iš šiaurės - atkirsdami Aliaską. Tada užfiksuoti didžiąją jos dalį.
  Iki keturiasdešimt septintų metų pradžios, tiksliau iki pavasario, beveik visa Kanada ir Meksika buvo užgrobti nacių.
  Naujieji fašistų tankai buvo per daug pranašesni už amerikietiškus. O aviacija dar labiau! Prieš diskotekas, kurias stipri laminarinė srovė padarė nepažeidžiamą, amerikiečiai neturėjo ginklų.
  Taigi mūšio lauke dominavo naciai. Ir MP-54 buvo daug geresnis nei amerikietiškas automatas.
  Taigi jėgos pasirodė labai nelygios. Karas užsitęsė tik dėl to, kad amerikiečiai turėjo per daug įrangos ir daug gyventojų. Bet diskai tiesiogine to žodžio prasme numušė visokius lėktuvus ir kitas mašinas. Jie veikė taranuodami - išvystydavo penkių ar šešių garsų greitį.
  Taigi galimybių demonstravimas buvo nuostabus. Čia JAV ir atominė bomba nepadeda. O Hitleris turi Afriką, Aziją ir dešimtis milijonų vergų!
  Amerika pamažu spaudžiama. 1947 metų pavasarį ir vasarą vokiečiai jau buvo užėmę pusę JAV teritorijos ir visą Aliaską. Taigi jankiai ateina kaip geležies gabalas ant priekalo.
  Niujorkas krito rudenį, o Vašingtonas - gruodžio pradžioje. 1947 m. gruodžio 25 d., prieš pat Kalėdas, JAV kapituliavo. Baigėsi dar vienas labai agresyvus Antrojo pasaulinio karo mūšis. Trečiasis Reichas turi naujus AG serijos tankus - piramidinius. Ir dar buvo Rusija.
  Hitleris intensyviai ruošėsi karui. Planuoja streiką su Japonija. The Land of the Rising Sun pagal licenciją atkūrė E seriją.
  Ir ji į savo kariuomenę įdarbino daug kinų.
  Tačiau 1949 metų balandžio 20 dieną nacistinė Vokietija užpuolė SSRS. Antrą kartą - panaudojant užsienio divizijų piramidinius tankus. O SSRS palyginti neseniai gavo T-54. Mašina, kurią vis dėlto taip pat galima laikyti žvėrimi. Nors jis buvo prastesnis už AG-50 ypač šonų ir ginklų apsauga. T-54 taip pat buvo prastesnis už E-50... Tai yra, abiejų tipų vokiečių tankai. Tačiau jis svėrė mažiau ir buvo lengviau gaminamas.
  Tačiau vokiškos mašinos gamino gamyklas pusėje pasaulio. Ir tai suteikė Hitleriui didelį pranašumą. Be to, sovietų aviacija kiekybe ir kokybe buvo prastesnė už nacių. Ypač ginkluose, šarvuose ir greičiu. Naciai auga!
  Raudonoji armija, be abejo, taip pat yra stipri, tačiau MiG-15 ką tik pradėjo patekti į kariuomenę, o pagrindinis naikintuvas Jak-9. Jau aiškiai pasenęs ir neatlaikęs vokiečių aviacijos galios. Tankas IS-7 nebuvo pradėtas gaminti masiškai. IS-4 tapo masine mašina, vis dar nėra visiškai tobula mašina, tačiau apsaugos prasme artėja prie E-50. Tiesa, vokiška 105 mm 100EL pabūkla buvo galingesnė ir kovingai parengta nei 122 mm IS-4. Tačiau pagrindinis sovietų tankas vis dar yra T-34-85, o T-54 yra mažuma. Kol kas jis išleidžiamas palyginti nedidelėmis serijomis.
  Vokiečiai pralaužė sovietų gynybą. Ir puolė į priekį. Nors gynybos linijos buvo galingos. Tačiau Fricas vis tiek prasiveržė pro juos. Ir nors ne per greitai juda. Minskas krito gegužės viduryje.
  O birželio pabaigoje naciai priartėjo prie Smolensko. Taigi naciams teko nueiti ilgą kelią per lavonus. Pats Smolenskas yra gerai įtvirtintas ir atremia puolimus. Liepos pradžioje nacių būriai priartėjo prie Kijevo. Rugpjūčio viduryje naciai užblokavo Leningradą. Tuo pat metu japonai spaudė iš rytų. Apsupo Vladivostoką. Ir samurajus paėmė Chabarovską.
  Japonija turėjo savo nukopijuoto E-50 versiją su galingu 88 mm 100 EL pabūklu ir 200 mm nuožulniais priekiniais šarvais. Ši mašina buvo pranašesnė už T-54 šarvus pradurtų ginklų ir šiek tiek dėl didesnio racionalaus apsaugos, ypač šonų, pasvirimo kampo. Ir tankas svėrė - apie penkiasdešimt tonų - sunkesnis nei T-54, sveriantis trisdešimt šešis tankus.
  Japonija taip pat spaudė ir varė kinus į mūšį. Samurajus surinko dideles pajėgas.
  Vis dėlto rugsėjį naciai užėmė iš visų pusių apsuptą Smolenską ir aplenkė Kijevą. Ir jie pradėjo judėti Ukrainos rytuose. Leningradui buvo sunku. Vokiečiai priartėjo prie Tikhvino. Situacija paaštrėjo. Spalį naciai įžengė į Krymą. Jie pradėjo judėti Maskvos link. Jie apsupo Vyazmą ir paėmė Charkovą.
  Vokiškas AG-50 yra tobula mašina - 250 mm nuožulni šarva iš visų kampų ir piramidės formos. Ir 2000 arklio galių dujų turbininis variklis. Pistoletas siunčia urano šerdies sviedinį, galintį iš didelio atstumo prasiskverbti į sovietų tankus, net IS-4. Vokiečiai turi stiprų ginklą. O pats tankas sovietiniams ginklams nepramušamas. O šarvai kieti, sucementuoti.
  Trumpai tariant, sovietų tankai negalėjo susidoroti su tokiais monstrais. Netgi IS-7 buvo skubiai grąžintas į gamybą. Bet tai neturėjo prasmės. Lapkričio mėnesį naciai užėmė Kerčę ir blokavo Sevastopolį. Jie paėmė Vyazmą, Orelį, Kalininą. Nuvažiavome į Tulą. Jie paėmė ir didvyriškai besiginantį Tikhviną. Iki Maskvos lieka visa penkiasdešimt kilometrų.
  Stalinas aiškiai išprotėjo. Pabandykite atsispirti tokiam priešininkui. Stiprus Vermachtas. Bet štai ateina gruodis. Tačiau naciai pasiruošę žiemai ir toliau žengia į priekį.
  Vorošilovgradas, Belgorodas ir Kurskas paimti! Vokiečiai priartėjo prie Maskvos. Sausio mėnesį Tula krito, o "Fritz" sugebėjo apeiti sostinę iš pietų. Vasario mėnesį žiedas aplink Maskvą pagaliau užsidarė. Tuo pat metu naciai užėmė ir Voronežą, pasuko Stalingrado link.
  Pats Stalinas pabėgo į Kuibyševą. Matyt, tikėdamasis sugriežtinti pasipriešinimą. Maskva ilgai priešinosi. Miestas didelis. Tačiau gegužę sostinė vis tiek krito. Vokiečiai jau buvo užėmę Kaukazą.
  Japonija įsiveržė į Vidurinę Aziją. Ir paėmė ten daug dalykų. Birželio mėnesį vokiečiai užėmė Gorkio miestą. Beveik visiškai užkariavo Kaukazą. Liepos mėnesį Saratovas krito, ir... Stalinas sunyko ir susirgo. Beria pasinaudojo momentu ir pakurstė lyderį. O 1950 metų rugpjūtį jis pasiūlė Vokietijai taiką. Hitleris tik sutiko pasiduoti. Berija, suprasdama tolesnio pasipriešinimo beprasmiškumą, ėmėsi to. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas. Hitleris nepuolė Japonijos ir valdė dar keletą metų.
  Jis privertė savo buvusius sąjungininkus patekti į ženklų zoną ir nustatė sunkias sąlygas. Tačiau 1955 m. gegužės 1 d., būdamas šešiasdešimt šešerių, jis tapo savo reaktyvinio lainerio katastrofos auka. Ir tuo pačiu jie pasakė viską, kas padėjo.
  Narkotikais piktnaudžiaujantis Göringas mirė dar anksčiau. O Schellenbergas, pakeitęs Himmlerį, tapo naujuoju regentu. Pastarasis fiurerį kiek trikdė.
  Hitleris planavo perleisti sostą vienam iš daugelio savo palikuonių. Bet jis neturėjo laiko... Tiesioginio įpėdinio nebuvo. Schellenbergas pasinaudojo momentu ir įtvirtino savo asmeninę diktatūrą. Ir tuo pat metu jis kariavo su Japonija. Atliko branduolinį smūgį ir sutriuškino Tekančios saulės žemę, naudodamas dvigubas piramidines plastikines talpas. Ir, žinoma, jis laimėjo per kelis mėnesius.
  Japonija buvo okupuota kartu su jos kolonijomis. Buvo nustatyta pasaulinė Trečiojo Reicho hegemonija. Žiauri diktatūra su nacionaline imperija. Sąlygos slavams buvo tik kiek sušvelnintos. Jie taip pat buvo pripažinti arijais, net jei jie buvo antrarūšiai.
  Schellenbergas valdė iki 1986 m., kol mirė. Atsirado naujas kultas... Po Šelenbergo viešpatavo garsiojo feldmaršalo sūnus Mainšteinas.
  Imperija vystėsi technologiškai ir užsiėmė kosmoso plėtra. Buvo sukurtos gyvenvietės Mėnulio, Marso, Veneros, Merkurijaus, Jupiterio palydovuose. Žmonija, išsprendusi atšiauriais metodais, vidinės problemos pradėjo skristi į žvaigždes. Mokslas vystėsi greičiau nei tikrojoje istorijoje, todėl visi tyrimų institutai dirbo vienoje komandoje. Ir pasaulio vyriausybė skatino kosmoso tyrinėjimus.
  
  
  PASAULIS, VADOVAS Ivanui Baisiajam Rusijos carui
  Ivanas Rūstusis nebuvo nunuodytas, todėl jo viešpatavimas tęsėsi.
  Pirma, didysis karalius vis dėlto vedė anglų princesę. Ir tuo pat metu tęsė karą rytuose. Jis pastatė keletą miestų Sibire, įskaitant Tobolską. Taip pat buvo išlieta caro patranka.
  Tada buvo nedidelis karas su švedais. Šį kartą lenkai buvo vienoje pusėje su Rusija. Užėmus Narvą ir vėl atkovojant Rusijos miestus, buvo galima pasiekti daugiau nei realioje istorijoje. Po to Ivanas Vasiljevičius įsakė Nevos žiotyse pastatyti miestą. Tas pats kaip Petras Didysis. Tik su vardu Andrey-grad. Ir tai nėra blogai.
  Tada rusai vėl sudarė taiką su lenkais. Ir jie paėmė Revelį. Tačiau carinė armija vis dėlto paėmė Vyborgą ir įtvirtino šiaurėje. Ivanas Rūstusis buvo stiprus. O vadas Šuiskis pasirodė gana talentingas ir Rusijai daugiau ar mažiau pavyko... Caras iš Anglijos princesės susilaukė sūnaus, vardu Petras. Dmitrijus mirė neaiškiomis aplinkybėmis. Fedotas taip pat mirė. Taigi 1600 m., po šešiasdešimt septynerių karalių, kai mirė Ivanas Rūstusis, naujuoju caru tapo dešimties metų berniukas Petras Didysis. Ir jis tęsė savo tėvo darbą.
  Borisas Godunovas buvo jo regentas. Pirmieji treji metai buvo sunkūs dėl bado, šalčio ir derliaus nesėkmės.
  Bet tada nebuvo apsišaukėlių. Ir kai prasidėjo naujas karas su Sandrauga, Rusija buvo pasiruošusi. Atsirado naujas vadas - Skopinas Shuisky. Tikroje istorijoje jis buvo nunuodytas jaunas, bet jau spėjo save įrodyti. O dabar buvo puiku.
  Rusijos kariuomenė, vadovaujama Petro Didžiojo, jau 1608 m. iškovojo keletą pergalių ir išlaisvino Polocką bei Minską. Tada jie pasiekė Brestą, kitais metais paėmė Vilnių. Tada buvo išlaisvintas ir Kijevas.
  Rusijos kariuomenė sumušė lenkus. Gardinas taip pat buvo paimtas, o rusų kariuomenė pasiekė Galiciją.
  Bet visi geri dalykai turi būti išbandyti. Švedija įstojo į karą. Jie net sugebėjo paimti Vyborgą. Tačiau švedai buvo nugalėti, o rusų kariuomenė grąžino Vyborgą.
  Tada carinė kariuomenė paėmė ir Lvovą. Ir rusų kareiviai priartėjo prie Varšuvos.
  Lenkai pasiūlė Rusijai taiką: grąžino visas žemes, kurios kada nors priklausė Kijevo Rusijai. Tačiau Petras Didysis tęsė karą. Taip pat buvo paimta Varšuva ir Krokuva. Lenkijos karalystė tapo Rusijos dalimi.
  Po to laikina ramybė. Tai, kas buvo paimta, reikėjo suvirškinti.
  Rusijos kariuomenė po dešimties metų, 1620 m., persikėlė į Krymą. Ir jie užkariavo šį chanatą, taip pat paėmė Azovą. Ir jie gavo prieigą prie Juodosios jūros. Osmanų imperija bandė kovoti, bet patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  Rusijos kariuomenė, vadovaujama Skopino-Shuisky, užėmė Stambulą 1625 m. Ir tai buvo didžiausia carinės armijos sėkmė.
  Osmanų imperija žlugo ir rusai ją užkariavo dar dešimčiai metų. Iki tol, kol 1636 m. žlugo Alžyras, paskutinė neokupuota imperijos dalis. Taigi Rusija tapo didžiausia šalimi pasaulyje tiek pagal teritoriją, tiek pagal gyventojų skaičių. Petras Didysis reformavo stačiatikybę, įvesdamas poligamiją ir atsisakęs Trejybės, o Rusijos carą paversdamas pagrindiniu Visagalio pasiuntiniu. Rusija 1640 m. užpuolė Iraną ir jį užėmė. Tada rusų daliniai įžengė į Indiją. Netrukus jie užkariavo ir ją. Pasiekėme ir Ramųjį vandenyną. 1653 m. Rusija jau buvo užėmusi dalį Indokinijos. Ir prasidėjo karas su Mandžiūrijos imperija.
  1660 m. mirė Petras Didysis, o jo anūkas Petras Antrasis įžengė į sostą. Jam buvo dvidešimt penkeri metai. Ir karas vyko sėkmingiau. O 1670 metais buvo baigtas Kinijos užkariavimas. O po dešimties metų jie užkariavo ir Japoniją, ir Korėją.
  Carinė Rusija taip pat užėmė visą Indokiniją, pasiekusi iki Singapūro. Tuo pat metu rusai pradėjo judėti per Afriką. Petras II mirė 1700 m. Ir Ivanas Penktasis tapo karaliumi, jo sūnumi. Šiam karaliui jau buvo trisdešimt aštuoneri metai. Jis taip pat užkariavo Australiją ir toliau keliavo per Afriką. Užkariavo beveik visą Juodąjį žemyną. Ir 1725 m. mirė, perdavęs valdžią Petrui Trečiajam. Galiausiai jis užkariavo Afriką. Ir tada jis įsiveržė į Italiją. Ir jis jį įveikė be jokių problemų. Po to Rusija pradėjo karą už Ameriką. Mūšiai pajudėjo. Po Petro Trečiojo 1751 m. į sostą atėjo Aleksandras Pirmasis. Jis užkariavo Vokietiją ir didžiąją dalį Amerikos. 1781 metais į sostą atėjo Aleksandras II. Netrukus, 1789 m., Prancūzijoje kilo revoliucija. Ir caras Aleksandras II jį užėmė. O 1803 metais buvo paimtos ir Ispanija bei Portugalija. Nikolajus I įžengė į sostą 1810 m. Ji baigė užgrobti paskutines pasaulio teritorijas ir galiausiai 1825 m. įtvirtino pasaulinę Rusijos valdžią.
  Taip baigėsi suskaidytos ramybės ir suirutės laikotarpis. Mokslas pradėjo vystytis sparčiai. Religija buvo modernizuota. Ir bažnyčia oficialiai atsisakė doktrinos apie pasaulio pabaigą. Atvirkščiai, pradėjo mokyti - žmogus yra savo laimės kalvis, ir bus gerai pasaulyje, ir tik gerai! O 1833 metais žmogus pirmą kartą išskrido į kosmosą. Tai buvo naujas Rurik dinastijos laimėjimų etapas.
  1841 metais įvyko skrydis į Mėnulį. Tai aukščiausias įvykis žmonijos istorijoje!
  Žmonės užkariauja erdvę. Jie nuskrido į Marsą 1853 m. Ir tai buvo nuostabus skrydis. O po trisdešimties metų astronautai jau aplankė visas Saulės sistemos planetas. 1880 m. buvo įkurta pirmoji gyvenvietė Mėnulyje. Ir tada jis tapo tikru miestu.
  1895 metais Veneroje įsitvirtino pirmieji genetiškai patobulinti augalai.
  Marse buvo įkurta pirmoji nuolatinė gyvenvietė, buvo auginamos avys ir karvės.
  Net jei tai patalpoje.
  1902 m. prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija į Alfa Kentaurį. Erdvėlaivis skrido dvidešimt metų, o pasiekė žvaigždę, ją apskriejo, o paskui pasuko atgal... Pirmą kartą ten skridę žmonės buvo panirę į dirbtinį miegą, kuris sulėtino visus organizme vykstančius procesus. Ne sustabdyta animacija, o gilesnė normalaus miego forma. Be to, žmonės miegodami judėjo, o jų raumenys neatrofavosi.
  1915 metais buvo pradėta antroji tarpžvaigždinė ekspedicija į žvaigždę Sirijus, kuri turėjo nusileisti planetoje, kuri teoriškai buvo tinkama vystymuisi.
  Žinoma, nusileido ir pirmą kartą žmonės vaikščiojo planetoje, esančioje už Saulės sistemos ribų. Tiesa, gyvybės nerasta, tačiau rasta kai kurių mineralų ir paprastų bakterijų.
  Be to, pasirodė, kad šioje planetoje yra aukso dėtuvių, ir tai puiku!
  Tada jie pradėjo skraidyti dažniau... 1941 metais pirmą kartą erdvėlaivis viršijo šviesos greitį... Žinoma, Einšteinas nebuvo teisus. Galima net teoriškai judėti iki begalinio greičio. Tačiau gravitacija taip pat dešimt trilijonų kartų viršija šviesos greitį.
  Ir tai tapo kosminės imperijos kūrimo prologu... 2001 metais įvairiose galaktikos planetose jau buvo įsikūrę keli šimtai gyvenviečių.
  Kai kurie netgi rado deimantų ir kitos vertingos rūdos telkinius.
  2020 metais prasidėjo pirmoji ekspedicija už galaktikos ribų.
  Tai taip pat labai įspūdingas rezultatas. Žmonių galaktikoje civilizacijos nerasta. Gyvybės formos planetose susitiko, bet pačios primityviausios. Net dvilyčiai augalai ir gyvūnai nebuvo rasti.
  Tačiau mokslininkai taip pasakė. Ir kunigai net bandė tuo spėlioti, sakydami, kad gyvenimas be Dievo neįmanomas! Ir daugelis tuo tikėjo. Spontaniškas gyvenimo generavimas tikrai mažai tikėtinas. Tačiau eksperimentai parodė, kad sudėtingų rūgščių kūrimas iš esmės yra įmanomas. Nors jie ir griūva. Ir bakterijos gali egzistuoti. Ir jie juos rado. Bet turėti dvi lytis? Čia reikia visos eilės mutacijų ir netgi taip, kad ji būtų išsaugota.
  Taip, galaktikoje dvi ar trys lytys niekur neatsirado. Ir tik pati paprasčiausia gyvybės forma buvo planetose. Ir tai ne visiems. Daugelis planetų, net savo klimatu panašių į Žemę, liko apleistos. Tačiau tiesos apie pačias planetas pasirodė gana daug. O vietų galaktikoje įsikurti buvo daug. Jei planeta yra toli, tuomet galite patraukti ją nuo žvaigždės. Jei arti, priešingai, pasitrauk.
  Pažanga ir mokslas leido užkariauti bet kokias viršūnes.
  Termokvarko sintezės atradimas leido iš vieno gramo medžiagos išgauti energiją, prilygstančią dvidešimties milijardų tonų anglies sudeginimui. Ir tai yra galimybės. O termopreono sintezė leido gauti du milijonus kartų daugiau energijos nei termokvarkas.
  Žmonija sėkmingai išsivystė... 2100 m. jau buvo greičiai, galintys perskristi galaktiką vos per dieną. Ir apskritai tai puiku. 2200 m. iš nedidelio kiekio medžiagos buvo sukurtos pirmosios dvi planetos ir žvaigždė.
  2300 m., atradus individualią laiko upę, buvo įrodyta žmogaus prisikėlimo galimybė, šimtu procentų išsaugant asmenybę. 2400 metais žmonės galėjo pradėti pirmąjį skrydį į kitą visatą.
  Žmonių visatoje buvo aptiktos planetos su dviem gyvybės lytimis ir net unikali fluoro planeta su trijų rūšių gyvybe. Taip pat buvo atrasti aukštesni gyvūnai, turintys primityvią kalbą, religiją ir netgi rašto panašumą.
  2500 m. pirmasis žmogus buvo pašalintas iš laiko srauto. Ir dabar mirtis pagaliau nugalėta. Žmonės įvaldė savo visatą su daugiau nei 100 sekstilijonų žvaigždžių.
  3000 metais pirmą kartą iš kelių atomų buvo sukurta visa visata.
  Tuo pat metu vyko mirusiųjų prisikėlimas. Kilo ginčas - visus prikelti ar ne? Nusprendėme, kad prikelti reikia absoliučiai visus. Netgi nusikaltėliai, bet perauklėkite juos ir suvaldykite.
  4000 m. buvo baigtas mirusiųjų ištraukimas iš upės. Visi žmonės, kurie kada nors gyveno Žemės planetoje, įgijo nemirtingumą. Buvo pradėtas visatų kūrimo procesas.
  5000 metais žmonijai pakluso visi fizikos dėsniai. Net kūdikiai gali sukurti visatas. Dabar žmonės visas savo fantazijas įkūnijo į realybę.
  Tie, kurie prisikėlė iš numirusių, taip pat sukūrė visatas ir greitai tai išmoko.
  10 000 metais žmonija išrado naujus fizikos, biologijos, chemijos dėsnius. Visos galimybės žmonėms pasirodė kaip gebėjimas įkūnyti fantazijas. Buvo absoliuti visuotinė laimė ir gerovė.
  
  ZENON POZNYAK BALTARUSIJOS PREZIDENTAS
  Baltarusijoje 1994 m. rinkimuose įvyko tragedija. Pagrindinis opozicijos kandidatas Aleksandras Lukašenka buvo nužudytas per pasikėsinimą. Ir dėl to Viačeslavas Kebichas atsikratė pavojingo konkurento. Bet visas Lukašenkos elektoratas sako, kad tai yra ministro pirmininko reikalas. Jis ėmė ir balsavo už Zenoną Poznyaką!
  O pirmajame rate dideliu skirtumu laimėjo Zenonas Pozniakas. Istorijos mokslų kandidatas, Baltarusijos liaudies fronto vadovas ir net lyderis. Asmenybė neabejotinai charizmatiška. Ir išsiskiria geležiniu valios standumu.
  Zenonas Poznyakas savo pirmaisiais žingsniais pradėjo uždaryti rusų mokyklas ir apriboti rusų kalbą. Tada buvo pakeistas rinkimų įstatymas ir Baltarusijos liaudies frontas gavo daugumą parlamente. Tada Poznyakas surengė referendumą. Apie integraciją į Europą, apie baltarusių kalbos, kaip vienintelės valstybinės kalbos, statusą. Ir jis panaikino mirties bausmę ir atsitvėrė nuo Rusijos. Zenonas Poznyakas paskelbė: Baltarusija bus NATO ir Europos Sąjungoje.
  Zenono Pozniako atėjimas į valdžią turėjo įtakos Rusijai. Aleksandras Lukašenka, kaip žinote, 1996 m. rinkimuose palaikė B. Jelciną ir taip padėjo jam būti išrinktam antrai kadencijai. Zenonas Pozniakas buvo prieš abu.
  Dėl to Jelcinas pralaimėjo rinkimus ir Genadijus Ziuganovas tapo Rusijos prezidentu. Tačiau Rusijos politika beveik nepasikeitė. Zyuganovas tęsė reformas, o jo bendrininkai jį apkaltino oportunizmu. Ir tai tikrai pasidarė rimta.
  Tačiau Zjuganovui pavyko išlaikyti valdžią. Ir buvo perrinktas. Be to, Rusijoje jis buvo atšauktas dviem kadencijoms. O Baltarusijoje Zenonas Poznyakas panaikino dviejų kadencijų ribą. 1999 metais Baltarusija įstojo į NATO. Rusija žodžiais buvo komunistinė, bet iš tikrųjų ji taip pat ėjo provakarietiškos orientacijos keliu. Be to, Genadijus Ziuganovas pasirodė netgi labiau provakarietiškas nei Jelcinas.
  Jugoslavijoje karo nebuvo. Nes Rusija nepalaikė Slobodano Miloševičiaus ir jis iškart padarė nuolaidų, o į karinę operaciją neatėjo. Ir išgyveno pora tūkstančių gyvybių, geri santykiai su Rusija ir NATO.
  Nebuvo karo ir Čečėnijoje. Zjuganovas sustiprino Maschadovo režimą, kuris laikėsi vis labiau prorusiško kurso. Tiesa, Talibanas grasino Afganistanui. Tačiau Amerikoje įvyko teroristinis išpuolis ir NATO kariai nugalėjo Talibaną. O 2005 metais pati Rusija įstojo į NATO. Genadijus Ziuganovas tapo artimu Amerikos draugu.
  Tačiau laikas praėjo... 2008 m. prasidėjo pasaulinė krizė. Rusijoje prasidėjo radikalių kairiųjų neramumai. Jie apkaltino Zjuganovą ir komunistų partiją išdavyste ir nukrypimu nuo Lenino idealų. Ryškiausias opozicijos lyderis buvo Sergejus Udalcovas. Tačiau nuversti Zyuganovą jiems nepavyko. Patys komunistai tapo buržuazais ir kapitalistais. Jie patys kūrė įstatymus ir turėjo valdžią. Zenonas Pozniakas taip pat buvo nuolatinis prezidentas, tačiau uoliai atsidavęs JAV. Ir todėl, nepaisant savo autoritarizmo, jis visai tiko Amerikai. O jį nuversti norėjo tik radikalūs kairieji.
  Rusija laikėsi proamerikietiško kurso... Skirtingai nei Jelcinas ir Putinas, Zyuganovas buvo paklusnus Amerikai. Be to, būtent tai, kad jis buvo komunistas, padarė jį labiau proamerikietišką. Kadangi jam buvo lengviau žaisti patriotizmu.
  Netrukus Europos Sąjunga į savo sudėtį įtraukė Rusiją. Ir kitose NVS šalyse. Ir štai kai 2016 metais dar vienai kadencijai buvo išrinktas Zjuganovas, valdęs dvidešimt metų ir išrinktas šeštą kartą, buvo užpultas. Kaip, mano brangusis, kiek laiko tu gali sėdėti soste? Tai jau nepadoru! Galbūt laikas išeiti. Bet Zyuganovas nenorėjo išeiti. O 2020 metų rinkimai jau vyko koronaviruso epidemijos metu. Ir tuo pat metu Rusijoje ir Baltarusijoje. Ir Zyuganovui, ir Zenonui Poznyakui jau buvo septyniasdešimt šešeri. Tačiau jie atkakliai laikėsi valdžios. Ir jie nenorėjo išeiti.
  Baltarusijoje ekonomika buvo daugmaž normali. Tačiau koronavirusas paaštrino problemas. O naujieji kairieji iškėlė revoliucijos vėliavą. Ir jie apkaltino Zenoną Poznyaką masiniu rinkimų sukčiavimu.
  Rusijoje - irgi kairiųjų neramumai. O Zyuganovas jau išrinktas septintai kadencijai... Bet ir prisidengęs koronavirusu ir ne visai sąžiningai. Ir čia žmonės maištavo. Tačiau policija riaušes vis tiek numalšino.
  Zenonas Poznyakas sakė, kad galbūt jo kadencija bus paskutinė ir jis užleis pareigas jaunesniems. O tai tikrai dvidešimt šešios lentos yra per daug.
  Bet mes turime kovoti su koronavirusu. Ir tada vėl bus laimingas ir linksmas gyvenimas.
  Zjuganovas taip pat sakė, kad septintoji jo kadencija bus paskutinė. Apskritai septyni terminai neša laimę. Ir Rusijoje bus komunizmas. Ir sukurs vakciną, ir visiems bus lengviau.
  Ir žmonės to klausėsi... Tiesą sakant, Rusijoje gyventi visai gera. Komunistai suteikė daugiau laisvės nei valdant Putinui. Pavyzdžiui, naktį buvo pardavinėjamas alkoholis. Ir alus kioskuose, ir jo reklama per televiziją buvo uždrausta. O su tabaku buvo minkštesnis. Ir net pradėjo legalizuoti marihuaną. Ir tos pačios lyties asmenų santuokos.
  Pastarąjį, beje, permušė asmeniškai Zjuganovas. Be to, net pats popiežius pasiūlė leisti karūnuoti tokias santuokas, o tai apskritai sukėlė kompleksišką reakciją. Tačiau žiniasklaida gali daryti įtaką visuomenės nuomonei.
  Kai kur prostitucija jau įteisinta. Taip, Rusijoje atsirado vis daugiau laisvės. Ir komunistai tapo uoliais liberalais. Ir tai tikrai daro stebuklus sietelyje.
  Bet apskritai tai natūralu. Genadijus vykdė labiau provakarietišką politiką nei Jelcino įpėdinis Putinas. Įskaitant todėl, kad jis buvo komunistas.
  Ir tai yra logiška.
  Komunistai taip pat tęsė privatizavimo politiką, didino privačią nuosavybę ūkyje.
  Zyuganovas apskritai laikėsi draugystės su Kinija politikos. Ir jam iš dalies pavyko.
  Tačiau Jungtinės Valstijos taip pat buvo šiltos ir draugiškos... Trumpas neatėjo į valdžią. Ir ten buvo Hillary Clinton. Ji buvo išrinkta antrai kadencijai. Jungtinėse Amerikos Valstijose koronavirusas nebuvo taip stipriai išsivystęs valdant moteriai prezidentei, kaip valdant Donaldui Trumpui.
  Apskritai Amerika pakilo beprecedentiškai. Daugelis sakė: aukštesnės jėgos globoja moteris. Ir iš tikrųjų, kaip sėkmė gali atimti iš silpnosios lyties, tiksliau, dailiosios lyties atstovių. O koronavirusas, valdant moteriai prezidentei, nepagailėjo JAV.
  Zenonas Poznyakas Baltarusijoje atliko kai kurias reformas. Privatizavo turtą, sumažino mokesčius, plėtojo privatų verslą. Jis taip pat atkūrė policiją ir reabilitavo visus fašistus tarnus. Pirmiausia Ostrovskis. Ir, žinoma, centrinė taryba, iškelta į vėliavą.
  Hitleris buvo pradėtas publikuoti ir giriamas. Ir griauna sovietinius paminklus. Įskaitant Leniną. O vietoj jų gatvės pradėtos vadinti policininkų vardais. Ir, žinoma, buvo šaunu.
  Santykiai su Ukraina patys šilčiausi. Minske gatvė buvo pavadinta Stepano Banderos vardu. Ir dar viena gatvė, pavadinta Džocharo Dudajevo vardu. Buvo sukurti filmai apie baltarusių nacionalistus. Ir rusų kalba yra ribota. Tačiau visiško draudimo nėra. Taigi Rusijoje yra provakarietiškas režimas, taip yra Europos Sąjungoje ir NATO.
  Europos Sąjunga išsiplėtė ir tapo Europos ir Azijos sąjunga. Gyventi Baltarusijoje materialine prasme nebuvo blogai. Taip pat buvo daug laisvės. Man tai labai priminė Europą. Sistema formaliai daugiapartinė, tačiau dominuoja Baltarusijos liaudies frontas.
  Baltarusijoje taip pat yra komunistų partija, bet tai formali ir kišeninė opozicija.
  Santykiai su Rusija daugiau ar mažiau pakenčiami. Ir net draugystę su lenkais.
  Vietoj rublio yra taleris, kuris yra maždaug lygus eurui. Infliacija beveik lygi nuliui.
  Žmonės apskritai yra daugiau ar mažiau patenkinti Poznyaku. Atlyginimas virš tūkstančio dolerių. Nedarbas mažas, kainos praktiškai nekyla. Rusų kalba taip pat randama. Netgi šen bei ten atidarė rusiškas mokyklas.
  Alkoholis yra pigus ir parduodamas visą parą kiekviename kioske. Taip pat prieinama pornografija. Internete yra visiška laisvė.
  O kam dar reikia Lenino? Užtat buvę policininkai buvo labai gerbiami. Ir Zenonas Pozniakas tuo didžiuojasi.
  Baltarusijos persekiojimas herbas, o vėliava balta-raudona-balta. Apskritai tai gerai.
  Jie pastatė keliolika atominių elektrinių ir parduoda elektrą Europai. Tuo pačiu metu Baltarusija nutiesė daug kelių ir greitkelių.
  Taip pat statomos šventyklos, ypač daug katalikiškų. Taip, katalikai Baltarusijoje yra labai gerbiami.
  Minske buvo pastatyta net didžiausia katalikų bažnyčia pasaulyje. Ir Zenonas Pozniakas tuo labai didžiavosi. O bažnyčia tikrai buvo labai graži su auksiniais kupolais, pagal stačiatikybės tradiciją. Popiežius ir Maskvos patriarchas kelis kartus susitiko ir susivienijo draugystėje Kristuje.
  Įdomu tai, kad Saddamas Husseinas nebuvo nuverstas, o pateko į Ameriką, tapdamas jos paklusniu vasalu. Ir, žinoma, tai buvo didelė staigmena. Buvo aišku, kas stiprus, tas valdo.
  Kinija šiek tiek sulėtino savo plėtrą. Ir jame žmonės nerimauja, nori demokratinių pokyčių.
  Žinoma, pasaulis vis dar turi problemų. Bet kažkaip lengviau ir ramiau. Ne septintai kadencijai išrinktas Zenonas Poznyakas pažadėjo jai pasibaigus pasitraukti ir užleisti vietą jauniesiems. Gal net moteris. Ir tai visi priėmė teigiamai.
  Ir ketvirtį amžiaus Rusijos užsienio reikalų ministras Vladimiras Žirinovskis. Kuris labai myli, bent jau žodžiais Amerika, žmogaus teisės ir vakarietiškos vertybės.
  
  NUOSTABIUS CAROS RUSIJOS PASAULIS
  Admirolas Makarovas nemirė... Karinio laivo Petropavlovsko kelias tik šiek tiek pasisuko, o legendinis karinio jūrų laivyno vadas liko gyvas. Ir laivas nebuvo apgadintas.
  Vos keli metrai laivas praplaukė į kairę, ir tik tokia smulkmena iš karto pakeitė imperijos ir visos Žemės planetos likimą.
  Admirolas Makarovas ir toliau intensyviai treniravo Rusijos eskadrilę ir naudojo naujoviškus metodus. Praėjo šaudykla, buvo atstatyti apgadinti laivai.
  Čia admirolui buvo pasiūlyta įdomių spąstų. Kadangi Togo eskadrilė visą laiką važiavo tuo pačiu maršrutu, pakeliui būtų galima išbarstyti minas. Realioje istorijoje vienas minininkas išbarstė minų ryšulius ir du mūšio laivai nuskendo. Ir tada visa tuzinas naikintojų išbarstė minas. Ir dėl to buvo susprogdinta keliolika japonų laivų.
  Kilo panika, rusų eskadrilė užpuolė samurajus, kurie panikuodami beatodairiškai šaudė. Ir dėl to ji nuskandino dar keliolika laivų. Ir pats admirolas Togo buvo sugautas. Japonijos galia jūroje buvo pakirsta. Bet tuo viskas nesibaigė.
  Admirolas Makarovas toliau persekiojo samurajus, kol nuskandino visus jų laivus. Ir Japonija buvo be gynybos. Jos kariuomenė Korėjoje buvo nugalėta ir kapituliuota.
  Tačiau samurajus nenorėjo ramybės. Ir carinė kariuomenė išsilaipino didmiestyje. Ir nuostabus stebuklas. Kuropatkinas pasirodė visai ne vidutinybė, o pajėgus vadas. Nugalėjo japonus ir užėmė Mikado. Dėl to Rusija visiškai užėmė tekančios saulės šalį. Ir tada buvo surengtas referendumas ir Japonija tapo Rusijos provincija. O Nikolajus II prie savo titulo pridėjo - japonų mikado.
  Mongolija, Mandžiūrija, Korėja tapo Rusijos provincijomis. Karališkoji kariuomenė smarkiai išaugo.
  Rusija išvengė recesijos, susijusios su revoliucija. Ir jos ekonomika buvo labiau išvystyta, o kariuomenė buvo gausi. Nebuvo riaušių, kvailos, nenaudingos Valstybės Dūmos. Carinė Rusija turėjo savo tankus, kad ir lengvus, bet vikrus. Ir galingesni ginklai, ir daugiau durtuvų, kardų, kulkosvaidžių. Geras ginklas pasirodė rusų naujovė: vežimėlis.
  Tankai prieš karą sugebėjo patekti į seriją ir turėjo įtakos karo eigai. Admirolas Makarovas vis dar buvo gyvas ir sveikas. Ir jis įsakė Rusijos laivynui sutriuškinti vokiečius jūroje.
  Karas prasidėjo 1914 m. ir nuo pat pradžių sėkmingai vyko carinei Rusijai. Skaitmeniškai pranašesni rusų daliniai su lengvaisiais tankais "Luna" -2 sutriuškino vokiečius. Ir tai tęsėsi be pertraukos. Kuropatkinas nugalėjo Vokietiją, Brusilovas - Austriją-Vengriją. O karas baigėsi gruodį užėmus Berlyną.
  Turkija, kuri taip pat sugebėjo įstoti į karą, buvo nugalėta. Ir carinė Rusija užtikrintai laimėjo.
  Pirmasis pasaulinis karas buvo pergalingas ir tikras triumfas. Carinė Rusija gavo dideles teritorijas. Klaipėda, Galicija, Poznanė, Krokuvos sritis. Taip pat Čekijos, Slovakijos, Vengrijos karalystė. Rumunija išplėtė savo teritoriją, bet tapo Rusijos vasalu. Jugoslavija taip pat tapo Rusijos vasale.
  Turkija buvo padalinta ir išnyko iš politinio pasaulio žemėlapio. Mažoji Azija, Irako šiaurė ir centras, Sirijos šiaurė ir Palestina tapo rusiškais. Tačiau pagrindinis dalykas grįžo į Konstantinopolį ir sąsiaurius.
  Kaip plėtėsi imperijos imperija?
  Bet tai dar ne viskas. Rusija ir Didžioji Britanija taip pat padalijo Saudo Arabiją. Tada Iranas - centras ir šiaurė atiteko Rusijai. Ir tada Afganistanas.
  Ir tai lėmė teritorijų padalijimą.
  Rusijos ekonomika caro Nikolajaus II valdymo metu sparčiai vystėsi. Ir net 1929 m. Didžioji depresija beveik nepalietė Romanovų imperijos. O 1932 metais Nikolajus II, pasinaudodamas tuo, kad JAV buvo labai susilpnėjusios ekonomiškai, pareikalavo grąžinti Aliaską. Amerika atsisakė. O 1933 metų sausio 1 dieną prasidėjo karas tarp Rusijos ir JAV.
  Kanada stojo Amerikos pusėn. Ramiojo vandenyno laivynui vadovavo vertas admirolo Makarovo Kolchako mokinys. Kuris prisidengė šlove.
  Rusų tankai buvo geriausi pasaulyje, lėktuvai - stipriausi. O laivynas pats tobuliausias. Ir plius dar sraigtasparniai, kurie tuo metu buvo tik Rusijoje.
  Viskas buvo su karaliumi. O Amerika atvirai silpna. Ji turi keletą tankų ir jie yra pasenę. Aviacija silpna ir pasenusi. Ir tik laivynas yra daugiau ar mažiau gausus. Ir karas nuo pat pradžių vyko vienais vartais. Be to, Rusijoje jie nutiesė geležinkelį į pačią Čiukotką. Ir pasiūla labai pagerėjo.
  Stiprūs Brusilovo ir Kuropatkino įpėdiniai buvo Denikinas, Kornilovas, Vrangelis, Krasnovas ir Kaleidinas. Jie įrodė esą stiprūs lyderiai.
  O rusų tankai buvo neprilygstami ir taip užtvindyti. Amerikiečiai turėjo nedaug tankų, net ir jie buvo pasenę ir silpni. Aviacija taip pat pasenusi ir silpna. Ir tik laivynas yra gana gausus. Bet, žinoma, ir kokybe, ir patirtimi, ir personalo parengimu - prastesnis už sovietinį.
  Taip, ir Kolchakas yra puikus karinio jūrų laivyno vadas. Ir turiu pasakyti, kad tai labai šaunu.
  Sikorsky sraigtasparniai taip pat yra nepaprastai galingi ir destruktyvūs. Ir daro įspūdį.
  JAV gyvavo neilgai. Šiek tiek daugiau nei pusė metų. Rusijos kariuomenė yra labai stipri ir gausi. Be kita ko, carinės imperijos valdoma jau yra didelė Kinijos dalis. Ir tai suteikė labai didelę armiją. Ir ji pribloškė kiekybe ir kokybe.
  JAV tapo Rusijos provincija, kaip ir Kanada. Ir Rusijos imperija tapo daug stipresnė.
  Ir jos ekonominis potencialas tapo didžiulis ir pirmasis pasaulyje. Čia yra galia.
  Tiesa, buvo ir nacistinė Vokietija. 1937 metais Hitleris aneksavo Austriją. Ir jo imperija sudarė aljansą su Italija ir Britanija. Nors ir buvo nesutarimų su Prancūzija. Nikolajus II buvo linkęs į germanofilizmą. Bet Hitlerį erzino į rytus... Bet pats fiureris bijojo galingos SSRS. Ir jis pasiūlė padalyti Prancūzijos, Belgijos, Didžiosios Britanijos ir Olandijos kolonijas. Mussolini taip pat išreiškė pasirengimą būti kartu su Rusija. Ir dėl to susidarė centrinių valstybių koalicija.
  Ir štai 1939 metų rugsėjo 1 dieną Vokietija užpuolė Prancūziją, Belgiją ir Olandiją, o kartu su jomis ir Britaniją. O carinė Rusija užpuolė kolonijas Azijoje ir toliau į Afriką. Musolinis į karą įstojo vėliau, šiek tiek palaukęs. Carinė Rusija sėkmingai žengė į priekį, užėmė britų kolonijas Azijoje ir Ramiajame vandenyne, taip pat prancūzus. Per pirmuosius du mėnesius buvo užgrobta Indija, pietų Iranas ir beveik visa Indo Kinija bei dauguma britų ir prancūzų valdų Artimuosiuose Rytuose. Karališkoji kariuomenė įžengė į Egiptą.
  Vokiečiai savo fronte užėmė didžiąją Belgijos dalį, dalį Olandijos, iš dalies įspraustą į Prancūziją. Tačiau didelės sėkmės jiems nepavyko. Vokietija dar nebuvo tinkamai pasirengusi karui. Priešas pranoko kariuomenę, o ypač personalą ir artileriją. O sąjungininkai turėjo dar daugiau personalo divizijų.
  Be to, nebuvo sukurtas nuostabus planas, kuris realioje istorijoje buvo įgyvendintas 1940 m. O vokiečiai žengė į priekį senamadiškai ir ne taip sėkmingai.
  Po mėnesio Rusijos kariuomenė užėmė viską Azijoje ir Ramiajame vandenyne ir nusileido Australijoje. Pietuose jie užėmė Artimuosius Rytus. Ir taip pat Egiptas, įsiveržęs į Etiopiją, Sudaną, Libiją ir pan.
  Vokiečiai žengė į priekį, šiek tiek pasinėrė į mūšius su prancūzais. Tiesa, jie paėmė Briuselį.
  Hitleris kreipėsi pagalbos į carą Nikolajų II. Jis sutiko. Tačiau pirmiausia rusai užėmė Afriką. Čia pagrindinė problema - reljefas, susisiekimo ruožas, kelių trūkumas. Ir tai trukdė labiau nei mažos sąjungininkų kariuomenės.
  Rusai per tris mėnesius užėmė visą Afriką ir pagaliau sugebėjo įtvirtinti hegemoniją.
  Ir tada jau 1940 metų kovą Rusijos ir Vokietijos kariuomenė pradėjo puolimą prieš Paryžių. Per pusantro mėnesio Prancūzija buvo užpulta.
  O 1940 metų rugpjūtį sekė išsilaipinimas Britanijoje... Londonas krito, po dviejų savaičių Anglija ir Velsas buvo užgrobti.
  Karas baigėsi visų sąjungininkų kolonijų ir dominijų bei Didžiosios Britanijos okupavimu. Pasaulio padalijimas praėjo. Rusija gavo beveik visas sąjungininkų kolonijas. Vokietija atgavo tai, kas buvo prarasta Pirmajame pasauliniame kare, ir sienas 1914 m. vakaruose, taip pat Namibiją. Italija gavo Etiopiją ir Tunisą. Belgija, Olandija ir Liuksemburgas buvo įtraukti į Trečiąjį Reichą su tam tikra autonomija. Prancūzija ir Didžioji Britanija prarado visas savo kolonijas ir pripažino Rusijos apsaugą. Taip baigėsi karas.
  1941 m. sausį Nikolajus II, atsigavęs į šlovę daugiau nei keturiasdešimt šešerius metus, mirė, įeidamas į istoriją kaip didžiausias visų laikų ir tautų Rusijos monarchas. Jį pakeitė jo sūnus Petras Aleksejevičius, arba Petras Ketvirtasis, būdamas devynerių. Žinoma, jam vadovaujant buvo įkurtas regentas.
  Rusija tapo pasauliniu hegemonu, o jos kariuomenė yra nesuskaičiuojama. Jau 1943 metais į kosmosą išskrido pirmasis Rusijos kosmonautas.
  O 1949 metais rusai išskrido į Mėnulį... Bet tai tik kosminio gongo pradžia. Viskas būtų gerai, bet...
  Hitleris negalėjo pasipriešinti ir 1953 m. balandžio 20 d. užpuolė Rusiją, pradėdamas karą. Musolinio sūnus, taip pat Franco ir Salazaras kalbėjo jo pusėje. Ir jie persikėlė į carinę Rusiją.
  Dabar Nikolajaus II anūkas turi galimybę įrodyti save ir pelnyti pasaulinę šlovę.
  Vokiečiai, žinoma, tik iš pradžių sugebėjo įsiveržti. Ir tada Rusijos kariuomenė, sutraukusi papildomas pajėgas, pradėjo kontrataką. Buvo gana sėkmingas puolimas ir Italija. Musolinis jaunesnysis greitai subyrėjo. Afrikoje italai taip pat buvo greitai sumušti. Per pirmuosius du mėnesius caro kariuomenė nugalėjo Italiją ir užėmė visas priešo kolonijas Afrikoje. Ir išmetė vokiečius prie Oderio.
  Tada vėl puolimas ir rugpjūtį Berlynas buvo priimtas. Ir tada puolimas ir 1953 m. lapkričio pradžioje Trečiasis Reichas buvo visiškai užimtas. Hitleriui pavyko pabėgti į Argentiną. Bet jį persekiojo rusų kariuomenė. O 1954 metais buvo užkariuota visa Lotynų Amerika. Hitleris buvo rastas 1955 metų vasarį. Vyko teismas... Ir 1956 m. balandžio 20 d. fiureris buvo pakartas.
  Taip baigėsi ši nelemta tirono karjera. Petras Ketvirtasis nusprendė suvienyti ir įtraukti visas šalis į Rusijos imperiją, suvienydamas žmoniją. Ir daug kam patiko.
  Taigi 1970 m. susiformavo viena unitarinio tipo imperija. Viena puiki šalis Rusija.
  Ir vyksta Saulės sistemos ir kosmoso vystymosi procesas. Ir viskas tampa ramiau ir nuspėjama.
  Ir dabar, 1975 m., Rusijos kosmonautai jau yra Plutone. Ir visos Saulės sistemos planetos yra užkariautos.
  Ir tada skrydžiai į kosmosą ir į žvaigždes. O šie skrydžiai labai įspūdingi.
  2000 metais prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija. O po dešimties metų jie nuskrido į pirmąją Sirijaus planetą.
  O 2022 metais pirmą kartą žvaigždėlaivyje buvo viršytas šviesos greitis. Ir tai puiku.
  Iki 2500 metų žmonija apgyvendino galaktiką.
  Iki 3000 metų žmonės pasiekė visatos kraštą.
  Iki 4000 metų atskiros laiko upės buvo atvertos ir duotas raktas į nemirtingumą ir mirusiųjų prisikėlimą.
  Iki 5000 metų jie išmoko kurti visatas ir pajungė visus pagrindinius fizikos dėsnius.
  Iki 10 000 metų žmonės prikėlė visus mirusiuosius, visiškai įvaldė visatos paslaptis ir tapo beveik visagaliais, kurdami visatas. Tarp prisikėlusių buvo ir Adolfas Hitleris. Jis buvo išsiųstas į kalėjimą perauklėti.
  Iki 20 000 metų hipermegaversoje dominuoja demiurginiai žmonės. Jie yra visagaliai ir be galo laimingi. Visi žmonės ne tik prisikelia iš numirusių, bet iš viso nėra mirę. Pasiektas absoliutus nemirtingumas. Visi norai pildosi. Ir apskritai - viskas taip nuostabu, kad visų žmonių galimybės beveik neribotos!
  
  HITLERIO SVAJONAS VĖL PAKEIA PLANETOS ŽEMĖS ISTORIJĄ
  Vasario pabaigoje ir kovo pradžioje amerikiečių kariai buvo priversti išvykti iš Hondūro. Mūšiai persikėlė į Meksikos pietus. Žymios keturios merginos tanką pakeitė į naujausią E-50 modifikaciją. Automobilis tikrai itin modernus, valdomas vairasvirtėmis, palyginti lengvas, sveriantis 65 tonas su 1550 arklio galių varikliu.
  Priekiniai šarvai yra 250 mm, šoniniai - 170 mm ir net esant dideliam nuolydžiui. Tačiau dėl to mergaitėms tanke yra šiek tiek ankšta. Čia ne tiek patogu, kiek "Tigre" -2, todėl automobilis susikondensavo ir ypač išdėstymas. Tačiau dabar amerikiečių tankai negali prasiskverbti į tanką net šaudant į šoną iš arti. Tokia apsauga gali atlaikyti IS-2 šūvį.
  Merginos patenkintos, o mašina važiuoja gana greitai. Gerda, spausdama vairasvirtės mygtukus, sako:
  - Tai mašina! Tikrai šedevras!
  Charlotte atsako:
  - Šonai labai pasvirę, o liukas siauras, viršaus beveik nėra. Jūs negalite prasibrauti per tokią mašiną, bet tai nėra patogu!
  Gerda entuziastingai pastebėjo:
  - Bet efektyvu! Ir visiškai nepereinamas!
  Magda šypsodamasi atsakė:
  - Kaip matome, Dievas globoja Vokietiją!
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  - Mes patys laimime pergales! Ir tai yra mūsų strategijos esmė!
  Gerda entuziastingai pastebėjo:
  - Dar visai neseniai tankas "Liūtas" mums atrodė tobulumo riba. Ir dabar automobilis yra dvidešimt penkiomis tonomis lengvesnis, lenkia "Liūtą" tiek ginkluote, tiek šarvais, o ypač vairavimo charakteristikomis. Taigi Amerika negali mūsų palaužti!
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  - Nelaužyk! Mes juos visus sulaužysime!
  Štai Magdos akyse pasirodė "Šermanas". Mergina pasiuntė sviedinį tiesiai į taikinį. Sudaužė mašiną.
  Visgi reikia pripažinti, kad amerikiečiai tankų statyboje pastebimai atsilieka. "Sherman" akivaizdžiai nesitraukia kovose, o "Pershing" yra tik šiek tiek geresnis. Be to, "Pershings" serijoje pasirodė tik keturiasdešimt penktų metų pradžioje ir savo parametrais yra panašūs į ankstyvąjį "Panther" modelį. E-50 smūgiuoja amerikiečiams daugiau nei penkių kilometrų atstumu.
  Merginos labai didžiuojasi tokiu savo ginklų pranašumu. Ir jie švilpia dainas.
  Magda vėl šaudo, smogia kiaurai, šį kartą ekranuotas šermanas, ir čirškia:
  - Išsklaidė kamuolį ir puolė šuoliu!
  Net ekranai "Sherman" nepadėjo. Vokiškas tankas važiuoja pats. Vikšrais triuškina pėstininkus. Merginos švilpia dainas armonikomis. Po voleliais taškantis kraujas. Tankas juda pakankamai greitai, o jo vikšrai yra labiau pažengę ir pravažiuojami, nors yra gana lengvi.
  Merginos švilpia... Gerda pastebi:
  - Meksika yra paskutinė šalis pakeliui į JAV. Mes jau paėmėme tiek daug skirtingų sostinių. Ir tiek daug šalių užkariavo! Pirmąjį užkariavimą pradėjome nuo Austrijos, o dabar keliamės į Meksiką! Mūsų karinė kompanija yra šlovinga kompanija!
  Christina logiškai atsakė:
  - Visų pirma, esame pranašesni už varžovus organizuotumu. Maža šalis yra Vokietija. Vokiečiai yra labiausiai drausmingi ir labiausiai organizuoti žmonės pasaulyje. Plius totalitarinis nacionalsocialistinis režimas. Tai taip pat suteikė mums stiprybės ir organizuotumo. - Mergina basa koja perbėgo iš lydinio korpuso šoninių šarvų ir tęsė. - Tada puikūs mūsų generolų ir visų pirma Hitlerio talentai. Priešininkus palaužėme po gabalą. Ir tada jie gavo geriausias technologijas pasaulyje. Taigi dabar mūsų laukia triumfas! Ir Trečiasis Reichas atveria savo sparnus visame pasaulyje!
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Blogiausia buvo keturiasdešimt dvejų metų žiema. Buvome nugalėti Afrikoje ir prie Maskvos. Jie paliko Tikhviną ir Rostovą prie Dono. Ir net Charkovą užėmė sovietai. Ir JAV įstojo į karą prieš mus. Tada ir atrodė: svarstyklės pakrypo ne mūsų naudai, o priekyje stūkso bedugnė. Tačiau pavasaris mums atnešė naujų pergalių. Ir nuo to laiko viskas klostėsi mūsų naudai!
  Magda atleido. Numušė amerikietišką ginklą ir čiulbėjo:
  - Bet vis tiek be aukštesnių jėgų įsikišimo mūsų kariuomenė nebūtų galėjusi pasiekti tokios sėkmės! Nugalėti pranašesnius priešus! Tai Dievo ranka!
  
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Sutinku, kad Dievo! Bet ne Dievas: Abraomas, Izaokas ir Jokūbas! Ir, matyt, arijas, vienas ir visagalis Dievas! Tas, kuris sukūrė visatą ir savo tauta pasirinko vokiečius!
  Šarlotė linktelėjo ir patvirtino:
  - Būtinai! Izaoko Dievas nėra mūsų Dievas! Ir jei žydai tikrai būtų Dievo tauta, mes nebūtume laimėję! Ir jei taip, tada jūsų Biblija Magda yra melas! Ir tau laikas mesti krikščionybę arijų monoteizmo naudai!
  Šarlotės žodžiai skambėjo kaip automato šūvis.
  Christina pridūrė:
  - Ir tai atrodo kaip išdavystė, buvimas krikščioniu. Juk, pasirodo, tu už pacifizmą - tau trenkia į dešinį skruostą, pasukite į kairę!
  Gerda suprato, kad reikia pridėti:
  -Ir jūs manote, kad išgelbėjimas yra nuo žydų! Ir tai apskritai yra panašu į išdavystę!
  Magda nedrąsiai paprieštaravo:
  - Aš taip nemanau! Mano nuomone, Dievas yra vienas! Ir ne žydas, ir ne arijas!
  Šarlotė sušuko atgal.
  -Kaip tai ne arijas! Tik arijų ir ne mažiau!
  Gerda taikiai pridūrė:
  Ir taip pat technologija! Nuo ko pradėjome? 1939 m. rugsėjį jie turėjo tik šešias tankų divizijas. Ir beveik visos cisternos yra lengvos, nesiekia dvidešimties tonų. Dabar aš pats nežinau, kiek turime divizijų, bet mes važiuojame geriausiu tanku pasaulyje. Mūsų transporto priemonė yra neprilygstama ginkluote, šarvais, vairavimo charakteristikomis, o kartu ir svoriu.
  Prisimenu pirmojo "Tigro" bandymus, tada per Hitlerio gimtadienį 1042 m. balandžio 20 d.
  Mergina nutilo ir atsikvėpusi tęsė.
  - Tada "Tigras" jau buvo geriausias tankas pasaulyje. Tačiau jo vairavimo charakteristikos negali būti laikomos patenkinamomis. Tačiau, kita vertus, ginklas gerai kovojo, o šarvai tam momentui buvo gana tinkami. Ir pats bakas gerai suko, kas kompensavo mažą bokštelio sukimosi greitį!
  O keturiasdešimtaisiais metais tankais ir jų skaičiumi buvome prastesni už Prancūziją ir Didžiąją Britaniją. Bet jie laimėjo! Keturiasdešimt pirmaisiais metais SSRS turėjo geresnių tankų T-34 ir KV nei pas mus, ir kelis kartus daugiau transporto priemonių! Bet mes vis tiek laimėjome! O moralė yra technologija ir protas! Ir dvasia svarbu!
  Christina pažymėjo, trindama nuogą kulną į pedalą:
  - Jei laimėjome su prasčiausiais tankais, tai laimėsime dabar! Žinoma, iš pradžių mūsų buvo mažiau nei priešų. Dabar mes surinkome minią! Kas gali sutrukdyti mums laimėti?
  Gerda šypsodamasi atsakė:
  - Manau, kad pagrindiniai sunkumai jau už nugaros! Dabar netgi turime numerius
  Antsvoris. Nemanau, kad kompanija prieš JAV susidurs su problemomis.
  Charlotte logiškai pastebėjo:
  - Netikiu, kad Amerika turi ką nors prieš mus! Jos Shermanas yra tik patrankų mėsa, o jos Pershingas tik šiek tiek geresnis. Prieš mūsų tanką jie neturi ginklų!
  Gerda suprato, kad reikia pridėti:
  - O reaktyviniuose lėktuvuose jie neturi kuo pridengti mūsų sakalų. Be to, turėdami tiek daug vergų, o mes skaičiumi nenusileidžiame jankiems!
  Christina sutiko su tuo:
  - Turime technikos - visą Europą ir dalį SSRS. O darbininkai - pusė pasaulio! Savo gamyklas perkėlėme į trijų pamainų darbo režimą, statome naujas gamyklas! Amerikiečiai negalės mums pateikti asimetriško atsakymo dėl skaičiaus. Jie neturi tiek daug rankų!
  Šarlotė nusijuokė, atsikėlė kelį į kėdę ir urzgė:
  Jie nebus simetriški! - Mergina iššovė į "Grantą" ir pridūrė. - Ir jei bus pradėta gaminti įranga, tada tik mūsų kovinių balų rinkimui!
  Magda nedrąsiai pastebėjo:
  - Bet kai gyvenimas... Tai yra, gyvenimas moko, kad nebūtina atsipalaiduoti lemiamu momentu!
  Gerda tam pritarė ir plikais pirštais sukdama svirtį sumurmėjo:
  "Ir mes išliekame budrūs iki galo!
  Šarlotė įsitraukė palengvėjusius pilvo raumenis ir priminė:
  - Mes nuėjome ilgą kelią... Nuo kuklaus T-1 iki milžiniško E-200. Ir tai, žinoma, yra herojiškos kampanijos etapai! Lygiai taip pat mūsų bakas niekada nepateks į metalą!
  Galiausiai merginos susidūrė su keliolika amerikiečių tankų. Aštuoni Shermanai, du Grantai ir du Pershingai. Paskutinis automobilis buvo žemesnio silueto ir nėra toks pastebimas. Įlipti į aukštą baką lengviau. Merginos šaudė paeiliui. Jie visi yra aštrūs ir puikiai reaguoja. Užgrūdintas ir apmokytas. Praėjo reikšmingą Antrojo pasaulinio karo dalį ir aplankė įvairias pasaulio šalis. Jos tikrai aukščiausios klasės merginos.
  Ir Shermanai buvo pirmieji, kurie sprogo. O atstumas - daugiau nei penki kilometrai. Amerikiečiai vis dar negali gauti savo automobilio.
  Šaudydamas Gerda pažymėjo:
  - Mes turime geriausią ginklą! Jis perveria viską iš tikro mūšio atstumo ir gana didelės sviedinių atsargos. Čia 128 mm bus blogiau.
  Magda sutiko su tuo. Iššovė ir sudaužė šermaną, mergina pasakė:
  - Šio kalibro lukštų atsargos mažesnės. Bet iš esmės 88 mm ginklai iš esmės nėra blogi!
  Charlotte iššovė ir įsiterpė:
  - Stebi už ką!
  Gerda smarkiai lojo:
  - Ir tai "Šermanas" ir "Pantera" ims. Manau, kad 75 mm pistoletas su ilgu kamienu galėjo juos išretinti!
  Christina šovė basa koja ir niurzgėjo:
  - Taip, ir kriauklių pasiūla būtų didesnė!
  Magda taip pat šovė, plika pirštais spausdama vairasvirtę. Paskutinis "Šermano" asilas. Kitas smūgis buvo perduotas grandams. Šis tankas jau toks pasenęs ir dar blogiau šarvuotas nei "Sherman". Tačiau Amerika iš pradžių turėjo daug blogesnius tankus nei Vokietija. Keturiasdešimtaisiais metais JAV turėjo tik 502 tankus, ir net tada daugelis buvo pasenę. Tačiau jau keturiasdešimt pirmaisiais metais amerikiečiai pagamino daugiau nei tris tūkstančius tankų. Ir tada buvo Šermanas. Ką galima pasakyti apie šį automobilį? Kalbant apie priekinius šarvus, jis net šiek tiek pranoko T-34-76 ir buvo šiek tiek prastesnis ginklo naikinamoji galia. Taip, ir vairavimo charakteristikose. Bet kita vertus, optika ir matomumas daug geresni nei sovietiniai.
  Tada jau keturiasdešimt ketvirtais metais pasirodė Sherman M 4. Tankas šarvais ir ginkluote prilygsta T-34-85 ir kiek prastesnis už paprastą Panther ir gana ženkliai už Panther -2. Dar vėliau pasirodė ugniagesys "Šermanas" su ilgesniu vamzdžiu 17 svarų pistoletu. Šis tankas buvo pranašesnis už sovietinį T-34-85 ginkluote, tačiau nebuvo labai masyvus.
  Taip pat buvo "Sherman" ekranavimo modifikacija su prastesnėmis važiavimo savybėmis, sunkesnė, bet su 152 mm šarvais. Bet ir ne pats masyviausias. Iki šiol vokiečiai susidūrė tik su standartiniais M4.
  Bet dabar "Grands" baigtas, o dabar - palyginti naujas "Pershing" tankas.
  Gerda pasiūlė:
  - Eime šiek tiek arčiau. Šis monstras gali turėti storesnius šarvus!
  Šarlotė paniekinamai sumurmėjo.
  - Nesijaudink! Jis turi tik 102 milimetrus. Automobilis sveria keturiasdešimt dvi tonas, tačiau jis paliko Shermaną stiprų!
  Gerda nusijuokė ir pasiūlė:
  - Tada šaudykime!
  Magda ištiesė iškaltą, basą koją. Kiek įvairių aštrių, aštrių akmenų, karšto dykumų smėlio, džiunglių spyglių, Rusijos sniego pažinojo jos plikus, elastingus, grakščius padus. Ji spaudė ilgus, lygius pirštus su perlamutro nagais ant vairasvirtės mygtuko.
  Ir iššovė šarvus pradurtą sviedinį su urano šerdimi. Ir ji su šypsena čiulbėjo:
  - Tebūnie tau šviesa!
  105 mm patranka turi didžiulį destruktyvų poveikį. Ir "Pershingas" prarado pusę bokšto.
  Gerda papurtė aukštas, tvirtas krūtis ir pastebėjo:
  - Deja, "Tigras" negalėjo to padaryti! Jam trūko smūgio jėgos! Bet vis tiek tai geriau nei "Sherman".
  Magda skeptiškai pastebėjo:
  - Žiūrėti ką. Jei ant "Firefly" bus pakabintos širmos, tai jis bus ne ką prastesnis už "Tigrą", dar geriau apsaugotas kaktoje!
  Gerda piktai papurtė galvą. Šovė į tanką. Ir baigiant paskutinį "Pershing" pridėta:
  - Mūsų "Tigras" vis tiek brangesnis, visa šita vakarietiška egzotika, ir rusiški iškrypimai. Tikiu mūsų pergale, net ir su tankais T-4, tebūnie!
  Dvylika mašinų, merginos spustelėjo kaip sėklas. Į juos net nebuvo šaudoma. Skausmingai ilgas atstumas amerikietiškiems ginklams.
  Merginos eina ir juokiasi. Gerai jiems.
  Šarlotė vėl pradeda pažįstamą spurtą:
  - Ne, Magda! Turėtumėte vieną kartą ir visiems laikams atsisakyti krikščionybės. Priešingu atveju būsite potencialus išdavikas!
  Auksaplaukė mergina atkirto:
  - Ne! Esu atsidavęs Trečiajam Reichui, bet neišsižadėsiu ir Jėzaus Kristaus!
  Gerda pliaukštelėjo savo gražia raumeninga koja į šarvus nuogu padu ir pasakė:
  "Bet Kristaus negalima išsižadėti! Tik mes turime pripažinti, kad jis buvo vokietis, o ne žydas, ir viskas bus gerai!
  Magda šypsodamasi atsakė:
  - Vokiečių... Bet kaip dėl Biblijos liudijimo?
  Gerda griežtai pasakė:
  - Tada tu Biblija! Jei yra pagrindinė kavinė!
  Magda papurtė galvą.
  - Mein Kaf nėra dieviškas apreiškimas. Ir vieno žmogaus darbas, net ir išskirtinis! Tikiu tuo, kas ateina iš Dievo!
  Tada visi kariai choru šaukė:
  - Mūsų Dievas yra Adolfas Hitleris!
  Magda drąsiai atsakė:
  - Bet ne Hitleris užkariavo ir sukūrė visatą!
  Gerda piktai trinktelėjo savo apvaliu kulnu į šarvus ir pareiškė:
  - Ir tai pas mus jau nebediskutuojama! Kas sukūrė visatą, laikas parodys!
  Charlotte pasiūlė:
  - Geriau merginos užduokime sau klausimą - ką darysime po karo?
  Christina nusijuokė ir pasiūlė:
  - Eime į verslą! Tai geriausia, ką galime padaryti!
  Gerda pritardama linktelėjo sniego balta galva:
  - Žinoma, versle! O gal vaidinsime filmuose?
  Magda nusišypsojo ir pasiūlė:
  - Ir ką? Tai geras karjeros tęsinys! Juk filmai puikūs!
  Gerda nusijuokė, perbraukė ranka per reljefinį presą ir pasakė:
  - O ką tu vaidintum? Angelas kas?
  Magda niūriu žvilgsniu pasakė:
  - Kodėl gi ne? Nes turiu tinkamą išvaizdą. Apie Jėzų Kristų papasakočiau visiems tikintiesiems! Tai būtų išsigelbėjimas!
  Gerda neigiamai papurtė galvą ir paaiškino:
  - Naujojoje arijų religijoje nėra tokio dalyko kaip išganymas. Tiesą sakant, įsakymo arijai esmė yra tarnauti Reichui. O visa kita - pakluskite arijai! Taigi mes ne gelbėjame save, o valdome!
  Christina yra mergina su variniais, bet su geltonais plaukais, patvirtino:
  - Taip, mes valdome ir užkariaujame! Šiame pasaulyje mes esame Trečiojo Reicho kariuomenėje. Tuo mes turėsime savo kariuomenę. Ir mes įveiksime kitas visatas. Viskas šiame pasaulyje yra reliatyvu... Manau, bus ir karas, ir puotos, ir dvarai! Mėgavimosi pasauliu ir jaudinančio karo žaidimo deriniai!
  Šarlotė - mergina vario raudonumo plaukais, pritardama linktelėjo.
  - Būtinai! Juk tikrai ramus gyvenimas yra nuobodus... Mes taip įpratę kovoti, kad tai tapo mums duona!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - Greičiau net orą! Arba vanduo, sumaišytas su saldžiu vynu!
  Magda liūdnai pasakė:
  - Gaila... Kartais mane apima apgailestavimo banga. Juk žudyti kitus yra blogai. Mes sukeliame skausmą ir kančią! Ką gi, vaikai be tėvo!
  Gerda papurtė galvą ir pasakė:
  Mes visi rizikuojame! Bet paguosk! Žmogus vis dar mirtingas! O jei pagalvoji, ar tai tikrai reikšmingi trisdešimt ar keturiasdešimt metų amžinybės mastu? Ir amžinas gyvenimas!
  Magda atsidususi atsakė:
  - Na, o jei pažiūrėsi filosofiškai, tai taip ir yra... Bet tikrai, mažiems vaikams tai nepalengvina!
  Šarlotė išmetė vario raudonumo plaukus ir sušnypštė:
  - Įsivaizduok, kad jie nežmoniški! Tiesiog gyvūnai ir jausitės geriau!
  Magda, purtydama ašarą nuo blakstienų, atsakė:
  - Bet juk ir gyvūnų gaila! O... kokiame pasaulyje gyvename! Viskas tiesiog negailestinga! Ir mirties taisyklės!
  Šarlotė tvirtai kalbėjo ir kūrė:
  Tegul kraujo upės
  teka žemėje,
  Tegul dejuoja iš skausmo -
  Gaisrai visur!
  Ir tegul piktoji mirtis
  Įniršęs kamuolys valdo,
  Jūs visi mirsite
  Šėtonas pašaukė tave atsakomybėn!
  Tegul viesulas praryja
  Žmogaus kūnų srautas...
  Planeta kenčia
  Viešpats chaosas!
  Gerda pertraukė jo partnerę, plika koja pridengdama raudoną burną. Šviesiaplaukis terminatorius sušuko:
  - Na, kodėl taip pesimistiškai! Čia karas baigsis ir planeta žydės kaip sodas. Manau, kad liko keletas. Amerika yra dar šeši mėnesiai, na, didžiausi metai. Tada pridėsime Rusiją, o liks tik Japonija. Bet tai mums trumpalaikė. Daugiausia po trejų metų visi karai baigsis... Ir žmonės daugiau niekada vienas kito nežudys!
  Christina paaiškino:
  - Bet kokiu atveju kare... Manau, ateis laikas, ir labai greitai, kai pasaulyje liks tik viena imperija. Ir tada bet kokiu atveju karų nebus. Ir manau, kad dėl žemės ūkio plėtros ir idealios vokiškos organizacijos badas po kelerių metų taip pat išnyks. Tada būstas bus pastatytas visiems. - Su entuziazmu kalbėjo mergina vario geltonumo plaukais ir raumeninga, liekna bei tobulų proporcijų figūra. "Tuomet vystysis medicina, o ligos bus išnaikintos. Mes skrisime į kosmosą, apsigyvensime skirtinguose pasauliuose. Nugalėkime senatvę. Visi žmonės bus jauni ir gražūs, kaip pasakiški elfai. O gal kosmose mūsų laukia nauji karai. Tokios žvaigždės su trirankiais ateiviais. Ir mes drąsiai kovosime už fašizmo idėjas visoje visatoje!
  Šarlotė su spindinčia šypsena lūpose dainavo:
  - Kovosime už šviesų rytojų... Pabučiuokime!
  Magda jau pareiškė optimistiškiau:
  - Bet geriau šitaip! Ne amžini karai, o taiki kūryba!
  Tuo metu automobilis užvažiavo ant minos. Tankas drebėjo. Riedis sprogo, automobilis šiek tiek sulėtino greitį. Gerda per radiją iškvietė remonto komandą. Apgadinimai neatėmė iš bako važiavimo savybių, tačiau šiek tiek sumažino jo greitį. Todėl volas turi būti pakeistas greitai. Čia pakabos vieta kitokia - patogesnė remontui nei "Tigrams" ir "Panteroms" būdinga laipsniška tvarka.
  Negana to, merginos mielai šildėsi džiunglėse. Kodėl nepamaudžius upėje. Bakas, žinoma, karšta, net oro kondicionierius negali susidoroti. Dar yra Meksikos pietūs - tropikai, o kovo mėnesį gana karšta. Bet apskritai oras dangiškas.
  Netoliese buvo upė, į kurią merginos įbrido. Jūs neturite jaudintis dėl krokodilų. Čia vyksta karas, o visi gyvi padarai jau seniai pabėgo. Vanduo šiltas ir malonus maudytis. Merginos plaukė ir, grožėdamasi džiunglių pakrantėmis, Gerda pastebėjo:
  -Vis dėlto mūsų pasaulis nėra be žavesio! Tikriausiai būtų gerai tapti nemirtingam kaip alpinistui ir visiems gyventi kartu su žmonija, stebėti jos vystymąsi. Ir skristi per erdvę!
  Cristina linktelėjo ir rimtai pasakė:
  - Dangus be nuodėmės, be galo nuobodu... Ne laimė kazino pralaimėti, o dar geriau laimėti, o ne medžioti. Taip, karas sukelia priklausomybę...
  Charlotte pasiūlė:
  - Manau, kad greitai jie išras žaidimų, kuriuos būtų galima pavaizduoti ekrane - tokia jau kariuomenė!
  Magda šypsodamasi pastebėjo:
  - Turėtum viską sunaikinti!
  Christina paėmė jį ir dainavo:
  - Naikinimas yra aistra... Nesvarbu, kokia galia!
  Gerda, švokščianti ir niurzgdama, dainavo:
  - Noriu prieš save matyti tuštumą! Jame aš pastatysiu savo pilį, savo svajonę!
  Šarlotė nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ne, tikrai puiku kovoti! Bet dar geriau laimėti!
  Christina sušuko iš visų jėgų:
  - Pati dangaus dešinė padeda Vokietijai. Mūsų arijų tikėjimas, mūsų unikalus monoteizmas! O kas mūsų nenužudo, padaro stipresnius!
  Gerda apsitaškė vandeniu ir atsakė:
  - Taip, mes tapome stipresni! Gaila, kad tik užklydom į prieštankinę miną.
  Christina susimąsčiusi pasakė:
  - O kaip apsaugoti vikšrus?
  Gerda gūžtelėjo raumeningais pečiais.
  - Aš nežinau...
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Jie apsaugoti nuo kriauklių su skydais, o nuo minų... Nebent pagaminti iš storesnio, kad nesprogtų!
  Gerda papurtė galvą.
  - Tada važiavimo charakteristikos sumažės dėl svorio padidėjimo. Tai priverstų tanką skristi!
  Magda patvirtino:
  - Viskas! Kad bakas pakiltų ore ir nenukristų! Ir išvystė penkių šimtų mylių per valandą greitį!
  Šarlotė, apsipylusi, pranešė informaciją:
  - Girdėjau, kad mūsų flotilė turi specialių laivų, kurie po truputį skraido neliesdami vandens! Jie išvysto sraigtinio naikintuvo greitį ir gali nešti kariuomenę, taip pat įgyti dominavimą jūroje! Tokia aviacija jūroje padarys mus nenugalimais!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - O mes jau neįveikiami! Tai padarys mus - super neįveikiamus!
  Šarlotė apsisuko ant nugaros, spyrė į orą nuogas, iškaltas kojas ir sušuko:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Mes esame arijų merginos, žudikai savo širdyse!
  Ir gražuolė nėrė gilyn į vandenį. Pateko šiek tiek giliau. Ji pliaukštelėjo draugėms į nuogus kulnus ir išlindo. Ji paleido vandens fontaną gurkšnodama:
  - Koks geras pavasaris tropikuose! Vanduo yra kaip garintas pienas!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Afrika yra baisi taip, taip, taip .... Afrika yra pavojinga, taip, taip, taip! Nevažiuokite merginos į Afriką pasivaikščioti!
  Gražuolės nusijuokė. Čiuožykla jau pakeista - remonto komandos yra geriausios. O merginos iš viso šoko į tanką. E-50 siluetas yra gana žemas, o pats automobilis nėra per daug pastebimas. Moterys karės įjungė dujų turbinos variklį ir per kelias sekundes padidino greitį.
  Charlotte, patyręs tanklaivis, pastebėjo:
  - Vis dėlto dujų turbininis variklis yra daug geresnis nei dyzelinis. Jis ir kompaktiškesnis, ir greičiau pagreitina baką. Mūsų automobilis pasižymi nuostabiu manevringumu!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Jis buvo nerūpestingas ir naivus, merginos buvo plika jaunos išvaizdos... Viskas aplink atrodė nuostabu - prieš tris šimtus metų!
  Christina entuziastingai pastebėjo:
  - Ne! Mūsų vadas smogia su humoro jausmu... Nors iš tiesų atrodo, kad nuo karo pradžios praėjo šimtmečiai... - Mergina perbraukė ranka per aukštą, elastingą krūtinę ir tęsė. - Tuo pačiu kartais pagauni save jausmą, lyg tai būtų buvę vakar! O juk žmonių gyvenimas trumpas ir kažkaip prabėga nepastebimai!
  Gerda įnirtingai pastebėjo:
  Bet mes nesame seni, ar ne? Esame pilni jėgų ir energijos! Ir mūsų kelias nuo pergalės iki
  Pergalė!
  Magda išklojo kulkosvaidžio bokštą, nugriovė amerikiečių kamerą ir šaukė:
  - Taip, aš tikiu mūsų pergale... Ypač dabar, kai turime visus kozirius. Bet nestatykime vežimo prieš arklį!
  Gerda atsidususi prisiminė:
  - Albertas... Pasiilgau šito berniuko... Keista įsimylėti sėbrą, net jei jis aukštas, su Apolono sudėjimu!
  Charlotte logiškai pastebėjo:
  Albertas man irgi patiko. Jis turi ypatingą grožį. Ir apskritai ypatingu žavesiu išsiskiria paaugliai, kai jų fizionomijos dar nepasidengusios barzda, o veido bruožai nebaigę formuotis. Ir svarbiausia, jie dar nėra tokie prekybiniai, jie myli tave, o ne tavo pinigus!
  Christina racionaliai pastebėjo:
  - Visos keturios esame tokios gražios, kad vyrai visų pirma myli savo kūną. O kiek mes turime, tai jau mūsų pajamos!
  Gerda logiškai pasakė:
  - Būti moterimi lengviau! Paskambink šuniui ir jis šoks į lovą. Bent jau kol esi jaunas. Niekada neliksi be vyro. Juos lengva pritraukti. Tačiau vyras, norėdamas paguldyti moterį, turėtų pasistengti...
  Šarlotė sarkastiškai atsakė:
  - Juk ne tu... Mes nesame per daug išrankūs!
  Gerda neigiamai papurtė galvą.
  - Tikrai ne tokiu būdu! Man patinka jauni, gražūs, liekni vyrai. Ir aš su niekuo neinu miegoti. Paprastai renkuosi atletiško kūno sudėjimo. Kai kurie su pilvu, net generolas manęs netraukia. Ir mes galime rinktis!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Štai panelėje prostitutė, tau nereikia rinktis. Ir pilvotas tarnaus, ir plikas, ir senas... Tai, žinoma, jos profesijos minusas!
  Gerda rimtai atsakė:
  - Gali eiti į karių viešnamį... Tada visi tavo klientai bus jauni ir liekni. Ir įvairovė ir daugiau ar mažiau patraukli... Pavyzdžiui, aš niekada neatsisakau gražaus vyro!
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Taip... Įvairovė įsijungia! Seksui reikalingi skirtingi patiekalai ir prieskoniai. Esame jaunos moterys ir mylime jaunus... Norime sporto partnerių raumeningo kūno. Ir kažkam tenka susidurti su nelabai gražiais vyrais. Jūs galite tik užjausti šias moteris!
  Charlotte dainavo su sielvartu:
  - Grožis paverčia žmogų vergu... O po mirties, tikėk, nerasiu ramybės, atiduosiu savo sielą velniui nakvynei pas tave!
  Magda šovė į amerikietišką savaeigį ginklą "Ragana" ir čiulbėjo:
  - Nuodėmė, koks mūsų seksas už santuokos ribų... Geriau palik geidulingas mintis!
  Šarlotė piktai atsakė:
  - O tu dejavai iš orgazmų ne prasčiau už mus... Taigi nereikėtų veisti veidmainiškos slaugės.
  Gerda papurtė aukštas, tvirtas krūtis ir pastebėjo:
  - Deja, "Tigras" negalėjo to padaryti! Jam trūko smūgio jėgos! Bet vis tiek tai geriau nei "Sherman".
  Magda skeptiškai pastebėjo:
  - Žiūrėti ką. Jei ant "Firefly" bus pakabintos širmos, tai jis bus ne ką prastesnis už "Tigrą", dar geriau apsaugotas kaktoje!
  Gerda piktai papurtė galvą. Šovė į tanką. Ir baigiant paskutinį "Pershing" pridėta:
  - Mūsų "Tigras" vis tiek brangesnis, visa šita vakarietiška egzotika, ir rusiški iškrypimai. Tikiu mūsų pergale, net ir su tankais T-4, tebūnie!
  Dvylika mašinų, merginos spustelėjo kaip sėklas. Į juos net nebuvo šaudoma. Skausmingai ilgas atstumas amerikietiškiems ginklams.
  Merginos eina ir juokiasi. Gerai jiems.
  Šarlotė vėl pradeda pažįstamą spurtą:
  - Ne, Magda! Turėtumėte vieną kartą ir visiems laikams atsisakyti krikščionybės. Priešingu atveju būsite potencialus išdavikas!
  Auksaplaukė mergina atkirto:
  - Ne! Esu atsidavęs Trečiajam Reichui, bet neišsižadėsiu ir Jėzaus Kristaus!
  Gerda pliaukštelėjo savo gražia raumeninga koja į šarvus nuogu padu ir pasakė:
  "Bet Kristaus negalima išsižadėti! Tik mes turime pripažinti, kad jis buvo vokietis, o ne žydas, ir viskas bus gerai!
  Magda šypsodamasi atsakė:
  - Vokiečių... Bet kaip dėl Biblijos liudijimo?
  Gerda griežtai pasakė:
  - Tada tu Biblija! Jei yra pagrindinė kavinė!
  Magda papurtė galvą.
  - Mein Kaf nėra dieviškas apreiškimas. Ir vieno žmogaus darbas, net ir išskirtinis! Tikiu tuo, kas ateina iš Dievo!
  Tada visi kariai choru šaukė:
  - Mūsų Dievas yra Adolfas Hitleris!
  Magda drąsiai atsakė:
  - Bet ne Hitleris užkariavo ir sukūrė visatą!
  Gerda piktai trinktelėjo savo apvaliu kulnu į šarvus ir pareiškė:
  - Ir apie tai pas mus jau nekalbama! Kas sukūrė visatą, laikas parodys!
  Charlotte pasiūlė:
  - Geriau merginos užduokime sau klausimą - ką darysime po karo?
  Christina nusijuokė ir pasiūlė:
  - Eime į verslą! Tai geriausia, ką galime padaryti!
  Gerda pritardama linktelėjo sniego balta galva:
  - Žinoma, versle! O gal vaidinsime filmuose?
  Magda nusišypsojo ir pasiūlė:
  - Ir ką? Tai geras karjeros tęsinys! Juk filmai puikūs!
  Gerda nusijuokė, perbraukė ranka per reljefinį presą ir pasakė:
  - O ką tu vaidintum? Angelas kas?
  Magda niūriu žvilgsniu pasakė:
  - Kodėl gi ne? Nes turiu tinkamą išvaizdą. Apie Jėzų Kristų papasakočiau visiems tikintiesiems! Tai būtų išsigelbėjimas!
  Gerda neigiamai papurtė galvą ir paaiškino:
  - Naujojoje arijų religijoje nėra tokio dalyko kaip išganymas. Tiesą sakant, įsakymo arijai esmė yra tarnauti Reichui. O visa kita - pakluskite arijai! Taigi mes ne gelbėjame save, o valdome!
  Christina yra mergina su variniais, bet su geltonais plaukais, patvirtino:
  - Taip, mes valdome ir užkariaujame! Šiame pasaulyje mes esame Trečiojo Reicho kariuomenėje. Tuo mes turėsime savo kariuomenę. Ir mes įveiksime kitas visatas. Viskas šiame pasaulyje yra reliatyvu... Manau, bus ir karas, ir puotos, ir dvarai! Mėgavimosi pasauliu ir jaudinančio karo žaidimo deriniai!
  Šarlotė - mergina vario raudonumo plaukais, pritardama linktelėjo.
  - Būtinai! Juk tikrai ramus gyvenimas yra nuobodus... Mes taip įpratę kovoti, kad tai tapo mums duona!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - Greičiau net orą! Arba vanduo, sumaišytas su saldžiu vynu!
  Magda liūdnai pasakė:
  - Gaila... Kartais mane apima apgailestavimo banga. Juk žudyti kitus yra blogai. Mes sukeliame skausmą ir kančią! Ką gi, vaikai be tėvo!
  Gerda papurtė galvą ir pasakė:
  Mes visi rizikuojame! Bet paguosk! Žmogus vis dar mirtingas! O jei pagalvoji, ar tai tikrai reikšmingi trisdešimt ar keturiasdešimt metų amžinybės mastu? Ir amžinas gyvenimas!
  Magda atsidususi atsakė:
  - Na, o jei pažiūrėsi filosofiškai, tai taip ir yra... Bet tikrai, mažiems vaikams tai nepalengvina!
  Šarlotė išmetė vario raudonumo plaukus ir sušnypštė:
  - Įsivaizduok, kad jie nežmoniški! Tiesiog gyvūnai ir jausitės geriau!
  Magda, purtydama ašarą nuo blakstienų, atsakė:
  - Bet juk ir gyvūnų gaila! O... kokiame pasaulyje gyvename! Viskas tiesiog negailestinga! Ir mirties taisyklės!
  Šarlotė tvirtai kalbėjo ir kūrė:
  Tegul kraujo upės
  teka žemėje,
  Tegul dejuoja iš skausmo -
  Gaisrai visur!
  Ir tegul piktoji mirtis
  Įniršęs kamuolys valdo,
  Jūs visi mirsite
  Šėtonas pašaukė tave atsakomybėn!
  Tegul viesulas praryja
  Žmogaus kūnų srautas...
  Planeta kenčia
  Viešpats chaosas!
  Gerda pertraukė jo partnerę, plika koja pridengdama raudoną burną. Šviesiaplaukis terminatorius sušuko:
  - Na, kodėl taip pesimistiškai! Čia karas baigsis ir planeta žydės kaip sodas. Manau, kad liko keletas. Amerika, tai dar šeši mėnesiai, na, didžiausi metai. Tada pridėsime Rusiją, o liks tik Japonija. Bet tai mums trumpalaikė. Daugiausia po trejų metų visi karai baigsis... Ir žmonės daugiau niekada vienas kito nežudys!
  Christina paaiškino:
  - Bet kokiu atveju kare... Manau, ateis laikas, ir labai greitai, kai pasaulyje liks tik viena imperija. Ir tada bet kokiu atveju karų nebus. Ir manau, kad dėl žemės ūkio plėtros ir idealios vokiškos organizacijos badas po kelerių metų taip pat išnyks. Tada būstas bus pastatytas visiems. - Su entuziazmu kalbėjo mergina vario geltonumo plaukais ir raumeninga, liekna bei tobulų proporcijų figūra. "Tuomet vystysis medicina, o ligos bus išnaikintos. Mes skrisime į kosmosą, apsigyvensime skirtinguose pasauliuose. Nugalėkime senatvę. Visi žmonės bus jauni ir gražūs, kaip pasakiški elfai. O gal kosmose mūsų laukia nauji karai. Tokios žvaigždės su trirankiais ateiviais. Ir mes drąsiai kovosime už fašizmo idėjas visoje visatoje!
  Šarlotė su spindinčia šypsena lūpose dainavo:
  - Kovosime už šviesų rytojų... Pabučiuokime!
  Magda jau pareiškė optimistiškiau:
  - Bet geriau šitaip! Ne amžini karai, o taiki kūryba!
  Tuo metu automobilis užvažiavo ant minos. Tankas drebėjo. Riedis sprogo, automobilis šiek tiek sulėtino greitį. Gerda per radiją iškvietė remonto komandą. Apgadinimai neatėmė iš bako važiavimo savybių, tačiau šiek tiek sumažino jo greitį. Todėl volas turi būti pakeistas greitai. Čia pakabos vieta kitokia - patogesnė remontui nei "Tigrams" ir "Panteroms" būdinga laipsniška tvarka.
  Negana to, merginos mielai šildėsi džiunglėse. Kodėl nepamaudžius upėje. Bakas, žinoma, karšta, net oro kondicionierius negali susidoroti. Dar yra Meksikos pietūs - tropikai, o kovo mėnesį gana karšta. Bet apskritai oras dangiškas.
  Netoliese buvo upė, į kurią merginos įbrido. Jūs neturite jaudintis dėl krokodilų. Čia vyksta karas, o visi gyvi padarai jau seniai pabėgo. Vanduo šiltas ir malonus maudytis. Merginos plaukė ir, grožėdamasi džiunglių pakrantėmis, Gerda pastebėjo:
  -Vis dėlto mūsų pasaulis nėra be žavesio! Tikriausiai būtų gerai tapti nemirtingam kaip alpinistui ir visiems gyventi kartu su žmonija, stebėti jos vystymąsi. Ir skristi per erdvę!
  Cristina linktelėjo ir rimtai pasakė:
  - Dangus be nuodėmės, be galo nuobodu... Ne laimė kazino pralaimėti, o dar geriau laimėti, o ne medžioti. Taip, karas sukelia priklausomybę...
  Charlotte pasiūlė:
  - Manau, kad greitai jie išras žaidimų, kuriuos būtų galima pavaizduoti ekrane - tokia jau kariuomenė!
  Magda šypsodamasi pastebėjo:
  - Turėtum viską sunaikinti!
  Christina paėmė jį ir dainavo:
  - Naikinimas yra aistra... Nesvarbu, kokia galia!
  Gerda, švokščianti ir niurzgdama, dainavo:
  - Noriu prieš save matyti tuštumą! Jame aš pastatysiu savo pilį, savo svajonę!
  Šarlotė nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ne, tikrai puiku kovoti! Bet dar geriau laimėti!
  Christina sušuko iš visų jėgų:
  - Pati dangaus dešinė padeda Vokietijai. Mūsų arijų tikėjimas, mūsų unikalus monoteizmas! O kas mūsų nenužudo, padaro stipresnius!
  Gerda apsitaškė vandeniu ir atsakė:
  - Taip, mes tapome stipresni! Gaila, kad tik užklydom į prieštankinę miną.
  Christina susimąsčiusi pasakė:
  - O kaip apsaugoti vikšrus?
  Gerda gūžtelėjo raumeningais pečiais.
  - Aš nežinau...
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Jie apsaugoti nuo kriauklių su skydais, o nuo minų... Nebent pagaminti iš storesnio, kad nesprogtų!
  Gerda papurtė galvą.
  - Tada važiavimo charakteristikos sumažės dėl svorio padidėjimo. Tai priverstų tanką skristi!
  Magda patvirtino:
  - Viskas! Kad bakas pakiltų ore ir nenukristų! Ir išvystė penkių šimtų mylių per valandą greitį!
  Šarlotė, apsipylusi, pranešė informaciją:
  - Girdėjau, kad mūsų flotilė turi specialių laivų, kurie po truputį skraido neliesdami vandens! Jie išvysto sraigtinio naikintuvo greitį ir gali nešti kariuomenę, taip pat įgyti dominavimą jūroje! Tokia aviacija jūroje padarys mus nenugalimais!
  Gerda pataisė savo partnerį:
  - O mes jau neįveikiami! Tai padarys mus - super neįveikiamus!
  Šarlotė apsisuko ant nugaros, spyrė į orą nuogas, iškaltas kojas ir sušuko:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Mes esame arijų merginos, žudikai savo širdyse!
  Ir gražuolė nėrė gilyn į vandenį. Pateko šiek tiek giliau. Ji pliaukštelėjo draugėms į nuogus kulnus ir išlindo. Ji paleido vandens fontaną gurkšnodama:
  - Koks geras pavasaris tropikuose! Vanduo yra kaip garintas pienas!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Afrika yra baisi taip, taip, taip .... Afrika yra pavojinga, taip, taip, taip! Nevažiuokite merginos į Afriką pasivaikščioti!
  Gražuolės nusijuokė. Čiuožykla jau pakeista - remonto komandos yra geriausios. O merginos iš viso šoko į tanką. E-50 siluetas yra gana žemas, o pats automobilis nėra per daug pastebimas. Moterys karės įjungė dujų turbinos variklį ir per kelias sekundes padidino greitį.
  Charlotte, patyręs tanklaivis, pastebėjo:
  - Vis dėlto dujų turbininis variklis yra daug geresnis nei dyzelinis. Jis ir kompaktiškesnis, ir greičiau pagreitina baką. Mūsų automobilis pasižymi nuostabiu manevringumu!
  Gerda juokaudama dainavo:
  - Jis buvo nerūpestingas ir naivus, merginos buvo plika jaunos išvaizdos... Viskas aplink atrodė nuostabu - prieš tris šimtus metų!
  Christina entuziastingai pastebėjo:
  - Ne! Mūsų vadas smogia su humoro jausmu... Nors iš tiesų atrodo, kad nuo karo pradžios praėjo šimtmečiai... - Mergina perbraukė ranka per aukštą, elastingą krūtinę ir tęsė. - Tuo pačiu kartais pagauni save jausmą, lyg tai būtų buvę vakar! O juk žmonių gyvenimas trumpas ir kažkaip prabėga nepastebimai!
  Gerda įnirtingai pastebėjo:
  Bet mes nesame seni, ar ne? Esame pilni jėgų ir energijos! Ir mūsų kelias nuo pergalės iki
  Pergalė!
  Magda išklojo kulkosvaidžio bokštą, nugriovė amerikiečių kamerą ir šaukė:
  - Taip, aš tikiu mūsų pergale... Ypač dabar, kai turime visus kozirius. Bet nestatykime vežimo prieš arklį!
  Gerda atsidususi prisiminė:
  - Albertas... Pasiilgau šito berniuko... Keista įsimylėti sėbrą, net jei jis aukštas, su Apolono sudėjimu!
  Charlotte logiškai pastebėjo:
  Albertas man irgi patiko. Jis turi ypatingą grožį. Ir apskritai ypatingu žavesiu išsiskiria paaugliai, kai jų fizionomijos dar nepasidengusios barzda, o veido bruožai nebaigę formuotis. Ir svarbiausia, jie dar nėra tokie prekybiniai, jie myli tave, o ne tavo pinigus!
  Christina racionaliai pastebėjo:
  - Visos keturios esame tokios gražios, kad vyrai visų pirma myli savo kūną. O kiek mes turime, tai jau mūsų pajamos!
  Gerda logiškai pasakė:
  - Būti moterimi lengviau! Paskambink šuniui ir jis šoks į lovą. Bent jau kol esi jaunas. Niekada neliksi be vyro. Juos lengva pritraukti. Tačiau vyras, norėdamas paguldyti moterį, turėtų pasistengti...
  Šarlotė sarkastiškai atsakė:
  - Juk ne tu... Mes nesame per daug išrankūs!
  Gerda neigiamai papurtė galvą.
  - Tikrai ne tokiu būdu! Man patinka jauni, gražūs, liekni vyrai. Ir aš su niekuo neinu miegoti. Paprastai renkuosi atletiško kūno sudėjimo. Kai kurie su pilvu, net generolas manęs netraukia. Ir mes galime rinktis!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Štai panelėje prostitutė, tau nereikia rinktis. Ir pilvotas tarnaus, ir plikas, ir senas... Tai, žinoma, jos profesijos minusas!
  Gerda rimtai atsakė:
  - Gali eiti į karių viešnamį... Tada visi tavo klientai bus jauni ir liekni. Ir įvairovė ir daugiau ar mažiau patraukli... Pavyzdžiui, aš niekada neatsisakau gražaus vyro!
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Taip... Įvairovė įsijungia! Seksui reikalingi skirtingi patiekalai ir prieskoniai. Esame jaunos moterys ir mylime jaunus... Norime sporto partnerių raumeningo kūno. Ir kažkam tenka susidurti su nelabai gražiais vyrais. Jūs galite tik užjausti šias moteris!
  Charlotte dainavo su sielvartu:
  - Grožis paverčia žmogų vergu... O po mirties, tikėk, nerasiu ramybės, atiduosiu savo sielą velniui nakvynei pas tave!
  Magda šovė į amerikietišką savaeigį ginklą "Ragana" ir čiulbėjo:
  - Nuodėmė, koks mūsų seksas už santuokos ribų... Geriau palik geidulingas mintis!
  Šarlotė piktai atsakė:
  - O tu dejavai iš orgazmų ne prasčiau už mus... Taigi nereikėtų veisti veidmainiškos slaugės.
  Trumpai tariant, Hitleris užtikrintai laimėjo. Ir jo sėkmė tiesiog visiškai paralyžiavo JAV. O 1945 m. sausį krito ir Niujorkas, ir Vašingtonas, ir 30 valstijų visiškai kapituliavo. Ir taip baigėsi šis kruvinas karas.
  Kol vokiečiams sekėsi...
  Tačiau ne visos šalys dar pasidavė Trečiajam Reichui. Čia yra Tekančios saulės šalis su išsiskleidusiomis kolonijomis. Ir jos fašistai nori kapitaliai apkarpyti.
  Karas prasidėjo 1949 metų balandžio 20 dieną. Ir karas vyksta gana gerai.
  Ypač jei jie turi tokias gražias merginas.
  Ir Trečiasis Reichas gavo geriausius tankus pasaulyje. "Liūtas" savo laiku buvo labiausiai apsaugotas ir galingiausias ginkluotės tankas. Bet dabar jie turi AG-50. Naujo dizaino mašina sveria tik šešiasdešimt tonų ir 1800 arklio galių variklis.
  Mobilumo, manevringumo, greičio ir apsaugos iš visų pusių derinys. AG-50 piramidinė mašina - pati tobulybė.
  Charlotte entuziastingai dainavo:
  - Aš esu planetos didybė, na, raudona kartu!
  Ir tempia nuogus kulnus. Graži mergina.
  Christina taip pat yra puikių sugebėjimų mergina. Ji netgi turi juokdarį kišenėje. Ir ji išrado savo kortų kaladę. Ir jis moka jas veržliai mesti. Karys turi aukso raudonumo plaukus. O moteris ko tau reikia.
  O, kaip basi jie bėgo per dykumą. Labai smėlis degina kulnus. Bet prie to greitai pripranti. Christina paėmė jį ir sušnypštė:
  - Tuo tarpu kol kas upė teka per akmenukus!
  Vokiškas automobilis yra neįveikiamas panteroms ir tigrams. Tai tokia galinga sistema. Nors ir nesunkus. Japonai taip pat dar neįvaldė piramidinių tankų, o vokiečiai nesuteikė jiems technologijos.
  AG-50 yra mašina, galinti daug pasiekti. Iš jo rikošetas sviediniai.
  Cristina dar kartą iššovė apnuogintais kojų pirštais ir sunkiai atsiduso. Keturiasdešimt pirmaisiais metais Trečiasis Reichas neturėjo tinkamų tankų. Taigi jie negalėjo laimėti Ir žiema neturi nieko bendra su tuo.
  Christina paėmė jį ir sušuko:
  - Tankas, Afrikoje yra tankas!
  Tada mergina parodė liežuvį. Ji atvirai džiaugėsi savo sėkme. Štai ji, kokia šauni moteris.
  Plaukai tokie auksiniai. Kaip brangūs aukso gabalai.
  Čia Magda - balta ir auksinė, o Christina - raudona ir auksinė.
  Magdai taip pat buvo leista šaudyti. Ji iššovė, pataikė į lengvą japonų tanką ir sušnypštė:
  - Pašėlusi mergina! O imperijoje vaikystės nėra!
  Christina vėl iššovė ir racionaliai pastebėjo:
  - Grožinę literatūrą reikia skaityti!
  Merginos čia buvo labai linksmos. Ir apnuogino dantis, o tai tikrai gryni perlai.
  Ir fantazijos sąskaita... Tada Christina yra didelis dokas. Pavyzdžiui, neseniai Trečiajame Reiche buvo išleistas filmas. Žvaigždžių karai. Kosmose vyksta tikri mūšiai. Ir viskas taip įdomu! Žodžiu, fenomenalus kadras.
  Ech, jie sugebėjo pavaizduoti kosmoso imperiją dideliu mastu. Trečiojo Reicho kovotojai su vabzdžiais. Nariuotakojai bando pulti kosminę Vokietiją. Jie siekia beveik tris metrus. Ir daugiau kovinių robotų. Tačiau Vermachtas vis tiek stipresnis. Tiesiog imperatoriškas.
  Christina su malonumu dainavo, plojo rankomis:
  - Virš mūsų Avadono viesulai... Mes eisime tiesiai iš beprotnamio!
  Ir kaip gražuolė pliaukštelės plikomis, iškaltomis kojomis. Čia ji tikrai yra kerinčios svajonės įsikūnijimas. Ne mergina, o tikras tikėjimas ir kosminių pasaulių ateivis.
  Visas merginų ketvertukas neįprastas. Ir jų bakas dirba labai energingai.
  O danguje Trečiojo Reicho diskinės plokštumos kažką renka savo laminarinėmis srovėmis. Jie yra nepažeidžiami, tačiau patys gali tik išjungti reaktyvinį lėktuvą, kad paleistų raketą, o paskui vėl prisidengti.
  Žinoma, Trečiajame Reiche kuriami pažangesni ginklai. Visų pirma, lazeris. Tačiau sunku sukurti didelės galios spindulį. Praktika parodė, kad hiperboloidą labai sunku atkurti. Tačiau yra ir kitų idėjų.
  Pavyzdžiui, ultragarsinis pistoletas! Taip pat įdomi mintis. Gertrūda labai norėjo gauti tokį ginklą. Atsibodo tiesiog kvailai taranuoti. Kyla noras pasiekti kažką daugiau.
  Tuo tarpu karys vadovauja jos automobiliui. Pjauna Japonijos kovotojus ir dainuoja:
  - Aš mergina, žinai, brangioji... Graži iš visų pusių! Iš visų, iš visų pusių!
  Ir parodo savo labai judrų liežuvį.
  Eva taip pat sukosi prieš kovotojus ir dainavo:
  - Mes kuriame naują pasaulį ir neigiame praeitį... Mėgstame dažnai daryti labai blogus dalykus!
  Reikia sakyti, kad kariai yra labai judrūs. Ir jie valdo savo automobilį aukščiausios klasės lygiu.
  Diskelis yra labai baisus ginklas. Tačiau japonai nesistengia nuo jo išsisukti. Jie pasiruošę kovoti. Jie šaudo ir miršta drąsiai.
  Gertrūda susižavėjusi sušuko:
  - Taip! Tai vertas sąjungininkas!
  Ir kaip ji purto klubus... Mergina ant viršaus. Suka mašiną, numušdamas japonus.
  Ir mirksi akimis, taip mirkteli.
  Eva prabilo, taip pat valdydama diskelį vairasvirte:
  - Baigti mokyklą! Nevenkite pralaimėjimo!
  O pagreitindamas diskinę plokštumą nupjauna dar keliolika automobilių. Ji tokia blizganti mergina. Ji įsivaizdavo neseną seksą su vaikinais. Bet tai puiku. Neaišku, kodėl yra moterų, kurios bijo poruotis? Juk tai toks malonumas. Ir ne pasakoje sakyti, ne tušinuku aprašyti.
  Ir kaip puiku, kai vienu metu yra keli vyrai. Tai suteikia daug daugiau džiaugsmo.
  Ir ką? Ji yra Trečiojo Reicho karė ir jiems būdinga ypatinga fašistinė moralė! Ne visi tai supranta! Ir poraukites su kuo tik norite, o svarbiausia dažniau. Juk tai naudinga sveikatai!
  Ieva paėmė ir su džiaugsmu dainavo:
  - Aš mergina... Taip šaunu, kad aukštesnės nerasi!
  Ir jis juoksis... O kaip vairasvirtė suspaus basomis kojomis! Ir jis nukreips savo mirtiną diską.
  Karių pora yra labai efektyvi.
  Tad suprantama, kad Japonija negali atsispirti... o štai dar viena komanda.
  O apačioje kaunasi kitos merginos...
  Pavyzdžiui, Džeinė su savo kovotojų grupe. Jie naudoja tanką Goering-5, o japonai gali jiems pataikyti į šoną.
  Armstrongas sunkiai atsidūsta ir sako:
  - Ehma! Vasara ne žiema! Ehma! Vargas iš proto!
  Ir karys parodė jai snukį. Įdomu, jei jie išgyvens iki kosmoso plėtimosi, kaip seksis karai? Tikriausiai ne taip, kaip Žemės planetoje. Ar bus dar kažkas?
  Jane pasakė sau:
  - Gegutė! Pažymėsiu tave žvaigždėmis, patikėk!
  Ir pasukite klubus! Ji tokia garsi karė! Jis išgarsėjo didelėmis erdvėmis. Ir puiki mergina.
  Ji paėmė ir kikendama dainavo:
  - Laukinis klyksmas perskrodžia prieblandą, blogis nemiega, likimas nemiega! O išsklaidydamas miegą ir mintis pas mus atskrenda laukinis varnas!
  Gringeta - valstiečių šeimos šaudė: beveik nuoga, tik kelnaitės, šnypštė:
  - Juodasis varnas... Kodėl tu svyri virš mano galvos!
  Ir kaip jis purto savo nuostabias krūtis! Štai baba! Toks raumeningas ir sveikas. Ir kiekvieną vakarą pro jį praeina tiek daug vyrų! Tikrai puikus karys! Ji nužudė niekšiškus rusus, o dabar užėmė japonus. Įsiutusi mergina. Ir spardyti basomis kojomis. Ji turi tokį grožį!
  Malanya šaudo į japonus iš kulkosvaidžio ir, apnuogindamas dantis, sako:
  - O, kviečių žolė, kviečių žolė, duok man šimtą rublių!
  Matilda nusijuokė ir abejodama paklausė:
  - O kas tau duos šimtą rublių? Gal geriau prašyti svarų?
  Malanya papurtė galvą.
  - Ne! Niekas tau neduos šimto svarų! Bet rublis yra pigesnis nei yra iš tikrųjų!
  Ir visos keturios merginos kaip juoktis. O jos tokios gražios, beveik be drabužių, basos ir seksualios. Na, ar ne apie tai svajoja vyrai?
  Džeinė su džiaugsmu jį paėmė ir dainavo:
  - Oho, bliūdas - oho!
  Ir kaip jis pliušiu padu pliaukšteli į smakrą! Tikrai, labai temperamentinga ponia ponia!
  Ir kokia figūrėlė! Harmonijos, raumenų ir harmonijos įsikūnijimas.
  Gringeta ne tokia. Ji mėsingesnė, perkrauta raumenimis kaip kultūristė. Bet ji ir graži mergina - jos klubai prabangūs kaip arklio krupas, o juosmuo plonas.
  Gringeta mėgdavo žaisti su kaladėlėmis. Jai patiko. Ji tokia nuostabi mergina. Sunku žaisti kauliukais. Nors apskritai jie sugalvotų bent kokią žaidimų konsolę? Tačiau tikroji kova vis tiek daug įdomesnė!
  Gringeta ėmė ir entuziastingai dainavo:
  - Aš mergina, kuri garsiai riaumoja! Ir storu balsu - ji dainuoja nuoširdžiai!
  Ir tada ji pataikė į japonų "Tigrą". Dėl šarvą pramušančio sviedinio vokiškas tankas turi pranašumą. Taigi kalibras ir statinės ilgis yra vienodi.
  Tiesa, jie žada patekti į naujų ginklų seriją. Su trumpesnėmis statinėmis, bet su didesniu snukio greičiu.
  Gringeta svajoja gauti geresnį ginklą. Ilga statinė vis dar kelia problemų, ypač jei mūšis vyksta miške. Tačiau karys nepraranda širdies.
  Malanya rašo japonams su kulkosvaidžiu. Tinka samurajų ir kinų. Jis ištiesia dantis ir čiulba:
  - Beprotiška imperija! Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės!
  Taip pat mergina su išskirtiniais duomenimis. Ir kaip šaudo! Taikliai nupjauna tekančios saulės imperijos kovotojus.
  Kokie buvo tavo draugai vakar? O dabar nereikšmingi priešai! Ir nieko tu negali padaryti!
  Matilda sušvilpė, iškišo liežuvį, jautėsi kaip kobra. Gaila, kad ji paprasta vairuotoja. Ir jos darbas nėra pats įdomiausias. Nuslopinti ką nors. Įskaudinti ką nors. Tačiau siela reikalauja kažko kito. Daugiau išskirtinių!
  Matilda susierzinusi sako:
  - Virš visų jūrų bus Didžiosios Britanijos vėliava!
  Džeinė įnirtingai patvirtino:
  - Nors esame vokiečių okupacijos sąlygomis, vergais niekada netapsime!
  Tada kovoja ir sovietinės merginos, beviltiškai atkovodamos pietinį Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį.
  Alenka ir jos komanda užėmė placdarmą per Amūro upę. Ir buvo užpultos penkios merginos.
  Tačiau šios merginos žino - jei norite išgyventi per karščius, būtinai kovokite basomis ir su bikiniu. Ir jūs galite net be liemenėlės. Ir tada joks velnias tavęs neįveiks.
  Alenka basa koja meta į japoną granatą ir dainuoja:
  - O, likimas, mano likimas, o likimas!
  Anyuta taip pat plikiais pirštais metė kojas, mirties dovaną, ir čiulbėjo:
  Kodėl tu man griežtas?
  Ugninė Alla padavė granatą nuogu kulnu. Ji susuko plieninį ruošinį ir čiulbėjo:
  - Negaliu patikėti, kad supranti!
  Marija paėmė jį ir plikais pirštais metė daiktą, kuris žudo, ir juokdamasi pasakė:
  - O, likimas, mano išsiskyrimas yra likimas! Aš rasiu vyrą tik karste!
  Ir mergina juokėsi...
  Matrena basomis kojomis padavė krūvą granatų. Numušė japonų tanką ir sušnypštė:
  - O, vaikinai... Nuo tavęs tiesiog nemalonu!
  Elena sunkiai atsiduso. Ir vėl ji basa koja metė granatą. Kovo mėnuo, saulė šildo. Daug geriau nei žiemą. Optimizmas auga.
  Žinoma, jei Japonija nebūtų puolusi SSRS keturiasdešimt antrus metus, būtų buvę geriau.
  Tada Raudonoji armija galėtų pribaigti nacius arba bent juos sustabdyti. O Tekančios saulės šalis sujaukė visus planus. Ir nepaprastai klastingas.
  Elena atleido. Ji trenkė samurajui į galvą ir sušnibždėjo:
  - Naujas skautas!
  Ir atrodė juokingai. Kaip krinta nugalėti japonai. Ir daug jų. Pilna kinų. Gaila, kad karas su Trečiuoju Reichu nenutrūko kiek anksčiau.
  Alenka sušnibždėjo:
  - Saulėtoji Gruzija, mano gimtasis Kaukazas! Ten aukštas kalnas, šeriu avis!
  Ir vėl mergina nuogu kulnu pasidavė mirties dabarčiai.
  Japonija, praėjus devyniems mėnesiams nuo karo pradžios, buvo paimta į nelaisvę.
  Ir karas baigėsi... Stalinas susigrąžino pietų Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį bei dalį Mandžiūrijos.
  Tada atėjo laikas ilgalaikei taikai. Stalinas mirė... Tada ir Hitleris mirė 1959 metais... Bet padėtis Žemės planetoje buvo stabili, stipri ir klestinti. Ir viskas buvo labai gerai. O žmonija užkariavo kosmoso platybes ir pastatė komunizmą.
  
  Čečėno ADMIROLAS MAKAROVAS
  1999 m. lapkričio 7 d. Akhmadas Kadyrovas mirė dėl atsitiktinio Rusijos artilerijos apšaudymo. Viena iš tų juokingų nelaimingų atsitikimų, kurie pakeičia istorijos eigą. Gali būti, kad atsitiktinė admirolo Makarovo mirtis iš Rusijos kasyklos žlugo Romanovų dinastija, o socialinė sistema Rusijoje buvo pakeista. Ir tada panaši nelaimė laukė Vladimiro Putino. Ir, žinoma, dėl to kyla daugybė pasekmių.
  Pirmiausia Teipas Kadyrovas apkaltino, kad Rusijos kariuomenė tai padarė tyčia ir atsiskyrė nuo federalų. Ir ne tik ši teip, bet ir broliai Jamadajevai. Vėl prasidėjo mūšiai dėl Gudermeso. Ką tik prasidėjęs Čečėnijos išvadavimas, kuris taip gerai sekėsi, staiga sustojo. Gudermesas atsidūrė Rusijos kariuomenės užnugaryje, ir jame kilo tikras karas. Dėl to Grozno apsupimo operacija smarkiai sulėtėjo. O kova buvo labai įnirtinga. Čečėnai nustojo palikti savo miestus ir kovojo iki mirties. Dabar visa Čečėnija buvo susivienijusi prieš federalinę kariuomenę. O Vakarai kartu su islamo pasauliu smarkiai padidino spaudimą. Putinas tapo užsispyręs, nenorėjo derėtis su Maschadovu, tačiau karo eiga tapo kur kas mažiau sėkminga. Ir Rusijos kariuomenė patyrė didelių nuostolių.
  Vakarai ir JAV įvedė sankcijas. Komunistai taip pat pasinaudojo momentu ir pasiūlė balsuoti dėl nepasitikėjimo vyriausybe. Apple palaikė idėją. Ir Valstybės Dūma rinko balsus už balsavimą. Su tuo susidūręs Putinas sustabdė puolimą prieš Čečėniją. Partizanų puolimai smarkiai sustiprėjo.
  Didėjo ir pagalba čečėnams... Didėjo Rusijos kariuomenės nuostoliai. Taip ir įvyko rinkimai į Valstybės Dūmą. Vienybės blokas nelaimėjo. Kita vertus, komunistų blokas "Už pergalę" iškovojo triuškinamą pergalę. Antrąją vietą užėmė "Tėvynė-Visa Rusija". Tokia situacija. Kad ir kaip būtų keista, silpnesnis Vienybės bloko pasirodymas buvo naudingas trečią vietą užėmusiam Žirinovskio blokui. Tačiau Dešiniųjų jėgų sąjunga prisistatė, silpnai neįveikusi penkių procentų barjero. "Apple" sekėsi šiek tiek geriau.
  Apskritai parlamentas tapo dar opoziciškesnis nei anksčiau. O svarbiausia - opozicija pasirodė vieningesnė. OVR ir komunistai bei Yabloko susivienijo. Liberalų demokratų partija ir Vienybė bandė blokuoti...
  Putinas kiek sumažino savo reitingą. Jelcinas dar neišėjo. Nors įpėdinio klausimas vis dar sklando ore. Kiti variantai be Putino, kuris dar turėjo kažkokį reitingą, atrodė pernelyg rizikingi.
  Prasidėjo rinkimų kampanija. Pirmoje vietoje yra Genadijus Ziuganovas, po jo - Vladimiras Putinas, Primakovas ir Žirinovskis, po to - Javlinskis. Generolas Lebedas į prezidento rinkimus neatvyko. Ir tai suteikė Vladimirui Žirinovskiui šansų užimti trečią vietą.
  Bet Primakovas nuskendo. Ar jis turėtų kandidatuoti į prezidentus, ar ne, neaišku. Lužkovas taip pat galėtų pabandyti. Ir staiga į priekį pajudėjo ir Maskvos meras.
  Rinkimai buvo turtingi įvykių.
  Netikėtai į prezidento postą pateko ir Borisas Nemcovas. Ir tai taip pat pridėjo intrigos.
  Rusijos kariuomenė Čečėnijoje yra visiškai įklimpusi. Groznas ir Gudermesas nebuvo paimti. O dėl sprogdinimų Rusijai buvo įvestos griežtos sankcijos.
  Jelcinas, dar buvęs prezidentu, vis dėlto įsakė pradėti derybas ir sustabdyti karą. Ir taip jis jau kraujavo. Ir kiek žmonių galima nužudyti.
  Zjuganovas vėl pasiūlė balsuoti dėl nepasitikėjimo vyriausybe. Visos frakcijos, net Liberalų demokratų partija, palaikė šią idėją. Žirinovskis apkaltino Vladimirą Putiną neryžtingumu ir silpnumu. Jelcinas, sunkiai sirgdamas, didelio karo nenorėjo... Ir netikėtai įsakė Putinui susitikti su Maschadovu. Jis surengė pasitarimą... Čečėnai pareikalavo grįžti prie Chasavyutor susitarimų ir išvesti kariuomenę iš Čečėnijos. Taigi mes nieko nesutarėme.
  O Valstybės Dūma dar kartą ėmė ir iškėlė nepasitikėjimo vyriausybe klausimą. Jelcinas papirko Žirinovskį, suteikdamas jam generolo laipsnį ir įteikdamas žvaigžde Rusijos didvyriui. LDPR už nepasitikėjimą nebalsavo, tačiau opozicijai balsų vis tiek užteko. Ir buvo nepasitikėjimas.
  Dabar Jelcinas turėjo atleisti Putiną. Michailas Kastjanovas tapo aktoriumi. Mums reikėjo naujo ministro pirmininko. Tačiau sunku rasti ką nors, kas tinka Valstybės Dūmai.
  Galiausiai, po dviejų savaičių dvejonių, Jelcinas pasiūlė Maskvos merą Lužkovą.
  Tai apskritai tiko Valstybės Dūmai... Ir žmonėms taip pat. Maskvos meras tapo ministru pirmininku ir pasitraukė iš prezidento rinkimų.
  Ir Putinas pagaliau prarado savo reitingą ir vos surinko milijoną parašų.
  Tada jis vaidino Maksimo Primakovo naudai. Primakovą palaikė ir Vladimiras Žirinovskis. Ir Javlinskis...
  Galiausiai rinkimai buvo surengti ir į antrąjį turą Zjuganovas bei Primakovas pateko beveik tiek pat balsų. Tačiau Zyuganovas turėjo šiek tiek daugiau. Tačiau beveik visi kandidatai palaikė Primakovą. Ir antrajame raunde įveikė komunistų lyderį.
  Taip pasikeitė valdžia Rusijoje. Net Jelcinas įsakė išvesti kariuomenę iš Čečėnijos. Ir karas Kaukaze baigėsi. Tada viskas vyko kaip tikroje istorijoje.
  Primakovas siekė nuosaikios liberalios ekonomikos. JAV įsitraukė į karą Afganistane ir Irake. Naftos kainos pakilo. Ir ekonomika augo.
  Primakovas ėjo dvi kadencijas ir išėjo 2008 m., įgaliojimų neatnaujino. Ir ką? Jam jau septyniasdešimt devyneri metai, jo sveikata nėra gera. Sostą pakeitė meras Lužkovas. Šis skaičius buvo daugiau ar mažiau kompromisas.
  Čečėnijoje, pasitraukus Rusijos kariuomenei, netrukus vėl prasidėjo karas tarp Maschadovo ir Šamilio Basajevo bei Salamano Raduevo. Vahabitai palaikė Basajevą. Karas užsitęsė pusantrų metų. Ir buvo daug sunaikinimo. Maschadovas pralaimėjo ir pabėgo. Šamilis Basajevas laikinai tapo aminu. Bet Salmanas Radujevas, Jamadajevai ir Kadyrovai sukilo prieš jį. Ir vėl karas. Vahabitai taip pat išsiskyrė. Shamil buvo nužudytas 2006 m. Ir Salmanas Raduevas kuriam laikui tapo aminu. Tačiau jis buvo nužudytas 2008 m. O Čečėnijoje vyko karas ir žudynės. Maskvos meras Lužkovas pasiūlė pagalbą vienai iš šalių mainais į grįžimą į Rusiją. Čečėnams tai tiko.
  Lužkovas aneksavo Čečėniją ir, nepaisant ekonominių problemų, nesunkiai laimėjo 2012 m. Tačiau tada iškilo problemų. Būdamas labiau provakarietiškas nei Putinas, Jurijus Lužkovas neatėmė iš Ukrainos Krymo. Tačiau tai jam nesukėlė jokių ypatingų problemų. Tačiau naftos kainos vis tiek krito. O Lužkovas norėjo naujos kadencijos. Ir surengė referendumą. Praplėtė savo mandatą. Ir sunkiai laimėjo 2016 m. rinkimus... Su skandalu ir susirėmimais iškovojo antrą kadenciją. Ir tada jis mirė 2019 m.
  Pirmalaikiai rinkimai buvo konkurencingi. Ir per du turus... Valdant Lužkovui, į antrą turą pateko premjeras Deribaska ir komunistų partijos atstovas.
  Rinkimus netikėtai laimėjo nepašalinamas Rusijos Federacijos komunistų partijos lyderis Genadijus Ziuganovas. Viskas būtų gerai, bet 2020 metais koronavirusas atkeliavo į Rusiją. Tačiau komunistai nebuvo tam pasiruošę.
  Bet visi blogi dalykai baigiasi. Ir Genadijus Ziuganovas kažkaip išvedė Rusiją iš aklavietės. 2023 m. nauji Rusijos prezidento rinkimai. Zyuganovas, žinoma, nesielgia jiems sąžiningai ir nenori išvykti. Apskritai Rusijoje prezidentai yra vienas senukas. Ir Jelcinui jau buvo šešiasdešimt, o Primakovui - dar vyresnis. O Jurijus Lužkovas valdė iki aštuoniasdešimt trejų metų ir mirė savo poste. O Zjuganovui jau nemažai metų. Prezidentu jis tapo būdamas septyniasdešimt penkerių, o dabar jam septyniasdešimt devyneri.
  Bet rinkimai vyksta pagal taisykles, kai konkurencija minimali, o Zjuganovui šiuo atžvilgiu daug lengviau. Be to, Zyuganovas nori padaryti savo anūką savo įpėdiniu.
  Ir vėl komunistų vado pergalė. Senas, sergantis ir nelabai mąstantis.
  Tačiau 2025 metais rusai pagaliau išskrido į Mėnulį. Bent jau buvo džiaugsmas. Pasaulio ekonomika vėl auga ir tapo gana stabili.
  Jungtinėse Valstijose Joe Bidenas atsistatydino iš JAV prezidento pareigų 2024 m., o jį pakeitė juodaodė. Ukrainoje, kadangi nebuvo Krymo praradimo ir karo Donbase, Petro Porošenka praleido visas dvi kadencijas. Ir konstitucija jam daugiau nedavė. Po jo Ukrainos prezidentu tapo Vitalijus Kličko.
  Kiniją vis dar valdo Xi Ze Ping. Politika subalansuota. Čečėnija, kaip Rusijos dalis, šiek tiek atstatyta. Vladimiras Putinas, palikęs ministro pirmininko postą, gavo postą prezidento Primakovo vadovaujamoje vyriausybėje.
  Bet jam buvo suteiktas tik teisingumo ministro postas. Putinas dirbo šiame poste ir su visais sutarė iki 2008 m. Tada jis išėjo į pensiją. Ir nebeužsiima politika.
  Vladimiras Žirinovskis užėmė vidaus reikalų ministro postą valdant prezidentui Primakovui. Dirbo iki Lužkovo prezidentavimo. Jis pakilo iki kariuomenės generolo laipsnio. Tada jis grįžo į LDPR frakciją. Buvo tipiška kišeninė opozicija. Lužkovui tai buvo gerai. Vladimiras Žirinovskis dalyvavo visuose Rusijos prezidento rinkimuose, išskyrus 2004 m., kai buvo ministras ir tai būtų nepatogu.
  Vladimiras Volfovičius padarė gerą karjerą ir pelnė daugelio pagarbą.
  Grigorijus Javlinskis dirbo vyriausybėje valdant Primakovui. 2008 metais jis buvo atleistas. Nuo tada jis buvo opozicijoje, bet nebegalėjo būti išrinktas į parlamentą. Turėjo keletą apdovanojimų.
  Generolas Swan šioje visatoje išvengė absurdiškos mirties. Tačiau Krasnodaro krašto gubernatorius negalėjo būti išrinktas antrai kadencijai. Jis išėjo į pensiją ir pradėjo rašyti memuarus ir grožinę literatūrą. Aleksandras Ivanovičius ypač įsimylėjo alternatyviosios istorijos žanrą. Jis tapo vienu populiariausių rašytojų Rusijoje ir uždirbo milijonus. Ir kai kurie jo romanai buvo nufilmuoti.
  Lebedas į politiką nestojo, jam užteko pinigų ir šlovės, o bent jau galvos neskaudėjo.
  Šoigu kurį laiką dirbo nepaprastųjų situacijų ministru. Tačiau 2003 metais jis buvo atleistas. Bandžiau kandidatuoti į gubernatorių ir sukurti savo partiją. Susidomėjo, bet į Valstybės Dūmą nepateko. Tada jis paliko politiką verslo reikalais.
  Matvienko netapo Sankt Peterburgo meru. Bet ji dirbo ministro pirmininko pavaduotoja prie Primakovo. Ji išėjo į pensiją 2008 m. Po to ji pradėjo verslą su sūnumi ir nedalyvavo politikoje.
  Rogozinas liko nuošalyje ir negavo jokių postų. Jis nesėkmingai vėl bandė tapti Valstybės Dūmos deputatu. Tačiau daugumos rinkimai buvo atšaukti, o jo partija nepriėmė kliūčių.
  Lukašenka jau seniai buvo Rusijos prezidentų raginimas. Jis daugiau ar mažiau tiko Zjuganovui. Tačiau vis tiek pasirodė nepatikimas sąjungininkas. Ir Rusijoje jie pradėjo ieškoti pakaitalo. Jie susirado jauną komunistą ir jį paaukštino. Dėl to kilo susirėmimas, o Lukašenka suėmė nugalėtoją.
  O Rusija Baltarusijai įvedė sankcijas. O Lukašenka paliko OBKB ir pasiprašė įstoti į NATO. Štai toks susidūrimas. Lukašenka dar nebuvo priimta į NATO, tačiau Baltarusijos teritorijoje buvo pastatyta pora bazių. Taigi vakarų pasienyje tapo nerimą kelianti.
  Visas pasaulis liko su savo problemomis ir netapo geresnis. Tačiau taip pat blogiau. Genadijus Ziuganovas pažymėjo, kad senas arklys vis tiek yra geresnis už jauną asilą.
  Komunistų partija liko valdyti ir net sustiprino savo pozicijas. Filipinai gavo naują prezidentą, kur prezidentu tapo legendinis boksininkas Pakio. Ir tai taip pat nauja staigmena.
  Vitalijus Kličko po Maidano vis dėlto nusprendė grįžti, padėtis Ukrainoje vis dar ramesnė ir dar vieną surengė prieš pasaulio čempionu tapusį Stevensoną. Vitalijus Klitschko ketvirtą kartą tapo pasaulio čempionu, pakartodamas Hollyfieldo rezultatą, o tuo pačiu įėjo į istoriją kaip pasaulio čempionas ir tuo pačiu meras. Tada jis savanoriškai gynė titulą ir taip pat baigė kovą nokautu. Tada jis pagaliau baigė karjerą, pasiekęs dar vieną sunkaus svorio rekordą - po keturiasdešimties metų laimėjo penkias čempionato kovas.
  Bet kokiu atveju Vitalijus Klitschko buvo sėkmingesnis ir laimingesnis šiame pasaulyje.
  Vladimiras Klitschko taip pat įveikė Tysoną Fury. Ir tada jo kolega iš Ukrainos epiniame mūšyje. Tačiau kova su Denotheus Wyder negalėjo būti surengta. Vladimiras vis tiek nugalėjo Browną ir galiausiai, būdamas keturiasdešimt vienerių metų, pralaimėjo, likdamas Anthony Joshua favoritu, laikinai nutraukdamas karjerą.
  Bet tada jis grįžo 2021 m. ir, laimėjęs tris kovas, sumušė George'o Foremano rekordą.
  Taip susiklostė pasaulis.
  
  KITAS VARIANTAS, KUR JAPONIEMS SEKĖJAS DUK DAUGIAU
  Midvėjaus mūšį vis tiek turėjo laimėti Japonija. Tačiau tai nėra faktas, kad samurajus tokiu variantu atvers antrąjį frontą. Ir todėl viskas galėjo vykti šiek tiek kitaip.
  Tarkime, Stalingradas praėjo kaip tikroje istorijoje. Ir niekas labai nepasikeitė. Britai įvykdė operaciją "Torch" be amerikiečių kariuomenės. Rommelis sulaužytas. Tiesa, nusileidimas Maroke neįvyko. Vokiečiai, perkėlę tam tikras pajėgas iš Europos, sugebėjo sustabdyti britų puolimą.
  Montgomeris užklupo atkaklų pasipriešinimą ir sustojo. Vokiečiai kurį laiką laikė liniją. Tada jie pradėjo perkelti papildomas pajėgas į Afriką. Rommelis pradėjo kontrataką, šiek tiek spausdamas britus, bet Montgomery pasitraukė į gynybinę liniją Libijoje. Priekinė dalis stabilizavosi.
  Keturiasdešimt trečiųjų metų liepą naciai bandė prasiveržti pro sovietų gynybą Kursko kalnelyje. Po to, kai japonai užėmė Havajų salas, amerikiečiai beveik sustabdė oro antskrydžius į Vokietijos miestus ir gamyklas. Tai leido vokiečiams pagaminti dar keletą tankų, ypač Tigers ir Panthers.
  Dar keturi šimtai transporto priemonių dalyvavo Kursko bulge, taip pat reikšmingesnės aviacijos pajėgos. Be to, Hitleris iš Prancūzijos perkėlė dar šešias pėstininkų divizijas ir pašalino kai kuriuos pabūklus nuo Atlanto sienos.
  Tai sustiprino vokiečių grupuotę. Puolimas prasidėjo maždaug kaip tikroje istorijoje, tačiau kadangi naciai buvo šiek tiek stipresni, jie sulaukė didžiulės sėkmės. Tačiau uždaryti žiedą aplink sovietų grupuotę nepavyko. Nors pats Fritzo puolimas truko dvidešimt dienų ir baigėsi tik liepos 25 d. Tada sovietų daliniai pradėjo kontrpuolimą. Ir kovos užsitęsė.
  Vokiečiai Afrikoje stojo į gynybą. Italijai jėgų eikvoti nereikėjo, o į frontą buvo atgabenta daugiau technikos, tad bombardavimas be amerikiečių buvo daug kartų silpnesnis.
  Japonija ir toliau laimėjo. Taigi amerikiečių vadovybė darė vis daugiau klaidų ir per daug skubėjo atkovoti Peru uostą. Tai lėmė vyraujantį požiūrį - Amerikai Europos nereikia. Atsidėkodami už tai, vokiečių povandeniniai laivai praktiškai nustojo pulti amerikiečių laivus.
  Todėl Raudonoji armija tik iki rugsėjo pabaigos užėmė Orelį ir Belgorodą, patyrusi didžiulius nuostolius. Ir laikinai sustabdė akciją. Tačiau panikuoti dar nebuvo jokios priežasties. Sekė lietingas ruduo, o po to - žiema. Ir turėtų ateiti naujos Raudonosios armijos pergalės. Supratęs tai, Hitleris pasiūlė Stalinui paliaubas. Kaip, pailsėkime!
  Kiek mūsų vaikinų žuvo per paskutinį mūšį? SSRS ir Trečiasis Reichas kovojo tris mėnesius. Raudonosios armijos nuostoliai buvo didesni nei realioje istorijoje, o vermachto - ne mažiau. Abi pusės buvo nukraujuotos.
  Bet naciai padidino įrangos gamybą, jie sugebėjo šiek tiek atsigauti. Pažymėtina, kad tankuose nuostolių dalis buvo palanki naciams, o kadangi jų paleidimas pasirodė esąs didesnis nei realioje istorijoje, vokiečiai atlygino žalą. Gynybinėse kovose "Panther" pasirodė esąs geras tankas. Jo ilgavamzdis ir greitašaudis pistoletas su puikia savo laiku optika sugebėjo sunaikinti sovietų tankus.
  Be to, trisdešimt keturi neprasiskverbė į kaktą Panteroms, Tigrams, Ferdinandams, o sunkiųjų tankų vis dar buvo per mažai, kad paveiktų mūšių eigą.
  Stalinas atmetė paliaubas su Vokietija. Iki spalio pabaigos sovietų kariuomenė atnaujino puolimą prieš Charkovą ir Smolenską. Vokiečiai priešinosi labai atkakliai. Jie turėjo stiprią gynybą, ypač centre, ir apskritai tikėjosi sovietų dalinių veržimosi šiomis kryptimis.
  Kaip bebūtų keista, bet, palyginti su tikra istorija, didesnis kiekis technikos, ypač lėktuvų ir tankų, leido vokiečiams priešintis kur kas efektyviau. Be to, turėdami daugiau rezervų, naciai veikė ramiau, neskubėjo sovietų puolimo metu frontais, o nuosekliau vadovavo rezervams ir rėmėsi pažangesne bei gilesne gynyba. Pora dešimčių papildomų divizijų išsigelbėjo dėl italų fronto trūkumo, o Afrikoje Montgomery neskubėjo, o vokiečiai valties nesūpavo. Karo su Britanija intensyvumas smarkiai sumažėjo.
  Apie atskirą taiką dar nebuvo kalbos, bet akivaizdu, kad Čerčilis pristabdė bombardavimą, matyt, skaičiuodamas, kad SSRS ir Trečiasis Reichas vienas kitą išsekino kaip įmanoma labiau.
  Ginklų iš Vokietijos ir palydovų paleidimas pasirodė beveik trečdaliu didesnis nei realioje istorijoje. Tai leido užlopyti skyles ir, pasikliaujant tankia gynyba, palyginti sėkmingai pasipriešinti. Padėtį apsunkino tai, kad sovietų vadovybė buvo puolime, kur jų jau laukė Fritz, ir sugebėjo apsigyventi gynyboje.
  Dėl to pats avansas buvo itin lėtas ir kainavo didelių nuostolių. Karas kažkaip ėmė panašėti į Pirmąjį pasaulinį karą, kai gynyba pasirodė stipresnė už puolimą, atakuojanti pusė daugiau pralaimėjo, o fronto linija dėl to tapo neaktyvi.
  Sovietų kariuomenė per dieną pažengdavo vidutiniškai po vieną ar du kilometrus, leisdama vokiečiams įsitvirtinti, bet naujas pozicijas ir išlaikyti gynybą.
  Į operatyvinę erdvę patekti nebuvo galima.
  Tačiau Charkovas buvo užimtas gruodžio pradžioje po įnirtingų miesto kovų. Vokiečiai padidino aviacijos gamybą. Focke-Wulf ir ME-309 sėkmingai priešinosi silpnesniems sovietų naikintuvams. Ypač pavojingas buvo ME-309 su septyniomis patrankomis ir dideliu greičiu. O Focke-Wulf su šarvais ir gera apsauga yra tvirta mašina su šešiais pneumatiniais ginklais.
  Žinoma, transporto priemonių su tokiais ginklais buvimas lėmė tai, kad naciai įgijo pranašumą ore. Blogiausią manevringumą kompensavo didelis greitis nardymo metu, dėl kurio buvo galima pabėgti įėjus į uodegą, o galinga ginkluotė leido numušti orlaivį iš pirmo priėjimo. Be to, vokiečiai, siekdami panaudoti galingesnius ginklus ir greitaeigius vokiečių lėktuvus, sukūrė specialią kovos su sovietinėmis mašinomis taktiką.
  Naujausias bombonešis Yu-288 taip pat puikiai pasirodė. Ši mašina yra greita ir gabena didelius bombos krovinius. Focke-Wulf pasirodė esąs stiprus priekinės linijos bombonešis, visais atžvilgiais pranašesnis už PE-2.
  Gruodžio pabaigoje sovietų kariuomenė buvo išsekusi ir dėl didžiulių nuostolių buvo priversta sustoti. Nors vokiečiai dar turėjo Smolenską, ir dalį kairiojo kranto Ukrainos. O kas reikšmingiausia - boksito ir legiruojamųjų elementų nuosėdos. Sovietų kariuomenės nuostoliai tankuose pasirodė tokie apčiuopiami, kad Mainšteinas pradėjo kontrataką ir netgi sugebėjo atkovoti Charkovą bei suformuoti katilą sovietų kariuomenei. Tačiau sausio-vasario mėnesiais sovietų kariuomenė pradėjo kontratakas ir vėl sugebėjo atkovoti ilgai kenčiantį Charkovą. Tačiau kovo mėnesį Raudonoji armija buvo išsekusi ir buvo priversta sustabdyti puolimą.
  Buvo pauzė... Abi pusės patyrė per daug nuostolių. Be to, Stalinas norėjo papildyti savo armiją stipresniais ir pažangesniais tankais T-34-85 ir IS-2. Tiesa, vokiečiai taip pat pasipildė pažangesnėmis ir galingesnėmis "Panther" -2 bei "Tiger" -2. Stalinas taip pat tikėjosi pažangesniais LA-7 ir Yak-3. Tačiau vokiečiai, reaguodami, vietoj Focke-Wulf paleido naujausią modifikaciją TA-152, o ypač nemalonu yra reaktyvinis lėktuvas ME-262. Paskutinis lėktuvas pagal greitį, šarvą ir ginkluotę neturėjo lygių. Tiesa buvo brangesnė, o gamyba imlesnė darbui.
  Bet kita vertus, vokiečiai sukūrė ir HE-162, kuris yra pigus, manevringas, gana lengvai gaminamas ir taip pat reaktyvus. Stalinas dar nelaimėjo techninio konkurso. Britanija kariavo itin pasyviai. Jungtinės Valstijos kol kas nesugebėjo perimti iniciatyvos iš japonų.
  Birželio 25 d., sukaupusi jėgų, Raudonoji armija pradėjo puolimą centre. Iš pradžių sovietų kariuomenė sugebėjo prasiskverbti į gynybą, bet vėliau įsitraukė į mūšius dėl Smolensko. Tipiška raudonųjų generolų klaida yra užimti miestus iki tam tikros datos. Ir pabandykite, paimkite gerai įtvirtintą miestą su galingu garnizonu ir gynyba.
  Sovietų kariuomenės puolimas įstrigo, kai vokiečiai perleido papildomas pajėgas ir pradėjo kontrataką. Mūšiai vėl, kaip ir Pirmajame pasauliniame kare, tapo poziciniai ir labai klampūs. Hitleris parodė neįprastą atsargumą. Galbūt jis tikėjosi stebuklingo ginklo ir naujausių techninių pasiekimų, todėl neskubėjo. Tikriausiai įtakos turėjo ir noras išgelbėti arijų kraują, kurio vokiečiai jau buvo daug praradę. Taip, ir nacių tankų gynyba yra daug efektyvesnė, ypač lūžtantis "Tigras" -2.
  Mūšiai centre užsitęsė iki vėlyvo rudens. Stalinas parodė užsispyrimą, norėdamas vystyti sėkmę. Bet šiuo atveju aš radau dalgį ant akmens. Sovietų kariuomenės nuostoliai buvo didžiuliai. Vokiečiai, būdami besiginantys, pralaimėjo kiek mažiau. Panther-2 pasirodė esąs geras tankas. Ši transporto priemonė buvo gana gerai apsaugota kakta ir turėjo puikų šarvus pradurtą pistoletą, o kartu ir neblogas vairavimo savybes.
  Jis pastebimai pranoko T-34-85 pagal ginklo galią, priekinę apsaugą ir nenusileido greičiu bei manevringumu. Netgi IS-2 vokiečių mašina yra pavojingas priešas, smogiantis iš didelio atstumo.
  Dėl dažnų gedimų, vienodos ginkluotės, tik nežymaus pranašumo gynyboje Karalius Tigras nebuvo geriausioje sąskaitoje. Sunkesnė "Panther" modifikacija -2 pasivijo "Tiger" -2 gynyboje ir pranoko vairavimo našumu. Netrukus vokiečiai suvienijo gamybą beveik vien tik "Panther" -2, sveriančiame penkiasdešimt vieną toną su 900 arklio galių varikliu.
  Šis tankas daugiau ar mažiau tiko kariuomenei. Raudonoji armija nepasiekė pergalės ir sustabdė veržimąsi. Atėjo žiema. Vokiečiai turėjo "E" serijos tankus ir naujus reaktyvinius lėktuvus. Vyko apsikeitimas smūgiais. Didžioji Britanija liko pasyvi, JAV jau pradėjo kažką gauti prieš Japoniją. Stalinas, matydamas, kad SSRS vaidinant patrankų mėsą, sutiko ir netgi pasiūlė Hitleriui paliaubas. Tegul naciai pasisuka į Vakarus, o kapitalistai kariauja.
  Vadovo skaičiavimas buvo klastingas ir paprastas. Hitleris sutiko su šiuo posūkiu. Ir dabar, keturiasdešimt penktųjų metų vasarį, vokiečių kariuomenė pradėjo puolimą Libijoje. Ir jiems ten pasisekė. Mūšiuose paaiškėjo, kad vokiečių tankai buvo pranašesni už angliškus, o reaktyviniai lėktuvai visiškai nekonkuruoja. JAV dar neįstojo į mūšį. Mūšiuose pagrindinį vaidmenį atliko Panther-2 ir E-100, taip pat Tiger-2 modifikacija su nedideliu bokšteliu ir storesniais šarvais su galingu varikliu. Anglų "Churchill" neblogas šarvais, o gana silpnas ginkluote. "Cromwell" visai netraukia. O "Challenger", vienintelis stovintis tankas, nėra masinėje serijoje.
  Tačiau svarbiausia - kariuomenės kokybė. Vokiečiai, išlaikę ugnies ir geležies išbandymą rytų fronte, yra daug labiau pasiruošę kovai nei britų kariuomenė. Ypač kolonijinis susiskaldymas. Ir vokiečių daliniai pradėjo puolimą. Kovo mėnesį Egiptas buvo užgrobtas. Ir tada vokiečiai įžengė į Artimuosius Rytus, užėmė Iraką, Kuveitą, o paskui Saudo Arabiją.
  Hitleris neprieštarautų vykti į Indiją per Iraną, tačiau Stalinas, kurio kariai vis dar buvo Irane, nesutiko.
  Vokiečiai pradėjo puolimą, verždamiesi per Sudaną. O toliau į Etiopiją ir Somalį. Ir iš ten iki pusiaujo. Puolime dalyvavo apie septyniasdešimt Vermachto divizijų. Ir Didžioji Britanija neturėjo tokių jėgų, kad galėtų pasipriešinti Trečiajam Reichui.
  Vokiečiai užėmė ir Gibraltarą. Užpuolimas pasirodė laikinas ir beveik žaibiškas. Puolime taip pat dalyvavo reaktyviniai atakos lėktuvai, taip pat sraigtasparniai. Afrikai grėsė visiškas Britanijos praradimas.
  Tačiau Stalinas nėra toks paprastas. Britanijos pasitraukimas iš karo per daug pavojingas SSRS. O Raudonoji armija pradėjo puolimą 1945 m. birželio mėn. Rytuose susilpnėjusi vokiečių kariuomenė neatlaikė to ir pasidavė spaudimui. Neištvėrę naciai nuriedėjo į vakarus. Raudonoji armija sugebėjo išvaduoti Smolenską, Kijevą ir įžengė į Baltarusiją. Perkėlę papildomas pajėgas iš Afrikos, vokiečiai labai sunkiai sugebėjo sustabdyti sovietų kariuomenės puolimą. Mūšiuose dalyvavo naujieji vokiečių E-50 serijos tankai, kuriems nebuvo lygių. Be to, naciai sudavė atitraukiantį smūgį iš Turkijos. O pati Turkija, spaudžiama Vokietijos, puolė Sovietų Sąjungą. Taigi situacija vėl tapo sudėtingesnė.
  Problema ta, kad T-54 dar nepateko į seriją, o T-34-85 jau buvo aiškiai pasenęs E serijos ir net Panther-2 fone.
  Žiemą sovietų kariuomenė vis dar smogė, bet negalėjo pasiekti reikšmingos sėkmės. Be to, mūšiuose pradėjo dalyvauti diskotekos... Vienintelis dalykas, kuris tapo geresnis, buvo amerikiečių sėkmė prieš Japoniją. Pagaliau jankiams pavyko atkovoti Peru uostą, o iniciatyva Ramiajame vandenyne ėmė pereiti į Amerikos pusę.
  Tačiau, deja, JAV pagalba gali būti per vėlu. Keturiasdešimt šeštų metų pavasarį vokiečiai, pasinaudoję E tankų pranašumu prieš trisdešimt ketverius, pradėjo puolimą. Kovų užgrūdinta sovietų kariuomenė labai atkakliai priešinosi. Raudonoji armija buvo didvyriška ir gausiai aprūpinta artilerija. Ypač 100 mm prieštankiniai pabūklai. Ir įsigilino.
  Vokiečiai sugebėjo atsiimti Kijevą ir nustumti Raudonąją armiją už Dniepro. Tačiau būtent ant šios vandens užtvaros sovietų kariuomenė pastatė neįveikiamą gynybą.
  Vokiečiai kovojo visą vasarą ir rudenį, bet negalėjo palaužti sovietų kariuomenės. Tik jiems vėl pavyko užblokuoti Leningradą. Tačiau naciai neužėmė paties miesto. Žiema prabėgo apsikeičiant smūgiais. Amerikiečiai lėtai judėjo per Ramųjį vandenyną ir iki šiol nenaudojo branduolinių ginklų.
  Pavasarį vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį. Jie naudojo "E" serijos tankus, naujausias mašinas, sveriančias septyniasdešimt tonų. SSRS išleido IS-7, galintį atsispirti mastodonams. Taip pat pradėjo pasirodyti vidutiniai tankai T-54.
  Didžioji Britanija taip pat suaktyvėjo, pradėdama puolimą Pusiaujo Afrikoje. Čia padėjo ir amerikiečių antžeminiai daliniai. Karui Ramiajame vandenyne amerikiečiams nereikėjo daug kariuomenės ir tankų. Taigi jie pradėjo išspausti nacius iš Afrikos. Dabar sąjungininkai suprato, kad sėdėti nebus galima, o priešą reikia sutriuškinti ir spausti. Vasarą ir rudenį JAV ir Didžioji Britanija sugebėjo atkovoti nemažą Afrikos dalį ir net išstūmė vokiečius iš Somalio ir Etiopijos.
  Vokiečiai nesugebėjo sukurti puolimo prieš Maskvą, įklimpę į pozicinius mūšius. Žiemą Stalinas smogė Turkijai. Raudonoji armija nugalėjo Osmanų kariuomenę ir užėmė Karsą, Erzurumą ir Tanrogą. Vokiečiai buvo priversti perkelti dideles pajėgas, kad išgelbėtų sąjungininką. Tačiau Raudonoji armija, netikėtai smogusi prie Leningrado, ten iškovojo didelę pergalę.
  Atėjo 1948 metai... Pavasarį vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį. Jiems pavyko sukurti originalų piramidės formos tanką, neįveikiamą iš visų šaudymo kampų. Ir su šia mašina buvo sietos didelės viltys. Akcija prasidėjo gegužę. Po dviejų mėnesių atkaklių kovų naciai priartėjo prie Smolensko.
  Piramidiniai tankai parodė savo kovinį efektyvumą, tačiau dažnai juos susprogdino minos. Vokiečiai nesugebėjo užimti miesto ir jį apsupo. Tačiau Afrikoje sąjungininkai pasiekė didelių laimėjimų, išstūmę vokiečius iš Egipto. Japonija taip pat buvo nugalėta, praradusi daugybę salų ir Filipinus. Rudenį vokiečiai veržėsi toliau į rytus, centre, vėl artėdami prie Leningrado.
  Vokiečių aviacija vis dar buvo stipresnė už sovietinę, ypač kokybe. Tačiau 1948 m. pabaigoje MIG-15 pradėjo atvykti į frontą. Sovietinė reaktyvinė mašina greičiu ir ginkluote nusileido vokietei, tačiau buvo manevringesnė. Amerikiečiai taip pat pagerino savo pasirodymą. 1949 m. žiemą sovietų kariuomenė atstūmė vokiečius iš Leningrado ir nustūmė atgal į Smolenską.
  O amerikiečiai kartu su britais išvijo nacius iš Afrikos. 1949 metų pavasarį iš karo pasitraukė ir Turkija.
  Trečiasis Reichas taip pat prarado Artimųjų Rytų kontrolę. Nacių padėtis pablogėjo. Jie nedrįso išsiveržti į rytus, bet perėjo į tvirtą gynybą. Sovietų kariuomenė, naudodama tankus T-54 ir IS-7, bandė prasiveržti pro Vermachto gynybą. Tačiau naciai tvirtai laikė bloką. Sąjungininkų bandymas nusileisti Ispanijoje taip pat baigėsi nesėkme. Šiek tiek geriau operacija buvo atlikta Sicilijoje, kur su vietinės mafijos pagalba pavyko pasiekti sėkmės. Praėjo jau vienuolikti metai nuo Antrojo pasaulinio karo pradžios.
  Visos šalys yra nepaprastai išsekusios ir nepaprastai pavargusios. Pasaulio ekonomika buvo pertempta. Ir visi norėjo kuo greičiau baigti kovą. Ypač smarkiai išsekę vokiečiai ir rusai.
  Stalinas pasiūlė Hitleriui taiką nulinio varianto sąlygomis: grįžimas prie ankstesnių sienų ir apsikeitimas kaliniais - viskas už visus! Tačiau fiureris sutiko tik su paliaubomis, nenorėdamas užleisti okupuotos teritorijos. Be to, Vokietijoje jau buvo baigiami atominės bombos kūrimo darbai, jau buvo tarpžemyninių raketų.
  JAV svarstė galimybę panaudoti atominę bombą. Bet nors jie bijojo sugadinti Europoje. Ir 1949 m. gruodį jie jį numetė Japonijoje. Sunaikinimo pasekmės buvo siaubingos. Ir buvo suprasta panaši užuomina Vokietijoje. Fiureris kreipėsi į tautą ir pasiūlė svarstyti oraus pasaulio klausimą. Bet tada jis persigalvojo... Atėjo nauji 1950 metai. Sovietų kariuomenė fronte pradėjo naują puolimą.
  Vokiečių gynyba buvo labai įtempta. O sąjungininkai veržėsi per Italiją, kur įvyko karinis perversmas, ir pašalino Musolinį. Tačiau piramidės formos vokiečių tankai pranoko Patonus ir Challengers. Ypač sunkiai pasidavė amerikietis Patonas, kuris net iš arti negalėjo prasiskverbti pro vokiečių tanko šarvus. Ir sąjungininkai pradėjo kraujuoti.
  Taip, ir nepažeidžiami vokiški diskai padarė didžiulę žalą JAV ir Britanijai. Vokiečių aviacija kol kas išlaikė kokybinį pranašumą prieš sąjungininkus. Vasaros bandymas nusileisti Normandijoje baigėsi nesėkmingai. Tiesa, rugpjūčio pabaigoje po branduolinio bombardavimo Japonija kapituliavo. Vakarai atrišo rankas. Tačiau JAV nedrįso panaudoti branduolinių ginklų, todėl juos galėjo uždengti Trečiojo Reicho tarpžemyninės balistinės raketos.
  Raudonoji armija centre priartėjo prie Dniepro, bet taip pat buvo sustabdyta. Abiejų pusių pajėgos buvo išnaudotos iki galo... Ir galiausiai 1950 m. lapkričio 25 d. Trumanas pasiūlė Hitleriui taiką, lygiavertėmis sąlygomis. Tai reiškia, kad Europa lieka su Trečiuoju Reichu, išskyrus Siciliją ir tai, kas liko iš Italijos. Stalinas eina į kompromisą: SSRS sienos 1939 m. Tai reiškia, kad vokiečiai šiek tiek atsitraukia, atsisakydami teritorijos, bet gaudami kai kurių įsigijimų.
  Prancūzija, Belgija, Olandija ir kitos keistos lieka Vokietijos kontroliuojamos, tačiau gauna tam tikrą autonomiją. Tai yra, formuojasi kažkas panašaus į Europos Sąjungą. Trečiasis Reichas užbaigia žydų ir čigonų genocidą, nors kai kurie teisiniai jų teisių apribojimai gali išlikti. Prekybos santykiai visiškai atkuriami. Šalys įsipareigoja gerbti kitų suverenitetą.
  Reparacijos niekam neskiriamos. Kaliniai keičiami į visus.
  Stalinas ir Hitleris buvo tokie pavargę, kad priėmė tokį pasiūlymą. JAV laimėjo daugiau nei kitos, todėl joms pavyko į savo įtakos sferą įtraukti Kiniją ir Aziją. Ir Didžioji Britanija kartu su Amerika paėmė Afriką.
  Vokietija smarkiai išnaudojo žmogiškuosius išteklius. Jame fiureris oficialiai įvedė poligamiją. SSRS liko be teritorinių įsigijimų, gautų trisdešimt devintais, keturiasdešimtaisiais metais. Ir jis buvo smarkiai išsekęs.
  
  
  RUSŲ VERGŲ AUKCIONAS NIUJORKE
  Merginos bėgo, žvilgčiodamos nuogus, apvalius, rožinius kulniukus.
  Andriana prisiminė šį sandėrį Niujorke. Todėl tai jai pasiūlė vietinis, gana didelis mafijos bosas. Pats laikas, todėl susirinko daug turtingų žmonių. Ir visai įmanoma prikabinti mergelę iš Rusijos.
  Andriana buvo pateikta aukcione prisidengusi šydu ir maudymosi kostiumėliu. Kad iš karto neatsiskleistų jo žavesys.
  Ji ėjo su tam tikru nerimu. Į dešinę ir į kairę nuo jos vaikščiojo merginos odinėmis striukėmis.
  Andriana su aukštakulniais nesijautė per daug patogiai. Bet ji negali susitvarkyti.
  Aukciono kambarys buvo labai didelis. Ten susėdo gausi publika: ir vyrų, ir moterų, ir net paauglių. Buvo ir arabų, ir juodaodžių, ir azijiečių, ir baltųjų, ir iš Rusijos ...
  Tinkamas laikas ir vieta... Tačiau Andriana jautėsi gėda prieš kelis tūkstančius vyrų, moterų ir jaunuolių, ji bus išrengta nuoga kaip Andželika filme. Tai gėdinga ir žemina! Bet kartu tai jaudina, o pats pažeminimas sukelia malonų kūno nuovargį.
  Ji tarsi viduramžių vergė, kurią nurengs nuogai, o tūkstančiai vyrų žiūrės į ją geidulingais žvilgsniais... Oi kaip šaunu!
  Dėl tokių įspūdžių buvo verta eiti į aukcioną. Ir nesigailėkite, kad jums atiteks tik vienas procentas visos sumos!
  Čia ji išėjo su aukštakulniais ir lovatiesėmis. Ji yra aukštesnė nei vidutinė moters, šešių pėdų, be to, dėl batų ji dar aukštesnė.
  Publika įsijungia, modelio proporcijos... Plaukai surišti ir vėliau bus nuleisti.
  Prekybos pradžia skelbiama... Suma dažniausiai nedidelė, bet greitai pakyla.
  Čia merginos nusiima pirmąjį šydą ir apnuogina viršutinę veido dalį, palikdamos uždengtus nuostabius, lapų spalvos plaukus.
  Matėsi aukšta įdegusi, lygi Andrianos kakta, smaragdo spalvos safyro spalvos akys. O nosis ir apatinė veido dalis vis dar uždengta... Tačiau tik jos išraiškingų akių žvilgsnis, kuriame buvo perskaitytas sumišimas ir nevalingas drebulys iš natūralios moteriškos gėdos, atnešė publiką ...
  Pradinė nakvynės su mergele kaina yra šimtas dolerių!
  Iš karto šaukti:
  - Du šimtai dolerių!
  - Trys šimtai!
  - Keturi šimtai!
  - Penki šimtai!
  - Tūkstantis!
  Arabas geltonu turbanu sumurmėjo:
  - Du tūkstančiai!
  Amerikietis su auksine grandine urzgė:
  - Trys!
  Verslininkas iš Rusijos sodriu bosu pasakė:
  - Penki tūkstančiai dolerių!
  Buvo pauzė... Ne todėl, kad šios publikos buvo per daug. Ne, yra verslininkų iš viso pasaulio, galinčių pakloti šimtą milijonų dolerių už Picasso ar Van Gogho paveikslą. Tačiau jie nori tęsti nusirengimo procesą.
  Štai merginos su raudonomis kaukėmis ir odinėmis striukėmis, su plonomis medicininėmis pirštinėmis, nusiima dar vieną užvalkalą. Ir jie atveria mergaitei drąsų smakrą, raudoną burną, grakščią nosį. Dabar jos nuostabus angeliškas veidas matomas ištisai. O aukciono kambaryje didžiulis ekranas rodo mielą mergaitišką veidą iš arti.
  O publika riaumoja iš susižavėjimo.
  - Dešimt tūkstančių dolerių!
  Sušunka amerikietis su auksine grandinėle!
  - Dvidešimt tūkstančių!
  Šeichas riaumoja žaliame turbane su dideliais smaragdais.
  Anglas su fraku sušunka:
  - Trisdešimt tūkstančių!
  Brangakmeniais papuoštas induistas šaukia:
  - Keturiasdešimt!
  Maždaug penkiolikos metų jaunuolis cypia, judina pirštus deimantais:
  - Penkiasdešimt tūkstančių!
  Ir vėl pauzė... Aišku, suma vienai nakčiai su mergele, ir net, greičiausiai netikra, neatrodo tokia maža. Ten daugiau nei Andriana yra per didelė mergina, kad atrodytų nekalta. Tačiau publika labai turtinga ir kaprizinga. O dabar derybų įkarštyje, kai nori vienas kitą pranokti.
  Bet dar labiau noriu pamatyti tolesnį eksponavimo procesą. O dabar nuo Andrianos pečių nuimamas kitas šydas, atidengiantis viršutinę krūtų dalį ir rankas. Įdegęs, grakštus, raumeningas. Viršutinė liemenėlės dalis jau matosi, o pečiai tvirti, ir kartu labai seksualūs.
  Andriana vėl suvirpa ir apsiveja. Ji vis labiau nuoga.
  Prekyba vėl atnaujinama...
  - Šešiasdešimt tūkstančių!
  Šeichas riaumoja!
  - Septyniasdešimt tūkstančių!
  - Aštuoniasdešimt!
  Ištaria amerikietis su auksine grandinėle!
  - Šimtą tūkstančių!
  Amerikietis su didžiuliu rubinu ant krūtinės suriko.
  - Šimtas dvidešimt tūkstančių!
  Jaunimas vėl cypė!
  Šeichas žaliu turbanu ir smaragdais riaumojo:
  - Šimtas penkiasdešimt tūkstančių!
  Hindu Raja suklestėjo:
  - Du šimtai tūkstančių dolerių už aukciono žvaigždę!
  Ir vėl šiame aukcione buvo pauzė. Visuomenė laukia, kol bus atidengtas prizas, ir yra įjungta į kraštutinumą.
  Čia jie nuima nuo merginos dar vieną šydą ir atidengia jai iki klubų.
  Matosi plonas juosmuo, siaura audinio juostelė ant pilnos krūtinės, reljefinės rauginto preso plytelės. Dabar Andriana beveik nuoga iki juosmens.
  Publika tiesiogine prasme riaumoja.
  Rusų verslininkas su sibirietiška barzda sušuko:
  - Trys šimtai tūkstančių!
  Šeichas smaragdiniu turbanu suriko:
  - Keturi šimtai tūkstančių!
  Amerikietis su rubinu išleido:
  - Penki simtai tukstanciu!
  Jaunimas su deimantų žiedais verkšleno:
  - Šeši šimtai tūkstančių...
  Hindu Raja sumurmėjo:
  - Septyni šimtai penkiasdešimt tūkstančių!
  Dar viena pauzė... Čia jau sumos buvo rimtos, bet toli gražu ne pražūtingos oligarchams ir milijardieriams. Tačiau visi nori toliau atskleisti grožį. Ypač matyti jos kojas, toks pasimėgavimas vyrams.
  Ir dabar paskutinis šydas nuo ... O dabar raumeningos grakščios kojos nuogos. Andriana liko kelnaitės, liemenėlė permatomuose aukštakulniuose batuose. O jos stiprios, įdegusios kojos taip sujaudina vyrus.
  Prieš tai tylus žilaplaukis šeichas ilga barzda griaudėjo:
  - Milijonas dolerių!
  Ir tai jau yra tam tikra psichologinė riba. Publika triukšmauja...
  Jaunuolis drebančiu balsu sako:
  - Milijonas šimtas!
  Šeichas su turbanu su dideliais smaragdais dūzgia:
  - Milijonas du šimtai!
  Rusijos oligarchas, užsidėjęs tamsius akinius, sako:
  - Milijonas keturi šimtai!
  Amerikietis su dideliu rubinu:
  - Milijonai penki šimtai!
  Staiga į kombinezoną įeina juoda moteris:
  - Milijonai septyni šimtai!
  Šeichas smaragdiniame turbane nėra prastesnis:
  - Milijonas aštuoni šimtai!
  Hindu Raja šaukia:
  - Du milijonai!
  Dar viena pauzė... Sumos buvo solidžios. Bet vis tiek jie daugiau atidavė už arabų arklius. O štai mergina tik vienai nakčiai. Ir nors kolosalus gražuolis, bet vargu ar tikra mergelė.
  Bet žmonės nori matyti jos plaukus... Ir Andriano nosinė nuimama. O plaukai auksiniai, nuo pečių slysta lapinis lietus. Ir jie išsisklaido, tokie nuostabūs, kaip saulės spinduliai.
  Publika tiesiog apimta... Ir derybos atgyja!
  Jaunimas sušuko:
  - Trys milijonai!
  Šeichas smaragdiniu turbanu sumurmėjo:
  - Keturi milijonai!
  Juoda moteris sušuko:
  - Penki milijonai!
  Buvo trumpa pauzė... Suma jau buvo padori. Nors dar ne konkurso rekordas. Bet vis tiek tai ne Van Gogho paveikslas, o tik viena naktis su mergina. Tegul parašyta gražiai....
  Seka dar vienas gestas... Šį kartą liemenėlė nuimama. Andriana to tikėjosi, bet staiga pajuto tokią baisią gėdą, kad pradėjo priešintis... Merginos negalėjo su ja susidoroti. Prie Andrianos prisirito du karališkieji smeigtukai ir ištiesė rankas. Tada liemenėlė buvo nuimta. Ir gražios krūtys buvo apnuogintos. Ir oda
  mergina blizgėjo nuo prakaito.
  Jos nuoširdus kuklumo ir pasipriešinimo impulsas labai išprovokavo visuomenę. Daugelis tikėjo, kad tai tikra mergelė, ir tai buvo dar labiau jaudinanti nei rožiniai krūtinės pumpurai.
  Prieš tai tylus šeichas su turbanu, nusagstytu deimantais, urzgė:
  - Septyni milijonai!
  Juoda moteris sucypė:
  - Aštuoni milijonai!
  Amerikietis su rubinu lojo:
  - Devyni milijonai!
  Rusijos oligarchas lojo:
  - Dešimt!
  Šeichas deimantais nusagstytame turbane sušuko:
  - Penkiolika!
  Salė zujo... Tai jau rimčiau... Tačiau tokia mergina, kurią laiko stambių vyrų rankos, kad neuždengtų krūtinės. Argi tai ne šaunu. Apskritai, nuostabu ir jaudinanti. Andriana tikrai labai susigėdo ir jaučiasi beprotiškai gėda. Ir tuo pačiu jaudinantis ir malonus. IR
  Kiek ji vertinama!
  Tai yra puiku!
  O dabar ją laiko tarnaitės, nusitraukdamos paskutinį skudurą - kelnaites... O dabar Andrianui liko tik permatomi batai.
  Ir ji trūkčioja ir ištraukia ranką iš ambalo gniaužtų, uždengdama Veneros krūtinę. Jis jau su savo dviem storomis letenėlėmis atima jos ranką ir atidengia.
  Andrianos veidas nuoširdžiai nusiminęs, jai labai gėda. Tiršti raudoni dažai užliejo snukį ir tai dar labiau sujaudina publiką!
  Juodasis milijardierius sušunka:
  - Dvidešimt milijonų!
  Šeichas deimantuose šaukia:
  - Trisdešimt!
  Amerikietis su rubinu riaumoja:
  - Keturiasdešimt!
  Ir induistų Radža sako:
  - Penkiasdešimt milijonų!
  Šeichas su deimantais riaumoja:
  - Šešiasdešimt!
  Juodas milijardierius odine striuke cypia:
  - Septyniasdešimt!
  Rusijos oligarchas tamsiais akiniais sušunka:
  - Aštuoniasdešimt milijonų!
  Jaunimas staiga sušnypščia:
  - Devyniasdešimt!
  Jie šnypščia į jį. Šūksniai, ir jūs turite tiek daug šuniuko!
  Juodasis milijardierius odine striuke sumurmėjo:
  - Šimtas milijonų!
  Buvo pauzė... Tai jau tikrai kolosali suma. Taip, tik mergelei iš Rusijos. Ar ne per daug? Kiek mokėti tik už vieną naktį? Taip, už tokią sumą galima nusipirkti milijoną patyrusių prostitučių.
  Ar jie ne per daug užsiėmę...
  Kušo jau pakako, aukciono vedėjas pakėlė kumštelį ir ėmė skanduoti:
  - Šimtą milijonų dolerių kartų... Šimtas milijonų dolerių du....
  Andriana susiraukė. Na, ji turi praleisti naktį ir palyginti jaunas afroamerikietis. Bet ji įdės į kišenę visą milijoną dolerių! Gan padoriai! Yra vilties, kad jis yra sielos pavyzdys, o gal net malonumas!
  Andriana jautėsi susijaudinusi, o mintyse jau įsivaizdavo audringą naktį su gražiu ir labai turtingu juodaodžiu.
  Bet tada mergina odinėmis striukėmis davė ženklą... Ir jie aštriais judesiais nuplėšė jai batus. Jie pašalino paskutinę tualeto dalį, todėl Andrianas tapo ne tik nuogas, bet ir basas.
  Ir jos kojos be batų tokios grakščios ir liečiančios, o kulnai apvalūs, rausvi.
  Dažniausiai per tokius aukcionus merginos turi aukštakulnius batus iki galo. Bet Andriana, labai seksuali, su neįprasta grakštumu ir tobula pėdos bei pado linija. Ir ji tokia žavinga basa. Ypač kai ekrane buvo rodoma iš arti...
  Ir rusų oligarchas suriko:
  - Šimtas dvidešimt milijonų!
  Juodasis suriko:
  - Šimtas penkiasdešimt!
  Arabų šeichas su turbanu, nusagstytu deimantais, sumurmėjo:
  - Du šimtai milijonų!
  Buvo įtempta pauzė...
  Aukciono dalyvis pakėlė savo kumštelį ir sumurmėjo:
  - Du šimtai milijonų kartų... Du šimtai milijonų du...
  Andriana papurtė basas kojas, o juodaodis milijardierius sumurmėjo:
  - Du šimtai penkiasdešimt milijonų!
  Rusijos milijardierius, nepasidavęs, ištarė:
  - Trys šimtai milijonų!
  Šeichas su deimantais sušuko:
  - Keturi šimtai milijonų!
  Nors daugelis turėjo didesnius turtus, bet tokią sumą iš karto išdėlioti grynaisiais - pražūtis. Ir tai gali sutrikdyti gamybą.
  Aukciono dalyvis pakėlė savo kumštelį ir ėmė kuo lėčiau sakyti:
  - Keturi šimtai milijonų kartų, keturi šimtai milijonų du... Keturi šimtai milijonų trys... ir jo plaktukas neaiškiai trūkčiojo.
  - Milijardas dolerių!
  Išgirdau, kaip kažkas cyptelėjo!
  Ir visi atsisuko... Tai buvo japonas tamsiais akiniais, dengiančiais pusę veido. Jame buvo mafijos emblema - Yakuza!
  Sušalo visi - visas milijardas!
  Aukciono dalyvis pakėlė kumštelį ir perspėjo:
  - Mergina tau duota tik vienai nakčiai! Su juo galite padaryti bet ką, tik nežudykite ir nežadėkite rimtai!
  Japonas linktelėjo.
  - Aš nesugadinsiu!
  Ir plaktukas pakilo, pasipylė žodžiai:
  - Milijardą kartų! Vienas milijardas du! Vienas milijardas trys! Parduota Lordui Yamamoto!
  Andriana buvo paleista. O ji visiškai nuoga ir basa nuėjo prie dėžės, kurioje apsupta sargybinių sėdėjo japonų mafijos galva. Andriana jautė stiprią baimę, o kartu ir jaudulį. Už milijardą dolerių jai teks padaryti ką nors neįprasto ir tai puiku! Kita vertus, ji tapo dešimčia milijonų dolerių turtingesnė, o tai puiku!
  Kaip viskas nuostabiai pasirodė, ir jos laukia nauji nuotykiai.
  Yamamoto įsakė:
  - O dabar supakuokite ją į pančius, drabužių jai nereikės!
  Andriana nervingai kikeno ir atsakė:
  "Neturiu ko prarasti, išskyrus savo grandines!
  
  RYAZAN GYNYBĖ IR POPADATSEV DESIPUOTIS
  Tomas Linkolnas, mojuodamas kardais ir nukirsdamas stumdomus mongolus-totorius, dainavo:
  - Ne tik kardas, ne tik botagas! Bet karūnai reikia melo! Juk be jos ir dvi minutės - nesėsk į sostą!
  Berniukas terminatorius kardais paleido vėjo malūną, kirsdamas Riazanės sienomis lipančius mongolus ir toliau dainavo:
  - Kartais asistentas visame kame,
  Kartais meistriškai skauda...
  Ir mes ją vadiname šventąja
  Ir vadink tai niekšišku!
  Maria Kovaleva ir Juliana Konovalova, šios gražios ir labai raumeningos merginos, kapodamos spaudžiančius totorius, pakėlė:
  - Melas nėra be priežasties visose karalystėse,
  Mylėjo visais laikais...
  Melas yra gražus, kai naudingas
  Ir baisu, kai žalinga!
  Tomas, šis gražus, raumeningas berniukas, rėžiantis spaudžiančius nukerius, čiulbėjo:
  - Tebūna mūsų imperija šlovė!
  Marija Kovaleva, iškirsdama apsigyvenusius mongolus, patvirtino:
  - Tebūnie šlovėje!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais, su mirtina jėga, sviedė niokojančią pjuvenų granatą.
  Juliana Konovalova, skrodžianti puolančius totorius, taip pat riaumojo iš visų jėgų:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Ir plika, iškalta koja, tarsi žudikiška mirties dovana, suplėšianti mongolų rati.
  Merginos kovoja atvirai, beviltiškai ir drąsiai. Ir rimtai nukirto priešus.
  Nors Batu Khano minia atrodo nesuskaičiuojama. Į puolimą lipa keturi šimtai tūkstančių kavalerijos. Pagal XIII amžiaus laikus - nesuskaičiuojama kariuomenė.
  Tačiau juos pasitiko desantinės popadanų pajėgos, vadovaujamos veikiančio Visagalio Dievo Kūrėjo Thomaso Linkolno.
  Gerdos tanko įgula jau stoja į mūšį. Terminatorė yra čia pat.
  Keturios gražuolės ant tanko AG-100 su trimis pabūklais ir dvylika kulkosvaidžių.
  Jie atsirado iš žaidimo, alternatyvios visatos, kurią taip pat sukūrė berniukas demiurgas Thomas Linkolnas.
  Ten, kalinys Trečiajame Reiche, profesorius su pakitusia psichika, Nimbulas padėjo Hitleriui. Būtent jis sukūrė ginklą, kuris valdo orą. Ir jie paėmė ir nuskandino Anglijos laivyną per audrą. Po to sekė vokiečių kariuomenės išsilaipinimas Britanijoje.
  Išsikrovimo metu naciai taip pat naudojo savo prekybinį laivyną. Dėl to dešimtys pasirinktų divizijų 1940 m. rugpjūtį atsidūrė Britanijoje. O didmiestis buvo užfiksuotas per dešimt dienų.
  Į sostą buvo pasodintas teisėtas, provokiškas Anglijos karalius. Ir buvo suformuota nauja nacių vyriausybė. Jį atpažino dauguma Didžiosios Britanijos kolonijų ir laivyno.
  Fiureris kontroliavo didelius išteklius. Ir bijodamas, kad kolosalų ekonominį potencialą turinčios JAV perginkluotų kariuomenę, nusprendė, kad SSRS palauks. Ir kad Stalinas liktų ištikimas nepuolimo paktui.
  Tuo tarpu Ameriką geriau nugalėti. Islandija buvo paimta pirmoji. Tada vokiečiai pradėjo įsitvirtinti Argentinoje, o iš ten į Braziliją.
  Naciai aktyviai statė povandeninį ir antvandeninį laivyną. Jie naudojo kolonijų ir Europos išteklius. Darbai ypač smarkiai įsibėgėjo po to, kai Speeras tapo Reicho ginkluotės ir šaudmenų ministru.
  Tada, sumaniai jam vadovaujant, povandeniniai laivai buvo pradėti statyti daug greičiau.
  Ir taip pat plėtoti aviaciją. Naujasis, pažangesnis Yu-188 buvo greitai išleistas į seriją ir padidinta jo galia. Focke-Wulf sparčiai įgavo pagreitį. Buvo ir pažangesnių kovotojų.
  Marselis tapo kylančia žvaigžde. Šis pilotas išgarsėjo mūšiuose su JAV lėktuvais. Tapęs pirmuoju pilotu, viršijančiu šimtą penkiasdešimt orlaivių, jis gavo: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tačiau Amerikos atsiskyrimas nuo vandenyno, tai, kad, turint visą norą, negalima per greitai pastatyti didelių paviršinių laivų, karas užsitęsė.
  Nors buvo statomi ir lėktuvnešiai, ir mūšio laivai.
  Ir palaipsniui vokiečiai ir japonai, atidarę antrąjį frontą prieš JAV, nugalėję amerikiečius netoli Peru uosto, spaudė erelių imperiją.
  Vokiečiai buvo stiprūs. 1943 metais jie gavo labai stiprų naikintuvą ME-309 ir bombonešį Yu-288. Kurie yra daug stipresni už amerikietiškus.
  Hitleris pagrasino nušluoti Ameriką bombomis.
  Žinoma, serialuose pasirodė tankai: "Tigras", "Pantera", "Liūtas". 1943 metų antroje pusėje pasirodė "Pantera" -2, "Tigras" -2 ir "Mausas". Ir nenugalimas reaktyvinis naikintuvas ME-262, kuriam nebuvo lygių, pateko į seriją. O Yu-488 yra pirmasis serijinis keturių variklių lėktuvas. O TA-400 yra pirmasis pasaulyje šešių variklių bombonešis. Ir naujausi šautuvai MP-44 ir daug daugiau. Įskaitant reaktyvinius bombonešius "Arado". Dėl to vokiečiai užėmė Kanadą ir užpuolė JAV iš šiaurės.
  O kitame flange jie kartu su Japonija užėmė Meksiką ir puolė Ameriką pietuose.
  Ir galiausiai, 1944 m., JAV kapituliavo ir buvo okupuotos Japonijos ir Trečiojo Reicho.
  Gerda labai didžiavosi savo pergalėmis. Ir mergina sutriuškino mongolų kariuomenę. Jos nuogi kojų pirštai spaudė vairasvirtės mygtukus ir būriais nuvertė nukerius.
  Charlotte taip pat sumušė priešą, spausdama mygtukus kojomis. Ir šaudyti į mongolą iš kulkosvaidžių. Ji labai agresyvi mergina.
  Mergina šaukia:
  - Už pirmąjį pasaulyje komunizmą!
  Christina šaudo labai taikliai, o basos kojos taip mikliai spaudžia mygtukus ir šaudo Batu Khano kovotojus. Ir išnaikink priešininkus laukiniu alkanų panterų įniršiu.
  Christina šaukia:
  - Trečiojo Reicho šlovei!
  Magda taip pat veda labai taiklią ugnį. Jie sutriuškina mongolų kariuomenę, susmulkina juos į traškučius arba į kruvinas salotas. Ir nesustabdykite vokiečių gražuolių.
  Jie turi basas kojas, o pirštai mikliai spaudžia vairasvirtės mygtukus ir smogia priešininkams.
  Magda dainuoja:
  - Afrika baisi, taip, taip, taip! Afrika yra pavojinga, taip, taip, taip! Bet didysis Reichas, mums buvo liepta nedriftuoti! Visi mes mongolai... pjauk kaip dalgis! Merginoms sėkmė - nors ji basa!
  Merginos labai gražios ir specialiai kulia Batu Khano armiją.
  Tomas Linkolnas nupjovė, o jo kardai pailgėjo dešimtimis metrų, nukirsdami mongolams tarsi skustuvu išmuiluotus plaukus.
  Berniukas dainavo:
  - Aš visus nušluosiu,
  Iššluosiu visus!
  Laukiame sėkmės
  Į švarą!
  O berniuko basos kojos taip pat išmes žirnį su susinaikinimo galia.
  Ir jie išblaškys mongolus į visas puses. O sunaikinimas yra didžiulis.
  Marija Kovaleva mirktelėjo demiurgo berniukui. Ji metė nuogus kojų pirštus, žudikišką mirties dovaną, ir sutriuškino mongolų kareivius.
  Maria tviteryje parašė:
  - Už kosmosą ir komunizmą!
  Juliana Konovalova urzgė nuogu kulnu pasidavusi mirties dovanai:
  - Už mūsų Tėvynės didybę!
  O dabar merginos vis dar muša iš bambų koviniais žaibais. Kovojančios gražuolės - nieko nesakyk!
  Gerda taip pat šaudo iš AG serijos tanko. Kai JAV kapituliavo, Adolfas Hitleris norėjo pulti SSRS. Tačiau Japonija pradėjo reikšti pretenzijas Trečiajam Reichui.
  O Hitleris 1946 metų balandžio 20 dieną pradėjo karą su samurajais. Ir jis metė į mūšį savo naujus tankus iš "E" serijos. Ir sutraiškykime japonų kariuomenę, kaip dalgio žolę.
  Stalinas taip pat nusprendė nestovėti vietoje. Ir jis pasiūlė atidaryti frontą prieš Tekančios saulės šalį.
  Hitleris sutiko, bet su sąlyga, kad SSRS atgaus tik pietinį Sachaliną, Kurilų salas ir Port Artūrą su Mandžiūrija. Ir ne daugiau.
  Stalinas su tuo sutiko. Ji jau išplėtė savo teritoriją. Kalbant apie pamišusį profesorių, jis padėjo naciams sukurti skraidančias lėkštes. O šios mašinos judėjo dešimčia garso greičių ir šaudė lazeriais.
  Pagrindinis vokiečių tankas buvo E-50. Jo svoris buvo septyniasdešimt tonų. Priekiniai šarvai yra 250 mm, šoniniai - 170 mm, o pistoletas - 105 mm, o vamzdžio ilgis - 100 EL. Ir tai yra labai produktyvus bakas. Su 1500 arklio galių varikliu - gana vikrus.
  Ir, žinoma, japonai to nedaro. Ir jie nesugeba sustabdyti nacių.
  Ir yra didelis fašistų kariuomenės puolimas. Visuose frontuose vienu metu.
  Stalino kariuomenė taip pat žengia į priekį. Tačiau jų aviacija šiek tiek atsiliko. Purkštukų nėra. O Japonija tokius lėktuvus jau turi. Tačiau sovietiniai tankai yra palyginti geri. Ir ne be sėkmės jie kovoja.
  Nors KV serija pasenusi. Tobulesnės Ises pasirodė keturiasdešimt penktaisiais metais. Tokia ta šeima. Tačiau ir kol kas tokių tankų nėra per daug.
  Vėlesnis T-34-85, kuris buvo pradėtas gaminti nuo keturiasdešimt ketvirtų metų. Ir tapo pagrindiniu SSRS armijos tanku.
  Sovietų kariuomenė pradėjo puolimą ir spaudė japonus.
  Hitleris pastebėjo:
  - Rusijos lokys gavo cukraus gumulą!
  Guderianas paklausė:
  - Ir ką mes su tuo darysime?
  Fiureris atsakė:
  - Saldu užkandžiui!
  Jau per pirmuosius tris kovos mėnesius Japonijos imperija prarado beveik pusę savo valdų. Samurajus turėjo didelę kariuomenę, tačiau jie buvo per daug prastesni technologijų kokybe.
  Mūšiai parodė, kad net sovietinis T-34-85 yra stipresnis už masinę japonų mašiną. Ir tai blogai samurajui.
  O prieš skraidančias lėkštes nėra jokio priėmimo. Dėl galingos laminarinės srovės jų beveik neįmanoma numušti.
  O jie patys dega lazeriais, šilumos spinduliais ir ultragarsu. Taigi pabandykite juos įveikti.
  Be to, Trečiojo Reicho aukštyje yra reaktyviniai lėktuvai, vandenilio peroksidu varomi povandeniniai laivai ir daug daugiau.
  Yra net požeminės cisternos. Ir tai yra ginklas, prieš kurį - priedanga! Visos japoniškos baterijos skrenda iš karto, o jos metamos į viršų. Be to, valdykite orą, kai audros tiesiogine prasme nuskandina visus samurajų laivus. Ne, japonams teko susidurti su labai pavojingu priešu.
  Po trijų mėnesių japonai taip pat buvo išvaryti iš Mandžiūrijos. Pats atkakliausias buvo sovietų armijos puolimas prieš Port Artūrą. Mūšiuose atvyko eksperimentinis tankas IS-7, sveriantis septyniasdešimt aštuonias tonas, ginkluotas aštuoniais kulkosvaidžiais ir 130 milimetrų pabūklu. Ir ši mašina sunaikino japonų baterijas ir savaeigius ginklus.
  Pati Alenka buvo puiki karė. Ir IS-7 ji kovojo su samurajumi už Port Artūrą. Atkovoti kažkada carinei Rusijai priklausiusį miestą. Ir reikia grąžinti.
  Galingas šūvis iš ginklo ir iš karto tris japoniškus ginklus apvertė ginklų vežimėliai.
  Bet dabar visagalis demiurgas išsiuntė Alenką kovoti su mongolų-totorių orda. O kariai dabar yra pažangesnio ir galingesnio modelio IS-12 su dešimt kulkosvaidžių, 152 mm ir gana greito šaudymo ginklu. O merginos smūgiuoja iš šio tanko naudodamos vairasvirtes.
  Anyuta paspaudė mygtuką nuogais kojų pirštais. Iš ginklo išskriejo didelio sprogimo skeveldras sviedinys. Ir kaip pakliūti ant mongolų minios. Iškart buvo suplėšyti ir suluošinti šimtai su puse branduolinių ginklų.
  Tada Alachas iššovė. Tai graži raudonplaukė mergina, šauta iš kulkosvaidžių. Ir kaip ji pradėjo šienauti totorių gretas.
  Ir raudonplaukė sušuko:
  - Ir pirmasis atšilimas, sapne matau Staliną ...
  Marija taip pat daužė priešus, nuogais kojų pirštais spausdama mygtukus ir gurkšnodama apnuogindama dantis:
  - Ir nusėta lavonais, mano brangioji Rusija!
  Olimpija, ši didvyriška mergina vairavo tanką, padovanodama mongolams šimtą tonų sveriančią transporto priemonę plačiomis vikšrėmis.
  Mergina dainavo:
  - Už Tėvynę Rusijos šlovei!
  Alenka spaudė nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtukus, smogė priešui. Ji sudaužė daug branduolinių ginklų ir riaumojo:
  - Mūsų Tėvynė yra SSRS!
  Olimpijas, sutraiškęs krūvą arklių ir mongolų kareivių, sutiko:
  Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra gražesnės šalies -
  Visa visata yra šviesios Rusijos fakelas!
  Penki bikiniais vilkintys kariai demonstravo tikrą ir nenugalimą jėgą. IR
  Šios merginos tiesiog nuostabios!
  Jie pradėjo naikinti mongolų kariuomenę. O ginklas veikia ir veikia...
  Ir Gerda turi tris ginklus ant AG-100. O ant tanko yra keturios merginos ir dvylika kulkosvaidžių. O mongolus-totorius jie išmuša dar efektyviau ir greičiau.
  Gerda buvo Visagalio karė. Ir ko ji tiesiog nepatyrė. Ji taip pat dalyvavo kankinimuose. Jis ypač mėgo kankinti berniukus. Jie apskritai taip kankino gražius paauglius, kad jiems sukosi galvos.
  Bet tai jau kita istorija. Ypač kai jie pionieriams kepdavo nuogus, apvalius, vaikiškus aukštakulnius. Ir jie tiesiogine prasme riaumojo iš skausmo.
  Japonija priešinosi dešimt su puse mėnesio, kol žlugo dėl didžiulių šansų.
  Gerda privertė Tekančios saulės šalies imperatorių atsiklaupti ir pabučiuoti jos basą koją. Tada mikadas pabučiavo ir basas Šarlotės kojas. Toliau - pliki Christinos kulnai. Ir galiausiai - plikas, grakštus auksaplaukės Magdos padas.
  Tokios gražios merginos, kurias imperatorius asmeniškai bučiavo ir laižė jų nuogas, grakščias, raumeningas kojas.
  Dabar jie šaudė į mongolų ratus iš patrankų ir nesuteikė priešui nė menkiausio pasigailėjimo. Kariai čia yra tiesiog nuostabūs.
  Ir labai sprogstamieji sviediniai, todėl jie sulaužo visus šiuos stepių gyventojus. Ir išnaikinti juos be menkiausio gailesčio ir abejonių.
  Gerda dainavo:
  - Arijų kalba bus komunizmo era!
  Ir mirktelėjo!
  O štai Elžbietos įgula. Merginos kovėsi ant eksperimentinio tanko T-54. Ir jie kovojo su japonais. Japoniški tankai nėra labai geri. Stipriausias iš jų nukopijuotas iš "Panther". Šis automobilis tikrai pasenęs.
  Tačiau šiuo atveju "Panther" praktiškai nepaima T-54 į kaktą. Bet jis gali prasibrauti per lentą. Ir tai diktuoja ypatingą taktiką. Sovietinio tanko priekiniams šarvams pavojingi tik japoniški savaeigiai pabūklai su 88 mm 71 EL pabūkla ir 150 mm patranka.
  Elizaveta, iššaudama 100 milimetrų patranką, iš toli pramušė japonų tanką ir čiulbėjo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Elena taip pat atleido. Ji sudaužė japonišką automobilį ir girgždėjo:
  Mums priklausys šis pasaulis!
  Jekaterina daužė plikomis, iškaltomis kojomis ir pažymėjo:
  - Už naujus komunizmo pasiekimus!
  Kariai yra aukščiausios klasės.
  Yephrasinya paėmė jį ir taip pat trenkė, šį kartą kulkosvaidžiais, ir sušuko:
  - Mano kosminiam pasauliui!
  O su pliku kulnu, kaip paspausti. O prieš japonus skris mirtinas sviedinys.
  Ne, tai merginos, kurios nenuleis jokios kariuomenės.
  Japonija buvo nugalėta.
  O dabar kariai perėjo į pažangesnį tanką T-64 ir iš jo muša mongolų karius.
  O sovietinio tanko ginklas taip daužosi fašistų gretas. Ir sviediniai šaudomi vienas po kito.
  Elena šovė plikomis kojų pirštais ir išsišiepusi, apnuogindama dantis, pažymėjo:
  - Tai labai gražu, taip nugalėk priešus!
  Nestabdykite merginų. O kulkosvaidžiai lieja kulkas kaip krušą. O mongolai sukrauti į piliakalnius. Ir nužudytų bei suluošintų mongolų kūnų masė.
  Didžiulė žuvusių Batu Khano armijos karių masė. Taip merginų keliai išsiskyrė.
  Jekaterina pažymėjo, mirktelėjusi savo draugams. Ir kulkosvaidžio sprogimu nupjovė mongolų liniją:
  Mes valdysime amžinai!
  Elžbieta šmaikščiai pastebėjo:
  - Tai mūsų galia bus tokia kieta!
  Mergina be jokio gailesčio ir problemų ėmė spausti vairasvirtės mygtukus nuogais kojų pirštais ir daužyti totorių pulkus. Ir karys nėra šaunesnis.
  Tai buvo jų kiautas, kuris susprogdino Guyuką Khaną kruvinais gabalėliais. Ir tada totoriams atrodė nepakankamai.
  O nuo Gerdos atnešto kiauto ir chanas Burundai buvo suplėšytas. Jis buvo žinomas kaip išprievartavęs princesę Vladimirskają po to, kai ji buvo sulaikyta. Taip, tai geidulingas chanas.
  O dabar jo vokietė suplėšyta į šipulius.
  O dabar Tomas Linkolnas kovoja kaip tikras monstras ir kerta mongolus.
  Berniukas sukasi kardus kaip propelerius. Ir sukrauna daug oponentų į žetonus. Ir tai daro kaip skustuvas, nupjaunantis barzdą. Ir toks Visagalis berniukas putojantis.
  Taip ir Marija Kovaliova paėmė nuogus kojų pirštus ir pradėjo žudikišką ir viską sutraiškantį.
  O mongolai įvaromi į karstą.
  Marija yra šviesiaplaukė, labai graži ir raumeninga. Jai jau teko atlikti kovines misijas, ji nuostabi mergina.
  Karys dainuoja visu balsu:
  - Šlovė komunizmo erai, sutriuškinkime fašizmo jungą!
  Juliana Konovalova taip pat kovoja kaip pabaisa iš pragaro. O dabar jos nuogi kojų pirštai siunčia mirtiną granatą. Kuris ims ir suplėšys daug totorių kareivių.
  Karys sušuko:
  - Už komunistinių idėjų galią!
  O Marija irgi plika kulnu išmes žudikišką maišą pjuvenų...
  Ir mongolų masė buvo suplėšyta.
  Kariai čia yra geriausi... Bet atsirado ir naujų gražuolių.
  Šiuo atveju tai Eva ir Gertrūda. Jie pasirodė ant skraidančios lėkštės, kurią sukėlė demiurgo berniukas Thomas Linkolnas. O šios merginos tiesiog paėmė ir kaip jos lazeriais pliaukštelėjo totoriams. Taip, lazeriniai ginklai Trečiajame Reiche yra viršuje. Jie tiesiogine prasme sudegino japonų kareivius.
  Ieva, ši graži šviesiaplaukė mergina, plikais pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus. Ji sudegino visą mongolų pulką ir, apnuogindama dantis, kuždėjo į viršų:
  - Už šventąją Prūsiją!
  Gertrūda taip pat plikais pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir nukirto daug nukerių, gurkšnodama:
  - Mano galia pasaulyje!
  O merginos juokiasi. Juose tiek daug jaudulio ir ugnies. Tai aukščiausios ir įmantriausios akrobatikos merginos.
  Kai Japonija buvo nugalėta, Trečiasis Reichas kurį laiką prarijo ir virškino neutralias šalis, įvykdė vis daugiau ir daugiau užėmimų.
  Tačiau to, žinoma, naciams nepakako. O 1953 metų kovo 5 dieną Stalinas mirė. Tai dar niekas... Fiureris nusiuntė užuojautą kolegai.
  Tačiau kai 1956 m. vasario mėn. įvyko 20-asis kongresas, atskleidęs asmenybės kultą, Hitleris to netoleravo.
  O 1956 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas karas. Nacių bandymas užvaldyti SSRS. O Hitleris turi visą pasaulį po ginklu. Ir tada tu negali trypti prieš Vermachtą.
  Tačiau šioje visatoje Kūrėjas yra Tomas Linkolnas. O berniukas demiurgas neleido nugalėti SSRS. Jis panaudojo naują kozirį prieš priešą: profesorių Znayką iš trumposios komandos. Ir šis profesorius sukūrė specialų ginklą prieš Trečiąjį Reichą.
  Tačiau tai yra mokslo konkurencijos istorija. Bet kuriuo atveju SSRS kariuomenė sugebėjo sustabdyti nacius, o paskui juos nugalėti ir sutramdyti. Hitleris galiausiai buvo sučiuptas. O 1958 metų gegužės 9 dieną paėmė ir pakorė. Taigi juodaodis Boy-Dievas Tomas Linkolnas pasielgė gana politiškai korektiškai su pagrindiniu fašistu. Visai kaip filmuose - blogis laimi pirmoje pusėje, o paskui apgailėtinai pralaimi.
  O dabar nacių merginos kruopščiai kulia. Tiksliau, mongolai-totoriai, bet jie dar blogesni už nacius, nes išžudė ištisus miestus. Ir tai, žinoma, yra labai blogai, kai žudomi rusai.
  Batu Khanas mato, kaip katastrofiškai mažėja jo gretos. Mongolų kariuomenė tirpsta mūsų akyse.
  O štai garsusis vadas. Vienintelis istorijoje, sugebėjęs užkariauti Rusiją, ko niekam nepavyko. Šis Batu Khanas dabar pradėjo bėgti. Jis yra labai kovingas vadas.
  Tačiau šį kartą prieš jį nukreipta didelė force majeure.
  Tomas Linkolnas šypsodamasis dainavo:
  - Ir kairėje yra mūsų kariuomenė, o dešinėje - mūsų armija! Mums gera kovoti su girtuokliu!
  Terminatorius berniukas taip įnirtingai iškirto totorių pulkus, jie ėmė ir pabėgo. Na, kur tu eini.
  Dar viena nindzių merginų komanda iš Japonijos. Visagalis berniukas pasikvietė ir juos.
  Mergina mėlynais plaukais ims ir trenks į mongolus kardais. Ir tada jis plikomis kojų pirštais paleis žirnį su sprogmenimis.
  Ir sulaužyti daug nukerių. šaukė:
  - Šlovė Japonijai!
  Tada mergina geltonais plaukais rėžia mongolus. Jis supjaustys juos į mažą okroshką ir sušuks:
  - Vardan samurajaus idėjos!
  Ir nuogais kojų pirštais jis taip pat paleis žudikišką bumerangą, kuris drasko mongolų pulkus.
  Raudonplaukė mergina sutriuškino minios kovotojų masę. Nukirskite Menge Khaną. Ir nuogais kojų pirštais ji dar paleido aštrų kamuolį, kuris viską sulaužo. Ir riaumoti:
  - Už komunistinį pasaulį!
  O mergina baltais plaukais ėmė ir nukirto masę totorių karių. Ir nužudė daug priešų.
  O nuogu kulnu ji išmetė sprogstamąjį paketą, kurio viduje buvo naikinamųjų miltelių.
  Ji kuždėjo į viršų:
  - Už pasaulį oriai!
  O dabar mūšis labai kruvinas. Ir tada kariai išsiskirstė ir kaip jie sumušė priešą.
  O dabar visi mongolų ratai sudegė iš karto ir buvo suplėšyti į mažus gabalėlius.
  Ir Batu Khanas liko vienas. Prie jo pribėgo karingos merginos. Jie parklupdė totorių šmėklą ant kelių. Ir priversti bučiuoti basas kojas.
  Vyriausiasis vadas tai padarė su entuziazmu. Juk čia yra gražių merginų. Ir jie nugalėjo daug kareivių. Žuvo keturi šimtai tūkstančių mongolų-totorių karių.
  Tai visiems padarė didžiulį įspūdį. Ypač rusų kareiviai, kurie buvo išgelbėti nuo mirties. Ir ne tik kariai, bet ir moterys bei vaikai. Juk Orda būtų išžudžiusi Riazanę.
  Bet tada Batu Khanas pabučiavo mergaičių basas kojas. Ir laižė jiems visus kulnus.
  Ir jo kariai paėmė apnuogintus pirštus, kojas, rankas, kojas ir kaklą. Ir staigiu trūktelėjimu suplėšė į penkias dalis. Taip Batu Khanas baigė savo karjerą.
  Štai ką reiškia vykti į Rusiją. Ypač jei demiurgas čia nusiteikęs prieš tave!
  
  Į KOKIĄ BAIMĘ VEDA ČERČILIS
  Bolševikų grėsmės baimė labai persekiojo Churchillį. Ir jis pasiūlė Hitleriui slaptą susitarimą. Vokiečiai sustabdo žydų naikinimą, sąjungininkai, formaliai nesudarant taikos, vis dėlto stabdo karą ir pirmiausia sustabdo strateginį Trečiojo Reicho teritorijos bombardavimą. Ir netgi vykdys slaptą prekybą su Vokietija.
  Imperijos pramoninių sluoksnių spaudžiamas fiureris su tuo sutiko. Churchillis greitai įtikino amerikiečius, ir jie taip pat nusprendė sustabdyti karą su Trečiuoju Reichu. Be to, JAV noriai sutiko su slaptu sandėriu ir teikti pagalbą SSRS pagal "Lend-Lease" tik už auksą. Susitarimas vyko labai slaptai. Bet SSRS ją pripažino... Stalinas supyko ir aštriai kalbėjo.
  Tačiau po Stalingrado SSRS jau pradėjo ginklų gamybą ir tikėjosi nutraukti Trečiąjį Reichą. Tačiau keturiasdešimt trečiųjų metų pradžioje buvo paskelbtas totalus karas, o ginklų gamyba Vokietijoje išaugo daugiau nei dvigubai. O bombardavimo nutraukimas nuo 1943 m. balandžio 1 d. suvaidino aiškų vaidmenį.
  Naciai ruošė operaciją "Citadelė". Tačiau britai perdavė informaciją apie sovietų karių skaičių. Paaiškėjo, kad SSRS, turėdama išvystytą inžinerinę gynybą, turėjo jėgos pranašumą.
  Hitleris nusprendė kol kas atidėti puolimą ir padidinti įrangos gamybą. Visų pirma, naikintuvas ME-309, su kuriuo Fritz siejo tam tikrų vilčių. Labai stiprus automobilis, kurio greitis siekia 740 kilometrų per valandą, ir ginklai: septyni šaudymo taškai, įskaitant tris 30 mm patrankas.
  Aišku, kad Raudonajai armijai su tokia mašina kovoti sunku. Labiausiai paplitęs naikintuvas: Jak-9 ginkluotas 20 mm patranka ir kulkosvaidžiu. Taigi pabandykite susidoroti su tokiu šauniu vokiečiu.
  Na, o Focke-Wulf yra labai galingas naikintuvas su ginklais. Sunku su tuo susitvarkyti. Ir, žinoma, tankai. "Pantera" ir "Tigras" yra stipresni už sovietinius. Be to, Yu-288 yra labai galingas bombonešis. Kurių sovietų kovotojai net negali pasivyti. Ir reaktyviniai lėktuvai taip pat yra pakeliui. Ir didžiulė "Panther" -2 su galingais ginklais ir stipria apsauga.
  Taigi operacija "Citadelė" buvo atidėta. O vokiečiai telkia pajėgas.
  Tačiau Stalinas ilgai neištvėrė ir rugpjūčio 1 d. prasidėjo didelis puolimas. Ir Oryol kryptimi, ir Belgorodas su Charkovu.
  Tačiau jėgos čia aiškiai nelygios.
  Vokiečiai taip pat stipriai įsitvirtino, iškasė daug apkasų. O gynyboje "Panther" yra geras tankas, kaip ir "Tigras". Mūšiai parodė, kad Ferdinandas gynybiniuose mūšiuose su sėsliu frontu puikiai susidoroja su tankų naikinimo užduotimi.
  Vokiečiai laikė liniją. Ir jie buvo tam pasiruošę. Jie ištraukė papildomų pajėgų iš Afrikos ir Europos. Čia kovojo Rommelio kariai, taip pat užsienio divizijų dalys ir ispanai. Be to, jau įvyko kalinių mainai, o liuftvafė atgavo daug pilotų. Taigi gynyba buvo įtempta.
  O vokiečiai turi stiprią aviaciją. Ypač ginklai. Ir stiprus ne tik orlaivių pabūklų galia, bet ir tūzų greičiu bei jėga. Danguje vokiečiai dabar naudoja beveik visus savo lėktuvus, nesiblaškydami nuo vakarų fronto. Ir tai suteikia jiems kiekybinių pranašumų. Kursko mūšyje Huffmano žvaigždė pradėjo kilti.
  Sovietų kariuomenė negalėjo pasiekti reikšmingos sėkmės rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais sunkiuose mūšiuose, žengdama į priekį daugiausia nuo dešimties iki penkiolikos kilometrų. Mūšiai užsitęsė iki vėlyvo rudens... Po to buvo užliūlis. Lapkričio mėnesį Raudonoji armija bandė veržtis į priekį centre. Bet ir ten jai nepasisekė. Vokiečiai atakas atrėmė. Tik gruodžio pabaigoje, prasidėjus puolimui Oryol kryptimi, buvo galima įsitraukti. Kova buvo labai įnirtinga. Sausio mėnesį vokiečiai sugebėjo atmušti puolimą prie Leningrado. Tačiau sovietų kariuomenė vis dėlto nukirto Oryol atbrailą. Tačiau čia jų sėkmė buvo ribota. Fritzui pavyko įsitvirtinti. Be to, sovietų kariuomenė patyrė per daug nuostolių ir negalėjo atsigauti. Pavasaris ramus.
  Naciai į seriją paleido naują tanką "Maus". Tačiau tikras karas parodė, kad šis tankas yra nerangus. Ir jo vairavimo charakteristikos yra žemos. Tiesa buvo gerai valdoma ratu ir buvo gana įveikiama.
  "Maus" buvo apsaugotas iš visų kampų nuo prieštankinių pabūklų, tačiau buvo pataikytas iš oro. Taip, ir brangus bakas... Per daug nepasiteisino.
  Sovietiniai tankai T-34-85 ir IS-2 buvo neblogi. Nors paskutinis automobilis turėjo daug defektų, o bokšto kakta buvo gana prastai apsaugotas.
  "Panther" -2 pasirodė gana sunkus, sveriantis penkiasdešimt tris tonas, tačiau su 88 mm 71 EL kalibro pistoletu ir geriausiais šarvais, ypač ant kaktos. Galingesnis 900 arklio galių variklis daugiau ar mažiau suteikė automobiliui geras vairavimo savybes. Ir ji dirbo savo šautuvą. Atsirado ir "Tigras" -2, tačiau ši mašina praktiškai buvo prastesnė.
  Vokiečiai gegužės mėnesį bandė veržtis Kursko kryptimi. Raudonoji armija žengė į priekį centre. O kovos lėmė tik nežymius pokyčius priekinėje linijoje. Karas vis labiau panašėjo į Pirmąjį pasaulinį karą. Kai fronto linijos buvo fiksuotos ilgą laiką. Ir karas tapo nelabai pelningu verslu.
  Rugpjūtį Raudonoji armija bandė veržtis į priekį, bet nesėkmingai ... Spalį vokiečiai bandė prasiveržti, o jų bandymai taip pat buvo atremti ...
  1945 m. sausį Raudonoji armija išsiveržė į priekį centre. O 1945-ųjų kovą vokiečiai pajudėjo trisdešimt kilometrų į pietus ir buvo sustabdyti.
  Raudonosios armijos padėtis tapo šiek tiek sudėtingesnė. Vokiečiai sugebėjo pradėti gaminti reaktyvinius lėktuvus ir sumažinti jų sąnaudas, įgaudami viršenybę ore. Taip pat buvo kuriami nauji tankai.
  E-10 ir E-25 buvo lengvi ir labai greiti savaeigiai pabūklai. E-50 tankas pasirodė per sunkus ir didelis vidutiniam tankui. Tačiau galingas variklis su galia iki 1200 arklio galių daugiau ar mažiau suteikė jam greitį ir vairavimo efektyvumą. Ir 88 milimetrų pistoletas, kurio vamzdžio ilgis yra 100 EL, šarvus pradurtas ir greitašaudis bei labai tikslus.
  Ir jie gavo labai galingus E-75. Su 128 mm pistoletu ir ilgu kalibru.
  Šie tankai ką tik pradėjo patekti į seriją. Tačiau Hitleris tikėjosi šia technika. Keturiasdešimt penktieji metai prabėgo apsikeičiant smūgiais. Vokiečiai dar neturėjo daug "E" serijos tankų ir negalėjo žengti į priekį. SSRS taip pat negalėjo užimti. Danguje nacių pranašumas išaugo. Ypač efektyvūs buvo reaktyviniai bombonešiai ir žvalgybiniai lėktuvai. Kovotojai pasirodė kiek blogesni. ME-262 turėjo problemų dėl manevringumo ir didelio svorio. XE-162 pranašumai buvo nedidelis svoris, gamybos paprastumas, tačiau norint jį valdyti, reikėjo aukštos kvalifikacijos pilotų. Nors Huffmanas tai gerai įvaldė. Šis šviesiaplaukis asas padidino numuštų lėktuvų skaičių iki keturių šimtų ir gavo antrąjį tokį apdovanojimą kaip Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tada jis išmušė penkis šimtus orlaivių jau XE-162. Už tai gavęs specialų apdovanojimą: vokiečių erelį su deimantais. Gana reta ir prestižinė ši smulkmena. Be to, Huffmanas gavo pirmąjį karinį nuopelnų kryžių ir deimantus.
  Ir tai gana garbinga.
  Žiemą Raudonoji armija bandė veržtis į priekį, tačiau negalėjo įveikti labai žiaurios priešo gynybos. Tankas E-50 turėjo per daug bendro su "Tiger" -2, nors bokštas buvo siauresnis ir mažesnis, o važiuoklė tobulesnė ir lengvesnė. Tačiau transmisijos ir variklio vieta išliko tradicinė. Dėl ko visa yra šešiasdešimt trys tonos. Bet tada pasirodė bako modifikacija su variklio ir transmisijos vieta viename bloke bei pavarų dėže ant variklio. Ir paaiškėjo, kad šis automobilis vis tiek yra tobulesnis ir lengvesnis ...
  1946 metais vokiečiai jau turėjo daugybę "E" serijos tankų, galingų reaktyvinių mašinų. Visų pirma, ME-262 X, kurio greitis buvo 1100 kilometrų per valandą, ir penki 30 milimetrų pneumatiniai pistoletai. O mūšiai vyko pačiame įkarštyje, labai įnirtingi iki kraštutinės įtampos.
  Vokiečiai sugebėjo prasiveržti į pietus. Ir ten jie nuėjo prie Dono upės. Sovietų kariuomenė pasitraukė per upę, bet sugebėjo išsilaikyti.
  Mūšiai užsitęsė iki žiemos, o "Fritz" sulėtėjo ...
  Atėjo 1947 metai. Pasirodė sovietiniai tankai T-54, nors dar nebuvo masyvūs. Muštynės kruvinos ir žiaurios. Visi metai praėjo virvės traukime.
  Huffmanas padidino numuštų automobilių skaičių iki tūkstančio, gavo specialų Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus šeštojo laipsnio apdovanojimą su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Vokiečiai mokėjo gerai kautis, bet buvo gerokai išsekę. Atėjo naujieji 1948 metai. Taip pat kovoja su atkaklumu, vertas geresnio panaudojimo.
  Gerda, Charlotte, Kristina ir Magda važinėja U klasės tanku E-100. Ši transporto priemonė yra kompaktiškesnė, keturiems ekipažo nariams. O jo ginklai yra reaktyvinis bombonešis ir universalus 88 milimetrų pabūklas 100 EL - tankų minininkas.
  Kariai eina ir švilpia sau.
  Gerda iššauna ilgą patranką. Jis smūgiuoja į šoną iš T-54 atstumo ir čirškia:
  - Mes atiduosime savo širdis už tėvynę,
  O mes kepsime Staliną ir suvalgysime!
  Charlotte iššovė savo raketų paleidimo įrenginį. Ji uždengė sovietinį bunkerį ir cypė:
  - Mes nenugalimi!
  Christina paėmė jį ir urzgė, nuspausdama gaiduką nuogu kulnu:
  - Gausime abiejose!
  Dolbanula ir taikliai bei Magda. Sunaikino sovietinius savaeigius pabūklus SU-152. Ir ji sušuko:
  - Bus laiko, ateis pergalė!
  Gerda šūktelėjo šaudama:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Charlotte patvirtino:
  - Bet Pasaran!
  Raudonplaukis žvėris su Gerda išgyveno visą Pirmąjį pasaulinį karą, pradedant nuo Lenkijos ir baigiant šia gegužės mėnesio puolimu. Raudonplaukis velnias daug ką matė.
  Ir pasiruošę kovoti iki galo!
  Christina taip pat šaudo ir apnuogino dantis. Jos plaukai aukso raudonumo. Karo metu merginos nesensta, o galbūt net jaunėja! Jie tokie žiaurūs ir mylintys. Jie apnuogino dantis.
  Ir nė vienos skylės dantyse.
  Magda turi aukso lapų spalvos plaukus. Ir taip pat aktyviai šypsosi. Kieta mergina. Ji turi tokią agresyvią grakštumą ir tūkstančio arklių energiją.
  Gerda, mergina baltais plaukais, šaudo ir šypsodamasi sako:
  - Pasaulyje yra daug gero ir bjauraus... Bet po velnių, kaip ilgai užsitęsė šis karas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - O iš tikrųjų antrasis pasaulinis karas užsitęsia per ilgai. Visos muštynės, muštynės... Tai tikrai vargina!
  Christina judėjo basa koja palei šarvus ir sušuko:
  - Bet Britanija vis dar nenugalėta!
  Magda šaudė į rusus ir urzgė:
  - Reikia nugalėti! Tai mūsų credo!
  Gerda sušnypštė, šaudydama į rusus, apnuogindama dramblio kaulo dantis:
  - Mums reikia pergalės!
  Pakliuvom ir Charlotte, sušuko:
  - Vienas už visus, už kainą neatsilaikysime!
  Raudonplaukė ir auksinė žvėrelė Kristina sušuko:
  - Ne! Nestovėkime!
  Magda pakštelėjo raudonomis lūpomis čiulbėdama:
  - Į parduotuvę einame ne dėl kainos!
  Ir auksaplaukė harpija iššovė.
  Gerda pataikė ir į rusų tankus. Atsitrenkė į mašiną ir sušuko:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Charlotte pridūrė dainuodama kartu:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Christina palaikė dainos impulsą:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Magda tęsė dainuojamu balsu:
  - Ir mes duosime visiems komunistams į smegenis!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai. Paprastai jie turi gerą baką. Tik iš tolo sunku prasibrauti pro T-54 kaktoje. Bet juk vokiečiai turi sunkų sviedinį, bet su urano šerdimi. O juodaodžių kariuomenėje daug. Kurie kovoja su pašėlusiu įniršiu. Ir ne visi gali su jais konkuruoti.
  Merginos įpratusios kautis basomis. Net Lenkijoje jie buvo tik su vienu bikiniu ir basi.
  Kai plikas padas liečiasi su žeme, jis atjaunėja. Galbūt todėl merginos nesensta! Nors laikas bėga! Kariai, sakykime, labai didvyriški.
  Jie padarė tiek daug žygdarbių, bet kovoja kaip paprasti kareiviai. Ir visada tik su bikiniu, ir basomis. Žiemą jiems net malonu pliaukštelėti basomis kojomis ant sniego pusnių.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  Eisime per ugnį ir vandenį!
  Šarlotė savo bombonešiu šaudė į rusus ir pasakė:
  - Šlovė prūsų tautai!
  Christina taip pat iššovė ir sucypė:
  Mes valdysime planetą!
  Magda prikalė ir patvirtino:
  - Būtinai padarysime!
  Gerda vėl pataikė į sviedinį ir sucypė:
  - Net napalmas mūsų nesustabdys!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Ir net atominė bomba, kurios mes nebijome!
  Christina nutilo ir atsakė:
  - Amerikiečiams nepavyko sukurti atominės bombos! Tai blefas!
  Magda sušuko į viršų:
  - Pasaulis negali pabėgti nuo naujos vokiečių tvarkos!
  Merginos pasirodė labai šaunios ir nenuspėjamos. Ir jų nuogi kojų pirštai tokie vikrūs ir vėsūs.
  
  Viena iš nemalonių staigmenų, sutiktų Raudonąją armiją, buvo skraidanti lėkštė.
  Dvi merginos Albina ir Alvina skrenda pas save ant tokios skraidančios lėkštės. Dėl stiprios laminarinės srovės jie yra nepažeidžiami. Bet jie negali šaudyti patys. Tačiau dėl didžiulio greičio jie gali aplenkti ir taranuoti sovietinius lėktuvus.
  Albina, lenkdama diskelį, pastebėjo:
  - Geležies technologija, tikrai reikalinga ir labai naudinga!
  Alvina kikeno, išskyrė dantis ir sušnypštė:
  - Bet viską sprendžia dvasia!
  Albina pasakė:
  - Labiausiai nei tai, nei tai yra būtent kovinė dvasia!
  Abi merginos yra šviesiaplaukės ir dėvi bikinius. Labai gražus ir basas. Kai karys be batų, jai pasiseka. Dabar merginos tokios spalvingos ir nuostabios.
  O prieš eidamos į kovą gražuolės tikrai pasidarbuos su liežuviu vyriškai tobulai. Tai taip malonu ir suteikia energijos. Karės moterys mėgsta gerti iš stebuklingo indo. Tai jiems tikra kūno šventė.
  Štai kokios geros merginos.
  Alvina numušė du sovietinius MIG-15 ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovinga mūsų medžioklė!
  Albina patvirtino taranavimą ir išdavė:
  Ir tai niekada nebus paskutinis!
  Alvina numušė dar tris sovietų atakos lėktuvus ir girgždėjo:
  - Taip, jūsų nuomone, Dievas myli Vokietiją?
  Albina abejodama papurtė galvą.
  - Matyt, nelabai!
  Alvina nusijuokė ir vėl paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Albina taranavo du sovietinius automobilius ir girgždėjo:
  Karas tęsėsi per ilgai!
  Alvina logiškai pastebėjo:
  - Bet mes ateiname!
  Albina nusišypsojo ir sušuko:
  - Taigi pergalė ateis!
  Alvina drąsiu manevru numušė keturis sovietų orlaivius iš karto ir sucypė:
  - Tikrai ateis!
  Albinai reikėjo priminti:
  - Po Stalingrado karas vyko ne pagal taisykles ...
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Tai tikrai prieštarauja taisyklėms!
  Albina susierzinusi sucypė:
  - Pradėjome pralaimėti!
  Alvina susierzinusi sucypė:
  - Būtinai turiu!
  Albina taranavo dar kelias sovietines mašinas ir girgždėjo:
  - Ar tai ne mūsų problema?
  Alvina numušė porą rusų naikintuvų ir ištarė:
  Manėme, kad padėtis beviltiška!
  Albina mėsėdžiai nusišypsojo ir sušnypštė:
  - Ką mes dabar matome?
  Alvina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Kažkas nepajudinamo ir nepakartojamo!
  Albina sužibėjo perliniais dantimis ir atsakė:
  - Tai, kad laimi Trečiasis Reichas!
  Alvina numušė dar porą sovietų puolimo lėktuvų ir išvežė:
  - Tikrai turi laimėti!
  Merginos susiraukė. Vienu metu jie dirbo, o oficialiai - karių viešnamyje. Daugelis vyrų perėjo per save, ir ne tik baltoji rasė. Ir jiems tai labai patiko. Na, kaip tai malonu kūnams. Bet tada paleistuvės pateko į sovietų puolimą. Jie buvo paimti į nelaisvę. Na, karštakošiai manė, kad bus išprievartauti. O štai velnias du!
  Jie privertė paleistuves kasti apkasus ir apkasus. O buvusioms naktinėms fėjoms tai nelabai patiko. Taigi jie visi galėjo pabėgti. Jie suviliojo sargybinius.
  Ir jie prisiekė atkeršyti rusams.
  Ir jie kovojo prieš Rusiją. Tai yra prakeikti...
  Albina išmetė dar kelis rusiškus automobilius ir sumurmėjo:
  - Dar gali gyventi su vyrais!
  Alvina su tuo sutiko:
  - Net neįmanoma, bet reikia!
  Albina atkišo dantis ir atsakė:
  - Bet vis tiek... Smagu žudyti.
  O merginos diskelio judesiu numušė dar penkis sovietinius automobilius.
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - O kada karti?
  Albina nuvertė dar šešis automobilius ir atsakė:
  - Po pergalės ištekėsiu! Ir pagimdykite dešimt vaikų!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Ir jie dainavo;
  Mes esame fašizmo tikėjimo riteriai,
  Nušluostykime komunizmo kovotojus į dulkes!
  Ir kaip jie juokiasi, siūbuodami kalnus su balta viršūne.
  1949 metų birželio pabaiga. Vokiečiai bando prasibrauti iki Stalingrado. Užpulkite Kalacho miestą. Tačiau drąsios keturios merginos stojo jiems kelią.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - V...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių E-75 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!"
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Merginos kovojo labai ilgai. Ir, žinoma, jiems pasisekė kariniame darbe. Jie yra be galo nuostabios gražuolės. Išskirtinis protas. Ir jie šaudo pirma klase.
  Šaudydama Nataša manė, kad jei lyderis būtų miręs, tai be Stalino žmonių sielose būtų susidariusi kažkokia tuštuma. Atrodo, kad mylimas žmogus mirė.
  Nors šis gruzinas buvo žiaurus. Ir jis padarė ne viską teisingai. Yra net anekdotas apie tai. Kodėl Leninas avi batus, o Stalinas - batus? Nes Vladimiras Iljičius pasirinko kelią, o šis ūsuotasis veržiasi į priekį.
  Šiuo atžvilgiu Stalinas nebuvo optimalus valdovas. Iš tiesų, kaip apibūdino Leninas, tai buvo per grubu.
  Šis šefas gamina tik aštrius patiekalus. Kalbant apie žiaurumą, tai buvo dviašmenis kardas.
  Viena vertus, tai padėjo išlaikyti drausmę ir paskatino partijos aparatą. Kita vertus, buvo išmuštas vertingiausias personalas ir pajėgūs žmonės. Visų pirma, po karo jie prarado tokį puikų vadovą kaip Voznesenskis. Kas turėjo didžiausių nuopelnų Tėvynei.
  Voznesenskis, ko gero, buvo idealus vadovas: ne tik kietas, bet ir protingas bei išsilavinęs. Jauniausias SSRS mokslų daktaras, akademikas, iškili asmenybė. Be Voznesenskio Rusijos ekonomika kažkaip suklydo. Ir aš negaliu nugalėti nacių.
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogimo paketą, išsklaidydama nacius ir cypė:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  
  GRAŽUS PASAULIS, KURIAME NEBUVO DIDYSIS TĖVYNINIS KARAS
  Hitleris nedrįso pulti SSRS. Astrologai jam pasakė, kad ataka šiais keturiasdešimt pirmaisiais metais baigsis nesėkmingai. Bet Stalinas niekada nesmuks pirmas.
  Fiureris po Kretos užėmimo 1941 m. birželio pabaigoje smogė Maltai, naudodamas daugybę lėktuvų. Ir išsilaipino kariuomenė. Šį kartą vokiečiai pasielgė sumaniai, panaudojo daugybę lėlių ir be didelių nuostolių sugebėjo užgrobti šią svarbią bazę. Po to nusileidimas ir pagalba Rommeliui vyko sėkmingiau. Naciai į Afriką perkėlė dar keturias divizijas su dideliu kiekiu technikos. Jie paėmė Tolbuką ir pradėjo puolimą į Egiptą. Ir jie sugebėjo perimti Sueco kanalo kontrolę. Vokiečių sėkmė taip pat privertė Franco dalį Vermachto leisti į Gibraltarą. Ir šios tvirtovės griūtis lėmė tai, kad buvo atidarytas trumpiausias kelias į Afriką.
  Hitleris nusprendė pirmiausia užimti juodąjį žemyną. Taip pat Viduriniai Rytai ir Indija, einanti per Iraną. Apskritai tam pakanka pusės iš šimto penkiasdešimties divizijų, skirtų karui prieš SSRS.
  Fiurerio vyras iš kariškių gavo duomenų, kad 1941 m. gegužės 1 d. parade per Raudonąją aikštę pralėkė ir T-34, ir KV-2 su 152 mm kalibro pabūklais. O tai reiškia, kad SSRS tankuose stipresnė. Ir jums reikia sukurti visą seriją sunkiųjų mašinų.
  Taigi fiureris įsakė sukurti: "Panther", "Tiger" -2 (jie jau dirbo prie įprasto "Tigro!"), "Liūtas" ir ypač sunkus "Maus". Į jau turintį galingą žvėryną smogti SSRS.
  Tuo tarpu užfiksuokite visas britų, belgų, prancūzų, olandų kolonijas Afrikoje ir Azijoje.
  Ir panaudokite kolonijos darbo jėgą bei išteklius, kad sulygintumėte Britaniją su žeme per oro puolimą.
  Britai iš esmės neturėjo nieko, kas sustabdytų vokiečių minias. Jau keturiasdešimt pirmųjų metų rudenį buvo paimta visa Afrikos šiaurė. Ir tai, turiu pasakyti, yra labai rimtas pasiūlymas dėl tikros agresyvaus Vermachto pergalės.
  O žiemą naciai užėmė visus Artimuosius Rytus ir įžengė į Iraną. Atrodė, kad Stalinas bandė prieštarauti Molotovo veidui, bet jis nekovojo už Iraną. Vokiečiai žiemą taip pat užėmė Nigerio kilpą, taip pat Sudaną ir Etiopiją.
  Vis dėlto Japonija užpuolė JAV Peru uoste, o Trečiasis Reichas buvo priverstas kariauti su Amerika. Visų pirma, žinoma, povandeninis laivynas. Ir tuo pačiu toliau fiksuojant. 1942 metų pavasarį naciai užkariavo Indiją ir beveik visą Afriką. Birželio mėnesį jų kariai taip pat užėmė Pietų Afriką, kur būrai ir daugelis rasistų palaikė nacius. Liepą krito ir Madagaskaras. Vokiečiai prisijungė prie japonų. Taip baigėsi juodojo žemyno užkariavimas. Tik Portugalija ten išlaikė kolonijas. Tačiau Hitleris iškėlė Salazarui ultimatumą: arba jūs kariate prieš Didžiąją Britaniją ir JAV, arba mes paimame jūsų kolonijas.
  Salazaras ir Franco, žinoma, pasirinko kovą Trečiojo Reicho pusėje.
  Hitleris vadovavo Anglijos puolimui iš oro ir povandeninio laivyno. Aviacijoje naciai gavo pažangesnį ir galingesnį bombonešį Yu-188, o galingas DO-217 pateko į seriją. ME-109 taip pat tapo tobulesnis. "Focke-Wulf" mašina taip pat pateko į seriją su dideliu greičiu ir galingais ginklais.
  Vokiečiai vis labiau spaudė Britaniją. Jie turėjo kolonijų išteklių. Buvo atvežta visa nauja darbo jėga, pastatytos gamyklos. Nepaisant to, Didžioji Britanija ir JAV taip pat pagamino daug orlaivių. Ir karas užsitęsė. 1942 metais Hitleris kelis kartus atidėjo išsilaipinimą Britanijoje ir jis taip ir neįvyko. Be to, naciai norėjo išbandyti pažangesnius savo įrangos modelius mūšiuose su Anglija ir JAV. Visų pirma, ME-309 ir Yu-288.
  Šios mašinos yra labai stiprios. ME-209 buvo nesėkmingas. Vietoj to buvo sukurtas pažangesnis ME-309. Šis lėktuvas turėjo didelį 740 kilometrų per valandą greitį ir labai galingus ginklus: tris 30 mm lėktuvo pabūklus ir keturis 14 mm kalibro kulkosvaidžius.
  Tokia mašina iškart pasirodė esanti karo pabaisa. Šis lėktuvas ypač sėkmingai priartėjo prie Marselio. Šis tūzas jau buvo fenomenas. 1942 m. rugsėjį jis numušė šešiasdešimt vieną lėktuvą ir pasiekė rekordą. Ir viršijęs šimtą penkiasdešimt numuštų lėktuvų, už kuriuos gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordiną su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O iki naujųjų 1943 metų jo numuštų lėktuvų skaičius pasiekė tris šimtus. Už tai Hitleris jį apdovanojo Vokiečių erelio ordinu su deimantais. O už keturis šimtus lėktuvų įteikė Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Pasiekęs penkis šimtus numuštų orlaivių, Marselis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi. Tokį apdovanojimą prieš jį turėjo tik Hermannas Goeringas. Po to, kai Marselis gavo ME-309, jo sąskaitų surinkimas dar labiau paspartėjo. Iki 1943 m. gegužės mėn. pasiekęs tūkstantį numuštų lėktuvų, Hitleris apdovanojo jį specialiu apdovanojimu: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigžde su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Didžioji Britanija patyrė stiprų spaudimą. JAV taip pat buvo suspausta. Japonija laimėjo Midvėjaus mūšį ir užėmė Havajų salas. Tada samurajus kartu su vokiečiais užėmė Australiją. Ir tada jie užėmė Panamos sąsmauką. Naciai pradėjo kauptis Argentinoje ir Brazilijoje.
  1943 m. liepą, įveikęs dvejones, Hitleris davė leidimą išsilaipinti Britanijoje. Jai sekėsi gana gerai. Išsilaipinimo metu vokiečiai mūšiuose išbandė ir panterą, ir tigrą, ir liūtą, ir ferdinandą. "Pantera" -2 ir "Tigras" -2 ir "Pelė", nors ir neturėjo laiko patekti į seriją kovoms. Ypač su "Tiger" -2, dėl didelio svorio reikėjo galingesnio 1000 arklio galių variklio, kuris atitolino bako tobulinimą, kaip ir "Panther" -2. "Mausui" pavyko paleisti, tačiau jis nespėjo nusileisti, o tik išlaikė testus. Tačiau "Tigrams" pavyko daug išleisti. Ir šis bakas, nors ir ne visai tobulas ir gana sunkus, pasirodė esąs veiksminga mašina. Ypač dėl aukštos kokybės šarvų ir palyginti geros šoninės aprėpties. Dėl to jis tapo tinkamu proveržio baku. Greitai šaudanti ir galinga pabūkla buvo gera prieš pėstininkus ir tankus bei įtvirtinimus. Kiek prastesnis buvo devyniasdešimt tonų sveriantis Liūtas, kuris buvo per sunkus. Tiesa, jis turi labai galingą ir griaunantį ginklą. Ypač 150 mm kalibro, kuris yra efektyvus prieš bunkerius ir bunkerius. "Sturmtiger" taip pat puikiai pasirodė. Ši mašina su bombonešiu puikiai įsiskverbė į įtvirtinimus, vienu šūviu sunaikino visą pastatą ar bunkerį.
  Mūšiai danguje parodė ME-309 stiprumą ir Yu-188 bei Yu-288 bombonešių efektyvumą. Taip, ir Focke-Wulf su keturiais orlaivių pabūklais ir dviem kulkosvaidžiais bei galingais šarvais nėra blogai. Vokiečiai sutriuškino Britaniją, o kapituliacijos įvyko tik per dvylika dienų nuo išsilaipinimo - tai skambi pergalė.
  Nauji apdovanojimai ir titulai... Bet JAV dar neįveikta. Hitleris užėmė Islandiją rugsėjį. O vokiečiai salų grandine persikėlė į Kanadą.
  Amerikai atėjo tamsios dienos. Be to, Stalinas taip pat negaišo laiko. SSRS per daug įvykdė trečiąjį penkerių metų planą ir, oficialiais duomenimis, padvigubino savo pramonę. O keturiasdešimt trečiaisiais metais ginklų gamybos augimas tęsėsi. Dar keturiasdešimt pirmaisiais metais SSRS pasirodė KV-3 ir KV-5 serijose, paskui KV-4 ir sunkesniuose KV-6. Taip pat vystėsi aviacija. Paaiškėjus, kad Trečiasis Reichas nekariaus su SSRS, Stalinas 1941 m. rugsėjį vėl atšaukė mūšio laivų ir visų lygių didelių paviršinių laivų statybos programą. O po 1943 m., kitais 1944 m., ant vandens nukrito nauji sovietų mūšio laivai, transportas ir net lėktuvnešis.
  O Stalinas pakvietė Hitlerį kartu kovoti su JAV. Juk Rusija turi visas teises į Aliaską. Hitleris ir Stalinas susitiko 1944 m. gegužę Stokholme niekieno žemėje ir sutartomis sąlygomis. Fiureris buvo pasirengęs perleisti Aliaską SSRS, bet ne daugiau. Stalinas norėjo dalies Kalifornijos ir Kanados bei rytinės JAV dalies. Po ilgų ginčų jie pasiekė kompromisą: Rusijos Aliaska ir dalis Kanados, kuri yra retai apgyvendinta ir Hitleriui to tikrai nereikia. O JAV visiškai padalinta Vokietija ir Japonija. Be to, SSRS po pasidavimo gaus dalį Amerikos aukso.
  Jie susitarė, kad... 1944 m. birželio 22 d. SSRS paskelbė karą JAV ir pradėjo invaziją į Aliaską. Taip prasidėjo naujas karas. Amerika buvo silpnesnė už vokiečius. Be to, nauji nacių tankai "Panther" -2, "Tiger" -2 buvo užbaigti ir pateko į seriją su siauresniais bokšteliais ir galingais varikliais. Bet pati tobuliausia mina buvo "Liūtas" -2. Jame "Porsche" pastatė bokštą gale, o variklį ir transmisiją priekyje viename bloke, o pavarų dėžę - ant paties variklio. Dėl to alkūninio veleno nereikia ir korpuso aukštis sumažėjo. Tai leido sustiprinti "Liūto" šarvus, turinčius tą patį 90 tonų svorį, ir įdėti galingesnį 1250 arklio galių variklį. "Liūto" šonų šarvai siekė 170 mm, o kakta - 250 mm su nuolydžiais. Amerikiečių prieštankiniai ginklai tokio tanko nepriėmė. Ir jis puikiai pasirodė mūšiuose. SSRS taip pat jau turėjo pažangesnį ir galingesnį tanką T-34-85 bei KV seriją. Isa dar neįstojo į serialą.
  Po beviltiško beprasmiško pasipriešinimo 1945 m. gegužės 9 d. JAV buvo nugalėtos ir kapituliuotos. Ir ten buvo pasaulio padalijimas tarp Vokietijos, Japonijos, SSRS ir Italijos, taip pat mažų palydovų.
  Tada Hitleris susidomėjo raketų technologijomis ir kosmoso plėtra. Vokiečiai į Mėnulį atskrido dar 1850 m. O per fiurerio septyniasdešimtmetį prasidėjo kelių vokiečių laivų skrydis į Marsą. Po poros metų Stalinas mirė - kadangi per karą nelabai įsitempė, jo kūnas buvo mažiau susidėvėjęs. Tačiau vis tiek gėrimas, rūkymas, naktinis darbas neprisidėjo prie ilgaamžiškumo. Nepaisant to, Stalinas sugebėjo pašalinti Beriją, Molotovą, Kaganovičių ir Chruščiovą. O per septyniasdešimt penktųjų metų jubiliejų jis paskelbė Aleksandrą Nikolajevičių Šelepiną savo oficialiu įpėdiniu. 1955 m. rugpjūtį, po Stalino mirties, sulaukus trisdešimt septynerių, jo, kaip SSRS pirmininko ir generalinio sekretoriaus, vietą užėmė šis komjaunimo darbuotojas, o Berijos įpėdinis vidaus reikalų ministru.
  Vokietija, SSRS ir Japonija turėjo branduolinius ginklus ir šios trys supervalstybės klestėjo ir nekovojo viena su kita. Tik Italija pateko į nuosmukį ir buvo užgrobta vokiečių bei kartu su kolonijomis. Hitleris taip pat užėmė Ispaniją ir Portugaliją kartu su jos kolonijomis. Ir tada jie kartu su Japonija likusias šalis pavertė savo kolonijomis. Taigi šeštajame dešimtmetyje liko tik trys valstybės: SSRS, Vokietija, Japonija ir jų kolonijos.
  1959 m. per referendumą Hitleris įkūrė monarchiją ir paveldimą valdymo formą Trečiajame Reiche: imperatorių ir karalių karalių. Fiureriui pavyko nustatyti įpėdinį, juo tapo Vilkas, gimęs dirbtinio apvaisinimo būdu 1944 metų pabaigoje. O kai Hitleris mirė 1963 metais, jis jau turėjo pilnametį įpėdinį. Taigi Vokietija išliko stabili ir klestėjo net ir po Hitlerio mirties. Shelepinas valdė labai ilgai, keturiasdešimt metų, ir taip pat sugebėjo perduoti postą vertam įpėdiniui. Ir Japonijoje Hirohito valdė kaip tikroje istorijoje iki 1988 m., o tada pradėjo valdyti jo sūnus. O tada, kai sūnus paseno, paseno ir anūkas.
  Žmonija įvaldė visas Saulės sistemos planetas. O 2020 metais Vokietija, SSRS ir Japonija gegužės 9 d. su daugybe erdvėlaivių paleido į pirmąją tarpžvaigždinę ekspediciją žmonijos istorijoje.
  Kiek geresnis pasaulis, kuriame Hitleris nepuolė SSRS.
  
  KAS NUTIKO, KAI NAMAI PEIKIA AMERIKĄ
  Tačiau viename iš pasaulių, bomžas nuvertė Ameriką prakeiksmą. O jankiai buvo nugalėti Midvėjuje. Tada jie prarado Havajų archipelagą. Negana to, japonai juos įveikė sunkiai ir praktiškai nesutikdami pasipriešinimo. Stalinas, ko gero, tuo būtų apsidžiaugęs, bet ...
  Japonija, Mandžiūrijoje surinkusi daugiau nei šimtą penkiasdešimt divizijų, puolė sovietų kariuomenę Tolimuosiuose Rytuose. Raudonoji armija buvo priversta skubiai ten perkelti pajėgas. Ir reikšmingas. Kadangi Stalinas nenorėjo atiduoti Mongolijos samurajų valdžiai. Dėl to teko atsisakyti kontratakų prie Stalingrado ir sovietų pozicijų centre. Atėjus įšalimui, naciai sugebėjo užimti Stalingradą ir iki gruodžio vidurio įsitvirtinti Volgoje.
  Japonams pasisekė ir Indijoje. Jų žygis į Delį privertė britus atsisakyti operacijos "Torch", dėl ko Egipte užliūliavo. O Rommelis net išskrido atostogauti. Viskas buvo, kaip sakoma, ne sąjungininkų naudai.
  Hitleris vis tiek nusprendė paskelbti visišką karą. Taigi jis iškėlė užduotį suformuoti papildomus padalinius puolimui tiek Afrikoje, tiek rytų fronte.
  Pasinaudoję žiemos ramybe: Raudonoji armija kovojo su japonais, naciai sustiprino Rommelio grupuotę. Ir jis padarė apvažiavimo manevrą ir krito iš pietų ant Montgomery armijos. Šį kartą britai buvo užklupti netikėtai, nes vokiečiai pakeitė šifravimą, o britai laiku jo neįlaužė.
  Didžioji Britanija vasario mėnesį buvo visiškai nugalėta. Mūšiuose vokiečiai panaudojo trisdešimt visiškai naujų "Tigrų", kurie sukrėtė liūto armiją.
  Po triuškinamo Anglijos pralaimėjimo vokiečiai įžengė į Iraką, taip pat užėmė Kuveitą. Turkija taip pat įsitraukė į karą ir sugebėjo užimti Šiaurės Siriją. Rommelis sukėlė smūgio iš pietinio SSRS flango grėsmę. Tačiau vokiečiams vykdant Saudo Arabijos užgrobimą. Ir buvo užkariauti visi Artimieji Rytai.
  1943 m. gegužės 15 d., iškėlę naujus tankus "Panther", "Tiger", savaeigius pabūklus "Ferdinandas" ir modernizuotą T-4, vokiečiai pajudėjo Volga link Astrachanės ir Kaspijos jūros. Naciai gana sėkmingai žengė į priekį. Be to, Japonija taip pat veržėsi iš rytų ir naudojo savo daugybę fanatiškų pėstininkų. Ir SSRS turėjo mažai rezervų.
  Po mėnesio naciai įsiveržė į Kaspijos jūrą ir sausuma atkirto Kaukazą. Tuo pačiu metu Turkija pradėjo puolimą. Jos kariuomenė gana sėkmingai žengė į priekį. Jie paėmė Batumį ir apsupo Jerevaną. SSRS priešams viskas buvo puiku ir sėkminga. O Amerika visiškai žlugo ir joje kilo pilietinis karas.
  Iki birželio pabaigos vokiečiai užėmė beveik visą Dagestaną. O liepos pradžioje jie pradėjo judėti jau Azerbaidžane. O Rusijai buvo vis sunkiau.
  Azerbaidžane sovietų pionieriai kovėsi Baku pakraštyje.
  Basų berniukų ir mergaičių atskyrimas. Ir jie kovojo su didvyriškumu.
  Olegas Rybačenko, maždaug dvylikos metų berniukas, nuogais kojų pirštais sviedė į nacius granatą ir riaumojo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Mergina su raudonu kaklaraiščiu Margarita Koršunova taip pat plika vaiko koja sviedė sprogstamąjį paketą ir čiulbėjo:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Vaikai kovojo didvyriškai, su visu azartu.
  Mergina Gulčitai plikais pirštais taip pat sviedė į priešą mirtiną ginklą ir cyptelėjo:
  - Už SSRS!
  O jos pionierių kaklaraištis toks raudonas.
  Bet kad ir kokie didvyriški šie pionieriai bebūtų, fašistai vis tiek rugpjūčio pradžioje užėmė Baku. O rugsėjo viduryje visas Kaukazas jau buvo fašistų rati valdomas.
  Žvelgdami į žiemą, vokiečiai nesiveržė į Rusijos gilumą, o surengė puolimą prieš Afriką. Juodasis žemynas yra ir gamtos ištekliai, ir vergai. Žinoma, jie norėjo jį sugauti.
  Vokiečiai gavo tanką "Panther" -2. Vietoj nenaudingo darbo su Maus geriausi dizaineriai investavo į šį automobilį. Šis dizainas pasirodė esąs sėkmingas. Galingas 88 mm pabūklas, kurio vamzdžio ilgis 71 EL, pramušęs visas sąjungininkų transporto priemones dideliu atstumu. O priekiniai bokšto šarvai pasvirę 150 milimetrų. Korpuso kakta taip pat yra 120 mm, su dideliais 45 mm nuolydžiais. Ir šešiasdešimties milimetrų šoniniai šarvai, kurie yra tinkami mažų ginklų ir prieštankinių šautuvų sviediniams laikyti.
  Tuo pačiu metu vokiečiai sumažino bokšto dydį, padarė jį siauresnį. Variklis ir transmisija buvo sudėti į vieną bloką, o tai leido sumažinti bako aukštį dėl alkūninio veleno, todėl "Panther" svoris buvo keturiasdešimt septynios tonos su 900 arklio galių varikliu. Ir šis tankas turėjo tapti pagrindiniu Vermachto tanku, į seriją patekęs dar 1943 metų rugsėjį.
  Mūšiai parodė, kad tokia "Pantera" yra geresnė už visus sąjungininkų tankus ir be gailesčio juos įveikia.
  Britų pasipriešinimas Afrikoje buvo silpnas. Naciai per žiemą užėmė beveik visą juodąjį žemyną. 1944 m. kovą jie užkariavo Pietų Afriką, o gegužę užėmė Madagaskarą. Be to, naciai taip pat paėmė Iraną su dalimi Indijos, susijungdami su Japonija.
  Tuo tarpu SSRS paruošė savo naują ginklą: tankus T-34-85 ir IS-2. Taigi Raudonoji armija taip pat gavo LA-7 ir Yak-3 lėktuvus. Tiesa, pastaroji į plačią seriją nesileido: kadangi trūko kokybiško duraliuminio.
  Ir vokiečiai nesėdėjo vietoje. Hitlerio reaktyvinis naikintuvas ME-262 pateko į seriją. Išteklių gausa ir beveik visiškas bombardavimo nebuvimas paskatino greitesnį reaktyvinių lėktuvų įvedimą ir plėtrą. Ir sąjungininkai, ir Raudonoji armija buvo negailestingai sumušti danguje. Jūs negalite atsispirti SSRS reaktyviniams lėktuvams. O naciai labai stiprūs.
  Po Afrikos užkariavimo Hitleris neskubėjo pulti centre. Jis norėjo greitai užimti Britaniją. Taigi nusileidimas buvo paruoštas. Jis prasidėjo 1944 metų birželio 22 dieną. Stalinas puolė nacius centre ir pasiekė tam tikros sėkmės, mesdamas į mūšį naujus tankus ir lėktuvus. Tačiau aukščiausio įvertinimo nusipelnė vokiška "Pantera" -2. Jis pranoko visus sovietų tankus ir yra beveik nepažeidžiamas kaktoje. O greitį ir manevringumą kompensavo šoninių šarvų silpnumas. Tiger-2, kuris turėjo panašius ginklus, beveik tuos pačius šarvus, bet svėrė dvidešimt viena tona daugiau, buvo atmestas kariuomenės ir buvo nutrauktas. Po Panther -2 turėjo atsirasti Panther -3, sunkesnis, bet jam buvo pagamintas dujų turbininis variklis ir daug geriau apsaugotas, ypač iš šonų.
  Sovietų kariuomenė negalėjo remtis sėkmės. O po Didžiosios Britanijos pasidavimo vokiečiai perkėlė papildomų pajėgų iš Vakarų ir pradėjo galingas kontratakas.
  Panther-2 pasirodė esąs puikus tankas ir pranoko net sovietines mašinas IS-2, ypač apsaugant bokštelio kaktą. Taip, ir ginklas buvo šarvą veriantis ir greitesnis. Tuo pačiu metu vokiškas automobilis turi didelį ergonomikos ir vairavimo pranašumą. Taigi sovietiniai automobiliai pasidavė.
  Stalinas siūlė Hitleriui taiką bet kokiomis sąlygomis. Fiureris, baimindamasis, kad JAV sukurs atominę bombą, sutiko, tačiau iškėlė SSRS sunkias sąlygas. Visų pirma Rusija turėjo atiduoti vokiečiams visas aukso atsargas, taip pat beveik visą karinę techniką. Perduoti visus karo belaisvius ir nemokamai tiekti žaliavas bei maistą Trečiajam Reichui dideliais kiekiais. Taip pat Hitleris pareikalavo perduoti visą SSRS techniką ir artileriją, ir tankus, ir lėktuvus, kad Rusija taptų bedantė ir saugi.
  Nors tai atrodė kaip pasidavimas, Stalinas taip pat sutiko. Po to naciai pasuko į JAV. Amerika, būdama prakeikimo įtaka, beveik nesipriešino naciams. Karas truko vos kelis mėnesius ir, nepaisant to, kad jį skyrė vandenynas, baigėsi JAV pasidavimu.
  Karas baigėsi keista ironija kaip tik 1945 metų gegužės 9 dieną. Ir atėjo ramybės laikotarpis. Trečiasis Reichas ilsėjosi. SSRS laižė gilias žaizdas ir bandė atsigauti.
  Dabar buvo dvi supervalstybės - Vokietija ir Japonija. Tačiau dviem plėšrūnams susigyventi toje pačioje planetoje tiesiog neįmanoma. O 1953 metų balandžio 20 d., po Stalino mirties, tarp Vokietijos ir Japonijos prasidėjo naujas karas. Iki to laiko SSRS iš dalies atkūrė savo galią, o Stalino įpėdinis Lavrentijus Berija kreipėsi į Hitlerį su prašymu padėti kare su Japonija.
  Hitleris sutiko, bet su sąlyga, kad SSRS atgaus tik Primorye, Sachalino salą ir Kurilų grandinę. Ir daugiau neprašys.
  Beria pasakė, kad jie grąžins savo.
  Ir Raudonoji armija pradėjo puolimą. SSRS serijoje turėjo tankus T-54 ir IS-10. Ne per sunkus, bet gana efektyvus. Ir Raudonoji armija pasiekė tam tikros sėkmės.
  Karas su Japonija kiek užsitęsė, nors dėl technologinio Trečiojo Reicho pranašumo nuo pat pradžių jis tęsėsi nacių pranašumu.
  Tačiau Japonija buvo nugalėta tik 1956 m. kovo 5 d. Trečiasis Reichas ir jo padaliniai patyrė didelių nuostolių ir jiems reikėjo laiko pailsėti.
  Tačiau visas pasaulis, išskyrus SSRS, jau buvo kontroliuojamas Trečiojo Reicho.
  1959 m., balandžio 20 d., per septyniasdešimtąjį fiurerio gimtadienį, buvo surengtas referendumas, kuriuo pasaulyje buvo įsteigta Žemės planetos masto monarchija ir fiureris - imperatorius, turintis paveldimą valdžią.
  SSRS sutrumpinta forma egzistavo kontroliuojama Lavrenty Palych Berija.
  Vokiečiai jau spėjo nuskristi į Mėnulį, o 1961 metų balandžio 20 dieną prasidėjo skrydis į Marsą.
  1961 metų gegužės 1 dieną Adolfas Hitleris buvo nužudytas. Tačiau tai Trečiojo Reicho nepalietė per stipriai. Kadangi Hitlerio sūnus, gautas dėl dirbtinio apvaisinimo, Vilkas Adolfovičius Pirmasis, jau buvo pilnametis pagal naujus, bet iš tikrųjų senuosius Trečiojo Reicho įstatymus, ir įžengė į sostą. Trečiojo Reicho ir su juo taikiai egzistuojančios Sovietų Sąjungos, vadovaujamos Berijos, istorija tęsėsi. Pasaulis tapo kitoks, ir neduok Dieve, kad žmonija būtų laimingesnė nei dabartinėje košmariškoje dvidešimt pirmojo daugiapolio pasaulio realybėje!
  
  
  KAS ATSITIKO, JEI NIKOLOJAUS II KARALYSTĖ TĘSIKSI
  Pasikėsinimas nužudyti Grigorijų Rasputiną buvo nesėkmingas. Ir "Šventasis vyresnysis" išgyveno. Dėl to jis vis tiek tarnavo kaip nepasitenkinimo žaibolaidis ir vasario perversmas neįvyko.
  O pavasarį, kai tik išdžiūvo keliai, prasidėjo Rusijos kariuomenės puolimas, pirmiausia Galicijoje, o paskui Rumunijoje. Skaitiškai pranašesnės carinės armijos pajėgos prasiveržė pro austrų frontą ir žengė toli į priekį. Lvovas buvo paimtas, o paskui Przemyslas buvo apsuptas. Rumunijoje Rusijos kariuomenė užėmė Bukareštą. Po to vokiečių divizijos jų beveik nesustabdė. Vokiečių frontas trūkinėjo. Kaizeris ir jo aplinka jau ieškojo ramybės.
  Tačiau Rusija taip pat pavargo nuo karo. Nors atrodė, kad pergalė tikra ir artima.
  Centre taip pat viskas buvo paruošta puolimui. Ir čia sugebėjo prasibrauti rusų kariuomenė. Mes pasiekėme tam tikros sėkmės. Versdamas vokiečius trauktis iki pat Vyslos. Proveržio sėkmę palengvino ir vokiečių kariuomenės, kurią spaudė sąjungininkai iš vakarų, susilpnėjimas, dalis pajėgų buvo nukreiptos į pietus. Ir generolo Kornilovo, kuris pasirodė esąs labai pajėgus vadas, skirtingai nei jo pirmtakai, paskyrimas. Carinės armijos pergalės privertė vokiečius tapti nuolaidesniais. Ir tada amerikiečiai pradėjo veržtis stipriau. Ir Italija išvengė pralaimėjimo.
  Tuo pat metu carinė kariuomenė pasiekė didelių laimėjimų Turkijos fronte, užėmė beveik visą Mažąją Aziją, ir tai taip pat yra didelis pasiekimas. O Austrija-Vengrija buvo ant žlugimo slenksčio. Dėl to carinė Rusija pradėjo šturmuoti Konstantinopolį. Ir ji sugebėjo paimti Stambulą.
  Rusijos kariuomenė taip pat puolė iš jūros, kuriai vadovavo didysis admirolas Kolchakas. Išsilaipinimas išvedė Turkiją iš karo.
  Didėjo gyventojų entuziazmas. Kylant caro kunigo autoritetui.
  Žiemą rusai atnaujino puolimą. Centre jiems vadovavo Kornilovas. O vokiečių gynyba buvo pralaužta ir jie buvo nuvaryti iki Oderio.
  1918 metų vasario 23 dieną Vokietija kapituliavo. Taip baigėsi Pirmasis pasaulinis karas.
  Rusija su sąsiauriais gavo Mažąją Aziją, Galiciją, Krokuvos sritį, Poznanę ir Konstantinopolį. Taip pat ir reparacijos iš Vokietijos. Austrija-Vengrija žlugo. Atsirado Jugoslavija, išsiplėtė Rumunija. Čekoslovakija tapo Rusijos vasalu, o šioje šalyje į sostą pakilo caras Nikolajus II. Vengrija ir Austrija sumažėjo. Antantės sąjungininkai taip pat padalijo Saudo Arabiją.
  Atėjo ramybės ir kūrybos laikotarpis. Carinė Rusija patyrė spartų ekonomikos pakilimą ir rekordinį pramonės augimo tempą. Vienu metu vyko keli nedideli karai. Rusija ir sąjungininkai užbaigė Saudo Arabijos platinimą, sutriuškindami lengvą arabų pasipriešinimą, o carinė imperija gavo prieigą prie Raudonosios jūros. Tada prasidėjo karas Afganistane.
  Rusija ir Didžioji Britanija padalijo šią šalį. Be to, Britanijai pralaimėjus, didžioji Afganistano dalis tapo carinės imperijos dalimi. Kiek vėliau, 1922 m., Iranas taip pat buvo padalintas. Be to, Rusija gavo prieigą prie Indijos vandenyno.
  Taip islamo pasaulis pateko į visišką krikščionių kontrolę. Ir buvo stabilumas ir klestėjimas. Tačiau 1929 m. JAV vertybinių popierių birža žlugo ir atėjo Didžiosios depresijos metas. Nuosmukis palietė ir carinę Rusiją, nors ji buvo silpnesnė. Tuo pat metu Romanovų imperija ruošėsi keršyti kare su Japonija. Rusijos caras norėjo nuplauti gėdos dėmę savo biografijoje. Ir surinko nemenkas jėgas. Admirolas Kolchakas buvo paskirtas Ramiojo vandenyno laivyno vadu. Buvo ir kitų pagrindinių vadų, nors Brusilovas jau buvo miręs. Bet buvo Kornilovas, Denikinas, Vrangelis, Kaleidinas, Krasnovas ir kt. Jaunasis generolas Vasilevskis taip pat pažengė į priekį. Per trejus karo metus jis padarė gerą karjerą, tapdamas pulkininku, o vėliau Saudo Arabijoje tapo generolu. Tada generolas leitenantas. Ir jis buvo pasirengęs tobulėti. Karas prasidėjo 1932 m. sausio 27 d., o tai simboliška. Priežastis buvo Japonijos ataka prieš Šanchajų ir kitus Kinijos miestus bei bandymas atimti iš Rusijos šiaurinę Mandžiūriją.
  Rusijos kariuomenė buvo ginkluota gerais tankais ir stipria, tuo metu geriausia aviacija pasaulyje. Taip pat sraigtasparniai. Rusijos laivynas taip pat buvo stiprus ir, svarbiausia, pasirengęs kovoti. Carinė imperija jau turėjo pranašumą technikoje, taip pat kariuomenės stiprumu ir skaičiumi. Rusai buvo stipresni, ir šį kartą jie turėjo ne Kuropatkiną, o rimtus generolus, vadovaujamus Kornilovo.
  Rusijos kariuomenės puolimas buvo sėkmingas. Japonai patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo sausumoje. Jūroje buvo sunkiau. Samurajus iš pradžių turėjo nedidelį jėgos pranašumą. Tačiau admirolas Kolchakas dalimis padarė keletą pralaimėjimų japonams. Ir pavyko perimti iniciatyvą. Sausumoje rusai judėjo, nugalėdami priešą prie vienų vartų. Kol pasiekėme Port Artūrą. Čia kurį laiką gynyba užsitęsė.
  Tačiau gegužę įvyko puolimas ir miestas tvirtovė žlugo. Tada Korėjoje buvo naujos pergalės ir puolimas. Visiškas japonų pralaimėjimas sausumoje. Ir tuo pačiu metu eskadrilės kampanija ir iš Viduržemio jūros.
  Ten naikintojas juda priekyje viso laivyno. Ir ant jo yra tik merginos. Su trumpais šortais, basomis ir su liemenėmis.
  Merginos laksto po denį. Jie visi tokie gražūs. Plaukai šviesūs, šviesūs saulėje, o oda tamsi, įdegusi. Nuostabios gražuolės.
  Ir jų apvalūs, rožiniai aukštakulniai blyksteli.
  Veronika, žavi šviesiaplaukė valties vadeivė, paklausė kajutės berniuko:
  - Kokia Julija, tu bijai mūšio?
  Kajutės mergina atsakydama sucypė:
  - Taip, aš svajoju apie kovą!
  Veronika nusijuokė ir pasakė:
  - Bet tave pagaus japonai, o jie tau apkeps nuogus kulnus!
  Mergina pažvelgė į savo nuogas, įdegusias kojas ir sucypė:
  "Skausmas manęs negąsdina!" Aš esu tikra laukinė amazonė!
  Veronika pastebėjo:
  - Tau tuoj bus penkiolika. Greitai susituoksime! apie ka tu svajoji?
  Juliana nuoširdžiai atsakė:
  - Aš noriu princo!
  Veronika susiraukė.
  - Princas?
  Mergina pasakė:
  - Princas elfas!
  Veronika nustebo:
  - Ar tau patinka elfai?
  Juliana linktelėjo ir net pašoko:
  - Žinoma, jie daro! Jie nenugalimi!
  Veronika nusijuokė.
  O kaip su žmonėmis?
  Mergina piktai trypė basa koja į įkaitintą denį:
  - Ne! Vyrai tokie bjaurūs, plaukuoti, smirdantys. O elfai tokie gražūs, švelnūs. Jų veidai kaip mergaičių, tokie mieli. O kojos lygios ir visai neplaukuotos!
  Veronika su tuo sutiko:
  - Elfai tikrai mieli.
  O mergina vabzdį sutraiškė plika grakščia koja. sušvilpė:
  "Deja, mes turime reikalų su žmonėmis. Ir jie tokie bjaurūs!
  Juliana nusijuokė ir pasakė:
  - Bet kodėl. Kajutės berniukai labai mieli. Ne gražūs suaugę vyrai. Kai plaukai auga ant veido, tai taip šlykštu.
  Veronika sutiko su tuo:
  - Šlykštu! Gražiausi šešiolikos jaunuoliai. Jie jau pakankamai dideli, kad patiktų moteriai, bet dar ne tokie plaukuoti kaip vyresni vaikinai.
  Juliana nusijuokė ir cyptelėjo:
  - Apskritai, berniukai tikrai malonūs, kai su jais bučiuojasi, ir jie tave glosto... Bet kažkas kitas tiesiog gąsdina! O, kad išliktum amžinai vaikystėje!
  Veronika ryžtingai pasakė:
  - Tu būsi mūšyje! Augkite kartu!
  Julianas dainavo atsakydamas:
  - Mergina visada būk jauna,
  Neskubėk užaugti...
  Būk linksmas, drąsus, triukšmingas...
  Jūs turite kovoti, todėl kovokite!
  Niekada nežinai ramybės
  Verkti ir juoktis ne vietoje!
  Aš būsiu laikrodis mergina
  Tegul šimtas penkiasdešimt smūgis!
  Veronika trypė basa koja ir sušuko:
  - Jaunystė gali būti amžina! Svarbiausia tikėti protu, o ne Dievu!
  Priekyje pasirodė japonų naikintojas. Merginos tuoj pat puolė plikomis kulnais blykstelėjusios dešimties colių patrankos link. Ir jie pradėjo tai nukreipti į priešą.
  Merginos veikė greitai ir harmoningai. Apskritai labai gražu, kai įgulą sudaro vien merginos. Ir visos jos basos, kreivos, tiesiog nuostabios.
  Jie nurodė ginklą ir kaip įveiks japonus. Tuo pačiu metu jie ilsėjosi iškaltomis, basomis kojomis.
  Sviedinys praskriejo ir pataikė į minininką. Kaip trenktas klubas. Laivas dreba. Ir naikintuvas buvo apgadintas. Merginos ėmė perkrauti ginklą. Jie smarkiai šaudė.
  Veronika sucypė:
  - Už tikėjimą, karalių ir Tėvynę!
  Ir kaip šokinėja...
  Juliana tviteryje parašė:
  - Togas manė, kad karas padarė patranką iš ... toliau!
  O mergina ims ir nusijuoks. Atkišo dantis, perlų spalvos. Ir ji yra miela katytė. Ir basa koja trins nukritusių ledų gabalėlį.
  Veronika cyptelėjo ir dainavo:
  - Sąžinės kaliniai! Mes padarysime jus laisvus!
  O merginos chore kaip valgysiu.
  Ir nutaikę ginklą, jie vėl sprogo į naikintoją. Šį kartą jie buvo dar tikslesni. O samurajų indas sulūžo ir pradėjo skęsti.
  Merginos rėkė, trūkčiodamos nuogomis kojomis. Tai toks malonumas.
  Ne, Japonija bus sumušta, kai Rusijoje bus nuostabių karių. O Olegas Rybačenko ir jo mergina kaunasi Romanovų imperijos pusėje.
  Olegas ir Margarita puikiai dirba su kulkosvaidžiais. Jie šaudo.
  Olegas klausia merginos, toliau šaudydamas:
  - Kaip manote, "Spartak" geras ar blogas?
  Margarita, apnuoginusi veidą, atsakė:
  - Manau, tai daugiau gerai nei blogai!
  Olegas, šaudydamas iš kulkosvaidžių, pastebėjo:
  "Tačiau Roma buvo puiki kultūra. O jei laimėtų vergai barbarai, kas tada būtų?
  Margarita kikeno, nupjovė kelias japonų eilutes ir atsakė:
  - Turbūt būtų puiku!
  Olegas sušvilpė ir pažymėjo:
  - Ne viskas taip rožinė, kaip atrodo! Deja, ne visi!
  Margarita logiškai pastebėjo:
  - Bet viskas į gerą! Romą sunaikino barbarai. Bet tada griuvėsių vietoje iškilo dar galingesnė ir išvystyta kultūra. Taip atsitiko, kad pažanga pradėjo vystytis tik greičiau.
  Olegas sušvilpė, kulkosvaidžio pliūpsniais nukirto kelias gretas ir sucypė:
  Niekas negali sustabdyti mūsų pažangos!
  Berniukas basa koja metė granatą. Ir sutriuškino priešą.
  Margarita taip pat sviedė mirties dovaną basos kojos pirštais ir kikeno:
  - Kas sustos, bus susmulkintas.
  Berniukas Olegas Rybačenko vėl paleido savadarbę bombą plikomis vaikų kojų pirštais. Japonams taip pataikė, kad atrodė, kad to nepakanka. Berniukas čiulbėjo:
  - Už pirmykštę Rusiją!
  Ir parodė liežuvį.
  Margarita kulkosvaidžiu nupjovė pusę japonų bataliono ir cypė:
  - Mūsų caras Nikolajus, tebūnie palaimintas!
  Ir vėl jis basa koja išmes mirties dovaną.
  Olegas dainavo, pjaudamas japoną:
  - Aš jaunas karys...
  Margarita tam pritarė drebėdama basomis kojomis, kurios taip mikliai mėtė granatas:
  - O aš esu Dievo karys!
  Olegas, rašydamas japoniškai, paklausė:
  - Koks yra Dievas?
  Margarita cyptelėjo ir atsakė, išmušdama japoną, o paskui basa koja mesdama mirties dovaną:
  - Aš nežinau! Asmeniškai aš jo nesuprantu. Moterys subjaurotos. Ir tai, tiesą sakant, šlykštu ir neteisinga!
  Olegas pritardamas linktelėjo, užrašydamas samurajų:
  - Po keturiasdešimties metų moterys bjaurios! Tiesą sakant, aš jų nemėgstu. Moterys jaunystėje yra labai patrauklios, priešingai nei amžius, kuris jas išlepina!
  Margarita entuziastingai dainavo, plikomis, mažomis kojomis mesdama granatą:
  - Heroizmas neturi amžiaus! Jaunos meilės šaliai širdyje!
  Olegas, taip pat šaudydamas į samurajų, paėmė jį ir sucypė:
  - Gali užkariauti erdvės kraštus! Kad visi Žemėje būtų laimingi!
  Tikrai taip yra būti kosmose! Kur tokie nepamatuojami atstumai.
  Carinėje Rusijoje jau kuriami projektai skrydžiams už atmosferos ribų.
  Valdant carui Nikolajui II, mokslas sparčiai vystosi. Carinė imperija netrukus taps pažangiausia galia pasaulyje. Ir Didžioji Britanija praranda savo pozicijas.
  Margarita išsišiepė. Ji vėl sviedė granatą grakščia koja, kaip princesė, ir sucypė:
  - Būsime pirmi! Tokia ta Rusija - Pallas-likimas!
  Olegas susierzinęs pasakė:
  - Kai pagaliau Linevičius mus paleis. Turite išsaugoti kiekvieną kasetę. Tačiau Roždestvenskis atnešė mums reikmenų!
  Margarita išryškino perlinius dantis ir sucypė:
  - Šlifuos vis daugiau japoniškų dalių! Kol pagaliau laimėsime!
  Olegas paėmė, nutraukė samurajų liniją ir sušnypštė:
  - Imperatoriškos vėliavos! Tegul Kinijoje būna ir Rusija!
  Margarita sumurmėjo dantimis:
  - Viskas bus gražu!
  Ir vėl basa koja meta granatą...
  Olegas, rašantis ant samurajų, cypia:
  - Pergalė arti!
  Margaret patvirtino:
  - Tebūnie taip!
  O Rusijos laivynas, jau pasiekęs pranašumą jūroje, spaudžia japonus. Ir atakuoja agresyviai. Ir smogė priešui. Ir tada daugelis sumušė samurajus.
  Kovojo ir naikintuvo "Victoria" merginos. Gražūs kariai buvo pusnuogiai, juolab kad vasara tokiose platumose karšta ir basomis. Tiesą sakant, kai mergina turi mažiausiai drabužių, ji yra mažiausiai pažeidžiama.
  Veronika šaudo į japoną ir basa koja meta granatą. O mergaitės koja tokia tiksli.
  Japonai skraido įvairiomis kryptimis. Jie rėkia ir krenta.
  Juliana taip pat meta granatą basa koja, ir samurajus krenta. O karys kikendamas šaudo:
  - Mes stosime už carą Nikolajų!
  Vadovaujanti ugnis ir žavinga Anna. Labai graži mergina, tik kelnaitės. Ir jis taip pat pjauna samurajų, sakydamas:
  - Mūsų caras Nikolajus bus puikus!
  Juliana, kapodama japoną, patvirtina:
  - Būtinai bus!
  Ir nuo jos basos kojos nuskrenda granata.
  Merginos yra nuostabūs supermenai.
  Štai vienas iš jų labai didelis ir aukštas: Angelina.
  O tokia raudonplaukė... Nusiėmė liemenę ir dabar kovoja viena su kelnaitėmis.
  Ir kokią krūtinę ji turi! Kaip geriausio buivolo tešmuo, su didelėmis spenio braškėmis.
  Tai mergaitė, tikra kumelė. Ir ji labai myli vyrus, bet nepakenčia pastovumo. Kodėl ji neturėtų mylėti? Smagu, kai vaikinai tau moja letenomis.
  Angelina riaumoja ir taip pat plikomis padais sviedė visą krūvą granatų, šnypšdama:
  - Šlovė Rusijai ir carui Nikolajui!
  Merginų batalionas šaunus. Moterys karės nusivilko liemenes, ir visos apnuogino krūtis. Ir jie kovoja tik su plonomis kelnaitėmis. Ir koks jis gražus.
  Kas gali būti geriau už nuogus moters kūnus.
  Ir visas batalionas karių.
  O japonai krenta, apibarstydami prieigas prie rusų kariuomenės pozicijų, savo lavonais.
  Veronika su aistra sako, pjaudama samurajų:
  Mūsų dievai žygiuoja!
  Juliana basomis kojomis metė naikinimo dovaną ir, apnuogindama dantis, patvirtino:
  - Rusijos dievai - karo dievai!
  Ana, vedanti ugnį ir maistą, lojo:
  - Už Rusiją kovok ir nebijok!
  Ir mirktelėjo žaliomis akimis!
  Angelina nuogais kulnais nusiuntė visą dėžę sprogmenų, pakėlusi į orą dvi kuopas japonų ir riaumojo:
  - Carinės imperijos negalima sugriauti!
  Veronika entuziastingai sušnypštė:
  - Mūsų lenktynės amžinos!
  Ir vėl ji metė granatą basomis kojomis.
  Juliana, šaudanti ir mėtanti granatas apatinėmis galūnėmis, sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Ir mirtis nepasitaiko du kartus!
  Ana, šaudanti, sucypė:
  - Tebūnie su mumis protėvio išmintis!
  Ir vėl basa koja paleista granata skrenda!
  Angelina jį paėmė ir išdygusi dantis sucypė:
  - Teisybės trejybė ir tai yra įstatymas!
  Ir atsiuntė visą dėžę, pilną sprogmenų.
  Veronika atsakė įniršusi, nušlavusi samurajų iš lauko:
  - Amžinoji Rusija, kaip ir Ukraina kaip Rusijos dalis!
  Ir vėl, kaip jis daužo japonus.
  Juliana, šaudydama, cypia:
  - Mūsų žmonės nepakęs!
  Ir ji taip pat paleido granatą lanku.
  Ana paėmė ir nusišypsojo. Įstrigo eilėje prie samurajų. Drąsiai ji juos nupjovė ir cypė:
  - Tegul Rusija karaliauja Kinijoje!
  Angelina su pasiutimu ir susijaudinimu pareiškė:
  - Ir neatiduos nė centimetro žemės!
  O merginos visos mušė samurajus kaip batalionas.
  Atkaklus karas tęsėsi su visu agresyvumu. Tačiau Rusijos kariuomenė jau desantuoja kariuomenę ir perkelia kovines operacijas į paties metropolio teritoriją.
  Samurajus bando išmesti rusų kariuomenę iš placdarmo.
  Ir mirgėti basomis kojomis. Jie mėto granatas plikomis galūnėmis. Jie visi tiesiog mieli ir žavūs.
  Bet iš tikrųjų, kam merginoms reikia drabužių? Nuogi jie daug gražesni, ir gražesni, viliojantys.
  O aš noriu bučiuotis basomis, tokiais apvaliais kulnais. Ir laižyti kiekvieną pirštą.
  Šaudydama ir mėtydama granatą basa koja Veronika sako:
  - Po velnių, nemušk tavęs!
  Čia Juliana prikalė japoną ir plikais pirštais mėtydama granatą sušuko:
  - Mūsų nelanksti rusiška dvasia!
  O paauglė nusijuokė... Įsivaizdavo, kaip mielas berniukas kutena jai koją. Taip, jautriai moterų odai tinka.
  Raudonplaukė Ana taip pat sviedė granatą basa koja. Išsklaidė samurajus ir cypė:
  - Už švenčiausią Rusiją pasaulyje.
  O sveika, galinga Angelina nuogais kulnais sviedė į samurajų maišą su sprogmenimis ir gurguliavo:
  - Už mūsų šlovingą pergalę!
  Veronika pasuko eilę. Nušovė japonus ir sucypė:
  - Tai mūsų pareiga!
  Juliana basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Ir mes tai išpildysime!
  Ana nutraukė japonų kalbą ir čirškėjo:
  - Rusijos kelias į pergalę!
  Angelina vėl paleido kažką svarbaus į samurajų, gurgždėdama:
  - Ir mes laimėsime!
  Visgi gerai, kad per karščius merginos nusivilko liemenes. Taigi jie yra daug gražesni su nuogu liemeniu. Ir įdegęs, ir raumeningas. Kėbulai tik iš liejo plieno.
  Kokios nuostabios yra merginos, kai jos yra nuogos.
  Ir jiems nereikia drabužių.
  Veronika pjauna daug japonų ir cypia:
  - Būkite garsūs mūsų Rusija visais amžiais!
  Juliana paėmė ir basa koja paleido granatą ir sušuko:
  - Už mūsų teritoriją!
  Štai Ana paėmė jį ir su pykčiu trenkė:
  - Už amžiną ir žmogišką!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Taigi paėmė ir Angelina. Numetė krūvą granatų. Smūgiu išmušė dalį samurajų. Ir ji dainavo:
  - Skrisk danguje, žaisk su saule - noriu amžinai!
  O keturios merginos mušė labai gražiai. Ir visas batalionas. Kaip gundančiai blyksteli basomis kojomis svaidydami granatas. Kokios gražios merginos kare.
  Ir ant jų plūduriuoja geltona japonų kareivių masė. Samurajų miršta tūkstančiai, bet jie vis dar nesiliauja. Prisukite save ir prisukite. Kova itin nuožmi.
  Veronika šaudo į japonus ir čirškia:
  - Mūsų rusų pasirinkimas - garbė ir Tėvynė!
  Juliana, šaudydama į priešą, atidengia dantis, kurie spindi ryškiau nei jūros perlai. Ir sako:
  - Kiekviename amžiuje herojų buvo ir bus!
  Tada mergina ėmė ir dar labiau išdygo dantis.
  Ugninga Ana, šaudydama į priešą, sucypė:
  Mes negalime būti užkariauti! Neverskite Rusijos ant kelių!
  Ir vėl skrenda basa koja mesta kario granata.
  Angelina paleidžia mirtinai ir žudikiškai basa koja. Ir atidengęs dantis čirškia:
  - Tikiu, kad būsime rojuje!
  Viktorija pertraukia herojišką moterį:
  - Ne! Ne rojuje, o gyventi amžinai Žemės planetoje, kuri taps tikru, nežemišku rojumi!
  O mergina kapitonė basa koja sviedė labai mirtiną, skeveldrų bombą.
  Veronika pastebėjo:
  Tu esi išmintingas kapitonas...
  Ir taip pat basa koja paleido vežėjo naikinimą.
  Juliana sucypė ir pasisuko. Nužudė japonus. Išsikėlusi didelius dantis mergina sucypė:
  - Aš nenoriu būti sena moteris! Ir aš noriu gyventi amžinai!
  Ana taip pat sviedė granatą basa koja ir abejodama paklausė šviesiaplaukės:
  - Ar tau patinka mūsų pasaulis?
  Juliana nedvejodama atsakė:
  - Gera idėja! Ypač vasarą! Aš myliu saulę ir atostogas!
  Anna lengvai sutiko su tuo:
  - Vasarą tikrai gerai! Kaip tai gerai jauniems žmonėms!
  Juliana su pykčiu atsakė:
  - Taip, ir tegul būna amžina vasara, kaip Afrikoje! Ir Afrika bus mūsų!
  Angelina plikomis raumeningomis kojomis metė sprogmenų statinę ir pasakė:
  - Tebūnie taip! Ir visais laikais.
  Japonų gretos retėjo, ir jie akivaizdžiai pritrūko.
  Rusijos kariuomenė pradeda veržtis per pačią Japonijos teritoriją ir sutriuškina samurajus, laimėdama vieną pergalę po kitos.
  Pirmieji į mūšį stojo basų merginų batalionas su šortais ir liemenėmis.
  Gražios merginos pradėjo kulti samurajų armiją, jau nukentėjusią ankstesniuose mūšiuose.
  Pirmiausia kariai užpuolė baterijas. Į japonus skrido basomis kojomis mėtosi granatos. Jie buvo labai aštrūs. O patys rusų kariai ėmė ir nusimetė liemenes. Kad liktų nuoga krūtine.
  Taigi beveik visiškai nuogų merginų mušti beveik neįmanoma. Kai moters oda plika, jos kulkos nepalaiko.
  Veronika basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Aš būsiu čempionas!
  Ir papurtė savo baltus, garbanotus plaukus.
  Julianas taip pat nėra toks paprastas. Lupanula ant japonų. Ir tada, kai jis basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Šventosios, carinės Rusijos vardu!
  Ir vėl purtys pilną krūtinę raudonais speneliais. O merginos juosmuo plonas.
  Toliau į mūšį skuba raudonplaukė Anna. Tokia putojanti ir reaktyvi mergina. Kaip mesti granatą basa koja. Taigi samurajus išsisklaido į visas puses. Ir voliotis, tarsi numuštas.
  O mergina šaudo į juos ir cypia:
  - Už stačiatikių ir rusų dievų carą!
  Angelina taip pat sumušė. Ir nuskrido dėžė su kriauklėmis, jos nuoga, galinga kaip traukiamas arklys, išmestas. Ir sumušė daug japonų.
  Merginos paprastai būna super nuogos ir basos. Tačiau su šortais bėgimas pozicijoje yra dar šaunesnis.
  Ir braškių speneliai, tokie blizgūs!
  Viktorija taip pat paleis granatą raudonomis krūtimis ir kuo puikiausiai smogs į samurajų. Štai mergina. O svarbiausia - merginų bataliono vadas ant naikintuvo. Ir taip pat tik kelnaitėse.
  Ir papurto nuoga krūtine. Kuris yra toks gražus ir seksualus.
  Veronika paėmė ir basa koja metė granatą. Ji pertraukė daug japonų ir cypė:
  - Skraidymas į lėktuvą!
  Juliana taip pat labai mikliai mėtė granatą plika koja, o japonus šienavo:
  - Mūsų šypsena ir gniuždantis smūgis!
  Tada kaip blizginti dantis.
  Ana paėmė ir pakliuvo. Nušovė daug samurajų. Ir kaip ji tai padarė.
  Ir kaip paleisti granatą basa koja. Ir girgžda:
  Mes nesame vergai!
  Tada jis juoksis ir parodys liežuvį.
  Angelina ėmė ir čiulbėjo iš pasiutusio įniršio, spjaudydama priešui kaltinimus:
  - Aš esu šauniausias iš šauniausių.
  Ir plikomis kojomis ji paleido sunkią bombą. Ji paėmė ir susprogdino samurajus, juos susmulkindama.
  Veronika taip pat ims ir smogs į Azijos ordą. Ir traiško jų kaulus.
  Mergina paėmė jį ir sušuko:
  - Mes visus sutriuškinsime!
  Ir vėl mirtina ir nepakartojama granata skrenda iš basos kojos.
  Ir sutraiškyti japonus. Ir kodėl jie atkeliavo į rusų žemes? Viskas čia priklauso Rusijai.
  Juliana basa koja paleido granatą ir dainavo:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai! Mums nereikia Valstybės Dūmos!
  Raudonoji Anna agresyviai pabrėžė:
  - Aš būsiu čempionas.
  O mergaitei basa koja mesta granata suplos visus. Liko tik kruvina mėsa.
  Bet Angelina ėmė ir sucypė. Nužudė būrį kovotojų. Ir nušlavė kaip mirties angelas.
  Ir daug samurajų mirė.
  Rusijos kariuomenė spaudė japonus iš visų pusių. Jie traiško ir traiško.
  Prasidėjo muštynės rankomis. Rusų kareiviai samurajų badė durtuvais. "Mosin" šautuvas yra puikus klubas. Kurie pralaužia kaukolę. Ir sulaužyti kaulus.
  Tačiau merginos su kardais kovoja ypač gražiai. Tai gerai. Ypač kai siūbuoja nuogos krūtys.
  O speneliai tokie rubininiai ir putojantys. Taigi norisi žiūrėti į juos ir pabučiuoti.
  Ir bučiuokis be perstojo.
  Merginos kaunasi su alkanų panterų, kurios mato ėriukus, pykčiu. Jie juos kankina ir nulupa.
  Veronika, šaudanti į japoną, šaukia:
  -Mirtis už mirtį!
  Juliana, basa koja mesdama granatą, priduria:
  - Kraujas už kraują!
  Ana, rašanti ant samurajų, sušunka:
  -Akis už akį!
  Ir dar ji basa koja metė citriną. Ji buvo stipresnė už visus ir suplėšyta į gabalus.
  Ir štai Angelina. Visa statinė su mirtinais sprogmenimis paleis ir sumals priešus.
  Tada, kai jis dainuoja:
  - Aš esu basas dramblys ir labai kietas!
  Mergina tikrai galinga. O jos kojos kaip pagaliukai. Kaip perkelti samurajų į kirkšnį. Tie penki metrai aukštyn ir skrido aukštyn. Skubėjo kaip nuo akmens paleista katapulta. Tiksliau, tikriausiai iš katapultos akmens!
  Bataliono vadė Viktorija paleido šūviu į japonus. Ji nupjovė kai kuriuos geltonuosius karius ir sušnibždėjo:
  Mes kovosime už Šventąją Rusiją.
  Ir nuogu, įdegusiu keliu, tarsi persikeltų į smakrą. Ir sulaužyti priešo žandikaulį.
  Viktorija džiaugiasi....
  Juliana entuziastingai sako:
  - Bus caras Nikolajus, didžiausias iš Rusijos carų!
  Ir visas batalionas pusnuogių, basų merginų, kaip loja į viršų, naikina japonus.
  - Tebūnie taip!
  KAS NUTIKO, KAI PASITIKITE ROMMEL
  Rommeliui buvo suteikti nepaprastosios padėties įgaliojimai ir didesnė autonomija Prancūzijoje prieš sąjungininkų išsilaipinimą 1944 m. birželio mėn. Tai leido jam sumaniai disponuoti penkiasdešimt aštuoniomis vokiečių divizijomis, įskaitant dešimt tankų ir penkias SS divizijas.
  O sąjungininkai buvo žiauriai nugalėti, vien kaip kaliniai neteko daugiau nei milijono karių ir karininkų. Be to, naciai užėmė didelę masę įrangos.
  Tačiau svarbiausia, kad Hitleris ir jo palyda atvyko į Prancūziją švęsti didžiausios pergalės. Čia jie buvo tarsi "netyčia" uždengti sąjungininkų oro smūgiu. Hitleris, Himmleris, Bormannas ir Göringas mirė. O Goebbelsas suskubo prisiekti ištikimybę naujajam fiureriui ir aukščiausiajam vadui Rommeliui.
  Sąjungininkai paskubomis sutiko paskelbti paliaubas su Trečiuoju Reichu penkeriems metams, kol kas įšaldydami situaciją ir teritorijas. Taip pat paliekant Italijos pietus ir Siciliją.
  Po to vyko apsikeitimas karo belaisviais - viskas už visus! Kas žymiai sustiprino vokiečių ir ypač italų kariuomenę.
  Tiesa, rytų fronte Raudonoji armija vykdė sėkmingą operaciją "Bagration", prasiverždama prie Nemuno. Tačiau Rommelis, sudavęs netikėtą smūgį į pietinį flangą, priešingomis kryptimis nuo Moldovos ir Vakarų Ukrainos, ten suformavo didelį sovietų armijų katilą.
  Stalinas susinervino ir pradėjo mesti kariuomenę į pietus. Dėl to vokiečiai sugebėjo išvengti visiško pralaimėjimo ir laikėsi Lenkijos sienų. Nors Raudonoji armija sugebėjo išvaduoti beveik visą Baltarusiją ir iš dalies Lietuvą.
  Tankų ir lėktuvų paleidimas Trečiajame Reiche nuolat didėjo, ypač po to, kai sąjungininkai nutraukė bombardavimą.
  "Panther" vis dar buvo pranašesnė už T-34-85 priekiniais šarvais ir šarvų pradurimu, taip pat ginklo šaudymo greičiu. Panther turėjo daugiau ir atsargų kriauklių ir, tiksliau, optikos.
  Taigi vokiečių tankai yra stiprūs ir jų skaičius išaugo. O Pantera tapo rimta problema, juolab kad jos skaičius smarkiai išaugo. Ir "Jagdpanther" pasirodė dar baisesnis, jį buvo lengviau gaminti, tačiau jis buvo galingesnis ir geriau apsaugotas, ypač kaktoje.
  "Jagdpanther" tapo didele Raudonosios armijos problema. Apskritai, išsilaisvinę vakaruose, vokiečiai paskubomis surinko pajėgas. Rommelis pakišo po ginklu ir prancūzus, ir lenkus. Atsirado lenkų kariuomenė ir prancūzų daliniai.
  O vokiškas kulkosvaidis buvo geriausias MP-44 pasaulyje, o lėktuvas TA-152 tapo geriausiu universaliu ginklu. Daug tobulesnis nei Focke-Wulf.
  Rommelis pažadėjo atgaivinti Sandraugą. Ir tai įkvėpė lenkus kovoti už Vermachtą. O prancūzai kovojo, panaudodami milžinišką potencialą, pirmiausia žmonių. Naciai taip pat sugebėjo išlaikyti savo kontrolę Rumuniją ir Vengriją bei sustiprinti Musolinio pozicijas Italijoje - formuodami naujus padalinius.
  Mūšiai parodė, kad sumaniai naudojant "Tiger" -2 yra visai neblogas tankas. Visų pirma, jis yra labai atkaklus ir pataiko iš toli.
  Vokiečiai rudenį stabilizavo frontą. O žiemą kovos atsinaujino su nauja jėga. Šį kartą Raudonoji armija smogė centre. Mūšiuose buvo išbandyti savaeigiai pabūklai E-10 ir E-25 bei pirmasis sovietinis SU-100. Sovietinis automobilis buvo neblogas, o vokiški nedideli žemo silueto automobiliai buvo gana efektyvūs ir judrūs.
  Rommelis atkirto šoniniu puolimu prasiveržusią sovietų kariuomenę ir suformavo porą didelių katilų. Apskritai naujasis Trečiojo Reicho vadas atspėjo sovietų manevrus ir sugebėjo imtis veiksmingų atsakomųjų priemonių.
  Ypač Lenkijoje keliai buvo geresni, o vokiečių tankai net ir žiemą veikė efektyviau nei SSRS platybėse. Ir dabar Fritz jų turėjo daug.
  Reaktyvinis lėktuvas "Fritz" taip pat turėjo įtakos. ME-262 yra patvarios mašinos, o XE-162 yra greičiausi ir manevringiausi. O sovietų lėktuvai net negalėjo pasivyti bombonešio Arado. Taip pat problema. O pietuose vokiečiai atmušė sovietų puolimą, suformavo katilus.
  Rommelis įviliojo Raudonąją armiją į spąstus ir panaudojo daug tankų, o tinkamai naudojant Panther buvo gana efektyvus.
  Stalinas riaumojo iš pykčio, bet pasirodė sumuštas. Vokiečiai sutelkė savo pajėgas. Ir užuot išleidę nenaudingas raketas, tokias kaip FAA, jie pasikliovė reaktyviniais lėktuvais. Ir dabar Raudonoji armija tai gerai gavo ir danguje, ir sausumoje.
  1945 m. gegužę vokiečiai pradėjo veržtis į Ukrainą, naudodami pažangesnę savaeigio pistoleto E-25 modifikaciją, kurios priekinių šarvų storis buvo 120 mm, o šoninis - 82 mm su 88 mm pistoletu.
  Rommelis laikėsi lankstesnės okupacinės politikos - paskelbė Ukrainą nepriklausoma Trečiojo Reicho globojama valstybe ir skatino Banderą. Taip pat buvo sukurta marionetinė Baltarusijos vyriausybė. Vokiečiai dabar vadino slavus arijais ir buvo gudrūs.
  Raudonajai armijai padėtį apsunkino tiekimo nutraukimas pagal "Lend-Lease" ir SSRS derliaus netekimas. Taip, Stalinas retkarčiais kišosi į kariuomenės vadovavimą ir kontrolę, ir tai turėjo neigiamą pobūdį.
  Jei Stalinas jau gerai išmanė strateginius klausimus, tai jis buvo gana silpnas operatyviniais klausimais ir praktiškai nesuprato taktikos. Tačiau tuo pat metu jis tikrai nenorėjo klausytis profesionalų patarimų.
  Ir vokiečiai, vadovaujami puikaus vado Rommelio, iškovojo vieną pergalę po kitos.
  Vasarą "Fritz" užėmė visą Ukrainos dešinįjį krantą ir Kijevą. Taip pat Baltarusiją užėmė galingas smūgis. Reikėjo kažką daryti, kad išgelbėtume SSRS!
  Ir tada ji pasirodė Sailor Moon su savo basomis bikinio komandoje.
  O merginos iš japonų anime susipažino su naciais, kurie, Baltarusijoje nugalėję Raudonąją armiją, jau kėlėsi į Smolenską.
  Merginos buvo pačiame puolimo krašte ir kovėsi labai desperatiškai.
  Jų basos kojos svaidė granatas, o iš bambos išskriejo žaibas. O kardai, ilgėdami, nukirto fašistines plokštumas. Ir tada Ceilono Mėnulio kariai paėmė tai ir kaip jie švilpia. Numuštos varnos kris ant nacių. Ir kai kurie plunksnuoti paukščiai nukrito ant fašistų reaktyvinių grifų. Ir paėmė ir nuvertė juos.
  Ceilono Mėnulis agresyviai nusišypsojo.
  - Kas Fritzas tau neduotas Smolenske?
  Kita mėlyna mergina sušuko:
  - Ir mes prisiminsime Stalingradą!
  Trečioji geltona mergina sucypė:
  - Ir Sevastopolis!
  Ir ketvirtas lojo:
  - Ir Leningradas!
  Ir visas batalionas basų su bikiniu gražuoliu kaip paleisti žaibus iš bambos. Ir kaip tai mirtinai ištiks fašistų masę.
  Atrodė, kad turint tokią galią Raudonosios armijos pergalė buvo neišvengiama. Bet...
  Japonijos anime merginoms pasirodė demonas ir pasakė:
  - O rusai nenori sutriuškinti Kurilų salų!
  Moterys karės iš Japonijos nusivylusios šaukė:
  - Kaip jie nenori stumdyti salų? Mes esame apgauti!
  O žybčiojantys basi, apvalūs kulniukai dingo iš priekio.
  Tačiau jie jau sugebėjo padaryti didelę žalą naciams ir sustabdė puolimą.
  Žiemą vokiečiai tik gynėsi. Jie turėjo labai sėkmingą XE-162 danguje, jie tvirtai laikėsi. Sausumoje savaeigis pistoletas E-25 daugiau ar mažiau užtikrino apsaugą. Kaip ir kiti tankai. "Tiger" -2 buvo modernizuotas, gavęs galingesnį 1000 arklio galių variklį ir tobulą transmisiją.
  Sovietiniai T-54 dar nebuvo paruošti, o IS-4 turėjo daug trūkumų. Ir tai neigiamai paveikė Raudonosios armijos kovinius gebėjimus.
  1946 m. pavasarį naciai bandė veržtis į priekį. Tačiau jų kariuomenė buvo įstrigusi pažangioje sovietų gynyboje. Karas vis labiau ėmė panašėti į Pirmąjį pasaulinį karą, kai gynyba stipresnė už puolimą, o fronto linija neaktyvi. Vasarą vokiečiai taip pat bandė išsiveržti, bet nesėkmingai. O rudenį ir žiemą Raudonoji armija jau veržėsi į priekį, taip pat įklimpo į tankią vokiečių gynybą. Negana to, "Fritz" jau prisitaikė kovoti žiemą, o jų ekipuotė ne taip "plaukė" šaltyje. Ir "E" -50 serijos bakas pasirodė esąs sėkmingas ir gana efektyvus aparatas.
  Tiesa, automobilis svėrė beveik 65 tonas, tačiau tai kompensavo galingas variklis, taip pat labai efektyvūs 88 mm 100EL pabūklai, šarvai veriantys, tikslūs, greitašaudžiai.
  T-54 dar nepateko į seriją, o vokiečiai vis dar turėjo pranašumą įrangos kokybe. O ore jų pranašumas didėjo.
  Huffmanas po keturių šimtų numuštų lėktuvų gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantu. Po 500-ojo lėktuvo Vokiečių erelio ordinas su deimantais.
  Keturiasdešimt septinti metai prabėgo abipusėmis injekcijomis. Rommelis elgėsi atsargiai, stengdamasis sustiprinti Staliną. Ir galiausiai keturiasdešimt aštuntieji metai. Pavasarį Raudonoji armija bandė veržtis į priekį. Tačiau ji negalėjo pralaužti tankios vokiečių gynybos centre. Rudenį vokiečiai atliko tik nedidelę operaciją - išlygino frontą šiaurėje.
  Keturiasdešimt devintaisiais metais sovietų kariuomenė iš esmės bandė pulti. Vokiečiai sėdėjo įtemptoje gynyboje. Jau serijoje esantis Raudonosios armijos T-54, kaip ir IS-7, taip pat turėjo MIG-15. Vokiečiai turi pažangesnius ME-362, ir HE-262, ir ME-2010, taip pat TA-283.
  Vyko apsikeitimas smūgiais. E-50 tapo pažangesnis. Jo svoris sumažėjo iki penkiasdešimties tonų, sumažėjo ir aukštis, sustiprinta bokšto kaktos apsauga. E-75 taip pat kondensavosi ir jo svoris sumažėjo iki patenkinamo ir pateko į seriją.
  E-100 niekada nepateko į seriją, todėl jo didelis svoris sukėlė per daug problemų kariuomenei.
  Vokiečiai laikė fronto liniją, ir dabar prasidėjo 1950-ieji šio prakeikto karo.
  Rommelis pasiūlė Stalinui taiką. Bet žinoma, reikalaudamas palikti Trečiąjį Reichą tas žemes, kurias vokiečiai jau buvo užkariavę. Stalinas sutiko su taika tik 1941 m. Tačiau Rommelis negalėjo su tuo sutikti. Kadangi paaiškėjo, kad milijonai vokiečių mirė veltui.
  1950 metai prabėgo Raudonajai armijai bandant prasiveržti per frontą. Vokiečiai stojo į gynybą.
  Rommelis dėjo vilčių į diskotekas. Jie pakilo dar 1945 m., tačiau pasirodė netinkami naudoti koviniams tikslams. Tačiau 1951 m. pasirodė pirmosios mašinos su keturių garsų greičiu ir dėl srauto aplink laminarinį čiurkšlę jie buvo praktiškai nepažeidžiami šaulių ginklų.
  1951 metais Raudonoji armija toliau atakavo nacius. Tačiau jos bandymai buvo neveiksmingi. Priekinė linija išliko stabili.
  Tačiau Rommel gavo informacijos apie diskelių naudojimą. Numušti jų nepavyko, bet jie patys nešaudė, o galėjo tik taranuoti oro taikinius. O tai, atsižvelgiant į jų greitį, jau savaime nėra blogai. Tačiau jis negalėjo suteikti pranašumo ore prieš MIG-15.
  Diskletai buvo brangūs ir sunkiai gaminami, o jų buvo nedaug.
  1952-ieji taip pat prabėgo apsikeičiant smūgiais, o kai Raudonoji armija bandė spausti, bet nepavyko, "Fritz" gynyba buvo stipri.
  Be to, vokiečiai kare naudojo užsieniečius. Ir jie komandavo gana meistriškai.
  Stalinas mirė 1953 metų kovą. Ir tai iškart sukėlė nesantaiką partijos vadovybėje, nes nebuvo oficialaus įpėdinio.
  Reikia dalintis įrašais. Taigi Molotovas tapo GKO pirmininku, Malenkovas - Ministrų Tarybos pirmininku, Nikita Chruščiovas - TSKP CK pirmuoju sekretoriumi, Žukovas - jo nepašalinamas pavaduotojas - vyriausiuoju vadu, o Vasilevskis - gynybos ministru.
  Netrukus Berija buvo suimta ir nušauta.
  Tačiau šis areštas sukėlė tam tikrą sumaištį vidaus kariuomenėje. Ir Rommelis smogė triuškinamam smūgiui, nukirsdamas Raudonąją armiją.
  1953 m. vokiečiai galėjo užimti Smolenską, o sovietų kariuomenė užėmė teritoriją iki pat miesto Rževo. Fritzui taip pat vėl pavyko užblokuoti Leningradą, o pietuose užgrobti Ukrainą ir Krymą, užblokuoti Sevastopolį ir pasiekti patį Doną. Prie Dono sovietų kariuomenė sustabdė nacius.
  Žiemą vokiečiams pagaliau pritrūko jėgos. GKO pirmininkas Molotovas paskelbė, kad karas baigsis.
  1954 m. Rommelio armija veržėsi į Maskvą, bet visi Fritz bandymai prasibrauti buvo atremti.
  Leningrado jiems nepavyko užimti audra.
  !955, naciai vėl puolė. Jie bandė užimti Stalingradą, bet ten buvo sumušti ir pasitraukė už Dono. Bandymas užimti Maskvą taip pat nepavyko. Leningrado puolimas taip pat buvo nesėkmingas. Nacių nuostoliai buvo labai dideli.
  O 1956 metais Trečiasis Reichas vėl stojo į gynybą. Ir jau Raudonoji armija bandė pulti Rommelio pulkus. Tačiau jai taip pat trūko jėgų. Nuostoliai taip pat buvo didžiuliai. O 1956 metais fronto linija nepajudėjo.
  1957 metais vokiečiai turėjo naujus tankus Leopard, o SSRS - T-55 seriją. Ši mašina turėjo galingesnį 107 mm kalibro pistoletą. Taip pat pasirodė pažangesnis IS-12. IS-10 buvo atnaujintas.
  Vokiškas "Leopard" buvo pažangesnė naujos kartos mašina, tačiau vis dar nebaigta. Taip pat pasirodė naikintuvai ME-562. Su galingesniais ginklais nei anksčiau ir dideliu greičiu. Visai kaip lengvasis XE-462. Taip pat labai padorus kovotojas, ir lengvas. SSRS jie iki šiol išgyveno MIG-15 modernizavimą, nepašalindami iš serijinės gamybos masyviausio sovietinio lėktuvo aviacijos istorijoje. Karas užsitęsė.
  1958 metai jau prasidėjo... Siaubinga, kiek žmonių kančios tęsiasi.
  Rommelis apskritai sutinka su taika, bet išsaugodamas viską, ką užkariavo vokiečiai. Molotovas ir jo komanda su tuo nesutinka.
  Ant akmens rado dalgį. Ir nuostoliai auga.
  Raudonoji armija bando veržtis į priekį, bet negali pralaužti tankios gynybos. Rudenį vokiečiai vėl bando užimti Leningradą, tačiau jų puolimai atmušami.
  Jau 1959-ieji skuba kaip vilkas. Taip, laikas kare teka lašais, bet praeina nepastebimai ir nėra ko prisiminti. Rommelis jau paseno. Ir Molotovas daug metų yra sovietų vadovybė. Tačiau karas vis dar vyksta.
  Raudonoji armija vis dar naudoja MIG-15, bet toliau jį modernizuoja. Taip pat atsirado pažangesnių raketų ir priešlėktuvinių sistemų. Ir svarbiausia, kad palydovas jau galėjo pakilti į žemą Žemės orbitą. SSRS jau turėjo balistinių raketų, galinčių pataikyti į Berlyną. Tačiau kaip ir vokiečiai.
  Atominė bomba nebuvo sukurta, nes JAV netikėjo jos realumu ir nenorėjo švaistyti pinigų.
  O Trečiasis Reichas ir SSRS nerengė tokių brangių projektų.
  Tai atsitiko jau 1959 m., o pasaulis dar neturi branduolinių ginklų. Didžioji Britanija yra įklimpusi į kolonijinius karus, žūtbūt siekia išlaikyti savo imperiją, o JAV naftos ir dujų monopolijos stabdo branduolinės energetikos plėtrą.
  Taip atsitiko, kad pasaulis vis dar be atominės bombos. Nors galbūt tai buvo jos išvaizda, kuri galėjo baigti šį prakeiktą, pragarišką karą. Kuriame jau žuvo daug dešimčių milijonų žmonių.
  Kituose frontuose JAV ir Didžioji Britanija kariavo su Japonija. 1946 metais JAV išlaipino karius Tekančios saulės šalyje, tačiau samurajus išmetė juos į jūrą.
  Japonija toliau bombardavo ir bombardavo. Tačiau ji atsisakė kapituliuoti.
  1950 metais JAV vėl nusileido, šį kartą geriau pasiruošusios ir panaudojusios daug daugiau laivų, lėktuvų ir kitų pajėgų.
  Japonija priešinosi dar pusantrų metų. Tokijas krito vienas iš paskutiniųjų, o imperatorius pasidarė hara-kiri. Bet ir po to ramybės neatėjo. Japonai surengė tikrą partizaninį karą okupantams amerikiečiams.
  Visa tai susilpnino Ameriką ir Britaniją ir jos nesikišo į karą tarp SSRS ir Trečiojo Reicho. Rommel vis dar turi visos Europos išteklių. O atsižvelgiant į Rusijoje okupuotas teritorijas, žmogiškųjų išteklių yra kur kas daugiau. Tiesa, prieš nacius vyksta nuožmus partizaninis karas. Ir net gudresnė ir lankstesnė politika okupuotose teritorijose nepadeda Fritzams ten įsitvirtinti ir sutramdyti partizanus.
  1959 metų rugsėjo 1 dieną suėjo lygiai dvidešimt metų nuo Antrojo pasaulinio karo pradžios. Raudonoji armija veržėsi Leningrado kryptimi. Vokiečiai dar kartą bandė užimti Maskvą.
  Kiek laiko gali kovoti? Tai tik košmaras.
  Šiaip apkasoje sėdi sovietinių merginų batalionas. Ir atspindi kitą Vermachto puolimą.
  Nataška Sokolovskaja šaudo iš AK ir susierzinusi sako:
  - Na, kiek ilgai tupės šitas skėris?
  Zoya logiškai atsako šaudama iš granatos paleidimo ir sulaužydama vokiško automobilio vikšrą:
  - Tikriausiai iki paskutinio kareivio!
  Augustinas, šaudydamas į nacius, pažymėjo:
  - Toks košmaras negali tęstis amžinai!
  O raudonplaukė basa koja sviedė labai mirtiną granatą, suplėšydama nacius į smulkius gabalėlius. Tada ji šypsodamasi pastebėjo:
  - Ne, mums tikrai reikia juos visus nužudyti!
  Svetlana irgi plika, iškalta koja paleido žudikišką citriną. Ji suplėšė Fritzą ir pažymėjo:
  - Galbūt mes nužudysime ... Jei mes patys nesilenksime!
  Keturios karės kovoja vilkėdamos bikinius. Jos atrodo kaip jaunos ir labai gražios merginos. Bet jie gyvuoja jau seniai. Jie kariauja nuo keturiasdešimt pirmųjų metų ir jau yra visiškai pavargę nuo šio karo. O prieš tai jie jau kovojo Ispanijoje. Jie taip pat buvo apdovanoti.
  Ir dabar tiek metų - daugiau nei aštuoniolika metų jie nelygią kovą su fašizmu kovoja. Ir panašu, kad šiam kraštui pabaigos niekada nebus.
  Nataška prisiminė, kaip būdama mergaitė Pirmojo pasaulinio karo metais nešė paketą į carinės armijos batalioną.
  Atrodo, kad jos basos kojos jau prie visko priprato. O jei per dieną nueini penkiasdešimt verstų, tau skauda blauzdas, o padai, nors ir suragėję, pradeda niežėti ir skaudėti.
  Be to, tu alkanas. Tik vanduo iš upelio ir uogos. Bet vasarą nieko. Tačiau stenkitės ilgai vaikščioti basomis po sniegą. Kai nuo šalčio pirštai pasidaro raudoni ir mėlyni. O nuo nušalimų gelbsti tik nuolatinis judėjimas ir įprotis grūdintis nuo kūdikystės.
  Nataša prisiminė ir caro laikus. Jose buvo kažkas gero. Visų pirma, carinis rublis būtų buvęs stabili valiuta, o kainos palaimintojo caro Nikolajaus II laikais neaugo. Bet kokiu atveju, prieš karą su vokiečiais. Ir šis stabilumas padėjo valstiečiams sukaupti pinigų tam ar kitam pirkiniui. Ir beveik viską galėjai nusipirkti už paskolą. Taigi dar ne faktas, kad sovietų valdymo laikais jis tapo toks geras.
  Augustinas basa koja metė žudiko dovaną - mirtį. Ji suplėšė juos į gabalus daugybę vokiečių ir jų samdomų kareivių ir suirzusi pasakė:
  - Visos žmogžudystės ir žmogžudystės! O siela reikalauja kažko kito!
  Augustinas dalyvavo Port Artūro gynyboje. Tokia ji kovojanti mergina. O mergina amžina. Norėdami išsaugoti jaunystę, raganos neapauna batų esant bet kokiam, smarkiausiam šalčiui. Ir tai yra jų universali taisyklė.
  O kai esi basas, nei kulka, nei senatvė nepakelia. O tu pats kuli priešininkus kaip javų gabalėlius.
  Ji prisiminė tą mūšį su japonais. Kita mergina, beveik vaikas, šaudo, taikydama šautuvą į samurajų plonomis, bet tvirtomis rankomis.
  O japonai vis lipa ir lipa, užpildydami lavonais visas prieigas. Boreiko, gerai padaryta. Samurajus kapojo kardais iš abiejų rankų, kaip legendinis Ilja Murometas.
  Aplink jį augo visas kalnas lavonų. Japonai vis tiek sužeidė jį durtuvais ir numetė. Bet Boreyko išgyveno. Grįžęs iš nelaisvės, Pirmajame pasauliniame kare kovojo su vokiečiais. Ir tada meškos pėdsakai dingsta. Dabar, jei jis gyvas, jis jau gana senas. O Augustinui nereikia metų. Iki šiol ji atrodo kaip raumeninga ir aukšta mergina. Ir net gavusi žaizdą jos oda gyja be randų ir jokių pėdsakų.
  Augustina prisiminė, kaip ji savo durtuvu varė japoną į pilvą. Ir jis taip rėkė. O ji rudaplaukė ir jauna, bet jau stipri ir gana aukšta, nes samurajų draugui apkraus pliką kulną į smakrą. Jis paėmė jį ir griuvo ir nukrito taip nesėkmingai, kad japoniškas durtuvas pervėrė nugarą.
  Tada Augustinas nepraleisdamas šaudė į japonus. Tačiau jų buvo per daug. Ir jie nugalėjo rusus.
  Augustinas net buvo paimtas į nelaisvę. Ji buvo pradėta tardyti. Patepus suragėjusias pėdas, jiems ant basų kojų buvo atkeltas skrudintuvas.
  Augustina sugebėjo sulaikyti savo riksmus. Ji įsivaizdavo save kaip Orleano tarnaitę, kuri kankinama tik juokiasi ir šypsosi. Augustinas buvo pakabintas ant stelažo ir mušamas botagu. Tačiau atsakydama ji tik nusijuokė.
  Galų gale samurajus paliko ją ramybėje ir netgi nuėmė grandinę kaip pagarbos jos drąsai ženklą. O Augustinas tuo pasinaudojo ir nužudė du sargybinius, pabėgo.
  Tada ji kovojo Kuropatkino armijoje. Tikrai tikėjausi laimėti.
  Bet Kuropatkinas tarsi tyčia norėjo pralaimėti. Samurajus prarado dvigubai daugiau žuvusiųjų nei carinė armija, bet galiausiai rusai buvo nugalėti. Ak, koks tai buvo karas - rusai kariavo narsiai, parodydami, kad yra geriausi pasaulyje kariai, su blogiausia komanda!
  Augustina vėl nuogais kojų pirštais metė granatą į nacius ir riaumojo:
  - Sėkmės su mumis!
  Zoya pasakė:
  - Žinokite, kaip grąžinti!
  Auksaplaukė mergina grakščia, basa koja murkdama irgi metė citriną:
  - Šlovė Tėvynei!
  Zoja taip pat daug ką matė. Kad ir kur ji kovotų. Kovojo su japonais ir pilietiniame kare. Ten ji sutiko Augustiną. Ir daug išmoko. Ten prie jų prisijungė Nataša ir Svetlana. Taip atsirado legendinis ketvertas. Ir Raudonoji armija didžiąja dalimi yra jų dėka, ir ji pradėjo laimėti.
  Zoja vėl sviedė granatą basa koja. Pataikiau į Leopardą, ir jis atsitrenkė į savo kolegą.
  Mergina auksiniais plaukais čiulbėjo:
  - Tebūna mano Tėvynė didžiulėje šlovėje!
  Ir ji parodė Fricui savo liežuvį. Apskritai Zoja buvo nustebinta, kiek daug problemų turėjo Rusija. Viskas prasidėjo nuo karo, kai Japonija užpuolė Rusiją.
  Po to Rusija šturmavo. Zoja nepateko į Port Artūrą, bet kovojo Kuropatkino armijoje. Pirmajame dideliame mūšyje rusai atmušė visus japonų puolimus ir padarė jiems didelių nuostolių. Bet tada samurajus pradėjo apeiti carinę armiją, o Kuropatkinas atsitraukė.
  Bet kaip neprisiminsi Aleksandro Suvorovo, kuris pats užpuolė priešus. Suvorovas puolimą laikė stipresniu už gynybą. Kuropatkinas pasirodė esąs netinkamas vadovavimui. Ir Zoja parodė drąsą ir asmeniškai nužudė japonus ginklu ir dūrė durtuvu.
  Tačiau ypač daug samurajų ji sugebėjo nužudyti kulkosvaidžiu. Tai buvo taip puiku. Ir ji pjovė juos kaip dalgį.
  Zoja vėl metė granatą plika grakščia koja ir dainavo:
  - Šlovė mano Tėvynei! Mama myli savo vaikus!
  Svetlana yra seniausia iš jų. Natūrali blondinė sniego baltais plaukais. Ji taip pat dalyvavo Krymo kare ir gynė Sevastopolį. Štai kaip seniai tai buvo!
  Tada ji dar buvo beveik mergaitė, basa suplyšusia suknele, kovojo su pranašesnėmis priešo pajėgomis. Svetlana ir pati pirmoji iš keturių tapo ragana. Ir tai jai labai padėjo mūšyje. Britai, prancūzai, turkai stojo į puolimą. O jis šaudė į juos primityviu šautuvu ir pataikė. O paskui durtuvais smeigė. Ir ji nužudė savo priešus. Ir nuogais kojų pirštais mėtė savadarbes bombas. Tame kare rusai Sevastopolį galėjo išlaikyti beveik ištisus metus ir taip išvargino sąjungininkus, kad karą nutraukė.
  Tačiau Rusija tada atidavė Dunojaus deltą. Ir pirmą kartą per ilgą laiką tai pasirodė pralaimėjusioji pusė.
  Ir tada jie pardavė Aliaską. Svetlanai atrodė, kad pasaulio pabaiga išvis artėja.
  Bet praėjo metai. Rusai nugalėjo turkus ir atkovojo Dunojaus deltą. Vėl kovojo Svetlana, nuostabi, basa blondinė. O ragana būti gera - nei kulkos, nei senatvė, nei negalavimai tavęs neatima. Ir laimi save žaismingai. Ir tik plazda ant sparnų.
  Svetlana vėl sviedė granatą basa koja ir riaumojo:
  - Bus nauji šimtmečiai,
  mūsų valia stipresnė už plieną ...
  Išplėšė kvailį
  Sveikas draugas Stalinas!
  Bet dabar Stalino nebėra. Svarbiausias Molotovas. Nors jis nėra toks diktatorius kaip Stalinas. Ir vyriausiasis vyriausiasis vadas Žukovas. Ir Rommelis vis dar yra tas vadas. Bet jis dar nesugeba prasiveržti per Raudonąją armiją!
  Nataša taip pat sviedė mirtiną granatą basa koja ir čiulbėjo:
  - Mes atiduosime savo sielą, širdį, atiduosime savo Šventajai Tėvynei! Mes stovėsime ir laimėsime, o savo gyvybės negailėsime!
  Kariai kovoja. Ne, šiandien Rommelo minios nepralaužs savo gynybos. Jie beviltiškai kovos ir laimės. Ir didžioji Rusija bus pašlovinta.
  Zoja čiulbėjo plikomis kojos pirštais mėtydama citrina:
  - Šviesi vilties saulė
  Vėl kyla virš šalies...
  Rusija laimi kaip ir anksčiau
  Vermachto vanagai plaka!
  Nataša išmintingai pastebėjo:
  - Tu kaip visada graži mergina auksiniais plaukais!
  Zoja giliai įkvėpė. Prisiminiau, kaip ėjau į žvalgybą prieš japonus. Ir paėmė ginklą. Ir iškulkime samurajų iš jo.
  Jie jas nupjovė per laukinį siautulį. Tada labai susipainiojau. Ir vis dėlto ji buvo sugauta.
  Jos mergina buvo pakelta ant stelažo, o jos kulnai buvo apdeginti karštu lygintuvu. Bet Zoja drąsiai laikėsi ir nedejavo ir nerėkė. Ir net baltumas nuo šilumos laido nugaroje neprivertė jos kalbėti.
  Po kankinimo Zoya buvo surakinta ir išvežta į Tokiją. Tačiau karys sugebėjo pabėgti. Karininkui ji sakė neva žinanti, kur besitraukdamas Kuropatkinas paslėpė Rusijos kariuomenės iždą. Na, jis nusipirko. Kad su niekuo nesidalytų, su antrankiais ir grandinėmis jis nusivedė Zoją į mišką. Mergina nėra tokia paprasta. Ji pagavo akimirką ir nuogu apvaliu kulnu trenkė pareigūnui į smakrą ir nupjovė. Tada ji paėmė raktus ir atidarė antrankius, pabėgo.
  Godumas nepriveda prie gero, ir Zoja toliau žudė japonus.
  Tačiau dabar naciai aiškiai išsekę. Dėl keturių mergaičių raganų jos tapo gana retos. Tiek tankų daužėsi. Ir tada ji pradėjo numušti atakos lėktuvą.
  Merginos vieningai dainavo:
  - Rusų erelis virš planetos,
  sparnai, sklindantys, pakils ...
  Na, klastingas priešas,
  Bus nugalėtas, sulaužytas!
  Pagyvenęs žilaplaukis Rommelis apžiūri frontų žemėlapį. 1959 metų rugsėjo 2 d Ir karas vis dar vyksta, o Maskva nepaimta. Stalino nebėra, o formaliai pagrindinis GKO pirmininkas yra Molotovas. Bet jis tik pirmas tarp lygių. Stalino postai yra padalinti, o vyriausiasis vadas Žukovas. Ir būtent prieš jį Rommelis kovoja. Nors yra ir gynybos ministras Vasilevskis. O partijai vadovauja Nikita Chruščiovas. Ir vyriausybės vadovas Malenkovas. Taip pat yra Aukščiausiosios Tarybos SSRS Prezidiumo pirmininkas ir formalus valstybės vadovas Bulgarinas.
  Taip, prieš Rommelį susirinko marga kompanija. Ir jį reikia sulaužyti. Tačiau SSRS nepasiduoda. Ir Trečiasis Reichas yra išsekęs, kaip ir Rusija.
  Bet taikos sudaryti negalima. Rommel nori teritorinių įsigijimų. Sovietų valdžia atkakliai laikosi nulinio varianto.
  JAV dabar krizė, jos niekur nedings. O Didžioji Britanija yra įklimpusi į kolonijinius karus. Taigi Antrojo pasaulinio karo ribai nėra galo.
  O jos dvidešimt pirmieji metai jau prasidėjo.
  Tam tikros viltys buvo susijusios su Leopardų šeima. Tačiau šis tankas savęs nepateisino. Kitas variantas buvo tanko RE-50 kūrimas. Naujos idėjos esmė - sukurti piramidinę mašiną, kuri būtų praktiškai neįveikiama bet kokiu kampu. Tai gali būti geras atradimas. Būtent su piramidinių RE šeima Rommelis siejo viltis dėl pergalės prieš SSRS.
  Tačiau seni tankai vis dar kovoja.
  Bet jie turi gerų kovotojų.
  Gerdo, Šarlotės, Kristinos, Magdos įgula - keturios merginos pirmą kartą T-3 save išbandė per ataką prieš Lenkiją 1939 m. Vokiškas automobilis tada dar buvo gana silpnas. Merginos daugiau šaudė į pėstininkus, panaudojo tris kulkosvaidžius.
  Gerda, šaudydama į lenkus, šienavusi jų pėstininkus ir kavaleriją, kuždėjo:
  - Aš karys su tūkstančiu velnių galvoje!
  Šaudydama Charlotte pastebėjo:
  Viskas įdomu, bet...
  Gerda basa koja metė į lenkus granatą ir cypė:
  - Kas, bet?
  Raudonplaukė atsakė:
  - Bet dabar mes tapome raganomis, o ką tai mums duoda?
  Šviesiaplaukė Gerda pliūpsniais nušienavo lenkus ir logiškai atsakė:
  "Dabar jie mūsų taip lengvai nenužudys!
  Kristina taip pat smogė lenkams automatu ir pastebėjo:
  - Ar išsaugosime amžiną jaunystę?
  Užtikrintai vairuodama automobilį Magda atsakė:
  - Žinoma taip! Aš patikrinau! Ji padarė sau žaizdą, ir jis dingo be žinios!
  Gerda, noriai kapodama lenkus, patvirtino:
  - Būtent! Dabar esame ne tik žmonės, bet ir tapome antžmogiais!
  Šarlotė, kapodama lenkus, sušuko:
  - Aš Supermenas!
  Ir vėl basa koja sviedė žmogžudišką granatą. Taip, mergina išsiskyrė ir akivaizdžiai nebejuokavo.
  Christina, nutraukdama lenkus, pažymėjo:
  - Tėvynė labai gera!
  Ir nuogi gražios aukso raudonumo merginos kojų pirštai paleido citriną.
  Magda irgi davė posūkį, nukirto lenkus ir sucypė:
  - Esu tipiškas čempionas!
  O taip pat basa koja išmes granatą, kuri viską žudo ir naikina.
  Lenkijoje keturi narsiai kovojo ir net paėmė Varšuvą. Tačiau šito nepakako.
  Po Prancūzijos Gerda ir Charlotte išvyko į Afriką Rommelio korpuse.
  Specialiojo SS bataliono "Tigrai-Barakudos" merginų kuopa transporto lėktuvu Me-323 skrido į Tunisą. Visos moterys karės buvo kaip degtukas, jaunos ir dar neištekėjusios. Dažniausiai aukštos atletiškos blondinės, vokiečių tautos spalva, jos kraujas ir sultys.
  Tarp kitų karių išsiskiria dvi merginos - medaus šviesiaplaukė ir ugninga raudonplaukė, kurios, beje, savo grožiu ir rimtumu akyse taip pat vertos podiumo. Jei visi kiti kariai būtų tarp gana patyrusių kovotojų, sugebėjusių uostyti parako Prancūzijoje ir Balkanuose. Bet ne taip, kad per daug dėl karo veiksmų laikinumo ir noro stokos siųstų merginas į akį.
  Jie jau kovojo, šios dvi buvo labai jaunos, išvaizdos, beveik mergaitės, pačios paskutinės, kurios pakeitė žuvusiuosius per oro antskrydį. Žinoma, jie taip pat buvo mokomi viso vokiško pedantiškumo, bet jie vis tiek buvo tokie nekalti, nes atrodė kaip vos šešiolikos. Tikros rožės, apleistos dykumoje. Tačiau tuo pat metu jie kovojo beveik dvejus metus.
  Ugniai raudona "barakudos tigrė" paklausė savo šviesiaplaukės draugės:
  - Britų armijoje yra daug juodaodžių. Jie labai nemandagūs ir žiaurūs, bet įsivaizduok, Gerdai, kas bus, jei tave sugaus ir prasidės kankinimai?
  Medaus blondinė ramiai atsakė:
  - Stengsiuosi, kad manęs nepagautų Šarlotė, bet jei tai vis tiek Viešpaties valia, priešams nieko neatiduosiu!
  Raudonplaukė Šarlotė sušnibždėjo:
  - Sklando gandai, kad netrukus rytuose prasidės didelis karas su Rusija. O kariai jau traukiami, telkiamos pajėgos. Nenuostabu, kad tiek daug pėstininkų buvo paimta į kariuomenę, merginos sako, kad vyrų kaimuose beveik neliko!
  Gerda sutiko atsidususi:
  - Taip, tai būtų baisu! Kariauti su rusais: žiauriai ir fanatiškai, su jų begalinėmis platybėmis ir atšiauriomis žiemomis... Tai bus kažkas baisaus!
  Raudonplaukė atsakė:
  - Rusai negalėjo nugalėti net mažytės Suomijos kariuomenės, o mes įveikėme didžiausias priešo pajėgas! Visa Europa jau po mumis, o Rommelis triuškina britus Afrikoje. Kodėl manai, kad pralaimėsi?
  Gerda nenoriai atsakė:
  - Rusai turi daug gyventojų ir didžiulius plotus. Jie sugers per daug karių! O jei nespėsime iki žiemos paimti Rusijos sostinės, tai mūsų kariai tiesiog sušals, o technika nusimins ir įklimps į sniego pusnis, bus elementariai baisu!
  Šarlotė energingai papurtė galvą.
  - Oi, nekalbėk apie tokius bjaurius dalykus, geriau padainuokim kokį romansą. Apie meilę...
  Gerda nekaltai nusišypsojo ir sutiko:
  - Žinoma, mes dainuosime geriausiai!
  Barracuda Tigress mergaitės dainavo aiškiais krištolo balsais:
  Perlamutrinė, drebanti šukuosena,
  Aš nerimauju, man dreba krūtinė!
  Aš mergina kaip nedrąsus beržas,
  Bijau judėti ir kvėpuoti!
  
  O ką tau į ausį šnabžda gaivus vėjas?
  Basomis kojomis po kojomis traška smėlis...
  Ir nėra laimingesnio manęs planetoje,
  Kai eisiu su tavimi į mišką!
  
  Atskleisk man didelę paslaptį, mylimoji,
  Kaip tau pavyko užkerėti širdį!
  Bet tavo veidas toks liūdnas?
  Ploniausias raukšlių siūlas slinko per kaktą!
  
  Jaunuolis atsako man su sielvartu;
  Karas išskirs jus ilgam!
  Kad rastume mums vietą rojaus miškuose,
  Šėtonas turi būti nugalėtas pragare!
  
  Atsakydamas linktelėjo lieknas beržas,
  Tu man esi daugiau nei draugas!
  Nors mūšio baigtis gali būti verksminga,
  Bet Dievas Jėzus Ganytojas yra su mumis!
  
  Išsklaidykime demonų pragarą - piktus šešėlius,
  Kad giraitės žydėtų žaliai!
  Glostė mano įdegusius kelius
  Laikyk mane tvirtai, mieloji!
  
  Ir jis atsakė kaip mergelė juokais:
  Jis pasakė girdėdamas besiskleidžiančių šakų garsą;
  - Ar lauksi manęs metus, balande?
  Karštų gervių pagunda stipri!
  
  Atsakydamas jam taip griežtai pasakiau:
  - Aš nebūsiu civilis prie mašinų stovo!
  Ir man patinka karinis kelias,
  Aš noriu kovoti, nugalėti piktuosius!
  
  Aš priėjau prie reikalo - nupjauti šakas, pynes,
  Jie man davė naują mašiną su disku!
  Nors žolė verkia kaip rasos perlai,
  Kodėl nekaltybė - tapo kaip kareivis!
  
  Tada, kad Tėvynė man brangesnė už visas,
  Tėvynė virš žvaigždžių dega sieloje!
  Ant lovos brautis ne viduje,
  Ir nakvokite su šautuvu trobelėje!
  
  Pergalė ateis, aš tvirtai ja tikiu,
  Juk mūsų reikalas visada teisus!
  Na, vaikinai, šypsokis linksmiau,
  Mūsų laukia geras likimas, patikėkite!
  Kartu su jais dainavo visa šeima, o mergaitės kraipė galvas ir plojo rankomis. Bet tada jų idilė nutrūko, kaukė sirena ir danguje pasirodė anglų lėktuvai! Spitfires bandė užpulti tiekimo karavaną. Prie jų drąsiai puolė palydos ekipažai ME-109. Ugniai raudona Charlotte net pašoko iš džiaugsmo:
  - Štai ir prasideda mūšis ore! Bus šaunu!
  Gerda susijaudinusi patvirtino:
  - Dabar mūsų, jie pasiduos!
  Buvo aštuoniolika angliškų "Spitfire" ir penkiolika vokiečių "Messers" - tai nėra didelis skirtumas. Buvo kalami kulkosvaidžių sprogimai ir lėktuvų pabūklai. Šarlotė nusijuokė ir parodė pirštu:
  - Pažiūrėk, kaip mūsiškiai jas kulia! Grožis!
  Gerda filosofiškai pasakė:
  - Kovoje laimės ne stipriausias, o pakankamai pikčiausias, kad ją išprovokuotų, bet ne pats į ją įsiveltų!
  - Karas - tai varžybos, kuriose visi yra diskvalifikuojami dar prieš startą! Palaikė Šarlotę.
  Jis iš anglų "Spitfires" jau užsidegė ir pradėjo kristi, po jo - vokietis... Mūšis ėmė įsiplieskti dar didesniu nuožmiu. Britų lėktuvai turėjo kulkosvaidžius, vokiečiai - pabūklus, vieni 20 mm vienetiniai, kiti net tris 20 mm pabūklus, bet tokių mašinų buvo tik dvi... Greičio charakteristikos ir manevringumas beveik tas pats, gal net ME -109 net svoris mažesnis ir posūkius daro greičiau. Tačiau britai taip pat nėra tokie paprasti, todėl trys jų naikintuvai nuskubėjo į transportą, nekreipdami dėmesio į priedangos ugnį. Merginos viduje rėkė:
  - Nagi, vaikinai, nepraleiskite to! Priverstinė ugnis pli!
  Šarlotė rėkia:
  - Kailis! Furr!
  Me-323 yra didžiulis transportas, galintis gabenti iki 200 karių, jame yra šeši gynybinių ginklų kulkosvaidžiai. Jie išsidėsto "ežiuko" sistemoje ir pradeda rašyti... Kovotojai šaudo, o didelio kalibro kulkos perveria odą ir pramuša dangą. Merginos karės šokinėja atgal, šaukdamos kaip kiaulės:
  - Turėkite mažai išsivysčiusių liūtų jauniklių.
  Viena iš merginų užkibo ir ją traukia traukuliai. Prie jos prišoka mergina gydytoja ir iškart pareiškia:
  - Tai pramušė tiesiai! - Ir padaro jai padažą. Ji nusiramina ir bando sulaikyti dejones.
  Bet tada Messerschmitt patenka į anglų naikintuvo užnugarį, taiklūs šūviai, jis užsidega ir nukrenta. Merginos riaumoja:
  - Nuostabu! Tai mūsų vaikinas!
  Šią akimirką kulkosvaidininkas, dengiantis fiuzeliažą (o tai yra žmogus), nukrenta perdurtas kulkos. Gerda puola kaip žaibas, įsikimba į vielą ir krenta, nuskrenda batai. Jauna mergina, mirga nuogais, rožiniais aukštakulniais, pora šuolių per nukritusius kūnus, prišoka prie kulkosvaidžio ir paspaudžia gaiduką. Švinas išspjaunamas iš statinės ir Spitfire praranda kontrolę, pradeda kristi į uodegą.
  Mergaitės vilkės iš džiaugsmo cypia ir skanduoja:
  - Ritulį! Skalbyklė! Vokietija prieš Britaniją du - nulis!
  Tačiau Gerda nespėjo numušti antrojo naikintuvo, jį sunaikino vokiečių lakūnai. Oro mūšiai yra trumpalaikiai, o praradę daugiau nei pusę naikintuvų britai pabėgo. Rezultatas buvo 11 prieš 3 vokiečių naudai. Merginos taip džiaugsmingai sušuko atsakydamos ir paspaudė viena kitai ranką. Jie taip pat pagyrė Gerdą, kuri nepametė galvos ir pirmąjį numuštą lėktuvą - savo auką - įrašė kaip savo turtą! Mergina paraudo iš didelio susijaudinimo ir sumurmėjo:
  - Taip, aš pats neprisiminiau! Ar tai buvo kažkas panašaus? Visiškai neįsivaizduojama! Aš esu transe...
  Šarlotė sumurmėjo nepatenkinta šypsena:
  - Bet aš negaliu sau atleisti už vėlavimą. Taigi tiesiog paėmė stabdžius!
  Kuopos vadas Madeleine paguodė Šarlotę:
  - Dar tiek daug kovų laukia! Tai Afrika!
  Šarlotė kikeno ir šyptelėjo:
  - Vaikai už dyką, vaikai neina į Afriką pasivaikščioti! Afrikoje yra ryklių, Afrikoje yra gorilų, o Afrikoje yra didelių krokodilų! Tačiau Didysis Reichas; mums pasakė - neslysk!
  Visos merginos vieningai juokėsi. Kaip buvo puiku...
  Tuniso sostinė, taip pat vadinama Tunisu, yra pagrindinė nacių bazė Afrikoje. Pagrindinė Vokietijos sąjungininkė: Musolinis į Antrąjį pasaulinį karą įstojo tik birželio 17 d., likus penkioms dienoms iki Prancūzijos kapituliacijos. Jis norėjo "laimėti", o tiksliau - įspirti jau nugalėtą priešą, kad gautų nemažų teritorinių laimėjimų. Na, jei Vokietijai nepavyks, atidarykite antrąjį pietų frontą prieš Trečiąjį Reichą patys! Italijos kariuomenė veikė ne itin sėkmingai ir, nepaisant didžiulio skaitinio pranašumo, didžiulių nuostolių kaina sugebėjo pažengti tik kelis kilometrus. Tačiau Musolinis ne itin sėkmingai įsitraukė į karą. Ateityje italai kovėsi itin nesėkmingai. Bitai Graikijoje, nepaisant savo skaitinio pranašumo, Etiopijoje, turinčioje beveik penkis kartus daugiau pajėgų nei britai, ir Libijoje, praradusioje beveik visą teritoriją su jau pradėtais kurti naftos gręžiniais. Tačiau Rommelis, jaunas generolas, įstojęs į nacių partiją prieš Hitleriui atėjus į valdžią, pradėjo galingą kontrataką prieš britus. Be to, jis pradėjo puolimą dar prieš perduodant pagrindines pajėgas, turėdamas tik dešimt tankų ir penkiasdešimt sunkvežimių, užmaskuotų kaip tankas. Greitu metimu buvo sučiuptas geriausias britų generolas Kolenkoras ir beveik visa Libija grįžo į nacių kontrolę. Tačiau gerai sutvirtinta Tolbuko tvirtovė, kurią taip vidutiniškai pasidavė italai, vis dar laikosi! "Rommel" turi tik du šimtus tankų, visi T-1 ir T-2, tai yra lengvieji, o dar du šimtai itališkų paprastai yra kulkosvaidžių tanketės, sveriančios 2,7 tonos. Žinoma, su tokiomis jėgomis sunku kovoti su Matilda: turint 78 mm priekinius šarvus ir 70 mm Cromwells. Kol priekis laikinai stabilizuojasi, abi pusės kaupia jėgą...
  SS kompanijos nusileido oro uoste ir iškart buvo nupūstos į karštą Afrikos orą. Dar vasara, birželis ir Afrika! Tačiau merginos stengėsi prisisegti ir neparodyti, kad joms karšta. Ir tada Madeleine įsakė:
  Žygiuokime per dykumą! O tuo pačiu išbandysime kremus nuo saulės, šoksite į maudymosi kostiumėlius!
  Merginos susigraudino iš nepasitenkinimo: su jomis vėl eksperimentuojama. Nors, žinoma, su maudymosi kostiumėliu tokiame karštyje daug maloniau nei uniformą, ir net neperšaunamas liemenes, kurias taip pat galima priverstinai dėvėti.
  Merginos greitai persirengė maudymosi kostiumėliais, nudažytais dykumos spalva, pradėjo teptis apsauginiu kremu, kuris, beje, irgi turėtų padėti greičiau įdegti. Gerda padėjo ištepti Šarlotę, o tą Gerdą. Raudonplaukė pastebėjo:
  - Tai tas pats Tunisas, lūšnynų pakraščiuose, tik penkiasdešimties akmeninių namų ir keliolikos mečečių centre. Skaičiau pasakas ir tikėjausi tarp arabų pamatyti nuostabius rūmus su fontanu ir sodais!
  Gerda atsidususi atsakė:
  - Deja, jei mūsų pasaulyje tai būtų kaip pasakoje! Deja, mūsų pasaulis negailestingas, nesąžiningas, klastingas! Kūnas dejuoja ir kenčia agonijoje!
  Charlotte tęsė:
  - Bet vyras protingas, šlovingas progresas! Nors atrodo, kad Viešpats jį pamiršo!
  Likusios vienos su maudymosi kostiumėliais ir prieš tepdamos kremą šiek tiek nuskalautos vėsiame vandenyje, gražuolės pajuto palengvėjimą. Jei pačiame lėktuve vis tiek nebuvo taip karšta, tai oro uoste ir mieste tiesiog pragaras. Tiesa, Graikijoje jau kovėsi ir kiti barakudiniai tigrai, kur balandį šilta, bet vis tiek ne taip, kaip Afrikoje vasarą.
  Po dušo merginos buvo su odinėmis šlepetėmis, bet Madeleine įsakė:
  - Pasiimk kitą kremą ir gerai patepk padus! Jūs žygiuosite per dykumą basi! Ką mirksi - supranti, tad tęsk.
  Merginos be didelio entuziazmo išsitepė grakščiomis pėdomis nuogų, mergaitiškų kojų. Juk Sacharos smėlis - kone karšta keptuvė. Tiesa, čia dar arti pakrantės, dažnai nukrenta žolėmis apaugusios pievos. Bet bėgti plika padu ant akmenų, žvyro, smėlio, kurie kaitino Afrikos saulę? Paprastai tai yra laukinis pojūtis!
  Tačiau merginos nėra tokios niūrios, elitinėje treniruočių programoje yra priverstiniai moterų žygiai iš Vokietijos moterų sąjungos, taip pat dažnai basomis ir nelygiu reljefu. Kad kariai nesiginčytų! Apskritai fašistinei Vokietijai - potraukio įvairiems eksperimentams pobūdis. Hitleris yra karštas Nietzsche's supermeno arba ateities žmogaus teorijos gerbėjas. Jis turi būti stipresnis, greitesnis, protingesnis ir žiauresnis už šiuolaikinį žmogų. Tikras vokiečių kareivis turi būti: stiprus, greitas, užkietėjęs - nes jis arijas! Tačiau arijų moterys, kurios pagimdo didvyrius, turi būti didvyrės, o stiprybė turi būti ugdoma! Todėl geriausiai treniruotos merginos yra intensyviai treniruojamos, grūdinamos, auklėjamos! Taigi jų malonios, genetiškai apdovanotos gražuolės Afrikos dykumose turi išgyventi itin didelį grūdinimąsi: įrodyti, kad arijas ir arijas atlaiko visus išbandymus, o ne barjerą, kurio negali įveikti - nenugalimas ir drąsus Trečiojo Reicho karys. !
  O dabar kompanija, palikusi karinę stovyklą, lekia siauromis akmenuotomis Tuniso meškerėmis.
  Mergaitės pliki kulniukai dūria juodus, aštrius kelio akmenukus, žiauriai kepa. Bet lubrikantas šiek tiek sušvelnina nudegimus, o kai greitai bėgate, tai nelabai kepina, nors saulė praėjo po pietų ir temperatūra yra maksimali. Tačiau nešvarūs arabų vaikai tampa mažesni, juodais aukštakulniais, be jokio kremo ir net nesusiraukia. Atrodo, kad ant jų padų yra nuospaudų. Į beveik nuogas mergaites su maudymosi kostiumėliais ir išvystytais raumeningais kūnais arabų vyrai žiūri; jų burnos prasivėrė, o moterys greičiau juda į šalis, dar tvirčiau apsigaubdamos juodu šydu.
  O merginos bėga ant peties laikydamas kulkosvaidžius ir kiekvienam po kuprinę su reikmenimis ir granatomis. Ir tai yra iš viso dvidešimt kilogramų... Net jei atsižvelgsime į tai, kad merginos buvo fiziškai stiprios ir jau daugiau nei metus treniruojasi spartiškomis sąlygomis, tai vis tiek yra svoris, ypač jei karštis virš penkiasdešimties laipsnių pavėsyje, ir būtina įveikti maratono distanciją .
  Gerda bėga stengdamasi kuo taisyklingiau kvėpuoti, kad jėgų užtektų ilgesniam laikui. Nors ji tiek negyveno, paskutinius aštuonerius metus praleido specialioje genetinio elito vaikų mokykloje. Tačiau tai nereiškia, kad jie gyveno patogiomis sąlygomis. Atvirkščiai, kėlimasis penktą ryto, apsipylimas lediniu dušu, sunkūs pratimai, valanda bėgimo, o paskui porą valandų darbo. Tada mokykitės, prieš pietus, vėl treniruokitės, įskaitant kovinį sparingą. Kariniai mokymai, studijos, mokymai, iki dešimtos valandos, po to užgęsta šviesos. Tiesa, maitinosi gerai, bet mėsos, daržovių, vaisių, žuvies, konditerijos gaminių ir saldumynų nedavė, tik fiurerio gimtadienio, Kalėdų ir gegužės 1 dienos proga. Laisvo laiko praktiškai nėra, viskas griežtai reglamentuota... Iš jų buvo ruošiami ateities žmonės, kurie turėjo valdyti Žemę. Pats Himmleris, SS vadovas, tokią programą kontroliavo.
  Čia merginos nutraukė savo prisiminimus... Dabar jos apšaudo sovietų pozicijas ant tanko Leopard-100. Ir, žinoma, basomis ir tik su bikiniu - taip kaunasi raganos, kurios per dvidešimt metų nė kiek nepaseno, o vis dar jaunos ir žvalios kaip pavasarinės ramunės.
  Ši mašina ypatinga - su reaktyviniu bombonešiu, ir ilgavamzdžiu prieštankiniu pabūklu.
  Gerda iššovė ir cyptelėjo:
  - Šlovė Tėvynei!
  Šarlotė basomis kojomis nuspaudė vairasvirtės mygtukus. Ji sudaužė kitą sovietinį tanką T-54, jie dar nebuvo išimti iš gamybos.
  Tada ji patikrino:
  Ačiū Rommel!
  Christina, taip pat kovojanti su Leopard 100, spaudė mygtukus nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Šlovė Tėvynei!
  Magda, šaudanti iš kulkosvaidžių, pastebėjo:
  - Ir šlovė mums, barakudų mergaitėms!
  Taip, jie buvo šauniausios akrobatikos kariai.
  Gerda vėl plikomis pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus, sudaužė sovietinį ginklą (bloga ragana, nors ir graži!), Ir vyaknula:
  - Aš visus užmušiu!
  Ir vėl priešais ją, tarsi tai būtų vakar, blykstelėjo prisiminimai;
  Jau įveiktas penkiasdešimties ar net šiek tiek daugiau kilometrų atstumas, kolosalus krūvis tokiame karštyje ir su krūviu tokioms mažoms mergaitėms. Gerda, Šarlotė nebejautė savo kūnų, jos bėgo kaip somnambulės, jausdamos, kad kažkas drasko jų raumenis, o galvose skauda nuobodu. Bet čia ateina komanda:
  - Peršok žingsnį! Užteks pirmam kartui!
  Merginos sulėtina greitį ir eina jau greitu žingsniu. Kulnai pradeda niežėti, dar labiau. Gerda sušnibždėjo Šarlotei:
  - Iš pragaro į skaistyklą!
  Draugė nesutiko.
  - Iš skaistyklos į dangų!
  Akmenuota žemė baigėsi, o plikos, išsekusios mergaičių pėdos lipa ant minkštos smaragdinės žolės. Gerda sušuko:
  - Ir kaip palaiminga, kankintam dygliuotų akmenų ir degančio dykumos smėlio, vaikščioti kaip aksominiu natūraliu kilimu!
  Šį kartą Šarlotė lengvai sutiko.
  - Žinoma, tai tikrai rojus! Po tokio atšiauraus žygio! Bet manau, kad bus dar sunkiau.
  Kai merginos pagaliau pasiekė žaidimų aikštelę, Madeleine jas sustabdė ir liepė gultis ant nugaros. Grubiai pajuto dešimties geriausių karių kojas ir su akivaizdžiu pasitenkinimu pasakė:
  - Miela! Ir oda nesilupa, ir ant pado nėra pūslių. Ir net kulnai nedulkėdavo, liko rausvi, lyg ką tik iš vonios išliptum! - Aukšta Madlena nutilo, o draugas žaibo greičiu metė durklą. Ašmenys blykstelėjo kaip saulėtas zuikis, kurį iš veidrodžio išpūtė moksleivis, o smaigalys prikalė didelį juodą skorpioną. SS karininko balsas pasidarė šiurkštesnis, gražūs merginos veido bruožai sustiprėjo. - Rytoj bėgsime nuo ryto iki vakaro. Kodėl kreipiatės veidus - jūs arijai ar ne? Jei taip, tai mes turime atlaikyti, tuos, kurie krenta, šausime vietoje! Apskaičiuokite pirmąjį, antrąjį.
  Tada buvo sapnas, tada pabudimas, ir vėl tu bėgi.
  Gerda pabudo, staigiai pašokusi, merginos greitai išsirikiavo. Nusiprausėme, išsivalėme dantis ir vėl tepame apsauginiais kremais priverstiniu žygiu per dykumą. Taigi jie basi su maudymosi kostiumėliais veržiasi per smėlio pragarą.
  Arabų vaikai nustebę parodė į juos pirštais ir sušvilpė:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda apsidairė ir ilgesingai pažvelgė į tolstančias palmes, po to sušnibždėjo Šarlotei:
  - Ir vėl į pragarą!
  Raudonplaukė diva šypsodamasi atsakė:
  - Visi žmonės yra nusidėjėliai, o požemis yra natūrali nusidėjėlių būsena!
  Gerda mirktelėjo atgal.
  - Žmogus negali nenusidėti!
  Šarlotė linktelėjo karštais plaukais ir bėgdama ėmė aiškinti:
  - Aš sutinku! Net tūkstantį kartų sutinku! Apskritai nuodėmė yra santykinė ir grynai žmogiška sąvoka. Pavyzdžiui, jei paimtume senovės pasaulio moralę, tai joje gerai, kad ji buvo naudinga ir pačiam žmogui, ir jo gentainei. Pavyzdžiui, svetimavimas buvo laikomas palaima, o ne nuodėme!
  Gerda lengvai sutiko:
  - Teisingai! Pats fiureris mano, kad moteriai geriausia pastoti nuo karo didvyrio nei nuo jos, toli gražu ne visada narsaus vyro. Ypač jei vyras turi ir žalingo, nešvaraus kraujo požymių.
  Madeleine šaukė merginoms:
  - Gelbėkit, merginos, šį kartą bėgame iki išsekimo!
  Gerda nusišypsojo atgal.
  Galite būti pavargę, bet negalite būti išsekę.
  Pusvalandį merginos bėgo tylėdamos, o tada Šarlotė sušnibždėjo:
  -Ar žinai kokį keistą sapną sapnavau merginą?
  Gerda nustebo:
  - Taip, aš irgi prisipažįstu! Ir ką?
  Šarlotė išsišiepusi atsakė:
  - Nieko! Tokia svajonė, kad aš buvau didžiojo barbaro Atilos armijos karys. Ir mes kovojome su senovės Romos vaškais. Ir viskas buvo taip gražu ir kartu žiauru...
  Gerda nusijuokė atsakydama.
  - Žinai, aš irgi apie tai svajojau! Šiek tiek stebinantis sutapimas. Aš mačiau tave sapne!
  Šarlotė mirktelėjo atgal.
  - Ir aš tu! Tu gerai kovojai, nors siauraakis ir geltonveidis karys tavęs vos nenužudė!
  Šį kartą Gerda ne kiek nustebo, ji nustebo:
  - Negali būti! Vadinasi, nebūna taip, kad du žmonės mato tą patį sapną vienu metu?
  Charlotte atsakė:
  - Jeigu gripu sergama kolektyvine liga, tai sapnas gali būti toks pat. Štai kaip viskas vyksta! Girdėjau, kad Tulės visuomenėje yra ypatingų mediumų, kurie geria gėrimą ir kvėpuoja žolelių tinktūromis, o paskui pasineria į vizijas! Ir jiems puikiai sekasi būti pranašais!
  Gerda, peršokusi per trinkelę, sutiko:
  - Būtinai! Iš principo pranašystės dovana nereikalauja antgamtinių jėgų, gamtoje tiesiog gali būti gana materialių ir dar neišspręstų fizinių dėsnių. Bet koks šios svajonės tikslas?
  Charlotte gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Aš nežinau! Galbūt Trečiasis Reichas nugalės Didžiąją Britaniją ir JAV už Liūto arba ... Čia galite spėti ilgai!
  Gerda jau ruošėsi kažką sakyti, kai staiga jos ausis užkliuvo vis dar girdimas variklių triukšmas. Nepaisant atstumo, buvo akivaizdu, kad lėktuvų varikliai triukšmingi ir kad jie gerokai artėja... Madeleine įsakė:
  - Kokia yra pratimo numeris du: maskavimas.
  Merginos sustojo, iš kuprinių išsiėmė kamufliažinius apsiaustus, pasidažiusius pagal dykumos spalvą. Tada jie pradėjo sparčiai kasti, o iš viršaus tai nebuvo pastebima, o tai buvo nenatūralu. Čia Gerda padėkojo likimui, kad jie turi ir ginklų, ir sapierių kastuvus. Priešingu atveju merginos dykumoje gali būti lengvas britų atakos lėktuvų ar nardančių bombonešių grobis. Šarlotė, basomis kojomis braukdama smėlį, pasakė:
  - Atrodo, kad ir Tunise teks uostyti parako... Viešpaties keliai - neišmatuojami!
  Gerda gudriu žvilgsniu paprieštaravo:
  - Tikslių žinių trūkumas visada yra blogai, išskyrus vieną išimtį, kalbant apie Visagalio planus!
  
  KAIP JUNGTINĖS AMERIKOS VALSTYBĖS DAVO KITAIP IR KAS IŠ TO
  JAV nenustatė naftos embargo Tekančios saulės žemei. Tai lėmė, kad po tam tikrų dvejonių japonai vis dėlto užpuolė SSRS. Jie tikrai norėjo atkeršyti už Khalkhin Gol ir nenorėjo įgyti šiukšlintojų reputacijos. Bet tikrai pulkite SSRS po Maskvos žlugimo, tada visi sakys, kad žodžio grifai išdidus samurajus užpuolė SSRS lavoną.
  Atlikusi visus pasiruošimo darbus ir sutraukusi pajėgas, Japonija smogė 1941 m. rugsėjo 1 d. Jos kariuomenė sausumoje buvo labai gausi ir drausminga. Aviacija ir karinis jūrų laivynas taip pat yra stiprūs. Antžeminiai vienetai pasirodė kiek silpnesni aprūpinti sunkiąja technika. Tačiau SSRS šiuo atžvilgiu nebėra stipri. Be to, japonų tankai yra lengvi ir pasižymi geru manevringumu. Ir jie puolė kaip gyvuliai. Ir jie pradėjo skrosti sovietų pozicijas.
  Japonai puolė su dideliu entuziazmu ir gana sėkmingai. Ir jiems pavyko pralaužti gynybą. O smūgis į Vladivostoką pasirodė staigus ir gana efektyvus. O sovietų karių ir jūreivių masė žuvo. Ir samurajus ėjo į priekį.
  Mūšiuose jų kariuomenė yra labai didvyriška ir kyla į priekį. Ir jie patiria nuostolių, bet tęsia puolimą. Ir jie audringa.
  Stalinas negalėjo perkelti iš Tolimųjų Rytų nė vienos divizijos. Be to, samurajus užėmė didžiąją Mongolijos dalį, o Raudonoji armija išmetė pajėgas iš paskubomis suformuotų rezervų. O prie Maskvos įvyko katastrofa. Sovietų kariuomenė buvo sudaužyta į šipulius. Rezultatas atiteko kelioms divizionams, o naciai neturėjo prieš save Sibiro dalinių. Ir to pakako laimėti.
  Dėl to Maskva buvo apsupta. O Stalinas vos spėjo iš ten pabėgti.
  Nepaisant to, sostinė priešinosi apsupimui iki gruodžio pabaigos. Vokiečiai sugebėjo užimti Riazanę ir įsitvirtinti miestuose. Sėkmę palengvino ir tai, kad Raudonojoje armijoje buvo daug dezertyrų ir perbėgėlių. Japonai užėmė beveik visą Primorę ir atkirto Vladivostoką. Beje, Stalinas bet kokia kaina stengėsi išlaikyti Mongoliją ir rimtai susilpnino sovietų dalinius. Dėl to naciai veržėsi ne tik prie Maskvos, bet ir į pietus, prasiverždami į Kaukazą.
  Ir tada Turkija įstojo į karą. Antra ir visai laukta bėda. Trylika kartų su Rusija kovoję turkai taip pat svajojo apie kerštą. O į karą pateko ir švedai. Jie taip pat prisiminė savo istorines nuoskaudas. O šlovės ir teritorinių įsigijimų troškulys pasirodė stipresnis už Kolontų žavesį.
  Švedų divizijos pradėjo puolimą Murmansko kryptimi ir atskyrė miestą nuo žemyno, todėl padėtis buvo nepaprastai sunki. O Leningradas buvo visiškoje blokadoje. Raudonoji armija neturėjo jėgų atkovoti Tikhviną ir Volchovą. Taigi paaiškėjo visiška blokada ir valdžios naikinimas badu.
  Po Maskvos žlugimo Raudonoji armija bandė vykdyti kontrpuolimą, tačiau jis buvo silpnas. Kovinis sovietų dalinių smūgis krito, ir jie tiesiogine prasme išsibarstė. Stalinas daug šaukė ir siautė, bet nieko vertingo pasiūlyti negalėjo. Iš įpročio diktatorius pradėjo masines egzekucijas ir represijas. Ir tai tik pablogino situaciją.
  Pavasarį vokiečiai atnaujino puolimą, žvelgdami į Kaukazą. Sovietų kariuomenės pasipriešinimas susilpnėjo, naciai beveik iš karto užėmė Stalingradą. Kaip Groznas ir Ordžonikidzė. Tada jie susivienijo su turkais ir pradėjo bendrą kampaniją prieš Baku.
  Čia, žinoma, taip lengva neatsispirti Fritzui. O Baku krito 1942 metų birželį. Staliną ištiko insultas ir vadovybė išsiskyrė. Dalis sekė Molotovą, dalis - Beriją, dalis - Žukovo. Vokiečiai jau veržėsi į priekį beveik nesutikdami pasipriešinimo. Jie užėmė Volgos sritį ir Kazanę, Uralsko upę, užėmė Orenburgą. Ir jie jau nužygiavo į Sverdlovską, kur juos pagavo žiema.
  Tuo pačiu metu naciai užėmė ir Vidurinę Aziją, susijungę su japonais. JAV į karą dar neįstojo, bet aišku, kad tai truks neilgai. 1942 m. gruodį japonai užpuolė JAV bazę Peru uoste ir pradėjo didelį karą Ramiajame vandenyne. Sibiras jau buvo jų valdžioje. Hitleris taip pat užėmė beveik visą Rusiją ir galiausiai pasuko į Vakarus. Visų pirma, jis nusprendė užimti Afriką ir lėktuvais sutriuškinti Britaniją.
  Susitikimas su Franco vyko aukštais tonais. Fiureris, turėdamas omenyje savo pergales prieš SSRS, reikalavo didelių nuolaidų. Ir ypač be jokių sąlygų leisti į Gibraltarą Trečiojo Reicho kariuomenę.
  Franco su tuo sutiko. Ir naciai pajudėjo toliau, užėmė tvirtovės miestą ir pradėjo pervesti kariuomenę per trumpiausią atstumą į Maroką.
  Ir jie pradėjo gaudyti juodąjį žemyną. Ir jie tai padarė be jokių problemų. Britų kariuomenė buvo silpnesnė ginklų, įrangos ir drausmės atžvilgiu.
  1943 metais vokiečiai pasirodė serijoje ME-309 naikintuvų su labai galingais ginklais. Trys 30 mm orlaivių pabūklai ir keturi 14 mm kulkosvaidžiai. Tokia galia - septyniuose šaudymo taškuose. O britų ir amerikiečių mašinos kruopščiai kulia Fritzą. Tiesa, naikintuvas buvo tik pradėjęs tarnybą. Ir taip pat vokiečių tūzai. Ir jų baisiausias pilotas Marselis. Šis žmogus yra legenda ir realioje istorijoje pasiekė rekordą - šešiasdešimt vienas lėktuvas buvo numuštas mūšiuose per mėnesį. Tačiau čia jis liko gyvas ir 1943 m. sausio mėn. viršijo trijų šimtų numuštų lėktuvų skaičių.
  Už tai pirmą kartą Trečiajame Reiche jam buvo įteiktas asmeninis apdovanojimas: Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Marselis tapo tikra skraidančia legenda ir terminatoriumi. 1943 m. pavasarį vokiečių kariuomenė užėmė visą Afrikos šiaurę ir pasiekė Nigeriją. Ir Egipte jie nugalėjo britus, užgrobdami visus Vidurinius Rytus kartu su kariuomene, kuri išėjo iš Kaukazo. Ir jie užpuolė britus Sudane, iki gegužės užkariavę Etiopiją.
  Pavasarį Marselis padidino jo žygdarbių numuštų lėktuvų skaičių iki penkių šimtų. Ir gavo aukštą apdovanojimą: geležinio kryžiaus riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Taigi šeštasis apdovanojimo laipsnis nustatytas išimties tvarka. Po to nuspręsta, kad geležinio kryžiaus riterio kryžiai su deimantais vėl gali būti įteikti. Už du šimtus penkiasdešimt su sidabro lapeliais, už keturis šimtus su auksu, už penkis šimtus su platina.
  Keturiasdešimt trečiųjų vasarą naciai baigė užgrobti paskutinius SSRS regionus Sibire, užbaigdami Rusiją kartu su japonais. Afrikoje jie pasiekė Pietų Afriką, o rugsėjį paėmė Gibraltarą.
  1943 m. lapkritį netikėtas nusileidimas Britanijoje buvo visiškai sėkmingas. Britai buvo nustebinti. Ir per dešimt dienų Britanija krito.
  Taip baigėsi pirmasis Antrojo pasaulinio karo etapas, tačiau JAV vis tiek liko. Ir tai nėra taip paprasta gauti.
  Hitleris nusprendė paspartintu tempu sukurti galingą antvandeninį laivyną. O vokiečiai po vandeniu buvo galingi. Ir mūšiai klostėsi ore.
  1944 m. vasario mėn. Marselis viršijo tūkstantį numuštų lėktuvų ir buvo apdovanotas antruoju Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Taip Marcelis čia išsiskyrė, ir tai šaunu.
  1944-ieji prabėgo įnirtingose kovose tiek sausumoje, tiek jūroje. Vokiečiai užėmė Islandiją - įvykdė operaciją "Ikaras", o paskui sėkmingai užbaigė Grenlandijos užėmimą.
  Iki metų pabaigos Marselis buvo numušęs 2000 lėktuvų ir jau gavo keturis Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Jie pradėjo rinkti kariuomenę Lotynų Amerikoje. Argentina buvo provokiška, o Brazilija pasirinko stipresnio Trečiojo Reicho pusę.
  Ir ji išvyko perkelti karių ir kitų didelių pajėgų į Ameriką. 1945 m., gegužę, prasidėjo išsilaipinimas Kanadoje ir Venesuelos puolimas. Mūšiai buvo įnirtingi, svarstyklės svyravo iš vienos pusės į kitą.
  Marselis viršijo tris tūkstančius numuštų orlaivių. Ir jis jau turėjo šešis apdovanojimus.
  Vasarą naciai sugebėjo užgrobti ir Meksiką, ir Kanadą, o rudenį jau perėjo į JAV teritoriją. Amerika desperatiškai stojo į gynybą. Tačiau jos šansai laimėti tirpo kaip sniego gniūžtė. O naciai 1946 m. sausio mėn. sugebėjo prasibrauti į Niujorką ir Vašingtoną. Marselis viršijo penkis tūkstančius numuštų lėktuvų ir buvo apdovanotas specialiu apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi. Tokiam kietam asui buvo įsteigtas specialus apdovanojimas.
  1946 metų vasarį žlugo ir Niujorkas, ir Vašingtonas, o kovą JAV kapituliavo.
  Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas. Pasaulį padalino Trečiasis Reichas ir Japonija. Naciai taip pat užėmė mažas valstybes, sugrėbdami jas po jomis. Tačiau Hitleriui to nepakako. Nenorėdamas susitaikyti su geopolitiniu varžovu Japonijos akivaizdoje, fašistas numeris vienas 1955 m. balandžio 20 d. užpuolė Tekančios saulės šalį su visomis jos kolonijomis. Taip prasidėjo naujas didelis karas. Samurajus vis dar stiprus. Tačiau vokiečių kariuomenė su piramidiniais tankais ir skraidančiomis lėkštėmis yra daug technologiškesnė.
  Tačiau japonai kovoja fanatiškai. Ir jie nesiruošia pasiduoti. Tačiau fašistai žengia į priekį. Jie turi geresnius bakus.
  Pavyzdžiui, penkiasdešimt tonų sveriantis automobilis dviems ekipažo nariams ir 2500 tūkst. arklio galių variklis. Įsivaizduokite tokį greitį ir važiavimo kokybę. Ir forma yra piramidės formos. Pralaužti tokį kolosalų monstrą nėra taip paprasta.
  O Šarlotė ir Gerda važiuoja šiuo tanku. Jie kulia japonų tankus ir nugali samurajus.
  Su jomis kovoja ir rusų merginos Nataša ir Zoja. Jie kovoja su visu savo laukiniu įniršiu. Ir šaudo iš aukšto slėgio patrankos, laužydami samurajų automobilius.
  Nataša dainuoja:
  - Ir ką rasime mūšyje, o ką rasime mūšyje! Nejuokaukime apie tai! Išardykime jį!
  Ir vėl ims ir šaudys, smogdamas per nacius. Ir sudaužė metalą į gabalus.
  O Alvina ir Albina kaunasi danguje. Šios merginos taip pat šaunios ir per karą su Amerika buvo numušta daug lėktuvų. Ir tikriausiai jau kosminės gražuolės. Ir numuša japonų lakūnus nuogais kojų pirštais.
  Vokiečiai yra stipresni danguje ir geriau ginkluoti. Ir laimi samurajus. Ir jie miršta, patenka į katilus. Ir juos kruopščiai sutriuškina žiaurūs Trečiojo Reicho kariai.
  Kovos čia įnirtingos ir kruvinos. Ir niekam nėra pasigailėjimo. O naciai japonus laužo nuodugniai. Ir jie tiesiogine prasme suplėšyti į gabalus.
  O samurajus atsitraukia ir miršta. Per pirmuosius šešis kovos mėnesius Japonija prarado daugiau nei trečdalį savo teritorijos, daugiausia kolonijų. Marselyje iki 1955 m. lapkričio mėnesio jų sąskaitos buvo dešimt tūkstančių numuštų automobilių. Už tai gavo apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus žvaigždę. Taip, tai gana didelis ir ilgas apdovanojimas. Praėjus metams nuo karo pradžios, samurajų teritorija buvo iškirsta daugiau nei dviem trečdaliais. O karo baigtis jau buvo savaime suprantama.
  Tačiau samurajus neketino pasiduoti. Jie kovojo už kiekvieną krūmą, už kiekvieną įdubą. Ir jie labai lėtai pasidavė nacių dalinių spaudimui.
  Tačiau 1956-ųjų lapkritį kovos užvirė už patį didmiestį. Japonai kovojo su didele desperacija. Ir jie išsilaikė iki 1957 metų kovo, kai užėmus Tokiją tekančios saulės šalis kapituliavo. O mūšiai buvo tokie įnirtingi.
  Marselis pasiekė dvidešimt tūkstančių numuštų orlaivių. Už tai jis buvo apdovanotas dar vienu apdovanojimu: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus Didžiąja žvaigžde ir sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Taigi pagaliau baigėsi didysis ir kruviniausias karas žmonijos istorijoje.
  O 1959 metais, balandžio 20 dieną, buvo surengtas referendumas dėl pasaulinės imperijos ir monarchijos joje įkūrimo. Ir Hitleris tapo Žemės planetos imperatoriumi. Kas yra puiku!
  Ir buvo sukurta tokia galinga jėga, kuri pradėjo tyrinėti kosmoso platybes. Be to, vokiečiai į Mėnulį išskrido 1949 metų balandžio 20 dieną. O į Marsą 1959 m. balandžio 20 d., o po dviejų mėnesių - fenomenalus skrydis buvo sėkmingai atliktas.
  Hitleris paliko ir dirbtinio apvaisinimo būdu gautų palikuonių. Ir tai taip pat buvo gana šaunu.
  Atrodė, kad jo viešpatavimas bus ilgas ir ilgalaikis... Tačiau 1959 m. lapkričio 8 d. fiureris sudužo lėktuvu. Ir atėjo laikas regentui. Hermannas Goeringas tuo metu jau buvo miręs - antsvoris ir morfijaus vartojimas neprisidėjo prie ilgaamžiškumo. Ir Himmleris tapo naujuoju regentu. O sosto įpėdinis buvo dar per jaunas. Nors iki pilnametystės liko nedaug. Tai buvo pagal Hitlerio įstatymą nuo šešiolikos metų. O berniukas gimė 1944 metų liepą. Ir jis turi daugiau nei šimtą brolių iš Hitlerio.
  Himmleris dar nebuvo per senas, norėjo surengti perversmą, bet kariškiai jo nepalaikė. Ir jį nušovė. Ir soste karaliavo įpėdinis: Vilkas Pirmasis.
  Jam vadovaujant prasidėjo erdvės plėtimosi Saulės sistemoje politika. Labai greitai Trečiojo Reicho astronautai užkariavo ir nusileido visose planetose. Paskutinis buvo Plutonas 1973 m. O po to pradėta ruoštis kosmoso išplėtimui už Saulės sistemos ribų. Bet tai jau kita istorija.
  Trečiajame Reiche planetoje Žemėje ekonomika vystėsi pagal planą, buvo pasaulio tvarka. Palaipsniui atšiauriais metodais buvo išspręstos visos Žemės planetos problemos. Badas, ligos, epidemijos ir kitos šios civilizacijos problemos buvo baigtos. Ir buvo puiku.
  Nusikaltimas beveik visiškai išnyko. Ekonomika leido išspręsti visas materialines gyventojų problemas. Juodaodžių ir geltonųjų buvo labai apribotas gimstamumas. Baltųjų arijų populiacija veisėsi aktyviau. Rusai ir kiti slavai gavo arijų tautos statusą. Viskas klostėsi pakankamai gerai.
  Ir nebuvo ankstesnių karų ir košmarų, epidemijų ir kitų dalykų. Pasaulis kilo ir augo.
  O 2020 metais pirmasis antžeminis erdvėlaivis pasiekė žvaigždę Alfa Kentauro.
  O 2024 metais pirmą kartą žmonės nusileido planetoje šalia žvaigždės Sirijaus.
  Taigi planeta Žemė ir Trečiasis Reichas perėjo į kitą išsivystymo lygį.
  Ir žmonija į ateitį galėtų žvelgti su dideliu optimizmu !
  
  AISTRA APLINK VIDUKELIO MŪŠĮ.
  Japonija paralelinėje visatoje laimėjo Midvėjaus mūšį. Ir užėmė Gajanos salas su JAV baze - Peru uostu. Ramiajame vandenyne samurajus tvirtai stovėjo. Tiesa, jie nepuolė SSRS, o užpuolė Indiją. O Churchillis buvo priverstas perkelti dalį kariuomenės iš Egipto, laikinai atidėdamas operaciją "Torch". Amerikiečiai taip pat atsisakė dalyvauti išsilaipinimo Maroke. Apskritai JAV išjungė visus Trečiojo Reicho bombardavimus.
  Naciai buvo netoli Stalingrado, o Raudonoji armija pradėjo didelį puolimą.
  Tačiau Mainsteinas pradėjo triuškinamą kontrataką sovietų kariuomenės flange.
  Šį kartą fašistai nepervedė papildomų karių į Afriką, o Mainšteino puolimas laimėjo stiprybę. Jame dalyvavo dar kelios divizijos, tarp jų ir trisdešimt visiškai naujų tankų "Tiger", kurie realioje istorijoje nenaudingai dingo Sacharos dykumoje.
  O aviacija paprastai buvo eilės tvarka didesnė. Taigi JAV nebombardavo Trečiojo Reicho, o Britanija taip pat perdavė energiją Japonijai.
  Dėl to Mainšteinas sugebėjo atkovoti ne tik Charkovą ir Belgorodą, bet ir Kurską, iš karto nukirsdamas garsųjį lanką. Tada purvo tiesa sustabdė vokiečius. Tačiau jie sulaukė didžiulės sėkmės ir padarė daug didesnės žalos Raudonajai armijai.
  Tada rytuose buvo ilgas užliūlis. Vokiečiai į frontą perkėlė naujus tankus: "Tigrą", "Panterą" ir "Liūtą", kurie realioje istorijoje nebuvo pradėti gaminti. Didžioji Britanija, kurią labai suerzino Hitlerio povandeninių laivų flotilė, slapta susitarė su "Fritz" stabdyti karą. Ir britai, ir amerikiečiai pagaliau apribojo karo veiksmus prieš Trečiąjį Reichą.
  Hitleris savo ruožtu įšaldė FAA programą ir povandeninių laivų gamybą. O ištekliai, kurie tapo laisvi, buvo panaudoti aviacijai ir tankams. Be to, bombardavimas sustojo. Vokiečiai gavo galimybę gaminti ginklus dideliuose miestuose, neeikvoja išteklių koncentracijai. Jie gavo naikintuvą ME-309, greitesnį iki 740 kilometrų per valandą ir galingai ginkluotą septyniais šaudymo taškais: trimis 30 mm kalibro orlaivių pabūklais ir keturiais keturiolikos milimetrų kulkosvaidžiais.
  Galingas kovotojas - nieko nesakyk. Ir jam yra naujausias Yu-288 bombonešis, gabenantis keturias tonas bombų įprastoje versijoje, šešias tonas bombų perkrovoje ir iki 650 kilometrų per valandą greičiu. Tai yra, jo sovietiniai jakai ir "Lagg-5" net negalėjo pasivyti. Tačiau naujausių lėktuvų ir tankų gamyba užtrunka.
  Taip pat pasirodė Ferdinando savaeigiai ginklai. Bet ne masinis serialas.
  Įdomesnis tankas "Liūtas". Jis pasirodė labai sunkus - devyniasdešimt tonų, o pistoletas - 105 mm 70 EL kalibro. Pistoletas, žinoma, yra galingas ir dideliu atstumu pramušė visus SSRS tankus. Tačiau ne toks greitas šaudymas - penki šoviniai per minutę, o pats tankas pasirodė esąs lėtas - tik 27 kilometrai per valandą.
  Priekinė apsauga nebloga - korpusas 150 mm kampu, o bokštelis nepradurtas net 240 mm. Bet šonai yra tik 82 mm, kaip įprasta "Tigras", išskyrus tai, kad su nuolydžiais, kaip "Panther". Pakeliui buvo "Tiger" -2 ir "Panther" -2 pažangesnės ir galingesnės mašinos. Vokiečiai suformavo kolosalias pajėgas. Bet prireikė laiko.
  Naciai dar nežinojo, kur geriau pulti. Buvo svyravimų. Tačiau Hitleris norėjo atkeršyti už Stalingradą. O puolimas prieš Kaukazą buvo jo sumanymas.
  Tačiau pagrindinis smūgis buvo planuojamas Voronežui ir palei Doną. Ir Stalinas taip pat tai suprato. SSRS sutelkė didžiules pajėgas, o Vermachtas turėjo nemažą galią. Prieš liepą vokiečiai nespėjo įvaldyti naujausių tankų, o naujojo marso lėktuvai tik neseniai pradėjo patekti į seriją, išskyrus Focke-Wulf, kuris ginkluotės ir greičio atžvilgiu taip pat yra labai galingas aparatas. .
  
  SSRS telkė pajėgas, iškasė naujus apkasus, klojo minas. Sovietų kariuomenė įsiveržė. Tačiau Fritz taip pat yra stiprus. Tačiau ne visiems patiko mintis užpulti Voronežą. Be to, Raudonoji armija to laukia. Kilo mintis pulti iš Tamano pusiasalio. Ir Hitleris nusprendė smogti ir iš ten. Karui Egipte visiškai užšalus, Rommelis buvo atšauktas į rytų frontą. Vokiečiai, atskleidę savo pozicijas Europoje, beveik visus kovai paruoštus dalinius perkėlė į rytus.
  Ore jiems pavyko iškovoti dominavimą dėl mašinų skaičiaus ir naujojo ME-309.
  Liepos 10 d. puolimas pagaliau prasidėjo Voroženo kryptimi, o iš pietų ...
  Mūšiai tapo įnirtingi. Vokiečiai buvo stipresni nei realioje istorijoje, o SSRS - kiek silpnesnė, taip pat ir dėl paskolos-lizingo pagalbos nutraukimo. Taigi naciai sugebėjo pralaužti sovietų gynybos liniją. Nors ir už didelę kainą.
  Mūšiuose "Liūtas" ir "Ferdinandas" ėjo į priekį kaip mušamas avinas. Sovietinis IL-2 pasirodė esąs stiprus atakos lėktuvas, tačiau daugybė vokiečių naikintuvų sumažino jo naudojimo poveikį. Focke-Wulf tik iš dalies pateisino lūkesčius. Bet ginkluotas gana galingai. Yu-288 dar nebuvo didžiulis. Tačiau Yu-188 pasirodė esąs labai geras, kaip pažangesnis bombonešis.
  "Liūtas" gana dažnai sulūždavo ir įklimpdavo, nors buvo labai gerai apsaugotas kaktoje, o į šoną - patenkinamai. Tačiau "Tigras" pasirodė esąs efektyvesnis aparatas. Rusai jo bijojo. Dėl šoninių šarvų silpnumo Pantera patyrė didelių nuostolių dėl Raudonosios armijos lengvųjų pabūklų ir prieštankinių šautuvų.
  "Ferdinandas" taip pat nėra labai geras... Daugiau ar mažiau ME-309 naikintuvas su galingais ginklais ir manevringesniu bei didesniu greičiu pateisino lūkesčius, tačiau pasirodė, kad jo nepakako.
  Vokiečiai sugebėjo prasibrauti iki Dono, tačiau patyrė didelę žalą ir sustojo. Pietuose jiems buvo lengviau, juolab, kad ten jie sugebėjo pasiekti taktinę staigmeną prasiverždami pro frontą.
  Vokiečiai nesugebėjo išvystyti sėkmės Voronežo kryptimi. Ir jie buvo sustabdyti. Tačiau pietuose "Fritz" taip pat buvo priversti sustoti, grasindami išpuoliais iš šono.
  Mūšiai užsitęsė iki rudens. O rudenį Raudonoji armija gavo pranašumų.
  Dėl jų tankų vairavimo savybių. Ir naciai buvo priversti trauktis iš pleištų. Kovos buvo įnirtingos. Niekas negalėjo laimėti. Tačiau žiemą Raudonoji nacių armija šiek tiek spaudė nacius, nustūmusi juos į Kursko-Belgorodo liniją. Mūšiuose dalyvavo nauji vokiečių tankai: "Panther" -2 ir "Tiger" -2. Abi mašinos turėjo 88 mm 71 kalibro pabūklus. Tačiau "Panther-2" yra mažesnio bokštelio dydžio ir siauresnis, sveria aštuoniolika tonų mažiau, bet tik šiek tiek plonesnis šarvais. O vokiečiai sumontavo galingesnius variklius, ir automobiliai daugiau mažiau važiavo.
  SSRS atsakė tankais T-34-85 ir IS-2. Tačiau vokiečių ginkluotė vis tiek išliko geresnė. Ir priekiniai šarvai yra stipresni. O važiavimo kokybė gera. 900 arklio galių Panther-2 variklis buvo gana patenkinamas. Ir "Tiger" -2 jie įdėjo tūkstantį arklio galių, todėl bakas taip pat buvo gana pravažiuojamas. Čia "Liūtas" ir "Mausas" buvo atmesti kariuomenės.
  Tiesą sakant, yra daug svorio, bet mažai prasmės. Bet pavasarį vokiečiai užplūdo kaip mastodonai.
  Pagaliau pavyko išplėsti T-43-85 gamybą, tačiau ši mašina vis tiek buvo prastesnė už vokiečius. "Fritz" pradėjo gauti "E" serijos tankus. Visų pirma "E" -100, kuris pakeitė "Maus". Sumontavę transmisiją ir variklį, vokiečiai taupydami ant alkūninio veleno sumažino bako aukštį ir sutankino išdėstymą. Bakas tapo žemesnis, mažesnis ir lengvesnis - 130 tonų vietoj 188. Tai leido padidinti greitį užmiestyje iki 40 kilometrų per valandą, taip pat ir kelyje. O automobilio apsauga tapo dar geresnė, dėl didesnio racionalaus šarvo plokščių nuolydžio.
  Šis bakas, žinoma, yra daug praktiškesnis nei pelė. Ir jis puikiai pasirodė mūšiuose. Masyvesnis žadėjo būti E-50. Taip pat sutankinta išdėstymo schema. Svoriu panašus į Panther-2, bet storesniais ir racionaliai pasvirusiais šarvais bei žemu siluetu. Tačiau kol šis automobilis buvo atidėtas. Kadangi Hitleriui nepakako, kad E-50 buvo suplanuoti tokio storio šarvai kaip "Tigras" -2, fiureris reikalavo patikimesnės ir galingesnės apsaugos. Pavyzdžiui, E-100 turi pasvirusius šonus kartu su 210 mm storio skydais, ir jūs tikrai negalite jo sulaužyti.
  "Panther"-2 buvo patobulintas 88 mm pabūklui su 100 EL vamzdžio ilgiu. Ir iki šiol tai veikė puikiai.
  Žiemą vokiečiai sugebėjo išsilaikyti centre ir atremti puolimus. O pavasarį Fritz atnaujino puolimą Kaukaze. Atsirado tankas "Lev" -2, lengvesnis nei jo pirmtakas su transmisijos ir variklio vieta viename bloke priekyje ir skersai. Žinoma, daug mobilesnis, bet su tais pačiais šarvais ir ginklais. Ir "Tigras" -3. Šis bakas buvo šiek tiek sutankintas dėl išdėstymo ir geriau apsaugotas, ypač 120 mm šonai nuo buvusio 82, po šlaitais. Siauras bokštas ir stipresni šarvai. Tačiau 100EL ginkluotė taip pat pasikeitė į 88 mm. Naujasis pistoletas atliko dvylika šovinių per minutę, o ne aštuonis, buvo tikslesnis ir šarvą pradurtas nei senasis. Pasirodė ir pirmasis E-75, tačiau šis automobilis taip pat netiko kariškiams ir jį reikėjo užbaigti. Per sunkus - daugiau nei devyniasdešimt tonų, o šonai nėra gerai apsaugoti.
  Bet kokiu atveju "Fritz" yra stipresnis, o pagrindinis smūgis buvo atliktas palei Volgą Kaspijos jūros kryptimi. Ir jie sugebėjo pralaužti Raudonosios armijos gynybą ir sausuma atkirsti Kaukazą.
  Stalinas, atsidūręs beviltiškoje situacijoje, pagrasino pasitraukti iš karo ir bet kokiomis sąlygomis sudaryti atskirą taiką su Vokietija. JAV jau buvo valdžioje kitas prezidentas - respublikonas!
  Ir jis pasakė, kad tu negali jo imti šantažuoti. Stalinas, atsakydamas, pasiūlė Hitleriui derybas bet kokiomis sąlygomis. Fiureris į tai nepaisė.
  Vokiečių puolimas buvo sėkmingas; Turkija atidarė antrąjį frontą Užkaukazėje.
  Viskas tiesiogine prasme subyrėjo. O dabar nacių ordos jau šturmuoja Baku. Ir atrodo, kad nėra šansų.
  Bet štai keturios merginos-raganos kovoja už sovietinį miestą.
  Nataša šaudo į Fritzą ir plika grakščia koja meta granatą. Kuris išmuša nacių tanką.
  Komjaunimo ragana šaukia:
  - Šlovė Rusijai!
  Tada Zoja taip pat šaudo, pjauna nacius. Ir nuogais kojų pirštais meta susinaikinimo dovaną. Granata pataiko į Panther-2 vikšrą. Automobilis apsisuka, atsitrenkia į "Tigrą" -2. Ir abu tankai sprogsta ir skyla.
  Zoja rėkia iš visų jėgų:
  - Šlovė Stalinui!
  Augustinas taip pat duoda eilę. Nušauna vermachto kareivį. O basa koja meta į priešą granatą ir cypia:
  - Komunizmo šlovei!
  O Svetlana, tai mergina šviesiais plaukais, lyg plika kulnu mėtytų citriną, drasko nacius.
  Taiklus posūkis sušuks:
  - Šlovė didžiajai SSRS Tėvynei!
  Ir visos keturios merginos rėkia iš visų jėgų:
  - Šlovė Nemirtingųjų Tėvynei!
  Ir plikomis kojomis jie vėl meta susinaikinimo dovanas. Su tokiais kovotojais stiprėja pasitikėjimas, kad SSRS vis tiek laimės. Juk jis turi tokių drąsių ir sumanių karių!
  Fašistai užėmė Kaukazą, įsitvirtino... Bet laikas bėga: artėja 1946 m. O Maskva vis dar nepaimta.
  O Amerika kovoja su Japonija ir nepasiduoda. Na, tada Stalinas vėl pasiūlė Hitleriui paliaubas bet kokiomis sąlygomis.
  Fiureris, kuris taip pat gavo informaciją iš žvalgybos, kad JAV jau yra ant atominės bombos kūrimo slenksčio, sutiko su paliaubomis trejiems metams. Tačiau kaip sąlygą, SSRS turi atiduoti duoklę Trečiajam Reichui auksu ir žaliavomis, taip pat maistu. Be to, grąžinti visus karo belaisvius ir perduoti dalį karinių gamyklų įrangos.
  Stalinas su viskuo sutiko.
  Po to naciai pradėjo didelį puolimą Afrikoje. Tai buvo sėkminga, nes britai buvo prastesni karių skaičiumi ir ginklų disciplina bei kokybe. O vokiečiams labiau trukdė susisiekimo tempimas, reljefas ir kelių trūkumas nei sąjungininkų kariuomenės pasipriešinimas. O juodąjį žemyną vasarą visiškai užėmė naciai.
  Žiemą vokiečiai kartu su japonais į Ramųjį vandenyną nustūmė kelis amerikiečius ir povandeniniais laivais pridarė milžiniškos žalos jankiems.
  1946 m. kovo mėn. vokiečiai suintensyvino Britanijos bombardavimą, naudodami smarkiai padidintą reaktyvinių lėktuvų skaičių. Kaip paaiškėjo, bombonešis vis tiek yra geresnis už balistinę raketą, nes pastaroji yra per brangi ir nepakankamai tiksli.
  Nacių povandeninių laivų flotilė taip pat vis labiau rodė save. Desperatiškai nugalėti vokiečius lėktuvais, sąjungininkai taip pat pradėjo tirti derybų procesą. Ir tuo pat metu jie bandė įtikinti Staliną vėl atidaryti frontą.
  Tačiau visų laikų ir tautų vadas laukė. Nenorėjo vėl nešti kaštonų iš ugnies. Be to, jų pačių reaktyvinio lėktuvo kūrimas buvo atidėtas, o naujo tanko T-54 kūrimas žadėjo per daug laiko. Taip, naciams pavyko sukurti marionetines vyriausybes iš vietinių išdavikų okupuotose teritorijose.
  Taigi sovietų armija turėjo kovoti su milijonais buvusių savo piliečių. Ir tai nėra labai puiku.
  Taip, ir Japonija, tokiu atveju, užsiminė, kad jei Stalinas pažeis paliaubas, ji atidarys frontą Tolimuosiuose Rytuose.
  Taigi vokiečiai galėjo be trukdžių pasiruošti desantiniam nusileidimui Britanijoje. Tiesa, buvo tam tikrų sunkumų: didmiestyje buvo įsikūrę daug ne tik anglų, bet ir amerikiečių sausumos kariuomenės. Iki šiol JAV daugiausia kovojo jūroje ir galėjo sau leisti sustiprinti kariuomenę pačioje Anglijoje.
  Tai sukėlė sunkumų. Be to, aviacijos kokybe prastesnės sąjungininkės turėjo per daug orlaivių - tai kompensavo technologinį pranašumą kiekybe.
  Todėl Dmitrijus Sokolovskis, be smūgių į sausumos taikinius, taip pat medžiojo priešo lėktuvus. O sapne jis jau buvo gražios merginos kūne!
  Čia prie orlaivio valdymo pulto prisistatė merginų vunderkindas atakos lėktuvas. Čia tai reaktyvinis lėktuvas ME-262, naujausia modifikacija su išlenktais sparnais. Ir dideliu greičiu atakuoja tiek oro, tiek žemės taikinius.
  Basakojis gražuolis Dmitrijus Sokolovskis mergaitiškame kūne mikliai susidoroja su kovotoju. Atdaro ugnį, kad nužudytų basomis kojomis. Ir užsidega anglų lėktuvai, krenta kumščiais amerikiečiai.
  O gražiosios Dimkos dešinėje - mergina Arabella. Kuris taip pat yra puikus pilotas. Ir jis veda, paleisdamas aviacijos sviedinius kaip ventiliatorius, kaip sparnuota Valkirija.
  Dmitrijus Sokolovskis rodo jai kumštį, pliaukštelėja jai nuoga, iškalta mergaitiška koja ir šaukia:
  - Taip ir toliau!
  Mergina entuziastingai atsako, atsakydama rodydama kumštį:
  - Yra taip, laikykitės!
  Čia keturių variklių bombonešis pakyla link Dmitrijaus Sokolovskio. Terminatoriaus pilotas sušukdamas jį išmuša 30 mm oro patrankomis.
  - Geriau pripildyti vieną mamutą nei šimtą žiurkių, geriau nužudyti vieną didvyrį nei tūkstantį bailių!
  Arabella atsako šaudama iš apvalios namų "statinės" technika ir sušunka:
  - Du gyvi draugai yra gerai, keturi mirę priešai, dar geriau!
  Ir nuo jos smūgių sprogsta, kaip išrikiuota eilė - lėktuvai!
  Dmitrijus Sokolovskis mergaitiškai šypsodamasis ištiesia sniego baltumo dantis. Ir vėl šaudo...
  Jis nori dainuoti, kažką karingo.
  Aš esu Supermenas Visatos Kūrėjas,
  Nusprendžiau, kad valdysiu amžių amžius!
  Ir daug po mano būtybių kulnais,
  Tiesą sakant, bet kas žino svajonę!
  
  Gražiai kurkite ir gausiai auskite
  Ar galiu spinduliuoti kilimus...
  Kas maištauja, sunkus atpildas -
  Šėtono vaikai pateks į pragarą!
  
  Ir vaikai mane myli visa širdimi,
  Gaukite viską, ko jis nori iki bambos!
  Tik vieną apdovanojimą įteikia teisėjai,
  Kas turi teisingą protą!
  
  Man patinka statyti sales erdvėje,
  Masės visatos objekte....
  Bet kaip kaprizinga, Dievai žino,
  Jiems smulkmena nutraukti tavo gyvenimo giją!
  
  Jam bus dovana ir priedas,
  Kad kvailas žmogus nešliaužtų...
  Tai smulkmena kurti ir man neįdomu
  Tegul ir generalinis sekretorius tampa pomidoru!
  
  Aš mezgu žvaigždynų tinklą,
  Galiu numušti kvazarą iš mažojo piršto...
  Man nereikia žvakės, dešimtinės -
  Aš pats dosniai apdovanosiu žmogų!
  
  Nemirtingumas bus ir su gražia suknele,
  Nuotaka ateis pas tave amžinybėje ...
  Tu būsi kaip didžiosios aukštuomenės karalius,
  Ir be pertraukų - dangiška sąskaita krūmuose!
  
  Haremai ir seragliai yra smulkmenos,
  Tikrovė tik paklausk Dievo...
  Bet žmonės turi patys susikurti laimę,
  Ir nešauk, tik: Viešpatie, gelbėk!
  Su kiekvienu žodžiu kažkas krito susprogdintas arba numuštas. O gražuolė Arabella, trūkčiodama nuogomis kojomis, puolė kartu su juo ir žaidė plikais pirštais spausdama pneumatinių ginklų gaidukus. Ir taip pat gauti...
  Taigi jie iššaudė kovinius komplektus ir skrido atgal.
  Arabella klausia Dmitrijaus, basos kojos gražuolės nuostabiomis krūtimis ir prabangiais klubais:
  - Tu žavi mergina... Visada norėjau būti tokia kaip tu!
  Audros kareivis-stebuklas mergina noriai atsako:
  Ir norėčiau, kad galėčiau būti toks pat kaip tu! nors...
  Tada Dmitrijus Sokolovskis suprato, kad kalba nesąmones. Ir apskritai, kaip vyras stengiasi būti panašus į moterį?
  Tačiau Arabella nepametė galvos ir išleido nemirtingą aforizmą:
  - Geriau būti moterimi nei moterimi!
  Dmitrijus Sokolovskis sutiko:
  - Ne visi su kelnėmis yra vyrai, ne visi su sijonu yra moterys!
  Arabella linktelėjo galva ir pasakė:
  - Lengviau suvilioti šimtą moterų, nei padovanoti vieną viliojančią svajonę!
  Jau oro uoste abi merginos apsikabino ir bučiavosi - kokios jos žavios. Šiek tiek glamonėjo vienas kitą, trynė raudonus spenelius, susiliejo su šviesiomis kaip rožių žiedlapiai lūpomis. Kaip malonu glamonėti moters kūną.
  Bet nėra laiko ypač spausti - turime skubėti į naują skrydį. Ir vėl surengti triuškinančius oro antskrydžius Anglijai. Kol galiausiai bus nugalėtas britų liūtas!
  Čia, be oro taikinių, mėgstamiausias Dmitrijaus Sokolovskio darbas yra tankų naikinimas. Užpulkite juos iš oro. Ypač viliojantis "Tortila" taikinys - aštuoniasdešimt tonų sverianti mašina! Tikrai monstras - pabaisa visiems monstrams!
  Tačiau vokiečiai jau eksploatuoja serijinį E-100, kažką panašaus į "Mouse", bet su tankesniu išdėstymu, žemesniu siluetu ir lengvesniu. Naujoji mašina jau galėjo išvystyti pakankamą greitį kovai.
  Apskritai Dmitrijus Sokolovskis mintyse įsivaizdavo naujus "E" serijos tankus, paruoštus 1945 m. Su pavarų dėžės išdėstymu ant paties variklio: pritūpęs, su ilgomis bagažinėmis.
  Masyviausia mašina "E" -50 savo svoriu ir ginkluote prilygsta "Panther" -2, tačiau siluetu gerokai žemesnė ir storesnė, ypač šonuose su nuožulniais šarvais. Tiek "Sherman", tiek "Churchill", tiek "Pershing" savo taktinėmis ir kovinėmis savybėmis toli nuo šios vokiškos mašinos.
  Ir kai ji pasirodys mūšio lauke, ji tiesiog nebus lygi!
  Ir jie jau paruošti ir "E" -50, ir "E" -75. Antroji mašina su 128 mm pistoletu yra tiesiog tankų kūrimo stebuklas. Kaip kvaila, kad net "Tortilla" neatrodys pakankamai.
  O štai basas karys Dmitrijus Sokolovskis jau tanke, kartu su gražia merginos įgula. Didžiulis "E" -100 pritaikytas judėti net po vandeniu. Štai karieta su elfais, jame penktas Dmitrijus Sokolovskis, o keturios merginos smailėjančiomis ausimis neria į Atlanto vandenyno storumą. Ir jis ten plūduriuoja, pjauna jūros paviršių, tai povandeninis laivas ant bėgių.
  Lamanšą reikia kirsti siauriausioje vietoje. Iššok į pakrantę, vykdyk apšaudymą ir grįžk atgal.
  Ech, vokiečių genijus mokėjo kurti karinės minties šedevrus. Pavyzdžiui, žemės kasimo cisternos. Demokratinė valdymo forma Vokietijai pasirodė neveiksminga. Kokia krizė kilo pastaraisiais metais? Taigi aplinkui klajojo visokie teroristai ir emigrantai! Ir kas kaltas? Visų pirma, valdžios silpnumas!
  Tačiau dabar jų automobilis su dviem ginklais iššoka iš jūros gelmių.
  Dmitrijus Sokolovskis, sapne tapęs mergina, apnuogintais apatinių mergaitiškų galūnių pirštais šaudo sviediniais į Anglijos pakrantės baterijos pabūklus. Anglas metamas aukščiau ir apverčiamas aukštyn kojomis.
  Tai tikrai visiškas prašmatnumas!
  Kažkodėl Dmitrijaus Sokolovskio galvoje šmėstelėjo rusiška daina:
  - Lemtingi metai, negalite patikėti - tūkstantis devyni šimtai devyniasdešimt devyneri! Velnias apsivers auksiniais ragais, tris devynerius aukštyn kojom!
  Ir tada, nacių kariuomenės asmenyje, velniai pateko į Anglijos žemę. Štai oranžinis elfas kaip lupanetas iš sunkaus 128 milimetrų ginklo.
  O trisdešimties kilogramų sviedinio sprogimas priešo bunkerį iškėlė į pragarišką dangų.
  Dmitrijus Sokolovskis, padedamas plikų iškaltų kojų pirštų, šaudo iš savo trumpos patrankos ir žiūri į merginas. Kokie jie gražūs su savo menkais bikiniais. Ne mergina, o tiesiog gamtos stebuklas. Taigi norisi su jais mylėtis... Ne, Karlas Marksas vis dar ne visai teisus. Čia yra moteriška prigimtis ir žavios merginos kūnas, tačiau jis vis tiek traukia į moteris. Prie jų krūtų, blizgančių kūnų.
  Širdyje jis valstietis, todėl valstiečiu išliks amžinai, kad ir į kokias pagundas jį atvestų negailestingas likimas.
  O čia, pusmiegu vaikščiojant ir svajojant, taip malonu... Tu įsivaizduoji savo vaisingoje vaizduotėje Trečiojo Reicho pergalę...
  Tai dar ne galutinis, bet jis pasiekiamas!
  Čia šauni į baterijas, o mergina mėlynais plaukais pila vandenį iš kulkosvaidžio, naikindama anglų pėstininkus. Nužudyti juodaodžiai krenta, išlieja tą patį, kaip baltieji, raudoną kraują. Karas yra natūrali žmogaus būsena...
  Arba, kaip sakė vienas filosofas: kovoti sunkiau nei kvėpuoti, bet daug natūraliau!
  Įdomu tai, kad merginos labai mėgsta šaudydamos naudoti savo ilgus, grakščius kojų pirštus. Na, nesvarbu, kokios spalvos katė, jei tik gaudo peles. Taip yra ir merginų atžvilgiu - nesvarbu, kurios kūno dalys yra gražios.
  Štai karys elfas taikliu šūviu nuplėšė palyginti nedidelį bokštelį "Churchill".
  Dmitrijus Sokolovskis tikrai ne, kilo noras sukurti dainą, o šturmo vunderkindas vedė skiemenį;
  Nuo lopšio svajojau tapti kietu kariu,
  Skrisk lėktuvais ir šaudyk...
  O gal kajutės berniukas ir didelis piratas,
  Nors jūroje tu tik vagis!
  
  Aš norėjau užsiimti kariniais reikalais - man berniukas,
  Pats galingiausias pripažinimas...
  Turite išmokti kovoti ne iš knygos,
  Kitaip tapsi kvailas kaip lokys!
  
  Vaikystėje skaičiau apie veržlius korsarus,
  Apie įlaipinimą ir aštrius šuolius...
  Nors galite tapti komisijos narių auka,
  Bet bailumas, berniukas pateko iš rankų!
  
  Ko nori, tą visada pasieksi
  Bet koks verslas nuolat ginčijasi...
  Ir saulė taip pat šviečia virš pirato,
  Ir jei audra taip pat nėra problema!
  
  Taip, kartuvės taip pat grasina,
  Žiaurus budelis nuleidžia pastolius...
  Ir plėšikas neras vietos rojuje,
  Požeminiame pasaulyje jo laukia pragaras!
  
  Kai jie mane pagavo Jėzui
  Desperatiškai pateikiau prašymą...
  Pasidaviau, atgailauju dėl niekšiškos pagundos,
  Ieškote merginų, spalvingų mašinų...
  
  Dievas atsakė: kad tau nėra atleidimo,
  Ir tik šėtonas laukia...
  Budelis nedelsdamas smogė,
  Ir galva nuriedėjo nuo kapojimo bloko!
  
  Ir aš esu pragare, bet žinok, kad aš nekenčiu,
  Degtinę galima gerti ir su velniais...
  O dabar skaniai ryju tą alkoholį,
  Kuris nuplaunamas pyragu ir žvėriena!
  
  Taip, ši vieta yra tiesiog piratai,
  Yra velniai - jaunikliai su trenksmu ...
  Čia buvo toks atpildas,
  Šampanas, vynas, šašlykas ryte!
  
  Penkis šimtus šimtmečių linksminau pragare,
  Bet čia ateina Didysis Jėzus...
  Ir baigėsi pragaras be jokių įsikišimų,
  Laimėje buvo požemyje - dabar tuščia!
  Pragare aš dabar labai kenčiu,
  Taip, per vėlu atgailauti pragare...
  Norėjau stilingai rengtis su panele,
  Nežinojau, kad šiandien pateksiu į pragarą!
  
  Taigi pamoka kitiems piratams
  Gyvenk sąžiningai, būsi tikslai...
  Nors, deja, atlyginimas mažas,
  Kaip išsivaduoti iš grandinių poreikio?
  Gera daina ir puiki kova... Jie išsikrovė savo kovinį komplektą ir grįžta. Elfai vieningai sušuko:
  - Tegul jėga būna su mumis!
  Vėlgi, puikus, modernus tankas išplaukia į jūrą. Ir negilus gylis, o ne kliūtis automobiliui, važiuojančiam vandenilio peroksidu.
  Kaip vokiečiai ruošiasi išsilaipinti Britanijoje, o Stalinas laižo žaizdas. Jau birželis... Bandomi kasimo tankai, kurie turėtų kasti tunelius po Lamanšo sąsiauriu ir patekti į Didžiosios Britanijos didmiestį.
  Gražios merginos raudonais ir mėlynais bikiniais įlipo į kasinėjantį, delfiną primenantį kulkosvaidžio tanką. Jie įjungė antrą pavarą, ir automobilis sklandžiai nuriedėjo į žemę. Naujas ginklas, galintis prasiveržti per bet kurią gynybos liniją. Nuostabios karės moterys plikais pirštais judindavo svirtis, vairuodamos tanką.
  O kokios merginos figūros, ir nuostabios krūtinės, vos dengti bikiniai. Galite jais grožėtis valandų valandas. O kas yra geriausias armijoje? Žinoma, mergina.
  Tačiau Trečiojo Reicho mokslininkai kuria ne tik žemės kasimo agregatus ir kitą geležinę įrangą. Mirties stovyklose gydytojai kuria karį - ateities žmogų. Dabar, jei žiurkės genas persodinamas į žmogaus kūną? Arba tarakonas? Kiek pakils jo kovinės savybės?
  Ir jau yra keletas monstrų tipų karams, taip pat zombių karių. Pastarieji gyvuoja jau keletą metų. Bet kuris žmogus gali būti paverstas zombiu. Tačiau jų kovinės savybės buvo abejotinos - pernelyg kvailos. Jie nepateisina kūrimo išlaidų ir gali atidengti ugnį į savo kariuomenę.
  Taigi zombių frontai nepateko į masinę gamybą. Bet kita vertus, iš jų galima pagaminti žemos kvalifikacijos darbuotojus ir pagaminti, pavyzdžiui, paprasčiausius orlaivius, sklandytuvus. Daug sklandytuvų buvo paruošti nusileidimui Britanijoje.
  Tačiau yra ir slaptas, ypatingas ginklas: diskotekos! Tai, ko nepavyko pakartoti XXI amžiuje. Geriausi koncentracijos stovyklų mokslininkai sukūrė ginklus, kurie turėjo unikalių savybių. Greitis jau pasiekė tris ar keturis garso greičius, bet svarbiausia, kad laminarinės srovės dėka diskeliai pasirodė nepažeidžiami šaulių ginklams.
  Ir patys galėjo numušti automobilius į orą - bent jau taranuodami.
  Ir vėl merginoms prie diskelio vairo atstovavo Dmitrijus Sokolovskis. Trečiojo Reicho armijoje - moterys buvo retos. Bet kodėl gi savo svajonėse neatstovus merginoms. Su įvairiaspalvėmis šukuosenomis, liekna, atletiška, krūtinė su minimaliais drabužiais arba visiškai nuoga!
  O, jei visas pasaulis sudarytas tik iš merginų, o jis Johanas liktų vienintelis vyras. Ir kaip jis tada pasisuks?
  Švytinti Šarlotė diskelyje, besišypsanti, o jos raudoni plaukai plevėsuoja vėjyje, tarsi proletarinė reklaminė juosta. Koks jos grynaveislis, jaunatviškas veidas, išgaubta krūtinė, plonas juosmuo su galingais, plačiais klubais. Jos kelnaitės plonos kaip siūlas ir leidžia pamatyti visus mergaitiškus žavesius!
  O pats diskelis atrodo kaip liūdnai pagarsėjusios skraidančios lėkštės. Kyla vertikaliai, beveik tyliai... Gana didelė ir brangi mašina. Įgyjant greitį aplink jį teka galingos oro srovės - galinčios nugriauti ir kulkas, ir sviedinius. Taigi judantis diskelis yra nepažeidžiamas.
  Tiesa, čia yra ir minusas: pati skraidanti lėkštė taip pat negali iššauti, bet... Pirma, diskelis gali taranuoti bet kurį priešo lėktuvą. Ir atsižvelgiant į greitį, nė vienas skraidantis aparatas negali jo išvengti. Antra, išjungę reaktyvinį lėktuvą galite išmesti radijo bangomis valdomą bombos sviedinį ir pataikyti į taikinį! Ir tada vėl įjunkite...
  Be to, jau pradedami kurti įvairių rūšių spindulių metikliai, kuriais planuojama aprūpinti skraidančias lėkštes. Sakote fantastiška! Bet kas žino, ką sugeba fašizmas, prarijęs tiek daug Žemės planetos išteklių.
  Diskoletinio valdymo sistema yra pati moderniausia vairasvirtės pagalba. Jam atliekami koviniai bandymai. Didžioji Britanija ir Amerika vis dar stiprios aviacijoje, o kodėl "skraidanti lėkštė" nesuretina priešo oro gretų?
  Charlotte yra tokia graži, šio laivo sostinė. Įgulą sudaro penkios merginos. Jie arba sėdi ant kėdžių, arba pašoka, traukdami nuo saulės nudegimo apnuogintas šokolado spalvos kojas. Jų pliki pirštai remiasi ant vairasvirčių. Kaip erotiška, blizga dažyti, elegantiškos formos nagai, po įdegusia oda išilgai blauzdos eina gyslos.
  Merginų ekipažas - apie ką svajoja kariuomenėje atsidūręs jaunuolis. Tai, kas atneša pergalę ir sėkmę.
  Čia diskinis lėktuvas įsibėgėjo ir nuostabiu greičiu pasiekė Didžiosios Britanijos krantus. Ir iš viso jo taranuoja pirmieji trys anglų naikintuvai, kuriuos pakeliui pagavo skraidanti lėkštė. Laminarinis lėktuvas numuša liūtų imperijos automobilius. Tie, netekę sparnų, krenta žemyn.
  Šarlotė patenkintu žvilgsniu sako:
  - Baisus toks ir toks baisus... Aš nesu baisi ir pasidažiusi!
  Ir jis paleidžiamas kaip atsakas į naujųjų anglų naikintuvų bandymus paleisti agresyvius kikenimus!
  O dabar skraidanti lėkštė apsisuka ir ištepa amerikiečių atakos lėktuvą R-51, kuriam nepadeda nei raketų paleidimo įrenginiai, nei aštuoni kulkosvaidžiai. Tai vis dar didelė galia.
  Basakojis Dmitrijus Sokolovskis manė, kad amerikiečiai juk kvaili, kad jie pateko į karą su Vokietija. Taigi jie žaidė tik į SSRS rankas. Padėkite savo blogiausiam priešui. Bet jie galėjo susidoroti su Rusija vokiečių rankomis!
  Ir dabar nepažeidžiamas diskinis lėktuvas sunaikina visus jų lėktuvus. Ir tai labai blogai Britanijai.
  O Amerikai tai dar blogiau. Pralaužus Britanijos kalnagūbrį bus galima bandyti perplaukti vandenyną.
  Šarlotė, spindinti smaragdinėmis akimis, taria giesme ir rimu:
  - Atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai... Vandenyje neskęstame, ugnyje nedegame!
  Akinanti šviesiaplaukė Gertrūda atsako:
  - Koks skausmas, koks skausmas... Vokietija prieš Britaniją - šimtas - nulis!
  Diskelis gali skristi gana ilgai. Jo variklio paslaptis nebuvo atskleista dvidešimt pirmame amžiuje. Tik skraidančios lėkštės galios rezervas kolosalus - galima skristi į Niujorką. Ir judesiai tokie sulūžę, tarsi mašina būtų be inercijos.
  Kad nepagauna naikintuvas ar bombonešis, yra sumaltas į dulkes pyragas.
  Ir tada ant Londono pradeda kristi bombos, kurios metamos iš naujausių, vokiškų beuodegių. Ir tai labai veiksminga.
  1945 metų birželio 22 dieną vokiečiai ir japonai išlaipino kariuomenę Australijoje. Tai savotiška generalinė repeticija artėjančiam Didžiosios Britanijos puolimui. O diskinis lėktuvas skrido net ten.
  Iš britų laivyno yra tik ragai ir kojos. Vokiečiai pasirodė serijinėje vienviečių povandeninių laivų gamyboje. Jie skandina anglų laivus, o patys vandens storymėje praktiškai nesiskiria.
  Ir torpedos, nukreiptos į triukšmą ar karštį... Ko tik vokiečiai neturi! Geriausi mokslininkai iš viso pasaulio, ginkluodami ginklu, dirba valdydami Trečiąjį Reichą. Ir jie priversti sunkiai dirbti, stiprinant Vokietijos galią.
  Taip grakštūs, miniatiūriniai žemo silueto E-10 juda Australijoje, o įgula guli. Nepaisant mažo svorio, ginkluote ir šarvais jie yra palyginami su Churchilliu, tačiau tuo pat metu daug greitesni ir manevringesni. Ir tokiame automobilyje merginos įsitaisė.
  Poros atsigula ir valdo tankus, nukirsdamos anglišką nuodėmę!
  
  JEI BASKY išgelbėtų MARSELĮ
  Netyčia įsikišo ir keliautoja laiku Natasha Belaya. Liuftvafė pasigailėjo vieno jauno piloto ir pakėlė jį elektros tinklu, kai šis netyčia sudužo dėl techninio gedimo. Ir turi pasirodyti, kad tai Hansas-Joachimas Marcelis, kelių aviacijos rekordų savininkas. Įskaitant šešiasdešimt vieną lėktuvą numuštas per mėnesį ir septyniolika lėktuvų per dieną. Ir pirmasis vokiečių pilotas, peržengęs šimto penkiasdešimties numuštų orlaivių barjerą.
  Be to, jo pasiekimus patvirtino britai, ir niekas nenumušė tiek daug sąjungininkų lėktuvų.
  Taigi Natasha Belaya išgelbėjo visiškai išskirtinę asmenybę, kuri kovojo tikrus mūšius ir tapo tikru reiškiniu. Tačiau atrodytų, kad net toks fenomenalus asas vienas nepajėgus pakeisti karo eigos.
  Tačiau tai ne tik kiekybė, bet ir kokybė. Tačiau Marselis sugebėjo numušti lėktuvą su pačiu Montgomery, ir garsusis anglų generolas mirė. Tai lėmė operacijos "Torch" nesėkmę, kuri buvo atidėta neribotam laikui. Visai kaip amerikiečių išsilaipinimas Maroke. Kas taip pat labai reikšminga. Bet svarbiausia, kad Hitleris sugebėjo pajusti, kad prie Stalingrado rusai planavo puolimą iš šonų ir sugebėjo imtis prevencinių priemonių. Dėl to "Fritz" uždengė silpnąsias vietas ir lapkričio pabaigoje sugebėjo atremti sovietų puolimą.
  Ir taip jie išsilaikė Stalingrade ir Volgoje. Rževo-Sychovo operacijos patirtis parodė, kad kai naciai buvo pasiruošę, jie sugebėjo atremti pranašesnės sovietų kariuomenės puolimą.
  Britai pradėjo veržtis vėliau, kai Rommelio kariai jau buvo pasiruošę atremti puolimą. Ir pats Rommelis grįžo iš atostogų. Dėl to britų puolimas truko penkiolika dienų ir buvo atmuštas didžiuliais nuostoliais.
  
  Nepaisant to, kad vokiečiai laikė frontą, Hitleris paskelbė totalinį karą ir mobilizaciją. Ginklų gamyba Trečiajame Reiche smarkiai išaugo. O sąjungininkų oro antskrydžių smarkiai sumažėjo. Fritzas pradėjo rinkti jėgas naujam puolimui.
  Marselis trimis šimtais viršijo numuštų orlaivių skaičių ir tapo pirmuoju "Luftaffe" pilotu ir kariu, vėl gavusiu Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O 1943 metų vasarį Marselyje numuštų lėktuvų skaičius pasiekė penkis šimtus, už kuriuos jis buvo apdovanotas specialiai šiai progai patvirtintu apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Tampa pirmuoju šio užsakymo gavėju.
  Marselis tapo tikra legenda ir jo bijojo kaip ugnies. Gal net stipresnis už liepsnas.
  Gruodį Stalingradą pagaliau perėmė vokiečiai. Ir naciai pradėjo ruošti naują puolimą. Puolime turėjo dalyvauti ir tigrai, ir panteros, ir ferdinandai. Darbo jėgos iš Afrikos ir kalinių, įskaitant žydus, naudojimas. Trečiasis Reichas dar negrasino pralaimėti karą, o žydai nebuvo masiškai naikinami. O tai reiškia daugiau darbo jėgos. Ir tankai, ir lėktuvai, ir kita įranga gaminama.
  Didžioji Britanija ir Amerika iš tikrųjų stabdė karą prieš Trečiąjį Reichą. Be to, povandeniniai laivai jų gavo labai daug. Kurie medžiojo vilkų būriuose ir nuskandino daugybę laivų.
  Hitleris taip pat sustiprino Rommelį tankais ir lėktuvais. Taigi naciai balandžio pabaigoje pradėjo puolimą Egipte. Šį kartą sėkmingiau ir dėl to anglų kariuomenė buvo visiškai nugalėta. Ir tai buvo triuškinantis liūto imperijos pralaimėjimas.
  Fašistų kariuomenė įžengė į Palestiną ir įsiveržė į Iraką. Ir tuo pat metu jie perėmė Sueco kanalo kontrolę. Ir jie pažengė į priekį, užimdami Kuveitą. Ir kiti naftos gręžiniai. Ir tai buvo labai agresyvu ir kieta.
  Gegužės pabaigoje prasidėjo Vermachto puolimas Volgoje, žengiant į pietus.
  Naciai bandė prasiveržti iki Kaspijos jūros ir užimti Astrachanę. Hitleris šiuo atveju pasirinko labiausiai pažeidžiamą Raudonosios armijos kryptį ir veiksmingiausią.
  Mūšiuose dalyvavo ir tankas "Liūtas". Tačiau ši mašina, turinti per didelį devyniasdešimties tonų svorį, nepasirodė per daug. Ir ji buvo atmesta. Tačiau Focke-Wulf taip pat nebuvo blogas. O birželio pabaigoje Marselis atvyko į rytų frontą. Jo išvaizda buvo kaip pro šalį slenkanti kometa. Ir visa masė numuštų sovietų lėktuvų. Iki liepos pabaigos Marselis padidino numuštų orlaivių skaičių iki tūkstančio ir už tai gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių - apdovanojimą, kuris anksčiau buvo skirtas tik Hermannui Goeringui, Prancūzijai ir nelabai nusipelnęs. Marcelis yra labai kovingas vaikinas, o Hitleris jį dievino. Toks pilotas pasirodė esąs: tiesiog nesuvokiamas reiškinys.
  Naciai nuėjo prie Kaspijos jūros, sausuma atkirsdami Kaukazą. O Turkija užėmė ir atidarė antrąjį frontą Užkaukazėje. Ir Raudonoji armija tapo dar sunkesnė.
  Ir vokiečiai pradėjo veržtis į priekį Kaspijos jūros pakrante. Ir naciai labai sėkmingai žengė į priekį. O rugsėjo pabaigoje vokiečiai jau buvo įžengę į Azerbaidžano teritoriją. Ir ten pradėjo virti tokie mūšiai.
  Stalinas įsakė veržtis į priekį centre, mesdamas ten visas jėgas... Vokiečiai net sugebėjo atsitraukti, ryžtingai prasiverždami pro frontą. Naciai turėjo laikinai sustabdyti puolimą ir mesti į mūšį naujas pajėgas. Tačiau jėgų pranašumas paveikė.
  Naciai atmušė sovietų kariuomenės puolimą, o žiemą toliau veržėsi Kaukaze. Ir jie naudojo naujausius reaktyvinius lėktuvus, naujus modelius.
  O Marselis jau viršijo du tūkstančius numuštų lėktuvų. Už ką jis buvo apdovanotas nauju apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantine žvaigžde, su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O prie Baku jau vyksta tokie mūšiai, labai žiaurūs.
  Kovos parodė, kad moterys visai nėra silpnoji grandis ir moka gerai kovoti. Ir tuo pačiu patiria mažiau nuostolių nei vyrai. Kariai taip pat kovojo pėstininkų tarpe, pliaukštelėdami basomis kojomis į karštą Sacharos dykumos smėlį. Ir įvaldė tankus. Išbandęs "Tigrą", mūšiuose su Britanija.
  Tačiau sovietinės merginos SU-100 taip pat kovoja gerai.
  Nors Rusijos padėtis atrodo beviltiška. Tačiau kariai kartu su Elžbieta kovoja kaip ereliai.
  Jekaterina nuogais kojų pirštais spaudžia svirtį. Pasiunčia sviedinį, kuris perveria nacių E-50 automobilį į šoną ir riaumoja:
  - Už didįjį raudoną ir tamsiai raudoną komunizmą!
  Elena taip pat daužė patranką naudodama nuogą, dailią koja. Ji tiksliai pataikė į priešo tanką.
  Mergina čiulbėjo:
  - Už mano gražiąją Rusiją!
  Eufrazija agresyviai pastebėjo, sukeldama labai taiklų ugnį:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir jis taip pat naudoja plikas, iškaltas kojas.
  Sovietinė mašina labai stipri ir kovinga. Ir šaudo gana gerai.
  SU-100 gali prasiskverbti pro E-50 į šoną. Tačiau merginos net prasilaužia jai per kaktą, pakliūdamos į vilioklę arba nuo galo iki galo. Ir jie perpjovė metalą.
  Elžbieta, naudodama nuogus kojų pirštus, šovė į priešą. Ir čiulbėjo:
  - Iš mėlyno upelio...
  Jekaterina taip pat iššovė, šį kartą svirtį spustelėjusi raudonu speneliu ir ūždama:
  Upė prasideda...
  Elena, agresyviai išsišiepusi ir šnypšdama, išdavė:
  Na, draugystė prasideda...
  O svirtį dar paspaudė plika kulnu.
  Eufrazija šūktelėjo, šaudydama į priešą:
  - Su šypsena!
  Merginos labai aktyviai dirba su SU-100. Ir sunaikinti priešo įrangą.
  O Baku pakraštyje pionieriai kasa apkasus. Yra įvairių tautybių vaikinų. Ypač daug šviesių galvų mirga. Yra raudonų, juodų ir šviesiaplaukių vaikų.
  Juos vienija vienas dalykas: tikėjimas komunizmo triumfu ir basos kojos. Akivaizdu, kad karo metais ne visi turi batus, todėl kaip solidarumo ženklą visi vaikai puikuojasi apnuogintais, apvaliais kulnais. Žiema Užkaukazėje gana švelni, o judant ir dirbant su kastuvais šaltis ne toks baisus.
  Vaikai dirba su entuziazmu ir dainuoja:
  Kelkite ugnį, mėlynos naktys,
  Esame pionieriai - darbininkų vaikai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Ir štai vėl skamba žadintuvas. Berniukai ir mergaitės šoka į tranšėjos dugną. O sviediniai jau pradeda sprogti iš viršaus: veikia priešo artilerija.
  Pashka paklausė Mašos:
  - Na, ar manai, kad išgyvensime?
  Mergina užtikrintai atsakė:
  - Pasipriešinsime bent kartą, sunkiausią valandą!
  Pionierius Sasha logiškai pažymėjo:
  Mūsų herojiškumas nepajudinamas.
  Berniukas bakstelėjo nuogu padu į akmenis. Matyti, kad berniukas prisipildė kietų nuospaudų.
  Mergina Tamara pastebėjo:
  Kovosime be baimės
  Mus nukirs nė žingsnio atgal...
  Tegul marškiniai permirkę krauju -
  Daugiau priešų, paverskite riterį į pragarą!
  Vaikinas Ruslanas, juodų plaukų pionierius, pažymėjo:
  Prabėga šimtmečiai, ateis era,
  Kuriame nebus kančios ir melo ...
  Kovok už tai iki paskutinio atodūsio -
  Tarnauk savo Tėvynei, tu iš širdies!
  Berniukas Olegas, plonas ir šviesiaplaukis, čiulbėjo, eilėraščiai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio išvaizda ...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio,
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir mergaitės plojo vieningai.
  Tačiau dabar reaktyviniai atakos lėktuvai jau skraido ir meta bombas. Ir tai yra agresyvus požiūris.
  Olegas ir Sasha pakėlė timpa ir paleido mirties dovaną. Ir į statinę pataikė nacių atakos lėktuvas.
  Mergina Nataša dainavo:
  - Komjaunimas yra ne tik amžius,
  Komjaunimas yra mano likimas!
  Aš tikiu, kad užkariuosiu kosmosą
  Gyvenkime amžinai!
  Ahmedas, pionierius iš Azerbaidžano, šypsodamasis atsakė:
  - Jūs dar nesate komjaunuolė, Nataša!
  Mergina piktai trypė basa koja ir melodingu balsu atsakė;
  Šalia tėčių su linksma daina,
  Mes pasisakome už komjaunimą...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Olegas taip pat trypė plika, vaikiška koja ir sušuko:
  Stipresniu plaktuku suspausk proletarą,
  Iš titano rankų gniuždant jungą...
  Mes dainuosime tūkstantį arijų savo Tėvynei,
  Ir šviesa palikuonims, gerai!
  Vaikai džiaugiasi. Ir iš tikrųjų vokiečiai subombardavo, ir tik viena mergina gavo skeveldrą į pliką, apvalų, rausvą kulną.
  Pioneer rėkė, bet tada prikando jai lūpą.
  Ir taip jie ruošėsi atremti puolimą. O ten jau tankai su naciais. Didieji E-100 juda. Tokios galingos ir pavojingos mašinos.
  Jie turi tokią apsaugą. Kuriuo tu negali praeiti iš bet kurio kampo. Negalite pataikyti tik vienu kampu. Vienintelė galimybė - nutraukti vėžes.
  Vaikai pasiruošę kovoti ir mojuoti basomis kojomis. Štai jie ant vielos po nacių pėdsakais stumdo pakuotes su savadarbiais sprogmenimis. Jis veikia ir naikina Rommelio armijos tankų volus.
  Ir atrodo baisiai.
  Sasha girgžda:
  - Šlovė komunizmui!
  Berniukas Paška šaudo su Olegu iš timpa ir šaukia:
  - Šlovė pionieriams!
  Berniukas Ruslanas kartu su mergina Sufir viela tempia po vokiečiu miną ir šaukia:
  - Šlovė SSRS!
  Kariauja vaikai iš Azerbaidžano ir rusų vaikinai. Įdegę, liekni, basi pionieriai prieš milžinišką tankų armadą.
  Mergina Tamara trypia savo grakščia, maža, basa koja ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Pionierius Ahmetas patvirtina šaudydamas į priešą:
  - Kartu esame draugiška šeima!
  Berniukas Ramzanas, raudonplaukis azerbaidžanietis, patvirtina, išmušdamas automobilį:
  - Nuo žodžio mes šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai draugiški... Štai armėnė Azatuhi, kuri irgi vikriai vielos pagalba perneša sprogstamąjį paketą po fašistiniu vikšru ir cypia:
  - SSRS yra tautų šeima!
  Kita armėnų mergina Aghas sako:
  - Nelenkite fašizmui:
  O mergina plikomis kojų pirštais traukė laidą. Daugelis azerbaidžaniečių ir armėnų vaikų turi šviesius plaukus ir nesiskiria nuo slavų vaikų, kurių taip pat yra daug. Kas paliko vokiečius, kitos rusų šeimos Azerbaidžane apsigyveno net valdant carams.
  Kaukaze yra daug slavų. Daug mišrių porų. Taip, ir vaikai dažniausiai turi šviesesnius plaukus nei jų tėvai. O slavai vaikinai taip įdegė, kad nuo vietinių jų neatskirsi. Be to, vaikai paprastai yra panašesni nei suaugusieji.
  Taigi kovoja tarptautinis sovietinis vaikinų ir mergaičių batalionas, ir jie visi vieningi, ir labai panašūs. Jų nuogi kulnai blyksi judant.
  O svajones vaikai siunčia mirties dovanas. Šamilis ir Seryozhka, abu pionieriai, traukia laidą. O dabar vokiškas E-50 sustoja su sulūžusiu vikšru.
  Vaikinai dainuoja vieningai:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Susibūrė ne žiauri jėga, o ne baimė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir draugystė, ir protas, ir drąsa svajonėse!
  Ir vaikai džiaugiasi. Jie šypsosi baltais, lygiais dantimis. Ir jie laimingi, nors jiems gresia mirtis.
  O vokiečiai čiulpia. Sunaikinti tankai šaudo iš patrankų ir rašo kulkosvaidžius.
  Kai kurios vokiškos transporto priemonės yra aprūpintos granatsvaidžiais ir yra labai pavojingos.
  Berniukas Maksimka ir mergina Zara iš Azerbaidžano, pasirėmę basomis kojomis, po priešu ištraukė miną ir išmušė fašistinį mastodoną.
  Ir šaukė iš visų jėgų:
  - Už SSRS!
  Vaikai tokie juokingi.
  Pionieriai Abbasas ir Vladimiras taip pat naudoja ginklus. Šiuo atveju katapulta ir sudaužyti E-75 vikšrą naciams. Tada berniukai dainavo:
  - Už planetos didybę komunizmo priedangoje!
  Olegas ir Abdula taip pat yra skirtingų tautų pionieriai, tačiau su viena širdimi jie taip pat paleidžia sprogmenis. Jie pataikė į E-100 ir dainuoja ...
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į neregėtus pasaulius...
  Giedami didvyriški darbai -
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  
  Po Šventąja Rusijos vėliava,
  Ramybėje, draugystėje, laimėje ir meilėje...
  Visos žemės žmonės taps laimingesni,
  Pragariška tamsa išsisklaidys tolumoje!
  Čia kovoja su vaikais...
  Abdurrahmanas ir Svetlana - azerbaidžaniečių berniukas ir mergina iš Baltarusijos sutraukė laidą ir išmušė fašistų tanką. Ir jie dainavo:
  - Didysis šventosios Rusijos vardas,
  Šviečia visame pasaulyje - kaip saulės spindulys ...
  Tikiu vienybe, mes tapsime laimingesni,
  Parodykime žmonėms teisingą kelią!
  Vaikai labai drąsūs. O nacius tiesiog šokiravo toks užsispyręs ir įnirtingas pasipriešinimas.
  Abudurrahmanas yra pradininkas, jis gavo nuogą padą fragmentą. Jis pramušė suragėjusį vaiko kojos paviršių.
  Berniukas sušnypštė:
  - Ir man tai skauda!
  Svetlana taip pat gavo smūgį į apvalų kulną, nusibraukė petį. Bet mergina sušnypštė:
  - Nelaužyk pionierių!
  Azimas ir Kolka taranavo ir vokišką automobilį.
  Berniukai parodė viela ir dainavo:
  Klastingas priešas pradėjo puolimą,
  Bet aš tikiu, kad tai nesusvyruos, sovietų žmonės...
  Priešas laukia pralaimėjimo ir užmaršties,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Priešas laukia: pralaimėjimas ir užmarštis,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Vaikai drąsūs ir nesilenkia. Ir jie nori laimėti. Ir jie dainuoja, ir kovoja.
  Vokiečiai patiria didelių nuostolių. Tiesa, dažniausiai jie yra sugedę vikšrai ir riedučiai. Ir tai nėra mirtina.
  Dar blogiau pionieriams, kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Berniuką Abdulhamidą, kai jis buvo paimtas į nelaisvę, naciai pasodino ant stovo. Jie įkišo pionieriaus basas kojas į bloką ir pradėjo kabinti svarmenis ant kabliukų. Ir tada jis pakurstė ugnį. O nuogus berniuko kulnus nulaižė ugnis. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Jie ilgai mane mušė. Ir tada naciai pradėjo laužyti šonkaulius karštomis žnyplėmis.
  Berniukas, miręs nuo kankinimų, kai jo šonkaulių geležis, raudona nuo karščio, jį suspaudė, dainavo:
  Berlynas beveik mūsų valdžioje,
  Pro žiūronus matome prakeiktą Reichstagą...
  Tikiuosi, kad greitai bus ramybė ir laimė;
  Kurį aprašysiu savo eilėraščiuose!
  
  Rusija atvėrė komunizmą pasauliams,
  Ji tapo šeima visiems.
  Bet vermachtas mums prikišo kiaulės snukį,
  O dabar kraujas trykšta iš venų kaip iš fontano!
  
  Ką fiureris netyčia pamiršo pas mus,
  Norėjau gauti žemės ir vergų!
  Fašizmas vyko su labai ilga kampanija -
  O čia tikras košmaras, pragariški sapnai!
  
  Paprastas berniukas, basas berniukas,
  Neseniai užsirišo raudoną kaklaraištį.
  Jis norėjo sukurti pasaulį pats be Dievo,
  Bet staiga iš dangaus išsiveržė napalmas!
  
  Aš turėjau bėgti į priekį, mes buvome AWOL,
  Niekas nenori imti tokių jaunuolių!
  Bet berniukas kovotojas su šautuvu tai padarė,
  Tėvų kelias pasirodė vertas!
  
  Kovojo ten, kur ir gudrumas, ir jėga,
  Ir silpnumas taip pat yra kartaus, deja ...
  Draugams teko kasti kapus
  Obliuojame pušinius karstus per šalčius!
  
  Aš esu pradininkas, dabar pripratęs prie kančios,
  Į žvalgybą jis ėjo basas, sniego pusnys traškėjo.
  Galbūt bausmė už netikėjimą,
  Kad aš nenorėjau pažinti Jėzaus!
  
  Bet kas yra trys Golgotos valandos?
  Praėjo daugiau nei treji karo metai!
  Bet kuriame kaime našlės karčiai verkia,
  Kaip sūnūs žuvo šalies kapinėse!
  
  Išgyvenau, buvau sukrėstas, sužeistas kulkos,
  Bet laimei, jis liko ant kojų!
  Sąžiningai grąžinome skolą Vokietijai,
  Tą fašizmą mes sutrypėme į dulkes!
  
  Aš subrendau, bet vis dar berniukas,
  Ūsai nepramušė, bet jau titanas!
  Taip, suaugęs, o gal net per daug,
  Juk širdis tapo kieta kaip metalas!
  
  Hero Star aukščiausias apdovanojimas -
  Pats Stalinas, patikėk, perdavė!
  Jis pasakė: reikia imti pavyzdį iš tokių kaip tu,
  Kovotojai klastoja Edeno durų raktus!
  
  Bet dabar numesk drąsų šautuvą,
  Imk tave, žnyples, plaktuką ir dirbk!
  Sukurkite burlaivį ir valtį iš medžio
  Ir sukurk lėktuvą, kad paukštis pakiltų!
  Tačiau nepaisant viso masinio Raudonosios armijos pionierių ir kareivių didvyriškumo, Baku krito. O naciai užėmė visą Kaukazą.
  Stalinas labai išsigando ir pasiūlė Hitleriui paliaubas. Fiureris, susirūpinęs žvalgybos duomenimis, kad JAV ir Didžioji Britanija kuria atominę bombą ir nugalėjo Japoniją, nusprendė pradėti didelį puolimą Vakaruose.
  Buvo pasirašytos paliaubos. SSRS sutiko grąžinti visus karo belaisvius į Trečiąjį Reichą ir nemokamai tiekti didelį kiekį Vermachtui reikalingų žaliavų.
  Hitleris su tuo sutiko. O 1944 metų pavasarį Afrikoje prasidėjo didžiulis nacių puolimas. Naciai, jau valdę šiaurę, judėjo į pietus. Ir tuo pat metu tęsė povandeninį karą. Pietuose naciai sėkmingai žengė į priekį. Tuo pat metu naciai persikėlė į Rytus. Pažengę į priekį, jie per Iraną ir beveik be pasipriešinimo užėmė Indiją. Ir ne be sėkmės užėmė dideles teritorijas. Taigi naciams čia tikrai pasisekė.
  O 1944 m. lapkričio 3 d., prezidento rinkimų dieną, JAV staiga nusileido Britanijoje ir ją užėmė. Ir tai buvo sėkmingas žingsnis. Ir pasirodė tikrai šaunu. Ir vos per savaitę jie ją sučiupo. Ir pasirodė labai šaunu. Mūšiuose dalyvavo ir tankas Panther-2, kuris buvo labiau pažengęs ir geriau ginkluotas. Bet Lev-2 tankas pasirodė dar stipresnis. Jame "Porsche" pirmą kartą vokiškoje tankų statyboje variklį ir transmisiją įdėjo į vieną bloką ir skersai, o pavarų dėžę uždėjo ant paties variklio. Korpuso aukštis buvo sumažintas, o bokštelis buvo mažesnis ir siauresnis. Dėl to automobilio svoris sumažėjo, o variklis, priešingai, buvo galingesnis - 1000 arklio galių.
  Taigi tankas "Liūtas" -2 britams buvo šokas ir tuo metu geriausias.
  Britanija kapituliavo. O dabar naciai perkėlė karą prieš JAV. Amerikiečiai sugebėjo gaminti tankus, tik "Pershing", kuris buvo silpnesnis už vokiškus automobilius. Ir tik "Superpershing" dar galėjo kažkaip kovoti su vokiečiais. Tačiau "Fritz" jau turi galingą "E" seriją. O jėgos nelygios.
  Keturiasdešimt penktieji metai praėjo jūrų mūšiuose. Naciai vykdė operaciją "Ikaras". Jie taip pat užėmė Grenlandiją.
  Tačiau Ameriką per vandenyną perkelti nėra taip paprasta. Tačiau vokiečių kariuomenė naudoja vandenilio peroksidu varomus povandeninius laivus. Kurios yra labai greitos, panašios į giliavandenes žuvis ir tiesiogine prasme išmuša amerikiečius į jūrą. Ir tai, žinoma, nespalvina JAV. O dalis vokiečių kariuomenės sutelkta Argentinoje ir Brazilijoje. Ir iš ten jie pradėjo šliaužti į šiaurę. Ir tai labai šaunu. Naciai užvaldo JAV. Naujieji "E" serijos tankai yra labai stiprūs ir su jais neįmanoma susitvarkyti. Naujasis E-50 serijos tankas, sveriantis šešiasdešimt penkias tonas, gavo 250 mm storio priekinius šarvus po šlaitais ir 170 mm storio šonus, taip pat su dideliais nuolydžiais. Ir 88 mm patranka su 100 EL, kuri be menkiausios problemos naikina amerikiečių tankus.
  Naciai naikina JAV. Ir iki 1946 metų rudens jie užėmė visą Kanadą. O rudenį buvo paimta ir Meksika. Ir JAV pradėjo panikuoti. O keturiasdešimt šeštų ir keturiasdešimt septintų metų žiemą jau buvo užgrobta Aliaska ir trečdalis Amerikos teritorijos. Pavasaris yra lemiamas etapas baigiant amerikiečius.
  Marselis buvo labai sėkmingas pilotas. O dabar, po trečio tūkstančio numuštų lėktuvų, jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantine žvaigžde su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Trečiajame Reiche jie taip pat patvirtino šeštojo laipsnio Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais tiems, kurie pasiekia tūkstantį numuštų orlaivių arba tiek pat sulaužytų tankų.
  Šiame Riterio kryžiuje turėjo būti pritvirtinta mažiausiai šimtas deimantų ir jis būtų didesnis nei kiti Riterio kryžiai. Tad apdovanojimas buvo ne tik garbingas, bet ir brangus.
  Albina ir Alvina skrenda dangumi. Jie numuša savo Yankee lėktuvus ir dainuoja pro dantį:
  - Gražios merginos,
  Puikūs draugai...
  Būtų nuostabūs vaikinai -
  Ir puikūs smūgiai!
  Albina nuogais kojų pirštais nusitaikė į lėktuvo ginklą, trinktelėjo amerikietei ir cypė:
  - Linksmų akių šviesa!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Ji nukirto savo kolegą. Ji nuogais kojų pirštais sudaužė priešą į gabalus ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą ir mūsų šlovingas pergales!
  Albina pataisė savo partnerį, numušdama "Yankee" lėktuvą:
  - Už arijų komunizmą!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Ir jie gavo Riterio kryžiaus šeštąjį laipsnį, numušę po daugiau nei tūkstantį orlaivių.
  O Marselis, numušęs dar keturis tūkstančius lėktuvų, gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantinę žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, gavo kardus ir deimantus. Amerikiečiai tiesiogine to žodžio prasme nuo jo pabėgo.
  Tuo tarpu karas tęsėsi. Amerikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo geriausiam priešui technikos ir mokymo srityse ir netgi pasinaudojo užsienio divizijomis.
  Tik "Superpershing" galėjo prasiskverbti į vokišką E-50 į šoną. Pistoleto ir 90 mm kalibro bei 73 EL vamzdžio ilgio pranašumai. Tačiau, kita vertus, ugnies greitis yra tik keturi šoviniai per minutę, palyginti su dvylika vokiečių E-50, o penkiasdešimties tonų svoris yra per didelis 500 arklio galių varikliui. Taip, ir šarvų nepakanka. Vokiečių pagrindinio mastodono kaktoje amerikiečiai vis tiek neprasiveržė. O Fritz taip pat turėjo E-75 su 128 mm kalibro pabūklu ir 210 mm storio šoniniais šarvais po šlaitais, su dar geresne apsauga ir 1500 arklio galių varikliu.
  Taigi nuo pat pradžių JAV pralaimėjo. Tik tankas T-93, tiksliau devyniasdešimt tris tonas sveriantis savaeigis pistoletas, kurio priekinio šarvų storis 305 mm ir 155 mm patranka, galėjo priešakyje kovoti su vokiečių mastodonais.
  Tačiau šio savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos buvo nesvarbios, kaip ir ugnies greitis. O vokiečiai ją sunaikino lėktuvais.
  Taigi visiems amerikiečiams nesisekė ir jie beviltiškai pralaimėjo.
  O vokiečių kariuomenė vis labiau artėjo prie Niujorko ir Vašingtono.
  Trumanas prašė Hitlerio taikos.
  Tačiau fiureris norėjo tik visiško pasidavimo be jokių sąlygų. Vašingtonas buvo apsuptas. Ir naciai pradėjo JAV sostinės šturmą.
  Marselis gavo specialų apdovanojimą už penkis tūkstančius numuštų lėktuvų: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją deimantinę žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai šaunu.
  Gerdos tanko įgula kovojo už šviesesnį rytojų. Ir laimėjo be problemų.
  Mergina net ėmė šaudyti ne tik nuogais kojų pirštais, bet ir raudonais krūtų speneliais. Ir tai labai padėjo.
  Charlotte taip pat šaudė paspausdama savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtuko ir čiulbėdama:
  - Komunizmo didybė slypi ne žuvimi, o banginiu!
  Christina, šaudydama, spausdama vairasvirtės mygtukus, pažymėjo:
  - O mes, vokiečiai, pastatysime didžiausią komunizmą!
  Magda, šaudydama raudonais speneliais į savo priešininkus, agresyviai išdavė:
  - Ryškiausias komunizmas! Tik aukštyn, o ne laiptelio žemyn!
  Gerda, rodydama patranką nuogais kojų pirštais ir taikliu šūviu apvertusi amerikietišką haubicą, patvirtino:
  - Už arijų komunizmą!
  Po Vašingtono žlugimo Amerika netrukus kapituliavo. Ir tai įvyko 1947 metų liepos 4 dieną.
  Tada naciai sutriuškino Japoniją, o 1957 metų gegužės 15 dieną užpuolė SSRS, tai naciai. Viena viltis, Alisa Selezneva!
  Ir dabar Alisos komanda taip pat stoja į lemiamą mūšį. Pati Alisa Selezneva ir jos dvi draugės bei dvi draugės. Jie pradėjo puolimą prieš Adolfo Hitlerio rezidenciją 1957 m. birželio 22 d.
  Alisa basa koja sviedė naikinamąją granatą. Ji suplėšė nacius ir sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Ir ji smogė naciams sprogdintuvu.
  Aleksejus Teterevas šaudo į priešą spindulių ginklais ir šaukia:
  - Tai bus mūsų pergalė.
  O vokiečių tankas tiesiogine prasme ištirpsta. O berniukai šaudo žaibą iš akių.
  Natasha Belaya taip pat šaudo į priešą. Ir tuo pat metu be didesnio dėmesio jos basos kojos su milžiniška svaria jėga meta mirtiną granatą.
  Mergina rėkia:
  - Šlovė mūsų pasiekimams!
  Arkaša Sapoškovas taip pat puola. Berniukas kupinas įspūdžių. Kadangi ši bjaurybė buvo leidžiama paraleliniame pasaulyje, vadinasi, ją reikia ištaisyti.
  Jaunasis kovotojas trenkė lazeriniu ginklu ir pasakė:
  - Patriotizmo idėjų šlovei!
  Masha Belaya taip pat karšta mūšyje. Mergina paleido pulsarų ir ugnies burbulų srovę, gaudžiančią:
  - Mirtis fašistams!
  Ir nuogais kojų pirštais ji taip pat metė susinaikinimo žirnius.
  Penki žmonės išsiskirstė panaudodami savo galimybes puolime prieš visą miestą, kurį Hitleriui pastatė Versalis.
  Ir jie, pavyzdžiui, išpjovė galingą tanką iš E-800 serijos milžiniškų proporcijų. Ir tada jie pradėjo naikinti piramidines mašinas su galingais kamienais. Penketo nariai veikė mūšyje. Ir labai drąsus.
  Aleksejus Sapožkovas panaudojo jėgos lauką, atspindintį Vermachto sviedinius ir bombas, ir susprogdino paralyžiuojančiu spinduliu. Ir sugriuvo tūkstančiai fašistų, tankų ir lėktuvų masė.
  Nataša sucypė ir išdavė:
  - Visi karštai tiki pergale!
  Aleksejus Teterevas sumurmėjo:
  - Ir aš turiu bet kokią jūrą, jūra iki kelių! Ir aš galiu įveikti bet kokius kalnus!
  
  Mashka Belaya sutiko su tuo:
  - Tiesą sakant, ant peties!
  Mergina atrodė kovingai, ypač kai smogė fašistams naikinimo srove. Ir dabar jų komanda vis labiau artėja prie rūmų, kuriuose yra Hitleris.
  O kas, jei piramidiniai tankai ir kita fašistinė valdžia jiems trukdo?
  Kai kurie vokiški automobiliai yra tokie didžiuliai, kad primena tikrą Egipto piramidę. Tačiau jie negali atsispirti lazerio spinduliui.
  O štai naciai ir naudoja diskelius. Tačiau jie yra nepažeidžiami nuo sviedinių ir kulkų ir gana silpni prieš hiperlazerį!
  Alisa puola, ir vėl jos nuogi kojų pirštai išmesti, kažkas labai mirtino. Mergina rėkia:
  - Gražuolė toli, tu žiaurus naciams,
  Tu kietas prieš nacius, Alisa veržiasi kaip tankas!
  Ir kraujas tekėjo srove, tu žiaurus naciams,
  Jūs esate žiaurus naciams! Alisa pataiko į nikelį!
  Lioška Teterevas, atakuojantis, taip pat cypia ir urzgia. Berniukas šaudo iš galingo lazerio, naikina nacius divizijomis ir dainuoja:
  -Tu esi pati tobulybė, tu pati tobulybė,
  Nuo šypsenos iki gesto, be pagyrų!
  Natasha Belaya, labai taikliai šaudanti į nacius ir plikomis mergaitiškų kojų pirštais spjaudanti mirties srovę, agresyviai ima:
  - O, kokia palaima žinoti, kad esu tobulybė,
  Žinokite, kad aš tobulas! Žinokite, kad aš tobulas!
  Arkaša, šaudydamas kaskadiniu spinduliuote ir duodamas naciams specialiai ant ragų, sušnypštė:
  - Stalinai, tu esi draugas Stalinas,
  Kaip visada, herojus yra ant ritinio!
  Masha Belaya, šaudydama į nacius, dainavo:
  Jis mus įkvėpė sunkiais laikais,
  Padarius valią tvirtesnį plieną...
  Išgelbėjo pasaulį nuo maro
  Gerbiamas drauge Stalinai!
  O mergina nuogais kojų pirštais paleido griaunantį bumerangą. Ir apsivertė didžiulis trijų tūkstančių tonų piramidės formos bakas.
  Alisa, šaudydama į nacius, sumurmėjo:
  - Daugelyje vaizdų, matmenų,
  Begalinėje visatoje...
  Jūs atvėrėte mums teisingą kelią -
  Nurodykite tai amžinai!
  Ir jos basos kojos vėl labai taikliai metė žudikiškos mirties dovaną. Mergina spaudė fašistus ir labai energingai.
  Aleksejus Teterevas, kovodamas su naciais, dainavo:
  - Plazminis kardas,
  Nori tave nupjauti...
  Dega kaip pragaro ugnis
  Lazerio spindulys...
  Natasha Belaya, šaudydama į nacius ir plaunanti jų automobilius tiek danguje, tiek žemėje iki miltelių, palaikydama tviterį paskelbė:
  Bet ar nemanai
  Kaip išgelbėti savo gyvybę
  Ištikimas meilei
  Būk iki galo!
  Ir apnuogintais kojų pirštais, tarsi mestų visiškos mirties dovaną. Ir tai tikrai labai mirtina. Ir tiek daug šių nacių sunaikinimo.
  Arkaša Teterevas, degindamas rudas piktąsias dvasias, vis labiau priartėjo prie Hitlerio. Agresyvus berniukas, dainavo:
  - Nemirtingų komunizmo idėjų pergale...
  O naciai pasvirę.
  Masha Belaya, tiksliai šaudydama ir išmušdama nacius, patvirtino:
  - Mes matome ateitį, mūsų šalis!
  Ir jos nuogi kojų pirštai svaidė mirties žirnius.
  Alisa, sutriuškindama fašistines minias ir naudodama karinius ginklus iš tolimos ateities, cypė:
  - Ir raudonas ženklas, mūsų Tėvyne!
  Aleksejus Teterevas, pargriuvęs nacius ir mušdamas juos kaip zuikius, riaumojo iš visų jėgų:
  - Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  Natasha Belaya vėl yra laukinėje atakoje, degindama Trečiojo Reicho minias, kurios užėmė beveik visą pasaulį. Mergina labai techniškai aprūpinta ir naciai negali jai atsispirti.
  Čia ji nuogais kojų pirštais metė susinaikinimo dovaną. Ji sudegino daug fašistų ir šaukė:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Ir vėl mergina puola.
  Arkadijus Sapožkovas išpūtė susinaikinimo srovę. Ištrinkite daug nacių kareivių. Jis juos išsklaidė, suplėšydamas, nulauždamas rankas ir kojas. Ir nuplėšti tankų bokštus.
  Mažasis čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Masha Belaya laukinėje atakoje pučia naciams galvas, išmuša daugybę įrangos ir riaumoja:
  - Už planetos didybę!
  O merginos nuogi kojų pirštai paleidžia kažką tikro ir itin mirtino.
  Alisa puola ir tokia agresyvi ir kovinga mergina. Visi kruopščiai nušienauti. Ir stato veidus ir šaukia. O rūmų stogas pas Hitlerį ėmė ir sugriuvo.
  Svečias iš ateities šaukė:
  - Už stipriausią komunizmą pasaulyje!
  Ir nuogi Alisos pirštai vėl pradės kažką tokio destruktyvaus, kad naciai pradės sklaidytis. O pati Alisa ims ir dainuos:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmas baigsis...
  Saulė švies ryškiai,
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Lyoshka Teterev palaikė merginas, siųsdama mirtiną naikinimo srovę.
  Berniuką apėmė laukinė aistra, kaip žvėris. Jis desperatiškai puolė priešą ir sušuko:
  - Šlovė sovietų šaliai!
  Ir jis mušė nacius kaip kotletus.
  Natasha Belaya taip pat puola. Ištrina Fritzą pačioje drąsiausioje aistringoje. Ir pjauna asmeninę fiurerio sargybą. Tokia nuostabi mergina. Ir kovoti - griauna nacius kruopščiai.
  Ir jos nuogi kojų pirštai barsto žudikiškas mirties dovanas.
  Nataša riaumoja:
  - Vardan idėjos!
  Arkaša Sapoškovas taip pat elgiasi labai agresyviai. Ir šaudo, tirpdydamas Himlerį.
  Tada berniukas sušuko:
  - Už mūsų didybę ir pergalę!
  Mashka Belaya taip pat veikia kovingai. Ir nacius naikina labiau nei iš esmės. Ir jos lazerio spinduliai, tokie kovingi, kad naciai negali nuo jos pabėgti. Masha Belaya yra nepaprastai karinga gražuolė.
  Nuogais kojų pirštais jis meta žudikišką mirties dovaną ir cypia:
  - Už naują komunizmą!
  Alisa, šaudydama į priešus, apnuogina dantis ir girgžda į plaučius, leisdama iš akių kibirkštis:
  
  Komunizme viskas nauja!
  Ir galiausiai jie apsupo Hitlerį. Nuogais kojų pirštais mergina spaudė fiurerio kiaušinius, o jis iš skausmo šaukė:
  - Pasiduodu!
  Penketas nedelsdamas privertė pagrindinį fašistą sustabdyti puolimą prieš SSRS ir išvesti kariuomenę iš Rusijos teritorijos. Išsigandęs fiureris su tuo sutiko.
  Tada sugriuvo Trečiasis Reichas ir tarp fašistinės valstybės vadovų prasidėjo dideli nesutarimai.
  Ir Hitleris buvo išvežtas į Maskvą. Ten jis buvo teisiamas ir 1957 m. lapkričio 7 d. Fašistas numeris vienas buvo pakartas Raudonojoje aikštėje. Tai Hitlerio pabaiga, ir gerai, Alisa!
  Ir visas pasaulis iš karto buvo išlaisvintas iš fašizmo, o SSRS užėmė visą pasaulį, vadovaujant naujajam Voznesenskio vadovui!
  Šlovė komunizmui ir SSRS!
  
  
  NETIKĖTA ŠANIZMA
  Japonija, turėdama devyniasdešimties procentų tikimybę, turėjo laimėti Midvėjaus mūšį, ir ji jį laimėjo. Ir tada jie užėmė tekančios saulės imperijos ir Havajų salyno kariuomenę, nugalėdami amerikiečius ir perimdami Peru uosto bazės kontrolę.
  Na, tada japonai ėmė ir užpuolė Indiją, taip pat grasindami perimti jos kontrolę. Britai, bijodami, paėmė ir pervedė dalį kariuomenės iš Egipto, atsisakydami operacijos "Torch". O Afrika buvo tyli. Rytų fronte tai vyko, kaip ir tikroje istorijoje. Vokiečiai buvo sumušti Stalingrade ir jų frontas žlugo. Tačiau vasario pabaigoje ir kovo pradžioje Mainsteinas kontratakavo. Palyginti su tikra istorija, vokiečiai turėjo dar keletą divizijų. Kadangi Hitleris nepervedė kariuomenės į Afriką. Įskaitant trisdešimt visiškai naujų tigrų.
  Afrikoje viešpatavo ramybė. Britai nepasitvirtino, amerikiečiai, sumušti Ramiajame vandenyne, nenusileido Maroke. Ir kelios divizijos, kurias Hitleris realioje istorijoje perkėlė į juodąjį žemyną, buvo panaudotos kontratakoje rytų fronte. O aviacijoje dalyvavo dar daugiau pajėgų. Taigi Afrikai išlaidauti nereikėjo.
  Ir dėl to sovietų kariuomenei buvo padaryta daugiau žalos, o vokiečiai sugebėjo atkovoti ne tik Charkovą, Belgorodą, bet ir Kurską, tuoj pat nutraukdami lanką. O Raudonosios armijos nuostoliai buvo labai dideli.
  Tačiau bekelėje kova sustabdė. Ir tada buvo užliūlis - abi pusės kaupė jėgas. Vokiečiai vasario mėnesį paskelbė totalinį karą ir padidino ginklų gamybą. Jie tikėjosi įgyti techninį pranašumą. Surinko ir pajėgas, ir Raudonąją armiją. O Afrikoje buvo taip ramu, kad Hitleris nusprendė genialųjį vadą Rommelį perkelti į rytų frontą. Kur apskritai buvo sprendžiamas karo likimas. Be to, amerikiečiai ir britai toliau patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo nuo Japonijos Ramiajame vandenyne. Ir jie nepriklausė Europai. Trečiojo Reicho bombardavimas praktiškai nutrūko, o tai leido padidinti tankų ir orlaivių gamybą daug labiau nei realioje istorijoje. Taigi naciai yra stiprūs. Ir net labai stiprus.
  Vienas iš naujų tankų, be "Tigrų" ir "Panterų", buvo "Liūtas". Ši mašina savo forma panaši į "Panther" ir "Tiger" -2. Hitleris norėjo mūšyje panaudoti naujausius tankus.
  Nors, žinoma, buvo klausimas, kur pulti. Fiureris vis tiek norėjo rasti šansą sau Kaukaze. Kai kurie generolai sakė, kad pirmiausia reikia užimti Maskvą. Kilo idėja ir Leningrado šturmas. Galiausiai nugalėjo požiūris - prasibrauti iki Voronežo ir iš šiaurės veržtis palei Volgą iki Stalingrado. Ir iš Tamano pusiasalio pusės iš pietų prasiskverbkite į šį Volgos miestą, judėdami susiliejančiomis kryptimis.
  Tai yra, fiureris troško keršto. Naciai, nešvaistydami jėgų rytuose, kur įšalo karas, taip pat išleisdami mažiau povandeninių laivų ir, įšaldę FAA raketų programą, gerokai padidino tankų ir lėktuvų gamybą.
  Ypač sparčiai išaugo "Focke-Wulf" mašinos gamyba. Ji buvo ne tik naikintoja, bet ir galėjo nešti iki 1800 kilogramų bombų, atlikdama priekinės linijos bombonešio vaidmenį, o dėl galingų šarvų ir ginklų ji galėjo būti ir atakos lėktuvu. Taigi Fricai žinojo, ką daro. Į seriją taip pat pateko greitesnis ir geriau ginkluotas naikintuvas ME-309. Taip pat Yu-288, kuris galėjo gabenti iki šešių tonų bombų.
  Naujų rūšių ginklų išvyniojimas užtruko, o puolimas buvo kelis kartus atidėtas. Be to, pats Hitleris taip pat norėjo išbandyti "Tigrą" -2 mūšiuose ir "Maus".
  Tačiau svarbiausia yra tai, kad Fritz dar neapleido Afrikos. Von Bockas ten buvo paskirtas vadu. Ir netikėtai sulaukė rimto pastiprinimo.
  Fiureris tikėjosi laimėti Afrikoje, o paskui pakilti į rytinį frontą. Ir vis tiek netikėtai ir grįžo Rommel. Perkėlęs į Egiptą kariuomenę, kuri ruošėsi pulti Tamano pusiasalį.
  Per savaitę jau septyni penktadieniai.
  O liepos 5 dieną Egipte prasidėjo didysis nacių puolimas. Jame dalyvavo ir aštuntoji Italijos kariuomenė, kuri po pralaimėjimo Rusijoje buvo papildyta ir atkurta.
  Dėl to Didžioji Britanija patyrė triuškinantį pralaimėjimą. Rommelis apėjo jos gynybą dykumoje ir įsiveržė į Nilą. O naciai užtvėrė Sueco kanalą.
  "Fritz" sėkmė buvo paaiškinta tuo, kad jiems pavyko sukurti skaitinį pranašumą. Taip pat užėmė tai, kad "Pantera" ir "Tigras" tuo metu neturėjo lygių tankų.
  Kol kas laukė ir Raudonoji armija. Tačiau Stalino kantrybė ištrūko ir rugpjūčio 1 dieną sovietų kariuomenė pradėjo didelį puolimą kryptimi Oriolas-Kurskas-Belgorodas. Užvirė įnirtingos kovos.
  Hitleris po pergalės Egipte perkėlė kariuomenę į Iraką ir užėmė jį remiamas arabų kartu su Kuveitu.
  Stalinas nusprendė mesti dalį karių į Iraką, bet išprovokavo Turkijos įsitraukimą į karą. Osmanų kariuomenė atidarė antrąjį frontą ir kirto Raudonąją armiją.
  Vokiečiai sugebėjo atremti sovietų kariuomenės puolimą. "Pantera" geriausias kovines savybes pademonstravo gynyboje. Ir sunkiai atmušė Raudonosios armijos puolimus.
  Vokiečiai taip pat įsitvirtino Irake ir Kuveite, gaudami prieigą prie naftos. Atėjo gilus ruduo. Naciai pasitikėjo gynyba. Naujasis Panther-2 buvo paleistas į seriją. Ginkluotas 88 mm patranka ir labiau šarvuotas, jis svėrė penkiasdešimt tris tonas, tačiau tai kompensavo galingesnis 900 arklio galių variklis. Ši "Pantera" -2 pasirodė esanti labai pavojinga mašina. Jo priekiniai bokšto šarvai siekė 150 mm, o korpusas - 120 mm, esant 45 laipsnių pasvirimo kampui. O priekinė apsauga buvo labai gera, palyginama su "Tiger" -2, o šoninių šarvų storis po šlaitais siekė 60 mm. Kas apskritai tenkina.
  Hitleris išlaikė tvirtą gynybą rytų fronte. Fronto linija buvo gana plokščia ir Raudonajai armijai buvo sunku ją prasibrauti. O žvalgybos srityje apskritai darbas buvo gerai nusistovėjęs. Be to, vokiečiai apskritai atspėjo Stalino idėją. Ir jis atkakliai smogė į tą patį tašką, vėl bandydamas išstumti vokiečių kariuomenę iš Kursko ir Orelio.
  Kovos ore parodė, kad ME-309 yra geras naikintuvas, o jo galingi ginklai leidžia nuo pat pirmo skambučio numušti sovietinę mašiną.
  Per žiemą nieko reikšmingo nepasiekta - "Fritz" atmušė visus sovietų puolimus.
  1944 metais SSRS gavo naujus tankus T-34-85 ir IS-2. Tačiau pastarasis pasirodė nelabai sėkmingas ir reikalaujantis tobulinimo, o jo silpnoji vieta buvo bokšto kakta. T-34-85 taip pat turėjo trūkumų. Jo bokštelis tapo didesnis ir lengviau pataikomas, sumažėjo sviedinių skaičius šovinių pakrovoje.
  Svarbiausia, kad vokiečiams pavyko sukurti masinę Panther-2 ir patobulinto modelio Tiger-2 su tūkstančio arklio galių varikliu gamybą. Bet čia
  Fiureris įsakė pradėti puolimą gegužės pabaigoje. Ir Voronežo kryptimi, ir Tamano kryptimi, ir iš Turkijos.
  Tačiau įnirtingi mūšiai parodė, kad Raudonoji armija labai sugebėjo sustiprėti ir buvo labai sunku pralaužti savo gynybą. Be to, pelės, per didelės ir sunkios, kaip ir tankas Liūtas, savęs nepateisino. Stalinas apskritai uždraudė kurti tankus, sunkesnius nei keturiasdešimt septynios tonos. Tuo tarpu vokiečių "Panther" -2, kuris tapo masiškiausiu tanku pagal serijinę gamybą, svėrė penkiasdešimt tris tonas.
  Ir, žinoma, Fritz sovietų kariuomenė labai spaudė. Nepaisant to, jie vietomis sugebėjo įsitraukti į pozicijas. Ypač Voronežo kryptimi.
  Pagrindinis dalykas, kurį turėjo "Fritz", žinoma, buvo stiprūs automobiliai. Visų pirma, 1944 m. birželio mėn. sovietų ir vokiečių fronte jau kovojo daugiau nei tūkstantis ME-262. Neblogai ir buvo pažangesnė Focke-Wulf modifikacija - TA-152, ji parodė savo efektyvumą.
  Naciai milžiniškų nuostolių kaina pasiekė Voronežą, bet sustojo.
  Muštynės labai kruvinos. Turkijos kariuomenė apsupo Jerevaną, bet negalėjo jo paimti. Rudenį naciai lėtai judėjo palei Doną. Ir jie pralaužė milžiniškos jėgos gynybą. Nepaisant to, iki lapkričio pabaigos sovietų kariuomenė pasitraukė už Dono. Prarado dalį teritorijos. Ir jie buvo labai spaudžiami.
  Naujieji "Arado" reaktyviniai bombonešiai tiesiogine prasme suplėšė Raudonąją armiją. Ir jie bombardavo labai aktyviai.
  Žiemą vokiečiai buvo gynyboje. Sausio mėnesį jie atmušė sovietų kariuomenės puolimą. Keturiasdešimt penktieji metai prasidėjo nuo susirėmimų ir oro bei masinių mūšių.
  Ore vokiečiai vis labiau perėmė iniciatyvą. Pasirodė pažangesnė ME-262 X modifikacija, kuri išvystė virš 1100 kilometrų per valandą greitį. Ir penki pneumatiniai ginklai. Ir išskleidė sparnus. Ir geriau sutriuškinti priešininkus. Ir XE-162 laimi visus. Taip pat labai manevringas naikintuvas ir lengvas.
  1945 m. gegužę vokiečiai panaudojo naujus E serijos tankus, ypač didžiulį savaeigį pabūklą E-25 ir paskubomis sukurtą E-50. Paskutinis bakas dar nebuvo tobulas. Jo šarvai buvo tokie pat stori kaip ir "Tiger" -2, bet su daugiau nuolydžių bokštas mažesnis ir siauresnis, korpusas žemesnis, važiuoklė lengvesnė ir pravažesnė. 1200 arklio galių varikliai. Pistoletas yra 88 mm ilgio su 100 EL vamzdžiu ir dvylika šūvių per minutę.
  Šis bakas dėl to, kad variklis buvo kartu su transmisija, sutaupė korpuso aukštį dėl alkūninio veleno. O pavarų dėžė yra tiesiai ant variklio. Tanko svoris buvo penkiasdešimt tonų, jis tapo labai mobilus ir patogus kovai. Ir jo priekiniai šarvai yra visiškai nepralaidūs beveik visiems ginklams. Korpuso pasvirimo kampas nuo horizontalės buvo 40 laipsnių, o bokšto, kurio storis 185 milimetrai, kaktos pasvirimo kampas buvo penkiasdešimt laipsnių.
  Taigi sovietiniai ginklai negalėjo prasiskverbti pro kaktą. E-50 pasirodė esąs geras išsiveržimo tankas. Savaeigiai pistoletai E-25 pasirodė dar tobulesni, su labai galingu 900 arklio galių varikliu, sveriančiu dvidešimt šešias tonas.
  Ji buvo stipri proveržyje ir gana atkakli.
  Kaukaze vokiečiams pavyko pasiekti proveržį. Tiesa, Stalingrado iš karto paimti nepavyko. Bet tada vokiečiai apsupo Grozną ir Ordžonikidzę. Ir 1945 m. rugpjūčio mėn. jie sugebėjo patekti į Kaspijos jūrą. Ir jie tai padarė labai blogai.
  Stalinas išsigando, bet negalėjo sustabdyti nacių. Jis buvo sumuštas kaip kačiukas.
  Naujasis vokiečių tankas E-75 Raudonajai armijai tiesiog pasirodė šokas dėl savo stiprios apsaugos iš visų pusių.
  Rugsėjo mėnesį naciai pradėjo Volgos deltos puolimą ir Astrachanės puolimą.
  Kovos užsitęsė... Žiemą vokiečiai užėmė beveik visą Kaukazą. Nutraukus amunicijos tiekimą, Raudonoji armija šiame regione ilgai negalėjo atsilaikyti.
  1946 m. kovą Jerevanas krito paskutinis. Ir tai pasirodė pergalingas žingsnis.
  Susilpnėjusi SSRS buvo pasmerkta. O Japonija vis dar dominuoja Ramiajame vandenyne ir lenkia britus bei amerikiečius.
  Stalinas, norėdamas laimėti laiko, pasiūlė Hitleriui trejų metų paliaubas. Ir labai palankiomis sąlygomis Trečiajam Reichui. Visų karo belaisvių grąžinimas be jokių sąlygų. O reparacijų mokėjimas: maistas ir žaliavos, ypač medvilnė - Vidurinė Azija tebėra SSRS valdžioje.
  Hitleris taip pat reikalavo aukso ir boksito atsargų. Ir taip pat išduoti kai kurias naujausias ir moderniausias ginklų gamybos mašinas.
  Stalinas, norėdamas bet kokia kaina laimėti laiko, sutiko su tuo.
  Taika atėjo 1946 metų gegužę...
  O vokiečiai, žinoma, pradėjo kariauti Vakaruose. Pirmasis puolimas Afrikoje buvo gana sėkmingas. Ir oro mūšis dėl Anglijos.
  Čia reaktyviniai lėktuvai pradėjo puolimą. Ir ji bombardavo ir bombardavo. Taip pat galingi diskai, kurie pargriovė britus ir amerikiečius.
  Amerikiečiai mušami.
  Ir dabar, 1946 m. gruodį, naciai išsilaipino Britanijoje. Ir jie pradėjo ją gaudyti.
  Niekas nesitikėjo, kad Hitleris nuspręs nusileisti žiemą. Ir jis surizikavo.
  Ir iškovojo pergalę. Vos per dvi savaites. Britanija žlugo, o Churchillis pabėgo į Kanadą.
  Atėjo 1947 metai. Vokiečiai Islandiją užgrobia jau vasario mėnesį. Ir operacija "Ikaras" buvo sėkminga. Ir čia ateina gaudymai iš visų pusių.
  Vokiečiai ir japonai dabar veržėsi į Ameriką. Iš Argentinos, Brazilijos, Venesuelos ir toliau Panamos. Su avansu ir per Kanadą, su nusileidimu. Ir akcija labai sėkminga.
  Tačiau susisiekimo ruožas trukdė tiekimui. Taigi 1947 metais vokiečiai ir japonai užėmė tik Lotynų Ameriką ir per Meksiką pateko į pietinius JAV regionus, o per Kanadą - į šiaurinius Amerikos regionus.
  Ir kovos JAV peraugo į visišką valdžią.
  Atėjo 1948 metai. Vokiečiai daug pasiekė čiupinėdami Ameriką kartu su japonais. Ir jie kovojo į priekį ...
  Amerikiečiai buvo prastesni už nacius ir kariuomenės kokybe, ir kiekiu. Ir nebuvo kaip pasipriešinti Vermachtui. Naciai metėsi į mūšius ir juodaodžius, arabus ir indus. Japonai taip pat atsinešė savo pajėgas.
  Amerikiečiai pasidavė lėtai, bet užtikrintai... Tačiau 1948 metų rugsėjo pabaigoje vokiečiai šturmavo Niujorką ir Vašingtoną.
  O 1948 metų lapkričio 9 dieną JAV kapituliavo. Ir baigėsi pirmoji Antrojo pasaulinio karo dalis.
  Stalinas nusipirko laiko. SSRS gavo tankus T-54 ir IS-4. Tankas IS-7 nebuvo pradėtas gaminti dėl didelių sąnaudų. Sukurta ir mašinos MIG-15 ir pan.
  Bet to negana... Hitleris 1949 metais vasarą galėjo pradėti puolimą prieš SSRS, bet sutiko pratęsti paliaubas. Bet, žinoma, mainais į labai didelę duoklę, kurią SSRS sutiko sumokėti.
  Kol vokiečiai ir japonai užbaigė pasaulį užgrobę likusias šalis, Stalinas bandė sukurti super ginklą. Tačiau bandymas sukurti atominę bombą žlugo.
  Stalinas mirė 1953 metų kovo 5 dieną. Jį pakeitė Berija. Skirtingai nuo tikrosios istorijos, SSRS lyderis, jausdamas žlugimą, sugebėjo palikti rašytinį testamentą apie įpėdinį. Ir šiaip niekas nėra geresnis už Beriją. Nr.
  Kaip paaiškėjo, Stalinas neklydo.
  Kai Hitleris 1954 m. balandžio 20 d. užpuolė Japoniją, Beria pasiūlė karą Trečiojo Reicho pusėje.
  Fiureris sutiko su sąlyga, kad SSRS atgaus tik pietinį Sachaliną ir Kurilų salas.
  Beria buvo priversta su tuo sutikti. Nors ir sunkia širdimi. Na, dabar abu monstrai užkrito ant Japonijos.
  O mūšiai klostėsi su didžiuliu jauduliu. Hitleris norėjo nugalėti Japoniją, kol ji nesukūrė atominės bombos.
  Trečiasis Reichas prieš samurajus panaudojo lazerinius ginklų diskus ir piramidinius tankus.
  Paskutinis automobilis buvo didžiulis ir nepraleidžiamas iš visų pusių.
  Čia Gerda ir Charlotte joja piramidės formos tanku ir šaudo į japonus.
  Tai merginos, tokios putojančios ir nepaprastai kovojančios iki pilvo dieglių. Ir jų ginklai burzgia kaip vargonai.
  Gerda dainavo dantimis:
  - Sulaužykite, sutraiškykite ir suplėšykite! Tai yra gyvenimas, tai yra laimė!
  Charlotte, sudaužusi japonų savaeigį ginklą taikliu smūgiu, sutiko su tuo:
  - Sulaužykite, sutraiškykite ir suplėšykite! Tai yra gyvenimas, tai yra laimė!
  Taip kovojo vokiečių merginos.
  O štai sovietai kovoja ant tanko IS-10. Moterys karės iššauna savo 122 mm patranką ir dainuoja:
  - Stalinas gyvena mano širdyje,
  Kad nepažintume liūdesio...
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  O Nataša taikliais smūgiais sudaužė japonų tanką...
  SSRS ir Trečiojo Reicho kariuomenė yra labiau pasirengusi kovai ir techniškai aprūpinta. Nepaisant to, karas tęsiasi ir su įvairia sėkme.
  Tačiau, žinoma, per pirmuosius du mėnesius samurajus prarado maždaug ketvirtadalį savo teritorijos.
  Už tuos tris aršios kovos mėnesius dar ketvirtį. Toks buvo negailestingas karas.
  Sovietų kariuomenė išlaisvino pietinę Sachalino dalį ir pajudėjo toliau Kurilų kalnagūbriu. Be to, Mandžiūrijoje kariavo ir caro kariuomenė. Ir tai jau gana skausminga.
  Pergalės sekė viena po kitos. Ir naujų sėkmių bei pasiekimų.
  Po šešių mėnesių, 1954 m. spalio 20 d., Japonija jau buvo praradusi daugiau nei pusę savo nuosavybės ir akivaizdžiai prarado. Ir ji slapta pasiūlė Rusijai sąjungą prieš Trečiąjį Reichą. Bet Beria jį atstūmė ...
  Iki Naujųjų metų jau buvo prarasta daugiau nei du trečdaliai Tekančios saulės šalies teritorijos.
  Hirohito, jausdamasis pasmerktas, pasiūlė fiureriui palankią ramybę. Bet jis norėjo tik pasiduoti.
  1955 m. sausį sovietų ir vokiečių kariuomenė užbaigė japonų pralaimėjimą Kinijoje. O vasarį samurajus taip pat buvo sumuštas tolimose kolonijose. 1955-ųjų kovą mūšis prasidėjo pačiame didmiestyje. Ji buvo labai žiauraus temperamento.
  Vokiečiai ir rusai žengė į priekį lėtai, bet užtikrintai. Rugpjūčio mėnesį Tokijas krito, o 1955 metų rugsėjo 3 dieną Japonija kapituliavo.
  Karuose buvo dar viena pauzė. SSRS susigrąžino pietų Sachaliną ir užėmė Kurilų kalnagūbrį. Ne per daug. Tačiau, kita vertus, kasmetinės duoklės vokiečiams apimtis sumažėjo.
  Tačiau Rusija liko vienintelė nuo Trečiojo Reicho nepriklausoma teritorija. 1958 metų balandžio 20 dieną Trečiajame Reiche įvyko skrydis į Marsą. Įspūdingas pasiekimas. Arijų minties triumfas. Tačiau Hitleriui to nepakako.
  SSRS vis dar erzino savo nepriklausomybę. Be to, labai slaptai bandė pagaminti atominę ir vandenilinę bombą. Žinoma, Hitleris bandė ištraukti paskutinę "skeveldrą", kaip tikėjo Žemės planetoje, kad užbaigtų pasaulinę konsolidaciją.
  O fiurerio gimimo dieną 1959 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas karas, įsiveržus į SSRS. Leningradas buvo beveik apsuptas ir susisiekė tik palei Ladogos ežerą. Iki Maskvos dar yra nemažai kelio. Kai kur ne daugiau kaip trys šimtai kilometrų. Vokiečiai per pirmąjį karą nebandė jos pulti.
  Ir dabar jie trūkčioja. Ir judėjome su dideliu entuziazmu. Jie turi lazerio spindulio diskus ir piramidinius bakus.
  Raudonoji armija turi tik T-54 tankus, pačius masyviausius. T-55, kuris ką tik pradėtas gaminti. Ir tankai IS-10, pasenę IS-4 ir naujausi, bet visai ne masinės gamybos IS-12. Paskutinis tankas turi 130 mm patranką ir yra panašus į IS-7. Jo svoris yra apie septyniasdešimt tonų.
  Vokiečiai turi pažangesnių piramidinių tankų. Dviejų žmonių įgula su aukšto slėgio ir elektromagnetiniu 88 milimetrų kalibro pistoletu, tačiau itin šarvai skvarbiu. O šarvai daugiasluoksniai ir nepramušami.
  Nacių aviacija taip pat daug geresnė ir tobulesnė nei sovietinė. Ypač beuodegiai bombonešiai ir naikintuvai, taip pat diskotekos. Pastarieji išvysto iki dešimties garsų greitį, turi lazerinį ginklą. Ir, svarbiausia, jie yra nepralaidūs šaulių ginklams.
  Kadangi aplink juos teka laminarinė srovė, kuri išpučia visus sviedinius, kulkas ir fragmentus.
  Taigi vokiečiai yra viršuje. Ir, svarbiausia, jie turi daugiau jėgos kiekybiškai. Yra užsienio padalinių iš viso pasaulio. Ir jie kovoja ginkluoti pažangesniais kulkosvaidžiais arba puolimo karabinais.
  Naciai netgi yra ginkluoti ultragarsiniais ginklais ir kulkosvaidžiais su lazeriniais taikikliais arba šilumos spinduliais.
  Ko neturi tik Fritz. Taip pat yra balistinių raketų. Ir ne tik tai.
  Yra kompiuteriai, nurodymai ir išmaniosios bombos. Ir radarų, ir garso, ir šilumos nurodymai. O Fritz gali naudoti tankus, kurie juda po žeme su grąžtais, ir povandeninius laivus vienam žmogui. Jie taip pat turi mažus vienviečius tankus, kuriuose kaunasi gerai apmokyti ir gerai apmokyti vaikai.
  Žinoma, jėgos labai nelygios. Ir tuo pačiu metu SSRS puolimui Hitleris subūrė šimtą milijonų kareivių ir karininkų tik pirmajame ešelone. O Sovietų Rusijoje visų gyventojų, įskaitant kūdikius, yra kiek daugiau nei šimtas milijonų. O į armiją buvo galima susirinkti, visos kariuomenės ne daugiau kaip penkiolika milijonų. Ir jie nėra geriausios kokybės. Vienintelis dalykas - buvo iškasta daug gynybinių linijų.
  Ir, žinoma, naciai, pradėję puolimą ir turėdami didžiulį jėgų pranašumą, beveik iš karto pralaužė gynybą. Ir jie judėjo nesustodami. Ir po dešimties dienų jie apsupo Maskvą. Ir taip prasidėjo šis karas.
  Tačiau 1959 metų gegužės 1 dieną Hitleris netikėtai sudužo savo lėktuvą. Ir tai pakeitė jėgų pusiausvyrą. Ir Trečiajame Reiche prasidėjo rimta kova dėl valdžios. Kas suteikė SSRS netikėtą šansą išsigelbėti.
  
  STALINO NUVERSIMAS
  Stalinas buvo nuverstas jo paties kariuomenės 1941 m. spalį. Na, tai buvo suprantama, nekenčiamas kaukazietis jau gavo visus. Taip, jam nebuvo atleistos už represijas. Kariškiai buvo nepatenkinti, o ypač Žukovas. Molotovas taip pat palaikė sąmokslą, o Berija buvo nušauta vietoje. Stalinas buvo skubiai teisiamas ir sušaudytas.
  Tačiau visa tai sukėlė sumaištį tarp kariškių, ir vokiečiai sugebėjo užimti Maskvą. Molotovas pabėgo į Kuibyševą. Daugelis kareivių dezertyravo ir pasidavė. Japonija užpuolė JAV, tada fiureris įstojo į karą. Ir samurajus įsiveržė į Tolimuosius Rytus.
  Tokiomis sąlygomis Molotovas pasiūlė Fritzams taiką. Hitleris sutiko grąžinti Maskvą mainais į Kaukazą. Be to, SSRS buvo skiriamos didelės reparacijos. Teko duoti ir Leningradą, ir Archangelską.
  Naciai išlaisvino rankas į rytus ir perėjo prie JAV ir Didžiosios Britanijos.
  Fiureris pagrasino Franco okupacija, o Generalissimo sutiko leisti vokiečių kariuomenei pereiti per jo teritoriją. Gibraltarą šturmavo dvylika pasirinktų vokiečių divizijų. Ir jis buvo paimtas per tris dienas, po to naciai įžengė į Maroką ir pradėjo okupuoti Afriką. Dalis vokiečių kariuomenės per Kaukazą ir Iraną pateko į Indiją ir Artimuosius Rytus. Ir jie perėmė.
  Anglų kariuomenė buvo daug mažesnė ir mažiau ginkluota. O kolonijinės dalybos visiškai nenorėjo kautis. Masiškai pasidavė. O vokiečiai užėmė vieną koloniją po kitos. Britai taip pat pralaimėjo dėl ryšių ištempimo ir karių drausmės. Keturiasdešimt antrus metus Trečiasis Reichas užėmė Afrikos šiaurę ir dalį centro, Vidurinius Rytus ir Indiją, prisijungdamas prie japonų.
  O vasarį keturiasdešimt trečias, po kurio sekė nusileidimas Australijoje. Ir tada ataka prieš Pietų Afriką.
  Taigi naciai užkariavo beveik visas britų kolonijas ir dominijas.
  Čerčilis bailiai prašė taikos. Hitleris atsisakė, todėl jau viską paėmė. O 1943 metų birželį sekė desantinis nusileidimas Britanijoje.
  Keturios gražios merginos: Gerda, Charlotte, Christina ir Magda. Jie važiuoja eksperimentiniu tanku - "Panther" -2.
  Merginos, žinoma, basos ir dėvi bikinius.
  Jų tankas nuskriejo nuo atsargų ir nukeliavo į pakrantę. "Panther" -2 iš principo yra geras bakas. Korpuso priekiniai šarvai yra 100 mm, bokštas - 120 mm, šonai - 60 mm, o pagrindinis pistoletas - 88 mm 71 EL. Toks ginklas iš didelio atstumo smogia britų tankams, net Churchillams.
  Gerda nuogų kojų pirštų pagalba paspaudė ginklo mygtuką ir daužė britų tankus.
  Ji atsitrenkė į automobilį ir dainavo:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlotė, ta agresyvi viksva. Taip pat šaudė į priešą. Ji pralaužė priekinius Churchillio šarvus ir murkė:
  - Už mūsų šlovingas pergales!
  Ir ji taip pat šaudė basomis kojomis.
  Tada ši mergina sušuko:
  - Na, aš tave kulsiu!
  Christina labai taiklus smūgis. Ji sulaužė šarvus, už kurių sunaikinimą jie davė šiek tiek pinigų.
  Raudonplaukis karys auksiniais plaukais čiulbėjo:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Ir vėl basa koja ji paleido kažką, kas yra mirtina. O kur britai prieš vokiečius. "Fritz" turi tvirtesnę įrangą ir geresnį personalą.
  Tada Magda iššovė ir sukirto priešininkus. Ir basa koja ji nukreipė ginklą į priešą. Ir iššovė žiauria jėga.
  Karys cyptelėjo ir urzgė:
  - Už aukštesnę pasaulio jėgą!
  Mergina čia taip blizgėjo. Ir sumušė priešininkus. Taip, veltui ministras pirmininkas Churchillis susisiekė su Trečiuoju Reichu. Prieš ką jis stojo? Tai buvo triuškinantis smūgis.
  Žinoma, prieš Gerdą priėmimo nėra. Ji yra didžiulės jėgos mergina.
  Ir vėl jis šaus basa koja, ir suskaldys britų masę.
  Toliau Šarlotė šaudys nuogais kojų pirštais. Ir tada jis trenkia į Cromwellą. Taip, britai kruopščiai gauna ragus.
  Šarlotė sukikeno.
  - Aš esu šauniausias žmogus pasaulyje!
  Christina taip pat tiksliai šaudo į priešus. Ji yra didelio potencialo mergina. O jei šaudo, tai šaudo.
  O jos basomis kojomis siunčiamos kriauklės tokios mirtinos. Ir karys šaukė:
  - Už aukščiausius pasiekimus!
  Magda taip pat ėmė ir trenkė britui iki galo. Naudodami plikomis kojomis. Nugalėjo britų kariuomenę ir sušuko:
  - Viskas bus taip kolosalu!
  Tada karė parodė liežuvį.
  Trumpai tariant, merginos čia labai šaunios. Ir visai ne kvaila. Ir nuogais kulnais jie taikosi vamzdžiais į anglų tankus ir savaeigius ginklus.
  Trumpai tariant, nusileidimas buvo sėkmingas. Vokiečiai taip pat įveikė britus ore. Naujasis naikintuvas ME-309 parodė visišką pranašumą prieš priešą. Kaip Focke-Wulf. Kas išgąsdino britus.
  Trumpai tariant, kai Londonas buvo apsuptas. Ir Churchillis bandė pabėgti. Bet jo ten nebuvo.
  Dvi vokiečių lakūnės Albina ir Alvina numušė visus eskorto lėktuvus ir privertė leistis Čerčilio lainerį. Išdidus premjeras buvo priverstas atsiklaupti ir pabučiuoti basas gražuolių kojas. Jis pabučiavo Čerčilį, Albinos ir Alvinos kojas. Ir pėdos, ir pirštai, ir kulnai. Po to jo merginos - Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė buvo priverstos laižyti Veneros krūtinę. Kurią mylėjo merginos.
  Tokie jie ir yra asiliukai.
  Britanija krito. Ir Fricas ant balto žirgo, triumfas.
  Adolfas Hitleris iškilmingai paskelbė:
  - Aš paėmiau daugiau sostinių nei Čingischanas!
  Belieka tik nugalėti JAV. Bet tai užtrunka šiek tiek laiko.
  Visi 1944-ieji praėjo besikeičiant smūgiais oro ir jūrų mūšiuose. Vokiečių povandeniniai laivai tobulėjo ir tapo geresni už amerikietiškus. O tiksliau, jie jau buvo geresni, jų pranašumas tiesiog tapo totaliu.
  Fiureris, kaip sakoma, padidino savo pagreitį. Serijinėje gamyboje pasirodė reaktyviniai naikintuvai ME-262 ir povandeniniai laivai, varomi vandenilio peroksidu. Taigi Fritz dabar turi daug išteklių. Ir tai apima žmones.
  Mūšio laivas Bismarkas vėl buvo pastatytas pagreitintu tempu. Jis buvo paleistas 1944 m. kovo mėn. Naujasis laivas buvo dvigubai didesnis nei ankstesnis ir tris kartus galingesni ginklai. Taip pat buvo pastatyti lėktuvnešiai, ir labai galingi.
  Lėktuvnešis, galintis gabenti šimtą dvidešimt orlaivių ir supaprastinto korpuso, buvo paleistas 1945 m. sausį.
  Trečiasis Reichas ruošėsi šokti. Atėjo 1945 metai... Amerikos laivynas patyrė didelių nuostolių. Ir Japonija taip pat spaudė JAV iš vakarų. Vokiečių lėktuvai darėsi vis tobulesni, tūzų banknotai didėjo.
  Pavyzdžiui, du pilotai iš Trečiojo Reicho - Albina ir Alvina pavadino juos A - kvadratu, jie labai sparčiai rinko sąskaitas. Iki šiol rekordas priklausė Huffmanui. Iki 1945 m. birželio mėnesio jis atsinešė savo sąskaitą į keturis šimtus automobilių ir dėl to gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai yra penktasis laipsnis.
  Bet Albina ir Alvina jau buvo jį pasiviję. Po tris šimtus numuštų transporto priemonių jie gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Bet dabar jie jau artėjo prie keturių šimtų. Ir jie nesiruošė sustoti.
  Čia Albina nuogais kojų pirštais spaudė vairo pedalus ir čiulbėjo:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Ir numušė porą amerikiečių lėktuvų.
  Alvina, toliau šaudydama, taip pat sumušė. Ji basomis kojomis numušė du JAV armijos lėktuvus ir cyptelėjo:
  Mes esame neapykantos įsikūnijimas!
  Merginų keliai išsiskyrė. Jie yra labai judrūs mūšyje.
  Albina iššovė patranką ir sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei - botagas!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Didžiulė šlovė!
  Vokiečiai labai spaudė amerikiečius. Ir jie paėmė savo aviacijos kokybę.
  E-50 pasirodė esąs geras patobulinimas. Šis tankas pasirodė su šarvus praduriančia ir greito šaudymo pabūkla. Ir su gera priekine apsauga.
  Amerikietis Šermanas nėra jo varžovas. Ir Pershingas taip pat. E-50 pasirodė esąs mašinos žvėris.
  Vokiečiai keturiasdešimt penktaisiais metais apsigyveno Grenlandijoje ir įsitvirtino Kanadoje. Tuo pat metu Vokietijos diplomatija patraukė į savo pusę Braziliją kartu su Argentina, kuri ilgą laiką buvo paklusni. O paaukštinimas prasidėjo nuo pietinių placdarų.
  1946-ieji buvo lemiami. Vokiečių ir japonų kariuomenė įsiveržė į Meksiką ir užėmė beveik visą Kanadą, taip pat įsiveržė į Aliaską. Ir tada karo veiksmai galiausiai buvo perkelti į JAV. Jos teritorijoje pradėjo vykti tikri mūšiai.
  Ir, žinoma, vokiečių E serijos tankai pasirodė esąs labai pavojingos ir kovinės transporto priemonės. Kur yra amerikiečiai prieš juos. Fašistai turi tokią jėgą.
  Ypač kai Gerdos tanko įgula puola ir triuškina JAV karius.
  Ji turi E-50 serijos automobilį, judri ir greita. Jos vamzdžio ilgis yra 100 EL, o ginklo kalibras - 105 mm. Jei toks pistoletas rėžia.
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, iššovė sviedinį, tiksliai pataikydama į priešą ir cypė:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlote, ši raudonplaukė mergina taip pat plikomis kojų pirštais trinktelėjo į amerikiečius ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  Šlovė mūsų nenugalimai kariuomenei!
  Kristina taip pat plikais pirštais bakstelėjo savo vikriomis, iškaltomis kojomis ir šūktelėjo:
  - Šlovė Vermachto didvyriškumui!
  Magda, naudodama ilgus grakščius nuogų kojų pirštus, taip pat trinktelėjo ir šaukė:
  - Šlovė nenugalimam Vermachtui!
  O keturios mergaitės ims ir riaumoja iš visų jėgų:
  - Mes tikri ereliai ir kupini didvyriškumo! Ir mes skrendame kaip paukščiai, drąsios Tėvynės sūnūs!
  Gerda vėl šovė plikomis kojų pirštais. Ji atsitrenkė į amerikietišką automobilį ir sušnypštė:
  - Ne, ne sūnūs, o dukros!
  Šarlotė šovė į amerikietišką automobilį, nuplėšė jo bokštelį ir čiulbėjo:
  - Žinoma, dukros labai didvyriškos!
  Christina trenkė priešininkui. Ji pervėrė priešą kiaurai ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Mes esame tikros mirties mašinos!
  Magda taip pat apšaudė priešą. Ji sulaužė priešo šarvus, trenkė priešui į kaktą ir šaukė:
  - O mes esame tobuliausios mašinos pasaulyje!
  O merginos choru staugė:
  - Šlovė Vokietijai, šlovė, tankai veržiasi į priekį! Trečiojo Reicho padaliniai sveikina drąsius žmones!
  Trumpai tariant, vokiečiams tikrai sekėsi neblogai, o jų kariai skynė vieną pergalę po kitos.
  Žinoma, JAV ekonomika stipri, tačiau jos pralaimėjo technologijų atžvilgiu. Ypač tankai ir reaktyviniai lėktuvai. Vokiečiai jau turėjo serijinės gamybos ME-262 X, ir šis orlaivis buvo išgyvenamas, greitis viršijo 1150 kilometrų per valandą ir ginkluotas penkiais orlaiviais 30 mm patrankomis. Amerikiečiai negali atsispirti tokiai mašinai.
  Vokiečiai turėjo ir paukštį XE-262, lengvai pagamintą, beveik vien medinį, labai lengvą ir manevringą. Tačiau XE-262 dėl per mažos masės ir didelio greičio buvo sunku valdyti ir jam reikėjo aukštos kvalifikacijos pilotų. Tačiau jam puikiai patiko Huffmano stilius, kuris veikė suartėjimo metu. Ir iš arti sutriuškino amerikiečius.
  Tačiau be Huffmano vaidino ir dvi merginos: Albina ir Alvina. Kiekvienas iš jų viršijo tris šimtus numuštų lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Riterio kryžiai su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais iki šiol tik Huffmanas, numušęs daugiau nei penkis šimtus orlaivių, ir legendinis atakos lėktuvas Rudelis išmušė daugiau nei penkis šimtus tankų ir daugybę kitų antžeminių taikinių. Ir dar septyniolika lėktuvų.
  Trečiajame Reiche jie taip pat patvirtino šeštojo laipsnio Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais tiems, kurie pasiekia tūkstantį numuštų orlaivių arba tiek pat sulaužytų tankų.
  Šiame Riterio kryžiuje turėjo būti pritvirtinta mažiausiai šimtas deimantų ir jis būtų didesnis nei kiti Riterio kryžiai. Tad apdovanojimas buvo ne tik garbingas, bet ir brangus.
  Albina ir Alvina skrenda dangumi. Jie numuša savo Yankee lėktuvus ir dainuoja pro dantį:
  - Gražios merginos,
  Puikūs draugai...
  Būtų nuostabūs vaikinai -
  Ir puikūs smūgiai!
  Albina nuogais kojų pirštais nusitaikė į lėktuvo ginklą, trinktelėjo amerikietei ir cypė:
  - Linksmų akių šviesa!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Ji nukirto savo kolegą. Ji nuogais kojų pirštais sudaužė priešą į gabalus ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą ir mūsų šlovingas pergales!
  Albina pataisė savo partnerį, numušdama "Yankee" lėktuvą:
  - Už arijų komunizmą!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Tuo tarpu karas tęsėsi. Amerikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo geriausiam priešui technikos ir mokymo srityse ir netgi pasinaudojo užsienio divizijomis.
  Visų pirma, "Yankees" turi pagrindinį "Sherman" tanką. Na, kur jis prieš pagrindinį vokišką E-50. Nacių mašinos priekiniai šarvai buvo 250 milimetrų, šoniniai - 170 milimetrų, o svoris - septyniasdešimt tonų su 1200 arklio galių varikliu su variklio pastiprinimu.
  Pažymėtina, kad "Sherman" net negalėjo prasiskverbti į Vokietijos pusę, nes E-50 šarvai yra pasvirę. Net šermanas su septyniolikos pėdų ginklu "Firefly" vokiečio į laivą tikrai nepriėmė. Tačiau šis tankas nebuvo masyvus.
  O vokiečiai užtikrintai paėmė amerikiečių tanką iš penkių kilometrų. Be to, jis turi aukštą siluetą. Amerikiečiams Pershingas buvo šiek tiek geresnis. Tačiau šis tankas nebuvo toks masyvus kaip "Sherman", ir vis tiek jo 90 mm pistoleto nepakako veiksmingai kovai.
  Tik "Superpershing" galėjo prasiskverbti į vokišką E-50 į šoną. Pistoleto ir 90 mm kalibro bei 73 EL vamzdžio ilgio pranašumai. Tačiau, kita vertus, ugnies greitis yra tik keturi šoviniai per minutę, palyginti su dvylika vokiečių E-50, o penkiasdešimties tonų svoris yra per didelis 500 arklio galių varikliui. Taip, ir šarvų nepakanka. Vokiečių pagrindinio mastodono kaktoje amerikiečiai vis tiek neprasiveržė. O Fritz taip pat turėjo E-75 su 128 mm kalibro pabūklu ir 210 mm storio šoniniais šarvais po šlaitais, su dar geresne apsauga ir 1500 arklio galių varikliu.
  Taigi nuo pat pradžių JAV pralaimėjo. Tik tankas T-93, tiksliau devyniasdešimt tris tonas sveriantis savaeigis pistoletas, kurio priekinio šarvų storis 305 mm ir 155 mm patranka, galėjo priešakyje kovoti su vokiečių mastodonais.
  Tačiau šio savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos buvo nesvarbios, kaip ir ugnies greitis. O vokiečiai ją sunaikino lėktuvais.
  Taigi visiems amerikiečiams nesisekė ir jie beviltiškai pralaimėjo.
  O vokiečių kariuomenė vis labiau artėjo prie Niujorko ir Vašingtono.
  Trumanas prašė Hitlerio taikos.
  Tačiau fiureris norėjo tik visiško pasidavimo be jokių sąlygų. Vašingtonas buvo apsuptas. Ir naciai pradėjo JAV sostinės šturmą.
  Gerdos tanko įgula kovojo už šviesesnį rytojų. Ir laimėjo be problemų.
  Mergina net ėmė šaudyti ne tik nuogais kojų pirštais, bet ir raudonais krūtų speneliais. Ir tai labai padėjo.
  Charlotte taip pat šaudė paspausdama savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtuko ir čiulbėdama:
  - Komunizmo didybė slypi ne žuvimi, o banginiu!
  Christina, šaudydama, spausdama vairasvirtės mygtukus, pažymėjo:
  - O mes, vokiečiai, pastatysime didžiausią komunizmą!
  Magda, šaudydama raudonais speneliais į savo priešininkus, agresyviai išdavė:
  - Ryškiausias komunizmas! Tik aukštyn, o ne laiptelio žemyn!
  Gerda, rodydama patranką nuogais kojų pirštais ir taikliu šūviu apvertusi amerikietišką haubicą, patvirtino:
  - Už arijų komunizmą!
  Po Vašingtono žlugimo Amerika netrukus kapituliavo. Ir tai atsitiko 1947 metų sausio 31 dieną.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. O Hitlerio atėjimas į valdžią sutapo su Amerikos kapituliacija.
  Atrodė, kad buvo ilgas ramybės laikotarpis. Tiesą sakant, visi karai baigėsi, JAV užgrobtos, o ko daugiau norėti? Tačiau buvo dar viena supervalstybė su kolonijomis: Japonija. Ir Hitleris taip pat norėjo jį užkariauti.
  1953 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas karas dėl pasaulio padalijimo. SSRS vis dar egzistavo sutrumpinta forma. Kariuomenė, atėjusi į valdžią po Stalino, Voznesenskį paskyrė oficialia pagrindine vyriausybe. Šiam lyderiui pavyko iš dalies atkurti Rusijos ekonomiką. Ir jis pasiūlė Hitleriui dalyvauti SSRS kare prieš Japoniją. Jis sutiko, bet su sąlyga, kad Rusija grąžins tik Primorė, Sachalino salą ir Kurilų grandinę, anksčiau užgrobtą samurajų.
  Taigi Voznesenskis gavo naują galimybę atgaivinti SSRS ir iš dalies atkurti imperiją.
  Mūšiai vyko visa jėga.
  Alenka ir jos komanda kovojo ant naujo, eksperimentinio tanko T-11. Šis automobilis buvo sunkus ir gerai apsaugotas. Jos priekiniai šarvai siekė 300 milimetrų, o mašinos svoris buvo šešiasdešimt aštuonios tonos ir 130 mm kalibro pistoletas. Tuo tarpu pagrindinis tankas T-54 vis dar yra SSRS, o tai irgi visai neblogai.
  O Alenka su partneriu šaudo iš galingo ginklo iš toli. Japonai, žinoma, turi savo automobilius. Visų pirma, čia yra E-75, nukopijuotas iš vokiško modelio pagal licenciją. Tačiau šis bakas jau yra šiek tiek pasenęs.
  Ir Alenka jį išmuša naudodama nuogus kojų pirštus. Ir ji siunčia sviedinį tiksliai nuo galo iki galo.
  Mergina čiulba:
  - Šlovė komunizmo erai! Šlovė Leninui širdyse!
  Iš tiesų, tai aukščiausio lygio grožis.
  Anyuta taip pat šaudo, naudodama apnuogintų kojų pirštus ir cypia:
  - Aš esu labai šaunus karys, ir tai kaip laikrodis lėlė!
  Alla taip pat šaudo paeiliui. Ši mergina sumušė samurajų ir pasakė:
  - Vardan šviesos, šilumos ir vėjo!
  Ir, žinoma, basomis kojomis.
  Ir tada Marija nusileido. Ji yra didžiulės dvasinės jėgos mergina. Ji sudaužė japonų tanką ir čiulbėjo:
  - Už galingą komunizmą!
  Ir pasidavė savo nuogam kulnui.
  Ir galų gale ji iššovė basa koja ir Marusya. Mergina smogė priešui ir sušnypštė:
  - Šlovė geresnio pasaulio erai!
  Ir kaip ji švilpia... Tai tikrai labai šauni mergina.
  Sovietų tankų įgula puikiai dirba ir renka sąskaitas. Merginos, žinoma, greitai perima lyderio poziciją. Jie taip pat turi geriausią automobilį Raudonajai armijai.
  O Gerda kaunasi ant piramidės formos tanko. Šis automobilis jau yra pažangesnis ir turi tik du ekipažo narius.
  Jie kartu su Šarlote šaudo į japonus ir yra itin veiksmingi.
  Gerda apnuogintais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir šnypšdama trenkėsi į japonišką automobilį:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Šarlotė taip pat šaudė į ją, naudodama nuskustų kojų pirštus ir sušnypštė:
  - Bet mūsų vermachtas nuo taigos iki britų jūrų, visos jos yra milijonus kartų stipresnės!
  Magda ir Christina kaunasi kitame piramidės formos tanke.
  Terminatorės merginos itin kovingos ir kolosalios jėgos.
  Taigi Christina šaudo, naudodama nuogus kojų pirštus ir mušdama japonus.
  Tada jis rėkia:
  - Mūsų era su pergalėmis priekyje!
  Magda taip pat šaudo į priešą. Nugriauna bokštą nuo samurajų ir šaukia:
  - O pasiekimai laukia dar šauniau!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais jis pelnosi iš sistemos, griauna priešus.
  Taip, yra merginų, kurios sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Kariai įveikė priešą ir pamažu kilo aukštyn.
  Japonija pralaimėjo. O vokiečiai naudojo didžiulį ginklą - diskotekas.
  Šios skraidančios lėkštės neturėjo sau lygių.
  Štai Agata ir Adala kaunasi diskelyje. Kariai valdo mašiną vairasvirtėmis ir dislokuoja šį galingiausią įrenginį. Ir taip jie sutriuškina priešininkus. Ir jie smogė šilumos spinduliais iš oro. Žodžiu, sunaikina varžovų galią.
  Agata, šaudydama į priešą, riaumoja:
  - Išprotėjusi mano aistra!
  Ir su plika, apvalia pakulne, tarsi spaudžiant.
  Adala, šaudydamas į priešus, užtikrintai pareiškia:
  - Tai tik galia!
  Ir jis taip pat naudoja nuogus kojų pirštus prieš priešą.
  Merginos tikrai išsiskirstė. Ir tokios, tarkime, tiesios kovojančios gražuolės.
  Kad iš Japonijos beveik nieko neliko.
  Tekančios saulės šalis pralaimėjo. Ir, deja, tai atrodė beveik beviltiška.
  Samurajus susidūrė su technologiniu pranašumu. Ir labai rimtas priešininkas operatyvinio planavimo atžvilgiu.
  Japonija savo laiku nugalėjo Rusiją, bet dabar pralaimėjo koalicijoms.
  Pabaigoje Trečiasis Reichas netgi surengė branduolinį smūgį saloms ir tekančios saulės šalis kapituliavo.
  Dėl to kolosalinių žemių užkariavimas buvo baigtas. Tačiau Trečiasis Reichas šiek tiek daugiau kovojo Lotynų Amerikoje ir vykdė papildomus teritorijų užgrobimus.
  Tačiau kai visas pasaulis yra Trečiojo Reicho valdžioje, vis dar laisva SSRS erzina fiurerį.
  O 1957 metų balandžio 20 dieną prasideda agresija prieš Rusiją. Ir kolosalios pajėgos veržiasi į SSRS.
  Kuo Raudonoji armija tokiomis sąlygomis gali tikėtis? Jėgos jau labai nelygios.
  Bet, matyt, rusai ir kitos tautybės vis dar turi tam tikrų skaičiavimų.
  Ir jie kovoja tikrai sunkiai.
  Nataša, Zoja, Augustinas, Svetlana kovoja su naciais.
  Merginos tradiciškai basos ir su bikiniais. Ir tai yra jų tikėjimas. Jie kovoja su laukiniu nuožmiu.
  Nataša, šaudanti iš kulkosvaidžio, pastebi:
  - Kuo mes geri, kad mokame kovoti!
  Zoja, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Mes galime!
  Ir sviedė granatą plikomis kojų pirštais.
  Augustina kulkosvaidžiu braukė ant nacių ir su dideliu susijaudinimu šūktelėjo, plika kulnu mesdama granatą:
  - Aš esu blogio naikintojas!
  Svetlana, taip pat šaudydama į priešą ir taikliai šaudydama, nupjovusi priešus ir basa koja mėtydama maišą su sprogmenimis, dėl ko tankas apsivertė, provokuojančiai paskelbė:
  - Susmulkinsiu Trečiąjį Reichą iki miltelių!
  Ir mergina vėl iškišo liežuvį.
  Štai kariai. Su jais galite kovoti su beveik bet kokiu monstru. Ir net Hitlerio.
  Nataša, šaudydama į nacius ir gindama Maskvą, dainavo:
  - Mus sugniuždo ordos jungas,
  Mus slegia netikinčiųjų jungas...
  Zoja, šaudydama į Fritzą ir paleisdama nuogus pirštus kojomis, paleido žmogžudišką švilpuką:
  Bet tai verda mūsų gyslose
  Slavų dangus...
  Augustina, šaudydama į nacius ir elgdamasi labai energingai, nuogu kulnu paduodama granatą, tęsė:
  Ir iš nuostabių krantų,
  Iki Kolymos krantų...
  Svetlana dainavo su laukine aistra, žaisdama kojų raumenimis, o spaudos plytelės išdavė:
  Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  O štai merginos, turiu pasakyti, buvo su dideliu pasipūtimu ir kolosalia agresija.
  Niekas negali jų sustabdyti, niekas negali jų nugalėti. Piktieji vilkai sutriuškina priešą, piktieji tigrai sveikina herojus.
  O gal herojės. Štai aukščiausio paukščio skrydžio lošimo merginos.
  O jei kovoja, tai iš širdies...
  Ir Alenka su savo įgula ant tanko T-13. Mašina, pasirengusi atsispirti vokiškoms piramidinėms kompozicijoms. Mergina šaudo į priešą ir dainuoja:
  - Mūsų tankai, tai tik stebuklas,
  Nuo dykumų iki šiaurinių jūrų!
  Mes tave suplėšysime, tikėk Judai,
  Baisus žvėris bus sunaikintas!
  Anyuta su įniršiu patvirtino, taip pat apšaudydama priešą plikomis kojų pirštais:
  - Aš suplėšysiu priešą ir susmulkinsiu juos į miltelius.
  Alla paeiliui puolė priešą plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už raudonojo komunizmo didybę!
  Marija taip pat sumušė priešą, taiklų šūvį nuoga apatine galūne ir riaumojo:
  - Už gražias pergales!
  Marusya taip pat plikomis kojų pirštais judino priešą, tarsi smogdama jam, ir šaukė:
  - Už aukščiausias komunizmo idėjas!
  Penketukai su naciais kovojo kaip terminatoriai.
  O sovietų lakūnai taip pat kovojo danguje. Visų pirma, Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova.
  Jie kovojo kaip epinės moteriškos herojės. Naudodami nuogus kojų pirštus, jie siuntė oro sviedinius. Jie labai taikliai smogė priešams.
  Anastasija paspaudė raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko, smogė fašistui ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Šaudydama į priešą braškiniais speneliais, pusnuogė Akulina taip pat kuždėjo:
  - Šlovė SSRS didvyriams!
  Tai čia karštos ir stiprios merginos. Kaip jie kaunasi kaip tikri žvėrys. Ir jie turi antžmogišką aistrą ir didžiulę jėgą.
  Anastasija, sutriuškindama nacius, dainavo:
  - Virš nelaimingos planetos kabėjo,
  Piktasis Fricas tvyro tamsoje...
  Okupantas nekenčia savo kirvio,
  Pagaląskite ir nupjaukite galvą!
  
  Tačiau jis nėra pėstininkas,
  Ir ne amžinai eik po jungu ...
  Paverčia piktus priešus ugniagesiais,
  Taps pasaulių valdovu!
  Ir tada yra Elizabeth ant tanko T-55. Mašina su galingesne 105 milimetrų pabūkla nei T-54 ir pasiruošusi kovai su priešais.
  Merginos tanke, žinoma, tik vienu bikiniu.
  Elžbieta plikais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, gana tiksliai šaudydama į priešą, ir sušuko:
  - Už komunizmo Rusiją!
  Tada Jekaterina šovė paeiliui, naudodama raudoną krūtinės spenelį.
  Ji pataikė į nacių tanką ir sušuko:
  - Už sėkmę kuriant komunizmą!
  Elena taip pat šaudė į savo priešininką plikomis kojų pirštais. Ji sudaužė piramidės formos tanko vamzdį, viską padarė taikliai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šviesiausią turėsime komunizmą!
  Tada lupanula ir Eufrazija, nors ji dažniausiai tik vairuotoja. Tačiau mergina pataikė labai tiksliai, numušdama nacių tanko snukį.
  Tada ji sušuko:
  - Mūsų komunizmas šviesesnis už saulę!
  Merginos ant tanko yra basos ir su bikiniu atrodo labai gražiai ir charizmatiškai. Ir jie turi krūtis su tokiais raudonais speneliais.
  Elžbieta dainavo su malonumu;
  Sutriuškinkime jungą, tikėkime fašizmu,
  Esant reikalui kalnus perkelsiu....
  Bus era, komunizmo era,
  Aš skrisiu į dangų su daina!
  Ir vėl mergina su raudonu speneliu paspaus vairasvirtės mygtuką ir smogs naciams.
  Taigi fiureris jo mažai ras.
  Su tokiomis merginomis aišku, kad SSRS vis dar gyva, o Hitleris taip lengvai jos sulaužyti negali.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"